Carter Nick : другие произведения.

71-80 kompilacije istražitelja o Nick Carter

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:

  
  
  
  Nick Carter
  
  71-80 kompilacije istražitelja o Nick Carter
  
  
  
  
  71-80 Киллмастер Kompilacije istražitelja o Nick Carter.
  
  
  
  
  71. Cilj: Otok Sudnji dan http://flibusta.is/b/684362/read
  
  Target: Sudnji Dan Island
  
  72. Noć Avenger http://flibusta.is/b/684617/read
  
  Night of the Avenger
  
  73. Mesar Beograda http://flibusta.is/b/608980/read
  
  Butcher of Belgrade
  
  74. Brigada ubojice http://flibusta.is/b/607271/read
  
  Assassination Brigade
  
  75. Likvidator http://flibusta.is/b/610142/read
  
  The Liquidator
  
  77. Kod http://flibusta.is/b/607252/read
  
  The Code
  
  78. Agent-counter-agent http://flibusta.is/b/612843/read
  
  Agent Counter-Agent
  
  79. Sat vuka http://flibusta.is/b/685950/read
  
  Hour of the Wolf
  
  80. Naš agent u Rimet je nestao http://flibusta.is/b/687063/read
  
  Our Agent in Rome is Missing
  
  
  
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  Cilj: Otok Sudnji dan
  
  
  preveo Lav Шкловский u spomen na погибшем sinu Антоне
  
  
  Originalni naslov: Target: sudnji dan Island
  
  
  
  Prvo poglavlje.
  
  
  Ona je rekla da joj je ime Veronika, koja je sama po sebi насторожило mene. Djevojčice više nisu kršteni Верониками, a ova nije izgledala nam je na dan stariji od šesnaest. Činjenica da je ona bila u baru, ništa ne значил; ta djeca danas s istom vjerojatno da će dobiti lažni identitet, kao i sve ostalo što im ne bi trebalo biti. Jedan pogled na hladno lice, uzrokuju oči pod dugu plavu kosu, i većina ljudi, vjerojatno vjeruju bih hej-u svemu. Sumnje - jedan oko glavnih sastojaka je moja profesija; to je druga priroda - tražiti istinu o slojeva laži. Joj je bio na odmoru, ali to nije bilo važno. U svijetu ima dovoljno ljudi koji hotela bih vidjeti Nick Carter je mrtav, da bi me u stalne borbene spremnosti.
  
  
  Joj je u Вестбуше nekoliko dana za odmor poslije napornog zadatka na Bliskom Istoku. Oni nisu bili osobito složenim u usporedbi s drugim zadacima, koji ga je radio, i nije imao novih metaka rupa. Ali nakon više od mjesec dana u pustinji moje potrebe u snijegu i mirno planinama, tvrtka ljudi, nikada ne слышавших opremljen mi prije, pridružuje me na ovaj udaljeni, ali luksuzno skijalište u Vermontu. A sada Veronica.
  
  
  Veći dio dana je bio njezin je na padinama, gdje nije bilo previše prometan, kao što je bio sredinom nedjeljom. Ovih dana ne mogu skijati tako su dijelovi, kao što bi željeli, ali ja ostajem u formi, i dok joj ne pokušavam stati чемпионам, ju mogu nositi s gotovo bilo ispustom prvenstvo. Možda malo поосторожнее; Me previše dio tukli u mom poslu, samo veselje sa stabala i kamenih gromada.
  
  
  Kada ga je dobio na glavne prostorije sa ogromnim kaminom u sredini s bakrenom zavjese nad njim, bilo je lijepo živo. Miris za spaljivanje oraha pomiješano s mirisima kože, vlažne vune i zavodljivim okusima toplih napitaka, koji Dredove смешивал iza pulta. Većina ljudi su bili mladi i sjedili ili visećim grupama, dok je nekoliko parova iskoristio odvojenost duboke kožne sofe duž zidova.
  
  
  Поприветствовал me konobar, debeli, uvijek nasmijana riđokos dječak. On je već znao moje ime, tako da nisam bio iznenađen kada je on pitao: "Dobar dan, Nick?"
  
  
  "Dobro", odgovorio sam, pada na stolicu. Prvo ga nije vidio моложавую plava; ona je sjedila u полдюжине stolice, leđima okrenut prema meni. Ali kad je čula moje ime, ona se polako okrenula, pogledala me u tamno ogledalo iza Dredove, zatim se okrenula i pogledala u mene.
  
  
  "Pa ti si Nick". Glas joj je bio blag, pomalo promukao, i, unatoč svojoj mladosti, to nije bio kao iluzoran. Joj, kimnuo je, naravno, oprez. Čak i u gustoj crnoj свитере, доходившем do bedara, bilo je jasno da ona измотана, kao zvezda jednog na ovo zabavnih filmova o plaži. Ali ja još uvijek radije vidjeti ih je malo stariji, Hej, može biti trideset, ali to još nije baš u toku s najnovijim mladih del, a sumnjam da će ikada me propuste do toga. Ona наклонила glavu tako da je long-duge kose ниспадали na jedno rame, kao zlatni vodopad. Zatim je zamišljeno klimnuo. 'Da. Vi ste poput Nika. A onda se ona okrenula prema meni okrenut leđima i gledala mimmo kamin na niz visokih prozora, okrenuta na osvijetljeni snježne padine.
  
  
  "Pa glas i sve" - pomislila sam i отпил topli rum Dredove.
  
  
  Nakon nekog vremena djevojka je polako skliznuo sa stolice; ona je bila malo viša nego što je izgledala kao sjedi. Ona je brzo pogledala u mene, i to nije bio jedan na ovo lažnih знойных pogleda, koji prakticiraju gay; ona закусила donju usnu, i svoje oči gledali iskreno kroz moje. Kada je došao do mene, to je bilo s pogledom čovjeka koji je upravo donio tešku odluku. Joj, automatski je ustao - i to ne po uljudnosti. Njegova hotel biti spreman na sve, što se može dogoditi.
  
  
  "Joj Veronika", rekla je ona.
  
  
  "Pa, to je dobro ime, pomislio sam. ona je, vjerojatno, uzela ego, onda gledanje starih filmova na televiziji. "Dakle, mi znamo prijatelj prijatelja po imenu", - čuvajte se, rekao sam. Djevojka je položio ruke iza leđa, i on se nadao da to čini samo kako bi pokazali svoju bujna prsa.
  
  
  'Da. Joj ... joj, vidjela sam te ovdje prije. Ti si ovdje jedan, zar ne?
  
  
  Joj je kimnuo.
  
  
  "Tako sam i mislila. Njena djeca".
  
  
  Joj pogledao mimmo j u velikoj dvorani; sada je on заполнился, i šum pojačala. Bilo je glazbenik je počeo da zvoni na gitari. "Mislim, šetnja s этй gomile ljudi će stati nit tvoju problem" - nasmijao sam se, gledajući na hax.
  
  
  Ona kratko se nasmiješio, zatim opet počeo žvakati usne.
  
  
  "Ne, to je ... pa, ovdje su svi više ili manje pripadaju svima, a ja ne želim ..." Hej, činilo se, bilo je teško otići na stvari. Kad je ispružila ruku, njezina mjerenja, ali ona убрала samo pramen kose.
  
  
  Njezin je počeo da se opustite, to je bila samo djevojka, koja je željela društvo za zabavu, ali joj je na raspolaganju. Zatim je upitan, oženjen, da li sam ...
  
  
  "Ti si oženjen, Nick?"
  
  
  "Nemam takve zabave".
  
  
  'Joj u braku. Nekoliko mjeseci.'
  
  
  Joj, mora biti, pokazao svoje iznenađenje.
  
  
  "Znam da izgleda kao dete, pogotovo za muškarce je malo stariji..."
  
  
  Glasujte i vi; Njezin se trudio ne съежиться.
  
  
  "... ali mi se dvadeset i jedan, i u tome je problem".
  
  
  Pa, ona me ovim достала. - 'Što ti misliš?'
  
  
  "Vidiš, ona je bila u braku - o, ona je to rekla. Prije nekoliko mjeseci. Moja majka, moj muž nije svidjela, pa je zatražila da moj očuh izbaciti ego, a sada su pažljivo me vide ".
  
  
  "I ti si ovdje sama?"
  
  
  - Mislim ... ovdje. U hotelu. Ali moja obitelj ima ski dom na drugoj strani ove planine ". Ona je neizvjesna ukazao na dugi niz prozora. "Vjerojatno ste vidjeli ovo."
  
  
  Joj, odmahnuo glavom, ali se zaustavio. Dok se jednom oko svoje turističke ih je vidio dugu visok zid, koji se bavi su stalno na nekoliko stotina metara, a drveće i grmlje oko posijeku, kao da bi to bio zatvor ili tvrđavu. Iza njega ga je vidio velike kuće s дымоходами i kosim krovovima. Ski shed, da! Ga pitao Веронику, ne onaj da li je kuća, ona омелой u umu.
  
  
  "Da, to je onaj kuća".
  
  
  "Više nalik na zatvor".
  
  
  Ona je klimnula. 'To je tako. Donijeli su me ovamo, da ... smiriti. To nije naša imovina; Burt - moj očuh - skinula ego sezone. Ranije je pripadao posebne гангстеру ili netko u tome, a u okviru postoje razne alarmantne pozive i strašne zamke ".
  
  
  "Zvuči kao dobro mjesto za provesti zimu".
  
  
  "O, kako samo ti ući u ovaj posao, to je zabavno".
  
  
  "Ali vi ste sada jedna na ulici".
  
  
  "Pa, nije омелой na umu da su oni drže me zaključano ili nešto slično tome. Ali mama i Bert uvijek prate, kako bi, ako joj подружусь s хема bilo ovdje, pogotovo s dječak mojih godina, ego potjerati ".
  
  
  "Kako će to učiniti?" Joj brzo gledao oko sebe, ali nije vidio nikoga tko bi gledao za djevojkom, a dobro ga razlikovao sjene. Prokleto dobro.
  
  
  'Henry. On je cijelo vrijeme me čeka u predvorju, a onda i činjenica da pogleda ovdje da provjeri kako joj ".
  
  
  "Henry", - uzdahnuo sam. Joj počeo misliti da je ova djevojka je malo luda.
  
  
  "To je, naravno, naš vozač".
  
  
  'Naravno. Da, ako on vidi da govorite sa mnom sada?
  
  
  "Ti ne izgleda kao osoba koju možete uplašiti, Nick".
  
  
  Joj, kimnuo gomili mladih ljudi. "A oni, da je tamo?" Neki dječaci su bili kosa iste dužine kao i kod djevojčica, ali su i takvi, koji je mogao igrati ragbi.
  
  
  "Par, s kojom ga, razgovarao, a Henry je vidio mene, je to učinio. Tada izbjegavali su me ".
  
  
  'Onda što?'
  
  
  "A onda bi, kako je Henry ... razgovarao s njima".
  
  
  "Ti si возбуждаешь imam znatiželju". Joj počeo malo ljuti; ni ova djevojka, dolazi do svoje неправдоподобную priču, ili Henry, ako je ono što je rekla je istina.
  
