Carter Nick : другие произведения.

71-80 kolekto de rakontoj pri detektivo Nick Carter

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:

  
  
  
  Nick Carter
  
  71-80 kolekto de rakontoj pri detektivo Nick Carter
  
  
  
  
  71-80 Killmaster Kolekto de rakontoj pri detektivo Nick Carter.
  
  
  
  
  71. Celo: Doomsday Insulo http://flibusta.is/b/684362/read
  
  Celo: Doomsday Insulo
  
  72. Nokto de la Venĝanto http://flibusta.is/b/684617/read
  
  Nokto de la Venĝanto
  
  73. Buĉisto de Beogrado http://flibusta.is/b/608980/read
  
  Buĉisto de Beogrado
  
  74. La Sikario's Brigade http://flibusta.is/b/607271/read
  
  Murdo Brigado
  
  75. Liquidador http://flibusta.is/b/610142/read
  
  La Liquidador
  
  77. Kodo http://flibusta.is/b/607252/read
  
  La Kodo
  
  78. Agento-nombrilo-agento http://flibusta.is/b/612843/read
  
  Agento Nombrilo-Agento
  
  79. Horo de la Lupo http://flibusta.is/b/685950/read
  
  Horo de la Lupo
  
  80. Nia agento en Rime mankas http://flibusta.is/b/687063/read
  
  Nia Agento en Romo Mankas
  
  
  
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  Celo: Doomsday Insulo
  
  
  tradukita de Lev Shklovsky en memoro pri lia perdita filo Anton
  
  
  Originala titolo: Celo: Doomsday Insulo
  
  
  
  La unua ĉapitro.
  
  
  Ŝi diris, ke ŝia nomo estis Veronica, kiu en si mem faris min maltrankvila. La knabinoj estis ne pli longa christened Veronicas, kaj tiu unu ne rigardi unu tago pli aĝaj ol dek ses. La fakto, ke ŝi estis en la hotelo trinkejo signifis nenio; ĉi tiuj infanoj estis nur kiel probabla akiri # falsa? o # IDENTIGA? o # hodia? kiel io ajn alia ili ne devus esti. Unu rigardo ĉe la malvarma viza? o, la defia okuloj sub la longa blonda haro, kaj plejpartoj de viroj verŝajne fidas Ay-en ĉio. Suspekto estas unu el la ĉefaj komponantoj de mia profesio; ĝi estas dua naturo al la serĉon por la vero malantaŭ tavoloj de mensogoj. Li estis sur ferio, sed ĝi ne gravas. Ekzistas sufiĉe da homoj en la mondo kiuj ŝatus vidi Nick Carter dead teni min en konstanta atentigo.
  
  
  Ŝia estis en Westbush por kelkaj tagoj por ripozo post turmenta komision en la Meza Oriento. Ili ne estis precipe malfacila kompare al la aliaj taskoj mi faris, kaj mi ne havas ajnan novan kuglo truoj. Sed post pli ol monato en la sovaĝejo de mia bezono por neĝo kaj paca montoj, grupo de personoj kiuj havas neniam aŭdis voki min # anta? ol # ali? i min#? e#? i tiu fora, sed luksaj ski resort en Vermonto. Kaj nun Veronica.
  
  
  Mi elspezis plejparto de la tago sur la skio deklivoj, kie ĝi ne estis tro homplena kiel ĝi estis la mezo de dimanĉoj. Ĉi tiuj tagoj mi ne povas skii tiom multe kiel mi ŝatus, sed mi restas en formo, kaj tiel longe kiel mi ne provas egali la ĉampionoj, mi povas manipuli preskaŭ ajnan downhill ĉampioneco. Eble estus iom pli zorgema; mi estis venkita supre tro ofte en mia laborposteno nur frolic kun arboj kaj ŝtonoj.
  
  
  Kiam mi atingis la ĉefa halo, kun grandega malfermita kameno en la mezo kaj latuno kurteno super ĝi, ĝi estis agrable vigla. La odoro de brulanta nuksoj, miksita kun la odoroj de ledo, malseka lano, kaj la forlogante aromoj de varmaj trinkaĵoj, ke Dreadlocks miksita en la trinkejo. Plejparto de la homoj estis juna kaj sat aŭ pendis ekstere en grupoj, dum kelkaj paroj prenis avantaĝon de la privateco de la profunda ledo sofoj tegaĵo de la muroj.
  
  
  La kelnero salutis min, dika, ĉiam ridetanta ruĝa-haired boy. Li jam sciis, ke mia nomo, do mi ne estis surprizita kiam li demandis: "Bela tago, Nick?"
  
  
  "Ne malbone," mi diris, sinkanta malsupren sur benketo. Ĉe unue mi ne vidas la youngish blonda sidanta en duona dekduo seĝoj kun ŝia dorso al mi. Sed kiam ŝi aŭdis mian nomon, ŝi malrapide turnis sin, rigardis min en la malhela spegulo malantaŭ Dreadlocks, poste turnis sin kaj rigardis min.
  
  
  "Do vi estas Nick." Ŝia voĉo estis mola, iom raŭka, kaj malgraŭ ŝia juneco, ĝi ne sonas kiel agas. Ŝi kapjesis, kompreneble, singarde. Eĉ en densa nigra svetero kiu atingis ŝian koksoj, ĝi estis klara ke ŝi estis lacega, kiel la stelo de unu el tiuj amuzaj strando filmoj. Sed mi ankoraŭ preferas vidi ih iom pli aĝa; he, eble tridekjara, sed ŝi estas ne tre supren al rapideco sur la plej juna tendencoj tamen, kaj mi dubas ke mi iam ajn akiros al tiu punkto. Ŝi klinis sian kapon tiel, ke ŝiaj longaj, longaj haroj falis super unu ŝultro kiel ora akvofalo. Tiam ŝi kapjesis penseme. 'Jes. Vi aspektas kiel Nick. Kaj tiam ŝi turnis la dorson al mi kaj rigardis tra la kameno en la vico de altaj fenestroj, kiuj elrigardis super la lumigitan neĝaj deklivoj.
  
  
  Jen ĝi, mi pensis, kaj trinketis Dreadlocks ' varma rumo.
  
  
  Post kiam momento, la knabino malrapide glitis de sur la seĝo; ŝi estis iomete pli alta ol ŝi rigardis sidanta malsupren. Ŝi ekrigardis min rapide, kaj ĝi ne estis unu el tiuj falsaj sufoka aspektas ke adoleskantoj praktiko; ŝi iom ŝia malsupra lipo kaj ŝiaj okuloj aspektis vere tra mia. Kiam ŝi proksimiĝis al mi, ĝi estis kun la aero de iu kiu ĵus faris malfacila decido. Li ellitiĝis aŭtomate , kaj ne ekstere de ĝentileco. Ŝia hotelo estas esti preparita por#? io kiu povus okazi.
  
  
  "Ŝia nomo estas Veronica," ŝi diris.
  
  
  Bone, tio estas bona nomo, mi pensis. ŝi verŝajne prenis egoismo dum rigardante filmojn en TELEVIDO. "Do ni konas unu la alia per la nomo," mi diris zorgeme. Ŝi metis siajn manojn malantaŭ sian dorson, kaj li esperis ke ŝi nur faras ĝin por montri sian bongustegaj mamoj.
  
  
  'Jes. Ŝi ... mi vidis vin ĉi tie antaŭe. Vi estas la sola homo ĉi tie, ĉu ne?
  
  
  Li kapjesis al ŝi.
  
  
  "Mi pensis tiel. Ŝiaj infanoj."
  
  
  Ŝia mimmo nah rigardis eksteren en la granda halo; nun ĝi estis plena kaj la bruo pliigita. Kio muzikisto li estas, li komencis ludi la gitaron. "Mi pensas, ke promeni kun tiu amaso de homoj volas meti finon al via problemo," mi chuckled, rigardante nah.
  
  
  Ŝi ridetis nelonge, tiam maĉita ŝia lipo denove.
  
  
  "Ne, tio ĉi ... Nu, ĉiuj ĉi tie pli aŭ malpli apartenas al ĉiuj, kaj mi ne volas ..." Hey, ĝi ŝajnis malfacile akiri al la punkto. Kiam ŝi atingis ekstere, ŝia mano rigidiĝis, sed ŝi nur forigis la seruron de ŝia hararo.
  
  
  Ŝi komencis # malstre? i,? i estis nur knabino, kiu estis okupita volis firmao por amuzo, kaj ŝi estis havebla. Anstataŭe, ŝi demandis min se mi estis edziĝinta ...
  
  
  "Ĉu vi estas edziĝinta, Nick?"
  
  
  "Mi ne havas la plezuron."
  
  
  "Ŝia edzo. Kelkaj monatoj.'
  
  
  Ŝi devas havi montrita ŝia surprizo.
  
  
  "Mi scias, ke mi aspektas kiel infano, precipe por pli malnovaj viroj..."
  
  
  Nur#? ati vin; mi provis ne cringe.
  
  
  "...sed mi estas dudek-unu, kaj ke estas la problemo."
  
  
  Bone, mi estas malsana de ŝi. 'Kion vi volas diri?'
  
  
  "Vi vidas, ŝi estis edziĝinta-ho, ŝi jam diris tion. Kelkaj monatoj antaŭe. Mia patrino ne ŝatis mian edzon, tiel ŝi demandis mia duonpatro al piedbato el la egoo, kaj nun ili rigardas min proksime."
  
  
  "Kaj vi estas ĉi tie sola?"
  
  
  "Mi volas diri ...? i tie. En hotelo. Sed mia familio havas ski lodge sur la alia flanko de tiu ĉi deklivo." Ŝi indikis pigre ĉe la longa vico de fenestroj. "Vi devas vidi ĝin."
  
  
  Li skuis la kapon, tiam haltis. Dum unu el liaj vojaĝoj, li vidis longan, alta muro kiu ŝajnis etendi kontinue dum pluraj cent jardoj, kaj la arboj kaj arbustoj ĉirkaŭ ĝi estis tranĉita malsupren kvazaŭ ĝi estus malliberejo aŭ fortikaĵo. Preter ĝi, ŝi vidis grandan domon kun kamentuboj kaj deklivaj tegmentoj. Ski lodge, jes! Mi demandis Veronica se ĝi estis la ĝusta domo, ŝi signifis visko.
  
  
  "Jes, tio estas en la domo."
  
  
  "Pli kiel malliberejo."
  
  
  Ŝi kapjesis. 'Tio estas ĝusta. Ili venigis min? i tie ... trankvila. Ĝi ne estas nia propraĵo; Bert - mia duonpatro-prenis de la egoismo de la sezono. Ĝi kutimis aparteni al speciala gangstero aŭ io, kaj estas ĉiuj specoj de alarmaj sonoriloj kaj terurajn kaptilojn sur la tereno."
  
  
  "Sonoj kiel bona loko por pasigi la vintron."
  
  
  "Ho, unufoje vi akiras en ĝi, ĝi estas amuzo."
  
  
  "Sed vi estas sola sur la strato rajto nun."
  
  
  "Nu,? ia ne visko signifante ke ili tenas min#? losi? i supre # a? io ajn#? ati tion. Sed Panjo kaj Bert#? iam fari certe ke se mi faras amikojn kun iu ĉi tie, precipe knabo mia aĝo, mi ne volas perdi mian egoismo."
  
  
  "Kiel estas ili intencas fari tion?" Mi rapide ĉirkaŭrigardis, sed mi ne vidas iun ajn rigardanta ŝin, kaj mi povis vidi ŝin klare en la ombroj. Malbenita bona.
  
  
  'Henry. Li ĉiam atendis min en la vestiblo, kaj li tenas krevanta en#? i tie kontroli ŝin."
  
  
  "Henry," mi suspiris. Mi komencis pensi, ke tiu knabino estis iom freneza.
  
  
  "Ĉi tio estas, kompreneble, nia ŝoforo."
  
  
  'Kompreneble. Kio se li vidas, vi parolas al mi nun?
  
  
  "Vi ne aspektas kiel viro por esti timigita, Nick."
  
  
  Ŝi kapjesis al la amaso de junaj homoj. "Kio pri ili?" Kelkaj el la knaboj havis la saman longo de haro kiel la knabinoj, sed ekzistis ankaŭ kelkaj kiu povus esti ludita rugbeo.
  
  
  "La paro mi parolis al, kaj Henry vidis min, faris tion. Tiam ili komencis eviti min."
  
  
  'Kio do?'
  
  
  "Kaj tiam post kiam Henry ... mi parolis al ili."
  
  
  "Vi pique mia scivolemo." Li estis komencanta akiri iom kolera; ĉu tiu knabino faranta supre#? ia propra neverŝajna rakonto, aŭ Henry, se tio, kion ŝi diris estis vera.
  
  
  "Ĉu vi havas aŭton, Nick?"
  
  
  'Jes.'
  
  
  "There's a bar ..." Ŝi mordis sian lipon. "En la apuda urbo, kaj ... Ĉu vi scias, ke mi ne estis ie ajn sed ĉi tie dum preskaŭ du monatoj?"
  
  
  "Kio speco de drinkejo?"
  
  
  "Mi aŭdis, ke tio ĉi estas la plej brila loko en la areo. Bona muziko, amuza homoj. Vi scias, ke.'
  
  
  Mi sciis, ke ŝi. Li estis nur proksimume konkludi, ke la knabino estis nur atendas esti reprenita kiam li vidis vizaĝo peeking tra la pordo de la vestiblo. La vizaĝo estis pri la grandeco kaj koloro de basketbalo. Egoismo fruntoj formis kontinua nigra linio super la okuloj # ka? i en la faldoj de haŭto, kaj la nazo kurba malsupren al la fleksebla buŝo. Nen estis portanta ski jako kaj malhela pantalono, kaj ĝi rigardis like li havis grandeco kiu farus Japana sumo luktisto pensas.
  
  
  Subite li ekridetis ĉe Veronica,#? eti kelkaj de Dreadlocks ' monon sur la vendotablo, kaj firme ekprenis la knabino brako.
  
  
  "Se ĝi estas Henry," mi diris, " ĝi devas esti peco de mebloj de via gangstero domo. Veni sur, Veronica; mi volas vidi ĉi tiu trinkejo! '
  
  
  Kiel ni alproksimiĝis al la pordo, Henry mallarĝigis la okulojn kaj levis frunton de nigraj brovoj. Veronica provis kaŝi malantaŭ mi. Henry rigardis konfuzita, kaj lia mola lipoj moviĝis kiel paro de ekscitita vermoj. Egoismo estas grandega torso plenigis la pordo, sed kiel ni alproksimiĝis al la Lamao, li prenis paŝon reen.
  
  
  "Simpla," mi diris gaje.
  
  
  Egoismo estas okuloj forlasis min kaj turnis sin al la knabino. "Fraŭlino Veronica ..." li komencis, kaj egoismo voĉo estis absurda, minacante.
  
  
  "Ĝi estas all right," egoismo interrompita. "Ŝi estas kun mi."
  
  
  Ĝi estis neeble pasi mimmo, sed mi konservis iranta.
  
  
  Henry prenis alian paŝon reen, tiam stegis sin. Mi estis scivola pri kiom li volus iri en publika loko, kaj li esperis ke ĝi estus tro ege. Eble ĝi estis pli infaneca de mi, sed mi ne ŝatas homojn, kiuj timigi infanojn.
  
  
  Veronica diris, " Tella Mama kaj Bert mi estos hejme je la noktomezo, Henry." Ŝia voĉo havis la tonon de aroganta aŭtoritato kiu kutime ĝenas min, sed mi estis iom fiera de ŝi por rezisti la emu.
  
  
  Henry rigardis min, ŝajne ne certas kion fari. Mi helpis Em fari sian decidon per milde metante mian manon sur lia biero barelo-forma korpo kaj puŝas ĝin malsupren tiel malfacila, ke ni povus pasi. Li ne rezisti, kiu estis iom seniluziiga, sed la rigardo en lia egoismo okuloj promesis "poste". Ni marŝis rapide tra la vestiblo al la larĝa arka portiko. Ĝi estis tute malluma nun, sed la alta arko lampoj lumigis la nokton. Ni faris nian vojon tra la neĝo al la asfalta parkejo kaj ludis ĉi tiun ludon en mia blua luo Ford. Veronica ne diris ion ajn, ĝis mi startigis la motoron.
  
  
  .'Saluton tie! ŝi diris mallaŭte kaj ridis. "Mi havis neniun ideon visko kio Henry estis iranta fari tie!"
  
  
  "Vi pensis, ke li estis iranta al spank min antaŭ ĉiuj ĉi tiuj homoj?"
  
  
  Ŝi tiris la ŝultrojn kaj komencis rummaging tra ŝia granda leda ŝultro sakon. "Ĉu vi havas cigaredon por mi?" ŝi demandis.
  
  
  Mi donis hej, unu ĉirkaŭ mia speciala oro-devenita cigaredoj, kaj ŝiaj okuloj larĝiĝis kiam ŝi vidis ĝin.
  
  
  "Kio speco de marko estas tio?" ŝi demandis.
  
  
  Li malfermis ĝin kaj frapetis la instrumentpanelo kun sia pli malpeza. "Ili estas farita en Turkio kaj ne havas marko."
  
  
  Kiel mi estis veturanta malsupren mallarĝa lando vojo, mi rimarkis ke ŝiaj okuloj rigardis min, kiel se ŝi nur konsciis kion ŝi estis akiranta sin en. Kun mia nigra hararo - iom tro longe, ĉar mi ne havas tempon por tranĉi ĝin - kaj mia maldika viza? o, mi povas rigardi preskaŭ minaca en certa lumo kondiĉoj, kaj miaj grandaj manoj montras la markoj de mia sennombraj bataloj. Ŝia ne estas aparte alta de # hodia? ' s normoj - pli ol kvin futoj kaj naŭ coloj - sed ĝi estas ĉiuj pri la muskoloj, precipe en la brakoj kaj ŝultroj, kaj ĝi montras. Mi estis scivolanta kiam la knabino apud mi volus anonci, ke ŝi ŝanĝis ŝian menson.
  
  
  "Kio estas la nomo de ĉi tiu trinkejo?"
  
  
  "Bela frenezo," kaj mi kredas ke estas sur la alia flanko de la urbo." Ŝia voĉo estis trankvila; eble li volas subtaksis ŝin denove.
  
  
  La vojo vundo por kelkaj mejloj inter alta snowdrifts; ni ne vidis iu ajn alia trafiko ĝis ni estis en la rekta linio, kaj tiam mi vidis la lumojn en mia rearview spegulo. Li ridetis al si mem kaj malrapidigis malsupren. La aŭto estas malantaŭ ni, tro.
  
  
  'Henry? Mi demandis al ŝi, la knabino, montrante per mia dikfingro super mia ŝultro.
  
  
  Veronica ĉirkaŭrigardis. "Mi ne vidas lia egoismo."
  
  
  "Ĝi estas granda aŭto. Kia aŭton vi havas?
  
  
  "Mi pensas, ke li estas veturanta Bentley hodiaŭ."
  
  
  Li kapjesis al ŝi. 'Efektive. Kaj li ne permesos al vi el sia vido, ĉu li?
  
  
  "Verŝajne ne. Ŝi suspiris. "Ah, preni la tajloro."
  
  
  Mi devis ridi. 'Trankvila malsupren. Kio povas i fari?'
  
  
  Ŝi ne respondis, sed mi povis vidi ŝin mordanta ŝian lipon denove.
  
  
  Ĝi estis malgranda vilaĝo, kaj la centro estis dezerta, kaj mallumo, kun kelkaj butikoj, kelkaj preĝejoj, kaj malnovaj blankaj lignaj domoj kiuj staris silente ĉirkaŭ neĝo-kovrita parko. Ni veturis tra la parko kaj trovis nin sur malgranda amuza vojeto. Tie estis du mobile restoracioj, motelo, a pancake shop, kaj malgranda taverno kun vico da furgonoj parkita antaŭ ĝi; trans la strato, aro dise de la aliaj konstruaĵoj, estis la Bela Frenezo, ligna kabano en exaggeratedly rustika stilo kun granda signo super la pordo.
  
  
  Kiam ni akiris ekstere, Veronica rigardis reen. La lumturoj estis irita nun, sed mi estis certa Henry estis ie malantaŭ ni, starante sur la flanko de la vojo kun la lumoj for.
  
  
  Kiel ni eniris tra la dika pordo, la tondro de long-haired roko bando de la kvar batis min en la oreloj. La interno estis plena, fumaĵitaj, kaj malklare lumigita per kandeloj kaj brulanta ligno. Kelnerino en mini jupo, verda bañador, kaj preskaŭ travidebla bluzo kondukis nin al tablo kaj prenis de nia ordo. La specialaĵo ĉi tie estis varma cidro kun Jack Daniels, kiu mi pensis estis granda. Veronica konsentis absently; ŝi koncentriĝis pri la muziko kun glasa rigardon en ŝiaj okuloj.
  
  
  Ĝia certe nenion kontraŭ roko; partoj de ĝi estas sufiĉe malbenita bona, kaj kiam vi aŭskultas al la kantoteksto de kelkaj kantoj, vi devas agnoski, ke tiuj junaj aŭtoroj havas multon por diri, kaj ili faras ĝin kun entuziasmo. Sed ĉi tie, en la ĉambro estis tro malgranda, tro varma de la fajro kaj la homplena amaso por tiu nivelo de bruo.
  
  
  Mi estis scivolanta kion ĉiuj tiuj homoj ĉirkaŭ ni povus esti parolanta pri, ĉar ili ne povis kompreni unu la alian.
  
  
  Ŝi ne unu okulo kun tago kaj volis Henry. Li ne aperas, kiu surprizis min; mi atendis lin esti rigardanta nin.
  
  
  Post momento, li ekskuzis sin kaj kuris al la viroj de la ĉambro sur la alia flanko de la muzika scenejo. Mi vetas, ke, se mi lasas Veronica sole por kelkaj minutoj, ŝi estos rapide altiri homamaso de fervoruloj. Eĉ en ĉi tiu ĉambro plena de belaj knabinoj, ŝi staris ekstere.
  
  
  Mi ne estis erara; kiam mi revenis, estis du junaj viroj ĉirkaŭ ŝi. Veronica ne instigas ih, sed mi povus diri al ŝi ŝatis la atenton.
  
  
  Ŝi enkondukis min al la knaboj - ihk ne komprenis ŝin, sed ĝi ne gravas. IH petis ŝin sidiĝi, kaj ili ludis ĉi tiun ludon. Ili ambaŭ havis longajn harojn; unu havis lipharojn, la alia ne, kaj mi pensis, ke mi sentis pli senbarba knabo ĉirkaŭ la hotelo. Li pravis.
  
  
  Li demandis min. "Vi estas restanta en Westbush, ĉu ne?"
  
  
  Mi diris al ŝi.
  
  
  "Hej, infano, vi estas diabla bona skianto. Profesia?
  
  
  Nu, foje mi sentas min flatita, eĉ kvankam mi provas rezisti. "Ne," mi diris. "Mi estas nur ripozanta."
  
  
  La roko bando paŭzis, kiu intertempe faris la konversacio pli eltenebla. Kelkaj minutoj poste, du knabinoj # ali? i nin, # amba? juna, vestita en norma konvenas#? iu super jeans kaj franĝita ledo. Tiam la infanoj, kiuj bone sciis venis, kaj kiam la muziko komencis ludi denove, ni estis ok homoj ludas ĉi ludo sur du seĝoj faris supren kune. Veronica babilis al la aliaj, kiel se ili estus malnovaj amikoj, sed ŝi tenis min paroli. Mi klinis reen, malstreĉita, kaj respondis, kiam iu diris io al mi. Mi pensis, ke ili estis bonaj junaj homoj. Ili ne fumas io pli forta ol la Kamelo, kaj ŝajne ili ne ĝenis ŝin, estanta la plej aĝa.
  
  
  La tempo pasis rapide, kaj mi devas konfesi, ke mi ne havis multan amuzan. Por momento, Henry eĉ forgesis rigardi por ŝi en la pordejon. Unu tagon, mi rigardis mian horloĝon. Ĝi estis la dek-unua horo, kaj li demandis al si, se li devus voki Veronica atenton al ĝi. Sed mi decidis ne; mi ne volas agi creepy kaj treni ŝin for de ŝia nova fervoruloj. Post kelkaj minutoj, ŝi refaldis la maniko de mia svetero en kaj rigardis la horlo? o? i mem.
  
  
  "Venu," ŝi diris mallaŭte; ŝi estis tiel proksima al mi, ke mi povis aŭdi ŝin klare, ŝia ŝultro premis varme kontraŭ mi. Li chuckled kaj rigardis hej en la okulo. Ŝi kisis min leĝere, sed kun nekonfuzebla promeso.
  
  
  Kiam ni estis ekstere en la klara malvarma, li tiris supren apud la Vadejo. 'Kie?'
  
  
  "Hejme, mi pensas." Ŝi diris indiferente, sed kun evidenta bedaŭro.
  
  
  Mi ĉirkaŭrigardis. Henry ne estis en vido, sed li estis ankoraŭ certe, li estis ie proksime.
  
  
  Mi demandis ŝin. "Kio se mi akiros#? anco akiri liverita de via ombro?"
  
  
  'Kio do? Ŝi sidis apud mi, rigardis min kun egale malferma, luscious lipoj.
  
  
  "Ni povus iri ie ... ne estas hejme."
  
  
  Ŝi estis kisita de ee, provanta fari ĝin estas facile, sed ŝia buŝo malfermiĝis kaj ŝia lango glitis en mia buŝo, ludis kun mia lango.
  
  
  "Kiel, kie?" ŝi flustris.
  
  
  "Nu, mi havas ĉambron kun bela vido."
  
  
  Ŝi skuis sian kapon. "Ni ne povas iri tien; Henry trovos nin."
  
  
  Kompreneble, ŝi estis dekstra. Sed kun ŝia korpo premita kontraŭ la mia, kaj ŝiaj brakoj envolvis ĉirkaŭ mia kolo, mi ne estis tuj lasu Cinderella iri hejmen.
  
  
  Mi rigardis malsupren la vojo, sentanta pli malkontentaj ol mi iam ajn sentis kun ferret kiam mi estis adoleskanto. "Eble ni perdi lin."
  
  
  'Kaj tiam?'
  
  
  Ŝia, li tiris la ŝultrojn. "Ni povos uzi la aŭto ne veturas ĝi."
  
  
  Ŝi ekridetis mischievously, kaj kun tiu esprimo sur ŝia vizaĝo, ŝi ne aspektas kiel dek ses-jaro-malnova plu.
  
  
  Mi ne konas la vojoj, kompreneble, sed mia lumo aŭto kun vintro pneŭoj iris tra la tordaĵoj kaj turnas kun pli maneuverability ol la granda Bentley. Tuj post kiam turnanta ĝin, Brylev turnita en arbo-viciĝita strateto kaj turnis ĝin. Kaj momenton poste, Henry estis fakte stiri la Bentley. Tuj kiam li pasis mimmo, Veronica brakumis min.
  
  
  "Trankviliĝu," mi diris, milde puŝas ŝin for. Mi ekiris al la ĉefa vojo kaj veturis reen la maniero kiel ni volas estis iranta ĝis mi vidis alia lando vojo. Tie estis neniu snowplow iranta tra ĝi, sed mi vidis du paralelaj trakoj en la neĝo. Li sekvis ilin al akra, sekvis? in, kaj haltis sub arbo. Ni estis sur malgranda deklivo kun lunluma vido de granda blanka herbejo punktita kun la trakoj de sovaĝaj bestoj. "Voĉo nun," mi diris.
  
  
  Kiel mi tuj suspektis, ŝi surhavis nenion sub la dika svetero. Ŝiaj cicoj venis viva ĉe mia tuŝo, kaj ŝi writhed tuj apud mi, ĝemado kaj kriante mallaŭte. Ŝia buŝo estis sur mia kolo; ŝiaj kruroj estis premita kontraŭ la mia. "Tio ĉi devus ne okazi," ŝi murmuris. Ĝi estis nur multe pli poste ke la vera signifo de tiuj vortoj tagiĝis sur mi. Persone, mi preferas ŝin granda lito, al fermita pordo, sed mi devis fari la plejparto de ĝi. Veronica estis postulema kaj kvalifikita, kaj dum ni volis seĝon, ŝiaj lipoj kaj manoj estis okupita kun#? iuj specoj de aferoj kun zipoj. En la lunlumo, ŝia haŭto estis pala kaj brilanta, kaj ŝiaj mamoj estis levita al mi. Mi ne scias, kiel hey sukcesis akiri liverita de#? ia stre? a ski pantalonoj, sed ŝi faris, kaj tiam ŝi sidis sur miaj genuoj kun ŝi kruroj drapiris super mia#? ultro. Ĝi okazis rapide - profunda, potenca puŝo, la balanciĝanta de ŝiaj koksoj, la jerking de ŝia korpo supren kaj malsupren. Ŝi ĵetis sian kapon malantaŭen, fermis siajn okulojn, kaj malfermis sian buŝon en silenta krio de ekstazo. Kiam ŝi alvenis, ŝi ĝemis longe kaj cunningly kaj premis ŝiajn ungojn al mia kolo. Tiam li lasis ŝin iri, tro, kaj Veronica ĝemis denove kaj denove, "Oh ... oh ... oh..."
  
  
  Ŝi estis preskaŭ pudora kaj malproksimaj kiel ŝi vestis denove. 'Kioma horo estas nun?'Kio estas ĝi?' ŝi demandis interrompe.
  
  
  Li rigardis sian horloĝon. "Kelkaj minutoj pasintaj dek du."
  
  
  "Oh mia Dio, vi devas preni min hejmen." Ŝi zipita supre ŝia stretchy pantalonon kaj tiris la svetero super ŝia kapo.
  
  
  "Bone, Cindrulino," mi diris. Por esti honesta, mi estis iom seniluziigita: mi ne ŝatas ĉi tiu situacio, mi dankas vin, sinjorino, eĉ en parkita aŭto.
  
  
  Sed Veronica eĉ ne petas cigaredon. Kiam ŝia edzo turnis ĉirkaŭe, ŝi sulkigis la frunton en maltrankvilo, kaj ke esprimo ne? an? is ni atingis la elirejon, kiu kondukis al ŝia duonpatro estas luita domo.
  
  
  "Eble ĝi estus pli bone, se vi lasu min foriri de ĉi tie," ŝi diris. Li ne respondis; li estis iomete kolera kun li mem tiom multe kiel li estis kun Nah. # ? Ia nura irita.
  
  
  Apud la alta fera barilo en ĝemoj estis kio povus nur esti nomita gatehouse. Viro en mantelo de haŭto estis staranta antaŭ li, kaj lia ĉaspafilo estis klare videbla. Kaj tie estis Bentley parkis ekstere al la flanko.
  
  
  Veronica kaptis mian brakon. "Ne ĉiam, Nick ..."
  
  
  "I'll nur prenas vin hejmen, mielo."
  
  
  "Mi bedaŭras," ŝi murmuris.
  
  
  Ŝi rigardis nah. 'Kial?'
  
  
  "Ĉar tio estas kiel mi tion faris ... tiel haste."
  
  
  'Kaj anka? Mi demandis kun ŝultrolevo.
  
  
  "Ĝi estas fucking noktomezo, vi scias."
  
  
  "Ne, mi ne vidas, ke por ŝi." "Mi malrapidigis malsupren.
  
  
  "Aŭskultu, miaj gepatroj... mi volas diri, ke ili lasu min eliri, sed la interkonsento ni decidis... Bone, ŝi devus esti hejmo de noktomezo. Ĉu vi komprenas?'
  
  
  "Mi pensis, ke vi estis dudek-unu." Se tie estis sarkasmon en mia vo? o,? i estis#? ar mi ne estis provanta subpremi mia egoismo.
  
  
  Nah havis la dececon por fari ĝin ĉiu jaro. "Nu, tio estas ne tute vera. Mi pli ŝatas dek naŭ kaj ... Tajloro prenu ĝin! Ili estas pli aŭ malpli protekta de mi. Mi volas diri, ili faris, ke la psikiatro diras, ke mi ne estis vere kompetentaj, vi scias? Kaj se mi ne faras kion ili diras, ili povas meti min en malliberejon denove."
  
  
  'Ĝi estas?'
  
  
  "Mi ne intencis diri tion." Ŝi parolis mallaŭte. "Mi estis metitaj en ĉi tiu domo, kaj tiam... tiam nuligoj. Tie estis neniu kialo ĉe ĉiuj. Ŝi...
  
  
  .. La Bentley brufermis la pordon de fermita kun minaca slam. Henry piediris supren al mia aŭto kiel granda monto.
  
  
  Veronica malfermis la flankan pordon, poste klinis sin al la flanko kaj rapide # senmovi? i#? ia lango en mia orelo. "Mi vokos vin morgaŭ," ŝi flustris, kaj foriris.
  
  
  Ŝia estis proksimume eliri, ankaŭ, sed Henry apogis sin kontraŭ mia pordo, lia vizaĝo falanta tra la malfermita fenestro kiel overripe luno.
  
  
  "Vi havas dek sekundojn por turni sin kaj malaperas," li croaked.
  
  
  Sub ajnaj aliaj cirkonstancoj, ŝi estus rapidis ĉirkaŭ la aŭto kaj defiis la emu min foriri. Sed mi povus vidi Veronica jam sidis submissively en la malantaŭo de la Bentley, kaj sentry en pelto jako venis al mi kun fusilo preta.
  
  
  Mi pensas, ke mi povus pritrakti ambaŭ de ili; en maniero, ke estas mia laboro. Sed ĝi ne ŝajnis kiel tie estis multe da punkto en komencante batalon super freneza riĉa knabino kiu # ver? ajne estus okupita de la loka polico-ĉar se lia estis batalanta tiuj du, tie verŝajne estis mortiĝoj de la tempo ni estis farita. Henry estis tro granda por pritrakti sen liveranta la mortigaj batoj li estis tiel bona, kaj tiel malproksimen, kiel ŝi estis koncernita, iu ajn kiu atakis min kun ĉasfusilo ankaŭ estis kondamnita.
  
  
  Do ŝi fermis la fenestron antaŭ ol ili ferret, ĝis ĉi tiu giganto devis paŝi reen, inversigi la aŭton kaj starti la vojmontriloj. Sed kiam ŝi ĉesis movi antaŭen, ŝi aŭdis seka chuckle kiu ŝajne venis de la sidejo trasero de la Bentley. Ĝi ne estis Veronica; ĝi estis klare vira sono. Kaj tiam li aŭdis ŝin murmuri la saman voĉon, kiu finis nekonfuzeble kun la vortoj "Nick Carter."
  
  
  Mi ne ŝatas ĝin ĉe ĉiuj. En Westbush, li didn't uzo de lia reala familia nomo. Mi neniam faras # tio? i kiam mi estas sur ferio.
  
  
  La dua ĉapitro
  
  
  Li planis reveni al Washington la venontan tagon, sed li ne estis iranta fari ĝin. Do kiam Veronica ne vokas, ĝi ne estis malfacile paroli mem en resti iom pli longe. Sur mia dua tago - # ankora? atendanta por la voko-mi estis en la preskaŭ forlasita vestiblo de la lamao de vespero.
  
  
  "Ĉu tio estas sufiĉe por hodiaŭ?" Dreadlocks demandis mi.
  
  
  'Jes. Li absently trinketis sian varman rumo kaj rigardis la vestiblo pordo. Fine, mi rimarkis, ke la juna kelnero rigardis al mi penseme, kaj decidis ke mi devas ludi mian parto ambaŭ manieroj. "Oh knabino," mi komencis.
  
  
  Dreadlocks kapjesis, grinning. "Kiu blonda?"
  
  
  'Jes. Ĉu ŝi venas ĉi tien ofte?"
  
  
  "Mi vidis ĝin plurajn fojojn. Ne en la lasta malmultaj tagoj.
  
  
  "Sed ĉu ŝi vere venis por ĝi?" Antaŭ ol mi renkontis ŝin?
  
  
  "Dio, ne. Ŝi, nur vidis ŝin kelkaj noktoj antaŭe."
  
  
  Li ridetis ĉe ŝi. "Alie, mi pensas, ke ŝi volus rimarkis vin."
  
  
  "Nu, vi scias kion, Nick."
  
  
  "Mi pensis, ke ŝi venis ĉi tien por proksimume monato."
  
  
  Dreadlocks skuis sian kapon emfaze. 'Ne, ĝi ne estas kiel tio. Du, eble tri tagoj, ĝis la tago antaŭ hieraŭ. Kiel volas? in iras?"'
  
  
  Mi ne respondis. Li ne atendis, ke aŭ. Li nur chuckled kaj ekprenis mian malplena taso por fari alian trinkaĵon.
  
  
  Iom da tempo poste, en la frua vespero, ŝia estis en ŝia ĉambro kaj deziris la plej bonan vojon al la Boston flughaveno, kie ŝia povus translokigi al Vaŝingtono, kiam la telefono sonoris.
  
  
  Mi sciis, ke ĝi estis Veronica eĉ antaŭ ol mi prenis la telefonon. 'Saluton?'
  
  
  'Alnomo? Ŝia voĉo estis streĉitaj kaj malalta.
  
  
  'Jes.'
  
  
  "Mi bezonas vin."
  
  
  "Tio estas bona, mielo."
  
  
  "Mi volas diri, mi bezonas vin ..."
  
  
  "Vi scias, kie ŝi estas."
  
  
  "Vi ne komprenas!' Hej, mi sukcesis sob sen levi mian voĉon.
  
  
  "Tiam klarigi ĝin al mi." Ŝia estis ankaŭ ee la hotelo, sed ne volas montri tion.
  
  
  "Ili?? e # renkonti? o, kaj ... ho, Nick, helpu min!"
  
  
  "Kion malfacilaĵoj?"
  
  
  "Rigardu, se mi ne povas akiri ekstere de ĉi tie ĉi-vespere, ili'll faras? in denove. Ili estas#? losi? i min! Ho, Nick, get me el de ĉi tie # anta? ol ili fari... -
  
  
  Ŝia voĉo estis tranĉita de la decida klako de la telefono.
  
  
  Mi ne pensis dufoje kiel mi pendigis. La telefona firmao # tran? i nin ekstere; ĝi estis iu en tiu domo malantaŭ la alta muro.
  
  
  Mi hezitis dum kelkaj minutoj, sed mi vere ne dubas, kion mi estis iranta fari. Sinjorinoj en bezono ne estas ĝuste mia fako, sed ĉi tiu unu donis al mi pli ol al ŝia hotelo. Kelkaj sekundoj poste, Hugo tiris ĝin ekstere#? irka? sia valizo kaj sheathed la mortiga akra stiletto sur lia brako. Tiam venis Wilhelmina, mia Luger en lumo ŝultro pistolujo. Ĝi ne ŝvelas sub la nilono jako li estus portita super lia svetero. Ĝi estis neverŝajna ke mi bezonus iun el tiuj du armiloj, sed dum mi estis proksimume akiras ĉi tiun knabinon ekstere de la domo, ĝi estis malsaĝa ne prepari por la plej malbona.
  
  
  Vespere skiantoj kolektis en altaj spiritoj sur la malaltaj ebenaĵoj de la deklivoj. Mi prenis la seĝtelfero al la supro de la dua etaĝo, sur la lumigitan surteriĝo. Tie estis neniu alia; la neĝo brilis mole sub mi en la lunlumo. Li tiris nigra lano masko kun truoj por la okuloj kaj RTA super ŝia kapo. Eble blanka masko estus estinta pli bona, sed ĝi ne estis io Stahl estis serĉanta. Cetere, mi dubis pri, ke mi eĉ povus gliti tra larĝa kampo de neĝo en mia kamuflado sen estanta rimarkita, kun lunlumo kaj spotlights al veo? irka? la domo.
  
  
  Li malsupreniris, laborante sian vojon al la maldekstra kaj farante malrapida, atente kontrolita turnas ĝis li batis muron. Li restis malantaŭ la arboj kaj rigardis la lokon. Nun malsupre estis pordego, kaj en fronto de la domo staris gardostaranto, kiu tenis siajn manojn ekstere teni varman. Ekzistis neniu maniero por scii se tie estis aliaj gardostarantoj sur la muro aŭ ne, do li eĉ ne provis. Per la vojo, tie estis neniu dubo elektra alarmilo, kaj mi ne havas tempon por enketi ĉi korkotirilon ĝisfunde.
  
  
  Post kiam rigardanta por duona horo, mi venis al la konkludo, ke tie estis nur unu gardostaranto ĉe la pordego; li ne ŝajnis al parolis al Hema kaj min, kaj estis neniu signo de aŭto ien.
  
  
  Puŝanta malfacile kun siaj kluboj, li malsupreniris la milda deklivo. Eliranta el la arboj, li levis siajn skiojn, svingis siajn brakojn, kaj lasis ekstere sufokita krio. Mi estis esperanta por krei sukcesan imitaĵon de skianto kiu perdis kontrolon de siaj movadoj. Li glitis kaj stumblis al la brigo. Tiam li ruliĝis ĝin, ŝajne perdas sian ekvilibron, kaj ĵetis sin en evidenta veo. Ĝuste antaŭ ol mi alvenis tie, mi donis formon ĝi iom tiel, ke la kolizio ne estis tiel malbona kiel ĝi aspektis. Li falis, jerking lia kruro senhelpe, kriante:
  
  
  "Oh mia Dio, ho mia Dio, ho mia Dio!"
  
  
  Tiam li groaned laŭte, baraktis por leviĝi, kaj falis denove. 'Difini min!' Ŝi ĝemis mallaŭte. La gardostaranto rimarkis min. Pafilo preta, li prenis kelkajn paŝojn al mi, tiam hezitis.
  
  
  Ŝi ĝemis denove.
  
  
  La gardostaranto kuradis al mi tra la neĝo. Mi ankoraŭ kuŝis, atendante, ke li venu al mi. Ĝi estis grava trovi ekstere se li estis vere sola. Sed mi ne ŝajnas zorgi pri la egoismo. Li piediris super, haltis, kaj lasu la fusilo pendi de lia brako.
  
  
  "Ĉu vi bonfartas, viro?"
  
  
  Ĝi estis ridinda korkotirilon, sed li respondis al ŝi.
  
  
  "Mi opinias, ke mi rompis mian maleolon," gritted ŝiaj dentoj. 'Ho, ĉu?'
  
  
  "Se vi povas helpi min ..." Ŝia voĉo ŝajnis kiel senhelpa kiel ĝi povus esti.
  
  
  La gardostaranto skuis sian kapon. "Mi ne estas kuracisto, homo."
  
  
  "Nu, ĉu vi lasos min voĉdoni kiel ĉi tiu?"
  
  
  Li dubis ĝin. "Vi ne devus esti skiado ĉi tie, viro. Ĉi-tio estas ne ski slope."
  
  
  "Kiel, se mi ne scias! Mi nur ne povis teni tiujn malbenita skioj iras en la ĝusta direkto."
  
  
  "Nu ..." La gardostaranto alproksimiĝis Lamao.
  
  
  "Vi povas nomi la ski lodge?" Mi demandis pleadingly. 'Al la hotelo? Tiel povas la kuracisto venis?
  
  
  "Mi helpos vin, la homo, sed mi ne povas doni al vi la telefono." Li ektirita sian kapon al la brigo. "Ekzistas neniu telefono, nur unu rilaton al la domo."
  
  
  Bone, li diris, kaj etendis sian manon. Li lasis emu ekpreni mian pojnon, tiam ekprenis egoismo kaj tiris min antaŭen, super mia kapo. Li ruliĝis kun ĝi, sin turnis, kaj alteriĝis sur la emu brusto. Antaŭ ol li sciis, kio estis okazanta, ŝia fusilo estis elprenis el Egoismo estas la manojn kaj premis kontraŭ egoismo estas orelo.
  
  
  "Unu sono, unu movado, "mi grumblis, kaj ili?? l bezono iri al Nov-Hampŝiro por trovi la aliaj duono de via kapo." Li ne moviĝas, sed li estis skuante sub mian genuon kiel kaptita kuniklo.
  
  
  'Barilo. Kiel ĝi estas malfermita? '
  
  
  Li diris, kaj kiam egoismo pikis lin per la fusilo barelo, li klarigis kiel la alarmo iras ekstere se du klavoj ne estas turnita en la ĝusta ordo. Li prenis la ŝlosilojn el lia egoismo poŝo kaj lasis ilin leviĝi. Kun la kapuĉo de Egoismo estas peltan mantelon en unu mano, li iris kun ĝi al la pordego. Mi rigardis la telefono en la brig, kaj decidis ne tuŝi la egoismo; se mi tiris la egoismo tra la muroj, alarmo povus soni ...
  
  
  Dratoj kuris tra la pordego estas seruroj; ih diris al la gardostaranto por malfermi ĝin. Li hezitis, sed kiam li donis al ŝi emu sian fingron sur la ellasilon, li turnis la ŝlosilojn en la ĝusta ordo. Tiam li lasis la pugo de sia pafilo tero, sur lia kranio, trenis ŝin en la sentinelejo, kaj glitis tra la malfermita pordego.
  
  
  La vojo serpentumis tra densejo de altaj pine arboj kiu blokis eksteren la luno. La neĝo estis malbarita for, tiel ke la konkretaj slaboj kun iliaj artikoj plenigita kun gudro estis videbla. Li iris singarde ĝis la alirvojo, tenante siaj okulojn sur la foraj lumoj de la granda domo. Li memoris, kion Veronica diris pri "aĉa kaptiloj," kaj rezistis la impulson al anaso en la ombroj sur ajna flanko. Kaj tiam la alirvojo kolapsis sub mi.
  
  
  La lasta afero vi atendas estas por granda konkreta spit fali sub vi kiel svingi? nuro, sed ĝi faris. Subite, li glitis en la tonalto-blackness, nekapabla teni sin en ajna vojo.
  
  
  Tie estis neniu lumo ĉe ĉiuj, nur malvarma malsekon? irka? mi. Li etendis kaj sentis la ŝtonoj sur ĝiaj flankoj. Ĝi estis larĝa tunelo, kaj la planko estis malpura sub miaj piedoj. Ie en fronto de mi, tie estis persista, alta -#? eti sonon. Mi iris en la direkto de la sono; tio estis ĉio, kion mi povis fari.
  
  
  Koto, aŭ io kiel ĝi, estis ĝis mia maleoloj kiam mi alvenis al ambaŭ finoj de la tunelo. Tie estis klappordo antaŭ mi, ĉirkaŭita de dikaj tabuloj. Mi ne provas malfermi ĝin. Mi estis certa, ke iu venos viziti min#? iu jaro.
  
  
  La luko prenis longe por malfermi. Dume, li revenis al la tunelo, kaŭrante en la tuta mallumo, rigardante ambaŭ manieroj. Neniu estis alproksimiĝanta de la flanko de la kolapsis konkreta slabo, do mi kalkulis ĝin estis la gardostaranto la laboron por servi al tiu flanko.
  
  
  Kaj tiam tie estis Sergey. Ŝnuro ŝtuparo kondukis malsupren tra la malfermita luko.
  
  
  Kiam ŝia carapace iris malsupren#? i tiu eskapa vojo, mi havis Wilhelmina en mia mano. Mi ne povis vidi iun alfrontas tra la truo, sed mi estis preta por pafi io ajn kiu venis supren.
  
  
  Mi havis malfacilan tempon akiranta supre, ĉar mi devis teni la Luger preta, kaj la unua afero, kiun mi vidis, estis Veronica vizaĝo. Ŝi estis ridanta.
  
  
  Kaj tiam ŝi ekvidis viron staranta apud ŝi, kiu ne ridetas multe, sed almenaŭ li estis ridetanta nun, kiu estis mirindaj en si mem.
  
  
  "Saluton, Nick," la viro diris.
  
  
  Ŝia scio de egoismo. Egoismo estas la nomo estis Falko, li estas mia estro, kaj li preskaŭ akiris pafon de Egoismo sur la punkto.
  
  
  
  Ĉapitro 3
  
  
  
  
  David Hawke'estas viro en siaj kvindekoj aŭ sesdekaj - neniu scias por certa - kun maldensa griza hararo kaj la severa vizaĝo de Nov-Anglio pastro. La Svedoj ' egoismo estas plejparte bazita sur la profesoro tweed, sed la unlit cigaredon li kutime maĉas donas Em la rigardo de la maljuna ŝtatisto. En mallonga, Falko ne estas facila viro al surprizo - ne ĉe ĉiuj.
  
  
  "Ĉu vi estas iranta al#? oso#? irka? kiu afero?" "Kio ĝi estas?" li demandis trankvile, indikante ĉe Wilhelmina. "Se ne, metis ĝin for."
  
  
  "Kio la infero estas # da? rigi?" Egoismo estas maldika-lipped buŝo tordita. "Vi havis preskaŭ tridek sekundoj, Nick; vi devus scii ke de nun."
  
  
  Eble, sed ne tre. "Veronica," mi rigardis la knabino, " ŝi estas iu#? irka? ni?"
  
  
  Falko kapjesis. "Lernantino, sed ne ŝajnas esti faranta bone."
  
  
  Mi rigardis ĉirkaŭ la ĉambro; estis bookcases kaj densa malluma ruĝa tapiŝo. Tie estis neniuj fenestroj. Mi estis komencanta kompreni tion.
  
  
  "Do, ĉi tiu estas nia trejna centro."
  
  
  Falko kapjesis. 'La lasta unu. De la vojo, Veronica pravis pri la antaŭa posedanto; li estis bootlegger, kaj poste Stahl estis grava heroin kontrabandisto. Se vi provis grimpi super la muro, iron spikes flugus eksteren kaj pierce via korpo. Mi ĝojas, ke vi estis sufiĉe inteligenta por akiri tra la pordego. Kaj de la vojo, rebotar minoj estas ĉie, sur ambaŭ flankoj de la ŝoseo ."
  
  
  Ŝi sciis, kio ĝi estis: # pa? o-veturita aparatoj kiu faris ih resalto kaj eksplodi en la aero, sendante la mortiga urbo flugante en ĉiuj direktoj.
  
  
  "Vi estas ligita al perdas multon de studentoj tie," mi diris. Falko skuis sian kapon. "Por nun, ni bezonas unu. La resaltanta minoj ne estas plene ŝarĝita, kaj ni ĵus rakontis al niaj viroj ne provi grimpi super la muro. Kiel vi scias, Nick, muroj estas ne kutime la plej bona maniero eniri peze gardita domo.
  
  
  Li kapjesis al ŝi.
  
  
  "Do, vi agis tre bone hodiaŭ. Ni rigardis ĝin en TELEVIDO."
  
  
  Ĝi estis en la domo. En hejmo kun tiaj sekurecaj mezuroj, tie devus esti televidaj monitoroj ĉie.
  
  
  "Ĝi estas bona afero, ke vi ne mortigos la gardostaranto," Falko diris.
  
  
  "Kion se li volis ŝin?"
  
  
  "Ni haltis, Nick. La pordego havas laŭtparolilo, kaj ĝi estus tempo por vasta lando, vi ordigi.
  
  
  "Vi estis esperanta por tio."
  
  
  Hawke'kapjesis smugly, kaj mi sciis ke li pravis.
  
  
  "Bone, vi nun estas ĉi tie," li diris. "Lasita-a akiri malsupren al negoco."
  
  
  De la momento de lia egoo ŝin vidis, komprenis ke ĉi tiu jaro-la voĉdono devas okazi. Mi memoris ke ĝi estis Falko, kiu sugestis Westbush kiel mia ferio spot.
  
  
  Veronica ekstaris. Ŝi estis portanta pantsuit, ŝia hararo estis tirita reen en banujo, kaj ŝi rigardis - bone, vi povus diri kelkajn jarojn pli aĝa ol dek ses. Ŝiaj okuloj ne estis rigardanta min, sed mi povis klare vidi la ruĝaj makuloj sur ŝiaj vangoj.
  
  
  Falko ne diris ion ajn, ĝis ŝi estis ekster la ĉambro. Tiam li klinis sin anta? en en la ledaj se? o, manoj clasped # kune, kubutojn sur la genuoj.
  
  
  "Ĉu iu en Westbush scias, kiu vi estas, Nick?"
  
  
  Ŝia, li skuis sian kapon. 'Neniu. Mia nomo estas Nick Walton. La nura alia persono kiu parolis al ŝi - alia ol Veronica - estis la kelnero en la hotelo. Unu tagon li demandis min pri ĝi, kaj emu donis al ŝi, ke nomo kaj diris ke mi estis okupita en internacia investo."
  
  
  'Bona. Vi povas uzi#? i tiu nomo en Doublé Cay ."
  
  
  # ? Ia neniam aŭdis de Preni-Kay.
  
  
  "Ĝi estas paro de malgrandaj insuloj en la Bahamoj," Hawke'klarigis. "Unu estas plene disvolvita - tie estas nova hotelo kaj malnova hotelo, kiu estis ĉi tie ekde la komenco de la jarcento. Sur alia insulo, ili estas konstruaĵo eĉ pli da hoteloj kaj ponto sude de la insulo ."
  
  
  Ŝi atendis, ke li daŭrigu. Kaj, kiel kutime, li iris al alia temo.
  
  
  "Mi preparis ĉi tiu evento por vi, ĉar mi devis konvinki min de kelkaj aferoj, Nick."
  
  
  'Jes.' - Mi estis agento kun HAKILO sufiĉe longe por ne esti surprizita de kio la direktoro faris. Ni ne estis nia CIA, ni estis la FBI, kaj vi couldn't # e? voki nin io ajn en inter. Ni nur ekzistis, malgranda grupo de specialaj agentoj faranta aferojn ke neniu en la registaro iam eĉ pensis pri fari, kaj Hawk estis faranta komercon. Egoismo najbaroj en Georgetown pensis, ke li estis la prezidanto de malmulte konata fondaĵo.
  
  
  "Unue," li diris, " tie estis tailspin pri akiranta kune kun junaj homoj kun longa hararo. Veronica diris al mi, ke en "Bela Frenezo" vi estis ekstra # fre? a."
  
  
  Mi devis rideti. 'Bone.'
  
  
  "Kaj tiam ekzistis la problemo de akiranta en tiu ĉi fortikaĵo. Ĝi ne estas ĉiuj malbona, estis ĝi? Sed vi faris ĝin. Mi havis miajn dubojn, Nick.
  
  
  Ŝia patro glared ĉe li; li havis nenian rajton paroli al mi kiel.
  
  
  "Bone, bone," Akcipitro daŭrigis rapide. "Vi jam pasis ambaŭ testojn, kaj nun movas sur. Duobla-K, Nick. Kaj Grady Ingersoll.
  
  
  Ĝi estis ŝoko. Grady Ingersoll estis eble la plej riĉa viro en la mondo, miliardulo en lia mid-fifties, kiu en la lastaj jaroj fariĝis malliberulino.
  
  
  Hers, atendante Hawk movi sur.
  
  
  "Grady Ingersoll," Falko boomed, kiel se li estus leganta tra la dosieroj, # e? kvankam tie estis nenio antaŭ li, " egoismo aĝo de kvindek - sep, kvin piedo ok, ĉirkaŭ dudek - kvin funtoj. Li havas ses infanojn, plejparte filmo steloj. Li faris riĉaĵon en sia patro konstruo firmao, kiun li fondis en la malfruaj 1930-aj jaroj. Malglate parolanta, spekulisto. La socio estas egoismoj traktis ekspedaj firmaoj, produktita uniformoj, greno silos, oil pipelines-Dio, tiu viro eĉ faris monon de farado de filmoj. Pilotita unu bombisto dum la ekapero de la dua MONDMILITO, estis nelonge flugis super Germanio dufoje, unufoje eskapis, sed estis metita en kaptito-de-milita tendaro duan fojon ĉe ambaŭ finoj de la milito. Hodiaŭ, li estas investanto en multaj firmaoj - granda investanto, kiu en multaj kazoj signifas ke ŝi havas superrega intereso."
  
  
  Li sciis, ke ĉio ĉi pri Grady Ingersoll... antaŭ kelkaj jaroj, li demisiis al malproksima areo de Nov-Meksiko - la plej fama ermito en historio. Ĉi tiuj tagoj, neniu vidis la egoismo, krom por la egoismo de la" palaco gardisto " de severa viroj, kiuj estis la egoismo estas nur rekta kontakto kun la ekstera mondo.
  
  
  "Egoismo lasta investo," Akcipitro daŭrigis, " estis en la aerospaco firmao Finfina Dinamiko. Ingersoll posedas la plimulton de la akcioj, tiel li estas en akuzo. Kaj ĉar de tiu Nick, la Kvinangulo kaj la Blanka Domo estas mordante iliajn ungojn."
  
  
  'Kion vi volas diri?'
  
  
  Hawke'ridetis grimly. "Kiam Ingersoll venis al potenco, Finfina Dinamiko estis metanta la apreturajn tuŝojn sur la plej kompleksa misilon gvido sistemo iam inventis. En mallonga, ĝi povas enketo la tereno malsupre kaj korekti la misilo estas kompreneble laŭ la vojo kun pli granda precizeco ol homa piloto povis; ĝi povas detekti interceptor misiloj kaj fajro ĝiaj defendoj ĉe ili. Sed la plej grava atingo estas, ke la aparato povas detekti la efikon de antaŭaj misiloj, kaj tiam flugi al pafi al sekundaraj aŭ eĉ jaro celoj."
  
  
  "En aliaj vortoj,"mi diris," ĉi tiu afero povas fari # sufi? e tre#? io homa piloto povas."
  
  
  'Kaj pli. Ĉi-tio estas la tria eblo kiu faras la egoismo valorega. Tie estas multa parolado#? i tiu tagoj pri ekscesoj - kiom da fojoj ni povas forigi Rusio aŭ Ĉinio de la mapo, komparita al kiom multajn fojojn ili povas forigi nin de la mapo. Sed kun#? i tiu aparato, ĝi estas ne pli longa necesa por ĵeti kvin aŭ ses nuclear warheads al la sama celo; unufoje la unuaj unu kompletigas sian mision, la aliaj povas celi aliaj celoj. Do, vi povas imagi kion tio gvido sistemo signifas por la pli malforta forto."
  
  
  Tio, kompreneble, povus esti imaginta ĝin. Nur Usono kaj Sovet-Unio havis la nuklea energio por detrui grandan parton de la mondo, sed la Finfina Dinamiko aparato permesus ajnan modere evoluinta lando - ekzemple Ĉinujo - al atingi atoma potenco, eĉ se ĝi posedis nur malgranda frakcio de nuklea energio. la nombro de misiloj.
  
  
  Needless diri, la aparato estas supro sekreta kaj monitorita kun la plej striktaj sekureco mezuroj. Ĝi estas nuntempe nomita Drikopper, kiu ne estas freneza nomo ĉe ĉiuj."
  
  
  "Mi kredas, sinjoro, Washington estas koncernita pri Ingersoll implikiĝo."
  
  
  'Ĝuste. Grady Ingersoll movita al Duobla Cay preskaŭ unu jaro. Li posedas islets, kaj unu el la egoismo kompanioj ih evoluigas. Ingersoll loĝas en la malnova hotelo li rakontis al ŝi pri... Falko haltis kaj piediris super al speciala postiĝinta tablo. Li kaptis volvita mapo kaj densa bruna koverto, tiam beckoned min al la tablo kaj disfaldis la mapon. La du insuloj estis reno-forma, kun larĝa, kurba bays alfrontanta unu la alian. Aera foto montris konstruo laboro sur unu el la du insuloj, kiu Hawke havis diris min estis nomita Domesday Insulo. La aliaj, nomita Resurekto Insulo, estis sprawling hotela komplekso kun swimming pool, tennis courts, kaj golf course. Apud la naĝejo, apenaŭ videbla tra la densa palmaj arboj kaj alia vegetaĵaro, estis skizo de alia konstruaĵo apud cirkla lageto.
  
  
  "Ĉi tiu estas la Doubloon Inn," Falko diris, montrante al la preskaŭ kaŝita strukturo. "Ĝi estas apartigita de la resto de la insulo per muro kaj estas ekipita kun konvencia elektronika # ekipa? o kaj armitaj gardistoj. Ingersoll malaperis malantaŭ tiu muro kiam li alvenis al Duobla Cay, kaj li ne montras supren denove."
  
  
  "Ĉu iu ajn estis ene?"
  
  
  "Mi reiros al tiu en minuto. La ĉefa afero estas, ke dum tiu tuta tempo, Ingersoll estis ne propre vidis de iu ajn, krom por grupo de egoismo helpantoj. Kaj ĉi tio estas alia afero por koncerno."
  
  
  Egoist ne interrompi ŝin per demandoj.
  
  
  "Super la pasinta jaro," Akcipitro daŭrigis, " la egoismon de la helpantoj ŝanĝis unu de unu. # ? Iu de la # anta? a helpantoj estis en ilia forties kaj fifties, plejparte viroj kiu estas konsideranta altrangaj pozicioj en Ingersoll firmaoj. Sed ne pli. Ĉe la momento, ekzistas ses ihs, ĉiuj junaj, ŝajne en iliaj dudekaj, kun longa hararo. Unu ĉirkaŭ ili estas virino. Mi aŭdis, kiel ŝi, bela. Ŝia edzo chuckled aŭtomate kaj permesis al sia estro por daŭri.
  
  
  "Kvankam ili ĉiuj aspektas Amerika, ili havas pasportojn de pluraj Eŭropaj kaj Latin-Amerikaj landoj. Ĝis nun, ni ne povis montri al ili ion ajn, sed sur la alia mano, ekzistas malmulte da informoj pri ili ."
  
  
  Falko eltiris seson da maldika tekoj#? irka? la bruna koverto kaj enmanigis ilin al mi. Ih spegulita tra ĝi kaj centris sur la 18 x 24 fotoj en kazoj. Kvin junaj viroj, kiuj aspektis egale - kvar blonda kaj unu kun malhela hararo-kaj sensacie bela malluma-haired virino. En la fino, mi diris al ŝi sen entuziasmo: "mi pensas, ke mi komprenas kie ĉio estas iranta. Vi volas, tiuj homoj kontrolis."
  
  
  "Multe pli ol tio. Tiuj junaj viroj - ni nomas ih la "intima ses" - estas la nura ones kiu havas rektan kontakton kun Ingersoll. Ho, li faras vokas la ĝeneralaj direktoroj de liaj diversaj firmaoj kaj faras ĝin pli aŭ malpli regule, kaj eksteruloj vidis, egoismo...
  
  
  "Sed vi ĵus diris.".. -
  
  
  Falko tenis supren i manon. 'Trankvila. Super la pasintaj malabundaj monatoj, Ingersoll havis subite # fari? i amika gastiganto. Vi povus diri tion ankaŭ. Granda nombro de junuloj restas ĉe la Doublé Cay Hotelo proksime Doubloon, altiritaj de la ekstreme malaltaj impostoj por junaj homoj, kiel ili nomas ĝin. Kelkaj de Ingersoll estas helpantojn elekti grupo invitas ih ene de muroj sur yahoo kiu supozeble eraras ... ne estas malpermesita. Gastoj povas ĝui la plej bonan marijuana kaj hashish, trinkaĵo kaj muziko, kaj ĝuas naĝi en la lageto. Vi povas imagi, kio okazos ĉirkaŭ tio ĉi. Kaj tiam la kulmino venas: Ingersoll aperas sur la scenejo de tempo al tempo. Li staras sur unu speco de balkono, malantaŭ dika vitro septo, adresoj siaj gastoj tra laŭtparolilo - kaj " kaptas unu el#? irka? la knabinoj viziti egoismo en la homo ."
  
  
  Por esti honesta, ĝi ŝajnis akceptebla al mi. Post kiam ĉiuj, vi atendus de viro kun kiu speco de mono volas havi amuzon, kaj li diris al ŝi tion.
  
  
  "Ne Grady Ingersoll."
  
  
  Li estis skeptika. Viro kun ses geedziĝoj kaj plura puto-sciita interrilatoj ne estas averse al elektanta matura kaj juna knabino por yahoo.
  
  
  "Sed Ingersoll," Falko klarigis, " ĉiam estis tre sekretema viro. Ĉio, kion li faris en siaj pli junaj jaroj estis farita kiel zorgeme kiel ebla; li ne volas diskonigo, kaj li certe ne metis sur publika spektaklo."
  
  
  Mi divenis ĝuste. 'Malnova aĝo?'
  
  
  "Eblas, sed neverŝajna. Post kiam ĉiuj, ĝi estas ne ke wouldnt kaj malnova.
  
  
  Mi pensis, ke mi kaptis noton de defendo en Goshawk la voĉon, sed mi ignoris ĝin.
  
  
  "Tiam kion vi pensas? in estas?"
  
  
  Kapo AH rigardis min, apogante sin sur la seĝo kun ambaŭ manoj. "Ĉu io grava okazis al Grady Ingersoll la kapo, aŭ tiu homo ne estas Grady Ingersoll."
  
  
  Estis longa silento antaŭ ol li diris ion al ŝi. "Sed diru al mi, ke la egoismo estis vidita."
  
  
  "Vi ne povas atendi lerni ion ajn pri la nuna tempo en Ingersoll de nur tiuj intimaj ses kaj hundinoj de junaj viroj."
  
  
  Li kapjesis al ŝi. "Kion pri la knabinoj, li elektis?"
  
  
  "Kiom ni scias, ih estis sep. Ili ĉiuj, sen escepto, lasis la insulon tuj poste ... datoj ... sur unu el la aviadiloj de Ingersoll. Ni trovis unu en hippie commune en Meksiko. Ŝi ĵuras ke ili nur parolis kaj ke Ingersoll donis al ŝi dek mil dolarojn antaŭ meti ŝin sur la aviadilo.
  
  
  Li fajfis ĉe ŝi. "Dek mil por paroli."
  
  
  Falko ridetis kun ironio. "Kaj, ŝajne, estis silenta."
  
  
  "Kio pri la vokoj de Ingersoll? Kiel bone faras la egoismo scias, ke la homoj ĝin parolas al?
  
  
  Mia estro sulkigis la frunton. 'Jes. Plej egoismoj scias. Kaj neniu volas kredi, ke la telefonanto estas fraŭdo. Ni eĉ sukcesis akiri voĉo presi kun la telefono, kaj... nu, ĝi ne estis konvinka."
  
  
  "Mi pensis # vo? o # printa? o estis perfekte akceptebla kiel identigilo."
  
  
  'Ne ĝuste. Ni havas registrado de Ingersoll atesto pluraj jaroj antaŭ kongresa komitato, kaj tiu voĉo ŝajnas kongrui kun la voĉo de lastatempa unu. Sed ekzistas diferencoj. Unu radiotelephone sur la insuloj por komencoj, ne ĉiam tre klare ."
  
  
  'Efektive. Tiam vi volas, ke ŝi scias se ĉi tiu persono estas vere Ingersoll, ĉu ne?
  
  
  "Ĉi tiu estas unu punkto. Kompreneble, se li povas esti ŝajniganto, vi ankaŭ devas establi kio okazis al la vera Ingersoll. En ajna kazo, vi devas trovi ekstere kiun la membroj de la intima ses vere estas, kio iliaj devizoj estas, kaj kiel ili influas Ingersoll."
  
  
  "Ĉu vi opinias, ke tie povus esti ajna ligo inter ili kaj la Tri-gvidita Viro?"
  
  
  "Ni ne scias, kiu ankoraŭ. Sed tiel longe, kiel ne estas tia ebleco, ni devas definitive trovi ekstere ."
  
  
  "Mi supozas rekta aliro estis provita."
  
  
  'Jes. La Sekretario de Defendo propre provis kontakti Ingersoll, kaj du dimanĉoj antaŭ unu de la prezidanto estas plej proksimaj konsilistoj flugis al Dubla Cay. Sed Ingersoll rifuzis akcepti ih # a? parolado al ili. Li estis privata civitano, Nick, kaj la registaro ne povas devigi lin ekstere de # rifu? o."
  
  
  "Mi supozas, ke egoismo miliardoj havas nenion por fari kun ĝi," mi diris sarkasme.
  
  
  "Ĝi ne tuŝas nin. Vi scias, ke via komisio. Estas kelkaj pli da detaloj diskuti, kaj tiam vi?? l kapo sudo. Akiri al Ingersoll, Nick. Trovi ekstere kion ni devas scii ."
  
  
  "Kaj se ĝi estas negativa?" Se ĝi estas rilatita al la Tri-Gvidita unu?
  
  
  "Tiam halti lin. Je via bontrovo.
  
  
  'Ĉiuokaze?'
  
  
  Falko kapjesis. "Mi ne sendi HAKILO agento kun la Killmaster rango tie nur demandi kelkajn demandojn."
  
  
  Kiel por mi, mi estis dubinda; la tasko ŝajnis sufiĉe simpla, se ne ordinara - kaj tio estis la dua tempo en kelkaj tagoj, ke mi faris grava eraro de juĝo.
  
  
  
  Ĉapitro 4
  
  
  
  
  La instruoj prenis malpli ol tri horojn, kaj ĝi eĉ ne estis la noktomezo kiam la domego maldekstra. La gardostaranto ekridetis sinĝene al mi kaj indikis al miaj skioj klinanta kontraŭ la brig. Ŝi estis petita pardonpeti al li, sed ne Stahl; li sciis, ke egoismo estis atendanta, kaj tio estis pli ol li povis diri al ŝi.
  
  
  Mi atendis vidi Veronica denove, antaŭ ol mi foriris, sed ŝi ne aperis. Ĝi estis verŝajne pli bone ke vojo. Nun mi sciis, kion ŝi volis diri per visko en la aŭto, sur tiu neĝa monteto, kaj mi ne povus fari sen ia tumultado aŭ spitemo - ajn sinteno ŝi povus esti prenita post kiam akiranta portita for kun sekreta misio.
  
  
  Ŝi iom dormi tiun nokton. # E? kvankam mia ĉambro estis sur la alia flanko de la hotelo, for de la vestiblo, mi povus aŭdi la zumado de gitaro akompanata de malfirma voĉoj. Ĉe tagiĝo, mi vekiĝis, vestita, kaj pakis miajn aĵojn. Li ne razas laŭ la instrukcioj.
  
  
  La malgranda pako estis en la trunko de mia aŭto, nur kiel Hawke'diris. Kiam ni parolis la nokto antaŭ ol, egoismo eltiris unu tra niaj agentoj. Ĝi enhavis kelkajn aferojn evoluigita de la HAKILO Specialaj Efektoj fako kiu povus esti utila en malfacila situacio. Ĝi devas havi prenis multe de sagacon sur la parto de Stewart estas fako por veni supre kun armiloj kaj iloj kiuj povus esti kaŝita en bañador aŭ paro de sandaloj, sed kiel ĉiam, ili sukcesis.
  
  
  Ĝi prenis min du dimanĉoj por akiri al Miami, do mi faris mian plejeblon por malrapidigi malsupren mia movado. Hawke's asigno estis kreski plena barbo, sed de la kvina tago ĝi estis itchy kiel infero kaj li estis lasita kun lipharoj. Mia sideburns kreskis tre rapide, kaj li sciis, ke per la fino de du semajnoj, mi havas barbon, kiu ne estus sufiĉa por mem-respektante membro de la roka sceno.
  
  
  Li estis Nick Walton, manaĝero de pluraj bandoj. Falko elektita tri bandoj por mi, du el kiuj estas nuntempe touring Afriko kaj Azio, en la nomo de la Ŝtata Departemento. La alia grupo provizore estis dissolvita kaj devis preni forpermeson de foresto de Dub-K, dum la grupo reorganizita. Sur la vojo sud-evitanta Washington entute - li pasigis siajn vesperojn en la plej okupata riglilojn li povis trovi, aŭskulti jukeboxes kaj loka combos, mergi sin en la muziko kaj atmosfero. Mi pasigis horojn vizitante muziko vendejoj, parkeri markoj, nomoj, kaj artistoj.
  
  
  De la tempo mi akiris al Jacksonville, mi kredis, ke mi scias tiom multe pri nuntempa populara muziko kiel la ordinara adoleskanto. Mia lipharoj estis kreskanta kaj mi devis haircut. Perfekta. Mi devis fari unu lasta rondiro antaŭ ol akiranta sur ebeno al Miamo. Falko kaj mi diskutis tion ĉi por momento antaŭ ol ni decidis preni la riskon. Ili estis nur preparanta la unua testo flugoj de la Tri-gvidita Sistemo ĉe Cape Kennedy, NY, kaj ni ambaŭ sentis, ke mi devas akiri tiom multe informon kiel ebla el la plej bonaj fontoj.
  
  
  Li alvenis ĉe la ĉefa konstruaĵo de la NASA kompleksa nur en tempo por aliĝi al la travojaĝo. Ni kunvenis en la freŝa, brila ricevo areo kaj piediris malsupren la halo. Ĉe tiu momento, mi estis detenita de uniforma gardisto.
  
  
  "Pardonu min, sinjoro," li diris.
  
  
  Li ĉirkaŭrigardis, kiel faris pluraj aliaj membroj de la grupo. 'Jes?'
  
  
  "Ĉu vi forpelos blua Ford?" Li legis la numerplaton.
  
  
  "Jes, ĝi estas mia."
  
  
  "Mi timas, ke vi blokis kelkaj pli da aŭtoj. Ni aprezus se vi # rearan? i la egoismo."
  
  
  "Malbenita la tajloro," mi grumblis. "Kiam mi parkis tie, tie estis neniuj aliaj aŭtoj."
  
  
  "Mi timas, ke mi devos, sinjoro. Se vi surmetas't menso."'Ĝi ne estas vere peto.
  
  
  'Damne! Bonan. Kolere, li sekvis reen malsupren la eĥanta koridoro. Kiam la gardisto kaj mi estis ekstere de vido de la tour de la grupo, li prenis mian manon. Ni haltis por momento kaj rigardis ĉirkaŭe. Tie estis neniu en vido.
  
  
  "Ĉi tiu vojo, sinjoro," li diris en la respektema tono li verŝajne estus uzita por la kapo de NASA.
  
  
  Li uzis sian ŝlosilon al malferma nevidebla pordo sen tenilo, kiu estis jam dronis en ĝemoj. Ni piediris rapide malsupren longa, malalta koridoro. Tie estis aliaj signoj ĉi tie kaj tie, ĉiuj kun nombroj kaj literoj, sed neniu alia identiganta simboloj. Ni ne vidis iu ajn, kiel ni turnis kelkaj anguloj, malsupreniris ŝtala ŝtuparo, trairis du pli da#? losi? i pordojn, kaj fine atingis kio aspektis kiel malplena muro.
  
  
  Kun la piedfingro de lia brila nigra boto, la gardisto puŝetita peco de la griza baseboard ĉe la fundo de la muro. Nenio okazis tuj, sed post kelkaj momentoj, la tuta muro silente # elvolvi? i, kreante malfermaĵon sufiĉe granda por li por gliti tra. La muro malantaŭ mi balanci? i, kaj li estis lasita sole en malgranda ĉambro kun metala tablo, du seĝoj, kaj granda spegulo kiu estis supozita por esti unu-vojo. Tie estis unu pordo apud la spegulo, atendas pacience por ĝin malfermi.
  
  
  "S-ro Carter?" la senkorpa voĉo demandis.
  
  
  'Jes.'
  
  
  "Nur momenton, bonvolu."
  
  
  Li ekridetis je ŝi en la spegulo, sed decidis ne al ondo. # ? I tiu spaco genioj emas preni sin grave, kaj mi ne povas kulpigi ih. Ili havas io preni serioze.
  
  
  Post proksimume unu minuto, la pordo malfermiĝis kaj la du figuroj en blankaj laboritorio tunikojn kaj immaculate tenisaj ŝuoj piediris en, pu? i la senmakula ŝtalo seĝo ŝi vidis tro ofte en hospitaloj.
  
  
  "Ni devas akiri via fingra # gravura? o, sinjoro," la pli juna de la du diris. Nek de ili aspektis pli ol tridek jarojn, kaj ili estis ambaŭ surhavis okulvitrojn. Eĉ ih estas longa haro-antaŭ dek jaroj ih estus havinta crew cut-ne malpliigas de ih estas sento de celo. Ili metis inko sur miaj fingroj kaj disfaldis ih sur papero. Tiam unu el ili liberigita seĝo, malfermis dokumento tirkesto, kaj komparis mian fingra # gravura? o kun la dua aro, tiam kapjesis.
  
  
  Mi demandis ŝin. "Ĉu vi prenas fingerprinting kurso ĉe la Masaĉuseca Instituto de Teknologio?"
  
  
  "Kalifornia Instituto de Teknologio, sinjoro," la pli maljuna viro respondis. "Kaj neniu, sed ni ambaŭ iris al la FBI akademio." Li ridetis malforte.
  
  
  Li montris ĝin en sia miro. "Ĉu ĉiuj tie ĉi fari tion?"
  
  
  "Ĉi tiu vojo, sinjoro." Li indikis al la malfermita pordo. "Dr. Avery estas atendanta por vi."
  
  
  La pordoj en ĉi tiu koridoro estis malfermita; en malgrandaj oficejoj, energia viroj kaj kelkaj virinoj en blankaj vestoj kliniĝis super desegnaĵoj kaj teknikaj libroj, parolanta al unu la alian en malgrandaj grupoj, skribi ekvaciojn en kreto sur blackboards. Ĉe la fino de la koridoro, mia eskorto malfermis la duoblan pordon dufoje kaj ushered min en la studo kaj renkontanta#? ambro. La viro ĉe la tablo ne ŝajnis multe pli aĝa ol mia Eskorto, kvankam lia mallonga graying haro apenaŭ kovrita lia sunbruna kranio. "Venu, s-Ro Carter," li diris, starante supren. Li indikis al verda ledo seĝo.
  
  
  "Mi supozas, ke vi estas Dr. Avery. Aŭ ĉu ankaŭ vi estas administranto? Li ridetis, kiam li demandis, sed li ne respondis.
  
  
  "Ni ne havas multe da tempo, s-Ro Carter. Ni devus komenci?'
  
  
  Tie estas neniu punkto en ripetanta#? iuj la detaloj li donis al mi dum la sekvanta horo. Multe estis dirita pri la koordinatoj kaj satelito mapado, komputiloj, compasses, stabiligiloj kaj actuators, etendebla glisilojn kaj sentiloj, kaj anti-interkapto sistemoj. Kiu estis pli aŭ malpli kion Hawke rakontis al mi, sed tiel detala ke de la tempo Avery finis ĝin, li sentis, kiel li povus preskaŭ kunmetis tri-gvidita sistemo mem. Nu, eble ne tute.
  
  
  Avery ŝajnis havi la sama ideo; la paro estas egoismo estis preskaŭ condescending. "Simple metis, Sinjoro Carter, rigardi Projekto Tri-Kapo kiel tio ĉi: ni estas lanĉanta baterio de miniaturo raketoj ĉe Arlington trans la Potomac en Washington, DC. Ĝi estas permesebla, ke la kvar ĉirkaŭ ili estas celita ĉe la Blanka Domo, nia ĉefa celo. Uzante la Jefferson Memorial kiel gvidilon, la viglado ĉambroj en ĉiu raketo fari la necesajn ŝanĝojn. Anti-misilon misiloj estas estanta lanĉita; eble, malgraŭ nia defendo sistemo, unu aŭ du el niaj misiloj estos malkonstruita. Ni devas konsideri ĉi tiun eblon, eĉ malgranda unu, se tia atako estas lanĉita. Ĉu ni detruas la malamikon kun la unua salvo, aŭ ĝi estas ĉie por ni. Jes?'
  
  
  Li kapjesis al ŝi.
  
  
  'Bona.Lasis's diras la unua misilo celita ĉe la Blanka Domo estas rekta trafo. Tiam aliaj misiloj devus ne batis la sama celo. Sensiloj detekti la efikon, kaj tiam aktivigi la komputila mekanismo. La dua celo estas planita en la gvido sistemo. La actuators fari sian laboron, la retirebla glitante flugiloj malferma por pliigi lifton, kaj nia raketo kapoj por, ni diru, la Dek-kvara Strata komerca distrikto aŭ la Hilton Hotelo. Ĉu tio estas klara?"
  
  
  "? Ia tiel mi pensis. En aliaj vortoj, en ĉiuj-ekstere nuklea batalo, ni devas frapi la ĉefaj celoj, tio estas, lanĉi plurajn misilojn tuj. Sed se la unua trafas, ni ne bezonas elspezi la dua unu."
  
  
  'Ĝuste.'
  
  
  Ĝi prenis Em horo por diri al mi, kion mi jam sciis. "Kio pri la sistemo mem, d-Ro Avery? Kiom granda ĝi estas?
  
  
  "Mi ne povas montri al vi. Mi ne havas permeson por fari tion."
  
  
  'Kompreneble ne. Sed kiom granda ĝi estas? Povas ĝin esti ŝtelita?
  
  
  La egoismo gesto ampleksis la tutan subtera komplekso, ekstermigxos el la resto de la bazo. "Forgesu pri la antaŭrimedojn; ia certe estos senmakula. Li ne komprenas mian sarkasmon. "Kiom granda estas ĉi tiu malbenita afero?"
  
  
  Bone... sumigi la dolaro "Driekopper" estas komputilo. En terminoj de ĝia grandeco, ĝi estas multe pli kompleksa ol io ajn kiu estis evoluigita ĝis nun."
  
  
  "Tio estas kion ĝi signifas?"
  
  
  "Ho ... eble la grandeco de ordinara aŭto motoro." Kun liaj manoj, li indikis al kubo da metroj ĉirkaŭe.
  
  
  "Do neniu povas piediri ekster la pordo kun ĝi."
  
  
  'Mi ne pensas tiel.'
  
  
  'Bona. Kiu alia scias pri ĉi tiu aparato? "
  
  
  "Tre malmultaj homoj. Mia personaro, dek sep homoj, ĉiuj el kiuj havas security clearance. La Blanka Domo, aliaj registaraj agentejoj, kaj la armeo alta komando ."
  
  
  "Kaj Finfina Dinamiko?"
  
  
  "Preskaŭ ĉiuj, kiuj laboris kun Driekopper estas nun parto de mia bastono."
  
  
  '#Preska?#?'
  
  
  "Nur du homoj ĉirkaŭ la grupo ne laboras kun mi. La Odin ĉirkaŭ ili mortis en aviadila kraŝo iom da tempo antaŭe. La alia estas la firmao administra direktoro ."
  
  
  "Kio faras ĝi signifi ke li raportas al Grady Ingersoll?"
  
  
  "Mi pensas tiel."
  
  
  "Kiu signifas Ingersoll scias."
  
  
  Avery aspektis surprizita. "Vi certe ne kredas, ke iu kiel Ingersoll..." Em ne devas fini la frazon, evidente em ne ŝatas mian subtexto kaj ne scias kion fari kun ĝi.
  
  
  "Mi aŭdis, ke vi estas faranta provon flugo de la Driekopper baldaŭ."
  
  
  'Jes. De sekvanta semajno. La preciza dato ankoraŭ ne estis determinita. Nur mia oficistoj scias pri la sistemo, kaj ili propre enmeti ĉiujn la partoj en la raketo."
  
  
  "Estas tie ajna#? anco ke fremda ŝipo estos paŝo en kaj # fi? o#? i tiu aferon ekstere al maro?"
  
  
  "Neniun ŝancon. Se la raketo ne land precize kie ĝi estas laŭprograma, ĝi volas mem-destruct."
  
  
  Ĝi ne ŝajnis kiel tie estis io alia, kion mi povus fari en ĉi tiu aero-preparita tombo, do Avery dankis ŝin kaj lasis ĝin al egoismo. Mi ne estis interesita pri la sekureco aranĝojn ĉe Cape Kennedy, NY, kaj li sciis, ke la homoj implikitaj estis faranta ilian plej bonan. Sed#? i tiu rimarko pri Ingersoll kaj la egoismo de la fidinda ses faris min senti kiel infero.
  
  
  Eble se mi ne pensis pri ĉi tiu problemo, mi pagis pli da atento al kio okazis kelkaj minutoj poste. Post rigardante la TV ekrano, la gardisto lasu min iri reen al la senhoma koridoro. Dum la fama pordo kun neniu tenilo estis ankoraŭ fermante malantaŭ ni, paro de chattering Azianoj en pajlo? apelo, malhelaj vestokompletoj, kaj fotiloj ĉirkaŭ iliaj koloj piediris tra la ĉefa pordo.
  
  
  Ili hezitis, kiam ili vidis min, kaj la gardisto, tiam daŭre babilante. Unu el la homoj ĉirkaŭ ili haltis, por preni bildojn de la mola interno; kiam la aliaj turnis sian fotilo en mia direkto, ŝia komencis kovri sian vizaĝon, tiam igis min forgesi, rigardi ĉion. Fine, hodiaŭ, ĉie vi iras vidi nin, vi vidos Japanaj turistoj kun fotiloj; ĝi ne estis ĝis mi akiris al tut ke mi ekkomprenis, ke tiuj du Azianoj sur la dell mem ne rigardas ion kiel la Japana.
  
  
  La flugo tra Miami al New Providence Island en Bahamoj estis nenio pli ol hop, kun preskaŭ neniu tempo por trinki kiel ni plonĝis en la lumo verda maro punktita kun sablaj insuloj. La posttagmezo ĉielo estis iomete nuba, farante la malhelverda vegetaĵaro aspektas preskaŭ nigra, kaj kiel ni rondiris la flughaveno, pluvo vipis la fenestroj de 7271.
  
  
  Pasaĝeroj kuris trans la platformon al la ŝirmo de kaduka seraglio, kiu ili vokis la stacia konstruaĵo. . Bando ludis ene, kaj flugaj asistantoj estis eldonanta libera rumo trinkaĵoj dum ni atendis por nia bagaĝo. Kutimoj ne estis problemo; ĉe la alteco de la turisma sezono, estis verŝajne kvindek valizoj ĉiu malfermo. Sed ĝi prenis la pakaĵojn prizorgantojn pli ol duonan horon por malŝarĝi ĉion sur la ebeno, por kialoj kiu estos ĉiam restas mistero al mi. La valizoj alvenis sur longa, mallarĝa conveyor zono, kaj mino estis preskaŭ la lasta. Mi havis du valizojn, kaj havis unu speciala kupeo por Wilhelmina kaj Hugo. Mi ne porti pafilon kiam mi transiras la limon, ĉar estanta detenita estas unu el la plej doloraj aĵoj kiuj povas okazi al speciala agento, kaj ĝi estas kutime ne valoras la riskon.
  
  
  Tall, dark-skinned viro en karnavalo kostumo estis staranta ekster la fervoja stacidomo. Apud ĝi, alfrontas la palmo, estis signo kiu legas "DOUBLÉ CAY-Air Taxi". La pluvo ĉesis, sed la ĉielo estis ankoraŭ griza kaj nuba. Tri aliaj homoj estis jam staranta sub la palmo-arbo; mezaĝa paro kaj adoleska knabo kun gitaro, ŝultro-longo haro kaj abunda bebo pimples.
  
  
  "Jes, mia amiko?" la nigra viro salutis min. "Ĉu vi estas en Duobla C?"
  
  
  'Jes.'
  
  
  Li demandis min pri mia nomo kaj estas kontrolita de la listo. "La aviadilo estas ĉe la alia fino de la kampo. Limuzino venos ĉi tien por preni vin.
  
  
  Ni staris mallerte sub gutanta palmo, dankema por la vento por moligi la veturanta malsekon. Maldika, grizhara viro en ŝirita pulovero, pantalono, kaj malpura tenisaj ŝuoj staris ĉe la fino de la trotuaro, rigardante intense ĉe la pordo de la stacia konstruaĵo. Kiam ĝi estis klara ke la lasta pasaĝeroj devis restis, li tiris la ŝultrojn, turnis sin, kaj levis sian manon. Malluma bruna Cadillac tiris el sur la trotuaro, la pordo malfermiĝis, kaj la viro eniris.
  
  
  Li estis fiksrigardanta ĉe la grizhara viro tiel obstine, ke li ne rimarkis la grupon en la parkejo ĝis la Cadillac estis ekstere de vido. Tie estis du junaj viroj, alta kaj blonda, kun # malstre? a buklojn, vestita en striktan malhelaj vestokompletoj, kaj apud ili sidis unu knabino, kiu estis ankaŭ preskaŭ la sama alteco kiel la viroj. Ŝi estis kovrita de kolo ĝis piedfingro en simpla, fluanta robo kiu gluiĝis al lia korpo en ĉiuj la ĝustaj lokoj, kaj ŝia malluma bruna haro falis super ŝiaj ŝultroj preskaŭ al ŝia talio. Kolekto de kolieroj dangled inter ŝiaj mamoj, kaj eĉ en la krepuska lumo, ŝia vizaĝo ŝajnis brili.
  
  
  Mia unua penso estis Khadisha d'Ark, aŭ eble Joan Baez; Nah havis tian radianta konfido en ŝia esprimo, en ŝia konduto. Sed kiu pensis estis rapide malakceptita, kiam mi konsciis, mi estis rigardanta Angela Raffles kaj la aliaj du membroj de la Intima Ses.
  
  
  Ŝiaj fotoj de la Intima Ses estis esplorita sufiĉe por tuj rekonas ih, sed nur la knabino vere staris ekstere. La kvin junaj viroj estis tiel similaj en aspekto, ke mi ne estis certe kiu nomoj estus adapti la paro. Ne ke ĝi gravis, ŝi pensis; ŝi, mi esperis Angela Raffles estis mia komencanta punkto sur mia vojo al Grady Ingersoll.
  
  
  Mi rigardis ŝin, kaj ŝi rigardis malantaŭen. Ŝia serena rideto estis ambaŭ decidiga kaj timiga, kiel se ŝi povus tiri viro por ŝi sen fari ion ajn. Kaj ŝi sciis ĝin. Laŭ la informo Hawk estis donita al mi, Ay estis dudek kvin, sed ŝi ŝajnis ageless. Ŝiaj okuloj klakita for de Nah antaŭ ol ŝi forgesis, kion ŝi estis ĉi tie. Ses-pordo Mercedes eltiris sur la trotuaro, kaj a dark-skinned viro komencis levi bagaĝo en la trunko. Paro kaj gitaro portanto sekvu min en ĉi tiu ludo. Li paŭzis por momento kaj rigardis ŝin per la brilantaj tegmento de la aŭto. Ŝi estis ankoraŭ ridetanta, ankoraŭ rigardante en mia direkto. Li ducked kaj rigardis rezolute en la alia direkto, ĝis ni estis irita.
  
  
  La kvar el ni restis en la vastan luksa kajuto de la Lear Jet. Neniu? irka? ni diris nenion; la paro aspektis iom konfuzita, la knabo sullen. La nigra viro alportis nin kelkaj rumo kaj malaperis antaŭen. Kiam li reaperis, kaj sciigis ke li estus lasanta en kelkaj minutoj, li pensis, ke la virino pasus el. Ŝia sam estis tre surprizita, sed kiam li rigardis pli proksime, tra la larĝa pantalono kaj oro-threaded jacket, li vidis gaja konkurado, kiu estis trankviliga.
  
  
  "Mia nomo estas Herridge," nia piloto diris, " kaj mi esperas ke vi havas bonan tempon sur Duobla Cay." Li rimarkis, ke la egoismo akcento estis irita;? ajne, emu devis ludi ĉiajn rolojn. La akcelo estis mallonga kaj glata, nur kiam ni eltiris el la ponteto, la suno rompis tra la nuboj. Li prenis trinketon kaj rigardis el la fenestro. Ni flugis super la cerro-verda areo ĉirkaŭ la flughaveno kaj baldaŭ atingis la periferio de Nassau. La suno ŝajnis brili mallaŭte sur la luksa marborda vilaoj kun ih na? ejo, belaj ĝardenoj kaj nekredeble verdaj gazonoj. Herridge lasi la aviadilon flugi super la haveno en la centro de la urbo; Li vidis stakoj de korboj, bunta ŝtofoj, kaj la sama kupro produktoj kiu estas vendita en ĉiuj merkatoj de Marrakech al Singapuro. Tall, dark-skinned virino kun ruĝa bandana sur ŝia kapo kaj tendo robo svingis furioze. Herridge flapped lia wingtips por momento, poste ni demetis kiel li turnis norda kaj flugis super la plej larĝa parto de la insulo. Kelkaj minutoj poste, la maro estis sub ni denove.
  
  
  Mi vidis kelkajn blankaj strioj sub ŝia, kaj la boato moviĝis rapide, lasante du batojn antaŭ ŝi. La ŝipo tenis rapidon kun ni por momento, kaj mi konsciis ke ĝi devas esti hidroplano boato. Ĝi estis sur la sama kurso kiel ni, kaj mi havis la senton, ke ĝi estis Grady Ingersoll la boato. Mi estis dirita ke li ankaŭ havis floto en kiu egoismo helpantoj velis malantaŭa kaj antaŭen inter Doublet Cay kaj Nassau.
  
  
  Kaj tiam la ĝemelaj insuloj venis en vido, kiel mi vidis ilin de birda okulo vido de Hawk. En la brila sunlumo, Resurekto ŝajnis al ekbrilo - la # na? ejo, la golfo, la walled laguno, la brilantaj blankaj turoj de la hotelo-dum Doomsday rigardita kiel enuiga kiel ajna konstruo ejo. Granda gapantaj truoj estis farita en la sablo kaj subkreskaĵaro, kelkaj plenigita kun betono, aliaj kun buldozoj kaj gruoj. La ŝtalo kadro de unu el la konstruaĵoj altiĝis en la aeron, casting strangajn ombrojn sur la teron.
  
  
  Kiel Herridge turnis akre alproksimiĝi, ŝi vidis ponto sub konstruo inter la du insuloj. Masivaj konkretaj kolonoj estis jam instalita sur la bordo de la "Lasta Juĝo", ĉirkaŭ kiu muro protruded. El aero provanta, ĝi rigardis kiel parto de rulila subglasa rajdo, nur de kelkaj pli.
  
  
  Mi devus pagis pli da atento al la momenta impreson mi havis, sed Herridge jam surteriĝis, kaj mi devis helpi em de gritting miaj dentoj kaj kroĉi la seĝaj brakoj. Kiel ĉiuj la pilotoj mi scias, ke ŝi estas malbona pasaĝero.
  
  
  
  Ĉapitro 5
  
  
  
  
  Mia hotela ĉambro estis obscene luksa. La balkono super la akvo estis tre granda, kaj la banejo ne estis multe pli malgranda. La verda tapiŝo estis maleolo-profunda kaj tiel mola ke paro de larĝaj litoj ŝajnis preskaŭ nenecesa. Ene de la malgranda fridujo estis granda carafe de rumo punch, kaj la grinning servisto, kiu estis okupata malfermante la pordojn kaj fenestrojn de la ŝrankoj ŝajnis vere feliĉa pri mia konsileto. Ĝi estis loko ke iu ajn povus facile fali en amo kun.
  
  
  De la balkono, li povus vidi la angulo de la granda naĝejo sub lin, ankora # amasi? i en la frua vespero, kun kelkaj figuroj okupante la beachhead. Sub la kovrotukoj teksita ĉirkaŭ la palmaj folioj, la ŝtalo bando faris ondiĝanta sonoj, kaj mi povis aŭdi ŝia mola ridante voĉo. Mi ne estas granda fervorulo de la turisma hotelo, sed mi estus restanta se mi ne konfesi, ke la etoso estis mirinda.
  
  
  Li rapide metis sur paro de sun-stria ekflamis pantalonon, malluma blua vidi-tra#? emizo, kaj velkis denim jako. Ĉirkaŭ unu valizon, mi prenis kio Stewart faris por mi en Specialaj Efektoj, kaj decidis preni iomete dented paro de teniso baleto pantofloj. Neniu ŝtrumpetoj. Wilhelmina kaj Hugo restis en ilia sekreta kupeo; li ne kredas, ke ili estus bezonataj. Kiel mi piediris tra la grandega vestiblo, mi devis diri al mi mem ke mi estis tie en Duobla C sur negoco, ne sur ferio. Ĉie mi rigardis, mi vidis junajn knabinojn, kelkaj en naĝkostumoj, aliaj en shorts, miniskirts, kaj jeans, ke aspektis kvazaŭ ili estis pentrita sur ilia haŭto. Rapida ekrigardo konvinkis min, ke tie estis kiel kelkaj mamzonoj sur la insulo kiel estis polusaj ursoj. Mi estis scivola pri kio mezaĝa paro nomita New York-Providence estis faranta tie.
  
  
  Ŝia carapace al la naĝejo, laŭlonge de larĝa koridoro vicitaj kun butikoj vendantaj beachwear, memoraĵojn, spiritoj, libroj, tabako, manefarita ledo varoj - kiam Angela Raffles vidis ŝin denove.
  
  
  Ŝi estis sidanta en malferma ĉambro kun la subiranta suno, sed eĉ de ŝia silueto, mi rekonis ŝin tuj. La knabino Angela estis parolanta al estis pli mallonga, kiu signifis, ke ŝi estis de la ordinara alteco, kaj # preska?#? iu de#? ia bruna haŭto estis brila en la eta bikino ŝi estis portanta. Ŝia jeto-nigra hararo estis malseka kaj fluanta malsupren sian dorson, kaj etaj gutoj malaperis en la spaco inter ŝia gluteoj. Eĉ antaŭ ol li vidis ŝian vizaĝon, ŝi, li sentis, ke ŝi estis eksterordinara, kaj li ne eraras.
  
  
  Ŝi kapjesis al Angela, pasante mimmo ilin. Ŝi kapjesis ĉe reŭmatismo. BONE, ke estis sufiĉe. En mia kaŝvestita rolo kiel la ekstra- # fre? a # mana? ero de rokenrolo, mi ne povis komenci kun la unua amika gesto, mi devis alkutimiĝi al la fakto, ke mi estis estanta clambered de amaso de inaj ŝatantoj.
  
  
  Kiam li estis iu distanco for, li haltis, rigardis la naĝejo kaj la homamaso, kaj iom post iom turnis sin, tiel ke li povis vidi la sunbruna knabino en la fronto.
  
  
  Ŝiaj trajtoj estis preskaŭ orienta, kaj ŝi iomete oblikvaj malhelaj okuloj briletita kun kuraĝigo kiel ŝi parolis al Angela. Ŝiaj elstaraj vangostoj brilis en la fino de la suno, kaj la akvo gluiĝis al ŝia velura haŭto en milda gutoj. Nah s # bu? o estis lar? a, kaj? ia plena lipoj kurbita en rideto kiu ne defio Angela. Ŝiaj ŝultroj movis konstante kiel ŝi parolis, kaj? ia alta, arka koksoj balanciĝis. Ŝiaj mamoj estis kovrita per tuko, ke akcentu ŝiaj cicoj; ŝiaj kruroj estis longa, muskola, kaj bone-difinita, kaj inter ŝiaj kruroj, kelkaj tufoj de nigra hararo kurbita el sub ŝia bikino fundo.
  
  
  Mi ne havis virinon ekde Veronica - la knabinoj mi vidis ŝin en la biero budojn laŭlonge de la vojoj, en Virginio kaj Norda Karolino, ne estis mia tipo, sed eĉ se ŝia ĵus revenis de vojaĝo malsupren la Nile kun Kleopatra, ŝia estus ankoraŭ estis frapita de tiu knabino.
  
  
  Ŝi rigardis min. Nur kiel Anton, kiu jam estis piediranta al mi. 'Saluton. Nah havis voĉon kiel preĝeja sonorilo sur frua nebula dimanĉmateno.
  
  
  'Hi tie. Hey ridetis kaj deprenis siajn sunokulvitrojn por akiri pli bonan rigardon al ŝi.
  
  
  "Ĉu mi ne vidas vin ĉe la flughaveno pli frue hodiaŭ?"
  
  
  'Ĝuste.'
  
  
  "? U vi planas resti en Duobla C dum longa tempo?"
  
  
  "Mi ne estas faranta ajnan solidan planoj tamen."
  
  
  Scianta rideto. "Nu, ne lasi tro frue."
  
  
  Ŝi turnis ĉirkaŭe kun hip svingo kiu estis tre senhonte sexy, kaj piediris brako-en-brako en la hotelo kun knabino en bikino, du el la plej mirindaj virinoj ŝi iam vidis. Ĝi estis bona ke mi havis amuzan kun Veronica; mi estis scivola scii kion Hawk sciis pri nia mallonga enamiĝo, kaj li konkludis, ke estus pli bone por ĉiuj, se mi neniam trovis.
  
  
  Li marŝis ĉirkaŭ la naĝejo kaj rigardis la alta ŝtona muro pretere. Ĝi estis maskita per arboj kaj arbustoj, sed rapida rigardo rivelis pikdrato - ekscititaj, oni diris al mi - kiu kuris rekte tra la muro, tra la folioj kaj branĉoj.
  
  
  De Doublon la parto estis evidenta. Ĝi estis tri-etaĝa konstruaĵo konstruita ĉirkaŭ malhela ŝtono kaj eltenita brikon. La fenestroj alfrontanta la naĝejo estis fermita kaj fermitaj. La nura malfermo en la ĝemo estis malantaŭ la naĝejo proksime de la hotelo de la pordoj, kie la solida fera pordego blokis la enirejon. Morgaŭ, mi promesis al mi mem, mi prenus unu tago vojaĝo ĉie en la insulo-kiel turisto tuj sur kampo vojaĝo. Nokto falis rapide kiel la suno sinkis en la oceano, sed la naĝantoj restis de la lumigita akvejo. Tie estis unu stangon sub la sama tegmento kiel la Senlaca Steelband, kaj mi sukcesis aĉeti bourbon kaj akvo anstataŭe de rumo. Mi sidis tie dum momento, rigardante la homamaso kaj la bando apud mi, kaj aŭdis la mola plaŭdo de la akvo sub la malalta muro de nekaŝemaj akvo malantaŭ mi.
  
  
  Mi iris reen al la hotelo kaj rigardis la kazino. Tie estis la signo ĉe la enirejo kun la nomoj de artistoj de apuda kabareto, kaj unu el la fotoj faris min paŭzo.
  
  
  Tie estis neniu miskomprenanta la orientaj karakterizaĵoj kaj arka koksoj, la aŭdaca rideto, kiu kelkfoje briletita eĉ pli brila ol la fotisto de la lampoj. Ee estis nomita la Negress Tablo, kaj ŝajne ŝi estis laboranta en kostumo kiu ne kovras ion ajn sed bikino. Ŝi estis amiko de Angela estas, kaj tio estis sufiĉa testo ŝin. Cetere, la nomo mem faris min maltrankvila: mi aŭdis ĝin menciita de pluraj knabinoj de miksita Kuba, Mulato, kaj Ĉina deveno, plejparte putinoj de Florido. Sed en Duobla C, kun Grady Ingersoll kaj Egoismo rekte konektita al la Tri-Valoro Atakon Kapablo aparato, ion kiu havis nenion por fari kun Kubo aŭ la Oriento devis esti prenita grave. Ĉio estis grava en mia laboro.
  
  
  La kazino estis milde lumigita, lukse ornamita ĉambro kun alta plafono, dikaj tapiŝoj, kaj modesta lumigado super la tabloj. Tie estis du ruleto seĝoj, tri pokero seĝoj, kaj eble seson da chemin-de-fer tabloj. La alcove ĉe la malantaŭo de la ĉefa halo estis rezervita por baccarat - grandaj ludistoj nur, kun ĝia propra trinkejo kaj servo. Ludkartoj aŭ ĵetkuboj ne estas mia ludo; mi havas sufi? e sur mia menso ne maltrankviliĝu pri la nombrojn sur kartoj aŭ plasto ĵetkuboj. Sed homoj kiu parto-viziti la kazino, parto-malkovri al sperta observanto pli ol, ni diru, la malfono klaso de aviadilo ĉirkaŭ Nov-Jorko al Lisbono. Kiam ŝi eniris, tie ne estis multaj homoj rigardi, sed baldaŭ ŝi vidis, ke-ke-ke vico.ĉi-tio konvinkis min ke mi ne malŝparas mian tempon.
  
  
  Ĝi estis la plej granda Azia paro, kiun mi iam vidis, ĉe Cape Kennedy, NY. Odino estis ĉirkaŭ la du el ili rolling dice ĉe la pokero tablo, dum la Egoismo estas kunulo estis pagantaj pli da atento al la resto de la ĉambro ol kio estis okazanta sur la green baize sub egoismo estas nazo.
  
  
  Li vidis min, la momento egoismo rimarkis ŝin, kaj tiuj" nesolvebla " oriental trajtoj donis ekstere ekbrilo de rekono antaŭ ol li rapide rigardis la alia vojo. Mi profunde enspiris kaj tenis piediranta, pensante pri la bildo, kiun mi estus preninta la mateno de ŝia kun tiu malbenita pordon malantaŭ mi.
  
  
  Kiel li foriris, li provis demandi ŝin la nacio de la du viroj. Kiel mi rimarkis antaŭe, ili ne estis Japana; tio estis certe. Li pensis, ke de Koreio; ili havis construction kaj landscaping kaj granda nombro da Koreoj. Sur la alia mano, ili povis veni de ie ajn inter Ĝakarto kaj Kabulo, kaj mi havis neniun kialon pensas, ke ili estis ajna aliaj turistoj, kiuj prenis la saman itineron kiel la ŝia.
  
  
  Sed ŝi ne fidis tion al ni por dua.
  
  
  Ĝi estis tempo por cabaret agado, sed la loko estis senhoma krom por kelkaj homoj#? e tabloj kaj kelkaj ĉe la longa, kurba stango. Ŝi estis prenita al la benketo apud la scenejo kaj Stahl atendis, trinketis an iced bourbon. Tie estis ĵonglisto, komediisto, ĉevalo-alfrontita virino kiu estis # anka? laboranta sur papagoj, kaj unu taĉmento de Libana akrobatoj, kiuj plenigis la tempo antaŭ Chyna alvenis.
  
  
  La atendo estis valora ĝi. Subite, la scenejo estis tonalto nigra, sekvita per longedaŭra tambura rulo, kaj la trabo de la projekciilo ekbrilis kontraŭ la fermita kurteno. Ĝi malfermis abrupte, la faldoj vibris sovaĝe en la ombroj, kaj la tamburo haltis. La scenejo estis malplena, la silento en la ĉambro tenis sian spiron - kaj tiam, kun la tin de cimbalo, la Sceno # elvolvi? i en la spoto.
  
  
  Dum momento ŝi sidis senmove sur unu kruro, kiel bronza statuo, kaj tiam la tamburoj komencis bati kaj ŝi komencis ondo malrapide. Ŝi estis mirinda kombino de vivo dancisto, go-iri kaj stripper. Ŝia kostumo konsistis plejparte el manpleno da plumoj kaj sequins; ŝi elfaris nudpieda, foje frapetanta ŝiaj kalkanoj en tempo al la kolono ritmo. Braceletojn klakadis sur ŝiaj pojnoj kaj maleoloj. Ŝia korpo brilis en la kandelingo, kiu sekvis ŝin, kiel obstina amanto, kaj la du montetoj de ŝia brusto dancis kaj tremetis, kvazaŭ ĉiu havis biciklon. Kiel la rapido pliigita, ŝia malhela nigra hararo kirliĝis sovaĝe en ĉiuj direktoj, foje kovrante preskaŭ ŝia tuta torso.
  
  
  Kaj tiam, ŝi iel sukcesis malligi la mamzono de la kostumo kaj lasi Ilin fali sur la scenejo. La fadenoj de ŝia hararo flirtis trans lia brusto kaj stomako, disiĝis por ono de sekundo, kaj tiam fermita denove. Mi trovis min klinanta antaŭen sur la bara benketo kaj tenanta mian enspiron.
  
  
  Ŝi turnadis pli rapidan kaj pli rapidan, ĝis la haroj leviĝis de ŝia kapo, kiel pluvombrelo, kaj ĉiu muskolo en sia korpo moviĝis impete...
  
  
  Mallumiganta - kaj silento.
  
  
  Mi palpebrumis, klopodis vidi en la tonalto mallumo, sed mi ne povis vidi ion ajn.
  
  
  Kaj tiam la kandelingo venis reen sur, kaj ŝi estis sidanta kun sia kapo klinis, ŝia brusto eklevanta sub ŝia hararo, ŝia brakoj ĉe ŝiaj flankoj, ŝiaj kruroj premitaj kune. La aplaŭdo estis supozita esti # la? tege, sed la publiko estis tro malgranda. Mi provis aplaŭdas ŝin, tro, kaj kiel ŝi forlasis la scenejon, rigardante kiel Inca princino, ŝi ekrigardis en mia direkto, kaj mi estis certa, ke mi vidis ŝin rideti.
  
  
  Brylev turnis malrapide en la halo, kaj li prenis trinketon de sia trinkaĵo. Kio nun? Mi ne devis atendi longe por ekscii.
  
  
  Ŝi glitis tra malgranda pordo ĉe la malproksima fino de la scenejo, svingis inter la tabloj, mansalutis al la orkestro, kaj piediris super al la trinkejo. Ŝi estis vestita per blanka ĉemizo, robo, kiu estis tiel malalta-tranĉita ke la registaro ne fino for de la hemline, kiu apenaŭ atingis sub ŝiaj femuroj. Nah havis blankan koltukon ligita ĉirkaŭ ŝia hararo kaj ŝi portis sandalojn. Ŝi ne rigardu min ĉe ĉiuj.
  
  
  La kelnero metis botelon da ĉampano kaj vitro antaŭ ŝi. Anstataŭ sidis malsupren, ŝi metis unu piedon sur la plej proksima seĝo, kaptis ŝian glason, drenado, kaj replenigis ĝin. Dum la prezento, pluraj viroj eliris el la kazino kaj estis nun grimacas kaj peeking en ŝia direkto. Ŝi ignoris nu, kaj kiam unu el la viroj ĉirkaŭ ili flustris al la kelnero, li skuis sian kapon kaj puŝis for la fakturon la viro etendis al Egoismo.
  
  
  Ĝi estas tempo por uzi mian atenton ruzo. Mi eltiris malgrandan oran teleron pri la grandeco de arĝenta dolaro, ke mi estis donita reen ĝis mia kovri rakonton. Li lasis la afero spino, kaj Stahl atendis.
  
  
  La knabino ankoraŭ ne rigardas en mia direkto. Odin de la Azianoj ŝi vidis, ĉe Cape Kennedy, NY kaj denove ĉe la kazino, eniris kaj proksimiĝis al ŝi sincere. Ŝi ne ŝajnas feliĉa vidi lin, sed ŝi ŝrumpis reen kiam li alproksimiĝis. Li prenis ŝian manon, metis sian vizaĝon proksima al la ŝia, kaj ŝajne parolis urĝe al ŝi. Ŝi skuis de egoismo mano, sed restis senmova. Fine, ŝi kapjesis, kaj la viro eliris denove.
  
  
  Ŝi ne ŝajnas preni mian logaĵo, do mi telefonis al la kelnero.
  
  
  'Jes sinjoro?'
  
  
  "Hey, viro, ĉu vi pensas ke ĉi tiu grupo ne povis ludi io ajn alia ol la 1933 Broadway kantoj?" Ŝi kapjesis ĉe la orkestro ludanta la Cole Porter kanto.
  
  
  La kelnero rigardis kiel Miami # rifu? into, kun krajono-maldikaj lipharoj, malstreĉa vizaĝo, kaj zorge slicked- # malanta? a haro. Ili estis tro nigra, verŝajne pentris. "Nu, mi opinias ke la grupo povas ludi al ordo, sinjoro," li diris, # a? tomate.
  
  
  "Ah, ne gravas." Li permesis al la ora telero spino denove kaj thump laŭte sur la vendotablo.
  
  
  Li konsentis. "Ĝi estas interesa monero."
  
  
  Ĝi estis donita al Emuo de la afero. "Legu la signo, viro. En mia laboro, ĝi signifas "Oscar".
  
  
  Li kaptis la moneron kaj tenis ĝin ĝis la lumo de la trinkejo. Egoismo estas brovoj leviĝis en aprobo. "Hej, mi scias ĉi tiun bandon." Emu devas esti en siaj kvindekoj, sed li ankoraŭ sciis, ke pli aŭ malpli pri la spektaklo. "Ĉu vi estas membro?"
  
  
  Mi sukcesis rigardi ambaŭ modesta kaj aroganta.
  
  
  "Ne, ŝi ih # mana? ero. Ĝi estis nia unua ora rekordo ."
  
  
  Ĝi laboris. Ŝi rigardis en nia direkto.
  
  
  "Ĉu vi ludi ie proksime? Paradizo insulo? Libera haveno?"Ŝi," li skuis sian kapon. "Dio, ne." Li rigardis la preskaŭ senhoma halo. "Ni ne ludas ĉi tie, viro. Vi scias, li estas tie sur ferio. Ŝi, mi aŭdis, ke ĝi estis la modo tie, sed mi ne rimarkos ĝin."
  
  
  La kelnero tusis, rigardis Chyna por momento, tiam reen#? e mi. "Nu, nia distro..."
  
  
  "Ho jes, mi konas ŝin, viro. Tiu knabino estas mirinda, sed la muziko... mi grimaced, etendis mian manon, kaj pointedly indikis mia dikfingro malsupren.
  
  
  Qin chuckled per voĉo fariĝinta raŭka kaj finis sian ĉampano. "Diru al la sinjoro, ke ĝi estas bona, ke li parolas silente al mi," ŝi diris en iometa hispana akcento, kiu tranĉis tra la muziko.
  
  
  Hey kapjesis kaj ridetis. Ŝiaj dentoj brilis kiel ŝi ridis ankaŭ.
  
  
  "Kaj doni al li ion por trinki, Max," ŝi aldonis, antaŭ ol ŝi faris.
  
  
  # ? irado#? irka? kaj rapide kapo por la kazino.
  
  
  Pli ol unufoje, knabino kiu aspektas kiel ĉiu homo estas revo knabino proponas al mi trinki kaj tiam foliojn sen eĉ demandi mia nomo. Ŝia hotelo rifuzis, sed tiam venis al la konkludo ke ĝi estus stultaj. La glacio estis rompita, kaj la sekvantan fojon, kiam mi vidas? in, ni?? l havas ion por paroli pri la unua.
  
  
  Mi ne devis atendi longe. Duona horo poste, Chinu vidis ŝin denove. Ŝia mimmo pasis de la naĝejo kaj vidis blankan robon en la lumigita mallumo sur solida fera barilo en la Ston de Doublon. Ŝi trovis sin inter du bone konstruita viroj en malhelaj vestokompletoj. Ili estis movanta rapide, kaj eĉ je tiu distanco, mi havis la klaran impreson, ke la knabino estis piediranta du kruroj pli rapida ol mi estus ŝatinta. Li vidis la pordego malfermi kaj egale#? usta # malanta? ili; Chyna ne ŝajnas havi multe da problemo, sed ŝajne simple ne volas iri en. Ĝi ne estis malfacile subpremi la impulso por persekuti ih; la memoroj de Veronica kiel ŝi pasis min ekstere estis ankoraŭ tro freŝa kaj dolora. Cetere, ĝi ne estis mia laboro, por savi ĉiuj la knabinoj, eĉ se ĝi estis absolute necesa.
  
  
  Mi reiris al la kazino, perdis dudek dolaroj en chemin-de-fer, batalis de chubby knabino kiu iel aŭdis pri mia tiel nomata profesio, kaj tiam restis en la granda domo por tempo. Tie estis neniu signo de tiuj Azianoj, kiuj estis seniluziiĝo; ĝi estus estinta pretekston por demandi kelkajn demandojn de la desk clerk aŭ sekretario.
  
  
  Fine, li iris al la vendotablo akiri la#? losilo. La akceptisto estis malgranda, movebla nigra viro kun perfekta angla akcento.
  
  
  "Ni esperas vin#? ui? in, s-Ro Walton."
  
  
  Ĝi estas kiel tape recording, mi pensis. "Ne estas multaj homoj ĉi tie," mi diris.
  
  
  Li donis rapidan shrug. "Ni estas preskaŭ plena, sinjoro."
  
  
  "Sed ili ne estas paro, ili estas?" li diris al ŝi, kun chuckle kaj kapjesis al la preskaŭ malplena kazino.
  
  
  Egoismo estas la rideto estis malgaja. "Eble ..."
  
  
  "Sed vi estas bonŝanca havi kelkaj grandaj ludantoj ĉe la hejmo de ambaŭ finoj de la mondo."
  
  
  'Simpla ones, sinjoro?'
  
  
  "Tiuj Japs aŭ kio ajn. Ŝi, mi vidis, ke pluraj homoj sidas ĉe la pokero tablo. .
  
  
  'Oi. Jes. Ni havas sinjoroj de la Orienta sur Duobla Cay.
  
  
  'Ho, ĉu?'
  
  
  Ĝi estis preskaŭ noktomeze, kaj la skribtablo komizo estis tiom enuas kiel mi atendis. "Ni estas parolanta pri la Doomsday Projekto, ĝemela insulo, vi scias. S-ro Ingersoll subskribis kontrakton por la konstruado de landscaping kun firma sur Formosa aŭ ie proksime ."
  
  
  "Ho, jes?" ŝi diras denove, provante subpremi unu oscedo.
  
  
  "Efektive, sinjoro, mi kredas tion ĉi estas speco de eksperimenta konstruo projekto; s-Ro Ingersoll, kiel vi eble scias, estas aktive okupita en la plibonigo de la vivkondiĉoj de minoritataj grupoj ĉirkaŭ la mondo."
  
  
  'Mi povas imagi.'Ŝi,' li diris, rigardante la magra malgranda nigra viro. "Ĉu vi ne pensas, ke li eble komencis iom lekante, al la domo?"
  
  
  Egoismo estas okuloj iĝis maldiafana. 'Jes, sinjoro; mia tempo estas preskaŭ supren, kaj mi ankoraŭ havas multe da administra laboro por fari.'
  
  
  Li malfermis la pordon de sia ĉambro fendeto kiam li rimarkis, ke io estis erara. Mi lasis ĝin sur pli sankta ol kutime, kiel mi ĉiam faras en la hotelo ĉambroj , sed nun li elpaŝis en totala mallumo. Li haltis kaj aŭskultis.
  
  
  La nura sono ŝi aŭdis, estis ŝia propra spirado. Li rapide glitis en kaj fermis la pordon malantaŭ li. La lumo ŝaltilo trovis ĝin. Klakis malfacile.
  
  
  Ĝi estas kvieta mallumo.
  
  
  Ĉio, kion mi povis vidi estis la pala rektangulo de glita vitra pordo al mia balkono, lumigita de lunlumo ŝvebanta super la maro. Kiel miaj okuloj komencis ŝanĝi al la krepuska lumo, mi aŭdis mola movado, vidis ombron gliti al mi.
  
  
  Li kuris trans la tapiŝo kaj kaptis iu's#? tofo. La ŝultro estas tordita kaj turniĝis sub la ŝtofo. Mi provis tiri lin for, sed kvankam la entrudulo estis pli malgranda ol mi, li estis tre forta. Li kaptis ekvidon de ŝia malgranda, ronda, expressionless vizaĝo en la ombroj. Ĝi estis supozita esti unu de Azianoj. Tiam kubuto frapis min kiel sledgehammer inter la ripoj.
  
  
  Mia teno malligis; kun mia libera mano, mi enŝovis al ŝi en la gorĝo kaj frapis lin trans la makzelo. La homo grumblis kaj subtenita supre kontraŭ la balkono balustrado. En la lunlumo, li vidis, ke la metalo en egoismo mano glinted. Egoismo estas mano turnis sin al mi, kaj mi ekprenis ŝian pojnon, duono-tordita Egoismo, ducked sub ŝia dika korpo, kaj levis ŝin supre.
  
  
  Li ne faras sonon kiel li flugis super la balustrado kaj falis sep rakontoj al la kaheloj ĉirkaŭ la naĝejo. Tie estis tre malakra thud, kiel akvomelono rompanta sur cemento, tiam kompleta silento.
  
  
  Li klinis sin super la balustrado kaj provis vidi la korpo, sed la sanktulo de la naĝejo iris el ĉiuj ĉirkaŭ li. Neniu ŝajnis aŭdis ion ajn. Li atendis ŝin dum longa tempo, tiam iris en kaj turnis sur alia luma ŝaltilo.
  
  
  Ankoraŭ nenio okazis. Mi kontrolis la lumojn; ili estis ĉiuj tie.
  
  
  La telefono sonoris. Li levis ĝin.
  
  
  "S-Ro Walton?"
  
  
  Jes.'
  
  
  "Simpla ones, sinjoro. Vi parolas al la akceptejo, ni informos ĉiujn gastojn, ke la elektro estis fortranĉita. Ĝi estos reestigita en la proksima estonteco ."
  
  
  Mi memoris, ke Sergej ankoraŭ estis en la koridoro, kaj diris tiel.
  
  
  "Ho, jes, sinjoro, ili?? e laboranta sur malsamaj mastro."
  
  
  Li ŝajnis esti memkontente fiera de sia propra - aŭ iu alia?-sagaco. "Ni ĉiam havas sanktuloj ĉe la Doublé Cay Hotelo, sinjoro."
  
  
  "Nu, tio estas bona, tiam. "dankon. Li pendigis supren kaj rapide kontrolis sian bagaĝon kun torĉo. La entrudulo ne trovis la kupeo en kiu li kaŝis sian armilon, kvankam li iomete ruinigis miajn vestojn.
  
  
  Ĝi ne gravas kion li povis trovi, do ŝi senvestigis kaj benko-premita al dormo. Eĉ kvankam mi ne povis ricevi bonan rigardon ĉe la vizaĝon de la viro, mi vetas, ke tie estas malpli da obese Azianoj en Duobla C nun."
  
  
  
  Ĉapitro Ses
  
  
  Per tagiĝo, la korpo estis for, kaj ĝi estis preskaŭ tagmezo, kiam li aŭdis, kiel ŝi flustras. Mi estis sidanta sur la chaise longue de la naĝejo, atendante la malamikon movi en mia direkto. Mia diketa, mascara-ŝmiris potenciala # svati? anto crackled en mia orelo. Kelkaj de#? ia samuloj, ambaŭ viroj kaj virinoj, kolektiĝis ĉirkaŭ ni, rigardante min kun iu dubo. Kvankam mi ne estas precize Mick Jagger, li estis la plej bona sur ĉiuj la havebla idoloj. "Estas vi # ser? ... e ... talentojn?" La demandanto estis knabo kun akno kiu estis sur la aviadilo kun mi hieraŭ. "Mi ŝatus tion, viro." Mi estis akiranta laciĝita de la vorto, kaj li decidis ne uzi ĝin tre ofte. "Spiro de freŝa aero provanta inter la du rondoj. Ĉu vi ludas ĉi tiu afero? Mi kapjesis ĉe lia gitaro. Li ruĝiĝis. 'Iomete."Jes. Li rigardis la alian vojon, squinting kontraŭ la suno reflektanta de la lageto akvo. Indiferenteco - voĉdono parto de la bildo. Unu el la knabinoj estis sidanta ĉe la piedo de mia sunbed, la fundo de ŝia banantan vestokompleton premis kontraŭ mia piedfingroj. Ŝi estis malgranda, ronda, kaj exuberantly konstruita, kaj? ia lumo bruna hararo brilis en la suno-aŭ io. Mi rezistis la instigon esplori ŝin, sed hazarde movis mian piedon, por ke mia maleolo glitis kontraŭ ŝia varma femuro. Ŝi ridis kaj intence rezistis, do mia kalkano ekloĝis inter ŝia. Ŝi vere komencis ŝati la kovrilo Hawk estis evoluigita por mi, kiam alta, barba juna viro krevis en la grupo. "Hej, ĉu vi ne aŭdis ankoraŭ?" Kiom mi povus diri, ke li ne parolis al Hema aŭ min en aparta. Egoismo estas haŭto estis la koloro de la stuka muro sur la alia flanko de la naĝejo, kaj li povus perdi kvardek funtoj sen falanta sub la numeroj. Li devis esti poeto; Li komencis rekoni tipoj. Iu diris, ke ne, ili ne aŭdas ion ajn. "Lasta nokto, iu ulo faris grandan salton. Tie. Li indikis al punkto sub mia balkono. Neniu ŝajnis aparte interesita, do mi estis donita spino.
  
  
  'Kiu estas?' Barbo shrugged. "Kiu scias? La desk clerk, kiu diris al mi, ĉi tiu diris, ke li saltis de lia balkono. Li estas sola denove, tiu tempon sur la balkono malfermita sub la mia. "Ĝi estis la Vjetnama aŭ io. Li lasis suicidan noton dirante ke li ne povus vivi en tiu dekadenca socio anymore # a? io ajn#? ati tion. Egoismo ne vere fidas ŝin kun la rakonto - de la tempo la rakonto akiris#? irka? la # na? ejo, li ne estis surprizita por lerni ke la mortinto estis ses - piedo sveda akrobato, kiu estis falinta dum noktomezo workout-sed mi streĉis la orelojn ĉe la mencio de la memmortigo noto. Se tio estis vera, ĝi signifis ke estis tre efika pureco teamo laboranta sur mia atakantoj. La knabino sur mia piedoj squirmed iom pli tie insiste, kaj mi devis pensi pri ĝi. "Jes, bone, mi pensas, ke mi povas salti ŝi iomete sur mia propra," mi diris, starante supren abrupte. Post kelkaj paŝoj, li atingis la finon de la naĝejo, plonĝis en la blua akvo, kaj glitis kiel malproksime sub la surfaco kiel li povus # anta? ol # supri al ekspiri por aero. Tie ne estis multaj homoj en la naĝejo; ĝi aspektis kiel ĝi estis plejparte grupon de homoj sidas kaj rigardas. Li naĝis laŭlarĝe al la alia flanko, turnita ĉirkaŭ, kaj resendita al la centro de la naĝejo. Li flosis sur sia dorso por momento, rigardanta supre ĉe la sennuba ĉielo. Ekstere de la angulo de ŝia okulo, ŝi vidis alta ŝtona muro kaj De Doublon preter ĝi. Kiam mi rigardis al ĝi, la klappordo malfermiĝis, kaj mi vidis rigardeton de la reflektita mondo ekster sia fenestro. Teleskopo - aŭ teleobjetivo lenso; mi devis fari mian plej bonan ne rigardas publike ekstere la fenestro, sed se iu estas interesita en mi, tie estis neniu punkto en montranta ke mi sciis pri ĝi. Mi ne sciis, mi estis naĝanta sub alta trampoline ĝis mi aŭdis dampita "atentu!" kaj rigardis supren por vidi blanka kaj bronza figuro de fluganta al mi. Li naĝis for, plonĝanta unu mano profunde en la akvon kaj piedbatanta kun#? iu lia eblas. La plonĝisto sinkis unu milimetro en la akvo, tuŝeta mia ŝultro, kaj piedbatis supre ondon kiu preskaŭ inundis min. Mi ne get batis forte, sed mi ne senmoviĝis mian kapon sub la akvon por vidi, ĉu la plonĝisto estis vundita. La korpo kuŝis ĉe la fundo de la lageto, ĝiaj kruroj fleksita kaj lia korpo tordiĝis en la refractados sunlumo. Ĝi ne movas por momento, kaj li estis ronde plonĝi por ĝi kiam liaj kruroj subite rektiĝis kaj la plonĝisto lunged ĉe mi. Niaj fruntoj koliziis, sed ĝi ne doloris; ŝia longa hararo mildigis la efikon. Ŝi ridis kiam ŝi alproksimiĝis, kaj ŝia plena lipoj estis tiel proksima al la mia, ke ĝi estis preskaŭ insulto ne kisi ŝin. Sed mi ofendis ŝin,-mi ludis malvarmeta. Ĝi ne estis tiel malbona. "Ah!" ŝi estis gargling. "Ĝi estas vi, s-Ro Walton!" Mi ne demandis al ŝi, kiel ŝi sciis, ke mia nomo. Post kiam ĉiuj, Byblos subskribis ĝin la nokton antaŭe. 'Jes, estas mi.'"Ĉu mi vundis vin?"'Mi ne pensas tiel. Ĉu vi bonfartas?"Eĉ kiam ŝi estis en & nb, he managed to shrug. Mi vidis, ke-ee, la blanka bañador nur kovras la minimumo, kaj eble ne ĉiuj. La varmo de ŝia sunbruna korpo salutis min kiel ni naĝis, niaj genuoj tu? i sub la akvo. Sen diri unu vorton al ni, ni naĝis al la rando de la lageto - kontraŭa kie li estis-kaj grimpis el La akvo movante kun la glata graco de fermilo. Ŝi kaptis grandan mantukon de la chaise longue, volvis ĝin ĉirkaŭ ŝiaj ŝultroj, kaj rigardis min. 'Bona?'
  
  
  Mi ne devas demandi ŝin, kion visko signifis, ne la maniero ŝi rigardis min. Sen ajna vestoj sur, aŭ en naĝado trunkoj, kiuj estas pli aŭ malpli la sama afero - mi havis # sufi? e impona aspekto. Mi diras tion simple ĉar ĝi estas fakto, kaj mi provas tre forte fari ĝin tiel. La kuglo truoj kaj stab vundojn mi havis dum mia kariero estis expertly flikita supre de kirurgia genioj, ke HAKILO estis dungita, tiel ke mi ne aspektas kiel peco de viando kiun ili montras al viando lernejo. "Ni iru por promeni," mi diris sincere. "Mi ne havis la ŝancon por fari tion cirko ankoraŭ." 'Kial ne?
  
  
  En ajna kazo, mi ne devas resti en la suno." Ŝi malrapide swiped la tuko? irka?? ia malhela korpo ĉe volo antaŭ eti egoismo al la seĝo malantaŭ Nah. Tio ĉi estis mia pasvorto por ekzamenanta ee; ŝia haŭto ŝajne ne bezonas suntan locio por akiri ke ombro. Li faris ĝin malrapide kaj decide, komencante kun tiuj sensaciaj kruroj, paŭzante por momento ĉe la mole rondigitaj fundo antaŭ ol rigardanta malsupren ĉe la mamoj # senmovi? i en la bikino. Ŝiaj cicoj estis videbla tra la blanka tuko. "Vi estas portanta la saman bikino kiel hieraŭ," mi diris mallaŭte. 'Ah! Vi rimarkis!"Jes. Ŝi ridis soundlessly, kaj ŝiaj okuloj glittered. "Mi ĉiam opinias, ke se vi trovas ŝtofojn kiu konvenas al vi, tie estas neniu punkto en ŝanĝanta ilin. Ĉu vi ne pensas tiel, Sinjoro Walton?" "Mi pensas tiel ankaŭ. Unua Nomo Kromnomo. 'Jes. Ĝi estas la mia... "mi povas legi, tro. Viaj fotoj ne fari al vi justecon, tamen. 'Neniam.'La knabino sciis kiel pritrakti komplimentoj. Ŝia carapace al la oceano laŭ la muro De Doublon, dum Ŝi babilis apud mi, ŝia femuro preskaŭ tuŝanta la mia. "Do vi estas sur ferio?" 'Ĝuste.' Ni rondiris ĉirkaŭ grupo de maljunaj sunbathers, plejparte kun blanka ventroj kaj unu-peca flora naĝkostumoj. Ŝi estis vidita fare de mezaĝa paro ĉirkaŭ la Lear aviadilo, la virino glaring ĉe Chyna, provanta teni ŝian plenan korpon en vido inter la knabino kaj ŝia edzo. Mi ne povis ne kulpigi ŝin. "Ĉu vi volas esti ĉi tie dum longa tempo?" "Ĝi dependas sur kio vi devas fari."
  
  
  Li haltis kaj indikis la angulon de Doublon, kiu estis elstara muro. "Kio estas tio tie?" "Tio ... ion kiel palaco. Tre riĉa viro loĝas tie ." Li ekridetis intence. "Mi estis invitita," ŝi respondis. Mi ne insistas. Antaŭen estis breĉo en la ĝemado embankment kun blankigitaj ŝtuparo gvidanta al la strando. Kiel ŝi piediris antaŭen de mi, ŝi konfuzis sian hararon tiel ke la malseka fadenoj brosis miajn nuda frunto. Ĉi tie kaj tie, malgrandaj grupoj de homoj kuŝis sur la sablo, kaj tie estis pluraj figuroj kuŝas en la trankvilo. Estis preskaŭ neniu surf, nur ondetoj sur la ondoj kaj la plaŭdo de pala verda akvo sur la strando. Okuloj - vira kaj virina-sekvis nin kiel ni piediris trans la peza sablo ĉe la akvobordo. Ni ignoris la observadas. Ŝi iradis glate, ne balanci? i multe. Hej, tio ne estis necesa. Al nia maldekstra, la Stena de Doublon daŭris laŭ la marbordo. Marŝinte kelkajn cent metrojn, mi rimarkis malfermo sur malgranda cove. Ĉi-tio devus esti la enirejo al la laguno. Malgranda piedira ponto etendis super la akvo; super ĝi, la muroj bulged ekstere kiel fungo edzino super glata betono. Neniu#? anco de akiranta al la alia flanko, eĉ kun hoko kaj ŝnuro, kiu ne surprizis min. Mi ankaŭ sciis, ke la mallonga tunelo gvidanta sub la muro al la laguno estis fermita per retirebla fera barilo, kaj mi estis scivolanta kion ĝi prenus por levi la egoismo. Kiel ni estis transiranta la ponton, li indikis al la truo. 'Kio estas?'"Ho, ĝi estas kiel granda lageto. Tiu homo havas sian propran boatoj. 'Ho, ĉu?' Ŝi kapjesis kaj prenis mian manon; ŝiaj koksoj pasis mimmo min. "Ĉu vi ŝatas boatoj, Nick?"' 'Mi havas unu. Tio signifas, mi povas uzi ĝin sole ĉirkaŭ la hotelo ." "Kio boato?" # Tio? i... Mi ne scias, kion ili nomas ĝin. Rapida boato? Malgranda boato, kiu ne iras tre rapide ." "Speedboat. Jes. Nu, tiam ni iru tien." "Vi estas bona kun la boato?" Ŝi snuggled supre leki min, kaj ŝia malhelaj okuloj ridetis. "Mi povas veturi per boato." Mi sciis malbenita bone, kion ŝi estis implicanta, sed mi volis ŝin diri ĝin. "Ni vidos. "' Poste?'"Jes, poste."
  
  
  De Doublon okupis la tuta okcidenta parto de la insulo. Ni iris laŭlonge de la muro en larĝa rondo; tie estis neniu naĝantoj aŭ sunbathers ĉi tie, kaj la milda surf? irka? lekis la apenaŭ ŝirmita koralaj rifoj ne malproksime de la marbordo. Ununura blanka velo staris ekstere en la maro sur la horizonto; aliaj ol ke ekzistis nenio esti vidita sed la milde kirliĝanta akvo. "Kiom longe havi vin estita laboranta#? i tie, Sinjoro?" "Ho ... preskaŭ unu jaron, mi pensas." "Ho, tio estas multe." Ŝi levis ŝiaj ŝultroj. "Ili pagas bone, kaj ke la vivo ĉi-tie estas agrabla."
  
  
  "Ĉu vi vivas en Florido antaŭ ol tio?" Ŝi haltis abrupte kaj rigardis min searchingly. "Kial vi demandas tion?' 'Mi ne scias. Ĝi ŝajnis tre verŝajna al mi ." La knabino kapjesis, rigardon de doloro en ŝiaj okuloj. 'Jes. Ŝi eskapis de Castro." "Mi ne intencis...", "Ah, ne gravas. Ĝi estas estita longa tempo, ŝi estis malgranda knabino, kiam ni forkuris. Mia patrino kaj mi kutimis iri kun la aliaj en malgranda boato. Ili pafis ĉe ni, la Kuba patrolo, sed ni akiris for. Preskaŭ. Ŝia frunto quirked questioningly. "Mia... mia patrino. Ŝi estis vundita kaj grave vundita. Por pli ol monato, la kuracistoj diris, ke Hoi akirus pli bona, kaj tiam ŝi mortis." 'Mi estas vere mizera.' Ŝi tiris la ŝultrojn denove. "Tio estis antaŭ longa tempo, Nick." "Ĝuste post la revolucio de fidel Castro kaj ĵetis egoismo en malliberejo. Kun ili, ŝi ferret ne aŭdis ion pri nen. Tie estis nenio por diri. Mi aŭdis tro multaj rakontoj kiel ĉi nur kredas hey, sed tie estis ĉiam ŝanco ke ŝi estis rakontanta al la vero - kaj mi ne pensas ke tio gravas ĉe ĉiuj. Ni paŝis silente; ŝi venis proksima al mi, sed ŝajnis perdita en penso. Fine ŝi diris: "Vi scias ke ne estas mia vera nomo." 'Oi? Ŝi ridetis nelonge. "Tio ne estas mirinda por vi." Li skuis sian kapon kaj ridetis intence. "Kiam ŝi venis al showbiz en Miami kvin aŭ ses jaroj antaŭe, mia agento ne deziras registri min kiel Margherita Ortiz. "Tro ordinara," li diris, rigardante min en la vizaĝo.
  
  
  Via patrino estis la duono de Ĉina. Mia patro estis mulato. Tial la nomo de la Negro. "'Oi. Ŝi haltis kaj rigardis min. "Ĉu vi scias ĉion, Nick?" "Ha!" Ŝi premis mian manon. "Kial vi venis al loko kiel Doublecay, Nick? Ĝi estas nur hippie infanoj kaj maljunuloj kun ilia graso virinoj." "Ho, mi aŭdis pri ĉi tiu peco de dinamito, kiu estas metanta sur danco montri ĉi tie, do mi devis veni." Ŝia guttural rido estas absurde skeptika. Ŝi staris piedpinte, ŝia brusto premis kontraŭ mia brusto. Ŝia velura lipoj disiĝis kaj ŝiaj okuloj nubaj. Ni kisis. Ŝi envolvis siajn brakojn ĉirkaŭ mian kolon, kaj ŝia pelvo turnis kontraŭ la mia. Mia reŭmatismo estis tuja kaj nekonfuzebla, kaj ŝi premis pli forte kontraŭ mi, kiam ŝia lango estus la mia. Miaj manoj glitis malsupren ŝin reen, al la fundo de ŝia bananta vestokompleto, al la varma haŭto inter ŝian firman pugon. Ĝi estis verŝajne bona afero, ke en tiu momento du junaj paroj povus esti vidita promeni malrapide laŭ la alta muro. IH vidis ŝin unue kaj tiris Chyna atenton al ili. Ŝi suspiris, tiam ridis kaj tuŝis la ŝvelaĵo sur mia banantan vestokompleton. "Mi iros kun vi ĉirkaŭ ĝis vi malvarmetiĝi ekstere, ĉu bone?" Ŝi ridis feliĉe. "Mi sciis, ke mi estis prava, Nick. Vi estas la karaktero kiu lasas ilin iri al infero." Li ridetis dankeme, kaj ni iris renkonte al la aliaj. Post kiam ni volonte pasis nu kaj turnis la angulon de la muro, ŝi envolvis siajn brakojn ĉirkaŭ mia talio kaj frotis sian vangon kontraŭ mia brako. "Ĝi estas mia tagon, Nick." "Kion vi kutime faras en la vesperoj?" "Foje mi veturas ŝin al Nassau. Aŭ ŝi, mi restos en mia ĉambro por legi la libron " Aŭ estas vi iranta sur boato rajdo?" Jes. Tiuj estas infanoj."Mi pensas, ke ĝi estas bona ideo. Ĉi-vespere?"Kompreneble.'"Vidi vin ĉe la kabaredo trinkejo. Ni manĝu unue, tiam... "Ne," ŝi diris akre. "Ne en barr. Mi ne ŝatas... Bone, vi scias. Mi gajnis't lasita iun ajn preni min tie, se ni havas rendevuon. Mi venos al via ĉambro." "Ĉu vi scias, kie ĝi estas?" Ŝi kapjesis. "Vi devus esti skribita la nombro sur la fronta skribtablo lasta nokto." 'Oi. Ĝi estas vera.' Ni marŝis iom plu, ĝis ni povis vidi hotelo en la distanco. "Vi havas ... hmm ... tie estas neniu ĉi tie, estas tie?" 'Kion vi volas diri?"Pli da?' 'Oi. Ne, ne aparte, Nick. Estas neniu ĉi tie, kiu volus doni al mi plezuron, eĉ por mallonga tempo." Ŝiaj okuloj diris al mi, ke mi ŝajne estas escepto, sed kiam ni alvenis al malgranda areo ekstere al la flanko de la hotelo, kie dekduo pitoreska strando buggies shimmered en la suno, mi pensis, ke ĝi estis diabla malfacile kredi ke beleco kiel Mi estis nur atendante Nick Walton plenigi sian solecaj vesperoj.
  
  
  
  Ĉapitro Sep
  
  
  Mi ne sentas ŝatas ĝin, kaj kelkaj boteloj de glacio-malvarma Rivereto biero estis alportita al mia ĉambro. La kelnero starigis tablo de la balkono pordo, kaj, kiam li foriris, ŝi prenis el kelkaj aferoj ĉirkaŭ ŝia valizo, ke ŝi volis studi. Sur lia malrapida vojaĝo de sudo, li veturis tra Nov-Jorko kaj # a? eti kelkaj navigado lertaj. Oni baraktis por trovi kio lia hotelo estis, sed en la fino ni trovis mapo de Doublet Cay. Ŝi apenaŭ rigardis Nah tiam; ŝi estis tre maltrankvila akiri ekstere de ĉi tiu movoplena urbo kaj batis la vojo. Nun li trinkis duonan glason da biero kaj disfaldis la mapon. Ŝi ne povas vidi multe; neniu mem-respektante kapitano Stahl uzus ŝin al manovro granda ŝipo proksime de du insuletoj, sed # tio? i estis la # aranea? o mapo kiu estis kapabla trovi ŝin. Pluraj danĝera subakve malhelpoj estis atentigis; du maljunuloj, kadukuloj, koralaj rifoj li vidis pli frue ke tago, kaj pluraj malprofundaj areoj. La laguno ĉe la De Doublon ejo estis markita, sed la eliro trans la oceano ne estis videbla. Tio ne estis mia tuja konzerno; I estis pli interesita en la akvoj ĉirkaŭ alia insulo, Domesday Insulo. Tie estis malaltaj kaj neregula rifoj. Ih provis mian plej bonan por parkerigi ĝin, scias ke ĝi ne faras min tre bone en la mallumo. Sed almenaŭ li sciis, ke ili estis tie, kaj kiu povus fari diferencon. Tiam li malfermis ĝin kaj eliris eksteren sur la balkono, la suno nun kaŝita de amaso de alta, rapida-movanta nuboj. Li klinis sin multe super la balustrado, sed povis vidi nenion sed la angulo plej proksima al la maro, De Doublon. Mi faris certe akiri ĉambron sur la supra etaĝo de la hotelo, sed nun mi rimarkis, ke mi devus havi provis akiri ĉambro kun plena vido de la hotelo. Bone, ĉiuj vi devis fari estis piediro en la ĉambro rigardanta#? ati tion. Mi ŝanĝis en malnova blanka jeans, terry-tuko svetero, kaj ledo sandalojn, metis sur mia sunglasses, kaj faris certe mi havis # sufi? an? o en mia poŝo; tiam mi piediris malsupren la longa, silenta koridoro. Plej verŝajne, tiuj nombroj estis de 716 al 729. Mi prenis la lifto al la malsupra-etaĝa vestiblo kaj, en kazo iu ajn rimarkis min, eniris la granda, malklare lumigis vestiblo. Mi kaptis? in kaj ordonis rumo, de kiu mi ne volas, ke ĉe ĉiuj. Post kelkaj minutoj, li demandis al ŝi, kie la viroj de la ĉambro kaj estis gvidita en tiu direkto. Kiel mi esperis, estis du telefono kioskoj. Ŝi markis hotelo nombro kaj petis 722. Kiam mi vokis ŝin, mi pensis, ke mia unua provo estis sukceso, la virino respondis al mi; ŝi ŝajnis dormema kaj agitita. Mi demandis ŝin pri ŝia familio, ŝi diris ke ŝia familio ne estis tie, do mi pardonpetis kaj pendigis. Paciencon, li diris al sin, kaj iris reen al sia barstool. Super la sekva duona horo, mi telefonis al la aliaj ĉambroj sur mia planko dufoje kaj trovis ilin ambaŭ okupis. Se la sekvanta tempo mi vokis, mi ne trovas senhoman ĉambron, mi devis provi ion alian; homoj kiu administras grandan turisman hoteloj ne estas stultaj, kaj sooner aŭ poste, ĉiuj rimarkos ke la sama persono estas vokanta malsamaj nombroj sur la sama etaĝo. Ĝi estas malnova hakanta ruzo - tiel malnova, ke mi preskaŭ hontas uzi ĝin. Sed mi ne havas multe da tempo, kaj mi ne volas uzi pli rekta kaj perforta taktikon akiri en ĉambro kiu ne donu al mi la vidon mi volis. Sur la kvara provo, li lasis la telefonon ringo dek fojojn antaŭ ol faranta certe la ĉambro estis malplena. Li rapidis reen al la vestiblo kaj prenis la lifto al sia planko. La unua afero mi estis instruita kiel spioni metilernanto estis kiel tajpi raportojn, kaj la dua estis kiel malfermi serurojn. Ĉiu zono mi proprajn havas konstruita-en iloj, kaj en malpli ol unu minuto, mi trovis min mem en ĉambro 721. Li forlasis la duone malfermita pordo - sekve, ke kiam la loĝantoj revenis, li povis pardonpeti por vidi la pordon malfermiĝi kaj tuj en por ĝui la vidon-kaj rapide piediris super al la balkono pordo. Mi ne devas stari sur la balkono por longe. De kie mi tenis ĝin, mi povis vidi, ke la plejparto de la tereno klare. Ŝi kaptis ekvidon de la viroj piediranta purposefully tien kaj reen, nur ekster la muro. Ili ne portas uniformojn, kaj neniuj armiloj estis videbla, sed la loza sveda indiferenta vesto ili estis portanta estis surprize simila kaj povus maski ion de .45 kvalito al segitaj-off fusilo. Tie estis pluraj akvo-powered ŝipoj en la laguno, kaj kelkaj el ili velis en & nb. Li vidis sekcio de la larĝa cobbled kvadrato kie aliaj homoj estis sunbathing, kun servistoj en blankaj jakoj promenis inter ili, kun pletoj de trinkaĵoj... kaj aliaj aferoj. Tie estis neniu bezono al get proksima-supren por vidi kio alia estis estanta liverita. Ŝi rekonis barba juna viro pezanta proksimume 140 kg kiel li atingis por prefere speciala blanka pinta ĉapelo, nete faldita sur pleto prezentita al la emu. Haŝiŝo, plej probable, ĝi prenis pli ol unu libera trinki tenti kelkaj el la klientoj. Sed tio estis ĉio, kion li povis vidi. La arboj ĉirkaŭ la gastejo estis plantita proksime kune, kaj la kurba interna muro malantaŭ la laguno blokita bona vido de la konstruaĵo, la fasado. Tiel, la duobla barikado, kiu ĉiam kreis la problemo de devi grimpi super la ekstera muro, mi ne scias, kie estas la gardistoj estas - kaj tiam, se? i iel akiris pasintan tiuj malhelpoj, tie estis la problemo de akiranta tra la interna barikado, kaj Dio scias kion alian por venki. .
  
  
  "Rigardu, sinjoro. Mi povas helpi vin kun io? Aŭdinte ŝian voĉon, li turnis ĉirkaŭe, mense insultis la malbenita dikaj tapiŝoj. La alta, dark-skinned viro staranta en la pordejo estis vestita en ordinara hazarda vestoj. Unu mano estis neglekte refaldita en la ego-eta mallonga doublet. Li ridetis questioningly kaj ŝajnis tute ĉe facileco. Mi demetis mian gorĝon kaj esperis, ke mi aspektis sufiĉe embarasita. 'Bonvolu pardoni min. Mi vidis ke la pordo estis malfermita kaj iris en vidi la vido de tiu flanko de la hotelo."
  
  
  'Jes.'Li fermis la pordon malantaŭ li - ago kiu igis min singarda. "Tio estas la plej alta punkto de Resurekto Insulo, kaj la vido estas tre interesa." Ĉi tiu tempo, li ridetis larĝe, kaj tiam ŝia scio de egoismo. "Herridge?" La Lyra piloto klinis sian kapon dum momento. "De kurso, s-Ro Walton." 'Mi estas vere mizera. # ? Ia nura hotelo... mi svingis laca mano ĉe la balkono, tiam ekridetis shyly. "Se vi kontrolu, ke vi vidas, ke mi ne venis ĉi tien por preni ion ajn." Li prenis kelkajn paŝojn en la ĉambron kaj daŭris fiksrigardi min. 'Tio ne estas necesa; Vi ne aspektas kiel ŝtelisto al mi, s-Ro Walton. Li metis multan penon por supozi malstreĉita sinteno. "Pardonon," li diris, tiam lasita lia natura scivolemo akiri tra. Herridge kapjesis en kompreno. "Jes, tiu estas mia ĉambro. Doublé Cay traktas ĝia personaro tre bone. Egaleco por ĉiuj ". Li diris ĝin sen spuro de amareco. "Mi ĝojas aŭdi tion. Ili komprenas ke la ih piloto devus esti feliĉaj ." "Mi estas kontenta." Li kapjesis al mi super sia ŝultro. "Eble vi estis interesita en # tio? i prefere nekutima situacio, malantaŭ la muro?" "Tio estas ĉio, ĉu ne? Mi volas diri ke ĉiu, kiu scias, kiu loĝas tie." "Sed mi pensis, ke li estis ermito. Kiu estas ĉiuj tiuj homoj frolicking en la egoismo lageto? "Ho, s-Ro Ingersoll povas esti malliberulino, sed li ne estas egoisma. Ĝi invitas partoj de junaj homoj por uzi iliajn egoismojn ... privata premisoj ". "Mi estas komencanta akiri ĝin." "Mi ankaŭ." 'Oi? Herridge indikis en la direkto de la gastejo proksima al la naĝejo. "Ĝi estas ne plu sekreto, ke s-Ro Ingersoll instalita pluraj televidaj fotiloj inter ĉi tiuj arboj. Li ŝajnas esti ĝuanta sin por rigardi la gastojn kaj propre elekti la ones li volas inviti al lia posedaĵo." "Ĝi estas sekreto por mi." # ? I tiu ebleco, por estestvenno, venis al mia menso kiam Hawk instruis min, kaj mi estis ĝoja ke ĝi estis konfirmita. "Vi scias, ke nun, s-Ro Walton." Bone, aŭskultu, mi bedaŭras, ke mi nur venis en. Vi vidas,#? iu kiu veturas tiom multe kiel? i faras-hoteloj, sanatoriums, kaj la kiel-akiras en la kutimo de senmoviĝanta sian nazon en ĉion. Vi neniam scias kiam vi renkontos malnova amiko aŭ io. 'Mi komprenas ŝin. Herridge staris kiel roko, iom ekstere de la vojo lasu min pasi.
  
  
  Mimmo piediris pasintan ŝi, kapjesis, svingis pigre kiel li eniris en la koridoro, kaj zorge fermis la pordon malantaŭ li. Sur la vojo al sia ĉambro, mi scivolis kial la piloto, en lia laboro vestojn, havis pafilon en la poŝo de lia doublet. Eble, mi pensis, Herridge havis aliajn respondecojn en Duobla C, kiun mi jam sciis pri.
  
  
  Tie estis ankoraŭ sufiĉe da tempo maldekstra por esplori Resurekto Insulo iom pli. Gaja sklavo en la parkejo donis al mi pla? o buggy, unu el tiuj ruinigita Volkswagen # a? to kun speciala korpo kaj larĝaj pneŭoj. Li veturis malsupren sinua alirvojo # vici? i kun palmaj arboj ĝis li atingis la golfo. La klubo estis ne pli ol kovrita pavilono, malfermaj sur tri flankoj, kun unu vico de ŝrankojn sur la kvara flanko. Tie estis malgranda trinkejo kaj tablojn interne kaj ekstere, sed neniu estis tie.
  
  
  Li piediris trans la ligna planko de la pavilono kaj rigardis la golfo. La milde dekliva kampoj estis kovritaj per abunda verdaĵo, punktita en lokoj kun florantaj plantoj kaj artfully aranĝita palmaj arboj. En la distanco, li vidis unu solan kvarteto de ludantoj kaj du golfaj ĉaroj; alie, la kurso ŝajnis senhoma.
  
  
  Li alvenis reen en la kalesxon kaj daŭris sen destino. Ĉe la fino de la golfa kurso, la vojo larĝigas, bordeando arbustoj kaj abrupte ali? i min en malgranda haveno. Armea jutted ekstere sur ajna flanko de la bay; du aŭ tri bonan-sized krozŝipoj estis ligita ĉe la pordo de Trinkejo, kune kun manpleno da malgrandaj velboatoj kaj speedboats. Mi neniam vidis ion ajn kiel hidroplano antaŭe.
  
  
  Ingersoll devas havi havis floto ie en sur laguno, li pensis, scivolante kie.
  
  
  Sur la alia flanko de la golfeto, Doomsday Insulo vidis ŝin, kun ĝia ŝtalo skeletoj alti? i#? irka? la sablo kaj ĝia ponto kolonoj elstaranta eksteren super la akvoj de la bay. De kie li estus stokita, la renovigo de la ponto ĉe la plej malproksima kajo aspektis pli kiel maso de la ŝtalo traboj ĵetita en kaj forgesita. Tie estis neniu signo de konstrua aktiveco sur la ponto, sed mi povis vidi ĝin en la distanco, la gruo estas levanta traboj kaj la punktoj de flava konstruo kaskoj swirling#? irka?? i. Ĝi ŝajnis kiel normala konstruo projekto al mi, kaj li ne konsciis se ĝi estis io ajn alia kiam rigardanta la malferma akvo de pli ol duona mejlo for.
  
  
  La dampita grumblo de roaring motoro tiris mian rigardon al la maldekstra. La blanka ŝipo rondigita izolita loko ĉe la fino de la bay, kaj la blanka hull leviĝis super la akvo sur lumanta metalo struts. La hidroplano boato, kaj mi ne devas scivoli de kie ĝi venis. Angela estis sidanta en la malantaŭo de la malferma fiakro, apud placo, diketa Azia viro, kaj malantaŭ la rado estis unu el la long-haired junaj viroj mi vidis ŝin en la flughaveno la tagon antaŭe.
  
  
  La rapida boato faris ampleksan panelo kaj gvidita en la markolo inter la du insuloj. Ŝi naĝis en la longa haveno de bari, kiu ankaŭ iris en la akvo de la Lasta Juĝo, malrapidigis malsupren, alproksimiĝas al la marbordo, kaj plonĝis en la akvo. Pluraj malgrandaj figuroj venis # anta? en al kapti la ligu ŝnuron, tiam la trio grimpis la eskalon, saltis sur la bordon, kaj malaperis malantaŭ grapolo de malaltaj konstruaĵoj.
  
  
  La" entreprenisto "de la" Formosa " menciita de la registristo, la kunulo de mia atakanto la antaŭa vespero, ŝajne urĝe vizitis la konstruo kun du membroj de la intima ses ...
  
  
  Mi estis rigardanta la boatoj en la malgranda haveno, kaj mi estis scivola pri kio speco de boato Chyna estis. Unue, ĉio kion ŝi volis fari estis # a? skulti al ŝi, vidi kion ŝi povus diri al mi pri Ingersoll estas operaciojn, sed nun, mi havis pli bonan ideon.
  
  
  La startvojo estis situanta sur alta grundo, ne malproksime de la haveno. La Lear Jet estis parkita antaŭ kabano kun vento signo flugante super ĝi, kaj tie estis pluraj sportaj aviadiloj proksime. Mi havis nenie alie iri, do mi veturis sur la konkreta platformo. Viro eliris ĉirkaŭ la kabano kaj rigardis dum momento, tiam iris reen interne. Li estis nur turisto.
  
  
  Nun li rajdis la kalesxo al la strando por la unua kaj lasta fojo, kompletigante la genuoj ĉe glata ritmo super la sablo, ĝis li atingis la teniso tribunaloj apud la hotelo. Ili estis forlasita kiel strando; ĝi estis evidenta, ke la gastoj de la Doublé Cay Hotelo ne estis absorbita kun io ajn pli turmenta ol golfo kaj pigradanta#? e hejmo de la naĝejo.
  
  
  Post revenado de la kalesxo, mi iris rekte al mia ĉambro; nun ne estis la horo por esti singarda de junaj viroj, kiuj povus ataki min. Mi dormis tra ĝi por horo, tiam komencis prepari por la venonta vespero.
  
  
  Ŝia pezis la potencialo bezonas por mia kaŝitaj armiloj kontraŭ la probableco, ke kun Rango mi ne havas multe da? anco de kaŝante mian egoismon por longa; tiam ŝia kontraŭvole decidis lasi Wilhelmina kaj Hugo en loko. Sub alie favoraj cirkonstancoj, spionado laboro estas malfacile sufiĉa, sed donita la svelta#? anco ke la dancisto estis nur kio ŝi pensis, ke ŝi estis, mi ne povis havigi al komplikus aferojn de komencanta la egoismo kun pafilo kaj stiletto. Mi akiras kaptita.
  
  
  Li metis sur malluma slacks, malluma bruna svetero, kaj lumo blua blazer, kaj foriris malantaŭ sia iom kaduka teniso baleto pantofloj. Tiam ŝia, mi sidis sur la balkono por kelkaj minutoj kaj rigardis mian angulo proksime de la naĝejo. La ŝtalo zono estis ankoraŭ okupita, kaj la fino de la suno estis rompanta tra ĉifona nubo kovrilo.
  
  
  Iu tusis mallaŭte. Mi turniĝis, sed neniu estis en la ĉambro malantaŭ mi. Tiam li aŭdis malalta murmuron de voĉoj, sed la vortoj estis nekompreneblaj. Aŭdante la sonon, li iris al la balkono balustrado kaj aŭskultis. Ĉirkaŭ la malmultaj vortoj, kiujn mi aŭdis, la lingvo ŝajnis svage konata, sed strange. Li rigardis malsupren kaj klinis sin anta? nur sufi? e por vidi la balkono balustrado sube.
  
  
  Bruna mano kaj peco da nigra maniko kuŝis sur la balustrado. Ŝia kapo malrapide klinita malantaŭen, kaj mi supozas, ke la rideto sur mia vizaĝo estis severa. Tiel ili restis malfermita sub mi - kaj por sufiĉe fleksebla persono ĝi ne estos malfacila grimpado de la ih balkono al la mia, kaj eĉ pli facila akiri#? is denove. Nur hieraŭ entrudulo malsukcesis utiligi#? i tiu facila? eskapa vojo ...
  
  
  Ĝi prenis min kelkaj minutoj aranĝi ion en mia ĉambro, kaj mi estis nur finanta kiam estis frapo sur mia pordo. Ŝia korpo estis senmova, sed # malstre? i kiel ŝi fikse rigardis sian horloĝon. Mi alvenis ĝustatempe.
  
  
  Kiam mi malfermis la pordon por ŝi kaj vidis ŝin stari tie, momente mi preskaŭ deziris, ke mi ne devis uzi sian vojon mi planis. Ĝi nur prenis unu momento.
  
  
  
  Ĉapitro 8
  
  
  
  
  "Jes," li diris al ŝi mallaŭte, malrapide studi ŝin. Kiel ĉiam, ŝi estis vestita en blanka,#? i tiu tempo en komplikan planko-longo vestita, kovrita, pleated, kaj refaldita en pli aŭ malpli Hinda stilo. Kiel ŝi piediris, ŝia robo malligis ĉi tie kaj tie, elmontrante ŝi bronzitaj kruroj, kaj la malalta dekoltaĵo faris ĝin malbaras ke Irene ne estis portanta ion malsupre. Ŝia miriga mamoj brosis kontraŭ mia camisole kiel ŝi naĝis mimmo min, kaj kiam ŝi estis en la mezo de la ĉambro, ŝi pirouetted kaj prezentita kun la lumo ĉirkaŭ la balkono muro malantaŭ ŝi.
  
  
  "Ĉu vi ŝatas min?" ŝi demandis.
  
  
  "Ĝi estas stulta korktirile ruliĝas."
  
  
  Ŝi ridis. 'Jes. Ŝi ĉirkaŭrigardis, ŝiaj okuloj fiksitaj sur la granda lito. "Ĉu ni povas havi # man? eto # anta?#? efman? o?"
  
  
  Mi kutime ne malrapidigi malsupren respondi al tiaj sugestoj, sed tiu pantero virino estis tro rapida por mi. Ŝi sentis mian hezito kaj levis#? ia brovojn senkulpe.
  
  
  "Mi volas diri, iom trinki."
  
  
  En vojo, ĝi estis ĉiuj por la plej bona; mi havis planojn por la vespero, kaj ŝi petis min ordigi ilin ekstere en la? usta ordo. "Rumo punch?"
  
  
  'Champagne.'Ĝi ne estis peto.
  
  
  Ŝi iris al la telefono. "Ni vidu, kiel rapide la egoismo estas alportita en."
  
  
  'Ne necese. Ŝi iris al la malgranda fridujo kaj eltiris botelon de ĉampano el malantaŭ granda stampilo decanter. "Mi ne trinkas ion alian, se mi akiras tion ĉi," ŝi diris.
  
  
  "Ĉu vi metis tiun botelon en tie?"
  
  
  "Ŝi." Ŝi klinis sian kapon kaj rigardis min. "Ĉu vi ŝatas ĝin tro?"
  
  
  "Mi ne atentas ĝin."
  
  
  Ni ĉiu trinkis fridigis glasojn, kiu ŝi ankaŭ lasis en la fridujo, kaj intence restis for de ĉiu alia. Nia konversacio estis interrompita; ŝi demandis min pri mia laboro, sed ne ŝajnis tre interesita en miaj respondoj. Kiu sendis alia averto al mia cerbo; Tio estis supozita esti showbiz hustler, kaj se ŝi ne estis plananta sur elspezanta la reston de sia kariero dancado sur Prenu-Kay, ŝi devus almenaŭ ŝajnigi esti fascinita de mia zorge provis rakontoj.
  
  
  Anstataŭe, ŝi turnis la konversacion al si, al ŝia malfeliĉa infanaĝo, al sia amareco al Castro kaj ĉiuj la Komunistoj. Ŝi rakontis al ĉiuj pri sia patrino, kiel ŝi eskapis trans kontinenta Ĉinio por iri tra ĝi ĉiuj denove. Ŝi estis preskaŭ decidiga, sed ŝi estis tro insista sur ĝi.
  
  
  Kaj tio estis bone kun mi; mi ne plu havis la plej eta dubo, ke mi estis iranta fari ĝin en la nokto.
  
  
  Kiam ni eliris, ĝi estis mallumo? irka? la? ambro. En la suba etaĝo, ni evitis la ĉefa manĝoĉambro en favoro de la salono; la konsekro estis tiel mola ke ĝi aspektis kiel se Chyna la blanka robo estis brilanta. Ŝi gvidis min al izolita angulo kun vido de la akvo, kiel ege for de la trinkejo kiel ebla kaj la cha-cha-cha bando ludanta malantaŭ malgranda danco.
  
  
  La kelnero tuj aperis kun botelo da ĉampano kaj nur unu menuo.
  
  
  "Ili scias al mi," ŝi klarigis.
  
  
  Mi devis ridi.
  
  
  "La fileo estas ĉiam tre bona, Nick."
  
  
  'Bona. Vi estas vera fakulo ." Mi ne zorgas se la knabino prenis aferojn en siajn proprajn manojn ke vojo, post kiam#? iu,? i estis#? i tie#? e hejmo, kaj ĝi ne doloris al ludado de ŝia reguloj. Por momento.
  
  
  Ŝi estis nesatigebla en ed kaj atakis la buttery mola bifsteko kun delikata koncentriĝo. Ni ne parolis multe, kiu plaĉis al mi. Kelkaj paroj dancis, plejparte maljunaj homoj, kun la escepto de unu paro kisi kiel novgeedzoj. Paro de long-haired knaboj sidis ĉe tablo proksime de la grupo, vestita en brilaj sed relative normala vestojn - kiel studentoj ludanta hippie ludoj sur semajnfinoj.
  
  
  Post la kafo estis servita, li demandis ŝin al danco. Ŝi skuis sian kapon firme, lia longa, blanka-striita hararo falanta super ŝiaj ŝultroj. "Mi danco por mono, Nick." Ŝiaj dentoj lumis en la senlumeco. "Ĉio cetera mi ja estas nur por amuzo."
  
  
  Li rigardis ŝin dum momento, tiam malpeze prenis ŝian manon. "Tiam vi sendube deziras vesti supre."
  
  
  Ŝiaj brovoj pafita supre. 'Oi?'
  
  
  "Se vi volas iri por naĝi en via raso boato."
  
  
  "A speedboat. Vi diris al mi, do vi mem.
  
  
  'Jes.'
  
  
  "Sed tiam kial volus min vesti supre?" Ŝi premis mian manon kaj karesis la faldoj de ŝia robo. "Tio estas nenio aŭ." Ni iris el la flanka pordo kaj piedirita#? irka? la # na? ejo al la parkejo. Chyna, nature, havis sian propran # pla? o buggy, kaj ŝi veturis kun la sama feroca koncentriĝo ŝi estus montrita super vespermanĝo. Kiam ni atingis la havenon de bari, ŝi tiris supren al la doko, la tabuloj raslanta sub ŝia radoj.
  
  
  La boato estis parkis ĉe la fino de la Bar Haveno, apud granda Chris Craft kun pluraj lanternoj sur la malsupra ferdeko. Ŝi ridis, rulis ŝiajn okulojn en egoismo estas direkto, kaj gvidis reen al sia boato. Ĝi estis altan-rapido boato, pri kvin metrojn longa, kun granda kajuto peze kovrita kun molaj matoj. Ŝatas ĉion alia en la Rangoj, ĉio estis blanka. Mi ne tre ŝatas ĝin, sed tie estis nenio, kion mi povus fari pri ĝi.
  
  
  Ŝi tiris supren ŝian jupon, demetis ŝiajn sandalojn, kaj saltis leĝere en la taksio. Ŝi estis ĵetita ekstere de la malantaŭe mooring linio kiel ŝi tiris reen la 75-hp Merkuro outboard motoro, kaj kiam ĝi komencis labori konstante, la pafarko linio, deĉenigis ŝin kaj sidiĝis apud ŝi. Ŝi estis bona, ŝi sciis, kion ŝi estis faranta kiel ŝi paŝis reen, turnis la signoj 90 gradoj, kaj naĝis ĉirkaŭ la bay kun kreskanta muĝo.
  
  
  'Kien vi volas iri?'Ĉesu!' ŝi kriis super la bruego de la motoro.
  
  
  Li svingis sian manon pigre. "Ni nur rigardi ion."
  
  
  Ni kuradis tra la nebuleto, mallonga ondo, gvidataj nur de la malproksima lumoj de la hotelo sur la maldekstra kaj kelkaj la laboro lanternoj sur Domesday Insulo sur la dekstra; unu splito de luno signifis nenion. Ŝi tiris la boaton sur unu fadeno de la kurejo kaj kuris paralela al la marbordo. Ni pasis la hotelo, skirted la plej malproksima punkto kie la morna muroj de la Doubloon rolantaro ombroj sur la sablo, tiam turnita reen.
  
  
  Chyna haroj flirtis en la vento, kaj la rubando ŝi estis ligita en ŝia hararo falis dise. Li etendis kaj tiris ĝin ekstere. Ŝi ekridetis kaj frapetis mian kruron.
  
  
  Hey kriis en ŝia orelo, montrante ĉe la stirrado."Ĉu mi povas vidi? in?"
  
  
  Ŝi hezitis, tiam diris. 'Kompreneble. Kial ne?"Ni ŝanĝis lokojn, kiu estis interesa manovri en si mem, kiam ni estis grimpanta super alia, sed ni ne faris ion ajn ĉar ni estis ankoraŭ iranta sufiĉe rapida.
  
  
  Ĝi rapidis supren kaj ni flugis sur, kaj nun la hotelo al nia maldekstra ekbrilis mimmo forira punkto. Li malrapidigis malsupren kaj turnis sin al Chyna.
  
  
  "Kiel pri alia insulo?"
  
  
  "Ĉu vi volas diri' La Lasta Juĝo?'
  
  
  'Jes. Kion vi vidas tie?
  
  
  Ŝi levis ŝiaj ŝultroj. "Nur buldozoj. Tre malbela.'
  
  
  "Ni iru rigardi."
  
  
  Ŝi rigardis min dube. "Ili gajnis't lasita iun ajn en."
  
  
  "Dio, bebo, ŝi amas rigardi konstruo landscaping. Ni vidu.'
  
  
  Mi ne zorgas se ŝi falis por ĝi aŭ ne; ŝi estis la donis formon. Ni kuradis trans la golfeton al la konkretaj pilastroj kaj la strando pretere.
  
  
  Antaŭ ol ni pasis la lasta kolono, mi vidis homojn, kurante malsupren la k & nb deklivo. Eĉ en la krepuska lumo, li povus vidi la armiloj ili estis portanta. Li malrapidigis malsupren kaj lasis la boato drivas ĝis la fundo brosis la sablo.
  
  
  Ni estis blindigita de potenca torĉo. Li levis sian manon kaj rigardis Chyna. Ŝi sidis senmove, lipoj disiĝis, okuloj malplena.
  
  
  "Ripozi!! Malstreĉi teritorio! Iru for! La krio en la mallumo estis insista kaj akra.
  
  
  Hers, ekridetis en la blindanta trabo de lumo. "Hey, viro, ni estas nur flosante. Kion vi eĉ havas sur ĉi tiu sablo hundo? Li ekstaris kaj grimpis super la ekrano al la pruo de la boato.
  
  
  Solida silueto blankaĵo en la trabo de lumo. La egoismo carbine estis celita ĉe mi en la vivo.
  
  
  'Get out!'li siblis. "Tio estas nia teritorio. Unu pli da # pa? o kaj mi pafos."
  
  
  'Nick! Virino kriis de malantaŭe. 'Venu!'
  
  
  Li shrugged, ekridetis al la lumo, ĉirkaŭis la pafilo ĉirkaŭ lian indeksan fingron, kaj faligis sian dikfingron kiel martelo. "Bone, amiko, mi vokos vin en la venonta tempo," mi diris, grimpante reen en la fiakro, scivolante se ŝi estis akiranta portita for kun ŝia rolo kiel super-matura hippie.
  
  
  Mi turnis ĝin en reverso kaj prenis la boaton for de la bordo. Malrapide eniri la bay. Kiam ni estis en la malfermita & nb, ŝi kreskis supre sur biciklo kaj lasis la boaton flosante. "Ho, ili havas belan ricevo komitato," mi diris. Ŝia rideto estis streĉa. 'Ŝi avertis vin.'
  
  
  "Kio ĝuste ĉu ili devi fari tion ĉi?" Mi demandis indigne. "Ili ne scias, ke iu povas iri sur la bordon kiel longe kiel vi resti sub la plena-water mark?"
  
  
  Ŝia rideto estis iom pli vera. "Ĉu vi scias pri tiaj aferoj?"
  
  
  "Mi estis velado."
  
  
  Ŝi metas sian manon sur mian ŝultron. "Ne iru tro malproksime, Nick. Tiaj leĝoj estas flouted tie ."
  
  
  "Nu, tio estas bona maniero por fari tion!" Ŝia, mi esperis, estis bone amasigante mia indigno. "Ili ne povas fari merdo kiel tio."
  
  
  "Nick ..."
  
  
  Li tiris ŝin krude al li. Ĝi estis kalkulita movo, sed apenaŭ peno. "Rigardu, Knabo," A murmuregis en ŝia orelo, " ekzistas tro multaj homoj provas teni nin for de io. Unua Ingersoll kun egoismo-malbenita muro, kaj nun # tio? i! Ĉu vi komprenas?"'
  
  
  Ŝi ne respondis dum longa tempo, kaj li timis, ke li iris tro malproksime en sia komedio. Tiam ŝi malrapide mallevis sin al mi, metante sian manon sub mia jako kaj ĉirkaŭvolvinte sian brakon ĉirkaŭ mia talio.
  
  
  'Alnomo? ŝi flustris. "Hey, ni estis supozita havi kelkajn amuzan..."
  
  
  Ee metis sian brakon ĉirkaŭ ŝia ŝultro kaj tiris ŝin proksime. Ĝi taŭgas por mia korpo kaj tordiĝis komforte. Ŝia vizaĝo levita, kaj li kisis ŝin sur la lipoj; unua milde, tiam kun kreskanta pasio, al kiu ŝi respondis ekscitite.
  
  
  Malgranda searchlight svingis super la akvo de la Domesday Insulo flanko malantaŭ ni. Atendante ŝin. Sergei atingis nin, turnis eĉ pli, hezitis, poste revenis kaj kaptis nin kun sia trabo.
  
  
  Ŝi ekscitis, rigardis supren, kaj sulkigis la frunton. Tiam ŝi levis bruna mano kaj etendis sian mezan fingron en la universala malestiminda gesto de spitemo.
  
  
  La searchlight movis sur. "Tiuj fucking voyeurs," ŝi murmuris, kaj snuggled#? is min denove.
  
  
  Ni drivis kun la fluo kiel niaj lipoj kaj langoj esploris, kaj la komplika faldoj de ŝia robo disiĝis. Ŝiaj mamoj venis viva ĉe mia # tu? o, kaj miaj lipoj glitis malsupren la ruĝeca kolumno de ŝia gorĝo al la altiĝanta parapeto ĝis ili atingis sian starigi cico. Ŝi estis spirado peze, premante mian kapon kontraŭ ŝia korpo kaj transiri unu kruron super la mia.
  
  
  Ĝi ne estis facila, sed ĝi estis ŝi kiu rompis libera. 'Damne! Mi murmuris.
  
  
  "Kio estas tio, kara?" Ŝi ne provas kovri ŝin nuda brusto, kaj en la milda lumo, ŝi aspektis kiel sovaĝa viro sklavo ĉirkaŭ Antikva Rimo.
  
  
  "Pardonu," mi grumblis , "sed ili estas veturanta ..." Ŝia, skuante sian kapon, kvazaŭ li estis tro kolera por meti ĝin en vortojn.
  
  
  "Forgesas pri ili," diris ŝi urĝe. "Nur pensu pri la Rango."
  
  
  "Ne zorgu, karulino." Li lasas iri de ŝia mano, demetis sian jakon kaj ĵetis ĝin sur la plankon matoj. "Mi estas pensanta de vi." Li prenis la boato kun kolera ektiri kaj rapidis supren. Ni rapidis eksteren al maro, la pafarko leviĝanta kaj falante sur la ondoj.
  
  
  'Nick! Kion vi faras?'
  
  
  Ŝi, Hej chuckled. "Ĉu vi povas imagi la ludo, karulino?"
  
  
  "Mi ne scias ..."
  
  
  "Rigardu!" Li indikis per sia montrofingro ĉe Doomsday Insulo, kiu jam estis ne pli ol kornico sur la horizonto malantaŭ ni. "Kien ajn ŝi nam iras, tiuj porkoj estas tie por ĝeni min." Mi devis kriegi super la bruego de la motoro kiel la mara ŝaŭmo trempitaj nin kaj trempis nin. Chyna ne ŝajnas zorgi.
  
  
  "Tio estas kial ni estas irantaj reen al ĉi tiu damnita insulo."
  
  
  "Sed ..." Ŝi ŝajnis vere konfuzita. "Ni estis..."
  
  
  "Jes, ni estis okupata. Kaj ni daŭros tiel fari ."
  
  
  Ee metis sian brakon ĉirkaŭ ŝia ŝultro kaj tiris ŝin krude al li. "Ni nur iras fari ĝin sur la alia flanko."
  
  
  Li turnis la boaton en duoncirklo kaj gvidita por la alia flanko de Doomsday. 'Tie estas.'
  
  
  "Vi estas freneza, Nick."
  
  
  'Ne, ĝi ne estas kiel tio. Nur havanta amuzan kun ŝi defie rigardis nah. "Vi volas dormi kun mi, ĉu ne?"
  
  
  'Ah, jes!'
  
  
  "Tiam ni faros ĝin sub la pafilo de la fucking porkoj. Ĉu bone? Rezolute, li kavigis sian nudan bruston per sia mano, tiam puŝis ŝin vesti flanken por riveli la alia unu. Ŝi sidis senmove dum momento, poste li skuis sian kapon senpove kaj klinis sin malsupren al # senmovi? i#? ia lango en mia orelo. Mi malrapidigis malsupren ĝis ni estis # preska? anta? en, kaj skirted la fora fadeno de Apokalipsa Insulo, sur malsama sekcio de la bay kaj konstruo ejo. Dum ni estis farantaj diversajn aferojn kune, mi malrapide velis laŭ la marbordo en serĉo de ebla patrolo. Fine, li ekskursis al la marbordo.
  
  
  Tuj kiam la ŝipo eliris el la sabla fundo, ĝia motoro fermita malsupren kaj saltis antaŭen por tiri malgranda ankro al la bordo. Ŝi estis vere malantaŭ mi.
  
  
  'Nick! ŝi flustris. "Kion, se ili trovos nin ĉi tie?"
  
  
  "Do kio?" La ankro klingo kaptis ŝin sur arbusto. "Kion ili povas fari, sed piedbati nin?"
  
  
  "Sed ili..."
  
  
  Li ekstaris kaj rigardis Nah, preskaŭ sneezing. "Kio estas malĝusta kun vi?" Mi ridis amare. "Tiuj porkoj estas sur la alia flanko de la insulo. Ili?? l neniam scii.
  
  
  Ŝi malrapide kuris ŝiajn manojn per siaj haroj, kaj ŝiajn mamojn leviĝis kiel ligita globoj. Tiam ŝi prenis mian manon kaj tiris min malsupren la mallonga, kruta deklivo al rokan eksterteriĝon. Ni piediris ĉirkaŭ egoismo kaj venis al unu sola arbo ĉirkaŭita de implikitan vegetaĵaron. Kiam ni venis al la kampo de alta herbo, ŝi haltis kaj rigardis min questioningly.
  
  
  Ŝi estis trenita de ee en la mola herbo, dronanta en la ondoj de ŝia hararo kiel ni brakumis. La resto de la vesto kun la buko ĉe la talio falis malfermaj, formante sub blanka kovro. Miaj vestoj ne estis facila, sed ni sukcesis, kaj niaj korpoj kunfandiĝis kune, kiel ni kuŝis flanko de flanko kelkaj momentoj poste. Ŝi sentis ŝian varmon envolvas min, ŝiaj gamboj envolvis ĉirkaŭ mia, ŝiaj rigidaj korpo eklevanta perforte. Liaj manoj trankviligita ŝin, ĝis ŝi kuŝis tie, ankoraŭ tremetanta, ŝiaj okuloj maldiafana en la pala lunlumo.
  
  
  "Kromnomon ..."Oh," ŝi elspiris. "Eniri al mi ..."
  
  
  Ni iradis malrapide-esploranta, la floranta? ardeno malfermi? is al mi, ŝiaj kruroj levanta, ŝia korpo # stre? i, tiam longa slide plonĝi. Ŝi snuggled#? is min, niaj korpoj nun malseka de la bokalo, ŝiaj femuroj tordiĝanta.
  
  
  'Pli, pli! ŝi ekspiris, kaj? ia varma spiro ektuŝis mian orelon. "Ho, Nick, ŝi neniam -"
  
  
  Mi silentigis ŝin, karesis ŝin flankoj per miaj manoj, sentis ŝin cicoj premas kontraŭ mia brusto. Tie estis longa momento de silento, punktita per suspiroj kaj lamentoj de plezuro, kaj tiam li vidis en ŝiaj okuloj subite malfermi larĝa kiel sia korpo # stre? i.
  
  
  "Ho, ne ... Ho, jes... jes, jes, jajajaja ..."
  
  
  Mi havis neniun problemon ŝanĝanta al sia klimakso, kaj kiel ni ambaŭ sinkis malsupren flankon de flanko, elĉerpita, ni restis por momento. ripozo en silento. Ŝi estis la unua movo, klinanta malsupren al nibble ĉe mia kolo kun ŝia nekredeble mola lipoj. "Nick," ŝi murmuris. "Ho, Nick, # tio? i neniam estis tiel bona..."
  
  
  Ĝi prenis ĉiuj mia volo rompi libera de nah, sed iel mi sukcesis ruliĝi super kaj alvenas al miaj genuoj. Li rigardis malsupren ĉe Nah, ĉe ŝia perfekta, brilanta bronzo korpo, kaj ridis.
  
  
  "Kio estas, kara?" "Kio ĝi estas?" ŝi demandis dube. "Estas mi, kiu estas bona?"
  
  
  "Dio, ne. Mi pensis nur de tiuj armitaj herooj sube; ili surgrimpis la murojn se ili sciis ke ni estis ĉi tie nun - kaj kion ni faris ."
  
  
  "Ho, forgesu ih." Ŝi etendis siajn brakojn por brakumi min. "Revenu al mi, mia Nick."
  
  
  Li devigis lin ekstari. Li rigardis trans la insulo ĉe ŝtalo kadro kiu etendis la duono de mejlo en la ĉielo. "Mi estas sufiĉe diabla scivola, kion ili faras tie, ke neniu povas vidi."
  
  
  "Ho, ne gravas, kara. Venu al mi... "
  
  
  Mi ŝajnigis ne aŭdi ŝin kaj komencis tiranta sur mia pantalono. "Ni iru por promeni, bonvolu. Ni pasigis la tutan nokton kune."
  
  
  Ŝi suspiris, ruliĝis, kaj staris supren en unu glata moviĝo, kiel "cobra" venanta ekstere ĉiuj super la snake charmer la korbo.
  
  
  Li metis sur malhela ĵerzo kaj baleto pantofloj kaj volis helpi al ŝi kun la robo. Ĝi prenis la egoismo ekstere de mia atingo.
  
  
  'Kio estas ni faranta?'Kio estas ĝi?' ŝi demandis, pouting.
  
  
  Ŝi estis atentigita de laboristo saint ĉe konstruejo. "Ni nur iras super kaj preni rigardon. Estas vi preta por tio?
  
  
  "Ha!" ŝi spireksplodis malestime. "Mi estas preta por io ajn."
  
  
  Antaŭ ol li povis haltigi ŝin, ŝi estis promenanta tra trans la herbon, lasanta la robo vojo malantaŭ ŝi kiel edzini.
  
  
  Li rapide kaptis ŝin kaj devigis ŝin malrapidigi malsupren. Ŝi ne rigardu min, kaj sen rezistanta, ŝi sekvis miajn gvidantan manon. Ni stumblis tra la densejo de la arbustoj, kiu marsxis en silento, lumo venteto susuranta la branĉoj de la kurbiĝinta palmoj kiu kreskis ĉirkaŭ ni. Kiam ni alvenis tiel proksima, ke ni povus klare vidi, ke la konstruejo, li haltis.
  
  
  "Restu ĉi tie," mi siblis, rapide alproksimiĝas al la malhela formo de la konkreta mixer. Li sidiĝis apud ŝi kaj aŭskultis.
  
  
  Mi ne povis aŭdi ŝin, krom por la vento. Ĉio, kion mi povis vidi estis kelkaj corrugated feraj ĉenoj, drilling rig, kaj gruo en la distanco. Rekta antaŭen estis granda gapanta truo, cementita sur tri flankoj - mi konjektis ĝi estis parte finita fundamento kun kruta argilan remparon, kiu deklivis malsupren al la fundo kaj estis batita supren per buldozo vojetoj.
  
  
  Mi trovis ĝin stranga ke ili estis tiel firme gardanta unu flanko de la insulo, prefere ol patrolanta la resto. Li estis ronde forlasi lian kaŝejon kiam li aŭdis sinsekvajn krio malantaŭ li.
  
  
  Ŝi turnis sin. Mi estis nenio pli ol blur en la mallumo, sed tie estis du pli punktoj inter ni. Ili alproksimiĝis al mi, sed ĉesis rigardi en la direkto de Chyna, kiu jam estis krieganta.
  
  
  Mi povus diri de la vojo ili staris ankoraŭ, ke ili ne vidis ŝin ankoraŭ, sed se ŝi volas nur kliniĝis kaj glitis for, ŝi verŝajne povus havi farita ĝin al la ŝipo sen esti vidita. Anstataŭe, ŝi turnis sin kaj kuris, trenante tiun diablan blanka robo malantaŭ ŝi kiel taŭro.
  
  
  Ili kaptis ŝin antaŭ ol ŝi povis kuri kvindek jardoj. Ŝi rigardis ĉirkaŭ la ombro de la konkreta mixer kiel ili ĵetis ŝin al la tero. Kio ili estis diranta iris flugante en la vento, sed momenton poste, ili tiris Chyna la piedojn kaj trenis ŝin reen al mi.
  
  
  Mi atendis ŝin kaj vidis ŝin captors. Kiam ili venis supren por leki ĝin, li vidis ke ili estis forta, decidema, kaj ambaŭ havis carbines. La trio marŝis al mia rajto, en larĝa arko ĉirkaŭ la konkreta mixer. Mia problemo estis, ĉu salti en ili, aŭ atendi al vidi se tie estis aliaj gardistoj proksime. Kiam ili pasis min proksimume dudek metrojn for, mi vidis ŝin stumble, pafarko ŝia kapo, kaj provas kovri sin per sia robo. Odin#? irka? la gardistoj ridis. Ŝi aŭdis ŝin plorĝemi.
  
  
  Ŝi, iris malsupren al la tero kaj iris sub la konkreta mixer kontroli ih. Ili skirted la oscedanta fundamento, malaperis dum momento, malantaŭ la kabano, poste reaperis, kvieta piedirado interrompe. Mi lasis miajn piedojn treni, kaj unu el la gardistoj donis al ŝia malglata tiron sur la brako. Mi aŭdis ŝin krii en doloro, sekvita per falsa rido.
  
  
  Kiam ili estis ekstere de vido, li elrulis el sub la konkreta mixer kaj hastis al la plej proksima domo. En la distanco, ŝi vidis tri siluetoj, tiel proksime kune ke ili rigardis kiel neverŝajna ses-legged monstro, gvidanta por la strukturo sur cemento blokoj apud alta ŝtala skeleto. Ili haltis por momento, la pordo malfermiĝis, ili eniris, kaj la pordo estis fermita.
  
  
  Ŝi apogis sin kontraŭ la malvarma veo de la kabano de la corrugated feroj kaj konsideris la situacion. Ĝi estis pli aŭ malpli kiel planita por tiu vespero. La problemo estis ke mi havis la senton, ke iu alia ankaŭ estis plananta, kaj ke mi estis io ajn sed senkulpa spektanto.
  
  
  
  Ĉapitro 9
  
  
  
  
  Tie estis neniuj solvoj. Eĉ se Chyna la kapto estis coldly planita - kaj mi estis # sufi? e certe? i estis; alie, ŝi estis tro inteligenta por ondo ŝia blanka robo ĉirkaŭe en la mallumo-mi estus havinta por ludi mian rolon kiel savanto. Ankaŭ, mi devis trovi ekstere kiel la strikta sekureco estis sur tiu insulo. Kaj kial ĝi estis necese.
  
  
  Li kondukis ŝin for de la fera kabano, for de la laboro lumoj sur la alta ŝtalo kadro. Tie estis multe de arbustoj kaj palmaj arboj por ŝin preni kovri kiam ŝi falis al ĉiuj kvarpiede kaj singarde rampis al la konstruaĵo sur cemento bloko. Sur la alia flanko de la alta skeleto konstruaĵo estis du viroj, kaj preter ili, li povus vidi mankon en la deklivo kondukante al la bay. Li etendis sur la # eta? o kaj rigardis? irka? la konstruaĵo kiu Chinu estis trenita en.
  
  
  Tie estis neniuj fenestroj sur mia flanko, nur malfermo kun turnanta fervorulo. Kiel li kuŝis tie, li aŭdis sufokita krio, " virino, kompreneble.
  
  
  Ĝi ne estis por nenio, ke mi vestita en malhelaj vestoj kaj lasis mian blua jako en la boato. Post rapida enketo de la areo, li kuris al la konstruaĵo ke li vidis inter li mem kaj la gardistoj. Ŝia rampis ĉirkaŭ la angulo kaj venis sub la fenestro? irka? la vitro plifortikigis. Ĝi estis duone malfermita, kaj ŝi kaptis manplenon de ŝia egoismo en ŝia rigardo. Tro malgrandaj por konveni trae.
  
  
  Alia krio de doloro, ĉi tiu tempo kun multaj piedoj pli laŭte. Li singarde tiris sin supren al la konkreta kadro kaj rigardis el la fenestro.
  
  
  Ŝi sidis sur malmola ligna seĝo, ŝiaj manoj ligitaj malantaŭ ŝia dorso, kaj ŝia kapo estis klinita tiel ke ŝiaj haroj kovris ŝian vizaĝon. En la hela lumo de la kalva bulbo, li povus vidi la ruĝa welts sur ŝiaj brakoj kaj femuroj, kaj ŝiaj nudaj mamoj; flueto da sango kuris malsupren sur ŝia stomako kaj en la miksa nigra hararo inter ŝiaj femuroj.
  
  
  La viro sidanta apud ŝi, lia dorso al mi, estis vestita per loza khaki. Trans la ĉambro sidis du viroj, vestita pli-malpli idente, tenante siajn carbines indiferente. Ili ekridetis ĉe la knabinon, kies trajtoj estis preskaŭ sed ne tute-orienta. Ih vizaĝoj ankaŭ havis argumenta latina trajtoj, kaj kiam la diketa viro parolis, li sciis kio speco de homoj ili estis.
  
  
  Ĝi estis la sama disconcerting miksaĵo de lingvoj li aŭdis antaŭe sur la balkono, sub la mia. Mi scias, ke hispana kaj kelkaj Ĉinaj dialektoj, sed mi ne komprenas, kion la viro estis parolanta proksimume. Ankoraŭ, li scias la # kombina? o, " kaj scivolis se mi estis implikita en kelkaj familia kverelo; post kiam ĉiuj, Chyna estis de la sama fono.
  
  
  Sed ĉe tiu momento, la viro frapis ŝin, kaj ĝi okazis.ĉi-tio konvinkis min ke tio ne estis familia batalo. Li batis ŝin tiel forte, ke sango ŝprucita malsupren ŝia nazo, fluis malsupren sur ŝiaj lipoj kaj mentono, kaj gutis sur ŝian bruston. Kiu faris min decidi; mi devis akiri ŝin ekstere de tie.
  
  
  Ŝi akiris malsupren al la etaĝo kaj estis proksimume turni#? irka? - tiam mi aŭdis ŝin miksanta piedo. Mia mano venis supren, sed tro malfrue; iu faligis kio aspektis kiel amboso sur mia kapo, kaj li falis en la naĝejon de fandita plumbo, kie ĉio brilis ruĝa kaj nigra, ruĝa kaj nigra, ruĝa kaj nigra ...
  
  
  La suno leviĝis sur fulmas smash kaj faris infera bruo, preskaŭ same terura kiel la flama ardo, ke seared mia palpebroj. Li provis levi sian manon por protekti lia vizaĝo, sed ne povis. Ĝi prenis min grandega peno malfermi miajn okulojn, kaj kelkaj sekundoj por vidi, kie mi estis.
  
  
  La fervorulo turnadita alta en la konkreta veo, kaj la malplena ampolo de mi por ĉiam ĵetis akran traboj tra mia kranio. Li kuŝis sur la lito, ligita mane kaj piede, kaj kiam li turnis sian kapon, li vidis, ke ŝi estis ankoraŭ ligita al la seĝo en la centro de la ĉambro. Kiom mi povis vidi, ni estis solaj. Mi estis scivola pri kiom longa ĝi prenus.
  
  
  "La tablo!" Mi siblis. Mi devis ripeti sian nomon trifoje antaŭ ol ŝi rigardis supren. Kiam ŝi rigardis min, ŝiaj okuloj estis malplena.
  
  
  Mi demandis ŝin. "Kiom longe ŝi estis ĉi tie?"
  
  
  Ŝi levis ŝiaj ŝultroj, kvazaŭ por diri, " mi ne scias.
  
  
  . "Dek ... eble dek kvin minutoj."
  
  
  'Kie estas ili?'
  
  
  'Mi ne scias. Kaj ne gravas al mi, " diris la tono de ŝia voĉo. Sekigita sango estis kuranta de ŝia nazo al la mentono, kaj tie estis ankaŭ coágulo en ŝia hararo. "Ili ne diras ion?"
  
  
  "Mi ne aŭdis ion ajn."
  
  
  "Nu, ni devus akiri ekstere de ĉi tie. Kion ili povas lerni de vi?
  
  
  'Mi ne scias. Mi pensas, ke ĝi estis farita sur la insulo. Ili nur interrompis min." Ŝi ekĝemis enue, kvazaŭ ŝi estis uzita al estado batita.
  
  
  "Kiun lingvon ili parolis?"
  
  
  "Io kiel la latina Ĉina. Mi memoras ŝia egoismo de ŝia patrino."
  
  
  'Ĉu vi komprenas?'
  
  
  "Ne tiel bona plu."
  
  
  Se ĝi estis komedio, ŝi faris ĝin bone. Mi estis klinita al ŝia demando plu, sed pro tio ke niaj gardistoj estis verŝajne aŭskultas sur nin, ŝi estis instigita por salti ĉe la plej eta ŝanco ke mia kovrilo ankoraŭ ne estis blovita.
  
  
  Ŝi, rigardis en la ĉambron. Krom la lito, sur kiu li kuŝis, estis ordinara seĝo, pluraj seĝoj, ŝranko, kaj telefono. Mi estis scivola kiel al kie tiuj gardistoj estis.
  
  
  Mi ne devis atendi longe. La pordo svinge malfermi kaj mi aŭdis vila # pa? o sur la betono planko malantaŭ mi. Tie estis grandaj ombroj en la ĉambro, kaj li rigardis supren en la vizaĝo de Mentono estas interrogator. La egoismo vizaĝoj estis Aziaj, kun iometa sugesto de la latina; eble li pasis for an American Indian, sed por la flaveca nuanco de egoismo haŭto. Li ne estis alta, sed lia kakia ĉemizo estis impone plenigita kun muskolo.
  
  
  'Mi ŝatas ĝin. Do vi estas veka? Egoismo lipoj apenaŭ moviĝis, kiel li parolis.
  
  
  'Jes. Kion vi vere pensas, ke vi estas faranta? '
  
  
  "Kion ni faru kun ĉiuj entruduloj." Egoismo estas la angla estis perfekta, kun iometa akĉento.
  
  
  'Kio estas?'
  
  
  Li ridis; ĝi estis malagrabla sono. - Vi scias kiam ĝi estos eterne. Kio estas via nomo?"'
  
  
  'Kaj la via?'
  
  
  Egoismo la grandega mano moviĝis tiel rapide, ke mi eĉ ne rimarkis ĝin; mia celo shuddered kun la forto de la frapo, kaj la stelo-garnitan nigra de subĉiela aktiveco kovris min. Sed ŝi rapide malaperis, kaj li glared ĉe la viro.
  
  
  Li demandis. 'Bona?'
  
  
  Mi diris al la emu nomo mi estis uzanta; mi havis neniun kialon ne aliĝi.
  
  
  "Kion vi faras ĉi tie sur la insulo, Walton?"
  
  
  Ŝi rigardis Chyna. "Ni nur volis kvieta loko al... puto, vi scias."
  
  
  "Mi vidas," li diris kategorie. "Sed tio ne klarigas kial vi estis # ser? i la insulon."
  
  
  "Nur scivolemo, balotado, tio estas ĉio."
  
  
  "Ne estas bone ke vi faras tion, Walton. Kiel ili diras, - scivoleco povas mortigi vin?
  
  
  Mi estis surprizita. "Hej, vi ne volas diri..."
  
  
  Li kapjesis malrapide.
  
  
  "Dio, homo, ni nur invadis tien. Eĉ en Rusio, ili ne mortigas pro ĝi."
  
  
  "Mi ne estus tiel certa pri tio, Walton."
  
  
  Li turnis sin al Chyna kaj elkraĉis serion de vortoj en tiu fiulo lingvo kun fulma rapido.
  
  
  La knabino rigardis lin blankly. Li hezitis, tiam parolis al ŝi en esperanto.
  
  
  "Kion vi scias pri ĉi tiu persono?"
  
  
  'Mi ne scias ion ajn. Li estas gasto en la hotelo. Mi ne scias plu.'
  
  
  "# ? E la tre malpli, vi devus scii pli bonan # anta? ol iranta al#? i tiu insulo."
  
  
  Ŝi kapjesis senhelpe. "Mi provis diri em tion, sed li estis kolera ĉe la vojo via homoj traktis lin."
  
  
  La viro lipoj kurbita en sickle-kiel rideto. "Mi deziras, ke vi povus havi trankviligis mia egoismo estas kolero pli bona." Li turnis sin abrupte kaj montris al unu el la gardistoj? irka? li. "Solvi ĉi tiun matematiko ulo? kruroj, # anka?. Ni prenos ilin ambaŭ al la rubejo.
  
  
  La gardisto faris, kiel la emuo estis dirita, tiam deĉenigis la ŝnurojn kiuj ligis miajn manojn. Antaŭ ol mi povus fari ion ajn, li ligis ih al mia dorso, kaj la malglataj fibroj iom dolore en mia pojnoj.
  
  
  En la sama tempo, la kapitano tiris Chyna al ŝiaj piedoj kaj ankaŭ ligis ŝiajn manojn malantaŭ ŝia dorso. Por iu kialo, li kaptis la restaĵoj de ŝia blanka robo kaj kovrita ĝi super ŝiaj ŝultroj. Ĝi ne kovras multe.
  
  
  Ni eliris - ni kun la Rango, sekureco kaj la kapitano. Eble ĝi estis la lumoj pendantaj en la ŝtalo kadro super ni, # a? # kombina? o de#? io kiu okazis en la lasta malmultaj horoj, sed la fikso kaj la situacio estis nereala. Mi ne vidas ion ke farus ih mortigi min, kaj nek faris Chyna; cetere, kiel ili pensas, ke ili povus mortigi la knabinon, se ĉiu varma-hardita viro en la Bahamas iris serĉi ŝin se ŝi iris mankas? Ŝi pensis, ke ili estis blufas, sed kial?
  
  
  Kiam ni venis al la nefinita flanko de la malferma fundamento, la kapitano donis signon, ke ni haltu. Li turnis sin al mi, kaj liaj okuloj estis malgrandaj nigraj pilkoj en la krepuska lumo. "Eble vi estas nur la unu vi estas parolanta proksimume, Walton. Sed mi ne povas preni ajnajn ŝancojn; ĝi estas mia devo batali la entruduloj. Miaj homoj estas # ser? i vian boaton; se ili trovas ĝin, ili capsize egoismo kaj ĵeti ĝin en la maron. Kompreneble, via korpoj neniam estos trovita, ĉar ili estos parto de la fundamento malsupren tie. Li indikis al grandega kavo, granda areo de kiu estis kovrita per cemento blokoj kaj ferajn riglilojn.
  
  
  Li puŝis nin antaŭen, kaj ni trenis nin mem malsupren la kruta deklivo al la fundo. Kiam ni alvenis ĉe la jam superplena zono, li kapjesis al unu el la gardistoj, kiuj levis sian carbine kaj celis ĝin ĉe la dorso de la Mentono sur la kapo. Bonŝance por mi - por ni-mi estis eliranta kun la tenisaj ŝuoj kiujn Specialaj Efikoj pretigis por mi. Kun la piedfingroj de unu piedo, li premis malsupren forte sur la fadeno de la larĝa plasto rimeno kiu kuris tra la alia ŝueto. Mi sentis ĝin doni, kaj razilo-akra klingo flugis el trans la fleksebla ŝtalo. Ei lunged ĉe la gvardio, kiu estis celanta por Ĉinio, senkompate # tran? i Egoismo estas gambo ĵus super la kalkano, distranĉon Emu s Achilles tendon. Li kriegis, kiu doloris. Li piedbatis lian egoismon en la pugo, kaŭzante ĝin al vojaĝo super la rando de la konkreta skatolo, tiam levis sian piedon kaj tranĉis ĉe Chyna estas ligitaj manoj, zorgema ne # tu? o ŝiaj pojnoj.
  
  
  La alia gardisto, kun la konfuzita esprimo de viro, estis nur levante sian carbine kiam ŝia kapo kliniĝis al li. Ŝi estis frapita de lia egoo en la vivo, kaj puŝis reen kontraŭ la kapitano; la tri el ni falis al la tero, kaj li ruliĝis sur, tirante liaj kruroj firme sub sia korpo kaj diras rapida preĝo.
  
  
  Dum sekundo, mi pensis, ke mi ne povis preni ĝin; la ŝnuroj estis tro # stre? a#? irka? mia pojnoj. Mi metis miajn manojn sub la azeno, sed ili estis # senmovi? i tie. En malespero, li tiris kun sian tutan forton kaj sentis la ligitaj manoj gliti iom pli; ŝia twitched denove, sed ne faris movon. Levanta miaj kruroj supre, mi provis denove , kaj miaj manoj glitis al miaj femuroj, tiam al mia bovidoj.
  
  
  Kun la lasta peno, la boto glitis de mia piedo, sed almenaŭ miaj manoj estis en fronto de mi nun, kaj mi havis ŝancon - se ĝi ne estus tro longe.
  
  
  La du viroj estis ankoraŭ konfuzita, kaj mia tuta manovro daŭris ne pli ol du aŭ tri sekundoj. La gardisto ankoraŭ havis la carbine en lia mano; egoismo piedbatis lin, sed perdiĝis en la krepuska lumo. Ŝia egoismo tranĉi sian kolon kun klingo en ŝia ŝuo. Brila ruĝa sango ŝprucita malsupren la gorĝo de egoismo.
  
  
  La kapitano estis sur siaj genuoj, preta alsalti sur min; mi frapis lian egoismon en la vizaĝo kun mia genuo, tiam etendis kaj tiris la carbine ĉirkaŭ la mortanta gardisto brakoj. La kapitano estis malfacile; eĉ kvankam tie estis sango kuranta malsupren la egoismo de lia rompita nazo, li venis ĉe mi. Mi ne havas tempon por turni la carbine kaj celo ĉe li, eĉ se mi povus havi farita ĝin per miaj manoj ligis. Ĝi estis levita de egoismo por la barelo kaj lunged kun#? iu lia eblas.
  
  
  Se ĝi estis frapita de lia egoo publike alta, lia cerbo estus splattered ĉiuj super la Duobla-K. La carbine nun tuŝeta Egoismo estas karnaj ŝultro kaj kaptis lin en la kranio, sed nen havis sufiĉe da potenco al frapas lin ekstere. Kun ĝemo, li falis sur sian flankon kaj kuŝis senmove. Ŝi rigardis min kun ŝia buŝo pendis malferma. Ŝiaj brakoj estis malstreĉita - mia rapida piedbato estis evidente faris la ruzon-sed ŝi restis senmove.
  
  
  "Se vi helpus min?" Ĝi estis Ay kiu etendis sian ligita manoj.
  
  
  Ŝi fikse rigardis la carbine en miaj manoj. Li vidis ŝin gluti malfacila kaj decidis teni ŝin for de la armilo. Ne nun. Ŝia carbine falis kaj li piediris super al ŝi.
  
  
  Ŝiaj fingroj estis mallerta, sed fine ŝi deĉenigis la nodoj sufiĉe por ŝi por fari ĝin sur sia propra. Li kliniĝis malsupren por repreni la carbine kaj prenu rapidan rigardon al niaj oponantoj. La kapitano kuŝis senmove, kaj tiel faris la viro en nigra. La gardisto kiu # tran? i#? ia gor? o neniam movi denove.
  
  
  'Ni iru.'Ŝi estis ekprenita de Chinu brakon, kaj mi preskaŭ devis treni ŝin akiri? in#? is la fundamento. Kiam ni estis sur la unua etaĝo, ŝi estis rigardanta la malluma parto de la insulo.
  
  
  "Mia ŝipo..."
  
  
  "Forgesu tion," li abruptis je ŝi. "Ili devas havi trovita ee de nun." Li tiris la blankan veston de ŝiaj ŝultroj kaj ŝovis ĝin sub la konkreta mixer. "Forgesu tion, ankaŭ; ni?? l probable devas utiligi la mallumo, kaj tie estas neniu punkto en svingante la blanka flago ĉe ĉi tiuj uloj denove."
  
  
  Ŝi ne ŝajnas zorgi pri sia nudeco - ne tiel, supozeble. Li trenis ŝin trans la corrugated iron surfaco, super la konkreta bloko, super la ŝtalo kadroj. Ekzistis neniuj aliaj policanoj en vido, sed li ne fidis nin kun ŝi por dua.
  
  
  Ni venis al la pinto de deklivo, kiu deklivis malsupren al la bay. Ĝi estis sufiĉe bone lumigata, kaj ŝi povus vidi pluraj malgrandaj konstruaĵoj kaj longa embarcadero # stre? i ekstere en la profunda akvo. Ĉe la fino de la haveno trinkejo, estis metalo chute sub kiu tie estis sufiĉe da spaco por granda kamiono. Li konjektis ke ĝi estis cemento magazeno; ili alportis la materialo de la ŝipo, plenigis la trinkujon, kaj miksis ĝin en konkretaj mixers.
  
  
  Tie estis ankaŭ proksimume ses gardostarantoj piediranta purposefully en paroj. Ili ŝajnis indiferenta, verŝajne nekonscia ke la paro de entruduloj estis kaptita. Por ni, tio estis avantaĝo, kvankam malgranda unu. Sur la alia flanko de la golfeto, li povus vidi la haveno de Resurekto Insulo, kaj en la distanco li povus vidi la ĉefaj lumoj de la hotelo.
  
  
  "Vi estas certa vi povas naĝi bone," ŝi Chinee diris.
  
  
  Ŝi kapjesis, surprizita.
  
  
  Ĝi komencis movi al la maldekstra kiel la projekciilo trabo balais de unu flanko de la bay al la alia. Mi forgesis pri ĝi.
  
  
  Ni atendis dum li kalkulis la trabo ofteco. La ciklo daŭris ĉirkaŭ unu minuto kaj 30 sekundoj en unu direkto, 30 sekundoj en la aliaj. Mi ne ŝatas provas eviti ĝin en malferma ludo, eĉ se ni sukcesis eviti ĝin ĉiu tempo la mondo alproksimiĝis.
  
  
  Li indikis al punkto al la maldekstra de Port Trinkejo, kie ĝi estis relative malluma. "Nun, mia kara, iru malsupren tie tre malrapide kaj zorgeme, kiel vi povas leki al la akvobordo."
  
  
  "Kion vi intencas fari, Nick?"
  
  
  La carbine levis ŝin. "La Sankta iros eksteren."
  
  
  Li atendis ĝis ŝi malaperis en la ombroj, tiam iris en la kontraŭa direkto kaj rampis laŭ la supro de la escarpment ĝis li estis sur la alia flanko de la bay. Tie wasn't multe da tempo; mi devis rapidi, antaŭ ol la viro kiu preferas frapi ŝin kun la pugo de carbine venis supren kaj alarmis la gardistoj sube.
  
  
  Li glitis malsupren laŭ la deklivo sur lia stomako kaj rampis tra la densejo de la arbustoj ĉirkaŭ kvindek metrojn de la bordo. Li atendis kaj rigardis kiel la longa trabo de lumo deviigis, tiam paŭzis momenton, tiam revenis dolore malrapide. La searchlight estis instalita en la malantaŭo de kamiono sur la riverbordo. Kun ajna deca fusilo, ĝi estus estinta facila pafo, sed kun carbine, ĝi estis malsama afero. Ĝi estis desegnita por mallonga atingo pafadon. Li decidis fajro plena aŭtomata salvo en la espero ke la armilo estus sufiĉe preciza.
  
  
  Li premis la tenilon de la fusilo al lia ŝultro kaj fiksrigardita en la mallonga poŝo. Kiel la brila lenso turniĝis en mian direkton, kriego venis el la supro de la deklivo malantaŭ mi.
  
  
  Li tiris la ellasilon kaj tenis ĝin. La carbine klakadis kaj maltrafis sian celon. Li mallevis la armilon iomete kaj pafis denove. # ? I tiu tempo la lenso frakasita kaj la sankta lumo estingiĝis. Li turnis la barelo de lia carbine al la plej proksima du gardistoj kaj pafis unu broadside. Ili ambaŭ falis, kaj la unu? irka? ili tiris la ellasilon de sia armilo kaj pafis sencele en la aero.
  
  
  Tiam, lia, pafis ĉe viro en khaki, kun grandaj manoj, sed Stahl ne atendi por vidi se ŝia egoismo frapita aŭ ne. Li saltis malsupren de la deklivo kaj plonĝis en la akvo, en unu longa, konstanta salton. Eĉ kun la floodlight ekstere, tie estis sufiĉe da lumo sur la strando por vidi min. Tiam, post kelkaj fortaj batoj, ĝi malaperis, kaj abrupte ŝanĝis kurson, naĝado paralela al la marbordo. Ĝi estis la dekstra manovro; malantaŭ mi, kugloj flugis en la akvo, sekvante la direkton mi havis origine elektita.
  
  
  Trinkejo naĝis ĝis la haveno kaj aperis plurajn fojojn kun senfina zorgo, ekspiranta por aero. La homoj sur la bordo eble pensis, ke mi estis rubriko malferme por Resurekto Insulo, ĉar neniu estis rigardanta en mia direkto. Post atingado de la haveno de bari, ĝi restis en la ombro de la kajoj. Se Chyna havis neniu sento, ŝi estus duonvoje trans la kanalo de nun, sed mi devis fari certe; post la lasta horo, ŝia cerbo ne ŝajnas esti funkcianta tro bone.
  
  
  Min atendis ŝin por kelkaj minutoj, naĝado sub la doko. Se mi ne voki ŝin, eble iu estos sufiĉe proksimaj al a? di min. En la fino, li decidis ke se ŝi ne estis sur la vojo nun, ĝi estis ia problemo, kaj naĝis sole al la kanalo.
  
  
  Mi estis duonvoje tie, batalanta forta fluo inter du insuletoj, kiam io kirliĝis malfermita antaŭ mi. Li haltis kaj instinkte tiris siajn krurojn ĝis sub li. ŝarkoj!
  
  
  Iu ajn kiu diras ke ili ne estas timema de#? arko estas idioto aŭ mensoganto. Precipe dum la nokto en tropikaj akvoj. Post kiam#? iu, tio ĉi estas la ih elemento, kie la homoj estas mallerta # na? isto#? e plej bona. (Aliflanke, mi sentis ke se mi iam ajn renkontis#? arko sur la plaĝo, mi havus la avantaĝon.) Li atendis ŝin, lia koro bategis, provanta vidi, kie la besto estis kaŝanta.
  
  
  "Hej, Nick!"
  
  
  Ŝi siblis en mia orelo, tiel proksima, ke mi havus saltita se ĝi estis fizike ebla.
  
  
  "La akvo estas bona, ĉu ne?" Ŝi tuŝis mian brakon, ludeme ŝprucigis akvon sur min, kaj naĝis for kun potenca strekoj.
  
  
  Mi ridis kaj sekvis en ŝiaj paŝoj; en ŝiaj vestoj, mi faris mian plej bonan teni supre kun Nah, kaj en la sama tempo ni atingis la havenon de Baro sur Resurekto Insulo.
  
  
  Trovanta#? tofo por nah estis pli facila ol ni atendis. Ŝi nur pruntis grandan mantukon ĉirkaŭ la wheelhouse de unu el la grandaj krozŝipoj.
  
  
  Ŝi ridetis la tuta vojo reen al la hotelo, kaj mi estis kontenta, ke ŝi ne insistas pri veturado la kalesxo sin, ĉar post ĉio ni estis trae, mi ne vidas la punkton de # kra? i en palmo-arbo. Ŝi indikis al la flanka eniro de la hotelo, kaj ni iris al la malantaŭa ŝtuparo sen estanta rimarkita - ne ke ĝi gravis multe. Mi ne pensas, ke la vido de bela, ridetanta knabino promenis en la vira ĉambro en Dubla Cay, ĉirkaŭ noktomezo, estus levis multajn demandojn.
  
  
  En la ĉambro, ŝi verŝis al si rumon punch - tie estis ne pli da ĉampano-kaj mi diskrete kontrolis la kaptiloj mi lasis # malanta?. Bone, ili ne tuŝi ĝin, kiu signifis, ke mi ne havas ajnan vizitantoj,? i estis malfrue#? e nokto, # a? ili estis sufiĉe diabla zorgema.
  
  
  'Alnomo?'
  
  
  Ŝi rigardis nah. Ŝi estis sidanta ĉe la piedo de la lito, ŝia hararo ligita al mantuko ĉirkaŭ ŝia brusto. "Se vi prenis de ĉi tiuj malsekaj vestoj, ni povus seka alia unu kun alia."
  
  
  Kun tio, ŝi deĉenigis la mantukon kaj donis al mi egoismo, tiam komencis masa? i miajn harojn-kaj? ia ver? ajne aro estas la monda rekordo por la plej rapida senvestigi. Nia nokto, kiel ĝi rezultis, estis nur komenco.
  
  
  
  
  Ĉapitro 10
  
  
  
  
  Kiam mi vekiĝis la postan matenon, ŝi ne estis tie. Ĝi okazis al mi tiam, ke mi eĉ ne sciis, kie ŝi vivis - en hotelo, en dometo? Nu, mi estis certa, ke mi trovos ŝin se mi bezonis ŝin.
  
  
  Nenio mankis el mia ĉambro krom mia malnova robo, kiu indikis, ke mi devas esti modesta ĉe tagiĝo. Li chuckled kiel li paŝis en la duŝejo kaj enkondukis Chyna al la humila unu. Ĝi ne estis tiel malbona.
  
  
  Krom kelkaj arañ, azos, hematomon sur ŝia genuo, kaj purpura makulo sur ŝia maldekstra ŝultro de Chyna dentoj en la rubo por longa nokto, ŝia estis en sufiĉe bona formo. Tiam rapida matenmanĝo en ŝia ĉambro, kaj iris suben por rezervi # pla? o buggy.
  
  
  Ĝi estis jam varma mid-umbiliko mateno, kaj dum veturanta pasinteco mimmo Golfo Pavilono, ŝi vidis, ke pluraj ludantoj atendas en linio. Tie ne estis multaj vizitantoj en la haveno, kvankam ekzistis kelkaj malgrandaj velboatoj manipulanta la kanalo. Ruĝa-alfrontita viro portanta velado ĉapo kun pli da oro ol la admiralo estas svingis kolere ĉe la uniforma oficiro. Li aŭdis la vortojn "ŝtelistoj" kaj "tuko," sukcesis subpremi ridon, kaj treniĝis reen al la trinkejo.
  
  
  Chyna la boato estis tie, ligita nur ŝatas kiam ni forlasis la nokto antaŭ. Tiu ĉi estis la sama marina? Mi ne estis certe, sed mi pensis tiel. Ĝi estis klara ke la homoj sur Doomsday Insulo revenis al la boato, subite, sed ĉu ili scias kie meti la egoismo?
  
  
  Unu ekbrilo en la manumbutonojn ĉe la alia fino de la kanalo donis al reŭmatismo. Certe. Cold-blooded killers, la viroj devas rimarkis Chyna kiam ŝi prenis la boaton ekstere por rajdi.
  
  
  Mia jako estis ankoraŭ kuŝis en la kabano matoj, severe rumpled, kaj miaj poŝoj estis turnis ene de eksteren. Ili ne povis trovi ion ajn de # ser? i? in; Egoismo # a? eti? in sur la vojo sude en Atlanta, kaj mi havis nenion en miaj poŝoj, sed pli malpeza kaj cigaredoj - ne eĉ mia speciala marko kun oro posedanto.
  
  
  Li kaptis lian jakon kaj ĵetita ĝin super sia brako. Sur la vojo reen, la ruĝa-alfrontita admiralo rigardis min suspekteme, sed mi ignoris lin. Li ne estis la nura unu rigardis min.
  
  
  Herridge staris ĉe la supro de unu monteto proksime de la kurejo, vestita en pala blua jumpsuits kaj larĝa-brimmed floro ĉapelo. Egoismo estas larĝa lipoj kurbita en ironia rideto. Mi iris ĝis la monteto en la egoismo direkto.
  
  
  "Vi estas supre frue, s-Ro Walton."
  
  
  "Ne tiel frue. La suno estis brilanta en la ĉielo por kelkaj horoj nun ."
  
  
  "Ah, sed mi pensis, ke la homoj okupita en via # po? to negoco estas ĉiam dormas ĝis tagmezo."
  
  
  "Ne kiam ili estas sur ferio," mi diris.
  
  
  "Ĉu vi ŝatas Duobla -#? K?"
  
  
  "Kial ŝi estas ĉi tie?"
  
  
  Li rigardis pointedly ĉe mia jako, tiam ĉe Chyna la boato. "Evidente," li diris.
  
  
  "Ĉu vi estas fluganta al New Providence hodiaŭ?"
  
  
  "Ĉiu tago, s-Ro Walton, se la vetero permesos."
  
  
  "Estas vi iam ajn iranta al Florido?"
  
  
  'Tre maloftaj kuracaj ones. De tempo al tempo, gasto estas malfrue por konektanta aviadilo kaj demandas por speciala vojaĝo, sed ne partoj. Ĝi estas multekosta, kaj Doublé Cay ankoraŭ ne alvokas al homoj kiu estas volanta pagi senpene por tiaj aferoj."
  
  
  "Krom Grady Ingersoll."
  
  
  Li hezitis por momento, poste ridetis glate. 'Sed kompreneble. Li posedas ĝin."
  
  
  "Ĉu vi alportos egoismo ĉi tie kiam li unue venis ĉi tien?"
  
  
  'Oh ne. Bone=) nur du, preskaŭ tri monatoj.
  
  
  'Efektive. Mi levis mian manon kaj turnis sin. "S-Ro Walton."
  
  
  Ĝia haltis.
  
  
  "Vi estas interesita en lernanta ion pri Sinjoro Ingersoll?"
  
  
  Ŝi rigardis publike ĉe li. 'Kial ne?'
  
  
  Ĝi estas estita longa, teda tago. Li iris tra la vestiblo, rigardis tra la vendejoj, kaj gajnis kvindek dolaroj ĉe la chemin-de-fer kazino. Tamen, la negocisto estis bedaŭras, ke mi estis lasanta, kio ne estas surpriza. Se ĉio plejparte provizas al long-haired kaj gitaro ludantoj, tiam tie ne estas multe okazas en la kazino; ĉi tiuj ŝipoj nur ne ludas - # almena? ne#? ati tion.
  
  
  Unu tagon li piediris malsupren la sepa-etaĝa koridoro al Herridge la ĉambro, esperante akiri alian rigardon super la muro de la De Doublon bieno. Sed estis Ne Ĝeni signo sur la pordo tenilo. La nura diferenco de la simboloj kiu estis donita al ĉiu gasto estis ke sub la presitaj vortoj estis skribita per krajono: "Fidu min!"
  
  
  Speciala mesaĝo estis intencita por mi, kaj mi fidis? in. Herridge havis da profesia kompetento, kiu iris preter la egoismo de jet-setting kapablecoj; ĝi estis kiel se ni volas lernis la sama afero en unu la alian, kaj ke faris min sentas maltrankvila. Tie estis tro multaj#? agreni? i fremduloj en ĉi tiu komisio senti la bezonon por ekstera fremdulo. Mi decidis ne maltrankviliĝu pri Herridge nur ankoraŭ, sed mi neniam forgesos lin.
  
  
  Ne, kiam De Doublon prenis alian piediro laŭ la muro kaj trovis nenion krom la tago antaŭ. Estis neniu dubo, ke mi estus kapabla ensaluti, sed eĉ se ŝia faris tiel sen fikso de la alarma sonorilo, ŝia probable ne ricevis ion ajn. Fine, kiam grupo de knaboj kaj knabinoj estis nomita en#? iu malabundaj tagoj, ĝi estis klara ke tie estis nenio por esti trovita ekster la hotelo.
  
  
  Post kio okazis lastan nokton ĉe la Lasta Juĝo, mi havis neniun dubon, ke io estis iranta sur kiu devis esti prienketita. La korkotirilon, aliflanke, estis ĉu mi povus esti certa al ŝi, ke tio havis ion por fari kun Grady Ingersoll. La tasko de elkalkulanta la rilatoj inter la Tri - gvidita Misilo Gvido Sistemo, la Intima Ses, kaj Grady Ingersoll - se la viro en la Doubloon vere estis Grady Ingersoll-komencis tre simple. Sed aferoj havas do damne komplika, ke mi estis iranta al voko Hawke'diri em ke tuja ago estis bezonataj, kaj ke li povus fari tion se mi devis atendi alian tagon por io okazi.
  
  
  Sed tio ne estis necesa. Lekante, en la vespero mi prenis mian lokon apud la naĝejo, kaj vidis, kiel potenciala fervoruloj de ih viraj kolegoj estis kolektanta ĉirkaŭ mi. Ili havis densan barbon.
  
  
  "Hey, viro," emu diris al ŝi. "Mi vidis ŝin hieraŭ, kiam vi estis ene de la ekstera muro." Li indikis al la naĝejo.
  
  
  'Ho, ĉu? Kiel vi scias tion?"'
  
  
  "Mi estis supre en alia ĉambro, kaj ni povus vidi vin."
  
  
  "Jes, tajloro, viro. Nenio maltrankvili pri, sed aro de pugoj kaj maljuna viro kiu ŝatas rigardi ilin. Ĉu vi komprenas?'
  
  
  "Kio estas li rigardas?"
  
  
  Li ekridetis obscene. "La kialo, buddy. Nur gauguin.
  
  
  Li spireksplodis malestime. 'Kio do? Knabinoj sur akvo bicikloj? Aro de poto-fumado famuloj? Venu!'
  
  
  Li donis al masiva ŝultrolevo, farante sian tutan korpon tremi kiel tino de vanilo glaciaĵo. "Kion vi povus vidi ĉirkaŭ tiu hotelo ĉambro estis nenio, viro. Kio okazas interne donas la maljunulo plezuro."
  
  
  'Ĉu vi estas serioza? Ĉe la hotelo, vi volas diri?"
  
  
  "Mi estis tie kelkfoje." Li ekridetis. "Se mi dirus al vi, kio okazis, vi havus frapis sur la pordo por esti lasita en."
  
  
  Ŝi klinis sin malantaŭen kaj fermis la okulojn, fermanta eksteren la konversacio. Li diris al mi, kiel multe, kiel ŝi faris, pensis, ke li devus havi diris, kaj li ne deziras soni tro senpacienca.
  
  
  La suno estis subiranta sub la horizonto, kiam li vidis ilin pasi tra la pordego. Anton gvidis la vojon en ŝia kutima beaded longa robo. Ŝi estis akompanita de du long-haired viroj en malhelaj vestokompletoj, ambaŭ blonda, kun la aroganta memfido vi vidas sur la vizaĝoj de la juna, promesante estroj de multibillion-dolaraj kompanioj.
  
  
  Hers, rigardante ilin piediri tra la naĝejo. De tempo al tempo, Angela ĉesus paroli al knabino ĉi tie, aŭ grupo de junaj viroj tie. Ŝi ne rigardi en nia direkto por unu momento, sed malgranda delegacio estis rubriko nia vojo. Li klinis sin malantaŭen kaj preskaŭ premis liaj okuloj fermis.
  
  
  Ili venis leki. La dika barba viro staris supren, liaj dikfingroj refaldita en la zonon de sia bunta genuo-longo naĝado trunkoj. Pluraj knabinoj en la grupo ankaŭ staris supre, # a? tomate kuranta iliajn manojn per siaj haroj. Anton kaj ŝia akompanantaro haltis de mia chaise longue. Li malfermis siajn okulojn kaj rigardis neŭtrala.
  
  
  "Ha, s-Ro Walton," Angela purred.
  
  
  Li kapjesis al ŝi. 'Ĝi estas al mi.'
  
  
  "Mia estro demandis min, por inviti homojn De Doublon sur ... partio. Ĉu vi volas veni?' Ŝia hezitis kun granda afektoj. 'Nun?'
  
  
  "Krom se vi havas urĝan komercon."
  
  
  Ŝi estis sidanta antaŭ mi, la suno malantaŭ ŝi, kaj li povis odori#? ia#? ampuo kaj sapo. Ĝia ellitiĝis. "Mi ne scias, kial ne," mi diris.
  
  
  Ŝiaj okuloj estis preskaŭ nivelo kun la mia, kaj kiel # ankora? kiel statuo estas. Iel, Ay sukcesis rideti sen malfermanta#? ia lipoj. 'Bona. Do kio poste?
  
  
  La resto de mia malgranda grupo sekvis ilin, eĉ kvankam ili ne estis invitita. Angela ne ŝajnis rimarki kiel ŝi marŝis serene kune de la naĝejo, kapjesante knabino ĉi tie kaj juna viro tie. Kiam ni alvenis ĉe la pordego al la Ston de Doublona, grupo de proksimume dudek-kvin homoj estis kolektita tie. Angela turnis sin al mi. "Mi esperas ke vi havas bonan tempon, s-Ro Walton."
  
  
  "Mi estas certa, ke ĝi estos."
  
  
  Kun postiĝinta ŝlosilo, pendanta de unu el ŝiaj multaj kolĉenoj, Angela malfermis la fera pordego kaj puŝis ih interne. Ŝi gvidis nin enen, kaj la du blonds # vici? i? is en la malanta? a? o. Mi restis proksima al Angela kiel ni piediris laŭ sinua pado limita sur ambaŭ flankoj de abunda, bunta floroj kiuj kondukis al la laguno. Sur la alia flanko de la larĝa vastaĵo de akvo estis kelkaj arboj, kie la enirejo al la tunelo al la maro imagis ĝin, kaj kie la malforta brilo de blankaj kaskoj povis vidi ĝin. Li konjektis ke ili estis Ingersoll hydrofoils, kaj li memoris, kie ili estis.
  
  
  Ni subite atingis senarbejon, kaj pasis tra larĝa kvadrato inter la gastejo kaj la laguno bordo. Poste, la suno estis ankoraŭ fiksanta, # tu? i la buntaj kaheloj metitaj en komplikan mozaiko. Unu el la knabinoj en nia grupo, ŝajne sentante hejme, plonĝis en la akvon kaj grimpis en unu el la akvo bicikloj flosanta en la laguno. La knabo sekvis ŝin, kaj momenton poste ili estis engaĝitaj en miniaturo maramea batalo. Iometo de blanka-tegita servistoj aperis el malantaŭ la kurba muro kiu kovris la fronto de la gastejo. Ili estis portanta pletoj de trinkaĵoj, stako de salikoko, pecoj de omaro, kaj aliaj manĝaĵaj eroj. Bendo registrado de roko bando komencis ludi muzikon tra laŭtparoliloj kaŝitaj en la foliaro; kelkaj el la knabinoj komencis balanci? i kaj tremoj, kvazaŭ de reflekso, sekvita fare de kelkaj uloj. Ĝi didn't prenas longe por akiri tiujn homojn danci.
  
  
  Ŝi volis vidi Angela, sed ŝi ne estis tie. Sentanta iom embarasita, li kaptis pleton kun alta vitro kaj sauntered super la balustrado de la muro. Ĉe la fino de la kurbo, ŝi venis trans alta barilo ĉirkaŭita de proksime interspacigitaj ferajn stangojn, ĉapelita kun mortiga pikiloj. Ĝi ankaŭ estis videbla de la fronto de la hotelo, kun profunda kovris verandon etendante trans ĝia tuta larĝo, kaj la masiva duoblaj pordoj en la centro estis fermita. Por la ŝutrojn antaŭ kelkaj de la fenestroj ŝi vidis brulanta saint, sed nenion pli. Mi ne vidis ŝin la tagon antaŭ ol, kaj ekzistis neniu signo de iu gardistoj ĉirkaŭ Herridge la ĉambro, sed mi vidis ŝin en la ombro de la verando, kiel la du homoj sidis en la mallumo, rigardante intense.
  
  
  Mi iris reen al la grupo de la laguno, scivolanta se mi batis alian dead end.
  
  
  La knabino kiu ĉiam ŝatis sidi sur miaj piedoj snuggled#? is mi. "Ĉu vi ne pensas, ke ĝi estas granda?"
  
  
  "Jes," mi diris sourly.
  
  
  "Hey, sed tio estas nenio. Atendu, ĝis ni akiras en ritmo.
  
  
  'Kion?'
  
  
  'Jes. Ĝi estas nur varmeta-supre, anĝelo. Ŝi etendis sian dorson por montri al mi kiel gaja? i povus esti; mi frapis ŝin sur la dorson nur ĉar ĝi ŝajnis kiel la nura ĝentila afero por fari. Cetere, mi ŝatis ĝin.
  
  
  "Ĉu vi estas iranta al fumas?" Ŝi demandis, puŝetanta min milde kun sia hip. 'Eble."Ŝi levis la glason en sian manon por montri, ke mi estis trinkanta.
  
  
  Ŝi rigardis lin kun malestimo. "Ho, tiu merdo? Se Grady havas ĉi tiu granda potty?
  
  
  "Bone, mi devos rigardi ĝin." Ŝia granda hey ridetis kaj prenis longan trinketo de la lumo trinki. Li havis guston de la homaro, kaj konkludis ke tio ne estis la plej bona loko en la mondo por sekreta agento por trinki nekonata substanco.
  
  
  Mallumiĝis rapida, sed la ekstera lumo ne estis sur. Kelkaj el la junaj viroj ĉirkaŭ ili estis jam alta; rondeta knabino kun mascara-kovritaj okuloj estis fumanta cigaron-sized hookah pipon kaj prenanta longan, malrapidan spongo, fumante akra fumo ĉirkaŭ ŝiaj naztruoj. Ŝi vidis ke mi estis rigardanta nah kaj venis al mi, pretas dividi#? ia#? ojo kun mi. Li ekrigardis rapide en la alia direkto, tiam marŝis malrapide al la rando de la lageto, piedbatis for la sandalojn, kaj plonĝis en la akvo.
  
  
  Ĝi estis varma sur la surfaco, sed nur sub ĝi estis malvarma kaj malluma. Kiam ĝi estis sinkita kelkaj coloj, tie ne estis unu ununura saint penetri, kaj tie estis io trankvila kaj minacanta en la profundoj kiu rapide levis min supre. Li komencis paŝi sur & nb kaj movas en malrapida cirklo. La suno estis tro ege malsupren por vidi la blankaj kaskoj sur la alia flanko de la laguno, kaj ĉirkaŭ la ŝtono-pavimita bankoj, palmaj arboj kaj alia vegetaĵaro rolantaro profunda, malhelaj ombroj. Unufoje ŝi estis ekvidita de movado ĉe la enirejo de tunelo, sed ĝi haltis antaŭ egoismo povis identigi ĝin.
  
  
  Mi grimpis la metalo ŝtuparoj, kaj la komizo, tuj donis al mi grandegan blanka tuko, kiun mi sekigita ekstere. Ĝia komencis akiri senpacienca; ĝia akiris absolute nenion de tiu yahoo.
  
  
  Kaj tiam ĝi komencis okazas. Subite, du viroj en malhelaj vestokompletoj aperis, kaj en la sama tempo, la muziko ĉesis. La gastoj rigardis senpacience.
  
  
  "Iu ajn volas veni?" La plej alta viro en malhela vestokompleto demandis, kaj mi sciis kiu li estis, ĉar li estis la nura viro en la Intima Ses kun malhela hararo. Egoismo estis nomita la Trajno, kaj en la krepuska lumo? i rigardis la grandeco de lokomotivo.
  
  
  Korkotirilon estas egoismo estis renkontita kun disjointed refrenkoruso de "Jes" kaj "Vi tenas la Monon". Li indikis al la pordego. 'Nu, li atendas nin.'
  
  
  Ŝelo-a "trajno" estas antaŭ ni, gvidanta por la malfermita pordego en la fera krado. En la ombroj sur ajna flanko de ĝi, mi vidis plurajn virojn en blanka. Tie estis neniuj armiloj en vido, sed mi havis neniun dubon ke ili havis ilin oportuna. Kiel ni piediris tra la pordego kaj ekstere sur la verando, ŝia patro pensis, ke ni rigardis kiel grupo de kaptitoj estanta pelis en la konstruaĵaro.
  
  
  La grandaj duoblaj pordoj estis malfermitaj, kaj ene estis longa, malklare lumigita halo kondukante supren al larĝa ŝtuparo. Granda parto de la grupo evidente sciis kie ni estis irantaj kaj moviĝis antaŭen senpacience. Sed la Trajno turnis sian kapon kaj rigardis ilin, kaj ili falis malantaŭ denove.
  
  
  Ni venis al la duoblaj pordoj denove. Trajno kaj alia viro en malhela vestokompleto malfermis la pordon kaj paŝis flanken por lasi nin pasi. Apude, la malhelhara viro aspektis eĉ pli forta, kun densaj nigraj brovoj, forta lipharoj, kaj wiry hararo falas super la emuo estas ŝultroj. Kiel ŝia mimmo pasis lin, liaj okuloj enuas en mia, kaj mi pensis, ke mi vidis lian buŝon twitch dum momento. La sento de estanta kaptita estis tiel forta, ke mi hezitis por momento, sed tiam ŝi sekvis la aliaj; post ĉio, ŝi devus havi estita#? i tie. La ĉambro ni eniris estis longa kaj larĝa, kun plafono de pluraj etaĝoj. Molaj koloraj lumoj brilis ĉie, malalta kanapoj kaj amasoj de kapkusenoj estis disĵetitaj ĉie, kaj la odoro de incenso estis sufokanta. Grandega # afi? o pendis sur la senfenestra muroj: psychedelic desegnoj, portretoj de rock superstars, kaj erotikaj fotoj kiuj estis preskaŭ arto malsupren al hardcore porn, kiel pafojn de du tre junaj knabinoj kaj ekscitita poneo. Super ni, grandega sfero garnitan kun malgranda vitro paneloj malrapide rotaciita, inundante la ĉambron kun la iam ajn-ŝanĝanta mastro de lumo, kiu faris ĝin preskaŭ neebla por mi fokuso.
  
  
  La duoblaj pordoj fermiĝis malantaŭ ni. La nura vojo ekstere estis malgranda pordo ĉe la alia fino de la ĉambro. La ĉambro ne estis plenigita kun ni, la servantoj, niaj gardistoj, ni homoj, en malluma konvenas, sed alta supre en unu el la muroj estis granda rektangulo ĉirkaŭ la vitro. Ĝi estis supozita esti post observado de la "majstro" kaj loko, kie li aperis de tempo al tempo. Mi estis scivola vidi se ni estus honorita ĉi-vespere-kaj ŝi tuj akiris reŭmatismo, en ŝia tailspin.
  
  
  La vitro rektangulo komencis ardi? is? i estis tute lumigita kaj travidebla. Tie estis neniu nin, neniu sono, kaj kelkaj junaj homoj estis jam ludanta tia ludo sur benkoj kaj kapkusenoj. La paro havis nur komencis senvestigi kiam apologetic tuso estis aŭdita ĉirkaŭ la parolanto sistemo.
  
  
  Ĉiuj ĉirkaŭrigardis, tiam centris sur la lumigita rektangulo.
  
  
  Longa silueto aperis, movante malrapide kiel ĝi alproksimiĝis al la lumo. Eĉ tiam, la formo estis neklara pro la turnada pilko efekton, sed vi povus vidi ŝin sufiĉe bone por scii kiu la persono estas rigardita kiel Grady Ingersoll.
  
  
  Li kraĉotusis denove, kaj mi vidis, ke li estis dika, iomete kliniĝis viro kun rideto, kiu estis preskaŭ apologetic en lia ronda, pala vizaĝo. Kiam ĉiuj okuloj en la ĉambro estis sur li, li komencis paroli.
  
  
  "Bonan vesperon, kaj dankoni vin por venanta."
  
  
  Ili # a? skulti intently; Hawk ludis al mi kelkajn bendoj de egoismo voĉo, kaj la viro supre ankaŭ aspektis tre multe kiel Grady Ingersoll.
  
  
  "Kiel vi povas scii, mi ne povas paroli al vi rekte. Sed mi esperas, ke vi havos amuzan kiel se ĝi estis via propra ... er ... tendo. Li ridetis larĝe, fiera, ke li trovis la ĝustan vorton. "Vi trovos ĉion kion vi volas trinki, manĝi kaj fumo. Mi speciale rekomendas fudge sur manĝilaron; mi kredas ke ili estos kontentaj. Ŝia nura peto estas ke vi ne provas preni ajnan ... manĝetoj... ekster la premisoj-De Doublon. Kion ni faras por ni estas unu afero, sed la aŭtoritatoj ne permesas malpuran malobservo de iliaj rajtoj de justeco. Unu tago, ĉi tiuj subpremaj leĝoj estos abrogita, sed nun ni devas obei ilin. Kaj nun... - Li levis sian manon kaj gestured. "Mia tendo estas ankaŭ via tendo. Havas amuzan.'
  
  
  Kun Egoismo la lastaj vortoj, Sergej komencis forvelki, kaj la rektangulo turnis malprecizaj nigra denove.
  
  
  "Mia Dio,"la voĉo diris en mia orelo," ĝi estas ĉiam la sama sensencaĵo."
  
  
  Ĝi estis malhela, maldika knabino, kiu estis nur fiksrigardanta blankly ĉe Odin ĉirkaŭ la erotika afiŝoj, ŝia mano ripozanta absently sur mia ŝultro. Nah havis nigrigita pipo en sia alia mano; ŝi levis ĝin al siaj lipoj, prenis longan trenu, anhelanta, kaj donis ĝin al mi. Ŝia hotelo skuis malpacience la kapon, sed decidis ne esti tia evidenta square. Mi ne vidas multe da punkto en faranta tion ĉi, sed mi faris multe pli malbonaj aferoj en mia linio de laboro.
  
  
  Kiel ŝia treni streĉita, la knabino forigis la mamzono ĉirkaŭ ŝia bikino. Ŝi falis peco da ŝtofo ĉe miaj piedoj kaj rigardis min preskaŭ - sed ne tute - publike. Hey, ŝi devus havi maldekstra ŝia mamzono sur, aŭ almenaŭ trovis ulon, kiu estis nur tiom alta kiel ŝi estis. La duono-nuda, ŝi ne estis ĝuste frandaj, ĉiuj ostoj kaj flaco rosebuds. Kiam ŝi komencis demeti sian pantalonon, la telefono sonoris denove.
  
  
  "Ne iru," mi diris. Li kisis ŝian nazon kaj faris lian vojon tra la moviĝanta homamaso al alia fadeno de la ĉambro. Mi ne pensas, ke ŝi preferas perdiĝi min; kiam mi rigardis malantaŭen, ŝi estis sola, faranta ion interesan sur la brakon de la sofo. La muziko nun plenigis la ĉambron; peza, tondrado ritmo kiu sentis ĝin tiom multe kiel? i a? di? in. La ĉambro estis plenigita kun fumo, kiu plue mallumigis la sanktuloj; kun la escepto de du aŭ tri paroj kaj kio aspektis kiel trio, fumado, drinkado, kaj manĝanta fudge ŝajnis esti la plej popularaj agadoj - almenaŭ ĝis nun, ferretting.
  
  
  Ĉe la malgranda pordo en la alia fino de la ĉambro, ŝi paŭzis por ekzameni la scenon. Kiel orgio, ĝi estis infano estas ludo, kaj mi estis scivola vidi kiom Ingersoll ĝuis rigardanta ĝin el sia vitra budo.
  
  
  Li klinis kontraŭ la pordo kaj zorgeme turnis la anson. Kompreneble, ŝi ne rezignis. Li kuris sian manon super la pordo kaj trovis la seruro. Mi trovis du seruroj; ili aspektis kiel normo seruroj. Miaj # stre? a kostumo de bano ne aspektas kiel ĝi povus kaŝi ion, sed la cordon strioj sur la nen estis trompa.
  
  
  Post kiam faranta certe neniu estis rigardanta, li komencis skananta unu el la strioj sur la plata, fleksebla seruran elekton. Sed antaŭ ol ih povus tiri ĝin ekstere, la butono sur mia dorso movis.
  
  
  Li rapide fermis la malgranda nevidebla truo kun miniaturo frapeto konstruita en la kostumo de bano. Ŝi paŝis flanken por kapti ekvidon de la pordo el la angulo de mia okulo, kaj apogis sin al ĝemado, provante aspekti kiel se ŝia estis engrossed en la sceno sub miaj okuloj.
  
  
  Pala radio de lumo falis sur miaj piedoj. Ŝi estis kaptita fare de Angela estas dolĉa odoro, kaj antaŭ ol mi povus turni ĉirkaŭe, ŝi flustris en mian orelon.
  
  
  "Havanta amuzan, s-Ro Walton?"
  
  
  Ŝia, li tiris la ŝultrojn. "Mi havis pli agrablaj spertoj."
  
  
  "Mi estas certa, ke ĝi estos." Ŝia mano estis sur mia brako. "Tiam venu kun mi; mi kredas ke vi trovos ĉi-tio multe pli amuza."
  
  
  Li sekvis ŝin tra la duone malfermita pordo. Ŝia nubo de haro kaj malfiksas robo kovris miajn okulojn por momento. Tiam ŝi paŝis flanken.
  
  
  La ĉambro estis malgranda kaj softe lumigata, kun nur grandega matraco sur la planko. La knabino, kuŝanta sur la nen kun ŝia dorso al mi estis nuda, sed mi ne devas vidi ŝian vizaĝon scii, kiu estis tiu ...
  
  
  "La tablo!"
  
  
  Ŝi komencis turni malrapide, sed kiam mi aŭdis la pordon proksime malantaŭ mi, mi rapide rigardis malantaŭen al Angela. Ŝi sidis kun sia dorso al la muro, unu mano kroĉi la buko kiu tenis ŝin purpura robo nur sub ŝia brusto. Ŝia rideto estis mokanta. Li rigardis malantaŭen al Chyna, kaj vidis, ke la sama esprimo sur la dancisto vizaĝo.
  
  
  A? di la krakon de Angela's#? tofo sur la planko malantaŭ mi, li rapide piediris super al Chyna. Evidente, ĝi ne estis aranĝita kiel normala trio, kaj li sciis, ke ĉi tiun knabinon pli bone... Kaj en tiu momento, mi estis konvinkita ke mi bezonis iun por esti sur mia flanko.
  
  
  
  
  Ĉapitro 11
  
  
  
  
  "Mi esperas, ke vi ne atentos se mi alportas via robo ĉi-matene, Nick." Ŝi ruliĝis el la lito kaj staris antaŭ mi, sentante perfekte komforta en ŝia nudeco. Ne ĉe ĉiuj.'Ŝi sciis, ke Antono estis malantaŭ mi; ŝi estis ankoraŭ ekstere por la tago.
  
  
  "Vi dormis tiel bone, mi ne havas la koron por veki vin." Ŝi pursed ŝiaj lipoj kiel ŝi rigardis min, sed tenis ekstere de atingo de mia mano.
  
  
  Ŝi levis brovon ĉe Nah. Tie estis io mortinta en ŝiaj okuloj, kvankam mi ĉiam vidis ŝin kun tia vigla rigardi antaŭe. Sed ŝi daŭre rideto, kvazaŭ ŝia estis konferenco partoprenanto proponanta hey champagne ĉe trinkejo.
  
  
  "Ĉu vi scias kial?" Angela voĉo estis slicker ol atendita, kiu signifis ke ŝi povis movi kiel ombro. "Vi pravis pri li."
  
  
  Ŝia muskolojn # stre? i.
  
  
  'Kion vi volas diri?'Kio estas ĝi?' ŝi demandis.
  
  
  Li sentis Angela estas malvarmeta manoj sur liaj ŝultroj, tiam sur liaj brakoj, kaj fine en liaj femuroj. Ŝi premis min milde.
  
  
  "Neniu ekstra graso. Viro de egoismo aĝo ... Vi estas tridek, ne estas vi, s-Ro Walton?"
  
  
  "Sendube," mi diris grimly.
  
  
  "Mi ĝojas, ke vi ne ŝercas. Jes, "ŝi daŭrigis," viro de lia aĝo kaj profesio ne devus esti en tia fizika stato. Tre bela korpo, ĉu ne, kara?
  
  
  Mi sciis malbenita bone ŝi ne parolis al mi. Ŝi klinis sian kapon kaj rigardis min sincere. "Jes," ŝi konsentis. "Kaj li faras tia ekscita aferojn kun ĝi."
  
  
  "Ho, jes," Angela diris, sugesto de sourness en ŝia voĉo. "Vi scias ĉion pri ĝi, ĉu ne?"
  
  
  'Sed kompreneble. Nick estas la perfekta persono ."
  
  
  Ŝia flatado estis ŝatita, sed li volis ricevi el la linio de fajro. Ŝi paŝis flanken por vidi ih ambaŭ en la sama tempo. Tio estis mia unua rigardo ĉe nuda Angela. Komparita al Chyna, ŝi estis preskaŭ skinny#? e unua, sed dua ekrigardo ŝanĝis tiun impreson. Ŝia brusto estis firma kaj bele formita, ŝiaj koksoj estis iomete arkigita, la gamboj estis maldikaj, sed bela. La Ee de vivo estis glata kaj ebena, kaj la lanugaj triangulo de haro malsupre estis tiel malpeza bruna, ke ĝi preskaŭ ŝajnis lumo. Perfekta ŝanĝi, mi pensis, kaj en tiu momento Angela kaptis mian brakon.
  
  
  "Ĉu vi pensas, ke mi estas valora prenanta rigardon ĉe?" Ĝi estis defio, kaj por la unua fojo li rigardis la malluma dubo en ŝiaj okuloj.
  
  
  "Mi rigardis vin?" Nah havis potenco, ke li ne povis rompi sen pagi specialan atenton. Mi ne ĝenis ŝin.
  
  
  "Ĉu vi volas dormi kun mi?"
  
  
  Li hezitis, rigardis Chyna, tiam reen al Angela.
  
  
  'Ĉe la moment? Mi demandis, provante rigardi nonchalant.
  
  
  'Kial ne? Tie estas ĉambro por ni ĉiuj." Ŝi montris per sia kapo ĉe la grandega matraco sur la planko en alia parto de la ĉambro.
  
  
  'Se vi deziras. Mi ne tuj disputi kun ŝi; lia sento estis ke Angela estis tiel danĝera nuda kiel plejpartoj de viroj, plene vestite kaj armita.
  
  
  Ŝi movis pli proksima al mi kun streĉa kaj iomete malforta rideto. "Ĉu ĝenas vin, dividi ilin?"
  
  
  "Se vi surmetas't menso."
  
  
  '#A? dividi?' Ŝi klinis malglate super mia ŝultro kaj kaptis Chyna brusto ŝi mallevis sian kapon leki malluma cico. Tiam ŝi rektiĝis kaj rigardis min malkaŝe. 'Ĉu vi komprenas?'
  
  
  "Mi neniam havus pensita tion."
  
  
  "Ho, iri, kara," Ŝi protestis. "Se vi volas provi ĝin, fari ĝin. Sed ne fari ĝin tiel malbone."
  
  
  "Mi faras ĉion malbone? Post tio, kion vi faris hieraŭ vespere?" Angela glared at Chyna kiel trompis virino.
  
  
  Ŝi suspiris kaj donis al mi pala rideto, tiam rapide turnis ŝian vizaĝon expressionless.
  
  
  # ? Ia # pa? i ekstere de la vojo denove; ŝia estis inter ili denove, kaj evidente ĝi ne estis mia loko. Anton subite brakumis min, kaj ŝia koleraj okuloj ne lasu min eltiri for. Mi faris tion, ĉar la montriloj por mia pelvo povus montri, ke tie estis io alia en mia swimsuit krom mi.
  
  
  "Ĉu vi ne volas fiki kun mi?" ŝi defiis min.
  
  
  "Nu, vi scias plej bone."
  
  
  "Tiam demetu vian diablan naĝado trunkoj."
  
  
  Feliĉa fari tion, mi rapide eliris kaj ĵetis ih sur la lito, kie mi povis atingi per ili, kion mi bezonis. Kiam mi estis nuda, ĝi estis klara ke mi estis interesita en kio Anĝelo estis interesita en. Ŝi fiksrigardis mian konstruo por longa tempo, sed kiam ŝi malrapide kliniĝis en, mi atingis ekstere kaj brakumis ŝin.
  
  
  "Ne estu tiel avida, bebo," she purred, milde mordanta mia ŝultro.
  
  
  Angela okuloj lumigis. "Vi pensis, ke vi havis monopolon?"
  
  
  Ŝi tiris la ŝultrojn. "Ne, kara, mi ne estas egoista. Sed ni ĉiam dividas ĉion, ĉu vi memoras?
  
  
  'Kompreneble. Sincere, nur kiel lasta nokto.
  
  
  'Kial? Vi ne estis tie, kion mi povis fari, diri, em, ne, mi havas tre ĵaluza amantino?
  
  
  Angela nudigis siajn dentojn, preskaŭ murmureganta. Ŝi estis pri ekpreni Chyna kiam la pordo apud la lito malfermis. Mi neniam rimarkis ĝin antaŭe; la pordo estis tiel diskretaj kiel la pordo ĉe Cape Kennedy, ny, al la sekreta laboratorio kie mi estis informita de la Tri-gvidita aparato. "Bone, knabinoj; tio sufiĉas por nun."
  
  
  Trajno gvidis la vojon en la ĉambron, sekvata de du blondaj membroj de la Intima Ses. La aliaj du estis staranta en la enirejo, sed ih ne povis vidi ŝin.
  
  
  Angela glared at Trajno. 'Kion vi faras ĉi tie?'
  
  
  "Vi scias, diabla bone kiel hello kitty estas." La egoismo grin estis kiel falsa kiel ŝia. "Ĉu vi forgesis kial vi?? e # ali? i tiu ulo ĉi tie?"
  
  
  Anton preskaŭ kriegis. "Sed mi ne petas vin veni!"
  
  
  "Sed ni venis ĉiuokaze." Trajno paŝis flanken, sekvita per dika viro en malalta-ŝlosilo khaki de Domesday Insulo.
  
  
  "Prenu egoismo s sandals," li ordonis.
  
  
  Li devis konfesi, ke li havis komencis bone; post la lasta nokto, li ŝajne ne estis prenanta ajnajn pli da ŝancoj. Antaŭ ol iu ajn povis alproksimiĝi al mi, ŝi sandalojn piedbatis Trajno; li kaptis nu kiel stelo ĉasisto.
  
  
  Du aliaj membroj de la intima ses estis vicigitaj sur ajna flanko de mi, kiu diris al mi, ili sciis kio ili estis faranta; la persono plej proksima al mi havis manojn kiel tenajlo kaj ŝajnis preta por uzi ilin.
  
  
  La khaki-vestita viro indikis al alia viro en malhela kostumo staranta malantaŭ li. Li eniris ĉambron, kiu estis ankaŭ square en la Orienta stilo, kun nedeterminita latina trajtoj. Li ekrigardis min, atingis en lia jako, kaj eltiris malgrandan, kruda foto kiu ne aspektas kiel ĝi estis ŝirita eksteren tra la folioj de kontakto gravuraĵoj. Tiam li tiris el alia foto, kompare ih, kaj montris al viro en malalta-ŝlosilo khaki, dirante, "Ke estas li, s-Ro Tsunganos." Ili ambaŭ ekridetis.
  
  
  "Ĝi estas kiel simpla kiel tio," Tsunganos diris.
  
  
  "Vi tenas la monon," mi grumblis.
  
  
  "Vi vidas, Sinjoro Nick Carter -" Li ne diris ion ajn, sed mi ne estis surprizita, ke li diris, ke mia vera nomo; mi jam sciis, ke li estis kaptita.
  
  
  "Ĝi prenis nin plena tago identigi via foto, s-Ro Carter," la viro daŭrigis.
  
  
  "Ĝi estas tiel eluzanta labori en tiuj primitivaj kondiĉoj, kuplita kun; vi devis flugi al la kontinento kaj uzi tiujn servojn estas kontakti Pekino, kaj ... Ho, ĉu vi ne estas surprizita, Sinjoro Carter? Li estis grinning senkompate nun. "Ah, eble vi ne scias, kiom vi pensas, ke vi faru; nia organizo ne efektive bruli ajna ŝipoj malantaŭ ĝi. Konektanta linioj estas malfermitaj, sed ili ne nepre kuri en du direktoj. Ĉu vi komprenas min?"'
  
  
  Ĝi ŝajnis sufiĉe klara al mi. "Vi ne konsentas kun Ĉinio nuna hejma politiko al Usono," mi diris.
  
  
  "Hejmo, S-Ro Carter?" Li suspiris kiel instruisto kiu rifuzas stulta studento. "Ah, lasita-a nura diri ke kelkaj ĉirkaŭ miaj prapatroj povas havi nomita la egoismo ilia hejmo. Kiel por la resto... -
  
  
  Li movis la masivaj ŝultroj.
  
  
  Mi estis tentita fari iom da amuzon de li, akuzas lin esti tiel returnite kaj ekstere de la monda rajto nun, kiel Japana soldato trovita sur insulo en la Suda Pacifiko, preskaŭ tridek jarojn post la fino de la dua MONDMILITO, sed mi decidis kontraŭ ĝi; tie estis neniu kialo kial mi ne devus. sed li ne mortigis min sur la lokon, kaj li estis interesita pri pli bona ŝanco.
  
  
  "Nu, ĉe Cape Kennedy, NY, vi havis steamboats preni mian bildon," mi diris, rigardante la malgrandan foton li tenis en sia mano. "De fluke."
  
  
  Li skuis lian kapon. "Vi estas el de bonŝanco, s-Ro Carter. Nia organizo havas multajn membrojn, kaj#? iu tago ni havas du aŭ tri aŭ pli ... erm ... turistoj. Ni Orientanoj estas ĉiuj egalaj, kompreneble, kaj ni ĉiuj iras kun niaj fotiloj. Ĉu tio ne estas ĝusta?'
  
  
  "Ĝi estas granda bazo," mi insistis.
  
  
  'Jes. Sed ni, kiel vi, estis interesita en certa parto. Kaj la enirejo al speciala areo, kiujn plejmulte da turistoj ne eĉ rimarkos. Ni fari certe preni bildojn de ĉiuj, kiuj iras el tiu pordo ."
  
  
  Li glutis pene. "Ĉu vi scias pri tio?"
  
  
  Egoismo estas grin estis kiel karnavalo masko. "Kion vi opinias, s-Ro Carter? Aren't ni ĉiuj tie por la sama kialo?
  
  
  Li frapis min plurfoje dum mi estis ligita supre; nen surhavis pezan laboron botoj, kaj ĝi estis riglita. Stolom kaj Angela metis sur siajn vestojn denove-pouting, li pensis, - kaj kiam miaj manoj estis ligitaj, Stolom ĝentile insistis sur akiranta mia banantan vestokompleton reen. Mi provis legi ion en ŝiaj okuloj kiel ŝi faris tion, sed ŝi neniam rigardis supre de mia mentono.
  
  
  Tsunganos alpinglita min al la ĝemado lito, kaj egoismo okuloj ekbrilis kun malamo. "Vi mortigis tri el miaj viroj ĉirkaŭ vi lastan nokton, s-Ro Carter, kaj grave vundis la kvara." Li palpis por lia kapo, kie li povis vidi flaveca ŝvelaĵon sub la rekta nigra hararo. "Ĝi estus bela por min aranĝi malrapida morto por vi nun, sed ne estas tempo por ke? uste nun. Vi havas paneas nia horaro, do vi devas esti forigita tuj. Vi povas paroli pri la sorto."
  
  
  Li manfrapis min forte en la vizaĝo; ŝia, ducked kaj kaptis la egoismo alta piedbato en la kapo, sed miaj oreloj estis sonoras.
  
  
  Tsunganos rigardis ĝin atente. "Tertremo en la lasta momento, ĉu ne, s-Ro Carter?" Preni la egoismo. Li indikis ĉe la du blondaj infanoj kiu estis # pu? i min al veo. "Vi scias, kie li estas supozita iri."
  
  
  Inkluzive de du knabinoj, kaj mi devus havi aldonis ke ekzistis sep el ili en la ĉambro - kaj miaj manoj estis ligitaj malantaŭ mia dorso. Mi ne rezistis.
  
  
  Du gardistoj kaj mi iris tra la malantaŭa pordo kaj en mallarĝa, sternita koridoro. Ili puŝis min malsupren de la ŝtuparo kaj en dekliva ŝtono-walled koridoro, la malsekaj ŝtonoj de kiu gratis miaj ŝultroj.
  
  
  Mia gardistoj estis preskaŭ identaj, sed mia zorgema ekzameno de ih fotoj produktis rezultojn. Wilf kaj Kevin. Unu kun pasporto ĉirkaŭ Venezuelo, la aliaj supozeble rutabaga-ih voĉoj estis kun Midwestern, Nord-kaj Sud-Amerika akcentoj kiom ŝi povis aŭdi. Ili povis esti supersteloj#? e Indianaa Universitato; ĝi estis la impreso de la tuta kompetento ke ili kreita. Ĝi estis malfacile kredi, ke tiuj Amerikanoj povis min mortigi, sed mi ne malŝparis ajnan tempon trompi min mem.
  
  
  Ni iris ekstere, ĉirkaŭ la hotelo sur tero, malantaŭ la heĝo ĉirkaŭ la arbustoj, kiu kovris la laguno. Kelkaj momentoj poste, ni elvenis en senarbejo ĉe la bordo, kun tri meza-longo boatoj kuŝas klare sub ni. Wilf, kiu estis iomete pli alta kaj stockier ol Kevin, pikis min je la ripoj per la pafilo.
  
  
  "Rapidu kaj salti."
  
  
  Mi faris ĝin, mi estis dirita, surteriĝo kun thud sur la vitrofibra ferdeko, kie mi glitis malgranda; la vespero estis iom malseka kun roso. Wilf sekvita facile, kondamnanta min kontraŭ la balustrado de la malgranda taksio. Kevin iris al la stirrado kaj startigis la motoron, tiam saltis antaŭen por liberigi la hidroplano kablo.
  
  
  La potenca motoro rumbled kiel ni turnis ĉirkaŭe, tiam turnis al la kapo por la malluma tunelo, kiu kondukis al la maro. Kevin premis butonon sur la instrumentpanelo, malrapidigis malsupren iom, kaj flugis en malluma tunelo. Ŝi vidis la fera balustrado ankora? iri? is, kaj ni naĝis klara sub ĝi, kaj tiam ni estis ekstere en la malferma maro.
  
  
  Ili ligis min kun plektita fera drato, kiu premis tre forte sur miajn manojn, kiam mi premis ilin. Mia pojnoj estis sanganta ekscese, kiu eble helpis, se mi estis kontraktanta kun ŝnuro, sed ĝi estis senutila por mi. Mi trovis unu ĉirkaŭ la batojn sur la dorso de mia banantan vestokompleton, sed miaj manoj estis ligitaj tro alta malantaŭ mia dorso atingi.
  
  
  Wilf estis apud li en la pilotejo, luktanta akiri? is, kaj la hidroplano levis sur ĝiaj metalaj skioj kaj glitis laŭ la rivero. Li rigardis min kun amika malestimo.
  
  
  "Eble ni devus forlasi vin," li diris, # la? tege # sufi? a por Egoismo esti aŭdita super la alta-ĵetita screech de la motoro.
  
  
  'Kial ne? Mi diris leĝere. Mi klinis mian dorson kontraŭ la balustrado kaj sukcesis tordi miaj brakoj iomete tiel, ke ŝiaj povis atingi la rimeno de mia naĝado trunkoj. Li estis laboranta sur la kontakto zipper de malgranda triangula saketo ĉe la fundo de la coccyx.
  
  
  Wilf ridetis malproksime, kaj Egoismo haroj flirtis en la vento. "Se vi estis tie ĉi antaŭ unu semajno, ni havus vi lasis. Por ekscii, kiom da homoj scias pri ni. Sed nun... li shrugged. "Ĝi doesn't matter anymore. Ĝi estas tro malfrue por haltigi nin."
  
  
  "Kio estas vi ĝis?" Ŝi estis estanta demandita teni parolas; mi havis mian sakon malferma, kaj se nur mia sensentaj fingroj povis fari ĝin labori ... Wilf ridis. 'Kio vi zorgas? Se ni permesu al vi vivi, vi trovos ekstere # balda? # sufi? e, Carter. Sed ĝi faras ne vere aferon sur la dell; ĝi estas nur la komenco, kaj homoj kiel vi ne estos tie por vidi la fadeno."
  
  
  La whoosh de la motoroj iĝis dampita muĝo. Mi ne finis ĝin ankoraŭ; miaj fingroj estis # ankora?#? ati#? topi kolbasoj, atingante por la enhavoj de la sako sur la dorso de mia naĝado trunkoj. La skio boato sinkis al la hull, balanciĝanta en longa # ondi? o. Kevin rigardis la flagra sentilo sur la kontrola panelo.
  
  
  "Ĉi tiu estas sufiĉe profunda," li anoncis, turnante sin for de la stirrado.
  
  
  "Ni povas fini ĝin antaŭ ol ni faligis ĝin?" Wilf demandis. "Ne," Kevin tenis la drato cortadores. "Ni havas solvanta flex."
  
  
  Li ekridetis al mi. "Ĉu vi scias, kio tio estas?"
  
  
  Ŝia, li skuis sian kapon, eĉ se li sciis malbenita bone pri ĝi. "Ĝi estas sinteza punto kiu estas same forta kiel ŝtalo ĝis ĝi restas en la & nb por du aŭ tri tagoj. Tiam ĝi solvas, vi flosas libera de la korala bloko vi estas ligita al, kaj # malri? a Sinjoro Nick Carter iĝas dronita viro. Tio estas, se ili povas identigi la korpon post kiam la fiŝoj estas farita kun ĝi."
  
  
  Mi demandis ŝin. "Kazo de dronado kun viaj manoj ligitaj malantaŭ vian dorson?"
  
  
  "Ho, ni?? l # tran? i ke # neka? ema drato antaŭ ol ni ĵetos vin overboard. Ne maltrankviliĝu, Carter; ni scias kion ni faras."
  
  
  "Mi vere#? ati#? i tiu," mi diris sourly, sentante la malgranda pakaĵo mi eltiris#? irka? mia # na? i trunkojn.
  
  
  La boato drivis al halto, bobbing supre kaj malsupren la maro. Kevin iris malsupren al la malgranda kabano kaj eltiris pecon de koralaj la grandeco de la strando pilko. Li volvis la sinteza ŝnuro ĉirkaŭ la malglata rozkolora koralo, tiam tiris la fadenon antaŭen al ligi ĝin ĉirkaŭ mia maleoloj.
  
  
  Ĝi estas tempo por mia batalo. Kun sensentaj fingroj, li malfermis la malgranda pakaĵo li tenis sur sia dorso. Ruĝa-varma fajro erupciis kaj bruligis miajn brakojn kaj spinon, sed mi mordis miajn dentojn kaj premis la sako por mia pojnoj. Laŭ Stewart ĉirkaŭ Specialaj Efektoj, malgranda magnezio torĉo bruligita tra tri-kvarona colo-dikan pecon de metalo en malpli ol tri sekundoj, sed ĝi sentis pli kiel tri jaroj por mi. Ŝia, mi sentis, ke mia haŭto brulvundo kaj mia tendons turni al degelo oleo; se ŝia estis nur premanta mia pojnoj kontraŭ la drato, ŝia sentis la excruciating doloro kiu foje alportis min al la rando de senkonscienco.
  
  
  Li piedbatis ŝin, kaj Wilf ŝanceliĝis reen. Kevin estis tenanta koralaj bloko, kaj kiam Egoismo piedbatis ŝin kun lia nuda piedo, ŝia vizaĝo estis malkovrita sub lia mentono. Li prenis for kaj flugis super la kontraŭa flanko de la boato, ankoraŭ tenis la peza ŝarĝo. Se li iam ajn montris supren denove, sed ŝia egoismo ne vidas ĝin.
  
  
  Mi liberigita de mia pojnoj; la doloro estis tiel intensa, ke mi devis kontroli por vidi se miaj manoj estis ankoraŭ sur ŝin. Ĝi okazis, kaj ŝi estis pugnita en la stomako de Wilf. Li atingas en sian jakon, sed ne sufiĉe rapida; ŝia veturis kvar malfacile fingroj en egoismo estas gor? o kun#? iu lia eblas, disbatanta egoismo estas traĥea. Li mortis, penante spiri kaj kovrita mia brusto kun sango.
  
  
  Li plonĝis overboard lavi? in ekstere, tiam grimpis reen en la boato. Doomsday Insulo estis nun al starboard. Nun, ke mia kovrilo estis malkovrita, ĝi estis tempo por realigi funda esploro; ŝia motoro estis alportita en denove, kaj tiam serĉis la boato en postulo por armiloj.
  
  
  
  ĈAPITRO DEK DU
  
  
  Kelkajn metrojn de la bordo, la ŝipo motoro fermita malsupren kaj la ankro falis super la flanko. Wilf korpo estis alligita al ĝi. Egoismo malgranda .25 aŭtomata pistolo estas # senmovi? i en la zonon de mia banantan vestokompleton. Mi havis # lar? a-bladed tranĉilo en mia mano, ne tre akra, sed mi estis certa, ke ĝi estis pli granda ol Wilf estas malgranda pistolo.
  
  
  Li malaltigis sin en la akvon kaj naĝis malrapide al la strio de blanka sablo, kiu ekbrilis malklare en la lunlumo. Tie estis neniu signo de iu patrolo sur la plaĝo, sed mi atendis ŝin, restanta kiel malalte kiel mi povus sur la strando, por dekkvin minutoj # anta? ol mi eliris sur la strando kaj kuris por la densejo.
  
  
  Ĉi tiu tempo, la vojo estis pli aŭ malpli konata; li tenis siajn okulojn sur la laboro lumoj en la alta ŝtalo framo, kaj dum li proksimiĝis, li vidis, ke homoj piediranta laŭ la koeficientoj de la atmosfera denseco modelo. Bona tempo por konstrui, mi pensis.
  
  
  Ĝi preterpasis la malkovrita fundamento kaj ŝteliris en la oficeja konstruaĵo ĉirkaŭ la cemento bloko. Tra la sola fenestro, la sanktulo povus vidi la gardostaranto staris por la tago. Ĝi estis bone konata al la popolo en la konstruaĵo, kiu signifis min devis esti tre bonŝanca aŭ tre rapida-eble ambaŭ.
  
  
  Mi rigardis el la fenestro unua, tirante sur la kadro. La oficejo estis senhoma. Ŝia hotelo iris malsupren, sed ŝanĝis sian opinion. Kial estis tie sentry gardanta senhoma oficejo? Ŝi rigardis denove. La malsupra kesto de la kabinetoj estis malfermita, kaj la seĝo estis klinita ĉe malsama angulo ol la nokto antaŭ.
  
  
  Mi komencis akiri ideojn.
  
  
  La fenestro estis tro malgranda por grimpi tra. Ĝi devus esti pordon.
  
  
  Li rampis en la undergrowth malantaŭ la konstruaĵo kaj komencis tusado, mallaŭte je la unua, poste pli laŭte, kiel grava fumanto. Kiam li komencis pensi, la gardostaranto estis surda, li enŝovis sian kapon#? irka? la angulo.
  
  
  Li tusis denove kaj skrapis siajn piedojn en la arbustoj. La gardostaranto levis sian carbine al lia ŝultro. Li retenis sian spiron kaj kuŝis senmove. Li mallevis la pafilon kaj prenis kelkajn hezitema # pa? o al mi. Mi kuŝis sur mia stomako, kaj ĝi estas rampanta senbrue al la dekstra. La gardostaranto haltis. Li tiris malgranda aŭtomata pistolo de sia zono kaj ĵetis Egoismo en la arbustoj, kie li kuŝis. La gardostaranto moviĝis rapide, carbine preta, sed en la malĝusta direkto. Ŝi sciis, ke ĝi estus longa vojo ekstere, sed ĝi estis mia plej bona ŝanco; Ŝi ellitiĝis, prenis kelkajn rapidajn paŝojn, kaj plonĝis al la emuo estas reen.
  
  
  Mia pojnoj estis ankoraŭ brulanta kaj sanganta, do la peza klingo
  
  
  ĝi ne glitas glate; kiam lia egoismo batis ŝin en la malantaŭo, ŝi carbine atingis por la ellasilon korpogardistoj kaj sentis la gardostaranto estas dikfingro buklo. Kiam mi pensis ke estis tro malfrue, mi sukcesis akiri mian fingron sur la ellasilon, kaj kiam li turnis sian kapon en mia direkto, liaj okuloj nubaj. Li falis sub mi.
  
  
  Li luktis por siaj piedoj, prenis la tenilo de sia glavo, kaj tiris. Ĝi estis tiel malfacila kiel ĝi venis, sed eĉ kvankam mi nun havis pli bonan armilon en la formo de gardostaranto estas carbine, ŝia, mi sciis, ke mi verŝajne bezonas tranĉilon por tranĉi la ankra ŝnurego, se mi revenis al la boato. Se nur li jam akiris ĝin.
  
  
  Mi atendis lin ĉe la angulo kaj rigardis la laboristoj konstruas la kadro de la konstruaĵo, tiam glitis en la pordo. Mi jam havis elektojn en mia mano, kaj la seruro ne estis komplikita, sed kun mia reen al la viroj supren, ĝi sentis kiel eterneco malfermi la pordon. Fine, mi estis kapabla akiri en # sen estanta rimarkita, kaj mi estis scivola, kion ili estis farantaj estas ke ili estis tiel okupata.
  
  
  Malantaŭ la seĝo, li trovis malgranda kvadrata ŝafto kiu kuris malsupren al la konkreta planko. Metalo pritraktas glitis malsupren de unu flanko; mi iris malsupren proksimume tridek metrojn al la fundo. Mi estis en mallarĝa koridoro, lumigita de kelkaj malalt-ceilinged dim lumoj, kaj proksimume kvindek piedoj antaŭen de mi estis fermita pordon.
  
  
  Ih la sekureco estis aŭ fuŝa, aŭ ĝi estis tiel proksima al nul ke ili didn't care anymore. Kio ajn ĝi estis, li puŝmalfermis la pordon kaj ĝi malfermiĝis; li ĵetis sin trans la nah kaj celis la carbine ĉe la spaco malantaŭ la nah.
  
  
  Li trovis sin en ĉambro plenigita kun instrumentoj, brilantaj lumo paneloj, kaj klakanta vicoj de komputiloj. Kvar viroj en khaki konvenas kolektiĝis ĉirkaŭ grandan mapon sur la kontraŭa flanko de la konstruaĵo, kaj kiel#? ia#? teliri supre sur ilin, ŝia vidis la skizon de ee de la orienta marbordo de Florido ĝis Marilando.
  
  
  Tsunganos vidis min unue. "Carter!" li grumblis, kaj denove mi devis doni la emu ĝia due: la egoismo reflexes ne halti ĉe la egoismo flago de permeso efektivigi. Li ducked al la dekstra kaj trovis la carbine apogis kontraŭ la tablo; ŝia egoismo ne volis mortigi ŝin, - ankoraŭ ne - tiel li prenis zorgema celo kaj meti kuglon en la emu ŝultron. Li ektirita al la flanko kaj falis al la konkreta planko kiel sango spattered lia ĉemizo.
  
  
  La aliaj prenis kovrilo; ŝia pafo batis unu el la viroj ĉirkaŭ, kaj li falis, kvankam li ne povis vidi kie Egoismo havis batis lin. La aliaj du plonĝis en vico de komputiloj. Tiam li ŝanĝis al aŭtomata reĝimo kaj pafis en alta griza kabineto, sekvita per agrabla duŝo de fajreroj kaj la odoro de brulanta izolaĵo.
  
  
  Ŝi, li turnis sin al Tsunganos - tro malfrue. Nun li havis sian propran armilon en siaj manoj, kaj ĝi estis pinta rekte ĉe mia kapo.
  
  
  Kiam ŝi, kolombon al la planko, ŝi aŭdis la kraki de egoismo carbine kaj sentis akra pikilo kiam gawking okulojn, gratis mian kolon. Li rulis super dufoje antaŭ haltanta preni celo; mi ne havas tempon por ŝanĝi al ununura pafo, kaj kun unu tiro de la ellasilo, li pugnis ses truoj en Tsunganos ' # viza? o kaj brusto.
  
  
  Tie estis neniu tempo por esti mizera; Ŝi ellitiĝis kaj piediris super al la brulanta vico de komputiloj.
  
  
  'Montru vin! Mi blekis.
  
  
  La aliaj du ne respondis, sed mi aŭdis peza boto scuff sur la planko. # ? Ia#? elo volis okupi sur metala seĝo kaj Stahl atendis. La bruo de komputiloj rompis la silenton. Dum atendanta por ŝi, ŝi, rigardis la grandan mapon sur lamentoj kaj vidis ruĝa pinheads alpinglita al la Florida marbordo norde de Miami. Ĉe unua, mi pensis, ke ĝi estis Cape Kennedy, NY, sed tiam mi vidis cape eĉ pli norde. Kio kuŝis inter kio estis taŭga celo kaj celo por kio?
  
  
  Odin Poe de la kaŝejon homoj decidis provi eskapi kaj kuris de malantaŭ la komputiloj plonĝi por la Tsungano carbine. Ĝi estis haltita per egoismo pafi pafon#? e#? iu tribo, kaj egoismo estas krio eĥis vivece en alta spaco. Li rulis tien kaj reen kiel ĝi doloris, lia flava haŭto igante strangan griza.
  
  
  La lasta persono estis atendanta por ŝi. Estis longa silento antaŭ ol li parolis.
  
  
  "Carter?"
  
  
  'Jes.'
  
  
  "Mi ne havas pafilon."
  
  
  "Eliri kaj montri ĝin."
  
  
  Estis paŭzo, kaj tiam la mano aperis ĉirkaŭ la angulo de la komputilo kazo. La mano estis malplena.
  
  
  "Bone, adiaŭ. Nun rigardi la ripozon."
  
  
  Li promenis ekstere kun ambaŭ manoj en la aero. Ĝi estis la viro kiu identigis min kun Tsunganos.
  
  
  "Venu tien ĉi," mi ordonis.
  
  
  Li moviĝis singarde, kvazaŭ la planko estis glitiga. Kiam li estis dekdu jardojn for, ŝi donis signon, ke la emu halti.
  
  
  "Carter ... mi estas en doloro."
  
  
  'Ho, ĉu?'
  
  
  'Mia maleolo. Eble ĝi estas rompita.
  
  
  "Tiam vi estas en sorto, aliaj. Nun, rapide. Diru al mi, kion ĝi ĉiuj signifas?
  
  
  "Tio ĉi ... ĝi estas nenio."
  
  
  'Ne, kompreneble ne."Mi levis mian carbine tiel ke ĝi estis indikita ĉe la emu vizaĝo. "Provu alian reŭmatismo traktado, kaj tiu tempon bona unu."
  
  
  La viro lekis siajn lipojn, kaj egoismo okuloj flickered#? irka?. "Mi ... mi ne povas diri ion ajn."
  
  
  Mi ne povis permesi al si ludi ludojn, do mi metis la kuglon en la egoismo estas levita brako. Li kriegis, liaj okuloj lar? a kun timo; kiam li provis kapti ŝin vundita brako, la emuo estis minacanta ŝin kun carbine. Li tenis siajn manojn kiel ŝvito eksplodis sur lia frunto.
  
  
  "La sekvanta gawk iros tra la kubuto." Mi ne estis certa kiel multaj pafoj mi lasis, sed mi ne kuraĝis kontroli.
  
  
  'Ne, ne! la viro flustris. "Mi diros ĝin! Mi diros al ŝi, ke! '
  
  
  Ĝi estis mia stulta kulpo por ne pagi atenton al la viro, kiu devus pafis ŝin en la kneecap. Li havis alian carbine antaŭ ol mi sciis ke li estis movanta, kaj ĝi estis verŝajne nur la excruciating doloro de la egoismo vundo kiu malhelpis la egoismo estas la unua pafo de frapanta min. Li ducked malantaŭ la seĝo denove.
  
  
  Egoismo: La dua pafo estis cent procente preciza. La viro ŝi estis pridemandanta lunged antaŭen, tiam kolapsis en seĝo kaj preskaŭ falis sur la supro de mi, gawking kiel mi estis kaptita en la kolo. Kiel li puŝis la korpon for, li aŭdis alian pafon , tiam silenton.
  
  
  Li rigardis ŝin atente? irka? la se? o kaj ekstaris. La lasta viro kuŝis apud Tsunganos, ankoraŭ tenante la carbine en lia buŝo. Ĝemi Egoismo estas reen karto estis saltis kun brila ruĝa sango. # Anta? ol faranta ion ajn alia, li ekzamenis la kvar korpoj. Post konfirmanta ke ili estis mortaj, li ekzamenis la mapo. Aro de pinheads estis alpinglita al Palm Beach, kiu signifis nenion por mi. Sed la fajnaj linioj desegnitaj sur la mapo de eta punkto en la Bahamas rakontis al mi eĉ pli.
  
  
  Ili gvidis de Domesday Insulo al ilia celloko - ĉiuj krom unu. Ĉi-tio unu linio kuris laŭ la tuta marbordo en rekta linio, gvidanta inland sude de Cape Hatteras. Ĝi venis al Vaŝingtono, kaj li pensis, ke ili ne bezonas pinhead al mark#? i tiu celo.
  
  
  Mi rapide serĉis la kvar seĝoj en la ĉambro, sed trovis nenion pli utilaj ol kelkaj projektoj kaj komputila # printa? o, kiu ŝajnis kiel sensencaĵo al mi.
  
  
  Sed ĝi estis klara ke # tio? i estis iu speco de kontrolo ĉambro, kaj tio kondukis al la logika konkludo ke io estis okazanta ĉi tie sur Domesday Insulo.
  
  
  Kun la pugo de la carbine, ŝi frapis ekstere ĉiuj la sensiloj sur la panelo, kaj iris reen al la ŝafto gvidanta al la oficejo. Mi elkuris la pordon kaj ducked en la undergrowth, ne rimarkante iu ajn en la kadro de la konstruaĵo.
  
  
  La hidroplano ŝipo estis kie ŝia egoismo lasis ĝin, ankrita. Li tranĉis la linio kun malakra klingo, tiam ŝaltis la motoron, kaj veturis malrapide for de la banko ĝis la ferret estis sekure sur plena throttle. Li velis reen al Resurekto Insulo kaj gvidita por la plaĝo apud la hotelo.
  
  
  Mi mallevis la boaton, eliris sur la strando, kaj piediris super al la trotuaro, ŝi montris al mi. Ĝi wasn't ĝis mi alvenis al mia ĉambro, mi rimarkis, mi ne havas ŝlosilon kun mi, do mi devis uzi mian seruro reprenas denove; ĉi tiu tasko estis fariĝanta refresher kurso sur malfermo seruroj.
  
  
  Li demetis sian naĝado trunkoj, duŝis, aplikita salve al lia bruligis pojnoj, kaj ekzamenis la kuglo vundo sur lia kolo. Ĝi estis granda, sed supraĵan vundon, kaj li volas meti Bando-Helpo sur ĝin kaj metis sur malluma turtleneck ĵerzo kaj pantalono.
  
  
  Estis neniu dubo pri ĝi nun; Wilhelmina kaj Hugo venis el ĉiuj super la gastejo. La Luger ŝarĝita, refaldis Egoismo en mola leda ŝultro pistolujo, tiam ligita la stiletto al sia maldekstra antaŭbrako. Li ĵetis sur blua jako. Li rigardis la horloĝon, li estus lasita en lia ĉambro. Ĝi estis malfacile kredi ke la vespero estis ankoraŭ komenco.
  
  
  Ŝi prenis la ŝlosilon de la ĉambro sur la tablo, malsupre, piediris tra la mimmo liftoj, kaj revenis reen al la kazino. Kiel kutime, la spektantaro estis malgranda, sed mi ne estis interesita; mi iris al cabaret.
  
  
  La komikulo estis sur la scenejo, kiu signifis li ne estus elfaranta por pri duona horo. Mi ne scias se mi povus atendi tiom longe antaŭ ol mi faris kontakton kun ŝi; mi eĉ ne scias se ŝi estus laboranta en tiu nokto. Li ordonis trinki, atendis la kelnero fari ĝin sur la alia flanko de la baras, tiam rapide piediris tra la pordo, kiu kondukis rekte al la scenejo.
  
  
  Mi iris malsupren malgranda flugo de ŝtuparo kaj trovis min mem en mallarĝa koridoro inter staploj de kestoj kaj vico de la locker ĉambro pordoj. Libana akrobatoj sidis en la malvasta ĉambro, sed ili ne rigardu min kiel mi pasis.
  
  
  Mi provis ĝin antaŭ tri tagoj mi trovis Chyna s locker room. Ŝi sidis antaŭ la spegulo, portanta nur la malsupra parto de ŝia kostumo, kaj tie estis plumoj ĉirkaŭ ĝi. Li glitis enen kun Wilhelmina en lia mano.
  
  
  "Ni devas sono,"mi siblis, indikante ĉe la Luger.
  
  
  Ŝiaj okuloj larĝiĝis kvazaŭ ŝi turnis sin al mi. "Nick!" ŝi flustris.
  
  
  'Jes. Teni viajn manojn kie ih povas vidi ŝin."
  
  
  Ŝi provis ekstari, etendante siajn manojn al mi. "Ho, fidu min, Nick, ĝi ne visko la ideo ke ili estis iranta mortigi vin !"
  
  
  'Kompreneble ne. Leviĝu. Meti ion sur."
  
  
  Ŝi leviĝis malrapide.
  
  
  "Porti ion?" Ĝi estis la sama rideto denove-preskaŭ. "Ni ne havas tempon por tio, kara. Rapidu, aŭ mi metos vin en via loko tuj."
  
  
  Ŝi sidis senmove kaj rigardis en miajn okulojn; li sciis, kion ŝi vidis tie.Ĉi-tio konvinkis ŝin, ke mi ne ŝercas. Ŝi kaptis siajn vestojn de la seĝo kaj metis ilin sur. Ĝi estis mia robo.
  
  
  'Kien ni iras?'Kio estas ĝi?' ŝi demandis, kaj ŝia voĉo iomete tremis.
  
  
  "Estas tie vojo el ĉi tie?"
  
  
  'Jes.'
  
  
  "Tiam ni iros tra tie."
  
  
  Ni piediris malsupren la halo, ekster la malantaŭa pordo, kaj venis al nun-konata flanka pordo. Ŝi piediris kun sia kapo tenita alta kaj ne aspektas malantaŭa, dum Ei restis kelkajn paŝojn malantaŭ Nah. Ŝi haltis ĉe la supro de la ŝtuparo kaj rigardis malantaŭen.
  
  
  "Al via ĉambro?"
  
  
  "Kiel vi divenis."
  
  
  "Kaj vi eĉ ne povis atendi por montri al la fino? Kiel bela de vi.'
  
  
  'Rapidu.'
  
  
  En la ĉambro, ee puŝis ŝin malsupren sur la lito malfacile # sufi? a # kontuzi? in malgranda. Ŝiaj okuloj pleniĝis de dubo por momento, poste ili komencis vagi denove.
  
  
  "Do vi eskapis de ili. Ŝi estas tiel # feli? a pri # tio? i, Nick.
  
  
  'Faligi ĝin. Kio faras#? i tiu situacio signifas, ĉe la Lasta Juĝo?
  
  
  "Tion ... mi vere ne scias."
  
  
  Ĝi estis celita ĉe Wilhelmina Ay vizaĝo. 'Provu respondante denove.'
  
  
  Ŝi lasis la robo glito sur ŝiaj ŝultroj. Mi movis mia maldekstra mano kaj ni Hugo la stiletto gliti en mia mano, tiel ke ŝi povis vidi ĝin. Ĝi tagiĝis sur ŝin.
  
  
  "Vi ne ..."
  
  
  "Mi ne havas multe da tempo, kara. Respondu min."'
  
  
  Ŝi mallevis sian kapon kaj ploris en ŝiaj manoj. "Mia patro, Nick. Li estas ĉe la tendaro. Se ili trovos ekstere, li, diru al ili... -
  
  
  Estas multaj patroj en la tendaroj, " mi diris akre. "Parolanta...'
  
  
  Ŝi levis sian vizaĝon, kaj la larmoj estis vera.
  
  
  "Honeste, Nick, mi ne scias multe pri ĝi. Komence, ili diris ke ili estis farantaj ion por liberigi mia lando, sed iu tempo # anta? e mi konsciis, ke tio estis mensogo. Kiam mi preskaŭ atingis mortigita lasta nokto...
  
  
  "Preskaŭ." Ĉu vi pensas, ke ili efektive faris ĝin?
  
  
  "Kiu scias? Ŝi neniam estis al Domesday Insulo; ili ordonis, ke mi ne iri proksime de ĝi."
  
  
  Mi hezitis;? i ne gravas se ŝi mensogis aŭ ne, ĉar mi jam sciis sufiĉe pri la Lasta Juĝo.
  
  
  "Vi devas kredi min, Nick." Tie estis noto de histerio en ŝia voĉo nun;? i estis perfekta.
  
  
  "Kiel vi helpi ilin? Kio estis via profesio?
  
  
  "Mi ne faras multe; ili nur diris al mi raporti ĉiu, kiu demandis demandojn en silento."
  
  
  'Kiel ŝi estas?'
  
  
  "Mi neniam rakontis al ili pri vi."
  
  
  'Kompreneble ne.'
  
  
  "Mi Eĉ Ne Angela?"
  
  
  Ŝi mallevis sian kapon denove, ŝia densa hararo kovrante ŝian vizaĝon. "Ŝi ne demandas io ajn. Nenio kiel tio. Kiam tiuj homoj eniris ĉi tiun ĉambron? i-nokte, mi estis same surprizita kiel vi estis."
  
  
  "Kiu sendis vin al Duobla C?"
  
  
  "Mia agento. Mi ĵuras je mia patrino la tombo." Ŝi transiris sin rapide. "Ili venis al mi, kiam ŝi estis ĉi tie dum unu aŭ du monatoj. Ili diris, ke ili sciis pri mia patro, ili diris ke ili volis helpi liberigi mia lando. Sed poste ŝi konsciis ke ili estis restantaj, ĉar ili diris: mia patro estus mortigita se mi ne faros, kion ili diris."
  
  
  Mi ne lernas ion novan de ŝi. 'Bona. Tolerebla, mi kredas vin. Nun diru al mi kiel akiri al De Doublon." Kaj mi ne celas tra la pordego.
  
  
  Ŝi rigardis supren kaj mordis sian lipon. Fine, ŝi kapjesis. "Tie estas vojo ..."
  
  
  Post ligante ŝin kun strioj de folio kaj la zono de lia kitelo, li iris malsupren la malantaŭa ŝtuparo kaj paŝis rapide laŭ la strando al la enirejo de la tunelo, kiu kondukis al la laguno. Mi devis iri naĝi ĉi-nokte, almenaŭ unufoje pli, sed ĉi tiu tempo mi havus armilon, ke mi povus fidi sur.
  
  
  
  
  Ĉapitro 13
  
  
  
  
  Dum Malpermeso, De Doublon servis kiel la ĉefa trafiko punkto por rumo kontrabandistoj, kiam barita pordegoj estis instalita proksime de la golfeto, tiel kiel kaŝita butonoj kiuj malfermis la ih sur ambaŭ flankoj. Kiam Grady Ingersoll aĉetis la insulo, li forlasis la sistemo sendifekta, eĉ uzanta izolitan kontrolon launchers kiu laboris de hydrofoils. Ĝi ne estis senzorga; foje Ingersoll pensis de # e? metanta aliaj boatoj en la laguno kiu ne estis ekipita kun remotes. Sed estis neeble atingi la tenilo de ie ajn sed boato en la golfeto - aŭ preskaŭ neebla.
  
  
  La konzolo estis malgranda punkto sur la flanko de la piedira ponto, iomete pli malpeza ol la resto de la ŝtono-kaj-konkreta strukturo. La nura maniero atingi ĝi estas grimpi super la rando, kaj por atingi la butonon kiam vi falas en la akvon. Ŝi diris al mi, ke ŝi faris#? i tiu multaj tempoj en la fruaj stadioj de ŝia amafero kun Angela, kiam ili devis esti zorgema ĉar Angela ankoraŭ kondutis pli aŭ malpli kiel la mastrino de Ingersoll. Ĝi ne gravas tiuj tagoj; la miliardulo s gustoj estis pli ekzotaj.
  
  
  Lia benko gazetaro sur la ponto faris certe de la punkto la loko kaj movita antaŭen, malglataj rokoj iri ĉe mia jako. Kaj tiam li falis kaj frapis la makulo kun lia mano kiel li falis, tiam plonĝis en la akvo.
  
  
  Kiam mi naĝis supren al ŝi, mi ne vidas ion ajn, sed kiel miaj okuloj komencis ŝanĝi al la krepusko, mi nur vidis unu pordego altiĝanta en la tunelo. Mi havis dudek sekundojn por akiri tra ĝi, kaj ĝi estis la eksiĝinta tajdo.
  
  
  Ĝi estis forta tajdo, kaj mia Svedoj estis tre multe en mia vojo. Post kiam # mal? pari pli ol duono de la asignita tempo, li ankoraŭ ne estis proksima al la kritika punkto. Preni profundan enspiron, li eniĝis kun sia kapo kaj manoj, kaj komencis naĝi kun#? iu lia eblas. Mi ne povis vidi, kiom lia progreso estis, sed mi tenis naĝado ĝis la malgranda horloĝo en mia kapo diris al mi, ke la tempo devas esti supre. Mi levis mian kapon singarde kaj sentis la akrigita feraj stangoj skrapi mia maleolo.
  
  
  Mia maleolo estis kaptita inter du stangoj, kaj li sentis mi estanta tirita malsupren. Li turnis sin furioze, kaptis lian kaptitaj kruron, kaj tiris. Tie estis progreso, sed ne sufiĉe. La pordego daŭre sinkas al la fundo de la golfeto. Mi sukcesis nekaŝemaj enspiron antaŭ ol mia kapo sinkis, tiam ŝi provis labori kviete ĝis la malluma akvo fermiĝis super mia kapo.
  
  
  Paniko preskaŭ mortigis min, sed kiam mi komencis draŝi, mi imagis, kio okazus, se mi eliris de tie, kaj speco de trankvila venis super mi. Ĝi estis preskaŭ kiel se mi sukcesis spiri profunde sub la surfaco, metode distrante mian maleolon. Kiam ŝi fine venis, ŝia voĉo rapide ekaperis. Li malrapide naĝis al la vertikala ŝtono banko de la laguno kaj grimpis marborde.
  
  
  Post mia spirado revenis al normala, Luger malplenigis ĝin kaj zorge viŝis la kartoĉoj seka kun palma folio. Tiam ih enmetita ĝin reen en la revuo kaj metis ĝin en la skatolo.
  
  
  La aliaj du hydrofoils dancis sur ilia ligu liniojn kiel ondiĝanta fantomoj. La boatoj estis unguarded; ĝi estis evidenta ke Ingersoll-aŭ la Intima Ses kiu estis fakte en monpostulo de la operacio-havis sekurecaj fortoj ĉe la ĉefa pordego kaj ĉirkaŭ De Doublon mem. Tiel ege, kiu estis bone kun mi, sed ĝi estus nur akiras pli malbona se ŝi iris proksime al la domo kun leki.
  
  
  Ĝi ne estis malfacile trovi la enirejo al la subtera trairejo; Li rapide marŝis al la gastejo, iris al la ŝtuparo, kaj zorge grimpis supren. Al mia rajto estis mallarĝa koridoro kiu kondukis al la ĉefa ĉambro kie la Anĝeloj kaj la Aliaj havis preskaŭ batalis super mi. Sur la alia flanko estis la dua flugo de ŝtuparo. Ĝi estis logika vojo, tiel mi sekvis ĝin. Kiam ŝia atingis la supron, lia, trovis ke li estis ĝusta, sed ĝi estis sakstrato.
  
  
  Ŝtala pordo blokis la trairejon, masiva kaj solida kun nur unu malgranda luketo. Ŝi, esperante mi preferas resti for el la restriktita enketo luketo dum mi rampis supren sur ŝi. Tie estis neniu punkto en kontrolanta se ĝi estis ŝlosita; ĝi devus esti.
  
  
  Ĉirkaŭ la jako poŝo, preni el malgranda pakaĵo. La ŝtofo ĉirkaŭ la sako disfaldis facile, igante ŝnuro preskaŭ tri metrojn longa. Interne de la sako estis granda peco de eksplodaĵo; ĝi estis singarde premis per ee al la rando de la skatolo, tiam malgranda fuzeo estis enmetita. La lanyard estis rapida sekureco catch.
  
  
  Ekbruliginte ĝin, li saltis malsupren al la unua etaĝo, saltis? irka? la angulo kaj kaŝis. La eksplodo faris surdiga bruo en la solida konstruaĵo de ŝtono, kaj la muroj kaj planko skuis pro pluraj sekundoj. Ekrigardante supren sur la ŝtuparo, ŝia, li vidis, ke la pordo estis larĝe malfermita sur siaj ĉarniroj.
  
  
  Ŝia restis metita.
  
  
  Ili kuris al mi, Trajno gvidanta la vojon, sekvata de la du ceteraj viraj membroj de la Intima Ses. Mi evitis; la fumo estis ankoraŭ sufiĉe dika por kaŝi min de ih la okuloj, sed mi vidis, ke ĉiuj tri el ili estis armitaj per pistoloj.
  
  
  Li lasis Trajno kaj la venonta viro pasi ŝin kaj malaperis sub la ŝtuparo. Alia long-haired viro en malhela vestokompleto prenis malsaman itineron, ekstere de mia atingo. Tiam mi povis grimpis la ŝtuparon, sed mi ne iris al la hotelo por havi ilin en mia dorso. Mi iris malsupren la halo kaj rapidis post la Trajno kaj la alia viro.
  
  
  Li estis rapide superita de Kamarado Trajno, kiu estis nur turnanta kiam ni venis vizaĝo por alfronti en la malluma koridoro. Egoismo estas pafilo iris supren, sed Hugo estis iom pli rapida; la tranĉilo iris tra la gorĝo de Egoismo kaj ekstere al lia kolo. Ĝi falis kun surprizita sinsekvajn sono.
  
  
  Deŝirante la pafilon el la egoismo de la malrigida mano, li kuris en la koridoro kaj Stahl atendi. Frue aŭ malfrue, la Trajno devus reveni, kaj mi esperis ke li sekvus la saman vojon. Mi ne estis surprizita por aŭdi la bruon, sed tiam mi memoris ke la malnova konstruaĵo estis konstruita kiel fortikaĵo; kion mi pensis estis tondro, la gardistoj ekster verŝajne ne eĉ aŭdas ĝin.
  
  
  La tempo estis pasanta tro rapide; Ŝi rigardis la horloĝon. Ĝi estis preskaŭ noktomezo, kaj kiam mi memoris kion Wilf diris al mi sur la hidroplano boato, ke ĝi estis tro malfrue por ih halti, mi havis maltrankvilan senton, ke ĝi povus esti tempo. Eble ŝi estis sendita al la salono de kontrolo, sed tio sufiĉas? Mi venis al la konkludo ke mi ne povas atendi plu. Li silente grimpis la ŝtuparon al la rompita ŝtalo pordo kaj fiksrigardis tra la malfermo. Mi rigardis eksteren tra la densa fumo en malgranda kaj tute malplena koridoro kun neka? ema pordon, vidalvide al mi. Mi iris tie kun Wilhelmina preta por pafi.
  
  
  'Kiu estas tie? Ĝi estis Angela's # vo? o super la laŭtparolilo. Ĉi tiu ĉambro ne havas luketo,sed mi memoris ĝin de la sekurecaj fotiloj ĉie en la domo. Pro la fumo # ankora? pendanta en la ĉambro, ŝi ne sciis, mi - aŭ la briko eksplodo de la#? elo#? i tie. Ĉiuokaze, mi akiris bonŝanca.
  
  
  Li malaltigis sian kapon kaj croaked: "Ĝi estas ŝia, Trajno. Malfermi supre!"'
  
  
  "Pasvorton, Trajno ..."
  
  
  "Damne, ĝi doloras! La bastardo eskapis. Lasu min!"'
  
  
  Estis momento de silento, kaj mi scivolis se mi diris tro multe, kaj tiam la pordo malrapide malfermiĝis.
  
  
  Ŝi klakfermis sian ŝultron al la pordo kun ĉiuj ŝi povus. Dum momento, mia tuta dekstra flanko iris sensentan de la efiko, kaj la pordo malfermiĝis nur kelkaj coloj antaŭ ol veni al subita halto. Ŝi estis puŝita tra la malfermo kaj Stahl serĉis Angela kun la buŝo de lia luger.
  
  
  Ŝi sidis sur la planko, kruroj, konsideras # lar? e. Kun ŝia longa purpura robo kaj disheveled harojn, ŝi aspektis kiel granda infano, kiu havis subite falis.
  
  
  "Vi!", ŝi diris en flustro.
  
  
  'Jes. Stari supre. Rapidu!'
  
  
  Ŝi stariĝis kaj silente levis siajn manojn. Ŝia patro serĉis ŝin krude kaj ne lasis nin pasi sola loko por kaŝi armilo. "Mi ne bezonas pafilon," ŝi diris trankvile.
  
  
  Ŝi, chuckled. "Verŝajne ne. Bone, Angela, prenu min al via estro.
  
  
  Ŝi tiris la ŝultrojn kaj marŝis malsupren la ampleksa halo, kiu estis tiel riĉe sternita ke ĝi faris mia hotelo ĉambro rigardi shabby de komparo. La mola nerekta lumigado lumigita la veluro-kovritaj muroj kiel se ili havis interna ardo de ilia propra. Antikva seĝoj kaj kanapoj estis disĵetitaj tie ĉi kaj tie, kaj eĉ paron de kirasoj ŝajnis esti sidanta gardisto ĉe la skulptita duoblaj pordoj ĉe la fino de la halo.
  
  
  "Ĉi tie," Angela diris, montrante al la pordo.
  
  
  'Tiam vin."Hey riverencis al ŝi.
  
  
  Ŝi puŝmalfermis la pordon. Ni trovis nin en unu grandega, alta-ceilinged ĉambro, parte meblita kun eĉ pli antiques, parte en ultra-moderna stilo. Grandega luko super ni donis al ni vidi la stelojn, kaj al ŝia rajto, ke mi povus vidi la spektado fenestro kiu preteratentis la " orgio hall." Maljuna viro sidis en la trono-simila seĝo, plejparte envolvita en ombroj. Li puŝis Angelou antaŭ li kaj piediris super al li.
  
  
  "S-ro Ingersoll," la knabino diris mallaŭte.
  
  
  La maljunulo turnis sian kapon iomete riveli la sama vizaĝo, kiun mi vidis de malsupre, ke vespero. Li sulkigis la frunton, kiam li vidis min, kaj liaj grandaj manoj kaptis la brakojn de sia grandega seĝo.
  
  
  'Kiu estas? Egoismo estas voĉo estis petulant.
  
  
  "Nick Carter." Ni rakontis al vi pri nen.
  
  
  Ingersoll hezitis, liaj fingroj movanta ekscitite laŭ la banister. "Li devas esti mortigita."
  
  
  "Kaj evidente tio ne okazas." Li paŝis supren proksima al Angela kaj puŝetis Luger en la flanko. "Via ludo estas finita."
  
  
  Alia longa hezito antaŭ ol li parolis, kaj liaj fingroj flirtis. "Mia ludo?"
  
  
  La vortoj ne tute kongruas kun la maniero la egoismo lipoj moviĝis, kiel misrecorded filmo. Li piediris super al la # se? o. Li ridetis iom, kaj liaj lipoj moviĝis listlessly. "Kion vi deziras?"
  
  
  Ĝi estis mia#? irado al frown, ĉar staranta publike antaŭ li, mi povis ĵuri ŝia egoismo voĉo venis de ie en la malantaŭo de ŝia kapo.
  
  
  Ingersoll ne estis interesita pri egoismo korkotirilon la respondo. Mia egoo rideto subite turnis en rideto de perfekta memfido - la momento, kiam mia brako estis kaptis kaj turnis for de Angela tiel forte, ke ĝi preskaŭ dislocated.
  
  
  Ŝia estis mallonga aro; pugno brufermis en mia vizaĝo. Sensenta, mi malantaŭeniris for, sed la paralizanta atingo de mia brako ne lasas supre. Ĝi estis la Trajno, kaj lia malhela vizaĝo estis ridetanta triumfe ĉe mi. Malantaŭ li, dua viro en malhela vestokompleto farita per pistolo ĉe mi stakigi dolaro.
  
  
  Mi lasis Wilhelmina falas al la planko; la Luger faris ne pli da bruo sur la tapiŝon ol la Trajno kaj la aliaj faris, kiam ili? teliri supre sur min.
  
  
  Tuj, Ingersoll leviĝis de la seĝo kaj movis kun energio kaj precizeco ke li ne havis antaŭe. "Tre bone, sinjoroj," li diris. "Kaj nun ke ni havas Nick Carter reen, ni devas fari certe li ne kuri for? i tiu tempo."
  
  
  Mia makzelo devas falis malfermita en nekredemo kiel la homo nomis Ingersoll aŭskultis al ŝi; la voĉo ŝi estis aŭdanta nun estis tute malsamaj.
  
  
  Ingersoll ekridetis. "Vi aspektas surprizita, Carter."
  
  
  Li kapjesis al ŝi.
  
  
  'Kompreneble. Kiu ne estus surprizita se ili trovis ekstere mi ne estis la vera Grady Ingersoll?
  
  
  'Kiu do vi estas?'
  
  
  La viro tiris la ŝultrojn. "Jes, vi povas voki min # substitua? o."
  
  
  "Kaj la vera Ingersoll?"
  
  
  "Ĉu vi ne konjektas tion?" Ne estas ĉiuj via inteligenteco agentejoj # malanta? # tio? i? Kial alia volus vin esti spionanta#? i tie?
  
  
  "Li estas mortinta?"
  
  
  "Tiel, jes."
  
  
  'Kio faras ĉi tiun mezumon?'
  
  
  "Iru, mi montros ĝin al vi."
  
  
  Li faris sian vojon trans la ĉambro al la alcove, pasante vicoj de elektronikaj aparatoj kiu konstante flickered kaj whirred. Li haltis antaŭ du etaĝo-longo veluraj kurtenoj, rigardis min denove, kaj tiris la kurtenojn reen.
  
  
  Mi rigardis reen ĉe Grady Ingersoll, kiu estis identa en ĉiu detalo al la viro staranta apud mi. Sed la aliaj Ingersoll estis malfermita en travidebla ujo,? ia viza? o kaj korpo parte kaŝita de swirling nebulo. Egoismo estas okuloj estis fermitaj kaj li estis portanta kio aspektis kiel hospitalo prelegoj. "Do, Carter?" Ingersoll demandis - aŭ hema li estus estinta. "Mia Orientaj kolegoj diris al mi, ke vi estas tre inteligenta knabino ..."
  
  
  "Ĝi estas frostigita?"
  
  
  Ingersoll - mi povus havi vokis ĝin ke, ĉar mi neniam pensis pri alia nomo-kapjesis. 'Ĝuste. Vi certe scias ion pri cryogenics.
  
  
  "La tekniko de congelación homoj vivas."
  
  
  "#Tio? i estis desegnita por proponi homoj kiel Grady Ingersoll" - li klinis sin al la travidebla ujo - " la espero de senmorteco. Kiam multi-billion-dollar individuo suferas de nekuracebla malsano, cryogenics povas meti la egoismo en suspended animation is medicina scienco povas trovi resanigilon por la egoismo. Tre simpla, ĉu ne?
  
  
  "Do vi estas egomaniac?" Ĝis li estas resanigita?
  
  
  'Ĝuste. # Ali? i kaj scrupulously preparita de tiu sinjoro sin en la plej strikta sekreteco. Eĉ miaj plej proksimaj asociitoj ne scias, nam pri ĉi tiu malsano, nam pri mia rolo en administranta Ingersoll la reĝlando ĝis li povis administri ĝin denove."
  
  
  La pecoj de la puzlo estis nun rapide komencas fali en lokon. 'Voĉon. Kiel vi faris ĝin?'
  
  
  Ingersoll indikis al la elektronika ekipaĵo. "Mia mentoro - aŭ ŝi, ĉu mi devus diri paŝtisto? "kiel vi verŝajne scias, ke li estis pli ol nur mono-faranta # ma? ino; li ankaŭ estis scienca geniulo. Mi ankaŭ havas modesta fono en kelkaj aplikataj sciencoj, kaj kune ni evoluigis komputilo voĉo por mi. # ? I tiu memoro bankoj enhavas multajn milojn da vortoj kaj frazoj, kiuj estas tuj disponebla, kaj ĉiuj el ili estas registritaj fare de Ingersoll egoismo, en # beda? rinde neimitebla voĉo. Kun egoismo, mi povas paroli sur la telefono aŭ doni paroladon; mi povas eĉ paroli al homoj viza? o-al- # viza? o kun kelkaj limigoj, kiel vi rimarkis, kelkajn minutojn antaŭe.
  
  
  Ŝi estis impresita, kaj faris certe ke li rimarkis ĝin. "Ĝi estas nekredebla," mi diris.
  
  
  'Jes. Mi deziras, ke la mondo neniam scias - almenaŭ ne ĝis mi foriros ."
  
  
  'Kion vi volas diri?'
  
  
  "Bone, bone, Carter, ĉu vi vere pensas, ke nun, ke li atingis tiun pozicion, li estos revivigita de tiu vivanta kadavro?" Li tiris malsupren la kurtenoj kun malestima gesto kaj blokis la vidon de la vera miliardulo. "Antaŭ ol mi kolektis miajn fidindaj asociitoj#? i tie, mi estis la nura unu kiu sciis la veron. La nur unu en la tuta mondo! "
  
  
  "Sed ... ĉu vi fidi tiujn homojn?"
  
  
  'Kompreneble. Ili havas multe pli altan celon ol nur kontrolanta la financa imperio, kaj mi helpas ilin fari tion."
  
  
  "Kio estas tiu celo?"
  
  
  Ingersoll svingis dikan fingron sub mia nazo. "Nun, nun, Carter, vi volas scii, tro multe."
  
  
  "Kial ni ne akiras liverita de#? i tiu ulo anstataŭe de stari ĉi tie parolas?" grumblis Trajno. "Li estas tro inteligenta por riski tion."
  
  
  "Vi eble volas aŭdi kion mi jam trovis ekstere," mi diris rapide.
  
  
  Ingersoll rigardis de mi al Trajno al mi. "Jes," li diris malrapide, " diru al ni, kion vi lernis pri ni."
  
  
  "Resume, ke vi estas konstruanta iun specon de raketo launcher sur Doomsday Insulo."
  
  
  Egoismo estas brovoj pafita supre. "Ho, pri tio, Carter? Kiam vi diras "iu speco de # instala? o," vi pravas ."
  
  
  "Vi signifas ĝin estas preta por uzi?"
  
  
  'Certe.'
  
  
  "S-ro Ingersoll," Trajno grumblis warningly.
  
  
  "Ho, ne maltrankviliĝu. Carter havas tiel bele invadis Ingersoll estas fifama privateco, ke la malplej ni povas fari estas diri em iom pri nia operacio antaŭ ol ni silento egoismo forever.
  
  
  Mi divenis ĝuste, li estis parolisto, entuziasma por montri sian sagacon. "Mi ne pensas, ke via fidinda associates fidas vin, Ingersoll," mi diris. "Ho, tio estas sendube ne la kazo." Li faris grandioza gesto. "Ni ĉiuj bezonas unu la alian; ni estas la perfekta teamo, senprecedenca kombinaĵo de idealismo kaj teknika kapablo. Ne mencii la monon, kompreneble.
  
  
  'Idealismo? Li rigardis Trajno, kies scowl ne ŝanĝi. "Ke la long-haired scum?"
  
  
  "Neniu vojo? Tiuj junaj homoj - kaj la juna sinjorino - estas farita al subĉiela naĝado ĉirkaŭ la mondo kaj prosperon por ĉiuj, iris tra la purgatorio de dubo, malakcepto kaj purigo ."
  
  
  "Mi ne komprenas vin."
  
  
  "Bone, prenu la Fortika Unu, ekzemple. La West Point diplomiĝinto, li iris maltrafi en Vjetnamio pli ol du jaroj. Mi estis dirita ke egoismo kaj postaj spertoj en Hanojo kaj aliloke en la nordo estis tre instrua. Kaj Frank havis dizertis de la armeo al Okcidenta Germanio, - nature, li estis gvidita de la plej altajn principojn - kaj finis supre en la Malproksima Oriento. Anton gvidis grupon de volontuloj, kiuj helpis eksporti la sukero rikolto al Kubo, kaj venis al la konkludo ke ŝi povus fari multe pli por ĉi tiu komerco ol nur tranĉi sukerkano. Arthur... Kie estas Arturo?
  
  
  "Mortinta," Trajno diris sincere. "Ĉi tiu ulo mortigis la egoismo." Ingersoll rigardis min kun duone fermitaj okuloj. "Ĉu ĝi estis necesa, Carter?"
  
  
  "Ĝi ŝajnis kiel bona ideo ĉe la tempo."
  
  
  "Kaj Kevin?" Wilf?
  
  
  "Ili estis tuj donu al mi unu-voja bileto al la fundo de la oceano. Ĝi estis ih, kiuj tenis ŝin de faranta ĝi."
  
  
  'Hmm. Vi detruis mian izolitan kontrolon ĉi-vespere, ĉu ne?
  
  
  Mi ne diri ion ajn al ŝi.
  
  
  Ingersoll tiris la horloĝon el ĉirkaŭ lia veŝto poŝo - li estis vestita kiu konvenas-kaj severe rigardis la disko. "Mi ne pensas, ke ĝi estus helpema por demandi kiel multaj de viaj kolegoj' softvaro renkontos scias, kion vi lernis." Li ne atendis mian respondon. "Sed ĝi ne gravas. Niaj planoj estos nur devas esti ŝanĝita iomete."
  
  
  'Kiel do? Mi povis senti Trein la peza korpo malantaŭ mi, kaj Frank estas pafilon apud mi estis senmova.
  
  
  'Venu. Mi montros ĝin al vi. Ingersoll iris en la ĉambron kie la elektronika ekipaĵo estis lokita. Li turnis la montrilo, kaj la ekrano lumigita supren kun detala vido. "Ĉi tie, kiel vi povas vidi, estas Domesday Insulo. La konstruo kaj plibonigo de mia nova hotelo estas tre malrapida, sed # tio? i estas#? ar? i ne estas hotelo. Vidi#? i tiu vertikalaj interne? Li indikis al kelkaj malgrandaj punktoj sur la skeleto de konstruaĵo sub konstruo. "Bone, dek ok, kaj en ĉiu el la dek ok pipoj, kiu estas kava, estas raketoj. Mi konfesas, ke ili havas limigitan gamon, sed mi pensas, ke kuda estas celita por ĉiam.
  
  
  Ŝi volis diri al la emu, ke mi sciis kio ili estis iranta por, sed tenis reen. 'Ho, ĉu?'
  
  
  'Jes. Palm Aflikto. Ĝi estas apenaŭ la plej vundeblaj milita celo, estas ĝi?
  
  
  'Ne.'
  
  
  "Sed... pensi pri ĝi. Kiam mi donu al ŝi la signalo, la milionuloj ' ludejo estos frapita de alta-eksploda fragmentiĝo misiloj. Ho, ne atomaj armiloj, Carter. Ni estis alportanta partoj tie unu de unu super la pasinta jaro, kaj dank ' al la sagaco de nia flava- # senha? tigi amikoj - ne forgesu, ili elpensis pulvon - ni havas tutan armilejon sur nia eta insulo."
  
  
  "Sed kio estas la punkto?"
  
  
  Pensi pri ĝi: senprecedenca kaj sekve neatendita atako sur areo kie la prezidanto de la Usono estas en la salono sur laboranta ferio-konsultanta kun la ĉefaj partoprenantoj de lia kampanjo, kelkaj el la plej riĉaj kaj la plej multaj influaj homoj en la mondo."
  
  
  - Kion vi pensas, ke vi volas atingi per faranta tion ĉi?
  
  
  "Nu, ni intencas devigi la USONA registaro por akcepti niajn terminojn."
  
  
  'Kondiĉoj?'
  
  
  Ingersoll ridetis ruefully. "Vi estis ĉe Cape Kennedy, NY, Carter. Vi scias, kio ni volas. Se miaj amikoj en la Malproksima Oriento ankaŭ havas Tri-gvidita gvido sistemoj, ili estos la nuklea ekvivalento de aliaj superpotencoj."
  
  
  "Vi do scias pri la ekzisto de Driekoppen"
  
  
  "Kiel la ĉefa akciulo, mi estas, kompreneble, konscia de#? iuj novaj evoluoj. Kvankam mi eĉ ne havas aliron al la detaloj."
  
  
  Li kapjesis al ŝi. "Kio estas tiel bonan pri ĝi?"
  
  
  "Oh ... la senton, ke vi jam atingis ion ke mono ne povas aĉeti. Eble unu tagon mi estos memorita kiel la plej granda paciganto en historio."
  
  
  "Kio se via unua atako ne funkcias? Se la armitaj fortoj de nia lando decidis veni ĉi tie por viŝi vin de la vizaĝo de la tero?
  
  
  "Oh, come on! Bombo insulo en la mezo de populara turisma areo, en la kolonioj de via plej proksima aliancano?
  
  
  Ŝi komprenis, kion li celis. "Sed kio okazas kiam vi lanĉi raketojn? Ĉi tiuj homoj povas demandi se vi havas ion alian."
  
  
  "Jes, sed ni havas ĝin ankaŭ. La Carter nuklea misilo, kiun ni, kompreneble, nomita la Bordo.
  
  
  "S-ro Ingersoll, mi pensas, ke ni jam parolis sufiĉe longe." Trajno puŝis min al Frank. "Lasita's prenas ĉi tiun ulon ekstere tiel ni povas daŭrigi la operacion."
  
  
  Ingersoll kapjesis. "Jes, vi devas esti#? usta.
  
  
  Mortigi la egoismo rapide, sed faras ĝin de la ekstero. Mi vokos la kontrolo centro.
  
  
  Kiel Trajno puŝis min tra la ĉambro, mi vidis Ingersoll preni la kampo telefono de ĝia hoko kaj paroli en ĝi. Li atendis, poste diris ion alian.
  
  
  "Tsunganos! Kie vi estas? Egoismo estas ronda pala vizaĝo estis miregigita kun kolerego.
  
  
  Ĝia haltis. "Forgesu la egoismo, Ingersoll. Li estas morta. Kaj via kontrolo room estas ruinigita.
  
  
  Ingersoll turnis urĝe. En la sama tempo, ŝi kaptis Frank-a esprimo, kaj vidis, ke la pafilo estis skuanta en sia egoismo. Li paŝis reen, premis sin kontraŭ la malantaŭo de Trajno en la ventro, kaptis Egoismo brakon kaj tiris lin supren. Ĝi flugis super mia ŝultro kiel Frank venis kaj tiris la ellasilon. Gawking batis la fortika Trajno; ŝi provis anaso malantaŭ la atencisto, sed provas ĵeti la alta viro super mia ŝultro portis min super la counterweights. Mi faletis, falis sur unu el la triboj, kaj iu lunged ĉe mi.
  
  
  Ĝi estus bela pensi ke Angela estis intence provas savi min, sed ĝi estas pli verŝajna ke ŝi estis provanta ĵeti sin sur mia dorso. Kiam ŝia falis, ŝi naĝis pasinteco mimmo min kaj Frank en la linio de fajro. La gawk pugnita tra hey brusto, eliris tra la dorsoj kaj flugis de haro estas amplekso mimmo min.
  
  
  Li stumblis super Nah kaj ricevis al Frank, antaŭ ol li resaniĝis de la ŝoko de la knabino stampiloj. Ni akiris en pafilon batalo kaj turnadita ĉirkaŭ la ĉambro kiel paro de ebria dancantoj antaŭ la emu rompis sian dikfingron. Li kriegis, kaj la pafilo glitis en mia mano.
  
  
  Frank falis al liaj genuoj kun ĝemo. Ŝia egoismo frapis lin kun la pugo de la pafilo, tiam turnis al Angela. Ŝi kuŝis sur ŝia ventro, ŝia longa robo pendis sur ŝiaj genuoj. Li rulis ŝin sur ŝia dorso. Ŝiaj palpebroj palpebrumis kaj ŝi rigardis al mi. "Nick," ŝi murmuris, kaj fermis siajn okulojn por ĉiam.
  
  
  Li ekstaris rapide kaj rigardis Ingersoll. Tie estis neniu egoismo esti vidita. Malgraŭ la grandeco de la ĉambro, estis neniu # ka? o loko por#? ego-sized viro krom malantaŭ la veluraj kurtenoj, kie la frosta korpo estis lokita. Li tiris reen la kurtenojn. Ingersoll ne estis tie vivas, kaj la duono-morta viro estis neniu espero de veni reen al vivo. La gawk kiu rompis tra Angela ankaŭ finis en la travidebla ujo. Kaj tra la malgranda truo, glacia fumo verŝis eksteren, prenante kun ĝi por ĉiam Ingersoll estas fifama plano por senmorteco.
  
  
  
  Ĉapitro 14
  
  
  
  
  Unu el la hidroplano boatoj estis nur lasante la marbordo kiam ĝi venis ekstere, ĉirkaŭ la tunelo. Mi pafis ĝin ĉe la boato, ĉirkaŭ la luger, sed ĝi estis tro malhela por celo konvene. Momenton poste, la blanka hull malaperis en la tunelo.
  
  
  Mi aŭdis krion malantaŭ mi, sed mi ne#? irado#? irka?. Ŝajne, la gardistoj ekster fine rimarkis ke io estis malĝusta kun De Doublon. Mi kuris al la alia hidroplano, neligitaj egoismo, kaj alportis la motoro. Kiam eniranta la tunelo, mi devis premi kelkaj butonoj sur la kontrolan panelon # anta? ol mi trovis la#? usta unu, kaj kiam la neklara silueto de la pordego vidis ĝin, mi rapidis supren.
  
  
  Tio estis tro rapida; la pordo estis nur duonvoje tie, kiam li atingis ĝin. Li plonĝis en, kaj aŭdis la vitro splitis, kaj la fendo de metalo kiel la ekrano venis de. La ŝipo perdis rapidon, tiam ŝajnis al tremante kaj movi antaŭen.
  
  
  En la distanco, ŝi estis ekvidita de alia hidroplano boato gvidanta al Doomsday Insulo sur ĝia metalo skioj. Mi puŝis la throttle kiel ege antaŭen kiel mi povus, sentis la fuzelaĝo levi tra la akvo kaj la flugiloj gliti trans. La boato estis kurado trans la surfaco je rapido, kiu prenis mian spiron for-precipe sen la ekrano. Ingersoll la boato eniris la kanalo inter la du insuloj, kaj ŝia sekvis.
  
  
  Ŝi atendis lin al la kapo por la haveno trinkejo, sed anstataŭe li gvidis por nekaŝemaj k-formita betono kajo kun ŝtalo kadro. La egoismo boato brufermis en la doko kaj resaltis reen; Ingersoll baraktis por daŭrigi kontrolon, alportis la hidroplano pli proksime denove, freneze saltis al la rando de la kajo, tiris sin supren - kaj preskaŭ tuj malaperis - ĝuste antaŭ miaj okuloj.
  
  
  Dum la chase, ĝia iomete kaptis supren al ĝi, sed ne multe, kaj kiam lia malrapidigita malsupren akiri al la doko, ĝia perdita#? iuj la # avanta? o? i akiris. Li grimpis al la pafarkon kaj saltis sur la betono, evitanta sub kurioze konstruita metalaj traboj. Li leviĝis singarde, Wilhelmina en lia mano. Ingersoll estis nenie en vido.
  
  
  Mi ne sciis kion fari, do mi kliniĝis kontraŭ unu el la traboj. Mi pensis, ke ĝi iomete tremas de la vento, sed tiam mi klare sentis, ke ĝi moviĝas! Li prenis paŝon reen kaj vidis la tutan strangan malordon ŝpinita malrapide sed nekonfuzeble. "Voĉdoni ĝin!" Mi diris mallaŭte, plonĝado en la ŝtalo maso.
  
  
  Tie estis chute-kiel malfermo en la centro. Li hezitis por momento, tiam rapidis enen. Li estis kapabla malrapida ŝia falo kun liaj manoj sur ajna flanko de la muro, kaj li povis aŭdi la bruon de peza maŝinaro sube. Tiam, post longa, malrapida gliti, li vidis eklumo kiu kreskis pli forta kiam li malsupreniris. Tie estis nudaj, glataj punkto ĉe la fundo de la tubo; mi faligis ĝin kiel kviete kiel mi povis kaj rigardis ĉirkaŭe.
  
  
  Li trovis sin en la mezo de implikitan asembleo de pipoj kaj konstruo traboj, kun hidraŭlika drataro#? iu proksimume. Ŝia zorge ŝteliris supren al la fonto de la lumo. Grady Ingersoll staris en la fronto de la panelo, turnanta kapetoj kaj rigardante la ciferplatoj, lia hararo loza en ĉiuj direktoj, lia vizaĝo brilanta kun # stre? iteco. Tie estis tunelo malantaŭ la panelo, kaj se mia sento de direkto ne estis tute malĝusta, mi sciis, ke ĝi devas konduki al la salono de kontrolo mi forĵetita. Tio signifis ke la fora kontrolita fare de Ingersoll estis rezerva # instala? o ...
  
  
  Mi estis pri salti super ampleksa truo en la konkreta planko kiam mi estis subite levita en la aeron. Miregigis, li kriis kaj provis salti de la grandega ronda objekto inter liaj kruroj. Sed ĝi estis relentlessly # pu? i min, malfermita al la ŝtalo trabo, ĉiam.
  
  
  La screeching de aŭtoj haltis abrupte. Kaj ankaŭ ŝia, haltis. Li saltis supren de sia sidloko, falis mallerte al la tero, kaj fiksrigardis la evidenta iom carbine en Ingersoll la manoj.
  
  
  "Do, vi trovis tion, Carter." Li estis peze spiranta, kaj egoismo brusto estis eklevanta. "Vi ŝajnas trovi ĉiuj la nooks and crannies de mia operacio."
  
  
  "Ĝi similas al ĝi."
  
  
  "Nu, tio ĉi estas via lasta malkovro. Faligi la pafilon, bone, mi ne volas pafi ĉi tie. Mi faris, kion li diris; mi ne bezonas pafado aŭ, ĉar kun ĉiuj tiu metalo kaj konkreta#? irka? ni, mankas gawk povas ricochet forever.
  
  
  "Ĉu vi havas nuklea misilo estas ĉi tie?" Mi rigardis la afero kiu estis # pu? i min, kaj vidis longa cilindra bastono sub la nazo konuso iranta en truo en la tero.
  
  
  "Estas domaĝe, ke vi ne malkovros tion ĉi antaŭ ol ĝi estis tro lasta por vi." Li ridetis, lia vizaĝo contorted en la krepuska lumo. "Ĝi estas nenio kompare kun via kompleksaj raketoj, sed? i volas fari sian laboron. Solida- # karbura? o, simpla sed efika mekanismo, centris sur via ĉefurbo."
  
  
  "#Tio? i estas anka? via#? efurbo," ŝi emu neis raportojn en amaskomunikiloj.
  
  
  'Oh ne. Mia ĉefurbo estas kie mi finis supre, Carter. Kion mi ŝuldas al la Usono, aŭ por tiu afero, kio estas tio al iu ajn lando? Ĉiuj ili bezonas mian monon kun ih malpura impostoj...
  
  
  "Ho, tio sufiĉas," mi diris. "Vi forgesas, kiu vi estas."
  
  
  'Oh ne. Li donis al mi, ruza rideto. "Ŝia Grady Ingersoll, la vera Grady Ingersoll-kaj nur vi povas diri alimaniere."
  
  
  "Mi pensas, ke kelkaj infanoj estas ankoraŭ vivaj."
  
  
  "Tiam mi devos trakti ilin, se mi devas, sed mi ne pensas, ke ĝi estas en via plej bona intereso por paroli, Carter. Nur vi estas danĝera. Li levis la carbine.
  
  
  Ĝi resaltis for kaj ĵetis sin al la tero. Kiel idioto, Ingersoll pafis eksplodo kaj la gvida iris flugante en ĉiuj direktoj. Mia kalkano tuŝeta, kaj dua gawk pasis tiel proksime, ke mia haro kaptita fajro.
  
  
  Kiam mi rigardis Ingersoll, ŝajnis al mi, ke la emu ne estis tiel bonŝanca. Li estis sidanta sur la betono planko, liaj okuloj lar? a kun konfuzite kaj timo. "Carter," li diris. "Ne lasu ay preni tion for de mi nun. . Li falis sur sian flankon kaj benko gazetaro senmove.
  
  
  Mi surgenuiĝis apud lin kaj levis unu el siaj palpebroj. Li ne moviĝu, kaj estis neniu signo de spirado. Mi metis la carbine for kaj kontrolis ŝian granda, mola korpo por damaĝo, sed vidis nenion. Li ekstaris kun suspiro. "Aldoni ĝis unu dolaro," li murmuris en la silento. "Aŭ io kiel tio." Ĉiuokaze, mi ankoraŭ havas mian korpon, kaj ŝi ne volas lasi ŝin egoismo ĉi tie.
  
  
  Ĝi estis longa, akra grimpado supre la chute - kiu, kompreneble, estis la raketo lanĉo tubo - trenanta Ingersoll korpo kun ĝi. Fine, kiam ŝi atingis la kajo, ŝi kuŝis sur la malvarma betono por kelkaj minutoj, por kapti ŝian spiron. Ĝi estis superreala rigardo ĉe la kanalo kaj vidi la festaj lumoj sur la grandaj ŝipoj ĉe la haveno de bari, kiel se en Dubla Cay, vi povus nur havi amuzan.
  
  
  Fine, li ekstaris kaj rigardis Doomsday Insulo. Ni estis ege sufiĉe enlanda, ke la patrolo gardistoj ne rimarkis nin. Mi estis scivola pri kiom longa ĝi prenus ilin por trovi la kvar fiksaĵoj en la subtera kontrolo ĉambron, sed mi decidis ne maltrankvili pri ĝi; ĝi estis ih problemo.
  
  
  Unu el la hydrofoils, la Ingersoll, kun la ventoŝirmilon sendifekta, estis lavita supren sur la kajo de la fluo de la kanalo, kaj la mortinto estis levita en la kajuto. Kiam mi estis en la mezo de la kanalo, mi pensis pri tio, kion fari kun la malvarmigo monto de karno sur miaj piedoj. Ĝi doesn't devi esti ĵetita en la akvon de la egoisma; ĝi estus pli bona se la egoo neniam estis trovita.
  
  
  Ŝia lasta vizito estis al la dezerta loko de Doomsday Insulo. La sablo estis mola, kaj kun la helpo de rompita branĉo, li fosis tombon, kiu probable ne esti trovita por jaroj - se iam ajn. Ŝi tiam ekiris por Resurekto Insulo, pripensis ĉiujn eblajn estontajn vila movoj.
  
  
  Kiam li alvenis ĉe la haveno, li akceptis sian decidon. Ĝi estis tro riska por resti en Dubla Cay por eĉ unu minuton pli longa ol necesa, ne nur ĉar de la pluvivaj membroj de la Intima Ses organizo-se ili volis mortigi min - sed ankaŭ ĉar de la lokaj aŭtoritatoj; ili verŝajne ne montris ajnan indulgon al la masakro mi trudita sur#? ia#? i-nokte, neniu afero kiom pravigita ĝi estas.
  
  
  Li velis sur la boato kaj konsiderita sia sekvanta movo. Mi devis iri al la Bahamas, kiu signifis Florido. Li havis neniun ideon se hidroplano boato povus fari ĝin tie kun la havebla fuelo surŝipe ... mi rigardis supre ĉe la monteto Herridge estis staranta sur ĉi tiu mateno kaj penso de la Lear Jet parkis sur la alia flanko de la kurejo.
  
  
  Li staris tie, malluma kaj ankoraŭ en la lunlumo. Li iris super kaj forigis la # retiri? i haltas la radoj kaj malligis la skarpoj. Mi ne havas tempon por varmigi supren la aŭton kaj iri tra la resto de la supreniro procedo konvene; mi devis hejti la motoroj por atingi ĝin...
  
  
  "Ĉu vi planas iri # ie, s-Ro Walton?" Mi ne devas turni ĉirkaŭe por scii ke Herridge estis malantaŭ mi. "Mi nur admiras la aparato."
  
  
  "Kaj vi donus la egoismo hotelo provo."
  
  
  Li turnis sin kaj ekridetis, scivolante kiel por senarmigi la egoismo. Tie estis neniu pafilo en vido, sed Egoismo mano estis en sia jaka poŝo. "Mi kredas, ke vi havas min," mi diris.
  
  
  'Ja. Eble vi volas foriri tiel subite post kiam ĉiuj la ekscito de Duobla C?
  
  
  "Kio estas la tri partoj?" Mi demandis senkulpe.
  
  
  "Jes, mi vidas multajn aferojn#? irka? mia fenestro. Multe de akcidentoj en la muroj de Doublon, multe da kriegado. Kaj ili estas hydrofoils kiu flugis eksteren al maro, nur tri. Ŝi vidis unu jxetitaj malantaŭ la hotelo, kaj mi vidas, ke vi alvenas ĉe la haveno en alia boato. Kie estas la tria ŝipo, s-Ro Walton?"
  
  
  "Kiel mi scias tion?"
  
  
  Herridge chuckled mallaŭte. "Kial vi diras al mi, tro?" Nu, eble s-Ro Nick Walton devus malaperi el Doublecay forever. Akiri en. Li indikis ĉe la aviadilo kun sia libera mano.
  
  
  Mi metis ŝin en la copiloto la seĝo kaj decidis atendi ĝis ni estis airborne antaŭ malebligas la egoismo; tiam ĝi estus pli facila. Sed antaŭ ol ni ekiris al la kurejo, Herridge eltiris malakra revolvero ĝis lia veŝto kaj donis ĝin al mi.
  
  
  "Se vi dubas pri miaj motivoj, s-Ro Walton. Mi laboras por la Brita registaro nombrilo-narkotikoj divido, kiu estas provizita al la Bahama aŭtoritatoj. Mia tasko estis trovi ekstere se Grady Ingersoll estis kontraktanta drogoj. Mi havas senton, ĝi ne plu gravas. Ŝia stirpermesilon?'
  
  
  'Mi pensas, ke vi povas grimpi tiu muro morgaŭ kaj kontroli ĝin.'
  
  
  'Tre bela de vi. Dankoni vin.'
  
  
  Ŝia sel kaj # malstre? i por ĝui la flugon.
  
  
  Falko estis atendante min en sian Spartan oficejo en Dupont Circle, kiam li alvenis iom post la tagmezo de la sekvanta tago.
  
  
  "Via flugo tra Miami alteriĝis horo kaj duono # anta? e," li salutis min. "Kie vi estis?"
  
  
  "Nu, ŝia, li estis na? i en la#? tofo mi jam estis portanta, kaj mi pensis, ke ĝi estus bela por ŝanĝo antaŭ ol ŝia, mi venis ĉi tien."
  
  
  Li kapjesis grimly. 'Kaj anka?'
  
  
  Li ellaboris sur la rakonto Emuo estis donita al li sur la telefono ĉe tri en la mateno. Li aŭskultis sen komento ĝis ĝi estis finita.
  
  
  Li demandis. "Kion vi pensas ke okazos al la resto de la organizo?"
  
  
  "Ili purigi la salato kaj ŝajnigi, ke nenio okazis, aŭ la Herridge kaj egoismo homoj frapos antaŭ ol ili povas fari io ajn efika. En ajna kazo, mi supozas, ke vi jam sciigita la Bahama aŭtoritatoj pri la misilon bazo sur Doomsday Insulo.
  
  
  "Ĝi estis transdonita al ili tra nerektaj kanaloj. Ĉio estos pritraktita discreetly ."
  
  
  'Certe.'
  
  
  "Sed estas unu afero kiu vere ĝenas min. La viro, kiun vi entombigis: ĉu ni Povas esti certa ke ĝi ne estis la vera Grady Ingersoll? Ke ĉi tiu korpo en la ujo estis ne nur maniquí?
  
  
  "Kial ili faris tion?"
  
  
  "Mi ne scias ion ajn pri ĝi. Nia tasko estas simple fari certe de ĉi tiu tute."
  
  
  Li atingis en la flanka poŝo de sia jako kaj ĵetis al la tuko-envolvita objekto en la seĝo. "Tio ĉi estas por elprovanta celojn." Malrapide, tie insiste, li turnis la objekto ĉirkaŭ ĝis lia dikfingro estis antaŭ li. Egoismo estas esprimo didn't ŝanĝo kiam li rigardis min. 'Bone?'
  
  
  'Kontroli vian fingrospuro; mi vetas, ke tio ne kongruas kun la vera Grady Ingersoll la fingrospuro.
  
  
  'Bonega. Falko ekstaris. "Unu lasta afero. Ĉu vi estas certa, ke tiu knabino, la dancisto kiu vere ekscitita vin tiel, ne parolas?
  
  
  "Kion ŝi diris? De la vojo, ŝi estis demandita de Herridge iri al mia hotelo ĉambro kaj lasi ŝin iri kiam li revenis al la Duobla C, kaj li diris, ke li volus teni okulon sur ŝi.
  
  
  - Juĝante laŭ via rakonto, ŝajnas, ke la tasko estas kompletigita. Mi prenu ĝin, vi volas iri sur ferio denove?"
  
  
  Ŝia, li skuis sian kapon. 'Ne, dankon. Ĉiu tempo mi iras sur ferion, vi pensas de io saĝa teni min okupita dum mi estas supozita esti sur ferio. Sed vi povas fari unu aferon por mi."
  
  
  Kiel ĉiam, Hawk estis la vojo antaŭen de mi. "Ŝi ankaŭ menciis vin plurajn fojojn. Mi ne pensas, ke hodiaŭ estas la tago, vi?? l esti kapabla trovi Veronica ĉe la pafado gamo. Li skuis sian kapon kaj ridetis icily. "Mi ne komprenas, kion unu juna knabino, kiel vi vidas en la malnova homo, kiel vi."
  
  
  * * *
  
  
  Pri la libro:
  
  
  Ie en la Bahamas, ekscentra miliardulo aranĝas sovaĝa hordeo okupanta hipioj, sekso kaj haŝiŝo. Sed en lia neutiligata tempo, la riĉulo havas amuzan kun ĝenerala detruo misilon sistemo. Tempo por "Majstro Assassin" Nick Carter to hit the road. Danĝera morto tour. Ĉar vi devas haltigi la senkompata riĉa frenezulo. Neniu gravi kion. Ne estas facila tasko, eĉ por Nick Carter. Precipe kiam ĝi rezultas ke hipioj kiel Anton estas pli danĝera nuda ol la plej forta gangsteroj.
  
  
  
  
  Tablo de enhavoj
  Ĉapitro 3
  
  
  Ĉapitro 4
  
  
  Ĉapitro 5
  
  
  Ĉapitro 8
  
  
  Ĉapitro 9
  
  
  Ĉapitro 10
  
  
  Ĉapitro 11
  
  
  Ĉapitro 13
  
  
  Ĉapitro 14
  
  
  
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  Nokto de la Venĝanto
  
  
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  Nokto de la Venĝanto
  
  
  tradukita de Lev Shklovsky en memoro pri lia perdita filo Anton
  
  
  Originala titolo: Nokto De La Venĝanto
  
  
  
  
  La unua ĉapitro
  
  
  Li turnis sin kaj vidis monaĥo en flava robo piediranta mimmo, kapo kliniĝis kaj manojn kunmetitaj en preĝo. Mia delikata korpo nur ekfrapis en mi. Li venis al li mem kaj piediris sur, ne rigardante supren, ne vidante nin, mi, ni, almozuloj, sidantan sur la trotuaro.
  
  
  A dark-skinned knabo estis kuranta # anta? en de mi. Li kuris kun sia maldika brusto nudigis kaj lia knobby genuoj movanta vigle. Li aspektis tiel mizera, tiel malsata, ke mia mano # a? tomate iris al mia poŝo. Sed ĝi flugis de mimmo la kubuto kaj estis irita antaŭ la emu povus doni al ĝi la moneroj.
  
  
  Momenton poste, smartly vestita virino paŝis gracie ekstere de Ruloj-Royce. Por la prezo de ee vesto, centoj da malsataj homoj sur la strato povus esti nutrita por monato.
  
  
  Li estis nur akiranta uzita al la menso-blovanta kontrastoj de Kolkato, kiam eksplodo sonis sep metroj de la konstruaĵo. La fenestroj bulged kaj krevis kiel ŝveligita globoj.
  
  
  Li vidis ŝrapnelo kraŝo en la duone nudaj korpoj de almozuloj kaj ŝiri la Pariza robo de la virino ĉirkaŭ la Ruloj. Mi aŭdis ŝin krioj kaj lamentoj de doloro, tiam nevidebla mano de aero provanta premo batis min je la brusto kaj frapis min sur miaj piedoj.
  
  
  Fumo suprenŝvebis malantaŭ rokoj, ke flugis malsupren la strato kaj frakasis aŭtoj parkumitaj trans la strato. Antaŭ ol li perdis la konscion, li vidis la supraj etaĝoj de konstruaĵoj kolapso. Malrapide, kiel vakso fandiĝas, la strukturo perdis sian formon kiel la ŝtalo traboj bukita kaj la tabulojn krakis kaj disfalis. Forta urbo de ŝtonoj kaj cemento blokoj falis ĉirkaŭ mi.
  
  
  Kiam malmola objekto frapis la malantaŭo de mia kapo, la doloro estis neeltenebla. Ŝi, mi memoras pensi tre klare: "mi tuj mortos." Kaj mi ne eĉ komencis la taskon tamen.
  
  
  Tiam ĉio turnis nigra, kaj mi povis senti la doloron plu.
  
  
  Por mi, ĝi estis la nura dissendo de la sirenoj, tiuj strangaj angla kornoj kiuj estis pli konvena por malgranda Eŭropa polico aŭtoj ol por granda Cadillac ambulance kiu haltis coloj de mia kapo sur la trotuaro.
  
  
  Mi sentis la splitoj estanta eltirita ĉirkaŭ miaj piedoj, kaj mi aŭdis konatan voĉon parolanta al mi de malproksime.
  
  
  'Alnomo? Ĝi estas al vi?'
  
  
  Korkotirilon ŝajnis ridinda al mi. Sed la vo? o tenis ripetante korkotirilon, kaj ŝi ne povis respondi. Mia buŝo estis plena de polvo kaj pecoj de cemento.
  
  
  "Ĉu vi ankoraŭ vivas, Nick?" Ĉu vi aŭdas min?'
  
  
  Mi estis kaptita de forta viroj kaj zorge levis supre sur brankardo. Ŝi estis plata sur sia dorso, ĝis mi estis metita en la ambulanco, sed ŝi estis selektita kiam la malnova Cadillac tiris supren sur Chowringey Vojo.
  
  
  La viro, kiu parolis al mi en la strato ne estis tie; nur la maldika Hindaj flegistinoj rajdis kun mi, kaj li ne fidas ilin.
  
  
  Ne ke mi havis multe da mono kun mi. Mi estis pli koncernita pri la armiloj kudrita en mia kostumo.
  
  
  Tra la fenestro, mi povis vidi la amaso kolektiĝis en la strato antaŭ la fumantaj ruinoj de la blovita-supre konstruaĵo. Pluraj homoj ĵetis ŝtonojn ĉe vunditaj homoj sur la trotuaro, dum aliaj ĵetis ŝtonojn ĉe polica aŭto. Polico estis jam pafadanta larmiga gaso kruĉoj en la homamaso, kaj malgranda tumulto ŝajnis neevitebla.
  
  
  Minuton poste, la Cadillacs lasis la homamaso malantaŭ, kaj krom iliaj kapoj kaj la malpuraĵo en siaj buŝoj, li sentis kiel turisto sur kampo vojaĝo.
  
  
  Honesta gvidilo havus por priskribi Calcutta kiel "la plej malpura, plej malpura, sickest, rottenest urbo en la mondo."
  
  
  Sed por kelkaj blokoj, Chowringee Vojo estis Ĉambro de Komerco paradizo. Muzeoj, government offices, malgrandaj hoteloj, kaj vastan privataj hejmoj tegitaj ambaŭ flankoj, sed por ihc, tie estis aferoj kiu farus Okcidenta math major malsana.
  
  
  Kolkato, kiel plej sufoka, crowded cities — estas unu el la plej granda en la mondo. Nur la kvartalaĉoj estas malsamaj. Unu miliono da loĝantoj de la urbo ne havas loĝejo ĉe ĉiuj. Ili loĝas sur la strato, sur trotuaro, en parkoj kaj publikaj konstruaĵoj. Ne kiam ili estas almozpetado kaj ŝtelo por resti vivaj. Tutaj familioj naskiĝas, vivas, kaj mortas sen eĉ la plej primitiva tegmento super iliaj kapoj, neniu pli bone ol la ratoj ili batalas super rubo.
  
  
  Ĉe nokto, la vicoj da dormantoj similas kadavroj metitaj por bruligi post la epidemio. La pli prosperaj vivas en malaltaj kvartaloj aŭ buesti, la tegmento de kiu levas unu kaj duono metroj super la tero. Retejo akvo estas la kotaj kaj unspeakably malpurigitaj akvoj de la Hooghli Rivero.
  
  
  Mi memoris ĝin la lasta tempo mi estis en Calcutta. Ĝi estis la pluva sezono, kaj estis malferma sewer sistemo kuranta tra la stratoj.
  
  
  Do mi ne estos precipe interesita en ĉi tiu vojaĝo. Mi iris tie sur misio, mi scias, ke la urbo estas cesspool de malsanoj kaj malpuraĵo.
  
  
  Ĝi estis iam la esperon por pli bonaj tempoj. En 1947, kiam la Brita koncedita sendependeco por la lando, la nova Kongresa Partio faris freneza promesoj de pli bona estonteco kaj demokratio, sed kun ili, Kolkato, la ferret nur akiris pli bogged malsupren.
  
  
  En 1971, la urbanoj voĉdonis por la Komunistoj en malespero. Sed tiu espero ne estis plenumita. La Komunistoj ankaŭ ne povus kontroli la urbo, tiel la federacia registaro intervenis kaj deklaris militjuron.
  
  
  En reala vivo, Calcutta ne ŝajnis kiel la dekstra urbo por AH agento . Sed mi devis obei ordojn, kaj la # mesa? o kiu atingis min en Bela estis tre klara.
  
  
  "Iru al Calcutta kiel eble plej baldaŭ," ĝi diris. Do? i estis # pu? i#? irka? la # for? eta? o de alloga franca grafino kaj kaptis sur la unua aviadilo heading east. Nun, horo post surteriĝo en Calcutta, li estis en ambulanco, lekante siajn vundojn kaj gratulanta lin mem en estanta viva.
  
  
  En la fronto de la hospitalo, mi eliris sur malfirmaj gamboj ĉirkaŭ la aŭto kaj rifuzis la proponon de la flegistinoj por preni min al la Ambulanco. Anstataŭe, li sekvis juna flegistino kun mola bruna haŭto kaj bela azeno malsupren okupata koridoro. Post kiam ni plenumis la kutimaj formoj, ŝi prenis min al privata ĉambro kaj diris, ke mi atendu la kuraciston.
  
  
  Horon poste, Hawk venis en.
  
  
  Hers, rigardis lin kun sia buŝo malferma. Li pensis, ke ĝi estis egoismo voĉo kiu aŭdis ŝin duone dormanta sur la strato, sed atribuis ĝin al delirium. Kiom mi scias, li estis en sia privata oficejo en la Unuiĝinta Gazetaro kaj Telegrafaj Servoj konstruaĵo sur Dupont Circle en Washington.
  
  
  Li eĉ ne diri saluton. Li nur sulkigis la frunton, prenis el unu el liaj malmultekosta cigarojn, kaj iom de la fino. Li lumigis ĝin kun evidenta plezuro.
  
  
  Por Hawke, ŝaltante cigaron estas rito, kaj la vojo li tenas ĝin en sia buŝo donas for kio estas sur lia menso. Ĉe tiu punkto, li estis aŭ maltrankvilita aŭ taksanta la nova situacio.
  
  
  Kiam li rigardis supren, post kiam metanta eksteren la matĉo, li ŝajnis vidi min por la unua tempo.
  
  
  'Kiel vi sentas vin?'
  
  
  Ŝi tusis supren kelkaj pli da polvo ĉirkaŭ ŝia gorĝo kaj diris, " Jes, sinjoro. Mi sentas bonan.'
  
  
  Li kapjesis, evidente kontenta.
  
  
  "Vi ne diris, ke vi estis iranta al Kolkato," mi diris.
  
  
  "Amendoj estas en la planoj," li diris. "Mi estis revenanta el kunveno en Pekino. Mi ne eliris por longa. Mi estos survoje hejmen en unu horo.
  
  
  Falko rigardis rekte ĉe mi kaj sulkigis la frunton denove.
  
  
  "Vi estas akiranta senzorga," li diris subite. "Mi sekvis vin#? iuj la vojo de la flughaveno. Li ne estis eĉ unu bloko malantaŭ vi, kiam la bombo eksplodis.
  
  
  Ŝi rigardis lin. Hawke'estis sperta agento, kaj li ne forgesis, kiu, sed mi devus sciis iu rigardis min. En mia linio de laboro, vi surmetas't lasta longa se vi surmetas't avizo ke vi estas estanta sekvita.
  
  
  — La bombo estis intencita por mi?"
  
  
  Li diris, ke ne. Verŝajne ne. Ĝi estis rusa konstruaĵo, la sidejo de komerco misio. Kaj tio estas parto de la problemo."
  
  
  Mia estro malfermis la malgranda pako li alportis.
  
  
  Kio li estis tenanta aspektis kiel rusty povas ruinigi homamaso. Tie estis neniu etikedo, kaj estis sekureco kapti sur unu flanko. Ĝi aspektis ne pli danĝera ol ludilo bombo.
  
  
  "Tio estas li, Kostya, kial vi estas en Calcutta," Hawke diris. "Caseros bombojn".
  
  
  Li ridis. Ĝi ne povas esti serioza. La afero ne ŝajnis kiel reala minaco. "Kalio nitrato," li diris. - Banko aspiro kaj fuse. La prezo estas du rupioj.
  
  
  "Du kvaronoj", li kalkulis laŭte.
  
  
  'Tio estas ĝusta. Sufiĉe malmultekosta, eĉ en lando kiel Barato. Sed ĉi tiu afero estas sufiĉe potenca por ŝiri de kruro aŭ eksplodigi konstruaĵo. Probable pli potenca ol hidrogena bombo, se vi faras ih # sufi? a kaj uzi ĝin kiel politika levilo.
  
  
  Ĉi tiu tempo ĝi estis mia#? irado al frown. Li surprizis min. Falko ne estis viro donita al troigo, sed li parolis pri caseros rigidecon kvazaŭ ĝi estus atoma bombo. "En la lasta 24 horoj, tri rusaj konstruaĵoj en Calcutta estis detruita de#? i tiu malmultekostaj bomboj. Vendoj reprezentanto oficejo kaj du rusaj firmaoj.
  
  
  Mi demandis ŝin. "Do kio. Ekde kiam faras ferret AH maltrankvilas ke la Rusoj volas akiri freneza ĉe ĝi?
  
  
  "Nia ruĝa amikoj estas krieganta pri sangaj murdoj. La polico trovis ke la ujoj estis produktita fare de la Amerika firmao Povas Nacia Firmao.
  
  
  "Sed ili estas venditaj ĉie en la subĉiela naĝejo."
  
  
  'Ĝi ne gravas. Ni estas sub premo. Temas pri venĝo. Kaj tie estas onidiroj pri ĝi.
  
  
  "Onidiroj?
  
  
  "Paroli pri unu grava ribelo."
  
  
  — Kiel rezulto de kelkaj malmultekostaj ŝanĝoj al la plena nomo?
  
  
  Falko # ma? i sur morta cigaro. Egoismo estas vizaĝo estis severa. "Jes, se blovanta supre ih estas # sufi? e en la#? usta lokoj..." Li shrugged.
  
  
  Li donis al mi maldikan dosierujo kun apologetic esprimo sur lia vizaĝo. "Tio estas ĉio, kion ni havas ĝis nun. Ĉi-tio estas unu problemo de la Ministerio de Eksterlandaj Aferoj de la rusa Federacio, do ni solvi ĝin tra nia konsulejo. Mi pensas, ke ili havas por gvidi vin. Bonvolu kontakti Randy Mir. Li estas la rego agento de la AH . Kontakta informo estas havebla sur la dell. Li ĝemis kaj aspektis malcerta. Ĝi ne estis ŝati lin. "Ni volas nip tiu en la burĝono. Ĉi tiu kazo havas odoron, ke ni ne ŝatas.
  
  
  Li paŭzis refoje, kvazaŭ bedaŭrante kion li diris. "Eltrovi kiu faras la bomboj kaj doni ĝin gvidi. Akto sen limigoj.'
  
  
  Tie estis du mesaĝoj en Della de Randy Sole, sed nenion alian. Mi povus akiri pli da informo de la gazetoj. Mi devis sekvi#? i tiu informo blinde, kaj mi ne ŝatas ĝin.
  
  
  Li rigardis Hawke', atendanta pli da de li.
  
  
  — Vi scias tiom multe kiel ni fari nun, Nick. Ni ne povis ekscii ion ajn pri ĝi," li diris. "#Tio? i povas esti traktita rapide. Ni ne havas tempon por ni, por ĝisfunda esplorado, aŭ eĉ por plena analizo. Sekve esti zorgema. Ni havas neniun ideon kio ni?? e akiranta nin mem en.
  
  
  "Bela negoco," mi diris.
  
  
  "Mi deziras, ke ni povus diri al vi pli. Randy Mir diras, ke li havas hundon kiu estas engaĝita povas helpi. Por jaro, li trejnis germana Paŝtisto eltrovi eksploda aktivaj substancoj. Ĝi estas preskaŭ neebla, sed doni ĝin provo. En ĉi tiu kazo, ni devas ĉion, kion ni povas akiri.
  
  
  Li frapetis la cindron de sia cigaro kaj frotis lian egoismon en la planko kun sia boto. "Ni ne scias multe pri rusaj movadoj en la areo. Ili havas almenaŭ unu persono ĉi-tie, eble pli. Kaj la Ĉina ankaŭ povas esti aktiva."
  
  
  "Mia kamuflado?"
  
  
  Falko donis al mi sakon, pasporto, kaj duona ebeno bileton.
  
  
  "Vi estas Howard Matson. Lasta monato vi volis malmultekosta saltpeter en la Malproksima Oriento. Vi estas artfajraĵo maker.
  
  
  Mi prenis ŝian pasporton kaj rigardis ĝin memori kie ŝi estis supozeble naskita kaj vivis kaj kie mia fikcia firmao estis lokita.
  
  
  La sako estis plena de paperoj, rilataj al fajraĵoj, formuloj, kontraktoj, bushing, screed vendoj, skribiloj kaj kajeroj. Sufiĉe por pasi cursory inspektado. Falko atingis en sia poŝo kaj eltiris la hotelo#? losilo. Li donis ĝin al mi.
  
  
  "Tie estas Svedoj en la ĉambro. Ĉiuj la personaj eroj vi bezonas. Bona fortuno.'
  
  
  Li marsxis al la pordo kaj foriris sen rigardanta reen. Ŝi trovis sin sola denove. Mortigis kaj pafvundita, fremdulo en malpura urbo, en misio kiu preskaŭ mortigis min, antaŭ ol li eĉ prenis ago.
  
  
  La kuracisto, kiu vizitis min parolis la Oksforda angla kaj ekzamenis min ĝisfunde.
  
  
  "La ostoj ne estas rompita," li diris. "Neniu internaj vundoj."
  
  
  Li tuj perdis intereson en mi. Li skribis recepton por painkillers kaj malaperis. Horon poste, li forlasis ŝin ĉirkaŭ la hospitalo, kaj Stahl rigardis por taksio.
  
  
  Denove, mi staris ekstere en la varmo, pensante pri la vestoj Hawk havis preparita por mi ĉe la hotelo, kaj atendante li estus elektita lumo kaj fre? a kostumo. Sed ne estis nur Savchenko kiu faris min ŝvito kiam ŝi estis metita en la taksio. Ĝi estis farita. Ŝia carapace estas en tio, ke li blinde kaj sen sola konvena plumbo aŭ indicon. Mi ne ŝatas ĝin.
  
  
  
  Ĉapitro 2
  
  
  
  
  Bertrum J. Smith Slocum rigardita kiel tipa diplomato. Li estis super kvin piedoj alta, kun arĝento-griza hararo kaj zorgeme borderita lipharoj. Nen surhavis tre brila baleto pantofloj, multekosta kostumo kun bona tranĉo, kaj cufflinks sur la manikoj de la stria ĉemizo. Kiam li etendis sian manon, rapida rideto aperis sur lia vizaĝo, sed ĝi rapide malaperis.
  
  
  "Ha, S-Ro Carter. Mi aŭdis nekredeblan aferoj pri vi.
  
  
  "Matson," mi diris. "Lasita-a akiri uzita al mia kamuflado nomo."
  
  
  "Ho, jes, kompreneble. Li donis signon, ke mi sidas en la blua veluro seĝo apud la egoismo-polurita tablo. Tie ne estis eĉ unu telefonon sur la tablo por distri la atenton de la brila grainy skemo sur la nen.
  
  
  Li demandis. "Ĉu vi estis informita de tio ĉi kiam vi forlasis Francio?"
  
  
  'Tute ne.'
  
  
  "Mmmmm. Nu, tie estis kvar pli eksplodoj, inkluzive de la unu vi nur evitita hodiaŭ. La rusa Konsulo oficiale meti la respondecon sur la Usono. Ili daŭre sendi taksoj de rekonstruo kostoj kaj listo de mortintaj Rusoj. Tiel ege, la beko estas ĉirkaŭ dudek milionoj da dolaroj.
  
  
  'Ĉi-tio estas ridinda. Kiel ili povas pruvi, ke ni estas...
  
  
  "Ili ne povas."
  
  
  "Estas ni priresponda por ĉi tiu?"
  
  
  — Ne, ne, kompreneble ne. Ni estas en la mallumo, nur kiel#? iu alia. Hieraŭ, la Rusoj donis el pistoloj al ĉiuj la konsulejo personaro. Ili havas dudek ses homoj tie, kaj mi povas diveni kial. Ĝi estas unu granda spiono reto, voĉoj kaj ĉiuj. Li paŭzis kaj puŝis la koverton trans la seĝon al mi. "Washington sendis al vi mesaĝon. Ĝi estas kodita. Ili ankaŭ instruis nin kunlabori plene kun vi.
  
  
  Slocum ellitiĝis kaj iris al la fenestro. Li kuris manon super sia vizaĝo kaj revenis.
  
  
  "Carter... mi volas diri Matson... ni devas meti haltigon al tio ĉi bombardado tuj kaj skuo de la Rusoj. Ĉi-tio estas la unua punkto en mia kariero. Dudek sep jarojn en la eksterlanda servo, kaj nun tio ĉi.
  
  
  — Mi faros mian plej bonan, Mr. Slocum. Sed mi bezonas kelkaj aferoj. Kvindek preterpasas de municio por norma 9mm Luger pistolo, bela malgranda .25 # a? tomata pistolo, kaj du frag granatoj.
  
  
  "S-Ro Matson! Lia diplomato, ne armilkomercisto. Li ridis. "Vi volas, ke li havas diplomatiajn konversacio kun teroristo kiu ĵetas bombo ĉe mi? Mi uzas mian propran metodoj, kaj vi uzas la via. Mi # anka? devas # a? to kaj mil dolaroj en rupees, ne pli ol dudek kalkuloj.
  
  
  Slocum rigardis min por momento, kaj mi vidis la malaprobo en liaj okuloj. En egoismo estas persona interpreto, ŝia rango estis multe pli malalta ol egoismo estas. Sed nun, li bezonis min. Sen dirante ion, li kaptis la telefonon kaj komencis doni ordonojn. Dum li estis faranta # tio? i, mi malfermis la koverton, li donis al mi, kaj ekzamenis la nete presita nombroj kaj leteroj. La mesaĝo estis skribita en kvin-grupo dialogo kodo HAKILO. Mi estus preferinta detrui la # mesa? o tuj, sed vi ne povas deĉifri mesaĝon en kvin grupoj samtempe, do mi lombardis ĝin al egoismo en minuto.
  
  
  Slocum donis al mi la aŭto klavoj kaj staplo de rupioj, la plimulto de kiuj estis malbone difektita, kaj ĉio, ke ŝia hotelo devita. Tri-pinta stelo en cirklo estis stampita sur la kerna ringo. Do la ŝlosiloj devas havi venita de Mercedes, verŝajne de Slocum propra aŭto. Almenaŭ li faris kelkajn oferojn.
  
  
  "S-ro Matson, Washington petis min memorigi al vi, ke ĉi tiu kazo enhavas la semojn de alfrontiĝo inter Usono kaj Rusio. Ĝi ŝajnas ke la rolo de la kulpulo estis trudita sur ni, kaj ni ne havas la ŝancon pruvi nian senkulpecon. Se la nuna nombro de eksplodoj pliigas aŭ pli da dungitoj de la rusa konsulejo estas mortigita... - Li viŝis sian earlobe. Slocum estis ŝvitado en sia fre? a oficejo.
  
  
  — Bone, tiam, tie povus esti vastan gerilon okazas ĉi tie en Calcutta. Amerikanoj kaj Rusoj pereos en neŭtrala lando — teruranta perspektivo."
  
  
  — Se tio okazas, s-Ro Slocum, vi ne bezonas min. Tiam vi bezonas la Marsoldatoj.
  
  
  Kiam li revenis al sia hotelo duona horo poste, li kliniĝis super la ĉifrita mesaĝo li ricevis super Usono. La instruoj estis mallonga.
  
  
  "Mi sugestas ke vi kontakto kaj teni en # tu? o kun Choeni Mehta, la filino de puto-sciita industriisto. Konata kiel Hinda agento Klaso M4, ih pli malalta klaso. Promocio de la kuriero. Ĝi ŝajnas nur labori partatempe. Povas esti utila por gratifikoj kun speciala Calcutta problemoj. Ĝi estas konata ke ŝi estas simpatia al la Usono, sed ne malkaŝi sian kamuflaĵon nenecese." La mesaĝo estis ne granda interkonsento, sed ĝi estis subteno nonetheless. En ajna kazo, ĝi donis min potenciala aliancano, kaj bone en Calcutta estis ekstreme malgranda ferret kun ili kiel la USONA registaro konsentis kun la Pakistananoj en la ih milito kun Hindio. Mi duonvoje tra#? ia telefono libro ĝis mi fine trovis la nomon de la redaktoro de angla-lingva gazeto. Mi pretendis esti sendependa verkisto kaj akiris plejparto de la informo mi bezonis de ŝi. Choeni Mehta estis dudek du jaroj, proksimume kvin futoj alta, kaj upper-caste Bramano. Ŝi iris al la lernejo en Svislando kaj evoluigis reputacion por festo. Ĉiun tagon, ŝi ludis tenison ĉe la Rakedo kaj Wrestling club proksime de Maidan Parko.
  
  
  Renkontiĝo kun ŝi, estis pli facila ol mi pensis. Mi nur estis al klubo kie ŝi batis kelkajn anglajn knabino. Post kiam donanta ĝin al la kelnero por dek rupioj, li diris al mi, ke Choini estas preferata trinkaĵo estis fizzy gin, do li prenis du glasojn kun li kiam li iris al la tenisa tribunalo.
  
  
  Ŝi havis jam venkis sian kontraŭulon.
  
  
  "Ludo super," Choeni diris, gvidanta por la reto.
  
  
  "Ĉi tiu stampilo estas valora trinku," mi diris, donanta al ŝi la glason.
  
  
  Frunton aperis sur ŝia frunto, tiam malaperis denove. "Ŝia edzo.
  
  
  "Ĉirkaŭ kelkaj amikoj en Monte Carlo konsilis al mi ĉesi de via loko se#? ia iam ajn iranta esti en Calcutta. Kaj ŝia voĉo estas ĉi tie.
  
  
  Nah voĉo estis mallaŭta kaj agrabla, kun iometa angla akcento kaj sugesto de snobeco. 'Amikoj kiu...?'
  
  
  Li ridetis ĉe ŝi. "Mi bedaŭras, mi neniam nomas ŝin nomoj. Nur amikoj.'
  
  
  Nun estis rideto ludas ĉirkaŭ la anguloj de ŝia rta. Ŝi estis bela, kun luma oliva haŭto. Nah havis brunaj okuloj, nigra kaj brila hararo, kiu pendis en du plektaĵoj al la mezo de ŝia dorso.
  
  
  "Mi pensas, ke vi ŝercas, sed dankonas por la # trinka? o," ŝi diris. Ŝi prenis trinketon kaj transdonis la glason malantaŭan al mi. 'Ĉu vi volas teni min? Se vi volas atendi ĝis la konkurado estas finita... ni povas paroli." Ŝi ridis. — Pri tiuj amikoj de nia en Monte Carlo. Ŝi neniam estis tie. Ŝi turniĝis kaj montris al mi sian arka azeno sub mallonga blanka teniso robo. Mi estis feliĉa ke iu sur la telefono sugestis, ke mi establi tiu kontakto. Ŝi eble povos distri min iom dum ĉi tiu asigno.
  
  
  Choini servis bone, ĝi estis malfacila servi kun spino efekto. Ŝi gajnis la lasta aro, ses-unu, kaj venis al mi, viŝante la ŝviton de sia frunto.
  
  
  'Ne estas malbona.'
  
  
  Ŝi estis ridanta. "Ŝi aŭ mia ludo?"
  
  
  'Ambaŭ de ili. Vi estas la unua edzino I?? e iam ajn vidita kun ŝi kruroj malkovrita.
  
  
  Choini ridis kaj prenis ŝin trinki de mi. "Mi estas brawler. En Svislando aŭ Londono, tio estas konsiderita tre posh. Ŝi donis la trinkaĵo al la sofo kaj turnis sin al mi, la korsaĵo de sia tenisa robo montranta de#? ia belaj mamoj. Ŝi sciis pri la efiko. — Vi estas Usonano, ĉu ne?"
  
  
  — Efektive, kaj mi serĉas iun, vespermanĝi kun." Kiel pri ĉi tio?
  
  
  Ŝi aspektis surprizita. 'Kial?'
  