  
  "Imaš stroj, Nick?"
  
  
  'Da.'
  
  
  "Postoji bar ..." Ona закусила usne. "U obližnjem gradu, i ... znaš, da sam gotovo dva mjeseca nigdje nije bilo, osim što je ovdje?"
  
  
  "Da bar?"
  
  
  "Čula sam da je to apsolutno briljantan mjesto u županiji. Dobra glazba, vesela ljudi. Tebi je poznato.'
  
  
  Joj znao. Joj koliko je puta gotovo je došao do zaključka da je djevojka samo hotel, da su joj oduzeli, kad je vidio lice, выглядывающее kroz vrata u predvorju. Lice je bilo na strelac veličinom i bojom напоминавшей košarkašku loptu. Ego obrve образовывали kontinuiranu crna linija iznad očiju, skriven u naborima kože, a nos изгибался, spuštajući se do гибкому ustima. Na nen je škola jaknu i tamnije hlače, i, čini se, imao je veličina, koji je napravio mogao pomisliti japanski sumo borac.
  
  
  Iznenada joj se nasmijao Veronica, bacio malo novca Dredove na stalak i dobro uhvatio djevojku za ruku.
  
  
  "Ako je to Henry, - rekao sam, - to bi trebao biti komad namještaja za vaš dom gangstera. Hajde, Veronika; Joj želim godišnje ovaj bar! '
  
  
  Kad smo došli do dan, Henry squinted i podigao нахмуренные crne obrve. Veronica je pokušao sakriti iza mene. Henry je pogledao bilo neugodno, i ego meke usne шевелились kao par uzbuđen crv. Ego je ogroman sars ispunjen vratima, ali kad smo došli liže, on je povukao korak.
  
  
  "Jednostavno, - zabavno," rekao sam.
  
  
  Ego oči dolaze od mene i okrenuo prema djevojci. "Miss Veronika ..." - počeo je on, a glas ega je apsurdno, opasno.
  
  
  "Sve je u redu", - prekinuo njegov ego. "Ona je sa mnom".
  
  
  Proći mimmo njega je nemoguće, ali ja sam nastavio hodati.
  
  
  Henry je napravio još jedan korak natrag, a zatim su skupili snage. Bio sam znatiželjan, što je daleko to ide na javnom mjestu, i on se nadao da će to biti previše. Može biti, to je više vrtića s moje strane, ali ja ne volim one koji plaše djecu.
  
  
  Veronica je rekla: "Reci mama i Берту da ću biti kod kuće u ponoć, Henry". Njezin glas je bio zvuk bahatog autoritet, koji se obično me iritira, ali sam ga malo ponosan što je сопротивлялась emu.
  
  
  Henry je pogledao u mene, očito ne znate što učiniti. Joj pomogao emu odluku, nježno stavljajući ruku na njegov život, напоминавший bačvu piva i, da uđe na svoje mjesto s takvom snagom, da smo mogli proći. On se nije opirao, da me malo razočaravajuće, ali pogled u ego očima obećao "kasnije". Brzo smo prošli kroz predvorje do širokog арочному крыльцу. Sada je bilo sasvim tamno, ali je visoka lučna lampa osvijetlio noć. Mi smo svoj put kroz snijeg na asfaltiranom parkiralištu i u takvu igru u moj plavi прокатный "ford". Veronica ništa nije rekla, dok sam je pokrenuo motor.
  
  
  .'Pozdrav!' - tiho rekla je ona i se nasmijao. "Ja nemam омелой da je Henry sastajao učiniti!"
  
  
  "Vi ste mislili da on отшлепает me pred svim tim ljudima?"
  
  
  Ona slegne ramenima i počeo prekopavati po svojim velikim kožnim torbu preko ramena. "Imate cigareta za mene?" upitala je.
  
  
  Dao hej, jednu oko mojih posebne cigarete sa zlatnim pisak, i njene oči raširile kad je vidjela to.
  
  
  "Što je to marka?" upitala je.
  
  
  Joj, kliknuo na ploči s instrumentima upaljač. "Oni su napravili u Turskoj, a nemaju brand".
  
  
  Kada ju je vozio na uskoj cesti, joj, primijetio je da su joj oči gledaju u mene, kao da je upravo shvatila u što ввязывается. S moje crne kose - malo длинноватыми, jer nisam imao rješavanje izrezati ih i mršavo lice joj mogu izgledati gotovo zlokobno pod određenim svjetlosnim uvjetima, a u mojih velikih rukama vidljivi su tragovi mojih bezbroj bitaka. Joj nije posebno visok za današnje standarde - više od pet stopa i devet inča, - ali sve je stvar u mišićima, posebno u rukama i ramenima, i to se vidi. Bilo mi je zanimljivo, kada je djevojka pored mene će objaviti da je передумала.
  
  
  "Kako se zove ovaj bar?"
  
  
  "Veliko ludilo", i ja vjerujem da je to na drugom kraju grada". Glas joj je bio blag; možda je opet ju je podcijenio.
  
  
  Cesta вилась nekoliko milja između visokih smetovi; nismo vidjeli drugog prometa, dok ne iziđe na pravcu, a zatim ga vidio svjetla u retrovizoru. Joj, nasmijala se u sebi i притормозил. Stroj za nas previše.
  
  
  'Henry?' - pitao sam djevojku, pokazujući palcem preko ramena.
  
  
  Veronica se osvrnuo. "Njegov ego ne vidim".
  
  
  "Ovo je veliki stroj. Što imate stroj?
  
  
  "Vjerujem da je danas, vozeći" Bentley "".
  
  
  Joj je kimnuo. 'Zapravo. I on ne će objaviti tebe diljem vida, zar ne?
  
  
  "A možda i ne." Ona вздохнула. "Ah, krojač uzmi".
  
  
  Morao засмеяться. 'Smirite se. Što ona može učiniti?'
  
  
  Ona nije odgovorila, ali sam vidio kako se opet закусывает usne.
  
  
  To je bio mali grad, a centar je uglavnom napuštena i tamne, s više trgovine, više crkvama i starim bijelim drvenim kućama, koje su tiho stajali oko заснеженного parka. Vozili smo se u parku i našli na mali zabavna pjesma. Ovdje su dvije mobilne restoran, motel, palačinke i mala konoba s nizom parkiranih ispred nje kombija; preko puta, u stranu od ostalih zgrada ima "Veliko ludilo" - brvnara u naglasio rustikalnom stilu s tim velikim znakom iznad vrata.
  
  
  Kada smo izašli, Veronica se osvrnuo. Prednja svjetla sada nije bilo, ali bio sam siguran da je Henry bio negdje iza nas, stoji na cesti s gašenja svjetla.
  
  
  Kad smo ušli kroz debela vrata, burnim длинноволосой rock-skupine po četiri osobe udario me po ušima. Unutra je bila puna, задымлено, slabo osvijetljen svijećama i gorućim drveta. Konobarica u mini-suknje, zeleni kupaći kostim i gotovo prozirne bluze razočarala nas je do stola i uzeo naš red. Zaštitni jelo ovdje je toplo jabukovače s Jackom Дэниелсом, koji mi показался veliko. Veronica odsutna-iskreno pristala; ona сконцентрировалась na glazbi sa staklenim okom u očima.
  
  
  Joj, naravno da nemam ništa protiv rock; dio je to prokleto dobro, i kada slušate riječi neke pjesme, morate priznati, da je tim mladim autorima ima nešto za reći, i oni su to sa oduševljenjem. Ali ovdje soba je bila previše mali, previše toplo od vatre i prometnoj gužvi za ovu razinu buke.
  
  
  Bilo mi je zanimljivo, o čemu mogu govoriti da su svi ti ljudi oko nas, jer oni ne bi mogli razumjeti druge prijateljice.
  
  
  Nije joj jedna oka dan i htio je Henry. On nije pojavio, što me iznenadilo; Njezin je očekivao, da će bdjeti nad nama.
  
  
  Kroz neko vrijeme, ispričao se i potrčao u muškom wc-om, na drugoj strani glazbene scene. Kladim se da ako ga ostaviti Веронику jednu na nekoliko minuta, brzo će privući mnoštvo obožavatelja. Čak i u ovoj sobi punoj lijepih djevojaka, to isticao.
  
  
  Nisam pogriješio kad joj se vratio, oko nah dvoje mladih ljudi. Veronica ne поощряла ih, ali sam mogao reći da je ona ценила pozornost.
  
  
  Ona je upoznala me s dječacima - ju nije razumio i da ih imena, ali to nije bilo važno. Joj zamolio ih da sjedne, i oni su u igri. Kod oba su duge kose; kod jednog su bili brkovi, kod drugog - ne, i činilo mi se da sam osjetila безусого dječaka oko hotela. Joj je bio u pravu.
  
  
  On me je pitao. - "Vi ostajete u Вестбуше, ha?"
  
  
  Joj je rekao, da.
  
  
  "Hej, momak, ti si prokleto dobar skijaš. Profesionalac?
  
  
  Pa, ponekad ga osjećam польщенным, iako se trudim da se odupre. "Ne", odgovorio sam. "Ja sam samo dobar".
  
  
  Rock-bend je napravio pauzu, da je na vrijeme napravio razgovor više podnošljiv. Kroz nekoliko minuta smo se pridružili dvije djevojke, obje su mladi obučeni u standardne odijela širom traperice i kože s resama. Onda su došli dečki koji su znali pa, i kad je opet počeo igrati glazba, mi smo osam osoba u igru na dvije stolice, koje se sastoje zajedno. Veronica trešnja s drugim, kao da su starim prijateljima, ali je ona zadržala sam se u razgovoru. Joj opušteno naslonio se natrag i odgovori, kad mi je nešto govorio. Meni su primijetili da su dobri mladim ljudima. Oni ne курилы ništa jači Кэмела i, očigledno, nije prigovorio na tome, da joj je bio najstariji.
  
  
  Vrijeme letjeli po diskretno, i, iskreno, bilo mi je zabavno. Neko vrijeme joj je čak zaboravio tražiti Henry na vratima. Jednom ju je pogledao na sat. Bilo je jedanaest sati, i on je pomislio, da li je vrijedno obratiti pažnju na to Veroniki. Ali ja sam izabrao da to ne učini; Ja ne želim da odigra jeziv i утаскивать od novih obožavatelja. Kroz nekoliko minuta ona je засунула rukav moje veste i sama pogledala na sat.
  
  
  "Idemo", - nježno je rekla; ona je bila tako blizu mene da sam mogao jasno čuti ee, ee ramena toplinu прижималось k meni. Joj, nasmijao i pogledao hej, oči u oči. Ona poljubi me lako, ali uz nepogrešiv obećanje.
  
  
  Kad smo bili na бодрящем niskim temperaturama, ju je zaustavio pored "gaz". 'Kamo?'
  
  
  "Mislim, kući". Rekla je to neoprezno, ali s očitim žaljenjem.
  
  
  Joj огляделась. Henry nije bio vidljiv, ali joj je još uvijek bio uvjeren, da je on negdje u blizini.
  
  
  Ga pitao. - "A ako imam priliku da biste dobili osloboditi od svoje sjene?"
  
  
  'Što onda?' Ona je sjedila pored mene, gleda me jednako otvorene sočne usne.
  
  
  "Mogli smo ići negdje ... ne ide kući".
  
  
  Joj poljubio ee, pokušavajući to učiniti lako, ali joj usta otvorena, a jezik skliznuo u moja usta, igranje sa mojim jezikom.
  
  
  "Gdje je, na primjer?" - šaptom upitala.
  
  
  "Pa, imam soba s pogledom".
  
  
  Ona je pogodio glavom. "Mi ne možemo ići tamo; Henry, naći će nas."
  
  
  Naravno, ona je bila u pravu. Ali zbog toga što joj tijelo прижалось na moje, a njegove ruke обвились oko mog vrata, nju ne će pustiti Pepeljugu kući.
  
  
  "Što mislite o..." pogledao Sam na cestu, osjećaj više frustriran nego ga doživio s njima lasica, kako je bio tinejdžer. "Može, mi оторвемся od njega".
  
  
  'A zatim?'
  
  
  Joj, slegnuti ramenima. "Mi ćemo koristiti stroj ne, kako bi se na njemu voziti".
  
  
  Ona vragolasto ухмыльнулась, i sa takvim izrazom lica, ona više nije izgledala шестнадцатилетней.
  
  
  Joj, naravno, nije znao ceste, ali moja je jednostavan stroj sa zimskim gumama održana pletiva i pletiva s više agilnosti, nego veliki Bentley. Odmah zatim okreće joj je skrenuo na обсаженный stabala traka i isključen брылев. I trenutak kasnije Henry stvarno sped dolje na "Bentley". Čim je prošao mimmo, Veronika zagrlila me.
  
  
  "Smirite se", rekao sam, blago izguravanje ga. Joj vozio na glavnu cestu i odvezao se natrag istim putem, kojim smo se vozili, sve dok nije vidio drugu проселочную cestu. Na njoj nije prošla ralica za snijeg, ali na snijegu ga vidio dvije paralelne staze. Joj slijedio ih je do radikalne promjene, prevali na njega i zaustavio se ispod stabla. Mi smo bili na maloj padini, potopljena mjesečinom pogledom na velika bijela livada, flecked tragovima divljih životinja. "Glas sada", rekao sam.
  
  
  Kao što sam odmah sumnja na njoj ništa nije bilo pod debelim свитером. Ee bradavice su oživjele od mog dodira, a ona корчилась irina pored mene sa moans i mirne glasanjem. Joj usta уткнулся u moj vrat; njegove noge su stisnute na moje. "Ovo se nije trebalo dogoditi", - пробормотала je ona. Tek mnogo kasnije shvatila pravo značenje tih riječi. Osobno radije njen veliki krevet za zatvorenim vratima, ali sam morao koristiti ga do maksimuma. Veronica je bila zahtjevna i vješt, i dok smo željeli mjesto, njegove usne i ruke bili zauzeti više stvarima od kopče-grmljavinom. U mjesečini joj je koža bila blijeda i sjajna, a grudi su povišena k meni. Ne znam kako hej, uspio se osloboditi od uskih ski hlača, ali je ona to učinila, a zatim sjela je u moje krilo, bacanje noge meni na ramena. To se dogodilo brzo - duboko snažan poticaj, meškoljenje joj bedra, lupkanje njezinih tijela gore-dolje. Ona запрокинула glavu, zatvorila oči i otvorila usta u беззвучном крике ekstaze. Kad je došao, ona je dugo i pametno oplakivanje i прижимала nokti na moj vrat. Onda joj je previše pustio, i Veronika moaned opet i opet: "Oh.. oh.. oh..".
  
  
  Ona je bila gotovo skroman i отстраненной, kad je opet оделась. 'Koji je sada na sat?' - živo upitala je.
  
  
  Joj, pogledala na sat. "Nekoliko minuta prvog".
  
  
  "O, Bože, ti ćeš me odvesti kući." Ona застегнула zatvarač na svoje elastične hlače i натянула džemper preko glave.
  
  
  "Dobro, Pepeljuga", rekao sam. Da iskreno kažem, njegova je bio malo razočaran, ne sviđa mi se takva situacija, hvala, gospođo, čak i u parkiranom automobilu.
  
  
  Ali Veronica nije ni pitao za cigaretu. Kad joj je okrenuo, ona uči zabrinuti нахмурилась, i ovaj izraz nije promijenio, sve dok nismo stigli do izlaza, koji je vodio do съемному kuće njezin očuh.
  
  
  "Može, bit će bolje, ako ste позволишь mi je otići odavde", rekla je ona. On nije odgovorio; Njegova je bio malo ljut na sebe ne manje, nego na ma. To je samo vozio.
  
  
  Pored visoke željezne ograde jauk je bio nešto što se može nazvati samo сторожкой. Pred njim je stajao čovjek u шубе, i bilo je dobro vidjeti ego sačmaricom. A u strani bio parkiran Bentley.
  
  
  Veronica uhvatio me za ruku. "Ne zauvijek, Nick ..."
  
  
  "Ja sam samo ću te kući, dušo".
  
  
  "Jako mi je žao", - пробормотала je ona.
  
  
  Joj, gledao na hax. 'Zašto?'
  
  
  "Zato što sam učinila je to tako ... tako žurno".
  
  
  'A?' - pitao sam, slijeganje ramenima.
  
  
  "Znate, to je jebeni ponoć".
  
  
  "Ne, ona to ne vidim". - Ja sam притормозил.
  
  
  "Poslušajte, moji roditelji... mislim, oni su me izdali, ali posao koji smo se odlučili... pa, ona mora biti doma do ponoći. Razumijete?'
  
  
  "Mislio sam da ti je dvadeset jedan". Ako u mom glasu je bio sarkazam, onda je to zato što nisam pokušao da uguši ego.
  
  
  Kod nah pristojnosti godišnje. "Pa, to nije baš tako. Mi prije devetnaest i ... krojač vraga! Oni su više ili manje опекают mene. Mislim, da su zbog toga psihijatra izjaviti da nisam stvarno nadležan, razumijete? I ako ja ne učinim ono što oni govore, oni opet mogu me staviti u zatvor ".
  
  
  'Jesam li?'
  
  
  "Ne volim to govoriti". Rekla mi je tiho. "Mene stavili u ovaj dom, a onda... onda otkaz. Uopće nije bilo razloga. Joj...
  
  
  ... Vrata "Bentley" sa zlokobno pamuk zgrabe. Henry je prišao mom autu, kao velika planina.
  
  
  Veronika otvorila vrata na strani, zatim se nagnuo u stranu i brzo засунула jezik mi u uho. "Nazvat ću te sutra", - prošaptala je i izašao.
  
  
  Također je htio izaći, ali Henry nasloni na moj dan, njegovo lice je pao u otvorenom prozoru, kao перезревшая mjesec.
  
  
  "Imaš deset sekundi da se okrene i nestane", - прохрипел on.
  
  
  Kada je drugi pod drugim okolnostima ona bi bacio oko auta i bacio emu poziv, da bi me napustiti. Ali sam vidio kako je Veronica već je poslušno sjedio na stražnjem sjedalu "bentley", a satni krzna jakna mi je prišao s puškom na gotovs.
  
  
  Mislim da ga je mogao nositi s njih oboje; u nekom smislu to je moj posao. Ali, čini se, nije imao puno smisla početi okršaj zbog ludog bogate djevojke, u kojoj se, vjerojatno, učestvovao bih i lokalna policija - jer, ako bi ga on borio s ove dvije, u vrijeme kada smo završili, vjerojatno bi bio smrtni slučajevi. Henry je bio previše veliki, da se s njim nositi, nije se pristupiti nanošenju smrtonosnih udaraca, s kojima ga tako dobro vodili, i koliko ga razumijem, svaki čovjek koji napadaju na me s puškom, također osuđen.
  
  
  Tako je zatvoren prozor do njih lasica, dok ovaj diva nije morao da se povuče, proširi stroj unatrag i početi pokazivače. Ali kad joj je prestao da biste se pomaknuli prema naprijed, ga je čuo suho cerekanje, koji je, navodno, došao sa stražnjeg sjedala Bentley. To nije bio Veronika; to je jasno muške zvuk. A onda ju je čuo nejasna je žamor istog glasa koja nepogrešivo je završila riječima "Nick Carter".
  
  
  To mi se uopće nije sviđala. U Вестбуше ga nije koristio svoju pravu prezime. Joj nikada to ne radim, kada sam na odmoru.
  
  
  Druga glava
  
  
  Joj planirao vratiti u Washington na sljedeći dan, ali ne ide to učiniti. Dakle, kada je Veronica nije nazvala, bilo mi je teško nagovoriti sebe da ostane još malo. Na početku drugog dana - sve još čeka poziv - bio sam u gotovo napuštenom predvorju liže do večeri.
  
  
  "Dovoljno za danas?" - pitao me Dredove.
  
  
  'Da.' Joj odsutna-iskreno popio svoj topli rum i gledao u vrata u predvorju. Konačno, njegova je shvatio da je mladi barmen zamišljeno gleda u mene, i odlučio sam da moram igrati svoju ulogu na oba kraja. "Oh djevojka", - počeo sam.
  
  
  Dredove je kimnuo, cereći se. "Ova plavuša?"
  
  
  'Da. Ona je dio ovdje ide?
  
  
  "Vidio nekoliko puta. Ne u posljednjih nekoliko dana.
  
  
  - Ali dio da li je došla iza toga? Prije nego što sam je upoznao?
  
  
  "Bože, ne. Joj, vidio ju je samo prije nekoliko dana ".
  
  
  Joj se nasmiješio. "A inače, mislim da bi ona primijetila tebe."
  
  
  "Pa, znas sta, Nick".
  
  
  "Ja sam mislio, ona приезжала ovdje oko mjeseca".
  
  
  Dredove odlučno odmahnuo glavom. 'Ne, to nije tako. Dva, možda tri dana prije позавчерашнего dana. Kako je prošlo?'
  
  
  Nisam odgovorio. Toga on nije očekivao. On se samo nasmijao i uhvatio moju praznu šalicu, da napravim novi napitak.
  
  
  Neko vrijeme kasnije, u ranim večernjim satima ju je u svojoj sobi i htio je najbolji put do zračne luke u Bostonu, gdje ju je mogao prenijeti u Washingtonu, kada je zazvonio telefon.
  
  
  Joj, znao da je to Veronika, još prije nego što je uzeo slušalicu. 'Halo?'
  
  
  'Nick?' Glas joj je bio napet i šuti.
  
  
  'Da.'
  
  
  "Trebam te."
  
  
  "To je dobro, dušo".
  
  
  "Mislim da si mi potreban ..."
  
  
  "Znaš gdje je to."
  
  
  'Vi ne razumijete!' Hej, uspio всхлипнуть, ne podizanje glasa.
  
  
  "Onda, objasni mi to". Također je hotel ee, ali nije htio pokazati.
  
  
  "Oni su idući, i... o, Nick, pomozi mi!"
  