  
  "Vi estas bela, inteligenta, seksalloga. Mi estas laca, mi enuas, kaj mi devas pasigi la vesperon kun Hema. Li paŭzis. "Pardonu min, mia nomo estas Howard Matson. Ĝia ĉie en Nov-Jorko, kaj lia ĉi-tie aĉeti artfajraĵon.
  
  
  "Kaj vi estas interesita en bomboj?"
  
  
  'Jes.'
  
  
  "Kio frenezo." Ŝi paŭzis. 'Kial ne? Vi estus surprizita kiom enuiga ĉi tiu urbo povas esti. Kio se ni havis#? efman? o#? e mia apartamento#? irka? la oka horo?
  
  
  "Mi ne volas kaŭzi al vi problemojn..."
  
  
  "Mi instruos vin diru al mia kuiristo teni ĝin simpla." Ŝi ridis kiam ŝi ekstaris. 'Mi iros por preni duŝejon. Vidi vin ĉi-vespere." Ŝi turnis sin kaj marŝis al la klubo. "He, mi eĉ ne scias, kie vi loĝas. Mi sekvis ŝin. Ŝi haltis.
  
  
  "S-ro Matson, vi scias ke mi estos ĉi tie ĉe la tenisa tribunalo. Vi trovis, mi estis veturanta iom, kaj vi verŝajne subaĉetis iu trovi ekstere kion mi estis trinkanta. Mi estas certe vi gajnis't havas ajnajn problemojn trovi la lokon, kie mi loĝas. Se vi ne sukcesas, mi timas, ke vi maltrafos vian vespermanĝon.
  
  
  Ŝi turnis sin denove kaj gvidita por la # du? ejo. Ekster la women's locker ĉambro, mi vidis ŝin halti kaj paroli al malgaja maljunulo. Klubo astrologo, mi pensis. De kie li tenis ĝin, Egoismo povus vidi la biblioteko de astronomiaj kalkuloj en blokoj de betulo arboŝelo, kaj mi demandis se ŝi estis demandita al li por konsilo pri mi.
  
  
  Egoismo rememorigis min de du vizaĝoj-Barato... la moderna flanko reprezentita de virinoj tutmonde kiel Choeni Mehta, kaj la antikva pasinteco alkroĉitaj al ili kun la tentakloj de religioj kaj la occult.
  
  
  Tiu ambigueco povas kompliki mia komisio. Post forlasado de la klubo, li decidis tuj kontakti la lokan regon agento AH . Eble li povus helpi al mi pli bone komprenas tiu kulturo, kie kelkaj homoj marŝis nuda en la stratoj kaj ŝmiris sian korpon kun cindro, dum aliaj uzis okulo ombro kaj lipruĝo.
  
  
  Li sciis tre malmulte pri Randy Mir, kvankam li aŭdis sian nomon antaŭ. Li estis plene utiligita kaj devis agi kiel kontrolorganizo kaj observanto, provizanta sekureco por niaj homoj laboranta en Barato aŭ pasanta tra nah.
  
  
  Ĝi estis preskaŭ kvar horo, kiam mi alvenis al egoismo, la vendejo, la librejo kun la kutima almozulo antaŭ la pordo. Ĉi tiu tempo ĝi estis virino. Li povus diri per la vorto "rama" tatuita sur ŝia vizaĝo plurajn fojojn en Sanskrito.
  
  
  "Hare Krishna, Hare Rama," ŝi kantis el sub ŝia sari kaj koltukon.
  
  
  Ĝi estis rapide pasis de mimmo nah. Kiom mi scias, eble ŝi ankaŭ estis agento, observanto por Randy Paco, aŭ Komunista entreprenisto.
  
  
  Mi parkis mian aŭton du blokoj de la vendejo kaj lasis la Mercedes en fronto de Hinda soldato staranta trans la malnoblaj strato. Li staris kun sia fusilo ĉe la ŝultro, kaj ŝia kapjeso diris al Egoismo, ke li estis iranta teni okulon sur la aŭto.
  
  
  La vido de la egoismo fusilo senmaskigis la mensogon de raportoj en la amaskomunikilaro ke Wilhelmina estis holstered sub mia maldekstra brako. Kaj tiam mi havis Hugo, mia longa stiletto, sekure refaldita kontraŭ mia dekstra pojno, kie egoismo povis atingi ŝin en dua.
  
  
  Li estis preta agi en Calcutta, kaj restis atentema. Mi pasis antaŭ la vendejo de akcidento, provanta vidi se estis malantaŭa pordo.
  
  
  Eĉ ĉe kvar-tridek, ĝi ankoraŭ estis sufoka kaj varma ekstero. La blanka? tono reflektis la suno sur min el ĉiuj direktoj. Ĉe la angulo, mi lasis Chowringey Vojo kaj gvidita por la dorso de malgranda librovendejo.
  
  
  Ŝia carapace piediris malsupren la mallarĝa strato kaj sentis, ke io ŝanĝiĝis. La ritmo de la strato bruoj estis malsamaj. La bruo elemento movis. Mi ĉirkaŭrigardis kaj vidis nur du ĉifona knaboj, neniu#? irka? ili pli ol ok jaroj malnova. Ili havis malgrandajn rokojn ligitaj al ŝnuroj, ke ili svingis en kuriozaj manieroj, komencante kun sugestoj kaj tiam klakanta egoismoj, ludo ili ludis dum piediranta.
  
  
  Mi piediris sur kaj rigardis ĉirkaŭ la butikoj kiel piediranta turisto aŭ komercisto pasigi sian liberan tempon en stranga urbo.
  
  
  Mi ne scias kial, sed mi sentis min maltrankvila, kaj ne kuraĝis eniri Randy Mir s store. La vendejo estis nun unu bloko malantaŭ mi, kaj mi haltis, pri turni reen, kiam mi aŭdis viro piediranta purposefully al mi.
  
  
  Egoismo estas la rapideco rapidigis, kaj ŝi instinkte turniĝis. La tranĉilo vidis ŝin unue, kaj tiam la mano kiu kaptis ŝin egoismo.
  
  
  La Hinda ĵuris en Hindua. Li tenis la tranĉilon al la humila kaj preta. Dua poste, Hugo kaptis ĝin en sia dekstra mano kaj komencis direkte al la atakanto.
  
  
  La ulo estis bona, sed ne estas fakulo. Li lunged, haltis, turnis sin, kaj frapis lin. Sed mi sciis, kion li faros. Ĝi estis kiel se li havis nur kompletigis parto de lia trejnado. Li estis parried per unu bato, kaj mia glavo sinkis profunde en la emuo estas pojno. Li faligis la tranĉilon kaj provis forkuri, sed estis frapita malsupren fare de Egoismo Nóg. Antaŭ ol li povis salti ĉe mi, ŝi, li premis lian piedon al egoismo brusto kaj puŝis lia malpeza korpo for de la rokoj.
  
  
  "Kiu la inferon estas vi, tajloro?" Li murmuris la nomon, sed ĝi ne diras al mi nenion. "Kiu sendis vin?"
  
  
  Li skuis lian kapon. Ĝia korkotirilon skemo en la angla. Li ankoraŭ ne respondis. Egoismo estas pojno estis sanganta. Mi montris ĝin al ŝi, sed li tiris la ŝultrojn. Hema estis tiu ulo? Li devus havi konas ŝin. Li estis nur rabas min aŭ volas mortigi min sur postulo?
  
  
  Li metis la klingo al la gorĝo de egoismo kaj skrapis ĝin kontraŭ egoismo estas # ha? to, desegno maldika rivereto de sango. 'Kiu? Mi demandis ŝin denove, en Hindua.
  
  
  Li malfermis siajn okuloj en vera hororo. Li tuj retropaŝis. Li premis pli forte sur la klingo, kaj vidis, ke ĝi tranĉis frakcio de milimetro profunda. 'Kiu? Mi demandis ŝin denove. "Zakir," li diris, tordiĝanta dolore. "Zakir sendis min."
  
  
  "Zakir, kiu estas tiu?"
  
  
  Li ekspiris kaj malfermis liajn okulojn eĉ pli # lar? a kiam li vidis, ke sango gutas el egoismo estas pojno. Tiam la egoismo cela glitis al la flanko kaj li perdis la konscion.
  
  
  "Prenu la tajloro," mi murmuris.
  
  
  Vi povas lerni multe pli de ŝi. Estis mia kamuflado jam malkovrita? Kiu estas Zakir? Eble nur malmultekosta gangstero.
  
  
  Li kliniĝis por alporti Egoismo al liaj sencoj, sed estis devigita rezigni kiam grupo de hele vestita Indianoj eliris en la straton.
  
  
  La viro en la fronto estis portanta la fianĉo de ochre robo kaj ornamitaj tuŝita. La vualita novedzino estas egoismo estis # enradiki? i al? i kun simbola silka ŝnureto. Ili estis sekvita per geedziĝo gastoj, dekduo aŭ pli riĉe vestita parencoj.
  
  
  La grupo rigidiĝis ĉe la vido de sango, superbordiĝanta ĉirkaŭ la viro sur la trotuaro. Ili rigardis min expectantly.
  
  
  Mi havis neniun alian elekton. Ĝi povus esti kvin minutoj, antaŭ ol la viro kun la tranĉilo reakiras sufiĉe da konscio por paroli. Granda homamaso devus esti kolektita de tiam. Ĝi ne estis ideala situacio por pridemandi#? i tiu persono.
  
  
  Li scivolis, ĉu li estis sola. Ie en tiu mallarĝa strateto, eble, egoismo kolego estis atendanta por mi? Mi piediris pli rapide, tiam elkuris tra la strato kaj turnis sin al alia strato, antaŭ ol halti. Li estis ŝvitante en lia nova kostumo, provanta akiri sian lagroj.
  
  
  Mi sciis, ke tiu viro provis mortigi min, sed kial? Ĉar mi estis Nick Carter, aŭ eble ĉar mi havis kelkajn rupiojn en mia poŝo?
  
  
  Kiam ŝi alvenis al la librejo, ŝi decidis eniri tra la malantaŭa pordo. Li haltis en sak-strateto kaj rigardis lin super kritike. Mi ne vidas iun ajn, nenio danĝera. Li singarde iris en la strateto.
  
  
  Se ĉi tiu estis provo de murdo, kiel povus ili vidis tra min tiel rapide? Ĝi povis esti taksiisto. Propono dek rupioj kiel rekompencon kaj vi povos aĉeti la duonon de la flughaveno taksiistoj kaj rickshaw drivers. Eltrovanta la sorto de la alta Usona ne estus malfacila. Tie estas neniu loko, kie mono parolas tiel klare kiel en Calcutta.
  
  
  Li iris al la malantaŭa pordo kaj turnis la anson. La pordo ne estis ŝlosita. Li eniris ĉambron, kiu aspektis kiel provizejo kaj vidis juna virino sidanta antaŭ li. Li trankvile fermis la pordon kaj ridetis al hej do ŝi ne krii. Al mia surprizo, ŝi ridetis ĉe reŭmatismo.
  
  
  Ŝi estis bela, kun helbruna haŭto, brila mola hararo kaj verdaj okuloj, kiu kontrastis kun ŝia Indian vizaĝo. Ŝia korpo estis bele formita.
  
  
  "Vi devas esti Usona," ŝi diris.
  
  
  "Mi ne pensas, ke ĝi devus surprizi vin."..
  
  
  Ŝi svingis miajn vortojn for. — Mia patro ne estas ĉi tie, sed li revenos baldaŭ. Li scias, ke vi havas alvenis en Calcutta. Mia nomo estas Lilio de la Mondo."
  
  
  Almenaŭ mi atendis. Ŝi spiris suspiron de # trankvili? o. Ĉi tiu parto de la operacio ŝajnis esti irantaj laŭ plano.
  
  
  La knabino surhavis tradicia konvenita blanka bluzo kaj sari. Ŝia ĉielarko-koloraj jupo estis longa, loose fit. Ŝi leviĝis gracie de la sofo.
  
  
  — Ĉu mi povas fari al vi tason da kafo?"
  
  
  Ŝi kondukis min en neta, brila, kaj bonodora salono. Tie estis ankaŭ neniu alia. Tie estis malalta sofo aro kontraŭ unu muro. Du pordojn al la maldekstra de la lamentoj kondukis al aliaj ĉambroj, dum la nekaŝema ones en fronto havis tria pordo gvidanta al librejo.
  
  
  Ekstere de la kutimo, li rapide preterlasis la informo pri # a? skulti aparatojn. La knabino rigardis min sen demandi pri io ajn. Ŝi vidis, ke ŝia patro preparis ŝin por la laboro.
  
  
  Mi ne atendis trovi ion ajn, sed transita bileton foje rezultas esti falsaĵo. Kaj en mia linio de laboro, serĉo de la posedanto de la domo ne malobservas etiketo.
  
  
  Tie estis neniuj mikrofonoj en la kutimaj lokoj, kie supozeble hazarda vizitanto povis alligi ih de alliganta peco de mortero aŭ gluo. Tie estis neniuj mikrofonoj sur nia skribotablo, sur ni, sur la pordo jambs, aŭ sub la seĝoj de niaj seĝoj.
  
  
  Mi nur venis al la konkludo, ke Randy la mondo devas esti pli bona loko ol mi imagis ĝin por esti kiam mi vidis Egoismo... Ĝi estis stationery butonon kiu aspektis iom tro granda#? e unua. Ĝi estis premita en la muro proksime de la fronta pordo, preskaŭ nivelo kun la planko.
  
  
  Li singarde tiris ĝin ekstere kaj ekzamenis la malsupra parto. Maldika tavolo de plasta kovris la miniaturo ricevilo kaj dissendilo. Ĝi estis nova tipo, sed mi taksas, ke la gamo ne superas 200 metrojn.
  
  
  Lily venis al mi kaj rigardis, kion mi faras. Li metis fingron al siaj lipoj kaj ŝi sulkigis la frunton. Antaŭ ol ŝi povis diri ion ajn, la pordo malfermiĝis kaj viro eniris la ĉambron. Emuo estis kvardek jaroj, mallonga, kun pura razita kapo, grandaj okulvitroj kiel Gandhi, kaj nazo, kiuj estis rompita plurajn fojojn kaj neniam riparita.
  
  
  Ŝi estis reprenita de la dissendilo en ŝia mano. Li rigardis ĝin, sed ne diras ion ajn. Mi montris ĝin al la emu, kie mi trovis ĝin. La viro frapis el la mikrofono#? irka? mia brako kaj ĵetis egoismo al la # eta? o sub lia malmola ledo boto.
  
  
  — Mi havis neniun ideon - " li komencis.
  
  
  "Kie ni povas paroli?"
  
  
  Randy Mira kondukis min el la malantaŭa pordo kaj en la strateto, kie ĝi estis jam malluma. Ĝi nur okazis al mi kelkaj minutoj, por aŭdi ĉion, kion la mondo sciis pri la eksplodoj. Li ne sciis ion ajn, mi ne scias. Ŝia estis ankoraŭ en la mallumo.
  
  
  — Ĉu vi konas certan Zakir?"
  
  
  Mir kapjesis. "Ĝi estas ofta nomo en Barato. Mi havas kvar parencoj nomis Zakir. En Kolkato sole, ih devus esti en la miloj... Li skuis lian kapon. "Ĉi tiu dissendilo... ĝi estas mia kulpo. Mi pensis, ke ili ne suspektas min, sed nun ili scias ĉion. Ŝia stahl estas senutila por vi.
  
  
  "Kaj nun ili scias, ke ni trovis unu el la mikrofonoj. Ili povas havi aldonita ih tamen, por ne lasi ilin aŭdi ion ajn grava.
  
  
  Li diris al Emu pri tio, la viro kun la tranĉilo sur la strato. Li retenis sian spiron. — Mi ne kredas, ke tiu viro provis rabi vi." Ĝi povis esti la murdinto. Mi demandos ŝin.
  
  
  Kiam li revenis al la librovendejo kelkaj minutoj poste, li prenis bonan rigardon#? irka?. Nun ili konis la sonon de mia voĉo. Do mi devos esti la logaĵo por la ih kaptilo, kio ajn ili estas. La librejo estis fermita, tie estis metalo balustradoj sur la fenestroj, kaj mi staris apud la fenestro, provanta kalkuli ekstere kie la ih eavesdropper povus esti. La dissendilo estis limigita gamo. Tra la fenestro, mi povis vidi dekduo lokoj kie iu eble estis sidanta kun ricevilo. Balkonoj trans la strato estus ideala. Sed kiu estas ĝi? La Rusoj? Ĉinaj Komunistoj? Barato estas propra inteligenteco reto?
  
  
  Li ne povis memori ke mi iam ajn estanta elmontrita tiel frue sur misio. Li sentis, kiel ĉasisto malkovras, ke egoismo estis estanta postkurita fare de grizzly bear li ne eĉ vidis.
  
  
  Antaŭ ol ŝi povus kolekti siajn pensojn, ŝi vidis movado ekster. Ĝi estis rapida, neperceptebla movado, kiel besto persekutanta sian predon.
  
  
  Dua ombro movis malsupren la strato al la librejo. Tiam tuta hordo aperis, dekduoj da homaj figuroj kun ŝtonoj, bastonoj kaj improvizita spears en iliaj manoj.
  
  
  La unua ŝtono frapis la fera balustrado kaj resaltis reen. La sekvanta afero rompi estis malgranda fenestro en la tago. Tiam la granda fenestro, malantaŭ kiu ĝi estis tenita estis rompita de tria ŝtono. Li saltis reen al eviti la falanta vitro.
  
  
  "Ili bezonas vin," Randy Mira vokis el malantaŭ mi. "Ili scias ke vi estas ĉi tie.
  
  
  Ŝia patro konsentis. Ili provis fini laboron kiu estis antaŭe malsukcesita sur la strato, nur tiu tempon ili faris ĝin sub la kovrilo de la insurekcio.
  
  
  Li movis for de la fenestro kaj tiris Lily kune kun li. Ŝiaj okuloj estis larĝe kun timo. Kiam ni eniris la salono, ŝia patro ŝlosis la pordon malantaŭ ni.
  
  
  "Venu," mi diris. "vi kaj via filino... rapide tra la malantaŭa pordo."
  
  
  Li povus objekto. Ŝi estis milde prodded por egoismo k tago. Li rigardis min, palpebrumis, tiam kapjesis, kaj kondukis min al la provizejo. Mir malfermis la eksteran pordon kaj duono-elpaŝis. Egoismo estas krio venis subite, kaj li kolapsis reen en la ĉambro kun tri-piedon lancon en lia brusto, lia mola, seriozaj okuloj jam profundaj naĝejoj de morto.
  
  
  Li brufermis la pordon kaj frakasis nur la lampo en la ĉambro.
  
  
  Ni estis kaptitaj, sieĝis ambaŭ antaŭ kaj malantaŭ. La knabino estas pri diri ion, sed ŝi solvo al esploro problemoj estas la zumado de likva bombo en librovendejo. Ni estis alpinglita malsupren, la fajro antaŭen kaj la homamaso malantaŭ ni.
  
  
  
  La tria ĉapitro
  
  
  Antaŭ ol ŝi povis movi, flueto de brulanta benzino komencis kuri sub la pordo de la librejo. Li saltis super Mira korpo kaj kaŭriĝis kontraŭ la muro. Kiam ŝia malantaŭa pordo malfermiĝis colo aŭ tiel, Gawk brufermis en arbo, kaj dekduo da rokoj brufermis en la pordo. Li rapide fermis la pordon kaj brufermis la riglilo. Rigardante tra la fenestro al la rajto de la virino, ŝi vidis, ke figuro kuri ekstere de la portiko kaj rapide pafis, tiam la viro falis al la tero. Dua duŝo de kugloj kaj rokoj frapis la pordon kaj frakasis la fenestron.
  
  
  Lilio ĵetis tapiŝo super la brulanta benzino kaj elmetis la flamojn, sed baldaŭ la fajro en la librejo elrompis al tiu tago.
  
  
  Ŝi estis pri kuri ekstere la malantaŭa pordo kiam la dua diamanto-bombo eksplodis. La malantaŭa pordo estis ŝanceliĝanta kun brula benzino. Ni estis kaptitaj.
  
  
  "Lilio, estas tie iu ajn alia vojo ekstere?"
  
  
  Ŝi ploris preskaŭ histerie kaj skuante sian kapon. Mi iris al alia fadeno de la ĉambro. Li estis # senmovi? i kun la malnovaj dosierujoj, kartono skatoloj, kestojn. Ih ŝin tiris malsupren. Tie devas esti vojon de eskapo. Lilio sidiĝis apud sia patro kaj prenis Egoismo mano. Li saltetis sur la kestoj kaj rigardis supren. Mi pensas, ke tie estis iu speco de kornico.
  
  
  Kiel li grimpis super la plata kestoj, li ekkomprenis ke ili estis sur la mallarĝa ŝtuparo. Li iris supren. La trotuaro kuris la tuta larĝo de la ĉambro, kaj ĉe la fino estis pordo. Mi kuris al ĝi, trovis la anson, kaj turnis ĝin. La pordo estis ŝlosita. Mia komencaj flugis eksteren kaj batis la pordo apud la seruro. La pordo svinge malfermi. Mi brilis mia # tor? o tra la mallumo kaj vidis alian fendeto, sed tie estis neniu ŝtuparo gvidanta malsupren.
  
  
  "Lilio, venu ĉi tien rapide.
  
  
  Ŝi rigardis supren en surprizo kaj kuris ekscitite supre la ŝtuparoj. Zorgeme ni pasis la unua domo, tiam la dua. Sur la tria etaĝo, pordo malfermita en la bonodoraj vespera aero. Strateto kuŝis sub ni. Li pendis de la kornico, kaj falis al la tero. Lilio kaptis ŝin saltante kaj gvidis ŝin al la aŭto. Ni veturis malrapide. Malantaŭ ni, ni povis vidi la flamanta fajro de unu librovendejo kaj aŭdas sirenojn en la distanco. Kiam ni estis ĉe sekura distanco de la hordo, la Mercedes haltis kaj ĵetis sian kapon reen.
  
  
  Li prenis profundan enspiron kaj falis en la memo-hipnoto li lernis en la Usono. Post kelkaj sekundoj, ŝi falis en lumo trance. Mi sentis kiel mi estis veki de longa refreŝiga nap kaj aŭdante Lily parolas mallaŭte apud mi.
  
  
  "Ni sciis ke tio ĉi estis iranta okazi," ŝi diris, plorante.
  
  
  'Kiu?'
  
  
  "Mia patro kaj ŝia. Kiam li interkonsentis labori por vi, li diris, ke li mortus unu tago... perforta morto. Ĉi tiu estis la prezo ni devis pagi por foriri de la senmona standardo havi hejmoj kaj edukado. Nun ni pagis la prezon.
  
  
  Ŝi volis diri ion konsolanta, sed ne povis trovi la vortojn.
  
  
  'Kien vi iras? Ĉu vi havas familion?'
  
  
  "Ĉu vi povus preni min al mia onklo loko? Eble li povas prizorgi min."
  
  
  Mi kapjesis al ŝi, kaj ŝi donis al mi la adreson. Ĝi estis nur kelkaj blokoj for. Mi faligis ŝin de antaŭ la impona Malnova Tribunalo Domo Sturt.
  
  
  "Li devas esti laboranta malfrue," ŝi diris. "Li ĉiam faras."
  
  
  Kiam ŝi eliris, ŝi estis nomita hej, la nomo de mia hotelo. — Se vi bezonas helpon, alvoku min, Lily.
  
  
  Ŝi rigardis min kun ŝiaj kuriozaj verdaj okuloj kaj devigita rideto ĉirkaŭ ŝia. "S-ro Matson, vi jam helpis min tiel, kiel vi povus birdotimigilo. Vi savis mian vivon.'
  
  
  Ŝi turnis sin kaj kuris al la pordo.
  
  
  Mi kontrolis ŝia ĉambro ĉe mia hotelo en kazo la nepetitaj gasto venis por vidi min. Ĉio ŝajnis bone. Mi turnis en la radio, duŝis, kaj vestita.
  
  
  Dum ŝia kravato estis estanta ligita, Calcutta Radio raportis alia politika eksplodo. Ĉi tiu fojo, unu bombo trafis la rusa vic-konsulo de la domo, kaj la Komunistoj estis furioza.
  
  
  "La rusa Konsulo Andrey Sokolov hodiaŭ postulis ke Hindaj trupoj plifortigi sekurecon ĉirkaŭ ĉiuj la hejmoj de rusaj oficialuloj kaj ĉe ĉiuj servoj rilataj al Rusio," la anoncisto diris. "Sokolov ankaŭ postulis ke ĉiuj USONA konsulejo personnel esti forpelita tra la urbo krom se atakoj sur rusa personaroj kaj rusa proprieto estas haltita tuj."
  
  
  Li fajfis mallaŭte al ŝi. Tio ĉi estis io nova en diplomatiaj cirkloj. Mi neniam aŭdis de unu flanko demandanta la aliaj forpeli diplomatoj de tria Potenco. La konsekvencoj estis teruraj. Antaŭvideble, Hawke'kaj la USONA Ŝtata Departemento estis koncernita.
  
  
  Sed kial la atakoj efektivigita? Ŝia ferret # ankora? havis neniun ideon kial la Rusoj estis estanta bombita. Kial Kolkato?
  
  
  Eble korkotirilon estis pli facila. Hindio estis la epitome de demokratio en Azio. La Brita maldekstra malantaŭ strukturita sistemo kiu nura funkciis tre bone en kelkaj lokoj, sed estis adekvata en aliaj. Sed ili malsukcesis mizere en Calcutta.
  
  
  Eble Choeni Mehta povus doni al mi la indikon mi devas trovi ekstere kiun estas # malanta?#? i tiu malfacilecojn.
  
  
  Ĝi ne estis malfacile trovi ŝian adreson, eĉ kvankam ŝi ne estis listigita en la telefono libro. Tiam kelkaj telefonaj vokoj de ŝi estis sur la vojo.
  
  
  Ŝi vivis en unu el la plej malnovaj" aces " de Chow Ringi Road, luksa domo aro reen de la vojo, sur granda intrigo ĉirkaŭita de alta metalo barilo kaj kovrita per bluaj ceramikaj kaheloj. Deklivirejo kondukis supren al ornate sed fortika fera krado. La Sikh rigardis min akre, diris, ke io sur la telefono, tiam gestured kaj malfermis la granda pordego. Mi tiris en kaj aŭdis la pordo slam malantaŭ mi.
  
  
  Ŝia estis parkita en la alirvojo inter Rolls-Royce Silver Cloud kaj disbatita Land Rover.
  
  
  Mia juna edzino atendis min, kaj kondukis min tra la fronta jardo, mimmo ĝardeno kun kovrotukoj, laŭ la mimmo vojo de la naĝejo kaj tra pordo sur la alia flanko de la grandega domego.
  
  
  Choeni vivis en outbuilding de granda domo. Ŝi renkontis min ĉe la pordo.
  
  
  "Vi trovis min," ŝi diris, kaj ridetis. — Mi vere esperis ke vi povus fari ĝin."
  
  
  Ŝi turniĝis kaj montris al mi la belan sari ŝi estis portanta. Ŝia brako kaj ŝultro estis videbla sub la mola, delikata blua bluzo, sed la plejparto de la ih estis kaŝita de la koltukon, kiu pendis de ŝia maldekstra ŝultro kaj refaldita sub ŝia dekstra brako. Ĝi estis silka poŝtuko de centoj da koloroj, kun komplika skemo, laŭ tio, kaj kiu-mde figuroj, mano-brodita sur silko. Ŝia sari flirtis sur la planko. "Bela... ambaŭ virino kaj sari."
  
  
  Ŝi ridetis kaj rigardis min kun ŝiaj brunaj okuloj.
  
  
  "Kaj vi, sinjoro, estas bone kaj expensively vestita, sed la pistolo estas videbla de sub via maldekstra mano. Ĉu ĉiuj Amerikaj fireworks fabrikantoj portas pafilojn?
  
  
  Li ridis kaŝi sian surprizon. Plej spertaj okuloj ne povas punkto Wilhelmina, ĉar ŝi estas entombigita en mia jako. Sed tiu jako estis donita al mi de Falko, kaj ĝi ne tran? i tiel kiel la mia.
  
  
  "En fremda lando, vi neniam scias kion atendi."
  
  
  Joni ne komplika. Ŝi svingis sian manon ĉirkaŭ la ĉambro. — Kion vi pensas pri mia ĉambro?"
  
  
  Ĝi estis ekscita ĉambro. Kruco inter malbona modemoj kaj pop-arto kun tuŝo de nigra humuro. Li ne diris al ŝi, kaj ŝi sulkigis la frunton.
  
  
  "Ne estu kruela, vi devus esti bone-ekipita por mi."
  
  
  'Kial?'
  
  
  "Voĉo kiel alia impresi virino".
  
  
  — Kial mi devus impresi vin?"
  
  
  "Ĉiuj scias, ke Amerikaj viroj provas delogi ĉiu virino ili renkontas."
  
  
  Ŝi kapjesis al iu mi ne povis vidi, kaj kondukis min al faldebla vitra pordo kiu malfermiĝis al agrabla balkono. Estis floroj, malgrandaj arbustoj kaj arbo. Kvankam ŝi eniris sur la unua etaĝo, ni estis nun sur la dua etaĝo, super la rivero. Sub ŝi, li vidis la flavaj flamoj de malgrandaj fajroj.
  
  
  "A funeral," Choeny klarigis. "Ĝi estas kremacio grundo sur alfluanto de la Gango, la Hooghli Rivero.
  
  
  Mi estis scivolanta se Choeni estis nuntempe kuranta irkomisiojn, se ŝi scius, kiu ŝia reala nomo estis, kaj se ŝi sciis nenion pri la atako sur la vendejo sur la lasta nokto. Ŝi ne diri ion ajn. "La familio prenas la korpon al la rivero por purigo," ŝi diris. "Tiam la filo volas disbati la kranio."
  
  
  "Ili rompi? o de via kranio?" Mi demandis incredulously. "La korpo?"
  
  
  "Por estestvenno; liberigi la animon eterne antaŭ ol la korpo estas bruligita."
  
  
  "Kaj la cindro?"
  
  
  "La egoismo estas ĵetita en la rivero de la baziliko kaj monteto, la kasto kiu elfaras kremacio por ni. Tiam kribranta tra la cindro trovi oraj ringoj, kaj la ŝatas. Tio ĉi estas kiel ili sekurigi ilian vivtenon."
  
  
  Tiam ŝi turnis sin kaj prenis glason da ŝereo de servisto, kiu venis supre kun pleto. Li prenis trinketon kaj trovis ĝin bonega sherry.
  
  
  Baldaŭ la servistino revenis kaj anoncis, ke la eda estis servita. Ŝi estis atendanta fantazia Barata manĝaĵo, multe de la rizo kaj kareo, sed kiel Choeni diris, ke ni prenis sur nin vilaĝanojn. La Eda preskaŭ estis malabunda, malgraŭ la oro-limita pletoj kaj silverware? irka? igi la multekostan cirklo formo.
  
  
  'Zucchini,' ŝi diris, ke kiam ŝi ale estis verda legomo.
  
  
  "Kaj chapati," ŝi aldonis, kiel li speared plata krespo-forma bulko kun forko. Tie estis lento saŭco kun rizo kaj kelkaj pecoj de kapro viando, sed ĝi estis apenaŭ la sumptuous eda ŝi estus atendita en la domo kiel sl.
  
  
  Choeny klarigis, "ĉi Tiu simpla kampara eda memorigas min ke mi ne gajnos ion. Sen mia patro riches... Ŝi paŭzis kaj rigardis supren. "Ĉu vi komprenas tion?" ŝi demandis.
  
  
  Li kapjesis al ŝi. La malriĉeco, mizero, kaj morto kiu marŝis la stratoj de Kolkato ĉiutaga punctuated ŝiaj vortoj. Ŝi esperis ke ĉi tiu pripensema, bela virino estis sur nia flanko.
  
  
  Post la vespermanĝo, ni iris en la salonon, kaj ĝin sorbis la stereofonia sono. La muziko estis oriental, kvankam mi ne pensas, ke ŝi atendis min ŝati la disonanco de tamburoj, cimbaloj, kaj la sono de hurdy-gurdy.
  
  
  "Mi estas scivola pri vi," ŝi diras, kaj mi staras vidalvide al ŝi, miaj brakoj falditaj modeste trans mia brusto. "Mi estas scivola pri viro, kiu iras al grandaj longoj por renkonti virinon li neniam renkontis, viro kiu ankaŭ portas pafilon."
  
  
  "Vi?? e ne#? uste travidebla vin," mi diris. "Plej belaj virinoj estus ignori tia mallerta provo intereso ih."
  
  
  Ŝi ridis kaj piediris pasintan min al la konstruita-en trinkejo trans la ĉambro.
  
  
  — Ĉu vi iam pafis iu ajn, s-Ro Matson?" — Kio ĝi estas? " ŝi demandis akre.
  
  
  Li prenis ŝian manon, turnis#? ia#? irka?, kaj tiris ŝin antaŭen. "Nur en belaj virinoj, kiuj parolas tro multe."
  
  
  Ŝi estis preta, kiam ŝi kliniĝis por kisi ŝin. Ŝi envolvis siajn brakojn ĉirkaŭ mian kolon kaj premis mian vizaĝon al ŝia. La kiso komencis mallaŭte, tiam profundigis ĝis niaj lipoj disiĝis kaj mia lango glitis en ŝian buŝon. Ŝi suspiris mallaŭte, tiam liberigis siajn manojn kaj paŝis for de mi.
  
  
  "Mi pensas, ke ni devus paroli," ŝi diris. "Ni ĵus renkontis, kaj mi ne vere scias, ke vi kaj..."
  
  
  Miaj lipoj brosis la mola lokoj ĉe la fundo de sia kolo, kaj? ia # kontra? staro estis mola.
  
  
  Kelkaj minutoj poste, ni estis en ŝia dormoĉambro, la pordo estis ŝlosita, kaj ŝi havis nur estis kisis denove de ee. Ni kuŝis sur la lito. Choeni ridis mallaŭte, kiel ŝi sidis malsupren kaj demetis belan longan koltukon de ŝia sari.
  
  
  'Ĉu vi estas serioza?'
  
  
  'Jes, kompreneble. Nun malferma. Ŝi lekis ŝiaj lipoj kun la konsileto de#? ia lango. — Nun vi devas diri al mi ke vi ne havas ajnan naĝado trunkoj kun vi."
  
  
  "Mi ne bezonas ĝin."
  
  
  Li helpis ŝin unbutton ŝia blua bluzo kaj trovis, ke ŝi ne portis mamzonon. Ŝiaj mamoj estis ŝvelinta, plena kaj matura, kaj finiĝis en malmola, malhela cicoj. Ŝi kisis min denove, kaj ŝiaj lipoj moviĝis al la mia. Ŝi disbutonis mian ĉemizon, kaj en unu momento ni ambaŭ estis nudaj.
  
  
  Ŝi prenis mian manon kaj paŝis zorge tra la domo kaj malsupren la # pa? o al la naĝejo. Tie estis lampoj sur la profunda flanko. Paro de salono seĝoj sidis hejme, la # pa? o sur la malprofundan flankon.
  
  
  Ŝi kuris al la rando kaj kolombo glate en la akvo. Ŝia kolombo en momento pli poste. Li demandis ŝin por resti sub la akvo, kaj naĝis supren al ŝi, kisis ŝin sur la lipoj kaj premis ŝin streĉe. Fine, ni brakumis, spasme penantan spiri.
  
  
  Tie estis neniu kialo por diri ion. Ni naĝis al la # pa? o, kaj li kuris liaj lipoj malsupren de ŝiaj vangoj al ŝia kolo, ŝia ŝultroj, kaj ŝiaj ŝvelintaj mamoj. Ŝi spiris kiel mian buŝon fermita ĉirkaŭ akra cico. Ŝi glitis reen en la akvon kaj eltiris mian vizaĝon malsupren al mia plata stomako sub ŝia umbiliko.
  
  
  Momenton poste, ni estis reen sur la # pa? o, kaj? ia korpo karesis mian bruston, poste karesis mian malseka koko kaj glitis pli malalta ĝis li ĝemis en plezuro.
  
  
  Li sidis ŝin malsupren # neka? ema, elgajnis akvon en siaj manoj, verŝis ĝin super ŝia glata mamoj, kaj rigardis ĝin fluo inter kaj? irka? la # altegi? i pintoj. Ŝi puŝis min en la akvon, tiam turnis kaj beckoned, duono-naĝado, kruroj apartigitaj larĝa. Li glitis antaŭen singarde, kurante siajn manojn super sia alta, sunbruna altaĵetoj, karesante ŝian plata cicoj ĝis ili staris alta, malmola, kaj questioningly vekis. Mi kliniĝis antaŭen kaj glitis mia buŝo de unu brusto al la alia, ĝis mi aŭdis ŝin mola veo kaj ŝi kaptis min.
  
  
  Li glitis super ŝi kiel amfibio, tenis ŝin forte al li, tiam puŝis ŝin forte kaj precize, ŝi ellasis eksteren krion de doloro kaj flago de permeson elfari. Ni kolombo, brakumante unu la alian, sub la akvo. Kelkaj momentoj poste, ni estis ekstere tra la akvoj denove. Ŝi levis la krurojn kaj envolvis ilin? irka? mia dorso. Ni drivis kun mola, milda movadoj en kelkaj fundamenta ritmo kiu sendis shockwaves tra niaj korpoj.
  
  
  Mi aŭdis ŝin krii kiel ni komencis sinki denove. Ĉi tiu tempo ni rulis super, sed ni ne malrapidigi malsupren.
  
  
  Mi sentis ŝiajn manojn atingi ekstere al lift us up. Kiam ni aperis, Choeny lasi ekstere longa malalta ĝemo, speco de primal suspiro de kontento kaj elkarcerigo.
  
  
  Ni drivis malrapide reen al la # pa? o, niaj brakoj ankoraŭ volvita#? irka?#? iu alia. Ni kuŝis tie por momento, rigardante supren al la steloj, flustris mallaŭte al ĉiu alia.
  
  
  Dudek minutojn poste ni estis ekstere trans la akvo, por # malstre? i kaj # refre? igi, ke mi preskaŭ forgesis por unu momento, kial mi estis en Calcutta.
  
  
  Ni viŝis malsupren alian kaj iris reen al ŝia dormoĉambro sur la supra etaĝo de la domo, kiu preteratentis la miliardoj da lumoj de Calcutta.
  
  
  Ŝi brosis la harojn el miaj okuloj.
  
  
  — Vi estas kontraktanta kun aliaj aferoj ol fajraĵoj, ĉu ne?" Vi alvenis ĉi tie en la urbo ĉi-matene. Vi iris por vidi la USONA konsulo, kaj tiam vi decidis renkonti min. Kial?'
  
  
  Li ne diris ion ajn.
  
  
  Plejpartoj de Usonaj negocistoj kiuj venis al Calcutta ne havas aliron al la Amerika Konsulo estas privata aŭto. I?? e vidita#? i tiu aŭto cent fojojn. Vi devas esti io speciala. Kaj Patsy de Calcutta Novaĵoj estas mia amiko. Ŝi vokis min hodiaŭ ĉe la malĝusta tempo, kaj diris, ke iu petis min. Choeni ridis mallaŭte. "Mi devis ludi ekstran aron dum via patrino estis atendanta por li." Ŝi kisis min sur la nazo. "Mi ĝojas, ke mi atendis."
  
  
  Mia komenca paniko estis irita. Ŝi eble lernis ĉion ĉi de la Hinda sekreta Servo, aŭ li eble vidis ĝin por li mem. Ŝi estis hela virino. Kion ŝi diris, ke povus havi venita de unu simpla observado.
  
  
  Li kisis ŝin ŝercoj lipoj. "Kial belaj virinoj ĉiam demandas la plej malfacilaj demandoj?"
  
  
  — Mi havas alian unu por vi." Ĉu vi volas resti ĉi tie kun mi dum vi estas en Kalkato?
  
  
  Ni ambaŭ ankoraŭ nuda. Li rigardis malsupren ĉe ŝia bela korpo, kisis ŝin plenaj mamoj, kaj diris, " i'm ne certe kio vi estas parolanta proksimume.: "Ŝi volas pasigi sian tempon kun vi, Choeni."
  
  
  "Ĝi estas bela," ŝi diris, premante miajn lipojn al ŝia tremanta brusto denove.
  
  
  Kiam mi alvenis tie ĉe 2 a. m., tie estis armita soldato staranta ĉe la enirejo de la gastejo. Li havis pistolon en sia pistolujo kaj fusilo ĵetita super lia ŝultro. Kiam mimmo pasis lin, li salutis.
  
  
  La venontan matenon mi vekiĝis je la naŭa, ĉar oni frapas sur la pordon. La kuriero alvenis kun pako. Ĝi estis urĝa peto nomi la konsulejo. Kiam li estis vestita, li turnis sian transistoran radion kaj kaptis la fadenon de Kolkato estas la nuna Radio.
  
  
  "...kaj la konsulo diris ke la konstruaĵo suferis gravajn damaĝojn. Du aliaj US-rilataj konstruaĵoj estis ŝelo lasta nokto: la USONA Informa Servo Biblioteko kaj la oficejo de American Express en centra Kolkato."
  
  
  Ŝajne, la situacio plimalbonigis tiun nokton. La Rusoj en Calcutta estis ne pli longa la sola celo. Nun ili ankaŭ estis kontraktanta kun la Usonanoj. "La USONA Konsulo ne rimarkis cetere," li daŭrigis, " kaj la polico rifuzas konjekti kiel al ĉu la lastaj okazaĵoj estas rilataj al la lastaj eksplodoj de Sovet-Unio proprieto. Eksterlandaj novaĵoj...
  
  
  Mi malŝaltis la radio, vestita rapide, kaj nomita la konsulejo. Ŝi ricevis alvokon de Slocum, kiel atendita, kaj li deziras paroli al mi malkaŝe nun. Ŝia estis en Egoismo oficejo en dek minutoj.
  
  
  Tra la fenestro, li vidis malgrandan bombon damaĝi la angulo de la granda konstruaĵo. Laboristoj estis jam okupata de riparado de la damaĝo, kaj la polico estis rummaging tra la ruboj.
  
  
  Kiel por Slocum, lia egoismo kaj mem-konfido estis skuita. Egoismo estas manoj tremis kiel li provis lumo cigaredon. La seĝo kiu estis tiel bonorda hieraŭ estis nun disĵetitaj paperoj, kaj Em havis por trovi la cindrujon.
  
  
  'Ĉu vi aŭdas tion?'Kio estas tio?' li demandis tensely. Egoismo estas blanka ĉemizo estis malfermita ĉe la kolumo, kaj li ne razis sin. Mi havis senton ke li estis pli akceptema al homoj kiel ŝia nun ol kiam ni unue renkontiĝis.
  
  
  "Tri eksplodoj?"
  
  
  "Tie estis sep en totalo, inkluzive de du el niaj aŭtoj kiu eksplodis. Mi nur parolis sur la telefono kun la rusa konsulo, kiu deklaris sian senkulpecon. Ni petis la permeson de la Ambasadoro en Nova Delhio peti la alveno de Hindaj soldatoj por protekti la konsulejo kaj aliaj Amerikaj instalaĵoj."
  
  
  Slocum staris supren kaj donis signon, ke mi sekvu lin. Ni iris ekstere kaj ludis ludon de Mercedes ke li pruntedonis al mi.
  
  
  "Mi havas ion montri al vi, ke vi trovas interesaj," li diris. "Mi ne pretendas scii la veran celon de via ĉeesto ĉi tie, sed mi ja komprenas, ke mi devas doni vin maksimuma subteno kaj helpo en tiu sentema afero."
  
  
  Li haltigis la aŭton la duono de bloko for de granda konstruaĵo de ŝtono. Ruĝa flago kun martelo kaj serpo flirtis super la konstruaĵo. Tri dekduo armitaj Hindaj soldatoj staris gardisto sur ambaŭ flankoj de la konstruaĵo. Ambaŭ enirejoj estis protektitaj per barikadoj ĉirkaŭ sandbags. Ĝi estis kiel la # pejza? o por milito filmo.
  
  
  "Sokolov, la rusa konsulo ĉi tie, diras ke li estas preta agi tuj se la konstruaĵoj' egoismoj venis sub pli bombardado. Tio estis hieraŭ. Nun li lamentas ke li havis nenion por fari kun la atakoj sur nin."
  
  
  "Do la eskalado komencis," mi diris.
  
  
  "Ĉi tiu tuta situacio estas evoluiganta kiel neĝbulo, mi vidis ĝin en Alĝerio. La pilko komencas ruliĝi, kaj subite ĝi iras tiel rapide kaj akiras tiom granda, ke neniu povas halti la egoismo. Tro multaj malsamaj flankoj estas batalanta#? iu alia. Se tio ne estas farita, ni?? l fino supre sur barelo de pulvo. Kaj se tiu barelo eksplodas, la Hinda registaro povus esti renversita. Calcutta povas tre # balda? # fari? i unu urbo, kie miloj da tumultantoj kuros ĉirkaŭe kun bomboj aŭ brulaj torĉoj kaj batalo unu la alian por vidi kiu lumigas la fuzeo unue. Kaj tiam ni estos sinceraj en la mezo.
  
  
  Li rigardis malantaŭen al la barikado ĉirkaŭ la sandbags kaj sciis ke li pravis. Ŝi deziris, ke ŝi estis ie alia.
  
  
  — Vi estas plananta meti gardostarantoj ĉirkaŭ la konsulejo, ĉu ne?"
  
  
  Slocum kapjesis. — Ni dungis kvindek viroj kun pafiloj. Ni uzos ih ĝis ni akiras Hindaj soldatoj."
  
  
  'Bona. Kie mi povas trovi la fragmentoj kolektitaj de la polico post la eksplodoj?
  
  
  "Ili estas kun Amartya Raj por la polico. Li ankaŭ estas membro de la Ruĝa Calcutta Komitato kaj konsilisto al la Komandanta Generalo, kiu estas nun komandanta West Bengal en mezlernejo situacio. Li estas granda persono. Slocum notis la adreson kaj donis ĝin al mi.
  
  
  — Kio pri la aferoj vi demandis ŝin?"
  
  
  "Mi diris al vi, ke vi metis ih en la rako," li diris. Li veturis malrapide preter la mimmo de la rusa konsulejo kaj gvidita reen al lia oficejo. Li haltis sur la trotuaro, kaj li glitis malantaŭ la rado kiel li eliris.
  
  
  Emu vokis ŝin reen, kaj petis ŝin atendi, ĝis mi skribis al ŝi telegramon kun la plej alta prioritato, kaj petis al ŝi sendi ĝin al Washington por mi.
  
  
  Ili alportis ŝin hejmen, sed li metis sian manon sur mia ŝultro kaj aspektis pensema.
  
  
  — Tie estas renkontiĝo venanta supre, kiu eble interesos vin... Speciala kunveno de la Ruĝa Calcutta Komitato. Sokolov kaj mi estas invitita. La komitato konsistas el dek aŭ dek kvin komercaj, kulturaj kaj armeaj figuroj. Ĉi-tio estas provo por solvi la problemoj kiuj estas ŝirante ĉi tiu urbo aparte."
  
  
  "Ĝi aspektas kiel la Ĉambro de Komerco renkontiĝo," mi diris. "Mi ne pensas, ke tio estas mia fako."
  
  
  "Kolonelo Chang Wu aranĝis ĝin. Ekscita ulo. Li havas gravajn interesojn en kargado kaj ŝtalo, same kiel pli ol kvindek aliaj entreprenoj. Li staris apud Chiang Kai-shek kiam la malnova generalissimo batalis la Komunistoj en kontinenta Ĉinio. Li iris al Hindio post kiam Chan estis venkita. Nun li estas milionulo, tre riĉa, neta malgranda viro, kiu havas multon por perdi kiam Calcutta iras supren en flamoj. Li diris al mi, ke li volus konstrui ponton de paco por ni kaj la Rusoj."
  
  
  — Kiel mi interrompas?"
  
  
  Li sulkigis la frunton, konsiderante lia reŭmatismo.
  
  
  — Vi devas esti komercisto, fakulo sur municio. Ĝi faras senton preni avantaĝon de viaj talentoj nun ke vi estas en la urbo. Tio estas la senkulpigo mi donis ŝin al la polico, kiam mi diris al ili, vi volis esplori la bombon fragmentoj. De la vojo... Li hezitis, kaj mi vidis, ke li serĉas kuracon por reŭmatismo. "Nu, mi celas, sub tiuj malsamaj cirkonstancoj, estas elemento de risko en kunveno de Komunistoj. Fine... ekiris bombon ĉe la konsulejo... Bone, ŝi povus havi mortigis iun... mi, ekzemple. Kaj vi havas ĝin... Kiel devus mi metis ĝin?.. sperto en tiaj aferoj.
  
  
  Ŝia animo ridetis. Li estis timigita, kaj subite ŝi Stahl estis valora amiko.
  
  
  "Kompreneble," mi diris. 'Mi ricevos ŝin.'
  
  
  "Domo de Paco," li diris. "La ĉina restoracio sur Parko Sturt".
  
  
  Li spiris suspiron de # trankvili? o kaj vokis la tempo. Li fajfis, kiam li pasis tra la pordego, kaj mi volis krii al li, por diri la veron. Nur ĉar mi estis tie por li ne volas diri ajnan protekton por li.
  
  
  Neniu estis sekura en Kolkato dum bomboj estis eksplodante en ĉiu angulo de la urbo.
  
  
  
  Ĉapitro 4
  
  
  
  
  Li povis senti la kreskanta streĉiteco en la urbo, kiel li veturis al la adreso sur Old Court House Street. Amasoj plenigis la stratojn. Nur la alta duobla-decker buses ŝajnis sufiĉe potenca por plugi tra riveroj de homoj, do li rajdis unu post la alia? irka? la # a? tobuso por malbari la vojon antaŭ li. Por la lasta malmultaj blokoj, infanoj sur la trotuaro rekonis min kiel Usona kaj kuris apud la aŭto, jeering kaj faranta # mal? entila rimarkoj en Hindua dialekto mi ne komprenas. La plenkreskuloj rigardis min scivoleme kaj kontenta si kun acida vizaĝo, indikante kreskantan malamon por la fremduloj, kiuj havis kaŭzis tiel multe da perforto en ih urbo. Kiam ŝi alvenis al la policejo, ŝi estis surprizita por vidi ke ĝi estis la konstruaĵo kie ŝi falis ekstere de Lily Ripozi dum la lasta nokto. Ĝi estis evidenta, sed ĝi ne okazis al mi ke ŝia patro povus esti rilatita al polica oficiro. Agento kiel Randy Mir bezonataj kontaktoj en oficialaj cirkloj por esti utila kaj utila.
  
  
  Ĉe la fronto, la konstruaĵo estis strikte formala, kun tradicia kolumnoj kaj larĝa, portita ŝtuparoj kie almozuloj atendis por almozoj. Ĉe la malantaŭo estis la oficialuloj de la ' vivanta kvaronojn. Kiel ŝia carapace transiris la larĝa ŝtona trotuaro, du sekureco dungitaro proksimiĝis al mi. Mi ĝentile demandis, kion mi volis. Kiam mi diris al ŝi, mi volis paroli al s-Ro Rudge, ili lasis min en tra flanka pordo. Li ekfrapis en la akceptisto kaj momenton poste trovis sin en granda oficejo kun ŝtalo skribtablo, filing cabinets, kaj malplena ampolo pendanta de la plafono en la centro de la ĉambro.
  
  
  Amartya Raj estis impona viro, ĉirkaŭ kvin piedoj alta, larĝa kaj potence konstruita, kiu estis nekutima por Indiana. Li estis vestita en Okcidenta vestokompleto, sed li havis du-colo- # lar? a kupro braceletojn sur ambaŭ pojnoj. "Ah, Sinjoro Matson," li komencis. "Via konsulejo nomita... ili diris, ke vi venas."
  
  
  Li etendis sian manon kaj donis signon, ke mi al seĝo kontraŭa sia propra.
  
  
  "Mi estas ĉi-tie aĉeti artfajraĵon kaj pulvon," mi komencis, " sed s-Ro Slocum demandis min rigardi ĉi tiuj atakoj? ar eksplodaĵoj estas mia specialaĵo."
  
  
  Maldika rideto disvastiĝo trans la Hinda policisto vizaĝo, kaj li konsciis ke li ne fidis nin por dua pri mia kovrilo rakonto, sed ŝajne li ne estis tuj atakos min pri tio.
  
  
  "Ĝi estas klara ke la Amerikanoj deziras okupi sian propran homoj en ĉi tiu kazo. Ni donos al vi la tutan eblan helpon."
  
  
  "Ble-bombo fragmentoj?"
  
  
  "Certe," li diris, turnante sin al la kabineto kie li malpakis rusta jar. "Ĝi estas tuta bombo, ke preskaŭ iris for, eĉ kvankam la fuzeo brulis ekstere." Ĝi preskaŭ estis precize la sama kiel la bombo Hawk montris al mi, krom ke ekzistis truoj en ambaŭ flankoj de la bokalo, ligitaj per longa peco de ŝnuro.
  
  
  "Forgesu pri fingrospuroj, s-Ro Matson," li diris. "Ni havas kelkajn kopiojn, sed por la ok milionoj da homoj en Calcutta, ni havas tre malmultaj spuroj en niaj dosieroj."
  
  
  — Kio estas tio? nuro por?"
  
  
  — Ni ne sciis tion. Eble porti#? i tiu afero. En Barato, ni ŝatas ekvilibraj aferoj ekstere. Virinoj portas kruĉoj, korboj, kaj eĉ ŝtonoj sur iliaj kapoj. Knaboj kaj knabinoj ligi ŝnuron al malgrandaj objektoj porti ih, tiaj kiel libro aŭ botelo. Tiam ili povas svingi la afero sur ŝnuro, haltigi? in, ludado kun? i dum piediranta." Raj kaptis la bombo per la ŝnuro, kaj montris al mi, kiel svingi ĝin. "Sed mi vere ne povas imagi, ke iu ajn svingante#? i tiu afero#? irka? kiel ludilon."
  
  
  "Ajna piedsignojn?"
  
  
  Raj iris al la fenestro. "Ni ne estas kiel efika kiel via polico devigi en la Usono. Kaj ni havas ok milionoj da suspektatoj. Ili diras ke en Kolkato vi povas dungi murdinto por dek rupioj kaj bando por kvindek rupioj.
  
  
  — Ĉu vi trovis ion ĉi-matene, post la atako sur la konsulejo?"
  
  
  Li skuis sian kapon enue, kaj kondukis min laŭ la koridoro al la polica laboratorio. Por horo, li fiere montris al mi la procedoj ili sekvis en ekzamenanta ĉiu atako.
  
  
  Sed kiam la turneo finiĝis, ŝi ne scias ion ajn pli ol antaŭe. La bomboj estis ĉiuj primitivaj, caseros. Ne pli ol ujoj plenigitaj kun kalio nitrato.
  
  
  Raj shrugged senhelpe. "Kelkaj pecoj de ŝnuro, mi provas savi ilin... ĉi-tio estas ĉiuj, ke nia teroristoj postlasis. Tio ĉi estas tre ĉagreniĝanta. Ili#? ajni aperi#? iu super la loko, ekstere de nenie... nevidebla, inaudible-ĝis la eksplodo okazas." Li promesis teni min poŝtita, sed li kondukis min ĉirkaŭ la konstruaĵo tiel profesinivele ke mi skuis mian kapon. # ? Ia ne batis ie.
  
  
  Tiam Lily vidis ŝin. Ŝi estis en la korto de unu el la domoj malantaŭ la policejo.
  
  
  Mi ne deziras ŝin vidi min, sed ŝi vokis min kaj kuris al mi. Antaŭ ol ŝi venis al mi, mi vidis la hundon ŝi estis eminenta, bela germana Paŝtisto, tre forta besto.
  
  
  "Tio estas por vi, Sinjoro Matson," ŝi diris, haltante kun la hundo. Ŝi rigardis min kun verdaj okuloj, ke ankoraŭ reflektis la ŝoko de la morto de ŝia patro. Ŝi ŝajnis tiel deprimita ke ĝi prenis min momento kompreni ŝin: "Ĝi estas la Princo," ŝi diris. "Mia patro trejnis la egoismo... li volas, ke vi havas ĝin."
  
  
  La besto sidis kviete apud ŝi, kaj li memoris, kion Hawk diris al mi. Randy Mir trejnita hundo ekflari ekstere eksplodaĵoj.
  
  
  "Li estis en nia budo," ŝi diris. "Egoismo kaptis ŝin ĉi-matene. Ĝi estas bela besto. Li povas ...'
  
  
  Mi metis mian manon sur ŝiaj ŝultroj, kaj ŝi haltis meze de frazo. "Bone," mi diris. — Mi prenos ĝin."
  
  
  Ŝi aspektis surprizita denove, sed ŝia rigardo sekvis la mia kiel ŝia ekrigardis el la fenestro de Amartya Raj s office.
  
  
  "Ho, jes, Onklo Raj. Li estis tre ĝentila al mi. Sed mi foriros por Madras hodiaŭ. Mia edziĝinta fratino loĝas tie, kaj mi iras por vivi kun ŝi. I?? l esti bone.'
  
  
  Ŝi interne groaned. Se mi iam ajn havis kovrilon por ĉi tiu tasko, mia egoismo estus jam perdis ĝin.
  
  
  — Ĉu vi konis vian onklon, ĉar hieraŭ?" "Ĉu li scias, kiu ŝi estas?" Ŝi flustris, "ne" kaj diris ke ŝi volus nur diri ilin ke mi estis malsamaj, ke mi venis por esprimi kondolencon pro la morto de ŝia patro. Tiam ŝi prenis la hundon sur leash kaj donis ĝin al mi.
  
  
  "Prenu egoismo kun vi," ŝi diris. "Tio estas kion mia patro diris. Ŝi kuris reen al la domo, lasante min sola en la alirvojo kondukanta al la strato. Mi povis vidi, ke Amartya Raj estis ankoraŭ rigardante min, sed mi ŝajnigis ne rimarki lin.
  
  
  Mi marŝis rapide al la aŭto kaj provis akiri en ĝi antaŭ ol la magra knaboj kolektis ĉirkaŭ la aŭto rekonis min kiel Usona denove. Mi estus farinta tion, se la hundo ne rifuzis. Kiam mi malfermis la malantaŭan pordon de la Mercedes, li saltis malantaŭen kaj retiris la sidejo zono ĉirkaŭ mia brako. Li turnis sin kaj bojis, ŝajne konfuzita. Undeterred, kelkaj knaboj venis al mi, krieganta ĉe mi kaj ŝercoj la besto kun bastonoj. La hundo bared its teeth, sed ne reagas al la rokoj bati ĝin.
  
  
  Mi diris al ŝi akiri en la aŭto, sed ŝi ignoris min. Ŝi mallevis sian kapon kaj snufis, poste salte ekstaris al la grupo de street urchins ĉirkaŭas min.
  
  
  Subite, ŝi lunged ĉe la malgranda knabo kaj frapis la malfortan korpon ĉe ŝultro nivelo. La knabo kriis, kaj levis la manojn por puŝi reen la nudigis la dentojn. Sango spurted ĉirkaŭ la vundo antaŭ ol ĝi povus salti al la besto kaj envolver ĝiaj fingroj ĉirkaŭ la kolumo.
  
  
  La atako finiĝis tiel rapide, kiel ĝi komenciĝis. La vundita knabo saltis al siaj piedoj kaj kuris for. La aliaj ankaŭ forlasis, kaj li kaj la Princo estis sola en la aŭto. Li wagged sia vosto kaj ridetis al mi, kvazaŭ atendante komplimento. Egoismo karesis ŝian vizaĝon, tiam puŝis ŝin en la sidejo trasero de la Mercedes. "Bastardo," mi diris, akiri malantaŭ la rado. Ŝatas ĉion alia en tio ĉi dell, ĝi estis senutila.
  
  
  Pro tio mi ne povis akiri liverita de ĝi tuj, mi tenis ĝin al mi mem, ĝis mi revenis al la hotelo. Tie mi dungis Hinda rigardi post li. Mi ankoraŭ havis kelkajn minutojn, do Choeny vokis ŝin. Ŝi estis petita por diri ion pri la antaŭa vespero, sed alvenis neniu respondo, do ŝi estis kontenta havi la floroj eltirita de malsaneca aspekto pordisto, kiu odoris de ganja, drogo kiu mildigas la suferojn de multaj el Barato estas malriĉa...
  
  
  Super la sekva duona horo, li vokis ĉiu kemia planto li povis atingi, kaj rakontis al ili ke li estis interesita en aĉetanta kvin tunoj de kalio nitrato uzi en sia fajraĵoj. Mi nur trovis ĝin de du firmaoj kiuj diris, ke ili devis eksporti permesiloj kaj povus helpi min. Mi skribis malsupren ŝia adreso por ebla posta konfirmo. Mi ne povis havigi perdi la plej eta ŝanco. Ĉe dek-tridek, li revenis al la granda Mercedes kaj veturis al la Paco Domo. Mi ne vidis multe da Ĉinaj homoj en Calcutta, sed la restoracio ŝajnis esti faranta bone. Slocum atendis min ĉe la pordo. Li alvenis kvin minutoj frue.
  
  
  "Niaj rusaj amikoj ankoraŭ ne alvenis," li diris, kiel ni piediris pasintan mimmo tabloj al unu flanko ĉambro kun sidlokoj por dudek homoj. "Kolonelo Wu estas venanta#? i tie kiel la estonta prezidento. Li diras, ke li havas grandan konfidon en lia peacekeeping mission."
  
  
  Ni aŭdis la Rusoj eĉ antaŭ ol ili eniris. Elkore, profunda ridi eĥis tra la maldikaj muroj, akompanita de ekkreskeganta voĉo.
  
  
  "Ĉi tiu estas Aleksandr Sokolov, la ĉefo sekureco oficiro ĉi tie," Slocum diris. "Egoismo estas ĉefa laborposteno estas spionado." Tiam la pordo malfermiĝis.
  
  
  Sokolov estis malgranda kaj fortika. Li estis portanta dika duobla-breasted suit kaj viŝis la ŝviton de sia kalva kapo kun naztuko. Por ono de sekundo, mi vidis eklumo de rekono en liaj okuloj; tiam li rigardis min kvazaŭ li neniam vidis min antaŭe. Sed li rekonis min. Mi renkontis Sokolov, aŭ Wolgint, aŭ Kolonelo Nulo almenaŭ dufoje, kaj ambaŭ fojojn nia spiona ludo finiĝis en remizo. Sed ambaŭ fojojn li plenumis sian mision, kaj li eliris kun sufiĉa honoro por savi sian kapon en Moskvo kiel bone.
  
  
  Slocum faris sugestojn en lia glata diplomatia maniero. Egoismo Sokolov rideto ŝajnis vera, eĉ kvankam li sciis, ke li malamis la homo kaj kio li staris. Pli da homoj eniris, inkluzive de s-Ro Raj sur Polico, kiuj ĉiuj prezentas ŝajnis al respekto.
  
  
  Pli da homoj estis enkondukita, kaj tiam Kolonelo Wu revenis. Li estis la nura Ina inter ni. Li estis malgranda, bespectacled viro kiu nervoze fingrumis lia kaprobarbo kiel schell piediris super al la ĉefa tablo kaj donis signon, ke ĉiuj sidiĝu. Li parolis Hindua lingvo, kaj konsiderante ke li vivis en Hindio dum dudek jaroj, egoismo Hindua estis malbona.
  
  
  "Sinjoroj, tio estas tre malbona tempo. Malbona por komerco, se la bombo iras ekstere. Malbone por la rusa, malbona por la Usona, malbona por ĉiu."
  
  
  La kolonelo parolis pri sia malriĉa Hindua por alia kvin minutoj, priskribante la granda progreso de la komitato faris en easing streĉitecoj kaj forĝanta pli proksimajn kravatojn kun la armeaj kaj civilaj administrantoj. Li tiam insistis ke ĉiuj ih la laboro estus vana, se ĉi tiu metologio inter la Usono kaj Sovet-Unio daŭrigis.
  
  
  Li donis signon, ke al Hinda kelnero, kiu donis Em stako da paperoj.
  
  
  Li klinis sin fiere kaj ridetis, kiel mem-kontenta homo, kiu penas sukcesi kie aliaj malsukcesis.
  
  
  "Mi trovis bonan solvon," li diris. "Ĝi estas sur la papero. Bonvolu legi la apliko zorgeme."
  
  
  Li rigardis ĉiujn de ni kiel ni klinis nian kapon legi la # komunika? o li enmanigis al ni. Por momento, li esperis, ke li jam trovis solvon. Se la malgranda Ĉino povus fariĝi peranto inter la grandaj potencoj, li povis eviti sian malbona laborposteno.
  
  
  Tiam, sen averto, Sokolov saltis al liaj piedoj kaj grumblis. Mi ne komprenas ĉion, sed li parolis plejparte en la rusa, sed mi komprenis la esencon de ĝi. Li estis furioza.
  
  
  "La Rusoj ne planti bombojn," li kriis. Tio estis farita fare de la Amerikanoj por krei problemojn. Kaj nun ili estis provanta konvinki la egoismo agnoski ion ili ne faris.
  
  
  Li rigardis la interkonsento Wu estis proponita kaj tuj komprenis, kio, Sokolov signifis. Ĝi estis simpla apliko en kiu ĉiu partio konsentis por foriri de estontaj atakoj sur aliaj suverenaj landoj aŭ ih proprieto en la urbo de Kolkata por almenaŭ duona jaro.
  
  
  La Amerika konsulo estas reŭmatismo estis pli malrapida kaj iom pli digna, sed ŝi povus vidi Slocum estas ruĝigita kolo super la kolumo.
  
  
  "Amuza," li diris. "Tio estas insulto al mia lando." Li prenis la paperojn kaj ŝiris ih en duono. "La Usono objektoj al#? i tiu brazen sugesto ke ni iam specialaj operacioj, konsentis, aŭ apogis ajnan atakon sur ajna Sovet-Unio proprieto en la urbo de Calcutta."
  
  
  La halo estis en tumulto. La rusa delegitoj protestis laŭte, kaj Raj, kiu ŝajnis tiel trankvila en sia oficejo, saltis al liaj piedoj kaj esprimis subtenon por la plano.
  
  
  "#Tio? i estas#? iu ni povas fari por haltigi ĉi tiu freneze minaco al nia urbo," li kriis.
  
  
  Kaj la nura Anglo en la kunveno, rondeta bankisto kun pufaj okuloj, klinis sin malproksime antaŭen super la mahagona tablo kaj murmuris, " mi ne certas kion vi estas parolanta proksimume.: "Se vi ne planti la bombojn, kial vi ne subtenas la diabla plano?"
  
  
  Slocum eliris tra li mem.
  
  
  — Ĉar tiu deklaro diras, ke ni devos halti ĵetanta bombojn, vi stultulo. Ĝi estas preskaŭ agnosko de kulpo. Slocum elkraĉis la vortojn. "Ĉi tiu tuta ideo estas ridinda. Kial ne ĉi tiu komitato trovi ekstere kiun estas#? eti#? i tiu bomboj? Tio signifus veran laboron.
  
  
  Dekduo voĉoj sonoris. Sokolov ellitiĝis kaj piediris super al Slocum. Ili parolis por momento, tiam Sokolov komencis krii. Post kelkaj momentoj, Slocum ankaŭ kriegis. La lingvo estis unue la rusan, poste la angla, tiam Hindua, kaj fine miksaĵo de ĉiuj tri en akra diatribe ke ne # ali? i nin en io ajn.
  
  
  Kolonelo Wu sidis en sia seĝo, ekstere de atingo de la kolera verborrea, kaj lia malgranda ronda vizaĝo esprimis surprizo kaj miro. Fine, li ekstaris, klinis sin iomete kaj eliris tra la ĉambroj. Tie estis ŝoko kaj nekredemo en Egoismo estas la okulojn.
  
  
  Sokolov liberigita la Ĉino, tiam brufermis lia granda pugno malsupren sur la tablo ĝis la ĉambro estis silenta.
  
  
  Sinjoroj, Sovet-Unio ne subskribi ĉi tiu absurda deklaro. Ĉi-tio estas insulto al ni. Nia pozicio estas ke la Usono de Ameriko ŝuldas us $ 20 miliono por la perdon de posedaĵo kaj vivoj. Unufoje#? i tiu kvanto estas pagitaj, ni estos feliĉaj sidi malsupren kaj diskuti aliaj malagrablaj aspektoj de tiu situacio. Estas la Usono preta por kompensi por la damaĝo kaŭzita de ih bomboj?
  
  
  Mi sentis Slocum rigidiĝi en la seĝo apud mi; tiam li ekstaris kaj rigardis Sokolov.
  
  
  "Hieraŭ, bombo eksplodis en la USONA konsulejo. # ? I tiu # anka? povas kostita iu ilia vivo, kaj ni postulas oficialan pardonpeton de Sovet-Unio."
  
  
  Sokolov sufokis sur la glaso da akvo, ŝi estis trinkanta. Antaŭ ol li povus retrovi, Slocum aplaŭdis min sur la ŝultro kaj ni foriris. Slocum atendis, ĝis ni estis ekstere antaŭ ol li komencis krii. Surprize, la egoismo estas kolero estis direktita ĉe Kolonelo Wu.
  
  
  "Vi idioto! Wu estas pushy stulta. Kiel povus li pensis, ke io tiel freneza povus esti sukcesa? Kial li ne lasi diplomatio al la diplomatoj? La situacio estas nun pli grava ol antaŭe. Tiel ege, almenaŭ, ni nur estis krii unu al la alia sur la telefono. '
  
  
  Ŝi rigardis ĝin kaj ekkomprenis, kiel ĉi tiu problemo kreskis en grandeco. La diplomatoj nun propre kriegis ĉe unu la alian. Tro ofte en la historio, tio signifis la komencon de la milito.
  
  
  Egoismo provis trankviligi ŝin malsupren, sed li ne volis a? skulti. Li grumblis ion ĉe mi, kaj paŝis for. Sole en la strato, li rulis la oro- # ver? i cigaredon super kaj super inter liaj fingroj. Mi provis pensi, adiaŭante la malgrandaj faktoj je mia dispono. Mi ne estis tre certe kie komenci, kaj mi havis neforigeblajn suspektojn ke tempo estis elkuranta pli rapida ol iu ajn pensis.
  
  
  En malespero de ŝia, revenis al la hotelo. Mi parkis mian aŭton en la malantaŭo kaj estis ronde iri al la vestiblo, kiam mi vidis la Princo sur la alia flanko de la strato ludi. La Hindua ŝi estis dungita por rigardi post la besto estis dormanta en la varma suno, sed la kvar knaboj estis ŝercoj kaj ludanta kun la hundo, kiel se ĝi estis dorlotbesto. Mia unua reago estis averti la knaboj. Tiam mi rimarkis, ke la forta hundo svingas sian voston kaj frolicking kiel hundido.
  
  
  Ĝi estis malfacile kredi ke la sama besto provis ŝiri ekstere la alia knabo la brakon de nur kelkaj horoj antaŭe.
  
  
  Duon-formita penso fulmis tra mia menso, kaj li rigardis malantaŭen al la besto. Li estis havanta tro multe da amuzo kun la infanoj por rimarki min.
  
  
  Mi sentis min iom stulta kiam mi tiris Wilhelmina el sia pistolujo kaj tiris el 9mm ronda kiel monto. Li fiksrigardis la teron ĝis li vidis fendeto en la konkreta # lar? a # sufi? a teni kuglo. Li tiris ĉe la latuno enfermaĵo ĝis ĝi estis libera de la kuglo.
  
  
  La pulvon batis la betono, kaj li rigardis en Princo direkto.
  
  
  La granda hundo ĉesis ludi, snufis unufoje kaj ekridetis, tiam flugis supren al mi kaj prenis grandegajn saltojn trans la parkejo, lasante la infanojn vanigita. Li atakis min en la lasta salto.
  
  
  Mi povis ĵuri, ke egoismo estas # bu? o estis tri colojn larĝa. Egoismo estas la dentoj brilis en la suno, kaj li kolombo por la proksima tago. Li estis ĝuste antaŭ li. Mi aŭdis egoismo kaj peza korpo brufermon en la pordon malantaŭ mi. La egoismo grumblo estis profundaj kaj minacaj. Mi ĝojis vidi nin, sed ĝi rezultis esti du coloj de ligno.
  
  
  Sed ŝia io estas konata. La Princo atakis min nur, kiel li atakis la knabo en la strato antaŭ la Stratoj en la domo. Ĉiuj mi povus fari estis akiri kune kun la hundo, sed mi estis certa, ke la knabeto kaj mi havis ion en ofta... io kiu furiozis bone trejnita besto estis la odoro de eksplodaĵoj.
  
  
  Ĉi-tio ŝajnis sencela#? e unua, sed? i estis konsekvenca kun kelkaj aliajn faktojn mi ne havis, kaj mastro komencis formo. Mi memoris la knabo, kiu volas kuri en mi sekundoj antaŭ ol la eksplodo detruis la konstruaĵon en mia unua tago en la urbo. Kaj mi memoris la ŝnuro ke iu estis portanta bombo sur, kiu Raj montris min en sian oficejon.
  
  
  Li suspektis, ke iu portanta ĉi tiun aferon kiel ludilo. Eble, infano.
  
  
  Ĝi estis mallarĝa vojo, sed mi devis sekvi ĝin. Do tuj kiam la Princo estis distrita, li iris al sia aŭto kaj veturis reen al la policejo, kie li vizitis Raj. Mi sidis en la Mercedes por horo, atendante por vidi la knabo, kiu estis tiel brutale atakita fare de la Princo antaŭe ke tago. Ĝi tedas min por malŝpari tiom da tempo, sed mi ne scias iu ajn alia vojo trovi la gvida ŝi tiel urĝe bezonis. Tie estis tiel multaj infanoj sur la strato, ĝi ŝajnis kiel centoj.
  
  
  Li preskaŭ rezignis kiam li vidis, ke la knabo. Li aspektis kiel la plejparto de la aliaj — malpura kaj portanta shorts tro granda por li - kaj ŝi ne rekonis lin, ĉu ŝi ne vidis la malpura bandaĝo ĉirkaŭ lia egoismo vundo.
  
  
  Mi sciis, ke tiuj infanoj. Li estis unu el la orfigita chauls kiu povas esti vidita en ĉiu urbo en la Fora Oriento, kaj lia osteca manoj estas konstante etendis al petegas. La mizera, malsata rigardi en ih la okuloj estas ih s calling card, sed ili grab via almozo kun unu mano kaj ŝteli vian monpaperujon kun la aliaj. Resti Viva-ih retejo morala.
  
  
  Kiam ŝi vokis al li, li detiriĝis. Tiam, li kuris kaj tuj malaperis en la homamaso. Ĝia faris egoismo kredas, ke li ne kuris for de mi antaŭ ol ĝi komencis postkuranta lin. Li estis rapida por tia maldika kaj malsaneca aspekto de infano, kaj kondukis min de la main street por unu bloko el ŝtono kaj argilo kabanoj ĉirkaŭita de rubo-strewn kanalo. Mi ne perdas lin, ĝis li malaperis en kupra butiko kelkaj blokoj de la polica stacio, kie mi unue vidis lin.
  
  
  Li estis nur irita por momento. Kiam li revenis, li ridis kaj tenis kelkajn rupee notoj en lia mano. Li komencis kuri, kaj mi lasis lin iri, esperante ke mi trovos pli bonan respondon de tiam.
  
  
  Kiam li estis ekstere de vido, ŝi transiris la straton kaj iris al la butiko. La ŝtona domo estis malnova, verŝajne konstruita en ilia tempo, kiam la angla uzita por trinki posttagmezo teo kaj rigardi la parioj morti en la strato antaŭ la ih fera pordego. Ĝi estis malvarma kaj malluma interne. Mi malfermis ĝin, fermis la pordon, kaj glitis mia mano sub mia jako, kie mia Luger ripozis.
  
  
  Io movis al mia maldekstra, sed mi ne havas mian pafilon holstered. Mi estis nervoza, # e? kvankam tie estis nenio perceptebla fari al mi suspektinda. La vendejo povus havi nenion por fari kun ĝi.
  
  
  "A sahib? Vira voĉo diris en la mallumo antaŭ mi. Kiel miaj okuloj alkutimiĝis al la nebrila lumo, la butikisto vidis ŝin. Li estis pli aĝa ol la egoismo voĉo sugestis. La celo estas egoismo estis razita, kaj li estis vestita en neĝo-blanka? tofo. Inversa V estis pentrita en blanka farbo sur ambaŭ vangoj. Tie estis longa, maldika nadlo elstarantajn el la egoismo de la ŝultro.
  
  
  "Mi serĉas peza latuno candlesticks," Emu diris al ŝi, en Hindua.
  
  
  Li skuis lian kapon. Li ne volas rigardi min. Egoismo estas manoj serĉumis kun sia robo, tiam komencis tremi. "Iru for," li diris en Hindua. "Ni ne havas ajnan candlesticks, do mi petas ke vi foriru."
  
  
  Nun li povis vidi ŝin pli bone en la krepusko. Mi vidis plena-longo kurteno sur la flanko de mi. Mi iris tien. Wilhelmina glitis en mia mano. Li rapide peeked tra la kurteno. Ĝi enfermita nur unu ĉambro, kiu estis tiam uzita kiel vivanta spaco. Tie estis neniu tie. Ŝi iris al la alia flanko de la ĉambro, kie estis evidenta masiva pordo en la ŝtono veo. La viro staris supren, surprizita. Subite, li parolis en perfekta angla. "Ne, sahib, ŝia simpla komercisto!"
  
  
  Kiam egoismo puŝis ŝin for, ŝi aŭdis la ĉiuj-ankaŭ-familiara popo de kuglo. Vitro splitoj flugis kontraŭ la pordo, kaj gawk whizzed inter mi kaj la maljuna viro. Kvin cm en ĉiu direkto, kaj unu#? irka? ni estus mortinta.
  
  
  Ŝi estis pafita dufoje tra la pordo, tiam denove. Ŝi aŭdis alta-ĵetita krio de doloro, kaj haltis pafado. Kiam li frapis la pordon malsupren, li estis preta pafi ŝin denove, sed la pafanto estis neniu plu minaco. Li rigardis malsupren incredulously. Lilio Mir kuŝis sur la planko de la malgranda malantaŭa ĉambro.
  
  
  Ŝiaj okuloj palpebrumis. Ŝi envolvis siajn brakojn ĉirkaŭ ŝian kruron, provante haltigi la sangon de fluanta ĉirkaŭ la kuglo truo en ŝia femuro.
  
  
  
  Ĉapitro 5
  
  
  
  
  Lilio rigardis min, luktante la doloro. Gawk iris tra ŝia kokso kaj eksteren la alia flanko. Luckily, ĝi ne batis la oston, sed ŝi ne povos piediri por almenaŭ unu monato. Ŝia pafilo estis sur la planko. Egoismo puŝis ŝin for kaj rigardis ŝin mordas sian lipon por ne plori. Ŝi kunpremis ŝian pugnoj en kolero. "S-ro Matson," ŝi vokis. — Mi pensis, ke vi estis Zakir." Ŝi fermis siajn okulojn kaj groaned:
  
  
  "Ŝia egoismo povas esti pafita... ne vi."
  
  
  La doloro superfortita ŝin, kaj ŝi kliniĝis super ŝia vundo.
  
  
  Maljuna edzino venis for el la malantaŭa ĉambro kaj rigardis la knabino scivoleme. Ŝi malaperis por unu momento kaj revenis kun klara likva, kiujn ŝi verŝis super Lily's vundo. Jes helpis ŝin kaj aplikata premo halti la sangadon. Antaŭ ol paroli, la maljuna virino ligita kun la vundo kun strio de linaĵo.
  
  
  Ŝi demandis. "Ĉu vi estas ŝia amanto?"
  
  
  Kiam ŝia patro skuis la kapon, la maljuna virino aspektis surprizita.
  
  
  Mi aŭdis la butiko pordo fermi kaj sciis, ke la maljunulo malaperis. Neniu dubo akiri helpon.
  
  
  Mi ne povis atendi. Li povis reveni kun la polico, kaj mi ne havas tempon por klarigi la pafado.
  
  
  Li prenis la knabinon en siajn brakojn kaj portis ŝin eksteren, nomita por rickshaw kaj donis al la viro manpleno da rupioj. Li kuris al mia Mercedes. Tiam li veturis reen al la hotelo, portis Lilio el la malantaŭa pordo, kaj faris lian vojon al lia ĉambro.
  
  
  Li ŝlosis la pordon sur#? ia # anta? ol metanta ŝin sur la lito kaj re-ekzameni la kuglo vundo.
  
  
  Hej, mi bezonas medicinan atenton. Slocum estis la nura persono li povus turni al por helpo. Emu havos por prizorgi tion sekrete, ĉar mi ne povas interrompi.
  
  
  Post nomante em kaj klarigante la situacion, li revenis al la lito kaj milde frapetis Lily's vango. "Vekiĝu, Lily," mi diris, karesante ŝiajn vangojn. "La sonĝo estas finita."
  
  
  "Mi bedaŭras, s-Ro Matson," ŝi diris, kiam ŝi vekiĝis.
  
  
  'Nenio malbona. Mi nur bedaŭras, ke mi ne vundos vin.
  
  
  "Mi pensis, ke vi estis Zakir," ŝi diris. "Mi iris tien por trovi egoismo."
  
  
  Ŝi fermis siajn okulojn denove, kaj li sciis, ke ŝi ne volas diri al mi la tutan rakonton. Li povis konjekti kion estis ĝenanta ŝin.
  
  
  — Via patro laboris por tiu Zakir ulo, ĉu ne?"
  
  
  Ŝi malforte kapjesis.
  
  
  "Via patro perfidis nin, ĉu ne?"
  
  
  "Mi pensas, do," ŝi diris. — Li diris al Zakir vi estis venanta. Li diris, ke via vera nomo ne estis Matson. Li diris, ke vi volas provi halti la eksplodoj. Mi ne scias ion ajn pri ĝi.
  
  
  — Kaj vi kulpigas Zakir por via patro mortis?"
  
  
  'Jes. Tio estas kiel ĝi funkcias. Mi scias, ke ŝia egoismo.'
  
  
  "Kio pri la knabo?" Mi demandis ŝin. — Kio faras tion ĉi devi fari kun Zakir?
  
  
  'A knabo? Mi ne scias ion ajn pri la knabo. Sed la kupra premo meza kaj malgranda butiko apartenas al Zakir. Li iras tie de tempo al tempo.
  
  
  — Kio alia vi scias pri Zakir?"
  
  
  "Nur egoismo nomo... Zakir Shastri. Li vendas infanojn. Mi ne konas ŝin plu.
  
  
  Li sulkigis la frunton, eĉ pli konfuzita. "Ĉu li vendas infanojn?" Lilio la okuloj de glazurita super kaj li pensis, ke ŝi estis iranta pasi ekstere denove, sed ŝi prenis profundan enspiron kaj parolis mallaŭte. "Orfoj, stratinfanoj. Li nutras ilin kaj poste vendas ilin al la riĉa kiel servistoj aŭ al bordeloj. Foje li eĉ sendas al kelkaj temploj." Ŝi endormiĝis denove, duone maldorma kaj duono sorbita en ŝia doloro. Sed mi tenis puŝanta por pli da detaloj. Mi devis scii, kie trovi Zakir. Ŝi rigardis min denove, ŝiaj okuloj mallarĝiĝis.
  
  
  Ŝi diris ion en la Hindia, ke mi ne komprenas, tiam mi aŭdis ŝin murmuri la adreso, kaj ŝi diris: "Fabriko". Mia patro renkontis egoismo tie unufoje.
  
  
  Ŝi fermis siajn okulojn. "Mi devus provis mortigi Shastri antaŭ ol mi iris al Madraso. Mizera...
  
  
  Ee cela klinis reen, kaj li sciis, ke ŝi ne respondas por la sekvantaj malabundaj horoj.
  
  
  Mi komparis la adreso ŝi donis al mi kun la adresojn mi skribis kiam mi vokis la lokaj kemiaj plantoj. Mia memoro estis ĝusta. La adreso ŝi donis al mi egalis tiu de West Bengal Kemia Industrio, unu el la plej grandaj potasa nitrato firmaoj. Fine, io komencis malbari supre.
  
  
  Mi pensis pri atendanta por ambulanco, sed ŝanĝis mian menson. Li devis kredi ke Slocum prenus ŝin al la hospitalo.
  
  
  La kemia planto estis lokita en la norda parto de la urbo, en kvartalo kie porkoj estis entombigita en la kota strato inter kokoso konkoj kaj aliaj rubo. Rekta vojo al loko, kiu ne estis tie. Ŝi trovis bonan vidon de la fabriko enirejo trans la strato kaj duona bloko de la pordego. Li grimpis supren sur stako de rubo kiu kutimis esti domon.
  
  
  Ŝia hotelo restis diskretaj, sed ĝi estis neebla pro mia Okcidenta vesto. Eĉ la korvoj, kiu havis flirtis el la restojn ŝvebis super mia kapo, kaj ŝajnis rigardi min nervoze. La du infanoj rigardis min ĝis mi rampis tra la truo en la malnova domo, el kie mi povus rigardi la enirejo, sed ili ne vidis min tre bone.
  
  
  Mi ne estis tre certe kio por atendi, sed mi skribis malsupren mallonga priskribo de la tri viroj eniranta la fabriko kiel mi rigardis ĝin. Preskaŭ per akcidento, ŝi vidis malgrandan, dark-skinned knabo rampajxoj singarde ĉirkaŭ la strateto al la fabriko la malantaŭa korto. La tuta amaso estis ĉirkaŭita de striita barilo kun pikdrato sur supro, sed la knabo apenaŭ hezitis.
  
  
  Li ĉirkaŭrigardis, tiam levis kelkaj arbustoj ĉe la bazo de la barilo, kaj rapide glitis en malgranda truo en la mola tero. Li rapide rampis sub pluraj aŭtoj sur la fabriko, farita lia vojo proksima al la konstruaĵo kaj komencis fosi tra stako de rubo.
  
  
  Post kelkaj sekundoj, li kuris reen al la malgranda ĉambro sub la pordego. Kiam li kuris mimmo de mi, li vidis la suno ekbrilo en lia egoismo estas rigardo. Li pensis pri haltante lin, sed decidis kontraŭ ĝi.
  
  
  Li estis certa, ke la jar li estis portanta estis plenigita kun kalio nitrato. Kiu klarigis multon... kial, ekzemple, la polico estis nekapabla determini la origino de eksplodaĵoj uzitaj fare de teroristoj. La vendo de eksplodaĵoj estas reguligita tiel firme ke ĝi estus malfacila por ili aĉetas kion ili bezonas, sed persono, kiu laboris en la fabriko povus facile ŝteli malgranda kvanto de eksplodaĵoj kaj kaŝi ilin en la rubo tedaĵoj malantaŭ la fabriko. Kaj kiu aspektos por io en infano kiu estas rummaging en la rubujo? Neniu... ne en Calcutta, kie ĝi estas komuna profesio.
  
  
  Ĝi estis ruza plano. Eĉ se ŝi estis kaptita de unu el la infanoj, ŝi estus tre malmulte konata. Ili probable nur sciis, ke iliaj kontaktoj kiel viroj disdonanta edu aŭ kelkajn rupiojn. Mia sekvanta # pa? o estis rigardi ene de la fabriko, sed ne kiam tie estis neniu tempo por fari tion.
  
  
  Do mi iris al mia aŭto kaj veturis reen al la urbo. Mi iris publike al la konsulejo.
  
  
  Li brufermis sur la bremsoj kiam li vidis la homamaso en la fronto de la konstruaĵo. Police kaj fajro kamionoj estis parkumitaj tie, kaj la brulanta korpo de alia Mercedes estis estanta doused kun akvo.
  
  
  Slocum, mi pensis, kiel mi parkis mian aŭton kaj kuris al la ekscitita stadio.
  
  
  La smoldering restaĵoj de la aŭto sidis sur kvar brulaj pneŭoj en la strato. La interno estis bruligita ekstere, la kapuĉo estis ŝirita for, la seĝoj falis ekstere kiel smoldering amaso. Juĝante laŭ la vojo al la malantaŭa pordo estis ŝirita de iliaj ĉarniroj, ĝi aspektis kiel iu metante bombon en la backseat.
  
  
  Li ektirita antaŭen, atendanta vidi Slocum estas morta korpo en la strato, sed ĝi ne estis Egoismo, ĝi estis unu korpo.
  
  
  Ĝi estis knabo, kun la brakoj krucitaj sur lia brusto, lia buŝo kaj okuloj larĝe malfermitaj de la flago de permeson elfari. Li estis mortinta, restanta en sia propra sango. Li devas havi prenita el la bombo kaj neniam eliris, mi pensis.
  
  
  "Matson," mi aŭdis iun diri sur la trotuaro. Li ĉirkaŭrigardis kaj vidis Slocum staras en fronto de la konsulejo pordego.
  
  
  Egoismo estas vizaĝo estis pala kun timo.
  
  
  "Ĝi povus estinti min," li diris, kapjesante ĉe la mortinta knabo.
  
  
  Mi iris kun li al la egoismo oficejo, kie li sinkis en seĝon kaj kovris sian vizaĝon per siaj manoj. Lia korpo estis skuanta.
  
  
  "Tiri vin mem kune," mi diris. "Aferoj akiros eĉ pli malbona antaŭ pli bonaj tempoj venis."
  
  
  "Ni devas havi protekto," li diris. "Soldatoj. Marsoldatoj, eble. Mi ne volas morti. Mi havas edzino kaj infanoj.
  
  
  Egoismo provis trankviligi ŝin malsupren, sed li ne volis a? skulti.
  
  
  "Vi ne komprenas," li diris. — Ĝi estas preskaŭ la dek-kvina, kaj la dekkvina de aŭgusto.
  
  
  Ne, mi ne komprenas ŝin. "Kion faras la dek-kvina signifas?"
  
  
  'Independence Day. Sur aŭgusto 15, 1947, la Brita oficiale retiriĝis.
  
  
  'Kaj kio estas ĉirkaŭ ĝi?'
  
  
  — Ĉu vi ne memoras?" Tiam estis kaoso, tumultoj, kiel Indianoj kaj Islamanoj kolektis kaj foriris trans la nova limo kun Pakistano. Ĝi estis infero. Ĝi estis raportita ke pli ol unu miliono da homoj estis mortigitaj. Nun ĝi povas okazi denove.
  
  
  Li rigardis trans la seĝo, ĝemado. Ĝi estis 11-a de aŭgusto.
  
  
  Nun pli da pecoj falis en lokon. La tempo ŝajnis ĝusta. Kiu ajn estis malantaŭ la bombadoj planis ĉion atente. Ili estis malrapide veturanta al la urbo en kaoso. Ili estas interbataliganta du mondaj potencoj - Rusio kaj la Usono-kontraŭ ĉiu alia. Ĝi estas dirita ke sur la dekkvina la pasioj de la Indianoj atingas sian kulminon.
  
  
  Li rigardis la kalendaro denove. Eĉ kvar tagoj. Ĝi estis iomete pli malgranda.
  
  
  Mi sentis la ŝviton rompi ekstere sur mia frunto, kaj vidis la faldojn de timo ĉirkaŭ Slocum-a rta. Li pravis. Tie estis ĉiu kialo por paniko.
  
  
  
  Ĉapitro 6
  
  
  
  
  Du horojn poste, li estis reen en lia hotelo. Mi provis al voko Joeny ĉar mi volis vidi ŝin antaŭ ol mi alvenis tro portita for, sed denove mi ne ricevas respondon. Tiel mi nur devis iri al laboro.
  
  
  Li ŝanĝis en longa manikoj nigra ĉemizo, nigra pantalono, kaj fortika excursionismo botoj. Mi kunpremita ĝin kun luger sub mia ĉemizo, kaj metita en speciala zono.
  
  
  Mi metis la rezervaj revuoj por Wilhelmina kaj la mano granato en mia poŝo, ĉirkaŭis Slocum s municio skatolo, kaj iris eksteren. Vespere, li ne volis tiri atenton al la Mercedes, do li lasis egoismo en la fronto de la hotelo kaj prenis rickshaw.
  
  
  Ĝi jam estis tre malluma. Ĝi ne estis la ĉefa strato, sed la trotuaroj estis disĵetitaj kun dormantaj homoj. Mi vidis tutaj familioj en grupoj en la varma, sufoka atmosfero de Calcutta. Li eliris en la mezo de la strato kaj marŝis rapide al la kemia planto. Ĝi estis nur du blokoj for.
  
  
  Mi esploris la sekva strato anta? ol turnanta la angulo. Tie estis neniu streetlights, kaj nur la pala lunlumo kaptis ŝin okulo.
  
  
  Mir ne estis en la fabriko aŭ, kaj la gardistoj ne vidis ŝin. Li elektis sia maniero tra la bloko kaj venis al la pordo ĉe la malantaŭo de la konstruaĵo. Li senpene tranĉis la draton kaj elpaŝis sur la unlit fabrika # eta? o. Mi atendis, ke sekurecaj mezuroj estus prenita ĉirkaŭ la fabrikoj, sed mi ne vidis iun ajn de tio ĉi.
  
  
  La enirejo al la konstruaĵo ne ŝajnas malfacila. La nen ne havas lukoj aŭ granda aero respiraderos, sed la malantaŭa pordo havis regulan seruro.
  
  
  Ŝia glitis silente tra la ombroj al tago. Tie estis malnova seruro kun printempo, estis neniuj problemoj. Dek sekundoj poste, li unbolted ĝin kun la pinto de tranĉilo kaj malŝlosis la pordon. Li malfermis ĝin zorgeme, # a? skulti por alarmo, squeal, aŭ klaki, sed li ne aŭdis ion ajn. Li malfermis ĝin, fermis la pordon, kaj anstataŭigis la seruro. La ĉambro estis pitĉo malluma. Li atendis momenton antaŭ ol daŭranta.
  
  
  Trans la ĉambron de ŝi, mi aŭdis la pordon malfermiĝi kaj fermi momenton poste. Malrapide, figuro proksimiĝis al mi. Tie ne ŝajnas esti ajna minaco, la viro malrapide ŝelo sur.
  
  
  Egoismo estis atendanta por ŝi, kaj kiam li eniris en la dekstra pozicio, mia dekstra mano trafis egoismo malfacile sur la kolo. Mi ne volis mortigi ŝin per mia egoismo, mi nur alportis ŝin ekstere de la asembleo por kelkaj minoj, sed mi maltrafis? in en la#? usta loko. La bato glitis flanken kaj alteriĝis postiĝinta maldekstra hoko kiu kaptis la emuo en la makzelo. La celo estas egoismo flugis reen. Egoismo estas brunaj okuloj glazurita super kiel li glitis sur la teron.
  
  
  Li rapide serĉis ĝin, sed trovis neniun identigon. La forta nilona ŝnureto mi havis kun mi ligita ŝiaj maleoloj kaj brakoj kun egoismo. Tiam li prenis ŝin egoismo al la malantaŭa pordo kaj komencis sian turneon de la fabriko. Ne pli da gardistoj vidis ŝin. Mia dark lantern baldaŭ montris al mi la tutan rakonton. Ĝi estis malgranda firmao. Ĝi aspektas kiel ili nur produktis kalio nitrato. Malgranda conveyor zono por la produktado de mola bruna screed estis instalita kune unu el la muroj.
  
  
  La nura videbla eksploda estis duon-finita produkto en granda dizela karburaĵo tanko kun kapacito de ĉirkaŭ kvardek litroj. Ĉio cetera estis stokita malantaŭ drataj bariloj kun seruroj, sed mi tuj komprenis, kiel ŝteloj estis farita. En la fronto de unu el la#? losi? i budoj estis longa bastono kun metal-pokalo ĉe la fino. Iu estis pacience scooping supren malgrandan kvanton de la tuta longo de malferma bareloj en la fermita budoj, prenante ĉiu barelo tiel malgranda ke ĝi iris distrita.
  
  
  Nur iu, kiu havis sufiĉe da tempo en la fabriko, kiel nokta gardisto, povus fari tia? telo.
  
  
  Li konsideris sian ebloj por unu momento # anta? ol faranta decidon. La fabriko estis supozita malaperas. Se tio estis la nura fonto de eksplodaĵoj por la teroristoj, li kompletigis sian mision en malpli ol unu minuto. Se ne, ĝi povus almenaŭ draste redukti la iht.
  
  
  Do ŝi petis rulo de wick kaj tranĉis pecon en odin D. Li tranĉis tra la drato, enigita ununura fadeno de meĉo en la plej proksima barelo, kaj starigis ĝin sur fajro.
  
  
  Mi pensis ke mi havis tri minutoj, sed kiam mi metis la fajrilon kaj la meĉon, ĝi ekscitiĝis kaj komencis bruligi dufoje tiel rapide, kiel ŝi atendis. Li saltis for kaj kuris al la nokta gardisto akiri la egoismo ekstere antaŭ la konstruaĵo iris supren en la aero. Subite, mia egoismo estas krurojn levis supren kaj brufermis en mia vivo. Li grumblis kaj malantaŭeniris for. Ŝi vidis la fuzeo jam duone bruligita ekstere en la mallumo. Malgraŭ la doloro en lia malsupra korpo, li rektiĝis supre, ekfrapis en la malgranda viro sur la planko, kaj provis ĵeti egoismo super lia ŝultro. Li estis piedbatanta kaj tordiĝanta kiel se li estis luktante por lia vivo. Li ne sciis, kion egoismo opiniis, ke lia hotelo devus fari. Mi skribis al li en la angla kaj tiam en la Hindia.
  
  
  Li eĉ atentigis ĉe la meĉon kaj faris sonon kiel eksplodo, sed li ne povis konvinki egoismo. Li daŭrigis al lukto kiel plej bone li povis, kun la manoj kaj piedoj ligitaj, ĝis emu frapis lin sur la kolo, kiu povis esti mortiga.
  
  
  Kiam egoismo ĵetita super lia ŝultro, la meĉo ne estis eĉ unu piedon for. Li venis al kaj klakfermis sian pugnoj en mia kolo. En la pordo, li etendis la brakojn kaj krurojn kaj malhelpita mia provas forlasi.
  
  
  Li grumblis kaj ĵuris kun konvinkiĝo. Mi # ankora? povus # a? di la siblo de la meĉo malantaŭ ni. Egoismo estis instigante ŝin, preskaŭ peteganta ŝin por rezigni la batalon.
  
  
  Tiam li brufermis lia egoismo kapo forte kontraŭ la doorjamb en urĝa eksplodo de energio, trankviligante la egoismo sufiĉe longe salti el.
  
  
  Dua poste, barelo de saltpeter flugis en la aero. Brila ekbrilo de lumo lumigis la vespera ĉielo; tiam estis thunderous thud kiel la eksplodo ŝiris la malgranda konstruaĵo dise, sendante tabuloj, bareloj, kaj pecoj el metalo fluganta en la Hinda ĉielo.
  
  
  La premo de aero provanta frapis nin de niaj piedoj, ĵetante nin reen duona dekduo da paŝoj. La Hinda prenis la ĉefparton de la bato kaj falis sur la supro de mi, funkciante kiel ŝildo kiel la derompaĵoj falis sur nin.
  
  
  Kiam mi rulis sxin eksteren de sub li, li estis ankoraŭ serĉas malbenas min, do mi trenis Egoismo tra la pordego kaj en la strateto antaŭ la homoj, kiuj vivis proksime verŝis ekstere de ilia ramshackle hejmoj.
  
  
  Ekzistis neniu fajro, kaj mi kalkulis ke mi havis kelkaj minutoj antaŭ ol la polico alvenis por serĉi la areo. La nokta gardisto turnis ŝin super kaj klinis sin super li, tiel ke li povis aŭdi emu flustrante al ŝi super la bruo de la homoj en la strato.
  
  
  "Unu krio, unu pli, kaj vi eniri senfinan ciklon de reenkarniĝo. Ĉu komprenite?'
  
  
  Li kapjesis, kaj portis ŝin egoismo cetere malsupren la strateto kaj tiam en la malgranda korto, kie malnova kamiono estis parkita. Li tenis la egoismo supren kontraŭ la kamiono estas rado.
  
  
  "Bone, diru al mi nun, # a? vi?? l esti # na? i en la Hooghli Rivero ĝis la mateno."
  
  
  Li glared ĉe mi.
  
  
  "Kiu ĉu li pagi por ŝteli de renkonti viajn estrojn?"
  
  
  Silento.
  
  
  "Kiu pagas vin por kaŝi eksplodaĵoj sub trash?"
  
  
  Silento.
  
  
  Mi atingis en minuto kaj eltiris skatolon, ke mi ne ofte uzas. Estas injektas kun tri kapsuloj de kemiaĵoj. Mi montris al la nokta gardisto kio mi estis faranta.
  
  
  Li zorge malfermis la injektilo cilindro kaj forigis la egoismo, tiam puŝis la kudrilo tra la kapsulo estas kaŭĉuko sigelu kaj sucxis en la likvaĵo.
  
  
  — Ĉu vi vidis ion ajn kiel tio antaŭe?" Mi demandis al la viro klinanta kontraŭ la kamiono. Egoismo estas vizaĝo estis streĉita, liaj okuloj lar? a kun timo.
  
  
  "Tio ĉi estas nova drogo nomita novocaine. Esence, ĝi estas la vero? o serumo kiu funkcias vere bone. Sed tio neeviteble signifas la morton de la viktimo. Mi ne havas ajnan elekton; mi devas scii, kiu vi estas paganta por helpanta min produkti tiu plena titolo.
  
  
  Mia egoo estis skuanta#? uste nun. Li provis la nadlo kun lia fingro, tiam premis ĝin kontraŭ lia egoismo estas brako. Li plifortigis kaj falis al lia flanko. "Unu pli da tempo, unu pli da tempo. Kiu pagas vin por lasi eksplodaĵoj al viaj infanoj?
  
  
  — Ĉi.".. Mi ne scias. Li estis ŝvitado nun, kaj liaj okuloj sekvis mian ĉiun movon de la nadlo.
  
  
  "Vi gajnis't sentas ĝin ĉe unua. Tiam la anestezo komencas. Ĝi akiras pli kaj pli intensa, kaj post momento vi ne sentas ajnan doloron#? e#? iu. La fadeno venas abrupte post kiam tio.
  
  
  Mi provis la nadlo denove. "Ne maltrankviliĝu. Mi scias, kion lojaleco estas. Vi?? l esti mortinta en duona horo, kaj tiam via estro estos libera... por momento. Sed de tiam, mi scios ĉion pri nen.
  
  
  Li skuis lian kapon. Li enigita kudrilo en muskolo en lia brako kaj rapide injektis la fluidaĵon. La nadlo jam estis ekstere kaj#? eti for # anta? ol la Hinda rimarkis ĝin. Li rigardis malsupren en lian manon, sentis la malvarmon de la likvaĵo. Post kelkaj momentoj, la drogo prenis efikon, kaj li turnis sin. "Zakir Shastri... li pagas nin."
  
  
  — Ajna aliaj nomoj?" Kiu faras Zakir Shastri laboron?
  
  
  La viro skuis la kapon.
  
  
  "Vi estis la sola fonto, aŭ ĉu estas aliaj, kiuj provizas Zakir?"
  
  
  — Mi scias nur unu. Suda Kolkato Potasa Planto Cashmere-sturt.
  
  
  — Ĉu vi estas certa, ke ĉiuj?"
  
  
  Li kapjesis.
  
  
  "Senti vian manon." Mi tranĉis la ŝnurojn ĉirkaŭ egoismo estas pojnoj tiel ke li povis senti la loko, kie la emuo pafis ŝin. — Ĉu vi sentas ion tie?" Ke parto de vi estas jam mortinta.
  
  
  Egoismo estas la okuloj ekbrilis en paniko.
  
  
  — Ĉu vi scias, ajnaj aliaj nomoj?" Kio aliaj kemiaj plantoj produkti bombojn?
  
  
  Li skuis la kapon, rigardante la sensenta punkto sur lian brakon. Hugo kaptis ŝin kaj tranĉis la ŝnurojn ĉirkaŭ ŝiaj maleoloj.
  
  
  — Tie estas nur unu maniero neŭtraligi la likva li injektita kun vi. Vi devos kuri kvin kilometroj. Se vi iras ekster kaj kuri tri mejlojn, la rankoro en viaj vejnoj volas bruli ekstere kaj novocaine estos defused."
  
  
  Li ekstaris, fleksis sian kruron muskoloj, kaj sentis lian manon denove de la ekzekuto permesi flago.
  
  
  "Rapidu, ni vidu se vi povas forpeli la plendoj ĉirkaŭ via korpo; vi havas ŝancon por resti vivanta morgaŭ."
  
  
  La malgranda Hinda prenis la unuaj paŝoj en la strateto kaj tiam komencis kuri freneze. Li kriis ion al la amaso antaŭ la ruinigita konstruaĵo, kaj Stahl ne atendi por vidi se li estis diranta ion al mi. Li ducked malsupren alia strato kaj gvidis reen al la hotelo.
  
  
  Li estis iranta havi varmetan banujon kaj bona manĝo antaŭ esploranta la alia kemia planto kiu la nokta gardisto menciis.
  
  
  Sed kiam li eniris sian ĉambron, ĝi ne estis malplena.
  
  
  Tuj kiam ŝi eniris, Choeni Meta indikis malgranda pistolo ĉe mia brusto.
  
  
  "Sidiĝu, trankviliĝu," ŝi diris.
  
  
  
  Ĉapitro 7
  
  
  
  
  Choeny tenis la pistolo en ambaŭ manoj, kiel kelkaj trejnitaj profesia nervaj ĉeloj.
  
  
  — Kia ŝerco ĝi estas?" Mi demandis ŝin, sed tie estis neniu humuro en ŝia malvarma rigardo.
  
  
  "Mi ne ŝercas," ŝi diris. "Mi kredis ke vi."
  
  
  Rideto trapasis miajn lipojn. Li jam uzis ĝin sur koleraj virinoj. Ĝi kutime laboris.
  
  
  — Vi ne Howard Matson. Vi estas agento de la USONA registaro.
  
  
  Ŝia, li tiris la ŝultrojn. 'Do kio? Vi konjektis ke kiam ni renkontis.
  
  
  — Vi estas Nikolao Huntington Carter, Nick Carter, Master Murdisto AH. Vi eĉ ne maski vin mem. Vi faris malsaĝulon de mi.
  
  
  'Kiom?'
  
  
  "Li devus havi diris al mi," ŝi klakis, " Raj."
  
  
  "Mi supozas. 'Via estro?'
  
  
  Ŝi ne respondis, sed ĝi devis esti la rajto afero por fari. Mi sciis ŝin por esti la Hinda Sekreta Servo. Kaj li povus diri al ŝi estis novulo.
  
  
  "Ni estas sur la sama flanko, do kial vi estas indikanta pafilon al mi?"
  
  
  "Eksplodoj," ŝi diris. "Raj pensas ke vi estas en ĝi, kaj eble vi estas kuranta ĝin. Ni havas multajn demandojn por vi.
  
  
  Kiam ŝi haltis, mi povis aŭdi ŝia voĉo tremanta. Ŝi ne estis profesia tamen, Nam, sperta agento kiu povus mortigi sen pento.
  
  
  "Vi pensis, ke vi povus halti la eksplodoj de pafado min?" "Mi prezentis ĝin kiel ŝerco, fantazia infaneca ideo.
  
  
  "Mi povas mortigi vin, se mi devos," ŝi diris. "Se vi ne donos al mi la respondojn mi volas."
  
  
  Ŝia, li skuis sian kapon. — Vi neniam pafis iu ajn, ĉu vi?" Vi neniam tiris la ellasilon aŭ vidis iun morti. Ĉu vi pensas, ke vi povus komenci kun mi? Mi tenis miajn okulojn sur ŝia vizaĝo kaj provis legi ŝia egoismo. Mia vivo dependis de ĝi. Estas? i vere iranta mortigi min? Li dubis pri ĝi, sed li ne povis permesi al si esti malĝusta. Mi ne estis iranta al risko mia vivo ĉi tie.
  
  
  Mi havis fusilon al mi multfoje, kaj mi ĉiam estas kompetentulo ĉe ekvidanta la momento kiam mia kontraŭulo atento estas distrita por ono de sekundo. Neatendita sono, ekbrilo de lumo; neniu # distra? o estas valoras ĝin se vi estas certa, ke la viro kun la pafilo estas preta mortigi vin ĉiuokaze. Sed S Choeni preferis atendi por ŝi.
  
  
  "Mi venis al Calcutta por helpi," mi diris. "Mi havas ordojn halti la teroristoj antaŭ ol la problemo # disvasti? o cetere."
  
  
  — Tiam kial vi venis ĉi tien sub pseŭdonimo?" — Kial vi ne venis malkaŝe, honeste?"
  
  
  Mi ne havas respondon en la dell mem. "Tio estas kiel ni faras ĝin," ŝia patro diris. "Privacy policy".
  
  
  "Mi ne povas fidi vin," ŝi diris. "Mi devus mortigi vin nun, kiam mi havas la ŝancon."
  
  
  Mi estis konfuzita per ŝia tono. Ŝi ŝajnis preskaŭ konvinkita. Eble li subtaksis ŝin.
  
  
  Mi trovis min mem tenanta mian enspiron, atendante la varma gawk pafi tra mia pulmoj. Mi ne estis sopiranta por # preska?#? minuto, kiam la telefonon sur la tablo apud mi sonorigis.
  
  
  Li vokis tri fojojn antaŭ ol ŝi svingis la pafilo. "Repreni ĝin," ŝi diris.
  
  
  Li duone turnis for de nah kaj kaptis la telefono kun sia maldekstra mano. Tiu movado permesis al mi plaĉas Hugo en mia dekstra palmo. # ? Ia ne plu estis senpova.
  
  
  "Jes," mi diris en la telefonon.
  
  
  La voĉo sur la alia fino sonis surprizita, kiel se la telefonanto ne atendis, ke mi por repreni la telefono.
  
  
  "Ah, Sinjoro Carter, estas vi.
  
  
  La konstelacioj de mia vera nomo ne ŝoki min multe hodiaŭ, sed la telefonanto estas nomo faris.
  
  
  "Vi estas parolanta al Kolonelo Wu," la komercisto voĉo daŭris de la Oriento.
  
  
  "Vi vokis min Carter," mi diris.
  
  
  Li rigardis trans la#? ambro#? e Choeni kaj buŝo de la Kolonelo estas nomo. Ŝi komprenis, kaj flustris la app dum la mikrofono kovris ŝin dum momento.
  
  
  "...alia Stratoj, " ŝi diris.
  
  
  Li malbenita sub sia spiro. Evidente, Raj estis tre malavara kun informo pri mia identeco. Mi scivolis kial. "Vi estas sola, Sinjoro Carter?" Wu demandis.
  
  
  Li pensis pri Choeni kaj la pafilo en ŝia mano. "Ne," mi diris al sia kolonelo. "F-ino Mehta estas kun mi. Ĉu vi konas ŝin?"
  
  
  Choeni mallevis la pafilon kaj puŝis egoismo en sian mansakon, ĝuste kiel mi atendis. Ŝi ne pafu min nun, ke iu sciis, ke ni estis kune.
  
  
  "Ha, kompreneble. Tre distingita sinjorino. Ŝia patro ofte vizitas min.
  
  
  "Vi ne respondis mian korkotirilon demando, Kolonelo Wu," mi diris kategorie. — Kial vi nomas min Carter?"
  
  
  Egoismo estas melodia voĉo estas absurde amuza. "Ĝi estas honoro scias bone-sciita agento," li diris. — Mi tre bedaŭras pri la kunveno hodiaŭ, kiam ne. Kolonelo Wu malsukcesis. Kaŭzis grandan koleron en la rondoj de diplomatoj, ĉirkaŭ grandaj landoj. Mi diras min mem ke mi ŝuldas al ili pardonpeton. Tiam la malnova policisto informas min ke la egoismo de la gastoj en la halo estas konata Usona agento, kiu ankaŭ estas advokato... Liberigi Kolkata de la teroristoj. Mi estas maltrankvilita pri nia urbo, s-Ro Carter. Vi devas helpi meti la fadeno al la bombardments. Tre grava por mia adoptita patrujo. Tre grava por komerco.
  
  
  "Dankon, Kolonelo. Mi estas konvinkita, ke la koncernaj landoj aprezas vian zorgon, sed tio estas laboron por profesiuloj. Tempo estas elkuranta.'
  
  
  "Efektive, S-Ro Carter. Sed eble simpla komercisto povas servi grandaj landoj. Mi konas ŝin bone en Barato. Mi ne helpi al la polico. Mi ŝatus preni ĉi tiun ŝancon helpi tre fama Usona."
  
  
  Ŝia hezitis nur momenton. Eble la maljuna Ĉino estis ĝusta — eble li povus helpi min.
  
  
  "Ĉu vi ŝatus veni viziti min#? e mia domo morgaŭ," li diris. "Vi kaj Fraŭlino Mehta. Ni parolos. Eble ĝi helpos savi nian urbon.
  
  
  Ŝi konsentis, kaj li nomis la tempo por lunĉo. Tiam li ĉesis paroli kaj turnis sin al Choeny. Ŝi estis ankoraŭ sidante en la granda seĝo vidalvide al li. Ŝia western jupo estis tirita supren super ŝiaj koksoj, paradi la perfekta formo de ŝia gambo. Hugo iris malvarmo en mia mano. Li pensis pri kiel li ĵus havis konsiderita mortigante ŝin. Kia peko, ke estus. Sed tio ne estis necesa. La Hinda registaro ne estas tamen tiel profunde implikita en internacia spionado, ke ĝi devas dungitaj murdistoj. Kaj eĉ se ili faris, ili ne havus sendis riĉa, kompleksa knabino fari ĝin.
  
  
  Sed nah havis demandojn ŝi deziris respondis, kaj ŝi pensis, ke la pafilo havis la potenco de persvado. Malsukcesis kun unu armilo, eble ŝi provos alia, armilo, ke ŝi estus trovinta multe pli ĝua.
  
  
  Hugo ŝovis ĝin reen en ĝia glavingo, atingis eksteren, kaj levis ĝin de la seĝo. Ŝi malhelpita ŝia rigardo, kiel li tenis ŝin al sia brusto.
  
  
  "Bebo," mi flustris.
  
  
  Miaj lipoj ektuŝis ŝian orelon, tiam lia vergeto. Ŝi estis alta, kaj ŝia korpo perfekte egalis la mia, ŝiaj mildaj kurboj kaj kurboj kompletiganta mia forto kaj firmeco. En alia tempo kaj loko ŝi estus dirinta hej, mi amas ŝin. Sed tio ne estus justa. Por ni, tie povas esti nur fizika pasio. La nura promesoj ni povus fari al la alia estus nokto post nokto.
  
  
  Kiam li volvis siajn fingrojn ĉirkaŭ ŝia kurba femuroj, ŝiaj longaj, maldikaj fingroj glitis malsupren mia malantaŭa. Kune niaj korpoj movita en silenta reciproka oferon; tiam ni paŝis reen kaj iris mano en mano al la lito.
  
  
  "Mensogo malsupren," ŝi diris. 'Atendu min.'
  
  
  Ŝi staris antaŭ min senvestigi. Kiam ŝiaj molaj, brunaj mamoj estis liberigita, ŝi instinkte atingis por ili, sed ŝi puŝis min for ĝis ŝi estis nuda.
  
  
  Ŝi surgenuiĝis sur la planko kaj helpis mi kun miajn vestojn.
  
  
  Ŝi ne venis al mi ĉiuokaze. Ŝi restis sur la genuojn, kisis min sur la buŝon, tiam glitis pli malaltan kaj pli malaltan ĝis mia korpo estis petegante esti aliĝis al la ŝia.
  
  
  Ŝiaj manoj movis super mia korpo, sento, palpante, flatante. Fine, ŝi sidiĝis sur la lito. Ŝi malrapide marŝis antaŭen, premanta#? ia firma brusto kontraŭ mia brusto, tiam balanciĝis ŝian longan, sveltan krurojn ĝis ili kovris mia korpo de kapo ĝis piedfingro.
  
  
  Ŝi kisis min milde, kaj tiam eĉ pli pasie. "Venu, lasu min fari ĝin mian vojon."
  
  
  La movado de ŝiaj koksoj kontraŭ mia konvinkis min. Ĝi estis agrable senti ŝin sur supro de mi, kiam ŝiaj manoj estis okupita, alportante min al la fajra savchenko antaŭ ol li eĉ movis.
  
  
  Poste, ni kuŝis en ĉiu aliajn brakoj kaj gapis el la malfermita fenestro ĉe la lumoj de la urbo malsupre.
  
  
  "Nun, vi diru al mi la veron," ŝi diris.
  
  
  'Vi diru al mi unue. Ĉu vi laboras por Raj?" Serioze?'
  
  
  "Jes, mi laboras por li, ĉar mi kredas, ke mi povas helpi mia lando."
  
  
  'Kiom?'
  
  
  "Savante la stato de Bengalio por Hindio".
  
  
  "La areo ĉirkaŭ Calcutta?"
  
  
  Ŝi kapjesis. 'Jes. Ekzistas homoj, kiuj volas apartan Bengal de la resto de la lando. Oni povus krei novan lando aŭ aliĝi al Bangladeŝo. Eĉ antaŭ ol la Bengalis rompis for de Pakistano, estis ribelantoj en Calcutta, kiu volis ŝiri la lando dise. La kaoso kaŭzita de la eksplodoj povas doni al ili la ŝancon ili devas."
  
  
  "Kaj kion faras la Stratoj pensas, ke mi povas partopreni?"
  
  
  "Li ne scias, sed li ne fidas al la Usonanoj."
  
  
  'Kaj vi?'
  
  
  — Mi ne scias, kiu aŭ.
  
  
  Li kisis ŝin molaj lipoj.
  
  
  "Ni estas ambaŭ sur la sama flanko,#? u Raj komprenas ĝin aŭ ne. Nur fidi min por momento. Tago aŭ du, eble eĉ malpli.
  
  
  Ŝi sulkigis la frunton septically. "Eble," ŝi diris. "Eble mi povas fari ĝin nun."
  
  
  'Bona. OK, vi povas diri al mi pli kiu povus esti helpema? Ĉu Raj havas ajnajn informojn pri la provizo de kalio nitrato? Ajnaj sugestoj pri la organizo malantaŭ tiu? Iu en la mezo de konspiro ke mi povas kapti? in kun?
  
  
  Jongi estas bela viza? o sulkigis la frunton.
  
  
  'Mi ne scias. # ? Ia nura faranta kion ĝi diras al mi. Vi povas demandi al la egoismo.
  
  
  'Ne.'
  
  
  Hey provis klarigi ĝin al ŝi. Li ne fidas iu ajn, ne eĉ Raj. Por esti honesta, mi ne fidas al ŝi aŭ, sed mi ne povis diri tion. Ĝis mi malkaŝe konfesis ke mi estis Usona agento laboranta en egoisma lando, Raj estis malhelpita per la protokolo. Li ne arestis min aŭ sendis min#? iu super la lando sen indico. Kaj egoismo estas la nura pruvo tiel ege de la ferret kuŝis nuda en miaj brakoj.
  
  
  Ŝi demandis. "Kion mi devas diri al em?"
  
  
  — Ĉu li demandu al vi mortigi min?"
  
  
  "Ne, ŝi estis nur demandis al demando de vi. La pafilo estis mia ideo.
  
  
  -"Tell Em kion mi scias," mi diris.
  
  
  Li rapide klarigis tion al ŝi, sed certigis por doni al ŝi nur la informo, li deziris dividi. Mi rakontis al li pri la fabriko kaj la ŝtelo de saltpeter, sed mi ne diras ke mi havis ion por fari kun la eksplodo de la fabrikoj. Raj estis permesita supozas, ke por li mem.
  
  
  "Tie estas certa Zakir Shastri okupita," mi diris. "Lasu Raj rekta sia personaro trovi la egoismo. La polico havas vojoj spuri homojn malsupren kiam ili scias la nomon."
  
  
  Ŝia hotelo, paroli al ŝi pri siaj suspektoj pri infanoj planti bombojn, sed ŝanĝis sian opinion. Hey jam diris al ŝi sufiĉe por akiri ŝian fidon. Mi ne bezonas pli da.
  
  
  Mi demandis ŝin. "Ĉu vi kredas min nun?"
  
  
  "Jes," ŝi diris, sed tie ankoraŭ estis dubo en ŝiaj okuloj, kaj li provis trankviligi ŝin kun kiso.
  
  
  Ŝi tenis reen por momento, tiam kuris ŝian manon super mia korpo. Nuda, ni snuggled kune kaj estu nia pasio kontrolo niaj korpoj. Poste, ŝi apogis sin sur unu kubuto kaj diris: "Kara, mi fidas vin, sed bonvolu ne trompu min denove. Ne mensogu al mi plu.
  
  
  "Neniam denove," mi diris, scivolante se ŝi kredis min. Mi ne sentas min kulpa — restanta parto de mia laborposteno. — Kiam tiu estas finita, eble ni povas iri ien kune, mia amo." Mi havas monon, multan. Mi konas ŝin bone. Vi ne devas labori en via vivo. Kion ŝi diris, ke surprizis min. Ŝi sonis sincera. Eble ĝi estis pli ol sideshow por Nah. Li falis malsupren sur nah, preta por ami denove. Ŝi ĝemis kun plezuro, kaj por momento ni forgesis, ke tie estis mondo ekster la ĉambro.
  
  
  
  Ĉapitro 8
  
  
  
  
  La sekvantan matenon ni havis matenmanĝon en la hotelo. La malgranda edzino, kiu servis al ni ĉiuj ŝajnis tute nekonscia ke nuda virino kuŝis kun mi. Kiam ŝi estis for, Choeni ruligxis, klinis super min kaj kisis mian bruston. Mi devis puŝi ŝin el sub la kovriloj.
  
  
  Dum Choeni estis akiranta vestita, li vokis Slocum oficejo kaj petis telefonan nombron, kie li povis atingi Lily Mira. Lilio ŝajnis esti en bona humoro kiam ŝia patro parolis al ŝi. Ŝi diris, ke ŝi estos liberigita de la hospitalo kaj baldaŭ iros al Madraso kiel planis. Ŝi sugestis, hej, preni la Princo kun ŝi kiam ŝi folioj ĉirkaŭ Kolkato. Ŝi entuziasme konsentis kaj diris, ke iu volus tuj demandi tra parencojn por kapti la hundon.
  
  
  Li estis kontenta, ke Tiel estis nomita. Tiel ege, mia ferret komisioj havas nur kaŭzis Lily pli alta doloro. Eble la hundo helpos vin akiri tra la malfacilaĵojn, kiuj atendas vin. Ŝi estis dirita hey,#? iuj la plej bona kaj pendigis.
  
  
  Tiam li turnis sin al Choeni.
  
  
  Ni estis supozita haltigo de ŝia domo antaŭ ol ni iris al Kolonelo Wu estas. Kiam mi alvenis malantaŭ la rado, mi konsciis, ke mia animo estis ankoraŭ tro okupita kun Choeni — mi eĉ forgesis rigardi en la backseat. Kiam ŝia turnita ĉirkaŭ, malfacile dikfingro estis indikita nekaŝemaj inter miajn okulojn.
  
  
  "Bang, bang, Nick Carter, vi estas morta."
  
  
  Choeni turnis sin kaj eltiris pistolon ĉirkaŭ ŝia sako. Mi devus havi haltis ŝin antaŭ ol ŝi komencis pafi. La viro en la malantaŭa sidloko rapide serĉumis por sia pafilo.
  
  
  "Trankviliĝu, Sokolov," mi kriis.
  
  
  La dika rusa hezitis, unu mano sub lia jako.
  
  
  'Kiu estas tiu? Choini demandis. "Kion li volas?"
  
  
  Sokolov prezentis sin. "Kamarado Aleksandro Sokolov," li diris. "Konsulo en Kolkato de la Unio de Sovetaj Socialismaj Respublikoj."
  
  
  "Ni estis bonŝancaj," mi diris. "Hej, diru al mi la veron, Sokolov. Vi estas a KGB spy, kiel plejparto de rusaj diplomatoj ĉirkaŭ la subĉiela naĝejo."
  
  
  La ruso levis la manojn en kapitulaco. "Vi Usonanoj... vi estas ĉiam tiel pragmata. Bone,#? ia spioni. Vi povus scii. Ĉu tio ne estas ĝusta, Carter?" Kaj vi, Fraŭlino Mehta?" Vi # anka? apartenas al nia humila profesio. Estas ke rajto?'
  
  
  Choeni sulkigis la frunton kaj rifuzis respondi. "Ne gravas," li diris. "Ni ne estas malamikoj hodiaŭ." Li levis siajn manojn denove, kaj klinis sian kapon penseme. "Morgaŭ... kiu povas diri? Morgaŭ ni povas mortigi unu la alian, sed hodiaŭ... hodiaŭ ni devas labori kune.
  
  
  'Kiu diras tion? Mi demandis coldly.
  
  
  "Mi estas, Kamarado Carter. Ni havas problemon.
  
  
  'Nin?'
  
  
  'Ni ĉiuj. Ĉe vi. Mi havas. Ĉe f-Ino Mehta s. Mi havas ordojn mortigi vin.
  
  
  Choeni detiriĝis, kaj li vidis, ke ŝia mano streĉi sur la malgranda pistolo ŝi ankoraŭ tenis. Mi ne timas ŝin. Ne ankoraŭ. Li sciis, kiel Sokolov laboris. Se li estis iranta mortigi min, tie estus neniu averto.
  
  
  "Mi havas ordojn mortigi ĉiuj agentoj kiu povas esti priresponda por teroristaj atakoj ĉe nia diplomatia misio en Calcutta," li diris. "Morgaŭ vi povas akiri la saman ordon... mortigi min kaj ĉiuj la Ĉinaj agentoj en la urbo, tiam la Indianoj kiel Miss Mehta... iu ajn kiu povus esti priresponda por ĉi tiu."
  
  
  Mi demandis ŝin — " Tiam kial estas vi atendanta? Vi neniam estis timema pri la mortigo de personoj antaŭe."
  
  
  — Ĉar mi ne kredas, ke ĝi tuj helpi." Mi suspektas, ke la eksplodoj # da? ri. Mi suspektas, ke neniu estas kulpigi por ni. Ŝi suspektas, ke iu... kion ajn vi nomas ĝin... iu deziras al kavo nin kontraŭ la alia amiko.
  
  
  Mi rigardis la rusan por momento kaj preskaŭ fidis emuo kun ĝi. Li povus diri la veron... tiu tempo.
  
  
  "Iu ludanta ludo,"mi akordis," kaj ni ambaŭ esti priridata."
  
  
  "Jes, jes," li diris, kapjesante. 'Ĝi estas vera. Iu estas kreanta problemojn inter ni.
  
  
  Mi demandis ŝin. "Kiel ni akiras#? irka? # tio?i?
  
  
  Sokolov skuis sian kapon malgaje. 'Mi ne scias. Sed mi havas alian koncerno. Ni aŭdas strangajn aĵojn. Ni aŭdas pri minacoj. Estas homoj, kiuj diras, ke nia konsulejo estos blovita supre sur la dekkvina... tago de sendependeco.
  
  
  "La stratoj estos plena de homoj," Choeni aldonita. "Tio ĉi estus la perfekta tago por agoj de perforto."
  
  
  "Tie estas paroli de venĝo — rekta venĝo — se la konsulejo estas difektita, "li diris.
  
  
  Mi povis senti la ŝvito sub mia kolumo. Mi ne povis imagi kio okazus se la minaco venis vera.
  
  
  Mi demandis ŝin. — Kial vi diras al mi, ĉio ĉi?" "Ekde kiam estas ferrets helpanta Usonanoj?"
  
  
  La rusa suspiris. "Ĉar mi estis ordonita halti vin. Sed ĉion, kion mi povas trovi indikas, ke vi ne estas priresponda... ni bezonas vi, niaj aliaj Usonanoj. La homoj, kiuj plantis la bombojn, ne tra la CIA, aŭ HA . Ekzisto ...'
  
  
  Li nenion diris, kaj ŝi finis la frazon por li. "Ili estas infanoj," mi diris.
  
  
  Sokolov kapjesis en interkonsento. - Jes, ĝi estas grava, ili estas infanoj.
  
  
  "Mi ne kredas tiel," Choeni diris. 'Ĝi estas neebla.'
  
  
  Ŝi obĵetis, sed mi sentis ke ŝi estis pensanta pri kelkaj faktoj, ŝi devas havi diris al la polico. "Knabo estis mortigita ekster la Amerika konsulejo hieraŭ," mi diris.
  
  
  "Senkulpa infano," Choeni diris. 'Passerby.'
  
  
  "Teroristo," Sokolov konjektis. "Konstelacioj de infanoj hodiaŭ... ĝi ne estas por vi," li diris kun rideto.
  
  
  "Kaj ne por vi," mi diris. "Mi eĉ la Maoists ne sinkis tiu profunda ankoraŭ."
  
  
  Li glitis trans la # a? to # se? o kaj malfermis la pordon. "Tio estas ĉio, kion mi devas diri al vi," li diris.
  
  
  Kiam li eliris, li metis la ŝlosilon en la sparkado, startigis la motoron, kaj veturis al Choeny la domo. Dum ŝi ŝanĝis siajn vestojn, li staris sur la balkono kaj rigardis al la stranga urbo vekiĝas en la nova mateno de la senfina lukto por supervivo. Mi estis scivola pri la monstro, ke terurita ĉi-tio turmentis urbo. Kiu elektis Calcutta kiel la batalkampo de du grandaj potencoj? Kion li esperas akiri ekstere de ĝi? Mi havis neniun ideon. Tempo estis elkuranta, kaj tie estis neniuj rezultoj. Ĝi estas nur tri tagoj, kaj miaj sugestoj fariĝis discouragingly maldensa. Ĉiu, kiu uzas infanojn kiel teroristoj estis inteligenta. La vojo estis preskaŭ neeble sekvi.
  
  
  Mi ĉiam estis Zakir Shastri. Mi povis nur esperi, ke Kolonelo Wu s larĝan influon en la urbo helpus min trovi la persono malantaŭ tiu nomo.
  
  
  De Choeni, ni rajdis sude al la Bay de Bengal, sekvante Kolonelo Wu estas instruoj, tra plata delta regiono kie la potenca Gango kaj egoismo estas diversaj riveroj kreis fekundan promontoro por miloj de jaroj. La Wu Domego preteratentita la Hooghli Rivero. Ĝi estis sprawling komplekso kiu aspektis kiel ĝi, ankaŭ, estis sub konstruo por longa periodo de tempo. La bieno streĉis por mejloj sur ununura dekliva tereno kaj inkludis arbustaro, deciduaj arboj, kaj grandaj paŝtejoj por ĉevaloj. La granda domo, konstruita ĉirkaŭ pura blanka ŝtono, brilis kiel templo en la suno.
  
  
  Kiam ni tiris supren en la pavimita parkejo en la fronto de la grandega domo, du uniforma servistoj elkuris por malfermi la aŭto pordoj kaj eskorto nin tra la grandaj duoblaj pordoj al la interesgrupo. Dum momento, mi sentis kiel, se ni paŝis en la pasinteco kaj trovis nin en la palaco de unu el la kvin cent princoj, kiuj havis regis la malgrandaj ŝtatoj ĉirkaŭ kiu Hindio kaj Pakistano havis kreskita supre.
  
  
  La halo estis nekredeble luksa-la planko estis farita de la plej bona marmoro kaj ceramiko plekti, la kolumnoj estis ĉirkaŭita de pura marmoro, la muroj pendis kun superba antikvaj tapiŝoj, kaj la mebloj datoj de#? iuj la antikvaj periodoj de Barato.
  
  
  Ĝi estis pli de muzeo ol hejmo, pli de la templo ol unu loĝejon. Niaj gvidiloj halti dum ni rigardas#? iuj#? i tiu grandiozeco, kaj tiam silente kondukas nin al la pordo gvidanta#? irka? la granda halo por alia halo. Ĝi estis nebone lumigita, kaj konstruis ĉirkaŭ malglataj ŝtonoj kiuj eble estis levita de la standardo de la Ĉina komunumo.
  
  
  En la mezo de la ĉambro estis kabano, la tegmento de kiu estis kvin futojn super la tero. Ĝi estis farita el kartono, malnovaj tabuloj, pakado kestoj, malplenaj ujoj, kaj la fundo de remanta boaton.
  
  
  Kolonelo Wu estis sidanta en la pordejo de la kabano, malpura blanka dhoti envolvis ĉirkaŭ siaj lumboj. Li estis kaŭrante en baza joga pozo. Kiam li vidis nin, li movis iom, sed ne ellitiĝis.
  
  
  "Ha, vi venis. Simpla, stulta memoroj. Mi naskiĝis en kabano tiel, " li diris, streĉanta. "Ĝi estas bona por homoj memoras kaj diri ke mi ĉiam estos malsamaj."
  
  
  Li ekstaris al siaj piedoj kaj klinis sin humile. "Mi estas honorita havi vi vizitas mia hejmo, Perdiĝas Mehta," li diris. "Kaj vi, s-Ro Carter. Via ĉeesto gloras mia humila pozicio.
  
  
  Choeni respondis rapide, sed mi devis trovi la vortojn. Mi konfuziĝis.
  
  
  La neta malgranda viro ŝajnis embarasita esti vidita portanta kamparano vestojn. Li pardonpetis kaj diris ke li revenus baldaŭ, kiam li estis "pli taŭge vestita por tia distingita gastoj."
  
  
  Li parolis rapide en la? Ina, kaj du junaj knabinoj en Orienta vesto venis el la alia ĉambro. Ili riverencis kaj faletis en la # anta? ni, ih streĉa maleolo-longo jupo limiganta ih vila al kelkaj coloj. Ili pasis antaŭ ni tra alia pordo en agrabla Western-style ĉambro kun mola muziko ludanta kaj TELEVIDO, tapiŝoj sur la planko, moderna meblaro, kaj ĝemo pendanta kiu aspektis kiel vera Pollock. "La instruisto diras kion ajn vi ŝatas ĉi tie; li estos ĉi tie post minuto," diris unu el la knabinoj. Tiam ili ambaŭ malaperis tra la pordo.
  
  
  Super la grandega kameno pendis pentraĵo de Chiang Kai-shek kiel juna viro, kiam li regis kontinenta Ĉinio. Egale granda pentraĵo pendis sur la transa muro. Ĝi estis
  
  
  Suno-Yat-sen.
  
  
  "Woo ne estis vera kolonelo," Choeny komentis kiel li rigardis ĉirkaŭ la ornamita ĉambro. "Ĉi tiu estas honora titolo, ke li ricevis por sia propra lukto kontraŭ Mao kaj la Komunistoj. Li estis nur knabo kiam li servis sub Chiang Kai-shek.
  
  
  Mi estis pri demandi ŝin ion, sed Indiana knabo en blanka jako montris supren kaj kondukis nin al teak trinkejo kun tigro # ha? to trim. Ŝatas ĉion alia en tiu domo, mi estis ankaŭ trafita per la provizado de alkoholo. Tie estis bona viskio, bona brandies, kaj bonega kolekto de vinjaro rumo. La knabo proponis, ih kun pli da scio ol la kelnero verŝante tendaro.
  
  
  Ni elektis Jamajka rumo, kaj estis nur prenas trinketon, kiam la Kolonelo eniris, vestita en pantalono kaj botoj.
  
  
  Li estis staranta apud mi, fiksrigardanta min intense.
  
  
  — Ĉu vi volas rajdi vian ĉevaloj antaŭ la vespermanĝo?"
  
  
  Ŝi estis petita diri al mi, ke mi ne havas tempon por tio, sed Choeni konsentis tro rapide. Li sendis ŝin kaj unu de la aliaj servistinoj ŝanĝi, tiam gvidis min malsupren mallonga koridoro kovrita per statuoj. En la koridoro, ni skirted cirkla endoma naĝejo kun klara blua akvo, kaj pasis tra pordo, tiam transiris la ŝtona ponto, kiu disigis la internon de la enorma naĝejo areo de la ekstero.
  
  
  Tri ĉevaloj estis rapidanta al la alia flanko de la malgranda ponto, kie tie estis ĉirkaŭbarita vojo, sed li ignoris ih kaj mansalutis sian manon al la parko, sur la teraso malsupre.
  
  
  Li demandis. "Ĉu vi ŝatas pafi skeet?
  
  
  Por pasigi la tempon ĝis la bela sinjorino venas denove.
  
  
  Ombro de suspekto pafita tra mi, kaj mi rigardis la malgranda viro manoj. Ili estis neatendite forta kaj wiry. Malgraŭ la manicured najloj, liaj manoj estis malglata, kiel farmisto.
  
  
  "Skeet," mi diris. "Mi estas sufiĉe bona ĉe ĝi."
  
  
  Li ridetis. "Kontinenta," li pardonpetis, kaj li subite rimarkis, ke egoismo estas maniero de parolado estis ŝanĝita. Kiam li malstreĉiĝis, li lasi iri de la aspra-la angla lingvo, kiun li uzis por senarmigi liaj gastoj. "Ĉi tio estas defio... nur ŝatas en vera vivo. Vi neniam scias kiu direkto la celo de ŝanco iros."
  
  
  Mi ne komprenis lin, sed mi sekvis lin al kie la#? eti # ma? ino sidis kaj vidis, ke du junaj servistoj piediranta al ni kun siaj elektitaj pafiloj en iliaj manoj.
  
  
  "Unu mil rupees telero," li diris, kaj kaptis la Browning kaj paŝis al la dudek-sep-metra marko. 'Bona?'
  
  
  Antaŭ ol li povis diri ion ajn, li donis signalon, kaj brila flava disko flugis en la aero. La Browning pafis, kaj la telero eksplodis dudek metrojn for de la malgranda metalo? eti # ma? ino. Ĝi estis bona pafo, malfermi anta? en,? irka? ili, ke turnis argilaj teleroj en pluvo ĉirkaŭ la fragmentoj.
  
  
  La malgranda viro ridetis fiere kaj atendis. Ŝi iris al la linio, enmetitaj kartoĉo en unu el la ĉambroj de mia elektita fusilo kaj donis signalon al la knabo en la domo? eti mitraleton. Mi pafis ŝin. La argilo telero frakasita kiel pulvoro, kaj li sentis furiozan kontentigo de la rekta trafo.
  
  
  Kolonelo Wu ne donos al mi multe da tempo al gloat. Li tuj kunvokis alia plado, pafis, kaj batis la diskon. Ŝia estis tuj sekvita de lumo piedbato. Ni estis pafante rapide, tiel rapide, ke mi komencis maltrankvili pri la knabo en la mitralo, kiu devis metis la teleron sur la potenca ĵetante manipuli kaj preni lian manon for antaŭ ol la peza printempo ĵetis la celo en spaco. Tie estis neniu regulo diras, ke vi devas liberigi la telero kaj pafi tuj kiam la alia persono detruas ilia propra celo, sed sen diri vorton al ni, ni starigis niajn proprajn kondiĉojn.
  
  
  Kiam Choeny # ali? i nin, ni estis pafi ĉe sovaĝa, eluzanta pace kaj kovris en ŝvito. Miaj brakoj doloris de la konstanta levo de kvar funtoj da ŝtalo kaj mahogany, kaj mia ŝultro bruligita de la # retiri? i de la stoko, eĉ kiel mi falis al miaj genuoj kaj klinis forte sur la stoko. Wu surprizis min. Kvankam li estis malgranda, li ne ŝajnis havi ajnan pli da problemoj ol mi faris. Ŝia vidis la veturado al venko en la anguloj de la rta egoismo kiel ŝia ŝanceliĝis kaj la pletoj komencis eksplodi, prefere ol estanta ŝprucita al smithereens. "Super kaj super" la knabo malantaŭ ni anoncis. "Ambaŭ sepdek-kvin en unu vico."
  
  
  "Dek mil rupees," Kolonelo Wu kriis, levante la pafilon por alia pafo.
  
  
  Li frapis ĝin en la telero. Miaj manoj apenaŭ skuis kiel mi levis mian fusilon por la sepdek-sesa pafita en vico. Ŝi estis frapita sur la disko de pleto kaj dek pli antaŭ ol mi sentis venteto sur mia kolo.
  
  
  Wu sentis la malforta vento tro malfrue. La plato li estis petanta subite ducked kiel li tiris la ellasilon. La flava disko naĝis triumfe kaj senvunda trans la ŝrapnelo-strewn field en fronto de la#? eti # ma? ino. Nur#? i tiu telero eskapis la armilo estas egoismo.
  
  
  Kolonelo Wu tenis la fusilon al la ŝultro por unu momento, devigante lin akcepti malvenkon. Por momento, li vidis la demona kolerego en tiuj oblikvaj okuloj. Li ne estis aĉulo, sed kiam li rigardis min, li ridetis denove, riverencis, ludis la rolon de humila kamparano.
  
  
  "Dek mil rupees al fama Usona."
  
  
  Li svingis la manon, kaj la knabo venis kurante kun ĉekaron. Wu haste la kvanto kaj transdonis la ĉekon.
  
  
  Li prenis ĝin, tenis ĝin inter siaj fingroj, celanta ŝiri ĝin aparte.
  
  
  "La plezuro estis mia," mi diris.
  
  
  "Atendu," Choeni nomita de la fino de la pafado linioj kie ŝi estis rigardanta. Ŝi kuris denove al ni, kaj prenis la kontrolon de mi. "Renkonti viajn infanojn. Jes? ' ŝi diris emfaze al nami. "Por dek mil rupees ih ble nutri dum multaj tagoj."
  
  
  "Kompreneble," Wu konsentis. 'Por infanoj.'
  
  
  Mi demandis ŝin. - 'Ili renkontas viajn infanojn?'
  
  
  La malgranda viro ridis kaj indikita malsupren la monteto al walled konstruaĵaro proksimume kvar cent metrojn for.
  
  
  "Orfejo," Joni klarigis. "Li savis centojn de infanoj el la strato. Li donas al ili edukadon, vestanta, kaj hejmoj ĝis ili estas sufiĉe maljuna al fend por si mem."
  
  
  "Sed tiel multaj homoj bezonas helpon," Wu diris, beda? rinde. "Eĉ unu riĉa homo, kiel mi povas ne helpi ilin ĉiuj."
  
  
  Wu indikis, kaj ŝia voĉo vidis la infanojn en la kampo malsupre ni. Centoj, plejparte knaboj, ludis en la gastejo estas ĉirkaŭbarita ludejo. Ili memorigis min pri la knabo, kiun mi vidis ĉe la kemia planto, kaj la malgranda mortinta knabo, kuŝanta en la strato apud la ruinigita Mercedes antaŭ la Usona konsulejo.
  
  
  Ŝin malbenis ŝin suspekta pensoj. Wu estis verŝajne malavara patrono de la artoj, sed ŝia daŭre estis suspektinda de li. Mi ne volas kredi, ke li havis ion por fari kun la bombadoj, sed la penso ne iras for.
  
  
  "Eble vi scias, ke la viro mi serĉas," mi diris akre. — Kun via intereso en infanoj, vi eble scias certa Zakir Shastri. Kiom mi komprenas, li ankaŭ prenas infanojn de la standardo."
  
  
  Kolonelo Wu siblis tra siaj dentoj. "Tiu filo de serpento," li diris en la Ĉina. 'Mi scias, ke ŝia egoismo. Li forrabas infanojn kaj uzas ih por siaj propraj celoj. Ŝi estis savita fare de pluraj egoismo ungegoj, sed ih ĉiam rezultas esti pli granda.
  
  
  Choeni sulkigis la frunton, ver? ajne scivolanta kial Shastri menciis ŝin. Ĝi estis kalkulita risko por vidi kiel Wu volus reagi, sed la klopodo estis vana. Li reagis al la maniero la plej multaj homoj, kaj mi ankoraŭ devis serĉi plumbo.
  
  
  — Kial vi volas paroli al li?" Wu demandis. — Li estis implikita en la bombadoj?"
  
  
  Ŝia, li skuis sian kapon. — Mi ne estas certe.".. eble.
  
  
  "Eble ni povos helpi," Wu sugestis. "Infanoj sur la strato eble scias kie#? i tiu persono estas de."
  
  
  Li klakita liaj fingroj, kaj servisto venis stari apud li. Wu parolis al li dum longa tempo en dialekto mi ne komprenas. Li ridetis triumfe kiel la knabo trotis reen al la domo.
  
  
  "La infanoj demandos," li diris. "Kelkaj homoj devus scii pri ĉi tiu Zakir. kiu estis influita per ĝi.
  
  
  Ili portos vin al li.
  
  
  Li kapjesis sian dankon.
  
  
  "Nun ni ludos," Wu anoncis, kondukante nin al la ĉevaloj.
  
  
  Ni selis la nervoza bestoj kaj gvidita por la loko kie la bieno randirita de la rivero. Li montris al ni ĉirkaŭ lia privata harbor kaj kvar eleganta speedboats, tiam gvidis nin al la dika-supriĝita plexiglass manpilkado tribunaloj kaj malsupren la vojo al naŭ-trua golfo kurso sur bela gazono.
  
  
  "Vi havas ĉion," Choeni diris, kaj la malgranda Ĉina viro rigardis min, atendanta por mi diri ion.
  
  
  Tiam ŝia egoismo komprenis ŝin. Li estis malgranda viro kun grandega egoismo. Tenisaj tribunaloj, golfaj kursoj, belaj ĝardenoj... sed ĉio ĉi estis preskaŭ ne uzata, ili estis nur trofeoj kiuj atestas al la egoismo financa sukceso. Kaj ni estis? i tie kiel la spektantaro estas egoismoj, invitita al pat la egoismo sur la ŝultro kaj diru al li, kiom # fre? a li estis. Kvankam ŝia egoismo bezonis ŝian helpon, ŝia donis al antaŭsenton. "Preskaŭ farita," mi diris perversely kiel mi tiris supren apud Choeni kaj klinis sin por doni al ŝiaj milda kiso sur la vango. Wu reago surprizis min. Li ridis, malmola, raŭka sono por tia malgranda viro.
  
  
  "Eble," li diris, kaj rajdis antaŭen de ni al la domo.
  
  
  Ene de la domo, li gvidis Choeny kaj min al malsamaj apartamentoj sur la teretaĝo. Freŝa Svedoj estis establitaj por mi, kaj mi duŝis kaj ŝanĝita antaŭ iri reen malsupren.
  
  
  Wu estis atendanta por mi en Egoismo oficejo, du-etaĝa ĉambro paneled ĉiuj super altvalora arbaro kaj ekipita kun kabinetoj de unua-tempo eldonoj. Li estis sidanta # malanta? grandega skribotablo, kiu igis lin rigardi eĉ pli malgranda kaj pli ridinda ol li efektive estis.
  
  
  Ĉirkaŭ li, knabinoj sidis sur la tablo kaj sur la planko antaŭ li. Ih estis dek, kelkaj Indianaj, kelkaj Orientaj, kelkaj tiel, lumo-haŭto, ke mi suspektis ke ili estis pura-sango blankuloj.
  
  
  "Kiel mi diris," Wu diris kun rideto. — Mi havas ĉion.
  
  
  Li svingis sian manon gracie super la kapoj de la serioza knabinoj.
  
  
  "Pick unu," li diris. "Aŭ du. Vi estas mia gasto.
  
  
  
  Ĉapitro 9
  
  
  
  
  "Mi malkovris frue sur, s-Ro Carter," Kolonelo Wu diris fiere, " ke estas signoj sur persono estas vojo al sukceso. Ble al kiu, kie en la halo persono estas sur tiu vojo, per kio ili deziras plej. Unue, plena de vivo. Tiam aferoj... materialismo, kiel vi nomas ĝin en via lando. Tiam, ĉe la unua signo de granda riĉaĵo, statuso. Eĉ poste — multe de seksa kontentigo. Por sukcesa Araba, tio ĉi estas haremo. Por la Japana geisha. Por riĉa Amerika mastrino.
  
  
  "Kaj por la Ĉina?"
  
  
  Li svingis sian manon denove. "Kromvirinoj, kompreneble. Nur kiel ĉi tiuj belaj bestoj. Tre zorgeme elektita tipo por ĉiu gusto kaj deziro.
  
  
  "Kial, Kolonelo Wu?"
  
  
  'Kio?'
  
  
  "Jes, kial vi estas proponanta al mi vian kromvirinoj? Ni?? e ne#? uste malnovaj amikoj, tra ili, ke dividi amatinoj. Wu ekridetis smugly. Li klinis sin, kaj pretendis esti humila denove, sed egoismo lipoj spireksplodis. "Ĉar Wu volas doni donacon al grava Amerika agento."
  
  
  'Volas esti ŝatita?'
  
  
  "Haltu ĉi tiu bombado," li diris. "Savu nian urbon de plua suferado."
  
  
  — Mi estas jam laboranta sur ĝi. Ĉi-tio estas mia laboro. Vi volas ion malsaman.
  
  
  'Jes. Super tempo, la kulpo estos establita. Vi povas fari # tio? i. Vi povas havigi pruvon.
  
  
  "Kiu povas min kulpigi? La Rusoj?
  
  
  "La Maoists," li diris. "La Ĉinaj Komunistoj. Lasu ilin porti la kulpigon por tiu subĉiela naĝejo minaco ĉirkaŭ la mondo. Fari ĝin por mi, kaj ili estas la via... unu aŭ ĉiuj el ili.
  
  
  Mi ne povis deturni miajn okulojn de la neegala vico de knabinoj, iliaj preskaŭ nudaj korpoj brilanta en la sunbrilo alfluanta tra la grandegaj fenestroj sur la alia flanko de la ĉambro. Ĝi estus estinta sufiĉe facile kulpigi la Ĉina Komunistoj unufoje ŝi estis spurita malsupren de la teroristo gvidantaro, kaj ŝi certe ne#? uldi#? ia # ru? a kolegoj lojaleco.
  
  
  "Malgranda favoro," li diris, " por tia rava rekompenco. Kio speco de viro turnus lin malsupren, s-Ro Carter?
  
  
  Ŝia hezitis, kaj tiel ŝia rigardis de unu junulino al la alia, la pordo malfermiĝis. La servisto malantaŭ mi diris kelkajn vortojn en la Ĉina, kaj Kolonelo Wu ekstaris en exasperación.
  
  
  "F-ino Mehta estas reen," li diris. — Ni vidos ŝin en la manĝoĉambro.
  
  
  Li marŝis ĉirkaŭ la seĝo kaj ridetis denove.
  
  
  "Pensu pri ĝi," li diris. "Por nokto de amuzo kiu vi povas sperti."
  
  
  Ĝia haltis por unu tago. La ideo okazis al mi. Ŝi metis sian manon sur Wu s maniko, kaj li haltis tro.
  
  
  — Tie devas esti io pli, ke tre riĉa homo volas, Kolonelo Wu. Plena de vivo, ĉio li iam ajn vidis, statuso,#? iuj la virinoj de lia egoo korpo povas pritrakti... sed kio alia? Certe tie devas esti io alia ke persono kiel vi deziras. Kio estas tio, Kolonelo?"
  
  
  "De kurso, s-Ro Carter." Li estis ridanta. "Kaj tiam ĉiuj ke persono povas nur deziras estas konfidon... la finfina kaj plej disdegna deziro." Li kondukis min en la halo. Prenante ŝian manon, li kondukis ŝin en grandega manĝoĉambro kun longa tablo kaj gigantaj lustroj. Li sidis ĉe la kapo de la seĝo, kiel reganta sultano.
  
  
  La egoismo de reŭmatismo ne kontentigas min. Iel mi ne pensas, ke li serĉas certecon. Mi havis senton ke li deziris ion alian. Sed kial?
  
  
  Mi ne havas tempon por insisti. Kelkaj minutoj poste, longa seĝo estis plenigita kun vinoj kaj viands, kaj superabundo estis duŝita sur nin. Por la malgranda viro, Wu manĝis grandegan kvanton, kaj estis ankoraŭ ale kiam la servistoj alportis la magra infano super al la gastejo ĉe la fundo de la monteto.
  
  
  Li klinis sin antaŭen kaj demandis la knabo demandojn en mezurita tono kiu foje igas lin paroli. Sed la magra knabo shied for de mi. Surprize, Choeni venis al mia savo.
  
  
  Ŝi parolis milde al la knabo en unu dialekto ŝi ne aŭdis antaŭ ol, kaj ŝajnis gajni lian fidon rapide.
  
  
  "Unu viro, nomata Shastri timigis lin multon," ŝi diris al mi. "La viro proponita emu edukado kaj tiam provis logi egoismo en la aŭto. Li forkuris kaj venis ĉi tien por Kolonelo Wu ŝirmo.
  
  
  "Demandu al li, kie li vidis tiun homon."
  
  
  Kolonelo Wu intervenis. Li etendis unu fazano kruro delasanta kun saŭco? irka? la ru? a vino kaj diris al la knabo por preni la korkotirilon.
  
  
  Ĝi kaptis kelkaj vortoj, ke estis sufiĉe por kompreni, kion la knabo estis parolanta proksimume.
  
  
  "En templo kun brila ruĝa turo," mi aŭdis ŝin diri.
  
  
  Li diris pli, sed la signifo ĉirkaŭevitis min ĝis Choeni tradukis ĝin por mi.
  
  
  "Li ne estas certa," ŝi diris."Li nur memoras la templo kaj la guruo."
  
  
  "Kaj la brilanta ruĝa turo," Kolonelo Wu aldonis. "Ĝi devas esti grava."
  
  
  Wu ridetis kaj klinis sin malantaŭen en sia seĝo fiere. Ŝajnis, ke li pensas, ke li jam solvis la tuta korkotirilon problemo por mi. "Mi estas tre feliĉa por helpi al la Usona agento," li diris, veki? i de lia seĝo.
  
  
  Li preskaŭ sendis nin for. Li alvokis siajn servantojn, kaj ili kondukis Choeni kaj min tra la domo al parkis Mercedes.
  
  
  Kiam ni estis revenantaj al la urbo, mi provis akiri pli da informo de nah. Mi devas scii tiom, kiom mi povas, mi pensis — antaŭ sia raporto al Raju metas finon al la laboro.
  
  
  "Multaj el niaj temploj havas turoj," ŝi diris. "Kaj multaj ĉirkaŭ ili estas ruĝaj. Estas#? i tiu grava?'
  
  
  "Malbenita grava," mi diris. "Ĉi tiu estas la sekva ligilo en rompanta supre. Eble ĉi tiu Shastri estas pendis ĉirkaŭ tie, eble ĝi estas iu speco de sidejo egoismo.
  
  
  Ŝi skuis sian kapon, penante pensi. "Ĝi povus esti ie ajn. Eĉ la malnova templo, la ruinoj... la tuta kamparo estas plena de ili."
  
  
  Ee de reŭmatismo igis min kolera. Ni pasigis horojn kun la malgranda kolonelo, kaj li estis akiranta senpacienca. Ni alvenis en la urbo centro, kaj li haltis antaŭ la konsulejo, rimarkante kiel rapide la tempo pasis.
  
  
  La # stre? iteco en la urbo estis kiel senmova elektro sur seka tago. Mi povis senti ĝin en la aero. Dekduoj de armita Hinda soldatoj staris antaŭ la konsulejo, fusiloj ĵetita super siaj ŝultroj. Aliaj soldatoj estis staranta ĉe la flanko de la konstruaĵo.
  
  
  "Pensi de tiu templo kun la ruĝa turo," Choeni diris al ŝi. 'Mi revenos.'
  
  
  Nervoza Hinda soldato haltigis min sur la trotuaro. "La dua soldato pridemandis min ĉe la metala krado, kaj poste kondukis min al la serĝento, kiu estis postenigita por la tago. La serĝento demandas al mi kelkajn demandojn, tiam diskoj telefona nombro.
  
  
  Slocum estis atendanta por mi en la pordejo de sia oficejo. Nen ne surhavas kravaton, ŝia hararo estis disheveled, kaj tie estis ŝvito sur ŝia frunto, # e? kvankam? i estis frosta en la oficejo.
  
  
  "Ni estas plifortiganta la konstruaĵo," li diris ekscitite. "Ni atendas atakon ĉe ajna momento."
  
  
  Li sinkis en la seĝo malantaŭ sia propra. Li viŝis la ŝviton de sia sulka frunto kun lina? o tuko.
  
  
  "Mi demandis Washington por sendi 300 Marsoldatoj por protekti Amerikajn vivojn kaj posedaĵon," li diris.
  
  
  "Marines," mi diris.
  
  
  "Dio benu nin, ni ne povas resti sen armiloj en la fronto de la Rusoj. Ili estas jam gvidanta iliajn homojn ĉi tie kun la beno de Nov-Delhio.
  
  
  "Ĉu vi volas start World War III? i tie?"
  
  
  "Se tiu fiulo volas ĝin..."
  
  
  "Brila."
  
  
  Li rigardis min akre.
  
  
  — Ĉu vi ne aŭdis de la Ruĝa Armeo?" "Ili havas unu eskadron kiu estas jam survoje al la Bay de Bengal por trejnado manovras. Dek du ŝipoj sub la komando de unu misilon krozŝipo.
  
  
  "Vi povus fari tion, vi scias," mi diris. "Vi uloj povas paroli pri tio ĉi tie kaj nun ĝis vera nuklea milito komenciĝas. Kial vi ne haltas pensi pri ĝi? Li ellitiĝis kaj piediris super al la egoismo tablo. Slocum tiris reen.
  
  
  — Ĉu vi aŭdis ion alian pri la dekkvina?"
  
  
  'Independence Day? Ne ankoraŭ.'
  
  
  — Vi diris, ke io povus esti farado, ĉu vi memoras?" Kaj ŝi, mi aŭdis, ke la rusa konsulejo estos blovita supre. Via konsulejo devas esti frapita en la sama tempo.
  
  
  Slocum estis atentiga. Ĝi trafis lin rekte.
  
  
  — Ĉu vi certas, ke io okazos hodiaŭ?"
  
  
  'Ne. Sed mi havas la senton, ke ili estas la samaj homoj, kiuj uzataj por planti bombojn sur aŭgusto 15, planado io granda. Vi povas facile evakui homojn de la konsulejo en la vespero de la dek-kvara.
  
  
  "Mia Dio," li diris. — Tiam tie estas nenio ni povas fari?"
  
  
  "Kompreneble," mi diris. "Diru al viaj gardostarantoj ne lasu la infanojn iri ekster la konsulejo."
  
  
  'Infanoj?'
  
  
  'Jes. Kaj helpas min trovi la templo kun la ruĝa turo. Mi devas havi la plej granda mapo de la urbo, kiun vi jam havas.
  
  
  Slocum premis la citofono butonon. Kelkaj minutoj poste, lia sekretario disvastigi la mapo eksteren sur sia skribtablo.
  
  
  Bazita sur la Kolonelo Wu s estate, li tiris cirklon kun radiuso ke knabo povus piediri en nur kelkaj horoj. Li tiam estis alvokita fare de pluraj Indianoj ĉirkaŭ Slocum sidejo kaj demandis de ih atentigi la temploj ene de tiu cirklo.
  
  
  Ili estas konataj por du temploj kun ruĝa turo.
  
  
  "La unu ĉirkaŭ ili estas kopio de la fama Venko Turo," Hinda sekretario en ŝia kvindekestroj diris al mi. "Ĉi tiu estas nomita Qutb Minar. Ĝi estas konstruita ĉirkaŭ ruĝa sabloŝtono kaj havas altecon de pli ol tridek metroj, spirala ŝtuparo kondukas al la supro.
  
  
  Ĝi estis konstruita antaŭ la divido. Nun tie estas iom maldekstra de la templo.
  
  
  'Kaj aliaj?'
  
  
  — Tio ĉi devas esti la templo de Ossian en la oriento de la urbo. Ĝi estas parte ruinigi; kelkaj homoj iras tien.
  
  
  Li dankis ŝin kaj iris eksteren al kie Choeni estis atendantaj en la aŭto. Kiam mi diris al ŝi, kion mi sciis, ŝi montris al mi la vojon al la unua templo la virino menciis.
  
  
  Kiam ni alvenis dek kvin minutoj poste, mi vidis, ke Qutb Minar, kiel templo, estis ne tre taŭga... ĝi estis nenio pli ol alta ruĝa turo. Ŝi, deziris ion alian, tamen mi ne estis certe kio. Unu speco de ĝenerala personaro kun ĉambro por granda nombro de homoj - io sekreta, kaŝita, kie la aŭtoritatoj ne rigardi.
  
  
  Ossian la templo aspektis multe pli promesplena. Kvadrata kolumnoj apogis la ŝtonaj keloj, la fasadoj de konstruaĵoj kolapsis, la korto estis stako de falintaj ŝtonoj. En unu angulo estis du-rakonto ruĝa turo. La ruinoj turnita en densa vegetaĵaro ĉirkaŭ arbustoj kaj arboj. Fumo leviĝis en milda spiralo tra la arboj.
  
  
  "Mi iros rigardi."
  
  
  "Mi venos kun vi," Choeni diris.
  
  
  Ni pasis tra la ruinoj. Kelkaj areoj estis malbarita tiel ke la fidela povus veni kaj alvoki la beno de ilia akvo fontoj.
  
  
  Inter la ruinoj, ni trovis puto-uzita vojon kiu kutime kondukis laŭlonge de la fino de la templo al la undergrowth. Ni estis preskaŭ ĉe la arboj, kiam mi vidis grandan malluma verda tendo.
  
  
  Ni forlasis la vojon en silento kaj iris en la undergrowth por ripozi. Unue ni vidis, nur arboj kaj granda lino tendo. Tiam mi rimarkis, ke malgranda fajro kavo kaj # fre? a unu. Viro venis el sub la tendo, # stre? i, rigardis ĉirkaŭe, tusis, kraĉis sur la teron, kaj iris reen interne. Ni ne vidis iu ajn alia. Kelkaj spongo de fumo kurbita de la fajro. Estis sono malantaŭ ni — duono sob, duone krio, kolero tinged kun histerio. Mi turnis kaj vidis, figuro alproksimiĝis al la vojo ni havis nur prenita.
  
  
  Ĝi estis unu viro, kiu marŝis rapide, sed lamis iomete. Kiel li proksimiĝis, mi vidis, ke li estis larĝŝultra kaj forta, viro, kiu facile povus timigi infano. Mi estis scivola, se ĝi estus Zakir.
  
  
  Ni ducked en la arbustoj, kiel li pasis mimmo. Li ne rigardi en nia direkto. Egoismo estas spirado estis furioza, kaj mi suspektis ke li estis kuranta rapida. Ŝi turnis sin al Choeni tuj kiam li pasis mimmo nin.
  
  
  "Iri reen al la aŭto kaj atendo por mi," mi diris. "Mi tuj sekvi lin."
  
  
  La vojo kondukis al la alia flanko de la ruinoj, kaj tra bosko de arboj. Baldaŭ ni estis ĉe la malantaŭo de la malnova templo. Nur unu muro pluvivis. Ĝi estis konstruita ĉirkaŭ granda ŝtona bloko kaj visko dek metroj alta kaj tridek metrojn longa. La viro apogis sin kontraŭ tiu lamento por kapti la spiron. Tiam li ĉirkaŭrigardis, vidis neniu, kaj elpremis tra la densa subkreskaĵaro, ke ŝajnis kaŝi la malfermo. Li malaperis tie.
  
  
  Mi donis al la viro du minutoj, tiam kuris tien kaj trovis fenestreto.
  
  
  Estis mallume interne. Li aŭskultis al sia propra spirado kolono ĉirkaŭ liaj pulmoj. Alia ol tio, tie estis neniu sono. Li ŝaltis sur la torĉo kaj faris mallarĝa trabo. Ŝia estis en argilan trairejo, pri dekduo da paŝoj gvidaj malsupren.
  
  
  Li trovis kandelojn kaj Amerika # mat? o#? e la fundo de la ŝtuparo. Post kiam la vakso de la kandelon sur la # eta? o kondukis al la dekstra. La koridoro ĉi tie estis pli alta, pli ol cent metroj, kaj estis skulptita el malmola argilo, eble sandstone. Dudek paŝojn for, malhela saint vidis ŝin, dancado kaj brilanta. La tunelo odoris nekredeble malnova kaj mucida.
  
  
  Ĝi malrapide rampis al la lumo. Mi ne aŭdis ŝin. La koridoro faris kruta panelo. Mi paŭzis por lasi miajn okulojn ĝustigi al la nova lumo. Antaŭ mi estis sep-fut-kvadrata ĉambro, kun plafono pli alta ol la tunelo. Du teleroj estis videbla ĉirkaŭ la ĉambro. Unue, li ne vidas ŝin, kiu kaŭzis Brylev. Tiam li vidis torĉojn plenigita kun kio aspektis kiel oleo, brulanta en ŝipoj aro en kvar muroj. La ĉambro estis malplena.
  
  
  Li rapide transiris la ĉambron al la plej proksima malfermo kaj komencis malsupren la halo. Li haltis kaj rigardis ĉirkaŭen. Mi ne kredas, ke iu ajn vidis min ankoraŭ. Tiu tunelo estis mallonga kaj malfermis en pli longa trairejo kiu etendis dum pli ol sepdek metroj antaŭ priskribanta iometa kurbiĝo. Je regulaj intervaloj, estis ĉambroj en la ĉefa tunelo. Ili aspektis kiel ĉeloj kie transcenda monaĥoj meditita en la subĉiela naĝejo.
  
  
  Ĉe la fino de la tunelo, alia panelo faris Stahl pli larĝa kaj pli malpeza.
  
  
  Torĉoj lumigis la vojon malantaŭ mi, sed antaŭ mi ĝi ŝajnis ke la alia estis sankta. Tiam mi vidis la unuan lampo pendanta de elektra drato. Ĉi tie la tunelo bifurcated: mi prenis rekte turni, kie elektraj lumoj pendis ĉe sep-metraj intervaloj. Iomete plue sur, la tunelo malfermiĝis en granda halo. La tunelo mallarĝigita kaj kondukis al malgranda balkono ĉe la malantaŭo de la veo hall.
  
  
  Sube mi, tie estis multe da aktiveco. Dek kvin knaboj, la plimulto de ili en iliaj fruaj dudekaj, estis sidanta#? irka? a # se? o, diligente ornamanta la murojn en nigra. Aliaj eltranĉi pecojn de wicks. Aliaj knaboj pakis supren malplenaj tedaĵoj kaj portis ih tra archway al alia ĉambro.
  
  
  Subĉiela ĝojo superfortis min. Ĝi estis trovita de fabriko produktanta la plena nomo, # a? # almena? unu#? irka? la lokoj kie la teroristoj faris sian du-kvarona bomboj. Sed mi ankaŭ sentis malvarmon, kiam mi rimarkis, ke la knaboj tie estis pli malnova ol la ulo, kiun mi vidis kolektado de kalio nitrato en la kemia planto. Ili aspektis kiel soldatoj. Ŝajnis, ke ili scias, kion ili faras, kiel se ih estis estanta trejnita.
  
  
  Neniu vidis min, sed mi ne povis pasi tra la balkono estas eaves sen esti vidita. Tiam mi iris reen kaj provis la maldekstra tunelo. Li faris malgrandan panelo, tiam daŭrigis movi, ekzemple, en la sama direkto kiel la aliaj forko. Baldaŭ, li ankaŭ pasis nombro de ĉeloj. Tiuj estis en uzo. Interne estis pajlo sakoj kaj malpura tornistroj kiu eble enhavis la surterajn posedaĵojn de adoleskaj knaboj.
  
  
  Tiuj tuneloj povas etendi por multaj kilometroj sub Kolkato. Mi devis trovi rapidan eliron aŭ reiri al la vojo mi nur prenita. Tie estis alia malplena spaco antaŭ mi. Interne estis tablo, la fotelo, kaj paro de seĝoj, kaj malantaŭ ili estis kadrita ligna pordo.
  
  
  La ĉambro estis malplena. Lia sekvanta tago pasis rapide. Ĝi ne estis ŝlosita.
  
  
  Malfermanta ĝin, li vidis alian koridoro gvidanta al la surfaco. Li eliris kaj iris reen al la Mercedes.
  
  
  Choeni ne estis tie.
  
  
  Lia aŭdis ŝin voko#? irka? la mallumo trans la vojo.
  
  
  - Nick, bone=).
  
  
  Mi turniĝis, kaj sesa senso klakis en mia cerbo. Eble ĝi estis la sono aŭ ekbrilon de metala objekto en la suno. Mi ne scias, sed mi rampaĉita kaj ekprenis mian Luger.
  
  
  Tiam egoismo vidis ŝin... la fortika Indian li volonte sekvis ŝin al la templo. Li alproksimiĝis min de la fronto de la aŭto. Li svingis la tranĉilo mallerte super lia kapo. Tuj, la luger estis en mia mano.
  
  
  Li malamis la pafilo, kompreneble, sed li tenis venanta ĉe mi. Li malantaŭeniris for kaj kriegis averton. Ŝia egoismo ne volas mortigi ŝin. Mi estis certa, ke ĝi estis Zakir Shastri, kaj mi certe bezonas lin vivanta. Li tranĉis tra la aero antaŭ mia vizaĝo, kaj svingis denove kiel mi tiris for.
  
  
  En ŝia malespero, ŝi pafis unufoje coloj de lia vizaĝo, kiel averto, kaj lanĉis duan fojon en lian brakon. La efiko de la kuglo faris lin spino kaj falo; sed li saltis al liaj piedoj kaj venis al mi, lia brako pendis limply.
  
  
  Li pafis lin denove, tiu tempon en la kruro. Li falis antaŭen, kvazaŭ lia egoismo estis frapita super.
  
  
  Instinkte, mi paŝis reen kaj tenis mian pistolon preta por la dua atakanto, sed la nura movadoj mi povis vidi estis la Choeni kurante al mi de la alia flanko.
  
  
  Ŝi ĵetis sin al miaj brakoj, sed mi puŝis ŝin for. Mi aŭdis la sonon de paŝoj malantaŭ ŝi. La knaboj? irka? la templo elkuris kaj grimpis en malnova kamiono malantaŭ la ruinoj.
  
  
  Ili kuris for, sed mi devis teni la viron malsupren antaŭ ol ni povis sekvi ilin. Egoismo turnis ŝin super sur sia dorso kun lia piedo.
  
  
  Li estis morta. Truo la grandeco de mia pugno estis kie mia egoismo estas la umbiliko estis. Choeni sidis apud mi, klare inspirite per la vido de sango. 'Kiu estas tiu?'.
  
  
  Li fiŝkaptis el la viro, la monujo ĉirkaŭ sia poŝo kaj etendis ĝin sur la teron. La nomo sur la paperoj estis klare legeblaj.
  
  
  "Zakir Shastri". Ŝi fine trovis ĝin.
  
  
  Li surgenuiĝis apud la korpo. Li tuj vidis, ke la sanga truoj sur ŝia brako kaj kruro. # ? Ia ne # perdi. Iu alia pafis la emuo en la malantaŭo. Gawk elpaŝis el la fronto kaj disiĝis de ŝia umbiliko antaŭ ŝi kiel floranta floro.
  
  
  Iu provis mortigi Shastri antaŭ ol li povis paroli, iu kiu estis staranta trans la vojo, kiam la fortika Indian faris memmortigon atako kun tranĉilo.
  
  
  Sed kiu?
  
  
  
  Ĉapitro 10
  
  
  
  
  'Rigardu! Choeni ekkriis.
  
  
  Li ekstaris kaj rigardis reen ĉe la kamiono. Ŝarĝita kun knaboj, li rapidis malsupren laŭ la strato, kaptanta rapido. Li donis formon al eviti sankta bovino kuŝanta en fosaĵo, tiam akuzita publike ĉe la malgranda homamaso de homoj kiuj estis rapidanta ekstere de la domo, ĉe la sono de interpafado. Homoj grimpis al la flanko, kaj la kamiono rumbled ĉirkaŭ la angulo.
  
  
  "Venu," Choeni nomita. "Ni estas sekvantaj lin."
  
  
  La malantaŭa fenestro krakis kiel ni saltis en la Mercedes. Gawking okulojn kovris la tutan fenestron per araneaĵoj. La dua gawk brufermis en la pordo kaj alteriĝis ie sur la seĝon sub mi.
  
  
  Evidente, Shastri ne estis la nura celo, sed mi ne havas tempon por reveni fajro#? uste nun.
  
  
  Ŝia akcelis, kaj la Mercedes pafis antaŭen kiel sago tra la klappordo. Ni preskaŭ faligita super la angulo, kaj Choeni kriegis kiel ŝi provis tiri sin kune.
  
  
  Ni saltis sur la trotuarrando, sekvita la trotuarrando por tridek jardoj, kaj fine tiris reen al la strato. Kamiono movanta # anta? en de ni vidis ŝin kaj malrapidigis malsupren por permesi alian aŭton pasi antaŭ ni kiel kovrilo.
  
  
  "Ĉu vi miras?" Choeni demandis ŝin.
  
  
  Ŝi rigardis min kaj skuis sian kapon. Ŝi tenis rigardante tra la malantaŭa fenestro, sed neniu sekvis nin. Ŝi estis timigita.
  
  
  "Rigardi la kamiono," mi diris. "Se ni perdas tion, ni povas komenci super." Duona bloko malantaŭ la kamiono, ni sekvis ĝin plu en la urbo. Duona horo poste, la kamiono haltis ĉe flanka enirejo de Pereo Dom Flughaveno, kaj adoleskaj knaboj saltis ekstere#? irka? la skatolo. La ŝoforo, maldika Indiana viro en Okcidenta vestokompleto, veturis ih en la stacia konstruaĵo.
  
  
  Ni akiris ekstere de la Mercedes kaj sekvis ilin al la platformo. Ih estis atendanta por malnova DC-3 kiu similis ĝin estis flugita en Birmo ĉe la komenco de World War II.
  
  
  Kiam ili eniris, li malbenis sub sia spiro. Tie estis neniu bezono sekvi la aviadilon.
  
  
  — Ĉu vi povas akiri ih flugo plano? Choeni demandis ŝin. "Eble Raj povas helpi vin."
  
  
  Ŝi pensis por momento antaŭ piedirado al la ŝtuparo de la turo de kontrolo. Kiam ŝi revenis, la DC-3 estis jam ĉe la fino de la kurejo.
  
  
  Ŝi aspektis feliĉaj kaj transdonis faskon da ŝlosiloj.
  
  
  "Ili flugas al Raxol," ŝi diris. "Ĝi estas sur la deklivoj de la Himalajo, ne malproksime de Nepalo. Ĝi estas pli ol sep cent kilometroj for.
  
  
  Mi demandis ŝin. "Ĉu ni havas unu aviadilon tro?"
  
  
  "Piper Comanche," ŝi diris. — Ĉu vi iam flugita sur nen?
  
  
  'Jes.'
  
  
  'Ŝi tro.'Ŝi prenis mian manon kaj kondukis min eksteren. "Ĝi estos malluma baldaŭ," mi diris. "Ĉu vi certas ke tio ĉi estas lumigata flughaveno?"
  
  
  Ŝi estis ridanta. "Ne maltrankviliĝu. Ni ĵetu egalas al lumo supre la kurejo.
  
  
  Mi hezitis, sed ŝi kuris antaŭen de mi al la hangaro. Kiam mi alvenis tie, ŝi jam estis parolanta al uniforma policisto kaj doni ordonojn al la mekaniko. Ili ruliĝis el la Comanche ,kaj ni ludis tiun ludon sur la tabulo. Dek minutojn poste, ni eltiris kaj iris norden.
  
  
  Ĝi estis longa flugo, kaj? i estis jam malluma kiam ni vidis, ke la lumoj de la vilaĝo. Ŝi parolis en la radio, kaj la kampo malsupre estis lumigita per aŭto lumturoj. Choeni faris unu rondiro antaŭ ol ŝi memfide malaltigis la aŭto en la plenplena malpuraĵo de la flughaveno. Tie estis nur du aliaj aviadiloj sur la tero, kaj la unu? irka? ili estis la DC-3, kiun ni vidis eltiranta en Calcutta. Choeni tirita en la parkejo, kaj ni alligis la aŭton al la flugilo kaj vosto antaŭ ol kontrolanta la DC-3. Ĝi estis forlasita. Tie estis neniu signo de la skipo aŭ la knaboj ni vidis en Calcutta.
  
  
  En malgranda stacia konstruaĵo, registara oficiala sidis malantaŭ la vendotablo. Li rigardis enua ĝis Choeni montrita em la karto en sia monujo. Tiam li plibeligis kaj eliris kun la tekruĉo. Dum ni estis trinkanta malforta trinkaĵo, li diris al ni, ke horon antaŭ ol ni alvenis, aŭto plena de knaboj alteriĝis, kaj ih prenis la kamionon.
  
  
  Li ne scias iun pli ol tio. Li prenis nin al malantaŭa ĉambro, kie ni povis ripozi ĝis la mateno.
  
  
  Ĉe tagiĝo, ni prenis la malpuraĵo vojo al la vilaĝo.
  
  
  Mi ne ŝatas la vidon de la vilaĝo. Kelkaj ŝtonaj domoj, dezerta windswept hills, strato kun kelkaj maldikaj arboj en la dezerta grundo, kaj polvo ĉie. La malpuraĵo road estis pavimita, kaj tie estis lastatempaj kamiono trakojn sur ĝi.
  
  
  Nur unu alia aŭto vidis ŝin en la areo, malnova Rambler kiu aspektis strange kaj maloportune tiel alta supre en la foothills de la Himalayas.
  
  
  Choeni parolis al la Rambler posedanto. "Ni bezonas vian aŭton por esplori la areon," ŝi diris. "Tie estas tiom multe ni ne povas vidi de aero provanta. Ni estas bone por reveni vin por tio ĉi.
  
  
  La viro ne estis interesita. Li diris, ke la aŭto ne povis moviĝi, kaj turnis sin al la ŝtono li estis hakanta.
  
  
  En alia domo, ni demandis se la loĝantoj havis vidita kamiono kun knaboj pasanta mimmo. # ? E unua, la virino aŭskultis pacience. Tiam ŝi koleriĝis je io Choeny diris. Ŝiaj okuloj ekbrilis, kaj ŝi brufermis la pordon.
  
  
  Choeni estis ĉagrenita. "Ili ne faras tion en Barato," ŝi diris. "Ni aŭskultu, ni malkonsentas, kaj ni ridis ĉiuj la tempo. La juna virino estis surprizita. Mi ne ŝatas ĝin.
  
  
  En la najbara domo, ni spertis la saman malakcepto, kvankam en pli modera. La maljuna viro kiu vivis tie ŝajnis imuna al timo. Li estis jam tro proksime al la tombo. "Neniu diras ion pri la kamiono," li diris. "Ni vidis egoismoj antaŭe kun la egoismoj de aro da junuloj. Sed tiuj, kiuj demandas tro multajn demandojn ne vivas longe. Kapo reen al Kolkato. Nur la morto regas ĉi tie. Eĉ parolanta al vi faras mia familio suspektinda. Iri hejmen.'
  
  
  Li paŝis reen kaj fermis la pordon.
  
  
  Choeni sulkigis la frunton en konfuzo. "Eble ni devus reiri," ŝi diris. "Ni estas donanta#? i tiu homoj problemo. Ĝi estas sufiĉe por ke ili sen ni.
  
  
  — Vi volas diri, ni nur devus forgesi pri la problemoj bierofarado en Calcutta?"
  
  
  "Ne, sed ni povas diri Raj. Li povas sendi al ni armeon, se necese.
  
  
  Ŝin, li diris ne, kaj daŭrigis sekvi la kamiono estas vojetoj. Ŝi hezitis nur momenton antaŭ kaptanta supre kun mi. Ŝi ĉesis disputi, kiel ni promenis tra la vilaĝo, sekvanta la serpentumanta vojeto de truck tires al la altaj deklivoj. Malantaŭ ni, la vilaĝo estis venanta al vivo. La kamparanoj venis el siaj kabanoj kaj rigardis nin scivoleme. Ŝajne, fremduloj, almenaŭ Okcidentanoj, estis malofta en ĉi tiu areo. Mi scivolis se la novaĵoj de nia ĉeesto estus disvastigita#? irka? la areo.
  
  
  Ni piediris du kilometrojn ĝis la monteto kaj haltis ĉe la unuaj malmultaj arbustoj ni vidis. Ni estis en malgranda ravino. Ŝi, starante kaj rigardante la montoj kun ĉapo de eterna neĝo.
  
  
  "Ĝi estas senespera," li diris, pli al si ol al Choeni.
  
  
  Ŝi demandis. 'Kial?'
  
  
  — Ni eĉ ne scias, kion ni serĉas. La montoj streĉi por centoj da kilometroj. Ĉi tiu kamiono povis iri ajna maniero. Ni havas neniun ŝancon teni supre kun li."
  
  
  "Reen tiam?" — Kio ĝi estas? " ŝi demandis, espereble.
  
  
  Mi ne respondis. Tempo estis mia oponanto nun. Se ni revenis, ni volas perdi tutan tagon. La dekkvina tago estis tro proksima.
  
  
  Li esploris la horizonto denove, # pa? o de # pa? o, koncentranta zorgeme, tiam lasanta sian rigardon movi al la venonta sekcio de la pejzaĝo. Fine li vidis ĝin... malforta movado en la arbustoj, proksimume tri cent metrojn antaŭen.
  
  
  Ni estis estanta rigardita. Tio estis bona signo. Sed tiuj ni volis, povis facile kaŝi en la malalta broso kiu kreskis ĉie en la montetoj, kaj la tuta armeo povis kaŝi en la intermontoj kaj gorĝoj kiu kondukis en la montoj.
  
  
  Ni havis neniun ŝancon trovi la kamiono aŭ la knaboj, se ili provis resti ekstere de la vido. La homoj ni ŝatus devus veni al ni. # Tio? i estis nia # aranea? o espero.
  
  
  Do mi prenis la Luger el ĝia ingo kaj celis ĝin pli aŭ malpli en la direkto de la trafiko, mi vidis sur la horizonto.
  
  
  Choeny glutis. 'Kion vi faras? Ĉu vi estas freneza?'
  
  
  — Mi provos akiri kaptita,"mi diris.'
  
  
  "Homoj#? irka? la kamiono." Li tiris la ellasilon, kaj la pafilo bojis unu fojon pli. "Reiros sur la aviadilo," mi diris. "Muŝo al Calcutta kaj akiri helpon."
  
  
  Li tiris la ellasilon denove.
  
  
  "Ne, — ŝi protestis. Ŝi malsupreniris mian manon kaj haltis min de pafante denove. "Ĝi mortigos vin."
  
  
  "Venu reen," li urĝis ŝin, sed ŝi ne agis.
  
  
  La Luger holstered ŝi kaj kaptis ŝin. Ŝia korpo tremis apud la mia.
  
  
  "Eble mi povas helpi vin," ŝi diris. Mi akiris#? ia edukado, vi scias.
  
  
  Ŝi provis puŝi ŝin for, sed ĝi estis tro malfrue.
  
  
  Antaŭ ol ni povis aŭdi la sonon de la motoro,malgranda kamiono rapidis malsupren laŭ la monta vojo.
  
  
  Kvar viroj kun armeo de tornistroj kaj pafiloj ĉe la preta saltis el ĝi. Kvar pafiloj estis indikita ĉe mi.
  
  
  "Hej, kio estas tio?" Mi demandis indigne. "Kion ĉi tiuj fusiloj signifas?"
  
  
  Alta, malgrasa Indian man en turbano venis for el la kamiono kaj rigardis nin.
  
  
  "Vi pafis," li diris en Hindua, kaj ripetis ĝin en perfekta angla.
  
  
  "Drako," mi mensogis. "Cobra". Ŝi timas mia edzino.
  
  
  Li ignoris la mensogo kaj ekzamenis Chunyi zorgeme.
  
  
  — Vi venis al la vilaĝo, en kiu malgranda ruĝa aviadilo?" - li demandis.
  
  
  Li kapjesis al ŝi.
  
  
  'Kial faris vin lando ĉi tie? Ni estas malproksime de la turistaj itineroj ĉi tie.
  
  
  "Ni estas vidindaĵoj. Lia unua en Barato." La viro en la turbano rigardis dube ĉe Choeni, kaj ŝi rapide komprenis.
  
  
  "Mi renkontis mian edzinon ĉe la Unuiĝintaj Nacioj en New York," mi klarigis.
  
  
  Li ne fidas min, sed li tenis ludanta por momento.
  
  
  "Ĉu vi volas rajdi kun ni?" — Kio estas tio? " li demandis, ĝentile.
  
  
  "Jes," Choeni konsentis. "Mi estas tre laca."
  
  
  La viro afable promenis en la fronto de ni kaj helpis Choini en la antaŭa seĝo. Li grimpis supren apud ŝi kaj vidis la armitoj grimpado en la malantaŭo de la kamiono.
  
  
  La motoro revved supre, kaj por ono de sekundo ŝi vidis la pugo de fusilo en ŝia rearview spegulo. Li batis min forte sur la kranio. Li nur sukcesis plonĝi iom al la maldekstra. Ĝi estis malglata stampilo, sed la peza ligna skatolo ankoraŭ batis min malfacile # sufi? a fari mian cerbon skui furioze. Mi havis tiun doloran senton kiu venas super vi ĵus antaŭ la senkonscia kovras la menso kun ĝia mola veluro mantelo.
  
  
  Poste, kiam mi vekiĝis sidanta supre kaj ĝemado, mi trovis mian manoj kaj maleoloj ligita. Miaj manoj estis en fronto de mia korpo, kaj la du armitaj viroj, kiuj gardis min#? iu farita de la armilo de mia vivo.
  
  
  Mi ne scias kiom for ni volas veturita, sed mi ne povis estis senkonscia dum pli ol dudek minutoj. Antaŭ ol li povis pensi pri io alia, la kamiono bremsis kaj veturis tra la pordego. Tie estis volvaĵoj de pikdrato sur ambaŭ flankoj kaj duobla barilo ĉirkaŭ la ŝtala drato.
  
  
  La alta viro iris al la malantaŭo de la kamiono.
  
  
  "Tranĉis la ŝnurojn ĉirkaŭ egoismo estas maleoloj kaj preni egoismo al mia skribtablo," li diris.
  
  
  Ŝia voĉo estis furioze indigna. "Kion vi volas diri, stun min kaj tie min?"
  
  
  Unu el la soldatoj ĉirkaŭ mi frapis min trans la vizaĝo kun la malantaŭo de lia mano. La aliaj ridis.
  
  
  Ili puŝis min antaŭen, kaj Choeni aŭdis ŝin de malantaŭ ni. Ŝi estis parolanta al du pafantoj kiuj estis pli aŭ malpli portanta? in, gvidanta en malsama direkto.
  
  
  Ĝi estis bando de iu speco, malgraŭ la unuforma. La soldatoj en la kamiono premis kaj puŝis min kiel ŝia ŝelo pasis inter ili al malalta konstruaĵo kun pordo sed neniu fenestroj sur la maldekstra. Unu lampo Brylev aldonita al lia propra al la lumo, kiu fluis tra la tago. Mi estis # pu? i interne, kaj la pordo rapide fermiĝis malantaŭ mi.
  
  
  La ĉambro aspektis kiel oficejo kun filing cabinets, skribtablo, kaj tajpilo.
  
  
  "Via identigo diras, ke via nomo estas Matson, Howard Matson," la viro en la turbano diris. — Mi volas scii la veron." Kiu estas vi kaj kial vi estas snooping ĉirkaŭ ĉi tie?
  
  
  "Mi estas negocisto, tio estas ĉio."
  
  
  "Kun ĉi tiuj aferoj?" Li estis tenanta Wilhelmina kaj Hugo. Ŝajne, ili prenis ih de mi en la kamiono. Li tiris ih flanken kaj turnis al mi kun harstariga grin. "Venu, s-Ro Matson, vi subtaksas nin."
  
  
  Mi decidis ludi la brash American rolon por momento pli longa, eĉ kvankam mi suspektis, ke mia gardistoj sciis pli pri mi ol ili estis pretaj agnoski.
  
  
  "Rigardu," mi klakis, " vi povas esti fanatika pri tiuj stulta Hindaj kamparanoj, sed kiom mi scias, vi estas nur unu bandito postkuranta homoj. Vi kaj viaj solduloj aspektas kiel merdo. Mi vidis ŝin, ne plu en pack de lupoj. Ne provu akiri proksiman al mi, aŭ mi batis ŝin tiel malmola ke vi?? l komenco ĝemado. Nun malligi miajn manojn!"
  
  
  Ĝi estis malnova kolerego ruzo, kaj ĝi servis ĝian celon. Ĉi-tio egoismo kaŭzis konfuzon kaj koleron. Li ekstaris kaj frapis min malfacila;? ia malfacila, turnis for, kaj turnadita ĉirkaŭe, piedbatante lia egoismo malfacile. Tiam mi estis trafita en la malantaŭo de la renoj. La doloro estis terura.
  
  
  Mi ne rezisti ajnan pli longe kaj lasis la du viroj trenas min super al la tablo. Ili tranĉis la ŝnurojn kaj indikis siajn armilojn ĉe mia celo.
  
  
  "Get senvestigis sin," la kapitano ordonis ih. 'Tute.'
  
  
  Mi ne atentas. Kiam miaj vestoj estis forigitaj, ili krude trenis min al la seĝo, kaj ligis miaj brakoj kaj kruroj.
  
  
  La kapitano hobbled super la tablo kaj rigardis min.
  
  
  "Nun, s-Ro Matson," li diris, " eble vi povus diri al ni iom pli pri vi mem. Kiu vi estas? Kion vi faras ĉi tie?"'
  
  
  "Mi estas Amerikano," li diris al ŝi, movante konstante al lia celo. — Vi ne devas scii plu. Se la USONA Konsulo trovas ekstere
  
  
  Li ridis. Tiel estis la viroj ĉirkaŭ li.
  
  
  "La konsulo?" En Kalkato? Vi ŝercas, Sinjoro Matson, aŭ kio ajn via nomo estas. En du tagoj, Calcutta volas ne pli longan devi Usona konsulejo. Eble ne eĉ en Calcutta plu. Sed vi jam scias#? iu # tio? i, surmeti't vi?
  
  
  Mi diris, ke mi ne sciis kion li estis parolanta proksimume. Li kapjesis tro pacience.
  
  
  "Kompreneble, kompreneble," li diris, turnante sin for. Kiam li turniĝis al mi, li vidis longan razilon en egoismo mano. Subite ŝi, konvinkita ke ĝi ne estis tia wouldnt esti bona ideo post ĉio, lasi min esti kaptita.
  
  
  — Ĉu vi iam sentis doloron, Matson?" la viro demandis. "Terura, neeltenebla doloro kiu nur#? iri tra via intestoj kaj faras vin petegas por rapida morto?"
  
  
  La razilo fulmis tra mia vizaĝo; ĝi estis ses colojn longa kaj tiel akra, ke ĝi glinted mole en la matena lumo. Kiam la klingo unua tuŝis mian haŭton, mi ne pensas, ke ĝi atingis la celon — la kortego estis tiel kontrolita, tiel glata. Li turnis sian kapon por rigardi sian maldekstran manon. La klingo, komencante ĉe la pinto de mia montrofingro, transiris la palmo de mia mano, pasis mimmo de la pojno kaj leviĝis al mia ŝultro, tiam kurba kaj kaptis nur super la clavícula.
  
  
  La unua doloro venis kiam mi vidis la klingo tranĉis en mia pojno. Ŝi fermis miajn okulojn, sed ĝi komencis. Ŝi volis krii.
  
  
  — Ĉu vi iam aŭdis pri la morto de miloj parlamento, s-Ro Matson?" Ĉi-tio estas antikva Orienta torturo, kutime uzita kiam iu volas por akiri informojn, kaj la vivo de la persono koncernita estas de neniu valoro. Ho, mi ne diras ke ĉiuj la viktimoj de malaltigoj morti. Kelkaj pluvivis. Ih la tuta korpo estas kovrita en cikatroj. Notu kiel la incizoj nur iri tra la unua tavolo de haŭto, tiel ke nur kelkaj gutoj de sango formo laŭ la incisión linio. Kiel ni movas antaŭen, ni trovas novajn vojojn kaj plon? i pli profundan kaj pli profundan. Kiam la parlamento iri de la kapo kaj brusto al la genitales, eĉ la plej forta viro krias. Kelkaj homoj povas toleri doloron."
  
  
  La sekvanta # tran? i estis la sama kiel la unua, sed sur mia dekstra mano kaj mia brako. # ? I tiu tempo la razilo iris profunden... unu brula, brula doloro kiu okupas senvole kaŭzis la snufante de flago de permeson elfari tra siaj nazotruoj. Miaj dentoj kaj lipoj estis fermita. Mi pensis pri ŝi: "Se mi rifuzas malfermi sian bu? o,? i estos pli facila por mi teni reen la krioj de doloro."
  
  
  La alta viro komprenis sian laboron. Li vidis la brilon de plezuro en egoismo estas la okuloj, la streĉiĝo en la muskoloj ĉirkaŭ egoismo kaj nazon kaj tordis lipoj, kiel la speedboat movis reen al mia korpo: ĉi — foje, al mia mentono — spuranta tria incisión linio tra mia brusto kaj stomako.
  
  
  La Hinda parolis denove. Ŝiaj okuloj malfermiĝis, mi ne scias, kiam mi fermis ilin.
  
  
  "La doloro sojlo estas interesa. Kelkaj Okcidentanoj tute rompi malsupren ĉe tiu punkto. Ili diros al vi ĉion, kion ili scias, la unua tempo. Ĉe la dua tranĉo, ili ploras kaj petegas por kompato. Sur la tria incisión, ili fariĝis histeria aŭ perdi konscion. Via doloro sojlo estas multe pli alta, # a? via trejnado estas pli bona ol mi pensis. Li finis la incisión. 'Nun por la demandojn. Kiu sendis vin por spioni nin?"
  
  
  Mi ne diri ion ajn. Li devis trovi eliron, vojon por eskapo. Tiel ege, ĝi aspektis senespera. La nodoj sur la ŝnuroj estis instruitaj; kiam mi streĉis nu, ŝia, mi rimarkis, ke miaj brakoj kaj kruroj estis ne # kavi? i. La seĝo estis mallarĝa kaj klinita facile, sed eĉ se ĝi estis al la pinto super, tie estis malmulte da ĝi povus fari.
  
  
  "Kiu sendis vin por spioni nin, Matson?"
  
  
  La tranĉilo alteriĝis duona colo for de alia tran? i sur mia brako. Ĉi tiu tempo ĝi tranĉon kaj faris min ĝemo pli ol ĝi doloris.
  
  
  La pordo malfermiĝis. La soldato metis sian kapon en. 'Fajro! li ekkriis. Egoismo estas vizaĝo estis agitita, kaj li ripetis la alarmo. "Fajro, Kapitano! Ekster.'
  
  
  La kapitano faris kolera vizaĝo. Li ŝajnis seniluziigita ke lia egoismo estis interrompita kiam li devis razi. "Ne forkuru, Matson," li diris.
  
  
  Li kaj la gardistoj elkuris la pordon, kaj mi spiris suspiron de # trankvili? o. Li havis neniun ideon kio okazas ekstere, sed li estis kontenta, por la paŭzo.
  
  
  Ĝi faris min volas fermi miajn okulojn denove, aŭ voko por helpo, sed ambaŭ ideoj estis vana. Mi ne havas duan perdi.
  
  
  Li rigardis trans la ĉambro. Ĉe unue mi povis vidi vojon ekstere, neniu vojo akiri libera de la ŝnuroj, kiuj estis mordanta en mia haŭto. Tiam li pensis pri la petrola lampo brulis sur la sekva tablo.
  
  
  La pli longa ŝi rigardis la lampo, la pli rapida la ideo prenis formon. Ĝi estis defio, sed la probablecoj estis pli alta ol atendado por la majstro por reveni kun lia mortiga razilo. Se mi nur povus frapi super la lampo kaj ligi la ŝnurojn ĉirkaŭ mia pojnoj super la flamoj, mi havus ŝancon.
  
  
  Sed ĝi ne estis tro ege for. # ? Ia # apena? povis movi. Rebotar kaj tordante, li nur povis klini la seĝo iomete. Ĝi prenis tutan mian forton al ruliĝi super kaj ĵeti lin tiel, ke li ŝanceliĝis. Sed en la fino, la seĝo verŝita super kaj falis sur ĝia flanko. La falo surprizis min kaj pliigis la doloro.
  
  
  Li kalkulis la distancon al la seĝo kaj malrapide puŝis la seĝo dekstre. Tiam mi spegulita ĝin al la vivo, tiel, ke la seĝo estis sur mia dorso, kaj mia egoismo uzis ĝin kiel ariete kontraŭ la seĝo. La lampo flickered, tiam falita. Ĝi kraŝis al la tero kaj eksplodis en naĝejo de fajro.
  
  
  Bonŝance, la lampo ne estis tre plena, sed mi devis akiri labori rapide, antaŭ ol la petrolo trempis la malpuraĵa etaĝo.
  
  
  Ĝi prenis tutan mian forton ruli sur mia flanko ege # sufi? a teni miajn manojn super la flamoj, tiel ke la fajro povis malrapide gnaw tra la forta ŝnurojn kiuj ligis min.
  
  
  Baldaŭ, la flamoj komencis bruli, kaj tiel faris mia pojnoj. Li retiris malfacile kun lia dekstra mano, por gardi ĝin. La ŝnuro daŭre brulas.
  
  
  Doloro pafita tra mia cerbo. La ŝnuro estis brulanta, kaj mi povis vidi ĝin singeing la haroj sur mia pojno kaj turnante mian haŭton ruĝa. Mi retiris ĝin denove kun mia dekstra mano, kaj la ŝnuro iom dolore en mia pojno. Alia tiro kaj mia pojno estis liberigita.
  
  
  Li retiris la ripozo de la#? nuro de ŝia brako, tiam deĉenigis la nodoj ĉirkaŭ ŝia maldekstra brako. Ili estis bone establitaj. Mia tuta dekstra brako kaj pojno estis brulanta, kiu doloris. Sed ĝi estis mia nura ŝanco por foriri. Fine la nodoj venis nefarita; ŝi disŝiris la ŝnurojn de lia kruro, kaj kaptis siajn vestojn. Mian pafilon kaj tranĉilon estis sur la tablo. Li metis sur liaj ŝuoj kaj estis elironta kiam alta Indian venis tra la pordo. Li ne aspektas tre feliĉa, kiam li vidis min, kaj la pafilo indikita ĉe la emuo en la vivo.
  
  
  Li estis rigardanta ĝin, atendante por mi pafi lin. Fakte, li estis tiel temigis la pafilo, ke li apenaŭ povis vidi la tranĉilon en mia alia mano. Ĝi eniris la egoismo korpo nur super la ingveno.
  
  
  Unu sinsekvajn sono eskapis lian egoismon lipoj, kiam li paŝis reen de la klingo kaj kovris la vundo kun liaj manoj. Tiam li glitis sur la teron.
  
  
  Li ne estis morta, kiam mi turnis lin super.
  
  
  Mi demandis ŝin. "Kie estas la knabino?"
  
  
  "Malaperis," li diris. Sango spurted ĉiuj super la angulo de rta estas egoismo, kaj li tusis. "Ŝi komencis fajron en ŝia ĉambro. Bonvolu identigi min. ŝi...'
  
  
  Tiam subite li estis ankoraŭ kuŝis mortinta ĉe miaj piedoj.
  
  
  Mi estis mizera. Mi preferas teni miajn#? ego vivas, sed tranĉilo ne estas preciza armilo.
  
  
  Li ĉirkaŭrigardis. Tie estis mitraleton en la angulo, kaj du manon granatoj sur breto. Li metis la grenadojn en la poŝojn kaj, tenante la mitraleton ĉe la preta, iris al la pordo. Ĝi estis supren al ŝi trovi ekstere kion okazis tie, kio devis fari kun Kolkato, kaj ĝi estis supren al Choeny trovi ŝin. Li malfermis la pordon kaj eliris.
  
  
  
  Ĉapitro Dek Unu
  
  
  Li elpaŝis singarde. Mi trovis ŝin quilted jako en la ĉambro por fari ŝin senti pli da kiel parto de la medio. Kun sia kapo malsupren, li povis nelonge pasi por unu el la gardostarantoj#? irka?.
  
  
  Li spiris en la fumo de la fajro kaj aŭdis la kriojn de viroj batalante la flamoj venas de la herbo-kovrita kabano.
  
  
  Li eniris korto # vici? i kun sola-etaĝaj konstruaĵoj kiuj donis la impreson de la fortikaĵo de la malnova Amerika Okcidento. Tie estis dekduo konstruaĵoj, tri, kiu aspektis kiel barakoj ĉirkaŭ ili, kaj unu kiuj ŝajnis esti kafejo. Tri kamionoj estis parkumitaj en fronto de unu el la konstruaĵoj.
  
  
  Ĝi estis nur ĉar de la fajro batalado ke dekduoj da uniforma viroj ne rimarkis min kiel mi rapidis al la kamionoj. Mi estis preskaŭ tie kiam viro aperis de malantaŭ apuda aŭto. Li venis rekte al mi, tenante supren averto mano. Li rigardis min scivoleme, tiam malantaŭeniris for kaj ŝajnis pri nomi por helpo kiam egoismo nomita por ĝi. Li venis al mi, rigardante surprizita kaj suspektema.
  
  
  "Unu klako kaj vi estas farita," mi diris. "Turnu ĉirkaŭe kaj staras apud mi. Ŝi havis fusilon al vi. Mi parolis rapide en la Hindia, esperante ke li komprenis.
  
  
  Li turnis sin, kaj la timo, la egoismo, la homo estis tiel granda, ke mi preskaŭ povus flari ĝin. Ni piediris du cent jardoj ĝis ni atingis la supron de la deklivo kaj malsupreniris sur la alia flanko. Kiam ni estis ekstere de vido de la tendaro, egoismo puŝis ŝin al la grundo.
  
  
  "Ĉu vi vidis la knabinon?" "Kien ŝi iris?"
  
  
  Li indikis al la deklivo ni estis sur. "Kiu estas en akuzo ĉi tie?"
  
  
  — Mi ne scias, " li diris, lia voĉo tremis pro timo. — Mi estas nur Naga, kuiri. Mi ne scias.'
  
  
  'Bona. Ŝia gesto ordonis emu stari supren. "Montru al mi, kie estas la knabino iris."
  
  
  Li kondukis min rapide supren la deklivon en okcidenta direkto. Ni eliris sur roka altebenaĵo kiu limigas malgranda valo. Sub ŝi, li vidis dekduo domoj, kelkaj duone brulis, aliaj tute detruita. Ni rigardis por kvin minutoj sen rimarki ajna movado. Li indikis mimmo de la undergrowth al punkto proksimume kvar cent jardoj al la altebenaĵo.
  
  
  "Voĉo komandon post. Se la sinjorino venis ĉi tien, ŝi devas havi kaŝita sube por atendi por malluma.
  
  
  Ni glitis de roko al arbusto, de roko al arbo. Kiam ni estis du cent metrojn for, Naga levis sian manon. Ni aŭdis iun paroli. Ni singarde paŝis ĉirkaŭ kvindek metroj kaj vidis ih. La komando poŝto estis sep metroj sub la fino de la ŝtona altebenaĵo.
  
  
  Ni skanis la areo, sed tie ne ŝajnas esti ajna gardostarantoj. Silente, ni#? teliri supre sur la lamao ĝis ni estis sur la altebenaĵo rekte super ili. Li tiris la pinglo sur la unua mano granato, tiam aspektis malantaŭa ĉe la celo. La ses viroj sidis en bunkro fosis profunde en la deklivo. Du el ili ŝajnis havi aŭtomatajn armilojn. La tria estis instalanta malgranda radio. Alia estis rigardanta#? e la # vila? o tra binokloj.
  
  
  La granato flugis en la komando post. Tiam mi havis mitraleton ĵetita super mia ŝultro, kaj ĝi resaltis kaj klakadis kiel mia kugloj pluvis malsupren sur homoj. Eksplodo de la Stahl problemoj. Du viroj jam estis mortigita. La granato turnis la aliaj en tordiĝanta, sanganta maso. Ni ne atendi por vidi se iu ajn postvivis. Ni kuris malsupren de la monteto, skirted la komando post, kaj kuris por la domoj kvar cent metrojn sube. Tiam ŝi estis vidita de Choeni, kiu estis jam kaŝas sin inter la rokoj. La kvar viroj sube atingis por ŝi kiel ili serĉis la teroj, sed ĉe la sono de granatoj kaj interpafado, ili panikiĝis kaj retiriĝis.
  
  
  Ŝi vidis, ke ni estis irantaj kaj kuris al mi.
  
  
  Li kaptis ŝin en siajn brakojn kaj portis ŝin sur. Kelkaj de#? ia hararo estis singed, kaj ŝia vizaĝo estis nigrigita per fulgo.
  
  
  "Ne sendu min reen al la vilaĝo," ŝi diris, tremante. Ĝia haltis. "Sed tio estas kie ni trovos rifuĝejon."
  
  
  'Ne. Ĉi-tio... tio estas tro terura. Neniu estis entombigita. Ih estis simple pafis kaj lasis tie. Virinoj, infanoj kaj la maljuna...
  
  
  Li turnis sin kaj rigardis Naga. Li kapjesis. 'Tio estas ĝusta. Ili permesas al iliaj homoj praktiki sur veraj homoj. "Restu ĉi tie kun ŝi," Nagy diris al li. "Mi devas iri,? iujare."
  
  
  Li sprinted antaŭen, odoranta putriĝo, malkava viando, antaŭ ol li kuris dudek jardoj. Kiam mi alvenis al la unua domo, dekduo buteoj flugis supre. La partaj restaĵoj de maljuna viro kaj knabo kuŝis en la strato.
  
  
  La muroj de la domoj estis truitaj kun truoj de granatoj kaj kugloj. La plimulto de la domoj estis konstruita ĉirkaŭ la ŝtonoj kaj mortero kaj havis centojn da kugloj. En la sekvanta domo, mi vidis tri virinoj. Unu havis lia brusto tran? i ekstere#? irka? la korpoj; la aliaj havis neniun kapon. En la lasta kazo, viro estis najlita upside malsupren al muro kaj tiam pafon ĉe proksima gamo.
  
  
  Li kuris reen malsupren la rompita strato sen rigardi malantaŭen. Se tiuj gerilanoj iam eniri Calcutta, tie estos masakro.
  
  
  Kiam li revenis al la loko, kie li lasis Choeni, li trovis ŝin kuŝanta sur la tero en nenio sed ŝrumpintaj-supre Naga. Ŝia emu ne povis helpi ŝin. Li estis mortigita; lia internaĵoj estis ŝirita ekstere kaj lia gorĝo estis tranĉita. Tie estis neniu signo de la knabino.
  
  
  Se ili havis, ili devus esti proksima de...
  
  
  Subite estis la fendo de mitralo, kaj vico de kugloj spattered la rokoj du metroj al la dekstra. Mi turniĝis, sed ne vidis iu ajn. Alia krevis, kaj kugloj brufermis en la rokoj al la maldekstra. Li ruliĝis supren al arbo, kaj pafis ĉe hazarda por fari ih malsupra iliajn kapojn, sed ankoraŭ ne vidis iu ajn. Ŝia kuŝis tute en la malferma...
  
  
  "Vere, s-Ro Carter, ĝi estas senutila por rezisti," voĉo diris al mi kun la letero. "Vi estas tute ĉirkaŭita, ĝi estas senespera por rezisti nam. Vi estas tro inteligenta por provi rompi tra tio ĉi. Kial vi ne faligi vian pafilon kaj veni ĉi tien trankvile?
  
  
  Forta, persvada voĉo venis de ĉirkaŭ megafono kiu#? ajni al#? eti tra la malgranda valo.
  
  
  Li faligis la pafilon kaj staris kun la manoj en la aero. Kvar "boulders" sur la monteto saltis al la piedoj, forĵetis de ilia kamuflaĵo kaj kuris al mi, celanta iliajn mitraletoj ĉe mia brusto.
  
  
  La Hinda gerilanoj # amasi? i? irka? mi kaj rabis min de Hugo kaj Wilhelmina. Tiam ili puŝis min malglate antaŭ ili.
  
  
  Ni ne iras reen al tendaro. La gardistoj instrui min al mimmo la tendaro, kie ni trovis dua vojo. Pri duona mejlo malsupren de la monteto, ni venis al malgranda valo, tri flankoj de kiu estis perpendikulara, kiel se estis quarry ĉi tie. Tie estis granda kaverno ĉe la dorso. En la fronto de la kaverno enirejo, densa barilo estis starigita ĉirkaŭ la pikdrato.
  
  
  La gardistoj kondukis min al la barilo. Ili malfermis malgranda areo, puŝis min en, kaj tuj fermis la pikdrato denove. Ŝi estis vidita fare de ĉirkaŭ tridek homoj - kelkaj estis malsanaj, kelkaj estis krianta, ĉiuj estis malbone vestita kaj evidente ne nutris. Li turnis sin al la barbed-wire barilo kaj vidis bone vestita viro en brila verda uniformo kun ŝultro rimenojn. Li rigardis eksteren al la tendaro.
  
  
  "S-Ro Carter. Venu ĉi tien, bonvolu."
  
  
  Ŝi iris al la pikdrato.
  
  
  -"Ni ricevis avizon de Calcutta," li diris, rigardante min scivoleme tra siaj okulvitroj, " ni havas nur lernis la nomo de nia distingita gasto. Mi aŭdis multe pri vi. Homo, kiu ne povas esti mortigita. Eble ni ricevos lokon en la historio de libroj.
  
  
  Ŝia egoismo ignoris la mokas.
  
  
  Mi demandis ŝin. - "Kio okazos sur aŭgusto 15?" "Ĝi estas granda tago, ĉu ne?'
  
  
  Li respondis threateningly. — Vi ne vidos ĝin.
  
  
  Li sin turnis, tiam ekkomprenis, kion li estis pensanta. "Ne maltrankviliĝu pri la knabino," li diris. "Ŝi venos al via vilaĝo." Kiam li estis irita, ŝi provis kolekti siajn pensojn.
  
  
  De la aspekto de ĝi, li ne estis la gvidanto. La viro, kiun mi devis estus sekura en la urbo, faranta finajn preparojn.
  
  
  Tiu viro devis trovi ŝin. Sed unue mi devis provi resti viva, kaj ĉe la tempo ĝi ŝajnis tre malfacila.
  
  
  Ŝi rigardis la kaverno. La pordego ĉe la enirejo estis ligitaj al elektro, verŝajne sufiĉe forta por mortigi min, kaj la muroj estis kvindek metrojn dika. Vi povas elspezi vian tutan vivon martelado ih. Eskapo ŝajnis neebla.
  
  
  Ŝi havis pli ol unu, sed la personoj kiuj dividis mia sorto estis de malgranda helpo. Plejparto de la homoj#? irka? ili estis maljuna kaj malsana, verŝajne farmistoj, kiuj estis faranta ilian vivanta sur la malmola tero de la montetoj. Ili preparis por morto kun la equanimity ke nur Hinduoj posedas. Ili estis sidi kruco-kruraj, iliaj kapoj klinitaj sur la malpuraĵa etaĝo, kaj ili estis konstante skandanta iliaj preĝoj al la dioj: "Hare Krsna, Hare Rama."
  
  
  Ili estis preta por la venonta paŝo en la longa ciklo de reenkarniĝo. Sed mi ne estis preta.
  
  
  Mi piediris inter ili, provante alporti ih ekstere de fatalisman daze, sed neniu ĉirkaŭ ili ŝajnis vidi min. Nur kiam ŝi alvenis al la juna viro klinanta kontraŭ la veo ĉu ŝi akiri reŭmatismo.
  
  
  Li ridis, kiam li vidis min. "Do ili outsmarted la granda fiŝo. Ĉu vi estas angla?"
  
  
  "Amerikaj," mi diris.
  
  
  'Fari vin mem ĉe hejmo. Ni ĉiuj estos mortaj per la tagmezo.
  
  
  Li surgenuiĝis apud lin, kaj etendis cigaredon. Li prenis la egoismo kaj sufokis sur la fumo.
  
  
  Mi demandis ŝin. 'Ĉu ankaŭ vi?'Kial ili volas mortigi vin?' La resto estas malnova. Kial ili ne volas vidi vin?
  
  
  "Mi estis unu el ili," li diris. "Mi estis varbita en Calcutta. Ili nutris min kaj zorgis pri mia fratino.
  
  
  Tiam mi vidis la vilaĝo ĉi tie. Mi ne povis mortigi homojn, tiel ke ili metis min ĉi tie kun la elpelitojn, lepruloj, kaj vidvinoj kiu preĝas por iliaj edzoj ' animoj." Li haltis kaj glared ĉe la gardisto. — Ili baldaŭ venos, preni kvar aŭ kvin virojn, kaj iru al la vilaĝo. Se ni ne estas sufiĉe rapida, ni estos mortigitaj per bajonetoj aŭ interpafado. Ŝi, mi vidis ilin fari tion antaŭe.
  
  
  La juna viro estis tremante kun timo kaj kolero.
  
  
  Mi demandis ŝin. — Ĉu vi scias kio ili estas? is?" "Kaj kion ili deziras fari sur la Tago de Sendependeco? Ĉu vi aŭdis pri ĝi?
  
  
  Egoismo estas brunaj okuloj ekbrilis al mi kiel cobra la lango. "Certe, sed kiel vi scias tion?" Ni estis dirita, sed vi estas eksterulo. Li tiris la ŝultrojn kaj fikse rigardis la teron, kaŭriĝanta malsupren. "La Granda Revolucio. Se ni povus, ni estus okupi Kolkato kaj ĉiuj de West Bengal. Ili diris, ke la ih polico estis sur la flanko; la Amerikanoj kaj Rusoj volus pafi unu la alian. Ĉio kion ni devis fari estis blovi supren laŭ la ponto, la homoj, kaj la stacio, tiam raid Chowringy Vojo, kaj starigis ĉiujn la domoj sur fajro. Calcutta estus en tia paniko ke ni povus marto ekstere kun cent viroj kaj okupi la tuta stato."
  
  
  Mi demandis ŝin. "Ĉu ĝi funkcios?"
  
  
  La juna viro skuis sian kapon. 'Mi ne scias. Ili trejnis homojn por monatoj. Ili nomas ĝin la Calcutta Liberiga Armeo. Signo estos servita kiam la konsulejoj eksplodi. Malgrandaj grupoj raid ŝlosilaj pozicioj. # Tio? i povus labori. Li levis la ŝultrojn.
  
  
  "Ĝi ne gravas por ni," li daŭrigis. Milito ludoj estas okazigita en la vilaĝo ĉiun matenon. Ili ĉiam prenas la plej forta servi kiel ekzemplo por novaj rekrutoj. Ankaŭ, ili akiris liverita de la vilaĝanoj sub silento ih."
  
  
  Li ekstaris kaj iris laŭlonge de la muro, rigardis en la mallumaj anguloj de la kaverno. — Estas tie vojo ekstere de ĉi tie?"
  
  
  Li skuis lian kapon.
  
  
  Mi traserĉis miajn poŝojn, sed mi havis nenion sed mia zono. La latina fadenoj ne povis helpi min plu. Mi ankaŭ havis matĉoj en mia zono, sed nenio brulis en la malseketa kaverno.
  
  
  Mi devas fari ĝin en la lando. Tie ni havis iom da libereco de movado, ŝancon. Li rigardis la ĝibigita figuro kiu havis iam estis juna viro.
  
  
  "Kio okazos en la vilaĝo kiam ni akiras tie?"
  
  
  Li ridis, kava, mokante sono.
  
  
  "Tie estas neniu punkto en rezistanta la neevitebla. Vi nur devas # malstre? i kaj # pre? i por pli bona loko en la postvivo."
  
  
  Li atingis malsupren, kaptis Egoismo, kaj tiris ŝin al ŝiaj piedoj, premi ŝin forte kontraŭ la malseketa veo de la kaverno.
  
  
  — Vi havas por diri al mi precize, kio okazas en la vilaĝo." Diru al mi, kion la homoj faras kun kanonoj, kie la viktimoj iri.
  
  
  Ŝia teno sur lia brako malligis. Nun la egoismo estas la okuloj, estis rigardanta al mi; singarda, timemaj, koleraj.
  
  
  "Ili prenas kvin aŭ ses homoj al la supro de la roka altebenaĵo, tiam liberigi ilin, pafi ilin, kaj veturi ilin en vilaĝo. Ekzistas dek domoj, kabanoj kaj barakoj. Ili devos provi kaŝi. Se ili estas profesiaj soldatoj, ili laboras bone, donu al homoj rajdas, eble pafi ilin en la kruroj, do ili ne kaŝi en alia domo. Kiam la lasta domo estas serĉita, ĉiu pafo aŭ bayoneted. Junaj rekrutoj estas la plej malbona. Ili konkludas mono, kiom ĉiu viktimo vivos.
  
  
  Ŝia, li skuis sian kapon. — Kiajn armilojn ili havas?"
  
  
  "Ĉaspafiloj, aŭtomata fusiloj, mano, granatoj, kaj longa tran? ilo."
  
  
  Ŝi estis proksimume apogas dorso kontraŭ la malseketa veo kiam ŝi vidis movado ĉe la barilo ĉirkaŭ la pikdrato antaŭ la enirejo.
  
  
  "Ili venas," la junulo diris.
  
  
  Mi demandis ŝin. 'Kio estas via nomo?'
  
  
  "Call me Joe estas bona Amerika nomo."
  
  
  Li prenis ŝian manon, movis for de li, kaj klinis sin kontraŭ la muro, atendante. Du gardistoj eniris, sekvita de kvar junaj viroj en ordinaraj vestaĵoj. Ĉiuj ses el ili havis aŭtomataj armiloj. La plej alta gardisto rigardis min kaj gestured.
  
  
  "El!" li ekkriis. 'Vi estas la unua!'
  
  
  Ĝia carapace estas malrapida; la bajoneto klingo estas dolore enigita en mia gluteoj. La dua gardisto tiris Joe al liaj piedoj kaj puŝis lin al la eliro. La sankta Sinjoro blindigis min, kiel li pasis tra la malfermo en la pordego.
  
  
  Squinting, li vidis ŝin staranta apud kvin homoj. Joe estis la nura unu ĉirkaŭ ili. Estis tri virinoj kaj la maljuna viro, longa sed marasmaj. La maljunulo eliris, ĉirkaŭiris la kaverno, tiam turnita al la suno kaj eksidis sur la tero.
  
  
  'Get up! la gardistoj muĝis. Li ignoris ih.
  
  
  Egoismo estas brako estis penetrita per bajoneto, sed li ne moviĝis. La klingo tranĉis tra la muskoloj de la ŝultro. Nur tiam li krias. La gardisto kapjesis, kaj kvar adoleskantoj kun mitraletoj tiris tranĉilojn kaj akuzita je la malnova homo.
  
  
  La klingoj leviĝis kaj sinkis profunde en mia karno ĝis mi estis zorgema ne al la pinto super, kaj falos sur mia dorso. La tranĉiloj daŭre ekbrilo en la mola sunlumo, kaj la klingoj estis nun glueca ruĝa. La viro ne faru sonon plu, nur mola gurgle kiel la lasta spiro forlasis egoismo estas bloodied lipoj.
  
  
  "Sufiĉe," la gardisto diris. Li parolis al la kvin ceteraj membroj de nia grupo. 'Iras rapide. Kaj ne eliras#? iu super la asembleo, aŭ vi estos morta sur la punkto. Teni supre kun la gardistoj.
  
  
  La junaj viroj viŝis siajn tranĉilojn en la malnova viro pantalono kaj tiam # vici? i nin. Du adoleskantoj piediris en la fronto, kaj du fermis la procesio.
  
  
  La marto al la vilaĝo iris tro rapide; ŝi neniam estis kapabla veni supre kun plano akiri ekstere#? irka? # tio? i. Ĝi iris ĝuste kiel Joe diris. Ĉe la supro de la roka altebenaĵo, ni estis dirita por kuri al niaj hejmoj. Rigardante malsupren, li vidis ŝin sola figuro sur la deklivo malsupre. Ĝi estis Choeni.
  
  
  Mi kuris tiel rapide kiel mi povus malsupren de la deklivo, esperante mi ne akiri pafita en la malantaŭo.
  
  
  "Kuru," li vokis al ŝi, venante al ŝi.
  
  
  Ni ducked en la ŝtona muro, kaj dum momento mi sentis min pli sekura. Joe glitis en apud ni. Li deprenis sian zonon, tiris unu el#? irka? la maldika sufoki ŝnuroj, kaj donis ĝin al ŝi.
  
  
  "Se vi havos ŝancon, uzi ĝin."
  
  
  Ŝi sulkigis la frunton, tiam ridetis, kaj mi pensis, ke mi vidis eklumo de espero en ŝiaj okuloj.
  
  
  Antaŭ ol li povis pensi pri io alia, du brunaj figuroj kuris ĉirkaŭ la angulon de la domo. Ili estis knaboj, ne pli ol dek tri. # ? Iu#? irka? ili havis pafilon. Unua pafo, tiam alia, kaj mi aŭdis varma plumbo whizzing super mia kapo kiel ni kuris.
  
  
  Li trovis la pordon kaj ducked interne, tirante ĉe Choeni. Ĝi estis la plej granda domo en la vilaĝo, kun malglata subtegmento sur unu flanko. La subtegmento estis proksimume dek piedojn larĝa, sufiĉe por kaŝi vi por momento. Ni grimpis la lignan ŝtuparon kaj paŝis sur dika pino tabuloj. Tie estis malgranda ligna skatolo sur la planko. Choeny puŝis ŝin al la fora flanko de la ĉambro kaj gestis ke ŝi kuŝas malsupren.
  
  
  Mi estis scivola se la junaj batalantoj havis manon granatoj. Post momento, li konsciis ĝin. Malgranda grenado flugis tra la fenestro sub ni, ricocheted unufoje, kaj eksplodis tri metrojn super la tero. Mi ne havas tempon por anaso. Parto de mia korpo estis kaptita en la ŝrapnelo pluvo, sed mi ne sentas la varma metalo. Kiam la fumo malbaris, unu el la knaboj singarde eniris la ĉambron. Kun mallonga aŭtomata pistolo en sia mano, li rapide serĉis en la ĉambro, tiam egoismo, atento akrigita. Tuj kiam li rigardis la subtegmento, ligna kesto faligis ŝin.
  
  
  Li ne havas tempon por eviti egoismo. La kesto elfrapis la armilo sur egoismo manoj kaj frapis lian egoismon en vivo. Li duone turnis sin, tenis la manojn, kaj falis al la tero, ekstere de enspiro. Ŝi, rigardis al la maŝino. # Tio? i povas esti nia savo. Sed nur kiel egoismo estis pri kapti ŝin, alia knabo kuris en. Li vidis, ke lia kamarado kuŝanta sur la planko, rigardis suspektinde en la subtegmento kaj duŝis la planko de malsupre kun hajlo de kugloj ĉirkaŭ la mitralo. Nia egoismo estis savita de malriĉa celanta kaj du colojn de solida ligno.
  
  
  Post kelkaj momentoj, li eltiris la knabon kuŝantan sur la tero kaj demetis la mitraleton.
  
  
  Mi lasis ŝin kaj iris malsupren laŭ la ŝtuparo, kaj Choeni sekvis min. Pugno-granda roko kuŝis sur la planko. Ĝi ĵus devis esti uzata de la egoismo. Ĝi estis elĵetita de roko en unu rapida moviĝo, tiam premis kontraŭ veo, kaj Stahl atendis. La ŝtono trafis pecon el metalo de apuda domo kaj tuj estis atendovico. Vila venis nia vojo. Mi provis kalkuli la#? usta tempo. Ĉe la lasta momento, li ducked tra la pordo kaj kaptis la juna soldato je plena trot. Ŝia egoismo krampita unu manon super ŝia buŝo kaj tiris la egoismo ene.
  
  
  Emu ligis ŝiajn manojn kaj piedojn kun strioj de ĉemizo, kaj Choeni metis gag en Emu buŝo. La fusilo li estis portanta ŝajnis esti laboranta konvene, sed kiam kartoĉo provis puŝi ĝin tra la malliberejo, ĝi estis trovita esti blokita. Blinde ni kuris el la pordo kaj gvidita en la direkto de la knabo venis de.
  
  
  Bruo malantaŭ mi faris min turni, pafilo ĉe la preta, sed mia dikfingro malligis sur la ellasilon kiel Joe falis al la tero, kun pafilo en la mano, kaj rampis apud ni.
  
  
  Egoismo estas vizaĝo estis kolera. "Unu el ili mortigis ŝin kun morto teno; almenaŭ li akiris sian pafilon.
  
  
  — Ĉu vi estas preta por iri supren?"
  
  
  Joe kapjesis.
  
  
  Kiel ni pasis la unua muro, Choeni tiris ĉe mia maniko, ŝia vizaĝo pala. Unu el la virinoj, kiuj venis kun ni kuŝis sur sia dorso; ŝia vivo estis ŝirita dise, ŝia brusto estis volvanta kun sango; ŝi estis kunmeto unu dolaro en unu de ŝia malfermitaj manoj.
  
  
  Ŝi estis trenita de la virino Choeni mimmo kaj kuris al la sekvanta domo. Ni aŭdis pli interpafado kaj krieganta malantaŭ ni.
  
  
  Ni saltis super ŝvelinta kadavro. Ŝia vizaĝo estis manĝita de vulturoj. Ni haltis malantaŭ la muro, nun kovris en la fronto kaj dorso, kaj provis kapti nia spiro. Choeny rigardis eluzita.
  
  
  Ŝi prenis la pafilon de mi, laboris en la ellasilo kaj mekanismo por momento, kaj li aŭdis la kartoĉo gliti reen en lokon en la revuo. Ŝi donis ĝin al mi kun suspiro.
  
  
  Kuŝante sur la planko, mi singarde rigardis ĉirkaŭ la angulo de la muro. Tie estis neniu antaŭen de ni. La deklivo de la monteto, de kiu ni lasis kelkajn minutojn antaŭe leviĝis al la supro de tri cent metroj. Ĝi estis longa pafo kun neniu kovrilo. Mi ne estis certe se Choeni povis pritrakti ĝin, sed ŝi diris, ke ŝi estas preta.
  
  
  Ni saltis supren kaj kuris laŭlonge de la muro, pretaj al ŝtormo la deklivo antaŭen. Ni ne havas tempon. Choeni ekfrapita en unu malgranda knabo kun longa pafilo. Ŝia mano instinkte etendis en karate piedbato al la kolo, kaj la knabo kolapsis senkonscia sur la sango trempita tero. Choeni levis sian egoismo armilo.
  
  
  Malantaŭ li estis unu el la gardistoj, kiu elkondukis nin en. La egoismo mitralo estis indikita ĉe ni.
  
  
  "Turniĝu," li diris.
  
  
  Li pafis lin tiel rapide, ke li eĉ ne rimarkis, ke la movado de la pafilo. Gawk batis la emuo en la brusto kaj sendis ĝin flugante du metroj en la ruĝa polvo.
  
  
  Ni kuris.
  
  
  Ni estis nur duonvoje supren la monteto, kiam ili komencis pafi ĉe ni... Ni tenis evitanta kaj kurante, evitanta kaj turnante la alia vojo, sed ni tenis iranta supren.
  
  
  Dek jardoj de la supro, figuro kun mitraleton leviĝis kaj pafis ĉe ni. Joe pafis ĉe li, sed maltrafis. Mia fusilo iris supren denove kaj pafis, kaj la viro turnadita ĉirkaŭe kaj falis malsupren de la monteto en nia direkto. Ni kuris mimmo de ĝi kaj eniĝis supre.
  
  
  La viro en la Ĵipo estis pli surprizita ol ni estis. La tendaro gvidanto, viro en brila verda uniformo, havis nur malaltigis bruna botelo kaj viŝis liajn lipojn. Ŝia pafo frapis el la botelo ĉirkaŭ Egoismo manoj.
  
  
  Li levis siajn manojn super sian kapon, kaj ĉiuj la bravado lasis sian egoismo nun ke li estis armita.
  
  
  Li kuris antaŭen, serĉis la egoismo, kaj trovis kio estis mankanta plej#? us... Hugo kaj Wilhelmina. Ĝi estis bela havi ih reen. Li turnis sin al la komandanto.
  
  
  "Eliru!" Mi ordonis.
  
  
  Li aspektis konfuzita.
  
  
  "Get out ĉirkaŭ tiu Jeep," emu vokis al ŝi. Li elsaltis kaj staris tremanta antaŭ mi. "Demetu vian jakon kaj ĉemizo." Li sulkigis la frunton, sed ja kiel mi diris al li.
  
  
  Mi prenis ĝin kaj ĵetis ĝin en rondoj de rokoj.
  
  
  Iru malsupren, Komandanto. Al la vilaĝo.'
  
  
  — Ne, vi ne povas fari tion! li kriegis. "Ili ne rekonas min sen mia uniformo..."
  
  
  Ŝi estis frapita malsupren fare de egoismo Nóg estas pugno. Mia komencoj batis la egoismo antaŭ blanka-varma subĉiela aktiveco de malamo inundis min. Choeni donis al ŝi la pafilon, tiris la viron al liaj piedoj, kaj ĵetegis egoismo super la rando de la altebenaĵo. Li rulis iom, kaj tiam Joe kaj mi komencis pafi apud li kaj malantaŭ li, ĝis li panikiĝis kaj kuris en la infero li estus kreita. Kiam li atingis la unuajn domojn, ni aŭdis la tinti de fusiloj kaj mitraletoj.
  
  
  Ŝi devis Choeni en la Ĵipo. Joe sidis en la malantaŭo kaj ŝanĝis sian fusilon al la komandanto de la sub-maŝina pafilo. Ni rajdis laŭ malglata vojo al la tendumejo. Li suspektis, ke nur kelkaj viroj estus sur devo, kiel la plimulto de la soldatoj estus en Calcutta atendante la signalon al la atako.
  
  
  Choeni prenis sian fusilon kiel ni alproksimiĝis al la unua konstruaĵo. Li moviĝis en dua ilaro, akcelis, kaj glitis en la unua angulo. La kvar viroj staras tie flugis for kiel ni rapidis pasinteco mimmo de ili. Tie estis du kamionoj antaŭen. Li estas unu el ili, kaj Joe trapikita du pneŭoj sur ĉiu aŭto kiel ni rapidis preter li, poste ni turnis la angulo kaj kriis super la barilo ĉirkaŭ la pikdrato.
  
  
  "Vi pensas, ke la aviadilo estas ankoraŭ tie?" Choeni kapjesis.
  
  
  "Mi aŭdis, ke la komandanto diri al iu, ke li estus muŝo al Kolkato post malhela." Mi grumblis. La malgranda aviadilo tiam estos replenigon kaj preta ekflugi. Sed ili havas gardostarantoj ĉe la flughaveno? Mi ne pensas tiel.
  
  
  Ni iris rekte al la flughaveno, kaj Choeny iris al la manaĝero por diri al li, ke ni devus forlasi tuj. Li sulkigis la frunton kiel ni ludis#? i tiu ludon sur la aviadilo kaj taxied al la fino de la kurejo. Mi devus esti sciinta kio estis daŭriganta tiel frue kiel mi vidis la? Ipo komencas movanta. Ĝi venis al ni ĉe akra angulo, kaj haltis ducent jardojn for de nia aŭto.
  
  
  Choeni kapjesis, kiam ŝi vidis la Ĵipo. Ŝi akcelis, varmigis supren la motorojn, kaj gvidita malsupren la kurejon al la ĵipo. Ni rapidis trans la kampon, kaj la viro en la Ĵipo saltis eksteren kaj prenis kovrilo. Ŝia tasko estas kapti la tiller por eviti kolizion kun la ĵipo. Choini iom ŝia malsupra lipo malfacile kiel ŝi stiris la ailerons kaj tenis la nazo de la aviadilo indikante rekte ĉe la centro de la kurejo kaj la Ĵipo. Ĉe la tre lasta momento, ŝi tiris la tiller akre reen. La eta maŝino ŝajnis vere surprizita de la peto, sed faris sian plej bonan.
  
  
  Li saltis ĉe la subita pelado de aero provanta... Tiam mi preskaŭ povus aŭdi la aviadilo ekspiras; ni ne havas sufiĉe da rapideco sed tamen por tiu manovro. La aŭto alteriĝis sur la kurejo denove. Sed ni havis saltis super la Ĵipo kaj estis nun screeching malsupren la aŭtoveturejo en nia vojo al normala komenco. Mi pensis ke mi aŭdis unu pafon, sed ĝi ne faros ajnan malutilon.
  
  
  Mi klinis reen en mia seĝo kiel ni fine demetis, sentanta la doloron kaj brulvundoj de la lastaj malabundaj horoj. Mia pojno throbbed kie ĝi estis bruligita per la flamoj. La parlamento sur liaj brakoj kaj brusto estis trempita en sala ŝvito, kaj li estis tiel laca, ke li povis dormi por jaro.
  
  
  "Ni neniam akiras al Kolkato," Choeni diris, montrante al la brulaĵo kalibraj.
  
  
  "Metu egoismo en la plej proksima flughaveno," mi diris. "Ni devos akiri iun dormon # hodia?, kaj morga? ni?? l reprovizi kaj flugi al Calcutta."
  
  
  Ŝi spiris suspiron de # trankvili? o kaj klinis sin antaŭen, por studi la mapoj.
  
  
  
  Ĉapitro Dek Du
  
  
  La sekvanta tago ni flugis pli malalta super la Gango, la granda rivero de la Hindua kredo. La Gango havas multajn alfluantojn; unu ĉirkaŭ ili estas la Hooghli Rivero, kiu fluas tra Calcutta. Ni gvidis suda sekvi la granda rivero la tuta vojo al la urbo.
  
  
  Subite ni vidis kio aspektis kiel nigra punkto sur la horizonto. Ĉe unua, mi pensis, ke ĝi estis mevo, kaj post unu dekono de sekundo, mi konsciis ke ĝi estis jeta batalanto fluganta tra la aero ĉe dufoje la rapido de sono, tuj apud la Comanche. La Comanche glitis malfacile, duono-renversita, kaj Choeni tiris ŝian nazon supren kun malfacileco kun la spiko. Ĝi sentis like ni estis en la mezo de masiva fulmotondro kiam la slipstream de roaring fighter jet balais super ni.
  
  
  Joe kaŭriĝis apud mi, lian nazon ekflamanta en timo kiel la aŭto minacita esti ŝirita dise.
  
  
  Du pli nigraj punktoj aperis sur la horizonto. Choeni malaltigis la Comanche en plonĝo kaj flugis kiel malalte kiel ebla super la arboj. Kiel la batalantoj flugis super nin, mi vidis, ke granda ruĝa steloj kaj la kurbaj flugiloj de MiG-23. Tiuj estis la plej bonaj aviadiloj ke la Rusoj havis.
  
  
  Choeni indikis supren kaj malsupren ĉe la rusa bombisto. La bombisto estis flankita de ses pli svelta batalantoj.
  
  
  "Ĝi aspektas kiel la Rusoj alportis en granda forto," mi diris.
  
  
  Choeni ŝanĝis al la flughaveno ofteco kaj aŭskultis. Preskaŭ tuj, la airwaves estis plenigita kun la rusa kaj la angla konversacioj. Ambaŭ grupoj petis surteriĝo instrukcioj.
  
  
  "Estas tie ajna Amerikaj aviadiloj?" Choeni demandis. Ni ĉirkaŭrigardis. Kiel ni alproksimiĝis al Dum-Dum Flughaveno, ni vidis du grupoj de triangula-winged batalanto jetoj imitante nin, kvar en ĉiu grupo. Tiuj estis ĝemelo-motoro atako aviadilo de la USONA Mararmeo.
  
  
  Choeni kaptis mano-tenis mikrofono, kaj dum mallonga paŭzo en la radia komunikado, intervenis kaj petis surteriĝo ordo.
  
  
  Forta signalo de la flughaveno stacio boomed tra la laŭtparolilo, donante Ey tujaj instrukcioj.
  
  
  Alia voĉo sonoris en la angla. "Amerikaj aviadiloj de la aviadilŝipo Lexington, ni informas vin, ke vi havas prioritaton permeso alteriĝi sur la sepa linio de la oka lane. Bonvolu permesi ne pli ol du aviadiloj samtempe.
  
  
  La signalo estis ekstermita kaj la rusaj aviadiloj estis ordonitaj alteriĝi sur kurejo ok nulo en proksimume sep minutoj.
  
  
  Choeny kaj mi interŝanĝis rigardojn. Ni ne bezonas diri ion ajn por esprimi la timon ke estis konstruanta supre ene de ni. La du superpotencoj estis kolektanta iliajn fortojn en la urbo.
  
  
  Tiuj estis nomitaj amikaj vizitoj. Aŭ ili estus uzis malsaman diplomatia esprimo por pravigi la invadon de Indiana teritorio, kiu nun estis sur malgranda skalo. Sed la rezultoj estus tragedia se la du potencoj koliziis en neŭtrala teritorio.
  
  
  Choeni kontrolis la instrumentoj kaj gracie malaltigis la malgranda Comanche, tiam ni surteriĝis ĉe la komenco de la kurejo kaj taxied ekstere sur la antaŭtuko de privata jeto hangaroj.
  
  
  Ŝia sulka frunto en koncentriĝo. Choeny s pridemandanta rigardo igis min meti miajn pensojn en vortojn.
  
  
  "Ĉi tiu estas la dek-kvara de aŭgusto. Morgaŭ estos granda tago. Ni estas tiel proksimaj al la milito, mi estas malsana de ĝi.
  
  
  Joe rakontis al mi dum la flugo, kiu kvankam li ne scias multe pri la teroristoj, li povus preni nin al la ih municio depot ekster la urbo, kie ili kaŝis siajn armilojn en antaŭĝojo de la granda atako sur la 15a.
  
  
  Se ni povus detrui ih municio, ni povus malhelpi atakojn sur konsulejoj kaj tiel la tuja batalo inter Rusio kaj Usono.
  
  
  Li prenis la Mercedes al alia strato kaj veturis ĉirkaŭ la granda konstruaĵo ke la Rusoj uzis por ilia diplomatia laboro en Calcutta. La persienoj estis fermitaj. En la fronto de la konstruaĵo estis solida linio de rusaj Marsoldatoj. Ili havis fusilojn ĵetita super siaj ŝultroj kaj bandoliers kun kartoĉoj ĉirkaŭ siaj korpoj. La Rusoj estis pretaj por batalo.
  
  
  Mi ne komprenas kiel iu ajn povis akiri sufiĉe proksimaj por faligi bombon, sed mi havis la senton, ke la persono ni volis jam kompletigis siajn planojn. Iel, li akiris tra ĝi. Sed kiel?
  
  
  Vojbaro estis instalita sur ambaŭ flankoj de la USONA Konsulejo konstruaĵo. US Marsoldatoj en verda batalo konvenas estis turnanta#? iuj la veturiloj ĉirkaŭe.
  
  
  Joe kaj Choni prenis ŝin kun ili, kaj ni komencis batali nian vojon tra la defendoj ĉirkaŭ la konsulejo. De la tempo ni estis tra la granda pordego kaj supren la? la pado al la fronta pordo, Slocum venis eksteren por saluti nin.
  
  
  "Vi havas bonan armeo ĉi tie," mi diris. "Ne estas la registaro de Hindio tuj protekti la landon?"
  
  
  "La Marsoldatoj?" Slocum diris. - Ili formas honora gvatas. Ni ankaŭ alportis aviadilojn ĉi tie... por helpi Indianoj festas Independence Day."
  
  
  Li ekridetis ĉe la senkulpigo li donis kaj scivolis, kiel Nov-Delhio volus reagi.
  
  
  Tiam Amartya Raj iris malsupren la limigi.
  
  
  "La ĉeesto de rusaj kaj Amerikaj trupoj estas mia beno," la Hinda policisto diris per voĉo fariĝinta raŭka. "Multaj registaroj sendi delegitojn por festi nia sendependeco." Li haltis kaj rigardis min pointedly. "Sed Kolkato havas neniun lokon por bombaviadiloj, s-Ro Carter .
  
  
  Li emfazis mian nomon kaj premis liajn lipojn kune en malfacila, difinita linio. Slocum glutis kaj rigardis kulpa. "Mi bedaŭras," li diris al mi. "S-ro Raj ... li scias, kiu vi estas. Li volas aresti vin.
  
  
  Li rigardis la fortika Hinda policisto kaj ekridetis. Li pointedly etendis siajn manojn, preta por la mankatenojn.
  
  
  "Iru antaŭe," mi diris. "Aresti min."
  
  
  "Tie gajnita't esti ajna pli da problemoj," Slocum diris kun ŝajnigis konfido. "Kolonelo Wu kaj la homoj de Nov-Delhio estas laboranta sur repacigo inter ni kaj la Rusoj. Tiel ni nomas la Usono. Komisiono de enketo estos sendita dum dimanĉoj.
  
  
  'Diman?'
  
  
  Slocum estis # ankora? provanta soni certa, sed li ne povis. Li lasis sian voĉon die for.
  
  
  Raj ignoris lin. Li rigardis min skeptically, tiam ĉe Choeny.
  
  
  Li demandis. "Ĉu vi havas plumbo? Ni devas scii#? iuj la informo vi devas."
  
  
  "Fido emu," Choeni diris al la fortika Hinda policisto.
  
  
  Raj sulkigis la frunton, sed piediris antaŭen de ni en Slocum s office. Mi estis surprizita por vidi Alexander Sokolov sidis tie. Egoismo estas angula vizaĝo estis serioza.
  
  
  Li demandis. "Ĉu vi ankoraŭ vivas, s-Ro Carter?"
  
  
  "Absolute," mi diris.
  
  
  "Kaj la knabo, kiu... kiu estas? i?
  
  
  'Malsama. Li diris, ke ne pli da, kaj Sokolov ekrigardis Joe. Rusa Liza sentis la gravecon de la juna Indiano, sed iris neniu plu.
  
  
  "S-ro Sokolov venis ĉi tien por issue ultimatum," Slocum diris. - Ego estroj ne kredas, ke ni estas sincera. Ili ankoraŭ pensas, ke ni estas malantaŭ la atakoj sur ih paco reprezentantoj en Kolkato. Ili pensas, ke ĝi estas parto de pli granda plano por embarasi ih ĉiuj super la subĉiela naĝejo."
  
  
  "Ĝi ne okazos denove," Sokolov diris mallaŭte. "Ne pli da atakoj, alie ni estos rusio reprezalio striko. Mi havas miajn ordonojn.
  
  
  Li grumblis, sed la viroj ne kapjeso krude kaj maldekstren tra la? ambro. Kiam li estis irita, Raj paŝis antaŭen. Li sulkigis la frunton, ne provante kaŝi sian malplezuron.
  
  
  — Mi ne povas permesi al vi daŭrigi vian sendependa agoj, s-Ro Carter. Vi estas insultaj nia nacia fiero. Ĉu vi diru al mi ĉion, kion vi scias, # a? vi iros al la konsulejo ĝis ĉi tiu kazo estas solvita.
  
  
  Choeny staris inter ni. Ŝi parolis malkaŝe al mi.
  
  
  "Prenu Raj kun vi," ŝi sugestis. — Li povas helpi vin akiri ekstere vivanta."
  
  
  Kie li devus preni min? Raj demandis kritike. Ŝia hotelo estas nur lokita en municio provizejo, sed la Hinda policisto ŝajne estis kapabla fari? in malfacila por mi. Mi havis malpli ol dudek-kvar horoj por ŝpari, kaj mi ne havas tempon por objekto.
  
  
  "Bone," diris lia Raju. "Sed neniu demandoj demandis. Kaj vi iros sola. Neniu alia. Mi ne havas tempon averti via oficejo.
  
  
  "Tio estas ridinda," Raj diris. "Tio povas esti la artifiko gvidi min? irka? la sidejo, dum vi # da? ri#? enadi la Rusoj. Ĝi estas all right."Aŭskultu," mi klakis irritably. "Kiom mi komprenas ĝin, morgaŭ estas ne kiam la Tria Monda Milito povas rompi ekstere en Calcutta. Kaj ni povas nur havas malgrandan#? anco de malhelpanta ĝin. Se vi volas helpi, granda. Alie, mi iros sole.
  
  
  Joe kaj mi estis jam ekster la pordo, kiam fortika Indian sekvis nin. Li sekvis nin al la aŭto kaj veturis reen al mia hotelo en silento. Mi trovis ŝin en mia ĉambro, plonĝis en la valizo Hawk donis min, kaj prenis Wilhelmina nova vendejo. Piera, la gaso-bombo, prenis ĝin, surbendigita ĝin al lia kruro, kaj metis la gaso fontoplumo en lia brusto poŝo.
  
  
  Mi metis sur pura ĉemizo kaj kaptis puran naztukon, unu el tiuj grandaj, inteligenta lino poŝtukoj, ke Hawke'ĉiam havas kiam ili paki mian valizon ĉe sidejo.
  
  
  Li proponis Raj speciala armilo, sed li skuis lian kapon. La peze chrome-tegis .45-kalibro pistolo en lia kokso estis bone kun Egoismo.
  
  
  La suno estis subiranta en la okcidenta malantaŭ la domoj kiam ni alvenis en la Mercedes, kaj li komencis sekvi Joe direktoj.
  
  
  Horon poste, ni estis ankoraŭ vojaĝas ĉirkaŭ la periferio de Kolkato dum Joe provis memori kie li parolis al Zakir. Fine, li atentigis min al la ŝultro de la vojo kaj saltis ekstere#? irka? la aŭto tuj kiam ni haltis.
  
  
  Jes, li diris al si memfide. "Ie ĉi tie. Li svingis la manon, montrante la rizo paddies # stre? i ekstere al la periferio de la urbo.
  
  
  Ni eniris en la paddy kampoj, sed Amartya Raj hezitis, kviete gajnante sian vivon, nomante sin idioto por veni kun ni. Nur kiam mi komencis marŝi pli rapide, ĉu li sekvu min. Kune ni iradis suden ĝis ni venis al la ŝtono veo.
  
  
  "Ĝi estas voĉo," Joe diris.
  
  
  Raj paŝis antaŭen kaj ekzamenis la muro kritike. Li diris, ke li ne vidas ion sinistra en la antikvaj ŝtonoj. Ŝi estis haltita per Egoismo ruku, kiu estis nur centimetrojn for de la averto drato kuranta kune la supro de la muro. La drato pasis tra ŝraŭbo lugs du coloj super la muro. Ĝi estis aro supre por respondi al ambaŭ supren kaj malsupren premon. Raj ne diri ion ajn, sed la drato kaptis egoismo de gardisto. Ĝi ne estas io vi trovos sur la lamentoj de farmodomo; ĝi estis la alarmo sistemo vi atendus.
  
  
  Joe iris unua, post ŝia egoismo puŝetis ŝin. Li zorge paŝis super la drato kaj milde saltis malsupren al la tero. Tiam ŝia Raju helpis ŝin super la muro, kaj sekvis lin. Joe estis gestante de iu distanco for. Ŝi, iris supren al li. La tuta areo de la hotelo, kaj interne de la muroj turnita en herbejoj, kaj la digoj de rizo kampoj kolapsis longe antaŭe. En la mola lunlumo, ĉio, kion mi povis vidi estis herbo kaj malgrandaj vicoj de arboj.
  
  
  Ni iris laŭlonge de la muro, uzante la arboj kiel kovrilo. Ĉiu du cent jardoj ni haltis kaj aŭskultis.
  
  
  Tamen, ni preskaŭ maltrafis la unua gardostaranto. Li estis apogante kontraŭ arbon kaj ne rigardi en nia direkto. Li estis # a? skulti al transistoran radion. Ni movis ĉirkaŭ ĝi.
  
  
  La luno malaperis malantaŭ la nuboj kiel ni marŝis en silento trans la malferma paŝtejo kaj skanita strio proksimume kvar cent jardoj larĝa, mi ne scias precize, kion ni serĉis.
  
  
  Malforta odoro de fumo kaptis mian atenton.
  
  
  La senduba odoro de malmultekostaj cigaredoj ĉirkaŭe sur la dua brizo. Ni vidis flamanta fajro en nia maldekstra, proksimume tri cent metrojn for.
  
  
  Baldaŭ ni vidis sentry en improvizita uniformo. La egoismo estas ĉeesto estis sufiĉe por konvinki nin ke ni estis sur la ĝusta vojo. Eĉ Raj klinis sin en profunda kaj movis pli singarde kiel ni rondiris la viro.
  
  
  En la mejlo preter la arboj, ni vidis auspicious signo — vojo kiu kutime pasis mimmo vico de arboj.
  
  
  "Jes, sed ni estas ludanta ĉi tiu kamiono ludo," Joe diris, kaj Egoismo okuloj glittered kun ekscito.
  
  
  Longa, malalta ponto spionita ŝia cent metrojn for. La tegmento estis tute kovrita per gazono kaj broso, kaj la finoj estis klinita tiel ke la strukturo ne povus esti vidita de la aero provanta.
  
  
  Ni singarde paŝis ĉirkaŭ la konstruaĵo. Tiam tie estis pli da arboj. La vojo venis al mortinta fino, sed kiam ni estis inter la arboj, ni vidis unu vojo # tran? i tra la undergrowth. Ni sekvis lin, kaj baldaŭ trovis nin en kovrita parkejo. Tie estis pluraj Hinda armeo Ĵipoj parkis sube, kiu estis mirita kaj nova. Ĉu ili finas supre#? i tie, en la tendaro, ke ŝi pensis apartenis al ili, apartenis al la teroristoj?
  
  
  Kio ĝi estas? Raj demandis akre. "Kial ni atendas?"
  
  
  "# ? I tiu#? Ipo... ŝtelita de la armeo, mi pensas."
  
  
  Raj respondis, " Jes. # A? vendita al teroristoj. Tie estas korupto ĉie."
  
  
  Joe tiris ĉe mia maniko kaj indikis antaŭen. "Tien," li diris tensely. "Municio depot".
  
  
  Mi rigardis la areo li atentigis kaj vidis lumoj briletis en la fronto de la arboj.
  
  
  Duonvoje tra la ĉefa streetlights, ni venis al malalta konstruaĵo de ŝtono. Ĝi estis en malferma areo, kun neniu kamuflaĵo, kaj mi povis vidi ke ĝi estis tie dum longa tempo. Tie estis vojo gvidanta direkte al la konstruaĵo, kiu ankaŭ finiĝis en granda pordo.
  
  
  Joe kaj mi komencis movi sur, sed Raj flustris reen.
  
  
  "Ni pli bone reveni," li diris.
  
  
  'Kial?'
  
  
  "Por akiri plifortikigojn." Ĝi povas esti kunmetita de unu cent homoj... mil, se necese. Ni estas#? irka? igi la # konstrua? o kaj aresti ĉiuj en ilin en la halo."
  
  
  Li ekstaris, sed estis tirita de egoismo.
  
  
  "Ili?? l esti irita antaŭ ol ni reiru," mi diris.
  
  
  "Sed ni ne povas iri tie sola," li abruptis. "Ni ne havis ŝancon."
  
  
  — Ĉu vi havas bonan ideon?"
  
  
  "Ĝi estas kontraŭleĝa," diris la fortika policano. Ĝi igis ŝin ridi. Male, Joe beckoned al ŝi, kaj ni? teliri leki supren al la konstruaĵo.
  
  
  Preskaŭ sincere, unu gardostaranto kun mitraleton alproksimiĝis al ni. Li estus vidinta nin dua poste, sed Joe reagis sur instinkto. Li sentime ekstaris kaj donis al varma saluto en Hindua, kiu distris la gardostaranto.
  
  
  La viro movis la fusilo, sed ĝi estis tro malfrue. Ŝia estis jam renkontis ĉe li. Kaj ĉi tiu tempo mi havis? uste kio mi devis... Pierre, la malgranda gaso bombo kiu estis ĉiam inter miaj kruroj.
  
  
  Li aktivigis ĝin antaŭ la vizaĝon de la viro kaj vidis miregigita esprimo kiel li prenis profundan enspiron antaŭ ol rimarki, kio okazas.
  
  
  Li estis morta kiam lia emu lasu lin gliti al la grundo. Ĝi nur prenis duona minuto por malfermi la seruron por la tago, kaj ni estis jam interne voĉdoni. Dekduo kestojn da granatoj sidis kontraŭ muro kun la Hinda Armeo emblemo sur ĝi. Kontraŭ la alia muro estis kestojn da armiloj, iuj malfermita, iuj ankoraŭ suriris supren. Tie estis eĉ kelkaj pistujoj kaj bazookas sur la malantaŭa muro, sufiĉe por ekipi malgrandan partizana armeo. Sed la konstruaĵo estis plejparte plenigita kun improvizita bomboj — du-kvaronoj ŝrapnelo fragmentoj kiu estis uzita por turni Amerikanoj kaj Rusoj kontraŭ unu la alian dum la pasintaj kelkaj tagoj. Ŝi estis ankoraŭ kontrolanta la magazeno kiam gardostaranto aperis en la pordejo sur la alia flanko de la longa, mallarĝa kazerno.
  
  
  Ni ne estis avertita — ŝia egoismo ne vidi aŭ aŭdi ŝin. Ĝi estis kvazaŭ li ĵus saltis eksteren de la ombroj, la aŭtomata apogis supre sur lia hip.
  
  
  Li estis maldika kaj juna, apenaŭ en siaj dudekaj jaroj, kaj li estis portanta la improvizita uniformo ŝi estus vidita sur kelkaj el la soldatoj en la vilaĝo. Li ne hezitis; li celis kaj pafis.
  
  
  Li elektis Joe unua, kaj la knabo ne staras ŝancon. La kugloj trafis lin nur mallonga de lia vivo kaj frapis lin reen. Li estis mortinta antaŭ kolapsado al la malpuraĵa etaĝo de la konstruaĵo.
  
  
  La sekvanta du sekundoj ŝajnis kiel eterneco. Mia mano volis Wilhelmina, miaj kruroj fleksiĝis, kaj li falis al la tero; kaj miaj okuloj estis sur la sentry brusto. Ŝi jam elektis la punkto kie ŝi batis lin, se mi sufiĉe longe vivas. En la brusto, inter la trakeo kaj la koro.
  
  
  Mi ne pensas, ke mi povus fari tion. La mitraleton rapide donis formon for de Joe sangokovrita korpo kaj celas Amartya Raj. Kelkaj kugloj por la granda policano, la resto por mi; tio estis ĉiuj la gardostaranto devis fari.
  
  
  Kiel li ruliĝis super, li kaptis ekvidon de Raj vizaĝo. Ĝi estis homplena, sed tie estis neniu signo de timo. Ĝi ŝajnis like li estis atendanta por esti mortigita. Li tenis siajn manojn ĉe siaj flankoj.
  
  
  Li estis sur la tero kaj rulis por kovri la gardostaranto estas armilo svingis al Raj stomako.
  
  
  Sed la gardostaranto ne fajro. Dum celanta, la fusilo estis indikita publike ĉe la alta policano.
  
  
  Kiam Raj ne movas, la gardostaranto turnis kaj daŭrigis montrante per sia armilo. Sed la egoismo ritmo estis interrompita, kaj tio ĉi donis al mi la ŝancon por ruliĝi sur stako de skatoloj. La gardostaranto hezitis, timis pafi la eksplodaĵojn ĉirkaŭ mi.
  
  
  Li fidis al sia armiloj. li pafis dufoje, kaj ambaŭ kugloj frapis la emuo en la brusto. Li kriegis unufoje antaŭ ol falanta al la grundo.
  
  
  Kiam ĝi estis ĉiuj super, li zorge eliris el malantaŭ la kestoj. Raj estis ankoraŭ staranta en la mezo de la trairejo inter la stakoj de municio.
  
  
  Ni fiksrigardis unu la alian sen movanta. Tiam la pafilo faris ĝin sur lin. Li ne aspektis surprizita.
  
  
  "Metis la pafilon sur la plankon," emu diris al ŝi.
  
  
  Li ekridetis.
  
  
  — Ĉu vi estas donanta ordojn nun, s-Ro Carter?" — Lasu tion! " li implikiĝis.
  
  
  "Vi estas la nura unu ĉirkaŭ ili," egoismo akuzita.
  
  
  Li povis nur diveni, sed li ne povis forgesi la momento kiam la gardostaranto ŝajnis rekoni la fortika policano kaj ni ego vivas.
  
  
  "Vi forgesas ke mi estas altranga policano," Raj diris. — Ĉu vi pensas, ke iu volas kredi vin?" Li ridetis memfide kiam li ne respondis al ŝi.
  
  
  Li klinis sian kapon kaj aŭskultis la sonon en la distanco.
  
  
  Mi povis aŭdi ĝin, tro — la kamiono estis sxangxigxantaj gears kiel ĝi venis supren la monteto.
  
  
  "Mia popolo," li klarigis. "Ili venis por armiloj."
  
  
  "Por morgaŭ?"
  
  
  Jes.'
  
  
  — Sed kion vi pensas, ke vi sukcesos?"
  
  
  "Ni estas fakuloj pri sociaj movadoj de la ŝtata registaro. Ni povus krei sufiĉe da problemoj por la centra registaro en Nov-Delhio por deklari militjuron. Ili faris tion ĉi antaŭe. Nur ĉi tiu tempo ni faros certe ke tie estas neniu oficialuloj restas vivanta kiu povus preni aferojn en iliaj propraj manoj."
  
  
  "Krom vi.
  
  
  'Jes.'
  
  
  "Vi estas ekstere de sorto," mi diris. Li indikis sian pafilon ĉe la armiloj ĉirkaŭ ni. "Vi ne havas sufiĉe da provizoj aŭ viroj por preni super la urbo, lasita sole en la tuta stato."
  
  
  Li levis la ŝultrojn. "Ni estas volantaj preni la riskon."
  
  
  Mi demandis ŝin. 'Ni?'
  
  
  "Mi jam diris sufiĉe," li diris.
  
  
  Li ekrigardis super sia ŝultro ĉe la pordo ni volas eniris. Ekstere, ni aŭdis truck stop kaj la sonoj de viroj saltanta el. Ili estis en gaja humoro, parolante kaj ridante kiel viroj faras antaŭ la batalo. Kiam la unua unu piediris tra la pordo kaj vidis Raj, li ridetis en rekono. Sed lia mieno ŝanĝiĝis kiam li vidis la pafilon en mian manon. Raj parolis akre al emuo en Hindua, kaj la viro malantaŭeniris for. Tie estis neeltenebla kaj bruojn ekstere; tiam subite? i estis kvieta.
  
  
  Amartya Raj grumblis ĉe mi denove. "Nu, s-Ro Carter, kion vi intencas fari nun? Vi estas ĉirkaŭigita. Kaj vi estas en la mezo de pluraj tunoj da eksplodaĵoj.
  
  
  "Se mi mortos, vi mortos ankaŭ," mi diris kviete.
  
  
  Li levis la ŝultrojn. "Mi estas Hindua. Mi dubas, ke la morto estas kiel malbona por mi kiel ĝi estas por vi. Do, mi ripetas, Sinjoro Carter, kion ekzakte vi volas fari? Ĉu vi donos al mi viajn armilojn, aŭ ĉu vi atendas ĝis mia viroj bato nin ambaŭ en unu miliono da pecoj?"
  
  
  Ĉapitro Dek Tri
  
  
  En pokero, se via lasta dolaro estas sur la tablo, vi povas bluff.
  
  
  Do, staranta en magazeno kun truckload de homoj ekster kaj tunoj da eksplodaĵoj interne, ŝi decidis preni ŝancon. Estis nur unu vojo eksteren, kaj mi devis Raj kiel mia eskorto. Emu devis teni de#? ia soldatoj se ŝi estis kapabla akiri ekstere de tie viva. Sed eĉ kun iom luger alligita al la egoismo,? i ne#? ajni kiel? i volus haltigi lin. Raj estis profesia, fakulo en armiloj kaj eksplodaĵoj, ĝuste kiel ŝi. Sed mi havis unu avantaĝon, mia reputacio. Do mi ĵetis miajn kartojn sur la seĝo, kaj Stahl atendis espereble.
  
  
  "Donu al mi vian pafilon kaj rigardi," mi diris.
  
  
  'Kial?'
  
  
  Li hezitis, kaj ŝi batis lian egoismon kun luger al la templo. Li sinkis al la planko, kaj estis prenita de li fare de lia egoo, lia horloĝo, kaj .45-kalibro pistolo.
  
  
  Kiam li venis, li ĵus finis sian laboron. Ĝi estis urĝa laboro, sed ĝi ŝajnis kiel ĝi funkcius.
  
  
  Ĉe la koro de ĝi ĉiuj estis grenado. La ŝotisto tiris ĝin ekstere, tiam puŝis Egoismo reen nur sufiĉe por teni la sekurecon # kapta? o en loko. Raj tiam rompis la glason sur sian horloĝon kaj forigis la dua mano anta? ol aplikanta krajono al la disko.
  
  
  Mi provis fari ĝin tiel ke la malgranda mano de la horloĝo puŝis la krajonon for. Kaj la falanta krajono ĵetos de la danĝera pinglo de la granato. Kiam tio okazis, ni havis kvar sekundoj por eskapi.
  
  
  Kiam mi montris ĝin al Raj, li ridis. 'Vi estas trompanta. Tio neniam laboros.
  
  
  Li aspektis surprizita. 'O? Kial ne? Ĝi laboris en Hong Kong. Vi eble aŭdis de ĝi. Li uzis ĝin kiel kaptilo por malnova Ĉina kontrabandisto. Celo de la torso, ĝuste laŭ plano.
  
  
  "Jes, bone," Raj akceptita. "Unu tago, eble. Dum la plumo estas apenaŭ en la salono en grenato... se la krajono estas peza # sufi? a... se la horloĝo estas vundas supre # stre? a... se...
  
  
  Mi volis ridi. Malgraŭ li mem, li tuj retropaŝis. Mi sekvis lin. Tri metroj, ses metroj; ni retiriĝis, konservante niajn okulojn sur la ridinda mane ero. Li staris sur la supro de la malfermita kesto de mortero konkoj. Se la granato eksplodos, mortaro rondoj kaj ĉiuj aliaj eksplodaĵoj en la konstruaĵo ankaŭ eksplodi. Ĝi estus masiva eksplodo. "Kompreneble ni povas kuri rapide," mi diris.
  
  
  'Kiel? Egoismo estas rigardo estis fiksita sur la granato.
  
  
  "Kune," mi diris. "Ni povus kuri al la kamiono. Ĝia malfermita al vi. Vi devas voki vian viroj dum ni kuras. Vi devas diri al ili, ne por pafi.
  
  
  "Iru al la infero," li diris.
  
  
  Ni kuris kiel ege for de la granato kiel ebla. Ni?? e estita#? irka?#? iu tago. Ŝi aŭdis egoismo, homoj krieganta ĉe usono ekstere. Ili estis atendanta por la egoismo estas ordo.
  
  
  "Prenu vian tempon," li diris al ŝi trankvile. — Mi volas diri, vi havas naŭdek sekundoj.
  
  
  Li rigardis min por momento, tiam aspektis malantaŭa ĉe la granato.
  
  
  "Sepdek sekundoj," mi diris. tie estis multe de tempo. Kompreneble vi ne zorgas... kiel Hindua, kaj ĉiuj tion. Li rigardis sian horloĝon. "Sesdek sekundoj."
  
  
  Li komencis ŝviti. Ankaŭ ŝia.
  
  
  "Ĝi povus labori," li murmuris. "Eble tio nur laboro."
  
  
  "Kvardek-kvin sekundoj."
  
  
  Nun mi rigardis ĝin, ĝi estas granda interkonsento ĉiuokaze. Mi ĵuras al Dio mi aŭdis, ke la horloĝo tiktakas.
  
  
  "Vi ne kredas, ke tio ĉi estas iranta labori, ĉu vi?" li demandis sin. 'Vi ne kredas?...'
  
  
  Ŝi ne eĉ fini la frazon en ŝia menso. Subite tie estis neniu tempo por amuzo.
  
  
  "Tridek-du sekundoj... tridek-unu."
  
  
  Li ne plu estas kalkulita sur Raj. Mi kalkulis? in por mi mem. "Prenu la tajloro, Carter," la fortika policano kriis. "Turnu ĉi tiu afero ekstere. Kostya Boga. Kontraŭvole, li paŝis al la grenado. Li kaptis mian brakon kaj haltis min. "Ne, ne por ĉiam," li kriis. "Vi povas fari ĝin vibri. Vi estus...
  
  
  Li rigardis sian horloĝon. "Oh mia Dio, dek sekundoj... naŭ... ok."
  
  
  'Kuri!'Ĉesu!' li muĝis. 'Rapide!'
  
  
  Ni didn't pensas dufoje. Ni kuris. Sincere el la pordo.
  
  
  Ŝi aŭdis lin krii en Hindua, kaj li estis sincere malantaŭ li, tenante pafilon al egoismo estas reen. Mi ne komprenis kio li estis krieganta. Li povis nur esperi, ke li ordonis al siaj viroj teni ilian fajron.
  
  
  la egoismo de la soldatoj vidis ĝin; kelkaj el ili faris armiloj sur nin. Li devas havi kriis ion alian, ĉar ĉiuj de subita homoj kuris en ĉiujn direktojn. Ili tuj kuris post ni.
  
  
  Ni estis en la kamiono kiam Raj turnis sin kaj batis min per sia muskola brako. Li frapis min sur la mentono, farante min ŝanceliĝi.
  
  
  Ŝia pafo batis la Luger kaj perdiĝis.
  
  
  Iu malantaŭ mi ankaŭ pafis, kaj li saltis en la kamiono. Mi pafis du pli rapidaj pafoj ĉe Raj, sed ne vidas, se mi batis lin.
  
  
  Tiam municio rubejo flugis en la aero. Aŭ mia kapablo helpis, aŭ ĝi estis freneza gawk. Mi neniam scios, sed la malalta konstruaĵo eksplodis kiel giganta down. La unua ekbrilo estis blindiga trabo de lumo kiu lasis blankaj makuloj sur mia retinoj. Tiam estis pop, kaj la sono frapa mia timpanoj. Tiam venis la zest kiu frapas min en la vizaĝo, kaj la premo de aero provanta kiu ĵetis min reen kontraŭ la kamiono.
  
  
  Kugloj kaj grenadoj ĵetita en la aeron de la komenca eksplodo eksplodis kiel ili trafis la teron. Fusilo kugloj crackled en mortiga stakataj kiel derompaĵoj falis ĉirkaŭ mi.
  
  
  Mi vidis viron, ĵetita en la aeron, kaj lia korpo estis rompita kaj diserigita antaŭ ol li falis denove. Aliaj mortis senprokraste aŭ stumblis en rondoj sub hajlo de kugloj ĝis obuso eksplodis apud ili, ŝiranta la ih en duono.
  
  
  Mi prenis la kamiono kaj veturis rekte tra la seka rizo paddies al la Mercedes. La eksplodoj estis ankoraŭ lumiganta supre la vespera ĉielo malantaŭ mi, kiam ŝi alvenis en la Mercedes.
  
  
  Mi ne scias se iu ajn alia estis ankoraŭ viva en la ribelula municio provizejo, sed mi estis tro laca por maltrankvili pri ĝi.
  
  
  Mi veturis pli ol unu kilometro antaŭ ol mi konsciis, ke mia maldekstra brako estis malforta. Mia#? ultro doloro, kaj kiam li levis sian manon por rigardi nah, li sentis ŝrapnelo pierce la ŝtofo de mia doublet.
  
  
  Mi timis, ke mi ne havas multe da tempo, antaŭ ol mi perdis la konscion, kaj mi havis tia terura suspekto, ke la problemo ne estis solvita ankoraŭ. Mi detruis la teroristoj ' provizoj kaj eble eĉ mortigita plejparto de la gravaj personoj, sed mi ne estis kontenta. Tie estis alia malgranda aspekto ke ŝi devis kontroli.
  
  
  Do mi bezonis helpon, iu subteno min ĝis la krizo estis finita.
  
  
  Tie estis nur unu loko li povus iri. Kaj ŝia, atendante, mi ŝatus esti tie # anta? ol mi eliris.
  
  
  Choeni estas malvarmeta manoj zorge surbendigis la Bando-Helpo al la truo en mia ŝultro. Tiam ŝi klinis sin antaŭen kaj kisis mian dolorantan lokon.
  
  
  Instinkte, li rulis super kaj provis kapti ŝin, sed la doloro estis ankoraŭ tro multe.
  
  
  "Kompatinda infano," ŝi diris. "Vi estas bonŝanca, ke ili ne mortigos vin."
  
  
  Mi kaptis ĝin kaj provis orient mi mem. Ŝia estis en ŝia apartamento sur la lito, kie ni havis sekson do us.
  
  
  "Vi kuris en Mercedes," ŝi diris. "Vi eliris, kiam vi tiris en la alirvojo."
  
  
  Ŝi forlasis la liton kaj iris al la fenestro. Kiam ŝi malfermis la kurtenojn, sunplena brylev krevis en la ĉambro.
  
  
  'Ho, mia Dio!"Ĝia sufokis. "Ĝi estas jam mateno."
  
  
  — Vi dormis tra la nokto. Vi bezonis ĝin.
  
  
  Ŝi estis demandita akiri siajn vestojn, kaj ŝi kuris al mi kaj provis puŝi min for.
  
  
  "Vi ne komprenas," mi diris. "Ĉi tiu estas la dekkvina... grava atako... kiu povas ankaŭ okazi hodiaŭ. Ni devas haltigi tion.
  
  
  Ŝi ridetas milde kaj metas sian manon sur mian earlobe. — Ĉu vi ne memoras?" Vi donis al ĝi fadeno.
  
  
  'Kiom?'
  
  
  "Teroristo municio provizejo... vi detruis la egoismo lasta nokto. Kune kun Raj.
  
  
  Ŝia sulka frunto scivoleme. "Ĉu vi aŭdis tion?"
  
  
  - Por estestvenno. La tuta urbo scias. Mi aŭdis la eksplodoj ĉi tie.
  
  
  Mia cerbo sentis min dormema. Mi ne vere komprenas, kion ŝi diris, ke ĝis ŝi menciis Raj denove.
  
  
  "Amartya diris al mi ĉion."
  
  
  "Raj? Do li vivas?
  
  
  "Jes, vundita, sed vivas. Li volas, ke vi ĉeestos al la ceremonio ĉe registara Domo hodiaŭ.
  
  
  Li malbenita sub sia spiro. La bastardo estis ankoraŭ viva.
  
  
  "Li devos kapti vin en la aŭto," ŝi diris. "Eskorto". Subite li komprenis ŝin. Li sciis, ke ŝi tro multe. Raj sendis eskorto por mi, jes, paro de praaj mortigistoj, neniu dubo, kiu volus fari certe ke ĝi neniam estis malkovrita fare de la RTA denove.
  
  
  'Kiam?'
  
  
  'Nun. # ? E ajna tempo.'
  
  
  Li puŝis ŝin for kaj iris al la fenestro. En la placo malsupre, li vidis aŭton, igante la alirvojo. Choeni obĵetis, sed ŝi rapide vestis sin, provante klarigi la situacion por Hej.
  
  
  Ni forlasis la apartamenton, nur antaŭ du viroj alvenis? irka? la # a? to en la alirvojo. Choeny la servistino alportis ih al la dormoĉambro, kaj ni eskapis tra la malantaŭa pordo.
  
  
  "Amuza," Choeni murmuris kiel ni grimpis en ŝia kremo-koloraj Bentley. "Raj povas havi nenion fari kun teroristoj. Li ne volis sendi liajn virojn por mortigi vin. Mi scias, ke ŝia egoismo.'
  
  
  Sed la momento ŝi diris tion, la .45-kalibro kuglo truo aperis sur la kapuĉo de la aŭto. La komenco de la dua unu aperis en la bufro kiel la Bentley tiris ŝin supre la alirvojo al la pordego.
  
  
  Kiel ni turniĝis en la straton, ŝi vidis la viroj en ŝia dormoĉambro fenestro, kie ili ŝatus nin esti. La pafiloj en ih estas manoj tenis pafado ĉe ni.
  
  
  "Tio estas vera," ŝi diris. "Tiam Raj estas la terorista gvidanto... la persono malantaŭ la eksplodoj?"
  
  
  "Ne," mi diris. Mia reŭmatismo ankaŭ surprizis min. Ĉiuj de subita, mi sentis, ke Raj ne estis la gvidanto de la teroristoj, la plancerbo de la tuta intrigo, kvankam mi vere havis neniun kialon dubi pri ĝi — mi nur zorgas pri certaj aferoj li diris, aŭ eble, kio estis ankoraŭ estanta sentita ĉirkaŭ mi.
  
  
  "Kiu do estas?" Choeni demandis.
  
  
  Mi ne scias tion. Eĉ kvankam ni estis ege # sufi? a for de hejmo esti timema de la homoj Raj estis sendita por mortigi min, mi frapis la gaso pedalo malfacile. Mi tenis miajn okulojn sur la sentry. Mi havis teruran suspekton, ke la duono de la urbo povus iri supren en la aero ĉe ajna momento.
  
  
  Choeni provis trankviligi min malsupren. "Iri iom pli malrapida," ŝi diris. — Ni estas ne rapide#? uste nun. Raj ne povas efektivigi siajn planojn, " ŝi diris. — Vi havas detruita ih provizoj. Vi mortigis plejparto de la ih homoj. Li ne povas apliki la ih plano.
  
  
  Kion ŝi diris, ne faras multe da senton, sed mi ne povis trankviligi. Mi ankoraŭ havis tro multajn demandojn. Kaj subite ŝia, mi pensis, ke mi sciis kie trovi la respondojn. Choeni diris nenion al ŝi kiel li tiris la Bentley ekstere sur ĉefa Strato kaj rapidis suden al la konsulejo. La strato jam estis plenigita kun gaja atmosfero kun flagoj sur ĉiuj la streetlights. La trotuaroj komencis plenigi kun homoj en brilaj vestoj survoje al la registara konstruaĵo en centra Kolkato.
  
  
  "Ili iras por la ferioj," Choeni diris.
  
  
  "Kiam ili komencas?" Mi demandis ŝin tensely.
  
  
  'Je la dekdua horo.'
  
  
  Li rigardis sian horloĝon. Ĝi estis dek-tridek.
  
  
  La pli fora ni eniris en la urbon, la pli granda la amaso fariĝis, ĝis ni povis nur movas malrapidege. Homoj estis bunta en siaj naciaj vestoj. Ili vokis nin en bona humoro, sed la vido de ihk ektremigis min. Mi vidis ŝin, ne kun personoj, sed kun grajnoj de pulvo, kiu, voĉdono-voĉdono, ekbruligos de lumo matĉo.
  
  
  La situacio antaŭ la Usona konsulejo ankaŭ ne malpliigi mian maltrankvilon. USONO Marsoldatoj estis ankoraŭ tie. Ili havis pafilojn kun ili, kaj estis peze ŝarĝita kun municio, sed ili estis en plena vesto uniformoj kaj homoj estis amasiĝanta ĉirkaŭ ili.
  
  
  Ili tute lasis sian gardiston malsupren.
  
  
  "Ili scias ke la teroristoj estis detruitaj," Choeni klarigis, kiel ni veturis tra la pordegoj al la konsulejo korto. "Rusa infanoj".
  
  
  Mi groaned ĉe ŝi, sed ŝi ridis kaj nomis min alarmist. "Ĝi estas finita", ŝi diris memfide. — Neniu problemo ĉe ĉiuj. Ni aresto Amartya baldaŭ. Tie estas nenio li povas fari.
  
  
  Ŝia hej, ne kontraŭdiru. Ŝi saltis ĉirkaŭ la aŭto kaj kuris al la konsulejo.
  
  
  Slocum estis nur venas malsupren de la ŝtuparo kiam ŝia krevis en. La timo estis for,? irka? la egoismo okuloj, kiel estis la ŝvito sur lia frunto. Li estis trankvila, malvarmeta da profesia diplomato denove. Li sulkigis la frunton, kiam li vidis min, kaj mi sciis ĝin estis ĉar mi jam refutis emuo estas amaskomunikilaraj raportoj ke li estis preskaŭ frapis el la lastaj kelkaj tagoj, kiam li pensis, ke la mondo de votum votum eksplodus en egoismo domajno. "Ho, s-Ro Carter," li diris sen rideto. — Ĉu vi iros al la festo?"
  
  
  Egoismo vokis ŝin. "Marines... ili ne teni homojn en timo."
  
  
  Li donis condescending snufi. "Kiu estas malantaŭ ni. S-ro Raj viroj mortigis la teroristoj lasta nokto. Ŝia, mi supozas, ke vi helpis al ili kun tio.
  
  
  "Ne povas ankoraŭ esti atako," mi diris urĝe. "Unu bombo povas esti ĵetita ĉe la rusa konsulejo kaj ili komenci pafi."
  
  
  "Trankviliĝu, s-Ro Carter," Slocum diris. "La kazo estas nun en la manoj de profesiaj diplomatoj.... Kaj ni estas tenanta la situacion sub kontrolo."
  
  
  Li metis konsolanta manon sur mia ŝultro. "Al esti honesta, ĉi tiu mateno ni estas nur amikoj etendante unu manon al la Rusoj." Li rigardis sian horloĝon. "Dek minutoj, por esti ĝusta." Ih s-Ro Sokolov estas gastiganta nia malgranda delegacio. Mi ne devas rapidi tie.
  
  
  Mi demandis ŝin. 'Delegacio?'
  
  
  Ĝi pasis mimmo al mi. La egoismo ŝoforo, Mara en plena uniformo, tenis la pordon malferma kaj Slocum piediris super al la # a? to en la fronto de la konstruaĵo.
  
  
  "Kolonelo Wu estas ideo," li kriis.
  
  
  Li estis en la aŭto kiam Egoismo kaptis ŝin de la ŝultro. "Atendu," mi abruptis lin. "Kio pri Kolonelo Wu?"
  
  
  Kolera, li premis mian manon for. "Rigardu, Carter, vian laboron estas farita ĉi tie. Vi kompletigis vian taskon, mi dirus sanga tasko. Tiel, akiri ekstere de Calcutta dum vi # ankora? povas.
  
  
  Li turnis sin reen al la aŭto, sed egoismo kaptis ĝin denove kaj tenis ĝin forte kontraŭ lia brusto. La ŝoforo prenis unu paŝo en mia direkto, tiam haltis. "Prenu la tajloro, Slocum," mi grumblis. 'Respondu al mi. Kion faris la Kolonelo Wu venita supre kun?
  
  
  "Via afero," li diris, " sed ni havas grandan ideon. Paco gesto. Infanoj prenas florojn al la rusa Konsulejo. Tio ĉi estos elsendo en televido ĉirkaŭ la mondo tra satelito."
  
  
  Li prenis la manon de Egoismo ŝultron. Mi ne povis kredi tion, kion li diris. "Infanoj," mi diris.
  
  
  "Jes, tra Kolonelo Wu estas orfejo. Centoj de infanoj.
  
  
  Kun floroj de ni, por Rusoj. Brila, faras ne vin pensas?
  
  
  Mi paŝis reen, rimarkante ke li neniam komprenis, kiel teroristoj faris sian laboron.
  
  
  Slocum turnis kaj eniĝis en la aŭton, fermante la pordon malantaŭ li. Ĉe tiu momento, Choeni venis kaj staris apud mi.
  
  
  — Li diris, ke tie estus infanoj, ĉu ne?" ŝi flustris. "Tiam ĝi devos iri..." Ŝi paŭzis por konsideri la penso kiu ne estis ankoraŭ plene formita. "Mi volas diri, ĝi ne estas rivereto ankoraŭ. Ne ankoraŭ. Kaj Kolonelo Wu...
  
  
  "Jes," mi diris. "Ĝi devas esti Kolonelo Wu. Sed ili kulpigas la Usonanojn. Slocum... tiu frenezulo... li estas estita ludanta en Kolonelo Wu la manoj de ĉiuj la vojo. Mi kuris reen al la Bentley, kaj Choeni sekvis min.
  
  
  'Kion vi planas fari?'Ho, mia Dio!' ŝi ekkriis.
  
  
  "Haltu ĉi tiu kazo, se mi povas."Ŝi glitis malantaŭ la rado kiel ŝi proksimiĝis al la alia tago.
  
  
  "Ne, mi iros sola," mi diris. "Ĝi povas akiri # dan? era."
  
  
  Ŝi ignoris mian komenton, kaj sidis malsupren.
  
  
  "Se ĝi estas Kolonelo Wu, kial li ne donas al ni informojn pri Zakir kaj la templo?" "Zakir jam estis kompromisita. Ni sciis, ke egoismo estis nomo, do egoismo devis esti forigita. Wu devas havi esperis, ke ni devus esti mortigita en la sama tempo. Em preskaŭ sukcesis.
  
  
  Li batis la korno kaj kuris ekstere de la konsulejo pordego. La Mara saltis ekstere de la vojo kaj malbenis min per voĉo, kiu povus esti aŭdita duonvoje malsupren la bloko.
  
  
  Antaŭen de ni, homoj estis hastas laŭ la trotuaroj. Policisto vokis al ni kaj svingis furioze, sed li ne malrapidigi malsupren ĝis ni estis en la fronto de la rusa konsulejo.
  
  
  Dum momento mi pensis, ke mi ne panikis.
  
  
  Kiel Amerikanoj, la Rusoj havas malaltigis sian gardiston. Ih la soldatoj, ankaŭ en plena vesto uniformoj, rigardis pli ceremonia ol militistaro. Sed mi havis malbonan antaŭsenton, kiam ŝi estis ekvidita fare de taĉmento de US Marsoldatoj staras ĉe atento trans la strato de la konsulejo. Slocum faris la situacion eĉ pli danĝera de alportanta en taĉmento de Marsoldatoj.
  
  
  La egoismo aŭto estis veturanta # neka? ema antaŭ la nia, kaj kiam? i tiris supre al la trotuarrando, la egoismo ŝoforo nur veturis tra la konsulejo pordego. Ekzemple, mi vidis Andrey Sokolov eliri sur la fronta pordo de la konstruaĵo por renkonti sian gastoj.
  
  
  'Rigardu! Choini ekkriis. Ŝi montris sovaĝe malsupren la strato.
  
  
  Ili estis grimpanta malgranda deklivo, nu, tie verŝajne estis cent el ili. Infanoj, la plimulto de kiun estis sub la aĝo de dek. Malgranda armeo kun kantado... ŝi estis amase gvidanta por la rusa konsulejo. Kaj ili ĉiuj portis malgrandan bukedoj de floroj en brilkoloraj kruĉoj.
  
  
  Slocum piediris ĉirkaŭ la aŭto kaj rigardis la infanojn per la fiera kaj brilanta okulojn, kiel se tio estis egoismo-veturita diplomatia triumfo. Eĉ malnova fox Sokolov ŝajnis esti en bona humoro.
  
  
  Ŝia voĉo muĝis:
  
  
  "Ĉesu ih!"
  
  
  Ŝi sentis min kiel idioto. Mi kuris ekstere, kriante, kaj Choeny sekvis min.
  
  
  Mi aŭdis Slocum nomante mia nomo. Homoj sur la strato rigardis min#? ati min estis freneza. Oficiro paŝis antaŭen por haltigi min; egoismo puŝis ŝin for kaj kuris al la infanoj. Tiam Kolonelo Wu vidis ŝin. Li staris ekstere al la flanko, rigardanta, lasante la adoleskantoj ĉirkaŭ lia kaŝejo en akuzo.
  
  
  Ĉio okazis tre rapide. La infanoj estis miregigita per la vido de alta blanka viro rapidanta inter ili. Ili ĉesis kanti kaj tuj retropaŝis.
  
  
  La oficiro estis # ankora? provanta akiri al mi, kaj tiel estis kelkaj homoj sur la strato. Ŝia sovaĝe stahl ekkaptas bukedoj ĉirkaŭ infanaj manoj. Mi rigardis en unu bukedo, trovita nenion, kaj ĵetis la poton for. Tiam alia unu rigardis? in, kaj alia...
  
  
  La infanoj kriegis. Iuj kuris reen en la sama direkto ili venis de. Mi didn't trovas ion ajn por ŝi ĝis Choeni vokis min kaj donis al mi unu kruĉo de floroj. Ŝia forĵetita florojn kaj kaptis la bombo kiu estis jam sub ili.
  
  
  Nur tio, kion mi imagis.
  
  
  Kolonelo Wu povus eĉ povis alpingli la kulpigon sur la Amerika konsulejo personaro, ĉar kiom la Rusoj sciis, ĝi estis Slocum, kiu organizis la infanoj de marto al la konsulejo. Se la bomboj iris for, Rusio reago estus estinta eksploda. Sed mi ne havas tempon por klarigi ĝin ĉiuj. La polico komencis alproksimi? i min. Kaj ankaŭ grupo de homoj sur la strato. Mi eĉ vidis taĉmento de Marsoldatoj moviĝas.
  
  
  Mi faris sovaĝan konjekton. Li tiris el pli malpeza kaj lumigis la mallonga fuzeo batante eksteren tra la ujoj.
  
  
  Kriego iris tra la homamaso. La homoj? anceli? i # malanta? a kaj subtretita sur alia persono en ilia hasto por fuĝi. Mi turnis ĉirkaŭe, serĉante lokon por faligi la bombon, sed tie estis homoj preskaŭ ĉie. Kolonelo Wu fine vidis ŝin. Li staris sole ĉe la vitro enirejo al moderna oficeja konstruaĵo. En ajna kazo, ĝi estis longa vojo de la rusa konsulejo. Mi estis esperanta ke Sokolov komprenus, ke mi estis provanta malhelpi atakon sur la personaro egoismo. Ŝi ĵetis malgranda bombo kiel grenado. Ĝi surteriĝis sur la tero en fronto de Wu kaj rulita sur. Li ducked en la konstruaĵo antaŭ ol la bombo eksplodis, sed la grandaj fenestroj frakasitaj kaj pluvis malsupren sur lin. ŝi vidis lin fali; tiam ŝia egoismo perdis vidon de li.
  
  
  La homamaso estis kuranta#? irka? mi. La infanoj falis ilia bukedoj kaj ploris.
  
  
  Li kuris al la konstruaĵo kie li vidis Wu. Ene de la konstruaĵo, glaso crunched sub miaj piedoj, kaj mi vidis spuron de sango venanta de kie Kolonelo Wu falis.
  
  
  Ŝi, mi vidis la lifto pordoj fermas. Li kuris tra la mallar? igi breĉo inter la glitante pordojn. Mi faris ĝin, sed ĝi preskaŭ kostis al mi mian vivon.
  
  
  
  Ĉapitro Dek Kvar
  
  
  La momento mi faletis en la lifto, la Kolonelo saltis sur la supro de mi. Li estis rapida. Egoismo manoj palpis min ĉie en la loko en unu postulis pafilon. Mi levis miajn manojn kovri Wilhelmina kaj la tranĉilo, sed mi sentis lin tiri ion ekstere#? irka? la poŝo de mia doublet.
  
  
  "Ne movu," li kriis.
  
  
  Li saltis de mi kaj ŝvebis super mi eterne. "Turnu ĉirkaŭe malrapide," li ordonis.
  
  
  Tre zorgeme, li malfermis ĝin kaj rigardis super lian ŝultron. Li apogis sin kontraŭ la fermita pordo, preparas kun unu mano por puŝi la butonon, kiu estus tuj prenos nin al la tegmento de la konstruaĵo. Egoismo estas vizaĝo estis kovrita en vitro. Tie estis ankoraŭ breĉetoj de vitro ĉirkaŭ kelkaj el la vundoj. Sango estis verŝanta malsupren egoismo estas brusto, kaj tie estis longa gash sur sia stomako kiu ne devus havi signifis egoismo kaj morto, sed eĉ nun, nen ankoraŭ havis certan dignon. En la malmultaj minutoj antaŭ lia morto, li daŭrigis preciza, gaja mieno, ke jam impresis min je la Egoismo manor.
  
  
  En lia mano estis mia fontoplumo, plenigita kun mortiga gaso. Li havis la ĉapo de kaj lia dikfingro estis sur la klipo, preta por pafi. Evidente, li sciis, kiel ĝi funkciis.
  
  
  Li estis celanta#? e mi, kaj mi scivolis se li estis konscia de la potenco de la afero.
  
  
  "Se vi uzas ĉi tie en la lifto," mi avertis ŝin,"vi estos morta, ankaŭ."
  
  
  "Unu spiro estas ĉiuj vi bezonas," li diris. "Mi scias, ke ĉi tiu malgranda aparato bone, Carter.
  
  
  Mi pensis, ke mi vidis egoismo estas dikfingro movas, kaj li preskaŭ grumblis ĉe ĝi.
  
  
  "Atendu," mi diris. "Ne necesas hasti.
  
  
  Li ridis kaj donis signon, ke mi vekiĝas. Li zorgeme ekstaris kaj premis sin kontraŭ la alia flanko de la lifto.
  
  
  "Nur diru al mi kial," mi diris. — Kion vi volas atingi?
  
  
  "Vi demandis al mi ĵus kio pli homo, kiel mi povus eble volas. Ŝi diris, ke la homo, kiu havas ĉion, kion volas nur esti certe."
  
  
  "Kaj tio estis mensogo?"
  
  
  "Ne, sed mi ne petis ŝin klarigi ĝin ajna pli fora. Nur forto donas al sekureco. Nur la persono en la supra etaĝo estas sekura.
  
  
  "Ŝia ferret ankoraŭ ne komprenas. Kion vi intencas fari kun tiuj bomboj?
  
  
  "Chaos," li diris. "La Rusoj devus kulpigi la Amerikanoj. Tie estus estinta pafoj pafis. Tumultoj sur la strato. Iom milito ĉi tie en Calcutta. New Delhi laŭdire deklaris militjuron, same kiel antaŭe. Raj estus transprenita. Poste, ni estus deklarita la sendependeco de la stato de Bengalio."
  
  
  — Sed li laboris por vi?"
  
  
  'Jes.'
  
  
  "A figurehead, ĉar vi estas la Ĉina?"
  
  
  Li kapjesis denove kaj preskaŭ duobliĝis denove, kiu doloris.
  
  
  "Vi estas iranta morti," egoismo avertis ŝin. "Sen vi, ĝi prenos super."
  
  
  Li skuis sian kapon malforte. "Tie estas dokumentoj. Ili devas esti malfermita post mia morto.
  
  
  "Dokumentoj pri Raj implikiĝo en la intrigo?"
  
  
  'Jes.'
  
  
  Li rektiĝis kaj levis la gaso pistolo iomete. "Sed vi malsukcesis," mi diris. "Vi mortos en vana."
  
  
  Li premis la lifto prembutonon malantaŭ li. La lifto leviĝis malrapide.
  
  
  Tiam li prenis profundan enspiron kaj premis malsupren sur la plumo clip. Ŝi aero provanta prenis profundan enspiron, ĵus antaŭ nubo de gaso formis inter ni.
  
  
  La malgranda lifto estis plenigita kun ĝi, kaj ĝi serpentumis ĉirkaŭ nin kiel tigro, preta salti tuj kiam ni malfermis niajn # bu? o por spiri. Ni staris kaj rigardis unu la alian en mortiga, silenta batalo, tenante nia spiro. Neniu moviĝis ĉirkaŭ ni. Tie estis neniu eskapo. La lifto estis malrapide movanta supren al la supra etaĝo. Ŝi ne povis mimmo tra ĝi al halto la lifto en la mezo. Mi devis spiri, antaŭ ol li povis malfermi la pordon.
  
  
  Li ekridetis smugly. Nun ĝi estos pli facila por la emu morti. Li volas iri al lia tombo pensante, ke li gajnis la lasta batalo. Ĝi estis pli bona ol konkurencanta kun mi sur la telero staras. Se li povus havi tenis sian spiron por eĉ dua pli longa ol ŝia, li estus gajninta lia fina triumfo. Ŝi atingis en minuto kaj eltiris sian naztukon, la speciala naztukon, ke Hawke'diras, ke mi ĉiam portas kun mi, kiam ŝia beru gaso pistolo estas kun mi sur misio.
  
  
  Ĝi estis premita per la egoismo de lia buŝo kaj nazo, tiam rivnensky enspirita tra speciala filtrilo fibroj.
  
  
  Wu vizaĝo unue estis konfuzita, tiam kompreno, tiam terurigita. Li ruĝiĝis; al li eĉ kovris sian buŝon per siaj manoj. Sed en la fino, emu devis suspiro. Li suspiris kaj saltis al mi, liaj malgrandaj manoj fascina mia gorĝo. Mi ne rezistis.
  
  
  Kiam liaj fingroj fermita ĉirkaŭ mia gorĝo, li elspiris. "Mi malbenas vin! "Kio ĝi estas?" li ekkriis. Ni fiksrigardis unu la alian dum momento.
  
  
  Tiam la egoismo estas fingroj malrapide kaj malstre? i kaj glitis al la flanko. Li estis morta kiam li trafis la plankon.
  
  
  Li permesis al la gaso sur la supra etaĝo por malŝpari, tiam komencis la malrapidan vojaĝon malsupren. Kiam la lifto pordon sur la unua etaĝo de la konstruaĵo malfermis, Choeni kuris al mi.
  
  
  En la vestiblo de la konstruaĵo, konfuzita amaso rigardis la proceso.
  
  
  Slocum estis tie, kaj Egoismo vizaĝo estis malseka de la jar denove, kaj li rigardis min kun kolera, humiligita esprimo. Egoismo ignoris ŝin kaj turnis sin al Aleksandr Sokolov, kiu venis el la? irka? la homamaso.
  
  
  La rusa, ridetis agrable. Li eĉ kliniĝis malsupren por kisi min sur ambaŭ vergetoj, kiel lia samranga countrymen fari kun iliaj kamaradoj.
  
  
  "Vi savis nin," li diris, liaj lipoj # ektu? i mian orelon. "Sed lasi por Kolkato ĉi-nokte. Tiam, ridetante, li paŝis reen kaj komencis babili diplomatie pri kiel Usonanoj kaj Rusoj vivi kune pace ĉie, eĉ en Calcutta. Malantaŭ li, li estis vidita fare de Amartya Raja, lia maldekstra brako en rolantaro kaj vizaĝo vundoj de la eksplodo ĉe la municio provizejo. Li estis staranta malkaŝe, sed mi ne povis diveni ĉe la timo, kiu ekposedis lin. Frue aŭ malfrue, la egoismo estos malkovrita. Ĝi estis nur korkotirilon de tempo.
  
  
  Fine, Choeni mano estas en la mia, kaj ŝi kondukis min al la Bentley.
  
  
  Li rigardis malantaŭen al la konstruaĵo kaj pensis pri tio, kion Sokolov diris.
  
  
  Li devis forlasi. La venonta mateno, la egoismo de homoj provos mortigi min. Eĉ antaŭ tio, Raj eble sendis sian murdistoj. Kolkato estis danĝera loko; sed tiam ŝi, rigardis Choeni kaj pensis pri io. "Via domo," mi diris. "La lito estas pli mola."
  
  
  * * *
  
  
  
  Pri la libro:
  
  
  La Granda Direktilisto donis sian trupoj decida ordo. La Kremlo ne povus turni ĉirkaŭe. La meĉo de tuta detruo jam estis lumigita en Calcutta.
  
  
  Estis nur unu persono maldekstra malhelpi ĝin: Nick Carter. Mortiga misio kiam li malkovris ke liaj kontraŭuloj estis infanoj. Infanoj plenigita kun malamo kaj soifo por murdo, gvidita de freneza Pied Piper, kiu estis kiel nevideblaj, kiel li estis danĝera.
  
  
  
  
  
  Tablo de enhavoj
  Ĉapitro 2
  
  
  Ĉapitro 4
  
  
  Ĉapitro 5
  
  
  Ĉapitro 6
  
  
  Ĉapitro 7
  
  
  Ĉapitro 8
  
  
  Ĉapitro 9
  
  
  Ĉapitro 10
  
  
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  Buĉisto de Beogrado
  
  
  
  
  Annotations
  
  
  
  MURDISTO ĈE LA SUPRO DE SIA SANGA PROFESIO ...
  
  
  Homo, nekonata al iu da profesia inteligenteco agentejo en la mondo. Plancerbo malantaŭ miliardo-dolara privata spiono reto nomita Topcon, Inc. Sadisto, kies brutala potenco atingis la duonon de la globo ...
  
  
  EN PARIZO
  
  
  Ruĝa desertor kiu estis supozita por rakonti al Nick Carter pri la mortiga Topcon ludo estis ponardita al morto antaŭ ol li povus eldiri ununuran vorton.
  
  
  EN LAUSANNE
  
  
  Bela juna germana agento uzita ĉiuj la ruzoj de ŝia bone trejnita menso kaj korpo nei Nick ajnan ŝancon trovi Topcon.
  
  
  EN MILANO
  
  
  Ĉina operativo preskaŭ konstante haltis Nick kun mortiga karate piedbato. La Chicom agento estis ankaŭ ĉasado por la homo, kiu kuris Topcon.
  
  
  EN TRIESTO
  
  
  La posedanto de la Nazia mezlernejo krima okupita Nick en eksploda ludo de kaŝi-kaj-serĉi. Kaj dum ŝi estis distranta Nick al la flanko, la disdegna # 1 Topcon viro eskapis unufoje pli.
  
  
  EN BEOGRADO
  
  
  Spooky maskerado turnita en koŝmaro kiam Nick Carter fine malkovris la veran identecon de la Topcon gastiganto!
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  
  
  Antaŭparolo
  
  
  La unua ĉapitro
  
  
  La dua ĉapitro
  
  
  La tria ĉapitro
  
  
  La kvara ĉapitro
  
  
  Ĉapitro Kvin
  
  
  Ĉapitro Ses
  
  
  Ĉapitro Sep
  
  
  Ĉapitro Ok
  
  
  Ĉapitro Naŭ
  
  
  La deka ĉapitro
  
  
  Ĉapitro Dek Unu
  
  
  Ĉapitro Dek Du
  
  
  Ĉapitro Dek Tri
  
  
  
  * * *
  
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  Killmaster
  
  
  Buĉisto de Beogrado
  
  
  
  
  
  Dediĉita al membroj de la usona Sekreta Servo
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Antaŭparolo
  
  
  
  La Orient-express glitis kiel granda nigra aŭto ĉirkaŭ Milano Stacio. Repreni rapido, la trajno prenis ekstere#? irka? la urbo kaj en la verdo de la itala kamparo, # plenda? i kune la reloj kiel ĝi rapidis al Triesto.
  
  
  En la kupeo ĉe la malantaŭo de la balanciĝanta trajno sidis unu mallonga, nervoza viro kun bruna valizo ĉe egoist piedoj. Egoismo estas la nomo estis Carlo Spinetti. Li estis komercisto, sur lia vojo hejme de vizito viziti la malproksimaj parencoj. Rigardante el la trajno fenestroj ĉe la rapidanta pejzaĝo, li pensis kiel feliĉa li estus vidi sian edzinon kaj infanojn denove. Por kelkaj, ĉi tiu vojaĝo povas esti ekscita, sed por Carlo Spinetti, la konstanta interpuŝiĝo de la homamaso estis maltrankviliganta.
  
  
  La alta viro malfermis la kupea pordo kaj staris rigardante Carlo kun malvarma, malhelaj okuloj, kiuj ŝajnis estis ĉizita ĉirkaŭ la nigra ligno. Egoismo estas okuloj falis sur la bruna valizo ke Carlo ne tedis al metita sur la vendotablo. Malforta rideto kurbigas la angulo de la homo la buŝo, kaj tiam li piediris la resto de la vojo al la kupeo kaj sidis kontraŭa Carlo, etendinte siajn longajn gambojn eksteren antaŭ li.
  
  
  "Vi akiri ekstere en Triesto, eh?" li demandis.
  
  
  Carlo Spinetti palpebrumis kaj moviĝis en sian seĝon. Li estis surprizita por lerni ke tiu fremdulo, sciis, ke egoismo, estis la celloko. Li diris, " Jes, kaj vi?"
  
  
  La viro daŭrigis al rideto, kvazaŭ li scius pri la ŝerco kiu estis estanta tenita de Carlo. "Ankaŭ mi iras ekstere en Triesto."
  
  
  Kvin minutoj poste, dika viro eniris la kupeon. Li fermis la pordon kaj sin apogis kontraŭ ĝi, studante la Spinetti kiel la unua viro faris. Egoismo estas la okulojn ankaŭ falis sur la kruron sako ĉe Spinetti-a. Poste li kapjesis al la alta viro, kvazaŭ ili sciis unu la alian de la malproksima pasinteco.
  
  
  Instinkte, Carlo fleksita malsupren kaj movis la valizo kiu ŝajnis interesi la du fremdulojn. Li ne povis klarigi ih intereso. La sako estis disbatita kaj uzita, kaj estis nenio de valoro en ĝi krom Carlo vestoj kaj kelkaj malgrandaj donacoj, ke li sendis hejmen al sia familio.
  
  
  "Ĉu vi estas iranta al Triesto tro?" "Kio ĝi estas?" li demandis al la dua fremdulo nervoze.
  
  
  "Jes." La voĉo estis kruda kaj severa. La granda viro falis en la seĝo apud la unua fremdulo kaj transiris liaj brakoj super lia brusto. Li sidis en silento, liaj okuloj fermitaj, kvazaŭ li jam ekdormis, kiel la trajno tirita for.
  
  
  Carlo moviĝis malkomforte. Li diris al si, ke li devas esti imaganta la minaco li sentis sur ih kun hazardaj vortoj. Ambaŭ viroj estis vestita pli expensively ol li estis. Ih vizaĝoj ŝajnis severa, sed ili ne aspektas kiel ŝtelistoj kiuj ŝtelis de senkulpaj vojaĝantoj.
  
  
  "Kio estas la afero kun vi, mia amiko? Vi ŝajnas iom nervoza, " la alta viro diris trankvile.
  
  
  Carlo metis fingron al lia kolumo faciligi lian egoismon. "Mi estis scivolanta-eble
  
  
  Ĉu vi konas min? "
  
  
  "Ne, mia alia mi, mi ne konas vin."
  
  
  "Mi sentas, kiel vi rigardas min."
  
  
  "Mi rigardas al vi, sed mi ne estas rigardanta," la alta viro diris. Tiam li ridis.
  
  
  Carlo estas maltrankvileco rapide turnis sin al timo. Dirante al si, ke Emu ne devas resti ĉi tie, ke li povus ŝanĝi la kupeo, li kliniĝis kaj rapide kaptis lian valizon. Sed kiel li komencis moviĝi el sia seĝo, la alta viro vidalvide lin, piedbatis lin kaj kovris la valizo en loko, blokante Carlo vojo kun lia piedo.
  
  
  "Ne forlasu nin, mia amiko. Ni#? ati via firmao, " li diris per minaca voĉo.
  
  
  Subite, la masiva viro, la okuloj klakis malferma. Li glared at Carlo. "Jes, sidiĝu. Kaj silentu se vi ne volas esti ofendita."
  
  
  Carlo falis reen en sian sidlokon. Li estis tremanta. Li sentis, ke io rampas malsupren egoismo estas vango. Li brosis la egoismo for kun sian manon, tiam konsciis estis post banko.
  
  
  "Kial vi faras tion? Mi neniam vidis vin antaŭe. Kion vi volas de mi?"
  
  
  "Mi diris al vi, silentu," la fortika viro grumblis.
  
  
  Konfuzita kaj terurita, Carlo restis, kie li estis ĝis la trajno tirita en la stacidomo en Triesto. Li estis tiel timigita, ke li nur akiris ĝis kiam la granda viro staris supren kaj faris geston. "Ni iru. Vi iras # anta? en de ni."
  
  
  Alta sunsubiro viro en jako. Li eltiris mallonga, larĝa-bladed tranĉilo. "Ni prenos vian valizon, mian alia unu. Kondutu bone, se vi volas vivi."
  
  
  Carlo protestis. "Mi ne havas ion ajn de valoro en mia valizo. Kompreneble, ĉi tio estas eraro; vi faris eraron."
  
  
  "Ni havas la#? usta persono, kaj la rajto valizon." La akra fadeno de la tranĉilo pikis Carlo kolo. "Silentu kaj iru."
  
  
  Kiel Carlo piediris malrapide malsupren la trajno paŝoj, ŝvitado kaj tremis kun timo, ĝi okazis al li ke eble ĉi tiuj homoj mortigus lin, negrave kion li faris por ni. Paniko tondris en la egoismoj de la kapoj. Kiel li paŝis eksteren sur la stacio platformo, Egoismo okuloj kaptis ekvidon de la uniformo de policisto en la homamaso. Li instinkte kriis, " Bonvolu helpi min!"
  
  
  Li kuris al la policano, sed la tranĉilo klingo iom sovaĝe en la emuo estas la kolo. Li ŝanceliĝis, spasme penantan spiri. Kio estis la kialo? Kial ili devas egoismo valizon? Konfuzita en ambaŭ direktoj, li blinde kuris de la fino de la platformo, kaj kun krio, kiu turnis en la morto? emo, li falis malsupren al la reloj ...
  
  
  
  
  
  
  La unua ĉapitro
  
  
  
  Washington mola pluvo estis falanta. Densa nebulo pendis super la urbo kiel griza jako. Kiam li rigardis el la fenestroj de lia hotelĉambro, li povus vidi ŝin preskaŭ tiom kiom la Kvinangulo povus ĵeti. Nur en kazo, mi provis vidi la silueton de la Sovetia ambasado sur la strato. Mi estis scivolanta se iu ajn#? irka? la knaboj ' egoismoj estis okupata venanta supre kun la projektoj mi estis asignita por interrompi.
  
  
  La telefono sonoris, kaj li rapide iris al ĝi. Tie estis mesaĝon atendante ŝin de David Hawke', la viro kiu estis nomita ĝis la signaloj por HAKILO, la mantelo kaj ponardo agentejo kiu dungis min. La laboro estis riska kaj foje la horoj estis terura, sed mi renkontis multajn interesajn homojn.
  
  
  La voĉo, kiu venis sur la linio apartenis al unu el Falko estas helpantoj. "La malnova homo estas en kunveno, kaj li diras ke li estos ligita por longa tempo. Li diras al vi por preni la tago ekstere kaj paroli al li morgaŭ."
  
  
  "Dankon," mi diris, kaj pendigis, sulkigis la brovojn. Kiam David Hawke'estis implikita en longa renkontiĝoj, ĝi kutime signifis ke io iris malĝustan sur nia parto.
  
  
  Senpacienco mordis min kiel mi demetis mian tutan ekipaĵon - a luger en ŝultro pistolujo, a stiletto en mia maniko, malgranda gaso bombo ke ŝi partoj unue surbendigita al la interno de mia femuro-kaj paŝis en la duŝejo. Foje mia negoco estis kiel militistaro unu: rapidu, aŭ atendi. Mi ne estis en Washington por du tagoj, atendante ordonojn, kaj Hawk ankoraŭ ne diris al mi, kio okazas. Kiam ĝi venis al incomprehensibility, multaj Orientanoj povus esti eltirita de la malica okulo de la malgrasa maljuna profesia kiu kuris Operacioj HAKILO.
  
  
  Hawk vokis min al la ĉefurbo tra Nov-Delhio, kie li ĵus kompletigis komisio. La voko estis markita kiel "Prioritato 2", kiu signifis ke urĝa kazo estis preta. Nur Odino estas Prioritato instruoj povus akiri agento hejmo pli rapida, kaj Prioritato estis rezervita por # mesa? o sendita kiam la Prezidanto estis sur la hotline kaj la Sekretario de Ŝtato estis mordi siajn ungojn al la artikoj.
  
  
  Tamen, mi nur povis paroli al Falko unufoje ekde la alveno, kaj ke la konversacio estis mallonga. Ĉiuj li diris al mi, ke li havis komision venanta supre, kiu estis malfermita en mia strateto.
  
  
  Tio verŝajne signifis, ke mi povus akiri mortigita.
  
  
  Ĉirkaŭvolvinte mantuko ĉirkaŭ sia talio, li aŭskultis al la novaĵoj dum razanta. Tie estis multe okazas en la mondo nun tio ne okazis antaŭ ol, kaj por la plej parto, ĝi ne estis tre bona. Kune kun la morna vetero, ĝi estis sufiĉe por sendi lojala amiko al la baro por la alia duobla bourbon. Sed ĝi estis nokto, kiu povis esti signife heliĝis supre se la viro sciis la ĝustan knabinon. Kaj mi nur sciis, ke ŝi.
  
  
  Ŝia nomo estis Ellen. Ŝi laboris por tre multekosta advokato kiu specialigas en Supera Tribunalo kazoj. Mi ne scias kiom bona li estis kiel advokato, sed se liaj mallongaj resumoj estis duone tiel granda kiel lia sekretario, li # ver? ajne neniam perdis la kazon.
  
  
  Mi ne vidis Ellen en preskaŭ jaro, sed ĉar ŝi sciis, kion mi faras, mi ne devas proponi ajnan longaj klarigoj, kiam Oni vokis ŝin. Ŝi diris, ke ŝi volus lasi aliajn planojn por la nokto. Mi veturis trans urbo al ŝia apartamento en la aŭto ke HAKILO alportis por mi. La nebulo estis tiel densa, ke mi devis movi malrapidege.
  
  
  Ellen estis portanta # stre? a nigra vesto kun mergi dekoltaĵo. Ŝi prenis mian mantelon, tiam meti ŝiajn brakojn ĉirkaŭ mian kolon, alpremis la plenaj mamoj kontraŭ mi, kaj donis al mi kison kiu havus fandita statuo estas brovojn.
  
  
  "Surmeti't # mal? paro via tempo," ŝia patro diris.
  
  
  "Ekzistas neniam ion perdi kun vi. Hodiaŭ vi estas ĉi tie, morgaŭ vi estas gone." Ŝi ridetis al mi. "Mi prenas ĝin ke vi estas # ankora? laboranta por tiu aĉa maljunulo, Hawk?"
  
  
  "Efektive, sed hodiaŭ ĝi estas ĉiuj viaj."
  
  
  Ŝi levis brovon. "Tio sonas tre interesaj, s-Ro Carter."
  
  
  Ni decidis ne iri eksteren. La vetero estis tro malbona, kaj cetere, la vero estis, ke neniu estas? irka? ni volis vagas tro ege de la dormoĉambro. After Ellen fritita nin steaks kiel dika kiel la dimanĉo New York Times, ni sidis kaj trinkis vinon kaj parolis pri tio, kio okazis al ni en la jaro kun ili ferrets kiel ni vidis unu la alian. Ŝi diris min pri ŝiaj aktivecoj, kaj mi diris al ŝi kie mi estis, se ne feliĉa kun ĉio, kion mi faris.
  
  
  Tiam li alportis sian glason kaj piediris supren al ŝi sur longa baha'i. Kun malrapida rideto, ŝi malplenigis la reston de sia vino, tiam klinis malsupren, ŝia nigra robo glitante malsupren ŝia blanka brusto, kaj etendis sian mug apud la mia.
  
  
  "Fine, Nick," ŝi diris. "Mi estis komencanta pensas, ke vi neniam akiri al tiu punkto."
  
  
  Li ridis mallaŭte kaj lasis siajn fingrojn gliti malsupren ŝia robo kaj super la moleco de ŝiaj mamoj. Ŝia cico estis malmolaj kaj rigidaj kontraŭ mia palmo. Mi kisis al ŝi kaj sentis ŝian rapida lango, kaj tiam ŝi turnis sin kaj falis en mia rondiro.
  
  
  Restadi sur ŝiaj lipoj, ŝiaj egoismo esploris ŝin, ĝis ŝi respondis arde. De la tempo la kiso estis super, Nah estis senspira, ŝiaj mamoj tremoj supren kaj malsupren.
  
  
  "Nick, ĝi estis tro longa."
  
  
  Jes, efektive, mi pensis.
  
  
  Starante supren, li tiris ŝin al ŝiaj piedoj, etendis supren, kaj disbutonis la malantaŭo de ŝia robo. Li malrapide malsupreniris la rimenojn de ŝiaj ŝultroj, tiam malkovrita ŝi plenaj mamoj. Mi kisis ŝin denove, kaj ŝiaj manoj glitis malsupren mia malantaŭa.
  
  
  "La dormoĉambro, kie ŝi estis antaŭe?" Mi demandis ŝin.
  
  
  Ŝi kapjesis, serĉado de mia buŝo, kaj mi kaptis ŝin kaj portis ŝin tra la pordon al la lito.
  
  
  "Granda?" Mi demandu al ŝi, kiel mi staras super ŝi, prenante de mia mantelo.
  
  
  "Bone, Nick."
  
  
  Li finis prirabi kaj pendigis la luger super la dorso de unu seĝo. Ellen rigardis min kun malluma kaj smoldering okuloj.
  
  
  "Mi deziras, ke vi ne portas tiun aferon," ŝi diris. "Ĝi memorigas min de tio, kion vi faras por loĝado."
  
  
  "Iu devas fari ĝin."
  
  
  "Mi scias. Sed ĝi estas tiel danĝeraj. Venu ĉi tien, Nick. Rapidu. Mi volas, ke vi nun."
  
  
  Kiam ŝia edzo alproksimiĝis al ŝi, ŝi grimpis tra la vesto kaj nigraj kalsonetoj, kiuj estis ĉiuj ŝi portis sub. Dum ŝi estis estanta karesita de ŝia interna femuro, ŝi estis estanta kisita de ŝiaj mamoj. Ŝi writhed kiel se mia # tu? o havis ekbruligis fajron.
  
  
  Tiam mi eniris ŝian nah, kaj ŝi kreskis sub mi, sinkronigante ŝin movadoj kun la mia. Ni atingis la kulminon kune.
  
  
  Ŝi estis ĉiuj mi memoris, kaj pli.
  
  
  Niaj korpoj ankoraŭ estis konektita kiam la telefono sur ŝia lito tablo sonis. Ellen grimaced, tiam rampis el sub min kaj kaptis la telefonon. Ŝi aŭskultis al la voĉo en la telefono, tiam donis ĝin al mi. "Ĝi estas ke persono."
  
  
  "Mi esperas, ke mi ne interrompi ŝin," David Hawke'diris.
  
  
  "Vi estis sufiĉe diabla proksime," emu diris al ŝi. "Kiel vi scias, kie li estis?"
  
  
  "Edukita konjektas, ŝia, mi supozas, ke vi volas nomi ĝin, ŝi scias, ŝi diris tion al vi por preni la tagon, Nick, sed aferoj fine komencis montrante supren. Ŝia hotelo ŝatus ke vi iru al la vendejo, kiu estas malfermita nun."
  
  
  Li pendigis supren la telefonon
  
  
  Mi ellitiĝis kaj vestis sin denove. "Ajna # mesa? o por tiu abomena maljunulo?" Ellen estas # alproksimi? o al la tago demandis al ŝi.
  
  
  "Jes," ŝi diris kun malforta rideto. "Diru al em ke mi pensas, ke lia tempo estis mirinda."
  
  
  La pluvo trankviliĝis de la tempo ĝi atingis la Amalgamita Gazetaro kaj Drato Servoj-konstruaĵo en Dupont Circle. Ĝi estis vendejo, kiel egoismo-Hawk vokis ĝin, kovrilo por la HAKILO operacioj centro.
  
  
  Nur la lumoj en Hawk oficejoj estis sur kiel li rapidis malsupren la silenta koridoro. Paro de viroj sidis en la atendejo. Odin ĉirkaŭ ili ektirita sian dikfingron en la direkto de alia tago, kaj eniris en ĝin kaj trovis Hawk Egoismo ĉe la tablo. Li aspektis kiel li ne havis tre bonan nokto dormon.
  
  
  "Do, Nick, kiel estis via nokto?" "Kio ĝi estas?" li demandis en seka voĉo.
  
  
  "Ĝi estis granda dum ĝi daŭris." Vendi ĝin sen demandanta.
  
  
  "Mi estis kuranta de unu malbenita renkontiĝo al la venonta, provante ellabori la detalojn de#? i tiu nova tasko." Hawke's malestimo por burokratismo montris sur lia vizaĝo. "Nun io okazis kiu donas emu speciala urĝeco. I?? l doni vin la informo, ĉi-nokte, ĉar mi volas, ke vi flugas al Parizo en la mateno."
  
  
  "Kion mi fari kiam mi akiras tie?"
  
  
  Falko malfermis tirkeston kaj eltiris Manila dosierujo. Ĉirkaŭ la dosierujo, li eltiris plurajn fotojn. Li glitis la fotoj trans la tablo. "Rigardu ĉi. Ĉi-tio nerimarkinda malgranda aparato ke vi vidas ĉi tie estas ekstreme valora peco de ekipaĵo."
  
  
  Mi zorge ekzamenis tri fotoj de ŝi. "Ĝi estas evidente elektronika aparato. Sed kio alie estas ĝi?"
  
  
  "Kiel vi scias, ni havas tre kompleksa satelito viglado sistemo. Ĝi estas multe pli valora ol io ajn la Rusoj, aŭ la Ĉina povis plibonigi. Granda parto de la sukceso de nia sistemo estas la aparato montrita en#? i tiu fotoj. Ĝi havas la kapablon al celo ĉe eta movanta celo de longa distanco kaj kapti la plej etan sonoj farita de tiu celo."
  
  
  "Mi komprenas, kial ĉi-tio estas valora."
  
  
  Falko disŝiris la envolvaĵo de lia nigra cigaro. "Tio permesas al ni spuri#? io ke la Sovetianoj ricevas de ilia spiono satelitoj, kaj rekordo#? i#? iu por posta malkodado. Kiom satelito inteligenteco estas koncernita, tio ĉi estas la plej dezirinda servo en la mondo."
  
  
  "Kaj ĝi estas ne pli granda, ol homa pugno."
  
  
  Falko kapjesis kaj iom en lia cigaro. "Tio signifas, ke la egoismo estas facila por ŝteli kaj facila por kaŝi."
  
  
  Li preskaŭ povus diveni la resto. "Iu sur la alia flanko prenis super unu el la ponies?"
  
  
  "Ni lasu la Brits akiri kelkaj#? irka? ili. Unu estis ŝtelita en Londono."
  
  
  "La Rusoj?" Mi demandis ŝin.
  
  
  "Ne," Falko diris. "Sed ili ŝatus havi egoismoj, damne. La Ĉina, tro. Nun lasu min doni al vi unu spino, Nick. Kion vi scias pri la organizo nomita "Topcon"?"
  
  
  Kiam li aŭdis ŝian nomon, li klinis antaŭen. Mia reago devas rivelis mia kreskanta intereso, ĉar Hawke'permesis sin maldika kaj iom laca rideto.
  
  
  "Topkon" - ripeti ĝin. "Mi scias, ke ĝi ekzistas. Kiel vi, mi aŭdas klaĉo pri la spiono komerco."
  
  
  "Ĝi estas sendependa kaj sukcesis inteligenteco organizo. Efika. Ne tiel longe # anta? e,? i#? ajni havi saltis supre ekstere de nenie, sed ĝi tuj iĝis faktoro en la Orienta-Okcidenta spionado milito. Topcon ŝtelas sekretoj kaj vendas ih ĉe la plej alta prezo. Tiel ege, la ferret havas plejparte estis ŝtelita de niaj sekretoj, kaj plejparte ruĝa ih estis aĉetita ."
  
  
  Falko estis vere laca. Li metis la unlit cigaredon en cindrujon kaj mallarĝiĝis la okulojn. "Topcon estas malluma organizo, sed ŝajne kohera kaj zorge kontrolis. Eble tio estas la plej bona ebla spiono organizo kreita kun ili de ferret, kiel Gehlen kreis sian propran en Germanio post la milito. Kaj ni ne povas identigi la personon, kiu gvidas ĝin. informo pri nen havas eskapis nin ."
  
  
  "Mi scias. Li povus fari paron de haltas en preskaŭ ajna granda urbo en Eŭropo kaj doni al la adreso de la loka Sovetia kaj Brita inteligenteco ĉefoj, sed Topcon estas tute malsama afero. Mi ne povas diri al vi la nomon de iu ajn, kiu laboras por ili."
  
  
  "Kaj mi supozas, ke vi estis scivolanta kiam HAKILO estus defio ĉi tiu firmao kaj provi elkompreni kiu kuras ĝin."
  
  
  Ŝi, chuckled. "Mi bezonas laboron, se tio estas kion vi volas diri."
  
  
  "Nick, Topcon havas la altvalora malgranda aparato montrita en tiuj fotoj. Ili metis la egoismo supren por aŭkcio."
  
  
  Hawke'malfermis la tekon denove kaj elprenis detalon ĉirkaŭ la ĵurnalo li transdonis al mi. "Antaŭ ol mi da? ri, mi volas, ke vi legu ĉi tiun sciigon."
  
  
  Ŝia patro sulkigis la frunton kiel li rapide skanis la itala ĵurnalo tondaĵo. La rakonto estis tre mallonga. Nen raportis pri la morto de vojaĝanto nomis Carlo Spinetti kiu estis ponardita al morto. La murdo estis farita sur trajno platformo en Triesto. Policoj
  
  
  Ili volis, ke la du viroj, kiuj estis farita la krimo de ŝtelado de Carlo Spinetti la valizo.
  
  
  "Kio estas la rilato inter ĉi tiu kaj la resto de kio vi parolis al mi?" Hawka demandis ŝin.
  
  
  "La murdintoj ne estis interesita en la enhavo de iliaj viktimo valizo. Ili devis vojaĝi glumarko kiu jam estis en la sako. Sticker kiu kaŝis microdot kun valora datumo." Falko prenis la sekciaj kaj skuis sian kapon. "Carlo Spinetti eĉ ne scias, ke li estis portanta egoismo."
  
  
  "Sen egoismo estas scio, egoismo estis uzita por transportado#? teladi datuman?"
  
  
  "Absolute fantazia. Kaj Topcon estas respondeca. Ili uzas la fervojo kontrabandi informo, transporti#? teladi sekretoj ĉirkaŭ la libera mondo malantaŭ la Fera Kurteno. Ili uzas la Orient-Express, kiu kuras ĉirkaŭ Parizo Sofia tra Milano, Triesto kaj Beogrado. Ni estis proksime vigladon la aero vojoj, do ili evoluigis alian transit route ."
  
  
  Ĝi kombinis diversaj pecoj de informo. "Kaj vi pensas, ke la elektronika aparato ŝtelita de Topcon estos transportitaj tra tiu transito."
  
  
  "Plimulto de kion mi diris al vi, venis al ni el bulgara desertor nomita Jan Skopjo. Li informis nin, ke Topcon havas aparato kaj planoj alporti egoismo Sofia sur la Orient-Express. Odin ĉirkaŭ la rusa Popolo, a high-ranking KGB oficialulo, planoj renkonti kun Topcon agento sur estraro la trajno por negoci interkonsenton antaŭ alveni en Sofia. Vi, Nick, devus renkonti kun Skopjo en Parizo, akiri ajna aliaj detaloj, kaj interkapti la kargo antaŭ ol ĝi ŝanĝas manojn."
  
  
  Li prenis alian aspekton ĉe la fotoj de la aparato. "Bone."
  
  
  "Mi venigis vin al Washington kun la intenco de instruanta vin trovi la monitoro. Ĉe la tempo, mi ne scias, kiu havis ĝin. Tiam la Skopjo kazo komencis rompi malsupren, do mi devis prokrasti la decidon."
  
  
  "Mi komprenas. Kaj nun, tempo estas spiranta malsupren niaj koloj. Li devas akiri al la aparato # anta? ol la Rusoj faras."
  
  
  "Dum vi?? e faranta # tio? i, se vi hazarde malfermis la tegmenton de Topcon, mi ne estus tute seniluziigis."
  
  
  "Mi vidos kion mi povas aranĝi." Ĝia ellitiĝis. "Ajnaj pli foraj instruoj?"
  
  
  "Vi estas kontraŭ la KGB kaj Topcon. Kaj Dio scias, kiu alia povus havi enŝovis ĉirkaŭ esperanta akiri ke monitor. Tiel rigardi viajn paŝojn, Nick. Mi ne volas perdi ŝin, aŭ la monitoro, aŭ vi."
  
  
  Mi promesis, ke mi volus provi savi mian egoismon de tiu malobservo.
  
  
  
  
  La dua ĉapitro.
  
  
  
  
  Tie estis carving tago de la sekvanta tago, kiam ĝi alvenis en Orly Flughaveno proksime de Pariza. La vetero estis malvarmeta sed klara, kaj la taksio promenado al la Princo de Aĝo Hotelo ĉe 33 Avenue George V estis tre agrabla. Parizo rigardis la sama, krom por la iam ajn-kreskanta trafiko sur la stratoj. Tie estis kelkaj burĝonoj sur la arboj, kiuj vicigis la bulvardojn. Mi estis nostalgically rememorigita de kelkaj de mia preferata standardoj: la Rue Por-ee kun fero-vestita balkonoj en la Montparnasse areo, kaj la bela Strato Faubourg-Poissonniere, kiu kondukis rekte al Foley. Sed mi ne havas tempon por tio nun. Jana Skopjo estis supozita por trovi ŝin.
  
  
  Ĉe noktiĝo, mi estis aktiva en la Princo de Aĝo. Ŝi markas la Skopjo nombro li donis al ni kaj vokoj emu. Egoismo estas vo? o estis malalta, forte akcentita, kaj # stre? ita.
  
  
  "Iru al la Loko des Tri Gracoj proksime de Foley," li diris al mi. "Je la sepa. La pli baldaŭ la pli bone, kiel vi Usonanoj diras." Tie estis iometa nervoza rido. "Mi estos ĉe Duko la Trinkejo, unu bloko de mia hotelo."
  
  
  "Mi estos tie," mi diris.
  
  
  Antaŭ ol lasanta la hotelo,? i estis kontrolita de Luger - Wilhelmina. Ŝi pensis, ke tiaj antaŭzorgoj estis por unu kialo ke ŝia estis ankoraŭ viva, dum paro de Killmasters kiu antaŭis min estis listigitaj kiel Malvarma Milito viktimoj en speciala dosierujo, ke Hawke'nutrita en ŝlosita tirkesto de sia seĝo.
  
  
  Elprovanta la stiletto kiu nomis ŝin Hugo, ŝia maldekstra brako fleksita. La mortiga tranĉilo glitis nete ĉirkaŭ ĝia glavingo kaj en mia mano. Li kapjesis al si mem, kontenta, ke li tiel preparita por kio kuŝis antaŭe, kaj tiam iris malsupren laŭ la ŝtuparo kaj eksteren en la printempa sunbrilo de Bryliv.
  
  
  Mi tagmanĝis frue ĉe Chez des Anges restoracio, sur la Bulvardo Latour-Maubourg coq au vin, oeufs en meurette kaj mug de bonega Burgundy wine. Tiam mi prenis ŝin per taksio al la Respubliko Placo.
  
  
  Pro tio mi sciis, ke la areo kaj volis esti kroma zorgema ke nokto, mi pasis ŝin por la resto de la piediro. Estis jam multe da strollers sur la stratoj, kaj ĝi estis agrabla por pasi mimmo de ili kaj akiri perdita. Mi vidis grandan grupon de junaj homoj ĝuas printempa nokto ekster la Belleville metro-stacioj. Tiam li pasis sub la kaduka archway kiu havis iam kovris la Citi de Trevize, kaj trovis sin en la malgranda kvadrata, ke Skopjo estis menciita. Ĝi havis la aspekton de malnova Parizo - parka benko kun fontano.
  
  
  Estis tri hoteloj en la kvadrato, ĉiuj malgrandaj, kaj unu? irka? ili estis la Duko Bar. Mi eniris kaj ĉirkaŭrigardis. La loko estis senhoma, ŝajne nur kiel la Skopjo hotelo. Egoismo trovis ŝin sidanta ĉe tablo proksime de la malantaŭa pordo kiu kondukas al la malantaŭa ĉambro. Ŝi, iris supren al li.
  
  
  "Tie estas floroj en la reĝino neas ĝin, herman," mi diris.
  
  
  Li studis mia vizaĝo. Li estis altstatura, maldika viro kun palflavan viza? o kaj la malluma rondoj sub la okuloj. "Ĝi estos frua printempo," li diris singarde.
  
  
  Ŝia sel estas kontraŭaj lin sur seĝo. Ni estis solaj ĉi tie, krom por la kelnero ĉe la trinkejo. "Lia nomo estas Carter," mi diris. "Kaj vi, Jan Skopjo."
  
  
  "jes. Agrable renkonti vin, s-Ro Carter." La egoismo manieraĵoj estis eĉ pli nervo-turmentanta ol la egoismo # vo? o sur la telefono. "Ni devas fari#? i tiu kunveno mallonga. Ŝi, mi pensas, ke ili trovis, kie mi loĝas. Mi ne scias, kion ili signifas, sed mi ne volas ilin vidi min kun vi."
  
  
  "Bulgara agentoj?" Mi demandis ŝin.
  
  
  "Mi ne estas certa. Eble ĝi estas la Topcon homoj. Ili estas..."
  
  
  La kelnero venis kaj prenis nian ordo. Skopjo atendis, ke li alportu la trinkaĵojn kaj tiam maldekstren denove antaŭ ol rekomenci la diskuton.
  
  
  "Tie estas viro, rigardanta super mia hotelo," li diris mallaŭte. Li ekrigardis super sia ŝultro ĉe la pordoj de la malantaŭa ĉambro svingiĝis malferma, kie la kelnero havis nur malaperis. Tiam li turnis sin al mi. "La ŝtelita aparato estos liverita sur la Orient-Express en du tagoj en Lausanne, Svislando. La trajno haltas tie frue en la mateno."
  
  
  "Kial Lausanne?" Mi demandis ŝin.
  
  
  "Topcon sidejo en halo en Svislando. Mi ne scias kie." Li konservis proksiman okulon sur la enirejo de la halo. La kelnero revenis en la ĉambron kaj piediris super al la trinkejo.
  
  
  "Kiu portos la?#? teladi aparaton?" Mi demandis ŝin.
  
  
  "Tio ĉi estas precipe granda operacio por Topcon. Sekve, la#? teladi nemoveblaĵo estos translokigita al la kapo de la organizo."
  
  
  "Kiu estas tiu?"
  
  
  Skopjo malfermis sian buŝon por diri ion, sed ne povis akiri niajn vortojn el. Egoismo estas okulojn malfermis larĝe kaj lia buŝo malfermiĝis eĉ pli. Li aŭdis malfortan bruon malantaŭ la rondiranta pordoj, malantaŭ Skopjo, kaj vidis, ke unu el ili movas ĉirkaŭ ili. Skopjo estas makzelo laboris soundlessly kiel li tenis futilely ĉe punkto en la mezo de la ventro de sia dorso. Tiam li kolapsis en seĝo.
  
  
  Ŝi atingis por Wilhelmina, fariĝas supren de sia seĝo. Tiam ŝi vidis malgrandan dart # senmovi? i#? iu super Skopjo estas reen. "Skopjo?" Mi diris, levante egoismo kapo. Sed li estis jam morta.
  
  
  Ĉe tiu momento, la kelnero turnis sin al ni kaj vidis kio okazis. Egoismo ignorita ŝi krias kaj kuris tra la svingo pordoj al la malgranda kuirejo kaj man? o? ranko. La pordo kondukanta al la strateto estis malfermita.
  
  
  Pasante tra la malhela pordo, li singarde eniris la strateto, Luger en la mano. Tie estis pezaj ombroj, kaj unue li ne povis vidi ion ajn. Tiam li kaptis ekvidon de malhela figuro aperanta sur la brila strato.
  
  
  Kiam li atingis la trotuaron, li haltis kaj rigardis rekte antaŭen. La viro kuris malsupren de la bloko, homoj rigardas la emu iri.
  
  
  Li holstered la granda Luger kaj iris post ĝi. Li turnis la angulo kaj mi sekvis. Li estis kaptanta supre kun ŝi. Li turnis alia angulo kaj ni estis en la Rue Bergere. Blindiga neono lumoj flosis supren en la mallumo. La viro estis ankoraŭ kuranta # anta? en. Li tenis kurante post li. Turistoj kaj denaska Parizanoj haltis kaj rigardis. La viro malaperis malsupren mallarĝa strateto, kaj li perdis ĝin denove.
  
  
  Mi kuris al la strato enirejo kaj fiksrigardita en la mallumo. Egoismo estis nenie esti vidita. Ĉiuj mi povis vidi, ke ŝi estis pordejoj, kelkaj stratetoj, kaj alia sekcantaj strateto. Wilhelmina tiris ĝin ekstere denove kaj piediris pli atente. Li povis esti ie ajn, kaj mi havis la malavantaĝon de devi sekvi lin por timo de estanta embuskita.
  
  
  Pasante mimmo,? i estis kontrolita de#? iu pordo. Ili ĉiuj estis malplenaj. Ĝi estas tre ebla ke li atingis la sekcantaj street antaŭ ol li atingis la angulo de ĝi. Mi iris tra la strateto kaj ne vidi ion ajn en nen. Li malrapide movis sur al la sekvanta unu, nun certe li jam perdis ĝin.
  
  
  Kiam mi eniris la strateto, tie estis kelkaj movado apud mi. Io batis mia dekstra pojno malfacile, kaj Wilhelmina perdis ĝin. Grandaj manoj kaptis min kaj frapis min sur miaj piedoj, kiu batis la cobblestones, vundante mia dorso kaj ŝultro.
  
  
  Kiam mi rigardis supren, mi vidis du figurojn staranta antaŭ mi. Unu estis la maldika, mustachioed viro mi postkurita tra la stratoj de Parizo, kaj apud li estis egoismo, granda, kalva, hulking ulo, la viro kiu estus batis min kun peco de plank kaj frapis min al la tero. Slim estis tenanta pecon de fera tubo piedo kaj duono longa en lia mano. Mi scivolis se ili volas logis min ĉi tien por mortigi min.
  
  
  "Kiu estas vi?" Mi demandis al ŝi,
  
  
  esperanta halti ih. "Kial vi mortigis Skopjo?"
  
  
  "Ça ne vous regarde pas," la granda viro diris, diranta min ĝi estis mia afero.
  
  
  "Sendo-woo," alia aldonita, instigante la granda viro por daŭri.
  
  
  Li faris. Li batis min en la vizaĝo kun pikaĵa ŝuo. Mi ekprenis ŝian piedon kaj haltis ŝin de frakasos mian kapon en. Ŝia tordita malfacile, rolling teni la premon sur lia kruro. Momenton poste, li rompis sian maleolon, kaj ostoj krakis. Li kriis kaj frapis la trotuaro.
  
  
  Hardy svingis la pipo ĉe mi, kaj kiam ĝi ruliĝis for, ĝi laŭte krakis sur la trotuaron apud mi. La pipo venis malsupren denove, sed ĉi tiu tempo Ne kaptis ĝin kaj tiris malfacile. Li falis sur la supro de mi, perdanta la tubo. Li tiam provis liberigi sin, sed dum li estis draŝanta ĉirkaŭ ŝia egoismo tranĉi sian kolon kaj aŭdis la krako de ostoj. Li estis morta kiam li batis la trotuaro.
  
  
  Kiam ŝia patro akiris al liaj piedoj, la granda viro estis provanta reveni en la ludo. Tuj kiam li provis ekstari al unu ĉiu tribo, batis ŝia egoismo super la kapoj, kaj li kolapsis sur la trotuaro. Estas mortinta.
  
  
  Mi demandis ŝin, kaj trovis Wilhelmina, tiam Stahl rummaging en ih poŝoj. Tie estis neniu identigo kartoj. Pro tio ke ili parolis en la franca, mi pensis ke estis pli verŝajne ke ili estis Topcon homoj de Svislando, prefere ol bulgara agentoj. Jan Skopjo konfesis al HAKILO ke li laboris por la KGB kaj Topcon kaj helpis plani la ŝtelon de la monitoro. Kiam Skopjo dezerta, Topkon aŭ la KGB devis fermi supre iliajn egoismojn. Evidente, tio estis Topcon la laboron.
  
  
  Ŝi estis ronde rezigni sur petanta ion ajn de valoro en la korpoj, kiam ŝi trovis bataleto de taŭzitaj papero en la maldika viro poŝo. Ĝi estis en la franca: Klaus Pfaff. Gasthaus Liucerne, L. Minuit le deuze.
  
  
  Li rimarkis la etikedo sur la # interna? o de la egoismo camisole; nen havis la inicialojn H. D. Li ŝovis la paperon en sia poŝo kaj zorge ekzamenis la maldika viro apero. Tiam ŝi rapidis for en la ombroj de la Pariza nokto.
  
  
  
  
  La tria ĉapitro
  
  
  
  
  Frue la sekvan matenon, mi kontrolis kelkaj malgrandaj hoteloj en Citi de Trevize, kaj akiris bonsortan ĉe la tria halto. Du viroj registris la tagon antaŭ ol hieraŭ. Unu estis maldika kaj la aliaj estis grandaj. La maldika homo ensalutinta kiel Henri Depay, nomo kiu egalis la inicialojn sur lia jako. La granda unu, la nomo estis Navarro.
  
  
  Li povus fari kelkajn konjektojn de piecing kune lia pecoj de informo. Depe estis supozita aperi por matematiko kaj iras de la nomo de Klaus Pfaff post kiam li akiris liverita de Skopjo kaj mi. La litero L kaj tiam montopinto en la noto verŝajne signifis Lausanne. Aŭ tiel ŝajnis al ŝi. Depay estis renkonti Pfaff ĉe la difinita tempo, je la noktomezo, kaj diri Ilin kiel aferoj iris ĉi tie en Parizo. Supozeble, tiam Pfaff raportos al la kapo de Topcon. Se Pfaff mem estis granda viro.
  
  
  Tie estis klara kurso de ago por mi. Mi iras al Lausanne, ĉar tio estas kie la ŝtelita monitoro volas akiri sur tabulo la Orient-Express. Kaj Pfaffa estus renkontinta ŝin anstataŭe de Depe. Se Pfaff mem ne estis Topcon executive kiu estus portinta la aparato sur la trajno, li verŝajne estus sciinta la gvidanto identeco. Eble mi povas konvinki ŝin egoismo malkaŝi ĉi tiu sekreta identeco.
  
  
  Li povus havi suriris la Orient-Express en Parizo ĉe la Gare de Lyon, sed pro tio ke li atendis ŝin esti sur tabulo iom da tempo poste, kaj ĉar tempo gravis, li dungis aŭton por preni ŝin al Lausanne. Ŝi estis dungita fare de Mercedes-Benz 280SL, flava sporta aŭto, kiu ankoraŭ odoris nova. De malfrua mateno, li estis ekstere de Parizo kaj sur lia vojo al Troyes kaj Dijon. La vetero iĝis pli varmeta, kaj ĝi estis agrabla promenado. La kamparo estis monteta kaj verda, sed kiel ni akiris pli proksiman al Svislando, ĝi iĝis pli monta.
  
  
  En la mezo de la sekva tago, lia aŭto movita al Svislando, kaj la vojo estis mallarĝa kaj winding por momento. Neĝo pintoj povus esti vidita en la distanco, sed ili restis en la fono por la resto de la vojo. Ne malproksime de Lausanne, inter la herbaj montetoj en la? irka? a areo, ŝi estis ekvidita de aŭto kiu subite rompis malsupren sur la flanko de la vojo. Knabino estis peeking sub la egoismo kapuĉo. Li haltis kaj proponis helpi ŝin.
  
  
  "Estas tie io ajn mi povas fari por ŝi?" # Alproksimi? o al la brila blua Lotuso Plus 2 demandis ŝin.
  
  
  Ŝi levis siajn okulojn kaj rigardis min intense. Ŝi estis bela, longa-kruraj blonda en leda antaŭtuko kaj botoj. Ŝia hararo ne estis ŝultro-longo kaj rigardis disheveled. Post koncentranta sur mi por unu momento, ŝia vizaĝo lumigis.
  
  
  "Nick!" ŝi diris. "Nick Carter!"
  
  
  Nun estis mia vico por preni alian aspekton. "Mi timas, ke vi havas la # avanta? o," mi diris uncertainly. "Mi ne kredas ..."
  
  
  "Bonn, lasta jaro#? irka?#? i tiu tempo," ŝi diris en germana akĉento. "La Groning kazo. Nick, ke vi ne memoras!"
  
  
  
  Tiam mi memoris? in, tro. "Ursula?"
  
  
  Ŝi ridetis larĝa, sexy rideto.
  
  
  "Ursula Bergman," mi aldonis.
  
  
  "Jes," ŝi respondis kun rideto radiating de ŝia bela vizaĝo. "Kiel bela de vi veni, nur por helpi malnova amiko en bezono."
  
  
  "Vi havis brunan hararon en Bonn," mi diris. "Mallonga bruna hararo. Kaj brunaj okuloj."
  
  
  "Ĉi tiu estas mia vera haroj," ŝi diris, tuŝante la flaxen fadenoj. "Kaj la okuloj estis kontakto lensoj."
  
  
  Ursula ridis melodiously. Lasta jaro, ni laboris kune dimanĉe en Bonn, Hamburgo por kolekti informojn pri la maldekstrema germana nomita Karl Groening, kiu estis suspektita de morto Okcidenta germana militista informo al certaj individuoj en Orienta Berlino. En ĉi tiu kazo, Ursula estis elfaranta speciala tasko. Ŝia regula tasko estis kun la Okcidenta germana inteligenteco-unuo, kiu estis ekskluzive dediĉita al spurado malsupren kaj detenas iamaj Nazioj, kiu faris militkrimoj. Tio estas ĉiuj Akes rakontis al mi pri ŝi, kaj mi ne havas tempon trovi ekstere pli.
  
  
  "Mi ĉesis post la Groening kazo post kiam ili vokis min reen en Washington," mi diris. "Ĉu la Bonn tribunaloj trovi egoismo kulpa de la akuzoj?"
  
  
  Ŝi kapjesis smugly. "Li estas nuntempe whiling for lia tempo en germana malliberejo."
  
  
  Bonan. Vi volas aŭdi pri la feliĉaj finoj de tiuj ludoj de tempo al tempo. Kio estas vi faranta, Svislando, Ursula, aŭ ĉu mi devus demandi?"
  
  
  Ŝi levis ŝiaj belaj ŝultroj. "La sama afero."
  
  
  "Mi vidas."
  
  
  "Kion vi faras en Svislando?"
  
  
  Ŝi, chuckled. "La sama afero."
  
  
  Ni ambaŭ ridis. Ĝi estis bela vidi alia amiko denove. "Kio estas malĝusta kun la lotus?"
  
  
  "Mi timas, ke ĝi estas Kaput, Nick. Ĉu vi pensas, ke mi povas demandi al ŝi por veturigi min al la urbo?"
  
  
  "Mi ŝatus," mi diris.
  
  
  Ni ludis ludon kiel tiu en Mercedes, ties, eltirita al la vojo kaj gvidita en la urbo. Post kiam li kaptas rapidon, li rigardas Nah kiel ŝi daŭrigas por paroli pri Karl Groningh, kaj vidas la vojon ŝiaj mamoj premi kontraŭ ŝi ĵerzejo bluzo kaj la vojo la mini jupo leviĝas alte sur ŝia longa, plena femuroj. Ursula floris ferret kun ili kiel li renkontis ŝin en Bonn, kaj la rezulto estis impona.
  
  
  "Ĉu vi estas restanta en Lausanne?" Ursula demandita kiel ŝia ŝanĝis al twisty falo. Panorama vido de Lausanne, malgranda vilaĝo metita en la montetoj kun diakiloj de neĝo el la lastaj vintro neĝado super ĝi, malfermis antaŭ ni.
  
  
  "Nur vespere," mi diris. "Eble ni povus akiri kune por trinki en kelkaj humila malgranda ratskeler."
  
  
  "Ho, mi tre ŝatus tion. Sed ŝi estas okupata hodiaŭ, kaj mi devas foriri morgaŭ matene."
  
  
  "Ĉu vi pensas, ke via aŭto estos preta de tiam?"
  
  
  "Mi foriras per trajno en la mateno," ŝi diris.
  
  
  La venontan matenon, nur unu trajno forlasis Lausanne, kaj tio estis mia trajno, la Orient-Express. "Kiel interesa,"li komentis. "Ankaŭ mi forveturos per trajno morgaŭ matene."
  
  
  Ŝi rigardis min kun ŝiaj klaraj bluaj okuloj. Ni ambaŭ taksis la signifon de tiu koincido. Se ni ne laboras kune, se ni ne scias ĉiun alia-a dungantoj, ni devus ambaŭ esti suspektinda. Sed mi vidis ŝin, Ursula Bergman, ĉe laboro, kaj mi fidis mia opinio, ke ŝi ne estis duobla agento.
  
  
  Ŝi havis jam faris supre#? ia menso. Ŝiaj okuloj briletita kun la vera afableco. "Nu, tio estas tre bela, Nick. Ni povas havi trinkaĵon kune sur tabulo."
  
  
  "Mi estas vere rigardanta antaŭan al ĝi." Li ridetis ĉe ŝi.
  
  
  Kiam ni alvenis en la urbo, mi lasis ŝin Ursula ekstere ĉe la Hotel de la Paix sur Avenuo B. Konstanta, en la koro de la urbo, kaj tiam veturis al sendanĝera malgranda pensio sur Place Saint-naŭ.
  
  
  Kiam ŝia alvenis al ŝia ĉambro, ŝia malfermis sian pakaĵon kaj komencis akiranta pretan por la kunveno. Henri Depay estis iranta fari? in? irka? li, kaj mi devis fari ĝin de memoro.
  
  
  Casey akiris ĝin, kiu estis donita al mi de la infanoj ĉirkaŭ la specialaj efikoj kaj redaktado fako. Ĝi estis maskita ilaro, kaj tre sprita unu ĉe tio. Falko sin metis multe kune - li estis sperta en kaŝvesto en lia tago. La aro inkludis strioj de cordon plasta "haŭto" kaj bunta kontakto lensoj, perukoj kaj kusenetoj, tiel kiel multaj malsamaj nuancoj de la konsisto. Tie estis eĉ plasta cikatroj kiu povus esti alligita al ajna parto de la vizaĝo aŭ korpo.
  
  
  Mi metis la ilaron en la fronto de la # pansa? o tablo spegulo. Unue, mi aplikis plasta "haŭto", konstruante tavolojn al dikigi la ponto de la nazo kaj longigi la pinto. Tiam li pumpis sian zigomoj tiel ke la bastonoj rigardis # alfundi? inta, sub la kresko. Post kiam mi plilongigis sian earlobes kaj mentono, mia vizaĝo komencis simili Depeu estas. Tiam mi metis sur kelkaj ego-savvy konsisto, metis sur bruna kontaktolensojn, kaj elektis por lumo peruko bruna. Ŝi rigardis sin
  
  
  en la spegulo. Mi ne pasi por Depe se iu rigardis tro proksime, sed mi povas trompi Pfaff por momento.
  
  
  Ĉe dek-tridek, li veturis trans la Ponto de Besser sur la Rue de la Caroline al la Lucerno, gasta domo. Kiam mi eniris, mi estis mizera estis duona dekduo da klientoj.
  
  
  Mi ne havis#? anco trovi ekstere kion Klaus Pfaff similis. Li povis nur esperi ke mi konkeris lian egoismon tie, kaj ke kiam li alvenis, li rekonus mian pseudo-Depe vizaĝo.
  
  
  Ĝi estis la dekdua, la renkontiĝo tempo, kaj nenio okazis. Juna paro de studentoj venis kaj prenis de la tablo en la fronto, kaj la tablo ĉe la malantaŭo de la ĉambro, alfrontanta la muro, petis ĝin. Tiam venis kvin, kaj tiam dek. Mi komencis pensi, ke Pfaff ne tuj aperos, aŭ ke li jam estis tie. Estis nur unu persono, kaj ke estis poto-pufiĝis germana. Mi ne kredas ke li povus esti Pfaff. Tuta grupo de novaj klientoj alvenis, kaj la loko estis movoplena kun aktiveco. Ŝi ne donas al ni la faintest idea kion mi farus kun Pfaff sub tiuj malsamaj cirkonstancoj. Ĝi estis kvarono pasinta dek unu, kaj mi devis ordoni sandviĉo kaj biero. Nur post kiam la kelnero alportis al mia ordo, la pordo malfermiĝis kaj mallonga, maldika viro eniris. Tie ŝajnita esti ŝvelas sub la egoismo jako. Li haltis nekaŝemaj por tago kaj ĉirkaŭrigardis. Kiam liaj okuloj trovis min, li iris rekte reen al mia tablo. Ĝi devis esti Klaus Pfaff.
  
  
  Li haltis ĉe mia seĝo kaj rigardis ĉirkaŭ la ĉambro denove antaŭ ol sidanta malsupren. Li estis nervoza viro kun slicked-reen blonda hararo kaj maldika cikatro sur lia maldekstra orelo. "Bonjour, - Klaus," la emuo diris al ŝi.
  
  
  Li sidis vidalvide al mi. "Pardonu," li diris," kaj bonvolu paroli la anglan. Vi konas la regulojn."
  
  
  Li ne estis rigardanta min sed tamen sincere, kaj li estis tre dankema al ŝi. La kelnero revenis kaj prenis Pfaff la ordo de kuirita kolbaso kaj sauerkraut. Dum tio ĉi estis iranta sur, li tiris Wilhelmina ĉirkaŭ lia jaka poŝo kaj celis la Luger ĉe Pfaff. Neniu vidis la pafilo ankoraŭ.
  
  
  La kelnero foriris. Pfaff ekrigardis min, tiam rigardis super lian ŝultron. Bonan. Kio okazis en Parizo?"
  
  
  Kiel mi estis preparanta por#? i tiu renkontiĝo, ĝi okazis al mi ke Pfaff nur povus esti la kapo de Topcon, la unu, kiu estis supozita por porti la ŝtelitaj eroj. Sed nun ke la egoismo vidis ŝin antaŭ li, li rimarkis, ke li ne povis esti gvidanto.
  
  
  "Tre multe okazis en Parizo," mi diris.
  
  
  Mia voĉo ektremigis lin. Li centris sur mian vizaĝon por la unua fojo, kaj egoismo okuloj mallarĝiĝis. Mi vidis ilin taksi min. Tiam lia vizaĝo ŝanĝiĝis kiam li rigardis malantaŭen al mia vizaĝo.
  
  
  "Ne, mi ne Henri Depay," mi diris.
  
  
  Kolero kaj timo estis klare videbla sur lia mallarĝa vizaĝo. "Kio estas ĝi?" "Kio ĝi estas?" li demandis mallaŭte.
  
  
  "De kie ĝi venis, ni nomas ĝin vero aŭ sekvoj."
  
  
  "Kiu vi estas? Kie estas Henri?"
  
  
  "Henri estas mortinta," mi diris. "Mi mortigis ŝin."
  
  
  Egoismo estas okulojn drooped eĉ pli, kaj la anguloj de rta twitched iomete. "Mi ne scias se vi estas diranta la veron aŭ ne. Mi disiĝos de ŝi. Mia renkontiĝo estis kun Depe."
  
  
  Li komencis vekiĝi, sed egoismo haltis lin.
  
  
  "Mi ne farus tion," Stahl avertis ŝin.
  
  
  Li hezitis, ankoraŭ sidanta sur la seĝo. Egoismo estas rigardo falis sur mian dekstran manon, kiu nun estis tenanta la Luger sub la tablo.
  
  
  "Jes," mi diris kviete. "Mi ne havas pafilon indikita ĉe vi. Kaj ĝi estos uzita de la egoismo se vi akiri ekstere de tiu # se? o."
  
  
  Pfaff glutis kaj rigardis mian vizaĝon. Ŝi, mi vidis, kiel la egoismo, la menso, laboras, klopodante kompreni, kiu mi estas, kaj provanta taksi mian celon. "Vi ne kuraĝas pafi pafilojn ĉi tie," li diris.
  
  
  "Mi povas iri tra la malantaŭa pordo por dek kvin sekundoj post kiam vi frapis la plankon." Ŝi, esperante ke li volas nomi ŝin bluff. "Kaj ekstero, miaj amikoj atendas min. Ĉu vi volas provi min?"
  
  
  La egoismo estas kolero, la persono, malaperis; la timo ekregis ŝin. Li ne estis kuraĝa viro, kiu estis bona por mi.
  
  
  "Kion vi volas?" li demandis.
  
  
  "Informoj."
  
  
  Li ridis nervoze. "Turisma oficejo en la halo malsupren la strato."
  
  
  Li suspiris. "Esti humila kun mi, mi ŝiras ŝian kapon for."
  
  
  La egoismo grimaco malaperis. "Kio speco de informo vi bezonas?"
  
  
  "Mi pensas, ke ni prefere parolu pri tio en la privata," mi diris. Kun sia libera mano, li atingis en la poŝo de lia doublet kaj ĵetis a wad de Svisaj frankoj sur seĝo, por pagi por niaj ordoj. "Eda estas sur mi," ŝi diris kun malgranda rideto. "Nun, mi deziras vin akiri supren kaj piediras tre malrapide al la ĉefa enirejo. I?? l esti#? usta # malanta? vi, kaj tiu pafilo estos indikita ĉe via dorso. Kiam ni akiras ekstere, ni donos al vi pli foraj instruoj. . "
  
  
  Li diris ke."Ĉu vi pensas, ke vi povas foriri kun tiu stulta afero?"
  
  
  "Prefere vi fidas min."
  
  
  Wilhelmina ŝovis ĝin en unu minuto, kaj ni
  
  
  ni iris ekstere. Egoismo eskortis ŝin al la Mercedes kaj diris al ŝi akiri en la seĝo de la ŝoforo. Ŝia sel sidis apud lin, ĵetis emuo la ŝlosilojn, kaj diris al li veturi al la periferio de la urbo.
  
  
  Pfaff estis tre timigita nun. Sed li stiris la aŭton en la verdaj montetoj, ĝuste kiel li diris al ŝi. Egoismo prenis ĝin al malpuraĵo road, ke foje li iris rekte al la arboj, kaj ordonis emu halti kiam ni estis ekstere de vido de la ĉefa vojo. Kiam la motoro estis turnita for, ŝia patro turnis ĉirkaŭe kaj prenis el la emuo estas Luger en la kapo.
  
  
  "Vi estas faranta suicidon kun ĉi tiu farso," li diris laŭte.
  
  
  "Ĉar via Topcon amikoj akiros min?"
  
  
  Egoismo lipoj streĉita. Tio ĉi estis la unua fojo, ke lia organizo estis menciita. "Ke estas la rajto afero por fari," li diris kategorie.
  
  
  "Ni vidos, en la dume, vi're iranta por kunlabori kun mi, ĉu ne?"
  
  
  "Kion vi volas scii?"
  
  
  "Mi volas scii, kiu estas akiranta en la Orienta Ekspreso morgaŭ matene."
  
  
  "Multaj homoj."
  
  
  "Mi jam scias, ke la Topcon estro tuj persone transporti la?#? teladi aparaton al la trajno," mi diris. "Sed vi povas diri al mi, kiu li estas kaj doni al mi egoismo priskribo."
  
  
  "Vi devas esti freneza." Li rigardis incredulous.
  
  
  Li ne estis en la humoro por insultoj. La luger alportis ĝin malsupren sur la flanko de lia vizaĝo. Li gruntis kaj falis, sango streaming de la bato sur Egoismo estas vango. Egoismo estas spirado fariĝis malprofunda, kiel li tenis en la vundo.
  
  
  "Mi ne volas diri tion," Emu grumblis ĉe ŝi. "Mi deziras respondojn al la demandoj, mi petas vin. Kaj vi pli bone komencas paroli pli rapide."
  
  
  "Bone," li fine konsentis. "Ĉu mi povas fumi lin cigaredon?"
  
  
  Ŝia hezitis. "Sukcesi." Mi rigardis ŝin atente, kiel li prenis el unu kaj lumigis ĝin. Li malfermis la cindrujon sur la instrumentpanelo kaj metita matĉo en ĝi.
  
  
  "Ĉu vi volas garantii mian sekurecon se mi kunlaboros kun vi?" "Kio ĝi estas?" li demandis, ankoraŭ tenanta sur al la cindrujon.
  
  
  "Tio estas prava."
  
  
  "Tiam donu al vi la nomon vi deziras. Ĉi-tio estas..."
  
  
  Sed Pfaff ne diros al mi ion. Egoismo estas mano liberigita la cindrujon provizio kaj tiris ee trans la instrumentpanelo. Li ĵetis ŝarĝo de cindro en mia vizaĝo.
  
  
  Dum miaj okuloj estis plenaj de cindro, li batis mian dekstran brakon kaj forte ĵetis ĝin al la flanko. Por malgranda persono, kaj li havis multe da forto. Tiam la aŭto pordo estis malfermita kaj Pfaff kuris ekstere#? irka? la # a? to.
  
  
  Li ĵuris ekstere # la? tege, liberigante sian brulaj okuloj. La Luger estis ankoraŭ tenante ŝin. Ŝi eliris ĉirkaŭ la aŭto. De tiu punkto, miaj okuloj estis klaraj # sufi? a vidi Pfaff kurante rapide al la ĉefa vojo.
  
  
  "Haltu!" li kriis, sed li tenis movanta. La emuo pafis ŝin en la kruroj. La Luger muĝis, kaj Gawk alteriĝis ĉe Pfaff la piedoj. Ŝia pafo maltrafis.
  
  
  Pfaff turnis kaj ducked en la arboj maldekstre de la malpuraĵo road. Mi kuris post li.
  
  
  Mi prenis Pfaff la fusilo de mia ŝultro, kiel li estis akiranta en la Mercedes, do mi pensis ke mi havis la supra mano, sed mi estis malĝusta. Kiel mi eliris en malgranda maldensejo, pafo sonoregis eksteren de la direkto de Pfaff, kaj mimmo fajfis per mia orelo. Tie devas esti malgranda pistolo kaŝita ie kun nen.
  
  
  Kiel li ducked malantaŭ dika pino arbo, li aŭdis Pfaff movanta antaŭen de li. Mi komencis ĝin pli atente. La Luger holstered ŝi, ĉar ni estis tiel proksima al la ĉefa vojo, kaj ŝi ne volas aldoni sian propran fajron al la bruo. Ankaŭ, ŝi vivas Pfaff hotelo.
  
  
  Post alia dudek jardoj, kiam mi pensis, ke mi povus perdis mian egoismon, Pfaff rompis libera#? irka? la gastejo ne malproksime de mi kaj kuris trans la senarbejon. Li decidis esti malpli singarda. Mi kuris post li, esperante ke li ne aŭdas min ĝis ĝi estis tro malfrue. Kiam mi akiris ene de dudek piedoj de li, li turnis kaj ekvidis min. Li nur levis malgranda pistolo al celo kiam ŝi estis frapita de lia egoo ĉirkaŭ la talio en la suna plexus.
  
  
  La pafilo pafis dufoje, ambaŭ fojojn mankas mimmo mi kiel ni kraŝis al la grundo. Ni prenis kelkajn rajdas. Tiam mi kaptis ŝin egoismo mano kun la pafilo, kaj ni ambaŭ luktis por niaj piedoj. Li pugnis Pfaff en la vizaĝo kaj turnis Egoismo estas pafilo brakon ĉirkaŭ. Ĝi falis el la egoismo manoj.
  
  
  Sed Pfaff ne estis trovita doni supre. Li akre levis ĉiu tribo al mia ingveno. Dum li estis ankoraŭ retrovanta de la bato, li rompis libera, turnis sin, kaj kuris denove.
  
  
  Mi batalis la doloro en mia stomako kaj sekvis lin. Ni tranĉis tra la subkreskaĵaro kaj arba branĉoj. Mi gajnis ĝin kun li? iu dua. Tiam li lunged al li denove. Ni ambaŭ falis, miaj manoj kroĉi lin, kaj liaj pugnoj brufermis en mia vizaĝo kaj kruroj. Ni kraŝis en morta arbo, kiu kolapsis de nia efiko. La viro estis tenanta#? ia # anka? nun, sed li estis ankoraŭ luktanta kun liaj manoj. Tiam ŝia egoismo pugnis lin en la vizaĝo, kaj li falis al la tero.
  
  
  "Nun, prenu ĝin, tajloro, kaj diru al mi la nomo," li postulis, breathlessly.
  
  
  Pfaff grimpis en unu minuto. Ŝi scivolis kial
  
  
  ĉi tiu tempo, li venis supre kun nova armilo. Mi movis miajn antaŭbrako kaj lasis la stiletto guto en mia palmo kiel Pfaff la mano eliris el sia poŝo, kaj iris al sia buŝo.
  
  
  Ĝi prenis min split dua konscii, kio okazis. Pfaff, mi scias, ke emu fadenoj, metis cianido kapsulo en lia buŝo. Li mordis sian ee.
  
  
  Ŝi estis ĵetita al la tero de stiletto kaj falis al ŝiaj genuoj apud li. Mi kaptis la egoismo estas makzelo kaj klopodadas malfermi ĝin, sed mia provo estis malsukcesa.
  
  
  Tiam ĝi estis ĉiuj super. Pfaff la okuloj larĝiĝis, kaj li sentis, ke lia egoo, lia korpo, striktigi en miaj brakoj. Egoismo liberigita ŝia makzelo kaj ĝin malfermis. Tie estis malagrabla odoro. Tiam mi vidis etajn gutojn da sango en la angulon de rta estas egoismo kaj rompita vitro sur lia lango. Iom post iom, Egoismo vizaĝo fariĝis pli malhela.
  
  
  Klaus Pfaff estis mortinta.
  
  
  
  La kvara ĉapitro
  
  
  
  
  La dizela motoro de la Orient-Express ruliĝis preskaŭ silente en Lausanne stacio ĝuste kiam la suno estis subiranta sur la fora monteto. Ne estis multe da homoj sur la platformo. Li rigardis kiel la trajno rumbled al halto kaj legi la surskribon sur la flankoj de la aŭtoj: PARIZO LAUSANNE-MILANO TRIESTO BEOGRADO, SOFIA, ISTANBULO. Tiuj estis ekzotaj nomoj, kaj ili elvokas la memorojn de multaj ĉirkaŭ mia pasinteco komisioj.
  
  
  La trajno haltis kaj pluraj pasaĝeroj foriris. Per ĉi tiu tempo, granda homamaso kolektis sur la platformo al tabulo. Li indiferente rigardis ŝian vizaĝon. Unu el ili povus esti la persono kun la monitoro, krom se la malapero de Klaus Pfaff faris Topcon pensi dufoje # anta? ol movanta la aparaton sur#? i tiu trajno. Sed li ne pensas tiel. Ŝajne, renkontiĝoj kaj komerco kun la KGB estis jam planita en ĉi tiu trajno. Ĉi tiuj planoj ne povis esti ŝanĝita tiel facile.
  
  
  Post preni alia rigardu la vizaĝojn ĉirkaŭ mi, mi kaptis mian pakaĵon kaj komencis suriri la trajnon. Tiam li aŭdis ŝia voĉo malantaŭ li.
  
  
  "Bonan matenon, Nick."
  
  
  Li turnis sin kaj vidis Ursula Bergman. "Guten morgen, Ursula," mi diris.
  
  
  "Ĉu vi#? ui vian vespero en Lausanne?"
  
  
  "Ĝi estis agrable trankvilaj," mi mensogis. Li rimarkis ke malgraŭ ŝia rideto, Ursula vizaĝo estis ŝanĝita hodiaŭ. Tie estis # stre? iteco kiu ne estis tie antaŭe. "Aŭskultu, mi aŭdis ŝin, ni havas # man? ado # a? to al Milano. Mi povas # a? eti, vi # matenman? o sur estraro?"
  
  
  Ŝi hezitis nur momenton, tiam donis min granda rideto. "Mi ŝatus ke la hotelo."
  
  
  Dum surirado ŝin, provis rigardi en la plej multaj el la pasaĝeroj kiu estas ludanta tia ludo, sed ĝi estis tre malfacila. Post duona horo, ni kviete lasis por la Svisa kamparo kaj baldaŭ estis kuranta en bona rapido tra la verdaj montetoj. Ursula kaj mi renkontis en la manĝoĉambro aŭton je la oka kaj duono, kaj ni havis neniun problemon akiranta tablo.
  
  
  "La Svisa pejzaĝo estas mirinda, ne estas ĝi?" Li estis faranta malgranda parolado.
  
  
  Ursula aspektis maltrankvila. "Ho, jes," ŝi respondis kun falsa entuziasmo.
  
  
  "Ĝi estas tre simila al Bavario ĉi tie," li daŭrigis.
  
  
  Ŝi ne aŭdis min." Ekzistas similecoj. Mi povas vidi ŝin nun."
  
  
  Ŝi milde ay ridetis. "Ursula, io ne estas en ordo, ĉu ne?"
  
  
  Ŝi donis al mi rapidan rigardon kun seriozaj bluaj okuloj. "Mi ne scias, ĉu ŝi volas treni vin en miaj problemoj, Nick. Post kiam#? iu, vi surmetas't devi maltrankvili pri via dell'."
  
  
  Ee prenis ŝian manon. "Rigardu, se vi estas en mizero, eble mi povas helpi vin per io. Mia animo apartenas al ili, sed ili povas indulgi min duone horo aŭ tiel."
  
  
  Ŝi suprenrigardis kaj ridetis al la malgranda ŝerco. "Mi estis supozita por renkonti viron en la lasta nokto. Alia agento de nia organizo. Li estis supozita al preni la trajnon al Lausanne kun mi, kaj ni devis al ... kompletigi taskojn kune."
  
  
  "Kaj li ne sidiĝu?"
  
  
  Ee Stahl voĉo estas streĉita kun kolero... egoismo trovis lin en hotela ĉambro..."
  
  
  Voĉdoni kaj ke estas ĝi. Ursula kaj ŝia ulo agento estis ŝajne postkuranta alian tra siaj multaj iamaj Nazioj, kaj la partnero havas tro proksima al ih rabaĵo kaj Stahl sin viktimo. "Tiu ĉi estis la unu de renkontu viajn amikojn ĉie en la Third Reich?" Mi demandis ŝin.
  
  
  Ŝi rigardis supren, kaj ŝiaj okuloj diris al mi jes. "Mi ne timas, Nick. Mia samrangulo agento estis asignita al#? i tiu kazo nur por subteni min. Bedaŭrinde, la egoismo devas trovis ekstere. Mi ne pensas, ke ili scias, kiu mi estas tamen."
  
  
  "Mi ne volas iri en aferoj, kiujn vi ne devus diri al mi. Sed mi pensas, ke ni povas # malstre? i la regulojn iom. Vi estas serĉanta mezlernejo krima kaj atendas lin fini supre en ĉi tiu trajno. ĉu ne?"
  
  
  "La informanto diris al ni, ke li estus ĉi tie."
  
  
  "Ĉu vi povas akiri aliajn helpon se vi bezonas ĝin?"
  
  
  "Neniun ŝancon. Ne tiel rapide. Sed mi diris al mi mem, ke eble mi povus kalkuli je via helpo en la kazo de situacioj."
  
  
  Ŝi estis certigita de sl. "Vi povas kalkuli je ĝi",
  
  
  
  Ursula kapjesis. Ŝi estis malvarma agento. Nah havis vastan sperton kun "malseka kazoj" - kiel ih estis tiel bone priskribita de la Rusoj-kiu okupis inteligento laboro.
  
  
  La kelnero alportis toasto kaj kafo kaj maldekstra. Li rigardis malsupren la koridoro kaj vidis Oriental viro sidas sole, evidente la Ĉina. Li rigardis min denove, tiam rapide turnis sian atenton al lia matenmanĝo.
  
  
  Scivolanta se unu Ĉina viro povus esti profesia, li demandis ŝin por nomo en ŝia memoro kiu povus egali la egoismo de chubby vizaĝo. Mia estro, Hawk, estis tre insista pri iuj singardecojn ke li vokis la basics de nia komerco, unu ĉirkaŭ kiu estis ke agentoj de mia rango kutime studi la dosieroj de la alia partio agentoj physiologically. Sekve, ĝi estis portita#? irka? de tuta memoro banko.
  
  
  En ĉi tiu kazo, mi ne povis veni supre kun nomo. Mi ne povis rekoni la Ĉina. Tio ne ekskludas egoismo kiel kontraŭulo. Li eble estis nove varbitaj skolto, hema-al, kiu Stahl estis vidita ferret kun ili la lasta tempo li faris siajn hejmtaskojn. Kiom mi scias, ĝi eble estis rilatita al Topcon.
  
  
  Alia viro, Westerner, venis kaj aliĝis al la Ĉino. Mi rigardis ilin kun intereso, provas diveni, pri kio ili parolis. Scivolemo povas mortigi katon, sed ĝi ne vundi iu ajn en mia # retpo? to business. Manko de scivolemo foje estis mortiga.
  
  
  Li prenis trinketon de kafo kaj rigardis kiel nova paro eniris la man? ado # a? to. Ili marŝis laŭ la koridoro kaj metis la ludo sur la tablo apud kie ŝi kaj Ursula sidis. La virino estis en ŝia mid-thirties, kun malhela bruna hararo kaj bona figuro. La viro estis de meza alteco, kun bruna hararo kaj forta mentono sub elstaran nazon.
  
  
  "Kio ĝi estas, Nick?" demandis Ursula.
  
  
  Ŝia, li skuis sian kapon. "Nenion." Mia memoro banko nur divenis ion pri viro kun elstara nazo. Egoismo estas la nomo estis Ivan Lubianke, kaj li estis KGB agento.
  
  
  Ĉe la momento, ĝi estis ĵetita ĉirkaŭ la kapo de la Ĉina kaj la egoismo de kamarado. La apero de la Lubyanka signifis ion. Li estis alta rango KGB oficialulo, la tipo de persono la Rusoj sendus al negoci kun organizo kiel Topcon.
  
  
  Lubyanka kaj la virino kun li#? ajni esti spertanta formala malkomfortoj interŝanĝita de fremduloj. Ŝia egoismo kaj konduto indikis ke ili ĵus renkontis.
  
  
  Mi havis malgrandan mikrofonon en mia poŝo. Mi deziris lin # senmovi? i al la tablo, kie la Barbaroj kaj la virino sidis, kaj mi deziris lin por iri reen al sia kupeo kaj aŭskultas al ilia konversacio. Mi estis certa, ke? i estus ekstreme interesa.
  
  
  "Ĉu vi scias, ke ĉi tiu viro, Nick?" demandis Ursula.
  
  
  "Li aspektas iom konata." Li puŝis ŝin for. Nah havis # sufi? e por maltrankviligi.
  
  
  "Eble vi estas interesita en virino," ŝi proponis, montri al mi la ombro de rideto.
  
  
  "Ŝi ne povas teni kandelon antaŭ vi."
  
  
  Almenaŭ tio estis vera. Unu el la plej agrablaj memoroj de mia lasta renkontiĝo kun Ursula inkludis mallonga paŭzo en la dormoĉambro.
  
  
  Klare la sama penso okazis al la germana knabino. Ŝi ekridis mallaŭte, tiam atingis trans la seĝo kaj tuŝis mian brakon. "Mi bedaŭras, ke ĝi estas negoca vizito, Nick."
  
  
  "Eble ĝi ne estos nur negoco. "Mi povas ankoraŭ preni viajn vestojn ekstere," mi diris.
  
  
  Dum ni parolis, mi estis # ankora? rigardanta Lubyanka kaj la virino. Ih Stahl la konversacio estas pli intensa. Li jam decidis, ke Varvara estis rusa agento asignita por aĉeti gvatado aparato de Topcon. Sed kio pri la virino? Mi ne pensas, ke la Barbaroj kaptis ŝin sur la trajno por amuzo kaj ludoj. La raporto, HAKILO o nen, deklaris ke li estis escepte businesslike viro, kun neniu videbla malfortojn, krom eble por la kredo ke komunismo estis afero de la estonteco. Mi vetas, ke sinjorino estis spiono, tro.
  
  
  Kiam mi pensis pri tio, la virino okazis al rigardo en mia direkto. Ŝiaj okuloj estis malvarmaj kaj penetranta, kaj ŝia rigardo estis tre rekta. Tiam ŝi turnis sian atenton reen al la KGB oficiro, kaj ili plonĝis reen en la diskuto.
  
  
  Mi pesis la probablo, ke la virino estis Topcon reprezentanto, kiu ne havis gvatado aparato ke mi estis asignita por kapti. Sed mi estis dirita ke la Topcon estro estas portanta la aparatoj sur la trajno por negoci. Ĉu povus esti, ke ĉi tiu virino estis la cerbo malantaŭ la super-forta organizo kiel Topcon?
  
  
  Se tio okazis, mi pensis, ke ŝi povus havi farita scivoliga konato.
  
  
  "Nick, ŝi decidis rakonti al vi pri la homo, mi serĉas. Mi ne povas peti vian helpon se ĝi ne estas sur par kun vi," Ursula interrompis miajn pensojn. "Ni volis egoismo por dudek-kvin jaroj. Li estis la plej malbona murdinto iam ajn. Kiam li kuris POW tendaro en Pollando, tiujn kiuj mortis rapide je liaj manoj estis pli feliĉa ol tiuj, li torturita."
  
  
  . ;
  
  
  La germana knabino turnis sin kaj rigardis el la granda fenestro apud ni. Mimmo glitis tra la chalet-punktita kamparo. La klako de la reloj sub la trajno estis la ritma nuanco de ŝia mallaŭta voĉo.
  
  
  "Ĝi estis en Beogrado, ke ni trovis la egoismo post. Tiuj#? irka? ni, kiuj vidis la raportoj pri egoismo kariero nomas egoismo la Buĉisto-Beogrado estas viandisto. Li estas # amba? # dan? era kaj perfida. Kvankam ni venis proksima al grabbing la egoismo pli ol unufoje, ĝi daŭris? irka? eviti nin. Ĝi ŝanĝas nomojn, famuloj, kaj eĉ la vizaĝo. Ni ne scias ion ajn pri la egoismo de la nuna vivo, kaj ni ne scias precize kia ĝi aspektas nun. Ni scias, ke homoj, kiuj estis familiara kun li en la pasinteco rimarkis egoismo ĵus en Beogrado. Li estas supozita esti sur ĉi tiu trajno kun ni."
  
  
  "Mi vidas, ke tio ĉi estas pli ol nur alia tasko. Kaptante la egoo estas tre grava al vi."
  
  
  "Jes, ĝi estas. Kion li faris... " Ŝi ne finis la frazon. Hej, mi ne devas fini mian egoismon.
  
  
  Ŝi glutis la lastan de sia kafo. "Ni devos teni en # tu? o, Ursula. Ĝi estas ne tre granda trajno. I'll esti rajto tie, se vi bezonas min. Vi estas armita, ĉu ne?"
  
  
  "Jes."
  
  
  Bona."Mi rigardis trans la koridoro kaj vidis la Barbaroj kaj la virino piediranta for kune.
  
  
  "Simplaj aĵoj," mi diris, tirante el kelkaj kalkuloj el mia poŝo kaj metante ilin sur la seĝo. Li leviĝis de la seĝo. "Ni renkontiĝos poste."
  
  
  Lubyanka kaj la bruna haro virino estis elirantaj el la manĝejo aŭto. Ili estis survoje al la fino de la trajno, ne reen al la Klasa kupeo. Ŝi, sekvis ilin ĉirkaŭ la aŭto, donante rapida ekrigardo ĉe la Ĉina pasanta mimmo. Egoismo estas vizaĝo estis nekonata, sed li ekrigardis min denove kiel mimmo pasis.
  
  
  Tie estis malgranda visualización platformo ĉe la malantaŭo de la trajno, kaj la mistera virino kaj la Barbaroj iris rekte al ĝi. Ili staris kaj daŭrigis ilian konversacion. Ili ne vidis min, kiam ĝi estis en la fumado ĉambro pri ihc. Li atingis en sia doublet poŝo kaj eltiris malgrandan diskon mikrofono. Kun ĉi tiu mekanismo, ia povus nur trovi ekstere kion ili estas dirantaj. Mi iris kun ili al la platformo.
  
  
  La sono de mia alproksimiĝo estis dampita per la movado de la trajno, sed ankaŭ de ih voĉoj. Evidenta sono donis al ŝi for, kaj ili turnis sin. La virino rigardis min kun malamikeco; Lubyanka mi studis proksime. Li ne ŝajnas rekoni min.
  
  
  "Bonan matenon," li diris al ŝi en la franca akcento. "Ĝi estas bela mateno, ĉu ne?"
  
  
  La virino turnis sin for de mi senpacience. Lubyanka murmuris, " Jes, ĝi estas bela mateno."
  
  
  Mi demandis ŝin. "Kiom multe vi iras?" Mi ŝajnigis, ke mi perdi mian ekvilibron kaj kaptis la handrail proksime de la Lubyanka, metante la keychain sur la subo de la handrail.
  
  
  Nun Lubyanka la vizaĝo ankaŭ estis malamika. "Ĉio dependas de la cirkonstancoj," li diris. Li ne volas, ke la entrudulo ĝeni la egoismo ajnan pli ol la virino. Li turnis coldly for de mi kaj rigardis la retiriĝanta vojetoj, glinting brile en la matena suno.
  
  
  "Bone, havi belan tagon," li diris al ili.
  
  
  Lubyanka kapjesis, ne rigardante min. Tiam li turnis sin kaj iris reen interne. Kiam la mimmo de la manĝoĉambro aŭto pasis, Ursula estis irita. Li iris al la dormanta aŭton kaj eniris sian kupeon numero tri. Tiam li malfermis sian valizon kaj trovis malgranda aro de riceviloj kaŝita en la nen. Li klakis ĝin, kaj turnis la disko.
  
  
  # ? E unua,#? io mi estis senmova. Tiam ŝi aŭdis la konstanta klako de la trajno la radoj kaj la sono de voĉoj intermetita kun ĝi.
  
  
  "Forever... monitorado de aparatoj... fari proponon." Ĝi estis Lubyanka voĉo.
  
  
  Pli senmova ol la voĉo de virino.
  
  
  "...Ne sciigas la aparato... se ni lasu vin esplori... sed estas bonaj fotoj... al mia kupeo, poste."
  
  
  Tiam Lubyanka voĉo diris mallongan adiaŭan al la virino, kaj la konversacio finiĝis.
  
  
  Mi kaptis ĝin kaj kaŝis ĝin en mia pakaĵo. Nun mi ne havis dubojn. La virino estis Topcon agento, kaj ŝi visko traktis Lubyanka vendi ŝtelitan monitor.
  
  
  Tamen, estis ankoraŭ korkotirilon kiel al ĉu la virino sur la trajno estis sola, aŭ ĉu ŝi estis veturanta kun alia Topcon agenton, eble la kapo de la organizo, kiu, laŭ Jan Skopjo estas prognozo, estis kaŝita en klara vido. Se ŝi estis sur estraro sole, eble ŝi estis la kapo de Topcon. Ajna vojo,? i # ver? ajne gajnis't esti portanta la aparaton kun ŝi, kaj egoismo ne povas eĉ esti en ŝia kupeo. Mi devis kontroli por certiĝi.
  
  
  Malpeza lunĉo estis servita#? e # neka? ema restoracio antaŭ ol ni alvenis en Milano. Ursula renkontis ŝin, kaj ni eniris en kune. Ŝi pensis pri la plezuro ŝi povus havigi en unu el la tutan dormanta kupeoj. Sed mi ne havas multe da tempo por pensi pri sekso. Mi piediris tra ĝi
  
  
  por eltrovi kiu kupeo de la Topcon virino okupis.
  
  
  Ŝi povis kompletigi sian mision kiam la trajno haltis en Milano kaj la manĝoĉambro aŭto estis forigita. Ursula eltrajniĝis mallonge rigardi la pasaĝeroj, kiuj venis el streĉi siajn krurojn, kaj mi iris kun ŝi. Nur kiam la trajno estis forironta, ŝi estis vidita kiel Topcon virino eliris kune la pordejon de la stacioj kaj vilaĝoj kaj komencis en la dua raŭndo de du dormanta aŭtoj, apuda al Voiture 7, kie ŝi haltis. Mi lasis ŝin Ursula sur la platformo, kaj rapide translokiĝis al Voiture 5. Kiel li eniris la koridoron, li vidis virinon malaperi en kupeo. Li marŝis laŭ la koridoro kaj rimarkis ke ŝi eniris kupeo 4. Li piediris al ambaŭ finoj de la aŭto kaj paŝis eksteren sur la platformo. Altkreska, malhelhara viro en siaj kvindekoj - sed kun juna, vira aero-grimpis en la aŭton; li havis walkie-talkie de bonega germana marko, sed ĝi estis trankvila. Li iris preter min kun curt kapjeso kaj iris en la dormoĉambron. Li memoris vidi Egoismo ĉe la fervoja stacidomo en Lausanne. Post kiam li forlasis, li eliris tra la trajnoj denove kaj trovita Ursula.
  
  
  Ŝi rigardis la vizaĝojn, sed ŝi ne trovis sian viron, sed tamen. Ŝi estis kolera.
  
  
  "Ĉu vi scias, kiom longe li devos esti sur tabulo?" Mi demandis al ŝi, kiel ni grimpis sur kune.
  
  
  Ĝi povas esti liberigita en Beogrado, sed mi ne certas. Eble li akiris al la punkto kie ni estis monitoranta lin kaj ne prenis lin sur tabulo#? e#? iu."
  
  
  Ni rigardis uniforma trajno komizo sur la platformo svingo lia "poached ovo," disko sur bastono, kiu signalis la trajno estas foriro de la stacio. Tie estis iometa malglatan movado, kaj la trajno movis sur. Multaj homoj lasis la platformo.
  
  
  Ŝi estis tre proksima al Ursula. Mi metis mian manon sur ŝian talion. "Ĉu vi pensas, ke vi volus rekoni vian viron se vi vidis egoismo?"
  
  
  Ŝi ekrigardis min kaj tiam ĉe la stacio kiel ŝi glitis mimmo nin kaj falis sur la trajno. "Kiel SS viro en la Tria Regno, li estis blonda. Li verŝajne kolorigis sian hararon. Li havis lipharojn tiam, sed eble li razis for ih. Tamen, tie estas aferoj kiujn mi povas rigardi por. Li estas viro, pri via grandeco. Li uzis havi unu kuglo cikatron sur lia kolo. Ŝi, mi komprenas, ke la egoo povus esti kirurgie forigitaj, sed mi ankoraŭ povas "trovi" la egoismon.
  
  
  "Ĝi ne estas ke multe, ŝajne."
  
  
  "Tie estas io alia. Li havas deformita komuna en lia maldekstra brako. Ĝi estas iranta esti malfacile ŝanĝi tion."
  
  
  "Ĝi estas ankoraŭ ne multe. Sed mi tenas okulon sur la persono kiu tenas lian maldekstran manon en sia poŝo la tutan tempon," mi diris ŝerce.
  
  
  Ursula donis al mi etan rideton. "Se mi vidas iun, kiu povus esti al li, Nick, mi havas la esperon de trompanta egoismo en rivelado de lia identeco."
  
  
  Ŝi ŝajnis determinita. Sed ŝia dediĉo al devo ne estis la sola afero, kiu vokis al mi.
  
  
  Ee brakumis ŝin kaj ŝi subite turnis sin, ŝiaj lipoj, iomete disiĝis. Li premis siajn lipojn al ŝiaj, kaj ŝi respondis.
  
  
  Post momento, ŝi tiris for. "Mi vidas, ke vi ankoraŭ ĝuas tenanta vian proksimulon agentoj en bona humoro," ŝi diris.
  
  
  Li rimarkis, kiel ŝiaj mamoj estis premita kontraŭ la svetero ŝi estis portanta. "Vi scias min, mi#? ati? in kiam ĉiuj ridetoj," mi diris.
  
  
  Ŝi estis iom ĝenata, eble iom embarasita de la maniero ŝi respondis al la kiso. "Mi devas iri al mia kupeo, Nick. Vidi vin poste."
  
  
  Ŝia rideto estis lumo. "Mi fidas je ĝi." Tiam ŝi foriris.
  
  
  Ni estis ekstere en la turniro denove. Ĝi estis sunplena printempa tago. La itala kamparo estis volvanta kun brilaj koloroj de skarlataj papavoj kaj blua wildflowers. Venecio estis nia sekvanta haltejo lamao de la vespero, kaj ĝia atendis por eltrovi pri la virino sur Topcon antaŭ ol ni akiras tie.
  
  
  Mi iris tra la tago busoj kiuj havis sidlokojn en ambaŭ la unua kaj dua klaso. La dua parto de la klaso estis multe noisier kaj malpli civilizitaj ol la unua parto. La unua-klasaj kupeoj estis fermitaj pordoj, kaj multaj el ili havis la kurtenoj tiritaj por protekti sin. Li movis malrapide de unu aŭto ĝis la venonta, rigardante la vizaĝojn de la vojaĝantoj kiel ili babilis, ludis kartojn, aŭ nur sidis kaj dozed, lasanta la trajno estas moviĝo metis ih dormi. Sur la lasta aŭto en la fronto de la dormantoj, la bruna haro virino vidis ŝin denove. Ŝi sidis kun du viroj; nia odin#? irka? ili ne estis Lubyanka. Odin#? irka? la viroj estis kun radio kiu maltrafis min ricevas reen sur tabulo en Milano. Ŝi sidis triki, rigardante el la fenestro, kaj ne ŝajnas scii unu persono. La viro kun la radio estis engrossed en itala ĵurnalo. La alia homo, dika, kalva viro, estis feliĉe maĉante sur la tagmanĝo li alportis sur tabulo, kaj ŝajnis fremda al la aliaj du. Unu mimmo coupe pasis ŝin antaŭ ol la virino rimarkis min kaj gvidita por la Voiture 5. # Tio? i estis mia#? anco por rigardi interne.
  
  
  ee coupe.
  
  
  Ŝi estis sola en la koridoro, kiam la servisto alvenis. Mi frapis ĉe ŝia pordo iam fari certe ke ŝia amiko, nia pordisto, ne estis ĉe la domo. Tiam li rapide prenis la seruro kaj iris en, fermante la pordon malantaŭ li.
  
  
  Ĝi estis tipa dormanta areo kun ununura lito, sur unu flanko de la malgranda ĉambro kaj bedside tablo kaj spegulo sur la alia. Tie estis rakoj por bagaĝo, kiel en la tago aŭtoj, kaj la virino havis plurajn valizojn.
  
  
  Mi prenis bildojn de ŝia bagaĝo unu je fojo kaj rigardis tra ĉio. Ili didn't trovas al ŝi ion ajn, ne eĉ la fotojn ŝi menciis en la konversacio kun Lubyanka. Ŝi estis trovita sur enmigrado dokumento deklaranta ke ŝi estis Eva Schmidt, optimisma, Svislando.
  
  
  Mi estis seniluziigita en mia pakaĵo. Ŝi estis sisteme traserĉis de # Tran? i, rigardante tra litaĵoj kaj io ajn alia ke povus # ka? i la aparaton. Li preskaŭ estis farita, kiam la pordo svinge malfermi. Odin#? irka? la du viroj staris tie estis la Ĉina viro li estis vidita en la manĝoĉambro aŭto pli frue. Kun li estis egoisma? efman? o kunulo, Okcidenta civitano kun malhela, pockmarked vizaĝo.
  
  
  # ? Iu#? irka? la entruduloj devis revolvero. Kaj ĉiu armilo estis indikita ĉe mi.
  
  
  "Sinjoroj, vi devus havi frapis."
  
  
  La malhela viro brufermis la pordon. "Ĉu vi volas, ke egoismo mortigi ŝin nun?" "Kio ĝi estas?" li demandis la Ĉino.
  
  
  Nu, tie estas ne multe kiu povas haltigi ĝin. La ih pistoloj havis dampiloj. Se mi akiras frapita per kelkaj kugloj, neniu unu ekstero de incizo ekstere scios.
  
  
  "Ne estu senpacienca," la Ĉina viro diris al la swarthy unu en matematiko kaj perfektan anglan.
  
  
  Kvankam la malhela viro vizaĝo estis diketa kaj lia dika kolo estis kovrita kun amasigoj de graso, liaj ŝultroj aspektis forta kaj liaj brakoj estis grandega. Mi havis neniun dubon, ke li povus prizorgi de li mem en batalo.
  
  
  La malhela viro estis mallonga kaj peza, kun unu ŝvelanta egoismo. Li aspektis kiel li estis elspezanta tro multe de sia libera tempo trinkanta. Liaj okuloj estis proksimaj kune en lia pock-marked vizaĝo. Ŝi estis aprezita per la egoismo malantaŭ la Ĉina kiel kontraŭulo, kiel pli malrapida kaj eble malpli inteligenta ol la egoismo kamarado.
  
  
  "Ĉu vi trovas tion, kion vi volis?" la Ĉina viro demandis mi.
  
  
  Ŝia, li tiris la ŝultrojn. "Kion vi pensas, ke mi volis?"
  
  
  "Tia reŭmatismo estas tre stulta, s-Ro Carter. Se vi intencas ŝajnigi, ke vi ne komprenas, kion mi diras al ŝi, mi povus tiel lasita-mia amiko iras antaŭen kaj pafi vin."
  
  
  "Mi certe ne volas ke tio okazas." Mi turnas siajn manojn ĉirkaŭ, palmoj supren. "Mi estas senhoma-donita, kiel vi povas vidi."
  
  
  "Eble Eva Schmidt ne portanta la aparato," la dark - skinned viro diris.
  
  
  "Tio estas certe ebla. Kion vi pensas pri tio, s-Ro Carter? " la Ĉina demandis.
  
  
  "Mi ne scias. Mi ne havis la ŝancon renkonti f-Ino Schmidt. Kiel vi scias mian nomon?"
  
  
  "Ĉi tio estas en niaj dosieroj kune kun via foto. Vi scias, ke vi estas proksima al iĝi famulo en nia kampo. Ŝi, esperante ke ni povus kuri en alia amiko."
  
  
  "Viaj dosieroj devus esti pli kompleta ol la nia. Mi provis trovi vin, kiam mi vidis vin en la manĝoĉambro aŭto. Mi ne povis trovi ĝin."
  
  
  La Ĉina viro chuckled. "Ne estas bildoj de mi en la Okcidenta dosieroj, s-Ro Carter."
  
  
  Ĉi-tio donis al mi ion por pensi pri. Ĉi-tio metas la egoon en speciala kategorio.
  
  
  La Ĉina viro eksidis sur la rando de Eva Schmidt # eta? lito. "Sufiĉe bona por mi, s-Ro Carter. Ŝia humila viro. Mi preferas ne diskuti min mem. Mi preferas, ke vi diru al ni, kiom vi scias pri la organizo kiu traktas Topcon."
  
  
  Mi vidis neniun kialon por teni ĝin sekreta. "Tre malgranda," mi diris. "Mi eĉ ne scias, ke se Eva Schmidt estas la kapo de organizoj aŭ nur unu dungito#? e la tempo."
  
  
  "Fakte, ĝi estas por ni ĉi, por ni al la alia," diris la Ĉina. Li ŝajnis surprizita ke li havis pli da informo pri Topcon ol mi faris. "La virino Schmidt ne estas estro, kaj tamen ŝi estas sendube pli ol nur unu subulo."
  
  
  La malhela viro klinis sin kontraŭ la muro ekscitis maltrankvile. "Vi estas diranta emu pli ol li estas diranta nin," li murmuris al la Ĉina.
  
  
  "Pro tio ke ni?? e iranta mortigi la egoismon, ne gravas," la Ĉina respondis en sia deceptively ĝoja voĉo.
  
  
  Ŝiaj kruroj movis iomete povos movi al iu ajn ĉirkaŭ la viroj. Mi ne planas sur estanta pafita malsupren sen provanta mortigi ih unua. Kiam ŝia movo estis farita, ŝi estis elektita de la unu kiu estis lekante ĉiu.
  
  
  "Vi ne devus esti ĉi tie aŭ. Topcon vendas aparatojn por Rusoj, " li diris al la Ĉina.
  
  
  "Ili ankaŭ sugestis egoismo dn. Ni volas ne pagi ih prezo. Ni decidis preni la egoismo, anstataŭ de tiu unu."
  
  
  Li sin klinis antaŭen iomete, lasi lian pezon iri kune kun la movado por prepari sin
  
  
  pelado al la viro sur la lito. "Vi signifas ĉi tiu trajno povus esti rampanta kun ĉiuj specoj de agentoj esperante ŝteli la aparaton de la homoj, kiu ŝtelis la egoismo unua ?"
  
  
  "Tio estas problemo de kio vi kapitalistoj voko libera entrepreno. Ĝi vekas la konkurenciva spirito, " la Ĉina diris, ĉu vi estas ĉi tie.
  
  
  La malhela viro denove parolis. "Ni pli bone akiri ĉi super. La virino povas veni reen#? e ajna tempo."
  
  
  "Kaj ni # da? ri kun # tio? i, mia alia amiko. Sed ĝi ne estas ĉiu tago ke vi ricevas ŝancon paroli al Amerika murdinto en persono. Kiel multaj de mia associates vi akiris liverita de en via fifama kariero, Mr. Carter?" "
  
  
  Ŝia, li tiris la ŝultrojn. "Ankaŭ mi estas humila persono."
  
  
  "Vi estis dorno en nia flanko. Kiam mi diras al ŝi, ke mi transprenis la monitoro kaj forigita vi, mi povas akiri al ŝi laŭdojn de la ministro mem, " la Ĉina viro diris en gloating voĉo.
  
  
  Ŝi, pensis ilin estis granda paro. La dark-skinned homo volis mortigi min tuj ekstere de tuta senpacienco, kaj la Ĉina viro estis interesita en la famo li povus akiri per revenado al Pekino kun mia skalpo sur lia zono.
  
  
  La Ĉino indikis per sia maldekstra mano al lia kunulo. Tiam li levis la revolvero sur lia dekstra. Li estis preta ekzekuti min, kaj li ne estis iranta preni ajnajn ŝancojn. Li planis por ambaŭ de ili metis kuglojn en mian korpon.
  
  
  "Mi mensogis al vi," mi diris.
  
  
  La Ĉina hezitis, dikfingro sur la ellasilon. La viro ĵuris por tago. "Li estas malrapidiganta malsupren, Sheng Tzu."
  
  
  Sheng Tzu, mi pensis, kaj subite la memoro banko estis laboranta. Sheng Zi, legenda Ĉina Komunista agento kiu kaŝis sian identecon tiel sukcese, ke li estis pli kiel fantomo ol karno kaj sango. En diversaj tempoj, ŝi estis aŭdita priskribanta egoismo kiel maljuna viro; en aliaj tempoj, ŝi estis aŭdita rakonti al homoj ke ne, emuo estis nur en liaj tridekaj. Kaj neniu ĉirkaŭ tiuj homoj sciis bone egoismo. Ili nur kaptis ekvidon de la egoismo, ŝajne en diversaj kaŝvestoj. Por la kialo ke Sheng Zi restis mistera persono estis, ke homoj, kiuj sciis, kion li efektive similis havis ridindan kutimon de mortanta perforte.
  
  
  La Ĉino okuloj mallarĝiĝis eĉ pli kiel la nomo glitis trans la alia buŝo. "Stultulo," li siblis ĉe la malhela viro. "Vi estis avertita neniam uzi mian nomon."
  
  
  Li rigardis malantaŭen al mi, iliaj esprimoj ne plu amika. "Nun, s-Ro Carter, via morto estas pli verŝajna ol antaŭe."
  
  
  "Via homoj devus vere devas#? i tiu aparato. Ili devas havi eltiris multe de artilerio."
  
  
  "Neniu pli parolas," li kraĉis ĉe mi, furioza, ke lia egoismo kunulo faris eraron. "Vi diris, ke vi mensogis al ni. Klarigi ĝin al mi."
  
  
  "Mi trovis aparato. Ĝi estas en mia poŝo." Li movis sian manon. "Mi montros ĝin al vi."
  
  
  "Carter, preni vian manon for denove kaj mi kontrolos la mortinta viro poŝoj," Sheng diris.
  
  
  Ĝia glaciiĝinta. Ŝi sciis, ke li volis diri ĉiun vorton.
  
  
  Shan faris geston. "Check via egoismo # po? o," li diris en matematiko por la tago.
  
  
  La dark-skinned viro movita antaŭen, kaj por unu momento lia korpo blokita Shen vido, obskurante la movado de mia mano, kiel ĝi premis la stiletto kontraŭ mia palmo.
  
  
  Li metis sian manon en la poŝo de mia doublet, kaj Hugo kaptis ĝin kaj veturis la razilo klingo en la egoismon de mia vivo. Li spiris, liaj okuloj lar? igi dolore. Li subfalis # anta? a, kaj Egoismo kaptis lin je la ŝultroj por uzi kiel ŝildon.
  
  
  Shen pafis min. Ĝi ektimigis la mallumo-haŭta viro, kiam ŝia egoismo- # kavi? i korpo kaptis ŝin. La efiko faris lian egoismon salti, kvankam la vivo estis drenanta ekstere de li antaŭ ol la kuglo trafis.
  
  
  Gritting siaj dentoj, li puŝis ŝin morta pezo reen en siajn brakojn, sin turnante ŝian korpon al la # eta? lito kaj la Ĉina agento. Shan evitis. Por viro de egoismo, kresko, li estis surprize rapide. Li eliris el la vojo, kaj la korpo de la egoismo kamarado kolapsis sur la lito.
  
  
  Shan estis ronde pafi denove. Li faris unu paŝon al ĝi, kaj aŭdis la silentigita revolvero en egoismo mano popmuziko. Ŝia fleksita malsupren, igante ŝian korpon antaŭen kaj malsupren kaj piedbatanta ŝin egoismo kun sia dekstra piedo.
  
  
  Egoismo: la dua pafo maltrafis pro mia movado, kaj tiam mia punch, kiu mi estis instruita de Japana karateo majstro, batis Sheng malfacile en la brako, rompante la fingroj, kaj la revolvero flugis eksteren super Egoismo manoj.
  
  
  Antaŭ ol li povus retrovi, ŝia movita al li. Ŝia mano estis ĵetita je egoismo estas chubby vizaĝo kaj kaptis egoismo en la makzelo. Li spiris kaj? anceli? i, sed li estis tro forta por egoismo esti venki en ununura bato.
  
  
  Li atingis en sia jako por Wilhelmina. Ŝia mano estis sur Luger azeno kiam la Ĉino lunged ĉe mi. Li batis min malkaŝe sur la mentono kun frapo kiu preskaŭ rompis mian kolon, kaj kovris min al la lito.
  
  
  Perdi lian ekvilibron, li falis
  
  
  super la senmova korpo de Shen s companion. Li rulis super, alteriĝis sur la planko, kaj atingis por la Luger denove.
  
  
  Per ĉi tiu tempo, Sheng malfermis la pordon. Surprize rapide, li estis ekstere en la koridoro, antaŭ ol ŝia povus indiki la pafilon en egoismo estas direkto.
  
  
  Li ekstaris kaj kuris post li, puŝante la duone malfermita pordo ekstere de la vojo. Tie estis neniu signo de Shen. Morna ŝin, reen en la kupeon, Schmidt virinoj. Tie estis la korpo kiu devis esti traktita.
  
  
  Batfermis la pordon, li trenis la mortinta viro al la fenestro kaj ĵetis lin eksteren. Ŝi kaptis ekvidon de korpo glitis malsupren de la deklivo antaŭ ol la trajno forlasis egoismo malantaŭ.
  
  
  Ŝia spirado estis peza. Li kaptis la mortinta viro pafilo kaj trovis Shen estas sur la planko apud la lito. Ih ĵetis ĝin, tiam fermis la fenestron kaj haste ordigis la kupeo. Mi ne volas, ke la virino Schmidt scii, mi estis tie.
  
  
  Mia laboro estis pli malfacila ol kiam mi suriris la trajnon. Sheng Tzu devis trovi ŝin. La batalo, ke nur gajnis? i ne estas super por ni. Li estis la nura vivanta agento de la libera mondo kiu sciis kion li rigardis kiel. Li ne tuj lasu min porti#? i tiu scio? irka? kun mi por longa.
  
  
  
  
  La kvina ĉapitro.
  
  
  
  Mi marŝis laŭlonge de la trajno de unu fino al la alia kaj ne rimarkis la Ĉina agento.
  
  
  De la tempo mi finis mian serĉon, la trajno faris du rapida haltas. Zi Sheng povus salti malsupren sur iu ajn ĉirkaŭ ili. Ĝi povus ankaŭ esti sur tabulo en unu el la kupeoj mi ne povis eniri, aŭ en dekduo aliaj lokoj. Mi ne povis esperi esplori ĉiuj la lokoj por kaŝi en movanta vagonaro.
  
  
  Li suspiris kaj donis por momento. Unu vojo aŭ alia, mi estis certa, ke mi renkontos Shen denove.
  
  
  En la mezo de la sekvanta tago, ŝi trovis Ursula sidanta sola en sia kupeo. Ŝi estis okupata farante notojn en malgranda notlibro, kiun ŝi prenis el ĉirkaŭ ŝia monujo. Li malfermis la kupea pordo por ŝi kaj iris en.
  
  
  "Saluton," mi diris.
  
  
  "Ho, Nick! Sidi malsupren. Mi estis nur provanta skribi noto al mia estro. Ŝi devas diri al emuo, ke ĝis nun la ferret estis lasita senhoma-donita. Mi sendos al ŝi telegramon al Venecio."
  
  
  Ŝia sel estas apud ŝi. Estis tri plush sidlokoj sur ĉiu flanko de la kupeo, ĉiu ĉirkaŭita de nigra-kaj-brunan plektitan materialo, kiu donis al la emu la aspekton de Eŭropa teo ĉambro de la lasta jarcento. La kupeo estis konstruita en la tagoj de ŝika trajnoj, kiam reĝoj kaj famuloj suriris la Orient-Express. Tie estis grandaj kaj malgrandaj pakaĵoj rakoj sur la seĝoj, spegulo sur ĉiu sidloko, kaj sur la flankoj de la speguloj estis fotoj de la urbo pejzaĝoj.
  
  
  Ursula metis ŝin notoj reen en sian monujon, kaj ŝi kaptis ekvidon de Webley .22 aŭtomatan interne. Hers, esperante ke He wouldn't devi iri supren kontraŭ ŝia viro kun#? i tiu ludilo. Ŝi rigardis min, kaj la rideto malaperis de ŝia vizaĝo.
  
  
  "Nick! Kio okazis al vi?"
  
  
  Ŝi visko estis plu-gvidanta al la kontuziĝo kiu montris la lokon, kie Shen havis batis min. Ŝi, chuckled. "Mi estas laboranta sur mia profesio."
  
  
  "Ĉu vi fartas bone?"
  
  
  "Jes, mi fartas bone." Mi estis kontenta ke ŝi estis vere koncernita. "Ni diras, ke tie estas neniu dining car#? uste nun, sed mi aĉetis por ŝi botelo de bourbon en Milano. Volus vin#? ati # ali? i min en mia kupeo por trinki?"
  
  
  Ŝi rigardis min kun malvarmaj bluaj okuloj. Ŝi sciis, ke ĝi estis proponon, kaj ŝi sciis, ke ŝia hotelo do ŝi sciis. Ŝi ĵetis rigardon denove ĉe la movanta kamparo, kiu nun iom post iom platiganta ekstere kiel ni alproksimiĝis la Adriatiko.
  
  
  "Mi pensas, ke vi estas provanta allogi min, Nick."
  
  
  "Neniu vojo," mi diris.
  
  
  Ŝi grimaced. "Vi ne ŝanĝiĝis iom. Ĉu vi ne vidas, ke mi laboras?"
  
  
  "Vi devas # malstre? i sometime."
  
  
  "Ĝi ne estas facila por fari, ke kiam vi estas spuranta malsupren homo, kiel Hans Richter."
  
  
  Ĝi estis la unua fojo, ke ŝi estus menciita la nomo de la viro ŝi estus nomita Buĉisto. Ŝi konsciis ĝin. Mi legis pri ĝi Richter, kaj kion mi legis estis timiga.
  
  
  "Do li estas la unu vi estas postkuranta. Mi komprenas vian decidemon."
  
  
  La pordo malfermiĝis kaj mezaĝa virino estis tie sidanta. "Estas ĉi tiuj seĝoj prenita?" "Kio ĝi estas?" ŝi demandis en Brita akĉento, montrante al la kvar cent sidejoj.
  
  
  "Ne, bonvolu aliĝi nin," Ursula diris.
  
  
  La virino venis, kaj sidis sur la fenestro sidloko kontraŭa Ursula kaj mi. Mi forlasis la kupeon pordon malfermita, kaj la malvarmeta brizo blovis malsupren la koridoro. Post kiam ŝi sidiĝis, ŝi atingis en pajlo sako por aro de triki.
  
  
  "Bela tago," ŝi ridetis. Ŝi estis maldika, hawk-nosed virino kun mallonga griza hararo. Ŝiaj okulvitroj havis nur la malsupra parto de la normala lenses - malgrandajn pecojn el vitro kiuj estis uzitaj por proksima-supre laboro.
  
  
  "Jes, ĉu ne?
  
  
  "Ursula konsentis.
  
  
  Ursula rigardis el ŝia triki al mi kaj ridetis. La virino iris reen al triki, ne plu pagi ajnan atenton al ni. Mi estis nur pri paroli al Ursula denove kiam viro eniris la kupeon. Sen parolanta al Hema kaj min, li eksidis ĉe la malproksima fino de la kupeo por la tago. Ĝi estis la viro ŝi vidis pli frue kun la walkie-talkie li ankoraŭ portis. Li starigis ŝin malsupren sur la seĝo apud li, tiris la ĵurnalo el sub lia brako, kaj komencis legi. Ĉiufoje, kiam ŝi vidis tiun homon, li devus porti la radio, sed neniam li turnis ĝin sur.
  
  
  "Ĉu vi scias, kiam ni alvenos en Venecio?" La Briton demandis Ursula.
  
  
  Ursula provis akiri pli bonan rigardon al la viro kun la ĵurnalo. Nun ŝi turnis sin al la esti britino. "Mi atendas ĉirkaŭ ses aŭ poste."
  
  
  "Ho, tio ne estas malbona. Ni ĉiuj devas manĝi ion tie, kompreneble, ĉar tie estas neniu # man? ado # a? to."
  
  
  "Jes, efektive," diris Ursula. Ŝi vidis ŝian vizaĝon ŝanĝi, kvazaŭ ŝi rememoris ion, kaj tiam ŝi rapide ĉirkaŭrigardis en la afero de la radio.
  
  
  "Mi trovas ĝin ege uncivil ne sendi manĝoĉambro aŭto kun ni ĉiuj la vojon," la Brita virino diris.
  
  
  Ursula estis nun rigardanta#? e la homo la maldekstra mano. Mi rigardis ŝin, ankaŭ, kaj vidis, kion ŝi estis rigardanta. La klavo sur la ringa fingro de la mano, kiu tenis la ĵurnalo estis granda kaj knobby. Ni interŝanĝis rigardojn. Ĉi-tio klavo estis la stampo de Hans Richter.
  
  
  Ursula ne povis ricevi bonan rigardon ĉe Egoismo vizaĝo, tiel Hej decidis helpi ŝin. Li atendis por la homo turni la paĝon, tiam parolis al li.
  
  
  "Pardonu min, sinjoro," mi diris.
  
  
  La viro faligis la gazeton kaj rigardis min. "Jes?" Egoismo estas akcento estis simila al Ursula estas. Li estis pri mia alteco kaj havis militistaro portanta. Egoismo estas muskola, inteligenta vizaĝo aspektis pli juna ol liaj jaroj ĉe unua ekrigardo.
  
  
  "Mi vidas, vi havas Londono ĵurnalo," mi diris. "Estas tie ajna football scores tie?"
  
  
  Egoismo estas movis rigardon de mi al Ursula, kaj nun ĝi estas reen al mi. Li metis malsupren la gazeto kaj donis ĝin al mi. "Mi certas, ke tie estas. Ĉi tie, mi nur finis ĝin."
  
  
  Ŝi evitis rigardi en sian maldekstran manon. "Dankon," mi diris, prenante la papero. Mi ne vidas la cikatron sur lia kolo.
  
  
  Li estis rigardanta Ursula denove. "Ĝi estas all right." Li kaptis la radio kaj ekstaris. "Nun se vi pardonos min."
  
  
  Li turnis sin kaj forlasis la kupeon, gvidanta por la dormanta aŭtoj. Ŝi turnis sin al Ursula:"Nu?"
  
  
  "Mi ne scias," ŝi diris.
  
  
  La virino trans la koridoro ĉesis triki kaj estis aŭskultanta al nia konversacio kun vera intereso.
  
  
  "Ne estas multaj manoj kiel tio," mi diris.
  
  
  "Ne," Ursula akceptita. "Ne tre."
  
  
  Mi tenis ĝin. "Mi estos rekte reen."
  
  
  Li rapide movis malsupren la halo de la tago trejnisto en la direkto de la viro foriris. Mi kaptis supre kun li kiel li estis eniranta Voiture 5, la aŭto ke la Topcon virino estis restanta en. Ŝi staras ĉe la fino de la aŭto, dum li obusoj. Tiam ŝia, kaj ducked ĉirkaŭ la angulo de la koridoro. Momenton poste, li aŭdis la pordon fermiĝi. Li eniris la kupeon 6.
  
  
  Dum lia staris tie, ŝia faris la decidon. Mia sekvanta movo kontraŭ Topcon estos malpli subtila. Mi devos iri al Eva Schmidt kaj demandi ŝin, de kie la aparato estas#? teladi # ka? i. Nun estis la perfekta tempo. Mi frapis sur la pordo kaj 4 - ĉi-tio estas unu kupeo, sed tie estis neniu respondo. Mi provis denove, sed ĉio estis kvieta internaĵo. Ĉiam provos denove poste.
  
  
  Kiam li revenis al Ursula, la virino estis ankoraŭ kun ŝi, diskutante la avantaĝojn de fervoja vojaĝado super flugkompanioj. Ursula ĝojis vidi min. "Ni promenadu," mi diris. "Sur platformoj de beleco".
  
  
  "Ne forgesu manĝi en Venecio," la virino diris.
  
  
  "Ni ne forgesos," ŝia patro diris.
  
  
  Kiam ni eliris en la koridoron, mi diris al ŝi: "Venu, ni iru al mia kupeo."
  
  
  Ŝi rigardis min. "Granda."
  
  
  Kiam ni alvenis al mia kupeo, kiu estis tri minutoj for de Ursula estas, aka la aŭto, ŝia hotelo jako venis ekstere, kaj Ursula fiksrigardis la granda Luger en ĝia pistolujo. Tiam ŝi adiaŭis siajn pensojn.
  
  
  Ŝi sidiĝis zorge sur la rando de mia lito lito, kaj mi verŝis por ŝi bourbon por ĉiu el ni. Ŝi prenis ŝia kun malgranda rideto. "Antaŭ ol vi min ebria, diru al mi, - ĉu vi trovis la persono kun la radio?"
  
  
  "Li estas en la sekvanta # a? to," mi diris. "Kupeo 6. Ĉu vi pensas ke vi trovis la Buĉisto?"
  
  
  "Mi ne vidis la cikatron," ŝi diris.
  
  
  "ne. Sed la egoismo physique konvenas, kaj tiel faras la egoismo aĝo."
  
  
  "Mi ne scias, mi nur ne scias," ŝi diris malrapide. "Mi havas senton, ke tiuj estas niaj homoj, sed mi ne volas aresti la malĝusta persono."
  
  
  "Tiam vi havas nur unu alternativo," mi diris. "Vi tuj
  
  
  provi trovi ion en la egoismo estas persona aĵo kiu faros via identigo pli pozitiva."
  
  
  "Jes, vi pravas," ŝi konsentis. "Mi devas provi akiri en la egoismo kupeo."
  
  
  Li suspiris. "Rigardu, mi estas bona en tio. Lasu min serĉi la egoismo kupeo."
  
  
  "Vi ne scias kion serĉi, Nick."
  
  
  Mi pensis pri ĝin iom. "Bone, ni iru kune."
  
  
  Ŝi ridetis. "Tio estas pli bona. Vi ne povas plene mergi vin mem en la ekscito."
  
  
  Li prenis trinketon de lia bourbon. "Ni ne povas iri nun," Ay diris al ŝi, metante sian brakon ĉirkaŭ ŝia talio. "Niaj homoj, aŭ kiu ajn ĝi estas, havas nur revenis al la kupeo. Li estos tie por momento. Ni devos atendi ekstere la egoismo."
  
  
  Bluaj okuloj rigardis supren al mi, kaj ŝi prenis trinketon de bourbon. Ŝi prenis la tason per sia mano, kaj faris paŝon flanken. Li levis ŝin al la rando de la lito kaj tiris ŝin proksime. Tiam ee donis al ŝi longan kison sur la lipoj, kaj ŝi respondis. Li kisis ŝian kolon sub ŝia blonda hararo, kaj ŝia spiro kaptita en ŝia gorĝo. "Relax," mi diris.
  
  
  De la tempo la sekvanta kiso estis super, ŝi volonte decidis doni sin al mi. Li tiris ŝin al ŝiaj piedoj kaj ni komencis malvesti sin, ne dirante unu vorton al ni. Baldaŭ ni estis sur la lito, nia korpo # stre? i. Mola, agrabla sonoj venis el ŝia gorĝo. Ŝia karno estis varma kontraŭ mia tuŝo.
  
  
  Li kuris siajn manojn sur sia brusto. Ursula okuloj estis fermitaj. Ŝi vidis la ekbrilon de ŝiaj blankaj dentoj. Ŝi ĝemis, kaj volvis ŝian dekstran brakon ĉirkaŭ mia kolo. Sentis ia tremeto kaj aŭdis ŝin suspiron, kaj tiam ŝi falis, rideto ludis ĉe la anguloj de ŝia buŝo.
  
  
  La trajno estas radoj rumbled sub ni, kaj la aŭto movis glate. Ĝi estis grandioza momento, kaj ne unu? irka? ni volis interrompi la egoismo kun vortoj.
  
  
  Fine, Ursula tuŝis mian sceptron. "Tio estis granda, Nick."
  
  
  Ŝi ridetis hey, en reŭmatismo. "Ĝi estas pli bona ol triki en kupeo."
  
  
  Kiam ni estis vestita, mi malfermis la fenestron kurteno fendo. Ni trovis nin en marĉaj areo proksime de Venecio.
  
  
  "Nun, kiel por tiu kupeo, ni estis irantaj # ser? o..." diris Ursula.
  
  
  "Lasu min kontroli sur via viro kaj vidi se li ankoraŭ estas tie."
  
  
  Li glitis ekstere en la koridoro, kaj iris al sia ĉambro, kiu estis okupita fare de viro kun walkie-talkie.
  
  
  Li malfermis la pordon kiam li vidis ŝin, piediris super al ŝi, kaj por unu momento ni rigardis en la okulojn de la alia. Li daŭrigis marŝi, kaj piediris mimmo al ambaŭ finoj de la aŭto. Tiam ŝia, mi turnis kaj ŝajnigis preni rapidan rigardon reen. La viro estis ankoraŭ staranta en la pordo, rigardante min.
  
  
  Niaj okuloj renkontiĝis denove. Egoismo estas rigardo estis malmola, malfacila. Tiam li iris reen al la kupeo kaj brufermis la pordon.
  
  
  La serĉo kiu sugestis ĝin al Ursula estis elregita por la momento. Plie, tiu homo ŝajnis suspektinda al mi. Se li estis Hans Richter, ke suspekto estis komprenebla. Por eviti kapti por kiel longe kiel Richter faris, la viro devis esti super-zorgema, konstante gardisto, suspektemaj de ĉiu. Li verŝajne dormis kun pafilo en lia mano.
  
  
  Kompreneble ĝi estis Richter estas, mi pensis. Ursula devis fari certe,#? ar? i estis#? ia laborpostenon. Hey devos pruvo de la egoismo estas vera identeco por aresti lin. Sed por ĉiuj praktikaj celoj, tio ŝajnis al li, ke li estis la buĉisto de Beogrado. Ke deformitaj klavo kaj la viro singarda konduto konvinkis min pri tio.
  
  
  Kiel mi estis staranta ĉe la fino de la aŭto, Eva Schmidt aperis, rememoriganta min ke mi havis mian propran laboron, kaj ke ŝi ŝajnis esti la ŝlosilo al ĝi.
  
  
  Virino pasis mimmo min kaj estis kaptita per la parfumo de ee latuno, kiu estis tre ina. Li rigardis ĉe ŝiaj piedoj, kiam ŝi piediris malsupren la halo. Ne malbone, mi pensis.
  
  
  Kiam ŝi haltis por la tago de ŝia kupeo, ŝi donis al mi la saman taksanta aspektas kiel kiam ee unua vidis ŝin. Tiam ŝi malŝlosis la pordon kaj eniris.
  
  
  Li iris reen al Ursula kaj diris al ŝi, ke la viro ili pensis estis Richter daŭre estis en la salono en la egoismo kupeo. "Provi teni okulon sur la egoismo pordo. Mi havas malgrandan negocon de mia propra ĉeesti al," mi diris, kontrolanta la Luger.
  
  
  "Kio estas por negoco, Nick?"
  
  
  "Kelkaj homoj nomas ĝin kredo."
  
  
  Mi frapis sur Eva Schmidt pordo, kaj ŝi malfermis ĝin tuj. Ŝi aspektis surprizita. "Kion vi deziras?" "Kio ĝi estas?" ŝi demandis en germana akĉento.
  
  
  "Vi," ŝia patro diris. Li puŝis ŝin for kaj rapide fermis la pordon malantaŭ li.
  
  
  La virino rigardis min singarde, sed ŝi sendube ne estis sur la rando de paniko. "Estas pli bonaj vojoj akiri scii ĉiun alia," ŝi diris.
  
  
  "Ĝi estas pli kiel banurbo voko, Eva."
  
  
  "Se vi estas policano, mi havas nenion por kaŝi. Se vi estas ŝtelisto, tie estas ne multe valoras ŝteli de mi."
  
  
  "Nur elektronika aparato kiu pli registaroj volus havi," mi respondis. "Donu la egoismo ĉi tie.
  
  
  Mi scias, ke vi estas Topcon agento. "
  
  
  "Kio estas Topcon agento?"
  
  
  "Mi ankaŭ scias ke vi parolis al KGB agento. Vi esperas vendi la aparaton al Sovet-Unio."
  
  
  "Kio estas por KGB agento?" ŝi diris. Ĝi estis komencanta soni kiel gramofono rekordo.
  
  
  Mi konsciis ke mi devis konvinki ŝin, ke mi sciis kion mi estis parolanta proksimume. Ĝia diris: "mi aŭskultis al Odin Poe renkonti viajn konversaciojn kun la rusa. Egoismo estas la nomo estas Lubyanka. Ni havas egoismo fotoj en niaj dosieroj."
  
  
  Ŝiaj okuloj mallarĝiĝis. "Kiu vi estas, la CIA?"
  
  
  "Mi estas sur ih laboron."
  
  
  "Mi estas tolerema, mi provas vendi al ŝi ion al la Rusoj. Kiel vi proponas por haltigi min?"
  
  
  "Nu, estas unu simpla maniero. Mi povus mortigi vin."
  
  
  Eva Schmidt ne flinch. "Ne en homplena trajno, vi ne povas. Vi blufas."
  
  
  Mi movis ĝin kun mia mano, kaj la harpinglon iris en mian manon. "Kiel tre erara vi estas. Ŝi jam estis mortigita fare de unu persono sur ĉi tiu trajno. Mi facile povas fari ĝin kun du."
  
  
  Ŝia vizaĝo paliĝis, kaj ŝiaj okuloj kuris nervoze al la lumanta klingo de la tranĉilo. "Tie estas neniu monitoroj en ĉi tiu kupeo."
  
  
  "Kie estas tiu de en la salono?"
  
  
  "Mi ne povas diri tion al vi. Se ŝi diris al mi, mia popolo estus mortiginta min."
  
  
  Mia mano pafis al ŝi. En unu rapida movado, li ekstermis butonon sur ŝia vesto, kaj ŝi falis teren kaj ruligxis.
  
  
  "Ĝi povus tiel esti via gorĝo, Eva."
  
  
  Ŝi flustris mallaŭte. Ŝiaj okuloj sekvis la butonon. "Mi ne havas aparaton. Mi nur negoci kun la Rusoj."
  
  
  "La Topcon estro estas en la halo de sur la trajno, ĉu ne? Vi estas peranto, vi pasas la emu super al la KGB."
  
  
  "Nur singardeco. Vi scias kiel ĝin estas. Tie estas neniu alia vi povas fidi." Eva Schmidt ŝajnis havi unflappable senton de humuro.
  
  
  Hey ekridetis kaj apogis sin al la flanko de la kupeo. "Se la KGB fiksas la ĝusta prezo, via estro volas eliri el kaŝejo kaj mano super la monitoro. Ĉu tio estas la plano?"
  
  
  "Vi ne ĉesos emuo de faranta tion ĉi. Neniu iam haltis la egoismo."
  
  
  "Mi specialigas en komencantoj," ŝia patro diris.
  
  
  Tiam iu en la koridoro, turnis la tenilon kaj puŝmalfermis la pordon malfacile, frapas min de ekvilibro.
  
  
  Eva Schmidt reagis kvazaŭ ŝi atendis ĉi tiu sciigo. Ŝi piedbatis ekstere, kaj ŝia kalkanumo kaptis sur mia tibio. Plonĝanta ŝia ŝultro en mia brusto, ŝi kroĉis mian pojnon kun ambaŭ manoj, kaj metas mian manon al si sur ĉiu tribo.
  
  
  La virino ricevis baton de la fakulo. Ŝi estus rompita mia brako, se ŝia ne movis kun ŝi, ŝteli ŝin de la influo devis kompensi por mia supera forto. Li volvis sian liberan brakon ĉirkaŭ ŝian kolon kaj retiris sian kapon tiom forte ke ŝi gruntis, kvazaŭ ŝi dirus estis frapita.
  
  
  La stiletto levis ŝin kaj tuŝis ŝian gorĝon, tiam turnis por alfronti la pordo.
  
  
  Tie estis neniu tie.
  
  
  "Movo denove,"Eva diris al ŝi," kaj ĉi tiu vojaĝo estas finita por vi."
  
  
  Ŝi ĉesis lukti. Li rigardis, kiam la kupea pordo, kiu nun estis iomete duone malfermita, skuis iomete kun la trajno estas movado.
  
  
  Trenante la virino kun li, la koridoro kontrolis ŝin el. Eva estas supozita co-laboristo estis irita.
  
  
  "Vi estis atendanta firmao. Kiu estis ĝi?" Sl demandis ŝin.
  
  
  "Rusa. Vi timigis la egoismo."
  
  
  Ŝia pordo brufermis fermita. "Mi havas suspekton, ke vi estas kuŝanta, kaj mi ĵus maltrafis la renkontiĝo kun la kapo de Topcon."
  
  
  "Se tiel, vi estas en sorto. Li estus mortiginta vin."
  
  
  Tio estis nur la dua fojo ŝi diris al mi, kiel infallible la mistera viro. Ĉu liaj kolegoj admiris lin, aŭ Eva estis propre interesita en li. Mi memoris ion la? Ina agento diris, kiam li estis bragging. Li diris, ke Eva ne estis Topcon administra, sed ŝi sendube ne nur alia soldulo.
  
  
  "Diru al mi pri via koramiko, Eva. Komenci kun lia nomo."
  
  
  "Vi estas sufokanta min. Mi apenaŭ povas paroli ĝin."
  
  
  Mi malligis sian tenon iom, kaj ŝi revenis en la favoro. Ŝi iom en mian manon.
  
  
  Estas kelkaj aferoj vi ne povas rezisti. Odino havis profunda mordo de akraj dentoj ĉiuj ĉirkaŭ ili, kaj Eva ŝajnis havi la plej akra ones.
  
  
  Ŝin malbenis kaj lasita iri de ee.
  
  
  La virino saltis for de mi kaj saltis al la triki valizo mi vidis ŝin porti en la tago trejnisto. Ŝi tiris reen la supro, peeking interne.
  
  
  Ŝi estis frapita sur la talio de ee. Ni kolapsis sur la lito. Eve piedbatis min kaj batis min en la okuloj. Ni ruliĝis al la planko, kaj? i batis ĉiu tribo kaj batis la celon. Ŝi sentis naŭzanta doloro.
  
  
  "La tajloro," mi diris. Voĉdoni kaj ke estas ĝi. Mia pacienco elĉerpas. Ŝi estis trafita forte per ee kun ŝia kapo
  
  
  
  kaj ŝia celo batis la plankon. Li batis ŝin denove kun sia mano, kaj ŝi kriegis kiel sango fluis ĉirkaŭ la angulo de ŝia lipo.
  
  
  Li straddled ŝin, premante ŝian nudaj femuroj kontraŭ mia dorso. Ŝia robo estis ŝirita en la lukto, kaj parto de unu mamo povus esti vidita. Iel, ŝi rigardis sexier ol antaŭe, sed mi ne estis en la humoro por amika ludoj.
  
  
  Eve metis sian manon al ŝia buŝo kaj rigardis la sango sur nen. "Donnerwetter!", ŝi kraĉis. Sed tie estis intensa timo en siaj okuloj.
  
  
  "Se vi pensas, ke mi ne mortigos vin, ĉar vi estas virino, ĵeti ĝin ekstere de via kapo."
  
  
  Hugo tenis ĝin antaŭ la perpleksaj okuloj, tiam glitis la klingo nur sub ŝia mentono. "Mi ne minacas vin plu. Mi nur faras ĝin."
  
  
  "La egoismon de la nomo estas Horst Blucher. Mi ne diros al vi denove, eĉ se tio signifas ke mia vivo. Ĝi ne povas esti translokigita al la egoismo. Sed se vi volas veti kontraŭ rusa ludanto, mi donos al la # eta? o al Horst."
  
  
  Li pensis pri ĝi dum momento. Mi ne havas la aŭtoritaton pagi monon por akiri la aparaton reen, sed Eve devas havi signifis ĝin, kiam ŝi diris, ke ŝi donus sian vivon por protekti sian ĉefon.
  
  
  Li atingis en la triki kazo, diapozitivoj en ĝi, kaj eltiris la Beretta . Ŝi estis senmoviĝita kun pafilo en unu minuto, nur por asekuro.
  
  
  "Vi devas esti tre komforta kun tiu Horst ulo."
  
  
  "Li estas genia. Mi vere admiras lin."
  
  
  "Kaj iom pli, mi tenas la monon."
  
  
  Eve tuŝis ŝian lipon, kiu estis tranĉita de la backhand. "Jes, ni estas geamantoj. Tio estas unu el la kialoj ŝi estus mortinta por li."
  
  
  "Mia registaro povas esti preta por fari oferton por reveni al la monitoro. Transdoni la mesaĝon al viaj matematiko bontrovo."
  
  
  "Mi vidos, kion li diras."
  
  
  "Kiam mi rekonas ŝin?"
  
  
  "Mi atendas havi reŭmatismo de tiu vespero."
  
  
  Ŝi eksidis kaj klinis peze kontraŭ la rando de la lito. Li sentis, ke Horst havis malgrandan ŝancon de prenanta la logaĵo kaj akiranta ekstere en la turniro. Sed ĝi estis long-range plan, esperante ke Eva volus gvidi min al li.
  
  
  Ekstere en la koridoro, mi scivolis se mi faris eraron. Tie estis ŝanco ke Eva povus akiri en # tu? o kun Horst sen mia scio, kaj li estis nur provanta mortigi min. Tiam mi havos grandan Topkon fusilo kaj Ĉina murdisto pro mia skalpo. Li ne trovos la alloga perspektivo.
  
  
  
  
  La sesa ĉapitro.
  
  
  
  Ursula estis irita.
  
  
  Mi lasis#? ia # da? ri rigardas al la pordo de viro ni suspektis estis Hans Richter, Nazia milito krima nomita Buĉisto. Ŝi ne estis ĉe la fino de la aŭto, kie mi laste vidis ŝin, kaj ŝi ne estis en sia propra kupeo aŭ mino.
  
  
  Ĝi okazis al ŝi ke ununura-atentita knabino, kiel Ursula ne lasi ŝin post sen bona kialo. Ŝi devas havi vidis la viron eliri el la kupeo kaj decidis sekvi lin.
  
  
  Li haltis antaŭ la homo la pordo kaj frapis sur ĝi. Mi ne ricevis respondon. Li rigardis malsupren la halo. Vojaĝanto eniris la aŭto kaj venis al mi kun rideto sur lia vizaĝo. Kie estis ŝia egoismo vidis ŝin antaŭe? Tiam mi memoris. Pli frua en la vojaĝo, li sidis en la aŭto de la sama tago kiel Eva Schmidt kaj la homo, ni konsideros Richter.
  
  
  Li salutis min gaje. "Kiel estas la vojaĝo iras?" Kiam emu diris al ŝi, ke ĉio estis iranta bone, li kapjesis kaj donis min amika pat sur la#? ultro, tiam movis sur.
  
  
  Li paŭzis, atendante ke ĝi malaperas de vido. Ŝia carapace estis en la kupeo dum neniu estis tie, direktante la serĉon ke Ursula faris. La pli frue ŝi solvas#? ia komerco, la pli frue mi halti sento respondeca por nah.
  
  
  La gaja fremdulo ĉesis. Li turnis sin. "Ĉu ŝi povas demandi vin korkotirilon?"
  
  
  "Jes."
  
  
  Li forigis la manon, kiu jam estis en sia jaka poŝo. "Ĉu vi fidas min se mi diris al vi, ke mi estis tenanta la revolveron?"
  
  
  "Mi ne scias, kial vi mensogis al mi pri tiaj aferoj." Li estis impresita de Egoismo agas kapablojn. Li aspektis kiel gaja turisto. Li eĉ portis fotilon sur rimeno ĉirkaŭ lia kolo.
  
  
  "Mi estas iranta preni vin al iu, kiu deziras paroli al vi. Tio estas ĉiuj ni deziras iom da konversacio, " li diris.
  
  
  "Tiam vi ne bezonas pafilon."
  
  
  "Verŝajne ne, sed mi preferas esti zorgema. Mi iros mallonga distanco malantaŭ vi. Proksime sufiĉe por pafi, sed ne fermi sufiĉan por vi, salti sur min. Se vi sintenu, ni?? l akiras kune nur fajna."
  
  
  "Mi provos akiri kune kun ĉiuj," mi diris.
  
  
  "Nur turni ĉirkaŭe kaj komenci marŝante. Mi rakontos al vi, kiam ĉesi."
  
  
  Li kondutis dece kaj sekvis ordojn. Mi estis scivola scii, kiu sendis egoismo post mi.
  
  
  Bonan. Atendu, " li diris, ni eniris en la sekvanta # a? to.
  
  
  Li paŭzis, rigardante reen.
  
  
  
  Ni estis proksima al nombro de privataj kupeoj. Mi aŭdis la gaja viro turni la#? losilo en la seruro.
  
  
  "Vi nun povas turni ĉirkaŭe kaj iri interne," li diris.
  
  
  Li sekvis ordojn, ĝis li alvenis al la kupeo. Tiam li vidis Ursula kaj iris freneza.
  
  
  Knabino kuŝis sur la lito. Ŝi estis tute nuda. Nah estis malkovrita de#? ia#? tofo kaj#? eti#? irka? la kupeo. Ŝi estis spirado, sed ne moviĝas.
  
  
  Ignorante la pafilon, li turnis al vizaĝo lia kaptinto. Ĝia saltis por li. Miaj manoj fermiĝis ĉirkaŭ lia gorĝo. Ĝi estis lia egoismo kiu batis ŝin kontraŭ la flanko de la kupeo, strangoli ŝin. "Kion vi faros al ŝi?"
  
  
  Tiam la pordon malantaŭ mi malfermis. Mi aŭdis ŝin, sed mi ne turni ĉirkaŭe en tempo. Paro de kupraj fingrartikoj batis min en la orelo kaj frapis min al la planko.
  
  
  Li provis leviĝi, sed ne sukcesis. Mi povis senti miaj manoj atingante malantaŭ mia dorso. Tiam iu ligita mia pojnoj kune kun silka ŝnureto, tirante la obligacioj kune kun facileco.
  
  
  Egoismo estas mano frapis min sur la ŝultro. La viro, kiu straddled min al ligi mia ŝulaĉo diris, " ne maltrankviliĝu pri la knabino. Ŝi estis nur frapita ekstere."
  
  
  Mi rekonis ŝin en la voĉo de ĝoja turisto.
  
  
  Mia neklara vidado komencis malbari. Ŝi estis vidita de la piedoj de alia viro kiu estis staranta sur la etaĝo. Nen surhavis multekostan Zhirinovsky nigra ledo baleto pantofloj. Evidente, li estis la unu kiu moketis min. "Eltrovi, kiu li estas," li diris al s-Ro Jolly.
  
  
  Tiam li estis ekster la pordo antaŭ ŝiaj okuloj povis kapti ekvidon de lia vizaĝo.
  
  
  Kiam la pordo fermiĝis malantaŭ la viro en la nigra? uo, Mr. Jolly turnis min super. Li estis ankoraŭ brilanta kiel la prezidanto de la bonveniga komitato. "Kiel mi diris, vi ne ricevos mortigita se vi bridu vin."
  
  
  "Kio pri la knabino?"
  
  
  "Mi komprenas vian zorgon. Ŝi estas bela. Sed ni devis eltrovi kiu ŝi estis. Do mi frapis ŝin eksteren, demetis siajn vestojn, kaj ekzamenis? in."
  
  
  "Kiom multe faris vi lernas?"
  
  
  "Ajna organizo aferoj identeco kartoj al ĝiaj agentoj. Por estestvenno, ŝi estas visko de egoismo al si mem."
  
  
  Tio estis la problemo kun Ursula estas sekreta politika agentejo. Ili sekvis ĉiuj la burokrata kutimoj kiu povus esti danĝera por funkcianta sur la tero.
  
  
  "Ĉu vi havas ankaŭ la ID karto?" la gaja viro demandis.
  
  
  "Mi diris al ŝi.
  
  
  Ŝi, atendante, ke se mi povus akiri la egoismo paroli sufiĉe longe, ŝi povus meti la egoismo ene de frapanta distanco de unu bone metitaj bato. Tiam li povis komenci tuta nova pilko en ludo kun lia servi.
  
  
  "Vi du vagis ĉirkaŭ la trajno kune, provis ekstere la tago, ŝtelrigardis en aliaj homoj? kupeoj. Se vi surmetas't laboro kiel partneroj, kiel vi klarigas ĝin?"
  
  
  "Tajloro," mi diris,"ĉu vi ne povas pensi de ion por vi mem?"
  
  
  "Ne,? ia pigra." Li tiris la alia peco de ŝnuro ĉirkaŭ lia poŝo. "Mi faros ĝin malfacila por vi movi ĉirkaŭe." Li lerte volvis la ŝnuron ĉirkaŭ mia maleoloj, zorgema ne prenu mian egoismon de surprizo. Mi ne havis ŝancon por pli bona pafo.
  
  
  En la koridoro, la viro montris al la sama singardemo, neniun dubon naskita de sperto. Kion ajn li estis, li konis la regulojn de la ludo.
  
  
  Mr. Jolly la akcento estis la germana, same kiel Eva Schmidt. Aŭ Ursula estas, por tiu afero. Tio ne estis la ŝlosilo por malŝlosi la egoismo de aparteno al ajna organizo. En la spionado negoco, la partioj estas tre ofte ŝanĝanta, profesiuloj de ĉiuj naciecoj estis haveblaj dungi ajna kliento, kaj kio ŝajnis evidenta, foje rezultis esti falsa.
  
  
  Ekzemple, Sheng Zi la asistanto estis kiel la Ĉina kiel Frank Sinatra.
  
  
  Kiom ŝi sciis, Mr. Jolly povus labori por iu ajn, de Topcon al Orienta germana Inteligenteco. Li eble ankaŭ estis amiko de Hans Richter, la viro Ursula estis supozita al apprehend.
  
  
  Li povus nur esti certe ke li ne estis laboranta por HAKILO por perfekte klara kialoj aŭ en Pekino. Se egoismo estis dungita fare de la Ĉinaj Komunistoj, Sheng Tzu ankoraŭ estus tie, kaj plej verŝajne jam estus mortinta.
  
  
  Li falis miaj piedoj, tiam donis al ili iom ektiri por testi la forton de lia laboro. Kontenta, li rektiĝis supre. "Nun ke ni estas komforta, ni povas paroli. Rakontu al mi pri vi mem."
  
  
  "De la komenco? Nu, ĝia naskita en la Usono de Ameriko..."
  
  
  "Vi ŝerco tro multe," li avertis min.
  
  
  Li piediris super al la lito kaj rigardis la nuda Ursula, kiu estis nun mallibera mano kaj piedo, kiu estas ankaŭ ŝnuro, kiel mi. Li ekrigardis supren por certigi, ke mi estis rigardanta sian ĉiun movon, tiam intence flicked sia ungo unu#? e la tempo#? irka? la senkonscia knabino cicoj.
  
  
  "Mi ne provas venki ekstere respondoj ĉirkaŭ vi. Tio estus tro malfacila. Se vi ne diri al mi, kiu vi estas, mi devos labori sur la knabinon."
  
  
  Mi ne povis kompreni, kion mi akiris ekstere detenas de informo. "Mi akiri ordojn de organizo nomita HAKILO. Mia nomo estas Nick Carter."
  
  
  "Via nomo kaj la nomo de via organizo estas konata al mi. Sed mi ne komprenas, kial vi kaj la knabino estas laboranta kune."
  
  
  "Vi ne povas kredi tion, sed ni estas nur malnovaj amikoj sur la sama trajno."
  
  
  "Knabino spuras malsupren iamaj Nazioj. Estas vi # anka?#? asi iama Nazia?"
  
  
  "Ne vere. Sed se mi kuros en unu el ili, mi certe ne kisi ŝin egoismo sur ambaŭ bastonoj."
  
  
  "Mi ne elpensis? in, s-Ro Carter. Ajna vojo, mi devas iri." Li ekrigardis la horloĝon kaj marŝis rapide al la pordo. "Ĝui la resto de via vojaĝo."
  
  
  Li rigardis la pordo estis proksima kaj aŭdis la seruro klako. Tiam la kupeo estis trankvila. Mi ĉirkaŭrigardis. Tie estis neniu nin # baga? o, ni vesto indikante ke la apartamento estis okupita de pasaĝeroj. Eble s-Ro Jolly havis seruran elekton kaj elektis malplenan dormanta loko por teni nin kaptitaj.
  
  
  Mi estis surprizita, ke li demandis al liaj demandoj kaj lasita nin nedifektitan. Sed mi ne tuj plendi. Mia problemo estis akiranta nin for de ĉi tie.
  
  
  "Ursula," mi diris. "Vekiĝu, Ursula."
  
  
  La knabino ne moviĝis. Ŝia teliri al la # eta? lito, movante malrapide kaj mallerte. Tiam ŝia, li surgenuiĝis malsupren kaj parolis al Ursula denove. Ŝiaj okulharoj flirtis iomete.
  
  
  Ĝi estis bela pentraĵo, freŝa kaj invitanta. Li klinis sin kaj tuŝis ŝin cico kun sia lango. Ĝi estis unu el la plej bonaj vojoj veki ŝin supre.
  
  
  Ursula ridetis instinkte. Tiam ŝi moviĝis sur la lito. Ŝiaj okuloj flugis malferma. "Nick!"
  
  
  "Surprizo," mi diris.
  
  
  Ŝia cico estis # tu? i denove. Li malamis halto.
  
  
  "Nun estas ne la tempo por tio," ŝi riproĉis min. "Kiel vi akiras tie?"
  
  
  "Mi estis alportita de fortika viro. Amuza ulo kun fotilon ĉirkaŭ lia kolo. Kion vi opinias?"
  
  
  "Mi spektis la kupeo en Voiture 5 dum vi iris pri via komerco, kio ajn ĝi estis por ni. La viro eliris. Kiel kutime, portanta lia diabla walkie-talkie. Li estis en tia rapideco, ke mi estis certa, ke li estis iranta por renkonti iun kaj decidis sekvi supre sur kion li pensis estis tiel grava. Li devas havi rimarkis min. Li gvidis min tra la komuna aŭto, kie tiu amuza ulo kun ĉambro sidis. Ili devas havi interŝanĝis signalojn en iu vojo. La du#? irka? ili kaptis min sur la kajo. Ŝi estis devigita veni ĉi tie. Tiam mi estis frapita en la orelo."
  
  
  "Mi vidas belan anseron ovo tie, sed vi estas ankoraŭ en bona formo."
  
  
  Ursula ruĝiĝis iomete. "Vi metis min en malavantaĝo."
  
  
  "Mi deziras ke ŝi povus trovi vojon fari monon ekstere de ĝi."
  
  
  "Provi koncentri sur via komerco. Kion ni faru poste?"
  
  
  "Mi elpensos ion," li certigis ŝin.
  
  
  Li estis jam pensas pri la eventoj de tago. Io ne falas en loko, kaj? i#? eni min, ke mi ne povis kompreni ĝin.
  
  
  Mi provis aranĝi miajn konkludojn en logika ordo. La viro kun la radio estis Richter, Ursula estas Nazia fuĝanto. Li havis deformitaj klavo, kiel Richter, kaj agis kiel viro uzitaj por kurado. Post kiam akiranta scii Ursula, ĝi estis nur natura por estestvenno ke li provus trovi ekstere kiu ŝi estis. Li vidis min kun germana knabino.
  
  
  Richter batis min, dum mi estis luktanta kun mia egoismo partnero, Mr. Jolly. Li estis la persono kiu rakontis al Mr. Jolly kiu mia identeco estis. Sed kial estus singarda viro kiel Richter lasi la korkotirilon problemo al sia kamarado? En tiu kazo, kial Richter veturanta kun kamarado kiu ŝajnis esti sperta agento? Eble Herr Richter estis ankaŭ en la spiona # po? to business.
  
  
  "Venu tien ĉi, Ursula, kaj fari lokon por mi. "Mi tuj iros al lito kun vi," mi diris.
  
  
  "Nick!" ŝi riproĉis. "Ne nun."
  
  
  "Vi got it wrong, bebo. Mi estas iranta resti malsupren sur la lito kaj provas malligi viajn manojn."
  
  
  Ni ludis tiun ludon reen al reen, kaj promesita ŝin en la streĉa nodoj sur la ŝnurojn kiuj ligis ŝin. La tasko estis tiel malfacila, ke mi malbenita Mr. Jolly duona dekduo tempoj.
  
  
  "Nick, kial ili preni miajn vestojn ekstere?"
  
  
  "Ne nur pro la vido, eĉ kvankam ĝi estas bela. Mr. Jolly Hotelo serĉo viajn vestojn."
  
  
  "Ĉu io okazis dum mi estis elfrapita?"
  
  
  "Nenio kiel tio, ke vi ne # perdi? i," mi chuckled.
  
  
  Kiel mi deĉenigis la nodon, miaj manoj foje brosis Ursula estas nuda dorso kaj gluteoj. "Tiu laboro havas kelkajn suplementajn utilojn," ŝia edzo diris.
  
  
  "Ĉu ili trovas ion ajn kiam ili volis min, Nick?"
  
  
  "Via # IDENTIGA? o karto. Richter scias, kiu vi estas."
  
  
  Ĉe tiu momento, s-Ro Jolly fotilo kaptis vidon de ŝi.
  
  
  
  
  Mi lasis mian egoismon en la kupeo.
  
  
  "Kio okazis?" Ursula demandis.
  
  
  "Li foriris sian ĉambron malantaŭ."
  
  
  "Vi volas diri li eblas reveni por ĝi?"
  
  
  "Ne en tiu vivo," mi diris. "Persono kiu estas tiel zorgema ne forgesi ion kiel fotilo."
  
  
  Ne, krom se li estis tuj forgesas pri ĝi.
  
  
  Ŝi eliris el la lito kaj falis al la planko. Ŝi rulis supre la # di? ita fotiloj ĉar ĝi estis la plej rapida vojo akiri tie.
  
  
  "Ursula, akiri ekstere de lito, staras kun via reen al la fenestro kaj levi vian egoismo." Mi diris al ŝi.
  
  
  Ne estis sufiĉe lertaj. El la tono de mia voĉo, ŝi sciis, ke mi ne mal? pari ajnan tempon. Ŝi aŭdis, kiel ŝiaj nudaj piedoj batis la plankon.
  
  
  Li kuŝis sur sia stomako, rigardas la kameraon apude. Se ŝi pravas, ŝi riskis atingi pafis malkaŝe en la vizaĝo, sed tio ne povas esti helpita.
  
  
  "Mi ne vidas ajnan altempigo aparato kaj mi ne aŭdas iu ajn tiktakas, sed mi pensas, ke tie estas eksploda aparato ene."
  
  
  "Ĉu tiu persono lasi egoismo intence?" Ursula diris. Nun ŝi estis ĉe la fenestro.
  
  
  "Post kiam scianta kiu vi estas, kial devus Hans Richter lasi vin vivi? Ĉi tiu kupeo estas supozita esti nia tombo, bebo."
  
  
  Mi povus # a? di Ursula estas peza spirado. Ŝi tenis ĉe la fenestro, tirante ĉe ŝia egoismo.
  
  
  "S-ro Vesely rigardis sian horloĝon antaŭ ol lasanta nin. Ĝia supozita supozas ke li aktivigis la temporizador premante la levilo sur la # di? ita fotiloj. Mi povas elŝalti mia egoismo se mi prenas la fotilon, sed mi prenos la riskon."
  
  
  Li turnis lian malantaŭon sur la # di? ita fotilo kaj kaptis ĝin per ambaŭ manoj. # ? Ia#? vitado. Mi ne diris al Ursula, sed mi pensis, ke se la eksplodaĵoj iris de kiam mi movis ŝia ĉambro, almenaŭ mia korpo volus protekti parto de la eksplodo, kaj eble savi sian vivon.
  
  
  "Foriri de la fenestro," ŝia patro diris.
  
  
  Ŝi identigis mia nomo en mola voĉo, tiam movita, kaj li ekstaris.
  
  
  Neniu eksplodo.
  
  
  Ŝi, saltis al la trajno fenestro. Li ne volis riski ruliĝanta ĉirkaŭe sur la plankon. Li turnis sian dorson al la fenestro, apogis sin kontraŭ ĝi, kaj svingis la fotilo ĉirkaŭe kun lia ligita manoj.
  
  
  Kiel la trajno moviĝis antaŭen, li rigardis Ursula, kaj ni ridetis unu al la alia, kiu ŝajnis kiel # trankvili? o al ni.
  
  
  Tiam ni aŭdis eksplodon laŭ la vojetoj. Ĝi estis kiel mano granato eksplodante sur la alia flanko de la monteto.
  
  
  "Mi ĝojas, ke vi vidis ĉi ĉambro kaj komprenis, kio ĝi estas," diris Ursula.
  
  
  "Jes, kelkaj pli da minutoj kaj ni havus eksplodis."
  
  
  "Mi estas tiel mizera, Nick. Mi estas metanta vian vivon en danĝero. Richter estas iranta provi mortigi nin ambaŭ."
  
  
  Ursula povis vidi nur la konsileto de la glacimonto. Hans Richter kaj egoismo Leŭtenanto Mister Jolly estis malplimulto de la murdintoj en ĉi tiu trajno.
  
  
  
  
  Ĉapitro Sep
  
  
  
  De la tempo la Orient-Express ĉesis en Venecio, mi sukcesis liberigi Ursula manoj. Ŝi akiris liverita de la ŝnurojn ĉirkaŭ ŝiaj maleoloj kaj metita sur kelkaj bazaj eroj de vestaĵo antaŭ malligante min.
  
  
  "Ne estu timema, "sl moketis."De nun, mi scias ĉion pri vi."
  
  
  "Ne, Nick. Vi nur scias tion, kion mi rigardas kiel. Homo neniam scias ĉion pri virino."
  
  
  Ni eliris ĉiuj super la kupeo, kaj miksiĝis kun la homamaso akiranta ekstere#? irka? la trajno. Ursula scurried ekstere akiri kelkajn sandviĉojn, kaj ŝia prenis supren pozicion kiu permesis al mi teni vojeton de # viza? o kiu signifis ion al la du el ni.
  
  
  Hans Richter kaj lia partnero estas egoismo ne vidas ŝin, kaj Sheng Tzu, agento de la Ĉinaj Komunistoj, ne vidis ŝin. Eva Schmidt kaptita ekvidon de ŝia. Kiel Ursula, ŝi estis kaptanta sandviĉoj.
  
  
  "Eva," mi ekkriis kiel ŝi mimmed pasinteco mi kaj gvidis reen al la trajno, unu sako de manĝaĵo en sia mano.
  
  
  Ŝi haltis. "Vi donis al mi ĝis ĉi-vespere, ĉu vi memoras?"
  
  
  "Nur kontrolanta, # vo? donado, kaj tio estas ĝi."
  
  
  "I'll kontakti Horst kaj pasi sur via # mesa? o de intereso en la monitori. Sed mi ne faros tion kontakto ĝis mi certas, ke la tempo estas ĝusta. En aliaj vortoj, mi ne tuj malkaŝi mian identecon al vi aŭ iu ajn alia kiun povus esti rigardanta min."
  
  
  Tiam ŝi foriris kun la homamaso, kaj li turnis sian atenton al Ursula, kiu devis nur veni supren malantaŭ mi kun nia sandviĉoj.
  
  
  "Mi pensis, ke vi estis provanta trovi alian playmate," ŝi diris, " ĝis mi aŭdis ereto de via konversacio. Kiu estas Horst?"
  
  
  "Nur la persono mi deziras ŝin renkonti. Memori Richter, bebo."
  
  
  Baldaŭ la Orient-Express estis lasanta la stacio en la direkto ĝi venis. Al kapo oriente denove, la trajno devis reveni al la ĉeftero per la causeway. Ĝi estis malhela kiel la Senhalta rapidis malsupren la du-mejla vojo, kaj ni vidis malantaŭ ni brila montrado de flavaj lumoj laŭ la marbordo: vidoj de Venecio altiĝanta tra la maro blackness.
  
  
  
  Post rapida manĝo, Ursula diris ke ŝi volis frapi Richter estas Gansu Provinco denove. "Ni provu egoismo coupe. Se li estas tie, mi devos aresti lin. Se ne, ni devos serĉi la egoismo de aferoj kaj trovi ekstere kion li estas ĝis."
  
  
  Richter ne estis tie, kaj mi ne estis surprizita.
  
  
  "De nun, li scias, ke ili ne mortigis nin. Tie devus esti eksplodo kiu ne okazis."
  
  
  "Nick, ĉu vi pensas, ke vi perdis lian egoismon?"
  
  
  "Li ne akiri ekstere la tutan tagon en Milano," mi diris.
  
  
  La seruro estis devigita, kaj ni eniris la Buĉisto kupeo.
  
  
  Ĝi estis turnita sur de Verkhny brylev. Tie estis du pecojn de bagaĝo, kaj ambaŭ estis sur la planko, ne sur la bretoj. Unu valizon prenis ŝin, kaj Ursula atingis por la aliaj. Post kiam elektanta la seruroj sur la valizojn, ni zorgeme malfermis ilin.
  
  
  Tie ne estis io ajn signifa en la sako li serĉis, sed estis poŝtukon, kiu certe ne apartenas al la math major, kiu havis la radio. Ĝi havis malfortan latuno odoron, ke mi pensis estis pigre konata. Li fermis siajn sakon kaj helpis Ursula rigardi tra la alia unu. Momenton poste, ŝi tenis pecon de papero.
  
  
  "Rigardu tion ĉi," ŝi diris. "Li planas iri ekstere en Beogrado." Ĝi estis egoismo trajno bileto.
  
  
  Ŝi, li chuckled. "Ĝi ne donas al vi multe da tempo."
  
  
  Mi rigardis en la angulo de la tirkesto sub kelkaj ĉemizoj kaj trovis paron de amasoj de Eŭropaj cigaredoj. Ili ŝajnis kiel speciala miksaĵo. "Multekosta gusto,"ŝi diris, montrante Ursula unu el la pakaĵoj.
  
  
  Ŝi prenis la cigaredojn de mi kaj rigardis la pack. "Hans Richter fumis speciala marko de Belga cigaredoj. Ĉi-tio estas mia loko."
  
  
  "Vi devos provi kapti la egoismo en Beogrado kiam ĝi venas ekstere ĉiuj super la mondo."
  
  
  "La Jugoslavaj aŭtoritatoj promesis helpi alporti Richter al justeco. Mi demandos al ŝi renkontas nin ĉe la stacio kun paro de vestitaj policanoj."
  
  
  "Ĉu vi ne prefere fari la areston sola?" Mi demandis ŝin.
  
  
  "Li devas esti kaptita vivanta," ŝi diris. "Se mi kaptos ŝin kun ke Nazia porko, mi timas, ke mi blovu la emuo estas cerbojn ekstere."
  
  
  Ili meti ĉiun malsupren kiel ĝi estis, kaj iris el la kupeo. Ursula iris al ŝia propra kupeo atendi ekstere la tondrado trajno por ŝi.
  
  
  Ni restis en Triesto tuj post Venecio. Ni estis supozita esti en Poggioreale del Corsa sur la Jugoslava limo je naŭ-tridek. Mi decidis, ke se Eva Schmidt ne kontaktis min de tiam, mi komencis rigardanta por ŝi.
  
  
  Mi reiris al mia kupeo, esperante ke Eva volus kontakti min tie. Mi donis hey egoismo la nombro kiam ŝi promesis diri al Horst Blucher, ke mi volis provi por la satelito monitor.
  
  
  La firmao estis atendanta por mi, sed ĝi ne estis Eva Schmidt aŭ ŝia koramiko. Ivan Lubyanka, la Chekist, klinis reen en mia lito, lia kapo apogis supre sur sia maldekstra mano. Li estis tenanta Webley revolvero en lia dekstra mano .455 Mark IV kun dampilo.
  
  
  "Venu," li diris.
  
  
  Mi fermis la pordon malantaŭ mi, pensante ke mi devus esti pli zorgema.
  
  
  Lubyanka sidiĝis sur la lito. "Do vi estas Nick Carter. Vi ne aspektas tiel freŝa."
  
  
  "Kiu diris al vi, ke mi estis freŝa? Ŝia pussy."
  
  
  "Se mi scius ke vi estis sur la trajno kun mi, Carter, mi havas haltis antaŭe vidi vin."
  
  
  Ŝi, li chuckled. "Se vi estis faranta wards, vi rekonus min kiam vi vidis min en la # man? ado # a? to. Ŝi scias al vi."
  
  
  Li rigardis min irritably. "Vi scias, kompreneble, ke mi devas mortigi vin."
  
  
  Ŝiaj ŝultroj ĝibigita. "Kial zorgi?" Mi demandis ŝin. "Vi?? l # ver? ajne mortigi min ĉiuokaze."
  
  
  "Mi ne venis ĉi tien por veto," li diris kategorie, kun peza akĉento. "Mi venis ĉi tien kiel la sola aĉetanto, kaj mi volas teni ĝin ke vojo."
  
  
  "Kio pri la Ĉina?"
  
  
  "Mi faros interkonsenton kun unu konkursanto je fojo," li diris mallaŭte.
  
  
  "Se vi faros tion, vi devos korpoj ĉie en la trajno. Vi devus pensi pri ĝi." Stahl ne provas elpreni ĝin de Hugo, ĉar li sciis, ke la Barbaroj ne donu al mi tempon.
  
  
  "Mi estis pensanta pri? i," li diris. Li leviĝis de la lito. Li estis kelkajn centimetrojn pli mallonga ol mi estis, kaj mi povis vidi, ke Ilin ne ŝatas ĝin tre multe. "Vi kaj mi iros al la fino de ĉi tiu trajno, Carter. Ni iros tre zorgeme. Mi tenos ĉi tiun pistolon en mia poŝo, sur la vojo, sed ĝi devos esti celita ĉe via spino. Kiel vi scias, pafo en la spino estas tre dolora. Do mi esperas ke vi ne faru stultaĵon."
  
  
  "Kaj kio okazas je la fino de nia bona piediro kune?"
  
  
  "Ne zorgu, ĝi estos tre rapida."
  
  
  "Kiom donacema de vi."
  
  
  "Bonvolu. Vi venas kun mi nun." Li svingis la grandan pafilon al mi, kaj ĝi iris ekstere.
  
  
  Mi rimarkis, ke se tiu ĉi afero iris ekstere, tie estus unu truo en mia brusto sufiĉe granda por viro por bati sian pugnon en.
  
  
  Li turnis sin kaj malfermis la pordon, atendante, ke iu estis en la koridoro. Sed tie estis neniu tie. Ŝi, mi iris en la koridoro, kaj Varvara sekvis min. La pafilo estis ankoraŭ tenis antaŭ li, sed dum li rigardis ĝin, li ŝovis egoismo en la poŝo de lia doublet. Mi povis vidi kiom malgranda? i estis # senmovi? i el sub la ŝtofo, kaj ĝi estis celita ĉe mia talio.
  
  
  Li fermis la kupea pordo kaj donis signon, ke mi iru. Tiam li turnis sin kaj marŝis malrapide malsupren la koridoro. La trajno rumbled kaj skuis sub ni, sed ne # sufi? a al#? agreni la Lubyanka la ekvilibro. Li tenis proksimume tri paŝojn inter ni, do mi ne povus atingi lin facile.
  
  
  Ni venis al la fino de Voiture 7 kaj eltiris sur la platformoj inter Voiture 7 kaj Voiture 5, kie Eva Schmidt kupeo estis lokita. Ni devis iri tra du aroj de pordoj. Kiel mi pasis en la dua aŭto, Lubyanka vidis ŝin preni # pa? o#? usta # malanta? mi.
  
  
  Kun akra movado, li brufermis la pordon reen al Lubyanka Strato. La pordo frapi Egoismo Yi, perdante sian ekvilibron, kaj li falis al la planko de la platformo. Sed li ne perdis sian revolveron. Li pafis kiel li falis. La unua gawk-eyed frakasita vitro de la tago iris tra nah kaj preskaŭ frapis mian ŝultron, enterigante ĝin mem en la ligno paneling malantaŭ mi. Dua pafo sonoregis eksteren, sed li didn't eĉ venas proksima al mi.
  
  
  Kiel Varvara rapidis al la platformo, Wilhelmina ĵetis ŝin supre. Mia pafo batis la metala planko de la platformo apud la kaŭriĝanta rusa, ricocheting ĉirkaŭ li sen bati lin.
  
  
  La Barbaroj malfermis fajron denove, frapadon el la pordo jamb kiu uzis ĝin por kovri. Tiam, kiel li ducked ekstere de la pordo, li rapidis reen tra la pordo de la alia kaleŝo. Egoismo vidis ŝin ĉe la lasta minuto kaj sukcesis elpremi du pli da pafoj ĉe Luger. Unu el Lubyanka estas gawking okuloj trafis lin en la ŝultro, kaj mi vidis lin fali al la planko en la alia aŭto.
  
  
  Tie estis longa, malplena momento kiam la radoj laŭte klakis sub ni. Tiam li vidis ŝin levis manon kun la revolvero. Lubyanka rapide pafis al mi, sed sovaĝe maltrafis. Tiam li vidis la celo estas egoismo dra? o#? irka?#? e la fundo de la fenestro. Hers, pafis, sed maltrafis. Tiam li lasis kaj kuris laŭ la koridoro, kiu kondukis al la alia fino de la aŭto. Li verŝajne decidis forkuri kaj leki siajn vundojn.
  
  
  Li zorgeme movis al sia flanko de la platformo kaj rapide transiris la abismon kaj prenis pozicion apud la alia pordo. Tie estis ne pli da pafoj pafis. Mi rigardis interne, sed Lubyanka estis nenie por esti trovita. Eble li metas kaptilon por mi tie.
  
  
  Li malfermis la pordon fendeto por akiri pli bonan rigardon al ŝi. Nenio. Ĝi aspektas kiel la Barbaroj estas vere irita. Li piediris malrapide en la aŭto, tenante la Luger antaŭ li. La egoismo ne estis tie. Tiam mi turnis angulon kaj vidis egoismon, eble du trionoj de la vojo malsupren la halo. Li turnis sin, lia vizaĝo mallumo kun kolero kaj frustriĝo, kaj pafis du eraran pafoj ĉe la reloaded revolvero. Mi kaŭriĝis malsupren rapide, kaj la kugloj whizzed super mia kapo.
  
  
  Li ĵuris sub sia spiro. La momento Varvara kuris malsupren la koridoro, ŝi estis refoje pafis ĉe li. Sed la movado de la trajno ruinigis mian celon, kaj mi preskaŭ maltrafis ĝin. Tiam la rusa malaperis ĉirkaŭ la angulo, lasante tra la trajno.
  
  
  Ŝajne, neniu aŭdis la dampita pafojn. Dum la kupeo, neniu eliris. Kiam li atingis ambaŭ finoj de la aŭto kaj la loko kie la KGB viro malaperis de vido, li vidis, ke la trajno estis eniranta Poggioreale del Corsa.
  
  
  La Barbaroj ne akiras for#? e#? i tiu rapida halto, li diris al si mem. Li ne volas, ke la aŭtoritatoj scias pri la egoismo vundo. Li ne povis klarigi, kio okazis. Krome, Emu ankoraŭ bezonis la monitoro ke li provis aĉeti de Topcon agentoj sur la trajno.
  
  
  Paro de uniforma viroj estis piediranta malsupren la halo al mi. Unu estis trajna konduktoro, la aliaj kutimoj oficiro. Ni estis proksime al la landlimo, ni kontrolis.
  
  
  Ŝi estis prezentita kun falsa identeco karto provizita de la TOPOR specialaj fortoj. La dogana oficiro kapjesis, kaj li kaj la dirigento movis sur.
  
  
  La trajno prenis rapido, movante konstante al varsovia kontrakto. La venonta halto estos ĉirkaŭ noktomezo ĉe Povka.
  
  
  Mi pensis ke mia sekvanta tasko estus viziti Eva Schmidt. La virino devis esti la unu kiu diris Lubyanka ke mi estis provanta akiri satellite monitor.
  
  
  Eva estas kupeo provis ĝin, sed ĝin ne estis tie. Li prenis la seruro denove, kaj eniris kun Luger en lia mano. Tie estis neniu tie. Li decidis, ke ekde ŝia kupeo estis la nura unu kiu povus esti identigita per ĝia numero, miaj karaj oponantoj tenus konferencoj ie alia.
  
  
  Li eliris el la kupeo kaj iris reen al la tago # a? to,#? iuj la tempo # ser? i la Lubyanka.
  
  
  Kaj Schmidt-a ankaŭ volis Shen, ĉar mi havis kialon pensi, ke li estis ankoraŭ sur tabulo, ĉasado por mia haŭto.
  
  
  Mia serĉo estis vana. Ni estis solaj, estis neniu alia ĉirkaŭ ili. Li estis maltrankviligita ke ili eble havis ĉiuj iel eskapis ĉe la limo.
  
  
  Tiam la trajno tirita supren al Pivka stacio. Pivka estas unu provinca urbo situas ĉe la kruciĝo de pluraj Jugoslava fervojaj linioj. La stacio estas primitiva , longa griza konstruaĵo kun malmultaj lumoj dum la nokto. Ĝi estis malvarma tie supre en la montoj. Kiam la trajno haltis, konko drizzling pluvon.
  
  
  Ĝi estis rigardita de unu ĉirkaŭ la aŭto platformoj por vidi se iu ajn volus eliri. Kvar homoj aperis sur la platformo. La tri ĉirkaŭ ili estis pasaĝeroj, kiuj decidis kapti sandviĉo butiko kaj kafo ĉe la proksima fino de la stacia konstruaĵo. La kvara, kiun ŝi finfine rekonita per lia konata irmaniero, estis Ivan Lubianke.
  
  
  Sen iam rigardante super lia ŝultro, Lubyanka rapidis tra la stacio konstruaĵo kaj en la malluma strato pretere. Ŝia hezitis momenton. Tio ĉi povas esti la artifiko por distri mian atenton, dum Schmidt kaj Blucher estis akiranta ekstere de la alia aŭto. Sed mi devis preni ĉi tiun ŝancon. Li metis sian piedon sur la teron kaj sekvis la Lubyanka. Li povas havi#? teladi monitor.
  
  
  La barbaroj estis jam malaperis en la griza konstruaĵo. Mi rapidis post li, esperante, ke la trajno ne foriru antaŭ ol mi povis reveni. La malklare lit, shabby riceva areo estis preskaŭ malplena. Lubyanka ne estis tie - li devas havi estita ekstere de nun, rondiranta la konstruaĵo.
  
  
  Mi kuris el la pordo al la strato kaj rigardis? irka? en la malluma trotuaro ekster. Malpeza pluvo trempis mia vizaĝo - estis malvarma, mizera nokto. Ekzistas neniuj aŭtoj en vido, neniuj piedirantoj, nur griza ŝtono bariloj, griza konstrua? o, kaj pluvo. Lubyanka tute malaperis.
  
  
  Mi devis decidi ĉu por sekvi la Lubyanka kaj forgesi pri la trajno, Schmidt kaj Blucher, aŭ iri reen sur tabulo se ili ankoraŭ estis tie, kun la#? teladi aparaton.
  
  
  Ĝi estis devigita decido, ĉar mi ne havas tempo - tiu trajno estis supozita lasi en dek aŭ dek kvin minutoj. Se mi fari la malĝusta decido, mi revenos al kie mi komencis mian serĉon por la monitoro, kaj mi eĉ povas perdi mian egoismon por ĉiam.
  
  
  En momento de malsano, ŝia elekto estis farita. Li turnis sin kaj rapidis reen tra la malklare lit stacio al la platformo. La lumoj de la Orient-Express tirita laŭ la trakoj antaŭ mi. La trajno aspektis kiel oazon de la civilizacio, en ĉi tiu nigra dezerto. Li rigardis al la restoracio kaj vidis, ke pluraj homoj sidas interne, trinkante varman kafon aŭ teon ĉe malglata lignaj tabloj. La Jugoslava infano, kiu estis supozita esti en lito je tiu horo, estis movanta al la tablo kun veturanta taso de teo. Nen estis vestita per blanka antaŭtuko kaj patento ledo baleto pantofloj. Post kiam kontrolanta la vizaĝoj de klientoj, kaj faranta certe ke neniu#? irka? ili estis konata al mi, mi iris al la vira ĉambro. Al sia trankviliĝo, li scivolis kie Lubyanka foriris kaj se li estis iranta fari interkonsenton kun la monitoro.
  
  
  Kiel ŝia edzo turnis sin por foriri, ŝi rimarkis unu homo staranta en la pordo - mia malnova amiko Sheng Tzu. Li estis grinning iomete, kaj li tenis la revolvero en sia dekstra mano. Ĝi estis Smith & Wesson .44 Magnum kun granda dampilo.
  
  
  "Ĉi tiu estas la lasta tempo ni?? l renkontas, s-Ro Carter," Sheng diris. "Nia rusa havas oportune forlasis la trajno ankoraŭ, kaj kiam mi akiras liverita de vi, mi ne havas iun ajn aliaj konkursantoj."
  
  
  Ŝia rigardanta pafilo, kaj egoismo mano kun la pafilo. "Blucher mem havas ankoraŭ esti traktita." Li rimarkis ke la nura sankta lumo en la ĉambro venis de malhela ampolo pendanta de la plafono, ne ege de kie li konservis ĝin. Sed mi ne povis vidi ĝin, do mi ne povis mallumigi la loko sen prenanta du aŭ tri kugloj. Kaj tie estis absolute neniu kovrilo en la ĉambro.
  
  
  "La virino estos mia vojo al la aparato," Sheng diris coldly. "Sed tio estos mia problemo, ne via." Li levis la pafilon iomete; kaj ĝi estis celita ĉe mia faldebla dolaro. Nur kiam li estis ronde tiri la ellasilon, viro venis tra la pordo malantaŭ li. Li estis Jugoslava dungito de la stacio.
  
  
  "Kio estas ĝi?" "Kio ĝi estas?" li demandis, rigardante Shen estas longa pafilo.
  
  
  Li staris tri metrojn for de Shen. Sheng turnis al li, ĵetis el sia maldekstra kubuto, kaj frapis sian egoismo trans la vizaĝo. Tie estis malakra kraketo kaj sufokita krio, kaj la ulo kolapsis senkonscia sur la planko.
  
  
  Sed ŝi ne devas atendi por la komizo fali al la planko. Antaŭ Sheng povus turni reen por fini min ekstere, ŝi ekprenis la ĉenon de la malgranda ampolo antaŭ mi kaj retiris akre kiel ŝia turnis al la maldekstra.
  
  
  La ĉambro estis preskaŭ tute malluma, kun ununura dim sankta lumo venanta de la stacio platformo tra la malfermita pordo. Shen maldungis pafon en mia direkto, sed perdiĝis
  
  
  
  La pafilo thudded en la ĉambron, kaj gawk brufermis en la cemento muron malantaŭ mi. Kiam li turnis reen al Shen, li estis celanta. La stiletto eksaltis ŝin tra la mallumigita ĉambro, kaptante Shen en la antaŭbrako malantaŭ la mano tenanta la revolveron. La mano malfermis convulsively, kaj la pafilo flugis trans la ĉambro.
  
  
  Sheng lasis ekstere # la? ta krio, kiel li gapis al la tranĉilo enigita en Egoismo estas la antaŭbrako, kiu havis detranĉitan tendons, arterioj, kaj muskoloj. Li turnis sin, ankoraŭ tenante la tranĉilon en sia mano, por trovi la armilon. Tiam li prenis paŝon antaŭen, sed ĝi estis blokita de egoismo. Li ĵuris, ke en la Ĉina.
  
  
  "Ne pli da pafiloj, Shan," mi diris kun malalta grumblo. "Ni vidu kion vi povas fari sen li."
  
  
  Sheng hezitis por momento, tiam tiris la stiletto de lia antaŭbrako kun grunt de doloro. Sango spurted sur la planko. Li lerte kaptis la tenilon de la tranĉilo kun sia maldekstra mano kaj moviĝis al mi.
  
  
  Mi povus provis ricevi la pafilon sur la plankon, sed mi sciis, ke mi neniam atingos ĝin antaŭ Shen faris. Kiel por Wilhelmina, ĝi estas mia Luger ĉe tiu stacio, kiu estus absurda, kiel fusilo.
  
  
  Shen nun ĉirkaŭis min por ĉiam. Mi devis paŝi reen de la egoismo pafilon sur la plankon. Li ne povis fari tion, sed li estis tute kontenta kun lia nova avantaĝon. Li atendis min esti tranĉita al pecetoj kun stiletto.
  
  
  Sheng rapide eniris, feinting kun lia tranĉilo. Li estis bona ĉe ĝi. Mi evitis rapida, akra bato, sed dua atako tranĉis tra la maniko de mia doublet kaj tuŝeta mia brako. La rideto revenis al sia lar? a viza? o. Li estis certa. Li prenis alian swipe kun la klingo kaj tranĉi mia brusto.
  
  
  Niaj okuloj estis akiranta uzita al la malbrila nun, kaj mi povis vidi, ke sango gutas senĉese de Shen estas dekstra antaŭbrako kiel li metode postkuris min en fermita cirklo. Li vidis la sangon sur mia ĉemizo, ankaŭ, kaj ĝi estis klara al egoismo viza? o, kiu em ŝatis kion li vidis. Li decidis, ke li volus fini min ekstere en nur kelkaj sekundoj.
  
  
  Tiam Sheng prenis grandan paŝon. Li venis por min mortigi, por frapi baton en mia vivo. Li prenis # pa? o, turnis sin al la flanko, kaj frapis sian egoismo estas pojnon per sia dekstra mano. Ŝi estis trafita forte per lia egoo, kaj lia brako fendi malfermita de la efiko. Hugo falis al la planko kun kraŝo.
  
  
  Antaŭ Sheng povus retrovi, ŝi, turnis sin leki lin kaj tranĉi Egoismo kapo kaj kolo kun la malantaŭo de lia mano. Li gruntis kaj faligis ĉiujn kvarojn. Mi paŝis sur lin, ĵeti la alian bati, sed li estis preta por mi. Li piedbatis min per sia dekstra piedo kaj frapis min sur miaj piedoj, frapanta min sur la femuro.
  
  
  Ni ambaŭ saltis al niaj piedoj en la sama tempo, sed mi havis la avantaĝon super lin ĉar mi ne estis vundita, ke malbone. Ĝi estis ĵetitaj ĉe li per pugno, sed li vidis ĝin nur en la tempo. Kvankam li havis doloran brako, li kaptis min kaj ĵetis min super sia ŝultro en larĝa arko. Mi vidis ĝin, la plafono kaj planko, kiel mi kaptis ĝin sur la vojo malsupren. Ŝi, alteriĝis sur unu el ĉiu tribo, ankoraŭ tenanta sur al ĝi. Kun la impeto li kreis, ŝi estis spegulita super ŝia dorso de egoismo, spegulita upside malsupren en la aero, kaj surteriĝis malmola sur sia dorso sur la betono planko. Ĝi trafis kun laŭta thud, kaj li povis aŭdi la aero rapidanta tra la egoismo de liaj pulmoj.
  
  
  Ŝia patro grimpis al liaj piedoj kiel Sheng rose malforte al liaj genuoj, ekstere de enspiro. Tiam ŝia egoismo piedbatis akre ĉe la celo kaj li falis al sia flanko. Li provis reveni sur siajn genuojn, sed liaj egoismo estis atendanta. Kiel li luktis al liaj piedoj, li prenis zorgema celo, klakfermis la malantaŭo de lia mano malsupren forte sur la ponto de lia egoo estas nazo, kaj trafis la celon kun laŭta fendeto. Sheng gruntis kaj falis reen al la planko. Tiam li twitched dufoje kaj mortis.
  
  
  Mi rigardis el la pordo kaj vidis, ke la direktoroj estis preparanta komenci la Orient-Express denove. Post kiam Hugo kaj Wilhelmina kaptis ŝin, li butonumis sian jakon por kaŝi la sango sur ŝia ĉemizo kaj kuris al la trajno en pluva nokto.
  
  
  
  
  La oka ĉapitro.
  
  
  
  Baldaŭ post kiam la trajno forlasis por Pivka, ŝi trovis Ursula sur la malantaŭa platformo, sole, kontrolanta municio en ŝia Midget Webley. Ŝi estis ĝojas vidi min.
  
  
  "Mi vidis vin venanta ekstere kaj pensis, ke vi povus havi problemon ĉe la stacidomo," ŝi diris.
  
  
  Ŝia jako kaj ĉemizo estis ŝanĝita, tiel ke ekzistis neniu indico de mia kuron-je kun Shen. "Estis pluraj okazaĵoj por mi," mi konfesis. "Ĉu vi estas akiranta pretan por Beogrado?"
  
  
  Ŝi ridetis stre? e. "jes. Mi pensas, ke ĝi ĝenas min iomete."
  
  
  "Nu, preskaŭ horo. Mi sugestas vin iri akiri iun dormon. Ni ne alvenos en Beogrado ĝis naŭ en la mateno."
  
  
  "Mi devos akiri iom da ripozo," ŝi diris. "Mi promesas."
  
  
  Bonan. Mi devas fari ion. Vidu vi frua morgaŭ matenon." Estas vi iranta reen al via kupeo?"
  
  
  "Mi pensas, ke mi ricevos ŝin iom da freŝa aero unue," ŝi diris. Ŝi klinis sin kaj tuŝis ŝiajn lipojn al mia.
  
  
  Mi estas maltrankvila pri vi, Nick."
  
  
  Li ridetis ĉe ŝi. "Vidi vin baldaŭ."
  
  
  Mi lasis Ursula por ŝi sur la platformo kaj piediris reen tra Voiture 7, nun la lasta aŭto, al numero 5, kie mi esperis trovi ŝin, Eva Schmidt.
  
  
  Mi atingis la fora fino de la Voiture 7 # amba? vojoj, kiam mi vidis viro piediranta al mi tra la koridoro de la sekvanta dormanto. Ĝi estis Hans Richter. Li ne plu portis radio, kaj lia vizaĝo aspektis tre businesslike. Li ducked reen en vido kaj kuris antaŭen de li, reen al sia kupeo. Li malŝlosis la pordon kaj paŝis enen kiel Richter turnis la angulon de la koridoro.
  
  
  Mi atendis ĝis mi aŭdis egoismo pasi antaŭ ripozado en la koridoro malantaŭ li. Li piediris super al Ursula, kiu estis ankoraŭ sur la malantaŭa platformo. Ĉe unue mi pensis ĝin estis verŝajne nur koincido, sed tiam mi vidis lin halti ĉe la fino de la koridoro, eltiri granda stiletto el sia poŝo, kaj malfermi la klingo. Estis neniu dubo pri ĝi: li sciis Ursula estis tie. Ŝajne, li konjektis ke ŝi estis post li kaj mortigos ŝin.
  
  
  Richter malaperis ĉirkaŭ la angulo de la koridoro. Li moviĝis rapide post ĝi, sciante ke ĝi estus nur preni la emu momenton por mortigi Ursula se ŝi ne vidis ĝin veni, kaj ke la tondrado trajnoj estus sufoki ajnan sonon ĝi faris.
  
  
  Ĝi nur prenis min momento por turni la angulon de la koridoro kaj atingi la ĉefa platformo. Kiam lia egoismo skanita, li vidis, ke niaj viroj havis jam kaptis Ursula de malantaŭ kaj tenis tranĉilo al ŝia gorĝo. Alia egoismo mano estis premita al ŝia buŝo, kaj ŝi povis imagi ŝin tre larĝa, maltrankvilaj okuloj.
  
  
  Richter estis parolanta al sia kaptito en arogantaj, malmola voĉo, kiam li malfermis la pordon fendeto malantaŭ li.
  
  
  "Jes, ŝi, mi scias, ke morti estas malagrabla. Sed tio estas kion la Bonn registaro havas en menso por mi, ne estas ĝi?"
  
  
  Ĝi estis ne facila situacio. Li povis ne nur mortigi Hans Richter ĉar Ursula kaj Bonn lasis ego vivas. Ĝi estis grava al ili, ke li elteni la honton de publika juĝo.
  
  
  Li fermis la pordon malantaŭ ŝi, tiris Wilhelmina ekstere, kaj venis supren malantaŭ Richter kiel li estis pri kuri la stiletto trans Ursula la gorĝo. Tiam li premis ĝin, iom post iom, al la bazo de Richter estas kranio, tiel ke li povis senti la egoismo tie.
  
  
  Richter turnis sian kapon rapide, ankoraŭ tenante la tranĉilon al Ursula estas kolo. Kiam li vidis min malantaŭ li, rigardo de pura malamo aperis sur lia malmola, muskola vizaĝo.
  
  
  "Vi?" "Kio ĝi estas?" li ekkriis.
  
  
  "Vi prefere ĵetu la tranĉilon, "li diris, premante la luger firme kontraŭ egoismo estas kranio.
  
  
  "Kio se mi ne?"
  
  
  "Tiam mi pafos vin en la kapo," mi diris grimly, esperante ke li ne estis vokita mian blufon.
  
  
  "Ne, antaŭ ol mi povas malfermi tiun sinjorinon la gorĝo de kiel matura tomato. Ne, mi havas la # avanta? o#? i tie, mia alia unu. Se vi ne tuj metis la pafilon for kaj lasi ĉi tiu platformo, ŝin, mi mortigos ŝin tuj.
  
  
  "Vi miskomprenas, kial ŝi estas ĉi tie," li daŭrigis glate. "Ŝi estas nur provanta timigi virino. Mi ne tuj mortigi ŝin. Kaj mi ne estas iranta mortigi ŝin nun, se vi lasas#? i tiu platformo. Se vi surmetas??, I?? l devi # tran? i#? ia jugular vein."
  
  
  Richter estis ruza mensoganto, sed ne konvinka unu. Mi sciis ke se mi forlasis la platformon, li neniam vidus Ursula denove vivas.
  
  
  Mi povis vidi ŝiaj bluaj okuloj fiksrigardanta min en malesperon. Li glutis pene, kaj premis la Luger eĉ pli malfacila kontraŭ la bazo de lia egoo kranio.
  
  
  "Bone,"mi diris," fari ĝin."
  
  
  Richter rigardis min. "Vi volas diri, lasu min mortigi ŝin?"
  
  
  "Efektive," mi diris. "Kaj post tio, via celo malaperos en la mallumo. Nun vi decidi, Richter. Faligi la tranĉilo aŭ vi estas morta."
  
  
  Ŝia, mi esperis, ke ĝi sonis konvinka. Richter hezitis por momento, konsiderante kaj taksanta. Tiam li vidis lian egoismon la viza? o? an? i kaj # malstre? i iom. Li prenis la tranĉilon el ĉirkaŭ la gorĝo de Ursula kaj prenis sian alian manon for de ee rta.
  
  
  Mi prenis grandan paŝon for de Richter, kaj li prenis malgrandan paŝon for de Ursula. Nun ŝi turnis por alfronti lin, spirado malfacila.
  
  
  "Nu, ĝi aspektas kiel vi fine trafis min," li diris al Ursula en sarkasma tono. "Wie schade für mich." Ĝi estas domaĝe por li - ego sarkasmo estas pli malfacila ol iam ajn.
  
  
  "Aspektas kiel ni arestita egoismo, antaŭ ol vi faris," li diris Ursule, liaj okuloj ankoraŭ sur Richter.
  
  
  "Ni prenos egoismo al mia kupeo. Mi volas gardiston ŝia egoismo ĉiuj nokto por ke? i ne rompi? o libera," diris Ursula.
  
  
  Richter chuckled.
  
  
  "Bone," mi diris. Mi ne volas, ke tiu viro resti kun ni ĝis la mateno, precipe kiam li estis maltrankvilita pri Eva Schmidt kaj Blucher, sed tie estis neniu alia maniero. "Movo sur, Richter." Li svingis la Luger ĉe la ĉefa platformo
  
  
  
  Li ankoraŭ havis la tranĉilo en sia mano, kaj li etendis al repreni ĝin kiel li pasis mimmo min. Li donis al mi la egoismo sen problemo, sed tiam kiam ĝi estis ĵetita el la ŝipo per la egoismo, prenante siajn okulojn de ĝi por nura ono de sekundo, li kaptis mian dekstran pojnon per sia mano kaj puŝis la Luger for de li.
  
  
  Ni batis la bulkhead kune, kaj Richter turnis por ekpreni la armilon. Ĉe unu punkto, li povus havi riskis pafado ĉe li, sed Ursula estis en la linio de fajro malantaŭ li.
  
  
  Ŝi turnis kun Richter dum ŝia egoismo turnadita en malgranda cirklo ĝis la egoismo split batis la malantaŭo de la trajno. Ursula estis ne plu estas malantaŭ li. Li luktis por turni la luger al li. Mi ne plu zorgis se mi mortigis lin, Richter, aŭ ne, sed anstataŭe provis vundi ŝia egoismo. Gxemadon kaj ŝvitado, li premis ŝin kiel pistolon al lia egoismo kaj korpo. Li premis mian manon, kaj pafo estis maldungita ĉirkaŭ la luger. Gawk batis la bulkhead kaj ricocheted en la nokto.
  
  
  Ursula ĵus tiris el sia Webley, sed mi estis inter ŝi kaj Richter, kaj ŝi ne povis uzi ĝin kontraŭ li. Kun subita, furioza, senespera puŝo, Richter ĵetis min for de li. Ŝia falis momente sur Ursula, frapanta Webley el ŝiaj brakoj. Tiam Richter piediris tra la pordo. Li malaperis malantaŭ ŝi kiel alia Luger pafo pafis ĉe ŝi. Gawking okuloj rompis la glason kaj frapis lin, kiel li rondeta la angulo en la koridoro. La kuglo el lia egoismo frapanta la muro. Sed li estis ankoraŭ sur siaj piedoj. Tiam, ĝi malaperis trans la tuta kampo de vido.
  
  
  "Tajloro!" Ŝi kriegis. "Ĉu vi fartas bone?"
  
  
  Ursula estis kaptanta ŝin Webley. "Mi fartas bone, Nick," ŝi diris, sed mi povis diri al ŝi estis skuita.
  
  
  Li kaptis la pordon, retiris ĝin malfermi, kaj paŝis en la dormado car. Kiel ŝi rondeta la angulo de la koridoro, luger en la mano, ŝi vidis Richter pri duonvoje malsupren, kuras al la alia fino. Ĝi estis malaltigita per luger, sed poste li ŝanĝis sian opinion. La plimulto de la pasaĝeroj estis jam en siaj kupeoj, kaj la pafo verŝajne maldormo ih supre.
  
  
  La luger mallevis ĝin kaj rigardis Richter malaperas al la alia fino de la aŭto. Ursula estis tuj apud mi.
  
  
  "Pardonon," ŝia patro diris.
  
  
  "Ne maltrankviliĝu, Nick. Li estas ankoraŭ en la trajno. Li ne estis iranta esti tiel bonŝanca sekvanta tempo. Ni zorgos pri ĝi. Eble ni devus rigardi por egoismo?"
  
  
  "Ni iru."
  
  
  Ni iris al Richter la kupeo, sed Egoismo ne estis tie. Tiam ni serĉis la resto de la trajno. Egoismo estis nenie esti vidita. Evidente, li trovis lokon por kaŝi. Ĝi aspektas kiel ni devos kalkuli je Ursula estanta kapabla kapti egoismo en Beogrado ĉi-matene. Li insistis, ke Ursula iri al ŝia kupeo por mallonga ripozo. Ŝi bezonis ĝin severe. Ŝi gvidis reen al Voiture 5, esperante renkonti la virino Schmidt.
  
  
  Kiam ĝi alvenis en Voiture 5, mi estis granda surprizo atendis min.
  
  
  Mi ĵus atingis la koridoro gvidanta al Eva estas kupeo kiam ŝia pordo malfermiĝis kaj Hans Richter aperis.
  
  
  Stahl turnis la angulon por rigardi. Li estis tiranta sur lia jako, kaj estis bandaĝon sur lia brako. Li ekrigardis ĉirkaŭ furtively, tiam piediris for de mi, al la alia aŭto.
  
  
  Ŝajne, la eks-Nazia kaŝis en kupeo okupita de Schmidt virinoj ĝis ni egoismo volis. Li ankaŭ akiris blindfold, kiu signifis Eve devas havi helpis em.
  
  
  Mi kriegis, venanta ekstere de la#? irmo.
  
  
  Li kuris. Mi kuris post lin, kiel li ĵetis malferman la pordon kaj eliris tra la kaleŝo.
  
  
  Li atingis ambaŭ finoj de la koridoro, retiris malfermi la pordon, kaj sekvis.
  
  
  Tiam ŝi estis renkontita denove per bonhumora viro.
  
  
  Li estis sur la kajo inter la aŭtoj. Li devas havi estita atendanta por Richter. Li aŭdis min krii, vidis Richter kurante, kaj estis preta renkonti min kiam ŝi eksplodis tra la pordo.
  
  
  Kun paro de kupraj fingrartikoj simila al tiu uzata de Richter antaŭe, Mr. Jolly batis min. Ŝia egoismo kaptita ekvidon de ŝia vizaĝo en la lumo de la aŭto malantaŭ ni ĵus antaŭ ni frapis.
  
  
  Miaj genuoj sagged. La persono uzanta la kupraj fingrartikoj sciis kiel frapo kaj kie ekzakte la bato devus frapi meti la viktimo en loko. Mi vekiĝis volvigxinta sur la platformo, la konduktoro skuante mi kaj demandi min kio estis malĝusta.
  
  
  "Mi estis frapita de viro."
  
  
  "Eble potenciala ŝtelisto. Kiam vi paŝis en la pordon, oni vidis viron klinanta super vi. Li kuris al la sekvanta # a? to. Se vi povas priskribi la egoo..."
  
  
  "Mi eĉ ne vidas iliajn vizaĝojn, egoismoj," mi mensogis.
  
  
  Richter kaj egoismo amiko eskapis denove, sed ŝia, pensis mi estis bonŝanca. Se la konduktoro ne montrita supre, Mr. Jolly probable lasis min en pli malbona formo ol senkonscia.
  
  
  Mi certigita de la konduktoro, ke mi povus piediri. Kiam mi sukcesis akiri for de li, mi iris reen al Eva Schmidt kupeo.
  
  
  "Kiu estas tiu?" Ŝi vokis en reŭmatismo ĉe mia frapo.
  
  
  Ŝia voĉo ŝanĝiĝis kaj ŝi parolis en la franca. "Porter, sinjorino."
  
  
  Estis paŭzo. Tiam la seruro klakis. La pordon malfermis fendeton. Li ŝovis sian piedon en la truo kaj ŝovis la luger en Eva estas surprizita vizaĝo.
  
  
  "Kiel estis al li pri la interkonsento ni havis pli frue?" li diris al ŝi en malafabla voĉo.
  
  
  "Mi kontaktis Horst. Sed mi ne havas tempon por kontakti vin denove."
  
  
  Batfermis la pordon, li diris al ŝi: "Vi mensogas - vi agordi la rusa sur min."
  
  
  La virino evitis mian rigardon. "Se li akiris vin en problemo, ĝi estis Egoismo estas ideo. Ŝi estis nur dirita de EMUO, ke vi estas specialaj operacioj en ofertado por la aparato."
  
  
  "Ĝi estas bela. Kiam vi diris em ke vi damnas bone sciis, kion li faros."
  
  
  "Vi ne povas atendi min maltrankvili pri via sekureco. Ne post kiam vi interrompis min."
  
  
  Mi haltigis min. "Kio estas via rilato al Hans Richter?"
  
  
  Ŝia rigardo revenis al mi. "Hans Richter kaj mi havas neniun konekton."
  
  
  "Mi vidis lin venanta ekstere de via kupeo. Li havis kuglo vundo kaj venis al vi por helpo. Vi vendado Emuo estas brako."
  
  
  Ŝia rigardo ne heziti. "Mi konfesas, ke ĉi tio estas vera. Sed ni ankoraŭ ne havas rilaton, alia ol mi scias, ke Okcidentaj germanaj agentoj serĉas egoismoj. Mi ne pensas, ke ĝi estas mia negoco. Lasu ilin kapti siaj propraj eksaj Nazioj."
  
  
  "Kial li devas veni al vi?"
  
  
  "Antaŭ kelkaj jaroj, ni sciis unu la alian bone. Ŝia egoismo iĝis konata kiam mi vidis lin denove. Ŝi faris la eraron de donanta Emu ŝia kupeo nombro, eĉ ne suspektante, ke li akirus en problemo sur la trajno." Ŝi ridetis iom. "Nun, ne diru al mi, ke vi ne komprenas, kion mi volas diri kiam mi diras ke egoismo unufoje sciis bone."
  
  
  "Lasu min diri al vi pri penso, ke nur okazis al mi, Eva. Eble Hans Richter estas la estro de Topcon. Eble tio ĉi estas la viro, kiun vi nomas Horst Blucher."
  
  
  "Horst ne kuras kiam li ricevas pafon. Li estas tro inteligenta por tio."
  
  
  "Tiam kie li estas kaj kial ĉu li ne montrante supren?" Mi demandis ŝin. "Kion li diras al mia peto por renkontiĝo?"
  
  
  Ŝi eltiris unu pack de Amerikaj cigaredoj kaj lumigis ilin. "Aguilera diras, ke li konsideros vi legitima proponanto por tiu aparato. Sed li nur interkonsenton kun vi sur ĉi tiu trajno, kaj la interkonsento devas esti#? losi? i supre # anta? ol ni alvenos en Sofia. Vi faros vian proponon tra mi."
  
  
  "Prenu la tajloro, kaj mi faros tion," mi diris. "Mi estas preta fari mian proponon sur la monitoro. Sed mi nur faras ĝin por la egoismo de la Topcon estro."
  
  
  Ŝi suspiris multe. "Emu ne ŝatas ĝin, sed I?? l akiras#? ia # mesa? o. Mi devos fari nomumon kaj alporti la sciigo al via kupeo."
  
  
  "Kiam mi povas atendi aŭdi de vi?"
  
  
  "Tiam ni haltos en Beogrado en la mateno. Mi ne povas kontakti Horst? i-nokte."
  
  
  "Bone," mi diris. "Sed ĉi-foje la renkontiĝo finiĝos bone. Mi estas akiranta tre senpaciencaj."
  
  
  En la mallumo de mia kupeo, mi streĉis sur la lito kaj aŭskultis la sonon de radoj kiel la trajno rapidis al Beogrado, kaj tio estis grava momento por mi kaj por Ursula.
  
  
  Ursula esperas kapti ŝin fiŝoj en Beogrado, kaj ŝia esperis renkonti sian. Malgraŭ la rakonto de Eva Schmidt-diris mi, mi ankoraŭ scivolis se la viro li estus persekutanta kaj Ursula estas disdegna predo estis la sama afero ...
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  Ĉar de la nokto ekscito kaj ekstrema laceco, li dormis pli longan ol atendita. Mia sola dissendo estas frapo sur la pordo kupeo. Ĝi estis Ursula. Ĝi estis klara tago ekstere, kaj ni alproksimiĝis al Beogrado.
  
  
  "Ŝi estis petita por diri adiaŭon en la kazo, ke ni ne vidis unu la alian denove," ŝi diris mallaŭte.
  
  
  Apenaŭ ŝi aspektis kiel agento. Ŝi ĉifis blonda hararo igis ŝin aspekti pli juna lernejanino, kiu estis tiel bone.
  
  
  "Kiel bele de vi," mi diris.
  
  
  Kiam mi leviĝis de mia lito, ŝi venis al mi kaj alpremis la lipojn al mia. Ŝi sentis ŝian molan korpon kontraŭ lia brusto. Post longa tempo, la kiso finiĝis kaj ŝi komencis spiri shallowly.
  
  
  "Ŝia visko en menso estas ke ĝi estas vere bela por adiaŭi," ŝi diris.
  
  
  Hey ridetis al ŝi. Mi opinias, ke ŝi estis instruita de ee kombini negocon kun iom da amuzo. "Ni estos en Beogrado baldaŭ."
  
  
  "Ĝi ne prenas longe por diri adiaŭon."
  
  
  Li denove ridetis, klinis malsupren kaj tuŝis siajn lipojn al la ŝiaj. "Vi estas tre konvinka," mi diris.
  
  
  "Mi estis esperanta por esti." Ŝi ridetis.
  
  
  Ŝi tiris sur sia pluvmantelo kaj tirita de ŝiaj botoj dum li rigardis. Tiam ŝi volus tiri la svetero super ŝia kapo. Ĉi tiu tempo, ŝi wasn't portanta mamzonon. Ŝi rigardis bela en la matena suno. Kiam ŝi komencis preni de ŝia jupo, ŝia ĉemizo komencis unbutton.
  
  
  Kelkaj minutoj poste, ni estis restanta sur la # eta? lito kune. Ŝia varma nudecon premis malsupren sur mi, kaj mi povis senti ŝian tutan korpon
  
  
  
  atendanta por mia # tu? o.
  
  
  Ŝia mano malrapide kuris malsupren sur la veluro de ŝia femuro. Ni ne tedas tiri la fenestro kurteno, kaj sunplena saint ee la haŭto prenis sur peachy nuancon kiel ŝi movis ŝian koksoj al mi. Ŝia mano glitis inter siaj kruroj.
  
  
  Ŝia brusto etendis al mi, responde al mia tuŝo. Ŝi trovis min kaj karesis min malrapide kaj zorgeme, en milda ritmo. Ŝiaj lipoj hungrily volis min, serĉado, nibbling, kaj sinkanta.
  
  
  Tiam mi sentis malpeza tremeto en mi kaj sciis, ke mi ne povis atendi. Mi alproksimiĝis al ŝia singarde, kaj ni manpremis. Bela veo eskapis el la profundoj de ŝia gorĝo.
  
  
  Mi ne diras, hej. Li estis obsedita kun la urĝa bezono trovi kontenton en ŝia. Ni movis kune, pli kaj pli tie insiste, kaj la belaj sonoj ĉirkaŭ ŝia gorĝo ŝajnis porti#? irka? mi. Nun ŝiaj koksoj estas alportanta min allogas al volupta deziro. La ritmo pliigita kaj iĝis pli rigida. Kaldrono estis bolanta en mi, preta por iu entjero k. Kiel ŝia sonoj kunfanditaj kun la malproksima fajfilo de la trajno, la kaldrono bolis, kaj ŝi ricevis ĉi tiun varma verŝas al ŝi plej interna kaj plej intima lokoj.
  
  
  "Bela vojo komenci la tago," mi diris, kuŝantan apud ŝi. "Kaj ni ne diri adiaŭon. Ne nun. Mi renkontos vin ĉe la policejo."
  
  
  "Forgesu tion, Nick," ŝi ridetis. "Vi havas vian propran taskon por pensi pri."
  
  
  "Mia tasko povas esti rilatita al la via," mi respondis. "Mi ne povas klarigi ĝin nun. Sed ni pli bone vestiĝi. Ni estas preskaŭ en Beogrado."
  
  
  Ni vestis sin rapide kiam la trajno pasis la periferio de Beogrado. Poste, kiel ni piediris tra la trajno aŭtoj, malagrabla penso okazis al mi. Se Blucher s Horst efektive estis Hans Richter, kaj se Ursula administris al aresto egoismo antaŭ ol ŝi sciis, kie la ŝtelita monitori estis en la salono, aŭ se la monitoro estis prenita en prizorgon kun Richter, mia#? anco akiri egoismo reen estis svelta. La Yugoslavs, kompreneble, ne la mano de la aparato super mi aŭ la USONA registaro.
  
  
  En unu senco, Ursula kaj mi estis oponantojn ĉe tiu tempo, ĉar nia misioj kaj tujaj celoj kontraŭdiris unu al la alia. Li estis certa, ke kvankam ŝi savis Ursula vivo, ŝi ne estus konsiderita prokrastanta Richter estas aresto en Beogrado nur ĉar ŝi estis petita preni kelkaj de lia elektronika # ekipa? o for de li antaŭ ol li estis prenita en prizorgon. Ŝi estus konsiderita ŝia komisio plej grava, ĉar de la enormity de ŝia antaŭa krimoj ' egoismoj.
  
  
  Tamen, la duobla identeco neniam estis pruvita. Mi ne vidis? in, do mi ne volas distri Ursula el ŝiaj celoj sen divulging mia misio, kaj mi ne volas fari tion. Do mi decidis resti kun Ursula dum ŝia aresto provo, rigardante Eva Schmidt, kaj vidi kio estus en mia favoro.
  
  
  Ni pasis tra la tago, trejnistoj malrapide, sed ni ne vidas Schmidt, ni ne vidas Richter. De la tempo la trajno movis malsupren la longa griza platformo de Beogrado stacidomo, ni staris sur la platformo apud la motoro. Tie estis multe da homoj atendas la trajnon, kaj ni ambaŭ konsciis ke nia popolo povus tre facile perdiĝas en tia homamaso.
  
  
  La trajno finfine haltis. Li turnis sin al Ursula kaj ridetis al ŝi. "Nu, ni vidu se ni povas trovi iu ajn de via vestitaj uloj," mi diris.
  
  
  Ni akiris ekstere ĉe la fino de la trajno sur la kajo, antaŭ ol la resto de la pasaĝeroj kaj gvidita por la okupata stacia konstruaĵo. Ursula volis vidi lin, sed li estis rigardanta la trajno platformoj.
  
  
  "Mi vidas ih," ŝi diris. "Teni okulon sur Richter dum mi gvidas ŝin." Se necese, ni serĉu la trajno de la fronto kaj dorso."
  
  
  Ursula kuris for, kaj tiam Eva Schmidt rimarkis ŝin. Ŝi estis sola kaj rapidis tra la homamaso al la malantaŭo de la trajno. Li sekvis ŝin, batante en la veturantoj en sia hasto.
  
  
  Mi vidis Hans Richter kaj lia kunulo, la fortika homo kun gaja vizaĝo, akiri ekstere de la lasta aŭto. Richter ness bagaĝo kaj la familiara radio.
  
  
  Ili renkontis la bagaĝa ĉaro kaj malaperis malantaŭ ĝi. Mi piediris ĝis ili kun mia bagaĝo kaŝante min de ih la okuloj, kaj akiris sufiĉe proksimaj al la aŭdi ih voĉo.
  
  
  "Vi estis saĝa deteni Carter. Ĉi-tio finos baldaŭ." Ĝi estis Richter. "Mi renkontos la rusa ĉi tie kaj fari interkonsenton."
  
  
  "Ĉu vi havas aparaton?" Ĝi estis Eva, kiu diris ke
  
  
  Richter ridis. "Malfermi ĉi tie en mia radio, kie ĝi estas estita ĉiuj kune."
  
  
  Ĝi estis Wilhelmina, kiu tiris ĝin el sub lia doublet. Neniu miro niaj homoj neniam disiĝis kun radio kiu ne estis ludanta. La satelito monitori estis en la radio kazo. Eĉ se la egoismo estis prenita dise, la aparato devus aspekti kiel parto de faldi paperon al iu ajn sed sperta.
  
  
  Promenante ĉirkaŭ la bagaĝa ĉaro, li diris, " mi ne estas certe.:
  
  
  
  "Dankon por aranĝado de la renkontiĝo, Eva."
  
  
  Richter ĵuris.
  
  
  "Mi prenos la radio, Horst. Mi supozas, ke vi preferas ke la nomo, dis wouldnt vi egoismo nun uzas. Kiam mi havis la radion en miajn manojn, ni iros super kaj paroli al la policanoj, kiu mi scias ankaŭ vi."
  
  
  Lia egoismo amikoj restis kun li ĝis la fino. Eve svingis sian monujon kaj batis min per la pafilo, kaj Mr. Jolly pounced sur min.
  
  
  Ŝi estis pafita per fortika homo, kiel ni estis falanta. Li estis tro laca por batali kontraŭ li.
  
  
  Li kaptadis por aero kiam li estis ĵetita ekstere de Alenka estas egoismo kaj alvenis al liaj piedoj denove. Li ne aspektis surprizita, ke mi tiris la ellasilon sur la Luger. Li estis atendanta # tio? i kiam li saltis post mi, mi pensis. Li estis nur provanta doni Richter tempo preni rompiĝon.
  
  
  La eks-Nazia prenis la okazon. Li rapidis reen al la stacio, puŝas homojn for li iris.
  
  
  Eva Schmidt ankaŭ kuris for. Kiam ŝi vidis, ke mi devis meti kuglon en la homo, kiu atakis min, ŝi turnis sin kaj estis perdita en la homamaso. Mi rimarkis ŝian piediranta en la direkto de la trajno, sed mi ne atentis kio okazis al ŝi.
  
  
  Li estis racing post Hans Richter.
  
  
  Kiam li atingis la enirejo de la granda stacio, li turnis sin. Nun li estis tenanta mauser parabellum en unu mano kaj radio en la aliaj. Li indikis la Mauser ĉe mia kapo kaj pafis. La pafo tondris tra la platformo, # preska? frapanta mia maldekstra okulo. Paro de virinoj kriegis. Malantaŭ mi, alta, maljuna viro falis al la tero - unu gawking emu batis lin en la ŝultro. Tie estis pli krias. Kiel Richter turnis sin kaj kuris al la stacidomo, li tiris el sia luger ,prenis celo, kaj pafis. Ĝi estis tiam ke li ŝanĝis kurson, kaj li maltrafis ĝin.
  
  
  Tie estis neniu tempo por vidi kie Ursula kaj la polico estis. Li kuris al la stacio post kiam Richter. Tie estis centoj de homoj interne, kaj Richter lerte movis tra ili al la fora pordejoj kiuj kondukis al la strato. Mi metis ĝin en Wilhelmina la poŝo kaj pliigis la rapidon. Homoj staris kaj rigardis, kaj kelkaj provis eliri de nia vojo. Richter frapis la virino de ŝiaj piedoj kaj piediris sur. Ŝia estis ankoraŭ akiranta impeton, kaj antaŭ ol li povis atingi la pordoj, li haltis egoismo kun kelkaj batoj.
  
  
  Richter batis la plankon malfacila, sed ne perdis ni Mauser, nia radio. Li turnis sin por pafi mia kapo ekstere, sed mi kaptis ĝin en mia mano pafilon kaj puŝis ĝin for. La Mauser muĝis en la granda ĉambro, kaj Gawk brufermis en la alta plafono. Tie estis pli da krioj kaj kriegoj, kaj tie estis # amasfu? o akiri for de la pafoj.
  
  
  Ni ruliĝis super dufoje, provanta # da? rigi kontrolon. Niaj manoj luktis por teni la pafilon. Li pafis denove, kaj la fronta fenestro frakasita. Liaj viroj ne bruta punch Richter estas kvadrata vizaĝo, kaj lia egoo potenco malfortiĝis. La mauser falis el trans Egoismo estas manoj kiel ŝia mano, rapide sin turnis.
  
  
  Richter malbenita ridis frapi min en la kapo kun fermita pugno kaj konektita. Mi sentis kraketo proksime al mia orelo kaj falis al la planko. Ĉe tiu momento, Richter leviĝis kaj atingis lian Mauser.
  
  
  Li eltiris sian pistolon antaŭ ol mi povus akiri proksime al li, kaj kiam li turnis sin al mi, malgranda rideto aperis sur lia vizaĝo. Ĝi estis ĵetita en la palmo de Hugo la manon de kiel li celis la mauser ĉe mia kapo. Sed niaj pafiloj, nia stilettos ne batis.
  
  
  "Halten sie! Genug!" Ĝi estis Ursula.
  
  
  Richter turnis for de mi, ke mi vidas tre malgaja-alfrontita Ursula indikanta la emu ĉe Webley estas reen. Sur ajna flanko de Nach estis du Jugoslavaj sekretaj policistoj en ordinaraj vestaĵoj. Ĉiu el ili havis mallongan revolvero indikita ĉe Richter.
  
  
  "Bonvolu meti la pafilon malsupren," la unu sur Ursula pravas ordonis.
  
  
  Richter gruntis, faligis la mauser, kaj rigardis reen#? e mi. "Malbenita vi, tajloro," li diris mallaŭte en la angla.
  
  
  Mi piediris super al li kaj retiris la radio el lia mano. La Yugoslavs kapjesis al mi kaj ekprenis Egoismo manoj.
  
  
  "Ni prenos egoismo al la kutimoj poŝto por mallonga pridemandado # anta? ol movanta la egoismo de la sidejo," Jugoslava, kiu parolis antaŭe, diris Ursula.
  
  
  Ŝi devis akiri ke radio ekstere de tie. "Mi devas iri al la trajno por ricevi mian monujon," mi diris. "Mi estos rekte reen."
  
  
  Mi estis alproksimiĝita kun letero de la sama Lando. "Ne, mi petas. La trajno estos prokrastita. Venu kun ni unue."
  
  
  Li ne ŝajnas emas argumenti. "Bone," mi diris, kontraŭvole sekvas ilin en la ĉambro.
  
  
  Ĝi estis sufiĉe malgranda ĉambro kun nur unu seĝo kaj tri rektaj seĝoj. Tie estis nur unu fenestro alfrontanta la strato. Ĝi aspektis kruda.
  
  
  Kiel ni eniris la ĉambron, Ursula parolis al la Jugoslava kiu asertis esti akompanita per ih.
  
  
  "Ho, la egoismo sako!" ŝi ekkriis. "Ĝi estas sur la platformo. Mi ricevos ĝin."
  
  
  "Tre bone," la policano konsentis.
  
  
  Ursula havis nur malaperis kaj estis fermante la pordon malantaŭ ŝi kiam Richter komencis aganta supren denove.
  
  
  La policanoj estis ankoraŭ tenante egoismo manoj. La unu, kiuj ne parolas ankoraŭ prenis la radio de mi, al mia aparta # beda? ri, kaj metis la egoismo sur la seĝo antaŭ ni. Nun li atingis en sia jako por paro de mankatenoj, sed Richter subite kaj prefere perforte rompis for de la aliaj Jugoslavaj la brakoj kaj batis lian egoismon en la vizaĝo kun sia kubuto. La policano ŝanceliĝis reen kaj falis peze al la planko, dum Richter depuŝis la alia unu ĉe mi. La homo renkontis min, kaj mi devis kapti lian egoismon por konservi lin de falado al la planko.
  
  
  Richter frapi la unua oficiro kaj atingis por sia pafilo. Mi atingis por Wilhelmina kiel la viro kiu estus batis min provis reakiri sian ekvilibron. Tiam Richter aperis kun riproĉa-nosed revolvero, turnis ĉirkaŭe, kaj pafis al mi. Mi kolombo al la seĝo, kaj li maltrafis.
  
  
  La policano kiu estus falinta sur min estis nun atinganta por sia pafilo. Richter pafis lin kaj batis lin publike en la brusto. La homo leviĝis al liaj piedoj, kaj estis puŝita reen de la subita trafo. Egoismo estas okulojn reflektis la surprizo de la subita morto kiel li brufermis en la muro kaj tiam glitis al la planko.
  
  
  Richter rapide marŝis ĉirkaŭ la seĝo, kaptante la radio kiel li iris, kaj kuris al la fenestro. Ŝia rapida pafo pafo trans ŝia ferdeko kaj tuŝeta Egoismo ŝultron. Li turnis sin kaj revenis fajro. Tiam li vidis, ke la alia policano komencis celanta ĉe li. Li pafis denove, bati la viron en la vizaĝo, kaj la policano falis peze en sia seĝo. Richter tiam turnita kaj plonĝis tra la fenestro, rompante la vitro en hajlo de ŝrapnelo. Mi pafis lin denove kiam li malaperis, sed maltrafis lin.
  
  
  Ĉe tiu momento Ursula venis tra la pordo.
  
  
  "Li estas perdita al ni," mi diris. "Venu." Ŝi, saltis el la pordo mimmo scivolaj rigardantoj kaj gvidis tra la stacio al la fronta pordo. Ursula estis vere malantaŭ mi.
  
  
  Kiam li atingis ambaŭ finoj de la konstruaĵo, li vidis, ke Richter estis ne plu ekzistas. Li vidis nigra aŭto rapidanta for de la punkto bloko malsupren la strato, sed li havis neniun vojon scii se ĝi estis Richter estas.
  
  
  "La venontan fojon mi vidas ŝin, s-Ro Richter," Ursula said grimly,"mi estas iranta meti kuglon en la emu kapo kaj demandi demandojn poste."
  
  
  Ĉe tiu momento, la nura afero, kiun li povis pensi pri la radio ke Richter havis ekprenis, kiam li kuris for. Mi havis la monitoro por momento, sed nun ĝi estis perdita al mi denove. Eble por ĉiam.
  
  
  Tiam mi memoris ŝi, Eva.
  
  
  
  
  La naŭa ĉapitro.
  
  
  
  "Ni serĉas la sama persono," Ursule diris al li.
  
  
  Ŝi rigardis min questioningly kiel mi rapidis kun ŝia dorso al la stacio enirejo. "Kion vi volas diri, Nick?"
  
  
  "Tie ne estas multe da tempo por klarigoj#? uste nun. Richter estas implikitaj en grava ŝtelo, kaj li ŝtelis ion tre valora por mia registaro por vendi al la Komunistoj. Tio estas kial li estis sur la Orienta Ekspreso."
  
  
  Mi povis aŭdi la policaj sirenoj kiel ni kuradis tra la stacio. Amaso kolektiĝis ĉirkaŭ la ĉambro kie la polico provis deteni Richter. Ekstere, la Orient-Express estis preparanta foriri.
  
  
  "Mi estas iranta lasi vin ĉi tie, Ursula. Ne diru al la polico nenion pri mia partopreno, se vi povas eviti? in. Kontrolo en ĉe la Majesta Hotelo ĉe Obilicev Venac 28 kaj mi renkontos vin tie poste. En la dume, kontroli bovidojn kaj provi trovi Richter. Se vi ankoraŭ trovos lin, ne provas kapti lin, atendu min."
  
  
  "Kiam mi revidos vin?" ŝi demandis. "Kien vi iras, Nick?"
  
  
  "Estas iu en la trajno kiu povas diri al ni kie trovi Richter," mi diris. "Do, mi iros reen sur tabulo. Mi esperas reiri al vi poste hodiaŭ aŭ morgaŭ."
  
  
  Ŝi ridetis. "Mi ĝojas, ke nia laboro permesos al ni resti kune por momento," ŝi diris. "Bonŝancon, ĝis mi revidos vin."
  
  
  "Ĝi estas la sama kun vi," mi diris.
  
  
  Li atingis la platformo kiam la trajno komencis kaj saltis sur tabulo. La bela blonda Ursula mansalutis, mi estas staranta en la pordejo, kaj tiam turnis al saluti la uniforma Jugoslava polico oficiroj.
  
  
  En afero de sekundoj, la trajno lasis la stacidomo kaj glitis reen al la Jugoslava vilaĝo. Dum en Beogrado, la trajno eniris la man? ado # a? to, kiu nun estis la lasta aŭto sur la trajno, malantaŭ la dormantoj. Tio ĉi faris alian lokon, kie mi devas serĉi Eva Schmidt, kaj tio estas kie mi trovis ŝin. Ŝi havis nur ordigis la matenmanĝo, kiam li venis al ŝia tablo.
  
  
  "Mi devas meti kuglon en vi, ĝuste ĉi tie," mi diris. "Sed mi donos al vi unu lastan ŝancon. Leviĝu kaj iru al via kupeo. Ĝia iranta esti via sincere. Kaj neniuj ruzoj#? i tiu tempo. Vi provas ion kiel lasta fojo, kaj mi mortigos vin sen plua diskuto."
  
  
  Ŝi hezitis momenton. Tiam ŝi leviĝis kaj piediris malsupren la aisle de la # man? ado # a? to. Mi lasis ŝin
  
  
  kelkaj kalkuloj ee tablo por la kelnero kaj sekvis ŝin. Baldaŭ ni staris en la fronto de la ee kupea pordo en Voiture 5.
  
  
  "Interne," mi ordonis.
  
  
  Ŝi malŝlosis la pordon. Ni iris, kaj li ŝlosis la pordon malantaŭ ni. "Nun, kion vi ŝatus scii?" "Kio ĝi estas?" ŝi demandis tartly.
  
  
  "Kiel trovi via amanto".
  
  
  Ŝi ridetis severe kaj kuris manon tra ŝia malhela hararo. "Ĝi povas esti tre malfacila,#? uste nun. Hans kompletigos sian vendo tre baldaŭ, kaj tiam li fariĝos tre riĉa viro. Li ŝanĝos sian identecon denove kaj # da? ri#? irka? eviti la malsaĝuloj, kiuj sekvi lin." Ŝi estis ridanta. "Kaj ni povas danki vian registaro por#? iu de tio."
  
  
  Li ne ŝatas esti mokata kaj nomata freneza. "Vi havas vojon por provi vian fortunon," ŝia patro diris. "Kie estas Richter restanta en Beogrado?"
  
  
  Eve ridetis. Ŝi komencis prirabi dum mi estis parolanta al ŝi. Mi ne scias, kion ŝi atendis, sed baldaŭ ŝi estis ekstere de sia pantalono kaj ekstere de ŝia mamzono. Nah havis matura plena cifero.
  
  
  "Se mi donos al vi ĉi tiun informon, mi akceptos defion rilate al via laboro," ŝi diris al mi.
  
  
  Ŝi fiksrigardis min kiel ŝi eltiris ŝian mamzonon kaj malkovrita ŝiaj mamoj.
  
  
  "Vi ankaŭ povas esti speco sufiĉe por diri al mi, kie estas la Topcon sidejo hall estas," Hey diris al ŝi, kiel li rigardis ŝin tiri la nigra punta kalsonojn de ŝia blanka femuroj. Ŝi provis distri min per sekso, nur#? ati tiom multe da aliaj virinoj.
  
  
  "Eble ni povas fari iun specon de kompromiso," she purred al mi, starante tute nuda. Ŝi venis al mi kaj tuŝis min kun ŝiaj mamoj.
  
  
  "Kio estas la kompromison?" Mi demandis ŝin.
  
  
  Ŝi snuggled#? is min iom. "Vi?? l solvas por malpli ol#? iuj la informo vi volas, kaj I?? l doni vin malgranda donaco anstataŭe." Ŝi kuris, ŝia lango malrapide super ŝiaj lipoj.
  
  
  "Mi ankoraŭ povas kapti la donacon," Ey memorigis al ŝi, sento ŝiaj koksoj moviĝas al mi.
  
  
  "jes. Sed tio ne estus la sama, ĉu? Ĝi estas ne la sama ĉe ĉiuj."
  
  
  Li lasis la angulo de la rta movo. Ŝi estis bona. Li kaj Richter faris grandan teamon. Li verŝajne uzis ĝin en aliaj Topcon misioj. "Kaj se mi estis volanta kompromisi, kion informo vi donas al mi?"
  
  
  Ŝi movis ŝian koksoj pli agreseme, kaj ĝi estis distranta kiel infero. "Mi ne povas diri al vi kie la Topcon sidejo estas en la halo, ĉar mi ne scias. Richter ne prenas min tie. Sed mi volas diri al vi, ke li estas kontrolanta en la Excelsior Hotelo en Beogrado ĉe la Princo de Milos 5. Ŝia, mi diros al vi ĉar li ne estos tie por longa, kaj vi probable ne estos kapabla trovi egoismo ĉiuokaze."
  
  
  Ŝiaj koksoj movis pli proksima al mi. Ih envolvis siajn brakojn ĉirkaŭ ŝi kaj sentis ŝian molan karnon movi#? e mia # tu? o. Ee ekprenis sian mentonon per sia alia mano, tiris ŝin proksime, kaj kisis ŝin furioze sur la lipoj. Ŝi retenis la spiron, ŝiaj okuloj pandas. Tiam rigardo de konfuzo kaj seniluziiĝo aperis en ŝiaj okuloj. Momento antaŭe, ŝi estis en kontrolo de la situacio, ŝi estis direktanta la ago, sed subite ŝi perdis ke kontrolo.
  
  
  Ŝia mentono ne lasus iri. Egoismo kaptis ŝin pli # stre? a. "Vi mensogas, kara," mi insistis.
  
  
  Konfuzo turnis al aresto. "Pura..."
  
  
  "Ha, jes. Mi povas vidi ĝin en viaj okuloj." Li lasas iri de ŝia mentono, sed firme tenis ŝin per sia alia mano. Tiam li atingis en lia jako kaj eltiris Wilhelmina. Li tenis ŝin proksime al ŝia maldekstra mamo kaj # plon? i? in en la mola karno.
  
  
  "Ĝi estas ne kiel ĝi uzita por esti," ŝia patro diris. "Mi ne plu havas paciencon? i tiu tempo. Nun aŭskultu atente. Mi estas iranta trovi ekstere kie Richter estas kaŝanta en Beogrado, ĉu vi povas diri al mi aŭ ne. Ĉu vi vere deziras morti nur por fari tion iom pli malfacila? por mi?"
  
  
  La timo ŝi estis montrita pli frue estis nun malantaŭa en ŝiaj okuloj. Mi povus diri, ke ŝi estis pensanta pri kio mi diris. Ŝi ekrigardis malsupren ĉe la pafilo tenis al ŝia brusto, kaj tiam rigardis min en la okulo.
  
  
  "Sava Hotelo," ŝi diris mallaŭte.
  
  
  Ŝi, rigardis ŝian vizaĝon, kaj ŝi estis konvinkita. La Savva Hotelo estis la speco de loko Richter estus elektita-malgranda kaj privata.
  
  
  "Kaj la Topcon sidejo estas en la halo en Lausanne, ĉu ne?"
  
  
  Ŝi ekrigardis rapide ĉe mi, tiam for. Ŝi estis premita pli malfacila per la malgranda pafilon kontraŭ sia brusto. Ŝi spiris.
  
  
  "Jes," ŝi diris rapide. "Sed mi honeste ne scias la adreson."
  
  
  Li prenis la pafilon kaj holstered ĝi. "Mi kredas vin," mi diris. "Kaj nun mi devas forlasi vin, kaj eliri ĉe la sekva stacio."
  
  
  Ŝi ne movis for de mi. "Ĉu vi ne volas akcepti la alia parto de la interkonsento mi proponis?"
  
  
  Li kuris liaj manoj malsupren de ŝiaj femuroj kaj kisis ŝin sur la lipoj. Ŝi ŝajnis malsata al mi. Sed mi havis ion alia en mia menso. Li turnis sin kaj prenis ŝian koltukon de la muro de la kupeo.
  
  
  "Mi scias, mi amas ĝin," mi diris. "Sed ĝi devus meti komerco antaŭ plezuro, almenaŭ foje."
  
  
  Li tenis la koltuko supren al ŝia vizaĝo, kaj ŝi rigardis lin questioningly. Tiam li tiris sur sia egoismo hej, buŝo kaj ligis ĝin reen. Ŝi subite komencis turni? adi, pugnanta, kaj farante dampita bruoj tra la koltuko. Li kaptis ŝian nudan korpon, kaptis ŝin, portis ŝin al la lito kaj ĵetis ŝin sur la planko. Mi pensis, ke mi vidis atentema rigardo en ŝiaj okuloj por momento, sed mi ligis ŝin al la lito kun ŝia propra rimenojn kaj vestoj. Post momento, ŝi kuŝis sur la lito kaj rigardante min intense.
  
  
  "Kiel longe kiel vi ne kruco la limo kun Bulgario, vi ne bezonas konduktoro aŭ porter piedbati malsupren vian pordon," ŝia edzo diris. "Kaj ĝi estas nur tro malfrue. De tiam, mi atingis la Sava Hotelo."
  
  
  Malamo ekbrilis en ŝiaj okuloj, kaj ŝi murmuris ion en la germana tra ŝia koltuko.
  
  
  "Ne maltrankvili pri estanta ligita," ŝia patro ridetis. "Nur provu pensi de mia alternativa."
  
  
  Li lasis ŝin ligis nuda al la # eta? lito kaj#? losi? i la kupeo pordon malantaŭ li. Tiam mi iris al la Voiture 7 kaj mian kupeon por repreni mia malgranda pakaĵo. Li estis preta eliri ĉe la sekva haltejo, kiu baldaŭ estis sekvita per fajfilo.
  
  
  Nun li devis reveni al Beogrado en la espero ke Richter iris al la Municipoj Hotelo, eĉ kvankam la Jugoslava polico serĉis lin. Mi devis trovi ekstere se li ankoraŭ havis la radio.
  
  
  
  
  La deka ĉapitro.
  
  
  
  Ĝi estis ĉirkaŭ la tagmezo kiam mi revenis al la centra stacidomo en Beogrado sur dua-klasa trajno. Mi prenis taksion malsupren Saraevoska Strato al Knez Mihaila Bulvardo, pasis la impona Nacia Muzeo, faris kelkajn turnas fari certe ni ne estis sekvita, kaj tiam gvidita rekte por la Majesta Hotelo sur Obilichev Venac Strato. Ursula estis tre feliĉa vidi min.
  
  
  "Ho, Nick!" ŝi diris, ĉirkaŭvolvinte ŝin mola brakojn ĉirkaŭ mian kolon kiel mi eniris sian ĉambron. "Ŝia plandoj estas sur la planko. Kie en la infero vi estis, tajloro?"
  
  
  "Mi devis trakti kelkajn unfinished business. Vi ne pensas, ke mi lasos vin sola en tiu malbono komunista ĉefurbo, ĉu vi?"
  
  
  Ŝi fermis la pordon malantaŭ mi. Mi rimarkis ke ŝi estis restanta en tre eleganta ĉambro ĉe modesta prezo kaj ke la nah havis belan vidon de la strato. Sed nun ĉiuj ŝi povus pensi pri estis Hans Richter.
  
  
  "Ĉu vi lernas ion?" ŝi demandis.
  
  
  Li ekbruligis sian cigaredon kaj proponis ŝin, sed ŝi rifuzis. Li estis rigardanta nah grave nun. Ŝi estis tre streĉa. "Mi pensas, ke mi scias, kie Richter estas kaŝanta," ŝia patro diris. "Krom se li panikiĝis kaj kuris ĉirkaŭ la urbo."
  
  
  "Ĉu ĝi estas ie proksime?"
  
  
  Li prenis longan trenu sur sian cigaredon kaj tenis ĝin dum momento. "Jes, ĝi estas ne malproksime de ĉi tie."
  
  
  "Kie? Ĉion?"
  
  
  Li studis Ursula vizaĝo dum momento antaŭ ol paroli. Ĝi ŝajnis kiel bona tempo por paroli pri la monitoro ĉi tie. Li devis aŭ diri tion aŭ tute ekskludi ŝin de la romano, kaj la lasta opcio ne ŝajnas justa.
  
  
  "Jes hotelo," mi diris malrapide.
  
  
  "Kiu po?" Ŝi iris al la telefono sur la apudlita tableto. "Mi telefonos al la polico kaj ili renkontos nin tie."
  
  
  Ŝia, li skuis sian kapon. "Ne, Ursula."
  
  
  Ŝi rigardis min kun sugesto de surprizo en ŝia bela bluaj okuloj. Tiam ŝi ricevis la telefono reen. "Kial ne?"
  
  
  "Ursula," mi diris, " mi parolos al vi. Richter ŝtelis elektronikan aparaton de la Brita registaro, US aparato kiu estas grava al la sekureco de la Okcidento. Li havas#? i tiu aparato kun li. Almenaŭ li havis, kiam li eliris, ĉirkaŭ la Centra Stacidomo tra la fenestro."
  
  
  Ŝi memoris por momento. "Radio?" ŝi demandis.
  
  
  "Jes, radio. Li estas bela certa tie estas aparato, kaŝita en ĝi."
  
  
  "Jen kial li portis la radio kun li en la trajno."
  
  
  Li ridetis ĉe ŝi. "Tio estas, kion mi kredas? in#? e la momento. Nun la Jugoslava polico estus feliĉa ekstradicii egoismo al Okcidenta Germanio stari juĝo por militkrimoj. Komunistoj estas ĉiam feliĉa, se ili kapti persono de la Tria Reich. Sed mi pensas, ke vi povas kompreni, ke ili povus preni malsaman vidon de korkotirilon pri revenado al mi elektronika aparato ."
  
  
  "Mi komprenas, Nick," ŝi diris.
  
  
  "Mi provis apartigi Richter de la egoismo radio-stacioj, sed mi ne sukcesis," li daŭrigis. "Se mi estis tie, mia tasko estis kompletigita. Nun mi devas akiri ĉi tiu radio reen."
  
  
  "Sed, Nick, mi ne povas aresti Richter sen la polico," ŝi diris al mi. "Metante la egoismo en la gardon de nia registaro postulas multe da burokratismo. La polico devas esti implikita."
  
  
  "Mi komprenas," mi diris. "Sed memoru ke Germanio estas sole en la mondo.
  
  
  servoj de landoj kiuj suferos se#? i tiu aparato falas en la manojn de la KGB. Fakte, ŝia diveno estas ke Richter atendas fari interkonsenton por vendi la aparatojn al la rusa registaro ĉi tie en Beogrado. Ili povas havi jam faris tiel. En ajna kazo, Ursula, ŝi kaj petas al vi doni al mi tempon por Richter kaj egoismo, radio, antaŭ ol ni turnas nin al la Yugoslavs por helpi en egoismo estas aresto."
  
  
  Ŝi pensis dum momento. "Mi volas helpi al vi kapti Richter."
  
  
  "Jes, vi povas veni kun mi," mi konsentis.
  
  
  Ŝi ridetis. "Bone, Nick. Mi atendos ŝin antaŭ ol mi voki la policon, sed kompreneble ili povus havi siajn proprajn ideojn. Mi opinias, ke ŝi estis vidita de la persono rigardanta#? i tiu hotelo. Mi devas supozi ke ili ne povas fidi min tute."
  
  
  "Ĝi havas sencon," mi diris. "Post kiam ĉiuj, vi estas ne bona komunisto."
  
  
  Ŝi donis al mi grandan germana rideto, kaj ŝiaj bluaj okuloj ekbrilis. "Mi eĉ ne estas bona knabino," ŝi diris.
  
  
  "Mi ne konsentas kun tio."
  
  
  Ŝi estis portanta robo ligita ĉe la talio, ĉar ŝi havis nur eliris por # du? ejo. Ŝi deĉenigis la robon kaj lasis ĝin fali malferma, rivelante ke ŝi estis nuda sub. "Mi supozas, ke mi pli bone vestiĝi," ŝi diris.
  
  
  Li rigardis hungrily ĉe ŝia kurboj. "Mi supozas."
  
  
  La robo falis al la planko. Li lasis sian rigardon vagi super ŝia pandas mamoj, ŝia svelta talio, kaj la balaita de ŝiaj lakta femuroj kaj femuroj. Li memoris, Eva sur la trajno, kaj li sciis, ke Eva estis # ekka? zi ion en mi, ke nun karesis kaj nutris la Ursula tipo.
  
  
  "Sur la alia mano,"ŝi diris, kaj alproksimiĝis por fermi la distancon inter ni," se nia popolo estas en ĉi tiu hotelo nun, li?? l # ver? ajne estos tie iom pli longe."
  
  
  "Mi konjektas," mi diris.
  
  
  Ŝi komencis mordetis en mian orelon. Kaj mi lasis ŝin komenci prirabi min.
  
  
  Ursula estis stoking fajro en mi, ke, promesis akiri ekstere de kontrolo tre baldaŭ. Li helpis ŝin, preni for la reston de ŝiaj ŝtofoj, tiam gvidis ŝin al la granda duobla lito trans la ĉambro. Ni kuŝis malsupren kune, kaj la venontan aĵon mi sciis, ke ŝi estis venanta supren al mi en viro-a pozicio.
  
  
  Ŝia brusto pendis super mia brusto en bela vertikalaj arkoj. Ŝi venis malsupren al leki min, kaj la pintoj de ŝiaj mamoj milde frotis kontraŭ mia brusto, kisante mian vizaĝon kaj kolon kun siaj malsekaj lipoj.
  
  
  Ŝi movis malsupren al mia stomako, kisante min milde, kaj unu fajro brulis en mia ingveno. Tiam ŝi moviĝis malsupren, cajoling kun plena, varmaj lipoj ĝis kiam ŝi ne povis preni ĝin plu.
  
  
  "Nun, slacker?" ŝi demandis.
  
  
  "Nun," mi diris per voĉo fariĝinta raŭka.
  
  
  Ee puŝis ŝin al la lito kaj straddled ŝin, senspira kaj senpacienca. Lakta femuroj levigxis, kaj ĉirkaŭis min, kaj mi memoras sentanta ilin ŝlosi streĉe malantaŭ mi, kiel ni interrilatas. La fajro turnita en vulkana holokaŭsto. Tiam estis dolĉaj odoroj, belaj sonoj, kaj varma karno kiel ni climaxed.
  
  
  Kiam mi rigardis la Sava Hotelo, mi komprenis, kial Richter elektis egoismo. En Usono, egoismo estas plej bone priskribita kiel pulo kaptilo - malnova ramshackle konstruaĵo kiu similis ĝi devus esti disfaligita longe # anta? e en la malnova urbo areo. La signo ekstere estis tiel kaduka ke vi povus piediri tra ĝi sen eĉ sciante ke ĝi estis hotelo. Ĝi estis kiel loko kie la administrado volus rigardi la alia vojo de unsavory gastoj.
  
  
  Tie estis nur dudek ĉambroj en la hotelo, kaj de la nombro de klavoj metis en la leterkestojn malantaŭ la skribtablo, li povis vidi, ke nur duona dekduo estis prenita. Mi ne estis surprizita kiam scruffy Jugoslava dungito ne demandis vidi niajn pasportojn, sed simple elprenis ih nombroj. Li estis nur provanta persvadi la polico kiel formalaĵo.
  
  
  Kiel Klera movita ĉirkaŭ la seĝo por repreni mia peco de bagaĝo, ŝi rigardis la leterkestoj denove kaj parkerigis ilin, kiu indikis ke certaj ĉambroj estis okupitaj. Tiam ni iris supren sur la ŝtuparo kun la komizo. Kiam li malfermis la pordon kaj metis miajn pakaĵojn en, li donis em konsileto.
  
  
  Kiel Klera estis lasanta, la pordo en la koridoro malfermis kaj Hans Richter eliris. Ŝi estis puŝita for de Ursula en la posttagmezo, kaj li kaŝis el vido. Momenton poste, mi ŝtelis rigardo kaj vidis Richter kaj du viroj staras en la koridoro kun siaj dorsoj al mi. Ili estis forironta la alia viro? irka? kies? ambro ili ĵus forlasis. La alia homo estas Ivan Lubyanka.
  
  
  Ŝajne, Richter iris ĉi tie de la Lubyanka kiam li akiris de ĉiuj super la Orient-Express at Povka. Nun, kvankam Richter ŝajnas trovis alian kaŝejon pro la akcidento ĉe la stacidomo, li venis ĉi tien kun tiuj homoj, kiuj estis evidente Topcon agentoj, por diskuti la vendo de viglado aparatoj kun la rusa.
  
  
  Richter ne ness radio. Eble li ne fidas al la KGB. Li kaj liaj kunuloj piediris malsupren la koridoro al la ŝtuparo dum Barbaroj fermis la pordon.
  
  
  Li turnis sin al Ursula. "Tiuj estas niaj homoj, kaj ili estas niaj amikoj," mi diris. "Sekvu ilin kaj vidi kie ili iras. Provas ne akiri mortigita. En la dume, mi iras por viziti mian rusan amikon en la koridoro. Mi renkontos vin ĉe la Majesta ĉe tri." Atendu. post unu horo, tiam # tio? i, kaj se mi ne aperos, vi estas sur via propra."
  
  
  Ŝi rigardis supren en mia vizaĝo por mallonga, mola momento. "Bone, Nick."
  
  
  Li ridetis ĉe ŝi. "Vidi vin baldaŭ."
  
  
  "Jes."
  
  
  Ursula malaperis malsupren la koridoro, sekvita fare de Richter kaj liaj viroj.
  
  
  Kelkaj minutoj poste, li frapis sur la pordon de la Lubyanka ĉambro. Post mallonga paŭzo, Lubyanka voĉo sonoris el malantaŭ la skribtablo. "Jes?"
  
  
  Ŝia kompreno de dialektoj kaj voĉoj estis tre bona, precipe post visko kapablo aŭdi ih, do ŝi liberigis ŝia gorĝo kaj provis sian plej bonan por soni kiel Hans Richter.
  
  
  "Blucher," mi diris.
  
  
  La seruro klakis por la tago kiel la luger tiris ŝin eksteren. Kiam la pordo malfermiĝis kaj Lubyanka estas surprizita vizaĝo renkontis ŝia, Stahl ne atendis ŝin eniri la ĉambron. Li piedbatis forte ĉe la pordo kaj krevis en la ĉambro. Ĝi batis Lubyanka en la brusto kaj kapo kaj frapis egoismo al la planko.
  
  
  Lubyanka komencis por la pafilo, sed egoismo haltis lin. "Frosto ĝuste tie."
  
  
  Li turnis por vidi la luger celita ĉe la emu kapo. Tiam li rigardis al la distanco inter ĝi kaj la Webley kaj decidis, ke ne valoras la riskon.
  
  
  "Ĝi estas vi denove," li diris amare.
  
  
  "Mi timas, ke tiel, malnova viro. Bone, ellitiĝi. Kaj resti for de via ludilo sur la tablo."
  
  
  La barbaroj malrapide leviĝis, sango gutas de ilia egoismo bastonoj kaj RTA. Egoismo lipo jam estas ŝvelintaj. Ŝi iris al la pordo kaj fermis ĝin, konstante monitoranta la KGB oficiro. Tie estis granda malŝato en liaj okuloj por mi.
  
  
  "Kaj nun," mi diris, " ĝi estas plezuro paroli kun vi."
  
  
  "Ni havas nenion paroli pri," he said grimly.
  
  
  "Mi pensas tiel."
  
  
  Li gruntis kaj metis sian manon al la tranĉo sur lia vango. "Mi timas, ke vi venis al la malĝusta loko en matematiko."
  
  
  "Eble," mi diris. "Sed se mi faros, vi sentos vere malbona." Ŝi rigardis lian vizaĝon, kiam ĝi venis al mi la trafo de ĉi tiu app.
  
  
  "Ni ne atingis interkonsenton tamen", li diris al mi. "Sekve, mi ne havas kio vi serĉas."
  
  
  Mi demandis ŝin. "Se Richter ankoraŭ havas ĝin, de kie li teni ĝin?"
  
  
  "Richter?"
  
  
  "Mizera por la kontrolo. Por vi, li estas Blucher s Horst."
  
  
  La Barbaroj pensis dum momento. "Mi havas neniun ideon kie ĉiu estas en la gimnastikejo. Li estas tre sekretema kaj evitema."
  
  
  "Eble li ne fidas al vi, Barbaroj," mi diris, donante al li malgrandan egoo impulson.
  
  
  Li rigardis min. "Mi ne fidas emu aŭ."
  
  
  La angulo de mia rta movis. Ĝi ĉiam donis al mi iom da plezuro vidi du malagrablaj homoj provas superruzi la aliaj kun la aliaj. "Nu, unu afero estas por certa, Lubyanka. Vi scias kie ilin kontakti. Kaj ŝi, mi volas, ke vi diru al mi tion."
  
  
  Lubyanka movis al la unmade lito. Li estis rigardanta lin atente, tenanta la Luger indikita ĉe li. "Li ne diris al mi, kie li estis restanta," li diris malrapide.
  
  
  "Vi mensogas, Lubyanka. Kaj vi?? l akiras 9mm stare en la kapo." Ŝi, venis al li lekante. "Mi bezonas la veron, kaj mi volas ĝin nun. Kie mi povas trovi Richter?"
  
  
  Lubyanka okuloj subite fariĝis plata kaj senespera. Al mia surprizo, li kaptis grandan kapkuseno de la lito, kaj turnis por alfronti min, metante ĝin antaŭ li. Li havis neniun ideon kio li estis faranta, do li ne prenas ajnajn ŝancojn. Li estis pafita, kaj la Luger eksplodis en malgranda ĉambro.
  
  
  Gawk burrowed en la dika kuseno kaj ne atingi Lubyanka brusto. Dume, la Barbaroj pounced sur mi, ankoraŭ tenante la kapkuseno inter ni. Mi prenis celon kaj pafis lin en la kapo denove, kaj mia pafo mallarĝe maltrafis la celon tiel, kiel li falis sur min.
  
  
  Lubyanka batis min en la manon kun la pistolo kaj batis lin forte, sed li ankoraŭ tenis la pafilon. Nun la kapkuseno estis for, kaj Varvara estis tordante mian brakon malfacile kun ambaŭ manoj. Ni trafis la muron kaj li perdis sian pafilon.
  
  
  Tiam ni ambaŭ glitis al la planko, provante batali. Mi batis lin en Lubyanka jam sangokovrita vizaĝo, kaj li sukcesis redoni la baton antaŭ tirante for de mi. Tiam li atingis por Webley, kiu nun staras sur la tablo apud lin.
  
  
  Li ekprenis la pafilon antaŭ ŝia povus atingi ĝin, sed li ne povis atingi la ellasilon en tempo al la fajro. Kiam mi alproksimiĝis al li, li estis turmentanta ilin, ekzemple, frapi min en la kapo kun peza barelo.
  
  
  Ŝi falis sur la fenestro, al veo. Tiam Lubianke alvenis al liaj piedoj kaj faris alian Webley ĉe mi, sed mi trovis la forton por ekpreni egoismo estas pafilo mano kaj tiri ĝin antaŭ ol li povis fajro. Li maltrafis mian mimmo kaj frakasis la fenestron kun ĝi.
  
  
  La vitro frakasita laŭte kaj pluvis malsupren sur min, kiel ŝi, turnis sin, kaj rigardis Lubyanka la korpo de muŝo eksteren - ego brakoj estis disvastigita larĝa kiel li provis ekpreni ion.
  
  
  Dum la falo de Lubyanka, estis nelonga silento, tiam mi aŭdis ŝin krii. Li klinis sin tra la rompita vitro, kaj vidis, ke ĝi devis frapi la dua etaĝo balkono. Li estis trairita de piquetes de la fera balustrado, vizaĝo supren, okuloj malferma, kaj du piquetes jutted ekstere tra la egoismo de lia brusto kaj vivo.
  
  
  Li riproĉis sin. Lubyanka ne diru al mi ion ajn nun. Post revenado Wilhelmina, li rapide forlasis la malgrandan ĉambron kaj rapidis laŭ la koridoro simple kiel vila sonoj estis venanta de la grandioza ŝtuparo. Ĝi estis evitita per ih, kiu iris malsupren la malantaŭa servo ŝtuparo al la strato.
  
  
  
  
  La dekunua ĉapitro.
  
  
  
  "Tio ĉi estas la loko. Richter iris tie kun du viroj, " Ursula rakontis al mi.
  
  
  Ni # kunpremi? i en malhela pordejo en mallarĝa strato, rigardante eksteren tra la nokto#? e la malnova konstruaĵo trans la strato. Ursula estis tre maltrankviligita, sed ŝi provis ne montri ĝin.
  
  
  "Ĉu vi opinias, ke ili povus havi rimarkis ke vi estis sekvanta ilin?" Mi demandis ŝin.
  
  
  "Mi ne kredas tiel," ŝi diris.
  
  
  La domo trans la strato estis la apartamenta konstruaĵo. Ursula rakontis al mi, ke ili eniris dua etaĝo subĉiela ĉambro, sed tie estis neniu paco tie#? e la tempo.
  
  
  "Bone, lasita-a iri tie kaj rigardu," mi sugestis.
  
  
  "Bone, Nick." Ŝi alvenis en sian mansakon por Webley .
  
  
  "Mi volas, ke vi kovros min bone tie," mi diris. "Tio povus esti kaptilo."
  
  
  "Vi povas kalkuli je mi, Nick."
  
  
  Kiam ni alvenis al la ĉambro kie ni pensis Richter kaj Egoismo homoj estis, ĝi estis malplena. Ŝia edzo venis en singarde, portanta pafilon, sed tie estis neniu tie.
  
  
  "Envenu," Ursula diris al ŝi.
  
  
  Ŝi aliĝis al mi, fermis la pordon, kaj rigardis ĉirkaŭe. Ĝi estis granda ĉambro kun privata banĉambro. La farbo estis deŝiranta de la muroj, kaj la plumbing rigardis antique. Estis mallerta lito en la angulo, scarred ligna seĝo, kaj pluraj rektaj seĝoj sur la flanko.
  
  
  "Ie," li komentis. Luger glitis ĝin reen en ĝia pistolujo. Li piediris super al la lito. Ĝi aspektis kiel iu estis kuŝanta sur? i? us.
  
  
  "Tie estas neniu # baga? o # a? io ajn," Ursula diris. "Ni povas jam perdis nia egoismo."
  
  
  "Lasita-a preni rigardon ĉirkaŭ," mi diris.
  
  
  Ni esploris tiun lokon en partoj. Tie estis indico ke Richter estis tie - la pugo de unu el Egoismo estas preferata cigaredojn; botelo da vino, preskaŭ malplena; kaj en la rubujon, egoismo? eti bileton trajno, li trovis nenion por indiki ke li revenus al ĉi tiu ĉambro. Fakte, ĉiuj la indico indikis al li, lasante ĝin malantaŭ forever.
  
  
  "Kion ni faru nun?" Ursula demandis.
  
  
  "Mi ne scias," ŝia patro diris. Li reiris al la banĉambro kaj malrapide rigardis ĉirkaŭen. Ĝi ŝajnis al mi, ke estas iu loko en la ĉambron, ke ni ne rimarkis. Li rigardis al la malplena medicino kabineto denove.
  
  
  Tiam mi iris al la banĉambro. La supro estis sur nen. Li levis la kovrilon kaj fiksrigardita en la baseno.
  
  
  Tie, mi vidis peco de malseka, taŭzitaj papero flosanta en la klara akvo.
  
  
  Li fiŝkaptis ĝin kaj rigardis ĝin. Ĝi estis nur peco de papero de pli granda peco, kiu estis evidente estis ŝirita supren kaj ekspedita al forgeso, sed nen havis plurajn manskribitaj literoj.
  
  
  "Mi havas ion," mi diris.
  
  
  Ursula venis super kaj rigardis super mian ŝultron. "Kio estas ĝi?"
  
  
  "Ĝi aspektas kiel Richter estis provanta akiri liverita de ĝi en la necesejo. Vi povas fari ekstere kion tiuj leteroj estas?"
  
  
  Ŝi rigardis ĝin. "Ĝi estas Richter manskribo," ŝi diris. Ŝi grimaced, turnante la noto iomete. Aspektas kiel ĝi estas skribita en la Serbo-kroata, Nick. Eble la ĉefa vorto estas "nacia". Kaj alia letero, la komenco de alia vorto ."
  
  
  Li squinted al li: "Nacia. Sed kio estas la dua vorto?"
  
  
  "M-Us-Muzeo, Nacia Muzeo".
  
  
  Ŝiaj okuloj kuris al Nah. "La muzeo. Faras nen havas piediro-en vestoŝranko?"
  
  
  "Mi supozas do," ŝi diris.
  
  
  "Richter havus neniun kialon uzi la muzeo por renkontiĝo," mi diris. "Ni scias, ke li jam renkontis Lubyanka ĉe la Sava Hotelo kaj eble ĉi tie."
  
  
  "Tio estas vera," Ursula diris, sed ŝi ne sekvu min.
  
  
  "Bone, lasita-a diri vin povas meti#? i tiu radio ie por stokado por paro de tagoj. Vi ne estos kapabla uzi la bagaĝo stokado ĉe la Centra Stacidomo aŭ en la flughaveno, ĉar la polico estas rigardanta vin. Sed kial ne uzi # man? o fotilo en publika loko kiel muzeo? "
  
  
  "Sed aferoj estas tie, lasis nur por momento
  
  
  
  "Dum la vizitantoj estas ĉe la muzeo," Ursula rememorigis mi.
  
  
  Li pensis pri ĝi dum momento. "Ili devus teni la aferon por paro de tagoj, atendante por lia mastro revenos. Sed eble Richter ne volas fidi tiun eblon. Li eble forlasis la radio ĉe la muzeo kaj tiam vokis ilin, neniam poste, por diri al ili, ke li forgesis repreni ĝin kiam li foriris. Li promesis ricevi la radio ene de dudek kvar aŭ kvardek-ok horoj. Tiam la egoismo estus certigita ke ili prenis ekstra zorgo teni la egoismon por ĝi."
  
  
  "Tio estas bona teorio, Nick. Ĝi valoras kontrolanta poste."
  
  
  "Ni?? l esti#? e la muzeo en la mateno," mi diris. "Se Richter eltrovas pri Lubyanka nokto, li plej probable decidas lasi Beogrado tuj, sed ne sen#? i tiu radio. Se li faris kaŝi la egoismo en la muzeo, ni povus venki? i tie supre. Tio povus esti nia lasta ŝanco por kontakti la emu."
  
  
  "Dume," ŝi diris, " vi devos akiri iom da ripozo. Mi havas precipe komforta ĉambro ĉe la Majesta."
  
  
  "Tio estas bona sugesto," mi diris.
  
  
  
  * * *
  
  
  
  Ni estis ĉe la Nacia Muzeo kiam ĝi malfermiĝis la sekvan matenon. Ĝi estis sunplena printempa tago en Beogrado. La altaj arboj en la parko Calamegdan havis brilaj verdaj burĝonoj. Hidroplano boatoj manipulis la trankvilaj akvoj de la Danubo, kaj la okupata trafiko ŝajnis iel malpli furioza. Sed la muzeo mem estis solida kaj griza sur klara mateno, stark rememorigilo ke Ursula kaj mi ne venis ĉi tien por amuzo.
  
  
  Interne, tie estis altaj plafonoj kaj sterila glaso montri? o kazoj kiu kontrastis formis la grupon kun la sunplena mateno sur la alia flanko de la egoo-la dikaj muroj. Ni rapide trovis la locker ĉambro. La servisto, Jugoslava, estis ankoraŭ veka.
  
  
  "Bonan matenon," egoismo salutis lin. "Nia alia ulo lasis portebla radio ĉi tie kaj forgesis preni egoismo kun li. Li sendis al ni preni egoismo." Li parolis kun la plej bona germana akĉento.
  
  
  Li gratis sian kapon. "Radio? Kio estas ĝi?"
  
  
  Mi decidis provi paroli al li en Serbo-kroato. "Radio. Kion li portas sur sia zono."
  
  
  "Ah," li diris. Li iris al la angulo de la malgranda ĉambro, kaj mi tenis mian spiron, kiel mi kaptis la breto. Li eltiris Richter radio. "Mi havas odin lasita ĉi tie de unu viro, nomata Blucher, Svisa."
  
  
  "Jes," mi diris, ekrigardante Ursula. "Voĉdonado estas ĉiuj. Horst Blucher-plena nomo."
  
  
  Li rigardis la fraŭlino. "jes. Ĉu vi havas ajna identigo, s-Ro Blucher?" Mi ne ŝajnas memori vian vizaĝon."
  
  
  Li tenis reen sian senpaciencon. Mi jam decidis preni la radio de forto, se necese. "Mi ne Blucher s Horst," li diris intence. "Ni estas egoismo amikoj, kiuj venis por postuli radio por li."
  
  
  "A. Nu, s-Ro Blucher estis supozita veni mem, vi scias. Ĉi-tio estas la regulo."
  
  
  "Jes, kompreneble," mi diris. "Sed s-Ro Blucher estas malsana kaj ne povas veni al la radio. Ni esperas ke vi komprenos. Vi?? l esti faranta la emu granda favoro, se vi donas al ni walkie-talkie transdoni al la emu."
  
  
  Li rigardis suspektinde ĉe mi, kaj tiam#? e Ursula. "Ĉu li donos al vi kvitancon?"
  
  
  Nun Ursula ludis parton. "Ho, kara! Li menciis, ke ni devus preni la blanc sincere antaŭ lasanta. Sed li forgesis doni la egoismo dn. Li estas tre malsana." Tiam ŝi aktivigis la sorĉo. "Mi esperas ke vi ne klarigi la eraron en detalo. S-ro Blucher estas tac Hotelo # a? skulti al bela Jugoslava muziko dum li estas ĉi tie."
  
  
  "Ah," la viro diris, rigardante en ŝiajn malvarmajn bluajn okulojn. "Nu, mi povas kompreni tion. # ? I tie, vi povas preni la radio. Mi jam havas klaran kialon teni mian egoismon ĉi tie."
  
  
  "Dankoni vin tiel," emu diris al ŝi.
  
  
  Li ignoris min kaj transdonis la radio al Ursula. "Diru al via amiko retrovi kiel eble plej baldaŭ tiel ke li povas#? ui lia restado en Beogrado."
  
  
  "Dankon," diris Ursula.
  
  
  Ŝi kaptis la radio kaj ni eliris tra la? an? i#? ambro. Sed dum piediranta ĉirkaŭ la konstruaĵo, mi trovis, ke mia venko estis mallongdaŭra. La du viroj eliris el la alcove en la koridoro, kaj neniu estis ĉirkaŭe. Ili ambaŭ havis pafilojn. Tiuj estis la du homoj de Topcon, ke ni vidis antaŭe kun Richter, la homoj kiu Ursula sekvis.
  
  
  "Haltu, mi petas," la pli alta unu ordonita.
  
  
  Ŝi ĝemis mallaŭte. Kelkaj pli da minutoj kaj la monitoro estus estinta mia. Malbenita ĉi tiuj homoj! Tio estis la duan fojon mi posedis ĝin, nur havi mian egoismon prenita for. Ursula estis ne tiom ĉagrenita, kiel mi estis. Ŝi perdis ĉion kontakto kun Richter, malgraŭ la restarigo de la radio, kaj nun ĉi tiuj homoj estis restarigita ke kontakto. Li scivolis, ĉu ŝi volus vivi por profitigi de ĉi tiu ĝirado de eventoj.
  
  
  Mallonga, kvadrata viro kun rompita nazo mansalutis mitraleton ĉe la radio. "Metu la radio sur la planko inter ni, kune kun via monujo... -
  
  
  li rigardis min - kaj via pafilo.
  
  
  "Tiam akiri for de ili," la alta viro ordonis.
  
  
  Ursula rigardis min, kaj mi kapjesis en interkonsento. Kun du kanonoj montris al ni, estis neniu#? ambro por argumenti. Ŝi paŝis antaŭen kaj etendis sian walkie-talkie kaj Webley sakon al la planko. La luger malrapide tiris ĝin ekstere de mia doublet, serĉante ajnan ŝancon por uzi ĝin kontraŭ ilin, sed nun ambaŭ pafiloj estis centris sur mia brusto. La Luger metis ĝin sur la planko apud la radioaparato, kaj ŝia monujo. Mi ankoraŭ havis Hugo ĝis mia maniko, sed ĝi ŝajnis al mi havus malgrandan ŝancon uzi egoismo.
  
  
  "Tre bone," diris la alta Topcon agento. Li havis malhelan hararon kaj tre maldika vizaĝo. Li donis signon, ke al la alia viro, kiu paŝis antaŭen, malfermis Ursula monujon, kaj eltiris Webley. Li ankaŭ metis ĝin en Wilhelmina estas jako poŝo. Tiam li ŝaltis la radion.
  
  
  "Nun venu kun ni," la alta viro diris.
  
  
  Ursula rigardis min denove. "Ni pli bone fari tion, kion la viro diras," ŝia edzo diris.
  
  
  Ni estis trenita ĉirkaŭ la konstruaĵo unnoticed kaj metis en griza Fiat limuzino. Ursula kaj mi estis dirita akiri en la malantaŭo de la aŭto. La alta viro alvenis malantaŭ la rado, kaj la unu kun la rompita nazo sidis apud li, pafilon indikis en mia brusto.
  
  
  "Nun ni iras por malgranda promeno," la viro kun la pafilo rakontis al mi kun granda kontento.
  
  
  La aŭto eniris la matena trafiko. Mi vidis, ke ambaŭ malantaŭaj pordoj estis ŝlosita kun specialaj seruroj. Ĝi ŝajnis kiel pura provo venki supre viro kun pafilo. Richter ŝajnas havi decidis ke ĝi estus plej bona akiri liverita de ni tiel ke la intertraktadoj povas daŭri sen interrompo. Ŝi estis komencanta kompreni, kiel li eskapis ĉiuj specoj de policoj kaj registaraj agentoj por tiel multaj jaroj: li estis lerta, kompetenta, kaj komplete libera de konscienco.
  
  
  Ni estis veturanta ĉirkaŭ Beogrado. Ni veturis kune Brankova Prizren Bulvardo ĝis ni atingis la riveron, kaj tiam veturis suden al Kara Dordeva. Ni baldaŭ trovis nin en malferma, monta areo.
  
  
  "Kie vi estas prenanta nin?" Mi fine demandis.
  
  
  "Vi trovos ekstere tre baldaŭ," Rompita nazo diris, donante al mi la akra grin. Egoismo estas akcento estis germana, kaj la alta viro estis la franca. Ĝi estis sufiĉe kosmopolita grupo, tiu Topcon.
  
  
  Egoismo estas prognozo estis ĝusta. Dek kvin minutojn poste, post rondigo paro de lando vojoj, ni venis al izolita lando domo. La ŝoforo haltis antaŭ li kaj ordonis, ke ni eliru.
  
  
  Ursula kaj mi lasis tra Fiat. Ŝi havis neniun ideon kie ni estis; ŝi nur sciis ke ni estis sude de la urbo. Ĝi estis nur logika ke Richter lasus Beogrado, kiel la polico estis kombanta en la urbo en kolerego por li. Al dato, li ne estis kapabla vojaĝi per publika transporto. Mi scivolas se li ankoraŭ sciis pri Lubyanka.
  
  
  "Interne," la alta viro ordonis, svinganta revolveron. Ambaŭ pafiloj estis indikita ĉe nin denove. Li sekvis ordojn.
  
  
  Interne, la domo aspektis eĉ pli malgranda ol ĝi aspektis de ekstere. Sed tio estis ĉiuj Richter devita. Momenton poste, post kiam la alta gunslinger nomata egoismo estas nomo, Richter eniris en la ĉambron de la kuirejo.
  
  
  "Bone," li diris kiam li vidis nin,"kia agrabla surprizo." Li atingis por la walkie-talkie, ke la alta viro estis metita sur seĝon. "Vi preskaŭ havas ĝin, ĉu ne?"
  
  
  "Do ege ferret vi estas unu paŝo antaŭen de ni," mi diris. "Sed via sorto ne povas daŭri eterne, Richter."
  
  
  Ŝi vidis la maniero la solduloj rigardis min kiam ŝia egoismo uzis sian veran nomon. Ŝajne, li estis konata al ili nur kiel Blucher. Richter ekridetis al mi, tiam venis super kaj pugnis min en la vizaĝo.
  
  
  Ŝia falis peze al la planko. Ursula ekspiris kaj sin apogis je por bona. Iso rta estis trickling sango. Li kuŝis tie, rigardante Richter kaj malamante lin. Tiu malamo farus min provi iom pli malfacile se mi havis la ŝancon iri kontraŭ li.
  
  
  Ursula rigardis Richter. "La Nazia buĉisto!" "Ĉesu!" ŝi siblis.
  
  
  Richter vizaĝo ruĝiĝis pro kolero. Li frapis ŝin malmola trans la vizaĝo, kaj ŝi falis apud mi.
  
  
  Richter turnis sin al la homoj kiu alportis nin en. "Metis ilin en mankatenoj tie kaj tie." Li indikis la dividadon muro, kie serio de maldikaj feraj stangoj estis aldonita al la kuireja pordo, kaj malnova fera radiatoro sur la flanka muro. "Do ili estas apartigitaj."
  
  
  La viro kun rompita nazo ĉenita ambaŭ de Ursula estas pojnoj al la radiatoro, kaj la alta viro ĉenis min al la kosma kolono de la dispartigo. Miaj manoj estis malantaŭ mia dorso, kaj tie estis mankatenojn sur ĉiu pojno kaj konektanta ĉeno ĉirkaŭ la kverstango. Mi devis vekiĝi, kaj Ursula devis sidi sur la planko kun sia dorso al la radiatoro.
  
  
  "Bone, alporti la bombon," Richter ordonis la alta unu kun la pafilo. .
  
  
  La alta viro malaperis en malgranda dormoĉambro kaj revenis momenton poste, kun pipo bombo. Tie estis sufiĉe da dinamito alligita al ĝi blovi supren du domoj de la grandeco de la unu ni estis en. Richter rigardis min kun grimaco, prenis la bombo ĉirkaŭ la alta viro estas la manojn, kaj metis ĝin sur seĝo en la centro de la ĉambro. ĉambro pri duonvoje inter Ursula kaj mi.
  
  
  "Andre estas tre bona#? e#? i tiu aferojn," Richter rimarkis kiel li starigis la horloĝo kiu servas kiel la ellasilon por la bombo. "Gapi, kompreneble, estus pli bonorda, sed ĝi estas multe pli potenca. Ĝi estas neverŝajna ke la aŭtoritatoj estos kapabla identigi viajn korpojn, tiam la eksplodo kaj fajro. Mi esperas ke ĉi tiu ekzemplo devos servi kiel averto al iu ajn kiu povus sekvi vin."
  
  
  "Mi pensas, ke tio ĉi akiros ih pensado," mi diris. Ĝia atente rigardis la bombo kiu jam estis instalita kaj tiktakas. Richter estis ĝusta. Se ĉi tiu afero eksplodis, tie ne estus multe foriris por esplori.
  
  
  "Ni will never give supre#? is vi estas metita sub la prizorgon de la homoj, kies nomon vi havas kalumniita," Ursula diris en streĉita voĉo.
  
  
  Richter ekrigardis Nach. "Ĉu mi defame vi?" "Mi deziras, ke vi estis tie kiam ĉio ĉi estis okazanta, Fraulein. La tria unu neniam vere dependita sur mi sole atingi iliajn celojn. Ni estis ĉiuj Nazioj tiam. Kiam ni estis venkitaj, kelkaj de la malfortaj iris berserk, kaj la resto subite fariĝis anti-faŝistoj.
  
  
  "Vi estas Nazia hundo," Ursula siblis.
  
  
  "Nun ĝi estas laŭmode esti amikoj kun iamaj malamikoj, kuri#? irka? kun socialistoj kaj perfidi malnovaj idealoj," li daŭrigis malrapide.
  
  
  "Kaj la Nazioj finas laborante kun la Komunistoj,"ŝi emu neis raportojn en amaskomunikiloj.
  
  
  Li rigardis min akre. "Ĝi estas negoco, pura kaj simpla. Tio estas, kion mi faru, kiel homo kiam ili?? e#? asado al li kiel hundo, kiu atakis lin."
  
  
  "Mortigante ni ne savos vin, Herr Richter!" diris Ursula laŭte. "Vi estos arestita, kaj vi akiros pagita por kion vi faris."
  
  
  Li ridetis amare. "Nun vi havas malpli ol dudek minutoj fari certe." Sen atendi respondon, li turnis sin al siaj sbiroj. "Elŝalti la Lamborghini. Ni prenos la Fiat al la Dragoman Pasi stacioj en Crveni Krst. Ĝi devus esti sekura preni la trajnon tie."
  
  
  "Jes, Herr Blucher," diris la alta viro. La du viroj turnis sin kaj eliris en la straton.
  
  
  Kiel la pafantoj estis akiranta en la aŭto, ekster, Richter turnis reen al mi. "Vi havas provizore interrompis mia interkonsento kun la Rusoj. Sed nur provizore. Por tio ĉi vi estas nun estanta pagita kun via vivo."
  
  
  Do li sciis pri Lubyanka.
  
  
  "Kiam mi foriras de ĉi tie, mi ne nur havos la tutan tempon mi deziras, inkluzive de vojaĝado, fotoj, muziko, por rekomenci intertraktadojn sur la vendo de satelito monitorado, sed mi eltiros la gvatado de la Bonn registaro por momento. Vi vidas,? io estas laboranta kiel kutime, tre bone por mi ." Li marsxis al la pordo. Ekstere, la Fiat motoro funkciigis. "Auf wiedersehen. Aŭ eble mi devus nur diri adiaŭon?"
  
  
  Li turnis sin kaj foriris. Momenton poste, la Fiat tiris for, kaj la sono iom post iom fadis kiel ili faris sian vojon reen al la ĉefa vojo.
  
  
  Ursula kaj mi ambaŭ rigardis la tiktakan bombon, kaj tiam la aliaj ĉe la aliaj. Ursula iom ŝia malsupra lipo kaj skuis sian kapon. "Mi devus havi mortigita Richter kiel eble egoismo sciis."
  
  
  "Chill out," mi diris. "Ni havas malpli ol dek kvin minutoj maldekstre. Ĝi ne lasas multe da tempo por profunda konsidero."
  
  
  "Mi ne povas movi," Ursula diris, batante ŝin mankatenojn sur la radiatoro.
  
  
  "Provi # malstre? i,"? ia vo? o diris trankvile. "Via maltrankvilo povas esti kontaĝa, kaj mi bezonas pensi pri io."
  
  
  La diabla tiktakas de la bombo, sur la tablo estis kiel niaj koroj batis por la lasta fojo. Li pendigis supren kaj turnis sin por rigardi la stangoj malantaŭ mi. Mi tiris sur la unu mi estis alligita al, kaj ĝi fleksis, tiam resaltis reen. Li sulkigis la frunton kaj frotis la ĉeno de lia kranio kontraŭ la baro. Ĝi faris molan sonon, ne kiel akra, knarantan kiel metalo. Post kiam ĉiuj, la trinkejoj ne estis farita de metalo, sed ĉirkaŭ ligno pentrita por aspekti kiel nigra fero. Tiam Hugo rememoris ŝin. Ili didn't trovas Hugo, mia stiletto.
  
  
  Espero bobelis en mia brusto kaj faris miajn internaĵojn streĉi eĉ pli. Mi movis ŝia dekstra brako, sed nenio okazis. Ŝi estis severe limigita en#? ia movadoj. Li turnis al vizaĝo Ursula kaj klinis sin malantaŭen de la maldika ligna stango.
  
  
  "Kion vi faras, Nick?"
  
  
  "Provanta savi niajn vivojn," mi diris abrupte. Mi ne havas tempo por paroli.
  
  
  Mi movis sian manon denove, kaj Hugo glitis en mia palmo. Mi tenis la tranĉilon, por ke mia teno estis firma. Kun akra tordaĵo de lia pojno, li sukcesis alteriĝi la akra rando de Hugo la klingo sur la ligna crossbar kun liaj nudaj manoj. La ekzekutisto tranĉis tra ĝi, kaj mi sentis la klingo de la tranĉilo sinkas en la ligno. La ligno estis solida, sed la tranĉilo
  
  
  estis ekzilita al maldika rando por batojn. Li faris malgranda, strikta movadoj kun la klingo kaj sentis paro de pecetoj defali.
  
  
  Li rigardis Ursula. "Mi provas fendi ĉi tiu diabla bloko," mi klarigis. Mi ne vidis ĝin, la disko estas rigida. "Kioma horo estas?"
  
  
  "Iom pli ol dek minutoj," Ursula diris, klinanta antaŭen por vidi la disko.
  
  
  "Jesuo," mi diris, kolera, ke ĝi estis tiel longe.
  
  
  Mi tranĉis ŝin supre. Ĝi ne bezonas tranĉi tra la tuta trinkejo. Ŝia egoismo nur devas esti malfortigita. Tie estis multe da pecetoj sur la planko. Li haltis batante ŝin kaj tiris la trinkejo malfacile. Tie estis iometa fendeto, sed la ligno ne rompi. La mankatenoj estis nun profunde enigita en mia pojnoj. Mi tranĉis ĝin iom pli, ĝis mi fine sentis profunda fendeto en la arbaro. Li stegis sin kontraŭ la premo sur liaj pojnoj kaj rigardis Ursula.
  
  
  "Tempo," mi diris.
  
  
  "Ses m".
  
  
  Li metis siajn krurojn sub li kaj tiris per sia tuta forto. Estis laŭta fendeto kiel la ligna bruce split. Li falis headfirst al la planko kaj preskaŭ batis la seĝo kun la bomboj sur ĝi.
  
  
  Miaj manoj estis ankoraŭ katenitaj de malantaŭ, sed ŝia luktis al ŝiaj piedoj. Li povis senti la sangon sur liaj pojnoj. Ŝi, staris sur seĝo por rigardi la bombo. Se Richter konis ŝin, kaj ŝi pensis, ke mi estis komencanta ekstere, li aranĝis la bombo tiel ke ajna puzzlement, kiel levanta la ee, havus # ekka? zi? in # anta? en de tempo. Li kliniĝis malsupren por kontroli la drataro, kaj trovis ke li estis ĝusta. Mi devis aŭ kvietigi la bombon sen movanta ĝin, aŭ iel libera Ursula de la radiatoro.
  
  
  La bombo estis supozita iri de kiam la eta mano montris duonhoro, kaj estis nur kvar minutoj maldekstre. Mi ne havas multe da tempo.
  
  
  "Ni devas akiri vin ekstere de ĉi tiu afero," mi diris, turnante sin al Ursula. "Mi ne povas movi la bombo."
  
  
  "Sed kiel mi povas liberigi min?" "Kio ĝi estas?" ŝi demandis, provante teni la paniko ekstere de ŝia voĉo.
  
  
  Li klinis sin kaj ekzamenis kiel ĝi estis enradikiĝita al la metalo. Estis nur unu vojo por liberigi ŝin, kaj tio estis por liberigi la mankatenojn. Sed, ĉi tiu operacio postulus pluraj minoj, eĉ se ŝiaj manoj estis tenis antaŭ ŝi. Hugo metis ĝin en la malantaŭa poŝo de sia pantalono; mi ne bezonis ĝin. Tiam li zorge ekzamenis la radiatoro.
  
  
  La pipo ĉirkaŭ la kelo konektanta la radiatoro estas ĉiuj rustiĝis. Ĝi aspektis kiel la radiator ne estis uzita en jaroj. Krome, la teleroj kiu alligis la radiatoro al la ligna planko aspektis malnova kaj malfortigita.
  
  
  Li paŝis reen kaj vidis la sceno de mallonga distanco for. La radiatoro estis metita proksimume 30 cm de la muro. Tie estis multe de#? ambro por kion mi havis en menso. Ŝiaj okuloj estis sincera en fronto de la radiatoro kaj ekrigardis Ursula.
  
  
  "Tiri vin mem kune," mi diris. "Mi estas iranta doni#? i tiu afero malfacila sukceso."
  
  
  "Bone, Nick," ŝi diris.
  
  
  Li ekrigardis la horloĝon. Du minutoj maldekstre. Levante sian kruron kaj fleksante ĝin al ĉiu tribo, li finis bati la baterio kun lia dekstra piedo.
  
  
  Tie estis kraŝo de metalo kaj ligno, kiel ĝi estas konektita, kaj Ursula estis ĵetita reen kontraŭ la radiatoro. Mi aŭdis ŝin fari akra sono en ŝia gorĝo. Kiam mi rigardis al vidu la rezultojn, mi trovis amaso de rusto sur la planko. La radiatoro tute # dekro? i? in mem de la pipo kaj sin apogis kontraŭ la ĝemi. La teleroj kiu tenis egoismo sur la planko estis ŝirita for, sed tie estis ankoraŭ putra ligno alkroĉita al ili. La unu ĉirkaŭe la teleroj estis # ankora? # senmovi? i al la ligna planko de la ankro, do mi ĵetis ĝin denove kaj liberigis ĝin tute.
  
  
  Ursula estis kontuzita kaj kovrita de rusto.
  
  
  "Mi timas, ke vi devos treni vian fadenon por tiu afero," ŝia patro diris. "Leviĝu. Rapide."
  
  
  Ŝi luktis al ŝiaj piedoj, trenante unu rivereto en la radiatoro kun ŝi. ? I estis malfacila por nah, sed ne havis multe da adrenalino. Li moviĝis flanken, kaptis la alia fadeno per sia cuffed manoj, kaj levis la radiatoro ĝis kokso nivelo. Ŝi rigardis la horloĝon sur la malfacila stirado. Malpli ol minuto maldekstre.
  
  
  Mi diris al ŝi. "El la pordo!"
  
  
  Ursula kuris ĉirkaŭ la malferma pordejo, ankoraŭ alkroĉitaj al la granda akordiono-forma peco de metalo. Li sekvis ŝin, marŝante preskaŭ malantaŭen.
  
  
  "Iri tre rapide," mi diris. "Ne kuri. Ni devas iri almenaŭ kvindek jardoj. Dum li fosas truojn en la tero."
  
  
  Ŝi obeis ordojn, grunting kaj ŝvitado. Ĝi estis embarasa kiel infero. Unu tago Ursula falis al ŝiaj genuoj, kaj ŝia radiator fadeno preskaŭ perdis. "Leviĝu," li diris al ŝi per trankvila voĉo.
  
  
  Ŝi faris. La horloĝo en mia kapo diris al mi, ni nur havis proksimume dek kvin sekundoj. Ni moviĝis rapide al malprofunda kavaĵo en la kampo apud la domo kaj venis al nah. Tuj kiam ni trafis la teron, tie estis surdiga eksplodo.
  
  
  rompante la trankvila tago malantaŭ ni.
  
  
  La shockwaves difektita miaj oreloj kaj disigis miajn harojn trans niaj vizaĝoj. Tiam implikaĵo de malpuraĵo kaj derompaĵoj frapis nin. Granda, peza tipo estis falanta#? iu#? irka? ni. Post momento, ĝi estis ĉiuj super, kaj ni rigardis al la domo. Granda nubo de fumo ondiĝu skyward, kaj kio malgranda restis de la dometo estis brulante.
  
  
  "Ho, mia Dio," Ursula ekkriis, verŝajne imagas, kio okazus al ŝi, se la radiatoro ne estis konvene kunmetita. Ŝia blonda hararo estis disheveled kaj ŝia vizaĝo estis kovrita en malpuraĵo.
  
  
  "Ni estis bonŝancaj," mi diris.
  
  
  Hugo kaptis ŝin kaj iris al la fino de Ursula s radiator komenci elektanta la#? losi? i sur#? ia manumoj. Ĝi prenis pli ol dek minutoj. Kiam ŝi estis finfine libera, ŝi frotis siajn pojnojn por longa tempo kaj profunde enspiris. Tiam ŝi iris por labori kun Hugo forigi miaj mankatenoj. Ĝi prenis Nah pri la sama kvanto de tempo, kun ŝiaj manoj liberaj. Mia pojnoj estis tranĉita de la mankatenojn, sed la sango jam estis kovranta la vundoj.
  
  
  "Kio nun, Nick?" demandis Ursula.
  
  
  "Ni estas nun survoje al la Yelin-Richter Pasi."
  
  
  "Ili havas avantaĝon super ni," ŝi diris. "Kaj ni ne havas aŭton. Ili prenis kelkajn partojn de Lamborghini."
  
  
  "Mi scias," mi diris, ekrigardante la itala aŭton ekster la domo. Parto de la egoismo vitro estis frakasita, kaj la farbo flugis de unu flanko en eksplodo. "Sed niaj homoj faris ĝin malbaras ke ili estas revenanta al estraro la Orienta Ekspreso ĉe la transludo. Li estas trovita transirante la limo kun Bulgario en Dimitrovgrad. Do ni ne devas maltrankvili pri akiranta al Crveni Krst kiam Richter akiras tie, sed antaŭ ol la trajno forveturas. Ĝi povus esti ebla se ni akiri de la ĉefa vojo kaj kapti aŭto tuj."
  
  
  "Do ni iru," diris Ursula.
  
  
  
  
  La dekdua ĉapitro.
  
  
  
  Ĝi estis vera altiĝo al la vojo. Ursula ne plendas, sed mi povus diri ke la # trostre? i? o de la lasta dudek-kvar horoj estis prenanta ĝian perdon sur ŝia. Pri duona horo post kiam ni foriris de la loko de la brulanta dometo, ni atingis la nura vojo kuranta tra tiu parto de la lando.
  
  
  "Ĝi aspektas bela soleca," Ursula diris.
  
  
  La Rivnenskaya vojo kuris laŭ la rivero valo en ambaŭ direktoj kiom la okulo povis vidi, sed ne estis aŭtoj sur ĝi. Ĝi estis tiel kvieta ke ĝi estis malfacile kredi ke iu trafiko iam pasis.
  
  
  "Ĝi faras min forgesi pri Richter kaj nur ĝui la paco kaj trankvila," mi diris.
  
  
  "Jes," Ursula konsentis. Ŝi iris kaj sidiĝis sur la herba banko de la vojflanko, kaj li aliĝis al ŝi tie.
  
  
  Ursula klinis reen en la longa herbo, apoganta la kubutojn supren. Ŝi fermis siajn okulojn kaj aŭskultis al birdo en apuda kampo. Ĝi estis mola, sunplena printempa tago kun # malstre? i magio en la balzama la aero. Proksime, grapolo de poploj flustris, verdaj burĝonoj ornamanta iliajn lacy branĉoj, kaj la vento kiu movis la arboj ankaŭ milde mordanta la alta herbo en la kampo paralela al la vojo. Ĝi estis la speco de tago, loko, kaj firmao kiu faris agento scivolas kion la infero li estis faranta en lia aparta profesio.
  
  
  Ursula estas mallonga malhela jupo estis tirita supre ĉirkaŭ ŝiaj koksoj, kaj mi kuŝis tie serĉas vere bona. La dormoĉambro ne estas la nura perfekta loko por fari amas, kiel mi eltrovis sur aliaj feliĉaj okazoj. Mi trovi la perfektan lokon en la plej neatenditaj cirkonstancoj. Sed tiu ebleco, donita ke ni estis esperanta por # a? to#? e ajna momento, estis malpli ol favora.
  
  
  "Nick! Ĝi estas aŭto!" Ursula atentigis.
  
  
  Ĝi estis limuzino, unu Citroen, # alproksimi? i nin#? e alta rapido.
  
  
  "Bone," mi diris. "Mi provos haltigi ĝin." Li eliris sur la ŝoseo kaj svingis siajn brakojn en larĝa arko. La aŭto tuj komencis malrapidigi malsupren kaj momenton poste ruligxis al la flanko de la vojo apud ni.
  
  
  Interne estis du junaj Italoj sur ilia vojo al la landlimo.
  
  
  "Ĉu vi estas iranta akiri al Crveni Krst sur la Jelin Pasi?" Mi demandis ŝin.
  
  
  Ambaŭ de ili estis maldika junaj viroj kun longa hararo. La ŝoforo ekrigardis Ursula, kaj Em? ajni#? ati kion li vidis. "Ni sendube iras al Crveni Krst," li diris kun peza akĉento. "Bonvolu sidiĝi."
  
  
  Ni faris tiel, kaj la aŭto muĝis ekstere malsupren la aŭtovojo. Mi estis kontenta, ke ili ŝatis veturi rapide, ĉar ni ne havas multe da tempo. Fakte, ni povus esti jam maltrafis la ŝancon akiri tie en tempo.
  
  
  # ? E unua, la junaj viroj flirtis kun Ursula. Ni proponis cognac kaj hoteloj por resti kaj ripozi. Sed kiam ili vidis, ke Ursula ne kiel grupo sekso, ili komencis? ui la suno denove, kiam ne. Ni alvenis al la monta vilaĝo de Crveni Krst, kie Richter estis sendube survoje, ĉirkaŭ la dua horo en la posttagmezo. La Italoj prenis nin malkaŝe al la stacidomo, kaj ni
  
  
  kore dankis ih por la vojaĝo. Tiam Ursula kaj mi iris enen.
  
  
  Ĝi estis malgranda loko, kaj ĝi aspektis tute griza, kiel la plimulto de la stacioj sur tiu linio en Jugoslavio. Ni rapide ĉirkaŭrigardis la atendada#? ambro kaj vidis, ke Richter kaj liaj du egoismo minions ne estis tie. Ekrigardanta ĉe la stacio platformo, ŝia, mi vidis, ke la trajno moviĝas for.
  
  
  "Iru," Ursula diris al ŝi.
  
  
  De la tempo ni akiris ekstere, la trajno jam estis ĉe la fino de la platformo, kaptanta rapido. Ĝi estis la Orient-Express.
  
  
  "Tajloro!" Mi diris al ŝi.
  
  
  Li rigardis malsupren en la rivereto de konstruaĵoj, en malferma areo kie paro da aŭtoj estis sidanta, kaj vidis la Fiat Richter estis veturanta tra lando domo proksime de Beogrado.
  
  
  "Rigardu," mi diris. "Egoismo maŝinoj. Li estas sur ĉi tiu trajno."
  
  
  Li ekprenis Ursula la brako kaj ŝin tiris kune kiel li kuris malsupren de la platformo al la aŭto.
  
  
  "Kion ni faras, Nick?" ŝi demandis, kiel ni kuris.
  
  
  "Ni tuj akiri Beogrado buĉisto," ŝia edzo diris.
  
  
  Ni haltis ĉe Fiat kaj li rigardis la vojeton. Mi devis trafi tiun trajnon. Se Richter ricevas al Bulgario, mia#? anco akiri egoismo kaj radio estis vere svelta. Tie li ricevos ĉiujn necesajn KGB helpo.
  
  
  Li saltis en la malalta sporta aŭto kaj kaptis la dratoj sub la instrumentpanelo. La trajno malrapide malaperis ĉirkaŭ kurbiĝon en la vojo. Mi konektis ĝin, konektita la dratoj, kaj la motoro komencis labori.
  
  
  "Akiri en kaj lasita-a iri!" li kriis al Ursula super la bruo de la aŭto.
  
  
  Ŝia estis en la pasaĝera sidloko, kaj Ursula estis malantaŭ la rado.
  
  
  Li indikis kie la Orient-Express malaperis ĉirkaŭ kurbiĝon en la vojo.
  
  
  Ĝia diris."Sekvi tiun diablan trajno!"
  
  
  Ŝi nur rigardis min por dua. La aŭto tiam flugis? irka? la angulo kaj gvidita laŭ la flanko de la ŝoseo.
  
  
  Li rigardis antaŭen, kaj vidis, ke kvankam estis kruta banko sur ambaŭ flankoj de la trako proksime de la vilaĝo, estis#? ambro por mallarĝa sporta aŭto se Ursula povus veturi sufiĉe bone.
  
  
  "Transiri al la alia flanko de la trako ĉe tiu krucvojo ĉi tie," Hi diris al ŝi kiel ni ekfrapis nia maldekstra radoj en la dormantoj. "Mi volas esti proksime de la trajno se ni povas kompreni ĝin."
  
  
  Ŝi faris, kiel mi diris saluton, kaj nun ni estas sur la maldekstra flanko de la ŝoseo. Ursula okuloj larĝiĝis kiel ŝi luktis por konservi kontrolon de la aŭto. La screeds sub la radojn sur la dekstra skuis la aŭton malfacile, kaj krateretoj formita sub la aliaj radoj, sed Ursula tenis la Fiat sur la flanko de la trakoj. Momenton poste, la trajno estis en vido denove, kaj ni alproksimiĝis al ĝi.
  
  
  "Rapidu," li urĝis ŝin.
  
  
  Ursula paŝis en la gason kaj ni rapidis antaŭen. La trajno estis nur kelkajn metrojn for. Ĝi glitis glate kompare al nia propra sovaĝa rajdo. Ni trafis? vela? o kaj la aŭto turnis maldekstren. Por momento mi pensis, ke ni estis piedirantaj laŭ la mastrino. Sed Ursula batalis por kontrolo kaj fine ni iris bone denove. La malantaŭa areo de la # man? ado # a? to estis nun ene de dudek futoj. Fiata malfermis la pordon por ŝi kaj rigardis Ursula.
  
  
  "Kiam mi akiri sur tabulo, iri reen al la urbo kaj atendu min ĉe la stacidomo. Mi provos preni ego vivas, se li lasas min."
  
  
  Ŝi kapjesis freneze, ŝia fingro blanka sur la stirrado. Li prenis unu lastan aspekton ĉe Nah kaj staris sur la # pa? o ekster la malferma aŭto. Ni staris ĉe la malantaŭa platformo de la trajno. La malfermita pordo de la aŭto malhelpis nin de akiranta tro proksima, sed mi bezonis alian kapo komenco.
  
  
  "Leki!" Ŝi kriis hey, en reŭmatismo.
  
  
  La stacio ĉaro ekfrapis, donis formon, kaj tiris for de la trajno. Tiam ni estis tute kontraŭa la trajno, la malferma pordo clanking kontraŭ la platformo strukturo. Ĝi estis nun aŭ neniam. Ŝi saltis super kvar piedoj de rapidanta tero, kaptis la platformo balustrado, kaj kaptis nah. Li tiris sin supren al la platformo kaj grimpis super la balustrado. Tiam li vidis ŝin, rigardis malantaŭen, kaj vidis, ke Ursula jam estis bremsanta la aŭto. Jes mansalutis ĉe ŝi, kaj ŝi ekbrilis ŝia lumturoj kiel ŝi malrapide faris sian vojon al la sekva kruciĝo.
  
  
  Li rektiĝis ia#? tofo kaj # pu? i#? ia haron reen de ŝia frunto. Li venis sur estraro sen mortigi nin, li mem, aŭ Ursula. Nun mi devis trovi Hans Richter, antaŭ ol ni atingis la limon.
  
  
  Li eniris la manĝ aŭto kaj atente rigardis en la vizaĝojn de la malmultaj homoj kiuj venis por trinki post la vespermanĝo. Neniu estas ĉirkaŭ ili estis Richter, aŭ egoisma persono. Li moviĝis hazarde ĉirkaŭ la aŭto, kiel se li estus nura piedirado sur trajno. Se la ŝoforo haltis min kun bileto, osto, ĝi povis esti aĉetita de la egoo sur tabulo - eble dua-klasa bileto, sed mi ne zorgas, ĉar mi ne atendis # malstre? i kaj#? ui#? i tiu rajdi.
  
  
  Ŝi malrapide marŝis tra la du#? dormas a? to, rigardante por ajna signoj
  
  
  Richter, sed mi ne vidas ion ajn. Mi ne vidu lin en la publika aŭtoj aŭ. Sur la trajno, mi vidis, nur la viza? o de # feli? a vojaĝantoj. Se Richter estis sur la tabulo, li ludis ĝin sekura kaj kaŝis. La emuo verŝajne sukcesis akiri unu aŭ pli dormanta kupeoj por si mem kaj la homoj estas egoismoj, kaj ili estos en ili atendas transiri al Bulgario en Dimitrovgrad.
  
  
  Tamen, tie estis avantaĝon ke ŝia ferret ricevis de ili, kiel spertita de la lasta trajno. Nun li estis certa de Hans Richter identeco kaj sciis kion li rigardis kiel. Ŝia egoismo povus priskribis ŝin al la trajno direktoroj.
  
  
  Ĝi prenis min dek minutojn por trovi porter, sed kiam mi faris, li estis tre helpemaj.
  
  
  "Lasu min vidi," li diris, en Serbo-kroata, " mi kredas ke tia persono, kiel vi priskribas estos tabulo ĉe Crveni Krst. Jes, mi memoras ŝin nun. Mi ĵus vidis, ke tiu ulo eniri bay 8 en la sekvanta dormanta aŭto."
  
  
  Momenton poste ŝi haltis por unu tago ekstermis 8. Ŝi tiris Wilhelmina kaj mense preparita por io ajn kiu povus okazi. Li diris al si, ke Hans Richter ne estis tuj forlasi ĉi tiu tempo, li ne estis tuj forlasi ĉi tiu trajno viva. Li paŝis for de la pordo momenton, levis sian dekstran piedon, kaj viciously piedbatis ĝin.
  
  
  La pordon al la kupeo brufermis, kaj li sekvis ĝin. La Luger estis preta por pafi. Ŝi restis nekaŝemaj por la tago kaj inspektis la interno. Ĝi estis senhoma.
  
  
  Li rapide eniris kaj fermis la pordon malantaŭ li. Mia konjekto ke Richter prenis du aŭ pli da parlamento estis sendube ĝusta. Li # ver? ajne # a? eti alian coupe, en la nomo de iu de aliaj homoj, kaj li estis verŝajne tie publike nun, planas sian venontan movon de vendanta satellite monitor rajdas, fotoj, muziko.
  
  
  Mi ĉirkaŭrigardis. Tie estis neniu bagaĝo aŭ radio, sed estis jakon sur la lito. Ĉi-tio estas mia versio kiu Richter uzis esti en.
  
  
  Ŝi povus havi atendis egoismo ĉi tie, aŭ provita trovi ekstere kie li kaj egoismo, la homoj, estis kaŝanta. Mi turnis al la lito kaj tiris reen la kovriloj por certigi, ke li ne ka? i la radio ie. Dum mi estis estanta turnita for en la tago, mi aŭdis la klako de plumo. Li kirliĝis al la sono kiam li atingis por la reloaded Luger.
  
  
  Unu Topcon agento kun rompita nazo estis staranta en la enirejo, kaj lia alta kunulo, konko, estis ĝuste malantaŭ li.
  
  
  La viro kun rompita nazo atingis por sia pafilo, sed lia egoismo mortigis lin. Dum Egoismo Ruka estis en lia jako, Wilhelmina estas malbela malgranda viza? o jam estis montrante sian surprizita vizaĝo. La egoismo alta kamarado eĉ ne provu.
  
  
  "Preni vian manon de la blazono. Zorgema, " mi diris.
  
  
  Li faris.
  
  
  "Nun, ambaŭ de vi, venu."
  
  
  Li prenis du paŝojn tien kaj eniris en la kupeon. Li ordonis al la alta viro fermi la pordon malantaŭ li. Kiam li faris, ŝi estis zorgeme senarmigita de ambaŭ de ili.
  
  
  "Kiel vi faris tion?" Rompita Nazo demandis, " Kiel vi akiras#? irka? la dometo?"
  
  
  "Ne gravas," mi diris, tenante ih ambaŭ antaŭ mi. "Kie Estas Niaj Homoj?"
  
  
  "Ah," la alta viro chuckled. "Vi iris al la malĝusta vojo, mia amiko. Li didn't akiras sur tiu trajno."
  
  
  Li estis lekante al mi, ĉiuj. Ŝi batis ĝin per "Luger" profile sur egoismo kapoj kaj kreskis. Li gruntis kaj falis reen kontraŭ la muro de la kupeo.
  
  
  Mi demandis ŝin."Ĉu vi volas provi kuŝis denove?"
  
  
  La alta viro estis ŝokita kaj mirigita. Alia parolis por li. "Li estas sur la tabulo," li diris. "Sed ni ne scias kie. Ni forlasis la egoismo ĉe la alia fino de la trajno."
  
  
  "Ĉi tiu estas unu-persono kupeo," mi diris. "Ĉu vi du prenas apartan kupeon?"
  
  
  La viro kun rompita nazo hezitis, kaj la altaj unu rigardis lin grimly. "Jes."
  
  
  "Kio estas nombro?"
  
  
  "Ne diru al emu!" la alta viro kriis laŭte. Ŝia egoismo piedbatis lin en la tibio kaj li kriegis.
  
  
  "Ĉu ĉio en ordo?" Mi demandis al ŝi ion alian.
  
  
  "Tio ĉi estas la sekvanta kupeo," la viro diris mallaŭte, jerking lia dikfingro ĉe la muro.
  
  
  "Malsaĝulo!" la alta viro diris tra gritted dentoj.
  
  
  "Bone, ĉi tie ni iras," mi diris. "Al la platformo. Eliri."
  
  
  La unu kun la rompita nazo malfermis la pordon kaj eliris en la koridoro, kaj ĝi estis puŝita per alta ŝtelisto. Tie estis neniu en la koridoro, do la Luger ne volis lasi ŝin iri.
  
  
  "Moviĝu," mi ordonis, veturanta la pafilo en la alta viro estas ripoj.
  
  
  Momenton poste, ni atingis la platformojn inter aŭtoj. Ŝia staris malantaŭ ili kaj tenante la Luger sur ilin. "Bone, salto," mi ordonis.
  
  
  Ili rigardis min intense.
  
  
  "La trajno moviĝas tre rapide," la pafanto diris.
  
  
  Ne tiel rapide, kiel gawking ĉirkaŭ tiu pafilo, egoismo avertis ŝin.
  
  
  Tiam, post la hezito de momento, la brutulo kun la rompita nazo malfermis la pordon kaj saltis en. En la sekva momento, alta viro lunged freneze je mi.
  
  
  Ŝia atako estis renkontita kun luger barelo, frapanta Egoismo forte en la stomakon. Li groaned kaj falis peze al la metala planko ĉe miaj piedoj, senkonscia. La Luger holstered ĝi, trenis Egoismo al la malfermita pordo kaj ĵetis lin de la trajno.
  
  
  Hers, vidis lian limp korpo batis la gruzo kaj tiam malaperas el la vido en la alta herbo. La emuo estis verŝajne pli bone ol se ĝi estis konscia, sed en ajna kazo ĝi ne havas stahl elspezi multan volboj sur ĝi. Post ĉio, li estis provante blovi min en malgrandaj pecoj.
  
  
  Nun ĝi estis Richter estas. Li estis sur ĉi tiu trajno, kaj mi devis serĉi lin. Mi estis rigardanta # anta? a al? i.
  
  
  
  
  Ĉapitro Dek Tri
  
  
  
  Tie estis neniu elekto. Baldaŭ la trajno atingos Dimitrovgrad kaj eniri Bulgario, kaj tiam mia laboro estos multe pli malfacila. Mi ne povus simple sidi tie kaj meti miajn manojn kune kaj atendo por Richter aperi. Mi devis # ser? i la dormanta kupeoj metode, renversante la tutan tagon. Tiu taktiko povus # ka? zi min problemojn kun la pordisto, sed mi devis preni la riskon.
  
  
  Ŝi decidis iri al la plej fora fadeno de la unua dormado aŭto, la unu kiu formangxas, al la fronto de la trajno. Li volus komenci rigardanta por ŝi el la malproksima fino de la trajno kaj tiam fari sian vojon reen tra ambaŭ aŭtoj. Sed tiu plano subite iĝis tute nenecesa. Kiam mi akiris al punkto proksimume duonvoje tra la unua dormado aŭto, la kupea pordo malfermiĝis kaj Hans Richter staris en la koridoro nur kelkajn metrojn for, fiksrigardanta min#? ati min estis fantomo.
  
  
  "Vi!" "Ĉesu!" li siblis.
  
  
  Ŝi rimarkis ke li estis portanta radio.
  
  
  "Iru, Richter," li avertis ŝin. "Vi gajnis't akiras al vojaĝado, fotoj, muziko nun."
  
  
  Sed Richter havis aliajn ideojn. Li murmuris ion sub sia spiro en la germana, poste turnis sin kaj kuris malsupren la halo for de mi.
  
  
  Li estis gvidanta por la dormanta aŭto, kiu ĵus forlasis ŝin, al la fino de la trajno. La trajno estis tro homplena provi pafon. Anstataŭe, li donis chase.
  
  
  Momentoj poste, Richter estis sur la malantaŭa platformo de la trajno. Li iris tiel malproksimen, kiel li povus en tiu direkto. Kiam mi alproksimiĝis lin kun pafilo, li estis atendanta por mi. Brufermis la pordon fermita en fronto de mi, kiel mi provis pasi tra ĝia malfermo sur la platformo. Li preskaŭ perdis sian ekvilibron kiel brufermis la pordon en mia brusto kaj brako. Richter puŝis ŝin forte. Li paŝis singarde tra la pordo kaj rigardis Richter malaperas malsupren de la ŝtuparo al la tegmento de la aŭto.
  
  
  "Cedu, Richter!" li kriegis super la bruon de la trajno. Sed li malaperis tra la kampoj de vizio.
  
  
  Ŝajnis, ke tie estis nenio por fari krom sekvi lin.
  
  
  Mi kliniĝis super la relo, rigardanta supre la#? tuparo, kaj nur en tempo vidis Richter indikanta malgranda Belga revolvero ĉe mia kapo. Li pafis, lia ducked reen, kaj gawked ĉe la rapidanta tero sub la radojn. Richter tiam movita trans la tegmento de la aŭto al la fronto de la trajno.
  
  
  Rapide li grimpis la eskalon kaj grimpis al la supro de la aŭto. Richter jam estis ĉe la malproksima fino, saltetante super la # man? ado # a? to al la lasta dormanta aŭto. Li perdis sian ekvilibron por momento, surteriĝo sur la tegmento de la venonta aŭto, sed tenis plu.
  
  
  Li kuris post li tra la tegmento de la # man? ado # a? to. Kiam li atingis ambaŭ finoj, li saltis la distanco inter li kaj la dormanta aŭto sen halto kaj daŭre kuras.
  
  
  Richter turnis kaj pafis du pliajn pafojn ĉe mi. Mi vidis lin preni celo, kaj ducked. Ambaŭ pafoj iris mimmo, kvankam la dua unu iri tra la tegmento de la aŭto sub miaj piedoj. Ŝia revenis fajro kun Luger, sed kiel la trajno movis sub ni, tio ankaŭ malsukcesis al celo, kaj la gawking senkulpa flugis mimmo super Richter kapo. Tiam li komencis kuri denove.
  
  
  Richter saltis alia seĝo inter la aŭtoj. Li estis akiranta pli bonan#? e? i. Ŝia sekvis; ni kuris kaj saltis super kelkaj pli da aŭtoj. Richter estis alproksimiĝanta la fronto de la trajno.
  
  
  Kiam Richter faris alian salti inter la aŭtoj, la trajno donis formon, kaj li falis sur unu el ĉiu tribo. Kiam li turnis sin kaj vidis min venanta al li, li celis la malgranda revolvero denove kaj maldungis du pafojn. Ĝi kraŝis en la tegmento de la venonta aŭto, kaj kugloj ŝiris tra la ligno en la superstrukturo apud mia kapo kaj brako. Richter tiris la ellasilon de sia revolvero tria tempo, sed nenio okazis. Tiam li ĵetis la pafilon al mi kolere. Ĝi resaltis de la tegmento de la aŭto kaj malaperis super la rando.
  
  
  Richter turnis sin kaj kuris denove. Mi ellitiĝis, holstered mia luger ,kaj sekvis lin. Tiam ŝi vidis la teksilo antaŭen, sur la ŝipon, kaj la nigra tunelo malfermo en la nen. La trajno kraŝis en tunelo, kaj Richter benko premis nur en tempo kiel lia kaleŝo malaperis en la mallumo. Ŝia estis ankaŭ ĵetita vizaĝon malsupren, kaj tiam ŝia estis plonĝita en mallumo. Post unu momento, mi vidis ŝin kreskanta supre en la mondo
  
  
  ĉe la alia fino, mi eliris denove laŭ la nigra tubo al la taga Brylev.
  
  
  Richter estis jam alproksimiĝas la motoro. Mi ellitiĝis kaj kuris post lin. Ŝia tasko estas malhelpi emuo de akiranta reen sur la trajno. Li saltis en la unua aŭto malantaŭ la motoro kaj daŭrigis la veturadon. Kiam ŝia patro saltis ekstere, la trajno balanciĝis sur abrupta en la trako. Li falis al la dekstra kaj preskaŭ glitis de la tegmento de la aŭto.
  
  
  Li atendis ĝis la reloj denove rektiĝis. Tiam ŝia, movanta al Richter. La trajno lurched denove sur la malglata vojo kiel Richter alproksimiĝis al la fronto de la kamioneto. Li falis kaj falis la radio. Ĝi glitis al la rando de la tegmento de la aŭto, sed Richter kaptis ĝin antaŭ ol ĝi povis fali .
  
  
  Richter estis nun en la fronto de la aŭto. Li rigardis la motoro kiel ĝi alproksimiĝis por fermi la mallonga distanco inter ni. Li decidis ne salti al la motoro, kaj anstataŭe iris al la ŝtuparo gvidanta super la flanko de la aŭto. Ĝi ricevis al li tuj kiam li paŝis sur ĝin.
  
  
  Egoismo kaptis ŝin per tuta sia forto kaj trenis ŝin al la tegmento de la aŭto. Li glared ĉe mi, provante rompi libera.
  
  
  "Lasu min iri!" li kriis. "Ĉu vi ankaŭ pensas ke mi kreis ĉiujn tio ĉi por nenio?"
  
  
  Egoismo estas la vortoj estis preskaŭ blovita for antaŭ ol ŝi povis kapti kio li estis diranta. Sed la egoismo okuloj diris al mi ĉion. Li sukcesis, kie ĉiu alia malsukcesis, kaj Hans Richter estis kaptita en la fino. En kelkaj mallongaj tagoj, ŝia stahl egoismo estis la malamiko.
  
  
  Li pugnis lin en la egoismo kvadrata vizaĝo kaj rompis la emuo estas la nazo.
  
  
  Richter falis sur la tegmenton de kortuŝa aŭto. La kamparo glitis sub ni ĉe breakneck rapido. Mi kaptis lin denove, sed li piedbatis kaj frapis miajn krurojn el sub min, kaj mi falis apud lin kaj rulis al la rando de la tegmento.
  
  
  Li rigardis malsupren en la densejo de la tero sub mi, frotante la randon de la tegmento, kun liaj manoj kaj piedoj. Kiel li malrapide iris for de la fino, Richter revenis sur siaj piedoj. Kiam mi turnis al leviĝi, kaj li piedbatis min je la brusto.
  
  
  Ŝi evitis la baton, kaj Anglio perdis sian ekvilibron denove kaj falis al liaj genuoj. Ni ambaŭ luktis al niaj piedoj kune, sed ĉi tiu tempo mi havis la avantaĝon. Ŝia egoismo pugnis lin en la stomako kaj li duobliĝis super. Tiam ĝia malfacila frapi lian egoismon pli kapojn kaj ripeti la piedbato. Li ŝanceliĝis reen kaj preskaŭ falis denove.
  
  
  Ĝi estis nun inter Anglio kaj la antaŭa rando de la tegmento de la aŭtoj. Kun lasta senespera peno, li faris radio ĉe mia kapo. Ĉi tiu tempo mi vidis lin veni, kaj mi paŝis reen kiel Richter proksimiĝis al mi. La egoismo atako impulso portis la mimmo egoismo de mi al la fino de la aŭto kaj super ĝi. Kiel li pasis, li kaptis la walkie-talkie kaj ekkaptis ĝin el liaj manoj. Richter kolapsis en la malferma spaco inter la aŭto kaj la motoro.
  
  
  Mi ne havas ŝancon por ŝpari lin. Li preskaŭ ruliĝis super kiam li ekprenis la radio. Ĉe alia punkto, Richter falis inter la aŭto kaj la motoro, kaj tiam batis la dormantoj sube. Por Dolly sekundoj, la aŭtoj ruliĝis super la egoismo-taŭzitaj figuro.
  
  
  Ĝi ne estis agrabla vidaĵo. Richter ne eĉ havas tempon por krii. La korpo malaperis sub moviĝantaj aŭto. Tiam, kiam mi rigardis malantaŭen, mi vidis ŝin kruro ŝirita for, kaj la alia parto de ŝia korpo, kiu ne povus esti identigita falis de la vojeto. La Belgrade buĉisto estis hakita al morto.
  
  
  La trajno estis malrapidiganta malsupren. Ni estis klare alproksimiĝanta Dimitrovgrad, kaj li ne povis esti alveninta sur tiu trajno kiam ĝi alvenis. Hers, malsupreniris la ŝtupetaron, ke Richter provis uzi pli frue, kaj kiam la trajno malrapidiĝis malsupren eĉ pli, ŝia, saltis al la rapidanta tero.
  
  
  Mi provis teni miajn krurojn sub mi, sed mi ne povis. Ŝi rulis super dufoje, skrapante karno kaj ŝiranta ŝtofo, kiam ŝi ruliĝis. Tiam, per miraklo, ke li estis sur sia dorso ĉe la piedo de malgranda mastrino kaj vidis la trajno estas rimarka ferdeko de uea laŭ la vojetoj.
  
  
  Mi sentis por ŝi rompitaj ostoj, sed ne povis trovi ilin. La radio perdis ĝin, sed ĝi estis dek kvin metrojn for. En la malfrua posttagmeza suno, li malfermis la egoismo de malantaŭ kaj rigardis enen. Voĉdoni? i, kiel mi venis al la konkludo, havas konstruita-en radio, do ĝi aspektis kiel parto de obla papero-satelito monitoranta aparaton.
  
  
  Li fermis ĝin kaj skuis sian kapon. Mia maldekstra mano kaj cue bastono estis brulanta, kie ili estis frotita kun gruzo laŭ la vojo. Li viŝis sian vizaĝon per poŝtuko kaj rigardis la vojetoj en la direkto de kie Richter falis de la trajno. Tie estis bona mejlo aŭ tiel kaj ŝi ne povis vidi ion ajn.
  
  
  Ĉirkaŭ tridek jardojn for estis linio de paralelaj trakoj, kaj malrapida trajno estis venanta kune ili. Li pafis la ĵetaĵo en la direkto el kiu ĝi venis rekte, al la Yelin Pasi. Ie # anta?,#? i tiu trajno estos#? alti al la ĉefa temo.
  
  
  Ĝi estis granda sukceso por mi,
  
  
  ĉar ĝi trenas min tra la areo en rapideco kaj en vojo ke mi povas eviti la aŭtoritatojn. Ĝia rapide movis sur al aliaj vojoj. Momenton poste, la trajno estis movanta mimmo de mi, pa? e pliiganta#? ia malrapida rapido. Li atendis la lasta aŭto alvenas, preskaŭ ĉiuj ĉirkaŭ kelkaj dua-klaso, aŭtoj, kaj tiam komencis kuranta tiel rapide, kiel li povis. Mi kaptis la balustrado de la # pa? o sur la malantaŭa platformo kaj tenita sur, kaj la trajno retiris miaj kruroj el sub min. Momenton poste, li estis staranta sur la platformo kun Hans Richter radio en lia mano, rigardante la pejzaĝo ĉirkaŭ Dimitrovgrad gliti for en la distanco.
  
  
  En malpli ol kvin minutoj, la trajno pasis la loko, kie la Buĉisto renkontis taŭga morto. Li vidis kio aspektis kiel amaso de malnovaj vestoj kuŝis inter la reloj, sed la pecoj ne estis identigita kiel persono. La resto de Richter kuŝis ie sur la alia flanko de la trakoj. Ŝiaj okuloj gapis penseme ĉe la stakon por longa tempo, kaj tiam ĝi malaperis de vido.
  
  
  Ursula estos ĝenita ke Richter ne estis alportita al Bonn por juĝo. Sed ĉe la fino de la egoismo de malbelan kariero, estis speco de justeco-speco de kruela kalkulo.
  
  
  Ursula kaj mi pasigos la nokton en malgranda ĉambro en Crveni Krst. Ŝi, tuŝis lian korpon, kaj ni nur pensis pri tiuj varmaj momentojn kune.
  
  
  Ni estis donita la rajto fari tiel.
  
  
  
  
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  La Murdo Taĉmento
  
  
  La unua ĉapitro
  
  
  Kiam la telefono sonoris en la griza horoj antaŭ tagiĝo, mi sciis, ke estis nur unu persono sur la alia fino de la linio - Falko, mia estro ĉe HAKILO.
  
  
  La telefono estis sur la nightstand sur la kontraŭa flanko de la lito, do mi devis rampi super Maria von Alder, kiu estis dormanta apud mi, por akiri al ĝi. Maria ekscitis en ŝia dormo, tiranta unu kruro supre iomete tiel, ke ŝiaj travidebla rozkolora prelegoj leviĝis sur ŝiaj femuroj kiel la telefono kaptis ŝin.
  
  
  "Vi devos reveni ĉi tien tuj," Falko diris, tuj kiam li rekonis mian voĉon. Egoismo estas vortoj estis akra kaj insista. "Ni estas laborantaj sur novan interkonsenton. Esti preta lasi en tridek minutoj."
  
  
  "En tridek minutoj?" Mi demandis ŝin. "Kiel? Vi ŝajne forgesis, kie mi estas.
  
  
  Ŝia estis sur Viskio Cay, eta insulo de la Bahamoj ke Hawke mem sendis min por vizito. Mi devis aranĝi por boato por kapti min kaj preni Odin ĉirkaŭ la grandaj insuloj tiel li povis kapti ebeno reen al la Ŝtatoj.
  
  
  Hawke'ne povis atendi por aŭdi de mia reŭmatismo. "Esti preta lasi en tridek minutoj," li ripetis icily. "S-ro James provizas vian transportado."
  
  
  Ŝi silente kapjesis. James " estas la kodo nomo de la Prezidanto de la Usono de Ameriko.
  
  
  "Bone," Falko diris, kiel se li vidis min kapjeso. "Boato prenos vin de#? efa#? e Viskio Cay Rivne en dudek sep minutoj." Li pendigis. Kiam mi ĉesis paroli, mi vidis, ke Maria malfermis siajn okulojn kaj rigardis min.
  
  
  "Ĝi estis mia oficejo en Nov-Jorko," ŝia edzo diris. "Mi timas ke mi devas iri reen. La firmao sendas la boato.
  
  
  Maria pensis, ke ĝi estis milionulo nomis Tony Dawes, la kovrilo ŝi estis uzanta sur mia nuna tasko ĉe HAKILO. Eĉ se ŝi havis overheard mia konversacio kun Hawk, Nah estus ankoraŭ havas neniun kialon dubi pri mia kovrilo.
  
  
  Sed ŝi grimaced, ŝia maturaj ruĝaj lipoj eksplodante. "Ĉu vi devas reveni hodiaŭ?"
  
  
  "Jes, mi timas, ke tiel," mi diris bonhumore, fariĝas supren de la lito. "Kaj ne nur hodiaŭ, sed ankaŭ malkaŝe nun. Mi nur havas tempon por akiri vestita antaŭ ol la boato ricevas ĉi tie.
  
  
  Sed antaŭ ol mi povis ekstari de la rubo, Maria levis sian manon kaj ludeme tiris sur mia brako, tirante min al ŝi.
  
  
  "Vi ne devas esti en tia rapideco," ŝi diris per voĉo fariĝinta raŭka.
  
  
  Estis neniu dubo pri ĝi, Maria von Alder estis bela infanino, longa-kruraj, svelta blonda kun perfekte formita ora korpo kaj plena, glata mamoj, la rozkolora konsiletoj de kiu ripozis sur la korsaĵo de sia travidebla robo. Ŝi estis rigardanta mian korpon, kaj ŝi povis vidi kio la vido de ŝi estis faranta al mi. Ŝi glitis el la lito sur ŝia dorso, levante ŝian koksoj iomete, proponante min ŝia silkeca korpo kiel vitro de amo atendanta por esti plenigita.
  
  
  Kun#? iuj la forto de volo li povis kolektiĝi, li flustris al ŝi,"Tie volo esti aliaj tempoj." Li ektuŝis liajn lipojn trans ŝia vango kaj gvidita por la # du? ejo.
  
  
  Li ne povis plendi ke la lasta kvin tagoj sur Viskio Cay ne estis tre agrabla. La insulo estis ludejo por la tre riĉa. Tie estis luksa ĉie ni rigardis - pura, lavita maro jaktoj ankrita en la scintilanta blua akvo; akreoj de multekostaj landscaped gazonoj brulante kun brila fajra floroj stre? i ekstere al la maro; grupoj de luksaj vilaoj, hele pentrita kiel se ili estis tirita kun infanoj crayons, turanta super la Atlantika Oceano. I?? e estita#? ui#? io, inkluzivanta Maria von Alder, por la lasta kvin tagoj.
  
  
  Sed mia vizito al Viskio Cay estis ankoraŭ seniluziiga; ĝi estis tie sur negoco kaj estis neniu pli proksime al solvado de mia nuna problemo ol en la tago, Hawke'unua instrukciis min ĉe HAKILO sidejo en Vaŝingtono.
  
  
  Hawke'malfermis la konversacion kun nekutima monologo pri la # dan? ero de#? i tiu aparta misio, la nekredebla probableco, kaj la esenca graveco de sukceso.
  
  
  Mi ekrigardis lin el la angulo de mia okulo, scivolante kio alia estis nova. Li duone atendis vidi la linioj ĉirkaŭ la egoismo-maldikaj lipoj turni en rideto. Ĝi ne estas ofte ke Hawke, rezervita Nov-Englander, provis fari ŝercojn. Sed mi vidis, ke tiuj sulkoj ĉirkaŭ rta estas egoismo kaj penetremaj okuloj nur plimalbonigis, kaj mi sciis ke li estis serioza.
  
  
  Li intermiksita la paperoj sur sia skribtablo kaj sulkigis la frunton. "Ni havas nur estis informita-ĉi-tio estas, kompreneble, supro sekreton - ke ses horoj antaŭe la Ĉefministro de Anglio estis minacita kun la murdo de la egoismo de longa-tempo, amiko, membro de la Parlamento. La du viroj estis en la Ĉefministro de la lando domo, kiam la aliaj subite eltiris fusilo, indikis ĝin ĉe la Ĉefministro, kaj tiam, sufiĉe neklarigeble, indikis la pafilon ĉe li mem kaj blovis sian cerbon ekstere. Neniu alia estis tie en la tempo, do oni povas doni al la publiko falsa rakonto. Sed la vera sekvoj de la akcidento estas terura ."
  
  
  Li kapjesis al ŝi. Ĝi estis pli stranga ol ŝi estus atendinta, kaj eĉ post Hawke's malfermo parolado.
  
  
  "La oficiala Brita versio priskribas ĝin kiel akcidento," Hawke'daŭris. "Misfire kiam alia estis inspektanta la fusilo. Nature ĝi voli ne
  
  
  
  
  Li menciis, ke en la unua la armiloj estis direktita kontraŭ la Ĉefministro."
  
  
  "Ĉu vi estas iranta por pruntedoni min al la Brita helpi kun la enketo?"
  
  
  Falko skuis sian kapon. "Problemo lamao al la domo. Similaj kazoj estis raportita en Ĉinio, Francio, Germanio kaj Japanio. En ĉiu kazo, la potencialo murdisto havis la potencon mortigi sian viktimon, sed anstataŭe mortigis sin.
  
  
  "Vi povas imagi la efiko de tiuj raportoj devis sur la prezidanto. Li povus facile esti la venonta celo. Kaj li ne estas iranta atendi por membro de tiu murdo teamo fari ĝin al la Blanka Domo, eĉ se la murdinto finas mortigi nur sin mem. Nia tasko ĉi tiu tempo estas serĉi kaj detrui - preventaj mezuroj ."
  
  
  "Ĉu ni havas iun ajn gvidas?"
  
  
  "Ne multe," Falko akceptita. Li lumigis unu ĉirkaŭ lia malmultekosta cigarojn kaj spiregis en silento dum minuto. "Mi havas#? iuj la dosieroj de esploroj de diversaj specialaj servoj, ĉiu kun ĝiaj propraj landoj, tiel kiel Interpol. Deziri scii kion ili trovis? "
  
  
  Li notis la faktojn sur liaj fingroj. "Unue, ĉiuj la mortintoj murdistoj estis kompleta. Due, ĉiu estis obsedita kun ilia ekscesa pezo kaj pasigis multe da tempo provanta akiri liverita de ĝi. Tri-tri,? irka? ili estis egale kun la Von Alder fratinoj."
  
  
  Li levis brovon ĉe ŝi. "Amazing. Mi serĉas dikaj viroj sur dieto kiu kiel belaj knabinoj. Vi?? e ne#? uste farante ĝin facila."
  
  
  "Mi scias," Hawke diris. "Mi bedaŭras." De la vojo, li diris ĝin, ĝi rigardis kiel ŝi preskaŭ estis konfidita al la emu. Sed tiam li iĝis decidedly businesslike denove.
  
  
  "Ni komencas kun la von Alder fratinoj, kiu estas, kun vi. Ĉi-tio estas la # aranea? o-bazita # vera indico ke ni havas ."
  
  
  La von Alder knabinoj estis iom stranga si mem. Maria, Helga kaj Elsa estas identa blonda trioj, bone konata al iu ĵurnalo leganto aŭ TV spektanto. Ili estis en siaj dudekaj jaroj, kaj ili estis bela. Ili venis al la Usono tra Germanio, post la eksplodo de la unua Mondmilito II kun ilia patrino Ursula. Ili specialigis en milionulo edzoj kaj amantoj, kiuj faris ih riĉaj kun donacoj en la formo de domoj disigita ĉirkaŭ subĉiela naĝejo, jaktoj, juvelaĵo, kaj eĉ privataj jetoj.
  
  
  Sur dua penso, mi decidis ke akiranta proksiman al la fono de Alders estis verŝajne unu el la plej#? ua vojoj mi iam alveninta ŝi komencis sur misio.
  
  
  Estis facile sufiĉe por HAKILO provizi min kun kovrilo rakonto - Tony Dawes, riĉa komercisto kiu havis heredis flora eksporta-importaĵa komerco kun sidejo en Nov-Jorko. Baldaŭ, dum Hawk estis tirante la ĝustajn ŝnurojn backstage, mi estis invitita al pluraj partioj, kiel estis la Von Alder knabinoj. Unufoje ŝiaj gefratoj renkontis ŝin, ĝi estis tre facila, kun malavara # montri? o de donacoj kaj atenton, iĝi parto de la ih socia reto.
  
  
  Maria estis la unua von Alder mi "esplorita". Mi prenis ŝin al Viskio Cay, kie ni pasigis kvin feliĉajn tagojn en lukso. Sed de la mateno Hawke'ordonis min reen al la Usono, li trovis neniu aliaj kondukoj.
  
  
  Du
  
  
  Malpli ol dudek minutoj poste, post kiam Hawke's alvoko al ŝi, li gvidis por la ĉefa risorto je Viskio Cay. Maria von Alder venis kun mi, alkroĉitaj al mia brako. Unu boato estis atendanta tie, kvardek-piedo krozŝipo, la plejparto de la floroj senŝeligante kaj rusting, du diesel motoroj malfunkciiganta. Tie estis kvar homoj sur la ferdekon.
  
  
  Unu el la viroj, portanta # senkolori? i basbala ĉapo, kriis, " Ni estas pretaj por puŝi ekstere, Mr. Dawes."
  
  
  "Esti kun vi," mi diris. Mi turnis diri # adia? o al Maria, kaj ŝi donis al mi de longe, postulante kiso.
  
  
  "Memoru, Dumplink, "ŝi diris - ĉiuj la von Alder fratinoj nomita iliaj viroj 'Dumplink' - " restu for de ĉi tiuj fratinoj de mino, aŭ i'll scratch iliaj okuloj ekstere."
  
  
  "Mino aŭ bone?" li demandis ŝin.
  
  
  "Ĉiuj okuloj," ŝi diris.
  
  
  Ŝi donis al mi rapida kiso, kaj mi saltis sur la ferdeko de la krozŝipo. La viro en la velkintaj basbala ĉapo tuj forkuris. Kiel la krozŝipo estas potenca ĝemelo diesel venis al vivo, li vidis la duan boaton impetanta al la doko. Li subite turnis sin kaj gvidis por mia krozŝipo, kiu estis rapide alproksimiĝas al la malferma maro,? ia nazo tranĉanta tra la akvo, kaj ĝia nazo faranta rooster vosto ĉirkaŭ la aerosolo. Baldaŭ, Maria von Alder, ankoraŭ staranta ĉe la fino de la haveno trinkejo, ŝrumpis al la grandeco de pupo, kaj tiam tute malaperis. Kelkaj minutoj poste, la insulo mem malaperis el la vido.
  
  
  Subite mi rimarkis, ke alia boato estis sekvanta nin. Konata malvarmeco kuris malsupren mia spino. Iu faris gravan eraron - ĉu ĝi estis de li?
  
  
  Li provis kompreni ĝin, kaj rapide. Ĉu la alia boato estis malamiko ŝipo provanta atingi min, aŭ ĝi ne estis sur la boato, ke ni ĝin repreni? in mem supre, kaj la alia boato estis la unu Hawk sendis al Viskio Cay. Antaŭ ol mi havis ŝancon labori sur ĝi ajnan pli foran, la viro en la basbala ĉapo diris al mi, kion mi bezonis scii.
  
  
  "Bonvolu ne faras io ajn stulta, Mr. Dawes," li diris. Li ĵetis peco de tolo reen sur la ferdeko kaj kaptis la segitaj-off ĉaspafilo, kiu kuŝis sub ĝi. Ĝi estis celita ĉe mia brusto.
  
  
  Almenaŭ li ne sciis, ke mia vera nomo. Sed ŝi ankoraŭ ne povis klarigi, kiel li sciis, ke mi estus atendanta por li akiri supre de la haveno trinkejo en Viskio Cay.
  
  
  
  
  
  T. Ĉu iu estis # a? skulti je sur Hawke's voko, aŭ Maria von Alder donis min for.
  
  
  Tie estis krio de la viro ĉe la stirilo de la krozŝipo, kaj la boato turnis sin al la dekstra kun subita lurch ke preskaŭ frapis nin de niaj piedoj. Tiam ni vidis, kio estis la problemo - an malbonaŭgura arĝento objekto penetran la akvo preskaŭ malkaŝe super nia riverencoj. La boato kiu estis postkuranta nin fired a torpedo, sed la misilo maltrafis nin kaj flugis eksteren al maro.
  
  
  Sed tiu mallonga momento, kiam ĉiuj manoj sur estraro la krozŝipo perdis sian ekvilibron, donis al mi la ŝancon kaj mi devis tiri el la Wilhelmina, mia modifita tri-colo-barelo Sledo. Dum mi estis kun Maria je Viskio Cay, mi kaŝis sian egoismon en sekreta kupeo en mia pakaĵo. Sed antaŭ ol lasanta nia ĉambro, en la mateno kiam Maria estis en la alia ĉambro, Egoismo havis la prudenton por depuŝi ŝin en la entrepierna pistolujo ke ŝia portis en sia pantalono, tiel ke li povis atingi la pafilon kaj unbutton lia flugi.
  
  
  Dum la viro kun la ĉaspafilo estis ankoraŭ kuŝis sur la balustrado, li kaŭriĝis malsupren, unzipped ĝi, kaj eltiris la luger . Mi povis vidi la miro sur la homa egoismo, kiam la Luger krevis supre mia flugi. Li kriis kaj svingis la muzelon de la pafilo supre, lia fingro premante sur la ellasilon. Ni pafis samtempe. Wilhelmina estas 9-milimetro gawk fermis la interspacon inter ni per duona sekundo pli rapide. Gawking prenis la vizaĝon de la viro ekstere kaj ĵetis lian egoismon super la balustrado en la maron, kaj la ĉaspafilo eksplodo batis la bulkhead malantaŭ mi.
  
  
  Li moviĝis rapide, kaptante la vivo jako kun unu mano kaj puŝante la Luger reen en ĝia pistolujo kun la aliaj. Tiam ŝi, saltis super la balustrado en la maron. Mi divenis, ke la viroj en mia dua boato estis signaling min provi eliri el la boatoj kiam ili pafis la torpedo, kaj ke ili estis rigardanta al mi per binokloj.
  
  
  Malgraŭ la varmego de la tago, kiam ĝi batis kaj iris sub la akvo estis terure malvarme. Ankoraŭ tenis la vivo gillette en lia mano, li saltis supren preskaŭ tuj kaj naĝis el la co krozŝipo al la dua boato, kiu estis nun rapidis al mi. Super ŝia ŝultro, li vidis la krozŝipo komencas turni en la postkuro.
  
  
  La krozŝipo estis ankoraŭ en mez-flugo, kiam la # alproksimi? i # tran? ilo pafis alia torpedo. Ŝipa misilo whizzed preter mi, nur kvin metrojn for, kaj ĉi tiu tempo ĝi frapis la krozŝipo amidships. Estis infera eksplodo, kaj mi estis frapita de forta shockwaves kiu disvastiĝis tra la akvo kiel elektra fluo pasanta tra nudaj live wire. La krozŝipo rompis dise, sendante supren giganta gejsero de akvo, rubo, kaj drato.
  
  
  Kelkaj sekundoj poste, la persekutantaj boato tiris supren al la flanko, kaj helpi manoj levis min sur tabulo. Unufoje sur la ferdekon, li vidis ke tiu boato estis ĝusta repliko de la krozŝipo, kiu ĵus estis detruita; # e? kun la # de? iri kaj rusting farbo kaj la nombron de homoj sur tabulo. Sed ĉi tiu tempo, unu el la viroj montris bildkarton kun la sigelo de la Usono kaj la subskribo de la prezidanto.
  
  
  "Ni pardonpetas por la ĝeno," la viro diris abrupte. "Ni perdiĝis la doko ĉe Viskio Cay. Iu starigis malgranda amuzo sur nia generatoroj prokrasti nin. Kiam ni vidis, ke la alia boato lasu kun vi, ni konjektis, kio okazis."
  
  
  "Dankon," mi ridetis. "Vi retrovis bone."
  
  
  Li ne volas konfesi ke li estis vera profesiulo. Anstataŭe, li diris: "Vi povus deziri ŝanĝi en kelkaj sekaj vestoj antaŭ ol ni atingos nian celon. Vi?? l trovas#? iuj#? tofo en la kajuto sube.
  
  
  Mi iris malsupren kaj ŝanĝita en freŝa jeans, sporta ĉemizo, ŝuoj kaj ŝtrumpetoj. Ĝi ne estis ĝuste la sveda Saville Row, sed ĝi estis pura kaj seka. Mia savantoj ne demandi min ajna demandoj aŭ proponi min ajna informo. Ĝi estis verŝajne la CIA, sed mi ankoraŭ ne havis ideon kiel ili planis akiri min reen al la kontinento ĉe la rapido Hawk havis en menso.
  
  
  Kiam mi iris reen supren, la sama persono kiu parolis al mi pli frue diris al mi, ke ni devus atingi la translokigo punkto en proksimume ses minutoj.
  
  
  Mi kapjesis, sed mi ankoraŭ ne komprenis, kion li estis parolanta proksimume. Ni estis ekstere de vido de Viskio Cay por momento, kaj de kio mi sciis, ke de tiu parto de la Atlantika Oceano, estis neniu lando por mejloj al la okcidenta krom la Usono. Ĉio, kion mi povis vidi estis monto ondoj de blua robo sur ĉiuj flankoj. .
  
  
  Kvin minutoj kaj kvindek sekundoj poste, ni estis en vido de la USONA Mararmeo aviadilŝipo, kaj la viro sur ferdeko kun mi diris, "Voĉo kaj ni estas ĉi tie - klaku la butonon."
  
  
  Dekduo aviadiloj kun falditaj flugiloj sidis sur la portanto kiel malhelaj birdoj ripozanta antaŭ rekomencanta flugo. Iuj el la ŝipanoj faligis la ŝnuron ŝtupetaro kiel nia boato proksimiĝis al la bordo. Li manpremis kun siaj savantoj, tiam iris supren sur la ŝtuparo. La krozŝipo tiris for kaj estis preskaŭ el vido en la kirliĝanta maro antaŭ ol ĝi atingis la ferdekon.
  
  
  La ŝipo estas la kapitano renkontis min ĉe la pinto de la deklivirejo, salutis ŝin reen, kaj rapide tiris min al la jeta aviadilo kiu estis atendanta sur la flugo ferdeko. La A-4 Skyhawk motoroj estis jam instalita
  
  
  
  
  turnita sur, provante leviĝi en la aeron. Li manpremis kun la piloto, juna ruĝa-haired man, metita sur lia flugo vestojn, kaj iris en la malantaŭa pilotejo. La piloto donis al mi thumbs-up kaj ni katapultita de la ferdeko de la aviadilŝipo en la ĉielo ĉe breakneck rapido. Kiam la Prezidanto de la Usono estis via personaj vojaĝoj agento, gastigado estis strikte unua klaso...
  
  
  Tri
  
  
  La flugo reen al Usono estis rapida kaj senproblema. Nia celloko estis JFK Flughaveno, NY en Nov-Jorka Urbo, kaj ni alteriĝis tie, sur speciale preparita kurejo. Post suna kaj klara ĉielo sur Viskio Cay, mi ne estis preparita por la severa, severa januaro malvarmo de Nov-Jorko.
  
  
  Falko estis atendanta ĉe la fino de la kurejo en longa, malhela limuzino. Tuj kiam li moviĝis de la aviadilo al la aŭto, la ruĝa-haired piloto svingis sian manon, turnis la aviadilon ĉirkaŭe kaj prenis de la aviadilŝipo. Tie estis du viroj en la fronto de la limo - la ŝoforo kaj, mi konjektis, alia HAKILO agento. Mi # ver? ajne sciis nin estis iranta alfronti grava krizo, pro tio Hawke'preskaŭ neniam rivelas la identecon de unu agento ĝis alia. Falko frapetis sur la vitro subdisko, kiu apartigis nin de la viroj en la fronto, kaj la limo veturis tra la flughaveno.
  
  
  "Bone, N3," Falko diris, rigardante tra la fenestro, " mi supozas ke vi ne havas iun ajn novan informon al raporto."
  
  
  "Mi timas, ke ne, sinjoro," mi diris, sed mi ja diru em pri la rezerva krozŝipo sur Viskio Cay kaj mia savo. Li aldonis: "kompreneble, estas neeble pruvi, kiel ili akiris la informon. Maria von Alder ne povas partopreni ĉe ĉiuj."
  
  
  "Hmm," nur Hawk diris.
  
  
  Ni veturis en silento dum kelkaj sekundoj antaŭ ol Falko turnis kaj diris sullenly, " La kapo de la rusa Komunista Partio devus esti? i tie en Nov-Jorko en, kiel, ses minutoj. Li renkontas kelkaj de nia popolo ĉe sekreta renkontiĝo ĉe la UN antaŭ flugi reen morgaŭ. Ni estis donita la respondecon de tenanta egoismo sekura dum li estis ĉi tie. Tio estas kial ŝi bezonas vin tiel urĝe.
  
  
  Ĝi estis mia#? irado al mutter, " Hmm."
  
  
  La limo malrapidigis malsupren kaj nun haltis ĉe unu el la flughaveno kurejoj, kie granda homamaso de homoj kaj aŭtoj estis atendanta por egoismo. Falko kliniĝis antaŭen kaj fingromontris al la giganto turbojet engine malsupreniranta de la plumbo ĉielo. "Nia vizitanto, ĝuste en tempo," li komentis, rigardante la poŝo horloĝon, kiun li portis sur ĉeno ĵetita trans Gillette.
  
  
  Tiel baldaŭ kiel la rusa aviadilo haltita sur la ponteto, la flughavena personaro rapide ruliĝis supren laŭ la ŝtupoj al la fronto de la kabano, kaj la Sovetia partia prezidanto eliris. Pluraj aliaj rusaj oficialuloj estis rigardanta lin ĉirkaŭ la grandega aviadilo, kaj kiam ili atingis la ŝtuparon, la grupo tuj estis ĉirkaŭita de polico kaj sekureco dungitaro - ambaŭ la rusa kaj la Usona - kaj eskortita al vosto ĉirkaŭ la aŭtoj. Kiam la procesio gvidita fare de grupo de Nov-Jorko motorciklistoj komencita, nia limuzino estis ĝuste malantaŭ la aŭto de la Sovetia ministro. Baldaŭ ni estus enirantaj la pordegojn de la Unuiĝintaj Nacioj, longa, majesta linio de flagoj flirtas rapide en la glacia vento.
  
  
  Unufoje ene de la konstruaĵo, la tuta grupo estis rapide movita al unu el la privata konsilio de sekureco de ĉambroj. Ĝi estis granda, senfenestra ĉambro kun lito seĝoj kiel kvartalo por spektantoj, kun podio en la centro kie la Sovetia prezidanto kaj egoismo de la partio, same kiel la Usono sekureco Konsilanto kaj egoismo adjutantoj, vidi iliaj seĝoj. Ŝi kaj Hawk, alia HAKILO agento, estas vidita sidanta en la unua vico apud la rusa sekureca polico eskortanta la Sovetia gvidanto ekstere de Moskvo. Malantaŭ ni estis urbo, stato, kaj federalaj # le? o observigo agentoj. La renkontiĝo, kompreneble, estis fermita al la publiko.
  
  
  La du viroj komunikita tra interpretisto, kiu flustris unu al la alia, tiel ke nenion diris, ke povus esti aŭdita, kie ni sidis. Ĝi estis kiel rigardanta pantomimo montri kaj diveni kion la aktoroj estis diranta per siaj gestoj.
  
  
  # ? E unua,? i#? ajni ke ambaŭ viroj estis kolera kaj suspektema. Tie estis multe de sulkigis la brovojn, sulkigis la brovojn, kaj pugno-batante. Baldaŭ, la kolero turnis konfuzite, kaj tiam li vidis, ke la du viroj iĝis pli amikaj. Evidente, ili estis komencanta konscii ke nek flanko estis sidanta malantaŭ la bizaraj okazaĵoj.
  
  
  Baldaŭ poste, la renkontiĝo venis al fino, kaj la Prezidanto de Sovet-Unio kaj USONO Sekureco Konsilisto staris skui la manojn.
  
  
  Tiam membro de la partio de la Sovetia ĉefministro - kiu poste iĝis konscia ke li estis la rusa ambasadoro-faris movon al la prezidanto de la Komunistoj. Li estis tenanta grenado ĉirkaŭ sia poŝo. La viro unhooked la grenado kaj ĵetis ĝin sur la luksa tapiŝo rekte ĉe la piedoj de la rusa gvidanto.
  
  
  En la fendo due de glacia teruro kiu sekvis, niaj voĉoj estis perdita en la ĉambro. Ĝi estis vidita en la pura hororo de Sovetia ministro estas viro kiel li fiksrigardis senhelpe malsupren ĉe la mortiga aktivigita grenado kuŝis sur la piedfingrojn de sia egoismo botoj.
  
  
  
  
  
  Instinkte, mi tiris mian Luger de Wilhelmina estas pistolujo, sed Falko kaptis mian brakon. Sur la dell mem, kiel ĝi estis pli rapida ol min vidi, ke tie estis nenio, kion mi povis fari. Gawking nur detonar la granato pli rapida. La rusa gvidanto eĉ ne havas tempon por movi.
  
  
  En tiu momento, kiam ĉiu en la ĉambro estis paralizita, la rusa ambasadoro - la viro kiu faligis la loose granato-lunged ĉe la eksplodaĵoj. Tie estis sufokita eksplodo; la mortiga potenco de la granato estis subpremita per la homa korpo. Egoismo korpo frakasita, cela ŝirita de la torso.
  
  
  La efikoj de la eksplodo ŝokis la prezidanto de la Konsilio kaj aliaj nuna ĉe la podio, sed alie ili estis senvunda. Falko kaj mi tuj movis la rusa kaj Usona delegacioj ĉirkaŭ la ĉambro al limousine atendas ekstere. Aranĝoj estis haste farita por la USONA Sekureco Konsilanto kaj lia stabo por reveni al Vaŝingtono, dum la rusa flanko iris al la Sovetia ambasado kaj restis tie ĝis forveturos al Moskvo.
  
  
  Dume, polico ambulancoj kaj N. Y. P. D. sappers kun kontingento de la gazeto, raportistoj kaj fotistoj komencis alveni ĉe la UN. La privata konsilio de sekureco ĉambro estis blokita ekstere de UN polico, sed Hawke'kaj mi estis permesita reveni ene, kie la restaĵoj de la rusa ambasadoro estis estanta ŝarĝita sur brankardo, kovrita kun tarpaulins. Jam, rusa sekureca polico kaj USONO agentoj estas preparanta por spuri la ambasadoro lastatempaj movadoj.
  
  
  Voko estis farita al la Blanka Domo, kaj la prezidanto estis informita de tiu de Della Street. Antaŭ tiu konversacio finiĝis, Hawk estis vokita al la telefono por paroli kun la prezidanto. Kiam li revenis, la HAKILO? efo vizaĝo estis griza.
  
  
  "Ĝi estis preskaŭ katastrofo," li diris, skuante sian kapon. "La Prezidanto informis min, ke ni ricevos plenan raporton pri la Sovetia ambasadoro de la movadoj kiel frue kiel la enketo trovas ion ajn. Sed ni jam scias, ke unu afero."
  
  
  "Kio estas ĝi?"
  
  
  "Nur du noktojn antaŭe," Hawke diris,"la Sovetia ambasadoro estis gasto ĉe partio gastigita de Helga von Alno kaj ŝia patrino ĉe Helga la Parka Avenuo apartamento."
  
  
  "Ĉu vi estas certa?" ŝi demandis surprizite.
  
  
  Falko kapjesis al malsama HAKILO agento kiu akompanis nin en la limo ol Kennedy, ny. "Agento Z1 estis ĉe partio. Ekde ŝia, sciante ke ĝi estis neebla teni vojeton de#? iuj la von Alder virinoj en la sama tempo, estis uzita de egoismo en ĉi tiu dell. Mi volas, ke vi du por akiri kune tiel li povas informi vin pri la detaloj de tiu nokto. Post tio, mi volas, ke vi laboru sur Helga von Alno. & ..
  
  
  "Jes, sinjoro?" Mi demandis ŝin.
  
  
  "Mi certas ke mi ne bezonas memorigi vin pri la urĝeco de via misio. Tie devas esti iu rilato inter tiu negoco kaj Von Alders. Trovi lin, negrave kion ĝi prenas."
  
  
  Kvar
  
  
  Falko iris sole al HAKILO s New York office, lasante Z1 kaj min paroli kune. Post kiam elspezanta plejparto de la tago sur aviadilo fluganta malsupren Viskio Cay kaj en aŭto stiri malsupren JFK, NY, mi fine sentis kiel mi devis labori ekstere en la gimnazio. Ŝi estis invitita de Z1 iri al sporta klubo por ludi manpilkado dum ni parolis.
  
  
  Neniu de ni, kompreneble, sciis la aliaj ' veraj nomoj. La Z1 mem, estis pri mia aĝo, kelkajn colojn pli mallonga kaj kelkajn funtojn pli peza, kun pajlo-kolora hararo kaj justa haŭto. Tuj kiam ni ŝanĝis en nia sporta uniformoj kaj komencis la ludon, li vidis, ke li estis inda kontraŭulo de manpilkado. Sur la tribunalo, li estis mallerta, flat-footed, sed li batis la pilkon kun mortiga forto, do li resaltis kiel gawk kun ricochet, kaj faris min movi.
  
  
  "Du noktoj lasta nokto estis vera festo," li komencis, kaj estis kaptita fare de la malforta suda akcento en lia egoismo voĉo, speco de mez-suda akĉento. "Tiuj von Alders sendube scias, kiel amuzi. Tie estis paro de aktoroj, rusa ambasadoro, du Britaj verkistoj, ĉi tiu popmuziko-artisto kiu pentras nenion sed bildojn kun sportoj zonoj, kaj dekduo da aliaj homoj ŝi neniam renkontis."
  
  
  "Ĉu iu ajn ĉirkaŭ ili trovas la ambasadoro aparte agrabla?" li demandis al ŝi, kiel li frapis la pilkon, kaj kun sukcesa piedbato, li veturis lia egoismo forte en la mezo de Z1, kiu faris ĝin neebla por li por reveni la piedbato.
  
  
  "Ugh!" li murmuris, rektigante supren kun peno, Egoismo vizaĝo kovrita en gutoj de sango. Tiam, responde al mia korkotirilon, li diris: "Ĝi ŝajnis al mi ke ĉiuj la gastoj estis tre amika kun#? iu alia. Ĝi estis kiel se ili ĉiuj estis membroj de kelkaj ekskluziva klubo. Se vi scias kion#? ia proksimume?"
  
  
  Li kapjesis al ŝi. "Sed estis Helga aŭ ŝia patrino, Ursula, iam sole kun la ambasadoro por ajna longeco de tempo, dum la vespero?" ŝi demandis, kurado supren kaj malsupren la surteriĝo. Mi ne scias, kion informon mi atendis, ke li donu al mi, sed neniun indicon aŭ rilato inter la mortintoj ambasadoro kaj tio ĉi aŭ tio von Alder po povus helpi.
  
  
  "Ne," Z1 respondis, faras sian justan parton de la kurado. "Fakte, la rusa elspezis plejparto de la tempo parolanta al#? i tiu artisto kaj fine finis la vesperon de a? eti du#? uo, ke la ulo alportita kun lin..
  
  
  
  
  
  
  Mi havis # sova? a ideo. "Kion vi pensus se KURACISTO demandis ŝin elfari nekropsio sur la cerbo de la mortinta rusa?"
  
  
  "Nekropsio?" Z1 ekkriis, turnante ĉirkaŭe kaj rigardas min. "Kion povas cerbo egoismo esploro pruvi?"
  
  
  "Mi nur pensis," mi diris. "Mi ne povas get ĝin de mia kapo kiom stranga la tuta situacio estas. Ne nur kio okazis hodiaŭ, sed ĉiuj la antaŭaj murdoj - aŭ memmortigoj, mi dirus. Tiuj homoj formis la plej stranga teamo de murdistoj, kiun mi iam vidis. Eble ili estas unue demandis ĉu la drogo estas estanta uzita, aŭ rapists, aŭ brainwashed. Iu devis fari ih kondutas tiel same irrationally. Tie devas esti klarigo. Eble la nekropsio provizos iuj respondoj, helpi nin kompreni la kialoj por ĉi tiu kazo."
  
  
  "Mi supozas, ke ĝi valoras provi." Z1 shrugged.
  
  
  "Hawk volas ke ŝi movis en kun Helga tuj," emu diris al ŝi. "Tuj kiam ni finos la ludon, I?? l voko#? ia#? i tie kaj provas starigi daton por la nokto. Mi opinias ke estus pli bone diri Hawke'ĉe sidejo." Esti certe diri em ke mi volas realigi la nekropsio sur la rusa."
  
  
  "Nature," li diris, # perdi? i la#? anco kaj perdi la ludon al mi.
  
  
  Post duŝas kaj akiranta vestita, ni iris al la trinkejo kaj havis paron de fridigis martinis, kaj Helge von Alder vokis ŝin de la telefona budo.
  
  
  "Dumpling!" ŝi squealed kun ĝojo tuj kiam ŝi aŭdis mian voĉon. "Vi estas reen. Mia stulta fratino lasis vin iri. Vidi vin ĉi-nokte?"
  
  
  "Precize kion mi intencis," ŝia patro diris. "Mi kaptos vin#? irka? la oka."
  
  
  Kiam ŝia voko finiĝis, Agento Z1 kaj mi rompis supre. Mi iris al la luksa apartamento en Sutton Place, ke mi havis luis por mi - aŭ pli ĝuste, por Tony Dawes .
  
  
  Unu el la # avanta? o de la laboranta inkognita por HAKILO estis ke la organizo ŝparis neniun elspezon en la kreado de fidinda maskovesto por liaj agentoj. Tony Dawes ' hotelo ĉambroj estis bona ekzemplo. Ĝi estis eleganta, eleganta # fra? lo kuseneto kun ĉiuj la delogo ilaroj, ke tia homo povus havigi por li mem. Sonopruvata de la ekstero, sufiĉe alta por proponi vidoj de la urbo kaj privateco, kaj ekipita kun ĉiuj la plej lasta elektronika ekipaĵo de endoma lumigado por quadraphonic sound. Mia sola petoj estis malgranda gimnastikejo kaj saŭno. Mi pasigis la reston de la tago sur pugnanta sako kaj neegala stangoj, kaj finis kun saŭno. Ĝi estis la sepa tridek-kvin, kiam mi iris por vidi Helga von Alder en mia tuxedo.
  
  
  Helga apartamento estis penthouse sur Park Avenue en la okdekaj, en reĝa konstruaĵo kiu aspektis pli kiel privata klubo ol unu loĝejon. Mi atendis ŝin esti sola, sed kiam mi alvenis ŝi, ŝi, mi vidis, ke Ursula estis tie kun grizhara ĝentlemano, kies vizaĝo rigardis vaguely konata, kvankam lia nomo eskapis min dum momento.
  
  
  "Sed Dumplink," Helga salutis min, donante al mi la kutima malferma-buŝmimita von Alder kiso sur la lipoj kaj tiranta min interne, "diri hi al Ursi" - la von Alder filinoj nomita ilia patrino Ursi - "kaj ŝia eskorto, Byron Timmons. "Tiam mi rekonis tiun viron kiel unu el la lando pinta petrolo magnatoj. Ursula von Alno # anka? donis al mi kison sur la lipoj, kiu estis ege de patrina, kaj Timmons donis al mi firma manpremo.
  
  
  "Ursy kaj Byron estis nur lasante," Helga aldonita kun cherubic rideto.
  
  
  Byron Timmons murmuris, " Ha, jes," kaj komencis helpi Ursula en ŝia visón jako.
  
  
  "Ni estis parolantaj pri malriĉa Vladimir kolĉak, gvidanto de la terura akcidento," Helga diris. "Ĉu vi aŭdis, ke sur la novaĵoj?"
  
  
  "Ne, mi diris al ŝi. "Mi ne timas."
  
  
  "Ĝi ne estis kiel egoismo estis mortigita ĉe la UN hodiaŭ," Helga diris malĝoje, " kiel cauldron eksplodante."
  
  
  "Terura," li diris, scivolanta se Falko faris supre "kaldrono eksplodo" por la gazetaro de Sam.
  
  
  "Malriĉa Vladdy," Helga diris, " li estis ĉiam plena de vivo. Mi estas iranta perdi lin.
  
  
  "Ĉu vi scias, ke egoismo?" Mi demandis ŝin.
  
  
  "Ho, jes," Helga diris. "Li estis malnova amiko de Ursi estas. Li estis tie en la domo, ĉe partio, nur du noktojn antaŭe.
  
  
  "Ni ĉiuj sentas la mankon de niaj egoismoj," Ursula konfirmita, kisante Helga sur la vango, # ektu? i#? ia lipoj kontraŭ la mia, kaj survoje al la pordo. Byron Timmons sekvis, donante al mi alian firma manpremo.
  
  
  Tuj kiam Helga fermis la pordon post la foriranta paro, ŝi falis en miaj brakoj kun subpremita subrido kaj flustris, " Ho, Dumplink, Byron Timmons estas terure freneza ĉe mi - kaj ĉe vi. Kiam ŝia dato estis fiksita por vi hodiaŭ neniu maniero kiam, ŝi tute forgesis ke nokto ŝi estis supozita iri al la teatro kun li. Kiam mi memoris ŝin, mi devis fari kelkajn senespera reshuffling kaj vokas en Ursi por anstataŭigi ŝin. Mi diris al Byron, ke vi estis malnova, malsamaj viro, mi ne vidis en jaroj, kaj vi estis sola en la urbo por la nokto.
  
  
  "Mi sciis ke li ne estis feliĉa pri io. Mi komprenas ĝin nun.
  
  
  Helga tiris for, skuante sian kapon. "Mi povas esti tiom malbonkondutaj foje. Sed ŝi bezonas esti kun vi."
  
  
  "Mi estas kontenta," Hi diris ŝi, " kaj flatita. Kie vi deziras? in preni vi?"
  
  
  "Ĝi estas tia malagrabla vespere," Helga diris.
  
  
  
  
  
  Ĝia trankvile diris: "mi pensis, ke eble vi restu ĉi tie kaj esti komforta. Se vi surmetas't menso io simpla#? ati#? ampano kaj kaviaro. Mi timas, ke tio estas ĉiuj ni havas en la domo, kaj ĝi estas la servistoj ' tago ekstere.
  
  
  "Mi ne povas pensi pri pli bona maniero por elspezi la vespero."
  
  
  Ŝi estas al mi, ke ŝi estas libera. Ŝi estis portanta # stre? a blanka vespero robo, ŝiaj blondaj haroj estis zorgeme styled, kaj diamantan kolieron pendis ĉirkaŭ ŝia kolo kun egala diamanto ringoj pendis ĉirkaŭ ŝia earlobes. Ŝi estis preta pasigi la nokton en la urbo. Sed tiam mi konsciis, ke la Von Alder virinoj verŝajne nur vestita kiel tiu por bulon ĉirkaŭ la domo en la vespero.
  
  
  Helga turnis la muziko kaj malebligitaj brylev. Baldaŭ ŝi alportis ĉampanon kaj kaviaro, kaj ni ludis#? i tiu ludo flankan de flanko sur leopardo-print chaise longue en fronto de floor-al-plafonaj fenestroj, ĉirkaŭ kiu ni rigardis la urbo lumoj kaj la neĝa mallumo.
  
  
  "Vi scias, Tony," Helga diris mallaŭte, turnante sin al mi kiel ni ambaŭ trinketis fridigis ĉampano, " vi ne estas kiel la aliaj viroj, kiujn mi konis en mia vivo. Kutime ih povas kompreni ŝin tre facile, kompreni kion ili deziras de virino. Mi ne estas certa pri vi, kvankam mi konis vin por longa tempo. Kaj tio estas la problemo. Mi estas interesita, kaj mi pensas, ke ĉiuj la aliaj Von Alder virinoj, inkluzive de Ursi, estas tro. Ŝi subite eksidis rekte. "Ĉu vi ĝuas esti kun Maria?"
  
  
  Ŝia patro kapjesis honeste. "Ŝi estas mirinda. Sed tiam#? iu de vi. Vi estas identa trioj, post kiam ĉiuj.
  
  
  "Ne tute identaj." Mi vidis ŝian rideton en la krepuska lumo. Ŝi donis al mi mug de champagne kaj glitis en la seĝon, premante ŝian korpon kontraŭ la mia. Li povis senti la varmecon de ŝia korpo tra ŝia robo. La ekzotaj odoro de ee woodwind ravita de mia lumbo. Ŝia fingro glitis sub la rimeno de ŝia vesto kaj haltis.
  
  
  "Helga," mi diris.
  
  
  "Hmm?"
  
  
  "Ĉi tiu ulo, kolĉak, gvidanto aŭ Vladdy, kiel vi uzis por voki lin-ĉu vi vidis iu ajn egoismo partoj lastatempe?"
  
  
  Ŝi miskomprenis mian korktirile ruliĝas. "Vi ne bezonas esti ego-ĵaluza, Dumplink." Ŝi klinis sin antaŭen leki min, por ke niaj femuroj estis kortuŝa.
  
  
  "Ne, sed mi estas scivola," mi insistis. "Ĉu li vizitis vi # a? via familio ofte en la pasintaj kelkaj semajnoj?"
  
  
  Ŝi tiris la ŝultrojn, ankoraŭ alkroĉitaj al mi. "Vladdi estis unu el tiuj homoj kiu estis#? iam aŭ ĉiam estis proksima al miaj amikoj. Vi rimarkis lin, kiam li estis tie, vi ne # perdi? i lin, kiam li estis for." Ŝi ekscitis senpacience. "Sed ĉi tiu pasinteco estas la donaco. La donaco estas ĉiam pli grava."
  
  
  Mi sciis, ke estis#? iu? i estis iranta diri. Eble ŝi estis provanta kaŝi ion, aŭ eble ŝi nur vere havis nenion por diri pri kolĉak, gvidanto. En ajna kazo, li sentis, ke li plenumis siajn devojn por la tempa estado.
  
  
  Nun ĝi estis ŝia respondeco ne lasu tiun ŝancon gliti tra miaj fingroj. Kun#? i tiu fingroj, ŝi malligis la rimeno de Helga la robo. Ŝi glitis ambaŭ rimenojn de ŝiaj manoj, kaj la mola blanka tuko falis ĉirkaŭ ŝia talio.
  
  
  Ŝi ne portis mamzonon. Kiel ŝi klinis sin reen, ŝia plena, svelta mamojn leviĝis, ŝia rozkolora-verŝita cicoj staris sur fino. Ŝi tordiĝis antaŭen por renkonti mian vizaĝon, tiel, ke mia buŝo pleniĝis per unu kaj tiam alia melono-kiel tumulo. Ŝia korpo skuiĝis forte kiel ŝi estis karesita de ŝiaj cicoj kun la konsileto de#? ia lango, ĝis fine, kun shuddering suspiro, ŝi prenis mian kapon en ambaŭ manoj, kaj portis miajn lipojn al la ŝiaj. Kiel ni kisis, ŝi kuris la fingroj de unu mano malsupren mia femuro, ĝis ŝi trovis pruvojn de mia arousal. Ŝia mano restadis tie por momento.
  
  
  "Mirinda, Dumplink, mirinda," ŝi flustris breathlessly, kaj alpremis la lipojn al mia orelo.
  
  
  Li kaptis ŝin kaj portis ŝin tra la salono, tra la vestiblo, kaj en la dormoĉambro. En la centro de la ĉambro estis grandega ronda lito. Mi metis ŝin malsupren sur la nah kaj ŝi demetis sian robon, ŝtrumpoj, kaj lacy bikino bottoms. Kiel mi kuŝis sur la sateno folioj, ŝi senpacience etendis siajn manojn por helpi al mi demetas miajn vestojn.
  
  
  Ŝi sentis la sangan fluon en mia sango, kiam miaj okuloj ekstermis sian belegan korpon. Ŝi estis precize same kiel kopio de ŝia fratino Maria, kun perfekte difinita, ŝvelanta brusto kaj milde arka femuroj al malgranda ora triangulo en la centro de ŝia korpo. Ŝi tiris min en siajn brakojn, kaj kiam niaj korpoj tuŝis, ŝi turnis sian kapon al la flanko kaj diris mallaŭte, " mi bedaŭras.: "Aŭskultu, Dumplink, kien vi turnas, vi povas vidi nin amindumi."
  
  
  Mi ne rimarkis, ke la tri muroj de la ĉambro, ĉe la kapo de la lito, sur ajna flanko, estis tute spegulita. Kiel Helga la korpo de kunpremita kaj turnadita kun la mia, kiel kelkaj perfekte planita sed subtila instrumento de volupto, la speguloj reflektis la malĉasta movadoj kiel se ni estis en la mezo de enorma orgio en kiu ni estis la tuta grupo de partoprenantoj.
  
  
  Ŝi estis malkovrita, Helga diris, ke ŝi kaj ŝia fratino Maria ne estas tute identaj. Tie estis granda diferenco en la vojo ili faris amo. Ambaŭ virinoj faris amo kun senlima imagpovo kaj granda malferma plezuro. Sed la simileco finiĝis tie. Dum Maria estis silenta kaj # stre? a,#? ia movadoj
  
  
  
  
  
  
  ili estis belege maldika, Helga estis sovaĝa kaj forlasita, ŝiaj manoj, femuroj kaj buŝo senĉese esplorante mian korpon, interŝanĝanta agrablaj sentoj por ĉiu unu ŝi ricevis. Ŝia tuta estaĵo estis konstante tordiĝanta, tremanta, kaj # pu? i min por la pli granda kaj pli granda altecoj de ekstazo. Ĝi estis kiel se - kaj la spegulita muroj aldonita al la efiko-mi faris amo al dekduo malsamaj virinoj, ĉiu kun malsamaj # alproksimi? o kaj reago. Fine, ŝi lasis ekstere krias de pura plezuro kaj falis reen sur la lito.
  
  
  Post momento, ŝi kliniĝis super mi, por bono. "Ĉu mi faros vin feliĉa?" ŝi demandis, kovrante mian vizaĝon per kisoj.
  
  
  "Jes," mi diris. "Jes, vi faros min feliĉa."
  
  
  "Ankaŭ mi estas feliĉa," ŝi diris. "Vi estas la persono ili pensis, ke vi estis."
  
  
  Ŝi estis milde tiris de ee por rigardi min, niaj korpoj premita kune el la kapo al piedfingro. Ni restas ankoraŭ, neniu parolas al ni. Post momento, ŝi lasis ekstere malgranda suspiro ĉe la flago de permeson elfari kiu estis atendanta por ŝi.
  
  
  "Ĉit," ŝia patrino flustris.
  
  
  Ŝi paŭzis denove, sed ne por longe. "Aj!" ŝi ekkriis. "Ouch! Ah, la Damplink! OUCH!" Ŝia korpo skuiĝis convulsively denove, ĝis kun longa, mola veo de ĝojo, ŝi ruliĝis sur sian dorson kaj fermis siajn okulojn.
  
  
  Mia regula ekzerco programoj por korpo kaj menso venis en oportuna denove, permesante, ke mi donu al Helga unu lasta donaco de plezuro, ke ŝi ne atendis.
  
  
  5
  
  
  Helga malfermis ŝiajn okulojn kaj ridetis mallaŭte al mi kiel mi kliniĝis super ŝia kapo. "Ĝi estis mirinda, mirinda, mirinda," ŝi flustris. Ŝi rulis super kaj rampis eksteren ĉirkaŭ la rubujo. "Ripozu, Dumplink," ŝi diris, kisante min, kaj piediri tra la ĉambroj.
  
  
  Momenton poste, ŝi revenis kun botelo da ĉampano kaj du glasoj. Ŝi plenigis unu el niajn glasojn kaj transdonis ĝin al mi. "Ĉi tiu,"ŝi diris," volas teni vin okupita dum mi duŝo." Ŝi kisis min denove kaj venis en la banĉambro humming feliĉe. Sprawled lukse sur la lito, mi povis aŭdi ŝin prenanta duŝejon.
  
  
  Mi prenis trinketon de mia fridigis Dom Perignon. Ekstere, la vento kaptis. La kvara muro de la ĉambro estis kovrita kun drapes, kaj li sciis, ke malantaŭ la kurtenoj estis fenestroj al la penthouse ĝardeno, kiu ĉirkaŭis ĉiuj kvar flankoj de la apartamento. Oni frapas ekster la pordo. Li alportis mug de champagne apud la lito, tiris sur sia pantalono, kaj piediris super al la lito. Kiam li tiris parto de la kurtenon, li vidis, ke la unu? irka? la pordo estis duone malfermita, # balanci? i en la vento. Li fermis la pordon, kaj ŝlosis ĝin.
  
  
  Mi estis duonvoje reen trans la ĉambro kiam tiu nekonfuzebla sesa sento, subkonscia averto de urĝa danĝero, sendis min#? ia # mesa? o. Mi ne scias kial, ŝi instinkte levis ambaŭ manojn antaŭ ŝia gorĝo, ŝia ne-stahl agas tro baldaŭ. En la sama tempo, maldika maŝo de drato kiu estis volvita ĉirkaŭ mia kapo, kaj la lito ĉirkaŭ miaj ŝultroj. La drato kiu ne devus havi estita senmoviĝita en mia gorĝo male fosis profunde en la haŭto de miaj etenditaj brakoj.
  
  
  Mia atakanto lasis ekstere peza grumblo kaj furioza rooster trenŝipo. Li ducked kaj klakfermis sian ŝultron reen. Mi ankoraŭ ne povis vidi kiu estis malantaŭ mi, sed en tiu subita lunge de ŝia, mi kaptis ekvidon de du luktanta bildoj en Helga la gxemadon speguloj. Mi rigardis denove, kaj vidis min mem kaj la persono malantaŭ mi reflektita tie. La viro estis Z1!
  
  
  Egoismo estas vizaĝo estis distordita de la atako, sed egoismo personeco ne povus esti ŝanĝita. Ĝi estis la sama viro, li ludis inter alie kun#? e la sporta klubo en tiu tago.
  
  
  Ĝi estis neeble kompreni kial li provis mortigi min nun. Ĉiuj mi povus fari estis protekti min mem. Kaj ĝi estis timige mistera, maltrankviliganta sento rigardi iun provi mortigi min en la sama speguloj kie, ĵus, mi vidis min mem kaj Helga ĝuanta intensa sekso.
  
  
  Li ankoraŭ ne rimarkis la spegulita muro kaj ne sciis, mi estis rigardanta lin tra ĝi. Li komencis levi sian kruron por ripozi sian genuon sur mia dorso. Ŝi estis sovaĝe forpelita de lia egoo kun ŝia maldekstra piedo, frapanta la emuo en la kneecap kaj rompante la sl. Li sufokis en la doloron kaj komencis fali, trenante min kun li. Ŝi provis wriggle out sur la drato kokoj, turnante sian kapon dum ŝi falis. Li tenis obstine al la#? nurma? o, # ankora? provanta strangolis min. Ŝi povis vidi lian vizaĝon klare nun. Egoismo estas okuloj estis glazurita , kiel se li estis padrona aŭ narkotita.
  
  
  Ĝis nun, la ferret estis ŝia, esperante mi povus protekti min mem sen mortigante lin. Sed mi vidis, ke tio ne estas ebla. Li brufermis la malmola rando de lia dekstra mano en la bazo de la egoismo estas gorĝo, transdonante fatala karate bato. La bato estis forta kaj pura. Egoismo estas la kolon klakita kaj li estis mortinta, verŝajne sen eĉ sciante, ke Egoismo mortigis lin. Egoismo estas korpo subfalis al la planko, la groteska cela turnis flanken. Ŝi leviĝis kaj ekstaris, interkruriganta la egoismo, de la korpo.
  
  
  Ŝia, mi povus aŭdi la duŝo en la banĉambro. La profunda-stakaj tapiŝoj sur la # dormo? ambro # eta? o dronis el la sonoj de nia lukto. # ? E la tempo, ĝi ŝajnis evidente, ke Helga von Alder havis logis min en la dormoĉambro, kaj mi sciis, ke Agento Z1 estis plananta fari provon sur mia vivo. Neniu afero kiom bona ŝi estis kun mi en la rubo, mi neniam povus havi
  
  
  
  
  
  Mi forgesas, ke ŝi kaj ŝiaj fratinoj estis spertaj aktoroj.
  
  
  Sur la alia mano, li neis la raportojn en amaskomunikiloj pri ŝi, tie estas ankoraŭ ebleco ke ŝi estas senkulpa. Z1 sciis, ke mi estis renkontanta Helga vespere kaj povis havi sekvis min al mia apartamento. Se, kiel mi nun suspektas, ke li ricevis ordojn mortigi min, eble li glitis en la ĉambron de la teraso dum Helga kaj mi estis faranta amon, kaj ŝi ne scias ajnan pli pri ĝi ol ŝi faris.
  
  
  Se kiu estis vera, li ne povis lasi Helga montri supren al sia plaĉo kaj trovi la viron ŝi estus mortigita kuŝis sur ŝia tapiŝo. Tie ne povas esti ajna klarigo, ke estus kontentigi ŝin se ŝi ne blovita mia kovrilo. Se li faris, la araneaĵo gvidi li jam havis sur la kazo, Von Alders, estus senutila. Tie estis nur unu aferon li povis fari, kaj tio estis por turni la korpon super al Hawke, kiu havis ĉiujn rimedojn je sia dispono por disponi de ĝi sen iu ajn rimarkante.
  
  
  Ŝi, klinis sin, levis la kadavron sur la armrests, trenis egoismo trans la ĉambron, tra la tago, kaj ĵetis ĝin sur la strato. Tiam li rapidis al la lito telefonon por voki Hawke'. Mi devis paroli sen scrambler.
  
  
  "Tio estas serioza afero," mi diris, tuj kiam li respondis. En mallonga, li diris al Emu precize kio okazis, improvizanta la kodo kiel li iris antaŭen. En konkludo, li diris: "Mia amiko kaj mi lasos ĉi tie baldaŭ. Ĉu vi povas manipuli la kamentubisto? "
  
  
  Falko komprenis. "Lasi#? iuj la # aran? o al mi," li diris, " sed venu vidi min ĉi-nokte."
  
  
  "Mi estas plananta sur ĝi," mi diris, kaj tranĉis la mallonga konversacio, kiam mi aŭdis Helga elŝalti la duŝo en la banĉambro.
  
  
  Kelkaj minutoj poste, Helga eniris la ĉambron en tuta nigra negligee'kiu rivelis ĉiun detalon de ŝia korpo. Li estis kuŝis ekstere sur la granda lito denove, trinketi ĉampanon ĉirkaŭ vitro. Bonŝance, Agento Z1 morto estis senperforta, kaj tie estis nenio en la ĉambro por indiki la batalo jam okazis tie nur kelkaj minutoj. Se Helga estis parto de la intrigo kaj venis reen atendanta trovi min mortinta korpo, ŝi ne donas ajnan indikon. Anstataŭe, ŝi snuggled#? is apud mi sur la lito, dum Ay verŝis al ŝi glason da ĉampano.
  
  
  "A amore," ŝi diris, tuŝante mian glason kun ŝia.
  
  
  "A amore," mi konsentis.
  
  
  Post kiam ni akiris ebria, li svingis la gambojn el la lito kaj diris, " Iri sur, Dumpling, mi tuj inviti vin al vespermanĝo. La homo vivas ne sole per amo. Almenaŭ ne ĉi tiu viro.
  
  
  Ni elektis restoracio en malgranda, malklare lumigis la franca loko, ne malproksime de Helga apartamento. Ĝi estis ankoraŭ neĝas ekstere, sed la restoracio estis varma kaj amuza, kaj la servo kaj eda estis bonega. Sed tio vere ne estis malsata, kiel dum la manĝo, ŝia tenis imagante la terura sceno, kiu poste okazas en Helga apartamento kiel Hawk purigas la korpo de mortinta HAKILO agento.
  
  
  Helga ne ŝajnis rimarki mian koncernon kaj manĝis elkore, babilanta animatedly dum la manĝo. Unufoje, ŝi ŝajnigis al pout - la saman geston Maria faris, kiam ŝi forlasis ŝin je Viskio Cay - kaj diris, " Dumplink, lasita-a iri ie por la semajnfino do ni povas esti solaj. Vi lasis kun Maria. Ĝi estas mia vico nun."
  
  
  Mi estis amuzita de ĉi tiu ludema konkurado kiu jam ekzistis inter la knabinoj. "Kio estis en via menso?" Mi demandis ŝin.
  
  
  Ŝi faris malprecizan geston per sia mano en la aero. "Meksiko. Eble Hispanio. Suda de Francio. Post kiam ĉiuj, jeto aviadilo estas nur sidas senokupe sur vestarko. Ni povus preni avantaĝon de tio." Ŝi proponis ĝin kiel indiferente, kvazaŭ ŝi estis parolanta pri taksio promenado tra la urbo. Kaj mi povis vidi, ke ŝi estis serioza.
  
  
  "Bone," mi diris, lasante miaj ebloj malfermi, ĉar mi ne ankoraŭ scias kion komplikaĵoj tie estus post kiam Agento HAKILO morto.
  
  
  Helga kapjesis, kaj ŝi surprizis min per subite rigardanta serioza. Ĉi tiu estis ne la humoro ŝi atendis de la frivola von Alders.
  
  
  "Mi rakontos al vi ion, Tony," ŝi flustris, ŝiaj fingroj interplektitaj kun la mia kiel ni trinketis nian konjakon. "Mi ricevi vibroj de vi, vibroj de granda potenco. Ĉi-tio estas kion mi ĉiam deziris en unu viro. La mildeco de prizorgado amanto kaj la forto de aŭtoritata persono. Foje vi trovas unu aŭ la aliaj. Sed ambaŭ-neniam! Ĝi estas tre bona. Ŝi sulkigis la frunton kaj malrapide faris supre ŝia menso: "mi iam provis klarigi kion mi volis ŝin al viro, kiun mi konis. Li estis milda, sed ne forta, kaj li diris, ke mi sentis la saman vojon, ĉar mi neniam konis mian patron. Li diris, ke mi estis serĉanta amanto kaj patro ĉiuj rulita en unu. Ĉu vi kredas tion?"
  
  
  Ŝia, li skuis sian kapon. "Mi neniam pensas pri tiaj aferoj, la kialoj por mia sentoj. La sentoj mem estas grava ."
  
  
  "Mi pensas, do, ankaŭ," ŝi konsentis. "Sed mi ja pensas pri mia patro foje, kaj mi scias, ke Maria kaj Elsa pensas, ke anka?, # e? kvankam ni neniam parolas pri nen."
  
  
  "Ĉu vi ne memoras egoismo#? e#? iu?" Mi demandis ŝin.
  
  
  "ne. Nur kio Ursi diris al ni. Li estis mortigita en Berlino dum unu de la Aliancita bombado de kampanjoj ĉe la ekapero de World War II. Miaj fratinoj kaj mi estis tre juna tiam, kaj ĝi estis nur per miraklo, ke Ursi savis nin viva.
  
  
  Ŝi ridetis kaj brilita denove. "Boo
  
  
  
  
  
  
  "Kun ili, la ferret la vivo iĝis bona," ŝi diris.
  
  
  Poste, kiam li prenis Helga reen al ŝia apartamento, li restis sufiĉe longa por fari certe ke Hawk havis forigis la korpon de la teraso. Kompreneble, li prizorgis ĝin. Kiam mi forlasis Helga la domo, ŝi memorigis min denove, ke ŝi volis, ke ni iru kune por la semajnfino. Ili promesis lasi vin scii. Tiam ŝia, iris malsupren kaj prenis taksion al la HAKILO de la sidejo.
  
  
  Ses
  
  
  TOPOR la New York oficejo estis lokita en la urbo de la Malsupra Okcidenta Flanko, en la magazeno en la panelo distrikto. La taksiisto ne estis feliĉa kiam li aŭdis la adreso. Mi opinias, ke li pensis, ke mi estis iranta al rob egoismo sur la vojo, ĉar mi aŭdis lin suspiri kun reliefo kiel ni tiris ĝis la domo. Egoismo turnis ŝin super kaj eliris. Kiel ŝi komencis transiri la trotuaro, li kliniĝis el la fenestroj kaj demandis, " Kio estas la afero?": "Ĉu vi certas, ke ĉi tiu estas la ĝusta loko por vi, amiko?"
  
  
  Li mansalutis ĝin for. La egoismo estas sentoj estis komprenebla. La tuta embankment estis malluma kaj forlasita. La konstruaĵo kiu gastigis la HAKILO sidejo estis mallumigita, krom unu lumigitan ĉambron ĉe la fronto de la konstruaĵo. La taksiisto havis neniun vojon scii ke ĉiuj la aliaj malhelaj fenestroj en la konstruaĵo estis pentrita super por kaŝi la konfuzo kiu kutime iris sur ene de dudek kvar horoj tago, kaj ke homoj kun potencaj # transru? a teleskopoj estis konstante rigardanta la strato. Kiel afero de fakto, kaj la taksiisto ne povas esti pli sekuraj ie ajn en la urbo, ol esti malkaŝema tie, ekster la plej potenca counterintelligence agentejo en la mondo.
  
  
  La nokta gardisto deĵoras en la lumigitan fronta oficejo, kiu aspektis kiel normala stokado areo, premis la sonorilon butono sub sia skribotablo, kaj ŝi iris tra la fera pordo al la lifto kun homoj. Gardostarantoj kun teleskopoj en la fenestroj supre jam liberigis min kun ambaŭ viroj kiam ĝi ankoraŭ estis alproksimiĝanta la konstruaĵo.
  
  
  "Hawk maldekstra ordoj preni vin al la kelo, tuj kiam vi eniri," la lifto operatoro diris. La aŭto malsupreniris.
  
  
  La kelo signifis ke la Falko estis atendanta por mi en la agentejo morgue. Kiel plej pinta-sekreta inteligenteco organizoj, HAKILO devis havi sian propran morgue sur ejo por pritrakti kadavroj ke ne povis esti tuj transdonita al la polico. Tamen, la plimulto de la korpoj estis poste turnis super al loka leĝa observigo post kiam la vojo estis malbarita, do ne estis hontinda demandoj.
  
  
  Ŝi estis trovita de Hawka staranta apud Z1 estas kovrita korpo. La HAKILO medical examiner, d-Ro Kristoffer, estis kun li.
  
  
  Falko kapjesis al mi, kaj la medicina examiner, kiun ni nomis Dr. Tom, diris, " mi ne certas kion vi estas parolanta proksimume.: "Mi faris prepara nekropsio, Nick. Ĉi-tio estas konsekvenca kun kio vi jam diris al ni. Egoismo, la morto estis kaŭzita de rompita kolo."
  
  
  "Ĉu vi trovis ion alian?" Mi demandis ŝin.
  
  
  Dr. Tom skuis sian kapon. "Nenio ankoraŭ. Kial ne?"
  
  
  Anstataŭ respondi emu, li parolis al la Falko. "Agento Z1 raportita al vi hodia? kun mia sugesto por elfari nekropsio sur Ambasadoro kolĉak, gvidanto de la cerbo?"
  
  
  "Ne, mi ne," Hawke diris. "Li venis tien al HQ kaj diris al mi, ke vi kontaktis Helga von Alno. Tiam ŝia egoismo ne vidas ĝin. Tie estis neniu mencio de nekropsio. Estas#? i tiu grava? "
  
  
  "Eble," mi diris malrapide. "Ĝi povus doni al ni unu ebla motivo por egoismo atako sur min."
  
  
  Falko sulkigis la frunton. "Mi ne estas sekvanta vin."
  
  
  Ŝi sciis, ke parolas en fronto de Dr. Tom, kiu havis la plej alta nivelo, estis permesita por ĉiuj agoj, kaj tial sekura. "Nu, kiam li atakis min en Helga apartamento, li rigardis dazed - kiel viro kiu ne povis kontroli sin, sed lia fizika agoj estis perfekte kunordigita."
  
  
  "Vi volas diri," Falko interrompis, " vi pensas, li estis membro de la murdo taĉmento?" Tiom multe kiel mi ne ŝatas la ideon, ke Odina, tra niaj agentoj, povus esti sub la influo de ĉi - tiu forto, aŭ io alia, ŝia potenco."
  
  
  "Sed tio ne nepre klarigi kial li provis mortigi min," mi daŭrigis, " se li ne diris aŭ faris ion al ŝi, ke minacita kio ni batalas. La sola afero, kiun mi povas pensi estas mia sugesto por nekropsio. Pro tio li ne transdoni la proponon al vi, sed provis mortigi min, ĝi aspektas kiel ĝi estis ligo.
  
  
  "Kion ekzakte vi pensas, ke la ambasadoro de la cerbo testo montros?" demandis d-Ro Tom.
  
  
  "Mi ne scias," mi diris. "Sed ni # la? dira ke la homoj okupita en#? i tiu # okaza? o estis iel brainwashed. Sekve la rusa estas la nekropsio estis bato al la pruvo de la "cerbolavado" teorio. Ni ne povas trovi ion ajn, sed tiam ni havas nenion por perdi, se ni provu."
  
  
  "Jes, mi vidas," diris d-Ro Tom. Li rigardis la kadavron kuŝantan sur la slabo de la HAKILO rubejo. Li ekrigardis Hawke'. "Kiel pri tio, estro?"
  
  
  Falko hezitis por nura ono de sekundo. "Iru," li diris, kapjesante.
  
  
  Dr. Tom tiris la folion supre super liaj rigidaj trajtoj. "Ĉi tiu portos min paro de tagoj," li diris, penseme, " kaj mi sendos al vi raporton tiel baldaŭ kiel mi akiras la rezultoj."
  
  
  Falko kaj mi elpiediris de la rubejo en silento kaj prenis la lifton por la unua-dua etaĝo de la konstruaĵo. Ĉi tiu urbo estis nervo centro
  
  
  
  
  
  
  sidejo en Nov-Jorko. Personaro de pli ol kvindek homoj laboris tie dudek-kvar horoj tago sur teletypes, radioaparatoj, kaj ferma-cirkvita televido-sistemoj kiuj konservis en tuŝo kun la oficejoj de la mondo policaj fortoj. La koridoro, kiu kondukis al Hawke's oficejo estis proksima al granda ĉambro. Estis unu-vojo glasaj fenestroj sur la muroj, do ili kiu estis en la koridoro povus vidi la ĉambro, sed ili kiuj estis en la ĉambro ne povis vidi ih. Tio ĉi faris ĝin neebla por aliaj HAKILO dungitoj por observi la sekretaj agentoj, kiuj aperis ĉe Falko s office.
  
  
  Unufoje ni estis en Hawke's oficejo, la HAKILO ĉefa solvita enue en lia skribtablo, seĝo, rummaging tra siaj poŝoj, ĝis li trovis maĉas cigaron kaj # senmovi? i? in unlit en lia buŝo.
  
  
  "Mi devas konfesi, Nick," li diris, " ke tiu kazo estis#? eni min. Kion vi pensas pri die Von Alders?
  
  
  "Estas malfacile diri," mi diris, elektante miajn vortojn zorgeme. "Kiom mi povis determini, ili estas#? uste kio ili ŝajnas sur la surfaco. Sed ĝi estas malfacile rabatas la fakton ke ĉiu tempo novaj evoluoj aperas en dell, ili estas iel parencaj."
  
  
  "Parolanta de novaj evoluoj," Falko diris, " mi ne havas tempon rakonti al vi pri montekarlo. Ni ĵus ricevis mesaĝon de Interpol hodiaŭ.
  
  
  "Monte Carlo?" Mi demandis ŝin.
  
  
  "jes. Ekzistas kazino tie. Viro nomita Tregor, Belga, rompas banko. Tregor la frato-en-juro provis ponardi la germana Kanceliero kun tranĉilo kelkaj semajnoj antaŭe, sed # anstata? # senmovi? i la tranĉilon en lian gorĝon. Ni ne havas ion sur Tregor, sed vi pli bone iri kontroli? in#? iuokaze.
  
  
  "Casino management provizore haltis la ludo," Hawke diris. "Sed ili konsentis renovigi la egoismo en unu tago. Ŝia hotelo ŝatus vin esti tie kiam la kazino remalfermas, sed mi ne volas vin perdi kontakton kun Von Alders. Vi povas pritrakti # amba? de ili? "
  
  
  "Ĝi ne estas problemo," emu diris al ŝi. "Pli frue tiun vesperon Helga petis min iri al Meksiko kun ŝi. Ŝi diris, ni povus uzi ŝin privata jeto."
  
  
  "Kaj vi opinias, ke ŝi konsentos al Monte Carlo?" "Vi devas investi multon en via laboro."
  
  
  "Ĝi havas siajn rekompencojn." "Mi bone povas imagi," li respondis, svingante min for ĉirkaŭ lia oficejo.
  
  
  Sep
  
  
  Ĝi estis frue, ĵus antaŭ la oka horo la sekvan matenon, kiam ŝi ricevis vokon de Helga apartamento. Mi sciis, ke ŝi ne estus tiom frue, sed mi ne povis meti ĝin ajna pli longa se ni tuj flugi al Monte Carlo tiu tago.
  
  
  La voĉo kiu respondis estis sleepier ol la kelojn. "Saluton tie. Halo tie?"
  
  
  "Helga,"mi diris," ĉi tiu estas Tony Dawes."
  
  
  "KIU?" ŝi demandis, ankoraŭ duone dormanta. "Saluton?"
  
  
  "Mia Dio," mi diris, ridante, " ne diru al mi vi forgesis min tiel baldaŭ post kiam la lasta nokto. Ĉi-tio estas Tony.
  
  
  "A... Tony, Dumplink" - nun reŭmatismo estis plena de vivo.
  
  
  "La kialo ŝi vokis vin tiel frue ĉar ŝi volis inviti vin sur malgranda vizito - nur ni du. Sed anstataŭ de Hispanio, Francio, aŭ Meksiko, lasita-a fari Monte Carlo. Kiel faras tiun sonon?"
  
  
  "Dian," ŝi diris. "Kiam vi deziras iri?"
  
  
  "Sincere nun," Hi diris al ŝi, " ĉi tiu mateno, kiel eble plej baldaŭ. Vi diris, ke la aviadilo estis preta.
  
  
  "Kompreneble," ŝi diris. "Sed kial Monte Carlo?"
  
  
  Mi jam decidis klarigi mia vera kialo por elektanta Monte Carlo. Ke matenon, TELEVIDO, radio kaj gazetoj ĉiuj estis parolanta pri la kazino eskapi.
  
  
  "Vi verŝajne rifuĝejo't aŭdis de la Barenca Maro teritorio," mi diris. Tie estas multe da mono en la kazino. Lasta nokto, la administrado interrompita la ludo por unu tago. Ŝia hotelo volus esti tie kiam ĝi komenciĝas denove."
  
  
  Mi pensis, ke ĝi estus nur kion Von Alno#? ati. Mi sciis, ke mi divenis ĝuste kiam mi aŭdis ŝin squeal de ĝojo.
  
  
  "Ni iru," ŝi ekkriis sen hezito. "Kiom # balda? vi estos preta por ekflugo? Ĉu vi deziras lin por kapti vin sur Longa Insulo?"
  
  
  La Von Alders tenis ilian aviadilon ĉe ilia Long Island estate sur la Norda Marbordo. Ŝia estis ĉe la manor paro de tempoj kun ili ferret kiel renkontis la familio. Tiel, ĉar ŝi sciis, de kie ĝi venas de la halo, ŝi diris hej, mi volas renkonti ŝin tie post du horoj.
  
  
  Mi donis ĝin al Hawke'kaj tiam eliris iom ĉe la malgranda gimnazio en mia apartamento antaŭ ol akiranta vestita kaj pakado mia sako. Hawk sendis aŭton kun ŝoforo preni min al Long Island, kaj kiam ni alvenis tie, ŝia, li trovis Helga atendas kaj jam preparas la aviadilo por Von Alno estas privata startvojo.
  
  
  Malpli ol du horoj post Helge vokis ŝin, ni deprenis en Lear jet kaj flugis super la Atlantiko. Helga kaj mi ludis ĉi tiun ludon sur la seĝoj en la malantaŭo de la vasta kabano, kiu havis ĉiujn la agrablaĵoj - chaise salonoj, sofo lito, trinkejo, kaj eĉ kristala lustro - el komforta salono.
  
  
  Ĝi estis perfekta tago por la kampo; la ĉielo estis blua kaj sennuba, de horizonto al horizonto - bonvena ŝanĝo de la lasta nokto estas nuba vetero. La maro sub ni estis glata blua tapiŝo.
  
  
  Helga kondukis min en la pilotejo por renkonti la piloto, Kapitano Dirk Aubrey, kaj co-piloto Douglas Roberts. Aubrey estis alta, fortika ulo kun krajono-maldika nigra liphararo. Roberts estis svelta junulo, verŝajne,
  
  
  
  
  
  
  li estis en siaj fruaj dudekaj, kun blonda hararo kaj lentugaj luno vizaĝo.
  
  
  "Ŝi estas sur kurso," Aubrey diris, kapjesante al la instrumentpanelo,"kaj la vetero estas klara, kaj ĝi estas malfermita ĉe Orly, kie ni instruos vin reprovizi."
  
  
  Super la sekvantaj malabundaj horoj, Helga kaj mi amuzis nin mem de rigardanta filmon, kiun ŝi montris per simple premante kelkajn butonojn, kaj tiam luadon. Helga ŝajnis multe pli subigita ol la nokto antaŭ ol, sed ŝi estis ankoraŭ bona firmao, kaj la tempo pasis rapide.
  
  
  Ni devas estis malpli ol kvindek mejlojn de la marbordo de Francio kiam, sen averto, la aviadilo plonĝis nazo-unua en la maro. Helga kriis. Ĉion en la kabano, kiu ne estis najlita malsupren, inkluzive de Helga kaj mi, glitis trans la dekliva cabin plankon kaj frapis la fermita kajuto pordo malfacile.
  
  
  Helga estis ankoraŭ kriante kiel li provis turni sur sia flanko por malfermi la doman pordon. Ĝi estis ŝlosita. Ĝi estis Wilhelmina, kiu retiris ĝin, mia Luger en ĝia ŝultro pistolujo, kaj blovis la seruro. La pordo svinge malfermiĝis, malkaŝante la kajuto, kiu estis nun rekte sub mi.
  
  
  Kiam ŝia patro fiksrigardita en la kajuto, li vidis, ke Kapitano Aubrey estis ankoraŭ ĉe la kontroloj, sed la egoismo, la pozo, ŝajnis esti frosta. "Co-piloto Roberts kuŝis sur la planko, morta aŭ senkonscia. La aviadilo estis ankoraŭ falante al la oceano.
  
  
  Ĝi estis nomita fare de Aubrey, kiu turnis sian kapon dum momento kaj rigardis min. Tiam li iris reen al veturado, ambaŭ manoj kroĉi la stirrado. Rigardante lian vizaĝon, ŝi sciis, ke la sama malplena esprimo, ke la agento estis vidita kiam li volonte provis mortigi min Helga en la apartamento. Egoismo estas okuloj estis glazurita, kiel se li estis sub hipnoto aŭ sub la influo de drogoj.
  
  
  Ĝis tiu punkto, ŝiaj fingroj estis pendanta de la flanko de la kajuto por la tago. Nun li lasas iri de ŝia teno kaj lunged anta en la kajuto. Li atingis por la piloto ĉe la kontroloj. Iel mi sukcesis hoko unu brako ĉirkaŭ Egoismo estas kolo kaj lifto Egoismo parte libera de la rado, sed li ankoraŭ obstine gluiĝis al la kontroloj ĝis li retiris sur ĝi per tuta sia forto kaj ĵetis Egoismo reen en la malantaŭo de la aŭto.
  
  
  La aviadilo daŭrigis fali al Moskvo.
  
  
  Li falis en la piloto seĝo kaj ektirita la malmola rado. Forta tremeto kuris malsupren de la jeto de nazo al vosto, sed tiam la nazo malrapide komencis leviĝi. Li daŭrigis tiri la rado, streĉante ĉiu muskolo en sia korpo, provante venki la forton de gravito. Fine, la aviadilo ebenigis for, nur kelkaj piedoj de la Atlantiko. Mi estis bonŝanca havi flugis sufiĉe da aviadiloj por esti kapabla. Mi ne povis pritrakti#? i tiu aviadilo, sed ĝi estis ankoraŭ proksime al katastrofo.
  
  
  Por la venontaj kelkaj minutoj, li estis okupata kontrolanta sian instrumentoj kiel la jeto senkremigita konstante trans la oceano surfaco. # ? Io#? ajni esti laboranta, do mi puŝis la rado antaŭen kaj ni komencis grimpi denove. Tiam Helga vokis mian nomon malsupren la malantaŭo de la taksio.
  
  
  Mi turnis nur en tempo vidi Aubrey # alproksimi? i min kun wrench. Tenante la stir-rado kun unu mano, li kaptis Wilhelmina denove kun la alia kaj pafis la emuo en la dekstra ŝultro. Li ŝanceliĝis reen kaj falis, lasanta la wrench-slip ĉirkaŭ liaj sensentaj fingroj. Provanta teni la aviadilon sur la supreniro, ŝia patro ekrigardis reen ĉe la piloto. Li alvenis al liaj piedoj denove, sed ruliĝis reen en la # malanta? a kajuto. En la fono, mi vidis, ke Helga volvigxinta en angulo de la kabano. Mi ankoraŭ havis Wilhelmina en mia mano, sed mi ne volis pafi denove, se Aubrey ne movas nin al Helga, al ni, rilate al mi.
  
  
  Li didn't faras ĝin. Anstataŭe, li ebrie treniĝis al la pordo de la kajuto, kiu Emu sukcesis malfermi malgraŭ la enorma premo sur nah. Tie estis neniu haltanta la egoismo krom per pafado - kaj se mi maltrafis ĝin, mi volas endanĝerigi la tutan aviadilon. Aubrey ŝvebis en la malferma pordejo por momento, tiam flugis headfirst. La aviadilo ĵetis ŝin ĉirkaŭe tiel ke brufermis la pordon fermita. Sub la starboard flugilo, li povis vidi Aubrey korpo falanta preskaŭ en malrapida moviĝo, liaj brakoj kaj kruroj etendis al la flankoj, ĝis li batis la akvo kaj malaperis sub la malebena surfaco.
  
  
  Helga # ali? i min en la pilotejo, dum ŝia koncentrita sur la kontroloj de la aviadilo. Ŝi provis revivigi Roberts, la co-piloto, kiu ankoraŭ estis senkonscia sur la planko. Hey prenis longan tempon por alporti egoismo al liaj sentoj, sed poste li murmuris, sel heziteme, kaj ĉirkaŭrigardis. Li estis skuante sian kapon. "Kio okazis? Kio okazas?"
  
  
  Tiu konduto konfirmas miajn suspektojn ke li estis sur drogoj. Kiam li resaniĝis sufiĉe por paroli coherently, li diris al mi, ke la lasta afero, kiun li memoris, estis la tason de kafo kiu emuo estis donita al Aubrey. Li estis ankoraŭ tro miregigita por demandi pri la forestanta kapitano, do Emu ne diris al ŝi ion pri Aubrey s sorto. Mi venis supre kun kelkaj klarigo poste.
  
  
  De tiam, mi kontaktis la turo de kontrolo en Orly, kiu ni estis alproksimiĝantaj, kaj ni estis permesitaj alteriĝi. Ni alteriĝis iom poste kaj la aviadilo haltita al ŝi.
  
  
  
  
  
  
  Mi ne diris, mi ne sentas min pli bone.
  
  
  Kiam ni akiris ekstere, ĉirkaŭ la aviadilo, Helga rigardis min kun konfuzita rigardo en ŝiaj okuloj. "Kio okazis tie?"
  
  
  Ŝia, li skuis sian kapon. "Estas malfacile diri. Ĝi aspektas kiel via kapitano gluiĝis al la rado kaj flugis en koleregon de timo kiam la aviadilo komencis fali. Li estis verŝajne duone freneza kiam li atakis min kaj poste saltis. Roberts, nia co-piloto, perdis konscion pro gravito. Tiaj aferoj ne estas neofta en flugo. Sed lasu min paroli al la aŭtoritatoj por ke ni ne akiras kaptita supre en la ruĝa bendo."
  
  
  Ĝi estis neeble diri se ŝi vere akceptis mian klarigon, sed ŝi ne premu min plu.
  
  
  Kiam "ni atingis la fina konstruaĵo, akompanita fare de Roberts, kiuj estis ankoraŭ skuante sur siaj piedoj," la kapo de la Orla Sekureca Polico trovis ŝin kaj demandis egoismo sendi min HAKILO agento, viro ŝi sciis kiel Dammlier,kaj la loka ĉefo. De Interpol. Kiam ambaŭ viroj alvenis, mi diris al ili#? uste kio okazis, indikanta ke mi suspektis la okazaĵo estis rilataj al mia komisio. Mi diris al ŝi, ke Helga kaj mi devis iri al Monte Carlo tuj.
  
  
  "Lasu min zorgi pri tio,"la Interpol viro diris, kiam li finis. "Tie ne estos ajnaj problemoj. Eble via helpanto ĉi tie "- li turnis sin al Dammlier - " povas trovi fidindan piloto kaj co-piloto, por preni vin al via celloko.
  
  
  Dammlier kapjesis, kaj la kunveno finis. En malpli ol horo, Helga kaj mi estis sur nia vojo al Nico, la plej proksima alteriĝanta ejo al Monte Carlo. Ni havis du Amerikanoj, verŝajne parto de la franca sidejo, aŭ la CIA, al piloto de la aviadilo. Dammlier faris aranĝojn por alporti Roberts reen al la Ŝtatoj, kaj Helga sin certigis lin, ke li daŭrigus labori por Nah kaj ricevas salajron dum li resaniĝis post sia akcidento. Kiom iu ajn povus diri, mia klarigo - ke Roberts perdis konscion - estis akceptita de ambaŭ Helga kaj la aŭtoritatoj.
  
  
  La flugo al Nico estis uneventful. Ni surteriĝis lamao de la vespero, kaj Helga kaj mi ludis ĉi tiun ludon sur unu limuzino ĉe la Hotelo de Parizo, proksime de la kazino en montekarlo. Helga aranĝita por unu limuzino renkonti nia aviadilo, kaj ankaŭ rezervita konektanta ĉambroj en la hotelo. Ni estis bonŝancaj, ke Helga estis bone konata; ni estis garantiita ĉambro, eĉ kvankam Monte Carlo estis plena de scivolaj turistoj de ĉiuj super la mondo. La stratoj estis teeming kun turistoj, donante al la urbo la ebriiga karnavalo sentas, kaj tie ne estis malplena ĉambro de hotelo.
  
  
  Kiel ni veturis tra la stratoj de Monte Carlo, kie la Mediteranea shimmered kiel malhela, riĉa vino en la vesperaj ombroj, mi estis rememorigita de la legenda rakonto de Monako s deveno en 303. Laŭ legendo, Korsiko. La virgulino, Devot, estis punita fare de la guberniestro de Korsiko kiam ĝi estis malkovrita ke ŝi estis Kristana. La reganto kondamnis la knabino esti ligita kaj trenis sur horseback super malglata tereno, kaj tiam etendiĝis sur rako al morto. Ĉe la momento, kiam ŝi mortis, blanka kolombo estis ekvidita super ŝia korpo. Unu nokton, kiam ŝia korpo estis prenita fare de monaĥo kaj anoncita en fiŝkapta boato, la blanka kolombo reaperis. La fiŝkaptisto sekvis la kolombo kiel la birdo glitis malsupren la & nb, kondukante al egoismo Monako, kaj estis entombigita la knabino korpo tie.
  
  
  Mi scivolis se mia restado en Monako estus tiel nekredebla.
  
  
  8
  
  
  Mia aro estis ĉirkaŭita de impresaj vidoj de la brileta maro kaj altegiĝanta klifoj streĉi por mejloj laŭ la kurbiĝanta marbordo. Kiel mi malpakis mian sakoj, ŝutis, kaj ŝanĝis, mi verŝajne povus aŭdi Helga marsxante en sian ĉambron sekvanta pordo. De la sonoj de? ia movadoj, mi povus diri, ke ŝiaj agoj, ekzemple, duobligi la mia.
  
  
  La kazino ludo rekomencis ene de kelkaj horoj. Ni certe havas vespermanĝis en la hotela s penthouse restoracio kun glitante plafono kiu malfermas al la ĉielo. Sed tie estis ankoraŭ tempo por lunĉo. Mi sciis, ke Helga ne zorgas pri rigardado, kaj mi pensis, ke ĝi estus honto, se ni ne#? ui#? i tiu tempon kune en pli ĝuaj aktivecoj. Esperanta Helga sentis la saman vojon, mi solvis#? ia malgranda sed potenciale malagrabla problemo kun la ŝlosita pordo inter ni de ordonanta#? ampano, kaviaro, kaj tri dekduo ruĝaj rozoj por esti liverita hej, ĉe ses. Post proksimume unu minuto, tiam horo, ŝi frapis sur la pordon kaj vokis min mole.
  
  
  "Vi estas tre atentema," ŝi diris, etendante mug de ĉampano kiel ŝia gastiganto eniris sian ĉambron.
  
  
  Kiel ŝi proksimiĝis al la maro-vidaj fenestroj, ŝi estis portanta delikata rozkolora negligee'ke akcentu ŝia korpo en bela silueto. Li paŭzis momenton por ĝui la vidon de ŝia korpo tra la maldika ŝtofo de ŝiaj ŝtofoj, tiam aliĝis al ŝi ĉe la fenestro. La subiranta suno malaperis ie sub la horizonto, sed lasis profundan, riĉan, oran reflekto en la klara ĉielo. La akvoj de la Mediteranea Maro, en ĝirado, reflektis la ĉielo, pliboniganta la sanktecon, tiel ke la ĉambro ŝajnis vivanta kaj blindiga.
  
  
  
  
  
  
  kiel oro.
  
  
  "Ĝi estas bela vidi, ĉu ne?" diris Helga, turnante sin al mi.
  
  
  "Jes, tre bela," mi respondis, intence kuranta mian rigardon supren kaj malsupren, ŝia korpo ĝis mi renkontis ŝian rigardon. Ŝi kuris, ŝia lango super ŝiaj lipoj kaj demandis: "Ĉu vi ŝatas min, Tony?"
  
  
  "Jes, tre."
  
  
  "Kiom vi kiel mia fratinoj?" ŝi insistis. Ĉi-tio korkotirilon surprizis min post unu nokton ni pasigis kune en New York, sed anstataŭ respondi hey, # neka? ema, ŝi, li etendis la manojn kaj diris: "Vi volas, ke mi montru ŝin al vi, kiom?"
  
  
  Ŝi venis al mi en malĉasta, glata moviĝo, siajn okulojn duone fermitaj kaj ŝiaj lipoj disiĝis. Ŝi estis kisita de ee, kaj ŝia tuta korpo respondis tuj, milde vibranta supre kaj malsupren al mi. Ŝiaj kruroj disiĝis kaj volvita#? irka? mia, kaj mi povis senti ŝian tremanta luanto # ser? i por mia propra ĝardeno, respondanta korpo. Ŝi ĝemis mallaŭte kaj skuita reen, etendante mug de ĉampano. Li starigis sian glason malsupren sur la plej proksima seĝo. Kiam li turniĝis, li vidis, ke ŝi glitis de ŝiaj prelegoj.
  
  
  La ora sankta Sinjoro turnis sian nudan korpon en la belege skulptita vivanta bronza statuo. Mi apenaŭ havis tempon demeti miajn vestojn antaŭ ol ŝi trenis min en la salono seĝo kun ŝi.
  
  
  "Rapide!" ŝi flustris pleadingly, levante ŝian koksoj. Ili aliĝis al ni.
  
  
  "Jes! Jes! Jes!" ŝi murmuris dum tenanta sian spiron. Ŝiaj manoj kaptis miajn ŝultrojn kaj brakojn, kaj ŝiaj ungoj elfosis en mia karno kiel ŝi urĝis min. Kelkaj momentoj poste, ŝia, mi sentis, ke ŝia korpo malfermita kaj kontrakto ĉirkaŭ mi, ŝia celo ŝpinita flanko al flanko kun pasio ĝis ni atingis la pinton de wildly konvulsia kulminon.
  
  
  Kiel ni kuŝis flankan de flanko sur la chaise longue, ŝi turnis sian kapon kaj rigardis min. Ŝi ridetis milde, " vi Nun scias, ĉu ne?"
  
  
  Li kapjesis al ŝi.
  
  
  Ŝi sciis, ke kion la ferret devus esti suspektinta kun ili kiel ni lasis ĉirkaŭ New York, sed kompreneble, nur kelkajn minutojn antaŭe, estis neniu vojo diri. La virino kuŝas apud mi ne Helga, ĉar mi ne estis konata kun sia aparta maniero de faranta amon. Kaj ne Maria, kiun li ankaŭ sciis intime.
  
  
  "Vi estas Elsa."
  
  
  "Jes," ŝi agnoskis. "Vi ne bedaŭras, estas vi?"
  
  
  "Kiel vi povas demandi tian spino? Post kiam tio, kion ni ĵus dividita? "
  
  
  Ŝi ridis feliĉe. "Helga estos furioza kiam ŝi ekscios, kion mi faris. Mi estis elspezanta la nokton ĉe ŝia apartamento, kiam vi vokis min ĉi-matene. Ŝi daŭre estis endorme kaj ne aŭdas ion ajn. Kiam vi sugestis vojaĝo al Monte Carlo,#? ia nura decidis paki supren kaj iri kaj lasu vin pensas? ia Helga. Ĝi ne faras multe da senton havi tiel multe da amuzo. Cetere, vi jam pasis sufiĉe da tempo kun mia du fratinoj. Mia vico."
  
  
  Aŭskulti al ŝiaj vortoj, ŝia patro pensis ke tio ĉi estis ĝuste la speco de ruzo ke la von Alder virinoj estis kapabla de. Sed # e? kvankam#? ia ekspliko ŝajnis kredinda sufiĉe, ŝi devis memorigi al sin ke la von Alders estis ŝajna de la krimo li estis provanta riveli al ŝi, kaj ke tie povus esti io minaca pri Elsa anstataŭiganta Helga.
  
  
  Sed ĉe tiu momento, estis nenio, kion mi povis fari. Ŝi estis malpeze frapis per ee sur#? ia # sufi? e malgrandaj gluteoj kaj diris ee akiri vestita.
  
  
  Kiam ni alvenis ĉe la kazino post la tagmanĝo, ni trovis ĝi senmoviĝis. La grandega homamaso sidis en # stre? a cirklo? irka? unu ruleto rado, atendanta en silento. Ene de la cirklo estis tri viroj: la croupier, dua viro en tuxedo kaj malhelaj okulvitroj-evidente Odina Poe - kaj Belga nomita Tregor, la viro kiuj ŝtelis la banko.
  
  
  Elsa kaj mi sukcesis elpremi tra la homamaso al punkto nur kelkajn metrojn for de la tri viroj. Tuj kiam ni alvenis, la ŝpinita ruleto rado klakis al halto, kaj la rigardanta amaso movis antaŭen kaj ekspiris. La croupier ŝovis grandega stako de pecetoj trans la seĝo al Tregor, kiu trankvile metas ih apud alia grandega stako antaŭ li.
  
  
  "Ho, mia Dio!" La virino apud mi flustris ekscitite. "Li nur gajnis duona miliono da dolaroj! Kio li faru nun?
  
  
  Tregor ŝajnis fremda al la homoj ĉirkaŭ Egoismo. Li estis giganto, impona viro kun granda ventro, kiu estis trinkanta glason da minerala akvo, kiun li plenigita ĉirkaŭ unu botelo staris ĉe egoismo estas kubuto. Malluma rondoj kovrita Egoismo estas la okuloj, sed lia vizaĝo, mi rimarkis, estis tute malplena masko.
  
  
  Ĉiuj okuloj en la ĉambro estis sur li, atendante por vidi kion li farus poste. Li klinis sin antaŭen kaj ripozis sian frunton per la pugno kavigis kun lia#? usta mano, kvazaŭ li estis meditanta, kaj restis en tiu pozicio dum kelkaj sekundoj. Ĉe tiu momento, li estis verŝajne la nura unu en la homamaso kiu rigardis la direktoro staras vidalvide al li. Li estis preskaŭ en la sama pozicio kiel Tregor! Ĝi estis kiel se ili estis silente komunikanta kun unu la alian!
  
  
  Dua poste, ambaŭ viroj rigardas supren en la sama tempo, kaj kun firma mano, Tregor memfide lokoj lia tuta stako de pecetoj sur la ruĝa placo antaŭ li.
  
  
  Elsa kaptis mian brakon. "Li vetas sur ĉiuj liaj venkoj!" ŝi flustris incredulously. "Unu miliono da dolaroj!"
  
  
  Tregor klinis reen en sia seĝo, kaj la croupier levis sian manon kaj komencis la rado denove. Ĝi estis turnadanta
  
  
  
  
  
  
  dizzy por sekundo aŭ du. Kiel ĝi komencis malrapidigi malsupren, la spektantoj komencis skandanta en unuto, "Ruĝa, ruĝa, ruĝa" - Tregor-a nivelo. Fine, la rado ĉesis. La Belga gajnis denove. La croupier puŝis alia stako de pecetoj al Tregor la origina stako. Du milionoj da dolaroj! La direktoro tiam paŝis antaŭen kaj anoncita en mallaŭta voĉo, " La rado estas fermita por la nokto."
  
  
  La homamaso retiriĝis kiel Tregor kolektis sian pecetoj kun la helpo de pluraj kazino dungitoj kaj faris lian vojon al la kasisto. Ŝi rimarkis, ke almenaŭ dek du sekretaj agentoj ĉirkaŭ la diversaj eksterlandaj aferoj ŝtatoj, ĉiuj el kiuj ŝi fariĝis konscia de, estis persekutanta lin. Tregor ne povis, li ne povis iri ie ajn sen ili agentoj rigardante lin. La mondaj registaroj ne permesas al li gliti ĉirkaŭ la urbo facile.
  
  
  Mi prenis unu aspekton ĉe ĉiuj reĝimoj de transporto en kaj ĉirkaŭ Monte Carlo. Tie estis nur tri vojoj kondukante ĉirkaŭ la urbo, kaj ili estis facile observi. La urbo aŭtoritatoj tenis ĉiuj ŝipoj en la haveno sub konstanta gvatado, kaj ili havis la plej rapida boato en la Mediteranea. Neniu povis flugi for de aero, ĉar Monte Carlo ne havas nivelo surfaco sufiĉa por krei flughaveno. Tiuj faktoroj ne permesi Tregor eskapi la agentoj, kiuj sekvis lin trovi ekstere kie li akiris la monon, kiun li gajnis. Tie estis neniu bezono por min sekvi.
  
  
  Mi estis interesita pri la direktoro kaj la croupier, kiu nun komprenas ke la ruleto rado estas ofta praktiko ĉe la fino de la ludo, kiam la domo suferis tiajn grandegajn perdojn. La rado estos movita al la kelo de la kazino, kie ĉiuj la kazino radoj faris ĉirkaŭ la palisandro estas produktita. Li sciis, ke ĉiu rado estis ekvilibra al la plej proksima milono de colo, kaj ke ĝi movis super la valoraj ŝtonoj kiel precize kiel horloĝo.
  
  
  Sed la rado povus esti riparita. Tio estas kial ŝia hotelo prenis pli proksiman rigardi#? i tiu aparta unu-kaj kial ŝi sekvis la direktoro kaj croupier kiam ili iris tra la pordo. Kiel mi rigardis ilin malaperi tra la pordo, mi diris Elsa iri reen al la hotelo kaj atendu min tie.
  
  
  Ĝi estis la mallumo sur la ŝtuparo kondukanta al la kelo, sed la sankta lumo brulis ĉe la fundo. Mi estis duonvoje malsupren la ŝtuparon kiam brufermis la pordon malantaŭ mi. En la sama tempo, blindiga brylev ekbrilis sur. Tiam mi aŭdis alta-ĵetita krias. Mi rapide turnis sin kaj vidis, ke Elsa jam sekvis min, kontraŭe al miaj instrukcioj. La viro, eble la unu, kiu ŝovis la pordon, kaptis ĝin firme kaj montris pafilon al mi.
  
  
  Mi turniĝis al la kelo kaj vidis la kazino direktoro kaj la croupier venas supren la ŝtuparon al mi. Ambaŭ estis armitaj per fusiloj, kaj la croupier ankaŭ tenis pecon de pipo en lia mano. Kiam la du viroj atingis la paŝon sub mi, la direktoro forigis siajn malhelajn okulvitrojn. Egoismo estas okuloj estis glazurita, kiel se li estis sub hipnoto aŭ sub la influo de drogoj. "Prenu prizorgon de nen," li ordonis. La croupier kaptis la fera tubo, kaj ĉio nigriĝis.
  
  
  Konscio revenis malrapide, kaj eĉ kiam mi povis vidi kaj aŭdi ŝin denove, mi sentis kiel, se mi estus rigardanta en mia medio de distanco kaj tra nebula filtrilo. Mia korpo kaj membroj sentis peza kaj limp. Eĉ se la malglataj manoj estis # pu? i min, li apenaŭ sentis ion ajn. Iom post iom, ŝi komencis senti la simptomojn de ŝia lethargic stato. Dum mi estis senkonscia, mi estis peze narkotita. Ĝi devas esti unu el tiuj potencaj centra nervoza sistemo depressants.
  
  
  Ŝi luktis forte por venki la efikojn de drogoj, sed eĉ se ŝia, estis en bonega fizika formo, tio estis nur parta sukceso. Mi povis vidi ĉion kiu estis okazanta#? irka? mi, sed mi ne povis movi. La croupier kaj la direktoro metis min malantaŭ la rado en la antaŭa seĝo de la aŭto. Mi vidis Elsa, drugged kaj senkonscia, kuŝis sur la seĝo apud mi, kaj viroj staris ene de ambaŭ malfermitaj pordoj. La Mercedes ' motoro estis racing, sed la aŭto ne estis movanta.
  
  
  Tiam mi rimarkis, ke unu el la viroj estis#? an? i ion sur la floorboards sub miaj piedoj. Baldaŭ post, li glitis ĉirkaŭ la aŭto kaj mi aŭdis lin diri, " Bone, ĝi estas preta preni for."
  
  
  Ĉiuj la aŭtoj brufermis fermita. La motoro estis ankoraŭ kuranta. Mia surprizita cerbo ne povis fari senton de kio estis okazanta. Malklare, kiel se mi estis en nebulo, mi vidis manon atingi tra la malferma fenestro apud mi kaj#? irado sur la Mercedes. La aŭto lurched antaŭen.
  
  
  Tiam mi konsciis ke mi estis iranta meti Elsa kaj mi en la Mercedes, premante la akcelilo al la floorboards. Nun ni estis kurado tra la mallumo, forlasita vojoj de Monako ĉe super cent mejloj en horo. Ĉe tiu akcelita rapideco, la Mercedes disfalos antaŭ ol ni iru tro malproksime, kaj ni ambaŭ estos mortigita. Kiam niaj korpoj estis malkovritaj, ĝi aspektis kiel se ni mortis kiel rezulto de superdozo de drogo. Tie estus neniu signo de murdo.
  
  
  Urĝe, li provis akiri kontrolon de sia korpo.
  
  
  Tiel ege, ni've estita bonsorta, kaj la aŭto estis en la mezo de la vojo. Sed tie estos montetoj kaj # torda? o # anta? en,
  
  
  
  
  
  
  kaj se mi ne komenci stiri la aŭton, ni devos baldaŭ estos sur la vojo. Mi provis levi miajn manojn, sed ili sentis peza. Mi provis ĝin denove. Ambaŭ manoj altiĝis multe, ŝanceliĝis, falis, kaj malrapide leviĝis denove. Ŝi povis vidi la malluma pejzaĝo morto de mimmo en la blindanta nebulo ĉirkaŭ la aŭto fenestro. Mi estis ŝvitanta, kiel mi provis levi miajn manojn kelkaj coloj al la stirrado. Tiam paro de signoj montris supren antaŭ ŝi. Mi vidis miajn fingrojn proksime ĉirkaŭ la stirrado, sed mi ne povis senti la rado sub ili. Iel mi sukcesis turni la egoismo kelkaj gradoj al la ĝusta kiel la aŭto eniris la S-kurbo. Tio estis sufiĉe por teni nin tuj. La aŭto kuris ĉirkaŭ kurbiĝon ĉe breakneck rapido kaj elĵetitaj malsupren kruta klinas.
  
  
  La vojo daŭris al grimpado. Mi povis vidi tra la aŭto fenestroj kiuj ni estis sur la rando de klifo kiu deklivis malsupren preskaŭ malkaŝe al la maro de la fino de la trotuaro. La # a? to # altegi? i al la supro de la krutaĵo, kaj tiam kuradis laŭ la kruta deklivo al la vojo kiel metala ŝelo ĉirkaŭ pafiloj. Pneŭoj kriis sur la trotuaro. Ankoraŭ malinstigita de la drogoj, mi provis koncentri sur nia sola ŝanco de supervivo: iel mi devis teni la aŭton vertikala kaj sur la vojo ĝis ĝi fine elkuris de gaso.
  
  
  Ŝajnis, ke la posta koŝmaro ne havus ambaŭ finoj. Mejlon post mejlo, la Mercedes muĝis pasinteco mallumigita vilaoj kaj dometoj, supren kaj malsupren la tordante, tordante vojoj de la Cote d'Azur. Monako estis ege malantaŭ ni. Ni kuradis laŭ la kornicoj, la aŭtovojon konektanta Monaco al Bela, kaj tiam tra la Bela mem, trankvila kaj fermita por la nokto.
  
  
  La aŭtovojo por Bela estis nivelo kun la maro-malseka, glita kaj danĝera. La malantaŭo de la Mercedes glitis de flanko al flanko. Se ni havis glitis, ni devus alteri? i en la maro. Sed la Mercedes rapidis tra Antibes. Fine, ie inter Antibes kaj Cannes, ĝi komencis perdi rapido kaj ruliĝis tra Parizo elementoj kaj elementoj. Kun grandega peno, mi turnis la stirrado, la aŭto flugis al la flanko de la vojo kaj haltis. La motoro ekhaltis. Elsa, kiu estis ankoraŭ sidas apud mi, ne movi unufoje.
  
  
  Naŭ
  
  
  La suno estis brilanta en miaj okuloj. Vendi ĝemis, tro, mordante la malantaŭo de ŝia kolo. La Mercedes estis ankoraŭ parkis sur la flanko de la vojo. La unua afero, kiun mi vidis, estis tio, ke Elsa estis portanta konsiston. Tiam mi vidis, amaso de infanoj ekster la fenestro sur Elsa flanko, premis supren kontraŭ la vitro kaj fiksrigardanta Nah kun larĝaj okuloj kiel ŝi pulvora ŝia nazo. Ŝi aspektis belegaj , kiel se ŝi ĵus vekiĝis el refreŝiga nap. Kamionoj kaj aŭtoj rapidis de sur la aŭtovojo, kaj mi rimarkis ke la plejparto de la pasaĝeroj interne streĉis siajn kolojn por akiri pli bonan rigardon ĉe ni.
  
  
  Elsa rimarkis min sidanta malsupren, metis ŝin for KD kaj lipruĝo, kaj ridetis.
  
  
  "Ĉu ni havas amuzan lasta nokto?" ŝi demandis gaje.
  
  
  Mi ne scias, kion ŝi sciis-aŭ memoris pri la lasta nokto, kiam ni estis interrompita en la kelo ŝtuparo de la kazino. La tutan nokton estis koŝmaro por mi, sed mi devas doni la von Alder virinoj krediton por unu afero-ili estis fortika.
  
  
  "Venu," mi diris, kliniĝante super mimmo nah malfermi la pordon sur sia flanko. Ŝi eliris, ĉirkaŭ la aŭton, kaj mi sekvis ŝin. "Ni devas reiri al Monte Carlo. Tiu aŭto elĉerpigis gason."
  
  
  "Sed kiel ni akiras tie?"
  
  
  "Lasu ĝin al mi," mi diris, tirante ŝin supre apud mi sur la rando de la ŝoseo. La infanoj estis # ankora? renkonti? o#? irka? ni. Li metis Elsa antaŭ li, tiel ke ŝi povus esti facile vidita de pasigado de trafiko, kaj donis thumbs-up signo al la internacia petveturista. La unua preterpasanta aŭto bremsis, kaj la ŝoforo malfermis la pordon, raslanta en la franca.
  
  
  "Monte Carlo," mi diris.
  
  
  "Oi," li diris. Elsa, kaj ŝi, kiu estis veturanta en la fronto kun la ŝoforo, revenis al Monte Carlo en kamionon plenigita kun melongenoj. La pordisto ĉe la Hotelo de Parizo ne levis brovon kiel ni eliris el la kamiono, ankoraŭ en niaj vesperaj vestoj, mansalutis kaj dankis al la kamiono ŝoforo, kaj blovegis tra la vestiblo.
  
  
  Mi lasis ŝin Elsa ĉe la pordo de ŝia ĉambro, kaj diris al ŝi por ripozi. Kiel ŝi eniris en ŝiaj ĉambroj, kaj ŝia telefono eksonis. Ĝi estis la loka agento, HAKILO, la viro, kiun mi konis kiel Chiclet. Li diris, ke mi devis kontakti mia loka HAKILO oficejo tuj akiri vokon de eksterlande. Falko estis verŝajne faranta scrambler telefona voko. Mi rapide ŝanĝis mian veston-eĉ en Monako, la tuxedo neniam altiri nedeziratan atenton - kaj iris al la HAKILO oficejo, kiu estis lokita en vilaĝo ne malproksima de la hotelo. Chicklet renkontis min ĉe la pordo kaj tiris min flanken. parolado. La loko estis rampanta kun la sama agentoj li vidis ĉe la kazino, la homoj asignita al spuri malsupren Tregor, kiam li forlasis kun siaj gajnoj.
  
  
  Antaŭ Chicklet demandis ŝin pri Tregor, ŝia patro diris Em, kio okazis al Elsa kaj min kaj demandita se ni povus renkonti la kazino direktoro kaj la croupier tuj.
  
  
  
  
  
  
  Iklet skuis sian kapon. "Mi timas, ke ĝi estos malfacile," li diris malgaje. "Ambaŭ malaperis kun Tregor."
  
  
  "Malaperis?" Mi demandis incredulously. "Kiel povus Tregor malaperas kun#? iuj#? i tiu egoismo-chasing agentoj?"
  
  
  "Ni estis alfrontita kun tre insida inteligenteco," Chiclet klarigis. "Lasta nokto, kiam Tregor forlasis la kazino, li iris reen al sia hotelo. Ni havis homoj rigardas la loko de la fronto kaj dorso. Aliaj agentoj estas rigardanta pozicioj sur vojoj gvidantaj tra la urbo kaj laŭlonge de la haveno. Sed Tregor, la kazino direktoro, kaj la croupier ĉiuj eskapis ilin."
  
  
  "Kiel ili faras ĝin?"
  
  
  Chicklet skuis sian kapon, kvazaŭ li ankoraŭ ne kredis ĝin. "La Tregor ĉambro havis balkono kun maro vido. Unufoje, en la frua mateno, helikoptero flugis super la urbo.
  
  
  Ĝi prenis Tregor de la balkono, kaj ŝajne kaptis la aliaj aliloke en la urbo, kaj flugis for. Mirinda fenomeno ."
  
  
  Ŝia patro konsentis.
  
  
  "Ni ne povas trovi ion ajn," Chiclet daŭrigis, " sed ni?? e kontrolanta supre kaj malsupren la marbordo al vidi se iu ajn aŭdis de la helikoptero. Se sekve, ili povus esti kapablaj diri al ni la direkto, ŝi iris en."
  
  
  "Kaj se ni ne trovas iu ajn, kiu aŭdis la helikoptero, ni iros reen al kie ni komencis," mi aldonis. Tiam ŝi estis kontraŭdiris de raportoj en la amaskomunikilaro ke Chicletu diris al mi, ke mi volus ricevi alvokon el eksterlando.
  
  
  Li kapjesis. "Hawk volas paroli al vi super ĉifrita drato. Mi diros al la operacianto voki ŝin reen." Li kondukis min al la oficejo de supre, kaj kiam Hawke venis al la linio, li lasis min sola.
  
  
  "Mi aŭdis vian quarry got away" Hawk diris sen enkonduko. "Plu evoluadoj?"
  
  
  "Ne," emu diris? in # anta? ol donanta emu plenan konton de mia propra sperto dum la lasta nokto.
  
  
  Falko spireksplodis. "Ŝajnas, ke vi havis proksiman vokon." Li paŭzis, kaj la dratoj inter ni zumis nelonge. Tiam li diris, " Io okazis ĉi tie ke ŝia hotelo estas parolanta proksimume, nur do vi scias. Vetas mi pensas -- pri la nekropsio de la cerbo Z1 estis pravigita. Dr. Tom ja trovis ion - malgranda mikroskopaj disko estas enigita ĉe la bazo de la cerbo. Ni ne scias, kio ĝi estas kaj kion ĝi signifas. La laboratorio uloj provas analizi ĝin nun. Kaj Dr. Tom ne povas kalkuli ekstere kiel li akiris tie. Ekzistas neniuj markoj aŭ signoj de operacio sur la kranio."
  
  
  "Ankoraŭ, ĝi devas signifi ion," mi diris.
  
  
  "Eble," Falko diris pigre. "Kiam ni trovi pli, se ni faras, mi sciigos vin. Kio estas viaj planoj nun? "
  
  
  "Mi volas provi trovi la helikoptero kaj la monon post tio," emu diris al ŝi. "Amba? estas # ver? ajne # ankora? ie en la areo. Mono povas konduki min al iu kiu estas ĉe la fonto de ĉiuj tio ĉi. Ajna vojo, tio ĉi estas la nura promesante gvidi mi havis tiom multe ferret."
  
  
  "Jes, bone, bone ĉasado," Falko diris , kaj pendigis.
  
  
  Chiclet estis atendanta por mi en la malsupra etaĝo ĉambro plenigita kun viroj, kiuj estis parolanta rapide sur la telefono en la franca kaj la itala. Unu muro estis kovrita per granda mapo montranta Monako kaj la ĉirkaŭa Egoismo landoj de la Golfo de Liono, sur la franca marbordo en la okcidento, al la Golfo de Ĝenovo sur la itala marbordo en la oriento. Koloraj pingloj estis alligita al la mapo ĉe diversaj lokoj ekstere de Monako.
  
  
  "Mia agentoj estas faranta iun progreson," Chiclet diris, kapjesante al la homoj sur la telefono. "Vi vidas," li indikis al la mapo sur veo, " ni estis kontaktanta aŭtoritatoj en urboj laŭ la marbordo en ambaŭ direktoj por demandi al lokaj loĝantoj se ili aŭdis de helikoptero dum la nokto. Nun ni estas komencanta akiri reen vokoj kun rezultoj ."
  
  
  "Ajna pozitiva respondo?"
  
  
  "Feliĉe, jes," Chicklet diris, kondukante min al muro mapo. Li indikis al la pingloj. "Tiel ege la ferret ni havis raportoj de Saint-Raphael Frejus kaj kiu estis aŭdita de helikoptero. Raportoj de la oriento, trans Italio, estas negativa. Ŝajne, ĉi tiuj homoj estis estrante okcidento. Nun ni estas koncentrantaj sur la marbordo por Frejus. Li ridetis. "En la proksima estonteco ni estos kapablaj diri precize kiu, kie ili iris."
  
  
  Ŝi rigardis la mapo. Okcidenta de Frejus, laŭ la kurbiĝanta marbordo, estis Saint-Tropez, Hyeres, La Seine, kaj pretere ke Marsejlo. Sed kio alia kaptis mian atenton en la mapo, estis grupo de insuloj kuŝas en d'hiere, de la marbordo, mezvoje inter Frejus kaj Marseille. Mi komencis pensanta.
  
  
  "Rigardu, Chicklet," mi diris, " ĝi estas tre grava ke mi akiras helikoptero kaj piloto tuj. Ĉu vi povas aranĝi tion?" "
  
  
  "Kompreneble. Ĝi prenos iun tempon, sed lasu min fari vokon."
  
  
  Li uzis unu el la telefonaj nombroj kaj revenis, kapjesanta. "Tie estos helikoptero rajdo#? i tie ene de horo. La nen estos flugita per unu tra niaj agentoj en Bela. Li rigardis min questioningly. "Ĉu vi havas planon?"
  
  
  "Kiom ŝi estas koncerna," mi diris, " ĉi tiu helikoptero didn't iras tre ege - ĝi neniam planita, ĝi neniam povus. Mia konjekto estas ke ĝi surteriĝis ie proksime kie la egoismo povus esti kaŝita, kaj ke mono kaj homoj # ver? ajne estos translokigita de tie? i-nokte."
  
  
  "Elsendita?" Chicklet demandis, konfuzita. "Por kio?"
  
  
  Ŝia, li tiris la ŝultrojn. "Mi pensas, ke la via estas kiel bona kiel mino. Sed mi pensas, ke ili devos uzi speedboat."
  
  
  "Rapida boato!" ekkriis Chicklet. "Kompreneble. Kiu estus evidenta afero fari. " v? Indikante la mapo, li aldonis ," Kaj ke faras min pensas ke eble la bruo
  
  
  
  
  
  
  
  La cutter ni serĉas povus esti kaŝita ie en ĉi tiuj insuloj, en D s lair.'Ersa aŭ sur la marbordo. Kien ajn? i estas,? i estos pli facila por detekti la egoismo de alia helikoptero, kiu estas fluganta malalte, ol de la tero."
  
  
  Chicklet konsentis kun mia rezonado. Dum ni atendis la helikoptero alveni, mi vokis Elsa ĉe la Hotelo de Parizo kaj diris al ŝi, ke mi estus ligita por momento en iu afero, sed mi volis ke ŝi atendu min tie.
  
  
  "Mi estis tuj surprizi vin," ŝi diris, pouting. "Mi glitis en via ĉambro, sed vi ne estis tie. Estas vi certe vi?? e faranta komercon? "
  
  
  "Nur restu kie vi estas, ĝis mi akiri tie. Ĝi povus esti poste # hodia? # a?? i-nokte. Tiam ni havos multe de tempo por surprizoj ."
  
  
  10
  
  
  Pro tio ke ĝi ne estis praktika por altiri tro multe da atento en Monako, Chiclet veturigis min tra la urbo al loko en la montetoj, kie ni atendis de helikoptero. Antaŭ ol ni lasis la oficejon, ni ricevis novajn raportojn ke ni havis ne aŭdis ununura helikoptero okcidente de Frejus dum la nokto. Ĝi aspektas kiel li povus havi konjektis - li prenis kovrilo en helikoptero ie apude.
  
  
  "Nun atentu," Chicklet konsilis maltrankvile. "Vi surmetas't scias kion#? anco vi?? l # viza? o."
  
  
  Li kapjesis al ŝi. Mia fidela Luger, Wilhelmina, sidis snugly en mian ŝultron pistolujo, kaj mia Hugo stiletto estis en ĝia propra glavingo sub mia jako maniko, preta al printempo en mia mano ĉe la plej eta movado de mia brako. Li ne aparte zorgas pri la probablecoj.
  
  
  Baldaŭ li alvenis per helikoptero, kiun ni atendis. Ĝi estis UH-1 Huey helikoptero. Chicle enkondukis min al la piloto, juna Franco nomis Marcel Nome de Clement, granda, maldika, desmelenada viro, kiu ridetis facile.
  
  
  Chicklet instruis lin por sekvi miajn ordonojn kaj avertis lin, ke la laboro povus esti danĝera.
  
  
  "Mi ne zorgas pri danĝero, Chicklet," la piloto certigita egoismo. "Vi scias, kion."
  
  
  Li grimpis en la chopper, sed antaŭ ol ni eltiris, Chicklet faris unu cirkviton de la ŝipo por certigi, ke ĝi estis en perfekta laboranta ordon en la salono. Tiam li mansalutis nin ekstere. Marcel estis sidanta en la nazo de la helikoptero, kaj ŝia seĝo malantaŭ li estis puŝita reen tiel ke mi povus vidi klare de sube tra la potenca binokloj Chiclet estis donita al mi.
  
  
  Ni estrita okcidente laŭ la marbordo. Post kiam ni pasis Frejus, Marcel flugis malalte-restanta, dum li kaj mi kombis la tero en truo por ajna signoj de loko kie helikoptero povus esti kaŝita. Ni pasis kelkaj lokoj kun densa foliaro, kaj aliaj lokoj kie tie estis depresioj en la rokoj - lokoj, kiuj povus esti kaŝitaj de helikoptero-sed mi ne povis trovi io ajn kiu indikus ke neniu el ili estis ŝirmejo. De tiam, ni vojaĝis la tutan vojon malsupren la marbordo de Monako al punktoj ege pretere Frejus, kie helikoptero raportoj estis eniranta en la nokto. Grupeto de insuloj Mensogoj-d'Jer estis videbla al la sudo.
  
  
  "Ni iru fari svingo tie," li vokis al Marcel, montrante al la robo.
  
  
  Li kapjesis kaj turnis la helikoptero ĉirkaŭ. Ni baldaŭ flugis super la insuloj kaj faris alian pasi ĉe malalta alteco super la tereno. La binokloj permesis al mi akiros proksiman-supre vido de ĉio malsupre, inkluzive de kelkaj el la loĝantoj de la insulo, kiu farmita Vesely al ni, sed ni vidis neniun signon de la disdegna helikoptero.
  
  
  "Kio nun?" Marcel demandis? irka? la kajuto.
  
  
  "Mi ankaŭ povus preni nin reen," mi diris malvolonte.
  
  
  Marcel turnis la helikoptero por reveni al la bordo. Li estis ankoraŭ studas la areo kun lia binokloj, kiam li rimarkis malgranda, malhela makuleto en la maro. Kiam ŝi temigis nen, ŝi vidis, alia malgranda insulo, roka kaj dezerta, krom por kelkaj arboj kaj maldensa subkreskaĵaro. Ĝi estis tiel malgranda ke ĝi ne estis rimarkebla sur la mapo en Chicklet s office. Tamen, ĝi estis ankoraŭ sufiĉe granda - ie ajn de unu mejlo al kvadrata mejlo kaj duono-por helikoptero al lando, kaj estis ankaŭ ege # sufi? e for kun rusa Prezidanto Vladimir Putin por esti bona kaŝejon.
  
  
  Ŝi frapis Marcel sur la ŝultro kaj indikis al la insulo. "Kio estas tiu loko? Ĉu vi konas lin?"
  