  
  "Bilo je poteškoća?"
  
  
  "Slušaj, ako ja ne выберусь odavde večeras da će to učiniti opet. Oni su zaključana mene! O, Nick, mi izaći me odavde, dok se ne... -
  
  
  Glas joj bio prekinut odlučan klikom cijevi.
  
  
  Joj ne razmišlja pogrešnog cijev. Telefonska tvrtka nas отключила; to je bio netko je dom za visokim zidom.
  
  
  Joj je lebdio nekoliko minuta, ali stvarno nije sumnjao u tome što ću učiniti. Potrebna pomoć dame - nije moja specijalnost, ali ova mi je dala više nego što joj hotel. Nakon nekoliko sekundi ga je izvukao Hugo oko svog kovčega i staviti smrtno oštar štikli u korice sebi na ruku. Zatim je otišao wilhelmina slijedi moj "Luger" u lako наплечной fobus. Ispod najlona курткой, koju joj je obukao preko veste, ona ne выпирала. Malo je vjerojatno da će mi trebati bilo oko ta dva oružja, ali za sada joj ide povući ovu djevojku iz kuće, bilo je glupo ne da se pripreme za najgore.
  
  
  Večernje skijaši pohrlili na dobro raspoloženje na niskim ravnicama staza. Joj popeo na кресельном dizalicom na početak drugom katu, iznad osvijetljenim igralištem. Više nije bilo nikog; ispod mene u mjesečini blago se smiješio se snijeg. Ga izvukao na glavu crnu шерстяную masku s otvorima za oči i rta. Može, bijele maske je bilo bolje, ali joj ne шталь ee tražite. Osim toga, sumnjam da ću čak i neprimjetno skliznuti u maskirnim na ovom širokom snježne terenu, s mjesečinom i прожекторами stenje oko kuće.
  
  
  Joj se spustio, прокладывал sebi put lijevo i učinio sporo, pažljivo kontroliranom pletiva, sve dok nije naišao na zid. Joj ostao iza drveća, i pogledao na to mjesto. Daleko dolje su vrata, a pred kućom je stajao sata, koji je i onda bio na rukama, da se zagrije. Nije bilo institucija saznati postoji li kod zida druge vremenske ili nema, pa ga nije ni pokušao učiniti. Između ostalog, bez sumnje, bila je električna signalizacija, i nisam imao vremena temeljito istražiti ovaj vadičep.
  
  
  Gledajući pola sata, joj je došao do zaključka da je kod vrata stoji samo jednu vremensku; Čini, on nas хема nije govorio, a nigdje nije bilo ni traga od automobila.
  
  
  Snažno gurajući otvorena palice, njezin je sišao s пологого staze. Izlasci zbog zelenila, joj podigao skijanje, mahao rukama i izdala je prigušen krik. Njezin se nadao stvoriti uspješan иммитацию skijašica, koji je izgubio kontrolu nad svojim pokretima. Joj, pao je i споткнувшись, na čelu s гауптвахте. Zatim skrenuo joj je, očito, gubi ravnotežu, i požurio iskrene k stenjati. Neposredno prije nego što sam stigao tamo, malo skrenuo je imao sudar nije tako jaka kao što se činilo. Joj, pao, bespomoćno vuče nogu, vičući:
  
  
  "O bože, o bože, o bože!"
  
  
  Zatim je glasno застонал, iso svim silama pokušao ustati i opet je pao. 'Definirati sam!' Joj slabo застонал. Vremenska me primijetio. S puškom na gotovs, on je napravio nekoliko koraka prema meni, a zatim заколебался.
  
  
  Joj opet застонал.
  
  
  Vremenska trk do mene na snijegu. Njezin je ležao nepomično, čekajući da on stane na mene. Bilo je važno saznati je li on stvarno jedan. Ali činilo se da ego ne zanima ništa osim mene. On je došao, stao i dopustio ружью objesiti na ruci.
  
  
  "Jeste li u redu, čovječe?"
  
  
  To je bio glup vadičep, ali joj je odgovorio.
  
  
  "Mislim da je slomio gležanj", - gritted moje njezine zube. 'Ah, da?'
  
  
  "Ako mi možete pomoći ustati ..." - joj se činilo toliko bespomoćni koliko je to bilo moguće.
  
  
  Vremenska odmahnuo glavom. "Ja nisam liječnik, dude".
  
  
  "Pa, ti si me ostaviti da glasaju tako?"
  
  
  On je sumnjao. "Ti ne bi bio ovdje skijati, čovječe. To nije ski slope ".
  
  
  "Kako da ne znam! Joj jednostavno nije mogao zadržati one proklete vodi u pravom smjeru ".
  
  
  "Pa ..." Vremenska došao liže.
  
  
  "Možete nazvati u ski dom?" - appealingly upitao sam. 'U hotel? Tako može doći kod doktora?
  
  
  "Ja ću ti pomoći da ustane, čovječe, ali ja ne mogu da ti telefon". On je ukazao glavu u stranu гауптвахты. "Tamo nema telefona, samo veza s kućom".
  
  
  Dobro, rekao sam i pružio mu ruku. Joj dopustio emu me uhvatiti za ručni zglob, a zatim uhvatio ego i povukao prema naprijed, kroz moju glavu. Joj, перекатился s njim, okrenuo se i sletio emu na grudi. Prije nego što je shvatio što se događa, joj poderao pušku na ego ruke i pritisnuo mozga na ego uho.
  
  
  "Jedan zvuk, jedan pokret, - прорычал ja, i oni će morati ići u New Hampshireu, pronaći drugu polovicu tvoje glave ". To se nije micao, ali pod mojim koljenom trese kao zec u zamku.
  
  
  'Ogradu. Kako se to otvara? '
  
  
  On je rekao, i kad su ga gurali ego cijevi puške, on je objasnio kako se aktivira alarm ako dva ključa rotirati ne u pravom redoslijedu. Ga je izvadio ključeve na ego džepa i dopustio emu ustati. S kapuljačom dlake ego u jednoj ruci joj зашагал s njim prema vratima. Joj, gledao u telefon na гауптвахте, i odlučio da se ne dira ego; ako выдерну ego kroz zid može čuti alarm ...
  
  
  Žice su dolazili na brave vrata; Njegova naredio vremenskoj otvori ih. On je oklijevao, ali kada pokazao joj emu prst na okidaču, on je okrenuo ključeve u pravom redoslijedu. Zatim joj omogućiti прикладу puške sletjeti na njegovu lubanju, затащил u караулку i skliznuo kroz otvorena vrata.
  
  
  Cesta вилась kroz vegetaciju visokih borova, закрывающих mjesec. Snijeg je bio očistiti, tako da su vidljive betonske ploče sa стыками залитыми smola. Joj lagano otišao na prilazni put, ne podižući pogled iz daleka svjetla velike kuće. Joj sjetio kako je Veronica je govorila o "zla zamke", i opirao pokret zaronite u sjenu na obje strane. A onda ispod mene srušila pristupna staza.
  
  
  Manje od svega što ste očekivali, da je velika betonska xhosa padne ispod vas, kao niti klackalici, ali to se dogodilo. Iznenada joj je skliznula u кромешную tamu, ne može se nikako sebe zadržati.
  
  
  Svjetla nije bilo dosta, oko mene je bila samo hladna vlaga. Joj, ispruži ruke i groped kamenje na obje strane. To je bio širok tunel, i da je pod pod mojim nogama bio prljav. Negdje ispred mene odjeknuo jak prodoran zvuk. Ja sam otišao u smjeru zvuka; to je sve što sam mogao učiniti.
  
  
  Blato ili nešto slično me je svojim gležnjeva, kada joj je stigao do oba kraja tunela. Zauvijek me je grotlo, oko debelih dasaka. Joj nije pokušao ga otvoriti. Joj kako je siguran da bilo tko dođe jednom godišnje na mene.
  
  
  Grotlo otvarano dugo. U međuvremenu ga je vratio u tunel, pogrbljen u potpunom mraku, gledajući u obje strane. Nitko ne prilazi sa strane обрушившейся betonske ploče, tako da je odlučio da je to posao vremenske - služiti ovu stranu.
  
  
  A onda se pojavio sergej. U vanjski stakleni спускалась веревочная stepenice.
  
  
  Kad joj je oklop na tom putu bijega, imam u ruci je wilhelmina slijedi. Kroz rupu se ne vidi lica, ali sam bio spreman pucati u sve što je stiglo.
  
  
  Joj jedva popeo gore, jer mi je bilo potrebno držati "Luger" u pripravnosti, i prva stvar koju sam vidio, bilo je lice Veroniki. Ona se smijala.
  
  
  A onda ih je vidio gdje stoji pored nje muškarac koji gotovo ne smiješi, ali u najmanju ruku, smiješeći se sada, što je samo po sebi bilo sjajno.
  
  
  "Bok, Nick", - rekao je muškarac.
  
  
  Njeno poznavanje ego. Ego se zvao Hok, on je moj šef, pa ga malo nije pucao ego na mjestu.
  
  
  
  Poglavlje 3
  
  
  
  
  David Hok - muškarac godina pedeset ili šezdeset - nitko ne zna sigurno - s rijetkim sijedom kosom i oštra lica svećenika u Novoj Engleskoj. Ego šveđani uglavnom na профессорского твида, ali незажженная cigara, koju je on obično žvače, daje emu pogled starijih državnog činitelj. Ukratko kažem, Hok - čovjek kojeg nije lako iznenaditi - ni u kom slučaju.
  
  
  "Vi ćete pucati oko ove stvari?" - mirno je pitao on, pokazujući na Вильгельмину. "Ako ne, убери to".
  
  
  Joj to učinio. - "Da, krojač vraga, događa?" Ego тонкогубый usta скривился. "Kod vas je gotovo trideset sekundi, Nick; ti si već trebao shvatiti to ".
  
  
  Može biti, ali ne sasvim. "Veronica, - ja sam pogledao djevojku - to je netko oko nas?"
  
  
  Hawke je kimnuo. "Učenika, ali, čini mi ma sve je dobro".
  
  
  Je pregledao sobu; bili su ormari za knjige i debele tamno crveni tepih. Prozora nema. Joj počeo je shvaćati.
  
  
  "Dakle, to je naš edukacijski centar".
  
  
  Hawke je kimnuo. 'Posljednji. Usput, o prethodnih gospodara, Veronika je bila u pravu; to je bio бутлегером, a kasnije шталь veliki контрабандистом heroina. Ako bi se pokušali popeti preko zida, čelične bodlje letio bi i udario vaše tijelo. Joj drago mi je da imaš dovoljno pameti da prođe kroz vrata. I, usput, odskakanje mine svuda, na obje strane kolnika ".
  
  
  Joj, znao da je to bio: uređaji stavljeni u pokret korak, prisiljavajući ih skok i eksplodiraju u zraku, šalje smrtonosnu grad u svim smjerovima.
  
  
  "Vi ste sigurno ćete izgubiti tu puno učenika", primijetio sam. Hawke je odmahnuo glavom. "Sve dok nam jednog. Odskakanje mina nije do kraja napunjena, i mi smo samo razgovarali s našim ljudima ne pokušavajte se popeti preko zida. Kao što znaš, Nick, zidovi obično nije najbolji način za ulazak u pomno čuvana kuća.
  