  
  "Ĝi estas vokita' Satano Roko, '"Li diris, "'Diablo Roko' - la nomo donita al emuo de la franca submondo, kiu uzis ĝin antaŭ multaj jaroj kiel transita punkto por armiloj kaj drogoj eniranta la lando. La potenco de la ih gazetara konferenco aktiveco. Kun la ferret kun ili, ĝi estis forlasita, krom, kiel mi aŭdis ŝin diri, por kolonio de ratoj infesting la loko. Ili diras, ke la ratoj alvenis tie longe post ŝiprompiĝo, kaj la ferrets breditaj kun ili ."
  
  
  "Mi pensas, ke ni devus preni pli proksiman rigardi#? i tiu," mi diris.
  
  
  "Ĉu vi opinias, ke nia popolo povas # ka? i tie?" demandis Marcel dube.
  
  
  "Tio estas ebla. Ĝi estas nur ebla.
  
  
  Marcel turnis la helikoptero reen al la maro. Ni pasis Li d er denove kaj daŭre suda. Kiel ni alproksimiĝis al Satano Roko, mi povis vidi kio malhela kaj malpermesanta loko ĝi estis, kun nenio pli ol stako de nigra rokoj kiuj elstaris el ĝiaj flankoj, kaj kio-kie - kelkaj maldikega arboj kaj flikrimedojn de zono ... alta broso.
  
  
  
  
  
  
  
  Marcel malaltigis la helikoptero ĝis ni # tu? i malsupren sur la arbopintoj akiri malrapida cirkla vido de la insulo. Kiel ni alproksimiĝis al la tero, mi vidis centojn da grandaj nigraj ratoj, startled de la sono de nia motoro, rapide diskuradis? irka? la rokoj.
  
  
  "Ĉu vi vidas ion?" Marcel demandis.
  
  
  "Ratoj," mi diris. "Rato nombroj".
  
  
  Ni havis preskaŭ kompletigis nian rondon, kiam li subite ekvidis tra la binokloj. Ĝi estis brila ekbrilo de lumo, la reflekto de la suno sur metalo sub unu el la granda roka outcrops en la centro de la insulo. Ĝi povis esti kaŝita de helikoptero.
  
  
  Li diris al Marcel, kion li vidis kaj demandis egoismo iri ĉirkaŭ la loko denove.
  
  
  Li kapjesis kaj klinis la helikoptero, kaj ni komencis marŝi reen al nia celloko. Marcel flugis tiel malalte, ke ni preskaŭ maltrafis la treetops sube. Mi celis mian manumbutonojn ĉe la punkto kie mi pensis, ke mi vidis ion, kaj mi estis koncentranta tiel forte, ke mi eĉ ne pensas pri la danĝero ĝis Marcel kriegis. Subite ŝia, mi sentis la helikoptero svingiĝi kaj tremi.
  
  
  En la sekva dua, ni estis frapita per bombardo de kugloj kiu kraŝis en la helikoptero de malsupre, frakasis la vitra ŝildo de la kajuto, penetris la metala korpo de la helikoptero, kaj kraŝis en la motoro. Kiam mi kaŭriĝis malantaŭ la fiakro, mi vidis kvar aŭ kvin homoj pafado ĉe ni,? irka? la levita mitraletoj de la supro de la rokoj.
  
  
  "Marcel!" li kriis ŝi, kaptante Egoismo de la ŝultro: "Akiri nin ekstere de ĉi tie."
  
  
  Kiam li turnis sin al mi en sia seĝo, ŝia, li vidis, ke egoismo estas vizaĝo estis sanga masko. Li provis diri ion, sed nur la sango fluis de la rta. Egoismo estas la fermitaj okuloj, kaj li falis flanken el sia sidloko. Ŝi estis ekkaptita de sia pistolujo de Wilhelmina Po, sed antaŭ ol ŝi povis celo kaj fajro ĉe la homoj malsupre, la helikoptero estas motoro eksplodis en grandega flamanta fajro. La aŭto rapidis al la maro, akompanita fare de giganta tavolo de flamoj kaj fumo.
  
  
  La malalta altitudo savis mian vivon. Li ŝovis la luger reen en ĝia pistolujo kaj saltis tra la malfermita pordo eviti la nekaŝema fajro antaŭ ol la helikoptero kraŝis en la akvo. La fajro kaj fumo ĉirkaŭ la helikoptero blokita min de estanta vidita de la homoj, kiuj pafis nin malsupren. Kiam mi aperis, mi trovis min mem # ankora? # ka? i de la okuloj de tiuj sur la insulo, flamanta helikoptero ankoraŭ flosanta sur la surfaco de la maro, inter mi kaj la tero.
  
  
  Mi rapide kalkulis la distancon al la insulo, plonĝis profunde, kaj naĝis subakve, ĝis mi sentis, ke miaj pulmoj krevis. Li tenis naĝado ĝis li fine batis kelkajn rokoj. Palpante lian vojon supre la rokoj colo post colo, li fine rompis tra la surfaco de la akvo sen sono. Konservante nur lian kapon super la akvo, li premis sin kontraŭ la rokoj kaj glutis aeron. Kiam ŝi estis kapabla spiri normale denove, ŝi singarde levis sian kapon kaj ĉirkaŭrigardis.
  
  
  # Bon? ance, kiel li esperis, li estis bone for de la helikoptero kraŝo ejo. De tiu punkto sur, li ankoraŭ povus vidi la bruligitajn restaĵojn de la helikoptero ŝvebas sur la tero. Li rigardis kiel pluraj homoj kiuj vizitis la insulon ekiris sur kaŭĉuko rafts kaj naĝis al la restojn. Ŝi vidis ilin tiri el Marcel korpo kaj metis Odino estas egoismo sur la flosoj. La viro estis tiam serĉis en la akvo ĉirkaŭ la derompaĵo. Ili evidente vidis du virojn en la helikoptero, kaj la infanoj esperis trovi mian korpon. Ĝia provis teni al la malalta-restanta B & nb kaj restas parte ŝirmita per ŝtonoj ĝis ili rezignis pri la serĉo.
  
  
  Kiel la viroj naĝis reen al la insulo, smoldering amaso de metalo, kiu havis iam estis helikoptero sinkis sub la akvo. Li gluiĝis al la rokoj ĝis la viroj tiris siajn ka?? uko flosoj sur la bordon kaj revenis al la centro de la insulo. Li nelonge konsiderita iranta malsupren al la plaĝo por unu el la rafts por provi reveni al la ĉeftero. Sed tiam li memoris, la urĝeco de sia komisio. La homoj sur la insulo, kaj la monon ili prenis el la kazino, povus konduki min al io esenca.
  
  
  Li atendis ĝis la lumo komencis forvelki, kaj tiam provis transiri la insulo por taksi la situacion.
  
  
  Ĉirkaŭ kion mi observis, ĝi aspektas kiel la viroj estis provizore uzante la insulo dum atendanta por ih esti reprenita de boato ĉe noktiĝo.
  
  
  11
  
  
  Post alia horo, la vespera suno komencis starigis, kaj mi sentis min sekura rampanta trans la rokojn por sekigi ekstere en la varma vento, kiu blovis el la sudo. Mi havis nur estis fiksita malsupren de sur la rokoj kaj estis sternite sur la mallarĝa kornico, kiam mi sentis, ke io mola falo sur mia maldekstra kruro. Mi saltis supren kaj trovis min mem fiksrigardanta en la sango-ruĝa beady okuloj de granda nigra rato, kiu havis ŝajne forfalis de alta roko. Ŝia egoismo piedbatis lin, skuis lin, kaj ĵetis lin flanken, ĵetante rokon.
  
  
  Tiam li aŭdis mola kriojn ĉiuj ĉirkaŭ li. Li rapide ekstaris kaj vidis dekojn de brila unblinking okuloj. Malvarma tremeto kuris malsupren mia spino, kaj mia mano instinkte atingis por Wilhelmina estas Luger.
  
  
  
  
  
  
  Mi ne zorgas ke la pafo kondukus al homoj sur la insulo rigardanta por mi.
  
  
  Sed la ratoj ne ataki. Anstataŭe, ili kuris tien kaj reen nervoze, squealing mallaŭte kiel iliaj ungoj skrapis la surfacon de la rokoj. Mi subtenis for singarde, tenanta miajn okulojn sur la homamaso, ĝis mi sentis malfacile, ronda metala objekto sinkas en mia reen inter miaj skapoloj. Akra voĉo implikiĝis: "Nur restu malfermita ĉi tie!"
  
  
  Mano etendis de malantaŭ min, kaj prenis la luger . Tiam viro - ĝi estis la kazino croupier po-paŝis antaŭ min. Li estis tenanta snub-nosed .38 en unu mano kaj mia Luger en la aliaj. Li kapjesis al mi ... "Ni pensis, ke vi eliris el la helikoptero viva. Ni volis vin. Iru, iru."
  
  
  Li klinis sin kaj prenis pecon de ligno kiu estis evidente estis trempitaj en benzino. Li lumigis Odino estas egoismo fadeno tiel ke ĝi iĝis flamanta torĉo, kaj mansalutis ĝin malbari vojon tra la svarmo de ratoj kiuj estis freneze rapide diskuradis for en la undergrowth.
  
  
  Ni grimpis pli supren la insulo klifoj ĝis ni atingis la grandan ledge, ke ŝi rimarkis de aero provanta. La croupier svingis sian pafilon kaj puŝis min antaŭen en granda, kavigita-el la kaverno. Flamanta torĉoj estis instalita en cirklo ĉirkaŭ la enirejo al teni ekstere ratoj, kaj la sankta Sinjoro lumigita de la helikoptero interne. Tie estis aliaj viroj - kazino direktoroj Tregor kaj la viro, kiu kaptis Elsa sur la ŝtuparo al la kazino kelo. Li konjektis ke ĝi devas esti la unu kiu pilotis la helikopteron.
  
  
  La aliaj rigardis al mi, sen multa intereso, sed la kazino direktoro kapjesis al la croupier: "Serĉi lin, ligi lin supre, kaj teni okulon sur li."
  
  
  La croupier, ankoraŭ tenante la pafilon, paŝis ene de la helikoptero kaj tiris el paro de longoj de ŝnuro. Tiam li puŝis min pli profunden en la kavernon. Mi levis miajn manojn, kiam li komencis ser? i min, tiom li perdiĝis la stiletto, Hugo, muntita sur printempo en la manikoj en la maniko de mia jako. Post la serĉo, li devigis min etendos sur la tero, liganta min forte per ŝnuro.
  
  
  Ni devos atendi. Ĉe ĉi tiu punkto, kun la croupier staranta apude kun pafilo kaj rigardis min, mi estis senpova. Sed mi ankoraŭ havis Hugo ĝis mia maniko.
  
  
  Ĝi estis akiranta malluma ekstero. De tempo al tempo, iu#? irka? la viroj prenus binokloj kaj # tor? o kaj iri eksteren. Ĝi ne prenis min longa por realigi ke ili estis atendanta por ih esti prenita de la insulo. Mia komenca teorio ŝajnis ĝusta - ih estis iranta kapti la boaton.
  
  
  Horo aŭ pli pasis antaŭ ol unu el la rigardantoj kriis, kaj la aliaj, kun la escepto de la croupier, kiu estis ankoraŭ gardis min, rapidis for. Mi uzis la momenton, kiam mia captor atenton provizore estis distrita al la periodo de la printempo en la glavingo. La stiletto tuj glitis en mia dekstra mano. Mi devis tranĉi la ŝnurojn rapide. Mi havis nur sukcesis tranĉi la ih kaj libera miaj manoj kiam la tri viroj rapidis reen al la kaverno.
  
  
  "Li estas ĉi tie," la direktoro kriegis. "Bone, faligi la helikoptero kaj revenos por vi."
  
  
  "Kiom mi scias, ke vi revenos?" la negocisto demandis suspekteme.
  
  
  La direktoro prenis grandan aluminio valizon de la helikoptero. Li metis sian egoismon sur la planko de la kaverno kaj kapjesis al la flanko. "La mono ankoraŭ estos tie. Ni revenos."
  
  
  Ĉiuj la viroj komencis pu? i la helikoptero ĉirkaŭ la kaverno. Dum ih atenton estis distrita, ŝia, mi ruliĝis sur mia flanko kaj arka mian korpon reen tiel ke miaj manoj povis atingi la ŝnurojn kiuj ligis miajn krurojn. Ĝi baldaŭ estas liberigita kaj revenis al ĝia originala pozicio, mi restas ankoraŭ, provante labori miaj brakoj kaj kruroj malantaŭ mia dorso restarigi sangan cirkuladon. De tiam, homoj havis puŝis la helikoptero ĉirkaŭ la kaverno, kaj la croupier estis reen sur mia flanko. La aliaj tri voĉoj kreskis malforta de malproksime.
  
  
  Mia gardanto ekrigardis min nelonge. Tiam li elprenis cigaredon el sia poŝo kaj ekbruligis alumeton. Mi faris movon, saltis al miaj piedoj, kaj kuris al li, stiletto en la mano. Li ekbrilis de la tranĉilo ĉe la terurita homo vizaĝo, tiam zorgeme enbatis la klingo en la egoismo de vivo, kaj kun sia libera mano kaptis la pafilon.
  
  
  Anstataŭ obei min, li malsaĝe levis sian pafilon al fajro. Ŝi estis ponardita per la emu-a stiletto en la vivo, kaj li duobligis super sen sono, la lumigis cigaredon ankoraŭ pendanta de liaj lipoj. Egoismo ne planas mortigi ŝin, sed li lasis al mi neniun alian elekton.
  
  
  Egoismo kaptis la .38 kaj lia luger, kaj rapide kuris al la aluminio valizo. La seruro kaj malfermis la kovrilon krevis malferma. Tie, en la malforteco torchlight, li rigardis la du milionoj da dolaroj enen.
  
  
  Ŝi evoluigis malgranda plano por ĉi tiu mono kun ili ferrets kiel la direktoro metis la valizon kaj mi sciis ke ĝi estis tie. Egoismo haste komencis porti ĝin eksteren. Li elgajnis supre staploj de kalkuloj kaj plenigis la fundo de la valizon kun grandaj rokoj de la kaverno planko. Tiam mi metis mantelon de kalkuloj ne pli ol kelkaj cent dolaroj sur ĝi.
  
  
  
  
  
  
  rokoj. Ŝia valizo brufermis fermita kaj lasis sian egoismon en ĝia origina loko.
  
  
  Li ankora? povus # a? di la vo? o de la aliaj homoj en la distanco kiel li rapide disbutonis lia ĉemizo, plenigita la mono interne, kaj butonumis ĝin denove. La du milionoj da dolaroj sur mia brusto estis mallerta, sed malgraŭ la pezo de ĝi, mi iris reen al la mortinta ŝakristo, kaptis Egoismo de la kolumo kaj trenis lin tra la kaverno kaj ekstere en la strato.
  
  
  La aliaj tri viroj estis ankoraŭ laboranta kun la helikoptero sur la alia flanko de granda, plata kornico de roko. Li frapis ĝin en la kontraŭa direkto, trenante la kadavron kun li ĝis li atingis kelkajn profundajn bush kie li povis kaŝi la egoismo. Tiam li rampis reen en la roko al la pli alta tero, de kie li povis rigardi, kio okazas malsupre.
  
  
  La plenluno lumigis la scenon klare. De nun, ili havis puŝis la helikoptero en la maldensejo. Unu de la viroj, la piloto, grimpis en kaj starigis la ĉefa rotor klingoj en moviĝo. La helikoptero komencis grimpi, sed kiam ĝi estis kelkaj piedoj de la tero, la viro saltis el. La virabelo helikoptero subite eltiris, rapidis for de la krutaĵo, kaj plonĝis en la malhelaj akvoj malsupre. Ĝi sinkis sen spuro.
  
  
  Dume, la kazino direktoro reiris al la kaverno. Li elkuris, portanta valizon kaj krieganta. Ŝi klare aŭdis la voĉojn de viroj kie ŝi kaŝis, kaj aŭdis la lernejestro kriegi, " Li eskapis! Ĉi tiu ulo rompis libera kaj kuris for! Li prenis Georges kun li! "
  
  
  "Mono? Mono? " kriis Tregor en reŭmatismo. "Estas la monon sekure?"
  
  
  La direktoro fiksas la valizon sur la tero, kaj la tri el ili amasi? i? irka?? i, kiel li malfermis ĝin.
  
  
  "Ĝi estas ĉi tie! Li estas ankoraŭ tie! "Kio ĝi estas?" li ekkriis. Kiel mi esperis, ke li ne prenis la tempon por ekzameni la mono malantaŭ la pinta tavolo de monbiletoj, ĉar la pezo de la ŝtonoj estis malglate egala al la pezo de real banknotes.
  
  
  "Venu sur!" Tregor kriis. "Ni forlasu ĉi tiu damnita insulo."
  
  
  Tri el ili komencis iliaj brilantaj torĉoj. Respondo signalo venis de la fino de la insulo, kaj la giganta searchlight estis turnita sur. Tiam mi vidis, ke anstataŭ boato, ih prenus for hidroplano. Li taxied proksime al la rokoj kaj atendis tie, resaltiganta supren kaj malsupren. Kiel homoj komencis malsupreniri al la aviadilo, mi povis aŭdi ilin meditanta pri mi.
  
  
  "Kie do vi pensas, ke tiu ulo kaj Georges iris?"
  
  
  "Li verŝajne faris Georges iri malsupren Odin ĉirkaŭ la flosoj tiel ke li povus reveni al la metropolo."
  
  
  Li restis, kie li estis, rigardante ĝis ili atingis la finon de la insulo, ludis ludo de unu ĉirkaŭ la rafts, kaj naĝis al la aviadilo. Li ne sentas sekura ĝis ili suriris kaj la aviadilo ekflugis kaj malaperis en la nordo.
  
  
  Li esperis, ke ili ne trovi ekstere ke # preska?#? iuj la mono estis for ĝis ili akiris al ilia celloko. De tiu tempo, ĝi estus danĝera por ili por reveni, ĉar ili ne povis esti certa, ke mi havis ne atingis ekstere al rusa Prezidanto Vladimir Putin reveni al la aŭtoritatoj. Mi ankoraŭ ne estis proksima al solvado de la kazo, sed mi almenaŭ sukcesis malsukcesigi ih s planoj.
  
  
  Dek du
  
  
  La luno iris malsupren abrupte post kiam la aviadilo forlasis. Ĝi estis tiel malluma, nun ke mi # apena? povus vidi mian manon antaŭ mia vizaĝo. Li provis trovi la croupier la korpo, kie li lasis ĝin en la arbustoj, sed en la mallumo estis neebla tasko. Tiom multe kiel mi malamis la ideon de elspezanta la nokton sur ĉi tiu rato-infestado insulo, mi sciis, ke ĝi estus tro riska vadi al la rando de la bordo en la mallumo por trovi Odin#? irka? la # ka?? uko flosoj. Li decidis reveni al la kaverno, kie unu paro de torĉoj, ke la viroj devis starigi ankoraŭ estis brulanta.
  
  
  Kiam mi reiris al la kaverno, mi kaptis an armful de seka kisto kaj prenis ĝin kun mi. Ŝi registras seka broso en la flamanta torĉoj ĝis la flamoj kreskis malforta, dum ŝia kaŭriĝis ĉe la enirejo. Ĝi estis la nura maniero konservi la svarmanta ratoj ĉe golfeto, sed ih ankoraŭ povus vidi ŝiajn okulojn glinting en la fajrolumo preter la kaverno. Li tenis sian Luger en lia mano, kaj kvankam li estis laca, li ne kuraĝis doze ekstere por timo ke la ratoj volus akiri pli aŭdaca kaj atako.
  
  
  Ĝi ŝajnis kiel senfina kvanto de tempo restis ĝis tagiĝo. Li estis sur liaj piedoj kaj preparante por iri malsupren al & nb ĉe la unua lumo. Ŝi estis konfirmita, ke la mono daŭre estis butonumita ĝis sub sia ĉemizo, kaj tiam, portanta brulantan torĉon por timigi for la ratoj, ekiris. Tamen, antaŭ ol ŝi, movis malsupren de la rando de la insulo,#? ia kontrolis la broso trovi la croupier la korpo. Ŝia korpo ne estis trovita. Tie estis nura egoismo skeleto kun pura ostoj. La ratoj laboris en la mallumo.
  
  
  Mi haste turnis sin kaj rapidis malsupren tra la arbustoj dum la ratoj scurried ekstere de mia vojo antaŭ mi. Li ĵus atingis la finon de la insulo kaj estis rigardanta por Odin ĉirkaŭ la flosoj kiam li aŭdis zumadon soni ĉirkaŭ la akvo. Kiam mi rigardis supren, mi vidis grandan blankan krozŝipo rondiranta proksimume kvarono de mejlo for. Unue ŝi, pensis, ke homoj estis ĉirkaŭe en la nokto
  
  
  
  
  
  
  Li revenis por provi trovi min kaj la monon, sed kiam li trankviliĝis iom, lia vidis, ke la krozŝipo estis polica boato ĉirkaŭ Monako. Li rapide maldungis plurajn pafojn en la aero de la Luger.
  
  
  La krozŝipo aŭdis mian signalon, kaj tuj turnis sin al la bordo. Kiam ĝi falis ankro, tri viroj mallevis la boaton kaj remis al kapti min. Ŝia patro estis surprizita por vidi ke unu el la viroj ĉirkaŭ ŝi estis Chiclet. Kiel ĉu li scias kie trovi min?
  
  
  "Bone," Chicklet salutis min, " vi estas ankoraŭ viva. Ni preskaŭ rezignis sur vin, sed vane. Diru al mi, kio okazis?"
  
  
  Ŝia mallonga malkovrita emu eventoj kaj montris emuo la enspezoj. Antaŭ ol lasanta la insulo, ni grimpis sur la rokoj kaj malaltigis la stickman la skeleto al la boato. Tiam ni velis for, lasante Satane Roc kun#? ia ronĝulo kolonioj.
  
  
  Kiam ni estis sur estraro la krozŝipo kaj revenanta al Monako, Chiclet diris al mi, kiel li trovis min. "Antaŭ ol vi kaj Li demetis en la helikoptero hieraŭ," li diris, " mi metis la beeper en la malantaŭo de la helikoptero. Ĝia akiranta signalon de ili ferret kiel vi deprenis. Kiam vi ne reveni post noktiĝo, ŝi estis atentigita al la policano kaj demandis forlasi la boaton ĉe tagiĝo. Ni sekvis la pager signalo kaj ĝi gvidis nin al#? i tiu punkto, ne malproksime de la insulo, kie ni trovis la helikoptero subakve. La sono ankoraŭ funkcias. Sed mi devas diri, mi timis, ke vi estis mortinta, kiam mi konsciis vi volas prenita la helikoptero eksteren al maro.
  
  
  "Mi sentas tre bedaŭras por Marcel," Chicletou diris al ŝi. "Li estis bona piloto kaj kuraĝa viro."
  
  
  Chicklet kapjesis. "Mi bedaŭras, ke tro. Sed li sciis la riskojn, nur kiel la ripozo de ni."
  
  
  Kiam ni alvenis en Monte Carlo, Chicklet faris aranĝojn por reiri al la kazino estas mono, kaj#? ia # ankora? foje nomita Hawke'eksterlande tra ĉifrita telegrafo ĉe la egoismo oficejo. Mi diris al Hawk, kio okazis kaj kiel mi akiris mian monon.
  
  
  "Bone," Falko diris, pli sincere ol mi pensis, " almenaŭ ĝi ne iras kontraŭ ni. Se la modelo daŭras kiel ĝi havas en la pasinteco, nova evoluo estas probable okazi en la proksima estonteco. Kaj la Kromnomo ...
  
  
  "Jes, sinjoro?" Mi demandis ŝin.
  
  
  "Mi volas ke vi # malstre? i por tago aŭ du, akiri iom da ripozo." Li paŭzis, kaj aldonis krude, " Tio estas ordo. Mi reiros al vi."
  
  
  Antaŭ ol ŝi povis respondi, li pendigis.
  
  
  La polico jam movis la croupier estas restaĵoj de la loka morgue, kaj la mono estis estanta revenis al la kazino. Mi havis nenion alian por fari en la HAKILO oficejo. Mi diris al Chicklet mi estis iranta reen al la hotelo por dormi.
  
  
  Kiam mi alvenis, Ilza estis atendante min en mia ĉambro. Komence, ŝi ŝajnigis esti koleraj kun mi, sed kiam ŝi rimarkis kiom laca mi rigardis, ŝia ludema irritability turnis al la simpatia maltrankvilo.
  
  
  "Malriĉa Dumplink," ŝi cooed, " vi aspektas terura. Kion vi faras?"
  
  
  "Ĝi estis tute - nokta komerca # renkonti? o," Ay diris al ŝi, demetante sian jakon kaj kravaton. "Nun mi devas bela varma duŝo kaj longa dormo."
  
  
  "Kompreneble, Dumplink," ŝi diris. "Vi estas prirabi. Mi preparos por vi poste.
  
  
  Antaŭ ol ŝi povis protesti, ŝi malaperis en la banĉambro kaj turnis sur la # du? ejo.
  
  
  De la tempo mi ŝanĝis en mia robo, la banĉambro estis plena de vaporo. Elsa eliris, roza-cheeked, puŝis min en la duŝejo, kaj fermis la pordon.
  
  
  Mi viŝis ĉiun centimetron de mia haŭto kaj haro kun varma akvo, tiam lavi ĝin ekstere kun glacia duŝo. Tiam li ligis freŝa tukon ĉirkaŭ sia talio kaj iris reen al la dormoĉambro. Elsa havis tiris la portitaj malsupren sur la lito kaj sidis apud ŝin.
  
  
  "Stre? i ekstere sur via vizaĝo," ŝi ordonis, karesante la lito. Kiam mi hezitis, ŝi donis al mi iom da puŝo. Kiel ŝia edzo etendis sur la lito sur lia stomako, ŝi skuis de la tukon kaj diris: "Relax, mi estas donanta vin # masa? o."
  
  
  Ŝi prenis el malgranda botelo de citrono-odora? mira? o al ŝi estus alportita de ŝia ĉambro. Tiam ŝi demetis sian robon, straddled mia korpo, kaj komencis apliki locio al mia dorso kaj ŝultro klingoj. Ĝi estis adstringa solvo kiu unue faris mian haŭton tingle kaj tiam sendita profunda, trankviliga varmo al miaj muskoloj.
  
  
  "Kio estas tiu afero vi?? e uzanta?" Mi demandis, turnante mian kapon por rigardi Elsa, kiu jam kliniĝis super mi, por ĉiam.
  
  
  "Ĝi estas malnova hejmo rimedo de Alden," ŝi respondis. "Garantiita por produkti pozitivajn rezultojn."
  
  
  Ŝin karesantaj manoj karesis mian karnon kiel resanigo balzamon, movante supren kaj malsupren kiel facile kiel#? ia varma, dolĉa spiro super mia tuta korpo. Tiam Elsa alvenis malsupren sur ŝiaj genuoj kaj ordonis min al ruliĝi super.
  
  
  Ŝi turnis sin al ŝia vizaĝo kaj benko gazetaro inter ŝiaj kruroj disvastiĝis. Ŝi komencis lubriki la fronto de mia korpo,#? ia lumo fingro movanta movadoj de mia brusto al mia stomako, al mia ingveno, al la flankoj de miaj kruroj, al mia piedfingroj. Kiel ŝi klinis sin al mi, sia mola hararo brosis kontraŭ mia nuda karno, kaj mia nazotruoj plenigita kun egoismo-odora parfumo. Por longa tempo, ĝi ŝajnis ke ŝi estis laboranta kun intensa koncentriĝo, preskaŭ hipnó, tico, sed baldaŭ ŝi rimarkis, ke ŝia spirado estis pli rapida, kaj ŝia karno estis malseka kaj tremanta.
  
  
  Li levis sian kapon kaj rigardis Nah. Ŝiaj okuloj estis larĝe kaj ŝiaj dentoj estis nudigis.
  
  
  
  
  
  
  ili estis forlasita tiel ke la pinto de ŝia rozkolora lango estis malkovrita. Li premis sian buŝon al lia, ruliĝante ŝin sub li. Ŝi arkigis koksoj streĉita. Ni renkontis kaj silente eniris en, kaj ĉe la sama momento, sen vortoj, ni atingis la kulminon.
  
  
  Mi estis pli dormis ol veka kiam niaj korpoj disiĝis. Ŝi staris apud la lito, tenante la robon en siaj manoj. Sed kiam ŝi kliniĝis kaj kisis min, ŝia, mi sentis, ke mia korpo memoras denove, kaj ĝi estis preta kaj malsataj por pli. Ŝi ridis mallaŭte ĉe mia ekscito kaj flustris: "mi forgesis diri al vi, Dumplink, ke foje ĉi-tio von Alder medicino ankaŭ funkcias kiel afrodiziigaĵo." Ŝi kisis min. "Dormi," ŝi flustris.
  
  
  Ŝia dormo daŭris dudek-kvar horoj, kaj eble daŭris pli longe, se ĝi ne estis por mia nura dissendo telefono sonoras. Ĝi estis Hawke'.
  
  
  "Mi esperas, ke vi havis iom da ripozo," li diris. "Mi estas en Parizo. Renkonti min ĉi tie ĉe la oficejo kiel eble plej baldaŭ. Pli malbonaj novaĵoj, mi timas. Vi # anka? povus lasi la von Alder virino venos kun vi do vi povas teni okulon sur ŝi. Mi libron? in por # amba? de vi ĉe la George V Hotelo."
  
  
  Elsa ĝojegis kiam mi diris al ŝi, ke mi volis ke ŝi veni al Parizo kun mi. Chicletou vokis ŝin danki egoismo kaj diri adiaŭon, kaj malpli ol horon poste, Elsa kaj mi estis sur nia vojo reen al Bela kapti ebeno.
  
  
  Dek tri
  
  
  Kiam ni surteriĝis en Orly, ĝi forte pluvis. Tuj kiam ŝi kontrolis Elsa ĉe la George V Hotelo, kie Hawk havis rezervita apuda apartamento por ni, ŝi estis prenita per taksio al la HAKILO Parizo oficejo, kiu estis lokita en kafejo sur Place Saint-Michel. La oficejoj estis lokita sur la supro tri etaĝoj de la konstruaĵo kaj estis sonopruvata de la bruo malsupre. La posedanto de la establado estis HAKILO agento kaŝnomo Bonaparte.
  
  
  Li renkontis min ĉe la pordo, kaj kondukis min al la malantaŭa ŝtuparo gvidanta al la oficejoj supre. Kiel ni pasis tra la fumo-plenigis manĝoĉambro kaj trinkejo, mi estis surprizita por vidi ke kvankam tie estis multaj klientoj, estis ankaŭ proksimume tridek aŭ kvardek sekureca polico oficiroj kaj HAKILO agentoj ke ŝi devis fari? i konscia de # anta? a renkonti? o. Mi sciis, ke io grava okazos.
  
  
  Hawk renkontis min sur la dua etaĝo. Egoismo estas vizaĝo estis severa, kaj li apena? kapjesis, kiel li ushered min en lia privata oficejo kaj fermis kaj ŝlosis la pordon.
  
  
  "Aspektas kiel ĝi estas ne-brainer, ambaŭ manierojn," li diris, tiris koverton el sia poŝo kaj donanta ĝin al mi. Li staris kun sia dorso al mi, rigardante el la fenestro al la malluma pluvo kolono kontraŭ la vitroj kiel li legis la leteron en la koverton.
  
  
  La letero estis typewritten:
  
  
  Ĉina nuklea misilo kiu malaperis 12 horoj # anta? e estos redonata en interŝanĝo por $ 2 miliono. SE VI KONSENTAS, ENMETI PUBLIKIGIS AVIZON EN LA LONDONO EN LA UNUA DU TAGOJ, LEGU: "ALEKSANDRO-TERMINOJ AKCEPTITA - (SUBSKRIBITA) KUBLAI KHAN. PLI FORAJ INSTRUOJ SEKVI.
  
  
  Tie estis neniu adreso sur la koverto. Falko, kiu havis turnis sin for de la fenestro, vidis min sulkigis la brovojn ĉe la koverto, kaj klarigis: "Hieraŭ matene, la egoismo estis ŝovis sub la pordo de la Ĉina ambasadejo."
  
  
  "Estas vere, ke la Ĉina nuklea misilo malaperis?" Mi demandis ŝin.
  
  
  "Tro multe, vere," Falko diris amare. "Tio okazis kelkajn horojn post kiam vi redonis la monon de Satane Roc. Vi rimarkos, ke la kvanto petis, estas ĝuste la sama kiel la kvanto ricevita de la kazino ."
  
  
  "Vi volas diri la Ĉina nuklea misilo vere malaperis?" Li estis incredulous.
  
  
  "Evidente," Falko komentis, " nia malamiko estas sagaco estas senlima. Baldaŭ post via sperto sur la insulo, la Ĉina estis la ĵeto de nuklea misilo ĉe sekreta testo ejo kiam la aviadilo simple malaperis. Ĝis ĉi tiu noto alvenis, la Ĉina pensis, ke la aviadilo havis kraŝis."
  
  
  "Kio pri la kaleŝo?" "Ili devas havi pasis la teston bone antaŭ ih estis selektita por tia tasko."
  
  
  "Ho, jes," Falko konsentis. "Sed ĝi povas esti grava noti ke nur kelkaj semajnoj antaŭe, piloto, kiu estis unu el la plej fidinda kaj lojala homoj en la Ĉina Aera Forto lasis al Ĉinio por negoco vojaĝo al Albanio. Li ne estis proksime observita dum li estis tie, kaj, fakte, la Ĉina ne povas klarigi siajn agojn dum la kelkaj tagoj de la vizito. Ili estas ankoraŭ kontrolanta. Ĝi estas probable ke dum ĉi tiu tempo nia oponanto alvenis al li, kiu povis interrompi kun la egoismo cerbo.
  
  
  "Estas la Ĉina iranta pagi la elacxeton?" Mi demandis, transdoni la leteron reen al Hawke'.
  
  
  Li kapjesis. "Tio estas kial ni estas renkontiĝo ĉi tie nun. Lasita-a iri supren."
  
  
  Sur la supra etaĝo de la konstruaĵo, kvar Ĉina sinjoroj atendis, rigardante malgaja kaj iomete suspektindaj. IHRA klarigis la strikta sekureco en la konstruaĵo. Odin#? irka? la viroj estis tradukisto, kaj tra li Hawke'enkondukis min al tri aliaj, kies nomojn ŝi scias kiel high-ranking membroj de la Ĉina Komunista Partio. Ĉiu el ili donis al mi sagaca aspektas kiel ni manpremis. Tiam la tri el ili rapide parolis al la interpretisto en la Ĉina.
  
  
  "Ili diras," la interpretisto diris al mi, " ke ĝi estas granda honoro por ili havas tia respektata reprezentanto kiu helpis ilin en la reveno de la nuklea misilo. Ili ankaŭ diras ke
  
  
  
  
  
  
  La partio prezidanto parolis al via prezidanto kaj instruis ilin por kunlabori plene kun vi ."
  
  
  "Ĝi estas granda honoro por mi, tro," li diris al ŝi interpretisto. "Mi provos esti inda je fido en la popola medicino de la Respubliko."
  
  
  Tiam mi demandis lin pri tiu formalaĵo: "ĝi Estis decidis pagi du miliono da dolaroj?"
  
  
  La interpretisto konsiligxis kun lia samranga countrymen denove, kaj tiam donis al mi grandan ledan sakon gravurita kun Ĉinaj karakteroj kaj ekipita per seruro. La interpretisto liberigita la egoismo kaj malfermis ĝin, trovanta la sakoj de banko notas enen.
  
  
  "Du milionoj da dolaroj," li diris. "Tie estos anonco en morgaŭ-a eldono de la Londona Times, skribita kiel direktita."
  
  
  "Bone," mi diris. "Ŝlosi supren la monon denove. Mi volas resti en via posedo ĝis ni ricevas pli fora avizo.
  
  
  Post la interpretisto tradukis miajn vortojn, la tri viroj klinis iliajn kapojn serioze, kaj ni manpremis denove. Falko diris al mi, ke aranĝoj jam estis farita por la Ĉinaj reprezentantoj resti en la loĝejo, en la oficejo, kaj antaŭ ili la ferret#? is estas respondo al la Londonaj Tempoj ad. Ĉi tiu vojo, la buyback kvanto estos sekure stokita ĝis la ferret estas pro esti elpagita.
  
  
  Falko prenis taksion reen al la hotelo kun mi. Ĝi estis krepusko. La pluvo kaj la morna vetero estis perfekta por nia humoro.
  
  
  "Kiu ajn estas malantaŭ ĉi tiu," Falko murmuris, " devas esti#? ui nia dilemo. Imagi#? teladi nuklea misilo kaj revenanta ĝin por ransom! "
  
  
  "Li elektis kelkajn lerte nomoj por lia ads," mi diris. "Aleksandro kaj Kublai Khan".
  
  
  "Li estas freneza, sed li estas tre ruza," Falko diris. "Kion mi ne donus por havi egoismo." Li rigardis min.
  
  
  Kiam ni alvenis al la hotelo, Hawk faligis min kaj gvidita al la Amerika Ambasado, kie li estis restanta en Parizo.
  
  
  Kiam ŝia alvenis al ŝia ĉambro, ŝia estis surprizita por trovi noton de Elsa. Nen diris ke ŝi estis invitita al partio en Montmartre kaj ke ŝi estis iranta por. Ŝi lasis min adreso do mi povus aliĝi ŝin se mi volis. Anstataŭe, ili decidis havi paron de fridigis martinis kaj bela lun? o en ilia ĉambro. Antaŭ ol mi iris al lito, mi telefonis al la akceptejo, por akiri al mi kopion de la Londona Times la sekvan matenon.
  
  
  Elsa ankoraŭ ne revenis al la hotelo de la tempo mi akiris mian kopion de la ĵurnalo frue la sekvan matenon, kaj mi ne povus diri, ĉu estas io serioza pri ŝia foresto tiu nokto. Tamen, la anonco estis en la Tempoj, kaj la egoismo vortumon estis ekzakte kiel deklarita en la ransom noto. La legado de ĝi, ŝi, mi imagis, kiel feliĉa "Alexander" ankaŭ legas ĝin. Li povis estis en Parizo aŭ Londono, aŭ Monte Carlo, aŭ, por tiu afero, Tibet.
  
  
  Mi vere dezirita akiri al la HAKILO oficejo, kiun li sciis estus la unua loko scii se pli foraj instruoj estis venanta. Li estis vestita, kaj eliris per la nombroj kiam Elsa revenis.
  
  
  Ŝi estis ankoraŭ en sia vespera robo, kun mink coat ĵetita super ŝiaj ŝultroj. Ŝi rigardis min dormema, sed ŝi ridetis kaj kisis min, lasanta ŝia jako falas al la planko. Tiam ŝi turnis sin al mi por maldensigi la malantaŭo de ŝia robo.
  
  
  "Mi perdiĝis vin ĉe la partio, Dumplink," ŝi diris. "Ĝi estis multe da amuzo. Multo de la franca popolo. Ĝi estas ankoraŭ daŭriganta, se vi volas iri.
  
  
  "Ne, dankon," mi diris. "Mi havas iun aferon. Ŝi dormas, kaj mi telefonos al vi poste.
  
  
  "Negoco, negoco, negoco," ŝi diris, karesante mian vizaĝon. "Memoru, ke ĉiu laboro kaj neniu distro faras Tony enuiga knabo." Ŝi elpaŝis tra la vestitaj kaj iris al la pordo kondukanta al ŝia ĉambro, rigardante tre dezirinda en tuta mamzono kaj leotardo. Ŝi paŭzis nelonge en la pordejo kaj beckoned al mi. Kiam mi skuis mian kapon, ŝi blovis al mi kison kaj malaperis.
  
  
  14
  
  
  Tuj kiam mi atingis la kafejo en la placo Saint-Michel kaj iris supren al la HAKILO oficejo, mi sentis#? ia # stre? iteco kaj despondency trapenetri la tuta loko. Ekstere, la suno estis brilanta kaj estis falsa printempo en la aero, sed kion ajn ĝoja etoso, la vetero kreita por ni, ĝi malaperis malantaŭ la muroj de konstruaĵoj.
  
  
  Hawke'estis tie, rigardante pli haggard ol li havis la nokton antaŭ ol, kiel estis la kvar Ĉinaj viroj, tiel kiel pluraj dekduo HAKILO agentoj kaj gardistoj. Ni ĉiuj alvenis tro frue, kaj nia senpacienco kreskis kiel la longaj horoj trenis sur. Ĝi ne estis ĝis la tagmezo, ke ni fine ricevis la # mesa? o estita atendanta por. Kaj, kompreneble, en trafikcirklo vojo.
  
  
  Ni ricevis alvokon de la Interpol Parizo oficejo diranta ke ili ricevis pakon de mesaĝisto por la loka ĉefo. Malfermanta la pakon, li trovis sigelita skatolo kaj typewritten noto dirante ke la skatolo devus esti transdonita al la Ĉina Ambasadejo tuj. Pro tio la kapo de Interpol estis informita de la krizo, li tuj vokis Hawke'kaj tiam rapidis al la HAKILO oficejo. Dume, Interpol agentoj kaptis mesa? isto, kiu estis aŭtentika, kaj kiam ili demandis egoismo pri la persono, kiu donis ilin la transdono pako, li donis priskribon kiu povus egali
  
  
  
  
  
  mil Francoj.
  
  
  La kesto enhavis bendo registrilo. Ni # kunpremi? i? irka dum Hawke'metis la bendo en la oficejo aŭto. Kiel la bendo rulis, la voĉo diris ," ĉi Tiu estas Aleksandro. Mi ricevis vian mesaĝon kaj estas nun donanta vin la sekvantaj instrukcioj. Malfrue en la vespero, en la trideka, blanka-malfortigita ŝipo kun ruĝa drako gravuritajn sur la nen aperos en la Adriatika Maro kaj eniri la haveno en Split, Jugoslavio. Sur la ferdeko de tiu ŝipo estos Ĉina nuklea misilo. Unu el viaj ŝipoj povas # alproksimi? i lin, kun du milionoj da dolaroj. Unufoje la mono estas transdonita al la homoj sur tabulo, la raketo estos revenis. Se provo estas farita reveni la raketo sen paganta monon, ĝi eksplodos ."
  
  
  La vortoj sur la bendo ne diru al ni ion pri la persono ih parolis - aŭ, pli ĝuste, pri la homoj, pro tio ke ĉiuj la aliaj frazoj estis parolita en malsama voĉo, ih akcentoj varianta de Brita al germanaj al Broklino. La cerbo malantaŭ la intrigo restis nevidebla.
  
  
  Post kiam la filmo estis decoded kaj kopioj faris, rapidis telefono vokoj estis faritaj por trovi aviadilo kiu prenus nin al la Adriatika marbordo, kaj granda kaj rapida ŝipo atendanta por ni, proksime Grech, Jugoslavio. Eĉ kiam ĉiuj tiuj preparoj estis faritaj, Hawk estis okupata planante la tempon kiam la raketo estus trovita.
  
  
  Iom poste, Yastreb, la Ĉinaj reprezentantoj kun la elacxeton, pluraj agentoj de HAKILO kaj ŝi iris al Oryol kaj flugis en aviadilo por morti en la Adriatiko. La Jugoslava registaro estis kontaktita tra diplomatiaj kanaloj, kaj kiam ni alvenis, glata kaj rapida ŝipo estis atendanta por ni.
  
  
  Kiam ni atingis la haveno kaj ankrita de la marbordo ĉe Split, malvarma, akra vento blovis de la marbordo. Tie estis neniuj aliaj ŝipoj en vido. Kiel ni # pa? adi la ferdeko, Hawk komencis mumuranta, " mi esperas, ke tio ne estas lertaĵo, Nick."
  
  
  Post kelkaj pli da horoj, kiel la tago komencis forvelki en krepusko, mi komencis pensi, ke Hawk povus esti#? usta. Sed tiam, tute neatendite, granda blanka ŝipo, kun blanka flago ornamita kun ruĝa drako aperis ĉe la enirejo de la haveno. Li forlasis la ankro de la starboard pafarko de nia ŝipo, kaj unu viro en uniformo de kapitano venis al la balustrado, levis megafono, kaj kriegis, " Hey, mi donos al vi salutojn de Aleksandro. Ĉu vi havas la monon por morti? "
  
  
  Falko donis al mi simila megafono. "Tio estas via programo," li diris.
  
  
  "Ni havas monon," li respondis tra megafono. "Ni estas pretaj kompletigi la transakcio."
  
  
  "Vi povas veni sur tabulo," la rheumatoid kapitano kriis.
  
  
  Paro de nia ŝipo kaj la ŝipanoj malaltigis malgranda motoro boato overboard. Du Ĉinaj viroj, unu el ili portante sakon da mono? irka? li, kaj? i estis translokigita al alia ŝipo. Ni estis helpita supren sur la ferdekon de la kapitano kaj kelkaj homoj#? irka? la skipo estas egoismo. Sur la antaŭa ferdeko, estis grandega objekto kovrita per ligita tarp. Ĝi devas esti raketo, sed mi ankoraŭ estis singarda de ĝi. Tie estis kelkaj aliaj homoj sur la ferdeko, sed la nura unu kiu scias lin estas Belga nomita Tregor.
  
  
  La kapitano estis amika kaj ushered nin en granda kabano sur la ĉefa ferdeko, kie fridigis ĉampano estis atendanta por ni.
  
  
  "Ĉu vi havas iun monon?" li demandis.
  
  
  Li kapjesis al la Ĉino, kiu sukcesis en la sakon super.
  
  
  "Vi ne atentas nin rakonti antaŭ ol ni manon al vi la raketo, ĉu vi?" li demandis.
  
  
  "Ne," mi diris.
  
  
  "Sinjoroj, bonvolu havi iun ĉampanon dum vi atendas," la kapitano sugestis, promenante tra la ĉambroj kun la mono.
  
  
  Ne unu de la Ĉina ne akceptas taso de champagne de la stevardo, sed akceptis ĝin. Ĝi estis bona vintage vino, bonega malvarma. Li trinkis du glasojn, dum la Ĉina moviĝis malkomforte en siaj seĝoj. Kiam la kapitano revenis, li estis rideti kaj kapjesante lian kapon.
  
  
  "Tre bone, sinjoroj," li diris. "Ĉio ŝajnas esti en ordo. Se vi venos sur la ferdekon kun mi, ni povas kompletigi nian negocon."
  
  
  Mi ne estis tro surprizita kiam ni estis reen ĉe la supro, kaj vidis, ke la ŝipanoj havis forigis la tolo de la objekto sur la antaŭa ferdeko. Ĝi estis nuklea misilo jam konstruita en la lifto.
  
  
  La du Ĉinaj viroj suspektinde kontrolis la misilon antaŭ ol faranta certe#? io estis en ordo. Ili kapjesis serioze al mi, kaj li kapjesis al la kapitano.
  
  
  Li ŝajnis kontenta, kiel li kaptis la megafono denove, kaj vokis al la atendanta Jugoslava ŝipo, diranta ĝi venos pli proksimen, tiel ke la raketo povus esti malaltigita sur la ferdeko. La du Ĉinaj kaj ŝi restis sur la tabulo, dum la skipo laboris pri la lifto, levante la giganto raketo en la aero kaj tiam malsupren al la ferdeko de nia ŝipo, kie ni jam preparis lulilo teni ĝin. Li povis vidi la aspekton de # trankvili? o sur Hawke's vizaĝo kiam li vidis la raketo sidis sur la ferdeko kaj fine sekure sur la ŝipo.
  
  
  Post interŝanĝanta mallonga manpremo kun la kapitano de la blanka ŝipo, ŝi, li revenis al nia ŝipo kun la Ĉina.
  
  
  "Neniu problemo?" Falko petis min tuj.
  
  
  "Ne," mi diris.
  
  
  "Sed se mi konas vin," Falko diris, rigardante min intently,"io ĝenas vin."
  
  
  "Ĝi estis
  
  
  
  
  
  
  ĝi estas tro simpla. "Mi respondis. "Ili devas scii, ke pro tio ni akiris la raketo sekure reen, ni ne estas nur iranta sidi ĉi tie kaj lasu ilin veli for kun du milionoj da dolaroj."
  
  
  "Ili ne povas havi venita supre kun plano ke ni uzos," Hawke diris.
  
  
  "Mi dubas pri tio."
  
  
  "Nu, ili estas levanta ankron por foriri, ĉiuokaze," Falko notis, montrante al la ŝipo, turnante en la haveno. "Mi estas metanta nian planon en praktikon." En sia mano li tenis radio-dissendilo, kaj li komencis paroli rapide en ĝi, atentiganta ĉiuj la ŝipoj atendas kompensopagoj ĝuste ekster la haveno - italaj ŝipoj, la greka ŝipoj, Jugoslava ŝipoj, eĉ iuj rusa krozŝipoj-ĉiuj el ili, kiu estis sendita al apprehend nia malamiko.
  
  
  Kiel la blanka ŝipo velis al la haveno de eniro, ni komencis sekvi ĝin ĉe iu distanco. Nur antaŭ ol atingi la malferma maro, nia ŝipo estas armita aperis. Ili estis ankoraŭ malproksime, kaj Hawk ankoraŭ ne ordonis al ili alproksimiĝas. La blanka ŝipo subite haltis en la centro de la haveno de eniro. Falko komencis paroli en la dissendilo denove, sed ŝi estis haltita fare de li.
  
  
  "Atendu minuton," mi diris.
  
  
  "Kial ne? Kio estas ĝi?"
  
  
  Ŝia, li skuis sian kapon. Mi ne scias kion diri al li, sed mi sciis, ke io estis erara. Kelkaj minutoj pasis kaj nenio okazis. Falko kaj mi celis nia manumbutonojn ĉe la ŝipa ferdeko, kiu estis malplena. Hawke'estis ankoraŭ tenante la radio-dissendilo en lia mano, kaj lia egoismo estis kreskanta senpacienca. Li estis komencanta dubi lia intuicio kaj estis ronde diri em doni la ordon fermi kiam ĝi okazis.
  
  
  Subite ni vidis hela ekbrilo de oranĝkolora flamo venanta de la blanka ŝipo. Surdiga eksplodo sekvis. La glata blanka ŝipo rompis dise en la maro. Ĝi laŭvorte rompis en plurajn flosanta tabuloj por dua. La eksplodo estis tiel neatendita kaj tiel ŝoka ke preskaŭ ĉiuj el ni frostis por mallonga tempo en senmoveblon.
  
  
  Tamen, Hawk rapide reakirita kaj aliĝis al la batalo, kriante ordoj super la radio-dissendilo al ĉiuj atendas ŝipoj veni kaj provi kapti ajnan eblan pluvivantoj. En la sama tempo, nia boato estis rapide # alproksimi? i la lokon, kie la ŝipo sinkis. Sed kiam ni, kaj la aliaj ŝipoj alproksimiĝis al la areo, ekzistis neniuj pluvivantoj. Nenio restis sur la dell mem sed kelkajn bruligitajn tabuloj kaj petrolo strioj. Ankoraŭ, la serĉo daŭris profunde en la nokto, la akvo lumigita de gigantaj searchlights de la ferdekoj de ĉiuj la ŝipoj. Ni didn't trovas ion ajn.
  
  
  "Ĝi estas mistero al mi," Falko diris malrapide, kiel la serĉo fine haltis kaj la aliaj ŝipoj atendis por pli foraj instruoj de li. "Kial ili elspezas tiom multe da peno levi du milionoj da dolaroj kaj tiam bato mem supren - kaj la monon?"
  
  
  "Voĉo kaj ĉiuj," mi diris akre kiam mi havis ideon. "Ili ne blovu supren la monon!"
  
  
  "Vi ne blovu supren la monon?" Falko postulis. "Tiam de kie ĝi venas?"
  
  
  "Mi ne scias," mi diris. "Sed ĝi ne sinkas kun la ŝipo. Iel ili sukcesis forigi la egoismo antaŭ la eksplodo."
  
  
  "Kiel? Kiel?" Falko demandis senpacience. "Ni tenis la egoismo sub konstanta gvatado de la momento, kiam ni unue vidis ĝin. Kiel povas tio esti forigita? "
  
  
  "Mi ne scias, ankoraŭ," mi konfesis. "Sed ili faris ĝin. Ili ĉiam planis fari ĝin ĉi tiu vojo. Ili pensis ke ni volas havi kaptilon por ili post kiam la raketo revenis, sed tio ne gravas. La ĉefa afero estas mono. La resto, la ŝipo kaj skipo devis esti oferita ."
  
  
  "Sed tio estas freneza," Falko diris.
  
  
  "Certe," ŝi emu diris,"nur kiel ĉio alia."
  
  
  "Jes," Falko konsentis, parolante malrapide, " eble vi pravas. Sed kiel, kiel ili sukcesis retiri la monon? "
  
  
  "Mi ankoraŭ ne scias," mi diris denove, " sed mi verŝajne rekoni ŝin. Reŭmatismo devus esti ie ĉi tie sur la Adriatika marbordo. Ŝi, mi volas, ke ni serĉu la egoismo, colo post colo,? is ni trovi pruvojn, ke estis survivor aŭ pluvivantoj, kiuj forkuris kun la mono."
  
  
  Falko ankoraŭ dubis pri mia opinio, sed li konsentis demandi la proksimaj ŝipoj por helpi min serĉon por indico. Ili ĉiuj proponis helpi. Falko lasis min en Split, ĉar emu devis veni reen morti en la Usono por raporti al la prezidanto persone.
  
  
  Ĝi prenis nin du pli da tagoj kaj noktoj # ser? i la Adriatika marbordo antaŭ ol ni trovis la pruvo, ke mi estis certa, ke estis tie ekstere ie. Li estis sciigita kiam la greka krozŝipo trovis egoismo kaj rapidis al ĉi tiu loko - dezerta sekcio de dezerta lando norde de Peko.
  
  
  Tie, malgranda single-seat submarŝipo estis forlasita, lavita marborde kaj parte mergitaj en la maro. Sed ŝia reŭmatismo rakonto pri kiel du milionoj da dolaroj estis prenita de la ŝipo. Verŝajne baldaŭ post kiam ni prenis la monon sur tabulo en interŝanĝo por la raketo, ĝi estis transdonita al la submariner, kaj la sola seĝo boato estis elĵetita tra la ŝipo tenas.
  
  
  Ĝi estis facile por la eta submarŝipo gliti ĉirkaŭ la haveno, faras#? ia vojon laŭ la marbordo, kaj de la lando. Poste, eble sur la sama nokto, aŭ eĉ sur unu el la sekvaj tagoj, # a?
  
  
  
  
  
  
  tiu persono estis verŝajne kaptita sur aviadilo aŭ alia ŝipo kaj malaperis kun $ 2,000,000. Tuj kiam mi sukcesis akiri la ŝipo radio por labori, ŝi ricevis vokon de Hawke, kiu estis reen en Nov-Jorko de tiam. Li diris al emu, kion ni trovis, en kodo formo. Li prenis la novaĵojn pli gaje ol atendita, kaj ordonis al mi iri reen al Parizo kaj voki ilin ĉe la HAKILO oficejo, ĉar li povus havi novaĵo por mi pri novaj evoluoj.
  
  
  Poste tiun tagon en Parizo, li haltis de sia hotelo, por paroli al Elsa # anta? ol iranta al la HAKILO oficejo.
  
  
  Ŝi ekprenis min antaŭ ol ŝia, piediris en la pordo, kovris mian vizaĝon per kisoj, kaj diris worriedly: "mi ne scias, kio okazis al vi, Dumplink. Mi estis preta por raporti vin al la polico kiel mankanta persono."
  
  
  "Business denove," mi diris. "Pardonu, mi ne povis lasi mesaĝon. Kaj mi devas eliri denove. Sed ĉi tiu tempo mi revenos baldaŭ, kaj eble ni povas elspezi tempon kune."
  
  
  Ĉe la oficejo, Bonaparte PATRO metis min en kontakto kun Hawke'super ĉifrita drato.
  
  
  "Ni havas novan plumbo," Hawke diris. "#Tio? i povus esti la plej bona#? irka? ili, ke ni devis tiel ege ferret. Niaj esploristoj, kiuj konstante provis la partoprenantoj en ĉi tiu kazo, fine trovis sendubajn konekto inter#? iuj#? irka? ili. Vi memoras ŝin mencii antaŭe, ke iuj homoj havis pezo problemojn. Bone, ni nun malkovris ke almenaŭ kvar el la homoj ĉirkaŭ ili estis pacientoj en la sama pezo-perdo spa en Svislando."
  
  
  Ĉi-tio devas esti pli ol koincido, mi pensis.
  
  
  "Ni kredas ke tiel tro," Hawke diris. "Loko proksime de Berno, en la montoj. Ĝi estas nomita la Rejunigo Sano Banurbo kaj estas administrita fare de Dr. Frederick Bosch. Kion vi opinias?"
  
  
  "Mi pensas, ke mi pli bone flugi al Svislando," mi diris,"kaj rigardon ĉirkaŭ."
  
  
  "Jes, tio, mi konsentas," Falko diris. "Kion vi diras al ĉi tiu virino sur von Alder, Elsa?"
  
  
  "I?? l diri hey ke mi havas negocon en Bern kaj sugestas hey iri reen al la Ŝtatoj."
  
  
  "Jes, bone," Falko diris, " mi havas aliaj viroj spektas la reston de la von Alders. Se ŝi venas reen, mi metos ŝin sur nah viro, tro. Mi kontaktos vin, kiam vi alvenos en Svislando.
  
  
  Kiam ŝia edzo revenis al la hotelo kaj frapis sur la pordon de Elsa estas la ĉambro, li trovis ke ŝia frizisto estis faranta sian hararon.
  
  
  "Mi ne ŝatas vi vidis min, dum mi provas esti belaj," diris ŝi, sulkigis la brovojn ĉe la fervoruloj.
  
  
  "Mi devis paroli kun vi," ŝia patro diris. "Mi devas foriri, por la Komunumo hodiaŭ. Mi ricevis alvokon de mia oficejo, kaj mi bezonas ordigi ekstere kazo.
  
  
  "Berno!" "Ne," ŝi diris gaje. "Sed, Dumplink, ĉi tiu estas mirinda. Mi iros kun vi. Ekstere de la Komunumo, tie estas mirinda spa ke Ursi kaj mi amas iri al. Ni flugos tie per aviadilo, kaj mi povas malstreĉiĝi en la kirlobanujo, dum vi iras pri via negoco."
  
  
  "Kio estas la nomo," mi demandis, " de tiu rimedo?"
  
  
  "Ĝi estas nomita rejuniganta wellness banurbo," ŝi diris, ĝuste kiel mi imagis. Denove, estis alia rilato inter Von Alders kaj la kazo. Mi ne vidas ajnan kialon kial Ŝi ne devus akompani min al Berno, kiel ĝi povus fortigi la obligacion, do mi akceptis ŝin.
  
  
  Post Hawke'vokis ŝin denove de sia ĉambro kaj diris em ke Elsa estis venanta al Bern kun mi, ni kontrolis de la George V. HAKILO Parizo oficejo por vojaĝo al Svislando.
  
  
  Dek kvin
  
  
  Kiam ni surteriĝis en Berno, la vetero estis malvarma kaj klara. Elsa sciis malgranda chalet sur la periferio de la urbo, do, ni luis konektanta ĉambroj tie.
  
  
  "Ni ĉiam resti en tiu loko," Elsa klarigis al mi, post kiam ni kontrolis en nia apartamento. "Ĝi estas bona havi loko kiel tiu kiam la spa akiras tro homplena."
  
  
  Mi ŝatis nian lokon. Ĝi estis pura, kvieta, gaja loko, kun varma fajro brulanta en ĉiu ĉambro. De la maljunuloj, blanka haro, apple-cheeked posedanto kaj la egoismo de virino ĝuis bonegan reputacion. Ĉirkaŭ la fenestro de mia ĉambro, Elsa atentigis sano spa kiu estis lokita sur la supro de monto, iu distanco for. Post kiam ŝi forlasis min por ŝia ĉambro, mi ekzamenis ŝin kun binokloj.
  
  
  Ĝi estis grandega komplekso kun multi-etaĝa ĉefa konstruaĵo ĉirkaŭita de pluraj pli malgrandaj konstruaĵoj. Ili ĉiuj estis blindiga blanka en koloro, kiu turnis en neĝaj pintoj, ke jutted el ĉiuj direktoj ĉirkaŭ ili. Li povis vidi la sinua single-lane ŝoseo, kiu kondukis rekte al tiu loko, kaj la kabla aŭto kiu estis interrompita de du trolejbuso linioj supre. De tiu ĉi distanco, ĝi estis neebla por vidi da detaloj. Mi estis scivolanta kiel mi povus # alproksimi? o-sekrete, aŭ gasto, aŭ eble tra Elsa. Sed en la dume, mi atendos en la flugiloj kaj provi kompreni la areo. Cetere, se la von Alders estis iel implikita en la intrigo, Elsa estus farinta certe mi estis logita tie pli frue aŭ poste.
  
  
  En la dume, ĝi verŝajne estus bona ideo kontakti vian lokan HAKILO agento. Mi neniam renkontis lin, sed Hawk havis rakontis al mi pri lia nomo kaj kie por trovi lin. Mi frapis sur ĝi
  
  
  
  
  
  la pordo, kiu ĉiam konektita mian ĉambron al Elsa kaj diris hey I estis eliranta por iom da tempo. Dum mi estis for, ŝi faris ŝia propra beleco traktadoj kaj atendis por min reveni.
  
  
  Hans Verblen, la loka reprezentanto de HAKILO, renkontis min ĉe la pordo de modesta studo kiu portis lian nomon, en unu el la stratetoj de la Komunumo. Verblen estis atendanta por mi. Li diris Hawk havis jam diris em la detaloj de mia komisio en telefona voko#? irka? la Ŝtatoj. Li estis je mia dispono.
  
  
  "Kiel mi povas helpi? in?" Dika, malhelhara viro demandis.
  
  
  "Resume," emu diris al ŝi, " ŝia hotelo ŝatus havi tiom multe informon kiel ebla pri la Rejunigo Sano Spa." Havas tie iam ajn estis ajnaj problemoj tie? Kiu kontroloj ĝi? Tia informo. "
  
  
  Verblin kapjesis, ŝlosis la pordon de sia studio, kaj kondukis min al la kelo. Ĝi estis granda, sonopruvata ĉambron kun filing cabinets tegaĵo de la muroj. Estis ĉambroj, bendo registriloj, teletypes, kaj ĉiuj specoj de armiloj ĉie.
  
  
  "Ĉi tiu estas kie mi faros mian veran laboron," Verblen klarigis kun ondo de lia mano.
  
  
  "#Tio? i estas vera # aran? o," mi diris.
  
  
  Verblen piediris super al unu el la kabinetoj. "Mi timas, ke mi ne havas vastan spa rekordo. Ĝis Hawke's telefona voko, mi ne havas iun specialan petojn por inteligenteco renkontiĝo. Kion mi havas estas strikte rutino, ne pli ol mi havas en iu alia institucio en la urbo. Kiom mi scias, estis neniuj problemoj tie. Ili havas konstantan fluon de vizitantoj de ĉiuj super la mondo, plejparto de kiu estas bone-ekstere. Mi ĉiam provas foti tiom da alvenoj kaj foriroj kiel ebla kun fotilo kun teleskopa lenso. Sed, por estestvenno, mi certas, ke mi preterlasis multon.
  
  
  Li ĵetis la fotoj sur la seĝo, kaj mi estis mirigita por vidi ke estis miloj da ili.
  
  
  "Vi sendube meritas vian indulgon, Verblen," mi diris, skuante mian kapon en konfirmo de mia egoismo estas la solideco. Mi spegulita tra pluraj fotoj de ŝi kaj rimarkis, ke ĉiuj kvar von Alders en bildoj prenitaj en malsamaj tempoj.
  
  
  "Ĉu vi opinias, ke ili povas helpi vin en ajna maniero?" demandis Verblen.
  
  
  "Mi timas ke ne#? uste nun," lia emu diris. "Ili povas veni en oportuna poste. Kio mi estas interesita en#? uste nun estas # de? io ajn vi povas montri al mi aŭ diru al mi pri la # interna? o de la spa. Kaj pri Frederick, Bosch, la kuracisto kiu kuras ĝin."
  
  
  "Tie estas nenio por montri aŭ diri," Verblen respondis. Mi povis vidi, ke li estis seniluziigita en li mem. "Vi komprenas, ke la feriejo estas tre ekskluziva loko. Ĉar ekzistas tiel multaj riĉaj gastoj ĉi tie, sekureco estas strikta. Mi neniam estis en ĝi mem, do mi ne havas ajnajn fotojn de la interno. Se ne estis speciala peto de HAKILO, ĝi estus, nature, trovi vojon ekstere."
  
  
  "Jes, mi komprenas ŝin, sed kio pri la doktoro?"
  
  
  "Vi volas denove esti seniluziigita kun la respondo," Verblen diris. "Mi ne havas ajnan bildoj de d-Ro Bosch, ĉar li malofte, se iam, iras eksteren por kuracado. Ŝi, mi aŭdis, li estas Eŭropa. Li venis ĉi tien antaŭ multaj jaroj kaj malfermis spa. # ? E unue? i estis tre modesta loko, sed ĝi ĉiam sukcesis. Super la jaroj, egoismo partoj estis rekonstruita por fari ĝin la impona strukturo, kia ĝi estas hodiaŭ. Mi ne havas dosieron sur la kuraciston, ĉar li neniam havis problemon, aŭ kun la Svisaj aŭtoritatoj aŭ kun ajna alia oficialuloj, kiel malproksime kiel la Interpol dosieroj show. Mi prenis antaŭzorgojn kaj kontrolis ĝin eksteren.
  
  
  "Vi povus provi colarse en la banurbo sen estanta rimarkita," Verblenu diris al ŝi. "Se mi ja decidas por provi ĝin, mi povas demandi al vi por helpo."
  
  
  Verblen klinis sian kapon iomete. "Mi pretas fari ĉion kion mi povas por helpi. Mi nur dezirus, ke mi povus provizi vin per pli da informo."
  
  
  "Vi eble helpis min pli ol vi pensas," li diris kun egoismo-plena surprizo. "Mi, ekzemple, lernis de vi, ke d-Ro Bosch malofte aperas en publiko por kuracaj celoj. Ĝi eble ne gravas, sed sur la alia mano, mi estas iom maltrankvilita pri ĝi. Ĉar liajn suspektojn, mi estos pli zorgema."
  
  
  Verblin prenis min reen supren, kaj lasis sian egoismon ĉe la pordo de la egoismo vendejo kaj iris reen al la chalet. La aero estis klara kaj krispa. Ĝi estis vespero kaj la plejparto de la butikoj sur la strato estis fermita kaj ŝlosita. Mi ĝuis la piediro kaj estis absorbita kun rigardanta#? e la malgranda vendejo fenestroj en la strato, do mi ne povis aŭdi ŝia aŭto kiam ŝi estis veturanta apud mi. La unua sugesto de danĝero venis nur kiam mi vidis ŝin reflekto en la vitro fenestro de unu el la vendejoj, kune kun la mallumo aŭto sur la limigi apud mi kaj la kvin viroj, kiuj havis saltis ekstere#? irka? la malfermitaj pordoj kaj oni nun rapidis al mi. .
  
  
  Li turnadita ĉirkaŭe, mia mano atingas por Wilhelmina en ŝia ŝultro pistolujo, sed ĉiuj kvin el ili estis sur la supro de mi antaŭ ol la luger povus tiri lin eksteren. Ili pounced sur min de ĉiuj flankoj, iliaj pugnoj kondamnanta en mia korpo en mallonga, savage batoj. Ŝia proponita nur ĵetono rezisto-sufiĉas, mi esperis, por trompi la ih-aldonante ke mia korpo iris limp, la celo ŝanceliĝis de flanko al flanko, kaj miaj okuloj fermiĝis en falsa senkonscieco.
  
  
  "Bone," diris unu el la viroj, " ne egoismo. Akiri la egoismo en la aŭto. Rapide!"
  
  
  Du
  
  
  
  
  
  
  la viroj prenis min je la? ultro, kaj du aliaj ekprenis miajn krurojn. Ili komencis trenante min malsupren la trotuaro. Ŝi lasis ilin gvidi min pri duonvoje al la aŭto, kiam ŝi subite piedbatis kun ambaŭ piedoj, kaptante unu ĉirkaŭ la viroj portis min al miaj piedoj kaj tiam la aliaj malferme en la vizaĝo. Ili ambaŭ kriis kaj ŝanceliĝis reen, tenis iliajn vizaĝojn. En la sama tempo, ŝia rapidis supren, kaj, kiam miaj kruroj estis libera, ŝia rompis libera#? irka? la brakoj de la du viroj tenis miajn ŝultrojn. La suddenness de mia movadoj kaptis ilin ĉiuj ekstere gvardio. Ŝi turnis sin al li.
  
  
  La kvina viro, kiu havis antaŭis nin al la aŭto estis genuante de unu el la malfermitaj pordoj, pistolo en sia mano. Li pafis, kaj Gawk chipped de eron de pavimo ĉirkaŭ colo for de mi. De tiam mi havis Wilhelmina en mia mano. Tiu viro havis la ŝancon pafi unu pli da pafo antaŭ ol li sekurigis ĝin, uzis sian luger, kaj meti kuglon en la emuo estas la vivo. Li falis malantaŭen en la aŭto, liaj kruroj pendantaj ekstere sur la strato.
  
  
  La aliaj kvar viroj rapidis al malsamaj pozicioj sur la strato. Unu ducked tra la pordejo de la konstruaĵo, la aliaj du turnita en strateto, kaj la kvara lunged ĉe parkita aŭto. Ŝi ankoraŭ volis lokon por kaŝi. Kvar el ili malfermis fajron sur mi, en la sama tempo. Ŝi pafis ĉe reŭmatismo, tiam akiris malsupren sur ŝiaj genuoj kaj celis ĉe la neprotektata kruroj de la viro malantaŭ la aŭto. Li tiris Wilhelmina la ellasilon dufoje, kaj la viro kriegis kaj lunged antaŭen, ambaŭ kruroj elfluganta el sub li.
  
  
  Aliaj pafoj estis venanta ĉe mi de ambaŭ flankoj. Mi estis scivolanta kion la paco-amanta Svisaj civitanoj pensas pri ĉiuj la pafadoj en ih, normale trankvila urbo. La banditoj kovris min inter mia propra # a? to kaj la enirejo al la vendejo, kie mi tenis ĝin, kiam ih aŭto proksimiĝis. Mi sciis min devis akiri ekstere de la strato, antaŭ ol ili venis ĉe mi. Sed mi ne povis kuri post la aŭto ĉar ili povis klare pafis al mi, kaj la vendejo pordon malantaŭ mi estis fermita kaj ŝlosita.
  
  
  Tiam mi vidis tri pafantoj venas post mi, kaj mi devis moviĝi. Mi pafis paron de pafoj ĉe ŝia teni ŝin reen por momento. Estis nur unu afero, ke povus esti farita. Malaltiganta mia kapo kaj volvanta miaj brakoj ĉirkaŭ ĝi por protekti mian vizaĝon, mi kuris malsupren de la trotuaro kaj ducked tra la vitro fenestro de la vendejo malantaŭ mi. La vitro frakasita en grandega fragmentoj kaj falis sur la strato ekstere, sed mi estis interne kaj ekstere de la tuja danĝero.
  
  
  La vendejo estis malgranda ludilo vendejo kun ludoj kaj pupoj. Ĝi estis evidente forlasita. Mi kuris tra ĝi kaj trovis la malantaŭan pordon, kiu ne estas malfermita. Ŝi eskapis en strateto. Mi ducked super la rando de la Rivnenskaya konstruaĵo nur sufiĉe por vidi la viroj kiu provis embuski min rapidanta al ilia parkita aŭto. La tri ĉirkaŭ ili trenis la aliaj du en la aŭton, kaj rapidis for. De tiam, ŝi povis aŭdi la alproksimiĝanta kriaĉo de kornoj. La polico estis sur ilia vojo. Li gvidis reen al sia hotelo kaj piediris tra la dorso stratoj, ĝis kiam li akiris ekstere#? irka? la areo.
  
  
  Kiam mi fine eniris la chalet, neniu pagis ajnan atenton al mi. Li ankora? povus # a? di la # plenda? i de polico aŭtoj en la distancon, kaj la sono daŭris por longa tempo.
  
  
  Tuj kiam li eniris sian ĉambron, li kroĉis sian binokloj kaj iris al la fenestro. Mi celis mian manumbutonojn ĉe la vojo kondukante supren al spa kaj havis neniun problemon trovanta la malluma aŭto. Mi estis certa, ke homoj devis veni de tiu loko, kaj kion mi vidis konfirmis tiun fakton.
  
  
  Nu, mi pensis, BONE, prenu ŝin al la hotelo, iras al la banurbo, sed ne kiel tio.
  
  
  Tiu okazaĵo montris ke iu sciis, ke mi estis interesita en la spa-ĉu la hotelo volus preni min tie per forto, aŭ fari certe mi ne akiri tie vivas. Kiel faris la vivantaj viroj - supozeble ĉirkaŭ la feriejo-scias mi estis en la Komunumo? Tra Elsa? Eble. Sed mi ankaŭ parolis al Verblen, la Svisa agento por la HAKILO. Li povus esti la unu? Kiel mi sciis, ke ŝi tro bone de pasinta sperto, io ajn estas ebla.
  
  
  Dek ses
  
  
  "Dumplink," Elsa salutis min kiel ŝi piediris tra la pordo de ŝia ĉambro momenton poste. "Mi ne aŭdis, ke vi revenos."
  
  
  Ŝi ŝanĝis vestojn. Kiom ŝi povis diri, ŝia rigardis kiel kaduka kiel iam ajn.
  
  
  "Mi venis nur en kelkaj minutoj."
  
  
  "Mi havas la plej mirinda surprizo por vi, Dumplink," ŝi ridis, twirling#? irka?. Ŝi portis rozkolora negligee'kun ruffles. Ŝi turnis iomete piedpinte, indikis al la malfermita pordo de ŝia ĉambro, kaj vokis el.
  
  
  La aliaj du Von Alder fratinoj venis tra la pordo, sekvita de ih patrino Ursi. Ambaŭ fratinoj estis portanta pink negligees, nur kiel Elsa estas-aŭ estis, Elsa? "Mi faris. Ursi havis hejmo-faris quilted mantelon. Rigardante la tri fratinoj staris flankon ĉe flanko estis kiel rigardanta en tri speguloj reflektas la sama bildo.
  
  
  Unu el la knabinoj ridis kaj diris: "Vi estis malbonkonduta knabo, kiu kuris ekstere kun Elsa. Ĉu vi vere pensas, ke vi ne povis eskapi de la aliaj#? irka? ni tiel facile? Nun vi pagos por ĝi, ĉar ni ne diras al vi, kiuj estas? irka? ni, kio estas tie ."
  
  
  "Ĉar vi estas ĉiuj egale bela kaj ĉarma," mi respondis, " tio estas tre bona ideo.
  
  
  
  
  
  Ĝi doesn't afero. Mia plezuro havas triobligis."
  
  
  Ĝi estis tute bona-natured kaj certe#? irka? la speco de aferoj, ke la von Alders amus fari. Sed mi ne povis helpi sed miro se ĝi estis simple ŝerco kiu engaĝitaj ih # ali? i#? i tie en Berno, aŭ se ĝi estis ĉar mi estis tiel proksima al la banurbo kaj ili aŭ havis hoteloj trovi manieron por teni min for aŭ vojo akiri min sur la punkto. Tempo montros.
  
  
  La Von Alders decidis, ke mi devus inviti ih al lunĉo en la manĝoĉambro de la chalet, kiujn ili diris al mi, estis famaj por sia bonega kuirarto. Ŝi estis assented to, kaj la kvar virinoj malaperis tra la pordo,#? losi? i? i # malanta? ili. Ih aŭdis ŝin ridi. Estas ĝi ĉar ili trompis min?
  
  
  Poste, kiam la kvin el ni iris malsupren al la manĝoĉambro, mi malkovris kiel populara ĉi-tio chalet estis. La manĝejo estis plenplena de gastoj kaj lokuloj egale. Kompreneble, la von Alders estis baldaŭ ĉirkaŭigita de homoj ili sciis, kiu estis preskaŭ ĉiam la kazo, kiam ili estis ekstere en publiko. Niaj kvin-persono seĝo rapide iĝis seĝo, ĉirkaŭ dekduo aŭ pli. Mi estis enkondukita al ĉiu el la novaj alvenoj, la plejparton de kiun estis membroj de eksterlandaj aferoj ambasadoj, ktp. La Von Alders ne asocii kun la ordinaraj homoj.
  
  
  Por ekzemplo, en la mezo de nia vespermanĝo de babilado kaj ridado, la babilado kaj ridado subite haltis abrupte, kaj ĉiuj viraj kapoj en la ĉambro, inkluzive de la mia, turnis sin por rigardi la plej bela knabino kiu ĵus eniris kaj sidiĝis sola ĉe tablo apud la fenestro. Ĝi estis brila, sveltan redhead en low-cut dress, ke brakumis ŝin perfekte formitaj korpo kiel se ĝi estis pentrita kun peniko.
  
  
  Odin fajfis singarde#? irka? la homoj ĉe nia tablo. "Kiu ŝi estas?"
  
  
  Unu el la trioj snufita kaj diris, " Ho, ŝi estas nur sanitarium laboristo. Ŝi vidis ŝin ĉie kiam ni estis tie.
  
  
  La von Alder virinoj estis tro sperta por permesi vira atento esti deturnita de ili por longa, kaj baldaŭ mi rimarkis, ke la homoj kolektis ĉirkaŭ nia seĝo ignoris la redhead, krom la foja ekrigardo en ŝia direkto. Ŝi, tamen, ne rigardu. Mi pensis, ke eskorto volus aliĝi ŝin, sed ŝi daŭrigis manĝi sola.
  
  
  Kiam ni finis nian manĝon, Odin poe invitis la homoj ĉe nia tablo al granda partio tiun nokton en unu el la ambasado oficejoj. La Von Alders estis feliĉa kaj akceptis, kiel estis la aliaj ĉe la tablo. Mi pardonpetis, dirante, ke mi devis kapti supre, kaj ke mi estus restanta ĉe la chalet. Fakte, ŝia hotelo havas iuj pli pensi pri la spa, kaj ŝi eĉ konsideris provas ŝteliri supre tie. Kompreneble, ĝi estus pli facila por mi por labori kun la fono de Alders, kiu alie estus okupita. La ih trioj ' patrino vere deziris iri al la partio, do ni diris bonan nokton.
  
  
  Mi ordonis lin alia cognac. Kiam la kelnero alportis la likvoro, li donis al mi noton kaj indikis la redhead, kiu estis ankoraŭ sidas sole. Li estis surprizita. En la konfuzo kaŭzita de la foriro de la aliaj gastoj ĉe nia tablo, ŝi tute forgesis pri la knabino, kiu engaĝitaj antaŭe kaptis mian atenton.
  
  
  Mi malfermis la bileton kaj legi, " BONVOLU NE ALIĜI al mi? URĜE PAROLI KUN VI. Mi demandis ŝin, kial la vorto EN KONSENTO estis substrekita. Mi rigardis malantaŭen kaj vidis, ke la knabino rigardis min grave, kaj mi kapjesis.
  
  
  "Mr. Dawes, "la knabino diris per milda, raŭka voĉo, tenante ekstere maldika, svelta manon al mi," ŝia nomo estas Susannah Henley. Nah havis malfacilan akcento - ili nomas ĝin Mid-Atlantika-sed tre forta Brita tono kaptita supren kun ŝi. Ŝi paŭzis ĝis la kelnero foriris, kaj mi sidis malsupren, tiam aldonis en generalo, " Bonvolu ne akiras min malĝuste, mi ne estas uzita al prenanta viroj. Sed estas grava korkotirilon, kiu devus diskuti ĝin kun vi. Ŝi rigardis ĉirkaŭ la manĝoĉambro searchingly, tiam reen#? e mi. "Ni ne povas diskuti tion ĉi tie. Mi ne scias, kiu povas spekti. Estas tie loko, kie ni povas paroli en la privata? "
  
  
  "Nu, tie estas mia ĉambro en la supra etaĝo," mi sugestis. "Ĝi devus esti privata sufiĉe se ĝi ne ĝenos vin."
  
  
  "Mi estas certa, ke vi estas ĝentilulo, Mr. Dawes," ŝi respondis. "Jes, via ĉambro estos bone. Supreniru kaj mi sekvos vin post kelkaj minutoj."
  
  
  Li donis Hey sia ĉambro nombro kaj ekstaris por foriri. Kiam la kelnero venis reen al la tablo por puŝi mia seĝo reen, ŝi etendis ŝian manon kaj diris: "Ĝi estas tiel agrable vidi vin denove, kaj mi vokos vin, se mi iam ajn en la Ŝtatoj."
  
  
  Ŝi iris supren al sia ĉambro, scivolanta kion tio ĉi lasta evento vojmontriloj povus signifi. Dek aŭ dek kvin minutoj pasis antaŭ tie estis unu frapo sur mia pordo. Egoismo malfermis ĝin, kaj Susannah Henley paŝis rapide interne. Mi fermis kaj ŝlosis la pordon. Por la unuaj kelkaj momentoj, ŝi ŝajnis nervoza kaj neoportuna. Ŝi vagis reen ĉirkaŭ la ĉambro, rigardis el la fenestro, kaj vidis banurbo kun lumoj briletis en la nokto.
  
  
  "Ho, rigardu kie mi laboras," ŝi ekkriis. Ŝi ekvidis la binokloj sur la windowsill, levis sian egoismo, kaj centris sur la ferieja komplekso de konstruaĵoj. "Ĝi estas tre bona vido de la feriejo de ĉi tie," ŝi diris, malsuprenirante la binokloj kaj turnanta reen al mi.
  
  
  "F-ino Henley, kia babilado estas tiu
  
  
  
  
  
  pri kio? Kaj bonvolu sidi malsupren.
  
  
  Ŝi sidiĝis en la seĝo vidalvide al mi, kaj pensis dum momento antaŭ ol komencanta. "I'm ne certe kio ĉi tiu estas pri, Mr. Dawes, sed mi aŭdis onidirojn pri vi ĉe la spa. Kaj li estis maltrankviligita. # ? Ia vere ne scias vi, kaj mi dont scias kion vi estas interesita en ĉi tiu loko, sed ... nu,? ia ne nur sentis, ke ĝuste en tiu konsidero. Mi pensis, ke mi diru al vi, sed jen ĉio. Ŝi haltis kaj skuis sian kapon senpove.
  
  
  Ŝi diris same milde kiel ebla, "Vi komprenas, Fraŭlino Henley, ŝi vere ne komprenas kion vi provas diri al mi."
  
  
  Ŝi profunde enspiris kaj fine klinis sin malantaŭen en sia seĝo. "Mi devus havi klarigis," ŝi diris, " ke mi estis laboranta ĉe spa por kelkaj jaroj nun. Ŝia dietitian estas tie. Sed por momento mi ne ŝatas la etoson. Ĝi ŝajnas ... nu ... minaca.
  
  
  "Kion vi volas diri, sinistra?" Mi insistis.
  
  
  "Mi vere ne scias," ŝi diris. "Ĝi estas nur ke ekzistas multe da flustrante kaj sekreteco? i tie. Kaj mi povas aŭdi ĝin kiam homoj venita kaj iri en la mortinta de la nokto. Tie estas gardistoj ĉie, sed la gastoj ne scias ĝin. Gastoj pensas, ke ili estas nur dungitoj. Sed ili estas tre cool-looking viroj. Mi ne povas memori, kiam kaj en la nokto mi aŭdas, ke ŝi flustras, kaj mi memoras vian nomon, Dawes. Li konjektis, ke estas problemo kiam hodiaŭ, ne kiam la kvin gardistoj revenis al la feriejo de aŭto. Mi ĵus okazis vidi ŝin de akcidento. La vundita paro. Kaj mi aŭdis, ke via nomo estas menciita denove. Mi vokis ŝin antaŭ ol mi trovis vin ĉi tie. Tio estas kial ŝi venis tien ĉi por la vespermanĝo. Mi petis la kelneron, kiu Mr. Dawes estis , kaj li indikis al vi. Ŝi estis nur petita por averti vin resti for."
  
  
  Kiam mi pridemandis ŝin cetere, ŝiaj respondoj ŝajnis sufiĉe simpla, sed ŝi ne scias ion ajn rilate al ĉi tiu kazo, eĉ kvankam ni parolis por tre iu tempo. Ŝi povas esti sur unu nivelo, aŭ ŝi povas esti forlogaĵo sendita al provu deadmoni min de sekvanta ŝin.
  
  
  Ĝi estis tre malfrue kiam ni finis paroli, kaj ŝi subite ekrigardis ŝin rigardi kaj flustris, " Ho, mi havas vera problemo ĝuste nun. Ĝi estas post la noktomezo. La tradukinto por dungitoj estas longe irita. Mi ne povas iri reen tie ĉi-vespere. Ili postulos detalan klarigon, de kie li estis. Mi devos trovi lokon por resti kaj revenos en la mateno."
  
  
  Ŝi estis sur siaj piedoj, tre ekscitita, kaj direktis al la pordo. Ŝi ĉesis en mez-paŝego kaj shuddered. "Se iu ajn ĉe la spa vidas min sur la strato, ili devos kapti min kaj demandon al mi."
  
  
  "Ĉi tiu loko estas kiel malliberejo."
  
  
  Ŝi kapjesis. "Jes, ĝuste. Tio estas kion mi provas diri al vi.
  
  
  Ŝi malfermis la pordon kaj komencis foriri. Ee kaptis ŝian brakon, tiris ŝin reen, fermis kaj ŝlosis la pordon denove.
  
  
  "Se ĝi estas tiel danĝera por vi," mi diris, " eble vi devus pasigi la nokton ĉi tie. Vi?? l esti sekura.
  
  
  Ŝi rigardis al mi penseme dum longa tempo, verŝajne konsiderante la konsekvencojn de mia invito. Mi vere ne havas ajnan ulterior devizoj fari#? i tiu propono, aliaj ol diranta ke#? ia hotelo kaj helpi. Sed se io alia okazas...
  
  
  "Estas vi certe vi gajnis't esti maloportunita de tio ĉi?" ŝi demandis.
  
  
  Ŝia, li tiris la ŝultrojn. Tie estis du unuopaj litoj, ĉar ŝi povis klare vidi. "Vi povas preni unu lito," mi diris, " kaj I?? l nur # stre? i ekstere sur la aliaj ĝis la mateno. Vi?? l esti perfekte # mon? ranko. Ŝi intencis ĝin la vojo ŝi diris.
  
  
  "Bone," ŝi diris, malrapide, kapjesante al ŝi la kapon.
  
  
  Ŝi iris al la banĉambro. Mi kontrolis la seruroj sur la pordoj kaj Sergej turnis ilin en la ĉambro. Tiam ŝi demetis ŝiajn ŝuojn kaj faris benko gazetaro ĉirkaŭ la litoj. La ĉambro estis ankoraŭ hela de la speguliĝon de la luno sur la neĝo ekstere. Ŝi venis reen kelkajn minutojn poste, portanta nur glitas. Kiel ŝi transiris la banĉambro al la lito, ŝia korpo estis skizita en la lumo ĉirkaŭ la fenestro, kaj mi povis vidi, ke tie estis nenio alia malsupre.
  
  
  Ŝi alvenis en lito kaj tiris la kovriloj super ŝi. "Bonan nokton, s-Ro Dawes. Kaj dankon."
  
  
  "Bonan nokton," mi diris. "Iri dormi nun."
  
  
  Mi konfesas, ke por mallonga tempo la penso, ke bela korpo kuŝas tiel proksima al mi distris min de la kelo. Sed ŝi ne proponas inviton. Li baldaŭ ekdormis. Mi ne pensas, ke mi dormis tre longe, kiam mi estis vekita per mola krias super ee rubo.
  
  
  Ŝia sel kaj klinis sin al la lito. "Suzanne? Miss Henley? Ĉu vi fartas bone?"
  
  
  Ŝi daŭrigis krii mallaŭte, kaj mi pensis, ke eble mi estis nur havanta koŝmaro. Li piediris super al ŝi, eksidis sur la rando de la lito, kaj skuis ŝin malpeze de la ŝultroj.
  
  
  "Estas bone," mi flustris. "Vekiĝu! Ĝi estas tute bona. Vi estas nur havanta malbonan sonĝon.
  
  
  Ŝiaj brakoj subite venis supren, envolvis ĉirkaŭ mia kolo, kaj tiris min en linio. Ŝiaj okuloj estis ankoraŭ fermita, kaj ŝi komencis freneze kovri mian vizaĝon per kisoj. "Teni min. Teni min!" Li amas min!"
  
  
  Ĝi estis ankoraŭ malfacile diri, ĉu ŝi dormas aŭ ne, sed ŝia mano moviĝis al mia korpo, fiddling kun mia pantalono, kiel ŝi daŭrigis kisi min. Ŝi estis rapide malkovrita de ŝiaj vestaĵoj kaj benko-premita kun ŝi en la lito.
  
  
  "Susannah,"li demandis ŝin denove," ĉu vi estas veka?"
  
  
  "Li amas min, bonvolu," ŝi konfirmis. Hey devigita ŝin.
  
  
  Ŝi respondis, kvazaŭ ŝi estis preparanta por ago de amo.
  
  
  
  
  
  
  ĉiuj mia vivo, sed neniam antaŭ ol havas visko decidis al tiu praktiko. Ŝia malsato estis grandega, kaj ŝi devigis ŝin sperti unu erotika ekscito post la alia ĝis ni ambaŭ estis elĉerpita per ripeta orgasmoj. Neniam antaŭe havis mi konis virinon kiu respondis tiel plene al ĉiu emocio, ĉiu nervo en ŝia estado. Super kaj super, lia korpo nun sovaĝe sur la lito, ŝi turnis sian kapon por mildigi ŝiajn kriojn do ili ne#? eti tra la tuta chalet.
  
  
  Tiam, kiel ni kuŝis flanko ĉe flanko, ŝi fine malfermis siajn okulojn kaj ridetis al mi. "Ĉe unua," ŝi diris mallaŭte, " mi pensis, ke ĝi estis nur sonĝo. Sed ĝi ne estis sonĝo, kaj ĝi estis multe pli bona."
  
  
  "Jes," mi konsentis. "Ĝi estis."
  
  
  Kiel mi komencis ruliĝi for de nah ŝin, mi sentis, ke ŝia mano tu? o interne de mia maldekstra femuro. Tie estis ringon sur ŝia fingro, kaj li povis senti ĝin malpeze gratante mia karno. Mi apenaŭ sentis la nulo, sed preskaŭ tuj varma, trankviliga sento disvastiĝis tra mia tuta korpo. Mia unua penso estis, ke ĝi estis nur konsekvenco de nia longa lovemaking. La vero trafis min unu momenton poste, kiam tiu sento cedis al perforta sufokanta sento. Ĝi okazis denove - mi estis drogado. Susannah Henley injektita iu substanco ĉirkaŭ ŝia ringo en mia korpo.
  
  
  Ĉi tiu fojo, mi sciis ke ĝi estis potenca medicino, ke mi ne povis rezisti. Mallumo rapide malsupreniris. Mia cerbo estis kuradon en nigran malplenon.
  
  
  Dek sep
  
  
  Mia vizio estis nebuligita de la blindiga blanka lumo kiu brilis rekte en miajn okulojn. Li devas estis senkonscia dum longa tempo. Ŝi, mi pensis, ke mi estis paralizita. Ŝi ne povas movi siajn brakojn aŭ krurojn. Iom post iom, kiel mia vizio malbarita, mi vidis, ke mi estis en tute-blanka ĉambro, kiel hospitalo ĉambro, kaj ke blindiga sankta lumo estis venanta de lampo fiksita sur la plafono nekaŝemaj super mi. Mi kuŝis sur mia dorso, kaj miaj brakoj kaj kruroj estis sekure ligita kun ledo rimenojn.
  
  
  Li malfermis sian buŝon kaj provis krii ĉe la pinto de siaj pulmoj, sed nur per voĉo fariĝinta raŭka per voĉo fariĝinta raŭka. Eĉ tiel, mia sono altiris kvar fortikaj viroj en la blankaj jakoj portita de la hospitalo asistantoj kaj ĉirkaŭita min. Ili levis la supro de mia lito, por ke mi eksidis rekte.
  
  
  De lia nova pozicio, li povis vidi, du aliaj homoj en la ĉambro, krom la kvar "orderlies". Unu estis mia kunulo lasta nokto. Suzanne Henley, kun ia flamanta ruĝa hararo, rigardis bela en blanka uniformo de flegistino kaj blanka malalta kalkanumo ŝuoj. La alia estis grizhara viro en liaj sesdekaj, portanta blanka lab jako, blanka pantalono, blankaj baleto slippers, kaj blankaj gantoj. Li estis en rulseĝo. Mi sciis instinkte, ke mi estis nuntempe ĉe la Rejunigo Sano Spa, kaj ke tiu persono estis d-Ro Frederick Bosch.
  
  
  La kuracisto tiris rulseĝo leki supren al mia lito kaj donis al mi icy, maldika-lipped rideto. Susannah Henley rigardis min expressionlessly kaj tiam turnita for.
  
  
  "Bonvenon al nia banurbo, "la doktoro diris per raŭka voĉo, kun germana akĉento," kvankam mi timas, ke tiu vizito ne plibonigi vian sanon." Li paŭzis, tiam aldonis, " Nick Carter."
  
  
  La egoismo estas rekono de mi, donis al mi impulson, kaj por momento ĝi luktis vane kontraŭ la obligacioj kiu tenis min firme.
  
  
  La kuracisto svingis la manon. "Tie estas neniu punkto en batalado, s-Ro Carter. Vi estas senpova ĉi tie. Cetere, kial vi estas tiom avidaj por forlasi se vi estas tiel avida, por veni ĉi tien? "
  
  
  Li turniĝis en lia rulseĝo kaj ordonis, ke kvar blanka-tegita helpantoj por preni min supre.
  
  
  La viroj rapide ruliĝis al mi, ankoraŭ ligita al la lito, trans ĉambro k al la speciala lifto, kiu aperis tuj kiam unu#? irka? ilin premis la butonon. Ili depuŝis min en la lifto, kaj Susannah Henley kaj la kuracisto en la egoismo # rulse? o # ali? i nin. Neniu respondis kiel la lifto rose silente. Ni iris ĝis pluraj etaĝoj antaŭ ol la lifto haltis, la pordo malfermiĝis, kaj mi estis kondukitaj en grandega malfermita ĉambro.
  
  
  Rigardante ĉirkaŭ la ĉambro, mi vidis, ke ĝi estis la grandeco de kvadrato urbo bloko kaj estis glazurita de etaĝo al plafono sur ĉiuj kvar flankoj. Ni estis#? e la supro de la spa, kaj ĉar ĝi estis sur la supro de alta monto, la vitra muro donis al ni vidi el la profundaj valoj en ĉiuj flankoj. Ĝi estis sensacia vido, precipe en la taglumo, kiam la suno brilis sur la neĝo.
  
  
  Sed la ĉambro estis impona vido - grandega zumas, zumas komputilo en la centro, prenante supren la plejparto de la spaco. La komputilo lumoj tenis brilantaj kaj brilantaj, kaj la maŝino farita konstanta, trankvila siblanta sono. Alie, ĉar la ĉambro estis evidente sonopruvata, ĝi estis terure trankvila. La kuracisto faris signon kun sia mano, kaj kvar viroj tiris mian liton lekas supren al la maŝino. Kiam ŝi estis tie, unu el la viroj? irka? turnis la crank ĉe la piedo de mia lito, kaj ŝia subita sel estis sincera, ankoraŭ ligita malsupren, kun la dorso supren kaj la kruroj malsupren, kiel se ŝi estis en seĝo.
  
  
  La kvar viroj revenis al la lifto, kaj foriris kiel la kuracisto svingis denove.
  
  
  Susannah Henley sidis apud li
  
  
  
  
  
  
  Li turnis sin sur la komputilo kaj komencis tordante kaj turnanta diskoj kiel la kuracisto rulita de sia rulseĝo, tiel ke ĝi estis malferma antaŭ mi.
  
  
  "Ĉi tie ĝi estas, s-Ro Carter," li diris, skuante sian manon ĉe la komputilo, " la reŭmatismo vi ŝatus. Tie estas forto malantaŭ kio vi iam nomis la "Murdinto Brigade". Ĝi estas ŝia voĉo, kaj vi ankoraŭ ne komprenas, kion tio signifas, ĉu vi? "
  
  
  Li pravis. Mi ne scias kion komputilo estis kaj kiel ĝi kaŭzis la tutmonda krizo.
  
  
  "Kiu estas vi?" Mi demandis ŝin. "Kio estas tio?"
  
  
  La kuracisto turnis sin for de mi, kaj mi rimarkis por la unua fojo, ke la egoismo rulseĝo estis plene mekanizita, ŝajne kontrolita de kontroloj, ke li povus funkcii sen manlaboro. Li ridis gaje kiel ĝi whizzed unufoje ĉirkaŭ la ĉambro. Tiam li iris reen al kie li sidis.
  
  
  "Permesu al mi prezenti min," li diris, farante mok pafarko de la talio malsupren. "Mi prezenti min de mia vera nomo, ne ĉiuj scias mi, d-Ro Frederick Bosch. Tiu nomo estos konata al vi - lia nomo estas Dr. Felix von Alno. Mi povas vidi ŝin levis brovojn, s-Ro Carter. Vi scias, ke mia edzino kaj miaj tri belaj filinoj. Sed tio estas nur malgranda parto de la rakonto."
  
  
  Li paŭzis por momento kaj rigardis min questioningly. "Antaŭ ol mi diros al vi mian rakonton, s-Ro Carter, mi volas, ke vi komprenas, kial mi diras al vi. Vi vidas, vi estas ĉe mia kompato nun - fizike, kaj baldaŭ vi estos ĉe mia kompato tute- # amba? fizike kaj mense. Mi certigas al vi, ke nenio povas haltigi tion ĉi, kaj vi baldaŭ vidos por vi mem. Sed antaŭ ol tio okazas, mi volas ke vi aŭskultu tion, kio okazis. Vi, kun viaj pasintaj atingoj, estas preta por li diru al ŝi, brilega rakonto. Ĝi estas grava ke vi estas ĉi tie vivas en ĉi tiu momento, ĉar vi estas iu kiu vere povas ŝati tion, kion mi sukcesis fari. Alie, "li turnis sin en sia seĝo denove," alie mia laboro estus kiel kreanta grandan ĉefverkon, simfonio kiu neniam estis aŭdita de iu ajn kiu ŝatas bonan muzikon, aŭ pentraĵo, ke neniu iam vidis. Ĉu vi komprenas?"
  
  
  Li kapjesis al ŝi. Kio, mi scivolis, estis la klarigo por tiu ŝajna frenezeco?
  
  
  D-ro Felix von Alder sidis senmova en sia rulseĝo por momento antaŭ klinanta super paroli al mi.
  
  
  Li estis brila sciencisto en Germanio, laborante por Adolf Hitler sur la kontrolo de homa konduto. En la eksperimentoj de la 30aj jaroj kaj 40aj jaroj, nur bestoj estis implikita en specialaj operacioj, kaj ili estis tre malglataj, uzante kemiajn kaj kirurgiaj teknikoj por ŝanĝi kaj kontrolo de la cerbo.
  
  
  "Mi havis iun sukceson," von Alder diris fiere, " eĉ tiam. Der Fuhrer has graced mi multajn fojojn.
  
  
  Ŝi estis preta iri al la homoj. Tiam ĝi estis tro malfrue - la milito estis finita. Tie estis Aliancitaj reid en Berlino, kie ŝi laboris..., li paŭzis kaj prenis de lia blanka lab coat. Ŝia egoismo vidis ke la blanka-gloved hands estis artefarita. Li movis la ŝultrojn, kaj ambaŭ manoj falis al la planko. "Mi perdis ambaŭ miajn manojn en la trudeniro."
  
  
  Baldaŭ post tio, li daŭre, la milito finiĝis. Kiam la Rusoj venis al Berlino, ili volis egoismo, ĉar ili sciis pri egoismo eksperimentoj. Kiam ili trovis lin, ili prenis lin al sovet-UNIO. En la konfuzo de la tempoj, la Germanoj pensis ke li estis mortinta. Tie estis neniu rekordo de d-Ro Felix von Alder daŭre ekzistas.
  
  
  En Moskvo, li daŭrigis sian laboron, sed li havis pli kompleksaj elektraj procezoj#? e lia dispono. La Rusoj kreita artefaritaj manoj kaj kistoj por li, kaj li estis brila sukceso.
  
  
  "Sed la Rusoj,"li aldonis," neniam ĉesis trakti min kun suspekto." Li haltis denove kaj glitis liaj koksoj en la rulseĝo seĝo. Ambaŭ de ŝiaj gamboj, kiun li povis nun vidi estis artefarita, falis al la planko.
  
  
  "Ili ekstermis miaj kruroj do mi ne povis eskapi. Ili sciis, ke ŝia ih estis malamiko. Mi ĉiam kredis je la supereco de la germana popolo. Mia tuta laboro estis helpi al la germana ŝtato regulo la mondo - kaj nun ke ĝi estis perfektigita ĝiaj metodoj, mia revo venos veran.
  
  
  "Sed reen al la Rusoj-ili esploris la historio de la Tria Reich kaj malkovris mia profunda persona lojaleco al Hitler. Sed tio ne halti ilin de uzanta mia scienca scio. Oni kredas ke mi estas proksima al sukceso en miaj eksperimentoj. Do ili tenis min izolita; mi havis nenion sed mia laboro."
  
  
  Von Alder estis sidanta en sia seĝo antaŭ mi, armless kaj legless. Ŝia povis vidi ke li estis gustumanta mia naŭzo kaj ŝoko kiam ŝia rigardis lin. Li ridis amare kaj uzita lia dorso muskoloj zigzago lia rulseĝo ĉirkaŭ la ĉambro kaj revenis al mi, pruvanta, ke eĉ nun li estis tute senhelpa.
  
  
  Halto denove, li daŭrigis sian rakonton. En Rusio, li finfine evoluigis la teorion de sukcesa administrado de la homoj, ekde de tiu tempo du novaj evoluoj estis enkondukita al la mondo - komputiloj kaj miniaturo transistoroj.
  
  
  "Tuj kiam mi eltrovis ĉi tiuj du elementoj," von Alder diris al mi, " mi sciis, ke mi havis kion mi bezonis. Post kiam ĉiuj, komputilo estis nur mekanika cerbo, kiu povus esti programita por fari kion ajn ĝi deziris.
  
  
  
  
  
  
  kiam ni prenas ŝin al la hotelo, tiel ke ĝi estis - la cerbo estas ekstere de la korpo. Mi sciis, ke metante etan transistoro en homa cerbo, mi povis transdoni la ordonojn de la transistoro estas komputilo. Mia temo estus sub mia absoluta kontrolo."
  
  
  Sed li ankora? havis problemon: li ne scias kiel meti transistoro, eĉ transistoro kun spegulo dots, en homa cerbo. Li daŭre eksperimento, neniam malkaŝante sian teorion al la Rusoj.
  
  
  Tiam Ĉinaj sciencistoj komencis viziti Moskvon por interŝanĝi informojn. Von Alder decidis ŝanĝi flankojn. Ŝajnis, ke la Ĉina sciis nenion pri la egoismo estas politika pasinteco kaj estus traktita pli bone. Li iĝis amikoj kun unu Ina fizikisto, kaj tra li estis kontrabandita trans Rusio. Ĝi estis facila. Von Alders ' artefaritaj brakoj kaj gamboj estis forigitaj, kaj la egoismo estis metita ĉe la fundo de kesto de sciencaj instrumentoj kiuj estis estanta ekspedita al Pekino.
  
  
  "Iam en Ĉinio," von Alder daŭrigis, " mi trovis solvon. Ĝi estis surprize simpla. Ĉu vi povas diveni? "
  
  
  Antaŭ ol ŝi povis diri ion ajn, li respondis al si mem: "Akupunkturo".
  
  
  Li retenis sian spiron, kiel li daŭrigis rakonti al sia rakonto. Uzante la antikva Ĉina medicina arto de akupunkturo, li estis kapabla enterigi micro-punkto transistoro en la homa cerbo. La transistoro estis funkciigita per komputilo, kaj von Alders havis kompletan kontrolon de la persono.
  
  
  Kiel en Rusio, von Alder tenis sian eltrovaĵon sekreto. Kiam la ŝanco prezentis sin, li enfiksita a micropoint transistoro en la cerbo de ebriulo Komunista Partio oficiala, a high-ranking membro de la registaro. Li tiam aktivigita la transistoro uzante antaŭ-laŭprograma-komputilo, kaj la Ĉina helpis von Alder eskapi al Svislando.
  
  
  "Bedaŭrinde," von Alder diris kun profunda suspiro,"la senhavulo Ĉino estis mortigita sur lia vojo hejmen."
  
  
  Tuj kiam li alvenis en Svislando, von Alder kontaktis sian edzinon. Malmulte faris lin scias ke ŝi naskis al iliaj filinoj baldaŭ post la Rusoj prenis Von Alder for. Ursula daŭre teni ŝia edzo sekreta identeco pro sia egoismo rilato al Hitler, sed ŝi provizis lin per sufiĉe da financoj por malfermi spa. La egoismo de la familio estis nekonscia pri la egoismo daŭrantaj eksperimentoj, kaj la egoismo filinoj neniam suspektis, ke " la Doktoro. Bosch "estis ih la patro.
  
  
  La feriejo prosperis, altirante riĉa kaj influa klientoj de ĉiuj super la mondo. Von Alder pasigis jarojn konstruante lia murdisto taĉmento, grefti la micropoint transistoro en la cerboj de zorgeme elektita kliniko pacientoj. Kiam la doktoro estis preta, li simple aktivigita lia homaj robotoj tra la komputilo.
  
  
  Ŝia estis silenta dum la egoismo longan rakonton, parte ĉar von Alder parolis senĉese, kaj parte pro la egoismo rakonto estis tro neverŝajna por komenti. Li estis klare koleraj, sed li rapide pruvis ke li ne estis stulta.
  
  
  Kiel se legi mian menson, li klakis: "Vi ne kredas al mi. Vi pensas, ke vi?? e estita # a? skulti al la # sova? a droning de freneza maljunulo.
  
  
  Li turnis sin al la grandega komputilo kaj diris: "Aŭskultu, s-Ro Carter. Li donis signon, ke al Susannah Henley, kiu rapide premis la butonon. Subite, la voĉo de la Prezidanto de la Usono plenigis la ĉambron. Li diskutis la kresko de komerco kun Rusio kaj Ĉinio. Kiel Egoismo voĉo daŭrigis, von Alder la sovaĝa kluki preskaŭ dronis ĝin.
  
  
  "Transistoroj ne nur publikigi miajn ordonojn," von Alder diris, " sed ili ankaŭ agas kiel riceviloj. Mi povas aŭdi ŝin paroli ĉiuj super la mondo. Nun vi povas aŭdi viajn prezidanto parolanta tra transistoran radion enmetita en la cerbo de unu el viaj supro state Department oficialuloj. Oni ĉe la Kabineta kunveno ".
  
  
  Von Alder signalis al Susannah, kaj ŝi premis kelkaj butonoj. Konversacioj pri Rusio, Ĉinio, kaj Anglio plenigis la ĉambron unu post unu.
  
  
  Li sciis, ke ŝi nun, kiel Von Alder rigardis mian ĉiun movon, pasanta mi en ĉiu direkto. Ĝi devas havi havis dissendiloj en la cerboj de Agento Z1 kaj Verblen, kaj eble aliaj HAKILO dungitoj.
  
  
  "Neniu povas haltigi min," von Alder fanfaronis. "Ŝi estis organizita de#? i tiu murdo-memmortigoj, tiel ke tie estus neniu demandoj lasis kiam ŝia venis kun granda murdo. Kiam mi minacas ŝin nun, ili fidas min. Kaj faru kion mi volas ke vi faru."
  
  
  Egoismo estas okulojn glittered, kaj la kuracisto rulis la rulseĝo por ke niaj vizaĝoj estis nur kelkaj coloj dise. "Ni volas nun diskuti pri via estonteco, s-Ro Carter. Dum vi estis senkonscia, ĝi estis enmetita de transistoro sur via cerbo. En momento, mia helpanto "- li kapjesis ĉe Susannah - " aktivigos la egoismo. De nun, vi volas esti tute kaj tute ĉe mia kompato, obeante la planita feed ke ĝi reklamas en la komputilo."
  
  
  Von Alder sidis dum momento, rigardante al mia vizaĝo. Li estis klare#? ui mia senhelpeco. Mi estis ĉio tro konscia de mia egoo potenco kaj sentis#? vito # rompi? o ekstere sur mia korpo.
  
  
  Von Alder turnis for de mi kaj kapjesis al la knabino. Mi fiksis min mem, rigardante kiel ŝia mano iris al la butono sur la komputilo. Ŝi tuŝis butonon. Vico de lumoj ekbrilis, kaj la aŭto hummed eĉ pli. Mi atendis por ŝia intently, mi ne scias, kion atendi. Ĉu ĝi pasis ekstere? Ŝi estus perdinta lian memoron
  
  
  
  
  
  la pasinteco? Kio estus okazinta? Baldaŭ la lumoj haltis palpebrumante.
  
  
  "Nick Carter transistoro estis aktivigita, Dr. von Alder," la knabino diris coldly. "La funkcio estas perfekta."
  
  
  Ŝi sidis senmove en la seĝo. Mi ne sentis ion ajn - mia cerbo laboris tiel klare kiel antaŭe. Mi ne scias kio okazis, sed evidente ĝi ne estis sub Von Alder kontrolo. Li provis fari malfacile masko de lia vizaĝo, tiel ke li ne povis eltrovi ion.
  
  
  Von Alder ŝajne pensis, ke la operacio estis sukceso. Li apenaŭ ĵetis rigardon al mi, kiel li paŝadita ekscitite ĉirkaŭ la ĉambron, kaj parolante al si mem. "Mi sukcesis! Denove, kiel ĉiam! "
  
  
  Li faris signon al Susannah kaj diris preskaŭ malestime,"lasu lin, Lasu lin, mi petas."
  
  
  La knabino rapide piediris super al mi kaj komencis malstreĉi la rimenojn kiu tenis min malsupren. Mi tenis#? ia # viza? o ekstere de la vojo en kazo ŝi vidis ion ke devus atentigi ŝin, sed ŝi eĉ ne rigardis min. Kiam ŝi estis finfine libera, ŝi iris reen al sia komputilo. Ĉe la tempo, sed li ne sciis kion fari, do li nur sidis tie dum Von Alder daŭrigis paŝadi tien kaj reen, rambling on pri liaj planoj.
  
  
  Subite, en la mezo de lia diatribe, li ĉesis paroli kaj lunged ĉe mi en lia rulseĝo, egoismo estas nervoj tremoj uncontrollably.
  
  
  Preskaŭ en la sama tempo, Susannah kriegis ĉe mi, " Rigardu, Nick! Li scias, ke vi ne estas estanta kontrolita. Li scias! Li vidis viaj okuloj! "
  
  
  Ee averto venis nur en tempo. Mi saltis malsupren de tie, kie mi estis sidanta, kiam s-Ro Alno estas rulseĝo ekfrapis en mi. Ŝi tiam tro malfrue vidis, ke du bu? o estis # senmovi? i el sub la armrests de la rulseĝo. Unu, malo, eligita el folio de flamo bruliganta, dum jetoj de blindiga gaso elŝprucita ĉirkaŭ la alia. Se mi ne saltis kiam mi faris, ĝi estis bruligita al la grundo. Eĉ tiel, parto de mia maldekstra ŝultro kaj brako estis malbone bruligita, kaj li estis duone blindigita kiam li evitis al la flanko.
  
  
  Von Alder turnadita la # rulse? o#? irka? en furiozeco kaj lunged al mi denove, # amba? # bu? o kra? i mortiga flamoj kaj siblanta gaso. Mi kuris, tordante kaj turnanta trans la ĉambro kiel li puŝis min en la rulseĝo. Mia dorso estis bruligita denove, antaŭ ol mi povus akiri for de li, ĉar ĉi tiu tempo li estis movas tro rapide. Ei estis proksima al elĉerpiĝo, sed antaŭ ol li povis turni la seĝo ĉirkaŭ denove, Ei rapidis post li.
  
  
  Dum li estis twirling la seĝo, lia emu saltis sur sia dorso kaj envolvis siajn brakojn ĉirkaŭ egoismo estas kolo. La rulseĝo estis kvieta kurado antaŭen, trenante min kune kun ĝi. Kun sia libera mano, li fosis siajn fingrojn profunde en von Alder la kolo ĝis li trovis la nervo li estis serĉanta. Ŝi penis premon kaj provizore paralizis lin. Nun li ne povis moviĝi, eĉ ne la muskolo provi kaj malrapidigi sian aŭton. Uzanta#? iu de lia forto, Alenka turnis ŝian racing rulseĝo kaj celis la egoismo publike ĉe la vitra muro.
  
  
  La rulseĝo rapidis ĉe plena rapideco direkte al ĝia celloko. Ŝi tenis sur, rigardante kiel la muro alproksimiĝis lekante kaj lekante, ĝis kiam la rulseĝo frakasis tra la vitro, ŝia falis al la planko. La seĝo kun von Alder korpo frakasis kontraŭ la vitro kaj falis en la valo malsupre.
  
  
  Susannah Henley rapidis super kaj helpis min al miaj piedoj. Ŝi rigardis nah. "Vi savis min, ĉu ne?"
  
  
  "Jes," ŝi diris, alkroĉitaj al mi. "Mi klarigos tion poste."
  
  
  La du ni staris silente ĉe la rando de la ĉambro, rigardante malsupren en la profunda abismo malsupre. Tie, centoj da futoj malsupre, sur la glacio de la glaĉero, kuŝis la korpo de von Alder, kun rompita rulseĝo apud li. De supre, la korpo aspektis kiel eta rompita doll, kun la brakoj kaj kruroj ŝirita for. Susannah detiriĝis, kaj ŝia patro tiris ŝin for el la fenestro.
  
  
  "Komputila," ŝi diris, subite memorante. "Mi devas malŝalti la egoismo."
  
  
  Ŝi rapidis trans la ĉambro kaj premadis butonojn. La vicoj de lumoj eliris, kaj la zumanta iĝis malalta zumado. Kun fina tremante, la aŭto haltis entute kaj frostis.
  
  
  Susannah rigardis min. "Ĝi estas bone nun," ŝi diris. "La komputilo estas liberigita. Odino estas transistoro programaro ne funkcios, kaj ĉio de Dr. von Alder la viktimoj volas reakiri sian normalan personecoj. Super tempo, mikro-punkto transistoroj - inkluzive de tiuj en via cerbo - simple solvi." Li kapjesis al ŝi. Ĝi estis super.
  
  
  18
  
  
  Post kiam la komputilo estis fermita malsupren, ŝi ricevis vokon de Hawke en la Ŝtatoj. Li donis Emu mallonga, plena raporto pri kio okazis. Kiam mi finis ĝin, li konsilis al mi resti ĉe la spa. Li faros plenan raporton al la Prezidanto kaj reprezentantoj de aliaj Registaroj. Tiam ili ĉiuj venos al Svislando por atesti la fina detruo de la komputilo.
  
  
  Dum Susannah kaj mi atendis, ŝi rakontis al mi sian historion. Ŝi laboris por Von Alder por du jaroj. Ŝi estis Britaj, kaj venis al li tra sekreta serĉo ad en Londona#? urnalo. Ŝi estis lab asistanto en Londono, kaj estis io alia por fari en la spa.
  
  
  Ŝi estis fakte malliberulo de la tago ŝi alvenis. Ĝi estis neeble eviti. Eĉ tiu nokto, kiam ŝi venis al mia hotela ĉambro, se ŝi ne frapis min, iu kun
  
  
  
  
  
  ŝi - unu el Von Alder s goons - estus fininta sian laboron.
  
  
  Kombinaĵo de malamo kaj malespero devigis ŝin iri sur ĉi tiu freneza aventuro ĉe la komputilo. Ŝi esperis, ke ŝi preĝis, ke liberiganta mi volus helpi hej.
  
  
  Kelkajn horojn poste, Hawk kaj Egoismo grupo komencis alveni. Ili estis incredulous kiam ŝi estis dirita#? iuj la detaloj de Von Alder la rakonto. Mi pensas, ke se Susannah ne estis tie por apogi Roe Deer - kaj se ŝi ne havis tian solidan reputacion en la kampo - mi estus estinta maldungita kiel bizarulo. Kaj, kompreneble, ne estis komputilo por provizi indicon.
  
  
  Agante sur ordoj de la prezidanto, Hawke'ligita al la Svisaj aŭtoritatoj al la giganta maŝino. La sekva tago, la feriejo estis malbarita de homoj. Tiam specialistoj estis nomita al malmunti la komputilo. Ĉiuj indico de Dr. von Alno estas plano por kontroli la mondo-la komputilo kaj la spa-estis detruitaj. La kuracisto la korpo estis prenita al Berlino en la mortinta de nokto kaj metitaj en la von Alder familio intrigo. Nur Ursula estis informita de Egoismo morto, kaj ŝi petis ke ŝiaj filinoj neniam scias, de ilia patro ekzisto, tiam la eksplodo de la dua MONDMILITO.
  
  
  Aŭtoritatoj diris al Bern loĝantoj ke la feriejo devis esti disfaligita ĉar la strukturo estis rigardita kiel nesekura. Nun ke la kazo estis fermita kaj ĉio klarigita por, Hawk, Susannah, kaj ŝia renkontis supren ĉe la chalet, kie mi # ankora? havis ĉambro maldekstre, por fina trinkaĵo. Li flugis reen ĉe nokto kiel Hawk, sed li malavare proponis al mi resti alian tagon.
  
  
  "Bone, Nick," li diris, clinking glasses kun mi, " ni povas trafi alia unu por vi." Tio estis la plej proksima afero Hawke'iam diris al mi.
  
  
  Poste, post Hawke's ebeno maldekstra, Susannah kaj mi kuŝis en mia ĉambro. Ni faris ami denove, kaj li tiris ŝin fermi kaj diris, " Vi scias, ŝi, mi sentas kiel mi povas teni faranta amon al vi por la ripozo de mia vivo. Danĝera sento.
  
  
  Ŝi apogis sin sur unu kubuto, kliniĝis super mi, kaj ridetis milde. "Eble, Dumplink," ŝi flustris, " tio estas kion estas iranta okazi al vi. Ne forgesu, ke vi ankoraŭ havas transistoro konstruita en via cerbo, kaj mi scias, ke preskaŭ tiom multe kiel Dr. von Alder pri kontrolanta homoj. Ĝi povus nur esti farita per malgranda komputilo kaj planita tiel ke vi ne devas fari amas min ĉe ajna tempo aŭ nokto."
  
  
  "Ĉu vi pensas, ke tio timigas min?"
  
  
  Fadeno
  
  
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  Liquidador
  
  
  
  
  Annotation
  
  
  
  Greka agento, malnova amiko, Carter, laboris malantaŭ la Fera Kurteno, sed volas lasi kaj bezonoj HAKILO helpon tiel fari.
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  La unua ĉapitro
  
  
  La dua ĉapitro
  
  
  La tria ĉapitro
  
  
  La kvara ĉapitro
  
  
  Ĉapitro Kvin
  
  
  Ĉapitro Ses
  
  
  Semo la sepa ĉapitro
  
  
  Ĉapitro Ok
  
  
  Ĉapitro Naŭ
  
  
  La deka ĉapitro
  
  
  Ĉapitro Dek Unu
  
  
  Ĉapitro Dek Du
  
  
  Ĉapitro Dek Tri
  
  
  Ĉapitro Dek Kvar
  
  
  Ĉapitro Dek Kvin
  
  
  La deksesa ĉapitro
  
  
  Ĉapitro dek sep
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  Killmaster
  
  
  Liquidador
  
  
  
  
  
  Dediĉita al membroj de la usona Sekreta Servo
  
  
  
  
  
  
  La unua ĉapitro
  
  
  
  
  
  Ĝi estas ne malproksime de Washington al la Ekstera Bankoj; ĝi nur ŝajnas ke vojo. Pro tio ke ĝi estis ferio, ni tiris reen iomete kaj veturis super la Annapolis Bay Ponto super la Chesapeake al la orienta banko, tiam prenis la aŭtovojo tra kamparo kiel espectaculares kiel la streĉado inter Indianapolis kaj Terre Haute. Tie uzita esti granda ferry ride from Cape Charles to Norfolk - sufiĉe longe por ripozi, manĝi en la manĝejo, kaj rigardi la maro movo inter la Atlantika kaj la Bay. Sed ne pli ol tio. Nun tie estas ponto kompleksaj, kiel betono reloj tra la akvo, kaj paro de ŝoka tunelo plonĝoj kiu supozeble permesas al ŝipoj pasi tra sen interrompanta trafiko. La problemo estas, ke ĉiufoje, kiam ŝtormo trafas, la ŝipo rompas ankro, rompas la ponto stakoj, kaj fermas ĉiuj la strukturoj por pluraj semajnoj. Kelkfoje mi scivolas kiel ili manipuli homoj kiuj navedas de la Kabo al Norfolk, sed tio estas ih la problemo.
  
  
  La plej bona afero fari kiam veturado tra Norfolk estas por fermi viajn okulojn. Tiam, kiel vi suda kapo, forgesi pri la Granda Dezerta Marĉo al la dekstra kaj koncentri sur#? i tiu grandega smashing de insuloj kiuj konsistigas la norda duono de la Norda Karolina marbordo. Unufoje vi akiras al la Ekstera Bankoj ĉirkaŭ Hello kitty Hawk moduloj, vi sentos, kiel vi estas nun ekstere al maro kun mallarĝa strio de sablo dunoj kaj moteloj eviti akiranta en la akvo. Efektive, vi estas sufiĉe malproksima eksteren al maro, sed ne kredas al tiu vojaĝado agentejo sensencaĵon pri Cape Hatteras estante la plej orienta punkto en la USONO; Filadelfio estas bona cent mejloj for, nur por starters.
  
  
  Sed ni ne haltos ĉe Hatteras. Tro multaj turistoj, kaj Monica kaj mi ne prenas tiu longa semajnfino pendi ekstere kun aro de fotistoj. Post veturado ĉiam sur rekta, monotona highway, ni atingis la pramo al Ocracoke, la lasta haltigo de la Ekstera Bankoj. La fino de la printempa tago estis klara sed morna, kun lumo nuba vetero, kiu faris la suno preskaŭ subprema.
  
  
  Kiam ni alvenis, ni paŝis el la luita flava Mustang kaj haltis ĉe la malakra pruo de la boato; la brizo estis sufiĉe ĵeti aerosolo de aerosolo en nian vizaĝon, sed ĝi estis pli refreŝiga ol ĝena. Monica estis la tipo de knabino kiu ne maltrankvili pri#? ia konsisto - aŭ io alia-kiu estis unu el la kialoj mi prenis ŝin sur tiu malgranda promeno.
  
  
  Mia estro en Washington ne estis feliĉa kun mia elekto por longa semajnfino; mi eĉ ne povis diri al emu kie mi estis restanta, ĉar mi neniam estis al Ocracoke antaŭe; ĝi ne estis#? uste kio turistoj devita. Mi pli aŭ malpli promesis al ni Em scias, tuj kiam ni trovis la motelo, sed ni ambaŭ sciis, ke mi probable forgesi. Ĝi estas bela scii ke vi estas bezonataj, sed vi devas desegni linion ie.
  
  
  Ni haltis ĉe loko proksime de la urbo sur Ocracoke, grapolon de domoj kaj butikoj aranĝis ĉirkaŭ la haveno formante perfektan cirklon. Mi ĝojis trovi ke tie ne estis telefono en la ĉambro, sed ni havis ice maker ekstere. Antaŭ kelkaj jaroj, amiko mia skribis artikolon pri tiu malgranda, izolita insulo, kaj ĉar ĝi emfazis la egoismo, la ĉefa intereso en la vivo, mi sciis, ke Okrakok estis ne nur seka, sed ke tie ne estis eĉ unu homo, kiu povus alporti al vi kroman botelo aŭ du. Sed ni alvenis puto-stokita, kaj Monica kaj mi ne estis maltrankviligita kiel ni komencis nian okupata ferio por kelkaj tagoj.
  
  
  Monica laboris ĉe spa en Bethesda, kaj unu rigardon ĉe ĉi tiu malgranda sed bonege vigla korpo estas#? iu ke#? i tiu komerca eble bezonas. Ĉe dudek kvin, post paro de rompitaj geedzecoj, Nah havis la naive altaj spiritoj de adoleskanto, sed ŝi havis shrewdness ke li#? ati. Ŝi neniam demandis pri mia cikatroj, la terura tiuj kiuj eĉ HAKILO estas super kirurgoj ne povis plene riparo. La loko, kie ŝi laboris estis taŭga por ĉi tiu speco de vundo.
  
  
  Washington klientaro - milita superuloj, ih satelito diplomatoj, viroj kaj virinoj ĉirkaŭ diversaj registaraj fakoj kies titoloj diri nenion pri ih estas vera funkcioj. En aliaj vortoj, demandoj estis malinstigita, kaj kiu estis la ĉefa kialo de mia estro sendis min al ĉi tiu loko post unu el miaj taskoj lasis min en sufiĉe malbona stato.
  
  
  Monica kaj mi prenis mallongan naĝi en la malvarmeta Atlantika, sekvita de longa, malrapida sunburns, tiam alia mallonga naĝi kaj rapidis reveni al la motelo kiel la suno komencis fali al Pamlico Sound sur la alia flanko de la insulo. Poste, ni pasis mirinda horo en la trinkejo kaj poste vekiĝis por trovi lokon por la vespermanĝo. La elekto ne estis granda, sed la freŝa fiŝo en la loko ni elektis estis bone kuirita, se ne ekscitanta, kaj ni honeste ne povis plendi.
  
  
  Do ĝi iris sur por kelkaj tagoj; ni vagis? irka? la # pla? o, haltis de tempo al tempo paroli al surfistoj, kontrolis la memoraĵaj butikoj kaj konsentis, ke ni estis en unu, tie estis nenio inda ĉirkaŭ ili. La vetero neniam ŝanĝis, estis ĉiam luma nebulo, kiu faris la blua ĉielo griza lakteca denove, kaj post momento ĝi komencis deprimi nin ambaŭ. De tagmezo en la tria tago, ni konsentis ke ĝi estis tempo por reveno; ni haltis ie ajn laŭ la marbordo por la nokto - ne en rapideco, nur provas movi sur.
  
  
  Ni aŭdis pri la Ocracoke pony, sovaĝa raso simila al tiuj trovitaj sur Chincoteague Insulo, de Virginio, sed ne rimarkis nin sole ĝis ni estis sur nia vojo al la pramo. Tiam, kiel ni estis veturanta sur mallarĝa du-lane asfalto tra ruliĝantaj dunoj, Monica subite atentigis min al la maldekstra antaŭen.
  
  
  Ŝi kriegis. "Rigardu!" Tuta grego!"
  
  
  Li turnis sian kapon ĝustatempe por vidi unu paro de ĉevalo malantaŭaj kruroj malaperas malantaŭ alta, shrubby duno. "Ili malaperis," mi diris.
  
  
  "Ho, bonvolu halti, Nick," la knabino insistis. "Ni vidu se ni povas trovi ih denove."
  
  
  "Ili estas sova? a, ili gajnis't lasis vin proksime al ili." Li sciis ke Monica estis freneza pri ĉevaloj; ŝi veturis regule al la staloj en Marilando. Por mi, ĉevaloj estas nur pli rapida vojo akiri super la tero ol marŝi, se tio estas la nura elekto vi estis.
  
  
  "Ni provu ĝin ĉiuokaze." Ŝi metas sian manon al mia tribo kaj donas al mi ke ludema grin, kiu diras ke ŝi scias malbenita bone ŝi estas iranta akiri#? ia vojo. "Ni?? e ne en rapideco, kaj ni ne eĉ rigardis ĉe tio parto de la insulo."
  
  
  Tute vera, li konfesis al ŝi, kiel li tiris inte al la flanko de la vojo kaj haltigis la aŭton. Kiam la motoro estis malŝaltita, la nura sono estis malpeza brizo blovanta tra la unkempt ruĝa-bruna arbustaro, ke iel sukcesis dreadlocks sur la sabla tero. Ŝi rigardis Monica kun ŝia upturned nazo kaj brilaj okuloj, ŝia sunbruna bastonoj nur komencas senŝeligi for ĉe la randoj. Kaj tiam ŝia, rigardante ŝin mirinde diketa mamoj kiu elstaris kontraŭ la lumo trikis ĉemizon, kaj la velkintaj denim shorts kiu gluiĝis al ŝiaj femuroj kiel amanto ampleksi. Li prenis ŝian manon de sia genuo kaj kisis ĝin nelonge.
  
  
  Bonan. Ni komencu granda ĉirkaŭiro, " mi diris, malfermante la pordon sur mia flanko.
  
  
  "Prenu la fotilo. Mi ŝatus preni kelkajn fotojn de ŝi."
  
  
  "Got it."
  
  
  Ni ambaŭ piediris nudpiede trans la peza sablo en la direkto de la sono. Inter la altaj dunoj sur ajna flanko de nin estis speco de vojo - aŭ almenaŭ unu strio de sablo kie neniu arbustoj kreskis. Mi konservis okulon sur la loko, kie la ĉevaloj malaperis, sed kiam ni rompis ekstere en la turniro sur la banko, Nu estis nenie esti vidita.
  
  
  Monica estis nun kurado antaŭen, skandante la tero; subite ŝi falis al ŝiaj genuoj kiel Hinda skolto. "Rigardi!" ŝi kriegis. "Hoofprints!"
  
  
  "Kion vi atendas?" Mi demandis, miksanta trans la varmega sablo al ŝi. "Pneŭo spuras?"
  
  
  "Ne estas stulta. Ŝi ekstaris kaj rigardis al la longa, rekta streĉado de plaĝo. "Sed ni povis sekvi ilin."
  
  
  "Kompreneble. De nun ĝis la venonta vintro. Kaj kiel multe da ŝanco fari vi pensas, ke ni devos kapti supren al ih?"
  
  
  "Nu..." Ŝi turnis sian kapon, bluaj okuloj mallar? igi. "Ili devas havi iris ie preter la dunoj." Ŝi kaptis mian brakon kaj komencis tiranta. "Venu, Nick."
  
  
  Hey lasi ŝin preni min kun ŝi. Ŝi gvidis malsupren la plaĝo, iras al unu loko, kie la sablo estis pli malfacila kaj pli malseka ol mini ondo. Ŝi rigardis la amaso de la hufoj zorgeme, tiam subite haltis kaj indikis inland.
  
  
  "Rigardu! Ili turnis sin de tie." Ŝi kuris, kaj la tajloro prenis ŝin kaj trotis post ŝi. Tia entuziasmo povas esti kontaĝa.
  
  
  Kiam la vojetoj malaperis en la densejo de sablaj dunoj, mi sukcesis halti mem de diranta, he, "mi diris al vi, tiel," parte ĉar mi ne faru tion krom en la mallumo. Monica haltis piediradon
  
  
  abrupte aplikita dikfingro al ŝi lipojn kaj suspiris.
  
  
  "Mi scivolas kiun vojo -" ŝi komencis.
  
  
  "Tio estas konjektas."
  
  
  Ŝi kapjesis. "Vi povus esti prava." Tiam ŝi heliĝis. "Sed rigardu! Ni povas grimpi al la supro de ĉi tiu abomena duno kaj almenaŭ rigardi ĉirkaŭe. Eble ni povas ekvidi ih denove!"
  
  
  Ĝi estis mia#? irado al suspiro, sed pro tio ke mi ne prenis ŝin, ĉi tie, tie estis neniu punkto en rezistanta. Ŝi estis grimpi la krutan duno deklivo kiel defendanto, akiranta ŝiajn piedojn en formo por la sezono, kaj se mi estis kelkajn jarojn pli juna, mi sentis devontigita por montri, hej, ke mi povus fari tion ankaŭ. Anstataŭ, mi iris supren ĉe pli racia pace; tie estas sufiĉe da fizikaj postuloj en mia linio de laboro kaj mi ne devas montri. Cetere, mi ne devas pruvi ion ajn al Monica.
  
  
  Ŝi staris piedpinte, la lumo venteto ondetiganta ŝia blonda hararo, kaj malrapide turnis sin por rigardi la tero malsupre. Mi ne povis vidi ion ajn en la senfina implikaĵo de nanaj arbustoj kaj arboj inter du vicoj de dunoj. Tie povus esti panzer division sidas tie, ne mencii dekduo ponies.
  
  
  "Mi pensas, ke ni definitive perdis ih," mi diris.
  
  
  Monica kapjesis. "Aspektas kiel tajloro! Ĝia nur por vidi la ih hotelo supren proksima."
  
  
  "Bone, venontan tempon." Li rigardis super ŝian kapon ĉe la asfalta vojo en la distanco. Ŝi povis vidi la flava Mustang parkis kie egoismo forlasis ŝin, sed ŝi ne povis vidi nian aŭtomobilon, nia viro, aŭ eĉ la perdita mevo. Malantaŭ ni, sur sono kiu etendis senfine al nevidebla kontinenta, eble dudek mejlojn for, paro de ludilo boatoj ŝteliris en la & nb, sed ili havis nenion por fari kun ĉi tiu izolita kaj izolita loko.
  
  
  Mi rigardis reen ĉe Monica, kiu estis nun rigardante al mi kun rigardo mi sciis tiel bone. Ŝi oscedis, tirita, kaj kuris al ŝi la manojn tra la hararo. Ŝia plena mamoj estas levita sub sia ĉemizo, ŝiaj cicoj estas akre difinita. Ŝi ridetis sleepily, kaj li zipita supre ŝia ledo fotilo kazo por ke la sablo ne kuras en ĝi.
  
  
  La pinto de la duno estis kavigita ekstere, plado ĉirkaŭ la mola sablo kiu estis komence varma kontraŭ la nuda karno. Sed tiam, kiel tiuj koksoj komencis movi ritme sub mi, mi forgesis ĉion pri la varmo kaj ĉio alia krom kio ni estis farantaj. Ŝi estis pasia, lasciva knabino, plene okupita en nah; ŝi levis la krurojn kaj envolvis ilin ĉirkaŭ mia talio, tenante min al ŝi kun surpriza forto, kaj tiam komencis ektiri perforte, provanta tiri min en ŝi. Ŝi tiam lasita el longa, malalta ĝemon de doloro kaj de ĝojo, kaj tiam malrapide komencis malsupreniri ĝis sia elĉerpiĝo estis kompleta.
  
  
  "Tio estis bona," ŝi murmuris.
  
  
  "Mirinda," mi konsentis, nun konscia de kiel la suno brulis min.
  
  
  "Mi deziras ke ŝi povis resti tie la tutan tagon." Ŝiaj manoj estis ankoraŭ sur mia kolo, kaj ŝiaj okuloj estis iomete malfermita, kiel ŝi ridetis al mi.
  
  
  "Estas aliaj lokoj." Ĝi ne estis ke mi ne volas resti, sed estis scivola urĝeco en mi, ke mi ne povis kompreni. Ĝis ŝi aŭdis malproksima sono alproksimiĝas.
  
  
  Li rigardis al la maldekstra, al ambaŭ finoj de la insulo, kie la ferry dock estis. En la aero, ne pli ol cent metrojn super la tero, la helikoptero estis movante malrapide en nia nuna direkto. Ĝi skuis milde tien kaj reen, ŝajne skanado de la du-lane asfalta pavimo. Kiam ĝi venis al mia flava Mustang, ĝi bremsis malsupren eĉ pli, ŝvebis, kaj poste malaltigis iom, kiel se mi volis akiri scii ĉiun alia pli bona.
  
  
  Sen ceremonio, li rompis liberaj de Monica ampleksi kaj saltis al liaj piedoj; li estis tiranta sur sia pantalono kiam la helikoptero subite banked kaj gvidita publike por nia duno.
  
  
  "Kio estas ĝi?" Monica demandis, nur duono-alarmita, apoganta sin sur unu kubuto.
  
  
  "Flava Mustang," mi rasped, malbenante la luo agentejo por ne donante al mi malpli elstara aŭto.
  
  
  "Pri kio vi parolas, Nick?" La knabino ruligxis, rigardante supren al la ĉielo kiel la helikoptero proksimiĝis. Mi ĵuras, nuda kaj ĉiuj, ŝi estis proksimume ondo kiam mi retiris ŝin kaj ĵetis ŝin de la kruta duno banko. Ĝi wasn't#? uste kapabla pritrakti la sinjorino vi ĵus faris amo, sed kiam ŝi plonĝis en por ŝi, ĝi estis la lasta afero sur#? ia menso. Kiam stranga aviadilo estas rigardanta por mi, mi ne onda ĝin kun mia mano - mi anaso ĝin.
  
  
  
  
  
  
  La dua ĉapitro
  
  
  
  
  
  Malgraŭ ĉiuj la gastejo ĉe mallonga distanco, la lokoj kiujn ni estis en weren't # sufi? a por kaŝi kuniklo. Ĉi tiu tempo ĝi estis mia#? irado al kuras, trenante Monica malantaŭ mi; iel, hej sukcesis ekpreni ŝiajn ŝtofojn kiel ŝi estis puŝita super duno de ee, kaj ŝi trikis ĉemizon flirtis malantaŭ ŝi kiel flago. Ne ke ĝi gravis; en iu kazo, la ulo en la helikoptero ne povis mankis al ni.
  
  
  Ĝi flugis malalte super ni, la vento de la rotors raising sand
  
  
  en niaj vizaĝoj. Monica faletis, provanta fermi siajn okulojn; Ey ĉesis por helpi al ŝi, rigardis reen, kaj en tiu momento, kiam la helikoptero alteriĝis sur la teron paro de dekduo piedoj antaŭen de ni.
  
  
  Ĝi estis tempo por halti kurante. Li squinted kontraŭ la sunbrilo reflektanta de la whizzing klingoj, instinkte metante sin inter la knabino kaj la helikoptero; kaj ĝi ne estis nur por kaŝi sian nudecon. La plej proksima pordo al la ronda plasta veziko malfermis, kaj la homo malrapide promenis ekstere sur la nah. Li estis nur silueto, sed tuj kiam li translokiĝis al mi, lia korpo malstreĉiĝis.
  
  
  "Get en via aferojn, kara," ŝi murmuris al la knabino, kaj atendis por David Hawk alproksimiĝi singarde. Bonŝance por li, Monica ne estis la tipo de knabino kiu prenis proksimume dua kaj duono akiri vestita, tiel Em ne devi rigardi for anymore.
  
  
  "Bone," li fine diris, ne wheezing ĉe ĉiuj. Ne nur faras la HAKILO Ĉefa aspektas kiel li estas supozita esti predikanta hellfire kaj sulfuro al sia kongregacio en Nova Anglio vilaĝo, sed li foje agas tiel - kompreneble en la ĉeesto de nuda virino.
  
  
  En la paŭzo kiu sekvis, li metis sur sian ĉemizon. Mi demandis ŝin.
  
  
  "Kio venigis vin al la grandioza Ocracoke?"
  
  
  "Vi," li diris sincere. "Kial ne vi lasas vorto kie vi loĝas ĉi tie?"
  
  
  "Ĉar mi ne konas ŝin, kiam mi forlasis Washington."
  
  
  "Kiam vi trovi ekstere?"
  
  
  "Ĝi simple ne gravas por paro de tagoj."
  
  
  Egoismo estas flint okuloj kuris de mino Monica, tiam reen al mi. "Vi devus scii pli bone, Carter."
  
  
  Tie estis neniu argumento kun li. Mia sola senkulpigo estas, ke mi interrompis tro multaj de miaj mallongaj ferioj voĉdoni kiel ĉi tiu, sed tio ne estis senkulpigo#? e#? iu. Ni estas malgranda organizo, kaj kiam mi bezonas ĝin, mi bezonas ĝin.
  
  
  "Pardonon," ŝia patro diris. "Kio ajn ĝi estis, ni estis nur sur nia vojo reen al D. c. kiam vi, uh ... .. ili rimarkis nin."
  
  
  Li chuckled. "Mmm. Kompreneble, por ni ĉiuj, kion ni faris estis la ŝia, mi supozas. Se vi estis aliloke, sed ĉi tiu insulo ĉe la rando de la mondo, mi dubas ni volas fari kontakton. Sed ĝi valoris la peno, kaj? i laboris. Vi devos sendi la knabino atendi por vi per la aŭto."
  
  
  Mi ne demandu kial, nur turnis kaj kapjesis al Monica. Doni Amy pro ŝia, ŝi ne kolermutiĝas aŭ protesto. Ŝi nur svingis kaj kuris for.
  
  
  Falko ne deziras # mal? paro tempo sur preparaj testoj. "Ni bezonas vin en Vaŝingtono ĝuste nun, Nick; mi ne iri en iu pli da detaloj ĝis ni reiros al la oficejo, sed la fakto, ke mi venis ĉi tien sole devus lasi min diri al vi, kiom grava tio estas."
  
  
  "Mi komprenas." Ne ke la maljunulo estis nur post komandanto, sed ĝi estas malofta vidi la kapo de unu el la monda plej grava inteligenteco organizoj kuranta misiojn.
  
  
  "Ĉu la knabino scipovas ŝofori?"
  
  
  "Jes."
  
  
  Bonan. Tiam ŝi povas reveni al la aŭto Washington. Vi estas fluganta reen kun mi."
  
  
  "Mi povas iri kaj akiri tie de noktiĝo."
  
  
  "Ĝi estas tro malfrue. Vi?? l esti sur via vojo de noktiĝo."
  
  
  "Kie?"
  
  
  "Poste. Akiri en la helikoptero, kaj ni faligi vin ekstere ĉe la via... bonŝance, videbla aŭto."
  
  
  Ŝia, li skuis sian kapon. "Mi iras por promeno; ĝi estas la malplej mi povas fari, post kiam akiranta la knabinon fari ĝin."
  
  
  Falko rigardis min por momento, suĉante sur lia malvarma tubo. "Ne diru al mi," li diris, tremoj de la lipoj, kiu servis kiel emuo rideto. "Ĉu vi estas fariĝanta sinjoro tiujn tagojn?"
  
  
  Tie estas neniu punkto en alrespondanta.
  
  
  Monica prenis la novaĵojn bone, kvankam ŝi faris ĝin malbaras ke mi ne ŝatas la ideon de mankanta la resto de niaj ferioj. "Mi vidos vin tuj kiam mi povos," Hey diris al ŝi, signifon de ĉiu vorto: knabinoj ŝatas Monica estas malofta trovi, precipe por viro en mia # retpo? to business. Li ekprenis ŝian pakaĵaron, kisis ŝian adiaŭon, kaj suriris la helikoptero. Ŝi svingis unufoje, tiam rapidis for, kvazaŭ ŝi estis preta vetkuro al Washington. La vojo ŝi veturis, ŝi ne havus atentita nah se ĝi ne estis por tiu longa, malrapida ferry ride.
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  Falko ne diru al mi, kio ni estis diranta, ĝis ni estis en Egoismo estas la sidejo de oficejo, HAKILO s DuPont Circle sidejo. Malantaŭ la fasado de la Monda Sana Servo estas komplekso de sterila iom oficejoj, pentrita la sama malĝoja ombro de malliberejo farbo kaj lumigis per senfinaj vicoj de pala neono tuboj. Falko Odin havas kelkajn agrikulturo oficejoj ĉirkaŭ li, sed tio ne faras la egoismo ajna pli amuza; li staras en fronto de blanka briko muro kiu laboras ekstere en la gimnazio, preskaŭ ene de atingo.
  
  
  Ŝia vendi sidis sur malmola rekte seĝo vidalvide de la egoismo de simpla ŝtalo seĝo. Kiel kutime, estis nur kelkaj nete plata dosierujoj sur la nen, paro de regula nigra telefonoj, plus la unu vi ne vidas, ruĝa unu en speciala kupeo konstruita en la egoismo seĝo. Kiel la Falko, la oficejo estis desegnita nur por
  
  
  por negoco. Neniu estis iam ajn instigita por restadi kaj pasi la tempo de tago tie.
  
  
  "Vi estas akiranta nervoza, N3," la maljunulo diris.
  
  
  "Pro kio vi diras tion?"
  
  
  "Nur pro tio, ke... lasita-a nura diri... la voyeur decidis preni pli proksiman rigardon ĉe kio estis okazanta sur la supro de ĉi tiu duno, vi agis kiel se vi estis timanta por via vivo."
  
  
  "Se vi ne kontrolis mian aŭton unue, ĝi eble eraris vi por alia Spionante Tom. Sed en ajna kazo, ŝi ne exhibicionista, do ŝi estus alveninta el tie, hema estus doninta al ŝi malmolan tempon."
  
  
  Falko kapjesis akre, frapis kuirejo # mat? o, kaj tenis ĝin en la fetoraj bovlo de sia pipo. "Kiam estis la lasta tempo vi iris sur boato vojaĝo, Nick?"
  
  
  Mi devus havi pensis pri ĝi iom. "La lasta tempo mi estis en la Bahamas. Kvar monatojn antaŭe."
  
  
  "Kiu ones?"
  
  
  "Nur unu el tiuj malgrandaj catamarans ke bovidojn rents out."
  
  
  "Nenio pli?"
  
  
  "Pura... lasu min pensi pri tio. Ne ekde la pasinta somero. Amiko de mino havas kvardek-du-futa jakto sur la Orienta Banko. Ni pasigis kelkajn tagojn stiri ĝin ĉirkaŭ la Chesapeake."
  
  
  "Stiri la boaton vi mem?"
  
  
  "Kompreneble. Vi scias, ke mi povas naĝi. Mi ne havas preterpasis ŝin por la 12-kilometra vetkuro ĉe la Copa Ameriko, sed mi povas fari sufiĉe tre io ajn ke unu persono povas fari."
  
  
  "Jes, ĝi estas en via dosiero. Navigacio?"
  
  
  "#Tio? i estas # anka? en la dosiero."
  
  
  Li kapjesis. "Alex Zenopolis".
  
  
  Mi komencis diri ion pri mia dosiero denove, sed tiam la nomo batis min kaj haltis min kiel ŝtona muro. "Alex," mi spiris. "Ĝi estas estita jaroj ekde ferret mi aŭdis tiun nomon antaŭ ol."
  
  
  "Nu, pri nen de tempo al tempo aperas en raportoj kun ili ferret kiel li fuĝis al la Ruĝecoj' flanko. Evidente, li faris bonan vivanta en la ih inteligenteco aparato."
  
  
  "Mi ne memoras vidanta iun#? irka?#? i tiu raportoj."
  
  
  "Estu dankema, ke vi laboras en la kampo, vi ne devas legi#? iu raporto."
  
  
  Li estis dankema al ŝi, sed li ne estis iranta paroli pri ĝi. "Mi dezirus, ke mi povus vidis vi; Alex kaj mi estis amikoj por momento."
  
  
  "Jes, mi memoras ŝin."
  
  
  "Do kio pri li estas nun?"
  
  
  "Evidente, li volas eliri."
  
  
  Ĝi estis mia#? irado al kapjeso; mi ne devas demandi demandojn.
  
  
  "Lasta nokto," Hawke'daŭrigis, " unu el niaj viroj postenigitaj en Grekio laŭ la limo kun Albanio ricevis mesaĝon asertanta esti de Zenopolis. Ĝi estis tuj translokigita ĉi tie." Falko malfermis la pintan tekon kaj glitis maldika folio de papero trans la seĝo.
  
  
  La mesaĝo estis understandably kamufla; la nen nur diris ke Alex Zenopolis, iama greka inteligenteco oficiala, estus propre kontakti NIN agentoj en Grekio ĉe la hotelo por semajno aŭ tiel. Tempo kaj loko por sekvi. Ĝi tiam sendas konfirmon signalo, kiu estos elsendo sur norma frekvenco ĉe specifa tempo.
  
  
  Ĝi estis revenis de egoismo al la estro. "Ĉu ni havas ajnajn montras kie li estas?"
  
  
  "Hieraŭ ni aŭdis, li estis servanta en kelkaj interrilatigo grupo funkcianta inter Jugoslavio kaj Albanio." Falko permesis sin malvarma rideto. "Vi povas imagi la delikatecon de#? i tiu speco de operacio."
  
  
  "Mi ne memoras, Alex estanta diplomato."
  
  
  "ne. Sur la alia mano, ni # ver? ajne scias malpli pri kio estas daŭriganta en Albanio ol ni fari pri Ruĝa Ĉinio."
  
  
  "Do vi opinias, ke li povas diri al ni ion gravan?"
  
  
  "Tie estas ĉiam tia ebleco. Sur la alia mano, ĉiujn li diras, ke li volas kontakti nin. Propre."
  
  
  "Kiu signifas vizaĝo al vizaĝo. En Grekio."
  
  
  "Kaj eble li nur volas akiri reen en la faldo".
  
  
  Ŝia, li tiris la ŝultrojn. Bonan. En ajna kazo, li devus diri al ni ion interesan."
  
  
  "Verŝajne tre multe."
  
  
  "Ĉu vi havas io ajn alia krom ĉi tiu mesaĝo?"
  
  
  "Ne vere. Sed mi vere deziras akiri la sekvanta afero, kiun li sendas."
  
  
  "Kaj intertempe?"
  
  
  "Dume, vi estas iranta preni kraŝo kurson en velado kaj navigacio."
  
  
  "Mi ne komprenas."
  
  
  Falko vekiĝis el sia krakanta giratoria seĝo kaj piediris super al la vico de griza ŝtalo filing cabinets, ke estas la nura ornamado en la oficejo. Ĉirkaŭ la tirkesto, li tiris el volvita mapo kaj portis ĝin al la brulvundo-ŝmiris konferenco tablo malantaŭ mi. Ŝi aliĝis al li
  
  
  "Ĉi tie," li diris, " estas la Balkanaj ŝtatoj. Grekio, Albanio, Jugoslavio, Bulgario kaj Rumanio. Nun nia persono, kiu ricevis la mesaĝon, estis poŝtita ĉi tie." Li indikis al punkto ne ege de kie la limoj de Jugoslavio, Albanio kaj Grekio renkonti. "Vi rimarkos ke estas granda lago ĉi tie, kaj ĉiuj tri landoj dividas la egoismo de la bordo. En tre monta lando."
  
  
  Em ne devas klarigi. "Estas tie multe da translima trafiko?"
  
  
  "Surprize malgranda, konsiderante
  
  
  malfacileco en protektado de la areo. Sed tia teritorio provizos multaj ŝancoj por kvalifika kaj sperta persono ."
  
  
  "Kio pri la # mesa? isto? Ion de li?"
  
  
  Hawke'skuis sian kapon, mi pensis iom bedaŭrinde. "Ĉi tiu estas pli aŭ malpli malferma # po? to al # a? skulti al. Nur per si mem, ne sukcesis per HAKILO. Evidente, la filmeto, bildo sciis kie li estis en la halo, kaj ... ho... mi nur metu noton sub la pordo."
  
  
  Nun mi sciis, ke li estis embarasita, eĉ se la operacio ne estas sub nia kontrolo. Do li diris nenion kaj lasu Ilin daŭrigi.
  
  
  "En ajna kazo, donita la naturo de la laboro ke Zenopolis faris, ĝi estus logika supozi, ke li estas ie en tiu regiono." Li indikis malakra, tabako-makulita fingro ĉe la lago.
  
  
  "Ne diru al mi, mi devas veli sur ĝi."
  
  
  "Ne ĉe ĉiuj. Fakte, se Zenopolis intencas realigi en ĉi tiu areo, ni ne povas havi ion ajn fari kun? i. Ne tie."
  
  
  "Kial ne?"
  
  
  "Rigardo ĉe tiu loko. En unu direkto, ĝi estas lando, kiel furioze malfavora al Okcidentaj popoloj kiel ajna alia lando en la mondo. Apud ĝi estas Jugoslavio, kiu estas afabla al ni#? i tiu tagoj, sed ankoraŭ estas sendube aliancano de la alia flanko. Kaj Grekio. nia aliancano, jes, sed nia rilatoj sub la nuna registaro estas evidente streĉita. Kaj imagu kiom la koloneloj, kiuj estas faranta hej nun amus akiri iun kiel Zenopolis."
  
  
  "Mi pensas, ke mi komprenas ŝin. La nura vojo akiri lin eksteren rapide unufoje li transiras la limo estas de la aero. Kaj tio signifus longa flugo super Albanio aŭ Grekio, kaj ni ne devas unu? irka? ili maltrankvili tro multe pri lasanta nin akiras tie. ekstere kun la premio."
  
  
  "Kaj se la Grekoj trovi ekstere ke NI agentoj estas okupita en ajna maniero, multe pli gravaj problemoj povus ekesti."
  
  
  "Tio estas prava."
  
  
  "Kiu alportas nin reen al velado lecionoj."
  
  
  Hawke'kuris fingron laŭ la okcidenta marbordo de Grekio. "Kiam ni establas kontakton kun Zenopolis denove, ni insistas, ke ĝi rompas tra Albanio kiel ble lamao, al la maro. Ĉi-tio estas la sola maniero ni povas havigi kontakti lin#? e#? i tiu stadio."
  
  
  "Kion se li havas iuj gravaj informoj por ni?"
  
  
  "Tiam eble ni devas ŝanĝi nian pensmanieron. En la dume, vi devus esti preta renkonti la egoismo ie en la areo. Tiam vi translokigos la egoismo Taranto, kiu estas en la salono sur la kalkano de la itala boot."
  
  
  "Bone, sed kial ŝi? Ajna agento povus fari la laboron, kaj mi ne pensas, ke mi estas la nura unu kiu povas stiri velboaton tra... kion?" Li kontrolis la mejloj skalo; la mapo montris tranĉaĵo de sudorienta Italio. "Eble sepdek-kvin mejloj? Ne pli da ol unu cent? "Li komencis ricevi iom ĝenis, memorante sian embarasanta kuri tra la sablo kun nuda Monica en stupo.
  
  
  "Jes, ni havas unu aŭ du agentoj, kiuj estas pli kvalifikita en ĉi tiu konsidero ol vi. Sed neniu ĉirkaŭ ili scias Alexa Zenopolis de vido."
  
  
  Ĝi prenis min momento por realigi tion. "Sed rigardu," mi diris, " mi ne vidis tiun viron en dek kvin jaroj. Ĝi povus pasi mimmo lin sur la strato kaj ne rekonas la egoismo."
  
  
  "Ni esperas, ke tio ne estas la kazo. Mi rigardis tra via persona dosiero hodiaŭ, kaj dum tiu tempo via apero ne ŝanĝis en ajna videbla vojo."
  
  
  Se la maljuna viro provas flati min, li ne povus havi elektita pli bonan vojon. Li estis nur knabo tiam, en liaj fruaj dudekaj, sed baldaŭ post tio, li estis sufiĉe certa pri sia aspekto kaj fizika kondiĉo. Kun ili, ŝi ferret tenis sin en formo, kaj kiel malproksime kiel aspektas iri, ŝia, mi supozas, ke mi havis unu el tiuj vizaĝoj, ke simple ne maljuniĝas multe. Mia hararo estis ankoraŭ dika kaj malhela, iom pli longa ol ĝi estis en tiuj fruaj, rekte Eisenhower tagoj. Mi pezas dek funtojn pli ol mi faris reen tiam, sed mi intence konstruita supre mian egoismon kiel parto de pezo-trejnado-programo, kaj mi ne portanta unco pli ol mi ne havas. Se tio sonas kiel fanfaronadaj rajtoj, tiel estu; persono kiu laboras forte por resti en formo devus esti iomete fiera de ĝi.
  
  
  "Bone," li kaj Hawk konsentis. "Do eble mi instruos vin rekoni ŝin kiel Alexa."
  
  
  "Kaj eĉ se vi ne, kompreneble vi povas establi la egoo, personeco, de parolanta pri malnovaj tempoj."
  
  
  Li ne estis tiel certa pri ĝi; se la alia partio kaptis anstataŭaĵo, li devus esti bone informitaj. Sed mi ne tuj argumenti. "Do kio poste, sinjoro?"
  
  
  Hawk revenis al sia skribotablo. "Unufoje vi?? e kolektis iujn vestojn, vi?? l esti sur commercial airliner al Providence. Mendo estis farita por vi en la nomo de Daniel McKee. Mia registristo havas kreditkartojn kaj aliajn identigajn dokumentojn."
  
  
  "Providence?" Mia surprizo devas esti evidenta.
  
  
  Falko chuckled kaj faris min kapjeso. "Via fina celloko estas Newport. Sed en urbo vi malŝatas, vi?? l esti renkontita en la flughaveno fare de viro nomis
  
  
  Nathaniel Frederick. Ĝi informos vin plu. "
  
  
  "Estas li sola tra niaj agentoj?"
  
  
  "Ne ĉe ĉiuj. Fakte, li estas ekzakte kiel egoismo sonoj lasta nomo."
  
  
  "#Tio? i estas kio?" Ŝi ne fidas al la maljunulo, kiam li ridetis.
  
  
  "Nu, kompreneble, emerita Nov-Anglio instruisto."
  
  
  
  
  
  
  La tria ĉapitro
  
  
  
  
  
  Kiam mi eniris la morta, li estis atendanta por mi, alta viro kun ruĝvanga vizaĝo kaj ĉifis malluma haro kiu estis iomete striita kun gray. La egoismo manpremo estis amika kaj firma, sed de la sento de la egoismo ledo palmo, mi havas la impreson, ke li povus premi ingot silver, formita kiel cirklo, en liston de monette. Li havis gaja, petola vizaĝo, liaj okuloj estis konstante dancas, kaj lia komforte larĝa mezo estis ne pli larĝa ol la egoismo de egale larĝaj ŝultroj. Eĉ antaŭ ol li parolis, li ne sciis kial li estis laboranta por HAKILO; Nathaniel Frederick estis evidente viro kiu estis tie antaŭe kaj amis ĉiun minuton de ĝi.
  
  
  "Vi estas en sorto," li diris, kiel ni eliris, ĉirkaŭiris la terminalo kaj gvidita por la egoismo vintage station wagon parkis ĝuste ekster la enirejo. "Via aviadilo alvenis ĝustatempe. Normale, vi povas atendi flugoj de Washington alveni almenaŭ horon."
  
  
  "Eble vi estas bonŝanca," mi diris. "Vi ne devas atendi."
  
  
  "Ho, mi ne atentas atendas." Li frapis la nigra dokumentujo sub la brako. "Mi estas ĉiam preta por pasi for neaktivaj momentoj."
  
  
  Se tiu rimarko estis signifita pique mian scivolemon, ĝi laboris. Sed mi decidis teni for ĝis mi akiris pli klaran bildon de la viro, kiu rigardis ion, sed emerita ĉie en Nov-Anglio. Kiel li komencis la brua sed glata motoron, ŝia egoismo profilo studis ŝin dum momento. Mi taksas, ĝi estas ne pli ol la mid-fifties, kaj ke akiris min pensanta. Retiriĝis? Li aspektis kiel li povus iri sur ĝis li estis okdek, kaj eble eĉ poste.
  
  
  Li veturis senhalte kaj hazarde tra la stratoj kaj ŝoseoj ĝis ni estis veturanta#? irka? la urbo. Li sciis preskaŭ nenion pri tiu parto de la lando, krom ke mi estis unufoje sendis al Bruna preni speciala kurso. Ĝi estis la mezo de vintro, kaj vintroj en Providence fari vin deziras iri # ie alia. Ŝia estis en Newport iam, vojaĝante kun amikoj sur boato kiu povus prave esti nomita jakto, sed ŝia ne eĉ fari ĝin al marbordo dum nia subita restado.
  
  
  "Kio speco de ekzerco?" Mi demandis al ŝi, kiel malfermilo.
  
  
  Nathaniel rigardis min. Li sendube wasn't#? irka? la speco de homoj kiujn vi volas nomi Nat "Bone, vi restos en mia domo. Mi prenos vin al la maro ĉiun tagon ĝis vi estas veturanta kiel vi estas#? e hejmo # a? veturanta # a? to. Tiam vi?? l bezono scii ion alian ... "
  
  
  "Navigado," mi interrompis.
  
  
  "Ho, tio ĉi aplikas al velado, kaj se vi devas ektuŝi supre sur la teorio iom, mi certe helpi vin kun tio. Sed tio estas la facila parto."
  
  
  "Ĉu tio estas korekta?"
  
  
  Li ekridetis, lia vizaĝo lumigis per la instrumentpanelo lumoj. "Vi devos parkerigi la detaloj - la grandeco, rigging, suplementa # ekipa? o, kaj precipe prezoj - de preskaŭ ĉiu ŝipo velanta nuntempe sur vendo en la Usono kaj aliaj partoj de la mondo."
  
  
  "# ? Iu de # tio? i? Kial?"
  
  
  Nathaniel chuckled. "David diris al mi, ke li ne havas tempon por informi vin en detalo, sed mi ne sciis, ke li ne diris al vi ion ajn."
  
  
  La viro apud mi surprizis min#? iu tempo li malfermis sian buŝon. Li estis la nura persono mi iam ajn aŭdis voki la ĉefon de lia unua nomo.
  
  
  "Li diris ke vi farus donu al mi la detalojn."
  
  
  "Kompreneble, nur en ĉi tiu parto de la operacio. Kaj jen turni vin en inteligenta kopio de yacht broker, s-Ro Daniel McKee. Mi ne scias kial, kaj mi neniam atendas trovi ekstere kion la" mi ne bezonas scii pri via operacio, bonvolu, ne diru al mi "estas por.
  
  
  Mi ne estis iranta fari ĝin, sed mia propra scivolemo igis min volas scii ĉion, kion mi povis pri tio kovrita kerubo. "Mi prenas ĝin vi?? e laborita kun Hawk antaŭe."
  
  
  "Ho, kompreneble," li agnoskis. "Ni iru reen al la Unua Monda Milito, kiam ni ambaŭ laboris en la maramea inteligenteco. Nu, almenaŭ tio estis laboranta; David estis... ne en la stato, kiel ni kutimis diri."
  
  
  "Jes. Ĉu vi instruado ĉe la lernejo nun?"
  
  
  "Ne plu. Hers, retiriĝis kelkajn jarojn antaŭe."
  
  
  Mi rigardis lin publike, faranta certe li estis konscia de ĝi. "Vi ŝajnas iom juna por # emeriti? o," mi diris sincere, provante kompreni la reago.
  
  
  Li nur kapjesis en interkonsento. "Tio estas vera. Mi nur kvindek-naŭ. Sed kiam mia edzino mortis, mia pozicio en St. Dunstan en la Paroĥo iĝis malkomforta."
  
  
  "Ĉu ĉi tiu estas la lernejo?"
  
  
  "jes. Vi vidas, ke knaboj en prep lernejoj emas akiri alligita al la edzinoj de la rektoroj de kelkaj fakoj. Vi scias, posttagmeza teo, la speco de malferma-pordo atmosfero kiu estas kutime daŭrigita en kelkaj lokoj.
  
  
  . Mia edzino, kiun mi povas diri sen fanfaronado, estis verŝajne la favorato de ĉiuj mia familio, kaj kiam ŝi forlasis, mi trovis ke estis tro multe da ili... bone, lasita-a nura diri, simpatio por mi. Ĝi fariĝis tre malfacila por instrui, kaj mi estis maltrankvilita ke la knaboj nur venis al klaso kun mi. Do... mi emeritiĝis."
  
  
  Li parolis dryly, kun eta rideto sur lia lipoj, sed li ektuŝis liajn okulojn unufoje kaj tiam kraĉotusis laŭte.
  
  
  "Vi... err... ankoraŭ vivas sur kampuso?" Mi estis malpli koncernita pri kie li vivis ol kiom ĝi povus influi miaj kovri rakonto; la lasta afero, kiun mi volis fari estis interkonsenton kun aro de nosy lernantoj.
  
  
  "Oh, ne. La domo apud la yacht club sur Sakonnet luis ŝin. Ĝi estas ne tre granda, sed ĝi havas miajn bezonojn, kaj ĝi estas sufiĉe proksimaj al la universitata kampuso kiu mi povas atendi amikoj venis de tempo al tempo. Kaj ŝi vere esti okupata, Sinjoro Carter, pardonu min, s-Ro McKee. # Emeriti? o, vi scias, estas la tempo de vivo kiam viro trovas la ŝancon fari#? iu la aferoj, kiujn li antaŭe metita ekstere."
  
  
  Okay, do li sciis, ke mia vera nomo. Ĝi ne estis surprizo, precipe post realigado kiom proksima li estis al Hawke'. Sed mi pensis, ke li parolas tro libere al mi, kaj mi scivolis kiom li volus iri.
  
  
  "Mi pensas, ke vi?? e farita # tio? i # anta? ol kun Falko," mi diris.
  
  
  Li rigardis min rapide. "Ne precize. Tio estas, mi ne faras la kutimajn mara komerca lernejo por HAKILO agentoj, kvankam de tempo al tempo mi instruis la bazojn por unu aŭ du renkonti viaj kolegoj."
  
  
  "Sed vi... konservis en tuŝo ĉiuj ĉi tiuj jaroj."
  
  
  Li ekridetis. "Vi estas prienketanta tiuj rilatoj, s-Ro McKee."
  
  
  Sincere, ĝi ŝajnis kiel bona ideo. "Mi ĉiam ŝatas scii kiel eble plej multe pri la persono mi estas traktanta. Precipe kiam li estas evidente malnova amiko de mia estro."
  
  
  Nathaniel chuckled. "Nu, tie estas neniu kialo ne por diri al vi iom. Mi havas kelkajn malgrandajn talentoj en diversaj kampoj kiu David estis kapabla uzi kiam li estis havebla al ŝi. Flankenmetite de boating and sailing, ŝi estas tre bone konata, danke al la Mararmeo kaj la trejnado ili donis al mi multajn jarojn. Kaj mi veturi ĝin; eĉ kiam mi estis ankoraŭ instrui ĝin, ĝi kutimis esti velis al Eŭropo, la Karibio, eĉ trans la Pacifiko, dum la longaj jaroj, kiujn schoolteachers vivas. . Sur mia sabbatical-Dio, preskaŭ dek jaroj antaŭe! "Li prenis sian edzinon kaj du filinojn, kiuj kreskis supre kaj lasis la nesto, sur rondo-la-monda krozado. David petis min ordigi ekstere#? iuj aferoj, por establi kontaktojn ... Nu, vi scias kion mi signifas. Ŝi, mi certas ke vi?? e ne iranta demandi min por pliaj detaloj."
  
  
  "Ili devus esti en la agentejo dosieroj."
  
  
  "Mi esperas, ke ne. La malgranda laboro mi faris por via estro estis persona afero. Por malnova amiko. Kaj, kiel malnova amiko, David certigis min, ke mia nomo neniam aperas, eĉ en ununura HAKILO dosiero, eĉ en kodita formo. Mi fidas emuo kun ŝi. Ĉu ne? "
  
  
  Li kapjesis al ŝi. Kaj en la sama tempo, mi konsciis ke mi fidis? in en matematiko kaj tiom multe kiel mi fidis iu ajn mi iam ajn renkontis en mia vivo. Kiu, kompreneble, ĝenis min, ĉar granda parto de mia profesio estas estanta tiel diabla suspektan de#? iu mi venas en kontakto kun.
  
  
  "Ĝi estas kiel kovrilo rakonto," mi diris. "Vi virinoj, infanoj, vojaĝante subĉiela naĝejo. Kiu havenojn ĉu vi renkontis?"
  
  
  Nathaniel skuis milde reproving fingron ĉe mi. "Do, nun, Nick, ne dronas sur tio ĉi. Tio estis antaŭ multaj jaroj, kaj ĉiuj la malgrandaj aferoj, kiujn mi faris por David estas longe super. Ankaŭ, mi ĉiam restis pura, neniam estis identigita kiel agento. teni ĝin ke vojo. "
  
  
  "En tiu kazo," li ironie diris al ŝi, " vi prefere ne nomu min Daniel McKee."
  
  
  "Ho, mi ne forgesos."
  
  
  "Kaj mi... jakto koridoro?"
  
  
  "Tio estas ideo. Kial ni ne atendu ĝis ni akiras al mia hejmo anta? ol diskutanta#? i tiu ajnan pli foran? Ĝi komencas pluvi, kaj tiuj pesky ekrano wipers estas nur smearing akvo#? iu super la antaŭa glaco."
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  Mia efika apartamento konvenus en la kuirejo de Nathaniel Frederick estas "ne-tiel-granda" domo. Ĝi estis ramshackle du-rakonto blanka-mura konstruaĵo kun larĝa kovrita verando kurante laŭ la dorso kaj elrigardanta super larĝa lageto. Kiam ni alvenis, ĝi estis pluvas forte, kaj mi ne estis tre certe kie ni estis. Sed mi ne zorgas pri Nathaniel.
  
  
  De la tempo mi estis montrita al mia ĉambro supre kaj purigis, mia gastiganto havis lumigis fajron en la granda, komforta salono, kiu ŝajne ankaŭ servis kiel unu studo. Libroj kaj paperoj estis disĵetitaj ĉie; unu muro estis kovrita per korko, sur kiu estis alligita vastigita bildoj de iuj el la plej bona boato fotojn, kiujn li iam vidis. Enmarcado bildoj de infanoj en diversaj stadioj de plenaĝeco estis disĵetitaj sur bretoj kaj hazarda tabloj, kaj sur la alia muro pendis foto de virino, fiere white-haired sed radianta en beleco. Ĝi estis nur la kapo kaj ŝultroj portreto.
  
  
  * Ŝi sciis, ke ŝi estis la speco de virino kiu distrus ĉiuj okuloj de la Playboy bunny parado. Mia respekto por Nathaniel Frederick leviĝis kelkaj pli noĉas; se ŝi estus perdita homo, kiel tio, li ne estis ridetanta kiel infero.
  
  
  "Mi prenas ĝin ke vi estas bourbon drinkanto," li diris.
  
  
  "Vi ŝajnas scii multe pri mi."
  
  
  "Jes." Li staris en mola malnova enterigi kaj verŝante de unu kristala karafo en grandega glasa.
  
  
  "Akvo?"
  
  
  "Nur unu piedbato, dankon."
  
  
  Ni prenis Purpura estas trinkaĵoj de ĉi tie - mi kredas, ke ĝi estis sherry, sed li ne povis esti certa - al la kuirejo, kie li malfermis kelkajn tedaĵoj kaj faritaj rapida vespermanĝo, kiu ne gustas kiel ni, kiel enlatados nutraĵo. Kiam ee pagita Emu komplimento, li brosis ekstere la flatado.
  
  
  "Kiam vi estas ĉe maro dum semajnoj sur malgranda boato, Mr. McKee, vi venas supre kun ĉiuj specoj de interesaj aferoj kun faboj kaj bovaĵo kuirita. Alie, vi havas ribelo sur la ŝipo."
  
  
  Tiam ni iris ekstere sur la verando. La pluvo ankoraŭ estis verŝanta malsupren, kaj kvankam la nokto estis malvarma, ĝi sentis sin varmaj kaj ŝirmataj en la profunda tegmento. Malgranda strio de sablo deklivis malsupren al la akvobordo, kie malluma ondoj lekis hungrily ĉe la bordo.
  
  
  Nathaniel indikis rekte for de ni. "Yacht club. Ĝi estas malgranda loko, kaj ni ne volas iri tien tuj. Por evidenta kialoj, mi tenas mian boaton proksime de la haveno de bari, kiu estas engaĝita en la halo nur malantaŭ ĝi. En kelkaj tagoj, kiam mi sentas, ke vi povas esti provita tie kiel yacht broker, ni kontrolos vi en la klubo."
  
  
  "Testo?"
  
  
  "Kial ne? Ĉu vi pensas, ke mi estis iranta doni vin kraŝo kurson sen fina ekzameno?"
  
  
  Mi ne pensas pri ĝi, sed mi devas konsenti, ke ĝi ŝajnis kiel bona ideo. Sur la alia mano, li ankoraŭ ne sciis kial. Mi demandis ŝin.
  
  
  "Ah, ĝi estas tro malfrue por diskuti#? iuj#? i tiu? i-nokte, Sinjoro McKee. Revenos en la momento."
  
  
  Ni revenis al la salono, kie li prenis la libron de la breto. Li rimarkis, ke tie estis pluraj identaj volumoj apuda; almenaŭ la polvo jakoj estis ankoraŭ la sama.
  
  
  "Ĉe la risko soni immodest, mi sugestas ke vi prenas tion ĉi kun vi legi # anta? ol iranta al lito," Nathaniel diris. "Eĉ se mi skribis ĝin mem, ĝi ne estas malbona."
  
  
  La nomo estis Liniojn & Mastoj, kaj en mia mano ĝi estis tiel peza kiel la Manhattan telephone directory.
  
  
  "Nur por fari vin sentas pli bona," Nathaniel dirus. "Mergi vin mem en la trivialaj detaloj de rigging kaj funkcianta velado ŝipo dum vi povas resti maldorma. Sed estu singarda, Sinjoro McKee."
  
  
  Tie estis malsama noto en lia voĉo, ke subite faris al mi streĉas supren. "Zorgema?"
  
  
  Li ridetis. "Ne lasu la libro fali sur via # viza? o dum vi estas dozing ekstere. Ĝi estas peza # sufi? a rompos vian nazon."
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  La sekvantaj malabundaj tagoj turnita en frenezulejo de fizika kaj mensa elĉerpiĝo. Ni velis Nathaniel la tridek-naŭ-fut-longa checche supre kaj malsupren la Saconnet Rivero, kiu ne estas rivero entute, sed estuaro kie la tajdoj boli supren kiel la torentaĵoj de la Ruĝa Rivero. Nu... eble ne tiel, sed ĝi estas vera defio por kuri kun sufiĉe justa vento astern, ĉiuj veloj flugante, kaj trovi vin mem iras kun la fluo. Ĉe unu punkto, eĉ Nathaniel akceptis malvenkon kaj turnis sur la helpa motoro por helpi nin akiri al Port Trinkejo. Ĝi igis min senti pli bona. Estas mistero ĉirkaŭanta la spertaj maristoj; ŝajnas, ke ili volus prefere drivas forever ol feriejo al iliaj motoroj, sed Nathaniel faris neniujn pardonpetojn.
  
  
  "Se vi bezonos akiri # ie," li diris, " akiri tie kiel plej bone vi povas. Ni ne vetkuro aŭ montri."
  
  
  Por testi mian navigado kaj ampleksa kontrolo de la boato, kaj ni iris sur krozado kiu daŭris paron de tagoj. # ? E unue? i estis Cuttyhunk, kiu ne tuj estos multe da pli foran, sed Nathaniel penseme elektis unu tagon, kiam la nebulo estis tiel densa, ke la egoismo povus preskaŭ esti rulita supren en malgrandajn pilkojn kaj stokitaj for. Li sidis en la kajuto, ne tro proksime al mi, legante libron dum ŝia, luktante la vento kaj tajdoj, kaj la fakto, ke mi apenaŭ povis vidi eĉ la nazo de la ŝipo. Mi estis tre fiera de mi mem, kiam ni faris la buo markanta la enirejon al la haveno, sed mia ruza instruisto havis alian iom da surprizo en vendejo por mi; li ne menciis, ke granda-sized buo boatoj kra? o#? usta#? e la haveno de eniro, kaj kiam ni alvenis, ili estis sufiĉe granda por fari surfer la buŝon de akvo.
  
  
  Do mi faris la lerta afero, delasante la veloj sen Nathaniel helpon, kaj komencis la helpa motoro. Li ne diris eĉ unu vorton al ni, sed mi havas la impreson, ke li estus farinta la samon.
  
  
  De tie, ni iris al Martha's Vineyard, pasigis la nokton sur tabulo en Edgartown Harbor, kaj frue la sekvan matenon ekiris por Block Island, la loko de unu el la maro jakto krozado.
  
  
  neniu limŝtonoj estis videbla. Ŝi scias ion pri drivo kaj kompenso ke dekduo jaroj ne povis instruis ŝin, kaj kiam la insulo estas alta, malhela ruĝa klifoj venis en vido, li sentis pli da reliefo ol memkontento.
  
  
  Ni rondigis la insulo kaj eniris Grandan salo Lageto, natura haveno sur la okcidenta flanko. Ĝi ankoraŭ estis lumo, malfrue en la vespero, kaj Nathaniel sugestis, ke ni iru sur la bordon.
  
  
  "Mi pensis ke ni povus esti kapabla akiri reen al Newport por tiu nokto," mi diris.
  
  
  "Prenu vian tempon. Havi vin iam ajn estita#? i tie # anta? ol?"
  
  
  "Neniam."
  
  
  "Tiu estas interesa loko. Lasita-a preni paron de bicikloj kaj iri sur turneon."
  
  
  "Bicikloj?"
  
  
  "Kompreneble! Ĝi estas la nura vojo al vojaĝado kiam vi?? e ne sur & nb."
  
  
  Do ni elŝipiĝis, ligu ĉe alta doko, kiu estis konstruita ĉefe por la konsumo de somero pramoj manipulanta inter la insulo kaj la kontinento. La malgranda floraro de butikoj kaj manĝaĵo stalojn ŝajnis fermitaj, sed Nathaniel frapis sur la pordon de kaduka, # kavi? i konstruaĵo. La virino malfermis ĝin; Nah vizaĝo estis purpura, kio signifis ke ŝi havis aŭ estis trinkita ĉiuj ŝia vivo aŭ suferis de iu terura malsano. Kio ajn ĝi estis, ŝi radiis kiam ŝi vidis, Nathaniel, brakumis lin, kaj poste kondukis nin al la malantaŭo de la konstruaĵo, kie unu paro de cent bicikloj estis stokita en barako, stakigis unu sur supro de la alia.
  
  
  "Prenu kion vi volas, Sinjoro Frederick. Dum ili estas kurantaj, huh?"
  
  
  Ni tiris el paro de sonofabitch bicikloj, kontrolis ilin.
  
  
  "Ili devos fari, s-ino Gormsen," Nathaniel diris. "Ni?? l # ver? ajne esti # malanta? a en paro de horoj."
  
  
  "Ĉu vi restos la nokto aŭ foriri?"
  
  
  "Ni ankoraŭ ne decidis. Ĉu vi volas, por nutri nin?"
  
  
  La virino chuckled elkore. "Ho, mia Dio, ne, Sinjoro Frederick. Ĉe ĉi tiu tempo de jaro, ni plejparte vivas sur glaciiĝinta varma hundoj, ke ni ne vendas lasta somero. Bonvenon, sed mi ne pensas, ke vi bezonas ĝin."
  
  
  "Mi ne volas argumenti pri tio," Nathaniel diris, svingante sian kruron super la sidloko de lia biciklo.
  
  
  Ni estis veturanta laŭ la ĉefa vojo, strio de potholed asfalto, ke ofte pasis mimmo malplena, kovrita malnovaj hoteloj kaj somero boarding houses, ajna#? irka? kiu povus esti praula aperoj kuŝas malantaŭ blindaj fenestroj. Bloko Insulo estas alta peco da tero; ni pasis mimmo de la angla swamp-kiel tereno punktita kun ardezo-grizo lagetoj. Sed ni ne estis tute izolita; kiam ni estis duonvoje malsupren la insulo, ni renkontis juna paro sur tandem bike, kiuj estis ambaŭ pedaling konstante, kaj evidente havanta grandan tempon. Ni faris spacon por ili, kaj ili svingis kaj ridis, tiam malaperis en la renkontiĝo krepusko.
  
  
  "Mi ne pensas, ke iu estis? i tie en la ekstere-sezono," li diris al Nathaniel.
  
  
  "Ah, estas ĉiam kelkaj stranguloj. Mi preferas ne vidi ŝin."
  
  
  Ni veturis plu ĝis ni atingis la malproksima fino de la insulo, alta klifo preteratentanta la Atlantika Oceano. De kie ni staris, estis impona vido, eble cent metrojn malsupren, kiel la ondoj batis senkompate sur la roka bordo malsupre. For al nia maldekstro estis la lumturo, la egoismo ray nur komencanta al rondo en la renkontiĝo nokto. Nathaniel kaj mi staris dum kelkaj minutoj, spirado en la malvarmeta, pura aero de ie kiel la Acoroj. Tiam ni iris reen al niaj bicikloj.
  
  
  Ni ne povis aŭdi la alproksimiĝanta aŭto pro la vento kaj ondoj; nun li estis staranta kun siaj lumoj de kaj la rompita krado apogis supre kontraŭ niaj bicikloj. La sekva tago, estis viro sur la ŝoforo flanko, kaj li povis vidi neklaraj vizaĝo tra la ekrano, sed li ne pagis multe da atento. Mi estis multe pli interesita en la#? aspafilo, ke la viro indikis al ni.
  
  
  "S-Ro Frederick?" "Kio ĝi estas?" li demandis, lia voĉo malforta kontraŭ la vento.
  
  
  "Ho, mia Dio," Nathaniel diris mallaŭte.
  
  
  "Ĉu vi memoras mi?"
  
  
  "Mi timas." Nathaniel ne movis; li tenis siajn manojn ĉe siaj flankoj kaj ŝajnis preskaŭ malstreĉita. "Eĉ kvankam ĝi estis tiel longe # anta? e ..."
  
  
  "La valoro de la kruroj plu por mi." Li movis la ĉaspafilo malgranda, kiu mi ne ŝatas. "Ili ne fidas min, vi scias. Ili pensis, ke mi estis laboranta sur renkonti via popolo, ne estas ilia, kaj ĝi estis super jaro # anta? ol ili lasu min iri."
  
  
  "Vi certe havis malfacilan tempon."
  
  
  "Ĝi estis infero! Tuta diabla jaro en tiu fabriko ŝipo, kaj ĝi ne estis plezuro krozado!"
  
  
  "Ne, mi ne vidos lin, ke vojo, Tomboj." Nathaniel prenis duona paŝo al la homo, kaj indikita ĉe la ĉaspafilo. "Ĉu vi estas iranta uzi ĉi tiun?"
  
  
  "Mi ne venis ĉi tien por ripozi en la freŝa aero."
  
  
  Nun ŝi povis vidi ke li estis viro en liaj fruaj tridekaj, kun dikfingrojn kaj ĉifita vizaĝo roughened de vento kaj akvo. Sub Egoismo estas nerimarkinda windbreaker, la imponaj muskoloj de lia ŝultro bulged.
  
  
  "Do vi hazarde trovis nin ĉi tie?" Nathaniel
  
  
  Mi movis sur. Alia duono de paŝo.
  
  
  "Mi estis sur la insulo por paro de semajnoj, iam ajn pro tio ke la ferret lasu min iri. Mia edzino estas originale de ĉi tie..."
  
  
  "Ho, kompreneble. Kaj s-ino Gormsen estas via patrino - en-juro, ĉu ne?"
  
  
  "Vi komprenas, ĉion sufiĉe bone." Graves moviĝis antaŭen. "Mi pensas, ke vi kaj via amiko devus iri reen al la rando de la klifo."
  
  
  "Ĉu vi estas iranta por pafu al ni aŭ ĉu vi pensas, ke vi povas fari nin salti ekstere?"
  
  
  "Ĝi ne faras neniun diferencon al mi, s-Ro Frederick. Mi tuj pagos al vi viziton en Newport, sed vi liberigos min, ke hodiaŭ."
  
  
  "Se vi konus tiujn ruĝa fiŝkaptado amikoj devis lasis vin iri, vi eble jam ŝanĝis vian vojon." Nathaniel tenis ke bona-natured duona rideto sur lia vizaĝo, trankvila, kvazaŭ li staris antaŭ klasĉambron plenigita kun entuziasmaj studentoj.
  
  
  "Jes, bone, mi ne opinias, ke ili estis sendas al vi telegramon. Vi starigis min tre bone, s-Ro Frederick, kaj mi ne forgesis io ajn#? ati tion. La retejo kialo, kial ili ne mortigis min..."
  
  
  "Ĉar vi ne estis precipe grava, ĉu vi estis?" La ŝanĝo en Nathaniel voĉo estis rimarkinda; nun tie estis grin en nen.
  
  
  Ĝi funkciis perfekte. Graves movita al li, lia vizaĝo ruĝiĝis eĉ en la renkontiĝo mallumo. Li levis la ĉaspafilo uzi egoismo kiel klubo, kaj la emerita instruisto ducked sub ĝi. Li fosis liaj sensentaj fingroj en la vivo, uzante sian alia antaŭbrako al bloko la bato de la ĉaspafilo muzelon. Graves duobliĝis super, okuloj krevanta. Nathaniel batis lian egoismon denove en la sama loko, tiu tempon turnadon de lia brako super kaj preskaŭ levante la viro de lia kruro, liaj fingroj hokita sub la egoismo estas sternumo. Graves provis krii, sed ĉiuj, kiuj venis el la egoismo de la larĝa-malferma rta estis strangolita sono de agonio.
  
  
  Nathaniel prenis la ĉaspafilo de la egoismo de lia mano, lasi la viro falas al la tero. Estis rideto de miksita kontento kaj # beda? ri sur lia vizaĝo, kiel li rigardis Tomboj tordiĝanta en angoranta doloro - kaj li rigardis tro longa.
  
  
  La pordo de la alia aŭto malfermiĝis kaj virino eliris sur la nah. Mi povus diri, ĝi estis virino, ĉar Ne havis rozkolora plasto bukliloj en ŝia hararo; alie, ŝi estis vestita pli aŭ malpli kiel la viro kuŝanta sur Nathaniel la kruro. Nah havis pafilon.
  
  
  Ankaŭ ŝia. Wilhelmina, la Luger, kiu estis kiel multe parto de mi kiel mia dekstra brako, saltis el ĉirkaŭ ŝia ŝultro pistolujo. Ŝia kolombo ĉe Nathaniel, ĵetante egoismo flanken kiel la virino svingis grandan malnovan revolveron en nia direkto. Pro la vento kaj la surf, mi preskaŭ ne aŭdis la sonon de la kuglo, sed mi sentis brulan doloron kiam Gawk frapis mian ŝultron.
  
  
  Virino aŭ ne virino, ŝi estis pafita de ŝi. Unu preciza pafo tute plata dolaro en; ŝi estis tro proksima por ŝia perdiĝi, kaj ĝi ne estis iranta nur vundos ee.
  
  
  Ŝi falis kiel roko, la revolvero falis el ĉirkaŭ ŝiaj fingroj kiel ludilo ŝi estis subite # laci? i de. Nathaniel jam estis sur liaj piedoj, pafante la#? aspafilo#? e Graves.
  
  
  "Bela renkonti vin, Sinjoro ... ah... Mackey. Ŝi ŝajnis scii kion ŝi estis faranta kun la armilo." Li klinis sin super la korpo de virino, kaj skuis sian kapon. Tiam li prenis sian pafilon kaj metis ĝin en sian zonon. "Nun ni havas malgrandan problemon."
  
  
  "Jes, supozeble."
  
  
  Tomboj estis ankoraŭ tordiĝanta ĉe miaj piedoj, provante ekstari, sed li ne povis, ne pli ol li povus paroli.
  
  
  "Mi deziras, ke li ne alportis sian edzinon en ĉi tiu," Nathaniel diris. "Aŭ almenaŭ tio, mi konjektas tion estas kio ŝi estis. Vere, Tomboj? "Li klinis humila super li.
  
  
  Graves kapjesis, lia vizaĝo contorted, lia kolo fermita.
  
  
  "Tiam ŝia, mi supozas, ke vi apenaŭ povas pardoni min por ŝia morto." Li skuis la kapon bedaŭre. "Ne, mi ne pensas tiel post via agado? i-nokte. Do..." Li shrugged. "Mi bedaŭras, Tomboj." Li atingis por la homa brusto, fosis siajn fingrojn senkompate sub siaj ripoj, kaj tenis puŝanta, pli kaj pli alten, prienketanta la dolaro bekon? is lia mano estis preskaŭ entombigita en la karno. Graves ululis mallaŭte, piedbatante siajn gambojn; Nathaniel rigardis lin indiferente, ne lasanta sur la premon. Tiam la viro kuŝis senmove.
  
  
  La emerita instruisto ekstaris kaj viŝis sian earlobe kun la malantaŭo de lia mano. "Mi ne scias, ĉu li estas morta aŭ ne, sed ĝi ne estas tre grava. Ĉu vi povas helpi min akiri ih ih reen al la malfeliĉa aŭto?"
  
  
  Ĝi ne estis la plej konvinka akcidento Poe havis iam ajn en la sceno, sed la fakto, ke la malnova Chevy Visko estas aŭtomata dissendo tendencis blokis faris la tutan aferon iom malpli kredebla. Ni turnis sur la sparkado, rulis la aŭton al la rando de la krutaĵo, kaj puŝis ĝin overboard. Nathaniel ne povis atendi al vidi ĝin batis la rokoj sube; en iu kazo, ĝi estis tro mallume por vidi ion ajn.
  
  
  Ŝi rigardis en la direkto de la lumturo.
  
  
  "Ne zorgu," li diris. "Se ili aŭdis ion ajn, ili havus estita#? i tie de nun. Ih estas koncernita pri kio okazas ĉe la maro, ne sur la bordo. Estas ĝi tempo por reveni Sinjorino Gormsen la bicikloj?"
  
  
  Rajdante en la mallumo ne estis facila; la sanktulo de mia biciklo
  
  
  ĝi ne falas ege pretere mia antaŭa rado, kaj Nathaniel s didn't laboro#? e#? iu. Sed li ŝajnis scii, kie li estis tuj, kaj kiel ni veturis malrapide trans la insulo, li diris al mi, kio Tomboj estis kiel.
  
  
  "Li estis fiŝkaptisto, la boatisto, voki? in kio vi volas. Li laboris plejparte en Montauk, sur la pinto de Long Island. Ĝi estas malfermita tie." Li indikis al la maldekstra, kie li sciis, ke tie estis sekcio de akvo apartiganta Blok Insulo de rusa Prezidanto Vladimir Putin. "Antaŭ kelkaj jaroj, la Ruĝecoj varbis egoismo. Komuna laboro, vi vokus egoismo en la spiona # po? to negoco estas. Lia laboro estis simple teni la okulojn malfermitaj. Ĉi tie, ekzemple, estas multaj submarŝipoj; aliro al la Atlantika de la sub-bazo en Nova Londono. Tie estis aliaj aferoj, ankaŭ. Graves laboris sur ĉarto boatoj, kaj tre kelkaj homoj kun gravaj registaraj rilatoj venis ĉi tien por kelkaj tagoj ekstere. Eĉ Nixon faris ĝin kiam li estis kampanjado en ' sesdek-ok, vi scias. Ĉiuokaze, reciproka amiko de mino en Washington nomis min al la Tomboj, kaj pro tio li estis oportuna kaj sciis iom pri ŝipoj, mi estis asignita... neŭtraligi la egoismo." Li ekridetis al mi kiel ni rajdis flanko de flanko. "Mi ne normale prenas fisiológicamente aktivaj drogoj, sed ĝi nur tiel okazis, ke mi estis kapabla uzi la monon Hawk proponita."
  
  
  Mi demandis, evitanta pothole la grandeco de backyard naĝejo.
  
  
  "Ha, jes, tio estas kiel ili faris ĝin. Kiel vi devas scii, la fiŝkaptado flotoj de multaj landoj, precipe Rusio, funkcii nur kelkaj mejloj de niaj marbordoj. Kio rivaleco ĉi tie estas ekonomia, ne ideologia, tiel ke estas justa kvanto de komunikado inter malsamaj boatoj, sendepende de nacieco aŭ politiko. Do ĝi ne estis malfacile por Tomboj por akiri siajn raportojn al unu rusa boato aŭ alia. Sed foje li estus ur? a mesa? o, kaj tiam li volus registri pli sankta-ol-vi mesaĝon kun ili al la klifoj, kie li akiris ekstere sur la ĉikanado asembleo, kaj li kaj lia edzino kolapsis al iliaj mortoj ... "
  
  
  "Pri tio," li interrompis. "Eble lia morto povas esti imagita kiel akcidento, sed kio pri sia morto? Ekzistas naŭ-milimetro gawk en ĝi."
  
  
  "Jes, Jes. Ne tre neta. Tamen, ĉe tiu tempo de jaro, ĉi tiu parto de la marbordo estas tiel forlasita, ke se la aŭto estas en la halo sub la akvo - kaj ĝi devus esti, de la tempo ĝi estas akcidente eltrovita, ĝi ne estos sufiĉe. lasi la korpoj al la lokaj aŭtoritatoj, tiel ili povos suspekti nenion, sed akcidento. Se ili fari, bone, ni bezonas amikon en Washington fari tion, ĉu ne?
  
  
  Mi ne bezonas diri ion ajn; tio meek lernejo instruisto, kiu povus mortigi en malvarma sango estis ege # anta? en de mi.
  
  
  "En iu kazo," Nathaniel daŭrigis kiel ni komencis malsupren la longa, laŭpaŝa deveno al la areto de konstruaĵoj kaj konstruaĵoj pretere, " mi sukcesis konvinki Graves, ke mi estis simpatia. Ĝi ne estis malfacile; li havas#? i tiu speco de Pensmaniero - li pensas, ke ĉiuj schoolteachers estas komunistoj al unu grado aŭ alia. En la fino, ŝi estis persvadita fare de egoismo sendi mesaĝon en kiu unu el la fiŝkaptado boats estos en nia teritoriaj akvoj - kiu, kompreneble, estas strikte malpermesita. A Coast Guard cutter estis parkis apude, kaj tie estis zorgeme planita - kaj vana-chase, dum ey ŝajnigis kapti Tomboj. Li eskapis, iris malsupren al la haveno sur la alia flanko de la insulo, kaj ŝtelis motorboato akiri for. Lasita-a diri, ke li trovis unu ĉirkaŭ ruĝa trawlers kaj estis prenita al fabriko ŝipo, kiu faras pli ol nur fish processing. Por esti honesta, ni atendis ilin preni egoismo reen al Patrino Rusio, sed ŝajne ih ekipaĵo estas pli kompleksa ol ni pensis. "
  
  
  Ni estis alproksimiĝantaj vico de kaduka konstruaĵoj, ne malproksime de la enirejo. "Kial iras al ĉiuj ĉi tiu problemo?" Mi demandis ŝin. "Ĉu ne estus pli facile simple aresti#? i tiu ulo? Aŭ elimini la egoismo?"
  
  
  "Nu, vi scias, ke ĉi tiu viro en Washington; li ne klarigi, kion li ne devus. Sed mia teorio estas, ke se ni havis arestita Tomboj kaj provis egoismo, ĝi estus sencela. Post ĉio, li estis nur loka fiŝkaptisto faranta iom malpura laboro sur la flanko por fari kroman monon. La proceso povas bone faris egoismo martiro, kaj ĉi tiuj tagoj ni havas pli ol sufiĉe da ih. Aliflanke, se ni ne povus konvinki la tribunalo alie. Krom la fakto ke li estis duobla agento, kiu ni#? ajni havi farita al iu punkto, ili havas devis elspezi multon de tempo kaj peno kontrolanta ilia aliaj#? enerala laboro por certigi, ke ili ne ĉiuj ŝatas Tomboj."
  
  
  # Tio? i estis#? uste kiel ŝi imagis ĝin, tiel ŝi donis supre sur la temo. "Kio pri nah?" Ni malrapidigis malsupren en fronto de s-ino Gormsen estas fermitaj hot dog stand kaj la biciklo luo butikcentro.
  
  
  "Mi ne havas Stahl zorgu," Nathaniel diris. "Ni havis neniun indicon de ŝia implikiĝo."
  
  
  "Iu diris Graves ni estis sur insulo."
  
  
  "Jes, kompreneble. Sed la tago antaŭ
  
  
  se ĝi estis ŝia, ĝi ne nepre implikas ŝin. Post kiam ĉiuj, yachtsmen, kiuj lui biciklojn ne estas ofte? irka?#? e#? i tiu tempo de jaro."
  
  
  "Bonan..."
  
  
  "Sed mi sugestas, ke ni revenu al nia boato kaj kapo hejme ĉi-nokte. Tie estas neniu punkto en faranta tro da supozoj, estas tie?"
  
  
  
  
  
  
  La kvara ĉapitro.
  
  
  
  
  
  De la tempo ni revenis al la doko malfrue ke nokto, Nathaniel ŝajnis forgesis pri la malbela malgranda incidento sur Block Island. Li estis kiel serena kaj mem-posedita kiel iam, kiam ni eniris la malluma domo, kaj kiam li prenis rapidan rigardon#? irka? la? ambro, li rigardis min kun speco de amuzis esprimo.
  
  
  "Vi scias, vi ne povas vivi en konstanta timo de murdo," li diris. "Alie, kio estas la punkto de vivo? Ni fari la naŭza malmulte da laboro ni fari kaj estas pli aŭ malpli preta por la sekvoj. Tiel fari multaj aliaj homoj en tiu ĉi mondo. Kaj nur imagu. Mr. McKee, kio estus, kiel se ni ĉiuj estis maltrankvilita pri kiu povus esti#? telatendi ĉirkaŭ la venonta angulo? Kial, kiu povus esti sufiĉe inteligenta por kuri por prezidanto? Ĉu vi volas aliĝi min por sandviĉo kaj kafon?" "
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  Dum la venontaj malmultaj tagoj, kiam ni ne estis velanta, li studis plejparte katalogoj kaj malnova eltondadoj pri la New York Boat Show. Nathaniel havis dokumento kesto plenigita kun laborante desegnoj de ĉiu imagebla tipo de velado ŝipo, de tago velboatoj al oceano trimarans, kune kun fotoj kaj reklamoj ĉie en gazetoj trans la lando. Ni vizitis pluraj ŝipkonstruejoj apude, rigardante la kaskoj de iliaj boatoj kiuj estis ĵetita en la akvon, kaj la internoj de multaj aliaj. Paro de tempoj, li prenis min al Christie, granda restoracio sur la doko en Newport, kie la servo kaj eda estis bonega, kaj kie vi povus kuri en vaga Vanderbilt yachtsman aŭ vilaj ensign de unu el la lokaj MEAD bazoj. Nathaniel sciis ih ĉiuj kune, kaj tiam paro de vizitoj al ŝi sufiĉe bone establita sin kiel kovri por Daniel McKee, a yacht broker de la okcidenta marbordo de Florido. Li estis eĉ komencas kredi ĝin mem.
  
  
  La" ekzameno " ĉe la jakto klubo ne estis tiel supozeble simpla. La membroj estis homoj kiuj sciis, ke iliaj boatoj; ili ne estis koktelo asistantoj ĉe la hejma haveno trinkejo, kaj la ttt-jakto ĉapo mi vidis, estis najlita al la veo super la baro. Nathaniel direktis la konversacion ĉirkaŭ granda ronda tablo, indiferente-malice, mi pensis-en areoj kie ĝi estis ŝia, kaj estis devigita veni supre kun kelkaj respondoj. Mi kredas ke mi pasis ĝin, ĉar neniu en la homamaso aspektis malcerta. Ĉiuokaze, kiam ni lasis - tre malfrue - Nathaniel aplaŭdis min sur la ŝultro kaj aspektis tre kontenta. Sur nia vojo reen al la egoismo domo, ni faletis multe sur la sablo, kaj mi ne scias, kiu estis subtenanta la alia? irka? ni.
  
  
  Ĝi estis ankoraŭ mallume, kiam mi estis interrompita per akra frapo sur la pordo. Mi havis turniĝanta celo en mia kapo - ili ne skimp sur bourbon ĉe tiu klubo - sed mi akiris ĝin tuj.
  
  
  "Kio estas ĝi?" Mi postulis.
  
  
  "Nick!"
  
  
  "Ŝi, Dan!" lia reŭmatismo grumblis.
  
  
  "Jes, jes," Nathaniel diris. "Sed vi devas leviĝi kaj moviĝi."
  
  
  "Nun?" Mi scivolis, kion alian li tuj metis min tra.
  
  
  "Ĝi estas urĝa. Vi devas kapti vian viziton al Tampa, kaj ni apenaŭ havis tempon akiri al la flughaveno."
  
  
  "Tampa?"
  
  
  "Mi ne scias, kial. David simple vokita, kaj tiu estas pinta prioritato. Nun akiri vestita. Rapidu!"
  
  
  Tampa, mi pensis, ke kiam mi prenis de mia piĵamo. Ĝi estis fariĝanta unu el la plej konfuza taskoj mi iam ajn farita. Kaj se la laboro estis en Grekio, ŝia sendube ne venis proksima al ĝi.
  
  
  
  
  
  
  La kvina ĉapitro.
  
  
  
  
  
  La kontakto estis simpla; # mesa? o por Daniel McKee ĉe la Tampa airport informante min, ke rezervado estis farita en mia nomo en proksima motelo. Li volonte kontrolis kaj havis nur havis rapidan razi - neniu#? anco # anta? ol Nathaniel la domo de ŝia maldekstra - kiam tie estis lumo frapi sur la pordon.
  
  
  Li hezitis, tiam aspektis malsupren en lia valizo, kiu enhavis Wilhelmina en speciala kupeo. Sed mi ne pensas, ke mi bezonas simpligita Luger, ne nun. Kiom mi sciis, estis neniu kialo por serĉi min se mi ne estis amika. Ne nun. Ankoraŭ, li malfermis la pordon singarde, kaj kiam li vidis, Falko starante tie, li sentis strangan senton de reliefo.
  
  
  Li piediris en sen diri unu vorton de halo al ni, eksidis sur unu ĉirkaŭ paro de grandega litoj kaj rigardis min. Li brosis for guto de ŝaŭmo, ŝpinis la seĝo? irka? en fronto de la imitaĵo ligno tablo, kaj sidis malsupren alfrontanta ĝin.
  
  
  "Ĉi tiu ĉambro estis plene kontrolita," Hawke diris. "Unu el niaj elektronikaj inĝenieroj pasigis lastan nokton ĉi tie, kaj kun ili la ferret estas en la halo sub gvatado.
  
  
  Li malfermis ĝin aŭtomate kaj rigardis la muro malantaŭ li; ĉi tiuj tagoj, ĝi ŝajnas ke la plej multaj moteloj estas konstruita ĉirkaŭ Marley, kaj eĉ maljuna persono sen aŭdanta helpan povas aŭdi ĉion, kiu okazas en la venonta bloko.
  
  
  "Ne zorgu," la maljunulo diris. "Ni rezervis ĉambron ambaŭ manieroj; neniu povas aŭdi kion ni diris."
  
  
  Ke kontenta mi; mi neniam dubis pri mia Ĉefo, estas la kapablo pensi trae#? iu detalo.
  
  
  "Zenopolis estas faranta ĝi nian vojon," li diris, sen pli fora prepara deklaroj. "La preciza dato ankoraŭ ne estis fiksita, sed ĝi estos dum dimanĉoj. Ĝi transiros de la limo kun Albanio kaj kapo al Korfuo. La tempo kaj loko de la kunveno estos decidita ĉe tiu tempo."
  
  
  Li kapjesis, poste sulkigis la frunton. "Kiel mi povas kontakti lin?"
  
  
  "Tra la egoismo fratino."
  
  
  Hawke'diris ĝin tiel dryly ke ĝi ne estis rimarkita unue. "Kiel estis? i denove?"
  
  
  "Egoismo fratino. Ŝia nomo estas Kristina, kaj ŝi estas egoistically vivanta parenco. Ŝi nuntempe laboras kiel studento flegistino en Ateno, sed Ne estas sur ferio sur la okcidenta marbordo. Vi preni? in, kaj ... tio ne devas iri en detalojn."
  
  
  Sed li faris ĝin ĉiuokaze. Kristin, ĝi rezultis, estis dudek du jarojn maljuna, kaj ŝi ne vidis Alex la ferret kun ili ĉar li volas kuri de dek kvin jaroj. Sed Alex, laŭ Hawke', volis, ke lia fratino estas egoismo esti donaco kiam ni renkontis; li havis gravajn suspektojn, kaj post preparaj intertraktadoj kun niaj homoj, li asertis esti okupita Kristina en la interkonsento. Li diris, ke la ttt-o estis iu li povis fidi, kaj Hawk kaj mi konsentis, ke li estis uzanta ĝin kiel bufron inter li mem kaj la ebla perfido de la greka registaro.
  
  
  "Mi ne ŝajnigas kompreni ĝuste kion li faras," Falko koncedis, " sed ĝi ŝajnas kiel ni devus iri kune kun li kiel eble plej multe."
  
  
  Mia tasko ŝajnis relative simpla: mi devis flugi al Ateno, dungi aŭton, kaj pasigi kelkajn tagojn esplorante la boathouses laŭ la marbordo. En pyrgoseurope. kgm, mi kaptis knabino ("sufiĉe alloga, ke mi diris," Falko certigis min) kaj tiam luis velboaton por mallonga transepto al Korfuo. Tie, sur insulo kiu estas pli granda en la halo ol Albanio aŭ Grekio, la du el ni kontaktos Alex Zenopolis.
  
  
  "Ni estis en kontakto kun li kelkajn fojojn ekde ni hieraŭ parolis al vi," Hawke'klarigis. "Ni ne zorgas kiel? i akiras tie, sed nun ĝi indikas, ke ĝi havas maltrankviliga informo ke ĝi povas pasi sur al ni. Eble, eble ne, sed vi devas fari vian plej bonan por preni la egoismo for kiel planita; ni devas supozi, ke li diras la veron ĝis ni scias alie ."
  
  
  "Mi ankoraŭ diri, kial ne preni egoismo al Taranto en speedboat? Ĉi-tio velado negoco povas preni paro de tagoj."
  
  
  La maljunulo skuis sian kapon. "Ĝi estas gravega ke vi ne permesi iu ajn por tiri atenton al vi aŭ Zenopolis en ajna vojo. Li certigas nin, ke la egoismo trarompo iros unnoticed por # almena? kelkaj tagoj, sed li insistas ke niaj klopodoj sur la nomo de la egoismo devus esti tute nevidebla. elemento de la tempo okupita ke li ne plene klarigis; en ajna kazo, ni devas respekti la egoismo konsilo por la momento. Ne, Nick, vi prenos vian luis velboaton al Taranto kun sekreta pasejo. Vi ne volas fari ion ajn por altiri la atenton de la aŭtoritatoj de Grekio aŭ ajna alia lando ĝis Zenopolis estas sekura kun ni. En ajna kazo, "li aldonis kun iometa rideto," se ĝi venas malsupren al a & nb chase, neniu powerboat vi povus akiri estus kapabla outrun la ŝipojn kaj aviadilojn, ke diversaj registaroj sendus post vi."
  
  
  Ajna vojo, li konvinkis min. Mi pensis ke estis ĝi, sed Hawk havis alian iom da surprizo en vendejo por mi.
  
  
  "De la vojo," li diris, ekrigardante mian malfermi la valizon sur la rako kontraŭ la muro. "Vi ne havas ajnan pafiloj sur tiu ĉi misio. # A? io ajn alia ke povus esti kulpiganta se vi estas kaptita kaj pridubita."
  
  
  "Nenion?" Mi postulis.
  
  
  "Mi supozas, ke vi povas porti vian tranĉilon, sed ne en la glavingo sur via antaŭbrako ke vi uzas. Kiel vi malbari la akvon, vi devas havi iun specon de klingo, kvankam via estas # never? ajna esti trovita sur tabulo plej multaj boatoj. rivereto, tamen, vi eble bezonas ĝin ."
  
  
  "Vi pensas tiel?"
  
  
  "jes. Vi vidas, Nick, ni devas konsideri la eblecon ke ĉi tiu tuta operacio estas iu speco de kaptilo starigita de la alia flanko. Kiel vi scias, ni estas en periodo de ekstreme sentema intertraktadoj kun la Rusoj kaj la Ĉina. Fakte, estas speco de implica moratorio sur nia operacioj kontraŭ tiuj ih satelitaj landoj. Se vi decidas dum la piedvojaĝo de Korfuo al Taranto, ke Zenopolis estas laboranta por ih celoj fari nin rigardas malbone, kiu estas akceptebla, tiam vi povas fari certe ke? i estas... perdita en la maro."
  
  
  Tio ne ĝenas min; mi ne bezonas Killmaster grado, ĉar mi tremis ekpensante pri # senmovi? i # tran? ilo en malamiko agento, eĉ se li estis persono, kiu kutimis esti amiko.
  
  
  
  "Bone," mi diris, ellitiĝi por iri al mia sako. Li prenis el la Luger kaj donis ĝin al Egoismo Hawk. "Prenu prizorgon de nen, li servis min bone."
  
  
  "Ĝi estos preta, kiam vi revenos," li diris, metante la armilo reen en sian tekon.
  
  
  Ŝi sidiĝis denove. "Unu pli da afero."
  
  
  Falko levis vilan brovon ĉe mi.
  
  
  "Kio la infero estas tajloro faras en Tampa?"
  
  
  "Kompreneble. Mi estis tuj klarigi ĝin. Vi restos ĉi tie por du tagoj kaj akiri scii diversaj marinas kaj yacht brokers." Li elprenis malgrandan koverton#? irka? sian tekon kaj metitaj egoismo sur la lito apud li. "Tio estas listo de makleristoj kiu ĵus ĉesis operaciojn; vi laboris por ĉiuj tri ĉirkaŭ ili kaj estas nun prenanta # rompi? o provanta komenci vian propran negocon. Ni povas esti overly singarda, sed se iu demandas vin, kiu vi laboris por, vi povas doni informon kiu estas ne facila por kontroli. Efektive, tio ne estas necesa; tiu operacio havos nur preni kelkajn tagojn. Sed? i estus # malsa? a permesi ŝancon renkontiĝo. "
  
  
  "Rowing homoj estas sufiĉe proksima al la subĉiela naĝejo ĉiuj super la loko," mi konsentis. Nathaniel Frederick konvinkis min pri tio.
  
  
  "Absolute fantazia. Dum veturanta laŭlonge de la marbordo de Grekio, vi povas renkonti aliaj Usonanoj, kiuj scias la areo. Pli bona esti glib ol balbutado kaj akiri perdita, ĉu?"
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  Ĝi estis farita, Hawk diris al mi, de elspezado de ĉiu lumo-horo, kaj tiam post malhela, vagante ĉirkaŭ la dokoj, komercanta etaĝojn, kaj ŝipkonstruejoj kiel senlabora yacht broker. Dum liaj vojaĝoj, li lernis la nomojn de manaĝeroj kaj vendistoj, port kapitanoj, kaj infanoj kiu servis gaso stacioj ĉe diversaj dokoj. Eble#? iuj la detaloj neniam estos bezonataj, sed se iu Amerika en, diri, Pireo komencas parolanta al mi pri la freneza malnova ulo kiu laboris en la ŝtato, proksime al Clearwater, mi estus volanta diri al ŝi mian rakonton pri nen.
  
  
  Ĉe la fino de la dua tago, ŝi veturis tra la Florida Duoninsulo al Miamo, kie ŝi sel aviadilo kaptis min al Madrido komence de la sekva mateno. Mi havis konektantan flugon al Ateno tie, kaj ĝi estis malheliĝas kiam ŝi finis iranta tra doganoj - ili ne estis feliĉa pri la duobla -#? irka? tran? i # tran? ilo ŝi estis portanta en ŝia bagaĝo kiam ili eltrovis pri mia supozita del-kaj eliris. trovi taksion. La visko nokto alportas tiu speciala klareco, ke mi kredas povas nur esti trovita en Grekio kaj la Levant; ĝi estas kvazaŭ la ĉielo kaptas kaj distilas ĉiuj la ekzotaj aromoj de olivo kaj figaj arboj miksita kun brulanta lignokarbo kaj rostita ŝafido, kaj poste malvarmigas ilin malsupren malgranda do ili ne akiras enuiga. Ĝi estas la speco de disdegna parfumo, ke neniu virino povas porti, sed Ateno faras ĝin en stilo kaj sofisticación.
  
  
  Kaj tiam li kontrolita en ĉe la Hilton, perdante ĉion al la sluggishness de la Usona air-conditioning provanta sistemo. Fakte, kiam Della ŝaltis la TELEVIDILON en ŝia ĉambro, Gunsmoke akiris ŝin. La voĉo de la aĝoj kaj la lulilo da Okcidenta civilizo.
  
  
  La sekvan matenon, mi traktis min mem al rapida urbo ĝiras. Ĝi estas terura diri, sed mi jam vojaĝis tiom multe, ke urboj ĉirkaŭ la mondo komencis porti seniluziiga similecon al mi. Ĉie vi iros, tie ŝajnas esti Usona overlay; la tenera tapiŝo ŝakristo parolas la anglan, kaj faras certe vin scias pri egoismo frato en Akron, kaj dum vi povas ne vidi Koka-Kolaon signo sur iu strato, tie estas ĉiam sento ke ĝi estas nur ĉirkaŭ la angulo.
  
  
  Do, mi estas cinika. Ŝia ankaŭ estis ĝenita. Tiu tasko ŝajnis tro facila, kaj mi devis ĝojigi supre kiel Super Bowl ĉampiono preparante por kolegio all-star game. La ludo#? iam devus esti amuza por profesiuloj, kio signifas ke ili devus esti precipe zorgema ne konsideras ĝin neglekti. Mia problemo ne estis#? uste la sama, sed la ĉiutaga vivo mi devis vivi por la venontaj malmultaj tagoj, spiced supre de kunveno espereble alloga knabino, facile povus fari min maldiligenta en la kapoj se mi ne zorgema. .
  
  
  Krom ŝi, mi maltrafis Wilhelmina. Mi ne scias kiom ĉe la tempo; mi estis iranta trovi ekstere # balda? # sufi? a.
  
  
  Ŝi estis luita fare de Volkswagen de loka agentejo Hertz kaj komencis sian travoja? o kiel yacht broker. Pireo estis mia unua logika halti, kaj mi pasigis la tagon straysing la docks de ĉi tiu movoplena havenurbo. Ludanta la vojaĝanta komercisto, li demandis demandojn, ŝajnigis, ke lerni novan rusan projektoj kaj tooling kun sperto kiu, ŝia certa, Nathaniel estus aplaŭdas. Neniu ŝi renkontis dubis pri mia kovrilo; ĝi estis Daniel McKee, sur ferio en parto de la mondo, ke iuj nomas maristo estas paradizo. Ĝi estis interesanta ke mi havis nur estita al#? i tiu parto de la mondo unufoje, kaj ĝi estis paradizo por la maristoj, sed ne en la senco, ke ili nun komprenas. Por klarigi, ŝi estis hema
  
  
  # ali? i la USONA Armeo dek kvin jarojn pli frue estus tro malfacila. Nur diri ke ĝi estis parto de mia altnivela trejnado kun, HAKILO, kaj eĉ la armeo povas rompi kelkajn regulojn kiam ĝi ŝajnas konvena. La nura tempo li estis en uniformo dum tiu tempo estis kiam li ĉeestis counterintelligence lernejo ĉe Fort Holabird en Baltimore. Ĝi estis plejparte por spektaklo, la unua afero, kiun ili instruis al ni estis tipo, ĉar la agento devis plenigi ekstere ĉiuj la raportoj, kaj ŝi estis portanta la sendanĝera strioj de dua leŭtenanto estas cordon. Poste, kiam mi estis asignita al poŝto en Okcidenta Germanio, iu higher-ups kiu volis scii mian rango estis sciigita, ke mi estis grava. Tio estis kiel la CICA laboris reen tiam, kaj ŝi sciis, ke unu aŭ du kaporaloj laboranta en ordinaraj vestaĵoj, kiuj, se demandita, ankaŭ havis la" rango " de gravaj.
  
  
  Sed la rango havis nenion por fari kun kiom mi renkontis Alex Zenopolis kaj la operacio ni ludis kune. En mallonga, nia armeo estis estanta#? enadi de grupo de heroino ŝakristoj kiuj estis alportado de tiu materialo al Germanio, kaj aĉetante egoismoj por niaj trupoj. Nenio kiel en Vjetnamio en la lastaj jaroj, sed tiam ĉio estas ankoraŭ grava. Ĝi estis eltrovita ke manpleno da soldatoj estis provizantoj, kaj ili ricevis egoismoj de paro de grekaj maristoj kun rilatoj en Turkio. La interŝanĝo punkto estis Naxos, la plej granda insulo de la Cikladoj.
  
  
  Odin#? irka? la soldatoj, juna serĝento, prenis unu el la komforta laborpostenoj#? irka? ili, ke ĉiu soldato sonĝoj; li pilotis malgranda ĝemelo-motoro aviadilo kiu transportis VIP perssons, altrangaj kadroj, kaj civiluloj por sunplena punktoj en lokoj kiel la grekaj insuloj kaj Libano. Ĝi ne estis malfacile akiri reen al Munkeno malplena, al la estraro malgranda flughaveno sur Naxos kaj preni sur ŝarĝo de la blanka pulvoro. Li didn't havas ajna dogana malbaro, kaj kelkaj mekaniko ĉe lia bazo estis speciala ops en la interkonsento; ili prenis la drogon for kaj elprenis egoismoj por malgranda-tempo ŝakristoj.
  
  
  Mi ne partoprenu en la kvalifikiĝintoj; ĝi estis plejparte la laboro de CICA membroj, sed kiam ĝi iĝis klara ke la greka militistaro estis implikita, ĝi estis iom ĝena por la milita polico. Strikte parolante, tio estas ankaŭ ne la laboro de la CICA; la rusa Korpuso ' loko estas halti ajnan kaŝita minaco al la armeo, sed tio estas tre larĝe interpretitaj. En ajna kazo, mi estis alportita en labori spuranta malsupren drug smugglers? irka? la lando, kaj por certigi ke neniu en ajna de la okupita kontrolistoj volus fari grandan bruon pri ĝi. Aŭ aŭdis pri tio, se li povus a? di? in.
  
  
  Ĝi estis murdisto laboron; mi sciis, ke ĝi kiel eble plej baldaŭ mia resumado estis super. Kaj kiam ŝi estis renkontita fare de Alexa Zenopolis en Bejruto, ĉiuj mi devis fari, estis rigardi lin vidi ke li estis bona persono labori kun mi. Alex estis virbovo masklo, iomete pli alta ol mi je ses futoj unu colo, kaj de egala larĝo. Reen tiam, li estis servanta en sia lando naval intelligence service, sed en malluma civila kostumo, li aspektis kiel karaktero ĉirkaŭ Humphrey Bogart filmo: nigra hararo kaj liphararo, furiozaj okuloj, kiuj rigardis kvazaŭ ili povis alpingli vin malsupren al veo kaj lasi vin pendantan tie. antaŭ ol li decidas lasi vin iri.
  
  
  "Vi estas Carter," li diris, kiam ni renkontiĝis en brua kafejo. La jukebox estis ludanta Sinatra rekordo, kaj la overfed kantisto danco de vivo estis provanta konkurenci kun la muziko.
  
  
  Ŝi konfesis al estanta ilia; ili En sia tagoj # ankora? povus uzi sian propran nomon.
  
  
  "Tre simpla." Egoismo estas la angla estis bona, sed li ne malŝparu vortojn. "Du el niaj homoj renkontiĝas du Usonanoj ĉe la flughaveno. Vi kaj mi estas detruanta ih."
  
  
  "Kiel ni scias kiam la Usona aviadilo alvenos?"
  
  
  "Tie estas seĝoj kun vido de la surteriĝo ejo. La goatherd s cabin ni starigis; li estas en la hospitalo, kompatindulo." Alex ridis, montrante grandan mankon inter siaj frontaj dentoj. "Malgranda stomako problemo, io en la egoismo." Li estas maljunulo, sed li resaniĝos."
  
  
  "Kiom longe ni estas iranta atendi?"
  
  
  Alex movis la masivaj ŝultroj. "Ĝis ili venas. Ĉu vi havas tempon?"
  
  
  Ni prenis malnova raslanta boato, kiu? iam#? ajni halti en ĉiuj la Cikladoj insuloj, ne mencias Crete, antaŭ ol ni alvenis ĉe Naxos. Ni estis supozita esti turistoj, kaj post disembarking ni ne parolis al unu la alian ankoraŭ. Mi kontrolis en kio estis supozita esti hotelo en haveno kaj urbo, kaj tiam ludis ekscentra Amerika kiu decidis iri altiĝon en la montoj, # anta? irinto, mi pensas, al la moderna hipioj svarmas ĉie en la mondo kun iliaj tornistroj.
  
  
  Alexa trovis ŝin en Goatherd la dometo preteratentanta la kurejo. Feliĉe, li havis amaso de kaduka-ekstere sed serviceable ludi kartojn, kaj iel administrita stako grandegan provizon de RCD kune kun la armiloj ni bezonus. La atendo, kiu daŭris pli ol du tagoj, ne estis malbona, sed se ni estis ludanta pinocle por vera mono, mi estus ankoraŭ ŝuldas Alexey Zenopolis preskaŭ ĉion, kion mi gajnis kun ili kiel ferret.
  
  
  La flughaveno estis en longa, mallarĝa valo sub ni; ĝi estis konstruita fare de la Germanoj dum la dua MONDMILITO.
  
  
  dum la milito, ĝi estis tenita en pli aŭ malpli serviceable kondiĉo de levanta ŝafoj kaj kaproj. Tie estis kruta guto ĉe la fora fino; ĉe la fino estis granda natura kaverno, la enirejo de en kiu ni povis vidi klare.
  
  
  "La maristoj eniri tie," Alexey klarigis. "Niaj homoj, la defendantoj de niaj marbordoj." Li kraĉis sur la malpuraĵa etaĝo de la kabano. "Ni Grekoj havas tiom da marbordoj defendi; rigardi#? iu mapo, Nick. Kaj pensi, ke scum kiel ĉi tiuj estas defiling mia profesio... " Li kraĉis ree.
  
  
  Ŝi konsciis ke Alex estis idealisto. Ĉi-tio tedis min; kaj eĉ tiam, mi estus preferinta labori kun cynics, ĉar ili estas multe pli fidinda.
  
  
  La noktoj estis la plej malfacila ĉar ni ne povis uzi brylev. Alex kaj ŝi ne parolis multe. Foje li iris eksteren por admiri la pala heleco de la tero sub la blindiga luno. Kaj ĝi estis sur la tria nokto, ke ŝi vidis figuroj moviĝas ĉe la fino de la kurejo, leviĝanta super la rando de la krutaĵo kiel grimpistoj atingado de la pinto de la Monto Everest.
  
  
  Ĝia kuris reen al la kabano, kaj ĉi tiu estas la nura Alexa dissendo. "Ili estas ĉi tie," mi flustris. "Via vaporo motoroj,#? ia # preska? certa."
  
  
  Alex svingis sian manon kaj ruliĝis sub la kovriloj. "Bone, bone, junulo." Li estis proksimume dek jarojn pli aĝa ol mi. "Ili atendos, nur#? ati nin. La Usona aviadilo ne montras supren ĝis la tagiĝo. Vi ne povas alteriĝi tie en nokto."
  
  
  Mi ne ĵuris? i, sed mi pensis, ke Alex estis ronki tiel frue kiel li diris la lastan vorton.
  
  
  Mi povas havi dormis dum duona horo por la resto de la nokto; mi scias, ke mi vekiĝis kaj movita ĉirkaŭ la kabano antaŭ tagiĝo, atendanta senpacience por la suno por komenci brilas sur ni. La luno estis longe irita, kaj la vala etaĝo apenaŭ povis vidi ĝin.
  
  
  "Ni?? e komencanta nun." Alex estas trankvila voĉo en la silenta kabano estis tiel superforta, ke mi preskaŭ saltis el mia haŭto. "Duona horo antaŭ taglumo." Li estis sur liaj piedoj, tirante sur peza nigra ledo jako, la poŝojn de kiu estis plenigita kun municio. Li havis Colt .45 kalibro pistolo sub ĝi, sed plejparto de ĉiuj, li apogis sin sur la M-1 fusilo, ke li ĵetita super lia ŝultro.
  
  
  Mi havis unu tro. Mi ankaŭ havis Wilhelmina, Luger, kiu ĵus aĉetis ŝin en Germanio, kaj kiu, en unu senco, estis iĝi parto de mi.
  
  
  Ni moviĝis singarde laŭ la proksima fino de la valo, rondiranta al la montetoj super la kaverno enirejo. Ni restis ege # sufi? a for de la fino, ke neniu sube povus vidi nin, eĉ se ili estis sanktulo, kaj ĝi estis pura juĝo kaj Alexa instinkto, kiu diris al ni, kie halti.
  
  
  "La vo? o," li flustris, indikante la randon.
  
  
  Ni rampis laŭ la malebena tero, kiu aspektis kiel folioj, kaj fine vidis la kampo malsupre. Ni estis ĉirkaŭ sesdek piedoj supre, kaj kiom li povis vidi, estis neniu vojo malsupren.
  
  
  "Kiel ĉu ni...?" ŝi komencis, sed Alex metis fingron al siaj lipoj kaj liaj dentoj ekbrilis en la mallumo.
  
  
  Ĉirkaŭ unu tra siaj multaj poŝoj, li tiris el maldika peco de nylon ŝnuro. Granato estis alligita al unu fino, kaj li metis la aliaj du sur la tero apud li.
  
  
  "La aviadilo estas venanta de tie," li diris, montrante rekte for de ni, en la nigra malpleno preter la rando de la kampo. "La nur maniero. Kiam ĝi alteriĝas, ĝi devus taksio al la malproksima fino ambaŭ vojoj kaj#? irado, ĉu ne? Do sur surteriĝo... ili ne povas foriri."
  
  
  Li komencis tre malrapide tiri maldika linio malsupren la roka veo de la klifo ĝis la fadeno kun la granato alfiksis estis ĝuste super la kaverno enirejo. Tiam li paŭzis, svingetanta lia kolbaso fingroj, farante mensaj kalkuloj, kaj komencis supren denove. Li faris markon sur la nilono kaj tranĉi egoismo kun tranĉilo. "Absolute mirinda," li anoncis, kaj prenis la reston de la fiŝkaptado linio por ligi ĝin al malgranda arbusto kelkaj piedoj de la fino.
  
  
  "Kio nun?" Mi demandis ŝin. Neniu diris al ni kiuj volus esti en akuzo de tiu operacio, sed Alex ŝajnis scii, kion li estis faranta kaj li estis preta lerni.
  
  
  "Ĝi estas malbona afero por tuj malsupren, sed mi povas iri malsupren." Li metis sur dikaj gantoj, envolvita longo de sekurigita#? nuro? irka? sia kokso, kaj ĵetita la#? nurma? o super lia ŝultro. "Nun vi estas iranta reen al la fora rivereto de la kampo. Malgranda vojo, kie kaproj loĝas kondukas vin malsupren. Kiam vi aŭdas granato eksplodos en la kaverno, vi iri malsupren kaj konvinki tiuj infanoj sur la ebeno, ke ili havas nenie iri. Ĉu vi komprenas?"
  
  
  Mi pensis tiel. Ŝi obeeme kuris reen en la direkto ni venis. Ĝi ne estis malfacile trovi la vojon Alex menciis, tamen rigardante ne en la griza lumo de falsa tagiĝo faris kozu sentas bedaŭron por ŝi. La publikigo de lia M-L, lia benko gazetaro sur la krutaĵa rando kaj stahl atendi.
  
  
  # ? E unua,? i estis kiel la konstanta zumado de muŝoj, kaj li batalis la tento batis ŝin kiam li ekkomprenis li jam ekdormis. Miaj okuloj klakis malfermita, kaj li estis rigardanta peco de brulanta oranĝa suno levi? o de fora ĉielo.
  
  
  Estis malluma speck en la mezo de la duono-disko estas ventro kiu daŭre kreskas en grandeco, gvidanta rekte por kie ĝi kuŝis. Ŝi sentis kiom rapide li estis luktante por lia vivo, devigis lin resti kie li estis kiel ĝemela-motoro aviadilo venis en vido, gvidanta por surteriĝo ĉe la malproksima fino de la kampo.
  
  
  Ŝia rigardo movis laŭ la fino de la krutaĵo al kie Alexa lasis ŝin. Egoismo ne estis videbla ĉe ĉiuj ĝis la aviadilo estas radoj ektuŝis la herbo, sed tiam li vidis, ke la dika figuro alti? o kaj#? eti ekstere longa, maldika blanka strio. Ŝi flugis tra la aero, rapide falis sub la frakasanta pezo alfiksis al la egoismo fino, kaj finfine kolapsis en la kaverno malfermo.
  
  
  Tie estis longa paŭzo, tro longa, kaj mi komencis pensi. Kvar sekundoj ne estas multe, sed unu tagon li estis demandita de instruisto por tiri la pinglo ekstere, ĉirkaŭ la granato, kaj tiam hazarde ĵetas ĝin al mi. Ŝi estis malkovrita fare de egoismo pure kaj pafis super la konkreta parapeto en la trejnado kavon, kiel se ŝia estis duobla-ludi peranto. Post tio, mia kubuto doloro dum kelkaj tagoj - granatoj estas peza, memoras - sed kio ĝenis min plej estis la giggling filo de putino kiu komencis ĉi tiu tuta afero kaj estis kalkulanta ekstere la plej bonan manieron mortigi la bastardo. Bonŝance por li, kaj verŝajne por mi, egoismo neniam vidis lin denove post tiu tago.
  
  
  La kaverno enirejo eksplodis kun#? oke laŭta eksplodo, grandega riveretoj de fumo kaj pluvo de derompaĵoj verŝante sur la verda kampo. Antaŭ ol ŝi povis movi, ŝi vidis Alex etegi sin de la fino de la krutaĵo, frapanta la teniloj de rokoj, kaj rapide malsupreniras al la tero.
  
  
  Ŝi grimpis supren kruta vojo, alkroĉitaj al unkempt arbustoj, kaj batis la fundo de la valo dum ŝi kuris. La ĝemelo-motorizitaj Amerika aviadilo estis taxiing al mi per muĝado de motoroj, sed ĉe la momento mi ne estis timema de estanta vidita; la eksplodo malantaŭ ili devus havi al ĉiuj ih atenton.
  
  
  Kiam la aviadilo bremsis malsupren, ŝi kuris en malgranda fendego en la ĝemoj de la klifo, atendis la vico por komenco, poste eliris kaj pafis paron de rapida frank pafoj ĉe la nazo de la aviadilo. Li vidis ŝin, la timigita, pala viza? o tra la ekrano, kaj tiam pelado de movado. La flanka pordo komencis malfermi, kiel la piloto daŭrigis sian signposting, jam revving supre la motoroj por ekflugo.
  
  
  Tie estis ordoj ne pafi ĉe la aviadilo, se ni povus helpi; post kiam#? iu, tio ĉi estas la posedaĵo de la USONA registaro. Do ŝi paŝis egoismo vosto, ekstere de atingo de verŝajna brutulo por la sekvanta tago. La subita eksplodo de du kolonoj preskaŭ frapis min sur miaj piedoj, sendante supren polvon kaj momentarily blindanta min. Kiam mi povus revidi ŝin denove, la aviadilo estis rapide moviĝas for de mi; mi havis M-1 sur mia ŝultro, preta por pafi kiel lasta rimedo, kiam Alex flugis el la unua kaverno kaj en la padon de la fluganta aviadilo.
  
  
  En la frua lumo, li aspektis kiel malgranda monto, ĉio en nigra, kun liaj brakoj levis, kiel iu antikva warrior provante enhavi la kolerego de la dioj. Kiel la aviadilo hastis al ĝi, ŝajnis, ke kolizio estis baldaŭa, sed en la lasta momento ĝi donis formon al la flanko, mortigante la motoroj kaj jamming la timigado. Alex ducked sub la turnada helico, ruliĝante for de la radoj.
  
  
  Mi kuris trans la k kampo, precipe al la greka kaj la aviadilo, kaj vidis la pafilo flugi eksteren al la flanko tago pli frue ol Alex faris. Li haltis, surgenuiĝis kaj kaptis liajn M-l kiel la aviadilo venis al halto sur la vojtruoj ĉe la fino de la krutaĵo. La viro etendis sian kapon eksteren kaj pinta pistolon en mia partnero.
  
  
  Ĝi estis malgranda celo, kaj la aviadilo estis # ankora? # balanci? i de akra turni al akra halto, sed tie estis neniu tempo por preni zorgema celo. Li pafis unu pafo, tiam alia. La viro en la pordejo rigardis min, kaj eĉ el tiu distanco, mi povis vidi la esprimon de plena flago de permeso efektivigi la viro estas egoismo kiel sango ŝprucita malsupren la egoismo estas kolo. Li komencis noti la pafilon al mi, sed subite ĝi devas havi estis tiel peza kiel amboso. Egoismo estas mano falis, la pafilo falis trans Egoismo brakon, kaj li malrapide kolapsis tra la pordo al la tero.
  
  
  Alex paŝis sur la viro kiel li saltis en la taksion. Tie estis alta-ĵetita sufokita krio, tiam guttural rido; sekundoj poste, alia viro flugis eksteren kaj # alteri? i # viza? o-unue sur la roka planko. Alex estis staranta en la pordo malantaŭ ŝi, tenante sian naŭ-funta M-L kiel facile kiel policisto s baton. Tiam li beckoned al mi, sed mi estis jam supre kaj gvidanta por la aviadilo.
  
  
  "Bona pafado," li diris. "Vi damne bone preskaŭ mortigis la piloto."
  
  
  "Kion vi volas diri?" Ni ambaŭ rigardis la viro writhe sur la tero; la unu kiu havis pafon ŝi ne movis.
  
  
  "Ha! Via gawk iras tra la egoismo estas kolo kaj frapas la aviadilon, parlamento ke piloto orelo kaj frakasas la fenestron. Tro malbona."
  
  
  "Jes. Estas tie ajna alia difekto?"
  
  
  "Mi ne vidas iu ajn. Mi pensas, ke la dua pafo frapis la emuo en la brusto unua. En ajna kazo, ĝi ne iras rekte tra."
  
  
  "Aŭ eble
  
  
  # ? ia tute perdiĝis. "
  
  
  Alex skuis sian kapon. "Ne, vi ne # perdi? i, Nick Carter. Kaj mi neniam forgesos ĝin, vi scias? "Li rigardis en la piloto kiu estis provante sidiĝi. "Ĉu vi deziras ĉi tiun ulon esti viva?"
  
  
  "Se li ne estas malbone vundita, mi pensas, ke ni povas uzi egoismo ĉe sidejo." Ŝi kliniĝis, kaptis la viro. Nen estis portanta armea uniformo kun serĝento estas batojn, kaj li sciis, ke la egoismo viza? o tiel kiel li sciis sian propran post kiam studanta la egoismo kazo. "Regan," mi grumblis. "Ĉu vi volas vivi aŭ morti publike ĉi tie? Ĝi estas via elekto."
  
  
  "Cheesus, jes!" Li memoris, ke li estis neniu pli granda ol unu infanon kaj aspektis pli juna ol lia portreto. Li rigardis Alex kaj skuis sian kapon en surprizo. "Freneza!" li murmuris. "Ĉi tiu ulo estas freneza."
  
  
  Alex ridis kaj surgenuiĝis apud li, la fusilo estas egoismo tuŝi la juna petty officer vizaĝo. "Mi sciis, ke, se vi batis min, via aviadilo paneus nur kiel ŝia. Kaj vi iros malsupren." Li faris elokventan geston per la mano, rigardante super lia ŝultro ĉe la rando de la krutaĵo. "Do vi estas resti viva, huh? Bona knabo." Li manfrapis egoismo sur la dorso, tiam ekprenis lian ŝultron, kaj tiris la bagatela oficiro al liaj piedoj.
  
  
  "Kio pri la kaverno?" Mi demandis ŝin.
  
  
  "Ĉiu estas morta." Li frapetis la pugo de lia fusilo. "Kaj post kiam vi foriros, mi uzos la aliaj granatoj por sigeli la kaverno. Fari belan tombon. Kiom proksimume ĉi tiu unu? "Li puŝetis la mortinta viro kun sia piedfingro.
  
  
  "ne. Mi prefere preni egoismo kun mi. Sed kiel vi intencas foriri de ĉi tie?"
  
  
  "#Tio? i estas parto de mia lando, Nick Carter. Vi surmetas't devi maltrankvili pri diranta min, ĉu vi? Nun mi estas helpanta vin ligi ĉi tiu knabo tiel ili ne akiri vin en problemo sur la flugo."
  
  
  Ni decidis lasi Ragan zorgeme ligis nur malantaŭ la piloto seĝo, tiel ke li povis konservi okulon sur li. La aliaj Alexa la korpo de viro pendis kiel pezo de malantaŭ. Antaŭ ol li eniris, li rummaged en siaj poŝoj kaj eltiris kelkajn malgrandajn sakojn.
  
  
  "Prenu ambaŭ; vi, Usonanoj, vi bezonas pruvon. Ni, ni ne scias ion ajn pri drogo kontrabando, ĉu ni?" "Have a nice trip, Nick Carter. Se vi estas tiel bona piloto kiel vi povas pafi, vi gajnis't havas ajnajn problemojn, ĉu vi?"
  
  
  La lasta afero, kiun mi vidis, egoismo, estis li treniĝanta reen al la kaverno kun fusilo indiferente ĵetita super lia ŝultro; li aspektis kiel ĉasisto venas hejme post kiam bona tago. Li eĉ ne turnas al ondo kiam ŝia demetis.
  
  
  
  
  
  
  Ĉapitro Ses
  
  
  
  
  
  Kiam nokto falas sur la marbordojn de Grekio, ĝi subite ricevas malluma. Ŝi estis trovita de bela hotelo proksime de la plaĝo, rekomendita al mi de la kapitano de la ĉarto de la ŝipo kun kiu mi parolis pli frue. Li proponis montri al mi ĉirkaŭ la nokto kluboj, sed mi rifuzis, estante kiel speco kiel ebla; li estis ankoraŭ agordo en tasko kiu ne komencis ankoraŭ, kaj ne volas ke iu ajn amika distraĵoj.
  
  
  Mia ĉambro estis pura kaj bonorda. Pura amo, por kiu mi estis iom dankema. Ĝi estis longa tago, kaj li ne estis uzita al la brila sunlumo kiu povus malplenigi persono forto antaŭ ol ili rimarkis. Mi estis iranta al iri al pyrgoseurope. kgm en la mateno por renkonti la knabinon, kaj mi vere volis movi sur.
  
  
  Mi havis # lun? o#? e malgranda taverno proksime. Unu grupo de Amerikanoj estis sidanta proksime, kaj unu el la virinoj en la homamaso tenis ekrigardante min. Ŝi ne rigardu malbona, en maniero sunbruna, kiel se ŝi kuiras, ŝia haŭto ĉiu lumo-horo kaj forlasis la fornon sur por longa tempo. Sed mi ignoris ĝin, studante la krozado kvitancoj esti savita, kiu mi kaptis ĉe la turisma oficejo en Ateno.
  
  
  La virino ne estos lasita sen atento. El la angulo de mia okulo, mi vidis ŝin ellitiĝi kaj ŝanceliĝi en la paro de alta kalkanumo lignaj lignoŝuoj ke virinoj nun portas. Ŝi haltis laŭlarĝe de mi ĉe la tablo, fiksrigardis kaj sulkigis la brovojn, kvazaŭ ŝia estis iu stranga specimen ŝi estus renkontita en la ĝangalo.
  
  
  "Ĉu mi povas helpi vin?" Mi demandis, ĝentile. Li ne ellitiĝis.
  
  
  Ŝi skuis siajn suno-drenched bruna hararo. Ŝi atentigis akuzante fingron ĉe mi. "Galveston. Tri, kvar jaroj. Vi estis amiko de Sue-Ellen, ĉu ne?"
  
  
  Li frostis, provas ne montri ĝin. "Mi timas, ke vi pensas pri iu alia."
  
  
  Ŝia frown profundigis. "Mi ĵuras, ke mi neniam forgesos nin unu vizaĝo. Kaj supozeble ne ekzakte kiel la via." Rapida rideto montri, ke ŝi ŝatas min. "Iru, nun. Nomo... alnomo? Jes. Ĝi estis, donu al mi unu minuton; mi pensas pri la lasta unu."
  
  
  "Mi bedaŭras, mia nomo estas Daniel McKee."
  
  
  Ŝi kapjesis en kompreno. "Uh-huh. Kaj ŝia nomo estas Jackie Onassis. Kio estas malĝusta kun vi? Ĉu vi estas ĉi tie kun via edzino # a? io?"
  
  
  "Ne, sed..."
  
  
  "Amuzo, ni estis nur kun Sue-Ellen hodiaŭ. Ee jakto?" Kiam ŝi parolis, vi vidas, virino estas akcento
  
  
  ĝi estas akiranta pli suda. Mi ne estis surprizita; nur pensante pri Sue Ellen estis sufiĉe por meti maizo tortilla en mia buŝo.
  
  
  "Mi vere ne ..."
  
  
  Ŝi daŭrigis, kvazaŭ ŝi ne aŭdis min. "Vi scias, ke post tiu tempo ŝi fine akiris eksgeedziĝon, sed mi pensas, ke vi scias tion, ĉar vi kaj Sue-Ellen estis tia proksimaj amikoj. Remarried, kompreneble, sed ŝia malnova greka edzo ne pasigas multe da tempo kun#? ia#? i tiu tagoj. Mi pensas, ke Sue-Ellen estos tre feliĉa aŭdi ke vi estas en tiuj partoj."
  
  
  Mi estis akute konscia ke aliaj homoj estis rigardanta min nun, ne nur la resto de la chatty virina grupo, sed ankaŭ la homoj ĉe pluraj proksimaj tabloj. Ĝia ellitiĝis. "Kredu min, sinjorino, ŝia nomo estas Daniel McKee." Li elprenis karton el sia monujo. "Efektive, mi estas yacht broker. Eble via amiko Sue-Ellen estus interesita en parolanta al mi. Kie#? uste estas via boato?"
  
  
  Ŝi rigardis la blankan karton kun malestimo. Tiam ŝi rigardis al mia vizaĝo, ŝiaj okuloj ne estas sufiĉe koncentrita. Fine, ŝi skuis sian kapon kaj prenis paŝon reen. "Mi povus esti ĵurinta ke ĝi estis vi, Nick Iu. Nur Sue-Ellen ne havas kunvenon kun sola ŝipo vendisto. Eĉ sur semajnfinoj."
  
  
  Mi estis konfuzita kaj fine revenis la karto al mia monujo.
  
  
  La virino wagged fingron ĉe mi. "Sed eble vi ne estas kio vi diras, ke vi vere estas? Ŝi memoras ke Nick, li estis ruza, ne donante al iu ajn tempo. Prenu vian tempon, Sinjoro Yacht broker; Sue-Ellen diris, ke ŝi povus esti? i tie poste. Tiam ni scios por certa, eh? "Ŝi rampis reen al sia skribotablo.
  
  
  Ŝi volis foriri rapide, sed devigita sin por fini sian manĝon, ignorante la fiksrigardojn de la aliaj viroj kaj virinoj en la firmao. Ĝi estis prospera ŝipanaro, plejparte en iliaj tridekaj kaj kvardekoj, kiel mi # ju? i ilin,? irka? ili, kiu volus krevi supre en # preska?#? iu turisma loko en la mondo. Ĉirkaŭ tiuj, kiuj estos indiferenta amikoj kun iu kiel Sue-Ellen por jaroj, # a? kio ajn#? ia familia nomo estas ĉi tiuj tagoj, kaj faro certe ĉiuj ih geamikoj scias ĝin.
  
  
  Sed ĉi-vespere vi ne povis pensi pri Sue-Ellen aŭ ŝia amikojn, do vi ĵetis ŝin sur vian kapon tuj kiam ŝi eliris el la taverno kaj poste ridetis kaj kapjesis al la virino ĉe la Amerika partio. Li povis senti ŝiajn taksanta okulojn sur lia reen, kiam li elpaŝis en la klara nokta aero.
  
  
  Ĝi estis freŝa, kun konstanta brizo blovanta de la akvo. Granda transepto ŝipo estis ankrita en la haveno, ĉiuj la lumoj estis sur, kaj eĉ je tiu distanco li povis aŭdi la thud de roko bando. Freneza, mi pensis. Homoj venis de ĉiuj super la mondo por vidi Grekio, kaj resti sur estraro sia ŝipo por aŭskulti al Amerika muziko.
  
  
  Ŝia carapace estis malrapida, senzorga sur la surfaco, sed io sonoris interne. La Sue-Ellen kazo tedis min, kaj mi trovis min mem kontrolanta la mallumaj stratoj kiel mi mimed ilin. La doko mem estis bone lumigita, kaj eĉ ĉe ĉi tiu tempo de la nokto, tie estis sufiĉe da aktiveco fari ŝin senti komfortan. Ankoraŭ, li ŝatis la ĉeesto de Hugo, nun komforta en la glavingo sur lia antaŭbrako. Nur la fakto ke tie estis iu apuda, kiu sciis kiu ŝi vere estis, kaj precipe mia nomo, estis ĉiuj mi devis ĝustigi miajn sensojn al la tonalto mi konis tiel bone.
  
  
  De la tempo mi revenis al la hotelo, eĉ ne unu homo venis proksime al ni, kaj kiel mi staras en la pordejo al preni lasta trankvila rigardo#? irka? la trankvila malgranda kvadrato, ŝi ne rimarkos la plej etan suspekton movado. Fine, li levis, iris enen, kaj grimpis la ununura flugo de larĝan ŝtuparon al sia ĉambro.
  
  
  Ili estis atendanta por mi, kiam mi malŝlosis la pordon, kaj ili estis malbenita bona. Neniu minacoj, preskaŭ sen vortoj; oni? irka? ili brufermis la pordon, kiel ĝi eniris, la aliaj lit sankta lumo trans la ĉambro. Ambaŭ viroj estis peze konstruita, portante ordinara malhelaj vestokompletoj, kaj la automatics ili portis estis malgranda sed mortiga.
  
  
  Mi atendis por la unu ĉirkaŭ ili parolas, ne rimarkante ke mia pakaĵo estis malfermita sur la liton plej proksiman al la fenestro. # ? Ia ne estis Stahl unpacking, kaj de kio mi povis vidi, mia du vizitantoj estis tre zorgema en ilian mi demandis. Ankaŭ bonorda.
  
  
  "S-Ro Daniel McKee?" La viro plej malproksima for de mi parolis; li estis iomete pli alta ol la alia, lia malhela hararo tranĉita mallonga, sed kun imponega pendantaj lipharoj.
  
  
  "Jes," Rivnen respondis, iomete trankviligita ke ili ne uzis mian veran nomon.
  
  
  "Vi estas reen frue."
  
  
  Mi povis ĵuri la viro ridetis, sed kun kiu lipharoj, ĝi estis malfacile esti certa.
  
  
  "Evidente," mi diris.
  
  
  Li tiris plata, portita monujo de ĉirkaŭ sia malantaŭa poŝo kaj malfermis ĝin. Mi vidis malklaran bildon kaj oficiala aspekto karton sub la severe gratis kaj yellowed plasto, kaj tiam li metis ĝin ĉiuj for denove.
  
  
  "Estas vi # ser? iuj komercaj rilatoj, s-Ro McKee?" la viro demandis. Egoismo partnero staras en fronto de malaltaj lignaj telerbretaro ĉe la piedo de la lito.
  
  
  la liton, ne diris unu vorton al ni aŭ movi.
  
  
  "Ne vere."
  
  
  "Vi... yacht broker". Ĝi ne estis demando.
  
  
  "Efektive."
  
  
  "Ĉu vi volas aĉeti aŭ vendi boatoj en Grekio?"
  
  
  "Ne," mi diris zorgeme. "Mi estas nur rigardanta#? irka?. Io kiel # malstre? i en # kombina? o kun malgrandaj entreprenoj."
  
  
  "Ĉu vi trovas multe da intereso en nia akvo industrio?"
  
  
  "Kompreneble. Ĉu tio ne estas interesa?"
  
  
  La viro ridis larĝ-buŝmimita; por momento, kiam li vidis la interspacon inter ŝia egoismo estas frontaj dentoj, ŝi estis forte rememorigis de Alexa Zenopolis. Sed Alex, li diris al ŝi, estis bona ses colojn pli alta ...
  
  
  "Ĉu vi estos en ĉi tiu lando dum longa tempo?" la viro daŭrigis, ridante.
  
  
  "Mi ne scias. Nur kelkaj pli da tagoj, eble mi ne havas multe da planado."
  
  
  "Jes, kompreneble. De nia flanko - de la flanko de libertempo... por vizitantoj". Egoismo estas malhelaj okuloj turnis tempesta kiel li diris la lastaj vortoj, kaj ŝia singarde rigardis la pafilon, li ankoraŭ tenis celita ĉe mia meza.
  
  
  "Kion ekzakte vi faras?" Mi demandis, provante soni pli nervoza ol postulema.
  
  
  Li svingis sian manon kun la pafilo, sed ĝi ne donas al mi la plej eta ideo de provanta ekpreni egoismo; egoismo estas partnero estis lokitaj malproksime for de li, ke tie estis neniu vojo ih povus prenis ŝin sen aldono almenaŭ unu pli cikatro al sia felo. Krome, estis neniu kialo por fari tion. Ne tiel ege for.
  
  
  La viro kun lipharoj shrugged. "Lerni pli da pri vi, s-Ro McKee. Kiam iu fremdulo, pardonu min, Usona, venas al tiu lando kaj komencas faranta enketojn, ĝi, por estestvenno, vekas la scivolemon de mia registaro."
  
  
  "Vi povus ekscii nur de demandanta," li atentigis.
  
  
  "Jes, ĝi estas ebla. Sed mia flanko ... bonvolu kompreni, Mr. McKee, ke ni estas en tre malfirma pozicio, ĉirkaŭita de la fortoj sur ĉiuj flankoj, kiuj estas neamika por ni. Do ni devas esti suspektindaj de ĉiu, kaj kredu min , sinjoro, ni bedaŭras, ke multe pli ol vi. Do ni uzas la plej rekta, eĉ kruda, ilojn trovi ekstere kion ni pensas, ke ni bezonas scii. Ĉu vi komprenas? "
  
  
  "Kompreneble," mi diris sourly. "Kaj mi pensas, ke vi jam sufiĉe fama, ĉu ne?"
  
  
  "nu... eble." Por montri sian bonan kredon, li holstered la pistolo sur lia zono. "Estas nur unu afero."
  
  
  "Ouch?" ŝi rimarkis, ke ŝia partnero estas egoismo estis ankoraŭ tenante sian pafilon, kvankam ĝi ne estis indikita ĉe mi.
  
  
  "Se vi surmetas't menso..." Li etendis siajn brakojn larĝe en elmontro de bonvolo kaj movita ĉirkaŭ la lito al mi. "Iom serĉo? Via viro?"
  
  
  Kristo! Kiu estis ĉiuj mi bezonis, kun Hugo sheathed sur mia maldekstra antaŭbrako. Ŝia, li prenis paŝon reen. "Mi ne komprenas, kial tio estas necesa," li diris al ŝi, imitante la iom indigna Amerika turisto kiel plej bone li povis. "Dio scias, mi ne kontrabandi ŝin el via lando per boato!"
  
  
  "Kompreneble ne. Tamen." Li estis # ankora? venanta#? e mi. "Kiu volus kontentigi ĉiuj ni, ĉu ne?"
  
  
  "Mi ne komprenas, kial ...?"
  
  
  Mia partnero levis la pafilon denove, montrante la egoismo en mia direkto.
  
  
  "Bonvolu, s-Ro McKee," diris la mustachioed butikisto. "Ni ne volas insisti."
  
  
  Li marŝis ĉirkaŭ la piedo de la lito, brakoj etenditaj en trankviliga gesto, kaj rigardis, kiel amika kiel rinocero.
  
  
  Mi ne povis elteni ĝin. "Restu sur la linio!"
  
  
  La mustachioed viro haltis, sed li ne ŝajnis esti ĉe perdo.
  
  
  "Vi diras, ke vi estas la polico, aŭ io kiel tio. Ĉu mi povas preni pli proksiman rigardon ĉe la karto vi montris al mi?"
  
  
  Kiu haltis lin. Li ekrigardis rapide ĉe sia partnero kaj komencis al mi. Egoismo eraro. Li prenis duona paŝo al la dekstra, metante lian egoismon inter li mem kaj la viro tenanta la pafilon. Antaŭ ol iu ajn tra ili konsciis, kio okazas, ŝi estis ekprenita de la Mustachioed Viro pojnon, turnis sin de egoismo, kaj tiris al sia brusto. Ĝi estis malmola kaj peza, sed mi faris ŝia egoismo limp.
  
  
  "Mr. McKee..." li flustris.
  
  
  Li estis ĝoja aŭdi tion; kion estis daŭriganta, li evidente ne scias, kiu ŝia reala nomo estis.
  
  
  "Monujo," la emuo croaked en ŝian orelon.
  
  
  Li serĉumis en sia kokso poŝo. Li estis tiel celkonscia teni lian egoismon en kontroli, ke li ne rimarkas, kion alia homo faris. Ne#? e unua. Tiam mi vidis lin trankvile metante la dampilo sur la dorso de lia pafilo. Antaŭ ol ŝi povis reagi, li prenis zorgema celo kaj pafitaj du pafoj al la dika brusto de la persono tenante ŝin. Mi hontas diri, ke mia unua reago estis # trankvili? o ke unu el ni gawking ne iri tra mia korpo kaj frapis min.
  
  
  Liaj lipharoj sagged, kaj Alenka estas egoismo subite duobliĝis en miaj manoj. Mi lasis la emu falo; ĝi estis evidenta ke ĝi ne plu estis taŭga por mi kiel ŝildo.
  
  
  Alia viro mansalutis ĉe mi en reŭmatismo. "Mi prenos ĝin. Vi surmetas't devi maltrankvili... s-Ro McKee."
  
  
  Mi ne ŝatas la manieron kiel li ekridetis al mi, precipe kiam ŝi kaptis ekvidon de metalo dentoj kadrita de kaŭĉuko lipoj.
  
  
  "Kio la infero," mi diris, provante reveni en mia rolo kiel komerca vojaĝanto. Ĝi estis klare, ke li ne tuj pafi min.
  
  
  "Amuza aĵoj okazas kelkfoje, s-Ro McKee," li diris, kliniĝante super la senviva korpo ĉe miaj piedoj. Estis sango en la kurado de la neta pikoj Lipharoj sur la brusto, sed ĝi estis tute trempita supren de la ŝtofo de lia malhela jako.
  
  
  "Uh-huh," mi diris, tenante mian maldekstran brakon iom en kazo mi devis Hugo en momento de malsano. Ĝi estis tiam ke Wilhelmina volis ŝin tiel multe ke li povis gustumi ŝin. "Kio la infero estas vi iranta fari, tajloro?"
  
  
  La bandito rigardis supren, liaj malgrandaj okuloj kiel mortinta kiel serpento. "Vi volas scii, Mr. McKee?"
  
  
  Mi ne diri ion ajn al ŝi.
  
  
  Li levis la mortinta viro al liaj piedoj, klinis sian dikan korpon malsupren, kaj ĵetita la Mustachioed Viro super sia ŝultro. "Tie estas fajro eskapi," li anoncis, kiel se li ne scias ĝin, kaj iris al la fenestro, kiu rigardis el la malgranda kvadrata sube. Post momenta paŭzo, li paŝis sur la windowsill kaj al la fera krado. La korpo sur lia ŝultro ekfrapis dolore kontraŭ la levita fenestro sash, sed la Mustachioed Viro ne povis objekto.
  
  
  La bandito paŭzis dum sekundo post egoismo ŝarĝo estis ekstere, kaj kiam li rigardis min, lia rideto estis preskaŭ amika.
  
  
  "Ni vidos vin denove iam, ĉu ne, s-Ro McKee?" Li frapis la korpon de la Mustachioed Viro sur la pugo. "Ni ne faros stultajn erarojn, sekvanta tempo, ĉu?"
  
  
  
  
  
  
  La sepa ĉapitro.
  
  
  
  
  
  Li iris al la fenestro kaj rigardis la fortika bandito grimpi la fajro eskapo kiel simio, ŝajne senkonscia al la ŝarĝo kiun li portis en la mano. Se mi nur havis Wilhelmina... Sed ne, li diris al si mem, kio estas la uzo? La lasta afero, kiun mi volis fari tie estis tiri atenton al mi mem. Speciale la atenton de la aŭtoritatoj.
  
  
  Kaj, kompreneble, ŝia, mi sciis, ke la du pranksters kiu estis serĉita mia ĉambro havis nenion fari kun la registaro; legitimaj agentoj laboras en ilia propra lando ne pafu iliaj partneroj kiam ili akiras en problemo.
  
  
  Li kontrolis sian bagaĝon kaj la resto de la ĉambro, inkluzive de la primitiva necesejo. Nenio ŝajnis esti mankanta, kaj pro tio ke mi ne havas ion kulpigan, mi ne estis iranta al#? eno tro da pri ĝi. Krom ke mi devis scivolas, al kiu tiu paro estis, kaj kial ili estis tie. Mi volis preni bonan rigardon ĉe la karto la Mustachioed Viro montris al mi, sed ĝi estis tro malfrue. Kaj ĝi probable ne faris ajnan diferencon. Iu, iu organizo, estis interesita en Daniel McKee, la jakto makleristo, kaj tio sufiĉis por maltrankviligi ŝin. Li maltrafis Wilhelmina pli ol iam li senvestigis sin kaj enlitiĝis.
  
  
  La renkontiĝo estis planita por la sekvanta tago, kaj li leviĝis frue en la mateno por facila tri-hora stirado tra la Tronon. La grandega monto duoninsulo estis tute verda kaj blanka, kun densaj verdaj deklivoj kaj amasoj de kreto rokoj; la vojo estis bona, kaj li deziris, ke mi havis tempon por resti kaj esti honesta turisto. Sed mi estis tro senpaciencaj, tro entuziasma por akiri al mia celloko; la memoro de kio okazis en mia ĉambro lasta nokto, ne lasi iri, kaj mi sentis ke iel ĝi estis diabla grava fari kontakton kun Kristina. Tiam ni povus akiri, kiel ili diras, for show.
  
  
  Pyrgoseurope. kgm estas malnoblaj urbo kun granda natura haveno. # Anta? ol faranta ion ajn alia, mi vagis ĉirkaŭ la dokoj, ĝis kiam mi trovis lokon, kie mi povus lui velŝipo por semajno aŭ du. Elgon Xephrat estis la bona-natured proprietulo de la loko, malgranda viro kun tomboŝtono dentoj li tenis brilantaj en blindiga rideto.
  
  
  Ni ne venis al interkonsento tuj; mi ankoraŭ devis agi trankvile, sed mi estis sufiĉe diabla certe mi povus akiri kion mi bezonas en neniu tempo ĉe ĉiuj. Elgon certigis min, ke li volus havi martaŭga ŝipo por mi kiam ajn mi volis preni ŝin. Tio estis unu el la plej gravaj demandoj.
  
  
  Alia hotelo, ne tre malsama de la unu en Pireo, krom ke nen havis unu granda malebena lito kaj la banĉambro estis lokita en la koridoro. Nu, ŝi nur havis unu nokto foriris, kaj eble ne estas tiu nokto.
  
  
  Ĝi estis malfrue en la tago, kaj li estis jenaj lia ĝiras horaro por tiel longe kiel li povis, kiam li finfine alvenis ĉe la Zakynthos Taverno. Ĝi estis granda malferma-aero establo kun superba vido de la haveno kaj granda monto insulo kelkaj mejloj de la marbordo. Li levis ĝin sur metala tablo sur la terason, prenis de lia disbatita jakto ĉapo, kaj metis ĝin sur la seĝo apud mi. Poste, la suno estis klinanta super la Ionia Maro, falante sur la boton de Italio, kie li estis pro lasi en paro de tagoj. Mi atendis por Kristina kun kiel multe da paciencon kiel ebla, esperanta ŝi ne teni min atendi tro longe. Ĝi estis diabla maloportuna havi por trakti kun iu stranga knabino, kiu ne scias pli pri la detaloj de tiu misio ol mi faris.
  
  
  Li precipe havis kuron-je kun du avantaĝoj en mia hotela ĉambro la nokton antaŭe.
  
  
  Ĉirkaŭ la taverno, li povis vidi akvo trafiko movanta en la haveno malfrue en la nokto. Ĝi ne estis homplena, sed ŝipoj de ĉiuj specoj estis konstante venas kaj iras. Malgranda boato kun nigra hull aperis, towing knabino sur akvo skiojn. Ili alproksimiĝis vico de fiŝkaptado boats ligita al la mastrino. La knabino levis unu brakon super sia kapo, ŝia malhela hararo flugis malantaŭ ŝi, kaj ŝi splattered vizaĝo surhavis esprimo de ekstazo. En la boato, kaj la ŝoforo kaj la alia viro rigardanta? in de la postaĵo estis ridetanta reassuringly ĉe ŝi. Kelkaj el la fiŝkaptistoj sur la doko rigardis supre de ilia laboro; iuj staris en aŭtomata fascino kiel la bronzo bikini-clad korpo fulmis preter ilin, kaj tie estis ĉifona huraoj.
  
  
  Tiam griza-haired, fortika viro portanta ĉapo kun impona ora insigno rapidis al la mastrino, gestante furioze. La viro malantaŭ la rado de la ŝipo ne rimarkis lin ĉe unua, sed iu instinkto faris egoismo pagi atenton al kie li estis survoje; li turnis akre, malrapidiganta malsupren en la sama tempo kiel li vidis ke li estis proksima al la fino de la haveno.
  
  
  "Diablaj malsaĝuloj," li murmuris al si mem. En ajna kazo, ili devas scii pli iri akvo skiado en la haveno.
  
  
  La knabino estis provanta mallongigi la stupo linio; ŝi ŝajnis esti la nura membro de la gaja trio, kiu sciis precize, kion ŝi estis faranta, kaj malgraŭ la ŝanĝojn en la rapideco kaj direkto de la boato, ŝi ŝajnis esti en kontrolo de la situacio.
  
  
  Kaj tiam, por iu kialo mi ne komprenas, ŝi ĵus falis. Ŝi malsupreniris en la akvon, # a? tomate levo de ŝia skioj, lasanta iras de la stupo linio. La aplaŭdoj ĉesis, sed la dockworker tenis skuante la pugnojn ĉe la homoj en la boato. Ĝi preskaŭ haltis, la egoismo motoro grumblis, faris malrapidan cirklo, kaj alproksimiĝis al la knabino.
  
  
  Ŝi paŝis malpeze sur la glacio, alkroĉitaj al siaj skioj, sed kiel la boato proksimiĝis, ŝia voĉo leviĝis en kolero. Mi sciis iomete greka pri ŝi, sed mi estis certa, ke tio, kion ŝi estis diranta ne povis esti trovita en nur unu norma teksta dosiero. Ŝi puŝis la jeto skio al matematiko kaj malantaŭe; li prenis ih kun konfuzita rigardo sur lia vizaĝo. Sed, kiam li etendis sian manon por helpi ŝin surŝipe, ŝi tiris la ŝultrojn, turnis sin, kaj naĝis al la malglata ligna ŝtuparo, kiu vicigis la mastrino.
  
  
  La ŝoforo manovris atente malantaŭ ŝi, ambaŭ viroj malkaŝe pledante. Ŝi ignoris ih, ŝia vizaĝo reflektanta ŝia aroganta malestimo. Kiam ŝi atingis la ŝtupetaro kaj komencis supre la akvo, la viro en la postaĵo kaptis ŝin denove; ŝi skuis de egoismo mano, drenis la akvo de ŝia fluanta haro, tiel ke ĝi estis tute splattered, tiam grimpis kelkaj pli da ŝtupoj, ĝis ŝi estis super ili. Ĉe tiu momento, ŝi turnis sin kaj diris ion, # tran? i? in ekstere kiel serĝento doni ordonojn al la plej inepto novulo en lia taĉmento. Ambaŭ viroj rigardis crestfallen, tiam sullen; inter ili, ili transdonis la knabino kelkaj vestoj, kaj granda pajlo sako. Kiam ili estis ĉe Nah-a, ŝi turnis for sen tiel multe kiel unu ekrigardo diri adiaŭon, kaj rapide grimpis al la supro de la mastrino.
  
  
  Ŝatas plejparto de la aliaj patronoj en la taverno, li leviĝis de malantaŭ lia seĝo por akiri pli bonan rigardon post la knabino falis. De kie mi tenis ĝin, mi havis bonan vidon de ĉio kiu okazas, kaj li staris post kiam ĝi atingis la supron de la larĝa ŝtono de negocisto. Ŝi paŭzis momenton, intence ne rigardas reen, ĝis ŝi aŭdis la subita muĝado de outboard motoro kiel ŝia du disconsolate hot rod eskortas faris sian vojon reen trans la haveno en serĉo de ilia perdita egoismo. Tiam ŝi alportis la pajlo sakon al ŝiaj piedoj, levis siajn brakojn, kaj ĵetis la terry-tuko ĉemizon super ŝia kapo, tordante Rivnenskaya tiom multe kiel necese, ĝis la Svedoj estis ĵus sude de ŝiaj femuroj. Ŝi tiris ŝin glata, malseka hararo el sub la kolumo de ŝia ĉemizo, manon en sian poŝon, kaj eltiris abomena paro de sunokulvitroj. Nur post kiam ŝi metis sur ŝin nu ĉu ŝi rigardas nin, kiu estis staranta tie rigardanta nah.
  
  
  Tie estis neniu falsa modesteco aŭ aroganta indiferenteco en sia sinteno al ni; ŝi nur ridetis malforte, shrugged ŝiaj ŝultroj, kaj prenis sian sakon. Kiel ŝi pasis mimmo min, tiel proksima, ke mi povis flari la miksaĵo de saleta akvo kaj suntan locio kiu kovris ŝian haŭton kun bidoj, ŝi hezitis por ono de sekundo, tiam daŭrigis sur ŝia vojo, rekte al la taverno.
  
  
  Ŝia rigardis al ŝi - ŝia probable estus ruinigita sia kovrilo se li ne, ĉar ĉiuj aliaj estis sendube rigardante ŝi - kiel ŝi grimpis paro de larĝaj, neprofundaj paŝoj al la ŝtono teraso kaj prenis seĝon sen ombrelo por protekti sin de la suno. Antaŭ ŝi sidis malsupren, tie estis kelnero, kaj kiam li revenis al la malluma interno de la taverno por alporti ŝian ordon, ŝi malrapide revenis al sia tablo. Mi sentis certan kvanton de kompleksa bedaŭras, ke ŝi ne elekti la sekvanta tablo, sed komuna sento refutis la amaskomunikiloj raportas ke aperis al mi, ke
  
  
  * Mi ne venis ĉi tien nur por admiri la loka akvo diino.
  
  
  Ŝi trinkis mug de loka vino, premita forte sur la vinberoj, kiu jam gustumis ĝin, kaj decidis algluiĝi al ouzo; almenaŭ la pala, lakteca substanco sendis sian propran avertanta signalojn # anta? ol vi glutis ĝin. Ni sidis tiel, ke ni povis rigardi unu la alian sen pensanta tro da pri ĝi, kaj post momento ĝi fariĝis evidenta ke ŝi ne rigardas en mia direkto. Okay, mi povas akcepti tion; la nura vizitantoj en#? i tiu lokon#? e la momento estis iometo de turisma paroj kaj kelkaj lokuloj, negocistoj, # ju? i de ih strikta vesto, nam, odin, ĉirkaŭ kiu la knabino ne estis interesita aŭ kiu havus la kuraĝon alproksimiĝi al ŝi post tio agado en & nb momentoj antaŭe.
  
  
  Unu el ŝiaj longaj, nudaj kruroj twitched senpacience ĉirkaŭ ŝi. Ĉiu kelkaj sekundoj, ŝi fluffed siajn malsekajn harojn kaj sekigitaj en la suno; de la loko, kie ŝi sidis, mi povis vidi la kupra#? efa? o sur la nigra veluro, kaj ĉiufoje, kiam ŝi levis siajn brakojn, ŝiaj mamoj staris ekstere akre kontraŭ la # stre? a#? tofo de#? ia chemise. Mi turnis for; la lasta afero, kiun mi devis estis tiu speco de distro. Cetere, li diris al si mem, ŝi estis verŝajne alta-klaso semajnfino alvoko knabino rigardanta por subteno. Li atente inspektis la resto de la taverno kaj decidita sen ajna akuzita ke ĝi estis la plej bona elekto por potencialaj klientoj.
  
  
  Li rigardis sian horloĝon, tiam ĉe la rapida-falanta suno super la maro. Ili ambaŭ diris ke ĝi estis akiranta malfrue, kaj mi miris, kiam mia kontakto montrus supren.
  
  
  Ŝi estis akiranta al ŝiaj piedoj, oro- # ver? i cigaredon pendantaj de ŝiaj lipoj. Ŝi sidis por momento, rigardante? irka? la mastrino kiel se ŝi volis ion, tiam turnis kaj piediris, ankoraŭ nudpieda, en la malhela interno de la taverno. Kiel ŝi pasis de mia tablo, ŝi ridetis pigre, ne rigardante min.
  
  
  Mi levis mian manon al la? an? i mian sunglasses, kaj kelnero ŝvebanta proksime prenis mian ordo; momenton poste, alia ouzo estis antaŭ mi. Li estis juna viro en liaj fruaj adoleskojaroj, kaj kiel li starigis la trinkaĵo malsupren sur seĝo, li ekrigardis la knabinon tablo, tiam ĉe la malantaŭo de la taverno, liaj brovoj furioze levis, kvazaŭ li estis imitado de Groucho Marx. Antaŭ ol ŝi ekkomprenis, kion li estis faranta, li ankaŭ metis malsupren la taso da vino, ke la knabino estis trinkanta kaj rapidis for antaŭ ol ŝi povis protesti.
  
  
  Ŝi revenis preskaŭ tuj post egoistically foriras, prenante la seĝo vidalvide al mi. Antaŭ ol diri unu vorton, ŝi prenis trinketon de vino, lasis ekstere malalta, gusty suspiro de dankeco, kaj klinis sin malantaŭen en sia seĝo. Nur tiam ŝi rigardas min.
  
  
  "Ĉu vi havas aŭton?" ŝi demandis. Nah la akcento estis emfazita, sed ŝi ŝajnis komforta kun la angla lingvo.
  
  
  "Mi havas unu," mi konsentis. La Volkswagen estis parkis apude, en plena vido de nia seĝo.
  
  
  "Mi pensis # tio? i estis supozita esti la via," ŝi diris dryly. "Rolling nombroj kaj la fakto ke vi estas Usonano."
  
  
  "Ĉu ĝi montras ke multe?"
  
  
  Ŝi levis ŝiaj ŝultroj en rezulto de indiferenteco. "Ah, ble lerni rekoni." Ŝi ekrigardis la aliaj tabloj proksime. "Ili estas, kio estas tie, ili estas en Anglio." Ŝi kapjesis iomete, indikante mezaĝa paro trinketis vermouth ĉe ombra tablo. "Li demisiis kaj dediĉis sin al viskio; rigardu tiujn ruby bastonoj! Kaj ajna virino kiu praktikoj similas tion ĉi, kun vizaĝo kiel hakilo kaj en ĉi tiu mirinda tweed konvenas ĉi tie en la sunlumo de pyrgoseurope. kgm! Ĉu vi povas imagi, ke ili venis de... " Ŝi svingis sian manon en la aero en frustriĝo. "Argentino?"
  
  
  Mi devis rideti. "Verŝajne ne."
  
  
  Ŝi apogis la kubutojn sur la seĝo kaj sin apogis en, donante al mi la plenan forton de#? ia rideto, kvazaŭ ŝi ĵus eltrovis ion tute ĉarma. "Do vi havas aŭton?" Ŝi ekrigardis la Volkswagen.
  
  
  "jes. Ĉi-tio estas la mia."
  
  
  "Do eble vi ne menso... mi perdis mian laboron."
  
  
  "Do vi rimarkis ŝin."
  
  
  "Ĝi estas nur malgranda publika plaĝo, ne ege for. Ili estas uloj en boato, ili invitis min iri akvo skiado kun ili, kaj ŝi diris kial ne." Ŝiaj ŝultroj nun leviĝis kaj falis kiel la piŝtoj en lokomotivo rado pakaĵo. "Sed ili ne scias kiel funkcii tion ĉi boaton, vi scias? Vi malsa? ulo! Voĉo tiel sincera en la haveno... ĉu vi vidis ĝin?"
  
  
  "Jes."
  
  
  "Do ih lasis sian; mi ne kredas, ili?? l # e? prenu min reen al la malgranda strando hotelo kie ŝi estas restanta. Do mi... kion vi nomas ĝin? Forlasita?"
  
  
  "Ne precize, sed vi havas la#? usta ideon."
  
  
  Ŝi klinis sin trans la seĝon al mi. Norma movo, mi pensis, kiel ŝia brusto premis kontraŭ la densa ŝtofo de ŝia movo. "Kiom longe vi estis en pyrgoseurope. kgm?" ŝi demandis.
  
  
  "Mi ne atendas esti ĉi tie dum longe."
  
  
  "Ah. Kien vi iros de ĉi tie?"
  
  
  Li moviĝis iomete en sia seĝo. Ŝi demandas tro multajn demandojn, eĉ por prostituitinoj. "Mi ankoraŭ ne decidis," mi diris singarde.
  
  
  "Eble..." Ŝi movis pli proksima al mi, kaj lekis ŝiajn lipojn, kiel se la seĝo ne estis tie. Ŝiaj okuloj glittered kiel se ili havis siajn proprajn internajn obla papero. "Ne Korfuo esti malbona?"
  
  
  "Ĝi estas ŝanco," mi konfesis. Tie estas neniu punkto en mensogas.
  
  
  "Tiam eble vi bezonas kunulon?"
  
  
  La korkotirilon ne estis neatendita, sed mi ne havas respondon. Li fiksrigardis Nah dum longa momento antaŭ ol respondi. "Ĉu vi volas iri al Korfuo?"
  
  
  "Mi wouldn't menso."
  
  
  "Kial?"
  
  
  Ĝi estis ŝia irado al hezitu. Ŝi forturnis sin kaj movis la Aryans kun tiuj mirindaj ŝultroj. "Ĉi tiu estas bona loko."
  
  
  "Tiel estas."
  
  
  Subite, ŝi ekridetis kiel eta knabino kaptita en sendanĝera mensogo. "Sed Korfuo estas pricelegs estas pli bona, ĉu ne?"
  
  
  Li sentis formikado sento. "Eble..."
  
  
  Ŝi atingis trans la seĝo kaj tuŝis mian brakon. "Vi ne atentas ŝin esti kunulo por kelkaj tagoj, ĉu vi?" Ŝia rideto larĝiĝis. "Mr. McKee?"
  
  
  Li ne mencias sian propran nomon.
  
  
  
  
  
  
  Ĉapitro Ok
  
  
  
  
  
  Ĝi estis apenaŭ la plej subtila kontakta mi iam ajn faris, kaj ĝi ĝenis min kiam ŝi estis eskortita reen al la hotelo kie ŝi forlasis siajn vestojn. Ni ne parolos multe en la aŭto; Li ne instigi ŝin, kaj ŝi ne proponi. Sed antaŭ ol ni alvenis al la sekcio de publika strando, ĉirkaŭita de malgranda dua-indico hoteloj de kie ŝi havis fiksita de sur#? ia akvo-skiado ekspedicio, ŝi estis malrapidigita malsupren iri al nah.
  
  
  "Do vi estas Kristina," mi diris. Ŝi ne eĉ rakontis al mi, ke ankoraŭ.
  
  
  "Kompreneble. Ĉu vi ne havas boaton?"
  
  
  "Mi havas unu luis, jes."
  
  
  "Tiam eble ni devus.... Ne estas ke kiel vin uzas via libertempo?"
  
  
  Ŝi, sulkigis la frunton: "Eble. Dependas de kion vi volas diri."
  
  
  "Mi volas diri, ni devas esti videblaj en la publiko, evidente altirita al unu la alian." Ŝi prenis mian manon, sed sur ŝia varma, nuda femuro. "Voĉdoni kiel ĉi tiu, ĉu ne? Usona turisto, greka virino sur ferio. Ne estas tio ĉi kiel planita?"
  
  
  Ŝi evidente sciis pli pri la kruro estas valoro planoj ol ŝi faris, sed ĝi faris senton. "Kio vi estas # a? di de Alex?" Mi demandis sincere.
  
  
  Ĝi estis kiel se ŝia haŭto havis subite turnis sin al marmoro, malvarma kiel tombo, sed ŝi faris nenian paŝon puŝi mian manon for. "Ni parolos pri tio poste."
  
  
  "Kial ne nun?"
  
  
  Ŝia rideto estis kiel morto masko. "Ĉar vi kaj mi, s-Ro Daniel McKee, ne scias ion ajn pri Alex. Nun, ni estas festantaj akiranta scii#? iu alia, kaj morgaŭ, kiam ni iras sur nia malgranda krozado al Korfuo, ni havos multe de tempo por paroli pri ĝi."
  
  
  Por laiko, ĝi ŝajnis al visko sufiĉe bona ideo de kiel aferoj funkcias en mia po? to business. Ŝi devis iri kun ŝi. Almenaŭ por nun.
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  La Ee hotelo estis malgranda nerimarkinda loko kun rozkolora gipso muroj kaj ampleksa teraso super mallarĝa strio de strando. Ni iris tra rito: ni havis trinkaĵon ĉe unu el la tabloj sur la teraso, tenante manojn, kaj multaj rigardante en la okulojn de la alia. De tempo al tempo, mi kontrolis vidi se iu estis paganta atenton al ni, sed mi ne vidas iu ajn kiu estis pli interesita en Kristin ol atendita. Fine, ĝuste kiam la suno estis ronde sinki en la maron, ŝi ekstaris, tirante min al miaj piedoj kun ŝi.
  
  
  "Ni estas iranta al havi # lun? o?"
  
  
  "Kompreneble."
  
  
  "Kompreneble," ŝi diris. "Vi ne povas kapti min en horo kaj duono. Eble... ĉu vi povas aranĝi por ni veli morgaŭ matene?"
  
  
  "I dunno." Ŝi, nuzzled en ŝia orelo, kiel atendita, sed plejparte#? ar mi deziris fari certe ke neniu volus aŭdi, kion mi estis diranta. "Prenu vian tempon, kara. Ŝi ne volis esti demandita fari aranĝojn por forlasi morgaŭ ĝis ĝi estas sufiĉe diabla evidenta ke vi estas venanta kun mi."
  
  
  "Do ni fari? i evidenta nun." Ŝi batis mia ingveno en la plej evidenta vojo, levante sian kruron iomete froti ŝia nuda genuo kontraŭ mia femuro. Ĝi estis nur mallonga gesto, sed neniu povus maltrafi ĝin. Aŭ egoismo sekvojn.
  
  
  "Jes," mi diris, kaj mi havis al klara mia gorĝo antaŭ alia vorto eliris. "Ni tuj skribu en la mateno."
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  Ŝi rigardis tiel bonan en ŝia malhela blua robo kiel ŝi faris en bikino; ĝi estis evidente io? i volas # a? eti de magazeno, sed Kristina sciis kiel fari iun ajn de#? ia#? tofo aspektas kiel ili estis faritaj por nah bvlgari, burberry. Ni iris al malgranda restoracio proksime al ŝia hotelo; tie estis nenio speciala pri tio, kaj tiel malproksimen, kiel ŝi povis vidi, estis neniu alia turisma agadoj tie. Kiam ŝi estis certa, ke neniu povis subaŭskultas nin, ee demandis al ŝi,
  
  
  kio estis la kialo ni finis supre en#? i tiu aparta loko?
  
  
  Ŝi ruĝiĝis, nur iom tra ŝia tan.
  
  
  "Mi ne vere scias ĉi tiu urbo," ŝi diris. "Ĉi tiu estas mia unua fojo ĉi tie."
  
  
  Li pensis pri tio dum kelkaj sekundoj, tiam klinis sin malantaŭen en sia seĝo kaj ridetis ĉe hej, trans la seĝo. "Nur paro de turistoj, ne estas ili?"
  
  
  "Jes..."
  
  
  Ĝi estis mia vico por akiri aferojn movanta. Laŭ la Manila koverto ke ŝi falis apud la seĝo, ŝi kaptis la mapo kaj disfaldis ĝin. "Montru al mi ion pri tiu marbordo," li diris al ŝi per mallaŭta voĉo. "Aŭ diru al mi, kion vi ne scias. Ajna vojo."
  
  
  Ĝi estis mapo de la okcidenta marbordo de Grekio - de la Tronon al la insuloj de Zakynthos; Kefalonia; Ithaca, de kie Uliso velis konduki militon kun Trojo, kaj tiam ĉiuj tiuj jaroj poste revenis al la plej lojala gin en historio, Leucas; kaj pluraj aliaj malgrandaj insuloj kaj kontinenta havenoj, ĝis Korfuo aperis, formita kiel hakilo kun grandega kruco-sekcio de la maro. misformita tenilon, la klingo de kiu estis celita ĉe la marbordo de Albanio.
  
  
  "Tio estus bela cruise," la knabino diris singarde.
  
  
  "Jes. Kiu haltas sur la vojo estus vi preferas?"
  
  
  "ne. Al ni, en kio specifa kazo. Sed mi pensas, ke eble... tri tagoj estus bona tempo."
  
  
  Mia ventro clenched, ne por la unua fojo sur tiu ĉi misio. Pli prokrasto, pli da tempo, kiam nenio okazas.
  
  
  "Ĉu vi certas ke vi volas veni kun mi?" Ŝia voĉo revenis al la rolo.
  
  
  Ŝi centris liajn grandajn, malhelajn okulojn sur min. "Sed kompreneble, Daniel McKee."
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  Post tagmanĝo, ni faris nian vojon tra mallarĝaj stratetoj ĉirkaŭita de solida vicoj de malhelaj domoj kiuj ŝajnis minaci super ni, malaperiganta el la klara Ionian ĉielo. Kristina marŝis mallaŭte apud mi, ŝi hip premis kontraŭ mia, kaj mi konstante devis rememorigi min mem esti sur la gvatanto por ebla vosto.
  
  
  Neniu vidis ŝin. Mi ne ŝatas ĝin.
  
  
  "Vi ... er... restis ĉe la hotelo sufiĉe longe por ricevi sciigojn de...?"
  
  
  Ŝi alpremis la lipojn al mia, sed ŝiaj lipoj estis malvarme kaj enhavis averto. Ne" parolas nun, " ŝi murmuris. "Ĉi-vespere estas por ni."
  
  
  Mi ne povis diri, ke se ŝi estis parolanta al mi aŭ al iu insekto plantita sur nah. En ajna kazo, li ne povis objekto.
  
  
  Ni piediris laŭ la waterfront kie mi unue vidis ŝin, decidis ne viziti la drinkejo, kie ni renkontis unu la alian denove, tiam estrita al mia hotelo, kiu estis nur kelkaj blokoj for. Kiel ni proksimiĝis al la malklare lumigita enirejo, brown Mercedes eltiris tra la strateto, sed en nia direkto, kaj malrapidigis akre. Li rampis preter ŝi kaj rigardis mallaboreme ĉe la aŭto, sed vidis nenion en la backseat sed malklara figuro. La ŝoforo, kun lia ĉapelo tirita malsupren super liaj okuloj, rigardis rekte antaŭen. Kiam la Mercedes estis mallonga distanco for, ĝi tiris inte al la flanko de la vojo sur la kontraŭa flanko de la strato. Tie estis nur kelkaj aliaj aŭtoj parkumitaj proksime, kaj Kristina kaj mi estis la nura piedirantoj en vido.
  
  
  La knabino ekprenis mian brakon, devigante min halti. "McKee!" ŝi flustris urĝe. "Kiuj estas tiuj homoj?"
  
  
  "Mi ne scias iu ajn." Ŝin, li diris mallaŭte, estis sufiĉe malbona al interkonsento kun ordinara amatora sen timigante ŝin al morto.
  
  
  "Sed ili vidis nin, kaj haltis." Ŝi, mi sentis#? ia tremeto, ŝia korpo premita kontraŭ la mia. "Kial estas ili atendanta tie?"
  
  
  La Mercedes estis parkita rekte en la fronto de la hotelo enirejo, ĝia motoro tondrado mallaŭte, kaj maldikaj fluoj de vaporo estis eliranta de la exhaust pipe.
  
  
  Li turnis sin al la junulino kaj brakumis ŝin. "Surmeti't#? eno pri#? iu vi vidu, Kristina. Ĉi-vespere estas la nokto... krom se."
  
  
  "Krom se kio?"
  
  
  "Vi ne havas edzon, ĉu vi? Aŭ la alia ulo?"
  
  
  Ŝi skuis sian kapon, ser? i miajn okulojn questioningly. "ne. Ĉu ŝi esti sur ferio sole se ŝia egoismo estis visko?"
  
  
  Lia patro kapjesis en interkonsento. "Do kio estas tie por esti timema de? Mia ĉambro estos trankvila, tiam..."
  
  
  La knabino ekstermis miaj vortoj kun subita, furioza kiso. Ĉi-tio surprizis min, sed mi rapide reakirita kaj tenis ŝin forte al mi. Post momento, ŝi tiris sian bu? o for de mia kaj komencis tuŝi mia kolo, premante ŝiajn lipojn al mia orelo. "Ĉu ĝi estas sekura por paroli en via ĉambro?" ŝi murmuris.
  
  
  "Mi ne vetus Stahl sur tio." Tie estis neniu punkto en mencianta miaj gastoj de hieraŭ, eĉ se ili estis la duono de la lando for.
  
  
  Ŝi malrapide tiris reen por rigardi al mi kun brilantaj okuloj kaj larĝa-malferma buŝo en impresa rideto. "Do ni estas iranta al havi#? i tiu nokto, Daniel McKee. Tiam ni vidos..."
  
  
  Kiam ni eniris en la hotelon, la bruna Mercedes estis ankoraŭ tie, kiel dikatrunka, kaŭriĝanta drako spiras fumon de? ia tailpipe.
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  Kristina ne estis timema al ni, ŝi ne estis freneze senpacienca al ni, sed
  
  
  ŝi ankaŭ ne estis indiferenta al sekso. Ŝi estis la tipo de knabino kiu neniam povis resti indiferenta al? io ajn, ĉu ĝi estis brosanta siajn dentojn aŭ farante amo al fremdulo. Ŝi sidis malsupren malpeze sur la rando de la lumpy lito kiu preteratentis la ĉambro por la unua fojo kiel li verŝis brandon en paro de okulvitroj. Ŝi prenis la ŝia, gustumis ĝin, kaj kuris ŝia lango super ŝiaj lipoj kiel kato.
  
  
  La sola seĝo en la ĉambro estis tro malalta kaj en malbona loko. Post kiam rompanta unu el miaj bazajn regulojn, mi movis ŝin al la larĝa fenestro, faranta certe la fenestro kurteno estis firme fermita; eĉ tiam, mi sciis ke mia silueto estis la perfekta celo por kaŝpafanta, kaj mi fidis mia instinkto ke neniu volis ke ŝi mortis. Li ne volas ankoraŭ.
  
  
  "Bone," mi diris, levante dika vitro en la hotelo en gesto de grilling fromaĝo sandviĉo.
  
  
  "Ĉu ĉio en ordo?"
  
  
  Tio estis mia unua vere bonan rigardon ĉe Christina Zenopolis; alia tempo mi estis blindigita de tro da sunlumo kaj ke ĉiuj malseka, rostas viandon; la restoracio kutimis havi dampita haze kaj tablo inter ni. Ĉi tie, la sono estis silentigita, sed ne tro multe, kaj nenio interrompis kun la vido. Eĉ ŝia malhela blua, senornama vesto estis preskaŭ kiel rivelanta kiel dumtage bikino, kaj en kelkaj manieroj pli ekscita. Kun ŝia densa malhela hararo kaj larĝa-aro startlingly bluaj okuloj, ŝi estis vida trezoro, kaj tiel malproksime kiel ferret, ŝi montris la sprito kaj spirito egali la aspekton. Dum momento, mi deziris, ke ni estis, kion ni ŝajnis, kaj tiam mi diris al min mem halti estanta malsaĝulo.
  
  
  "Do vi estas studento," mi komentis, kondukante la konversacio kiel iu ajn aŭskultado povus atendi turisma demandi al la knabino, li jam kaptis kaj kondukis al lia ĉambro.
  
  
  "Jes."
  
  
  "Kion vi studas?"
  
  
  Ŝi tiris la ŝultrojn kaj prenis longan gluton da konjako. "Mi iam volis iĝi flegistino, sed mi devis rezigni."
  
  
  "Kial?"
  
  
  "Ke estis..." Ŝi sulkigis la frunton. "Nu, mi fine konfesis al mi mem ke mi ne povas resti ĉirkaŭ malsanaj homoj por la resto de mia vivo. Ĉu Vi Scias?"
  
  
  "Mi supozas, ke jes."
  
  
  "Kaj tiel ŝia ... puto,#? ia nura lernado. Eble I?? l esti biologo, eble arkeologo. Ne ĉiam rapidas en decido, ĉu ne?"
  
  
  "Mi kredas, ke viaj gepatroj ŝatus vin akiri gravan." Mi diris tion kun ironia rideto, sed mi ankaŭ sciis, ke Nah ne havas ajnan gepatroj.
  
  
  Kristina rigardis min intense. "Mi ne havas ajnan gepatroj, McKee. Kompreneble vi faras; mi devas havi diris al vi, ke antaŭ ol."
  
  
  Li kapjesis al ŝi. "Mi kredas, ke vi faris. Pardonpeti. Sed kiel vi, uh ... kiel vi fari # lo? ado?"
  
  
  "Oh, hej, mi laboras en boutique en Ateno. Ĝi estas tre proksima al la Hilton. Ili estas tre bona#? e paganta min por unu tago, de kiam mi ne devas iri al la klaso." Ŝi kliniĝis antaŭen, la modesta dekoltaĵo de sia robo nur parte malkaŝi. "Ĉu ĝi ne estas bone, ke mi estas sur ferio nun?"
  
  
  "Ĝi ne povis esti pli bona," mi diris, kaj kiam mi komprenis, mi vekiĝis kaj eksidis apud ŝi sur la lito. Ŝi ne movi aŭ ŝajnis esti surprizita, sed tie estis neniu aŭtomata karesas, aŭ. Mi ŝatis ĉi tiu knabino pli kaj pli.
  
  
  "Ĉu vi trovas tion, kion vi deziris en Grekio, McKee?"
  
  
  "En maniero."
  
  
  Ŝi estis ridanta. "Mi parolas pri via # retpo? to komerco estanta rivelita."
  
  
  "Ĉu mi ne diris tion?" Ŝi, sneered hey, en reŭmatismo. "Nu, efektive, ŝi nur estis tie kelkajn tagojn, sed ŝin renkontis kelkaj homoj, rigardis la boatoj. Mi havis iun ideon, ke mi povus esti kapabla trovi? in en via lando geniulo en jakto dezajno, iun, kiu povus veni supre kun io nova kaj ekscita. Dum... Sed ĉu mi trovas kion mi estas serĉanta aŭ ne, mi akiri scii ion pri Grekio. Mi ŝatas plejparto de la aĵo ĉirkaŭ ĝi."
  
  
  Ĉi tiu tempo, ŝi kisis min kun freŝa, lumo lipoj. Mi komencis brakumi ŝin, sed ŝi tiris for, ne multe, nur sufiĉe por lasu min scias, ke tio ne estis la tempo.
  
  
  Ŝi diris. "Do, vi forveturos morgaŭ?"
  
  
  "Tio estas ideo. Interese, en mia lando kaj verŝajne en via tro, kiam homoj sur boato vidas persono alvenos per aŭto kaj komencas demandi demandojn, ili ne emas paroli multe. Sed kiam la sama persono aperas en la boato kaj demandas al ili la samajn demandojn, ili respondos al ili."
  
  
  "Jes, mi ne vidas kiel tio povis esti." Ŝi prenis la alian trinketon da brando. "Kaj vi honeste volas preni min kun vi?"
  
  
  Mi estis certa, nun ke ŝi estis parolanta pri eblaj eraroj, ĉar ŝi sciis malbenita bone, ke mi devus preni ŝin kun mi. "Mi vere ŝatus tion. Nur tri aŭ kvar tagoj, nur marbordaj naĝado. Preni vian tempon."
  
  
  Ŝi ŝajnis pensi pri ĝi; poste ŝi kapjesis malrapide. "jes. Tio estus tre, tre bona." Kun tio, ŝi ekstaris, etendis sian malplenan glason konjako al la plej proksima commodore, kaj levis la blanka lana cape ŝi portis kontraŭ la malvarmeco de la vespero. "Mi devas reiri al mia hotelo, McKee."
  
  
  Mia surprizo devas esti klara, sed ŝi sufokis mia protesto kun furioza frown. "Ĉu vi havas?" Mi diris unconvincingly.
  
  
  "Ha, jes. Tio estis tre bela, McKee. Ŝi, mi sentas#? ati nin?? e akiris scii#? iu alia puto en tia mallonga tempo, kaj estas tiel rigardi antaŭan al. Ŝi klinis sian kapon al la flanko kaj donis al mi ŝercema rideto. "Kiam ni estas solaj en la maro, mi certas, ke ni trovos ion por paroli pri."
  
  
  Ŝi transsendis la mesaĝo, kaj mi ne gravas. Kristina ne volas lin por preni ŝin reen al la hotelo, sed mi faris certe la bruna Mercedes ne estis trans la strato, antaŭ ol mi metis ŝin en taksion. Mi rigardis ŝin, ĝis ŝi estis ekstere de vido, kaj vidis neniun signon de ŝia vosto kaptanta supre kun ŝi, sed mi ankoraŭ sentis min malvarma? eno en mia stomako; Kristina estis mia sola vojo por kontakti Alex, kaj se io okazis al ŝi ...
  
  
  Ĉio, kion mi povis fari nun estis esperas, ke ŝi sciis kion ŝi faras, ĉar mi damnas bone ne.
  
  
  
  
  
  
  Ĉapitro Naŭ
  
  
  
  
  
  Kiam li alvenis frue la sekvan matenon, Elgon Xephrat estis atendante min, sed li ne estis la amika, ridetanta viro ŝi renkontis la tagon antaŭe. Li skuis sian kapon malgaje, kiam li vidis min, piediro#? irka? la # a? to kaj en sia malgranda, cluttered oficejo.
  
  
  "Mi bedaŭras, ke mi ne vivas supren al miaj atendoj," li komencis sincere, rigardanta malsupren ĉe la blanka gimnazio sako ŝi estis portanta. "Via boato ne estos preta veli hodiaŭ. Morgaŭ, eble post du aŭ tri tagoj. Mi ne povas diri."
  
  
  "Kio la infero okazis?" Mi postulis.
  
  
  "Akcidento lasta nokto." Li levis kaj montris pigre super lia ŝultro. Tra la fenestro, malantaŭ ŝi, egoismo povus vidi la movoplena ŝipkonstruejo, la dokoj, kaj malgranda golfeto, kie dekoj da boatoj, plejparte malgranda ones, estis ligita. Ŝi scias la tridek-du-pieda kapti li volonte uzis lumo min supre la tago antaŭ ol, snuggled supre kontraŭ la doko en longa, dika serpento ĉirkaŭ hoso kiu verŝis super la flanko kaj malsupren en la kajuto.
  
  
  "Kio okazis?"
  
  
  "Mi opinias, ke iu venis al la mooring-stacio malfrue. Via Argos devas estis sufiĉe malbone ramis; ni trovis egoismo ĉimatene kun amaso de akvo, kelkaj tabuloj elsaltis antaŭen. Li indikis ĝin nenecese.
  
  
  "Ĝi ne povas esti tro malbone difektita se ĝi ne sinkas en la nokto.",
  
  
  "Eble ne; ni?? l devi akiri ŝin fari certe."
  
  
  "Mi povas iri tie ĉiu jaro? Eble mi havas ideon..."
  
  
  Egoismo estas okuloj estis malvarmaj. "Ĉu vi scias pli pri miaj ŝipoj ol ŝia, Mr. McKee?"
  
  
  "Kompreneble ne; tio ne estas kion mi volis diri. Rigardu, vi diris, ke vi havis alian boato, ke mi povus preni. Kion pri ĉi tiu?"
  
  
  "Ah, sed post kiam vi foriris hieraŭ, du sinjoroj venis kaj reganta egoo. Vi diris, ke vi preferis Argos ĉiuokaze."
  
  
  Mi faris ĝin; ĝi estis pli malgranda, pli facila pritrakti kun unu mano, kaj entuta aspektis pli bona. Tamen ... " Ili jam prenis ŝin for?"
  
  
  "Skilo? Ne, ankoraŭ ne, neniu."
  
  
  "Mi bezonas boato," mi diris kategorie.
  
  
  Zephrathus aspektis surprizita. "Sed vi diris ke estis neniu pelado, Mr. McKee."
  
  
  "Ĉio ŝanĝiĝis. Ŝi devus povi fari negocon kun vi, sed se vi ne plenumu vian promeson, mi devas iri aliloken, s-Ro Xefrates."
  
  
  Se li atendis tiaĵon de tiu persono, li estis # beda? rinde # mal? usta. Li nur fikse rigardis min dum longa momento, tiam shrugged. "Ĝi estas via dekstra."
  
  
  "Rigardu, mi pagos kion ajn vi deziras por Skilo. Lasi la aliajn atendi tagon aŭ tiel por Argos por esti riparita."
  
  
  "Ĉu tio estas grava al vi, s-Ro McKee?"
  
  
  "Ĉi tio estas grava." Ŝi, chuckled. "Vi baldaŭ komprenos la kialon."
  
  
  Xephrathus aspektis pensema, lia malgajajn okulojn, kaj tiam lia malhela, barba vizaĝo ekbrilis subite rideto. "Ah! Eble mi komprenas al ĝi." Li frapetis la ĝermo de krajono kontraŭ siaj dentoj. "Eble la aliaj sinjoroj volas ankaŭ kompreni."
  
  
  "Kiam faris ili diras, ke ili volas komenci?"
  
  
  "Nur hodiaŭ. Efektive, pro tio ke ili venis tiel malfrue hieraŭ, mi ne havas tempon por akiri ih sur la boato. Kutime mi devas esti certa, ke iu scias kiel manipuli unu el miaj preferataj boatoj antaŭ ol mi lasis ilin kapti ĝin. Krom kiam ili havas ilin... Kiel mi diru tion? Credentials? Jes, nur kiel vi, s-Ro McKee.
  
  
  Inter la aliaj dokumentoj mi estis provizita kun estis fotokopio de mia IDENTIGA karto, kiu deklaris, ke mi havis transiris la Atlantika dufoje en malgranda boato vetkuroj, unufoje kiel navigisto kaj unufoje kiel kapitano. Mi estis tiel gaja, ke Xephratus ne petis min por gvidi la Skilo, larĝa-hulled ŝalupo kun # sufi? a cabin spaco por#? afaro de superatutas porti kiel kargo, ĉirkaŭ la homplena bay.
  
  
  "Do mi povas preni la Skilo male, "mi diris, atingante por mia monujo.
  
  
  La aliaj du viroj skuis siajn kapojn. "Mi ne povis fari ĝin, Mr. McKee. Mi donis mian vorton al la du aliaj sinjoroj."
  
  
  "Sed vi promesis al mi."
  
  
  "La tago baldaŭ venos, kiam vi deziros preni Argos."
  
  
  "Ĉu vi povas nomi ĉi tiuj aliaj uloj? Almenaŭ demandi nu, se ili ne ĝenas la prokraston de la vojaĝo por tago aŭ tiel? " ŝi sentis sin ridinda, preskaŭ peteganta kiel tiu, sed estis neniu alia loko en pyrgoseurope. kgm kie lia boato povus esti luita tuj. La nura alternativo estis al reveno al Pireo, kie la Reĝa greka Yacht Club povus aranĝi charters en preskaŭ ajna haveno, kie ili estis haveblaj. Sed kiu estus ne nur signifas prokraston de almenaŭ unu tago, sed pli grave, ĝi estus trankviligi min de la maltrankvilo de komencanta mia "senurĝa" cruise.
  
  
  Xephrathus sulkigis la frunton, spegulita tra kelkaj paperoj en lia rato estas nesto sur sia skribotablo, trovis kion li volis, kaj fine suspiris resignedly. "Mi estas vere mizera. Mi ne pensas, ke ih Hotelo registris ĝin."
  
  
  Li sidis tie, kiel fortika, malgaja, sed unforgiving araneo, kaj ŝi komencis pensi, ke tiu loko en Rusio estis totala fiasko kiam Kristina alvenis.
  
  
  Xephrathus preskaŭ saltis supre kiel la knabino eniris, lia malhela vizaĝo dividita en stultega grimaco de dankeco. En fadis blua pantalono, a? stria skipo-kola svetero, kaj eliĝantaj fervoro por ferio, ee estis sufiĉa fari ajna viro stari? is.
  
  
  "Ĉu ni pretas?" "Kio ĝi estas?" ŝi demandis, donante al mi kison sur la vangon kaj delasante du tolo sakoj sur la polvokovrita planko.
  
  
  Ĝia mallonge rakontis ĉi tie pri la komplikaĵoj. Kristina reago estis perfekta; ŝi turnis sin al Zephrat, pouting sufiĉe.
  
  
  "Sed ĝi estas ne justa! Mia ferio finos en kelkaj tagoj, kaj mi estis promesita malgranda cruise."
  
  
  Xephrathus aspektis ĝenata. Li parolis al la knabino en la greka, kaj ŝi respondis; neniu el la homoj ĉirkaŭ ili povis kompreni ŝin. Sed kion ajn ŝi diris al ni, Kristina havis potenco de persvado, ke li ne povis kompreni; post kelkaj minutoj, Xephrath kapjesis, iom bedaŭrinde, sed shrugged, kaj ni estis portita en nia aŭto al la doko.
  
  
  Odino estas egoismo amikoj alportis Skilo kun mi, kaj post kiam li kontrolis mian rigging kaj ekipaĵo, la ŝalupo estis provizitaj per provizoj, kaj ni metis nian ilaro malsupren malsupre. Xephrathus elfaris efika operacio, kaj ĝi ne estis ĝis la tagmezo, ke ni glitis eksteren de la pordo de Trinkejo. Laborante sub la tondranta potenco de la onboard motoro, li puŝis sia maniero tra la amasoj de boatoj ligita en la golfeto, sentante la rudro senfortigxu. Nur kiam ni estis tre malproksime de la buo kiu markis la enirejo al la bay ĉu mi donu ĝin al Christina rado kaj iri antaŭen.
  
  
  La staysail iris supren unue; ĝi estis mem -#? an? i, farante ĝin multe pli facile veli sole. Christina rakontis al mi, ke ŝi faris iom de velado, sed nur en malgrandaj boatoj, tiel krom en krizoj, mi supozis ke mi volas fari ĉiujn la grava aĵo mem. Kiel la jib komencis plenigi, li turnis kaj diris al la knabino levi la ŝalupo upwind. Ŝi kapjesis, turnis la radon, kaj tenis la egoismo, wincing malfacila,#? is la pafarkon svingis sin kaj la jib komencis frapeto. Kiam mi estis kontenta, ke ŝi faris nin movi pli aŭ malpli memfide en la dekstra direkto, mi revenis kaj levis ŝin supre kun peza mainsail. Ĝi ne estis facila sur mia propra, eĉ kun la turbo, sed ĝi estis finfine alpinglita malsupren per peza tarp al la supro de la masto kaj malbarita de malpura.
  
  
  La Skilo estis balanciĝanta en modere fortaj ondoj, kaj mi devis danci iom da tempo kiel ŝi manovris laŭ la mallarĝa mimmo trako de la kajuto tegmento. Kiam ŝia patro revenis al la vasta kabano, Kristina trovis ĝin malfacila stiri la boaton; ŝia sel sidis apud ŝi kaj malŝaltis la motoron. La silento estis bela.
  
  
  "Ĝi estas granda boato," ŝi diris mallaŭte, rigardanta supre ĉe la granda masto kiel la vento komencis plenigi sian egoismon.
  
  
  "Sufiĉe granda," mi konsentis, prenante la stirrado de ŝi.
  
  
  La tago estis klara kaj krispa, la trafiko moderulo kaj sufiĉe bone disvastigita. Eĉ tiel proksime al la bordo, tie estis sento de senlima profundo sub nia hull, la malluma blua akvo turnante sin al mola ŝaŭmo kiel ni faris nian vojon tra la ondoj. Kristina levis siajn manojn al # pu? i reen#? ia densa, brila hararo, kaj en la sunlumo nen povus vidi la kupra#? efa? o de ĝi. Ŝi profunde enspiris, gustumante la vento kaj sala aero, kun fermitaj okuloj; kiam ŝi malfermis ih denove, ŝi rigardis sincere al mi.
  
  
  "Bone," ŝi diris.
  
  
  "Jes."
  
  
  Ŝi rigardis malantaŭen; la enirejo al la bay estis jam nur alia neapartigebla parto de la marbordo. "Ni?? e fine sole." Ŝi ridetis. "Mi volas diri, vere soleca."
  
  
  Li ekrigardis la malferma kaptilo gvidanta al la ĉefa cabin, tiam singarde rigardis Nah. "Vi estos kapabla labori iomete kun la stirrado? Mi volas kontroli kelkajn aferojn sube."
  
  
  Kristina kapjesis kaj prenis la radon denove. La nura lando videbla, escepte por la rusa Prezidanto Vladimir Putin malantaŭ ni estis Zakynthos, kaj la insulo estis mejloj al starboard.
  
  
  En veraj profesiuloj, kompreneble, ĉio ŝajnas esti bone, krom ke ajna surprizo ne povus engaĝi nin en ajna problemojn kun la boato. Mi iris malsupren por trovi iu ajn alia problemo.
  
  
  Eble mi overdid ĝi, sed mi ekzamenis? in#? iuj la # interna? o de la boato kaj postulis eblaj problemoj. Ĝi ŝajnis neverŝajna ke iu ajn povus esti instalita ajnan # la? # a? skulti aparatojn sur la Skilo, sed tie estis neniu punkto en prenanta ajnajn ŝancojn. La fundo estis surprize vasta, kun la ĉefa cabin en kiu ĝi povus stari preskaŭ vertikale. La galley estis kompakta kaj decidedly pli novaj ol la boato, kun plasta tegmento kaj eta neoksidebla ŝtalo profundiĝi. Tie estis elektra fridujo, ke Xephratuh diris al ŝi, ke mi ne estis iranta al uzo; tio signifis, ekde la motoroj por teni la baterioj akuzita, kaj ĝia ŝelo ne estis por tio. Kio ajn ĝi estis, la malnova originala fridujo estis ankoraŭ tie, kaj la nen havis kvindek-funta bloko de glacio por konservi la bieron malvarma.
  
  
  Ankaŭ en la ĉefa cabin, estis supra kaj malsupra kuŝejoj en la haveno flanko, kaj sur la alia flanko estis brakse? o kun konstruita-en remburita # se? o sur la flankoj; la manĝada areo povus esti malaltigita por turni la tutan aferon en duobla lito.
  
  
  Antaŭen, tra mallonga, mallarĝa trairejo ĉirkaŭita de headboard kaj pendanta locker, estis alia kabano, kie du viroj dormis sur iomete kurba kuŝejoj. Mi havis preskaŭ rampi akiri interne, kiel la alteco sub la antaŭa ferdeko estis reduktita draste. La plexiglass klappordo estis la nura fonto de lumo, kaj ŝi levis ĝin iomete spiri en la malseka ĉambro. Mi faris mensan noton por fermi ĝin malsupren se la vetero malboniĝis; eĉ kvankam ni havis aŭtomatan bilĝa pumpilo, ekzistis neniu punkto en prenanta sur akvo nenecese.
  
  
  Ĝi prenis min preskaŭ horo por certigi Skilo estis pura. Ĝi estis stulta, ŝi diris al si, por esti tiel diabla zorgema, sed unu de la unuaj aferoj, kiujn ŝi lernis en la spiona # po? to komerco estis neniam preni ion ajn por donita. Tiam estis la du uloj, kiuj volas provis letero Skilo la tago antaŭ ol, ne mencii la "akcidentoj", ke estis damaĝita de la alia boato. Ne, ĝi estis valora horo. Li malfermis paro de boteloj de biero kaj alportis ih reen al la taksio.
  
  
  "Mi timis, ke vi volas ekdormis," Christina diris.
  
  
  "Mi nur farita certe#? io estis en ordo. Nun ni povas paroli." Ŝia sel estis ekstere de nah estas atingi; ĝi estis tempo akiri malsupren al negoco.
  
  
  "Pura... misfunkcioj?" "Kio ĝi estas?" ŝi demandis leĝere.
  
  
  "Ne," mi diris kategorie.
  
  
  "Ĉu vi volas veturi?"
  
  
  Ŝi, rigardis al starboard. Ni estis alproksimiĝantaj punkto sur la plej suda pinto de Zakynthos, kiu signifis ke ni baldaŭ devas ŝanĝi kurson kaj kapo northwest. Ĝi estis kontrolita de la vento; ni estis en granda malproksimeco, la vento blovas preskaŭ de la nordo; ŝanĝo de kurso devus signifi nenion pli ol ŝanĝo en la fikso de la turno. La boato moviĝis konstante antaŭen, klare pli # feli? a sub velo, ol kun la motoro.
  
  
  "Teni la kontroloj," mi diris. "Vi?? e faranta puton."
  
  
  "Ĉu ni povas paroli nun?"
  
  
  "Se vi deziras."
  
  
  Ŝi forturnis sin, ŝiaj okuloj fiksitaj sur la kompaso aro supre de la # neka? ema ones en la fronto de la rado.
  
  
  Mi demandis al ŝi, " ĉu Bone?"
  
  
  "Diris kion?"
  
  
  Mi komencis ĝin publike. "Kial vi timas ke aŭto lasta nokto?"
  
  
  "Aŭtoj?" Ŝi estis ekhaltanta por tempo.
  
  
  "Proksime de mia hotelo. Ĉu estas kialo kial vi devus esti sekvita?"
  
  
  Ŝiaj okuloj larĝiĝis kvazaŭ ŝi rigardis min. "Kompreneble! Ĉu vi ne scias?"
  
  
  Li suspiris kaj malpeze tuŝis ŝian nudan brakon. "Aŭskultu, Kristina, ni volas pli bone kompreni ion el. Vi?? e sur#? i tiu vizito, ĉar via frato insistis sur ĝi. Sed mi ankoraŭ ne scias kiom da kontaktoj vi havas kun li, aŭ kiel ĝi estis. . Ŝia edzo estas konscienca; mi ne ŝatas ĝin. Alex estas malnova knabo, kaj mi bedaŭras, ke li trenis vin en # tio? i, sed evidente li ne povas esti parolita el ĝi. Kion mi bezonas scii estas kiel vi estas okupita en ĉi tiu komerco ."
  
  
  Ŝi lekis ŝiajn lipojn, ekrigardis la kompaso denove, kaj tiam ekstaris por kontroli la spino fikso. Fine, ŝi tiris la ŝultrojn. Bonan. La unua afero, kiun mi scias pri Alex ... revenanta uzanto ... tio ĉi estas kio Odino estas renkonti via popolo venas al mi, kiam ŝi promenis ekstere sur la boutique. Li diras al mi, ke Alex kontaktos vin." Ŝi turnis sin al mi. "Vi devus scii, McKee, ke mi preskaŭ ne scias, mia frato. Mi estis nur sep jarojn aĝa kiam li mortis... iris al la alia flanko. Kaj antaŭ tio, li estis ĉiam for, tiel ke li vidis ŝin, egoismo tre malgranda, iam ajn. mia patrino mortis, kaj nia patro mortis antaŭ multaj jaroj kiam mi estis bebo. Do ŝia, mi supozas, ke estas li... li sentis, ke ekde ŝia estis la nura restanta membro de la familio... li povus fidi min? "Ŝi finis sur pridemandanta noto, kiun mi ne trovos tre # certi? i#? e unua.
  
  
  Ĝi ne gravas al Hans. "Kio kontakton vi havis kun li ekde la ferret?"
  
  
  "Du, tri fojojn mi ricevis#? ia # mesa? o; mi ne scias, kiel ĝi estis eltirita al mi. Ĝi estis simple eltrovita de ih
  
  
  kiam ŝi estis revenanta hejmen de lernejo aŭ laboro ."
  
  
  "Kio estis en ili?"
  
  
  "Mi ne havas ih kun mi. Li konsilis al mi bruligi ih."
  
  
  Dankoni Dion por tio, almenaŭ, li diris al si mem. "Sed vi memoras ih."
  
  
  "Kompreneble. Li diris, ke li revenu, ke Egoismo estus renkontita fare de Amerikaj agentoj, kaj ke li deziris sian estos tie."
  
  
  "Mi ankoraŭ ne komprenas kial vi ne renkontis lin, ferret."
  
  
  "Kaj ankaŭ ŝia."
  
  
  "Li volas preni vin kun li?"
  
  
  "Mi ne povas diri. Kiom mi scias, mi planas iri kun vi al Korfuo, renkonti Alex tie, kaj tiam reveni al Ateno. La ferio estos fino." Ŝi ridetis absently. "Kiom? ia neklara rememoro iras, mia pli aĝa frato ĉiam estis obstina persono, ĉiam postulante sian propran vojon. Eble li nur volas vidi la lasta restanta membro de la familio."
  
  
  Ĝi estis sufiĉe klara ke ni ne estis iranta anywhere, do mi ŝanĝis mian direkton. "Ni iru reen al la bruna aŭto lasta nokto. Vi estis timema. Kial ne?"
  
  
  "Mi ne scias. # ? Ia neniam estis implikita en tiaj aferoj antaŭ ol, tiel eble ĝia tro sperta pri...#? i tiu aferoj."
  
  
  "Ĝi estas ridinda spino, sed ĝi estas supren al la egoismo demandi ĝin. Ĉu vi rakontis al iu ajn pri tio? Mi volas diri, ke io ŝatas tion, kion vi aŭdis de via frato post ĉiuj tiuj jaroj?"
  
  
  Ŝi skuis sian kapon emfaze, tiam hej, mi devis forigi la bukloj de haroj de mia rta. "ne. Mi havas... mi ne havas ajnan proksimaj amikoj, McKee. Neniu, hema ne parolas al ŝi."
  
  
  Ŝi rigardis nah. "Tio estas iom stranga," mi diris sincere. "Neniu proksimaj amikoj?"
  
  
  Ŝi ruĝiĝis sub ŝia tan. "Ha, jes, mi komprenas ŝin. Bone, ĝi estis ... ĝis lastatempe, ŝi estis ligita al la juna viro. Mi ne havas egoismo plu. Kaj mi ne havas ajnan proksimaj amikoj. Mia laboro kaj mia nova universitato; ŝia ŝanĝis mian vivon multe, tiel tie estas neniu ŝi dirus tion."
  
  
  "Sed vi estis ankoraŭ timas."
  
  
  Ŝi tiris la ŝultrojn denove. "Vi estas spiono, McKee, kaj mi estas certa, ke ne estas via vera nomo, sed ĝi ne gravas; vi ne suspektas ion kiel la aŭto li veturis en la lasta nokto?"
  
  
  "Uh-huh. Sed, ne nepre. Ĉi-tio estas pinta sekreta operacio, Kristina; neniu devus scii ion ajn pri ĝi krom tiuj implikitaj."
  
  
  "Jes, tio, mi supozas ke ..."
  
  
  "Bone, ni forgesu pri tio. Eble iu likis kelkaj detaloj de tiu operacio. Nia tasko estas ankoraŭ alporti la aferon al ambaŭ finoj. Ni havas paron de tagoj je la maro por paroli, do komenci de diranta min kiel Alex estas supozita akiri en # tu? o kun vi. al Korfuo ".
  
  
  Ŝi hezitis, luktanta kun la rado kiel la Skilo skuis la maldormo de granda motorboato. Tiam ŝi suspiris kaj kolapsis al la oranĝa lifebuoy ŝi estis uzanta kiel backboard. "Ni interkonsentis pri dato kaj horo de la kunveno. Ĉi-tio estas unu taverno en Korfuo."
  
  
  "Oh, malvarmeta!" Li ĵetis supren siajn manojn. "Ĝuste kie iu ajn rigardanta por egoismo povus atendi egoismo trovi en Albanio."
  
  
  "Jes, sed neniu serĉas ŝin, McKee."
  
  
  "Kion vi volas diri?"
  
  
  "En lia lasta mesaĝo, li diris al mi, ke tempo estis la plej grava afero. Por almenaŭ du aŭ tri tagoj, tiam egoismoj, ili ne scias, ke li mankas."
  
  
  "Kaj kiel estas emu faros tion?"
  
  
  "Li ne diris. Egoismo # mesa? o estis mallonga."
  
  
  "Jes, mi pensas tiel. Corfu." Li ekstaris, iris malsupren, kaj revenis kun staplo de rulita-supren kartoj. Kiam mi trovis unu en Korfuo, mi nur devis rigardi iomete scii ke#? io estis malĝusta. "Ni ne iros tien," mi diris.
  
  
  Ŝi rigardis kie ŝia estis indikanta. "Kial ne?"
  
  
  "# ? Ar kiam via frato, kaj mi foriri, ni havos longa, dek kvin aŭ dudek mejloj en ĉiu direkto, ĝis ni atingos la malferma maro. Kion li diras al ni, ke iu povus esti rigardanta por Alex antaŭ ol ni povas movi sur al Taranto."
  
  
  Ŝi rigardis la mapo. Korfuo, la ĉefa urbo de la insulo de Korfuo, estis situanta duonvoje laŭ la orienta marbordo de la insulo. Nur kelkaj mejloj ekster la akvo estis la marbordojn de Grekio kaj Albanio, kaj ŝi ne tuj provi eskapi kun desertor de ambaŭ de tiuj landoj en boato kiu povus nur iri kvar aŭ kvin nodoj. Ne de tie, ĉiuokaze; ĝi estus prenita al mi longan tempon nur akiri ekstere de Korfuo kaj en la malferma akvo. Eble se mi ne estis vizitita fare de du superpezuloj, unu el kiu estas nun mortinta, paro de noktoj antaŭe, mi riskis ĝin. Sed tio estas ekstere de la demando nun.
  
  
  "Sed kion alian ni povas fari?" Kristina demandis.
  
  
  Mi fiksrigardis la mapon por longa tempo. Sur la maro marbordo de Korfuo, estis eta urbo nomita Agios Mattaios. "Ĉu vi konas tiun lokon?"
  
  
  Kristina skuis sian kapon. "Mi neniam estis al Korfuo."
  
  
  "Bone, ni?? l velo tie, kaj lasi ĉi tiu boato. Mi pensas, ke ni povas trovi aŭton ie preni nin al Korfuo."
  
  
  "Sed ... McKee?"
  
  
  "Al wouldnt?"
  
  
  "Kial ni iras al loko kiel Ayios Mattaios?
  
  
  Vi estas supozita esti turisto, kaj mi estas... bone. Neniu turisto volas veli al tia izolita loko kaj ne iri al Korfuo. Krom se ni estis en rapideco. "
  
  
  Ŝi estis dekstra. Se ni estis tuj ludos ĝin ambaŭ manieroj, precipe ĉe la kerna stadio, ni ne povis havigi io ajn ekster la ordinara. Mi disfaldis paro pli lertaj, kontrolis ion. "Bone, Kristina, vi pravas. Ĉi-vespere ni haltos ie sur Selfalonia. # Tio? i estas la sekvanta granda insulo, tiam Zakynthos. Morgaŭ nokto estas Preveza, kaj la venonta unu estas ne kiam Ayios Mattaios. Sed kiam ni akiras tie, ni?? l havas ion kiel boato problemo; tio estos nia senkulpigo, kaj mi devos fari? in rigardi # la? le? a. Subite en Korfuo kaj tiam reen al ... "
  
  
  Ŝi skuis sian kapon tiom forte, ke mi devis halti parolanta. "Kio okazis?"
  
  
  "Ne!" ŝi flustris. "Ne, ne estas tie!"
  
  
  "Sed kial ne? Ĝi estas la plej bona diabla loko mi povas vidi ŝin, eĉ se la egoismo estas malfacile prononci."
  
  
  "Mi ne intencas tie." Ŝi indikis al la mapo. "Ne Ayios Mattayos." Ŝia fingro movis supren la marbordo denove. "Ne."
  
  
  "Preveza? Kio estas malĝusta kun tio?"
  
  
  Por neniu kialo ĉe ĉiuj, mi ekkomprenis ke ŝi estis entombiganta sian vizaĝon en mian ŝultron, tenis mian brakon. "Ne, McKee, aŭ kio ajn via nomo estas. Vi estas bonvena! Kien ajn ni halti, ĝi neniam povas esti Preveza!"
  
  
  
  
  
  
  La deka ĉapitro.
  
  
  
  
  
  Do, ni maltrafis Preveza. Kristina estas obĵeto estis tiel histeria, ke mi decidis ne esplori, almenaŭ ne tiam. Poste, tiu ey ŝajnis esti honta pri ŝia outburst, kiel se ŝi povus preni ĝin reen. Sed kion ajn visko ŝi havis en menso, ŝi estis dankema; ĝi montris ke ŝi estis en la gimnazio sub premo, kaj ne plu la belega diino de skiado kiu praktikoj, povas hazarde repreni Amerika vojaĝanto kaj iri sur malgranda krozado. Ĝi alportis reen la dekstra maniero rigardi la aferojn, kaj tio estis bona por mi.
  
  
  Ni pasigis la reston de la unua tago de#? ui la malferma maro, restante for de Zakynthos, kaj kiel la suno komencis starigis super la malferma Mediteranea, gvidita por Argostilion, la ĉefa urbo de Kefalonia. Ĉe la haveno, ni prenis pli da provizoj, enlatados nutraĵo, glacio, multe da alkoholo por la galera, tiam trovis restoracio, kie ni havis morna vespermanĝo . Kristina estis silenta, koncentranta sur ŝia telero nedistingeblaj de legomoj kaj spicoj kiel la suno malaperis ekster la fenestro.
  
  
  "Mi supozas,"ŝi diris," ni dormos sur estraro?"
  
  
  "Aleksandro havis planon."
  
  
  "Jes." Ŝi diris tion kun suspiro de eksiĝo.
  
  
  "Ĉu tio estas problemo?"
  
  
  "Ne." Ŝi diris ĝin tro rapide. "Ĉu ni povas iri al la haveno kaj faligi ankron?"
  
  
  "Eble. Mi kontrolos ĝin kun la haveno kapitano; ni?? l # ver? ajne esti kapabla trovi libera lito."
  
  
  "Ĉu ni povus nur... daŭri?"
  
  
  "Vi diris, ni havas tri tagoj. Kio estas la rapideco?"
  
  
  "Ĉu vi iam estis#? e nokto? En la malferma maro kun veloj plenigita kun lumo vento?"
  
  
  La vortoj sonis stranga, venanta de Christina. "Jes," mi diris.
  
  
  "Tiam ni ne povas, McKee?" Ŝia mano glitis trans la tablo kaj tuŝis mian brakon kun siaj fingroj. Ili estis trankvila, iomete tremanta.
  
  
  "Vi volas diri ke vi deziras naĝi la tutan nokton?"
  
  
  "Tio estus bela."
  
  
  "Kial ne?"
  
  
  Ĉe tiu punkto, la kelnero alportis nin turka kafo, kaj dum ŝi filtrita la sedimenton de la fundo de la glaso tra ŝiaj dentoj, Kristina ellitiĝis por prizorgi ŝi mem. Kiam ŝi revenis, agitita, ŝi subfalis en la seĝo, tiel malfacile, ke mi pensis, ke ŝi estis iranta rompi? in.
  
  
  "McKee!" ŝi siblis. "Tie estis iu tie!"
  
  
  "Uh-huh. Kio estas por iu?"
  
  
  "Viro! Apogante sin kontraŭ nekaŝemaj veo antaŭ la sinjorinoj ' ĉambro!"
  
  
  "Ĉu ne?"
  
  
  "Sed mi vidis ŝin egoismo # anta? e! Lasta nokto en pyrgoseurope. kgm!"
  
  
  Ĉi-tio kaptis mian atenton. "Kie en pyrgoseurope. kgm?"
  
  
  "Ke estis..." Ŝi hezitis, aplikante sian dikfingron al sia bu? o kaj # ma? i sur ungo. "Ĉe mia hotelo post kiam mi foriris de vi. Kiam li alvenis, li estis parolanta al la skribtablo komizo."
  
  
  Ĝia ellitiĝis. "Li estas ankoraŭ tie?"
  
  
  "Neniu vojo! Kiam ŝia estis for, kaj li estis for. McKee! Kiel povas ili sekvu nin kiel ĉi tiu?"
  
  
  "Ne estu tro certa, ke li sekvas nin."
  
  
  "Sed ĝi devus esti tie!"
  
  
  "Bone, bone. # Malstre? i." Leviĝu. "Lasu min fari malgrandan vizito sur mia propra."
  
  
  Sed kiam li revenis al la malgranda trairejo de la ĉefa manĝoĉambro, tie estis neniu tie ĉe ĉiuj, kaj li trovis, ke la viroj estas malplena ĉambro. Kiam mi revenis, Kristina estis rigardanta en mia direkto kun maltrankvilo, kaj mi skuis mian kapon, kiel mi sidiĝis. "Neniu. Ĉu vi certas ke ĝi estis la sama viro, kiun vi vidis en via hotelo?"
  
  
  "Jes."
  
  
  "Priskribi la egoismo."
  
  
  Ŝi hezitis, mordante sian lipon. "Li estis ... pli mallonga ol vi, sed tre larĝa. Malhela vestokompleto, malluma haro. Kalva, mi pensas, sed li estas
  
  
  Mi surhavis ĉapelon, do mi ne povis esti certa."
  
  
  "Kion li faris?"
  
  
  "Li estas nur... staranta tie. Mi parolis al la skribtablo clerk..."
  
  
  "En kiu lingvo?"
  
  
  "Ah, en la greka."
  
  
  "Ĉu li parolos al vi? Vi faris ion?"
  
  
  "Ne, nenio simila. Li estis nur rigardanta; lia egoismo sentis#? ati rigardanta sin, la tutan vojon supre la ŝtuparoj."
  
  
  Ŝia estis ridanta. "Mi ne povas kulpigi la egoismo."
  
  
  "Sed li estas ĉi tie!"
  
  
  "Uh-huh. Ĝi ne estas amuza, ĝi estas? Bone, Kristina, tio ĉi estas ĉiuj-nokte naĝi. Sed vi devos amuzi min ĉe la radon, se mi ne povas teni mian okulan turniron."
  
  
  Ŝi ridetis. "Mi promesas, McKee, mi faros ĉion kion mi povas por teni vin maldorma."
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  De la tempo ni faris nian vojon reen al la boato, Kristina estas momenta fascinado kun nonchalance estis for; ŝi ekrigardis super sia ŝultro ĉe ĉiu paŝo, ĝis mi devis diri hey meti ĝin for. Kiam ni estis sur tabulo kaj liberigante la haveno, ŝi zorgeme inspekti ĉiu ŝipo ni pasis de mimmo, kaj tiam teni okulon sur ĉio kiu moviĝis. Ĝi estis preskaŭ malluma, sed kelkaj aliaj boatoj ankoraŭ estis rapidanta reen kaj antaŭen. Unu#? irka? ili estis bona-sized motorboato kiu estis malrapide glitado pli proksima al ni, pakita kun screeching festantoj, kiuj evidente ne zorgas kie la vesperoj estis estanta elspezita. Kelkaj#? irka? ili, svingis manon je ni; ŝia, svingis en reŭmatismo, sed Christina ŝajnis esti provanta # ka? i de vido.
  
  
  "Forgesu tion," mi klakis. "Vi estas nur tiranta atenton al ni. Ili estas ne tiu tipo."
  
  
  Ŝi glared ĉe mi, tiam rektiĝis kaj skuis malforte ĉe la retiriĝantaj krozŝipo. Kiel ni vidis, la rapida ŝipo estrita por grandega motora jaĥto, preskaŭ kiel granda kiel transepto, kiu estis jam malfunkciiganta eksteren al maro. Ĉiu porthole estis lumigita supren, kaj eĉ el tiu distanco, ŝi povis aŭdi roko muziko mallaŭte wafting trans la strato.
  
  
  "Ĝi aspektas kiel partio," mi diris.
  
  
  Kristina kapjesis. Ni rigardis la motorboato malrapide piediri apud la motora jaĥto. Kabloj estis malaltigita kaj alligita, kaj ankoraŭ-plenigita malgranda boato estis levita al la nivelo de la#? efa ferdeko. Tie estis krio, rido, kaj tra la binokloj ŝi vidis virinon stari supre, preskaŭ falante el la ŝipo.
  
  
  "Diabla # malsa? ulo," mi murmuris.
  
  
  "Jes," la knabino apud mi konsentis. "Turistoj".
  
  
  Ŝi, Hej chuckled. "Kio estas ŝia nomo?"
  
  
  "Ne, McKee. Vi estas spiono."
  
  
  Ŝi, grimaced. "Bone, tiam f-ino asistanto spiono. Akiri malantaŭ la rado, dum mi iras malsupren kaj tiri ekstere kelkajn varmajn sveterojn por ni. Ĝi estas akiranta malvarma."
  
  
  Ŝia rideto estis plena de signifo. "Sed mi ne estas malvarma ĉe ĉiuj."
  
  
  Ŝi estis portanta luma ĉemizo, loosely butonumita supren super ŝia bañador, kaj egalanta # senkolori? i blua pantaloneto. Mi provis montri al ŝi kiom multe mi ŝatis ŝian aperon. "Ni nur lasos ĝin ĉe tio," mi diris, kaj iris malsupren.
  
  
  Kiam li revenis, ŝi estis kurbita supren, kurbita supren en la larĝa konstruita-en seĝo, ke la malgranda ones uzita#? iu super la kajuto, ŝiajn krurojn refaldis sub ŝia, ŝia kapo apogis supre sur unu kubuto.
  
  
  "Ĝi aspektas komforta, sed mi ne volas, ke vi stiros mian ŝipon, kiel ĉi-nokte. Ĝi estas tro facila por endormiĝi en tiu pozicio."
  
  
  "Jes, Kapitano," ŝi diris, salutante min malpeze.
  
  
  Li ĵetis sian puloveron kaj ĵetis la kovrilon sur la sidloko apud ŝi, tiam iris antaŭen por kontroli la jib. Li estis agrable windswept, kaj kiam li kontrolis ŝia egoismo, li trovis ke la mem -#? an? i rigging ne iris malbone. La ankro estis fiksita město, preta por iri sur tabulo se ni devis halti, kvankam en ĉi tiuj profundaj akvoj tie ne estis multaj lokoj kie nia ŝnuro atingus la fundon. Li memoris fermi la fronto luko, akceptanta Nathaniel Franklin pat sur la # malanta? o, kaj rampis reen al la pilotejo.
  
  
  "Bone, kapitano?" Kristina demandis.
  
  
  "Jes." Ŝi rigardis Nah scivoleme. "Ĝi aspektas kiel vi spektis tro da Mararmeo filmoj."
  
  
  "Mi estis instruita por naĝi de Usona ensign."
  
  
  "Ha! Vi volas diri, tiuj weaklings vere scias kiel naĝi?"
  
  
  "Bone, ĝi estis eta boato. Tie estis apenaŭ sufiĉe da spaco por ambaŭ de ni."
  
  
  "Ĝi devas estis timinda." Ŝi falis sur la sidloko apud ŝi kun ŝiaj gamboj tordis.
  
  
  Abrupte, ŝi sidis rekte, la okuloj fiksitaj sur la starboard flagra beacon. "Kio estas ĝi?"
  
  
  Mi ne kontrolu mian horaron. "Tiuj estas la sanktuloj sur la kabo, kiujn ni vidis, kiam ni eniris la havenon. Unufoje ni lasas egoismon malantaŭe, ni kapo norda denove."
  
  
  "Mi vidas. Vi pravas, McKee, tio ĉi ne estas la tempo por ignori ĝin. Ĉu vi volas dormi? Vi?? e havis longan tagon."
  
  
  Ŝia voĉo estis absurde preskaŭ afekta kiel ŝi parolis, rigardante sincere antaŭ ŝi, ambaŭ manoj sur la spoked radoj.
  
  
  "ne. Ne nun. # ? Ia nura sidanta tie.
  
  
  kaj ...#? ui la vidon."
  
  
  Christina ne rimarkis la neoportuna rimarko.
  
  
  Por longa tempo, neniu#? irka? ni parolis; tiam ŝi komencis tordiĝi, sentante la rigardon sur ŝin.
  
  
  "Kial vi rigardas min tiel?" "Kio ĝi estas?" ŝi demandis irritably.
  
  
  "Mi ne pensas, ke vi volas menso. Vi estis ekster la pasinta nokto... tute malsama knabino."
  
  
  "Ĝi funkciis."
  
  
  "Kiel la viroj en la bruna Mercedes?"
  
  
  "Kompreneble."
  
  
  "Kaj nun ih ĉu ne?"
  
  
  Ŝi turnis sian kapon al mi, kaj en la renkontiĝo mallumo, ŝiaj okuloj estis trankvila kaj serena. "McKee, ŝi eble volas iri al lito kun vi. Por momento. Se mi devis fari amas vin konvinki iun, ke ni estas kio ni ŝajnigas esti, ŝi ne hezitu. Por momento, ŝi estis en amo kun samklasano de ŝia, kaj mi povas honeste diri ke li ne estis preskaŭ tiel alloga, kiel vi. Kaj tamen... Ŝi tiris la ŝultrojn kaj rigardis supren denove, tiam reen#? e mi. "Mi ne estas prostituitino iri al lito kun la unua Usona turisto, aŭ spiono, kio ajn vi deziras voki vin mem. Ĉu vi komprenas?"
  
  
  "Kompreneble."Ŝi moviĝis iom for de nah, sed ne ekstere de atingo. "Ĝi ankaŭ klarigas kial vi subite decidis naĝi la tutan nokton."
  
  
  Ĝi estis tro malhela por vidi se ŝi estis ruĝiĝanta, sed mi povus diri de la vojo ŝi klinis sian kapon, ke ŝi estis embarasita.
  
  
  "Ĝi estas vera, McKee. Parte. Se mi volas esti firma en mia persistemo, tie estas neniu punkto en riskante nenecesa tento."
  
  
  "Sed nur parte?"
  
  
  "Jes. Lia iom de mustelo batali kun ili, kiel ni diris # anta? e # hodia?."
  
  
  "Pri kio?"
  
  
  "Pri tio, kiel vi ŝanĝis niajn planojn."
  
  
  "Kion vi volas diri?"
  
  
  "Alex... li estas tre zorgema. Suspicious ones. Ŝi, mi nur konas tiun de la mallonga # mesa? o kiu ŝi ricevis de li."
  
  
  "Ĝi speco de faris tiun impreson."
  
  
  "Do mi supozas, ke ... ĝi estus neprudenta por fari tiajn ŝanĝojn."
  
  
  "Vi volas diri, ni devi iri al Korfuo kiel planita?"
  
  
  "Mi pensas, ke ĝi estus pli bona."
  
  
  Kio estis interese estis, ke mi estis pensanta la saman aferon mem kaj decidis ke mi estis estanta tro zorgema. Se tie estis sekureca breĉo aŭ iu speco de ĝenado, tie ne estus tiom da diferenco, ĉu ni estis inter Korfuo kaj la kontinento aŭ sur la altaj maroj; ajna vojo, ili volus kapti nin.
  
  
  "Ankaŭ min," mi diris.
  
  
  Ŝiaj okuloj larĝiĝis ĉe la ekzekuto permeso flago, kiel se ŝi estis atendanta argumenton. "Ĉu vi faras ĝin?"
  
  
  Li klarigis sian rezonadon. Ŝi kapjesis.
  
  
  "La problemo estas," mi daŭrigis, " ni devos mortigi unu tagon aŭ tiel antaŭ ol ni akiras al Korfuo ĉe la rapido ni iras veli ĉe.
  
  
  Li povus senti#? ia stre? a#? e la nomo, kaj li scivolis denove, kial ŝi ne volas iri proksime al tiu loko.
  
  
  "Sed," mi daŭrigis, " pro tio ke ĉi tiu estas supozita okazi, la sekvanta halto, ne kalkulante Korfuo, devus esti ĉe Paxos. Eble ni povus resti tie por alia tago, sed kiel longe kiel vi pensas, ke ni?? e estado rigardis, mi ne ŝatas esti en la sama haveno por tro longa."
  
  
  "Jes, mi komprenas ŝin. Jes, mi povas esti imaganta lin, McKee, sed ĉar mi vidis tiun viron en drinkejo en Argostilion, mi ne pensas tiel, ne vere."
  
  
  Eble ĝi estas tempo por rakonti al vi pri mia renkontiĝo ĉi tie, sed mi ne pensas tiel. Ne ankoraŭ. La pli mi vidis ŝin, tiun knabinon, la pli malfacila ŝi iĝis, kaj ĉi tio ankaŭ aplikita al la misio.
  
  
  "Bone," mi diris, " ni devos maltrankvili pri ĝi morgaŭ. Nun diru al mi, kiel Alex planoj kontakti vin poste."
  
  
  "Mi... mi ne devas diri al iu ajn io ajn. Eĉ vi."
  
  
  "Tio estas stulta. Vi diris ion pri taverno en Korfuo, sed nenion pli. Lasita-a diri ke vi falis ŝiprando aŭ io."
  
  
  Ŝi ridetis. "Mi naĝas kiel fiŝo."
  
  
  "Ĝi ne faras al vi multe da bona se vi falas malsupren en la nokto dum lia dormado malsupren. Vi ne povas kapti boato sub velo, kredu min."
  
  
  "Tio ne okazos, McKee."
  
  
  "Ne estu tro certa. Ĉiuokaze, mi estas iranta dormi ĉi tie."
  
  
  "Vi estos malvarma."
  
  
  "Almenaŭ mi havos firmao. Ĝi estas soluleca malsupren tie."
  
  
  Ŝi estis ridanta.
  
  
  "Do, reen al negoco. Via kontakto kun Alex."
  
  
  "Vere, McKee. Mi ne povas diri."
  
  
  "Vi devus pli bone pensi denove, kara. Se homoj sekvu nin, ni povas esti apartigita aŭ pli malbona."
  
  
  Ŝi hezitis, mordante sian lipon. Fine, ŝi malrapide skuis sian kapon. "Eble morgaŭ. Lasu min pensi pri tio, McKee."
  
  
  Miaj ordonoj estas renkonti Alex, repreni Egoismo, kaj prenas lin al Italio. "Nun, vi?? e la nura kontakto mi havas kun li, do ni prefere fidas al#? iu alia # a?#? irado#? irka? uste#? i tie kaj diras, tajloro!"
  
  
  Ŝi detiriĝis, ŝiaj okuloj larĝe kun timo.
  
  
  "Vi wouldn't esti Stahl!"
  
  
  "Prenu tajloro, mi preferas fari tion por ŝi." Li estis blufas ŝin, sed juĝanta de ŝia reago, ŝi estis parte konvinkita.
  
  
  "Bonvolu, McKee. Ĉiuj tio ĉi estas tiel nova al mi; mi ne scias, kion fari, al kiu obei. Ni devus esti en konflikto?"
  
  
  "La elekto estas via," mi diris firme.
  
  
  "Tiam mi diros al vi."
  
  
  Li atendis ĝis la silento estis sufiĉe dika por tranĉi per tranĉilo.
  
  
  "Morgaŭ," Christina diris mallaŭte.
  
  
  Ŝi glowered ĉe Nah, tiam suspiris, etendis sur la remburita seĝo kaj prenis lifebuoy anstataŭ kapkuseno. "Veki min kiam vi estas laca," mi grumblis.
  
  
  "Jes," ŝi diris mallaŭte.
  
  
  "Kaj teni proksiman okulon sur la kompaso."
  
  
  "Jes, sinjoro."
  
  
  
  
  
  
  La dekunua ĉapitro.
  
  
  
  
  
  Ĝi estis venta mateno, kun mallumaj nuboj rapidanta malalta supre. Ne kiam la peza deckhouses estis laborante tie, kaj la peza boato kun ĝia larĝa traboj estis balanciĝanta kaj sinkanta kiel nehaltigebla ĉevalo. Christina estis dormanta sube, sed baldaŭ revenis sur la ferdekon, pala kaj agitita.
  
  
  "Ni estas#? iuj#? usta?" "Kio ĝi estas?" ŝi demandis, rigardante maltrankvile en la nuboj.
  
  
  "Nenio maltrankvili pri." Mi devis kriegi super la altiĝanta ĝemon de la vento, tondro, kaj knarantan rigging. Subita ŝanĝo en la vento kaŭzis la grandan mainsail al frapeto kiel ligitaj, crazed aglo; ĝi luktis kun la rudro, ĝis ni estis sur kurso por la vento, kiu plenigis la velo denove.
  
  
  Fanny sin apogis sur la tegmento de la kabano kaj rigardis ĉirkaŭen sovaĝe por momento. "Kie ni estas? Mi ne povas vidi la teron."
  
  
  "Ho, ĝi estas tie ie." Ŝi estis svingis pigre en la direkto de la dekstra pilko.
  
  
  "Sed ĉu vi ne scias?" Tie estis subtila sugesto de paniko en ŝia voĉo.
  
  
  "Ne maltrankviliĝu." Li rigardis sian horloĝon; ĝi estis proksimume kvin en la mateno. Unu nokton li taksis nia rapido kaj decidis, ke ni estis, ekzemple, sur la kontraŭa Preveza, sed ĝi estis tre proksimumaj. Li ne diris la knabino. "Se ĝi aspektas kiel ni estas en problemo,#? iu mi devi fari estas kapo oriento kaj ni vidos tero." Tio ne estis tre alloga perspektivo#? e la momento, ĉar la vento nun blovis el tiu direkto, kaj ĝi postulus serion de teda longa esenco venki la egoismo. Danke al Nathaniel, li sciis sufi? a scii ke malalta-funkciigita helpa motoro ne helpus en tia maro; sen la vento estas stabiliganta efikon en la veloj, la Skilo estus movanta pli supre kaj malsupren # anta? ol.
  
  
  "Sed... ni ne povas eltrovi ĝuste kie ni estas? Kun tio ĉi... kion vi nomas ĝin? La trident?"
  
  
  Ŝi, chuckled. "Sextant". Ŝi rigardis supren. "Kaj kiel longe kiel la ferret ne havas la sunon halti ĉe, tie estas neniu reŭmatismo."
  
  
  Ŝi sulkigis la frunton, klare koncernita, kaj prenis ŝian manon for de la kabano tegmento, tiam ŝanceliĝis reen, preskaŭ falante en la malfermita trairejo malantaŭ Nah.
  
  
  Ŝi kriegis. "Rigardu!" "Ni ne rompi niajn krurojn sur tiu malgranda krozado. Venu ĉi tien kaj sidiĝu."
  
  
  Ŝi faris, ili diris al ŝi, balanciĝis tra la malferma pilotejo kaj # preska? # kra? i en la binnacle de la kompaso. Ee kaptis ŝian brakon kaj tiris ŝin proksime.
  
  
  "Resti metita. Kostya de Dio, ne rompi la kompaso, ĉar tiam eĉ ŝi volus komenci maltrankvili."
  
  
  Ŝi ridetis mallonge kaj puŝis ŝia hararo for de ŝia vizaĝo. Ŝia haŭto estis malseka, kaj ĝi ne estis de la aerosolo kiu foje plaŭdis kontraŭ ŝia flanko. Kiu rigardas sciis, ke ŝi.
  
  
  "Sentante iom marmalsana?"
  
  
  "Mi ne sentas malsana? Mi ne scias, ke tia vorto."
  
  
  "Dolora."
  
  
  "Ah ... iom. Ĝi estas tiel sufoka tie, kaj la boato saltas ĉirkaŭ tiel multe."
  
  
  "Uh-huh. Nu, restu ĉi tie, ĝis ni eskapos el ĉi tie. Akiri malantaŭ la rado."
  
  
  "Ŝi?" Ŝi prenis ŝiajn manojn for, kvazaŭ timis tuŝi ŝin.
  
  
  "Kial ne? La mondo-a plej bona kuracas por seasickness teni supre kun viaj amikoj sur la ferdekon."
  
  
  "Mi ne marmalsana!"
  
  
  "Kion ajn vi deziras voki nin. En ajna kazo, mi garantias, ke en kelkaj minutoj vi sentos bone. Prima faras tion. Mi havas laboron por fari."
  
  
  Ŝi faris, kiel hey estis dirita, glitante al la punkto ke lia vakigita kiam lia ekstaris. Ŝi rigardis min dube por momento, tiam prenis profundan enspiron kaj tenadis la stirrado kun ambaŭ manoj. Li iris malsupren al la kabano.
  
  
  Kiam li revenis kelkajn minutojn poste, ŝi estis ridetanta kun la voĉo senforta, levante sian kapon por kapti la venteto kaj sala spray. La traktado funkciis pli rapide, ol mi pensis.
  
  
  "Ĉu vi volas paroli?"
  
  
  "Paroli?"
  
  
  "Uh-huh. Vi scias."
  
  
  Ŝi leviĝis de la seĝo, por akiri pli bonan rigardon ĉe la kompaso disko. "Iom poste, huh, McKee? Ŝi estas iom okupata ĝuste nun."
  
  
  Li lasis ĝin pasi.
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  Tagmeze ĝi estis
  
  
  Ĝi estis trankvila kaj suna denove, kaj mi sukcesis ĝin kun sextant kaj preĝis, ke mia rudimenta navigado estis almenaŭ sufiĉe preciza. Mi estis surprizita por trovi ke ni iris plu ol mi atendis; Preveza devus kuŝi preskaŭ al la oriento de ni. Ĝi estis unu malgrandan insulon, ne pli ol kvar aŭ kvin mejlojn, kaj egoismo ne estis malfacile al f-ino. La vento ankoraŭ estis blovas de la oriento, kaj kvankam la maro estis trankvila, tie estis ankoraŭ malagrablan iom kriza . Kun suspiro de trankviliĝo, mi fiksis labori sur nia unua devo. Ĝi ne estis tago por amuzo aŭ eĉ labori.
  
  
  Tiam mi iris malsupre, starigis mapo de nia areo sur la larĝa tablo en la ĉefa cabin, kaj markita per nia nuna pozicio. De tiu punkto sur, mi devas precize noti, tiuj devioj kiel ni movis reen kaj antaŭen kontraŭ la vento, spuri la#? usta tempo elspezita sur#? iu#? irado, kaj esperas, ke miaj taksoj de la distanco vojaĝis estis preciza # sufi? a. Ĝi ne estis facile, eĉ kun sperta mano sur la stirrado, sed kio Kristina skribis por mi ne faris ĝin ĉiuj ke multe pli komplika kaj necerta; post ĉio, ŝi neniam rigardis supre de la vido de la marbordo antaŭ. Sur la alia mano, mi ne estis tre sperta en long-distance velado mem.
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  En la vespero, ni batis malgranda insulo sur la pafarkon. Ĝi estis ora tago kiel ni ekiris por la bela malgranda haveno de Porto Gaio. Je la unua rigardo ĝi ŝajnis kiel primitiva, rudimenta loko;#? iu ni povis vidi estis arĝento-verdo olivo boskoj # stre? i ekstere en ĉiuj direktoj kiel malproksime kiel ni povis vidi. Tiam, kiel ni alproksimiĝis, ni povis fari el la malaltaj konstruaĵoj, blanka, bruna, kaj rozo, kun la nuda mastoj de ligita boatoj, bobbing en la haveno.
  
  
  La urbo estis malgranda sed homplena; la plej multaj el la domoj # vici? i la akvorando. Ŝtono embankment limigas la haveno; tie estis nombro de malgrandaj butikoj, tavernoj, kaj paro de etaj hoteloj laŭ la marbordo. Sen diskuti ĝin, Christina konsentis pasi la nokton sur la Skilo; la haveno kapitano asignis nin berth for de la marbordo, kiu estis bone kun mi. Nia boato portis eta boato ligita al la mara en la postaĵo, kaj akiranta en malgranda boato de la grandeco de tina estis granda atingo en terminoj de ekvilibro kaj timing. Kiam la du el ni # kunpremi? i en nah, ni estis tiel malalta en la B & nb ke mi atendis por esti inundita, antaŭ ol ni povus marŝi kelkcent metrojn al Port Trinkejo.
  
  
  "Feliĉe, estas neniu akvo skiantoj ĉi tie," li komentis.
  
  
  "Ouch?" Kristina ŝajnis bonhumora nun, tute fremda al la mateno zorgoj kaj timoj de la nokto antaŭe.
  
  
  Alenka movis ĝin iom; la kruĉo savzono skuis kaj rulis iom da akvo super la flanko. La knabino rigardis alarmita, tiam ridis.
  
  
  "Jes, ŝi, mi scias kion vi volas diri. Eble ni devus reiri al la boato antaŭ ol mallumo, huh?"
  
  
  "Ĝi ne faros ajnan diferencon; ni ne povas sinki kiam # a?#? e nokto."
  
  
  "Kaj ni ĉiam povas naĝi."
  
  
  Niaj genuoj estas speco de interplektitaj, tie estas nenio vi povas fari pri ĝi, kaj ĝi sentis kiel ŝi estis metanta iom ekstran premon sur min. Eble.
  
  
  Ni prenis longa promenado tra la urbeto, kaj prenis iom promeni ekstere de egoismo, pozante kiel turistoj kun venĝo. La kamparo estis verda kaj rocky, altiĝanta abrupte super la maro kiel la pinto de la subakvigita monto ke la plej multaj grekaj insuloj fakte estis. De la polva vojo ni povus rigardi supre kaj vidas la deklivo punktita kun kreto boulders, kelkaj same granda kiel la dometoj kiuj staris en ilia mezo, la domoj en kelkaj kazoj estanta distingita ĉefe de la malluma stalo, kiu markis la ih fenestroj. Unu wheezing nigra aŭto, kiel pre-milito Citroen, pasis mimmo nin, pakita kun plenkreskuloj kaj infanoj. Mi ne konsciis, ke la tieuloj estis riĉa; la aliaj ni vidis sur la ŝoseo estis aŭ piediranta # a? veturanta ĉevalo-tiritaj ĉaroj. Ili plejparte ignoris nin; la viroj estis mallonga kaj fortika, multaj kun grandaj moustaches, la virinoj en norma kamparana vesto, nigra al la maleoloj, kutime kun egala jako kiu preskaŭ kovris iliajn vizaĝojn. Tio ĉi estis io kiu konfuzis min pri Grekio, ekde kiam mi unue komencis legi pri ĝi: kial tia sunplena hotelo areo, kun ĝia klara aero kaj scintilanta akvo, devus esti # lo? i de virinoj kaj multaj viroj en eterna funebro. Se mi estus filozofia, mi povus demandis Kristina pri ĝi, sed mi havis aliajn pensojn. Velado kaŭzas apetito, kiu povas turni la plej fastidious manĝanto en manĝeganto, kaj lia malsatanta.
  
  
  Ni trovis tavern preteratentanta la akvorando, kaj la vespermanĝo estis tiel surprize bona, ke ni restis en nen ĝis malfrue en la nokto. La loko estis klare celita por veturanta yachtsmen; la menuo estis parte en la angla, ornamita kun crudely tirita ankroj kaj konkojn. Unue ni estis la solaj en tiu loko, sed baldaŭ grupo de viroj kaj virinoj kun sunbruna viza? o kaj fortaj manoj en maro vestoj venis falanta en.
  
  
  Juĝanta de la ekkaptas de konversacio, mi aŭdis, ke ĝi estis miksita grupo de Usonanoj kaj Britoj, inkluzive de itala virino kaj du evidentaj Francoj. "Nenio speciala," li diris al si mem, kaj ekrigardis Kristina.
  
  
  Ŝi estis fiksrigardanta rekte antaŭen, kvazaŭ en iu super mia maldekstra ŝultro, sed mi povus diri de ŝia mentono kaj malprofunda spirado ke ŝi estis streĉa.
  
  
  "Kio estas ĝi?" Mi demandis, apogante antaŭen ekstere de earshot.
  
  
  "Tio ĉi... ĝi estas nenio." Ŝi ridetis nelonge. "Mi pensas, ke ĉiuj suspektatoj ŝin. Kaj mi ĝojos kiam ĝi estas ĉiuj super."
  
  
  "Ĉu vi?"
  
  
  "Jes."
  
  
  Li atingis trans la seĝo por ŝia mano. "Mi ne estas certa, ke mi estos feliĉa."
  
  
  Ŝi rigardis min dum longa tempo. "Ne," ŝi fine diris. "Eble mi ne havas#? ia # a?."
  
  
  Neniu parolis al ni, ĝis ni estis trinkanta kafon, sed tiam unu el la Francoj trans la ĉambro vekiĝis kaj intence piediris super al nia tablo. Li estis maldika viro kun ŝoko de sabla hararo kaj timema rideto plena de konfido.
  
  
  "Pardonu min," li diris, rigardante plejparte ĉe Kristina. "Ĉu vi estas Usonanoj?"
  
  
  "Ŝi," mi diris. "Ĝi estas pura."
  
  
  "Miaj amikoj kaj mi estis scivolanta se vi ŝatus aliĝi nin por trinki." Li estis ankoraŭ rigardante Kristina;
  
  
  Ŝi skuis sian kapon firme. "Mi bedaŭras," ŝi diris kun malvarma ĝentileco. "Sed ni devas iri al lito frue, ĝi estis longa tago." Ŝi ekstaris kun la glata graco de princino malakcepti malinda # svati? anto. "Ĉu vi pagas la fakturon, Daniel? Ni devas iri. Mi revenos post minuto."
  
  
  La Franco paŝis reen, klare provante daŭrigi sian nonchalant trankvilon. Mi ridetis al mi mem, kiel mi elmetis la drakmoj; la knabino ankoraŭ surprizis min. Rigardante sian movon al la banĉambro, li ĝuis la vidon de ŝi, eĉ de malantaŭ, bele plenigis blanka pantalono kun larĝa blua ĉemizo super ili. La simpla kostumo igis ĝin malbari kio ŝi ne estis portanta, kaj subite memorante la lasta nokto, mi ne estis atendanta? in.
  
  
  La kelnero venis, prenis mian monon, kaj donis ih al diketa, mustachioed virino ĉe la mona registro. Li pensis pri ĝi por longa tempo, sed ŝia estis akiranta senpacienca. Kiam li finfine revenis, ŝia jam estis supre, sed kiam li foriris, ŝia sidiĝis denove. Kristina ankoraŭ ne revenis.
  
  
  "Mi supozas, ke ĝi estas mia senpacienco," li diris al si mem, kaj intence ne rigardas sian horloĝon. Seĝo ĉe la alia fino de la ĉambro kontrolis ŝin el; ili rigardas en mia direkto, kaj la juna Franco estis grinning.
  
  
  Mi devigis min sidi # ankora?, trinketis la lasta de mia kafo, dum myaj ventroj kunpremis kiel la minutoj tiktakita de. Mi memoris ŝian maltrankvilon, kiam ŝi vidis viron en restoracio en Argostilion kaj komencis akiri nervoza kiel antaŭe.
  
  
  La virino ĉe la mona registro rigardis min questioningly. Fine li ellitiĝis kaj piediris super al ŝi.
  
  
  "Mi esperas, ke vi parolas la anglan."
  
  
  "Sed kompreneble," ŝi respondis.
  
  
  "La juna sinjorino." Li indikis al la banĉambro - aŭ almenaŭ la koridoro gvidanta al ĝi. "Ni?? e havis longan tagon de la vojaĝoj, kaj ŝi ne povas esti bone..."
  
  
  "Sed kompreneble," ŝi diris, kaj levis#? ia nigra-vestita grandeco de la alta tabureto por hobble en la ladies ' room. Ŝi venis reen momenton poste, movante. "Neniu estas ĉi tie," ŝi diris.
  
  
  "Kie la infero estas la tajloro...?"
  
  
  "Verŝajne la malantaŭan pordon." Ŝi ekrigardis la seĝon, kie la Franco rigardis suspektinde memkontenta, kiel homo, kiu havas ĉion aranĝita, kaj ne en rapideco metita? in kune. pecoj kune.
  
  
  Krom ke mi ne fidis tion al ni por minuto. Neniu leviĝis de tiu seĝo, kaj ĝi ŝajnis sufiĉe diabla neverŝajna ke Kristina havus lasis min por la nokto pro hazarda dude. Ne#? uste nun,? iuokaze. Ŝi ignoris lin.
  
  
  "Dankon," li diris al la virino, kaj rapidis tra la taverno. Kiam ŝia patro venis al la loko, kie ni lasis la boaton, li ne estis surprizita por trovi ŝin tie, ŝi certe ne revenis al la boato sole. Sed kiam li rigardis la mallumigita harbor, li povis fari el la malhela formo drivanta ne malproksime de Skilo. Ĝi estis malgranda boato kun outboard motoro, la pafarko de kiu ripozis kontraŭ la kasko de la ŝalupo, kaj de la maniero ĝi skuis kaj sinkis, mi havas la impreson ke ĝi estis lasita tie nur kelkaj minutoj. Kiel li rigardis, la sankta lumo glinted en la ĉefa cabin fenestroj, kaj estis neniu dubo pri tio.
  
  
  Ŝi akiris en boato, # pu? i ekstere, kaj velis kiel rapida kiel ebla tra la homplena harbor. La sono de jolly frapadi en la rowlocks estis kiel tondro en miaj oreloj, sed nur kiel mi ĉesis pensi de vojo por mildigi la sono, motorboato rapidis de mimmo. Egoismo post preskaŭ inundis al mi, sed mi tenis ŝin en kontrolo kaj uzis la bruo akiri tra la resto de ĝi
  
  
  distancoj al Skilo.
  
  
  Li ligis ĝin al la pafarkon, tiam grimpis el sur la antaŭa ferdeko. La surfaco estis malseka kun roso, kaj kiel mi kuŝis tie, mi povis senti ĝin tralikiĝanta tra mia ĉemizo. Tio ne ĝenas min; mi estis pli koncernita ke Sergej ne pasas tra la plexiglass manhole ferdeko nekaŝemaj antaŭ mia nazo. Tio signifis ke la pordo inter la kabanoj estis fermita.
  
  
  Ĝi estis malfermita fendo de Luko, dankema ke li ne provis rompi la egoismo de la interno antaŭe. Ĝi svingis? is senbrue, kaj li alteriĝis, inter la du mallarĝaj kuŝejoj sube. La luko fermiĝis denove, kaj li malrapidigis sian rapidon? is? i brufermis fermita. Li moviĝis al la pordo, kontrolanta la Hugo en la glavingo sur lia antaŭbrako, kaj metis sian orelon al la maldika ligna panelo.
  
  
  Se mia greka estis pli bona, ŝia povus esti kapabla diri kion ili diras, sed la viro la vortoj eliris tro rapide por ŝia kapti pli ol kelkaj fragmentoj de la konversacio. Sed la egoismo voĉo igis ĝin malbari ke ĝi estis minaca iu, kaj kiam ĝi aŭdis Kristina estas reŭmatismo, tie estis neniu dubo kiu ĝi estis. Li aŭdis la sonon de akra vangofrapo kaj dampita krias. Mi komencis preni la tranĉilon en mia mano, kiam tuno de brikoj falis sur min.
  
  
  Li iris tra la luko, kiu ĵus fermis ĝin. En la mallumo mi povis vidi nenion sed dika ombro premanta malsupren sur min; en la malvasta spaco inter siaj kuŝejoj, mi ne povis eĉ ruliĝi super atingi la persono. Peladon de ajlo spiro preskaŭ sufokis min, kaj ĝi donis min la forto de malespero. Li eksaltis kiel mustang kun burr en? ia selo, provanta skui la fa-odoranta viro de sia dorso. Egoismo cela batis la malalta plafono, kaj li gruntis multe kiel egoismo estas manoj ankoraŭ estis fascina mia gorĝo. Lia egoismo batis ŝin denove, kaj li komencis ĵeti ŝin en unu el la kuŝejoj kiel la pordo svinge malfermi.
  
  
  La lumo en la ĉefa cabin estis malhela, sed post totala mallumo, ŝi estis momente blindigis. Ĉio, kion mi povis vidi estis la silueto kaj ekbrilon de metalo en egoismo mano. Mi piedbatis lin, sed mi ne povis atingi lin. Tie estis la malvarmiganta klako de la ellasilo esti tirita reen; mi turnadita ĉirkaŭe, provante tiri la viro sur lia dorso inter mi kaj la pafilo, sed mi sciis, ke ĝi estis tro malfrue.
  
  
  La pafo estis kiel ektondro en homplena ĉambro. Mi frostis dum momento, atendanta senti kie mi estis frapita. Sed ĝi ne doloris, eĉ ne la frua numbness kiu antaŭiras la agonio de serioza bato. Kiam li rigardis malantaŭen al la silueto en la pordo, li vidis, ke li estis ŝanceliĝanta. La homo, kiu atakis min malligis lia teno, kaj mi rompis libera, celanta por la murdisto.
  
  
  Ŝi estis elfrapita de la pafilo sur egoismo brakon kaj puŝis reen de egoismo. En la krepuska lumo ekster la fenestro, ŝi vidis Kristina, ŝia mano implikita en ŝia egoismo s hair, ih kun ĉiuj ŝi povus. Sed en la lukto, ŝia libera mano flugis el malantaŭ ŝi reen kaj batis la kerosena lampo, frapanta? in ekstere de#? ia hangers.
  
  
  La flamanta likva verŝis tra la tablo, poste sur la ferdeko, lekante la tabulo al ni en la subita mallumo. Li puŝis la viro for, ignorante eĉ Christine nun. Fajro sur estraro boato estas verŝajne la plej malbona afero en la mondo, precipe kiam vi estas kaptita malsupren sub kaj la fajro estas estanta sendita rekte al la gaso tankoj.
  
  
  Ŝi kaptis kovroj de granatoj kaj ĵetis ih sur la plej grandaj brulantaj areoj; dum ili smouldered, ŝi turnis sin sur la akvo en la galera sinki, tiam ducked en granda penda kabineto kaj eltiris vetero jako ĵeti super alia brulanta makuloj. La tuta komerco ne prenis pli ol minuto kaj duono - alie ni estus perdinta la boato kaj eble niaj vivoj - sed kiam la fajro fine estingita ĝi, niaj klientoj estis irita. Li aŭdis ŝin komenci la outboard motoro, provis grimpi en la kajuto, sed koliziis kontraŭ Christina.
  
  
  "McKee!" ŝi kriis, ĉirkaŭvolvinte siajn brakojn ĉirkaŭ mian kolon. "Ho, Mia Dio! McKee!"
  
  
  Ee frapis ŝian absently, aŭskultante al la forpasado sono de la motoro. "Kio okazis ĉi tie?"
  
  
  "Ŝia ... ili prenis min ĉirkaŭ la taverno. La viro havis pafilon kaj -"
  
  
  "Bone." Ŝi estis puŝita for de ee, nur # sufi? a tiel ke li povis fleksi malsupren kaj kontroli la ferdekon sub siaj piedoj. "Donu al mi la torĉo, ĉu vi?"
  
  
  Malgraŭ ĉiuj la fajro kaj konfuzo, tie wasn't multe da difekto. Bonŝance, la seĝo kiu estis trafita per la unua aro de brulanta keroseno estis kovrita en mica; kelkaj golpetazos kun ĉifono volas forigi la makulojn. La ferdeko paneling kiu kuris tra la mezo de la kabano estis ĉiam malseka de la plaŭdo de la holdo akvo nur malsupre, kaj nur la farbo estis bruldifektita. Post kiam faranta certe ke nenio estis bruletanta sur tabulo, Saint na Kristin turnis ĝin sur.
  
  
  "Pardonon," mi diris abrupte. "Pro tio ke la ĉikanantoj estas irita, mi pensis? in estus plej bone fari certe ni ne blovas supre # anta? ol ni komencas demandi demandojn."
  
  
  La knabino kapjesis peze, ŝia kapo kliniĝis.
  
  
  
  ŝiaj ŝultroj kiam ŝi sidis sur la haveno flanko lito. "Mi komprenas."
  
  
  "Ĉu vi volas helpi min nun?"
  
  
  "Helpi vin?"
  
  
  "Ni ne tuj halti? i tie? i-nokte, kara. Ni iru trovi iujn ajn alia doko-krom se vi volas veli la tuta nokto denove."
  
  
  "Ho, Dio, ne, McKeel." Ŝi kovris sian vizaĝon per siaj manoj. "Tiom da..."
  
  
  "Nu, ne fleksi super nun. Ni iru. Akiri la boaton el la pafarko kaj ligi ĝin al la postaĵo dum mi komenci la motoro."
  
  
  En vojo, ĝi estus estinta pli bona veli for vespere, sed mi estis komencanta akiri eĉ pli freneza pri ĉi tiu operacio. Se ili volis mortigi aŭ kapti nin, ili povus fari tion. Precipe sur la altaj maroj. Do eble alia loko por la resto de la nokto estos tiel sekura. # ? Iuokaze,#? ia # anka? # laci? i.
  
  
  Ni trovis doko sur la ekstera rando de la haveno, ligis ĝin supren, kaj purigis ĝin. Ni enmetita alia lumo en la krampo, kaj dum Kristina purigis la countertop, ŝia zorgeme kontrolis la reston de la kajuto, liberigante for la restaĵoj de rompita vitro kaj aliaj derompaĵoj. Ŝi estis trovita de pistolo kiu estis frapita ekstere#? irka? la viro brakon, malnova .32-kalibro revolvero kun alia rondo en la pinta ĉapelo. Senutila, sed mi metas ĝin sur breto en la galera nur en kazo.
  
  
  "Vi ne demandas demandojn," Christina diris mallaŭte.
  
  
  "Mi estis atendanta por vi."
  
  
  "Kion vi volas, ke mi diru al ŝi?"
  
  
  "Eble io fia okazis."
  
  
  "Ŝajnas, ke tiu... stulta."
  
  
  "Stulta?"
  
  
  "jes. Vi vidu, la viro kun la pafilo kaptis min en la taverno. Malĝentila persono, ne pli bona ol#? ikananto, vi scias? Li kaj ulo egoismo igis min iri reen al la boato..."
  
  
  "Kial ne? Kaj kial ĉi tie?"
  
  
  "Voĉdono tio estas tiel stulta. Ili pensis, ke vi estis unu riĉa Amerikano, pendanta? irka? rigardante por boatoj por aĉeti. Ili pensis, ke vi havis multan monon ka? i sur tabulo, kaj ili provis akiri min diri al ili, kiam ... nu ... vi montris supren . "
  
  
  Ŝi rigardis nah skeptically. Ŝi aspektis kiel ravishing kiel iam, kaj kun ŝia hararo tirita malsupren antaŭ ŝia vizaĝo, ŝi elvokis simpation kaj # certi? i karesas. Kiam mi ne diri ion ajn, ŝi rigardis min. "Kio estas supre, McKee?"
  
  
  "Nenion," mi diris, preskaŭ decidiga mi mem. Ĝi povus esti vera, post kiam ĉiuj. Kaj kial Alexa la fratino de Zenopolis devas ludi tia malfacila ludo kun mi? Mi sukcesis simpatia rideto. "Nu, ĝi estas finita nun. Mi pensas, ke unu el ili estas malsamaj. Kiel vi sentas vin?"
  
  
  Malrapide, ee gol ekstaris kaj? i # pu? i#? ia hararo for de ŝia vizaĝo. Plej virinoj bezonas pluraj horoj en beleco salono por atingi la saman ŝanĝoj en aspekto.
  
  
  "Kiel nightcap?" ŝi diris, kaj ekridetis.
  
  
  Tie estis konjako sur tabulo, kaj botelo de bourbon li jam trovis en Ateno. Ĝi ŝajnis kiel bona tempo akiri#? i tiu ordo eksteren.
  
  
  Mi demandis, tenante ambaŭ botelojn.
  
  
  "Ah! Vi havas bourbon!" Ŝiaj okuloj dancis en la krepuska lumo.
  
  
  "Ne diru al mi vi lernis ion malsama de kiu Amerika ensign."
  
  
  "Ni lernas multe de la Amerikanoj." Ŝi sidiĝis sur la mallarĝa lito apud la seĝo kaj rigardis min. Mia gorĝo estis seka kaj mi devis trinki.
  
  
  Post kiam prenanta kelkajn sana trinketoj, ŝi frapis la lito apud ŝi. "Sidiĝu, McKee."
  
  
  Mi faris ĝin. Ŝia mano ripozis indiferente sur mia femuro, kaj ŝia freŝa varmo ŝajnis al radias tra la maldika malhela bluzo ŝi estis portanta. Li kraĉotusis.
  
  
  "La voĉo... Paxos".
  
  
  "Jes," ŝi murmuris, kaj prenis longan, malrapidan sip.
  
  
  "Nun," mi diris.
  
  
  Ŝi turnis al mi en falsa surprizo. "Tuj?"
  
  
  "jes. Vi promesis. Pri viaj kontakto kun Alex."
  
  
  Ŝi gapis dum momento, tiam malrapide skuis sian kapon. "Ĉu ni? Nun?"
  
  
  "Kio estas la plej bona tempo?"
  
  
  "Ho ... poste?" Ŝi movis pli proksima al lick, kaj iel kelkaj butonoj sur la supro de ŝia bluzo managed to come undone. Bongusta karno formita en la truo, kaj mia maldekstra mano leviĝis de sia propra akordo al milde taso la brusto kiu estis premita kontraŭ mia brusto. "Jes," ŝi elspiris.
  
  
  "Kio estas malĝusta kun vi?" Mi demandis ŝin. "Lasta nokto vi ludis virgulino, hodiaŭ vi estas putino denove."
  
  
  Ŝi ne reagas kiel mi atendis; ŝiaj okuloj restis malaltigita kiel ŝi prenis mian manon kaj metis ĝin sur ŝian bruston. "Ne provu kompreni min tuj, McKee. Fidu min. Fidi miajn instinktojn."
  
  
  "Via instinkto?"
  
  
  "Poste, McKee. Sed nun... " alia butono malfermis, tiam la alian; en la sama tempo, ŝi klinis sin antaŭen kaj milde premis ŝian lipojn al mia. Por nun, miaj demandoj estis forgesita.
  
  
  Ŝia lango kuris al la mia, esploranta, atinganta ekstere. Mia mano glitis en
  
  
  en mia bluzo, mi sentis ŝian cico kreski kaj harden sub miaj fingroj. Ŝi ekspiris, tiam glitis ŝia mano malsupren mia femuro. Mia intereso estis evidenta, kaj ŝi ridis profunda en ŝia gorĝo.
  
  
  # Pu? i reen#? ia bluzo, li kisis ŝian ŝultron, la profunda spionataj fendon, unu brusto, tiam la aliaj. Tiam ŝia, kaj mi tiris reen por rigardi ŝin, kaj admiras ŝin; ŝiaj cicoj estis kaj ankoraŭ malfermita, iomete levita, kiel se ili estis atinganta por mi en mia buŝo. Christina koksoj movis malrapide, kaj lia mano glitis en la zonon de mia pantalono. Ŝia vivo estis tirita en por doni al ŝi iom pli da spaco, kaj ŝi prenis plenan avantaĝon de ĝi ...
  
  
  Ne demandu al mi, kiel mi sukcesis malŝalti la kajuto lumoj - la homoj sur la ŝipo estas tiel malbenita senzorga ili nur krevis en - kaj turnis la katedro kaj benkoj en la lito, sed momentoj poste ni estis nudaj kune, ŝia korpo premita kontraŭ ŝia. de la piedfingroj al la ŝultroj. Ni esploris la alia la alian kun kreskanta malsato, kaj ŝia lango estis okupita kaj deft; kaj tiam, nur kiam ĝi similis ni ambaŭ estis iranta eksplodi de tiu insista deziro, ŝi malfermis al mi.
  
  
  Ŝi ekspiris, kiam mi pu? i? in malrapide; ŝi diris ion, kion mi ne komprenis kaj provis tiri min pli profunden. Li rezistis Rivnenskaya nur sufiĉe por montri, kiu estis en akuzo, kaj tiam komencis la longa, malrapida movadoj kiuj penetris profunden kun ĉiu streko. Ŝi levis la krurojn kaj envolvis ilin? irka? mia dorso, jerking ŝiaj koksoj supren por renkonti mian kreskanta puŝoj. Ŝi komencis ĝemi, tirante min al ŝi tiel ke ŝi povis kisi min kun kreskanta ferocity kiel#? ia movadoj fariĝis pli rapida kaj pli furioza.
  
  
  Kiam? i faris, ŝi ĵetis ŝian kapon reen, ŝiaj okuloj kaj buŝo larĝe malfermita, ŝiaj manoj alkroĉitaj al miaj ŝultroj, ŝiaj koksoj batadi kiel piŝtoj. Ĝi ŝajnis daŭri eterne, nia reciproka sopiroj miksanta kiel lia eksplodis ene nah, kaj kiam finfine ni ambaŭ estis elĉerpita, ŝia kuŝis senhelpe trans nah, konscia de la bongusta malforto kaj slickness de la ŝvito-trempita drato. Ĝi estis longa tempo antaŭ ol ŝi parolis.
  
  
  "McKee?" ŝi diris per raŭka voĉo.
  
  
  "Jes?"
  
  
  "Dankon."
  
  
  Ŝi, chuckled. "Dankas vin"
  
  
  "ne. Vi ne povas kompreni." Estis stranga noto de rezigno en ŝia voĉo.
  
  
  "Provu min."
  
  
  Ŝi skuis sian kapon. "Ne, mi ne povas diri."
  
  
  "Kio estas tio?"
  
  
  "Kion mi volas."
  
  
  Ŝi estis paŝado en rondoj denove, sed mi rezistis al mia#? agreno. Ŝia korpo estis parte ruligxis nah, sed ŝi gluiĝis kun surpriza forto.
  
  
  "Neniu vojo! Ne forlasu min!"
  
  
  "Mi ne estas iranta anywhere. Ĝi estas longa vojo iri ĝis noktiĝo, Kristina." Li atingis super la rando de la lito, trovis glason sur la planko, kaptis lian egoismon, kaj prenis longan swig de bourbon. Kiel la likvaĵo fluis malsupren mia gorĝo, al mia stomako, mi jam povis senti mian forton reveni ...
  
  
  "Jes," ŝi elspiris, atingante por ŝia glaso kaj levante sian kapon por preni trinketon. "Tio ĉi estas nia nokto, kaj mi timas, ke? i estas iranta esti la nura unu, McKee."
  
  
  Ŝi estis prava, kiel li volas trovis tiel diabla rapide, sed eĉ Christina ne scias kiel ĝuste ŝi estis.
  
  
  
  
  
  
  La dekdua ĉapitro.
  
  
  
  
  
  Ili atendis nin en Korfuo, malferma al bruna Mercedes parkis elstare ĉe la ĉefa dokoj. Du viroj, neapartigebla de la malluma kostumojn kaj ĉapelojn kiu kaŝis la plejparton de iliaj vizaĝoj, sidis kaj fiksrigardis impassively kiel Kristina kaj mi piediris # la? la mastrino, unu paro de maro turistoj, ambaŭ elĉerpita de unu nokto de amo kaj longa, malrapida, neniam-antaŭ-vidita maro vojaĝo. kelkaj nomas ĝin la plej bela el ĉiuj la grekaj insuloj.
  
  
  Ni elektis lokon por resti en la plej norda parto de la haveno, for de la peli kaj interpuŝiĝo en la centro. Sur & nb, ĉie ni rigardis, tie estis boatoj de ĉiuj grandecoj kaj tipoj, de etaj velboatoj al loka fiŝkaptado boats al grandega oceano, jaktoj. La vespera suno cast long shadows kiel ni piediris pasintan la vicoj de budoj vendanta indiĝena vestaĵo, juvelaĵo, arto, kaj ĉiuj maniero de nutraĵo, kiu miksiĝis kun la sala aero kaj la neklara odoroj de la monta kamparo, kiu nun blankaĵo super la urbo. Scooters hummed, vendistoj kriegis, kaj la muziko drivis tra la malfermitaj pordoj de ĉiuj la aliaj publikaj catering starigoj. Ni estis nur akiranta en la partio atmosfero kiam Mercedes ekvidis ŝin.
  
  
  Li kaptis ŝian brakon warningly, instigante ŝin por teni movanta sen rompi paŝego. Unue ŝi ne komprenis, sed kiam ŝi vidis la aŭton, ŝi stre? i;? i tiris#? ia # anta? en.
  
  
  "Ne rigardu ilin. Teni emocian."
  
  
  "Sed... kiel ili trafis ĉi tien? Li estas veturanta aŭton?"
  
  
  "Tie estas pramoj, ĉu ne?"
  
  
  "Ah. Jes. Sed kial ili estas simpla... sidas ĉi tie?"
  
  
  "Pli grave, ĉu ili scias, ke ni estos ĉi tie?" Ni estis preskaŭ la kontraŭo de la aŭto. La viroj ene malrapide turnis iliajn kapojn kiel ni rigardis.
  
  
  mimmo pasis, sed la esprimo de ih vizaĝoj ne ŝanĝi.
  
  
  Kristina levis resignedly. "Ĉiu venas al Korfuo. Aŭ... ĉu vi diru al Tom, ke en matematiko kie vi luis la ŝipon?"
  
  
  Hers, pensis dum momento. "Tio estas ebla. Almenaŭ mi diris al ŝi, mi verŝajne iros norden."
  
  
  "Vi devus havi diris emu?"
  
  
  "Ĝi ne povis esti evitita. Li volis scii, kie li estis tuj iru, kaj se mi diris al ŝi, mi volis krozado la Cikladoj, li pensas, ke ĝi estis stranga."
  
  
  "Kial estas ke?"
  
  
  "Rigardu la mapon. Pyrgoseurope. kgm en la halo estas for de la Egea Maro; tio farus pli da sento por lui boaton en Pireo se ĝia planita por iri tien."
  
  
  "Kompreneble. Kaj tiuj homoj... ili povus esti la unu kiu provis eviti tion?"
  
  
  "Uh-huh. Kaj verŝajne uzis la unu vi estis originale iranta preni. Nur tiu ne faras multe da senton aŭ." Tio ne estas tiel. Se ili estis uzanta Alexa, kaj de nun mi estis konvinkita, ke neniu gravi kion Hawk diris al mi, tie devas esti likon ie, kial estis ili provas deteni nin en pyrgoseurope. kgm? La nura reŭmatismo mi povus pensi, ke se ni daŭrigis vojaĝi per aŭto, ĝi estus pli facile sekvas nin. Ĝi ne estis tre kontentiga reŭmatismo.
  
  
  Ni marŝis plu malantaŭ la Mercedes, li kondukis la knabinon al malgranda kiosko kie miregiga montriĝo de koloraj koltukoj estis sidanta. "#A? eti unu," mi diris. "Mi aĉetis du, sed prenu vian tempon."
  
  
  Dum ŝi estis kolektanta#? ia#? ar? o,? ia malnova ĉifita gastigantino estis feli? e rigardanta#? irka? la mastrino. La homoj en la Mercedes ne movas, sed ili ne vere ĝenas min; ili faris al si tiom evidenta ke mi estis certe tie devas esti aliaj. Sed tie estis tiom okupata, konstante movanta homamaso ke ĝi estis preskaŭ neebla pick el iu ajn kiu aspektis eĉ iom suspekta; tie estis kiel multaj Eŭropanoj en malhelaj vestokompletoj tiel hele vestita turistoj, kaj mia ŝancojn trovi la viron kiu mortigis sian partneron en mia ĉambro estis sufiĉe diabla svelta.
  
  
  Kaj ĉiuj tage longe, Kristina evitis miajn demandojn pri ŝia kontakto kun Alex.
  
  
  Kiam ŝi prenis el paro de koltukoj, ni movis sur. Kiam ŝi estis malpeze tenita fare de ee la mano, la knabino tremis.
  
  
  "Kio estas ĝi?"
  
  
  "Al mi... mi pensas, ke ĝi iĝas malvarma."
  
  
  "Kaj...?"
  
  
  "Mi kredas ke ĝi estas tempo." Ŝi prenis mian manon, turnis mian pojnon, kaj rigardis mian horloĝon. "jes. Ni devas iri."
  
  
  "Mi pensis, ke ĝi ne estus ĝis morgaŭ."
  
  
  "Mi devas fari ĝin hodiaŭ... instalita kontakto".
  
  
  "Sed ni ne devus esti ĉi tie hodiaŭ."
  
  
  "Sed ni estas." Ŝia rideto estis vera kaj tro memkontentaj laux mi.
  
  
  "Vi estas ruza malgranda hundino." Ŝia estis ridanta. "Ĉu ni iru?"
  
  
  "ne. Ni prenos taksion." Ŝi indikis antaŭen al okupata angulo, kie larĝa strato gvidita de la mastrino en la urbo. "Tie devus esti unu#? irka? ili."
  
  
  Unufoje pli, ke ŝi lasu min iri libere; li atendis pli evito, sed nun ŝi devas prenis min kun ŝi post kiam ĉiuj. Li ne diris ion, sed retenis sian liberan maldekstran manon al sia brusto, kaj Hugo snuggled reassuringly en la glavingo.
  
  
  Tie estis duona dekduo da taksioj parkis en la angulo antaŭ granda, sprawling malnova hotelo kiu similis la reestigitaj ruinoj de la greka templo kun ia senbriligita marmoro fasado. "Ajna aparta unu?" Mi demandis kiel ni alproksimiĝis al la angulo.
  
  
  Christina haltis, fermis siajn okulojn, kaj svingis sian indekso fingro en malgranda cirklo, tiam indikis. "Ĉi tiu," ŝi diris, malfermante siajn okulojn denove.
  
  
  Ĝi estis polvokovrita malnova Ford, pelita de enuas ŝoforo, kiu estis diligente kaptanta liaj dentoj kaj ignorante passersby. Pluraj aliaj ŝoforoj estis staranta sur la flanko de la vojo proksime de iliaj aŭtoj, riverencante kaj gestante, sed Christina naĝis pasinteco ilin por malfermi la malantaŭa pordo de ŝia elekto. La fortika viro malantaŭ la rado rigardis supren kontraŭvole; ĝi rigardis kiel li ne volas preni # pasa? ero#? e#? iu. Ĝi devas esti taksiisto ĉirkaŭ Nov-Jorko, mi pensis, kiel mi sekvis Kristina en la mucida aŭto.
  
  
  La ŝoforo ne rigardas reen, sed suspiris kaj ŝanĝis peze en sia seĝo. Kristina klinis sin antaŭen kaj diris ion rapide en la greka. Li kontraŭvole kapjesis, startigis la motoron, kaj metis ĝin en ilaron.
  
  
  Post kiam U -#? irado, ni faris nian vojon tra la densa trafiko sur la larĝa strato; baldaŭ ĝi mallarĝigis, kaj la vicoj de elegantaj butikoj donis vojon al bloko de blocky domoj konstruis flankan de flanko kun sugestoj de malvarmeta kortoj kaj masiva blinda fasadoj. Nigra-vestita virino rajdante malnova colt # alproksimi? i nin, ignorante la trafiko malantaŭ Nah. Kiel ni pasis? i, la#? oforo # kra? i ekstere la fenestro kaj murmuris ion; mi ne devas scii la lingvon por kompreni kion li diras.
  
  
  La strato komencis altiĝas krute; la domoj estis pli fora de la vojo
  
  
  kaj ni vidis infanoj ludas en polvokovrita jardoj, kokoj bekanta#? e la tero, nerimarkinda hundoj tro indiferentaj por fari pli ol levi iliajn kapojn kaj rigardi preterpasanta aŭto. Baldaŭ la urbo estis malantaŭ ni, kaj la pavimita strato donis vojon al glata malpuraĵo road, kiu malrapide komencis vento tien kaj reen super kruta, arbo-kovrita monteto.
  
  
  Ni rajdis en silento, ĝis ni atingis la kresto. La ŝoforo bremsis malsupren kiam ni alproksimiĝis al malgranda arbareto de arboj kiuj ĉirkaŭis kio aspektis kiel templo aŭ eble tombo. En ajna kazo, ĝi estis ĉirkaŭita de blanka marmoro, kun kolonoj en la fronto, flankita de skulptaĵoj kun baseno en la fronto kiu aspektis kiel birdo bath. La taksiisto pasis mimmo, tiam faris akran maldekstran turnon kaj haltis ĉe malgranda komunaĵo.
  
  
  "Ah, kia bela vido!" Christina ekkriis.
  
  
  De kie ni parkis, ni povus vidi ke la tuta urbo kaj haveno sube nin kiel bildo de poŝtkarto en ora lumo, sed mi ne estis interesita en la imponegaj vidoj#? e tiu momento. Ŝi klinis sin en flustri al Christina. "Ĉu li parolas angle?"
  
  
  Ŝi levis ŝiaj ŝultroj. "Mi ne scias."
  
  
  Mi prenis ŝancon sur ŝin. "Tio ĉi... la loko?" Li estis ĝenita; ĝi estis infero de loko por ajna kontakto. La vojo ne estis tre okupata, sed la ronda-vojaĝo trafiko estis sufiĉe konstanta.
  
  
  Dum parolanta al la knabino, ŝi rimarkis, ke la taksiisto estis malrapide turnante sin por rigardi nin. La dent estis ankoraŭ en lia buŝo, kaj li ridetis malrapide.
  
  
  "Do," li diris. "Ili sendis al vi. Vi surmetas't rigardo la almenaŭ iom malsama en ĉiuj ĉi tiuj jaroj, Nick Carter."
  
  
  
  
  
  
  La dektria ĉapitro.
  
  
  
  
  
  Antaŭ ol li povis diri ion ajn, li renversis la aŭton, eltiris sur la vojo, kaj daŭris sur lia vojo. Christina aspektis tiel surprizita kiel ŝi estis. Ŝi premis mian manon firme, fiksrigardis kun malfermita buŝo ĉe la malantaŭo de la ŝoforo kapo.
  
  
  "Al -" ŝi komencis, sed mi silentigis ŝin kun rigardo.
  
  
  "Jes, estas mi." La ŝoforo prenis de la plata hxitono kaskedo li estis portanta; lia celo estis kalva, sed nun li sidis pli egale malantaŭ la rado, kaj # e? en la # malanta? o, kaj dek kvin jarojn poste, li povus vidi la virbovo forto en lia kolo kaj ŝultroj. "Naxos". Li nomis la jaron kaj monaton. "Vi kaj mi, Nick. Grenadojn en la kaverno. Mi halti ŝia ebeno, vi pafi la viron, kiu estis iranta mortigi min. Ĉiuokaze, kion ili intencas fari kun tiu knabo serĝento kiam vi alportas egoismo reen al Germanio?"
  
  
  Mi ne respondis. Ne sur korkotirilon estas egoismo,? iuokaze. "Mi ŝatus akiri pli bonan rigardon#? e via # viza? o," mi diris zorgeme.
  
  
  "Kompreneble. # Sufi? e # balda? ni?? l esti kie ni iras, kaj tiam mi turni ĉirkaŭe. Dek kvin jarojn maljuna, ŝia aĝo? an? i,#? usta?"
  
  
  Ĝi estas malfacile diri. Ĉiuj mi vidis, kiam ni ludis tiun ludon de trejnado tendaro estis peza vizaĝo kun la kutima dikaj nigraj lipharoj. Ĝia sendube ne atendis trovi Alexa Zenopolis sur strata angulo en la centro de Korfuo, kaj ŝajnigante certe ne hodiaŭ.
  
  
  "Mi lasos vin scii. Kien ni iras?"
  
  
  "Vi kaj mia fratino estos havanta trinkaĵon ĉe turisma loko ne malproksime de ĉi tie. Tre sensacia vido, American bar kun martinis kaj daiquiris. Ĉu vi ankoraŭ kiel bourbon, Nick?"
  
  
  Mi memoris la rakonton ke la piloto ĉe la komenco de World War II havis diris min pri kiel egoismo estis pafita malsupren super Germanio, kaj kiam li estis prenita por pridubi post kiam li estis kaptita, la viro trans la tablo li diris em ion pri li mem, eĉ se li estis forgesita.
  
  
  "Mia nomo estas Daniel McKee," mi diris trankvile. "Ŝia yacht broker estas de Florido, kaj daiquiri sonas vere bona."
  
  
  La ŝoforo ridis elkore, movis la masivaj ŝultroj, kaj rapidita ekstere#? irka? la vojmontriloj, kaj la vojo komencis grimpi denove. Li ne diris ion ajn, ĝis ni eltiris al arbustaro-ombrita alirvojo kiu kondukis rekte al malalta, vasta restoracio kiu estis preskaŭ kaŝita de la vojo. Ni haltis antaŭ malhela, malluma verando, kaj kiel la asistanto komencis malsupren la # lar? a # pa? o al ni, la ŝoforo turnis sin al mi. Li ridetis, montrante la larĝan interspacon inter lia egoismo estas frontaj dentoj.
  
  
  "Mi estis atendanta por duona horo. Ne pli ol tio. Vi havas grandan nokto # anta? en de vi."
  
  
  La servisto malfermis la pordon; Kristina kaj mi eliris kaj iris enen. Alex, kiu de tiam decidis, ke mi povus tiel nomi egoismo kiu estis # mal? uste pri la ulo de la kovrita teraso kiu overhung la deklivo sur la malproksima flanko de la restoracio. Kandeloj flickered en windproof posedantoj sur ĉiu tablo, kaj en la renkontiĝo mallumo, la akvo ege sube turnis al brilanta akceptema ardo, turnante sin al pewter kaj tiam iom post iom turnante nigra. De kie ni sidis, la lumoj de la urbo estis nevidebla, sed tie estis centoj da etaj lumoj en la haveno, kiel grapolo de lampiroj. Neniu estis parolanta#? irka? ni, kaj mi ne kredas, ke Kristina pagis ajnan atenton al sia aspekto ĉe ĉiuj.
  
  
  Alex atendis nin ĉe la enirejo. Ni estis reen sur la vojo antaŭ ol li parolis.
  
  
  "Ĉu vi ankoraŭ necerta
  
  
  Kio estas mi, Nick Carter? "
  
  
  "Nur iom," mi konfesis.
  
  
  Bonan. Mi diras al vi, via homoj ne eĉ aludi, ke vi estis iranta por renkonti min. Bonan asekuron; se vi ne aspektas kiel Alex Zenopolis, kiu devus scii sed vi, ĉu?"
  
  
  "Jes."
  
  
  Li moviĝis en la sidloko antaŭ ni. "Kristina, mia fratino. Simpla,#? ia iom paroli kun vi. Mi nur memoras vin kiel knabineto."
  
  
  Ŝi diris ion al la emu en iht. Li ridis.
  
  
  "Ne, ni parolas la anglan. Pli bona por Nick, huh?"
  
  
  Mi devis preni riskojn por dum. "Bone, Alex. Kion ni faru poste? Kial vi estas ĉi tie nun?"
  
  
  "En nia poŝto negoco, ni ne # senmovi? i al preciza horaro. Memori, ni atendis por tiuj kontrabandistoj por tri tagoj?"
  
  
  "Jes."
  
  
  "Do mi devus esti lasita por Albanio tagon pli frue. Ne granda interkonsento; ni estis supozita por voĉdoni por renkonti morgaŭ. En la sama loko, je la sama tempo. Iom Christina, ŝi ne scias ion, ĉu ŝi, Fratino?
  
  
  "Tio estas vera."
  
  
  "Ni ekiros hodiaŭ vespere?" Mi demandis ŝin.
  
  
  "ne. Vi kaj de mia fratino, vi kompletigos vian malgrandan enamiĝon kun granda nokto sur la urbo. Vi dancos, vi manĝas, vi tenas la manojn, kaj morgaŭ vi diras malĝoja adiaŭo kiel vi velo for kaj la malgranda studento revenas al Ateno. kun iomete rompita koro. Ĉu tio ne estas ĝusta? "
  
  
  Tio estis kion mi havis en menso. En la kazo, ke ni estis # mal? uste pri estanta sekvita, la ideo estis fari nia mallonga romano kiel kredebla kiel ebla.
  
  
  "Kion vi faras en la dume, Alex?"
  
  
  "Mi estas movanta la du el vi de loko al loko? i-nokte. Tiam mi revenos vin al via boato. Vi montru al mi, kie ĝi estas ligita." Mi iros sur tabulo antaŭ tagiĝo kaj neniu vidos min. Ŝia kaŝpasaĝero, ĉu ne?"
  
  
  "Kiel vi intencas fari tion?"
  
  
  Li tiris la ŝultrojn. "Mi naĝi. Mi scias kiel esti kiel fiŝo-maniero en & nb en la mallumo".
  
  
  Li silentis por momento. Ni pasis malgrandan templo; pluraj aŭtoj estis parkumitaj sur la observo # kontra? a, kaj unu paro sidis mano en mano kaj en fronto de la kolonoj. Mi enviis ilin; Christina mano estis malvarma en la mia.
  
  
  "Kiel vi akiras#? i tiu taksio?" Mi demandis ŝin.
  
  
  "Mi havas kontaktojn ĉi tie, mia alia unu. Estas aliaj sur ĉi tiu insulo ni ne povas fidi. Ĉu vi volas scii pli?"
  
  
  "Mi diris al ŝi. - ne.
  
  
  Bonan. Neniu problemo?"
  
  
  "Mi esperas, ke ne."Mi estis malproksima de kontenta, sed mi tenis miajn dubojn al mi mem.
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  Ĝi estis la plej malhela nokto de festo, kiujn li iam havis. Ni vespermanĝis en la "Pavileon" libera aero sub pergoligitaj vitoj preteratentanta la insulo estas plej ekskluzivaj strando. Ni manĝis crawfish prenita viva#? irka? la akvo en ih kaĝoj nur kelkaj piedoj de nia seĝo. Sergei estis subigita, la homamaso estis brila, kaj ĉiuj sciis ĝin. Ŝi konas almenaŭ du filmaj steloj, inkluzive de aktorino ŝi estis en amo kun kiel adoleskanto. Ĉiuj ĉi tiuj jaroj, ŝi aspektis eĉ pli bona en proksima-supre ol ŝi faris tiam.
  
  
  Poste, ni iris al disko ĉe la Palaca Hotelo, kie li nevole kirliĝis kun Kristina sur la dancejo. Li estis tiel # senmovi? i en tiu? i ne gravas, kion ni faris, sed eĉ en tiu amaso la knabino, kiu altiris pli ol sian porcion de masklo atenton. Mi ne ŝatas ĝin, sed ne por la kutima kialo; tie estis sento de kontrolita malespero en#? ia movadoj kaj esprimo, kiel se ŝi estis # a? skulti al la sono de katastrofo. Iu ajn kiu rigardis proksime ĉe ŝia povus pensi, ke ŝi estis sur iu speco de drogo, sed ŝia apartenas al ili, kiu ne estus tro nekutima en tiu homamaso.
  
  
  Tie estis alia loko, kaj pluraj pli poste, ĉiam kun la senĉesa Alex veturanta nin#? irka? la bulliciosa urbo. Dufoje ŝi estis ekvidita per bruna Mercedes, sed tio ne ĉagrenis min multe; ŝi estis dezirita fare de aliaj observantoj. Kelkajn fojojn mi estis sur la rando de averto Alexa, sed tiu persono estis tiel certa kaj, kiel mi klare memoris, tiel diabla kapablas ke mi decidis silenti. Li estis ĝusta kaj malĝusta.
  
  
  Je la dua horo en la mateno, Alex anoncis, ke ĝi estis tempo por iri al la boato. Ni staris sur la bone lumigita embankment, dum Eto donita wad de papero mono al nia "ŝoforo" kaj demandis egoismo veni reen en la mateno. Juna viro atendanta en la boato estis rigardanta nin disinterestedly, oscedanta profusely.
  
  
  "Ne," Alex kraĉis. "Morgaŭ mi prenos ŝin tra la insulo por viziti mian patrinon."
  
  
  Bonan. Estas aliaj ŝoforoj, ankaŭ."
  
  
  "Jes." Li faris intence ofensivo montri rakonti la mono, gruntis, kaj malantaŭeniris for tiel rapide, ke mi devis salti ekstere de la vojo. Kristina kaj mi rigardis lin veturi for, tiam ridetis ruefully#? e#? iu alia kiel ni suriris la boaton de la pordo de trinkejo.
  
  
  En mallonga vojaĝo, ni faris
  
  
  butikumado ĉe la butikcentro, plejparte por la lakeo piediranta malantaŭ ni.
  
  
  "Li estis tiel malbona," Christina diris.
  
  
  "Bone, tiam. Ĝi estis bona nokto ĉiuokaze, ĉu ne?"
  
  
  En reŭmatismo, ŝi kisis min milde sur la vango kaj tiam kun pli da pasio, nur sub mia mentono. "Sed," ŝi diris malĝoje post momento, " ni ne bezonas ĝin morgaŭ ĉiuokaze. Kiam faras mia flugo foriri? Ĉe du?"
  
  
  Unu vesperon, ŝi respondis al la telefono kaj rezervis bileton por reveno vojaĝo al Ateno. "Mi deziras, ke vi povus resti alia tago aŭ tiel."
  
  
  "Sed tio estas neebla. Kaj vi ankaŭ devas veli al Italio."
  
  
  "Mi ne rapidi." Li frotis siajn ŝultrojn, metis sian brakon ĉirkaŭ ŝin, kaj premis ŝin al si. La boato estas direktilisto malrapidigis la motoro, lia atento centris sur la # alproksimi? o al la Skilo kiel ĝi faris ĝian vojon al ĝia moorings.
  
  
  "Sed ... ŝin. # Beda? rinde." Christina ekĝemis, kaj tiris for de mi kiel la boato tiris supren apud la malluma ŝalupo, nur la kurado lumoj sur, malalta-funkciigita elektra lumoj kiuj drenis la baterioj tre malgranda.
  
  
  Mi pagis por ĝi al la boato estas la direktilisto, kaj ni iris malsupren. Kiel ni eniris en la malluma kabano, Kristina haltis abrupte antaŭ mi sur la deklivirejo.
  
  
  Ŝi siblis, " Kio estas tio?", mia maldekstra mano aŭtomate turnis for de mi, Hugo estis preta akiri en mian manon? irka? la glavingo.
  
  
  "Tio ĉi... ĝi estas nenio." Ŝi eniris la kabanon.
  
  
  Li rapide ĉirkaŭrigardis; la Sankta venanta de la pordo de trinkejo estis malgranda, sed tie estis neniu loko por kaŝi aŭ. Mi iris antaŭen, kontrolis la kapo kaj pendantaj ŝranko, tiam la alia kajuto. Ni Odin. Al neniu. Kiam li revenis, Kristina estis lumigado Odino estas keroseno lanternoj.
  
  
  "Ni ne volas ih nokto," mi diris.
  
  
  "Sed..."
  
  
  "Se Alex estas tuj naĝi ĉi tie kaj ŝteliri surŝipe, ni ignoras lin. Bone?"
  
  
  "Ho, kiel stulta de mi." Ŝi estingis la sankta lumo kaj turnis sin al mi, en la malvasta spaco inter la kuŝejoj kaj de la tablo. Dum momento, ŝi estis en miaj brakoj, ŝia celo premis kontraŭ mia brusto, kaj mi povis senti ŝian subitan varmaj larmoj tra la maldika ŝtofo de mia ĉemizo.
  
  
  "Kio estas ĝi?" Mi trankviligita ŝin, karesante ŝiajn harojn milde.
  
  
  "Oh... Do multaj aferoj, McKee. Aŭ Nick Carter, aŭ kiu ajn vi estas." Ŝi premis siajn okulojn fermitaj kaj snufis. "Mi diris al ŝi la lasta nokto, ke ĝi estis nia nura tempo kune. Kaj ŝi pravis, sed ŝi ne pensas, ke ĝi estus okazi pro tio. Mi estis esperanta? i estis mia#? iu tago... mia instinkto estis malĝusta. Sed ĝi estis la ĝusta afero fari, ĉu ne? "
  
  
  Iu tempo antaŭe, tio estis eluzita al la osto post longa tago de veturanta, kaj festa vespero, sed kiel ni staris kune en tiu mallarĝa spaco, ŝia ŝajnis senti ĉiuj la fatigue pasi. "Egoismo ne estos ĉi tie dum kelkaj horoj," mi diris mallaŭte.
  
  
  Ŝi tenis min firme por momento, tiam tiris for abrupte, " ni Povas havi kelkajn bourbon, McKee? Kaj ni sidas ĉi tie, sole en la mallumo ĝis Alex ricevas ĉi tie. Neniu afero kiom ŝi nam sentas pri vi, mi ne volas amori kiam mia frato povas # ali? i nin#? e ajna momento."
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  Ĝi estis preskaŭ la kvina horo kiam Alex silente grimpis super la postaĵo de la boato kaj rampis ĉirkaŭ la flanko de la boato al la gangplank. Hugo tenis ĝin en sia mano, kiam lia celo aperis en la truo.
  
  
  "Atendu!" Mi siblis, lasanta la malforta lumo ekbrilas sur la klingo.
  
  
  "Ĝi estas nur min, Nick." Alex depuŝis la nigra akvorezista sako antaŭ li kaj iris headfirst malsupren la malalta ŝtuparo al la kabano. Ŝi kaptis ekvidon de la torĉo sur lin; li estis portanta wetsuit kiu kovris ĉion sed lia vizaĝo. Brylev turnis ĝin ekstere.
  
  
  "Ĉu vi vidis?"
  
  
  "Ĝi estas neebla. Vi metis#? i tiu boato en bona loko, mia amiko, nur la aferoj, kiujn mi devis iri trae estis malgrandaj boatoj. Estis neniu sur estraro ih ĉe nokto."
  
  
  Ĝi ne estis akcidento, sed mi ne havas por diri em pri ĝi. "Ĉu vi volas iom da seka vesto?"
  
  
  Li indikis al la sako sur la ferdeko antaŭ li. "Mi havas unu. Eble mantuko. Du mantukojn." Li ekstaris, lia korpo preskaŭ plenigante la spaco en la kajuto. "Mi estis granda viro kiam vi unue sentis min, Nick. Nun ŝi stahl estas iom pli granda." Li komencis demeti siajn wetsuit, ignorante sian fratinon. Mi venis supre kun unu demandon por vi.
  
  
  Kiam li estis seka kaj vestita en sekaj vestoj, ni ludis tiun ludon en la ĉefa domo kun # trinka? o en la mano. La ĉielo estis jam ekster turnanta griza, sed la laceco, kiu lasis min kelkaj horoj ŝajnis esti irita forever.
  
  
  "Ni havas tempon," mi diris. "Tempo por paroli."
  
  
  Alex prenis grandegan swig kiu malplenigis Egoismo estas glaso de bourbon kaj verŝis la alian. "Neniu parolas. Vi kaj mi, ni havas multe da tempo, Nick. En la dume, ni?? l akiri iun dormon. Tiam, kiam vi iros akiri biletojn por mia eta fratino, Kristina, kaj mi, ni havos iom da tempo
  
  
  kune. Ĉu bone?"
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  Hers, iris marborde sur speedboat iom post la naŭa. La aera oficejo estis mallonga promeno for, sekve mi ne devas serĉi taksion. La tago estis nuba sed senventa; la akvo lektrinkis kontraŭ la ŝtono embankment aspektis griza kaj senviva. Ĝi konvenis al mia humoro.
  
  
  Post kiam prenanta Kristina bileton, mi vagadis sencele laŭ la mastrino. Tie estis pluraj strollers en vido ĉi-matene. Ĝi estas tro baldaŭ. Sed la bruna Mercedes estis parkita en elstara punkto kie la ŝoforo kaj lia partnero povus vidi mian boaton. Tio ne ĝenas min; se ili ne uzas binokloj, ili wouldn't esti kapabla diri kion estis # da? rigi tie, kaj se ili povus, ĝi ne faras iun diferencon. Alex iris al la ĉeno ŝranko en la fronto de la # anta? a kajuto, faris sian neston en la malvasta, malseka metalo ligoj, kaj anoncis, ke li ne venos ekstere, ĝis ni estis ekstere al maro sur la vojo al Taranto. "Kiam vi # ka? i, mia alia, vi kaŝi. Bonan nokton."
  
  
  Ŝia listlessly rummaged tra la memoraĵaj butikoj en mi petis ion por doni al Kristina. Ĉio sentis ĝuste. Li turnis reen kaj gvidis por speciala malnova hotelo, ne ege de kie la Skilo estis ligita. Li volonte konsentis resti for ĝis la gefratoj renkontis, kaj mi scivolis kion ili povus paroli pri post ĉiuj tiuj jaroj.
  
  
  La trinkejo estis malfermita, kaj li marŝis, la nura kliento en la grandega, alta-ceilinged ĉambro. La kelnero proponita Bloody Mary, li sciis, ke la hungover turisto, kiam li vidis lin, sed mi decidis solvi por bourbon. Mi kutime ne trinkaĵon en la mateno, sed kiel longe kiel mia korpo estas koncernita,? i estis # ankora? en la lasta nokto;? Ia ne dormas ĉe ĉiuj.
  
  
  Mi havis kelkajn malrapidajn, dum mi estis rigardanta la eta mano de la elektra horloĝo kiu kutimis pendi sur la muroj de klasĉambroj en lernejoj kaj povas ankoraŭ esti tie, klakante sur la disko. Ĝi ne estis eĉ la dek-unua horo, kiam la filmeto, bildo envenis, rigardis ĉirkaŭe, kaj haltis ĉe mi.
  
  
  "S-Ro Carter?"
  
  
  Li preskaŭ diris al antaŭ ol li konsciis pri kion li diris. Tiam ŝia patro skuis la kapon.
  
  
  "Vi ... Ne S-Ro Carter?"Li estis wizened malgranda knabo, perfekta en la angla.
  
  
  "Mi timas, ke ne. McKee nomo."
  
  
  "Sed la sinjoro en barre estas akiranta voko. La sinjorino diris, ke egoismo nomo de Carter." Li ĉirkaŭrigardis denove, emfazante ke mi estis la nura persono tie ĉi.
  
  
  Sinjorino. "Vi diabla malsaĝulo," mi diris indigne. Ŝi certe estis sur la ferdeko kaj vidis min iri al la hotelo. Kaj kie alia volus ĝin esti krom la trinkejo? Mi sufokis mia kolero, rimarkante, ke certe okazis io kiu faris#? ia alvoko al mi, kaj en la maltrankvila stato ŝi estis en, ŝi devas havi faris stultan eraron.
  
  
  "Bone," mi diris agrable, # veki? i, " mi respondos la telefonon se la sinjorino insistas. Montri al mi la vojon." Li faligis la monon sur la vendotablo, kaj sekvis la # mesa? isto.
  
  
  Li montris al mi vico de hejmaj telefonoj malsupren mallarĝa koridoro kiu kondukis al la ceteraj ĉambroj kaj la malantaŭo de la hotelo. "Prenu ajnan telefonon, kaj la operatoro konektos vin," li diris. Mi atendis ĝis li estis irita, tiam kaptis la telefonon. La operatoro tuj maldekstra. Mi diris hej, kiu estas ŝia, wincing, kiam mi diris, ke mia ĝusta nomo, kaj ŝi petis, ke mi atendu iom. Li sin klinis malantaŭen kontraŭ la muro por ĝemi, laca kaj naŭzita kun ĉiuj la fuŝa laboro.
  
  
  La mola sono de la pordo malfermanta malantaŭ mi ne estis aŭdebla ĉe unua. Tiam ŝi aŭdis la knari de boto, la distinga susurado de vestaĵo kiel unu mano estis levita. Mi komencis turni, kaj la telefono enŝovis en mian manon, sed ĝi estis tro malfrua; io frakasis kontraŭ mia kranio kaj li falis al siaj genuoj. La sola doloro, kiun li sentis estis la kontakto kun la marmora # eta? o, kaj li estis maltrankvilita pri tiuj genuo lezoj ĉirkaŭ alta lernejo de futbalo tagoj kiam lia dua piedbato venis kaj tie estis nenio por maltrankvili pri.
  
  
  
  
  
  
  La dekkvara ĉapitro.
  
  
  
  
  
  # ? Ia ne stahl malŝparanta tempon provanta kalkuli ekstere kie mi estas. Mi kontrolis ĝin unue kun mia tranĉilo kaj estis surprizita por trovi ke Hugo estis ankoraŭ en la glavingo sub la maniko de mia doublet. Mi ne estis ligita, kaj mi ŝajnis esti kuŝanta sur iu speco de lito. Ŝiaj okuloj malfermiĝis dolore; la sanktulo estis sufokita, kiel taglumo saint sur nuba tago ...
  
  
  Tiam tagmezo! Li rigardis sian horloĝon kaj groaned. Ĝi estis jam la dua horo, kaj li estis pro reen sur la Skilo de la tagmezo. Mi provis sidi? is, sed mano puŝis min reen malsupren sur la lito. Miaj okuloj ne estis koncentrita, sed ĉio, kion mi povis vidi estis neklara celo antaŭ mi en iu nekredebla alto, pulsing en tempo kun la batoj en la malantaŭo de mia kapo. Li kuŝis ankoraŭ por momento, palaj, provante trankviligi malsupren kaj vidi kio la infero estis iranta sur. Tiam mi provis puŝi sian manon for, sed ĝi estis malmola kaj firma sur mia brusto. Malgranda mano...
  
  
  Ŝiaj okuloj malfermiĝis larĝe; la viza? o super mi komencis flosi en fokuso, vizaĝo ĉirkaŭita de la halo de molaj blondaj bukloj.
  
  
  Tiam li vidis, ŝiaj lipoj kurbi? en rideto, ŝia kabo iomete kurbigita super ilin, kaj ŝiaj brilantaj malhelaj okuloj, ke estis neniu pli amika ol tiu rideto.
  
  
  "Sue Ellen," mi croaked. "Kio, diable...?"
  
  
  "Nur restu malsupren kiel bona knabo, mielo. Mi ne volas, ke vi rebotar ĉirkaŭ do homoj ne estas malĝentila kaj malbela."
  
  
  "Akiri vian manon for de mia malbenita brusto. Mi volas sidi ŝin malsupren. Se mi povas."
  
  
  "Bone, mielo, vi provu ĝin. Sed tre malrapide, ĉu vi aŭdas?"
  
  
  Ŝia forta bruna mano faciligis la premo kiel ŝia eksidis. Post kiam#? iu,#? ia ne estis sur lito, sed sur grandega blanka sofo kiu povus dormi ĝis sesa persono sen amasiĝanta. Mi ĉirkaŭrigardis singarde; se ĝi ne estis por la rondaj fenestroj, ni eble trovis nin en ajna ordinara Park Avenue salono. Kaj tiam ŝia, mi konsciis ke la milda balanciĝantaj sub mi ne estis nur mia kapo.
  
  
  "Via boato?" Mi demandis ŝin.
  
  
  "Kiel inteligenta kiel ĉiam, Nick? Uh-huh, ke estas mia boato. Aŭ mia edzo, kiu ajn li estas nin."
  
  
  Li estis tro kolera al rideto. "Kio la infero estas # da? rigi#? i tie, Sue-Ellen? Kiu batis min?"
  
  
  "Ho, unu ĉirkaŭ mia sentry mezurantaj instrumentoj. Kio estas via celo, kara?"
  
  
  "Kion vi atendas?" Mi provis ellitiĝi, sed ŝi uzis sian indekso fingro puŝi min reen malsupren sur la sofo. Mi memoris, ke Sue-Ellen estis la Texas all-knabinoj rodeo ĉampiono, kiam ŝi estis ĉe SMU, kaj ŝi ne malinsistus sur ni dum dek jaroj, ni por la tri edzoj mi sciis, ke ŝi pri.
  
  
  "Tro malbona. Volus vin#? ati kelkaj bourbon?"
  
  
  "Ne nun."
  
  
  "Estas ĉi-matene sufi? e por vi?"
  
  
  "Ne vere."
  
  
  "Nu, la voĉoj, kio ĝi aspektis kiel kiam vi eliris de la telefono en la hotelo. Lektrinkis en la trinkejo kaj ĉiuj tion. Feliĉe, unu el miaj gardisto literaturo venis kaj tiris vin antaŭ ol la polico alvenis kaj arestis vin por......"
  
  
  "Do po unu renkontos viajn gardistoj aŭ batis min." Ŝi ŝteliris ekrigardo#? e la horloĝo denove; ĝi ne estis tie antaŭe.
  
  
  "Ho, ne zorgu, karulino. Via malgranda greka knabino estas nura atendado por vi veni reen en la dainty malnova tub vi estas veturanta en la. Preta por esti ligitaj, ŝi iras sur ferdeko ĉiuj la tempo kaj rigardas al la panelo, kiel se unu estas ĉirkaŭ ili "balenisto kapitano sur lia vidvino piediro".
  
  
  "Venu sur!" Mi klakis. "Kion vi volas de mi?"
  
  
  Ŝia grin estis pura imp, miksita kun pura putino. Ŝi surhavis paron de bikino bottoms kaj ĉemizo, ke ŝi ne tedis al butono supre. Ŝi memoris ke ŝiaj mamoj estis malgrandaj sed firma, kiel la duono de melono. Ĉe tridek # a? sekve, Ne havis la muskola konstruo de profesia akrobato, kaj dum ŝiaj kruroj estis bele konstruita, ke ili havis la forton de la dumviva rajdanto kiu ŝi estis. Sue-Ellen estis apenaŭ pli ol kvin piedoj alta, sed mi estis multfoje malkovris ke subigi ŝin, mi devis forgesi ke ŝi estis knabino. Hey#? ati tion.
  
  
  Ŝi kolapsis sur la sofo apud mi, lasanta ŝian ĉemizon falo malferma por riveli ŝiajn mamojn. "Vi havas min en tereno de mizero en la lasta nokto, Nick. Vi scias?"
  
  
  "Ŝi? Kiel?"
  
  
  "Nu ... kio estis tio? Amiko mia vidis vin paro de tagoj # anta? e... kie estis ĝi? Pireo?"
  
  
  Li kapjesis al ŝi. Dolore. "Mi memoras."
  
  
  "Bone, Rhonda, ŝi diris, ke vi ŝajnigis ne memori ŝin. Aŭ mi. Sed mi sciis de la vojo ŝi vidis kaj vidis vi, ŝi, ke ĝi devis esti Nick Carter. Ĉu vere? Ne estas iu ajn kiel vi, kara?"
  
  
  "Mi..." Ĝi estis malfacile scii kion diri. Sue-Ellen sciis, ke mi estis faranta ion por la registaro, ĉar dum ŝia patro estis senatano, kaj sur unu el la komitatoj ĉirkaŭ la mondo kiuj komercis kun la CIA kaj aliaj Alfabeto sekureco agentejoj. "Vi scias, tie estas tempoj kiam mi ne povas eĉ diri saluton al miaj malnovaj amikoj."
  
  
  "Uh-huh. Ne por malnovaj amikoj kiel Rhonda, kiuj ne scias multe pri faboj. Sed kiam vi montras ke # sufi? e # viza? o en#? iu de Grekio kiel vi faris, ĝia scias, ke vi estas ne en iu sekreta misio, aŭ kion ajn vi faris al ni por Onklo Sam. Bela viro kiel vi devus havi uzis maskita, ĉar tiuj kanajloj en la Kremlo aŭ ie alia, ili atakis vin." Ŝi fingromontris al mi kaj klakis la martelo. "Do, mi havis iom paroli tiun nokton, diru al ili, kiel granda vi estas... bone ... malsama. Bourbon fanfaronadaj rajtoj, vi scias?"
  
  
  Mi sciis, ke ŝi. Tro bona. Paro de tempoj preskaŭ mi falis en amo kun Sue-Ellen, sed ĉiun fojon ŝi "difektita malgranda riĉa knabino" kutimo, stimulita de booze, savis min.
  
  
  "Do hieraŭ vespere, kiam ni ĉiuj vidis vin saltante ĉirkaŭ la dancejo kun tiu malbela greka knabino kaj vi eĉ ne diras saluton, bone, ĝi brulis al mi."
  
  
  "Sed mi ne vidis vin!"
  
  
  "Ne? Eĉ kiam ŝi estis puŝanta sian azenon kontraŭ via m Rivnenskaya paro? Ĝi estas disko, ĝia forgesis pri kio?"
  
  
  "Mi estas pensanta... ili ĉiuj estis sufiĉe superplena."
  
  
  "Ne precize, homplena, amiko! Se vi ne scias, ke mia azeno, kiu scias? "Ŝi venis supren al mi, lekante,
  
  
  "Kio ... kio estas pri via edzo?"
  
  
  "Ah, li estas. Achillion, li iras aĉeti ŝipoj en Japanio aŭ aliloke. Li ne estis proksime al mi pli ol duona dekduo tempoj kun ili ferrets ekde kiam ni akiris geedziĝita."
  
  
  "Do li estas lasanta vin ĉi tie? Kun la gardistoj kaj mekaniko?" Mia celo estis nun rapide fariĝanta klara; strange sufiĉe, fendita kranio volus kontraŭstari la efektojn de la mankanta kelo kaj tro multe bourbon.
  
  
  "Uh-huh. Li donis al mi ĉi tiun grandan malnovan jakto kaj la skipo mi pagas ŝin por ludi surda kaj muta, sed estas tiuj du superpezuloj, kiuj sekvas min la plej kien lia teamo iras." Ŝi ridis kaj snuggled#? is mi. "Sed ne ĉi tie."
  
  
  "Kion vi volas diri?"
  
  
  "Ah, li pensas ke li estas trompanta sur min, sed ĉie mi iras al la haveno ĉi tie, mi vidas ŝin ih. Kaj ke ih granda malnova bruna aŭto."
  
  
  "Granda Mercedes...?"
  
  
  "Uh-huh. Ĉu vi rimarkis, ke ankaŭ? Ĉiuj rimarkis."
  
  
  "Vi estis en... pyrgoseurope. kgm paro de noktoj antaŭe?"
  
  
  "Mi planis ĝin, sed mi ne povis fari ĝin. Kial? Estis tie?"
  
  
  "Por momento."
  
  
  "Kie vi akiris via putino?"
  
  
  "Ŝi ne estas prostituitino. Kaj ĝi estas ne malgranda."
  
  
  "Ne, ĝi ne estas granda. Sed li povus havi mortigita ŝin kun unu mano ligita malantaŭ lia dorso." Ŝi estis fiddling kun mia belt buckle.
  
  
  "Mi devas eliri el ĉi tie."
  
  
  "Ni ne zorgas. Ni devos la vesperoj, Nick Carter. 7 p. m., malfermas nun. Kaj poste, ĉiuj miaj amikoj estos reen sur tabulo, kaj mi montros al ili, ke neniu estas neglektanta Sue-Ellen Barlow . al ĉiuj ŝiaj amikoj."
  
  
  Ŝi tiris for de nah. "Vi volas diri, ke estas kial vi frapis min kaj venigis min ĉi tien?"
  
  
  "Nu... tio estis eble iom malvarmeta, mielo. Sed mi restis supre ĉiuj nokto kun ĉi tiuj homoj, kaj mi povis vidi ilin giggling ĉar mi estis bragging pri vi, kaj tiam vi faris malsaĝulon de mi en antaŭa de ĉiuj. Do kiam mia watchdogs diris, ke ili vidis vin eniri la hotelo trinkejo, mi estis nur agas sur impulso. Tiuj watchdogs, ili estas bonaj por io, ĉu ne? "
  
  
  "Jes, mi pensas, ke ili estas. Kie estas ili nun?"
  
  
  "Ho, mi havas unu ekster la pordo." Ŝi svingis sian manon pigre. "En kazo vi ne povas atendi reveni al via greka torto."
  
  
  "Ŝi havis aviadilo kapti."
  
  
  "Nu, ŝi povas atendi alia tago, ĉu ne?"
  
  
  Li povis vidi ke provante rezoni kun Sue-Ellen estis senespera. Li ekstaris, forigante ŝin ungegaj manoj, kaj marŝis rapide al la pordo. Malfermante ĝin, mi vidis ŝin malglata vizaĝo de unu el la viroj ĉirkaŭ la bruna Mercedes rigardas min. Li estis tenanta .45-kalibro pistolo en lia mano, celis squarely#? e mia brusto. Ĝi aspektas kiel li estas la egoismo hotelo. Li fermis la pordon denove.
  
  
  "Mielo, ĉu vi opinias, ke mi tuj lasos vin kuri for de mi post kiam mi # ka? zi#? iuj#? i tiu problemon? Ni iru nun." Ŝi kuŝis sur la planko sur blanka sofo, ŝia ĉemizo sur la tapiŝo apud ŝi, unu mano refaldita en la zonon de ŝia minimuma bikino fundo.
  
  
  Estis tempo, kiam Sue-Ellen estis amuza kaj amuza, obscena sed sana. Ĝi estis evidenta nun, ke ŝi havis, diri la malpli, ŝanĝita; mi povis havi amuzon kun ŝi, sed ŝi ludoj turnis min ekstere.
  
  
  Li piediris super al ŝi kaj prenis ŝian bikinon. Ŝi arkigis sian forta, mallarĝaj koksoj helpi. Ŝi estis renversita per la ee de la vivo.
  
  
  "Mmm. Ĉu vi volas komenci ekstere kiel la malnova virbovo kaj la heifer?"
  
  
  "Kial ne?"Ŝi estis tre brua en unzipping sia pantalono, kaj kiam ŝi vidis, ke ŝiaj okuloj estis fermitaj, ŝi rapide levis sian ĉemizon. "Donu al mi viajn manojn," mi ordonis, # tu? i la # interna? o de#? ia femuron tiel ŝi ne forgesu, ke ŝi pensis, ke mi estis faranta ĝi. Ŝi faris, kiel ili diris, # balanci? i#? ia fundo expectantly.
  
  
  Kun subita movado, ee kaptis ŝin je la pojnoj kaj volvis la tukon ĉirkaŭ ŝi. Antaŭ ol ŝi konsciis kion estis okazanta, ŝiaj manoj estis dolore alta sur sia malantaŭo, ff sekurigis ŝin.
  
  
  "Nick!" ŝi plorkriis. "Filo de hundino!"
  
  
  Ŝi luktis, kiel mi atendis, sed li ektirita ŝin al ŝiaj piedoj; ŝi estis sufiĉe malgranda por stari piedpinte sen ajna peno, kaj en tiu pozicio ŝi ne povus uzi sian forton kontraŭ mi.
  
  
  "Nun akiras la inferon ekstere de tie, Sue-Ellen," li siblis en ŝia orelo. "Mi havas aferojn por fari, ni povas ludi alia tempo."
  
  
  "Kanajlo!" ŝi kriis, piedbatante ĉe mi, kun ŝiaj kalkanoj. Ŝi tiris ŝin iom pli alta kaj ŝi ekspiris ol doloro. "Dino!" ŝi kriis. "Dino, venu ĉi tien!"
  
  
  Tio estis io, kion mi ne scias pri. La pordo svinge malfermi kaj gardista hundo flugis en. Eĉ kvankam Sue-Ellen estis antaŭ mi, ŝi ne estis sufiĉe granda por krei iu ajn speco de ŝildo, ne ĉe tiu distanco.
  
  
  "Pafu la filo de hundino!" la knabino kriis. "Emu, blovu la malbenita kapo for!"
  
  
  Dino ridetis, kiel li malrapide levis la pafilon .45. Li havis multan tempon por celo kaj tiri la ellasilon.
  
  
  Sed ne tiel, kiel li pensis. Li levis kaj liberigis Hugo la maldekstra mano. Ankoraŭ tenante Sue-Ellen en sia alia mano, li eksaltis ŝia duobla -#? irka? tran? i # tran? ilo, rekte ĉe la emuo la gorĝo; Stahl ne atendi por vidi se ĝi trafis sian celon, sed trenis ŝin malsupren kaj ekstere de la vojo kiel la pafo sonoregis eksteren en la limigita spaco.
  
  
  Kiam ŝi rigardis supren, la gardisto estis ankoraŭ upright kun plena flago de permeso esprimo sur ĝia vizaĝo. Li rigardis malsupren ĉe la fumado .45 en lia mano, tiam malrapide levis sian alian manon por tuŝi la tenilo ke jutted ekstere super la egoismo de lia kolo. Por momento mi pensis, ke li tuj pafi denove, sed la subita pelado de sango ĉirkaŭ la truo mia tranĉilo faris solvis ĉion. Li malrapide kolapsis al la planko kaj alteriĝis soundlessly sur la dika tapiŝo.
  
  
  Ĝi estis ankoraŭ en Sue-Ellen brakoj kiam li venis por rigardi la novan korpon. Unue, la pafilo estis elprenis el la mano de la egoismo de la fingroj, komencis ĵeti la egoismo flanken kaj ŝanĝis lian menson. Tio ĉi povas veni en oportuna, kaj mi ne devas iri tra doganoj sur mia venonta vizito. Tiam ŝia tranĉilo estis eltirita ĉirkaŭ Dino gorĝo, ĝi faris sinsekvajn sono, kaj pli da sango estis disverŝita.
  
  
  "Malbenita vi, Nick Carter," Sue-Ellen implikiĝis. "Vidu kion vi faris al mia muron-al-mura tapiŝo!"
  
  
  Sed eĉ riĉa kaj malvarmeta Teksaso knabino estis ŝokita de tio, kio okazis, kaj li prenis avantaĝon de ĝi. Unue, li piedbatis ŝin sur la vosto, ne tro milde, kaj devigis ŝin reen en kio estis supozita esti ŝia vestojn. Ŝi obeis sullenly, senparola dum momento. Mi kontrolis la mortinta viro poŝoj, kiel kutime, sed trovis nenion por indiki ke li estis hema-io alia ol kio Sue-Ellen diris.
  
  
  "Kion vi intencas fari pri ĝi?" Mi demandis lin, cetere, montrante al la kadavro.
  
  
  "Ŝi? Kion vi volas de mi?"
  
  
  "Li estas via knabo. Sur via boato"
  
  
  "Nu, vi mortigis la egoismo!"
  
  
  "Por mem-defendaj celoj. Post kiam vi ŝtelis al mi."
  
  
  "Ha! Achillion, li prizorgos de ĉi tiu malordo."
  
  
  "Nur li estas en Japanio. Vi scias, via watchdog komencos odoranta antaŭ via edzo revenos."
  
  
  Ŝi fiksrigardis la dikan korpon sur la tapi? o kaj # ma? i sur ungo. "Por supozeble..."
  
  
  "Kie estas via teamo?"
  
  
  "Mi veturis ih plejparte sur bordo foriri. Krom paro de uloj en la motoro ĉambro kaj unu en la galera."
  
  
  "Ili ne povas auxdi?"
  
  
  "Mi diris al vi. Ili estas surda kaj muta. Ho, ne laŭvorte, Nick; ih nur lernante ignori ĉion, kio okazas en tiu granda malnova tino. Vi scias?" Ŝi estis perdanta la plimulton de sia Teksasa akcento, kaj strange sufiĉe, mi ŝatis ŝian pli bona por tio.
  
  
  "Ĉu vi volas aŭskulti? Al malnova amiko estas konsilo?"
  
  
  "Eble."
  
  
  "Prenu vian surda-muta skipo kaj akiras la inferon ekstere de tiu haveno. # ? Eti for la korpo aŭ kion ajn vi pensas estas plej bona, sed se vi raporti ĝin al la polico, vi?? l nur akiri en problemo. Ĉu tiu ulo havas ajnan parencoj? ? "
  
  
  "Kiel mi sciu?"
  
  
  Mi kalkulis ĝin ekstere. Bonan. Faru, kiel mi diras al vi. Ĝi estas supren al vi nun, Sue-Ellen."
  
  
  "Jes..." Ŝi estis ankoraŭ rigardante la kadavron, kaj ŝi aspektis kiel malgranda knabino, kiu ĵus komencis faranta amuzon de ŝia kapo. Kiu estis ankaŭ monstrously la grandeco de nah.
  
  
  "Estas tie boato mi povas preni? Iri reen al la ŝalupo?"
  
  
  "Uh-huh. Ligita rekte tie." Ŝi svingis sian manon pigre.
  
  
  "Tiam mi devos iri." Peza pistolo levis ŝin.
  
  
  Subite, ŝi kuris al mi kaj metis sian brakon ĉirkaŭ mia talio. "Ho, Nick! # ? Ia tiel fucking pardonu, pardonu!"
  
  
  "Mi ankaŭ."
  
  
  "Ĉu vi ne estas iranta resti kaj helpi?"
  
  
  "Kion ni bezonas, kara?".
  
  
  "Honeste?"
  
  
  "Mia vorto de honoro. Kaj se vi iam ajn vidi min denove, ie ajn en la mondo, vi prefere pensas pri la sama afero, antaŭ ol vi fari tiun trukon denove." Ŝi estis frapetita sur la nazo de Hej, kun .45-kalibro muzelon.
  
  
  Ŝi kisis la varma metalo kaj rigardis supren al mi. Tie estis veraj larmoj en ŝiaj okuloj. "Kiel pri Barry sekvanta semajno?"
  
  
  "Kio?"
  
  
  "Mi volas diri, ŝi devus renkonti kelkaj homoj tie. Kaj se vi estas # ankora? en tiu parto de la mondo, kaj... kaj ne laboranta."
  
  
  "Ho, Kostya de Kristo!" Sed tiam mi devis ridi. Ee kisis ŝin sur la supro de la kapo, ŝi estis ruĝhara la lasta tempo e vidis ŝin, karesis ŝin marmoro-malfacile azenon kaj iris al tago. "Eble," mi diris.
  
  
  Li prenis la speedboat reen al la Skilo; ĝi estis midafternoon, la ĉielo ankoraŭ estis malhela supre, kaj la boato aspektis ominously trankvila. Kiam ŝia edzo venis sur tabulo, ŝi estis ĵetita adrift de boato; iu kaptus la egoismo en la okupata haveno, kaj ŝi ne dubis, ke ĝi gravis multe al Sue-Ellen aŭ ŝia forestanta edzo, ĉu ili iam ajn akiris ĝin reen aŭ ne. Nu, tie estis multaj pli.
  
  
  "Saluton? Kristina?"
  
  
  Ho ve, estis neniu signo de vivo en la griza mallumo. Kiam ŝia patro alproksimiĝis al ŝi, li tiris .45-kalibro pistolo ĉirkaŭ sia jaka poŝo, sed ĝi estis tro malfrue. Peeking interne, mi trovis min rigardanta en la nigra tunelo de morto por la dua fojo tiu tago.
  
  
  
  
  
  
  La dekkvina ĉapitro.
  
  
  
  
  
  "Metu ĝin tre malrapide, Nick. Mi mortbatos vin, se vi ne faras." Alex estis rigardanta al mi de la ĉefa cabin, revolvero en la mano. Ŝi ne dubas nen nin por dua kaj faris, kiel oni diris al mi.
  
  
  "Vi ne bezonas ĝin," mi diris.
  
  
  "Mi scias, ke ŝi nun. Vi detruis ĉion. Ĉio!"
  
  
  "Mi esperas, ke ne. Mi zorgeme malsupreniris la malalta ŝtuparo dum li malantaŭeniris for por teni distancon inter ni. Ĝi estis la unua tempo mi iam ajn vidis ŝin, egoismo, staranta en deca lumo, kaj kvankam li estis pli dika en la mezo de lia stomako ol li estis dek kvin jaroj antaŭe, mi ne estis tentita por provi kapti lin. Eĉ se li ne havas pafilon. "Kie estas Kristina?"
  
  
  "Iri antaŭen."
  
  
  "Rigardu, Alex, tie estas problemo..."
  
  
  "McKee? Nick?" Christina voĉo eksonis ekstere de la fronto de la kabano, kaj momenton poste ŝi aperis. "Kio okazis al vi?"
  
  
  Kiel klarigi al senespera viro kaj knabino, vi duono amo, ke vi estis forrabita de difektita rich bitch ĉar ..... Nu, ŝi, mi faris ĉion, kion mi povis. Ĉe la fino, Alex estis ridetanta, kaj Christina aspektis malcerta.
  
  
  "Vi volas diri, tiuj homoj en la aŭto estis rigardanta ŝin?"
  
  
  "Kaj mi pensas, ke iom. Ĉiuj en pyrgoseurope. kgm."
  
  
  Ŝi kapjesis, kaj ŝia rideto estis malagrabla. "Do vi estas rompanta koroj, kien vi iros kun ni, huh, Nick Carter?"
  
  
  Ŝia frato abrupte turnis sian kapon kaj diris al ŝi esti trankvila. Tiam li metis la pafilon for.
  
  
  "Ni reiros al komerco, Alex," mi diris. "Ĝi estas tro lasta akiri Kristina reen al Ateno hodiaŭ por ne aspekti ridinda..."
  
  
  "Ŝi jam estis sur la strando por nuligi ŝin rezervejo. Nun morgaŭ posttagmeze. Kaj la ferret # anta? ol ili, ni ĉiuj resti sur la tabulo. Vi diras, ke vi estis prenita al ĉi tiu virino estas jakto kiel se vi havis eliris ebria. Granda. Kristina estas panikanta. Vi estas malsana. Mi pensas bonan nokton al ni ĉiuj." Li turnis reen al sia kaŝejo en la ĉeno ŝranko.
  
  
  "Eble ni povus uzi la tempon pli bonan ol tio," mi diris. "Kion vi volas diri, mi diras, mi fuŝis?"
  
  
  "Eble ne ĉiuj el ili. Ĉiuokaze, vi kaj mi ne povas paroli ĝis ni estas ekstere al maro. Eĉ mia fratino devas ne scias, kion mi havas por diri al via popolo; la danĝero estas tro granda por ili."
  
  
  "Tiam por Dio, Kostya, kial vi trenas ŝin en tion en la unua loko?"
  
  
  Li rektiĝis supre, plenigante lia kajuto fadeno kiel ĝino venanta ekstere de magia botelo. "Ĉar ŝi estas mia familio. Mi neniam povas vidi ŝin denove; kiu povas diri en ĉi tiu mondo? Ĉu vi vidas, kiel tio povas esti, Nick Carter?"
  
  
  Preskaŭ. Mi neniam havis familion por paroli pri, sed mi speco de komprenita ĝi.
  
  
  Mallumo venis kun kompata rapideco sur tiu nuba tago. Mi dormis dum pluraj horoj, eĉ kiam Christina estis kuranta#? irka? la kajuto en huff, kaj kiam mi fine vekiĝis, estis nokto, nigra kiel la interno de pafila tubo.
  
  
  "Kristina?"
  
  
  "Jes?" Ŝi estis sur la ferdeko, sidante ĉe la rado kun nigra ŝalo volvita ĉirkaŭ ŝiaj ŝultroj kiel juna kamparana virino. Ŝi, iris al ŝi.
  
  
  "Vi ne bezonas esti freneza ĉe mi. Mi ne volas, ke ni rompas supre kun vi."
  
  
  "Ho, tio ne estas la punkto, N... Mackey. Sed hodiaŭ mi estis preta por forlasi, forlasi vin, por lasi al mia frato, kiun mi sciis nur dum kelkaj mallongaj horoj... kaj nun tio ĉi. Ĉi-tio estas atendo. Kio estas la vorto? Anticlimax? "
  
  
  "Tio estas bona greka vorto."
  
  
  Ĝi alportis fantoma rideto al ŝi pursed lipoj. "Mi bezonas scii, se mi ne devus."
  
  
  "Ĉiuokaze, vi ne devas maltrankvili pri tiuj homoj en la bruna Mercedes plu. Ili ne sekvi vin; vi povas iri reen al Ateno kaj... ĉio estos bone."
  
  
  "jes. Eble." Ŝi turnis al min,? ia viza? o # stre? a. "Sed McKee... tie estis alia unu... en la taverno kaj en mia hotelo."
  
  
  "Ĉu vi certas ke ĝi ne estis la sama persono?"
  
  
  "Kial ĝi devas esti? Kial Li women's korpogardisto sekvi min?"
  
  
  "Ho, eble el de nenio por fari," ŝi diris leĝere, ne kredante ŝiaj vortoj eĉ por unu minuto.
  
  
  "Vi ne kredas al mi."
  
  
  "Kompreneble mi kredas ŝin."
  
  
  "Oh, ne. Vi estas spiono; vi atendus tiajn aferojn, kaj kiam ili provas mortigi vin#? irka? la kanono, vi uzas la korpon de la virino por protekti vin mem dum vi ih mortigi."
  
  
  Kiam mi rakontis al Alex la rakonto de mia problemo kun Sue-Ellen, mi tute forgesis pri Christina ĉeesto; nun mi estis mizera mi iris en#? iuj la detaloj.
  
  
  "Venu," vasta lando, lia egoismo
  
  
  "Tio ĉi estas danĝera kazo, Kristina. Estu kontenta, ke vi venis el ĝi tagmeze morgaŭ."
  
  
  "Ŝi? Ĉu mi iam ajn scias ion?"
  
  
  "Mi ne vidas, kial ne..."
  
  
  De la vojo ŝi reagis, ni devas a? di? in#? iu je la sama tempo: la mola alproksimiĝo de la boato al nia pafarko, la mola puŝo, kaj la rapida scramble de ledo-soled botoj sur la antaŭa ferdeko. Li glitis de sur la seĝo kaj kaŭriĝis malsupren, atingante por la .45 en la sama tempo. Tie estis nur sufiĉe da lumo, por vidi paron de neklara formoj antaŭen de la dika mast, movante malrapide en nia direkto.
  
  
  "Nick...!" Christina siblis.
  
  
  La lasta afero, kiun mi volis fari estis oso; la sono en la kvieta haveno estis kiel kanono pafis. Hugo metis ĝin en lia maldekstra mano kaj atendis.
  
  
  "Mr. McKee." La voĉo venis de la alia flanko de la masto, mola sed klara;
  
  
  Mi ne respondis.
  
  
  "La knabino antaŭ miaj okuloj. Vi volas respondon, aŭ ŝi estas mortinta."
  
  
  Li ekrigardis super sia ŝultro. Kristina ankoraŭ estis frosta malantaŭ la rado, ŝia mano ĉe ŝia gorĝo:
  
  
  "Bone," mi diris.
  
  
  "Ni nur volas paroli al ŝi. Se vi ne movu, ni ne moviĝas. Ĉu vi konsentas?"
  
  
  La voĉo rekonis ŝin; ĝi estis en mia ĉambro en pyrgoseurope. kgm kelkaj noktoj antaŭe, senkulpigante kiel Egoismoj du trenis la kadavron al la fajro eskapo.
  
  
  "Kion vi volas de nah?"
  
  
  "Nur kelkajn vortojn. Se vi havas pafilon, bonvolu faligi vian egoismon, Mr. McKee. Ni ne volas iu ajn problemo, ni?"
  
  
  "Tiam ni parolos."
  
  
  "En privata. Miss Zenopolis, povas vin bonvolu # pa? o avanulo?"
  
  
  Christina komencis vekiĝi, sed ŝia patro donis signon, ke por ŝi resti kie ŝi estis.
  
  
  "Ŝi volas diri al vi, dum sidas ankoraŭ. Vi diris al mi, ke vi estis policano?"
  
  
  "Tiel vi memoras min, s-Ro McKee?"
  
  
  "Jes, supozeble."
  
  
  "Tre bona. Tiam vi ne havos neniun # kontra? staro. Miss Zenopolis?"
  
  
  Li vidis, ke la alia ombro estis movanta laŭ la bypass road, kaj komencis malfortigi ĝin .45 en la egoismo direkto. Ni bruo, ni bruo, mi ne permesos al ili preni nin for.
  
  
  "Ne, s-Ro McKee," diris la viro malantaŭ la masto. "Mi povas vidi ke vi tre klare. Faligi ĝin nun."
  
  
  Mi faris ĝin. Eble unu el ili povus havi mortigis lin, sed ne ambaŭ. Sed kiam mi metis mian pafilon malsupren sur la ferdeko, mi sentis la skizon de#? ia # tor? o sub mia mano. Ŝi ne devi scivoli se iu ajn#? irka? la viroj povus vidi, kion mi estis faranta, sed ŝi levis sian egoismon kaj turnis sur la kvar-ĉambro trabo.
  
  
  La viro sur la mast kovris siajn okulojn per sia mano, kaj li rapide ŝanĝis la saint al alia. Li estis blindigita dum momento, tiam ŝanceliĝis reen kaj falis ŝiprando. Antaŭ ol mi aŭdis plaŭdo, li faris saint reen ĉe la alia persono, en la sama tempo atinganta reen tiri Christina en la taksio malantaŭ mi.
  
  
  "Faligi la pafilon," mi diris en mallaŭta voĉo, kaj eltiris la .45. Li faris kiel la emuo estis dirita, de lia armilo falanta al la tegmento de la fiakro kun thud. Li estis ankoraŭ tenante sian manon antaŭ sia vizaĝo. Mi ellitiĝis kaj piediris super al li, Hugo en mia mano.
  
  
  Se li estis preta pafi lin, li estus mortinta, sed kun subita movo, li turnis sin kaj saltis al la flanko. Tie estis granda plaŭdo, tiam silenton. Mi iris al la flanko por vidi de kie ĝi venas de; mia saint kaptis kelkajn movado sub la akvo kaj tiam perdis ĝin. Mi komencis # anta? en, sed Kristina kaptis mian brakon.
  
  
  "Nick! Nick! "Al mi, ŝia voĉo portis almenaŭ paro de mejloj en & nb kiu estis estanta aŭskultita al per mil oreloj. "Ĝi estas viro! La unu kiu postkuris min!"
  
  
  "Kiu po?"
  
  
  "Ke unu... unue. La unu kiu falis unua."
  
  
  Mia saint turnis ĝin kaj ignoris la sono de la boata # pu? i ekstere de Skilo estas pafarkon, ĉar mi povis vidi tre klare la vizaĝo de la viro, Sergei devis bati unue. Li havis mirindan faligante lipharojn, kaj nur kelkaj noktoj antaŭe, li mortis en miaj brakoj, pafita en la brusto de lia partnero.
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  "Do kie en la infero vi estis, tajloro?" Mi postulis post kiam eniranta la # anta? a kajuto kaj malfermante la pordon de la ĉeno ŝranko.
  
  
  "Ŝi? Mi ne estas ĉi tie. Ĉu vi memoras?"
  
  
  "Kompreneble. Do ili mortigas vian valoran fratino, kaj vi restos en ĉi tiu truo kiel rato?"
  
  
  "Se ili mortigos vin ambaŭ, eble mi iros al la fronto luko kaj mortigi ŝin. Tiam ne estas alia maniero. Sed mi havas multe da respekto por vi, Nick Carter; mi povas aŭdi tiujn stulta? uo, kaj mi scias, ke vi povas manipuli ilin sen malfermanta supre."
  
  
  "Vi povus esti mortigita ih kun tranĉilo. De malantaŭ. Ŝi ne demandis, pafi, tial ili lasis."
  
  
  Por la unua fojo, Alex rigardis necerta. Eble vi pravas, sed..." Li rigardis super mian ŝultron ĉe sia fratino, kiu estis ankoraŭ alkroĉitaj al mia ŝultro.
  
  
  "Nick?" ŝi diris. Mi estis ĝenita ke ŝi estis uzanta mia vera nomo, sed ĉiuj ni havis kune estis nun ke mi estis sentanta malbone.
  
  
  kaj nun ĝi ŝajnis al mi, ke ni ne scias ĉiun alia ĉe ĉiuj.
  
  
  "Kio estas ĝi?"
  
  
  "Ne lasu min ĉi tie, Nick. Mi ne povas iri reen al Ateno nun, neniam."
  
  
  "Rigardi, tio ĉi estas neebla..."
  
  
  "Sed kial ne, Nick?" "Mia propra fratino, ŝi estas en danĝero, ĉu? Ni devus preni? in kun ni."
  
  
  "Alex, de tie, se ni?? e bonsorta, ĝi estos bona, du tagojn antaŭ ol ni povas akiri al Taranto. La tuta ideo de tiu operacio estas ke ni ne faras ion ajn kiu estus distri nin de la vojo. Se Christina venas kun ni, kun mi, ĝi povus blovi ĉi tiu tuta afero? is."
  
  
  "Kaj se ŝi restas, plej verŝajne ŝi mortos. Ne, mia alia, li ne povis lasi tion okazi. Ĝi estas mia kulpo, jes, ke mi kondukis ŝin en ĉi tiu kazo, sed nun ĝi estas supren al la du el ni fari#? io ni povas fari ŝin faras ĝin. ne suferi por ĝi."
  
  
  Ŝia mano estis skuanta en mian dorson, kaj ke solvis min pli ol Alexa logiko. Bonan. Ni iru. Malferma nun."
  
  
  
  
  
  
  Dek ses
  
  
  
  
  
  Ŝi lasis la haveno sub kuranta lumoj, uzanta la surŝipe helpa ekipaĵo. Kiam ekzistis neniuj aliaj ŝipoj en vido, Alex ŝteliris en la kajuto kaj sidiĝis sur miaj piedoj.
  
  
  "Vi ne scias, de ĉi tiuj akvoj," li anoncis. "Lumo buoj diri al vi, kie ne ĉiam iri. Mi diros al vi, kien iri."
  
  
  Sub la gvido de egoismo, ni sekvis sekreta kanalo, kiu kuŝis inter la insulo kaj la kontinento; unu grapolo de brilaj lumoj, li diris al mi, markis la limo inter Albanio kaj Grekio. "Ili havas tian fortikaĵoj! Ne ununura angilo povus pasi mimmo ĉe ilia loko sur la plej malhela nokto de la mondo."
  
  
  "Kiel vi faris tion?"
  
  
  "Ne, mia amiko. Sed kie ili lokis tiel multe da homoj kaj ekipaĵo por protekti siajn limojn, tiam tie devas esti aliaj lokoj kie tie povas ne esti tiel multaj el ili. Eble eĉ ne sufiĉas, ĉu?"
  
  
  "Mi pensis, ke la marbordo de Albanio estis bone gardita ĉie."
  
  
  "jes... ne malbona. Sed eble ne sufiĉe bona."
  
  
  "Kiel la norda limo?"
  
  
  "Eh?"
  
  
  "Kune Jugoslavio? Estas tiuj partoj de Grekio?"
  
  
  Alex rektiĝis supre. "Ĉu vi scias pri tio ĉi, Nick Carter?"
  
  
  "Tio sufiĉas," mi mensogis. "Vi diris, ke vi havis ion esencan por diri al ni kiam vi eliris. Vi?? e irita. Kio estas ĝi?"
  
  
  Li ekridetis kaj indikis antaŭen. "Kiam ni pasas tra tiu markolo, kie ni akiras frapita de albana mitraloj tiel proksima, ke vi povas flari la pulvon en la ih kartoĉoj, tiam mi rakontos al vi unu aŭ du aferoj. Ĝi estas tempo al vi trovi ekstere."
  
  
  Li estis prava pri estanta proksime al la albana marbordo; kiam li atentigis la navigado lumoj, mi havis la senton, ke mi preskaŭ povus atingi la marbordo sur ambaŭ flankoj. Unu petrolŝipo venanta de la alia flanko de la kanalo timigis la inferon ekstere de mi por momento; tie ne ŝajnas esti ajna ĉambro lasita en la nen por eĉ nia malgranda boato. Alex konsilis al mi ignoru ĝin.
  
  
  Kiam ni lasis la markolo malantaŭ kaj eliris al la maro, li preskaŭ estis trankviligita denove, sed ĝi ne estis tro frua por Stahl esti feliĉa. La vento kaptis, kaj tuj kiam ni forlasis la barikadoj de Korfuo, ĝi blovis publike en niaj dentoj. Kiam ni komencis spertanta pezan batoj, Alex iris antaŭen por levi la jib, tiam la lifto. Ĝi estis kiel#? eti paron de hamburgeroj sur la krado kaj staranta reen al rigardi ilin akiri cindrigita.
  
  
  "Ni estas velado, Nick Carter. Ĉu vi estas bona maristo?"
  
  
  "Mi fartas bone."
  
  
  Bonan. Ĉi-tio estas ankoraŭ via pleasure cruise, kaj kiam tagiĝo venas, vi devas iri malsupren denove. Se iu ricevas egale ... Nu, mia bela fratino ne povas porti forlasi vin, ĉu ŝi povas? Vi ondo hej kaj vi?? l esti # feli? a, kaj se ili rigardas malamika, vi devos pafi kaj mortigi ilin."
  
  
  "Alex?"
  
  
  "Jes?"
  
  
  "Kio la infero estas#? iu # tio? i, tajloro? Ni lasis la markolo."
  
  
  "jes. Kaj tio estas kion mi devas diri al vi, ĉar se mi ne transvivos, vi devas scii. Ĉu vi scias, se Hema estis tie ĉiuj tiuj jaroj?"
  
  
  "Desertor".
  
  
  "Oh, jes, tio, sed ne estus tiel suspektindaj, mia amiko. En mia lando ... nu, rigardu ĝin hodiaŭ. Estas komunisto, pli granda minaco ol unu ĉirkaŭ tiuj lojalaj al la nuna registaro? Aŭ la unu kiu estis nur Komunisma en la pasinteco? Ne . Mi ne estas faranta senkulpigojn, Nick, mi scias tion. Ŝi malkovris neeltenebla korupto en mia propra lando, kaj tiel ŝi iris al Albanio, kie ili estis tre feliĉaj uzi miajn servojn. Tiuj estas forta homoj, tiuj Albanoj, kiuj estas foje nomita Mongoloj. Eŭropo. Malsamaj de ĉiu alia, ĉu vi scias? "
  
  
  Ŝi komprenis ĝin, pigre. Ili estis fortaj, sekretema, malamika al eksteruloj, kaj furiozaj batalantoj kiuj rezistis eblaj invadantoj dum jarcentoj. Pli ol duono de tiuj homoj estis Islamanoj, kaj ili batalis en iliaj montoj kiel fanatike kiel ilia fratoj en la dezerto landoj de la Meza Oriento.
  
  
  "Kio okazis?" Mi demandis ŝin. "Kion faris vi revenos?"
  
  
  "Nu, mia alia amiko, ĝi prenos dimanĉoj por diri al vi ĉiuj pri ĝi. Vi vidas, komunismo estas granda leveller; eĉ en Albanio, ĝi turnas fieraj batalantoj en bagatelaj burokratoj. Sed ĝi ne estas reŭmatismo via korkotirilon, eh?"
  
  
  "Neniel."
  
  
  "Do, ŝi, mi diros al vi, kaj vi devus aŭskulti atente. La granda movado de monda komunismo havas#? iu sed haltis; via prezidento estas renkontiĝo kun gvidantoj en#? Inio kaj Moskvo, kaj la Vjetnama Milito estas finita. Por nun." Li chuckled. "jes. Sed estas membroj de tiu granda Movado, kiu ne ŝatas tiu evoluo, mia amiko. Ili # ankora? # a? skulti al Marx, Lenin, kaj Stalin, kaj kredas ke komunismo devas ĉiam pligrandigi ĝis la sistemo kontrolas la tuta mondo. . Unufoje al tempo, kredu min, ŝia preskaŭ estis la nura unu ĉirkaŭ ili. Sed ne nun, Nick, ne nun. En ajna kazo, ili estas ankoraŭ aktiva, tiuj fanatikuloj, kaj ili estas preparanta monstra ago, kiu ne povas bone kontribui al la ih afero. pli ol dudek Vjetnama."
  
  
  "Kio estas tio?"
  
  
  "Ĉu vi scias, la du lagoj sur la limo inter Albanio kaj Jugoslavio? Proksime Al Grekio?"
  
  
  "Mi fari."Mi memoris Hawk-a prelego en la mapo tre bone.
  
  
  "Eĉ nun tie estas armeon tie. Ili ne apartenas al ni, neniu gravi kion lando; ili estas Grekoj, Albanoj, Yugoslavs, sed ili estas ĉiuj lojalaj Komunistoj de la malnova malfacile lernejo. Tra ... jes... ili komencos funkcianta en du tagoj. serio de gerilo atakoj de tiu ĉi neŭtrala zono inter la tri landoj, kiuj okupas tute konfuzi la mondo potencoj. Ih gvidos, kiel vi Usonanoj elpensis la frazon tiel bone, la Vietcong kontingento ... "
  
  
  Li lasis iri de la stirrado kaj kirliĝis ĉirkaŭe por rigardi Alex estas larĝa, trankvila vizaĝo. "Kio!?"
  
  
  "Efektive, mia amiko. Kiu estas pli bona ekipita por la konduto tia militaj operacioj ol la Vietcong? Kun iliaj primitivaj armiloj, kaj ilia malgranda, underfed trupoj, ili batalis en la franca kaj Amerikanoj al la tenilo por kiel longe kiel ni povas memori. . Ĝi estas neimagebla ke ili pasus sur ilia scio kaj ilia idealismo al grupo kiu estas nun kolektita en ĉi tiu izolita areo, inter la Lago de Ohrid and Lake Prespa? Pensi pri la eblecoj! Sur unu mano, lojala aliancano de la Usono, kvankam militista diktaturo tiuj tagoj; sur la alia, la plej subprema komunista reĝimo en la Okcidenta mondo; kaj sur la tria, en Jugoslavio, pli kongrua kun la Okcidento ol kun la Rusoj. Kiu volas agi kontraŭ ili kiam la ih trudeniroj begin? De kiu lando ili zumo Kaj eĉ se ih povas esti trovita, kio estos iu ajn de la aliaj grandaj potencoj, ĉu? Volas ih bombo Usono? Ĉu la Rusoj sendi tankojn tra Jugoslavio? Ne, mia amiko. Kaj tamen, kio-kio povas esti farita, eh? Ĉar kune kun tiu kampanjo de teroro kaj morto estos propagando kampanjo kiu okupas en ne permesante al la subĉiela naĝejo ignori kio okazas en nia malgranda angulo de la mondo. Frue aŭ malfrue, mezuroj devas esti prenitaj, kaj tio ĉi devas neeviteble konduki al konflikto inter la Okcidento kaj la komunista potencoj."
  
  
  "Ĝi sonas # sufi? e malgajaj," mi konfesis. "Sed kiel vi scias ĉion ĉi?"
  
  
  Alex ridis. "Ĉar mi, mia alia memo, helpis fiksi? in#? iu supre ĝis mi konsciis, kion mi faras."
  
  
  "Vi volas diri ke vi ne scias?"
  
  
  "Ne estus tiel skeptika, Nick. Ŝi estas fakulo en sia kampo, kaj kiel multaj tiaj fakuloj, mi ne diris pli ol mi bezonis scii pri la entuta celo de ajna plano."
  
  
  "Sed vi trovis?"
  
  
  "jes. Mi konsciis ĝin. Kaj ŝi, mi trovis ke mi ne povis vivi kun la scio, kiun mi havis. Do..." Li ĉirkaŭrigardis en la mallumo, subprema ĉielo super ni. "Do, bone=)".
  
  
  Li atingis malantaŭ la rado antaŭ tagiĝo, sed li eĉ ne provis dormi. Tie estis tro multaj demandoj demandi ih.
  
  
  "Vi diris, ke niaj agentoj en Grekio, ke neniu volas perdi? i vin en Albanio por kelkaj tagoj. Kiel vi faris tion?"
  
  
  "Bone, ke wasn't do wouldnt esti malfacila. Ĝi estas lando kun montoj ĉiuj super ĝi, vi scias, kaj tre malbonaj vojoj. Mi havis multe da libereco al vojaĝado ĉirkaŭ miaj devoj. Reen kaj antaŭen tra la montoj;#? ia neniam estis en Sud-Ameriko, sed de tio, kion mi legis, estas landoj kiel Ĉilio kaj Peruo, kun malglate la samaj kondiĉoj. Ĉiuj la tempo aŭtoj kaj busoj forlasi la vojoj al malsupreniri de iu fora monta deklivo. Pura transportadon por kelkaj tagoj kaj bela partoj. "
  
  
  "Sed ili estos rigardanta por vi, ĉu ne? Eĉ sur la ŝipon?"
  
  
  "Oh, dekstra. Mia ŝoforo kaj mi, ni kaptis malnovan homon sur nia lasta vizito. Granda maljunulo, preskaŭ kiel granda kiel ŝia. Ŝia emu promesis doni egoismo rajdo al la marbordo; mi havas multe da amikoj inter la homoj de Albanio dum miaj vojaĝoj, vi scias? Li drapiris lia uniforma jako super Emu s ŝultroj por teni lin varma en la malvarmaj montoj. Stahl ne preni la dokumentojn
  
  
  ĉirkaŭ la poŝo, ĝi ne estus tia longa vojo. Kaj tiam mia ŝoforo faras la # mal? usta vojmontriloj, kaj mi iel sukcesis akiri ekstere antaŭ la aŭto iras super la monto. Ekzistas multe da fajro malsupren tie. La maljunulo neniam freeze denove, eh? "
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  Li estis reen ĉe la rado, luktante la pezaj ondoj, kiam Kristina venis sur la ferdekon. Ŝia vizaĝo estis ŝvelinta, kaj ĝi ne estis pro la coque. Ŝi ne parolas al mi, sed kaptis ŝian kafon mug kaj apogis sin al la tegmento de la fiakro, rigardante antaŭen.
  
  
  "Halo," li vokis mallaŭte.
  
  
  Ĝi prenis ŝin longa tempo por respondi, sed en la silento, ŝi fine turnis al vizaĝo mi.
  
  
  "Ĉu vi bone dormis?"
  
  
  "Mi supozas do," ŝi diris Aryanly. "Kiom baldaŭ ni atingos Taranto?"
  
  
  "Verŝajne morgaŭ matene. Ni ne havis multe da bonŝanco kun la vetero en tiu krozado."
  
  
  "Ne, ni ankoraŭ ne faris tion." Ŝi venis malsupren sen alia vorto al ni, kaj mi estis sola por longaj horoj ĝis la suno eliris denove.
  
  
  Alex surprizis min per venanta sur ferdeko en larĝa taglumo, sed lia klarigo faris senton. "Aŭskultu, mia alia amiko, ni estas duonvoje al Italujo, ĉu ne? Se ili pensas, ke mi estas sur estraro tiu ŝipo... Li faris dive-bomber geston per la mano. "Mi ne ŝatas esti tie kiam la suno estas brilanta. Ne, se mi ne devas."
  
  
  Kristina baldaŭ aliĝis al ni, alportante veturanta tasoj de kafo kaj bonorde aranĝitaj telero tranĉaĵoj de spamo kaj feta-fromaĝo. Alex aplaŭdis kiam li vidis tiu.
  
  
  "Nu, ĉi tiu estas mia bona greka fratino!" li muĝis, kaptante iometo kaj shoveling la viando kaj fromaĝo en sian buŝon. Kristina ridetis malforte. Li igis ŝin akiri malantaŭ la rado dum li iris malsupren al razi kaj ŝanĝi.
  
  
  Li estis nur skrapanta la lasta de la ŝaŭmo el sub lia nazo, kiam li aŭdis la foran muĝadon de potencaj motoroj. Piedoj scuffed sur la kabano ferdeko, kaj ŝia edzo rigardis ekster la pordon ĵus en tempo vidi Alex plonĝi en la ĉefa cabin.
  
  
  "Kio estas ĝi?"
  
  
  "Granda motorboato. Ĝi estas venanta publike ĉe ni." Li prenis la revolveron el la rako super la galera sinki, kontrolis la akuzo, kaj iris reen al la gangplank.
  
  
  Ŝia razilo falis, viŝis la lasta de la razada kremo de ŝia supra lipo, kaj prenis ĝin el .45. Lousy armilo de pli ol dudek metrojn for, sed tio estis ĉio, kion mi havis. Mimmo Alexa puŝita preter ŝin kaj grimpis en la pilotejo, kie Kristina lasu la rada svingo supre en la vento, rigardante la boaton pasi nin.
  
  
  "Teni? in emocia," li ordonis, kaj metis la pafilon sub lia ĉemizo.
  
  
  Ĝi estis granda nigra-hulled krozŝipo, tranĉante tra la ondoj, kvazaŭ nu ne ekzistas. De nia angulo, mi povis vidi estis la pafarko kaj malgranda sekcio de la kajuto kun granda searchlight pliiĝis sur ĝi. Li venis ĉe nin kiel midfielder postkuranta pritrakti kiu estis bonsorta kaj ne povis akiri de la herbo. Ŝi estis malbenita denove de Hawke kaj la tuta egoismo velboaton plano.
  
  
  Ŝia pafilo estis ekstere, tenante egoismo sur lia kruro, kaŝante ĝin de vido. La ŝipo akcelis, venos tro proksime al nia stern, antaŭ malrapidiganta malsupren iom kaj veering for al la flanko. Li estis pri levi sian pafilon kaj pafi kiam li vidis la viro malantaŭ la rado.
  
  
  "Saluton, bela!" li kriis tra la aerosola de la egoismo corps. "Sekvanta tempo vi?? e sur Paxos, lasi, ke stulta Amerika malantaŭ, ĉu bone?"
  
  
  Franco kun ŝoko de haro kaj timema, memfida rideto svingis la manon, blovis kison al Kristina, kaj ĵetis multajn el la akvo en nia direkto, komencante la motoroj kaj gvidanta ekstere ĉe ortoj al nia kurso.
  
  
  "Filo de hundino," mi spiris, allogis la pafilon reen en mia zono. "Mi tenas la monon, li estas gvidanta al Bari."
  
  
  "Kio?" Kristina demandis. Ŝi estis pala kaj tremanta, kaj li ne kulpigi ŝin.
  
  
  "Ĝi ne gravas. Mi veturigos ŝin."
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  Ni ankoraŭ ne venis al tero antaŭ malhela, sed mi sciis ke ni estis sur la kalkano de la itala boto. Tiel longe kiel tie estis neniu signo de persekutado, ŝia, pensante, ke mi povus # malstre? i, mi iris al la # anta? a kajuto por vidi se mi povus akiri ŝin kvar aŭ kvin horoj da dormo. Por momento, mi povus aŭdi Kristina en la ĉefa cabin faranta kafon kaj raslanta plasto telerojn, faras la purigadon, ke mi pensas, ke ĉiuj virinoj estis naskita por fari, kaj mi scias kiel fari ĝin. Tiam mi aŭdis ŝin alproksimiĝo de la kajuto, kaj tie estis kompleta silento, krom por la sono de ondoj lektrinkis kontraŭ la hull colo aŭ tiel el mia kapo ...
  
  
  Ĝi estis koŝmaro, kaj mia unua penso estis, ke tio ĉi estis iranta okazi. Estis malvarma spiro sur mia vizaĝo, malvarma ŝtalo en mia gorĝo. Li provis eskapi tra la keloj, sed en la tonalto mallumo la koŝmaro ne pasis. Mi povis senti la klingo de la klingo # tran? i tra lia karno, kaj li sciis, ke mi ne sonĝas.
  
  
  Ĝi devas esti ŝia, li kriis, saltante for de la tranĉilo. Softvaro por mia ejo
  
  
  Mi pensas, ke mi estis trafita en la kapo de la rigidi? i ripoj de la boato estas hull apud la mallarĝa lito. Mi estis miregigita, mi sentis miajn harojn twitch, kaj la celo klakita reen. La tranĉilo sinkis profunde en mia adam la pomo, tiam malaperis kun eksploda grumblo de ie malantaŭ mi.
  
  
  Mi konsciis ĝin estis krepuska sankta, mia torĉo, kaj en la fantoma lumo de ĝi mi vidis du torditaj vizaĝoj klinante super mi eterne. Ili didn't aspekton kiel io ajn mi iam ajn vidis antaŭe: wide-eyed, tight-buŝmimita, nenio esti aŭdita, nur peza wheezing sonas kiel malnova aŭto pri preni ĝian lastan spiron.
  
  
  Mi eksidis, abrupte, kaptis la .45-kalibro pistolo, kaj trovis ĝin ankoraŭ refaldita en mia zono.
  
  
  "Ne maltrankviliĝu, Nick," Alex grumblis. "Ŝi ne ricevas ĝin."
  
  
  Li tenis lia fratino kolo kun lia antaŭbrako ĉirkaŭ la kverka stumpo, kaj kiel li rigardis, li malfervore tordis siajn fingrojn ĝis ŝi faligis la tranĉilon ĉirkaŭ ŝia mano, Hugo.
  
  
  Mi diris al ŝi. "Kio la infero?"
  
  
  "Vekiĝu, Nick." Li puŝis la knabino trans la mallarĝa kabano al alia lito: "Ĉu vi volas mortigi ŝin, aŭ ĉu mi faru tion?"
  
  
  Ŝi rigardis Nah en la malforta lumo, ŝiaj vizaĝo kaŝita per densa kurteno de haro. "Mortigu ŝin?"
  
  
  "Kompreneble."
  
  
  "Via fratino?" Li ankoraŭ estis duone dormanta.
  
  
  "Fratino?" li snufita kaj kaptis ee la mentono, devigante ŝin rigardi Brylev. "Ŝi ne estas mia fratino, Nick Carter. Kaj nun ĝi estas voĉdono-voĉdono mortos."
  
  
  
  
  
  
  Ĉapitro dek sep
  
  
  
  
  
  "Jes," ŝi diris. "Mortigu min."Ŝia celo falis sur Alex estas ursa piedo, kvazaŭ ŝi ne povis teni ĝin plu aŭ ne volas.
  
  
  Ŝi puŝis for de ŝia frato manon kaj tiris la tranĉilon malsupren la dekliva ferdeko inter ni. "Ĉu tio ne estas via fratino, Alex?"
  
  
  "Kompreneble ne."
  
  
  "Kiel vi scias?"
  
  
  "Mi sciis ĝin de la unua minuto mi vidis ŝin marŝi al mia taksio. Mia fratino estis ankoraŭ bebo kiam mi laste vidis ŝin, sed ŝi aspektis nur kiel min. Bela, jes, sed kun dikaj kruroj kaj korpo kiel la mia. Ne tiel granda, eble. sed? i ne povus havi estita tiel perfekta." Li kuris la malforta trabo de krajono laŭ la longo de la knabino estas kunpremitaj korpo por reliefigi lin kaj ŝin, sed li devis konsenti, ke tie ne estis multe da simileco.
  
  
  Li etendis sian manon kaj devigis ŝin rigardi lin. "Vi provis mortigi min?"
  
  
  "Jes." Ŝi diris ĝin sen hezito.
  
  
  "Kial?"
  
  
  "Ĉar mi devis."
  
  
  "Kaj Alex, tro?"
  
  
  Hej, tie estis nenio por teni reen.
  
  
  "Kiel?"
  
  
  "Kiam vi mortos, egoismo estus pafis lin." Ŝi indikis al mia zono, kie la .45-kalibro pistolo estis # senmovi? i.
  
  
  "Kaj tiam kio?"
  
  
  "Ho, mortigu min! Bonvolu!"
  
  
  "Venu, Kristina. Tiam kio?"
  
  
  Ŝi profunde enspiris. "Kaj tiam... mi devis ĵeti mia frato korpo for... Alexa tabulo kaj liveri la via al la itala marbordo. Taranto, se ebla, sed ie ajn."
  
  
  "Kio estis la celo?" Mi ne volas fosi en nah tiel, sed nun ĝi estas tempo trovi ekstere la veron.
  
  
  "Mi... mi devus diri ke Alex estis # mal? uste pri la informo. Ke vi du eniris en batalon, mortigis denove, mortigis denove, kaj... nu, bone. Ĉu tio ne estas evidenta?"
  
  
  "Vi laboras por la alia flanko?"
  
  
  "Ne per elekto!" Ŝi rigardis supren sovaĝe, unue ĉe mi, tiam ĉe Alex, tiam en la profundon de la malferma ĉeno ŝranko. Ŝi ploregis."Kio alia li povas fari por ŝi?"
  
  
  Ĝi estis Alex, kiu estis simpatia. "Kaj kion ili havas sur vi?" li demandis.
  
  
  "Mia filo," ŝi murmuris.
  
  
  "Filo?"
  
  
  "jes. Ŝi estis... Ŝia vojaĝo al Bulgario. Miaj gepatroj estis greka, sed ili elmigris dum la Civila Milito. Mi naskiĝis en tiu malpura lando, sed mi kreskis supre en la greka."
  
  
  "Kaj via filo?"
  
  
  "Mi havas unu filon. Emuo estas nun kvar jarojn. Ĝi estas posedata fare de la ŝtato. Kaj ŝi...."
  
  
  Hugo glitis ĝin reen en ĝia glavingo kaj kontrolis ĝin .45 kaj metis la egoismo sur la lito apud mi. "Kristina? Ĉu tio estas via nomo?"
  
  
  "Ha, jes. Tio estis la problemo!"
  
  
  "Estis ke ĝi?"
  
  
  Ŝi levis la kapon, rigardis publike ĉe mi, tiam ĉe Alex. "Mi estas Christina Calixos. Mi estas dudek-kvar jarojn. Kiam mi estis dek naŭ, mi havis infanon, sed mi ne havas edzon. La ŝtato prenis mian egoismon for de mi. Ŝi ne povis eĉ vidi lin. Kiam mia patrino kaj patro mortis, mi havis nenion. Mi lasis, do mi movis trans la limo al Grekio, kie mi akiris ŝia, esperanta ke mi estus pli libera kaj iel akiri mian filon reen. Por preskaŭ jaro, ŝiaj vejnoj estis terurita, ĉar mi ne havis dokumentojn; poste mi estis en Prevez." Ŝi rigardis min. "En Preveza, ŝi estis sur la strando kiam juna knabino dronis. Tie estis granda homamaso, kaj tie estis ŝia aferoj proksime. Mi rigardis ŝin, kaj vidis ke ŝia nomo estis Kristina. IH prenis ŝin kaj iĝis Christina Zenopolis. Mi falis el lernejo de flego, eĉ lasis mian amanton kaj translokiĝis al alia parto de Ateno, tiel ke neniu estus dubi mian identecon
  
  
  tiu ĉi, kaj ĝi funkciis ĝis ili trovis min."
  
  
  "Ili?" li demandis ŝin.
  
  
  "Jes." Ŝi ekrigardis Alex. "Kiu estis... kio? Du monatoj antaŭe? Ses semajnoj? Ili trovis min, kaj ili diris al mi, kiu ŝi estis, kaj pri mia filo en la ŝtata domo. Kaj kio okazus se ŝi ne kunlaboris kun ili. Mi sciis tre malmulte pri Christina Zenopolis, sed nun mi konas ŝin pli bone ol mi konas min mem. Ili sciis ke vi estas venanta ekstere, Alex. Mi ne opinias ke ili sciis ĝuste kiel uzi min, sed ili estis tre bonŝanca, ĉu ne? "
  
  
  Alex tiris ĉe la fino de lia liphararo. "jes. Ili estis tre bonŝanca. Kio se mi ne insistis sur kontaktanta vi?"
  
  
  "Mi supozas, ke ili sciis, ke via#? iu movo. Mi ne povas diri. Sed mi scias, ke ŝi... " Ŝi turnis sin al mi. "Nick? La viro kiu falis de la boato kiam ili atakis nin? Vi pensis, ke egoismo estis mortigita kelkaj noktoj pli frue."
  
  
  "Ne ŝi. Egoismo partnero".
  
  
  "Ha, jes. Sed ili diris min kiel ĝi devus esti farita kun vakso kuglo plenigita kun sango, kiel kion kelkaj stage magicians uzi? Ili sciis, ke vi ne povis esti trompadita malplenaj manoj."
  
  
  "Tio sonas sufiĉe diabla malfacile al mi," mi diris. "Kial ili ne nur mortigus Alexa kaj esti farita kun ĝi?"
  
  
  "Mi ne povas diri ke. Mi havis nur unu malgrandan taskon por kompletigi..."
  
  
  "Paro da murdoj."
  
  
  "Jes! Du mortojn de homoj mi ne scias en la vivo de mia filo! Volus vin elektas alie?"
  
  
  "Bone, bone."Ĝi estis malfacile ne respondi al ŝia pasio, sed kiel mi sidis vidalvide al ili, ŝia, mi ne vidis Alex penseme karesante sian eks-fratino ŝultro. Iel, mi trovis ĝin pli facila por daŭri. "Lasu min paroli publike. Vi ne estas sekvita kiam ni estis tie... kune?"
  
  
  "Ne, ne. Ili faris ĝin supre por fari al vi opinias, ke mi estis en danĝero. Kaj ili, la homoj kiu venis surŝipe lastan nokton... puto, vi scias."
  
  
  "Do vi devos iri sur vojaĝon kun ni."
  
  
  "Jes."
  
  
  "Kaj mortigi nin."
  
  
  Por longa tempo, la sola sono en la homplena ĉambro estis Kristina estas akra spirado. Tiam Alex kraĉotusis kiel aligatoro purring por#? ia monata? efman? o.
  
  
  "Vi estas kontenta, Nick Carter?"
  
  
  "Pli aŭ malpli."
  
  
  "Tiam kial ne vi iru kaj vidu, kuda, tajloro preni ĝin, ĉi tiu boato estas venanta?"
  
  
  Tuj post tagiĝo, ni transiris la kalkano de la itala boto kaj estis duonvoje al Taranto kiam la unua helikoptero flugis super ni. Dum la nokto, li elmetis tri oranĝo lifebuoys sur la antaŭa ferdeko, kiel ni konsentis, kaj kiam la helikoptero ekvidis nin, mano flugis eksteren por rakonti al ni, ke li estis ligita al la Skilo. En malpli ol horo, alia helikoptero, aŭ eble la sama unu, sel en la larĝa bay proksima al ĝi preni Alexa kaj Kristina sur tabulo. Mi restis kun Hawk kaj la savboato kiu estis malaltigita de la helikoptero. la vetero estis malbona denove, kaj antaŭ mia estro estis en la kajuto por pli da ol kvin minutoj, lia vizaĝo estis komenco por egali la kirliĝanta verdo de la akvo#? irka? ni.
  
  
  "Kiom longe volas ĝin esti antaŭ ol vi povas akiri#? i tiu afero haveno?" li demandis.
  
  
  "Eble paro de horoj."
  
  
  Li paŭzis antaŭ ol respondi. "Ah, mi vidas ŝin."
  
  
  "Estas tie io vi deziras paroli al mi pri?"
  
  
  "Nu, eble. Mi prenas ĝin ke la knabino estis la nura unu ĉirkaŭ ili?"
  
  
  "Ŝi estis kiel tio. Ĝi ne estus Stahl ideo meti ŝin sur ĝin nun."
  
  
  "Ouch?"
  
  
  "Nova amo." Ŝin, vidis, kiel Kristina kaj Alex rigardis unu al la alia antaŭ ol ili akiris sur la helikoptero.
  
  
  "Sed ... ili estas frato kaj fratino!"
  
  
  Mi plenigis ĝin kun detaloj. Hawke'saĝe kapjesis. "Eble ŝi povas helpi al ni ankaŭ."
  
  
  "Se vi povas fari ion pri ŝia bebo."
  
  
  "Tio estas ebla. Mi devas labori sur ĝi."
  
  
  Ni drivis en silento por momento, antaŭ ol li parolis denove. "Kiel estas vi, N3? Neniuj vundoj? Ne kontuzi? o?"
  
  
  "Tie estas nenio por paroli pri. Multaj aferoj."
  
  
  Bonan. Kiam ni reiros al Washington ĉi-nokte, mi devas paroli al vi pri..."
  
  
  "Atendu momenton."
  
  
  "Jes?"
  
  
  Mi frapetis lin sur la stirrado. "Mi devas reiri en la boato."
  
  
  "Kiu povas esti prizorgita de."
  
  
  "Mi preferus fari ĝin mem. Mi povas devi veni tien iam."
  
  
  "Bonan..."
  
  
  "Jes?"
  
  
  "Ho, ŝi, mi supozas, ke vi pravas. Kiom longe tio daŭros?"
  
  
  "Kelkaj tagoj. Depende de la vetero."
  
  
  Bonan. Sed ne preni tro longe, Nick. Ni bezonas vin."
  
  
  "Mi ne," mi promesis, kaj komencis mense registrante kurso por Bari. Por momento, ŝi preskaŭ estis hokita sur Kristina, sed eĉ ĉe Sue Ellen, ŝi neniam metu tranĉilon al mia gorĝo. Estas tempo por havi iu amuza. Ĉi-tio estas mia metodo.
  
  
  
  
  
  
  Kodo
  
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  Kodo
  
  
  Dediĉita al la homoj de la Usono Sekreta Servo
  
  
  
  Antaŭparolo
  
  
  Mi didn't fari ĝin al Kirby s funeral. Li estis en Singapuro ĉe la tempo, portante barbo kaj okulvitroj kaj pozante kiel misilon desertor serĉanta vendi Usonajn sekretojn al Ĉinaj Komunistoj. Li ludis lian parton bone sufiĉe por elimini unu el Mao estas ŝlosilo agentoj kaj hako en la informo dukto li estis aro supre por akiri paron de kugloj en lia flanko kaj akiri ĉifrita telegramon de gratuloj de Hawke, la eminenta geniulo de la unuo, kie mi laboras. Ni nomas la egoismo HAKILO. Ni estas bonaj uloj.
  
  
  Kiam mi ricevis la malfrua sciigo de Kirby morto, ŝi estis estanta traktita en Brita hospitalo sur la norda marbordo de la Malaja Duoninsulo. Hawke havis sufiĉe da kontakto kun la Brita trovi min bona kuracistoj, mola lito, kaj bela flegistino. La sciigo pri Kirby havis ruinigis ĉion.
  
  
  Kirby estis unu el HAKILO estas plej bonaj agentoj, inteligenta kaj fidinda. Ni laboris kune sur kelkaj malfacilaj taskoj en Latin-Ameriko kiu metis vin tra multaj defioj. Mi ne forgesis kiel Kirby, forta viro en la teno kaj sperta helikoptero piloto, ekprenis min de la ŝipo en Kubaj akvoj nekaŝemaj antaŭ ol la ŝipo rompis en pli malgrandajn pecojn ol puzlo.
  
  
  Nun li estis mortigita, kaj neniu sciis kiu la murdinto estas egoismo estis. Trovanta ih estis mia sekvanta komisio.
  
  
  La unua ĉapitro.
  
  
  La aviadilo prenis min al privata kurejo en Florido-Cis. Alta viro kun expressionless vizaĝo kliniĝis kontraŭ la kapuĉo, atendanta por la # a? to. Ŝia scio de egoismo. Li estis unu el du HAKILO agentoj kiuj laboris kiel Hawk korpogardisto. Egoismo estas la nomo estis Smith.
  
  
  Ĝi estis unu de Smith estas la plej parolema tagoj. Li nur diris dek ok vortoj, kiam li vokis min por renkonti Hawk.
  
  
  "La maljunulo tenos siajn dentojn kune," li diris. Ni rapidis malsupren dezerta vojo, la rapidometro indikanta la limo al 70. "Mi ne povas memori iam ajn vidanta lin - egoismo estas en tia aĉa humoro."
  
  
  La kaŭzo de Hawke's malfeliĉo estas ne malfacila trovi ekstere. Neniu restos indiferenta post perdi agento kiel David Kirby.
  
  
  La limo turnis la angulo kaj ŝi vidis unu solan dometo sidanta ĉe la fino de la pavimita vojo. Preter la dometo, mi esploris la malplena doko en kvieta bay. La Golfo de Meksiko shimmered en la distanco kiel kolorita vitro blokita de la suno.
  
  
  La vento blovis trans la insulo, ondetiganta Hawke's blanka hararo. Li estis atendanta ekster la dometo, kiam ni alvenis. Kopio de Smith, la expressionless dua operativo kiu estis kutime trovita proksime de Hawke, estis sidanta apud la fenestro.
  
  
  "Ĉi tiu estas la loko, kie la murdoj okazis," Falko diris, svingante sian manon ĉe la domo kun rapida rido. "Mi prenos al vi ene en minuto."
  
  
  "Dankon pro la sendo por mi."
  
  
  "Mi ne provokanta vi en vendetto, Nick. Mi sendis lin por vi, ĉar mi bezonas vin."
  
  
  Li glared ĉe mi kaj daŭrigis. "Ni sukcesis retrovi kelkajn detalojn. La murdintoj estis veturanta malgranda kamiono. Ili haltis tie, "li rimarkigis," kaj tranĉi la telefono dratoj gvidantaj al la domo. Ili tiam iris al la domo kaj konvinkis iu agnoski ke ili estis la signalmen, verŝajne sub la preteksto de kontrolanta la telefono. Ni pensas, ke ili estis vestita kiel fitters. Ili kaptis Kirby kaj la viro Kirby estis alportita ĉi tien por renkonti per surprizo, kaj mortigis ah kaj du aliaj kiuj estis en la dometo ĉe la tempo . Tie estis sugesto de amareco en Egoismo s voĉo kiel li aldonis ," Ni ankoraŭ ne scias, kio ili estis, kaj ni povas nur diveni ĉe ih motivoj."
  
  
  "Kiom da homoj ni estas # ser?"
  
  
  "Kiel edukita konjektas, mi dirus kvar el ili. Almenaŭ du el ili estis armitaj per mitraletoj. Unu el ili havis ĉaspafilo. Ni trovis la spurojn de la Odina rondiranta#? irka? ili#? e hejmo # alproksimi? i lin de malantaŭ. Li rompis malsupren la malantaŭa pordo, kaj ili kaptis la viroj interne en interpafado. Ĝi estis terura laboron ."
  
  
  La vento blovis kontraŭ ni kiel ni piediris al la domo, kaj Smith sekvis lin en silento.
  
  
  "Kio estis Kirby s komisio?" Mi demandis ŝin.
  
  
  "Li venis tien ĉi por paroli al la persono lui la dometon. Tiu persono estis Frank Abruz."
  
  
  Tiu nomo faris min haltigo en miaj vojetoj. "Mafio Frank Abruz?"
  
  
  "Kaj neniu alia. La legenda Frank Abruz. Odino estas ĉirkaŭ la malmultaj homoj la mafio havas iam ajn konsentis lasi iri kun honoroj. Li suferis koratakon kaj decidis ke li volis pasigi siajn lastajn tagojn en Sicilio. La mafio-estraro de direktoroj voĉdonis por Egoismo estas pensio kaj decidis pagi em malgranda pensio por lojala servo." Falko permesis al li malgrandan rideton. La pensio estis iom pli bona ol la ora horloĝo. Kiel afero de fakto, mi diras ducent mil jaro. Ni lernis ke Abrouz estus lasanta la lando ene de kelkaj semajnoj, kaj Kirby faris kontakton kun li."
  
  
  "Mi estus interesita por scii pri kio ili parolis, HAKILO agento kaj iama mafio capo."
  
  
  "Abruz-a # voja? o, Nick. Li estis viro fidis de la warring frakcioj ene de Kota, kaj kiam ili havis senteman celon por solvi eksterlande, oni partoj estis senditaj al egoismo." Falko tuŝis mian brakon. "Nun ni iru al la dometo."
  
  
  
  
  
  Alia korpogardisto nomis Corbett malfermis la pordon por ni. Li preskaŭ detiriĝis, kiam ni iris enen. La loko estis fermita dum pluraj monatoj, sed ĝi ankoraŭ ŝajnis odoro de morto.
  
  
  "Frank Abruz estis interesa persono, individuisto. Mi ne povas diri, ke mi respektis ŝin egoismo. Egoismo estas rekordo estis tro sanga, "Akcipitro daŭrigis," sed li estis unu el la ĉefoj, kiuj parolis ekstere kontraŭ la mafio implikiĝo en la internacia drogkomerco. Ĝi estis batalanta#? i tiu furioze por la pasinta du jaroj, kiam la Amerika branĉo de la mafio estis proponita interkonsento de Azia grupo ke " kontrolis la choicest opio kampoj en Hindoĉinio."
  
  
  "Estis, ke antaŭ ol la kora atako kiu veturis egoismo al # emeriti? o?"
  
  
  "Efektive. Tiam, kiam Abruz sukcesis ŝanĝi la Komunista-partizan pozicio en la interkonsento,#? io # ekaltegi? i. Li prezentis siajn trovojn al la mafio estas alta konsilio kaj invitis ilin al revizio de la propono. Tiu tempon la voĉdono estis en lia favoro. tie estis disidentoj, sed la estraro decidis nuligi la interkonsenton ."
  
  
  "Mi komprenas. Abruz havis informojn pri opio kampoj, ke ni povus uzi. Kirby estis provanta konvinki egoismo pasi ĝin sur al ni."
  
  
  "Abruz-a virtoj estis kelkaj, sed unu el ili estis la kredo ke komunismo ne estis la ondo de la estonteco. Ekzistis kialo por espero ke li volus kunlabori kun ni. Kirby ankaŭ suspektis ke Abrouz devis legi kelkajn informojn pri la Komunistoj. Eble ih mafio kontaktoj estis konektita kun ili, ne nur en la kampo de drogoj."
  
  
  "Kio speco de negoco?"
  
  
  "Kirby ne scias. Abruz nur sugestis ke li sciis io kiu HAKILO povus trovi tre interesajn."
  
  
  Falko kondukis min en ĉambron kiu estis truitaj kun kugloj. Li svingis la manon kolere. "La murdintoj ne prenas ajnajn ŝancojn, kiel vi povas vidi. Ili aspergis sufiĉe da plumbo ĉi-tie mortigi dekduojn da homoj."
  
  
  "Abruz havis fortan reputacion. Koran atakon # a? neniu kora atako, sed li ne estis la tipo de persono por ludi kun.
  
  
  Falko kapjesis. "Ili estis rapida kaj efika, mi agnoskas tion. Kaj absolute malvarma sango."
  
  
  "Vi diris, ke la du aliaj homoj estis Abruz la infanoj?"
  
  
  "Egoismoj estas ' persona korpogardisto'."
  
  
  Li malfermis la fenestron kaj lasi en brizo. Mi pensis de la malnova mafio capo kaj mia amiko Kirby kuŝis sur la planko kun siaj korpoj ŝirita dise per kugloj. Mi prenis profundan enspiron de freŝa aero provanta alfluanta malsupren mia vizaĝo.
  
  
  "Kiel faras la mafio sentas pri Abruz la morto?"
  
  
  "Mia kutime fidindaj fontoj diras, ke ili estas timigitaj ke preskaŭ ĉiuj de la ih fidindaj altranga figuroj estis mallonga donis. Sed memoru, ke Abruz-a vidoj estis refutita per iuj, kaj ke li faris malamikoj en lia tempo. Kio gravas al mi, estas, ke unu el niaj ĉefaj agentoj estis mortigita en malsamaj cirkonstancoj, kiujn mi ne povas klarigi. Mi ne estas iranta doni#? is sur tiu plu ol vi estas. Mi volas, ke la murdintoj estas trovita."
  
  
  "Estas tri vojoj," mi diris. "Komunisma agentoj, malnovaj malamikoj de Abruz, aŭ iu, kiu ne ŝatas ke li estis restriktanta Azia drogo interkonsento."
  
  
  Hawke'verŝis cigara cindro sur sia pantalono kaj forbrosis la ih. "Kvar tagoj. Ĉu vi memoras ŝin mencianta Abruz-a $ 200,000-unu-jara pensio? Li havis unua-jara pago en lia domo. Ŝi malaperis kune kun la murdintoj."
  
  
  "Mortigi unu de la mafio estas la plej timita capos? Ĝi prenas frenezulo veni supre kun tia ideo."
  
  
  Falko ekstaris abrupte. "Rigardu ĉi tiuj kuglaj truoj. Ĉu vi pensas, ke la persono respondeca estis prudenta?"
  
  
  Li pravis.
  
  
  Li sekvis Hawk ekstere en la strato. "Mi vidis, hejme, kaj aŭdis tiun rakonton, sed vi ne rapidas min ĉi tien nur pro tio. Kio alia?"
  
  
  "Estis alia persono en la dometo, kiu eskapis de la masakro. Finfine ni trovis ŝin."
  
  
  * * *
  
  
  La knabino aspektis kiel miliono da dolaroj al inflacio. Ŝi estis blonda, juna, kaj leggy. Kvankam ŝi surhavis mantelon kun la kolo turnita supren, ŝi kaptis ekvidon de ŝia vizaĝo, dum ŝi promenis ĉirkaŭ la restoracio al la strato. Nah havis altan elstaranta zigomoj kaj larĝa malhelaj okuloj , iometa adapti la aspekton, kiu ne estis markita per la cinikeco kaj rigideco li estus atendinta.
  
  
  "Frosto ĝuste ĉi tie," Hawke diris al la matematiko kontrolisto ĉe la projekciilo. Ni sidis en la malluma ĉambro projekcio de unu el la ĉefaj HAKILO bazoj, ankoraŭ studas la bildo sur la ekrano. "Ŝia nomo estas Mike Brant, sed ŝi ne nomas sin plu," Hawke diris. "Ĝi estis infero de longa tempo pro tio ke ni trovis ŝin."
  
  
  Mi trovis? in malfacile kredi kion Hawke'havis diris min pri Sheila Brant. Ĝi ne iris kun maldika vizaĝo kaj molaj okuloj.
  
  
  "Ĉu vi certas, ke ŝi estis Sincera Abruz la mastrino?"
  
  
  "Sen dubo. Sed ni scias tre malmulte pri kie ŝi estis antaŭ Abruz kaptis ŝin en Vegas."
  
  
  Li suspiris en frustriĝo. Mi ne kredas, ke ekzistas la leĝo, kiu diras bela dudek-du-jaro-malnova knabino ne povas trovi feliĉon en la firmao de # maljuni? o mafio capo. "La malnova gangstero havis guston."
  
  
  "Tre multe kiel la via, efektive," Falko diris kiam. Tiam li daŭrigis: "Kiam ni malkovris ke Sheila vivis en dometo en Florido kun Abruz kaj ne unu de la viktimoj, ni komencis ser? i? in.
  
  
  
  
  
  
  Ŝi kaŝis sian trakoj bone."
  
  
  "Kiu ŝi estas kuranta for de? Ah, la leĝo, la mafio?"
  
  
  "Verŝajne el ĉiuj tri. Kaj eble iu alia. Vi?? l esti # feli? a scii ke mi tuj aranĝi por vi por instali#? i tiu korkotirilon al Sheila."
  
  
  Mi estis rigardanta # anta? a al? i. Li ĵetis rigardon al la brilanta disko de la horloĝon. Eĉ kvankam li sciis ke li bezonis ŝin, li komencis senti la akran finon de senpacienco. Mi ne povis atendi por trafi la vojon kaj sekvu la vojon de David Kirby estas murdistoj. Tiu nokto estis jam tro malvarma por konveni min.
  
  
  "Ĉi tiu filmo estis pafita en malgranda urbo en Idaho nomita Bonham. Sheila Brant estis vivanta tie por la lasta du monatoj. Vi?? l havas kovri rakonton por klarigi vian subita apero. Ni ne volas timigi la knabinon en kurado for. denove, " Hawke rakontis al mi. "Sed post kiam vi alvenos, vi devas blovi supre la egoismo."
  
  
  "Lasita-a rigardi la resto de la filmo," mi sugestis.
  
  
  La projekciilo ŝaltita denove. Ni rigardis kiel Sheila Brant marŝis al la parkis aŭton, unu mano refaldita en la # lar? o de sia mantelo. Tie estis glata graco al ŝiaj movadoj. Kiam ŝi malfermis la aŭto pordo, ŝia celo ektirita abrupte, kvazaŭ ŝi aŭdis sonon kiu faris ŝin nervoza. Kiam ŝi konsciis, ke la sono estis # sendan? era, # trankvili? o tuŝis ŝian vizaĝon.
  
  
  Ŝi alvenis en la aŭto kaj veturis for, la fotilo sekvis ŝin ĝis ŝi turnis la angulo.
  
  
  "Nia viro faris filmon de la hotelo fenestro trans la strato de la restoracio. La knabino laboras tie kiel kelnerino, " Hawke diris. Tio estis ok tagoj. Nia viro ne provas fari kontakton. Tio estas via laborposteno. Establi kontakton kun Sheila kaj, se necese, interrilatoj. Ni devas scii kion ŝi scias. Ĉiuj de ĝi."
  
  
  La projekciilo malŝaltita, kaj Sergei lumigis, plenigante la ĉambron kun brilo.
  
  
  "Nu, ĉu la filmo diri ion al vi?" Falko demandis mi.
  
  
  "Vi pravis. Ŝi estas timigita. Ŝi havis pistolon en sia dekstra jako poŝo. Cetere, nah havas bonan kruroj."
  
  
  "Mi pensis, ke vi volas rimarki#? iuj#? i tiu," Falko diris dryly. "Certigu vin rigardi ekstere por ŝia dekstra mano, same kiel por ŝiaj piedoj."
  
  
  Li enmanigis al mi la dosierujo li estus tenante sur la genuoj. Ĝi enhavis HAKILO dosiero sur Sheila kaj resumo de mia kovrila arto. Mi havis la ceteron de la tago por parkerigi la ih, prepari # falsa? o # IDENTIGA? o, kaj familiarizar mem kun la specialaj # ekipa? o mi volus preni kun mi al Idaho.
  
  
  Mi lasis Sheila Brant la dosiero ĉe la apartamento konstruaĵo, kie mi estis akceptita, tiam prenis mian falsan ID. Ned Harper, pictured sur la ŝoforo licenco, rigardis ĝuste kiel Nick Carter. Li havis malmolan vizaĝon, sed mi prefere ŝatis ĝin. Kune kun ŝia IDENTIGA karto, ŝi estis donita valizo plena de personaj eroj ke konvenas ŝia rolo en Idaho. Shvedov ne aspektas nova al ni, ni kudris, sed ĝi estis perfekta por mi.
  
  
  Mi elspezis horon en la armory. Ĝi estis kontrolita de kesto kiu enhavis, inter aliaj mortiga eroj, alta-funkciigita fusilo kun longa gamo amplekso. Kune kun mia persona armiloj, tio ĉi donis al mi la saman firepower kiel kelkaj police departments.
  
  
  Alia halto mi faris estis la bazo estas elektroniko fako. Sur Falko ordonojn, niaj specialistoj kunmetita kit por mi. Ĝi aspektis kiel razi ilaro, sed la nen havis senteman # a? skulti aparatojn, fotilo, kaj eta bendo registrilo. Mi dubis, mi devas#? i tiu # ekipa? o, sed Falko ne perdiĝis takton.
  
  
  Mi havis unu pli da vizito al faro, al la kabano kie la mekaniko estis laboranta sur la aŭto, mi estis veturanta, kiam ĝi estis malkovrita fare de viro nomis Ned Harper. Unu el la mekaniko estis fortika, mallonga viro en liaj kvardekoj kiu diris ke li aŭdis multe pri Carter Nike kaj volis renkonti min. Li decidis ne diru al li, ke la duono de kion li aŭdis estis verŝajne malvera.
  
  
  "Ni ordonis al provizi vin kun aŭto kiu ne aspektas kiel ĝi estis aĉetita en malmultekosta dua - mano prezo, sed kiu ne vere iri ien ajn," li diris kun smirk. "Voĉdono sur kio ni faris. Ĉi tiu malgranda knabino ne estas bela, sed mi pensas, ke vi?? l falo en amo kun nah. Ŝi respondas kiel franca putino."
  
  
  Ni iris al la alia flanko de la seraglio. La mekaniko indikis al malgranda sekcio de vojo plena de obstakloj. "Voting, kie ni volas testi ĝin. La testo ŝoforo estas iranta provi ĝin ekstere por si mem."
  
  
  Tri-jaro-malnova Ford kun floro makuloj kaj kavetojn sur unu el ĝiaj flugiloj purred ĉe la fino de la obstaklo kurso. La ŝoforo, portanta kasko, mansalutis ĉe ni kaj brufermis sur la gaso pedalo. La aŭto prenis ekstere kiel brogita kato.
  
  
  "Mi promesas al vi?? l esti kapabla akiri de nah 120 horo, ĉe la tre malpli," la malgranda mekaniko diris fiere. "Ni kreis ĝin kiel koncerto violono."
  
  
  La aŭto kuradis kun malhelpoj. Mi pensis, ke li volas akiri en la unua, sed la ŝoforo tranĉita pneŭo ĉe la lasta minuto. Li serpentumita la aŭto kune la kurso, pneŭoj grincanta. Ĉe la fino de la vetkuro, li abrupte frapi la ĉikanado butono kaj metis la aŭton en intenca spino, turnante la ee kun Hollywood specialisto flair, antaŭ ol rektigante supren kaj veturanta malantaŭan al ni.
  
  
  "Tiu viro devas iri al Indianapolis," mi diris.
  
  
  La mekaniko rideto larĝiĝis.
  
  
  
  
  
  "Ĉu vi ŝatas surprizojn, Carter?"
  
  
  Mi ekkomprenis, kion li intencis kiel la ŝoforo eliris, ĉirkaŭiris la aŭto, demetis lian kaskon, kaj skuis el sia kolhararo de brila ruĝa haro. Eĉ kun ŝia korpo kaŝita per senforma coverall, ekzistis neniu dubo ke la testo ŝoforo estis virino. .
  
  
  Ŝia vergetoj ekbrilis, kaj ŝi venis al ni, svingante la kasko en sian manon.
  
  
  "Kion vi pensas, N3?" ŝi diris, per mia murdisto rango anstataŭ mia nomo. Por knabinoj kiuj aspektis kiel okulfrapa kiel ŝi, ŝi provis instigi iom pli datado ol tio.
  
  
  "Pri la aŭto aŭ la ŝoforo?" Mi demandis ŝin.
  
  
  Ŝiaj verdaj okuloj fulmis kun fajro. "Aŭtoj, kompreneble. Mi ne zorgas, kion vi pensas de la ŝoforo."
  
  
  Li ekrigardis la mekanikisto, kiu shrugged kaj malantaŭeniris for diplomatie. Li ne volas esti atestanto kiam tiu belega redhead pikitaj la fama Nick Carter en etaj pecoj kun ŝia malestimo.
  
  
  "Kion mi faru al vi?" Mi demandis lin, iom konfuzita.
  
  
  "Nenio ĉe ĉiuj. Lasita-a vidi se ĝi restas ke vojo, N3."
  
  
  Kaj denove-la nomo anstataŭe de la nomo. Li prenis ĝin, kaj la ekbrilo de fajro en ŝiaj okuloj estis defio. "Mi pensis, ke vi estis montri iom, kiam vi estis veturanta # a? to," mi diris. "Estis por mi?"
  
  
  "Kompreneble vi pensas tiel. Vi estis verŝajne surprizita por vidi ke virino povas veturi aŭton pli bona ol vi povas." Ŝia fiera lipo kurbita, sed kiu faris Stahl estas plena buŝo eĉ pli alloga. "Ni forigu la evidenta nun, N3. Kelkaj de la knabinoj tie povas adori vin kiel dormoĉambro atleto, sed via reputacio ne impresi min."
  
  
  "Kio impresas vin - la agado? Eble frolic revizio."
  
  
  Ŝi ridis, kvazaŭ la sugesto amuzis ŝin. Ŝi tiris ĉe la zipo de ŝia baggy coverall. "Ĉu vi scias, kion oni diris al mi, N3? Mi estis dirita ke se vi estis sur aviadilo kiu # kra? o, vi # ankora? trovi tempo por proponi al fluga asistanto."
  
  
  Ĝi estas vera, " ŝia patro diris. "Efektive, mi diris al ŝi tion.
  
  
  Ŝi levis la coveralls de ŝiaj ŝultroj kaj tordiĝis ekstere de ĝi, sukcesante fari la rutino kiel ekscita kiel striptease. Sub ŝia laboro vestojn, ŝi portis firme pantalono kaj pulovero kiu gluiĝis al ŝi kurboj kiel ledo.
  
  
  "Mi respektas vin kiel profesiulo. Rango N3, kio-kion tio signifas, " ŝi diris. "Sed ni daŭrigu la konversacion sur profesia nivelo, devas nin?"
  
  
  Mi ne povis pensi pri io ajn mi estis malpli interesita en, alia ol eble donante prelego sur abstinado al la malnova servistinoj ' hejmo.
  
  
  "La aŭto pritraktis bone por vi, sed mi ŝatus testi la egoismon por mi mem," ŝia edzo diris.
  
  
  Ĝi estis metita sub la stirrado, tio ĉi estas la nura ilaro, la motoro kaj renversis. Tiam li pafis ŝin. Li iris tra la kurson tiel rapide kiel la knabino, kaj finis bremsanta la aŭto de faranta akra duobla signo. Kiam mi eliris, mi ĵetis miajn ŝlosilojn al ŝi kaj diris, "Tiu devos fari," mi pensis, kaj ŝi volas kraĉi en vizaĝon.
  
  
  "Nun, kiu montri?" ŝi diris, sed estis sugesto de surprizo miksita kun sarkasmo en ŝia voĉo.
  
  
  "La aŭto ne estus tio bona, sed ĝi havas multe sub la kapuĉo. Vi aspektas kiel granda virino, sed eble ne tiel multe. Mi estas scivola sufiĉe por demandi min mem ĉi tiu demando." Duplikatan ŝlosilon al ŝia ĉambro estis ĵetita en ŝia mano. "Se vi volas uzi tio, ĝi devus esti? i-nokte. Mi foriras de la bazo en la mateno."
  
  
  "Kion faras vi pensas, ke mi devus konsideri uzanta ĝin?"
  
  
  "Eble vi estas same scivola kiel mi estas," mi diris.
  
  
  Reen en sia kabano, li tiris de sia jako, malkaŝante senvesta-malsupren luger en la rapida-release rigging sub lia maldekstra brako. La armiloj ŝi estis testita sur ĉe HAKILO variis de tasko al tasko, sed ŝi neniam estis sen sia propra persona armiloj: a luger ke Wilhelmina donis ŝin; a stiletto, Hugo, en sia maniko; kaj eta gaso bombo surbendigita al la interno de ŝia femuro de Pierre. Bombo povus mortigi ĉiun en fermita ĉambro en sekundoj; ĉiuj ĝi prenis estis kelkaj sugestoj por rompi la egoismo ŝelo.
  
  
  Malfermo kesto en ŝia seĝo, ŝi eltiris la dosierujo Hawk estis donita al mi. Li spegulita reen la kovrilon kaj sulkigis la frunton en exasperación. Mi pensis, ke mi memoris, ke mi forlasis kopion de mia kovrilo sur la supro de la dosiero. Nun la unua paĝo estis la folio kun priskribo de Sheila apero kaj ankoraŭ foto ĉirkaŭ la filmo, kiu vidis ŝin pli frue tiun tagon.
  
  
  Mi diris al mi mem ke mi devas esti # mal? uste. Ŝia thumbed tra la enhavo de la dosierujo, sed tie estis neniu signo de unu-paĝa rakonto. Puto, estas nenio maltrankvili pri nun, mi pensis. Ĝi estus malfacila por eksterulo eniri la HAKILO bazo kiel kontrabando steamer en futbala stadiono.
  
  
  Ankoraŭ iom maltrankvila, li komencis reread la dosieron sur la Brant knabino. Nur kiel Hawke'diris, ekzistas neniuj detaloj pri ŝia pasinteco. Ŝi povus havi estita portita sur ilia semajnfino kiam Frank Abruz kaptis ee en Las Vegas. Tamen, post la HAKILO trovis ŝin en Idaho, la datumoj estis diligente kompletigas la horoj ŝi laboris kiel servistino kiam ŝi kutime iris al la lito, kaj eĉ krajono skizo de la plano de la domo, ŝi estis lui.
  
  
  
  
  
  Multajn fojojn mi volis havi fotografia memoro. Pro tio ke mi ne havas egoismo, mi evoluigis miajn proprajn metodojn por ankrumi ŝlosilo faktoj en mia kapo. Mi faris notojn en la poŝo kajero mi portas kun mi kaj reread ih, rigardis la aranĝo de Sheila domo, tiam streĉis sur la lito,#? eti ekstere#? io#? irka? miaj pensoj krom la materialo, mi estis leganta? in.
  
  
  Ŝi dormetis. Kiam mi vekiĝis en la mallumo, mi estis alarmita per sono tiel malforta, ke mi ne povis identigi mi mem.
  
  
  Ĝi venis denove, nur malforta gratanta sono, metalo kortuŝa metalo. Li saltis el la lito kaj alteriĝis sur siaj koksoj, luger en la mano.
  
  
  La pordo malfermiĝis kaj flavan strion de lumo kuris trans la plankon. La redhead diris, " Vi havas rapida refleksojn, N3."
  
  
  Li malstreĉiĝis, rimarkante ke la sono, kiun li estis a? di estis ŝia ŝlosilo turniĝis al tago. Mi ne atentas estanta kaptita kun pafilo en mia mano. La instinkto, kiu min leviĝas de la rubo savis mian vivon pli ol unufoje.
  
  
  "Turnu sur Brylev. Klaku sur la ĝemi prembutonon malantaŭ vi, " li diris al sia koramikino.
  
  
  Ŝi manipulis la lumo ŝaltilo, tiam#? eti al mi la ŝlosilon. "Se vi foriros morgaŭ, mi ne plu bezonas ĝin, mi donos?"
  
  
  La ŝlosilo krampita malsupren sur ŝin, grinning. "Do, vi estis scivola."
  
  
  Ŝi levis ŝiaj ŝultroj. "Mi supozas, ke mi nur devis trovi ekstere se ĉion, kion mi diris pri vi estis vera."
  
  
  "Kial ne vi fermas la pordon kaj enkonduki vin mem?" Mi diris al ŝi.
  
  
  Ŝi fermis ĝin, ne prenas ŝiajn okulojn de de mi. La defio ankoraŭ brilis en la ih verda profundoj.
  
  
  "Patricia de Stilo," ŝi diris.
  
  
  Mi prenis de mia ŝultro rimeno, ĵetita ŝia egoismo super la dorso de la seĝo, kaj holstered la Luger . "Kiom longe havi vin estita laboranta ĉe HAKILO?"
  
  
  "Ekzemple, unu jaro. Nun demandas min kiel bela knabino kiel mi akiris en ĉi tiu komerco."
  
  
  "Lasu min fari konjekton. Vi devas pruvi, ke vi povas fari ĉion, kion homo povas fari."
  
  
  "Ah, vi ruza bastard," ŝi diris, sen ajna videbla malico.
  
  
  "Mi havas botelon de viskio," mi diris. "Donaco de nia estro. Ĉu mi povas malfermi ŝia egoismo?"
  
  
  "Mi ne venis ĉi tien por trinki," ŝi diris. Ŝi tiris la svetero super sia kapo kaj ĵetis egoismo sur seĝon.
  
  
  Ŝi surhavis nigran puntan mamzonon. Nu, la duono de mamzono. Ŝia glasoj estis superfluanta. "Bone provizita por" estas unu voĉdono sur ĉiuj la neadekvata priskriboj, kiu venis al mia menso kiam mi rigardis nah.
  
  
  # Ektu? i#? ia brila ruĝa kolhararo de hararo, ŝi ridetis al mi. La rideto estis parte mokante, parte promesplena.
  
  
  Ŝi memoris sian linion ĉirkaŭ tiu tago. Ĝia ripeto de tiu. "Nu, kiu estas la fanfaronado?"
  
  
  "Tio," ŝi konfesis. "Sed vi ŝatas ĝin."
  
  
  Ankoraŭ ridetanta, ŝi tiris malsupren la muŝo de ŝia zippered pantalono kaj grimpis el la? emo ili estus metitaj sur ŝia gambo. Nun ŝi estis portanta nur nigra mamzono kaj trafa strio de nigra punta sub.
  
  
  Ŝi trankvile piediris super al la lito kaj sidiĝis sur la rando. Ŝi disbutonis ŝia mamzono kaj tiris la egoismo de ŝia grandan bruston. Kun filmo de ŝia mano, ŝi kovrita ŝia vesto super la kapo de la lito, kaj tiam la lito super mia kapkuseno.
  
  
  "Mi lasos vin via kalsonetoj," ŝi diris. "Mi pensis, ke vi volas ŝiri ih de mi."
  
  
  Tie estis io alia ol defio en ŝiaj okuloj nun. Ekscito, deziro.
  
  
  Kiam liaj vestaĵoj estis ĵetita ekstere kaj ŝi vidis unu harpinglon kaj gaso bombo, ŝi ekkriis: "Mia Dio, vi estas piediranta armilejo."
  
  
  Ŝia maldeca chuckle. "Vi pack paro de kernoj vi mem."
  
  
  Ŝia rido estis raŭka kaj senbrida. Ŝi povis pruvi ke ŝi estis la egalulo de iu viro, sed ŝi sendube ne atentas estanta traktita kiel seksa objekto. "Iru, N3," ŝi instigis.
  
  
  "Nick," ŝia patro diris. "La lito estas neniu loko por formalaĵoj."
  
  
  "Kromnomo. Nick, "ŝi diris," mi estas preta."
  
  
  Mi deŝiris ŝian punta subpantalono. Ŝi estis dekstra. Mi ĝuis faranta ĝi.
  
  
  Pat estis forta knabino. Kiel ni brakumis, mi sentis la muskoloj en ŝia dorso tremeton. Ŝia buŝo estis mola kaj varma, kaj ŝia lango estis rapida kaj rapida. Mi entombigis mian vizaĝon en ŝia brusto, kaj ŝiaj fingroj fosis en mia hararo. Kiam ŝia patro ludis kun ŝiaj malmolaj cicoj, ŝi writhed kaj grumblis kiel malsata kato.
  
  
  Miaj manoj glitis malsupren al siaj lumboj, kaj li levis ŝin supren por renkonti sian unuan puŝon. Mi sinkis profunde en nah kaj aŭdis ŝin veo. Ŝia korpo premita kontraŭ la mia. Kiam ŝi levis sian movadoj, ŝi shuddered kaj skuis la lito. Nah havis la fleksebla forto de besto.
  
  
  "Nick," ŝi elspiris. "Ni finas ĉi tiun kune."
  
  
  Kiom ŝi estas koncerna, ŝi estis perfekta altempigo. Efektive,? io estis perfekta.
  
  
  Ŝia mano glitis malsupren mia femuro, esploranta. "Muskoloj. Vi estas vera peco de viando, s-Ro Carter."
  
  
  "Do vi estas."
  
  
  "Mi ne estis preta por tio. Vi estas eĉ pli bona ol mi estis dirita."
  
  
  "Mi komprenas tion. Ŝia ordinaraj estas pli ol via profesia respekto."
  
  
  Ŝi estis ridanta. "Ĉu mi povas dormi ĉi tie ĉi-vespere?"
  
  
  "Vi povas resti la nokton,"mi diris," mi ne scias, kiom da dormo vi volas ricevi."
  
  
  Du
  
  
  En la mateno, li ellitiĝis frue kaj komencis pakado ĝis la redhead vekiĝis kaj ruliĝis en la rubo.
  
  
  "Nick," ŝi diris, " ke estis granda. Precipe la lastan fojon."
  
  
  Li puŝis gaso bombo al la interno de ŝia femuro. Lasta nokto estis la lasta nokto. Hodiaŭ ĉio estis kiel kutime. Mi fiksu ĝin
  
  
  
  
  Li alligis stiletto al ŝia antaŭbrako kaj kontrolis la printempa mekanismo. Mi fleksis sian brakon, kaj la maldika tranĉilo glitis en mia mano, preta iri. "La rigardon sur via vizaĝo estas iom timiga," Pat diris.
  
  
  Mi donis al ŝi rideto kiu preskaŭ atingis miajn okulojn. "Mi ne precize la knabo venonta pordo."
  
  
  Tiam li metis sur sian Ned Harper grupo, metis sur Luger ,ĵetis zip-supren jako super ŝi, kaj rigardis sin en la spegulo. Kiom mi povus diri, ŝia aspektis kiel ebria truck driver. Kiam li moviĝis al la urbo kie Sheila Brant kaŝis sin, li diris al ŝi, ke li ŝatus akiri laborpostenon.
  
  
  "Mi ne devas demandi tion," Pat diris, " sed kio okazis al N1 kaj N2?"
  
  
  "Bone, ni?? e ekstere de sorto," ŝia patro diris. Kiel David Kirby, mi pensis.
  
  
  Ĝi estis brufermis fermis la valizon provizita per HAKILO. Li estis preta forlasi. # ? Iu mi devis fari estis diri adiaŭ.
  
  
  Ruĝa savis al mi la problemon. "Mi scias. Ŝipoj kiuj pasas en la nokto, kaj ĉiuj tion. Restu bonŝanca, Nick."
  
  
  Li lasis por Bonham, Idaho, ĉe du en la posttagmezo. La urbo havis 4,700 loĝantoj, kaj ĝi aspektis kiel 4,695 ĉirkaŭ ili decidis resti ĉe hejmo.
  
  
  Turnanta en benzinstacio kiu reklamis tuja servo, li tiris supren al la tanko aŭtoj. La tuja servo estis ne efektivigita. Li foriris tra la aŭtoj kaj iris enen, kie li trovis viron dozing ĉe tablo plena de polvo, vojo mapoj, cracker ujoj, kaj pakis auto parts. Li frapetis liajn fingronodojn sur la pura rando de la seĝo.
  
  
  Egoismo estas okuloj estis fendita. "Jes, sinjoro?" li oscedis.
  
  
  Li indikis al lia aŭto. "Mi volas iom da gaso."
  
  
  "Ah," li diris, kiel se la ebleco neniam okazis al la emu.
  
  
  Dum li tiris el la hoso kaj enmetita la cigaredingo en la Ford estas preskaŭ malplena benzinujo, li staris kaj rigardis eksteren ĉe la dormema strato en la pala malfru-printempa sunbrilo.
  
  
  Mi ne vidis ŝin, ni ne havas semaforoj, ni ne havas neono signoj. Bonham aspektis kiel Norman Rockwell pentraĵo de malgranda vilaĝo. Ŝi sentis el loko kun ĉiuj miaj mortigaj armiloj ligita al mia korpo kaj ŝlosita en la trunko de mia aŭto. Bonham ne similas la specon de loko iama mob boss s mistress estus preferinta kaŝi. # Tio? i estas # ver? ajne kial Sheila Brant elektis egoismo. Hej, donu al mi krediton por la cerboj, mi pensis.
  
  
  Li rektiĝis ŝia laca ŝultroj. Ŝia ferret estis veturanta rapida kaj por multaj horoj ĉiun tagon kun ili, kiel ĝi lasis TOPOR bazo sur la Carolina marbordo. Poste tiu tago, I?? l kontakti la HAKILO agento kiu estis sekvanta Sheila por certigi, ke ŝi ne tralasu nin.
  
  
  La servisto ĉe la servo stacio komencis visxante la antaŭa glaco de la aŭto. "Vi havas sufiĉe da mortintoj insektoj tie plenigi sitelojn," li plendis. "Vi certe estis stiri la tutan nokton."
  
  
  "Jes," mi diris. Li estis observema, se ne tuja.
  
  
  "Turisto?"
  
  
  "Ne, mi diris al ŝi.
  
  
  La egoismo cela turnis, kaj la egoismo okuloj ne plu estis dormema.
  
  
  "Mi kamiono ŝoforo," mi diris. "Mi esperas trovi laboron tie."
  
  
  "Ĉu estas aparta kialo vi elektis Bonham?"
  
  
  "Mi ŝatas malgrandaj urboj."
  
  
  "Estas multaj aliaj urbetoj."
  
  
  Damne, mi pensis. Emuo estis sendube scivola. Mi diris, " mi ŝatas la aspekton de tiu unu."
  
  
  Dum li estis kontrolanta la oleo nivelo, li iris en la vira ĉambro kaj glitis la riglilo sur la # interna? o de la pordo. Li ĵetis malvarman akvon sur ŝia vizaĝo. Mi estis laca de esti gluita al la aŭto sidejon por tiel longa, mi diris al ŝi min mem, alie mi ne estis ĝenita per la bastono pridemandanta min.
  
  
  Li frapis sur la pordon. "Hey mister, mi devas vidi vin."
  
  
  Li unzipped lia jako akiri al la Luger rapide, tiam malfermis la pordon. "Jes, kio?"
  
  
  "Pri Sheila Brant," li diris, tiam ekridetis. "Ŝia agento vi devus renkonti estas N3."
  
  
  # ? Ia neniam vidis#? ia kontakto kaj neniam prenis ajnan#? anco. "Kio estas vi parolanta proksimume?"
  
  
  Post batfermis la pordon, li atingis ene kaj tiris el pli malpeza identa al la mia. Li pasis la egoismo sur min. "Mi parolis al kelkaj homoj kiuj laboris kun vi en la pasinteco, Carter. Mi pensis, ke mi rekonis vin de viaj priskriboj. arto. Iuj ŝatas Hawke', ŝi diris al si. Mia nomo estas Meredith, de la vojo.
  
  
  Li turnis sian fajrilon super. Kio aspektis kiel la fabrikanto seria nombro ĉe la fundo estis efektive kodo kiu identigis la posedanton kiel HAKILO dungito. "Bone, Meredith. Sed mi estus pli singarda se mi estus vi. Ne forgesu, ke la kialo por#? iuj#? i tiu komerco estas lia diabla bona agento taĉmento." Ĝi ne estis Stahl, kiu insistis sur ĝi. Mi ne havas la egoismo diras, " Kio nova pri nia knabino, Sheila?"
  
  
  "Ŝi estas ankoraŭ ĉi tie? kaj aganta # fre? a. Li provis ne akiri tro proksime, por ne veki Nah la suspektojn. Mi prenis ĉi tiun laboron, ĉar mi timis, ke la urbanoj komencus scivolanta kial mi estis tenanta ĝin supre. ni restos ĉe la hotelo. Vidi vin ĉi-nokte kaj paroli iun pli." Li hezitis. "Mi komprenas ke mi estos kolono en ĉi tiu tasko, kaj mi rigardas antaŭen al laboranta kun vi. Ne juĝu min per tio, kio ĵus okazis. # ? Ia kutime ne tiel indiferenta."
  
  
  "Mi esperas ke ne," mi diris.
  
  
  Li veturis malrapide malsupren la ĉefa strato de la urbo
  
  
  
  
  
  de notanta la lokon de la du-ĉambro policejo, poŝtejo, kaj ekonomia klaso city hall. Ŝi, pensis, ke vi povus paki la tuta urbo en ŝukeston. Inter du grandaj konstruaĵoj, estis nook trinkejo kun "Malvarma Biero" signo en la fenestro. Kvar storefronts sub ŝi trovis ĉion, restaĵo de la tagoj kiam Bonham estis fervoja stacio, estis pli granda kaj viglita. Nun la du-rakonta konstruaĵo bezonis pentraĵo, kaj li vidis, ke kelkaj el la supraj fenestroj havis neniun ekranoj.
  
  
  Akiranta ekstere#? irka? la aŭto, ŝi estis zorgeme ekzamenis de la restoracio trans la strato de la hotelo. Sheila Brant ne deĵoras ĝis 4:00 p. m. kaj se aferoj ne iris bone, ŝi ne estis devita. Tie estis neniuj klientoj en la loko.
  
  
  Li piediris en la malhelajn hotela interesgrupo, kie la mebloj estis kvarono-cola dika kun polvo kaj malnova aĝo. Tie estis neniu lifto, nur ŝtuparo, kaj la potted plantoj mimmo pasis tra bezonis & nb nur kiel Bonham devis spiri novan vivon.
  
  
  Klera salutis min kiel se li estus politikisto saluto kerna voĉdono. Li diris, ke ili fermis sian ladbotelon antaŭ longa tempo, sed mi povas # man? i puton ĉe la restoracio trans la strato. "Provu ĝin, vi amos ĝin," li diris.
  
  
  En ŝia ĉambro, ŝi demetis siajn vestojn kaj ilaron, kaj prenis duŝon. Kvankam mi ne montris tion en mia trajtoj, miajn internaĵojn volvis supre kiel printempo. La penso tenis kuranta tra mia kapo, ke mi estis egale al unu knabino, kiu povus esti kapabla doni al mi kelkajn respondojn pri David Kirby morto.
  
  
  Mi havis bonan vidon de la restoracio de la dua-etaĝaj fenestroj. Kiel li butonumis sian ĉemizon kaj metu sur sia pantalono, li pensis, de Sheila Brant. Li scivolis se Ay sukcesis eskapi? irka?#? i tiu dometo sole, aŭ se la murdistoj decidis lasi Ay eskapi viva por iu kialo.
  
  
  Meredith donis al mi la telefonnumeron de sia ĉambro, kiu estis kutime kelkajn pordojn malsupren de la mia. Mi piediris malsupren la halo al li. Meredith rezultis esti vera artikolo, sed mi estis suspektinda karaktero, kaj li estis tuj kontroli ĝin.
  
  
  Danke al HAKILO estas trejnado kaj precipe al ŝi Stahl manoj-sur sperto kiel seruro-elektanta fakulo. La pordo al la ĉambro de hotelo ne estis malfacila. Dekdu-jaro-malnova knabo povus elekti seruro kun penknife.
  
  
  Li turnis la knob kaj eniris la ĉambron kviete. Homo estis sidanta en seĝo apud la fenestro. Li ekridetis al mi. "Ĝi estus same facila por frapi."
  
  
  Mi ne povis pensi de ajna lerta komencoj. Ĉio, kion mi povis administri estis, " Kiu vi estas?"
  
  
  "Meredith, kompreneble. Kaj vi devas esti Nick Carter."
  
  
  Se li ne estis Meredith, li estis damne bona mensoganto. Li ŝajnis tute ĉe facileco. "Mi estis atendanta por vi. Mi pensas, ke vi venis, " li diris. "Ĉu vi vidis la knabino ankoraŭ?"
  
  
  "Ne, ankoraŭ ne."
  
  
  Se li scius, ke li ne estis la dua Meredith li renkontis en la lasta horo kaj duono, li ne estis tiel trankvila, mi pensis. Akiri sian cigaredon. "Ajna sanktuloj?"
  
  
  Li fingrumis minuto de sia rumpled bruna jako. Li estis ronda-faced viro, komencas kalviĝi kaj dika, sed lia aspekto ne diru al ni ion ajn. HAKILO agentoj venas en ĉiuj grandecoj, formoj, kaj aĝoj. "Kie estas la jaro, Carter?"
  
  
  Li donis al mi libron de matĉoj.
  
  
  "Ĉu vi ne havas fajrilon?" Mi demandis indiferente, fajrigante cigaredon.
  
  
  "Neniam preni ĝin kun vi. Malbenita aferoj ĉiam kuri ekstere de # karbura? o."
  
  
  Li ekridetis kaj ĵetis la emu matĉoj. "Mi pensas, ke, se ĝi povus esti kaptita, do estus vi."
  
  
  Li krucis siajn krurojn kaj apogis sin malantaŭen en sia seĝo, metante siajn manojn sur ĉiu tribo. Egoismo okuloj ne lasas min kun ili ferret kiel li eniris la ĉambron. "Vi volas diri, vi ne kredas al mi Meredith?"
  
  
  Unbuttoning sia jako, li diris:: "mi scias, ke malbenita bone, ke tio ne estas vera."
  
  
  Lia malstreĉita rideto estis ankoraŭ tie. Li havis sufi? e mem-kontrolo. "Kion mi faru?"
  
  
  "La grava afero estas ke vi faris ĝin. Kiu estas vi, vere, Della?"
  
  
  "Mi estas la persono kiu havas sian propran morton frazo," li diris. Kun deft movo, li levis sian anheli kruron kun unu mano. Kun la aliaj, li eltiris revolveron el la glavingo alligita al sia tibio.
  
  
  Ĝi falis sur unu el ĉiu tribo, dum ĝi estis estanta tirita. Egoismo estas revolvero estis ekipita kun dampilo, kaj li aŭdis mola tuso kiel la pafilo foriris. Gawk batis la muron.
  
  
  Mi fleksis sian brakon, kaj la stiletto iris en mian manon. Ĝi estis ĵetita de egoismo, kiel li movis tiri min reen en vido. La tranĉilo sinkis en la emuo la gorĝo kaj tremetis kiel darta. Egoismo estas okuloj rigidiĝis, kaj li klinis sin malsupren kiel se rigardi sub la seĝo.
  
  
  Ŝin kaptis lin, kiam li donkey krevis. Ĝi estis peza. Ŝia egoismo tirita ŝin kaj serĉis ŝin. Tie estis kvin mil dolarojn en Egoismo estas la monujo kaj kelkaj dokumentoj diris ke Egoismo estas nomo estis Coogan kaj li venis de Denver. Ĝi ne nepre signifas ion ajn. La egoismo paperoj estis verŝajne kiel falsa? o kiel la mia. De # senmovi? i kondukpermesilon en via egoismo minuto. Ĝia ellitiĝis. Aferoj komenciĝis malbone. Iu sciis, kial li estis en Bonham, kies sekureco estis evidente kompromisita.
  
  
  Mi devis fari ion kun la korpo. Mi ne povis lasi mian egoismon en Meredith estas vera ĉambro. Faranta certe ke la koridoro
  
  
  
  
  
  Ĝi estis dezerta, do ŝi elektis pordon ĉe hazarda kaj malfermis la seruron. Evidente, tie estis neniu en la ĉambro. Coogan kaptis ŝin, portis ŝin trans la halon, kaj metis ŝin sur la liton.
  
  
  Neniu Ĉambro de Komerco estus interesita en dunganta min, mi pensis. Mi estis en urbo por malpli ol du horoj, kaj viro jam mortis.
  
  
  Li iris malsupren kaj batita supren amika konversacio kun la desk clerk, kiu bonvenigis la ŝancon forlasi sian krucvortoj puzlo. Li diris al emuo, ke li renkontis viron en la vestiblo, rondo-alfrontita, gaja ulo.
  
  
  "Ĉi tiu estas Sinjoro Hobbs. Vendisto. Kontrolita en # hodia?. Ĉambro 206."
  
  
  "Kion Mr. Hobbs vendi?"
  
  
  "Mi ne kredas, kion li diris."
  
  
  Kvin minutoj poste, li forlasis la ĉambron, iris supren laŭ la ŝtuparo denove, kaj prenis alian seruro. Ĉambro 206 estis forlasita, krom por la kazo por la modelo kazo. Mr. Hobbs apenaŭ alteriĝis, kiam li komencis atendas min. Li manfrapis sian valizon sur la lito kaj malfermis ĝin. La nura specimeno ĝi enhavis estis senvesta-malsupren fusilo kun silencer kaj amplekso. Mr. Hobbs, ankaŭ konata kiel s-Ro Coogan kaj Meredith, vendis morto. Puto-oiled fusilo estis io kiel la teamo de profesia murdisto.
  
  
  Eble li divenis la egoismo estas ludo plano. Li estis supozita por interkapti min, kaj mortigi min tuj kiam mi alvenis tie, prenas la knabinon ĉirkaŭ la hotelo fenestro kiam ŝi ricevis por labori, kaj tiam lasi Bonham en rapideco. Kuŝis pri estanta Meredith estis rapida artifiko por kapti min de gardisto kaj eble trovi ekstere se mi parolas al la knabino. Mr. Hobbs, aŭ s-Ro Coogan, estis inteligenta profesia, malvarmeta-gvidita, kaj bone-versed en sia metio. Sed eĉ la plej bonaj havas malbonajn tagojn.
  
  
  Li silente eliris el ĉambro 206 kaj malsupren sur la ŝtuparo. Ekde telefono vokoj#? iu super la lando iris tra la hotelo de la centralita, li uzis la salajra telefono en la vestiblo voki Meredith ĉe la benzinstacio. "Ne iru en mallumaj vojetoj. La opozicio estis trafita la urbo, " emu diris al ŝi, kiel li alproksimiĝis al la linio.
  
  
  "La tajloro. Ĉu vi havas iu ajn korektoj en ili? Mi volas diri, kiu estas ili?"
  
  
  "Ili nur ne ŝatas ĝin."
  
  
  "Nu, tie estas neniu kialo flago ekzekuto rajtigo," li diris. "Se ni povus trovi la knabinon, ili povis ankaŭ."
  
  
  "Mi timas, ke ni alportis ih al ŝi," mi diris.
  
  
  Mi povus imagi, Hawke's reago, kiam li diris ilin, ke iu devas havi rompita en mia apartamento ĉe HAKILO Bazo, rigardis tra Sheila Brant-a dosiero, kaj uzis nian informojn por establi konekton kun la knabino. Ĝi eksplodos kiel detonaciis raketo.
  
  
  La okazaĵoj de la tago radikale ŝanĝis la situacion. Li ne povis ludi sian kartoj malrapide kaj pacience, kiel Hawke estis rekomendita. Sheila vivo estis en danĝero. Mi havis rapide establi kontakton kaj akiras ŝian fidon.
  
  
  Ŝia staris ekster la hotelo kiam ŝi alvenis ĉe la restoracio. Li rigardis ŝin malfermi la pordon de la ruĝa Volvo kaj kaptis ekvidon de ŝia glata femuro kiel ŝi glitis ĉirkaŭ la aŭto. Ŝiaj kruroj estis tiel bona kiel mi memoris ilin, kaj ŝia sexy marŝi estis eĉ pli bona.
  
  
  Ŝi rimarkis min, kiel ŝi movis ĉirkaŭ la aŭto kun longa, gracia pa? ego. Evidente, la okuloj de nekonato faris ŝian tempon. Ŝi haltis kaj rigardis min, kaj mi revenis ŝia rigardo kun mia plej ĉarma rideto.
  
  
  Post kiam ŝi malaperis en la restoracio, ŝia patro fumis cigaredon. Ŝia peto estis doni Ay tempo verŝi sian mantelon kaj atendi ĉe la tabloj. Kiam ĝi haltis, tri motorciklojn muĝis en la urbo. Rockers estis tiel maloportune en Bonham kiel ili estis en ŝia. Ili veturis preter la mimmo de la hotelo, rigardante min tra la fenestroj kovrita kun barba vizaĝoj. Ili portis duopoj kun kolera diabloj pentrita sur la dorso. Ih la celo estis trinkejo. Paroli laŭte, ili elrajdiĝis kaj iris enen. Li sciis, ke ili ne vivas en Bonham. La urbo ne havas sufiĉe por la ihc propagando.
  
  
  "Krimuloj kaj senhejmaj homoj," Klera diris en abomeno. Li apogis sin al mi en la pordejo. "Ili estas parto de bando kiu ne aperas ĉi tie paro de fojoj jare. Ili nomas sin la idaron de Satano. Ili starigis tendaron en la malnova fairgrounds. Loĝantoj de la urbo volus forpeli ih de la teritorio, sed la polico ne fari tion. Mi volas instigi supre tumulto ."
  
  
  Ŝia cigaredo estis ĵetita for. Se mortorciklistoj estis regulaj, ĝi signifis ke ili ne estis mia afero. Li transiris la straton kaj direktis sin al la restoracio, kie komerco estis nur komenco. Mi kalkulis kvar klientoj en totala. Ili estis ĉiuj viroj, kaj la tri ĉirkaŭ ili ne povis preni siajn okulojn for Sheila. La kvara, mi pensis, certe estis duone blinda.
  
  
  Ŝi estis prenita al angulo de la tablo for de la aliaj patronoj. Eĉ antaŭ ol Sheila movita al mi, ŝian rigardon kaptis ŝia, glitante en mia direkto, dimensionamiento min.
  
  
  "Bonvenon al Bonham. Ĉu vi planas sur restanta longe? " ŝi diris kiel ŝi proksimiĝis al mia tablo.
  
  
  "Tio estas supren al vi, Sheila."
  
  
  Ŝia delikata vizaĝo rigidiĝis. "Mia nomo estas Susan."
  
  
  "Ĉi tiu estas Mike Brant, kaj antaŭ ol ili ferrets, ĝis Frank Abruz estis mortigita, vi estis egoisma amanto." Mia mano ekbrilis trans la tablo, kaj li kovris ŝian pojnon. "Ne leviĝas, ĝi estas malfermita. Metis rideton sur tiu bela viza? o kaj#? ajnigi, ke ni parolas pri kio estas sur la menuo",
  
  
  "Ĝi ne estos facila rideto. Vi estas iranta rompi la ostojn en mia pojno."
  
  
  Ŝia teno malligis, sed li ne lasas iri. "La homoj vi estas kuranta de scias, kie vi estas. Mi ne povas imagi kial ili volas elimini vi, sed tio estas kio ili ŝajnas havi en menso. Vi bezonas helpon."
  
  
  
  
  
  
  "Kaj vi tuj donu ĝin al mi?" Ŝia bela buŝo tordita. Ĉi-tio estas la rakonto de mia vivo. Viroj ĉiam helpi min. Kaj la pli mi ricevas utiloj, la pli da problemoj mi havas ."
  
  
  "Mi estas la persono kiu ŝanĝos ĉion ĉi."
  
  
  "Mi estis scivolanta, kiu vi estis. Mi konas ŝin nun. Vi devas esti la Sorĉisto Mandrake."
  
  
  "Nomo estas Ned."
  
  
  "Bone, Ned Mag, mi bezonos paron de mirakloj por klarigi la malfacilaĵojn en mia vivo." Malgraŭ kion ŝi diris, la malhelaj okuloj estis plenigita kun intereso. "Vi certe volas ion en reveno."
  
  
  "Ni devos diskuti pri la kondiĉoj poste."
  
  
  "Oh, hej, mi estas certa, ke ni volas," ŝi diris en sardonic voĉo.
  
  
  Negoco aŭ neniu komerco, li estis malsata. Mi estis dirita de hej alporti min densa kafo kaj nigra kafo.
  
  
  "Ĉu vi kredas, ke mi ne kuris for por # tio? i?"
  
  
  "Cinderella ne kuri for de ŝia feino madrina, ĉu ŝi?"
  
  
  Ŝi estis ridanta. "Mi ne estas Cindrulino."
  
  
  Ŝi pensis, ke ŝi povus ludi ŝian rolon. Ŝi aspektis kiel knabino, ke princo alportus ŝia babuŝo kaj preni for, eĉ se la pantofloj ne konvenis. Nur ŝia Princo Ĉarma rezultis esti Sincera Abruz, mafio capo.
  
  
  Kiam ŝi revenis kun mia kafo, ŝi brosis pasinteco min metante la taso apud mia mano. Mi interpretis ĝin kiel signo ke ni estis iranta akiri kune.
  
  
  "Ĝi similas al vi?? e ne pooh. Kaj vi?? e ne sole, ĉirkaŭ Abruz estas amikoj. Do kiu estas vi? " ŝi demandis.
  
  
  "I?? l # anka? klarigi ĝin poste."
  
  
  Brufermis la pordon kaj tri mortorciklistoj eniris, alportante stench kun ili. Neniu el ili havis tuŝis trinkejo de sapo en semajnoj. La viro malantaŭ la kontanta registro, supozeble du homoj de la restoracio, rigardis la trion kun malkontenta. Li povus havi vivis sen la ih negoco por almenaŭ la sekvanta naŭdek jaroj.
  
  
  Ili decidis sidi ĉe la tablo apud la mia. Ili parolis laŭte, ridanta#? e#? iu alia estas#? erco. Por distri sin, ŝi estis demandita kiu estis la plej malbela persono? irka? ili. La konkurso finiĝis en remizo inter la unu kun la tranĉilo-batalo cikatra # kunkirli? i malsupren lia vango kaj la unu sidanta plej proksima al mi, fortika viro portanta bido, grasmakulita headband, kaj ledo braceletojn. La unu en la mezo, kun longa hararo kaj kupro-kolora barbon, rigardis la plej prezentinda.
  
  
  Scarface kuris mano malsupren ŝia gambo kiel Sheila sekvis ih ordonojn. Ŝi prenis ofendon, kun surpriza trankvilon. Copperbeard frapis sian kunulon sur la brako. "Kondutu vin," li diris en ebena voĉo.
  
  
  La unu sidanta apud mi kaptis mian okulon kaj montris siajn dentojn, kelkaj el kiuj estis perditaj. "Kio estas vi rigardanta, Buster?"
  
  
  "Ĉe vi," mi diris. "Mi admiris vian dentala laboro." "Unufoje policano paŝis sur mia vizaĝo. Ĉu vi volas ke la sama?"
  
  
  "Ne precipe," mi diris, rezisti la tenton depuŝi mia taso de kafo malsupren Emuo la gorĝo.
  
  
  Copperbeard tenadis sian amikon ŝultron. Li premis tiel forte, ke la viro kun la mankantajn dentojn winced. "Ne mess kun sinjoro, Georgie. Li povus pensi, ke vi estas serioza. La lasta afero, kiun ni bezonas estas miskompreno. Ĉu vere?"
  
  
  "Tio estas ĝusta," Georgie diris. Li ne ŝajnis sincera. Li aspektis kiel timema viro kun unu mano sur lia ŝultro.
  
  
  Mi finis ĝin trankvile kaj diris al Sheila ke mi estus atendanta por ŝi, kiam ŝi forlasis laboron ĉe noktomezo. Reen en lia hotelĉambro, li ekloĝis en seĝon ĉe la fenestro por konservi okulon sur la restoracio. Kiom li sciis, la mortinta murdinto estis komplicoj kiuj provis helpi al la knabino.
  
  
  En la mola krepusko, la mortorciklistoj eliris kaj vagis laŭ la strato, ankoraŭ fanfaronado kaj ridante. Nur la unu kun la kupro-kolora barbo estis silenta, paŝante inter la aliaj, unu kapon pli alta ol ih, movanta glate kiel gvidanto. Ili marŝis reen al la trinkejo. Li rigardis ilin ĝis ili estis ekstere de vido.
  
  
  Longe antaŭ ol Sheila alvenis, ŝi komencis maltrankvili pri Meredith, kiu ne montris supren kaj voko. Sen prenanta miajn okulojn de la restoracio vendotablo, mi metis la telefonon sur miaj genuoj kaj demandis la nokto komizo por doni al mi la ekstera linio. Ŝi markis la benzinstacio nombro kaj ricevis neniun respondon. Kiel mi sidis tie en la malluma, aŭskultante al la hum, mi havis la senton, ke la aferoj jam ŝanĝiĝis draste denove.
  
  
  Sheila eliris el la restoracio#? e rapida rapido, rigardanta proksimume kiel ŝi gvidis por la Volvo ĉe la limigi. Malpeza pluvo komencis fali. Ŝi, mi vidis gutoj formante sur la fenestra vitro. Sheila estis portanta la longa jako ŝi volonte portita en la Meredith filmo. Eble li konjektis, ke Nah havis pistolon en sia poŝo.
  
  
  "Bebo, vi estas delikata," mi diris mallaŭte.
  
  
  Ĝi ne estis noktomezo; ĝi estis nur 22:00. Ŝi forlasis frue - mi maltrafis ŝin.
  
  
  Li repuŝis sian seĝon kaj atingis la pordon en tri rapidaj paŝegoj. Li rapidis malsupren sur la ŝtuparo, pasinteco la ektimigis komizo, kaj ekstere en la strato nur kiel Sheila estis lasanta.
  
  
  La sono de motorciklo motoroj komencanta supre kunfandita kun la pulso de la Volvo la motoro. La mortorciklistoj pasis mimmo sen rimarki min. Ili sekvis la aŭton. Hers, vidis la ruĝa brilo de la lumigilojn en la fora angulo kiel li hastis al lia disbatita Ford.
  
  
  
  
  
  Ŝi estis kaptita supre de ih kiel ili kuradis ĉirkaŭ la urbo en la postkuro de Volvo kiu estis movanta tre proksima al la rapido limo. Kiam la urbo estis postlasita, li malbenis. Sheila agordis je al kio la mortorciklistoj havis en menso.
  
  
  Mi donis al ŝi Ford kelkaj pli da gaso kaj proksimiĝis al ili, nur por vidi la gvidanto staras apud la Volvo kaj ondo la knabino halti. Ŝi ignoris egoismo kaj provis akceli ĉirkaŭ ŝia aŭto.
  
  
  Kiam mia headlights batis ilin, ili sciis, ke iu kaptis fajregon ĉe la partio. Odin Poe estas mortorciklistoj turnis reen, frakasante en mia vojo tiel subite ke mi klakis sur timigi por eviti kolizion. Li vidis la malbelan # viza? o de viro nomita Georgie kiel li ruliĝis malsupren la pluvo-trempita trotuaro. Li gritted la dentojn kaj iris en tailspin, komencante la Ford supren denove. Li daŭrigis la ĉasadon.
  
  
  Mia headlights kaptis Georgie unua. Li moviĝis inter mi kaj la aliaj, tenanta pli malrapida rapido vidi se mi volus resti kun ili. Rigardanta reen, li nudigis sian mankas dentoj en kruda falsa grin. Li aspektis preskaŭ plaĉita ke mi ne frakasis la Ford. Nun li havis alian ŝancon ĉe mi.
  
  
  Li turnis la biciklo ĉirkaŭ kaj eltiris mallonga ĉeno de ie malantaŭ la seĝo. Kun la ĉeno pendantaj en lia mano, li prenis la biciklon kaj lunged ĉe mi.
  
  
  Li ne pu? i la#? ikanado butono # a? malrapidigi malsupren. Ŝia balais konstante antaŭen, la trabo de mia lanternoj lekante la nokto. Georgie estis alproksimiĝita de Lamao. Kiam li vidis, ke mi estis iranta # senmovi? i al mia kurso, kvankam li estis en mia vojo, li donis formon de la biciklo en alia lane de la ŝoseo.
  
  
  Li povus havi turnis la aŭto kaj batis lin, sed li estis timema por fari ĝin sur la glitiga asfalto. Li ne deziras akiri kaptita en glitilo denove. Post kiam donanta la Ford pli da gaso, lia aŭto kaptis rapido anstataŭe. Georgie fulmis preter mia fenestro, kaj mi vidis Egoismo mano de movo. Li krakis la ĉeno kvazaŭ vipon.
  
  
  La subita rapido bump kiu devigis? in al # pa? o#? irka? la # a? to # ka? zi Georgie perdi ŝian vojon. La ĉeno brufermis malfacile en la fenestro malantaŭ mi, ne la unu proksime de mia vizaĝo. Li shuddered senvole, kiam li aŭdis la vitro fendeto. Tiam mi meti pli da distanco inter ni, ĉar la emu devis malrapidigi malsupren akiri la biciklo turni ĉirkaŭe denove. Hers, vidis la egoismo lanterno pendanta malantaŭ mi kiel ŝia kuradis ĉirkaŭ la kurbiĝo kaj supre de la monteto.
  
  
  Kiel li atingis la supron de la monteto, li rimarkis, Sheila kaj ŝiaj persekutantoj. La viro sur la gvida biciklo estis kuranta apud la Volvo. Li kaptis supre kun la aŭto kaj komencis swerving al la ŝoforo la vojon, devigante ĝin al ĝiri al la flanko de la vojo por eviti kolizion.
  
  
  Ŝi estis tiel engrossed en duelo kun biciklanto kiu ŝi ne povis fari la venonta panelo. Kiel la Volvo tirita de la vojo, ĝi resaltis kaj evitis kiel papera boato en rapidanta pluvego. Mi timis ke ĝi estus rulo super kiam ĝi batis la fosaĵo, sed la puŝo nur malrapidigis ĝin malsupren. Sheila estis sufiĉe inteligenta por eviti subita puŝo por ĉikanado. Juĝante per la vibro de la aŭto, li konjektis ke ŝi havis ŝanĝis ĝin al pli malrapida ilaro. Tiam ŝi tranĉis ekstere la#? ikanado. La Volvo shuddered kaj glitis, sed ne ruliĝi super.
  
  
  Kiam ŝi fine ĉesis la aŭto en malferma kampo, la mortorciklistoj turnis sin. Unu el ili saltis super fosaĵo plena de ĉevalo-rajdado metioj kaj kuradis trans la kampo al la aŭto li estis postkuranta. Egoismo radoj churned ĝis la koto.
  
  
  La dua biker ne havas la kuraĝon por salti en la fosaĵon. Li haltis ĉe la flanko de la vojo kaj vidis min venanta ekstere en la nokto. Li estis solvanta esploro problemoj kun motoro kaj akiris de lia motorciklo.
  
  
  Malrapidiganta malsupren, li ekrigardis en la rearview spegulo kontroli sur Kartvelio. Li estis ankoraŭ sur mia vosto kaj akiranta impeton. Li atingos min sufiĉe baldaŭ.
  
  
  Ŝi rulis sur la flanko de la vojo proksime de la kampo kaj solvanta esplori problemojn de la aŭto. Kiam li eliris, li lasis sian lumturoj sur. La atendado biker estis la unu kun scarface rulanta malsupren lia vango. Li atingis en sia doublet kaj eltiris la tranĉilon. Kiam li venis al mi, lumo ekbrilis sur la klingo.
  
  
  "Sinjoro, vi pli bone reiri en la aŭto kaj akiras la inferon ekstere de tie."
  
  
  "Se mi ne faras ĝin?"
  
  
  "Mi distranĉu vin kiel lardo preta por la kaserolon."
  
  
  Fleksanta unu por ĉiu tribo, li duone turnis sin. Mia maldekstra mano flugis el. Li sentis akran kontakton kun egoismo la kneecap. Japana karateo majstro instruis min#? i tiu movo, kaj ĝi estis bona ekzerco. Scarface falis kvazaŭ la tero estis ŝirita eksteren de sub li.
  
  
  Leviĝanta al liaj koksoj, li faris pasi kun la tranĉilo. Ŝia movita, kaj la klingo impetis en fronto de mi, coloj de mia vivo. Egoismo kaptis ŝin je la brako kun ambaŭ manoj, kondukis ŝin malsupren sur ĉiu tribo kaj rompis ŝin. Scarface ululis.
  
  
  Ĝi estis reprenita de egoismo tranĉilo kaj ĵetita en la mallumo sur la alia flanko de la ŝoseo.
  
  
  Tiam Georgie alvenis. Li rajdis rekte al mi, svingante la ĉeno. Mi sciis, ke se li batis min en la vizaĝo, mi estus blinda lin aŭ vundos lin por vivo. Mi aŭdis la ĉeno de haŭl kiel mi ducked. Tiam Georgie pasis min. Antaŭ ol li povis turni sin, li estis unzipped
  
  
  
  
  
  Li tiris el la Sledge Ŝoforo.
  
  
  Li pafis lin tra la seloj, kaj la biciklo daŭrigis, fluganta ekstere en la mezo de la ŝoseo antaŭ ol fali sur ĝia flanko kaj glitante ekstere.
  
  
  Sen donanta Georgie Nam ekrigardon, li iris reen al la aŭto, turnis ĝin en reverso, kaj brilis lia headlights trans la kampo.
  
  
  Copperbeard elrajdiĝis kaj bategis sur la fenestro de Sheila la aŭto. Li haltis kiel la flava traboj de mia headlights lumigita lin.
  
  
  La Ford metis ŝin en malalta ilaro kaj veturis tra la fosaĵo. La resalto levis min de mia azeno. Copperbeard kuris reen lia biciklo. Ŝia unua alvenis. Mi tordis la rado ĉe la lasta minuto, tiel ke nur mia bufro batis la biciklo, sed la efiko faris la a? to turni? ado. Copperbeard estis nun kurado al liaj amikoj, verŝajne esperante atingi unu el la ih motorciklojn. Ĝi estis turnita fare de la Ford, por ke Egoismo povis vidi ĝin klare en la lumturoj. Li eliris ĉirkaŭ la aŭto, celis ĉe la luger, kaj pafis la fuĝanta homo en la kruro.
  
  
  Sheila Brant puŝita malferma ŝia aŭto pordo. Ŝi estis tenanta .38-kalibro revolvero. Copperbeard ne scias ĝin, sed li povis savi Emu vivo.
  
  
  "Sinjoro," Sheila said? e,"vi estas io alia."
  
  
  Ĝi akiris Luger en la maldekstra malantaŭa rado de la Volvo kaj borita truo en la nen. Ŝi estis pasita de mimmo rigardante nah Sheila kaj pafis en la maldekstra antaŭa rado. Tiam la kapuĉo levis ĝin kaj retiris el la drataron.
  
  
  "Ĉu vi estas freneza?" ŝi postulis.
  
  
  "Vi forkuris de mi unufoje. Mi estas faranta certe vi ne faras ĝin denove."
  
  
  "Mi ne scias, se mi povus fidi vin. Mi ne eĉ scias, kiu vi estas."
  
  
  "Mi diris al vi. Nomo estas Ned."
  
  
  "Mi estas uzitaj por kurado. Mi pensis, ke ĝi estis la ĝusta afero fari."
  
  
  "Vi povas verŝajne uzi tiun pafilon," mi diris, " sed ĉu vi povus pritrakti ĉiujn tri Knabaj Skoltoj? Uzu vian kapon, Sheila. Vi bezonas protekton."
  
  
  Post tirante el la ŝlosiloj sur sia propra aŭto kaj metanta ih je minuto, li revenis al Copperbeard, kiu kuŝis sur la tero, kun sia kruro.
  
  
  "Vi vivos," emu diris al ŝi. "Se mi decidas lasi vin."
  
  
  Li lekis sian lipon. "Kion tio signifas?"
  
  
  Li klinis sin malsupren kaj puŝis la luger klingo inter Egoismo estas hirtaj brovoj. "Diru al mi, la kialo por la nokto aktiveco."
  
  
  "Ni trovis blonda. Kio alia?"
  
  
  Egoismo enŝovis ŝi, kun la barelo da lia pafilo. "Mi pensis, ke vi povus diri al mi ion alian. Io pli interesa."
  
  
  "Dude, mi rakontos al vi ĉion, kion vi volas aŭdi. Sed la vero estas, ni scias, Babu. Ŝi raviĝis ni en la manĝejo, do ni decidis pendi ekstere kaj havi iun amuzon kun ŝi kiam ŝi finis labori . "
  
  
  "Neniu dungis vi por prizorgi ŝin?"
  
  
  "Kiel kiu?" Li sukcesis malfirma grin. "Dude, kion ni akiras en?"
  
  
  Mi ne estis certa mi fidis emu. Li diris, " mi gajnis't esti#? eni al vi ronda anomalioj supre kaj preni vin al malliberejo. Sed resti for de mia vido. Se mi batis ilin denove, mi mortigos vin."
  
  
  "Dude, I?? l eviti vi kiel malneton."
  
  
  Sheila estis sidanta de la malfermita pordo de mia aŭto. "Kion vi parolas?" "Kio ĝi estas?" ŝi demandis, kiam li revenis.
  
  
  "Ŝia emu donis al ŝia kuracisto nomo," mi diris. "Get en la aŭto. Ni?? e iranta reen al Bonham."
  
  
  Ŝi hezitis, tiam mi obeis min. Ŝi glitis sub la stirrado kaj piediris super al la pasaĝera sidloko, ŝia jupo glitante supren siajn gambojn. Hey ekridetis je ŝi, holstered la luger ,kaj akiris en. Tiam ŝi klakfermis sian .38-kalibro pugno en miajn ripojn.
  
  
  "Mi scias, ke estas malbona maniero por esprimi mian dankemon," ŝi diris,"sed la knabino ne devus prizorgi de? i mem."
  
  
  Tri
  
  
  Ĝi estis rompita fare de unu el la plej malnovaj trairejoj en mia propra libro. Inteligenta agento neniam holstered armilojn dum iu alia tenis sian propran. Nun li trovis sin en kio estis, en la plej bona, neoportuna pozicio. En la plej malbona kazo scenaro, ĝi povas esti fatala.
  
  
  "Mi meritas? in por mia senatento,"mi konfesis al ŝi, la knabino, kiu jam ŝovis la revolveron en miaj ripoj," sed ŝi ŝatus havi ĝin klarigis al mi."
  
  
  "Keys, Ned. Mi bezonas vian aŭto klavoj. Tiam ŝi, mi volas, ke vi foriru. Mi ne estas iranta reen al Bonham. Iu povus esti atendas min tie."
  
  
  "Ĉu vi tuj forlasos min kaj flugi for sole denove?"
  
  
  "Mi prenos miajn ŝancojn. Ŝiaj pluvivaj ferret estas ankoraŭ tie."
  
  
  "Vi havus unu infero de tempo ĉi-nokte, se mi ne montrita supre."
  
  
  Dum ŝia, argumenti kun ŝi, ŝi estis taksante sian situacion. Mia dekstra mano, kiu estis plej proksima al ŝi, ripozis malpeze sur la stirrado. Mi sciis kiom rapide mi povus svingi ke brakon ĉirkaŭ en karate piedbato kiu estus batis Sheila Brant la bela blanka gorĝo kiel ekzekutisto la hakilo. Sed mi ne povis riski grave vundante la knabino, kaj la efiko povus # ka? zi#? ia tiri la ellasilon de sia revolvero kaj meti kuglon en min ĉe proksima gamo. Mi ne ŝatas unu el#? i tiu#? anco.
  
  
  Sheila voĉo leviĝis. "Mi preferas ne pafi vin. Sed mi faros ĝin, se mi havas."
  
  
  "Pafu, bebo," mi diris. "Mi ne donos al vi la ŝlosilojn."
  
  
  Ni sidis tie, ne unu movanta? irka? ni, dum ŝi decidis ke se ŝi estis iranta por tiri la ellasilon. Mi sentis eta guto da sango flueto malsupren mia hairline.
  
  
  Li ne sciis, Sheila Brant sufiĉe bone por meti sian vivon en siaj manoj. Ŝi povas esti implikita en la morto de HAKILO Agento David Kirby; ŝi povas esti panikis sufiĉas por mortigi min ekstere de timo;
  
  
  
  
  
  
  Tajloro knabo, kiom mi scias, ke ŝi malamis ĉiuj viroj kaj estus ŝatinta meti kuglon en unu. Sed mi ne povis lasi hey lasi denove. Tie estis io en la kapoj listo ke mi devis havi, ŝlimo tiel grava, ke iu decidis fari certe Sheila neniam dividis ĝin per HAKILO.
  
  
  "Vi havas multe da nervoj," ŝi fine diris.
  
  
  Kun tremanta suspiro, ŝi tiris la pafilon#? irka? mia flanko kaj apogis sin malantaŭen en la seĝo. "Mi supozas, ke mi devos ligi vin kun ŝnuro. Mi ne ŝajnas havi kion? i prenas mortigi vin."
  
  
  "Mi ĝojas aŭdi tion." Li elprenis siajn ŝlosilojn kaj turnis la # a? to#? irka?.
  
  
  "Kie vi estas iranta preni min?"
  
  
  "Sincere nun, reen al Bonham. Tuj kiam mi povas akiri ĉion organizitaj, ie kie via vivo ne estos en danĝero."
  
  
  Saltante super kampo, ŝi estis pasita de Copperbeard estas mimmo, kiu komencis rampi al siaj amikoj, trenante lia vundita gambo. Scarface estis sidanta sur la flanko de la vojo, kun la rompita brako, kaj la viro nomita Georgie estis volvigxinta en senmova pilko. Mirinda grupo de Ĉiuj-Amerika knaboj, mi pensis. Kiel la aŭto ruliĝis tra fosaĵo sur la ŝoseo, Sheila diris, " mi ne estas certe.: "Vi ne iras pafi la viron, kiu estis pafita por vidi ĉu li estas morta?"
  
  
  "Ne," ŝia patro diris. "Mi scias, ke li estas mortinta."
  
  
  La akcelilo frapis ŝin, kaj mia difektita aŭto pafo supre kiel sinsekvo. Ŝi, pensis la malgranda HAKILO mekaniko estus fiera de kiel egoismo-veturita la infano estis nokto. Fakte, la aŭto estis la nura afero kiu ne laboras laŭ Falko estas bone laid planoj.
  
  
  Ŝia plano estis preni Sheila ie sekura sub HAKILO estas jurisdikcio, sed unue mi devis voki Hawke'kaj starigis lin supren. Mi ankaŭ devis trovi ekstere kion okazis al Meredith, kial li ne montris supren en la hotelo.
  
  
  "Mi neniam uzis tiun pafilon," Sheila said. "Mi neniam pafis iu ajn. Eble pro tio mi ne povis pafi vin."
  
  
  "Mi esperis, ke vi havis alian kialon. Eble vi?? e falita en amo kun mi."
  
  
  "Ankoraŭ ne," ŝi diris. "Sed mi supozas, ke ĝi povas okazi."
  
  
  Mia mano ektuŝis ŝian varma femuro. Ŝi ne ŝajnas atenti. "Donu al mi la pafilon," mi diris.
  
  
  Post la hezito de momento, ŝi faligis la armilon en mian manon. Kiel signo de fido en ŝi, pensis mi faris iun progreson.
  
  
  "Kial vi bezonas tion?" ŝi demandis min.
  
  
  "Nur ĝisdatigita". En kazo vi paniko sufiĉa celo mi denove."
  
  
  Ĝi estis .38 kalibro kiu ŝovis ĝin en la maldekstra poŝo. La rapidometro nadlo jittered ĉe 70 kiel ni rapidis reen al la urbo.
  
  
  "Ĉi tiuj tri viroj. Ih estis sendita por mortigi min, Ned?"
  
  
  "Nu, la ĉefo diris, ke ne." Mi ne povis fari el ŝia esprimo en la mallumaj # a? to. "Li diris, ĉiuj ili havis en menso estis malgranda amika seksperforto."
  
  
  "Kio estas vi plananta por mi?"
  
  
  "Kelkaj aĵoj."Ĝi estis pasita de longa panelo sen malrapidiganta malsupren. "Seksperforto estas ne inkluzivita en la ihc."
  
  
  "Sub certa aliaj cirkonstancoj, ĉi tiu ne estus estinta necesa."
  
  
  Ŝi, ekridetis en la mallumo. "Kiel vi hazarde renkontas Frank Abruz?"
  
  
  "Mi malsukcesis en Las Vegas post mi ne povis iĝi dancisto. Li venis kun ĝi. Li estis sufiĉe maljuna por esti mia patro, sed li ne havis monon."
  
  
  "Ĉu vi scias, kion li faras?"
  
  
  "Mi ne naskiĝis hieraŭ." Ŝi estis silenta dum longa tempo. "Ekzistas multaj belaj knabinoj en Las Vegas kiu serĉas trarompo. Li estis nur unu ĉirkaŭ multaj. Kiam lia eltrovis ke mia vizaĝo estas mia kondiĉo, ĝia komencita uzanta#? ia propra korpo."
  
  
  Ĝi estis sufokita de saint kiam Greyhound buso pasis nin de Mimmo.
  
  
  "Mi ŝatus preni#? i tiu # a? tobuso," Sheila said. "Bone, Ned, mi jam diris al vi, ke parto de mia rakonto. Ĉu vi ne pensas, ke vi devus diri al mi la vian?"
  
  
  "Kiu parto vi volas unue?"
  
  
  "Kiuj vi estas, kial vi venis el nenie en mia vivo, kaj kiel vi sciis pri mia rilato kun Frank Abruz?"
  
  
  "Lasita-a nura diri, mi laboras por organizo kiu havas intereson en trovanta la murdintoj de Frank Abruz."
  
  
  "Sed vi estas ne en la mafio." Tio estis duono de la demando.
  
  
  "ne. Eble vi memoras, viro nomita David Kirby. Li estis mia amiko."
  
  
  "Mi memoras la nomon. Li venis por vidi Abruz. Jen ĉiuj mi scias pri via Sinjoro Kirby. Ĝi ne demandi Abruz demandojn pri la egoismo de la"komerca aperas".
  
  
  "Kvar homoj mortis en tiu dometo , sed vi eskapis viva, Sheila. Kiel vi faris tion?"
  
  
  Ŝi ne respondis al mi. Male, ŝi diris: "Vi volas, ke ŝi atentigi la murdintoj. En reveno, via organizo volas promesas protekti min. Ĉi-tio estas la kazo?"
  
  
  "Ĉi tiu estas la kazo." Li vidis la Bonham lumoj antaŭen de ŝi kaj malrapidigis malsupren. "Kion vi diras?"
  
  
  "I?? l pensas pri? i."
  
  
  "La maniero mi vidas ĝin, bebo, vi ne havas elekton."
  
  
  Malgranda urbo frua benko gazetaro dormi. Nur la restoracio, trinkejo, hotelo kaj restis malferma. Li haltis ĉe mallumigita benzinstacio. "Kio tempo fari#? i tiu homoj kutime proksima?"
  
  
  "Ĉirkaŭ la oka horo. Kial vi demandas?"
  
  
  Tio signifis ke Meredith estis almenaŭ horo kaj duono malfrue antaŭ ol ŝi forlasis la hotelo postkuri mortorciklistoj. Kun # tor? o en unu mano kaj Luger en la alia, mi eliris kaj promenis ĉirkaŭ la stacidomo. Fine, ŝi trovis Meredith restanta en implikaĵo de herbaĉoj, proksimume dek kvin jardojn de amaso de forlasita petrolaj bareloj.
  
  
  Li diris, ke li volus esti zorgema,
  
  
  
  
  
  sed li ne sufiĉe atentis. Egoismo estas gorĝo estis tranĉita.
  
  
  Sheila venis supren malantaŭ mi. Ŝi ekspiris, kiam ŝi vidis la tordita korpo premita kontraŭ la trabo de mia mondo. "Mi scias, ke ĉi tiu viro. Li laboris ĉe la stacidomo."
  
  
  Brylev turnis ĝin ekstere. "Jes, supozeble."
  
  
  "Sed li ne laborus ĉi tie por longe. Kiu estis li vere, Ned?"
  
  
  "La alia estas mia alia. Li estis rigardanta vin."
  
  
  "Kaj nun li estas mortinta." Ŝia voĉo estis alta, kaj nen estis panikanta. "Kiel vi tuj protekti min kiam via popolo estas en danĝero?"
  
  
  Ŝi, pensis, ke ĝi estis justa spino.
  
  
  Sheila turnis for de mi kaj kuris trans la dezertejo, tra ĉiuj la herbaĉoj. Ŝi verŝajne eĉ ne scias, kien ŝi iris. Ĉiuj, ŝi sciis ke ŝi volis foriri.
  
  
  Ŝi rapidis post ŝi. Kiel mi kuris, malseka herbaĉoj flapped kontraŭ mia sopiras kruroj. Mi aŭdis, kiel la knabino, batante laŭte antaŭ ol mi kaptis supre kun ŝi. Farante lunge, ee kaptis ŝian brakon kaj tiris ŝin al li.
  
  
  "Lasu min iri," ŝi anhelis. "Mi ne bezonas vian protekton. Mi estas pli bona de sen nah."
  
  
  Ŝiaj ungoj elfosis en mia vizaĝo, sed li kaptis ŝin aliaj pojno. Ŝiaj mamoj estis premita kontraŭ mia brusto, kaj ŝia spiro estis varma sur mia gorĝo kiel ŝi provis tiri for. Ee brakumis ŝin kaj faris ŝian stari ankoraŭ.
  
  
  "Meredith faris eraron. Mi ne faros ĝin ee." Li parolis mole, esperante trankviligi ŝin malsupren. "Mi trenos vin ĉirkaŭ ĉi tiu urbo ĉi-nokte. Ni iros al via loko, akiri ŝin solvita, kaj tiam ni lasos Bonham malantaŭ."
  
  
  "Ned". Ŝi identigis mia nomo en # vo? o kiel malalta kaj milda kiel mia. "Mi scias, kion viro ŝatas." Ne plu luktas, ŝi sidis kun ŝia brusto al mi, ŝiaj koksoj al la mia. "Mi estos pli afablaj al vi. Ho, tiel bona. Sed bonvolu lasu min iri."
  
  
  Mi ne estis ofendita per ŝia sugesto. Ŝi estis senespera kaj okazigis sian plej bonan servi, kaj mi ne povis ne kulpigi ŝin por tio.
  
  
  "Vi fari ĝin solida alloga. Sed ĝi estas mia laborposteno trovi ekstere kion vi scias. Mi ne povas lasi vin forkuri sole ĉiuokaze. Ĝi ĵetos vin en Willie. Iu estas tre grava pri akiranta vin ekstere de la vojo. Grava # sufi? a kuri malsupren Meredith kaj provi fari la saman por mi. Grava # sufi? a por sendi murdinto post vi, Sheila. Mi renkontis lin en la hotelo # hodia?. Li estis pakado fusilon kaj celas frapi vin ekstere de la hotelo fenestro kiam vi alvenis#? e laboro."
  
  
  Ŝi frostis en miaj brakoj. "Vi pensas, ke Abruz la murdintoj faris ĉion ĉi?"
  
  
  "Tio ĉi estas fakto. Vi estas la # aranea? o kiu povus ih identigi."
  
  
  Amara rido eskapis nah. "Mi ne havas la faintest ideo, kiu sendis la murdistoj, sed mi povas diri vin unu afero, certe. Ili ne estis la solaj kiuj pafis al Frank Abruz kaj Kirby. Ne, vere. Ili volas ŝin esti viva."
  
  
  "Bebo, vi estas plena de iom da surprizo." Ĉirkaŭvolvinte liaj fingroj firme ĉirkaŭ ŝia pojno, ee tiris ŝin al la aŭto kaj ŝovis ŝin en nah.
  
  
  Mi malamis lasi Meredith korpo, kie? i estis, sed la egoismo murdinto # ankora? povus esti#? irka?, # ser? i nin. Mi bezonis por akiri la knabino al sekureco kiel eble plej rapide.
  
  
  "Diru al mi pri ĝi, Sheila," mi diris, komencanta la aŭto.
  
  
  "Vi gajnis't esti # feli? a."
  
  
  "Mi probable ne faros tion. Diru al mi, ĉiuokaze."
  
  
  "Frank Abruz ne repreni min en Las Vegas de akcidento. Ŝi estis prezentita kun la emu. Tiu viro, kiu sciis, ke al ŝi venis viziti min kaj diris, ke Abruz estis en la urbo kaj emu ŝatis mian spiriton. Li diris, ke li povus aranĝi kunvenon por ni, kiu li faris. Ĝi ne estis ĝis poste, post Frank decidis, ke li volis teni min, ke la viro kontaktis min denove. Li diris, ke mi ŝuldas emu, kaj li estis preta preni la monon."
  
  
  "Ĉu vi opinias, ke li plantis vin kun Abruz do vi povus spioni por li?"
  
  
  "Io kiel tio. Li sciis, ke la mafio estis tuj liveri $ 200,000 al Abruza la dometo. Li postulis, por esti informita de la emu, kiam la mono alvenis. Li diris, ke ĝi estus ŝtelo, kaj Emu kredis ŝin. Ŝi timis, ke li mortigos min, se mi ne faru, kiel li diris. Do mi alvokis lin, kiam la mono venis."
  
  
  Mi digestita ŝia rakonto kiel mi veturis al ŝia domo.
  
  
  "Vi scias, kion mi estas diranta ŝin, ĉu ne?" ŝi demandis en sovaĝa voĉo. "Vi scias, kion tio signifis, kiam ŝi ricevis la vokon."
  
  
  Li malŝlosis la pordon de ŝia domo kaj ekbruligis ĝin kun saint-en la salono. Ŝi ĉirkaŭrigardis, Luger en mano, kaj iris al la telefono.
  
  
  "Abruza starigis lin," Sheila said. "Ili venis kaj mortigis mian egoismon, la egoismo de la korpogardistoj, kaj viro nomis Kirby. Ili pafis ih ĉiuj el ili. Ĝi estis masakro."
  
  
  "Vi ne scias, kion ili faros," ŝia edzo diris.
  
  
  Mi donis al la longdistanca operator la kriza telefonnumero. Neniu afero kie Hawke'iris, kaj kiuj kovris grandan areon, la knabino, kiu respondis al la kriza nombro sciis, kiel akiri en # tu? o kun lin rapide.
  
  
  Sheila malfermis kabineto kaj eltiris botelon de bourbon. "Mi diris al mi mem, ke. Sed tio ne helpas la infero ekstere de ĝi. Frank Abruz estis gangstero, sed li traktis min bone. Ŝia egoismo mortigis ŝin." Ŝi prenis la botelon. "Ĉu vi deziras al filmo tiu?"
  
  
  Ŝia, li skuis sian kapon. Mi havis Hawk s girlfriend sur la linio. Mi diris, ke la kodo vortoj, kiuj konvinkis ŝin, ke mi ne estis trompanta: "Aberdeen Blua." Mi diris al la knabino, mi volis paroli al tiu viro.
  
  
  "Mi pasos sur la mesaĝo, N3," ŝi diris
  
  
  
  
  
  
  klara, efika voĉo. "Donu al mi vian numeron, kaj pendigis. Li vokos vin reen ene de dek kvin minutoj."
  
  
  "Rapidu. Tempo burns mia coattails."
  
  
  Mi pendigis sur ŝin. Sheila prenis la botelon al la kuirejo. Mi sekvis ŝin, kaj trovis ŝin staranta ĉe la lavujo, ploras.
  
  
  Ŝi frotis siajn okulojn. Ŝi prenis el vitro, verŝis du fingroj de bourbon, kaj faligis la egoismo kiel trinketo da teo. "Ĉi Kirby. Kiel bone vi scias, ke egoismo?"
  
  
  "Ni estis amikoj."
  
  
  "Li prenis la malĝusta tago por viziti Frank Abruz." Ŝi faligis sian glason kaj ĝi frakasis sur la planko. Ŝi entombigis sian vizaĝon en mian ĉemizon. "Kiu povus havi sendis la murdinto, Ned? La mafio?"
  
  
  "Eble. Eble ili eltrovis, ke vi kadrita respektata publika figuro por ih."
  
  
  "Mi timis, ke ili volus fari tion. Ŝi estis kuranta for de ili kaj de la Abruz murdintoj." Ŝiaj fingroj fosis en mia manikoj. "Vi kulpigas min pro ĉi tiuj kvar mortoj, ĉu ne?"
  
  
  "Ne tiel multe kiel vi kulpigas vin mem."
  
  
  Ŝi tiris ĉe mi, premante ŝian lipojn al mia. Ŝiaj lipoj estis varma. "Ned, prenu min al la dormĉambro."
  
  
  "Mi atendas telefonan vokon."
  
  
  "Vi estis pensanta pri faranta amon al mi. Faru ĝin nun. Mi bezonas ĝin nun."
  
  
  Ĝi estas vera ke tiu ĉi penso transiris mian menson plurajn fojojn. Lasita-a diri dekduo. La unua tempo ee vidis ŝin en filmo direktita de Meredith. Sed demandoj restis neresponditaj inter ni.
  
  
  Li karesis ŝian molan blondan hararon. "Poste."
  
  
  "Ĝi faras min senti pli bona. Bonvolu."
  
  
  "Poste," mi promesis denove. Por pruvi, ke mi intencis ĝin, ŝi, kliniĝis al ŝiaj lipoj. Ŝi sentis siajn malsekajn lipojn dislimo, sentis sian swift lingvo. Mia mano ŝteliris ĝis ŝia ronda brusto. Ŝi ne portis mamzonon.
  
  
  Kiam ŝi aŭdis la bruon, li turnis for de nah. Ŝi premis la ŝaltilon kun ĝemoj kaj ŝaltis la lumon por la sekvanta tago. La korto estis silenta. Li iris eksteren, luger preta, kaj aŭskultis, elprovanta la aero kiel hundo sur la vagado. Io iris malĝuste. Mi sentis ĝin. Sheila luis domon en cul-de-sac. La plej proksimaj najbaroj estis tro malproksime por aŭdi ion ajn sed la eksplodo. Ih la lumigitaj fenestroj formis malgrandan oran kvadratoj en la profundaj ombroj ege malsupre. Sheila estas hotelo estas privata, sed privateco povas esti kaptilo. Ŝi, mi pensis kiel facile ĝi estus por iu angulo ni.
  
  
  Interne, la telefono sonoris. Li subtenita#? is la pordo kaj riglita? i, tiam rapide piediris tra la kuirejo kaj en la salono. # ? Ia telefono estis reprenita de la seĝoj de starejo.
  
  
  Klara kaj efika virina voĉo diris, " Teni la linio, N3. S-ro Falko estas venanta."
  
  
  "Kio estas supre, Noĉjo?" li demandis.
  
  
  "Mi havas mian pakaĵon, ke vi sendis min kapti. Lia preta liveri ĝin."
  
  
  "Vi havas atingis rezultojn rapide."
  
  
  "Ili helpis al mi. Denver bone?"
  
  
  "Preni ŝin tie. Mi vokos vin en # anta? enigo kaj aranĝi ĉion por vi. Kio estas la naturo de viaj rezisto, Nick?"
  
  
  "Mi ne povas doni al vi klaran opinion sur tio ankoraŭ. Sed Vlad estas tre forta. Mi pensas, ke ni povas trakti kun du malsamaj grupoj, " mi diris. "Meredith forlasis la lernejon."
  
  
  "Tiam ni ne malŝparas tempon parolante. Akiri ekstere de tie." Li pendigis.
  
  
  "Se vi deziras preni kelkaj aferoj kun vi, pack ih," li diris al ŝi Sheila. "Ni foriras. ? I?? l esti bone."
  
  
  "Ĉu vi vere kredas tion, Ned?"
  
  
  "Kompreneble mi scias. Kaj lia diabla bona profeto." Li estis provanta trankviligi ŝin nervoj. Fakte, ĝi ne estis Stahl paganta por ĝi! sekura ĝis ni estis ĉirkaŭigita de homoj mi fidis.
  
  
  "Vi devus havi demandis min alia turniĝado. Kiam estas vi iranta demandi egoismo?"
  
  
  "Mi pensis, ke mi lasu vin diri al mi vian propran vojon," mi diris.
  
  
  Bonan. Eble vi?? e scivolanta kial Abruz-a murdintoj volas, ke mi vivas? Reŭmatismo - ili kredas ke mi havas $ 200,000."
  
  
  Dum ŝi pakis ŝiajn aferojn, li staris ĉe la fenestro kaj rigardis eksteren en la malluma strato tra fendeto en la persienoj. Li ne vidas niaj aŭtoj, niaj lumoj, niaj movadoj. La sono ŝi aŭdis pli frue eble estis la sono de vaga hundo aŭ kato, motoro tuso en la distanco, dekduo aferoj. Sed mia maltrankvilo daŭris.
  
  
  Sheila restis en la dormoĉambro tro longe. Li fermis la kurtenojn kaj iris al la dormoĉambro pordo. Li turnis la anson kaj malfermis la pordon en la mallumo.
  
  
  Scivolanta kial ŝi turnis de la sanktulo, ŝia piedo puŝis la pordon pli larĝa. "Sheila?"
  
  
  "Mi estis atendanta por vi, Ned."
  
  
  Brylev de la tuta ĉambro malantaŭ mi falis sur la liton, kie ŝi kuŝis sur la planko. Ŝia nuda korpo estis blanka blur sur la blua bedspread.
  
  
  "Tie estas unu pli da afero ke bezonoj esti prenita zorgo de," ŝi diris. "Veni ĉi tie kaj fari amas min, kara."
  
  
  Ŝi estis bela peco de arto.
  
  
  "Ĝi ne daŭros longe, kara," ŝi diris, kaj ŝia voĉo malalta kaj raŭka. "Mi estas tiel varma, ke mi estas brulanta sur mallonga fuzeo."
  
  
  Ŝi estis tute blonda, la vera afero. Unu glata subtitolo bukita, kaj ŝi turnis sin sur sia flanko kaj etendis siajn brakojn. Sergei, venanta tra la malfermita pordo, karesis ŝian plenan mamoj.
  
  
  "Pro Dio, Ned, metis la pafilon malsupren kaj veni ĉi tie."
  
  
  Li prenis du paŝoj al ŝi, paŝante malsupren la lane kiel strato kato tuj super barilo. Li povis nur fari el la malhela konturo de mebloj en la mallumigita anguloj de la ĉambro. La banĉambro pordon al mia maldekstra estis fermita, kaj la fenestroj estis tirita. Kelkaj virinoj#? ati fari ĝin
  
  
  
  
  
  
  en la malluma, sed mi ne pensas, ke Sheila estus sole ĉirkaŭ ili. Kiam ŝia patro alproksimiĝis al la lito, averto estis konstante tiktakas en la malantaŭo de lia menso.
  
  
  "Mi diris al vi, ĝi povus atendi," mi diris.
  
  
  "Poste eble estos tro malfrue."
  
  
  Ŝia voĉo povus esti ŝanĝita iom, sed eble ĝi estis malĝusta. Eble li nur pensis estis # mesa? o en#? ia vortoj.
  
  
  Hers, klinanta super ŝi. Ŝi aŭdis ŝian spiradon. Postaĵo, ekscitita. Li kuris sian manon super ŝiaj mamoj, kaj tie estis unu banko sur ilin. Li tuŝis ŝia maldika vizaĝo kun siaj fingropintoj kaj ŝi sentis tremi. Mi komprenis ŝin, la forta maniero ŝi tenis sur.
  
  
  "Jes," mi diris, ankoraŭ tuŝi ŝin. "Mi pensas, ke ni devus fari ĝin nun."
  
  
  Hers, sentis la muskoloj de ŝia vivo salto kun # stre? iteco kiel ŝi prenis profundan, startled spiro. Tio ankaŭ estis averto,tiel malproksimen, kiel ŝi povis diri.
  
  
  Ŝi, mi pensis, pli rapida ol mi devus havi turnis ĉirkaŭe kaj prenis paŝon reen al la tago. Sheila ludis la rolon, kaj ŝi ludis ĝin bone, ĉar ŝia vivo dependis de ĝi. Tie estis entrudulo en la mallumigita dormoĉambro.
  
  
  Mi scivolas, kie li rigardis ŝin supren kaj malsupren. En la sama tempo, por mia kaŝita spektantaro, ŝi diris: "Vi estas tre konvinka, bebo. Diru al mi denove, kiom vi deziras, ke ŝi iru al lito kun vi."
  
  
  "Vi scias kiom, Ned." Ŝi provis soni ludema.
  
  
  Estis lampo sur la apudlita tableto apud mi, sed se mi tiris la ŝnuron, subita ekbrilo de lumo povus blinda min sufiĉe longe por mortigi min. Ŝi ekskludis ĝin.
  
  
  "Demetu viajn vestojn, kara," Sheila purred. "Tiam mi diros al vi kion ajn vi ŝatas."
  
  
  "Mi vetas ke vi," mi diris.
  
  
  Hey, ili diris al mi, por senvestigi min, kaj ĝi ne estis malbona de mia kaŝa kontraŭulo. Rara medicina viro tenas sur al pafilo, forigante kestoj de li mem.
  
  
  Elatinganta al Sheila, li glitis sian manon sub la malgranda de#? ia # malanta? a kaj levis ŝin de la lito, sinkanta sia buŝo en la kavaĵo de la gorĝo. Miaj lipoj ektuŝis ŝian orelon, kaj ŝi flustris, " mi bedaŭras.: "Kie li estas?"
  
  
  Li estis tiel proksima ke li povis eĉ aŭdi flustro. Li staris sur la alia flanko de la lito.
  
  
  Li ĵetis la nuda knabino flanken kaj tiris la luger el ĝia ingo, sed li ne havas tempon por fajro. La dua viro lunged min de malantaŭe, ligante miaj brakoj al miaj flankoj.
  
  
  Mi ne atendis por batali kontraŭ la teamo.
  
  
  "Teni vian egoismon," la granda viro sur la alia flanko de la lito chuckled al sia amiko.
  
  
  Tirante mia kalkano reen, mi kaptis la viron malantaŭ mi de la tibio, kaj li ĵuris, sed mi ne povis rompi la tenon de egoismo. Li sciis kion li estis faranta.
  
  
  La granda ulo grimpis super la lito kaj manfrapis min en la # viza? o#? irka? la .357 Magnum pistolo. Li estis forta. La bato ŝiris mian lipon, malligis miajn dentojn, kaj tranĉis mian vangon.
  
  
  Mi levis mian piedon kaj frapis la granda viro en la ingveno, sed li vidis, tiu movo venas kaj rapidis for. Li estis rapida sur siaj piedoj kiel boksisto.
  
  
  Al mia surprizo, li ridis. "Aspektas kiel ni havas iometon, Jake."
  
  
  Jake gruntis, penas teni min reen. Tiam li turnis sin kaj ĵetis la egoismo sur la apudlita tableto. La lampo falis al la planko, sed Jake tenita sur.
  
  
  La granda ulo venis kaj batis min denove. Mi sentis kiel mi estis frapanta muro.
  
  
  Ne mortigu vian egoismon, Sheila aŭdis ŝin plori. "Bonvolu ne mortigi la egoismo."
  
  
  La banĉambro pordo malfermiĝis kaj alia viro eniris la dormoĉambron. Miaj genuoj sagged sub mi kiel la granda viro frapis min la unua kaj dua. Kapoj estis sonoras. Ŝi profunde enspiris kaj ĵetis sin dorsen, kondamnanta Jake en la headboard. Li gruntis, kiu doloris, kaj klakis ŝia egoismo teno kaj levis sian luger .
  
  
  Tria viro venis al mi de la flanko, kaj frapis lin en la kapo kun la muzelon de la pafilo. Mi skuis profile, faligis la luger ,kaj estus falinta, se miaj manoj ne estis ekfrapita en la granda viro mantelon. Mi sentis larmo en la ŝtofo kiam mi kaptis ĝin.
  
  
  "Prenu tajloro, kiu estas la limo," li diris. Li pugnis min tiel forte, ke mi deŝiris mian kruron, alteriĝis sur miaj ŝultroj sur la planko, kaj glitis sur lamentoj.
  
  
  Li provis leviĝi, sed ne sukcesis. Li estis perdanta konscion.
  
  
  Grimpanta#? irka? la nigra kavo, ŝiaj okuloj mallarĝiĝis. Mi ne povis konjekti kiom longe ŝia estis sen keloj, sed ŝia estis ankoraŭ en la dormoĉambro, kuŝantan sur sia stomako sur la planko.
  
  
  La entruduloj tiris mian jakon de miaj ŝultroj kaj malsupren miaj brakoj ligi ih, tiam ligita mia pojnoj malantaŭ mi kun strioj de folio. Miaj kruroj estis ligitaj en la sama maniero. Li movis liaj manoj kune sufiĉe scias, ke ili volas fari plenan laboron. Ŝi ne glitis tra iliaj obligacioj.
  
  
  "Vi havas iujn malvarmeta kuketoj ĉi tie, pupon," la granda viro diris. Ŝia egoismo iĝis konata pro sia malafabla voĉo. Li venis al mi kaj pikis min je la flanko por vidi se ŝi ankoraŭ estis senkonscia. Mi lasis emu pensas, ke mi estis senkonscia.
  
  
  "Lasu via egoismo sole," Sheila said. "Ĝi ne estas egoismo estas kulpo, ke li estis ĉi tie, kiam vi venis."
  
  
  La granda viro ridis. Li havis strangan senton de humuro. Mi klakis miaj okuloj ŝin denove, kiel li turnis for de mi. Sen movi sian kapon aŭ donante sin for, nur la egoismo de ŝiaj piedoj kaj kruroj povus vidi ŝin. Liaj kruroj estis la grandeco de dormantoj en malluma kotono pantalonoj. Mi estis portanta sportŝuoj.
  
  
  "Ni havis malfacilan tempon trovanta vi, pupo, sed nun ke ni estas reen
  
  
  
  
  
  kune denove, ĝi estos amuzo. Ĉu vi ankoraŭ amas min? "El la susurado de unu piedo, kaj la sono de Sheila kraĉanta kiel kato, mi konjektis, ke tiu ĉi viro jam tuŝis ŝin. Ridante, li diris:"Vi?? l # fari? i pli amikaj. Eĉ antaŭ ol la nokto estas finita, vi?? l#? ati la amikaj homoj. "
  
  
  Ĝi estis kiel minaco.
  
  
  "Mi helpis vin surprizi via egoismo. Ĉu tio ne signifas ion ajn?" demandis Sheila.
  
  
  "Ne mensogu al mi, pupo. Vi ludis#? i tiu malgrandan sekso sceno al perfekteco, ĉar vi sciis, ke ajna slip-up volus forlasi vian koramiko kun granda truo en sia stomako." Stahl estas egoismo # vo? o estas pli grava. "Ĉu vi pendigu? Estas vi trompanta civitano, pupon?"
  
  
  "ne. Mi nur ne volas mian egoismon akiras mortigis por nenio."
  
  
  Ŝi ankoraŭ ludis la rolon, ludis la oston de mia vivo.
  
  
  Ŝi mallarĝigis rigardon moviĝis singarde, provanta trovi la granda viro kunuloj. Mi rimarkis unu ĉirkaŭ ilin al la dekstra, kaŭrante sur la planko. Kiel la granda viro, li portis malhelan vestaĵon kaj sportŝuoj. Ŝtrumpo estis tirita super lia kapo, distordi liaj trajtoj. Li memoris, ke Hawke diris ke la murdintoj ŝi estus ŝatinta estis malvarma kaj efika profesiuloj. Ĉi tiu viro kaj la gravel-eldiris giganto certe meritas priskribon.
  
  
  Ili alproksimiĝis al la domo, preparita eniri sen surpriza la loĝantoj. Krom unu malforta sono mi aŭdis ŝin fari, sono mi ne povis kapti, ili administris ĝin. Ŝi konjektas ke ili eniris tra la banĉambra fenestro, verŝajne eltirita tra la dispartigo. Ili kaptis Sheila kiam ŝi eniris en la dormoĉambron, tiam devigis ŝin preni de ŝiaj vestaĵoj kaj ordonis ŝin por logi min en la lito kaj kapti min de gardisto.
  
  
  La viro sidanta apud mi traserĉis miajn poŝojn kaj forĵetis ih la enhavon sur la planko. Li kombis tra ih kun lia mano, puŝante for kio egoismo ne estis interesita en. Li rigardis malsupren ĉe mia fajrilo, tiam ŝovis ĝin en la poŝon de sia pantalono. Li malfermis la monujon kaj kontrolis mian identigo. Li prenis la monon, kaj ĵetita la monujon super lia ŝultro. "Hej, Moose, kapti ĝin."
  
  
  "Ned Harper," la granda viro diris ke, legante mian stirpermesilon. Li chuckled. "Laŭ tio, li estas kamiono ŝoforo. Kiel multaj kamionistoj pack lugers en ŝultro holsters?"
  
  
  Ĝi estis analizita fare de la konversacio. Ĉi tiuj homoj ne scias ke ŝia agento estis HAKILO, tiel ke ili ne estis ligitaj al la murdinto ĉe la hotelo. Por la sama kialo, ili verŝajne ne estas priresponda por Meredith s murdoj. Ĉi tiu konfirmis mia teorio ke mi estis kontraktanta kun du malsamaj grupoj de malamikoj.
  
  
  Sheila diris: "mi ne povas rakonti al vi, kial li havis pafilon. Egoismo renkontis ŝin nur hodiaŭ. Li parolis al mi en la restoracio. Mi ŝatis la egoismo stilo, do ĝi permesis al li alporti min hejmen."
  
  
  "Vi devis kelkajn sekso, ĉu ne?"
  
  
  "Ĝi ne estis manĝita lastatempe," ŝi diris defie al Moose. "Mi estis tro okupata kuranta for de vi por vivi normalan vivon."
  
  
  Li kaŝe movis sian manon, klopodante liberigi la harpinglon en lia maniko. Neniu ŝanco. Ili ne tiri mia jako malsupren ege # sufi? a por riveli la # ka? i de tranĉilo, sed ili hazarde sukcesis bloki Egoismo Konstelacio hodiaŭ.
  
  
  "Ĉi tiu birdo ne estas kamiono ŝoforo," diris la viro, kaŭrante apud mi. "Ĉio ĉi sugestas ke ĝi estas tie, sed mi estas certa, ke ĝi ne estas. Vi vidis, kiel li kondutis."
  
  
  "Eble ĝi estis sendita al la mafio. Ĝi estos rido." Granda viro venis al mi kaj klinis sin en. Li rulis min super kaj manfrapis min en la vizaĝo.
  
  
  Anhelanta, kvazaŭ ŝi ĵus rekonsciiĝis, ŝiaj okuloj larĝiĝis. Li vidis ŝian vizaĝon maskita per ŝtrumpo, larĝaj ŝultroj, kaj bull la kolo. La mano, kiu kaptis mian ĉemizon sur la fronto estis kiel du el la mia, kaj mia ne estis malgranda.
  
  
  La ŝtrumpo iom konfuzis min#? e unua. Kial ili kaŝas iliajn vizaĝajn ĉefaĵojn kiam Sheila ŝajnis scii tiel bone? Tiam li rimarkis, ke ili ne scias kiu alia ili estus renkonti kiam ili rompis en la domo. La maskoj estis alia sekureca mezuro kiu faris ih fakuloj ĉe ilia dell'en la unua loko.
  
  
  "Kiel vi sentas vin, ĉevalo?" la granda viro demandis mi.
  
  
  Mia hararo estis malseka kun sango eliĝadanta malsupren la kortego proksime al mia orelo, kaj mia kruro estis throbbing pli ol ĝi doloris. Kiam ŝia parolis, mia voĉo absurde sonis kiel ĝi estis estanta portita per boksado buŝaĵo. "Mi sentas grandan."
  
  
  La granda ulo iris en sian mantelon, tiris pistolon el sia zono, kaj ŝovis ĝin en mia Adam la pomo, farante min ekspiri. "Mi havas okupatan horaron, kaj mi povas nur ŝpari al vi unu minuton. Vi estas murdisto pro pago? La mafio sendis al vi ĉi tie kun blonda kontrakto?"
  
  
  Kiel li luktis por kapti la spiron, li ekrigardis Sheila, kiu estis nun sidanta en seĝo, ankoraŭ nuda, sed kun la restaĵoj de ŝirita folio premis kontraŭ ŝi, parte kaŝas ŝian korpon. Ŝia delikata vizaĝo estis pala, kaj ŝia malhelaj okuloj estis plenigita kun timo. Ŝi estis maltrankvilita ne nur pri si mem, sed ankaŭ pri mi.
  
  
  "Parolu, aŭ vi jam aŭdis," Moose diris al mi.
  
  
  "Jes," mi diris per voĉo fariĝinta raŭka.
  
  
  Moose kapjesis, kaj lasis iri de mia ĉemizo, lasi min fali. "Ĉu vi aŭdas tion, Sheila? Vi havas problemo kun la mafio."
  
  
  "Vi estas la unu kiu mortigis Abruz."
  
  
  "Sed ili ne scias tion. # ? Iu ili scias estas, ke vi estis tie kaj vi ne mortigis, do vi devas donis al via egoismo for." Elk ridis laŭte.
  
  
  Tria viro
  
  
  
  
  
  li aperis en la dormoĉambro pordo. Li estis vestita kiel ĉiu alia. "Mi tiris ĉiujn la persienoj kaj prenis rapidan rigardon#? irka? la domo. Tie ne ŝajnas esti ajna mono ĉi tie."
  
  
  "Se tio estas la kazo, ŝi kaŝis ĝin bone. Sheila estas inteligenta knabino. Kio pri vi, pupon?"
  
  
  "Tro brila defio al vi. Mi ne ŝteli ŝian monon. Mi diris tion al vi."
  
  
  "Mi lasis ĉi tiun al vi. Vi estis priresponda por ĉi tiu."
  
  
  "Moose, se mi havus ilin, estus servi ih vi. Ĉu vi ne vidas, ke mi estas timigita al morto?"
  
  
  "Vi timas, bone, sed homoj por $ 200,000 volas iri tra la amaso. Kiu scias tion pli bone ol mi? "Li montris al la viro en la pordejon. "Iri laŭ la vojo, prenas nian aŭton kaj veturi al la domo. Ni povas elspezi plejparto de la nokto ĉi tie, sed Sheila donos al ni kion ni deziras."
  
  
  "Kio se ŝi ne parolas?"
  
  
  "Sid, mi malamas ĝin kiam viro aspektas ĉe la malluma flanko de aferoj. Ni pasigis monatojn spuranta malsupren la knabino, kaj nun ni trovis ŝin. Kion vi bezonas fari por fari vin kompreni ke aferoj iris malsame? pli bona?"
  
  
  "Du cent mil dolarojn helpos," Sid diris.
  
  
  "Se ŝi ne montras al ni, mi ĵuras al Dio, ni kontrolos denove en kvin ŝtatoj. Ni mortigis kvar homojn por ke du cent mil, kaj ke estas nia."
  
  
  Moose kaptis la folio sur la cowering knabino. Tiam li kaptis ee de la hararo kaj retiris? in? irka? la seĝo.
  
  
  Lasta tempo mi vidis ŝin, ee, ili estis trenante ŝin ĉirkaŭ la ĉambro.
  
  
  Li aŭdis Sheila krias, kaj tiam ŝia voĉo spuris ekstere. Ŝi estis en ilia kuirejo. Mi ne scias, kion ili faris al ŝi, sed mi povus imagi.
  
  
  Mi devis trovi ion por rompi miajn katenojn. Ŝia menso fulmis reen al la rompita lampo kiu ĵus falis al la planko kiam ŝi batalis ĉirkaŭ la murdistoj kun la bedside tablo. Ruliĝi super, li povis rigardi sub la lito al la alia flanko. La rompita lampo ankoraŭ kuŝis tie. Ŝi, ruligxis sur la lito kaj sub nah. Kiam ŝia elruliĝis de la alia flanko, ŝia estis ene de atingo de la lampo.
  
  
  Unu peco de la lampo bazo rigardis sufiĉe akra por tranĉi tra la folioj deviga miaj manoj. Li staris sur sia dorso, fidgeted, kaj trovis jagged peco de vitro. Pro tio mi ne povis vidi, kion mi estis faranta, mi verŝajne estus tranĉita mian manon tro, sed ĝi ne povus esti helpita.
  
  
  Li estis sidanta tie segi kiam unu el la viroj revenis.
  
  
  "Rigardu vi," li diris. Ĝi estis Sid, kiu estis sendita de la Moose akiri la aŭto. "Vi stulta pikas. Ĝi prenos vin horon por libera vi mem kiel ĉi tiu."
  
  
  Li aŭdis Sheila estas krias denove, ŝia voĉo plenigita kun doloro kaj teruro. Mi gritted miaj dentoj kaj laboris sur la ĉeno, premanta la peco de vitro en mia sanganta fingroj. Ĝis la viron en la pordo haltis min, ŝi, li tenis provis liberigi sin.
  
  
  "La knabino estas diranta vin la vero. Tie estas neniu punkto en torturing ee, " mi diris.
  
  
  "Vi ne komprenas, Moose. Emu#? ati#? i tiu speco de afero. Eĉ se li fidis vin, li verŝajne farus la saman."
  
  
  "Li devas esti prenita multajn sukcesojn en Florido kiam vi pafis sur Abruz la dometo."
  
  
  "Jes, ĉiuj kvar el ili kuŝis tie mortinta, kaj Moose ekkaptis la ĉaspafilo de mi, kaj donis al ili alian pafon. Ridanta#? iuj la tempo. Li estas freneza bastardo, ke Moose." Sid diris tion en tono de voĉo, ke la plej multaj homoj uzus se ili diris, ke la alia estas la vivo de la firmao.
  
  
  Li tranĉis ŝin klavo kaj winced. "Kial vi eĉ donas monon al la knabino?"
  
  
  "Ni devis kaŝi ih. Ni ne povis turni? is ri? a subite, ni povus? Por la sesa monato, post kiam iliaj murdoj, iu stranga dolaro, kiu falis en la submondo estis tuj estos raportita al la personoj kiuj kuras la mafio.."
  
  
  Li jam preskaŭ forgesis, la mensogo li rakontis al Moose min pri estanta profesia hitman kiu volas estis sendita por prizorgi Sheila Brant. Ĝia diris: "mi estis nur plenumi kontrakton. Mi ne estas en la mafio."
  
  
  "Ni rompis du mafio leĝoj. Ni ŝtelis kelkajn el ih mono kaj mortigis la honorita capo. Ili serĉas nin pli malfacila ol la policanoj. Kaj la knabino, tro. Ni pensis, ke ni havis koramikinon kaj la mono estis kaŝita en sekura loko, sed ŝi malaperis."
  
  
  La konversacio donis al mi valoran tempon, kaj mia egoismo provis plilongigi ĝin. "Ŝi volus scii kiel vi sukcesis trovi la knabino. Mi pensis ke mi havis internan voĉon tie."
  
  
  Sid venis super mi. Sur la dell mem, li piedbatis min je la ripoj. "Ĉesu provi. Vi ne povas eviti, amiko." Li elprenis revolveron kaj ekipita kun dampilo. "Moose ĉiam donas al mi laboron, kiun interkonsentoj kun jam, ke ne estas interesa. Li ricevas la knabinon, kaj ŝi ricevas vin."
  
  
  Mi rimarkis, ke li venis al la ĉambro por mortigi min. Supozante ke mi laboras por la mafio, ili ne estis tuj lasu min vivi por diri al miaj estroj kio mi rimarkis. Ŝia korpo estis tordiĝanta sur la planko direkte al matematiko kaj kun pafilo, determinita akiri ekstere, rezistanta. Li ĵus malantaŭeniris for, malestimante mia vana provoj atingi lin. Mi vidis kiel malgranda de la revolvero estis levita kaj montris al mi, kiel malvarma kaj mortiga okulo. Falante sur ĝia flanko, ĝi ruliĝis al la pafanto, provanta akiri la egoismo ekstere de la counterweights. Li malantaŭeniris for denove, sed la pafilo ne heziti. Tiam li pafis min.
  
  
  Mi aŭdis la kondamni de la silentigita armilo, kaj sentis la gawk sinkas en mia brusto kiel ruĝa-varma rivet. Li pafis min denove. # ? Ia # mallevi? inta
  
  
  
  
  
  La piko doloras kiam la dua gawk batis mia kolo, sed nun ĝi sentis kiel mi estis partio al la kelojn. La pafo estis kiel abelo pikilo, nenio pli.
  
  
  Mi kuŝis sur mia dorso, mia ĉemizo malfirma kun sango, kaj rigardis Sid movo al mi, lia rampajxoj piedoj farante preskaŭ neniu sono. Mia vizio estis neklara. De la tempo li venis al mi li aspektis nenion pli ol malpreciza formo.
  
  
  Li metis sian piedon sur min, kaj puŝis min en la malantaŭo. Ŝia rigardis lin, senhelpe. Li tiris la revolveron denove. Ŝi, pensis, ke li farus finan puĉo, stare inter ŝiaj okuloj, sed li mallevis sian armilon. Li decidis lasi min sangi al morto.
  
  
  Miaj okuloj estis fiksitaj sur la plafono. Mi estis paralizita kun malforto. Sid klinis super kaj unzipped mia jako por rigardi la vundon sur mia brusto. Li ŝajnis kontenta. Li foriris.
  
  
  Mi # apena? povus vidi ŝin nun. Mallumo rampis en la anguloj de mia menso. Li pensis pri Hawke'kaj kiel li volas reagi, kiam li malkovris, li estus perdita Killmaster. Ĝi ŝajnis al ŝi, ke li havis plantis postmorta letero de rekomendajn en mia dosiero # anta? la fermo de la egoo bona - an epitaph por agento mortigita en la linio de devo.
  
  
  Mi pensis de Pat Steele, la redhead, dezirante min fortuno. Ĝi povas preni sian longan tempon lerni, ke mi sekvis N1 kaj N2 kaj David Kirby en la rangoj de la malbonŝanca ones. Mi pensis de Kirby kaj Mike Brant, kaj mi diris min mem mi preferas lasi ih malsupren de mortiganta min ....
  
  
  Sed tiam, kiel naĝanto altiĝanta por aero, ĝi eksplodis tra la nigreco kiu envolvis min. Mi ne povis klarigi ĝin, sed mi ankoraŭ vivas. Miaj okuloj ripozis sur la plafono kaj centris sur nen. Ŝi havis neniun ideon de la tempo, ne sciis, kiom longe ŝi estis senkonscia.
  
  
  La domo estis grimly silenta. Malforta Sergej eniris la ĉambron, kvazaŭ ĝi estis tagiĝo ekster la fenestro. La murdintoj estas irita, mi pensis, ke mi estis sola.
  
  
  Mi aŭdis, ke ŝia aŭto. Mi povus diri de la sono de la aŭto motoro ke ĝi haltis antaŭ la domo. La aŭto pordo brufermis fermita. Mi kuŝis tie, kaj aŭskultis, esperanta. La pordo malfermiĝis. Vila aŭdis ŝin en la salono. Ili movis al la kuirejo.
  
  
  Li laboris kun sia buŝo, sed ne donu al ni sono. Ŝia estis tro malforta. Kiam ŝi provis movi la plafono ŝajnis al kaverno en, kaj ŝi preskaŭ perdis la konscion.
  
  
  Vila denove, malmola kaj peza. Viro aperis en la pordejo kaj rigardis en. Nen estis portanta striita kostumo kaj ĉapelo. Ŝia estis unu sono, unu streĉis grunt.
  
  
  Li aŭdis min. Li venis en la ĉambron kaj rigardis malsupren al mi. Li vidis ŝin, malvarmaj grizaj okuloj fiksita en expressionless, pock-marked vizaĝo. Fine, li surgenuiĝis apud mi. Li elprenis tranĉilon, distranĉis la fronto de mia ĉemizo, kaj ekzamenis la vundon. Mi ne povis diri, se li estis interesita en helpanta min, aŭ nur interesiĝas, kiom longe mi lasis vivi.
  
  
  "Kiu estas vi?" "Ne," li diris finfine. Li havis malfortan Sicilia akcento.
  
  
  Mia buŝo formita vorto. Harper's.
  
  
  Li ekstaris, iris al la banĉambro, kaj revenis kun sia unua helpo kit. Li sciis ion pri pafaj vundoj. Li rapide ĉesis mia sanganta, tiam tranĉita malfermas la folion kaj komencis volvaĵon strioj de cordon ĉirkaŭ mia brusto kiel bandaĝon. Li ne pagas atenton al la vundo sur mia kolo, sekve ŝia estis verŝajne nur bestnutraĵo, kaj ne sufiĉe serioza por esti afero por koncerno.
  
  
  "Kiu pafis vi, Harper?"
  
  
  Mi skuis mian kapon, indikanta ke mi ne scias. Li estis nekapabla paroli pri kio okazis.
  
  
  Li studis kun mi por momento, kiel se decidi, kion fari kun mi, tiam tranĉi la strioj de cordon tuko, ke ligita mia pojnoj kaj maleoloj. Ĉi tiu ego-pock-marked vizaĝo estis svage konata, sed mi ne povis rakonti kiu-ego estis.
  
  
  Alvenante supre, li rigardis ĉirkaŭ la ĉambro unufoje pli, tiam forlasis la domon sen paroli al mi denove. Ŝi aŭdis egoismo la aŭto de komenco supre kaj stirado for.
  
  
  La nomo subite krevis en mia kapo. Valante. Marco Valante. Ŝia egoismo vidis bildon de ŝi en la ĵurnaloj dum organizita krimo enketo de la justicministerio. Laŭ raportoj, li estis la nura unu#? irka? la homoj tie supre.
  
  
  Kiam mi vidis ŝin, mi memoris, ke li pasigis kelkajn minutojn en la kuirejo antaŭ ol trovi min, ŝia, kaj mi ekstaris kvarpiede. Rampanta prenis multe da peno. Ĝi estis malrapide venanta al vivo kiam mia mano tuŝis la adresa libro. Miaj fingroj fermiĝis ĉirkaŭ ĝi.
  
  
  Mi devis ripozi ĉiuokaze. Lia benko gazetaro estas sur lia flanko, batalado de kapturno, kaj Stahl studas la libron. Ĝi falis el ĉirkaŭ unu poŝo ĉirkaŭ la entruduloj kiam ni estis luktanta. Memorante kiel Moose la areo estis ŝirita, li supozis la libro apartenis al la Emu. Metante egoismo en unu minuto,#? ia rampanta denove. Mi havis al paŭzo kaj ripozo tri fojojn antaŭ ol li finfine faris ĝin al la kuirejo.
  
  
  # Stre? i ekstere en la pordejon, li levis sian kapon kaj rigardis Sheila, kiu kuŝis senmova apud la seĝo, al kiu ŝi estis ligita. La strioj de cordon tuko kiu ligis ŝin ankoraŭ pendis de la seĝo, la brakojn kaj lower rungs.
  
  
  Ŝia voĉo trovis#? ia propra. "Sheila?"
  
  
  Ĝi ne surprizas min, ke ŝi ne movas aŭ respondi. Sed ŝia nomo estis croaked ekstere denove en voĉo plena de doloro kaj kolero. Tiam li rampis supren al ŝi. Ŝia delikata vizaĝo estis kontuzita kaj sanga. La banditoj brutale mortigis ilin.
  
  
  Li tuŝis ŝin outstretched pojno. Ĝi estis malvarma. Mi fermis miajn okulojn por unu minuto, alportante ĝin al ŝi.
  
  
  
  
  
  
  tenanta viajn emociojn sub kontrolo. Tiam li tiris sin al la korpo.
  
  
  Mi vidis, ke ŝi estis mortigita per bato tiel forte, ke ĝi rompis sian kolon. La nura unu kiu povus alteriĝi tia bato estis la Moose. Filo de putino, mi pensis.
  
  
  Mi sentis min kulpa por alporti ŝin reen, kaj mi ne povis protekti ŝin. Ŝia estis ankoraŭ vivas, kaj ŝi estis morta. Sed la plej potenca emocio kiu subite kaptis min, plenigis min kun persistemo, estis kolerego. Ŝi tuj ekstere#? irka? # tio? i kaj akiranta Musa egoismojn kaj amikoj, ŝi pensas, ke mi farus tion ne nur por Dave Kirby, sed por Sheila tiel.
  
  
  Ie, mi trovis pli da potenco ol mi pensis mi estis. Li defendiĝis, kaptis la randon de la kuirejo seĝo, kaj alvenis al liaj piedoj. Balanciĝis, ŝi rigardis ĉirkaŭe kaj treniĝis al la fenestro. Li ŝiris malsupren la kurtenoj kaj kovrita ŝia nuda korpo kun ili. Li kolapsis en la seĝon antaŭ ol li estis sufiĉe forta por fari sian vojon en la salono kaj fari la nekredeble malrapida vojaĝo al la telefono. Li prenas la telefonon de la hoko kaj markas la operatoro estas nombro.
  
  
  Mia croaking vortoj ne faras multe da senton, sed mi sukcesis transdoni ke mi bezonis helpon. Kiam Odin rondigita supren du Bonham policistoj alvenis ĉe la domo, ŝi estis senkonscia sur la planko, la telefono estis tenis en mia mano tiel forte, ke la emu havis malfacilecon liberigante ĝin.
  
  
  * * *
  
  
  Ĝi estis novaĵo por la personaron de la hospitalo, en la county, proksime de Bonham. Ili traktis plurajn pafaj vundoj, krom dum la ĉasado de la sezono, kiam trolaborigita atletoj kutime sukcesis pafi unu aŭ du aliaj ĉasistoj, kaj mi estis cetere altiritaj al la fakto, ke mi estis la plej feliĉa persono ili iam renkontis.
  
  
  "Unu gawk nur ŝiris la truo sur via kolo. Vi povas akiri pli malbona, mi ludas # tu? o futbalo, " la kuracisto diris. "Sed vi estis tre bonŝanca kun kio vi batis en la brusto." Li kaptis la ŝultron pistolujo ŝi estis portanta. "Ĉi tiu malrapidigis malsupren la kuglo movado kaj strayed ĝin de kunveno viajn nemalhaveblajn organojn. Gawk iris tra la ledo rigging kaj deviis de sia trajektorio. Vi bled ekstere # sufi? a fari la pafanto kredas ke li mortigis vin.Vi estas en sorto, s-Ro Harper."
  
  
  "Jes," mi diris. Mi estis bonŝanca, sed Sheila mortis.
  
  
  "Via bona Samariano ankaŭ helpis. Li bandaĝis vi bele. Mi scivolas se li havis ajnan medicina trejnado."
  
  
  Li chuckled kiam li aŭdis gangstero Marco Valante estanta nomita la Bona Samariano.
  
  
  La tago kaj duono kaj ŝi restis en la hospitalo alportis min reen al normala. Ŝia estis # ankora? malforta, sed sentis proksima al par. La kuracisto diris, ke mi povas movi#? irka? mia#? ambro, kaj se ĉiuj iras bone, mi povas kontroli#? irka? la hospitalo dum dimanĉoj. Li ne scias ĝin, sed li planis neformale kontroli ĝin en tridek minutoj.
  
  
  Li iris al la fenestro kaj rigardis eksteren en la hospitala parkejo. Disbatita Ford kun akcelita motoro estis atendanta tie. Ŝia egoismo alportis ŝin reen de Bonham la ĉi-matene. Moose kaj egoismo kamaradoj estis for de mi dum preskaŭ du tagoj. Mi ne tuj lasu la ih vojo akiri pli malvarma.
  
  
  "Ĝi estas estita longa momento ekde ferret estis vidita de viro en via fizika kondiĉo," la kuracisto diris. La batado vi ricevis farus min lasi vin dum kelkaj tagoj. Sed surmeti't # pu? i vin mem tro baldaŭ. Vi povas trovi ke vi ne estas tiel forta, kiel vi pensas."
  
  
  "Mi estos zorgema, Doc." Mi eĉ ne pensas pri tio, kion mi estis diranta. Ŝi, pensante pri la Moose.
  
  
  Post kiam la kuracisto foriris tra la kvartaloj, ŝi eltiris ŝian hospitalon gown kaj metis sur ŝia strato vestojn. Aparato ligita sur ŝia kuglo - cikatra ŝultro rimeno, lia bona fortuno ĉarmo, kaj kontrolis la Luger .
  
  
  Miaj planoj ne estis interkonsentita sur kun Hawk. Ĝis nun, ni ne havis ŝancon diskuti la okazaĵoj en Bonham en detalo. Unu tagon, ni estis sur la telefono kun ili ferret kiel la polico prenis min al la hospitalo, kiu estis necesa, ĉar mia alveno ĉe la domo kun la murdita knabino postulas iun klarigon.
  
  
  Ĉe la policejo mem, Bonham minacis aresti min. Ili estis tre ĉagrenita pri la fakto, ke en la tago de mia alveno en ih urbo, estis aktiva amuzaĵo de mortiĝoj. Sed Hawk tiris kelkaj kordoj, kaj subite estis ne pli da demandoj, ne pli da premo. Tie estis neniuj artikoloj en la gazetoj aŭ.
  
  
  Li eliris tra la hospitalo kaj ĝis la malantaŭa ŝtuparo. Ĝi estis rapide reprenita en la parkejo kiel longa aŭto turnis de la vojo kaj tiris supren apud mi. La pordo svinge malfermi kaj Hawk diris, " Nick, mi ĝojas, ke vi estas supre."
  
  
  Esperanta ke mi ne aspektas kiel lernejano kaptita sur hoko, mi aŭskultis al ŝia egoismo signalo kaj alvenis en la limo.
  
  
  "Mi supozas, ke vi planas voki min. Kompreneble, vi ne lasis la hospitalon kaj komencis postkuranta denove sen diranta min."
  
  
  "Kompreneble ne," mi diris.
  
  
  "Ĉu vi ne timas, ke mi estus vetoo tiun ideon kaj diras ke vi estas ne en pozicio por persekuti pack de murdistoj?"
  
  
  "Ne, sinjoro," li diris, respekto en lia voĉo. "Vi scias, mi forlasis mian laboron, se mi ne sentas kiel mi povis pritrakti ĝin."
  
  
  "Kiam vi estas tro maljuna por tiu laboro, Nick, mi rekomendas vin al la eksterlanda servo," Hawke'suspiris. "Mi estis en Denver
  
  
  
  
  
  
  Pro tio mi suspektis, ke vi volus tiri ion kiel ĉi tiu, mi proksimiĝis al ŝi. Volus vin#? ati iun asignita al vi kiel rezerva? "
  
  
  "Ne, sinjoro. Mi preferus fari ĝin sole."
  
  
  Falko glitis la soundproof vitro panelo inter ni kaj la du viroj en la antaŭa seĝo.
  
  
  "Tio ĉi ne estas nur Kirby estas spino plu, estas ĝi, Nick?"
  
  
  Ŝia, li skuis sian kapon. "Tie estas ankaŭ knabino. Sed ekzistas pli al ĝi ol persona venĝo. La persono kiu gvidas la murdintoj estas sadisto kiu daŭros mortigi homojn se la egoismo ne estas haltita."
  
  
  Falko spegulita la panelo antaŭ li kaj eltiris la bendo registrilo. Li premis la butonon. En oficiala voĉo, li diris, " Donu al mi la raporton, N3."
  
  
  Mi rakontis al ŝi pri la okazaĵoj kiuj okazis ekde mia alveno en Bonham, kaj tiam Hawk iris al la registrilo. "Tiun prizorgos de la oficiala parto. La resto de kio estas dirita estas strikte inter la du el ni. Mi lasos vin daŭrigi sur via terminoj. Akiri tiuj aĉuloj ekstere de ĉi tie, Nick."
  
  
  "Vi ja konscias ke nia sekureco estis kompromisita#? e la bazo sur la Carolina coast, ĉu ne?"
  
  
  "Mi prizorgos ĝin," Hawke diris severe.
  
  
  "Mi pensas, ke la bazo estis infiltrita de mafio agento. Ili volis, ke la informo ni kolektis pri la knabino, kaj ili volis, ke la murdintoj de Frank Abruz. Ili ne povas lasi la disidento ĉambro mortigi la persono ili promesis sekureco kaj # emeriti? o al. Ĉi-tio estas rekta defio kaj insulti ."
  
  
  "Mi konsentas," Falko diris. "Mi venis al la samaj konkludoj."
  
  
  "Estas kelkaj mankantaj pecoj en puzlo. Ekzemple, kial murdinto ŝajne laboras por la mafio provis mortigi min, sed Marco Valante helpis min. Demandi via mafio fakuloj pri ĝi. Eble ili povas veni supre kun teorio."
  
  
  "Konsideru tion, ke ĝi estas farita."
  
  
  "La homoj, kiuj mortigis Abruz kaj Kirby estas nun rigardanta por ilia sango mono. Ŝia konvinkita ke Sheila rakontis al ili la veron kaj ke ŝi ne scias kio okazis al la mono. Ili mortigis ŝin por ne bona kialo, krom ke ĝi estis Moose kiu faris la mortigon. Nu, per la vojo, tri, ne kvar ."
  
  
  "Kio konsekvenco devus sekvi de tie ĉi?" Falko demandis.
  
  
  "Ĉi tiu adreso libro kiu Moose faligis kiam ni estis batalanta lasta nokto. Ekzistas sep nomojn en ĝi. Mi estas iranta pagi viziton al#? iu#? irka?#? i tiu homoj. Eble la odina ĉirkaŭ ili kondukos min al la Moose."
  
  
  "Se Moose kaj egoismo estas komplicoj aŭ la mafio ne kapti vin unue." Falko spegulita tra la adresa libro. "Tiuj estas virinaj nomoj,#? iu de ili."
  
  
  "Kaj ĉiu en ilia propra urbo. Moose havas geamikojn ĉie en la mapo."
  
  
  "Ŝia kontrolo sur la FBI dosieroj. Eble ili povas diri al ni ion pri Moose kaj egoismo amikoj. Laŭ via priskribo, temas pri la grandeco de Jolly Green Giant. Ĉi-tio estas la komenco."
  
  
  Li atingis la adreso libro, sed Hawke'ne rapidis reveni ĝin: "Nick, ĉi tio estas pli ol listo de nomoj. Se ĝi estas katalogo de seksa naturo. Havas vin legis#? iuj la komentoj Mousse skribis pri la sep knabinoj?"
  
  
  "Jes," mi diris. "Sufiĉe suka aĵo."
  
  
  "Li priskribas kio#? iu#? irka? ili faras plej bone en la seksa sfero."Laboranta en Los-Anĝeleso" sonas sensacia."
  
  
  "Propre, mi ŝatis la rekomendoj li donis al Cora en Vegas. # Vo? o, kion mi diros al vi, lasi vin scii kiom preciza la Moose rekordoj estas."
  
  
  "Vi estas solida fizika specimeno, mia knabo, sed mi ne vidas kiel vi povus persone esplori temon, en profundo, sen elĉerpa mem al la osto kaj osto," Hawke diris per gaja voĉo. "Ekzemple, Barbara estas beleco estas tia ke eĉ Moose ne povus priskribi ĝin. Li nur substrekita ŝia nomo kaj metis ekkrio markoj malantaŭ ĝi."
  
  
  "Eble li faris ĝin ĉar ŝi estas # aranea? o virgulino en tiu kompanio."
  
  
  "Mi iom dubas ke Moose scias virgulinoj," Hawke diris. "Mi supozas, ke mi ne bezonas atentigi, ke ĉiuj ĉi tiuj knabinoj estas verŝajne implikita en la submondo, kaj plej probable estos konektita al banditoj, kiuj ne hezitas mortigi vin se ili suspektas?"
  
  
  "Ĝi estas iranta esti amuza vojaĝo, bone."
  
  
  Falko fermis la libron kaj donis ĝin al mi. "Kio alia, Nick? Estas tie io ajn tenanta vin reen?"
  
  
  "Ne," mi mensogis. "Voĉdonado estas ĉiuj. I?? l esti en # tu? o."
  
  
  Li diris, ke mia nomo denove kiel li akiris ekstere, ĉirkaŭ la aŭto. "Sheila forlasis fortan impreson sur vin, ĉu ne? Kia ŝi estis?"
  
  
  "Mi ne povus diri. Mi ne konas ŝin tiel bone."
  
  
  Li ne menciis, ke unu el la nomoj en Moose la libro povus aparteni al knabino ni sciis kiel Sheila Brant. X ne povis pinglo pasinteco sur ŝi, sed Ne devas havi havis unu antaŭ ol ŝi renkontis Frank Abruz.
  
  
  Ŝi estis plagita de la fantomo de Sheila, tiel kiel ŝiaj murdintoj.
  
  
  5
  
  
  Se tie estis unu grava malavantaĝo al mia laboro, krom la nombro de horoj mi laboris kaj la alta mort-indico, ĝi estis, ke mi devis pasigi pli da tempo en fremdaj landoj ol en mia propra.
  
  
  Mi ne vidis ŝin, El Pueblo-Sistemo de Informaro la Reinda de Los-Anĝeleso de Porciuncula, konata al plejpartoj de#? irka? ni kiel nura Los-Anĝeleso, por du jaroj. La urbo havas ne tute ŝanĝis por la pli bona. La klimato, tiel simila al tiu de la Mediteraneaj landoj, estis ankoraŭ belaj, kaj tiel estis la knabinoj. Sed trafiko kaj smog pliigita.
  
  
  Kiam mi faris mian vojon al la telefono budo de la apoteko, mi estis scivolanta kiel ĝi funkcias
  
  
  
  
  
  kiu traktas rangis la unua paĝo de sexy kiu estas Kiu Moose, estos komparita al kelkaj? irka? ebria homo sidis de soda fountain atendas ih esti eltrovita. La granda Amerika sonĝo de famo neniam mortas.
  
  
  Kiam Trudu petis ŝin, la voĉo de virino respondis, sonanta seniluziigita. "Mi vokos hej." Dum mi atendis ŝin, mi rigardis ĉe la knabinoj ' piedoj de la soda fountain kaj malfermis la pordon de la kiosko por ke ŝi povus uzi la klimatizilo. La tagoj estis akiranta pli varma, kaj ŝi surhavis tre bandaĝoj sur ŝia brusto.
  
  
  La voĉo de la Laboroj ŝajnis sufoka, sed eble mia opinio estis influita de Elk ee estas mallonga priskribo de talentoj en la dormoĉambro. Kiam ŝi estis dirita konkludante de hej, ke la alia unu sugestis, ke mi kontaktu ŝin, ŝi invitis min al guto post. Ĝi estis tiel simpla kiel falante de bara benketo. "Mi estas freneza pri faranta novajn amikojn," ŝi diris.
  
  
  Mi baldaŭ eltrovis la kialo por ĝi. Renkontanta novajn homojn estis Malfacila laboro. Ŝi laboris en bordelo. Ŝi kondukis min supre la#? tuparo, alkroĉitaj al mia brako kaj parolanta en blua strio.
  
  
  "Vi estas tre rekomendita. "Mi akiris vian nombro de Moose," mi diris.
  
  
  "Moose? Ho, kompreneble." Ŝi trenis min en la ĉambron, kaj tiris malsupren la zipo sur miaj pantalonoj dum ŝia estis # ankora? rigardanta#? irka?. "Mi devas ekzameni vi, mia kara, kaj prenu bonan bano. La sinjorino mi laboras por diras ke pureco estas apud prospero."
  
  
  Ŝi evitis ŝia lerta ruzo. "Ŝi devas esti vera filozofo. Mi ŝatus renkonti ŝin denove iam."
  
  
  "Ne, vi ne estus Stahl. Ĝi estas tiel malvarma kiel aldonanta supre prunto ŝarko estas dolaro. Plej madams estas malvarma. Ili, la filmoj, kie ili havas koron de oro , estas granda Holivudo bullshit. Kio estas la afero kun vi, kara? tuŝis ĝin? "
  
  
  Almenaŭ ŝi estus trovis iun al kiu paroli, mi pensis. Se li petis al ŝi kiel akiri al la stadiono, ŝi verŝajne havus aldonis la basbalo klubo roster kaj lasta jaro rekordo.
  
  
  Trudila snuggled#? is mi. Ŝi estis granda knabino, blonda tra beleco salono, kaj havis multan#? miri fari por ĉiam. Ŝiaj cicoj estis kiel kugloj en mia brusto.
  
  
  "Kio okazis al via # viza? o, mielo?" Ŝi tuŝis la incisión ĉe la rando de mia lipo, la kudrerojn de la kuracisto estis enmetita en mia kapo. "Vi aspektas kiel vi falis en konkreta mixer."
  
  
  "Mi havis akcidenton*
  
  
  "Mi bedaŭras."Ŝia mano kaptis min denove. "Ho, vi estas vera viro, ĉu ne?"
  
  
  Ŝi probable diris tion al ĉiuj ŝiaj klientoj, sed ĝi ne faras multe da senton faras? in sonas kiel ŝi visko signifis? in. Mi haste paŝis reen kaj komencis maldensigi ĝin, sciante ke se Hawk vidis min nun, li volus ridi.
  
  
  "Mi volas demandi vi pri la Moose. Kiam estis la lasta tempo vi vidis egoismo?"
  
  
  "Mi vere ne memoras. Estas ke kial vi venis ĉi tien, por eltrovi, kie la Alko estas en la salono?"
  
  
  "Vi estas inteligenta knabino. Vi vidis tra min tuj, ĉu vi ne?" Ŝi flatita kun ĉiuj ŝi povus. "Mi serĉas granda kla? no. Ni perdis kontakton, vi scias kion mi volas diri?"
  
  
  Ŝi klinis sin en leki min, kaj volvis ŝian maldekstran brakon ĉirkaŭ mia talio. Ŝia dekstra mano trovis mian zipper denove. Ŝi estis pli rapida ol po? o? telisto. "Pro tio vi estas ĉi tie, vi povas#? ui vizitas. Kio ekscitas vin?"
  
  
  Ee kaptis ŝian brakon kaj turnis ŝia palmo supren. Ili metis tri dudekoj en ŝiaj krispaj fingroj. "Diru al mi pri Moose."
  
  
  Ŝiaj afableco abrupte malaperis. Ŝi zorgeme finis la kalkuloj kaj plenigita an ih en mian zonon: "mi vendas sekso, ne informo."
  
  
  "Moose kaj mi estas malnovaj amikoj. Sed ni perdis la kontakton, kiel mi diris. Rigardu, li donis al mi via numero, ĉu ne?"
  
  
  "Vi povus havi mensogis pri ĝi. Ĉiuokaze, mi ne memoras la lastan fojon mi vidis moose, kaj mi ne estas certe kie ĝi estas. Eĉ se li estas via long-perdita frato, mi ne volas paroli pri nen."
  
  
  Li akiris ŝin du pli twenties, faldita ĉiuj kvin el ili, kaj#? topi ilin en la#? ia malalta-tranĉo bluzo. "Ĉu vi estas certa?"
  
  
  "Mi estas absolute certa. Moose ŝatas konfuzi homojn, kaj li estas bone ĉe ĝi. Neniu parolas pri nen kun fremduloj."
  
  
  "Donu al mi, via malnova adreso, eĉ via telefona nombro. Mi ne diros al vi kie ŝia egoismo havas ĝin."
  
  
  Ŝi serĉumis inter ŝiaj grandaj mamoj kaj eltiris la kalkuloj. Ŝi glatigis out ih sulkoj. "Mi ne vidis egoismo dum monatoj, eble eĉ unu jaro. Honeste. Kaj mi neniam konis ŝian adreson. Li kutimis veni ĉi tien de tempo al tempo, jen ĉio."
  
  
  "Li havis nomon, ĉu ne?"
  
  
  "Mi pensis, ke vi estis egoisma amiko. Amikoj scias la nomojn de la alia unu." Ŝi ĵetis la kalkuloj ĉe mi, kaj ili falis al la planko. "Vi ne eĉ similas sian amikon. Vi aspektas tro honesta. Preni la # suba? eta? o kaj batali ĝin ekstere."
  
  
  Post malsukcesado negoci, li provis pli rekta metodo. Li tiris reen sian jakon tiel ŝi povis vidi la Luger en ĝia ledo glavingo. "Mi bezonas nomon, Laboris."
  
  
  Ŝi lekis sian malsupran lipon. "Ĉu vi Kopp?"
  
  
  "Ne, nur homo serĉas Moose."
  
  
  "Jones estas egoismo nomo." Ŝi ridis nervoze. "Vi verŝajne ne kredas al mi, sed ĝi estas vera. La egoismo de la nomo estas Edward Jones. Kaj tio estas ĉiuj mi povas diri al vi."
  
  
  "Dankon," mi diris, alproksimiĝas la tago. "Vi povas lasi suba? eta? o."
  
  
  Mi atendis ekster la domo dum tri horoj, kolapsis sur la # a? to # se? o kaj provis rigardi inconspicua. Ŝia estis proksime de la domo
  
  
  
  
  
  Li estis pri plenigi sin kun karaktero analizo kiam Trudy fine montris supren kaj aklamis taksion.
  
  
  Carter, mi pensis, ĝi estas bona afero, ke vi ne estas fidema animo.
  
  
  Mi prenis taksion, kiu prenis min trans urbo al malmultekosta apartamento konstruaĵo. Mi sekvis ŝin en ĵus en tempo vidi ŝin grimpi la ŝtuparojn. Ĉe la fino de longa koridoro, busty babe frapis sur la pordon. Kiam tie estis neniu respondo, ŝi frapis pli forte. Tiam ŝi turnis sin kaj vidis min, kaj ŝiaj okuloj larĝiĝis ĉe la flago de permeson elfari.
  
  
  "Tie estis neniu vero en via rakonto," Hi diris al ŝi, " sed mi havas la valoron de mia mono. Vi alportis min ĉi tie."
  
  
  "Smart kiel tajloro, ĉu ne?" ŝi kraĉis.
  
  
  Ŝi provis la pordon. "Evidente, la Moose ne estas hejme. Kion vi sugestas, ke ni faru pri ĝi?"
  
  
  Ŝi kuris al la venonta flugo de ŝtuparo. Li postkuris ŝin al la tegmento kaj blokis ŝin. Ŝi baraktis kaj gratis mian vizaĝon, provis genuo min en la ingveno, kaj vokis kelkaj obscenities mi ne aŭdis en jaroj. Donita mia tre diversaj vojaĝoj, kiu diris multon pri ŝia vortprovizo.
  
  
  Ee tiris ŝin je la pojnoj kaj kovris ŝin al la rando de la tegmento. "Nun, ni aŭskultu la veron pri Moose."
  
  
  "Vi ne puŝi min for. Li volus, sed vi ne."
  
  
  "Ne kalkulu je ĝi, Trudila. Moose mortigis mia amiko kaj fucked la knabino al morto. Ŝia egoismo trovos ŝin, kaj mi ne gravas, kion mi faras laŭ la vojo."
  
  
  Ŝi estis peze spiranta. "Ĉu ĝi estas vera pri la knabino? Ĉu vi estas supre por par?"
  
  
  "La nomo de la knabino estis Sheila. Ĉu vi iam aŭdis Moose mencii ŝin?"
  
  
  "Neniam. Kaj mi ne vidis ŝin - ego lastatempe. Li loĝis en apartamento, kiam Egoismo sciis, ke ŝi. Mi pensis, ke li povus scii kio via egoismo estas serĉanta. Ĉi-tio estas la ttt kialo kial ĝi estis kreita. Mi ĵuras, ke ĝi estas."
  
  
  "Estas li, nomante sin Edward Jones, # a? estas vi faranta, ke supre?"
  
  
  "Li utiligis tiun nomon kiam lia egoismo sciis. Li verŝajne uzis dekduo pli. Se vi ne kredas min, iru malanta? a # interna? o kaj petas la aliaj knabinoj. Ili diros vin la sama afero. Li estas ŝtelisto. Li fanfaronis ke li faris kelkajn grandajn aferojn."
  
  
  Ee liberigis ŝin. "Granda."
  
  
  "Mi povas iri nun?"
  
  
  "Muŝo for," mi diris.
  
  
  Trudila ekrigardis reen kiel ŝi atingis la ŝtuparon.
  
  
  "Li enmetita ĝin al la morto?"
  
  
  "Jes," mi diris. Mia voĉo estis raŭka.
  
  
  Mi eltrovis, ke la malmultekosta seruro sur la tago de la apartamento estas facila malfermita. La#? ambro estis malplena, la mebloj polvokovrita. La lasta loĝanto forlasis sufiĉe longa tempo antaŭe. Mi rigardis? irka? en abomeno. Hers, esperanta por pli.
  
  
  La firmao atendis min ĉe la fundo de la ŝtuparo. Mi provis ne montri mian ekzekuto permeso flago kiam mi vidis ee.
  
  
  "Kion vi diris, ke faris min pensi," Trude diris.
  
  
  "Faris ĝin?"
  
  
  "Mi volas diri pri la knabino. Ŝi estis via fianĉino?"
  
  
  "Ne, mi diris al ŝi. "Sed ŝi ne meritis morti kiel ĉi tiu."
  
  
  "Mi ne povas diri al vi pli pri Moose ol mi jam rakontis al ŝi. Sed mi povas doni al vi alian nomon. Ĉu vi scias, kiel karnomanĝuloj laboro? eble ili iras al iu en la mafio aŭ ulo kiu financoj ŝteloj kun kelkaj de la rabaĵo. Ekzistas viro en Los-Anĝeleso nomita Haskell. Mono al rob ."
  
  
  "Dankon, Mi Laboris Malfacile."
  
  
  "Forgesu ĝin. Kaj tio estas kion mi volas diri. Forgesu, kion mi diris al vi."
  
  
  La signo sur Haskell-a tago diris ke li estis en vera bieno. La dika tapi? o en la koridoro indikis ke li estis faranta monon de ĝi, aŭ partatempa laboro. Mia volupta sekretario donis al mi rideto plena de dentoj kaj ne sincereco, kaj diris al mi, ke s-Ro Haskell ne vidas iun ajn sen nomumo.
  
  
  "Kiel do I get rendevuon?"
  
  
  Ŝi montris siajn dentojn denove. Ĝi estis supozita por reklami dentopasto. "Se unu persono ne scias, s-Ro Haskell, ili scias lin sur maloftaj medicinaj kondiĉoj."
  
  
  "Mi scias, Edward Jones," mi diris. "Ĝi estos sufiĉa?"
  
  
  Ŝi kolektis kelkajn paperojn kaj iris por doni la nomon al ŝia estro en privata. Kiam ŝi revenis, ŝi diris, ke s-Ro Haskell estis tre okupata hodiaŭ kaj, kiel ĝi rezultis, neniam aŭdis de Edward Jones.
  
  
  "En aliaj vortoj, mi devas foriri."
  
  
  La rideto floris denove, ĉi tiu tempo dudek kvar karatoj. "Vi got it, Buster."
  
  
  Nigra Cadillac sidis ĉe la limigi kiel ĝi eliris#? ia#? irka? la # konstrua? o sur#? Kalifornio sunplena sankta tago. Malantaŭ la rado estis unu uniforma ŝoforo kun vizaĝo kiu similis iun de la dua etaĝo.
  
  
  Ŝi klinis por paroli al li kiel mimmo "Caddy" pasis. "Vi ne devus porti adaptita uniformo. # Tio? i faras la ŝvelas sub via brako stari ekstere kiel#? vela? o sur # laci? i."
  
  
  Li ekridetis kaj frapis la ŝvelaĵo. "Voĉo, kie mi portas en miaj rekomendoj."
  
  
  Li parkis ĝin duona bloko for kaj atendis. La ŝoforo havis evidente venis al Haskell. Dek minutojn poste, diketa viro, kiu aspektis kiel li estis portanta akvomelono sub sia mantelo aperis kaj eniĝis en la aŭton.
  
  
  Kiam Caddy pasis ĝin, li falis malantaŭ. Nia celo estis posh antaŭurba lando klubo. La graso man estis golfisto. Li pasigis la plej grandan parton de la tago rigardante ĝin tra binokloj. Li havis la stirado de maljuna virino. De la tempo li fine treniĝis reen al la klubo, ŝi estis viktimo de serioza enuo.
  
  
  Ĝi estas tempo por fari movon. Mi kaptis miajn binoklojn kaj iris al la parkejo
  
  
  
  
  
  . Movanta # malanta? a vico de aŭtoj, ŝia patro piediris supren malantaŭ la ŝoforo, kiu estis klinanta kontraŭ la kapuĉo de la Caddy kun siaj brakoj krucitaj.
  
  
  "Saluton," mi diris mallaŭte.
  
  
  Li turnadita ĉirkaŭe kaj estis kondamnita en la egoismo estas suna plexus kun paro de evidenta stampiloj. Egoismo tiris ĝin inter du aŭtoj do ni ne altiri atenton, kaj tiam batis egoismo denove. Egoismo estas okuloj ruliĝis reen kiel marmoro, kaj egoismo estas mallerta mano glitis limply de la butonojn de sia jako.
  
  
  "Lasita-a preni rigardi vian rekomendon," li diris, kaj tiris forte sur sia jako. Butonoj pluvis malsupren sur la flanko de la Cadillac. Ĝi venis for el la ingo sub sia brako kun .38-kalibro pistolo.
  
  
  "Ni atendos por via estro nun," emu diris al ŝi.
  
  
  Kiam Haskell eliris tra la klubo, la ŝoforo sidis stiffly malantaŭ la rado. La egoismo de la rako estis pro la pafilo kiu # senmovi? i? in en la emuo la kolo de malantaŭe.
  
  
  "Max, kio estas malĝusta kun vi?" Haskell demandis, lekante siajn lipojn.
  
  
  "Lia vivo doloras," mi diris. Ŝia piedo puŝis malfermi la dekstra mano aŭto pordo. "Sidiĝu, Sinjoro Haskell."
  
  
  La dika viro rigardis min de la backseat. Li havis glatan golfo sunbruno, sed nun li aspektis iom pala. "Tio ne subtenas vian # ju? o," li murmuris. "Mi estas unu persono kun kelkaj influo."
  
  
  Mi atendis ŝin dum longa tempo, kaj mi estis turmentita de senpacienco. "Get en la aŭto, s-Ro Haskell, aŭ I?? l # superbordi? iu de via ŝoforo estas sango sur tiuj multekosta Zhirinovsky ledo seĝoj."
  
  
  Li eniris en la aŭton kaj apogis sin malantaŭen, grumblanta. Metante sian diketa fingroj kune, li diris ," Vi pli bone havi tre bona kialo por tiu ago."
  
  
  "Sukceso bredas konfidon, s-Ro Haskell," mi diris. "Mi ne estas malmultekosta brutulo, kaj ne gravas al mi, kiel grava vi estas al mi."
  
  
  Egoismo estas malgrandaj okuloj moviĝis maltrankvile, sed li tenis sian trankvilon. "Mi supozas ke vi estas la persono kiu asertas esti amiko de Edward Jones."
  
  
  "Mi ne diris, ke lia egoismo estas malsamaj. Mi diris ŝin mi konis lin. Mi volas dividi kun vi kelkajn informojn pri kie trovi S-ron Jones."
  
  
  "Ni neniam interŝanĝis adresojn."
  
  
  Mi vidis neniun kialon trakti Haskell kun blankaj gantoj. Malgraŭ lia chauffeur-driven Cadillac, egoismo-strewn oficejo, kaj country club-membreco, li estis nenio pli ol kompleksa brutulo. Li kovris ŝin kiel unu revolvero al ŝia egoismo estas kneecap. La akra bato # ka? zi atakon de doloro.
  
  
  "Kiu la inferon estas vi, tajloro?" enreta hotelo scii.
  
  
  "Mi estas la viro kiu donis al vi la korkotirilon demando pri Edward Jones."
  
  
  "Li ne estis al Los-Anĝeleso en monatoj. Mi ne havis nenion por fari kun li por pli longa ol tio."
  
  
  "Kiu laboras kun Jones? Li havas paron de amikoj ke li uzas en sia laboro. Mi volas scii ih nomoj."
  
  
  Li grimaced kaj frotis ĉiu tribo. "Se vi sciis tion ĉi persono kiel bone kiel vi scias? in, vi ne estus interesita en # ser? i? in. . Li ŝatas mortigi homojn."
  
  
  "Tio estas kial mi estas rigardanta por ŝia egoismo."
  
  
  "Mi ne povas diri al vi pri egoismo amikoj, ĉar mi pritraktis ĝin sole. Li estis tre zorgema pri tiaj detaloj. Li ĉesis veni al mi por financado, ĉar li trovis alian patrono. Iu en la Organizo, mi kredas."
  
  
  Ĝia ekstere, ĉirkaŭ la aŭto. Alia nulo. Malŝparita tago, esceptas por la plezuro de akiranta scii Sinjoro Haskell pli bone, kiu mi povus esti farita sen.
  
  
  "Ĉu vi ne diros al mi, kiu vi estas?" Haskell demandis.
  
  
  "Kial devus mi? Vi ne diru al mi nenion."
  
  
  Ŝi estis ĵetita de Egoismo de la ŝoforo pafilo en rubujon sur la strato.
  
  
  Li estus nomita Hawke'de lia motelo ĉambro tiun nokton. "Lasita-a kompari notojn," mi diris kiel li venis al la linio.
  
  
  "Mi havas kelkajn informojn pri la viro kiu provis mortigi vin ĉe la Bonham hotelo. Unue, egoismo estas la vera nomo estis Della Coogan. Li havis polico rekordo. Li estis soldulo, unu el la plej bonaj. La FBI ŝajnis iom surprizita ke vi estis kapabla venki egoismo." Tie estis noto de kontento en Hawke's voĉo.
  
  
  "Kiu donis al ilia emuo la ordonoj?"
  
  
  "Li estis sendependa entreprenisto. Li estis dungita de iu ajn kiu povus pagi la emu alta kotizo. La FBI asertas ke li ne estis parto de la mafio-a regula salajro."
  
  
  "Kio pri Valante?"
  
  
  "Li estis Sincera Abruz la plej proksima amiko."
  
  
  "Mi timas, ke mi ne havas multe da. Tie estas neniu moose en Los-Anĝeleso."
  
  
  Falko kraĉotusis. Ĉu ŝi postvivi por eksponi?"
  
  
  Estis neniu dubo pri tio. Mia estro estis malpura maljunulo sinsekvo.
  
  
  Ses
  
  
  Ŝia frua benko gazetaro enlitiĝis kaj dormis ĝis la tagiĝo. Por mi, tio estas la sola dissendo de siblanta sono. Liaj okuloj mallarĝiĝis, kaj li kuŝis aŭskultante, liaj fingroj kroĉi la tenilo de la luger. Tiam mi sentis subitan peladon de varmon al mia vizaĝo.
  
  
  Sin turnante la folion flanken, ŝi turnis sin kaj falis al la planko, kaŭriĝanta, Wilhelmina en ŝia mano. Oranĝaj flamoj lekis la muro de mia motel room. La siblo mi aŭdis, estis pro la kurtenoj sur la vitraj pordoj al la korto catching fire. Ili estis jam kunkirliĝanta supre en nigra tindro, kaj la fajro brulis kun lamentoj.
  
  
  Ŝi estis ekprenis per fajroestingilo ĝemado en la halo kaj tremetis en la varmego, kiel li eniris la ĉambron. La fajroestingilo rapide estingis la flamojn. Mi gajnis ĝin, sed se mi dormis dum kvin minutoj pli longa, ĝi estus estinta malsama.
  
  
  La fajroestingilo faligis ĝin, prenis la Luger denove, kaj ŝiris ĝin.
  
  
  
  
  
  cindrigita kurtenoj. Iu faris neta truo en la vitra muro kaj etendis al la lumo la kurtenoj. Ĝi estis granda profesia laboro. Kiel mi staris admirante la truo, unu gawk rompis tra la pordo proksime al mia kapo. Ŝi aŭdis, kiel gawk pasis mimmo kaj batis la fora muro. Momenton poste, li estis kuŝanta sur la planko.
  
  
  La pafanto kaŝis sin malantaŭ malalta brika muro sur la alia flanko de la enfermita korto kaj naĝejo areo. En la krepuska lumo, mi povis vidi ŝin, iom egoismo de la pafilo, kiel li puŝis egoismo tra la muro. Pro tio ke li ne aŭdis la pafon, la fusilo devas esti ekipita kun dampilo. Tiu viro estis avantaĝo ĉe ĉio krom tio, ke li perdiĝis mia kapo je ses coloj. Eble ĝi ŝanĝiĝis iom kiam li tiris la ellasilon.
  
  
  Mi ne reveni la emuo estas fajro ĉar mi ne povis vidi la egoismo klare. Li ne povis atingi min aŭ. Ni ludis atendanta ludon,#? iu#? irka? ni esperanta por eltrovo. Egoismo estas pacienco superpasis la mia. Mi decidis movi ŝin. Ampleksanta la planko, ŝi komencis retiriĝi.
  
  
  Kiam li estis pli for de la pordo, li ekstaris. Li tiris sur sia pantalono. Li trotis malsupren la sternita koridoro, nudpiede, kaj supren laŭ la ŝtuparo al la unua-dua etaĝo de la motelo. Se mi estas bonsorta, mi povas pafi lin de supre, mi pensis. Sed kiam li atingis la balustrado de la dua etaĝo balkono, li malaperis ĉirkaŭ lian kaŝejon.
  
  
  La aretoj de la peniko sur la motelo teroj provizita bona kovrilo, sed la gunslinger devis kaŝiĝi inter ili. Mi vidos lian egoismon pli frue aŭ poste. Li estis atendanta por ŝi, tremetanta iomete en la freŝa aero. Krom mian pantalonon, mi estis portanta nur bandaĝon ĉirkaŭ mia brusto.
  
  
  Mi fine rimarkis ĝibigita figuro kuranta for de mi. Antaŭ ol li povis pafi lin, li saltis al la fora angulo de la konstruaĵo.
  
  
  Li rapide malsupreniris la # pa? o, kuris preter la mimmo vico de coin-operated trinki vending # ma? ino, kaj flugis eksteren en la parkejo. Mia viro estis retiriĝantaj. Li grimpis super la drato barilo kaj saltis en aŭto parkita sur la flanko de la vojo ekster la motelo. Li prenis la biciklon kaj rapidis for.
  
  
  Li povus havi pafis ŝin, sed tio verŝajne ne ĉesis lin, kaj li ne volis tiri amason. Ŝi piediris reen al sia ĉambro, demandu vin mem la evidenta korktirile ruliĝas. Kiel faras potenciala murdisto scias kie trovi min?
  
  
  Tiam mi forlasis ŝin, veturis malsupren la aŭtovojo, kaj veturis trans urbo al la domo, kie mi renkontis Verkoj.
  
  
  Estas fortika Ina homo renkontis min ĉe la pordo. Mi ne vidis ŝin, " Egoismo diris sur lia unua vizito, kaj mi ne bedaŭras ĝin. Ĝi estis konstruita kiel traktoro kaj ne rigardi amika.
  
  
  "Kion vi deziras ĉe ĉi tiu tempo de la tago?" "Kio ĝi estas?" li demandis kolere.
  
  
  "Tro frua por negoco?"
  
  
  "Se vi ne havas rendevuon. Sed vi ne faras."
  
  
  Mi klinis mian ŝultron kontraŭ la muro, kiel li provis fermi ĝin antaŭ mia vizaĝo. Emu ridetis al ŝi. "Diru al Trud ke iu alia venis vidi ŝin."
  
  
  "La planto ne vidas iu ajn hodiaŭ."
  
  
  "Vi eraras pri tio," emu diris al ŝi. "Ŝi vidas min."
  
  
  "Sinjoro, ne provu trakti min severe. Mi povas ĵeti vin en la venonta bloko."
  
  
  "Eble vi povus. Sed kiam mi revenos, mi devos montri al vi la infero."
  
  
  Li ĵetis malantaŭen sian kapon kaj ridis kiel outboard motoro. "Mi uzis esti profesia luktisto. La potenca Shan, Teruro de la Oriento, kvankam ĝia naskita publike ĉi tie en Los-Anĝeleso. Havi vin iam ajn rigardis luktado en TV?"
  
  
  "Mi provas ne fari tion."
  
  
  "Aŭskultu, forta ulo, mi nur labori ĉi tie. Sed mi ne transdonos vian mesaĝon se vi volas atendi."
  
  
  "Dankon."
  
  
  "Ĝi estas all right. Vi estas amuzi min."
  
  
  Li lasis min kaj foriris, ankoraŭ chuckling. Li eniris en la malantaŭa ĉambro sur la unua etaĝo, fermante la pordon malantaŭ li. Mi aŭdis ŝin voĉoj, unu virinan. Atendante ŝin, mi miris, kial la knabino, kiu estis okupita hieraŭ estis tiel alirebla, hodiaŭ tiel malfacila vidi.
  
  
  Blonda virino aperis sur la ŝtuparo Truda prenis min ĝis la tago antaŭ. Ŝi estis tre simila al Trud, krom ke ŝi estis pli juna kaj pli peza en la koksoj. Ŝi estis portanta negliĝon, ke apenaŭ gravis.
  
  
  Oscedanta kaj streĉanta, ŝi vokis min ," Kion vi devas, kara?" Ŝia tono de voĉo indikis ke, kio ajn ĝi estis, ŝi sciis, kie mi povus akiri ĝin.
  
  
  La hororo de la Orienta revenis kaj estis interrompita. "Perdis la vojon," li grumblis ĉe la knabino. Evidente, la egoismo ne plu estis amuzita. Li ektirita lian dikfingron ĉe mi. "Venu, forta ulo."
  
  
  Li eniris ĉambron, kie la persienoj estis tirita firme kontraŭ la suno. Malmultekosta odorous substancoj poluita la aero, kaj la mebloj estis miksaĵo de longtempan kaj Hollywood groteska. La granda Ĉina viro fermis la pordon malantaŭ mi, kaj mi aŭdis la seruro klako.
  
  
  La virino, kiu atendas min ne aspektas kiel Trudy ĉe ĉiuj. Ŝi estis en ŝia mid-thirties, kaj devas havi havis Oriental genealogio ie. Ŝiaj okuloj estis iomete oblikvaj, kaj ŝia haŭto havis visko flaveca nuanco. Ŝia nigra hararo estis tranĉo proksima al la celo. Brilantaj tangerine jupo gluiĝis al ŝia svelta korpo, kaj ŝiaj longaj ungoj estis pentrita en akceptema areo. En la malluma ĉambro, ŝiaj okuloj brilis kiel la okuloj de Siamese kato volvigxinta en Nah s lap.
  
  
  "Estas, ke li, Alida?" Shan demandis.
  
  
  "Kompreneble ĝi estas lin."
  
  
  "Vi ne
  
  
  
  
  
  
  La alia unu estas laboranta, sinjoro. Li kaptis mian manikon, scooping supren iometo de egoismo kun siaj dikaj fingroj.
  
  
  La kato en la virina sino rigardis supren, kvazaŭ ĝi aŭdis la minaco. Egoismo estas eta lango glitis super la egoismo kotletojn.
  
  
  "Atendu minuton," mi diris. "Kio estas la kialo por la malŝato?"
  
  
  La virino frapis la kato kaj ridis kiam ŝi rigardis al mi. "Mi kuros ĉi tiu domo. Vi venis ĉi tien hieraŭ sub falsa pretenses. Vi kaŭzis al ni problemojn."
  
  
  "Kio estas la problemo?"
  
  
  "La plej malbona speco. Trudila faris la eraron de ne diras al mi pri vi en la unua loko. Mi ne lasos vin vidi ŝin denove. Tiu ĉi kazo vi estas okupita je estas neniu el ŝia komerco."
  
  
  La Ĉina viro metis pezan manon sur mia ŝultro. "Ĝi estas mino nun?"
  
  
  "Ankoraŭ ne," Emu Alida diris. Ŝi indikis longa ungo ĉe mi. "Vi ricevis al la knabino, dirante, ke la Moose falis la virino al morto. Eble vi mensogis. Eble vi havas aliajn kialojn por serĉi egoismo."
  
  
  "Kio volus ilin esti?"
  
  
  "Ekzemple, du cent mil dolarojn."
  
  
  Ĝi estis nur tailspin de tempo antaŭ ol ŝi liberigis Shan kontraŭ mi, kaj mi ne foriros sen parolanta al#? Eni. Do, kun furioza returnite movado, li klakfermis sian kubuton en Shang estas malfacile stomako. Li gruntis, kiu doloris, kaj petis permeson elfari.
  
  
  Turnanta, mi batis ŝin egoismo kun mia genuo. Egoismo estas vizaĝo estis io ajn sed mistera. Linioj de doloro kuris trans Egoismo okuloj, kaj li kliniĝis super kiel la klubo-footed viro provanta teni walnut inter siajn genuojn.
  
  
  Kiam li atingis min, li feinted kaj tiam batis lian egoismon kun la rando de lia dekstra mano. La bato kiu fendis la estraro kaptis la emuo en la flanko de ĝia dika kolo. Egoismo estas okuloj estas pandas kaj lia spiro estas fajfante tra siaj dentoj. Kaptante egoismo en sia jako, li retiris sian egoismon el la counterweights kaj ĵetis ĝin sur liaj koksoj. Li falis al la planko kiel piano falis de du etaĝoj.
  
  
  Luger tiris ĝin ekstere. "Kie Li Laboras?"
  
  
  Alida ekstaris kaj ĵetis la kato en mia vizaĝo. Ŝi evitis, kaj la Siamese flugis pasintan mimmo, ruktanta el kolerego. Li alteriĝis sur Shang reen kaj komencis fari sian vojon supren. La Ĉina provis puŝi la egoismo for, kaj la kato sinkis siajn ungegojn en la homa kapo.
  
  
  Malriĉa Shan kriegis laŭte sufiĉe por rompi la glason.
  
  
  Li frapetis la kato malpeze sur la dorso kun Luger. Li meowed kaj saltis al la plej proksima tablo.
  
  
  "Ĉu vi fartas bone?" Shana demandis ŝin, sed li ne estis aŭskultanta. Li turnis sin al Aliide, kaj ŝi malfermis tirkeston, unu seĝo. Mi havis la ideon, ke la sinjorino ne estis # ser? guestbook por mi. Ee kaptis ŝin je la malantaŭo de ŝia streĉa vesto, kaj ĝi ŝiris kiel ŝi writhed. Kiam ŝi turnis sin, Ne estis tenanta .38 Beretta.
  
  
  Ŝi vokis min de nomo kiu ne estis konata de siaj Ĉinaj prapatroj. Ĝi estis 100% Amerika variaĵa fino. Antaŭ ol ŝi povis tiri la ellasilon, ŝi estis frapita sur la pojno de peza Luger, kaj la Beretta elsaltis el ŝiaj fingroj kaj batis la muron.
  
  
  Ŝia enmetita luger konsileto estas senpartia inter ŝia malamo-plenaj okuloj. "Estis tie korktirile ruliĝas en kie Li laboras?"
  
  
  Alida kondukis min supre. La knabino sidis sur la lito ludi solitaire. Ŝi rigardis min grimly. "Rigardu kiu estas tie. Mia maskoto."
  
  
  "Mi provis teni mian egoismon for de vi. Prenu mian konsilon kaj ne diru al li ion," Alida diris.
  
  
  Mi havis unu-taga nigra okulo en la Fabriko. Li piediris super al ŝi kaj levis ŝian mentonon. "Kiu laboris por vi?"
  
  
  "Ulo nomis Oscar. Oscar Snodgrass."
  
  
  "Mi ne kredas, ke ĝi estis egoismo nomo."
  
  
  "Ekzistas onidiroj ke mafia capo estis mortigitaj kaj kelkaj de la mafio la mono estis ŝtelita. La moose estas # sova? a # sufi? a por tiri tia truko. Kaj vi venis serĉante Moose. Alicia diras, ke ĝi estas stranga koincido."
  
  
  "Mi tute ne interesiĝas pri mono. Mi diris al vi, kial mi bezonas Moose."
  
  
  La knabino rigardis Alida. "Kion mi faru? Mi kredas, ke ŝia emu."
  
  
  "Mi estis sur mia vojo al vidi Haskell. Li ne diros al mi ion, kion mi bezonis scii. Sed iu provis mortigi min, kaj nun mi trovas vin kaj ĉi tiu bona-natured sinjorino tie en suspenso. Kio estas la rakonto, Funkcias?"
  
  
  Ĝi finiĝis kun la kartoj en stako sur la lito. "Alida, ŝia nomo estas emu."
  
  
  Tiam rapidi supren. Ŝi, mi volas, ke li el tie. Mi ne volas pli da problemo kun la mafio."
  
  
  "Du viroj venis ĉi tien lastnokte," Trude diris. "Mi ne povas doni al vi ih nomoj, sed mi povas diri al vi, kiuj ili laboras por."
  
  
  "Mafia".
  
  
  "La voĉdono de konfido. Ili sciis, ke vi estis tie por vidi min. Oni hoteloj scias, kion vi bezonas. La mallonga freak batis min, kaj mi estis timigita. Mi diris al emu vi serĉis Moose."
  
  
  Mi pensis ke ili estis sekvanta min. Ih alportis ŝin ĉi tie, nur kiam li alportis ŝin al Idaho. Ili estis pacienca kaj persista, kaj nun ili sciis, kion ili ne scias antaŭe, ke la Alko estis ih rabisto.
  
  
  "Ili brulvundos vin," Alida diris. "Mi esperas, ke ili bruligos vin bone."
  
  
  Ŝi iris malsupren sur la ŝtuparo. La potenca Shan tenadis la brakojn de la seĝo kaj grimaced kiel blonda viro en negliĝon aplikita emu jodo al lia hararo. La Siamese cat sat lekante sian piedon kaj ridis kiel ĝi rigardis min kiel mimmo pasis ĝin. "Sweet kitty," mi diris. Li estis la vera teruro de la Oriento.
  
  
  Sep
  
  
  Ŝia maldekstra Los Angeles je la deka horo en la mateno en la sudo. La meza nomo en Moose malgranda nigra libro estis Teresa, kaj Teresa estis en San-Diego. Mi estis esperanta por paroli al ŝi ambaŭ finoj de la tago.
  
  
  
  
  
  La vetkuro komencis. La Mafio sciis preskaŭ tiom multe kiel mi sciis, ke ŝi. Ili sendos soldatojn por ĉasi malsupren la Moose. Mia nura avantaĝo estis malgranda nigra libro kun sep nomoj sur ĝi.
  
  
  Mi estis rigardanta en la rearview spegulo, provante vidi la aŭto kiu estis tuj sekvu min. Mi pensis, ke ĝi estis bruna limuzino, kaj Buick. La ŝoforo provis konfuzi min: li lasis la alia aŭto akiri inter ni por momento, kaj kiam ĝi bremsis malsupren, li rapidis pluraj mejloj # anta? en.
  
  
  Dum li estis tie, li turnis for de la ĉefa vojo kaj al la unua havebla flanka vojo. Mi veturis supren al la servo stacidomo kaj diris al la servisto, por plenigi la Ford kaj kontroli sub la kapuĉo. Li malfermis ĝin, iris enen, kaj malfermis molan trinkaĵon.
  
  
  La bruna Buick alvenis antaŭ ol la servisto estis eĉ finita kontrolanta la petrolo. Tie estis du viroj en la antaŭa seĝo. Unu el ili turnis sin por rigardi la Transirejo, sed ili tenis iranta. Ili estis ankoraŭ esperanta ke nu ne rimarkis.
  
  
  Ankoraŭ tenante la botelon da trinkaĵo en lia mano, li eliris tra la flanka pordo de la stacio kaj supre de la monteto malantaŭ ĝi. La asistanto vokis al mi, sed mi tenis piediranta. Li haltis en areto de arboj kaj volis okupi malsupren. Mi povis vidi ŝin klare en la stacio, sed neniu vidis min tie.
  
  
  La ŝoforo de la bruna aŭto estis malfunkciiganta, atendante ŝin por reaperi. Kiam li ne, li turnis sin kaj revenis.
  
  
  Mi finis ĝin kaj rigardis la servisto tiras la kapuĉo de la Ford ekstere. Egoismo estis konfuzita de mia konduto, sed li havis mia aŭto. Li ne estis maltrankvila pri miaj kalkuloj kuras eksteren.
  
  
  La Buick estis reen. La du brutuloj konsultis la viro dum momento. Li indikis en la direkto mi estis iranta. La mafiosi diskutis ĝin. Tiam ili kuris supren sur la monto. Ili timis, ke mi havis forlasis la Ford kaj estis provanta akiri for de ili."
  
  
  Venu, knaboj, mi pensis.
  
  
  Kiel ili alproksimiĝis, Lekante, anhelanta kaj insultis ŝin, glitis malantaŭ arbo. La pli alta homo estis en pli bona formo. Li estis tri paŝoj antaŭen de lia kunulo. Li kuris mimmo de mia kaŝejo, kuranta laŭ la rando de la densejo. Mallonga viro nomita post la emu, "Hi, Joe. Malrapidigi malsupren. Ĉu vi pensas, ke tio estas la Olimpiaj Ludoj?"
  
  
  Tenante la botelon kun la botelon sur unu malgranda fadeno, ŝi paŝis eksteren de malantaŭ la arbo. "Saluton, nano," mi diris.
  
  
  Li haltis, kvazaŭ li faletis sur clothesline. "Joe!" li kriis.
  
  
  Ŝi estis frapita en la kapo per sia egoismo kun malplena biero botelo, kaj li kolapsis en amaso.
  
  
  Joe paŭzis. Li rigardis malantaŭen kaj vidis min venanta al li. Egoismo estas mano ekbrilis sub lia jako, tiam reaperis kun .45-kalibro pistolo. Tiam li hezitis. Li ne fajro.
  
  
  Mi ne demandu al ŝi kial li estis tenanta la fajro. Ŝi kaptis ĝin.
  
  
  La bandito volvis siajn krurojn ĉirkaŭ mi kaj piedbatis min je la kapo .45. Ni ruliĝis sur la # sova? a herbo kaj arbustoj dum ni luktis. Egoismo ekprenis ŝian pojnon kaj retiris. Ŝia egoismo rompis ŝin. La sono estis kiel la fendon de seka klubo. La bandito groaned. Ŝia egoismo frapis lin dufoje kaj li rampis for.
  
  
  Li ekstaris kaj frapis la Luger el mia mano. Ŝia egoismo batis ŝin. Li ekstaris denove, lia rompita pojno pendantaj, kaj batis min per sia bona mano. Li estis malvarmeta. Li tenis venanta. En la fino, ĝi estis ĵetita de egoismo kun dekstra kruco.
  
  
  Lia persistemo estis mirinda. Li luktis por liaj piedoj denove.
  
  
  Lia laca. Ĝi estis la plej granda afero mi aplikis al mi mem, kun ili ferrets#? ati min akiranta pafo, kaj mi sentis, kiel mia energio estis drenita. Komparita al Joe, la Potenca Shan estis facila celo.
  
  
  "La ludo estas finita," emu diris al ŝi. Hugo glitis en mia mano. "Mi estis savanta vin por konversacioj, sed mi povus ŝanĝi mian menson."
  
  
  La suno saint glinted sur la stiletto klingo kiel ŝia movita al li. Joe tenis ĝis sia bona mano. "Mi ne iras preni tion for de vi. Lasita-a parolado."
  
  
  "Kiu laboris sur Trudu ĉirkaŭ vi?"
  
  
  "La ulo vi venkas supre. Sed mi farus tion. Komerco estas komerco."
  
  
  Lizzie venis supren al ŝi kaj metis tranĉilo klingo al ŝia egoismo estas Adam la pomo. "Kiu estas via estro?"
  
  
  "Valante. Marco Valante".
  
  
  "Kaj kio estis la lasta afero vi havis, por diri al li?"
  
  
  "Kiu vi serĉas rabisto, nomata Moose. Ni akiris tiu de knabino. Valante diris al ni resti kun vi."
  
  
  Li kolektis supre la armilo, kaŝita Egoo estas .45 en lia zono, sheathed la antikristo, kaj kondukis Egoismo reen al la Pordo kun la Luger sur lia dorso.
  
  
  Joe rigardis sian partneron. "Li estas iranta havi unu infero de kapdoloro morgaŭ. Valante avertis nin, ke vi estis neniu malgranda afero."
  
  
  "Kiom longe havi vin estita sekvanta min?"
  
  
  "Ni trovis vin en Los-Anĝeleso, sed kun ili ferrets, kiel vi kontrolis ĉirkaŭ la hospitalo, iu estis sur vi. Valante daŭrigis ŝanĝi la armeo."
  
  
  Valante estis lerta viro. Se li havis # senmovi? i al unu grupo de soldatoj, ih estus rimarkinta ĝin.
  
  
  Shorty spegulita ŝin super kaj tiris la pistolon el lia egoismo ŝultro pistolujo. Ŝi rektiĝis kaj rigardis Joe, supozante kiel multe, kiel li sciis. Li estis juna, bela itala, bonorde kaj expensively vestita. Mi ne povis kredi ke li estis nur ordinara bandito. Li estis tro malvarma, tro malvarmeta, staranta kun rompita pojno pendanta malsupren, sed tenante reen ajna signoj de doloro alia ol la linioj ĉirkaŭ la egoismo de liaj malhelaj okuloj.
  
  
  "Mi estas flatita ke Valante metis via talento sur mia vosto. Vi devas esti egoismo numero unu.
  
  
  
  
  
  
  "Mi estis#? is? i okazis. Eble mi ne estos ĉi tie plu."
  
  
  "Kiu mortigis Meredith?" Ĝi estis demandita de korkotirilon subite, esperanta akiri reago kiu ne diri al mi, se li mensogis.
  
  
  Ŝia sulka frunto en konfuzo. Li premis sian rompita pojno al lia stomako, tremetanta iomete. "Kiu estas Meredith?"
  
  
  "Li laboris ĉe serva stacio en Idaho. Iu tranĉis la emuo la gorĝo."
  
  
  "Ne ŝi. Mi ne scias iu ajn. Valante estis en Idaho, sed li ne vidis ajnan agon. Kiam li alvenis tie, ĝi estis ĉiuj super. de sangi al morto ."
  
  
  "Li estis utila al mi. Li volas scii kion ŝi scias."
  
  
  Tio ankaŭ laboris. Emu devis atendi por ke ŝi venu ekstere#? irka? la hospitalo kaj lasu min malligi la kondukilojn, sed la egoismo knaboj restis kun mi sufiĉe longe por akiri la Moose nomo. En la nuna stato de aferoj, mia vojaĝo al Los-Anĝeleso estis pli profitodona por la mafio ol por mi. Hawke'gajnis't esti # feli? a pri tio.
  
  
  "Valante povas havi sian propran kialo por helpi vin teni vin viva," Joe diris. "Mi ne mortigi Stahl estas egoismo."
  
  
  "Ĉu vi volus ĝui la saman privilegion?"
  
  
  "Viva, vi volas diri?" Li ridis nervoze. "Mi respondis ĉiujn viajn demandojn, viro. Kion plian vi volas?"
  
  
  "Vi ne diris al mi, ajna granda sekretoj ankoraŭ. "Valante wouldn't menso estanta konata, donita la cirkonstancoj. Malfacilaj demandoj # ekesti? i." Ŝi estis prenita ekstere de Luger emuo en la dolaro stako. "Nun zorge pensu. Kiel faras Valante eĉ scias pri mi?"
  
  
  "Li iris al la estraro, la supra administrado de la Organizo. Ili estis parolantaj pri la murdo de Frank Abruz. Via nomo estis metita sur la seĝo. La estraro voĉdonis por raporti la kazon al Valante. Li havis specialan intereson. Li kaj Abruz estis proksima."
  
  
  "Tie estis alia viro en Bonham, Idaho. Li iris tien por frapi la knabino. Li provis mortigi min." La Luger tenis ŝin senmove, ankoraŭ celanta la emu ĉe la faldita dolaro. "Kion vi scias pri Coogan?"
  
  
  "La egoismon Mafio ne sendi ĝin. Ili sendis Valante."
  
  
  "Kion Valante fari nun?"
  
  
  "Mi ne povas legi vian menson, viro." Joe komencis paroli en pli malfacila voĉo. "Mi povas diveni, en parto. Li volas demandi por unu estraro. Li vokos el la Moose la nomo. Tiu vorto volas iri al ĉiu familio en la lando, kaj ili povos komenci # traser? i lokojn, kie la freneza fiulo povus esti # ka? i."
  
  
  "Mi prenos ĝin vi aŭdis pri Moose antaŭ ol Laboro donis al vi la egoismo nomo."
  
  
  "Nur klaĉo. Lasita-a parolado pri la profesio. Li estas psikopato. Tiuj tagoj, la Organizo provas resti for el sia tipo. Tio estas kial ĝi agas sur lia propra. Sed la onidirojn pri#? i tiu ulo estas ĉiuj super la loko."
  
  
  "Tio estas bona, Joe. Vi helpis min multe." Miaj lipoj disiĝis de miaj dentoj en malvarma rideto. "Ĝi restas al # tu? o sur unu pli da punkto. Kiu#? irka? vi provis mortigi min ĉi-matene?"
  
  
  "Ŝi, aŭ Shorty, vi volas diri? Valante diris al ni resti kun vi, sed ni ne havas ordojn mortigi. Ni ne faru tion."
  
  
  "Ne mensogu al mi, Joe. Tiu viro estis profesia, tute kiel vi."
  
  
  Joe estis ŝvitado. "Tie estas sovaĝa karto ie en tiu ferdeko. Meredith, Coogan ne estas iu mi ne scias pri. La estraro de direktoroj ne volis Abruz la koramikino morti antaŭ ol ŝi kantis al ili kanton. Mi diris al vi, miaj ordonoj de Valante. Li diris, ke resti kun tiu ulo Carter, li estas lerta, li povas helpi al ni trovi la Moose. Li diris, ke li ne konekti vin krom se ĝi iĝis absolute necesa. Ĉu mi ne havas ŝancon nur ĵus? "
  
  
  "Jes," mi diris. "Kompreneble vi faris. Kaj vi pravas. Tie estas sovaĝa karto en la ferdeko."
  
  
  Ĝi estis tie ekde Bonham la tempo. Viro kiu sciis kion la mafio sciis, kaj sciis multon pri ĝi. La viro kiu dungis Coogan tranĉi Meredith la gorĝo kaj metas kaptilon por mi en la motelo. Unu luger mallevis ĝin kaj lasis Joe kaj Egoismo senkonscia sur la deklivo. Ĝi estis pagita por fare de larĝa-konsiderita bontenado laboristo kun benzino, kiu li verŝis en la Ford. Tiam la kapuĉo de la Buick levis lin kaj iri ekster la drataron.
  
  
  "They'll esti rajto tie," mi diris. Sed ili ne lasas la stacio en tempo kapti supre kun mi.
  
  
  Li veturis la ceteraj 110 mejloj al San-Diego kiam la speedometer needle estis ĉe la limo. De tagmezo ĝi estis ene de vido de la bay. Rondiranta gulls naĝi stylishly kaj gracie en la vento.
  
  
  Dum ŝia estis rapidanta al havi # lun? o,#? ia estis farante siajn proprajn planojn. Mi devis voki Hawke'. Tie estis io ke lia hotelo deziris lin por kontroli la sekurecon fontoj.
  
  
  Sed unue ne estis Teresa, kiu ankaŭ inspiris la dua brilanta trairejo sur la Nigra Libro de Musa. De nun, li sciis de koro#? iuj la telefonaj nombroj ĉirkaŭ la mondon, ke li dialed. Teresa kaj parolis al la virino en viskio voĉo.
  
  
  "Ĉu vi volas dato kun Teresa?"
  
  
  "Jes, supozeble." Korkotirilon ne surprizis min. Tie estis bona ŝanco, ke ĉiu knabino en la libro estis prostituitino aŭ alvoko knabino.
  
  
  "Ĉu vi havas iun specialan personaj gustoj, kara?"
  
  
  "Mi preferas ne diskuti ih super la telefono."
  
  
  Ŝi ridis kaj donis al mi la adreson. Ĝi estis en la kuro-malsupren najbaraĵo, ne malproksime de la waterfront, en la mezo de la strato, kiu ne aspektas kiel alloga kiel prizona konstruaĵo.
  
  
  # ? Ia#? losi? i la pordo de la Ford kiel mi akiris ekstere#? irka? la a? to, scivolanta se eĉ tiu ĝisdatigita sekureco aŭto estus havigi ĝin, kiam mi revenis. Ĉi tiu bloko
  
  
  
  
  
  ĝi ne estis parto de la urbo kie viroj iras al la preĝejo.
  
  
  La konstruaĵo li alproksimiĝis estis eyesore kiu devus esti malkonstruita jaroj antaŭe, sed la zumilo instalita en la portita-ekstere pordo kadro estis laboranta. La flava haro virino rigardis eksteren, tiam aspektis? irka? la strato, kvazaŭ por certigi, ke mi ne alportis paddy vagono.
  
  
  "Mi vokis," mi diris. "Mi venis por vidi, Teresa."
  
  
  Ŝi estis suspektinda. Eble li ne aspektis kiel ŝia kutima kliento. "Vi ne estas sola, ĉirkaŭ Teresa estas regula amikoj."
  
  
  "Mi amus esti unu ĉirkaŭ ili. Mi aŭdis multon pri ŝi."
  
  
  La virino decidis rideto. Liaj dentoj ne estis la plej bona. Ŝia flava hararo estis tinkturita longe # anta? e, kaj ne tre bone, kaj ŝiaj brovoj estis farita supre kiel batilaj flugiloj. Ŝi malfermis la pordon por pli larĝa mimmo premi tra, tiam glitis la riglilo dorso.
  
  
  "Estas vi atendanta raid?"
  
  
  "Vi neniam scias#? i tiu tagoj. Ĝi estas ne facila por gajni honestan vivas plu."
  
  
  Li estis certa, ke ŝi sciis nenion#? e#? iu pri faranta honestan vivanta, aŭ eĉ pri tiuj, kiuj faris. Ŝi surhavis blankajn botojn, firme pantalono kaj pulovero bluzo kun zebro strioj tiris premitaj super ŝia abunda mamoj. Ŝia bluzo estis ornamita kun grandaj cicoj kiel rokoj.
  
  
  "Vi estas bona knabo," ŝi diris, kurante siajn okulojn super mi. "Mi gardos la mono, vi estas vere bela."
  
  
  Mi estis nomita io ajn, sed neniam dolĉa. Ŝi devigis grimaco, ludi rolon postulita de cirkonstancoj. Tiu virino ja ne estis ĉirkaŭ ili, kiuj estus interesita en donanta ekstere informon al fremdulo.
  
  
  "Kaj la voĉo kaj la Rondo," ŝi diris, metante sian manon sur mia ŝultro. Ŝiaj fingroj estis la grandeco de kolbaso.
  
  
  La viro eliris unu tagon poste ĉe la piedo de la ŝtuparo gvidanta al unua dua etaĝo de la domo. La manikoj de egoismo ĉemizo estis fortranĉitaj kaj elmontritaj liaj larĝaj ŝultroj. Metalo enkrustajxoj glinted sur lia # lar? a zono. Egoismo estas tauxgas pantalonoj kiel snugly kiel la virino, elmontrante la bulges sur liaj potencaj kruroj. Li havis la vizaĝon de la luno, kaj tie estis dika ĉe la anguloj de liaj malgrandaj okuloj.
  
  
  "Diru al ni, kion vi deziras Teresa fari por vi, kara," li proponis, baring dentojn, kiuj estis en eĉ pli malbona formo ol la virina.
  
  
  Li sentis tingling sento sur la dorso de lia kolo. # ? Ia ne estis en ordinara vivo. Tie ŝajnita esti neniu en la domo, sed la tri el ni kaj knabino mi ne vidis antaŭe.
  
  
  "Ŝia hotelo devus vidis ŝin unue."
  
  
  "Ŝi estas bela ido. Vi ne estos seniluziigita."
  
  
  "Lasu lin veni supren, Rondo," la virino diris. "Ĝi estas akceptebla peto."
  
  
  Rondo skuis sian kapon. "Mi havas senton kiu li estas bell ringer. Li ne donas vin ajna rekomendoj, ĉu li?"
  
  
  "Moose," mi diris. "Moose donis al mi Teresa estas nombro."
  
  
  "Bona nomo." Li etendis sian manon. "Kuŝis kvindek nekaŝemaj ĉi tie. Ĝi estas kiel paganta por kovri rakonton. Laborante por kvindek dolaroj estas la plej malmultekosta truko tiu ido povas uzi."
  
  
  Ŝia mano transiris lia egoo, kaj li venis ĝis la knarantan ŝtuparo paroli al Teresa, tiam mansalutis ĉe mi de la surteriĝo. "Ŝi diras, leviĝu."
  
  
  La unua afero, kiun mi vidis kiam mi malfermis la dormoĉambra pordo estis multe de vipoj kaj zonoj establitaj sur la ligna tablo. La dua afero estis knabino. Ŝi estis vere bela.
  
  
  "Kio estas via nomo, karulo?" ŝi diris per raŭka voĉo.
  
  
  Maldika slip estis ŝia nura ero de vesto. Ŝi estis apogante sin sur stako de kusenoj sur la unmade lito. La mebloj en la malhela ĉambro estis malnova kaj kaduka. Tie estis nur kombilo kaj krakis washstand en la telerbretaro, kaj la velkintaj kurtenoj odoris de polvo. La nura valora ero ĉi tie estis Teresa. Nah havis nigran hararon, an olive vizaĝhaŭto, kaj elstaraj vangostoj, ke la streĉita haŭto de ŝia magra vizaĝo. Ŝia korpo estis juna kaj sveltan, kaj ŝi rigardis like ŝi estis ĉio Moose diris en lia malgranda nigra libro.
  
  
  Sed li ne menciis vipoj.
  
  
  "Ned," ŝia patro diris. "Mia nomo estas Ned."
  
  
  "Kio estas via ludo?"
  
  
  Li rigardis malantaŭen en la seĝo. Nun mi sciis, kio speco de domo, mi estis en la, kaj la ludoj kiu estis ludita ĉi tie estis vere tre malfacile. Mi pensis pri ŝi. Donita Musa inklinon, ĝi estis decidis, ke li volis porti la numero de tia loko. Nur la knabino ne komprenas. Ŝi estis tro bona esti ĉi tie.
  
  
  "Vi?? l esti surprizita, kiam mi rakontos al vi pri mia vivo," mi diris.
  
  
  "Mi amas surprizoj." Tie estis perversity en ŝia rideto. Ŝi estis? irka? ili virinoj por kiu Faust visko animo.
  
  
  "Mi volas scii, kie la Moose estas en la halo."
  
  
  "Mi estas surprizita, bone. Kaj iom seniluziigita."
  
  
  "Mi devas trovi lin, Teresa."
  
  
  "Vi ne diris al Rondo tion. Se vi estus dirinta al li, li ne devas lasi vin vidi min."
  
  
  "Tio estas kial li ne menciis ĝin."
  
  
  Teresa krevis ruliĝis cigaredon en sian buŝon kaj ekbruligis alumeton sur la ligna planko. La coveralls glitita de ŝia ŝultro, malkaŝante malgranda ronda brusto. Ŝi donis al mi alian ŝercema rideto. "La moose maldekstra ĉirkaŭ la urbo."
  
  
  La odoro kiu disvastiĝis tra la#? ambro diris al mi, ke ŝia cigaredo ne estis la prezo, ŝi estus proponita al la ĉefo de Police. Ŝi iris al la lito. "Se vi povus trovi Moose, kien vi iros?"
  
  
  "Al infero. # Vo? donado kie ĝi devus esti." Ŝi ekridis, montrante siajn dentojn. Ili estis pura, glata, kaj blanka. Ĉio pri ŝi estis perfekta, krom por la orlo ŝi estis portanta.
  
  
  "Ĉu li havas amikojn en San-Diego kie li povus esti trovita?"
  
  
  "Mi rigardas homojn kaj tuj, por la unua tempo, mi ne scias se mi estas iranta ŝatas ilin aŭ ne. Mi ŝatas vin." Ŝi klinis sian kapon kontraŭ mia kruro. Ŝia voĉo estis mola. "Se ĝi estas grava, mi helpos vin. Kial estas vi provanta trovi la Moose?" "Li mortigis plurajn homojn."
  
  
  
  
  
  
  Ŝi levis sian kapon. "Vi ne estas policano. Mi povas rekoni ŝin de ih de ŝia marŝi." Ŝi frapis mian kruron. "Vi ne sentas kiel policano aŭ."
  
  
  "Li mortigis mia amiko."
  
  
  La dormoĉambra pordo svinge malfermi. Rondo kaj flava haro virino eniris.
  
  
  Teresa rektiĝis supre,#? ia bela buŝo tordante. "Vi devus havi atendis, Rondo!" ŝi kriegis: "mi povus akiri la egoismo diru al mi pli."
  
  
  "Ni aŭdis sufiĉe." Li levis la plej granda vipo de la seĝo. "Sinjoro, se Moose iam ajn trovos ekstere ke#? iu#? irka? ni estis jenaj vi, ni ĉiuj estos mizera."
  
  
  "Ne maltrankviliĝu. Mi tion ne diros al ŝi emu."
  
  
  "Tie estos nenio por diri." Li krakis lia vipo kaj moviĝis al mi. "Mi vidis vian dikan monujon kiam vi elmetis kvindek. Vi?? e akiris bona bloko de mono."
  
  
  "Prenu egoismo, Rondo!" la flava haro virino diris.
  
  
  Mi rimarkis, ke ili estis absolute volas mortigi min pro la mono, mi estis portanta, aŭ eĉ nur kiel favoro al la Moose.
  
  
  Rondo tiris reen la vipo, kaj li prenis rekte-subtenita seĝo de la lito. La vipo tranĉis tra la aero kaj envolvita ĉirkaŭ la seĝo kruro kiel egoismo levis ĝi por protekti sian vizaĝon. Rondo ĵuris, kaj provis eltiri la vipo.
  
  
  Lia prenis du paŝojn al li kaj frakasis la seĝo sur egoismo kapo. Ĝi frakasita, kaj li falis al siaj genuoj. Ŝia egoismo pugnis lin en la vizaĝo, kaj sango elŝprucita.
  
  
  Kun squeal, Teresa saltis sur la liton, atingis sub la kapkusenon kaj eltiris .25-kalibro Bauer aŭtomata. Ili estis preta por io ajn, # tio? i # banda? o.
  
  
  Teresa ne diru al mi halti, kie mi estis aŭ levi miajn manojn. Ŝi faris pistolo kaj tiris la ellasilon. Gawk batis la muron. Ŝi estis tro ĝenata pafi rekte.
  
  
  Li rapide reviziis sian opinion de la knabino. Ĝi estis bela, sed mi ne volas kuri en Nah en malluma strateto.
  
  
  "Pafu lin, Teresa," Flava Haro diris. Ŝi estis granda cheerleader. Li batis reen kaj kolombo por la knabino.
  
  
  Ŝia stomako batis la lito kaj ŝi kolapsis sub mia pezo. Teresa falis al unu flanko, stampanta ŝiaj piedoj. Ŝi surhavis nenion sub ŝia coveralls. La forto de mia salto portis min trans la liton kiel hockey puck glitante sur la glacio, kaj li surteriĝis sur nah. La falo moligita min, sed mi faris sonas kiel malsana birdo.
  
  
  La pafilo en ŝia vest pocket flugis el ŝiaj manoj kaj trans la plankon. Rondo viŝis sian sangantan nazon, alvenis al liaj piedoj, kaj gradigitaj.
  
  
  Mi atingis por la Luger, sed la Flava Hararo saltis malsupren mia malantaŭa. Ŝi devas havi pezis 160. Li turnis sin kaj ĵetis ŝin super sia ŝultro, kaj ŝi kolapsis sur la lito.
  
  
  Rondelo estis provanta kapti malgranda aŭtomata fusilo. Ĝi aspektis kiel la emuo estis havanta malfacilan tempon vidante tion. Egoismo kaptis ŝin de la kolo kun unu mano kaj puŝis ŝin antaŭen, tiel ke la egoismo cela batis la muron. Ĝi verŝis ĉiuj super lia vizaĝo kaj kuŝis senmove.
  
  
  Flava Hararo staris sur fino sur la rompita lito kaj kriegis. "Rondo. Ĉu li vundis vin, Rondo?"
  
  
  "Ne, kara," mi diris. "Jam kiel al bang iliaj kapoj kontraŭ la muro."
  
  
  "La bastardo. Se vi vundis Rondo ..."
  
  
  La luger tiris ŝin eksteren, kaj ŝia voĉo rompiĝis en la mezo de la frazo. "Kion vi diras, kara?" Mi demandis ŝin en sarkasma voĉo.
  
  
  Ŝi eksidis sur la lito kaj rigardis min en silento.
  
  
  Unu miregigita Rondo kaptis ŝin je la talio, trenis ŝin al la centro de la ĉambro, kaj turnis sian vizaĝon supren.
  
  
  "Ne pafu Rondo!" la virino kriegis.
  
  
  Ĝi estis la Luger, kiu prenis ŝin eksteren, malgraŭ Rondo estas malbela vizaĝo. Ĝia diris: "Kial ne mi pafas la egoismo, pupon?"
  
  
  "Mi rakontos al vi pri la Moose. Tio estas, kion vi volas, ĉu ne? Li lasis,#? irka? urbo # anta? kelkaj monatoj. Ili kaŝis la rabaĵo de la rabo kun iu knabino, kaj ŝi kuris ekstere kun ĝi. Ili estis asi nah."
  
  
  "Vi diris, ke ili, ne al vi, kara?"
  
  
  "Moose, Jack Hoyle kaj la tria viro. Hoyle estas mallonga ulo, kiel alta kiel Rondo ŝultron. Li havas tattoo malfermi ĉi tie." Ŝi tuŝis ŝia maldekstra antaŭbrako. "Ni neniam vidis tria persono."
  
  
  Li fosis en Rondo la poŝo kaj akiris lian kvindek dolaroj antaŭ ol li foriris.
  
  
  8
  
  
  Ŝia ĵus alvenis en San Francisco, kaj Hawk estis sur la telefono.
  
  
  "Ĉu vi estis en San-Diego? Kiom da varma nombroj ekzistas en la malgranda nigra libro? " li demandis en sia plej sardonic voĉo.
  
  
  "Teresa. Bela knabino, " mi diris. "Kaj dolĉa kiel koralo drako."
  
  
  "Mi devas a? di pri#? ia iam. Sed por nun, sur komerco. Ĉu vi faris iun ajn progreson?"
  
  
  "Mi havas la nomo kaj priskribo de membro de la Alko gang. Egoismo estas la nomo estas Jake Hoyle."
  
  
  "Ni povas kontroli egoismoj en # le? o observigo fajliloj, sed tiu itinero ankoraŭ ne donis al ni multe pri Moose. La esploristoj kontrolita kun la FBI kaj kuris komputila serĉo por la nomo Edward Jones. Nenio. Resumo bazita sur la sketchy priskribo vi donis al ni, donita, ili estas la samaj rezultoj ."
  
  
  "Mi ne estas surprizita. # ? I tiu viro#? ajni esti tre bona#? e lia dell. Tiel bona ke ĝi verŝajne neniam estis arestita de la leĝo.
  
  
  
  
  
  Mi ne povas diri al vi kiom da nesolvita ŝteloj trans la lando estis egoismo laborpostenoj."
  
  
  "Bone, N3, kio estas proksima?"
  
  
  Li diris al Emu pri la atako sur min ĉe la motelo, kaj la informo, ke Leŭtenanto Marco Valante estis elpremita el ĉirkaŭ li. "Tie estas io, kion la esplora fako povas fari por mi. Eltrovi la nomojn de Frank Abruz-a plej malbonaj malamikoj, precipe la egoismoj de iamaj malamikoj, kiuj nun povas sidi sur la mafio-estraro de direktoroj."
  
  
  "Mi povas diri al vi tion sincere? irka? la kapo. Tio estis parto de la Abruz-dosiero amasigita antaŭ ol vi eniris en la kadro. Tie estas viro nomis Logii kiu estis Abruz-a rival kiam ili estis junaj brutuloj sur ilia vojo supren. Kaj Rossi . Ili estas ambaŭ membroj de la mafio reganta konsilio."
  
  
  Unu nomo estis konata. "Lew Rossi?"
  
  
  "Dr. Lew. Hazardludo, prostituado, kaj drogoj. Li kaj Abruz havis malsamajn opiniojn sur la Azia interkonsento, kaj ili havis antaŭe interbatalis super la droga afero, " Hawke diris. "Nick, diru al mi kion vi estas pensanta."
  
  
  "Ke la aso en la amaso, la viro kiu mortigis Meredith, sendis la murdinton al Bonham por mortigi la knabinon, kaj pafis min en la motelo. Mi pensas, ke li estas en la top echelon de Organizoj. Li devas esti ĉe la renkontiĝo kie Valante aŭdis pri mi. Ĉi-tio estas la plej bona klarigo de egoismo scio de la mafio kaj nia organizo ."
  
  
  "Se vi pravas, kio estas via celo?"
  
  
  "Mi opinias, ke li levu la Alkon en la murdo de Frank Abruz. $ 200,000 estis payback. Li diris al Moose:"mi scias, kie vi povas akiri ducent grand se vi faros laboron por mi." Nun li estas en senespera situacio. Li ne povas lasi la Frateco trovi la egoismo. Li ne volas Sheila Brant paroli al Hema kaj min, kaj li ne deziras nin kapti Moose."
  
  
  "Kiu volus klarigi kelkaj de la aferoj kiu okazis," Falko konsentis. "Sed nuntempe, la plej bona elekto por ni estas malgranda nigra libro."
  
  
  "Mi estas laboranta sur ĝi," mi diris.
  
  
  * * *
  
  
  La telefono de la lito sonis akre. Ŝia sel. La hotela ĉambro estis malluma. Li metis la telefono al lia orelo. Ĝi estis la operatoro kiu rememorigis min, ke mi lasis la voko ĉe 20: 00.
  
  
  "Dankon," mi diris. Sidante sur la rando de la lito, li ŝaltis la lampon kaj fiksrigardita sub la bandaĝon sur lia brusto. Mia haŭto estis resanigo bone, sur la surfaco, sed mi ne havas ajnan evidentan vundoj.
  
  
  Mi revis pri Sheila Brant. Ŝi estis relived kiam ŝia korpo estis trovita en la kuirejo de domo en Bonham. Post ŝia morto, li pensis pri ŝi pli ofte, ol ŝi estus ŝatinta iu ajn scii. Eĉ kvankam mi nur konas ŝin por mallonga tempo, io pasis inter ni, elektro, kiu estis plejparte seksaj sed promesis ion pli.
  
  
  Ĉirkaŭ la hotelo, ĉambro, fenestro, ŝi vidis la lumojn de la Ponto Golden Gate. Nun mi venis ĉi tien por serĉi knabino nomita Penco, esperante, ke ŝi donos al mi indicon al la whereabouts de kiu ajn mortigis Sheila kaj David Kirby.
  
  
  Penny nomo estis la tria unu kiu Moose skribis en malgranda nigra libro, kiu okupas # ali? i min en Trudy kaj Therese. "Penca. Granda tits, " Moose skribis ĉe la supro de la paĝo li dediĉis al la knabino. Mi ne povis imagi, ke ŝi faras ajnan pli bonan ol tio. Sub#? i tiu rimarko, Moose listigitaj seksaj agoj ke Penca agis kun speciala kapablo. Se Moose estis kvalifika juĝisto, kaj ŝajne li estis, Penco estis preskaŭ same maloftaj kiel Stradivarius.
  
  
  Li kaptis la libro kaj vestita. Mi dormis dum kvin horoj kaj sentis sin refreŝigita, garde. Ĝi estos neforgesebla nokto. Ŝi estis iranta al Liz Burdick la kafejo? i-nokte.
  
  
  La domego, konstruita post la sismo kaj fajro kiu elrabis San Francisco en 1906, sidis sur la supro de unu monteto. Ĝi estis la plej fama bordelo en la urbo, kaj la virino, kiu kuris ĝi estis legendo de sia tempo. Unufoje la verkisto volis fari la rakonto de ŝia vivo, la bazo por la Broadway muzika. Ĝi estas raportita ke Liz Burdick dankis lin, sed ŝi ne devas iri publikan. Servistino malfermis la pordon kaj kondukis min al mi en malnovmodan salonon kun riĉa ruĝa draperies. La mebloj estis antikva, la tapiŝo colo dika. Li dubis, ke la governor's domego en Sakramento ankaŭ estis meblita.
  
  
  Liz Burdick eniris la ĉambron, kaj la servistino fermis la duoblaj pordoj malantaŭ ŝi kaj lasis nin solaj. Li penis ne rigardi blindigita. Mi estis atendanta pli malnovan virinon. Liz Burdick estis nur en ŝiaj tridekaj.
  
  
  Ŝia longa robo glitis trans la tapiŝo, kiel ŝi translokiĝis al mi, etendinte freŝa, maldika mano kaj rigardante min rekte en la okulo. "Vi estas iom frue, sed I?? l voko#? ia iuj knabinoj. Fari certe ke mi ilin havas, ke vi ŝatos, " ŝi diris.
  
  
  "Ĝi estis aranĝita, ke mi volus vidi Penco."
  
  
  "Jes, ni parolis pri ŝi kiam vi vokis, sed ŝi ne estos ĉi tie hodiaŭ. Mi esperis, ke vi volas doni ĝin al iu alia, " ŝi ridetis.
  
  
  Ŝiaj okuloj estis malvarma jado koloro kaj taksanta, malgraŭ la rideto ŝi portis. Mi scivolis se mi devus proponi ŝia lito. Mi diris al ŝi, ke mi estis komercisto vizitanta la kongreso, kaj ankaŭ konsilis min viziti ŝin hejme.
  
  
  "Penca estas unu el niaj plej popularaj knabinoj, sed ni havas aliajn tiel alloga. Mi povus fari elekton por vi, se vi fidas mia opinio, " ŝi sugestis.
  
  
  "Mi estas certa, ke vi havas grandan guston, f-Ino Burdick."
  
  
  
  
  
  
  "S-ino Burdick," ŝi korektis min. "Mi estas vidvino. Ŝia longa cindro-blonda hararo shimmered en la lumo, kaj ŝi translokiĝis kun malĉasta grace kiel ŝi piediris al la seĝon kaj eksidis.
  
  
  "Sed mi estas nur interesita en la Penco." Li donis al ŝi, kion mi pensis estis simpla rideto. "Mia amiko, faris grandan laboron kun ŝi."
  
  
  "En tiu kazo, vi nur devas atendi ĝis la sekvanta tempo vi venas al San Francisco."
  
  
  "Kio okazis al morgaŭ nokto?"
  
  
  "Mi timas, ke Penca ne estos ĉi tie."
  
  
  "S-ino Burdick, ĉu la alvojaĝanta fajrobrigadisto favoro. Diru al mi kiel mi povas atingi Penco." Se ŝi ne loĝas ĉi tie, doni al mi sian adreson. Mi povus nomi hej kaj eble aranĝi ion."
  
  
  "Vi scias, ni havas reguloj ĉi tie. Ni ne malkaŝi tiajn informojn pri niaj knabinoj. Ili havas la rajton al siaj propraj vivoj kiam ili ne estas laboranta."
  
  
  Ĉar li iĝis pli insista, ŝi fariĝis kruta.
  
  
  Trafita de subita suspekto, li diris al ŝi:: "Estas vi provanta halti min de vidanta ŝin?"
  
  
  Ŝi ridetis, kaj ne respondis, sed ŝia konduto estis tre respondema.
  
  
  La servistino eniris en la ĉambron, frapas milde. Ŝi alportis pleto kun paro de trinkaĵoj. Mi sidis tie kun glason en mian manon, scivolanta kial Madame estis donanta min VIP servo, kiam ŝi klare ne tuj lasu min vidi Penny.
  
  
  "Kiam mi vokis ŝin, mi demandis al ŝi, por paroli al Penny, sed vi kaptis ŝin. Kial estis ke, s-ino Burdick?"
  
  
  "Ĉar evidente ŝi ne estis ĉi tie. Ĉe tiu tempo, ŝi pensis, ke ŝi revenus poste en la tago. Mi estis # mal? uste."
  
  
  Ĝi estis la glacio en la vitro, kiu skuis ŝin, sed Stahl ne trinki ĝin. "Kie ŝi estas?"
  
  
  "Mi ne kredas, ke ĝi estas iu el via komerco." Ŝi ne levis sian voĉon, sed nun ŝiaj okuloj estis ŝtaleca.
  
  
  (Sulkigis la brovojn, li tenis supren sian glason. Hey ne fidas ŝin. "Niaj knabinoj estas prenanta ferioj, vi scias. Ili vizitas parencoj. Ili estas malsanaj. Ili estas nur kiel#? iu alia, malgraŭ kio vi povus # a? di."
  
  
  Ŝi malamis tiranta ekstere ĉasfusilo en la eleganta medio de San Francisco coolest kafa butiko, sed la renovigo ŝajnis necesa.
  
  
  Liz Burdick levis sian brovoj kiel la Luger glitis en mia mano. Tamen, ŝi aspektis malpli ol surprizita.
  
  
  "Nun ni akiras al la vera interkonsento, ni ne, s-Ro Harper?"
  
  
  "La pafilo devus lasi vin scii ke mi estas serioza. Tre serioza."
  
  
  "Penny forlasis nin por momento. Mi ne povas diri pli klare."
  
  
  Kontraktanta kun ŝi ŝatas kontraktanta kun virino, kovrita de glacia muro.
  
  
  Ŝi etendis la vitro. Ŝia ĉiu movo estis kiel poemo. "Ĉu vi volas diri al mi, kial vi estas portanta pafilon, s-Ro Harper?"
  
  
  "Homoj teni provanta meti kugloj en mi."
  
  
  "Mi bedaŭras aŭdi tion. Sed ni vivas en severaj tempoj. Nun ke vi?? e farita armilo el mi, kion mi devas fari?"
  
  
  "Mi esperis, ke ĝi estus skui vin iomete. Mi subtaksis vi." Li ekstaris kaj holstered la Luger. "Mi serĉas iun, kiu havis la nomon de Penco en ilia adresa libro. Granda viro nomita Alko, kaj foje Edward Jones. Li estas malvarmeta karaktero."
  
  
  "Tie neniam estis tia persono en ĉi tiu domo."
  
  
  "Mi volas demandi pri Nen Penco."
  
  
  "Mi bedaŭras. Tio ne povas esti aranĝita. Vi devus iri, s-Ro Harper."
  
  
  Li ne moviĝis. Ŝi staris rigardante nah, kaj diris, " Nomo de la prezo."
  
  
  "Mi ne vendas informo."
  
  
  Ŝi, Hej chuckled. "Mi ne parolas pri informo."
  
  
  Ĉi tiu tempo, ŝi estis surprizita. "Vi volas diri, por unu el miaj aliaj knabinoj?"
  
  
  "Ne, S-Ino Burdick. Ni renkontos viajn knabinoj sur nia propra."
  
  
  Ŝi komprenis. Kaj, tajloro preni ĝin, ŝi ridetis kaj renkontis miajn okulojn. "Ĝi estus tre multekosta. La plej bona estas ĉiam multekosta."
  
  
  "Mi volas ke la plej bona," mi diris.
  
  
  Li streĉis sur la lito kaj rigardis Liz senvestigi. Ŝiaj membroj brilis ora-bruna en la lumo de antikva lampo. Ŝia talio estis maldika kaj ŝiaj ŝultroj estis malgrandaj, sed ŝiaj mamoj estis granda kaj plena. Ili ŝanceliĝis kiel ŝi moviĝis al mi. Nur kiel ŝia vizaĝo, ŝia korpo estis en bonega # kondi? o.
  
  
  "Kion vi pensas, ke tio sufiĉas por vi? Mi signifas, krom la evidenta."
  
  
  "Mi estas interesita en vi. "Mi deziras scii, kio instigas vin," mi diris.
  
  
  Ŝi ridis severe. "Vi ne scias, pri putino se vi metas ŝin al lito. Putino estas aktorino, kaj la lito estas scenejo." Ŝi klinis sin kaj premis ŝiajn lipojn al mia. Ŝia lango glitis inter miaj lipoj, kaj ŝia mano glitis malsupren mia femuro. "Sed mi ne estas putino. Ĉu vi komprenas tion?"
  
  
  "Ne vere," mi diris.
  
  
  "Mi ne servas al mia klientoj. Miaj knabinoj fari ĝin. Mi ne estas por vendo."
  
  
  "Do, kial vi akceptas mian proponon?"
  
  
  "Ĝi ne estis sugesto," ŝi diris. "Ĝi estis defio."
  
  
  Li puŝis ŝin malsupren sur la lito. Miaj manoj glitis malsupren sur ŝia korpo. Mi povis senti ŝiajn fingrojn premanta kontraŭ la butonoj de mia ĉemizo. Ĝi estis helpita fare de Hey, forigante la egoismo. Kiam ŝi vidis mian vendado vundon, ŝi ne demandas demandojn. Kiam ŝia patro faris amo al ŝi, ŝia rezervita trajtoj ruĝiĝis. Ŝia lango enŝovis eksteren por la mia, sxiaj manoj karesante mian dorson subite plifortigis, kaj tiam ŝi ĵetis sin sub mi kun sovaĝa krio ...
  
  
  "Kiel estis?" ŝi demandis.
  
  
  "Kiel vi diris, vi estas la plej bona."
  
  
  "Do estas vi, Ned Harper. Cetere, kiu vi estas? Brutulo, policano, kio?
  
  
  "Lekante al la policisto."
  
  
  Ŝi tuŝis la blindfold. "Ĝi estas kuglo vundo, ĉu ne?"
  
  
  "Komplimentojn al amiko de? iu vi asertas vi neniam renkontis." "Ĉu vi opinias, ke ĝia gonna helpi vin nur ĉar vi benko gazetaro kun mi en la lito? "" Mi trovos la egoismo, kun aŭ sen via helpo nah. Li mortigis almenaŭ kvin homoj. Unu rezultis esti proksima amiko de mino. Unu estis bela virino. Li rompis mian kolon."
  
  
  
  
  
  "Ĉesu tion," ŝi diris en severa voĉo. "Elk venis ĉi tien dufoje. Li ne estis mia kutima kliento. Li estis malĝentila kaj perforta, kaj li povus diri ke li estis krimulo. Sed li sciis, ke Penca # anta? ol? i komencis#? i tie. Ŝi diris, ke li estis malsamaj. Mi estis dirita de hej, ke tie estis nenio bona pri nei. Mi ĝojis, kiam li ne montri supren denove, tiam dua vizito."
  
  
  Ee kisis ŝin sur la kolo. "Kie estas ŝi, Liz?"
  
  
  "Ŝi ne estis protektita de moose. Penco estis helpanta ŝin. Ŝi diris, ke ŝi ne volas vidi vin, ke ĝi estus endanĝerigi sian vivon."
  
  
  "Kiel ŝi sciis?"
  
  
  "Ŝi ne iris en detalojn. Ŝi rapidegis tuj kiam ŝi estis promesita, ke mi ne volis transdoni komandon al ŝi." Liz grimaced en miaj brakoj. "Eble Alko estis en kontakto kun ŝi. Kion vi pensas pri ĝi?"
  
  
  "Eble."
  
  
  "Mi scias, kie ŝi estas restanta. Mi ne scias se mi deziras diri ĝin al vi. Informo povas mortigi vin, se ekzistas Moose kun ĝi."
  
  
  "Diru al mi," mi diris.
  
  
  Ŝi suspiris, " Ĝi estas malnova somera dometo ekster la urbo. Mi voli priskribi la vojon por vi." Ŝi ekstaris kaj iris al la antikva skribotablo. Ŝi movis bele. Nah havis malgrandan, malfacile postaĵo, kiel juna knabino.
  
  
  Li rigardis ŝin, kiam ŝi sidis sur seĝo, skribanta sur delikata peco de blua papero. Ŝia plena mamoj # balanci? i kiel ŝi movis. Sergej estis ludanta sur ŝia glata ŝultroj. Ŝi estis vera blonda, ora inter la femuroj.
  
  
  Sen fari sonon, li leviĝis de la lito. Li prenis ŝin en siaj brakoj kaj karesis ŝiajn mamojn. Ŝi prenis ih en la palmo de ŝia mano kaj fiddled kun ŝia nipples, sentante ilin akiri malmola denove.
  
  
  Ŝi sidis senmove, ŝia kapo kliniĝis, ĝuante mian karesas. Mi povus odoro de ŝia hararo, la odoro de la parfumo sur ŝia korpo.
  
  
  "Mi ĝojas, ke mi venis al San Francisco," mi diris.
  
  
  Malrapide, ŝi apogis sin kontraŭ min, tiam turnis kaj faligis sian kapon sur mia ŝultro. "Kiom da tempo vi havas, Ned?"
  
  
  "Tre multe," mi diris.
  
  
  Ŝia mano milde tuŝis mian vizaĝon. Li kaptis ŝin kaj portis ŝin reen al lito ...
  
  
  La domo Penco estis restanta en estis alta supre sur klifo, ne malproksime de San Francisco. Liz estas instruoj estis facile sekvi. Li parkis kvindek jardojn de la domo sur la flanko de la dezerta vojo, eliris ĉirkaŭ la aŭto, kaj kviete fermis la pordon. La nokta aero estis malvarmeta kaj humida dum la hotelo, kaj estis malseka de la somera pluvo. Ĉiuflanke de mi estas arbaro, la stahl dika, kovrita per arbustoj ĉe la randoj de la vojo.
  
  
  Mi vidis ŝian aŭton ekster la pordo de la domo. Alproksimiĝis singarde, li pasis ŝia aŭto kaj kaŭriĝis sub unu el la lumigitaj fenestroj de la domo. Du homoj estis parolanta interne. Ih aŭdis ŝian voĉon, kvankam ih ne povis fari el la vortoj. Odin voĉo ŝajnis aparteni al viro.
  
  
  Mia Luger en la mano, ŝia turnis la angulon de la domo. Ŝia voĉo subite sentis sin ĝenata. Mia serĉo estas venanta al fino.
  
  
  Ŝia ŝelo, piedpinte, movanta rapide en la ombroj. Kiel ŝia tago alproksimiĝis al la enirejo, ŝi aŭdis la voĉojn akiranta pli laŭte. Homoj estis eliranta. Turnante ĉirkaŭe, ŝi stahl rigardis por kovri. La vila viroj, laŭta kaj akra, iris iliajn apartajn vojojn por la tago. Ŝi, rapidis al parkis aŭton kaj plonĝis nah.
  
  
  Sergej inundis la nokto, tirante flava strio sur la tero. La figuro de viro eksplodis tra la pordo. Ĝi ne estis Moose. Ĝi ne estis la grandeco de giganto kun thunderous voĉo. Li sentis akran senson de seniluziiĝo.
  
  
  "Ŝlosu la pordon," la viro diris al sia kunulo, knabino li volas nur duonvidis nelonge. Li iris malsupren la paŝoj. Egoismo estas fortika formo aspektis konata. Ĝi estis la sama kun egoismo estas neegala paŝoj kiel li proksimiĝis al la aŭto.
  
  
  Li ne eĉ rigardis mian Ford, kiu estis parkita en la alirvojo. Li malfermis la pordon de sia aŭto kaj akiris en. La fronta pordo de la domo fermita kaj la knabino malaperis.
  
  
  La viro turnis la ŝlosilon en la sparkado. Li aŭdis la motoro komencas movi, kaj sentis la aŭto komencas movi sluggishly kiel la viro movis la aŭton en reverso. Li kaptis la pordon tenilo sur sia flanko, kaj saltis en la aŭton, kiel la viro subtenita for de la domo.
  
  
  Li klakis sur ĉikanado. "Kio la infero?"
  
  
  "Mi havas pafilon, tiel malstreĉiĝi. Ebligi supra brylev. Mi volas vidi kia vi aspektas."
  
  
  Li havis malhelan hararon kaj severa vizaĝo. Nen estis portanta mallongaj manikoj ĉemizo, kaj mi povis vidi la ankro tatuaje sur lia antaŭbrako.
  
  
  "Nomo estas Jake Hoyle, ĉu ne?"
  
  
  "Vi devus esti morta," li diris. "Sid meti kuglon en vi."
  
  
  "Mi memori la okazaĵon." Ŝia egoismo frapis lin en la vizaĝo kun Luger. Malfacile # sufi? a fari certe mi estas tute ego-koncentrita. "Kie estas la Moose?"
  
  
  "Vi ne volas vidi la egoismo. Vi estas ekstere de via ligo. Moose manĝi homoj kiel vi por deserto."
  
  
  "Mi pensis, ke li preferis por venki supre virinoj."
  
  
  "Rigardu, la plej saĝa afero vi povus fari estus publike piediro#? irka?#? i tiu a? to#? uste nun kaj veturi # ie mil mejlojn for."
  
  
  La unua nokto en Idaho brulis en mia kapo, brila denove, plenigi min kun kolerego. Mi memoris Sid trankvile meti kuglon en mi dum ŝia kuŝis ligita kaj senhelpa.
  
  
  
  
  
  
  Ŝia memorante Sheila Brant kaj David Kirby.
  
  
  La luger premis ŝin tiel forte kontraŭ lia gorĝo, ke li ekspiris. "Mi donis al vi tailspin. Se vi ne respondi ĝin, mi blovas viajn cerbojn ekstere ĉiuj super la sidloko de tiu aŭto."
  
  
  Li diris per voĉo fariĝinta raŭka,"mi estas renkontanta Moose ĝuste nun."
  
  
  Bonan. Mi iros kun vi."
  
  
  "Tio estas via kulpo." Aŭ tiel li esperis.
  
  
  Li ekrigardis en mia direkto de tempo al tempo li veturis. "Elk scias pri vi. Li scias, ke vi estas iu speco de federacia agento."
  
  
  "Kiel li scias tion?"
  
  
  "Li havas rilatoj. Li havas ilin la tutan vojon ĝis la supro de la Organizo. Vi?? l akiras la via, sinjoro. Vi vivas sur pruntis tempon."
  
  
  Li metis la cigaredon en sian buŝon. "Vi havas mian fajrilon. Vi luis ĝin de mi en Bonham."
  
  
  "Vi ne forgesas nenion, ĉu vi? Mi donis ŝin pli malpeza, kiel donaco."
  
  
  Mi ŝovis ĝin en la instrumentpanelo. "Iru pli rapide. Mi vere volas vidi Moose denove."
  
  
  Insultis, Hale paŝis pli malfacila sur la gaso pedalo. "Rondo estis ĝusta. Vi estas freneza."
  
  
  "Rondo diris al mi, ke li ne scias, kie vi estis."
  
  
  "Li ne fari tion, sed ni havas reciprokan amikon. Li sonigis la sonorilon. Mi pensis, ke vi estis venanta al San Francisco por vidi Penco." Vi trovis tiun adresa libro perdita de la Muzo. "
  
  
  "Nur mi ne devas rigardi ajnan pli, ĉu mi?"
  
  
  "ne. Ĉi-tio estas la fadeno de via vojaĝo, sinjoro."
  
  
  Sen ŝanĝi la tono de lia voĉo, Hale turnis la radon. Kiel la aŭto donis formon, mi estis ĵetita kontraŭ la instrumentpanelo.
  
  
  Mi ne vidis lin atingas en sian jakon, sed mi vidis la ekbrilon de interpafado kaj aŭdis la sonon kiel li tiris la ellasilon. Li estis rapida. Li estis tre rapida. Sed gawking ne trafis la celon. Ĝi jam estis falinta al la planko de la aŭto. Mi ne havas tempon por pensi pri ĝi. Ŝi estis pafita kun reŭmatismo. La luger eksplodis laŭte interne de la fermita aŭto. Hale faris sinsekvajn sono ĉirkaŭ lia gorĝo kaj subfalis kontraŭ la stirrado.
  
  
  La aŭto estis veturanta sur malferma trotuaro kun neniu kurbiĝoj. Hoyle elektis la punkto zorgeme. Se ĉio iris kiel planita, li estus mortiginta min en unu rapida pafo kaj tenis la aŭto iris de la vojo. Sed la egoismo plano ne funkciis.
  
  
  La driverless car turnis maldekstre kaj rapidis trans la vojo. Li batis la fosaĵo kiel mi estis provanta atingi la stirrado, kaj mi estis ĵetita kontraŭ Hoyle la korpo. La aŭto rapidis el la fosaĵoj, tra la undergrowth, kaj fine venis al halto. Mi estis surprizita, ke ĝi ne ruliĝi super.
  
  
  Li rektiĝis supre, kovris Hoyle al la seĝo, kaj prenis sian pulson. Tie estis neniu egoismo. Li estis morta. Mi havis neniun elekton sed pafi lin. Tamen, ĝi estis dispremita de la disvolviĝo. Ŝi ne estis interesita pri la egoismo de la morto. Ŝia hotelo akiri al Moose.
  
  
  Unu luger tiris ŝin eksteren kaj trenis Hoyle la korpo ĉirkaŭ la aŭto. La motoro estis alportita en denove, kaj la aŭto iris tra la defluiloj kaj batis la trotuaro denove. Ŝia aŭto veturis reen al la domo.
  
  
  Mi devis ricevi Pencon por diri al mi, kie Moose estis, alie mi estus ĝuste tien, kie mi komencis.
  
  
  La domo estis ankoraŭ brulanta sankta. Egoismo piediris ĉirkaŭ ĝi kaj trovis la malferma dormĉambra fenestro. Mi ne vidis ŝin, Penny, sed mi aŭdis ŝin. Ŝi estis prenanta duŝejon. Ŝi aŭdis la kuranta akvo.
  
  
  Li levis? in al la malanta? a # pa? o kaj demetis siajn ŝuojn, tiam prenis la seruro por la tago. Li paŝis trankvile tra la kuirejo kaj salono al la dormoĉambro.
  
  
  Penco estis kantado en la duŝejo. Li ne rekonis la melodion. Penco ne estis Barbra Streisand. Mia fajrilo estis sur mia brusto. Ŝia egoismo ĵetis ŝin en unu minuto kaj sidiĝis por atendi ŝin fini.
  
  
  Kiam ŝi venis ekstere, ĉirkaŭ la banĉambro, ŝi portis duŝo ĉapo, paro de pantofloj, kaj nenio alia. Ni rigardis unu la alian. La surprizo estis reciproka. Ŝi ne atendis por vidi nekonato en lia dormoĉambro, kaj mi ne atendas vidi? in en # naski? tago vestokompleto.
  
  
  La noto Moose faris pri ŝia brusto estis preciza. Ili estis escepta. Ĉio pri ŝia korpo estis escepta. Ŝi faris Raquel Welch aspektas kiel adoleska knabo.
  
  
  "Hej, kiel vi eniris?" ŝi diris.
  
  
  "Ĝi estas mia tago. Ŝia seruro estis rompita."
  
  
  "Vi ne estas ŝtelisto, ĉu?"
  
  
  "Mi Ned Harper. La persono vi ne volas vidi."
  
  
  "Tiu, kiu parolis al Liz sur la telefono?" Ŝi demetis sian duŝo ĉapo kaj skuis el ŝia hararo. "Vi devas esti iu speco de operatoro akiri ŝin diri al vi, kiel trovi min."
  
  
  "Ni trovis komunan lingvon."
  
  
  "Vi scias la kialon kial ŝi ne volas vidi vin. Hoyle diris al mi, ke vi volas entrepreni aferon en aferoj kiuj estas neniu el via komerco. Li diris, ke se vi montris supren, ŝi devus eviti vin kaj lasita ilin scias."
  
  
  "Kaj vi pritraktis ĝin sufiĉe nete."
  
  
  "Ne bona # sufi? a. Ĝi estas evidenta." Ŝi malfermis la ŝrankon kaj elprenis robo. "Ĝi estas bone se mi porti tiun? Mi malamas parolanta negoco dum mi estas nuda. Poste, se vi volas, mi prenos ŝia egoismo de denove."
  
  
  "Mi dubas ni, ke amika."
  
  
  "Vi neniam scias. Ĉu vi hazarde trafos Hoyle?"
  
  
  "Jes," mi diris.
  
  
  "Mi timis tion. Kio okazis al li? Nenio bona, mi tenas la monon."
  
  
  "Li ne revenos."
  
  
  Ŝi akceptis ĝin sen flinching
  
  
  
  
  
  
  . "Li diris ke li povus prizorgi de vi sur sian propran. Ŝia emu ne kredas ŝin. Ili provis mortigi vin iam, kaj vi postvivis ĝin. Vi pritraktis la Rondo. Mi dirus, ke vi estas sufi? e fre? a."
  
  
  Mi scivolis se mi devus esti flatita. Mi diris al ŝi: "Vi scias tre multe pri mia ekipaĵo."
  
  
  "Ĉio Hoyle sciis. Li estis granda parolisto." Ŝi estis butonumita ĝis ŝia robo kaj estis sidanta antaŭ mia seĝo. "Vi estas tre babilema vi mem."
  
  
  "Mi ĉiam multe parolas, kiam mi timas," ŝi diris. "Mi timas, ke vi mortigos min ankaŭ."
  
  
  Ĝia diris: "Ŝi maloftaj kuracaj mortigo de virinoj."
  
  
  "Ĉu vi volas trinki? Mi havas iom da alkoholo en la alia ĉambro."
  
  
  "Ne, dankon."
  
  
  Ŝi piediris super al mia seĝo kaj disbutonis mian robon. Kiam ŝia didn't move, ŝi ekprenis mian brakon kaj alligita ŝia korpo. Evidente, ŝi pensis ke la plej bona defendo estis bona ofendo.
  
  
  "Let's bargain," ŝi diris mallaŭte.
  
  
  "Kio estas ni komercanta proksimume?"
  
  
  "Mia vivo kaj ĉiuj mi povas akiri."
  
  
  "Mi volas scii, kie la Moose estas en la halo."
  
  
  Pouting iomete, ŝi tiris for ŝian robon denove. "Hale venis al Odino estas San Francisco. La moose estas sur ĝia vojo ie."
  
  
  "Tio ne estas kion Hoyle diris. Li diris, ke la Alko estis ĉi tie."
  
  
  "Li mensogis al vi. La moose didn't show up. Li lasis Hoyle venas sole. Ĝi estis eraro. Ili subtaksis vi."
  
  
  Hale devas havi farita supre rakonton pri kiam li vokis min por renkonti la Muzo. Li estis ekhaltanta por tempo, atendante la decido ekpreni la armilon.
  
  
  "Kiu estas konektita al Moose en la mafio?" Penco demandis ŝin.
  
  
  "Li neniam rakontis iu ajn pri ĝi. Tie estas unu persono, kompreneble, kun multe da pezo, kun kiu li traktis. La organizo ĝenerale malaprobas de la Moose ĉar ili pensas ĝi estas freneza kaj ekstere de kontrolo. Sed tie estis unu persono ĉe la supro kiuj financis kelkaj ŝteloj por Moose kiel parto de interkonsento inter la du el ili. Moose diris ke ili faris#? iu alia iuj favoroj ."
  
  
  "Ĉu vi scias ion, Penny? Vi parolas multe, sed vi diru al mi tre malmulte."
  
  
  Ŝi mordis sian lipon. "Mi faras mian plejeblon por helpi vin. Mi volas savi mian propran haŭton." Ŝi konfuzis sian hararon. "Lasu min pensi pri tio. Ili retiriĝis, provante sekvi Sheila Brant s trail. Ili provas trovi la monon ŝi ŝtelis. Sed mi ĵuras al vi, Hale ne diru al mi, kie Alko kaj Craddock'estis."
  
  
  "Craddock'," ripeti ĝin. "Diru al mi pri Craddock'."
  
  
  "Sid Craddock'estas la tria persono implikita en kelkaj el la Alko ŝteloj. Li estis implikita en Abruz la murdo. Li estas svelta homo kun krispa hararo kaj bebo-simila vizaĝo. Tio estas ĉiuj mi povas memori pri nen."
  
  
  Ŝi provizis unu utila peco de informo. Ŝi gajigis ŝin. "Hoyle devas fidi vin tre multe."
  
  
  "Li estis bragging - provanta impresi min. Li estis alligita al mi eĉ kiam ŝia estis la Moose la preferata flankokupo, " ŝi diris. "Li montris bonan guston, Harper. Ŝia nomo estas en ĉi tiu bando."
  
  
  "Mi kredas ĝin."
  
  
  "Ĉu mi povas fari al vi proponon?"
  
  
  Ŝi, Hej chuckled. "Mi pensis, ke vi jam faris."
  
  
  "There's a big wad de mono ie. Du cent mil dolarojn. Tio estas kiom multe ili ricevis, kiam ili mortigis Abruz." Ŝi pursed ŝiaj lipoj. "Ĝi faras min volas pensi pri ĝi. Ŝi estus ŝatinta ĝi ĉiuj turni en mono kaj resti nuda en ĝi. Du cent mil dolaro bekojn. Ĉu vi povus meti du-cent-mil-dolaro beko sur min? "dolaro matraco, amanto?" "
  
  
  "Mi ne havas vian imagon."
  
  
  "Ili lasis ĝin al Sheila. Ili disiĝis, tiam laboro en Florido kaj konfidi ĝin al Hej. Hoyle diris al mi tion."
  
  
  "Moose kaj Egoismo amikoj estis malĝusta pri Sheila. Ŝi ne kuris for kun la mono."
  
  
  "Tiam kio okazis al ĝi?"
  
  
  "Nah neniam havis ŝancon diri al mi. Ŝia diveno estas ke ĝi estis prenita for de nah. Ŝi estis timema de kuranta en Moose, do ŝi kuris for."
  
  
  Ŝajne, Penny havis rakontis al ŝi ĉion, ke estis daŭriganta. Li leviĝis de la seĝo. Ŝi sekvis min en la # malanta? a # pa? o, kie mi metis ŝiaj ŝuoj sur.
  
  
  Ŝi ne demandu min plu demandoj pri Hoyle. Li pensis, ke ŝi ne estis ĝuste funebranta por li.
  
  
  "Hej, aŭskultas, Harper. Lasita-a diri vin sukcesis trovi la monon dum vi?? e provanta kuri malsupren Moose. Kion vi faras kun ili?"
  
  
  "Mi ne pensas pri ĝi."
  
  
  "Du cent mil. Ĝi estas mirinda."
  
  
  Li laĉis supre ŝia baleto pantofloj. "Ĉu vi iras al sugesti ke egoismo transdoni ĝin al vi?"
  
  
  "Nu, ni ankoraŭ povus dividi? in. Ĝi estas mafio monon. Aŭskultu, mi scias pri la libro li estas Elk ke vi havas. Vi volis knabinoj kies nomoj estis sur ĝi. Mi povus esti kapabla helpi vin." Mi scias, ke mia vojo. ĝi estas tre bela#? irka? la bordeloj ."
  
  
  "Vi diris, ke vi timas pri mi."
  
  
  "Du cent mil. I'll piediro tra brulanta karbo lito, dancas nuda sur la Blanka Domo gazono, kaj servu al la unua Cavalry Division. Prenu min kun vi. Harper, kaj ni trovu la monon. Ni povus fari multon pri ĝi. ĝi povus doni al vi sekso, ke vi neniam faris antaŭe."
  
  
  "Ne, dankon," ŝia patro diris. "Vi forgesis Hoyle tro facile."
  
  
  Naŭ
  
  
  Li iris reen al la malgranda nigra libro kaj la listo de la nomoj, kiu havis nun mallarĝigis malsupren al kvar. Ili estis Janice, Eva, Barbara, kaj Cora. Li decidis iri al Portlando kaj trovi Janice unua. Se malplena estis tirita al ŝi estas, ŝi estus irinta reen al Reno al Denvero kaj Las Vegas, kie la aliaj knabinoj estis supozita esti.
  
  
  Moose sciis, ke mi havis egoismo adresa libro. Li sciis, ke mi estis Obuso
  
  
  
  
  
  iri tra la listo de knabinoj, esperante trovi ekstere kion la egoismo loko estas. Kiam li ekscios, ke mi mortigis Hoyle la egoismo amiko, li ne sidi # ankora?, mi pensis. Ie laŭ la vojo, en unu el tiuj kvar urboj, mi trovos Moose, aŭ li trovos min.
  
  
  La Portland bordelo estis malnova domo lokita en # senkolori? i # lo? doma kvartalo proksime de la viando pretiganta distrikto. Ŝi frapis sur la pordon frue en la mateno kaj demandis por Janice. Oscedanta knabino kun taŭzitaj haroj flirtis ĉe mi.
  
  
  Kafo frue en la mateno ne estas kiel bonodora kiel la roza ĝardeno. Ĝi odoras kiel lasta nokto, korpoj kaj sekso, kaj foje booze, kaj se la servistinoj jam estas pureco, ĝi odoras kiel armeo latrine.
  
  
  Knabino kun tousled hararo estis teksantaj tra la servistinoj, ŝia mallonga prelegoj balanciĝis kun la movado de ŝiaj koksoj. La servistinoj rigardis min, evidente scivolanta kial mi ne povis prokrasti mian volupto ĝis noktiĝo.
  
  
  Frapadon sur la pordon, la knabino diris: "Janice. Ĉi-tio estas la persono kiu nomis."
  
  
  Janice respondis sleepily. "Granda." La knabino, kiu estis eliranta # ali? i min por la tago, ridetoj, pats mia vango, kaj movas malsupren la halo.
  
  
  A leggy bruna en la flava piĵamo malfermis la pordon kaj frotis perversa pugno en ŝia okulo. Ŝi ne tedis al la butono supre la pinto de ŝia piĵamo. "Vi diras, ke vi serĉas Moose?"
  
  
  "Tio estas prava."
  
  
  Ŝi malfermis la pordon pli larĝa. "Eniru."
  
  
  Miaj pripensoj estis movanta en la plenlonga speguloj kiam li eniris la ĉambron. Alia spegulo estis instalita en la plafono super la ronda duobla lito. Tie estis nuda blonda kuŝis en la lito, kiu havis jam turnis sur ŝia flanko por rigardi min, la silka folio glitante super ŝia blanka korpo.
  
  
  "Mia amiko Delia."
  
  
  Ŝi kapjesis, kaj la blonda kapjesis en reŭmatismo.
  
  
  "Moose dungis nin por meti sur paro de spektakloj por li kaj liaj amikoj' egoismoj. Li ne estis ĝuste mia tipo," Janice diris.
  
  
  "Kiom longe vi aŭdis de li?"
  
  
  "Januaro," la blonda diris. "Kiu estis reen en januaro."
  
  
  "Li venigis iun kun kiu li volis impresi." Janice ridetis. "Mi pensas, ke ni impresis la egoismon, ne ni, Delia?"
  
  
  "Vi metas veton."
  
  
  "Kiu estis tiu persono?" Mi demandis ŝin.
  
  
  "S-ro Smith," Janice diris. "La fama s-Ro Smith. Ni metis sur montras por multaj de niaj parencoj ' egoismoj."
  
  
  Delia ridis. "Li ne volis, ke lia vera nomo esti uzita."
  
  
  "Kion li similas?"
  
  
  "Alta kaj maldika. Li portis okulvitrojn. Se li ne estis kun Moose, li kredus, ke li estis librotenisto."
  
  
  "Pro tio ke li estis kun la Moose, kion vi opinias?"
  
  
  La blonda apogis sian mentonon sur sian manon. "Iru, nun. Se vi serĉas Moose, vi scias kion tipo de negoco partneroj havas."
  
  
  "S-ro Smith estis viro de organizo. Grava, " Janice diris. Ŝi sidiĝis sur la lito apud la blonda. Ili farus grandan seĝoj kaj bookends ĉirkaŭ ili.
  
  
  Diferenca kelkaj de la homoj mi demandis ŝin pri Moose, ili estis volanta helpi min, sed mi trovis ke ili ne havas ajna suplementa informo. Ih dankis ŝin kaj ili invitis min reveni iam.
  
  
  "Demandu min aŭ Delia," Janice diris. "Kiel ni laboras kiel teamo."
  
  
  Tridek minutoj post kiam li forlasis Portland, la Lincoln muĝis pasinteco min sur la malferma vojo. La ŝoforo eniris en la preterpasanta lane kaj rapidis supren proksima al mia Ford.
  
  
  Mi vidis ŝian vizaĝon, kaj tiam, iom pafilo. La stir-rado turnadita#? ia#? irka?, la Ford brufermis en pli peza aŭto kaj ducked en la sama tempo.
  
  
  Ĉasfusilo eksplodo frakasis tra la fenestro, sed maltrafis.
  