  
  Joj je kimnuo.
  
  
  "Dakle, danas vi vrlo dobro napravili. Mi smo gledali na tv-u ".
  
  
  To je bilo u kući. U kuću s mjerama sigurnosti svugdje moraju biti televizijske monitore.
  
  
  "Dobro, da nisi ubio vremenske", rekao je Hawk.
  
  
  "Da, ako bi to želio?"
  
  
  "Mi bismo prestali tebe, Nick. Kod vrata je zvučnik, a njegova će na vrijeme opsežne zemlja vas na red.
  
  
  "Ti si nada za to."
  
  
  Hawk zadovoljan klimnuo glavom, i ja sam znao da je on u pravu.
  
  
  "Dobro, sada ste ovdje", rekao je on. "Hajmo se na posao."
  
  
  Nakon što je njegov ego, vidio ga, shvatio sam da je glasovanje-glasovanje se mora dogoditi. Joj, sjetila da je to Hawk mi je ponudio kao mjesto za odmor Вестбуш.
  
  
  Veronica je ustala. Na njemu je bio nogavica odijelo, kosa joj su se okupili u perika na potiljku, i izgledala je - pa, može se reći da je nekoliko godina stariji od šesnaest. Njegove oči nisu gledale u mene, ali sam joj vidio crvene mrlje na njezinim obrazima.
  
  
  Jastreb nije rekao ništa, dok ona nije izašla kroz sobe. Zatim on se nagne naprijed koža stolici, сцепив ruke zajedno i stavljajući laktove na koljena.
  
  
  "Je li netko u Вестбуше zna tko ste, Nick?"
  
  
  Joj, odmahnuo glavom. 'Nitko. Zovem se Nick Walton. Jedina osoba s kojima joj je govorio - osim Veroniki - to je barmen u hotelu. Jednog dana on me je pitao o tome, i da joj назвался emu tim imenom i rekao da se bavim međunarodnim ulaganjima ".
  
  
  'Dobro. Možete koristiti ovo ime Doublé Cay ".
  
  
  Nju nikada nije čuo za Дубле-Kay.
  
  
  "To je par malih otoka na Bahamima", objasnio je Hawk. "Jedan potpuno razvijen - tu je novi hotel i stara imena, koja su ovdje s početka stoljeća. Na drugom otoku grade još više hotela i mosta koji povezuje otok ".
  
  
  Njezin je čekao da ga i dalje. I, kao i obično, on je prešao na drugu temu.
  
  
  "Ja sam pripremio ovo je događaj za vas, jer sam morao sam sebe uvjeriti u nekoliko stvari, Nick".
  
  
  'Da.' - Ja sam bio agent s AX dovoljno dugo, da nije čudo, što je redatelj. Mi ne bili nam CIA, mi-FBI, i da čak i ne bi mogli nazvati nas nešto srednje. Samo mi postojali, mala grupa спецагентов, rade nešto što nitko u vladi nikada nije mislio, čak, i Hok je vodio slučaj. Ego susjedi u Georgetown mislili da je on predsjednik poznatog fonda.
  
  
  "Prije svega, - rekao je - bih vadičep o tome da поладить s mladim ljudima s dugom kosom. Veronica mi je rekla da je u "Lijepom ludilu" bio si super cool ".
  
  
  Morao nasmijati. 'Dobro.'
  
  
  "A onda je nastao problem spadaju u ovu tvrđavu. To je nesamo, zar ne? Ali vi ste to učinili. Imao sam sumnje, Nick.
  
  
  Joj bijesno pogledao na njega; on nije imao pravo da tako sa mnom razgovarati.
  
  
  "Dobro, dobro", - žurno nastavio Hawk. "Vi ste prošli oba testa, i sada idi dalje. Double-Kay, Nick. I Grady Ингерсолл.
  
  
  To je bio šok. Грэди Ингерсолл je možda bio najbogatiji čovjek na svijetu, milijarder u dobi od oko pedeset godina, koji je u posljednjih nekoliko godina шталь povučen.
  
  
  Joj, čekao je, dok Hawk će se kretati dalje.
  
  
  - Грэди Ингерсолл, - прогудел Hawke, kao da je pročitao po mapama, iako pred njim nije bilo ništa, ego dob od pedeset i sedam, pet stopa i osam inča, oko brojevima funti. Ima šest vrsta, uglavnom filmske zvijezde. Napravio je stanje u građevinskoj tvrtki svog oca, onaj koji je osnovao krajem 1930-ih godina. Grubo govoreći, špekulant. Ego društva bavila s brodarskim kompanijama, proizvodnju uniforme, žitnice, нефтепроводы - bože, ovaj čovjek je čak zaradio novac u proizvodnji filmova. Upravljano bombarder tijekom početka drugog svjetskog rata, dva puta je bio kratak preko Njemačke, jednom je pobjegao, ali je počeo drugi put bio postavljen u logor za ratne zarobljenike u oba kraja rata. Danas, on je investitor u mnogim tvrtkama - najveći investitor, da u mnogim slučajevima znači da je imala dominantan interes ".
  
  
  Sve to ga znao o Grady Ингерсолле... prije Nekoliko godina povukao u udaljenom području New Mexico - najpoznatiji pustinjak u povijesti. Ovih dana nitko nije vidio, ego, osim ego "palace čuvari" iz oštre muškaraca koji su bili ego jedino direktnim kontaktom s vanjskim svijetom.
  
  
  "Ego najnovija ulaganja, - nastavio Sokol - bio je u zrakoplovnoj tvrtki Ultimate Dynamics. Ингерсолл vlasnik većine dionica, pa on je glavni. I zbog toga Nika, Pentagon i Bijela kuća gristi nokte ".
  
  
  'Što ti misliš?'
  
  
  Hawk mračno se nasmijao. "Kada je na vlast došao tvrtka Ingersoll, Ultimate Dynamics вносила završavanja dotakne nokat sofisticirani sustav za navođenje raketa po ikada izumio. Ukratko, kažem, ona može istraživati područje na dnu i prilagoditi tečaj rakete na putu s većom točnošću nego što je to mogao učiniti pilot-čovjek; on može otkriti presretača raketa i pucati na njih svojim sredstvima zaštite. Ali najvažnije postignuće je da je uređaj može odrediti učinak iz prethodnih rakete, a zatim letjeti pucati na manji ili čak третичным ciljeva."
  
  
  "Drugim riječima, - rekao sam, - ta stvar može učiniti gotovo sve što može osoba-pilot".
  
  
  'I više. Ovo je treći sposobnost, koja se bavi čini, ego je neprocjenjiv. Ovih dana mnogo se govori o излишествах - koliko puta možemo izbrisati Rusija ili Kina sa kartice, u usporedbi s onim koliko puta oni mogu izbrisati nas s kartice. Ali s ovim uređajem nema više potrebe za pokretanje pet ili šest nuklearnih bojevih glava na jednoj, i on je isti cilj; nakon što je prvi završio svoju misiju, drugi mogu нацеливаться na druge ciljeve. Dakle, možete zamisliti da je taj sustav vođenja će značiti za više slabe snage ".
  
  
  Joj, naravno, mogao zamisliti. Samo Sjedinjene američke Države i Sovjetski Savez imali nuklearnu moć da uništi znatan dio svijeta, ali uređaj Ultimate Dynamics omogućiti bilo umjereno razvijene zemlje kao što je Kina postigla nuklearnog privlači, čak i ako je ona imala samo mali udio nuklearne energije. broj raketa.
  
  
  Nepotrebno je reći da je uređaj potpuno tajno i kontrolira poštivanje строжайших mjere sigurnosti. U današnje vrijeme to se zove "Дрикоппер", što uopće nije lud ime ".
  
  
  "Vjerujem, gospodine, Washington je u pitanju причастностью Ингерсолла na to".
  
  
  'Točno. Грэди Ингерсолл preselio u Дубле-Kay je prije gotovo godinu dana. On posjeduje otočići, i jedan je ego tvrtki ih razvija. Ингерсолл živi u starom hotelu, o kojima joj je govorio... - Hawk je zastao i došao do posebnih старомодному površinom. On je uzeo свернутую kartu i guste smeđe omotnice, a zatim pozvao me na stol i okrenuo kartu. Dva otoka imali oblik bubrega sa širokim zakrivljenim uvalama, oduzete prijatelj prijatelju. Na аэрофотоснимке bili vidljivi građevinski radovi na jednom oko dva otoka, koji je, kako mi je rekao Hawk, nazvan Otok posljednjeg suda. U drugom se zove Otok Uskrsnuća, bio je opsežan hotelski kompleks s bazenom, teniskim i golf. Pored bazena, jedva vidljiv kroz guste palme i drugu vegetaciju, bio je obris još jedne zgrade pored okruglog lagune.
  
  
  "To je hotel" Дублон ", - rekao je Vlado, što ukazuje na gotovo skrivenu strukturu. "Ona je odvojena od ostatka otoka zida i opremljen običnim elektroničkom opremom i naoružanim stražarima. Ингерсолл nestao iza ovog zida, kada je stigao do Дубле Sprud, i više ne prikazuje ".
  
  
  "Tko je ikada bio unutra?"
  
  
  "Ja ću se vratiti na ovaj trenutak. Što je najvažnije, da su za sve to vrijeme Ингерсолла osobno nitko nije vidio, osim skupine ego pomoćnika. I to je još jedan razlog za zabrinutost ".
  
  
  Joj nije prekinuo ego pitanjima.
  
  
  "U posljednjih godinu dana, - nastavio Sokol - ego asistenti promijenio jednog za drugim. Svi dosadašnji pomoćnici su od četrdeset do pedeset, uglavnom muškarci, koji su s obzirom na vodećim pozicijama u tvrtkama Ингерсолла. Ali ne više. U ovom trenutku ih je šestero, sve mladi, očigledno, dvadeset godina, sa dugom kosom. Jedan oko njih - žena. Joj čuo ljepotica. Automatski se nasmijao i dopustiti da njegov šef nastaviti.
  
  
  "Iako svi oni izgledaju amerikancima, oni imaju putovnice nekoliko zemalja Europe i Latinske Amerike. Do sada nam nije uspjelo, što je bilo predočiti im, ali, s druge strane, informacije o njima malo ".
  
  
  Hok izvukao oko smeđe omotnice pola tuceta tanke mapa i pružio mi je. Joj пролистал ih i usredotočio se na slikama 18 x 24 u poslovima. Petorica sličnih prijatelja na druge mlade ljude - četiri teen i jedan s tamnom kosom, i spektakularno prekrasna tamnokosa žena. Na kraju joj je rekao bez entuzijazma: "Mislim, to razumijem, na što sve ide. Želite da tih ljudi testirali ".
  
  
  "Mnogo više od toga. Ovi mladi ljudi, mi zovemo ih "intimna шестеркой" - jedini koji ima izravan kontakt s Ингерсоллом. O, on stvarno zove direktore svojih različitih tvrtki i to čini više ili manje redovito, i drugi vide ego...
  