  
  La Lincoln estis tro dika por mia aŭto por sendi al mia egoismo glitante. La ŝoforo kovris egoismo al la vojo kaj retiris siajn proprajn radojn. La kotŝirmilo faris kontakton kun la kotŝirmilo, kaj tiam la Ford forlasis la trotuarrando, glitis al la flanko de la vojo, kaj eniris piknika areo nur de la ŝoseo.
  
  
  Li frapis ĝin, mokante ĝin kiel multe, kiel li aŭdacis, kaj ŝovis ĝin en ilaron kiel la malantaŭo de la aŭto turnadita ĉirkaŭe kaj frapis for? eta? o barelo. Li gritted liaj dentoj, provanta kontroli la drivo. La aŭto turnadita ĉirkaŭ denove kaj batis ligna pikniko seĝo, tiam rulis sur ĝia flanko.
  
  
  Ĝia devis esti vivis konvene. Li puŝmalfermis la pordon kaj eliris nedifektitan.
  
  
  Lincoln tenis veturado. Ŝi vidis lin malaperi en vido super la monteto. Tie estis du homoj en la antaŭa seĝo de la ŝoforo kaj armita homo. La vizaĝo mi vidis nur # anta? la#? aspafilo # iris for, mi neniam vidis ŝin klare ĝis hodiaŭ, sed mi sciis, ke ĝi apartenis al Moose. Li estis ridetanta kiel li tiris la ellasilon.
  
  
  "Ford" estis vundita. Mi devis lasi? in en la # gara? o. Li luis alian aŭton kaj veturis al Reno, haltante nur por manĝi kaj voko Hawk.
  
  
  "Mi alproksimi? i la Moose. Li povas senti mian spiron sur lia kolo, kaj Ilin ne ŝatas ĝin. Li provis mortigi min hodiaŭ."
  
  
  "Nick, esti zorgema."
  
  
  "De nun, mi ne kontakti vin tac partoj. Mi havas senton, ke mi estas iranta esti tre okupata."
  
  
  "Ĉu vi bezonas la informo ni kolektis pri Jake Hoyle?"
  
  
  "Ne," mi diris. "Li estas mortinta."
  
  
  Eva havis neniun problemon trovanta lin en Reno. La malluma trailer tendaro estis situanta sur la periferio de la urbo. Estis tri knabinoj kaj sinjorino, ĉiu kun ilia propra trailer. Eva estis amuzanta kliento, kaj mi devis atendi kun Madame, farante malgranda parolado pri reciproka disinterest. La oficejo estis varma kaj sufoka, kaj Madame estis mi provas virino.
  
  
  
  
  
  provis ŝajnigi alie. Ŝia blonda peruko ne konvenis, kaj ŝia ruĝa najloj estis ĉifona.
  
  
  Kiam la konversacio turnis al Moose, ŝi rimarkas fariĝis pli vigla. Ŝi memoris la granda brutulo; ŝi ne povas rekomendi egoismo kiel kliento aŭ kiel deca persono. Li mortigis unu el la ee knabinoj ĉar emu ŝatis iom perforto miksita kun egoismo sekso. La sinjorino havis larĝajn vidojn, sed ŝi ne povas toleri tian konduton.
  
  
  Ŝia kravato malligis. La sinjorino daŭrigis paroli, ripetante la saman aferon denove kaj denove. Fine, Eva kliento akiris ekstere de la antaŭfilmo kaj iris en la direkto al sia aŭto. Maldekstra ŝia sinjorino ankoraŭ parolas pri stranga sekso.
  
  
  Eva estis ruĝa-haired knabino kiu kreskis iom dika kaj estis enŝlimigita en frustriĝo. Ŝi diris, estis tro multe da konkurado en Reno kaj aliloke ŝia hotelo volus mencii. Tro multaj divorcees doni for iliajn egoismojn. Tro multaj amantoj ĉiuj super la lando, tro da de#? i tiu nova seksa libereco. "Hipioj faros # tio? i por iu kialo aŭ neniu kialo ĉe ĉiuj. Mi malamas hipioj, " ŝi diris.
  
  
  La diskuto kaj atmosfero estis deprimanta. Ĝi estis jam pagita de la sinjorino, sed li prenis el alia dudek kaj metis ĝin sur la lito. Eve pakis la aŭton kiel polvosuĉilo. Ŝi diris, ke kompreneble ŝi memoris la Moose. Ili renkontis kiam ŝi estis en Denver, ĉe la plej bona de tempoj.
  
  
  "Ŝi partoj estas pensanta pri reiri," ŝi diris. "Ĉio estis bona tiam, inkluzive de mi." Ŝi ridetis apologetically. Ŝi konsciis, ke ŝi ne zorgas pri si mem. Ey ŝatis manĝi tro bone, kaj la nura ekzercado ŝi faris estis sur ŝia dorso.
  
  
  La konversacio estis kiel rivero fluanta en la # mal? usta direkto. Ĝi estis fondita fare de la amaskomunikilaro raportoj de hej, ke mi estas interesita en Moose. "Mi bedaŭras," ŝi pardonpetis denove. Ŝi leviĝis, malfermis du skatolojn da biero,kaj donis al mi unu. "La moose ne estis ĉirkaŭ lastatempe."
  
  
  Estis tempo, kiam ŝi estis obsesita kun li, kaj kiam li faris al ŝi io speciala. Sed la rilato ne daŭris longe, kaj li konservis en tuŝo plejparte kun oldies. La lasta tempo li vizitis estis antaŭe ĉi tiu jaro.
  
  
  "Mi lasis por Denver rajto post kiam li renkontis alian knabinon kaj ĉesis veni. Ŝi estis kelnerino. Ĉirkaŭ malgranda urbeto proksime de Denver. Ŝi estis la Moose-amanta tipo. Ŝi memoras ke ŝi estas kun la hotelo por havi multe da mono. Eve ridis cynically. "Mi supozas, ke li ne diros al vi, kiel li estis faronta tion. Mi poste aŭdis ke li metis ŝin en la domo."
  
  
  Kaj tiam la monologo haltis enuiga min. Ŝi diris, " Ke la knabino estis blonda? Ĉu vi memoras ŝia nomo?"
  
  
  "Nomo, ne. Ŝi havis kion mi nomas aristokrata aspekto. Elstaraj vangostoj, grandaj malhelaj okuloj. Vi kredus, ke ŝi estis modela."
  
  
  Ŝi estis parolanta pri Sheila Brant.
  
  
  "Kio okazis?" Eva demandis, kaptante esprimo sur mia vizaĝo, ke mi ne sciis ke mi havis.
  
  
  Li ekstaris kaj apogis sin kontraŭ la muro de la antaŭfilmo, lia dorso al ŝi. "Mi ne pensas, ke vi scias, kio okazis al ŝi."
  
  
  "Mi neniam aŭdis de ĝi. Eble la moose forlasis ŝin kaj iris for, ĝuste kiel li faris kun mi."
  
  
  "Poste, Moose eltrovis granda rilato," mi diris. "Li devus esti egale al unu persono kun aŭtoritato. En La Organizo".
  
  
  "Tio ĉi estas novaĵo al mi," Eva diris. "Ne estas multaj vitoj ĉi tie."
  
  
  Vakero ŝelo trailer medioj, egoismo ĉapelo estis tirita malsupren por kaŝi siajn okulojn. Li estis portanta verda aĉetsako. Mi rigardis lin proksimiĝi al mi.
  
  
  "Vi ne diris, kial vi serĉis la Moose," Eva diris. Ŝi sidis apud mi, malfermante alia povas de biero.
  
  
  La vakero haltis. La egoismo ĉapelo estis nova kaj clumsily konfuzis. Li atingis en sia butikumado sako kaj tiris el segitaj-off ĉaspafilo.
  
  
  Mi lunged por la flanko dum li levis sian armilon kaj faris egoismo ĉe mi. Li batis Eve kun lia#? ultro kaj forpelis ŝin el la linio de fajro, kiam la#? aspafilo # iris ekstere. Gvidi radiis tra la anta? a pordo kaj frapis la muron kiel urbo.
  
  
  Li iris al la fenestro kaj tiris reen la kurteno. La vakero estis reŝargi. Li frapis el la fenestro kun la barelo de Luger kaj pafis ĝin. Li perdis sian ĉapelon, dum kurado por kovri.
  
  
  "Ho mia Dio! Kio okazas?" Eva diris.
  
  
  Ŝia patro kuris al la pordo, dum la vakero estis kaŝanta malantaŭ Madame s trailer. Li malsupreniris al la tero kiel naĝanto plonĝado en la malprofunda akvo. Ĉe la lasta minuto de ĝi, li turnis sin, batis sin sur la ŝultron de la policisto, kaj ruliĝis. Ŝia pafo maldungita kiel ŝi eksidis, kaj gawking okuloj flugis trans la antaŭfilmo coloj de la vakero vizaĝon kiel li fiksrigardis ĉirkaŭ la angulo. Li malaperis de vido.
  
  
  Ŝi saltis al siaj piedoj kaj serpentumita al egoismo estas kaŝejo. Mi pafis ĝin, kiel mi kuris, provante konvinki la Egoismo de pafado ĉasfusilo eksplodo. Mi rulis ĝin kaj klinis mian dorson kontraŭ la veo de la antaŭfilmo.
  
  
  Li ne fari sonon al ni por minuto. Tiam mi aŭdis Madame laboron se la brita ne. Knabinoj estis peeking el trailers. Unu el ili kriegis ĉe la pinto de lia voĉo. Madame venis ĉirkaŭ la angulon de la antaŭfilmo, ŝia peruko glitante malsupren sur ŝia kapo.
  
  
  Vakero ŝelo pri ŝi, uzante ŝin kiel ŝildo.
  
  
  Li brakumis ŝin, ĉaspafilo en unu mano, preta por pafi al mi. Unu luger ŝin tiris malsupren kaj pafis ŝin inter la kruroj, sinjorino, ŝirante for parton de ŝia cowboy boot. Kelkaj el liaj fingroj restis kun li. La egoismo krio paliĝis la ino unu
  
  
  
  
  Madame elsaltis sur egoismo frugilego kiel li falis. Ŝi rapidis al la antaŭfilmo, kiu levis de la tero.
  
  
  La vakero kuŝis sur sia dorso kaj turniĝadis, provante indiki la ĉaspafilon ĉe mi. Mia sekvanta gawk batis la emuo en la kapo.
  
  
  La knabinoj rapidis el la trailers, ĉirkaŭas min, kiel mi surgenuiĝis apud la mortinta pafanto. Li ne povis diri ion ajn de kio estis maldekstre de lia vizaĝo. Li rummaged tra lia egoismo poŝojn kaj trovis monujon kun stirpermesilon eldonita al Sidney L. Crandall en Kalifornio. Ŝi, pensis, ke egoismo estas svelta physique estis ĝusta. Li povis esti Moose la alia partnero, la unu kiu metas kuglon en mi en Idaho.
  
  
  Ŝi estis resendita al emuo la monujon en unu minuto. Egoismo estas pantalono, ĉemizo, kaj botoj estis ankaŭ nova. Li a? eti#? tofo por#? i tiu laborpostenon por distri suspekto.
  
  
  "Mi vidis antaŭ ol tiu ulo. Li estis # senmovi? i#? i tie por la lasta tago aŭ do, " diris knabino en nigra jumpsuit. "Li estis veturanta pickup truck tie."
  
  
  Mi pensis, ke ŝi kaj Moose estis rompita supre. Moose iris al Portlando, kaj Sid venis ĉi tien. Ili venis por fini min rapide.
  
  
  Mi rapidis al la kamionetan kamionon kaj rapide traserĉis ĝin, esperante trovi iun indikon kiu volus gvidi min reen al Moose. Malsukcesis. Dokumentoj en la ganto kupeo montris ke la kamiono estis luita du tagojn pli frue en Reno.
  
  
  Sinjorino venis al mi, kiam mi akiris ŝin en la aŭton. Mi aŭdis polica sireno en la distanco. Madame diris: "prefere Vi restu kaj klarigi tion al la polico."
  
  
  "Vi devos prizorgi de? i por mi," ŝia patro diris.
  
  
  * * *
  
  
  Li alvenis en Denver#? e 8:30 p. m. kaj manĝis dika bifsteko lavis malsupren kun du tasoj da nigra kafo. Kun ili ferret kiel li kontrolis ĉirkaŭ la hospitalo en Idaho, ŝi nur ricevis unu nokto dormon, kaj la kuracisto kiu konsilis al mi malstre? i estis#? oki scii kion ŝia estis faranta.
  
  
  Kiom mi sciis, Moose estis ankaŭ en la urbo. Ŝia egoismo # tran? i la # banda? o estas vicoj de du, sed li kaptis alia komplico, tiam Bonham, la viro, kiu veturis la Lincoln kiam Mousse provis pafi min ekstere de Portlando.
  
  
  En ŝia libera tempo, ŝi pensis pri tiu viro. HAKILO enketistoj, tiam kontrolanta la Ŝlosilo Okcidenta murdo scenoj, sugestis ke la kvar murdistoj atakis la hejmo kie David Kirby estis renkontiĝo kun Frank Abruz. Nur du viroj venis kun la Moose al Bonham, sed tie eble estis alia membro de la bando tie ĉiuj kune.
  
  
  Mi havis aliaj faktoroj al konsideri kiel mi provis taksi la ebla konflikto kontraŭ mi. Tie estis mistera? ampiono en la ferdeko, viro ŝi ne estis identigita ankoraŭ. Mi konvinkis min, ke li estis la tumultantaro boss, kiu havis atentigis Frank Abruz, kaj ke li estis la viro, la ĉarma paro Janice kaj Delia estis priskribita al mi, grava figuro en la Organizo kiu Moose volis impresi. La knabinoj diris ke li estis alta, portis okulvitrojn, kaj aspektis kiel librotenisto.
  
  
  Fine, tie estis Marco Valante, malnova amiko de Frank Abruz-a. Valante iam donis al mi la helpan manon, sed ĝi mortigis du egoismo knaboj kaj ĵetis ih de lia vojo. Valante ne povus esti tiel afabla al mi se ni renkontos denove.
  
  
  "Nu, neniu diris al mi, ĝi estus facilan laboron," mi pensis.
  
  
  Mi pagis por mia vespermanĝo kaj haltis ĉe la telefonaj budoj en la restoracio vestiblo voki Barbara, la knabino mi venis al Denvero por.
  
  
  Barbara estis la nura unu el la sep knabinoj listigitaj en la malgranda nigra libro, kiu Moose ne priskribita en sufiĉa detalo. Ŝia nomo estis substrekita, kaj Ŝaŭmkremo sekvis ĝin kun ŝnuro de ekkrio marks, kiel se ĝi defiis parola priskribo. Ŝi kredis ke se ŝi estis tiel speciala en la dormoĉambro ke Mousse ne povis aprezi#? ia elfaro, tiam ŝi devus esti tre aprezita inter la naturaj mirindaĵoj de Nord-Ameriko.
  
  
  Mi devis konfesi, ke scivoleco estis ronĝas ĉe mi, kiel mi markis ŝian numeron sur la telefono. Post unu voko dum la voko, la registrado estis interrompita por informi min, ke la nombro mi markis estis neniu pli longa estanta uzita. Tio estis granda seniluziiĝo, kvankam li preskaŭ atendis, ke mi havas malfacilecon kontaktanta kelkaj de la knabinoj ĉirkaŭ la mondo. Ĉiuj ili estis alvoko knabinoj aŭ prostituitinoj, ih profesio estis moveblaj.
  
  
  Mi estis staranta ĉe la telefono budo, scivolanta kion mi devus fari poste. Mi ne havis#? anco trovi ekstere kiam Moose skribis malsupren Barbara estas nombro. Eble la knabino iris ĉirkaŭ la urbo. Eĉ se ŝi nur ŝanĝis la adreso ŝia estis evidente en sakstraton. Mi ne scias ŝian familian nomon, aŭ kio ŝi aspektis. Mi havis la ŝancon iri al Las Vegas kaj provi kontakti Cora, la lasta knabino sur la listo, sed mi ne volas doni? is tiel rapide.
  
  
  Mi decidis konsulti specialisto. Taksio kaptis ŝin. "Mi serĉas iun, kiu scias la loka bordeloj," li diris al la magra ŝoforo.
  
  
  "Ni vidu. Bordelo estas posh bordelo, ĉu vere?"
  
  
  "Teknike, ĝi ne devas esti fantazia," mi diris.
  
  
  "Vi havas vian propran viro. Emmett Ripley, kiel skribita en la permesilo. Vi povas voki min # Ru? eco."
  
  
  "Bone, Red. Ĉu vi scias, hooker?
  
  
  
  
  
  
  Barbara Amed? "
  
  
  Li pensis pri ĝi. "Ne ĉi-momente. Sed mi ja scias, paro, kiu estus kiel vi nomi ih Barbara, se tio estas kion vi ŝatas."
  
  
  "Mi serĉas specifan knabino." Ŝia sel en la taksio. "Prenu min al iu, kiu konas la temon pli bone ol vi."
  
  
  Li pensis pri ĝi. "Nu, estas unu ebleco." Li veturis min al Mill s Bar. "Iru tien, kaj parolu al la kelnero, kiu aspektas kiel elefanto paŝanta sur emu vizaĝo. I?? l esti atendanta por vi."
  
  
  Tie estis neniu miskomprenanta kio Ruĝa la kelnero celas. Li aspektis kiel iama boksisto. Li diris al emuo, ke egoismo estis rekomendita fare de Ripley.
  
  
  Li donis al mi bourbon kaj akvo. "Kiu ĉu vi preferas: blondes, brunettes aŭ renkonti lacertan knabinon, ŝia?"
  
  
  "Mi preferas, Barbara."
  
  
  "Se vi volas diri Barbara, la Bazum Knabino, ŝi iris ĉirkaŭ la urbo. Vi scias, ŝi estis stripper. Pelanta nur laboris kun ŝian parto-tempo."
  
  
  Mi diris al ŝi, mi ne scias, kion Barbara similis.
  
  
  "Bone, krom Baz, mi povas pensi de alia Barbara kiu povus esti via amikino." Li iris al la telefono kaj parolis, venis tien kaj skribis la adreson en alumetujo. "Ŝi diras veni."
  
  
  "Kia ŝi estas?" Mi demandis, prenanta supre de la baro tabureto.
  
  
  "Venuso de Milo estas varme," li diris.
  
  
  Ruĝa Ripley veturis min al la adreso kiu rezultis esti malnova konstruaĵo en kvartalo plena de kafejoj, restoracioj, kaj kafejoj. Mi eliris kaj pagis al mia vojagxo. "Take off, Red. Mi povas resti dum iom da tempo."
  
  
  Ŝia carapace piediris malsupren la koridoro, kiu bezonis pentraĵo kaj frapis sur la pordo ĉe la fino. Barbara estis en ŝia frua twenties. Ŝi estis portanta deerskin jako, kakia pantalono, kaj sandalojn. La muroj de la malgranda apartamento estis ornamita kun afiŝoj de roko bandoj.
  
  
  "Kio # trankvili? o," ŝi diris. "La lasta ulo Charlie sendis ĉi tie estis pli malnova ol Henry Kissinger."
  
  
  "Kiom vi ricevis por koncentri?" Sl demandis ŝin.
  
  
  "Cent dolarojn. Kelkaj homoj pensas, ke ĝi estas tro multe, sed mi laboras ĉe universitato." Ŝi ridetis. "Faru du kaj vi povas resti la tutan nokton."
  
  
  "Kio estas via fako?"
  
  
  "Internaciaj rilatoj," ŝi diris kun rekta vizaĝo.
  
  
  "Mi donos al vi cent por informo, neniu ludo bezonata. Mi serĉas ŝin Moose."
  
  
  "Kaj ŝi, pensis ĝin estus amuza dato. Ho, bone. Cent estas cent. Donu al mi la monon, kaj mi donos al vi la Moose la adreso."
  
  
  Ĝi estis tro facila. Li diris, " li Estas en la urbo?"
  
  
  "Li venis hieraŭ. Lasita-a rigardi mono, " ŝi insistis.
  
  
  Mi tiris el la mono, gaja ke mi ne devis submetiĝi oficiala bibl. Tie estis homoj en la HAKILO stationery departemento, kiu nur ne komprenas.
  
  
  Barbara zorgeme finis la beko kaj puŝis ĝin malsupren la larĝo de lia pantalono. Tiam ŝi ĵetis al mi la telefono libro. "Moose vokis kaj petis min veni. Ĝi ne ekzistas ankoraŭ, sed mi skribis al ŝia adreso sur la kovrilo."
  
  
  La adreso de la libro ŝiris ĝin. "Surprizas min, ke vi ne demandas, kial mi estis rigardanta por sia egoismo."
  
  
  "Mi ne zorgas. Mi ne scias se vi estas membro de la Cub Scout egoismo taĉmento, sed tio estas mia afero. Nur ne diru al li, ke mi sendis al vi."
  
  
  Ŝi pensis, ke ŝi povus rigardi kiel Venuso de Milo, sed nah stako dolaro kiel Chase Manhattan Bank.
  
  
  Kiam mi turnis por foriri, ŝi prenis peza vitro cindrujo de la fino de la tablo kaj batis al mi en la kapo kun ĝi. Ĝi estis bona pafo. Li estis sur siajn genuojn, skuante la kapon, provante malbari ĝin.
  
  
  Ŝi ankaŭ sciis, karate. Ŝi saltis sur la dorson kaj batis min en la malantaŭo de la kapo kun la rando de ŝia brako. Ĝia malkonektita.
  
  
  Ŝi vekiĝis kuŝanta sur sia dorso sur la planko. Mia jako estis ekstere, kaj Wilhelmina estis holstered sub mia brako. Kiam mi finis rakonti min kiel stulta mi estis por lasi hey kapti min de gardisto, mi ruliĝis sur mia flanko.
  
  
  Barbara estis parolanta al iu sur la telefono. "Li estas ĉi tie," ŝi diris. "Ĉio estas sub kontrolo."
  
  
  Ŝi, mi konsciis, ke mia manikoj estis rulita supre. Ŝi ankaŭ tiris stiletto ĉirkaŭ sia glavingo. Eble li ne estis stulta, sed ŝi estis inteligenta. Multaj profesiaj spionoj serĉis min kaj ne rimarkis#? i tiu malgranda # tran? ilo. Barbara didn't faras ĝin.
  
  
  Ŝi ekrigardis min kiam ŝia sel. Ŝi kaptis la Luger en ŝia mano kaj pafis egoismo ĉe mia kapo. Ŝiaj okuloj avertis min, ke mi ne ignoris ŝin. Li sidis senmove.
  
  
  "Bone," ŝi diris en matematiko kaj sur la alia fino de la linio, kaj pendigis.
  
  
  "Moose?" Sl demandis ŝin.
  
  
  "Vi scias tiom multe pri la Moose s loko kiel mi faras," ŝi diris. "Mi skribis la adreson en la telefono libro ses monatoj."
  
  
  Mi sentis vertiĝon. Ŝi diris, " Do, ŝi estas via kaptito. Ĉu vi povas diri al mi kial?"
  
  
  "Mi kolektas spionoj."
  
  
  Miaj okuloj komencis malklarigi. Li kuris sian manon super ili. Subite, li kontrolis ambaŭ de ŝiaj manoj suspektinde. La nadlo marko estis sur la dekstra. Li ĉirkaŭrigardis kaj rimarkis hypodermic nadlo sur la brako de la seĝo.
  
  
  "Nenio estas fatala pri ĝi," Barbara diris. "Mi sciis kion mi estis faranta. Mi ne vere studo de internaciaj rilatoj ĉe la universitato. Ŝia enfermería studento."
  
  
  "Kion alian vi estas?"
  
  
  "Vi?? l esti surprizita," ŝi diris kun rideto. "Mi estis atendanta por vi por tagoj, s-Ro Carter. Mi ekpensis, ke vi ne tuj aperos." Kiel ŝi klinita, li malrapide turnis de unu flanko al la alia. Ŝia glitis al la flanko. "Vi estas iranta morti," Barbara diris. "Nur malstreĉiĝi kaj lasi la drogan laboron. Vi estas kuranta#? irka? la lando pafado homoj kaj venkanta ilin, sed vi ankoraŭ devas iom ripozi." "Kiel ..." mi trovis ĝin malfacile paroli. Mia vortoj estis slurred. "Kiel vi ... Vi scias kion?" "Ŝia filino estas Marco Valante," ŝi diris
  
  
  10
  
  
  Ĝi prenis min longa tempo, sed mi fine faris? in#? irka? la profunda bone de mallumo kaj malfermis miajn okulojn. La matena sunlumo radiis tra la fenestroj de la knabino apartamento. Mi mallarĝigita miajn okulojn kaj turnis for de li. Mi havis milda kapdoloro, kiu estis verŝajne postebrio de la medikamento Barbara Valante estis injektita en mia brako,aŭ de estado frapita per peza cindrujo.
  
  
  Ŝi pensis, ke ĉio havas sian kompenson. Almenaŭ nun li sciis, kial Moose metis ekkrio marks post ŝia nomo en sia libro. Ĝi ne estas ĉiu tago ke malmultekosta brutulo kiel Moose poentaroj kun la filino de mafio estro.
  
  
  Mi povis aŭdi roko muziko ludanta en la radio en la alia ĉambro. La volumo estis alta. Ĝi ne helpis mia kapdoloro ĉe ĉiuj. Miaj manoj estis ligitaj al la malantaŭo de la ligna seĝo mi estis sidanta sur. Miaj maleoloj estis firme ligita al la ŝtupoj ĉe la fundo. Li provis movi, sed al neniu avail. La fakulo metis min en seĝo, tiel ke ŝi povis resti.
  
  
  Li fermis la okulojn kaj provis malbari sian kapon. La drogo frapis min ekstere la tutan nokton. Barbara estas voko estis supozita esti longdistanca voko. Tio klarigas kial ŝi metis min al la lito por pli ol ok horoj.
  
  
  La revelacio ke Barbara estis Valante filino estis#? oki. Mi estis scivolanta kiel la knabino finis en Denver, kiam ŝia patro estis laŭdire funkcianta sur la Orienta Marbordo. Mia rememoro de kio mi legis pri mafio unuoj estis malpreciza, sed mi sciis, ke Lew (Dr.) Rossi estis en akuzo de la Denver Mafio teritorio.
  
  
  Li malfermis la okulojn, kaj vokis al la knabino. "Barbara!"
  
  
  La radio volumo havas iomete malkreskis. Barbara venis tra la pordo kun taso de kafo en sia mano. Ĉi-matene, ŝi aspektis multe malpli kiel produkto de la counterculture de la Amerikoj. Ŝi estis elegante vestita en verda robo, kaj ŝia nigra hararo estis tirita reen en neta bulkon ĉe la nuko de sia kolo.
  
  
  "Vi estas malsama hodiaŭ. Vi devus esti aktorino, " mi diris.
  
  
  "Se ŝi iĝis aktorino, homoj komencus fali por mi, donas al mi juicy roloj kiel frue kiel ili sciis kiu ŝi estis." Ŝi prenis trinketon de ŝia kafo kaj rigardis min kun klaraj bluaj okuloj. "Mi iris tra periodo kie mi ĝuis tian atenton, kaj tiam ŝi kreskis. Mi venis ĉi tien por akiri for de la influo de mia patro, kaj la homojn, kiuj aŭdis pri nen. Ŝi ŝanĝis sian familian nomon kaj komencis studi por esti flegistino. "
  
  
  "Do vi donis al mi iom de la vero lasta nokto."
  
  
  Ŝi donis al mi firmao, malfermita rideto. Kiam ŝi faris, ŝi preskaŭ aspektis kiel la knabino venonta pordo. La retejo diferenco estis ke la plimulto de la knabinoj en la kvartalo ne estis taŭga por la magazino Playboy disvastiĝo.
  
  
  "Mi bedaŭras ke mi devis bati vin kun cindrujon, sed mi timis, ke mi ne povis pritrakti vi, se vi ne estis miregigita. Oni diris al mi, ke vi estas malfacila subpremi, kaj foriri. Mia karate instruisto diras, ke mi estas unu el la plej bonaj studentoj sur la egoismo, sed li ne estas precipe fortaj, kaj sentis kiel mi devis#? i tiu malgranda # avanta? o."
  
  
  "Vi traktis min kiel malnova instruisto," mi diris.
  
  
  Ŝi venis super leki min kaj malpeze tuŝis la bulon sur la malantaŭon de mia kolo per la fingroj. "Ĉi tiu nodo estos falas dise. Kaj vi surmetas't#? ajni havi concussion."
  
  
  "Simpla puzzlement estas la malplej el miaj ĉagrenoj."
  
  
  "Ĉu vi opinias, ke iu estas plananta mortigi vin, s-Ro Carter?"
  
  
  "Multaj homoj provis."
  
  
  "Ne zorgu pri ĝi. Vi estas en bonaj manoj kun Valante." Ŝi levis la tason de kafo al miaj lipoj. "La voĉo. Preni trinketon. Ĝi estas la plej bona afero mi povas fari por vi ĝuste nun. Mi devas iri al la klaso."
  
  
  Ŝi glutis ŝin varma kafo: "Vi kaj la Moose. # ? I tiu # kombina? o ne ŝajnas esti natura."
  
  
  "Mi ne scias, kiu Alko estis tiam. Mi volas diri, la maniero li estis interne. La fakto, ke li estis ŝtelisto faris neniun diferencon al mi. Kio gravas al Marco Valante filino? "
  
  
  Ŝi levis la tason al miaj lipoj denove.
  
  
  La radio chimed en kaj anoncis la horon. Ĝi estis 8: 30 en la mateno.Li komencis raportanta sciigaj rakontoj, inkluzive de pafado ĉe trailer en Reno. Li ne diras kion speco de campground ĝi estis.
  
  
  "Moose ŝajnis al mi unu el tiuj maloftaj homoj, kiuj vivas siajn vivojn sen fidanta sur nin, sur kiu," diris Barbara Valante. "Li estis forta kaj mem-certa, ke li ne estis timema de iu ajn aŭ io ajn en la verda tero de Dio. Poste, kiam ŝi sciis, ke la egoismo sufiĉe bone, ŝi rimarkis, ke la egoismo de potenco povas fariĝi krueleco. la rezulto de mirinda egoismo. Li estas tiel kuraĝa, bone, bone, freneza."
  
  
  "Ĉiuj ŝajnas konsenti sur tio."
  
  
  Barbara Valante estis inteligenta kaj elokventa knabino. Ankaŭ sexy. Sed mi ne forgesis kiu ŝi volonte metas kaptilon por mi. Se mi povus akiri miajn manojn liberaj, mi ne estus tiel amika. Ŝi revenis en la tason da kafo al la kuirejo.
  
  
  
  
  
  . La radio malŝaltita. Li aŭdis alian pordon malfermita, kiu nun ŝajnis konduki al la malantaŭa ŝtuparo de la apartamenta konstruaĵo. Voĉoj flustro. Barbara verŝis iom da akvo en la kuirejo profundiĝi, ŝajne rinsing el ŝia taso, poste revenis.
  
  
  "Mi devas iri, s-Ro Carter. Mia patro baldaŭ estos ĉi tie por paroli al vi. En la dume, tie estas iu en la kuirejo teni vin firmao."
  
  
  Ŝi vokis ilin. Li venis en la ĉambron kaj ekridetis al mi. Li demetis sian mantelon kaj mi vidis, ke li havis .38 Smith & Wesson revolvero ĵetita super lia ŝultro. Li ankaŭ havis rolantaron sur sia pojno. Ŝia nomo, mi memoris, estis Joe. Li laboris en Valante.
  
  
  "Mi scias kiel vi sentas, Carter. Konfuzita. Vi agentoj estas verŝajne supozita esti la plej bona#? irka? la mondo, sed unu malgranda knabino prenis de vi sole."
  
  
  "Ĝi estas ne malgranda," mi diris. Estas lokoj kie ĝi ne estas malgranda ĉe ĉiuj."
  
  
  Barbara Valante ridis. Tiam ŝi prenis sian retikulon kaj paŝis el la pordo de la apartamento, lasante min sola kun sia patro leŭtenanto.
  
  
  "Mi estis iom konfuzita pri mi mem, kiel vi kondukis min al Kalifornio. Tio ĉi povus ruinigis la estonteco de ambicia juna viro," Joe diris.
  
  
  "Pardonpetoj. ? I sentis#? usta#? e la tempo."
  
  
  Joe sidis kaj rigardis sian horloĝon. Evidente, Valante volus alveni#? e ajna tempo.
  
  
  "Kiel vi akiras tie?" Egoismo demandis ŝin. "Mi kredis, ke mi perdis vin."
  
  
  "Valante komprenis tion. Li diris, ke vi verŝajne havas liston de Moose la fianĉinoj, malnova kaj nova. Eble Barbara estis sur la listo. Do post kiam vi#? oki min en Kalifornio, li sendis min ĉi tien por provi interkapti vi. Li etendis la manon en sian poŝon kaj eltiris malgrandan nigra Alko libro. "Nun mi scii kie vin akiris vian nomoj de. Mi serĉis vin lastan nokton."
  
  
  "Vi estis tie en la apartamento, kiam al ŝi, parolis al la knabino.
  
  
  "Venonta pordo. Barbara vokis min post kiam metanta vin en la liton." Li ekridetis denove. "Perfekta knabino. Mi bezonas iun, kiel ŝi."
  
  
  "Ni ambaŭ devas."
  
  
  "Kiam Nah havis io okazas kun Los, kaj Valante ricevis venton de ĝi, estis eksplodo, kiu povus esti # a? di#? iuj la vojo al Poughkeepsie. Valante vere blovis supre lia bifsteko. Mi pensis, ke li estis tuj mortigi iun. ĝi estus estinta pli bone, se li havis visko. "
  
  
  "Mi scias, kion vi volas diri." Ŝia patro estis furtively kontrolanta liaj katenoj denove. Ĝi estis senutila. Se mi eliros, iu volas devi liberigi min.
  
  
  "Kiam Valante starigis la vojoj por nah, ŝi faris la egoismo manĝi la egoismo de la vorto," Joe daŭris. "Ŝi diris em ke li ne regas sian vivon plu. Sed ĝi funkciis. Barbara forlasis la Moose. sur sia propra, kaj Valante pardonis ŝin. Nun li estas eĉ fiera, ke ŝi restis kun li."
  
  
  Juna Leŭtenanto Valante estis evidente pensante multe pri sia estro. Kaj li pensis multe pli pri la estro filino.
  
  
  Li kontrolis sian horloĝon denove, ekstaris kaj rigardis el la fenestro al la strato malsupre. "Tie estas oni."
  
  
  Vila paŝoj sonis en la koridoro. Joe rapidis por malfermi la pordon. Li estis tiel avida por plaĉi al sia estro ke ĝi estis evidenta. Valante venis en la ĉambro kaj staris glowering ĉe mi. Du viroj rompis supren kun li. Unu el ili apogis sin kontraŭ la muro kaj transiras siajn brakojn super sian dikan bruston. La aliaj venis kaj eksidis apud la kuireja pordo.
  
  
  "Carter, vi estis defio por mi. Ke nokton en Idaho, vi bled kiel # senmovi? i porko kaj havis kuglo truo ŝtopita en ĝi. Li lasi vin vivi. Vi repagis al mi per venkanta supre mia viroj kaj malhelpante min, " Valante diris.
  
  
  "Vi havis vian propran kialoj por ludi Bona Samariano. Vi pensis, ke mi povus gvidi vin al la Abruz murdintoj. Vi ne scias ĉe la tempo ke Moose estis okupita."
  
  
  La viro ene ekbruligis cigaron per arĝenta pli malpeza. "Inteligenta knabo, ne estas li, Marko?"
  
  
  "Tre lerta. Mi pensas, ke ĝi estas tempo vidi kion alian li lernis."
  
  
  "Via filino promesis al mi ne akiri dolorita," Valante diris al ŝi.
  
  
  "Do, ŝi, ĉu vi diris ion pri perforto? Ni nur deziras demandi kelkajn demandojn." Valante iris super kaj klakis la persienoj sur la fenestroj. Tio estis malbona aŭguro.
  
  
  "Mi ne havas tempon por ludoj, Marco. Ni iru mortigi egoismo nun, " la viro en la seĝo grumblis.
  
  
  Li estis furtively rigardante la viro en la seĝo de la momento, kiam li eniris la apartamenton. Ĝi estas tre interesa por ekscii kiu li estas. La ulo klinanta kontraŭ la muro estis kuro-de-la-muelejo gangstero, kun stolid # viza? o kaj obtuza okuloj. Sed la viro en la seĝo estis vestita expensively, kun arĝento cufflinks kaj ŝuoj envolvita ĉirkaŭ aligatoro haŭto. Li ŝajnis kiel estro de Valante estas egala rango. Mi estis precipe interesita pri li ĉar li estis alta, maldika, kaj surhavis okulvitrojn. Krom por lia neta vestoj, li aspektis kiel librotenisto, ne brutulo. Li aspektis kiel la viro du Portland knabinoj estis nomita Moose amiko.
  
  
  "Mi alportis al vi # la? ar # tio? i estas via teritorio, Lew. Sed mi estas kuranta#? i tiu spektaklo. Kaj mi volas scii, kio Carter lernis dum siaj vojaĝoj, " Valante klakis.
  
  
  Ŝia nomo estis kaptita. Ŝia nomo estis kaptita. La viro en la seĝo estis Lew Rossi.
  
  
  
  
  
  Lew al la Kuracisto. Malnova malamiko de Frank Abruz.
  
  
  Joe eltiris nigra libro kaj donis ĝin al Valante. "Mi trovis ĉi tiu ĉe Carter. Ĉi-tio apartenis al Musa. Ĉi-tio estas kie Carter akiris la knabinoj nomoj."
  
  
  "Kiel vi akiras tio ĉi, Carter?"
  
  
  "Moose perdis sian egoismo dum bataleto."
  
  
  Valante spegulita tra la paĝoj. Rossi sin klinis antaŭen. Egoismo estas okuloj brilis kiel hela nigra metalo malantaŭ la okulvitroj. Se egoismo nomo aŭ unu de egoismo alias estas trovita en la libro, la ludo estas finita por li. Valante estus suspektata ke mi havis nur konsciis, ke tio, Rossi havis dungis Moose mortigi Abruz.
  
  
  "Nur knabinoj' nomoj, " Valante diris, kaj Rossi ŝajnis al # malstre? i. Valante iris al la paĝo kun Barbara estas nomo sur ĝi. Li ŝiris ĝin eksteren en kolero kaj taŭzitaj ĝin. "Bastardo." Tiam li rigardis reen#? e mi. Nur bezonas kontroli, Carter?" "
  
  
  Mi tenis mian buŝon fermita.
  
  
  "Vi estis tre okupata lastatempe-disfaliganta bordeloj, konfuzi homojn, kaj mortigante kelkajn ... Sed vi ne havas Moose aŭ monon sed tamen, mi supozas."
  
  
  "Ne estas mono. La Moose havas ih net. Du el la viroj I mortigita estis implikita en Abruz la murdo. Ili estis en Bonham kun Moose kiam li mortigis Brant la koramikino, " ŝi Valante diris.
  
  
  "Mi kalkulis ĝin ekstere. Sed mi ne povas lasi vi havas la Moose. Ŝia deziro ĝui kolekti la sanga ŝuldo kiun ni ŝuldas al mi. Frank Abruz estis mia malnova amiko. Ni iris reen. Elspezi iun tempon ĉi tie kun Lew dum mi iras al la Vegas, tiam Musa."
  
  
  Rossi ekstaris, lia cigaro refaldita en la angulo de lia rta. "Kaj mi iras por zorgi pri vi," li ekridetis.
  
  
  Valante eble ne vidis min morti, sed Rossi estis certa. Mi estis certa, ke li estis iranta meti kuglon en miaj okuloj kiel eble Valante maldekstra. Neniuj malmolaj sentoj. Nur unu afero prizorgi de.
  
  
  "Vi jam komprenis kelkajn aferojn, sed ne ĉiuj el ili," Valante diris al ŝi. "Vi maltrafis la plej grava afero."
  
  
  "Kio estas ĝi?"
  
  
  "Li estas malrapidiganta malsupren, Marco. Vi devus iri, se vi volas kapti Moose, " Rossi diris.
  
  
  "Kio estas malĝuste, Rossi, ĉu vi timas aŭdi kion mi diras? Mi havi vian numeron."
  
  
  "Kio estas vi parolanta proksimume?" Valante postulis.
  
  
  "Pri Frank Abruz estanta rezervita. Tio ne estis nur ŝtelo ke Moose faris en Florido. Ĝi estis bato al via amiko. Rossi havas fiksita Moose sur Abruz, kaj kun ili ferret, li estas laboranta kontraŭ vi, kaj homoj estas provantaj halti vin de trovo ekstere. "
  
  
  Lew Rossi prenis paŝon reen kaj aliĝis Valante malantaŭ Joe. Li subite batis Joe en la malantaŭo. La juna viro malfermis sian buŝon kaj ekspiris. Li faris unu paŝon al mia seĝo kaj etendis rolantaro-envolvita mano. Tiam li falis sur sian vizaĝon, kaj ŝi vidis la tranĉilo inter liaj skapoloj.
  
  
  Marco Valante kirliĝis ĉirkaŭe. Ŝi kriegis ĉe li. "Ne, Valante. Alia ulo!"
  
  
  Li ekkomprenis ke li faris eraron, sed ĝi estis tro malfrue. La viro por la tago, Rossi estas knabo, pafis lin, kaj egoismo, lia korpo twitched kiel la kuglo trafis. Valante obstine rifuzis fali. Li faris plena cirklo de signoj, tirante el lia pafilo, kaj koliziis kun viro kiu metas kuglon en la emuo estas reen.
  
  
  La viro tiris la ellasilon denove por unu tago. Egoismo estas silentigita pafilo kaptis la sonon de salivo. La gawk batis Valante kiel pugno en la karno. Valante fine komencis fali, sed pafis sin. Tiam ĝi falis al la planko apud mia seĝo.
  
  
  Rossi la bandito estis klinanta kontraŭ la muro, liaj kruroj apartigitaj, kiel se li esperis tiri sin kune kaj ne falas. Li faris sian laboron. Li savis sia estro. Sed li estis mortanta. Valante la pafo batis la emuo en la vivo. Li glitis el la pordo malrapide, kiel ebria, kiu decidis sidi sur la planko. Egoismo estas genuoj estis pendis malsupren. Egoismo kruroj subite glitis antaŭen, kaj li kolapsis en volvis amaso.
  
  
  Lew Rossi glate tiris la tranĉilon ĉirkaŭ Joe reen kaj viŝis lian egoismon sur la juna gangstero la jako. Li ruliĝis supren Joe okulojn por certigi li estis morta. Tiam li paŝis super Joe kaj piedbatis Marco Valante. Li puŝetis ĝin denove, kaj tiam rigardis min. "Seniluziigita, Carter?"
  
  
  "Jes," mi diris.
  
  
  Fine, Rossi kontrolis sur sia viro. Li ne aspektis afliktita kiam li konfirmis ke la pafanto estis mortinta. Tie estis multe de anstataŭaĵoj#? irka?. "Kiel vi scias?" li demandis min.
  
  
  "Multaj fragmentoj venis kune. Iu en la amaso sendis Coogan mortigi min kaj la knabino en Bonham. Ĝi ne estis Valante - na-hotelo la laboron por akiri la knabino paroli, sed ŝia gvidi egoismo Abruz estas murdistoj. Kiam ĝi estis malkovrita ke Moose ankoraŭ estis en la mafio. Ĝi metante du kaj du kune. Abruz fuŝita drogo interkonsento kun la Ĉinaj Komunistoj. Ŝia, mi supozas, ke ĝi estis via interkonsento. Sed vi volis Abruz mortinta por pli grava kialo ol nur koleron. "Mi konjektis ĝin nun. "Li scias pri Renkonti via sekreta rilato kun la Komunistoj kaj estis tuj parolos al vi. Vi timis, ke ni scias, kio ni estis parolantaj proksimume, do vi akiris liverita de Abruz kaj Kirby. Kaj tiam ili havis Meredith, kaj mi devis kalkuli? in ekstere # anta? ol ni trovis ekstere ion ajn. Vi devas havi mortigis Meredith mem-la egoismo murdisto uzis tranĉilon."
  
  
  
  
  
  .
  
  
  "Ili ne nomas min Kuracisto, ĉar mi studis medicinon. En la malnovaj tagoj, mi faris multe da tuja operacioj." Li flicked la tranĉilo kaj # senmovi? i egoismo en unu minuto: "mi preskaŭ kaptis vin ĉe la motelo. Vi estas bonsorta bastard, Carter."
  
  
  "Tio estas ĉar mi estas pura en koro."
  
  
  "Vi estas ankaŭ tre scivola. Pro tio ke vi ne intencas lasi ĉi tiu apartamento vivas, mi povus ankaŭ diri al vi pri ĉio alia." Li sidiĝis denove kaj ekbruligis sian cigaredon denove. "Mi havas bonan rilaton kun tiuj Ĉinaj homoj. La drogo interkonsento estis nur kovri - supren-pretekston por min renkonti ilin. Li uzis sian propran homoj infiltri la HAKILO kaj pasi informon al la Komunistoj. Odin#? irka? mia#? homoj#? e via bazo en la Karolinioj fariĝis konscia de Sheila Brant s whereabouts de kunveno viaj dosieroj. La Komunistoj pagi por mia helpo kun alta-kvalito medikamentoj. Mi havas la plej bona provizo en la lando. Por estestvenno, la mafio gajnis't esti # feli? a scii pri miaj personaj aferoj. Abruz Stahl estis suspekta, do emu devis foriri."
  
  
  "Kiel vi planas klarigi ĉi tiu sceno al Organizoj? La laboro vi faris kun Joe nun portu vian inicialoj."
  
  
  "Vi faris tion, Carter. Vi estas bona kun tranĉilo. Vi ankaŭ mortigis Valante kaj mia knabo tie. Ĉi-tio estas mia rakonto, kaj Barbara Valante estas iranta subteni ĝin."
  
  
  Li nomis Barbara ĉe la hospitalo kaj rakontis al hey ke ŝia patro estis vundita, kaj hey, ni pli bone reiri al la apartamento kiel eble plej baldaŭ. Li pendigis supren kaj eksidis, rigardante min kun flint rideto sur liaj maldikaj lipoj.
  
  
  "Vi donis al mi la infero de tempo, HAKILO viro. Sed nun mi havas vin."
  
  
  Ŝia estis ŝvitado kaj panike tirante la ŝnurojn. Iel mi devis diri Hawk, kion mi ĵus lernis. Sed mi ne volas esti ene de cent mejloj de la maljunulo, kiam li rimarkis, ke la urbo estis estado infiltrita fare de gangsteroj laboras por la Ruĝa Ĉina.
  
  
  Rossi ekstaris. Li eltiris naztukon el sia poŝo kaj ŝovis ĝin en mia buŝo. "Barbara devus esti ĉi tie en dek minutoj. Mi ne volas, ke vi kriu aŭ okupi en konversacio."
  
  
  Dek du minutojn poste, ŝi kuris malsupren la halo kaj ducked en la apartamento. Ŝi paliĝis, kiam ŝi vidis la terura sceno: tri korpoj, unu ĉirkaŭ kiu apartenis al ŝia prapatro. Multaj virinoj estus malforta. Ŝi nur faris strangolita sono de agonio.
  
  
  Rossi brufermis la pordon kaj kunfrapis manon super Ei buŝo. Ili luktis ĝis li tenis la tranĉilo al ŝia gorĝo.
  
  
  "Mi scias, ke tio estas malfacila por vi, Barbara," li diris en sia mola voĉo, " sed vi devas resti trankvilaj kaj bone kondutos. Via vivo kaj la Sump vivo dependos sur? i."
  
  
  Ŝi kapjesis, kaj Rossi liberigis ŝin. Ŝi lasis ekstere sob ĉirkaŭ ŝia gorĝo, ŝiaj okuloj petegante min klarigi kion mi ne povis doni al ŝi.
  
  
  "Mi volas, ke vi respondu la telefonon," Hej, Rossi diris.
  
  
  "Kiu ĉu mi alvoku ŝin?" "Kio ĝi estas?" ŝi demandis per voĉo fariĝinta raŭka.
  
  
  "Iu ajn, tiel longe kiel ili estas membro de la estraro de direktoroj. Mi sugestas Sal Terlizzi aŭ Ne Corvone. Lasita-a faro ĝi Terlizzi. Li ĉiam pensis multe pri vi. Li devos kredi ĉion, kion vi diras."
  
  
  Barbara snufita kaj prenis akran spiro. Ŝiaj okuloj kuris al mi, kaj li provis paroli malgraŭ la gag, nur por trovi ke mi kaptadis por aero.
  
  
  "Kion mi intencis diri, Rossi?" "Kio ĝi estas?" ŝi demandis per voĉo, kiu subite malmoligita.
  
  
  "Ke Nick Carter ulo mortigis vian patron, kaj Joe, kaj ke mi provas mortigi egoismo. Ĝi estos bela, se vi havas problemon parolanta. # Tio? i faros la egoismo konvinka. Tiam vi hang up la telefono sen donanta ajnan detaloj. "
  
  
  Rossi kolektiĝis ĝis ĉiuj la armiloj en la ĉambro kaj elmetis la egoismoj sur la tablo. Li prenis Valente la Browning, kiu ness. "Nun, Barbara, se vi ne transdonos la mesaĝon precize kiel mi liveranta ĝin al egoismo, mi pafos vin, ŝia, Carter en la vizaĝo."
  
  
  La egoismo plano estis prenanta formon. La tumultantaro boss Barbara estis supozita alvoko volas gluti sian rakonton. Post kiam ŝi pendas supre, Rossi mortigos nin ambaŭ. Tiam li diros al la mafio, ke mi mortigis la knabinon, antaŭ ol li mortigas min. Li eble pensis, ke tra kelkaj pli da detaloj, por fari la lastan parton konvinka, sed la esenco estis evidenta.
  
  
  Li kaptis Barbara la okulo kaj skuis sian kapon. Mi esperis, ke ŝi komprenis. Kiam ŝi finis la alvokon, ni estis ambaŭ morta.
  
  
  Ŝi respondis al la telefono. Rossi ŝelo pri ŝi. Li rulis super la seĝon kaj falis al la planko, urĝe provas rompi ĝin al libera liaj manoj. Mi ne sukcesis, sed la efiko sur la planko faris Rossi kapo de idioto. Kiam lia rigardo forlasis Barbara, ŝi kaptis la hypodermic nadlo ŝi volonte uzis la nokto antaŭ ol kaj ĝi veturis en la emu ŝultron kun sia tuta forto.
  
  
  La subita doloro faris Rossi krio el. Eĉ ŝia patro detiriĝis, kiam li vidis la aparato staranta en lia mano kiel porcupine estas quills. Rossi ĵuris, kaj retiris ĝin libera. Dum li estis faranta tion ĉi, la knabino batis egoismo kun la telefono. Ĝi batis la muro, kaj ŝi kuris en la kuirejon kaj brufermis la pordon. Malgraŭ sia alteco, la knabino estis pensanta rapide. Forkuras estis pli bona por Nah ol provanta resti kaj batali Rossi.
  
  
  Rossi skuis sian kapon uncertainly. Li estis tiel kolera, ke mi pensis, ke li tuj pafi min, nur lasi la aeron ekstere#? irka? mia lieno
  
  
  
  
  
  Tiam ni ambaŭ aŭdis la pordo al la malantaŭa ŝtuparo slam. Li konsciis, ke emu devis halti Barbara, alie egoismo estas tuta plano estus falas dise. Li kuris al la pordo ŝi estus fermita, surŝultrigis ĝin malfermi, kaj kuris tra la kuirejo. Mi aŭdis lin venanta malsupren sur la ŝtuparo.
  
  
  Unu tirkesto malfermita en la kuirejo. Barbara eksplodis en la ĉambron kun viando cleaver. Ŝi estis peze spiranta. "Mi brufermis la malantaŭa pordo kaj ducked en la broom vestoŝranko. Li kuris mimmo de mi, " ŝi diris, liberigante min.
  
  
  Mi ekkaptis ŝian tranĉilon de Nah kaj tranĉis la ŝnurojn kiuj ligis miajn maleolojn. Li kaptis ŝin supren kun dua silentigita pistolo kaj kuris tra la kuirejo al la ŝtuparo.
  
  
  Rossi iris ekstere kaj ducked reen interne kiam li ne vidis la knabino. Li rigardis supren kiel ŝia aperis sur la dua etaĝo surteriĝo.
  
  
  Egoismo gawk frapis malsupren la fragmentoj de la flanko de la malferma tago malantaŭ mi. Mia ŝiris la maniko de sia jako.
  
  
  Li malfermis la pordon, kiu ne kondukas al la strato kaj saltis en la nah. De la tempo mi atingis strata nivelo, li malaperis ĉirkaŭ la angulo de la domo.
  
  
  11
  
  
  Kiam ŝia edzo revenis al la apartamento, Barbara estis genuante apud ŝia patro. Doloro montris sur ŝia pala vizaĝo.
  
  
  "Mi scias tion ĉi estas iranta preni multon de vi, sed mi bezonas vian helpon. Rossi devus trovi ŝin rapide, " mi diris.
  
  
  "Kion vi pensas, tajloro preni ĝin?"
  
  
  "Li ne estas iranta doni#? is sian pozicion kaj kurita. Li devos veni supre kun alia rakonton por diri al vi. Por ekzemplo, ke vi perfidis vian patron kaj ali? i fortojn kun mi."
  
  
  Ŝi ekstaris. "Tiam ni devas haltigi lin antaŭ ol li povas kontakti ilin."
  
  
  "Precize."
  
  
  Ŝi estis veturanta malgranda Fiat. Kiam ni lasis la apartamento konstruaĵo, ŝi diris: "Rossi havas bienon en la antaŭurboj. Mi pensas, ke li iros tien."
  
  
  Mi prenis ŝin al la strato kie mi lasis mian aŭton lasta nokto. La aŭto estis ankoraŭ tie, kun la kontra? le? a parkado bileton sur la ekrano.
  
  
  "Vi veturas," mi ordonis. Ŝia sel estas apud ŝi, ariganta fusilo kiu estis testita ĉe la HAKILO bazo en Suda Karolino.
  
  
  Rossi domon sur monteto. Fera pordego ĉe la enirejo, kaj alta barilo ĉirkaŭis la areo.
  
  
  "Se vi rompas la pordego, la alarmo iras ekstere," Barbara diris. "Vi devus voki la domo kaj demandas esti akceptita."
  
  
  Li glitis sub la stirrado kaj prenis ŝian lokon. Tiam veturis tra la pordego, malfermis la seruron kaj frapis el la ih. La aŭto pasis laŭ la pavimita vojo, unu parto de la krado ankoraŭ pendanta de la kapuĉo. La fleksita flugilo gratis la pneŭo, sed ĝi ne faris multe da senco, kiel skulptita aŭto.
  
  
  Kiel ni pasis mimmo, viro vestita kiel ĝardenisto kriis al ni. Tiam la dua viro kuris tra la arbustoj kun pafilo en lia mano. Li levis la pafilon kun unu mano, transiris sian brakon super sia brusto, kaj ŝovis sian kapon el la fenestro. Li tiris la ellasilon, kaj la kuranta viro donis formon al la lageto.
  
  
  "Ĉi tiu estas Rossi s # a? to, "Barbara vokis, montrante al la Cadillac en la alirvojo. "Li estas ĉi tie, bone."
  
  
  Li saltis ĉirkaŭ la aŭto kaj pafis en la Cadillac la gaso tanko. Li pumpita? in kun du pli da kugloj, tiam eltiris HAKILO pli malpeza kaj ĵetis ĝin en la gaso, kiu komencis tralikiĝi tra la tanko.
  
  
  "Kion vi faras?" La knabino demandis, konfuzita.
  
  
  "Fari certa, ke li ne povas foriri," mi diris.
  
  
  La flamoj blovis supren la Cadillac la korpo, kaj tiam la tanko eksplodis. Viro en chauffeur uniformo aperis sur la ŝtuparo kondukante malsupren al la loĝejo super la garaĝo.
  
  
  "Nick!" la knabino krietis, montrante al li.
  
  
  Li apogis sin kontraŭ la kapuĉo de lia aŭto, anstataŭis la fusilo, kaj meti kuglon en la ŝoforo brusto dum li estis # ankora? provanta akiri la revolveron el sub lia doublet.
  
  
  Apud mi en la flugilo, gawk # plenda? i. Iu en la domo pafon ĉe mi. Mi kaŭriĝis malsupren kaj kuris al la alia flanko de la aŭto, kie Barbara estis jam kaŭriĝanta. Alia pafilo komencis supre. Estis almenaŭ du viroj en la domo.
  
  
  Tenante la fusilon sur la genuojn, ŝia patro rigardis la knabinon. Ŝi estis spirado malfacila, kaj la koloro revenis al ŝia vizaĝo.
  
  
  "Barbara,"mi diris," vi pravas."
  
  
  "Do estas vi, Nick."
  
  
  "Mi volas, ke vi ruli ekstere de la aŭto kaj kaŝi en la leviĝis arbustoj," ŝia patro diris. "Ĉu vi povas pafi la kanono?"
  
  
  "Kompreneble mi povas."
  
  
  Ili metis ŝin en ilia Luger en ŝia mano. "# ? Oso#? e la domo. Vi ne devas havi celon. Nur preni bildojn. Mi volas ŝin reen supren."
  
  
  Tiam li rampis tra la malferma aŭto pordo kaj turnis la ŝlosilon. Mi kaptis mian biciklon, kuŝanta sur la sidloko por miaj kalkuloj, premante mian manon sur la akcelilo pedalo. Li atingis ekstere kaj metis la aŭto en ilaron, kaj la aŭto ruliĝis malsupren laŭ la alirvojo al la fronto de la domo.
  
  
  Li rulis ekstere sur la gazono kaj faris lia maniero tra la arbustoj al la muro. Ĝi rampis sub la fenestroj al la angulo de la domo. Tie estis patio#? e la # malanta? a kaj vitro-enfermita verando. Lew Rossi gilles eleganta.
  
  
  Li kaptis malgranda ŝtona benko kaj ĵetis ĝin kontraŭ la vitro. Viro kuris ekstere, rigardanta por mi. Atendante ŝin, mi staras kun mia reen al veo. Fine, li kura? i ekstere en la korto. Kiam li pasis mimmo min,
  
  
  
  
  
  Ŝi, iris eksteren kaj batis lian egoismon kun la pugo de lia fusilo.
  
  
  Li eniris la domon tra la rompita vitro pordojn kaj trovis virinon en ruĝa vestaĵo sidas en la angulo. Ŝi estis en ŝia mid-thirties, kaj ŝi estis tiom timigita, ke ŝi estis skuanta#? iu super.
  
  
  "Kiu la inferon estas vi, tajloro?" ŝi diris per tremanta voĉo.
  
  
  "Ŝia Moknomo estas Carter. Estas vi Rossi aŭ egoismo virino, sinjorino?"
  
  
  "Ni devas Odin. Ĝia venanta ĉirkaŭ Vegas. Kaj se mi iam ajn akiri ekstere de ĉi tie, mi ne revenos."
  
  
  Li iris en unu granda ĉambro, malsupren la halo, kaj unu viro saltis eksteren kaj pafis al mi. Ŝia ĉaspafilo pafis de la hip, kaj mia gawk batis vazo sur la longa tablo al la dekstra de la viro. Li saltis reen. Renversante longa seĝo, li puŝis ŝin egoismo bloki la enirejon al la koridoro. Tiam ŝia egoismo uzis ŝin kiel ŝildo.
  
  
  La viro metis du kugloj en mia ŝultro. Ŝia patro kuŝis sur la planko kaj groaned. Mi kalkulis ĝin al dek antaŭ ol ĝi prenis mordon. Tiam mi aŭdis lin # alproksimi? i min. Mi atendis ĝis li venis al la tablo kaj kliniĝis super ĝin trovi mian korpon. Tiam ŝia, svingis la fusilo kaj frapis la revolvero ĉirkaŭ sia brako.
  
  
  Li kaptis mian hararon, kiu ne povus havi estita pli bona. Mia haŭl ne estis tiom falsa kiel mia veo. Mi pensis, ke li estis iranta tiri mian haron ekstere de la radikoj. Mi ekstaris kaj frapis ŝin sur la mentono kun la pugo de mia egoismo. Tiam li paŝis sur ĝin kaj iris malsupren kovrita koridoro kun pordoj.
  
  
  "Rossi," mi vokis. "Vi estas tro kovarda por eliri?"
  
  
  Neniu respondo.
  
  
  Li puŝmalfermis la malplena dormoĉambro pordo kaj movis sur.
  
  
  "Rossi," mi vokis. "Ĉu vi devas mortigi la viro de malantaŭe kiel Joe?"
  
  
  Silento.
  
  
  Mi provis la alia pordo. Banĉambro. Virino en servistino uniformo cowered en la banĉambro.
  
  
  "Vi havas grandan lokon tie, Rossi," mi kriis. "Mi diros al vi, kion mi faros per ĝi. Mi metos ĝin sur fajro, se vi ne eliros."
  
  
  Li eliris. Li saltis el la linaĵa vestoŝranka, batis min kun la pordo, kaj frapis min sur miaj piedoj, tiam pounced sur min.
  
  
  La tranĉilo fulmis, kiel li plonĝis la egoismo en mia gorĝo. Li ektirita, kaptis egoismo estas pojno kun ambaŭ manoj, kaj komencis fleksi egoismo brakon reen. Li falis kaj rompis libera, veturanta sia pugno en miajn ripojn. Tiam li ponardis denove, tranĉante longa truo en la kruro de mia pantalono kiel ĝi ruliĝis for.
  
  
  Ni renkontis en la vestiblo, anhelanta. Li estis sur siaj genuoj, kaj ŝi estis sur ŝia, kaj la ĉaspafilo ŝi volas falis kuŝis sur la planko inter ni.
  
  
  "Repreni ĝin, Carter," li diris. "Provu levi ĝin, kaj mi ekstermos de via brako."
  
  
  Hugo kaptis? in # anta? ol lasanta Barbara apartamento. Li metis la tranĉilon en sia mano, kaj kiam Rossi vidis ĝin, li levis sian manon al ĵetas sian tranĉilon.
  
  
  Barbara pafis lin. Ŝi eniris la domon kaj estis sidanta ĉe la fino de la halo. Ŝi levis la luger, prenis egoismo firme en ambaŭ manoj, kaj pafis la emu tra la dorso de la kapo. Ŝi marŝis malrapide sur nin kaj staris rigardante la mortinta viro. Fine ŝi turnis al mi kun # ne? eesta esprimo kaj diris: "Kodo ... li rompis la Kota kodo ... la bastardo."
  
  
  La sekvantan matenon ni diris niajn adiaŭojn en nigra. Ŝia longa hararo estis tirita en ĉasta bulko ĉirkaŭ ŝia kolo, kaj ŝia pala vizaĝo estis malplena de ŝminko.
  
  
  "Mi supozas, ke vi iras al Las Vegas nun provi kaj trovi Moose hundo," ŝi diris.
  
  
  "Mi havas senton, ke li estos atendanta por mi."
  
  
  "Ĉu vi legis la paperojn? La polico ne povas diveni, kio okazis. Ili kredas ke ekzistas iu speco de # banda? o milito okazas."
  
  
  "Ni eliris nur en tempo," mi diris.
  
  
  "Nick, mi havas por diri al ŝi ion."
  
  
  "Vi volas diri ion kiel, eble ni renkontos denove kiam aferoj akiras pli bonan?
  
  
  "Mi ne pensas, ke mi bezonas diri ĝin ĉe ĉiuj."
  
  
  La nombro Moose registris por Cora en Las Vegas estis ke de la ranĉo, laŭleĝa bordelo prizorgita fare de virino nomis Arlene Bradley. Kiam ŝi iĝis konscia ke mi ne volas provi ekstere la talentoj de ee knabinoj, la Bradley virino eskortis min al malalta fino oficejon kaj sidiĝis en la giratoria seĝo.
  
  
  "Cora forlasis ĉi tie dum monato. Ŝi ne volis esti, kaj ŝi trovis malsama vivo."
  
  
  "Ĉu vi memoras, viro nomita Moose?"
  
  
  "Li kaj tri aliaj venis ĉi tien por vidi Cora. Por estestvenno, ih ne pridemandis ŝin. Sed mi pensis, ke ili estis homoj, kiuj, hej, mi ne devas fu? i kun. Kiel mi diris, mi ŝatis ŝin. ee de elemento en tia loko ."
  
  
  Ŝi prenis la bildon ekstere de la kesto kaj donis ĝin al mi. "Mi prenis ĉi tiun. Estas tio, ke la knabino vi estas parolanta proksimume?"
  
  
  Ĝi estis Sheila Brant.
  
  
  "Kion vi deziras, s-Ro Harper? Kio estas la temo de#? i tiu demandoj? " la virino demandis.
  
  
  "Cora estas mortinta. Kiel vi diris, ŝi estas # fu? i kun la # mal? usta homoj. Nur ŝi sciis ŝi kiel Sheila Brant."
  
  
  Ŝi palpebrumis. La novaĵoj ŝajnis frapi ŝin malfacile. Kiam ŝi denove parolis, ŝia voĉo estis raŭka. "Vi devus havi diris min pli frue. Mi diris al ŝi, mi ŝatis ŝin, kaj mi prenis ŝin grave. Estis la persono konata kiel Moose priresponda por#? ia morto?"
  
  
  "Jes."
  
  
  "Li estas en Las Vegas. Egoismo vidis lin ĉe la kazino lasta nokto."
  
  
  "Se Mousse aperas ĉi tie, ĉu vi telefonos al mi cxe mia hotelo?"
  
  
  "Kompreneble."
  
  
  Li ĉasis ŝin Moose ĉe nokto en kazinoj, kluboj kaj hoteloj
  
  
  
  
  
  sed ŝia egoismo ne trovis ĝin.
  
  
  Arlene Bradley vokis al mi dum mi estis havanta#? ia matenmanĝo. "Li kontaktis min. Ĉu vi povas veni ekstere?"
  
  
  Ŝia estis veturanta en la varma suno al la ranĉo. Mia pulso estis racing, mia adrenalino pumpanta. Mia serĉon venis al fino.
  
  
  "Ili demandis pri vi, same kiel vi demandis pri ili. Mi diris al ŝi, ke vi estas ĉi tie kaj ke vi estis revenanta. Ili volas, ke ŝi metas kaptilon por vi, " Arlene Bradley diris.
  
  
  "Ĉu vi akceptas la proponon?"
  
  
  Ŝi ridetis por la unua tempo. La rideto estis maldika, malfacila, kaj kontrolita. "Mi supozas, ke ili pensas, ke iu#? irka? mia komerco ne povas objekto al ih. Ili proponis al mi $ 10,000 por lasi ilin lasi al vi sola, tiel ili povis mortigi vin."
  
  
  "Oni devas trovi la monon."
  
  
  "Mono?" ŝi diris kun frunton.
  
  
  "Ĝi ne gravas. Diru al ili ke vi volas fari ĝin. Diri ilin vi metis ih kaptilo."
  
  
  "Kaj vi atingos ih anstataŭe."
  
  
  "Mi provos," mi diris.
  
  
  Sur la vojo al la ranĉo, la mimmo de la malnova fantoma vilaĝo pasis ŝin. Ni veturis al lia loko kaj li vadita tra la polvo, ĝis li trovis konstruaĵo kiu rigardis taŭga por tion, kion ŝia hotelo estis. Li elprenis fusilo ĉirkaŭ la aŭto kaj kaŝis ĝin en la ĉevronoj, proksime de la enirejo.
  
  
  "Ĉu mi povas demandi ŝin, kial vi faras tion?" Arlene diris.
  
  
  "Mi havas pafilon, kiu estas sufi? a por proksima-gamaj defendo. Sed ili povus provi mortigi min de malproksime."
  
  
  Ŝi fiksrigardis tra la senhoma strato. Kvankam la aero shimmered kun Savchenko, ŝi tremetis. "La perfekta loko por pafado. Ĝuste kiel en la filmoj. Nur tiu ne estas fikcio."
  
  
  "Vi havas plurajn ĉevalojn sur la ranĉo. Diru al Moose vi estas iranta preni min por promeni hodiaŭ, kiam ne. Vi venigos min ĉi tie, tiam kuri for kun la ĉevaloj kaj lasi min sola."
  
  
  "Tio sonas perfekta. Por ili."
  
  
  "Mi deziras ilin fidi tion. Kiam ili estos en kontakto kun vi denove?"
  
  
  "Elk diris, ke li volus alveni#? e tagmezo. La emuo horaro faros. Ĝi estas la sama kiel lasi vin? i tie sen ĉevalo."
  
  
  Reen ĉe la ranĉo, ŝi verŝis al mi trinki kaj tenis sian glason al la mia. "Al sukceso."
  
  
  "Al krimo," mi diris.
  
  
  Ŝi ridetis por la dua fojo pro tio ke ni volas renkontis. "Mi tenas la apero de firmeco ĉar ĝi estas pli bona por negoco. Sed mi povas senti multe da simpatio por la homoj. Kiel Ŝelo. Ŝatas vin."
  
  
  Li verŝis por ni alian unu. "Tiam al amikeco."
  
  
  Ni estis veturanta al fantoma vilaĝo en la suno tiom varmega, ke mia ĉemizo estis # senmovi? i al mia dorso. Li elrajdiĝis.
  
  
  "Ĉu vi vidas ih, Ned?"
  
  
  "Mi vidis eklumo de sunlumo. Ili?? e # ver? ajne rigardas tra binokloj. Veni sur, preni for. Ili estos? uste tie. Ili ne volas perdi la kunveno."
  
  
  Ŝi demetis, lasante mia ĉevalo malantaŭe. Kiu ne estis parto de la plano. Sed ĝi ne gravas. La moose # ankora? veni. Mi sciis, ke mi povis havi sur ĝi.
  
  
  Li prenis ŝin al la # kavi? i verandon de unu el la long-forlasita butikoj kaj fumis cigaredon. Tiam aŭto ŝi sciis - a Lincoln-vidis ŝin. Ĝi haltis ĉe la fino de la strato kaj unu viro eliris. Granda viro. Li staris tie rigardante min, kaj mi sentis mian dolaro stako striktigi.
  
  
  Mia ĉevalo faris bruon. Li rigardis al la besto kaj vidis alian bandito # alproksimi? i de la # kontra? a direkto. Li iradis dum kondukante la ĉevalon. Egoismo piedoj piedbatis supre polvo en eta spiraloj.
  
  
  Ili planis kapti min en la interpafado.
  
  
  La ĝermo de ŝia cigaredo faligis ŝin. Li staris supren kaj movis inter la du konstruaĵoj. Staranta kontraŭ unu muro ĉirkaŭ la kabanoj, ŝia, atendanta por mia stalkers por fari movon. Ĝi ne prenis longe. Moose venis ĉirkaŭ la angulo.
  
  
  "Kiel vi kiel mia knabinoj, Harper?"
  
  
  "Ĉio estis bone kun la paro / *
  
  
  "Sed ne tiel bela, kiel Sheila? Ŝi estis beleta. Mi bedaŭras, ke mi rompis de via kolo. Ni estis kune kelkajn fojojn. Sed granda mono estos kota la kapo de virino, distordas sian pensado."
  
  
  "Ŝi ne rabi vi."
  
  
  Moose venis leki. "Kiu do faris ĝin? Mi akiris#? ia laborpostenon ĉe Arlene domo, sed mi neniam rakontis al iu ajn alia-pri la mono. Do kiel povus ili malaperis kiel ŝi diris?"
  
  
  Mia brako pendis malsupren de la flanko, kaj li turnis tiel, ke Moose ne povis vidi mian manon. Ŝia Luger movis, turnis ĉirkaŭe, kaj la Moose de la flago de permeso por ekzekuto pendis malsupren.
  
  
  "Mi pensas, ke ŝi faris eraron en diranta Arlene," mi diris.
  
  
  "Venu, Harper!"
  
  
  Alia viro paŝis ĉirkaŭ la domo kaj venis supren malantaŭ mi. Li kaŭriĝis malsupren, lia pafilo indikis ĉe mi. "Mi diris: venu, surprizo."
  
  
  "Ne pafu lin," Moose kriis. "Mi volas aŭdi, kion li havas por diri pri mono."
  
  
  La Luger faligis ŝin kaj subtenita al la kabano. "Arlene gajnis Sheila super kaj gajnis ŝian fidon. Ŝi diris al mi, ke vi proponis al ŝi $ 10,000 por tiu instalaĵo. Estas ke rajto, Moose, aŭ ĉu ŝi diris al vi ke tio estis favoro por malnova amiko?"
  
  
  "Ŝi diris ke ĝi estis favoro."
  
  
  Tiam li turnis sin kaj ducked tra la malfermita fenestro de la kabano. Ŝia ŝultro batis la putraj tabuloj, kaj ili donis vojo, kraĉante el polvo. Mi aŭdis, Moose kaj alia viro krieganta ĉe unu la alian. Li vekiĝis, kuris al la ĉevronoj, kaj atingis por la fusilo, li estus kaptita tie. Li devus havi sciita ke la egoismo estus irita. Arlene revenis kaj movis ŝin egoismo. Ŝi vere starigis min.
  
  
  La problemo estis ke mi ne sciis, ke ŝi estis implikita ĝis Moose alportis la monon denove. Moose diris ke li akiris Sheila laboron en la domo,
  
  
  
  
  
  Ili faris Arlene mensogulo unufoje, almenaŭ pro kontrolo. Moose diris, ke li ankoraŭ ne trovis la monon, kiu signifis li ne povis proponi Arlene $ 10,000. Kiu faris ŝin mensoganto dufoje. Kaj ŝi donis al mi tiu ĉi linio pri kiom multe ŝi sentis pri Sheila kaj mi. Ŝi diris al mi, ke ŝi volus atendi por ŝi akiri ekstere de ĉi tiu kaptilo viva. Probable kun pafilo.
  
  
  Elk kuris malsupren la portiko de la domo. Li aspektis kiel bubalo. Li ĵetis sin tra la pordo sen halto kaj falis tra la planko. Alenka estas egoismo estis pli ol la putraj tabuloj povis pritrakti. La egoismo estis alpinglita al la muro. Li ĵuris, kaj writhed, rigardante por mi.
  
  
  Li faris unu paŝon al li, kaj lia egoismo estis slapped trans la vizaĝo de la nigra tabulo. La efiko estis tiel forta, ke la estraro frakasita.
  
  
  Alia viro ĉe sunsubiro tra la fenestro. Ŝi estis ĵetita ĉe by a stiletto, sed iris rapide kaj perdiĝis. Ŝi evitis la pordo. Se la alia Musa ne levis lian egoismon, mian Luger ankoraŭ estus restanta ekstere.
  
  
  Mi trotis#? ia#? irka? la angulo. La pafilo estis ankoraŭ tie, sed ŝi fingrartikoj ne atingos ĝin. Arlene sidis inter la konstruaĵoj, tenante la kondukilojn de nervoza ĉevalo en unu mano kaj meza pezo Mauser en la aliaj.
  
  
  "Iri kaj ricevi ĝin. Mi venis reen al helpi vin, " ŝi diris.
  
  
  "Ne, vi venis reen kontroli kun la knaboj kaj vidi se ĉio iras laŭ plano. Tio ne estas tiel. Ŝia ankoraŭ vivas, kaj ili scias la veron. Vi ŝtelis monon de Sheila. Ŝi forkuris kiam ŝi malkovris ke ili estis forestanta. Mi neniam sciis ke vi havis ĝin. Ŝi fidis vin. "
  
  
  Ŝi pafis unu mitraleton ĉe li.
  
  
  Ĝi estis ĵetita en la polvon de Fiat. Li rigardis supren ĵus en tempo vidi Moose la kunulo de magra tra la fenestroj kaj pafi Arlene. Gawk estis .45 kvalito kaj ŝirita hey, # viza? o de.
  
  
  Ŝi kriegis kaj lunged ĉe la viro, tirante egoismo tra la fenestroj. Li frapis sian egoismon en la vizaĝo kaj kaptis egoismo estas pafilo brako kiel ni ruliĝis malsupren sur la polva strato. Moose venis ĉirkaŭ la angulo. Li kaptis boulder, levis sian egoismo super lia kapo, kaj faris unu paŝon al mi.
  
  
  La viro sube mi provis indiki la pafilon en la dekstra direkto, sed mi tenis mian egoismon sur ŝia pojno. Ŝia egoismo batis lin denove. Ŝi, mi sciis, ke la Moose venos. Ĉe la lasta momento, ĝi ruliĝis reen. La moose liberigis boulder. Alia viro estis sidanta supre, kaj boulder batis lian egoismon, kun terura sono, kvazaŭ tranĉilo estis en karno. Mi havis neniun dubon ke la viro estis morta. Sen dubo.
  
  
  Moose aspektis perpleksa per tiu turno de la okazaĵoj. Li skuis sia grandega kapo en nekredemo. Tiam li piediris super al sia amiko. Li ŝiris la .45 ekstere de#? irka? la homaj fingroj.
  
  
  Mi trenis ŝin al la Luger. Turnante ĉirkaŭe, ŝi Moose pafis lin en la brusto. Dufoje. Mi pafis al li la trian fojon kiam li ekstaris, lia sovaĝaj okuloj kaj lia buŝo moviĝas, kvazaŭ li volis diri ion.
  
  
  Fine, li falis kaj kuŝis ankoraŭ en la polvo. Li malrapide akiris al liaj piedoj. La fantoma vilaĝo ŝajnis preskaŭ silenta, kiel tombejo. Li estis la nura persono en nen kiu estis lasita vivanta. La longa konferenco estis finita, kaj mia laboro estis farita, krom tio, ke mi diris al Falko pri la infiltrators de la HAKILO bazoj. Sed morgaŭ estos malsama.
  
  
  Epilogo
  
  
  Mi trovis ŝin ĉe Hawke's egoismo Klubo naĝejo en la folieca Virginia kamparo, proksime de Vaŝingtono. Li estis prenanta multe da-devita suno banoj. Egoismo estas bony kubutoj kaj genuoj estis kiel eburo doorknobs.
  
  
  "Kiel estis la purigado?" Mi demandis ŝin.
  
  
  "La teamo estis prizorgita de. Ni devis fermi nia bazoj en la Karolinioj kaj Denver, sed ni akiris kontrolon de ĉiuj la mafio spionoj. Feliĉe, la operacio estis ĉe frua stadio kaj ili didn't pass sur iu grava informo. "
  
  
  "En ĝenerala, la mafio ne scias ion ajn pri Rossi estas interkonsenton kun la Komunistoj aŭ ke li estis implikita en spionado por la HAKILO. Abruz verŝajne ne scias multe. Li estis nur suspektinda. Sed suspektoj povas esti mortiga kiam vi ricevas implikita kun homoj kiel Lew Rossi."
  
  
  Falko malfermis unu okulon.
  
  
  "Ĝi estis multekosta kaj sanga, Nick, sed ĝi estas nia laborposteno, via kaj mino. Ĝi estas malpura komerco, kaj ili ne donos al vi medaloj por ĝi."
  
  
  "Mi scias," mi diris.
  
  
  "Ĉu vi estas preta forlasi por Londono morgaŭ?"
  
  
  "Jes, sinjoro."
  
  
  "Nick," li ekkriis kiel lia patro movis for. Li sidis en chaise longue. "Kiu, Avinjo, estas atendanta por vi en la aŭto?"
  
  
  "Fidinda informanto".
  
  
  "Vi volas diri Valant filino?" li diris .
  
  
  * * *
  
  
  Barbara atendis senpacience. "Ni iru ie kaj iri al lito, Nick. Morgaŭ venos tre rapide." Ŝi movis pli proksima al mi, lekante kiam ŝi foriras por la klubo. "Estis via estro surprizita?"Ho, kompreneble," mi diris. "Li estis preskaŭ senvorta."
  
  
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  Counterparty Agento
  
  
  
  Nick Carter.
  
  
  Counterparty Agento
  
  
  Dediĉita al membroj de la usona Sekreta Servo
  
  
  
  La unua ĉapitro.
  
  
  Dum persekutante danĝera ludo, la ĉasisto foje trovas, ke li estis senscie ŝanĝis rolojn kun sia predo, kaj fariĝis la viktimo. Multaj sovaĝaj bestoj havas la ruza bezonis por ambushes, kiel la Mato Grosso murdinto jaguaro, kiu kaŝis sin sur#? ia propra vojo por konfuzi kaj mortigi ĉasado hundoj kun ununura swipe de liaj ungegoj, ĉiam mortigi la lasta hundo en la pack unua. Kaj la kanajlo elefanto Dabi, kiu evoluigis aĉan kutimon de ekstraktado de membroj de homaj malamikoj.
  
  
  La homo certe estas la plej ruza ambusher#? irka?, kaj li zorge konsideris ĉi tiun fakton kiel li piediris malsupren la malluma arbara vojeto. Ĝi estis la perfekta loko por embuski; kaj ŝia, sciis, ke ĝi estis planita ke vojo.
  
  
  Li plukis ĝin singarde, malrapide, rigardante ĉiu arbo kaj arbusto por movado, # a? skulti por la plej etan sonon. Mia Luger, Wilhelmina, kuŝis pretaj en ĝia pistolujo, sed sen ia ilaro. La Hugo stiletto kuŝis en suede glavingo alligita al mia dekstra antaŭbrako, sub la jako ŝi surhavis. Ŝia mimmo ĵus pasis la superpendanta branĉo, kiam li aŭdis sono malantaŭ li. Eĉ antaŭ ol li turnis ĉirkaŭe, mi sciis kion ĝi signifis-la viro falis de la arbo al la tero malantaŭ mi.
  
  
  Li turnis sin, nur ĝustatempe por vidi unu mano malsupreniranta kun tranĉilo en ĝi. La maldika, akra klingo estis pinta preskaŭ rekte ĉe mia brusto.
  
  
  Levante sian maldekstran antaŭbrakon por bloki ĝin, li kaptis la homa pojno. En la sama tempo, li enŝovis la viro, la okuloj kun la indeksa kaj meza fingroj de lia dekstra mano. Sed li premis sian liberan manon al la ponto de sia nazo, ĵus en tempo savi siajn okulojn.
  
  
  Egoismo kaptis ŝin aliaj pojno kun ambaŭ manoj, turnante kaj turnante sin for de li, kaj tiris malfacile, klinanta antaŭen. La viro flugis super mia ŝultro kaj frapi la teron sur la dorso. La tranĉilo flugis el trans la egoismo de la mano. Mi fleksis la muskoloj en mia dekstra antaŭbrako, kaj la stiletto glitis en mia palmo. Antaŭ ol la viro povis movi, li refaldis sian maldika rivereto de emu stiletto sub ŝia mentono kaj tenis ŝin egoismo tie.
  
  
  "Bona bonŝanco venontan tempon," li diris al ŝi mallaŭte.
  
  
  Ŝi ne estis ponardita en la homo la mentono, kiel kutime. Egoismo tenis ŝin tie ĝis egoismo okuloj mallarĝiĝis sur min.
  
  
  Subite li chuckled. "Tre bone, N3," li diris.
  
  
  "Ajnaj sugestoj?" Mi demandis, forigante la stiletto de Egoismo la gorĝo.
  
  
  Li eksidis kaj senpolvigis sin ekstere. "Nu, eble mi menciis ke vi devus uzi pli da de via kokso en la ĵeti. Kaj ke via stiletto ne estas problemo, kaj estas konsiderita pli malbona ol la germana Trapper s Companion, ke vi nur prenis de mi. Sed mi pensas, ke vi ĉiuj scias ke, ĉiuokaze. Kaj vi ŝajni esti faranta vian laboron, ni, neniu gravi kion."
  
  
  Hugo revenis al ĝia glavingo. "Dankon," mi diris.
  
  
  Ŝi sukcesis en la unua testo ĉe la progresinta trejnanta kursojn. Mia kontraŭulo estis asistanto Aikido instruisto ĉe la HAKILO Akademio, kaj mi devis agnoski ke li faris diabla bonan laboron faranta certe mi memoris la basics de mem-defendo. Ni estis sur la teroj de la super-sekreta lernejo por HAKILO agentoj.
  
  
  "Nun # da? ri sur#? i tiu vojo, ĝis vi venos al la krucvojo kun la vojo gvidanta malantaŭan al la trejna centro," li diris al mi. "Atendi ion ajn."
  
  
  "Mi ĉiam amas ĝin," li diris al ŝi, ridetante.
  
  
  Mi lasis ŝin egoismo tie kaj iris malsupren la sinua pado. La luno glitis el malantaŭ la nuboj, casting an eerie arĝenta brilo super la ĉielo. Li moviĝis singarde, preta por io ajn. Kiam li atingis la # interkruci? o, li haltis por momento. Li sciis, ke tie estis neniu sono sistemo, kiu signifis ke estis bona ŝanco, ke estis iu alia en la halo proksime. Mi ĵus komencis sur mia vojo al la trejna centro kiam viro elsaltis tra la mallumo sur la vojo rekte antaŭ mi. Ŝia luger eltiris kaj finis de la homo al la egoismo de la armilo. La emuo estas luger celita ĉe ŝia brusto kaj tiris la ellasilon. Tie estis unu klako en la malplena ĉambro fenestro.
  
  
  "Vi estas mortinta," mi diris. "Gawk 9mm faldo dolaro".
  
  
  La figuro en la malhela vestokompleto ridis, kaj mi vidis, ke li estis portanta ŝtrumpo super lia vizaĝo. La rido kaj la ŝtrumpo faris min turni en mia kapo. Dum li estis ankoraŭ provanta kalkuli ĝin ekstere, li aŭdis iometa bruo malantaŭ li. Tiu viro estis nur forlogaĵo. Sed tio ne havas sencon. Instruistoj neniam laboris en teamoj kontraŭ vi, nia nokto ekzercoj.
  
  
  Antaŭ ol li povis turni al la vizaĝo de la alia viro, li sentis subitan akran doloron eksplodi ĉe la bazo de lia kranio. Brilaj lumoj ekbrilis sur min en la mallumo. Miaj genuoj bukita, ĉiuj super la hotelo, kaj batis la malantaŭo de mia kapo. Mi aŭdis ŝin ie, malalta ĝemo, unu wheezing sono, kaj ĝi venis de#? irka? mia propra gorĝo.
  
  
  Voĉo aŭdis ŝin. "Ĉu tio estas li?"
  
  
  "Jes, tio estas li," la alia viro respondis kun iu speco de akĉento.
  
  
  Li dolore malfermis la okulojn kaj vidis du malhelaj figuroj flosante en la mallumo. Ambaŭ de ili
  
  
  porti ŝtrumpo maskoj. Mi sukcesis demandi ŝin. "Kio estas ĝi?"
  
  
  "Reala vivo, s-Ro Carter," li diris kun akcento. "Ne school ludoj kiel vi pensis."
  
  
  Li squinted tra doloro-nebuligis la okulojn por vidi la strekoj de vizaĝojn sub la ŝtrumpojn, sed ĝi estis tro mallume por vidi ion ajn. En ajna kazo, ĝi ne preni ajnan brila deprenoj por eltrovi ke ili ne estis instruistoj de la trejnado akademio. Mi estis nur provanta diveni kiel ili akiris en la teritorio, kiam unu#? irka? ili piedbatis min forte en la flankon.
  
  
  Li chuckled kaj ĵuris sub sia spiro. La doloro estis excruciating. Viro kun akcento atentigis la Colt Cobra 38 Specialaj#? e mia viza? o.
  
  
  "Ĝi estis nur konvinki vin ke tio ĉi ne estis ludo, s-Ro Carter," la unu kun la Colt diris al mi. La alia homo estis spirado shallowly kaj aspektis kiel li volis ripeti lecionon.
  
  
  Li ŝovis la malgranda pistolo reen en sian poŝon kaj eltiris nigra koverto de ene de lia jako. Kun guttural sono, li faligis la koverto apud mi sur la tero.
  
  
  La unu kun la akcento parolis denove. "Ĉi tiu estas la # mesa? o por viaj superuloj, s-Ro Carter. Ĉi-tio koncernas la venonta konferenco en Karakaso. Mi sugestas ke via homoj legu ĝin atente kaj serioze."
  
  
  Mia menso kirliĝis en dolora mallumo. La konferenco estis kunveno inter la Usona Vicprezidanto kaj la Prezidanto de Venezuelo, kiu ankaŭ estis planita por okazi ĉe la Palaco de Miraflores, la Blanka Palaco, dum la venontaj du semajnoj. Ĝi estis grava politika okazaĵo kiu estis supozita por fortigi ekonomia kaj politikaj rilatoj inter Usono kaj Venezuelo.
  
  
  Ŝi estis demandita demandojn, por ke ili parolas iom pli. Sed ili finis la konversacion. Kiu piedbatis min antaŭe estis tuj donu al mi unu lasta stampilo antaŭ ol ili foriris. La problemo kun li estis ke li amis sian laboron tro multe. Ĉi tiu tempo, li celis sian peza boto ĉe mia kapo. Egoismo kaptis ŝin je la kruro kaj turnis ŝin ĉirkaŭe, ridante. Li aŭdis la krako de ostoj kaj kriegis, perdi sian ekvilibron kaj fali peze sur la supro de lia kunulo. La alia viro tuj retropaŝis, kaj ili ambaŭ falis.
  
  
  "Malsaĝulo!" La viro kun la colt kriis, provante akiri al siaj piedoj, provante al aim.
  
  
  Li estis sur la piedoj de tiam, kaj iel li estis inter mi kaj la pafilo, kiu estis bone kun mi. Li brufermis granda pugno en mian vizaĝon, sed mi ducked kaj ĝi resaltis de mia makzelo. La viro kun la pafilo saltis supren kaj kuris en la ombroj. Ŝi estis frapita de alia viro, smashing ŝia egoismo alta kun lia pugno. Li falis sur sian dorson, kaj mi ĵetis min sur lin, sed li metis sian piedon en mian vizaĝon kaj puŝis. Ŝia flugis, kaj de la tempo ŝia estis reen sur siaj piedoj,? i glitis for en la arbustoj.
  
  
  Sed li ne tuj forgesas kiom emu ŝatis piedbatante min, kaj ĝi donis al mi energion li eĉ ne sciis li havis. Li lasis la stiletto guto en mian manon, kaj ĵetegis egoismo emu post li. Li batis la emuo en la # malanta? o kiel? i estis eniranta densa arbusto. Li kriis, tenis sian dorson, kaj forkuris antaŭen, malaperi el la vido en la arbustoj.
  
  
  Kiel mi alproksimiĝis al la falinta homo, la instruisto elpaŝis el la ombroj malantaŭ mi. "He," li kriis, " kio okazas ĉi tie?"
  
  
  Li iris al la loko, kie li tenis ĝin kaj vidis la stiletto el # senmovi? i#? iu super la bandito estas reen. Li diris. "Jesuo!" "Kio la infero okazis?"
  
  
  Ŝia ŝtrumpo masko forigita de la viro, kaj vidis, ke li estis morta. La vizaĝo estis nekonata. "Ni havis gastojn," mi diris. "Unu maldekstre."
  
  
  "Ĉu vi mortigis#? i tiu unu?" Li aspektis iom malsana.
  
  
  La HAKILO instruistoj estas mem-defendo specialistoj, sed plejparto de#? irka? ili ne pasigas multe da tempo en la kampo. Ili instruas nin fari nenion, sed ili neniam fari la malpuran laboron.
  
  
  "Aspektas kiel mi faris tion," mi diris, pasante mimmo karate expert kun mia makzelo pendis malferma por repreni la koverton miaj atakantoj lasis kun mi. Egoismo malfermis ĝin kaj ne povis apenaŭ legi la mesaĝon en la malhela lunlumo.
  
  
  Ĉe la venonta konferenco en Karakason, la USONA registaro kaj precipe la HAKILO inteligenteco reto estos submetita al severaj hontigo kaj embaraso. Ĉi-tio estas malferma defio por ĈIUJ: al kiu, kio formo de hontigo prenos kaj kiel ĝi estos efektivigita, tiel kiel malhelpi egoismo se vi povas. Kiam vi perdas, la mondo vidos la nekompetenteco de la EU kaj la nekompetenteco de la registaro de Usono en la mondaj aferoj.
  
  
  Subskribis simple "Spoilers". La tuta mesaĝo, inkluzive de la titolo, estis batitaj kune de la programaro estas revuo eltondadoj.
  
  
  Pala-alfrontita karate instruisto, alproksimiĝis al mi, squinting ĉe la mortinta viro. Kiam li parolis, lia voĉo estis malvarma. "Ĉu tiuj homoj forlasi tiu?"
  
  
  "Efektive," mi diris.
  
  
  "Mi povas vidi tion ĉi, mi petas?" Li demandis en instrukciisto voĉo.
  
  
  "Mi timas, ke ne," mi diris.
  
  
  Egoismo estas viza? o plenigita kun kolero. "Nun aŭskultu, Carter. Tiu malfeliĉa okazaĵo okazis sur la lerneja korto, kion vi volas fari. "
  
  
  Li ŝovis la paperon en sia jaka poŝo. "David Hawke'ricevos la plenan raporton."
  
  
  Ĉiu en HAKILO obeis Hawke', eĉ la viro estas la estro en la trejna centro. Ŝi suspektis, ke la instruisto indignis pri la fakto, ke mi raportis rekte al la Falko. Kiam mimmo piediris pasintan lin por ricevi sian stiletto, mi pensis, ke li estis iranta halti min.
  
  
  "Ĉu vi pensas, ke vi povas deprunti#? i tiu papero de mi?" li demandis al ŝi, kun sarkasma grimaco.
  
  
  Li hezitis dum momento. Mi sciis, ke li estis tre volanta akcepti la defion, sed li sciis pri mia rango. Tiu sola fakto timigis lin, malgraŭ lia nigra zono en karateo.
  
  
  Li paŝis flanken, kaj prenis el ŝia stiletto. Li purigis la klingo sur la mortinta viro estas reen kaj revenis la egoismo al ĝia glavingo. "Vi povas preni la korpon al la trejna centro," mi diris, " sed lasi la egoismo tie ĝis vi aŭdas de Hawke. Kaj ne preni ion ajn ekstere de via egoismo poŝoj."
  
  
  La instruisto nur fiksrigardis min, indigno skribita ĉiujn super lia vizaĝo.
  
  
  "Dume, la ekzercoj estas finita," mi diris. "Hodiaŭ estas ne pli longa por ĉiam sin kaŝas en la ombroj."
  
  
  Li turnis sin kaj gvidis reen al la konstruaĵoj. Mi devus havi nomita Hawke'tuj.
  
  
  * * *
  
  
  Paro de tagoj poste, Hawke kaj ŝia sidis ĉe longa mahogany konferenca tablo ĉe HAKILO sidejo kun la kapo de la CIA, la kapo de la Nacia Sekureco Agentejo, la estro de la Sekreta Servo, kaj la direktoro de la Venezuela sekureca Polico. Falko demandis al tiuj homoj por renkonti kun ni, ĉar ih agentejoj estis iranta por sekurigi la Karakaso konferenco.
  
  
  Falko estis ĉe la kapo de sia seĝo, parolante tra grandega, fetoraj cigaro. "Vi ĉiuj havas kopiojn de la mesaĝo, sinjoroj," li diris. "Se iu ajn#? irka? vi deziras al re-ekzameni la originala, mi havas ĝin ĉi tie." Lia magra korpo ŝajnis ekscititaj kun energio, kaj lia malmola, glaciaj okuloj rigardis el loko en la gaja vizaĝo de Connecticut farmisto. Li rimarkis, kiel li havis tiom multe da tempoj antaŭe,ke kiam la Falko parolis, homoj # a? skulti intently, kaj eĉ tiuj famaj homoj.
  
  
  "Ekzistas neniu vorto sur kiu skribis tion?" La CIA estro demandis. Li estis alta, ruĝa-haired viro kun penetraj bluaj okuloj kaj la maniero de kvin-stela generalo.
  
  
  "Mi lasos N3 respondon, ke korkotirilon," Falko diris, batante cigaron en sia buŝo.
  
  
  Li metis la manojn sur la tablo antaŭ li. Mi malamas tiujn burokrata kunvenoj, precipe, kiam mi devas respondi al multaj demandoj pri inteligento.
  
  
  "Ĝi estas neebla spuri la materialoj ili uzitaj por la mesaĝo mem," mi diris. "Ni kontrolis la papero, koverto, eltondadoj kaj gluo, kaj ĉi tiuj estas ĉiuj la kutimaj aferoj ili povis aĉeti en ajna ĉirkaŭ mil vendejoj en la areo."
  
  
  "Kion pri la homoj mem?" La estro de la sekreta servo demandis senpacience. Li estis fortika kaj justa-haired, kun grizaj strioj ĉe la temploj. Li aspektis tre nervoza.
  
  
  "La viro kiu mortigis ŝian rezultis esti ŝua vendisto en granda magazeno ĉi tie en Vaŝingtono. Neniu gvidas#? e#? iu. Li ne havas rekordojn en iu el niaj departementoj aŭ la polico. Kaj ĉiuj mi povas diri al vi pri mia egoismo amiko estas ke li estas alta ulo kun Eŭropa akcento."
  
  
  "Russian?" La NSA agento demandis. Li estis maljuna viro kun blanka hararo kaj longa elstaranta mentono. Li estis tiranta sur kuseneto antaŭ li, sed li rigardis mian vizaĝon intense.
  
  
  "Mi ne povas diri certe," mi diris. "Eble ĝi estis Balkana akcento. Kaj, kompreneble, ĝi povas esti falsa."
  
  
  La Venezuela frapetis liaj fingroj sur la tablo. Li estis granda viro kun olivo vizaĝhaŭto kaj malhelaj, hirtaj brovoj. Li estis la viro, kiu sukcese frobbled el la Venezuela registaro dum serio de puĉo provas iu tempo # anta? e, kaj nun li estis ŝajne maltrankviligis. "Tiam ni havas neniun ideon kiu estas # malanta?#? i tiu # mesa? o," li diris malrapide, kun peza akĉento.
  
  
  "Mi timas, ke tio estas la nuna situacio," Hawke akceptis. "Eĉ mia subskribo ne signifas ion ajn al ni."
  
  
  "Se ĝi estis supren al mi, ĝi ne estus Stahl maltrankvilanta pri ĝi," la NSA chief diris. "Ĉi tiu tuta afero estas verŝajne iu speco de falsaĵo."
  
  
  "Aŭ nur kelkaj homoj, kiuj havas rankoron kontraŭ vi," la estro de la sekreta servo komentis. "Amatoroj, kiuj estas facile trakti, se ili aperas en Karakaso."
  
  
  "Mi ne pensas, ke la Rusoj, aŭ la Ruĝa Ĉina iam farita misioj ĉi tiu vojo," la CIA-viro diris malrapide. "Sed tiam ĝi estas preskaŭ neebla por diveni kiel la KGB kaj L5 kondutos en tiu aŭ alia situacio."
  
  
  "La malmola kaj malvarma fakto restas," Falko diris, " ke estas minaco." La noto parolas pri hontigo kaj embaraso, ne nur paneoj. Kaj ĝi estas specife adresita al HAKILO. sinjoroj? "
  
  
  Estis mallonga silento. Fine, la CIA chief parolis denove. "Viaj viroj ne akiras al kie la murdo provo estas atendita,"li diris," por bloki la praaj mortigistoj ' ih kun la via." Li rigardis min
  
  
  "Efektive," Falko diris, klinis sin malantaŭen en sia seĝo kaj ĉirkaŭrigardis la seĝo. "Do, se AX estas supozita esti#? e#? i tiu konferenco, ĝi estas ebla ke iu planas mortigi nia vic-prezidanto aŭ la prezidanto de Venezuelo, aŭ ambaŭ."
  
  
  La tablo estis movoplena kun aktiveco. La estro de la sekreta Servo rigardis Hawke'grimly. "Mi ne vidas kiel ni povas desegni la konkludon de la dokumentoj, David," li diris. "Mi pensas, ke vi estas troiganta sian gravecon."
  
  
  La NSA dungito leviĝis el sia seĝo kaj Stahl paŝadis tien kaj reen apud la longa seĝo, manoj clasped # malanta? lia dorso. Li aspektis kiel emerita Brita kolonelo # pa? adi la? ambro. "Mi pensas, ke ni ĉiuj preni tion tro serioze," li asertis. "La malbenita noto povus esti falsaĵo."
  
  
  Ĝis nun, ŝia ferret estis intence silenta. Falko volas aŭdi la opinion de ĉiu antaŭ ol ni esprimas nian propran. Sed nun ŝia, mi pensis, ke ĝi estis tempo por mi paroli ekstere.
  
  
  "Tio estas tro bone planita por ŝerco," Tycho diris al ŝi. "Vi memoras, tiuj homoj sukcesis akiri aliron al la teritorio de la HAKILO trejnado-centro. Kaj ili sciis, ke mia nomo kaj sukcesis trovi min ĉi tie. La unu kun la akcento, kiu donis al mi la noto diris ĝuste tion: mi sugestas ke via homoj legis tion atenteme kaj serioze. Mi rigardis? irka? la seĝo. "Li ne aspektas kiel li ŝercis."
  
  
  "Se ŝi ne estis mortigita fare de viro en tiu situacio, ŝi ankaŭ estis devigita preni? in#? iu prefere serioze," la Sekreta Servo oficiala diris tartly.
  
  
  Mi ne povis havigi esti ekstere sur mia propra. "Unu el la viroj ĉirkaŭ mi havis revolveron indikis ĉe mi, kaj la aliaj estis batalado kun mi," mi diris coldly. "Se vi estus tie, vi certe preni ĝin grave. Mi uzis mian tranĉilon, ĉar mi devis halti persono, ne ĉar mi ŝatas mortigi."
  
  
  La estro de la Sekreta Servo nur levis siajn brovojn kaj donis min kompateme ridetas. "Neniu kritiko de via juĝo estis intencita por vi, s-Ro Carter. Mi nur provas atentigi, ke la sekurecaj servoj regule ricevas tiajn rekordojn. Ni nur ne povas havigi preni ih grave."
  
  
  La Venezuela kraĉotusis. "Tio estas vera. Sed ĉi tiu ŝajnas malsama al mi. Kaj kie estas iu ajn eblo de provo sur la vivo de mia prezidanto, mi ne povas riski tion. Ŝi estis trovita duobligi malsupren sur sekureco ĉe Miraflores Palace dum konferencoj. Kaj pro tio via vic-prezidanto ankaŭ povas esti en danĝero, mi forte rekomendas ke vi prenas pliajn antaŭrimedojn."
  
  
  "Mi nur parolis kun la vic-prezidanto," la CIA ĉefo diris. "Egoismo" -? i doesn't#? eni vin#? e#? iu. Li diris al emu ke ĉiuj kvar agentejoj ankoraŭ havas homojn tie, kaj li pensas, ke tio sufiĉas."
  
  
  Falko rigardis reen ĉe la Sekreta Servo viro, kiu havis la manojn kunmetitaj super lia buŝo. Malgraŭ liaj cinikaj rimarkoj, li estis klare konscia ke li estis unuavice priresponda por la vivo kaj persona bonfarto de la Vicprezidanto.
  
  
  "Kion vi opinias?" Egoismo Hawk demandis.
  
  
  Li rigardis Hawke'serioze. "Nu, ĝia akiris agnoski, ke ni estas parolantaj ĉi tie pri la vivoj de la konferenco ĉambro kadroj, almenaŭ potenciale. Mi volas trovi pliajn homoj veturas al Karakaso por renkonti la sekureco postuloj en Venezuelo."
  
  
  "Bone," Falko diris, ma? i sur lia cigaro. Li kuris manon tra lia griza hararo, tiam prenis el iso rta cigaro. "Kiel por HAKILO, ni ne normale havas agento en ĉi tiu lando por kunveno. Sed ekde HAKILO estis specife menciis en la noto, mi sendas al mia ĉefa persono-Nick Carter - al la konferenco." Li mansalutis al mi. "La vicprezidanto pensas, ke ĝi estus bela se ŝi estis akompanata de egoismo, tiel ankaŭ mi iros."
  
  
  La CIA chief rigardis de mi al Hawke'. "Ni zorgos pri akceptante ambaŭ de ili."
  
  
  La NSA viro malrapide skuis sian kapon. "Mi ankoraŭ pensas, ke vi estas iranta sur wild goose chase," li quipped.
  
  
  "Eble tial," Hawke akceptis. "Kaj, kompreneble, estas tria ebleco." Li paŭzis, ĝuante la atendo. "Kaptilo," li daŭrigis, metante la malvarma cigaron reen en sian buŝon. "La noto diras, ke ĝi estos HAKILO kiu volas humiligi vin. Kaj ĉiuj tio ĉi estas malferma alvoko al la HAKILO. Eble iu volas N3 aŭ ŝi estos tie por iu ulterior motivon."
  
  
  "Tiam kial iri?" La NSA agento obĵetis. "Mi pensas, ke ĝi estas io vi?? l esti # feli? a sidi ekstere ie alia."
  
  
  Hawke' # ma? i sur cigaron. "Krom tio ne estas kiel mi agas," li diris. "Mi ne ŝatas la ideo de enterigi mian kapon en la sablo kaj atendante ke la minaco malaperos aŭ ke iu alia prizorgos ĉion por ni."
  
  
  "Ni bonvenigas vian#? eesto, Sinjoro Hawk," la Venezuela oficialulo diris.
  
  
  La CIA viro turnis sian inteligenta, grava rigardon sur min. "Mi esperas ke via vojaĝo estos rutina," li diris.
  
  
  Ŝi, emu chuckled. "Kredi ĝin aŭ ne, mi esperas do, ankaŭ."
  
  
  La dua ĉapitro.
  
  
  Ĝi estis Sankta dimanĉo en Karakaso, kaj la tuta urbo estis kolektita por la festivalo. Tie estis virbovo farboj, paradoj kun bunta flosas kaj ĉiu en brila regionaj kostumoj, koncertoj kaj ekspozicioj
  
  
  kaj dancado en la kvadratoj. Karakaso estis havanta amuzan kun sian hararon malsupren. Ankoraŭ, ĝi ne estis la brila, freneza karnavalo humoro, ke restis kun mi, kiam mi kontrolis en mia ĉambro ĉe la El Conde Hotelo nur ses tagojn antaŭ la konferenco. Ĝi estis la malvarma, timiga sento de forta vento fajfante tra la mallarĝa cobblestone stratoj de la malnova parto de la urbo. Mi ne povis skui la strangan senton, ke la urbo estis provanta diri al mi ion ke la festo estis # ka? i de la indiferenta observanto. Io malbona.
  
  
  La falko flugis eksteren pli frue kaj estis jam en la urbo. Ili pensis, ke ni devus iri aparte kaj resti en malsamaj hoteloj.
  
  
  Li estis supozita kontakta Hawke'ĉe malgranda restoracio proksime de la oficejo de American Express je la naŭa horo tiu nokto. Ĉi-tio donis al mi kelkajn horojn al mi mem, do mi iris al la angulo kiosko kaj aĉetis gazeton kaj ankaŭ folio. Mi prenis ŝian paperoj kun mi al la plej proksima kafejo sur la trotuaro, sed pro la vento, mi decidis sidi ene. Mi ordonis Campari kaj trinkis ĝin dum mi legis#? iuj la konferenco rakontoj, scivolanta se#? i tiu forumo estis iranta fari veran headlines antaŭ ol ĝi estis ĉiuj super.
  
  
  Kiam mi finis legi la gazeton, mi ekzamenis la lasta toreado eroj. Mi ĉiam ŝatis bona taŭrobatalo. Kiam vi estas en la komerco de mortigo kaj provas ne akiri mortigita, kaj vi ludas per morto - perforta morto - la urbo havas specialan fascinon por vi. Vi iras, pagi la monon, kaj akiri en la barrera-en la unua vico. Kaj vi scias ke tie estos morto sur arenea, eble eĉ la morton de homo. Sed ĉu la morto frapas virbovo aŭ viro, vi scias, ke - almenaŭ tiu tempo-vi eliros viva. Neniu afero kiu mortas, ili ne mortigos vin aŭ via kontraŭulo. Do vi sidas en via pagita seĝo kaj sperti ĉion kun sento de taĉmento kiu vi scias vin?? l devi doni supren tuj kiam vi revenas al la mondo ekster la areno. Sed dum la elfaro, vi povas vere ĝui la morto, memkontenta kaj aloof de la morto kiu hantas vin sur la stratoj.
  
  
  Dum mi estis leganta ĵurnalon pri la urbo, mi rigardis supren kaj rimarkis viro rigardis min.
  
  
  Li ekrigardis rapide ĉe la gazeto. Ŝi ne volas, ke la homo scias, kion lia egoismo vidis. Ŝia rigardo restadis sur la paĝo kaj ŝi trinketis sian Campari, rigardante la viron, el la angulo de ŝia okulo. Li estis sidanta ĉe tablo ekstere, rigardanta al mi tra la fenestro. Mi neniam vidis egoismo vizaĝojn antaŭ ol, sed ĝi okazis al mi ke egoismo estas entuta konstruo estis simila al la viro kun la pafilo kiu atakis min en la trejna centro. Ĝi povus esti la sama viro.
  
  
  Sed estas verŝajne mil homoj kiel ĉi tiu en Karakaso. Ŝi kaptis la movado kaj rigardis supren denove. La viro estis#? eti kelkaj moneroj sur seĝo, kiel li preparis sin por foriri. Li ekstaris kaj rigardis min tre rapide denove.
  
  
  Post kiam la viro foriris, li ĵetis kelkajn monerojn sur seĝo, refaldis la paperon sub sia brako, kaj sekvis lin. De la tempo mi atingis la straton, peza trafiko blokis la emu vido. Kiam la trafiko haltis, li estis nenie por esti vidita.
  
  
  Poste, en restoracio proksime de la American Express oficejo, li diris al Hawke'pri la okazaĵo. Kiel kutime, li estis # ma? i sur longan cigaron. Falko estas vera patrioto, sed kiam li havas la? le? a#? anco akiri bonan Kuba cigaro, kaj li vere ne povas turni malsupren nah.
  
  
  "Tre interese," li diris penseme, blovante fumon ringo en mia direkto. "Kompreneble, ĝi ne povas signifi ion ajn, sed mi pensas, ke ni prefere procedi kun ekstrema singardo."
  
  
  "Ĉu vi estis al la Blanka Palaco, sinjoro?" Mi demandis ŝin.
  
  
  "Mi haltis pli frue hodiaŭ. Tie estas multe da homoj tie, Nick, sed tre malmultaj organizoj. La homoj ĉirkaŭ sekureco ŝajnas esti pli ekscitita pri la festivalo, ol en la konferenco. Mi havas malbonan senton pri tio."
  
  
  "Mi sentas kiel mi eĉ ne iri tien," mi konfesis.
  
  
  "Mi volas ke vi iru al la palaco morgaŭ kaj preni longan, diskreta rigardon ĉirkaŭ. Vi havas akran nazon por problemo. Uzi via egoismo kaj raporto reen al mi morgaŭ, kiam ne."
  
  
  Mi demandis ŝin. "Kiam nia vic-prezidanto kaj lia akompanantaro alvenas?"
  
  
  "Malfrue morgaŭ vespere. Nia Sekreta Servo steamboats estos kun li. La estro estis iranta veni mem, sed li devis iri al Havajo kun la prezidanto."
  
  
  "Kio estas la Vicprezidanto planado?"
  
  
  "Tie estos kelkaj tagoj de rigardado en Karakaso kaj ĝia ĉirkaŭa areo kun la prezidanto kaj aliaj oficialuloj. Bankedojn, ricevojn kaj privataj interparoloj kun la Prezidanto de Venezuelo ankaŭ estos organizita. La konferenco tiam inkludas malfermaj paroladoj kun la Venezuela prezidenta administracio. La gazetaro, kompreneble, estos tie. La konferenco havos mateno kaj posttagmeza sesio. Ĝi estus pli bona se ĝi estis pli mallonga."
  
  
  Falko kuris manon tra lia griza hararo kaj fiksrigardis la dikan taso de kafo li volonte ordonis antaŭe. Ni estis sidantaj en la malgranda budo de la fenestro. Tie estis multe da homoj en la malgranda restoracio, kaj ĉiuj ĉirkaŭ ni estis multa konversacio en la hispana.
  
  
  "Kiam estas la vicprezidanto estas la unua publika apero ĉi tie? "-
  
  
  Mi demandis ŝin.
  
  
  Falko frapetis la cindron de sia cigaro kaj rigardis malsupren al la malluma, mallarĝa strato. "Morgaŭ nokto, li havas festo-vesto vespermanĝo planita ĉe la Egoismo Honor y Palacio de Miraflores. Post la vespermanĝo, tie estos dancado."
  
  
  "Mi ŝatus partopreni la akceptejo, sinjoro," mi diris.
  
  
  "Mi jam havas invitoj por ni," Falko diris, ma? i sur lia cigaro. "Fakte, ni havas la permeson ĉeesti ĉiujn eventojn, kiuj estas planis por la Vicprezidanto. Mi ne pensas, ke ni devas viziti ĉiuj ĉirkaŭ ili, pro tio ke la minaco estis por la konferenco mem, kaj pro tio la Sekreta Servo infanoj estos#? e ili? irka? la # horlo? o, ligita al aparte riĉa vicprezidanto. Sed ni devas esti tie#? e la avangardo de la okazaĵo, se nur ni devas renkonti kun Sekreta Servo dungitaro en persono."
  
  
  "Ni povas iri aparte?"
  
  
  "jes. Ĉiu sed la sekureca personaro pensos ke ni estas membroj de la ambasado tie en Karakaso. La Vicprezidanto scias nia kovrilo kaj ludos kune kun emu."
  
  
  Li povus vidi la#? eno linioj ĉirkaŭ Hawke's penetremaj okuloj. "Vi scias,"mi diris," ĝi estas tute ebla, ke la aŭtoroj de ĉi tiu averto estas plananta nenio pli perforta ol manifestacio en fronto de la Blanka Palaco."
  
  
  "Aŭ eble ĝi estas nur granda ŝerco, kie iu sidas kaj ridas ĉe ni supren sia maniko."
  
  
  Ŝia, li tiris la ŝultrojn. "Eble." Sed mi ne fidas tion al ni por momento.
  
  
  "Vi provas konsoli min, Nick. Mi devas esti akiranta malnova."
  
  
  Ŝi, chuckled. "Mi nur volas vin # malstre? i, sinjoro."
  
  
  Falko prenis el lia iso rta cigaro denove kaj ĵetis ĝin en la malgranda cindrujo. "Mi nur deziras akiri liverita de la teruran senton, ke io mortiga estas iranta okazi kaj kapti nin de gardisto."
  
  
  Li estis rigardanta#? e la se? o denove. Ŝi volis diri ion por senpezigi la humoron, sed ne povis pensi pri io ajn. Ĉi tiu sento ankaŭ influis min.
  
  
  Frue la venonta mateno, ŝi estis prenita per taksio al la Palaco de Miraflores. Ĝi estis grandega konstruaĵo, kiel unu mil ĉambroj. La konferenco estis tenita en granda riceva areo. Ricevo, vespermanĝo kaj vesperoj estos tenita en la bankedo salono kaj la grandioza balsalono.
  
  
  Li montris siajn akreditaĵojn ĉe la ĉefa enirejo, kaj estis kapabla eniri sen malfacilaĵo. Fakte, ĝi estis tro facila. La Venezuela polico deĵoras ŝajnis esti provanta tro malfacilan # pla. La palaco estis fermita al spektantoj por la konferenco, sed interne ĝi estis plena de homoj, kiuj havis specialan pasas aŭ estis en neniu vojo konektita kun la konferenco.
  
  
  Tie estis vera ordo ene. Li estis impresita. Ili eĉ lasis travojaĝaj gvidiloj sur devo helpi oficiala vizitantoj akiri iliaj orientiĝoj. Kiel mi staris rigardante Holst estas granda oleo-pentrado de nekonata Latin-Amerika artisto, gvidilo # alproksimi? i min.
  
  
  "Perdóneme, sinjoro. Siento molstarle.
  
  
  "Ĝi estas bone," li diris al ŝi en la hispana. "Vi ne ĝenas min."
  
  
  "Mi nur volas atentigi, kio malsupren la halo en la Picasso Hall," la viro ridetis. Nen surhavis grizan uniformon kaj ĉapo kiu rememorigis min de la latina versio de Akcipitro.
  
  
  "Gracias," mi diris. "Mi certe vidas egoismon antaŭ ol mi foriros. Ĉu la polico starigis ĉefsidejon en la palaco?"
  
  
  "Jes," li diris. "En stato apartamentoj. Iri rekte laŭ ĉi tiu koridoro kaj vi eniros ĝin."
  
  
  Egoismo dankis ŝin kaj iris en la granda ĉambro, kiu estis nun uzita kiel sekureco sidejo. La atmosfero estis furioza, sed # malstre? i, se eblas. Telefonoj estis sonora, oficialuloj estis havi gravajn konversaciojn, sed aliaj homoj ŝercis, ridis kaj parolis pri la festivalo aŭ taŭrobatalo dimanĉe. Tie#? ajni esti multe da konfuzo. Baldaŭ la vicprezidanto estis atendita, kaj la gardistoj estis provanta kolekti grupon por iri al la flughaveno.
  
  
  Mi parolis al paro de CIA homoj mi sciis, sed ili ne ŝajnis aparte interesita en la konferenco. Ĉirkaŭ ili, Odin pasigis kvin minutoj diranta min pri dancisto li renkontis la nokton antaŭe. Neniu kredis je la minaco. Li eliris tra la? ambro kaj piediris tra la palaco, rigardante la vizaĝojn. Mi ne scias, kion mi atendis ŝin fari, do aspektas - eble la persono, kiu rigardis min en la restoracio, mi ne scias. Sed mi ankaŭ provis taksi la situacion por ricevi ideon de la palaco kaj la sekureco egoismo, kiel Hawke'faris. Bedaŭrinde, mia impreso ne estis pli bona ol lia. Mi sentis kiel mi estis sidanta sur malrapida-moviĝo rigidness kiu estis ligita al eksplodi kiam ĉiu malplej atendis tion. Ĝi estis malagrabla sento.
  
  
  Kiel mi estis lasanta, unu el la CIA-agentoj kaptis min.
  
  
  "La Venezuela sekureca polico arestis grupo de radikaluloj, kaj ili tenos ih en la ĉeloj, ĝis kiam tiu estas finita," li diris al mi. "Estas nenio ĉirkaŭ Washington, neniu gvidas renkonti via atakantoj. Sur ĉiuj frontoj, ĉio aspektas kvieta. La problemo estas ke la vicprezidanto ne prenas la memo serioze.
  
  
  Ŝi rigardis lin. "Nu, kion mi povas pensi de estas unu kialo."
  
  
  "Al wouldnt?"
  
  
  "Ni estas profesiuloj," mi diris pointedly. Ŝin, sin turnis kaj iris for de li, antaŭ ol li povis diri alian vorton. Mi ne estis precipe impresita kun la nova, brila, fuzzy-knaboj alfrontis la CIA estis dunganta.
  
  
  La Vicprezidanto poste alvenis sen okazaĵo. La stratoj sur la vojo al la hotelo, kie li kaj Egoismoj estis restanta estis teeming kun homoj svingante Amerika kaj Venezuela retejo. Mi estis ĉe la hotelo por rigardi la alveno kaj ĝi estis brua. La estro de la Sekreta Servo tenis sian promeson pri la ekstra homoj. Egoismo agentoj estis ĉie. Ĉe la tre malpli, ili#? ajni esti prenanta ilian laboron grave.
  
  
  En la vespero, ŝi metis sur tuxedo kaj prenis taksion reen al la Palaco de Miraflores. Ĝi estis kiel la nokto de la Oskar-Premioj en Hollywood. La stratoj estis pakitaj kun homoj kaj trafiko estis neebla. Ĝi estis la lasta longa bloko al la palaco. Ĉi tiu tempo, la ĉefa enirejo estis blokita de sekureco dungitaro. Interne, en la alta-ceilinged ricevo hall, la Vicprezidanto staris ĉirkaŭita de elekti kelkaj membroj de la gazetaro.
  
  
  La Vicprezidanto estis alta viro, kaj li altegiĝis super la plimulto de la homoj ĉirkaŭ li. Li estis white-haired nobla viro, trankvila kaj rezervita. Lia voĉo estis aŭdita nur de tiuj plej proksima al li, kiam li respondis demandojn de ĵurnalistoj. Apud li sidis Egoismo, bela malluma-haired virino en fluanta longa blua robo. Mi trovis min mem lernas la homoj denove, sed mi ne vidas ion ajn suspekta. Mi komencis scivoli se la NSA chief estis ĝusta. Eble Hawk kaj mi estis prenanta#? i tiu tro grave. Eble la persono en la restoracio estis nur Venezuelo, kiu simple ŝatis rigardadi eksterlandanoj. Aŭ eble tiuj homoj en la trejna centro estis nur provanta timigi min per tiu armilo. Eble.
  
  
  La bankedo estis granda, sed uneventful. La Venezuela prezidanto aperis en plena milita attire kun kesto plena de medaloj. La Vicprezidanto sidis dekstre, ĉe la kapo de longa bankedo seĝo. Eda estis bonega miksaĵo de kontinenta kaj Venezuela pladoj, kaj la vinoj estis eĉ pli bona.
  
  
  Ĉe vespermanĝo, bela juna knabino sidis preskaŭ kontraŭ mi. Ŝi estis la plej bela virino en la tablo: la maro, svelta, kun longa malhela hararo kaj startlingly malhelaj bluaj okuloj. Ŝi surhavis nigran krepan veston kun mergi dekoltaĵo, malkaŝante la komenco de mirigaj figuro. Ŝi kaptis mian okulon plurajn fojojn dum la manĝado, kaj unufoje ŝi ridetis al mi. Poste, en la dancejo, ŝi venis al mi kaj prezentis sin.
  
  
  "Ŝia nomo estas Ilsa Hoffmann," ŝi diris en malpeze akcentitaj angla.
  
  
  Ŝi donis min granda rideto, kaj mi ne povis ne pensi, ke la pli vi vidis ŝin des pli bone ŝi rigardis. La streĉa nigra robo emfazis la # ondi? o de#? ia plena mamoj kaj la draman kurbon de ŝiaj koksoj. Ŝi ne povis porti ion sub la robo, kaj ŝia rekta cicoj estis klare videbla tra la ĉirkaŭa ŝtofo. Ŝi estis pli alta ol li estus imaginta, kaj la gamboj estis longaj kaj sveltaj.
  
  
  "Ĝi estas plezuro renkonti vin, Ilse," mi diris. "Ŝia nomo estas Scott Matthews."
  
  
  "Ŝia hotelo ne rigardadi vin dum la tagmanĝo, sed via vizaĝo ŝajnas tiel konata. Mi laboras ĉi tie ĉe la ambasadejo en Germanio. Ĉu vi vidis ŝin, vi, tie?"
  
  
  "Tio estas ebla," mi diris. "Mi laboras ĉe la Usona Ambasadejo, ĵus translokigita ĉirkaŭ Parizo."
  
  
  "Ah, mi amas ŝin Parizo!" Ŝi ridetis denove. Ŝiaj okuloj estis larĝe kaj senkulpa, kaj ŝia rideto allogis iu ajn viro kun vivanta sango en liaj vejnoj. Ŝi estis nekredeble bela knabino. "La prezoj estas multe pli altaj ol en mia hejmurbo Hamburgo."
  
  
  "Mi ankaŭ havis bonan tempon en Hamburgo," mi diris, mirante pri ŝia akcento. Ĝi estis plejparte germanaj, sed tie#? ajni esti io alia okazas. Sed la muziko ludis, kaj ŝi ne volas malŝpari tempon pensi pri ĝi. "Ĉu vi volas danci?"
  
  
  "Tre multe," ŝi diris.
  
  
  Ni elpaŝis al la homplena danco. Malgranda bando estis ludanta#? e unu fino de la granda halo. Homoj estis staranta kaj parolanta en malgrandaj grupoj kaj loitering ĉirkaŭ la dancejo. Ilse estis tenanta#? ia tre proksima, kaj ŝi ne ŝajnis atenti. Ŝi premis sian varman korpon kontraŭ mino kaj ridetis en miaj okuloj. La efiko estis sensacia.
  
  
  En la mezo de la kanto, la Vicprezidanto kaj la Prezidanto de Venezuelo forlasis la dancejo por privata konversacio. Grupo de vestitaj viroj iris kun ili. Li rigardis ilin dum momento, kaj Ilsa rimarkis.
  
  
  "Mi renkontis vian vic-prezidanto," ŝi diris, " kaj mi vere ŝatas lin. Li estas vera diplomato, tiel malsama de la bildo de la "Amerika karikaturo"."
  
  
  "Mi gardos la monon, emu ŝatis vin tro," mi ridetis.
  
  
  "Li ŝajnas tre ĝentilulaj, sentema persono," ŝi respondis serioze.
  
  
  La muziko ĉesis. Ni estis alfrontantaj unu la alian. Mi estis komencanta deziras, ke mi havis pli da tempo por min mem en Karakaso. Ilse povus esti tre agrabla deturno. "Bone," mi diris,"mi ŝatis ĝin."
  
  
  "Vi estas tre bona dancisto, Scott," ŝi diris. "Vi havas multe da torero sentoj.
  
  
  Ĉu vi ŝatas la foiron? "
  
  
  "Mi rigardas bone, kiam mi povas," mi diris.
  
  
  Ŝi ridetis. "Ah, alia dediĉita toreisto!" "Mi iras al la taŭrobatalo morgaŭ, kiam ne. Carlos Nunez estas mia preferata toreisto."
  
  
  "Mi kiel El Cordobes," mi diris. Mi sciis, ke ŝia rimarko estis invito, sed mi havis pli gravajn aferojn por fari ol rigardi taŭrobatalo. Mi ankaŭ havis denaskan suspekto de virinoj, kiuj estis tiel rapida preni la iniciaton kiam ili unue renkontis.
  
  
  "El Cordobes estas mia dua plej ŝatata," ŝi diris entuziasme. Ŝiaj bluaj okuloj malkaŝis kion ŝi volonte ŝajna ĉiuj kune - ke li ŝatis ŝin tiel multe kiel li ŝatis ŝin. "Vi devas iri. Ĝi estas iranta esti granda taŭrobatalo."
  
  
  Miaj okuloj renkontis ŝia. "Kie vi estas iranta sidi?"
  
  
  "En la malfono, ĝi estas sur la ombra flanko," ŝi diris. "Mi estos sole."
  
  
  "Mi iros, se mi akiras la#? anco," mi diris. "Mi ŝatus vidi vin tie."
  
  
  "Mi ŝatus vidi vin, ankaŭ, Scott."
  
  
  Li estis pri demandi ŝin eksteren por alia danco, kiam li vidis viron, piedirante el la dancejo. Mi havis nur unu kvarono de la egoismo enketo individuoj, sed mi estis sufiĉe certa, ke ĝi estis la persono kiu estis rigardanta min en la kafejo.
  
  
  "Pardonu min, Ilse," mi diris akre, kaj sekvis la viron.
  
  
  Li jam pasis tra la larĝa pordo. Kelkaj homoj havas en mia vojo kaj haltis min. De la tempo mi eniris la koridoron, li povus nur esti vidita de la malantaŭo de la viro estas la kapo, kiel li rapide marŝis al la ĉefa enirejo de la palaco.
  
  
  Kiam li alvenis tie, li estis jam ekster. Li estis rapide pasis de la mimmo grupo de gastoj ĉe la enirejo, originas de la mimmo gardistoj sur la # pa? o. Mi ne vidis tiun viron ie. Li estis irita. Ŝi, iris malsupren la paŝoj al tera nivelo kaj rigardis la mimmo de du paroj piedirado ĉe la fino de la konstruaĵo. Malhela figuro estis nur turnanta la angulo en la direkto de la palaco kaj ĝardenoj.
  
  
  Li rapidis malsupren de la pado, tiam rompis en kuro, kiam li estis ekstere de vido. Li paŭzis nelonge ĉe la punkto kie la viro turnis la angulo. Alia vojo pasis tra la ĝemado konstruaĵoj, sed neniu estis sur ĝi.
  
  
  Malbenanta sub ŝia spiro, ŝi kuris malsupren de la pado, tenanta#? ia okulojn sur la ĝardeno. Mi iris proksimume dudek jardoj kiam la du viroj eliris el la ombroj antaŭ mi. Unu el ili havis pafilon en sia mano.
  
  
  "Pura vaya tan de pris!" diris la unu kun la pafilo. "Espere un minuto, popshot". Li diris al mi, por gardi mian egoismon malfermita ĉi tie.
  
  
  Ŝajne, ili estis paro de membroj de la Venezuela sekureca polico. Ili ne konas min de vido. La unu kun la pafilo estis tro aroganta.
  
  
  "Mi laboras por Amerika inteligenteco," li diris al ŝi en la hispana. "Ĉu vi vidis viron veni ĉi tie?"
  
  
  "Amerika inteligenteco?" "ĝi estas la unu kun la pafilo." "Tio estas ebla. Levu la manojn super vian kapon, bonvolu."
  
  
  "Rigardu, preni la tajloro!" Mi diris al ŝi. "Mi provas kapti la personon, kiu malsupreniris sur tiu vojo. Li eskapas dum vi estas tenanta min."
  
  
  "Tamen," diris la unu kun la pafilo,"mi havas kontroli sur vi."
  
  
  "Bone, aŭskultu, mi montros al vi miajn paperojn," mi diris kolere.
  
  
  La alia silente # alproksimi? i min kun malafabla mieno sur lia vizaĝo. Ŝia, li etendis la manon por sia ID-karto. tuj kiam li alvenis. Li tuj pugnis min en la vizaĝo, frapanta min sur miaj piedoj. Li rigardis la du el ili en nekredemo. Ŝi, mi aŭdis, ke la Venezuela sekreta polico estas # sufi? e malfacile, sed? i estis amuza.
  
  
  "Vi estis dirita teni viajn manojn supre!" diris la viro kiu batis min. "Ni estos serĉas vin por identigo."
  
  
  La unu kun la pafilo estis tenante revolveron apud mia vizaĝo. "Nun vi estas iranta sidi tie kaj voĉdoni kun viaj manoj sur la trotuaro dum ni serĉas vin."
  
  
  Mi havis sufiĉe. Mi estis laca de laborado kun armeo de malĝentila sekurecaj personaroj, kaj mi estis precipe # laci? i de la stulteco de tiuj du vestitaj policanoj.
  
  
  La gunslinger piedbatis ŝin sur la maleolo, kaj la osto laŭte krakis. En la sama tempo, egoismo ekprenis ŝian manon kun la pafilo kaj tiris malfacile. Mi ne zorgas se la diabla pafilo iris ekstere kaj#? iu havis koratakon. Sed ĝi ne funkciis. Policisto flugis preter min kaj frapis mian vizaĝon malfacile. Ŝi ekprenis la pafilon kiel ĝi flugis de mimmo, kaj ekkaptis la egoismo ekstere de liaj manoj. La alia viro lunged ĉe mi. Ĝi ruliĝis for de li, kaj li batis la trotuaro. Mi metis la pugo de mia pafilo al la malantaŭo de Egoismo kapo, kaj li kolapsis apud mi. Li atingis al la genuoj same kiel la unua viro estis provanta akiri al siaj piedoj. Ŝi ŝovis en la vizaĝo de revolvero, kaj la emu frostis.
  
  
  Kun ŝia alia mano, mi tiris mian I. D. ekstere, ĉirkaŭ mia poŝo, kaj tenis ĝin ĝis Egoismo vizaĝo tiel li ne povus legi ĝin. "La dua policisto provis sidi? is, provanta koncentri sur min.
  
  
  Mi demandis ŝin unue. "Ĉu vi legis la anglan?"
  
  
  Li rigardis min por momento, anhelanta, tiam ekrigardis sian malordigitan kunulo. Kiam li rigardis malantaŭen al mi, estis nova speco de eksiĝo sur lia vizaĝo. "Jes," li diris. Li rapide ekzamenis mia karto. "Ĉu vi estas kun HAKILO?"
  
  
  "Tio estas kion mi provas diri al vi," la patro diris senpacience.
  
  
  Li levis la malhelaj brovoj. "Aspektas kiel eraro estis farita."
  
  
  Mi staris supre, kaj li luktis por liaj piedoj. "Nun ni rigardu vian karto," mi diris kviete. Li prenis el egoismo kaj donis ĝin al mi. Dum li estis estanta elprovita, li helpis al sia kunulo supre. La viro ne povis meti ajnan pezon sur sia dekstra kruro. Kiam li konsciis, ke lia maleolo estis rompita, kelkaj malamikeco revenis al sia vizaĝo.
  
  
  I. D. konfirmita. Jes, ĝi estis la sekreta polico. Li redonis la karton, kune kun la dua homo estas pafilo. Li silente akceptis ĝin.
  
  
  "Bone," mi diris. "Nun ni estas # amba? # feli? a." Ĝia komencis iri for.
  
  
  "Ĉu vi volas raporti ĝin?" la viro kun la pafilo demandis.
  
  
  Li suspiris. "Ne se vi haltas indikante ke afero ĉe mi," mi diris, montrante al la revolvero. Ŝi, turnis sin kaj gvidis reen al la fronto de la palaco. La mistera viro malaperis denove. Kaj estanta parto de#? i tiu sekureca sistemo estis vere komencanta akiri miajn nervojn.
  
  
  La tria ĉapitro.
  
  
  La venonta mateno, ŝi estis demandita fare de Collins, la agento en akuzo de la CIA operacioj, kontakti la Okcidenta germana Ambasado al vidi se knabino nomita Ilse Hoffmann laboris tie. Ĝi estis dimanĉo kaj la oficejo estis fermita, sed Collins sciis, ke la germana ambasadoro propre kaj povus voki Emuo estas hejmo.
  
  
  La ambasadoro diris, ke knabino nomita Ilse Hoffmann laboras tie, kaj donis priskribon kiu persvadas.ĉi-tio konvinkis min ke ĝi estis mia amikino mi renkontis la nokton antaŭe. La ambasadoro sendita lia deputito al la ricevo kaj diris al Emuo, ke li povus preni alian personaro membro kun li. Eble Poste esprimis deziron iri, kaj li estus preninta ŝin.
  
  
  Mi provis memori kiu sidis apud Ilsa ĉe la vespermanĝo. Mi pensis, ke mi memoris ke ŝi estis ĉirkaŭigita de meza-maljuniĝita viroj. Iu ajn ĉirkaŭ ili povus esti sur ilia propra. La fakto, ke ŝi poste alproksimiĝis al mi, sole, estas ne en si mem rimarkinda. Ĝi estis klara al estestvenno ke Hey dezirus trovi pli interesa kompanio.
  
  
  Collins provis kontakti la dungito ĉe lia hejmo, sed tie estis neniu respondo. Ĉi tiu ulo estis # ver? ajne havanta amuzan sur lia tago ekstere.
  
  
  La knabino rigardis vera, sed tio ne faris min iu malpli suspekta. Mi ankoraŭ havis malbonan antaŭsenton pri tio ĉi tasko. Falko faris plurajn rekomendojn al la CIA kaj la Venezuela sekureca polico. La gardisto ŝajnis pli # stre? a nun, sed la sento ne iras for. Hawke havis ĝin, tro. Premoniciones ne estas tre scienca, sed en mia dell'vi lernas pagi atenton al intuicio. Ili povas formiĝi tra serio de malgrandaj faktoj, kiuj ne estas sufiĉe por ŝoki vin sur konscia nivelo, sed estas premoniciones ke surfalos ruĝa saint ie profunda ene de vi. Mi ne scias kio ĝi estas. Mi nur scias, ke mi savis mian vivon multaj tempoj sekvante miaj konjektoj.
  
  
  Eble? i havis nenion por fari kun la knabino, aŭ eĉ la viro, ŝi vidis en la kafejo, aŭ eble eĉ en la palaco. Ĝi povas esti io senrilata al ili, kuŝas profunde en la ombroj de mia subkonscia. Sed la knabino kaj la mistera viro estis kialo sufiĉe por mia wariness, foreboding, aŭ manko de foreboding.
  
  
  Mi tagmanĝis ĉe kafejo proksime de Ibarra Kvadrato, ne malproksime de Avenida Baralt. Dum ŝi atendas, la parado pasis, kaj lia egoismo klare vidis. Tie estis dancistoj en kostumoj, flosoj, papier-mache kapoj sur la polusoj kaj bandaĝoj. Homoj estis havanta amuzan, kaj mi komencis malstreĉi iom.
  
  
  Ne kiam Hawka renkontis ŝin ĉe la restoracio, kiel li diris. Li sidis ekstere en la suno, portanta brila blua sportoj ĉemizo kun malfermita kolumo kaj bluan koltukon kun loza nodo. Li portis malluma blua bereta sur lia kapo, klinita jauntily al unu flanko. Li similis al maljuniĝanta Hemmingway karaktero. Li subpremita rideto kaj sidiĝis vidalvide lin ĉe la malgranda tablo.
  
  
  "Faru vin komforta, Nick, kaj ne fari ajnan komentoj pri mi. Mi estas provanta # miksa? o en kun la gaja homamaso."
  
  
  Ĝi estas ankoraŭ la sama malnova Hawk sub la bereto. Li tiris unu el ĉirkaŭ lia longa Kubaj cigaroj, prenis mordon el unu fino al la alia, kaj kraĉis ĝin. Tiam li metis la cigaredon en sian buŝon kaj turnis ĝin malrapide, trempi ĝin. La cigaro ŝajnis malkongrua kun la bereto kaj ĉemizo. Fine, li ŝaltis lia egoismo kaj komencis esti tirita en la brilanta vivo. Ĝi estis speco de rito por li, kaj li neniam ĉesis surprizas min.
  
  
  "Vi estas bela, sinjoro," li diris, malgraŭ egoismo estas admonitions.
  
  
  Li rigardis min akre. "Ne tiel bela, kiel tiu nigra haro kaj beleco vi dancis kun lasta nokto. Kion vi pensas estas pagita forpermeso?"
  
  
  "Ŝi insistis," mi diris. "Ŝi ŝajnis tre interesita al mi."
  
  
  "Jes, mi konas lin," li diris. "Vi aŭ havas ĝin, aŭ vi ne faras." Li ridetis kun ironio.
  
  
  "Efektive, ŝi metis min sur mia gardisto," mi diris, memorante. "Mi kontrolis sur ŝin ĉi-matene, sed ŝi ŝajnas esti bone."
  
  
  "Io ajn alia interesa#? e la fronta skribtablo?" li diris, gluti malfacila sur lia cigaro. "Mi volas diri, krom la knabino?"
  
  
  Li diris al Emu pri la viro kaj lia renkontiĝo kun la Venezuela sekureca polico. "Kompreneble, mi ne estas certe ĝi estis la sama persono," mi diris.
  
  
  "Aŭ, se ĝi estis, ĝi havas ion fari kun la minaco." Tie estas nenio malĝuste kun viro iras al la sama kafejo, kaj por konsumo, kiel ŝia sur la sama tago. Eble mi estas nur nervoza."
  
  
  La kelnero venis kaj ni ambaŭ ordonis Pernod. Ni ne rekomenci nia konversacio ĝis li alportis la # trinka? o kaj foriris.
  
  
  "La fraŭlino nur petis min renkonti ŝin hodiaŭ, kiam ne ĉe la taŭrobatalo," mi diris kiel li foriris.
  
  
  Hawke's brovoj leviĝis. "En la dell mem?"
  
  
  "Ŝi diris ke ŝi estis fervorulo."
  
  
  Falko # ma? i sur cigaron, lia malgrasa vizaĝo malgaja, lia osteca frame kliniĝis super la tablo. "Kion vi diras, he?"
  
  
  "Mi diris hej, mi tien se mi povus. Sed mi havas aliajn pensojn. Mi volas reveni al la palaco de hodiaŭ, ne kiam, por vidi, kion mi povas ekscii pri mia mistera viro."
  
  
  "Ĝi estas refreŝiga interrilato," li diris, provante ne al rideto. "Mi foje havas la impreson, ke ĝi estas malfacile por vi premi laboro en via okupata seksa vivo."
  
  
  "Ĉi tiuj estas nur falsaj rakontoj kiu estis disvastigita per abomena KGB oficiroj por senkreditigi al mi," mi ridetis.
  
  
  Li chuckled. "Efektive, kiam vi akiri malsupren al negoco, vi estas tre persista. Sed mi volas, ke vi estu precipe zorgema pri # tio? i dell. Ĝi povas esti tre # dan? era por vi."
  
  
  "Ajna teorioj?"
  
  
  Li sidis en penso, por unu momento, antaŭ ol paroli. La varma posttagmeza suno brilis sur lia blanka hararo kaj turnis sian vizaĝon de la koloro de sunbrilo. "Nenio speciala. Sed se la persono kiu atakis vin#? e la trejna centro estis KGB oficiro, kaj se li rezultis esti la sama persono vi vidis ĉi tie dufoje, ĝi povas signifi ke ili estas instalanta vin por io."
  
  
  "Se mi estis bonŝanca, ili eble mortigis min ĉe la lernejo."
  
  
  "Ĝi povus ne esti taŭgaj por ih celoj," li diris malrapide. Li rigardis min. "Kio tempo faras de la urbo komenci?"
  
  
  "Je la kvara. Ĉi-tio devus esti la nura okazaĵo en Venezuelo, kiu komenciĝas en tempo."
  
  
  Li ĵetis rigardon al sia horloĝo. "Vi havas tre longan tempon por fari tion ĉi."
  
  
  "Ĉu vi volas ŝin? renkonti knabino en taŭrobatalo?"
  
  
  "Jes, mi scias. Mi pensas, ke ni estus pli bona trovi ekstere kion#? ia intereson en vi estas." Se ĝi estas pure love story, bone, ĝuu ĝin, sed esti zorgema. Se ne, ni volas scii pri ĝi."
  
  
  "Bone," mi diris. "Ĝi estas ankaŭ."
  
  
  "Revenu al mi morgaŭ matene. Mi estos rigardanta ĝin kun Picasso ĉe la Museo de Sinsekvaj Artes je la deka horo morgaŭ matene.
  
  
  "Mi estos tie," mi diris.
  
  
  Se vi've neniam estita al Nuevo Circo ĉe 3:30 p. m. dimanĉe dum la festivalo, vi?? l neniam scii kio kompleta kaoso similas. Estas tiom multe da fervoruloj pendanta ĉirkaŭ ke ĝi estas preskaŭ neebla por iri de unu punkto al alia sen rompi ilin. Estas spekulistoj ĉie, vendante biletojn por du aŭ tri fojojn la prezo de regula bileton. Diversaj negocistoj estas#? topi supre la malferma areo en la fronto de la areno, kaj centoj de pickpockets estas laboranta malfacile. Mi havis malfacilan tempon trovanta spekulisto kun unu bileto al la malluma sekcio de barrera kie Ilsa diris, ke ŝi estus sidanta. Front row biletoj ne estas tiel facile akiri dum la festivalo. Sed poste ŝi akiris bileton kaj eniris.
  
  
  Interne, la atmosfero estis tre malsama. Ĝi ankoraŭ estis bruaj, sed ekzistis aero de silenta atendo en la amaso, ne ĉe ĉiuj kiel antaŭ-ludo tempo ĉe Usona futbalo ludo. Li trovis sian sidlokon, kiu estis malfermita proksime de la areno, kie? io estis videbla ĉe proksima gamo. Ĉe tiu momento, post sonis, kaj viro sur ĉevalo transiris la arenon kaj demetis sian ĉapelon en la direkto de la prezidenta kesto. Li estis priresponda oficiala kaj ricevis permeson de la prezidanto de la areno por daŭrigi la urbo.
  
  
  Li rigardis ĉirkaŭe por Ilsa kaj post kelkaj minutoj rimarkis, ke ŝi sidas nur du sekcioj for. Ŝi ne vidas min. La viro, kiu luis la kapkusenoj venis malsupren la koridoro apud mi, kaj mi prenis unu. Sen kuseno,#? i tiu ŝtono ŝtupoj povas esti tre malkomforta. La du seĝoj apud mi estis malplena por kelkaj minutoj, sed tiam paro de Angloj venis kaj prenis ih. La toreisto defilado finiĝis kaj la bando ĉesis ludi. La areno eksilentis. Mi rigardis Ilsa denove, kaj ŝi ne ŝajnis voli min.
  
  
  Tiam la pordo malfermiĝis kaj granda nigra virbovo venis # kra? i ekstere. La meksiko staris malantaŭ la barilo kaj rigardis grimly kiel la virbovo atakis la burladero frank ŝildo en la fronto de ili, kraŝis en arbo, kaj laŭte fendi la egoismo. Ilsa s pet, Nunez, estis la nura unu ĉirkaŭ la viroj rigardanta. Li estis la unua toreisto sur la bill.
  
  
  La esti britino poste al mi ŝajnis esti faranta nuran monpunon, rigardante la komenca veronicas kaj rodillas kun granda ruĝa kabo, ĉar ĉio estis tiel bunta kaj bela. Kaj mi vere ŝatis la eleganta banderilleros. Sed ŝi komencis paliĝi, kiam la virbovo batis publiko, kiam la ĉevalo kaj preskaŭ going publiko, kiam. Nunes estis batalanta virbovo, kaj la egoismo kabo estis bela.
  
  
  sed iom okulfrapa. Fine, li iris por mortigi, kaj la sango fluis. Sur la unua provo, la glavo batis la osto, kaj la emu devis tiri el la sl. Sed la dua provo estis pli sukcesa - la klingo eniris pure. Nunez la cuadrilla postkuris la virbovo? irka? is? i falis al liaj genuoj kaj la taŭro finis ĝin kun ponardo en la bazo de lia kranio. Tiam teamo de muloj eliris kaj trenis la crimson-splattered kadavron de mimmo nas kiel ili forlasis la ringon. De tiam la angla sinjorino havis sufiĉe. Ŝi estis vere verda, kiam ŝia edzo prenis ŝin for.
  
  
  Nunes adorita ĉirkaŭ la ringo. Li estis premiita per la premio ekstere de respekto por lia reputacio prefere ol egoismo. Li ne meritas ĝin por ĉi tiu batalo. Egoismo kabo estis sufiĉe bona, sed li ne mortigis la virbovo bone. Anstataŭe de iranta tra la kornoj, kiu estas necesa por bona mortigi sed postulas certan kvanton de kuraĝo sur la parto de toreisto, Nunez ponardis la besto kiel buĉisto s apprentice.
  
  
  Kiam la kriojn trankviliĝis iom, Poste vokis al ŝi. Ŝi turnis sin ĉe la sonon de mia vo? o, kaj jes mansalutis ĉe ŝi.
  
  
  "Tie estas sidejoj havebla ĉi tie, se vi volas aliĝi al mi," mi ekkriis.
  
  
  Ŝi ne atendis por dua invito, sed venis rekte al mi. Ilse estis portanta mallongan suede jupo kaj matching gillette super kruta blanka bluzo. Kiam ŝi movis, la jupo rivelis sian longaj, sunbruna femuroj.
  
  
  "Mi timas, ke mia preferata toreisto havis malbonan tagon," ŝi diris, sidiĝante apud mi. Mi donis al li mian kapkusenon.
  
  
  Ŝia rideto estis kurba. "Ni ne faras erarojn de tempo al tempo?"
  
  
  Ŝi ridetis je la reŭmatismo kaj blindigis min. Eble li faros pli bone en sia dua virbovo."
  
  
  "Mi certas pri tio," mi diris. "Mi bedaŭras, ke mi lasis tiel rapide en la lasta nokto. Sed unu viro, kiun mi konis ŝin vidis, kaj li estis lasanta."
  
  
  Li rigardis ŝian vizaĝon, atendanta por#? ia reago, sed tie estis neniu. Mi estis certa, ke ŝi vidis la viro, ankaŭ, kaj mi demandis se ŝi konis lin. Sed se ŝi faris, ŝi ne montras ĝin.
  
  
  "Mi scias, ke la negoco estas pli grava ol komunikado," ŝi diris. "Krom se la komunikado estas negoco."
  
  
  Li ridetis ĉe ŝi. "Bone dirita."
  
  
  Vi povas diri, ke kiam virino volas iri al lito kun vi, eĉ se ŝi provas kaŝi ĝin de vi. Ĝi estas plejparte la vojo ŝi rigardas vin kaj la gestoj ŝi faras kun siaj manoj kaj korpo. Foje ŝi venas ekstere sur la supro de ŝi mem kiam ŝia konversacio ne estas ĉe ĉiuj forlogante. Ĝi povas helpi vin akiri perdita aŭ klarigi la lasta teorio de termodinamiko. Ilsa daŭris paroli pri la fajna punktoj de la urbo, sed mi povus diri, ke ŝi amis min tiel multe, kiel ŝi amis ŝin. Eĉ se Nah havis ulterior devizoj por voli vidi min, ŝi, mi trovis min mem rigardanta # anta? a al#? i tiu vespero.
  
  
  La dua toreisto komencita, nur eliranta # tu? i lia virbovo, granda, bela virbovo de unu el la plej bonaj ranches#? irka?. La toreisto estis nekonata al iu ajn, sed li prenis riskojn por plaĉi al la homamaso.
  
  
  "Ole! Ole! " ili kriis.
  
  
  "Li estas bona," Ilse diris.
  
  
  "Jes." Ŝia, mi vidis lin elfari mariposa, farante sian mantelon flugi kiel papilio. "Ĉu vi konas iun el la urbo?"
  
  
  "Ne propre," ŝi diris. "Kvankam mi ŝatas rigardi ilin plenumi, ili ne estas mia tipo, vi scias. Ĉiuokaze, mi kutime ne ŝatas Latin-Amerikaj viroj."
  
  
  "Kiom longe vi estis en la ambasado?"
  
  
  "Ekde mia alveno en Karakaso, preskaŭ unu jaro. Mi pensis, ke mi volis vidi la mondon."
  
  
  "Kaj nun mi ne?"
  
  
  Ŝi rigardis min kun ŝiaj bluaj okuloj, kaj tiam aspektis malantaŭa ĉe la ringo. "Ĝi povus esti ... ĝi estas soluleca por knabino en stranga urbo de tiu grandeco."
  
  
  Se ĝi ne estis por la verda sanktulo, ŝia egoismo neniam vidis ŝin. "Vi iris al la akceptejo en la lasta nokto kun fraŭlo," mi diris.
  
  
  "Ah, Ludwig." Ŝi estis ridanta. "Li estas bona persono, sed li ŝatas kolekti papiliojn kaj legi longa librojn pri antikva historio. Mi ne eĉ certas emu ŝatas knabinojn."
  
  
  Ni interŝanĝis ridetojn. Mi demandis ŝin. "Ĉu vi laboras por li?" Li sciis, ke Ilse Hoffmann ne laboris por li.
  
  
  Ŝi ne rigardis min, sed tenis rigardanta la toreisto. "Ne, ne ĉe Ludoviko. Viro nomita Steiner."
  
  
  Reŭmatismo estis ĝentila, sed mi ankoraŭ estis ne kontentigita. "Mi scias, Hamburg bone. Kie vi loĝas ĉi tie?"
  
  
  "En la nordo de la urbo. Sur Friedrichstrasse. Proksime de la parko."
  
  
  "Ha, jes. Mi scias la areo. Ĉu vi vivas tie kun viaj gepatroj?"
  
  
  "Miaj gepatroj estis mortigitaj en trafikakcidento kiam ŝi estis tre juna," ŝi diris.
  
  
  Tio ankaŭ estis vera. La menciita ambasadoro al Collins ke Ilse Hoffmann estis orfo.
  
  
  Mi bedaŭras.
  
  
  Ni rigardis taŭrobatalo. Mi aĉetis du trinkaĵoj de la komizo, kaj Poste ŝajnis ĝui ĝin tre multe. Nunes reaperis kaj elfaris pli bone ol ĉe la unua provo. Tie estis nur du virbovoj forlasis, kaj ili estis onidira esti nematura bovidoj de dua-indico ranch.
  
  
  "Kial ni ne foriru nun kaj havas trinkaĵon ie kune?" ŝi sugestis.
  
  
  Li rigardis en la bluajn okulojn kaj vidis, ke la invito tie denove. "Kiu sonas grandan," mi diris.
  
  
  Ni havis trinkaĵon ĉe apuda kafejo, kaj tiam Poste invitis ŝin al vespermanĝo en El Hardin, sur Avenida Almeda. Post kiam ni finis la vespermanĝon, ŝi invitis min reen al ŝia apartamento por trinki. Pro tio mi ankoraŭ ne komprenis ŝin, kaj pro tio "la sorĉa promeso en ŝiaj okuloj vere movis min, ke mi iris.
  
  
  Nah havis grandan loĝejon proksime de Miranda Square. Ĝi estis meblita en malnova hispana stilo kaj ornamita kun monpuno antiques. Tie estis malgranda altano preteratentanta mallarĝa strato.
  
  
  Kiam ni iris enen, Viacheslavovna turnis sin al mi kaj, mi staras tre proksime, diris: "Bone, la vo? o, kaj ni, Scott."
  
  
  Ŝiaj lipoj estis mola kaj plena, kaj ŝi estis facila por atingi. Li fermis la mallonga distanco inter ŝi kaj kisis ŝin. Ŝi respondis varme, kiel se ŝi estis atendanta#? iu tago. Kontraŭvole, ŝi tiris for.
  
  
  "Faru al ni trinku dum mi ŝanĝo," ŝi diris.
  
  
  Ŝi malaperis en la dormoĉambro. Ŝi verŝis al ni paron de brandies de kristala karafo, kaj de la tempo mi finis, Ilsa revenis. Ŝi surhavis longan, # stre? a-konvenanta robo kiu lasis nenion al la imagpovo. Ŝi fermis la kurtenojn, tiam venis super mi kaj trinkis konjakon.
  
  
  Mi demetis sian jakon, kiam ŝi estis en la dormoĉambro kaj ne tedas kaŝi la luger kaj stiletto. Ŝi rigardis la esprimo sur ŝia vizaĝo, kiam ŝi ih vidis. Mi esperis, ke ĝi estus surprizo, kaj? i estis. Sed mi ne povis esti certa se ĝi estis vera.
  
  
  "Kio estas ĉio ĉi, Scott?" ŝi diris.
  
  
  "Ho, nur pafiloj," mi diris indiferente. "Ni devas preni kroman singardemon ĉe la ambasadejo, kiam iu kiel ĉi tiu konferenco estas okazanta."
  
  
  "jes. Kompreneble, " ŝi diris.
  
  
  Li studis ĉiun detalon de ŝia korpo tra la densa ŝtofo de ŝia robo. Li tenis supren sian glason. Ŝi havis eĉ ne gustumis ĝin, sed iel tio ne ŝajnas grava? e la momento. Ilsa prenis trinketon kaj puŝis ĝin ankaŭ. Li metis sian brakon ĉirkaŭ ŝia svelta talio kaj tiris ŝin proksime. Iel, la robo aldonita al la efiko. Neniu kurbo aŭ kurbo de karno estis kaŝita de mia tuŝo. Mi kisis ŝin denove, kaj ŝi premis tie insiste # kontra? mi kiel miaj manoj movis super ŝia korpo.
  
  
  "Ho, Scott," ŝi diris.
  
  
  Li atingis malsupren kaj malrapide disbutonis la robo, lasanta ĝin fali al la planko. Ŝi sidis senmove, rigardante en miajn okulojn. Ŝia korpo estis # e? pli sensacia ol ŝia povus havi imagita. Ŝia spirado fariĝis malprofunda, kaj ŝia plena, ronda mamoj movis. Li forigis lia pistolujo kaj stiletto glavingo kaj ĵetis ih al unu tablo apud la larĝa sofoj malantaŭ ni. Ŝi helpis min senvestigi, tiam piediris super al la sofo kaj sidis sur ĝin.
  
  
  "Venu tien ĉi, Scott," ŝi flustris.
  
  
  Mi iris vidi ŝin. Kiel ni kuŝis kune, la vigliga odoro de ee woodwind plenigis mian nazon. Ŝia varma karno estis en miaj manoj, kaj ŝia dolĉa gusto estis sur miaj lipoj. Ŝi translokiĝis tie insiste al mi kiel miaj manoj kaj lipoj kovris la ondiĝo de ŝiaj mamoj, la plata, vekis cicoj. Ŝia mano estis sur mi, kaj ŝi estis gvidanta min al ŝi, kaj tiam varma dolĉeco balaita super mi. Ŝiaj koksoj svingis al mi, kaj ŝiaj kruroj fermita#? irka? mia dorso. Ŝi lasis ekstere malalta, malĉasta sonas en? ia gor? o kiel nia pasio konstruita. Ŝi tiam lasita el akra krio, kaj ŝia mola karno tremis forte kiel ŝi ne eksplodis interne.
  
  
  Iom poste, Viacheslavovna ellitiĝis por brando. Ŝia kuŝis # malstre? i kaj plena sur la kanapo, streĉis ĉe plena longo. Se # tio? i estis kio Poste estis sugestanta en reŭmatismo al miaj duboj, ĝi estas senutila por daŭri zorgi pri ŝi.
  
  
  Tamen, li konservis proksiman okulon sur ŝi, kaj en la sama tempo tenis siajn okulojn sur sian armilon sur la apuda tablo. Li permesis al Ilse trinki sian cognac antaŭ ol trinki sian propran.
  
  
  "Ĉu vi ŝatas ĝin?" "Kio ĝi estas?" ŝi demandis al mi, post kiam mi prenis trinketon de ĝi.
  
  
  "Trinki aŭ ripozo?" Mi demandis ŝin. Ĝi estis tiam ke li sentis iom dizzy.
  
  
  "Distro", ŝi ridetis ĉe reŭmatismo.
  
  
  "Ĝi estis unua klaso." Kiam mi levis ŝin sur la rando de la sofo apud ŝi, mi sentis miajn manojn kreskas peza.
  
  
  "Mi ŝatis ĝin ankaŭ."
  
  
  Ŝia korpo vere komencis stre? a supre. Li sentis vertiĝon kaj malforta, kaj tie estis neniu kialo por tio. Se Ilsa drugged min.
  
  
  "Kio la infero..." La vortoj simple ne konvenas.
  
  
  Ilsa ne diri ion ajn. Ŝi moviĝis iom for de mi.
  
  
  Ŝi rigardis nah. Subite li estis tre kolera - ĉe Nah kaj ĉe si. Mi lasis sian gardiston malsupren, malgraŭ Hawke's avertoj kaj miaj duboj.
  
  
  "Inaĉo!" li diris laŭte al ŝi, kaj liaj vortoj sonis strange en miaj oreloj. Li frapis ŝin malmola trans la vizaĝo, kaj ŝi kolapsis sur la kanapo kun dampita suspiro.
  
  
  Li ekstaris kaj ŝanceliĝis ebrie. Ŝi kaptis siajn vestojn kaj stahl tiris ilin sur. "Kio estas via reala nomo?" Mi demandis, provante zip-supren la pantalonon.
  
  
  Ŝi rigardis al mia armiloj, sed mi ne havis la kuraĝon por provi kaj akiri unu ĉirkaŭ ili. Ŝi viŝis for flueto da sango sur la rta. "Mia nomo estas Tanya Savich," ŝi diris.
  
  
  Mi portis miajn ŝuojn nun. Ŝia luger kaj stiletto kuŝis tie, kaj preskaŭ falis sur mian vizaĝon.
  
  
  Li kaptis seĝon, sed frapis ĝin kaj ĝi falis al la planko. Ŝia apogante sur la brakon de la sofo, staranta super knabino nomis Tanya Savich.
  
  
  "Kaj vi laboras por KGB," mi diris.
  
  
  "jes. Mi vere bedaŭras, s-Ro Carter, " ŝi diris mallaŭte. "Mi ŝatas vin."
  
  
  Ŝi rigardis nah kaj vidis du Tan. "Ĝi estis cognac, ĉu ne? Sed vi estas egoismo dosieron mem. Kaj mi rigardis vin, kiam vi eliris por aĉeti okulvitrojn. Kion vi faris, injekti vin mem kun la # ne? traliza? o pli frue?"
  
  
  "Ĝi ne estis cognac," ŝi diris, preskaŭ mizere. "Ĝi estis lipruĝo. Kaj mi hypnotically imuna al ĝiaj toksaj efikoj."
  
  
  "Hipnota...?" Ŝia korkotirilon ne povis fini. Ŝi sentis la impending mallumo lavon super mi, kaj tiam ŝi falis al la planko.
  
  
  Mi ne zorgas pri pafiloj plu. Ŝi estis simple demandita venki la nigreco kaj akiri ekstere de la apartamento. Se mi povus akiri al la koridoro, iu eble povos helpi min. Iel, li trovis sufiĉan forton por akiri al siaj piedoj kaj faleto al la pordo.
  
  
  Tuj kiam mi atingis ĝin, ĝi malfermiĝis, kaj du viroj estis staranta tie. Unu mallonga, kalva bandito havis goofy rideto sur sia vizaĝo. La aliaj estis la viro, kiun mi vidis en la kafejo kaj ĉe la palaco, verŝajne la unu kiu preferas tenis pafilon sur min ĉe la trejna lernejo en Washington. Ih vizaĝoj neklara kiel la drogo prenis efekton. La pli alta de la du, la unu kiu havis turmentis min ekde Washington, paŝis al mi.
  
  
  "Vi ŝajnas iom ekstere de via menso, s-Ro Carter."
  
  
  Ŝia svingis clumsily ĉe li. Li evitis facile, kaj ĝi falis sur sia fortika kunulo, kiu kaptis min, okazos al mi dum momento, kaj tiam batis min forte sur la kapo.
  
  
  Li falis reen en la apartamento kaj alteriĝis sur la planko denove. Kiam mallonga, fortika viro venis antaŭ min, li kaptis ŝia egoismo de la kruroj kaj tiris ih el sub li. Li falis al la planko apud mi. Mi apenaŭ aŭdis ŝin uzi rusa fivortojn. Alta viro venis supren kaj piedbatis min je la flanko.
  
  
  "Ne doloris lin," ŝi aŭdis lin diri. "Tie estas neniu bezono por vundi la emu." La voĉo ŝajnis veni de la alia fino de la longa tunelo, aŭ eble de la alia fino de la mondo.
  
  
  La alta viro ĵuris laŭte ĉe la knabino. La fortika viro saltis al liaj piedoj. La kapturno estis akiranta pli malbona kaj pli malbona. Li provis akiri al liaj genuoj, sed falis peze sur lia flanko. Mi pensadis ke ili estis tie por mortigi min. Ĝi estis unu intrigo por murdi TOPOR ĉefa agento, kaj ĝi estis sukcesa. Sed neniu el la viroj estis armita.
  
  
  "Ĉu vi pensas, ke kio ni?? e iranta fari kun? i ne vundi la emu?" La fortika rusa donis malbela ridi. Li piedbatis min forte en la ripojn. Li groaned kaj falis sur sian dorson. Ŝi aŭdis knabino nomita Ilsa Hoffmann aŭ Tanya Savich express bone elektitaj vortoj al fortika viro. Tiam la voĉoj mortis for kaj komencis zumi hollowly en miaj oreloj.
  
  
  Post minuto, la mallumo revenis, kaj ĉi tiu tempo ĝi estis neebla por puŝi ĝin for. Ŝia volus subite falita, falante tra senfunda nigra spaco, mia korpo ŝpinita malrapide kiel lia falis.
  
  
  La kvara ĉapitro.
  
  
  Kiam li vekiĝis, li kuŝis sur la planko en brightly lumigita antisepsa ĉambro proksimume dek metrojn kvadrata. La ĉambro estis senhoma krom blanka lito. Kiam mi rigardis ilin, la plafono lumoj brilis forte sur mian kapon. Mi luktis sidi? is, kaj tuj sentis doloron en mia brusto, kie miaj piedoj. Li ekzamenis liaj ripoj. Tie estis terura # kontuzi? o, sed nenio estis rompita.
  
  
  Mi havis neniun ideon kiel ili metis min ĉi tie. Komence, ŝi ne povis eĉ memori la okazaĵoj kiuj kondukis al la senkurentiĝo, sed tiam iom post iom revenis al la sceno kun la knabino. Malbenita lerta de ih meti hej, sur la lipruĝo drogo. Sed kion ŝi diris pri sia imuneco? Kaj kial mi memoras ŝin nun, ŝi trankviliga voĉo parolas al mi en la superforta nigreco, ŝia malĉasta, konvinka voĉo diranta min bone dormis? La fakto estas ke mi estis tute ekstere de ĝi, tiel tute ke mi havus sentis sin refreŝigita se ĝi ne estis por la throbbing doloro en mia dorso.
  
  
  Kun iu malfacileco, li ekstaris, piediris super al la lito kaj sidiĝis sur ĝia rando, frotante sian vizaĝon per siaj manoj, provante malbari sian kapon. Kio ajn drogo ili uzis kontraŭ mi estis nur provizora, kaj ŝajne sendanĝera. Por iu kialo, mi ne povis diveni, se oni estis provanta atingi min vivanta kaj senvunda. Eble eĉ antaŭ ol ĝi estis finita, mi estus dezirinta ili volas meti kuglon en mian parton de la knabino apartamento.
  
  
  Mi memoris la varma karno de Tanya sub mi. Sekso kiel armilo ĉiam estis populara en la KGB. Sed tio ne estus sufiĉe por akiri al mi sen nova estetika drogo. Ĝi estis onidira ke la Rusoj estis laboranta sur centoj de drogoj, kaj ke ili estis jaroj # anta? en de la Okcidento en tiu areo. Li eble estis la unua malamiko agento ili uzis#? i tiu drogo # kontra?. Li ne volas sperti#? i tiu supereco.
  
  
  Rigardanta reen, mi ne komprenas, Tanya estas maltipa konduto por ordinara KGB agento.
  
  
  Tie estis tiu provo savi min de estado batita supren fare de viroj kaj la mencio de ... iu speco de hipnoto. Hipnota imuneco, voĉdono, kaj tio estas ĝi. Mi neniam auxdis ke terminon antaŭ. Mia menso kuradis tra ĉiuj specoj de eblecoj kaj probablecoj, sed ĝi ne venis al io ajn, kaj mia kapo estis throbbing perforte. Mi nur sukcesis akiri tute konfuzita kiam mi aŭdis ŝin sono por tago.
  
  
  Ŝia streĉita menso. La pordo malfermiĝis kaj la du viroj kiuj aperis en Tanya apartamento eniris. La dika, kalva ulo havis la saman malbela grin. La alta viro rigardis min dispassionately.
  
  
  "Bone," diris la alta unu, " mi esperas, ke vi havis bonan ripozon." Ĝi estis sendube la voĉo de la viro kiu atakis min en Vaŝingtono.
  
  
  Mi diris al ŝi. "Kiu vi estas, kiu en ŝtrumpo viro en Washington."
  
  
  "Jes, ĝi estis min, "li diris condescendingly." La persono vi mortigis estis nur Usonano, kiu laboris por ni. Li estis expendable."
  
  
  "Kaj vi sekvis min en Karakaso."
  
  
  "Kompreneble. Ni ne volas perdi la kontakto antaŭ ol d-Ro Savich havas ŝancon kapti vin."
  
  
  "Dr. Savich?"
  
  
  "Vi vidos ŝin baldaŭ," li diris. Vi havas rendevuon en nia laboratorio."
  
  
  "La laboratorio?" Ŝi ekstaris kaj taksis la distanco kaj pozicio de iu persono, scivolanta se mi povus pasi ĝin mimmo ilin de tago. "Kie li estas?"
  
  
  La alta viro ridetis. "Vi ankoraŭ estas en Karakaso. Ni ĵus alportis vin al nova KGB servo, Carter, desegnita specife por vi."
  
  
  La fortika viro grumblis. "Vi parolas tro multe!"
  
  
  La alta viro eĉ ne rigardis lin. "Ne gravas," li diris coldly.
  
  
  Mi scivolas, kion tio signifas. Se ili celas mortigi min, kial ne ili jam? Ĝis nun, neniu de tio ĉi faris senton al mi.
  
  
  "Kion vi intencas fari kun mi?"
  
  
  "Vi trovos ekstere # balda? # sufi? a. Ni iru. Kaj ne donas al ni ajnan problemon."
  
  
  Ĝia pasis mimmo ĉe ilia k tago, kaj ili sekvis min. Li rigardis ĉirkaŭ la blanka koridoro, atendante trovi pordo kiu aspektis kiel elira. Ĝi estis mallonga koridoro kun pordoj ĉe ĉiu fino, kaj kelkaj aliaj en la mezo. Ŝi decidis ke la fino punktoj devus esti eliroj. Ili estis fermita, sed iu diris al mi, ke ili ne malfermos. Unue, la Rusoj ne havas la ŝlosilojn kun ili.
  
  
  Tio ĉi povas esti mia nura ŝanco eskapi. Tie estis neniu garantio ke mi estus en ajna formo por provi ĝin en kvin minutoj. Ni turnis kaj iris al la pordo ĉe la malproksima fino de la halo. Tio estas kiam mi faris la provon.
  
  
  Subite ŝia, haltis kaj denove atakis la fortika viro kiu estis ĝuanta la fizika parto de mia potenco. Li paŝis peze sur lia maldekstra piedo, kaj aŭdis kraketo kaj laŭtan krion de doloro. Li klakfermis sian egoismo kubuto en lia lar? a viza? o kaj sentis la egoismo nazo platigi. Li batis la muro apud li.
  
  
  La alta viro ĵuris kaj ekprenis la pistolon en sia jako. Li eltiris pistolon, kaj ĝi aspektis kiel la unu li indikis ĉe mia kapo en Vaŝingtono. La enkonduko ne donu al mi ajnan senton de komforto. Li ekprenis ŝian pafilon brako kaj manfrapis ŝia egoismo en la okulojn kun la alia mano. Li blokis la piedbaton kaj rapide kneed min en la ingveno. Kiam li batis ŝin, li sentis teruran doloron kaj forta atako de naŭzo. Hers, gruntis, kaj perdita lia mano kun la pafilo. Miaj reagoj estis pli malrapida pro la flankaj efikoj de la drogo, kaj ĉi tiu donis al li gravan avantaĝon.
  
  
  Ŝia mano svingis#? e lia gor? o, kaj li parte filmis ĝin. Sed ŝia egoismo batis ŝin kun desegnaĵo bato al la Adam la pomo. Li ekspiris kaj falis kontraŭ la muro. Li turnis sin kaj gvidis por la pordo ĉe la fino de la halo. Mi devis salti super la ĝibigita figuro de fortika viro, kiu estis nur provanta akiri al siaj piedoj. Mi esperis, ke la alta viro volus preni momenton por reakiri, sed miaj atendoj estis mallonga vivis. Ŝi estis nur duonvoje al la tago kiam la revolvero iris ekstere.
  
  
  "Atendu, Carter. # A? la sekvanta gawk estos pierce via cerbo."
  
  
  Ĝi estis decidiga minaco. Ŝi haltis kaj klinis sin kontraŭ la veo, ne rigardante lin. Mia ŝanco eskapi estas irita. Minuton poste, alta viro venis al mi kaj ŝovis revolveron en miajn ripojn.
  
  
  "Vi estas tre aĉa ulo, Carter," li diris breathlessly, metante manon al sia gorĝo.
  
  
  Alia KGB agento alproksimiĝis al ni. "Se ĝi ne estis por ili," li diris rapide en la rusa, montrante per sia dikfingro al alia parto de la konstruaĵo, " anarkiistoj devus havi mortigita ŝin ĝuste ĉi tie kaj nun. Malrapide kaj dolore."
  
  
  La fortika viro tiris sian revolveron kaj levis ĝin frapi min en la kapo kaj vizaĝo.
  
  
  "Ne!" diris la alta viro. "Pensu pri la misio."
  
  
  La fortika viro hezitis, sovaĝa rigardo en liaj okuloj. Sango kuris malsupren la egoismo de lia nazo, malsupren liajn lipojn al lia mentono. La nazo estas jam ŝvelinta, pri la egoismo de unu persono. Mi rigardis lin kaj deziris, ke mi ne mortigis egoismo. Ĝi nur prenos unu minuto pli longa, kaj ĝi volus provizi min kun grandega kontentigo.
  
  
  Sed la viro mallevis la pafilon.
  
  
  "Iru," la altaj unu diris. "Ili estas ankoraŭ atendas nin en la laboratorio."
  
  
  * * *
  
  
  Ili ligis min al speciala ligna seĝo. Ŝia estis en la laboratorio. Ĝi estis granda ĉambro en kiu memorigis min multe de la mastruma ĉambro en granda Amerika hospitalo, krom tio, ke estis neniu funkcianta seĝo en vido. Eble la seĝo, al kiu ĝi estis ligita servis la saman celon. Tie estis pluraj pecoj de elektronika ekipaĵo en la ĉambro, kaj koloraj lumoj estis brilantaj sur la kontrolo paneloj. Du teknikistoj laboris pri la maŝinoj, sed alie tie estis nur unu el ili. La agentoj maldekstren tra la? ambro, kiu ligis min al la seĝo.
  
  
  Tiu seĝo estis maŝino en si mem. Ĝi estis kiel elektra seĝo, sed la drataro estis multe pli komplika. Tie estis eĉ tuŝita kun elektrodoj # senmovi? i ekstere de ĝi. Ĉe unua, mi pensis, ke ĝi estis iu speco de torturo instrumento sistemo, sed tio ne havas sencon. Eĉ la Rusoj ne iri al tiaj longoj nur torturon de persono, eĉ akiri la plej altajn sekretojn. Tie estis ankaŭ pli primitivaj vojoj kiu povus fari tiun laboron tiel kiel ajna maŝino. En ajna kazo, la agentoj ne tenas profundan ŝtata sekreto al ni, en Rusio, aŭ ni en la Okcidento. Mi estis neniu escepto. Fakte, HAKILO agentoj havis malpli da kialoj ol la plimulto por tralaso de klasifikita informo, kiel HAKILO taskoj estis pli koncernita kun specifaj fizikaj agoj kontraŭ la alia partio ol kun enketante kaj kolektado de datumoj.
  
  
  Dum mi estis # ankora? provanta ordigi aferojn ekstere, mi aŭdis la pordon malantaŭ mi kaj tri homoj eniri la ĉambron. Tanya estis sole ĉirkaŭ ili. Ŝi surhavis blankan laboritorian jakon kaj horn-rimmed glasses. Ŝia hararo estis tirita reen en bulko, kaj ŝi aspektis tre malgajaj kaj determinita. Ŝi renkontis miajn okulojn kaj fiksrigardis en ilin por longa tempo antaŭ ol paroli. Mi opinias, ke ŝi estis provanta diri al mi, ke ŝi estis mizera por#? iu de # tio? i, sed devo venas unue.
  
  
  "Kiel vi fartas, s-Ro Carter?" "homely?" ŝi demandis.
  
  
  "Ne estas malbona, konsiderante la cirkonstancojn," mi diris.
  
  
  Du viroj ĉirkaŭis ŝin. Unu estis konata al mi, ĉar mi nur legis la egoismo kazo antaŭ ol lasanta Washington. Ĝi estis Oleg Dimitrov, la KGB loĝanta en Karakaso kaj la viro respondeca por ĉio kiu okazis ĉi tie. Li estis de meza alteco, kun blanka hararo kaj grandaj talpo sur lia dekstra vango. Egoismo estas okuloj estis malmola kaj malvarma.
  
  
  "Do vi estas la fifama Nick Carter," Dimitrov diris.
  
  
  "Mi supozas, ke estas senutile nei ĝin," mi diris.
  
  
  "Jes, ĝi estas senutila. Ŝia nomo estas Oleg Dimitrov, kiel vi verŝajne jam scias. Ĉi dolĉa knabino, kiu vere helpis nin kapti vin estas d-Ro Tanya Savich, Rusio estas la plej brila behaviorist. Kaj ĉi tiu sinjoro estas ŝia kolego, Dr. Anton Kalinin."
  
  
  La white-haired viro en blanka lab coat sur la alia flanko de Tanya rigardis min super la supron de siaj okulvitroj kaj kapjesis. La egoismo aspektas faris min senti kiel amoeba sub mikroskopo. Ŝia rigardo movita de li al Tanya.
  
  
  Mi demandis ŝin. "A behaviorist?"
  
  
  "Efektive, Nick. Mi esperas ke vi ne gravas se mi nomas vin Nick."
  
  
  Mi aŭskultis al ŝia voĉo, kaj nun mi komprenis kial ĝi estis absurde ne tute germana. Ĝi estis rusa voĉo provanta imiti la angla kun germana akĉento. Ĝi ne estis perfekta, sed ĝi estis sufiĉe por teni min diveni.
  
  
  "Vi povas nomi min kion ajn vi volas," mi diris. "Mi ne kredas, ke ĝi estas granda interkonsento. Kvankam ĝi estus bela scii kion vi estas iranta fari. Mia scivolemo akiris la pli bonan de mi por ĉiam. Faris la tri el vi starigis KGB sorĉistino coven aŭ io?"
  
  
  Tanya ridetis, sed la viroj vizaĝoj restis stony. Dimitrov unua parolis, lia voĉo alta kaj streĉita. "Klasika Amerika heroo, eh, s-Ro Carter? Aŭdaca ŝerco en la vizaĝo de danĝero."
  
  
  Li rigardis Dimitrov. "Ĝi estas pli bona ol plori," mi diris kolere.
  
  
  "Ni faros ĝin nun, Oleg," Emu diris al Kalinin la kuracisto.
  
  
  Dimitrov chuckled kaj maldekstra. Li aŭdis la laboratorio pordo malfermi kaj fermi denove kiel li foriris. La du teknikistoj#? e la # ma? ino ne atentis nin. Kalinina venis super kaj # senmovi? i al # tor? o en miaj okuloj. Kiel li laboris, li parolis al mi per mallaŭta voĉo.
  
  
  "Dr. Savich specialigas en konduto kontrolo," li diris malrapide, rigardante min en la okulo. "Ŝi estas unu el la eminentaj rusaj specialistoj en tiaj areoj kiel narkotiko mensa kontrolo, hipnoterapio kaj ĝeneralaj metodoj de konduto kontrolo."
  
  
  Li turnis sin for de la sankta sinjoro, kaj mi rigardis Tanya.
  
  
  "Ĝi estas vera, Nick," ŝi diris. "Ni eksperimentantas kun kontrolanta homa konduto por jaroj. Ĝia faris multe da esplorado en tiu areo. Doktoro Kalinina laboris proksime kun nia grupo, diskon kaj analizante la fizikan efikon de niaj pacientoj ' traktaj metodoj, kaj li estas elstara kuracisto en nia lando ."
  
  
  Mi demandis ŝin. "Ĉu vi estas plananta fari kondutaj eksperimentoj kun mi?"
  
  
  "Vi estos la unua masklo esti kontrolita per nia plibonigita teknikoj," ŝi respondis, kaj ŝia voĉo rivelis#? ia necerteco. Nun li estis certa, ke Tanya ne sciis, ke Jes estus apliki sian scion kaj kapablojn al tiaj teruraj kazoj. Ŝiaj bluaj okuloj estis kaŝita malantaŭ horn-rimmed glasses.
  
  
  "Vi estas iranta al... uzi min iel?"
  
  
  Tanya rapide rigardis min en la okulo kaj tiam turnis sin denove.
  
  
  Kalinina venis ĉi tien por helpi. "Ni tuj detrui Nick Carter," li diris. "Almenaŭ por momento. Vi volas ne pli longan ekzisti kiel Nick Carter."
  
  
  Li nur fikse rigardis ĝin. Eble mi estis dekstra - unu lasta gawk en Tanya apartamento povus esti pli bone por mi en la longa kuro.
  
  
  "Ne plu ekzistas?"
  
  
  "Ni estas iranta elfari personeco transplantas," Kalinin daŭris. "Vi iĝos tute malsama persono. Kaj ke persono estos planitaj de ni, s-Ro Carter. Vi estos montrita kiel la komputilo estos planitaj de teknikisto. Ĉu vi estas komencanta kompreni?"
  
  
  Ŝia rigardo movita de li al Tanya. "Oh mia Dio, Tanya," mi flustris.
  
  
  Bluaj okuloj renkontis minon. Ŝi premis ŝian belan vizaĝon al la mia, kaj prenis botelon de apuda tablo.
  
  
  "Ĉi tiu estas nambulin," ŝi diris, matter-of - factly, " drogo nur ĵus evoluigita de niaj laboratorioj. Ĉi-tio estas kion vi nomus menso -#? an? i drogon. Ĝi havas ecojn similajn al LSD, sed la efikoj de nia drogoj estas jam pli limigita."
  
  
  "Mi ne povas atendi por aŭdi ĝin," mi diris sarkasme.
  
  
  Ŝi ignoris la komento kaj daŭrigis. "Kiam nambulin estas administrita, pensis procezoj estas interrompita je baza nivelo, kaj personeco ŝanĝoj. La droga uzanto # fari? i tre obeema kaj spertoj pliigita suggestibility."
  
  
  Unu sugesto, mi pensis. "Do, tio estas ĝi."
  
  
  "Parta," Tanya diris. "Dum sub la influo de la drogo, vi volas esti ekstreme # malsani? ema al la sugesto de kvalifikita hypnotherapist. Kaj al la metodoj de konduto kontrolo evoluis super la jaroj de nia esploro."
  
  
  Mi demandis ŝin. "Por kia celo?"
  
  
  Tanya turnis for.
  
  
  "Tie estas neniu punkto en iranta en detaloj," Kalinina diris, prenante la botelo de Tanya kaj plenigante ĝin kun la injektita likvaĵo. "En ajna kazo, vi ne memoras ion ĉirkaŭ kion ni diris en ĉi tiu konversacio."
  
  
  Ion pri la egoismo-memkontentaj rigardon sur lia vizaĝo igis min tre kolera. "Malbenita vi, tajloro!" la emuo kriegis ĉe ŝi.
  
  
  Egoismo estas okuloj ekbrilis renkonte al mia, kaj mi pensis, ke mi vidis malforta ekbrilo de timo en ili, kiel li rigardis min. "Bonvolu ne esti drameca, s-Ro Carter. Vi nur faras ĝin pli malfacila por vi mem."
  
  
  Tanya leviĝis de sia seĝo kaj iris paroli kun unu el la teknikistoj. Kalinina tenis la squirts en fronto de? ia viza? o, pu? i la # pi? to al klara la aparato de aero provanta bobeloj.
  
  
  Furioza malespero regis en mia brusto. Ĝi estis la plej proksima afero al paniko mi iam ajn spertis. Ŝi neniam estis timema de fizika doloro aŭ morto, sed ĝi estis malsama. Fakte, ili estis iranta mortigi min, detrui mia identeco, kaj tiam uzas mian korpon por siaj propraj malbonvolaj celoj. Nur pensante pri ĝi sendis tremetojn malsupren mia spino. Kaj nun li sciis, ke la minaco al humiliate ŝi ne estis malplena unu. Ĝi prenis ilin monatoj aŭ eĉ jaroj por prepari tiun planon, kio ajn ĝi estis por ni. Kaj kun la gvida HAKILO agento faranta ĝin, ili estis preskaŭ ĉe hejmo.
  
  
  Teknikisto venis por helpi Kalinin. Tanya turnis kaj rigardis trans la ĉambron ĉe ni. La teknikisto ligita kaŭĉuko tubo al mia ŝultro kaj rulis supre la maniko de mia ĉemizo. Li vidis la elstarantajn vejnoj sur lia antaŭbrako. Nambulin iris rekte en Vieno.
  
  
  Mia dolaro stako estis kolono sovaĝe. Kiam Kalinina venis al mi kun la kudrilo, ŝia stahl luktis malespere kun la ledo rimenojn, provante lian plej bonan por rompi ilin. Se ŝi povus veki? i de#? i tiu seĝo, ŝi facile povus prizorgi de tiuj viroj. Sed la ligilo estis tro forta.
  
  
  Tie estas neniu bezono al batalo, s-Ro Carter, " Kalinina diris mallaŭte, kaptante mian antaŭbrako. "Ĝi estas absolute neebla kuri ĉe tiu punkto."
  
  
  La nadlo venis malsupren, kaj la teknikisto tenis miajn ŝultrojn, tiel ke li ne povis movi. Kalinin vizaĝo havis iometan sugeston de plezuro, kiel li estis enigita kudrilo en la dilated vejno kaj tiam premis malsupren sur la # pi? to de la injektilo.
  
  
  La kvina ĉapitro.
  
  
  Mi estis venkita kun sento de eŭforio. Tiam mia korpo komencis iri sensenta. Mia spirado malrapidigis videble, kaj li povis senti ŝvito gutas de lia frunto kaj la supra lipo. Mi eĉ ne zorgas se mi estis narkotita, kaj la terura sento de paniko estis irita. Mi povus ankoraŭ memoras ĉion, kion ili diris al mi, kaj mi sciis ke ili estis iranta uzi min en kelkaj terura teruro eksperimento, sed tio ne ĝenas min plu. Mi sciis, ke mi estis supozita esti tie, sed mi simple ne zorgo. Kelkaj minutoj de ŝi, luktante la senton, klopodante rebruligi la kolero ŝi sentis interne de ŝi, sed nenio restis. Kion ili faris al ni, kion ajn ili diris al ni, ĝi taŭgas al mi. Ĝi estis stulta por batali ĝin, por maltrankvili pri ĝi. Ŝia estis en ih potenco, ih potenco estis grandega. I?? l # submeti? i al? i kaj eble iel supervivi. Post kiam#? iu, # tio? i estis kio vere gravis en la longa kuro.
  
  
  Ih vizaĝoj tordiĝis en fronto de me - Tanya kaj Kalinina-kaj ili rigardis
  
  
  Li rigardis min ŝatas min estis unu kobajo en kaĝo, sed mi ne atentis. Ili havis sian laboron, kaj li lasis ilin fari tion.
  
  
  Kalinin atingis por mia vizaĝo kaj levis miajn palpebrojn. Li kapjesis al Tanya kaj maldekstra. Tanya venis alfronti min. Ŝi sidis tre proksime. Li rigardis en ŝiaj brilaj bluaj okuloj kaj trovis la dimensio li volas perdi? i # anta? ol.
  
  
  "Nun vi sentas tre # malstre? i, tre#? e # facili? o," ŝi diris al mi, en mola, malĉasta voĉo. La voĉo kaj ekkanto pliigis mian senton de puto-estado.
  
  
  "Jes," mi diris, rigardante en la profunda blua naĝejoj de ŝiaj okuloj.
  
  
  "Kiam vi rigardu en miajn okulojn, viajn okulojn akiri laca. Viaj palpebroj estas akiranta vere peza kaj vi volas fermi ilin."
  
  
  Miaj palpebroj flirtis.
  
  
  "Ĝi estas malfacile teni vian okulan turniron#? uste nun. Kiam mi rakontas ĝin al kvin, vi fermos viajn okulojn, ĉar vi deziras. Vi sentos grandega sento de # trankvili? o kiam vi fermas viajn okulojn. Post kiam vi fermas ih, vi malrapide falas en profunda tranco. Odin. Vi estas tre dormema. Du. Viaj palpebroj estas tre peza. Tri. Vi estas profunde # malstre? i kaj obeema. Kvar. Kiam viaj okuloj fermas, vi permesos mia voĉo gvidi vin en viaj respondoj kaj agoj. Kvin ."
  
  
  Miaj okuloj ŝajnis proksima en salvo de ilia propra. Mi sciis, ke mi ne povis teni ih de fermo, sed mi eĉ ne volas provi.
  
  
  "Vi estas nun en hipnota tranco kaj respondos al mia voĉo."
  
  
  Ŝi parolis en milda, mallaŭta monotona kiu estis iel ekstreme konvinka. Mi trovis, ke mi havis grandan amon por la bela sono de ŝia voĉo - ke malĉasta, sorĉa voĉo - kaj mi deziris fari kion ajn li petis min fari.
  
  
  "Ĉu vi komprenas?" "Kio ĝi estas?" ŝi demandis.
  
  
  "Jes, mi komprenas ŝin."
  
  
  Bonan. Nun ni estas irantaj meti ĉi tiun ringon aparato sur via kapo kaj alligi la elektrodoj." Mi sentis#? iu movi la # ekipa? o sur supro de mia kapo. Ĝi aspektis kiel headband, kaj li memoris la labirinto de dratoj, kiuj venis el ĝi.
  
  
  "Dum mi parolas al vi, Nick, vi estos akiranta audio-vida datumo de la maŝino. Kion vi vidas kaj aŭdas estos agrabla kaj helpi vin atingi la plej profunda tranco ŝtato." Ie mi aŭdis la klako de butono, kaj tiam turni? o de belaj koloroj atakis la nigreco Tanya estis kreita. Kune kun la floroj venis mola muziko, bela muziko ke ŝi neniam aŭdis antaŭe. Kaj Tanya voĉo akompanis la belajn vidindaĵojn kaj sonas.
  
  
  "Ĉiuj la muskoloj en via korpo milde # malstre? i, # malstre? i facile, kaj vi ricevas grandegan senton de eŭforio. Vi estas sur la ŝtuparo, ke estas movanta downhill. Kun ĉiu kruro, vi malrapide malaltigi vin mem malsupren, kaj vi # fari? i # e? pli # malstre? i. "
  
  
  La aŭto kreis ŝtuparo por mi, kaj en glata gliti mi estis portita malsupren tra labirinto de koloroj kaj en mola mallumo.
  
  
  "Vi alproksimiĝas al la fundo de la ŝtuparo, kaj iru en tre, tre profunda tranco. Vi plene komprenas mian voĉon." Mi atingis la fundo de ĝi kaj trovis min mem en superba, free-floating mallumo, ke mi neniam volis forlasi.
  
  
  "Mi petas vin kalkuli al kvin, sed vi?? l # perdi? i la numero tri. Vi gajnis't esti kapabla prononci la nombro tri. Nun grafo al kvin."
  
  
  Miaj lipoj moviĝis. "Unu, du, kvar, kvin." Mia buŝo kaj cerbo havas nenion fari kun la nombro tri.
  
  
  "Tre bone," Tanya diris. "Nun diru al mi vian nomon kaj kiu vi estas."
  
  
  Io profunde ene de mi rezistis, sed ke#? iu-potenca voĉo estis demandanta min, do mi respondis al ŝi: "Ŝia Moknomo estas Carter. Mi laboras ĉe HAKILO, kie mi havas la kodo nomo N..." mi ne povis memori la nombro, kaj la Killmaster rating." Tiam mi donis pli detalan informon pri identigo.
  
  
  Bonan. Nun aŭskultu min atente. Vi forgesos ĉion, kion vi ĵus diris al mi, kaj ĉio alia kiu havas por fari kun via pasinteco. Ĉe ĉi tiu tre momento, vi disvolvi kompletan kaj totalan amnesia."
  
  
  Stranga afero okazis. Ekzotika tremeto iris tra mi, kaj kiam ĝi estis irita, mi sentis vertiĝon. Kiam la fizikaj efikoj portis ekstere, ŝia ŝajnis senti malsamaj. Ĝi estis subtila diferenco, sed ĝi sentis kiel la tuta mondo ĉirkaŭ mi malaperis. Nenio restis en la universo, sed mia flosanta korpo kaj Tanya voĉo.
  
  
  "Kiu estas vi?"
  
  
  Mi pensis pri ĝi dum minuto. Ĝi ne eliris. Mi provis mian plej bonan, sed mi ankoraŭ ne povis respondi. Mi havis neniun identecon. Mi estis infanino flosanta en vasta mallumo, atendante por esti nomita, klasifikitaj, kaj klasifikitaj.
  
  
  "Mi ne scias," mi diris.
  
  
  "Kie vi loĝas?"
  
  
  "En ĉi tiu nigreco," mi diris.
  
  
  "De kie vi venis?"
  
  
  "Mi ne scias."
  
  
  Bonan. Mi devos refreŝigi vian memoron. Nun vi vidi la bildo de persono antaŭ vi." La aŭto hummed kaj mi vidis viron. Li estis alta, kun malhelaj haroj kaj grizaj okuloj. "Kiu viro estas vi," ŝi daŭrigis. "Vi estas Rafael Chavez."
  
  
  "Rafael Chavez," mi diris.
  
  
  "Vi estas el Venezuelo, kiu pasigis plurajn jarojn en la Usono. Vi naskiĝis
  
  
  naskita en Margarita kaj edukita en Karakaso. Vi laboris en pluraj kampoj, sed nun vi estas aktiva revoluciulo ."
  
  
  "Jes," mi diris.
  
  
  "Vi loĝas en apartamento ĉe 36 Avenida Bolivar, ĉi tie en Karakaso."
  
  
  36 Avenida Bolivar.
  
  
  Ŝi daŭriĝis por diri al mi ke mi havis neniun familion aŭ amikojn, kaj ke la homoj ŝi interagis kun estis la malmultaj homoj en tiu konstruaĵo, kiu estis kamaradoj en la revolucio.
  
  
  "Vi lernos pli pri vi mem poste," ŝi fine diris. "Dume, vi devus ripozi. Mi instruos vin kalkuli? in # malanta? o de kvin. - Dum kalkulado, vi malrapide eliris de la tranco kaj reveno al konscio denove. Kvin. Vi iras ĝis la ŝtuparo denove. Kvar. Vi estas tute#? e paco. vi estas trankvila, sed vi estas # fari? i pli konscia. Tri. Kiam viaj okuloj malfermitaj sur la kalkulo de unu, vi ne memoras ion ajn ĝis vi fermas viajn okulojn, nenion ĉe ĉiuj. Kiam viaj okuloj malfermitaj, vi nur memoras, kion mi diris pri vi estanta Rafael Chavez. Vi ne memoras ion ajn ĝis kompleta amnesia aroj en. Odin ."
  
  
  Ŝiaj okuloj malfermiĝis. Tie estis knabino sidis tie, kaj li sciis, ke li jam vidis tiun viza? o anta? e, sed li havis neniun ideon sub kio aliaj cirkonstancoj. Ĝi devas esti nur antaŭ ol li fermis la okulojn. Mi tuj rimarkis, ke ŝi ne estis? irka? Venezuelo, kiu faris min malpli interesas la bela vizaĝo. Ŝi, parolis al ŝi en flua en la hispana.
  
  
  Mi demandis al ŝi, " Qué pasó?"
  
  
  "Vi estis sub milda sedativo, Sinjoro Chavez. Vi havas akcidenton kaj akiris frapita sur la celo, kaj ni zorgos pri vi en kelkaj tagoj. Ĉu vi vere rekoni vian revolucia kolegoj, Ĉu? "
  
  
  Li rigardis ĉirkaŭ la ĉambro. La teknikisto undid la ligadoj kiu tenis min en la seĝo kaj forigis ion el mia kapo. "Kial... jes," mi diris. La afero estas, mi ne memoras multe.
  
  
  "Ĉi tiu estas d-Ro Kalinina, kaj ŝia nomo estas Tanya Savich, via rusa amikoj en la revolucia movado. Tiuj aliaj kamaradoj estas Menendez kaj Salgado. Ili jam estis sur la movo kun vi por iu tempo. Ni venigis vin ĉi tien, al ĉi tiu privata kliniko, trakti vin. Post kiam ĉiuj, la konferenco estas nur ĉirkaŭ la angulo."
  
  
  Mi demandis ŝin. "Konferenco?"
  
  
  Tanya ridetis. "Ne provu memori ĉion samtempe. Vi devus iri al via ĉambro kaj ripozi."
  
  
  "Jes," mi diris dully. "Ripozi. # ? Ia tre laca."
  
  
  * * *
  
  
  La ĉambro mi estis prenita al estis agrable trankvila. Tie estis nur unu lito kuŝas sur, sed sub tiuj malsamaj cirkonstancoj, ĝi ne povus esti atendita esti lito de hospitalo. Post ĉio, li estis viro volis per la leĝo, ĉu ne? Por esti honesta, mi ne povis memori multe pri ŝi. Mi bedaŭras, ke mi ne demandas la knabinon, kiel okazis la akcidento, ĉar mi ne memoras ĝin. Unu afero estis klara - mi bezonis kamaradoj, kiuj resanigis min. Mi vere bezonas ilin. Ili havis neniun ideon kiel grava mia amnesia estis. Bone, ke malbaros supren en kelkaj horoj. Bona nokto dormon korektos min. Sed kio ĝenis min, estis, ke mi ne povis memori la grava konferenco de la knabino estis parolanta proksimume. Mia cerbo turnadita de provanta memori ŝin, sed poste mi ekdormis.
  
  
  Ŝi subite vekiĝis en la mezo de la nokto. Estis mi hallucinating, aŭ estis nur stranga sonĝo? Ĝi devas estis sonĝo. Li estis en iu stranga tero, en dezerta lando. Li estis kuranta malsupren malluma cobbled strato kaj postkuranta viron. Li estis tenanta longa nigra German-farita pistolo, verŝajne Luger. Li pafis ĉi tiu viro kaj provis mortigi egoismo. Li turnis kaj pafis ĉe mi, kaj mi sentis brulan doloron en mia dorso. La pafilo en mia mano subite iĝis mallonga-pritraktita hakilo. Tiam mi vekis ŝin.
  
  
  Ĝi estis stranga sonĝo. Mi ne memoras estanta en ajna lando alia ol Venezuelo kaj ĝi estis monotona. Kaj ŝia edzo neniam pafis viron en sia vivo. Aŭ ŝi? Neniu de tio ĉi faris senton al mi.
  
  
  Kiam mateno venis, ili alportis al mi la pleton de manĝaĵo, kaj mi manĝis ĝin avide. Kiam li estis farita, li ekzamenis sian vizaĝon en la spegulo. Almenaŭ ĝi estis konata. Sed tiu vizaĝo ne ŝajnis aparteni al Rafael Chavez. Mi prenis rigardon ĉe la vestojn ili alportis al mi, sed mi ne scias kial. La poŝoj estis malplena, estis neniu identigo. Proksimume horon poste, Menendez venis kaj prenis min reen al la ĉambro, kun seĝo kun drato kaj alia ekipaĵo.
  
  
  "Bonan matenon, Sinjoro Chavez," la knabino kiu donis sian nomon kiel Tanya salutis min. "Ĉu vi estas preta por nova traktado?"
  
  
  "Jes, mi supozas do," mi diris, rigardante la a? to. "Sed estas? i#? iuj necesa? Mi ŝatus scii kio speco de trakto mi ricevas."
  
  
  "Bonvolu," Tanya diris, montrante al mi grandan seĝo. "Vi devas fidi nin, Sinjoro Chavez. Ni estas viaj amikoj."
  
  
  Mi vidis ŝin sidanta en la seĝo, sed mi ne sentas komforta. Ŝia hotelo estas akiri#? irka?#? i tiu konstruaĵo, vagas la stratoj de Karakaso, kaj reveni al ŝia apartamento sur Avenida Bolivar. Mi estis certa, ke tiuj konataj vidindaĵoj estus mia memoro restarigi kaj fari min sana. Ŝi promesis al sin ke se tiu aktiveco ne alportos rezultoj, ŝi volus iri rekte hejmen.
  
  
  "Nun, # malstre? i," unu viro, nomata Kalinina diris al mi.
  
  
  "Mi donos al vi lumo sedativo." Li senmoviĝis injekto pafilon en mian antaŭbrako kaj donis al mi subcutáneo injektoj.
  
  
  Nomo fulmis tra mia kapo. Nambulin. Kie mi aŭdis, ke antaŭe? Antaŭ ol mi povis pensi pri tio plu, mi komencis senti profundan # e? forio lavon super mi, kaj mi perdis intereson en la vortoj kaj ĉio alia.
  
  
  Iun#? an? i mian tuŝita. Mi ne atentas. Minuton poste mi aŭdis ŝian voĉon kiel Tanya.
  
  
  "Vi volas fermi viajn okulojn. Vi volas fermi la konton # anta? ol kvin." Ŝi rakontis, kaj miaj okuloj fermiĝis. Estis subita ekbrilo de koloro en la mallumo, kaj mi aŭdis kelkajn stranga muziko kiu iel ŝajnis konata al mi. La voĉo sekvita for, sed la koloro kaj muziko tenis tiras min malsupren kaj malsupren. Mi sentis kiel mi estis sur la ŝtuparo. Tiam alia voĉo venis super mia kapo. La voĉo estis diranta min, dirante al mi ĉion. Ĉiu malgranda detalo, de mia naskiĝa dato al mia lastatempa aktivecoj en la maldekstrema movado por la liberigo de Venezuelo de la tirana imperiismo de Usono. Tie estis bildoj de specifaj scenoj. Kiam ĝi estis finita, li ricevis detalan bildon de lia pasinteco. Mia amnesia estas resanigita.
  
  
  Li estis membro de politika grupo nomita Mob Justice, kies celo estis faligi la Venezuela registaro kaj establi sia politika reĝimo kun la helpo de la Rusoj. Mi estis dungita kelkajn monatojn antaŭe, kaj paro de tagoj antaŭe, ŝi estis vundita dum manifestacio ekster la Amerika ambasado.
  
  
  Tanya parolis denove. "Via ĉefo petis nin por informi vin, ke la rangoj de gardistoj estas adelgazamiento pro poltrona dizerto en la vizaĝo de brutala polica taktiko. Sekve, ni devas agi nun. Vi estis selektita por plenumi tiun agon.
  
  
  "Venezuelo fariĝis tro dependa sur la Usono," ŝi daŭrigis. "La Usono aĉetas proksimume 40 procentoj de Venezuelo oleo eksportoj, kiu donas al la Amerikanoj mortiga ekonomia teno sur Venezuelo. La Venezuela prezidanto kaj egoismo-veturita kapitalisma registaro devas esti detruita antaŭ ol ili mano super la tuta lando al la Amerikanoj. Plano estis evoluigita. desegnita kun la okazonta Karakaso Konferenco en menso.
  
  
  "La konferenco estos renkontiĝon inter la Prezidanto de Venezuelo kaj la Vicprezidanto de Usono. Ĝi provizos unikan ŝancon frapi ĉe ambaŭ de tiuj malamikoj de la homoj. Poste, vi estos informita de la naturo de la plano kaj detaloj de kiel ĝi devus esti efektivigita. Ĉu vi komprenas? "
  
  
  "Jes, mi komprenas ŝin."
  
  
  Bonan. Kiam vi vekiĝos, vi memoras detale ĉiujn ke mi diris al vi, kaj cxio, kion vi aŭdis kaj vidis dum en profunda tranco. Se estas demandoj en via menso pri la detaloj, via subkonscia menso # provizi respondojn kaj plenigi en ajnaj mankoj kiu povas esti#? eni al vi. Vi ne pridemandas vian identecon kiel Rafael Chavez kaj vi ne pridemandas la validecon de la egoismo de politika filozofio."
  
  
  Post kelkaj minutoj, miaj okuloj nature malfermiĝis, kaj li memoris, kiel Tanya nombri malantaŭen de kvin al unu. Ŝia menso ankaŭ memoris ĉion pri ŝi pasinta vivo. Kion ili faris al ni kun mi,? i laboris. Ŝia amnesia havis tute resaniĝis.
  
  
  Tanya ridetis. "Kiel vi sentas vin, kamarado?"
  
  
  "Tre bone," mi diris. "La drogo faris min memoras. Ĝia supozita preni parton en misio kontraŭ la Karakaso Konferenco, nun lia memoris pri ĝi. Ĉu mi estu preta?"
  
  
  "Vi estos preta," ŝi diris.
  
  
  Kalinina turnis sin kaj marsxis al la teknikisto ĉe la malproksima fino de la ĉambro, lasante Tanya kaj mi sole. "Ni estas kun vi... kion ni scias#? iu alia pli bona ol mi memoras ŝin? "Ŝi demandis. Mi havis momenta bildo de Tanya kuŝanta nuda interne.
  
  
  Estis io en ŝiaj okuloj, tiam malgranda rideto disvastiĝo trans ŝia vizaĝo. "Mi esperis, ke vi volas memori. Ni havis vesperon kune. Ĉu vi ne memoras?"
  
  
  "Ne vere," mi diris. "Sed ekvido, certan memoron de ŝia vivo, mi ŝatus memori pli."
  
  
  Ŝi ridis mallaŭte. "Eble ni povas elspezi kelkajn minutojn kune denove # anta? ol vi lasas la kliniko."
  
  
  "Tio estas io rigardi # anta? a al," mi diris.
  
  
  Kvankam ŝia korpo sentis tute bone, ili insistis ke ŝi resti en ŝia ĉambro kaj ripozo. Li pensis iom pri Tanya. Stranga. Mia loko en Rusio estis la plej grava loko en mia vivo, sed mi ne povis ĉesi pensi pri tiu eksterordinara knabino.
  
  
  Kiam mi ne pensis pri tio, Tanya, mi estis provanta rekonstrui la pasinteco ke mi # preska? forgesis pro akcidentoj. Kaj kiel mi provis memori, mi estis rememorigita de malgranda okazaĵo. Ŝiaj nudaj piedoj kuris en argila domo sur la periferio de Margarita. Tiam mi memoris ke tiu domo estis mia hejmo, kaj sufiĉe nigra haro virino nomita Maria estis mia patrino. Ŝi kaj mia patro mortis, kiam mi estis naŭ jarojn maljuna. Baldaŭ post, li venis al Karakaso, kie li vivis kun parencoj kaj studis por fariĝi ŝtata oficisto.
  
  
  Tie estis ankoraŭ io stranga pri ĝi ĉiuj. Li povis memori la aferojn de sia pasinteco, sed ĉi tiuj aferoj ŝajnis nereala, la mensaj bildoj # senkolori? i kaj malprecizaj. Kaj kiam mi ĉesis pensi pri ili konscie, ili simple malaperis en forgeso kaj ne ŝajnis kiel reala parto de mi.
  
  
  Surprize, mia plej vivecaj memoroj estis de kelkaj jaroj mi pasigis laborante sur ŝarĝante dokon en Ameriko.
  
  
  Mi pasigis la tutan tagon en mia ĉambro. Tiun nokton Tanya venis por vidi min. Ŝi iris en kviete kaj fermis la pordon malantaŭ ŝi. Li ekstaris de la fino de sia lito, kie li estis leganta ĵurnalon el la Karakaso Konferenco. Nah havis stetoskopon kaj unu poŝo en sia mano.
  
  
  "Ĉu mi povas preni via pulso kun li?" ŝi demandis.
  
  
  "Kompreneble."
  
  
  Ŝi tenis mian pojnon en ŝian malgrandan, molan manon. Niajn okulojn kunvenis, kaj ŝi rapide turnis for. Ŝi faris noton en sia letero, tiam tenis la stetoskopon al mia brusto kaj aŭskultis dum minuto.
  
  
  "Ĉu vi sentas naŭzon?"
  
  
  "Neniel."
  
  
  "Estas tie ŝvitado en via dormo?"
  
  
  "Ne, ke li memoras ŝin."
  
  
  Mia rigardo movita de#? ia plena lipoj al la malĉasta kurboj de ŝia korpo. Denove, la tentan bildo de Tanya nuda Irina fulmis tra mia menso. Ee korkotirilon la sekvanta movo ŝajnis mediumo.
  
  
  "Vi diris, ke vi memoris ... la proksimeco inter ni, Raphael."
  
  
  "Jes, mi memoris tion."
  
  
  "Ĉu vi povas diri al mi kion vi memoris?"
  
  
  Li ridetis ĉe ŝi. "ne. Ĝi estis de vi. Irina".
  
  
  Ŝiaj belaj bluaj okuloj evitis mian. Li prenis Nah-a tablet kaj stetoskopon kaj ĵetis ilin al la etaĝo. Tiam ŝi estis milde tiris de ee. Li kisis ŝin, kaj ŝi respondis.
  
  
  "Vi vere faris dormi kun mi, ĉu ne?" Mi demandis kviete.
  
  
  Ŝi provis movi for, sed mi tenis ŝin reen. "Raphael, vi ne estas amanto," ŝi diris. "Vi estas revolucia. Vi ne havas tempon por virinoj."
  
  
  "Ŝia devas trovis la tempo almenaŭ unufoje," ŝia edzo neis raportojn en amaskomunikiloj.
  
  
  Ŝiaj okuloj trovis la mian. "Jes, iam." Ŝi ŝajnis esti memorante. "Baldaŭ antaŭ ol la manifestacio ĉe la Amerika Ambasadejo. Mi venigis la noton al via apartamento kaj vi petis, ke mi restu."
  
  
  "Kaj ni kisis, kaj mi tenis vin tiel proksima," mi diris, malrapide kuranta miaj manoj malsupren la longo de sia korpo.
  
  
  "Raphael, bonvolu..." ŝi protestis malforte.
  
  
  Li disbutonis ŝia uniformo por la talio kaj lia mano glitis enen, tenante ŝin proksima. Mi karesis ŝiajn mamojn kaj sentis ŝin cicoj harden ĉe mia tuŝo.
  
  
  "Raphael ..."
  
  
  Ni kisis unu la alian denove. Ŝi haltis luktanta kaj respondis al mia karesi kun subita granda pasio, ŝia korpo # stre? i furioze kiel ŝia buŝo esploris ĝin. Kiam la kiso finiĝis, ni ambaŭ tenis niajn enspirojn kaj sopiradis por pli.
  
  
  "Ho, mia Dio, Raphael," ŝi elspiris.
  
  
  Ŝi piedbatis de ŝia uniformo kaj falis al la planko. Li rigardis ŝin kiel ŝi tiris siajn kalsonojn malsupren de ŝia longa, glata femuroj. Ŝi piediris super al la lito kaj streĉita, ŝia korpo tremis kun ekscito. Ŝi rapide senvestigis kaj benko gazetaro apud ŝi. Miaj fingroj kaj lipoj spurita ĉiu colo de sia varma, tremante karno.
  
  
  Subite, ŝi provis movi for, sed ee tenis ŝin firme. "Kion mi faras por vi?" ŝi ekkriis. Li sufokis ŝin vortoj, plonĝanta lia lango profunde en ŝia buŝo. Ŝi komencis respondi denove.
  
  
  Mi ne scias, kion visko signifita, kaj mi ne zorgas. Li nur povus pensi pri sia matura, varma korpo. Ŝi ĝemis kun deziro kiel ŝi ruligxis sur nah. Ŝiaj femuroj malfermis por mi, kaj mi povis senti ŝiajn ungojn fosi en mia dorso. Ŝia koko brufermis en li, kaj ŝi kriis kun plezuro. Reen tiam, ĉio estis malluma, urĝeco, kaj kreskanta, senbrida pasio.
  
  
  La sesa ĉapitro.
  
  
  Mi estis ligita al la seĝo denove, kaj la ĉambro estis tute malluma. Ili donis al mi alia injekto, sed tiu tempon ekzistis neniu pledante voĉoj. Mi estis nur drugged. Tanya kaj Kalinin ne estis eĉ en la ĉambro.
  
  
  Ili menciis ion pri la "lasta fazo". Li aŭdis ilin diri ĝi en la rusa, kaj iel li komprenis, eĉ kvankam li ne memoras iam lernado de la rusa.
  
  
  Kiam mi vidis ŝin sidanta en la seĝo, bildo aperis en la mallumo antaŭ mi. Ĝi estis la prezidanto, kaj li estis donanta politika parolado. Li estis nur dudek metrojn for de mi, gestante kiel li parolis. Li diris aferojn, kiuj vere ĝenis min. Li rompis ekstere en malvarma ŝvito. La # e? forio turnis sin al intensa kolero kiel la prezidanto de la vortoj fariĝis pli kaj pli ofensiva, pli laŭta kaj pli laŭta. Egoismo estas viza? o malrapide tordis kaj estis terure distorditaj. En unu minuto, la vizaĝo estis ĉiu kiu estis maldekstre de la bildo. Ĝi komencis vastigi, akiranta pli grandan kaj pli malbelan kiel rankoro impetis ĉe la egoismo de la torditaj lipoj. La vizaĝo estis tiel proksima, ke mi pensis, ke mi povus atingi ekstere kaj ataki ĝin.
  
  
  Mi aŭdis krii en la ĉambron kaj konstatis, ke ĝi estis venanta de#? irka? mia propra gorĝo. Li atingis ekstere furioze por tiu terura vizaĝo, provanta ŝiri la karnon kun liaj nudaj manoj, clawing ĉe ĝi kun siaj fingroj.
  
  
  Sed mi ne povis atingi tion. La krio estis krio de tuta ĉagreno kaj kompatinda malespero ĉe ne estanta kapabla atingi ekstere al la timinda Dio kaj detrui la egoismo. Post minuto, la voĉo spuris ekstere kaj tie estis silento, la vizaĝo distordita ankoraŭ movanta # anta? en de mi.
  
  
  Ĉiuj de subita
  
  
  Tanya voĉo eksonis ekstere#? irka? la mallumo. "Ĉi tiu estas via malamiko. Ĉi-tio estas la viro, kiu staras inter viaj homoj kaj libereco. Li estas malnobla, malbela besto, kaj li manĝas sur la kadavroj de liaj homoj. Vi ĉiam malamis kaj timis la egoismo, sed nun vi estas konsumita de urĝa, kruela revulsion. Vi malamas egoismo pli ol vi iam malamis iun ajn aŭ ion ajn en via vivo."
  
  
  Mi pensis, ke mia brusto estis iranta eksplodi de la abomenon kaj la malamon, kiun mi sentis pro sia distordita vizaĝo. Li tenis memorante la prezidanto estas abomena vortoj kaj premas siaj pugnoj, ĝis liaj ungoj ŝiris tra lia palmoj.
  
  
  Fine, la bildo malaperis en la mallumo, kaj estis anstataŭita de alia. # ? E unue? i ne estis konata al mi, tiam mi memoris pri ĝi tra la gazetoj. Ĝi estis la Usona vicprezidanto. Li parolis la anglan, sed lia egoismo komprenita perfekte. Li klarigis ke li laborus proksime kun la Venezuela registaro, kaj ke Usono devus proponi pli ekonomia kaj armea helpo al subteni la Venezuela prezidanto en potenco. Kiel li parolis, lia vizaĝo ŝanĝiĝis. Egoismo estas okuloj estis akiranta pli da kaj pli kolera, kaj abomeninda, abomeninda vortoj estis eleliganta de la buŝo.
  
  
  Kiam la sanktulo fine lumigis, li estis trempitaj en ŝvito. La teknikisto levis min el mia seĝo kaj gvidis min reen al mia ĉambro. La drogo kaj superforta emocioj tute drenita de mia energio. Miaj kruroj estis tiom malfortaj, ke mi povis apenaŭ piediri.
  
  
  Reen en mian ĉambron, la teknikisto helpis min sidi? is sur la lito kaj rigardis malsupren al mi.
  
  
  Li demandis. "Ĉu vi fartas bone?"
  
  
  "Mi pensas tiel."
  
  
  Li diris afable. "Tio estas ĉio necesa por via misio."
  
  
  "Kie estas Tanya Savich?"
  
  
  "Ŝi estas okupata kun projekto."
  
  
  "Mi devas vidi ŝin."
  
  
  "Mi timas, ke tio estas neebla."
  
  
  Ŝi rigardis lin. Ĝi estis juna Venezuela nomita Salgado. Egoismo estas vizaĝo aspektis honesta. Eble pro la sincereco li vidis ŝin, vidis ŝin, blurted el aferoj li eĉ ne sciis, li pensis.
  
  
  "Ĉu ŝi estas ankaŭ la unu ili vokas min? Estas#? iuj#? i tiu # anka? necesa por la popola demokratia revolucio?"
  
  
  Egoismo estas okuloj mallarĝiĝis sur min. "Ĉu vi dubas pri tio?" "Kio ĝi estas?" li demandis maltrankvile.
  
  
  "Mi... mi ne scias. Mi ne pensas tiel. Kelkfoje mi sentas kiel mi estas iranta frenezan."
  
  
  "Vi ne estas freneza. Fakte, vi tute sana rajto nun." Egoismo estas voĉo estis trankviliga.
  
  
  Mi demandis ŝin. "Kiom longe vi estis tie en la kliniko?"
  
  
  Li hezitis, kvazaŭ scivolante, ĉu por respondi min. "Amiko alportis al vi ĉi tie la nokto antaŭ la lasta."
  
  
  "Kiam mi estos preta foriri?"
  
  
  "Hodiaŭ."
  
  
  Li apogis sin malforte sur unu kubuto. "En la dell mem?"
  
  
  "La lasta stadio finos poste hodiaŭ. Vi havos kelkaj pli da enkondukaj klasoj. La sekvanta unu ne estos tre agrabla por vi, sed ĝi estos super # anta? ol vi scias? in. Ĉi-tio estas absolute havenda parto de via preparado por la konferenco."
  
  
  "Kia laboro estas tiu?"
  
  
  "Ili diros al vi poste hodiaŭ."
  
  
  Subite la pordo malfermiĝis kaj d-Ro Kalinina venis en. Li glared ĉe la teknikisto. "Kio ĝi estas? Kial vi estas ankoraŭ kun Senor Chavez?"
  
  
  La teknikisto aspektis surprizita. "Li volas paroli por momento."
  
  
  "Revenu al la laboro," Kalinin diris abrupte.
  
  
  Salgado turnis sin kaj eliris tra la ĉambroj.
  
  
  Mi rigardis Kalinina alproksimiĝo al mi. Mi ne ŝatas la ideon de tio, kion la Rusoj faras ĉi tie, kaj ke mia countrymen ne estis permesita paroli al mi. Venezuela devus kontroli lian revolucio, sed Kalinina traktita Salgado kiel malsupera.
  
  
  Kalinina donis min # stre? a rideto. "Mi tre bedaŭras, ke mi prenis Salgado for de vi tiel abrupte, Sinjoro Chavez, sed li havas devojn aliloke. Ĉu vi sentas vin bone?"
  
  
  "Bone," mi diris.
  
  
  Li prenis mian pulson kaj ne diris ion ajn por momento.
  
  
  "Tre bona. Vi devus ripozi, kaj ni revenos por vi, post kiam # lun? o." Vi havas seriozan lecionon anta? en de vi."
  
  
  "Ĉu mi vere skribu tiun lokon tro malfrue ĉi-nokte?"
  
  
  Mia korkotirilon kaptis egoismo de gardisto. Sed post mallonga paŭzo, li respondis, " Jes. Vi?? l esti preta vespere."
  
  
  "Bone," mi diris. "Mi malamas malliberigo."
  
  
  "Ni ĉiuj estas infanoj," li diris intence. "Sed ni devas fari oferojn por la bono de la revolucio. Ĉu ne ĝuste?"
  
  
  Li kapjesis al ŝi. Kalinina ridetis firme kaj lasis.
  
  
  Mi endormiĝis por momento. Subite li aŭdis sian propran krias. Ŝia vendi sur la lito estas senpartia, trempitaj en ŝvito kaj skuante. Li kuris tremanta mano super lia buŝo, rigardante de la kontraŭa muro. Ĝi ne estis kiel, ke mi timu - mi sciis tiel multe pri ŝi, sciis tiel multe pri mi mem. Ili devas donis al mi medikamenton. Mi havis alian koŝmaro.
  
  
  Mi vidis malbela # viza? o de la mallumigita ĉambro kaj aŭdis severa koleraj voĉoj. Ĝi estis miksita supre kun miaj bildoj. Ŝia carapace piediranta malsupren malluma strateto kun luger en ŝia mano. Mi turnis la angulo, kaj subite grandega, tordita vizaĝo aperis antaŭ mi. Li aspektis kiel la prezidanto, sed? i estis misformita vizaĝo pendanta en la mallumo.
  
  
  Ŝia shooter batis la luger denove kaj denove, sed tiu malbelega vizaĝo nur faris min ridi forever. Lia buŝo malfermiĝis, minacante engluti min. Longaj, akraj dentoj estis venanta ĉe mi. Tiam ŝi kriegis.
  
  
  Tiam, post kiam # lun? o, mi estis prenita reen al la aŭto ĉambro - ili nomis ĝin la orientiĝo ĉambro. La teknikisto avertis min ke#? i tiu sesio estus malsamaj, kaj li ne troigis. Tanya renkontis min en la ĉambro kiel ili estis rimenaro min al la seĝo.
  
  
  "Ĝi estas iranta al esti#? agreni? i," ŝi diris. "Sed ĝi estos super # anta? ol vi scias? in."
  
  
  "Mi pensis, ke vi antaŭe," mi diris. "Mi demandis vin, sed ili diris, ke vi estis tro okupita por vidi min."
  
  
  La viroj finis rimenaro min malsupren kaj piediris super al unu el la aliaj aŭtoj. Ili ne uzis ĝin antaŭe. Ĝi havis malgrandan kontrolo panelo, sed estis dekoj da brilantaj koloraj lumoj sur lia vendotablo.
  
  
  "Kion ili diris al vi, ke estis vera," Tanya respondis.
  
  
  "Mi volas vidi ĝin en vi denove post mi skribu tie?"
  
  
  Ŝi turnis for. "Tio estas ebla. Ĝi ĉiuj dependas de la rezulto de la misio."
  
  
  "Mi ne scias ion ajn pri la misio," la kapo de la misio neis raportojn kiuj aperis en la amaskomunikilaro.
  
  
  "Vi scios baldaŭ sufiĉe."
  
  
  Ĉi tiu tempo ili uzis malsamaj mekanismoj - drato metala bando sur la brusto kaj nova tuŝita. Tanya faris certe ke ĉio estis kiel ĝi devus esti, kaj lasis tra la ĉambroj.
  
  
  Ili turnis sin de la sanktulo, kaj li vidis kelkaj pli da fotoj en la mallumo. La bildoj estis eĉ pli reala ol la ones mi vidis, ke matene. Mi ne akiri la pafon#? i tiu tempo, sed mi sciis, ke la matena dozo ne tute malaperis ankoraŭ.
  
  
  La prezidanto aperis en la ĉambro. Li pafis tra la homamaso, ridante, svingante siajn brakojn kaj ridetanta. Tuj kiam la bildo aperis, la blindfold komencis faranta ion al mi. Tie estis terura premo en la kapoj, la doloro iĝis preskaŭ neelportebla. Kiel ŝia patro rigardis la bildoj movo, la agonio de norvegio. Ŝi luktis por liberigi sin, malfermante kaj fermante sian buŝon kaj squinting, kiu doloris. Ĝi nur akiris pli malbonan, ĝis mi pensis, ke mia celo estis iranta eksplodi. Krio evitis min? irka? la # malanta? o de mia gorĝo. La viro rompis for de la amaso kaj kuris al la prezidanto, svinganta grandega maĉeto. La klingo konektita, decapitating la prezidanto, egoismo, kaj celo flugis en la homamaso, verŝi sangon ĉie. Homoj ridis kaj ridis.
  
  
  La doloro estis for, kaj li sentis nur la dolĉa malpleno de fizika komforto. La prezidento estis morta, kaj la mondo estis savita de sia tiraneco.
  
  
  Mi estis esperanta ke la sesio estis super, sed ĝi ne okazis. Alia sceno plenigis la ĉambron kiel la prezidanto donis al publika parolado. La doloro venis denove, kaj li puŝis kontraŭ Nah, # kunkirli? i supre ene de rezisti hej. Sed mi estis struck de ĝi. Ĉi tiu tempo, la terura premo en mia kapo estis akompanita de akra doloro en mia brusto, kiel se mi estis havanta koran atakon. Mi povis aŭdi min krii, sed la doloro ne foriris. La viro indikis pafilo ĉe la prezidanto kaj deŝiris la malantaŭo de la emuo estas la kapo kun unu pafo. La doloro trankviliĝis tuj.
  
  
  Sed denove la ĉambro estis plenigita kun bildoj,#? i tiu tempo de la Usona Vicprezidanto. Li estis veturanta nigra Cadillac en oficiala parado, kaj li sciis, ke la Venezuela prezidanto estis veturanta antaŭen de li en la aŭto. La Vicprezidanto surhavis multekostan pinstripe suit, gestante imperialistically al la homamaso. La premo venis denove, sed tiu tempon ekzistis neniu limigo en mia brusto, nur terura doloro en mia kapo. Kiel rezulto de subita eksplodo de fumo kaj derompaĵoj, la Vicprezidanto de la aŭto estis detruita per nevidebla bombo, kaj ĉiu en la aŭto estis mortigita. En la komenco de la dua ĉambro, forta eksplodo okazis, kaj la aŭto de la Prezidanto de Venezuelo kolapsis. La doloro estis for por ĉiam.
  
  
  Mi kolapsis en mia seĝo kiel ili malfiksiĝas min kaj malŝaltis la aparaton. D-ro Kalinina estis apud mi, sed mi ne vidas ŝin, kaj ke estis tiel bone.
  
  
  "La plej malbonaj estas finita," li diris al mi.
  
  
  Kiam li finis aŭskultis min kun sian stetoskopon, li helpis min eliri el mia seĝo kaj kondukis min malsupren la halo al normala projekcio ĉambro. Tie estis enkonstruita en ekrano sur la malproksima flanko de la ĉambro, kaj tie estis unu projekciilo kiosko ĉe la malantaŭo de la ĉambro.
  
  
  Kalinina metis ŝarĝita Luger en mia mano. Li fiksrigardis lin blankly, ankoraŭ sensenta de la brutala sesioj. Ĝi estis la pafilo li estis pafita ŝin ĉirkaŭe en sia koŝmaro.
  
  
  "La drogo havas jam kuris ekstere," Kalinina diris al mi, " kaj via reago al diversaj stimuloj dum tiu parto de la preparado estos tute natura. Vi tenos la pafilon kaj fari kion ajn vi volas. . "
  
  
  Ĝia nur fiksrigardanta#? e la granda pafilo. Li sciis, ke ĝi estis germana pistolo, sed ial li asociis ĝin kun la Usono. Dum mi estis provanta kalkuli tion ĉi ekstere, la ĉambro iris en mallumo kaj la filmo komenciĝis. Tiuj estis veraj fotoj, supozeble prenita en la lasta paro de tagoj#? e pre-konferenco renkontiĝoj. La filmo montris la prezidanto piediranta malsupren la trotuaro antaŭ la prezidanto.
  
  
  Palacio de Miraflores, apud li la Amerika vicprezidanto. Tie estis kameraistoj ĉirkaŭ, kaj la prezidanto estis indiferente parolanta al lia Amerika gasto.
  
  
  Kiel la figuroj sur la ekrano ŝajnis alproksimiĝi al mi, superfortan senton de malamo rose en mia brusto, kaj li sentis maltrankvilan senton de celo, sento de intensa malkomforto. La doloro pliigita kun sento de tuta abomeno. Mi ne povis plu vidi ŝin. La viroj venas al mi iĝis tre reala. Ŝi levis la pafilon en ŝia dekstra mano, kaj faris egoismo en du figuroj. Ŝia unua celo estis la prezidanto. Ŝia estis skuante kun malamo, kaj doloro, kaj#? vito estis kuranta malsupren de mia frunto. Li tiris la ellasilon. La figuroj marŝis malrapide al mi. Hers, estis furioza. Ŝia gunslinger frapetis la pafilo denove kaj denove, kaj nigraj truoj formitaj en streĉa skemo sur la prezidanto brusto. Minuton poste, la ellasilo estis tirita en la malplena kartoĉo. Tamen, la du figuroj daŭre alproksimiĝo al mi. Li eksaltis pafilon ĉe ili, tiam kuris al ili en kapabla de kolero. Ĝi batis forte, kaj falis peze al la planko.
  
  
  Sergei kaptita fajro, kaj Kalinina helpis min. Li estis anhelanta kaj eluzita. Nun ke la filmo estas finita, la doloro kaj kolero estas for, ĉiuj ĉirkaŭ mi.
  
  
  "Tre bone," Kalinin dirus dolĉe. "Bonega, efektive."
  
  
  "Mi volas... akiri ekstere de ĉi tie," emu diris al ŝi.
  
  
  "Bone," li diris. "Ni ne bezonos vin, ĝis hodiaŭ, kiam vi havas via lasta sesio. Vi povas reiri al via ĉambro."
  
  
  Mi estis prenita reen al blankan ĉambron kun lito, kaj ĝia malfacila benko gazetaro. Ĝi sentis kiel pluraj angoranta sendorma tagoj kun ili ferrets pasis ekde kiam mi vekiĝis tiu mateno. Mi endormiĝis por momento. Sed ĉi tiu tempo ĝi ne estis koŝmaro. Male, mi havis tre detala revo pri Tanya. Ŝi estis nuda en miaj brakoj. La varma moleco de ŝia korpo konsumis min, konsumis min kun deziro. Ĉiuj miaj sensoj estis vekita - mi povis aŭdi ŝia bela voĉo kaj odoro la ebriigan aromon de ee latuno. Kaj ĉiuj tra la keloj, en la varmo de pasio, ŝi diradis al mi, " mi bedaŭras, Nick. Mi bedaŭras, Nick."
  
  
  Mi ne povis kompreni, kial ŝi uzi tiun fremdan nomon, sed Stahl ne korekti ŝin. Mi ne zorgas kion ŝi nomis min. Nenio gravis, sed la varma, postulante karno tordiĝanta sub mi.
  
  
  Ŝi subite eksidis. Li pensis pri Tanya kaj ŝia uzo de fremda nomo. Nick. Kion tio signifas? Mi sonĝis de la Luger ke Kalinina # senmovi? i en mia pugno. Kiel mi kuŝis tie atendanta por ilin alporti min al la fina sesio, mi scivolis se tie ne estis io pli en la lasta paro de tagoj ol mi sciis, ke ŝi, pli ol tiuj homoj estis al mi. Sed ili devis esti laŭleĝa. Ili sciis ĉion pri mi, ĉio pri mia filozofio kaj mia laboro kun la movado. Ni ĉiuj laboris por Vyacheslav sur la sama kazo, kaj li devis fidi ilin.
  
  
  Kiam ili venis por kapti min, ili diris, ke tio estis frua vespero kaj mi estus liberigita en kelkaj horoj post bona manĝo. Ili prenis min al orientiĝo, sed ili ne ligas min al speciala seĝo. Anstataŭe, ili petis min sidi en la kutima seĝo apud Salgado. Post momento li lasis, kaj Tanya kaj Kalinina venis kun tria viro, rusa nomis Oleg Dimitrov.
  
  
  "Sinjoro Dimitrov laboras proksime kun la ĉefo de la movado," Kalinina klarigis al mi.
  
  
  Ŝia rigardo moviĝis de la viroj al Tanya. Ŝi portis faskon da paperoj sub la brako. Ŝi donis al mi tremanta rideto.
  
  
  "Ĉu ni komencu?" "homely?" ŝi demandis.
  
  
  "Bone," mi diris. "Ni komencu."
  
  
  Ili tiris supren tri seĝoj kaj ludis ĉi tiun ludon # tega? " mi, la viroj sur ajna flanko de Tanya. Ŝi metas la paperojn sur ŝia rondiro. Dimitrov fiksrigardita intently#? e mi, kvazaŭ provas taksi miajn plej intimajn pensojn kaj sentojn.
  
  
  "Ni demandu al vi preni alian kurso de terapio," Tanya diris. "Tiam vi estos preta."
  
  
  Kalinina estis preparanta injektoj. Li klinis sin antaŭen en sia seĝo kaj donis al mi pafis. "Vi nur akiras malgrandan kvanton de sedativo tiu tempo,"li diris," ĉar ni liberigos vin tuj post kiam la sesio finiĝas." Kiel la likva eniris en mia vejno, li eltiris la nadlon kaj premis kotono pad al la eta vundo.
  
  
  "Nun," Tanya diris en ŝia milda, kvieta voĉo,"vi sentas tre # malstre? i kaj trankvilo." Ŝia voĉo hummed, paciganta mia cerbo, kaj baldaŭ ŝia egoismo estis ĉe ĝia kompato. Li estis tute obeema.
  
  
  "Tiu tempo, mi petos vin malfermi viajn okulojn, sed vi ne devas iri ĉirkaŭe en profunda tranco. Sur la kalkulo de kvin, vi malfermos viajn okulojn, sed vi restos en hipnota stato."
  
  
  Ŝi rakontis malrapide. Kiam ŝi diris: kvin, miaj okuloj malfermiĝis. Ŝiaj okuloj kuris de unu vizaĝo al la alia. Mi estis perfekte konscia de ĉio ĉirkaŭ mi, sed mi estis ankoraŭ en stato de alta # e? forio. Mi estis tute malstreĉita, kaj sciis, ke mi estis tute ĉe la kompato de tiu voĉo.
  
  
  "Vi estis elektitaj por la plej grava misio"
  
  
  Ĉi-tio estas unu loko en Rusio ke la revolucio estis prenita post kiam ĉiuj, " Tanya diris serioze. - La tagon post morgaŭ, la Karakaso konferenco okazos. Tie estos mateno kaj posttagmeza sesio. La Prezidanto de Venezuelo, la Vicprezidanto de la Usono kaj aliaj eminentuloj estos donaco. La konferenco okazos en la Palaco de Miraflores.
  
  
  "Vi volas iri al la posttagmeza sesio ĵus antaŭ la konferenco renkontas denove. Vi estos donita carafe de akvo, kiu vi povas movi al la ĉambro. Kiam la ludo rekomencas, la mekanismo kaŝita en la karafo mortigos ĉiuj en tiu ĉambro."
  
  
  Unu tremeto de plezuro pafita tra mi.
  
  
  "Vi ne uzas armilojn por mortigi niaj malamikoj kiel vi provis fari antaŭe. Sed vi mortigos ih. Ĉu vi komprenas?"
  
  
  "Jes, mi komprenas ŝin."
  
  
  "Via vizaĝo aspektos malsama kiam vi # veki? i de#? i tiu trance. Ni?? l fari vi aspektas kiel Usona spiono nomis Nick Carter."
  
  
  "Nick Carter," ripeti ĝin. Nick! Tio estas kion Tanya uzas por alvoki min en miaj revoj. Ĝi estis antaŭsenton, kiel revo pri la Luger.
  
  
  "Vi volas eniri la konstruaĵo sub la nomo de Nick Carter. Membro de nia grupo donos al vi karafo kun kaŝita mekanismo. Vi alportas al la karafo al la konferenco ĉambro kaj metis la egoismo sur seĝo. Vi estos kapabla tion fari, ĉar ĝi estas Nick Carter, kiun ni akiris liverita de, kiu havas la plej altan nivelon de akcepto al la konferenco."
  
  
  "Mi komprenas," mi diris.
  
  
  "Por la venonta du tagoj, vi estos portretanta Nick Carter ĉirkaŭ vi. Mi estas iranta komenci leganta la dosieron nun pri ĉi tiu agento, kaj vi devas memori ĉiun detalon tiel ke vi povas sukcese ŝajnigi sin Carter. Krome, vi havas certan scion pri tiu persono profunda ene de vi. Vi nur povas uzi # sufi? e de tiu scio por kompletigi vian enkarniĝo, kaj neniu pli ."
  
  
  Ŝi estis leganta la paperoj sur ŝia rondiro. La informoj estis facile memori. Iel ĝi ŝajnis tre konata al mi.
  
  
  "Ŝi estis la unu kiu pasis sin ekstere kiel Ilsa Hoffman," Tanya konkludis. "Kaj poste ni liberigos vin, vi estos tuj informi Carters' estro, David Hawke'. Li demandos kial vi estis ekstere de # tu? o por du tagoj, kaj li demandos kolego de mi, kiun li scias kiel Ilse Hoffmann. Vi diros, ke vi ne iris kun mi al lando villa por kelkaj tagoj, ĉar vi volis kontroli sur min, sed nun vi estas konvinkita, ke mi estas preter suspekto."
  
  
  "Jes," mi diris. "Super suspekto." La informo estis neforviŝeble gravuritaj en mia cerbo.
  
  
  "Vi volas ŝajnigi sin Nick Carter kiel precize kiel vi scias, kiel, faranta#? io kiu estas atendita de vi ĝis tagmezo en la tago de la konferenco. Tiam, vi volas ignori ajnan ordoj ili povas doni vin kaj kapo al la palaco. Vi devas esti en la koridoro malferma ĉe la enirejo al la Rivne Konferenco Hall ĉe unu horo en la posttagmezo. Ĉe tiu tempo, nia persono alproksimiĝos al vi. Nen estos portanta malluma blua kostumo kaj ruĝa kravato kun blanka dianto en la solapa. Li donos al vi ĉi tiun decanter kiu estas#? irka? ili, kiu estos uzita sur la kunsida tablo." Ŝi prenis la grandaj, ornamitaj decanter de Dimitrov. "Ene de ĝi, sub la falsa fundo, estos#? i tiu aparato."
  
  
  Ŝi zorgeme forigis la elektronika aparato. Ĝi aspektis kiel fancy transistoran radion.
  
  
  "La aparato estas kontrolita de fora kontrolo. Ĝi elsendas sonon en larĝa gamo de frekvencoj, pli larĝa ol io ajn antaŭe evoluigita. Ĉe certaj frekvencoj kaj volumo niveloj, sono detruas la centra nervoza histo. Tre mallonga malkovro kondukas al dolora morto."
  
  
  Ŝi anstataŭigis la aparato en la carafe. "La aparato estos agorditaj al la dezirata frekvenco uzanta la izolitan kontrolon tiam en taga sesio fikso. Ene de kelkaj minutoj, ĝi mortigos#? iu ene de earshot, sed ĝi ne influas iu ajn ekster la ĉambro. Post kiam ĝi faris sian laboron, ĝi produktas multe da pli malalta sono, kiu ankoraŭ sonas tre alta por renkonti viajn orelojn. Vi estos kapabla # a? di#? i tiu sono ekstere de la konferenco ĉambro kie vi estos lokita ."
  
  
  "Mi aŭdas sonon ekster la konferenco-ĉambro," ripeti ĝin.
  
  
  "Kaj post nia persono donas al vi la akvo karafo, vi iros al la gardistoj sur la tago de la ĉambro, kaj diru al ili, ke la palaco personaro petis al vi transdoni la decanter tiel, ke tie estas freŝa akvo por la konferenco membroj. Ekde Nick Carter havas permeson por eniri la konferenco-ĉambro, ili permesos al vi preni la decanter interne kaj loko de la egoo sur seĝo. Lasi la egoismo kontra? la muro, kaj prenu la aliaj decanter al la plej proksima servo ĉambro en la koridoro. vi restos for de la tuja areo ĝis vi vidas, ke ĉiu havas eniris la konferenco-ĉambro por la posttagmeza sesio.
  
  
  "Kiam vi aŭdas alta -#? eti sonon ĉirkaŭ la ĉambro, vi scias, ke la aparato faris sian laboron. Nun aŭskultu atente." Dimitrov ekstaris kaj turnis la diskon sur malgranda tajpilo sur la sekva tablo. Ŝi estis aŭdita de alta -#? eti#? irkrio, kiu senmaskigis la mensogon de raportoj en la amaskomunikilaro pri la bruo de kelkaj aviadiloj.
  
  
  "Ĉi tiu estas la sono vi aŭdas."
  
  
  Egoismo estas la voĉo haltis por momento. "Kiam vi aŭdas tion ĉi," ŝi diris, malrapide, " vi memoras, ke ĉio estis entombigita en via subkonscia. Vi memoros ĉion, kion mi diris al vi, ke vi ne memoras pli frue. Vi memoros ĉion kiu okazis antaŭ ol vi venis al tiu kliniko. Sed vi ne memoras ion ajn kiu okazis ĉi tie. # Tio? i volas malkaŝi la veron al vi, sed kondukos al grava konfuzo. Vi akceptas la unua matematika klaso membro, kiu parolas al vi, ke vi plantis la morto aparato en la konferenco ĉambro. Estas? i#? iuj klara? "
  
  
  "Ĝi estas tute klara," mi diris.
  
  
  "Ankaŭ, kiam nia viro manoj vi la karafo, li diros:" Vivu la revolucio! Tiuj vortoj plifortigi vian solvi por mortigi la Venezuela prezidanto kaj la Usona, kaj vi sentos superfortan impulson preni la decanter al la ĉambro kiel ŝia. Mi instruis al vi."
  
  
  "Viva la revolutión," mi diris.
  
  
  Kalinin ekstaris, iris al la tablo, kaj prenis el la luger li donis al mi, kaj la stiletto en ĝia glavingo. Li donis al mi la armilon.
  
  
  "Metu la pafilo down," Tanya diris. "La glavingo sur la stidet devus esti alligita al via dekstra antaŭbrako."
  
  
  Mi sekvis ŝin instrukcioj. La armilo sentis mallerta kaj maloportuna. Kalinina alportis al mi malhelan jakon kaj kravaton, kaj Tanya diris al mi, por meti ih super mia armilo.
  
  
  "La armilo apartenis al Nick Carter," Tanya diris. "Vi scias kiel uzi ilin. La Svedoj ankaŭ havis egoismo."
  
  
  Dimitrov klinis super kaj flustris ion en la Tanya estas la orelo. Ŝi kapjesis.
  
  
  "Vi ne provis reveni al via apartamento sur Avenida Bolivar. Vi ankaŭ ne kontakti la Lynch Tumultantaroj aŭ iu ajn asociita kun tiu misio, eĉ ne la personaro de tiu kliniko."
  
  
  "Tre bone," mi diris.
  
  
  "Nun, Rafael Chavez, vi eliros sur hipnoto kiam mi kalkulas ĝin malsupren de kvin al unu. Vi estos flua en la angla, kaj tio estas la lingvon vi volas uzi, ĝis vi kompletigi vian mision. Vi estos preta por kompletigi la mision kaj vi volas sekvi ĉiujn miajn instruojn#? uste.
  
  
  "Mi komencos bibl nun. Kvin. Vi estas Rafael Chavez, kaj vi volas ŝanĝi la kurson de Venezuelo estas moderna historio. Kvar. Via prezidanto kaj Vicprezidanto de la Usono estas viaj mortaj malamikoj. Vi ne donis multe pensis. sen celo, sed mortigi tiuj du viroj kiel ni planis. Du. Kiam vi vekiĝos, vi ne scias, ke vi estis sub hipnoto. Vi ne memoras la nomojn de tiuj, kiuj estas ĉi tie kun vi, sed vi lernis ke ni estas amikoj de la revolucioj, ke pretas vi por via misio ."
  
  
  Kiam ĝi atingis numeron unu, la sceno antaŭ mi ŝajnis nebuligi por unu minuto, kaj tiam ĝi iĝis centris denove. Ŝiaj okuloj kuris de unu vizaĝo al la alia.
  
  
  "Ĉu vi sentas vin bone, Rafaelo?" "Kio ĝi estas?" la dolĉa juna virino demandis.
  
  
  "Mi sentas granda," hey respondis al ŝi en la angla. Surprize, mi diris, ke ĝi sen malfacileco.
  
  
  "Hema vi estos en la venontaj du tagoj?"
  
  
  "Nick Carter, Amerika spiono."
  
  
  "Kion vi faros post kiam vi foriras de ĉi tie?"
  
  
  "Raporto math major nomis David Hawke'. Mi diros al Emuo, ke mi estis kun vi - Ilse Hoffmann-dum Sump estas manko."
  
  
  Bonan. Iri rigardi vin mem."
  
  
  Ŝi, iris al la spegulo. Kiam mi vidis mia vizaĝo, ĝi aspektis malsamaj. Oni ŝanĝis mian apero tiel ke mi aspektis precize kiel Nick Carter. Li atingis en lia jako kaj eltiris la Luger . Wilhelmina estas nomo fulmis tra mia kapo. Li havis neniun ideon kial. Ĉiuokaze, ĝi ne ŝajnis grava. Li tiris el la riglilo kaj enmetitaj kartoĉo en la pistolo estas kartoĉo. Li estis surprizita per lia kapablo manipuli armilo.
  
  
  Li turnis sin reen al la tri ĉirkaŭ ili. "Mi ne scias viajn nomojn," mi diris.
  
  
  La viroj estis evidente ridetante contentedly. Tamen, la knabino parolis supre. "Vi scias, ke ni estas viaj amikoj. Kaj amikoj de revolucioj."
  
  
  Ŝia hezitis. "Jes," mi diris. Ŝia pafilo indikis ĉe la lumigita unu trans la ĉambron kaj squinted kune la barelo. Ĝi estis mirinda ilo. Egoismo metis ĝin reen en ĝia pistolujo.
  
  
  "Mi opinias ke vi estas preta," la knabino diris.
  
  
  Ŝia rigardo restis dum momento. Mi sciis, ke estis io okazas inter ni, sed mi ne povis memori sian nomon. "Lia preta." Mi sentis subitan impulson foriri de tie, por fari la plej grava afero en mia vivo - la misio de ĉi tiuj homoj havis preparis min por.
  
  
  Viro en komerco konvenas parolis supre. Egoismo estas voĉo sonis prefere aŭtoritata. "Tiam iru, Raphael. Iri al konferenco en Karakaso kaj mortigi viajn malamikojn."
  
  
  "Konsideras ĝin farita," mi diris.
  
  
  La sepa ĉapitro.
  
  
  "Kie, diable, vi estis, tajloro?"
  
  
  David Hawke'stomped tra la hotela ĉambro en nigra kolerego. Egoismo estas griza hararo estis disheveled, kaj tie estis profundaj linioj ĉirkaŭ lia malvarma blua okuloj. Mi ne scias Amerikanoj estis kapabla de tia outbursts.
  
  
  "Mi estis kun knabino," mi diris.
  
  
  "Knabino! Por du tagoj? Gravaj eventoj okazis dum via untimely ferio. Ne estus malbona se vi venis ĉi tien por resumado."
  
  
  "Ŝi ŝajnis tro interesita tro rapide," mi diris. "Mi devis trovi ekstere se ĝi estis estanta uzita kontraŭ ni en ajna vojo. Ŝi invitis min al lando villa por paro de tagoj, kaj mi ne povis akiri en # tu? o kun vi, antaŭ ol ni foriris. Post kiam ni alvenis al la vilao, mi ne havas iun ajn ŝancon por kontakti vin."
  
  
  Falko squinted ĉe mi, kaj mi timis, ke li povis vidi min tra mia kaŝvesto. Mi estis sufiĉe certa, ke li sciis, ke mi ne estis Nick Carter, kaj li estis nur ludi ludojn kun mi.
  
  
  "Estas ke la tuta rakonto?" "Kio ĝi estas?" li demandis tartly.
  
  
  Li ne kredas ĝin. Mi devis improvizi. "Bone, se vi devas scii,#? ia malsana. Ĉe unua, mi pensis, ke la knabino havis venenis min, sed ĝi estis nur severa kazo de turisma la malsano. Ĝi ne faros vin ajna bono, eĉ se ĝi povis fari kontakton."
  
  
  Kiel li parolis, liaj okuloj estis fiksitaj sur mia vizaĝo. Fine, ili mildigis iom. "Oh mia Dio. Ni estas sur la rando de la kulmino de nia plej granda misio en jaroj, kaj vi decidas akiri malsana. Nu, eble estas mia kulpo. Eble li puŝis vin tro forte."
  
  
  "Mi bedaŭras, sinjoro," mi diris. "Sed mi devis kontroli sur la knabino. Mi estas nun konvinkita, ke ŝi estas preter suspekto."
  
  
  "Nu, mi supozas, ke ĝi estas io, eĉ se ĝi estas io negativa."
  
  
  "Eble ĝi estis sovaĝa ansero chase," mi diris. "Ĉiuokaze, lia reen al laboro. Kio nova?"
  
  
  Falko eltiris longan Kuba cigaro. Li mordis de la fadeno kaj rulis la egoismo en sia buŝo, sed ne lumo. Mi havis fortan senton de deja vu - Falko en alia loko faranta la saman aferon. Ĉiuj la konjektoj kaj ekbriloj de neeble duono-memoroj faris min nervoza.
  
  
  "La Vicprezidanto iris freneza. Li diras, ke ni overreacted kun sekurecaj aferoj. Li kaptis plurajn CIA-dungitoj kaj estas postulema aldona Sekreta Servo uloj hejmo. Li diris ke ĝi estis maloportuna por la gazetaro havi armeo de la gardistoj? irka?, kiel se ni ne fidas la Venezuela polico."
  
  
  "Ke estas tro malbona," mi diris. Sur la dell mem, ĉio estis bone. La malpli da Amerikanoj mi havas ĉirkaŭ agi por, la pli facila mia laboro estos, kiam mi venis al la konferenco.
  
  
  "Nu, ekzistas ankoraŭ multe da homoj en la palaco kun pafiloj en iliaj poŝoj. N7 vokis ŝin, kiam li pensis, ke vi povus esti#? e la fundo de ses-futa truo ie."
  
  
  Por la unua tempo, mi rimarkis ke unu el la kialoj Hawke'estis tiel kolera estis ĉar li estis vere maltrankvila pri mi. Aŭ, pli ĝuste, pri Nike Carter. Iel tiu konscio tuŝis min, kaj mi trovis min mem pensanta ke Carter estas sorto estis meted ekstere al la gardistoj.
  
  
  Mi demandis ŝin. "N7 estas Argilo Vincent?"
  
  
  "jes. Li kontrolis en la tria hotelo, Las Amerikoj. Ŝia emu diris? in kontroli sur via malapero." Li diris sarkasme ," Li nun povas movi sur al pli gravaj aferoj. Vespere, la Vicprezidanto estas eesti an unscheduled partio kiu estas kutime tenita en la ĝardenoj de la Amerika Ambasado. La Prezidanto de Venezuelo sendube montras supren. Ekde la konferenco okazos morgaŭ, mi volas komenci prenante specialan personan # anta? rimedo, precipe por ajna okazaĵoj ne inkluditaj en la origina horaro." Li estis # ma? i sur cigaron.
  
  
  La mencio de tiuj malamikoj de la homoj faris al mi flush. Mi estis venkita per varma ondo de malamo, kaj mi devis fari mian plejeblon por enhavi ĝin. Unu malĝusta movo kun Hawk povas ruinigi la misio.
  
  
  "Bone, mi estos tie," mi diris.
  
  
  "Vi vere bone, Nick?" demandis Hawk subite.
  
  
  "Certe, kial ne?"
  
  
  "Mi ne scias. Vi nur rigardis malsama por momento. Via vizaĝo ŝanĝiĝis. Ĉu vi certas, ke vi ankoraŭ ne estas malsana?"
  
  
  Ĝi estis rapide akceptita de la okazo. "Ĝi povus esti," mi diris. "Mi ne estas tute sola hodiaŭ." Mi pensis, ke en ajna momento li estus malkaŝi mian maskita kaj mi volus devi mortigi egoismo po luger en mia poŝo. Ŝia egoismo ne volas mortigi ŝin. Li ŝajnis kiel bona persono, eĉ se li estis la nura unu ĉirkaŭ la malamikoj. Sed iu ajn kiu alvenis en la vojo de mia misio devus esti eliminita - tie estis neniu alternativo.
  
  
  "Nu, vi vere ne estas sola," Falko diris malrapide. "Mi tuj sendos vin al la ambasado por kontroli se estas paro de helpantoj kiuj estos ĉe la palaco morgaŭ, sed mi ne pensas, ke vi estas preta por tio. Vi pli bone ripozi ĝis la vespero. "
  
  
  "Tio ne estos necesa, sinjoro," mi diris. "Mi estos feliĉa por iri al la ambasado kaj..."
  
  
  "Malbenita la tajloro, N3! Vi scias pli bone ol argumenti kun mi. Nur reiru al via ĉambro kaj resti tie ĝis vi estas bezonataj. Mi vokos vin, kiam ĝi estas tempo iri al la ambasado."
  
  
  "Jes, sinjoro," mi diris kviete, dankema pro la ŝanco por eviti pli da kontakto kun la Amerikanoj ol estis absolute necesa.
  
  
  "Kaj ne mess kun tiu diabla knabino," Falko kriegis ĉe mi.
  
  
  * * *
  
  
  La Ambasado ĝardenoj estas bela#? e#? iuj tempoj, sed ĉi-vespere ili estis precipe grandioza. Tie estis lanternoj ĉie. Flamanta rostokradoj kaj tabloj kun manĝaĵo estis aro supre por la gastoj. Ĉe unu fino de la ĝardeno estis ludejo kie bando ludis la tutan vesperon.
  
  
  Falko kaj Vincent estis kun mi, sed ni ne parolis al unu la alian ankoraŭ.
  
  
  Vincent renkontis ŝin pli frue en la banĉambro. Ni interŝanĝis salutojn, kaj mi estis iom embarasita. Mi sciis, ke mi devus havi konas lin, sed mi ne estis preta alfronti alia HAKILO agento. Mi devis bluff mi mem dum nia konversacio, kaj mi timis ke mi ne estis konvinkita. Vincent parolis nelonge pri HAKILO sidejo kaj antaŭa tasko ni laboris kune. Mi lasis lin paroli, kaj nur konsentis kun ĉio kion li diris.
  
  
  La Vicprezidanto aperis tre frue en la vespero. Ŝia egoismo provis eviti ŝin tute. Lia vizaĝo kaj voĉo elvokita tiaj fortaj emocioj en mi, ke mi estis certa, ke mi volus malkaŝi mia kovrilo se mi renkontis lin vizaĝo por alfronti. Ŝi, iris supren al la bando, kaj nur aŭskultis al ili ludi. La muziko estis bela, kaj li estis rigardanta antaŭan al la tago kiam mia hejmlando estus liberigita de la tiraneco. Por la unua tempo en horoj, li komencis malstreĉi.
  
  
  Sed fortuno ne povis rezisti. Ŝi aŭdis voĉon malantaŭ ŝi, kaj ĝi estis la terura voĉo de la Usona vicprezidanto.
  
  
  "S-Ro Carter."
  
  
  Li turnis sin por rigardi la emu vizaĝo kaj sentis teruran premon en lia brusto, sed li batalis la revulsion. Starante inter la vicprezidanto estis du membroj de la Sekreta Servo, kiu kapjesis al mi.
  
  
  "S-ro Vic-Prezidanto," li diris severe.
  
  
  "Mi ne pensas, ke vi renkontis la prezidanto," diris la monstro. Li indikis ĉe la alproksimiĝanta figuro, kaj ĝi estis la viro li malamis plej en la mondo kiuj vidis ĝin. Li estis rekta-alfrontita kaj solida viro, ŝajne sendanĝera maljuna viro kun larĝa rideto kaj brusto estas plena de rubandoj kaj medaloj. Sed mi sciis, kion li reprezentis, kaj ĝi faris mia stomako pugnigis. Li venis stari apud ni. Du vestitaj policanoj kaj medicina personaro estis malantaŭ.
  
  
  "Sinjoro Prezidanto, tio ĉi estas unu el la plej junaj homoj en niaj specialaj servoj," la Vicprezidanto diris. "S-Ro Carter."
  
  
  "Ĝi estas plezuro renkonti vin, s-Ro Carter."
  
  
  La proksimeco de tiu vizaĝo faris mian koleron preskaŭ incontrolable. Li batalis la superfortan impulson ĵeti sin al li kaj ŝiri lin al pecoj kun liaj nudaj manoj. Ŝvito rompis ekstere sur mia frunto, kaj mi sentis fortan premante en mia brusto, kiu estis ankoraŭ portanta dreadlocks kaj dreadlocks. Mi havis kapdoloron tiel malbone, ke mi pensis ĝin estis iranta eksplodi.
  
  
  Mi spiris, kaj turnis for de la du viroj. Mi devis tiri min mem kune, sed mi ne scias kiel fari ĝin. Li rigardis ĉirkaŭe kun malgaja vizaĝo. "Kun plezuro, Sinjoro Prezidanto," mi diris.
  
  
  Ĉiuj rigardis min, kvazaŭ mi perdis mian menson. La sekureca personaro studis min proksime.
  
  
  "Ĉu vi estas ĉio en ordo, junulo?" La prezidanto demandis.
  
  
  Miaj okuloj luktis por renkonti sian. "Ho, jes," mi diris rapide. "I?? l esti bone. Mi nur havis kuron-je kun kelkaj turistoj."
  
  
  La Vicprezidanto estis rigardanta mian vizaĝon proksime. "Vi volas pli bona akiri iun ripozon, s-Ro Carter," li diris kviete. Momenton poste ili estis parolanta al la Amerika ambasadoro.
  
  
  En ŝia subita malespero, li turnis sin por sekvi ilin. Mia mano iris en mia jako. Li tuj tiras el la Lugers kaj pafi ilin en la kapo. Sed kiam ŝi sentis la malvarman metalon de la pafilo kontraŭ ŝia mano, ŝi venis al ŝia sentoj. Tio ne estis planon, kaj li devis obei ordonojn. Li eltiris sian manon kaj viŝis la ŝviton de sur sia jako. Hers, tremanta ĉiuj super. Mi ĉirkaŭrigardis por vidi, ĉu iu rimarkis miaj agoj, kaj kiam mi turnis reen al la konstruaĵo, mi vidis, ke mia HAKILO kolego Argilo-Vincent rigardas min. Li estis rigardanta ĉiuj la tempo.
  
  
  Batalado paniko, mi rapidis al la malantaŭo de la ambasado konstruaĵo, al la vira ĉambro. Mi sentis min malsana kaj timis, ke mi estis iranta al#? eti supre. Ŝia voĉo estis ankoraŭ skuanta, kaj ĝi aspektis kiel gol-votum-votum estis iranta al fendeto.
  
  
  En la banĉambro, li verŝis malvarman akvon sur ŝia kapo kaj apogis sin peze kontraŭ la vazlavujo. Ĝi estis ĵetita ĉirkaŭ la kapo de la vizaĝojn, kaj la doloro kaj naŭzo komencis trankviliĝi. Kiam ŝia patro turnis por trovi la mantuko, Vincent estis tie.
  
  
  "Kio estas malĝusta kun vi, Noĉjo?" li demandis.
  
  
  Mi turnis for de li kaj sekigitaj mi mem. "Io devas # man? i? in # mal? uste," mi diris. "Mi pensas, ke ŝi ankoraŭ iom da el ŝia menso."
  
  
  "Vi aspektas terura," li insistis.
  
  
  "Mi sentas bona nun."
  
  
  "Ĉu vi ne opinias, ke vi devus vidi la ambasado doktoro?"
  
  
  "Tajloro, pura. Ĝia vere bona."
  
  
  Estis longa silento dum li krude kombis al ŝi la harojn.
  
  
  "Mi havis ion por trinki en kafejo en Bejruto, kiam ni estis laboranta kune," li diris. "Ĉu vi memoras? Vi helpis al mi akiri#? irka? # tio? i. Mi estis nur provanta repagi favoro."
  
  
  Io profunde en mia cerbo reagis kiam li menciis la okazaĵon en Bejruto. Mi havis tre mallonga vizion de Argilo-Vincent falante kontraŭ la malnova brika muro, kaj mi estis iranta helpi ilin akiri reen sur siajn piedojn. Post ono de sekundo, la sceno malaperis, kaj li scivolis se vi volas imagis ĝin ĉe ĉiuj.
  
  
  Ĉi-tio ŝokis min. Argilo Vincent neniam renkontis ŝin en sia vivo. Kiel mi povus memori esti kun li en Bejruto? # ? Ia neniam estis ekstere de Venezuelo, krom kiam ŝia estis en USONO. Li ne sciis ion ajn pri Libano. Aŭ estis ŝia ankoraŭ tie?
  
  
  Denove, mi havis la senton ke io estis kaŝita de mi en la kliniko en mia pasinteco. Io tre grava. Sed eble li estis malĝusta. Eble la drogoj stimulis mia imago, tiel ke mi povus veni supre kun scenoj kiuj helpus min ludi la rolon de Nick Carter.
  
  
  "Pardonon," mi diris. "Mi dankas vian intereson, Argilo."
  
  
  Li mallonge ridetis, sed tiam lia maltrankvilo revenis. "Nick, kio la infero estis vi faranta en tie post kiam iu parolis al vi?"
  
  
  "Kion vi volas diri?" Mi demandis ŝin defensively.
  
  
  "Nu, dum minuto ĝi aspektis kiel vi estis iranta akiri vian Luger. Kio okazas?"
  
  
  Ŝia menso kuris tra pluraj eblaj respondoj. "Ah, tio. Mi pensas#? ia # sufi? e nervoza. Mi vidis la ulo atingas en sian jakon, kaj por unu minuto mi pensis, ke li estis atinganta por pafilo. Ŝi sentis min kiel idioto, kiam li eltiris la naztukon."
  
  
  Niaj okuloj renkontis kaj ŝlosita, kiel Vincent taksita mia reŭmatismo. Se li defiis min, mi volus devi mortigi la egoismo publike ĉi tie, kaj tio signifus grandaj problemoj.
  
  
  "Bone, amiko," li diris. Stahl estas egoismo voĉo estas pli milda. "Vi volas pli bonan ripozon, tiel vi sentos pli bona morgaŭ."
  
  
  Ŝi rigardis lin. Li estis fortika viro kun ruĝeta hararo, verŝajne en siaj mez-tridekaj. Li havis malferman, honestan vizaĝon, sed mi sciis, ke li povus esti malfacile.
  
  
  "Dankon, Clay," mi diris.
  
  
  "Forgesu ĝin."
  
  
  Por la resto de la vespero, mi provis resti for de la ĉefa aktiveco. Falko aperis ĉe iu punkto kiam ĉiu rigardis la grupon de dancistoj, kaj staris apud mi.
  
  
  "Ĉio ŝajnas normala?" "Kio ĝi estas?" li demandis, ne rigardante al mi.
  
  
  "Jes, sinjoro," mi diris. Mi scivolas se emu Vincent Kara rakontis al mi.
  
  
  "Ĝi doesn't#? ajni#? ati vin devas resti ĉi tie por longa, Nick," li diris. "Mi estas ankaŭ sendanta Vincent reen al egoismo ĉio. Sed mi vidos vin ĉe la palaco frua morgaŭ matenon. Kvankam ĉio ŝajnas bone, mi # ankora? havas#? i tiu sento pri la averto. Ĉu vi rimarkis la persono kiu estis persekutanta vin? "
  
  
  Alia nekonata sceno fulmis tra mia menso - viro staranta en blanka ĉambro tenante min per pafilo. Ne, ĝi estis koridoro, ne estas ĉambro. Mi tuŝis mian frunton per mia mano, kaj Hawk fiksrigardis min.
  
  
  "ne. Ne, ŝia egoismo ne vidis ĝin." Kiel ŝi eĉ scias kio speco de persono li estis parolanta proksimume? Nenio estis menciita en la dosiero, ke miaj kamaradoj legu al mi. Se vi forgesis ĝin.
  
  
  "Nick, ĉu vi estas certa, ke vi estas en ordo?" "Kun Vincent ĉi tie, mi verŝajne povus havi farita sen vi."
  
  
  "Mi estas bone!" li diris al ŝi, iom akre. Mi rigardis#? e Falko, kaj li rigardis min grimly, # ma? i sur unlit cigaredon. "Pardonpetoj. Sed mi sentas kiel mi estas devita ĉe la konferenco, kaj mi volas esti tie."
  
  
  Mi provis ne aŭdi la krudan paniko en ŝia voĉo. Se Hawk akiras min#? iu super sekureco, mi ne estos kapabla kompletigi mian mision.
  
  
  "Bone," li fine diris. "Mi vidos vin morgaŭ, filo."
  
  
  Mi ne povis rigardi lin. "Tio estas prava."
  
  
  Falko promenis tra la ĝardeno, kaj ŝia estis irita. Mi ne volas iri reen al la hotelo. Mi bezonas trinki. Mi prenis taksion al El Hardin, ĉar mi sentis min soleca, kaj por iu kialo mi asociita ĉi tiu loko kun la knabino en la kliniko. Kiam ŝia venis ene, ŝia estis surprizita vidi ŝin sidanta ĉe angulo de la tablo. Ŝi estis sola, trinketis mug de vino. Ŝi vidis min tuj.
  
  
  Vi ankaŭ ne kontakti la Lynch Tumultantaroj aŭ iu ajn asociita kun tiu misio, eĉ ne la personaro de tiu kliniko.
  
  
  Li turnis for de Nah kaj iris al la tablo sur la alia flanko de la ĉambro. Mi sentis teruran impulson iri al ŝi, diru al ŝi pri miaj problemoj, preni ŝin al lito kun mi. Sed ŝi mem ne permesis min fari kontakton. La kelnero venis kaj ordonis al ŝi konjakon. Kiam li foriris, mi rigardis supren kaj vidis, ke ŝi estis sidanta apud mia seĝo.
  
  
  "Bonan vesperon, Raphael." Ŝi sidiĝis apud mi. Ŝi estis eĉ pli bela ol li memoris.
  
  
  Ŝia nomo subite krevis en mia kapo de la profundoj de mia subkonscia. "Via nomo estas... Tanya." Li rigardis ŝin rekte en la okulojn. "Mi ne scias, ke mi estas?"
  
  
  "Ne, sed mi pensas, mi scias kial vi faras tion ĉi. Ĝi estas all right."
  
  
  "Mi devus ne esti kun vi, mi devus?"
  
  
  "Mi estis demandita kontakti vin. Trovi ekstere kiel vin estas sentanta kaj faro certe vi estas akceptita kiel Nick Carter."
  
  
  "Mi estis malĝusta por li," mi diris. "Sed la unu nomita Falko estas tro koncernita pri mia bonfarto. Mi estis enkondukita al la prezidanto ĉi-vespere, kaj ĝi estis sufiĉe malĝentila por unu minuto. Sed mi pensas, ke mi faris Hawke'pensas, ke mi estis bone. "
  
  
  Tanya estas bela vizaĝo malheliĝis. "Falko estas la nura persono kiu povas interrompi#? i tiu tuta misio. Vi devas konvinki la egoismo en ĉiu vojo ebla ke vi estas Nick Carter kaj ke vi povas fari vian laborpostenon ĉe konferencoj." Ŝia voĉo estis streĉa kaj urĝa. "Ĝi estas imperativa ke vi havas aliron al la konferenco-ĉambro dum via lunĉa rompiĝo."
  
  
  "Mi komprenas, Tanya," mi diris. Ŝia hotelo
  
  
  preni ŝin en miajn brakojn kaj kisi ŝin. "Veni al mia ĉambro," mi diris. "Por momento. Ĉi tiu... grava al mi."
  
  
  "La falko povas esti rigardanta vin," ŝi diris mallaŭte.
  
  
  "Ne, ĝi ne estas kiel tio. Bonvolu veni ĉi tien por iomete."
  
  
  Ŝi hezitis por momento, poste etendis kaj milde tuŝis mian vizaĝon. Mi sciis, ke ŝi estis pli bona ol mi. "Mi estos tie post duonhoro."
  
  
  "Mi atendos."
  
  
  Kvardek-kvin minutoj poste, ni estis staranta en la malhela lumo de mia hotelo ĉambro, kaj Tanya malglate brakumis ŝin. Ŝi estis kisita de ee, kaj ŝia lango glitis en mia buŝo. Ŝi premis ŝian koksoj kontraŭ mi.
  
  
  "Ho, Raphael," ŝi elspiris.
  
  
  "Demetu viajn vestojn," mi diris.
  
  
  "Jes."
  
  
  Ni senvestigis sin en la mallumo. Kelkaj sekundoj poste, ni ambaŭ estis nudaj kaj rigardante hungrily#? e#? iu alia. Tanya estis unu el la plej belaj virinoj, kiujn li iam vidis. Miaj okuloj prenis en sia plena, ronda brusto, svelta talio, kurba koksoj, kaj longa, glata femuroj. Kaj mi estis ĉarmita per sia mola, malĉasta voĉo. La voĉo, kiu parolis tiel mallaŭte kaj decidige al mi en la kliniko. Tie estis kroman magnetismo inter ni, ĉar de tiu speciala rilato. Mi avidita la korpo, kiu apartenis al tiu trankviliga, beckoning voĉo, la voĉo, kiu havis tian potencon super mi.
  
  
  Ni kune promenis al la lito kaj li kisis ŝin tie, tiranta ŝin fermi kaj sento ŝia trejnita mamoj premi kontraŭ mi, movante siajn manojn super la ŝvelinta kurbojn de ŝiaj femuroj.
  
  
  Ni estis ambaŭ peze spiranta. Li liberigis ŝin, kaj ŝi eksidis sur la lito, ŝia plena kremo-kolora formo rigardante kiel kremo kontraŭ la blankaj folioj. Mi memoris ŝia pasia momentoj en mia ĉambro ĉe la kliniko. Subite, mi havis alian memoro, de la keloj mi revis pri en la kliniko. Mi vidis Tanya etendis antaŭ mi, anstataŭ la lito, invitanta min aliĝi ŝin kun ŝia tuta korpo. Ĝi estis nur sonĝo? Aŭ ĉu ĝi vere okazas? Ŝi estis terure konfuzita.
  
  
  Lia benko gazetaro estas en lito kaj la benko gazetaro estas apud ŝi, alfrontante ŝin. Li tuŝis ŝin brulaj lipoj kun lia propra, tiam kuris liaj lipoj malsupren ŝia kolo kaj ŝultro.
  
  
  "Ĉu vi havas sidejon en Karakaso?" Mi petis lin inter kisoj.
  
  
  "Kial vi pensas tion," ŝi respondis, surprizita.
  
  
  "Ĉu vi havas # lar? a divano en via apartamento?"
  
  
  Ŝi rigardis min, kaj mi pensis, ke mi vidis timon en ŝiaj okuloj. "Kial vi demandas?"
  
  
  Mi diris al ŝi. "Tio estas kie ni unue faris amo, ĉu ne?" Kiel vi diris al mi, ĝi ne estis en mia apartamento. Mi ne havas tia sofo en mia apartamento." Ili montris al mi kelkajn fotojn de mia apartamento sur Avenida Bolivar.
  
  
  Tanya aspektis ĉagrenita. "Ĉu ĝi estas grava?" ŝi demandis.
  
  
  "Ne vere," mi diris, kisante ŝin. "Kiu ĵus okazis al mi kiam mi vidis vin ĉi tie."
  
  
  Ia # viza? o # malstre? i denove. "Vi pravas, Raphael. Ĝi estis mia apartamento. Mi estis nur kontrolanta vin ĉe la kliniko por vidi se vi memoras."
  
  
  "Ĉar de la misio?"
  
  
  "Pro mia virina vanteco." Ŝi ridetis kaj premis tie insiste kontraŭ mi.
  
  
  Li ĉesis zorgi pri ĝi kaj forgesis pri ĉio sed la urĝeco de sia deziro kaj la velura moleco de ŝia karno.
  
  
  Ĉapitro Ok
  
  
  La sekvan matenon, Hawk, Vincent, kaj liaj amikoj ekiris al la Blanka Palaco. La plejparto de la regula sekurecaj fortoj estis tie dum la tuta nokto. Je la sesa horo en la mateno, ĝi estis jam frenezulejo. Falko diris al Vincent kaj mi kontroli la konferenco ĉambro kaj ĉirkaŭaj ĉambroj antaŭ naŭ-tridek, kiam la konferenco estis supozita komenci. Li estis tre nervoza. Mi havis strangan senton, kiam mi estis faranta#? iuj#? i tiu sekureco ĉekojn, kiel ĝi estis facila por movi ĉirkaŭ homoj kiuj estis tie por la sola celo de haltanta min. Se tio ne estis tiel nervoza, lia havus ĝuis la ironion de ĝi ĉio. La sekureca personaro kapjesis kaj ridetis al mi, ne # e? suspektanta ke ĝi estis ŝi kiu faris certe neniu forlasis la konferenco ĉambro vivas.
  
  
  Dum la mateno, la viza? o de la # orienti? o#? ambro venis reen al mi denove kaj denove, kaj ĉiun fojon ĝi okazis, ŝi rompis ekstere en malvarma ŝvito. La forto de mia malamo estis ŝirante min dise. Ŝia misio estas daŭri, fari sian laboron, kaj liveri la mondon de tiuj du malbonaj homoj.
  
  
  "Nu, ĝi estas unu horo antaŭ la konferenco komencas," Hawke rakontis al mi, " kaj ni havas nenion pli bonan por fari, ol ni havis kiam ni lasis Washington. Krom tio, ke ni ne povas trovi alta persono ke neniu alia vidis..."
  
  
  "Ĝi ne estas mia kulpo," mi diris akre.
  
  
  Falko studis mia vizaĝo, kaj mi sciis, ke mi faris ĝin denove. La egoismo de sia fervora okuloj evitis ŝin.
  
  
  "Kiu diable diris tion?" - li klakis ĉe reŭmatismo.
  
  
  "Mi... mi bedaŭras, sinjoro. Mi pensas#? ia iom nervoza pri la konferenco."
  
  
  "#Tio? i isn't#? ati vin#? e#? iu, Nick," li diris serioze. "Vi ĉiam teni vian malvarmeta. Jen kial mi pensas, ke vi estas la plej bona. Kio estas malĝusta kun vi ĉiuokaze? Vi scias, ke vi povas parigi min."
  
  
  Ŝi rigardis lin. Li havis strangan efikon sur mi, kaj mi ne povis kompreni kial. Mi ŝatis ĉi tiu homo, kaj por iu kialo mi sentis tre proksimaj al li, eĉ kvankam mi neniam vidis lin, egoismo ĝis hieraŭ matene. Ĝi estis stranga.
  
  
  "Mi estas bone, sinjoro," mi diris. "Vi povas kalkuli je mi.
  
  
  "Ĉu vi estas certa?"
  
  
  "Jes, ŝia nomo estas."
  
  
  Bonan. Se vi trovas ion, vi povas trovi min en la sekureco sidejo."
  
  
  Kiam li estis irita, mi volis bati moony en la vizaĝo. Ŝia eble rigardis kiel Nick Carter, sed ŝia ne konduti kiel li. Kaj Falko rimarkis. Se mi ne estus pli zorgema, ŝi estus perdiĝinta la tuta misio.
  
  
  De la tempo de la konferenco, la palaco estis nekredeble maltrankvila. La haloj estis plenplena de homoj. Tie estis centoj de raportistoj de ĉiuj super la mondo. La flashbulbs estis iranta de ĉiu minuto, kaj tie estis multe da kriado kaj ekvidoj. Kiam la kadroj alvenis ĉe la konferenco hall, la homamaso? irka? ili estis tiel densa, ke ih povus apenaŭ esti vidita.
  
  
  Kiam mi vidis ih denove ĉe proksima gamo, mi sentis tian malamikecon al ili, kiel malfermi malamo, ke mi devis turni for. Li ne povis eĉ rigardi ilin eniri la ĉambron. Kelkaj minutoj poste, ĉiuj estis interne, kaj la grandaj duoblaj pordoj fermiĝis malantaŭ ili. La konferenco komencis.
  
  
  Kiam mi alvenis al la palaco kaj kontrolis la konferenco-ĉambro, mi tiris ŝian atenton al la akvo karafo sur la longa mahagona tablo. Ĝi estis identa al tio, kion mi havus, se poste, en receso. Ĝi estis sur unu pleto, kune kun dekduo da brilantaj kristalo okulvitroj. De tagmezo, la akvo restanta en la carafe fariĝos malfreŝa, kaj la palaco personaro havos estestvenno alporti freŝan akvon por la posttagmeza sesio.
  
  
  La mateno daŭris unu jaron. Li pa? adi reen supre kaj malsupren la longa koridoro. La aliaj gardistoj rigardis min. La haloj estis plena de ili. Du Venezuela sekurecaj gardistoj, unu CIA oficiro kaj unu Sekreta Servo agento staris gardisto ekster la konferencejo. # ? Iu#? irka? ili sciis, Nick Carter, kaj neniu eĉ rigardis min, kiam mi rigardis ĉirkaŭ la ĉambro antaŭe.
  
  
  Ĉirkaŭ la dek-tridek, duono de horo # anta? duona tempo, la koridoro ekster la konferenca ĉambro komencis plenigi supren denove. Mi sentis teruran streĉeco en mia brusto, kaj mia kapo komencis dolori. Sed ĉi tiu tempo la doloro estis preskaŭ agrabla. Mi sciis, ke li volus malaperi tuj kiam mi kompletigis mian mision.
  
  
  Baldaŭ antaŭ paŭzo, CIA agento proksimiĝis al mi. Li evidente konis min, kaj egoismo devas havi konas ŝin. Mi koncentris sur ŝin, kaj ŝia vizaĝo aspektis familiara, kvankam kompreneble ĝi ne estis. Tio ĉi estis ĉiuj preparita, kaj mi ne havas tempon maltrankvili pri kiel ĝi funkcias. Tamen, tiuj kolizioj faris min nervoza. Ununura f-ino povus ruinigi la tuta misio.
  
  
  "Kie vi estis, Carter?" la viro demandis. "Ni ne vidis vin ĉi tie en paro de tagoj."
  
  
  "Ah. Ŝi estis kontrolita per pluraj suspektindaj individuoj, " li diris tensely, provante lian plej bona sono estestvenno.
  
  
  "Kiu?"
  
  
  "Mi vidis lin la nokto antaŭe, suspektinda-aspekta viro ĉe la akceptejo, sed ĝi rezultis esti mortinta fino."
  
  
  "Ho dekstra, mi aŭdis pri ĝi. Mi ankaŭ aŭdis, ke vi estis dormanta kun iu germana knabino por momento. Estas tie ajna vero en tio? " li chuckled.
  
  
  La rideto subite rememorigis min de la unu sur la vizaĝo de la Usona vicprezidanto kiam li enkondukis min al la prezidanto. "Kial vi ne akiras perdita, vi nekompetenta bastardo!" Mi grumblis.
  
  
  Tiam ŝi rimarkis, Hawke'kaj Vincent staris nur kelkajn metrojn for, rigardante min. Mi ne vidis ilin veni.
  
  
  "Vi devus teni#? i tiu unu sur leash," la CIA-viro diris kolere, kiel li rapide piediris pasintan Hawk kaj Vincent mimmo kaj daŭrita malsupren la halo.
  
  
  Falko staris tie, studante mi por momento. Kiam li parolis, lia voĉo estis trankvila kaj malalta. "Venu kun ni, Nick," li diris.
  
  
  "Ŝi devus esti ĉi tie kiam ili eliros," mi diris. "Tie povas esti problemoj."
  
  
  "Prenu la tajloro, li diris al ŝi veni kun ni!"
  
  
  Li frotis sian manon super ŝia buŝo. Mi estis en mizero, kun ĵus super la horo iri, antaŭ ol mi renkontis la persono kiu servus min la decanter. Sed tie estis neniu maniero li povus doni supre sur Hawke'. Li ne donos al mi elekto.
  
  
  "Bone," mi diris kviete.
  
  
  Falko kondukis nin al malplena privata ĉambro proksime de la sekureco sidejo. Unufoje ni estis interne, Hawk fermis kaj ŝlosis la pordon, tiam sin turnis al mi. Vincent staris ekstere al la flanko, rigardanta tre konfuzita.
  
  
  "Nun," Falko diris per raŭka, mallaŭta voĉo. "Kio la infero estas # da? rigi#? i tie, tajloro? Mi prenis ĉion, kion mi povus de vi, Nick. Vi agas kiel frenezulo."
  
  
  Li glared at Vincent. "Vi sciigis ilin pri la okazaĵo ĉe la partio."
  
  
  "Ne, mi ne," Vincent diris defensively. "Sed mi devis fari ĝin."
  
  
  "Kia akcidento?" Falko demandis.
  
  
  "Nur malgranda emocia eksplodo," Vincent diris.
  
  
  Li lekis ŝiaj sekaj lipoj. Mi estis kontenta, ke li ne menciis mia provo akiri la Luger el. La falko estis akra. Mi estis certa, ke li jam dubis pri mia identeco. Eble li rimarkis iun difekton en mia kaŝvesto. Eble ili lasis talpo, cikatroj, aŭ ion alian kiu donis min for. Ne, ĝi devas esti mia kulpo. Ŝia nura ne agante kiel Nick Carter.
  
  
  "Bone, kio ĝi estas?
  
  
  Falko demandis senpacience. "Kial vi estas tiel malbenita nervoza#? iuj la tempo?" Vi ne estis la sama persono kun ili ferret kiel li venis reen de la vilaĝo."
  
  
  Reŭmatismo estis simpla. Li estis malsama persono. Rafael Chavez. Sed mi ne povis diri al li tion. Li estis unu? irka? la malamikoj. Ambaŭ de ĉi tiuj AH agentoj estis miaj malamikoj.
  
  
  "Mi nur ne scias, sinjoro. Eble ĝi estas ĉar ĝi estas ĉio tiel diabla#? agreni? i, kun homamasoj de homoj grupiĝis ĉirkaŭ, bruo kaj konfuzo. Kaj la plej malbona parto estas, sciante ke io povus okazi en ajna momento kaj ni ne estus kapablaj fari ion pri ĝi. Ĉi tiu sekureco laborposteno ne estas mia stilo ."
  
  
  Ambaŭ viroj estis silenta dum momento. Falko turnis sin kaj iris al la fenestro. "Mi timas, ke tio ne sufiĉas, Nick." Li turnis sin al mi. Lia magra korpo ŝajnis kuntiriĝi eĉ pli en la tweed jacket, kaj liaj malvarmaj okuloj ŝajnis stare publike ĉe mi. "Kio okazis en tiuj du tagoj, kiam vi estis for?"
  
  
  "Precize kion mi diris al vi," mi diris.
  
  
  "Mi malamas diri tion, Nick, sed mi pensas, ke vi kaŝas ion de mi. Tio ne sonas kiel vi aŭ. Ni ĉiam estis tre malfermita kun unu la alian, havas ne ni?"
  
  
  La premo en mia kapo kaj brusto estis kreskanta. Ĝi estis malpli ol horon antaŭ ol mi estis devigita eniri ĉi tiu koridoro. Kaj David Hawke'volas paroli kaj paroli.
  
  
  "Jes, ni ĉiam estis honesta."
  
  
  "Tiam lasita-a esti honesta," Hawke diris. "Mi pensas, ke io okazis, kiam vi malaperis, kaj mi ne komprenas, kial vi ne diru al mi pri ĝi. Mi scias, ke vi devas havi iun kaŭzon por teni reen, sed ĝi estus multe pli bone por ni ambaŭ, se vi metas ĝin tie. Estas tiu pri la Hoffmann knabino? "
  
  
  Ŝiaj okuloj kuris al li. "Ne, ĝi havas nenion fari kun la knabino. Kio la infero estas # tio? i devas esti? Mi diris al vi, ke ĝi estis klara. Ĉu vi vere kredas, ke mi estas restanta al vi? Mi komprenis, ke mi estis krieganta, sed ĝi estis tro malfrue.
  
  
  "Trankviliĝu, Nick," Vincent diris mallaŭte.
  
  
  Falko diris nenion por momento. Li estis rigardanta min denove, penetrado min kun sia malmola, malvarma okuloj. La premo en mia kapo kaj brusto estis leviĝanta danĝere, kaj li sentis, kiel bombo pri eksplodi.
  
  
  "Nick,"Falko diris malrapide," mi prenas vin de ĉi tiu kazo." Egoismo estas vizaĝo subite aspektis maljuna kaj laca.
  
  
  Malvarmo kuris tra mi. Mi turniĝis por renkonti lian rigardon. "Vi ne povas fari tion," mi diris dully. "Vi devas min ĉi tie."
  
  
  "Bonvolu kredi min kiam mi diras al ŝi, ke mi ne volas. Vi estas numero unu en mia listo, kaj vi scias ĝin. Via vojeta rekordo parolas por si mem. Sed estas io malĝusta ĉi tie. La sento, kiun mi havis, kiam mi alvenis en Karakaso - la teruran senton, ke io iris malĝustan-estas ankoraŭ kun mi. Fakte, ĝi estas alveninta multe pli forta en la lasta paro de tagoj." Li rigardis Vincent. "Vi sentas ĝin tro, ne vi, Argilo?"
  
  
  "Jes, sinjoro," Vincent diris. "Mi povas senti ĝin."
  
  
  "Vi ĉiam valorita intuicio, Nick. Vi rakontis al mi, ke vi mem multajn fojojn. Nu, ankaŭ ŝia. Kaj mi honeste havas tre fortan senton nun, ke vi ne devus esti parto de tio. nenio pli. Por via bono, kaj ankaŭ por la bono de la konferencoj ."
  
  
  "Sinjoro, lasu al mi montri al vi, ke mi fartas bone," mi diris. "Nur lasu min resti # rompi? o."
  
  
  Egoismo estas sulka frunto: "Kial je la tagmezo?"
  
  
  Mi ne povis rigardi la emuo en la okulo. "Ĝi ĵus ŝajnas kiel precipe danĝera tempo. Unufoje ili estis sekure reen en la konferenco-ĉambro, ĝi estis neverŝajna ke io iras # mal? uste. Mi lasos ŝin, se vi volas, ke ŝi malaperis."
  
  
  "Mi volas, ke vi foriru nun," Falko diris coldly. "Vincent, iri akiri unu el la Venezuela gardistoj. Mi sendas lin reen al la hotelo sole kun Nick, nur por certigi, ke li akiras tie bone."
  
  
  "Ne necese," mi diris kolere.
  
  
  "Mi bedaŭras, Nick, sed mi pensas tiel," Hawke diris. Egoismo estas voĉo estis akra, kaj tiel estis liaj okuloj.
  
  
  Vincent komencis al Tago, kaj ŝi subite panikiĝis. Mi ne povis lasi tiujn homojn halti min de kompletigado de mia komisio. Io klakis enen, kaj mia celo estis klara. Ŝi, sciis kion mi devis fari. Mi devis mortigi ih. Malmola, malvarma persistemo tenadis min.
  
  
  Li rapide metis sur lian jakon kaj eltiris la luger . Ŝia egoismo celis ĝin ĉe Hawke', sed ĝi havis ankaŭ parolis al Vincent. "Teni malferman menson#? i tie," mi diris akre.
  
  
  Ili ambaŭ rigardis min en kompleta ŝoko.
  
  
  "Ĉu vi estas freneza?" Falko demandis incredulously.
  
  
  Vincent turnis for de ŝi. "Veni ĉi tie tiel li povas vidi vin," mi diris. Kiel frue kiel li faras, mi mortigos lin ambaŭ. Sed mi devas agi rapide.
  
  
  "Kio ĝi estas, Nick?" demandis Vincent, lia voĉo malalta kaj streĉita.
  
  
  Mi diris al ŝi. "Mia nomo estas Rafael Chavez." "Mi estas la venĝanto. Nun ĝi ne gravas, se vi scias. Nick Carter estas mortinta, kaj mi imitante lin. Ene de horo, mi volas kompletigi mian mision, kaj ĉiuj la konferenco partoprenantoj estos mortinta. Nenio povos haltigi min, do movi antaŭ mi kiel mi diris."
  
  
  Falko Vincent kaj mi interŝanĝis rigardojn.
  
  
  "Mi vidis la sekreta tattoo sur via dekstra brako kiam vi estis lavanta la telerojn ĉi-matene," Hawke diris malrapide. "Ne, vi ne estas mensogulo. Kostya de Dio, Nick, metis tion malsupren kaj parolis al ni."
  
  
  Liaj vortoj furiozis min. Emuo la pafilo indikita ĉe ŝia brusto. Sed tiam mi vidis Vincent rapidi super mi.
  
  
  Mi turniĝis por renkonti lin, sed mi estis frakcio de sekundo tro malfrue. La sekvanta afero mi sciis, li estis sur la supro de mi, kaj ni estis falante al la planko.
  
  
  Kiel ni batis, Vincent meaty pugno frakasis en la vizaĝon. Ĝi estis peza bato, kaj ĝi surprizis min. Tiam ŝia, kaj mi sentis la Luger # torda? o#? irka? mia brako. Li tenis sur al? i kun#? iu lia eblas, sed Vincent Visko havis la avantaĝon. La pafilo falis al la planko. Sed mi estis restariganta ŝia forto. Ŝia filo-en-juro piedbatis Vincent kaj piedbatis lian egoismon malfacile en la ingveno.
  
  
  Li kriis kaj falis sur sian dorson kun mi. Unu Luger ekvidis ŝin, tiam iris por labori sur ĝi.
  
  
  "Ne faru tion, Nick. Mi devos pafi." Falko estis staranta super ni, tenante sian beretta sur min. Li rigardis tra la emuo estas longa silencer en liaj okuloj kaj konsciis ke li estas tre serioza. Li malrapide stariĝis.
  
  
  "Ĉu vi pensas, ke vi povas haltigi min kun tio?" Mi demandis ŝin en minaca voĉo, ke mi ne rekonis kiel mia propra.
  
  
  "Mi estas sufiĉe certe mi povas," li diris trankvile. "Sed ne devigu min fari ĝin."
  
  
  "Mi prenos ĉi tiu ludilo de vi kaj mortigas vin kun ĝi," mi grumblis. Li faris unu paŝon al ĝi.
  
  
  "Mi devos pafi ŝin, Nick," Hawke diris. Sed mi povus vidi la sugesto de timo en liaj okuloj - li timis, ke li ne povis mortigi min.
  
  
  Mi estis nur pri nomi mia egoismo bluff kiam mi vidis Vincent ŝanceliĝi al liaj piedoj denove. Kiel Hawke'zorgeme indikis la pafilon ĉe mia brusto, Vincent venis al mi. Egoismo kaptis ŝin kaj trenis ŝin antaŭ lin por protekti sin de la Beretta Akcipitro. Tiam ŝi estis ŝovis malfacile de Vincent, kiu falis peze sur supro de Hawke. Ambaŭ viroj ŝanceliĝis reen, kaj la pafilo foriris kun mola thud. Gawk brufermis en la plafono.
  
  
  Mi movis rapide, kondamnanta mia dekstra mano en Vincent kolo kaj sendante lin flugante for de la Akcipitro, liberigante padon por mi. Kiel Hawke'mallevis la pafilon denove al celo denove, egoismo ekprenis ŝian pafilon brako kaj tiris, tordante malfacile kiel li trenis egoismo al li. Li flugis super mia kokso kaj kolapsis al la planko, la Beretta frapanta la muro malantaŭ li. Li estis miregigita.
  
  
  Mi atingis por la Luger, sed tiam Vincent kaptis min denove. Li falis, sed reakirita tuj kaj alteriĝis maldekstra hoko sur Vincent lar? a viza? o. La egoismo de lia cheekbone krakis, kaj li ŝanceliĝis de la efiko. Em estis en doloron, sed li ne finis. Ŝin, vidis, ke ŝia egoismo mano iras sub ŝia jako. En unu moviĝo, li glitis la stiletto en sia palmo kaj sendis Egoismo fluganta nur kiel Vincent prenis celo. La tranĉilo kaptis lin en la ripoj, kaj li spiris, liaj okuloj pli kaj pli granda, kaj falis al sia flanko.
  
  
  Falko kriis, fiksrigardanta Vincent korpo en nekredemo. Falko rekonsciiĝis, sed estis ankora? tro malforta por movi. Unu Luger kaptis ŝin kaj zorgeme celis la emu ĉe ŝia kapo. Li devas morti. Estis ne alia vojo. Ŝia fingro streĉita sur la ellasilon, sed io haltigis min. Falko rigardis min defie kaj kolere kaj resentfully.
  
  
  Malamo kaj kolerego plenigis mian bruston. Tiu viro estis staranta en mia vojo. Ĝi devis esti eliminita de la egoismo. Mia fingro streĉita sur la malmola metalo de la ellasilo denove. Li rigardis malsupren ĉe tiu sulkita vizaĝo kaj frostis, miregigita de la subita ekmultiĝo de emocio. Mi ne scias kial, sed mi amis ŝin tro multe kaj respektis la viro tro multe por pafi ŝin. Ankoraŭ, mi devis tiri la ellasilon. Ŝia rompis ekstere en malvarma ŝvito kiel konfliktantaj emocioj kuradis tra mia inflama cerbo. Li lekis siajn sekajn lipojn kaj celas denove. Mia devo estis klara. David Hawke'devus havi mortis.
  
  
  Sed mi ne povis fari ĝin. Ŝi nur ne povis tiri la ellasilon. Eble mi ne devis mortigi mian egoismon post kiam ĉiuj. Mi povus ligi ŝin supre kun mia egoismo kaj teni? in ekstere de la vojo ĝis mi kompleta mia misio.
  
  
  Falko estis rigardante mian vizaĝon. Li ne aspektas tre surprizita kiam ŝi mallevis la pafilon.
  
  
  "Mi sciis ke vi ne mortigos min," li diris mallaŭte.
  
  
  Ŝi kriegis. "Silentu!" Ŝia estis tro frustrita kaj mallonga pensi klare.
  
  
  Hawke's egoismo ligis ŝiajn manojn kaj piedojn kun kravato kaj zono. Mi scivolis se li batalis kiel HAKILO agento, ne kiel amatora revolucia. Kaj Hawka havis ligis ŝin supre kiel profesiulo, kvankam li sciis ke li neniam faris ion ajn kiel tio antaŭe. Kaj tie estis tiu stranga sento, ke li havis por la maljunulo. Ĝi ne faras ajnan pli da senco ol la ekbriloj de nekonata memoroj kaj frenezaj revoj mi estis havanta por la pasintaj malabundaj tagoj.
  
  
  Denove, mi havis la senton, ke io ne estis # mal? uste kun#? iu de#? i tiu-kun la homoj ĉe la kliniko, la misio mi estis sur, kaj kun mi. Sed estis neniu tempo por esplori.
  
  
  Hawke'trenis ŝin en la vestoŝranko. Mi ne fermis lin, ĉar mi sciis, ke la ĉambroj estis tute soundproof. Li nur fikse rigardis min.
  
  
  "Vi estas sur medikamentoj aŭ io," li diris.
  
  
  "Silentu, kaj mi ne mortigos vin," mi diris akre.
  
  
  "Vi ne volas mortigi min. Ĉu vi vere kredas ke vi estas viro nomis Chavez? "
  
  
  "Ŝia Chavez."
  
  
  "Tio ne estas vera," li diris kategorie. "Vi estas Nick Carter. Tajloro damne, vi estas Nick Carter!"
  
  
  Ĝi faris min dizzy. La kapdoloro estis revenanta - kapdoloro kiu ne iras for ĝis post kiam mi mortigis mian malamikoj kun ĝi. Mi ekrigardis mian horloĝon, kaj vidis, ke mi havis pri duona horo maldekstra. Hawke'ŝovis ŝin en la ŝranko, klakfermis la pordon, kaj ŝlosis ĝin. Li ekrigardis Vincent kiel li proksimiĝis al la pordo. Li rigardis mortinta, kaj por iu freneza kialo, mi estis vere mizera.
  
  
  Li iris eksteren en la koridoro kaj estis surprizita por trovi ke ĝi estis preskaŭ senhoma. Venezuela policisto estis eniranta la sekureco ĉambro ĉe la alia fino de la halo. Li ne vidis min. Evidente, neniu aŭdis nin. Sed ĝi ne estas kiel Hema kaj mi devas alfronti unu la alian. La sekureca personaro povus scivoli de kie ĝi venis, aŭ iu, kiu vidis min, piediranta malsupren la halo kun Hawk kaj Vincent povus komenci metante du kaj du kune. Ĝia decidis iri ekstere#? irka? la palaco tra flanka enirejo. Li povis iri tra la ĝardeno kaj revenis tra la ĉefenirejo. Espereble, la homamaso estus disvastigita dum la tagmeza paŭzo. Kaj iu ajn kiu vidis lin veni en volus nur konjektas ke mi estis ekstere por frua tagmanĝo. Li ekrigardis ĉirkaŭ rapide, tiam iris trankvile malsupren la halo kaj el la flanka pordo.
  
  
  La naŭa ĉapitro.
  
  
  Mi ĵetis ĝin ĉirkaŭ la kapoj de Hawke kaj Vincent. Mia horloĝo diris dekdu tridek-kvin-nur dudek-kvin minutoj, antaŭ ol mi renkontis mian kontakton ekster la konferencejo.
  
  
  Li rapide paŝis tra la ĝardeno al la fronto de la palaco. Eĉ en tiu relative trankvila tempo, tie estis homoj ĉie. La aŭtoj plenigis la stratojn kondukante supren al la palaco teroj. Aliraj vojoj estis blokitaj, sed sekurecaj gardistoj lasu alta-sekureco aŭtoj pasi.
  
  
  Kiel li iris ĉirkaŭ la konstruaĵo, li vidis centojn da homoj loitering ĉirkaŭ la tereno, atendante la eminentuloj, por aperi.
  
  
  Mi ĵus komencis piediri malsupren al la homamaso, kiam homo venis al mi de la flanko de la vojo, blokanta mian vojon. Mi rigardis ĝin kaj ekkomprenis ke ĝi estis la CIA-viro, mi preferas kuri en pli fruaj. Mi ne povis ignori lin. Ke volus fari la egoismo eĉ pli suspektindaj.
  
  
  "Diru al mi, Carter, mi povas paroli al vi?"
  
  
  Li turnis indiferente por alfronti lin, provante ignori la kreskanta premo en lia brusto. Mia kapo throbbed, kiu doloris. "Jes?"
  
  
  "Mi nur volas diri ke mi pardonpeti por la komento mi faris. Mi surmetas't kulpigi vin por esti koleraj."
  
  
  "Jes, ĝi estas bone," mi diris. "Mi overreacted. Ĝia nur iom nervoza. Mia kulpo." Ŝia menso komencis drivi for de li.
  
  
  "Tiam neniuj malmolaj sentoj?" li demandis.
  
  
  Ŝi, turnis reen. "Ne, ne ofendo. Ne maltrankvili pri ĝi."
  
  
  Bonan. Li etendis sian manon. Egoismo prenis ĝin kaj tenis ĝin por unu minuto.
  
  
  Li estis grimacas kun trankviliĝo. "Vi scias, mi povas vidi kiel#? i tiu speco de respondeco vere povas akiri al vi. Mi pensas, ke ĝi estas atendado kaj observado. Mi ne scias, kiel Sekreta Servo dungitaro fari tion ĉi ĉiu tago, ne kiam, monato post monato."
  
  
  Li ekrigardis la horloĝon. Ĝi estis dudek unu. Li provis ne montri siajn emociojn. "Jes, ili havas malfacilan laboron. Mi definitive ne volas tion. Bone, mi devas renkonti kolego. Vidi vin poste."
  
  
  "Kompreneble ĝi estas bona," li diris. "Trankviliĝu, Carter."
  
  
  Tiam li turnis sin kaj daŭrita malsupren la longa vojo. La sento de misio estis tiel forta en mi, ke mi ne povis pensi pri io alia. Li sentis, ke nenio ĉirkaŭ li sed lia maniero tra la homamaso kolektanta. Kiel ŝia edzo alproksimiĝis al la enirejo, grupo de helpantoj blokis la trotuaro. Mi puŝis mian vojon tra ili, kaj ili rigardis min#? ati min estis freneza. Sed estis neniu tempo por komforto. Li skirted grupo de raportistoj proksime de la ĉefa paŝojn kaj mimed ilin. La amaso kreskis pli dika.
  
  
  Kiam mi atingis la#? tuparo kaj komencis grimpi ilin, mi estis blokita de la homamaso. Ŝi elbowed sian vojon tra ili. Ŝi estis puŝita fare de unu viro kontraŭ la alia, kaj li kriis ion obscenan ĉe mi. Li brufermis en la virino, preskaŭ frapas ŝin de ŝiaj piedoj. Sed ŝi eĉ ne devi rigardi reen.
  
  
  Mi bezonis por atingi la koridoro en tempo.
  
  
  "Hej, rigardu, infano!"iu kriis post mi.
  
  
  Li marŝis malrapide supren sur la ŝtuparo. "Lasu min pasi," mi petis. "Lasu min pasi, preni la tajloro." En tiu kazo, mi neniam akiri tie en tempo.
  
  
  Ŝi estis veturita de la urĝeco de mia tasko, senkonscia al ni, por io ajn sed la devigo akiri kie ŝi volis iri. Ĉe la supro de la ŝtuparo, la homamaso estis eĉ denser, kaj la gardistoj estis tenanta#? iu supre.
  
  
  Li stumblis kaj renkontis ilin. Venezuela sekureco oficiala glared ĉe mi kiel mimmo piediris pasintan lin. Sed mi devis akiri al la palaco. Mia kontakta atendos min tie en la urbo en unu horo en la posttagmezo. Kaj li ne povis atendi. La kalendaro devus esti perfekta.
  
  
  "Pardonu min," mi diris, alproksimigi ilin. "Bonvolu lasi min pasi!" Sed neniu moviĝis. Ĉiu estis tro okupata parolas pri konferencoj kaj mondaj aferoj eĉ rimarki mia ĉeesto. Mi iris tra ili faranta mian vojon tra la maso de korpoj.
  
  
  "Hey, # malstre? i!" unu viro kriis.
  
  
  Ŝia mimmo pasis lin sen respondi. Li preskaŭ piediris tra la homplena areo nekaŝemaj en la fronto de la pordo. Mi rigardis mian horloĝon kaj vidis, ke mi havis nur sep minutoj maldekstre. Li faris sian vojon al la pordo, kie pluraj policistoj estis gardanta ĝin.
  
  
  "Jes?" diris Venezuela viro en armea uniformo. Nia li, nia vestitaj viro sidanta apud li, ne rekonis min.
  
  
  "Ŝia nomo," mi diris. "Carter".
  
  
  "Via # IDENTIGA? o karto, bonvolu."
  
  
  Ŝia celo estas frapi viro sur liaj piedoj, kaj kuri mimmo lin. La throbbing en iliaj kapoj estis preskaŭ neeltenebla. Li serĉumis en sia poŝo kaj trovis Nick Carter monujo. Egoismo malfermis ĝin kaj trovis la ID karto. kaj speciala pasi al la palaco. Mi montris ĝin al la servisto.
  
  
  "Hmm," li diris. Li rigardis la bildon sur la kartojn kaj tiam studis mia vizaĝo. Se Hawk kaj Vincent ne povis diri, ke mi ne estis Nick Carter, ke persono ne estos kapabla vidi tra mia kaŝvesto.
  
  
  "Ĉu vi povas rapidu, mi petas?" Mi diris senpacience.
  
  
  Ĉiuokaze, la peto ŝajnas esti malrapidigita lin malsupren. Li ekzamenis la mapo kiel se estis iu difekto en ĝi, ke estis nur atendis lin por malkovri ĝin. Evidente, egoismo havis ofendis ŝin kun sia senpacienco, kaj li estis tuj instrui al mi lecionon.
  
  
  "Kie vi estas postenigita, s-Ro Carter?"
  
  
  Mi havis preskaŭ incontrolable impulso bati mia pugno en la egoo-memkontenta vizaĝo. Sed mi sciis ĝin estus rapide fini la mision fadeno.
  
  
  "Ĉu ĝi gravas?" Mi diris, premas miaj pugnoj, provanta kontroli mem.
  
  
  "Ne precipe," li diris sourly.
  
  
  "La El Conde Hotelo," mi diris.
  
  
  "Gracias, muchas gracias," li diris sarkasme.
  
  
  Preni lin al la hotelo, paroli al li en mia denaska lingvo, diri em li estas idioto, senkonscia ilo de brutala tirano. Sed mi ne diri ion ajn.
  
  
  "Viajn kartojn, s-Ro Carter." Li revenis ih al mi. "Vi povas eniri la palacon."
  
  
  "Dankoni vin tiel," li diris, kaj ridis. Ŝia monujo estis prenita kaj mimmo gardistoj rapidis enen.
  
  
  Ĝi estis multe pli kvieta internaĵo. Tie estis kelkaj homoj en la vestiblo, sed ili estis disĵetitaj, kaj mi ne havis problemojn atingi tra. Li marsxis al la granda ricevo areo kiu estis kutime uzita por konferencoj.
  
  
  Kiam mi eniris ĉi tiu parto de la palaco, estis alia sekureco ĉeko, sed Odin#? irka? la gardistoj sciis min, do ĝi estis rapida. Li piediris malsupren la halo al la konferenco ĉambro. Li estis preskaŭ tie.
  
  
  Ĉe tiu momento, la Venezuela sekureca polico estro elpaŝis el la pordo nur jardoj de la konferenco ĉambro. Ŝia, li sentis naŭzon en sia stomako churning kiel la premo en lia brusto kaj brusto kreskis. Kiel la kapo de brutala sekreta polico, li estis preskaŭ tiel malbona kiel la prezidanto mem.
  
  
  "Ho, s-Ro Carter!" li diris kiam li vidis min.
  
  
  "Sinjoro Santiago," mi diris, provante teni mian malvarmeta.
  
  
  "Ĝi estas iranta bone, ĉu ne? Ŝajnas, ke nia antaŭzorgoj ne estis necesa post kiam ĉiuj."
  
  
  "Mi pensas tiel, sinjoro," mi diris firme. Horloĝo tiktakis en mia kapo. Ĝi devas esti ok minutoj al unu. Mi devis forlasi lin.
  
  
  "Mi estas certa, ke ĉio estos bone," li diris. "Mi havas bonan senton pri tio. Ĉu vi vidis Senor Hawk?"
  
  
  "Ne ekde la frua mateno," mi mensogis al ŝi, nur scivolanta se mia vizaĝo donis min for.
  
  
  "Nu, ŝia, certe mi trovos ĝin. Vidi vin poste gratuli vin sur tia sukcesa neniu vojo kiam." Li ridetis kaj frapis min sur la ŝultro.
  
  
  "Tre bona, sinjoro," mi diris.
  
  
  Li iris reen al la oficejo, kiu ŝajnis esti iu speco de aneksaĵo al la sekureco sidejo. Li suspiris kun # trankvili? o kaj piediris malsupren la halo al la konferenco ĉambro. Mi rigardis mian horloĝon, kaj ĝi diris kvin al unu.
  
  
  Mi staris antaŭ la malfermita pordo kiel oni diris al mi. Tie estis kvar policanoj deĵoras ĉe la alia fino de la koridoro, la sama ones kiu estis tie tiun matenon. Ili sciis min, do ĝi ne estis malfacile por mi pasi mimmo de ili. Estas ankoraŭ du minutoj maldekstre. La majstro piediris malsupren la koridoro kaj montris liajn akreditaĵojn. La gardistoj lasu Egoismo en la ĉambro. Tie estis homoj ĉie ĉirkaŭ la sekureca servo, kiu marŝis laŭ la koridoro kaj staranta en la konferenco ĉambro.
  
  
  Li rigardis supre kaj malsupren la halo. Mi estis en multe da doloro. La # stre? iteco kaj premo en mia kapo kreskis rapide kiel la minutoj pasis. Ŝi sciis, ke la doloro ne foriros ĝis mi detruita ŝiaj malamikoj. Sed mi havis teruran senton ke io estis malĝusta. Ĝi estis interna sento, neklaran, doloras sento, ke ŝajnis al emanas el kaŝita angulo de mia cerbo. Tio ne havis sencon, kaj nek faris io ajn kiu okazis en la lasta malmultaj tagoj. Sed kion ajn la sento, ĝi komencis ronĝi je mia konscienco, eĉ kiel la urĝeco de mia misio superfortis min. Ŝi sentis kiel tie estis terura lukto okazas en mia kapo, kaj ŝi povus havi estita uzanta mikrofonojn kaj parolantoj al drive me crazy se ŝi ne haltos baldaŭ.
  
  
  Ĝia komencis scivoli, ke mia kontakto estis prokrastita.
  
  
  Sed tiam egoismo vidis ŝin , malluma-haired Venezuela en konservativa mararmeo kostumo kaj ruĝa kravato, venanta malsupren la halo al mi. Li aspektis kiel regula membro de la palaco personaro, sed kun blanka dianto en lia solapa kaj decanter en lia mano.
  
  
  Mia faldebla dolaro estis kolono sovaĝe kontraŭ miaj ripoj. Minuton poste, li estis ĉe mia flanko, donanta al mi la decanter. "Altranga Carter, la konferenco direktoro, petis min alporti freŝan trinkakvon al la konferenco-ĉambro dum la tagmeza paŭzo." Li parolis tre laŭte, por ke ĉiuj ĉirkaŭ ni povis aŭdi. "Pro tio ke vi havas specialan klaro, ĉu vi povus akcepti egoismo por mi?"
  
  
  "Ho, bone. "Mi prenos ĉi tiu," mi diris condescendingly.
  
  
  "Gracias," li diris. Tiam, en akra flustri, " Vivu la revolucio!"
  
  
  La viro rapide marŝis reen malsupren la koridoro. Ŝi staras kun karafo en ŝiaj manoj, plenigita kun teruraj duboj kaj konfuzo. Mi devis preni la aparaton al mia ĉambro. Ĝi estis tro malfrue pensi pri aliaj aferoj. La plej grava afero en mia vivo estis preni#? i tiu karafo al la konferenco ĉambro kaj metis la egoismo sur seĝo.
  
  
  Ŝi, venis al fino.
  
  
  "Saluton, Carter," la CIA-oficiro diris tie. "Kion vi havas tie?"
  
  
  "Ĝi aspektas kiel la direktoro ne volas freŝa akvo sur la kunsida tablo," li rakontis al ŝi indiferente. "Kaj sian celon knabo."
  
  
  La CIA agento rigardis la decanter. La sekreta Servo viro ekridetis al mi, tiam ekrigardis la decanter tiel. Ili ŝajnis kontenta. La Venezuela polico kapjesis al mi por preni ŝin al ŝia ĉambro kun karafo.
  
  
  La karafo portis ŝin enen. Alia Sekreta Servo oficiro rigardis min, kiel li kaptis preskaŭ malplena decanter de seĝo kaj anstataŭigis la egoismo kun la unu li volas alportis kun li.
  
  
  Li diris, " Kio estas tio?"
  
  
  Ŝi, emu chuckled. "Vi ne volas, ke la konferenco partoprenantoj trinki # malfre? a akvo, ĉu vi?"
  
  
  Li rigardis la karafo kaj ĉe mi, tiam ridetis ĉe reŭmatismo. "Gaja vidi ilin uzante vin HAKILO homoj konstrue."
  
  
  "Tre amuza," mi diris.
  
  
  Li kaptis malnovan karafo kaj refaldis ĝin sub sian brakon, tiam ekrigardis reen ĉe la unu li volas nur instalita en la centro de la kunveno seĝoj. Kaj ankaŭ ŝia, kiel la vortoj resonis en lia kapo:
  
  
  Tiam, dum la taga kunsido, la aparato estos fiksita al la dezirata frekvenco uzanta la izolitan kontrolon. En kelkaj minutoj, ĝi mortigos ĉiuj within earshot.
  
  
  Tiam li turnis sin kaj eliris tra la ĉambroj.
  
  
  Ekstere, li haltis de la gardistoj. "Mi scivolas, kion mi faru pri ĝi?" im diris al ŝi, simulado de senpacienco.
  
  
  "Tie estas storage room malsupren la halo," diris unu el la Venezuelanoj.
  
  
  "Eble vi povus balai la plankon, Carter," la CIA-viro staranta sur la planko ridis. "Tie estas ver? ajne balailo en la man? o? ranko," li ekridetis larĝe.
  
  
  "Kio estas tio. CIA komedio-Horo? "Mi demandis al ŝi, sourly, kiel se ih ŝercoj estis enuiga min. Mi ne zorgas kion ili diris aŭ faris, kiel longe kiel ili ne suspektas, ke la plej granda sekureco breĉon en jaroj estis farita ĝuste sub iliaj nazoj.
  
  
  Malnova decanter portis ŝin malsupren la halo al la ŝranko. Adjutantoj kaj oficialuloj komencis reveni al la konferenco ĉambro. Li rigardis sian horloĝon kaj vidis, ke estas jam kvarono pasinta unu. La steloj de la spektaklo, la Prezidanto de Venezuelo kaj la Vicprezidanto de Usono, alvenos post kelkaj minutoj. Kaj la posttagmeza sesio komencos baldaŭ. Kaj neniu en la konferenco ĉambro suspektos, ke la cetera parto de via egoismo vivo povas esti mezurita en minutoj.
  
  
  Ĉiu tuj laŭ plano.
  
  
  La deka ĉapitro.
  
  
  # ? Eti for la karafo, li gvidis reen al la konferenco-ĉambro. Mi estis ĵus en tempo vidi la Prezidanto de Venezuelo kaj la Vic-Prezidanto de la Usono marŝi malsupren la koridoro kune, kun la Usonanoj ' mano sur la Venezuela ŝultron. Ih estis ĉirkaŭita de Sekreta Servo agentoj. Kiam mi vidis ilin malaperi en la konferenco ĉambro, mi estis plenigita kun malamo kaj abomeno.
  
  
  Interne, fotistoj estis prenanta kelkajn lasta-minuto fotoj antaŭ konferencoj rekomencis. Tie estis onidiroj ke grava ekonomia interkonsentoj estis atingita dum la matena sesio. Sendube, ili estis rilataj al la financa helpo al la Venezuela reĝimo en reveno por permeso por deploji la Usona armea bazoj. Sen mia interveno, tiu abomena tiraneco havus daŭris ĉiam.
  
  
  Mi havis nur prenis mia sidlokon en la fronto de la ankoraŭ-malferma pordoj kiam la estro de la Venezuela Sekureca Polico aperis ĉe mia flanko. Ĉi tiu tempo, egoismo vizaĝo estis severa.
  
  
  "S-ro Carter, Odin Poe renkontos viajn NSA agentoj kaj nur informis min ke vi pasis kelkaj minutoj en la konferenco ĉambro."
  
  
  Mi sentis formikado senton en la malantaŭon de mia kolo. La premo en mia kapo pliigita denove, kaj mia temploj throbbed terure.
  
  
  "Jes, sinjoro," mi diris. Mia menso hastis antaŭen. Eble ili kontrolis kaj trovis, ke la konferenco direktoro ne ordo freŝa akvo.
  
  
  Aŭ zorgema agento eble trovis la aparato simple de ekzamenanta la decanter. Ili povas havi la jam forigita de la aparato? irka? la? ambro.
  
  
  Li demandis. "Ĉio ŝajnis normala al vi?"
  
  
  La streĉeco en mia brusto faciligis malgrandan. "jes. Ĉio ŝajnis esti en ordo."
  
  
  Bonan. Ĉu vi povus veni kun mi por unu momento? Ŝi volus, ke vi prenu unu rigardi ĉi tiun ĝisdatigita listo de homoj kun sekureco rajtigo. Ĝi ne daŭros longe."
  
  
  Ŝi, mi sentis, ke je ĉi tiu rapido, ĝi estis ebla al # devoji? i de miaj planoj. La tago de la konferenco hall eĉ ne fermita ankoraŭ. En ajna kazo, mi ne komprenas, kiel mi povus rifuzi. Kiam la Venezuela sekureco policestro demandis vin fari ion, vi faris ĝin. Mi sekvis lin en la sekureco aneksaĵo, ne malproksime de la konferenco ĉambro. Venezuela policisto estis tie, kiam ni eniris, sed li tuj forlasis, lasante min sola kun la viro, kiun mi malamis preskaŭ tiel multe kiel la viroj, kiuj intencas detrui ŝin.
  
  
  "Ĉi tiu listo." Cursory leganta estas # sufi? e por..."
  
  
  La telefono sur sia skribotablo sonoris. Li iris por respondi ĝin dum li studis la listo, provanta sian plej bonan por kontroli siajn emociojn.
  
  
  Egoismo estas vizaĝo heliĝis. "Ah, Sinjoro Falko!"
  
  
  Mi sentis ŝtalo vise fermi#? irka? mia brusto.
  
  
  La Venezuela vizaĝo ŝanĝiĝis. "Kio!"
  
  
  Estis neniu dubo pri tio. Falko havis iel eskapis kaj estis nun nomante alia parto de la palaco, ne fidante sin por ricevi ĉi tie en tempo. Li konjektis, ke mi estis iranta tiri ion ekstere dum la paŭzo kiu estis nur finanta.
  
  
  "Mi ne povas kredi ĝin!" - diris la Venezuela. Li atingis por la Luger kaj venis supren malantaŭ ĝi. "Sed, Sinjoro Carter, estas ĉi tie kun..."
  
  
  Li turnis al vizaĝo mi nur kiel Ei frapis lin kun la pugo de la luger sur la flanko de egoismo kapo. Li falis peze sur la plankon kaj kuŝis senkonscia. Telefona ricevilo dangled apud la skribtablo. Hawke's voĉo povus esti aŭdita de la alia fino de la linio.
  
  
  "Saluton? Kio okazis? Vi estas ĉi tie?"
  
  
  Li paŝis super la inerta korpo kaj anstataŭigis la ricevilon. Ŝi iris al la pordo kaj rigardis supren kaj malsupren la koridoro. Tie estis neniu ĉirkaŭe. Ŝi elpaŝis en la koridoro, fermante la pordon rapide malantaŭ ŝi. Ni esperas, ke neniu volas eniri la sekureco aneksaĵo por momento.
  
  
  Li revenis al la konferenco ĉambro kiel ili fermis la tago. En kelkaj minutoj, la konferenco rekomencos, kaj la mortiga aparato estos aktivigita. Ŝi staris en la koridoro, streĉa kaj akute konscia de la terura premo. Ĝi baldaŭ malaperas post kiam la aparato faras ĝian laborpostenon. La Sekreta Servo agento eliris tra la konferenco ĉambro kaj kapjesis al la gardistoj. Li venis al mi.
  
  
  "Saluton, Carter," li diris en amika vo? o.
  
  
  Li kapjesis al ŝi.
  
  
  "Nu, ili estas sur ilia maniero tie. Kaj mi ĝojos kiam ĝi estas ĉiuj super."
  
  
  "Ankaŭ min," mi diris.
  
  
  Ŝia hotelo, en ordo por li por foriri, lasu min nur stari tie kaj atendi sole. Baldaŭ tie estos signalo, kaj mi scias, ke ĉio estas finita. Iu povas akiri#? irka? la? ambro por helpi, eble gardisto staras malfermaj por la tago. Sed nia prezidanto de Venezuelo, nia Vicprezidanto de la Usono did not survive-neniu ĉe la tablo postvivis.
  
  
  "Ĉio ŝajnas trankvila," la viro diris. "Tro trankvila por mia gusto. Mi havas tian strangan senton. Ĉu vi havas unu?"
  
  
  "Ne hodiaŭ," mi diris. "Sed mi estis vere maltrankvila, kiam mi unue akiris ĉi tie."
  
  
  "Nu, mi havas ĝin. Nekaŝemaj sur la dorso de la kapo. Sed ĝi estas bone."
  
  
  "Jes, tio, mi certas, ke ni havos an uneventful tago," mi diris.
  
  
  "Nu, mi supozas, ke mi prefere iru kontroli kun la sekureca polico. Ĝis poste, Carter."
  
  
  "Efektive," mi diris.
  
  
  Li iris laŭ la koridoro al la sekureco aneksaĵo. Etaj gutoj de sango formis en mia supra lipo. Se li trovis la Venezuela sekureco ĉefa kuŝis tie senkonscia, li verŝajne provas halti la konferenco, kaj tio ruinigus ĉion. Mi scivolis se mi devus iri post li. Sed mi havis fortan senton ke mi devus resti tie, kie mi estis. Ordoj estis ordoj. La NSA dungito venis malsupren la halo de la kontraŭa direkto, kaj haltis por paroli al Sekreta Servo agento. Mi havas mallongan prokraston. Ŝia spiro venis en ĉifona ekspiras kaj ŝi rigardis la tago de la konferenco ĉambro. En la posttagmeza sesio estis komenco. La aparato estos aktivigita ĉe ajna tempo.
  
  
  Subite, la laŭta akra sono estis aŭdita super la konstruaĵo. Ĝi estis la akra krio de aviadiloj flugantaj super la palaco en saluto al la Karakaso Konferenco. La sono trapikis mian timpanoj, kaj io stranga komencis okazas en mi.
  
  
  Mia menso estis miksaĵaĉon de scenoj, vortoj, kaj mensaj bildoj. Mi vidis min mem kun Luger pistolo. Mi vidis ŝin, fremdaj urboj, kaj apartamenton kiu ne estis supozita esti en Ameriko. Ĉio estis amasiganta supre sur min, ŝpini ĉirkaŭ en mia cerbo, faranta min senti malsana kaj dizzy.
  
  
  Io profunde ene
  
  
  Ĝi faris min pensas ke mi devis iri al la fenestro tiel ke ŝi povis aŭdi la sonon denove. Sed mi estis tenita reen per forta sento de devo. Ili ordonis min resti ekster la konferencejo. Malgraŭ ĉi tiuj ordonoj, mi devis iri al la fenestro kaj malrapide, mallerte, mi piediris malsupren la koridoro al la alcove kie mi sciis, ke mi volus trovi lin. Ŝi hezitis unufoje kaj preskaŭ turnis sin al ŝia poŝto ekster la konferencejo, sed tiam iris al la fenestro. Ĝi estis egoismo, kiuj puŝis al ŝi, ĝuste kiel la aviadiloj flugis reen al cirklo la palaco por la dua fojo.
  
  
  Ĉe unua, kiam ili alproksimiĝis al la palaco, ili ne aŭdas ion ajn. Sed tiam, kiam ili estis preskaŭ malkaŝe supre, ŝi aŭdis la laŭta akra sono de ih motoroj. Ĝi turnis en muĝi kiel ili flugis super la konstruaĵo, glinting en la suno.
  
  
  Ĉi tiu tempo, la sono de la aviadiloj vere skuis min. Ĝi estis kiel grandega ŝoko ondo iras tra mia tuta korpo. Subite li aŭdis, Tanya estas bela voĉo:
  
  
  Post kiam ĝi faras ĝian laborpostenon, la aparato produktas multe pli malalta sono, kiu ankoraŭ sonas tre alta por renkonti viajn orelojn.
  
  
  La sono de aviadiloj ankoraŭ vibris en mia kapo. Kaj ĝi estis V Golov kiu aŭdis ĝin, alia alta -#? eti sonon, preskaŭ la sama kiel la jetoj havis nur liberigita.
  
  
  Ĉi-tio estas la sono vi aŭdas. Kiam vi aŭdas tion, vi memoros ĉion, kiu estas kaŝita en via subkonscia.
  
  
  Subite la vero trafis min de ĉiuj flankoj. Li ĉirkaŭrigardis, dazed kaj terure konfuzita. Kio la inferon okazas? Kial estis ŝi, pozante kiel revolucia nomita Chavez? Ŝi sciis, ke lia Nick Carter, ke mi laboris ĉe HAKILO, kaj li estis ĉi tie... Subite, ŝi memoris ŝia batalo kun Vincent kaj Falko, kaj... Dio!
  
  
  La aviadiloj estis irita. Li klinis malforte kontraŭ la windowsill. Kio la inferon estis ke ĉiuj proksimume? Kial vi supozas la identecon de Venezuela vi neniam eĉ aŭdis de antaŭe? Kio faris min batali Hawk kaj Vincent kiam ili estis nur provas ... interrompi min de la komisio. La karafon! Ŝi estis alportita en la konferenco ĉambro de decanter nur kelkaj minutoj # anta? e kaj sciis, ke nen havis aparato kiu volus mortigi ĉiun en la ĉambro.
  
  
  Ĉio estis revenanta rapide. # ? Ia ne nur pozante - mi vere kredis, ke lia viro estis nomita Chavez. Ĉion, kion mi faris dum la pasintaj du tagoj estis celita ĉe assassinating la Prezidanto de Venezuelo kaj la Vicprezidanto de Usono - du personoj, mi estis sendita al Karakaso por protekti! Li ne povis memori ion ajn pri#? ia # anta? e, sed en la lasta nokto Ilse Hoffmann renkontis lin denove kaj vokis ŝin Tanya - rusa nomo. Kaj ŝi sciis pri mia mortiga misio.
  
  
  Jes, voĉdoni kaj ke estas ĝi! Mi ne povis memori ion ajn kiu okazis al mi inter la tempo mi iris al ŝia apartamento kelkaj tagoj # anta? e kaj la tempo ŝia revenis, kredante ŝin por esti Rafael Chavez. Sed mi memoris ion pri tiu nokto en sia apartamento. Mi memoris feeling dizzy kaj naŭzon. Mi provis forkuri, sed la du viroj haltis min. Ŝia devas esti narkotitaj. Kaj ili faris ion al mi fari min konduti kiel ferret al ili. Ĝi estis la hontigo ili parolis pri en la mesaĝo. Iel, ili uzis min mortigi konferenco eminentuloj. Kaj "ili" estis la KGB. Tanya akceptis ĝin. Mi memoris klarigante mian malaperon al Akcipitro, sed tio estis la rakonto ili volonte rakontis al mi diri em. Mi havis absolute neniun rememoron de la du tagoj mi estis for, kaj neniu dubo ili deziris ĝin. Tio verŝajne estis, kiam mi estis devigita preni la rolon de Rafael Chavez.
  
  
  Li kuris ĉirkaŭ la alcove, ĉirkaŭ la angulo, kaj en la ĉefa koridoro. Mi devis akiri de la konferenco ĉambro. La aparato ke trovis ŝin tie povus jam esti laboranta kaj mortigi#? iu ene de earshot.
  
  
  Kiel mi alproksimiĝis al la grandaj pordoj, ih estis gardita fare de tri viroj, du Venezuela policistoj, kaj secret Service agentoj. La CIA agento kiu estis tie antaŭe verŝajne foriris por mallonga paŭzo. La Sekreta Servo agento kaj la NSA dungito kiu ankoraŭ estis parolanta al unu la alian malantaŭ la fermita pordo de la sekureco aneksaĵo estis irita nun, kaj la pordo ankoraŭ estis fermita. La sekreta Servo viro estis ŝajne kidnapita antaŭ trovanta la ĉefo de la sekureca polico.
  
  
  Ŝi estis startled de la gardistoj ĉe la konferenca halo por la tago.
  
  
  "Mi devas akiri interne," mi diris. "Ekzistas pafilo en tie, kaj se mi ne ricevas ĝin rapide, ĝi mortigos ĉiun en la ĉambro."
  
  
  Mimmo komencis premi tra ĝi, sed preskaŭ ĉiuj la Venezuelanoj baris mian vojon. "Mi bedaŭras, Sinjoro Carter, sed ni havas striktaj ordoj ne interrompi la konferenco."
  
  
  Ŝi kriegis. "Akiri ekstere de la vojo, vi idioto!"
  
  
  Ŝi estis puŝita for de gardisto, sed mia egoismo kamarado eltiris pistolon kaj haltis min. "Bonvolu, Sinjoro Carter," li diris mallaŭte.
  
  
  "Kio estas supre, Carter?" La Sekreta Servo agento demandis worriedly.
  
  
  Ŝia patro turnis al li senpacience. "Memori la akvo decanter kiu prenis ĝin antaŭe?"
  
  
  Li pensis dum momento. Egoismo estas okuloj mallarĝiĝis. "Kio la infero speco de tajloro ĉi-tio estas bombo? "
  
  
  "Ne, sed io tiel malbone, eble eĉ pli malbona," mi diris. "Mi devas akiri la diablan aferon nun."
  
  
  Mi komencis ĝin la tria fojo, kaj la Venezuela premis la pafilon malfacila kontraŭ mia dorso. "Kial vi alporti la decanter en la#? ambro#? e#? iu, Mr. Carter?"
  
  
  Ĝi estis evidenta ke ili estis iranta fari min klarigi ĉion antaŭ ili lasis min. Kaj tie estis neniu tempo por tio. De nun, la malbenita mekanismo povus jam estis aktivigita.
  
  
  Li turnadita ĉirkaŭe, ĵetante sian maldekstran brakon kaj reen. Mia mano kaptis tiu de la Venezuela viro kun la pafilo, kaj la pafilo falis super la egoismo de la mano kaj clattered al la planko. Ŝia ripozis kubuto sur egoismo estas karnaj vizaĝo kaj firme konektita. Tie estis malakra fendeto de osto, kaj li gruntis laŭte, tiam falis kontraŭ la muro kaj glitis al la planko, kie li sidis dazed kaj ĝemado.
  
  
  "Nick, pro Dio!" sekreta servo oficiro povis aŭdi ŝin krii.
  
  
  Li lunged al mi kaj ŝin, turnis sin por renkonti la emu, frapanta la emu forte en la vizaĝo kun sia maldekstra mano, kaj ĝi falis.
  
  
  Alia Venezuela eltiris sian pafilon kaj estis evidente iranta uzi egoismo kontra? mi. Li estis celanta por mia brusto, kaj ŝia estis tenis la pafilon en sia mano. Ŝi estis puŝita supren kaj al la rajto de la pafilo, kiel li tiris la ellasilon. La raporto rang ekstere en la koridoro, kaj Gawk brufermis en la plafono. Mi povis aŭdi kriegojn ĉiuj ĉirkaŭ mi, ambaŭ finoj de la koridoro. En unu minuto, ĉiuj la gardistoj estos kun mi.
  
  
  Li tordis la Venezuela mano kun la pafilo kaj fine sukcesis preni la revolveron for de li. Li lasis la emu falo kaj # senmovi? i la emuo en ĉiu tribo estas ingveno. La viro duobliĝis super, kriante pro doloro. Dum li estis ankoraŭ tenis sian entrepierna, ŝi estis frapita de egoismo manon al ŝia kapo kaj konektitaj, sendante la egoismo flugante al la pordoj de la konferenco ĉambro.
  
  
  La unua Venezuela komencis vekiĝi, sed mi piedbatis lian egoismon forte en la flankon, kaj li falis peze sur lia dorso. Ĝi estis malfermita de tago, sed ili estis ŝlosita. Ŝi paŝis reen al piedbato ih.
  
  
  "Atendu, Carter."
  
  
  Ĝi estis Sekreta Servo oficiro. Ŝi turnis al li nur por unu minuto. Li celis sian .38 Smith & Wesson ĉe mia brusto. Li rigardis la pafilon, tiam reen ĉe ĝi.
  
  
  "Mi iros al tiu ĉambro," mi diris trankvile. "Se mi ne,#? iu mortos tie. Vi devas pafi la diabla afero por haltigi min."
  
  
  Li turnis for de ŝi, levis sian piedon, kaj piedbatis forte ĉe la pordo. Ili krevis malferma kun laŭta krako, kaj la konferenco ĉambro krevis en.
  
  
  La pordo frapi la sekreta Servo viro kaj frapis Egoismo al la planko. Ĉiuj la aliaj gardistoj translokiĝis al mi, kaj la konferenco partoprenantoj rigardis min maltrankvile.
  
  
  "Kio la infero?" La viro sur la planko kriis. Li vidis, ke la gardisto sur la planko en la vestiblo.
  
  
  La nobla aspekto Venezuela prezidanto rigardis min kun retenita intereso. La Usona vicprezidanto rigardis min en malferma ŝoko kaj timo.
  
  
  Ĝi estis la Amerika asistanto kiu leviĝis de malantaŭ lia seĝo. Post la unua ŝoko, ĉiu estis subite indignigita.
  
  
  "Bonvolu resti trankvila," li diris al ŝi en firma voĉo. "Ĉi tiu karafo sur la tablo enhavas mortiga armilo. La egoismo funkcio estas mortigi ĉiuj en tiu ĉambro."
  
  
  La dekunua ĉapitro.
  
  
  Ĉio estis brua kaj senorda. Pluraj viroj haste ekstaris kaj eksaltis de siaj sidlokoj. Mimmo piediris pasintan ŝin kaj klinis sin super la seĝon.
  
  
  "Forprenu la egoismo," Venezuela viro kriis malsupren la koridoro.
  
  
  Mi estis pri atingi la karafo, kiam Venezuela viro en simpla vesto kaptis min de malantaŭe. Mi ne povis atingi la decanter. Li turnis sin kaj batalis urĝe por liberigi sin.
  
  
  Tio estas kiam la aparato estis aktivigita. Ĉiu en la ĉambro ne povus senti ĝin - ŝia povus esti dirita en ihc. Tie estis neniu sono. La aparato produktita sonoj ĉe unu frekvenco, ke vi ne povis diri, se vi estis # a? di # a? nur sento. Sed unu afero estis klara - ĝi influis ĉiu nervo fibro en nia korpo. La sono penetris la tre kerna de mia cerbo, ŝirante kaj gratante ĉe miaj nervoj, skuante mian ih senkompate, kaŭzante excruciating doloro kaj naŭzo. La doloro komencis en mia kapo kaj brusto, samkiel ili estas la teruraj sentoj mi estis havanta dum la pasintaj du tagoj, sed en afero de sekundoj ĝi akiris la infero de multe pli malbona. Paro de viroj ĉe la tablo metis siajn manojn sur iliajn kapojn uncertainly, kaj unu el ili jam falis en seĝon.
  
  
  "Lasu min iri, preni la tajloro!" Li kriis ĉe la Venezuela.
  
  
  Li lasis min ekstere de lia ruse, Rivnenskaya sufiĉe por bati min en la vizaĝo. Ĝi batis min forte, kaj mi falis en seĝon. Sed de tiu tempo, la gardisto sentis la efikon de la morto de la maŝino. Li tenis sian kapon. Ŝia egoismo batis lin forte en la vizaĝo kaj li falis.
  
  
  Mi provis ignori la kreskanta excruciating doloro en mia kapo kaj brusto, batalanta la # na? zo, ke estis konstante atakado min. Li puŝis ŝin unsteadily en seĝon kaj kaptis carafe de akvo,
  
  
  Mi faletis kun li sur la alia flanko de la seĝo.
  
  
  Li falis, kiam li trafis la plankon kaj faligis la decanter. Kun granda malfacileco, li rampis super ĝi kaj prenis ĝin supre denove, tiam ŝanceliĝis sur siaj piedoj denove.
  
  
  Ĉe tia mallonga distanco, la efiko de la aparato eĉ pli forta. Ŝia estis ŝanceliĝanta. Mi rigardis la Venezuela prezidanto kaj vidis, ke li estis klinanta reen en sia seĝo, lia okuloj glazuris. La Usona Vicprezidanto estis urĝe provanta akiri supren de sia seĝo. Ĉiu alia en la ĉambro malsaniĝis tre rapide.
  
  
  Ŝi stumblis super la fenestro kaj frakasis la leaded glass de la decanter. Mi estis nur pri ĵeti egoismo tra la rompita vitro, kiam Hawk krevis en la ĉambro.
  
  
  "Halti kion vi estas faranta, # a?#? ia gonna blovi vin # neka? ema truo en viaj kapoj. Ĝia grava."
  
  
  Mi rigardis ĝin, kaj li indikis sian Beretta ĉe mi. Ŝi vidis, ke egoismo estas esprimo? an? o kiam li sentis la vibro de la aŭto.
  
  
  "Ĝi estas ultrasonic armilo," mi diris malforte. "Mi estas akiranta liverita de ĝi."
  
  
  Sen atendi lin tiri la ellasilon, ŝia patro turnis sian dorson al li kaj ĵetis la decanter tra la rompita vitro. Ĝi batis eĉ pli vitro, tiam batis la trotuaro malsupre, rompante en pecojn.
  
  
  Elĉerpita, li turnis al Hawke'. Li estis tiel malforta ke li devis klini kontraŭ la windowsill. Subite ŝia, mi sentis, ke la doloro # trankvili? i, kaj mia vivo komencis trankviligi. Li rigardis ĉirkaŭ la ĉambro kaj vidis, ke la aliaj ankaŭ estis trankviligita. Ili komencis montranta signojn de vivo. La Venezuela prezidanto moviĝis en lia seĝo, kaj la USONA Vicprezidanto metis sian manon al lia frunto. Li estis certa, ke ili estus bone. Ili ne estis malkovrita sufiĉe longe por vere grava vundo okazas. Sed mi suspektis, ni volas ĉiuj havas postebrion ĉe ambaŭ finoj de la tago.
  
  
  Ŝajnon de normaleco estis iom post iom revenanta al la ĉambro. La konferenco partoprenantoj retrovis sufiĉe rapide, rigardanta reen#? e#? iu alia kun ofendita, konfuzita esprimo sur iliaj vizaĝoj.
  
  
  Ŝelo Hawk venis al mi, indikante sian Beretta ĉe mia brusto. Paro de gardistoj flankita lin. Li estis staranta publike antaŭ mi, ankoraŭ tenante la pafilon sur min. La viroj kun li aspektis kiel se ili volus pafi ĉe la plej eta provoko.
  
  
  "Unue vi ĵetas tranĉilon ĉe unu el viaj kolegoj, malnova amiko ĉe tio, kaj minacas mian vivon," Falko kriis kolere. "Tiam vi miregigi la kapo de la Venezuela sekureca polico. Kaj nun tio ĉi!"
  
  
  La viro kiu batis ŝin sur la vojo piediris supren al la grupo, lia vizaĝo ankoraŭ contorted el la doloron li suferis. "Li asertis, ke ne estis la pafilo en la akvo carafe," la viro diris. "Tiam io terura komencis okazanta ĉi tie. Kiam li akiris liverita de la decanter, ĝi estis ĉiuj haltis."
  
  
  "Efektive," la Amerika ĉe la tablo diris. "Ĝi haltis la minuto li ĵetis la karafo el la fenestro."
  
  
  "Do kio estis en la karafo, Nick?" "Aŭ ĉu vi ankoraŭ konsideras vin mem revolucia nomita Rafael Chavez?"
  
  
  "Kiel Vincent, sinjoro?" Mi demandis, ignorante Korkotirilon estas egoismo. "Ĉu tiu...?"
  
  
  "Mortigita egoismo?" Falko finita por mi. "ne. Li estos bone. Vi ne havas # sufi? a supre egoismo, bakita en proksimume duona colo."
  
  
  "Dankon al Dio," mi diris dully. Nun, ke la konferenco estis savita, kune kun la vivoj de ĝiaj gvidantoj, mi sentis senton de absoluta elĉerpiĝo. Mi devis akiri iun dormon dimanĉe. Kaj ŝi, mi trovis ke mi ne zorgas kion ili pensis pri miaj klarigoj. "Ne, sinjoro, nun mi komprenas ke mi ne estas Chavez. Mi pensas, ke mia memoro venis reen trofrue kiam la aviadiloj flugis de. Oni volas, ke mi memoras ĝin, sed ne antaŭ ol mi # a? di#? ia malalta-frekvenca signalo de la aparato. Tiam mi devis scii kiu ĝi estis kaj kompreni kion mi faris.
  
  
  Falko diris, studante mia vizaĝo.
  
  
  "La homoj, kiuj detenis min por du tagoj," mi diris.
  
  
  Falko studis miajn okulojn kaj ŝajnis ke mi estis agante kiel Nick Carter denove. Li holstered sian pafilon kaj mansalutis la aliaj agentoj for. La vicprezidanto venis al ni.
  
  
  "Kio la infero okazis ĉi tie?" li demandis al ni.
  
  
  La Venezuela prezidanto ekstaris el sia seĝo. Li respondis al la vicprezidanto super la bruo en la ĉambro. "Ĝi aspektas kiel tiu juna viro, nur savis nian vivon. Voĉdono kio estas supre, Altranga Vicprezidanto."
  
  
  La Vic-Prezidanto rigardis de la Venezuela prezidanto al mi. "Jes," li diris malrapide. "Mi pensas, ke sumoj ĝi supre tre bone. Sed kio estis tiu diabla afero vi ĵetis el la fenestro, Nick?"
  
  
  "Mi ne estas certa, sinjoro," mi diris. "Sed se ni povas havi iun privatecon por unu momento, mi estus feli? a dividi miajn teoriojn kun vi."
  
  
  "Ĝi estas bona ideo," la Venezuela prezidento diris. "Sinjoroj, ĉi tiu konferenco estos # rompi? o por unu horo, kaj tiam ni renkontos ĉi tie denove al kompleta nia komerco."
  
  
  Ni havis tre persona renkontiĝo. La Venezuela Prezidanto, US Vicprezidanto Hawke', kaj ŝi alproksimiĝis al la sekureco aneksaĵo, dum ĉiu alia estis petita foriri. La kapo de la Venezuela Sekureca Polico jam estis liverita anticipe por kuracado.
  
  
  Kelkaj minutoj poste, li estis sola kun la du eminentuloj kaj la Falko.
  
  
  "Vi agis tre rapide, juna viro," la Venezuela prezidento diris, kunpremante siajn manojn malantaŭ sia dorso.
  
  
  "Dankon, sinjoro," mi diris.
  
  
  "Tamen, Carter," la vicprezidanto diris, " vi havas multe klarigi. Iu diris al mi, ke tio estis vi, kiu alportis la decanter en la ĉambron."
  
  
  "Mi timas, ke estas la rajto afero por fari, sinjoro," mi diris.
  
  
  Falko grimaced. "Ŝajnas, ke Kolodezny estis kidnapita kaj persvadita por kredi ke li estis Venezuela revolucia intenco mortigi vin," li diris sourly. Li lumigis longan cigaron kaj komencis marŝi ĉirkaŭ la ĉambro, ĝibigita super en lia tweed jacket.
  
  
  "Ĝi estas tre interesa," la Venezuela prezidento diris. "Kaj nun via normala kapablecoj estas denove, Sinjoro Carter?"
  
  
  "Jes, sinjoro."
  
  
  La Usona Vicprezidanto sidiĝis sur la rando de sia seĝo. "Ĉio ĉi estas tre agrabla por ni ĉi tie, en ĉi tiu salono. Sed kiam la gazetaro eltrovas pri ĝi, ili volas krii ke Usona agento sabotaged la konferenco kaj provis mortigi la prezidanto kaj min."
  
  
  "Mi konsentas," Hawke diris. "Ĝi ne estas facile klarigi."
  
  
  "Tio ankaŭ okazis al mi, sinjoro," lia vicprezidanto diris. "Sed ni havas paron de potencialaj klientoj, kiu estas vere respondeca por tio."
  
  
  "Kaj kiu estas ili?" La prezidanto demandis.
  
  
  Ŝi, mi memoris, kion Tanya diris, li estis en sia apartamento en la nokto, tuj antaŭ la drogo frapis min. Mi rigardis Hawke'permeson por diri al ili, kaj li kapjesis. "KGB," mi diris.
  
  
  "Qué demonio!" la prezidanto murmuris.
  
  
  "Teni la gazetaron por dudek-kvar horoj," mi diris, " mi provos trovi ih. Post tio, ni vidos, ke la tuta mondo gazetaro scios la rakonto. La reala rakonto".
  
  
  Hawke'studis mian vizaĝon por momento, poste rigardis la vicprezidanto. "Ĉu ni povas havi tiom da tempo?"
  
  
  La Vicprezidanto levis siajn brovojn. "Kun la helpo de la Venezuela registaro," li diris, parolante al la prezidanto.
  
  
  La prezidanto rigardis min sobre. "Mi fidas tiu juna math major. Mi estos plene kunlabori kun vi. Bonvolu teni min # po? ti. Nun, Altranga Vicprezidanto, mi bezonas vidi mian bastonon antaŭ la konferenco resumoj. Vidi vin en la konferenco ĉambro." Sinjoro Carter, se vi povas pravigi vin mem, vi ricevos la plej altaj honoroj de mia lando."
  
  
  Antaŭ ol ŝi povis protesti, li estis for. La Vicprezidanto leviĝis el sia seĝo kaj venis al mi. "Nun ke # tio? i estas#? iu en la familio, Nick, mi sentas kiel mi havas unu lasta penso diri."
  
  
  "Mi pensas, ke mi scias, kio ĝi estas," mi diris. "Mi havas dudek-kvar horoj sur fido. # ? Ar mi vere povus esti desertor. Aŭ eble nur klara freneza. Kiam mia tempo estas supre, mi estas sur mia propra."
  
  
  "Io simila, Nick. Vi ŝajnas normala al mi nun. Sed sekureco estas sekureco. Tie devas esti iu dubo en mia menso. Mi esperas ke vi ne gravas al mi esti tiel sincera."
  
  
  "Mi komprenas. Mi sentas la saman vojon, sinjoro," mi diris.
  
  
  "Mi metos mian laboron en la Sump," Falko diris subite, ne rigardante min. "Mi fidas emu implicite."
  
  
  "Kompreneble," la vicprezidanto diris. "Sed iru antaŭen, David. La gazetaro ne atendi por ĉiam."
  
  
  La Vicprezidanto eliris tra la ĉambroj. Ŝia kaj Hawk estis sola. Post longa silento, li finfine parolis.
  
  
  "Rigardu, mi bedaŭras," mi diris. "Se nur li volas esti pli zorgema kun la knabino..."
  
  
  "Ĉesu, Nick. Vi scias, ke ni ne povas protekti nin mem de ĉiuj la neantaŭviditaj cirkonstancoj. Ĉiuokaze, mi demandis vin kontroli ee. Ŝi estis kalkulanta sur ĝi. Neniu povis eviti la kaptilon vi enfalis. Ĝi estis tre bone planita, kaj ĝi estis konceptita de fakuloj. Nun lasita-a rekonstrui kio okazis ."
  
  
  "Nu, ŝi, mi povas supozi, ke mi estis narkotita, kaj tiam... eble hipnoto, mi ne scias. Mi vere ne povas memori ion ajn de tiu nokto en la knabino apartamento. La drogo estis en ŝia lipruĝo..."
  
  
  Hawke'sukcesis grimaco. "Jen kial vi kulpigas vin mem. Ne estu ridinda, mia knabo. Sed supozante, ke tiu knabino estis KGB agento, kaj ili prenis vin por iu kaŝita loko por hipnotigi vi - kial ili teni vin dum du tagoj? Hipnoto nur prenas kelkaj horoj maksimume. Kaj kiel povas ili devigas vin fari ion kiu iras kontraŭ via morala kodo? Hipnoto ne laboras tiun vojon."
  
  
  "Nu, mi estas nur diveni, sed se ili sukcesis ŝanĝi mian tutan personeco, de mia tuta personeco, ke ĝi estas mia morala kodo kiu ŝanĝus kune kun ĝi. Se ĝi estis vere akceptita de la fakto, ke mi estis revolucia, kiuj kredis je perforte fakuloj pri sociaj movadoj la egoismo de la registaro, tiu ideo funkcius. Kaj ni scias, ke Rusoj uzas kondutajn kontrolo metodoj kiu povas tute rompi persono moralo kaj integreco kaj fari la egoismo sklavo al preparita reago. Kombinaĵo de hipnoto kaj konduto kontrolo povus konvinki min ke mi estis Chavez."
  
  
  "Jes," Falko diris penseme. "Kaj tio estis diabla lerta ideo. Prenu la plej bona Amerika agento, turni egoismo en murdinto kaj lasi lin iri al fari iun malpura labori por vi.
  
  
  Kaj tiam lasu la emuo kaj egoismo lando preni la kulpigon. Nun mi komencas kompreni la minaco en ĉi tiu averto."
  
  
  "Kiu estis skribita akiri nin#? i tie," mi diris.
  
  
  "Absolute fantazia. Kaj ŝi falis por ĝi - hoko, hazel, kaj sinker. Se ĝi estas nenies kulpo, Nick, ĝi estas ŝia."
  
  
  "Mi legis la noton, ankaŭ," mi diris. "Eble ni devus halti kulpiganta kaj komenci pensanta pri kiam kompletiganta#? i tiu # ser? o. Ni detruita ih la granda plano, sed nun ni devas kapti ih." Ŝi rigardis la plankon. "Mi havas ideon ke ili estas karesante sin sur la dorso ridi pri ĝi kaj eble ĝuanta ĝin. Nu, la amuzo ĉe mia elspezo estas super. Kiam ih trovas ŝin, ili ne ridi."
  
  
  "Mi suspektas, ke vi jam sobered ih supre, "Falko diris," kaj tiam post kiam vi interrompis ih kun tranĉilo. Kiel vi scias ĉi tiu knabino estas de la KGB?"
  
  
  "Ĉar ŝi diris al mi," mi diris. "Aŭ almenaŭ, ŝi konfesis kiam demandita de sl. Ĝi estis nur antaŭ prenanta la drogon, kiam la drogo frapis min. En ajna kazo, ŝia vera nomo estas Tanya Savich, kaj ekzistas sugesto de la rusa en sia germana akĉento. "
  
  
  "Estas, ke ĉiuj vi povas memori pri ŝi?"
  
  
  "Por nun. Mi havas apartamento por kontroli, kaj la germana Ambasado, kaj restoracio, kie mi ne vidis ŝin. Mi ankaŭ memoras ŝin en la kliniko, la viroj en blankaj vestoj, kaj Tanya, kiuj iam donis al mi instrukciojn sur kiel fari#? iu # tio? i." Mi ne memoras ih nomoj aŭ kion ili faris al mi tie. Kiam mi forlasis la kliniko, mi estis cxirkauxkovris, do mi havas neniun ideon kie ĝi estas."
  
  
  Falko grimaced. "Bone, almenaŭ vi eskapis la tragedio ili planis, Nick. Ĉu vi diras, ke vi elvenis de via ekstazo antaŭtempe?"
  
  
  "Flugantaj aviadiloj faris sonon similan al tiu, ke li devus havi aŭdita de la aŭto. Tiu sono, kune kun la averto mesaĝojn ke mia subkonscia menso estis sendanta dum la pasintaj du tagoj, devigis min iri al la fenestro por aŭdi la sonon. La KGB devas havi deziris ŝin por reveni al ŝia vera identeco post la murdo estis super. Se ĝi estis neis ke lia kromnomo estis Carter, ĝi povus konfuzi raportistoj. Ili ne scias kiu vere estis respondeca. Aŭ ili povus havi nur konsciis, ili estis freneza. La KGB ne fari ĝin. Oni hoteloj, humiligi nin, kaj ili preskaŭ sukcesis ."
  
  
  "Vi estas bone, Nick?" demandis Hawk, rigardanta al mi proksime.
  
  
  "Mi fartas bone," egoismo certigis lin. "Sed tiam ĝiaj devas agi."
  
  
  Li chuckled. Bonan. Estas nia ttt-knabino estas la ĉefa karaktero?"
  
  
  "Aranea? o-bazita. Sed mi memoras, ke mi ion pri tiu ĉi mistera homo. Io nova. Mi opinias, ke li estis en la kliniko."
  
  
  Falko prenis treni sur lia fetoraj cigaro kaj blovis el fumo ringon. "Tiuj estas nombroj. Nu, vi # ver? ajne devus fari kelkajn testojn unue, sed ni ne havas tempon por tio nun. Daŭrigi, se vi sentas vin preta."
  
  
  "Mi estas preta por tio ĉi," mi diris. "Sed teni la polico kaj aliaj agentoj for ĝis mia tago estas supre. Tio estas ĉio kion mi demandas de li. Mi ne volas fali super helpantoj."
  
  
  "Bone, Nick," Falko diris.
  
  
  "Tiam mi vidos vin ĉe via hotelo."
  
  
  * * *
  
  
  Mi estis sidanta ĉe granda mahagona tablo de s-Ro Ludwig Schmidt, la Deputito Ambasadoro de Okcidenta Germanujo, kiu estis supozita al preni Tanya al la ricevo la nokto ee renkontis ŝin. Schmidt estis kuŝanta en lia altdorsa seĝo, longa cigaredon en sia dekstra mano.
  
  
  "Ha, jes. Fraulein Hoffmann prenis ŝin al la ricevo. Ŝi estos#? eesti diplomatia evento. Ŝi estas inteligenta knabino, vi scias. Ŝi nomis la paciento, tuj post kiam ricevanta? in. Ŝajne, ŝi manĝis ion ĉe la taŭrobatalo ke ĉagrenita ŝia stomako. terura. Ŝi ankoraŭ ne revenis al laboro kiel ferret."
  
  
  "Kiom longe ŝi estis ĉi tie kun vi?" Mi demandis ŝin.
  
  
  "Ne por longe. Hamburgo knabino, se mi ne eraras. Ŝia patro estis rusa rifuĝinto."
  
  
  "Estas, ke tio, kion ŝi diris al vi?"
  
  
  "jes. Ŝi parolas la germanan kun iometa akcento pro sia edzeca statuso. Ŝia familio parolis la rusan hejme."
  
  
  "Jes,"mi diris," mi komprenas."
  
  
  Herr Schmidt estis tre maldika, sexless viro en liaj kvardekoj, klare tre kontentigita kun lia rolo en la vivo. Li demandis. "Bela knabino, ĉu vi ne konsentas?"
  
  
  Ili memoris ŝin de la tempoj kiam ni kutimis sidi kun ŝi en Irina la # eta? lito kaj lito. "Tre bela knabino. Povas min kontaktas ŝin ĉe la adreso enlistigita en via renkontis dosieroj?" Ĝi estis la sama loko ŝi volonte aliĝis al mi en la nokto ŝi estus narkotitaj min.
  
  
  "Mi certas, ke vi povas. Post ĉio, ŝi estas malsana."
  
  
  "jes. Se mi ne trovas ŝin hejme, ĉu vi scias, kie alia mi povus rigardi por ŝi? Restoracioj, kafejoj aŭ specialaj lokoj por amuzaĵo?"
  
  
  "Sed mi diris al vi, ke la knabino malsanas."
  
  
  "Bonvolu," mi diris senpacience.
  
  
  Li ŝajnis ĝenita ĉe mia insista. "Nu, ŝi, mi kutimis preni ŝin eksteren por lunĉo foje ĉe malgranda kafejo ne malproksime de ĉi tie. Mi ne memoras la nomon, sed mi ŝatas la Venezuela hallaca kaj ĝi estas servita tie. Ĉi tiu plado estas farita kun maizo faruno."
  
  
  "Mi scias," mi diris. Ŝi, mi memoris, ke Tanya ordonis al ĝi en El Hardin post kiam la urbo.
  
  
  Schmidt rigardis Ceylin kun memkontenta esprimo..
  
  
  "Efektive, mi pensas, ke mi estas allogita al knabino," li diris private. "Estante fraŭlo en ĉi tiu urbo estas mirinda sperto."
  
  
  "Mi supozas," mi diris. "Nu, mi provos trovi? in#? e hejmo, Herr Schmidt. Bonan tagon."
  
  
  Li ne ellitiĝis. "Kun plezuro," li diris. Li fiksrigardis la plafonon denove, probable sonĝis pri lia seksa potencialo kiel fraŭla viro ĉirkaŭ Karakaso.
  
  
  Mi vere ne atendis trovi Tanya en ŝia apartamento. Ŝi devas havi aranĝita por lasi egoismo malantaŭ nur kiel la fina fazo de la operacio - mia preno-komencis. Sed mi esperis trovi iun indikon tie. Sur la unua etaĝo de la konstruaĵo, mi renkontis dikan Venezuela virino, kiu ne parolas la anglan.
  
  
  "Buenos tardes, sinjoro," ŝi diris laŭte, ridetante larĝe.
  
  
  "Buenos tardes," mi diris. "Mi serĉas juna virino nomita Ilse Hoffmann."
  
  
  "Ha, jes. Sed ŝi doesn't live here anymore. Ŝi movis ekstere tre subite, kelkajn tagojn antaŭe. Nekutima fremdulo, se vi pardonos min por diri tion."
  
  
  Li ridetis ĉe ŝi. "Ĉu ŝi preni ĉion kun ŝi?"
  
  
  "Mi ne kontroli la apartamento zorgeme. Estas tiom multe da apartamentoj ĉi tie, kaj ŝia okupata virino."
  
  
  "Ĉu ĝenas vin, se mi kontroli? in supre?"
  
  
  Ŝi rigardis min akre. "Ĝi estas kontraŭ mi. Kiu estas vi, mi petas?"
  
  
  "Nur alia f-Ino Hoffmann," mi diris. Li atingis supre en minuto kaj proponis la virino iometo de bolivars.
  
  
  Ŝi rigardis ilin, tiam reen#? e mi. Ŝi alvenis kaj forprenis la monon, rigardanta super ŝia ŝultro en la halo. "Ĉi tiu estas la numero ok," ŝi diris. "La pordo ne estas ŝlosita."
  
  
  "Dankon," mi diris.
  
  
  Mi supreniris la ŝtuparon al sia apartamento. Se mi estas bonsorta, mi povos haltigi ŝin, kaj Tanya kaj ŝia amikoj antaŭ ol ili alvenas sur la aviadilo al Moskvo. Sed mi estis maltrankvilita - ili verŝajne jam sciis, ke la ih intrigo malsukcesis.
  
  
  Ĉe la supro de ĝi, eniris la apartamenton. La memoroj venis inundanta reen, unu post la alia. Larĝa sofo staris en la mezo de la ĉambro, nur kiel ĝi estis tiun nokton kiam Tanya ne ŝanĝis ŝian korpon por kapti Usona agento. Li fermis la pordon malantaŭ li kaj rigardis ĉirkaŭe. Ĉio estis malsama nun. Nen mankis la vivo, la viglecon, ke Tanya donis emu. Ŝi rummaged tra la tirkestoj de malgranda skribotablo, seĝo kaj trovis nenion krom paro de teatro biletoj. Ili ne faros al mi multe da bonaj en la venontaj dudek-kvar horoj. Ŝi piediris tra la resto de la apartamento. Mi iris en la dormoĉambron kaj trovis taŭzitaj matadoro programo en la rubujon. Mi rekonis ŝin en Tanya manskribo, ĉar ŝi faris notojn en la programo kiam mi estis kun ŝi en la taŭrobatalo. Nur rememorigilo por kapti manĝaĵojn. Ĝi estis senutila por mi. Ĝi estis nur ĵetita reen en la paperkorbo de egoismo kiam li aŭdis sonon en la salono. La pordo al la koridoro malfermis kaj fermis tre kviete.
  
  
  Li etendis al Wilhelmina kaj premis sin kontraŭ la ĝemado muro apud la pordo. La alia ĉambro estis silenta. Iu sekvanta min. Iu kiu estis rigardanta la apartamento konstruaĵo kaj timis, ke mi estus tro proksima al trankvila malsupren. Eble ĝi estas Tanya sin. Li aŭdis la preskaŭ neaŭdebla knari de estraro sub la tapiŝo. Li sciis la#? usta lokon de#? i tiu tabulo ĉar li havis paŝis sur ĝin mem antaŭe. Tie ne ŝajnas esti ajna kialo prokrasti la alfrontiĝo. Ŝi elpaŝis el la pordo.
  
  
  En la centro de la ĉambro estis viro kun pafilo. Li estis mia mistero viro, kaj la pafilo estis la sama unu? irka? kiu li pafis min en la kapo en Vaŝingtono, kaj la unu mi memoras ŝin vidanta, en la blanka koridoro en la KGB-laboratorioj. Li turnis sin, kiam li aŭdis min.
  
  
  "Faligi ĝin," mi diris.
  
  
  Sed li havis aliajn ideojn. Li pafis. Mi vidis, ke li tuj pafi ono de sekundo, antaŭ ol la pafo estis maldungita, kaj mi kolombon al la planko. La pafilo sonoris laŭte en la ĉambro, kaj Gawk brufermis en la muron malanta? mi, kiel? i trafis la plankon. La pafilo denove muĝis kaj fendi la arbon apud mi kiel ĝi rulis super kaj komencis pafi. Li pafis ŝin tri fojojn. La unua gawk frakasis la lanterno malantaŭ la artileriisto. La komenco de la dua eniris egoismo brusto kaj frapis egoismo reen al ĝemado. La tria gawk batis la emuo en la vizaĝo, malferma, sub la cheekbone, kaj flugis al la kapo, spattering la muro kun crimson malordo. Li frapis la plankon malfacile, sed li eĉ ne sentas ĝin. La persono, kiu sekvis min dum ĉi tiu misio mortis antaŭ ol la egoismo, la korpo iĝas konsciaj de ĝi.
  
  
  "Tajloro!" Mi murmuris. Mi havis vivanta atestanto, iu, kiu povus diri al mi ĉion. Sed mi devis mortigi mian egoismon.
  
  
  Li rapide akiris al liaj piedoj. Homoj en la konstruaĵo aŭdis pafojn. Li piediris super al la sternita figuro kaj rigardis en? ia po? o. Nenio. Neniu identeco kartoj, falsaj aŭ alie. Sed tie estis malgranda scrawled mesaĝon sur peco de papero.
  
  
  "T. La Masia. 1930"
  
  
  Li metis la paperon en unu minuto kaj iris al la fenestro. Vila povis aŭdi ŝin, kaj la voĉoj en la koridoro.
  
  
  Li malfermis la fenestron kaj elpaŝis sur la fajro eskapo. Kelkaj minutoj poste, li estis sur la planko, lasante la konstruaĵo malproksime malantaŭ li.
  
  
  Kiam ŝi iris ekstere, malheliĝis. La mesaĝo en la noto ludita denove kaj denove en mia kapo. Tie estis restoracio nomita La Masia sur Avenida Casanova. Ŝia voĉo subite haltis, memorante. Mi aŭdis pri ĉi tiu loko, ĉar ĝi estis fama por ĝia hallaca, Tanya estas preferata Venezuela plado, se ŝi rakontis al mi, kaj ŝia amiko Ludwig la vero. Eble, mi pensis, la letero "T" staras por Tanya, kaj ke la mistera viro, ŝajne rusa agento, celis por renkonti Tanya tie ĉe 19: 30-a aŭ 19: 30? # Tio? i estis # aranea? o plumbo, kiun mi jam havis, tiel ke mi povus sekvi ĝin.
  
  
  Lia venis al la restoracio frue. Tanya estis nenie esti vidita. Ili sidis ŝin malsupren ĉe tablo en la malantaŭo de la domo, kie ŝi povus esti vidita sen estanta rimarkita, kaj Stahl atendis. # ? E 7:32, Tanya venis en.
  
  
  Ŝi estis tiel bela kiel mi memoris ŝin. Ĝi ne estis iluzio. La kelnero gvidis ŝin al la tablo antaŭ la enirejo. Tiam ŝi leviĝis kaj marŝis laŭ la malgranda koridoro al la ladies ' room. Li ekstaris kaj sekvis ŝin.
  
  
  Jam ŝi malaperis en la ĉambron markita "Sinjorinoj" kiam ŝia patro venis al la malgranda alcove. Mi atendis ŝin tie, gaja ke ni volus esti sola kaj for de la homoj en la manĝoĉambro, kiam ŝi eliris. Minuton poste, la pordo malfermiĝis kaj ni estis vizaĝo por alfronti.
  
  
  Antaŭ ol ŝi povis reagi, li ekprenis ŝin kaj premis ŝin forte al veo. Ŝi spiris laŭte.
  
  
  Ŝi diris. "Vi!" "Kion vi faras? Lasu min, aŭ mi instruos vin krii al ŝi."
  
  
  Ŝi estis slapped en la vizaĝo de ee kun la malantaŭo de lia mano.
  
  
  Ŝi murmuregis ĉe nah. - "Ĉu vi pensas, ke tio estas iu speco de eksperimenta psikologio ludo? ""Vi kaj mi devas uzi mikrofonoj kaj parolantoj solvi poentarojn."
  
  
  "Se vi diras do, Nick," ŝi diris. Ŝi tenis ŝian vizaĝon per sia mano. Ee Stahl voĉo estas pli milda.
  
  
  "Tio estas kion mi diras, kara," mi diris. Li lasis la stiletto falas en la palmo de mia dekstra mano.
  
  
  "Vi estas iranta al... mortigu min?"
  
  
  "Ne, krom se vi faras ĝin absolute necese," mi diris. "Vi kaj mi estas iranta ekstere#? irka?#? i tiu loko kune. Kaj vi agos, kiel vi estas havanta grandan tempon. Aŭ vi ricevos ĝin en la ripoj. Fidi min kiam mi diras al ŝi, ke mi mortigos vin, se vi provos ion."
  
  
  "Ĉu vi povas forgesi la tempon, kiam ni estis kune?" "Kio ĝi estas?" ŝi demandis en kiu malĉasta voĉo.
  
  
  "Ne mensogu al mi, bebo. Ĉio vi faris, estis nur negoco. Nun akiras movanta." Kaj esti feliĉaj."
  
  
  Ŝi suspiris. "Bone, Nick."
  
  
  Ni eliris ĉiuj super la restoracio sen ajnaj problemoj. Ŝi venis per aŭto, do mi faris#? ia stirado min tie. Ni ludis tia ludo en li, kaj li atingis malantaŭ la rado. La aŭto estis tute sola en malhela strateto.
  
  
  "Nun. Ĉu vi renkontis Hema ĉe la restoracio?"
  
  
  "Mi ne povas diri tion al vi."
  
  
  Li metu tranĉilon al ŝi. "Prenu la tajloro, vi ne povas."
  
  
  Ŝi aspektis timigita. "Li estas agento."
  
  
  "La KGB?"
  
  
  "Jes."
  
  
  "Ankaŭ vi?"
  
  
  "jes. Sed nur danke al mia specialan scion - ĉar mi estas sciencisto. Ĝi korespondis al ihc."
  
  
  Mi prenis la aŭton kaj veturis al la Avenuo Casanova. Mi demandis ŝin. "Kie iri al la kliniko?" "Kaj ne ludas ludojn kun mi."
  
  
  "Se mi prenos vin tie, ili mortigos nin ambaŭ!" ŝi diris, preskaŭ larmoplene.
  
  
  "Kiu vojo?" - ripetu ĝin.
  
  
  Ŝi estis tre ĉagrenita. "Prenu rekte turni kaj sekvi la bulvardo ĝis mi diros al vi kie por turni denove."
  
  
  Ĝi estis farita de sugestoj.
  
  
  "Kie estas Aleksandro?" ŝi demandis. "La unu kiu estis supozita por renkonti min."
  
  
  "Li estas mortinta," mi diris, ne rigardante nah.
  
  
  Ŝi turnis sin kaj rigardis min dum momento. Kiam ŝi rigardis denove antaŭen, ŝiaj okuloj estis glazurita. "Mi diris al ili, vi estis tro danĝera," ŝi diris, preskaŭ inaudibly. "Nun vi ruinigis ih s grand plan."
  
  
  "Nu, eble ĝi ne estis tiel granda," mi diris tartly. "Estis Dimitrov en akuzo de#? i tiu#? efa plano?"
  
  
  Ŝi estis ŝokita por lerni ke mi sciis, ke Dimitrov nomo. Ŝi estis vera komencanto en#? ia # retpo? to negoco, malgraŭ ŝia fantástica kapablecoj. "Vi scias tro multe," ŝi diris.
  
  
  "Mi volas trovi egoismon en ĉi tiu tiel nomata kliniko?"
  
  
  "Mi ne scias," ŝi diris. "Eble li jam foriris. Turni lasita sur la proksima strato."
  
  
  Ŝi donis al mi pli rekomendoj, kaj mi sekvis ilin. Kiam mi turnis al ŝi akre rekte, ŝi turnis sin al mi. "Mi volas scii. Kio iris # mal? uste? Kiam vi akiri ekstere de hipnoto kaj kiel?"
  
  
  Li ekrigardis Nah kaj ekridetis. "Mi estis iranta frenezan provanta diveni la veron por la lasta paro de tagoj. Nun mi lasos vin legita#? ia ri? a? o por unu momento."
  
  
  Ĉe la sekva kruciĝo, ni faris la lastan signon al la maldekstra, kaj Tanya diris al mi halti antaŭ la malnova domo. La teretaĝo aspektis kiel neuzata vendejo, kaj la supraj etaĝoj ŝajnis senhoma.
  
  
  "Lia voĉo," ŝi diris mallaŭte.
  
  
  Ĝia motoro por solvi esploro problemoj. Mi rigardis en la spegulo spegulo, al ŝi, kaj vidis ke alia aŭto tiras supren malantaŭ ni. Por momento mi pensis ke ili povus esti Tanya estas amikoj, sed poste mi rimarkis la kvadrata vizaĝo malantaŭ la rado. Hawke'prunteprenis CIA viro teni okulon sur min.
  
  
  Mia subita kolero kvietigxis. Egoismo ne povis ne kulpigi ŝin, konsiderante la maniero li volas estis aganta lastatempe. Ŝi decidis ignori ŝia sentry oleoresin.
  
  
  "Eliru," Tanya diris al ŝi, svingante sian pafilon ĉe ŝi.
  
  
  Ni eliris. Tanya estis streĉa kaj tre timigita.
  
  
  "Nick, ne igu min veni kun vi. HQ montris ĝin al vi. Bonvolu savi min. Memori la momentojn ni pasigis kune. Vi ne povas forgesi ĝin nun."
  
  
  "Jes, mi povas," mi diris coldly. Ŝi estis puŝita de ee " Luger "kaj piedirita ĉirkaŭ la konstruaĵo al la trotuaro.
  
  
  Nenio ĉirkaŭ ĝi estis konata. Kiam mi estis alportita en, mi estis peze narkotita, kaj kiam li eliris, mi estis kun okulbandaĝo. Sed mi memoris la proksimuma distanco de la strato al la flanko de la strato, kaj ĝi estis la sama. Interne, kiel ni malsupreniris la kruta ŝtuparo al la kelo, mi rakontis kiel multaj paŝoj kiel mi kalkulis, kiam mi eliris#? irka? la kliniko. Estis neniu dubo pri ĝi - Tanya estis gvidanta min al la leono's nesto.
  
  
  La dekdua ĉapitro.
  
  
  Kiel ni eniris en la blanka koridoro, ŝi komencis memori pli kaj pli izolitaj okazaĵoj. Ĝi kutimis stari en ĉi tiu koridoro, kaj la viro, kiu ĵus mortigis ĝin en Tanya apartamento tenis min tie.
  
  
  "Vi memoras," Tanya diris.
  
  
  "Jes, tie estis ĉambro, orientiĝo ĉambro. Ŝia estis ligita al seĝo."
  
  
  "Ĝi estas nur antaŭen."
  
  
  Tiam li movis malsupren la halo. "Tie estis alia viro," mi diris. "Vi laboris kun li kune. Mi memoras ŝian nomon kiel Kalinina."
  
  
  "Jes," Tanya diris peze.
  
  
  Mi malfermis la pordon por ŝi, kiu Tanya atentigis, tenante mian Luger preta. Ŝi, iris enen kun Tanya malfermita antaŭ mi. Memoroj venis inundoj reen. Subcutáneo injektoj. Hipnoto. Audio-vida sesioj. Jes, ili faris inferon de tasko sur min por ĉiam.
  
  
  Seĝo kun rimenoj kaj dratoj ankoraŭ staris en la centro de la ĉambro. La muro pendis ĝemado, sed unu parto estis jam parte malmuntita. Teknikisto estis staranta proksime. Ŝia scio de egoismo. La nomo Menendez venis al mi. Li turnis sin kaj rigardis min blankly por momento.
  
  
  "Bona rayos!" li diris, malbenante malhele, kiel li rimarkis, ke la egoismo subtera fortikaĵo estis malobservita.
  
  
  "Restu malfermita ĉi tie," mi diris, prenante paron de paŝoj al li.
  
  
  Sed li panikiĝis. Li rummaged en la telerbretaro kesto apud li kaj eltiris pafilon. Ĝi aspektis kiel normo Beretta sturmo fusilo. Kiel li turnis al vizaĝo mi, lia luger pafis kaj batis la emuo en la dolaro stako. Li kolapsis reen al la parte malmuntita aŭto, sprawling mano kaj piedo, liaj okuloj fiksitaj sur la plafono. Unufoje la komencoj twitched, kaj li estis mortinta.
  
  
  Minuton poste, Tanya voĉo venis el malantaŭ ŝi. "Nun ĝi estas via ĝirado, Nick."
  
  
  Mi turniĝis, kaj vidis, ke ŝi jam ekprenis pafilon kaj estis indikante ĝin ĉe mi. Mi ne rigardi ŝin proksime, ĉar mi simple ne vidas ŝin kiel sago. Tio estis la dua fojo, ke ŝi volonte estis malĝusta pri nah. Tie estis malĝoja sed firma esprimo sur ŝia vizaĝo. Kiam ŝi estis reprenita de la Luger, kaj tiam malgranda pistolo iris ekstere en la ĉambro, kaj gawk batis min. Li turnadita ĉirkaŭe, klakfermis en granda seĝo, kaj falis al la planko. Bonŝance, ŝia pafo estis malbona, kaj ĝi frapis min en la maldekstra ŝultro, ne en la brusto. Mi ankoraŭ havis la Luger.
  
  
  Tanya celita denove, kaj li sciis ke#? i tiu tempo#? ia celo estus pli bona. Mi ne povis ludi ludojn kun ŝi. Ŝi decidis aranĝi showdown. Ŝia pafo batis la luger kaj batis ŝin al la dua pafo. Tanya tenis en ŝia vivo kaj ŝanceliĝis reen, kolapsas al la planko.
  
  
  Li ellitiĝis kaj piediris super al ŝi. Ŝi kuŝas sur sia dorso, tenante la bloodied punkto sur ŝia stomako kun ŝia manojn. Li ĵuris sub sia spiro. Tie estis jam ekbrilon de profunda ŝoko en ŝiaj okuloj. Ŝi provis malsukcese spiri Rivnenskaya.
  
  
  "Kial, diable, vi devas fari tion?" Mi demandis bedaŭrinde.
  
  
  "Mi... estis tro timigita, Nick. Ili ne povis akiri ŝin reen al Moskvo... kompleta fiasko. Mi vere... mi estas tiel mizera. Mi ŝatis vin tiel." Ŝia celo turnis sin flanken, kaj ŝi estis jam mortinta.
  
  
  Li klinis sin super ŝin por momento, memorante. Eĉ post la morto, ŝia vizaĝo estis bela. Kio sanga perdo! Li holstered la luger, leviĝis, kaj iris al la kabineto kie la teknikisto elprenis pistolon. Mi malfermis kelkaj tirkestoj kaj trovis notojn pri mia fizika kondiĉo. Ili, kune kun tiuj maŝinoj, devas rakonti al la rakonto. Mi estus demandita ŝia por sendi fotistoj ĉi tie. La # lada? ejo? i mem estus la kaplinio. Nun li estis preskaŭ senkulpigita. Kaj ĝi estus la Kremlo, ne Vaŝingtono, ke estus humiligita.
  
  
  Sed kie estis Dimitrov? Se li estis, por forkuri nun, ĉiuj de tio ĉi volus lasi malbona gusto en sia buŝo. Mia laboro estis valora por multe pli ol nur embarasanta la Kremlo. Ĝi estis montri al la KGB ke ili iris tro malproksime. Ĝi estis korkotirilon de profesia principo.
  
  
  Vila aŭdis ŝin en la vestiblo.
  
  
  Ŝia telerbretaro tirkesto brufermis fermita kaj li kaptis la pafilon denove. Mi aŭdis sonon en la koridoro.
  
  
  Hers, venis al la fino, kiam unu homo kuris tra la halo. Ĝi estis Kalinina, Tanya estas kolego, kurante mallerte kun peza valizo en la mano. Li estis preskaŭ ĉe la fino de la koridoro.
  
  
  Mi kriis al ĝi el. "Haltu!"
  
  
  Sed li tenis kurante. La ratoj rapide forlasis la sinkantan ŝipon. Ŝia pafo batis la luger kaj batis la emuo en la dekstra kruro. Li kuŝis sur la planko, nur mallongan de la eliro kiu kondukis al la ŝtuparo.
  
  
  Mi aŭdis sonon malantaŭ mi. Turnante ĉirkaŭe, ŝi vidis alian viron, mallonga, fortika viro kun Khrushchevite vizaĝo - alia viro ĉirkaŭ la KGB estas Malseka Kazoj fako. Li estis indikante du revolveroj ĉe mi.
  
  
  Mi snuggled#? is ĝemis kiel li pafis, kaj la pafo batis la muro nur coloj de mia kapo. Tiam ŝi vidis alian viron en la koridoro malantaŭ la pafanto, estas pli alta viro kun griza hararo kaj dokumentujo sub la brako. Ĝi estis Oleg Dimitrov, la loĝanto kameraisto en akuzo de la tranĉilo. Li estis la unu kiu vere amis ŝin, la unu mi devis negoci kun antaŭe la KGB vere ekkonsciis, ke ili ne povis ludi ludojn kun ŝi. Li kuris tre rapide laŭ la koridoro al la malproksima fino, verŝajne al la dua eliras.
  
  
  La KGB viro pafis denove, kaj li ducked kiel gawk whizzed super mia kapo. Ŝi pafis ĉe reŭmatismo, sed maltrafis. Li celis tria fojo, sed ŝia, pafis unue, kaj batis la emuo en la ingveno. Li kriegis pro doloro kaj falis malsupren. Sed de tiam Dimitrov malaperis malsupren la halo.
  
  
  Li kuris al la falinta agento. Li writhed sur la planko, ŝvito verŝado malsupren lian vizaĝon, kaj raŭka sono venis de ĉirkaŭ sia gorĝo. Li tute forgesis pri la pafilo en lia dekstra mano. Ĝi frapis el egoismo de egoismo manoj kaj kuris malsupren la halo. Li verŝajne vivas por vidi la juĝo. Sed mi ne opinias, ke li estus feliĉa pri ĝi.
  
  
  Mi sekvis Dimitrov en ĉambro ĉe la fino de la koridoro, sed ene mi vidis la malfermita fenestro kaj rigardis eksteren, al la strateto. Dimitrov ne estis tie.
  
  
  Li luktis tra la fenestro en malluma strateto ĵus en tempo vidi nigra limuzino preni ekstere#? irka? la fora fino. Mi elkuris en la straton kaj renkontis CIA viro tie.
  
  
  Li diris, " Kio la infero estas # da? rigi, Carter?"
  
  
  Li rigardis en la direkto de la nigra limuzino estis gvidanta malsupren la bulvardo. Li estis certa, ke li estis survoje al la flughaveno. Horon poste, vizito al Romo. Verŝajne, Dimitrov tuj flugi ilin.
  
  
  "Tie estas pluraj Rusoj mortigis kaj pafvundita tie," mi diris. "Iri kaj fari certe ke la vivanta resti metita. Mi iras al la flughaveno por esti ih estro."
  
  
  Li rigardis la sango kuranta malsupren mian brakon ĉirkaŭ la maniko de mia doublet. "Mia Dio, kial vi ne prenas min tie kun vi?"
  
  
  "Via laborposteno estis nur rigardi al mi, ne al ŝtormo la fortikaĵo. En ajna kazo, ĝi prenus tro longe por klarigi. Vidi vin ĉe la pridemandado."
  
  
  Li akiris en Tanya estas aŭto kaj veturis for. Se ŝi estis malĝusta kaj Dimitrov ne estis ĉe la flughaveno, ŝi ne perdis ion. Ĝi povis eldonita ĝenerala atentigo al la emuo kaj okupita la Venezuela polico. Sed mi estis sufiĉe certa, ke mia diveno estis ĝusta.
  
  
  Dudek minutojn poste li estis en la flughaveno. Kiam li eniris en la fina konstruaĵo, li memoris kiom granda ĝi estis. Ĝi estis konstruita sur pluraj niveloj. Eĉ se la Signo estis tie, ĝi estas tre facila por mi, ke la egoismo estis perdita. Krom se li jam konjektis pri la flugo al Romo. Ĝi estis TWA flugo estis planita por demeti en duona horo. Ŝi iris al la giĉeto. Dimitrov estis nenie por esti vidita, tiel ke ŝi estis demandita pri la agento estas nen, priskribante ĝin en detalo.
  
  
  "Jes, jes. La persono egalanta tiu priskribo estis ĉi tie, krom por la persono ŝi vidis kun la lipharojn. Li estis ĉi tie nur kelkaj minutoj."
  
  
  "Ĉu li havas ajnan bagaĝon?"
  
  
  "Li ne kontroli, sinjoro."
  
  
  Mi kalkulis ĝin ekstere. Kaj Dimitrov la lipharoj estus estinta facila.
  
  
  "Mi pensas ke li menciis nomon... Giorgio Carlotti," diris Clera. "Li havis itala pasporto."
  
  
  "Kaj li ĵus forlasis?"
  
  
  "Jes, sinjoro."
  
  
  Egoismo dankis ŝin. Dimitrov estis ĉi tie, li estis certa de ĝi nun. Mi povis nur piediri supren al la pordego kaj atendo por li montri? is, sed tio estas ankoraŭ iom de fortuno. Krome, tie estos amaso de vojaĝantoj ĉe la pordego. Se Dimitrov decidis batali, ĝi povis esti tre konfuza.
  
  
  Apuda revuo butiko kontrolis ŝin eksteren, sed Dimitrov ne estis tie. Tiam ŝi iris al la interŝanĝo fenestro. Ŝi eĉ iris malsupren al la ĉelo en partojn, bagaĝo kaj demandis. Dimitrov ŝajne malaperis.
  
  
  Li nur turnis la angulon, kiam li rimarkis lin.
  
  
  Li estis gvidanta por la vira ĉambro kun dokumentujo sub la brako. Li ne vidis min. Griza barbo ŝanĝis la egoismo estas entuta apero. Ĝi estis malgranda kamuflado, sed li ne havis tempon por pli bona unu.
  
  
  Dimitrov eniris en la banĉambron kaj brufermis la pordon fermas malantaŭ li. Espereble, la necesejo ne estis superfluanta.
  
  
  La Luger tiris ŝin eksteren kiam ĝi malfermis la pordon.
  
  
  Interne, li estis nur pri tio, por lavi liajn manojn en la vazlavujo kontraŭa la malgranda ĉambro. Li ĉirkaŭrigardis kaj ĝojis vidi, ke estas neniu alia en la ĉambro.
  
  
  . Dimitrov rigardis en la spegulo kaj vidis mian spegulbildon en nen. Egoismo estas vizaĝo estis griza pro timo.
  
  
  Li turnis al vizaĝo mi atingis en lia jako, kaj turnis. Li estis urĝe provanta akiri sian pafilon el. Li tiris la ellasilon sur la luger kaj aŭdis, obtuza klako.
  
  
  Li ekrigardis la pistolon. Ŝi sciis, ke la ĉambro estis ŝarĝita. Ĝi nur misfired - misan kartoĉo, io kiu nur okazis unufoje ĉirkaŭ unu miliono da tempoj. Li ekprenis la eyector kun lia sanga maldekstra mano.
  
  
  Sed tie estis neniu tempo. Dimitrov eltiris grandan mauser parabellum kaj celis ĝin zorgeme ĉe mia brusto. Li eksidis humila.
  
  
  Ĝi kolombo al la kahelita planko. La gawk batis la kahelo apud mia kapo kaj ricocheted ĉirkaŭ la ĉambro kiel Hugo lasis ĝin gliti en mia mano. Li turnis sin abrupte al Dimitrov kaj # lan? i la stiletto. Ĝi klakfermis en Egoismo supra femuro.
  
  
  Mi estis esperanta por torso, sed mi supozas, ke mi estis bonŝanca por esti trafinta ion sub la donitaj cirkonstancoj. Dimitrov kriegis kiel la stiletto batis lia egoismo, kaj egoismo mauser falis al la planko. Li eltiris longan tranĉilon kaj atingis por lia perdita pistolo.
  
  
  Dume, malbona kartoĉo de la Luger havis#? eti? in ekstere, kaj? i clattered al la planko. Li celas Dimitrov, la sama vojo li celas la Mauser. Kiam li atingis ĝin, li rigardis supren kaj vidis, ke li ne staras ŝancon.
  
  
  Li levis la manojn kaj malantaŭeniris for el la pafilo. Vidante mian mienon, li subite parolis supre. "Bone, s-Ro Carter. Vi gajnis. Mi kapitulacas al vi."
  
  
  Mi akiris al miaj piedoj, kaj li vekiĝis, ankaŭ. Ni estis staranta trans la ĉambro de unu la alian, nia#? losi? i okulojn. Mia maldekstra brako komencis dolori terure.
  
  
  "Vi faris grandan eraron, Dimitrov," mi diris. "Vi elektis HAKILO por humiligi nin."
  
  
  "Mi postulas por esti transdonita al la polico," li diris. "Mi rezignis..." Li malrapide mallevis sian manon, tiam subite atingis supren en unu minuto, kaj eta Derringer aperis en lia mano.
  
  
  Li tiris la ellasilon de la Luger, kaj ĉi tiu tempo la pafilo foriris. Gawking kaptis Dimitrov tuj super la koro, kaj ĵetis la egoismo reen. Egoismo okuloj fiksrigardis min wide-eyed dum momento, kaj tiam li freneze kaptis la tualettuka relo apud li. Kiel li falis, la ŝtofo tuko flugis el la dispenser kiel longa folio, ke la duono kovris sian senmova korpo.
  
  
  "Via Kremlo estroj povus pensi pri ĝi la venontan tempon ili venas supre kun granda plano," li diris trupu.
  
  
  Luger glitis ĝin reen en ĝia pistolujo. Hugo estis nur metanta ĝin reen en ĝia glavingo kiam du policistoj eksplodis tra la pordo, pafiloj tirita. Ili rigardis Dimitrov kaj tiam ĉe mi, kun malgaja esprimo.
  
  
  "Qué pasa aqui?" unu el ili kriis.
  
  
  Ŝia emuo montris#? ia # IDENTIGA? o karto. "Voki la kapo de la sekureca polico," mi diris. "Diru al em ke ĉiuj la rusa konspirantoj estis kaptitaj."
  
  
  "Vi, Sinjoro Carter," la viro diris.
  
  
  Li eliris tra la? ambro kaj faris lia maniero tra la homamaso de scivolemaj vojaĝantoj al la plej proksima vendotablo, kie li povus voki ŝin. En ŝia menso estas la okulo, mi parkerigis la loko de la subtera KGB ĉefsidejo, la groteska laboratorio kie eksterordinaran eksperimento estis farita sur homa kobajo - sur min. Hawkeye volas movi tien por trankviligi la CIA viro kaj diri al la polico kio okazis. Li estis certa, ke la gazetaro raportis la rakonton ĝuste.
  
  
  Li akiris la telefonan nombron de la agento estas bileton clerk, sed paŭzis por unu momento antaŭ la elektado de la nombro. Mi ne ŝatas misioj kiu finis kun stadiaj elfaroj. Tie estos pli da sekureco kunvenoj, kaj mi devos diri al mia rakonto al multaj de homoj. Mi ne bezonas? in#? uste nun. Mi devis vespero kun knabino kiel Tanya Savich. Mi estis plagita per la vido de ŝia senviva korpo, ankoraŭ bela en morto. KGB aŭ ne, ŝi estis speciala.
  
  
  Li prenis profundan enspiron kaj lasu ĝin malrapide. Bone, eble, se mi estis bonŝanca, tie estus alia bruna kun profundaj bluaj okuloj kaj malĉasta purring voice. Kaj eble ŝi ne estis malamiko agento, kaj mi ne havis mortigi ŝin. Ĝi estis io kiu tenis min iranta tra la sekvantaj malabundaj semajnoj de burokratisma? ena? o.
  
  
  Li kaptas ĝin kaj diskoj Hawke's nombro.
  
  
  Annotation
  
  
  "NI WILL BURY YOU!"
  
  
  La komunista minaco neniam ŝajnis tiel vera! Neniu pli baldaŭ havis HAKILO asignita Killmaster al sia nova misio ol # mesa? o venis de ili-ili estis minaca al interkonsento mortigan baton al la internacia influo de la landoj de la Amerikoj.
  
  
  Ĝi estis evidente laboron por Nick Carter - la deadliest de lia kariero. Killmaster estis destinita por ludi la ĉefan rolon en la diabla intrigo, la kapo de HAKILO. Kion ili faris al li? Ĉu ili, tro, vere krei HAKILO estas plej valora agento kontraŭ la tre fortoj li ĵuris protekti? Ĝi ne estis ĝis Nick falis sub la sorĉo de malĉasta rusa operativo ke li komencis kompreni kiel egoismo estis uzita. Sed ĝi estis jam tro malfrue? Faris la egoismo sento jam apartenas al la KGB?
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  Horo de la Lupo
  
  
  tradukita de Lev Shklovsky en memoro pri lia perdita filo Anton
  
  
  Originala titolo: Horo De La Lupo
  
  
  La unua ĉapitro
  
  
  A fighter jet tondris preter mi, balaas la vojon antaŭ mi.
  
  
  Li malbenis la piloto kaj ĉiuj la egoismoj de liaj prapatroj kiel li manipulis la stirrado de sia Citroen kun#? iu lia eblas. Ĝi povus savi vin, ke penon. La vojo estis nenio pli ol profunda cart trail kontraŭ la monta muro, kaj la jarcentoj-malnova fosaĵoj tenita supren nur kiel ŝraŭbo sur la maldika pneŭoj de mia 11cv. Ĝi nur povus iri unu vojo, kaj tie estis ruts en tiu direkto. Donita la rokegoj sur la dekstra kaj la profundan abismon sur la maldekstra, tio estis ankaŭ bona afero. Malhela, maldika arbaro envolvis min en la maldensa, rektaj randoj, kaj kvankam mi povus devi # ka? i? in de la batalanto sub la inky nigra foliaro, ĝi estus estinta Pyrrhic victory. Mi estis persekutata de regimento de Jugoslavaj soldatoj, kaj Dio scias kiom da ĉirkaŭ ili iris tra la montoj al#? irka? igi min.
  
  
  La Citroen koliziis kun granda roko sur la vojo kaj ĵetis min reen kontraŭ la muro. Kiam la aŭto falis denove, la resto de la exhaust pipe venis ekstere. La interno estis plenigita kun ellasilo fumoj. La ŝraŭboj kaj nuksoj venis rapide, kaj la nura ŝanco mi havis estis veturanta. Li rigardis supren tra la frakasita antaŭa glaco. La jeta batalanto estis fluganta oblikve. La egoismo corps brilis en la lunlumo kaj iĝis brilantan silueton, kiel ĝi descendis al rekta alia akuzo ĉe mi.
  
  
  Mi ne kredas, ke li povus movis por pli ol kelkaj sekundoj. De la vojo, ŝia devus esti mortaj antaŭ longe. Mi estis batalanta de miaj malamikoj por preskaŭ horo, kaj la sola afero, kiun mi sukcesis fari estis konfuzas mian orientiĝo. Mi piediris tra#? iuj la eblaj flankaj vojoj, kaj la vojo ili striktas faris min la timo, ke ili malaperas en la aero. Mi havis neniun ideon kie mi estis, krom sur kruta klifo ie en la Dinaric Alpoj. Tie devas havi estita#? irmi en la valoj, sed ĉiuj mi vidis estis armeo, kugloj, kaj ke diabla aviadilo. En la nuna stato de aferoj, ĉi tiu estus la fluon de mia komisio, kaj HAKILO povus perdi Agento N3, sed mi ankaŭ ne forgesis, ke tio jam okazis al NI kaj N2, antaŭ multaj jaroj en malsamaj lokoj.
  
  
  A fighter jet venis por saluti min kun kompato pafo. Li veturis tiel rapide kiel li povis en la direkto de Egoismo Fajro. La malnova 11cv estis skuante terure. La Citroen 11cv estis produktita de 1938 ĝis 1954, kaj de la maniero ĝi reagis, mi estis sufiĉe certa, ke mi havis egoismo prototipo. La lumturoj sur la elstarantajn panelo neniam laboris, do mi ne povis diri, kiel rapide mi estis veturanta ĝi. Ĉe la tre malpli, ĝi estis ebla akiri sur la gaso. Mi ne pensas, ke ĝi estus sufiĉe, sed ĝi estis la nura ŝanco mi havis kun tiu alproksimiĝanta aviadilo kiu plonĝis en al fajro ĝia volleys.
  
  
  La Citroen estis skuanta en protesto, kaj la muĝado de la ellasilo faris tian bruon, ke mi eĉ ne povis aŭdi miajn pensojn. La vento blovis tra la malferman fenestron, congelación miaj oreloj kaj faranta mian hara buklo ĉirkaŭ mia vizaĝo. La aviadilo nun estis tiel proksima, ke mi havis la impreson, ke la egoismo estus hirundo supren la aero konsumado.
  
  
  Ŝia taunting premis kun ĉiuj ŝi povus. Maŝino gun kalibro .50 pafante krevas de la batalanto estas flugiloj. La vojo antaŭ min rompis, kaj la aŭto estis kovrita en pluvo ĉirkaŭ rokoj kaj terbuloj de malmola tero. La aŭto resaltis kaj evitis la kugloj, kaj de la subita liberigo de vaporo, li sciis ke ili devis bati la radiatoro. Bolanta akvo siblis supren kaj kuris malsupren mian vizaĝon en la nuboj de la abrasador vaporo. Li paŝas sur la gaso kaj reprenas rapido denove. Venta blovo, kiel la ĉasisto flugis preter mi por ĉiam, tie estis la mortinta silento kiu preskaŭ ĉiam sekvas atakon. Li aŭskultis al sia propra spirado malrapide venanta ekstere#? irka? liaj pulmoj. Provizora prokrasto.
  
  
  Sed la F-86 estis jam li denove turnas sin por alia atako, kaj li sciis, ke la piloto estus batis min pli frue aŭ poste. Jes, F-86, Sabre. La Yugoslavs havis ilin krom 150 F-84s. Mi pensas kio doloris min plej estis scianta ke Onklo Sam's baloti-voĉdoni donacoj mortigus min. La Yugoslavs uzi la Sabre batali partizanoj en mallarĝaj gorĝoj, ĉar la supersona F-X4 kaj MIG-2I moviĝas tro rapide por tia alteco. La Sabro ĉiam estis la plej bona batalanto, sed aera supereco ne gravas ĉi tie, ne kontraŭ la malnova Citroen.
  
  
  La retejo kialo li estis ankoraŭ viva estis#? ar mi sciis ion pri la egoismo de maŝinaj pafiloj, kiel limo sur la nombro de rondoj en revuoj, ke estus malplenigita post tridek sekundoj de kontinua pafado. Pilotoj estis instruitaj por pafi en eksplodoj de unu al du sekundoj. Sed ĉar de la Sabre s poise, estas kvar kalibro mitraloj .50 droni en la nazon pro la regreso. Do estas emo pafi en la fronto de la celo. Tiel la Slava piloto pafis kie li estus se li ne mokita ŝi kaj movitaj ĉe la sama rapideco. Dank ' al mia scio de la kombino de mallongaj eksplodoj kaj nazo plonĝado, ĝi rezistis kvar sinsekvaj atakoj, sed mi dubis, ke ĝi estus verko ĝis la ferret kuris ekstere de # karbura? o kaj la piloto estis devigita reveni.
  
  
  Mi turnis ĝin akiri la signoj, kaj la nokta ombro de la arboj falis sur min. La Sabre estis ŝvebis malantaŭ mi, atendas min eliri sur la rekta streĉado de vojo frapi ĝin. Mi kliniĝis super la stirrado kaj sentis ŝvito drench mian vizaĝon, mian dorson muskoloj stre? i, kiel se ili volas sentis la efikon de la kugloj. Se la piloto decidis provi malantaŭa atako, mia proksimuma potenco rezervo estus reduktita de proksimume duono. Citroen simple ne havas la rapideco por kompensi por tiu diferenco.
  
  
  La vojo serpentumis tra pluraj akraj turnoj. La motoro tusis, varma pro manko de akvo, kaj malrapidigis kiel ŝi estis devigita reen ĝis la monteto. Li povus akiri ekstere kaj kuri pli rapide, aŭ tiel li pensis senespere. Mi estis duonvoje tie, provante fari unu lasta peno.
  
  
  Pafado komenciĝis ie proksime de la arbustoj. Kugloj borita tra la flanko de la Citroen, kaj mi estis ŝprucita kun breĉetoj de vitro de la flankaj fenestroj, kiu ŝiris la tavoleto al pecetoj. Soldatoj viciĝis la vojo kun mortiga aŭtomata fusiloj. Marŝi ĉirkaŭ la aŭto estus memmortigo. Li klinis sin en profunda, sub la rando de la mallarĝaj ekrano, kiel la sekvanta rondo de gunfire skuis la aŭton. De nun, la aro de trakoj devas plenumi ĉiujn kontrolo.
  
  
  La vojo estis volvanta en la malvarma lunlumo. El mia pozicio, mi ne povus diri, kiom longe la vojo ankoraŭ estus klara, sed mi havis malĝoja sento ke ĝi estus sufiĉe longe por Sabre ataki denove. Pli da pafoj sonoregis eksteren en la arbaron, ankoraŭ disigita, indikante ke la ĉefa korpo de soldatoj ankoraŭ ne alvenis. Ne ke ĝi gravis multe: mi estis kaptita, neniu afero kiel vi rigardis ĝin.
  
  
  Sergei filtrita tra la arboj kaj atingis la # kapu? o kaj tegmento. Ŝi aŭdis la malproksima sono de ĉasaviadilo kiel ĝi alproksimiĝis. En la frakasita rearview spegulo, ŝi kaptis ekvidon de # alproksimi? i aviadilo. La bildo plenigis la spegulo, kaj interpafado furiozis super mia kapo. Li provis taksi la distancon denove, ĉi tiu tempo fidanta plejparte je sia intuicio, kaj ŝanĝis lia antaŭa taktiko, intence prokrastante ĝis la lasta momento, tiam revving supre denove. Citroen estis obstina Franco. Li rifuzis rezigni. Li lunged antaŭen kun forto mi pensis, ke li volonte uzis longan tempon antaŭe.
  
  
  Sed tio ne estis sufiĉe. Ĉi tiu tempo, la piloto kompensita por la nazo roll kiel precize kiel ebla, kaj ŝtalo-jacketed kugloj disŝiris la Citroen de la postaĵo al la radiatoro krado. La stirrado turnis ŝin al la dekstra, perpendikulara al la reloj, tiel ke plejparto de la atakoj estis sorbita de la preskaŭ vertikala korpo de la aŭto. Sed la instrumento panelo estis senespere detruita, kaj ankaŭ io akirita sub la kapuĉo. Flamoj rampis trans la floorboards. La fajro estis varma, kaj dika, olea nubo de fumo vualis min. Citroen estis mortanta. La pneŭoj estis ŝirita al pecetoj, kaj la karburaĵa tanko estis likanta. La antaŭa akso sur la maldekstra rebotó ekstere, kaj? io sube estis ŝirita al pecetoj.
  
  
  La randoj sen pneŭoj glitis laŭ la trako. Mi ne povis veturi plu. Tie estis multe da sango kuranta malsupren de ŝiaj vangoj, sed mi ne povis diri kiom malbone ŝi estis vundita. La aŭto nun estis ruliĝanta sub la falĉilo, la ŝirita metalo krianta en freneza kaj blinda kolerego, kaj malrapide komencis fali de la fino de la monteto en la intermonto.
  
  
  Ŝi senespere alkroĉiĝis al la seĝo, mordanta ŝian lipon en la blindanta doloro de ŝia burns. La Citroen jolted perforte kaj ĵetis min perforte en la alia direkto. Peza boto frapi ŝin sur la pordo kaj ĝi svingis malferma. Bonsorte, la 11cv havas kokoj en la dorso, tiel la pordo svingiĝas malferma en la vento. Ĝi estis la nura aĵo kiu savis mian vivon. La sekvanta afero mi sciis, mi falis eksteren kaj estis ruliĝanta malsupren la malglata vojo, kaptante la vojo por gardi de falanta de la fino, kiu estis dek centimetroj for de mi.
  
  
  La aŭto glitis laŭ la rando, rompante en ŝtonoj, arbustoj, kaj arboj, rulanta reen kaj # anta? en kaj fari#? ia vojon al la fundo de profunda ravino. Kiam ĝi atingis la fundo de la rocky gorge, ĝi eksplodis en maro de ruĝa flamoj.
  
  
  Mi ŝanceliĝis ekstere en la arbustoj, viŝante la sangon de mia ŝirita kaŝi, kaj mia vivo tordita kun ŝoko kaj naŭza # na? zo. La ĉielo turnis ruĝa tra la brulanta korpo de la Citroen sube. Mi devis rapidi. Kaj se mi ne estis tro rapida, mi havus centojn da soldatoj ĉirkaŭ mi, altiritaj de la aŭto eksplodo. Sed mi devis halti por unu minuto kapti mian enspiron... Tiam li rampis tra la arbustoj.
  
  
  Mia malgranda gaso bombo estis ankoraŭ surbendigita al mia kruro, kvankam vi ne atendas, ke la diabla afero por fari multe da bono en tia malferma spaco. Mia razilo-akra stiletto estis tirita de ĝia egoismo glavingo kaj nun estis en mia mano. Ŝi estis malplenigita de sia Luger kiam ĝi rompis tra la kontrolpunkto nordoriento de Metkovich, kaj nun la pafilo estis tie, inter la brulaj restaĵoj de la 11cv. Sed ĝi ne faris multe da diferenco. HAKILO estas tuta arsenalo de armiloj estus senutila se la soldatoj rimarkis min nun. Ih estis tro multe por batali kun.
  
  
  Metkovich estis la komenco de mia koŝmaro. Antaŭ tio, ĉio iris glate. Li alvenis en Jugoslavio en itala trawler, kaj tiam naĝis al la bordo. Metkovic estis iom inland, nova agrikultura urbeto ie en la foothills de la Dinaric Alpoj, streĉado kiu apartigis la Dalmata marbordo de Bosnio kaj Hercegovino. En Metkovich, unu kontakta persono prezentis min kun dokumentoj, vestanta, kaj aŭton. La kontakta persono estis kvieta kroata kun expressionless vizaĝo, kvankam mi vetas, ke esprimo ŝanĝos tuj kiam li malkovras kio okazis al la egoismo de la fama Citroen. Miaj dokumentoj aspektis bona, sed mia laboro botojn tauxgas kiel cirko pajaco s slippers, kaj mia pantalono, svetero, kaj dika ledo jako persvadi min kiel # stre? a kiel korseto ĉirkaŭ baleno-a ripoj.
  
  
  La dokumentoj estas konstanta kaj ankaŭ estanta evoluigita, kvankam ili aspektis tre # la? le? a, vi eĉ ne pasos la sekureco poŝto ĉe la kontrolejo. Mi devis batalo mia maniero tra la maizkampo al alia vojo, kaj de tiu momento sur mi estis sur la kuro. Ankoraŭ, la soldatoj ne rezignu. Mi esperis, ke ili jam pensas, ke mi estis morta kiam ili vidis la aŭton eksplodi, sed mi ne estis tiel bonŝanca. Li jam povis vidi la alproksimiĝanta lanternoj, kaj de tempo al tempo li povis aŭdi la serĝentoj krieganta kiel serĉo ordo. Ĝi povus esti dirita ke li estis ankoraŭ sur la kuro.
  
  
  La arbaro estis kvieta krom la konstanta susurado de soldatoj kaj la foja bojadon de hundoj.
  
  
  Mi sciis, ke mi baldaŭ estus eniranta maldense densaj areo, ĉar la arbaroj tie estis kutime ne pli ol kelkaj kvadrataj kilometroj, ekde la tuta teritorio de la hotelo estis tro seka. Sed en la mallumo, la arbaro ankoraŭ donis la impreson de grandega volbo. Ĝi ŝajnis kreski senfine sur malgrandaj deklivoj kaj valoj kovrita kun torditaj maljunaj kverkoj. La arboj prenis sur groteskaj formoj kiel la bezono trovi vojon malsupren kreskis en mi, sed estis ankoraŭ ne vojo.
  
  
  Mi devis iri malsupren. La vojo estis plenigita kun soldatoj, kaj pli kaj pli da ih grupoj estis rapidanta tra la montetoj sur la alia flanko. Tie estis neniu elekto sed por iri malsupren. Sed la montoj restis, kvazaŭ por moki min eterne, tro kruta, tro glitiga, kaj tro malplena provi.
  
  
  Li estis lacega, kaj la doloro de liaj vundoj estis neeltenebla. Ĝi estis malfacile spiri. Li haltis sur la kresto. Subite, li aŭdis la obtuza murmuro de akvo. Mi sciis, ke ĝi venas de ie en fronto de mi, kvankam la sola afero, kiun mi povis vidi, estis mallar? a melankolio, kiu estis malrapide supreniris la rokoj kaj kovrita sur la monteto. Se tie estis la akvo, ĝi devis esti rivero: la sono estis tro forta por rivereto. Kaj la rivero signifis eĉ pli profunda valo, kiuj nun verŝajne tranĉis tra la monto herbejo al mia maldekstro. Tio signifis por mi, ke la deklivo havus roko sur almenaŭ du al kvar flankoj, do mi ne povis iri ie ajn sed en la brakojn de la soldatoj kun ih hundoj.
  
  
  Nun ŝi ankaŭ povis aŭdi la hundoj bojante. Ili alportis hundoj, ver? ajne prenita de la limo policanoj. Li glitis malsupren laŭ la deklivo, transiris malgranda melankolio, kaj ungovundis lian vojon al la lasta pinto. La sono de la hundoj malantaŭ mi kreskis pli laŭte. Kiel en la nomo de Jesuo faris, ili sekvas mian vojon? Ili devis havi bonan senton de odoro..
  
  
  La lasta guto estis tre kruta kaj kovrita per grandegaj rokoj. Ŝia patro tenadis sian bruligis manoj firme kaj altiĝis super la kiloj. Tiam li prenis akran rekte turni kaj stumblis laŭ la kurbo de la kornico. Por unu minuto, la sono de akvo ĉesis, la maldika amaso enŝovis supren kaj malaperis denove. Mi eliris tra la rando de la arbaro kaj, kiel mi atendis, atingis la krutaĵo, kiu ekstermis mia lasta eskapa vojo. Ĝi estis preskaŭ vertikala kaj glitiga, kaj deklivis malsupren en intermonto, kiu estis tiel malluma, ke nur la sono de la akvo sub mi indikis kio estis atendanta por mi kiam mi iam atingis la fundo de ĝi.
  
  
  Vibranta de la throbbing doloro en lia brusto kaj kapo, li staris en malespero, rigardante ambaŭ manieroj en la intermonto. La luno eliris el malantaŭ la nuboj kaj brilis en plena forto denove. Kelkaj metroj al mia rajto kaj la sama nombro da metroj sub ŝi, mi vidis la ruinoj de la Roma akvedukto. Preskaŭ ĉiu kiu estis maldekstre de ĝi estis vico de ŝtono arkoj, kiel stakoj, kiu altiĝis super vico de granito dentoj kaj fibreca plantoj. Ĝi estus kiel transirante Niagara Falls sur kaduka-ekstere tightrope, kiu farus min ideala celo por soldatoj. Se, kompreneble, mi povas akiri malsupren tie vivas provi.
  
  
  Klinante super, li kuris laŭ la rando, premante sian maldekstran brakon al sia korpo por kontraŭagi la akra doloro. Mi scivolis se mi estus rompita ŝiaj ripoj aŭ nur ŝirita muskolon kiam mi ruliĝis ĉirkaŭ la aŭto. Li jam preskaŭ atingis la # neka? ema punkto super la akvedukto kiam li aŭdis vila proksime al mi. Li klinis sin antaŭen sur sia stomako kaj premis sin al la tero, prenante lumo spirojn tra lia malfermita buŝo.
  
  
  La du alproksimi? i min en streĉa ekscito, nekonscia ke mi estis sufiĉe proksimaj al la aŭdi ih estas milda flustro. Ili portis ĉeĥa M61 mitraletoj. La viroj prenis kelkajn pliajn paŝojn kaj haltis, nervoza kaj neniu dubo dezirante al ili estis ie alia, ke vespere. Ili estas tro longa sur la speciala ops chase. Li estis supozita esti rigardanta ilin sen farado de ajna bruo.
  
  
  Sen vorto, li rampis en la profunda ombro kaj iris klini kontraŭ arbo. Ili alproksimiĝis al mi, la malgranda viro klinis sin antaŭen iomete, kvazaŭ penante penetri la mallumon per siaj okuloj. Ŝia estis tute kvieta, kaj li ne vidos min, ĝis li preskaŭ paŝis sur miaj piedoj. Tiam li etendis kun sia maldekstra mano, ekprenis egoismo estas mentono, kaj ektirita sian kapon reen. Kun ŝia dekstra mano, li premis la stiletto al Egoismo la gorĝo.
  
  
  La soldato faris sinsekvajn sono kaj falis, sango, superbordiĝanta super lia egoismo tuniko. Ŝia korpo sin turnis al la dua viro, antaŭ ol li povus celo ĉirkaŭ lia M61, kaj finis supre sur Nen, dum ŝi ĵetis tranĉilon ĉe li. Li instinkte turnis for, kaŭzante lia mortinta kamarado fali inter ni kaj ektu? ego kun la barelo de lia fusilo. Tie estis la sonon de ŝiranta ŝtofo, kaj subpremis malbenon, kaj tiam mia tranĉilo batis la celon, sub la sternumo, en la egoismo de metanta dolaro. Li mallaŭte ploregis, kaj falis al la tero apud lia kunulo.
  
  
  Ŝi pensis estis preni la ih armilo kun ŝi, sed tiam decidis lasi la egoismo en loko. Ĝi estus bela havi mitraletoj, sed se ih levis ĝin, ĝi farus min eĉ pli laca, kaj portanta ih verŝajne malrapidigi malsupren de mia deveno de la akvedukto. Li kuris al la rando de la intermonto kaj rigardis malsupren. La kanalo unufoje daŭris tra la monteto, sur kiu mi nun staras, sed tra la jaroj ĝi fariĝis ŝtopita, eble pro grandega terglito. Ŝi ne povis ankoraŭ fari el la faldo de la lando kie ĝi okazis, aŭ la akran angulon inter la malsamaj tavoloj, kiu kuŝis ĉe la supro de la akvedukto. Kiel kruta kiel#? i tiu deklivo estis, ĝi estis pli bona ol la perpendikulara muroj ambaŭflanke.
  
  
  Kiel rapide kiel li povis, li malsupreniris la danĝera deklivo, alkroĉitaj al rokoj kaj grabbing ĉe plantoj kaj saplings, por gardi de falanta. Malgraŭ miaj penoj, superfortan iris tra la loza ŝtonoj kaj koto, kaj mi gustumis ĝin ĉe la fino de la akvedukto. Por momento mi pensis, ke mi rompis mian maleolon, sed ŝi tenis mian alenka kiel ŝia leviĝis kaj zorgeme glitis ĉirkaŭ la kalkŝtono kornico. La akvedukto crisscrossed la gorĝo kun la antikvaj ruinoj kiu povus renversiĝi sub min en ajna momento.
  
  
  Li komencis rampi sur ĉiujn kvarojn. Mi devis elekti mia vojo zorgeme. Mi estis proksimume dek metrojn antaŭen de la giganto subteno kolono kiam alta-ĵetita krio eksonis ekstere de la monteto super mi. Mortaj soldatoj estis trovita. Li povis aŭdi ilin kurante tra la arbustoj kaj falintaj folioj, kaj tiam pli krias. Li turnis sin kaj vidis la soldatoj staris ĉe la rando de la intermonto. Ĉiuj ih M61s komencis pafi samtempe... Pecoj el granito, fragmentoj de shale, kaj plantoj pluvis malsupren sur min en torenta pluvo. Mi premis min kontraŭ la rokoj, la malgranda gastejo mi povus trovi, kaj nun mi estas rampanta reen, mi ne scias kie mi estas iranta. Mia baleto pantofloj glitis, kaŭzante al pecoj de la kolapsis akvedukto veni ekstere. Urbo de kugloj kaj ricocheting ŝrapnelo balaita pasinteco min kiel svarmo de koleraj abeloj. Pluraj homoj glitis malsupren laŭ la deklivo. Du batalantoj haltis ĉe la komenco de la kornico, kaj komencis pafi tra ilia mitraletoj. Mi senespere alkroĉiĝis al la rokoj, mia faldebla dolaro kolono kontraŭ miaj ripoj.
  
  
  La pafado ĉesis tiel rapide, kiel ĝi komenciĝis. Ŝia kuŝis senmove. Odin#? irka? la du viroj komencis ridi, rompante la silenton, kaj tiam volis salti sur min. Li enmetita nova revuo en sian mitraleton. Mia tranĉilo estis glitiga per sango. Li silente viŝis ĝin sur sia anheli kruro kaj tenis ĝin pli # stre? a en lia mano, atendante egoismo alproksimiĝi. Ŝi aŭdis viro venis lekante ĝis fino min ekstere. Ŝia restis senmova. Mia nura ŝanco ke li estus tro memfida post lia deĵoro kun la mitralo. En la mallumo, estis malfacile diri, se ŝi estis vivanta aŭ ne, kaj li estis kalkulanta sur la elemento de surprizo.
  
  
  Li estis nun duonvoje al kie ŝia kuŝis. La M61 estas egoismo revuo estis puŝita antaŭen, kaj ĝi iomete balanciĝis kiel ĝi marŝis. Egoismo estas okuloj vagis nervoze kaj time, kaj li atendis ĝis li estis duone turnita for, tiam saltis supren kaj faligis la stiletto.
  
  
  La supre ĵeti estis peza kaj bona, kaj la klingo malaperis en la soldato maldekstra brusto. Mia korpo # stre? i, kaj mi timis, ke li falus de la akvedukto, antaŭ ol mi povis atingi lin. Egoismo kaptis ĝin kaj sukcesis eltiri la tranĉilo ĵus antaŭ ol ĝi komencis fali. La tranĉilo venis el pura. Li turnis sin kaj rigardis min malkaŝe. Rigardo de konfuzite kaj doloro aperis en Egoismo estas la okulojn, tiam malakra malplenon kiel la maŝino pafiloj malfermis supre denove.
  
  
  Ŝia egoismo korpo uzita ŝin kiel ŝildo. La kugloj frapis la emuo en la # malanta? o kaj skuis ĝin kiel ĉifona pupo. Li provis gliti kun ĝi malsupren de la akvedukto, sed ĝi estis neeble teni lian egoismon en kontrolo kaj teni sian ekvilibron en la sama tempo. Gawk akiris kaptita en mia jako, kaj mi sentis brulan doloron kiel ĝi bruligita mia flanko. Miaj fingroj perdis sian tenon. La soldato ruliĝis al la flanko kaj tiam falis de la akvedukto.
  
  
  Tiam li perdis sian ekvilibron sur la malebena surfaco. Li ŝanceliĝis, provis kapti, sed ĝi estis senespera. Kiam mi glitis super la rando, mi ekprenis ŝin egoismo kun la tuta forto mi ankoraŭ havis. Malvarma vento ululis malsupren la intermonto. Miaj fingroj estis sensentaj, kaj li ne povis teni plu. Guto de akvo aperis tra la fendetoj super mia kapo, kiel se? i estis # pu? i#? irka? la roko de mia teno. Ĝi glitis malsupren malrapide kaj donadis malsekecon mia lipo. Ĝi estis la plej # dol? a akvo ŝi iam ajn gustis.
  
  
  Tiam la ŝtono disfalis sub la premo de miaj manoj, kaj mi falis...
  
  
  
  
  
  Ĉapitro 2
  
  
  
  
  Mi rekonsciiĝis en maro de doloro kiu turnis en instinkta blinda paniko, kaj mia mano sentis, glata, malmola ligno. Tiam mi konsciis ke mi ne estis falanta, kaj ke la Jugoslavaj soldatoj estis ne pli longa sekvas min.
  
  
  Li provis skui la kapon, sed ĝi estis peza. Miaj okuloj ŝajnis esti gluita fermita, kaj ih ne povis malfermi ĝin. Iom post iom, miaj pensoj iĝis kohera kiel mi penetris la dikaj tavoloj de subpremita memoro. Li memoris, ĵetante la malnova Citroen sub kugloj. Mi memoris la etan ŝancon de la akvedukto estis donita al mi, kaj la sencela lukto mi luktis por eviti miajn persekutantojn, kiam mi iris tra ĝi. Kaj la senĉesa fluo kiel miaj fingroj glitis de sur la ŝtono. La sento de falado, kun unu lasta klara pensis, kiel haltigi ĝin, kaj mortigas tiujn, kiuj faris al mi falas en ĉi tiu falo. Ĝi devas esti kaptilo; tie estis neniu alia respondo. Tiam estis la nebulo, kiam la icy, plaŭdado akvo atingis min kaj inundis min. Tempo de malvarma kaj malseka, egoismo disbatanta malmoleco kaj nenio pli.
  
  
  Nenio, ankoraŭ ferret. La banko # senmovi? i al mia brusto. Li povus senti ĝin nun. Mi ne havas neniun kialon resti viva, sed mi faris. Tiam estis la agrablan senton de la mola fingroj karesante mian haŭton kaj la senti de malseka tuko sur mia vizaĝo.
  
  
  "Ssst,"voĉo flustris. Tiam mola voĉo en Serbo-kroata daŭrigis: "Kvieta. Vi estas sekura nun.
  
  
  El iu distanco for, li estis aŭdita de alia virina voĉo, kiu diris curtly, " silentu, Arvia!"
  
  
  Malrapide, mi malfermis miajn okulojn kaj rimarkis, ke mi estis rigardanta juna vizaĝo. La knabino estis genuante apud mi, preskaŭ brakumante min, apogante sin en. Ŝi estis juna, en siaj dudekaj jaroj, portante malhelblua jupo kaj malpeza blua brodita bluzo. Ŝia longa, rekta hararo estis la koloro de polurita kupro. Eble li estas mortinta, kaj jen la ĉielo, mi pensis.
  
  
  La knabino turnis sian kapon kaj diris, ke super ŝia ŝultro, " Panjo, Panjo, li fine vekiĝas."
  
  
  "Tiam iru trovi vian patron tuj."
  
  
  La knabino rigardis min denove. Ŝi premis tukon al sia frunto, antaŭ ol staranta supren. Ŝi viŝis siajn manojn sur ŝia longa jupo. Ŝia hararo falis al ŝiaj ŝultroj kaj # kunkirli? i#? irka?? ia plena brusto.
  
  
  Ŝi demandis. "Kiu estas vi?"
  
  
  Antaŭ ol ŝi povis respondi, ŝia patrino kriis: "Arvia, iri akiri via patro tuj."
  
  
  La knabino etendis kaj rapidis al la pordo. Miaj okuloj sekvis la bela linioj de ŝia juna korpo, la linioj de ŝia brusto kaj kruro. Ŝi lasis la pordon duone malfermita, kaj mi vidis, ke? i estis taglumo. Sed la suno apenaŭ penetris la internon de ĉi tiu malgranda kvadrata ĉambro. Ĝi devus esti farm ĉambro, donita la ligna planko, lignaj muroj, kaj la pajla tegmento. Ĝi estis malbone meblitaj, kun kruda improvizita mebloj, malluma kaj malnova. Tie estis unu kameno vidalvide al mi, kie malgranda, fortika virino estis efikantaj ion en tekruĉo. Ŝia hararo estis ashen griza, firme ligita en nodo sur sia sulkita ronda vizaĝo. Kamparano virinoj gvidi teda vivstilo, kaj la jaroj preni ilian paspagon. Ŝi tute ignoris mian demandon, kaj ne diru al mi, niaj vortoj.
  
  
  Ŝia estis sprawled kontraŭ la muro, envolvita en paro de forto kaj bono kovroj. De la formikado sento sur#? ia # ha? to, mi sciis, ke mi estis nuda. Ŝi vidis miajn malsekajn vestojn sur ŝnuro super la kapo de virino.
  
  
  Por longa tempo estis neniu sono al ni, krom por la movadoj de la maljuna virino. Tiam la pordo malfermiĝis kaj Arvia venis, sekvita per fortika viro kun cerro-nigraj haroj, longaj lipharoj, kaj granda ruĝa oreloj. La fajro de la Hans Egoismo kameno kreas akra reliefo, emfazante akraj linioj kaj anguloj, profunda-ara okuloj kaj mallarĝa buŝo. Li parolis nur kiam li publike staris antaŭ mi, kaj tiam ankoraŭ hezitis, unue prenante profundan spiron.
  
  
  "Do vi estas veka," li diris finfine. "Ni estis tre koncernita. vi... mi dormis tiel longe.
  
  
  Kiel vi sentas nun? Arvia demandis kiel ŝi forigis la kataplasmo.
  
  
  Mi sentas pli bona, " mi diris, sukcesante metis rideton sur mia vizaĝo. "Diru al mi, kie ŝi estas nun?"
  
  
  Ĉi-tio estas la vilaĝo de Jzan sur la Situo de la Rivero.
  
  
  Mi estis tre kontenta kun tiu informo. Metkovich estis ankaŭ sur la Situo, ĵus antaŭ ol la rivero turnis en granda delto. Kaj ĉar la rivero estis nur kelkaj cent mejloj longa, ĝi signifis ke mi ankoraŭ estis en la areo de mia misio. Ŝi apogis sin kontraŭ la veo, kaj demandis: "Jzan estas malgranda vilaĝo, ĉu ne?"
  
  
  La maljunulo buŝo tordita en amara rideto.
  
  
  Odin sur la plej malgranda ones. Kaj ĝi estas akiranta pli malgranda.
  
  
  "Ĉu ĝi estas super Mostar?" Mostar estas malgranda monto vilaĝo ĉirkaŭ tridek kilometroj de Metkovic.
  
  
  "Ni estas ĉi tie, duonvoje inter Mostar kaj Konic, kie la vojo foriras de la rivero."
  
  
  Li lekis siajn lipojn. "Do ni estas proksime de Aptos?"
  
  
  La okuloj de la knabino larĝigis en timo, kaj ŝi ŝajnis turni pala sub ŝia sunbruna haŭto. Sulkigis la brovojn, mia patro pursed liaj lipoj kaj skuis sian kapon penseme. "Jes," li diris mallaŭte, poste levis karnaj, callused mano. — Mi pensas, ke ni jam parolis sufiĉe.
  
  
  "Tro multe, - A," la virino estas egoismo aldonita. Ŝi venis al mi kun peza mug de veturanta supo. Ŝi donis al mi la mug, kaj li sin apogis sur sia kubuto preni ĝin. Ŝiaj okuloj estis fiera kaj ŝia makzelo estis streĉa. "Tro da," ŝi eĥis, turnante sin denove. "Kaj ĝi ne faros multe da bono."
  
  
  "Silentu, virino," la viro ordonis. tiam al mi: "Manĝi, tiam ripozi." . Ĉi-vespere vi devas lasi Jzan, kiu ajn vi estas al ni.
  
  
  "Ne," Arvia spiris. — Li estas ankoraŭ tro malforta.
  
  
  "Tie estas nenio vi povas fari."
  
  
  "Mi komprenas," mi diris. Li gustumis la bolanta malordo. Ĝi estis bongusta fabo supo kun tutaj blokoj de ŝafido kaj tomatoj, kaj ĝin bruligis mia malvarma, malplena stomako. "Vi prenis grandan riskon kaŝante min," li daŭrigis. "Ĝi estas sufiĉe, ke vi savis mian vivon.
  
  
  "Ni povas savis vian vivon." Ĝi estas tro frue por diri. Malpli ol unu monato, mi estus feliĉa preni la riskon, neniu afero kiom longe ĝi prenis nin, sed nun. . Li interrompis sin, subite konfuzita.
  
  
  Arvia finis la penso, ke por li. Ee voĉo estas absurde rapidis kaj malfirma. "Morgaŭ, aŭ la tagon post kiam, Jzan estos irita."
  
  
  Li silentis por momento. Ŝia viro kaj egoismo studis sian filinon kiel ili daŭre manĝas. Post kiam trinkanta la lastan guton, li tenis supren la mug apud la bedspread kaj trankvile demandis: "Kio okazas ĉi tie?"
  
  
  La viro gritted la dentojn kaj siblis tra ili, " Tio ne estas via batalo."
  
  
  "Aŭskultu," mi diris. — Vi savis mian vivon,#? ia ankoraŭ ferret ne scias kiel. Vi kaŝis min kaj zorgis pri mi, kaj mi scias, kio okazos al vi kaj via familio se vi akiras kaptita. Do, ne diru al mi, ĉi-tio ne estas mia batalo. Tio ne estas batalo, " la virino de la kameno diris kolere.
  
  
  Josip, vi estas stultulo. # Tio? i estas ne pli longa batalo. La batalo estas super.
  
  
  "Diru al mi pri ĝi," mi insistis.
  
  
  "Ĝi estas pli bona esti fremduloj al unu la alian," li diris obstine.
  
  
  Nu, mi povas esti tiel obstina kiel iu ajn.
  
  
  Mi demandis ŝin. "Kial estas via vilaĝo detruita?" — Mi devas scii, alie mi ne forlasos. Alie, mi ne povas foriri.
  
  
  La viro levis siajn manojn al la ĉielo en malespero, lasante ekster bedauxro suspiro. "Ĝi estas neniu sekreto ke la lando estas en ekstrema bezono de & nb. Ĉi tie en Jzan, ni havas granda plata areo proksime de la rivero, kie ni kreskas maizo kaj vino. Por montri nian feliĉon, ni preferas konstrui ĉirkaŭ ligno, prefere ol ŝtono, kaj ni estas fieraj de#? i tiu loka tradicio."
  
  
  "Iru," mi diris.
  
  
  "Nun Serbio volas turni Jzan en soldatoj' tendaro, ĉar tie la akvo estas tie kaj ĝi estas facile akiri al la ĉefa tendaro en Sarajevo."
  
  
  Kiam li parolis tiel malestime de" Serbio, " mi devis subpremi ridon. Serboj konsistigas 42% de la loĝantaro de Jugoslavio, do ili kontrolo de politiko kaj registaro. Aliaj etnaj grupoj, Kroatoj, Slovenoj, Bosnianoj, Montenegranoj kaj Makedonoj, malamo Serboj. La lando estas flika? aro de sendependaj grupoj kaj regionaj aspiroj. Ne surprize, Josip disparagingly referred al la Jugoslavaj soldatoj kiel Serboj, notante ke li konsideris ih pli entruduloj ol mi. Sed tie estis neniu ridante afero nun. La situacio estis tro ekstremaj por ke. "Ili kaptis la povon por batali kontraŭ la rezisto?"
  
  
  'Jes."Ni ambaŭ sciis ke la Rezisto bazo en la salono estis en Aptos.
  
  
  — Kio okazos al vi?"
  
  
  Malnova Josip vizaĝo similis ĝin estis distran? i#? iu super granito; lia voĉo estis streĉa kaj plena kun malamo. "Ili estas lokitaj en tendaroj mejloj for. Ili mortigos nin kiel bestoj. Ĉi-tio estas nia morto. Josip daŭris en trankvila tono, — Unu el la vilaĝanoj trovis vin senscia, lavis supren sur la riverbordo. La kamparanoj alportis al vi ĉi tie ĉar mi ne havis lokon por akomodi vin. La soldatoj, kiuj volis vin. Ni volas helpi al iu ajn kaŝi de ili.
  
  
  La familio estis nekonsolebla, kvazaŭ la parolado de malvola translokado estis rabita ih de ŝia kuraĝo. Josip haltis kaj turnis sin. Li staris dum momento, kadrita per la porda kadro. Malantaŭ li, la suno rolantaro majesta ombro sur la kaduka planko metis de liaj prapatroj. "Ŝlosu la pordon kun tiu trabo proksima al ĝi," li diris. "I'll knock tri fojojn malrapide. Ne lasu iu ajn alia. Tiam oni estis for.
  
  
  Kiam ih vila kvietigxis, ŝi ellitiĝis kaj ŝlosis la pordon, li diris. Dika ronda trabo konvenita en la lignaj krampoj sur ambaŭ flankoj de la muro kaj rigardis sufiĉe forta por elteni sufiĉe forta atako. Li sentis siajn vestojn kaj trovis ke ili estis ankoraŭ malsekaj. Mi volis eliri, sed mi estis vundita, malbone kontuzita, kaj en multe da doloro. Ĉiu muskolo en mi estis streĉa kaj doloranta.
  
  
  En la mezo de sia ĉambro, la 108 paŝoj de Taijiquan, esoteran formo de Cohen Vii, pasis iom heziteme. Ĝi prenis min dudek minutojn por kompletigi la tutan riton, sed tiam ŝia, mi sentis sin refreŝigita kaj inspirita, kaj tiam mallonga ripozo ripeti la egoismo denove. Post la tria fojo, li iris reen al sia kovroj kaj falis en zen trance. Iam li estis libera de lia korpo kaj eksteraj sensoj, li pripensis la sorton de Jzan kaj lia misio malsukcesis.
  
  
  Nur la laboro de la tre komenco aspektis suspektema. ..
  
  
  Vi havas reputacion kiel lupo, N3, " Falko diris min, lia vizaĝo expressionless. "Vi amos ĉi tiu nova tasko."
  
  
  Kiam mia estro uzas humuro, li estas kutime sarkasma. Mi frapis ŝin sur la pilko antaŭ mi, kaj mi scias, ke ĝi estas sencela respondi. La pilko trafis la herbo ĉirkaŭ la dekdua truo. Granda, rompita gazono flugis supren kaj alteriĝis sur mia ŝuo.
  
  
  Gritting liaj dentoj, li fosis tra la herbaĉoj trovi sia pilko. Ni estis ĉe la Delavaro Golfo & Country Club, trans la Potomac River de la HAKILO oficejojn en Vaŝingtono. Kaj ni ŝajnigis esti aro de ordinaraj urbanoj uzanta#? i tiu ludo. Por mi, ĝi estis simpla: mi ne devas ŝajnigi.
  
  
  "Ĉu vi iam aŭdis pri Polgar Milano?" Falko demandis, sekvanta min.
  
  
  Dafodiloj estis puŝanta ŝin kun sia golfa klubo. Milana iam konis ŝin en Germanio, " mi diris. "Emu devas esti en lia lasta sesdekaj jaroj de nun. La lasta mi aŭdis pri nen estis, ke li estis eminenta iu speco de kroata sendependeco movado en la montoj de sia indiĝena Jugoslavio.
  
  
  "Polgar Milano ankaŭ estis HAKILO agento. Ni helpis kovri la egoismo estas elspezojn, se vi scias kion mi signifas. Ni neniam sciis egoismo grupo. Mi ne scias se ĉi tiuj homoj estas veraj patriotoj, aŭ se ili estas nur bando de brutuloj kun kiu mortigi kaj rabi sub la jugo sloganoj de libereco kaj revolucio. Ĝi estas sufiĉe ke Milano estis tie kun armiloj, kiun li foje liveris ĉirkaŭ lia tendaro en Aptos.
  
  
  "Kion, sinjoro ?" Vi volas diri ke ĝi estas mortinta-kaj lia grupo estas ankoraŭ aktiva?
  
  
  'Tio estas ĝusta. Li estis pafita senvive en bataleton kun Jugoslavaj trupoj dek tagoj. Ĝi estis bataleto kiu havis nenion fari kun visko. Havas vin trovis vian pilkon ankoraŭ? — Kio estas tio? " li demandis indiferente.
  
  
  'Ne.'
  
  
  "Vi ĉiam povas preni tiuj du puno punktoj."
  
  
  "Mi trovos#? i tiu pilko."
  
  
  Li levis la ŝultrojn. 'Kio ajn ĝi estas, la homoj de Milano, ankoraŭ uzi la ferret bazo en Aptos.
  
  
  Aptos estas agla nesto en la montoj. Ĉi-tio estas unu eksa Roma sklavo tendaro, nomita laŭ la originala quarry kiu estis lokita tie eĉ pli frue, dum la tempo de la Grekoj." Bone, se vi ŝatas antikva historio. Kion faras ĉiuj ĉi-tio devas fari kun la lupo?
  
  
  "Ne estu do senpacienca, Nick. Vi neniam trovos ke pilko denove." Falko apogis sin kontraŭ arbo kaj ostentatiously prenis el celofano cigaro, metis ĝin en sia buŝo, kaj lumigis ĝin. Li daŭrigis en stinking nubo de fumo. "Milano havis semi-sovaĝa blanka lupo kiel sia dorlotbesto. Stranga elekto, sed pli aŭ malpli taŭga se vi sciis, ke tiu persono. Ĉi-tio lupo iris ĉien kun li, kaj ne nur ekstere de lojaleco. Mi ne scias, kiel Milan faris ĝin, sed li faris malgrandan incisión en la mola faldoj de la lupo kolo. Ĝi estis kiel malgranda plata sako. Ŝi ne povis vidi pro ŝia pelto, kaj la lupo ŝajnis esti gardanta ŝin. Milano uzis ĉi tiun sakon al la transporto de klasifikita informo.
  
  
  Ĉi-tio estas tre nekutima, ĉu ne?
  
  
  Mi ĉiam pensis tiel ankaŭ, sed Milano en ilia perversa maniero pensis ĝin estis granda ideo."
  
  
  — Kaj nun li estas mortinta?"
  
  
  "La lupo estas nun en la halo de la vidvino estas egoismo."
  
  
  Kaj kie estas tiu virino de la malfrue Milano?
  
  
  "En Aptos. Kie alie?"
  
  
  Ŝi haltis, klinis sin sur la tenilo de la golfa klubo kaj sentis ŝi, subite tre laca. Li volas estis laboranta por Hawke'en AH tro longa? ne scias, kien tio kondukus. "Ne, vi ne diris al mi. Lasu min diveni. Kiam Milano mortis, estis informoj en la lupo la haŭto, kaj ni devas? in#? uste nun. Nun lia supren al mi iri al Aptos pri ŝi .
  
  
  - Voĉo-la voĉo.
  
  
  Sed ĉu tiu virino scias, ke mi devas veni?
  
  
  'Jes. Ŝi estas estita atendanta por vi por du tagoj.
  
  
  "Kial estas mi ĉiam estas la lasta por aŭdi tian informon?"
  
  
  'Venu. Via pilko trovis ŝin, " Falko diris, levante lian piedon de kie ĝi estis premita en la teron. — Kiam ni revenos, mi desegnas por vi mapo de Aptos kaj diri al vi, kiel al kontakto nia viro en Metkovich..."'
  
  
  Tiel ĝi estis: de Metkovich al la Jzan akvedukto. Ĝi ne faras multe da senton insanely, sed mia loko de Rusio, kvankam ĝi preskaŭ estis fiasko kaj evidente metita#? e risko, ankoraŭ estis iranta sur. Hieraŭ ĝi estis ne nur vojbaro proksime de Metkovich. Ĝi estis unu-vira vojbaro, subtenata de trupoj, hundoj, kaj batalantaj jetoj. Iu avertis la Yugoslavs, ke mi estis eniranta, kiu signifis, ke mia kovrilo estis blovita kaj miaj dokumentoj estis nun tro danĝera por uzi. Aptos povus esti kaptilo, kaj mi ne havas tempon trovi ekstere. Mi devis esti tre singarda, sed ĉi-nokte mi devis fari mian vojon al Aptos.
  
  
  Estis tri frapojn sur la pordo. - 'Hi. Ĉu vi aŭdas min?'
  
  
  Arvia voĉo rekonis ŝin, sed ne respondis.
  
  
  "Mi estas sola," ŝi diris. "Bonvolu lasi min en."
  
  
  Li envolvis sin en unu el la kovroj kaj teliri supre sur Tago. Tie mi metis mian orelon al la malvarma ligno kaj # a? skulti intently, sed mi ne aŭdis ion ajn suspekta. Ni ŝatas la knari de pezaj botoj, ni ŝatas la trankvilan spiradon de la homoj, staranta apud ŝi.
  
  
  'Kion vi volas?'
  
  
  'Ŝi . ...Mi alportis al ŝi kelkajn novajn#? irka? ligo... por via flanko, " ŝi diris, tremoj, kvazaŭ konfuzita.
  
  
  Ŝia estis jam ligita ĉirkaŭ la talio kun strio de ŝtofo, sed ĝi havis malligis de miaj ekzercoj, kaj estis ŝanceliĝanta kun sango. Li memoris la throbbing doloro en la kapo de la kalkuloj li faris hieraŭ nokte, kaj la timo, ke li volonte rompita liaj ripoj. Sed tio ne estis la kazo. Bonsorte, gawking lasis nur nulo. Lia haŭto estis ankoraŭ mola flava-purpuro, kie almenaŭ estis neniu aĉa rozkolora strio, kaj la bandaĝojn devis esti ŝanĝita antaŭ ol li povis movi sur. "Bone," mi diris. "Sed ne venis ĝis mi diros al vi."
  
  
  "Kiel vi volas," ŝi diris.
  
  
  Li forigis la frapeto kaj revenis al la litkovrilo. Tiam li oscedis, kaj la pordo malfermiĝis larĝe sufiĉe por ŝi por pasi . Ŝi tuj fermis la egoismo denove kaj anstataŭigis la trabo.
  
  
  Ah, " ŝi ĝemis, venante al mi. La konsileto de#? ia lango glitis eksteren kaj donadis malsekecon ŝiaj lipoj. Estis hela ekbrilo en ŝiaj okuloj. — Ni estas tute sola, vi scias tion?"
  
  
  "Atendu minuton, Arvia. Ĉu via patro scias, ke vi estas ĉi tie?"
  
  
  "Li estis tre okupata. Li ne volis? eni lin.
  
  
  "Uh-huh. Kaj via patrino?'
  
  
  "Ŝi estis okupata, tro.
  
  
  Ŝi surgenuiĝis apud mi kaj etendis siajn manojn. 'Ĉu vi komprenas? Mi alportis al vi#? iu#? irka? ligo. Nah estis portanta granda pakaĵo de blanka bandaĝoj. — Mi bandaĝo via brusto." Tiam vi sentos multe pli bone pri vi mem.
  
  
  "Dankon,"mi diris, ridetante. Ŝi estis tiel proksima, ke mi povis senti ŝian varman mamoj sur mia vizaĝo spiri la odoron de#? ia # fre? a # ha? to. Ŝi tiris la folion supre#? irka? mia talio kaj zorgeme komencis malligi la bandaĝo, ŝiaj fingroj glitante super mia nuda haŭto.
  
  
  Mi ĉiam estis sola ĉi tie, " Arvia diris, tirante ĉe la blankigita ŝtofo. "Kaj veturas trajnoj estas tiel enuiga. Ĝi estas enuiga kie vi venas?
  
  
  'Neniam. Sed mi neniam estis tiel truita en Jzan kiel ferret # anta?
  
  
  "Tio estas vera se vi estas virino," ŝi pouted. "Ĉiuj miaj amikoj estas edziĝinta kaj havas unu aŭ du infanoj, kaj mi deziras la saman por mi mem. Mi amis lin antaŭ ol kaj estas # anka?#? anco akiri # geedzi? i, sed mi ne volas edziĝi kun ulo nomita Jzan. Ili estas kiel ŝafinoj, kaj vi...'
  
  
  Ŝiaj manoj estis nun brulanta mian nudan haŭton. Ili venis malsupren sur ilia propra, evitanta sub la kovriloj kaj rondiranta#? irka? mia#? ultro kaj pli malalta reen. Ŝi tuŝis min unufoje, tre malpeze. Ŝia spiro kaptita en ŝia gorĝo. Tiam mi ĵetis la litkovrilon flanken, kaj ŝiaj okuloj neklara kaj plenigita kun deziro kiel ŝi rigardis malsupren al mi.
  
  
  Ŝi ridis per voĉo fariĝinta raŭka kiel ŝia rozkolora lango glitis trans ŝiajn lipojn denove. Malrapide, malrapide, ŝi disbutonis ŝia blua bluzo kaj rivelis#? ia firma, rondaj mamoj. Iometa nuanco de mem-konfido transiris ŝia vizaĝo, dum ŝi malrapide levis sian korpon al rampi eksteren de sub ŝia jupo. Miaj okuloj vagis super ŝian nudecon, kaj ŝi volis okupi malsupren puŝi siajn kalsonojn malsupren ŝia tremanta femuroj. Ŝi faligis sian egoismon sur la planko apud ŝia bluzo kaj jupo.
  
  
  Ŝiaj okuloj estis fiksitaj sur mian korpon, kaj ŝi flustris en malalta, mola voĉo. 'Ŝi,-mi deziras vin. Ŝia nomo estis vi, kiam mi unue vidis vin, kiam via patro alportis al vi ĉi tie hieraŭ nokte.
  
  
  Arvia kuŝas malsupren apud mi sur la kovro. Li kuris sian manon super la suavidad de ŝia gluteoj. Ili estis bele formita, kaj ŝiaj mamoj estis varma kaj mola kontraŭ mia brusto. Ŝi levis la vizaĝon, kaj premis ŝian buŝon firme kontraŭ la mia kiel ŝia mano glitis malsupren inter ni. Mi couldn't helpo sed ekspiri kiel malvarmaj fingroj fermita ĉirkaŭ mi; tiam ŝi premis la tuta longo de ŝia korpo kontraŭ la mia... "Jes, nun," ŝi ĝemis. "Nun, bonvolu."
  
  
  Mi tiris ŝin sub mi, kaj ŝi etendis la krurojn ricevi min. Li povus senti ŝia korpo skuanta kiel ŝi malrapide movis ŝiajn koksojn malantaŭa kaj antaŭen. Ŝiaj femuroj premita kontraŭ miaj kruroj, kaj ŝiaj maleoloj fleksita kaj fermita ĉirkaŭ mia bovidoj. Mi sinkis profunde en ŝian molan karnon, kaj ŝi streĉita sub mi, ĝemanta sub mia puŝoj, malfermo kaj fermo de ŝiaj koksoj kaj ĵetanta sian kapon tien kaj reen en pura kaj tuta kapitulaco. Mi povis senti min mem kreskanta kaj vastiganta ene de ŝi, kun la delikata plezuro kiu kreskis en mi, kaj mi trovis ke ŝi estis proksima al sia klimakso, kiel ŝi streĉis sian tenon sur min kaj movis sub min kun pli da forto.
  
  
  Pli! Jes, pli, " ŝi petegis, akiranta eĉ pli incitis kiel ŝi piedbatis miajn krurojn kun siaj kalkanoj. Tiam ŝi kriis, krio, ke tranĉita akre tra la silento de la kabano. Ŝi ektirita convulsively, ĝemado kun plezuro, kiel li venis ene de ŝi. Tiam ŝia korpo subfalis reen limply, kaj ŝi silentis, krom por la incontrolable tremo de ŝiaj femuroj kiel ili premis firme kontraŭ mia lumbo. Ni ambaŭ kuŝis senmove, laca kaj tute enhavo.
  
  
  Poste, ni ludis#? i tiu ludon sur kovroj kaj prenis la supo ke ŝia patrino lasis en la dizela motoro. Arvia vizaĝo ruĝiĝis kun kontento kiel ŝi rigardis min kun unabashed intereso dum ŝia patro parolis al ŝi.
  
  
  "Aŭskultu," mi diris. — Vi scias, mi estas edu, en Aptos, ĉu ne?" "Mi ne pensis tiel", ŝi diris, ke super la rando de ŝia taso. Ŝi etendis la supo, kaj ŝiaj okuloj estis malĝoja denove. — Sed vi neniam sukcesos. Tie estas soldatoj ĉie.
  
  
  Mi provos, Arvia. Kaj se mi ne povas, mi provos helpi vin kaj viajn homojn.
  
  
  Sed kiel?'
  
  
  Li skuis sian kapon, perdita en siaj propraj pensoj. 'Mi ne scias kiel. Sed se Jzan estas detruita ĉar la soldatoj volas por batali kontraŭ la ribeluloj, Aptos devas fari ion por helpi.
  
  
  "Vi estas bona persono," ŝi flustris.
  
  
  "La plej grava afero estas ke vi devas rezisti por tiel longe kiel ebla. Unufoje vi akiras en la trajno, tie estas nenio alia, kion ni povas fari.
  
  
  Arvia rigardis for por momento, tiam silente transdonis al nia mugs al seĝo. Ŝi turnis sin kaj staris antaŭ mi, ankoraŭ silenta, ŝia vizaĝo malklaraj kun timo kaj maltrankvilo. Fine ŝi diris akre: "mi dirus..... Ke eble mi povas halti vin de via freneza plano. Ĝi estas senespera por ni kaj vi ... tro danĝera.
  
  
  Li ridis, apogante sin sur sia kubutoj al studo#? ia skulpta beleco. - Varmaj vortoj. brulantajn ones. Sed mi estis malvarmeta por tiel longa, kaj mi neniam estis kaptita.
  
  
  'Neniam plu?'
  
  
  "Nu, preskaŭ neniam.
  
  
  "Vi meritas rekompencon," ŝi diris, anhelanta. "Vi meritas multajn premiojn. Kaj mi estas akiranta varma, tro. Varmega kiel fajro. Ŝi estis sidanta antaŭ mi, kaj mi povis senti la fajro komencanta supre denove en mia malsupra korpo. "Kaj ni havas multe da horoj maldekstra," ŝi aldonis. "Multaj horoj."
  
  
  
  Ĉapitro 3
  
  
  
  
  Ĉe noktiĝo, Josip, fidela al lia vorto, kondukis min ekstere de Jzan. Li gvidis min tra la plejparte dezerta stratoj, tra la larĝa valo preter la vilaĝo, kaj tiam al ŝtona terkapo. Kelkaj horoj poste, ni haltis, kaj sub la ŝirmo de boulders, li konstruis fajron kaj farita kafo. Uzante pinta bastono, li desegnis mapon sur la tero kaj klarigis al mi la reton de vojoj mi devis sekvi por atingi Monto Athos.
  
  
  "Tio ĉi estas malsama de kio estis planita antaŭe," mi diris, memorante la vojon Hawk estis donita al mi.
  
  
  "Jes," li diris. — Sed vi venas el alia loko nun. Mi montros al vi la plej mallonga vojo ekstere de ĉi tie, kaj eĉ tiel, ĝi prenos vin multaj horoj por atingi la dorson de Aptos.
  
  
  "De malantaŭe?"
  
  
  "Bedaŭrinde, mia amiko," li klarigis al mi. "Mi ne estas sorĉisto. Estas nur du vojoj kondukis al Aptos, kaj ili ne estas ligitaj al unu la alian. Vi devus teni en menso ke tie estas bona kialo, kial Apthos estas malfacila aliro. Ĝi estis unufoje malliberejo por sklavoj kaj gladiatoroj, sed nun ... " Li ekĝemis, tremanta. "Vi volus devi iri reen al Metkovic se vi deziras akiri proksiman al Aftos de la fronto," li aldonis mallaŭte.
  
  
  "Montru al mi la vojon, Josip," mi diris, gxemadon interne. Tio estis la centa eraro. "Hawk diris al mi, ke Milano, la edzino atendis min, sed en certa maniero kaj ĉe certa tempo. Ŝia jam estis kuranta malfrue, kiu en si mem estis suspektema, kaj kiam ŝia fine alvenis tie, ĝi ne estus lin je la flanko . Partizanoj povus esti tre sentemaj al tiuj punktoj, precipe kun sia fingro sur la ellasilo.
  
  
  Kiam Josip finis sian klarigon, kaj ŝia emu ripetis la vojon de memoro, li viŝis la mapo kaj plenplenigita supre denove. Tiam, donante al mi grandan brakumon, li glitis en la nokto kaj malaperis.
  
  
  Ŝi havis unu. Josip la edzino de # ali? i mian#? tofo en ordo, kaj Arvia preparis sako de manĝaĵo por mi, do mi povas # da? ri sur mia vojo. Mia gaso bombo estis la nura armilo mi lasis. Li perdis sian stiletto kiam li glitis malsupren de la akvedukto: "La bombo estis nun en mia poŝo. Josip la familio prenis ĝin de mia kruro, kiam mi estis senkonscia kaj sekigis ĝin ĝisfunde, kune kun ĉiuj miaj posedaĵoj. Ĝi estis nun preskaŭ senutila, kaj tie estis nenio en Jzan ke mi povus uzi kiel anstataŭanto por mia perdita armilo.
  
  
  Mi komencis marŝi ĉe malrapida, stabila rapideco, por konservi mian energion, kaj neniam deviis de la direktoj Josip estis donita al mi. Ĝi estis longa piediro. Kiel ŝia carapace movis tra la mallumaj valoj, la vento ululis tra la sekaj arboj, pinching mia vizaĝo. Ĝia carapace kuris laŭ la altaj krestoj, kaj sur miaj piedoj kuŝis vasta mortinta mondo, kaj la kriojn de noktaj bestoj donis al mi esperon, ke post la lupo ne havas tro da parencoj en la areo. Ĝi rapide komencis leviĝi, igante masivaj rokoj, kaj fine, kiam la horizonto estis pentrita en la rozkolora koloro de tagiĝo, Athos atingis ĝin.
  
  
  Hawke'ne troigis. Aptos estis agla nesto, ie alte en la montoj. Naturo kreis vere nekonkerebla fortikaĵo, ĉirkaŭita de impassable montoj kaj nealirebla rokoj. Ĝi estis kiel insulo en la ĉielo, kaj la malantaŭa enirejo estis nenio pli ol mallarĝa trairejo ĉirkaŭ sep metroj longa, konektita al la vojo de kapturna mano-hewn ŝtuparo.
  
  
  Ŝia personaro iris supren al la tendaro sento nuda kaj senŝirma, facila predo por io ajn kaj ĉio... mi iris ĝis la spiralo ŝtuparo kaj atingis la transludo. Nekaŝemaj antaŭen de ŝi vidis malnova fortikaĵo. Ĝi estis banita en griza lumo sen ombroj. La nura sono estis la flustro de la vento super la altebenaĵo.
  
  
  Ĝi estis tro kvieta, tro suspektema trankvila. Norma proceduro estis havi gardostarantoj posted kaj mi estus estinta aklamis. Kiel ŝia carapace faris ĝia maniero tra la mallarĝa trairejo, ŝi povis senti la observadas#? irka? la # ka? a fendoj, sed ne povis vidi ion ajn. Ŝia stahl estas pli singarda ol kolera pumo, kaj miaj nervoj # stre? i kiel ŝi sentis ion alian: mi sentis kiel mi estis piediranta publike en kaptilon.
  
  
  Mi estis ĉirkaŭ duonvoje malsupren la trairejo kiam du grandegaj ciferoj aperis ĉirkaŭ la klifo antaŭ mi. Mi ne povis vidi iliajn vizaĝojn en la krepuska lumo, do ili kaŭriĝis. Mi turnadita ĉirkaŭe, pensante, ke mi povus esti kapabla akiri reen al la eliro. Sed du malhelaj ombroj estis # anka? # alproksimi? i min de malantaŭe. Ni venis kune en sova? a implika? o de la brakoj kaj kruroj.
  
  
  Pugno brufermis en mia vivo. Ĝi estis aŭtomate parried de Egoismo kun Ligo Sjow Shemg Sjie movado, kaptante la atacante la maldekstra pojno kun sia maldekstra mano kaj blokanta egoismo estas maldekstran manon kun sia dekstra antaŭbrako. Ŝi kunpremis ambaŭ manoj kaj eltiris la forto de la egoismaj atakoj. Antaŭ ol li povis elpensi ion dirindan pri reŭmatismo, ŝia maldekstra mano falis kaj ŝia dekstra mano retiriĝis, premante malsupren sur ŝia antaŭbrako, kaŭzante ŝia egoismo perdi sian ekvilibron. Tiam ŝia egoismo piedbatis lin en la kneecap.
  
  
  Se farita ĝuste, ĝi povas malebligi egoismo tempo. Sed mi tenis reen, ĉar mi ne deziras meti ekstere ih forever. Ho mia Dio, tiuj, vapormaŝinoj devus esti sur mia flanko. La problemo estis, mi estis la nura unu kiu sciis... La viro perdis konscion post kraŝado en la persono malantaŭ li.
  
  
  "He," mi kriis. "Hej, atendu minuton. Ŝia . .. '
  
  
  Kiu estis ĉiuj mi havis tempon por. La dua viro saltis sur mia kolo de malantaŭe. Egoismo estas manoj etendis al ĉiuj partoj de lia korpo kaj ke li povis atingi. Ĝi estis uzita fare de Shan Hsien Deng Shouye, tiam mi ducked malsupren kaj piedbatis egoismo en la vivo malfacile kun la plando de mia maldekstra ŝuo, ŝajnigante batis egoismo en la vizaĝo per mia maldekstra mano por certigi, ke li ne parry mia bato.
  
  
  Li lasis ekstere raŭka krio kaj falis.
  
  
  Mi daŭris ĝin. La viro, kiu falis sub la pezo de mia unua atakanto saltis al liaj piedoj kaj tuj havis miajn fingrojn ĉe lia gorĝo.
  
  
  La kvara viro batis min forte en la kruroj kaj li falis. Tuj, li saltis sur la supro de mi, kaj por kelkaj sekundoj mi ne estis certa mi estis vidanta ion ajn. Li devas estis unu el la plej grandaj homoj ŝi iam ajn renkontis. Ĝi estis giganta, almenaŭ ses piedoj alta, eĉ proporcioj. Egoismo estas ŝultroj estis tiel grandega, ke ĝi aspektis kiel li estis portanta rugbeo ŝultro almohadillas. Eble ĝi estis ĉar li estis cowering, sed la kvadrato-jawed egoismo gol sur siaj ŝultroj ne aspektas kiel li havis kolon. Egoismo kruroj estis konstruita por teni naĝejo seĝo, kaj liaj brakoj estis nur iomete pli maldika. Egoismo estas maldekstra brako devis esti almenaŭ unu metron larĝa. Li ne havas dekstra mano. Anstataŭe, ĝi havis tri-pinta hoko. Ĉiuj la emu devis fari estis punkto ke hoko en certa direkto, kaj mi estus tranĉita supre kiel fiŝo.
  
  
  Li provis malalta, akran plonĝon. Mi ne havas tempon por provi la ventro ĵeti; ĝi estis jam tro okupata ruliĝi super kaj blokanta la egoismo-mortigo hoko. Kun lia maldekstra mano, li kaptis ŝia egoismo estas#? tipo-kiel manradikon, kaj kun lia dekstra mano, li kaptis egoismo estas maldekstra ŝultro, ligante liajn botojn al egoismo estas maleoloj. Egoismo estas krurojn flugis ekstere de la vojo, kaj li flugis super mi en arko. Kiam ĝi trafis la grundon, ĝi shuddered.
  
  
  Ĝi tuj saltis supren kaj turnadita ĉirkaŭe sur ĝia akso, tiel ke ni ne perdas la egoismo en vido por momento. Li alteriĝis sur siajn piedojn en somersault, kaj atakis denove. Li liberigis sian kruron kaj ekprenis, ke la mano denove, uzanta#? iu de#? ia monstra forto por igi ĝin duonvoje. Tiam, kliniĝante egoismo brakon, li tranĉis ĉe ŝia egoismo kun sia palmo. Tie estus estinta akra osto frakturo, ke estus sendadis Stahl estas egoismo senutila. Sed male, mia brako sensentiĝis, kiu doloras. Egoismo estas brako estis metalo ĉiuj la vojo al la kubuto.
  
  
  Ha, li spireksplodis. "Mi tuj mortigos vin." Egoismo estas okuloj estis la grandeco de teleroj, brilanta per malamo kaj malico.
  
  
  Li svingis sian hokon ĉe min kaj grumblis kolere. Li estis parried de backhand, kaj egoismo estas bato estis deviigita malsupren. Tiam li paŝis flanken por frapi egoismo en la diafragmo per la fingro de lia dekstra pugno. Sed li estis tiel rapide kiel li estis alta. Li kaptis mian manon kun la palmo de sia maldekstra mano kaj komencis premi ĝin. Li sentis ŝin tendenoj kaj ostoj streĉi, kiel se ili estis iranta eksplodi kaj # rompi? o kiel kindling, votum votum.
  
  
  Mia forto malaperis. Li premis pli forte, lia mano fascina mino kiel vise. Miaj kruroj tremis, jam malfortigita de la horoj de piedirado. Alia momento, kaj tri aliaj viroj volus salti sur min, kaj ĝi estis ĉiuj super. Mia nura ŝanco estis frapita Djöe Feng-Sjie pi, sed kiu lasus min malkovrita al#? i tiu terura hoko.
  
  
  Mia maldekstra mano pafita ekstere, bateo ĉe Egoismo estas pojno. Mia dekstra brako estis nun libera, sed#? e tiu tre momento, la egoismo estas dekstra brako svingis, kaj la akraj randoj de la egoismo hoko iom en mian jakon. Ŝia egoismo ŝovis sian ŝultroj kiel malfacile kiel? i povis. Li stumblis, kaj jen estis fendeto kiel la ledo maniko venis loza de lia ŝultro.
  
  
  A searing doloro pafita tra mia cerbo, kaj malhela sango ŝprucita tra mia ŭfrangiĝata svetero. Tamen, mi lasis min ataki lin, antaŭ ol li povus liberigi sia hoko, kaj la aliaj tri akuzita#? e mi de la # malanta?. Ŝia egoismo batis lin, batante lian dekstran shin kun sia maldekstra piedo kaj faranta simpla genuo ĵeti.
  
  
  Egoismo estas manoj svingis kiel ventomuelejon klingoj, kaj li falis denove. Ŝi metis sian koksoj Emu sur la brusto kaj premis egoismo estas manoj kun siaj genuoj. Mi transiris miaj brakoj tiel, ke mia pojnoj estis premita kontraŭ lia gorĝo, se vi povas voki ĝin gorĝo, kaj li donis al mi ĉion, kion mi havis. Ĝi ne estis la egoismo kiu provas mortigi lin,? i estis nur provas turni for la egoismo, haltante la sangan fluon al la egoismo cerbo. Ĝi estis neebla. Mia vundita brako estis en akra, throbbing, excruciating doloro, sed mi metis mian tutan pezon sur ĝin, kaj mi scias, ke mi devas trakti ĝin rapide. Mi povis aŭdi la tri viroj piediranta malantaŭ mi, kaj la giganto manoj glitante sub miaj piedoj. Mi premis ĝin pli malfacila. Egoismo estas okuloj komencis ruliĝi. Io malvarma kaj metalaj premis kontraŭ mia dekstra templo. Virina voĉo diris, " Se li mortos, mi iros blovi vian kapon for."
  
  
  Mi turnis malrapide, ankoraŭ ne volante lasi supren la premon, kaj trovis min mem fiksrigardanta malsupren la barelon de Carcano Tempoj fusilo.
  
  
  Ĝia alteco estas iomete pli alta. La virino etendis sian longan, rektaj kruroj firme, tenante la pugo de sia fusilo al sia ŝultro, kaj rigardis min kun sia kutima konfido. Hej, ĝi estis ĉirkaŭ tridek. Ŝia pantalonoj kaj ĉemizo pendis malstrikte kie ŝia talio # mallar? igi kaj # stre? i # stre? ita, kie? ia plena mamoj kaj bongustegaj gluteoj premitaj kontraŭ la mola, eluzita ŝtofo. Ŝia jeto-nigra haro estis tranĉita mallonga kaj gluiĝis al ŝia frunto, brulaj okuloj, kaj fiera ruĝa buŝo.
  
  
  Ŝia rigardo revenis al la viro. Li jam stahl blua, kaj ŝia egoismo premis ŝian gorĝon iomete pli malfacila kun malhumila sento. "Pafu," ŝia patro diris. "Almenaŭ tiam la doloron ĉesos."
  
  
  "Mi certe faros ĝin. Mi sendube mortigi vin, se vi ne sekvas miajn ordonojn.
  
  
  "Se mi lasu lin, lasu lin, li mortigos min."
  
  
  "Idioto," ŝi siblis. "Kun ili ferret, kiel vi akiras#? i tie, vi havis fusilon al vi. Se ni ne atendis, ke vi mortos, vi estus kadavro longe antaŭe. Sed vi koleris Hash kun via defio, kaj li eliris tra li mem. Ne mortigu min nun, aŭ vi perdos vian vivon.
  
  
  Li sentis # ekmulti? o de amara admiro por la virina beleco kaj forto, kaj pensis, kiel bone estus por liberigi iom de tiu aroganteco en ŝi. Tiam mi rimarkis, ke mi devus havi restis viva provi, kaj ke ŝi estis tenanta pafilon ke ŝi sendube uzi. Li suspiris kaj malligis sian tenon. "Bone," mi diris. 'Sed ŝia . .. '
  
  
  'Nenion kiel tio. Vortoj por ni.'Ŝi enŝovis min kun sia pafilo por substreki ŝiaj vortoj. "Veni sur, lasi iri de via egoo kaj resti trankvila. Hash Padra faros certe ke vi diru al ni kion ni volas scii, kion vi volas diri.
  
  
  Kun trankvila, indiferenta sinteno, li malrapide glitis de la homo kaj metis siajn manojn sur la tero. Nun ne estas la tempo por montri timon. La homoj kolektiĝis ĉirkaŭ ni, unu lamis kaj la aliaj frotante lia vivo kie lia egoismo havis tuŝis ĝin. Aliaj aliĝis al ili, kiel ili malsupreniris de la klifoj, ĝis ĉiuj ses ne-partizan fiksrigardis min tra la windswept mallumo, ĉiuj esperanta ke mi estus kolapso al la tero kaj petegas por kompato.
  
  
  "Hash? Hash, ĉu vi bonfartas? la virino demandis maltrankvile. La homo sur la tero suĉita en unu spiro, kaj lia masiva brusto spiregis ekstere kiel balono. Post momento, li sidis supre, tusis, # kra? i, kaj ekridetis kun sia buŝo plena de oraj dentoj. "Jes, — li grumblis. "Ĝi estis bona provo, sed ne sufiĉe por halti la Gepatroj."
  
  
  — Vi devis virino savos vin?" Mi respondis indiferente.
  
  
  Li klinis sin antaŭen kaj jabbed la malmola pinto de sia hoko en mia gorĝo, nur sur la arterio sur mia maldekstro. Kun malvarma furiozo, li diris, " Rigardi viajn vortojn, alie ili povus esti vian lastan. Eĉ la plej laŭta sonorilo haltas kiam la belfrido estas forigita de ĝi."
  
  
  Li glutis pene, subite sentante sian langon. — Vi estis malinteligenta, kiam vi provis por spioni nin.
  
  
  "Mi ne venis ĉi tien por spioni," Hash Padre diris al ŝi. "Mia nomo estas Carter, Nick Carter, kaj ŝi... .. '
  
  
  "Vi mensogas," li implikiĝis.
  
  
  "Leviĝu, Nick Carter devus veni tra la pordo kelkajn tagojn antaŭe.
  
  
  "La pordo... vi volas diri la ĉefa enirejo?"
  
  
  "Kiel se vi ne scias tion," la Padre chuckled. — Ni sendita viro, renkonti Carter kaj alporti Egoismo ĉi tie. Sed nia viro estis kaptita antaŭ ol li trovis la Puton, la reala Carter. Do emu ankoraŭ havas iri tra la Pordon, ĉar li ne scias ajnan pli bonan. Sed vi venis tra malsamaj enirejo. Nur Karak povus esti sendita al vi. Ĉu li vidas nin kiel malgrandaj infanoj?
  
  
  "Mi ne scias Karak," mi klakis. — Sed se vi prenos ke fishhook for de mi, mi diros al vi kiel mi akiris#? i tie."
  
  
  Anstataŭe, la hoko iris eĉ pli profunda. Mi detiriĝis kiel mi sentis sangon eli? adi#? iu super la iometa tranĉis en mian karnon. Ŝi rapide diris: "Polgar AC Milan, kie li estis en monpostulo ĉi tie, ĉu ne?"
  
  
  'Do kio?'
  
  
  "Mi estas vidvino. .. Se mi povus paroli al la egoismo vidvino, mi povus pruvi, kiu mi estas."
  
  
  Hash Padra pensis ke ĝi estis tre amuza. Li ĵetis la kapon malantaŭen kaj ridis laŭte, sufokiĝante, kaj#? iu tempo li ridis denove, Hoko sinkis iom pli profunda. Mi scivolis se mi povus vangofrapo ŝia egoismo en la vizaĝo antaŭ tiu hoko ŝirita mia tuta gorĝo el.
  
  
  — Se vi estus paroli al egoismo vidvino, kion vi dirus?" "Kio ĝi estas?" li demandis, kiam li ĉesis ridi. — Kion vi dirus?"
  
  
  'Forgesas ĝin. Ĝi estas en la germana.
  
  
  "Provu ĝin," li diris expansively. Egoismo estas okuloj brilis kiel kato. Li ŝanĝis de Serbo-kroata por forte akcentita la angla kaj ripetis, " Provu tion."
  
  
  Li rigardis lin enue. Mi ŝatis ĝin malpli kaj malpli. La viroj perdis sian paciencon, kaj la virino svingis la fusilo threateningly. Lasis sian ih en suspenso por momento, kaj tiam citita: "Wir niemals wünschen vorangehen unsere Hass". Kiu signifas: Ni neniam forgesas nian malamo.
  
  
  La virino tuj respondis kun la sekva linio de la poemo. "Wir haben jeder абер eine einzige Hass". Aŭ: Ni ĉiuj havas nur unu malamo.
  
  
  Ŝi fiksrigardis Nah en miro por momento. 'Vi...'
  
  
  La Polgar virino. Sophia.'
  
  
  "Sed mi memoras ŝin, kiam mi estis duono de malnova viro. Kaj vi ... " Dankon. Sed en matematiko kaj tiel malnova kiel li sentas, kaj Polgar ĉiam sentis kiel li estis. .. junaj homoj. Ŝi donis al mi malgrandan rideton kaj tiam citita: "Ni amas kiel unu, ni malamas kiel unu, ni havas nur unu malamikon." Se vi estas Nick Carter, ĉu vi povas diri al mi la lastaj du linioj ?
  
  
  "Tio estas nur unu afero, kaj nur unu vorto," mi diris. "Germanio neniam ĉesu malami Francio."
  
  
  "La lasta vorto estas' Anglio!'.
  
  
  "Sed dum la eksplodo de la dua MONDMILITO . .. '
  
  
  "Ĝi estas poemo el la Unua Mondmilito," Ernst Lissauer korektis ŝin. Sed via mondo ŝanĝiĝis. Li forpelu signifoplena rigardo#? irka? li. "Via malamiko estas nun via edzo estas malamikoj, ne Francio aŭ Anglio."
  
  
  "Mi bedaŭras, sed Polgar kaj mi estis geedziĝita en Berlino multajn jarojn post kiam li renkontis vin. Ni neniam renkontis. Ŝi devis esti zorgema.
  
  
  "Nenio kulpigi por vi mem."
  
  
  Sofia, Milana turnis al Hash Padre kaj la aliaj. Ĉi-tio estas Nick Carter, " ŝi diris, en Serbo-kroata. "De ŝanco, li venis ĉi tien tra tiu enirejo kaj ne tra la Pordo, kaj evitis ambaŭ la armeo kaj Karak. Bonvenigi lin.
  
  
  Ili salutis min per la sama nerezistebla pasio ke ili batalis mi, kun kelkaj minutoj pli frue. Ili amasiĝis ĉirkaŭ min de ĉiuj flankoj, ĝis la Padre devis doni la ordon, hoko brilantaj en la matena lumo.
  
  
  Kiam ni alvenis al la tendaro, Sofia sanigis miajn vundojn kaj tiam preparita edukado por ni. Inter tranĉaĵo de guivech, tipa Balkana kuiraĵo de miksitaj legomoj, kaj trinketo da blanka vino kun la gusto de la oka-premita vinberoj, li rakontis al mi pri la Jugoslava atako, pri Jzan, kaj pri sia vojaĝo al Mount Athos.
  
  
  La plejparto de ĝi estis vera. Li ne mencias ŝin Arvia. Ĝi estas neniu el via komerco. Li ankaŭ evitis la kialo kial li estis tie. Mi estis evidente atendis, sed la # absurda? o kun#? i tiu poemo indikis ke la grupo ne sciis, ke mia nomo. Hawke'ne asertas#? i tiu sekreteco. Li nur diris al mi, ke Milano, la edzino insistis sur ĝi. Sed Balkana politiko estas ŝanĝanta rapide, kaj la singardemo estis komprenebla. Tiam estis indiferenta mencio de la viro kiu estis sendita por renkonti min, kaj alia viro, Karaĉio. Mi ne ŝatas tion. Sed mi diris al ili en detalo kion mi diris al ilin. Por tiuj homoj, modesteco estas nur ŝtono-a ĵeti de malkura? o, kaj iom da troigo ne doloras rakontoj, precipe se vi volas, ke ĝi estu sur la ih flanko. Cetere, ŝia, mi amuzis min.
  
  
  Kiam mi finis ĝin, ili transdonis al mi la botelon kaj vendi ĝin de la ŝtono. Ĝi ŝajnis ke la plej malfacila parto estis super. Mi venis ĉi tien, konsentis, kaj la resto estos facila . Mi ne forgesu mian promeson, ke mi provus akiri helpon por Jzan, sed mi devis atendi mia vico. Falko, en lia familiara, malakra maniero, havis atentigis, ke la informo ke Milano estas lupo estis portanta devis esti akirita ĉe ĉiuj kostoj. Ĝi estis mia ordono, kaj mia celo estis la plej grava. Li rigardis ŝin, tiam ŝanĝis reen al la germana.
  
  
  "Frau Milano," mi komencis.
  
  
  "Bonvolu voki min Sofia," ŝi diris.
  
  
  La padra, kompreno de la signifo, se ne ĉiu vorto, donis mallonga rido kaj rulis la okulojn. Egoismo ignoris ŝin, sed hey ridetis kaj gustumis la botelo li ĵus malfermis. "Sofia, tiom multe kiel mi amas Aftos kaj via gastamo, mi devos foriri baldaŭ."
  
  
  'Jes. Vin bezonas mia edzo estas lupo.
  
  
  "Mi ne bezonas ke ĉiuj lupo," mi diris rapide. "Kion li havas kun li estas sufiĉe."
  
  
  'Tio estas neebla.'
  
  
  'Neeble? Ŝi rapide prenis trinketon de vino. Li jam povis imagi, farante lian vojon reen, provante teni la feroca besto sub kontrolo sen perdado de ununura peco de osto en la procezo. "Vi ne povas apartigi tiujn du aferojn."
  
  
  "Mi celas," ŝi diris mallaŭte, " mi ne havas, ke lupo.
  
  
  'Li mankas? Eskapis? Aŭ freneza?
  
  
  "Li estas en Karak estas."
  
  
  Mi aŭdis Stahl voĉo kreski pli laŭta. "Kiu estas tiu Karak?"
  
  
  Estis longa silento. Sophia turnita al la vizaĝo de la matena suno. La unuaj radioj de sunlumo briletita en ŝia hararo, lumigante ŝin markitaj zigomoj kaj eburo kolo. Ŝiaj okuloj ŝajnis kapti la egoismo estas varmo, sed kiam ŝi rigardis min, ili estis pli kaj pli implacable ol iam ajn. Do faris ŝia voĉo, kiam ŝi fine daŭrigis en la serba-kroata. "Unue mi devos diri al vi, kiel Polgar mortis, Nick. Li kaj naŭ aliaj estis kaptita en armeo embusko, nur kiel la mia, kiu vi eskapis kiam vi eniris Cerna Gora. Ili ne staras ŝancon.
  
  
  Cerna Gora signifas Montenegro, en serba lingvo. Mi demandis ŝin: "Ĉu via egoismoj donita supre, Sofia?"
  
  
  Ŝi kapjesis. "La perfidulo estis unu? irka? ni, lacaj de batalado kaj konvinkita de granda rekompenco.
  
  
  Li mortis puto-meritita perfidulo morto. Ni fleksita du arboj kune kaj ligis la egoismo inter ili. Tiam ni tranĉis la ŝnurojn tenante la arboj kune."
  
  
  "Sed la rakonto ne finiĝas tie," la Padra grumblis.
  
  
  "Ni estas nun en la mezo de interna milito. Ni devas decidi, kiu gvidos nin post Polgar estas morto.
  
  
  "Sed ni fendita en du.
  
  
  "La alia duono," mi diris, " estas Karak?"
  
  
  'Jes. Evan Karak, mia edzo leŭtenanto. Li komandas la plejparto de ĝi, Nick. Li kontrolas la plej multajn el la tendaro, kaj ni estas la pasio.
  
  
  'Vi? Sed vi estas Milano virino.
  
  
  "Ĉi tie, virino estas vidita kiel viro cohabitant, ne kiel egoist," ŝi diris ruefully. "Kaj Karak havas lupo."
  
  
  "Ŝi signifas la egoismo glavo," Padra klarigis. "La lupo mortis kun Polgar, kaj Karak # senha? tigi lin. Li uzas la egoismo kiel totem, kiel pruvon, ke li estas Polgar estas legitima heredanto. Eĉ pli malbona, la viroj obei kaj sekvi lin kiel blekanta, timigita ŝafoj.
  
  
  "Vivo ĉi tie estas forta, kaj la lukto por kroata sendependeco estas longaj, eble tro longaj. La estroj perdis ilian animon kune kun ilia juneco, " Sofia suspiris. — Sed tio ĉi estas por estestvenno. Kiel vi akiras pli malnovan, vi deziras teni sur pli firme al kio estas maldekstre."
  
  
  "Bah," la Padra diris kolere. "Ni devas ataki. Ni devas venĝi Polgar kaj niaj falintaj fratoj. Sed ne! Ni en Aptos estas denove batalanta la pasinteco kaj ludanta ludojn forgesi pri la estonteco. Laŭ Karak, ni estas realistoj, kaj mi pensas, ke ni estas putriĝo ĉi tie."
  
  
  "Sed vi scias, kial ĝi estas neebla por ni, Nick," Sophia diris. "Estas multaj homoj sur Karak la flanko, kaj li restos en povo tiel longe kiel li havas tiu lupo pelto. Li ne diras ne. Mi bedaŭras, ke vi venis ĉi tien ĉiuokaze, kaj nun vi devas veni reen malplenaj manoj.
  
  
  Ŝia, mi pensis, ke por momento kiel amara sento kuris tra mia korpo. Tiam li demandis ŝin en la germana: Ĉu Karak scias pri ĉi tiu della, Sofia?
  
  
  "Kompreneble ne," ŝi respondis en la germana. "Polgar kaj mi tenis ĝin sekrete."
  
  
  "Do kio ajn ĝi estas, ĝi ankoraŭ estas tie?"
  
  
  'Jes.'
  
  
  Li ekstaris, etendiĝis, kaj donis sin supren al la neevitebla, dirante ŝin en Serbo-kroata: "Tiam ekzistas nur unu aĵo maldekstra."
  
  
  "Kaj tiu ĉi?"
  
  
  Ni bezonas akiri#? i tiu glavo ekstere de Karak."
  
  
  
  Ĉapitro 4
  
  
  
  
  Sophia spiris kiel ŝiaj okuloj larĝiĝis. — Ne, tio estas neebla!
  
  
  'Mi devas fari tion.'
  
  
  La padra malfermis sian buŝon por diri ion, sed li haltigis ŝin. "Rigardu, mi komprenas vian problemon kaj mi simpatias kun vi," mi diris. Mi ne vojaĝo duonvoje ĉirkaŭ la mondo kaj grimpi tiun godforsaken monto nur veni reen malplenaj manoj. Mi devas fari mian laboron, kaj ĝi estas malbenita grava. Kaj Karak devas kompreni tion.
  
  
  "Li devos mortigi vin."
  
  
  "Jes, Padra. Eble.'
  
  
  "Diru al li ĉion pri..."'
  
  
  "Ne, Sofia. Ĉi-tio restas nia sekreto.
  
  
  — Sed kion vi intencas fari?" .. ?
  
  
  Mi ne konas ŝin ankoraŭ. Mi iros ie. Ŝi ekstaris mallerte, scivolanta se tie estis io alia inda mi povis diri ilin. Sed ĝi ne estis. "Diru al mi kie trovi egoismo kaj deziras min sorto," mi diris.
  
  
  "Nick, ni ne povas lasi al vi fari tion.
  
  
  — Vi?? l devi pafi min se vi volas haltigi min." La Padra vizaĝo hardis kaj mallumigita ĝis ĝi similis mahogany. Subite li muĝis: "Tiam ni iru
  
  
  ĉiuj.'
  
  
  "Vi ne bezonas ĝin," mi diris. "Tiu lupo haŭto...'
  
  
  — Tio estas tiel grava por ni, kiel ĝi estas al vi, Carter. Li turnis sin kaj kriis al la aliaj. "Kio ni estas timuloj lasi ĉi tiu fremdulo fari nian laboron. Ni devas batali Karak kaj solvi tiun korkotirilon unufoje kaj por ĉiuj.
  
  
  "Sed la Hash. Ni estas tiel malmultaj kaj Karak havas tiom multe da homoj .. Li sufokis ŝin protesto kun smashing dekstra mano al la tero kaj furioza malbeno. Tie estis alia peza silento, kaj mi havis la subprema sento, ke la lupo de Milano estis iĝante simbolo, ke la du flankoj estus batalo super. Kaj mi devos esti ĉe la centro de ĝi kiam la sango komencas flui. Unu de unu, la viroj kapjesis kaj konsentis kun la Padra, ĝis fine estis ĝenerala laŭte krii por ni iru. Sophia venis stari apud mi, ŝiaj okuloj malhela kaj minaca.
  
  
  "Venu," ŝi diris, levante la pafilon en la aero. "Ni ĉiuj iras."
  
  
  "Kaj rapide," la Padra kriis, " antaŭ ol ni perdas koron denove."
  
  
  Tondran rido estis la respondo, sed ĝi estis la lasta afero sur#? ia menso. Mi ne ŝatas la ideon de prenanta ih al la slaughterhouse. Sofia marŝis apud mi malsupren la? la mallar? a koridoro, ŝiaj ŝultroj kvadratita kaj ŝia fenomena brusto spiregis el fiere. Ŝi piediris kiel viro, sen vanteco aŭ amindumado, kvankam de tempo al tempo ŝia femuro brosis la mia .
  
  
  Ni devas havi aspektis kiel malnova afiŝo, kiam ni eniris la urbo. Vi scias, ĉi tiuj afiŝoj: heroa kamparano paro, stoically rigardante al la estonteco, li kun sia mano sur la leviloj de lia giganta # a? to, kaj ŝi kun fasko da tritiko en ŝiaj manoj. Nur mi ne havas tia bela ludilo, kaj Sofia estis tenanta malnova ĉaspafilo. Malantaŭ ni estis motley skipo, vestita en ĉifonoj kaj tenante armilojn. Ĉiopova Dio . ..
  
  
  Ni piediris tra la stratoj kovrita inter la hulks de briko kaj betono konstruaĵoj. Iam, la pli malaltaj etaĝoj estis plejparte tabernacles, malgrandaj butikoj kun ligna tolmarkezojn sur ĉarniroj kiu povus esti malaltigita por servi kiel sumigiloj. La supraj etaĝoj estis domoj kun balkonoj kaj ŝtuparoj, kaj la tegmentoj estis kovritaj per kaheloj. Sed nun malnova Afthos estis mortinta, cikatra per la vetero kaj neglekto, ĝis ekzistis nenio maldekstro de li, sed amaso de overgrown rubon.
  
  
  De tempo al tempo, ununuraj virinoj pasis de mimmo, plejparte vestis priman-al-piedfingro en nigra. Ili rapidis plu, paŭzante nur por momento turni kaj rigardi post ni. La mallarĝaj stratoj estis superplena kun homoj, kelkaj malnovaj kaj fiera, sed pli ofte juna, kun ruĝiĝanta vizaĝoj kaj cinika aŭ timemaj okuloj kaj hezitema irmaniero.
  
  
  — Ne vi kaj la Padre diri, ke la homoj ĉi tie estas maljuna?" Mi demandis ŝin, Sophia, scivoleme.
  
  
  "Tiuj estas la aĵoj, kiuj kolektis ĉirkaŭ Karak, kaj kiun ni sciis por multaj jaroj. Sed Karak ankaŭ varbis novajn. Ŝiaj lipoj kurbita en ternon. "Ili diras, ke ili estas tie por batali por bona afero, sed kelkfoje mi scivolas kiom profunde ih intencoj estas. Mi estas precipe interesita en Karak.
  
  
  "Almenaŭ ĝi sonas freneza."
  
  
  "Ni ne nur ŝtelistoj," ŝi diris. Tiam ŝi pensis momenton, ne tute fini sian frazon.
  
  
  Kiel la plej multaj Romiaj urboj, Mount Athos Visko estis formita kiel vespo, kaj estis lokita simetrie ĉirkaŭ la avenuo, sur kiu la templo altegiĝis. Tie estas preskaŭ nenio restis de ĉi tiu templo, sed kiam ni atingis la # pa? o gvidanta#? is? i, Sofia indikis kaj diris: "Vi ne povas vidi la egoismo plu, Nick. Kaj sur la alia flanko de Vigilus ' domo. Ĝi estis la plej granda kaj plej bona domo, kaj ĝi estas ankoraŭ ferret-tenita en pli bona kondiĉo ol la aliaj domoj, do # tio? i estas kie Karak restis. Ĝi estis tie unufoje, " ŝi diris amare.
  
  
  "Vigilus, Urbestro, ĉu ne?"
  
  
  "Pli kiel garnizono komandanto. La provinca guberniestro vivis en Split. Sur la della mem, ĉi tiu urbo estis fondita de la pagana imperiestro Diocletian. Aptos estis malgranda limo sendi, kaj Vigilus estis priresponda por la malgranda garnizono, kaj la sklavoj kiuj laboris en la minejoj, kaj trejnita por esti gladiatoroj.
  
  
  Vi ankoraŭ povas vidi la plumojn kaj dungeons, " diris la Padra, kiuj venis al ni. Li svingis sian hokon ĉe la alfundiĝintaj kvartalo. "Ili mortis tie ... aŭ vivis morti en Rime."
  
  
  Li studis la longa ovalo bovlo. "Ĝi aspektas kiel ĝi estas daŭre en uzo,"mi diris post vidanta kiom bone la kondiĉo estis.
  
  
  "Tiel ĝi estas," la Padra daŭris. "Ni havas ĉiam uzis la egoismon por celo pafado kaj sportoj. Ne tiel longe # anta? e, kiam Polgar estis ankoraŭ viva, Karak sugestis uzanta egoismon por aliaj ludoj — malnovaj ludoj.
  
  
  "Gladiatoro koloroj? Vi estas trompanta min.'
  
  
  "Ne por la morto, sed? uste tiel, kiel ili estas antikva Romia konkursoj." Sophia skuis sian kapon malgaje. "Polgar ne aprobis ĝi, sed li fidis Karak kiel lia leŭtenanto, kaj ĝi ŝajnis kiel sendanĝera amuzo#? e la tempo."
  
  
  "La Romianoj, ankaŭ," mi diris.
  
  
  "Kaj, kiel kun la Romianoj, ĝia populareco estis pliigita." Prenante profundan spiron, la Padraig grimpis la # pa? o. "Ĝi estas pura frenezo al batalo unu la alian. When will it end?
  
  
  "De Karak," Sophia said grimly, kaj kondukis la vojo supren.
  
  
  Por la templo estis granda kvadrata, kaj nur pretere ĝi estis kaduka vilaĝo ĉirkaŭita de la restaĵoj de muro. Sen hezito, ni piediris al la vilaĝo.
  
  
  "Voĉdoni ĝuste," Sophia diris, kaj por la unua fojo, li povus # a? di la tremo en sia voĉo. La viroj # ali? i nin de malantaŭ, ekrigardante furtively ĉe ĉiu alia kaj mumuranta iliaj voĉoj. La atmosfero estis trankvila: a akuzita trankvilo kiu antaŭiras severa fulmotondro, kaj#? iu#? irka? ni estis bone konsciaj de tio ĉi. La morna mateno saint ne sekvi nin en la vilaĝo. Ni piediris malsupren la eĥanta koridoro kun flagra torĉoj. Tiam ni eniris granda rektangula ĉambro lumigita per tri-legged braĝujoj. La odoro de brulanta oleo pendis peza en la aero. Jarcentoj antaŭe, la vilao estis ornamita kun ornamadoj de pozicio kaj riĉeco: pezaj tapiŝoj, mane metita mozaiko kahelas kaj riĉa freskoj. Nun la tapiŝoj estis irita, la planko estis fendita kaj kota, ĝi grincis underfoot, kaj la farbo estis senbriligita aŭ krakis. Nun tie estis neniu alia meblo krom longa seĝo de malglata ligno kaj paro de benkoj, sur kiu ĉirkaŭ dudek homoj rigardis nin sovaĝe.
  
  
  Mia rigardo kuris laŭlonge de la seĝo al malgranda dais ĉe la alia fino de la ĉambro. La dais estis ĉirkaŭita de pluraj ŝtonaj blokoj, kaj estis kovrita per tukoj kaj kaŝas kiu estis tre eluzita. Sur la nen estis ronda seĝo sen dorso, logike nomita la Roma seĝo, kaj denove tri-legged braĝujo.
  
  
  Tie estis viro sidis en tiu seĝo. Egoismo studis ŝin en la necerta lumo de la fajrujo. Li estis fortika, kun densa krispa barbo, kiu kovris lian egoismon la vizaĝon, kaj lia vizaĝo estis kovrita per kruela linioj kaj cikatroj. Li estis vestita en la rumpled kakia uniformo portita de Castro la gerilanoj, kaj lia longa nigra hararo estis ornamita kun polico ĉapo.
  
  
  Li havis MAB estas aŭtomata pistolo en sia sino, kaj li estis petting ĝin kvazaŭ ĝi estis lia preferata ludilo.
  
  
  Li rigardis min kun aparta intereso kaj demandis: "Kiu vi estas?"
  
  
  "Nick Carter."
  
  
  Li sel malkaŝema. Stahl voĉo estas akra. "Mi aŭdis pri vi, Carter.
  
  
  — Mi jam aŭdis de vi antaŭe." # ? Ia ne Stahl aldonante kion li aŭdis pri nen. "Vi estas Evan Karak, Polgar Milano la leŭtenanto.
  
  
  "Milano estas mortinta."
  
  
  'Mi scias tion.'
  
  
  "Jen kial mi ne povas esti egoisma leŭtenanto plu." Karak karesis sian barbon dum momento, lia konsideras mallarĝiganta. "Vi estas en malbona kompanio, Carter.
  
  
  'Ili estas miaj amikoj. Mi celas, ni estas ĉiuj amikoj de Milano, " mi diris trankvile. "Sed ŝi estas ĉi tie por ŝi mem.
  
  
  'Kial?'
  
  
  "Por akiri la haŭto de Milano, estas la lupo."
  
  
  Tie estis silento. Karak rigardis publike ĉe mi, kun malluma, koleraj okuloj. "Egoismo haŭto?" — Kio estas tio? " li demandis akre. 'Por kio? Doni la egoismo de vizitoj, fotoj, muziko, ktp. al faskon da malkontentaj homoj?
  
  
  Apud mi, la Padra estis movanta en perforta kolerego, kaj li metis manon sur emu ŝultron por trankviligi ŝin malsupren. "Ne," Karaku diris al li. "Sed pro tio." Li prenis profundan enspiron kaj bruligis, improvizi, kiel li parolis. "Mi renkontis Milano multaj jaroj en Berlino. Li iam diris al mi, "Nick, mi iros hejmen nun, sed ne iam forgesas min. Reiru al via Usona popolo, ne forgesu min." Kaj li ne mortos, ni povas sumigi la dolaro, ni povas sumigi la dolaro de multaj libereco-amantaj Usonanoj."
  
  
  Ĉe tiu momento, Karak la viroj komencis mutter kaj movi reen, kaj unu ĉirkaŭ ili subite kriis: "Ĝi estas kaptilo." La aliaj kriis: "tio Ne emu!"
  
  
  Li turnis sin kaj vidis, ke la parolantoj estis junaj viroj, supozeble du de Karak la novaj rekrutoj. Ĝi faris senton. Mi turnis reen al la platformo, kaj Karak okuloj renkontis minon, plena de mokado.
  
  
  "Vi estas fremdulo ĉi tie, Carter," li diris. "Vi ne komprenas kiel aferoj estas kun ni."
  
  
  Mi estas laca de estado nomita fremdulo. Subite mi estis # laci? i de#? i tiu tuta abomeninda vendetto. — Mi venis por min mem, sed ne nur por mi mem, " mi abruptis lin. — Tio ĉi glavo ne apartenas al ni, al vi, al ni, al mi, al ni, al vi, al la fotoj, por la muziko. Sed ĝi apartenas al la tuta subĉiela naĝejo. Ĝi estas simbolo de kio Milano mortis por. Ĝi estas simbolo de libereco kaj sendependeco por la popoloj de ĉiuj landoj."
  
  
  Tie estis alia zumado de voĉoj kaj la movado de du viroj. Por momento mi pensis, ke mi troigis. Tiam unu el la pli malnovaj viroj#? e la tablo diris en surprizo: "ĉu vi Povas fari ĝin por ni?"
  
  
  'Jes. Kaj ŝia vorto estis disvastigita, kaj ĝi signifas subtenon kaj monon por vi. Donu al mi tion."
  
  
  Ŝi vere entuziasmiĝis. Ĉiuj mi bezonis nun estis fajraĵoj kaj flago por akiri min elektita prezidanto. La ekscito en la ĉambro estis granda, kaj ĝi sentis kiel mi povus akiri Sofio kaj ŝia bando ekstere de tie viva.
  
  
  En la bruego de la sekva diskuto, la maljunulo voĉo povus esti klare aŭdis. "Mi diras ke ni devus doni la emu ĉi tiu kaŝi," li diris. "La mondo bezonas aŭdi pri nia lukto, kaj se Carter povas...'
  
  
  "Sensencaĵo," Karak spireksplodis. "Ĝi estas mensogo. Ankoraŭ. . Lia amara egoismo okuloj glittered strange, kaj li malrapide komencis rideti. Ĝi estis malbela rideto. Li klinis sin, kaptis la griza pelto jako, kaj tenis ĝin dolore en lia mano. "Vi deziras ĉi tiun glavon?" Bone, venu preni lin. Mi ne volas, ke vi ie ajn proksime de Sofio aŭ Padra, en kazo ĝi estas via ruzo por senkreditigi min. Ĝi estis verŝajne egoismo ruzo. Li aspektis ruza sufiĉe por fari ion ajn. Sed mi piediris supren al li kaj estis preskaŭ ene de la atingo de brako kiam li diris al mi, ke mi haltu. Tiam li ĵetis la felon ĉe miaj piedoj. Ee kaptis ĝin kaj rapide kuris liaj fingroj super nah, serĉanta la malgranda nodo ĉe la dorso de lia kolo. Egoismo ekzamenis ŝin, dufoje, trifoje, duono-turnanta por kaŝi sian serĉon de Karaz.
  
  
  "Karak," mi diris coldly. "Ĝi ne estas la lupo de Milano."
  
  
  Karak spireksplodis, lia mano premas convulsively sur la pistolo. Stahl estas egoismo voĉo estas laŭta kaj minaca. 'Ne estu ridinda. Mi vidis la lupo morti mi, kaj mi prenis la haŭton. Vi nomas min mensogulo?
  
  
  "Ĝi ne estas la lupo de Milano."
  
  
  Karak streĉita, sufokanta kun kolero, kaj tiam subite ekridis. Tiu persono estis klare freneza, kaj tio faris la egoismo cent fojojn pli danĝera, kaj ĉiuj egoismo agoj neantaŭvidebla. Li turnis sin al siaj viroj, lia karnaj viza? o turnanta plumbo sub lia barbo. "Li havas kuraĝon, ĉi Carter ulo," li elspiris furioze. "Li venas en kiel se ni estas egoismo subuloj, asertas, ke tiu ne estas mia haŭto kaj akuzas min de mensogado. Kia ŝerco!'
  
  
  La junaj homoj evidente konsentis kun li. Ili estis fleksita super ridi, kvankam ili tenis siajn okulojn sur min, nin kun la vizitoj, la fotoj, la muziko, nin kun la malgranda grupo tenanta tranĉiloj kaj pafiloj.
  
  
  Mi demandis ŝin. "Kie estas la vera lupo?" — Vi ka? i? in?"
  
  
  Egoismo estas vizaĝo subite fariĝis serioza, eĉ lia ŝinko-kiel manoj kaptis MAB kaj li celis egoismo ĉe mia brusto. "Preni la # ha? to,"li diris, lia egoismo voĉo malvarma kaj klara, tranĉante tra la zumado kiel lancet. "Prenu ĝin, Carter. Kaj akiri vian jackals antaŭ ol ĝi kuiras supre#? iuj#? irka? vi, ĉiuj de la sapo.
  
  
  Padra implikiĝis de malantaŭ,"Vi ŝajnas ne scias, kion fari kun tio ĉi, Karak."
  
  
  Karak # kra? i kolere, lia dikfingro turnante blankan sur la ellasilon. Tie estis kreskanta ululo de mallumo kolerego de la egoismoj de homoj atendantaj por ununura vorto por agordi ih libera. Ĝi estus masakro, la plankon devus esti kovritaj per nia sango. Karak ekstaris. Egoismo estas okuloj brilis freneze.
  
  
  Ŝi saltis antaŭen. Unu viro leviĝis por defendi Karak. Sen pensado dufoje, li levis la fusilon de lia mano kaj brufermis la pugo de ĝi en sia egoismo vizaĝo. Li kriis kaj falis dorsen. Malantaŭ mi, Karak la viroj estis krieganta en sovaĝa ekscito ke disvastigita kiel wildfire. Karak, surprizita de mia rapida atako, stumblis super la seĝon kaj falis kun stranga grinci. Tiam egoismo kaptis ŝin de la hararo, retiris? in supre, kaj tiris la pafilon al egoismo estas malfortaj fingroj.
  
  
  Ĝi estis ramita en li de la barelo, same kiel liaj viroj estis proksimume al ŝtormo la platformo. Ŝi kriegis. - 'Resti ĉi tie!'Aŭ li mortos unua!
  
  
  La du viroj frostis, kaj por ono de sekundo, ili ŝajnis frostigi. Kelkaj el ili tuŝis iliajn armilojn, kiel se ili ne estis certa ke mi volis diri ĝin, sed neniu el ili prenis la riskon.
  
  
  "Padra," mi diris, " Sofio." Kaj la ripozon. Veni ĉi tie.'
  
  
  La padraig ridis elkore, kiam li atingis min.
  
  
  "Mi ne dubas pri vi," mi grumblis. — Do mi devos akiri vin ekstere denove, ankaŭ." Estas tie vojo ekstere?
  
  
  "Tien," la Padra diris, montrante al la pordego preskaŭ kaŝita en la ombroj. Ekzistis almenaŭ dekduo malgaja-alfrontita de viroj staras inter ni kaj la pordego.
  
  
  "Ordigi ilin, Karak," mi diris. Li rigardis min el la angulo de lia okulo, liaj okuloj rulanta reen en iliaj rozkoloraj ingoj, bidoj de sango formante sur lia frunto. Li estis denove malglate enŝovis en la hepato de egoismo. Li kriis ordon, kaj la viroj murmuris kiel ili obeis la emu.
  
  
  K tago vojo estis formita. Egoismo komencis trenante ŝin for de la platformo. Li stumblis, sed li havis neniun elekton. Li streĉis sian tenon sur egoismo brakon kaj puŝis la emuo estas pafilo profunde en lia sango, por fari ĝin persvadi. Mi povis flari la terura banko egoismo.
  
  
  "Vi ne postvivos, hundo," li groaned.
  
  
  "Tiam vi ne devas supervivi aŭ," emu promesis ŝin grimly. "Vi vivos tiel longe kiel ni faras."
  
  
  Karak evidente pensis, ke ni mortigus lin unufoje ni pasis#? i tiu trairejon. Ĉar li estus farinta ĝin sub ilin sub malsamaj cirkonstancoj. En furiozeco de malespero, li luktis, clawing kaj mordanta. Mi ne kredas, ke li estis konscia de kio li estis faranta#? e la tempo. Pura besto paniko estis tro forta en nen por tio. Sed mia mano estis tro proksima al egoismo buŝo kiam lia estis luktanta kun ĝi, kaj li mordis ĝin. Mia reago estis nevola kaj aŭtomata: la pafilo havis faligis ŝin. Egoismo estis ankoraŭ tenante ŝian manon, sed tiam Padra hazarde stumblis super mi, cetere malkovranta min de mia counterweights, kaj Karak rompis libera. Li rompis tra la cordon, krieganta. 'Mortigi ih. Mortigi ih.'
  
  
  Tie ne estis eĉ tempo por malbeni min mem. La malnova turka glavo impetis al mi kun sovaĝa frapo. Mi rampaĉita, kaj la afero tuŝeta mia skalpo. Tiam li vidis alian ŝancon kaj, klinante malsupren, ŝiris la plej granda tuko sur la scenejo, kaj ĝi falis dise kiel tablotuko sur aro tablo. Ŝi alteriĝis sur la planko kun pluraj aliaj viroj provas ŝteliri supre sur nin de malantaŭe. Tiam la tripiedo ŝanceliĝis kaj falis kun kraŝo. Brulanta oleo plaŭdis tra la aero en larĝa arko. La pluvo de fajro siblis kaj ŝprucigis sur la malvarma planko, kaj laftorentoj eksplodita en flamoj, kaŭzante kompleta konfuzo kaj hororo en la ĉambro. La naŭ de ni kolombo en la direkto de la pordo,#? eti backhands kaj dekstra stampiloj#? iu#? irka? ni. Karak malbenis la diablo kaj de lia malnova nukso kune. La padra estis ĵetanta korpoj? irka? # preska? kiel rapide kiel li estis malbenanta. Sofia uzata malnova Mannlicher kiel bazpilkado batilo. Egoismo ununura pafo ne valoras multe kontraŭ tiu hordo, eĉ se hej, tie estis ŝanco por celo.
  
  
  Alia Onin de la viroj venis al mi de la flanko. Ĝi trafis lian egoismon tiel malfacila, ke li resaltis reen en la renversita braĝujo. Li reagis kvazaŭ li promenis en hornet s nesto kaj saltis supre en sovaĝa danco, frapante siajn manojn kontraŭ la veturanta # malanta? o de lia pantalono. La Padra turnadita ĉirkaŭe kaj frapis malsupren la viro kiu provis ataki Sofia. La tria estis kun mallonga gambo, antaŭ ol li povus uzi sian .45 kvalito. La aliaj du singarde alproksimiĝis kaj stariĝis, preta frapi min en la kapo. Padra kaptis unu kaj ŝia prenis la aliaj, tiam ni ambaŭ frapis ih kapoj kontraŭ la alia. Ili falis kiel du ovoj, tiel ke ih estus piedpremi la aliaj. Ĝi estis pli da kiel antikva trinkejo lukto ol io ajn alia.
  
  
  Fine ni venis al masiva malnova muro farita de dika tipo tenita kune per crossbeams. Ni malfermis ĝin kaj ŝovis ĝin fermis, rompante che la dikfingro. La Padra brufermis la pordon super la sono de la krio.
  
  
  "Hej, volas devi teni supre ih por momento," li diris.
  
  
  "Eble por unu minuto," mi diris grimly. La pordo estis jam estanta perforte frapita sur. Ŝi aŭdis Karak krieganta ordoj. "Ne aksoj, vi idiotoj. Blovi la diabla pordo al pecetoj. Blovi ĝin. Mortigi ih. Ne lasu ilin eskapi.
  
  
  Ŝi rapide ĉirkaŭrigardis por kalkuli la homoj, preskaŭ blindaj, en la mallumo. Estis nur ses el ni forlasis, unu homo, ĝemanta en doloro, unu egoismo brako kiel senpova, kiel rompita flugilo alpinglita al lia brusto, kaj la aliaj kun sango trempita vizaĝo.
  
  
  'Kio estas tiu pordo? La Padre demandis ŝin.
  
  
  "Vi pensis, ke ili volas uzi pordo kiel tiu por lousy seraglio?"
  
  
  "Do, kie ni estas iranta?"
  
  
  Pasi-iri eksteren, " li diris simple.
  
  
  "Tiam ni prefere foriru," emu diris al ŝi, " antaŭ ol ili venu al liaj sensoj kaj iras ĉirkaŭ la vilaĝo."
  
  
  La Padra iris en la mallumo, en mallarĝa koridoro tute # ka? i de mallumo. Sofia ekprenis mian brakon kaj iris apud mi, malbenante kaj murmureganta preskaŭ kontinue kiel ŝi faletis super nevidebla forĵetaĵoj.
  
  
  Kiel abrupte kiel ni eniris la inkeca mallumo, ni estis ekstere denove ĉiuj super nah, en trabo de brila sunlumo kiu momente blindigis nin. Ombro aperis el nenie, malhelaj en nekonata lumo. Instinkte, egoismo frapis ŝin eksteren, sentante plenan kontenton de la ŝirita tendenoj kaj nervoj. La padra kriis, kaj ni ĉiuj sekvis egoismo, grandega figuro kurado tra la vilaĝo s backyard. La sono de botoj estis nur kelkajn metrojn malantaŭ ni.
  
  
  Ni venis al la veo de la vilao, kiu estas engaĝita en mirakle postvivas. La Padra kaj tri aliaj viroj grimpis super la nach, kaj Rivn haltis nur sufiĉe longe por puŝi Sofia post ili. Ŝi etendis sian manon al mi de supre, meti sian piedon sur la alia flanko de la muro, kaj kune ni estis sur la strato, sur la alia flanko. Unu bruliganta pluvo de plumbo siblis super ni kaj vipis la supro de la muro kie ni volonte estis sidanta.
  
  
  Padra indikis la hoko en la direkto ni iru. Ni povis aŭdi Karak la viroj kurante tien kaj reen sur la alia flanko de la muro, rigardante por diseriĝanta loko por pasi tra. Tiam ni turnis angulon, iris malsupren mallarĝa strateto, transiris la korton, kaj kuradis tra la malglata ruinoj de ruinigis domojn.
  
  
  "Ĉi tie, ili estas ĉi tie!" venis krio de malantaŭ ni. Ni ne kuraĝis halti por rigardi reen. "Ili pasis tra ĉi tie. # ? I tie! Dehakis la ih.
  
  
  La Padra malaperis en la Termikaj Banoj, la konstruaĵo kiu siatempe loĝigis la bano. Ĉe tiu tempo, ĝi estis riĉe ornamita konstruaĵo, precipe por tia izolita antaŭposteno kiel
  
  
  Aptos. Sed ili verŝajne havis nenion alian por fari inter la du gladiatorial turniroj. Ni eniris la calidarium, grandega centra halo kun Jacuzzi, tro malferma, por esti komforta. Ni kuris al la pli malgrandaj ĉambroj ĉe la malantaŭo kiel Karak la viroj aperis kaj komencis pafi ĉe ni.
  
  
  Ni venis al la frigidarium, kie la malvarma bano havis iam estis, kaj Odin ŝpinis ĉirkaŭ ni, sango ŝprucanta malsupren egoismo brusto. Ni lasis egoismo tie, mortinta, kaj rapidis tra la pli malgranda apoditherium, la Romia ekvivalento de la locker ĉambro, kaj malsupren plurajn flugojn de#? tuparo al la pli malalta nivelo.
  
  
  — Kio estas la Padra plano?" Mi demandis ŝin, Sofia, spirado malfacila. "Ni havas neniun#? anco akiri # anta? en de ih."
  
  
  'Ni . .."ni?? e provanta akiri al la kloako," ŝi siblis breathlessly.
  
  
  La padra haltis antaŭ granda sandstone skatolo. Nur mallumo estis evidenta malsupren tie. "Malsupren," li ordonis curtly, kaj sen hezito, li plonĝis. Ni sekvis lin blinde kaj iris malsupren en la koto kaj akvo. Sofia alteriĝis sur mia brusto kaj puŝis min en la koto.
  
  
  "Rapidu, rapidu," la Padra diris urĝe, kaj ni stumblis post li, fidanta plejparte je la sono de egoismo estas sinsekvajn paŝojn. La du ceteraj viroj estis kovranta la retiriĝon.
  
  
  "Atentu kie vi metis viajn piedojn," Sophia avertis min. "Mi ne portas ŝuojn."
  
  
  — Kio okazis al viaj ŝuoj?"
  
  
  "Malaperis," ŝi diris laconically, kaj daŭris. Mi kuris apud ŝin, mia pantalono # senmovi? i al miaj kruroj kaj frotante la haŭto sur la interno de miaj femuroj. Ni faris nian vojon tra labirinto de bonodora, malhelaj tuneloj, neniam haltante longe en la sama loko, sed ĉiam turnante en unu ĉirkaŭ la koridoroj en unu direkto aŭ alia. La kriegoj kaj vila krioj de niaj persekutantoj eĥis ĉirkaŭ ni, kaj ĝi estis neeble diri ih distancon aŭ direkton. Anhelanta, ni kuris sur.
  
  
  Mi sukcesis demandi ŝin. "Ni tuj kaŝi ĉi tie?"
  
  
  'Ne . .. Neniu . Karak volas gardi la vojon al teni nin... se... kun ratoj kaptita. Ni devas ... akiri al la minejo, kie ni tendaro. Ni estas ĉi tie . ... sekura, " Sophia spiris.
  
  
  Subite ni aŭdis la sonon de paŝoj kuranta trans la ŝtona ebenaĵo antaŭ ni, nur ĉirkaŭ la venonta angulo. La Padra haltis en kolerego kiam unu figuro venis ĉirkaŭ la angulon kaj marŝis preskaŭ malkaŝe en miaj brakoj. Ŝi estis turnadita ĉirkaŭe kaj la emu pugno brufermis en ŝia kapo kun#? iuj#? ia forto. La aero eskapis tra la egoismo de lia pulmo, kaj li falis headfirst en la kota akvo.
  
  
  La dua persono komencis paŝi flankenmetite kiel li venis ĉirkaŭ la angulo kaj indikita lia Mauser ĉe mi. Li paŭzis aŭtomate, atendante la pafon por foriri. Sed ĉe tiu momento, tondran sonon sonoris en miaj oreloj, kaj la egoismo cela malaperis en ruĝa blur. La viro kolapsis sur la rokoj, kaj ŝi vidis la Padre staris super li, kun pafilo en lia maldekstra mano.
  
  
  Mi ne perdu tempon. La resto de Karak la viroj estis pafado ĉirkaŭ la angulo en blinda provo mortigi nin. Gvidi pafis supren kaj plendaĉita en uverturo de ricocheting kugloj kaj akraj breĉetoj de roko ĉe niaj oreloj.
  
  
  Li sin klinis por repreni la Mauser, sed tiam la Padra demandis, " Kio estas la afero?": "Ĉu vi preferas Karak la armilo?"
  
  
  "Certe, sed mi donis al ĝi supren."
  
  
  Li donis al mi la pafilon, kiu ankoraŭ estis fumanta. "Kiel la dua-en-komando, egoismo asertis ĝin por li mem, sed fakte, vi devus havi ĝin."
  
  
  "Dankon, Padra," mi diris kaj prenis la Mauser.
  
  
  "Ili alvenis al la kvartalo pli rapide ol mi atendis," li grumblis super la sovaĝa bruis de kugloj. "Nun ni estas kaptitaj."
  
  
  "Ĉu ekzistas neniu alia elirejo?"
  
  
  Sed ke estis#? us. Se ni iras reen, ili venos? irka? la angulo kaj pafi nin al pecetoj.
  
  
  "Se ni ne," Sophia diris maltrankvile, " tiuj malantaŭ ni atingos nin kaj mortigos nin." Ĝi estas senespera.
  
  
  "Bone," mi diris, " eble mi povas kapti supre." Li atingis en minuto kaj tiris el gaso bombo.
  
  
  Ĝi estis pli nova, plibonigita versio: pli malgranda, pli malpeza, kaj pli koncentrita. Ĝi estis la grandeco kaj formo de dolĉa terpomo kaj visko speciala sparkado, do ĝi ne povis akcidente ellasilo se ĝi falis en la malĝusta momento. Ĝi estis eltirita de cheku kaj mi havis du sekundoj.
  
  
  Ĝi estis ĵetita de egoismo en la angulo antaŭ ni, kie ĝi kuris inter grupo de viroj sur la alia flanko. Ŝi aŭdis surprizita krio kiel unu el la viroj ĉirkaŭ ili batis hej, sur la tero, kaj la bombo eksplodis kun krako. Bruo estas la duono de la psikologia efiko, kiel la AH metodoj diris al mi. Fumo kaj fumo plenigis la trairejo.
  
  
  Tuj, ni aŭdis Karak la viroj de spasme penantan spiri, tiam ĝemado kaj gagging. Nun ili estis ŝanceliĝanta, sentante malsana, kaj iliaj pulmoj estis malfermanta pli ol ili dolorigas lin.
  
  
  Ĉirkaŭ ili, Odin stumblis ĉirkaŭ la angulo, duobliĝis super en doloro kaj naŭzo, lia vizaĝo contorted kun mizero. La padra lasis ekstere sovaĝa muĝado kaj svingis sian hokon en la homa kolo. Li falis kiel bovo kiu estis trairita.
  
  
  "Ne enspiras," mi diris warningly. 'Kuri!' Ni kuris. Ni turnis kaj reen kuradis la? la vojo ni venos, ĝis Padra trovis alian tunelo. Ni eniris ĝin, kaj ĝi kondukis nin denove tra reto de subteraj tuboj, ĝis flanko al flanko sewers, kaj tiam malsupren denove al malsupreniri en la ĉefa sidejo, kaj foje nur en cirklo, tordante kaj turnanta. Ŝi perdis ĉiujn sento de direkto. Nia eskapo prenis sur la karaktero de stranga kelo.
  
  
  Ĉe unu punkto, ni haltis sub la diseriĝanta truo kun kaduka ŝtuparo kondukante supren al la pala? ielo super ni. Ni iris supren kiel eble plej baldaŭ kaj prenis malgrandan spiro kiam ni trovis, ke tiu eliro estis unguarded.
  
  
  La malfermo donis aliron al kampo plena de rokoj kaj arbustoj. Sur la alia flanko de la kampo estis la krutaĵo, kiu deklivis malsupren malrapide, kaj kiam ni atingis la fino de ĝi, la Padra indikis malsupren kaj diris, " Bone! Ni devos sekvi ĝin kaj tiam iri al la#? tonmino.
  
  
  La minejo estis vasta valo, kiu ne aspektas kiel sia mano havis fosis gigantan unu. La egoismo flankoj estis vila, regula terasoj de bruna veined roko kaj parapetoj randirita de dornaj densejoj kaj malbela, fortika arboj. Li povis preskaŭ imagi la sklavoj venkanta sub Romia vipoj, kiel li iris malsupren.
  
  
  "Mi kutimis vivi en Berlino," Sophie diris malgaje. "Tiam en Aptos. Kaj nun la voĉdono estas ĉi tie.
  
  
  Ĉi-tio devus esti la fadeno de la mondo.
  
  
  
  Ĉapitro 5
  
  
  
  
  La tendaro estis situanta sur altebenaĵo preteratentanta la okcidenta minejoj. Ĝi konsistis el du ruinigita kabanoj, ke mi kredas, ke estis la legiano la kazernoj kaj komando post. Kompreneble, ĝi estis desegnita kiel defendo kontraŭ ebla sklavo ribelo, kun nur unu enirejo, kaj la resto de la deklivoj, kruta kaj tute nealirebla. Ĝi estis sufiĉe sekuraj, kiel sekura kiel ilia kaŝejo povis esti sub aliaj cirkonstancoj.
  
  
  La montara aero estis malvarma, eĉ nun, post la tagmezo, kaj malgranda fajro brulis en niĉo en la veo de la plej granda kabano. Odin#? irka? la viroj premis la dorson al la sama lamentoj, zumante al si mem. La alia homo estis kaŭriĝis malkaŝe de la pordego, fusilo en siaj genuoj, fiksrigardante malsupren la sola vojo.
  
  
  Ŝia estis en la plej malgranda kabano, kiu ankaŭ funkciis kiel dormĉambro, kuirejo, storage room, kaj armory por vojaĝoj, foto, kaj muziko. Sofia kaj Padra estis kun mi. La tri el ili estis klinita sur matraco de vizitoj, fotoj, muziko, la plej komforta loko en la ĉambron. Ni havis botelon da vino, ke kuris el tre rapide dum ni ankoraŭ estis parolanta al amiko.
  
  
  "Karak ne ĝenas nin ajna pli," la Padra diris en mallaŭta voĉo. "Ne tiel longe kiel ni estas sekuraj ĉi tie.
  
  
  "Ne estas multaj el ni lasis al batalo lin, se li atakoj," mi diris. "Tie estas kvar el ni, krom vi kaj mi."
  
  
  "Jes, sed Karak provis al ŝtormo la tendaron iam antaŭ ol, kiam ni estis pelataj el ĉirkaŭ Monto Athos kaj iris ĉi tien por daŭrigi la batalon. Ni ne pafi por mortigi, kompreneble, sed ni hazarde vundita plurajn el ili. Ĝi estis granda morala malvenko por li."
  
  
  "Ni havis pli da homoj tiam," Ŝi diris. "Ankoraŭ, du aŭ tri bonan shooters povas efiki atako."
  
  
  "Kio maltrankviligas min pli," la Padra daŭrigis, " estas ke Karak tenos nin sub sieĝo ĝis ni mortas de malsato kaj soifo. Egoismo kaj la junaj rekrutoj jam ĉirkaŭigis la altebenaĵo.
  
  
  Mi demandis ŝin. "Kiom longe ni povas teni ĉi tie?"
  
  
  Padra levis manplenon da malpuraĵo kaj lasu ĝin malrapide tralikiĝas tra liaj fingroj. Li ne respondis.
  
  
  "Lasu lin provi," Sophia spiris. "Ni neniam cedu."
  
  
  La padra ridis je ŝia rezisto. "Vi batalas tiel kiel virino."
  
  
  "Bona # sufi? a savi vian # ha? to?" ŝi diris fiere. "Aŭ ĉu vi forgesis, ke mi savis vin, kiam Nick preskaŭ mortigis vin?"
  
  
  La giganto tusis, turnis dorson al mi, kaj rapide ŝanĝis la temon. "Parolanta de haŭtoj, ĝi vere ne estis mia haŭto?"
  
  
  Li ekrigardis Sophia. Ŝi kapjesis, kaj li diris al em. "Tie estis neniuj # po? o#? irka? mia kolo. Mi ne scias kion speco de wolf haŭto ĝi estis, sed ĝi ne estis Milano estas lupo.
  
  
  "Ugh," la Padra diris. "Ni estis ĉiuj trompadita de Karak s fairy tales . Sed kie estas la vera # ha? to?
  
  
  "Nur Karak scias tion," Ŝi murmuris.
  
  
  Kaj mi devos trovi ekstere.
  
  
  Ili rigardis Nah en surprizo. — Vi volas diri ke vi iras reen?" La Padra demandis.
  
  
  "Ne," Sophia diris kun surpriza emfazego. "Ĝi estis sufiĉe malbona por la unua fojo, kaj Karak eĉ ne estis atendanta nin. Nun li estas preta kaj scias neniun kompaton."
  
  
  Li ekstaris kaj komencis pa? adi la? ambro kiel enkaĝigita besto. "Mi ne kredas, ke li atendas ke ni faru ion malkaŝe nun. Se ni agas nun, dum li ankoraŭ pensas, ke ni estas sur la defenda ... '
  
  
  "Ah, sed ke grupo de viroj estas malsupren tie," Padra neis la raportojn en amaskomunikiloj por mi, skuante sian kapon. 'Ankoraŭ. .. '
  
  
  "Vi vidas," Sophia petegis. "Ne provu, Nick. Bonvolu...'
  
  
  "Ni?? e iranta al devi iri tra#? i tiu pli frue aŭ poste, kaj mi pensas, ke la pli baldaŭ la pli bone."
  
  
  "Nick pravas, Sofia." Kun serioza suspiro, la Padra altiĝis al liaj piedoj. "Nia tendaro fariĝis kaptilo. Ni devas iri.
  
  
  'Bona. Sed ni ne devas iri reen al Aptos.
  
  
  'Kiel? Vi volas diri, ni kuros for kiel batataj hundoj kaj doni Karak la venko tuj? Ĉu vi nur diras ke ni neniam rezignu?
  
  
  Tie estis embarasa silento en la aŭto. Nia spirado sonis tre laŭte en la mallarĝaj limigoj de la ŝtonaj muroj. La padra venis al mi kaj tenis ĝis sia hoko signife.
  
  
  "Mi scias, ke miaj samlandanoj. Sen la arĝenta lango de Karak konfuzi ih, ili volas aŭskulti al komuna senso. Sen#? i tiu # ha? to, ili vidos la egoismo nuda. Post kelkaj horoj, tiuj homoj volas akiri laca de atendado, kaj ilia kolero estos malvarmigi malsupren de tago al tago. Eble ni povas ŝteliri en poste.
  
  
  "Tra la kloakoj?"
  
  
  'Jes . .. kaj ne. Malmultaj homoj scias, sed en Romiaj urboj estis centra hejtado. Grandaj ĝojfajroj en la keloj kaj kanalojn en la muroj por lasi en varma aero.
  
  
  "Sed tio estas neebla, Padra! Sophia ekkriis. "Tio estas pura memmortigo."
  
  
  "Sed ĝi devas esti farata," la Padra diris dispassionately. Tiam li oscedis kaj aldonis, " ne veki min tro malfrue. En la dume, mi dormos kun ŝi. Vi povas daŭrigi la diskuton kun Carter, se vi volas. La padre foriris de la kabano kun scianta rideto.
  
  
  "Tiri malsupren la kurteno," Sophia dirita, plu-gvidanta al la kovro, kiu servis kiel la pordo. Li malligis la ŝnuron kiu tenis sian egoismon en loko, kaj ŝi falis en la truon.
  
  
  "Venu sidiĝi apud mi."
  
  
  Kiam li estis reen sur la matraco, ŝi snuggled#? is al mi kaj demandis mallaŭte, " Nick, ĉu vi vere devas iri reen al tiu haŭto?"
  
  
  "Kaj vi scias, ke mi devas fari ĝin."
  
  
  "Vi jam faris pli multe ol iu ajn povas fari. Pricesnoughts pli. Se mi estus vi, ŝi lasis Monto Athos antaŭ ol mi estis torturitaj aŭ venkita en batalo, kiu eĉ ne estis la mia .
  
  
  "Mi povas diri al ŝi la samon pri vi, Sophia. Polgar estas mortinta.
  
  
  "Jen mia batalo, Nick. Mi faris#? ia mia . Li ne diras ion ajn alia, nur karesis ŝian silkecaj nigraj haroj.
  
  
  "Sur ŝia dudek-kvina naskiĝtago, mi vekiĝis kun la malĝoja sento, ke mi vivis por kvarono de jarcento sen realigado de io ajn. Polgara Milana renkontis ŝin baldaŭ poste." Ŝi parolis trankvile, ŝiaj okuloj pensema. "Nun li estas for, Aptos estas ĉiuj mi lasis kredi je."
  
  
  "Vi estas ankoraŭ juna. Vi povas trovi alia persono.
  
  
  "Jes," ŝi diris, karesante mian vizaĝon kun ŝiaj fingroj. — Sed tiam vi ne deziras solvi por malpli ol la plej bona." Bonvolu, ni finu nian vino.
  
  
  Ni rompis la botelon. Ŝia chopsticks estis makulita kun booze, kaj ŝia spirado estis iom pli peza. "Ne iru," ŝi flustris. "Diru al viaj viroj, ke la felo estis detruita."
  
  
  "Sed mi scias, ke ĝi ne, Sofia, kaj tio estas sufiĉe por teni aferojn movanta. Tie estas unu pli afero: la promeso, kiun li faris al la homoj de Jzan.
  
  
  "Jes, ŝi, mi memoras ke vi diris, ke la urbo estas estanta invadita, kaj vi volas helpi al ili."
  
  
  "Helpon," mi diris sarkasme. "La perfekta helpo estas Aptos."
  
  
  "Vi ricevos helpon," ŝi promesis. — Vi ricevos ĝin iel, se la unu ĉirkaŭ ni supervivas." Tears welled supre en ŝiaj okuloj. "Bonvole ne iru," ŝi diris denove. "Mi ne volas, ke vi mortu."
  
  
  "Se iu ajn estas iranta morti, ĝi estas tiu impertinenta fiulo kun la barbo."
  
  
  'Vi estas freneza. Kiel freneza kiel Polgar, " ŝi kriegis. Tiam ŝi lunged ĉe mi kaj premis siajn malsekajn lipojn al mia kun sovaĝa forto .
  
  
  Ŝi rompis libera kiel subite kiel ŝi volas alkroĉiĝis, lasante nin ambaŭ ekspiranta por pli. Radio de sunlumo shone tra la fendeto en la lamentoj kaj lumigis ŝian vizaĝon, kaj vidis ŝian rideton, kiu nun estis ambaŭ malĝoja kaj varma kaj mola en la sama tempo. Ee tiris ŝin fermi kaj avide kisis ŝin malseka, malfermita buŝo. Niaj kisoj ŝaltis incontrolable fajro. "Jes, jes," ŝi ĝemis kiel li unzipped ŝin kaj prenis ŝian bluzon. 'Jes . .. '
  
  
  En unu moviĝo, li tiris ŝin malsupren, unzipped sia pantalono, kaj tiris sur ŝia bongustegaj femuroj. Mi povis senti la varmecon de ŝia korpo, kiam ŝi translokiĝis al mi, glitante sia pantalono malsupren miaj kruroj. Nun ŝi surhavis nur siajn kalsonojn, kaj iel tiu eksterordinara virino sukcesis trovi la silkeca-al- # tu? o kaj tre malgranda ones, ekvidon de ŝia virineco en mondo farita supre de perforta kaj senkompata viroj. Ŝia kalsonetoj estis tirita malsupren, kaj ŝia gluteoj kaj femuroj estis liberaj por mia esploranta manoj. Malrapide, li kuris sian manon super ŝia ventro kaj femuroj, tiam glitis ĝi profunde inter siaj kruroj. Ŝi ĝemis kaj tremis pro deziro.
  
  
  Sofia helpis min ekstere de mia vesto, nervoze tiranta sur mia pantalono kaj pulovero, elmontrante mian korpon al la malvarma aero de la kajuto. Ni kuŝu sur la lito kaj premis en silento, ĝuanta ĉiun alia-a takto en la mallumo.
  
  
  Pasie, niaj lipoj kuniĝis kune, kaj ĉiuj la tenereco estis jxetita ŝiprando. Ŝiaj brakoj envolvis ĉirkaŭ min kaj tiris min fermi kiel ŝi nibbled sur miaj lipoj, suĉis mia lango profunde en ŝian buŝon, kaj kuris al ŝi najloj profunde en mia dorso. Ŝi sentis, ke ŝia malglata avideco, ŝiaj cicoj endurecimiento sur mia brusto, ŝia korpo moviĝas kiel ŝi ĝemis konstante.
  
  
  Malforta krioj de besto ĝojo eskapis el ŝia gorĝo kiel ŝi brakumis min. Ŝia vizaĝo estis contorted kun volupto, ŝia buŝo movanta hungrily, ŝiaj koksoj malfermo kaj fermo ritme ĉirkaŭ mi. Ni ne plu sentis nenion, sed nekredebla ekscitiĝo nun. Mi levis mian puŝojn, kaj mirinda doloras de plezuron faris al ŝi ĵetas kaj turnas sub mi. "Ah, ah, оооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооочичичичихауууу!" Ĉesu! " ŝi kriegis. Mi povis nur senti la grandega stre? iteco kreskanta en mi kaj la frotado de niaj korpoj kontraŭ la alia.
  
  
  Tiam ŝi kriis, kriegis kun preskaŭ neeltenebla intenseco de plezuro, kaj ĉio en niaj korpoj ŝajnis al kunfandi kune en fina eksplodo.
  
  
  Kiam ĝi finiĝis, ni falis en feliĉa, dreamless dormo, niaj korpoj milde interplektitaj.
  
  
  
  Ĉapitro 6
  
  
  
  
  Ni forlasis la kabanoj ĵus antaŭ sunsubiro. Ŝi sentis sin refreŝigita post la arkado, sed malvarma. Sofia insistis sur lasanta ŝia ĉifona ledo jako kaj metante en ekstra ĵerzon anstataŭe. Li metis ambaŭ sveterojn en liaj pantalonoj kaj refaldis la MAB en lia zono. Sofia ŝanĝita en pura paro de pantalono kaj ĉemizo kaj trovis paron da ŝuoj. Ŝi certigis min, ke ili estis puntoj kiu ne volis rompi. En la subiranta suno, ŝia vizaĝo estis ora kaj ekstreme bela. Ŝiaj lipoj estis plena kaj ruĝa.
  
  
  La padra venis el la alia kabano, skuante la ŝultrojn kaj gratante sian bruston per hoko. Li havis la saman scianta rigardi en liajn okulojn, kaj kiam Sophia vidis # alproksimi? i lin, ŝi ruĝiĝis profunde kaj rapidis reen al la kabano por trovi ion por fari .
  
  
  "Ĉiuj faris?" Mi demandis curtly, ignorante Egoismo s brilego.
  
  
  "Tiel preta kiel ebla. Li turnis sin por iri reen al la minejo. "Ŝi estas wildcat," li diris mallaŭte, " sed eĉ wildcats havas dolaro aldoni? is."
  
  
  Hers, kapjesis en interkonsento.
  
  
  La ombroj estis longa en la subiranta suno, kaj la vojo laŭ la orienta deklivo estis rubando de polvo. Malproksime sub ili estis grandegaj boulders kiu verŝajne kaŝis Karak la viroj, kaj al tiuj boulders estis perfida fragmentoj de shale. La shale estis kiel seka tembladera, kaj Stahl estis kaptilo por iu ajn kiu provis grimpi supren aŭ malsupren ĝi. Sed la vojo estus tro bone gardita provi ion kiel ĉi tio.
  
  
  "Ni povus iri alian vojon," la Padra sugestis grimly.
  
  
  'Ne estas bona. La suno estas # alti? i tie, kaj la homoj de Karak povas rakonti nin pri siaj fingroj, kiuj volas provi#? i tiu direkto se ni ne uzas la vojo. Mi pensas, ke ni devus preni la vojon. Ni estos en la ombroj, kaj ili ne pensas, ke ni?? e provanta akiri tra.
  
  
  "Bona ideo, Carter," la Padra diris.
  
  
  Senbrue ni glitis malsupren de la supro de la altebenaĵo al la kornico super la shale-strio. Ni moviĝis singarde, pafiloj tirita, kaj komencis gliti malsupren la shale deklivo.
  
  
  Nun ni estis libera aero, kaj ĉiun colon de nia ekfalas estis turmentanta lukto kun la # malstre? shale. Ĉi-tio postulita nin koncentriĝi plene, kaj se Karak la viroj rimarkis nin nun, ni ne havas ŝancon. Kun ĉiu paŝo mi prenis, mi atendis por esti pafita. Miaj muskoloj fermita en perforta spasmo kiel mi tenadis la rutted tero kaj glitis malsupren mallongaj streĉadoj tro kruta por iri ajna alia vojo. Tempo ŝajnis havi haltis, sed iom post iom grandega boulders blankaĵo supren antaŭ ni.
  
  
  Fine ni atingis la limon de la shale deklivo. Mi ruliĝis inter la unua rokoj mi frapis, kaj Padra sekvis min. "Ni faris ĝin," li ekridetis al mi. "Nun ni finu ĉi tiuj aĉuloj ekstere. Tie estas nur Karak rekrutoj ĉi tie, kaj neniu? irka? mia iama fratoj. Ĉi tiu tempo, mi ne pafi ŝin nur por vundi ŝin."
  
  
  Li kapjesis en interkonsento, tiam ekiris trans la dezerta, brutala pejzaĝo, tra la subkreskaĵaro kaj ĉirkaŭ la rokegoj. Por plejparto de la tago, Padra kaj mi ŝteliris antaŭen, teni konstantan okulon sur la vojo. Karak estas gardostarantoj ne povis esti malproksime, kaj la vojo estus alporti nin kune en konvena tempo.
  
  
  Subite ni venis al profunda fosaĵo kie iam, antaŭ multaj jarcentoj antaŭe,grandega boulder venis de kaj kraŝis trans la valo planko, lasante profunda vojo. Taŭro ŝteliris singarde al la rando de la lageto kun la Padre rampanta malantaŭ, kaj tiam, flustrante super lia ŝultro, diris:: "Du viroj."
  
  
  La padra moviĝis iom pli proksime, tiel ke li povis vidi super la rando. Estis milda deklivo de proksimume dudek metrojn antaŭen. Du banditoj staris sur la plaĝo, ŝirmita de la furioza vento, iliaj pafiloj klinanta kontraŭ la rokoj. Unu viro ruliĝis cigaredon kaj la aliaj trinkis ĉirkaŭ la botelo. — Ĉu mi ne diris al vi tion?" La Padra diris malestime. "Ĉi tiuj ne estas libereco. Ili estas krimuloj. Ili ne havas ajnan politikan komprenon. Ili havas nenion por fari ĉi tie en Aptos.
  
  
  Mi memoris la vortojn de vizitoj, fotoj, kaj muziko: "Ni estas ne nur ŝtelistoj." La sekvanta momento, la Padra estis indikante sian fusilon en la botelo.
  
  
  "Ne, — siblis mi, pu? Ego mano for. "Se vi pafos, la bruo altiros ĉiu alia."
  
  
  "Vi pravas," li suspiris. "Mi bedaŭras, Carter.
  
  
  Mi diris al la emu kovri min, kaj tiam mi saltis malsupren en la tranĉeo, montrante la MAB ĉe ili.
  
  
  Ili ne povis atingi siajn armilojn en tempo, kaj # feli? e, ili eĉ ne provas. Ili malrapide rektiĝis supre, tenante siajn manojn super iliaj kapoj, iliaj vizaĝoj, plenigita kun la konfuzo.
  
  
  "Padra," li vokis super ŝia ŝultro. "Venu ĉi tien kaj akiri ih armilo."
  
  
  Li glitis super la rando de la tranĉeo kaj gvidita por la gardostarantoj, el la linio de fajro de mia mitralo en kazo de rezisto.
  
  
  Subite, grupo de armitaj homoj aperis el malantaŭ la blinda makulo. Ili staris tie por momento, iliaj vizaĝoj plena de konfuzo kaj miro, tiam ili malfermis fajron. La plumbo ricocheted ĉirkaŭ Padra kaj mi kun whoosh.
  
  
  Li impetis al la flanko kaj levis sian mitraleton por respondi al la mortiga atako. La Padra plonĝis malantaŭ roka kornico, malfervore celanta ĉiu kuglo ĉe ili . La grupo de atakantoj disigita, lasante du mortaj kaj tri vundita. Ŝi estis pafita fare de alia viro, kiam li atingis la fino de la kava. Alia viro, hulking mustachioed brutulo, preskaŭ kuris al mi, kiam li falis kun Padra la kuglo en lia brusto. Li paŝis flanken, kaj pafis ĉe la rato-faced viro kiu estis celanta#? e la Padra. Li ektirita reen, tiam falis antaŭen, glitante trans kio estis maldekstre de lia vizaĝo.
  
  
  La interpafado mortis malsupren kiel Karak la viroj de regrupiĝis, kaj li estis kapabla aliĝi la Padre antaŭ la pafado krevis denove.
  
  
  Mi demandis ŝin. "Kiel vi estas?"
  
  
  "Bone, precizeco estas pli malbona ol iht," li diris, reŝargi la Mauser. Tie estis neniu municio por la MAB en la kabano por vizitoj, fotoj, kaj muziko, kaj ĝi estis uzita de la lasta rondo. Ĉirkaŭ Odin kaj Karak la viroj, Odin kuris de kovrilo al kovrilo, sed la tero cedis kaj li glitis. Li pafis sian lastan pafon. Gawk akiris la emuo en la buko kaj malaperis en la angulo de la vivo. Tie mi staris kun mia malplena pistolo, nun nenio pli ol multekosta kaj kompleksa metalo baton.
  
  
  "Padra, ili?? l#? irka? igi nin."
  
  
  "Jes, kaj mi timas, ke ni faris sufiĉe da bruo por altiri la tutan ih firmao."
  
  
  "Tiam ni akiras la inferon ekstere de tie."
  
  
  Tuj ekstere ĉiuj super la kariero turnita en koŝmaro serio de malfacilaj grimpadoj kaj subitaj mallongaj bataletoj. Ĝi estis prenita de Schmeisser MP 40 de unu el la mortintoj. "Vi havas diable strangan kolekton de armiloj ĉi tie," la Padre rimarkis al ŝi. "Mia amiko, se vi batalas la oppressors kiel partiano, anstataŭ lasanta ilin provizi vin, vi estos kontentigita kun ĉio, kion vi povas atingi."
  
  
  "Do estas#? anco ke Karak ne havas ajnan radia ekipaĵo, kiel walkie-talkies."
  
  
  "Ne, li havas nenian ideon."
  
  
  "Nu, ŝia, mi supozas, ke tio estas io ni devus esti dankemaj por."
  
  
  We clambered super fendetoj kaj ravinoj, super antikvaj rokoj kiu disfalis sub mia pezo, super dorna, tordita arbustoj kiu mordis#? e nia # ha? to. La vundoj sur lia kapo kaj brako throbbed kun malakra, brulanta doloro, kaj li tremetis en la malvarma vento. Alia kresto, alia fendeto; kuri, batali, kaj kuri denove. La Padra fiksis la rapidon. Ni ambaŭ estis elĉerpita kaj senspira kiam ni fine atingis la kampo kaj malrapidigis malsupren al malrapida troto. Ni perdis vidon de Karak la viroj, kaj post kiam prenanta lastan rigardon ĉirkaŭ, ni saltis malsupren la drenilo.
  
  
  Duona horo poste ni estis en la vilao. Ni rampis laŭ la malantaŭa muro al alia fadeno de konstruaĵoj kaj fiksrigardis super la buttress. Unu gardostaranto kun fusilo ĵetita super lia ŝultro paŝadita reen en la ruinigita korto. La padraig kapjesis al la ruinigita pordo kelkajn jardojn malantaŭ la gardisto. "Ni iros al la kelo," li flustris. "Ni povas akiri en la aero duktoj tie. Li metis la Mauser malsupren en minuto kaj diris al mi, lasi la Schmeisser. "Tie estas neniu#? ambro por tio," li diris al mi.
  
  
  "Ni havas nur vian pafilon se ni akiras kaptita." Li donis fatalisman suspiro.
  
  
  Li turnis sin kaj rigardis la gardostaranto, scivolante kiu estis pli verŝajna trompi, Karak, Padra, aŭ ŝin. La gardostaranto iradis por kio ŝajnis kiel eterneco. De tempo al tempo, li sidiĝis por froti sian ŝuon kaj mutter ion al si mem. Fine, li malaperis ĉirkaŭ la angulo. Li prenis profundan enspiron kaj kuris post la Padra.
  
  
  Tie estis ankoraŭ neniu signo de la gardostaranto kiam ni atingis la archway kaj plonĝis en la mucida, mucida-odoranta kelo. En la centro estis la fornax, la keloj de la malnova fajrujo, sur kiu mallarĝaj tuboj branched ekstere inter la muroj, proksimume duona metro en la areo.
  
  
  "Kiu estos la vojo por ni," mi diris. — Ĉu vi certas, ke ĉi tio kondukos nin al Karak?"
  
  
  'Jes. Ili gvidas al ĉiu ĉambro en la vilao.
  
  
  — Tiam ni provas akiri en la # dormo? ambro." Ni povas kapti lin kiam li venas sole. De la vojo, kio okazos, se ni akiras # senmovi? i?
  
  
  "Tio estus tre bedaŭrinda," la Padra diris dryly. "Ni ne povas turni ĉirkaŭe kaj postkuri la ratojn for."
  
  
  Li rigardis la truojn kun eĉ pli malestime. Padra indikis al la tubo, li provis grimpi en, kaj li premis ĝin malsupren tiel, ke li povus puŝi sian piedon sur la rando kaj gliti ene. Tie mi turnis sur mia vivo. Ĝi estis eĉ pli malfacila por la Padre, sed li grimpis malantaŭ mi, kiel ŝia movis colo post colo, apogante sin sur mia antaŭbrakoj kaj piedfingroj.
  
  
  Tiuj malnovaj aero tuboj devas havi funkciis en la pasinteco en multe da la sama vojo kiel ili faras hodiaŭ. Aldone al la planko trinkejoj, la Romianoj havis eliras ĉe la fundo de la muro. Formangxas, estis pli mallarĝa truoj en la plafono. Ĝi estis surprize efika sistemo.
  
  
  Ni rampis antaŭen en la mallumo, paŭzante nun kaj tiam por ripozi. Ĝi estis malpura, peniga negoco. Mi senĉese pensis ke ni povus facile akiri # senmovi? i en # stre? a makulo kaj la ratoj estus gnaw sur miaj piedoj.
  
  
  "Ni estas en la ĉefa halo nun," la Padra rimarkis ĉe unu punkto. "Unu pli da#? ambro # a? du, tri pli, mi pensas."
  
  
  "Mi esperas, ke vi pravas, Padra.
  
  
  Li ne diris ion ajn, nur spireksplodis. Ni daŭre rampi supren la tubo ĝis ni atingis la kolapsinta sekcio. Unu trairejo estis malrapide liberigante ĝin, pasante pecoj de roko kaj malpuraĵo al Padre. Tiam ni rampis sur.
  
  
  Sonoj komencis tralikiĝi en de ie supre. Mi ne estis certe kio ili estis diranta, sed mi estis sufiĉe certa, ke mi rekonis Karak voĉo. Mi paŭzis, donis signon, ke la Padre esti kvieta, kaj daŭrigis, planante tre mallaŭte, tiel ke neniu aŭdus nin.
  
  
  Li retenis sian spiron, kiel li atingis la eliro, kie la bruo estis plej laŭta. La sama forto kiu unue detruis la tubo malantaŭ ni vastigis ĝin ĉi tie. Iom post iom, mi sukcesis trovi sufiĉan spacon por movi ĉirkaŭ mia koksoj. La Padra estis apud mi, ĝibigita super kaj apogante sin sur sia koksoj. Li aspektis kiel kamentubisto. Mi kliniĝis antaŭen, milimetro de milimetro, kaj skanis la ĉambro, miaj okuloj#? an? i al la nebrila torchlight.
  
  
  Proksimume dekduo viroj sidis ĉe rickety tablo. La kvar ĉirkaŭ ili aspektis kiel malnova-gardisto veteranoj lasis super de iliaj tagoj ĉe Milano. La aliaj estis la brash junaj banditoj de Karak. Karak estis # pa? adi # malanta? a kaj # anta? en en la frustriĝon aŭ senpaciencon, aŭ ambaŭ, kiam li brufermis lia dekstra mano en la maldekstran brakon. La padra grumblis mole, kiel besto scenting malamiko, kaj movis sian rigardon en kreskanta ĝeno.
  
  
  Kun tio, li alportis malsupren peco de roko. La sono estis surdiga. Li estis certa, ke ili estus aŭdinta ĝin en la ĉambro. Sed ne, la konversacio daŭris sen interrompo.
  
  
  Mi aŭdis Karak diras, " Al infero kun Milano estas vidvino kaj ke idioto kun la hoko. Ni devas alfronti la faktojn. Ni estas akiranta pli malfortan, kaj la armeo estas akiranta pli forta. La tagoj de nia gloro estas super. Ni estas nenio pli ol dorno en iliaj kalkuloj.
  
  
  "Dornoj povas ankoraŭ esti forta," neis amaskomunikilaraj raportoj de emu odin? irka? a? pli malnovaj viroj .
  
  
  "Bah. Por kiom longe? Niaj armiloj estas # malnovi? inta kaj # fari? i # malnovi? inta. La Okcidenta perdis intereson kaj turnis sian dorson sur nin. Ne unu prizorgoj.
  
  
  "Sed ĉi tiu homo, Carter, diris -"'
  
  
  "Li diris, li diris," Karak kriis. "Ĝi estas nur unu persono."
  
  
  — Ĉu vi atendas pli, Evan?" La maljunulo demandis trankvile. "Nur unu persono havis ŝancon atingi Aptos, kaj Carter sukcesis."
  
  
  "Mi ne atendis ion ajn," Karak diris arde. "Nur malvarmo, malsato, kaj honta morto se ni daŭrigas kiel tio ĉi."
  
  
  "Ne estas alia maniero."
  
  
  "Tie estas."
  
  
  La barba estro kun makulitaj vizaĝo rigardis al la maljunulo en la ne- # mal? entila maniero, " Aŭskulti supre,#? iu de vi. Nia kontakta en Metkovich faris plurajn petojn al la aŭtoritatoj. Li diras, ke se ni kondutas pli kviete nun, ni povas akiri certajn cedojn.
  
  
  "Li mensogas," la Padraig siblis.
  
  
  Mi premis fingron al miaj lipoj al silento mia egoismo, sed mia menso estis plena de konfliktantaj pensoj. Estis Karak kontakto en Metkovic la sama kiel la mia? Se tiel, li estis la unu kiu gvidis la Jugoslava armeo kaj ili preskaŭ mortigis min? Kaj cetere, se la registaro estis tiel akordiĝemaj, kial ili prenas super Jzan?
  
  
  "La voĉo de dio," Karac daŭrigis, frapetante liajn fingronodojn sur la tablo, " invitis ŝin homoj ĉirkaŭ Beogrado viziti nin ĉi tie."
  
  
  'Ĉi tie? Padra implikiĝis, deprimita. Li aspektis kiel li estis ronde eksplodi kun kolerego. "Li alportis malamikoj tie?" Milano turnus en sia tombo se ĝi aŭdis tion."
  
  
  "Ŝŝ," emu siblis ĉe ŝi.
  
  
  — Sed kio, se ni ne konsentas?" La maljunulo demandis mallaŭte.
  
  
  "Tiam # ali? i tiuj frenezuloj en la ŝtonmino," Karak klakis. "Ni havas ŝancon por sekureco kaj paco, kaj se vi surmetas't vidi? in por vi mem, pensi pri la estonteco de via familio kaj infanoj. Ni faras bonan interkonsenton kaj fino ĉiuj ĉi tiuj jaroj de sangoverŝo.
  
  
  Mi aŭdis ŝin grumblo apud mi kaj intermiksi ŝiaj piedoj. Antaŭ ol li povis fari io ajn, la furiozis Padra saltis tra la malfermo kaj en la? ambro, mu? adi kun kolerego kaj indigno. Ĉiuj vizaĝoj turniĝis en egoismo estas la direkto, ŝokita per la apero de ĉi tiu fulgo-nigrigita savage.
  
  
  Li ĵuris al ŝi en la angla kaj Serbo-kroata, sed rapidis por aliĝi al la blonda savage, scivolante se ŝi mortos nun. Ĝia pli bone mi mortu, staranta tie, ol en tiu ĉi malpurega dukto. "Prenu la tajloro, Hash," mi alkriis lin. "Vidu kion vi faris."
  
  
  "Persono povas nur toleri certan kvanton, kaj ne pli da," li abruptis. Li paŝis antaŭen kaj klakis ĉe la maljunuloj. — Vi, Vetov, estas mia propra viro! Ĉu vi forgesis kiel Polgar kaj mi batalis ŝultro al ŝultro por la honoro de Kroatio? Estas vi kaj mi tuj rampi en la fronto de la Serboj kaj kisi iliaj botoj? Li kriegis, liaj okuloj brilantaj pro kolero. "Bona vendo, Evan?" Vi perfidis nin, vi faris ĝin.
  
  
  Karats ' voĉo estas tiel absurda kiel siliko. "Vi estas freneza, Hash. Niaj revoj venis al fluo, kaj ni devas akcepti la realon. Kial vi bezonas pli da sango sur viaj manoj? Revolucio estas neniam sukcesa."
  
  
  La padraig svingis la hokon. "Se estas sango ĉi tie, ĝi estas la sango de Serboj en justa batalo. Kio pri la sangon sur viaj manoj? Kroata sango?
  
  
  Karak estas viroj venis supren por Leki, serĉas ion.
  
  
  "Aŭ li ne diris al vi?" La Padra kriis. — Li ne diras al vi, ke li ĉirkaŭis nin kaj devigis nin esti mortigita?"
  
  
  "Mensogoj, mensogoj," la vo? o kriis. "Vi estas perfidulo."
  
  
  La Padra liberigita lia pugno kiel kanonkuglo. Tie estis fendo, kaj la viro flugis en la persono malantaŭ li. Karak estas viroj ŝanceliĝis reen por momento, tiam venis reen al ni.
  
  
  Padra parried la tranĉilo kun sia hoko kaj kneed la atencanto en la ingveno. Mi frapis lin trans la vizaĝo kaj aŭdis la kraketo de ostoj. Kiam#? ia pri ataki de alia persono,#? ia sentis kiel gawk ponardita en mia kruro. La fusilo cigaredstumpoj brufermis en mia brusto, kaj subita, blindiga doloro ŝajnis al#? iri tra mia kapo. Li ŝanceliĝis, tiris lin mem kune, kaj provis ekpreni unu el la pafiloj antaŭ mi. La homamaso moviĝis kaj kovris nin reen al la veo. Li provis anaso, sed estis frakcio de sekundo tro malfrue.
  
  
  
  Ĉapitro 7
  
  
  
  
  Voĉo eksonis ekstere#? irka? la mallumo. "Li venos."
  
  
  "Bonege," diris alia voĉo. "Ĉu vi estas preta, Garth?" Mi havas tre malmulte da tempo por tio.
  
  
  La unua voĉo respondis laconically: "Tiel preta kiel li estas." Malrapide, la malhelaj nuboj malŝparita, sed unue ĝi ne faras ajnan senton. Ŝi naĝis en la maro vundita. Malrapide, mi konsciis ke mi estis tute nuda, sidanta sur fera seĝo. Kiam mi provis movon, mi trovis, ke mia pojnoj kaj maleoloj estis ligita per akra metalo katenoj.
  
  
  Mallonga, karnoplena viro staris kelkajn metrojn for de mi. La egoismo de lia vivo pendis super lia zono, videbla tra la truoj en sia ĉemizo. Li estis tute kalva, kaj la ego-misshapen vizaĝo havis ĉiuj la monumenta nonchalance de profesia ekzekutisto nur faras sian laboron. Tie estis susurado de movado. Evan leviĝis el sia seĝo kaj kaŭriĝis apud mia mano.
  
  
  "Bonan vesperon, Carter," li diris gaje. "Vi kaj Padra donis al mi granda ŝoko kiam vi venis tra tiuj muroj."
  
  
  Li ne diris ion ajn. Mi jam havis problemon akiranta mian gorĝon al la laboro. Ĝi aspektis sekaj kaj premplatigita, kiel se iu paŝis sur ĝin dum pentrado.
  
  
  "Sed mi pensas mi povas akiri ion reen," Karak ridetis kiam. "Bonvenon al mia # rompi? o#? ambro."
  
  
  Mi ĉirkaŭrigardis kaj komencis kompreni, kie mi estis. Ŝia estis en malgranda kvadrata cifereca ĉela kun rough-hewn muroj. La aero estis plenigita kun la stench de sango kaj ekskremento. En la flagra lumo de ŝia ununura braĝujo, li vidis, ke la # di? ita fotiloj sur la alia flanko havis du pordojn kun seruroj kaj mallarĝaj fendoj ĉe okulo nivelo. La muroj estis kovritaj per malnova torturo aparatoj: kruro kaj piedo krampoj, ronda knitwear (knitwear, etikedoj, spinal roller, pendanta frakasas kaj svingo braceletojn), multe de makulita, rusty forcepsoj kaj pingloj. Li sentis bile # alti? o en lia gorĝo, kaj ansero bumps kuris malsupren de lia nuda korpo.
  
  
  Karak turnis sin al mi kaj tiris mian kapon de la haro, igante ĝin perforte, neniu dubo mi memoras la momenton, kiam ŝia egoismo tiris al ŝi la harojn. — Mi volas scii pri ĉiuj post la lupo, " li flustris urĝe. "Mi volas scii, kio estas tiel grava pri ĉi tiu.
  
  
  Emu donis al ŝi kelkajn malbenoj kiu faris Egoismo vizaĝo iri pala, kaj li lasi iri de mia hararo kiel se egoismo estis stung. "Mi ŝatus la Padra esti ĉi tie publike nun por vidi, kiu? irka? vi estos la unua por petegi por kompato. Sed nun vi nur devas petegi dufoje kiel multe por akiri ĝin ĝuste. Garth!
  
  
  Li svingis impulse ĉe la alia viro, kaj Garth piediris super al la # se? o. Mi ne povis vidi, kion li faras, sed mi havis la maltrankviligan penson, ke mi ne nur sidis en malnova seĝo. Mi povis aŭdi lin rapide diskuradis ĉirkaŭ kvarpiede. Minuton poste, la akra odoro de varmega metalo kaj fumo plenigis ŝian nazon.
  
  
  "Vi tuj diros al mi, Carter. Vi diros al mi pli frue aŭ poste.
  
  
  La stench estis akiranta pli forta, kaj nun li rimarkis ke la seĝo estis uncomfortably hot. Kiel la malnova metalo de la seĝo kreskis pli varma, ĝi streĉita sur ŝiaj katenoj . Mia haŭto bruligis. Li gritted la dentojn kaj silentis.
  
  
  — Vi ne kredas, ke mi povas rompi vin, Carter?"'
  
  
  Langoj de fajro? teliri supre la sidloko de la seĝo, kiel Garth fiddled kun malgranda ŝaffelo pelto. La fajro kreskis, lekante miajn manojn kaj brulanta de mia haŭto. La pikiloj fera turnis ĉerizo ruĝa, kaj nova stench eniris, alia stench, la stench de bruligita karno. Mi estis rostitaj vivantaj.
  
  
  "Carter, kio estas la sekreto de la malbenita lupo?" Mi scias, tie estas unu, kaj mi ne havas tempon por demandi al vi agrable dum la serba armeo estas sur ĝia maniero. Diru al mi."'
  
  
  Mi aŭdis Sam elbabilis ĝin.. 'La kapro . ... kapro.
  
  
  Kio ĝi estas? Kio kapro?
  
  
  "Via familio kapro, Karak."
  
  
  "Kio estas tio?"
  
  
  Mi luktis en la brulanta seĝo, miaj pulmoj al la aŭtoro de la fumo kaj doloranta. Tamen, mi sukcesis enspiri # sufi? a aero provanta. "Via familio kapro... mi deziras al via patrino neniam # a? di de # naski? o kontrolo." Karak klakfermis sian grandan pugnon en mian vizaĝon kaj fendi mian lipon. "Colo post colo, mi sendos vin al la infero," li klakis ĉe mi. "Garth, kiu estas sufiĉe. Ligi la egoismo al la balancilo.
  
  
  Garth verŝis akvon sur la fajron sub la kradon, neligitaj al mi, kaj trenis min malglate trans la malvarma ŝtona planko. Miaj nervoj eksplodis, kaj la doloro estis preskaŭ neeltenebla kiel la malglata ŝtono frotis kontraŭ mia bruligita haŭto. La sekvanta afero mi sciis, Garth estis fikse la pezajn ferajn katenojn de la svingo ĉirkaŭ mia pojnoj. La svingo estas preskaŭ prahistoriaj antaŭirinto al la rako, formo de torturo kiu implikas levanta viktimo en la aero kaj tiam subite ĵetante ilin al la grundo. Ĉi-tio estas brutala metodo de # stre? i viajn brakojn, tordante vian muskoloj, ŝirante via artikoj, kaj rompanta viaj ostoj.
  
  
  Garth levis min per la pojnoj ĝis li estis pendis tiel, ke miaj piedfingroj apenaŭ tuŝis la teron. Tiam li piediris super al lamentoj pri la svingo kaj kaptis volvita vipo. Li skuis la egoismo malantaŭ lin, kaj turnis sin al Karak, atendante ordonon.
  
  
  Karak la okuloj estis febra kaj senpacienca kiel li turnis sin al mi. "Ĝi estas Romia aparato, Carter. # Tio? i faras la egoismo tre taŭga por torturo, ĉu ne?
  
  
  Tiam li paŝis reen kaj kapjesis. La vipo flugis eksteren kaj tranĉis ĉe mia korpo. La doloro estis preskaŭ neeltenebla kiel la kruda haŭto envolvis ĉirkaŭ ŝiaj nudaj femuroj kaj vivo. Ĝi ŝrumpis en arko, en ĝia penda pozicio.
  
  
  "Mi memoras, kiel la Romianoj festis la festenon de Lupercalia," Carac ridis. "Ĉiu jaro sur la dekkvina de februaro, viroj dancis en la stratoj, batado de iliaj parencoj kun vipoj farita de saliko branĉoj. Nun diru al mi, pri kiu lupo de Milano, Carter. Diru al mi, dum vi povas."
  
  
  Denove la vipo frapis min, lasante rugxan strion sur mian nudan korpon. Mi luktis kontraŭ la ĉenoj tenis min malsupren, provanta eviti la vangofrapado vipo. Sed Garth estis majstro de sia metio kaj neniam perdiĝis takton.
  
  
  "La lupo de Milano, Carter. Kio estas # mal? uste kun#? i tiu lupo?
  
  
  Karak Stahl voĉo estis nekomprenebla al mi, kiel Garth batis min denove kaj denove. La krio eĥis tra la # di? ita fotiloj, kaj kiam ĝi haltis, mi konsciis ĝin estis venanta de mi.
  
  
  "La lupo ...'
  
  
  Mi devis ripozi. Ŝi devis fari Garth halti, aŭ alia ŝi neniam trovi vojon ekstere de ĉi tiu torturo. Kun ĝemo, li malaltigis sian kapon antaŭen kaj ŝajnigis pasi ekstere. Mia korpo iris limp kaj pendis senmove en la ferajn katenojn. Garth batis min kelkaj pli da tempoj, sed mi sukcesis subpremi la kriojn leviĝanta en mia gorĝo. Momenton poste, li aŭdis la vipo falas al la planko.
  
  
  Karak estis kolera kiel infero. "Vi iris tro malproksime, vi idioto," li kriis ĉe la Garth. "Levu la egoismo."
  
  
  — Vi devos atendi.
  
  
  'Mi ne povas atendi.'
  
  
  "Vi devos."
  
  
  "Prenu tajloro, Garth, mi havas pli bonajn aferojn fari ol rigardi ĝin pendi tie." Voki min, kiam li povas paroli denove."
  
  
  Ŝi aŭdis Karak eliri tra la dungeons. Brufermis la pordon malantaŭ li kun thud.
  
  
  La minutoj trenis sur kiel jarcentoj. Ŝvito ruliĝis malsupren de mia korpo, fosi en mia malkava vundoj, sed li ne moviĝis. Garth # pa? adi # malanta? a kaj # anta? en senpacience. Mi aŭdis, kiel li frapas matĉon por ŝalti cigaredon. La odoro de sulfuro kaj malbona tabako tiklis sian nazon. Sed kiel tempo trenita sur, Garth murmuris, " Stultulo!"
  
  
  La pordo malfermiĝis kaj brufermis fermita denove. Kaj Garth foriris. Mi gapis al la malplena ĉambro kaj demandis kiom longe mi devus, antaŭ ol li revenis. Post kelkaj minutoj, mi aŭdis mola muelanta sono kaj decidis, ke mia ripozo estis jam finita. Sed tiam mi konsciis, ke la sonoj venis el malantaŭ mi, de malantaŭ la fotilo. Ĝi estis kiel musoj kurantaj ĉirkaŭe en muroj.
  
  
  "Carter," li aŭdis, kiel ŝi flustras. "Carter".
  
  
  Ŝi malrapide turnis en ŝia ĉenoj alfronti la tagon ĉe la alia fino. Du fantomaj vizaĝoj kun haggard okuloj apenaŭ videblaj en la flagra lumo. Ih rekonis ŝin tuj. Ili estis homoj de vojaĝado, fotoj, muziko, du el la tri kiu estis falinta en la unua renkonto kun Karak.
  
  
  'Ĉu vi povas aŭdi nin?'
  
  
  'Jes.'Mi demandis ŝin. "Estas la Padra kun vi?"
  
  
  "Ne," unu el la viroj diris.
  
  
  — Ne li kun vi?" la alia viro demandis. Eble li forkuris.
  
  
  "Aŭ mortis," la unua aldonita amare.
  
  
  "Mi pensis, ke vi estis mortinta," mi diris.
  
  
  "Ili estas savanta nin por alia morto: la ludoj."
  
  
  "Ludoj ?
  
  
  "En la areno. Kontraŭ Karak estas elektita murdistoj. Menton estas for, kaj ni estas poste.
  
  
  "Karak iris freneza." Mi apenaŭ povis kredi al miaj oreloj.
  
  
  "Jes, sed ..." La viro hezitis, tiam diris maltrankvile, " mi povas aŭdi Garth. Adiaŭ, Carter.
  
  
  La vizaĝoj malaperis, kaj mi estis sole denove.
  
  
  Kelkaj de mia forto revenis, stimulita de la hororo de kio ili volas nur diris al mi. Tenante liaj piedoj kontra la muro, li tiris sin supren por ekpreni la kolizio super la katenoj sur liaj manoj . Miaj fingroj estis glataj, sed mi tenis sur. Preni profundan enspiron, li komencis grimpi supren mano manon tiel rapide kiel li povis . La muskoloj en miaj brakoj kaj ŝultroj # stre? i al la limo, sed mi tenis grimpado.
  
  
  Nur kiam li atingis la peza crossbar, li aŭdis la sonon de alproksimiĝantaj paŝoj. En malespero, li svingis sian kruron super la trabo kaj clambered up al nah. Ŝiaj katenoj estas perforte retiris, kaj mi scias, ke mi devas rompi? o libera # anta? ol Garth akiras por mi kaj komencas whipping min per sia vipo. La katenoj estis simpla clip-on ŝlosas kiuj estis uzitaj por padlocks en iliaj antikvaj tempoj, verŝajne en la fruaj tagoj de la Monto Athos. La pordo grincis malfermitaj, malkaŝante Garth ombron sur la ŝtona planko. En la sama tempo, li trovis premo punkto kaj liberigita de la katenoj. Tiam Garth vidis min. Neniu afero kiom dika li estis, li reagis kun la rapideco de pantero.
  
  
  Li kroĉis la vipon kaj svingis ĝin malantaŭ li, lia vizaĝo contorted kun subita kolerego.
  
  
  Ŝi kaptis la fera ĉeno tiel rapide, kiel ŝi povis kaj ĵetis sin kontraŭ lin. La malferma manumo brufermis lia egoismo profile al la tero, rompante la altaj unu al sanga pulpo. Kiel li falis, li batis barita seĝo kaj falis al la tero. Sen pensado, li saltis sur lin kaj alteriĝis sian plenan pezon sur la emu brusto. Kun sinsekvajn ĝemo, li ŝajnis al desinflar; sango kaj muko ŝprucita malsupren la egoismo de la malferma rta. Ŝia egoismo devas esti rompita almenaŭ duono de ŝia ripoj, kaj nun la frakasita osto penetris ŝiajn pulmojn.
  
  
  Ŝi sciis, ke la ekstera pordo estis liberigita, sed ŝi ankaŭ devis trakti la dua seruro sur la tago de la komenco de la dua hotelo kaj liberigi la aliajn kaptitojn. Mi rapide serĉis Garth korpo por liaj ŝlosiloj, sed mi ne sukcesis trovi ŝin ie ajn sur la # di? ita fotiloj... En malespero, mi telefonis al du viroj diru al mi, kie ili estis.
  
  
  "Nur Karak havas la ŝlosilojn," unu el la viroj respondis.
  
  
  — Ne zorgu pri ni. Forkuri dum vi povas, " diris la alia.
  
  
  "Kaj se vi povas, sendi helpon."
  
  
  Li malamis lasante viroj en la karcero, sed ili estis#? usta. Ĝi estis la nura reŭmatismo. — Mi faros tion, " mi promesis.
  
  
  Li kuris ekstere de Karak s torture chambers kaj malsupren longa, malluma koridoro. Kiam mi ĉesis pensi pri kiu direkto mi devas iri, mi aŭdis kriegon de unu el la viroj ĉirkaŭ mi. "Turni rekte, ĝi estas la nura vojo ekstere!"
  
  
  Sen pliaj demandoj, li ektirita ŝin al la dekstra. Mi sciis, ke mi estus mortigita, nuda kaj senarmila, kiel frue kiel unu el la Karak gardistoj vidis min. La koridoroj estis senfina, partoj finante en mortintaj finoj aŭ kolapsado, devigante al mi iri reen kaj komenco super. Li estis kaptita en malklare lit silenta reto. Sed ĝi ŝajnis konduki supren.
  
  
  Mi movis antaŭen en la mallumo, nur por trovi ke post kiam la komenca pelado de adrenalino, mia forto komencis malkreski. La akra ŝtono muroj frotis kontraŭ mia ŝirita haŭto, kaj la plandoj de miaj nudaj piedoj forlasis la sangaj spuroj. La sola afero, kiu tenis min movanta estis mia intensa malamo por Karak kaj mia deziro fari egoismo pagi.
  
  
  Post kio sentis kiel eterneco, la tunelo ne estis tiel malluma kiel ĝi uzita por esti. Ege antaŭen de ŝi, griza saint povus esti vidita ĉe la fino de la tunelo kaj, tremante per elĉerpiĝo, kuris al ĝi. Io ne estis#? eni min: duono-konscia averto estis provanta halti min. Sed ŝia egoismo skuis ŝin ekstere kaj atingis la pordego.
  
  
  Tiam ŝi eksplodis reen en la mondo. Mi surgenuiĝis malsupren, miaj kruroj tro malforta por stari supre rekte, kaj mi sentis, ke la tero sub mi. Ĝi estis sango trempita grundo: la loamy grundo de la Roma kvartalo.
  
  
  
  Ĉapitro 8
  
  
  
  
  Sensenta de la malvarma, caked sango, kaj malpuraĵon, li akiris al liaj piedoj. Ĝi estis la areno de la kvartalo, ke Padra havis atentigis al mi, ke la tago antaŭ ol, kaj li estis ŝtopita en la ovala ringo. En fronto de mi, dekoj de Karak viroj sidis en vicoj de benkoj kun torĉoj, lumiganta supre la diseriĝanta ruino. Kaj ĉe la supro de la kvartalo estis taĉmento de murdistoj kun mitraletoj kaj fusiloj. Malglate en la mezo de la longa kurba muro estis skatoloj de ŝtonaj benkoj, kaj sur unu el ili estis Karak. Li havis paron de amikoj kun torĉoj de sia flanko, kaj malnova litkovrilo estis kovrita super sia uniformo por protekti sin de la malvarma vento. Egoismo estas okuloj estis fiksitaj sur min, kaj la buŝo tordita en diabla rideto. De kie li tenis ĝin, li aspektis kiel negrava "nero" en eluzitaj togo.
  
  
  La headless korpo de viro kuŝis malfermita sur la tero antaŭ mi. Ŝi sciis ke ĝi estis Mentone, la tria kaptito de la grupo vojaĝoj, fotoj, muziko. Li estis cxirkauxkovris kiel ekzekutita viro. Unue mi ne komprenis kial, sed tiam mi memoris ke certa grupo de gladiatoroj, la Andabats, estis batalanta kun okulbandaĝo.
  
  
  Li ne povis helpi sed scivolas, kiom da viroj kaj virinoj staris kie li estis nun; kiel multaj#? irka? ili estis enua, kiel infero kun la plezuro de sangavidaj tiranoj kiel Karak.
  
  
  Karak voĉo aŭdis ŝin. Li ridis kiel frenezulo. — Vi ne atendis por esti la venonta altiro. Sed ĝi estas bona ke ĝi povas daŭri."
  
  
  "Garth estas mortinta."
  
  
  — Tio estas kion mi atendis, alie vi ne povis eskapi. Lasita-a vidi kiom longe vin povas # da? ri # anta? ol vi # ali? i lin.
  
  
  "Ili kiu voĉdono-voĉdono die bonvenigi vin," mi diris sarkasme, levinte mian manon.
  
  
  Sur la alia flanko de la areno, granda malhela warrior elpiediris#? irka? la pordego. Li estis vestita en strikta pantalono kaj botoj, lia nuda brusto brilanta en la torchlight. Li portis weighted fiŝkaptado reto kaj trident, armiloj de la antikva Retiarii.
  
  
  Kiam li venis al mi, ŝi kaŭriĝis malsupren, miaj fingroj tuŝis la teron. La gladiatoro rondiris ĉirkaŭ mi, tenante min kun falsa trident atakoj.
  
  
  "Venu," mi diris. 'Kio estas haltanta vin? Ĉu vi timas de nuda persono?
  
  
  Li chuckled kaj simple komencis turnadi la reto kiel lasso en pligrandiĝanta, plata cirkloj super lia kapo, preta lasi iri kaj ĵeti ĝin al mi. Ŝi sciis pli bone ol rigardi la reto kaj rigardi la esprimo de egoismo okuloj kaj egoismo vizaĝoj.
  
  
  Ĝi estas supren al vi voĉdoni! Ono de sekundo antaŭ la detronigo. Mi ducked kaj rulita for de li. Unu el la gvidaj pezoj brufermis en mia kruro, sed la reto maltrafis kaj falis al la planko de la areno.
  
  
  Li estis sur la supro de ia, saltante supren kaj lunging ĉe li antaŭ ol li povis kapti sian net denove. Li ŝanceliĝis reen, kaj dum momento mi pensis, ke mi estis iranta akiri lin. Sed li parried min kun sia egoo trident, kaj mi devis anaso teni lin de impaling min sur lia trident. Li havis min blokita.
  
  
  Ŝia, mi staris tie anhelanta, ne estas certe se mi povus agi rapide sufiĉe proksima tempo. Kaj eĉ se mi faris, mi volus devi eviti la venonta atako, kaj la venonta unu. Mi rezistis la instigon sidi malsupren kaj ripozo kaj lasis lin fini min ekstere.
  
  
  En mia laboro sur AH, mi batalis submarŝipoj kaj hidrogeno bomboj, X-radioj kaj menso -#? an? i drogoj,#? iu # inventa? o imagebla, sed tio estis malsama, terure malsama. Ĝi estis milito reduktita al ĝia primitiva formo, nudigita de ĝia moderna komplekseco. Ĉi-tio faris la sovaĝaj bestoj batali # e? pli da kun#? iu alia, kaj ĝi iel faris ĝin eĉ pli terura.
  
  
  Sed mi povus senti la besto kreskas en mi, kaj mi nudigis la dentojn en tiu dudeka-jarcenta gladiatoro kiel li kolektis sin por alia provo. Ŝi streĉis sian orelojn por aŭdi la mortiga sono de turniĝanta net. Mi atendis ŝin, ĝibigita super, miaj muskoloj stre? i.
  
  
  Li nur falis la egoismo denove.
  
  
  Ŝi plonĝis kiel antaŭe, sed tiu tempon ŝia, turnis sin kaj ekprenis la kirliĝanta net antaŭ ol li povis lasi iri. La gladiatoro lunged ĉe mi, trident levita. Li tiris reen la ŝpinita reto, esperante ke ĝi estus frapo Poe estas egoismo ekstere de ekvilibro.
  
  
  Li stumblis kaj iĝis implikita en reto, kiu tute kovris la egoismo.
  
  
  Mi estis tuj sur la supro de li, determinita por montri al li tiom da kompato kiel li montris al mi, kiam li atakis. Ŝia egoismo frapis ŝin al la tero kaj ŝiris el la trident ĉirkaŭ ŝia brako. Li kriis en hororo kiam li turnis sin al stab la emu s trident en la brusto. Ĝi estis ĉiuj super en dua. Li shuddered unufoje, paliĝis kun la morto, kaj tiam falis lifelessly al la tero.
  
  
  Ŝia patro estis klinanta super la korpo, apogante sin sur la trunko de trident. Ŝi aŭdis la grumblo de Karak estas viroj. Li turnis sin al la benkoj, kaj vidis Karak sur la trono. Egoismo estas vizaĝo estis pala pro kolero. Momenton poste, la trident falis el ŝiaj manoj kaj piediris super al Karak.
  
  
  Li tuj sciis kio mi estis ĝis. "Ne provu, Carter," li kriis. "Vi ne povas ĵeti ĉi trident, ke malproksime, kaj krom tio, mia viroj mortigos vin."
  
  
  "Kiu zorgas kiel mi mortas, Karak? Mi ankaŭ povus preni vin kun mi.
  
  
  "Mi ĉiam pensis, ke vi Usonanoj estis sportoj fanoj."
  
  
  Li kuris sian manon super la sanga sceno. "Ĉu vi pensas, ke ĝi estas sporta? Kio estas la punkto, Karak?
  
  
  Li ridis malice. "Ĝi zorgis min."
  
  
  "Vi estas vere malsana," mi diris, naŭzita. "Vi estas freneza."
  
  
  "Ne diru al mi kiu mi estas. Vi neniam devis vivi ĉi tie, en ĉi tiu diabla hellhole.
  
  
  "Mi komencas kompreni. Vi vere malamas Aptos.
  
  
  "Mi malestimas Aptos." Karak tiris la kovrilon pli # stre? a kun supera gesto; egoismo okuloj estis kiel granito. "Ĉiu minuto mi pasigis ĉi tie estis turmento por mi. Sed ĝi finos baldaŭ.
  
  
  "Do la Padra estis#? uste post kiam ĉiuj. Vi vendis vin al la Serboj.
  
  
  'Sold out . . Li levis la ŝultrojn. "Sed vi ne faris. La interkonsento kun Beogrado donis al mi la mono kaj potenco, ke estis pro mi. Sed ĝi ankaŭ signifas ke homoj neniam denove esti malvarma, malsata, aŭ timas."
  
  
  Ekde kiam faras la ferret registaro tenas sian vorton? Vi estas estanta trompita, Karak.
  
  
  'Ne. Mi ne aŭskultos vin. Mia homoj estos feliĉaj.
  
  
  — Ili ne venis ĉi tien por esti feliĉa, Karak. Ili venis ĉi tien por esti libera.
  
  
  'Libera?Karak estis efektive kriante kun rido. "Aptos estis malvarmiganta malliberejo ĉiuj mia vivo. Nur la morto alportas liberecon ĉi tie. Li kunfrapis siajn manojn, signaling alia gladiatoro. "Tio estas kial mi amas ŝin tiom multe." Ŝia lasta liberiginto de ŝiaj homoj. Nun batali kaj vi estos libera, Carter.
  
  
  Kvankam tie estis neniu ŝaŭmo ĉirkaŭ la rta, Karak verŝajne havis ion # mal? uste kun lia kapo. Ŝajne, li venkiĝis al la rigoroj de sia ekzisto kaj suferis de paranojo kaj obsedoj de grandeco, mense vaganta inter sonĝoj de Aptos ' eksa gloro kaj vizioj de lia propra propra estonta grandeco. Mi ne povis kulpigi la egoismon por voli paco, sed prudenta persono povus kompreni, ke tiu vojo estas sencela kaj mem-detrua. Karak estis klare ne en la humoro por rezonado; li estis # mal? pari lia energio provas paroli al li.
  
  
  Mi turnis mian dorson al li kaj piediris reen al la centro de la areno. Tie mi turnis al la pordego, kie mia venonta kontraŭulo aperus.
  
  
  La nova gladiatoro estis pli alta kaj pli peza ol la antaŭa.
  
  
  Egoismo brusto estis kovrita en cikatroj, liaj brakoj estis envolvita en tsesti, ringoj ĉirkaŭ ledo kaj metalo kiel kupraj fingrartikoj, kaj li tenis mallongan glavon kaj ronda Trakia ŝildo. Li malŝparis neniom da tempo en la venontaj publike ĉe mi, # tran? i la aero kun lia mortiga glavo. Mi turnis#? ia#? irka?, kaj li sekvis min malbenante kaj anhelanta. Li haltis, turnis sin, kaj ponardis ĉe ĝi kun sia trident. Li svingis sian razilo-akra glavo kaj veturis la egoismo rekte en la trunko, lasante min unarmed denove.
  
  
  Li lunged antaŭen por tranĉi min suben, kaj mi falis al la tero. Ŝia rapide ruliĝis for. Egoismo estas glavo venis malsupren, mallarĝe mankanta min, kaj sinkis en la teron.
  
  
  Kiam la gladiatoro tiris sian glavon por alia provo, ŝia egoismo piedbatis lin. Li turnis sin for, kaj mia kalkano maltrafis sian entrepierna de coloj kaj batis la interno de lia femuro. Kun grumblo de doloro, li malantaŭeniris for. Ĝi ne povis fari multe da damaĝo, sed por momento la emuo estis en la vojo. Egoismo estas vizaĝo estis purpura kun kolero ĉe la publika hontigo de la nearmita viro. Ŝi rapidis for de li, mia kapo zumas kaj ĝi estis tute senhoma, ŝia senespera por iu ideo. Vane. Subite la gladiatoro venis al mi denove, svingante sian glavon kaj # tran? i#? irka? kun ĝi.
  
  
  Ĉe tiu momento, li kliniĝis malsupren, scooped up gruzo kaj malpuraĵo kun ambaŭ manoj, kaj perforte ĵetis ih emuo en la vizaĝo. Kiel mi atendis, li levis sian ŝildon por protekti siajn okulojn, kaj la koto ne # ka? zi la emu ajna malutilo. Sed la egoismo atenton estis distrita por momento. Li eksaltis alte kaj batis ŝia egoismo sur la antaŭbrako kun lia malplena maldekstra piedo, tiam lia dekstra piedo, sur la kubuto. La glavo flugis trans egoismo estas sensentaj fingroj kaj flugis trans la arenon, el egoismo s atingo.
  
  
  En kolerego, li batis min kun cestus; la bato frapis el la tuta aero? irka? mia korpo, kaj ĵetis min al la tero per miaj brakoj kaj kruroj etenditaj.
  
  
  Li turnis sin kaj iris por akiri sian glavon. Neniu afero kiom sensenta ŝia nam estis, li sciis ke mi ne povis lasi ilin akiri tiun glavon reen. Tuj kiam li akiras#? irka? al ĝi denove, li devos tranĉi min al pecetoj. Ĝi rigardus kiel mi estis # pu? i tra vitra pordo.
  
  
  Mi saltis al miaj piedoj, kaj sekvis lin.
  
  
  "Hajii" mi kriis tiel laŭte, kiel mi povis, kiel se mi estis kolera Apache. Miregigis, la gladiatoro turnis sin. "Hajii!" Ŝi kriis denove kaj alvenis al li antaŭ ol li konsciis, kio okazis al li. Li provis levi sian ŝildon , sed ĝi estis tro malfrue. Miaj kruroj flugis supre en mortiganta bato kaj kaptis la emuo en la gorĝo. Egoismo cela klinis reen, kaj li aŭdis vertebroj periodo.
  
  
  Li falis sen fari sonon, liaj okuloj larĝe malfermitaj, lia kolo fleksita ĉe nepara angulo.
  
  
  Li kuris por lia glavo kaj levita egoismo triumfe super lia kapo, svingante triumfe ĉe la malafabla Karak.
  
  
  'Kio nun?'nur demandis ŝin. "Leonoj, eble?" Aŭ trompis en siaj ĉaroj?
  
  
  "Ne estu stultulo," li spireksplodis furioze. "Kie ni povas akiri leonoj aŭ siaj ĉaroj?"
  
  
  "Ne maltrankviliĝu, Evan. Mi estas donanta vin la plej bona elfaro, vi vidis en jaroj.
  
  
  "Iru al la infero, Carter." Li saltis al liaj piedoj, unu mano tenis la ĉifona kovro ĉirkaŭ li, la alia gestante sovaĝe. "Milano alvenis en mia vojo. Nun vi venis ĉi tien piedbati supre ĉi tiun merdon. Vi devus havi mortis antaŭ kelkaj tagoj, nur kiel Milan. Sed iel vi sukcesis akiri al Aptos. Vi ne povas eviti#? i tiu tempo.
  
  
  En lia kolero, Karak ne komprenis kio li estis diranta.
  
  
  — Vi perfidis Milano?" Mi demandis, prenita aback de tiu akcepto. "Li estis stultulo, li vivis en hieraŭ kaj la tagon antaŭ ol hieraŭ."
  
  
  "Kaj mia kontakto en Metkovich?" Estis ankaŭ unu po renkonti via popolo?
  
  
  — Mi pagis bone esti egoisma, mi certigas al vi. Kiel ĉiuj aliaj ĉi tie, li batalas por pli bona vivo, ne por sensignifa idealoj. Karak haltis, grimacas kiel se ĝuanta sian propran privatan ŝercon. Tiam li malrapide eksidis denove, glatigante la faldoj de lia malnova litkovrilo. Li flustris ion al unu el siaj praaj mortigistoj, kiu tuj forkuris.
  
  
  "Mi faris sian aĵon, kaj mi certas, ke vi trovos ĝin interesa, Carter," li skribis al mi. "Nur atendu kaj ĝui viajn lastajn momentojn sur la tero." Elĉerpita, li haltis, apogante sian glavon kontraŭ la tero. Mi demandis maltrankvile, kion li povus havi supre lia maniko. Ĝis tiu punkto, pura rezisto povas pumpi sufiĉe da adrenalino en mia sangocirkulado teni iron. La penso de kapitulacanta al tiu barba bastard nun estis neeltenebla. Li senvestigis min nudaj, flogged kaj torturita al mi, kaj fine planis mortigi min, sed emu volus devi atendi, ĝis la infero, glaciiĝis antaŭ ol mi donis supre kaj surgenuiĝis en la polvo antaŭ li.
  
  
  Mi pensis, ke li volonte kaptis min#? i tiu tempo. Li tremis de la malvarmo kaj? anceli? i de # ellaci? o. Iel mi sukcesis supervivi du gladiatoro bataloj, sed la nura maniero mi povus akiri egalan kontraŭulo estis, se mia tria kontraŭulo estis kripligita nano. Mi estis finita, kaj ni ambaŭ sciis tion.
  
  
  Subite, profunda, minaca sono venis de ekster la pordego. La haroj sur la malantaŭon de mia kolo prickled, kaj malvarma, clammy timo kaptis min. Mi aŭdis la tin de feraj stangoj kaj kolera grumblo kiu atingis min.
  
  
  La lupoj!
  
  
  Ses grandegaj malsataj lupoj eksplodis ĉirkaŭ la plumoj sub la areno. Ili paŝadis reen # malanta? a kaj # anta? en#? e la enirejo por momento, kvazaŭ konfuzita de la muroj kaj la rigardanta amaso.
  
  
  Profunda murmuro de protesto leviĝis de la homamaso antaŭ mi. "Mi bedaŭras, ke ni devas fari sen leonoj, Carter," Karak vokis gaje. — Sed mi esperas ke vi ne atentas la alternativo."
  
  
  La emuo reagis per serio de sakraĵoj en la serba-kroata.
  
  
  Karak ŝatis ĝin ĉiuj tre multe. "En kazo vi estas scivolanta," li diris kun malica rido, " bone, la gvidanto Milano estas la preferata. Ŝia egoismo estis sur dieto por rompi la egoismo, la kolero, iom, sed ĝi ne ŝajnas esti rompita. Fakte, tiu malsato nur faris la egoismo iom angrier. Sed eble post bona manĝo, li estos iom pli obeema.
  
  
  Karak ridis eĉ pli kaj preskaŭ duobliĝis denove en sia ŝtona seĝo, kiel li gapis ĉe Volkov en spellbound hororo. Do unu el ili havis la lupo de Milano. Do ĉiuj ĉi tiu absurdaĵo pri li estanta mortinta kaj haŭto estis mensogo. Sed tio signifis ke la ferret estas egoismo sekreta ankoraŭ ne estis rivelita. Sciante, ke la besto estis grava, sen kompreno kiel, certe estis turmentanta por Karak. Li ne povis riski la mortigo de la lupo antaŭ ol li komprenis ĝin , kaj li ne povis fermi sufiĉa trovi ekstere. Iel, ĝi igis min senti pli bona; tamen ne multe, donita la situacion. Mia tasko estis trovi lupo kaj voĉdoni por ĝi ĉi tie. La nura unu ĉirkaŭ tiuj bestoj ne ŝajnas volas aŭskulti al racio. # Impliki? i kaj ronĝas, ili ungovundis ĉe la tero, flarante ĉe ilia predo: min.
  
  
  Subite, ili ordonis, iliaj vilaj vostoj malaltigita al la grundo.
  
  
  Miaj malsekaj fingroj streĉita sur la glavo.
  
  
  Ili streĉita kaj saltis. Li elsaltas el la vojo, ordonante al ili furioze. Sed ili estis tro rapidaj por mi, kaj mi sentis akraj dentoj ŝiri tra mia femuro. Mi faletis por momento, poste rericevis mian ekvilibron kaj tranĉis mian glavon tra la lupo plej proksima al mi. Li falis flanken sur supro de alia lupo kiu estis nur pri salti en mia gorĝo. La tria lupo rampis reen. Li estis frapita per glavo kaj preskaŭ tranĉis lian egoismon en duono. Estis sango ĉie, subtretita en la polvo de#? ena, senkompataj bestoj. Ili rondiris ĉirkaŭ mi, preparante por alia atako, sed subite ili ĉiuj retiriĝis al la plej granda lupo.
  
  
  Anhelanta, ŝi, rigardis en ih direkto tiel ridis kiel ili rigardis min. La ĉefo estis verŝajne la wolf de Milano, kaj li ŝajnis esti la plej danĝera unu en#? iu de # e? ropo.
  
  
  Subite, la teamo rompis supren denove, kaj ili atakis min denove. Svingante sian glavon kaj # tran? i ĉe ŝi, li kuratakis ilin. Li eniris en batalon kun unu sur Volkov, kaj ĝi falis, ĝia buŝo mordanta en la polvo, kaj la celo turnadita reen en fina convulsion. La alia lupo saltis antaŭen, kaj li tiris la klingon trans egoismo vizaĝo, kaj li tuj retropaŝis, hurlante pli dolore.
  
  
  La ceteraj du nur tenis atakanta, pli rapida kaj pli rapida. Precipe la plej granda unu. Kiel faris Milano sukcesis dresi tiu grandega monstro? Ĝi ŝajnis preskaŭ neebla. Tamen, Milano kaj Sofio sukcesis teni sur al la egoismo en maniero Karak ne komprenas. En malespero, li provis malbari sian kapon. Flustro de la penso pasis tra mia kapo, la ĝermo de ideo. Ĝi ŝajnis freneza, sed kio mi devis perdi?
  
  
  Li kriis ĉe la lupo kun#? iu lia eblas halti. Mi uzis la germanan anstataŭe de la serba-kroata. "Atendu. # A? skulti al mia komando.'
  
  
  Sed ili tenis atakanta. Ei rapidis ĉe ilin per glavo, scivolanta kial Ei pensis, ke Milano estis instruanta liajn lupo en la germana. Sed ĝi estis konsekvenca kun kio mi sciis pri vojaĝoj, foto, muziko, kaj la konstelacio de fremda lingvo hodiaŭ ne permesas al la lupo al # a? skulti al iu ajn alia. Tac unuoj trajno policaj hundoj en Usono.
  
  
  La vundita lupo revenis al la batalo. Sango gutis de lia rta. Ŝi denove provis diri emu halti kaj mensogo malsupren. "Halto. Untergehen".
  
  
  Milano estas lupo hezitis por ono de sekundo, cocking sian kapon al la flanko. Li ŝajnis esti aŭskultanta, do li tenis kriegado, esperante kapti la konata signo en tempo.
  
  
  "Untergehen, schiresheiher Scheusal".
  
  
  La lupo reagis forte nun, ke li ankoraŭ vokis ŝin egoismo naŭza, bonodora monstro. Li malantaŭeniris for kaj haltis en konfuzo. La aliaj ankaŭ haltis kaj atendis.
  
  
  Tempo ŝajnis havi haltis. Ŝi estis rimarkita fare de grupo de viroj kiuj ŝajnis esti tenanta sian spiron, kaj Karak fleksita malsupren kaj tiris je lia barbo. Ĉiuj silentis kaj atendis.
  
  
  Tiam mi aŭdis voĉojn. "Carter, Carter, ni estas ĉi tie."
  
  
  Li turnis iomete, ankoraŭ singarda de la lupoj, kaj el la angulo de lia okulo li vidis ses ciferoj kuranta trans la kampo. Padra, Sofia, du viroj ĉirkaŭ la ŝtonmino kaj du sur la dungeon planko. Iel, ĉi tiu nerompebla Padra eskapis kiam ili kaptis min, kaj la emu sukcesis veni reen por savi nin.
  
  
  Sed li kondukis Sofia kaj la aliaj rekte en la areno kun armiloj kaj pack de lupoj. La lupoj komencis grumblo maltrankvile denove, kaj mi sciis, ke miaj ordonoj por via hejmbesto Milano wouldn't lasta longa.
  
  
  "Ne," ŝia Patro kriis. 'Resti tie. Restu tie!'
  
  
  "Sed, Carter -"'
  
  
  'Mi fartas bone. Resti tie.'
  
  
  Necertaj, ili haltis, kaj unu el Karak la banditoj malfermis fajron sur ili. Polvo flugis preter ilin, kaj gunfire eĥis en la ovalo bovlo. Alia bombardo de interpafado sekvita, kaj Sofio kaj ŝia grupo retiris en la ombroj de la pordo.
  
  
  La sekva kelkaj momentoj pasis en pelado de ago. Mi nur havis lupoj kaj glavo ĉe mia dispono, kaj mi ne estis tro certa pri lia lupoj. Kaj tamen li kuraĝis ŝin. "Mit mir," mi bojis je ili kiel mi kuris supren al la bleachers. — Mit mir, euch dickfelligen Nilpferde!
  
  
  La Karaka besto faris, kiel la emuo estis dirita, promenante apud mi, murmureganta kaj ploraĉis kiel se saluto long-perdita majstro. La aliaj lupoj entuziasme sekvis. La ruzo nun estis agi kiel rapide kiel ebla antaŭ ol la sorĉo estis rompita. Tuj kiam ĝi venis al la lupo, ke mi ne estis tiom konata, kiom mi pensis, ke mi, ĝi haltus sekvanta min kaj salti sur min.
  
  
  Sed eĉ nun, la lupoj estis # man? i#? irka? mia brako. Metafore parolante, kompreneble. Kiam ni venis al ĝemi sub Karak la seĝon, ŝi ordonis, " Angrafen." Angrafen.
  
  
  "Carter," Karak sed kriaĉis de super mi. 'Kion ajn vi deziras por . .. '
  
  
  Volkov daŭre instigas ŝin sur. "Angrafen! Vater. Vater. Tasche und der toten Mann.
  
  
  Mi havis senton ke nu ne devas multe da persvado por iri al Karakom: ili estis tre malsata#? uste nun. Ili ĉiuj eksaltis kun mirinda graco kaj rapidis al la supro de la muro, kie ili klinis siaj malantaŭaj kruroj por la sekvanta salto.
  
  
  "Ĉesu la ih, Carter.
  
  
  'Ne!'
  
  
  Tie estis tumulton en la standoj, kaj la viroj eniris en panikon. Kelkaj stumblis super la dorsoj de benkoj, kiel ili provis eskapi. Kelkaj ĵetis torĉoj kaj gradigitaj en la momenta mallumo, ne eblas vidi ion ajn. Kelkaj#? irka? ili levis siajn armilojn, sed hezitis, timante vundi sian propran. La lupoj alproksimiĝis al Karak, ilia longa incisors brilanta kun salivo. Yelping en kolero kaj timo, la barba estro kuris de sia sidejo. Egoismo estas kovro flirtis malantaŭ lin kiel tineo manĝis mantelo kiel li faletis inter la vicoj de benkoj, ne sciante, kien kuri; egoismo estas timo enmiksiĝis kun sia ĉiu pensis. Li turnis ĉirkaŭe kaj pafis sian rusa Revolvero ĉe la alproksimiĝanta predantoj. En sia paniko, li maltrafis de pluraj metroj. Li kuris denove kaj falis sur la diseriĝanta benkoj.
  
  
  La grandegaj bestoj, nudigis siajn dentojn kaj akuzita je ilia cowering predo. Unu sufokita krio de hororo eskapis Karak lipoj. Li estis piedbatanta kun#? iu lia eblas, sed la emu lupoj estis neebla interkonsento kun. Carac estas jacking haltis, kiam Milano s pet kaptis egoismo en la karotida arterio. Li vidis sangon spurting, kaj tiam li aŭdis alia sono alti? i en la areno: la sono de akraj makzeloj mordas en mola karno.
  
  
  
  Ĉapitro 9
  
  
  
  
  Plejparto de Karak la viroj de resaniĝis post la unua ŝoko. Ili malfermis fajron sur la lupoj kun fusiloj kaj mitraletoj.
  
  
  La lupoj estis bone protektita de la anguloj de la benkoj kaj la malantaŭoj de la kestoj, sed mi estis la perfekta celo. Ŝi kuris k veo, kiu okupis parte protektis min de kugloj, poste klinis sin al la parto, kiu okupiĝis kolapsis sub la pezo de tempo. Li saltis super loza roko kaj piediris reen kune la vojojn al la festenanta lupoj.
  
  
  Kelkaj el la poneoj rigardis min kiel mi alproksimiĝis, kaj minace grumblis. Li ne haltigi ŝin. Li ne povis fari ion ajn por Karak eĉ se li deziris al. Sed mi ne povis permesi al si perdi vidon de Milano la lupo. Kiu lupo estis la kialo ke mi venis ĉi tien, kaj damne, mi ne estas revenanta malplenaj manoj.
  
  
  La lupoj komencis treni Karats ' korpo flankenmetite kiel hundoj. La momento ili lasas la#? irmo inter la benkoj, ili iĝas facilaj celoj por armiloj. Kugloj tuj eksplodis ĉirkaŭ ili, kaj ili kuris en ĉiujn direktojn, cetere timigante la viroj supre.
  
  
  "Bleiben," Ŝia dorlotbesto Milano nomita.
  
  
  La grandega lupo haltis abrupte, kiel se ĝi estis ĉe la fino de longa ŝnuro. "Venu tien ĉi," mi ordonis, miris ĉe kiom bone preparita#? i tiu lupo korpo estis. Li obeeme kuris al mi. Li frotis min per sia nazo, trempado mia haŭto kun Karak la sango, kiu trempis sian vizaĝon.
  
  
  Tiam mi ekkomprenis, kiel leono tamer devas senti kiam li metas sian kapon en lion's mouth. Li lasis la lupo sidi? is kaj kuris siajn manojn super la kolumo de lia kolo, serĉanta kaŝita poŝo.
  
  
  Subite li aŭdis alian burst of gunfire. Turnante, li vidis Sofia, Padra, kaj kvar aliaj rapidanta trans la arenon al la ĝemi mankon, pafante kiam ili iris.
  
  
  "Venu reen," mi vokis. 'Reiru.'
  
  
  Sed la kraki de ih fusiloj kaj la respondante bruis de mitraletoj faris tro da bruo por mia voĉo por esti aŭdita. Gvidi splattered Sofio kaj ŝiaj viroj kiel Karak la armitoj provis cela ih s balanciĝis, kurante korpoj.
  
  
  Odin#? irka? la viroj, vundita per vendado brako, subite tenis sian vizaĝon kiel la dorso de lia kapo malaperis en cerbo-kaj-osto eksplodo. La aliaj kvin saltis super la breĉo, gxemadon, kaj rampis laŭ la vicoj kie li kaŝis sin malantaŭ la kestoj .
  
  
  "Nick, ĉu vi bonfartas?" Sofia kriis kiel ŝi brakumis min. Ŝi firme brakumis ŝin, sentis la tremanta de ŝiaj lipoj, kaj la guston de salo, kaj tiam iri malsupren. "Dankon al Dio vi estas en ordo.
  
  
  Mi povus uzi kelkaj Svedoj, " mi diris, ridetante.
  
  
  Se ŝi rimarkis mian nudecon, almenaŭ ŝi ne montri ĝin. "Kaj vi, Princo, estas ankoraŭ viva," ŝi spireksplodis, kaj per unu mano ŝi tiris la beston al ŝi kiel senefika sheepdog.
  
  
  "Ĉu vi trovas tion, kion vi volis?" La Padra demandis.
  
  
  "Ankoraŭ ne," mi diris. Milano kaŝis la sako bone."
  
  
  "Mi trovos ĝin por vi," Sophia diris. — Mi scias kie ĝi estas.
  
  
  "Ni devas forlasi tuj post tio," la Padra diris. 'Tuj.'
  
  
  "Mi havis la saman ideon, Padra.
  
  
  "Ĝi estas pli malbona ol vi pensas, aliaj.
  
  
  'Kion vi volas diri? Mi demandis al ŝi, scivolante kiom malbona ĝi povus esti.
  
  
  En la reŭmatismo super niaj kapoj, kaj fajfante screech sonoris, sono li sciis ĉio tro bone: pistujoj!
  
  
  'Plonĝi en.'
  
  
  Masiva eksplodo levis la tuta muro de la kvartalo. La ŝtonaj muroj kaj vicoj de benkoj frakasita en blindiga ekbrilo de lumo. "Ĝi estas la serba armeo," Padra kriis al mi tra la verŝante pluvo, ĉirkaŭ la cemento kaj ŝtonoj. Pli obusoj tondris ĉirkaŭ ni. Ili skuis la areno kaj ŝiris grandaj truoj en la jam detruitaj konstruaĵoj. Flamoj krevis, kaj ni aŭdis la stakataj sono de pezaj mitraloj alproksimiĝas. Karak estas viroj estis konfuzita, pafado kaj kriado por eviti la tondro de atakoj.
  
  
  "La armeo estas # ali? i la artilerio," Ŝi kriegis super la bruego. "Ili? irka? igi nin. Ni jam vidis ih en la minejo. Karak estas viroj kaptis nin, sed kiam ili rimarkis la armeo estis eniranta, ili kuris kiel malkuraĝulo estas hundino.
  
  
  Ŝi donis al mi taŭzitaj peco de papero. "Estas tio kio vi venis ĉi tien por, Nick?"
  
  
  "Mi esperas," mi diris, desenvolvimiento la papero. Al mi, ĝi estis nenio pli ol # mesa? o,#? ifri kaj plena de karakteroj. # ? Ia nura metante la egoismo reen, kaj tiam rimarkis, ke mi havas nenie por stoki la egoismo.
  
  
  La Padre ridis pri mia situacio. "Kion grandeco vi estas?"
  
  
  '50.' Ŝia emu diris, estas la Eŭropa ekvivalento de US grandeco kvardek-kvar. Mi pensis, ke la Padraig estis nur ŝercas, sed li trankvile levis sian pafilon kaj celis per ĝi al la viro, alta super ni en la spektantejo. "Mi provos ne damaĝi la vestokompleto," li grumblis. Tiam li pafis.
  
  
  La fuĝanta viro saltis supren kiel lia tria okulo aperis, tiam ruliĝis malsupren sur la benkoj kelkajn metrojn for.
  
  
  "Vi povas akiri vestita nun," la Padra diris kun kontento.
  
  
  "Dankon," mi diris, kaj rampis super la kadavro. Stripping mia egoismo estis peniga laboro, sed mi devis ĉi tiu sveda laboron. Enspezo de lia lana? emizo kaj pantalono, mi demandis lin: "Kiel vi akiras#? irka? la vilao, Hash?"
  
  
  Li levis indiferente. — Mi ne estis senscia kiel vi. Kiam mi estis trenita al la dungeons, estis nur kvar gardistoj. Kun mia hoko kaj bona maldekstra mano, la probablecoj estis pri eĉ. Li ekfrapis en Sofia, kiam li iris por akiri helpon. Ni decidis provi savi vin#? irka? la dungeon. Ĉe tiu tempo, ni ne scias, ke vi estis elfaranta#? i tie en la areno.
  
  
  "Tiuj estis ludoj por mi." Mi sentis tremeto kuri malsupren mia spino. "La princo savis min. Mi neniam vidis hundon kiel bone trejnita kiel tiu lupo. Ĝi estas nekredebla.'
  
  
  "Milano estis la lupo sin," la Padra rikanis. "Ili komprenis unu la alian. Ili ambaŭ amis la saman virinon.
  
  
  "Hash," Sophia protestis, ruĝiĝante.
  
  
  "Kaj kion ŝerco; Karak havis ĝin ĉiuj kune.
  
  
  "Li estas neniu#? erco," mi diris grimly, rampanta super la morta gvidanto.
  
  
  "Jes, ni vidis ĝin," Ŝi diris. "Li mortis teruran morton."
  
  
  "Sed ne pli malbona ol li meritis, Sofio," mi diris, kaptanta la Revolvero kie Egoismo falis Karak. Mi rampis reen al ŝi, premante min kontraŭ la malantaŭo de la kesto kiel pistujo ŝelo eksplodis en la areno, duŝas nin kun gruzo kaj akraj metalaj fragmentoj.
  
  
  "Karak perfidis via edzo," lia voĉo, fotoj, kaj muziko diris. "Poste, egoismo kontakta informis la armeo, ke mi venas. En la fakto, ke egoismo estis mortigita de la lupo, kiam ĝi provis turni egoismo kontra? mi.
  
  
  Tiam li turnis sin al la Padre kaj demandis, " Kio estas ĝi?": "Kial estas la armeo atakanta nun? Post kiam ĉiuj, Karak havis fanfaronis ke li volis renkonti kun registaraj oficialuloj por fari pacon. Ĝi ne estis necesa.
  
  
  "La Serboj havas tro da malamo por ni." La blonda giganto skuis sian kapon malgaje. "Beogrado vidis ŝancon fari Evan neglekti lia protekto en la nomo de paco, kaj nun ili estas mortigi nin. Parolanta al ili estas nenio pli ol uzanta armilo en milito. Karaka provis averti ŝin, sed ... '
  
  
  Li suspiris, tiam skuis de sia melankolia humoro. — Sed ni ne havas tempon por paroli plu. Ni devas eliri de tie ĉi, dum ni ankoraŭ povas.
  
  
  Ŝi konsentis, kaj ni hastis al la plej proksima elirejo, la kontinua tondro de eksplodoj kaj polvo de falanta boulders swirling#? irka? nin kiel nebulo. Kiel ni kuris ĉirkaŭ la kvartalo kaj kuradis tra la stratoj, brila adv = β brilis sur la okcidentaj montetoj. Neniu provis haltigi nin. La tuta hotelo teroj tremis sub miaj piedoj, kaj eksplodoj estis ekkreskeganta en miaj oreloj. Muroj kaj kolonoj frakasita en fragmentoj de briko kaj cemento. Fajro kaj polvo leviĝis al la ĉielo kiel fungoj. Viroj kuris ĉirkaŭ kriante kaj estis disbatita aŭ ŝirita al pecetoj . Ĝi estis mortinta en Aptos, mortinta sur monstra skalo, kaj estis nenio pli ol amuza ekzerco por la Jugoslava armeo.
  
  
  Ni kuris malsupren al la strato, kiam la urbo ĵus estis estanta ŝirita dise. Tiam ni kuradis tra malgranda areo de mimmo skuante konstruaĵoj. Mi vidis grandan strukturon antaŭen de ŝi kaj aŭdis la Padra krias al mi, kiel mi kuris, " La pordo. Moskvo Gate".'
  
  
  Ni atingis la ĉefa pordego de Aptos en la varmo de batalo. La homoj de Karak estis batalanta por iliaj vivoj, scias neniun kompaton, scias, ke tie estos neniu kompato por ili, ĉu. La crimson suno brilis sur ih armiloj. Ĝi estis malfirma linio de defendo ĉe plej bona, kaj li dubis, ke ili volus teni ekstere por longe.
  
  
  Kvar Kroatoj, Sofio, Homoj, kaj ŝi, kolombo en la homamaso, konstante movanta kiel obuso post obuso falis sur la urbo. Transirante la senhoman placon, ni eniris en la ruinoj de konko-frakasita domo, elpremita pasinteco mallarĝa balkono, kaj faletis malsupren malluma, diseriĝanta ŝtuparo skulptitaj en la roko antaŭ multaj jaroj. Sufokiĝante kaj tusante de la fumo kaj polvo, ni premis tra fendeto en la urbo veo. Ni estis kunpremitaj ekster la murkronoj sur la rando de la mallarĝa kornico.
  
  
  "Mi bedaŭras," la Padra diris stiffly. "Tio estas nia sola ŝanco. La retiri? o, el kie vi venis, Carter, aspektas kiel batalkampo? uste nun.
  
  
  Mi ne estis certa se tio estis pli bona prezo por multaj homoj.
  
  
  La batalo furiozis tre proksima. Nun li vidis, ke la Pordo estis masiva arch, la plimulto de kiuj estis detruita. Malgranda ponto transiris malgranda ravino, kiu kuŝis antaŭ li. Jugoslavaj trupoj okupis la ponto kaj uzita egoismo por masiva atako sur la urbo. Malantaŭ la soldatoj, vi povas vidi nombro de SU-100s, moveblaj kanonoj. Kaj sur la vojo por la pafiloj estis kolumno, la franca AMX-13, lumo tankoj. Unufoje en pozicion, ili volas dispremi ĉion en ilia vojo.
  
  
  "Vi povus same bone provi mortigi muŝojn kun cannonballs," mi diris.
  
  
  "Ĝi estas ĉiam la sama," la Padraig implikiĝis malestime. "Ni frapo ĉe la plej konvena tempo por ni, kaj tiam disiĝi en la montojn. La militistaro neniam estos kapabla trovi nin, # e? kun#? i tiu potenca # ekipa? o.
  
  
  "Sed ne ĉi tiu tempo," ŝi emu neis raportojn en amaskomunikiloj.
  
  
  "Nur pro la freneza perfido de unu? irka? niaj homoj."
  
  
  "Mi ne certas ke tio estis la kazo, Hash." Sophia rigardis min en konfuzon. "Kion vi volas diri, Nick?"
  
  
  "Ah, Karak vere estis stulta. Sed tio, kion li faris kostis monon, multe da mono. Ĉi tiuj homoj li kolektis ĉirkaŭ li estis banditoj, ne patriots. Tio signifas ke li devis esti kaŝita subteno, kaj mi estis scivolanta kiu ĝi povus esti.
  
  
  "Almenaŭ ne la Komunistoj."
  
  
  'Ne. Almenaŭ ne Rusio aŭ Tito, " mi diris. "Kaj la egoismo West ne provizi ĝin kun konfido aŭ. Estas nur unu eblo: Ĉinio."
  
  
  'Ĉinio?'
  
  
  "Tra Albanio. Aŭ eble Albanio pagis la kalkulon. Ni?? l # ver? ajne neniam scii por certa. Sed mi vetas ŝin sur ĝi. En la fino, Albanio estas en ĉambro apud tiu ĉi lando, kiu havas havis multaj ups kaj faligas en ĝiaj rilatoj kun Rusio, kaj kun iom da mono Albanio povas instigi aferojn supre iom. Ili havas nenion por perdi, kaj se Kroatio iam ajn fariĝas sendependaj, kun Hema ĉe la direktilo, kiu volas subteni Albanio, Albanio povas gajni sufiĉan: per prenante bonan blokon de Jugoslavio."
  
  
  "Karak neniam konsentas."
  
  
  'Eble ne. Sed kion faris la emu devas perdi?
  
  
  "Kion ni ĉiuj perdis," Sophia diris malgaje. "Aptos".
  
  
  "Jes, Aptos," la Padra diris kun amara rideto. "Sed en Karak, Aptos kreskis en tumoro, kaj ĝi devis esti forigita. Aptos mortos, sed nia lukto vivos sur.
  
  
  "Ni ĉiuj mortos, se ni embarasi la egoismo," mi diris. Tiam ni mortos kiel viroj, la Padraig meditis, kiel li malsupreniris la ĝemado tranĉeoj. "Ne kiel bestoj kaŝis sin en kavernoj."
  
  
  "Mi ne vidas kie ni povas iri," Ŝi diris.
  
  
  Ni pasis tra la ombroj sur la malglata flanko de la tranĉeo. Miaj nervoj estis streĉitaj, kaj la odoro de cordite kaj malpuraĵo faris mian nazon tremeto. Pli obusoj pluvis malsupren sur ni kiel la # anta? eniri soldatoj rompis la nesufiĉa defendo linio kun tia forto, ke la tuta hotelo skuis kun eksplodoj. Li povis aŭdi la kriojn de Karac la viroj, panikanta antaŭ la impeto kaj fuĝis prefere malsaĝe kiel la Jugoslava armeo puŝis ih en la slaughterhouse.
  
  
  Nia vojo sub la Pordego estis klara. La soldatoj pounced sur iliaj viktimoj, kaj tute ne estis interesata en kio estis okazanta sub la ponto. Sed tiam denove, ekstere en la turniro, ni estis en infero denove. Kvindek metrojn for estis arboj, rokoj kaj rokoj. Se ni povus atingi ilin, ni estus sekura. Sed inter ni kaj ke ŝirmo estis centoj de soldatoj, SU-100s, tankoj, mortaroj, rocket launchers, mitraloj kaj searchlights. La searchlights venis sur ĉe krepusko kaj metode vagis tra la nebulo de farbo, rigardante por ebla celo.
  
  
  Odin transiris sin ĉirkaŭ la eksa malliberuloj en la karcero. Tiam ni ĉiuj kuris kiel infero. Unu trabo de lumo turnis kaj lumigis nin. Li aŭdis la tondranta pafiloj. "Get malsupren," mi kriis, kaj ni falis plata sur la tero.
  
  
  Eksplodoj de fajro kaj sonoj de tondro; du 35mm obusoj eksplodis nur tri metrojn for.
  
  
  Ni saltis al niaj piedoj kaj kuris tuj, tusante kaj sneezing, sed provizore kaŝas en nuboj de polvo. Pecoj de roko kaj terbuloj de la tero falis ĉiujn ĉirkaŭ ni, sed mi estis dankema por la atencisto. Li pafis ĝis la polvo, kiu preskaŭ paliĝis nin.
  
  
  Odin ĉirkaŭ la spotlights brilis super la nubo, atendante ĝin fali kaj malkaŝi nin. Machine-gun fire inundis la teron fari certe ni ne reveni sur niaj piedoj. Kiam la polvo fine solvis, ni estis dizzy kaj spasme penantan spiri, sed ni atingis la rokoj. La Padra aspektis iom verda. Li kaptis mian ŝultron kun siaj vilaj maldekstra mano kaj diris nervoze, " Ni ne povas halti. Ni devas movi sur tuj.
  
  
  "Do bone, sed per tanko."
  
  
  "Tanko? Sed kial?'
  
  
  "La montetoj estas punktita kun trupoj. Ni neniam piediros denove. Do ni bezonas ion por movi kun. Nun la tankoj estas la lasta alveni, kiu signifas ke se ni kaptas la lasta tanko en la kolumno, ni povas deploji la egoismo kaj rompi trae sen renkontis ajnan reziston. Ĉu bone? Krom — "li aldonis kiel konvinka argumento," la nura aĵo kiu povas ĉesigi unu tanko estas alia tanko. Sonas racie, ĉu ne?
  
  
  "Vi estas freneza, Carter. La Padra rigardis de mi al la tankoj, kaj inverse. "Kiel ni faru tion?" - li demandis. "Lasu ĝin al mi. Donu al mi tri minutoj. Kaj mi devas lupo.
  
  
  "Ne, ni ne povas..."
  
  
  Padra estis interrompita per la eksplodo de alia grenado. Li falis al la tero kaj kaŝis sian kapon en la krimulo de lia arm, lia kapo, plena de vojaĝoj, fotoj, kaj muziko. Konkoj eksplodis en la arboj super ni, kaj malfacile pecoj de trunkoj kaj branĉoj falis sur nin. Kiam Sophia rigardis supren denove, ŝi vidis blood trickling down ŝia vango.
  
  
  "Prenu la Princo kun vi," ŝi diris, viŝante for la sangon. Ŝi zorge grimpis el malantaŭ la protekto de la rokoj, la Princo apud mi. Mi moviĝis singarde tra la undergrowth laŭ la vojo, sciante, ke ni estis la perfekta celo por ajna machine gunner kiu okazis al punkto ni kiel ni gvidis por la lasta tanko.
  
  
  Mi pensis, ke mi atingis ĝin, sed tiam mi aŭdis la peza thud de alia a? to # alproksimi? i la fleksi antaŭen, latecomer provas kapti supren. Beckoning la lupa dorso, li kaŭriĝis malsupren, atendanta por ĝi por pasi mimmo nin.
  
  
  Malantaŭ ili, la montetoj resonis kun la bojadon de pafiloj, kaj la eksplodo de mortero konkoj, kaj la konstanta, laŭta fendeto de mitraloj. Aptos mortis teruran morton. Grandegaj blokoj de roko rompis ekstere kaj frakasis en la blua-blanka sanktulo de eksplodante obusoj kaj la flava-oranĝa brilo de detrua fajro. La aero estis plenigita kun krioj kaj fumo.
  
  
  La lasta tanko estis jam lekante supre, eliganta ellasilo fumoj kaj muelanta la tero sub ĝi. La AMX-13 estas malnova, sed ankoraŭ efika tanko kiu estas uzita en la sama nombro de modeloj kiel la Fiat. Ĝi portis 35 mm rapida fajro kanono kaj 7.62 mm mitralo. Unu membro de la tanko ŝipanaro estis rigardanta tra la malfermita antaŭ elkoviĝi, dum la aliaj estis sidanta en la tureto luko, tenante mitralo. Li ne estis maldungita sed tamen — kaj li ne povus sen blovante en la kapoj de liaj viroj antaŭ li — sed la emuo estis entuziasma por eniri en pozicion kaj pafi.
  
  
  La AMX-13 pasis mimmo malrapide, kaj la Princo kaj mi rampis post ĝi. Mi saltis surŝipe, uzante la anso super la ellasilo pipon, kaj la lupo saltis post mi. Ni ne havas tempon por kapti nian spiron. Kiel kvieta kiel ni estis, la gunslinger devas havi sentis io estis malĝusta. Li sin turnis, vidis nin, kaj atingis por lia fusilo. Ŝi pafis lin per Revolvero. La sono de la pafo estis perdita en la bruo de farbo. La artileriisto tusis kaj klakfermis sian pafilon malsupren kiel li ordonis al la lupo al atako.
  
  
  La Princo estis vera kroata patrioto kaj sciis precize, kio estis postulata de li. Li piediris super al la tureto kaj ducked tra la luko, ignorante la mortinta gunner. Nekredebla batalo rezultiĝis ene de la tanko. Li aŭdis grumblo, krio, kaj ununura ricocheting kuglo. La tanko shuddered al halto, kaj la tanka ŝoforo antaŭ falis, pafis. Ŝi estis pafita en la kapo de la emuo antaŭ ol ĝi frapis la teron.
  
  
  Li rulis super kaj haltis apud la tanko.
  
  
  Post ĵetante la artileriisto de la tanko, li saltis al preni el la aliaj du. Nu trovis ŝin tie kun#? ia gor? o mordita ekstere. La Princo faris sian laboron bone. Nur kiam li estis proksimume disponi el tiuj korpoj, Padra, Sofia, kaj ŝia viroj eliris, ĉirkaŭiris la arbustojn, kaj grimpis sur la supro de la tanko.
  
  
  "La princo estis tre helpema en faranta tion ĉi," ŝi patro diris al ili. Difini min kun korpoj.
  
  
  Unue ŝi estis ĵetita ekstere de unu, tiam la aliaj de la Padra. Li hokis la ih sur la hoko kaj tiris ĝin ekstere kiel ĝi estis granda peco de bovaĵo. Tiam li kaj Sofio saltis en la tanko, dum la aliaj du restis sur la supro. Sophia paliĝis videble ĉe la vido de la sango, sed reakirita rapide. Ununura pafo malsukcesis en la interno, kaj tio estis nia ĉefa koncerno#? e la momento.
  
  
  Li levis ŝin en la ŝoforo's seĝo kaj rigardis la kontrola panelo, provanta memori kiel lan? i#? i tiu tanko. Nur la motoro ekhaltis, kaj ĉio alia ŝajnis esti sur kaj funkciado. Estanta franca, la AMX motoroj devis esti Hotchkiss aŭ Renault, kaj tie estis sentiloj kaj butonoj sur la instrumentpanelo al mia maldekstro, kiu aspektis konata. Mi trovis la leviloj, la duobla tiranoj, la paŝado leviloj, kaj fine elkalkulis kiu knob to turn komenci la motoro. La bruo interne estis surdiga, precipe kiam li paŝis sur la gaso pedalo plurajn fojojn.
  
  
  Ŝia kapo enŝovis ĉirkaŭ la fronto luko por vidi kuda edu, kaj ŝi metis ĝin en ilaron. La tanko pliiĝis antaŭen ĉe malbelega rapido.
  
  
  "Kien ni iras, Nick?"
  
  
  "Ne en la ĝusta linio tamen, Sofia. Mi devas turni#? i tiu afero#? irka?.
  
  
  # ? Ia ne nur rondiranta#? irka?. Li luktis kun la U -#? irado kaj komencis iri tien kaj reen, tien kaj reen. Ĝi estis kiel rompi ekstere de malvasta parkejo en la mezo de la urbo. De la tempo ŝi manovris, ŝia estis malseka de la banko, sed ŝia estis tute posedita de la monstro. Ĝi ne estis tre malsama de buldozo. Li uzis sian ilaroj tre multe kaj tenis sian revs alta. Ni komencis rampi for de Aptos.
  
  
  Mi demandis ŝin. "Kie faras#? i tiu road lead?"
  
  
  "Poste al Chitluk," la Padra respondis. "Ni estos sekura tie."
  
  
  "Se ni sukcesos," mi diris. — Se ili ne rimarkis, ke ni nun, ĝi ne estos longa. Ni estas la perfekta celo por ih batalantoj, kaj ili scios, ke ni estas sur nia vojo al Chitluk." Li paŭzis por pensi, tiam diris ," Estas tie ajna vojo ni povas kalkuli ekstere kiel akiri al Jzan?"
  
  
  'Eble. Sed tio ĉi estas granda kromvojo.
  
  
  Sophia venis al mi. — Ĉu vi ankoraŭ volas helpi ilin?"
  
  
  — Mi donis al ili mian vorton. De la vojo, ni devas iri ien, kaj juĝanta de la vojaj aferoj iris en Aptos, ĝi aspektas kiel la militistoj faris ilian plej bonan. Ni ne renkontas multe da rezisto en Jzan. Kaj se ni iam ajn deziras helpi ĉi tiujn homojn, ni devus fari ĝin nun."
  
  
  "Kaj ni havas tanko," la Padra diris gaje.
  
  
  "Mi nur esperas ke ni ne tro malfruas," Sophia diris worriedly.
  
  
  Mi rajdis la tanko kaj turnis for de la ĉefa vojo, kie Padra havis diris min turni en la direkto de Jzan. Ni estis nun veturanta kune mallarĝa, rompitaj vojoj. La tanko kuradis super la montetoj, mi dronas, subkreskaĵaro kaj muelanta egoismo vojetoj. Ni ekfrapis en rokoj, ke disfalis sub la pezo, kaŭzante nin gliti freneze.
  
  
  Malrapide, spasme, ni descendis de la montetoj, koŝmaro rajdi sur serpentines kaj krutaj devenoj.
  
  
  
  Ĉapitro 10
  
  
  
  
  Kelkaj horoj poste, ni atingis la norda antaŭurbo de Jzan. La stratoj estis senhoma, la domoj malluma. Li aŭdis la Padra diri, " Ili iras al lito frue ĉi tie."
  
  
  "Mi pensas, ke ili?? e jam irita," mi diris grimly. 'Ni estas tro malfrue. En Jzan, ĉiu estas kiel tio...'
  
  
  'Atendu. Mi vidas ŝin brylev. La Padra klinis sin antaŭen, craning lia kolo. "Jes, ĉe la fervoja stacidomo, sur la alia flanko de la urbo."
  
  
  Ŝia egoismo sekvis la instrukciojn kaj baldaŭ vidis la sanktulo de potencaj lampoj. Post pasigado de la lasta angulo, ŝi, mi eliris sur la placo antaŭ la stacidomo korto.
  
  
  La kvadrato estis ĉirkaŭita de la rapide starigita barbed-wire barilo, kiel se ĝi estus provizora brutaro plumo. Ĉe la stacio, nur ununura platformo laŭ la kiosko, estis vaporo lokomotivo kun mola. La lokomotivo estis diligenta 2-4-2 kun fulga valvoj kaj mallarĝa tubo. Serpento de vaporo malrapide leviĝis de la dua ĝibo de la kaldrono. Malnova ligna freight car estis alligita al la oferto, sekvita per malgranda pasaĝero aŭto.
  
  
  Laboro lanternoj brulis super la areo, kaj manpleno da soldatoj estis patrolanta. Ili estis portanta 64A, serba versio de la loke produktita rusa AK sturmo fusilo en Kragujevac. Pluraj soldatoj estis ŝarĝante la furgono.
  
  
  En la brila lumo, mi vidis, ke la kargo estis farita supre de homoj. La perdita, dazed vizaĝoj de viroj, virinoj, kaj infanoj fiksrigardis senhelpe? irka? la plenplena boxcar. La malmultaj kompatinda posedoj estis kaŝitaj inter ili, rulis supre en voja? ado sakoj # a?#? topi en malnova kartono valizojn. Dio nur scias kion tendaro la homoj de Jzan estos sendita al.
  
  
  "Ni estas en tempo," diris lia voĉo, la fotoj, la muziko apud mi. 'Ĉe la ĝusta tempo. Ili estus lasita en horo . Tiam la Padre kriis al ŝi: "mi estas iranta sincere al ili. Ŝi piediras estas malferma al la trajno.
  
  
  'Kaj tiam?'
  
  
  — Ni prenos la trajnon. Tro multaj homoj premo en la tanko. Mi provos akiri inter la varoj aŭton kaj la gardisto, do vi?? l havas klaran kampon de fajro.
  
  
  "Ni estas puffiness trajno. .. "Ŝi," mi aŭdis, ke li murmuras al si mem. Li klakis per la fingroj. "Hapsaki, ni estas sur puffiness trajno. .. Li estas vere malsana."
  
  
  Ni tondris tra la enirejo, pirarbo barilo afiŝojn, kaj tra la pikdrato. La palisade bukita, platigita, kaj la pikdrato unwound malantaŭ ni. Padra malfermis fajron sur la mitraleton, kaj du aliaj partizan uzita fusiloj prenita el la mortintaj soldatoj.
  
  
  Li veturis al ŝi sincere, malkaŝe al la ŝarĝo aŭto. Ni kaptis ih de gardisto. Ili ne atendis iun el siaj propraj tankoj ĉirkaŭ ih al kraŝo en la pordego, lasita sole malfermi fajron sur ĝi. La du soldatoj li estis plej koncernita pri estis tiuj plej proksimaj al homoj. Sed homoj kun vizitoj, fotoj, kaj muziko pafo ih unua. La Padra estis okupata pafado ĉe la aliaj, tute fremda al la urbo de kugloj.
  
  
  Mi donis pli da gaso sur la ĝusta vojo kaj liberigita la maldekstre unu. La tanko turnis sin kaj haltis apud la aŭto. Li elŝaltis la motoron kaj saltis el la antaŭa luko. Klinanta malsupren, li kuris al la malferma pordo. -"Josip ," mi diris . -"Josip, ĉu vi estas tie ?"
  
  
  La aŭto estis varma, kun homaj korpoj. Tamen, ili restis morta silenta post nia surprizo atako. La kamparanoj staris palpebrumante, iliaj vizaĝoj frostigita kaj malgajaj kun timo.
  
  
  "Josip, I?? e reveni por helpi vin."
  
  
  Ŝia senco de reŭmatismo venis de ie ĉirkaŭ la malantaŭo de la aŭto. Tiam la mustachioed Kroata kiu savis mian vivon eksplodita tra la homamaso, rideto lumigis lian kutime expressionless vizaĝo. "Vi ne forgesis."
  
  
  Arvia venis supren malantaŭ li. Ŝi ĵetis sin ĉirkaŭ la aŭto kaj en miaj brakoj. Li ŝanceliĝis sub ŝia pezo, tenis ĉe nah teni ŝin de falado. "Vi ne forgesis min."
  
  
  Sofia fiere piediris for kun la tankoj. "Kiu estas tiu infano?" — Kio ĝi estas? " ŝi demandis akre.
  
  
  Arvia tiris for el mia brusto. -"Kiu," ŝi respondis kolere, " estas tiu maljuna virino?"
  
  
  Subite, mi havis la maltrankvilan senton ke mi estis pli sekura en la areno. "Bonvolu, Sofia - ĉi-tio estas Arvia ... '
  
  
  La Padra savis min de dilemo. "La pluvivaj soldatoj fu? i," li ekkriis. "Sed ili?? l esti reen kun plifortikigoj. Ni devas iri.'
  
  
  Ŝi estis puŝita fare de du ĵaluzaj virinoj al la boxcar. "Rapide, iru enen. Ni#? iam povas paroli poste.
  
  
  Ni devas eliri el ĉi tie unue.
  
  
  — Kien ni iru?" Josip demandis plaintively.
  
  
  'Mi ne scias. ŝia . .. '? Ia hezitis kaj venis supre kun unu momento. "West al Italio."
  
  
  'Italio? Arvia kunfrapis siajn manojn. "Ho, ĉu vi pensas ke estas ebla?
  
  
  "Kompreneble," mi diris rapide. — Sed ne se ni restos ĉi tie. Rapidu, akiri sur la trajno.
  
  
  Ŝi estis helpita sur la ŝipo, kie ŝia patro daŭre disvastigi la vorton. "Ni estas puffiness en Italio. Italio. Libereco.'
  
  
  — Vi eniru, tro. Sophia.'
  
  
  "Ne, Nick. # ? Ia ne venos ĉi tien...'
  
  
  "Ĉi tiu ne estas la tempo por esti kolera," mi diris. — Vi povas fari multe pli utilajn aferojn tie, kaj tie estas neniu#? ambro por vi en la lokomotivo. Mi bezonas vin reen en Sofia fari ilian vojaĝon pli facila. Bonvolu fari kiel mi diras.
  
  
  Dum momento, mi timis, ke ŝi rifuzos. Sed post mallonga silento, ŝi grimpis en la aŭton kun la aliaj, ŝiaj lipoj premitaj kune kaj ŝia vizaĝo minaca. Antaŭ unu de la du virinoj povus kaŭzi pliajn problemojn, ŝia patro fermis la pordon.
  
  
  Mi ne ŝatas la ideon lasi la malriĉa en la boxcar, sed ĝi estis ĉiu kiu estis ebla. Por momento, li konsideris metante iuj el la homoj ĉirkaŭ ili en la sekureca aŭto, sed ĝi estis tro malgranda por loĝigi ilin ĉiujn, kaj ĝi prenus tro longe por decidi kiu devus sidi kie. Tiu pasaĝero aŭto estis tro multe de malferma celo. Li kuris al la lokomotivo. La taksio estis malplena.
  
  
  "Kie," mi kriis, " estas la ŝoforo de ĉi tiu afero?"
  
  
  'Ĉi tie. La padra kuris ĉirkaŭ la cisterno al mi. "Mi estas via inĝeniero, Carter.
  
  
  'Vi? Ĉu vi vere scias kiel veturi per trajno?
  
  
  Li svingis la fusilo ekscitite kaj fiere. "Mia patro pasigis kvardek jaroj stiri la Sibenik esprimi al Trogir."
  
  
  Li tiris sin supren, kaj la lupo, kiu venis kuranta post kiam li saltis en la taksion.
  
  
  Ili estis ambaŭ rigardas min? irka? la fiakro. "Vi," la Padra diris, " estos mia helpanto.
  
  
  "Kaj kion tio signifas?"
  
  
  -"Tio signifas ke vi devos ĵeti karbo en la forno." .. '
  
  
  Mi ne scias, la plej bona solvo, sed mi grimpis en la taksion, sed mi sentis iom incredulous ke li estis asertanta esti machinist. Justa. Li poste malkovris ke tie neniam estis express trajno inter Sibenik kaj Trogir. Cetere, venita pensi de ĝi, li ne sciis ion ajn pri la Padra la patro.
  
  
  Padra studis la sentiloj, gratante sian mentonon per hoko. "La vaporo estas iom alta. Ĝi estas bona.'
  
  
  Gawking okuloj whizzed de mimmo egoismo estas orelo.
  
  
  'Kio estis tio?'Ĉesu!' li klakis kiel la pafo whizzed inter ni. Li ekprenis lian serba M48 kaj promenis al la flanko alfrontanta la korto. "Ah. Ne, estas naŭ Serboj sur la kampo. Li pafis per sia maldekstra mano. "Ĝi estas nur la oka. Ne haltas # ma? i vian nazon, Carter. Lasis iri de tiuj tiranoj-voĉoj-kaj reliefigi la throttle. Por voĉdoni kiel ĉi tiu. Kaj nadloj tiu returnebla vergo.
  
  
  Mi faris ĝin tiel, kiel li diris al mi. Li spiris suspiron de # trankvili? o kiel la trajno komencis moviĝi malrapide antaŭen, la radoj turnantaj kun subita forto de vaporo. Padra pafis tiel rapide kiel li povis, malbenante la serba plumbo kugloj ke ricocheted de la lokomotivo estas hull. Ŝi estis kaptita sur la akcelilo, kaj la trajno shuddered senvole kaj tiris pli kaj pli for de la stacio.
  
  
  Iom post iom, ni sukcesis kolekti rapido kaj veturis pli rapida kaj pli rapida laŭ la fervojaj trakoj. La interpafado kvietigxis kaj la soldatoj malaperis kiel ni rajdis laŭ la maldekstra banko de la Situo de la Rivero.
  
  
  "Kie faras#? i tiu linio iras?"
  
  
  "South al la marbordo," la Padra diris, venante al trankviligi min ĉe la instrumentoj. "Se vi povas trovi ŝovelilo ie... ... ni bezonas vaporo. La ŝovelilo estis duone enterigita en la karbojn. Karbo komencis ĵeti ŝin, provante akiri klaran ideon de la geografio de la areo, tiel ke ŝi povus akiri ŝin portu. Penso frapis min. "Al Metkovich?" Mi demandis ŝin .
  
  
  'Jes.'
  
  
  Tiel la rondo estas kompleta, li pensis al li mem. Mi revenon al la elira punkto. Kaj certa Kroata en Metkovic havus konvulsioj se li scius, ke, mortigaj konvulsioj.
  
  
  La montetoj rolantaro malhelaj bluaj ombroj en la luno, kaj la reloj estis kiel brilantaj arĝentaj fadenoj. Ni flugis por mejloj, kaj la monta tereno fariĝis pli fortika kiel ni lasis la Jzan Valley malantaŭ. Akraj rokoj fermita en? irka? ni, kaj la vojo mallarĝigita kaj iĝis pli venta. La Padra estis fiksrigardanta en la mallumo # anta? en de ni, fiddling kun siaj iloj. Kaj li rastis la cindrojn en la nesatigebla kameno.
  
  
  "Mi esperas, ke ĝi ne eksplodas," Padraig diris. Li frapetis la premo gauge, kaj la nigra nadlo iris supren kelkaj pli da punktoj. "Ĝi estas malnova kadavro, la nen havas pli reguligistoj ol mi havas en mia pantalono."
  
  
  "Nu , almenaŭ ni havas sufiĉe da karbo por nun."
  
  
  "Tiam ni iros tiel longe, kiel li tenas faranta ĝi." Li retiris la ŝnuron, kaj akra, minaca sono venis malsupren la longa pipo ĉe la pinto de la dua cauldron. — Mi ŝatas, ke la sono, " li diris, plukinte la kordo denove. Tempo pasis, en maltrankvila kaj malkvietiga silento. La noktaj ombroj jam enprofundiĝis, kaj nun la sanktuloj povus vidi ŝin, filtrado tra la plenplena ŝarĝo aŭto. Neniu dubo iu havis lumigis la lanterno kiu estis nun svingiĝante de la ĉevronoj. La konektado bastonojn klakis, kaj la remilo radoj grincis, kiel ili faris akraj turnoj. La motoro rumbled, eliganta fumo kaj vaporo.
  
  
  La trakoj vundon tra la dezerta montoj. Alia kruta panelo, kaj la deklivoj iĝis pli kruta sur ambaŭ flankoj.
  
  
  Surprize, la areo turnita en malgranda altebenaĵo. Mallarĝa strio laŭ profunda roka gorĝo. Frank antaŭen estis la trestle bridge, unu ramshackle strukturo ĉirkaŭ lignaj traboj kiu konektis la du flankoj de la gorĝo. Ĝi estis pli ol cent metrojn longa kaj kurba por pli granda forto, kaj sur la kontraŭa flanko estis alia bend kiu turnis akre peniga.
  
  
  Ŝi, rigardis? irka? la fiakro kaj vidis la ĉefa ponto malfermita antaŭ ni. "Iru," li vokis super ŝia ŝultro.
  
  
  La lokomotivo kaj aŭtoj skuis eĉ pli malfacila, kiel ni alproksimiĝis al la rickety konstruaĵo. La thud de la radoj estis surdiga, kaj mi ne estis rigardanta la nekredebla profundoj sub mi. La motoro rumbled senzorge, fumon eliganta el la superheated kaldrono kun la terura sono de vaporo eskapi.
  
  
  Subite li aŭdis la senduban sonon de interpafado. La padra ĵuris laŭte, pli ĝenis ol surprizita, kaj atingis por lia fusilo denove. Aliaj kugloj frapis la motoro kaj oferto, frakasis tra ligno aŭ ricocheted de fero.
  
  
  Li rampis super la Padre kaj rigardis eksteren. Ne malproksime de ni estis alia trajno, kiu estis survoje al ni je granda rapideco. La alia motoro estis moderna dizela motoro kiu puŝis platformo antaŭ ĝi. Ee soldatoj estis ekipita kun recoilless kanono kaj io kiel paro de 65A, lumo mitraloj kun konusa flamo suppressor kaj du apogoj. Ili estis pafanta ĉe ni,? irka?#? io ili havis.
  
  
  "Unu frapo sur recoilless armilo kaj ni iris de la reloj." La Padra prenis ĝin filozofe. "Sed la ih trajno estas rapida?"
  
  
  "Ili proksimiĝas, ĉu ne?"
  
  
  — Tiam mi pensas ke ĝi estas super. Tiu deklivo super tie estos malrapida nin malsupren.
  
  
  La soldatoj daŭrigis pafi kiel ni atingis ambaŭ finoj de la ponto kaj aperis longa deklivo. Mi estis kaptita kun malvarmiganta hororo kiel nia malnova trajno donis formon por signoj kaj malrapidigis malsupren kiel ĝi luktis ĝis la krutajn klini. Bonŝance, la persekutantaj aŭto estis balanci? i tro multe por preciza pafado. Ĉi-tio estas la sola afero, kiu savis nin tiel ege. Sed diesel kaj la platformoj estis nun sur la ponto, kaj ili estus sekvanta nin en la proksima estonteco, pafante ĉe proksima gamo.
  
  
  Ekzistis neniu maniero eviti katastrofon. Aŭ estas ĝi? Mia menso estis racing, tirante en la maldika fadeno de la espero. Ĝi estus suicidema por provi, sed eble se vi?? e bonsorta. ...
  
  
  Ĝi estis la Padre, kiu kriis ĝi. "Resti sola por momento. Manipuli ĝin kiel bona vi povas."
  
  
  Li fiksrigardis min en nekredemo. "Bone, sed por kio?"
  
  
  "La nura maniero konservi ih de provanta savi nin estas pafi malsupren ih diesel antaŭ ol ili alvenas al ni. Nia pasaĝero aŭto estas malŝparita. Eble mi povas uzi ĝin al ram la ponto kun ili.
  
  
  "Dio helpu nin! La Padra ekkriis . — Vi ne estas iranta al iri reen kaj unhook la egoismo, estas vi?"
  
  
  — Ĉu vi havas bonan ideon?"
  
  
  La padra palpebrumis en nekredemo, tiam plonĝis por la ŝovelilo. Li staris tie kaj spireksplodis, " Se ni devas veturi. Carter, mi povas manipuli ĝin.
  
  
  Li ne povis helpi sed rideto ĉe emu kiel li rampis reen al la oferto. Pafoj de Jugoslava kampo pafiloj kaj 65A mitralo fajro sekvis min kiel mi rampis super la karboj kaj malsupren al la malgranda platformo. Tie wasn't multe da ĉambro, kaj la trajno estis balanciĝanta perforte.
  
  
  Ŝi saltis en malgranda aŭto. Miaj nudaj piedoj tuŝis la kuranta tabulo, kaj miaj manoj tenadis la feran rung de la ŝtuparo kondukante supren al la tegmento. Ŝia forta unu kaptis sur ĝi kaj tiam komencis ellitiĝi.
  
  
  # ? Ia ne akrobato. Li transiris la tegmento de la boxcar sur siaj manoj kaj genuoj, ne tuj provas stari supren kaj teni sian ekvilibron en#? iuj la pafado kaj balanciĝis. Mi atingis la alia flanko de la aŭto kaj rigardis malsupren al kie la fervojo ligoj estis fulmas preter mi. La du kaleŝoj # balanci? i kaj frotis hazarde kontraŭ ĉiu alia.
  
  
  La kugloj brufermis peze en la lignaj muroj de la aŭto. Mi povis aŭdi la krioj kaj ĝemoj de la kamparanoj ene, kaj mi scivolis kiom de la enuo ĉirkaŭ ili estis jam tie. Kolero plenigis mian bruston kiel ŝia iris malsupren. Li surgenuiĝis malsupren sur la malgranda platformo kaj tuj komencis tiri sur la teno monto. Ĝi estis simpla hoko kun pinglo kaj pilko, sed ĝi havis rustiĝis super la jaroj. Miaj fingroj freneze tiris ĉe la monto, provas liberigi mia egoismo. Pli konduki skrapis la metala ĉasio ĉirkaŭ mi, kaj Gawk furioze whizzed la mimmo de mia kapo, mankas de haro estas amplekso. Mi povis aŭdi la kriojn de vundita kamparanoj. Supre antaŭen, en la fiakro, la Padra ĵuris furioze, kaj la Princo komencis hurli. Mi daŭrigis labori sur la pinglo, sed mi ne povis tiri? in ekstere.
  
  
  Fine, post kio ŝajnis kiel eterneco, mi sukcesis eltiri la monto. Li piedbatis ĝin kaj turnis sin al ekpreni la ŝtuparo, tiel ke li povus teni sur al? i. Gawking deŝiris la maniko de mia lana ĉemizo kaj gratis la # ha? to sur mia antaŭbrako, sed mi apenaŭ rimarkis ĝin. Li estis tro okupata rigardante la malplenan kaleŝon halti kaj tiam malrapide komencas gliti reen. Komence ĝi rigardis like ĝi estis nur rampanta, ne havante sufiĉe da rapideco por halti la alproksimiĝanta soldatoj, sed subite kaptis rapido kaj ruliĝis malsupren laŭ la deklivo direkte al la ponto.
  
  
  Niaj persekutantoj ' trajno estis jam duonvoje supren la gorĝo. Nia aŭto lurched al li, ruliĝante kiel ili rondeta la vojmontriloj kaj rapidis supren la ponto. Fajreroj flugis el la dizela s drive radoj kiel la pneumatic bremsoj estis haste lanĉita, kaj la platformoj # balanci? i perforte kiel la trajno venis al halto.
  
  
  La trajno rapidis al ili. Ŝia spiro kaptita en ŝia gorĝo. Nun la Jugoslavaj soldatoj estis koncentrante ilian fajron sur la aŭto, urĝe provante blovi ĝin kaj frapi ĝin de la reloj kun granatoj, sed la aŭto estis pitilessly rapidanta ĉe ili kiel raketo.
  
  
  Ili brufermis en alian kun surdiga thud. Ligno, metalo, kaj homa karno flugis tra la aero, subite akompanita per blindiga ekbrilo de fungo oranĝa lumo kaj dika, akra nigra fumo. Partoj de la ponto kaj la lokomotivo flosis tra la malhela nubo en la mezo de la kanjono.
  
  
  Flamoj lekis hungrily ĉe la rompita traboj de la superpasejo. Li rigardis kiel la restaĵoj de la lokomotivo kaj platformoj ankoraŭ gluiĝis malfirme al la pasaĝero aŭto, falanta en fajra plume al la fundo de la gorĝo. Tie, municio kestoj eksplodis kun bruego kiu tremigis la teron kaj lumigis la ĉielon.
  
  
  Antaŭ la lasta tondro de la eksplodo mortis malsupren, ŝi aŭdis Padra gaje honking la motoro korno. Li ridis kun granda sento de trankviliĝo kaj, ridetante larĝe, tiris sin supren la ŝtupetaro reen al la lokomotivo estas taksio.
  
  
  
  Ĉapitro 11
  
  
  
  
  Post momento, li jam sidis en la taksion de la lokomotivo, batante sian kapon el la fenestro. Ĉe la momento, ni ne bezonas karbo, do ĝia trankviligis malsupren. Li tiris sian kapon kaj rigardis al la lupo. La lupo rigardis min. Li sidis en la angulo, malamanta ĉiun momenton de tiu vojaĝo. "Aŭskultu," ŝia Patro diris. "Ni devi komenci pensanta pri Ed."
  
  
  "Mi timas, ke tie estas neniu rekomenci sur ĉi tiu trajno.
  
  
  'Jes. Bone, la Princo aspektas multe pli bone, kaj li estas komencanta preni specialan intereson en aparta femurosto.
  
  
  — Ni estos en Metkovich baldaŭ. Mi rekonas la areo.
  
  
  "Mi esperas, ke la stacio estas bone restarigita."
  
  
  La padra rigardis min en doloro. 'Vi estas trompanta.'
  
  
  "Efektive," mi suspiris. "Mi estas certa ili?? l esti atendanta por ni en Metkovic. La militistaro devas havi sendis mesaĝon tie.
  
  
  "Mi estas surprizita ke ni ne atingis alia trajno ankoraŭ," la Padra respondis. "Eble ili?? l esti atendanta por ni ĉe la Metkovich ariganta korto, kie ni havas ŝancon eskapi. Sed la shunting stacio estas en halo sur la suda flanko de la urbo, proksime de la haveno. Se ni povas akiri tra tie kaj trovas boaton ... '
  
  
  "Vi estas trompanta min," mi diris. — Eĉ se ni povus akiri al la haveno kaj#? teladi boato sufiĉe granda por preni ĉiu tie, ni estus dronita en kvin minutoj. Ni neniam akiras al la Adriatiko, lasita sole Italio.
  
  
  'Italio! Vi kaj viaj promesoj, Carter.
  
  
  "Bedaŭrinde, ĉi tiu interrompita pluraj cirkonstancoj," mi diris en mia defendo. Cetere, tie ne plu sekura loko por ili en Jugoslavio. Kion alian mi devus fari? Preni ih al Albanio?
  
  
  La Padra donis al mi akran rigardon, kvazaŭ li tuj diru al mi precize, kion fari kun ili. Sed li ne volis, kaj post momento, li ekridetis denove. "Eble krom via aliaj artoj, vi ankaŭ povas dividi la akvo. Tiam ni ĉiuj povas akiri trae sur piedo.
  
  
  Ŝia egoismo ignoris la komento. — Kio pri la flughaveno?"
  
  
  — Ĝi estas nordokcidente de la Peko, kiel ajna kvindek kilometroj de ĉi tie.
  
  
  — Mi ne signifas la nacia flughaveno en Castel Stafilich, Hash. Estas tie plej proksime al la universitato? La Padra karesis liajn harojn, penseme. 'Vi pravas. Estas unu. Norda de Metkovich. Ĝi estas ne malproksime de la fervojo. Sed vi povas forgesi ĝin tuj. Ni havas nur kelkajn pafilojn, kaj multaj el la homoj ĉirkaŭ ni estas malnova farmistoj kaj maljunaj virinoj."
  
  
  "La voĉo kaj la tuta kialo ni devas provi," mi diris grimly. — Ĉar multaj#? irka? ni estas sen armiloj aŭ ne scias kiel batali. Ni devas fari ion rapida kaj neatendita. Alie, neniu#? irka? ili iam ajn vidos Italio. Ĉu vi scias iu ajn alia vojo?
  
  
  Li skuis sian kapon malgaje. — Kaj kiam ni akiras tie, kio tiam?"
  
  
  "Mi ne scias," mi diris kviete, batante mian kapon el la fenestro denove.
  
  
  Ni vundon tra valoj, imitante altegiĝanta klifoj, tra broso-ombrita gorĝoj. Iom post iom ni malsupreniris, kaj la vojo iĝis malpli danĝera. La nokta vento ululis en miaj oreloj, kaj la pala luno lumigis la pala ŝtalo bandoj antaŭen kiel ni moviĝis laŭ la rando de la plata, kovrita vitro.
  
  
  Ni eniris la Situo de la Valo, ĉirkaŭ kvar mil hektaroj de impassable marĉoj en Khutovo Zavody, proksime Kaplina kaj Metkovich. Mi transiris al alia parto de la valo, kiam mi lasis Metkovicha jarcentoj antaŭe en Citroen. Ĝi estis unu el la plej granda vintra kaj hunting grounds por migrantaj birdoj en Eŭropo. Ekzistis dekoj de miloj da anasoj kaj sovaĝaj anseroj.
  
  
  La nokto estis klara, kaj la disaj lumoj de Metkovich brilis super la arbopintoj. Sergei alproksimiĝis, kaj la arboj kaj marĉoj maldensiĝis ekstere. Padra malrapidigis la lokomotivo kiel ni pasis mimmo unua domoj kaj la standardo. Li turnis sin sur la marŝas malantaŭen, fermis la akcelilo, kaj turnis sin al mi.
  
  
  "Mi povas vidi siding tie. Ni prefere ĉesu kaj iru al la flughaveno. Ni ne povas iri ajnan pli foran. Ĉu vi scias kiel uzi la luma ŝaltilo?
  
  
  'Mi pensas tiel. Sed kial estas ni turnanta#? i tie?
  
  
  — Ĉu vi scias, kiam la sekva pasaĝero trajno alvenos ĉi tie?"
  
  
  'Ne.'
  
  
  "Nu, ŝia, tro. Kaj mi ne volas, ke senkulpaj homoj mortos."
  
  
  Vaporo siblis tra la motoro kaj fajreroj flugis ĉirkaŭ la bremsoj kiel ni haltis ĉe la ŝaltilo. Li saltis malsupren kaj iris al la luma ŝaltilo. Mi devis desatornillar la antikva seruro, kaj mi preskaŭ rompis ŝin reen turni la ŝaltilon kun la malnova levilo.
  
  
  La kastelo blovis densa nubo de vaporo en mian vizaĝon kiel Padra alportis egoismo reen en. Malrapide li rampis supren la flanko de la deklivo. Ĝi siblis kaj rumbled, kaj fumo estis ankoraŭ ondiĝanta#? irka? la fumtubo, kiel Padra kaj lupo grimpis ĉirkaŭ la taksio. De la tempo la ŝaltilo revenis al ĝia originala pozicio, Padra jam malfermiĝis la pordo de la ŝarĝo aŭto kaj helpis al homoj ekstere.
  
  
  Ih estis ĉirkaŭ dudek, kelkaj kun improvizita bandaĝoj, kelkaj apogis de du aliaj. Tie estis kvar homoj restas en la aŭto: ili estis mortigitaj kiam la soldatoj pafis sur ni.
  
  
  Sofia kaj Arvia ne estis vundita. Ili venis kurante al mi. "Nick," Sophia nomita. 'Kio okazis? Kio estis tiu bruo?'
  
  
  Mi rapide diris al ili kio okazis sur la ponto, kie ni estis nun, kaj kion niaj planoj estis.
  
  
  "Sed ni ne havas multe da tempo," li diris al ŝi. "Ni devas akiri al la flughaveno antaŭ ol la trajno estas malkovrita kaj spurita malsupren. De la vojo, estas tie io ajn por manĝi ĉi tie?
  
  
  - La loĝantoj de nia urbo havas eda kun ili. Mi estas certa ili?? l esti # feli? a dividi, " Arvia diris rapide.
  
  
  "Arvia kaj mi venis al interkonsento koncerne vin," Ŝi diris fiere.
  
  
  'Sciencfikcio. Sed vi devos diri al mi poste, kiam ni havos iom pli da tempo. Nun ni devas iri, kaj mi malsatas. Sincera kiel Princo, kaj vi scias, kion li ŝatas, kiam li estas malsata.
  
  
  Baldaŭ poste, la Padra, kaj ŝi kondukis la grupo, fortigante sin kun manĝaĵo de la kamparanoj. Kiel ni iradis, ni manĝis pano, legomoj, ovoj, fromaĝo, kaj fumaĵita ŝafido. Ni nutris Princo iom post iom teni la egoismo proksima al ni, for de la aliaj. Mi timis, ke li timigos ih, sed ili ŝajnis havi prenita egoismo en la interkonsento, kune kun ĉio alia en ĉi tiu stranga odiseado, La Princo estis iom ribelema ĉar la emu mankis viando, sed bonŝance li ŝatis fromaĝo.
  
  
  Ni piediris kiel kviete kiel ebla tra la dezerta stratoj de la dormanta urbo, sed poentaro de terurita kamparanoj faris multe da bruo. Pluraj homoj demandis min, kial ni estis restantaj en Metkovich, kaj ĝi estis sufiĉe diabla malfacile respondi. Hers, eĉ Sam ne estis tiel certa.
  
  
  Opusen kaj Ploce estas ambaŭ proksime al la Adriatika, kaj tie ĝi estus multe pli facila trovi boatoj por senpaga vojaĝo al Italio. Sed supozante ke ni faris? in ekstere viva, kaj li sciis, ke la Padra pravis, kiam li diris, ke ni verŝajne trafos problemojn en tiuj urboj si mem. Ambaŭ estas feriejo kaj fiŝkaptado urboj kun populacioj de kelkaj cent animoj kaj malgrandaj ŝirmejoj ene aŭ ekstere. Tie estas bonegaj vojoj gvidaj tie, kiu en ĉi tiu kazo estus malavantaĝo por ni. Ih fiŝkaptado boats estis familio boatoj, tro malgranda por ni ĉiuj. Ni devas ŝteli la pramo kiu kuras inter Ploce kaj Trpanje kaj risko transiras al la nen. Mi dubis, ke ni#? iam estos kapabla pasi la mimmo de la Vespo-klaso Fremda Ministerio patrolo ŝipoj.
  
  
  Ne ke Metkovich estas tia granda problemo. Ĝi estas relative granda urbo, vojo, fervojo kaj grava komerca konstruaĵo. Konstruita en la loko kie la Situo de la Rivero branĉoj de en sandy delto kun dek du kanaloj, Metkovich havas multe de freŝa akvo. Tamen, ĝi estas en la halo proksime al pino arbaroj, blanka montoj kaj la blua robo de la Dalmata marbordo. Ĝi estas postiĝinta urbo, kaj ĉio simpatioj#? e 7: 30 pm. Radio Beogrado iras de la aero ĉe noktomezo, kiam la urbo estas ne pli longa en la mondo.
  
  
  La manko de nokta vivo faris nin danĝere elstara. Preterpasanta aŭto, scivola policano, sola vagas ene de piediranta distancon kaj ni eltrovis. Ni restis en la ombroj kaj piediris tra la mallarĝaj stratoj. Ĉe iu punkto, ni perdis la vojon, kaj finis supre en la placo. Gradska vilecnica, la urbodomo, estas unu el Metkovic estas kelkaj turisto altiroj. Ĝi kuras tra la tuta gamo de arkitekturaj stiloj. Ĝi estas parte Romanika, kun Malfrue Gotika kaj Renesanca etaĝojn kaj supre kiu povas plej bone esti priskribita kiel Aŭstro-hungara kornico. La nura afero mankas tie estas turka tajloroj, sed kelkaj blokoj for ni pasis mimmo moskeo, konstruita en 1566, dum la tempo de Sultano Suleiman la Superba.
  
  
  Mi ne haltas ĉi tie por minuto por admiri ĉiuj ĉi beleco. Li ne eĉ forlasi la grupon por pagi viziton al lia malnova, kara amiko, la kontakto kiu informis min pri la milita ĉe Evan Karak estas peto. Ne ke mi ne estis tentata pagi#? i tiu vizito, sed mi estis ĉe la kapo de multe da personoj, kiuj blinde fidis min akiri ih ekstere de problemo viva. Bedaŭrinde, ŝia visko donis al ni nenian ideon, kion fari kiam ni alvenis al la flughaveno.
  
  
  Ni grimpis super la muro sur la alia flanko de la urbo. Ĉiuj Jugoslavaj urboj#? ajni havi iun specon de muro maldekstre inte de la tagoj kiam militoj estis loka afero. Ni transiris streĉado de marĉo kaj mallarĝa strio de Mediteranea arbustaro, aŭ macchias, olivoj, figoj, kaj rosemary. Fine ni venis al la tombejo, kaj sur la alia flanko, Padra certigis min, ni povis vidi la aviadilojn.
  
  
  La preĝejo aspektis kiel sceno de malnova filmo Drakulo. Ĝi estis malhela; la forlasita areo estis plena de ruinigita skulptaĵoj kaj mortaj arboj. Ĝi estis nomita la Kapelo de Blessed Ivan Ursini, la Kapelo de Blessed Ivan Ursini. Ĝi estis sufiĉe por transiri la malnova tombejo doni malnova Ivan la rampas . La tomboŝtonoj estas # dati? i longe # anta? e. Tie estis eĉ kelkaj restas, tomboŝtonoj de la Bogumils, religia sekto kiu evoluigita en la montoj de Bosnio kaj Hercegovino en la mezepoko. Evidente, vi estis ĉe risko de contraer iu speco de religia lepro, ĉar duono de la tempon mi ne scias kio estis ploras pli laŭtaj, la vento aŭ la virinoj de Jzan.
  
  
  Ni venis al longa, proksima grupo de Macchias, preter kiu ni povis vidi la malproksiman, nebulan lumon. Ni premis tra la undergrowth, kaj estis la flughaveno, same kiel Padra promesis.
  
  
  Ni atingis la gruzo vojo kondukante rekte al la pordego. La pordego sur la dell mem estis nenio pli ol truo en la barilo ĉirkaŭ la kampo, kun budo sur unu flanko kaj iomete pli granda budo sur la alia. Policano staris en la malgranda unu, kaj#? iu estis dozing en la pli granda unu, do la kampo estis pli ol protektita. Por mi, ĝi estis la flughaveno. Ĝi konsistis proksimume du 2,000-metra kurejoj sekcantaj en mallarĝa X-formo. Ĉe la fino de ĉiu kurejo, sur la pordego flanko, estis du-rakonta kontrolo turo kronita per anteno kaj radaro teamo. Tie estis du hangaroj apud la turo.
  
  
  De kie ni staras, estis neeble diri tion, kio estis okazanta sur la pitĉo. Tie estis pluraj IL-14s kaj pluraj RT-33s proksime al la haveno, sed la ceteraj aviadiloj estis nenio pli ol neklara nigra formoj parkis kune la perimetro barilo. IL-14s kaj RT-33, al ni estis al ni al kio. Mia espero estis alpinglita sur aparatoj, ke mi ne povis identigi tamen, kiu signifis min devis akiri pli proksiman al vidi kion ili estis#? ati#? irka? mi .
  
  
  Kromnomo...'
  
  
  Ŝi turnis sin. Arvia venis al mi kaj milde tuŝis mian sceptron. "Nick, se ni ne akiras al Italio vivas..."'
  
  
  "Ni ricevos tie, Arvia," mi diris, transirante miaj fingroj en silento. "Ĝi ne gravas se ni povas fari ĝin aŭ ne," ŝi pouted kun virina logiko. — Mi volas diri al vi ion." F-ino Milano kaj mi pensis longe kaj malfacile pri la situacio kaj decidis ke la plej bona afero, kiun ni povas fari, estas...'
  
  
  'Get malsupren! La Padra subite siblis. Ni ĉiuj batis la teron tuj antaŭ la Skoda Jeep klakadis mimmo, malpli ol unu metron for. La? Ipo haltis apud la gardostaranto, kiu parolis nelonge kun la tri viroj en la ĵipo. Tiam la Ĵipo komencis supren denove kaj tiris supren al la turo. La gardisto en la granda domo ne eĉ movi.
  
  
  Ekscito ŝajnis al interrompi Arvia la trajno de penso. Ŝi sidis supre, palpebrumante kaj diligente forigo de la klingoj de herbo de ŝia hararo. Antaŭ ol ŝi povis reveni al tio, kion ŝi volis diri , la Padra demandis min, " Kio nun, Carter?"
  
  
  "Ni ataki la gardistojn kaj iri enen."
  
  
  "Mi estas vere rigardanta antaŭan al ĝi. Sed kiel?'
  
  
  Li pensis serioze por momento. Fine, li diris, " commando atako kun deturnoj. Ĉu iu havas pecon de fromaĝo?
  
  
  La Padre kaj mi marŝis malrapide laŭ la gruzo vojo de mimmo sentry budoj, la Princo apud ni. Tiam ni faris cirkla moviĝo al la budo. La gardisto en la granda domo devus havi rimarkis nin, sed de kie ni estis#? uste nun, ni povis vidi Egoismo lipoj movi en kontenta ronki.
  
  
  Kelkaj jardoj de la kiosko, ŝi estis staranta kun ŝia mano sur la Padra ŝultron. Li tuj haltis por ke ŝia povus flustri al la emu, " mi iros la unua. Kiam mi akiras la homo, el tie, vi iru al la alia sentinelejo.
  
  
  "Li neniam vekiĝas de liaj revoj," la Padra antaŭvidita. "Kaj tiam ni akiras sur la ebeno ie?"
  
  
  "Ne estas ajna ebeno, mi timas. Ni devas trovi unu kiu povas akomodi ĉiuj de ni, sed ne tiel granda, ke ni devas tuta teamo de pilotoj.
  
  
  — Ĉu vi estas bona piloto?"
  
  
  "Kiel bona ŝoforo kiel vi estas."
  
  
  Mi ne kredas, ke li estis tro feliĉa kun tiu respondo. "Diru al mi," li diris kviete, " kaj kion ni faru se ekzistas neniu tia aviadilo?"
  
  
  "Hash," mi diris,"ni povas nur esperi."
  
  
  Ni rampis al la gardostaranto ĝis ni estis malkovrita malantaŭ li. Ekzistas neniuj aŭtoj en vido, neniu movadoj sur la pitĉo. Ŝi, la Padre kapjesis, kaj li kapjesis ĉe reŭmatismo lasi min scii ke li faris la faron. Li lasis sian fusilon kun unu el la aliaj viroj. Ĝi estis laborposteno por noiseless tranĉilo aŭ noiseless hoko.
  
  
  Mi frotis unu peco de froma? o sub la Princo nazo, tenita egoismo tie sufiĉe longe por li por kompreni kion mi estis faranta, kaj tiam ĵetis egoismo trans la sentinelejo al la kurejo sur la alia flanko de la barilo.
  
  
  La lupo plonĝis por la fromaĝo, mimmo gardostaranto.
  
  
  La viro eliris por vidi, kio okazas, kaj mi venis supren malantaŭ li. Estas tempoj kiam vi devas iri nudpiede, kaj ĉi tiu estis unu el tiuj momentoj. Ŝi ricevis malgrandan utilon de la surprizo. La atako venis tiel baldaŭ post kiam la Princo estas freneza ekskurso, ke la gardisto ne eĉ levas sian GLAVON, lasita sole rekta lia egoismo en la dekstra direkto. Li ne aŭdis min, ĝis ĝi estis tro malfrue. La gardostaranto turnis, kaj mi vidis la iritita scivolemo sur lia viza? o? an? o al surprizita kompreno. Tiam emu tranĉis ŝia laringo kun sia palmo, kaj egoismo okuloj ruliĝis reen sub liaj palpebroj. Ŝi estis trenita reen en la sentinelejo de Egoismo, antaŭ ol li povus frapi la teron. # ? Ia#? i tie ego egoo 64A kaj egoismo M57, la Jugoslava versio de la rusa Tokarev M1933 fusilo. Ŝia egoismo ankaŭ kaptis dika lano ŝtrumpetoj kaj botoj. Li havis pli grandajn gambojn ol mi faris, sed mi estis kontenta pri tio. Miaj kruroj estis tre ŝvelinta kaj en terura doloro. Sur la alia flanko de la pordego, la Padra jam prizorgita de la dormanta gardisto. Lia dorso estis al mi, kaj mi rimarkis ke li estis faranta fulmo-rapida movado kun lia dekstra mano. Tiam li paŝis reen, kaj li vidis, ke la gardisto estis ankoraŭ en lia loko, nur la egoismo celo estis nun iomete malaltigita al la brusto, kaj la brusto estis trempita tra kun sango. La Padra aliĝis al mi, ankaŭ armitaj. "Mi lasis egoismo # feli? a, "li diris." Nun ĝi havas du grinning rta s. Havas vin trovis la aviadilo ankoraŭ?"
  
  
  'Ne, ankoraŭ ne.'
  
  
  La tuta kampo povus vidi ŝin nun. Ŝi rigardis al sia fino, preĝante, ke ni estis bonŝancaj. Tri Goshawks, alia RT-33-grupo, la restojn de la C-47 fuzelaĝo, alia Il-14, kaj paro de Alouette III helikopteroj estis vicigitaj en unu vico. Nenio kiel tio.
  
  
  Ŝia, mi povis senti la ĉagreno kreskanta en mia brusto. Kolero ĉe estanta tiel proksima kaj tamen tiel ege for, angoro#? e sciante, ke mi estis instigitaj senkulpaj homoj al ribelo nur por trovi ke la vojo havis atingis sakstraton.
  
  
  Sed tiam ŝi vidis la plej malproksima angulo de la flughaveno, kie Sergey estis la plej malforta. Ĝi estis konata aviadilo formo. Ĝi ŝajnis neeble, sed tie ĝi estis: la Il-2, ĝemela-motoro transporta aviadilo.
  
  
  "Hash, akiras ĉiuj tie ĉi, kaj rapide."
  
  
  La padra prenis paŝon antaŭen; li kontrolis ke la vojo estis klara, tiam svingis la hokon. La arbustoj sur la alia flanko de la vojo estis komenco al la movado, kaj homoj estis eliranta#? iu#? irka? ili, kurante el ĉiuj direktoj al # ali? i nin.
  
  
  — Ĉu vi trovis la aparato?" La Padra demandis.
  
  
  "Eble," mi diris, ridetante larĝe. "Rusa versio de DC-3". Mi transiris la kampo, kaj ili ĉiuj sekvis min.
  
  
  Tie estis multaj surprizita aspektas. Ekzistis nur kelkaj homoj irantaj en la kampo, kaj oni ne povis rigardi like ni estis tie laŭleĝe. Sed, ŝajne, la Jugoslava armeo estas la sama kiel ĉiuj aliaj armeoj: vi neniam iras tien kiel volontulo, kaj vi ne interrompas kun iu ajn. Krome, la mötley brigado, kiu marŝis sur la flughaveno estis perdiĝita de sekureco.
  
  
  Ni pasis Yastrebki, S-47 kaj pasis sub la granda IL-14. Ŝia estis kuranta en la fronto, kaj la grupo sekvis min en iom senorda vico. Mi pensadis kial ia kuranta, ĉar preskaŭ neeviteble la IL-2 povas esti malmuntita, kuri ekstere de # karbura? o # a? ludi tian ludon de baterioj. Ili ne produktas la Il-2 dum preskaŭ dudek jaroj, kaj ĝi ne povus esti airworthy, ĝi simple ne povus esti. Sed mi tenis kurante. Ĝi estis nia sola ŝanco. Kiam li atingis la IL-2, li retiris malferma la pordo kaj pu? i#? iu interne.
  
  
  — Vi ne venos?" Sophia demandis kiel ŝi suriris.
  
  
  "Tiel sincera."
  
  
  "Ĝi estas terura," ŝi plendis. "Ĝi estas klinita, kaj ne estas seĝoj en nen."
  
  
  "Ĉi-tio estas unu karga aviadilo. La seĝoj estas forigita.
  
  
  Mi promenis ĉirkaŭ ĝi, delasante la kusenetoj en la fronto de la radoj, provante memori kion mi sciis pri la Il-2. Bone, ĝi estis esence modifita Dakoto; 95-piedo enverguro, 64-pieda longeco, kaj 12.5-ton allen, 1,800-ĉevalfortoj kit, kun plafono de 16,000 futoj, kaj rapideco de 140 nodoj, kiam jam estis sur ilia vosto. Sed tiu aviadilo neniam flugas, ne en tia laca stato, ne kun oksidiĝas flugiloj kaj makuloj de likanta hidraŭlika linio.
  
  
  Sed tie estis aero en la pneŭoj, kiu estis bona signo, mi pensis, ĝis mi memoris, ke la nederlandanoj havis unufoje savita a Mondmilito II ĉasaviadilo de malplenigante poldero kies pneŭoj estis ankaŭ sub premo.
  
  
  Ŝi kuris reen al la tago, kaj suriris. Li pensis grimly, ke kun ajna sorto, ni nur povus esti kapabla komenci tiuj motoroj. Se ili turnis sin, ili povus perlabori monon. Kaj se ili laboris, mi povis iel akiri la diabla aŭto supre en la aero, se neniu estis # pu? i tiuj throttles tro da tempoj, aŭ flugante tro multajn fojojn kun tro multe supercharging aŭ tro malalta revs.
  
  
  Ŝi, iris en la taksio. La IL-2 ne havas tricycle landing gear, do ĝi estas klinita sur la vosto. Li donis al ĉiu kelkaj bonintenca vortoj de instigo, eĉ kvankam li ne havas multe da espero, kaj fermis la kurteno malantaŭ li. Kiam ŝia patro turnis sin, li sidis en la piloto estas seĝo.
  
  
  "Atendu, Hash. Li ektirita lia dikfingro al la dekstra. "Bone," li diris, movante al la dekstra sidloko.
  
  
  — Ĝi signifas, ke vi estas shoveling karboj tiu tempo."
  
  
  La domo estis mallarĝa, malvasta kabineto kun etaj fenestroj. Li glitis en la piloto seĝo kaj spegulita kelkaj ŝaltiloj. Kiel kun la plej multaj rusa-farita aviadilo, la instrumentoj estas poziciigita malantaŭen, do mi devis ekzameni la panelo de dekstra al maldekstra. Sed la lumoj estis brilanta konvene, kaj sagoj pusxis supren, indikanta ke mi havis sufiĉa tensio, brulaĵo premo, kaj aero provanta. Mi iris tra la komencanta operaciojn, enĵetado la throttles, fuel valve, kaj ĉiuj la butonoj kaj leviloj, kie ili devus esti en la DC-3, preĝante urĝe, ke ĝi estis sufiĉa por ĉi tiu skatolo.
  
  
  Subite, searchlight brilis sur nia hull, blindiga min kiel ĝi frakasis tra la ekrano. Ĝi estis malpeza fusilo, intensa searchlight kun mallarĝa trabo, ke la turo de kontrolo uzita por vojo manovras. Li centris sur ni, kaj restis tie.
  
  
  "Nur voĉdonu," ŝia Patro diris. "Ni estis malkovrita."
  
  
  "Benita Arnir! Kio nun?'
  
  
  "Diru preĝon," emu diris al ŝi, kiel li premis la komencan butonon. La maldekstra motoro komencis tremi, kaj kiam la bruo leviĝis al alta, konstanta plendaĉas, ĝi ŝanĝis al la Krado. La helico turnita sur, prenis ŝian egoismo sin, kaj regata de la akcelilo . Flamoj erupciis ĉirkaŭ la ellasilo pipoj, kaj la Padra shuddered.
  
  
  "Ne zorgu," li vokis super la bruego. 'Ĝi estas bone. Surmeti't#? eno pri#? i tiu#? Ipo venas al ni.
  
  
  Unu Skoda, plenplena de soldatoj kaj armiloj, pafa trans la kampo de la direkto de la turo. Padra jam alveninta? is de sia sidloko kaj estis fiksrigardanta el mia fenestro, kiu faris ĝin iom pli malfacila por mi al#? irado sur la dekstra motoro. Egoismo puŝis ŝin for kaj diris: "Prenu viajn armilojn kaj preni vian viroj teni ih for de ni." Mi bezonas kelkajn minutojn por varmigi supren la motorojn.
  
  
  Li elkuris tra la kurteno sen alia vorto por ni. La motoroj sneezed kaj klakis, kiu estis ofta por aŭtoj de tiu tempo. Kiom mi sciis, tiuj estis normala sonoj por Shvetsov motoroj. Lumo palpebrumis por indiki ke la malantaŭa pordo estis malfermita, kaj du pli lumoj venis sur indiki ke la lukoj sur la flugiloj estis malfermita. Mi ne aŭdas bruon, sed mi vidis la Ĵipo glitante perforte, kaj pluraj soldatoj falis ekstere de ĝi.
  
  
  Mi havis neniun elekton sed resti, kie mi estis kaj atendo por la motoroj por varmigi supre. La temperaturo estis leviĝanta tiel malrapide, ke mi komencis scivoli se ni volus iam ajn esti kapabla akiri de la tero.
  
  
  La Yugoslavs rapidis al ni, celanta#? e mi, la motoroj kaj pneŭoj. Padra kaj Egoismo estas viroj batalis reen kun iliaj fusiloj kaj 64A mitraletoj, kiun ni prenis de la gardostarantoj. Kelkaj soldatoj provis alproksimiĝi, haltis en iliaj vojetoj, ekstaris, kaj rigardis ĉirkaŭe, kvazaŭ ili forgesis ion. Ili tiam faldita en duono sur la asfalto. La Ĵipo ĉirkaŭis, pafante senĉese. Alia ĵipo kun plifortikigoj alvenis ĉe la Angara . Forever estis prenanta ekstere nun aŭ neniam.
  
  
  Li starigis la klapoj al dudek gradoj, puŝis la kontroloj antaŭen, kaj liberigis la timigado. Ni komencis movanta. Ni turnis al la kurejo. Ekrigardo#? e la vento indikilo diris al mi, ke ni estis gvidanta en la # mal? usta direkto: mi havis justan vento kaj ni devus esti turnita ĉirkaŭ, sed mi ne faros tion. Mi havis # sufi? e problemon tenanta#? i tiu skatolo upright, kiel ŝajnis al evoluigis aĉan kutimon de la tirante al la dekstra. Tiam li memoris, ke ili estis rusa motoroj, ne Pratt kaj Whitney, kaj ke ili estis turnanta en kontraŭaj direktoj.
  
  
  Tero rapido pliigita al minu, tiam al nombroj dek kvin. La instrumentoj venis al vivo; la sentiloj ŝajnis normala. Denove la aviadilo estis tirita al la dekstra, kaj denove ĝi estis taxied de la vosto rudro. La fadeno de la kurejo blankaĵo nekredeble proksima. Li revenis la premo. La aviadilo estis preta, sed ankoraŭ ne povis leviĝi. Dio, ŝajnas, ke ni devas iri al Italio, ne flugas.
  
  
  "La dua Ĵipo estis venanta rekte ĉe ni. La egoismo ŝoforo estis ŝajne iu frenezulo kiu evitis head-on collision. La du viroj rektiĝis ĝis madly de malantaŭ, pafante ĉirkaŭ ilia armiloj ĉe la motoroj. La nazo de la IL-2 estis jam supre, mi do povus rigardi, kio okazas, sed en la sama tempo esti pli bona celo. La motoroj muĝis, kaj blankaj flamoj pafis ekstere de la # eluzi tubojn.
  
  
  La Ĵipo komencis lurch kiel la ŝoforo provis eviti Nami en lasta-fosaĵo provo. Li pafis ĉe la aviadilo kaj li sentis la aviadilo vibras, sed ĝi estis tro lasta akiri ekstere kaj kontroli, kio okazis. La levilo ektirita ĝin reen, kaj la horizonto malaperis. Ni estis liberaj.
  
  
  Mi tenis premo de la maldekstra rudro movi al la dekstra, kaj ni flugis super la fino de la kampo, ne pli ol cent metroj super la tero. Mia supreniro estis kruta, ĉe ekstreme oblikva angulo de preskaŭ unu kilometro. Tiam li vicigitaj ŝia egoismo, kaj donis formon al la maldekstra. Kiam ŝia estis fluganta ĉe angulo, ŝia povus vidi la agon sur la kurejo. Ie kie ŝia rompis libera, la fajro estis furioza. La Ĵipo devas havi ruliĝis super kaj kaptita fajro.
  
  
  Ĝi grimpis al alteco de 35,000 futoj, gvidita okcidenta-sudokcidento, kontrolita malvarmigo, kaj ebenigis de la aviadilo. Ŝajnis, ke ni havis komfortan krozanta rapido de ĉirkaŭ 100 nodoj, kaj kiel ni povus akiri ĝin de la tuta airspace de Jugoslavio, mi ankoraŭ deziris akiri liverita de la persekutantaj aviadiloj. Li povis grimpi iom pli alten, sed ankoraŭ ne sufiĉa eviti marbordaj anti-kanonoj kaj s-2 baterioj. Cetere, la homoj en la # malanta? o estas jam sufiĉe malvarma kun ĉiuj tiuj ŝutroj malferma. Se mi grimpi pli alta, mi nur fari ilin pli malbona.
  
  
  Mi rigardis eksteren la flankan fenestron, provanta akiri mian lagroj, sed mi ne povis vidi ion ajn. Tamen, en ĝeneralaj terminoj, mia direkto estis ĝusta, kaj alie ĝi ne vere gravas. Frue aŭ malfrue ni atingis la Adriatika marbordo, kaj tiam Italio.
  
  
  
  Ĉapitro 12
  
  
  
  
  La kurteno flirtis tiel perforte, ke mi ne rimarkis Padra eniri la kajuto denove. Mi ne vidis lin ĝis li akiris malsupren en la copiloto la seĝo. Tie, li rigardis en silento kiel la ellasilo fumoj elŝprucita ĉirkaŭ la starboard motoro. Post momento, li turnis sin al mi. kaj li diris per sufokita voĉo: "mi neniam flugis antaŭe."
  
  
  "Ne maltrankviliĝu, Hash. Foje ni faras ion por la unua tempo.
  
  
  — Kie ni estas iranta en Italio?
  
  
  — Mi ne scias, ni flugos al la plej proksima startvojo. Eble Pescara aŭ plue ĝis la marbordo, proksime de Bari. La ĉefa afero nun estas, ke ni malaperas ĉirkaŭ la airspace de Jugoslavio. Tuj kiam ni akiras pasintan la Palagruga Insuloj, ni?? l akiras for de ili.
  
  
  "La ludo estos gajnis." Li lasis la esprimon gliti tra lia egoismo buŝo. 'Sonas bone. Kiom longe volas? in prenas nin fari # tio?i?
  
  
  "Kvardek, kvardek-kvin minutoj. Dufoje kiel multe da eĉ antaŭ la itala marbordo. Tio estas, se ni ne havas iujn novajn problemojn.
  
  
  "Tio ne okazos," li diris memfide. "Ni lasis niajn malamikojn malantaŭ."
  
  
  "Almenaŭ ne ĉe Metkovich estas. Kaj ŝi, mi dubas ke ili devos provi interkapti nin super tero, kie ne povus esti tro multaj atestantoj al la atako. Sed unufoje ni?? e super la maro, ni estas facila predo por kio ili sendas malsupren Castel Stafilich.
  
  
  "Kio estas la ŝancoj, ke se ili faras?"
  
  
  Mi diris al emuo la vero. "Pri la sama kiel Aptos estas."
  
  
  "Ahh," li diris mallaŭte. Tiam post paŭzo li demandis: "Do kial ni ne flugi pli malalta por eviti ih radaroj?"
  
  
  "Moderna radaro povas detekti aviadilon preskaŭ de nulo metrojn for," emu klarigis al ŝi. — Iom komuna senso volo diru al ili, kion nia flugo itinero estas: la plej mallonga itinero trans la lando. Mi ne volas iri ajna pli malalta se ili atakas kaj mi devas manovri, aŭ se io iras malĝuste, kaj mi devas provi plano. Kaj por homoj#? irka? mi ne volas iri pli altaj."
  
  
  Li kapjesis en kompreno. "Ĝi estas malvarmo en la dorso, kaj kelkaj homoj estas timemaj de la mortas pro manko de oksigeno."
  
  
  "Ĝi ne estas precize en la mezo de la somero ĉi tie," mi grumblis. — Reiru, kaj diru al ili, ili ne mortu. Kaj diru al ili spiri tra siaj manoj, se la vento estas tro forta antaŭ ili.
  
  
  Mi kontrolis ŝin sentiloj denove, sed ĉio estis bone. RPM restis la sama, petrola premo kaj temperaturo estis ankoraŭ al la rajto de la ruĝa linio. La motoroj ankoraŭ sonis kiel ili estis kuranta en normala flugo.
  
  
  Li rigardis malsupren kiel la marbordo iĝis ŝnuro de lumoj, la malhela lumoj de kelkaj marbordaj urboj kaj fiŝkaptado vilaĝoj. La vasta griza vastaĵo de la Dinaric Alpoj estis nun malantaŭ mi, kaj antaŭ mi kuŝis la granda, glata dunoj de malakra akvo, la Adriatika dezerto. Ĝi estis sanga malseka malsupren tie, sed de tie ĝi rigardis kiel sabla dezerto. La malnova aviadilo tenis muĝado, kaj li estis preskaŭ komencas kredi, ke ni sukcesis.
  
  
  Tiam mi aŭdis iun aero. Li turnis sin por vidi Sofia kaj Arvia premo en la taksio. La lupo estis kun Sofio, kaj li aspektis kiel malfeliĉa kiel besto povas esti."
  
  
  "En dek aŭ dek kvin minutoj, ni ĉiuj estos kapabla spiri pli facile, kaj la kruroj volas esti pli malpeza."
  
  
  Virinoj ridis kaj puŝ-ŝancelis ĉe la fenestroj por rigardi el. Mi rigardis Sophia kaj memoris la arogantaj, malestima virino mi unue renkontis, kaj ĉiuj mi povus fari estis#? irado#? irka? kaj skuo mia kapo. Ŝi preferus morti ol konfesi, ke estis io mola kaj inaj pri ŝi. Tamen li estis evidente prezentas en ĝi en kaŝita formo.
  
  
  La pilotejo subite komencis tremi perforte, kiel se grandega mano havis kaptis la aviadilo vosto kaj estis skuanta la egoismo tiel. Ekbrilo de arĝento fulmis preter la fenestro Sophie havis atentigis kaj flugis sur, brulanta nin kun furioza eksplodo de aero provanta.
  
  
  Li luktis kun la stirrado kaj pedaloj por korekti eblan glitilo, tiam rigardis tra la fenestro denove. Mi ne vere bezonas: mi sciis, kio ĝi estis, kaj mi ankaŭ ne scias, kion la aliaj arĝento flash estis alta super ni.
  
  
  "Sofia, Arvia, iri reen al la aliaj. Rapide. Diru al ili ĉiuj rampi reen laŭeble, kaŭriĝanta malalta kaj tenante siajn kapojn malsupren.
  
  
  Ili faris, kion mi diris. Ŝi rigardis supren al la Padre. Li tenis la bengalas li volonte trovita sur la ebeno en liaj manoj kiel maltrankvilita frown ĉifita lia frunto. "Problemo, ĉu?" li diris, donanta al mi kelkajn raketojn.
  
  
  "Venu," mi diris grimly. "Faskon de migs".
  
  
  Mig-21-F, por esti preciza. Fishbed ĉe Mach 2.2 kun Atoll aera-al-aeraj misiloj sub siajn flugilojn. La plej bona ke Jugoslavio devas proponi. La du el ili estas supre kontraŭ dudek-jaro-malnova, unarmed propeller plane.
  
  
  'Kion ni faru? Ĉu ni ne devus iri pli malalta?
  
  
  "Alta aŭ malalta, ĝi ne gravas. Sed kiam ili akiras egale, Hash, lumo, kiel multaj raketoj kiel vi povas kaj ĵeti ih tra la fenestro.
  
  
  'Mi ne komprenas.'
  
  
  — Mi ne havas tempon por klarigi. Ili iras por voĉdoni.'
  
  
  La aviadiloj flugis en larĝa, swooping arko kiu devus esti nur sur nia vosto. Hurlante, ili flugis, ilia flugilo konsiletoj # preska? # tu? i en mirinda formado.
  
  
  "Nun, Hash," mi kriis. "Ĵeti el tiuj misiloj."
  
  
  Ŝi ankaŭ lumigis la raketoj tiel rapide kiel li povis kaj ĵetis ih#? irka? la fenestro. Ŝi estus preferinta havi pafilon Natalia, kiu movus la signalfajroj for de la aviadilo. Sed antaŭ ol ĝi povus esti reloaded kaj pasis al la Padre la egoismo, la Migs estis jam tro proksime.
  
  
  Malantaŭ ni, kvar malgrandaj eksplodoj erupciis ĉirkaŭ la Migs ' flugiloj. Kiel mi suspektis, ili estis pafante ĉe ni#? iu#? irka? iliaj Atoloj. Raketoj estas pli rapida, pli granda, kaj neater ol pafiloj. La atoloj venis al ni kiel la Migs demetis rigardi la mirinda piroteknikaĵo ekstere de atingo. Sub ni, la raketoj eksplodis en blanka-varma flamoj, bruliganta nia flugiloj kaj ventroj. La misiloj ekbrilis trans la#? ielo, tiam unu de unu plonĝis malsupren, for de la ebeno, sekvante la falanta raketo beacons.
  
  
  'Kio... kio okazas? Padra ekspiris, lia buŝo pendis malferma.
  
  
  "Atoloj estas allogita al varmego, kaj bruligante raketoj elsendas pli da varmo ol la ellasilo de niaj malnovaj motoroj." Emu klarigis ĝin. "Foje esti iom ekstere de dato estas avantaĝo."
  
  
  Raketoj estis pafitaj malproksime sub ni, en tiel-nomita celas en la direkto de la Adriatika Maro. Ili malaperis sub la surfaco, kaj momenton poste la maro eksplodis en buloj de oranĝa flamo kaj siblanta blanka ŝaŭmo.
  
  
  "Ha," la Padra ekkriis. 'Ni faris ĝin. Ni tiris el iliaj dentoj."
  
  
  "Vi pensas tiel," mi diris kategorie. "Migs havas pli da dentegoj, kaj ili estas jam venanta reen kun la sekvanta mordas."
  
  
  La du Yugoslavs estis nur du arĝentaj punktoj malantaŭ ni, kaj ili estis rapide alproksimiĝanta. Li viŝis sian earlobe kun lia maniko por viŝi for la ŝvito, provanta pensi. Ĝi estis liberigita per la gaso, kaj ni komencis malsupreniri en lar? a, kruta diapozitivoj. Miaj manoj estis malseka de la banko de iloj. Tri mil piedoj kaj malsupra.
  
  
  "Do ni?? e perdanta ih," la Padra ekkriis.
  
  
  La egoismo-naivete faciligis la # stre? iteco kaj faris min ridi. "La tethered kapro havas eĉ pli bonan ŝancon kontraŭ la Princo, Hash. Sed se ni devas plonĝi, mi ne volas fali tro ege. Kaj eble, nur eble, mi ne povas teni ŝin de ih sufiĉe longe ĝis ni transiras la limon.
  
  
  - Kaj se ni venas de la itala airspace?
  
  
  "Eble la Migs ne sekvas nin poste."
  
  
  La altí, metro legi 2500 piedoj, 2000, kaj tiam daŭris al malsupreniri. Li esperis ke se la Migs atakis, ili estus tiel fari nun. Se ili faris, li povus preni unu tra ili kun ni.
  
  
  Sed la batalantoj restis malantaŭe, kiel se dimensionamiento nin. — Kion ili faras?" La Padra demandis nervoze. — Kial ne ili venos?"
  
  
  "Ili?? l # fari? i # balda? # sufi? a. Eble ili povos tiri multojn por vidi kiu venas unue.
  
  
  La maldekstre unu foriris por kuri por unu momento, denove en klasika stilo. Malrapide, sed en # reala? o,? i estas # pafa? o-kiel super ni, malsupreniranta en angulo al nia vosto. En akra flanko turni, mi turnis 180 gradoj, malrapidiganta malsupren tiel, ke mia rapidometro ŝvebis tuj super la kritika revs. Tio kaŭzis la piloto Parpadea plonĝi iom pli kruta. Sed la Mig-21 estas maneuverable aviadilo, kaj ni ne perdas vidon de#? io por minuto. Li venis supre kun lamao por certa rekta trafo.
  
  
  "Mitraloj. . La Padra komencis.
  
  
  "Armiloj, Hash," egoismo korektita. "Kun ĉi tiu malnova brusto, kelkaj close-range atakoj estas sufiĉe por tute ŝiri nin al pecetoj."
  
  
  Plumbo-a jarcento sekvis. La fuzelaĝo estis acribillado kun kribrilo, kaj la flugiloj estis plenigita kun pugno-grandaj truoj. Unu blindiga ekbrilo de lumo prilumis la scio kajuto. Glacia vento ululis tra la frakasita antaŭa glaco, kaj dika nigra fumo komencis billow trans la instrumentpanelo. La IL-2 ektirita akre.
  
  
  "Faru ion," la Padra kriegita ĉe mi. — Tiam tie estas nenio vi povas fari?"
  
  
  Li ekprenis la leviloj, preĝante ke ili estis ankoraŭ laboranta kaj ke ili estis # ankora? laboranta por alia dua. Nur unu sekundo...
  
  
  "Jes," la rheumatologist kriegis ĉe ŝi. 'Nun!'
  
  
  Li premis malsupren sur la alerono levilo kaj retiris la tiller en lia rondiro, liberigi#? iuj la gaso. La ŝipo shuddered al la osto, provante leviĝi denove, subite jerking ĝia vosto en malebla pozicio.
  
  
  Por momento, li planis flugi super ni, kaj tiam reveni en cirklo, sed la aviadilo alportis lin al lia trajektorio. Tie estis surdiga ululo kiel la piloto provis fari kruta grimpado eviti kolizianta kun ni, rulita super de la flago de permeso efektivigi kaj pafis flamoj en niaj vizaĝoj. La lunlumo brilis sur arĝenta wings kiel la skipo luktis por kontrolo de la aviadilo. Sed ĉar de egoismo, rapido, kaj nia alteco — ni estis nun ĉe 1,500 piedoj-ili ne plu havis la alteco kaj spaco por fari tion.
  
  
  La batalo estis mallonga. Moderna ĉasaviadilo estis deplojitaj kontraŭ ramshackle minado, kaj moderna armilaro pruvis ĝia nekompetenteco. Li frostis, nekapabla akiri altitudo, kiel la maro leviĝis por kapti lin. La kupolo flugis reen, kaj la helmeted figuroj freneze eksplodi ekstere. La aviadilo poste kraŝis en la Adriatika Maro.
  
  
  La pinto de la flugilo batis ondo kaj li turnadita ĉirkaŭe en la aero ĝis alia aktiveco kaptis lin kaj li spegulita upside malsupren en la truo de la ondo. Tie ĝi kuŝis, ventro supren, kiel morta gull kun ĝiaj flugiloj etenditaj. Malrapide, tio komencis sinki.
  
  
  Ni havis niajn proprajn problemojn aserti kun, sed ĝi ne povus esti farita sen la Padra estas entuziasma kriegoj. "Ni pafis malsupren la ih! Hej, Carter. Kia ŝerco.'
  
  
  "Kompreneble ĝi estas ŝerco," mi spireksplodis amare, daŭre svingiĝante de la fajroestingilo. "Kaj kompreneble vi scias, kiu la lasta ridas?"
  
  
  La kajuto turnis al malseka cashews kiel la aviadilo provis ebenigi ĝin kaj meti ekstere la fajregon. La tuta aviadilo estis truitaj kun truoj, kaj la dekstra motoro ektirita perforte, eliganta olea fumo. Flamoj lekis ĉe la aeraj konsumadoj kaj la bruligitajn flugilo, aŭ kio estis maldekstre de ĝi. Li scivolis grimly kiel multaj de niaj pasaĝeroj estis morta aŭ vundita? irka? ni.
  
  
  "Padra, veni tien kaj vidi, kiel nia popolo estas faranta," li kriis al ŝi super la tondro de la mortanta motoro. Ŝia estis panike laboras sur la motoro estas fajro-estingiloj, estinganta la fajro en la starboard motoro kun ŝaŭmo. La padra leviĝis el sia seĝo kaj kaptis la kurteno. 'Sed,... ni povas fari ĝin nun?
  
  
  "Ni povas daŭrigi sur la sama motoro," emu diris al ŝi haste. "Se mi povas meti ekstere la fajregon . Sed estas ankoraŭ alia punkto.
  
  
  'Ni ne povas ... ?
  
  
  "Ne,#? i tiu#? erco nur funkcias unufoje. Cetere, ni ne plu havas la forton por fari tion. Rapidu!'
  
  
  Ŝi ne volas lin en la taksion apud mi, kiam la fadeno alvenis. Jen kial ili uzas blindfolds en ekzekutoj. En la dua momento, la emuo estis jam en pozicio, kaj la emu ne estis malhelpita en egoismo ludas kiel la aliaj. Kun senĉesa precizeco, ĝi atingos nin. Kaj neniu#? irka? ni dirus ĝin denove.
  
  
  Ĝi estis nivelado de la malsukcesa motoro, planante iomete subteni rapido, dum samtempe borderas la rudron al ekvilibro la neegala tirado de la maldekstra motoro. Momento turnis por atakoj.
  
  
  "Rigardu," la Padra ekkriis. Ĝi estis nur tiam ke mi rimarkis ke li ne sekvis miajn ordonojn. Li estis ankoraŭ staranta apud mi. "Rigardu, tie estas pli por veni."
  
  
  Li indikis per la frakasita antaŭa glaco. Li estis ĝusta: tie estis ses pli batalanto jetoj flugas en. Por ono de sekundo, la timo kunpremis mian gorĝon, kaj tiam mi konsciis ĝin ne estis palpebrumo. Ĝi estis duona eskadro de G-91Y Fiat batalantoj kun la verda-blanka-ruĝa insigno de la itala Aera Forto.
  
  
  "Ho, mia Dio," mi diris. "Ni estas eksterlande."
  
  
  — Ĉu la alia aviadilo ankoraŭ esti atakita?" Li ankoraŭ havas tempon.
  
  
  'Mi ne scias.'
  
  
  Mi tenis mian spiron, scivolanta kiel Padra finus sian atakon kaj risko internacia okazaĵo. Tuja povus flugi en cirkloj ĉirkaŭ la pli malnova kaj pli malpeza G-91Y. Li komprenis, kial la G-91s estis flugita ĉi tie, ne la F-104s. Ili povus lanĉi de herbo kurejoj proksime.
  
  
  La itala aviadilo proksimiĝis, iom post iom malaperis trans la horizonto. Li hezitis dum momento. Tiam ĝi subite pafis supren kaj malaperis en la malproksimo.
  
  
  "Li venas reen, Carter," la Padra diris en sufokis sob. "Li venas reen. Ĝi signifas...
  
  
  "Jes," mi diris, ridetante larĝe. Li turnis sin sur la navigado lumoj, la sonprenilo, tiam turnis en la radio.
  
  
  "Jes," ŝi emu diris. "Ĝi estas ludo gajnis."
  
  
  
  Ĉapitro 13
  
  
  
  
  Pescara estas bela ĉemara feriejo ĉe la buŝo de la Folha. Tie estas malgranda industrio ĉi tie, sed pli grave, estas multe de sablaj strandoj, varma akvo kaj varma suno. Bedaŭrinde, li ne povis vidi multe krom tra lia hotelo.
  
  
  Mi restis ĉe la Tabulo Cristallo Hotelo proksime de la plaĝo, kie la milda brizo kaj milda lektrinkis de la ondoj helpis min retrovi el miaj vundoj. Falko prezentis min kun du-semajna malsana forpermeso ĉe AH estas elspezo.
  
  
  La surteriĝo de la eskorto estis sufiĉe seninteresa post nia transiro; kaj post la kutima NATO peli kaj interpuŝiĝo, la kolonio iris glate. Nia viro en Rime venis por akiri faldita peco de papero ke la Princo donis al li, kaj poste li diris al mi ke la mesaĝo estis ke Albanio estis preparas puĉon en Jugoslavio kun la helpo de kelkaj Jugoslava rezisto batalantoj. La Ih ĉefo, certa "Milano", estis de tiam senvive. Fantazio.
  
  
  Ŝi, riskis vivon kaj membron por akiri ĝuste tiun ĉi mesaĝon sur Aptos. Tio estis unu el la plej ironia rezultoj de mia misio. Sed tiam li memoris, ke li estis ekkaptita tanko kaj la aviadilo de sub la nazoj de la Yugoslavs, kaj gvidis kelkajn el la vilaĝanoj tra la ih armeo kaj aviado.
  
  
  La itala registaro prenis prizorgo de la loĝantoj de Jzan; ŝi garantiis azilon kaj promesis laborpostenoj. Sofia, Padra, kaj la lasta du viroj en la tuta ih grupo estis iranta al reveno al Jugoslavio por daŭrigi la batalon por sendependeco, sed nun ŝi estis ripozanta kun mi en la hotelo. La pordisto faris tre agitado pri la Princo, sed la Padra timigita egoismo eĉ pli ol la Princo, kaj en la fino la pordisto konsentis.
  
  
  La lupo estis nun kun Padra, ĉar ĉe tiu punkto, la emuo ne devas ion ajn, sed ne maskoto.
  
  
  La Padra kaj la Princo staris ekstere en la koridoro, gardanta mia pordo en kazo iu ajn provis ĝeni min. Ŝia estis kuŝanta nuda sur larĝa lito. Arvia kuŝis apud mi kaj karesis min kun ŝiaj firmaj mamoj.
  
  
  Sur la alia flanko, Sophia movis sensuously, nibbling ĉe mia earlobe.
  
  
  Tio ĉi estis iranta sur por kvar tagoj, malĉaste, sovaĝe, kaj indiferente, interrompita nur per la matenmanĝo ni manĝis en nia ĉambro. La knabinoj ŝajnis kompreni, ke mi estis sufiĉe por ili por dividi.
  
  
  Ili interkonsentis sur ĉi kune dum la trajno. Kaj li povis imagi la plej malbona formo de malsana forpermeso.
  
  
  Fadeno
  
  
  
  
  Tablo de enhavoj
  Ĉapitro 2
  
  
  Ĉapitro 3
  
  
  Ĉapitro 4
  
  
  Ĉapitro 5
  
  
  Ĉapitro 6
  
  
  Ĉapitro 7
  
  
  Ĉapitro 8
  
  
  Ĉapitro 9
  
  
  Ĉapitro 10
  
  
  Ĉapitro 11
  
  
  Ĉapitro 12
  
  
  Ĉapitro 13
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  
  Nia agento en Rime mankas.
  
  
  tradukita de Lev Shklovsky en memoro pri lia perdita filo Anton
  
  
  Originala titolo: Agento vermist en Romo
  
  
  
  
  
  La unua ĉapitro
  
  
  AI havas plurajn arojn en Manhattan hotel, kiu mi ne nomo. Ŝi kontrolis en tie, sekvita de du semajnoj de R&H (Distro kaj Retrovo) ĉe la HAKILO Ranch en la Virginia Hunting grounds, proksime de Washington, DC.
  
  
  Ĉi tiu organizo havas plurajn de#? ia propra agentoj kaj dungitoj egoismoj, kaj ĝi donas al mi hejmecan senton . Tio ankaŭ kontentigas Hawke's sekureco sentemo; - Falko, la griza, anonima kaj ironia kapo de HAKILO. Ĝi estas tiel facila por li por sendi min ekstere al kelkaj wharf drinkejo teeming kun brutuloj, sed la momento I revenas al USONO post danĝera misio, li rigardas min kiel se mi estis malobeema infano.
  
  
  Mi # ankora? havis du monatoj de sensalajra forpermeso maldekstra, kaj ĝi estis granda finaĵo kaj loko por komenci. Mia suite havis grandegan majstra dormoĉambro kun super bano kaj loĝoĉambro kun plene stokita trinkejo. Nen havis unu ĉambro servo kuirejon, kaj la kuiristo faris vi pensas, ke vi estis en Napoleon III en Parizo, ne morna Nov-Jorko. Kaj la servo estis diskreta kaj efika. Mi ankaŭ havis multajn salajro savings amasigita en mia banka konto kaj banka konto.
  
  
  Mi kaptis la telefono apud la lito kaj donis al la centralita Tiggy estas nombro.
  
  
  Tiggy estas Tabitha Inchbold. Kvin-foot-tall, perfekte konstruita angla paĝio de tiu nobelulino danke (ŝia patro estis grafo), kiu komercis la privilegioj de la loka nobelaro por laboron kiel sekretario ĉe publikaj rilatoj firma sur Madison Avenue.
  
  
  "Ĉi tiu estas Nick Carter, Tiggy."
  
  
  "Ugh." Ŝia voĉo estis miksaĵo de Esperanto kaj Aŭstralia. 'Ĉu vi estas ĉi tie? En la urbo?'Tiggy povas paki multe da signifo en kelkaj mallongaj vortoj.
  
  
  Ĝi nur prenis kelkajn minutoj de vigla babilado — Tiggy la diskuto estis plena de vualita referencoj al nia lasta memorinda vespero kune-por aranĝi kunvenon por # trinka? o kaj#? efman? o kune.
  
  
  Ĝi estis la tria kaj duono ĉe la tempo. Li prenis longan bano kaj finis kun glacia duŝo por refreŝigi sin kaj veni reen al vivo. Tie estis plenlonga spegulo en la banĉambro, kaj li estis kontenta kun kion li vidis. Ŝia estis bone denove. La forĵetita alenka revenis al mi, miaj muskoloj funkciis kiel se por ĉiam, kaj tie estis neniu cikatrojn maldekstre de la provoj de alia konkursanto tranĉis ekstere la ventroj? irka? mian korpon kaj uzi ih kiel maŝo por pendigi min. Nur malforta # ar? enta-blanka linio montris kie la egoismo estas razilo-akra kukri tranĉilo komencis ĝian laboron.
  
  
  Mi lathered ĝis mia vizaĝo kaj razis ĝin pura kaj glata anta? ol aplikanta la pikanta aftershave#? mira? o. Reen en la dormoĉambro, li vestis lazily.
  
  
  Li glitis en lia jako. Fari supre por la spaco en ŝia vesto por Wilhelmina estas luger, mi plenigis ŝian maldekstran internan poŝon kun leda monujo. Mi ekrigardis nelonge en la dormoĉambro spegulo kaj ne trovi? i#? iu nekontentiga. Mi rektigis mian kravaton kaj estis preta iri al la bar, ke Tiggy kaj mi elektis kiel nia komencanta punkto.
  
  
  Nur kiel#? ia mano estis sur la klinkon, la telefono sonoris shrilly.
  
  
  "Tajloro," li diris, laŭte, sed li venis reen ĉiuokaze kaj kaptis la telefonon.
  
  
  Li metis la telefono al sia orelo kaj aŭdis kio sonis kiel karnavalo bendo registrado, nur la alia vojo ĉirkaŭ. Mi premis la ruĝan butonon sur la telefono transformilo, komuna peco de # ekipa? o en nia organizo estas hotelo ĉambroj, kaj meze de frazo, mi aŭdis konatan voĉon: "... kaj ŝi, mi scias, ke vi estas sur ferio, sed la malbona buĝeta mi devas labori kun signifas mi ne havas homoj ŝatas vin ankoraŭ. Neniu afero kiom malforta estas vi al ni, vi estas nia nura havebla agento.
  
  
  Ĝi estis Hawk. Li estis sur la alia fino de la telefono kaj parolas al mi per sia oficejo en Washington.
  
  
  "Mi maltrafis la komencon, estro," mi diris, alvokante mian paciencon. — Ĉu vi povas diri al mi denove, kio okazis?".. "Romo," li blurted el, fermanta min supre eĉ pli. "Io malbonodora estis trovita en la Urbo. Tio estas io-Clem Anderson, kaj mortinta kiel infero. Clem Andersson estis negrava informante en Italio. Li neniam estis vere parto de nia organizo, sed li helpis nin ekstere de tempo al tempo, provizanta nin kun informo, ke la granda infanoj ĉirkaŭ la CIA kaj Interpol ne povus havi rimarkita.
  
  
  Hawke', kapo de la supro-sekreta, la plej malgranda kaj mortiga divido de la tutmonda spionservo de la Amerikoj, daŭrigis: "Li sendis al ni aron de neklara sugestojn pri kelkaj aĉe filmo ili estis iranta fari. Tia filmo, en kiu spionado kaj counterintelligence estas prezentita kiel alloga afero. Sed vi scias ĉion pri ĝi.
  
  
  Unu tagon, en senzorga momento, mi diris al Hawke'ke mi vere ŝatis la filmo ŝi vidis. De tiu tago sur, ĝi lasis en mi poste, lia infaneca kaj obstina enhavo. Li estis filmo fervorulo. Unu ĉirkaŭ ili estas persista, nesuperebla miskompreniĝoj pri mia persona (haha) vivo.
  
  
  "Ĉe unua, mi pensis, ke ĝi estis nur alia dek — al-dudek-miliono-dolara filmo interkonsento," Hawke'daŭris. "Sed Clem daŭriĝis por diri ke ĉio iras multe pli profunda. Mi lasis emu esploro tio ĉi, ĉar li estis bona persono, tre helpema en nia reto. Mi ne zorgas pri tio plu, sed nun Clem estas mortinta. Do eble Clem lernis ion gravan. Vi estas rezervita sur Alitalia vizito ĉe 20: 15 JFK, NY. Vi havas unu horo por trafi la helikoptero kiu prenos vin ĉirkaŭ Manhattan al la flughaveno.
  
  
  "Sed, sinjoro -" mi diris, rigardante dika kaj suka Tiggy malaperas en la nebulo.
  
  
  "Ĝi ne prenos vin pli ol unu horon por legi la datuma folio," li diris trankvilige. "Sed ĝi venas en la hotelo telekso#? uste nun. Vi trovos la kodo en via leterkesto ĉe la akceptejo. Ĉion kion vi bezonas estas en la halo, en ĉi tiu koverto. Mono por elspezoj, ID kartoj, du pasportoj. Mi ne teni vin ĉi tie plu. Mi povas jam vidi kiel viajn okulojn lumo supre ĉe la penso de la amuza itala dolĉa vivo. Sed memoru: ĉi tio estas laboro, ne marŝi." Li menciis ion pri ekstra tago en New York, kiujn mi bezonis, sed Hawke'jam pendis? is. Ĝi estis ludo li ludis por ŝi, kaj Hawke'faris la regulojn.
  
  
  Mi vokis ŝin ĉe la alvoko centro, kaj petis ŝin alporti la telekso kiu estis atendanta por ŝi, kune kun ĉio kiu estis en mia leterkesto. Tiam mi vokis ŝin ĉe la stango kaj lasis mesaĝon por Sinjorino Inchbold diranta ke mi estis mizera esti vokita for sur pli urĝaj negoco. Kiam la errand boy alvenis kun telekso kaj densa bruna koverto, li transdonis Em du dudek-dolarajn fakturojn. Kvin dolaroj estis por vojaĝi inter la maldekstro-banka Ukrainio, kaj la resto estis por floroj por esti liverita al Tiggy. Mi havas la impreson ke ili estus tiom multe de komforto al Nah kiel la asigno mi estis subite estis donita al mi.
  
  
  La ses-fut-longa telekso # mesa? o, # elvolvi? i kiel grandega peco da neceseja papero, aspektis ĉe la unua rigardo kiel nenio pli ol teda raporto sur la estonteco de la Ĉikago soybean komerco. Tamen, kiam ĝi estis legita de la egoismo tra frakciita travidebla plasta folio kun la kodo numero kvar sur la koverto, ĝi rivelis grava enhavo por la egoismo. Plena raporto sur Clemm Anderson's agoj kaj suspektoj, mia kovrilo rakonto por tiu komisio kun fono, kaj dua kovrilo rakonto se necese. La adresoj de du kontakta domoj en Rime, kaj iu haste kolektis informojn pri la nomoj menciitaj en Anderson raportoj.
  
  
  Egoismo legi ĝin rapide kaj zorgeme, elvolvanta la papero linion de linio kaj plenigaĵo en la norma shredder maŝino en nia apartamento. Ju pli mi legas ĝin, des pli mi fariĝis konvinkita ke la Falko estis sendanta min sur iu speco de ghost hunt. Li estis ĝusta en la komenco. Tiuj estis onidiroj kaj klaĉo kiu ŝajnis pli gravaj en la filmo estas komerca ol en la HAKILO esploro. Kelkaj malmolaj faktoj, kaj la resto estas nenio pli ol bobeloj. Lorenzo Conti, itala produktanto de larĝa-ekrano agadoj plenigis kun sekso kaj sango, kiu partoprenis en ĉiuj klasikaj produktadoj, de "La Odiseado" al "La Ŝafido de Maria", estis preparanta novan epopeo nomita" Fluo de Lumo". Filmo kun internacia okupo pri kio povas okazi dum la Tria Monda Milito.
  
  
  La tajloro, ĉiu, kiu havis iam legis la paperojn sciis pri ĝi. Krom eble por Hawke, kiu havis malfacilan tempon rigardante tra fremdaj sciigaj rakontoj, tiam ĝuis la komiksoj por momento, kaj tiam forĵetis la ĵurnalon.
  
  
  Conti estis nefidinda kaj lerta ulo. Eĉ en la plej sukcesa egoismo filmoj, investantoj estis lasita kun nur frakcio de la profitoj, dum Laŭrenco, aliflanke, prenis la profitojn por daŭrigi lian palazzo en Rimet, lia vilao en Capri, lia kastelo en la sudo de Francio, kaj granda nombro de amatinoj, ŝtopita bestojn, servantoj kaj ĉiuj specoj de hangers-on. Sed ĝi estis apenaŭ konfidenca sciigo. Aliaj respektataj produktantoj ĉirkaŭ Londono aŭ Hollywood sekvis la saman avidaj skemo.
  
  
  Clem Andersson faris piednoto pri la neklarigita murdo de juna Aŭstra stelo. Murdo, ke Conti ŝajnis havas sur sia konscienco, precipe ekde baldaŭ post ŝia morto, li havis nervozan kolapson kaj ĉesis por du monatoj de ripozo hejme kaj en la kliniko. Sed tio estis ankaŭ normala. Steloj estas kiel reemplazable kiel sekretaj agentoj. Kaj paneoj por grandaj filmaj steloj estas tiel ofta kiel enamiĝoj kun aspirantaj aktorinoj. Conti estas partneroj en la nova filmo estas Sir Hugh Marsland, iama Brita ministro kun dubinda financa reputacio, sed ne pli stranga al subĉielaj naĝejoj, la spektaklo kaj klara kontaktoj kun la angla dissendo kompanioj. Dan Piero Simca, la nekonstanta itala midget; flirtulo politikisto kaj bankisto, kaj tre normala partnero en entrepreno kiel Vereldeinde. Kaj fine, Chris Mallory, sendependa Amerika produktanto-direktoro konata por du Oscar-winning-filmoj pri unu jardeko antaŭe.
  
  
  La linio-supre estis kiel vi atendus de Conti epopeo. Pri dek pintaj nomoj en Anglio, Francio, Italio kaj la landoj de Norda kaj Suda Ameriko. Plej ĉirkaŭ ili estis gasto ĉefrolas nur kvin al dek jaroj, sed ih nomoj aspektus granda en ad. La du ĉefaj roloj estis luditaj fare de Camille Cavour, la lasta itala sex bomb, kaj Mikaelo, Sporto, la angla kingpin kiu havis la plej bonan jaroj, krom reklamadaj valoro.
  
  
  La telekso mesaĝo estis tute detruita, kiel estis la travidebla folio. Mi sidiĝis sur la planko en joga pozo koncentri kaj recenzo de la materialo mi jam havis en mia kapo denove. Li lasis sian menson iri tute malplena, kaj tiam ĉio dirita denove, kiel se ĝi estis estanta legita de la egoismo ĉe pli altan nivelon de koncentriĝo.
  
  
  Neniu mirakloj okazis. Konsentite, la filmo ĉefaj karakteroj estis trompaj artistoj, kaj Clem faris multajn notojn pri la kvanto de milita teamo kunmetita por Conti versio de Mondmilito: tankoj, aviadiloj, falsa misiloj kun subteraj konkretaj bunkroj por nutrado, sed tio ankaŭ estis ofta. Kaj li ankaŭ devus havi rimarkis ke multaj italaj, Brita, Usona kaj NATO interrilatigaj oficiroj alvenis kun la materialoj.
  
  
  Ĉiu grava milito en filmo, eĉ se ĝi estas nur duonon de la? le? a, povas kalkuli sur oficiala registara kunlaboro. Tio ne estis nekutima aŭ. Ĉiuj kiu restis estis ke Clem estis mortigita. Sed eĉ tio ne nepre havas ion por fari kun la egoismo studoj de la filmo Fadeno Mondo . Laŭ kelkaj notoj, Clem estis deca viro, sed prefere dubindaj pro lia hazardludo toksomanio, kaj pro lia konstanta ŝuldo al kontraŭleĝaj prunto ŝarkoj. Kaj la kialoj kial li finis en la Tibro povas esti multe pli ol egoismo scivolemo pri filmo epopeo.
  
  
  Mi havis dek minutojn por atingi reen kune. Ŝi prenis Wilhelmina, mia luger, Hugo, mia stiletto kaj Pierre estas gaso bombo, ĉirkaŭ la ih sekreta tranĉo ĉe la fundo de la valizon kaj re-pakita la vestojn ŝi havis nur nete pendis en la dormoĉambro vestaro. Li demetis sian jakon por meti sur ŝultro pistolujo. Ŝia maniko estis rulita supre kaj la mallarĝa ingo de ŝia stiletto butonumita supren. Ĉe ĉi tiu stadio, mi ne bezonas gaso bombo, kiu estas kie mi kutime metis ĝin, do Piera metis ĝin en minuto. Ŝia jam estis ordonita per la beko, kaj la filmeto, bildo frapis sur la pordo nur kiel ŝia estis metanta sur sia jako denove.
  
  
  Li metis#? io alia ekstere de lia menso kaj centris en sia nova identeco. Ĉe JFK, NY, li estis jam Roger (Jerry) Carr, riĉa Teksaso petrolindustriulo kiu havas nur unu afero sur lia menso — por ĝui la vivon kaj realigi ke li havas enspezon kiu neniam kuros ekstere. Ĝi estis la parto ŝi amis ludi, sed Hawke, la tajloro de la infero, ne donas al mi sufiĉe de ĝi.
  
  
  Kiel Carr, mi bezonis investi en#? i tiu filmo ne fari profiton, sed por ĝui la perspektivo de estanta ĉirkaŭigita de maturaj steloj por matenmanĝo, lunĉo, kaj vespermanĝo, kaj eble eĉ tre, tre malfrua manĝeto. Mi amas tiun specon de afero en mia rolo kiel Nick Carter, se ĝi ne estis por la fakto ke ĝi estas ĝenata kun mia laboro. Se mi devis eliri kiel Jerry Carr, mi volas havi duan kovrilo kun pasporto; tio estas Ben Ĉarpentisto, sendependa ĵurnalisto. Iom ebria, loose figuro kun pli socia libereco de movado ol Teksaso playboy.
  
  
  Ĉe JFK, NY, ridetanta knabino, kiu ne aspektas kiel ŝi volas paŝis eksteren de Renesanco filmo aŭ unu el la lastaj italaj filmoj donis al Jerry Carr unua-klaso ebeno bileton. Mi donis la ĝustajn signalojn en la # pasa? ero tunelo, kaj ili lasu min trae sen serĉado mia persona juvelaĵo: luger, tranĉilo, kaj bombo.
  
  
  Ĉe la kiosko en la forira salono, mi aĉetis sufiĉe da revuoj kaj broŝuritaĵoj por plenigi flugo tra Nov-Jorko al Romo en kazo mi ne povis dormi. Ideale, vi devus akiri bonan nokto dormon ĉe la komenco de la tasko, sed tiu devus esti farita nature. Eĉ la plej bonaj kuracistoj en la mondo ne supreniru kun pilolo, kiu ne donu al mi la dormo mi devas iri ekstere kun kiel multe da taŭgeco kaj ĉeesto de menso kiel mi ŝatus.
  
  
  La Jumbojet aviadilo estis nur duone plena, kaj li estis preskaŭ sole en la unua klaso plano. Sergej estis ŝaltita kun memorigilo ne por fumi, kaj ŝia sidejo zono estis ligita. Mi havis kvin minutojn por observi miaj samrangaj pasaĝeroj — singardeco, mi ĉiam prenas, ĉu vojaĝante sur ebeno, sur buson, aŭ en azeno-ĉaro. Ŝi, pensante pri kiom multe ŝi I povas # malstre? i kaj kiom sekura ĝi estas.
  
  
  Tie estis nur dek pasaĝeroj. Kvar negocistoj, proksime unu al la alia, preskaŭ identa en siaj malhelaj vestokompletoj kaj porti tiujn diplomatia maletines. Tri mezaĝa paroj kun oro nameplates kiu identigis ilin kiel membroj de unu lukso tour de la grupo en oni ĝiras monda. Ĉio estas normala, senkulpa kaj malproksimaj, lasante min tuta vico de seĝoj al mi mem, kun kelkaj malplenaj vicoj antaŭ kaj malantaŭ mi.
  
  
  Tuj kiam la verda saint lumigis kaj ni estis airborne, mi reiris al la banĉambro. Tie mi forigis la pistolujo de mia Luger kaj la glavingo de mia stiletto. Revenante al sia seĝo, li metis ŝin ih en siaj propraj diplomatiaj maletín kaj turnis la sekureco seruro. Se mi estas bonsorta # sufi? a por fermi miajn okulojn dum flugo, mi ne volas riski mian jakon venanta nefarita kaj miaj samrangaj pasaĝeroj havanta strangajn pensojn pri hijackings kaj la ŝatas . Mi estis nur engrossed en lumo legado kiam la citofono beeped? ia#? eesto. Seductora, mola virina voĉo diris en la itala, la franca kaj la angla ke eda estus servita.
  
  
  Ekzistis du flugaj asistantoj. Mi ne povis diri pli pri unu afero ol ke ĝi estis tie. Sed la alia kaptis mian atenton de la momento mi unue rimarkis ĝin. Ŝi estis granda virino. Kelkajn colojn pli alta ol mia forlasita Tiggy. Kaj pli imponega. Ŝi plenumis ŝian fancy uniformo al la lasta colo, kliniĝante malsupren por meti miajn eda malsupren. En ĉi tiu momento, tie estis tiom multe da ĝi, ke ĝi preskaŭ plenigis la tutan ĉambron. Li memoris ke unufoje al tempo estis la franca reĝo, kies vino glasoj estis blovita el ĝuste laŭ la formo de la mamoj de la egoismo de la tiam kara mastrino. Li ne povis imagi, kiel la homo devas sentis.
  
  
  Mi diris al ŝi. - 'Dankon,'
  
  
  Ŝi ridetis. Kaj ŝi estis unu el tiuj virinoj, kiuj ridetis la tutan vojon de ilia longa, brila, ruĝeta-bruna hararo al ilia plej longa nilono-envolvita kruroj al la konsiloj de ilia brila mini-botoj.
  
  
  "Ruĝa vino por la vespermanĝo," ŝi diris. "Sed ni ankaŭ havas Colognola. Ruĝa vino kiu estas almenaŭ same bona kiel Soave estas blanka vino listo, kaj ĝi venas de la regiono, kie ŝi estis naskita. Ĉi tiu povas ankaŭ esti prezentita.
  
  
  Ŝia angla estis preskaŭ sen peceto; nur iom rigida en la elekto de vortoj, sed tre ekscita.
  
  
  Mi demandis ŝin. "Via patrujo?"
  
  
  "Veneto," ŝi diris. "En Venecio. Sed ĝi estas en Padovo. Pli hejma.
  
  
  "Mi provos Colognola," mi diris. "Sed en unu kondiĉo ... '
  
  
  "Mi estas, sinjoro ... Ŝi ekrigardis la pasaĝero listo en ŝia mano. "Mr. Carr?" Mi estis servita kiel la lasta pasaĝero en ĉi tiu sekcio, kaj la alia flugo servisto jam forveturis kun sia ĉaro. "Ke vi volas gustumi ĉi tiu vino kun mi," mi diris.
  
  
  "Ĝi estas tute Conan," ŝi diris firme. Sed ĝi sentis pli kiel la komenco de io ol kompleta malakcepto.
  
  
  "La reguloj estas dizajnitaj ne por esti rompita, aŭ almenaŭ ne esti rompita, signorina," mi diris. "Signorina?"
  
  
  "Signorina Morandi," ŝi diris. Denove, ŝi donis al mi unu el tiuj envolvanta, ĉiuj-ampleksanta ridetoj.
  
  
  "Roseanne Morandi, S-Ro Carr".
  
  
  "Jerry, Roseanne," mi diris. "Ĉu ni povas konsenti labori ĉirkaŭ kelkaj de ĉi tiuj aferoj? Ĝi estas ne kiel via fako estas homplena. Li memoris lia intertempa rolo kiel petrolo-riĉa playboy kaj trovis dudek en sia monujo. "Se vi donas tion al via amiko, certe ŝi povas preni zorgo de la aliaj pasaĝeroj?"
  
  
  La rideto estis nun, de konspiranto.
  
  
  "Ĝi estas pli kontraŭ la reguloj, Jerry," ŝi diris, kaptanta la biblio. Ĉi-tio estas unu paron de ŝtrumpetoj por nah. Ĝia revenos baldaŭ kun Colognola. Ĝi estas kiel lumo kaj mola kiel Soave, sed pli forta.
  
  
  'Kiel vi estas?' Mi diris al ŝi, ke antaŭ ol ŝi foriris.
  
  
  "Eble," Roseanne diris. 'Ni vidos.'
  
  
  Ŝi baldaŭ revenis kun du boteloj de Colognola kaj malgranda pleto de manĝaĵo por ŝi mem. Ŝi sidiĝis sur la seĝo apud mi kaj metis la pleton sur la breto antaŭ ŝi.
  
  
  "Estas nur du dimanĉoj maldekstra," ŝi diris. "Kaj tiam la kaoso komencas denove . Tiam la turisma sezono komencas. Ĉiuj sidlokoj estos prenita. Ili#? iu deziras al io malsama. Kaj tiujn dikajn malnovajn negocistoj kiu komencas pinĉi min ĉar ili legis ion pri ĉi tiuj itala pinĉoj kaj nun ili volas meti ĝin en praktiko. Mi vere ŝatas ĝin pli bona kiam aferoj ne estas tiel homplena kiel ili estas nun. Eĉ se la socio ne pensas tiel."
  
  
  Ŝi rompis la fokoj sur la boteloj kaj senkorkigis la ih kun praktikis korkotirilon movado. Ŝi verŝis iom en mian glason por mi gustumi. Ĝi estis same bona kiel ŝi diris, lumo kaj bonodoraj, kun bona postgusto.
  
  
  Li kapjesis al ŝi, kaj ŝi plenigis ambaŭ glasojn. Ni drinkis kune en unspoken tosto. Mi havis fortan senton ke ni estis trinkanta por la sama afero.
  
  
  Post kelkaj trinkaĵoj, Roseanne puŝis reen la neoportuna seĝo kiu disigis nin kaj klinis sian plenan pezon kontraŭ mi.
  
  
  "Tio estas bona, Jerry," ŝi diris, fiksi#? ia senkulpa brunaj okuloj sur mia kiel unu mano vagis super mia brako, kiu estis malrapide movanta al ŝia brusto. Ŝi ne pu? i tiu mano for, sed premis? in # e? pli # stre? a.
  
  
  Alia flugo attendant kolektis niajn pletojn kaj du malplena vino boteloj. Sergei sur la aviadilo estis malŝaltita, kaj tiel malproksimen, kiel ŝi povis vidi, la aliaj pasaĝeroj, negocistoj, kaj travojaĝanta riĉa mezaĝa paroj estis dormanta. Mi ne estas ĝuste nova al amo ĉe unua vido, sed ĝi kutime okazas en momentoj de minaco, streĉiĝo, kaj Neniam kiel tio: simpla, spontanea, kaj edifa: de la komenca interŝanĝo de ekrigardoj super manĝo por rapida-movanta elkarcerigo ke ne plu povas esti evitita. Ene de sekundoj, ni malsupreniris la malantaŭo de la alia sidejo, kaj ni havis#? iuj la spaco, privateco kaj komforto, ke du homoj povas nur sonĝi.
  
  
  Roseanne helpis min demeti mian jakon sen prenanta#? ia lipoj de mia rta. Ŝia lango estis en mia buŝo kiel perdita, timigita de fiŝoj. Ŝi senpolvigis la supro de sia uniformo kaj rapide akiris liverita de#? ia ŝtrumpoj kaj ŝuoj. Alta, energia virino kun la neatendita tenereco de lumo, sexy papilio.
  
  
  Cetere, palpantaj manoj estis ĉie. Sub mia disbutonis ĉemizo, nun la pentristo de la pli malalta kaj pli insista, kaj tiam mordanta mia bu? o kaj # ser? i mia lango. Mi donis al vi tiom multe kiel mi akiris. Tiam ŝi estis invadita de nah, kie tiuj longaj, klasika kruroj renkontis, kaj tie estis malrapida momentoj de reciproka ekstazo. Ĝi ne postulas vortoj; niaj lampoj jam diris al ni ĉion.
  
  
  Kiam ni atingis la kulminon kune, Roseanne simple prenis profundan enspiron de kontento.
  
  
  Ŝia estis ankoraŭ ripozanta kiam Roseanne, la vilaĝo knabino, estis malfermita kaj ridetas apud mi. Krom iometa ruĝiĝas kaj la fakto ke ŝia rideto nun similis bone-nutrita kato rideto, ŝi estis tre la modelo de estiminda kaj estiminda stevardino, kiu pasis kelkaj minutoj babilanta, kaj nenion pli, kun respektinda pasaĝero.
  
  
  "Se vi iam ajn deziras flugi kun ni, denove, Jerry," ŝi diris, " faro certe vi faras ĝin dum la ekstere-sezono, kiel vi faras nun."
  
  
  Mi demandis ŝin. "Vi nur amoras en la aero? — Post kiam ĉiuj, mi intencas resti en Rime por kelkaj semajnoj. Eble li povus uzi sian liberan tempon por esplori ĉiuj la ĉefaj altiroj. Tio signifas, ke vi estas la plej alta punkto de ĉiuj la ĉefaĵoj.
  
  
  "Bone, dankon, Jerry," ŝi diris. "Mi flugas malantaŭa kaj antaŭen multe. Sed se#? ia libera, vi povas kontakti min#? e#? i tiu nombro. Ŝi donis al mi la telefonnumeron, kiu estis zorge skribita malsupren en notlibro. "Mi pensas, ke ĝi estus bela scii kion alian ni povas fari sur la tero sen ĉiuj tiuj homoj ĉirkaŭ ni." Ŝi svingis unu mano ĉe la aliaj dormantaj pasaĝeroj kaj ridis. 'Kie vi loĝos? Se ĝi ne estas tro impertinenta, eble mi povus voki vin tie.
  
  
  "Hotelo Le Superbe," mi diris. "Kaj se mi ne estas tie, lasi mesaĝon."
  
  
  "Kion vi intencas fari en Rime, Jerry?"
  
  
  Ĝi estis senkulpa kaj tre evidenta spino, sed mi sentis, ke mia averta sistemo piedbato en. Malpeza formikado senton en mia kolo, kiun mi komprenis esti instinkta signo de danĝero.
  
  
  Ĝi estis korkotirilon, ke iu ajn povus havi demandis min, sed la momento estis # beda? rinda. # Preska? iu ajn estus farita ĝi multe pli frue. Preparante por intimo ĉiam estas farita tra konversacio, kaj neniu atendas sekso moligi la celo iom. Kaj la "celo" estas tio, kion mi sentis, ke de la unua momento. Ĝi nur prenis min kelkaj dekonoj de sekundo por procesi ĉi tiu penso en mia kapo.
  
  
  "Mi volas viziti la filmo homoj tie," mi diris, sen interrompi la konversacion. "Ĉi Tiu Lorenzo Conti. Eble mi devos investi iom da mono en egoismo-veturita nova produktado."
  
  
  "Ho, la Fadeno de la Mondo," Roseanne diris, kaj li povis preskaŭ vidi la transsendado klaku en la fantomo por Madonna ridetante, malĉasta vizaĝon en maroon kadro. "Se vi renkontas homojn kiel tion, vi ne havas multe da tempo por renkonti kelkajn fluga asistanto nomis Rosana."
  
  
  Mi certigis ŝin, ke post nia komuna orgasmo, ŝi neniam povus esti negrava al mi.
  
  
  Ni babilis iomete pri ni mem, la plej bonaj restoracioj en la Rimo, kio granda hotelo Le Superbe, kaj tiel plu. Ĝi estis tute senkulpa paroli denove, sed kio donis al ŝi for estis ke post kiam liganta mia vojaĝo al Romo al "La Fino de la Mondo," ŝi metis flankenmetite#? iuj scivolemo.
  
  
  Do ni babilis kaj napped por kelkaj horoj, ankoraŭ bone. Roseanne tiam pardonpetis.
  
  
  "La Eda ne estis registrita tamen," ŝi diris. "Matenmanĝo antaŭ surteriĝo. Vi?? e ne iranta # perdi mian telefonnumeron, Jerry?"
  
  
  Mi diris hey I ne volis fari ĝin.
  
  
  Mi ne diri hey ke mi sendus egoismo HAKILO kontakta en Romo por je-profunda esploro de Signorina Morandi, ŝia biografio, kaj ĉiuj ŝiaj pasintaj kaj nunaj rilatoj al La Fino de la Mondo kaj la lasta Clem Anders.
  
  
  
  
  Ĉapitro 2
  
  
  
  
  La Leonardo da siaj steloj Fumicino flughaveno ekster Romo estis malordo. Li eniris la ĝusta nomo kaj rapide pasis tra dogana kaj sekureca kontroloj. Ŝi ĵetis sin en la taksio batalo. Tie estis regula frapo ĉe la flughaveno, kaj konkurso por taksioj estis furioza. Ŝi estis poste trovita de amika bastardo kiu konsentis preni min kaj miajn sakojn en la urbo kun du aliaj pasaĝeroj por nur frakcio de la totala por persono.
  
  
  Ili akiris mia rezervejo ĉe la Le Superbe Hotelo, kaj Falko faris sian kutiman lertaj aranĝoj. Mi estis traktita kvazaŭ ĝi estis vere kontrolita de Teksaso milionoj. Kiam mi kontrolis je, mi demandis ŝin se Chris Mallory aŭ Sir Hugh Marsland estis ankaŭ registrita.
  
  
  "Ambaŭ el ili, s-Ro Carr. La akceptisto estis feliĉa konfirmi HAKILO estas informo, ke Le Superbe estas la neoficiala ĉefsidejo de la Wereldeinde kreintoj.
  
  
  "Tiam mi nur teksto ilin," mi diris. En mia mano estis peco de hotelo papero, antaŭ ol ŝi elprenis plumon? irka? mia poŝo. Li skribis la saman mesaĝon al ambaŭ de ili, tiel kovrante la risko, ke unu el la mesaĝoj estus perdita. Ŝia hotelo devus esti kontaktita tiel baldaŭ kiel ebla. "Kara Sinjoro Hugh," ŝi skribis (kaj "Kara Mallory" en la dua mesaĝo), " Lew, Kevin rakontis al mi vidi vin en Rime. Mi volas Stahl estas filmo por esti majstraĵo. Kaj mi pensas, ke Fino de la Mondo povus ankoraŭ havas ŝancon fari tion."
  
  
  Mi tenis supren grandan, nelegebla subskribo, kaj Clare rapidis por atingi la karto klipoj Hawk estis donita al mi, identiganta min kiel membro de reprezentanto Houston sinjoroj klubo .
  
  
  Unu filmeto, bildo prenis min ĝis la sesa etaĝo, al ĉambro kiu aspektis pli eleganta ol la unu mi lasis en Nov-Jorko. Le Superbe komencis#? ia hotelo vivo en brila fojojn ĉe la turno de la jarcento, kaj kun ĝiaj multaj stilo ŝanĝojn kaj renovigadojn, ĝi neniam sekvis la moderna tendenco de kreskanta occupancy per dividanta#? ia suites en pli malgrandaj spacoj. Li elprenis du novaj 1,000 liroj kalkuloj por la # mesa? isto, tiam transdonis emu unu por 5,000 kaj rakontis al li iri reen ĉe pinta rapido kun la plej lasta kaj plej kompleta Rimo karto. Mi konis ŝin sufiĉe bone en la urbo, sed mi planis akiri uzita al? i rapide, atendante respondon de mia plej bona aro: du mesaĝoj.
  
  
  Li revenis antaŭ ol ĝi estis finita unpacking. Kiel rekompenco al ŝi, rifuzis la ŝanĝo, kiu li revenis al la hotelo.
  
  
  Mi pasigis unu plenan kvin minutoj koncentranta sur la mapo, ke, kiam disvolviĝis, kovris la duonon de mia Baroka lito. Li konfirmis sian scion de la pasinteco, plenigita en kelkaj neklaraj punktoj en lia memoro, kaj lokita nia kontakt-adresoj: unu en nobla Parioli, la aliaj en brua Trastevere sur la alia flanko de la Urbo.
  
  
  Por pli necesaj kaj konataj rutino, mi prenis la Luger ekstere de mia diplomatia maletín, malmuntis la egoismo, kaj gutis oleo sur la pafo meĥanismo. Tiam ŝi, senvestigis sin en kvin eta jogo. Tiam ŝia benko gazetaro akiri iun ripozon, kiu Roseanne tiel feliĉe neis min sur la ebeno, mi volas forgesi pri ĝi por ambaŭ finoj de la tago se necese.
  
  
  Se#? ia # mesa? o ne respondis, io estus estinta erara, ĉar la pli ŝi pensis pri Rosana-la fakto ke ŝia stimula foreplay estis ambaŭ efika kaj erotika — la pli ŝi iĝis konvinkita ke ĝi havis ion por fari kun "La Fino de la Mondo."
  
  
  Mi falis en profundan dormon, kaj havis agrablan sonĝon, kiu estis malstreĉita reenactment de mia renkonto kun Rosana. Nur en mia sonĝo, estis neniu alia sur la aviadilo kaj aferoj estis pritraktita iom pli atente. Ĝis la alarmo sonorilo sonoris.
  
  
  Ŝi vekiĝis rapide, kaj estis malfeliĉa. La telefono sonoris. Li prenis la telefonon de la hoko.
  
  
  "Mr. Carr?" Virina voĉo kun iometa fremda akcento.
  
  
  — Ĉu vi # ali? i la konversacion?"
  
  
  "Sinjoro Hugh Marsland por vi." Nur momenton, bonvolu.
  
  
  Li atendis ŝin, kaj voĉon kiu estis tro varma, tro vigla, prenis la lokon de la knabino.
  