  
  - Ali vi ste samo rekli... -
  
  
  Hawke je podigao ruku. 'Tiho. U posljednjih nekoliko mjeseci Ингерсолл iznenada pretvorio u dobronamjeran domaćina. Mogao bih isto to reći. Veliki broj mladih ljudi staju u hotelu Doublé Cay pored Doubloon, koje privlače izuzetno niske cijene za mlade, kako oni to nazivaju. Dio pomoćnici Ингерсолла odabrati grupu i pozvati ih unutra zidova na yahoo, koji je navodno uh ... ne kućne ljubimce. Gostima se služi najbolju marihuanu i hašiš, piće i glazbu, a također je dozvoljeno kupanje u laguni. Možete zamisliti da se oko toga ispasti. I glas dolazi vrhunac: s vremena na vrijeme na sceni pojavljuje Ингерсолл. On stoji na neku vrstu balkonu iza debelog stakla particiju, okreće svojim gostima kroz zvučnik - i dio bira jednu oko djevojke, da je posjetila ego osobno ".
  
  
  Iskreno govoreći, meni se to činilo razumnim. Na kraju, može se očekivati da čovjek s takvim novcem želi zabaviti, i to je tako.
  
  
  "Samo ne Grady Ингерсолл".
  
  
  Joj bio skeptičan. Muškarac, koji ima šest brakova i nekoliko naširoko poznat odnos, ne smeta odabrati za yahoo zrelo i mladu djevojku.
  
  
  "Ali Ингерсолл - objasnio je Hok - uvijek je bio vrlo tajnovit čovjek. Sve što je radio i u mlađim godinama, učinjeno je maksimalno oprezno; on nije htio javnosti, i, naravno, ne ugostio javni spektakl ".
  
  
  Joj nagađanje. - 'Starost?'
  
  
  "Moguće, ali malo vjerojatno. Na kraju, on nije takav wouldnt i stari.
  
  
  Joj, mislio sam da je uhvaćen u glasu jastreb kokošar dodir zaštite, ali nije obraćao na to je ego pažnje.
  
  
  "Onda, što misliš, što je to?"
  
  
  Poglavlje AH pogledao me je, oslanjajući se na stolicu s obje ruke. "Ili se s glavom Grady Ингерсолла se dogodilo nešto ozbiljno, ili je ovaj čovjek ne Grady Ингерсолл".
  
  
  Prije nego što joj nešto rekao, uslijedilo je dugo tišina. "Ali vi govorite mi da je ego vidjeli".
  
  
  "Samo na ovom intimnom šestice i kuje mlade ljude ne možete očekivati da ćete saznati nešto o trenutno u Ингерсолле ".
  
  
  Joj je kimnuo. "A što je s djevojkama koje je izabrao?"
  
  
  "Koliko nam je poznato, da ih je bilo sedam. Bez iznimke, svi su napustili otok odmah onda ... zbogom ... na jednom aviona Ингерсолла. Mi smo pronašli jednu u hipi komunu u Meksiku. Ona se kune da su samo pričali i da Ингерсолл dao hej deset tisuća dolara, prije nego što ju posaditi u zrakoplov.
  
  
  Joj присвистнул. "Deset tisuća za brbljanje".
  
  
  Hawk iskrivljeno nasmiješio. "I, navodno, je šutio".
  
  
  "A što je s pozive iz Ингерсолла? Je li dobro za ego znaju ljudi s kojima on govori?
  
  
  Moj šef se namršti. 'Da. Većina ego zna. I nitko ne želi vjerovati da je pozivatelj - prevarant. Nam je čak uspio dobiti otisak glasa s telefon, i... pa, to je neuvjerljivo ".
  
  
  "Mislio sam da glas ispisa prihvatljiva kao identifikator".
  
  
  'Nije baš tako. Imamo zapis svjedočenja Ингерсолла prije nekoliko godina pred odborom Kongresa, i taj glas, čini se, odgovara glas nedavnom. Ali postoje razlike. Telefon na otocima za pocetke, nije uvijek vrlo jasan ".
  
  
  'Zapravo. Onda želite da ga zna, da li je zaista ovaj čovjek Ингерсолл, zar ne?
  
  
  "To je jedan trenutak. Naravno, ako to može biti самозванцем, također je potrebno uspostaviti što se dogodilo s ovim Ингерсоллом. U svakom slučaju, trebate saznati tko zapravo delle članovi "intimna šestice", koji su ih motivi i kako oni utječu na Ингерсолла ".
  
  
  - Što mislite, može li se bilo koja komunikacija između njih i Трехголовым?
  
  
  "Mi još uvijek ne znamo. Ali dok god postoji takva mogućnost, mi smo nužno trebali to shvatiti ".
  
  
  "Pretpostavljam da je prvi izravni pristup".
  
  
  'Da. Ministar obrane osobno pokušao kontaktirati Ингерсоллом, i dvije nedjelje prije odina oko najbližih savjetnika predsjednika odletio u Дубле-Kay. Ali Ингерсолл je odbio da ih prihvatiti ili razgovarati s njima. On je privatni građanin, Nick, i vlada ne može prisiliti ego napustiti utočište ".
  
  
  "Mislim, ego milijarde nemaju za to postoji odnos" - sarkastično rekao sam.
  
  
  "To ne utječe na nas. Znate svoj posao. Postoji još nekoliko detalja koje treba raspravljati, a zatim krenete na jug. Доберись do Ингерсолла, Nick. Saznajte što trebamo znati ".
  
  
  - A ako je to negativno? Ako je to zbog Трехголовым?
  
  
  - Onda zaustavite ga. Na tvoju diskreciju.
  
  
  'U svakom slučaju?'
  
  
  Hawke je kimnuo. "Ja ne šaljem tamo agent AX u rang Killmaster samo da bi se postaviti nekoliko pitanja".
  
  
  Da je do mene, ja sam sumnjao; posao činilo sasvim jednostavna, ako ne kažemo obični - i to je bio početak, drugi put u nekoliko dana, kada joj je napravio ozbiljnu pogrešku u prosudbi.
  
  
  
  Poglavlje 4
  
  
  
  
  Upute zauzeli za manje od tri sata, i još uvijek nije bilo ponoći, kada ga je napustio dvorac. Vremenska sramežljivo se nasmijao mi se i ukazao na moje skijanje, прислоненные na гауптвахте. Njegova hotel ispričati, ali ne шталь; on je znao, da je ego čekali, i to je bilo više nego što joj je mogao reći.
  
  
  Joj očekivao opet vidjeti Веронику prije odlaska, ali ona se nije pojavio. Vjerojatno je tako bilo najbolje. Sada je znao da je ona омелой u umu, u automobilu, na ovom snijegu vrhu brda, i nju mogao učiniti bez ee nemira ili neposlušnosti - što bi smislu ona nas je usvojila poslije toga, kao zanimala me tajnu misiju.
  
  
  Joj malo spavao te noći. Unatoč činjenici da je moj broj je bio na drugoj strani hotela, daleko od hall, joj je čuo glasine gitare, a nakon nestabilne glasovima. U zoru ga je ustao, odjeveni i okupio stvari. On ne брился upute.
  
  
  Mali paket je bio u prtljažniku mog automobila, kao i reče Hawk. Kada smo pričali sinoć, ego imale jedan preko naših agenata. On je sadržavao nekoliko stvari razvio odjel specijalnih efekata AX, koji bi mogli biti korisni u teškoj situaciji. Mora biti, radnici odjela Stewart je trebalo dosta snalažljivosti da dođu do oružja i alata, koji su se mogli sakriti u kupaći kostim ili za sandale, ali kao i uvijek im je uspjelo.
  
  
  Trebalo mi je dvije nedjelje doći do Miami, ga je učinio sve što može da uspori svoje kretanje. Zadatak Hawk je bio u tome, da отрастить gustu bradu, ali do petog dana postalo prokleto svrbež, i on je ostao s brkovima. Moji zalizaka porasla je prilično brzo, i on je znao da će do kraja dva tjedna imam bradu, koja se bavi će biti dovoljan za self-poštujući predstavnik rock-scene.
  
  
  Joj je bio Nick Уолтоном, menadžer nekoliko rock bendova. Hok je izabrao za mene tri grupe, dvije, oko kojih trenutno гастролируют po Africi i Aziji, u ime State departmenta. Druga skupina je privremeno ukinut, a njegova je morao uzeti odmor na Дубле-Kay, dok se grupa реорганизовывалась. Na putu prema jugu - općenito izbjegavanje Washington dc - ju je slijedila večeri od najprometnijih barovima, koje je mogao pronaći, slušanje glazbenih automata i lokalne kombo, poniranja u glazbu i atmosferu. Ga satima išao u glazbene trgovine, napamet marke, nazivi i imena izvođača.
  
  
  Do vremena kada ga je dobio na Джексонвилля, činilo mi se da znam o suvremenoj popularnoj glazbi onoliko koliko i prosječni tinejdžer. Moji brkovi rasla, i morala sam подстричься. Savršeno. Morao sam napraviti posljednji obilazak, prije nego što je sjeo na avion za Miami. Mi smo s Хоуком neko vrijeme razgovarali o tome, prije nego što se odlučite riskirati. Oni su opet pripremali prvih pokusnih letova Трехголовой sustava u cape kennedy, ny, i oboje smo osjećali da moram dobiti što više informacija iz najboljih izvora.
  
  
  Njezin je stigao u glavnu zgradu kompleksa NASA na vrijeme, da se pridruže izleti. Mi smo se okupili u hladnim svjetlom u čekaonici i prošao kroz hodnik. U tom trenutku me je zaustavio stražar u formi.
  
  
  "Oprosti mi, gospodine", rekao je on.
  
  
  Joj gledao oko sebe, kao i nekoliko drugih članova grupe. 'Da?'
  
  
  "Ti si водишь plavi Ford?" On je pročitao registarskih oznaka.
  
  
  "Da, to je moje".
  
  
  "Bojim se da ste blokirani još nekoliko automobila. Bili bismo zahvalni ako bi ste переставили ego ".
  
  
  "Po mjeri побери", - прорычал sam. "Kad joj je tamo parkirao, drugih strojeva nije bilo".
  
  
  - Bojim se da će morati, gospodine. Ako vam ne smeta.' To nije točno, molimo.
  
  
  'Prokletstvo! Dobro.' Joj ljutito зашагал natrag na гулкому hodnik. Kada smo zaštitar sakri na umu za turističke grupe, uzeo me za ruku. Mi smo stali na trenutak, огляделись. Nikoga nije bilo na vidiku.
  
  
  "Za nas ovdje, gospodine", rekao je on uljudan ton, koji je, vjerojatno, koristio bih u odnosu na čelu NASA.
  
  
  On je otkrio ključ je nevidljiva vrata bez olovke, koja se bavi bio je raspušten u jauk. Brzo smo prošli kroz dugi niske hodnik. Tu i tamo su bili drugi dan, sve sa brojevima i slovima, ali bez druge oznake za identifikaciju znakova. Mi nikoga nisu vidjeli, kada se okrenuo iza nekoliko uglova, siđe na čeličnim stepenicama, prošao je još dva zaključana dan i na kraju ostvarili ono što izgleda kao prazan zid.
  
  
  Vrhom svog briljantnog crne cipele branič gurnula komad sive letvica na dnu zida. Odmah se ništa nije dogodilo, ali nakon nekoliko trenutaka cijeli zid bez dna se okrenuo, stvarajući rupu, dovoljno veliku da je on mogao skliznuti kroz njega. Zid iza mojih leđa imati zamahnuo, i on je ostao sam u maloj sobi sa metalnim stolom i dvije stolice i velikim ogledalom, koji je trebao biti jednosmjerna. Pored ogledalom je vrata; Njezina je strpljivo čekao, kada se ona otvara.
  
  
  "Gospodin Carter?" upitao je bestjelesni glas.
  
  
  'Da.'
  
  
  "Trenutak, molim".
  
  
  Joj, nasmijao se u ogledalo, ali je odlučio da ne mašući rukom. Ove kozmičke genijalci skloni tretirati ozbiljno, i ja ne mogu ih kriviti. Kod njih postoji ništa ozbiljno tretirati.
  
  
  Nakon otprilike minute vrata su se otvorila i ušao dvije figure u bijelim kutama i savršene teniskih cipele, gurajući pred sobom besprijekornu čelik stolac koji joj je dio previše vidio u bolnici.
  
  
  "Mi moramo da uklonite vaše ispise prstiju, gospodine", rekao je mlađi po dvoje. Jedno oko njih nije izgledao na trideset i oboje su bili u naočalama. Čak ih dugu kosu - prije deset godina ih je bilo подстригали ježa - ne умаляли ih predanost. Oni su se bavili mi se tinta na prste i rasporedila ih na papiru. Zatim, jedno oko njih otključana stolicu, otvorio pretinac za dokumente i usporedio moje ispise prstiju drugi set, zatim je kimnuo.
  
  
  Ga pitao. - "Vi ste pohađali tečajeve otiska prsta na Mit-u?"
  
  
  "California institute of technology", sir", odgovorio je viši. "Ne, ali smo oboje studirali na akademiji FBI-a". Ona se malo nasmijala.
  
  
  Pokazao joj je u svom čuđenje. "Sve što je ovdje tako čine?"
  
  
  "Ovdje, gospodine." On je ukazao na otvorena vrata. "Dr. Avery vas čeka".
  
  
  Dan u ovom hodniku bili su otvoreni; u malim uredima snažan muškarci i nekoliko žena u bijelim kutama, savijanje nad crtežima i tehničkim pregledima i razgovarao još s drugima, u malim skupinama, pišući kredom jednadžbe na cool zajednice. Na kraju hodnika moji pratioci dvaput otvorila dvostruka vrata i веления me je u ured i soba za sastanke. Muškarac za stolom činilo se da je nešto stariji od moje Pratnje, iako je ego kratke седеющие kosa jedva prikrio preplanula lubanju. "Uđite, gospodine Carter", rekao je on, stojeći. On mi je ukazao na zeleno kožna fotelja.
  
  
  "Pretpostavljam da ste doktor Avery. Ili ste još i administrator? Joj se nasmiješio kad je pitao, ali on nije odgovorio.
  
  
  "Imamo malo vremena, gospodin Carter. Počnimo?'
  
  
  Nema smisla ponavljati sve detalje, koje mi je rekao u narednih sat vremena. Puno je rečeno o koordinatama i satelitskoj картографировании, o računalima, компасах, стабилизаторах i izvršnih mehanizama, o klizni zmajevima i senzori, kao i o sustavima zaštite od prisluškivanja. To je bilo više ili manje od onoga što mi je rekao Hawke, ali je toliko detaljno, da je u vrijeme kada je Avery završio ju je osjetio da sam gotovo mogao bi se sastaviti трехголовую sustav. Pa, možda ne baš.
  
  
  Avery je, čini se, poštuje, to je isto ideje; ego par je gotovo uživanju. "Lakše je reći, gospodin Carter, pogledajte u projekt "Troglav" tako: vrtimo minijaturne baterije raketa u Arlington kroz Potomac u Washingtonu, dc. Dopuštena, četiri oko njih fokusirati na Bijelu kuću, naš glavni cilj. Koristeći Jefferson memorial kao ориентирующего, tv kamere inteligencija u svakoj raketi napravite potrebne prilagodbe. Pokreću rakete противоракетные; moguće je, iako se na naš sustav zaštite, jedna ili dvije, naše rakete će biti oboren. Moramo uzeti u obzir ovu mogućnost, čak i malu, ako će biti napravljen takav napad. Bilo mi уничтожаем protivnika prvi dušak, ni za nas sve gotovo. Da?'
  
  
  Joj je kimnuo.
  
  
  'Dobar.Dopuštena, prva raketa, usmjerenu na Bijelu kuću, - to je direktan pogodak. Onda ostale rakete ne bi trebali iznenaditi isti cilj. Senzori registriraju udarac, a zatim aktiviraju računalni mehanizam. Drugi cilj je programiran u sustav vođenja. Pogoni obavljaju svoj posao, uvlačenje pomičnih krila objavljeni za povećanje uzgona i sile, i naša raketa juri, recimo, u trgovačkom području Četrnaesti ulice ili u hotel Hilton. To jasno?
  
  
  'Ga tako i mislio. Drugim riječima, u ukupno nuklearne borbi moramo utjecati na osnovne ciljeve, odnosno pokrenuti samo nekoliko raketa. Ali ako će pasti prvi, da nam ne treba trošiti drugi ".
  
  
  'Točno.'
  
  
  Emu trebalo sat vremena da mi reći ono što sam već znao. "A što je sa samog sustava, dr. Avery? Koliko je velik?
  
  
  "Ne mogu vam pokazati. Nemam na to dozvole ".
  
  
  'Naravno da ne. Ali, koliko je ona velika? Možete li ga ukrasti?
  
  
  "Nimalo." Ego gesta je zahvatila cijeli podzemni kompleks, izrezati od ostatka baze. "Zaboravite o mjerama opreza; Ga, siguran da su besprijekorni. On nije shvatio moj sarkazam. "Koliko je velik taj prokleti stvar?"
  
  
  Pa ... sklopivi dolar "Driekopper" - to je računalo. Po svojoj veličini, on je ценымногие teže nego što je razvijen na današnji dan ".
  
  
  "A to znači?" - огрызнулся sam.
  
  
  "Oh ... može biti veličine motor običnih automobila". Rukama on je ukazao na kocke metara okolo.
  
  
  "Tako da nitko ne može izaći izvan vrata s njim".
  
  
  'Jedva da.'
  
  
  'Dobro. Tko još zna o ovom uređaju? "
  
  
  "Vrlo malo ljudi. Moj osoblje, sedamnaest osoba, sve oko kojih su odobreni. Bijela kuća, druge vladine agencije i vrhovno vojno zapovjedništvo ".
  
  
  "A Konačan Dynamics?"
  
  
  "Gotovo svi koji su radili sa Driekopper, sada dio moje osoblje".
  
  
  'Gotovo?'
  
  
  "Samo su dvije osobe oko grupe ne rade sa mnom. Odina oko njih prije nekog vremena je poginuo u zrakoplovnoj nesreći. Drugi - izvršni direktor tvrtke ".
  
  
  "Što znači da je bio podložan Грэди Ингерсоллу?"
  
  
  "Mislim da je tako."
  
  
  "A to znači da Ингерсолл u toku".
  
  
  Avery je izgledao удивленным. "Vi, naravno, ne mislim da je netko poput Ингерсолла..." Emu ne treba je završiti rečenicu, očito, emu nije svidio moj podtekst, a on nije znao što učiniti.
  
  
  "Čuo sam, da ćete uskoro napraviti probni let Driekopper".
  
  
  'Da. Za sljedeći tjedan. Točan datum još nije određen. O sustavu znaju samo moji zaposlenici i oni osobno вставят sve detalje u raketi ".
  
  
  "Ima li šanse da strani brod intervenirati i выловит tu stvar u more?"
  
  
  "Nema šanse. Ako se raketa ne će sletjeti točno tamo gdje je programirana, ona самоуничтожится ".
  
  
  Činilo se da u ovoj grobnici s klima-uređajem joj više ništa ne mogu učiniti, pa joj zahvalio Avery i ostavio ego. Mjere sigurnosti u cape kennedy, ny me ne zanima, i on je znao da ljudi koji sudjeluju u tome, čine sve da ih moći. Ali ova replika o Ингерсолле i ego pouzdane шестерке izazvao imam чертовское zabrinutost.
  
  
  Možda, ako ne bih mislio o ovom problemu, ona bi platio više pozornosti na ono što se dogodilo nekoliko minuta. Gledajući na tv ekranu, zaštitar pustio me natrag u безлюдный hodnik. Dok vrata bez oznake znakova bez olovke još uvijek zatvarala iza nas, par болтающих азиата u slame kape, tamnim odijelima i kamerama u vratu je prošla kroz glavna vrata.
  
  
  Oni заколебались, kada su me vidjeli i straže, a potom su nastavili razgovor. Odina oko njih prestao fotografirati mekana unutrašnjost; kada je drugi skrenuo svoj fotoaparat u mom smjeru, joj je počeo zatvarati lice, a zatim me zaboraviti opremljen svime. Konačno, danas svugdje, gdje god da nam ode, vidjet ćete japanske turiste s fotoaparatima; samo kad je stigao do tamo, njegova je shvatio da su te dvije азиата na samom delle uopće ne nalikuju na japanskom.
  
  
  Let kroz Miami, na otoku New Providence na Bahamima je više od skoka, gotovo nije bilo vremena za piće, kao što smo zaronili u svijetlo-zelenim morem, испещренным pješčanim otocima. Послеполуденное nebo je bilo malo затянуто oblacima, zbog čega je tamno zelena vegetacija izgledala gotovo crna, i kada smo kruže iznad zračne luke, kiše napao na prozorima 7271.
  
  
  Putnici su fiksne kroz перрон na укрытию u obliku staroga сераля, koji su nazvali zgrade kolodvora. . Unutar svirao je orkestar, i u stjuardese dijelio besplatno piće od ruma, dok smo čekali njegov prtljag. Carina nije bio problem; u jeku turističke sezone otvorio, možda, odina na pedeset kofere. Ali багажным zaposlenicima je trebalo više od pola sata, da biste objavili sve stvari na avion, iz razloga koje će zauvijek ostati misterija za mene. Koferi profita u dugom uskom transportne trake, moj je bio gotovo posljednji. Imao sam dva kofera, a u jednom posebnom prostoru za Вильгельмины i Hugo. Ga ne nosim sa sobom oružje, kada je prijeći granicu, jer se zatočenih - jedan oko najbolnijih stvari koje se mogu dogoditi sa спецагентом, i obično to nije vrijedno rizika.
  