  
  "Vi estas parolanta al Hugh Marsland, s-Ro Carr," li diris. (Ĉiam gardu vin se Anglo forgesas sian titolon tro frue.) Lew estis tre pensema en konsilante ke vi kontaktu nin. Kiel estas ke maljuna malsaĝulo faras?"
  
  
  Mi respondis al ŝi kun la informo Hawk telexed al mi. Lew, tiu maljuna frenezulo, estis veturanta sur lia jakto, Freneza Jane, de la marbordo de Reed Diamond kun Mimi, la kvina s-ino Kevin. Mi devis diri saluton al ambaŭ de ili.
  
  
  "Mi timas, ke tie estas nenio malĝuste kun la financa flanko de ambaŭ finoj de la Mondo, kara," Sir Hugh diris, pensante iom de Lew. — Sed tie estas neniu kialo kial ni ne devus renkonti supren por iom malstre? i? o#? e la bella Roma. Gianni Conti kaj#? iu#? irka? ni, ni deziras renkonti por trinki kaj pasigi la vesperon. Mi estus feliĉa se vi estus # ali? i nin. Diras#? irka? ses-tridek en la Monza salono?
  
  
  Mi diris al ŝi, mi ŝatus ĝin.
  
  
  Mallonga konversacio estis preskaŭ sufiĉe por doni al ŝi ekvido de Sir Hugh en la karno kaj sango. La klera kaj bone edukita Anglo kun falsa malmola-ulo socio apero kiu devis maski lia snobeco tiel ke li povus gajni unu funton, marko, franko, aŭ liro, ke li ne heredos kiel la aliaj knaboj. Kaj ĝi estis preskaŭ certa, ke estis#? ambro por eĉ pli da mono ĉe la Fino de la Mondo. Ĝi estis nur diris, ke por fari la kontribuo pli pledanta al la muta, riĉa Teksana de faranta la egoismo#? ajni nenecesa, do se ili kaptos min, oni prenos min supren kaj ŝajnigas, ke la infanoj estas havanta bonan tempon.
  
  
  Ĝi estis nur la kvina horo en la posttagmezo, kaj mia plilongigita ripozo havis forigis la malkomforto de la tempo diferenco. Mi estis kapabla meti ĝin al bona uzo, ili estas la du horoj, ke mi lasis antaŭ ol la ludo komenciĝis. Mi vestis sin (kaj faris mensan noton por aĉeti iom da pli coloridas ĉemizoj kaj akcesoraj por fari mian rigardon eĉ pli konvinka), kaj prenis la lifton malsupren al la vestiblo en unu ora metalo kaĝo.
  
  
  La pordisto vokis taksion kaj mi veturis al Piazza Navona, mirinde bela kaj touristy loko. # Anstata? prenanta tablo sur la Tre Scalini teraso, mi transiris la placon, prenis kelkajn turnas, kaj revenis al mia vojo, Corso Vittorio Emanuel. Li alvenis ĵus en tempo kapti la buson al Trastevere. Ĝi estis varma printempa tago, kaj la buso estis plenplena de pecoj, kaj ĝi sentis kiel vi estis senmoviĝita en magazeno plena de la odoro de ranca lavbutiko, sed mi sciis, ke mi estis libera de la persekutantoj.
  
  
  La kontakta adreso estis ramshackle, sparsely garnis angulo apartamento super la infano de unu advokato butiko vendas cigaredojn, salo, kaj loteriaj biletoj. Li grimpis la rickety ŝtuparo, kaj frapis tri fojojn. La pordo estis malfermita de maldika ulo en siaj dudekaj jaroj kun flaxen harojn kiuj aspektis kiel senlabora traktoro ŝoforo. Perfekta maskita por la internacia, vaganta studento loĝantaro de la regiono. Li daŭrigis sian listless voremulo pozo ĝis li fermis kaj ŝlosis la pordon malantaŭ mi.
  
  
  Tiam li eliris sur sian propran pozicion, kaj Stahl aspektis iom pli homa.
  
  
  "Hyman, CIA," li diris. — Mi diris al vi, ke estis venanta." Vi estas Jerry Carr, ĉu ne?
  
  
  'Ĝuste.'Ŝi skuis emu mano.
  
  
  "Mi sentas tre bedaŭras por Anderson," Hyman diris. "Ni havis neniun ideon kio li estis faranta. Ŝia egoismo serĉis#? iu de#? ia aferojn, kaj ni ankoraŭ ne havas ajnajn kondukojn sur la ferret. Li havis unu sovaĝa teorio pri la " Fino de la Mondo." Sed la nura konspiro mi vidas en#? i tiu estas la kutima provo lakto investantoj kaj eble eĉ la publiko." Li lasis min en la malantaŭan ĉambron, kiu havis la saman mortiga atmosfero kiel la unua ĉambro. Tie devas esti iu organizo en # tio? i, tamen,#? ar li piediris dekstra supren al la malnova kanapo, # pu? i flankenmetite la salaton sur la planko, kaj tiris el kartono skatolo el sub ĝi.
  
  
  "Eble vi trovos ion ke ni preteratentita," li diris sen multe da konvinkiĝo. "Tiuj estas egoismo aferoj, krom la vestoj li estis trovita en lia nura bona kostumo, ke li estis entombigita en, kaj kelkajn aliajn vestaĵojn, ke la egoismo servistino vendita ĉe la pulo merkato."
  
  
  "Egoismo servistino?" Miaj oreloj pikis supren ĉe la ebla indico. "Corky. Amerika studento. Supozeble, " Hyman diris. La lasta en longa serio. Pura vojon en tiu direkto. Ni kontrolis ĝin. Sed vi povas akiri ŝian adreson, se vi volas. "Eble," mi diris. — Sed lasu min pritrakti ĉi tiu unua.
  
  
  Mi ne adiaŭante la CIA. Sed tie estis tempoj, kiam HOMOJ trovis ekstere pri aferoj, kiujn ili mankis ekstere sur. Kaj maloftaj medicinaj kazoj estis la kontraŭo.
  
  
  "Mi estos en la alia ĉambro, se vi bezonas min," Hyman diris. "Mi vetas, ke vi estas la nura unu kiu havas al haŝiŝo brulvundo en incensilon, por kaŝi la fakton ke mi fumo Kamelo."
  
  
  Li sidis ŝin malsupren sur la rickety sofo kaj Stahl ekzamenis la enhavon de la skatolo. Mi havis nenion al halti ĉe. Ĉiuj ripetas, kion mi jam sciis, ke sur telekso. Anderson estas amaso de clumsily skribita notoj al li mem estis konata kun ĉio el lia datoj kun Cora kaj la aliaj knabinoj al liaj notoj pri Conti, Marsland, kaj Mallory. Clem Benita Andersson estis kronika scribbler. Ĝi estas tiel malbona kutimo por sekreta Servo oficiro kiel ĝi estas paroli dum ebria. Sur la alia mano, ŝi sciis, ke kelkaj bonaj agentoj (neniam supro- # no? o, sed ankoraŭ bona), kiu parolis tiel ebria kaj raportis tiel multaj kontraŭdiroj, ke ili pelis la counterintelligence uloj freneza provante eltiri grajno de vero de ih estas babilado. La sama povas esti dirita por Anderson skribaĉoj kaj notoj. Krom tio, ke li freneziĝis, ne la malamiko, sed ŝi, Nick Carter, serĉas eblecon, ke povus regi ekstere venĝo, kaj serĉas indicojn al kio eble kaŭzis egoismo estas morto.
  
  
  Tie estis nur tri notoj kiuj ne estis duobligitaj de kio mi uzis al paŝtaĵo en mia kapo. Neklara skizo kun la nomoj Conti, Marsland, kaj Mallory formante triangulon ĉirkaŭ la litero L. Tiuj inkludas demandosigno kaj nelegebla noto kiu povas signifi CH, la Svisa licenca telero titolon. Ĉi-tio estas sekvita fare de iu kiu legas kiel Japanio, Alpa fervojo en Svislando, aŭ, en la germana, la virgulino (tre neverŝajna), aŭ Junker-en la germana, la nobelo, aŭ sovaĝaj prunoj — a drug addict. Aŭ eble iu kodo vorto. La komenco de la dua estis pli klara noto, konsistanta el ne pli ol "R". "R", kaj la kuriero? Sed kiu estas ĝi? En momento de malsano, miaj pensoj revenis al Rosana.
  
  
  Tria, en la mezo de la ventro de la malplena karto estas la letero "AA". Klemmu havis trinkado problemo kaj eble estis plananta kontakti Alkoholuloj Anonimaj en Romo, sed ĝi ŝajnis kiel ege-venigita kiel mia # anta? a "virgulino".
  
  
  Hymana dankonis ŝin, skribis malsupren Cora adreso, kaj foriris. Ŝi vivis en pensiono proksima. Nur en kazo ĝi ne estis, mi piediris malsupren kelkaj stratetoj al Santa Maria Placo, same komuna turisma halti en Trastevere, kaj aklamis taksion.
  
  
  Mi ankoraŭ havis iom da tempo por aĉeti paron de brilaj ĉemizoj kaj paro de krokodilo-haŭto altaj botoj por subteni miaj Ĝinzoj bildo. Kaj mi ankoraŭ havis iom da tempo por razi en mia? ambro kaj? an? o por la kunveno.
  
  
  Inspirita per la mistiko de stock car racing, Le Superbe Hall en Monza estis ornamita kun reproduktoj de vinberkolekto aŭtoj en la sama maniero, ke kelkaj anglaj drinkejoj estas ornamitaj kun reproduktoj de ĉevaloj kaj al ĉasado hundoj. Nun, je la sesa kaj duono en la vespero, egoismo estis plenigita kun Conti fotilo skipoj, iuj kantis, kaj la plej bela kaj nete vestita virinoj, kiujn li iam vidis, ĉiuj kunvenis sub unu tegmento.
  
  
  Li piediris en Monze la ĉambro kun la iom skizoida konduto kiu ĉiam ŝajnis plej bone konvenita al Jerry Carr. La duono de la necerteco de fremdulo kaj la duono de la aroganteco de viro kiu scias ke li povas skribi ajnan kontroli por ok-cifera sumo. Mi ignoris la kelnero, kiu provis gvidi min al tablo, kaj restis kie mi estis, duono blokanta la enirejon, fiksrigardanta en la sorĉa mallumo.
  
  
  Mi estis ankoraŭ squinting kiam alta, fortika viro kun ruĝa vizaĝo, kalva kapo, kaj streĉa ruĝaj lipharoj sur lia supra lipo # alproksimi? i min.
  
  
  Jerry Carr? Hugh Marsland. La # vo? o#? irka? la telefono voko rekonis ŝin. — Mi ĝojas, ke vi povis veni. Ni estas ĉiuj en tiu angulo. Li mansalutis karneca mano en nedeterminita direkto. "Gajni kaj da? rigi # feli? a firmao kun egoismo haremo firmao." Li donis ronki whinny, kaj mi sekvis.
  
  
  En la egoismo grupo kaj Conti grupo, pluraj etaj tabloj estis puŝita kune. Mi estis enkondukita al Lorenzo Conti, Timoteo kun amikoj, Chris Mallory, la maljuniĝo stelo Michael Sporto, la floranta, impona Camille Cavour kaj aliaj. Li ordonis duobla Chivas Regal sur la rokoj, eksidis en la ora seĝo inter Sir Hugh kaj Conti, kaj provis rigardi en la mallumo al vidi lia nova kunuloj .
  
  
  Sir Hugh jam priskribis ĝin. Inter la egoismo de lia kalva kranio kaj la ruĝa barbo, li estis la gaja kaj senkulpa vizaĝo de la angla loĝlernejo knabo, eĉ kvankam la emuo estis en lia lasta forties. Li aspektis kiel gaja kaj gaja infano ĝis ŝia egoismo okuloj vidis ĝin. Malvarma, kalkulanta neoksidebla ŝtalo buloj. Li estis alta kaj iom fortika, havanta longe retiriĝis de la sporto.
  
  
  Gianni Conti estis la alia ekstrema. Mallonga, proksimume kvin piedoj, svelta kaj eleganta, nur 56 jarojn, laŭ mia datumo, kun blua-nigra hararo. Ĉu ĝi estis por estestvenno, aŭ ĝi estis la plej bona farbo laboron, kiun mi iam vidis. Li estis clean-shaven, kun aristokrata nazo kaj malhelbrunaj okuloj fiksita en sunbruna vizaĝo. Egoismo Cerro-la verda mohair kostumo estis # la? menda-farita kun itala perfekteco. Nen estis portanta pala verda silko turtleneck. Li portis ora Rolex sur sia maldekstra pojno. Sur lia#? usta ringo fingro estis antikva signet ringo ĉirkaŭis en pala oro. Li ridetis kaj montris al unu plena aro de brilaj blankaj dentoj; pli bone ol la plej multaj egoismo steloj.
  
  
  Mallory estas Stud estis kiel granda kiel Marsland. Sed li devas estis tre dika, malgraŭ la multekosta tailoring de lia furry tweed kostumo. Ĉio pri nen estis tiel nova, reflektante la egoismo estas ĵus trovita prospero, ke vi ne bezonas neniun aldonan informon rimarki ĝin. Mi ne scias kial, sed iu kiel Renzo povas piediri ĉirkaŭ en kostumo por la unua fojo, kaj? i # ankora? sentas kiel la egoismo de la familio portis la egoismon por generacioj. Dum iu kiel Studds estis donanta ekstere kerno de falsaj # a? o, malgra?#? iuj la funtoj li metis en sian multekosta Zhirinovsky konvenas. La amaso havis longan kaj malbela viza? o, la speco de malbeleco ke kelkaj sinjorinoj, kiuj estas facile impresi voko alloga. Precipe kun la cikatro sur lia maldekstra vango. En ajna sukcesa periodo de lia kariero, li povus havi farita ĝin Vyacheslav. Do li devas provis teni ĝin kiel memoraĵo de lia pasinteco egoismo okuloj estis pala blua.
  
  
  Michael Sportoj. Vi sendube scias, egoismo de la fotoj. Li estas eksterordinare bela Anglo, iomete malpli shabby ol lia egoismo-veturita apero sur la granda ekrano povus sugesti. Li rigardas kvardek, kaj nur rivelas sian veran aĝon de kvindek-strangaj ĉe la fino de turmenta nokto eksteren kun hundinoj kaj trinkanta.
  
  
  Camille Cavour estis io tute malsama denove. Kaj kio-kio, kio valoras koncentranta sur, por unu momento. Ŝi aspektis pli bona ol ŝia filmo bildo sugestis, kaj ke la filmo bildo farita de ŝia sekso simbolo en nur du mallongaj jaroj. Ŝi tute ne povis esti pli alta ol sesdek piedoj nudpieda, aŭ pezi pli ol sesdek funtoj, sed la rezulto estis perfekta. Ŝia mola bruna haro estis kaptita supre en flava velura rubando kaj falis malsupren ŝin reen. Ŝia mirinda korpo estis ŝlosita en streĉa oranĝa robo, ke brakumis du elstarantajn plum-forma mamoj. Kiam ŝi turnis sin por esti prezentita al Sir Hugh, ŝin du malhelaj brunaj okuloj preskaŭ nigra kiel maturaj olivoj, havis la blindiga efekton de du 250-vattaj lampoj.
  
  
  La resto estis farita supre de malplia estroj, dungitoj, aktoroj kaj aktorinoj, kiel Sir Hugh jam diris al mi sur la telefono. Mi havis fortan senton, ke la tuta partio estis starigita por la naivaj Jerry Carr, a playboy kaj ebla investanto.
  
  
  La kelnero, vestita kiel se li eskapis de deksepa-jarcenta batalkampo, alportis al mi viskion, kaj Timoteo, jam granda amiko de la mia, proponis al mi cigaredon sur plata plateno pipo ornamita per blazono. Eble la familio crest. Ŝi ĝentile rifuzis cigaredon kaj tiris el sia propra marko, filtritaj cigaredoj, kiujn ŝi preferis. Ili estas # la? menda-farita, kaj ornamita kun la C monogram, kiu povas facile pasi por Carr aŭ Carter. Camille cooed en ĝojo kaj demandis, ĉu ĝi estis bone havi la infanojn. Ŝi estis simple estanta demandita plaĉi al vi. Ŝi klinis sin en konfidence kaj faris fajrigante cigaredon speciala, intima ago.
  
  
  "Ho," ŝi diris, seniluziigita, post longa treni. "Ĝi estas nur klara tabako, s-Ro Carr.
  
  
  "Mi bedaŭras," mi diris. "Mi rimarkis, ke la itala polico estas tre komplikita pri mariĥuano."
  
  
  "Pooh," ŝi diris. "Por senhejmaj homoj kaj hipioj, jes, sed ne por homoj kiel ni. Dottore urbo auburn hills, miĉigano, kiu estos alvenanta baldaŭ, havas altan politikan pozicion, kaj ĉiu scias, ke egoismo stamina estas parte pro kokaino. La sama iras por Renzo.
  
  
  "Ne, — mi diris, konvene impresita. "Nur voku min, Jerry," mi diris.
  
  
  "Se vi nomas min Camille," ŝi diris. Ŝi rigardis min dum momento. "Mi pensas, ke mi sidu apud vi, Jerry," ŝi diris. "Eĉ se via cigaredo estas nur klara tabako." Mi ne certas, kion ŝi faris kun G, sed ĝi ne faras multe da senton, kiel kruco inter Ch kaj Dsj, kaj? i sendis stranga tremeto malsupren mia spino.
  
  
  Nun ni havis malgrandan kvadraton por la kvar el ni: Camilla, Sir Hugh, Renzo kaj mi. Camille snuggled#? is min tiel proksima, ke tie ne estis eĉ ĉambro por histo papero inter ni.
  
  
  "Gerry havas planojn partopreni en La Fino de la Mondo," Sir Hugh diris per sufokita rido. — Sed mi diris ilin mi timis, ke ni havis multe da mono. Vere, Timoteo? "Mi timas, ke mi pensas tiel, ankaŭ," Meyer said. "#Tio? i estas # bu? eto de ok milionoj, tre granda ĉi tiuj tagoj, kaj ni jam havas du pliaj milionoj por eblaj prokrastoj kaj inflacio. Plejparto de nia buĝeto estas elspezita sur nekutima kolonoj kaj la "specialaj efektoj". Ni detruas tutan aŭtoj. Pri dek votum-votum pafadoj komencos. Grandegaj aroj estos mallevita, ne mencii la poŝo monon de duona miliono da dolaroj por la tantiemoj de steloj kiel Camilla kaj la populara Sinjoro Sportoj. Ni ankaŭ uzas la plej grandaj steloj en ĉiu lando, inkluzive de Rusio kaj, por la unua fojo, Ĉinio, por gasto roloj."
  
  
  "Kio estas malsukceso, Renzo," mi diris. "Mi donus al mia lasta dolaro por fari filmon kiel tio ĉi unu tago." Kiel ĉi-lasta dolaro estis ronde esti entombigita sub pli ol dek du milionoj da gefratoj, Conti estas suspiro estis renkontita kun serioza frown.
  
  
  Ŝi amus vidi Gerry akiri dividi en nia filmo, " Camille diris agrable. — Mi nur renkontis egoismo ĉi tie, Timoteo. Vi enkonduki la egoismo al mi, kaj tiam vi sendu ĝin for denove. Ĝi faras min malĝoja, kaj vi scias kiom malbona ĝi povas esti por filmo: prokrastoj, ripetoj carinf.com ne respondecas, kuracistoj, injektoj, se mi fariĝis malfeliĉa." Ŝia lasta filmo, "Madonna de Sade", kosto pluraj cent mil punktoj pli pro sia temperamento kaj temperamento. "Dankon, Fraŭlino," mi diris.
  
  
  "Sed Camilla, pupo," Sir Hugh protestis. "Vi devus scii, ke estas limo al partopreno. Ni povas havigi iun softvaron por renkonti viajn kapricojn kun pliaj du milionoj.
  
  
  "Kelkaj kapricoj, Hugh?" Camille demandis kiel unu el ŝiaj sango - ruĝa-fingernailed manoj indikita ĉe mia ĉiu tribo kaj donis al ĝi iom da premo.
  
  
  "Bonvolu, Camilla, mia kara," Renzo diris. — Mi ne volas diri, ĝi estus malebla por helpi Jerry, nur malfacila. Kaj se vi volas fari problemon ekstere de ĝi, eble ni povas kompreni ion el. Sed ni devas atendi por Pierrot, s-Ro Simka, nia financa fakulo. Li havas sian propran Svisa banko kaj estas nia politika ligo. Ne maltrankvili tamen, kara Camilla, kaj nek vi, Jerry.
  
  
  Mi demandis ŝin kiam tiu s-Ro Simka estus aliĝanta nin. Tiu Svisa banko povus esti nur la rilato ŝi deziris en Clemm Anderson estas stranga skizo.
  
  
  "Kiu scias," Renzo diris. "Se Pierrot venas, li volas. Kaj se Em ŝatas salaton ĉirkaŭe en la Senato nun, li?? l esti#? irka? iom poste.
  
  
  "Ĝi faras sian proprajn leĝojn," Studds diris al Mallory. "Kiel li estas faranta # le? o por Italio."
  
  
  "Aŭ rompi la leĝon," Camilla tweeted.
  
  
  "Bone, bone," diris Sinjoro Hugh, kun patra frown. "Ni devas ne permesi Jerry havi ajnan strangajn ideojn."
  
  
  Renzo ridis, kiel se Sir Hugh havis nur diris la plej granda ŝerco en la mondo. Kaj eble ĝi estis.
  
  
  Ĝi estis sekvita per pluraj horoj de la sencela drinkado kaj festenanta en la Monza salono antaŭ Renzo rigardis malsupren ĉe lia Rolex kaj diris ke ĝi estis tempo movi la tutan menagerie al la restoracio por vespermanĝo; tiun vesperon, li estis dungita tre speciala restoracio.
  
  
  "Ni povas manĝi tie, kaj tiam Enkrustajxoj montros Jerry kelkaj de nia prunteprenis aviadilo," li diris. "Mi gajnis mian milionoj kombinante komerco kaj plezuro." Li # anka? # ektu? i de#? i tiu fieru, aldonante ," Kaj voĉo kiel ih perdis denove.'
  
  
  Laŭ mia telekso, li estis en ŝuldo al bankoj kaj malpli tolerema privataj kreditoroj, ĝis la lasta tago. Sed mi devis diri ke li daŭre agi kiel persono sen sola zorgas en tiu ĉi mondo.
  
  
  Ses limuzinoj estis atendantaj en la hotelo estas sinua alirvojo. Lia premiita oftaj esti la unua. Renzo, Camille kaj ŝia en la backseat. Mallory kaj Sir Hugh estas en la faldebla se? o trans de ni, kaj Mikaelo estas proksima al la livery ŝoforo.
  
  
  Ĝi prenis min bonaj dudek-kvin minutoj de la hotelo al la restoracio, kiun mi pasigis tute sorbita en mi mem. Sur unu mano, Timoteo kun singarda sed detalajn demandojn pri mia financa situacio en kazo Vereldeinde invitas min kiel investanto. Sur la alia mano, Camilla, kiu estas okupita, okupis min en kelkaj? irka?? i eventoj . Tuj kiam ni estis ekstere, ĉirkaŭ la hotelo, mi sentis malgranda, silkeca manon sur mia kokso, elprovanta mia reago al ŝia tuŝo.
  
  
  "Ekzistas tre kelkaj problemoj ricevas decan kvanton ekstere de la Usono, Jerry," Renzo diris. "Malgraŭ ĉiuj ĉi diskuto de libera entrepreno."
  
  
  "Mi ĉiam havas kelkajn milionojn da dolaroj en rezervo en Nassau," ŝi Renzo konfesis.
  
  
  "Bona loko de la hotelo en Nassau". Sir Hugh turnis por aliĝi en la konversacio. "Neniu problemo se vi deziras akiri vian aferoj en ordo rapide."
  
  
  Camille ridis kaj premis mia femuro. "Mi multe prefere vi malrapidigi malsupren vian negoco," ŝi flustris en mian orelon. Ŝi identigis la vortoj, sekvita per filmo de ŝia lango, kiu plifortikigis la libera movado de sia mano.
  
  
  "Ŝi ricevis translokigo de Nassau unufoje, kaj ĝi nur prenis du tagoj," aldonis Chris Mallory. "Se ŝia egoismo provis akiri tra Ameriko, ĝi devus preni du al tri dimanĉoj."
  
  
  "Kaj vi volas devi plenigi ekstere kvindek formoj por bagatela £ 400,000," Sir Hugh spireksplodis.
  
  
  Ŝi ankaŭ spireksplodis, sed ĝi estis la ĉagreno kaj plezuro, kiuj venis kune kun ĝi. Mi ne scias kiom longe mi povus teni ekstere sub Camille estas mildaj karesoj sen eksplodanta. Jogo donis al mi iom da kontrolo, sed ĝi prenas plenan koncentriĝon por atingi maksimuman rezultojn. Kaj kun Camilla la lango en mia orelo, ee ludanta proksime de mia ingveno, ŝia devis teni la aliaj orelon malferma por Conti, Mallory, kaj Sir Hugh, kaj ili respondis sen ligante sin rekte.
  
  
  Li gritted liaj dentoj kaj parolis knowledgeably pri la eblojn de nombro de multnaciaj firmaoj kun oficoj en Romo aŭ Milano. Mi flustris silenta preĝo de dankemo kiel la limo fine turnis en la cypress-viciĝita strateto kondukanta al nia restoracio. Camilla ni el preskaŭ neaŭdebla kolera sono, kiel malgranda trodorlotita infano, kiu perdis#? ia ludilo, kiel ŝi kaptis ŝian manon for. La aŭto haltis. Kiam la ŝoforo malfermis la pordon por ni, Renzo gvidis nin tra la grandega ligna pordo de malnova gipso farmodomo. La tuta unua # eta? o estis turnita en manĝoĉambro. Malantaŭe, sub du grandegaj kraĉas, estis du grandaj ligno-brula kamenoj plena de blazing fires. Sur unu spit pendis tre granda apro, la sebon, kiu tiris malgrandaj langoj de fajro ĉirkaŭ la fajro malsupre. La aliaj havis tri anseroj kaj kvin beaks.
  
  
  "Ni akiras Toscano edukado ĉe ĝia plej bona," Renzo diris. Li donis signon, ke ni al la ĉefa seĝo kaj haltis por doni al la posedanto iuj kuirado konsiletoj.
  
  
  La resto de la grupo rapidis en. Baldaŭ, la tradicia itala multi-kursa vespermanĝo komenciĝis. Por la anti-pasto, dika kamparano estas la legomo supo kaj / aŭ pasto sekvis. Tiam rostas apro kun baked terpomoj kaj artiŝokoj. Tiam koko aŭ anseron kun miksita salato kaj zucchini. Tiam grandega pletoj de dolĉa kaŝtanoj kaj kremo tortoj. Tiam fromaĝo tabulo preskaŭ la grandeco de Odin#? irka? la tabloj, kaj fine, ĉapeli ĝin ĉiuj ekstere, ĉiuj specoj de malgrandaj aferoj lavis malsupren kun cognac, ĉampano kaj grappa.
  
  
  Camille sidiĝis apud mi. Ŝi manĝis ĉiuj la pladoj kun la sama ĝuo kiel la mangxegulo stallions trans de ni. Se ŝi ĉiam venis kiel ĉi tiu, tiam ŝia malgranda kvin-piedaj figuro devis esti daŭrigita per konstanta kaj persista ekzercado. Nia vizito ĉi tie donis al mi iun ideon de kio ĝi estas por trejnado. "Pro Dio," Mallory diris, helpante sin al alta — pligrandiĝo spaghetti kaj trinkante ih chianti, " mi ĵuras al vi. Tie estas io pri#? i tiu itala aero kiu faras mia stomako pugnigis. Domo de la du#? irka?#? i tiu pladoj estus unu plena manĝo, kaj ĉi tie mi daŭrigu manĝi ĝin."
  
  
  Ie inter la makaronio kaj la apro, estis ŝoko ĉe la enirejo, kaj flustro iris tra la tuta manĝoĉambro.
  
  
  "Pierrot estas venanta," Renzo diris. "La Malgranda Sage".
  
  
  La dika gastejestro venis en vido, tretante reen kaj riverencante al la humila unu. Kaj post li, ŝi estis vidita de la plej malgranda persono, kiun mi iam vidis. Piero Simca estis neta, sensacie vestita nano kun bone-cropped hair kaj neta koro-formita barbo. Li portis mallongan eburo-gvidita piedirada bastono ne pli ol kvar metrojn longa. Li estis proksimume kvin futojn alta kalkanumo platformo botoj.
  
  
  Egoismo estis gvidita al nia tablo, kie la kelnero jam metis du kusenoj sur la seĝo. Ĉiuj ekstaris por saluti lin, inkluzive de Camille kaj sekvanta ilin mallerte, kiel postulita de mia rolo, via vere.
  
  
  "Pierrot".
  
  
  'Profesoro'.
  
  
  "Fine," Renzo ekkriis. "Profesoro Simka. Mr. Carr, la viro, kiun mi diris al vi pri tio.
  
  
  "Sufiĉe de tio ĉi, Profesoro," la vireto diris, frotante mian manon firme kiel ungegoj. "Ni estas ĉi tie kiel amikoj. Ŝia nomo estas Pierrot, Gerry, kaj mi ĝojas renkonti vin. Sidi malsupren tiel li povas kapti supre sur ĉi tiu debauched gluttony.
  
  
  Li parolis perfektan la anglan kun iometa Amerika akĉento, en kontrasto al la Brita primness kiu estas kutime vidita en klera Italoj.
  
  
  Egoismo estas rideto estis malfermita kaj senkulpa. Sed tie estis multe da kolero en lia malgranda konstruo. Ĝi ne estis la iam-singarda rigardi en egoismo estas verdeca okuloj, sed io simila mola susurado en egoismo estas magra korpo. La sola afero, kiun ŝi povus kompari ĝin estis nokto longe # anta? e en Palembang, Sumatro. Poste ŝi vespiris kaj turnis por sep sendormaj horoj en ŝia rubo. Ĝis mi rigardis interne kaj trovis etan brila kaj brila krait; unu el la plej mortiga drakoj en#? iu de la naturo.
  
  
  Egoismo grandeco ne interferir kun Pierrot estas ideoj pri sana manĝado. Fidela al lia vorto, li estis manĝanta anti-pasta kaj spaghetti ĉe breakneck rapido, kaj pasis nin, kiam la apro estis servita. Tiam li havis tempon por paroli.
  
  
  Sir Hugh diris min pri mia deziro investi en la Monda Fino , lia propra dubas ke # tio? i povus esti aranĝita, kaj Camilla estas rimarki ke ŝi estus tre malfeliĉa se mi ne povus fari? i unu el siaj sponsoroj.
  
  
  "Kaj vi ne volas ŝin esti malfeliĉa, Pierrot," Camille aldonita.
  
  
  "Neniam, mia kara infano," Peĉjo diris, disbatante granda peco de apro ŝinko kaj ligante lian egoismon al sia klingo kiel miniaturo hawk alsaltanta sur ĝia predo. — Homo volus movi montojn vidi vin feliĉa." Kaj pro tio mi ne rigardas la grandeco de buldozo, la pli da kialo mi devas movi ih por vi. Lasu min pensi pri tio.'
  
  
  Li fermis la okulojn, metis la karno en sia buŝo, kaj maĉita penseme. Griza kaprobarbo movita supre kaj malsupren lia # lar? a ligo kiel li # ma? i kaj pensis.
  
  
  Li malfermis la okulojn, kaj kun kontenta wink. "Rifuzo al la Argentinanoj," li diris.
  
  
  Mi ne devas ludi por rigardi miregigita. Mi demandis ŝin. "Kio estas tio, Peĉjo?"
  
  
  "Mi estas pensanta laŭte, Jerry," li diris. "Kelkfoje ĝi ne estas tro neta. Mi volas diri, estas grupo de riĉaj idiotoj en Buenos Aires, kiuj volas partopreni en nia filmo; malgranda partopreno de proksimume duona miliono. Nenio estis subskribita, ne eĉ unu manpremo.
  
  
  Kaj la tuta mondo scias, ke Pierrot tenas sian vorton. Sed se ĝi ne estis por tiu manpremo, kial ne nia amiko Jerry Carr preni la lokon de#? i tiu Argentinanoj?
  
  
  "Kial faris ne mi pensi de tio? "ekkriis Sinjoro Hugh kun troigita admiron, kvazaŭ li ne vere pensis, ke de helpanta kara Jerry Carr akiri liverita de kelkaj de la petrodollar egoismo la momento, kiam li finlegis mian Superba mesaĝo.
  
  
  — Ĉu vi vere opinias, ke vi povas fari tion ĉi?" Mi demandis ŝin, appropriately perplexed.
  
  
  'Mi povas fari ĝin?'Jes,' diris iom Pierrot. "Mi jam faris, Jerry Carr.
  
  
  Mia voĉo estas manpremo, ke ĉiuj niaj amikoj povas ĉeesti." Tiu streĉa, clawlike morto teno denove. — Por kvincent mil dolarojn por partopreni en la Monda Fino, plus la kutimaj kromajn kostojn." Sed tio ĉi estas afero por advokatoj kaj morgaŭ, aŭ la tagon post. Neniu pli parolas pri la mono? i-nokte. Hodiaŭ ni estas nur grupo de amuzo amikoj kiu estas havanta bonan tempon. Ĉu vi konsentas?"'
  
  
  "Bone," mi diris.
  
  
  "Tre bone," diris Sinjoro Hugh.
  
  
  "Bela havi vin#? irka?," Enkrustajxoj murmuris al Mallory.
  
  
  "Bravo," Renzo diris.
  
  
  Camille la respondo estis longa, karesante premo de mia femuro.
  
  
  Negoco ne estis diskutita dum la ronda-vojaĝo manĝo. Poste, ni revenis en la limuzinoj kaj veturis al la flughaveno, kie Piero politika digno gvidis nin mimmo gardostarantoj al la malantaŭaĵo de la flughaveno, kie la unua parto de la Vereldeinde Aera Forto estis kunvenita. Clemmu Anderson raportoj preparis min por io impresa, sed mi ankoraŭ estis surprizita. Ne nur faris Conti fari certe ke diversaj registaroj provizis la plej bona aviadilo de ilia aera trupoj-jeto Fantomoj, jeto Sabres, kaj io ke eĉ en la krepuska lumo rezultis esti reala B — 52-sed tie estis ankaŭ manpleno da flugado ludiloj sur # montri? o, ke ŝi nur sciis pri nomo de HAKILO: Aviadiloj, kiuj ne estis eĉ menciita en la lasta numero de Ĉiuj la Mondo-a Aviadilo, kiu neanstataŭigebla ĉiujara registro de kiu faras kion kaj mortigas kiun. Du el tiuj sekretaj aviadiloj estis Amerika. La aliaj tri rigardis kiel la rusa modeloj kiujn li konis nur el onidiroj, kaj tiuj kelkaj kontrabandita fotoj. Ih estis tri, kiu nur povas indiki ke tiuj nekompreneblaj orientaj najbaroj estis movanta # anta? en multe pli rapida ol nia plej bona inteligenteco servo povus teni supre.
  
  
  Por la unua fojo, li rimarkis vera entuziasmo en Renzo, Sir Hugh, kaj Studds. Eta Pierrot Schell estas en la antaŭeco, movanta de unu trezoro al alia kiel admirante lernejano.
  
  
  "Imagu, se unu ĉirkaŭ tiuj objektoj aperis super Washington, DC, kun la simboloj de la Sovetia Unio, "li diris," ĉe la momento, kiam la Usona aviadilo aperos super Leningrado, kaj unu ĉirkaŭ ili, diri, kun swastika, aperas super Pekino. Nur imagi la reagon en ĉiuj tri kazoj, kaj kiel rapide civilizo kiel ni scias ĝi venos al fino."
  
  
  "Ĉi tiu estas la ĉefa temo de ambaŭ finoj de la mondo," Renzo flustris al mi. "Ni faros Laurentiis' Waterloo aspektas kiel malnova Shirley Temple komedio."
  
  
  Mi demandis ŝin. — Iu filmo kun mesaĝo?"
  
  
  Chris Mallory eleksplodas ridanta en la dezerta flughaveno. Ĉe vespermanĝo, li estis konstante trinki grappa, trinkaĵon kiu povas esti uzata preskaŭ kiel jeto brulaĵo sen ŝanĝi la destilación procezo tro multe.
  
  
  "Ĝi estas mesaĝo," li diris. "Mesaĝo al la mortinta subĉiela naĝejo". Kun lia iomete klini? i figuro en la lunlumo, lia basa voĉo venanta de la egoismo de lia longa, sulkita vizaĝo, kaj ke nigra kabo drapiris super liaj ŝultroj, li aspektis kiel vampiro ĉirkaŭ unu el la pli malgrandaj fratoj ' egoismo filmoj en la kinejo. "Studds signifas," diris Sinjoro Hugh serioze, " ke vi pravas. Ĝi estas filmo kun mesaĝo, Jerry. Kaj ke la mesaĝo estas, ke tiu ĉi stulta malnova globo nur ne supervivi World War III kun ĉiuj la armiloj haveblaj nun, eĉ al malgrandaj landoj."
  
  
  "Atingeblaj eĉ por filmo kompanioj," mi aldonis dryly. Sir Hugh ridis. 'Efektive. Nature,#? i tiu malfacila laboro estas nur necesa por la detaloj: ekflugo, surteriĝo, kaj la ŝatas. Nia plej lasta ago scenoj, iuj el kiu estos la plej impona iam ajn pafo, estos pafita sur pli malgranda skalo. Al la plej alta kategorio, aviadiloj super ludilo urboj, lagetoj, kiu aspektos kiel oceanoj, sed ĉio estas nekredeble realisma." "Tio ĉi estas nova procezo," Renzo diris. "Kun komputiloj, ni povas pre-programo tutaj sekvencoj. Du armeoj batalas ĉiun alia, detruante New York Urbo de bombado, simulante nukleaj eksplodoj. Unu klako de butono kaj nur kelkaj punteros."
  
  
  "Vi ne bezonas direktoro, ĉu vi, Hugh," Studds moketis. — Mi prefere iru paki miajn sakojn." "Vi, Studds?" La viro kiu gvidis la Zulua ribelo en la filmo? Renzo protestis arde . "Nia malgranda-al-granda milito estos kiel bona kiel la datumojn ni eniras en komputiloj. Kaj, Stud, ne estas direktoro kiu povis evoluigi tiun programon pli bona ol vi. "Rigardu," diris Sinjoro Hugh.
  
  
  "Malfruiĝas kaj mi frostas," Camille estas mola voĉo eĥis ludanta grandaj knaboj. — Ni iras reen, aren't ni?"
  
  
  "Vi pravas, mia knabo," Peĉjo diris, provante forte skui de lia admiro. "Miaj maljunaj ostoj estas ankaŭ komencanta # malvarmeti? i malsupren. "Mi envias vin junuloj kiuj varmigas supren tiel rapide. Li rigardis publike ĉe Camille kaj mi.
  
  
  Ni rajdis reen en la sama limuzino. Camille snuggled#? is min denove. Malpli aktivaj, sed ne malpli alloga.
  
  
  "Ĝi estas ŝia nokto, restanta kun vi, Jerry," ŝi diris, kiam ni akiris ekstere, ĉirkaŭ la aŭto.
  
  
  Sed la gastejo... li pensis laŭte.
  
  
  "Pooh. Ĉu vi pensas, ke Le Superbe estas unu el la plej malmultekostaj hoteloj, kie hazarda putino devus apliki al la administrado por permeso? Ĉi-tio estas luksaj kaj civilizita hotelo, precipe por la sinjoro, kiu prenis la plej bona ĉambro, kaj precipe por Renzo kaj mia alia unu. Ŝi premis mian manon al ŝia firma malgranda brusto. Ŝia cico estis severe trapikis per maldika tavolo de ŝtofo. Miaj notoj pri Camille fari ĝin klara al mi, ke antaŭ tri jaroj, ŝi ankaŭ estis unu? irka? ili hazardaj putinoj, kiuj metis sur iliaj rezultoj en malmultekosta rozkolora hoteloj. Sed mono, populareco, kaj iom pli elektema kultura elektoj forigita tiu periodo de ŝia memoro.
  
  
  Ĝuste antaŭ ol ni atingis la lasta angulo antaŭ Le Superbe, ni preskaŭ koliziis. Disbatita malnova blua Fiat 500 flugis tra la strato en la Piazza della Republica, ĝuste en nia aŭto. Renzo la ŝoforo ektirita la stirrado heroe, kaj la ŝoforo de la Fiat, granda gorilo en hxitono sportoj jako, faris la saman. Du aŭtoj kriaĉis al halto apud la alia, iliaj nazoj indikanta en malsamaj direktoj. Ĝi estis vidita de malgranda banko sur la vizaĝo de alia ŝoforo. Nia ŝoforo kriis kelkaj italaj malbenoj ĉe la emuo, kiu tuj respondis kaj veturis plu.
  
  
  La nura avantaĝo estis ke Camille # alteri? i en mia rondiro, tenis min en bongusta teruro.
  
  
  "Dio mia,"ŝi diris," mi pensis, ke ni mortos antaŭ ol ni eĉ iris al lito."
  
  
  Renzo, malpli ŝokita, ridis. "Nia glora Roma movado," li diris. "Ĝi estas okay, kvankam en la mezo de la nokto okazas por tranĉi malgrandan."
  
  
  En la vestiblo de la Stud Hotelo, Sir Hugh kaj Michael Sporto, kiu prenis la produktado laborejo en la aŭto malantaŭ ni, lasis nin solaj. Renzo venis supre kun Camille kaj mi en orita lifto sur la tria etaĝo, kie li estis permanenta aro kun egale konstanta fluo de vizitantoj, plejparte malbonaj uloj. Ni daŭrigis al la sesa etaĝo, la filmeto, bildo estas preskaŭ patrineca rideto sur sia vizaĝo.
  
  
  "Ho, mi scias, ke ĉi tiu numero," Camille diris, piediranta pasintan min tra la salono kaj en la dormoĉambron. "Mi pensas, ke ĝi estas bela. Rigardu. Ŝi tiris ŝnuron, kaj la kurteno ŝi tiris reen rivelis ia spegulo, kiu etendiĝis de etaĝo al plafono. "Ho, vi amos min sur la granda ekrano," ŝi promesis, ke ŝi kuraĝe ducked en la banĉambro.
  
  
  Mi ne bezonas edukadon por akiri nuda. Sed Camille havis nenion por demeti, kaj ŝi estis tiel nuda kiel novnaskita bebo kiam lia jako kaj pantalono estis nur forigita. Ŝi helpis min kun la resto, kaj li estis kontenta, ke li volas meti la pafilon kaj stiletto en sian valizon. Malgranda gaso bombo kiu aspektis kiel oro trinket povus esti lasita sur la litotablo. Mi ne devas respondi konfuza demandojn, kiuj povus interrompi kun mia nuna intencoj ...
  
  
  Miaj intencoj, miaj sentoj kaj mia fervoro, kiu allogis min per sia brila pedagogia kapablecoj — ĉiuj estis reflektita en#? i tiu plenlonga spegulo. Camille estis ĝusta, ke mi estus aminta ŝin sur la granda ekrano. Kaj li pravis pri la maniero ŝi manipulis ŝia plado giganta, ĉirkaŭ viando, pasto, kaj anti-pasto. Kaj ni ambaŭ ŝatis esti#? usta.
  
  
  La unua tempo estis rapida, breathless, kaj instinkta. Post kuŝantaj por momento kapti nian spiron kaj milde esplori la aliaj al la alia, ni movis al dua, pli malrapida cirklo kun longaj paŭzoj kaj malvigla ŝanĝoj de pozicio. Ni ambaŭ sentis tingle de ĝi kaj meti en la varmo kaj interplektitaj kun unu la alian. En la spegulo, ĝi estis kvazaŭ ni estis interrompita en senpezeco en spaco, glitanta tra kelkaj kvara seksa dimensio.
  
  
  Sed parto de mia cerbo laboris pli malfacilan. Mi estis bonsorta # sufi? a por? iam trovi pli forta stimulilo en sekso ol, ekzemple, amphetamine. Eble sekso estis nur kiel addictive, sed malpli malutila por la centra nervoza sistemo. Se Camille sciis ion pli pri La Fino de la Mondo ol ŝia ses-cifera salajro, la lito estis la ĝusta loko por mi trovi ekstere. Kaj li povis nur rekoni ŝin se ŝi estis tute malstreĉita. Donita la ferret estas agoj tiel ege, ŝi ŝajnis kelkaj rondoj for de iomete pli malforta defendo.
  
  
  Ŝia petite korpo estis inch by inch kiel bongusta kiel Rosana estas pli bongustegaj korpo. Camilla ankaŭ havis iometan avantaĝon en sperto kaj eduko. Ĉe tiu momento, ŝi kaj sentis malpeza tremeto en ŝi, tremeto, kiu havis nenion por fari kun visko aŭ la malvarmo. Ŝi estis preta eniri nah denove.
  
  
  'Li, Jerry. Vi, jes, nun, " ŝi diris.
  
  
  Mi vidis ŝian malgrandan korpon en la spegulo, fleksanta, preta por mi, kaj mi estis proksimume al fermi miajn okulojn por la unua movo. Tiam ih malfermis ĝin larĝe denove, sed tro malfrue. En la spegulo, li vidis du karnaj figuroj eniri la salono tago poste.
  
  
  Mi provis#? irado#? irka?, sed la unua unu, dika gorilo en tartana jako, estis jam batas min sur la dorso de la kapo kun ŝinko-sized pugno, frapo, kiu povus havi frapis virbovo super. Mi falis de la lito kaj alteriĝis sur la dika tapiŝo, kie li plantis peza hufferita piedo kontraŭ miaj ripoj. Tra la nebuleto de doloro kaj neklara konscio, mi pensis, ke mi povus aŭdi Hawke's # vo? o, tiel mi havis sur mia antaŭa trejnado tagoj. Li diris, " La unua afero vi devus ĉiam memori estas ke vi ne havas ekskuzojn se vi estas kaptitaj kiam vi ne estas sur via gardisto." Eble iun tagon la impostpagantoj de dankema nacio metos ĉi tiujn vortojn sur mia tomboŝtono.
  
  
  Ŝia duon-konscia menso estas kiel ŝia dua kliento trenas Camilla ĉirkaŭ nia plezuro ĝardeno, unu mano kovrante sian buŝon dum la alia subpremas ŝian lukton. Tiam li buŝoŝtopis ŝin, surbendigita ŝin, kaj ligis ŝin supre kun ŝirita strioj de maldika Le Superbe linaĵo folio.
  
  
  Ŝi sentis min perdado de konscio, sed kiam gorilo en hxitono jako helpis sia bontrovo buddy firme ligi Camille supren, ŝi estis ekprenita de Pierre, la gaso bombo. Egoismo refaldis ĝin sub sian brakon. Ŝi, pensis, ke neniu estus serĉi la persono li trenis nuda ĉirkaŭ la rubujo. Alia pensis, ke okazis al mi. La hxitono jako estis portita fare de la ŝoforo de la Fiat 500, kiu preskaŭ ramis nin. Tiam li haltis pensante.
  
  
  
  
  Ĉapitro 3
  
  
  
  
  Ĝi prenis tempeto antaŭ ol ŝi komencis pensi denove. Sed post dek aŭ dek kvin minutoj de ĝi, li venis, ligita ŝatas ruliĝi en la sidejo trasero de Fiat 500 rapidanta tra nekonataj stratoj. Ili ne ĝenas blindfold me, kiu estis malbona signo. Evidente, ili havis neniun filantropiaj intenco lasi min senvunda.
  
  
  La throbbing doloro en mia kapo estis severa, sed kiom mi povus diri, nenio estis rompita, kaj mi ne havas ajnan gravaj vundoj. Mia menso malrapide malbarita, almenaŭ sufiĉe, por konfesi al mi mem, ke mi estis eĉ pli surprizita nun ol kiam mia loko de Rusio komencis.
  
  
  Ĉe tiu tempo, mia tasko ŝajnis kiel nenio pli ol teda tasko. Iri al Romo kaj ekscii, kiel frue kiel eblas, se tie estas ajna kialo dubi Clemm Anderson, se estas io ajn pli ol nur multekosta kaj pompaĉa filmo produktado. Se Clem estis malĝusta, li povus havi pakita supren kaj flugis hejmen por rekomenci sian sensalajra ferio kaj ripari lian rompitan rilaton kun Tiggy. Li sciis nun ke Clem wasn't # mal? uste, sed kion li pravas pri?
  
  
  Ĉe unua ekrigardo, ĝi estis kiel Hawk esperis. Fadeno de la Paco estis nur alia eksterordinare temporaba kaj multekosta filmo de # hodia? ' s buĝeto normoj. Sed la skandala akuzoj estis verŝajne nenio pli ol Conti s # fra? do kaj la egoismoj de siaj kunkaptitoj. La rapideco kun kiu ili prenis mian logaĵo estis plia pruvo de tio, kiel estis ih estas bela malgranda donaco de Camille al pique mian intereson.
  
  
  Ih La vasta zorgiganta kolekto kaj komplika armiloj estis multe pli ol la filmo efektive bezonataj, sed tio estas ne surpriza donita la overblown megalomania tiel ofte trovitaj en la hejmoj de granda produktoroj. La B-52s kaj aliaj progresintaj batalantoj estis multekostaj ludiloj, sed esence sen firepower, ne pli danĝera ol la Goodyear aerŝipo kiu flugas super reklamado-plenigita Romo.
  
  
  Li devis konfesi, ke estis aliaj niveloj sub tiu surfaco. Sed ili estis ankoraŭ tiel neklaraj, kaj tiel iom esploris, ke neniu el Clem s haste haste notojn antaŭ mia nuna forkapto ŝajnis havi ajnan rilaton al la internacia konspiro. Ĉiuj mi rimarkis pri Renzo, Sir Hugh, Studds, kaj eĉ ke danĝera nano Pierrot, estis, ke ŝajnis, ke ili deziras vidi min viva, kaj (kun Camille helpo) ekstreme feliĉa. Almenaŭ por la tempo ĝi prenas al subskribas ĉekon por duona miliono kaj translokigi monon de la Bahamoj al ih Svisa banko. Ni povas manĝis koko ke nokto, sed ne estas unu ĉirkaŭe la homoj, kiuj renkontis ŝin estis ĉirkaŭ ili, kiuj mortigas la ora ovo metinte kokino. Kaj Jerry Carr estis tia kokido en ih la okuloj.
  
  
  Mia rambling thoughts estis abrupte tranĉita de kiam la aŭto haltis abrupte. Gorilo en tartana jako puŝmalfermis la pordon kaj tiris min el sur la malmola planko. Al mia surprizo, mi trovis min mem rigardanta#? e la enirejo al la lando restoracio kie ni ŝatus voki malpli ol sep horoj pli frue. Nun ĝi estis morta trankvila kaj dezerte en la neklara lunlumo. Mi memoris Renzo, aŭ iu alia, dirante al mi, ke li vivis sur bieno kelkajn mejlojn for. La personaro havas longe ekde iris hejmen, al Romo aŭ ie proksime.
  
  
  La gorilo tiris min al miaj piedoj kaj trenis min kune. Egoismo estas dika kunulo malfermis la ligna pordo kun brila nova ŝlosilo. Estis # tio? i revenas al la loko de nia yahoo proksime rilatita al la" Fino de la Mondo"?.. aŭ ne?
  
  
  Se la Gorilo kaj la ulo li laboris por estis sur vera chase — kaj mi ĵuras, ĝi ne komencis antaŭ nia limo parado eltiris#? irka? la hotelo — ŝi estus indikanta ĉe la restoracio. Forlasita post horoj, ĝi estis loko por ludoj ili volis ludi kun mi. Eĉ la plej minimuma rilato al la krima mondo donos la ŝlosilon en la plej mallonga ebla tempo. Kaj la noveco de ih la plano indikis en malsama direkto ol Timoteo kaj lia minions ' egoismoj. Se ili identigis la egoismo, ili havus sian propran ŝlosilon. Chris Mallory diris super vespermanĝo ke ĉi tiu loko kaj la tuta hotelo teroj ĉirkaŭ ĝi havis unufoje apartenis al la Renzo familio, antaŭ hazardludo, multekosta Zhirinovsky knaboj kaj dubinda mono ŝtelis ĝin de ĝia semi-aristokrata heredaĵo. Mi estis ankoraŭ fiŝkaptado en la sama kotaj akvoj kiel antaŭe.
  
  
  La pordo estis malfermita. La gorilo kaj egoismo kunulo portis min inter ilin al la manĝoĉambro. Duono trenante, duono portanta, ili kondukis min en la fluo de la ĉambro, al la giganta kortoj, nun senhoma kaj silenta pro la malforta fumo de la duone estingita fajro malsupre. Tartan blazono ĵetis min en seĝon kiel sako da karbo.
  
  
  "Ili tenas brulligno ĉi tie," li diris kolere al sia kunulo en la itala. "Preni sufiĉe por ni al komenci fajro, Pepe. Ĝui bongustan Texas barbecue iam.
  
  
  # ? Ia ne daŭris tiel longe, se li volas ne subiĝis al la kreskanta timo de torturo. Ĉi-tio estas unu firmao de profesio. Sed mi devas konfesi ke la penso de rostanta super malgranda fajro ne faris mia dollar bill funto kun ĝojo. Mi ankoraŭ ferret havis#? i tiu memoro de giganta porko gutas grandegajn kvantojn de graso sur la ruĝa-varma ligno sube. Pepe revenis kun armful de ligno. Li flicked cindro de la karboj kaj ĵetis duono de sia propra manĝaĵo sur la supro de ŝi. La pafado flamoj lekis ĉe la neregule forma ligno, kaj post kelkaj minutoj, la centro turnis reen en furioza flamo.
  
  
  La gorilo ŝiris la Bando-Helpo de mia rta. "Bone, Sinjoro Carr," li diris. "Nun ĝi estas tempo por paroli."
  
  
  Li parolis la anglan kun forta itala akcento, kiu mi ne provos transdoni.
  
  
  Li tenis sian lipoj premitaj kune kiel firme kiel se li havis Bando-Helpo sur ilin, kaj provis fari mem aspektas defia. Ĝi ne estas tiom facila kiam vi estas nuda kaj ligita, sed li ŝajnas akiri ĝin. Li parolis al Pepe en la itala dialekto, kaj Pepe tiris el peza metalo trapikilo, nigrigis kaj ankoraŭ kun la restaĵojn de la apro kiu ankoraŭ estis digestanta ĝin.
  
  
  La gorilo puŝetis min per sia peza boto, kaj Pepe # kra? i sur mia dorso. Ili eltiris forta nilona ŝnureto kaj komencis ligi min senmove al la duoninsulo.
  
  
  Kune ili veturis la purpura min de ĉi tie al la forno kaj malaltigis la trapikilo en ĝiaj posedantoj. Tiam ili fiksis ĝin kun flugilo nuksoj. La trapikilo estis apogita per du vertikalaj pecoj de forĝita fero, en kiu paŭzoj estis faritaj ĉe egalaj distancoj kontroli la distanco al la pafado telero. Plena de la homaro, ili komencis de la plej alta nivelo.
  
  
  "Vi, sen via vestojn en," diris la gorilo, " ĝi estos bela por varmigi supren post la malvarma nokta aero provanta eksteren, s-Ro Carr." Antaŭ ol ni iras overboard kaj lasis vin akiras tro varmega, mi havas kelkajn demandojn.
  
  
  Ŝia emu esprimis sian reŭmatismo kune kun sia opinio pri nen, sia gastigantoj kaj egoismo eblaj demandoj en unu rivereto de mallongaj frazoj.
  
  
  "Tre bone, Sinjoro Carr! Pepe!
  
  
  Ili malaltigis min malsupren unu paŝo, kaj la varmeco estis ne plu estas komforta. Mi ne povis halti ŝvitanta, kaj ĉiu guto de akvo faris sizzling sound.
  
  
  "Kio estas via vera interrilato kun Monda Fino?" la gorilo en la plejdo jako demandis. "Prenu la tajloro," li diris tra gritted dentoj. "Lia investanto. Mi metis monon en ĝi, ĉar mi pensas, ke? i faros pli da mono."
  
  
  Li ridis mournfully. "Mi certas, ke vi povas fari pli bonan, Mr. Carr, se tio estas via nomo," li diris. — Vi devos diri al mi, ĉiuokaze. Kio estas via nuna rilato kun Monda Fino?
  
  
  "Ekzakte, kion mi diris," mi grumblis.
  
  
  'Nenio alia? Dolĉa, senkulpa investanto?... Li indikis al Pepe.
  
  
  Unu pli da # pa? o malsupren. Kio uzis esti malagrabla varma sento nun turnis en brulanta senton.
  
  
  "Nur tion," mi blurted el. "Ĝuste nun, eĉ se mi ne faras profiton el ĝi, mi ankoraŭ akiri mian monon de ĝi tra Camille Cavour. Mi povas nur havigi la monon por tio. "Ne precize senkulpa investanto, tiam, Mr. Carr," la gorilo gurgled kun hyena rideto. — Sed ankoraŭ ne estas sufiĉe konvinka. Vi volas, ke mi diru al ŝi, ke vi estas investanta duona miliono da dolaroj en malgranda knabino, kiam vi povas akiri dekojn da ili por kvin cent, kaj ne tiel longe # anta? e vi povus # a? eti Signorina Cavour por kvindek? Pepe!
  
  
  Unu pli da # pa? o malsupren. Nun mi sciis, ke mi ne povis elteni ĝin. Ŝi ankaŭ ne stahl parolas, sed tio ne helpis solvi la problemon ah. Kompreneble, Hawke'povus esti sendita alia agento, sed dependanta sur kiom longa ĝi prenis ilin trovi mia korpo, aŭ ĉu mia malapero estis intenca, ĝi estus prokrasto min dum pluraj tagoj aŭ eĉ dimanĉe. Kaj se Anderson vere sentis ion, se tie vere estis internacia minaco al la mondo de la ordo, ĝi estus tro malgranda.
  
  
  Pepe aldonis tri pliajn ŝtipojn al la fajron, kaj la flamoj kreskis eĉ pli alta.
  
  
  Gorilo diris. "Mi pensas, ke li estas farita kun tiu parto, Pepe," li diris kun lia naŭza humuro.
  
  
  Nun ŝia pendis reen malsupren. # ? E unua,? i estis iom de # trankvili? o, kiel la distanco al la fajro pliigita, sed la nova brulaĵo Pepe estis aldonado al ĝi ankaŭ pliigis la fajro, kaj li jam povis senti # veziki? i formante sur miaj ŝultroj kaj pugo... Kaj li sentis, ke io alia. ...
  
  
  Kiam mia pojnoj estis nekaŝemaj super la fornon de fajro, mi sentis etan malkreskon en streĉiteco, kiel la nilona ŝnureto komencis degeli de Savchenko. Li premis ŝin pojnoj por resti iom pli longe. Mi streĉis la muskolojn de mia maldekstra brako teni Pierre, kiu estis sekure kaŝitaj sub mia brako.
  
  
  "Kio estas via vera interrilato kun world's End, s-Ro Carr? La pridemandado mem estis monotona... Vlad estis preskaŭ neeltenebla ĉirkaŭ mi nun. — Pensi pri io pli konvinka ol viaj stultaĵoj pri mono kaj tiu filmo hundino." Ĉar alikaze la fadeno de la mondo venos tro frua por vi, kaj vi ne estos kapabla teni firmaon por nia malgranda konversacio.
  
  
  Pepe squealed kun rido kaj staris apud sia mastro akiri pli proksiman rigardon ĉe la rostita.
  
  
  Nun la tempo venis, nun ke ili estis ambaŭ starante tiel proksima al mi. Dankon al Dio, ili estis rigardanta pli da ĉe mia vizaĝo ol en mia ligita pojnoj kiam li devigita el alia pledo. "Honeste," li kriegis, " mi estas pli bona ol iu ajn#? e la Conti studios." — Tio estas vere la nura afero. Ŝi estas nur petrolindustriulo kun pli da mono ol cerbo. Mi aŭdis ĝin, do vi povas akiri malgrandan pli proksima al la ŝikeco de la kino. Ne bruligi min denove, signor ...
  
  
  "Fritita kiel porko, squealing kiel porko," la gorilo moketis min. — Ni bezonas pli bonan rheumatologist, s-Ro Carr. Eble mi devus turni vin ĉirkaŭe por alfronti la fajro unu pli da tempo.
  
  
  Li komencis turni min ĉirkaŭe denove. Ĉi tiu estis la momento.
  
  
  Kiam li komencis movi min, ŝi, li etendis sian liberan dekstra mano kaj ekkaptis Pierre ekstere en unu rapida moviĝo. Li levis ĝin per sia dikfingro kaj ĵetis ĝin inter Pepe kaj la gorilo.
  
  
  "Bone, tajloro..." estis preskaŭ ĉiuj li povus ankoraŭ diri sarkasme. Pepe kolapsis sur la planko apud mi. Kun akra movado, ĝi resaltis de la fajro telero kaj flamoj kaj rapide turnita super. Li rapide liberigis sin de la duono-fandita ŝnuroj ĉirkaŭ liaj maleoloj kaj kaŭriĝis malsupren, preta por renkonti sian turmentistoj. Mi ne devas maltrankvili anymore.
  
  
  La beleco de ĉi tiu gaso bombo estas ĝia rapida kaj koncentrita efiko sur malgranda areo. Li retenis sian spiron, sed ĝi estis apenaŭ necesaj.
  
  
  La gorilo en la tartan jako kaj Pepe estis jam kandidatoj por la Campo Verano tombejo, kiam ŝi estis elspiris denove. La lasta de la gaso estis estanta portita for de la altiĝanta aero super la fajro.
  
  
  Kiam ŝia akiris reen sur ĝiaj piedoj,#? ia ne sentanta kiel malbona kiel ĝi estis supozita, ne eĉ kelkaj piedoj pli malbona ol iu kiu akiris bruligis falanta dormantan sur la plaĝo en Miami. Mi # ver? ajne # ankora? havas # veziki? i kaj kelkaj tagoj de malkomforto, sed ĝia iranta esti reen en ago .
  
  
  Subite trankviligita kaj konscia de sia pozicio kiel ŝi, li ekridegis. Ĉi tie ŝi estis staranta sole en la manĝoĉambro kun du kadavroj. Nick Carter estis jam tie, intenco sur revenanta al la HAKILO komisio denove, ruĝa kiel omaro post rosti, kaj ankoraŭ kiel nuda kiel Adam antaŭ la falo, bona kvin mejlojn de Rimo.
  
  
  Tie estis kelkaj malpli drameca aferoj mi devis fini, antaŭ ol mi povus plonĝi reen en la impona aŭ senchava ago de Agento AH. Mi snuck en la kuirejo de la restoracio kaj trovis kelkajn vestojn en la ŝranko. Ŝia estis malpura blanka ĉemizo tri grandecoj tro malgranda por mi, loose-kudro pantalonoj, malpura chef jako kiu estis tro malgranda, kaj paro de diseriĝanta laboro botoj. Ĝi ne estis ĉe ĉiuj prezentinda por ajna medio alia ol la malluma subo, sed almenaŭ nun mi ne estis en danĝero de esti arestita por maldeca konduto.
  
  
  Morta aŭ ne, mi havis la senton, ke la gorilo en la plejdo jako ankoraŭ ŝuldas al mi ion. Zorgeme tiras la kolekto de vesto en sia duono-kuirita kadavron, li revenis al sia egoismo kaj korpo. Mi prenis de mia egoismo jako, kiu verŝajne donas al mi pli da varmo ol la mallonga blanka jako de la helpanto de kuiristo, kaj faris certe ke la ŝlosiloj al la Fiat estis en unu el la egoismo poŝoj. Li eliris el la vilaĝo restoracio kaj fermis la grandega pordo malantaŭ li. Tiam li metis ŝin en Fiat 500 kaj tiris ŝin el la alirvojo. Mi estis sur la Per Tiburtina kaj gvidita okcidenten al la centro.
  
  
  Ĝi estis ĉirkaŭ la kvina horo en la mateno, kaj la unuaj radioj de la leviĝanta suno konkuris en la mallumo. Tie estis tre malmulta trafiko kaj tre malgranda signo de vivo ĝis mi turnis duone -? irado en la Piazza della Republica kaj vidis grapolo de polico aŭtoj en fronto de Le Superbe. De kamionoj al patrolo aŭtoj kaj urbaj ambulancoj.
  
  
  La Fiat parkis ŝin en la strateto kaj piediris reen al Le Bonega . Kiam mi provis eniri en la enirejo, mi estis kaptita sur ambaŭ flankoj de du gigantaj Ĝendarmoj, la ĉefa grupo de la Romia polico.
  
  
  "Dokumentoj?" la unu sur mia dekstra demandis, tordante mian brakon dolore.
  
  
  "Viaj paperoj," la unu sur mia maldekstra diris, elpremante mia alia mano. 'Fremda pasporto? # IDENTIGA? o karto?'
  
  
  "Ili estas en mia ĉambro," mi diris. "Ĉe la Le Superbe Hotelo.
  
  
  Ŝi ripetis sian aplikon en la itala, kaj ambaŭ oficiroj rigardis min incredulously. La Odin ĉirkaŭ ili rigardis malsupren ĉe mia disheveled, hele kolora jako. Kaj unu rigardon ĉe mia # kavi? i pantalonon, mia ĉifona kruroj, estis sufiĉe por konvinki lin, ke mi neniam, iam ajn esti gasto ĉe Le Superbe. Ili debatis, ĉu lasi min kuŝanta en fosaĵo aŭ preni min en malliberejon por longa listo de nesolvitaj krimoj, intervalante de seksperforto, rabado de ŝtelita arto fraŭdo. La policano kiu provis aresti min ŝajnis esti gajnanta sur punktoj, ĝis mi estis finfine interrompita de virina krio de rekono venanta tra la hotelo de la sesa-etaĝaj fenestroj. Jerry, karulino! Jerry. Ĉi-tio estas ĝi. Rigardu, Pierrot!
  
  
  Mi rigardis supren kaj vidis Camille en mia brila blua pajama jako starante en la fenestro de mia hotelo ĉambro. Apud ŝi estis iom Piero Simca, montrante aŭtoritate ĉe la uniforma polica komisaro, kiu aliĝis al ili. Tra la megafono, li donis al # eksploda? o komandoj kiu plue interrompis la jam rompita silento de tiu frua mateno.
  
  
  "Serĝento Blundy." Kapralov Inverno. Tuj liberigi#? i tiu persono, kaj preni la egoismo al la egoismo ĉambro. Li konsultis Pierrot, kiu atingis Thalia estas egoismo. "Ĉambro 79. Tuj!"
  
  
  Mia du atakantoj senprokraste iĝis afabla, zorganta amikoj. Ili traktis min kvazaŭ mi estis estanta dorlotita-io de mia laŭvorta kaprico, adreso tio ege estimis ŝin-kaj kondukis min tra la retiriĝanta rangoj de la scivolemaj pasantoj kaj policanojn al la vestiblo, ĝis la lifto, kaj al mia ĉambro, kie la Kolonelo sendis ih ekstere kun mallonga dankon.
  
  
  "Mia Dio," Renzo kriis kiel li renkontis nin ĉe la pordo. Camille, Pierrot, Sir Hugh, kaj Bullones staris malantaŭ li, vestita en malsama piĵamo. "Ni pensis ke ni perdis vi por ĉiam." Li estis reĝisoro, ne aktoro, kaj ĝi estis malfacila demando lia sincereco, kiel li klare respektata dolaro signoj.
  
  
  "Ankaŭ mi," Camille ekkriis. "Tiuj estas teruraj homoj. Mi pensis, ke vi estis mortinta.'
  
  
  — Sed kie vi akiris ĉi tiujn vestaĵojn?" Pierrot klakis. Eĉ en la mezo de ĉiu tiu tumulto, li daŭre estis la modelo por ĉiu en lia Valentino satenaj piĵamoj, brila ruĝa robo, kaj Gucci pantofloj.
  
  
  Mi ne malŝpari tempon ripetante, kio okazis, kiel li klarigis tion al ili. Li indikis al la ŝoforo de la Fiat kiu havis preskaŭ ramis nin pli frue, kiel mia kaptinto, kaj Timoteo kaj Piero interŝanĝita scianta rigardojn.
  
  
  "Tie estas malamikoj en la filmo mondo, kiu ne povas halti provanta saboti la produktado de ambaŭ finoj de la mondo kaj ruinigi Lorenzo Conti," Renzo diris .
  
  
  Aŭ eble ĝi estas la venĝo de tiuj hot-tempered Argentinanoj, Piero pensis laŭte. "Kvankam kiel povis ili trovis ekstere tiel rapide, ke ni ne komerco ih interesoj por Jerry estas?"
  
  
  Tiuj reagoj ŝajnis pli ol paranoja al mi. Zorgi pri mia sekureco ne vere fari multe da senton. Sed ih konjektanta pri la fonrakonto de mia forkapto estis proksima al frenezo. Dum ili eble estis paranoja, # tio? i en neniu vojo indikis ke mia co-steloj estis implikitaj en tiu ŝerco. Ili movis la ĉielo kaj la tero por trovi min. Ili provis persvadi la Romia polico kaj la itala armeo sekureco unuoj trovi min kaj ilia ferret kiam ili rimarkis mian malaperon. Permesu al mi koncize priskribi kio okazis post mia malapero. Ĝi prenis Camille malpli ol dek kvin minutoj por liberigi sin de la ŝirita folioj kaj ekpreni#? ia telefono por alarmi Piero kaj Renzo. Ili, en victurno, avertis ĉiuj la aŭtoritatoj. Ee la priskribo de la du atakantoj estis tro malpreciza. Ŝi estas likva kaj sango I. H. proksimume ok piedoj alta kaj muskola, kiel ukraina weightlifters. Sed la nerefutebla faktoj de mia malapero mem, la ŝirita folioj, la evidenta gratas sur la planko de la rompita seruro, estis pli ol sufiĉa pruvo de la forkapto.
  
  
  La polico kaj sekureco devigas direktante la esploro agis rapide kaj efike. Dek minutoj post kiam la Gorilo kaj Pepe puŝis min en la trattoria, vojbaroj estis aro supre ĉiuj super la urbo. La tri viroj laboris kun tri malsamaj telefonoj, sendante teamojn de detektivoj al demando iuj de Camilla estas iamaj amantoj.
  
  
  "Ne, ke ĝi estis lasita al iu ajn tiel malfeliĉa, — ŝi diris kun kontento. "Sed ĵaluzo estas neantaŭvideblaj, kaj ili devis nur teni vojeton de#? io trovi vin, Jerry." Tie devas esti multe da ruĝaj vizaĝoj kaj konvinkas deklaroj al la edzinoj Rime ĉi-matene. "Ĉar mi ne faris kun vi ankoraŭ," ŝi promesis, kun petola rideto. Ŝi turnis sin al la lito ŝi estis sidanta sur kaj indikis al ĉambro plena de filmo homoj, policanoj, kaj detektivoj. "Ĉi tiu estas iu kiu ankoraŭ ne dormis ankoraŭ, kaj estis tra terura tempo. Kaj nun vi estas ĝenanta la egoismo per viaj demandoj kaj absurda . El. Ĉiuj de vi. Camille prizorgos nen. Eĉ Renzo kaj Piero kapjesis ĉe reŭmatismo estas ekzaltitaj ordoj, kaj la ĉambro estis malplena denove. Camille sendis mesaĝiston al ŝia adreso, kaj diris al li akiri ŝin konsista sako de la nokta tablo.
  
  
  "Vi estas senutila por mi, nun, al ni, kio ajn ĝi estas, malriĉa Jerry," ŝi diris. — Sed mi havas mirindan salve. Ĝi estas bela en koloro. Kiel vira spermo. Ŝi ridis. "Kaj via burns resanigos en kelkaj horoj." Ĝi estas plena de specialaj aĵoj, enzimoj kaj # a? o. Mi unufoje akiris tiel brulis sur aro en Sardio, ke la doktoro diris al mi halti carinf.com ne respondecas pri almenaŭ unu semajno. Sed en la mateno mi aplikis tiun magian kremon kaj sur la sama tago mi estis perfekta, kiel ĉiam antaŭ la fotilo. Ĉi tiu filmo oni rememoras du milionoj en Italio sole, kaj ĝia ankoraŭ ferret mi akiras ĉe la biletvendejo se mia advokatoj puŝi Renzo iom , do, kiel vi povas vidi...
  
  
  Mi ne vidis ŝin ĉe ĉiuj, sed mi lasis ŝin ludi kun mi por momento. Ŝi konis min bone. Ŝi prenis la malgranda rektangula konsista sako de la filmeto, bildo, kiam li revenis. Li neniam unufoje rigardis la # veziki? i sur mia purpura bovido kiam lia estis kuŝanta nuda sur la lito, aŭ ĉe Camilla, ankoraŭ portanta la pinta duono de mia piĵamo, kiam ŝi kliniĝis super mi, por ĉiam. Tie estas tre esti dirita por tiuj luksaj hoteloj kun ih la plej altajn prezojn.
  
  
  Camille trovis decanter la grandeco de malgranda lakto botelo kun perlo-griza concoction kaj rapide aplikita kelkaj de la egoismo enhavon al mia korpo. Mi tuj sentis iun # trankvili? o. Ŝi estus rekomendita de sl por medicinaj servoj, ah... Lasu min doni al ili iun konsilon, kio ajn ĝi estas.
  
  
  Kiam ŝi ŝmiris min, mia menso moviĝis al alta rapido. Kiel ĉiam en AI komisio, mi havis neebla miksaĵaĉon de aĵoj kiuj devis esti farita tuj, sen klara horaro por ih kompletigi. En la Della mem, ĝi estas multe pli facila kuri for de du brutuloj kiuj preskaŭ fritita vi ol ŝteliri ĉirkaŭ hotelo gardita de la duono de la plej bonaj Romiaj kaj italaj sekurecaj fortoj.
  
  
  Camille nomita la domservistino en la ĉambro kaj faris supre la lito denove. Ŝi kaj diketa, unflappable knabino milde rulis min al mia flanko, kaj tiam, sur la kontraŭa, metis pura, molaj folioj, kaj tiam kovris min per malpeza litkovrilo. Ĝi estis jam tagi? o ekstere, kaj Camille estis tirita la kurtenoj sur la du fenestra balkono.
  
  
  "Vi devus akiri iun dormon nun, Jerry," ŝi diris. — Se vi trovas ĝin malfacila, mi lasos vin du malgrandaj piloloj kiu povas sendi eĉ la elefanto al dreamland." Sed mi pensas, ke vi?? e # laci? i # sufi? a dormi sole."
  
  
  Ŝi klinis sin por doni al mi pledo unua kiso sur la lobo.
  
  
  "Mi devas iri al lito mem," ŝi diris. "Oh mia Dio, mi devas aspekti kiel maljuna sorĉistino."
  
  
  Ŝi aspektis pli kiel 14-jaro-malnova hypersexual knabina skolto ludante doktoro, kaj mi diris al ŝi, ke, ankaŭ. Hej, mi vere ŝatis tion. Kaj mi estis kontenta, ke ŝi ne estis iranta daŭri ŝia kompatema devo de sidanta sur la rando de mia lito.
  
  
  Mi dankonis ŝin denove, kaj ŝi diris ke mi estus perfekte sekura en sia sonĝo, ĉar la Kolonelo Dinges poŝtis gardostarantoj en la koridoro, en la lifto, kaj en la vestiblo.
  
  
  Mi devis renkonti la personon por du horoj # anta? e unu de unu#? irka? la kontakta adresoj ah.
  
  
  Mi donis al mi kvin minutojn post Camille maldekstre, en kazo ŝi revenis por repreni kelkajn forgesita ero, antaŭ ol ŝia, kaj provis sidi malsupren kaj ordo. Camille estas? mira? o estis miraklo. Li preskaŭ sentis homa denove. Mi ne diras, ke mi ŝatus al pusxigxas en io pli malfacila ol silko aŭ Camilla, sed la brula sento malaperis kaj li trovis ke li povis akiri vestita sen senti ion ajn, sed kelkaj malgrandaj pikiloj de la doloro. Li kaptis la botelon kun la du flavaj kapsuloj, ke Camille lasis kiel dormanta pilolojn kaj ŝtopis ĝin en unu el la flankaj poŝoj de liaj doublet. Ĉi tiu tempo li alligis stiletto al ŝia maldekstra antaŭbrako kaj metis sur ŝultro pistolujo kun Wilhelmina sur ĝi. Mi trovis unu el ili, ĉirkaŭ Pierre estas ĝemelaj fratoj, en la sekreta kupeo de mia maletín kaj # senmovi? i? in en mia poŝo. Mi ne scias kie mi estis iranta, multe malpli al kiu, sed mi ne tuj esti kaptita unarmed denove.
  
  
  Mi trovis ke mi povus eĉ preni la joga pozo ke mi estis faranta la plej helpi min kun profunda koncentriĝo. Do, plene vestita kaj preskaŭ plene veka, li sidis trans-kruraj en la Tabriz tapiŝo en lia luksa apartamento.
  
  
  La CIA, tiel kiel la AH propra reto, jam informis Hawke de la tumulto de mia forkapto kaj mia reveno. Sed Dio scias, kiel distordita, malpreciza, nepre nekompleta, kaj konfuzanta tiuj versioj povas esti. Li devis doni al sia propra,#? usta raporti al la AH komputiloj kaj Hawke's eĉ pli subtila menso. La financa prodigy AH Goldie Simon ankaŭ devis esti avertita por fari iom de datuma manipulado, antaŭ ol mi devis puŝi mia nova partneroj $ 500,000 kontroli tra la banko en Nassau, ke li fanfaronis pri tiel multe. La nomo kaj adreso de la banko estis jam en mia fonrakonto, do mi ne rimarkas, ke parto de la vojo jam estis pavimita. Sed Goldie ŝatus scii kiam kaj kiom multe. Unu el la avantaĝoj de mia forkapto kaj mia supozita vundoj estis ke Timoteo estis grava komerca kunveno por tago aŭ du. Tiu tempo estis akiritaj sur la horloĝo, kiun li perdis, kaj kiu daŭre devis esti farita supre.
  
  
  Fine, pensis, ke okazis al mi. Li rummaged en sian kofron, kaj eltiris senkulpa reeldono de Zane Griza libro. Tamen, vi ne povis scroll tra la # pa? o#? ar nah ne havas ajnan paĝoj. Nah havis nur unu malgrandan kompakta gelignite dolaro stako, kiu eksplodis kvardek sekundoj poste, tiam aktivigita, farante dudek klakoj, kaj tiam disigis#? ia enhavoj sur konfetoj-kiel rubandoj en grandega konfuzo super areo de pli ol kvindek kvadrataj metroj.
  
  
  Li iris al la fenestro kaj tiris reen la Rivnenskaya kurteno nur sufiĉas rigardi ekstere ĉe la vekiĝo strato malsupre. Du patrolo aŭtoj kaj kvin evidenta policaj oficiroj sur la strato, plus kelkaj vestitaj oficiroj kaj passersby. Tie estis nur tri uniforma oficiroj sur la strato sub la flanka fenestro, aŭtomata carbines sub siaj brakoj. Iu konfuzo sur la strato kaŭzus ih kuri tien por helpi al la kamaradoj . Antaŭ ol kontrolanta ŝin, mi rigardis? irka? la # konstrua? o de la ekstero kaj pensis pri kie mi vidis ŝin, la servo enirejo. Li estis ankoraŭ tie. Datiĝanta de 1897, la konstruaĵo estis konstruita fare de arkitekto kiu penis imiti la grandiozeco de la granda deksesa-jarcenta palazzi. Ĉiuj la supra suites havis balkonojn, la anguloj de kiu estis stakigita ĉirkaŭ masiva, peza fundamentoj. Rektangulaj pecoj de#? tono kun dek-centimetro kornico inter ĉiu. Ĝi prenos sufiĉe da peno por komforte malsupreniri dek al dek kvin metroj. Sed akiranta malsupren al la tri aŭ kvin minuto signoj li esperis por sen estanta rimarkita estis iom pli malfacila.
  
  
  Li demetis sian jakon kaj ruliĝis supren sian pantalonon. Tiam li metis sur ŝian robon. Ankoraŭ unshaven kaj ruĝa de fritanta, li ne bezonis ŝminkon por doni al mia viza? o ajna ekstera signoj de trostre? i? o. Li iris en la salonon kaj malfermis la pordon.
  
  
  Giganta en uniformo staris antaŭ mi, fusilo preta fajro. Mi volas esti traktita kun ĉiuj la respekto mi bezonas por mia planoj.
  
  
  "Mi volas akiri bonan nokto dormon," Emu diris al ŝi, en la itala. "Miaj nervoj estas iranta eksplodi, voĉdono-voĉdono." Mi rampaĉita iom pli ol ĝi doloris por fari ĝin aspektas pli konvinka, kaj Carbine donis al mi sciante kapjeso. "Bonvolu vidi, ke mi ne ĝenis por la venontaj tri horoj," mi diris. "Ne gravas al mi kiu. Kiam mi akiras iom da dormo, mi povas paroli al viaj oficiroj, sed en la dume, mi volas ricevi iun dormon.
  
  
  "Sed tiuj estis miaj instruoj," li diris, tiranta sin supren denove en armea sinteno.
  
  
  "Bonege," mi diris. Li ŝanceliĝis reen al sia ĉambro kaj fermis la pordon. Li silente liberiĝis de lia robo, ruliĝis supren sian pantalonon, kaj trovis spray botelo de insekta forigaĵo en sian valizon. Mi ne scias se la egoismo enhavo estos malutilo iu ajn flugi, sed se la egoismo estas aplikita al la manoj de distanco de ses coloj, ĝi formas maldikan tavolon kiu persvadas firme al la haŭto. Ĝi iĝas kiel malfacile kiel rinocero haŭto, kaj kiam ĝi sekigas, ĝi povas esti forigita kiel ganto. Ĉi-tio estas unu neopreno derivaĵo evoluigita de unu el niaj miraklodoktoro kemiistoj. Eĉ nun mi bezonas ĝin.
  
  
  Li tenis ĝin supre, mansalutis siajn manojn en la aero, kaj fleksis siajn fingrojn por maksimumo sekigita tempo de du minutoj. Tiam li kaptis Zane Griza libro de la lito kaj tenis ĝin al la fenestro. Li faris ĉifi en la supra -#? usta angulo kiu volus aktivigi la afero, rakontis malrapide al la dudek-kvin, kaj malfermis la fenestron. Tiam li lasis la emu flosi for kaj rapide fermis la fenestro denove. Dek kvin sekundojn poste, tiu frenezo eksplodis .
  
  
  La gelignite eksplodis kiel se du cisterniloj havis koliziis kun unu la alian, kaj konfetoj pafis trans la strato en ajna direkto, preskaŭ ĉe la hotelo enirejo.
  
  
  Ĉe tiu punkto, li estis jam ĉe alia fenestro, kaj tiam ekstere. Li grimpis malsupren de la balkono al la pordego de la angulo, rigardante kun unu okulo kiel homoj rapidis de iliaj afiŝoj en la strateto al la sceno de la eksplodo.
  
  
  Miaj manoj kaptis la vastan alkovojn, kaj mi sinkis malsupren, apenaŭ ekstere de vido de la strato. En nur kelkaj sekundoj pli ol ĝi estus prenita en bela sed antique lifto, ŝia fine iris malsupren. Unufoje tie, li piediris malsupren la # ankora? juste senhoma trotuaro al la alia angulo kaj signalis por taksio.
  
  
  La emuo nomita ŝia celloko, loko ne ege de mia dua kontakta adreso, sed ege # sufi? e for akiri liverita de miaj persekutantoj.
  
  
  Kiam mi eliris, mi turnis#? ia#? irka? du anguloj kaj eniris la hotela interesgrupo, kie la dormema komizo malantaŭ la vendotablo kapjesis al mi, kvazaŭ ŝia estis ordinara turisto, kiu devus esti tie. Tiam li eliris tra la servo enirejo. Mi trovis ŝin en strateto. Du pordojn malsupren de mia destino, mi eniris la enirejo kaj atendis alia tri minutoj fari certe neniu estis sekvanta min. La ŝoseo kaj trotuaro estis lasita malplena. Mi iris sur, kaj tiam donis du mallongaj kaj unu longa bipoj al la sonorilo kun la signo de la Forno. Tie estis "chik" sono de la aŭtomata pordo malfermilo, kaj ŝi ankoraŭ estis interne, sur sia vojo supre.
  
  
  Sur la dua etaĝo, kalva meza-jaraĝa viro estis atendanta en la pordejon. Li laboris por la rilata registara agentejo. Nen estis portanta fadis ruĝa flannel kitelo sen zono super la ŝvelanta ŝultro, kiu estis apenaŭ kaŝita de paro de rumpled subpantalono de terura dezajno.
  
  
  "Demandoj, demandoj, demandoj. Tiujn cute knaboj ankoraŭ pensas, ke ia kombinaĵo de Lieve Lita kaj ANP. Mi volas paroli al ili por ŝanĝo.
  
  
  "Tio estas kion ŝi estas ĉi tie," mi diris. "Venu, Mac.
  
  
  "Gilchrist," he said grimly. "Ne Mac."
  
  
  Li piediris tra la neta, bone gardita salono kaj en la dormoĉambron, kiu nun rigardis kiel pura kiel ĝi estis scruffy. La tirkesto de la granda walnut seĝo ĉe la fora fino kontraŭ la muro estis malfermitaj, malkaŝante transceiver kiu prenis supren la duono de la kesto. La alia duono estis okupita kun miksaĵaĉon de elektronikaj aparatoj, inkluzive de telefono kun multi-butonon aparaton al reformat parolado.
  
  
  "Kidnapoj, murdoj, bomboj," li murmuris. "Mi pensis, ke mi estis en la diplomatia servo, ne en respektinda spiono socio. Lasu min telefoni, tiam vi povas paroli al viaj superuloj tra la parolado transformilo. Eble I?? l ripozo de ŝia tiam.
  
  
  Li turnis sian diskoj iom, tiam frapetis la Morsa klavo apud la aparato.
  
  
  Li daŭre grumblas. "Iuj#? irka? ni devas gajni # lo? ado dum normalaj horoj. Naŭ al kvin. Ne kuras de unu lito al alia kaj de unu rostokrado al alia. Ĉi tie vi iru, Carter. Nu, vi devos malsaman spionoj por via spiona reto.
  
  
  Hawke's seka voĉo jam estas absurde en miaj oreloj, kiam li fine respondas al la telefono. "Vi estas speco de geniulo, Nick," li diris. "Mi estas sendanta vin solvi etan problemon, kaj la unuaj novaĵoj mi akiras estas, ke vi estas la ĉefa problemo mem. Mi povis aŭdi lin flipping tra liaj raportoj senpacience. — Ĝi diras ĉi tie ke vi estis kidnapita fare de du uloj, kiuj ligis vin al spit kaj estis proksimume rostas vi vivas kiam vi rompis libera kaj piediris for de ili. Morto de "nekonata kaŭzo". Nu, mi povas diveni sen pli fora instigante, sed mi ĉiam pensis ke ĝi prenus kvar viroj por kapti unu,#? irka? mia koramikoj. Kaj ses batali kontraŭ vi.
  
  
  Mi riskis egoismo estanta interrompita por klarigi al em kiom mi estis kidnapita. Ne ke ĝi faris Hawke'ajna pli tolerema.
  
  
  "Mi scias, ke via fuŝanta proksimume kun tio hot chick estis necesa," li diris — " sed ne en la senco, ke vi malaltigis via gardisto en la procezo. Mi ne zorgas se vi iras al lito kun Hema al..." mi preskaŭ povus senti mia egoismo estas pensoj movanta al la sensacia, se nekredebla, malkovro ... ĝi donas al vi via informo. Sed ne, se vi malfermas vin mem supre por elimino.
  
  
  "Mi ne estis eliminita sed," mi diris.
  
  
  "Kies infanoj estas ĉi tiuj?" "Kio ĝi estas?" li demandis , kiel se mi estus kompleta katalogo de fotoj de internaciaj krimuloj kun mi.
  
  
  "Ili ne povas montri al mi sian kondukpermesilon," mi diris, responde al lia sarkasmo. "La korpoj estis ankaŭ undocumented. Sed mi ne pensas, ke ili ŝatis Usonanoj tre multe, kiu povus indiki Komunistoj. Kvankam # tio? i ne gvidas nin al io ajn. Unu tagon Onklo Sam estas iu alia, kaj en la sekvanta tago li povus esti la malamiko."
  
  
  "Bastono al la diabla faktoj," Hawke diris. "Konservu viajn politika filozofio por viaj amikoj. Mi havas ih fotoj sur telekso, kaj Romo povas nur konfirmi ke ili estas sendependa gildo membroj. Ili estas haveblaj por luo al ĉiuj comers. Sed kion mi volas scii estas: ĉu vi trovis ion ajn kiu estus konfirmi Anderson suspektoj?"
  
  
  "Mi trovis # sufi? e de? i, por fari al mi suspektinda," mi diris. "Sed ĝi estas ne sufiĉe por kompreni kiom grava tio estas kaj kie ĝi okazas." Mi ŝanĝis al mallonga skizo: mia ideo ke "Fadeno de la Mondo" estis nenio pli ol ĝi aperis en la surfaco, sed ankaŭ, ke la universitato estas kolekto de kolonoj povas esti tre tenta por iu kiu estas pasia pri faranta internacian malordon. Estas#? iam#? i tiu vaporo ĉambroj, ie ajn en la mondo.
  
  
  "Ĝis tiuj du viroj rompis en mia dormoĉambro," mi konkludis, " mi dubis Anderson estis ĝusta. Sed iu provis pridemandi min. Kaj ili, la demandoj ili provis premi ekstere#? irka? mi, ĉiuj indikis publike al la "Fluo de Lumo".
  
  
  Li paŭzis dum kelkaj sekundoj, por konsideri la faktojn ŝia emu diris li. Mi aŭdis la susurado de papero denove.
  
  
  "Ion alian," li diris. "Bombo atako. Ĉu iu alia provas mortigi vin, aŭ estas ĝi la sama rapture denove?
  
  
  "Ĝi estis min," mi diris. Antaŭ ol li povis protesti, li informis Emuo de lia urĝa foriro de Le Superbe informi emuo de la teamo al mi.
  
  
  "Bone," li diris kun suspiro. — Kiel vi intencas reiri nun?" Estas vi iranta blovi supre la tutan veraj#? talo#? usta nun?
  
  
  Mi diris al emuo, ke mi ne pensas, ke ĝi estus necesa, kaj komencis rakonti al li pri mia plano iri reen .
  
  
  "Des malpli mi scias de la skandala detaloj de viaj vojoj labori, la pli facila mia vivo estos. Sed kion neniu ĉi tie povas kompreni, estas, ke iu sukcesis trovi ekstere ke vi estis sur tiu aviadilo. Ĉu vi certas, ke tiu knabino Rosana ne estis nur allogita al via mortiga ĉarmo?
  
  
  "Ĝi verŝajne helpis," mi diris modeste. — Sed mi vetas al vi monon, ke ŝi estas iu bebo." Donante hej, la adreso de mia hotelo povas havi rapidita supre la agon iom. Sed ĝi estas tiel valora al ili kiel ĝi estas al ni."
  
  
  "Mi deziras ke ni havis ilin," Falko murmuris. "Mi volas fari triobla kontrolo de la knabino: ni, Verŝajne, kaj Alitalia. Mi ankaŭ pasi sur la financaj detaloj Goldie. Kvin cent mil dolaroj. Mi konis ĝin, sed ĝi povus esti nova rekordo. Mi havas datumaj folioj sur la maniero renkonti viajn novajn amikojn. Inviti Gilchrist dividi Anderson scrawl, tiel ke li povas tuj fari kelkajn konjektojn. Vi ricevos respondojn de Hyman. Gilchrist kutime nur pensas. AA, Svisa licenca telero, germana virgulinoj. Ĝi estis menciita per vorto simila al Japanio. "Eble, ke Andersson ulo estis freneza . Aŭ eble vi estas. Eble ni ĉiuj. Nu, vi iras reen al la hotelo kaj provi akiri horo da dormo, antaŭ ol vi iras reen al rekreante la scenoj ĉirkaŭ la Nero Rimo.
  
  
  La scrambler klakis kiel Hawke'pendigis.
  
  
  Grumblanta, Gilchrist depuŝis la reduktojn de papero li volas prenita de Poe Anderson en la fendo de lia transsendaj ekipaĵoj kaj estis feliĉa diri adiaŭ.
  
  
  Mi prenis taksion kaj falis ekstere malantaŭ la hotelo, kie mi rimarkis servo enirejo. Mi ne zorgas se iu ajn vidis min, sed mi ne volas ŝraŭbi supre mia gatekeeper de outsmarting lin.
  
  
  Li prenis la lifto al sia planko kaj haltis ĉe la muro de la vestiblo. La angulo estis kelkajn metrojn for de mia aŭto. Kiam mi atingis la angulo, mi vidis gardostaranto, kaporalo de rango, staranta gardisto kaj garde ĉe la pordo de mia apartamento. Bonan.
  
  
  Mi skuis la flava kapsuloj#? irka? la botelo Camille lasis min. Ŝi rapide ĵetis la botelon en alia fadeno hall. Ŝi ne devas atendi por la gardostaranto por reveni. Li estis forta, bone-kondutita knabo, kaj li povis fidi lin. La dua, mi aŭdis la sonon de la botelo frapanta la muro, ŝia kolombo tra la pordo. La gardostaranto prenis la kutimaj kvin aŭ ses paŝojn laŭ la koridoro, jam tenante sian carbine ĉe la preta. Ĝi prenis min unu minuton por ruliĝi supren la pantalonon, metis sur mian robon, kaj bastono mia kapo ekstere#? iu alia tago por vidi la gardostaranto reveni al sia poŝto kun malplena esprimo sur lia vizaĝo.
  
  
  "Mi tuj vokos ŝia ĉambro servo por matenmanĝo," mi klarigis. "Mi nur volas ke vi scias ke ĉi tio okazis. Ne, mi nur aŭdas sonon? "Nenio, sinjoro," li diris. "Malgranda eksplodo. Studentoj, politikistoj, kaj historiistoj. Vi ĉiam havas tiuj embarasantoj. De la vojo, la kuirejo ankaŭ havas unu#? irka? nia de homoj, kiuj tenas ordo.
  
  
  Li decidis sekvi Hawke's konsilo kaj provi akiri iom da dormo, antaŭ ol la venonta operacio. Camilla estas? mira? o laboris tiel bone, krom por kelkaj vundeblaj punktoj, kiuj aspektis kiel mi neniam estis fritita.
  
  
  Li demetis sian kitelo, pendigis supren sian pantalonon kaj jakon, ĵetis sian ĉemizon kaj kravaton sur seĝo, kaj preparis iri reen al lito. Ĝi estis malvarma-an de Marto matena venteto, do mi iris por fermi la fenestron en mia ĉambro.
  
  
  Sed ne nur tiun fenestron, sed la fenestron en fronto estis malfermita. Li sciis malbenita bone, ke li volas fermi ĝin malsupren kiel frue kiel li volas faligis la bombon. Iu estis en mia ĉambro, kaj dum mia foresto. Iu kiu # ankora? povus esti tie.
  
  
  
  
  Ĉapitro 4
  
  
  
  
  Dormo devos atendi iom pli longe.
  
  
  Li tiris la Luger el la ingo, kiu pendis super lia doublet kaj gvidis reen al la aŭto. Ĝi estis facila serĉo en la ĉambro: entrudulo ne povis uzi la koridoroj reveni al jam serĉis areo. Nur du grandaj ĉambroj, salono kaj dormoĉambro, tiel kiel granda banĉambro. Colo post colo de ŝi, promenis tra la salono. Mi ne forgesu rigardi malantaŭ la sofo, malantaŭ la peza drapes. La likvoro trinkejo estis tro malgranda eĉ por viro de Pierrot estas grandeco, sed li rigardis en ĉiuokaze. Ĉio estis malplena. Ĝi estas la sama en la dormoĉambro: malantaŭ la kurtenoj, en la ŝranko, sub la lito.
  
  
  La porda sonorilo sonoris. Ĝi prenis ŝiajn kelkajn sekundojn#? losi? i la banĉambro pordo kaj marmelado seĝo sub la klinkon. Se kliento kaŝis tie, ili wouldn't esti kapabla eliri dum mi estis ricevanta la tagmanĝo pleto.
  
  
  Kelnero en blanka jako transdonis al mi la pleton de manĝaĵo. Mi estis flankita sur unu flanko de mia pordisto, kaj sur la alia per mia dua uniforma gardisto, kiu certigis min, ke li estis en la kuirejo kontrolanta la preparado de la matenmanĝo. Ih dankonis ŝin, donis trinkmonon al la kelnero, kaj iris reen por fini sian serĉon.
  
  
  La # ban? ambro estis malplena, tro.
  
  
  Sed la malfermita fenestro restis mistero. En mia foresto, iu eniris, verŝajne de la tegmento, kie la neegalan profilon de la defluiloj, decorative skulpta? o, kaj fumtubo kovraĵoj kaŝis ĉiun el la okuloj de la strato patroloj. Nu, ĉi tiu postulis inteligenta, sentima persono. Mi ne povis havigi al subtaksi mia kontraŭulo.
  
  
  Mia dua ekzameno de la dormoĉambro konfirmis mia diagnozo.
  
  
  Mia valizo kaj diplomatia maletín estis ĝisfunde serĉis. Ĉio estis zorge revenis al ĝia konvena loko, kun la escepto de la preskaŭ nevidebla haro fokoj, ke ŝi devis meti en ambaŭ eroj antaŭ ol foriri. La sekreta kupeo en la malgranda maletín ne estis trovita. Ŝi havis luger kaj tranĉilo kun ŝi, do estis nenio suspektinda pri mi kiel Jerry Carr. Ŝi prenis el senkulpa aspekto transistoran radion ĉirkaŭ ŝian valizon kaj iris reen al laboro. Li serĉis en tri ĉambroj denove, tiu tempo por # a? skulti aparatojn. La radio aspektis kiel iu alia radio de la sama grandeco, sed kun kelkaj movadoj de la egoismo, ĝi povus esti igita efika detektilo de kaŝita elektronikaj aŭskultante aparatoj.
  
  
  Mi ne zorgas se vi estis # a? skulti je sur min. Ĉio rilate al mia vera identeco kiel Nick Carter estis savitaj por pli sekuraj lokoj ol Le Superbe Apartamentoj. Sed mi ja prenu rapidan rigardon al la lasta kaj plej kompleksaj video # ekipa? o: # lar? a-angulo lenses neniu pli granda ol la kapo de pushbutton, kapabla elsendi bildojn al ekrano pli ol unu kilometro for. Ĝi povus esti kontrolita per Nick Carter parolado, sed la movanta bildoj de mi preni ĝin apartigas kaj oiling la Luger, rummaging tra la sekreta kupeo en la postulata anstataŭaĵo de TT gaso bombo aŭ aliaj ludiloj (de la Teknologio Ruzoj Departemento) ne tre konveni mia hypersexual, simpla bildo de Jerry Carr, la Teksasa playboy.
  
  
  Ĝi estis ricevitaj de unu sola sono en la salono, malgranda najlo dissendilo sur piedestalo en la angulo de la ĉambro. La egoismo estis verŝajne sufiĉe por kapti eĉ la plej dampita konversacion en la areo. Maldekstra ŝia egoismo, kie ĝi estis.
  
  
  Tie estis du ihs en la dormoĉambro: unu malantaŭ la spegulo super la nokta tablo, la aliaj duono kaŝita malantaŭ unu de la ŝtofo butonoj sur la quilted headboard. Mi ne sciis ĉu senti sin flatita aŭ ofendita per ĉi tiu misproporcia intereso en mia uzo de la matraco. Sed li lasis sian egoismo sole. Ĉu mikrofono povas labori ambaŭ manieroj, kaj mi povus esti kapabla uzi ih kiel senkulpaj spektantoj por AH.
  
  
  Estis nenia signo de io ajn en la banĉambro. Tio estis parte pro la fakto, ke flua akvo povas # ka? zi#? eno eĉ al la plej eavesdropper. Do, se mi iam ajn devis havi seriozan konversacion kun Hema libo, mi farus ĝin kun la plena kunlaboro de duŝejo, kuranta frapetojn, kaj ripetis flushing.
  
  
  Iom malpli ĝenata, li manĝis lia malvarma matenmanĝo kaj tiam sinkis sur la lito. Ĝi devas estis horon kaj duono poste, kiam la nura dissendo mi akiris estis telefonan vokon. Ĝi estis Camille. Radianta, brila kaj zorganta . Ŝi demandis min, se ee#? mira? o helpis min.
  
  
  La pli mi povus tiri ekstere mia resaniĝo, la pli bone ĝi estis por miaj infanoj. Do mi dankonis ŝin kaj diris, hej (estas vere) ke la medikamento mirakle helpis min, sed (ĝi ne estas vera), ke mi ankoraŭ sentas iometan tremeto, eĉ kvankam ŝi estas prenanta pilolojn se mi akiros#? anco akiri iun dormon.
  
  
  "Al esti honesta," diris ŝi serioze, " via burns estas iom pli grava ol normala sunbruligo. Vi devas ripozi. Renzo telefonos al vi. Kaj se vi povas, ni povas ĉiuj havi malfrua-nokto lunĉo kaj tiam iri al skribo kunveno. Sed ĝi prenos plurajn horojn. Ĝi estas ĉiam malfrua lunĉo en Rime. Tiel akiri iom da ripozo. Mi vere bezonis kelkajn horojn por mia beleco traktado por retrovi de la devastadores efektoj de la pasinta nokto!
  
  
  Mi dankonis ŝin denove kaj ĵetis min mem reen sur la lito, por ne ekdormi, sed lasu mian korpon trankviligi dum mia menso kontrolis la faktojn kaj faris planojn.
  
  
  Ĉi tiu mesaĝo pri malfrua lunĉo ne faras multe da senton bone. # Vo? donado scenaro superrigardo estas eĉ pli bona. Ŝia estis ankoraŭ tro uninformed pri tro multe da aferoj, kaj la pli ŝia lernis pri la "Fino de la Mondo", la pli bona? i estis. Eble tiam mi povos ĵeti iom da lumo sur ĉi tiu mallumo.
  
  
  Renzo nomita kelkajn minutojn poste. Li lasis ekstere kelkaj decidiga ĝemas, kiam li respondis la telefonon. La vespermanĝo estis planita por du-tridek, en neta eatery ne malproksime de la hotelo. La skripto diskuto estis okazos tuj poste, en la klubo estas fermita kunveno ĉambro.
  
  
  "Tie vi?? l vidas kelkajn diapozitivoj kun aliaj detaloj de#? irka? nia # ekipa? o," Renzo diris. "Kaj tiam vi tuj aŭdi la ĉefa intrigo linioj."
  
  
  "Gee, mi ŝatus ke, Renzo," mi diris. "Sed mi # ankora? sentas kiel mi estis flayed viva."
  
  
  "Mi ne volas rapidi vi, Jerry," li diris sourly, " sed ĉi tio povas esti grava kaj interesa por vi kiel investanto... krom Se vi jam ŝanĝis vian menson."
  
  
  "Kompreneble ŝi estas ankoraŭ en la dell," mi diris. "Mi nur esperas, ke mi povas akiri tra ĉiuj ĉi tiu skripto diskuto."
  
  
  "Mirinda," li diris. Kaj li diris al mi, ke li estus postdatigi la komenco de la tagmanĝo iom tiel, ke mi povus akiri iom pli da ripozo. — Kaj mi faros certe ni finos nian manĝon kun Romagna cognac#? irka? mia familio estas lando." Tiu donos al vi la forton por testi nia enketo scenaro. Dum.
  
  
  Mi havis kvin horoj da libera tempo. Korkotirilon la demandon kiel al kiel mi povus uzi#? i tiu tempo estis respondis preskaŭ tuj de mia respektinda gardostaranto, kiu ĝentile frapis sur mia pordo kaj transdonis al mi la koverton lasis por mi sur la tablo sub.
  
  
  "Nia fakulo faris certe ke ĝi ne estis poŝto bombo," li diris. Sed li restis kun mi en la salono, ĝis mi malfermis ĝin sen ajna fireworks aŭ radiado. Ĝi estis nete tajpita inviton al la malfermo de ekspozicio de primitives ĉe la Via della miquel mont-rodon Galerio sekva mardo.
  
  
  Mi montris al ŝi tion ĉi al emuo kun la rimarko, ke dume mi estis metita sur la liston de kulturaj naivuloj. Li ridis kaj lasis min sola.
  
  
  Kiam ĝi estis irita, mi eniris mian dikfingro najlo en unu ĉirkaŭ la anguloj kaj facile forigis la plasta mi sciis estis tie. Ĝi estis Hyman raporto sur kio Hawke'trovis ekstere pri miaj demandoj kelkaj horoj pli frue. La ekstera mekanismo de registaraj agentejoj povas havi la rapido de overgrown posta, sed malgrandaj registaraj agentejoj kiel AG povas funkcii ĉe la rapido de lumo se necese.
  
  
  Tie estis ses malgranda griza kvadratoj sur la rektangula mapo sen la plasta kovrilo. Egoismo portis ŝin en la dormoĉambro kaj elprenis 200x juvelaĵo lupeo#? irka? la # ka? o loko en mia diplomatia maletín. Tiam mi ankaŭ bezonis la helpon de mia lito lampo al decipher la pakitaj datumoj kaj translokigo ih al memoro.
  
  
  La unua kvadrato enhavis plejparte ĝena detaloj de mia duono-miliono da dolaro kontroli, kiel ĝi estis pritraktita se estis iam ajn bezonon por malaboni. La du unuaj kaj triono estis rilataj al la analizo de Anderson propran skribaĉoj, kaj li rimarkis, ke la lertaj uloj de la interna servo estis farita ne pli pri ĝi ol ili havis pri ŝia. Unu skizo kun nomoj centrita ĉirkaŭ la litero L, kun la litero H sur ĝi, kaj nelegebla Jung... Kaj kun io alia, mi havas dekduaj malsamaj interpretoj. La nura afero kiu faris sento estis la interpreto kiun li estis jam donita al ŝi, la fakto ke la litero L povus signifi Lugano, kie Dottore-Profesoro Simca visko havis siajn ligojn kun la Svisa banko. Sed je plej bona, ĝi signifis iun specon de fiddling kun frankoj kaj liroj. Odin ĉirkaŭ la skeptikuloj legi la haste vorto kiel vi#? ati nin, malglate parolante: juna kresko, kiu, siavice, povas rilati al Piero Simca, donita la kresko de la egoismo. Alia argumentis ke ĝi devus esti jungflucht, alia jung-freudig, alia jung-flucht, respektive malstre? i? o,#? ojo, malbeno. Unu estas eĉ pli absurda ol la alia. Ĉi-tio estas kio koncernas doodles.
  
  
  Por la AA titolon, mi bezonas liston de egale sensignifa ebloj-de la reklamada agentejo kaj aŭto asocio al la bagatela gentry. Ankaŭ ne estas tre logika. Mi estus trovinta ĝin mi mem por dek minutoj en la bibliotekon trans la strato de la ambasado.
  
  
  La unuaj du kvadratoj ĉe la komenco de la dua linio enhavas pli da detala informo pri Sir Hugh Marsland, Lorenzo Meyer, Chris Mallory kaj Piero urbo auburn hills, miĉigano. Ĉio ĉi estis tre interesa, sed mi ne povis konveni io ajn en ajna skemo. Krom eble senkompata ambicio kuplita kun, almenaŭ en Sir Hugh kaj la Grego, granda interkonsento da emocia kaj mensa malstabileco, kiu ne estas io kiu devus esti malofta trovi en la hejmo de granda filmo figuroj. La Grego estas problemoj ŝajnis al centras plejparte ĉirkaŭ la botelo. Li estis regula drinkanto kaj kutime tolerita grandaj kvantoj de alkoholo bone. Sed de tempo al tempo, je intervaloj de ses monatoj al jaro kaj duono, ie en la egoismo de la bovido, la sekureco catch estis ekkaŭzita, kaj la egoismo estis prenita kun sireno al tre sekura flega hejmo. Kvankam la raporto notas Renzo la movo al kokaino, kiu Camilla menciis antaŭe, sed la egoismo svenoj estis ne rilataj al drogoj aŭ alkoholo. Ĉi-tio nur okazis kiam, kiel estis ofte la kazo, li estis trolaborigita aŭ elĉerpita de ĉiuj la antics kun kiu li financis de sia imperio kaj lia imperia vojo de vivo. Li vidis, ke Egoismo patrino familio, malgranda sed antikva nobelaro, ĉu efektive posedas la terojn ĉirkaŭ Rhymu. La tuta hotelo de la teroj kaj posedaĵo estis expropriated unua de Mussolini estas faŝistoj kaj tiam, post la milito, de la Kristana Demokrato registaro.
  
  
  Ŝi ankaŭ vidis ke kvar jaroj, tiam sole por sia nervoza kolapsojn, Renzo estis resanigita kaj ekloĝis ĉe la sama lando feria hejmo kie Studds havis unu-ĉirkaŭ-la-ego perioda bataloj kun delirium tremens. Sed ĝi estis multekosta, populara kaj influa domo, kaj se mi devis esplori la paciento listo fari novajn konektojn, mi estus trovinta la duono de la homoj, kiuj aperis sur la unuaj paĝoj de la Barenca Maro teritorio en Eŭropo, same kiel kelkaj Amerikanoj kaj Azianoj.
  
  
  Sir Hugh Marsland estis viro kun neniu evidenta difekto en sia blazono. Sur la maniero de esperiga studento trans Birmingham tra Oksfordo, li havis multajn provitan difektojn. Li estis ankoraŭ grimpado. Ĝi havis la mistera kapablo por vagi ĉirkaŭ industriaj kompleksoj nur antaŭ ih iris busto aŭ iris busto, jam monetizing? ia # inter? an? ado en funtoj sterlingo, Svisaj frankoj, aŭ germanaj markoj. Li iĝis milionulo plurajn fojojn en funtoj, kaj en dolaroj proksimume dufoje kiel multe. La dankema Reĝino premiis egoismon kavalireco por egoismo bonfara laboro (Ordo de la Brita Imperio, 1963; Knight Commander de la Ordo de la Brita Imperio, 1971), kvankam miaj notoj indikis ke egoismo estas agadoj estis plejparte limigita al metanta sian nomon sur letterheads kaj melkas la kolonoj de la socio. Li tenis plurajn semi-pagita pozicioj, unu el kiu estis en la Usono en la UN divido de UNICEF. Li ne geedziĝis, sed li ŝatis knabinojn, kaj foje ŝajnis iom malĝentila al ili, kvankam li provis resti for el publikaj skandaloj.
  
  
  Piero Simca estis, antaŭvideble, la plej interesa el la kvar. Kiel Renzo, li estis rilataj al la maljuna nobelaro. Sed kontraste Renzo, li tenis la familio proprieto dum ĉiuj la registaro movoj kaj visko s initial capital multobligita per intereso en ĉio de la petrolkemia industrio arto trezorojn. Li estis senkompate ĉikanita kaj ĉikanis pro Rost estas egoismo, kaj li rifuzis permesi sin turni en aspekto, kaj de tiu punkto, Rost estas egoismo jam akiris la supra mano. De Triesto al Sicilio, la egoismo estis nomita la Malgranda Giganto. Egoismo estas praaj bienoj estis lokita en la nordo, proksime de Lago de Garda. Li eniris politikon kiel Kristana Demokrato, sed poste disigo for por formi sian propran eĉ pli dekstrula splito partio. Li apenaŭ gravis ĉe ĉiuj en naciaj elektoj, sed egoismo propra balotdistrikto ĉiam revenis egoismo al la Senato, kie li uzis sian pozicion por negoci kaj intrigo kun ĉiuj la aliaj partioj. Li estis talenta advisor al ĉiuj partioj, inkluzive de la internacie. Kaj la UN uzis liajn servojn por negoci kun Arabaj teroraj grupoj, Sud-Amerika Lia, kaj la ribelaj gvidantoj ĉirkaŭ Centra Afriko. Milana ĵurnalo nomita egoismo "malgranda Henry Kissinger," kaj eble tio ne tia supozeble malbona difino.
  
  
  La lasta kvadrato estis la virinoj de la teritorio. Unua Camille, tiam Roseanne. Tio estis sekvita per mallonga listo de Camilla estas amantoj, kiu legas " Kiu, Kio, Kie - itala industrio, politiko, financo, kaj la tutmonda elito." Plejparto de la homoj sur la listo estis deklarita ĉasistoj de virinoj de la publika repute, sed mi estis iom surprizita trovi Piero Simca inter ili, kun noto ke la egoismo nomo en ŝia dormoĉambro, estis Ne Lupo (Sinjoro Lupo). Aliloke, li ne estis menciita kiel aparte aktiva en interkonsentoj, sed kion mi sciis pri Camille propraokule estis ke ŝi povis havi ajnan viron, neniu afero kiom granda aŭ malgranda li estis. Tie estas nenio speciala pri politiko en la della Camilla, nur ke ŝi estis registrita kiel komunisto, kiu signifas nenion en Italio. Ĉi-tio estas unu speco de ŝika en riĉa Eŭropa filmo kaj teatro rondoj. Pierrot parkerigis ŝiaj klasoj kaj hazarde menciis ilin al Camille ĉirkaŭ certa scivolo kaj pli sana intereso. Mia dezirata Roseanne ŝajnis pli interesa en lumo de miaj propraj aventuroj. Ŝi estis naskita en Padovo nur dudek jaroj antaŭe. Tie, ŝi iris al la lernejo kaj iris al kolegio por du jaroj antaŭ ol fariĝanta fluga asistanto en la aĝo de 19.
  
  
  Anstataŭe, ĝi rapide moviĝis de naciaj flugoj al interkontinenta ones. La kialo kial ei devis forlasi la universitato estis pro ŝia asocio kun kelkaj Maoista studento kaj ŝiaj agoj. Sed ŝi estis registrita kiel membro de la Monarkiisto Liberigo Partio, tiu partio, de Piero Simchi. Ĝi estas probable ke ŝi faris ŝia kariero danke al Pierrot la rekomendojn, ĉar ŝia patro estis la stevardo de kelkaj el la nordaj teroj de Malgranda Giganto.
  
  
  # ? Iu # tio? i estis supozita esti iom prova klarigo, sed ĝi levis pli da demandoj ol respondoj. Se ŝi estis iel implikita en la" Fadeno de Paco " tra Pierrot, kial estus hey partopreni en provo mortigi Teksaso ora kokino antaŭ ol ĝi povis meti#? ia ora ovo? Aŭ ŝi havis jam detranĉitan malnova ligojn kun ĉi tiu viro kaj simple uzita Pierrot kiel malnova familio konato? Tio ne estos la unua fojo, ke iu ŝanĝis flankojn por akiri la laborpostenon ili tiel urĝe volas, nur bonvolu iliaj superuloj. Sed se io odoris kiel "La Fino de la Mondo," mia pasinta sperto asociita kun organizo kun mono, ne hazarda brua grupo de junaj homoj.
  
  
  Miaj pensoj komencis turnadi. Unu el la plej bonaj manieroj por halti # mal? pari mian tempon sur mem-gratification estas por voki la telefonon Roseanne donis al mi. Plej flugkompanioj donis ŝipanoj unu tagon aŭ tiel kiam ili revenis de longa flugo, kaj ĉiu renkonto kun Rosana, ĉu ŝi estis dispelita de la mistero aŭ ne, alportis malsama speco de visko ĉarmo. Ĉiuokaze, Camilla estos tro okupata kun ŝia beligisto por la sekvantaj malabundaj horoj.
  
  
  Li trovis ŝian numeron en sia notlibro kaj donis ĝin al la hotelo operatoro. Mia linio preskaŭ estis certe frapetis, sed kun mia nuna bildo, ĝi ne estis nekutima volas nomi bela knabino. Precipe pro tio ke pluraj membroj de la anti-Nick Carter movado aŭ la anti-Jerry Carr movado devis scii, ke ili jam ŝraŭbis supre iam.
  
  
  La voko estis respondita fare de knabino kun Centra Amerika akĉento kaj remburitajn nazo. Tiam li aŭdis ŝin krii, " Rozoj, kelkaj joker, Carr."
  
  
  Tiam Rosana estas dolĉa, raŭka voĉo. "Saluton, Jerry. Kia surprizo! Mi ne pensas, ke mi ŝatus aŭdi de vi denove, nun ke vi?? e vidita#? iuj#? i tiu belaj homoj#? irka? la kinejo. Cetere, mi aŭdis en la radio ke vi estis forrabita kaj tiam vi kuris for. Mi pensis, ke vi estis en la malsanulejo kaj ne povis... uh, fari ion.
  
  
  Ĝi venis el tiel charmingly kaj senkulpe, ke tie ne ŝajnas esti naŭ-al-unu ŝanco, ke ŝi estis la fingro kiu indikis ĉe la Gorilo en la plejdo jako kaj Pepe.
  
  
  "Ne," mi diris, en la sama gaja tono. "Li estas ne en la hospitalo, kaj mi povas ankaŭ ... e ... uzi kelkajn aferojn. Sed, kara Roseanne, tie estas ankora? kelkaj aferoj mi ne certas pri, kaj eble vi povas helpi min kompreni ĝin se vi havas la tempon.
  
  
  Ŝia rido estis kiel obscena kiel ĝi estis bongusta. "Mi ĉiam havas tempon por fari bonfarado labori kaj prizorgi de vi," ŝi diris. 'Kiam?'
  
  
  Mi demandis ŝin. "Kion pri nun? Mi havis la dubindan honoron de metanta gardisto en fronto de mia ĉambro. Sed se mi diras emu, li?? l # perdi? i mian vizitantoj.
  
  
  "Ah," ŝi diris. "Tio estas eĉ pli ekscita. Mi estos kun vi en dek kvin minutoj, depende de nia terura trafikajn skemojn."
  
  
  Ŝi tenis sian vorton. Ŝi estis avertita de gardostaranto por la tago, kaj li frapis respekteme al ĵaluze anonci ke juna sinjorino, kiu asertis esti flegistino alvenis. "Ne flegistino, sed fizika terapiisto," Roseanne diris gaje. Ŝi enkuris en la salonon, portante griza vila mantelo de haŭto kaj amuza griza ĉapelo, kiel ĉapo. Ŝi portis sian ĉapelon trans la ĉambro, fiksanta ĝin sur homplena seĝo. Tiam ŝi grimpis tra ŝia blazono.
  
  
  "Dio mia," ŝi diris en unu vorto. "Ĝi estas valora pli da mono en privata ol sur aviadilo, kaj vi rigardas tiel bonan en ĝi, kiel via tuta rakonto estis farita supre nur kun la intenco de loganta min ĉi tie."
  
  
  Sen jako, Rosana estas alta, aristokrata figuro estis kovrita supre per Rivnenskaya nur sufiĉa renkonti la postulojn de publika dececo. Ŝi surhavis mallongan robon ĉiuj super lumo-adaptado siringo materialo. Ŝiaj belaj kruroj estis kovritaj per perlo-grizaj ŝtrumpetoj. En ŝia griza suede platformo ŝuoj, ŝi atingis preskaŭ miajn brovojn.
  
  
  "Pli bona ol en uniformo, ĉu ne?"ŝi diris, svingante sian jupon sentime kaj ekrigardante malsupren ĉe ŝiaj nudaj femuroj.
  
  
  "Lasu min montri al vi mian humilan ĉambron unue," mi diris. Ŝia ni esperas, ke prenis ŝian manon. Ŝi turnis sin kaj premis sian korpon kontraŭ la mia. Anstataŭ milde donante al mi sian manon, kaj ŝi donis al mi brakumon kiu okupis ŝian tutan korpon.
  
  
  — Mi ne pensas, ke vi estis vundita ĉe ĉiuj. Ŝi suspiris, tirante reen kelkaj coloj. "Kaj mi ankoraŭ iranta al babysit vi kiel freneza."
  
  
  Ŝi spiris kun ĝojo kiam ŝi vidis, ke la granda lito kun spegulo, kaj la kurtenoj estis tirita trans ĝi kiam ni eniris la dormoĉambron.
  
  
  "Ĝi ne estas kiel tiuj diabla aviadilo seĝoj, Jerry," ŝi diris, sidanta sur la rando de la lito kaj piedbatanta de ŝia baleto pantofloj. Ŝi lerte movis sian manon al ŝia talio kaj komencis tiri malsupren sian shorts. "Ĝi estas kiel Olimpika naĝejo por tiuj kiuj trejnas en la tino." Ŝi palpebrumis malfacile. "Se mi legas inter la linioj, vi devas estis ludanta ĉi tie kun Signorina Cavour kiam ili kaptis vin, ĉu vere?"
  
  
  "Nu, — mi diris. "Ŝi hazarde venis en. Vi scias kiel ĝin estas, Roseanne. Tiu ĉi mondo de la kino...
  
  
  Roseanne ridis denove, agrabla rideto, ke subite disvastiĝis ĉie en ŝia korpo. Kaj nun ŝia korpo estis malkovrita por eĉ pli da efiko.
  
  
  "Tie estis io alia en la paperoj," ŝi diris. "Ili diris, ke vi estis kidnapita tute nuda, kaj la unua alarmo estis levita de la bela Camilla. Ŝi pozis por novaĵoj fotistoj kun folio premis kontraŭ ŝi, ŝajnigante esti sur la telefono. Pooh, Jerry, ne pensas, ke mi estas ĵaluza. Ĵaluzo estas por virgulinoj, kiuj ne scias, kiom da diversaj, mirindaj spertoj#? iu devus havi."
  
  
  Li jam prenita de lia jako kaj estis fumbling kun lia zono.
  
  
  "Haltu," Roseanne ordonis. "Mi mem tion faros. Vi estas malsana. Mi devas fari ĉion por vi.
  
  
  Ŝi milde puŝis min reen al la lito kaj komencis senvestigi min kun ĉirkaŭ-preno sonoj plena de kunsento kaj obscena komplimentoj.
  
  
  Ŝi estis la sama bela, dezirinda knabino, ŝi jam estis sur la aviadilo, sed estis io malsama, io nervoza kaj defenda pri sia senfina fluo de vortoj, neniu afero kiom seksalloga ili ne faras multe da senton al ni. Ŝi ne estis alta sur medikamentoj; ŝia korpo estis zorgeme ekzamenis. Tie estis neniu nadlo markojn sur la satiny haŭto de ŝiaj manoj. Sed ŝi parolis, flatis min, kiel se ŝi estus faranta fervora penado ne interferir kun ni skribante nin malsupren kun ŝia demando, krom en subteno de faranta amon. La demandoj mi petis ŝin demandi hej, kiel speco de ŝoko efekton, mi volus devi fari kun # a? skulti aparatojn. Sed ŝi povus havi estita nutrita decan aron de (por mi) utila misinformation de#? i tiu # a? skulti aparatojn.
  
  
  Pro la maniero ni havas kune, eĉ ĉi tiu malgranda peco de # ne? usta informo devis esti metita ekstere por poste. Roseanne kompletigis sian plenan flego horaro. Ŝia plena, molaj lipoj kaj inquisitive lango estis kiel resanigo kiel Camilla s magia#? mira? o, kaj mi provis doni al ŝi nur kiel multaj fizikaj komplimentoj kiel ŝi donis al mi. Tiam ni estis sur la lito. Rosana estas larĝa, brilantajn okuloj registris nian ĉiun movon en la spegulo, kvazaŭ ŝi estis ne nur donante al ŝi mem kaj al mi plezuro, sed ankaŭ aranĝanta fina aŭdicio por la haremo de iu stranga petrolo ŝejko.
  
  
  "Ho, Jerry," ŝi diris, ankoraŭ skuanta de nia kulminon. "Ĝi estis tro bona." Ŝajnis, ke nah ne estis nur influita de sekso, neniu afero kiom turmenta kaj rekompencanta ĝi estis por ni. Ĝi estas tempo por piedbati supre#? i tiu tailspin, kaj neniu aŭskultas trovos ĝin suspektinda ke mi estas montranta kelkajn scivolemo post kiam hieraŭ-a agitado.
  
  
  "Aŭskultu," mi diris, karesante ŝiajn harojn, kaj ni etendis sur la lito apud la alia. — Ĉu vi ne diru al iu ajn mi estis restanta ĉe Le Superbe, kara?"
  
  
  Ŝia korpo senvole tiris for el mia mano, sed ŝiaj brilaj okuloj didn't blink. La ludado de la okuloj estis bone-konata pruvo de honesteco, sed nur kiel multe de ĝi, li vidis ilin kiel signo de evidenta mensogo.
  
  
  "Ne, Jerry," ŝi diris. 'Ho, mia Dio. Ŝi ruliĝis for de mi kaj tiris sin supren al sidi? is sur la lito. "Vi povas ne eble pensas, ke mi havas nenion por fari kun la bestoj, kiu turmentis vin." Ŝi komencis plori. Kaj trankviligi#? iuj#? i tiu shuddering grandiozeco estis plezuro tion denove gvidita de unu al la alia, ĉi-foje pli milde, kiel li prenis la rolon de domzorgisto kaj domzorgisto. Kiam nia spirado estis eĉ denove, mi finis mian demandaron, kiu estis pli apologetic, amika, sed ankoraŭ inquisitive kaj taŭga por mia rolo.
  
  
  "Prenu la tajloro, Roseanne, kara," mi diris. — Mi ne pensas tiel. Sed ĝi estis tiel subita kaj do tute sencela. Cetere, neniu sciis, ke mi estis ĉi tie.
  
  
  "Ho." Roseanne akceptis mian pardonpeton kaj donis al mi senorda linio de kisoj de mia mentono al mia umbiliko. "Ĉiu en Rime ĉiam trovas ekstere tre rapide, Jerry. Plena occupancy de la hotelo, taksio ŝoforo, via filmo ŝipanaro. Mi supozas, ke iu erare prenis vin por iu alia, ne ili?" "Ĝi devas esti," mi diris. "Sed, vi vidu, mi scias nenion pri vi, krom ke vi estas bela kaj absolute unika en Hispanio, kaj ke vi venos el la granda vino lando de Colognola."
  
  
  "Padovo", ŝi korektis min facilanime, amuzis rigardante en la spegulo. — Ĉu vi vere pensas, ke mi estas bela, Jerry?" Ne tro granda?
  
  
  "Mi ne povis elteni nin colo pli," ŝi diris duone truthfully. "Kaj colo malpli gajnis't esti sufiĉe." "Tio estas tre bela," ŝi murmuris. "En reŭmatismo mi diros al vi, kion simpla knabino ŝi estas."
  
  
  Ŝi rakontis al mi sian biografion, kiu ankaŭ konfirmis tion, kion mi jam legis en la microprint. Ŝi eĉ menciis la Maoista grupo en la universitato kaj malakceptis ĝin kiel infaneca kaprico. Kaj ke danke al Pierrot subteno, ŝi akiris la laborpostenon.
  
  
  Ĉi tiu estis la ŝanco mi esperis por, kaj nun estis mia vico por kapti ĝin kun miksaĵo de indigno, # na? zo, kaj? aluzo.
  
  
  "Iom Casanova,"mi eksplodis. "Rigardu, mi jam aŭdis ion pri la egoismo reputacion de ĉiuj virinoj. Kaj la penso, ke vi estas kun li... Li grincigis siajn dentojn decidige puŝi for la bildon de Rosana kaj Pierrot, bildo pli komika ol ofensiva.
  
  
  "Mi diris, ke mi volas diri al vi la veron, Jerry. Ŝi levis la mentono defie. "Do mi faris amo Ne Lupo , kaj ĝi ne estis tiel malbona kaj abomena kiel vi povus pensi. Parenteze, via varma Camilla estas apenaŭ pli granda ol malgrandegulo, kaj vi ne povas aŭdi min, mokante ŝin, ĉu vi povas? 'Bona. Ŝia buŝo tordita en impliki? i indigno. "Vi devus sciu —" ŝi diris,"ke la dolĉa junaj knabinoj el la maloftaj kuracaj ones estas donita libera servoj."
  
  
  Mi demandis ŝin. "Ĉu vi ankoraŭ vidas lin?"
  
  
  'Vidis vi? Roseanne diris. 'Jes. Mia patro laboras por li. Kaj li estas grava kaj regula unua-klasaj pasa? ero. Sed tio estas neniu pli ol tiu, Jerry.
  
  
  Ĝi ne faras multe da senton al havi # ver? jajna, kaj mi ne povis fosi plu sen rivelanta mi mem. La sekvanta tempo mi vidis ŝin, mi faros certe ĝin estas la loko kie ŝi povas sendanĝere daŭrigi sian enketon. Ĝuste nun, tempo estis nur tiktakas for.
  
  
  Kiel se diveni miajn pensojn, ŝi etendis al preni unu lastan lustful rigardi en la spegulo.
  
  
  "Ĉiu dormoĉambro devus havi muro kiel ĉi tiu," ŝi diris. "Se ia iranta al esti # ri? a... Sed nun ĝia devas iri. Mi havas renkontiĝon en horo.
  
  
  Lia ne maltrankvili pri ĝi. Mi havis # lun? o nomumo en horo.
  
  
  — Mi vokos vin morgaŭ, " mi promesis. "Aŭ vi povas voki#? i tie." Mi ne scias, kion via amiko horaro estas, sed Pierrot kaj liaj amikoj faris supre egoismo por mia eniro en la filmo negoco, sed mi ne lasos ĉi ruinigi nian reunuigon.
  
  
  Ŝi estis jam vestita denove, se tio estas kion vi nomus la ferdeko-supren de aera robo, kaj li sekvis ŝin en la salono. Subite, ŝi estis tiel trankvila kaj serioza, kiam ŝi estis unu momento, senzorga kaj entuziasma kun ŝia delikata babilado.
  
  
  "Vi faris min tiel feliĉa en tia mallonga tempo, Jerry," ŝi diris. "Sur la ebeno, kaj tiam ĉi tie denove. Tiom da por ke ĝi timigas min kaj faras min pensi."
  
  
  Ŝia rigardita kiel grava kiel? i estis#? an? i al#? ia nova humoro. Ŝi estis ridanta.
  
  
  "Ne maltrankviliĝu, Jerry," ŝi diris trankvilige. "Sur dua penso, mi ne volas trovi manieron por edziĝi al vi kiel plejpartoj de knabinoj estus. Mi estas pensanta pri aliaj aferoj. Sed morgaŭ ni volas paroli kaj ludi."
  
  
  Post la kiso, ŝi foriris.
  
  
  Mi revenis al la salono kun la sento, ke mia demandoj povus provoki iun agon en ŝia direkto, sen havi la faintest ideo en kio direkto tiuj agoj estus disvolvi.
  
  
  Li tiris la kurtenojn sur la spegulo antaŭ razi kaj vesti por la vespermanĝo. Mia transistoro ne donu al mi ajnan signalon, sed en la TT fako AH, unufoje montris al mi spegulo de nia propra esploristoj, kiuj perfekte transdonas la video bildo. Elektronikaj komponantoj estis disigis ĉiujn super la surfaco kaj individue eble estis tro malgranda por ih esti detectable en serĉon. Mi ne zorgas, ke iu povus#? ui rigardanta Rosana kaj mi tiel okupata en la granda lito, sed mi ne povis lasi prying okuloj vidi mian diplomatia maletín, egoismo sekreta kupeo, kaj egoismo enhavo.
  
  
  Li ŝanĝis sian vestokompleton por alia unu, kiun li speciale farita por kaŝi la Luger unnoticed. Se tie estis io intima okazas kun Camilla en la unua aŭ dua duono de la tago, li devis rapide demetu siajn vestojn sen montrante lia armilejo. Sed en la sama tempo, mi ne volis iri sen armiloj en nekonata teritorio, same kiel unarmed kiel lasta nokto. Hugo, la stiletto, estis pli facila. Li simple kovris la glavingo sur sia maldekstra mano kun duobla tavolo de bandaĝoj, kiuj estis permesitaj por persono kiu ĵus estis preskaŭ brulita. Camille estas? mira? o ne estis supozita tute resanigi ĉiun centimetron de mia korpo. Precipe pro tio ke tiuj centimetroj ke Camilla estis plej interesita pri restis sendifekta. Ŝia jam pasis tiu testo kun Rosana.
  
  
  En la spegulo super la # ban? ambro vazlavujo, li aspektis preskaŭ sana. En AH, ni ne faru komplika robo-ups and make-up, ni lasos ĝin al la pli malgrandaj fratoj en aliaj servoj. Mi nur ŝmiris iom griza sub ŝiaj okuloj kaj profundigis tiujn kelkajn sulkojn sur ŝia vizaĝo. Ke, kaj la malmultaj sopiroj mi lasis ekstere de tempo al tempo, devus havi konvinkita miaj novaj kolegoj kaj ĉiuj la spektantoj, ke mi ne plene reakirita de la malglata nokto.
  
  
  Plena de respekto, mia pordisto kondukis min al la lifto ĉe la fino de la koridoro, kie alia gardostaranto lasu min en kaj eskortis min malsupren la ŝtuparoj. Tie, alia carbine venis kun mi al la vendotablo. Ĉio ĉi estis tre flata, sed ĝi tre limigita mia estonta agado. Ŝi faris mensan noton por demandi Pierrot malstreĉi lia gardisto iomete, se eblas.
  
  
  Li, Renzo, kaj Studds jam foriris, sed Sir Hugh estis atendanta por preni min al renkontiĝo ĉe la klubo en sia chauffeur-driven Ruloj. Du policaj oficiroj sur motorciklojn rajdis antaŭ ni, kaj tria oficiro rajdis malantaŭ kun mitraleton. Kiu ajn provis ataki min sur la vojo, ĝi ne estis iu#? irka? Pierrot estas amikoj.
  
  
  La vestiblo de la visko klubo estas#? uste la languid, malluma, ultra-burĝa dekoro ke Italoj kiel uzi kiam? i venas al#? ika kaj eleganteco. # ? Iu de la pasinta nokto la partio estis tie, krom por paro de pure pop steloj, plus paron de griza-haired, fortika sinjoroj de diversaj naciecoj kiuj estis enkondukita al mi. Plejparte investantoj kaj kelkaj teknikaj specialistoj. Tie ankaŭ estis la manuskriptinto, Kendall Lane; flaco, nervoza, absorbita Amerika en blua flanelo blazer, flavgriza slacks, kaj Gucci flip-malsukcesoj. Kiam ajn mi devis skui manoj kun iu, ŝia estis mallerta, kaj kiam ajn ŝia hazarde renkontis iun, ŝia estis tiel timeme retirita ke ĉiu devas havi pensis, ke ili estis kontraktanta kun freneza petrolindustriulo. Se iu provis ligi mian identecon al tiu speciala, nerompebla Nick Carter, la vido de mi ĉi tie estus konfuzi tiu persono iom.
  
  
  Lunĉo estis abundaj en ed kaj trinkaĵoj kaj en neformala maniero egoistically farita. Italoj preni Eda tre grave kaj ne permesas al ŝi esti difektita per parolado pri komerco. Li estis inter Renzo kaj Camilla. Pierrot kaj la manuskriptinto estas ludanta#? i tiu ludo # kontra? a al ni. Camilla estas beleco traktadoj faris ŝin pli bela ol iam ajn. Sed en ŝia kazo, tiuj vizitoj por la beligisto estis devigaj, pli por iu socia prestiĝo kaj interagado kun aliaj klientoj ol aldoni al kio estis tiel perfekte ĉeestantaj en la komenco. Ŝi flustris ĉasta intimaj aferoj al mi, flaunted min kiel se mi estus nova pudelo, kaj prenis plenan krediton por mia rapida reakiro.
  
  
  La nura persono kiu ankoraŭ ne menciita en la Fadeno de Paco estis Verkisto Lane. Li tuj komencis eksteren kiel verkisto, kaj nun Stahl estas sukcesa manuskriptinto specialiganta en spioni filmoj. Li ne sentas min ligita de la ĝentila Roman tabuoj pri parolado pri Ed. Li pensis, ke li estis damne bona rakonto, kaj tie estis nenio halti em de diranta ĝin peco de peco antaŭ la oficiala kunveno.
  
  
  Malgraŭ la tremoj, eble la efikoj de la dexedrine kiu ankoraŭ estis en lia sistemo, Lane estis agrabla, facila-iranta homo. Sincera sed clueless left-wing liberal, senmoviĝita # ie en la 1930-aj jaroj. Mia plej granda obsedo estis World War III. Tre pravigita koncerno. En ĉi tiu konsidero, krome, por unu el la kialoj por la ekzisto de la AH kaj mia propra nomumo. La egoismo rakonto, kiel plej bona rakontoj, ĉiam komencis kun la vortoj: "Kio se..."
  
  
  -"Kio se," li diris, montrante trans la seĝo ĉe mi ol la tria kurso de fazano kaj polenta, "? i#? iu komencita kun unu el la superpotencoj de la Amerikoj, Rusio, kaj Ĉinio, sed kun grupo de malmorala homoj kun sufiĉe da potenco kaj la kapablo por krei serion de okazaĵoj en tiuj tri landoj? La "grandaj tri" estus tuj reagi malsame al la aliaj. Kaj pro tio ili ĉiuj havas sufiĉe da nukleaj armiloj por detrui la tutan mondon, ĝi estus Patrino Tero inundo. Fadeno de la mondo, vi scias?
  
  
  Li diris al emuo, ke li komprenis. Sed ne ĉi tiu iom fora-venigita?
  
  
  "Mi ne kredas tiel," Lane diris furioze. "La tuta mondo estas barelo de pulvo. Nur prenu dek du monatoj de perforto: la Lotz masakro, la Olimpiaj Ludoj murdoj, la Londono-bombadoj, la Belfast bombadoj ĉiu semajno, la ekzekuto de diplomatoj en Sudano, la elpelo de la Brita registaro de Bermuda... Ho, mia Dio. Kaj tio estas nur la konsileto de la glacimonto."
  
  
  "Tie estis neniu Tria Monda Milito? irka? # tio? i," Emu diris al ŝi.
  
  
  "Ah," Lane diris, kvazaŭ donante al la emu-a konsileto. "Nur#? ar? i#? iu # stre? i ekstere super certa periodo de tempo. Provu imagi kio okazus se ĉiuj tiuj okazaĵoj okazis ene de du aŭ tri tagoj. Aldoni al ke kelkaj eksplodoj... Kio poste?
  
  
  "Tiam ĉio povus blovi supren," mi konfesis. "Sed ĝi ankoraŭ ŝajnas iom nekredebla al mi." "Tiu obĵeto estis levita multajn fojojn." Pierrot turnis en sia alta seĝo apud li por respondi.
  
  
  "Renzo povas klarigi."
  
  
  "Per iu miraklo, Kendall provizis nin kun du — nivela scenaro," Renzo diris. "Kaj Stud scias precize kiel pafi ion tiel perfekte. Por inteligenta kaj interesita spektanto, tio ĉi estas grava averto. Por aliaj, kaj bedaŭrinde, por la plejparto, ĝi estas nenio sed brutala nigra humuro. Kaj eĉ por la tria nivelo, la tute brainless, ĝi estos tia mirinda vido ke la tuta mondo sendube deziras aĉeti biletojn."
  
  
  "Sed ĉi tiu rakonto devas resti forta," Lane insistis. "Nigra humuro, bela. Sed ne komedio. La ideo de vokanta#? i tiu sekreta organizo LAL malfortigas ŝin iom.
  
  
  Mi demandis kun buŝplenon da polenta.
  
  
  "La elimino de ĉiuj formoj de vivo," Renzo klarigis. 'Mia ideo. Sed mi ne premu ĉi tiun malsupren via gorĝo, Kendall.
  
  
  "La Etiopia Liberigo Fronto nomita mem ELFO," Peĉjo diris. "Kaj tie estis nenio amuza pri ĝi.
  
  
  "Bone, lasu min vidi," Lane diris, metante sur la viza? o de genio, kiu estas turmentita per ĉiuj tiuj boobies, sed kiu estas provanta vivi kun ili.
  
  
  "Kun steloj kiel Camilla kaj Mikaelo," Renzo mansalutis ĉe la seĝo kie Michael Sportu estis sidanta inter la homamaso de fervoruloj,"ni ankoraŭ povus fari # tio? i kaj fari milionojn."
  
  
  "Mi nur faris unu filmon, kiu perdis monon," Camilla diris serioze. "Sed donita#? i tiu ebla vendo al televido, ĝi povas simple esti sur la alia flanko. Vi estas sekura investanta en mi, Jerry.
  
  
  "Nur ŝerco," li flustris en ŝian orelon, " ne unu prizorgoj se li estas sekura kun vi aŭ ne?" Ŝia reŭmatismo akiris ke seductora, petola rideto.
  
  
  Super taso de kafo kaj konjako, mi havis la ŝancon paroli al Pierrot pri io kiu estis#? eni min tre: mia peze armitaj malamikoj. Mi ne povis teni ĵetante helignite bomboj, se mi volis lasi mian ĉambron denove. Tia manovro en peza trafiko estus plenigita la morgue kun tro multaj senkulpaj pasantoj. Ajna vojo, ĝi estas tro multe por kaŝi malantaŭ Hawk. Kompreneble, mi ne povis diri Pierrot kial mi devis#? i tiu libereco teni en # tu? o kun AH. Sed kroman gardisto de nombroj estas tre konvinka kaj kredinda maniero por alproksimiĝi Roma.
  
  
  "Ĝi estas like mi estas... bone, ne sur mia propra," mi klarigis, ekrigardante profile ĉe Camille, kiu ĵus estis parolanta al la bankisto sur la alia fino de la telefono.
  
  
  Pierrot estas etaj okuloj malantaŭ la rozo lensoj lumigis tiel ke mi preskaŭ fidis mia egoo al la kromnomo Ne Lupo. — Mi komprenas, kiom malkomforta la protekto povas esti, " li diris, wincing kaj winking. "Por preskaŭ ĉiu viro mi scias, estanta amikoj kun Camille devus esti sufiĉe, pli ol # sufi? a, sed mi povas vidi ke ĉi tiuj rakontoj pri vi Teksasanoj ne estas troigo, Jerry." Ke wink denove. — Mi faros certe ke en la estonteco tie estos iom malpli da tia restrikta regulo. Kelkaj vortoj al la gravaj ministerioj.
  
  
  "Mi pensas, ke unu persono en la lifto estas # sufi? e," mi diris. "Se li lasas min tra kiam li vidas ŝin, mi volas esti lasita sole." "Unu ĉe la lifto sur via etaĝo kaj unu en la vestiblo," Peĉjo decidis por mi. — Tio estas bona ekzerco por niaj junaj oficiroj. Sed vi estos maltrafis se vi tiri la dekstra earlobe kun via maldekstra mano. Aspektas kiel ĉi tio. Li montris ĝin al mi.
  
  
  Ĝi estis bona, simpla kodo. Mia respekto por Pierrot, kiu jam estis alta, # altegi? i # e? pli alta. La grava ĝeno estis irita, sed la ĉefa korkotirilon estis ankoraŭ nesolvitaj. Rando frapetis la rando de lia brandon vitro kun frukto tranĉilo.
  
  
  "Ni iros al la konferenco-ĉambro sur la dua etaĝo nun," li anoncis. "Grupo membroj nur
  
  
  Fadeno de Paco, do, mi timas ke ni devas diri # adia? o al nia provizora gastoj por nun."
  
  
  Kiam la lunĉo la grupo disiĝis, la fianĉinoj de la masklo investantoj kaj la koramikoj de la ino akciuloj sulked. Ili? irka? nin, kiuj prenis la ŝtuparo aŭ lifto, estis limigita al # valora? o de almenaŭ $ 300,000 ĉiu, plus Lane, verkisto, kaj kelkaj teknikistoj. Tie estis tridek el ni, ligita kune per la forta gluo de mono kaj la avareco kiuj estis ligita al sekvi.
  
  
  Mi malamas ĝin ĉe konferencoj, sed ĉi tiu Mondo End sesio estis iom pli interesa ol la plejparto de la aliaj. Plejparte#? ar mi estis streĉante la orelojn por kapti ion kiu povus konduki al Anderson suspektojn kaj la mia.
  
  
  Lane komencis kun mallonga priskribo de la intrigo, en kiu ŝi, ekzemple, jam sciis, LAL, grupo de frenezuloj intenco sur blovanta supre la mondo kiel tuto. Tio ĉi estos farita de # lan? iuj diversionary bombardments kaj provokanta kelkaj okazaĵoj en designado ĉefurboj kaj potencialo fajroj, kiun la Grandaj Tri estas reprezalio mekanismo antaŭ ol iu ajn ie ajn en la mondo vivas sufiĉe longe konscii ke ĝi estis ĉio eraro.
  
  
  Estis bone-sciita, nekredeble sekretaj flughavenoj kaj privataj armeoj (eĉ pli nekredebla al mi profesie ol la resto de la spektantaro, kiu pereigis? in#? iu companion). Sed mi devas diri, ke Lane faris ĝin kredebla, kaj metis bona emocioj en la du ĉeffiguroj. Brita sekreta agento kiu iras tra la tuta intrigo, kaj egoismo itala gastigantino kiu traktas estanta misled de teroristoj, sed ankaŭ komencas amaferon kun li. Camilla kaj Michael aliĝis en unu ronda de aplaŭdoj, kaj Lane donis mallongan propra klarigo de la filmo graveco al la egoismo de la grandega spektantaro.: "Tria Monda Milito estas ne nur ebla, sed ĝi sendube detruos la civilizacio, ĝuste kiel ni." .'
  
  
  "Tio estas ĉio, kion oni diris pri la eksplodo de la dua MONDMILITO," la bankisto en la vico antaŭ mi spireksplodis cynically.
  
  
  "Jen kio povus okazi," la belegaj grafino apud li diris. "Aŭ vi # rifu? ejo't estita rigardanta#? irka lastatempe."
  
  
  Nun ĝi estis Renzo estas turni paroli; kaj li menciis la nomojn de la grandaj steloj kiuj ludus kune.
  
  
  Tiam Sir Hugh venis kun stakoj de paperoj por klarigi kaj defendi la kolosa bu? eto. Antaŭ tio, ĉiuj la atento de la legantaro estis koncentrita, inkluzive de sur mi. Ĝi estis majstra prezento, kaj nun lia vidita kiel Sir Hugh sukcesis melki milionojn de liaj samlandanoj kaj aliaj, kaj metis ih en lia persona banko-konto. Neniu parto estis majstrita, sed se vi tranĉis ĝin en pluraj partoj, vi akiros neta melono, kiu la kvar partneroj povas dividi nete inter si, kiel longe kiel ili ne # tran? i#? iu alia estas # gor? o unua.
  
  
  Lia egoo-kiel konduto, lia maniero, comradely sed aristokrata, mandriva linux sed neniam kompateme, egalis la egoismo figuro. Li havis bonan-natured kaj bone-informita respondoj al pluraj el la spektantaro estas egoismo komentoj.
  
  
  "Nur unu aktoro ne valoras $ 100,000 por du tagoj da laboro."
  
  
  Sir Hugh: "ĉi Tiu unu faras reklamado. Se li estas sobra kaj ni alportas egoismo nun al hospitalo en Sussex. Jes?"La lasta unu estas por Okcidenta germana industriisto.
  
  
  "La asekura mono ŝajnas tre troa por mi. Mi pagas ŝin malpli unu jaro por ĉiuj miaj fabrikoj."
  
  
  Sir Hugh: Ili ŝajnas troa por mi, tro, Herr Schmidt. Sed tio estas kial asekuro firmaoj estas tiel prospera. Sed sen frenezeco. Ni administris akiri kelkajn el la plej multekostaj milita teamo en la mondo kiel teatrorekvizitoj en preskaŭ gratuitous prunto. Ni devas esti kiel protektita kiel ebla en kazo unu de niaj B-52s, kiu kostas pli ol nia tuta buĝeto, povas kraŝo."
  
  
  Aliaj demandoj estus ankaŭ respondis kun la sama ĉarmo kaj # a? tentikeco.
  
  
  La lasta ago estis por Chris Mallory. Li parolis surprize coherently post kiam ĉiuj la konjako li estus ebria. Li klarigis ke "Rivereto de Lumo" estos la unua filmo por fari plenan uzon de komputilo kontrolo. Li diris, ke amuzis modeloj de urboj, aroj kaj batalkampoj.
  
  
  "Ĝi estas eksmoda," li diris. — Sed la diferenco estas, ke ĉiuj tiuj ĉi malgrandaj eroj estas konstruita en la cirkvito de nia ĉefa komputilo. I tiu programo,#? irado sur la # ma? ino, # pu? i butonon, kaj la sesdek procentoj ronda vojaĝo estas registrita en unu preni."
  
  
  Ĉi-tio tiris magra aplaŭdoj de filmo-sagacaj investantoj, kiuj lernis la malmolan manieron ke senfina re-kuroj povas esti uzita por fari filmojn. carinf.com ne respondecas la maro bataloj en la naĝejo povas turni ekster al esti preskaŭ same multekosta kiel la filmo mem.
  
  
  "Por aliaj scenoj, ni havas Renzo la studio, kiu estas nuntempe la plej granda en la mondo," li daŭrigis. "Trafalgar Square, Times Square, Loko de la-Concorde — ĉiuj ili estas amuzis tie. Kaj tria ĉambro skipo faros plian sur-loko videofilmo de la tuta subĉiela naĝejo unufoje Bunny Sawyer kaj Egoismo kameraistoj alvenos ĉi tie de la fino de la sekva dimanĉo."
  
  
  Piero elfaris dankoni ĉiujn de ni por nia fido (kaj mono) kaj informi nin ke tie estos gvidita travojaĝon al Renzo la studio de morgaŭ.
  
  
  Lane demandis Studds, kiam la renkontiĝo estis finita.
  
  
  "Ni devas alia sceno," li diris. "Tia giganto petrolŝipo estis blovita supre. La eksplodo de gaso en unu el la egoismo tankoj estas sufiĉe por levi la tuta ŝipo proksimume tri cent metroj ĉirkaŭ la akvo. Kaj kiam ĉiuj la tankoj estas plena, vi?? l havas mejloj kaj mejloj de brulanta oleo. Perfekte kongruas niaj intencoj, faras ne ĝin?
  
  
  Stud vizaĝo rompis en aprobanta grin.
  
  
  "Kiu sonas grandan, Ken," li diris. — Sed kiel ĝin eksplodi?" "Ĝi estas simpla: torpedo. Verŝajne izolitan kontrolon de jacht, " Lane diris. "Ĉion, kion vi povas tuŝi. Vi ne povas maltrafi ĝin. Neniu vojo.
  
  
  "Granda, Ken. Vi faros kelkajn bunta bildoj por mi, kaj mi ricevos modelon de tiu cisterno por vi en malpli tempo ol ĝi prenas vin skribi ĉi tiu sceno." Li haltis kaj gratis sian kapon. "Kiel ni scias, ke la odina#? irka?#? i tiu supertankers estas pasanta tra mallarĝa markolo, diri, sekvanta lundo? Unu kanalo, ekzemple. Aŭ eĉ pli bone, proksime al Leningrado.
  
  
  "Mi demandos Mary voki unu el ĉi tiuj grandaj petrolaj kompanioj." Ken faris noton sur la malantaŭo de la koverto.
  
  
  Studds ekvidis Camille kaj min malantaŭ li.
  
  
  "Grandaj ideoj, tiu ulo," Laine amikoj fanfaronis. — Mi sendos Sawyer al filmo la reala ŝipo, kaj tiam ni movi sur al la egoismo eksplodo en la naĝejo!"'
  
  
  Milde, sed firme, Camille tiris ĉe mia kubuto. "Mi estis pensanta iri reen al la hotelo por vidi kiel bone vi jam resaniĝis, Jerry," ŝi diris. — Tiam bela lasta vespermanĝo en mia ĉambro, kaj tiam ni vidos, kiel bone vi estas resaniĝinta." Kaj? u vi devas iu ajn alia traktado.
  
  
  Moskito-sized penso mordis ĉe la malantaŭo de mia menso, sed Ankaŭ la simpleco sufokis la penso. Ni revenis al Le Superbe kaj estis netuŝitaj por ambaŭ finoj de la tago kaj ambaŭ finoj de la nokto.
  
  
  
  
  Ĉapitro 5
  
  
  
  
  Mi vekiĝis en mia ĉambro. Camille snuggled#? is min, sed kiel feliĉa kiel ni estis, mi vekiĝis maltrankvila sento por la tuta tempo mi perdis. Camille gluiĝis al mi kiel ĉarma leech, kaj la gardostarantoj estis ankoraŭ en plena forto.
  
  
  Tiam, post ŝia unua posttagmeza renkontiĝo kun Camille en ŝia hotelĉambro, Pierrot vokis ŝin. Li nur ridis feliĉe kaj klarigis al mi, ke ĝi prenis ilin tempeto por akiri en # tu? o kun kelkaj ministro aŭ ĝenerala, tiel mi nur devis fari certe havi iun amuzon en la dume.
  
  
  Do Camilla kaj mi ludis Tarzan kaj Jane, Romeo kaj Julieta, Jute kaj Juvelo, kaj tiel plu ĝis la vespermanĝo, kun ĉiuj la pladoj en? ia? ambro. Ni tiam vestita por mallonga konversacio kun Sir Hugh kaj Bullones en Camilla la ĉambro antaŭ ol reveni al mia loĝejo, kie fortika adoleskanto ankoraŭ staris gardisto kun carbine.
  
  
  Ŝi estis ago persono, kaj kion mi estis faranta nun estis pli da kiel laboranta por tiuj uloj Hawke'vokoj "Dick Hannes agentoj," individuoj kiu estas pli pacienca kun sensenca babilado ol ŝi estas, kaj ke unu fluida onza de informo venas de ĉirkaŭ kvardek litroj de malpura laboro.
  
  
  Li babilis for, kaj provis kiel plej bone li povis akiri ion utila ekstere de ŝia; sed ne, nenio. Sir Hugh kaj Studds diskutis la malgrandajn avantaĝojn de la angla Kanalo super la Golfo de Finnlando en la eksplodo de ĉi tiu supertanker. Kvankam ili estis parolantaj pri ludiloj, tie estis malagrabla tordaĵo al ih la entuziasmo.
  
  
  "Sed vi ne komprenas, Studds," diris Sinjoro Hugh. "En la estonteco, vi havas ŝancon, ke la brulanta oleo atingos ambaŭ Dover kaj Calais." Li prononcis la nomon de la franca urbo en la angla .
  
  
  "Sed se? i doesn't okazas en la persa Golfo, sed antaŭ Leningrado," Stads diris, " ni povas devigi tiujn Rusoj respondi kun ĉio, kion ili havas sur artilerio kaj misiloj."
  
  
  "La intrigo estas # sufi? e por la Rusoj por reagi," Sir Hugh diris. "Kendall ideo estas ankaŭ por ni tute detrui du urboj en la komenco."
  
  
  "Bone," diris Stud, lasanta Leningrado en favoro de Dover kaj Calais, kiel pokero ludanto ĵetante lia malbona mano sur la seĝo. "Mi havos mian modeliganta knaboj fari modelo de la angla kaj la franca marbordo." Li frapis super lia duobla grappa por la centa tempo.
  
  
  "Ŝajnas al mi," mi kuraĝis rimarki, " ke vi?? e metanta la infero de multe de aferoj sur tri — monata horaro."
  
  
  "Tio estas la beleco de la komputilo, Gerry," Sir Hugh diris. "Tuj kiam Enkrustajxoj finoj lia programo, ni faros en kelkaj tagoj, kion ĝi prenus dimanĉoj fari en ajna komparebla filmo." "Monatoj," Studds diris. Li kaj Sir Hugh ekridetis en la sama tempo.
  
  
  Mi demandis ŝin. "Kiam vi komencas? Ŝi devus havi estita#? i tie, sed mi estis pensanta de prenanta # rompi? o kaj iras al la Regiono." Li permesis al la lasta silabo de la Svisa monto nomo sekvi lin libere, rigardi zorgeme vidi se li reagis.
  
  
  "Tajloro preni ĝin, ni komencos mid-umbiliko venonta dimanĉo," Studds diris. "Kiel frue kiel Kunikleto ricevas ĉi tie kun lia kameraistoj. Restu ĉi tie. Vi ĉiam povas vidi#? i tiu Regiono denove. Cetere, dolĉa malgranda Camille estas multe pli alta supre en mia libro.
  
  
  Jen ĉio mi lernis de Sinjoro Hugh kaj Studds. Granda aŭdaca nulo. Renzo kaj Piero iris pri ilia komerco.
  
  
  Li provis akiri iom pli da faktoj pri Pierrot ekstere de Camille, sed ŝi, kiel Roseanne, vidis ĝin kiel#? aluzo kaj estis ĝoja de ĝi. Tio ĉi ne aldoni multe al tio, kion mi jam sciis. Kiel kun Rosana, ŝia rimarko estis strange indiferenta: "Vi devus scii, ke knabino devas fari kelkajn aferojn por akiri antaŭen en ĉi tiu filmo mondo, Jerry, "kaj denove kun respekto:" Vi estus surprizita se vi trovi ekstere kion speco de persono li estas. Mi volas diri, ke por virinoj. Mi prenis ĝin kiel ŝerco ĉe unua, sed li estas granda viro, Jerry, kaj ne nur en la politika senco. En ĉiuj liaj agoj, li venas al la rando de la abismo, kaj tiam vi havas monatoj, kiam li retiriĝas de la publika scenejo por ripozi kaj zorgi pri si mem."
  
  
  Tio lasta estis io nova, kaj Hawke'devis kalkuli ĝin ekstere... Se mi iam ajn trovi sian propran liberecon.
  
  
  Ĉi tiuj estis miaj pensoj kaj ĉagrenojn, kiam mi vekiĝis. Kaj la momento li vekiĝis, antaŭ Camille povis movi, io klakis en loko kun laŭta thud.
  
  
  Ĉe Barr, Studds diris ke la kazo ne komenci sur ronda vojaĝo sekva dimanĉo. Ĉe la klubo, post la tagmanĝo, li demandis Lane trovi ekstere kiun petrolŝipo estis pasanta tra la angla Kanalo aŭ proksime Leningrado lunde. Kaj nun ĝi estis ĵaŭdo mateno.
  
  
  Io estis malĝusta aŭ ankoraŭ malĝusta. Sed se ĝi ja,? i tre bone povus indiki al io multe pli serioza ol nur kelkaj milito ludo en miniaturo.
  
  
  Kiel HAKILO agento kun la Killmaster rango, ĉar ŝi jam uzis siajn talentojn en aliaj komisioj pli ol sufiĉe por apogi cute junaj sinjorinoj # a? akiri liverita de malplia klubo membroj kiel mi faris kelkajn noktojn antaŭe. Nun mi devis konduki, kaj mi ne havas la infero de multe da tempo por kontroli ĝin. Mia tago estis dividita en matena vizito al la studio. Li devus havi tenis ke promesas, ke se ĝi ne estis por la hotelo ruinigas la # amba?#? ia rolo kaj la ŝancon esplori nur la loko. Poste estis tagmanĝo, sekvita per alia deviga renkontiĝo kun Timoteo kaj Egoismo estas advokatoj, kie li devis skribi sian kontrolon. Laŭ mia Rolex, ĝi estis 6: 45 en la mateno.
  
  
  Li glitis ĉirkaŭ la rubo sen perturbi Camille, iris en la salono, kaj malfermis la pordon.
  
  
  La gardostaranto estis irita.
  
  
  Li reiris kaj vestis sin rapide kaj kviete. Mi skribis al ŝi noton plena de amo, diras al Camille, ke mi estis kuranta en negoco kaj volus vidi ŝin ĉi-matene.
  
  
  Tiam mi estis ekstere.
  
  
  Tie estis gardostaranto ĉe la lifto, sed li estis signalis al la emu kun lia earlobe, kiel li konsentis kun Pierrot. La gardisto chuckled kaj lasu min eniri la lifto. Ĝi estas la sama kun la gardisto en la vestiblo. Li ridetis reen. Mi ne scias, kion rakonto Pierrot diris al ili, sed mi ne zorgas.
  
  
  La stratoj estis preskaŭ malplena, kaj ajna taksio al la hotelo povus aparteni al la alia flanko. Li piediris la kvin blokoj al la Grand Central Station kaj prenis taksion sen atendado en linio. Mi donis ĝin al la ŝoforo direktas lin al la angulo apud la domo de Saint-en-Trastevere. Mi ne havas ajnan simpation por ke ĝena Gilchrist, kaj li estis sufiĉe certa, ke mi nun povus akiri Hyman helpo kaj la egoismo de mia CIA minions al laboro.
  
  
  Mi prenis la kutimaj antaŭzorgoj de paganta la ŝoforo, kaj post kiam faranta certe ke mi ne estis estanta sekvita, mi baldaŭ estis ĉe la pordo de la domo.
  
  
  Hyman malfermis la pordon. La sama listless sinteno kaj konduto kiel antaŭe; dormema okuloj, vestita en hela verda pajama fundoj kaj malnova armeo? emizo? irka? la kotono. Li estis tuj en standby maniero tuj kiam ŝi piediris en.
  
  
  "Ĉu vi ricevas la pako vi forlasis por ŝi en la hotelo?" Neniu sullen guy Gilchrist. Inteligenta juna agento, ankoraŭ pasia pri la ludo.
  
  
  "Ricevita, Legis, kaj savitaj". Mi frapis sur la pordo. "Tiam mi detruis ĝin. Mi havas tre magra aludoj kaj kelkaj demandoj por la DC. Ĉu vi havas atendovico?
  
  
  "Nur parolado transformilo," Hyman diris. "Sed tio sufiĉas. Cetere, mi ne povas preni ĝin anymore. Malnova Gil estas nia komunikado genio. Tio estas kial li tenas ĉiuj la pezaj pecoj en Parioli. Ne estas trompadita de kiu grumpy maljunulo, Carter. Li scias certe pli pri radio, datumtraktado, kaj komputila programado ol iu ajn#? irka?#? i tiu # la? dira fakuloj. Li estas ĉiam preta en kazo de danĝero, sed emu ŝatas ŝajnigi esti simpla librotenisto laboranta de naŭ al kvin."
  
  
  "Bela scii," mi diris. — Sed kion mi devas ĝuste nun estas konversacio. Unua kun via hejma bazo, tiam kun vi. Kie estas la telefono nombro?
  
  
  Ni iris en la malantaŭan ĉambron, kie Hyman estis ŝajne dormanta sur ĝibigita bach lito. Li donis al egoo bona piedbato kun unu fino, kaj la ŝirita plush rivelis pull-out tabulo kun konata ruĝa telefono sur ĝi.
  
  
  "Ĉu mi restu aŭ foriru?" Hyman demandis.
  
  
  "Teni aŭskultado," mi diris. "Vi jam povas esti klasifikita de nun, en kazo mi devas trakti kun intenca aŭ nevola malapero denove."
  
  
  "Jes," li diris. — Mi aŭdis pri via eta piediro en la lasta nokto. En trankvila Rime, ni kutime ne havas tiajn agojn. Li subfalis en sia seĝo kiel ŝi premis butonon sur la telefono por rekta komunikado al la AH sidejo.
  
  
  La sonorilo sonoris.
  
  
  "Kvara horo en la mateno, se vi ne jam scias," Hawke's # vo? o diris.
  
  
  Ŝi estis pictured de Egoismo en senhoma oficejo, kun granda termobotelo de kafo, grandega mug, kaj stakon de paperoj sur la tablo antaŭ li, liaj longaj fingroj frapetantaj senpacience kiel li studis la datumoj.
  
  
  Sen pliaj enkondukoj, li diris al emu pri lia lasta 24 horoj kaj devigita neaktiveco.
  
  
  "Bone, bone," li murmuris. "Se ekzistas unu aĵo kiun mi malamas, ĝi estas persono nomita HAKILO kiu senkulpigas al sin. Mi scias, ke Romo ne estas unu ĝangalo, do se vi lasu vin akiri forrabita, vi ne povas kulpigi ih por tenanta okulon sur vi. Diri ion pozitiva por ŝanĝo. Ĝi estas informita kun plena konsidero de ĉiuj kiu estis pasita, tiel kiel plena kribranta de ĝia propra datumo ricevita. Sed eĉ kun tiu elekto, ĝi prenis min bonaj dek kvin minutoj al detalo ĉiuj la konversacioj, # amba? en la # dormo? ambro kaj tiuj, kiuj estis pli sociaj en naturo. Krome, mi dividis kun li mian observoj, kiuj povus havi ion fari kun mia misio. Se vi estas en dubo pri io, ne ignori ĝin; ĝi estis martelita en ni ĉiuj dum nia trejnado. Do mi devis inkluzivi kelkaj konversacioj kiu ŝajnis sensencaĵo al mi, sed povus fari senton al la infanoj en la fono en Washington, se ili nutris ih al la komputiloj.
  
  
  Falko aŭskultis al ĉiuj de tio ĉi, kaj ankaŭ registris la konversacion sur magnetofono por pli proksima studo poste.
  
  
  "Ni vidos," li diris kiam ĝi estis finita. "Ĝi ne estus tiel malbona rimarki#? i tiu eraro kun la dato sur la petrolŝipo."
  
  
  Hawke's "ne estas tiel malbona" estis malglate ekvivalenta al registaro medalo.
  
  
  "Nun demandi demandojn pri kion vi volas, ke ni faru ĉi tie," Hawke diris.
  
  
  "Mi havas du kun solida fundamento kaj du divenojn," mi diris. "La unua prioritato estas tiu cisterno. Vi povas fari certe ke estas neniu supertanker en la angla Kanalo sur lundo? Kaj marde, tro?
  
  
  "Ne estas problemo," Falko diris. "La energio-krizo estas finita, kaj niaj kontaktoj kun gravaj shipowners estis establita. Do ili rapidigi aŭ malrapidigi malsupren sufiĉe por teni la areon pura."
  
  
  - Kaj Leningrado?
  
  
  "Tio estas stranga amiko de yours, Studds, ŝajnas ne scias, ke tie ne estas ajna mooring instalaĵoj por supertanker al doko tie," Hawke diris. 'Sekva korkotirilon.'
  
  
  "Mi bezonas plena raporto pri tiu ĉi Svisa banko en Lugano kaj kelkaj pli da datumoj sur Piero Simca," mi diris. "Ambaŭ povas iri por ke L, en Anderson skizo: Lugano kaj Ne Lupo. "Ĝi ne estus malfacile," Hawke diris. "Sed ĉi tiu Malgranda Giganto estos iom pli malfacila. Vi jam havas ĉion, kion ni povas elfosi, sed I?? l vidas kion alian mi povas fari por vi.
  
  
  "En la sama kunteksto," mi diris, " ni devus kontroli ĉiuj la feriado hejmoj en Sussex. Enkrustajxoj kaj Renzo iris tien por kuracado. Kaj mi havas senton, ke Pierrot estis unufoje kliento tie. Verŝajne sub malsama nomo. Sed egoismo kresko devas esti rekonebla.
  
  
  "Tio faros," Falko diris. 'Ĉu jen ĉio?'
  
  
  "Unu pli da penso," mi diris,"kaj unu peton."
  
  
  "Venu sur!"
  
  
  "Tio estas tre neklara sugesto," mi diris. — Sed eble via financistoj volas fari bonan laborpostenon sur Magnamut, la asekura kompanio, kiu postulas ronda-vojaĝo politiko." Se ĝi estas suspektinda,? i povas signifi, ke tio estas maniero por movi multan monon."
  
  
  "Prenu la tajloro," Falko diris. "Ni ne estas agentejo por senzorga civitanoj."
  
  
  -"Tajloro, estro," mi diris, " vi ne estas financa entrepreno aŭ, kaj vi havas duona miliono da dolaroj, ke vi eble baldaŭ perdas nur teni supre mia lito." Se mi trovos ekstere ke la mono mankas, mi devas trovi ekstere kie? i iras, kaj kial. Kaj eble tio estas kio Andersson volis scii. "Bone," Falko grumblis. "Kaj la peto?"
  
  
  "Ŝia hotelo havus plenan kontrolon super Hyman, la CIA agento#? i tie," mi diris. "Mi ankaŭ ŝatus havi la rajton uzi Gilchrist, ĵus en kazo."
  
  
  "I?? l solvas por Hyman," Falko diris. — Mi jam zorgas pri tio. Gilchrist estas malnova # malsa? ulo, sed se vi pensas, ke vi estas egoismo-uzanta ŝin mi vidos kion mi povas fari. Sed kial li? Mi povas doni al vi elekton de aliaj agentoj en la areo kiu estas dek jarojn pli juna ol Egoismo, kaj dudek fojojn pli bona.
  
  
  "Mi ne volas lasi mian egoismon," mi diris. "Li estas elektronika genio. Io en mia kapo, mia kapo, estas tro profunda por eĉ diri al vi, sed se mi povas meti? in#? iu kune, mi eble devas ĉi tiun Gilchrist tre baldaŭ.
  
  
  "Se vi saltas tiel," Falko diris, " mi provizos por via egoismo." Se vi venis supre kun la Romia viruso kiu Clem Andersson kontraktis.
  
  
  "Se tiel,"mi diris," Gilchrist povus esti mia # ne? traliza? o al ne finanta supre kiel Clem Anderson." Falko finita kun malĝoja sed aprobanta grumblo.
  
  
  ************
  
  
  Hyman ekstaris. "Tial mi estas via viro," li diris, kun grimaco. "Kion mi faru, estro?" "Dio scias, kiam la tempo venos," mi diris. "Nur du aferojn#? e la momento." Li rigardis sian horloĝon kaj vidis, ke la manoj montris Rivnenskaya la oka horo. Mi ne atendis ĉe Lorenzo Conti domo ĝis la deka horo. Kun Romia trafiko, ĝi estis ebla por aldoni duona horo al ĉiu renkontiĝo. "Unue, lasita-a vidi kion mi scias, ke tiel fora kaj kio povas esti lernita de ĝi. Dua, metu min en # tu? o kun Klemmu la koramikino, Cora, por unu horo. Eble ŝi ne scias merdo pri ni, aŭ eble ŝi scias ion sen rimarki la gravecon de egoismo.
  
  
  Hyman havis depuŝis la ruĝa telefono reen en la egoismo den en malnova Bakharev kaj estis jam markante nombro sur regula telefono sidanta sur rickety tablo.
  
  
  "Cora?" Lasita-a diri dudek ringoj poste.
  
  
  "Kompreneble mi konas lin. Sed vi estas maldorma . Hey, I?? l esti#? e via loko en duona horo kun persono kiu vere volas paroli kun vi. Alia terminalo de hejmo... - Ameriko, kiel alia...? Mi konas ŝin, sed li volas paroli kun vi. Do resti metita ĝis ni akiras tie. Eble mi aĉetos al vi tason da kafo kun cornetto. Kaj se tio ne sufiĉas... Li malaltigis sian voĉon iomete ...pensi denove pri kiu helpis vin trakti la malfacilaĵojn asociita kun via provizoran restadpermeson. Dum.
  
  
  "Ŝi estas ĉi tie." Li turnis sin al Vendi kaj mi. "Nun lasu min scias, kion mi devas scii."
  
  
  Kiel agento, mi preferas labori sole, sed ekzistas tempoj kiam ĝi estas bona havi iun ĉirkaŭe por testi mian teorioj. Ĝi estis unu el tiuj momentoj, kaj Hyman estis bona, forta, kaj prudenta ulo por la tasko.
  
  
  "Ni trovis ekstere..." emu diris al ŝi. Mi ne ripeto mia vivresumo, sed kun Hyman sur la listo kaj Hawke's permesojn, ŝi ne estas iranta esti tenita reen, krom eble por kelkaj detaloj pri Camille kaj Rosana estas talentoj.
  
  
  "Ĝis mi estis forkaptita de la Gorilo en la tartan Jako kaj Pepe," mi daŭrigis, " mi pensis, ke Anderson estis freneza, kaj mi vidis tro multaj minacoj en la kutima filmo fanfaro. Tiuj ekstazaj ih demandoj memorigis min pri io pli reen tiam. Sed aliflanke, ŝajnas al mi, ke Timoteo kaj liaj komplicoj estas puraj, ĉar ili volus devi atendi por mia kontroli por esti en ih estas posedo antaŭ ol ili povus likvidi min.
  
  
  "Mi ne vidas multe da potencialo en ĝi," Hyman diris. "Ne vere.
  
  
  "Nun venas la prudenta parto," mi diris. "Mi komencis pripensi en malsama direkto. Kio okazos, se tiu "Fadeno de la Mondo" filmo estas nenio pli ol unu speco de kovrilo rakonto kiu faras aferojn malaperi en la aeron? Ordinaraj spektantoj ankaŭ estas naivuloj. Ili pensas ke ili povas fari amuzon de siaj investantoj. Sed en la procezo, ili amasigis sufiĉe danĝeraj armiloj, ke nekonata tria partio turnis la 'ambaŭ finoj de la Mondo' scenaro en realeco."
  
  
  Ĝi prenis Hyman kelkaj minutoj pensi pri ĝi. "Nur," li diris. "Sed ĝi estas ebla.
  
  
  "Tiam Mallory estas fuŝaĵo en la lasta nokto ŝanĝis la situacion denove," mi diris. "Se ekzistas komploto por detrui la mondon kaj li planas blovi supren supertanker, li devas esti implikita. Do eble iu#? irka? la Mondo End firmao estas okupita. Eble kelkaj de la grupo estas konspirantoj, kaj la resto estas stultaj idiotoj.
  
  
  Hyman kapjesis.
  
  
  "Se ĝi estis malsama grupo de homoj —" mi klarigis, " aŭ iu alia loko kun pli malgranda homamaso kaj malpli polico ol Rime, mi povus nur iri tie kaj fendeto kelkaj atakon kapablo valoroj. Ĝis mi aŭdis la veron de ŝi.
  
  
  — Sed se vi estis fendeto kelkaj de la atako kapabloj kaj forto Pierrot demandi kelkajn demandojn en la Senato, tie estus kelkaj tre malagrablaj situacioj por la egoismo de Lia Ekscelenco, nia ambasadoro, kaj por vi mem antaŭ tiu trinkanta sesio finiĝas." Situacioj kie la CIA, tiel kiel la AH, ne povas toleri vin, " Hyman finita por mi. — Do kio estas I faranta alia ol enkonduki vin al Cora?" "Voko vian homojn laŭ iliaj nomoj sur tiu listo," mi diris, donanta al li la tajpitan liston de nomoj de kolegaj investantoj ke mi estis donita ĉe la lunĉo kunveno. "Speciala atento al Mallory-a konektojn. Li estas fama direktoro, sed li laboris lia maniero tra la nekonata. Mi komencis ekstere en la studio kiel helpanto, laboris mian vojon tra mia teknika lerteco en filmo, kaj tie estis kelkaj dubindaj momentoj laŭ la vojo. # Tio? i volas teni vin okupita dum hodiaŭ. Se io ajn okazas, mi tuj frapon sur via pordo. Alie, mi vidos vin morgaŭ matene je la sama tempo. Hyman malkovris ekstere de siaj prelegoj, metis sur#? inzo kaj # senkolori? i turtleneck, sandalojn, kaj medalo farita ĉirkaŭ malnova SS kruco.
  
  
  "Bedaŭras pri la malordo," li diris nenecese. — Sed tio ĉi estas nur mia laboro kostumo.
  
  
  Li kondukis min eksteren. Ni transiris la vojon kaj eniris mallar? a strato, proksime de Santa Maria Placo. Alia maljuna konstruaĵo kaj sur la dua etaĝo planko.
  
  
  Cora malfermis la pordon por ni. Malgranda, malhela knabinon kun pala vizaĝo; ne#? ika, sed la malafabla vizaĝo sur bona korpo, kaŝita en brila, modo pantalono kaj larĝa lano svetero. Li rigardis super ŝian ŝultron ĉe la fuma salono, kiu odoris de malfreŝa incenso kaj haŝiŝo. La spaco kiu iam rigardis kiel komforta kaj amuza loko kun bunta afiŝoj kaj disigita kapkusenoj, sed pro manko de dediĉo kaj mono, kontraŭe, plonĝis kaj nun turnita en malgranda muso truon. Alia malgranda muso, iom diketa nigra knabino, kuŝis senkonscia al la malordo kaj dormis sur lito, sub duona-kovrita Indian litkovrilo.
  
  
  — Mi povas ricevi tason da kafo el vi?" Cora demandis Hyman, ne eĉ rigardas min.
  
  
  'Kompreneble. Ni iru." Ĉi-tio estas Jerry Carr. Cora, Jerry.
  
  
  "Saluton," ŝi diris sen entuziasmo. Ni iris malsupren laŭ la ŝtuparo. Ekstere, ni iris al la espresso bar sur la angulo, kaj ludis ĉi tiun ludon sur la tablo. Tiam ŝi demandis, " Vi... vi Estis amiko de Klemm estas?"
  
  
  "Cleveland." Mi serĉis en mia memoro kaj petis biografio de Klemm. "Ni kreskis kune. Li ne povis decidi ĉu por iĝi aktoro aŭ verkisto. Mi havis la ŝancon viziti Rime, do mi decidis serĉi egoismo. Sed tiam mi aŭdis..."
  
  
  "Li ne povis solvi tion ĉi tie, ĉu," Cora diris. La kelnero alportis ŝin veturanta double espresso, kaj post la unua trinketo, kelkaj vivo venis reen al ŝia pala vizaĝo. "Malriĉa Clem. Li havis laboron, skribante la angla teksto dosierojn, kaj li pensis, ke li povus labori por Amerika ĵurnalo. Sed tiu laboro estis ĉiam morgaŭ aŭ la venontan semajnon. Li vivis ne malproksime de ĉi tie, kaj ŝi movis en kun li. Du monatoj poste... Bwam! Iu mortigas la egoismo kaj ĵetas ĝin en la akvon. Ŝi ne sin ĉe ĉiuj. Damne!'
  
  
  "Kristo," mi diris. "Clem neniam ŝajnis..."
  
  
  — Ĉu vi estas iu speco de religia gone?".
  
  
  Ne esti religia bastardo aŭ konfirmita blasphemer, Stahl gritted siajn dentojn kaj atendis. Ŝi ne volas turni Cora kontraŭ ŝi, sed ne ĝis mi havis iom da informo.
  
  
  "Mi bedaŭras," mi diris, " sed, kion mi volas diri estas ke Clem ne estis la tipo de ulo turni en iu malamiko. Sur la dell mem, li havis neniujn malamikojn ĉe ĉiuj."
  
  
  "Tio ne estas vera," Cora diris memfide. Ŝi sulkigis la frunton. "Mi volas diri, li estis speco de slob. Mi devos akcepti ĝin, sed li estis bela slob. Ni ankaŭ ricevis kune tre bone, kaj mi ne havas ununuran tro ĵaluza latina amanto."
  
  
  Ŝia pouty, infana lipoj estis fiksita en # stre? a linio de mem-kontrolo. "Ni ŝatis la samajn aferojn. Kaj ne nur surface. Clem estis plena de mistikismo, kaj mi amis ĝin. Taroko, Yijing, kaj transcenda meditado.
  
  
  Miaj oreloj pikis supren. 'Kion vi diras?"'
  
  
  "Jung," ŝi diris. "Al Clemmu, Freud estis nenio pli ol malnova Viktoria neŭrologo al trolaborigita Viena onklinoj. Sed laŭ egoismo, Jung estis sur la ĝusta vojo kun#? i tiu kolektiva subkonscia kaj egoismo universala mitoj, vi scias."
  
  
  "Mi ne scias tion," mi diris. "Ĝi devas havi komencita post Cleveland." 'Ne scias, ke.'Cora estis akiranta grumblema denove, sed mi tenis insistanta sur kio povus esti la vera plumbo.
  
  
  "Ĉu vi memoras, kion li diris pri Jung?" "Ĝi estas nur ke ĉi tiuj verkistoj ne komprenas egoismo ĉi tiuj tagoj," ŝi diris. "Vi volas, ke ni, ne la Nesto." Li ankaŭ havis nomo por tiuj animo rigardantoj. Li vokis ih la Kajuto Knaboj.
  
  
  "Kion li volas diri per tio?" Mi demandis ŝin.
  
  
  "Nu, laŭ egoismo, la plej multaj psikiatroj nur provizita alibaba al homoj, kaj ne trovi ekstere#? uste kial ili estis tiel freneza," ŝi diris. "Do la pacientoj nur teni iranta freneza, nur iomete pli malbona. Kie Jung mem tran? i tra#? iuj#? i tiu sensencaĵo kaj montris al homoj kiel por ŝanĝi sin mem. Nur vera Kajuto knabo estas malfacila vojo, kaj "cabin knaboj" ŝajnigi ke ili povas preni la plej mallonga vojo multe pli facila. Sed diable, kion ĉiuj ĉi devi fari kun vi, knabo?
  
  
  "Ĝi estas ne ĉiun tagon mia amiko estas mortigita," mi diris, solene. (En kelkaj HAKILO komandoj, # tio? i okazas#? iu alia tago, sed tio estas malsama spino.) "Ŝia plej bona veto estas trovi ekstere tiom multe pri ĝi kiel ebla."
  
  
  "Tiam vi estas aŭ malsana vulturo aŭ malgranda detektivo," ŝi diris, premante ŝian seĝo dorso de la seĝo. "Mi faras ne vere kiel vulturoj, kaj mi havis sufiĉe de amatora sleuthing Klemmu. Do, dankon pro la kafo kaj adiaŭ .
  
  
  Ĝi estis jam la oka kaj duono. Mi havis la plej bonan pecon de oro mi povus havi espero, do mi lasos ŝin iri sen komento.
  
  
  Li diris adiaŭ al Hyman kaj prenis taksion reen al la hotelo. En la vestiblo, mi havis tiun konatan, nepriskribebla sento de estanta rigardita. Sed ĝi povus ankaŭ esti ĉar de la gardostaranto en la lifto. Cetere, li ne estis iranta anywhere sed lia ĉambro ĉiuokaze, do li lasis egoismo sole.
  
  
  La aro estis senhoma. Nur la mesaĝo skribita en larĝaj strekoj de lipruĝo sur la dormoĉambro spegulo memorigi min de Camille.
  
  
  "Vi estas malpura kaj abomena sovaĝulo," ŝi skribis en grandaj majuskloj. "Kaj tio, mi esperas, ke kiel eble plej ofte, ili prenos venĝon por mi. Vidi vin en la studio poste." Tie estas neniu subskriboj. Egale grandaj postscript PS. "Vi lasis min kun terura moretones . # Tio? i estos alia bela#? ero en la kosmetika? o # bu? eto. Tago.'
  
  
  Mi razis, ŝanĝis rapide, kaj trovis limuzino atendas pacience por preni min al la centro de la Lorenzo Conti Imperio.
  
  
  Renzo kaj egoismo, niaj rektaj subuloj, prenis nin al mimmo mok-ups de urboj kiuj estis al esti detruita antaŭ la Fino de la Mondo, kaj prenis nin al malbarita konstruo ejo por montri eĉ pli military equipment. De Arabaj tankoj flamethrowers, plus kelkaj aliaj aferoj, ke ankoraŭ ferret estis en la malpermesita listo. Ni transiris en du helikopteroj al Anzio, kiu aspektis kiel ĝi estis en la suferoj de la lasta invado, kun partoj pruntita de la Sesa Floto kaj aliaj NATO-mararmeoj, tiel kiel pluraj expertly armitaj speedboats provizita de la Israelanoj.
  
  
  Ŝajnis, ke Timoteo kaj Piero, kun la helpo de Sir Hugh kaj Bullones, povus akiris la H-bomb formulo de Harry Truman sen la interveno de la Rosenbergs kaj Fuchs. Tie estis du grandegaj magazenoj ĉe la fino de la retejo, ke ni ne vizitis. Kiam mi demandis al ŝi kio estis en tie, mi estis dirita ke ĝi estis la deponejo de teatrorekvizitoj dum pasintaj filmoj. "Iu tago i'll turn ŝia egoismo en muzeo," Renzo diris.
  
  
  Tio ĉi povas esti vera, sed mi ne pensas, ke mi ne atendu ĝis mi havis ŝancon aĉeti bileton. Tiuj magazenoj simple petis pli fruan enketon.
  
  
  Ni iris reen al la administra konstruaĵo, kie Studds metis sur malgranda spektaklo sur lia komputilo. Li havis malgrandan mock-up vilaĝo ĉirkaŭ kiu tankoj kaj artilerio estis koncentrita en la montetoj ĉirkaŭ nah. Ankaŭ, nombro de malgranda, movante soldatojn grimpi supren.
  
  
  Studds svingis sian punch card en la aero, tiam # senmovi? i? in en la fendo de la malgranda komputilo, kaj ĝi ĉiuj komencis.
  
  
  Tankoj kaj blenditaj aŭtoj movis antaŭen; artilerio bombadis la vilaĝo kvadrato kun likva bomboj; fajro krevis, kaj malgrandaj figuroj moviĝis kaj falis. Ĝi prenis tri minutoj.
  
  
  "Kaj nun ni?? e akiranta iun ideon de kio ĝi estas iranta simili sur la ekrano," diris Bullones, kun la fiero de malgranda infano. Li gravuris la tuta sceno sur video, kaj post kiam ni spegulita ŝaltilo kiu plonĝis la tuta ĉambro en la mallumo, ni akiris video kiu poste aspektas kiel ĝi estis sur mura ekrano. Ĝi estis nekredebla. Ĝi estis tre multe kio estas p/. Eĉ malgrandaj soldatoj efektive movita, batalis, falis kaj mortis dum longaj distancoj. "Kompreneble, tio ĉi volas esti intermetita kun proksima — supre pafoj sur la aro," klarigis Enkrustajxoj. "Sed, mia Dio, la spektanto ricevas la infero de multe da batalantoj por via mono."
  
  
  Mi devis agnoski ke ĝi estis ĉiuj tre impresa, sed Stud-a elmontrado de teknika lerteco ne kvietigi miajn suspektojn.
  
  
  Renzo donis al ni la granda tagmanĝo en la studio personaro manĝoĉambro. Camille ne ŝajnis havi ajnan malfacila sentoj alia ol moki min de tempo al tempo. Pierrot, parte interesita en mia frua piediro, estis ĉiuj ridetoj kaj koleraj rigardoj.
  
  
  En la mezo de tiu kaoso, mi estis vokita al la telefono, aŭ prefere, en la lukso de Renzo, mi estis prezentita kun telefono. Kiu faris ĝin eĉ pli malfacila kaj eĉ pli konfuza, ĉar la voĉo sur la alia fino de la linio estis Roseanne estas, kaj Camille sidis apud mi.
  
  
  "Saluton, Jerry," ŝi diris en sia raŭka mielo voĉo. — Vi estas parolanta al Rosana.
  
  
  "Ho, saluton," mi diris zorgeme.
  
  
  "Tio ne sonas tre kora," ŝi diris. "Vi parolas... Ĝi estas kiel parolante al viro, Jerry.
  
  
  "Mi esperas, ke tiel kun ĉiuj mia koro," mi diris.
  
  
  "Oh, Oh," ŝi ridis. "Vi estas en la rondoj de tre malsamaj homoj. Eble homoj kiel Signorina Cavour?
  
  
  "Nu, io simila," mi konfesis.
  
  
  "En tiu kazo, kiam mi vidas vin denove, vi estos kisis sur la nazo, sur la oreloj, sur la mentono..." Roseanne komencis doni precizan kaj petolema priskribo de kie ŝi sendus ĉiuj tiuj kisoj, ŝajne prenanta plezuron en mia senhelpa hontigo kiel se ŝi estis ĉi tie en persono.
  
  
  -"Jes, Signorina Marti ... ne... mi komprenas...
  
  
  Ŝi babilis sur ŝia fino de la linio kiel se ĝi estis privata konversacio.
  
  
  Prenanta plenan # avanta? o de mia malfeliĉa situacio, Roseanne iĝis serioza.
  
  
  "Memori la lasta fojo mi vidis vin , vi parolis pri pensanta?" — Kio ĝi estas? " ŝi demandis kategorie. "Mi pensis," ŝi diris. Multe pli ol estis ebla kiam ni estis kune en la rubo. Mi pensas, ke... mi pensis, Jerry, kaj mi estis stulta. Mi havas multajn gravajn aferojn por diri al vi.
  
  
  "Bonege," mi diris, kaŝante mian eksciton. "Kie vi estas nun, Signorina Marti?"
  
  
  "En mia apartamento," ŝi diris. — Ni povas paroli hodiaŭ, sed ne kiam?" Tio, espereble kiel eble plej baldaŭ.
  
  
  "Mi havas rendevuon kun la filmo homoj post la tagmanĝo," mi diris. # ? Ia ne#? e#? iuj ebla pasi mimmo tiu sen malkaŝante vian kovrilo. "Sed eble ĉirkaŭ kvar-tridek?" "Bone," ŝi diris.
  
  
  Mi sentis vertiĝon. Eble Roseanne estis la nura persono kiu povus unravel la miksa implikaĵo de fadenoj, kiu fariĝis mia komisio. Se tiel, tiam ŝi estis danĝero al la samaj homoj kiuj provis rosti min lastan nokton ekstere de Rimo. Ŝi povus esti granda knabino, sed nah ne havas gaso bombo. Tie estis nur unu afero mi povus fari. Hyman estas egoismo nesto ne povis tiri? in ekstere. Ŝi ankaŭ ne povis doni hey odin ĉirkaŭ du kontakt-adresoj sur la telefono. Sed ni ankoraŭ havis ilin ĉe la du impona gardostarantoj en Le Superbe.
  
  
  "Se vi povas veni rekte al mia hotelo, signorina," mi diris, lasanta mia voĉo estus tiel malalta, ke mi povus apenaŭ esti aŭdita. 'Ene de horo. Atendu min tie en mia ĉambro. Mi iros ordoni ŝin vidi vin, kaj tiam, ŝi, mi certas, ke ni?? l solvas#? i tiu korkotirilon al nia reciproka kontento.
  
  
  Mi pendigis sur ŝin. "Oilmen," mi diris. Camilla kaj Renzo rigardis min dum momento. "Ne lasu min sola." Neniu el ili ĉirkaŭ ili ŝajnis volas demandi aŭ trovi ekstere pri io ajn.
  
  
  Dek kvin minutojn poste, post kiam mi pardonpetis por iri al la banĉambro, reset butono krevis en la salajra telefono. Mi vokis ŝin ĉe Le Bonega kaj diris al la skribtablo komizo por instrui la gardostarantoj lasi Miss Morandi en mia ĉambro kaj certigi ke ŝi ne estis ĝenita.
  
  
  Li revenis al Piero, Renzo, Camille, kaj la aliaj kun sento de trankviliĝo.
  
  
  Fine, la firmao rompis supre. Mi havis rapide foriri kun Renzo akiri#? iu papeleo kaj subskribi kontroli#? e la advokato de la oficejo. Pierrot havis iun aferon. Camille diris, ke Ne havas rendevuon kun ŝia parolado instruisto ĉe 4 horo, sed eble ni povus havi? efman? o. post tio. Mi diris al ŝi, ke mi ŝatis ĝin kaj ke se io iris malĝustan, ni povus renkonti supre poste. Mi bezonas liberecon de ago en ĉiuj direktoj, ĉar mi ne scias, kion Roseanne estis dironta al mi.
  
  
  Mi provis ne sonas tute senpacienca dum nia stirado reen al la urbo kaj la senfina diskuto de la kontrakto. Falko insistis, ke mi ricevas la itala-Amerika advokato por fari ĝin aspektas tre kredinda. Kaj la advokato postulis legi ĉiuj la negravaj punktoj dufoje, unufoje en la itala kaj unufoje en la angla. Tiam estis problemoj kun kontrolanta la signumo ĉe la banko, kaj kiam ĉio estis solvita kaj sigelita, ĝi estis jam la kvina horo. Le Superbe estis nur kelkaj blokoj for. Ĝentile sed ne tie insiste, ŝi estis turnita malsupren fare de Renzo la peto iri al klubo kaj havas trinkaĵon por festi.
  
  
  "Vi estas tute sola? irka? ni nun, Jerry," li diris.
  
  
  Mi diris al emuo, ke ni pli bone festi kune, kaj poste en tiu nokto, kaj ĝi ne estus justa al tosto kune sen Pierrot, Stud, Sir Hugh, Camille, kaj eĉ Michael Sportoj.
  
  
  "Vi pravas, Jerry. Sed hodiaŭ ni frolic granda ferio. En la Monza hall aŭ ĉe diskoteko ie. Ŝia mastrino prizorgos ĉion.
  
  
  'Bona. Li skuis la emuo la manon kaj starigis ekstere#? e rapida troto malsupren la okupata trotuaro.
  
  
  La gardisto en la vestiblo kapjesis aprobe kiam ŝi revenis kaj diris, ke juna knabino havis efektive estis akceptita en mia apartamento. Sed la dua gardostaranto sur mia planko konfirmis ĝin.
  
  
  Li ekmalfermis la pordon kaj kriis: "Roseanne," kaj trovis ŝin bongustegaj, bela korpo kuŝis sur mia lito, ŝia kolo tranĉis malfermaj de orelo al orelo.
  
  
  Iu skribis ion en la itala en abunda kvanto de sango sur la spegulo, la sama spegulo ke Camilla estas lipruĝo ĵus kovrita.
  
  
  "Morto al perfiduloj".
  
  
  Ŝia korpo estis ankoraŭ varma.
  
  
  
  
  Ĉapitro 6
  
  
  
  
  Li sendis ŝin al Rosana la morto. Kun mia aŭdaca konfido en Le Superbe estas # anta? rimedo, mi sentis kiel, se mia mano estis svinganta razilo-akra klingo tranĉi ŝian belan kolon.
  
  
  Li pensis pri ĝi, sed li ne hezitu el malespero aŭ kulpo. La HAKILO agento estas homo, sed ĝi ne povas permesi al la eksteraj efikoj de emocioj, por superforti la egoismon, ne gravas kiom profunde ili estas sentita. Kvankam mense malbenante sin pro sia stulteco, ŝi estis jam enpakas la minimuma kvanto de bagaĝo bezonis por sekura retiriĝo. Unu afero estis klara: la gaja, sex-crazed Texas oil playboy Jerry Carr havis ĉesis ekzisti kaj estis kiel mortinto al mia misio kiel malriĉa Roseanne.
  
  
  Renzo kaj Piero estis kapabla absolvi min de la murdo de du banditoj. Kaj Pierrot havis sufiĉe da politika potenco, por gardi min de estanta ŝargita kun Rosana estas murdo, se mi elkuris al la koridoro kaj levis la alarmon. Sed eĉ Piero estas la plej bonaj klopodoj ne povus havi haltis la longa, tirita-ekstere procezo de itala justeco, ke mi estis proksimume al vizaĝo. Tagoj de pridemandado, eble izoleco kiel grava atestanto. Kaj, sendube, mi estos sekvita ĉirkaŭ la horloĝo denove. Kaj ĉion ĉi samtempe kiam mi bezonis kiel multe da libereco de movado kiel ebla.
  
  
  Mi estis kapabla faligi ĉio krom tio, kion mi surhavis, kaj facila-al-porti diplomatiajn tekon enhavanta ŝpari gaso bombojn, Luger municio, dampilo, kaj kelkaj aliaj innocuous pecoj de ekipaĵo. Ŝi ŝanĝis vestojn. Ŝia ŝanĝita de nigra patenta baleto pantofloj al paro de malglata sandalojn kiu estis komforta ĉe unua, kaj du kvadrato kalkanoj estis lokoj por manĝi aferoj. Maldekstra por pezaj kupraj fingrartikoj, rajto por la konstruita-en radioaktiva spuristo.
  
  
  Li staris por momento ĉe la piedo de la sango trempita lito kaj silente promesis Rosana, ke ie laŭ la maniero, kiel parto de mia tasko, se eble, mi volus venĝi Nah.
  
  
  La gardostaranto ĉe la fino de la halo palpebrumis kiam ŝi revenis al la halo tiel rapide. Do em estis permesita vidi Rosana en ĉiuj ŝiaj vivanta gloro, kaj li ne komprenas, ke la viro ne povis resti iom pli longe. Sed kun Usonanoj, tie#? ajni esti implica esprimo de egoismo, vi neniam sciis. Mi signalis al la gardisto en la vestiblo kaj havas la saman incredulous rigardon de li. Sed ili estos eĉ pli surprizita kiam ili trovas Rosana la korpo. Se mia propra radaro estis laboranta konvene, kiu mortigis Rosana havus # ekka? zi la sekvanta stadio de la kaptilo por mi ene de kelkaj minutoj.
  
  
  Li prenis la unua taksio li vidis, eliris en la okupata areo proksime de la Vatikano, kaj ducked en kafa butiko.
  
  
  Mia multekosta - rigardanta lumo twill blazono ne rigardas duobla-flankita, sed unufoje mi unzipped la quilted # tega? o,? i turnis en gaudy, portita-ekstere pluvmantelo, ke eble vidis pli bonajn tagojn, sed en la fora kaj griza pasinteco. Malgranda spray detruis ĉiujn la faldojn sur mia belega pantalono kaj farita ih aspektas malpura kaj fuŝa sub la randaĵo de mia mantelo. Malgranda peco de papero de lija estis sufiĉe por fari la polurita baleto pantofloj aspektas malnova kaj eluzita. Kiam mi batis la angulo de diplomatia maletín kun penknife, mi estis kapabla ŝelo de la calfskin, lasante malbone difektita letero sako .
  
  
  Jerry Carr iris en malgranda kafejo kaj lasis ŝin egoismo tie, kune kun la tegaĵo de mia doublet, mia malhela griza ĉapelo, kaj la restaĵoj de mia calfskin.
  
  
  Ben Ĉarpentisto eliris; maljuna, malriĉa, malinstigita civitano ĉirkaŭ la sama fringe mondo de surirado domoj kaj skribi skriptoj por ekstraj kiu estis ankaŭ Clemm Anderson blissful teritorio. La fina tuŝo povus atendi iom pli longe.
  
  
  La domo, en Trastevere estis nur mallonga promeno for, kaj Ben Ĉarpentisto ne estis la tipo por elspezi sian lira sur taksio, krom se li estis tro ebria por maltrankvili pri io ajn. Li piediris du kilometrojn, plejparte laŭ la Tibro, serĉanta potencialajn persekutantoj. Sur la Ponte Garibaldi, la granda ponto, li uzis sian kutima taktiko de skuanta de la postkuro en la stratetoj. Tie estis kafejo trans la strato de nia kontakto domo, kaj mi haltis por unu tason da amara espresso, rigardante la strato kaj trotuaroj tra la kurteno al la plena antaŭ ol transiri la straton kaj frapadon.
  
  
  Hyman malfermis la pordon, surprizo en liaj okuloj.
  
  
  Li demandis. — Kial ne morgaŭ matene?" Sed li lasis min en rapide kaj brufermis la pordon malantaŭ mi. "Vi look like a bum." Ŝia blazono skuis ŝin ekstere, kaj li fajfis mallaŭte je la vido de mia adaptebla kostumo, kiu komencis en mez-femuro kaj iris malsupren al mia kolo.
  
  
  — Mi devas adapti, " mi diris, prenante de mia jako. "Kaj iuj#? emizo." Malnova ones. Jen ĉio.'
  
  
  "Sufiĉe granda grandeco," li murmuris. "Sed mi povas havi ih."
  
  
  Li rummaged en la malantaŭo de la ŝranko, dum li diris Em lia banĉambro rakonto pri turninte sian hararon griza.
  
  
  "Vi estas ludanta kontraŭ spertaj homoj," li diris kiam li finis.
  
  
  Li trovis kostumo kiu similis ion. Ĝi estis rumpled, kaj ĝi konvenas min sufiĉe bone en Rivne por doni la impreson ke ĝi havis apartenis al Ben Ĉarpentisto por longa tempo. Li havis nur unu ĉemizon, ke ne decas al mi, sed li pensis, ke li povus aĉeti kelkajn pli en unu, ĉirkaŭ la strato merkatoj. Por nun, ĉio estis bone.
  
  
  Mi ŝanĝis la enhavon de miaj poŝoj en mia nova kostumo, metis sur mian ŝultron pistolujo antaŭ metanta sur mia jako, kaj estis tre # pla? i kun la okuloj de la viro kiu estis rigardanta al mi per la speguloj. Hyman kritikas min.
  
  
  "Vi bezonas ion alian," li diris.
  
  
  Mi estas tiel fiera de tiu multe pli juna CIA agento. sed ĝi doloras por aŭdi de prunteprenis errand boy, ke mi ankoraŭ mankas io. Sed mi ŝatis Hyman, kaj ankoraŭ la ferret, li estis tre helpemaj. Do mi estis pacienca.
  
  
  Mi demandis ŝin. "Falsa barbo?"
  
  
  "La odoro de alkoholo," li diris. "Iu ajn, kiu aspektas kiel vi kaj ne odoras kiel malmultekosta grappa estas suspektinda."
  
  
  Ŝi koncedis ke li estis ĝusta. Tiu knabo havis estonteco se li vivis sufiĉe longe. Laborante kun mi ne estis observita havi egoismon? anco de supervivo. Sed mi faris mensan noton, ke se ni ambaŭ postvivis, mi volas alporti ĝin al Hawke's atento. Falko estas konstante parolanta pri la nova sango, kiu HAKILO bezonoj, sed la nura freŝa sango ni iam ajn akiras estas sango verŝita de old pros kiel mi .
  
  
  "Mi ankoraŭ havas distilita Tarquinia, kiu estas ankoraŭ uzata por turni la nazoj de strato ebriuloj," li diris. — Ni sidiĝu en la ĉefa salono kaj versxu vin trinkaĵo." Se vi trinkos ĝin, mi havos unu de ŝia, tro.
  
  
  Ni revenis al la salono kaj ludis ĉi tiun ludon sur seĝo kun malfirma kruroj, kaj Hyman eltiris la korkon de nekonata botelo de pala tritiko likva. Li verŝis por mi du fingroj en larĝan, ne tro pura glason da akvo, en tenanta kun la ramshackle atmosfero de lia hejmo. Eĉ antaŭ ol I levis sian glason, mi estis ĉirkaŭita de la odoro de fusel. Ĝi povas apenaŭ esti pli malbona ol vitriol, mi pensis, prenanta longan trinki. Sed ĝi estis eĉ pli malbona. Ŝia egoismo glutis ŝin kaj subpremis la bezonon vomi. Li levis sian glason denove kaj eltrinkis ĝin.
  
  
  "Hmm," Hyman diris. Mi verŝis min mem, ankaŭ malgranda, minimuma kvanto.
  
  
  Li trinkis kaj snufis. Larmo aperis en ŝiaj okuloj. Li premis siajn manojn al lia talio kaj snufis denove.
  
  
  "Mi provos ion alian sekvanta tempo," li groaned.
  
  
  "Mi havas kelkajn informojn por vi," li diris, kaptante sian spiron. Gilchrist transdonis? in de # mesa? isto. Tio estas konsekvenca kun kio vi diris, ke ĉi-matene. Sed mi ankoraŭ ne vidas ian kondukas."
  
  
  Li donis min kelkaj typewritten folioj.
  
  
  "Mi estis nur pri redukti iht," li diris. "Mi havas titolo malantaŭ mia # vesto? ranko, sed ĝi estas pli facila#? i tiu vojo. Detrui ih kiam vi estas farita. Ĉi tiu plasta jar estas pli maldika papero. Li puŝis granda botelo de Chianti al mia seĝo kaj komencis legi ĝin.
  
  
  La Banko de Lugano rezultis esti dubinda entrepreno eĉ de Svisa normoj, pli ol 80% de kiu estis posedata fare de Piero Simca...
  
  
  Ĝi komencis eksteren kiel limo interŝanĝo oficejo por Italoj, kiuj trapasis ilian lira trans la limo kaj interŝanĝis ih por multe da pli sekura Svisaj frankoj. Ĝi vastigis al real estate kaj trust management. En la lastaj jaroj, laŭ Hawke', li iĝis ekstreme aktiva en aĉeti supren oron bullion. La super-sekura keloj tenita egoismo valoras proksimume $ 40,000,000. Nun ke la mona krizo estis rompita ekstere, oro konjekto estis populara, sed ĝi iris preter la kutimaj limoj.
  
  
  Hyman jam legis la materialo, kaj kiam ŝi estis finita kun la folio, li rulis supre ŝia egoismo kaj metis ĝin en ĉi tiu solventa.
  
  
  La asekura firmao estis ĉe senelirejo. Ĝi estis unu el la plej malnova, plej riĉa, kaj plej estiminda socioj en Eŭropo, konektita kun estimindaj partneroj ambaŭ tie kaj en la Usono.
  
  
  Feriado hejmoj en Sussex estis eĉ pli maltrankviliganta. Niaj vortoj pri Pierrot. Sed pluraj iamaj dungitoj, kiuj estis rapide spurita malsupren en Londono kaj Tunbridge Wells, memoris ke la mistera gasto estis en ŝlosita ĉambro en la sama tempo ke Renzo kaj Bullones estis tie kiel pacientoj. Neniu vidis la egoismo, sed la egoismo, estis psikiatro-elstara Jungian, Herr Dr. Untenweiser! Odino estas informants ĵuris laŭte, ke la gasto estis infano aŭ adoleskanto. Ĉe tiu alteco, Pierrot aspektis kiel adoleskanto ĉe ĉiu rigardo.
  
  
  Kiel se la jackpot ne estis sufiĉe, la enketo en Anglio ankaŭ rivelis ke Easeful Akreoj estis parto de longa, profita reto de privataj klinikoj posedita de Coetzernes en Londono. Kaj la prezidanto de la estraro estis neniu alia ol nia aliaj Sir Hugh Marsland. Cetere, ĉiu alia sur la Konsilio estis silenta figurehead, # feli? a kun la ĉiujaraj pagoj, lasante Sir Hugh en kompleta kontrolo.
  
  
  Tiuj kvar ŝlosilaj figuroj estis en la sama loko en la sama tempo. Ĝi estas vera ke kelkaj jaroj, sed ĝi prenis plurajn jarojn de preparo por kompletigi "Fluo de Lumo".
  
  
  "Voĉo de la Aĝoj kaj enketo," estis la lasta komento, sed ĝi estis sekvita per kvin steloj *****, kiu signifis, ke la bulteno ankaŭ enhavis la plej lasta sciigo.
  
  
  "Trans-Ins Mutualité" — la mesaĝo inkludis la nomon de asekura kompanio, kiu ne antaŭe vekis suspekton- " ŝajnas estinti parte transprenita de Svisa banko. Ĝi estas ankoraŭ tre sekreta interkonsento, sed ĝi plejparte implikas kelkaj kompania asekuro dividoj. Kiel eble plej baldaŭ, pli da detalaj faktoj estas sur la vojo. Ili ne plu devis prononci la nomon de tiu Svisa banko por mi. Ĝi estis supozita esti Piero estas malgranda negoco en Lugano, kun la fako kontraktanta kun filmo asekuro.
  
  
  Do Pierrot kaj la aliaj tri estis kapabla translokigi monon el unu poŝo al la alia. Ĉio estas tre # la? le? a kaj sen spuroj de ih en la libroj, tiel kiel ne alarmo investantoj. Investantoj ankaŭ ne devas scii, ke ih mono ne estis estanta uzita por profitodona investoj, sed por tiu kreskanta akumulado de oro trinkejoj en la kelo.
  
  
  "Ĝi ĉiuj persvadas," mi provis diri al ŝi, sed Hyman silentigis min.
  
  
  Dum li estis leganta la raportoj, li metis ĝin sur seĝo en sia radio kaj ludis laŭta itala pop-muziko miksita kun la odoro de grappa. Nu, la muziko estis interrompita por resumo de la Barenca Maro teritorio.
  
  
  '... Antaŭ unu horo, la korpo de Rosana Morandi, dudek-unu-jaraĝa Alitalia dungito, estis trovita kun ŝia gorĝo tranĉis. Polico serĉas Roger "Jerry" Carr, riĉa Amerikano kiu restis en la hotelo kaj rapide foriris en la tempo kuracistoj diras Fraŭlino Morandi estis mortigita. La oficiro deĵoras post la antaŭa okazaĵo okupanta Carr memfide deklaris ke neniu alie eniris la ferret ĉambro kun ili, kiel li lasis f-Ino Morandi en laŭ Mr. Carr telefono instrukcioj. Tio estis sekvita per ĉefartikolo pri sekso-malsata riĉaj Amerikanoj minacante la tradicia ĉasteco de italaj virinoj, sekvita per flata priskribo de bezonataj viroj.
  
  
  "Jerry Carr estas alta, bela viro kun aristokrata konduto," Poe diris. "Li estas stylishly vestita, kaj egoismo estis laste vidita portanta malluma griza Homburg sentis ĉapelon, lumo griza angla-stilo jako, kaj gray flannel suit. Li estis inter la dudek-ok kaj tridek-kvin jaroj, kaj li parolas iom da la itala.
  
  
  Hyman rigardis min kaj vidis makulitaj, rumpled viro, kiu odoris de grappa. Li chuckled. "Ĝi volus preni sufiĉe inteligenta ulo por ligi vin al tiu priskribo," li diris.
  
  
  "Sed ĉi tiuj tre inteligentaj uloj estas rigardanta," mi diris grimly. "La skemo ni nur legis ne estas desegnita por la malforta de koro."
  
  
  "Sed vi vidos kio mi volis diri kiam mi diris, ke tie estis neniu gvidas?" Hyman diris.
  
  
  "Absolute, amiko," mi diris. "Nun ni scias por certa, kaj la Falko iom post iom, kiel Clem Andersson, estis sur sia vojo al io tre grava. Ni scias, ke Timoteo, Studds, Pierrot kaj Sir Hugh Marsland unue renkontis ĉe Easefil Akreoj en Sussex, gvidita fare de Hema-kio Clem Andersson vokus "La Kajuto Knabo" ĉi Tiu litero L en la Nesto notoj: povas signifi Pierrot, aŭ egoismo banko en Lugano, sed ĝi ne gravas. Ni scias, ke la "Fadeno de Paco" amasigis # sufi? a militistaj ekipa? o komenci malgranda milito kaj eble aktivigi granda unu. Sed#? is ni povas pruvi ke armiloj estas pli ol nur apogiloj, ni ne havas multe da fidi sur, buddy. "Ĝi estas vere tro multe," Hyman diris. "Kie faras # tio? i prenas nin, Carter?"
  
  
  Ĝi estis kredita ke Ben Ĉarpentisto pasigis kelkajn jarojn en Aŭstralio, kaj ŝi komencis ludi egoismo rolon.
  
  
  "Mi donis em mallonga priskribo de mi mem. 'Ĉarpentisto. Kiel Carr, nen estis la unua silabo de mia nomo. Se mi havas sufiĉe da tempo por alpreni novan identecon, mi ne zorgas pri turnanta en Jose Gonzalez aŭ Helmud Schmidt. Sed se vi bezonas ŝanĝi rapide, kiel ni lernis tra elprovo kaj eraro, ĝi estas pli oportuna por lasi ion ĉirkaŭ la originala nomo. Do, se iu provas voki min respondi ih "Saluton, Carter", ĝi estos precize la sama kiel se mi diris al ŝi: "Mia nomo estas Carr aŭ Ĉarpentisto"...
  
  
  Li kapjesis.
  
  
  "Ni reiros al la realaj faktoj," mi diris. "La plej bona ni povas pruvi nun estas ke estas # preska? # la? le? a situacio okazas. Ĝi devas eniri la # konstrua? o sur#? losi? i Conti teritorio. Kaj rapida.
  
  
  Hyman kontrolis sian brakhorloĝon; li forlasis sian Rolex en la banĉambro de la kafejo. Tiom multe kiel ni ŝatis ilin, ĝi estis tro multekosta por Ben Ĉarpentisto.
  
  
  "Vi prefere atendu ĝis mallumo," li diris. "Mi esploris ĉi tiun lokon sur mia propra. Unue, ili havas gardistojn kaj watchdogs. Unufoje vi venki ĉi tiun, vi povas renkonti eĉ pli kompleksa interna protekta ringo. Ni ne estas kontraktanta kun malgrandaj knaboj. Sed la A. A. devas havi sciita ke, aŭ ili ne sendis Nick Carter.
  
  
  "Ben Ĉarpentisto, amiko," egoismo korektita. "Wherever ni estas. Eble vi povas komenci praktikadanta # neka? ema nun."
  
  
  "Bone, Ben," li diris. "Kion vi havas por fendeto Contiland?"
  
  
  Li disbutonis lia jako montri Em la ingo li jam vidis. "Kaj tranĉilo," mi diris. Li ne mencias ŝin Pierre. Vi devus teni kelkajn aferojn en rezervo ĵus en kazo. Li montris al ŝi emu kalkano ŝarĝita per la radioaktiva substanco kiu estis lasita malantaŭ. Mi devis montri em#? i tiu#? ar? i estis lia hotelo, do li scias, ke la spuriston en la halo estas sur la sama transistoro radio kiel la # a? skulti aparatojn.
  
  
  "Vi premas tiun butonon," mi klarigis. — Kaj en la ondo gamo, ĉi tiu estas indikilo de latitudo kaj longitudo kun precizeco de kvin procentoj por kilometro. Tiam klaki la butonon sube kaj vi aŭdas pepo, kiu pliigas en forto kiel vi akiras pli proksiman al la eltrovita elemento. Neniam uzi ĝin, ĝis mi pli ol horon tro malfrue por renkontiĝo aŭ raporto."
  
  
  Li mimickeis la ago ĝuste tiam metis la aparaton en la poŝo de sia ĝinzo.
  
  
  "Ĉiu estas tre inteligenta." li diris. — Sed kiel pasi mimmo hundoj kaj gardostarantoj?
  
  
  "Kiel por tiuj hundoj," mi diris, " aĉetu al mi malmultekosta hamburgero." Mi devos trempi ĝin en egoismo valerian # eltira? o. Ĉi-tio iĝos nerezistebla eĉ por la plej bona hundo, kaj tiam mi aldonas sedativo kiu funkcias tuj. Mi restos sur unu flanko, kaj vi estos sur la alia, kelkaj cent jardoj for, distrante la gardistoj.
  
  
  "Bone," Hyman diris. 'Sed kiel?'
  
  
  — Ni trovos ekstere kiam ni iros tien." Ni devas trovi lokon por min unue. Mi ne povas meti al ĉi tiu domo en danĝero plu per resti ĉi tie. 'Fremda pasporto?'.
  
  
  Ben Carpenter emu forlasis ŝin. Ĝi estas okay, kun falsa vizo de ses semajnoj, tiel ke ekzistas neniu dubo pro iu speco de restadpermeson. La kaduka vizaĝo en la foto estis simila. Ŝi mem estis modelo por ĝi, kiel ankaŭ por pri dudek aliaj fotoj dum ŝia longa kariero.
  
  
  Tie estas ne vera suriranta domoj en tiu areo, Hyman pensis laŭte. — Kaj ŝi ŝatus, ke vi estos apude, kvankam ne tro proksima." "La maljuna virino trans la bulvardo akceptas paganta klientojn. Ŝi estas miopa kaj ne tre elektema.
  
  
  "Dankon," mi diris.
  
  
  "Lasu min telefoni unua." Li kontrolas lia poŝo taglibro, diales nombro, kaj parolas en garbled itala al iu sur la alia fino de la linio. Li levis sian voĉon decidige, kaj Stahl haggled super la pago.
  
  
  "Vi havas ĉambron," li diris kiel li pendigis. "Tridek mil liroj monato pagita anticipe. Vi povas alporti homojn en. Knabinoj, mi volas diri. Ĉi tiu maljuna virino scias ke ŝi estas rabanta vi. Ŝi simple volas vidi vian pasporton, sed tio estas ĉio. Ŝi ne tenas rekordojn por la copo , ĉar ĝi estas nigra mono. Ni iru.'
  
  
  La itala paperoj presi rakontojn rapide, kaj tuj kiam ni estis ekstere sur la strato, mia malnova vizaĝo, neta Jerry Carr, vastigita de foto prenita ĉe lunĉo, fiksrigardis nin de ĉiuj la ĵurnaloj.
  
  
  UCHISHIDO! RAPIMENTO! VIOLENZA! MISTERO!
  
  
  "Murdo! Rape! Perforto! Sekreto!'
  
  
  Mi donis al ili sep plusoj por korekteco kaj estis surprizita kiam ĝi rigardis tiel pura, freŝa kaj neta denove.
  
  
  Ĝi estis pruntita de Hyman de difektita valizo por kromajn vesta? o, kiu Em managed to dig out de la vestoŝranko. Ni haltis ĉe merkato stalo, kaj ŝia edzo aldonis du uzata ĉemizoj, blankigita jeans, ekstra paro de ŝuoj, kaj disbatita lab coat kiu legis "la USONA Mararmeo Hospital, Alkoholo Rehabilitación Unuo, Napolo."
  
  
  "Jesuo, Ben," Hyman diris. "Ĉi tiu grupo faros vin Moma Pinelli estas preferata luanto."
  
  
  Alia street, angulo, kaj li iris ĝis du flugojn de#? tuparo antaŭ mi kaj prezentis min al Mome Pinelli, obese sinjorino en ŝia kvindekestroj kaj sesdekaj, vestita en makulitaj nigra funebranta robo, memorigilo ke la Papo Pinelli, kiu pasigis multajn jarojn en Etiopio, permesis al la graco de Dio al malsupreniri al li. Nah hararo estis blanka, kaj talpo sur ŝia mentono havis plurajn nigraj tufoj kreskanta ekstere de ĝi. Ŝi estis en bona humoro kaj salutis min kaj mia 30,000 liroj entuziasme. Ŝi nur donis mian pasporton cursory ekrigardo.
  
  
  "La ĉambro estas ĉe la malantaŭo, Signor Ieman," ŝi diris al Hyman. "Se vi deziras montri al mi." Ŝia estas tro maljuna por kuri tien kaj reen. Ĉu via alia ulo deziras Amerikaj cigaredoj? Mi nur havi ilin por 300 liroj pack.
  
  
  "Poste, Patrino. Vi vivas pli longe ol ni ĉiuj. Hyman kisis ŝin sur ambaŭ vergetoj, kaj kondukis min al la malantaŭa ĉambro.
  
  
  "Se li volas alporti la knabinoj supre, diru al emuo, ke ili ne povas squeal aŭ krii laŭte," ŝi vokis post ni. "Mi havas nomon kiu devas esti daŭrigita en la areo. Se li volas haŝiŝo, mi povas akiri ĝin, tro. Kaj tre malmultekosta.
  
  
  Ĝi estis longa vojo de la Le Superbe suite, kaj ne nur geografie. Estis lito en la ĉambro kun du malpura kovroj, kruda muslin folio, kaj unu rigida blanka folio.
  
  
  Mi ankaŭ vidis grandan lignan seĝon kaj malgranda seĝo kun tirkesto. Ĝi havis vazlavujo kun ovala spegulo, kaj la neevitebla bidet ĉe la fundo. Unu fenestro kun belega vido de la malplena muro du metroj malantaŭ ĝi. Hyman fiddled kun la rusta frapetoj, kaj la akvo komencis kuri en ŝprucoj. "La krano estas ankoraŭ kuranta," li diris, iom surprizita. "Vi got it , Ben. Malsupren la halo estas necesejon kun duŝejo. Meti vian valizon en la angulo kaj ni povas iri al vespermanĝo kaj enkonduki vin kiel la nova loĝanto en Trastevere. Tie estas neniu punkto en iranta al Conti teritorio antaŭ la deka.
  
  
  Li gvidis min tra pluraj standardoj al la trattoria, kiu kutime konsistis el unu ĉambro kaj malfermis ekstere sur la trotuaro kun kvar tabloj.
  
  
  "La plej bona pasto en la urbo," Hyman diris. — Per la vojo, tie ne estis turisma ĉi tie ekde la Okcidenta Gotoj. Marko!
  
  
  Knabo de proksimume dek sep, portanta graso blanka antaŭtuko, venis tra la malantaŭa pordo. "Marco, # tio? i estas mia malnova amiko Ben," Hyman diris en la itala. Kaj ŝi, mumuranta kelkajn vortojn al ili, ke Ĉarpentisto povus lerni. "Plaĉita renkonti amikon de Signor Hyman estas," Marianne diris.
  
  
  "Vi devos servi al ni, Marco," Hyman diris. "Por li,? i estis Dottore Hyman. Ben estas iranta resti kun ni por momento. Do, kiel vera Roman, alportu al ni iom da ruĝa vino ĝis ni decidas kion por manĝi.
  
  
  — Si dottore, Profesoro. Mark diris. En momento de malsano, li revenis kun du boteloj da ruĝa vino, io kiel Chianti, sed pli forta kaj pli brila en koloro. "Kaj kelkaj buŝtukoj, pro Dio," Hyman plendis. "Ĉi tiu loko estas perdanta ĝian stilon." Marco revenis kun stako de papero buŝtukoj, kaj Hyman kaj mi kaptis plumoj kompari la etaĝo planoj por Conti Studios kaj la ĉirkaŭaj areoj.
  
  
  Tuj post la unua trinkaĵoj, ni ordonis spaghetti kun mituloj, rostita ŝafido kaj artiŝokoj. Kaj dum ni estis havanta kafon kaj grappa, ni estis ankoraŭ komparanta#? i tiu skizoj."
  
  
  "Bone," diris ŝia super nia lasta versio. "Mi pensas, ke la magazenoj estas tro proksime kune, sed la resto ŝajnas esti sur skalo." "Ili gardas la egoismo kiel armea bazo," Hyman diris. "Sed ili?? e koncentris sian atenton sur la fronta#? i tie."
  
  
  Egoismo plumo frapetis sur la pordo, kie Jerry Carr estis veturita en tiu mateno en luksa aŭto kiel bonvena gasto.
  
  
  "Tie estas ne veraj vojoj preter ĝi," li diris. "Ili havas barilo ĉirkaŭ la pikdrato, hundoj kaj patroloj#? iu#? irka? la malanta? a? o de tempo al tempo. Voĉdono de konfido... Egoismo plumo tiris malfirma linio. "Problemoj," mi diris. "Kiel ni akiras la # malanta? o sen iranta tra la antaŭa unua?"
  
  
  "Vi estas fakulo," li diris.
  
  
  Li rigardis la mapon denove.
  
  
  "No roads," mi diris. — Sed mi estas sufiĉe diabla certe mi vidis vojo ie."
  
  
  Mi metis kruco sur ĝi.
  
  
  "Mi provu la ĉasado vojo," Hyman diris. "Se ĉio iras tiun vojon, ĝi povus fini supre en Centocelli. Kaj ni povas iri tien sen alproksimi? i la pordego.
  
  
  'Ene de piediranta distancon?'
  
  
  "Tio ĉi ne estas necesa," li diris. "Mi havas du faldeblaj bicikloj en la trunko. Kaj nun la loko, kie ŝi devus esti distrita de la gardistoj.
  
  
  "Mi vidis starter pistolo en via domo," mi diris.
  
  
  'Jes.'
  
  
  "Ĉu li havas signalo raketo, kaj ĉu vi havas unu?" - Voĉdono kaj jen ĝi, " li diris. "Sed ĝi lumo supre la tuta areo, do ili povas vidi vin kaj min."
  
  
  "Ne se ni trovas arbo," mi diris. "Kaj se vi pafi en la malĝusta direkto." Tiam ne ĉio estas lumigita, aŭ almenaŭ ne akre. Atendu, ĝis ni akiras tie.
  
  
  Ni disiĝis ĉe la taverno pordo. Hyman iris reen por liaj pafiloj kaj lia aŭto. Li revenis al sia loĝejo por kolekti municio por la Luger. Mi renkontos lin denove ĉe la rivero ponto en dek kvin minutoj.
  
  
  Li estis ĵus en tempo, en malnova Peugeot. Ĝi aspektis disbatita de la ekstero, sed unufoje ŝia sel estis en ĝi kaj ni estis veturanta#? e konstanta rapido tra la ankoraŭ-okupata la naŭa horo trafiko, ŝia povus diri per orelo ke la aŭto estis instalita perfekte.
  
  
  "Duonhoro per aŭto," Hyman diris.
  
  
  — Tiam almenaŭ alia duona horo akiri tie." Tiam ĝi devus esti mallumo de nun.
  
  
  Ni ne diri ion ajn pli, rompante la silenton nur konsentas pri nia renkontiĝo planoj kiam la laboro estis farita.
  
  
  "Ne atendu por mi," emu diris al ŝi. "Se mi povas akiri en, mi povas ankaŭ trovi vojon ekstere. Mi estos ĉe via domo je la sepa kaj duono matene. Se mi ne estas ĉi tie de naŭ, kontroli#? i tiu radio kaj vidi se estas io viva # senmovi? i al mia kalkano.
  
  
  Ni parkis la Peugeot en Centocelli, unu malproksime de folieca antaŭurbo, kaj neniu rimarkis nin kiel ni malpakis kaj kunmetis du faldeblaj bicikloj. Hyman veturis antaŭen de mi laŭ la strato ĝis la domoj maldensiĝis ekstere.
  
  
  "Ĝi estas ĉi tie, ie," li vokis mallaŭte. — Tie estas pri kilometroj de la arbaroj kaj kampoj inter ni kaj la studio. Sed kiu vojo kondukas kie?
  
  
  Ni estis bonŝancaj. La vojoj estas kovrita, sed ne tiom, ke vi ne povas rajdi biciklon sur ilin. Tri aŭ kvar malĝusta turnas estis facile korektita uzante la kompaso. Ĝi estis sep minutoj pasintaj dek en Rivne, kiam ni vidis la longa barilo ĉirkaŭ la pikdrato de la Romia Imperio de Renzo.
  
  
  Ĝi aspektis precize kiel mi memoris? in de cursory inspektado de tem ĉi-matene. La tuta hotelo areo, kaj la antaŭa barilo estis malbarita, krom grupeto de arboj tie kaj tie. Li diris al Hyman mezuri du cent pasxojn norda, kaj tiam, kiam li trovis bonan kaŝejon, lumo lanterno diagonale trans la barilo. Dum li estis elekto de lia pozicio, li preparis ĝin kaj diris mallongan preĝon.
  
  
  Ni sentis mizeran por#? iu alia's manoj, kaj li malaperis. Ŝi komencis knedadon kvar identaj buloj de hamburgero pasto, ke li donis al ŝi, kaj miksita ih kun egalaj partoj valerian hundo produktoj kaj sedativo por rapida # knoka? to. Li eĉ miksis ĝin kun Camille estas dispremita dormantaj piloloj, kiujn li portis kun li#? iuj la tempo, # malgra?#? iuj la # ka? vesto.
  
  
  Li estis tiel proksime, ke li aŭdis la truo de genuoj kaj vidis palaj ombroj; ili estis gigantaj germanaj Paŝtistoj. Du viroj kuris tien kaj reen sur la alia flanko de la barilo. Mi ĵetis ŝin kvar hamburgeroj unu post la alia tra la barilo. Ili venis malsupren sen fari sonon al ni. Li vidis la hundoj trotante al la du malsamaj lokoj li elektis. Mi ne staras ŝancon se mi eniris en batalon kun ĉi tiuj hundoj, do mi donis al ĉiu hundo hamburgeroj kun dormema kompletigo.
  
  
  Mi havis nur tiom da tempo por akiri la radojn de mia biciklo antaŭ Hyman, kien li estis sidanta, faris novan stelon floras en la ĉielo. Li kuris al la barilo, tenante la malmuntita biciklo antaŭ li. Tie mi plantis la kadro en la planko kaj saltis la kvar-pieda barilo en gracia poluso volbo.
  
  
  Kiam mi alteriĝis, mi ruliĝis super kaj kuŝis tie en Rivnenskaya por kvin sekundoj, ĝis mi estis certa, ke la gardostarantoj ne aŭdis aŭ vidis min. Kvindek metrojn for, ili estis krieganta ĉe unu la alian, tirita de la raketo estas malpeza. Ŝia moviĝis malrapide antaŭen, al la plej proksima magazeno. Li pasis la hundoj kaj gardostarantoj, kaj je iu momento li povus renkonti novan alarmon.
  
  
  Sed nenio okazis. Almenaŭ li ne rimarkis ion ajn. Li esperis, ke Timoteo kaj lia kunularoj estis jam tiel kontenta kun la floodlights ĉe la ĉefa pordego, la germanaj paŝtistoj, kaj patrolanta la gardostarantoj, ke ili ne prenis ajnan kroman singardemon. Ili ja devas bonan, solida duobla -#? losi? i#? losi? i en la tago de la unua magazeno, sed bona, solida duobla -#? losi? i#? losi? i estas infano kuraĝigo por HAKILO agento.
  
  
  Antaŭ ol eniranta, ĝi estis zorge oleis de Petukhov kaj la seruroj.
  
  
  Arsenale estis atendanta por ŝi, do mi ne estis surprizita trovi egoismo. Li estis surprizita kaj ŝokita de la vario kaj lethality de la armiloj. Estas io por ĉiu ĉi tie: de rusaj misiloj por la plej lasta modelo Mig-24 batalanto, nuclear warheads por niaj T-2B provizita fare de la USONA Mararmeo, kaj malgrandaj misiloj por nia Sabre 100-F (nova serio, neregistritajn, sekreta).
  
  
  Vi povus esti certa, ke neniu el la registaroj kiuj pruntedonis egoismo, la teamo havis neniun ideon, ke ĝi povus esti igita laboranta armilo tiel rapide. Vizito al la magazeno de iu el Rusio, Ĉinio, aŭ unu de la NATO landoj estas certe al nip la intrigo en la burĝono antaŭ ol ĝi povas disvolvi, eĉ se ĝi komencis, danke al la Studds frazo, lunde.
  
  
  Mi faris nevidebla legosignoj sur pluraj skatoloj de municio per dika krajono enhavanta radioaktiva elemento. Mi ne bezonas rigardi la aliaj provizejo, sed ĝi kuŝis ankoraŭ por severa dek minutoj dum la nokto gardisto iris ĉirkaŭ ambaŭ konstruaĵoj. Iom post iom, ĝi turnis en unu timiga monotoneco. Nun, ĉiuj mi devis fari estis fari certe mi akiris ekstere de tie viva, tiel ke mi povus averti kiel multaj homoj kiel ebla. Eĉ Pierrot politikaj rilatoj ne povis savi la egoismo, kun tia forta indico.
  
  
  La ĉielo estis ankoraŭ nebula kiam li malrapide rampis supren al la barilo. Ŝia atento devus esti deturnita denove, sed ĉi tiu tempo ĝi devus esti ih sole. Ŝi estis rememorigita de la graciaj antikva vetero vane sur la bieno, kiu havis iam estis parto de la Vereldeinde pejzaĝo. Ĝi estis nur videbla de kie mi estis nun, kaj grapolo de artefaritaj arboj volus kaŝi min de ajna gardostarantoj kiu povus esti tentita. Li prenis el sia Luger, frapetis la tenilo, kaj metis la kruron sur la dampilo. Ĝi faris egoismo iom mallerta, kaj ĝi estis malgranda pli malfacila celo, sed mi nur havis unu ŝancon, kaj mi havis preni ĝin ĉiuokaze.
  
  
  Li apogis sin sur unu kubuto kaj atendis la nuboj al klara iom. Tio estis ĉirkaŭ dek minutojn poste. Almenaŭ mi havis # sufi? e polling preni pafon. La dampilo lasis ekstere kontrolita tuso, kaj la vetero vane turnadita ĉirkaŭe, kaj la sono de la efiko eĥis ĉirkaŭ la areo. Ŝi estis aŭdita kuranta vila # alproksimi? i la bieno. Li prenis sian tranĉilon kaj komencis fosi tri-metro truon sub la barilo.
  
  
  Tie estis ankoraŭ krias ĉiuj ĉirkaŭ la bieno, kiel li levis la kadro de sia biciklo denove, metis la kruron sur la radoj, kaj veturis for en la direkto de Centocelli. Li malbenis sin por esti tiel stulta, ke li ne tenis Hyman atendas en la aŭto. Nun ĉiu minuto povas kalkuli. Raporto al Hawke'por bona unua, kaj tiam akiri liverita de ĉio rilatanta al la Fino de la Mondo. .
  
  
  Mi pensis pri tio kiam mi prenis mian biciklon kaj ĉio alia kaj plonĝis kapantaŭen en la kamuflita truo. Li ekstaris denove, luger en la mano, sed faligis ĝin denove. Kvar viroj staris ĉirkaŭ la kavo, tenis mallerta aŭtomata carbines.
  
  
  "Ni?? e estita atendanta por vi, Nick Carter," unu el la viroj diris, ke lia voĉo distordita de la kapuĉo li estus tirita super lia kapo.
  
  
  
  
  Ĉapitro 7
  
  
  
  
  Du viroj helpis min eliri el la kavoj kaj serĉis min ĝisfunde, dum la aliaj du tenis min je la ombroj? irka? iliaj armiloj. Post la unua saluton, neniu diris eĉ unu vorton al ni.
  
  
  Ili trovis la stiletto kaj prenis ĝin for. Ili trovis gaso bombo en mia pantalona poŝo kaj prenis ĝin kune kun ĉio alia? irka? la # po? o, inkluzivanta klipo de iu speco; kiu estis bona afero,#? ar#? i tiu hazarda klipo estis magnezio # konstrua? aro kiu povis eksplodi en la blindanta lumo sufiĉe por provizore bloki ilian vidon.
  
  
  De la vojo, ĉiuj kvar el ili estis brawny, verŝajne pli forta ol la Gorilo kaj Pepe, kaj supozeble ili estis tiuj, kiuj estis pli inteligenta. Ili prenis min al la flanko de la alirvojo, kie granda Fiat estis atendanta por mi. Kun tiom multe da#? e intereso, li ne povis preni ajnan#? anco. Ĝi ne estis mia stilo krii por helpo, sed tio ne estis la tempo por propra fiero. Kaj en la fendo due ĝi prenis min por preni enspiron kaj krii por helpo kiel hundo hurlante, Odin#? irka? mia prizorgantojn malfermis mian buŝon kaj plenigita piro-forma gag en ĝi.
  
  
  "Ĉi tiu estas desegnita por savi vin nenecesa peno, Carter," an ih proparolanto diris.
  
  
  Tiel la stirado reen al Romo estis tiel pacema kiel mia vizito tie, kvankam ne tiel agrabla. Mi sciis, ni estis eniranta Romo kiam mi kaptis ekvidon de la Haveno Maggiore pordego. Tiam la du brutuloj flankanta min en la malantaŭo de la aŭto tiris malsupren la kurtenojn, tiel kiel la kurteno antaŭ la vitro sekcio apartiganta nin de la ŝoforo. La menciita glaso septo rigardis veŝtoj, kaj ambaŭ malantaŭaj pordoj havis neniun leviloj. Eĉ se mi sukcesis venki ambaŭ de miaj gardistoj kaj preni iliajn armilojn, li ankoraŭ estus prenita al kie ili intencis preni min, en streĉe sigelita kaĝo ĉirkaŭita de vitro kaj metalo.
  
  
  Ni veturis por alia kvin minutoj, kaj tiam ŝi, mi sentis la aŭto iras malsupren de la deklivo kaj haltis. Mia gardistoj mallevis la kurtenojn kaj atendis por la ŝoforo kaj egoismo kunulo por malfermi la tago ekstere.
  
  
  Ni estis en la subtera parkejo de granda konstruaĵo. Malsamaj nombroj sur malsamaj aŭtoj; pluraj itala, Aŭstra, Svisa, unu la angla kaj unu kun temoj, specialaj nombroj uzita de Malta diplomatoj. Ili estis en tri tra ses itala licenca telero karakteroj. KD por la diplomata korpuso. Pierrot povus havi estita atendanta por ŝi, aŭ almenaŭ Pierrot estas amikoj.
  
  
  Tuj kiam la pordoj malfermiĝis, mi estis helpita el. Ŝia estis ankoraŭ films, ili estis ankoraŭ tenis min firme kaj nur povus protesti silente. Mi estis trenita al la aŭtomata lifto.
  
  
  Kvar superpezuloj alkroĉiĝis al mi, eĉ kvankam malgranda metalo subskribas sur la flanko klare indikita en la angla, la franca, kaj la itala, ke la maksimuma ŝarĝo estis kvar homoj, aŭ maksimume 300 kg. # ? Iu#? irka? ni pezis almenaŭ naŭdek kilogramojn, mi do kapjesis ĉe la metala plato.
  
  
  "Jes, ĝi estas tiel honta rompi la ordonojn," diris unu el la kvar. "Sed foje vi ne havas elekton, ĉu vi, Carter?"
  
  
  La lifto iris ĝis kvar etaĝoj kaj aperis en unu el tiuj longaj koridoroj # vici? i kun oficejaj pordoj tiel tipa de la Mussolini-epoko registaraj konstruaĵoj. Tie estis fenestro ĉe la fino de la halo, kaj antaŭ tiu fenestro sidis figuro kun mitraleton sub lia brako. Kie la paŝo al la alia flanko formis dekstra angulo, same armita figuro sidis.
  
  
  Ajna malforta espero, ke mi eble devis eskapi de kaj # kura? i ekstere estis irita. Mi ne pensas, Nick Carter, Jerry Carr, aŭ Ben Ĉarpentisto estus postvivis tiun sublunary ekzisto.
  
  
  Se mi ne diris, ke ĝi kaj ne tuj diri ĝin, ili devus meti min sub torturo, vero? o serumo, aŭ ambaŭ. En ĉiuj tiuj kazoj, eble, ke fendita dua venis kiam mi devis rompi ekstere, aŭ, se tio malsukcesis, venigu iun kun mi por kompanio en la kadavrejo.
  
  
  Ili gvidis min tra, aŭ prefere mimmed min pasintaj tri pordoj kaj haltis ĉe la kvara. La estro iradis en kaj ekster kelkaj momentoj poste, gestante per sia fingro. Mi estis # pu? i en la? ambro de mia tri egoismo kunuloj.
  
  
  Ĝi estis granda, aera oficejo kun striita fenestroj, kiuj elrigardis super la Tibro. Unu muro estis ĉirkaŭigita de granda teak seĝo de moderna dezajno. Komfortaj seĝoj estis aranĝita ĉirkaŭ ĝi. Unu estis malplena, kaj la aliaj estis okupita fare de kvin viroj en iliaj mez-tridekaj kaj mid-fifties . Ĉiu estas tiel respektinda kiel mia samranga investantoj je Monda Fino, sed ne Piero aŭ Renzo.
  
  
  Alta, maldika viro en liaj kvardekoj, kun longaj flavecaj haroj kaj horn-rimmed glasses, estis sidanta en seĝo malantaŭ tablo. Mi neniam vidis ŝin antaŭe, Egoismo. Mi neniam vidis iu ajn ĉirkaŭ viro # anta? ol. Kaj ili ĉiuj aspektis pli kiel membroj de la komitato kiu estis preparanta mia parola historio ekzameno ol la dungantoj de la infanoj, kiuj provis rosti min, tranĉi Rosana la kolo, kaj nun metis min en malplenan seĝon.
  
  
  "Dankon, s-Ro Carter," la blonda viro diris ĝentile, kiel se li ne rimarkis, ke mi estis estanta puŝita en seĝo, kaj du de la samaj uloj venis supren ambaŭflanke de mi teni min tie. .
  
  
  "Kiel vi povas vidi," li diris, " ni scias, ke via vera nomo, kaj kio malmulte ni scias pri via kapablecoj. Unu el niaj homoj ĉi tie, s-Ro Oleg Perestov, diras ke liaj kolegoj ' egoismoj havis interesaj renkontiĝoj kun vi.
  
  
  Mallonga, kalva viro kun profunda, alfundiĝintaj okuloj kapjesis grimly en Slavaj. Subite la nomo venis al la menso. Li estis la ĉefa viro de la MGB de Rusio por Okcidenta Eŭropo. Sekve, mia momenta pensis pri la partopreno de Komunistoj dum la kunvenoj ne estis erara . Sed tiam kial estas rusa armiloj en la "ambaŭ finoj de la Mondo" kolonoj fako? Lerta ruĝa haringo? Aŭ ĉu vi # perdi? i ion gravan?
  
  
  "Mi scias tion," li diris kun rideto, " mi ne permesos al vi la plej eta libereco de movado ĝis mi fari ĝin klara ke ni estas funkcianta sur la sama flanko. Ĉu mi povas demandi vin faligi ĉiujn viajn antaŭjuĝojn, s-Ro Carter?"
  
  
  Mi ne vidas ĝin kiel granda punkto por partopreni interne en tiu operacio, kiu ankaŭ implikis Perestov. Nun ŝi ankaŭ scias la Ĉina vizaĝo, kiu apartenis al s-Ro Fal, membro de la Ruĝa Ĉinio Inteligenteco Servo. Mi povus # a? eti min iu tempo, do mi kapjesis al ŝi.
  
  
  'Bone.'- La Blonda Viro Estis Ravita. "Lasu min enkonduki min mem. Ŝia Kolonelo estas Pitt Norden, Norvegio, Interpol. Li metis sian ID-karton sur polurita seĝo kaj kapjesis al mia gardistoj, permesanta min atingi ekstere kaj preni ĝin. Tie estis egoismo nomo kaj fotoj, lia rilato al la Interpol, kaj, en nombroj, egoismo identeco ke ŝi scias kiel unu el la mondaj plej bonaj agentoj.
  
  
  "Se mi scius kiu vi estis, Carter," li diris, " ni estus savitaj, ke malfeliĉa ĵaŭdo nokto. Je la tempo, ĉiuj ni pensis, ke vi estis nur alia membro de tiu fifama kerna grupo "Mondo-Fino" . Kaj Oleg sendis la unua fortoj li povis akiri akiri informon de vi. Mi suspektas, ke ili interpretis iliajn instruojn tro libere, sed tiam ili povos pravigi ĝin al la plej alta tribunalo."
  
  
  Perestoff shrugged disapprovingly, kaj Kou Faul ridetis al egoismo estas embaraso.
  
  
  "Tuj kiam la faktoj de via fuĝo kaj la mistera, ankoraŭ nesolvita mortoj de Luigi kaj Pepe iĝis konata, ĝi fariĝis klara al iu ajn kun iom da sperto, ke internacia agento kiel Nick Carter devas esti implikita. Sed al kio etendo kaj de kio flanko? Via pasinteco ĉiam estis perfekta.
  
  
  Perestoff kaj Ko Fol estis ambaŭ fidgeting en siaj seĝoj. "Perfekta de NATO perspektivo," Kolonelo Norden klarigita, kaj ambaŭ viroj denove frostis. — Sed vi povis preni malsaman itineron, ke ni ne scias. Ne tiel longe # anta? e, Sir Hugh Marsland estis relative honesta politikisto, kaj Lorenzo Conti estis nenio pli ol unu filmo produktanto kun nesatigebla soifo por # ri? eco kaj fanfaronadaj rajtoj. Chris Mallory estis neantaŭvidebla genio, sed nenion pli. Pierrot? Ĉiuj vi devis fari estis punkto fingron ĉe li kaj ĉiuj de Italio, dekstra kaj maldekstra, starus supren por li'
  
  
  Mia surprizita esprimo rompis tra mia gagged lipoj, kaj Kolonelo Norden silentis dum momento.
  
  
  "Mi ne havas tempon por prelegi ĝuste nun," li diris. Ni estas reformo de grupo de internaciaj potencoj, kaj Interpol ŝatas la ekzemplo, kiel faras la CIA . Ĉiuj tro malpura, tro eksploda kaj tro immodest ordoj venis al ni, " li diris.
  
  
  — Kiel mi diris, ni ne povis esti certa pri via sinteno, kaj ni ne povis alproksimiĝi vin, ĝis ni estis certe. Clem Andersson subskribis sian propran morton mandato kiam li provis paroli al Chris Mallory, ĉar li pensis, ke Mallory estis simpla Amerika civitano kiu estis trompita per ruza Eŭropanoj. Hyman diris, ke vi estis bone, sed kompreneble vi povus ankoraŭ ludi kun li. Nia sola ŝanco estis por f-Ino Morandi kontakti vin denove.
  
  
  Do kvankam mi pensis, ke mi estis kaŝe kontrolanta Rosana la rilatoj en Le Bonega, ŝi estis ankaŭ kontrolanta kaj establi fidon en min.
  
  
  — Ŝi diris al ni ke ŝi diris, ke vi estis pli ol 100-elcente pura kaj ke ili havis la samajn celojn kiel ni faris: infiltri Fadenoj de la Mondo kaj provu trovi nerefutebla indico kontraŭ ili. Sed ĝi estis preskaŭ neeble kontakti vin ĉar el la densa ekrano kiu Pierrot kaj liaj amikoj ĉirkaŭis vin kun, " la kolonelo diris. "Ni decidis sendi Rosana denove, kun mortiga rezulto ke vi scias ĉiuj tro bone." Li paŭzis, kvazaŭ atendante min akiri tra.
  
  
  — Vi pravis malaperi. Hyman, ĉe ĉi tiu punkto, metante sian lojalecon ĉefe ĉe la servo de vi kaj AH, rifuzis agi kiel peranto, sed ĝi ne vere gravas. Vi faris, kion ni estis esperanta por: vi rompis en la ŝlosita stokado areoj. Tiel ni metis mikrofono sur juna Hyman estas aŭto kaj du egoismo bicikloj, kaj sekvis vin je respektema distanco. Ĉi tiu tempo, ni uzas agentoj kiu estis iom pli sperta. Lia rideto estis ĉarma kaj sincera.
  
  
  "Do, Carter, se vi tuj kredas nin, kaj scias ke ni bezonas vian kunlaboron, lasi nin scii kun kapjeso de via kapo. Se vi trovas ajnaj indicoj en tiu magazeno, tiam ni havas la ŝancon akiri interne, malmunti la egoismo kaj meti la fadenon al ĉi tiu tuta malpura komerco.
  
  
  Li kapjesis, fari rapidan decidon. Se Kolonelo Norden kaj egoismo kamaradoj estis temoj, hema ŝajnas kiel ĉiuj miaj problemoj estus super. Eĉ se ili ne estis sur lia flanko, unufoje mi liberigis ŝin, mi povus trovi manieron por uzi ih al nia # avanta? o. La gardistoj sur ambaŭ flankoj forigis la gag kaj paŝis reen. Ĉe tiu renkontiĝo de facilmova, potencaj fortoj, li rigardis disheveled, unkempt, sed ŝi bezonis lin, kaj kun mia informo, li estis verŝajne la plej grava persono ĉi tie.
  
  
  "Mirinda," Kolonelo Norden diris. "Unue, mallonga enkonduko." Li movis sian fingron de unu persono al alia. S-Ro Carter, Kamarado Perestoff, S-Ro Kau Fol, Herr Bergen, Ĝenerala Maseratti, Kolonelo Le Grand. Nu, kion vi trovas tie? Dek du okuloj kaj dek du oreloj estis riveted kiel li priskribis la enhavon de la du magazenoj. Neniu prenis notojn. Ili estis spertaj agentoj, trejnita por aŭskulti kaj memori. Kolonelo Norden faris noton sur peco de papero kaj donis al la egoismo unu el la kapuĉa dungosoldatoj, kiu rapide foriris tra la ĉambroj.
  
  
  Li vidis mian levis brovojn kaj dispelita miajn suspektojn. "Tio ĉi estas nur por prepari nian transporto, tiel ke ni povas foriri," li diris, " tuj kiam ni atingos la necesa aprobo kaj subteno de la registaro. Se kion vi diras estas vera, almenaŭ 20 procentoj, Pierrot estas politika potenco ne plu povas halti egoismo magazenoj de estanta malmuntita. Ĝi estas duono pasinteco du nun. Se la bombo vere iras ekstere, ĝi estas senutila por mi voki la koncerna ministro en la venontaj kvin horoj."
  
  
  "Sed tempo estas grava," mi diris. "De nun, ili eble trovis ilin dormantaj hundoj kaj eble la truo kiun li faris en la barilo por eliri denove."
  
  
  "Ĝi prenis ilin pli ol jaro por kolekti tiujn armilojn en ĉi tiuj keloj," diris Kolonelo Le Grand, franca agento. - Mi dubas, ke ih ble povas esti movita por kvin horoj. "Se ili provas, ili falos en nia kaptilo," Ĝenerala Maserati diris. "Ni havas niajn proprajn observantoj ĉe ĉiuj eliroj, kaj mi havas mian propran malgrandan sed bone trejnita comando unueco, liberan de la kalumnii influo de Signor Piero Simca en iuj aliaj areoj de la universitato ministries."
  
  
  "Mi pensas, ke ni povas permesi al mi ripozi iom pli nun, ĝis la horo de efiko alvenas," Kolonelo Norden diris. Li sonoris la sonorilo sur lia skribtablo, kaj ĝi estis bela blonda virino en uniformo-Interpol? Unu cordon ? Kantino servo kiu funkcias en la salono sur standby dudek-kvar horoj tago? - Ni faris tre bufedo.
  
  
  Krom trinkaĵoj, manĝetoj kaj sandviĉoj, ni havis la ŝancon al suplemento la fragmentoj de mia malkovro kun disaj sed detala informo de aliaj fontoj.
  
  
  Kio#? iu # tio? i gvidis al estas:
  
  
  "Fadeno de Paco" ne estis en la avangardo de iu grupo de konspirantoj. Ĝi estis la egoismo propra diabla skemo de detruo, kaj la finfina ago de sencela perforto por super-psikopato. La egoismo evidenta intrigo estis evidenta mokado de egoismo estas veraj intencoj. Malriĉa Ken Lane. Li ne partoprenas en ĉi tiu dell'ĉe ĉiuj kaj skribis sian skribon kiel averto pri la Tria Monda Milito. Fakte, ĝi estis schematic paŝanta ŝtono al la komenco de tiu tre milito, al la tre lasta masakro.
  
  
  "La hodiaŭa mondo estas barelo de pulvo," diris Herr Bergen. "Kaj atendi por iu blovi ĝin." Kelkaj malgrandaj, tropezigitajn grupoj, kiel vi, Sinjoro Carter, nia propra, kaj la foja ununura diligenta persono ĉi tie kaj tie, dividi la ŝarĝon de rebatanta tion ĉi sparkado."
  
  
  "Do nun, ferret," Ĝenerala Maseratti diris — " la malfacilaĵoj estis dispelita, kaj ni sukcesis teni ih sub kontrolo. Sed imagu, s-Ro Carter, mondo en kiu okazaĵoj kiel ekzemple la pafado malsupren de Libana aviadilo super Izrael, la malnova U-2-okazaĵo, la murdo de prezidanto, la samtempa mortigo de diplomatoj, kaj la bombado de aviadiloj okazi samtempe. kun malamiko markojn super ŝlosilo lokoj. Miksi? in#? iu kune kun ribeloj, bombadoj en Belfast, gerila militoj en Centra Afriko, revolucioj en Centra kaj Latin-Ameriko, streĉitecoj en la Meza Oriento kaj en la barelo de pulvo de Sudorienta Azio. Kiu povas halti#? i tiu # anta? ol? i eskaladas en tutmonda milito?
  
  
  "Mi avertis la Kremlo ne agu tro rapide," Oleg Perestov diris grimly. "Sed miaj avertoj ne ekstaras al la paniko kaj publika premo. Se aviadilo kun Usona aŭ la Ĉina licenco platoj gutoj ununura bombo super Leningrado, Moskvo, aŭ Kamchatka, mia komandantoj volas puŝi la butonon kaj retiriĝi al ilia bomb shelters. Miaj avertoj havis nur unu efiko: eniro en mia dosiero dirante ke mi povus esti suspektita de esti duobla agento.
  
  
  "Kiel estis la kazo kun miaj superuloj en Pekino," Ko Fol interrompis.
  
  
  La granda konspirantoj estis reprezentita fare de Pierrot, Sir Hugh, Renzo, kaj Bullones, ekzemple, en tiu ordo. Eble mi aldonos mia sekso-malsata kaj dezirinda koramikino Camille kaj iuj Stud techs.
  
  
  "Ni povis rekonstrui la plejparto de#? i tiu intrigo kun Rosana helpon," Kolonelo Norden diris. "Ŝi ludis la rolon de duobla agento ĉe granda risko al ŝi mem, sed kun#? iuj#? ia # dedi? o. Danke al niaj esploroj kaj trovoj, ni trovis, kiel kaj kie ĝi ĉiuj komencis."
  
  
  Sep el la malpli sentimentala sinjoroj, vi?? l trovas#? irka? la globo observis momenton estas silento en la memoro de la forpasinta knabino.
  
  
  Ŝia silento estis rompita. — La komploto komencis en tiu frenezulejo en Sussex?"
  
  
  "Ĝuste," Norden diris. "Vi sumo? i supre por malgranda frakcio de la tempo ĝi prenis nin. Pli ol sep jaroj, Sir Hugh komencis montri signojn de emocia kaj mensa malstabileco. Li ne atendis por aliaj, partneroj, amikoj aŭ rimarki la egoismo kaj forto traktado, sed prefere faris tion sur sia propra volleys, kaj sendis leteron por helpi al la granda unu en matematiko kaj en Eŭropo: R Kuracisto. Al la Untenweiser, senkulpa sed necesa peono en la ludo ke " tiam evolui."
  
  
  Mi demandis ŝin. "Anderson Jangel?"
  
  
  'Korekta. D-ro Untenweiser estis kapabla uzi tranquilizantes kaj aliaj drogoj por helpi Sir Hugh kontrolo de lia psikoza atakoj. Sir Hugh mortigo de alvoko knabino en 1968 estis akcidento, sed egoismo influo certigis ke la kazo estis kovrita supre. D-ro Untenweiser donis al la nomo de aparta malsano ke Sir Hugh suferis, kaj en kiu li inter? an? ado kun Renzo, Bullones, kaj Pierrot. Ĉi-tio estas nomita agriothymia ambitiosa, la incontrolable kaj pasia devas detrui la naciojn kaj # vi? i ekstere#? iu organizita strukturoj de la socio.
  
  
  "Anderson AA titolon," mi murmuris.
  
  
  'Ĝuste.'Noorden diris. La sama malsano kiu ĉiam pelataj Sirhan Sirhan, la Olimpika murdintoj, kaj tiel multaj aliaj. Sed ĉi tiu tempo, la malsano prenis radikon en viro kun ambaŭ politika potenco kaj prestiĝo. Ankaŭ pacienca persono. Li estis preta atendi longan tempon kaj provas kolekti la aliancanoj li bezonis, kaj kelkajn jarojn poste, li faris.
  
  
  Dume, Sir Hugh, aŭ kiel rekompenco por lia traktado aŭ por persona sekureco, # aran? i por d-Ro Untenweiser resti ĉe lia privata hospitalo, Easeful Akreoj. Ĉi-tio estas la plej luksa loko por nervozaj malordoj, plejparte de drogoj kaj alkoholo, ke vi povas imagi. En la fruaj 1970-aj jaroj, Camille Cavour estis tie kiel paciento post nerva kolapso, kiam ŝi iris de strato prostituitino al filmo star. Eble ĝi estis akcidento.
  
  
  La ŝlosilo estis la samtempa alveno de Renzo, tiam grava nervoza paneo, tiam Stud Mallory, tiam egoismo-rompanta ses-monata binge, kaj Piero Simca, inkognite, tiam provo de memmortigo, ke estus estinta sukceso.
  
  
  Ĉiuj tri suferis de la sama progresema agriothymia de ambicio, kunmetita per la fakto ke ili konsideris sin la laŭleĝa plendo kontraŭ la socio. Renzo suferis tra la perdo de lia nobla statuso kaj la perdo de lia vasta bienoj, io ke la milionoj de liaj filmoj neniam povis plene ĝustigi. Studds pensis, ke la ĉefaj studioj kaj la registaro de USONO prenis for kelkajn el siaj patentajn rajtojn al iuj el lia egoismo-veturita electronic inventaĵoj. Pierrot, la plej videbla ĉirkaŭ la tri, amasigis hontigoj ekde infanaĝo pro lia malgranda staturo.
  
  
  Ŝanco enkondukita de Sir Hugh al la aliaj dum unu el liaj vizitoj tie kiel lernejestro. La Emuo havis sufiĉe da diagnozaj notoj sur la kartoj de la tri viroj. Krome, ni povas nur aldoni kelkaj divenoj al ĉi tiu. Sed ĝi ŝajnas kredinda al ni, ke la kelkaj semajnoj ili pasigis kune tie, ili organizis "Fluo de Lumo" kune .
  
  
  Pierrot ŝajnis preni sur pli altranga rolo, ol Sir Hugh, sed tie estis neniu argumento de Egoismo. Kune ili havis ĉiujn necesajn internaciaj rilatoj, sed Pierrot estis ankoraŭ lekante lian vojon al la supro. Kaj kiu estis grava, kiam ili alvenis al la apogiloj ili volis pruntepreni. Kiel por la armiloj mem, ili uzis duobla kaj triobla agentoj de malsamaj landoj, de kontrabandistoj por mono-malsata perfiduloj. Por dek du milionoj da dolaroj, vi povas aĉeti multajn idojn. Renzo estas studioj kaj Egoismo-a pozicio en la mondo de kino faris la tutan projekton reala. Sed Studds, kiu aspektis kiel prankster sur la ekstero, estis en kelkaj vojoj de la fundamento de ambaŭ finoj de la Mondo. Ĝi estis nur danke al egoismo estas teknika scii-kiel, ke la komputilo povus esti planita kaj funkciigita."
  
  
  "Ĉar, mia kara Noĉjo," la Kolonelo Le Grand diris, " ili havas ekipita vera kolonoj, aviadiloj, tankoj, gunboats, la Brita submarŝipo Porpoise, kun la sama izolitan kontrolon ke Studds tiel brile montris al vi sian etan kampon, farboj."
  
  
  "Ĉi tiu informo pasis sur al ni, via Sinjoro Gilchrist," Ĝenerala Maserati diris — " kiu ne estas tiel malrapida aŭ kiel energia kiel ke li ŝajnas."
  
  
  "Kaj li estas geniulo mem, kiu venas proksima al Chris Mallory estas talento kiam ĝi venas al komputilon elektroniko," Perestov diris. "Ni provis akiri ĝin unufoje, sed bedaŭrinde, ni ne sukcesis."..
  
  
  La manoj de la mura horloĝo montris ke ĝi estis nur la sepa horo.
  
  
  "Post unu horo kaj duono," Kolonelo Norden diris, " ni povos akiri la necesajn permesojn de telefono. Ĝenerala Maseratti daŭros fari # tio? i,#? ar#? e tiu nivelo, kompreneble, tio ĉi estas afero por la itala registaro."
  
  
  "Laŭ Signor Carter raporto," la generalo diris, " mi prenas plenan respondecon kaj postulas tujan agon. Parola konsento estas # sufi? e, kaj? i nur prenas kelkajn minutojn. Mi sugestas, ke ni movi sur al la fina planado.
  
  
  Kolonelo Norden parolis kelkaj trankvila vortoj en la citofono.
  
  
  "Efektive," li diris. "Sed unue, la raporto pri la gvatado de la magazeno. S-ro Hyman estas malsupren, kaj li ordonis emu aliĝi al ni. Li turnis sin al mi. "Li estis ekstreme ĉagrenita kiam li trovis, ke ni "prunteprenis" vi, do li mildigis sian egoismo iom de konfidante emuo kun nia observado po? to."
  
  
  Hyman venis en la ĉambron kaj haltis apud mi. "Mi bedaŭras, Ben... Nick," li diris. "Tiuj homoj ne diru al mi, ĝis ĝi estis finita. Sed mi sciis kiu ili estis kaj kiu vi estis, do mi devis labori kun ili."
  
  
  "Ne gravas," emu diris al ŝi.
  
  
  Li turnis sin denove al la tablo en semi-armea pozo. "Neniu movado kiu povus esti interpretita kiel movanta provizoj de la provizejoj, sinjoro," li raportis al Kolonelo Norden. - Minimuma Regula matena laboro. Manĝaĵo kamionoj por studo provizoj kaj la ŝatas. Tiuj homoj haltis rigardante, kiam ili forlasis la ejon; ege sufiĉe for, ke ih ne povus esti vidita, sed ili didn't trovas ion ajn pli mortiga ol lakto botelo en ili."
  
  
  "Tre bone," diris la Kolonelo. — Kio pri la hundoj kaj la truo Carter faris eskapi?"
  
  
  "I?? e estita monitoranta ĉi lokon per mia nokta vizio aparatoj, sinjoro," Hyman diris. "Ili didn't trovas la hundojn ĝis tri en la mateno. Kiam tio okazis, estis tre laŭta komentojn, kaj unu el la gardostarantoj faris iun specon de raporto. Ili ne kontroli la barilo, kiel ajn prudenta gardisto estus farita tuj. Sed nur post sunleviĝo, tiu loko estis akcidente eltrovita de sentry. Tie estis multe da kriado denove, kaj Odin#? irka? la viroj raportis ĝin sur la kampo telefono. Tie estis viro kiu fiksis la barilo por dek kvin minutoj.
  
  
  — Ajna pli fora evoluadoj?" La kolonelo petis. "Unu grava persono en la foto?"
  
  
  "Nur Stud Mallory, sinjoro," Hyman diris. "Sed ni ja scias ke li ĉiam venas je la sesa kaj tridek ludi kun siaj komputiloj kaj maŝinoj, neniu afero kiom ebria li eble estis la nokto antaŭ."
  
  
  "Ni esperas liberigi egoismo de lia okupata horaro baldaŭ," Kolonelo Le Grand diris dryly.
  
  
  Tiam ni traktis la ĉefa demando: kiel, kiam, kio, kaj kiu al atako.
  
  
  Ĝenerala Maserati s elite commando-unuo estis sur standby por horo.
  
  
  Tie estas neniu problemo sur ĉi tiu flanko. Problemoj okazis nur kiam ĉiuj hoteloj eniris la agon, kaj ĉiuj kiel komandantoj.
  
  
  Kolonelo Norden devis ellitiĝi por daŭrigi ordon.
  
  
  "Mi ne bezonas rememorigi al vi, sinjoroj, ke mi estas la komandanto," li klakis en unu soldato voĉo. "Ni ne metu sur reklamado montri ĉi tie, ĉu por iu propre aŭ por specifa lando."
  
  
  La murmuro de aproboj povus esti aŭdita ĉie.
  
  
  "Ĝenerala Maserati, nature, volas konduki lia unuo," la kolonelo diris. — Mi iras kun li." Plene respondas al mia pozicio kiel Interpol oficiro. S-ro Hyman, kiu tenas la provizora pozicio de la Komunikada Oficiro, aliĝas al s-Ro Carter kiel ligo. Jen ĉio.'
  
  
  Li frapetis la tablo dronigi el la sonoj de protesto, inkluzive de la mia.
  
  
  "Se ni estas vidita kune en tia operacio," li diris,"ni estos en nia organizo." S-ro Carter, vi forgesas ke vi estas ankoraŭ deziris por pridubi en la murdo de Signorina Morandi. Kiam nia loko en Rusio estas kompletigita, ĝi estos facile klarigi, sed ne antaŭ.
  
  
  Ni devis konsenti al tio ĉi.
  
  
  "Ankaŭ," li aldonis, fari la situacion pli eltenebla — " ĝi estus malsaĝa perdi nian ĉefan grupon en tiu unua grava operacio. Mi ne scias, kio povas iri # mal? uste, sed ĝi estas danĝera al subtaksi niaj oponantoj. Se io iras # mal? uste, tie devos esti almenaŭ kvin el ni lasis. Ses, se ni parolas pri s-Ro Carter aliĝanta nin.
  
  
  "Grafo me in," li diris tro rapide.
  
  
  "Se mi ne estas ĉi tie," diris Kolonelo Norden, " la gvidantaro pasos al Kamarado Perestov." Do mi nur trovis min sub la komando de rusa MGB oficiro .
  
  
  "Ĝenerala Maserati," Kolonelo Norden diris, " mi pensas, ke vi povas nomi nun."
  
  
  Itala oficiro markis la nombro kaj parolis al alta rango ĉirkaŭ la Ministerio de Defendo. Li markas alian nombron, ĉi tiu tempo por oficialuloj en la Ministerio de Eksterlandaj Aferoj de la rusa Federacio.
  
  
  "Ni tuj ekstere," li diris. "Kolonelo Norden, s-Ro Hyman, ĉu vi iros?" Aliaj : ĝis la revido.
  
  
  "Mi sugestas ke vi ĉiuj dissemi," Kolonelo Norden diris, " kaj fari tiom multe de via normala laboro kiel ebla. Novaj eroj estos anoncita baldaŭ.
  
  
  Tiam li estis for.
  
  
  "Mi vidos vin en mian domon," Hyman diris. — La momento vi?? e certe I?? l esti reen." Nature, # hodia? je la oka horo. Surmeti't#? eno. Mi gardos okulon ekstere por ŝi.
  
  
  Sur la vojo reen en la taksio, ŝi estis aĉetita malmultekosta transistoran radion. Li lasis ŝin lia komplika aparato al Hyman. Pinelli la koramikino sidis en rocking seĝo en la salono kaj donis min petolema rideto, ke ŝi verŝajne savis por malfrua-nokto postebrio.
  
  
  Ŝi iris al sia ĉambro kaj benko gazetaro sur la # kavi? i lito en malstreĉita joga pozo. La radio operaciis sur la Roma reto.
  
  
  Tie estis la kutima matena lumo muzika programo kun dek kvin-minuta domo konsiletoj antaŭ alia muzika programo komencita. Li taksis ke ĝi prenus Norden, Maseratti, Hyman, kaj unu taĉmento de comandos dudek minutojn por atingi la studo, kaj tiam la duono de horo al du horoj antaŭ ol la novaĵoj krevis.
  
  
  Rivnenskaya horo kaj tridek sep minutoj poste, la novaĵoj rompis.
  
  
  "Profesoro Piero Simca, senatano de Colle di Val d'amore, nomis ĝin la plej rekta invado de persona libereco pro tio faŝismo," Poe diris. Ĝi kondamnas la serĉo de Lorenzo Conti studio ĉi-matene per milita unuo de Generalo Giulio Maseratti, akompanita de Interpol Kolonelo John Norden. Senatano Piero Simca estas parolanta#? i tie kaj nun..."
  
  
  Tiam Pierrot voĉo, surprize malalte kiel iam ajn por malgranda egoismo, oni pensas tage kaj nokte kaj triumfa.
  
  
  "...matene legu en la plej brutala kaj totalisma vojon, " li diris. "Serĉon kiu ne estas ĝuste Rivnenskaya nenion, sed rivelis ion tre gravan. Ili montris la credulidad de niaj militistaj gvidantoj kaj ilia malkapablo, eĉ post tridek jaroj, rompi ekstere#? irka? la longaj ombroj de la diktaturo. Nen montras la revelacio, ke la supozate nepolitikaj Interpol organizo kiu traktas la Della rezultas esti nenio pli ol korupta polico. Ĝi estus interese scii se Kolonelo Norden persona konto de la banko, neniu dubo en alia lando, ne estis replenigita kun iu kvanto de dolaroj en Kalifornio, pro tio ke ĉi tiu ago de pagoj estas rekte kontraŭa al la interesoj de la itala kino."
  
  
  Tiam li iris reen al laboro, raportanta Pierrot estas postulo ke la norvega registaro tuj memoras Kolonelo Norden. Li ankaŭ postulis ke Ĝenerala Maseratti esti riproĉita kaj humiligita. Ne ununura komizo ĉirkaŭ la Ministerio de Defendo aŭ Interno-del-konfesis sanctioning la ago, sed ĝi estis politika komerco kiel kutima.
  
  
  Li malŝaltis la radio, plenigis ĝis lia municio kaj aliaj aĵoj li povus # ka? i en liajn poŝojn, kaj gvidita por Hyman domo. Nun ke la novaĵoj estis en la aero, Hyman estis verŝajne hejmo.
  
  
  Li alvenis tie nur kvin minutoj, antaŭ ol mi faris, kaj la aspekton sur lia vizaĝo kiam li malfermis la pordon havis malmulte fari kun sia kutima gaja rideto.
  
  
  "Estis nenio, tie, Carter," li diris.
  
  
  "Sed mi vidis ĝin, ĉi tiuj malfermitaj kestoj, kaj mi eĉ vidis unu? irka?#? i tiu nuclear warheads," mi diris. "Damne, Hyman, vi ne pensas, ke mi estas faranta supre ĉi tiun tutan rakonton, ĉu vi?"
  
  
  "Mi scias," li diris,"estas ke mi iris tien kun Maserati, mimmo de la Conti gardistoj, kaj tie estis nenio en tiuj magazenoj."
  
  
  "Eble ili purigis ĝin poste," mi diris.
  
  
  "Ni havis dek kvin homoj, kun binokloj#? irka? la barilo," Hyman diris. "De la momento, kiam vi eniris, ĝis tiu commando unit piediris en."
  
  
  Do vi?? e estita trompita en # ka? vesti ĉiu, li pensis laŭte. "Eble ili kaŝis la egoismo en iu senkulpa prop. Dio mia, kio speco de # ser? o estis # tio? i? Preschoolers ludas iun specon de serĉo ludo?
  
  
  "Kiam mi diris' nenion, 'mi volis diri" nenion, " Nick," li diris, pli # malstre? i nun. "Geez, nur malplena ĉambro kaj nuda, iomete polvokovrita planko. Sed neniu signo de movanta io ajn pli granda ol la ujo. Voĉdono kiel ĉi tiu, Nick.
  
  
  "Ili trompis nin," mi diris. Ĝia sel al perdiĝas en viajn pensojn. — Mi devus veni kun vi.".. sed ĝi estas tro malfrue. Mi devas akiri ŝin reen.
  
  
  "Neniu ŝanco, Nick," Hyman diris. "Conti perdis gvatado de lia studio, kaj la Ĝendarmoj devas humile demandis egoismo gastigi du cent el la plej elektu sekureco dungitaro kiu estas jam # ser? Jerry Carr. Neniu ŝanco.'
  
  
  "Tiam mi faros ŝin odina."
  
  
  "Nick, vi ne estas la plej populara persono en la Rime," Hyman diris al mi. "Vi estis vokita fango, signifanta 'merdo', post Ĝenerala Maserati. Kolonelo Norden ankoraŭ pensas vi trovis ion. La aliaj estas en kunveno nun decidi ĉu por ĵeti vin al lupoj aŭ teni vin trankvila pri nia organizo.
  
  
  Mi lasis mian emocioj kiam mi pensis pri tiu organizo, kiu inkludis la rusa kaj la ruĝa Ĉina, kiu devis decidi ĉu por fidi Nick Carter. Ĝi estas neverŝajna ke ih estas decido estos postulita de io kiel neklara kaj varma kiel emocioj. Sur la alia mano, ili devis teni supre kun mi. Ili havis multe da indico por montri ke la Fadeno de Paco projekto estis grandega minaco, tempo bombo kiu devis esti defused. Kaj li estis la nura persono, kiu vidis la projekton de la internaĵo ekstere.
  
  
  Li memoris, ke li ne nur vidis kaj tuŝis la ŝlosilojn, sed ankaŭ invisibly kaj neforviŝeble markita ih kun lia speciala dika krajono.
  
  
  "Mi bezonas karbono-yttrium skanilo," mi diris. "Kiel la radio, kiu donis ĝin al vi, sed kun certa atoma pezo. Tia afero devus esti havebla#? e nia universitato aŭ eĉ en la ŝtata scienca fako.
  
  
  "Mi faros kafon dum la komisiono decidas, se ili ankoraŭ volas fidi vin kun yo-yo, lasita sole tia bona skanilo," Hyman diris mallaŭte.
  
  
  "Kie estas ili tenanta ĉi tiu kunveno?" — Ni ne havas tempon por perdi, Hyman. Mi povas demandi ih mi mem kaj klarigi miajn kialojn por ili. Perestov komprenos.
  
  
  "Ili estas vokanta nin, ne la alia vojo#? irka?," Hyman diris. "Mi bedaŭras, sed ĝi estas vera. Mi ne scias, kie ili kunvenas, mi neniam grimpis tiel alta en tiu klubo. Mi scias, ke ĝi ne ĉe la Mararmeo-oficejo, kie ili estis ĉi-matene.
  
  
  Mi pensis pri ĝi dum Hyman faris simpla momenteto kafo. Mi prenis trinketon de la likva li lokis antaŭ mi en fendita taso. Mi sciis, ke mi vidis la ŝlosiloj, sed ĝi ne faras ajnan senton tenas diranta tiel ĝis mi vidis, ke la verda koloro, kontraŭ Pierrot influo.
  
  
  La telefono sonoris. Hyman levis lian egoismon.
  
  
  "Jes," li diris.' Mi provas akiri la grin reen sur mia knabeca vizaĝo. "Kie?.. Nu, ĉi tie ni estas."
  
  
  "Vi ankoraŭ estas en ĉi tiu dell, Nick," li diris al mi. — Ili estas havanta renkontiĝon ĉe la vilao sur la via appia. Maseratti kaj Norden ne ekzistas, sed Maseratti anstataŭaĵo estis, kaj ili voĉdonis por vi. La nova oficiala Interpol, kiu restas sub Perestov estas rekta kontrolado, voĉdonis kontraŭ. Vi havis Perestov, LeGrand, kaj Co Fali sur via flanko. Bergen, la financa ministro, voĉdonis kontraŭ ĝi. Konkludo: vi bezonas alian ŝancon.
  
  
  Ni forlasis la domon kaj ludis egoismo ludoj kun la Peugeot dum li daŭrigis paroli. Ĉe tiu tempo, rapido estis pli grava ol sekureco. Li veturis kiel frenezulo tra la trafiko marmeladoj de Romo, kiu estis jam plena de frenezaj#? oforo. Malpli ol dek kvin minutoj poste, ni kriaĉis al halto en la alirvojo de la malnova vilaĝo. La malnova pordo svinge malfermi kaj brufermis fermis malantaŭ ni.
  
  
  Ĝi estis mallonga, grava renkontiĝo kiu ne havas la saman optimisman kamaradeco kiel la antaŭa sesio. Mi estis informita ke mi estis estanta uzita nur ĉar mi reprezentis la lasta espero, ne ĉar iu ajn aparte kredis je mi aŭ ŝatis mian bluaj okuloj.
  
  
  Mi estis prezentita al Grandaj Capone, la itala policisto kiu anstataŭigis Ĝeneralan Maseratti, kaj Sinjoro Sousa, la suspekta portugala maramea aldonita ĉe Interpol. La kunsido estis prezidita de T. Perestov.
  
  
  Mi klarigis al ili, ke mi havis neniun klarigon, sed nur unu espero. Li montris al ili sian subskribon krajono, kaj Perestov kapjesis. Egoismo estas propraj agentoj uzis similan trukon. Mi rakontis al ili pri la skanilo mi bezonis, kaj Monet sendis mesaĝiston al la fizika departemento de la Alfa Romeo Universitato de Romo kun veanta sireno.
  
  
  "Se ĝi estas bona aparato," mi diris, " mi povas trovi mian etikedoj ene de tri — mejla radiuso. Nun, ni estas malpli ol duona kiu distanco de Conti teritorio, do ni povas komenci kiel eble tio ĉi afero ricevas ĉi tie. Ni bezonas topografia mapo por lokaj koordinatoj.
  
  
  Tie estis malgranda ĝenerala babilado, ĝis ni aŭdis la sireno veo, signaling, ke la Alfa Romeo estis revenanta. La miliardulo havis detala mapo de la nordokcidenta norda parto de la urbo. Ĝi kuŝis sur la tablo en disfaldis formo, la finoj pendas malsupren sur ambaŭ flankoj. Li estis staranta super ŝin kun krajono en la mano, fortika viro en uniformo kun akraj lipharoj kiel malnova, singarda kato, preta al printempo.
  
  
  La policisto donis al mi prunteprenis telefono de la fiziko-sekcio. Ĝi estis preskaŭ identa al la aparato kiu konis ŝin de miaj ekzercoj ĉe sidejo. Ŝia egoismo adaptitaj al ŝia ekscentra kombino de elementoj, klarigante ŝiajn agojn.
  
  
  "Ĝi devas esti nekutima kombinaĵo, alie ĝi indikos al iu ajn kun fluoreska brakhorloĝo." Tien! Ĝi estas supren al vi voĉdoni!
  
  
  Malrapide, mi turnis sur la metro kaj akiris reŭmatismo de la vibranta nadlo sur la longa skalo. Ni Hey trankviligi malsupren # anta? ol donanta la aparaton al la Miliardulo. Perestov rigardis super mian ŝultron, spirado malfacila.
  
  
  La itala desegnis rektan linion trans la mapo. Mi starigis la skalo longitudo kaj legi malsama nombro.
  
  
  Monet tiris dua linio kiu intersekcis la unua ĉe unu punkto nur inter la du rektanguloj sur la mapo kiu markis la Conti magazenoj, ke ŝi vizitis la magazenon, ke Ĝenerala Maseratti estis invadita kaj trovita malplena.
  
  
  "Tio estas stulta ŝerco," Herr Bergen diris disgustedly. "Carter estas sur la ih flanko, kaj li estas tenanta nin reen. Iu freneza persono povas tordi ĉi skanilo akiri la lokoj ili jam scias. Ĉi-tio estas absolute senutila.
  
  
  "Mi ne kredas, ke la aparato estas misa," Kolonelo Le Grand diris. "Mi legis ĝin, ili estas la nombroj sur tiu disko ke Sinjoro Carter menciis." Ĉefaj Monet aspektis pli kiel dika, saĝa kato ol iam ajn.
  
  
  "S-ro Hyman," li diris. "Vi kaj Leŭtenanto Gismondi ambaŭ estis tie. Vi diras ke vi ne vidis aŭ aŭdis ion nekutiman dum via horloĝo, nenio sed la kutima ekscito kiam la hundoj estis trovita dormanta, kaj tiam, kiam breĉon en la areo estis malkovrita. Bonvolu diri al ni denove . # Pa? o de # pa? o, sen perdiĝanta ion ajn."
  
  
  Hyman diris al mi, precize kion li havis diris min, sed kiam li provis halti, la Ĉefaj devigita Egoismo daŭri ĝis Stud Mallory alvenis.
  
  
  "Nu, li veturis en Mercedes kun ŝoforo," Hyman diris. "Mi eliris#? irka? la aŭton kaj eniris la inĝenierio fako, konstruaĵo kiu estas lokita en la salono inter la administra konstruaĵo kaj magazenoj. Tiam mi aŭdis ŝin zumanta, vi scias, kiel kiam vi turnas sur la precalentado sistemo. Kaj la plej multaj Usonanoj faras ĝin sur Marto matenoj. Ĝi estas ĉio."Leŭtenanto Gismondi," la ĉefaj diris.
  
  
  La leŭtenanto komencis de la komenco, sed Monet interrompis lin.
  
  
  "Ke zuma estis post Mallory alvenis," li diris. — Ĉu vi aŭdis, ke tro?" Zorge pensu.'
  
  
  "Bone, sinjoro," Leŭtenanto Gismondi diris. "La egoismon estis klare aŭdebla, sed..."
  
  
  Antaŭ ol iu ajn alia, li sciis, kion la Miliardulo estis pensanta. "Lifto," mi diris. "La tuta diabla etaĝo estas malsupren. Odin sur la teknikaj atingoj de la granda genio de la Mallory Grego." Ĉefaj Monet ridetis en interkonsento.
  
  
  "Ĝi estas kiel teatro, mi supozas," li diris. "La planko, kiu iras supren, la planko kiu iras malsupren. Ĉi-tio estas ĉiuj parto de la ih iluzia mondo. Kaj la sola pruvo estas malforta zumado, kiu povus esti io ajn. Tiam la egoismo estas larĝa feline grimaco malaperis.
  
  
  — Sed kiel ĝi helpas al ni?" "Post la unua fiasko, mi ne povas permesi, ke la nova kapo por eniri la premisoj, Renzo, por alia inspektado. Mia propra Ĝendarmoj ne eĉ lasi min pasi tra la"Moskvo gate". Kaj Peĉjo estas organizado de protesto de marto.
  
  
  Ĉiuj la vizaĝoj estis malgaja, ĝis la graso Grava frapis sian frunton kun la palmo de lia mano, kiel infano provanta solvi la enigmon.
  
  
  "Ni ne povas eniri de la lando," li diris. "Ni apenaŭ povas akiri malsupren de aero provanta. Sed estas sufi? a subteraj koridoroj por konstrui ŝoseon. Neniu scias, ĉiuj la catacombs Rimo, subtera kuranta akiro de dek naŭ jarcentoj. Sed mi konas ŝin, Guglielmo Millione, pli bona ol iu ajn alia vivanta estaĵo, ĉar mi ĉiam iras tie por sekvi ŝtelistoj ih s lair. Preni rigardon ĉi tie.'
  
  
  Li kliniĝis super la mapo, kaj rapide tiris linioj kun krajono, krado de turnas ke kunfandita, transiris, konverĝis, kaj deturni? i denove. Du pasis tra ili nur sub la du sekcanta linioj de niaj scintigrafio.
  
  
  Mi estas malsaĝulo ne havas penso, ke tuj li riproĉis sin kiel li prenis la pistolujon por lia revolvero de la seĝo. — Ĝi estas tre probable ke tio ĉi estas la vojo ili estas transdonitaj ilia pinta-sekreta materialoj. Mallory ankaŭ konstruita magazeno kun # eta? o lifto kiu povas iri malsupren en la katakomboj kaj supren denove, se dezirata.
  
  
  — Kion vi intencas fari, kiam vi akiras tie, Grava?" 'Fajfas melodion? Ni estas # ankora? alfrontanta#? eno rilatita al la malkapablo transigi kapon tie." "Prenu la tajloro," li agnoskis. 'Mi ne scias. Sed mi faros ion. Eble I?? l bato ĝi ĉe ĉiuj, inkluzive de mi mem."
  
  
  "Rimarkinda ofero, Grava," Perestov diris. "Kaj tute en la malnova Romia tradicio. Sed ne praktika. Ĉiuj ĉi tiuj nuclear warheads kune povas gvidi al preskaŭ la sama eksplodo kiel la akcidento, ke ni estas provanta eviti."
  
  
  "Mi venos kun vi," mi diris. "Ne en la spirito de antikva Romia valoroj, Kamarado Perestov, sed ĉar mi scias, ke miaj armiloj. Mi povas apartigi nuklea armilo de ne-nuklea unu, kaj tiam fari mino ĉirkaŭ pluraj tradiciaj ones. Ĉi-tio donos al la fajro fako, la rajto eniri la studio pordegoj, Grava. Kaj tiam via laboro povas esti preta mano super kio ni bezonas kiel eble plej baldaŭ kiel ili akiri en tie kaj trovi la kaŝitajn "ambaŭ finoj de la Mondo" municio .
  
  
  "Voĉo kaj reŭmatismo," diris la Majoro, karesante min contentedly sur la ŝultro. "Vi iras antaŭen, Signor Carter. Gismondi, organizi fire alarm teamo kaj kunmeti Gilio la batalo unuo por sekvi lin. Tio signifas rehabilitado por li antaŭ ol Pierrot povas court-martial egoismo.
  
  
  -"Se Nick iras," Perestov diris en tono ke brooked neniu argumento, " mi iros kun ŝi." Mi nur voĉdonis por li, ĉar li estas nia lasta espero. Mi ankoraŭ ne fidas lin havi magazeno plena de tiaj armiloj."
  
  
  -"Mi timas ke mi devos aldoni al mia kompatinda korpo al via, se Perestov venas," Ko Fal diris. "Mi ne pensas, ke miaj superuloj aprobos se mi sendas Usona kaj rusa kune. Eĉ sub via horloĝo, Grava.
  
  
  Ĉefaj Monet baraktis por daŭrigi sian trankvilon, kaj Em sukcesis.
  
  
  — Ĉu vi certas, ke vi ne volas esti akompanata de Ĝendarmoj, rajda polico, kaj polica bando?" 'Tiam ĝi estas bona. Ni volas festi kun vi. Sed tio estas ĉio. Ni povas eniri de la neesplorita catacombs nur malantaŭ la turisma makuloj en St. Petersburg. Galikste. Ni iru.'
  
  
  Ĝi estis nur mallonga stirado de Pulverizar, kie ni estis lasita kun polica aŭto. Ĉefaj Millione gvidis nin mimmo monto de malnova biciklo restojn al mallarĝa enirejo.
  
  
  "La kartoj estas ekstere," li diris,"kaj mi havas ilin en mia kapo." Li plonĝis, kaj ni sekvis. La trairejo malfermiĝis, kaj la maĵora estas poŝlampo montris antaŭen vicoj de ŝtelitaj aŭtoj, plejparto de ili malmuntitaj por partoj vendita ĉe ŝtelistoj ' merkatoj, sed kelkaj el ili estis ankoraŭ en bona stato.
  
  
  Ĉefaj Schell estas antaŭen. Ŝia ŝelo estas sincere malantaŭ lin, mi scias tre bone, ke Perestov estas sincere malantaŭ mi kun ĉeĥa pistolo en sia dekstra mano. Malantaŭ li estas ŝelo Ko tie li parolis kun, kiu portas Usona aŭtomata pistolo, Vjetnamio estas malgranda kontribuo al la Ĉina arsenalo.
  
  
  "Alia duona horo," Major Monet diris. "En la komenco, ni havas ion por timo de la socio de ordinaraj ŝtelistoj, do amikoj, esti zorgema."
  
  
  Ni marŝis en silento. Dek minutojn poste, Monet ŝaltita sur la dimmer#? altilo sur sia lampo kaj komencis marŝi pli malrapide. "Nun," li diris, turnante sin, " ni estas malpli ol du cent jardoj de la Conti landoj. Mi sugestas vin ekzerci ekstreman singardemon. Li parolis la itala, kiu estis la komuna lingvo de nia misio. En la itala, la vorto prudence konsistas el tri silaboj: prudenza. Ĉefaj Millionnet ankoraŭ ne estis finita kiam laŭta kaj bruega thud venis de malantaŭ du barita gates kiu havis kolapsis antaŭ ni kaj malantaŭ ni. En la sama tempo, nia malgranda enfermita spaco estis inundita kun blindiga blanka lumo. "Mi pensas," Peĉjo diris en baritonulo # vo? o, " ke la ĝusta esprimo por ĉi-tio estas kiel ratoj en la kaptilo."
  
  
  
  
  Ĉapitro 8
  
  
  
  
  Nia ŝlosita ĉambro en la catacomb tunelo rigardis kiel la scenaro por kelkaj subteraj torturo sceno. Ĉiu detalo estis razilo-akra, sed la spaco sur ĝi estis tiel nigraj kaj nepenetreblaj kiel kavon.
  
  
  Cerro-bruna ŝtono kaj argilaj muroj kun spuroj de oranĝa kaj ruĝa. Stako de ŝtelita pneŭoj hezitis eĉ kiel altaro sub la # ni? o#? irka? la antikva ostoj. Marko-nova chrome aŭto brilis en la angulo apud la radiatoro krado.
  
  
  Ĉefaj Monet pafis du surdiga pafojn de sia aŭtomata pistolo. Perestov, Co, Fal, kaj ŝi evitis la ricocheting kugloj kiuj frapis la ferajn stangojn.
  
  
  "Ĉesu tion," Perestov ordonis. "Povas vin bonvolu memori, ke mi estas ankoraŭ komandanta vi?"
  
  
  Sir Hugh voĉo sonoris, kun la mokanta rido de angla squire.
  
  
  "Kun Stud-a virtuozeco, vi apenaŭ povas pensi, ke tiuj korpoj estas la fonto de nia vo? o," li diris sarkasme. "Sur la dell mem, ni sidas tre komforte en Renzo s office, rigardante vin sur ferma-cirkvita televido." Malinstigita, Grava Millione meti for sian armilon.
  
  
  "En kelkaj sekundoj," Sir Hugh daŭrigis, " vi volas esti traktita kun tuja, sen odoro, mallonga intertempa sed efika gaso. Kiam vi dormas, tiuj homoj movos vin al ĉi tiuj pli agrabla ĉambroj por pridubi, kiu povas bone fari? i multe malpli agrabla.
  
  
  "Retenu la spiron," Perestov ordigitaj, sed li estis tro malfrue, kaj jam glitis al la polvokovrita planko. Tio estis la lasta afero mi memoris antaŭ Eugene vekiĝis en Renzo la ĉambro.
  
  
  La unua afero, kiun mi vidis, estis muro kovrita per silko gravuraĵoj.
  
  
  Andy Warhol kaj bildojn de Marilyn Monroe. Mi pensis, ke tio estis halucino, ĝis mi vidis konatajn vizaĝojn, Renzo, Studds, Sir Hugh, kaj Pierrot, sidanta trans la ĉambron, kaj poste al mi, ligita mane kaj piede, kiel zorgeme kiel lia, Grava Monet, Oleg Perestov, kaj Co Falo.
  
  
  "Vi estas kvar perdantoj," Peĉjo diris al ni, kiam ni havis ĉiuj venu al nia sentoj. "Kiel ridinda kaj patosa kiel la mondo mem, kiu, kiel vi evidente divenis, ke ni estas tuj detrui. Malsana kaj putra civilizacio, kaj vi servis kiel la gardantoj de ĝia sewers — evidenta simptomo de ĝia malforto.
  
  
  "Tiu lasta iom konferenco," diris Sinjoro Hugh, " estas por nia amuzi? o nur. La Vereldeinde retejo tragedio, la plej granda spektaklo en la homa historio, kiel ni anoncis, sen troigo, estas la manko de spektantaro."
  
  
  "Ĝi iras sen diraĵo," Renzo klarigis, — " ke la vera fluo de la monda estas ne en la filmo de la sama nomo. Ĉi tiu estas tute ridinda, eĉ de mia malsevera normoj. Sed ĉiuj kvar el ni estas showbiz homoj, kaj ni estas iom malfeli ke ni're ne akiranta interrilaton kun la spektantaro."
  
  
  "Do kiam kvar el la mondo-a plej bona policanoj? irka? vi falis en nia kaptilo," Studds Mallory diris kun rideto, verŝante sin kvar fingroj de viskio el kristala karafo, " ni pensis, ke vi, nia spektantaro, estis kaptito de la spektantaro. . Tack balotado.'
  
  
  La psychopaths ' patologia bezono por spektantaro parto estis malforto, kiu ofte kondukis al la falon de ih. Sed malkaŝe nun, mi ne vidas bonan vojon ekstere#? irka?#? i tiu kunveno. Miaj kunuloj estis firme ligita, kaj sur ajna flanko de la kanapo estis du fortikaj gardistoj proksimume ses piedoj alta, pafiloj tirita.
  
  
  Pierrot devas rimarkis, ke mi estis pensanta kune tiuj linioj, ĉar li reagis. "Via sekureco detale, s-Ro Carter," li diris, " estas la Indonezia. Ili estas konektitaj de lojaleco, kiu povas nur esti akirita tra altaj salajroj. Kaj tiuj plej lastaj revelacioj estas, bone, ne ŝoka, ĉar ili ne komprenas la anglan. Neniu Ĉino, ĉu, s-Ro Ko, Faŭla. "Pafu al ni, tiam ni mortos," Major Capone diris. "Ni scias, ke via plano, kaj estas aliaj, kiuj egoismo scias. Eble ili sukcesos kie ni malsukcesis.
  
  
  "Mi ne kredas tiel," Peĉjo diris. "Ĝenerala Maserati estas en la tribunalejo sub aresto domiciliario kaj atendante enketon. Plej verŝajne, ĝi estos milita tribunalo. Se viaj korpoj estas trovita post kiam la studio gardistoj vi pafis en mem-defendo, ni povas meti la finan najlon en via ĉerko... krome, ni nun parolas pri nia distro, kaj ne pri renkonti viajn prioritatojn. Mi demandos Sinjoro Hugh komenci la rakonton, ĉar la plano estas vere emuo estas."
  
  
  Sir Hugh klinis sin antaŭen, elegante vestita, perfekta por ajna casting direktoro, afabla, afabla sed efika Nova angla komercisto.
  
  
  -"Pri kvin jaroj # anta? e," li diris en facila, konversacia tono, " ĉio tio atingis sian kulminon, kiam mi fariĝis konscia de mia nervoza stato. # Senkonscii? o, konfuza parolado, provizora perdo de memoro, kaj tiel plu. Sed kio estis eĉ pli malbona, lia emo al ni aferojn akiri ekstere de mano kaj fari salaton, kiam li estis kaptita supren en liaj emocioj.
  
  
  Mi#? iam sentis kiel mi devis akiri okupita kun dungis putino ekzemple, unufoje aŭ dufoje semajno; la nura prudenta maniero: ne malvarma amasoj, nur eksplicita supren kaj malsupren. Sed ŝia hotelo traktis ilin iom malglataj de tempo al tempo, do mi devis pagi iomete ekstra. Sed aferoj akiris eĉ pli aspra, kaj unu bona nokto ŝi estis preskaŭ laŭlitere ŝirita for de la muta inaĉo's paruoj. Ĝi kostis al mi multan monon por advokatoj, amikoj, en kelkaj ministerioj kaj tiel plu akiri#? irka? # tio? i. Kiam ĝi finiĝis, mi konsciis ke mi bezonas medicinan atenton.
  
  
  Por la plej granda riĉaĵo en la mondo, kiam ĝi estis malkovrita fare de Dr. Untenweiser. Li trovis la ĝustan drogoj kontroli miajn nervojn kaj sadisma outbursts. Dum pluraj sesioj sur la kanapo, li faris min konscii ke kio estis vere okazas kun mi estis # mal? uste, supozeble, kaj multe de nenormalaj aferoj. En ajna kazo, ĝi ne estas io ke mi ne povos vivi komfortan vivon kun kun taŭga traktado. Kaj li estis absolute ĝusta. En la jaroj kiuj sekvis, estis ne pli evidentaj problemoj, krom unu malgranda eraro kiam la malfeliĉa knabino restis mortinta. Sed ŝia estis levita en la mondo tiel, ke ĉio estis nete balais sub la seĝo.
  
  
  Sed, kion mi ne povis klarigi, mia kara d-Ro Untenweiser, "diris Sinjoro Hugh, kiel indiferente, kvazaŭ li estis parolanta pri # ha? to neprudenta," estas ke mi # perdi? i mian malnovan ruinigaj plezuroj, kaj ke mi devas ion grandegan, ion tutmondan, por anstataŭi ilin. Ĝi estis tiam ke Renzo, Bullones , kaj Piero aperis sur la sceno, en kiu ordo. Renzo?
  
  
  "Sinjoro Hugh havis Dr. Untenweiser en lia privata kliniko," Renzo diris. La egoismo kaj famo rapide disvastiĝis en informitaj cirkloj ĉirkaŭ la subĉiela naĝejo. Ŝi mem suferis de bedaŭrinda tipo de nerva kolapso, kaj ankaŭ suferas de la sama perforta outbursts ke Sir Hugh pensis tiel danĝera al lia bildo. En mia kazo, ĝi estis knaboj. Kaj la momento malforta adoleskanto kun la vizaĝo de Botticelli kerubo esprimis sian maldankemon kaj mortis de peritonitis, kiun li kontraktis pro fendita rektumo, ŝia egoismo vidis la Easeful Akreoj Kliniko kiel loko por ripozi dum kelkaj negoco amikoj hushed supre la afero. '
  
  
  Li, ankaŭ, parolis kun la ŝajna indiferenteco de frenezulo.
  
  
  "Miaj amikoj certigis al mi ke d-Ro Untenweiser ne interferir kun la kelkaj dozojn de kokaino, ke mi, kiel la granda Sherlock Holmes, devas de tempo al tempo por realigi miajn kreivajn kapablojn. Kaj tio estis plia instigo por, ke mi iru al tiu kliniko. Por mia granda surprizo, ŝi estis trovita en tiu kliniko de elstara kolego en la mondo de kino kaj via samlandano s-Ro Carter, Chris Mallory.
  
  
  "Mi iris tien por preni # rompi? o de la booze," Studds diris gaje al Mallory. "Ne, ke ŝia alkohola, ne. Sed unufoje en momento, unufoje aŭ dufoje jaro, tiu sensencaĵo nur glitas ekstere#? irka? mia#? rta. Tiam mi ja kelkaj frenezaj petoloj, kaj mi devas atendi denove akiri#? irka? la nodon denove. Ĉi tiu tempo ĝi estis ŝia lasta Oscar; ili nomis ĝin Mallory s comeback, kiel se mi neniam estis tie. Ŝia iris al Meksiko, al fancy bordelo. Ŝi komencis trinki viskion, kiu por mi estas ŝatas ne trinki. Sed de la tempo mi ŝanĝis al tekilo, mi estis faranta iun ruzoj kun kvar el tiuj putinoj samtempe. Ŝia estas ankaŭ sekso programisto. Tiuj stultaj Meksika putinoj ne preni ordojn de mi, kaj mi uzis unu#? irka?#? i tiu malnova raziloj alporti ih ĉirkaŭ mi. Unu el tiuj inaĉoj estis prenita al la tombo, kaj la aliaj neniam piediros denove. La aliaj ankaŭ estis iomete tuŝitaj. Sed vi povas aĉeti ion ajn en Meksiko, do mi aĉetis por mi mem alibion. Tamen, mi havis senton, ke ĝi estis tempo preni # rompi? o denove en iomete pli malvarmeta medio. Ŝi estis vendita sur aviadilo al Sussex, kie ĝi ĉiu venis kune."
  
  
  "Li estis iam, ie en Afriko,"Pierrot daŭrigis," sub la pseŭdonimo ' Charles Stratton.' Li elektis tiun nomon ĉar ĝi estis la nomo de la fama general "Malgranda Dikfingro". Li estis fizike elĉerpita de la misio en Centra Afriko. Ĝi estis granda sukceso, kvankam ne tute sekuraj. Kiel miaj amikoj#? i tie, mi havas certan inklinon por extravagancia. Antaŭ ol la situacio estis solvita, tie estis multaj surpriza murdoj de blanka farmisto familioj. Sciigaj rakontoj sur la unuaj paĝoj pri torturo, seksperforto de infanoj, eltiro de la intestoj, en kelkaj kazoj, infanoj estis manĝita malkaŝe en la fronto de iliaj gepatroj. Mi ankoraŭ iris rekte tien, se la Unuiĝintaj Nacioj demandis min, sed pli aliĝi al ĉi tiuj malgrandaj grupoj ol ordigi ekstere problemoj."
  
  
  "Ĉi tiu Pierrot," Enkrustajxoj sed kriaĉis, " ĉiam faras, kion li volas.
  
  
  Pierrot ridetis kaj daŭrigis: "De tempo al tempo, Sir Hugh vizitis sian kliniko, Easeful Akreoj, por kontroli la ledgers, vidas, kiel li estis traktita fare de Dr. Untenweiser kaj serĉas informojn kiu potenciale povus helpi Emuo en la egoismo to business," ĝi diris. Ne ĉantaĝo, sed scio de, ekzemple, la sodomía de eminenta nobelo povus helpi la emuo kun nova nomo, ĉu ne?
  
  
  Sir Hugh rapide hakis mian pseŭdonimon, eltrovis pri la ih dosieroj de du aliaj soulmates en Renzo kaj Studse, kaj alportis nin kune. Tre sekrete en mia propra flugilo por serio de renkontiĝoj kiuj kondukis al la Fluo de Lumo projekto .
  
  
  "Sed ĝi estis Pierrot, kiu vere metis ĝin ĉiuj kune," diris Enkrustajxoj. "Tajloro preni ĝin, Pierrot, ni estis ĉiuj immaculately shabby antaŭ via enspezo, aŭ alia ni ne estis." "Lasita-a nura diri, ke nia kapabloj kompletigas unu la alian," Peĉjo diris modeste. "Ni ĉiuj, konscie aŭ nekonscie, avidita atako sur la establo tio vundis nin. Mi estis punita per estado ridis pro mia alteco. Renzo perdis sian heredaĵon. Sir Hugh, malgraŭ lia famo kaj riĉeco, ankoraŭ devis elteni serion de subtila mokas pro sia malalta-naskita egoismo. Kaj ili perdis la fruktojn egoismo stud de sagaco kun neniu ŝajna sugestoj aŭ rekompenco."
  
  
  "Nur, neniu#? irka? ni povus preni venĝon kiel li faris," Renzo diris penseme. "Nia malgranda aventuroj, kvankam teknike krimoj, estis la ludado de infano. Sankta
  
  
  Georgo estis preta mortigi drakoj, sed li estis nur koncernita kun mortigo muŝoj . Nun kune ni povas atingi ion ajn..."
  
  
  "Renzo la studio kaj ĝia reputacio kiel filmisto kiu donis al mi tiun ideon," Piero diris. "Ni estis helpita per miaj propraj diplomatiaj rilatoj, same kiel Sir Hugh la internaciaj komercaj partneroj, tiel kiel Stud estas teknikaj kapabloj kaj prestiĝo. Ni kolektis la municio kaj nuclear warheads devis ekipi ih portantoj, kiu ĉiuj registaroj volonte provizis nin bazitaj sur la skribo de Renzo filmoj pri batalkampoj. Ĝi prenis momenton, sed ĝi okazis. La nura suspekto venis de paro de hypersensitive twangs de via organizo kaj hypersensitive aliaj s-Ro Carter, Clemm Anderson, kiu devis esti eliminita.
  
  
  Ĝi estas vendredo nokto. La kvar el ni decidis havi belan vespermanĝon en la urbo, eble kun s-Ro Carter estas ĉarma amiko, Signorina Cavour, kaj kelkaj aliaj sindonaj sinjorinoj. Morgaŭ Renzo, Sir Hugh, kaj li flugos Renzo estas privata jeto al la gastejo ni preparis. Laŭ la plej spertaj, ĝi estas protektita de # e? la plej dan? era precipitaĵo dum la manĝo ni havas preta. Por plia sekureco, ni havas ŝirmoj profunda subtera kun filtrita aero kaj kun ĉiuj eblaj servoj. Ni havas # sufi? a # ri? eco en la formo de ilia bela oro stangoj kiuj estis senditaj al ŝi en Lugano en la kurso de la lasta ses monatoj . Ni havas nian propran armeon de miloj de viroj, kiel la du policanoj ĉi tie. Ia, esperas ke vi ĉiuj estas feliĉaj scias ĉi tiun rakonton nun.
  
  
  En reŭmatismo, Perestov kraĉis sur la luksa tapiŝo. La aliaj ne respondis.
  
  
  "Ne tre la entuziasma publiko mi estis esperanta por," suspiris Sinjoro Hugh. "Sed mi lernis vivi kun mia malgranda#? agreno."
  
  
  "Kial ne estas tiu Usona kanajlo flugante kun vi sincere?" Ko Faul ne povis enhavi sian scivolemon. "S-ro Mallory volas resti por kelkaj pli da horoj al la programo de la lasta bendoj kaj puŝi la komputilo butono," Peĉjo diris. "Alia aviadilo estas preta al transportado egoismo tiel ke li povas # ali? i nin#? e sekura tempo . Kaj spekti kaj aŭskulti al nia malmulte da agado dum tiuj du tagoj, kiam radio kaj televido povas ankoraŭ funkcii." Studds Mallory trinkis lia tria forta trinkaĵo. Li tiris sian seĝon antaŭen, liaj bluaj okuloj iomete pandas ĉe kio estis proksimume okazi. "Vi promesis al mi, ke la unua ofero, Pierrot," li diris. "Pardonu la esprimon." Li atingis en minuto kaj eltiris grandan malpliigetanta # tran? ilo. Li malfermis ĝin, kaj longa kurba klingo venis el.
  
  
  Mi povis aŭdi Grava Monet la spirado quicken apud mi, sed li eĉ ne palpebrumas.
  
  
  "Vi vidas," diris Peĉjo. "Pro tio ke vi estis tia nekontentiga spektantaro por ni, ni volas devi akiri kontenton de vi en iu alia maniero."
  
  
  Studds eksaltis de sia seĝo kaj # plon? i la tran? ilo en la kapuĉo de lia ĉemizo ĵus sub lia umbiliko. La Ĉefaj grumblis, sed kiu estis ĉiuj. La manko de reago estis veturanta Enkrustajxoj freneza kun kolerego. Denove kaj denove li ponardis la itala oficiro. Sed sorto havis kompaton sur la viro, por la tria aŭ kvara bato frapis la viron en la vizaĝo, kaj la sanga korpo glitis malsupren sur la supro de mi. "Tre senzorga, Studds, antikvaĵoj," diris Sinjoro Hugh. — Mi supozas, ke ĝi estas tiu Ĉina sinjoro turni?"
  
  
  Li ekstaris kaj iris al la Halyard, tirante la fleksita nadlo de sailmaker de lia veŝto. Mi neniam scias kion tio signifis, aŭ, ĉar, ĉe tiu momento Ko Fol iom la cianido kapsulo li volas estis kaŝanta en liaj dentoj, kaj mortis antaŭ ol Sir Hugh povus tuŝi ĝin.
  
  
  La Flava Deceiver. Sir Hugh pouted kiel dika lernejano kiu ne povas ludi.
  
  
  "Bone, bone," diris Peĉjo. "Ni povas nur esperi, ke ni povas # alti? o supre#? i tiu terura radikalismo kaj naciismo de niaj amikoj en Novjorko.... Renzo, bona fortuno kun via rusa.
  
  
  Li sciis ion pri MGB trejnado. Kiel nia trejnado ĉe HAKILO, ĝi temigis subtenante sekretoj en la vizaĝo de torturo. Sed kion niaj kontraŭuloj havis en menso estis, en la fino, nenio pli ol ordinara torturo, kiel fino en si mem.
  
  
  Slender, kolera, kaj eleganta en detala kostumo, Renzo leviĝis de la seĝo. La viro estas egoismo estas maldika, malvarma rideto, kiel portreto de la eleganta Renesanco prapatroj li asertis.
  
  
  "Dankon, Pierrot," li diris. "Mi prenas specialan plezuron en turnanta#? i tiu blekanta aliseksemaj tipoj en whimpering ĵeleo. Do, mi komencos per la egoismo de la proleta sekso glandoj. El lia brusto poŝo, li eltiris mallarĝa suede glavingo, ĉirkaŭ kiu maldika kirurgia skalpelo estis elstarantajn.
  
  
  Li jam estis ene de intervalo de la sofo, kiam Perestov kriis: Li lunged antaŭen kun lia ĉenita piedoj kaj piedbatis Renzo malfacile kaj celkonscie en la entrepierna.
  
  
  Renzo duobliĝis super en doloro kaj#? anceli? i reen. Kiam li alvenis al liaj piedoj kaj egoismo, spirado revenis al normala, li siblis ĉe la du gardistoj.
  
  
  "Vi pagos por tio, la rusa. Kaj vi pagos por ĝi.
  
  
  Mi havas forta stomako, sed mi turnis for kiam Timoteo komencis tran? i de mia egoismo. Perestov mortis por longa tempo, sed postvivis. Tie estis kelkaj ĝemoj ĉe la fino, sed ili estis apenaŭ homa plu. Ili estis la nevola refleksojn de diserigita kaj torturita peco de karno, kiu perdis#? iuj kontakto kun konscio. Mi malamis ĉiun, ke Oleg Perestov staris, sed en tiu momento mi estis esperanta ke mi estus egale indaj rezulto.
  
  
  "Kaj nun vi, Carter," Peĉjo diris. Sed li klinis sin malantaŭen en sia seĝo kaj ne movi denove. "Mi pensas, ke ĉion, kion vi vidis okazas al viaj amikoj estos tro facila por vi, Carter. Mi pensas, ke... Li levis la malgrandan manon al sia pli zorge kombis kaprobarbo, kun esprimo de profunda koncentriĝo.
  
  
  "Ordinara murdo ŝajnas tro vulgara por nia granda rezulto," li diris.
  
  
  "La fakto ke tie estas infanoj sur Rosana?" Mi demandis ŝin, farante konjektas. Ŝi estis petita ligi kune kelkaj malsimilajn fadenojn antaŭ ol ŝi mortis.
  
  
  "Vi divenis ĝuste?" La nano demandis ĝentile. "Jes, ĝuste kiel mi serĉis vian ĉambron kiam vi tiel lerte malaperis tiu unua mateno. Lia estas persono kiu amas atletiko, kaj mia alteco havas certajn avantaĝojn . Ĝi ne estis tro malfacile por mi gliti tra la tegmento de la hotelo, grimpi malsupren al la balkono, kaj ŝteliri ekstere de la strato ambaŭ fojojn. Malriĉa Roseanne, ŝi ankoraŭ ŝajnigas labori en niaj plej bonaj interesoj. Sed ni havis multe da pruvoj pri ŝia rilato al Kolonelo Norden, do mi devis forigi ŝin. Bedaŭrinde. Ŝi estus bela servistino en nia nova hejmo.
  
  
  "Ŝi fidis vin," mi diris.
  
  
  "Ĉiu politikisto devas seniluziigi kelkaj balotantoj en favoro de pli alta politiko," Peĉjo diris, kun la pacienco de frenezulo provi trudi sian logikon sur grava ne-kredanto .
  
  
  "Nun ĉiuj konsentas ke la plej granda problemo en la mondo estas troloĝateco. "Mondo-Fino" kontribuos al solvado de tiu problemo. Kaj kion ajn raso de ni aperas#? irka?? i,? i estas nia laborposteno superregi ĝin."
  
  
  Li ridetis. "Sed mi malfruos por nia vespermanĝo." Vi, Carter, estos la nura membro de nia tutmonda spektantaro kiu konas la celo de nia spektaklo." Li ridis. — Do mi eĉ ne tuŝos vin." Ni prenos vin reen al la katakomboj, reen al la sama loko#? losi? i. Tie ni lasas vin kun plumo kaj papero por skribi malsupren vian lastan memoroj kiel la mondo eksplodas supre kaj vi mortos de malsato kaj soifo. Mia ironio estas ke mi esperas, ke la artikoloj estos konservita; rakonto pri la arkitektoj de tiu evento: Sir Hugh, Renzo, Studse kaj mi. En kelkaj cent jaroj, tiuj rekordoj estos trovita kune kun via ostoj kaj tiuj de fruaj Kristanaj martiroj. Li aplaŭdanta liajn manojn kaj diranta ion en Azia lingvo ke mi ne tuj povus fari ekstere. Odin#? irka? la gardistoj batis min forte sur la kapo, kaj li perdis la konscion antaŭ ol li povis batali reen.
  
  
  Kiam li rekonsciiĝis, li estis reen en lia striita catacomb # di? ita#? elo. Pierrot forlasis la kandelingo sur, donante al mi la malgranda tablo, kelkaj ballpoint plumoj, kaj proksimume dekduo kajeroj. Tio estas ĉiuj: novaj mebloj, stako de ŝtelita pneŭoj, aŭtoj, malnova, tre malnova ostoj, kaj ŝia. Eble mi ŝraŭbis supre se mi skribis malsupren Pierrot estas entuziasmaj vortoj, sed eble mi povis fari ion alian kun la papero.
  
  
  Sed kio? Kapti rato, ligi pecon de papero al ĝi, kaj tiam lasi ĝin iri? Sed kiu la inferon estas irantaj rimarki#? i tiu # mesa? o en tempo? # ? Ia#? agreni? i en lia senhelpeco. Ne estas kazo ke estus tipa de Nick Carter. Kiel plia insulto, ili forlasis min mia Luger, mia stiletto, mia gaso bombo, kaj la enhavo de ĉiuj miaj poŝoj.
  
  
  Mia tranĉilo havis dosieron, sed ĝi ne funkciis. Ĝi estus kiel hakanta en la monŝrankoj de Chase Manhattan Bank kun letero malfermilo, nur ekzercado en senhelpeco.
  
  
  Mi pensadis en cirkloj kiel mia watch kalkulis malsupren la horoj kiel minutoj kaj mi ne povis trovi solvon. Ĝi estis sabato mateno, tiam noktoj de drowsiness kaj momentoj de dead end. Piero, Renzo, kaj Sir Hugh devus esti en la aero por nun, gvidanta por ilia komforta kaj fora kaŝejo . Ie malantaŭ mi, Chris Mallory estis metanta la apreturajn tuŝojn al sia komputila programado. Poste en Washington, Hawke'timigita kelkaj senkulpa dungitoj, certigante altrangaj oficiroj ke ĉio estus bone, ĉar Nick Carter laboris en ĉi tiu kazo kaj kredis ke ĝi estis tiel.
  
  
  Estis ŝoko ie ĉe la okcidenta fino de la tunelo. Ratoj? Malgranda-tempo ŝtelistoj, kiuj venis, por kaŝi eĉ pli de sia raba? o#? i tie? Eĉ la polico faris min feliĉa, eĉ se ili havis ordojn por Jerry Carr.
  
  
  "Ridi, vi estas en la bildo." Ĝi estis Hyman la ironia voĉo, kiu donis la impreson de granda trankviliĝo.
  
  
  "Trovato, ni trovis lin," diris unu voĉo, ke mi memoris kiel apartenanta al Leŭtenanto Gismondi, Grava Millione la asistanto. "Kie estas la aliaj?" "Vi devas # tran? ilo." Li estis jam donanta ekstere ordoj sen malŝpari pli da tempo.
  
  
  "Serĝento Fazio," Gismondi aŭdis ŝian respondon. "Krizo brulilo".
  
  
  Renzo la konsekro lasos la ekstero de mia ĉelo en tuta mallumo, sed Hymana kaj la juna inĝeniero estro vidis ĝin kiel ili proksimiĝis al la stangoj. Tiam li vidis la malforta ekbrilo de torĉo tranĉi tra metalo kiel butero. Mi faletis el la truoj kaj trovita min mem en Hyman brakoj.
  
  
  "Ni havas malpli ol kvardek — ok horoj," mi diris. — Mi rakontos al vi ĉion sur la vojo. Hej, saluton..."
  
  
  Ĉi-tio estas la fortika Gilchrist, kiu aperis apud Leŭtenanto Gismondi.
  
  
  "Sabato semajnfinoj," li murmuris. "Mi ne konsentas, kiam mi prenis ĉi tiun laboron. Sed juna Hyman kaptis min, kaj mi devas konfesi ke estas kelkaj teknikaj aspektoj kiuj interesas min. Kion li diris pri la komputilon kontrolante la tutan armilejon... "
  
  
  "Silentu kaj aŭskultu," mi klakis. "Kion mi devas diri povas interesi vin pli. Kaj vi, Gilchrist, povas esti nia nura vojo ekstere de ĉi tie.
  
  
  Veturanta nin kiel eble plej rapide, mi diris al ili de mia rakonto, kaj ili diris al mi, ilia. Mia plano estis konata, sed ih estis kapti#? i tiu firmao, la CIA, Ĝenerala Maserati, kaj la tuta egoismo commando eskadro estis kun Jerry Carr, Ben Ĉarpentisto, kaj Nick Carter. Eble li konjektis? in. Sed kion mi povis ne konjektis, kion mi ne povis havi strebis, estis ke Hyman penso de mia transistoro spuristo, kaj tiam Gismondi estis konvinkita. Tiel ne nur estis ili agas neformale, sed ili estis ankaŭ agante kontraŭleĝe denove kiam ili frapetis comando unueco aliĝi Gilchrist kaj ĉasi min malsupren. La maŝino havas markis ilin, ili estas la samaj punktoj ke ni devas en la magazeno mapo. Gismondi korektis la mapoj gratis per Grandaj Millione. Ili ne eĉ administris akiri proksima al la ĉefa enirejo al la areo, kiu estis nun bone sigelita ekstere de la du finoj de la Mondo infanoj , sed ili prenis malsaman, roundabout route.
  
  
  "Sed ni estas ankoraŭ en la sama pozicio," li finis. — Vi diras, ke ili ne lasu la comandos prienketi. Neniu? irka? ni povos trarompi la registaro aparato ke Pierrot lasis nin kiel blokado. Eĉ se ni eniris, ni trovus nenion sed pura oficejo kaj egale malplenaj magazenoj. Kaj ili havas sufiĉe da privata trupoj tie tute dispremi nin, antaŭ ol ni havas ŝancon kraki la # eta? o kaj alporti la tutan armilejon al la surfaco. Ili povas ĉiam diri ili pafis ĉe ni ĉar ni estis detruanta ih privata proprieto."
  
  
  "Nia organizo ankoraŭ ekzistas," Leŭtenanto Gismondi diris. "Mi estas en # tu? o kun # amba?#? Enerala Maserati kaj Kolonelo Norden, kiu estas # ankora? atendanta en procezo de deportación. Ili estas pretaj por ĵeti aero atako se necese, kaj de via konto de ĝi, mi konsciis ke ĝi estas necesa nun."
  
  
  "Neniu ŝanco," mi diris. — Ĝi estas tro multe de risko kiam ĉiuj ĉi tiuj nuclear warheads estas tiel proksime kune. Mi povas havigi pura eksplodo mem por ruinigi la Mondo End horaro, sed nur kiel lasta rimedo. Mi ankoraŭ havas iujn kartojn ĝis mia maniko.
  
  
  "Mi deziras, ke? i estis#? ampiono, Sinjoro Carter," Gismondi diris amare.
  
  
  "Sed virino," mi diris.
  
  
  
  
  Ĉapitro 9
  
  
  
  
  Nur post la tagmezo aka sabato, a shaven kaj malpli scruffy Ben Ĉarpentisto sidis apud Camille Cavour en la sidejo trasero de ŝia Ruloj-Royce. Bela aŭto estis rapidanta al Lorenzo Conti s workshop. Ĝi kostis al mi multe da peno, sed ni estis tie...
  
  
  "Kiom vi scias, ŝi estas parto de la banda? o," Hyman diris. "Ni scias ke ŝi estis paciento ĉe li klinikoj, la lulilo de ĉiuj ĉi tiu hororo."
  
  
  "Sed do estas centoj de aliaj," mi diris. "Ŝi ne estis tie en la sama tempo. Kaj neniu menciis ŝin kiam ili fanfaronis en Renzo s office. Tie estis neniu kialo por ili teni ŝin kunlaboro sekreta, ĉar ili pensis, ke ni estus morta ĉiuokaze. Mi havas ideon, Hyman, kaj, ho Dio, ni devus nah ekpreni sur. Ĉar tio estas sufiĉe tre ĉiuj ni lasis.
  
  
  "Bone," li diris sourly.
  
  
  "Unue," mi diris, finante mia listo de prioritatoj, " fari certe Mallory estas tie. Ĝi estas grava. La sola vojo halti tion estas ŝanĝi la egoismo programo, kaj la nura unu kiu povas fari tion estas Gilchrist.
  
  
  'Eble? La fortika viro spireksplodis indigne. "Montru al mi la komputilo, Carter, kaj mi faros ion ajn kun ĝi." De ludanta sur la Swansea Rivero al faranta souza meniere kaj bombado Gvamo. Kion tio Teksaso Mallory troll povas fari, Gilchrist povas fari dufoje.
  
  
  "Bone," mi diris. "Hyman, voko Camille Cavour ĉe Le Superbe. Tie estas tro multe da ŝanco, ke la homoj malantaŭ la vendotablo estos rekonas mian voĉon kiel Jerry Carr estas. Diri hey ke por reklami kaj antaŭenigi "Mondo-Fino", ee estas invitita al la malfermo de nova benzinstacio. Ŝia kotizo estos 100,000 liroj. Gilchrist kaj ŝi estos atendanta ŝin tie. Tiam lia, mi devos akiri malsupren al negoco. Se vi ne povas aŭdi min, dum dudek-kvar horoj, vi povas faligi vian bomboj.
  
  
  Li kapjesis, ankoraŭ ĝenita.
  
  
  "Nah havas aliron al la studo," mi diris. "Neniu tie sed Chris Mallory scias mian rolon kiel Ben Ĉarpentisto, kaj ŝi estas konata por pluki supren senhejma kombustas kaj rolling ih en malgranda rulo aŭ io. Unufoje ni estas en la studio, ni faros ĝin, kaj espereble kun Camille helpo . "
  
  
  -"Kion vi pensas," diris Leŭtenanto Gismondi, kun cinika rideto, " ke Signorina Cavour estas tiel amis preni sur la rolo de savanto nur ĉar ŝi foje aperas ĉe bonfarado buloj?"
  
  
  "Ne, sed mi pensas, ke Camille havas iomete pli persona motivo por provi konservi kio ni ĉiuj nomas civilizacio. Se mi ne eraras, lia mortinta.
  
  
  "Malferma kiel mi," Gilchrist plendis. "Sed s-ino Mallory ŝatus vidi ĝin." Se ĉi tiu malgrandanima registaro nur doni al mi unu kvinono de la egoismo buĝeto... sed eble ĝi ŝanĝos ih la menso."
  
  
  Camille prenis la logilon, ke hey Hyman proponita. Sed tie estis dek kvin riska minutoj ĉe la benzinstacio antaŭ ol ŝi konsentis al la resto de mia plano.
  
  
  Unua kritika kaj malelegantaj ekzameno de mia apero kiel Ben Ĉarpentisto, antaŭ ol ŝi eĉ konfesis, ke ŝi sciis min. Tiam ni pasigis iomete pli da tempo taksanta mia nuna aspekto en la spektantaro.
  
  
  "Vagabondo," ŝi diris. — Sed vi # ankora? havas ke forta vireco, kiun mi vere ŝatas, Jerry, Ben! Eble I?? l pensas pri alia nomo..."
  
  
  "Nick Carter," mi diris. "Tio estas mia vera nomo. Kaj vi devus scii pli bone."
  
  
  "Sed mi aŭdis pri vi," ŝi diris. Ŝiaj okuloj mallarĝiĝis suspektinde. "Ekzistas tre kelkaj rakontoj pri vi. Kaj de tio, kion mi aŭdis de miaj amikoj, ili estas ne tre bona."
  
  
  Do ĝi estas ĉiuj-aŭ-nenio ludo. Li ludis ĝin rekte kun ŝi kaj donis al ŝi mallongan raporton pri la situacio. Kio ajn Camille estis, ŝi sendube ne estis stulta. Post miaj klarigoj, ŝi foje demandas demandojn.
  
  
  "Mi ne kredas vin," ŝi diris, kiam li finis.
  
  
  "Neniu estas sufiĉe freneza por turni malsupren granda filmo ĉefrola min pro tia freneza kaj sova? a plano."
  
  
  Ĝi estis ĝuste tiu akreco en sia respondo ke mi esperis por kaj metis mian estontecon, se eblas, la estonteco de la tuta homaro, en. Do mi puŝis ĝin plu.
  
  
  "Mi ne atendis, ke vi kredas al mi aŭ, Camille," mi diris. Li subtenis? in supre kun rigardo ke li esperis alportus reen elkoraj memoroj de pasintaj tempoj kune. — Mi nur petas vin, donu al mi ŝancon pruvi ke kion mi estas diranta al vi, estas vera." Se vi ankoraŭ ne kredas min, vi povas doni al mi pli ol al la italaj aŭtoritatoj, kaj vi ricevos multe da diskonigo en la italaj gazetoj. Pli granda kaj pli bona ol ĝi estus se nova benzinstacio estis malfermita." "Renzo, inter aliaj aĵoj, igis min stelo", ŝi diris. "Do nun vi petas min pri perfidi mian egoismon por io kiu ŝajnas kiel pura fantazio por mi." De la tempo ŝi komencis disputi, la afero estis pli ol duono solvita.
  
  
  Mi demandis ŝin. "Estis, ke fantazio? "Rosana la murdo?" Ĉiuj mi volas estas por vi esti donaco dum la alfrontiĝo inter Stud Mallory kaj mi. Por fari tion, vi devos alporti Gilchrist kaj mi al la teritorio."
  
  
  — Kial lin?" Ŝi donis en#? iu super la scivolemo. Sed eble ĝi estis io alia, ankaŭ.
  
  
  "An engineering genio kiel Studds," mi diris. "Li povas esti la nura persono kapabla fari supre por la damaĝo farita de viaj kamaradoj."
  
  
  Gilchrist paŝis antaŭen kun tuŝo de homa plezuro je mia flata priskribo. En lia malnova bruna kostumo, li aspektis kiel lupo provas rideti.
  
  
  "Kion la filmo li estis laboranta sur?" demandis Camilla. Sed ŝi estis jam antaŭen de ni en siaj Ruloj, kaj kun ordonema mano geston mi signalis al la#? oforo malfermi la tago por ni.
  
  
  "Ne ĉiuj metodoj laboro kun filmo," mi diris.
  
  
  "La plej bona ones estas#? irka? ili," Camille diris. "Alberto, al la studio..."
  
  
  Ni alvenis tie. Neniu malfacilaĵojn ĉe la pordego. La Ruloj rapidis malsupren laŭ la glata, trankvila vojo al la administra konstruaĵo, kie la doormen faletis super unu la alian por malfermi la pordon kaj lasis nin en. Kun Camille en nia entrepreno, ĉiuj tiuj vojoj estis malfermaj. "Jes, Signorina Cavour. Kompreneble, Signorina Cavour. Ĝi estas tre facila.
  
  
  Ŝi petis Mallory ĉe la fronto skribtablo, kaj hey, ili diris, ke li estis en sia privata oficejo en la komputila centro apud la fifama magazeno. Kiel mi diris al hey pli frue, ŝi petis min ne publikigi ĝin ajna pli fora.
  
  
  "Ni volas surprizi Stud," ŝi diris, malkaŝante sian monda-fama rideto. "Miaj amikoj kaj Mi.'
  
  
  Parton de mia supozo estis ke la dungitoj de la studio komplekso estus ordinaraj dungitoj kiu havis nenion fari kun la Fluo de la Lumo projekto . La fortaj uloj ĉirkaŭ la sekureca servo estis koncentrita ĉe la ĉefa pordego, kaj ĉe la barilo.
  
  
  Juĝanta de la rideto ŝi akiris ĉe reŭmatismo, ŝi estis dekstra. Ĉiu estis konvinkita ke Chris Mallory estis tre bonŝanca havi tia ĉarma estaĵo kiel Camille Cavour.
  
  
  Mi parolis al Camille rapide kaj kviete kiel ni piediris malsupren la kovrita trotuaro konektanta la konstruaĵoj. Gilchrist estis unu paŝon malantaŭ ni. Ĝi estis esti ripetita denove kaj super denove en la Ruloj-Royce.
  
  
  "Lasu min iri en la unua," mi diris. Reŭmatismo Stud donos al vi la unuan indicon. Se li ne rekonas min, eĉ se li vidas min nur kiel Jerry Carr, vi povas voki la policon. Sed se li estas ŝokita por vidi min tie vivas, tiam vi?? l devi agnoski ke mi estis diranta la veron.
  
  
  "Jes, jes," ŝi diris senpacience. — Vi jam rakontis al mi sufiĉas. # ? Ia ne plu estas infano. Sed kun tuŝo de infaneca malfelicxo, ŝi aldonis: "mi povas eltrovi kiu vi vere estas poste... ĉe via propra diskreteco."
  
  
  Dormema viro en griza uniformo rigardis supren de sia seĝo ĉe la enirejo al la tech center. Li scias, Camille kaj administras rideto sen akiranta de lia ĝibigita pozicio.
  
  
  "Ni iros al s-Ro Mallory estas," Camille diris.
  
  
  "Vi trovos egoismo en ĉambron 19, signorina," li diris.
  
  
  Li faris Camille frapo sur la pordo kaj respondo Stud la grumblo, " Kiu estas tie?"
  
  
  "Camille, mia kara," Camille diris kun abominable shyness. "Ĝis my neck en laboro, sed neniam tro okupata por vi." Studds parolis per voĉo kiu sonis kiel li estis unzipping zipper. "Venu, bebo."
  
  
  Ah nah ŝi, iris enen, lasante la pordon malantaŭ li.
  
  
  "Nick Carter," li diris, kun pli miro ol iu direktoro povus havi imagita. "Kio la inferon estas vi farante ĉi tie."
  
  
  Egoismo estas#? usta mano iris al la butono sur la tablo, kaj lia maldekstra mano iris al la kesto.
  
  
  Ŝi, iris trans la ĉambro, antaŭ ol ambaŭ manoj frapi la celo, precipe egoismo estas maldekstra, kiu ne estis colo ekstere de la pafilo.
  
  
  Kvankam Stud estis granda kaj muskolforta, li ankaŭ estis rapida sur siaj piedoj. La tempo ĝi prenis min eltiri la alarmo drato kaj kondamni la tirkesto fermis donis al li sufiĉe da tempo por plene reakiri. Camille kaj Gilchrist ankaŭ eniris. Gilchrist brufermis la pordon malantaŭ li kaj ŝlosis ĝin teni ekstere ajnaj novaj klientoj.
  
  
  Kun lia#? usta mano, Studds ekprenis Venecia paperpremilo, ĉielarko pilko de la grandeco de basbalo. Ŝi rapide saltis antaŭen, kaptante egoismo ŝultron piedbato. Mi fosis mia pugno en la emuo de vivo kaj sentis ke ĝi sinkas en ĉiuj tiuj kromaj grasoj kiu faris la egoismo, unufoje forta korpo sag. Ŝia alia mano frapis emuo en la ingveno. La situacio nomita por rapida, trankvila, kaj senkompata ago. Mia Luger estus prenita el tuta armeo, sed mi ne bezonas ĝin kun Stud. Egoo potenco estis for dek jarojn antaŭe, kaj nur maldika tavolo de ungolako restis.
  
  
  Li estis gratas en miaj okuloj, sed li estis jam tenante egoismo de la gorĝo per ambaŭ manoj, dikfingro kaj montrofingro ĉe la premo punkto. Egoismo manoj iris malsupren sen eĉ komencanta sian laboron. Mi nur havis du maldikaj gratas por montri, ke mi estis en batalo. I?? e foje havis pli da vundoj ĉe la barbirejo.
  
  
  Rivnensky premis ĝin nur sufiĉe por turni for la egoismon por kelkaj minutoj. Maldika krokodilo-haŭto zono estis tirita de ŝia egoismo estas talio kaj ŝiaj pojnoj estis firme ligita. Camilla ridis kiel lia pantalono falis malsupren, rivelante ke li estis viro kiu malamis subvestoj. Li volas neligitaj sia propra ligo al ligi ŝiaj maleoloj kune.
  
  
  Gilchrist sauntered ĉirkaŭ la ĉambro nun ke la batalo estis finita, legante la komputilo monitoroj sur la muroj kun la gajeco de infano ĉe la zoo.
  
  
  Kiam Studds venis, li rigardis min kiel defused cobra.
  
  
  "Vi devas respondi kelkajn demandojn, Studds," mi diris, " antaŭ ol ni decidas kion fari kun vi." Nun mi demandas ŝiajn demandojn. "Vi estas tiel forta, Jerry, Nick, Ben." Camille venis proksima al mi por esprimi sian admiron.
  
  
  Ĝi estis mia propra malbenita eraro. # ? Iuj mia atento estis koncentrita sur Studse la momento ŝi prenis la Luger el mia ingo kaj faris egoismo al la kontraŭa veo. Ŝi spegulita de la sekureco catch kun la kapablo al ŝi estus akirita en paro de spaghetti westerns, kaj prenis konstanta paŝo de mi al Gilchrist, kaj reen denove .
  
  
  "Ambaŭ de vi staras kontraŭ la muro," ŝi diris. "Metu viajn manojn malantaŭ via kapo. Nun Camille Cavour estas demandanta demandojn."
  
  
  "Bone dirita," Studds diris. — Mi sciis, ke vi ne estis en ligo kun ili. Ni ne havas multe da tempo maldekstra. Lia jam planita ĉio, kaj la unua feed butono estas premita."
  
  
  "Mi havas kelkajn demandojn ankaŭ por vi, kara Bullones," Camilla diris, ne prenante paŝon antaŭen por lasi iri de egoismo, ŝia bela vizaĝo nebuligis per frunton.
  
  
  Ŝi estis konsideranta la ideo de preni saltegon en ŝia direkto. Li povus ankoraŭ esti sub la linio de fajro, sed la sono de pafo ankoraŭ povus signifi katastrofon, duobla katastrofo nun ke Studds alportis lian aŭton supren al rapideco.
  
  
  "Diru hej via plano, Enkrustajxoj - via granda plano por detrui la tutan mondon per ŝajnigante por fari filmon."
  
  
  Studds chuckled, ankoraŭ certe de lia obsedo.
  
  
  "Fadeno de la mondo estas vera, Cammie'kara," li diris. — Sed la fino estas nur por voĉdonado tiaj idiotoj. Li faris mallerta korpo movado al Gilchrist kaj mi. "La aviadilo estas preta preni vin kaj min al Vara Lenoeviki, insulo norde de Fiĝioj, kie nia propra mondo atendas nin. Piero, Renzo, kaj Sir Hugh estas jam duonvoje tie. De Rimo al Kolkato. De Calcutta al Nandi, kaj de tie la lasta hop tie.
  
  
  "Tio ne estas filmo?" Camille demandis. # ? Iu sed unu frenezulo kiel Enkrustajxoj povis aŭdi la kolero en ŝia voĉo.
  
  
  "Tajloro prenas neniu, bebo. Modo Laŭdas Lenoeviki vi vere estos reĝino, " diris Enkrustajxoj. "Pli ol filmstelulo. Reĝino de la tuta mondo, kiu restas al ni. Ni regos super ĉi tiu mondo. Pierrot, Renzo, Sir Hugh, vi kaj mi.
  
  
  "Dankon, Bullones," Camilla diris. "Mi ludis putino # anta? en mia vivo. Ĝi prenis multa penado por iĝi kinostelo, kaj mi preferas resti ke vojo."
  
  
  Kun perfekta precizeco, ŝi pafis lin rekte en la mezo de la egoismo estas # lar? a frunto. La sulkoj de la ekzekuto permesi flago leviĝis por saluti la kuglo, kaj rozo floris kie ĝi eniris. Tiam ŝi perdis la konscion.
  
  
  Gilchrist estis jam movanta al la sono de la pafo, kaj mi sekvis.
  
  
  "Puŝo tiuj du butonoj sur la centra panelo, Carter," li diris, montrante la du ruĝaj butonoj kiel malnova fajro-batalado instruisto. Mi diras tion, ke li estas jam duonvoje ŝaltiloj kaj leviloj. "Unu beno tiu Mallory ulo forlasis nin," li diris. "Ok-centimetro ŝtalo ekrano inter#? i tiu komputila centro kaj la resto de la konstruaĵo."
  
  
  Neniu? irka? ni pagis ajnan atenton al Camille ĝis Gilchrist faris certe ni estis sekura.
  
  
  "Rigardu tion," li diris, klakanta la lasta ŝaltilo en lernejano gesto. "Tio donas al ni aliron al -" li ekrigardis mallonga-sightedly ĉe la malgranda panelo "- almenaŭ dum kvardek-ok horoj."
  
  
  Ĝi estis sufiĉe facila reen tiam. Nur iom de komputila teknologio, sed tio estis Gilchrist la laboron.
  
  
  Li kaptis la telefonon de Stud la seĝo kaj vokis Hyman kaj Gismondi sur 911.
  
  
  "Nun ni povas agi," mi diris. "Prenu commando eskadro kun vi. Ni prenis super la komputila centro, kaj mi pensas, ke la armeo unuo ĉi tie kalkulis ekstere kion estas daŭriganta kaj estas nun funkcianta. Chris Mallory estas preskaŭ mortinta.
  
  
  Camille rekonsciiĝis kaj sidiĝis apud mi, varma kaj tremetanta.
  
  
  "Klarigi al ili, ke mi pafis lin protekti mian honoron kaj reputacion," ŝi diris, kvazaŭ visko signifis? in.
  
  
  "Neniu tribunalo en ĉi tiu lando volas doni al mi ion ajn, sed medalo."
  
  
  Ŝi pouted iom, ĉar Gilchrist kaj mi apenaŭ havis sufiĉe da tempo por nah en niaj provoj interrompi la Stud-programo. Sed la pli granda bona, la fakto, ke la mondo ankoraŭ havas la ŝancon por ĝui proksiman-supre de Camille Cavour, gajnis el.
  
  
  Ĝi havus nur estis pafita tra la ĉefa komputilo kun interpafado, sed por Gilchrist, ĝi estis kiel tran? i#? is la Mona Lisa ripari la muro malantaŭ ĝi.
  
  
  "Ĉi tiuj aferoj estas netaksebla," li murmuris. "Pro tio ke vi povas mortigi iun per tranĉilo kaj forko, ni ne iras reen al la tempo kiam ni manĝis kun niaj manoj, faru ni? Ho, Dio, ne. Ĝi ne devus esti detruita.
  
  
  Mi havis sufiĉe da teknikaj scioj en mia pakaĵo por prizorgi la pli aspra agoj, kiel haltante kaj inversigante pneŭoj, kiuj estis agordita kaj desegnita por ŝlosilo agoj.
  
  
  Gilchrist traktis pli subtilaj aferoj, kiel trovanta aviadiloj kaj milita teamo jam sur ilia vojo al la batalkampo. Ĝi atingis ih iom antaŭ nuklea eksplodo povus okazi. Li laŭprograma la ih flugi ĉirkaŭe en cirkloj ĝis NATO kaj aliaj fortoj povis detekti la ih kaj alporti ĝin ekstere de la asembleo.
  
  
  La tablo telefono sonoris dek fojojn antaŭ ol ĝi estis responditaj. Ĝi estis Hyman. Li estis en la administra konstruaĵo kun Gismondi kaj la lastatempe rehabilitita Kolonelo Norden kaj Ĝenerala Maseratti.
  
  
  "Ĝi laboris ekstere#? uste kiel vi diris, Carter," Hyman ekkriis en ĝojo. "Kiam Timoteo estas armitaj fortoj ekkomprenis ke la teknika konstruaĵo estis ŝlosita, ili rampis for kiel grupo de ratoj. Ni traserĉis la magazeno kaj trovis kaŝita municio. Kelkaj#? irka? ili jam estis moviĝanta sur conveyor zonoj por esti ŝarĝita en fora-kontrolita veturiloj."
  
  
  "Vi povas ricevi ajnan rekompencon ke mia flanko povas proponi," Ĝenerala Maserati interrompis.
  
  
  "Li ne pensas tiel, Ĝenerale," mi diris. "Ĝuste nun, mi urĝe bezonas la plej rapida Amerika veturilo, kiu povas preni min de ĉi tie al Kolkato. De tie al Nandi, kaj de tie pli malgranda aviadilo kiu povas preni min al malgranda insulo nomita Vera Lenoeviki. Mi ankoraŭ havas farendaĵojn tie.
  
  
  "Ĉu tio ne estas ia nefinita komerco, Nick?" Camille demandis.
  
  
  "Vi, mia kara, estas nefinita trakti," mi diris. "Bedaŭrinde, ke volas devi atendi iomete."
  
  
  Ŝi aspektis malgajaj ĝis mi metis al ŝi trae al Hyman, kiu diris al mi, kiel multaj fotistoj estis atendanta ĉe la ĉefa pordego. Gilchrist kaj mi estis tuj ekster la malantaŭa pordo.
  
  
  
  
  Ĉapitro 10
  
  
  
  
  Mi dormis dum la plejparto de la vojo, kaj tie estis neniuj flugaj asistantoj kiel Rosana sur la aviadilo.
  
  
  Kiam mi ne dormas, mi sidis ĉe la ĉifrado telekso en la dorso de la granda ebeno sur la telefono, argumentante kaj interŝanĝi informon kun Hawk.
  
  
  Mi estis nur bonŝanca ke eksperimenta, kiel ankoraŭ supro-sekreta aviadilo estis atendanta por mi sur la kurejo de la NATO flughaveno proksime de Napolo. Ĝenerala Maseratti prenis min tie en rapida du-seĝa de la itala Aera Forto aviadilo.
  
  
  Hawk sekvis mian ĉiun movon ĉirkaŭ lia Washington, DC-oficejo, kaj mia ĉefo, kiel ŝia, estis kapabla akiri la laborpostenon farita tute, lasante neniun vaga bakterioj al re-infekti la mondo. Li tiris kordoj, riproĉis min, minacis, kaj ĉantaĝita kie necesas, kaj la aviadilo sidis kun la piloto, kunpiloto, du navigistoj, kaj unu taĉmento de paraŝutsoldatoj, stimulis kaj preta flugi, atendante por ŝin veni ekstere#? irka?#? Enerala Maserati la aviadilo. .
  
  
  La ĉefa navigisto helpis min sur tabulo kaj informis min pri niaj ŝancoj en la fluga horaro. Renzo komerca jeto, estis rapida en#? ia klaso, sed komparita al#? i tiu aviadilo, ĝi estis kiel sengusta sporta aŭto kontre Formulo 1. Kaj Renzo la aviadilo estis prenanta la kutima itinero tra Kalikato kaj Nandi, flughaveno en la Fiĝioj-Insuloj, la paradizo insulo de Vereldeinde. Kun translokigoj kaj la tuta libera tempo ili povus havigi, la lertaj azenoj havis neniun kialon hezitu alveni ĉe ih privata flughaveno poste ol dimanĉo, neniu afero kiam. Ni veturos ne-haltigo sur rekta itinero trans la Norda Poluso kaj atingi la insulo frue en la mateno de la sama tago.
  
  
  Hawke's ordo venis de telekso, tradukita en la oficiala ŝtata lingvo de la sekretario kaj telexist, kaj nudigita de ĝia kutiman pikemon, sed klara, konciza, kaj kompleta:
  
  
  LA NUNA LOKO DE RUSIO DONAS VIN PLENA KILMASTER POTENCOJ POR ENIRI AL LA SIDEJO DE LA SUPERA INDIVIDUOJ KAJ FINA ELIMINO HALTI RIPETI FINA ELIMINO HALTI PARAŜUTSOLDATOJ ALIA ORDO, KVANKAM VI POVAS DONI FOR KION VI HAVAS POR PROPONI ...
  
  
  Tie sekvis pluraj jardoj de detaloj, plejparte rilatante al la vilao loko, ĝia interna kaj ekstera sekureco, kaj # okaza? o kiu Hawk planis " kun la subteno de nombro de gazetaro reprezentantoj, kiuj kunlaboris kun AG imiti kion Gilchrist legis de komputilo bendoj. Tie estos frapliniojn pri bombadoj en Parizo kaj Londono. En realeco, ekzistas ankaŭ estus kelkaj eksplodoj, sed singarde kontrolita kaj # sendan? era. Sovet-UNIO estus raportis la perdon de atoma submarŝipo. Ĝi estas raportita ke Ĉinio estas protestanta kontraŭ la okazaĵo sur la limo kun Mongolio. Nia FBI sukcesis mallogi la atakon sur elstara politikisto en tempo. La resto de la telekso enhavis detalojn por la paraŝutsoldatoj. Ĝi estis forta unuo, ordonita fare de Amerika kolonelo.
  
  
  Ĉe la fino: "BONAN LABORON." Ĉi-tio estas unu grandan krediton al iu kiel Hawkeye, sed tiam tuj sekvita per "ĜI ESTAS TEMPO FADENO...".
  
  
  Duona horo antaŭ ol ni estis pro rendevuo kun Lenoeviki Insulo, Kolonelo, # tio? i estis mia nura elsendo.
  
  
  "Ni proksimiĝas al la insulo el la sudo," li diris. "Tri minutojn post kiam ni ŝvebi super ĝi, vi kaj la knaboj ricevos ekstere, kaj ni esperas, ke vi alteriĝas sur ĝia norda pinto."
  
  
  "Efektive," mi diris. "Ekzemple, du mejlojn de la vilaĝo." Li kapjesis. "La aviadilo daŭrigas sian flugon kaj alteriĝas en la Ellis Insuloj," li diris. "Ŝiaj rilatoj al la Brita-Usona onde komando post. Agrable renkonti vin, Carter. Ni manpremis, kaj li donis curt ordo por liaj viroj por akiri pretan kaj linio supren ĉe la luko. Ĝi estis la proffees. Neniu sensencaĵo, kiam ili falis el du samtempe sur la aviadilo, pakita kun ĉio, kion ili supozis esti kaj kelkaj aliaj eroj.
  
  
  Li malfermis sian Rolex kaj fiksrigardis la dua mano ĝis ĝi iris plena cirklo tri fojojn. Tiam li eliris tra la klappordo.
  
  
  Ni estis fluganta tro alta por esti vidita, krom tra teleskopo sur Palobar, aŭ esti detektita per radaroj lokita ekstere de Vaŝingtono kaj Moskvo. Mi tiris sur mia oksigena masko kaj komencis rakonti malsupren la sekundojn#? is mi povus tiri la ŝnuron, kaj la atmosfero estis sufiĉe dika por spiri. Tiam ĝi estis ĵetita ekstere de sl. La malfermo horoj kaj situo estis perfekta. Kiel li plonĝis tra la nuba kovrilo, li vidis belan streĉado de la insulo sub li, plena de palmaj arboj kaj ĝardenoj kiuj brilis milde sur la sabla plaĝo. Uzante ŝnurojn, li faris lia maniero tra la senventa aero kaj alteriĝis malpeze sur malbarita makulo de tero protektita per kokoso arboj.
  
  
  Li malfiksiĝas ŝia jungi kaj rulis ŝin parachute en malgranda pilko, kiu li kaŝis ĉe la bazo de unu,#? irka? la arboj, kaj aspergis per herbo kaj kokosa fibro.
  
  
  Mi ne havas tempon por ĝui la ĉielan medion. Li jam vidis la vilao dum malaltiganta ĝin kaj estis nun gvidanta en tiu direkto, utiligante la ŝirmo de palmoj kaj tropikaj arbedoj. La deksepa-jarcenta itala palaco povus rigardi el loko ĉi tie en la Pacifiko, sed tiu eleganta arkitektura beleco sendube ne similas ĝin.
  
  
  Ĝi prenis min iom da peno por akiri aliron. Kiel deklarita en la Hawke raporto, sekureco estis bazita sur rutino. Tie estis armitaj sekurecaj patroloj, sed ili faris#? irka? irejo#? e regulaj intertempoj. Li rampis trans la ŝtono veo, kaŝis sin malantaŭ la kaŭriĝanta griffin, kaj prenis lian tempon. Ih ekvidis ŝin dufoje # anta? ol prenanta # avanta? o de la dek minutoj de ripozo mi havis kaj transirante la ĝardeno, rompante tra fenestro sur la teretaĝo kaj eniranta la vilao. Nun, ĉiuj mi devis fari estis fari certe ke mi didn't akiras kaptita en la okulo de la # da? rigado personaro. Laŭ mia informo, tie weren't ajnaj gardostarantoj interne, sed ĝi ne estis Stahl prenanta ajnajn ŝancojn.
  
  
  Sekvante la skemo mi havis enmemorigitaj, mi sukcesis trovi grandan vivan ĉambron kaj sidi malantaŭ granda altdorsa seĝo farita de ora felo.
  
  
  Ĝi estis grandega kaj aspektis kiel trono. Kaj se ĝi estis tronon, ĝi estis por Piero urbo auburn hills, miĉigano. La sidloko estis levita ses coloj, kaj estis sufiĉe larĝa por la egoismo esti kovrita per ordinara mano kun fingroj etendis. Ĝi staris en malhela angulo de la ĉambro kaj donis al mi bonan tagon vido de la koridoro. Li aranĝis por atendi tie por kiel longe kiel ĝi prenis; duona horo, du horoj, kvin horoj aŭ pli.
  
  
  Nun mi havis tempon rekonsideri la operacio en mia menso, enmemorigi la enhavo de la ĉambro, kaj faras kelkajn ekzercojn en silento. La Kolonelo kaj Egoismo paraŝutsoldatoj devus havi jam kolektis sur la dezerta suda flanko de la insulo. De tie, ili iros al malgranda privata flughaveno. Tiam ili atendos, ĝis ili akiras signalon ke mia Killmaster kampanjo estas super. Se ili ne ricevas ĉi signalo, ene de du horoj, post la privata jeto alteriĝas, ili volas preni agon kaj komencon sia propra operacio. Sed Hawke'preferas ke perceptebla Amerikaj trupoj ne estas en speciala operacio en io ajn alia ol kiel lasta rimedo en la okazaĵo de evidenta krizo.
  
  
  La ĉambro mem estis malgranda muzeo, plena de valoraj objektoj. Inkluzive de multe de pentraĵoj kaj skulptaĵoj, kiu ŝi fariĝis konscia de#? iu super la mondo de indiferenta ekrigardo ĉe la listo de ŝtelita kaj mankas art-objektoj: itala, franca, angla. Meblo konkuris kun unu la alian en beleco kaj rarity. De la alta mura plafono pendis giganta lustro kun miloj da bela kristalo icicles pendanta de orita kadro. Ŝi aspektis kiel gigantaj millionaire's crinoline skeleto.
  
  
  Horo pasis kaj mi faris kelkajn jogaj ekzercadoj teni miajn nervojn toned kaj miaj muskoloj fleksebla. Tie estis nur du stresanta nunaj tempoj. Abrupte post kiam mi estis sidita tie, bronza figuro de Indonezia maidservant aperis en la salono. Nah havis regal digno, malgraŭ la mallonga longo de ŝia jupo. Ŝi estis vestita tute en nigra kun blanka punto antaŭtuko kun pleats. Ŝi tiris la levilo kaj la fronto de la antikva brusto de tirkestoj svinge malfermiĝis, malkaŝante tri grandaj televidaj ekranoj. Tiam? i foriris denove. Kvardek minutoj poste, butler venis por preni rapidan rigardon#? irka? la? ambro. Sed li venis al mi ne lekante pli ol kvar metroj. Li ŝajnis kontenta kaj foriris denove. Klara signo ke la posedantoj estis atendita.
  
  
  Ŝi aŭdis la aviadilo venanta malsupren. Malpli ol dek minutojn poste, ŝi aŭdis Sir Hugh estas ekkreskeganta # vo? o en la koridoro.
  
  
  "Ĉio iras glate, Pierrot," li diris.
  
  
  "Pravda estas preparanta#? ia propra deklaro de milito super la mankantan submarŝipo. Studds devas esti sur lia vojo ekstere aliĝi al ni de nun.
  
  
  La butler lasu ih en la ĉambro kaj petis la sinjoroj kio # trinka? o servi.
  
  
  "Mi zorgos pri la trinkaĵoj, Charles," Sir Hugh diris. "Ni ne volas esti ĝenata por la sekvantaj malabundaj horoj, ĉar ni estas okupata." Tra la panelo, li ŝaltis sur tri ekranoj, ĉiu montrante malsaman sceno de tumultado: la senspira raportisto raportado bombo eksplodo en centra Londono; nenio pli ol fumo kaj bruo generita per la CID ĉe Hawke's instigo. Unu ŝokita UN kolumnisto en Nov-Jorko parolis pri rekta atako: la ambasadoro de deputito de sovet-UNIO iĝis la gasto de honoro de la okazaĵo. Sur la tria ekrano estis la lasta Dallas softvaro. "Tre proksime al alia politika murdo."
  
  
  Pierrot prenis lian lokon sur la trono malantaŭ kiu ŝia estis ankoraŭ kaŝita. Sir Hugh plenigis tri altaj glasoj de viskion kaj sodon. Renzo etendis komforte sur sia dorso.
  
  
  Li atendis ĝis Sir Hugh estis duonvoje inter la aliaj du antaŭ evitanta en la ĉambron, luger en la mano.
  
  
  "Metu viajn manojn malantaŭ via kapo," mi klakis. "Ĉiuj vi. Rapide! Surprizo kaj absoluta nekredemo ke Nick Carter estis ankoraŭ viva kaj nun ĉi tie en ĉi tiu ĉambro faris ih observi tiel rapide, kiel ŝi estus ŝatinta.
  
  
  "Mi rakontos al vi ĉion ĉi tiu tempo," mi diris. "Sed ne tiom multe kiel vi faris. # Sufi? a por ke vi uloj scias ke # tio? i estas la fluo de via vojaĝo.
  
  
  Renzo moviĝis kun la rapideco de gepardo. Egoismo glata neta peruko batis min publike, en la vizaĝo, kaj antaŭ ol ŝia povus fajro unu pafo, li frapis la pafilo ĉirkaŭ mia brako kun puto-celita karate piedbato. La aliaj, ankoraŭ miregigita de la sceno, faligis siajn manojn denove.
  
  
  En unu moviĝo, li ĵetis ŝin Luger for de la aliaj, kaj Hugo la stiletto estis jam # tran? i tra la aero, gvidanta por Renzo la gorĝo. Kiel lia mortanta korpo falis al la tero, li denove tenis la pafilon en sia mano, frapis Sir Hugh malsupren sur lia vojo al la tero, kaj estis en kompleta kontrolo de la situacio.
  
  
  "Leviĝu, vi bastardo. Ĝia nesufiĉa piedbatis nobla Anglo. Li tenis sekura distanco de ŝia nun. Kun sia libera mano, li kuris liaj fingroj tra ŝia egoismo haro kaj Pierrot estas fari certe tie estis neniu pli peruko ŝercoj.
  
  
  "Nun ni?? e iranta fari ion alian," mi diris. "Marsland, ligi vian SIM karto." Ĝi estis ĵetita al la emu per peco de elektra ŝnureto, kiun li tiris el ĉirkaŭ la etaĝa lampo. — Mi devos kontroli ĝin."
  
  
  Kun malamo sur ĉiu colo de lia ruĝa vizaĝo, Sir Hugh faris, kiel la jam rakontis. Li faris certe ke la nodoj estis konvene ligita kaj # tran? i en la # ha? to # stre? e.
  
  
  "Bone," mi diris kun kontento kiam li estis farita. Ŝi estis puŝita al la flanko de Pierrot, kiu nun estis malgranda pli ol infano karnavalo pilko.
  
  
  "Mi supozas ke vi scias kio ĉi tiu fadeno estas por vi," mi diris. "Se vi volas diri la lasta preĝo, la lasta vorto, ĉu ĝi rapide."
  
  
  "Tio ĉi estas skandalaj, Carter. Sir Hugh provis meti parlamenta digno en sia voĉo, sed malsukcesis mizere. "Vi ne povas mortigi homojn en malvarma sango kiel tio."
  
  
  "Internacia ĵurio trovos vin pli kulpa ol iu Nazia pendigita en Nurenbergo," mi diris. "Sed ĝi prenos monatojn. Kaj la diskonigo ke nur tiam estos donita al viaj kapricoj povas konduki aliajn al la sama # dan? era ideo. Mia estro kredas ke kelkaj formoj de frenezo estas kiel kontaĝa kiel sifiliso se vi allogas la atenton de la ĝenerala publiko. Via mortoj estos traktita kiel akcidentoj.
  
  
  "Sed tio ne halti la Fluon de Sango," diris Sinjoro Hugh boastfully. "La egoismo povas ankoraŭ esti haltigita se vi donas al ni ŝancon sendi Enkrustajxoj la telekso.
  
  
  "Vi ne povas telekso mortinta persono en matematiko," mi diris. Kaj en kelkaj mallongaj frazoj, li rakontis al ili pri Stud la morto kaj la falsa TV bildojn ili volas ĝuis tiel multe. La lasta faris ion klaku en la granda Anglo.
  
  
  Vi povas esti preta por io ajn sed subita atako de frenezo. Kio unue ŝajnis kiel malrapida, inerta korpo frapis min kiel jeto buldozo. Kun liaj manoj, li frapis la luger el miaj manoj, kaj Alenka estas egoismo preskaŭ frapis min al la planko. El la angulo de mia okulo, mi vidis Pierrot movi espereble sub la TV ekranoj, sed mi ne havas tempon pagi atenton al li nun. Sir Hugh batalis furioze kaj filthily, kiel la plej danĝera kontraŭulo li iam alfrontis, kaj lia egoo potenco estis duobligita de lia freneza kolerego. Unu grandega mano ekprenis mian ingveno kaj ŝiris la pantalonon, flugas, kaj ĉio alia, kun sovaĝa trenŝipo. Li ekprenis la malgranda suede sako en kiu Piera tenis ŝin kaj ĵetegis la gaso bombo ĉe la malproksima fino de la ĉambro.
  
  
  Li sciis, Nick Carter, tio estas por certa. Sed la egoismo manovro kosto de la emu kelkaj de#? ia bonifikoj. Ĝi trafis lian egoismon headfirst en la vivo, kaŭzanta lin sidi sur la planko. Li kliniĝis super lin kaj transdonis karate chop al la emuo estas la kolo.
  
  
  Malrapide, li reiris al repreni la Luger kaj fino de Pierrot sen malŝpari pli da tempo. Tiam ŝi, tuj retropaŝis. La lustro kun ĝiaj miloj de kristaloj clattered malsupren#? irka? mi. La kava kupolo de brilantaj mondo estas nun Stahl estas mia kaĝo. Ekzistis truoj en la kadro de metalo por mia brako, sed mia Luger estis nur la longeco de brako for.
  
  
  La preskaŭ amika rideto venis de la tordiĝanta Pierrot, ankoraŭ en siaj mankatenoj.
  
  
  "Do nun ĝi estas nur ni du, Carter," li diris. "Eble ni povos akiri malsupren al negoco post kiam ĉiuj." Mi scias, ke vi taksas vian reputacion, kaj mi ne volas endanĝerigi ĝin. Vi povas diri al mi ke vi dronis min, kaj mi promesas al malaperas .
  
  
  Li faris kelkaj pli da tordiĝanta movadoj, kaj en kelkaj momentoj, malgraŭ la premo de la nodojn, li estis libera. "Krom estanta sporta fervorulo, ankaŭ mi estas akrobato," li diris. "Vi havas evoluigi multon da kapabloj se vi volas pretervivi." Tie estis amareco en lia vo? o, sed li anstataŭigis ĝin kun rideto. "Mi ankoraŭ havas pli ol sufiĉe da milionoj. Mi povas rekompenci vin multe pli bone ol via avara registaro.
  
  
  Ŝia, li skuis sian kapon. "Ĉi tiu ne estas iranta labori, Pierrot," mi diris. "Tie estas firmao volanta helpi vin se mi ne povas fari ĝin." -"Se mi fidis je vi," li diris, ankoraŭ en bona humoro, streĉanta, prenante lumo paŝoj al la luger kaj levante lian egoismon, " kaj mi ne certas, mi kredas, vi # ankora?, tiam vi volus, do se vi diras la veron, ili povus fari supre la sama rakonto pri la mia." droni.
  
  
  Vi povas kredi, ke mi malaperos por ĉiam, kiel Piero urbo auburn hills, miĉigano. Nun ke via amiko, Hawke', ŝajnas esti tiel sperta pri nia eta komunumo-redukto planado-skemo, mi scias, ke mi ne havas estontecon en politiko aŭ anywhere alia#? ati Piero Simcke. Sed kun nova identeco, kun malsama nomo, mi povas rigardi antaŭan al agrabla vivo en mia amata Afriko. Kaj tiam vi povas # emeriti? i kiel la plej riĉa HAKILO agento iam ajn."
  
  
  "Neniu vojo," mi diris. — Tie estas io alia por solvi krom ambaŭ finoj de la mondo, Pierrot. Vi forgesas Rosana.
  
  
  Ĝi eksplodis. "Tiu stulta putino." "Ĉu vi volus egali ŝin kun Pierrot Simka?"
  
  
  "Kiel antaŭe, Pierrot," mi diris. "Vivo por vivo."
  
  
  Kolero estis konstruanta supre en la malgranda demono. Mia # aranea? o-bazita espero estis hoko la egoismon en ĉi tiu vojo.
  
  
  "Krome," mi diris, " ĝi ne estus tute justa Rosana. Sur la skaloj, ĝi ne nur superas vin en pezo, sed ankaŭ cent en dececo.
  
  
  'Dececo! La egoismo voĉo perdis#? ia profundo kaj estas absurda, preskaŭ akra. "Tiam lasu min diri al vi pri ĉiuj la manieroj ŝi estis fucked de tiu kamparano hundino." Li iris en detalojn de kiu nur la respektinda Dr. Untenweiser estintus ĝojigita.
  
  
  Ŝia patro oscedis. "Vi devas havi aspektis kiel simio sur la korpo de Venuso de Milo," mi diris sarkasme.
  
  
  'Simio?'Ĉesu!' li grumblis. "Simio en kaĝo. Vi estas simio, Carter. Mi estas libera. Li svingis la luger kaj fiere faris egoismo ĉe min per la unu ĉirkaŭ la stangoj. Clucking kun plezuro, li tiris sian manon for antaŭ ol li povis kapti ĝin. "Ni estas iranta ludi ludon. La ludo estas pri malbona knabo ŝercoj simio. Tiam mi mortpafos vin, Carter, ĉu viaj amikoj venos aŭ ne. Mi pensas, ke mi, Piero Simca, ankoraŭ kuras for.
  
  
  Li dancis? irka? mia ka? o, ŝovis sian armilon ene, kaj tiam rapide ekprenis egoismo denove kiam mi aŭdacis lunge ĉe li. Denove kaj denove, li saltis ekstere de atingo kiel ĝi plonĝis al li kaj kaptis nenion sed aero provanta. Li ruĝiĝis pro ĉagreno, elspiris convulsively, kaj malrapidigis malsupren kun ĉiu provo malsukcesis. Ĝis la lasta momento, kiam mia mano estas fermita ĉirkaŭ lia kapo kaj premis tiel malfacila, ke li faligis la armilon.
  
  
  Nun li komencis demandi. Li ne haltis por negoci kiam ŝia elsekigita-lipped egoismo kapo estis suĉita en la truo. Ĝi havis nekredeblan forton por egoismo de la malgranda grandeco, sed egoismo fadeno estis jam konata kiel frue kiel ĝi estis ekprenita de egoismo malgranda kapo, la grandeco de kokoso. "Jen ĝi," li diris per voĉo fariĝinta raŭka. "Mia mono, Carter, virinoj, kion ajn vi volas... ahhh..."
  
  
  Mi pensis de Rosana korpo kiel ŝi kuŝis sur la planko, banis en sia propra sango, sur mia lito#? e la Superba, kaj mi klinis mian kapon malsupren ĝis mi aŭdis ŝian kolon rompi.
  
  
  Etaĝa lampo estis senmoviĝita en la kaĝo kun mi, kaj kiam mi havis nenion al timo de Pierrot kaj la pafilon, mi uzis ĝin por levi la lustro kelkaj coloj de la grundo. Post tio, ĝi prenis min iom pli ol tirante kaj puŝante akiri libera de tiu afero.
  
  
  Unu Luger kaptis ŝin supren kaj pafitaj tri pafoj tri sekundojn dise. Interkonsentita signalo kun la kolonelo. Falko povus esti ŝparita al mi la egoismo de la ĵurnalo rakonton kiu estas venanta supre.
  
  
  BRITA FINANCISTO KAJ ITALA POLITIKISTO ESTAS MORTIGITA POST KIAM FALANTA EL LA BALKONO.
  
  
  MISTERA MEMMORTIGO DE FAMA PRODUKTANTO.
  
  
  Kio ajn Hawke's rakonto estis prezentita al ni, ĝi ĉiam venis malsupren al la sama afero por mi: "La ordono estas plenumita."
  
  
  Fadeno.
  
  
  
  
  
  
  
  
  
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"