  
  Uz dan kolodvora stajao visok crni muškarac u карнавальном odijelu. Pored njega na palme nalazila se ploča s natpisom "DOUBLÉ CAY - Air Taxi". Kiša je prestala, ali nebo je još uvijek bio siv i oblacima. Još troje ljudi je već stajao pod palmom; par, srednjih godina i dječak-tinejdžer s gitarom, s kosom do ramena i bogatim dječjim aknama.
  
  
  "Da, prijatelju?" crni čovjek поприветствовал mene. "Vi ste u Double-Kay?"
  
  
  'Da.'
  
  
  On me je pitao kako se zovem, i сверился sa liste. - Let na drugi kraj polja. Limuzina stiže ovdje da bi vas odvesti.
  
  
  Mi neugodno stajali pod palmom c kojoj je kapala voda, zahvalan vjetru koji смягчал nedovršeni vlage. Na kraju pločnik je stajao mršav prosijed čovjek u рваном свитере, hlače i prljave teniskih cipele, napeto gledajući u vrata zgrade kolodvora. Kada je postalo jasno da je izašao najnoviji putnici, on je slegnuti ramenima, okrenuo se i podigao ruku. Tamno smeđa "cadillac" se nalazi na pločnik, vrata su se otvorila, i muškarac je ušao.
  
  
  Joj tako napeto gledao na седого čovjeka, da nije primijetio grupu na parkiralištu, dok Cadillac nije nestala je na umu. Tamo su dva mlada čovjeka, visoke i светловолосые, s olabavljeni локонами, obučeni u stroge tamna odijela, a uz njih je sjedila djevojka, koja je bila gotovo iste visine kao i muškarci. Ona je zatvorena od vrata do nogu u jednostavnom, развевающемся haljinu koja облегало svoje tijelo u svim pravim mjestima, a tamno smeđu kosu ниспадали hej ramena gotovo do struka. Između ee grudi klimanje kolekcija ogrlica, pa čak i u tamnom svjetlu njezino lice, činilo se, zasjala.
  
  
  Moja prva misao je bila Хадиша orleanska ili, možda, Joan Baez; y j je takva sjajna povjerenje u izrazu lica, u način ponašanja. Ali ta ideja je brzo odbačena, kada ga je shvatio da gledam u Angelou Раффлс i drugih dvaju članova "Intimna šestice".
  
  
  Dovoljno je istraživao fotografije Intimna Šestice, da odmah ih naučiti, ali stvarno isticao samo djevojka. Petero mladih ljudi koji su toliko slični izvana, da sam nije bio siguran što imena odgovaraju ovom paru. "Nije da je to bitno, pomislio je njezina; Joj, nadajući se da Angela Раффлс je bila moja polazna točka na putu do Grady Ингерсоллу.
  
  
  Joj, gledao na hax - i ona se osvrnuo. Njezin spokojan osmijeh je istovremeno uvjerljivi i zastrašujuće, kao da je ona mogla privući k sebi muškarca, ne radeći ništa. I ona je to znala. Prema informacijama koje mi je dao Hawk, hej dvadeset pet, ali to činilo vječan. Joj iščupali iz nah pogled, prije nego što je zaboravio, za što ga ovdje. Шестидверный "mercedes" vozio na pločnik, a crni čovjek je počeo dizati prtljaga u prtljažniku. Za mene je u igri par i gitaru носильщик. Na trenutak ga je zaustavio, i kroz briljantne krov vašeg vozila pogledao djevojku. Ona je još uvijek bio nasmijan, još uvijek gleda u mom smjeru. Joj zaronio i odlučno gledao u drugu stranu, sve dok nismo otišli.
  
  
  Mi smo četverac nalaze se u prostranom i luksuznom salonu "Lear Jet". Nitko oko nas nije rekao ništa; par je izgledao malo растерянной, dječak mrzovoljan. Crni čovjek koji nam je donio rum i nestao naprijed. Kada se pojavio opet i najavio da će za nekoliko minuta otići, njegove misli, da je žena će se isključiti. Nju sam je bio prilično iznenađen, ali, gledajući bliže, kroz široke hlače i plašta zlatnim nitima jakna, joj vidio vesela kompetencije, koja se bavi обнадеживала.
  
  
  "Moje ime je Херридж, - rekao je naš pilot, - i, nadam se, da ćete se dobro provesti vrijeme na Double-Sprud". Joj, primijetio je da je ego naglasak je nestao; očigledno, emu morao igrati razne uloge. Ubrzanje je bila kratka i glatka, tek kada smo tako da je snimanje do sa piste, sunce пробивалось kroz oblake. Ga je uzeo gutljaj i pogledao kroz prozor. Mi smo letjeli iznad cerro-zelene uzvisine oko luke i uskoro su postigli da je u predgrađu Nassau. Sunce je, činilo se, blago sjalo na luksuzne priobalne vile ih bazenima, prekrasnim vrtovima i nevjerojatno zelene livade. Херридж dozvolio da avion letjeti iznad luke u samom centru grada; Ju vidio hrpe košara, šarene tkanine, i oni su isti proizvodi na bakra, koji se prodaju na svim tržištima od Marrakech do Singapura. Visoka темнокожая žena s crvenim банданой na strelac i u шатровом haljina žestoko mahala rukom. Херридж na trenutak je odmahnuo vršcima krila, a zatim smo otišli, kad je okrenuo na sjever i preletio najširi dio otoka. Kroz nekoliko minuta more opet je bio pod nama.
  
  
  Dolje ih je vidio nekoliko bijelih pruga, brzo se preselio u brod, ostavljajući dvije trake sprijeda. Neko vrijeme brod je gotovo ne zaostaje nas, i ja sam shvatio da je to trebao biti brod hidrogliserom. On je bio na istoj stazi, što i mi, i imao sam osjećaj da je to brod Грэди Ингерсолла. Rekli su mi da je kod njega bio, i flote, na kojem je ego pomoćnici su plovili tamo i natrag između Дубле-Kay i Nassau.
  
  
  A onda pojavili otoci-blizanci, što ju je vidio, pa iz ptičje perspektive na Hawk. U jakoj sunčevoj svjetlosti, "Uskrsnuće", činilo se, искрилось - bazen, teren za golf, okružen zidom lagune, svjetlucave bijele kule hotela u ono vrijeme, kao što je "Strašni sud" je izgledao baš dosadno, kako je bilo gradilište. U pijesku i četkom su проделаны velike gaping jame, neke ispunjena betonom, drugi - ucjenjivati i dizalicama. Čelični kostur jednog oko zgrada bila podignuta u zrak, odbacivanje na zemlju čudne sjene.
  
  
  Kada Херридж naglo se okrenuo da hoda, ga vidio u izgradnji mosta između ta dva otoka. Na obali "posljednjeg suda" već su postavljeni masivni betonski stup, oko kojeg je zagovarao ažuriranja. S uzorkovanja zraka je izgledalo kao dio roller-coaster, samo ценымногие više.
  
  
  Mi treba obratiti više pažnje na prolaznom dojam koji sam tada nastala, ali Херридж već sletio, i morao sam pomoći emu, stisnuti zube i clutching ručke stolice. Kao i sve poznate mi piloti, njegove loše putnika.
  
  
  
  Poglavlje 5
  
  
  
  
  Moja soba je do неприличия raskošan. Balkon s pogledom na vodu je bio vrlo velik, a kupatilo je bio nešto manji. Zeleni tepih je svojim gležnjeva i bio je tako blag, da je par širokih mjesta činilo da je gotovo nepotrebno. Unutar malog hladnjaka nalazio veliki bokal šilo ruma, i ухмыляющийся sluga, koji je bio zauzet otvaranjem vrata i prozora, ormara, čini se, stvarno smo zadovoljni s mojim napojnicu. To je mjesto koje je lako mogao zaljubiti.
  
  
  S balkona joj mogao vidjeti pod sobom kut velikog bazena gdje predvečer još uvijek je gužva, s nekoliko figure, занимающими mostobran. Pod nadstrešnicom oko šiblja palminog lišća čelična traka издавала valovite zvukove, i čuo njezin blag smijeha glas. Ja nisam veliki ljubitelj turističke hotela, ali ja bih lagao ako ne bi priznao, da je atmosfera je dobro.
  
  
  To se brzo obukao hlače spaljene u солнцезащитную prugama, tamno plavu prozirnu majicu i выцветшую джинсовую jaknu. Oko jedan kofer joj je uzeo nešto što je Stewart je učinio za mene "Спецэффектах", i odlučio da se malo oštećeni teniski papuče. Nema čarapa. Wilhelmina slijedi i Hugo je ostao u svom tajnom pretincu; on nije mislio da je potrebno. Prolazeći kroz veliko predsoblje, morao sam udvajati sebi, što sam ovdje, u Дубле-Kay, po djelima, a ne na odmoru. Gdje bi nam, pogledao ju je vidio mladih djevojaka, neke u kupaćim kostimima, druge u kratkim hlačama, mini-suknje i traperice, koje se činilo nacrtana na koži. Letimičan pogled me je uvjerio da grudnjaka na otoku isto tako malo, kao bijelih medvjeda. Ja sam bio znatiželjan da se ovdje radi par srednjih godina na zrakoplov u New York-Providence.
  
  
  Njegova oklopa na bazenu u širokom hodniku, уставленному trgovine s plaže odjeće, suvenira, alkoholnim pićima, knjigama, duhanom, kožni proizvodi ručne izrade - kad joj je opet vidio Анджелу Раффлс.
  
  
  Ona je sjedila u otvorenom dan protiv sunca, ali čak i na силуэту joj je odmah saznao za nju. Djevojka s kojom sam razgovarala Angela, bio je niži rastom, što je značilo da je bio srednjeg rasta, a gotovo cijela njezina smeđa koža bila sjajna u maleni bikini, koju je ona nosila. Njezine crne jet crna kosa bila vlažna i струились na leđima, a sitne kapljice nestao u bih između ee ягодицами. Još prije nego što je vidio svoje lice, joj, osjetio sam da je to neobična, i nije pogriješio.
  
  
  Joj, kimnuo Анжеле, prolazeći mimmo njih. Ona je klimnula u reumatizma. U REDU, to je bilo dovoljno. U mom маскировочной ulozi super-strmom menadžer rock-grupa ga nije mogao početi s prvom prijateljskom gestu joj je bio da se navikne na ono što je na mene карабкаются gužve фанаток.
  
  
  Kada joj je na određenoj udaljenosti, ju je zaustavio, pogledao na bazen i na gomilu, i polako se okrenuo, tako da možete vidjeti загорелую djevojku sprijeda.
  
  
  Crte njenog lica bile su gotovo orijentalnim, a malo ukošeni tamne oči živo blistala, kad je u razgovoru s Анжелой. Visoke jagodice zasjale u sjaju kasnog sunca, vode i prijateljskim kapi цеплялась za бархатистую kožu. Kod nah je široka usta, a pune usne скривились u osmijeh bez poziva Анджеле. Ee ramena stalno su se kretali, kad je ona govorila, a njegova visoka zakrivljena bedra bobbing. Ee prsa bila prekrivena tkaninom, подчеркивающей bradavice; noge nah su duge, mišićave, reljef, kao i između nogu, nekoliko grede crne kose zgužvana a njegovo ispod donjeg bikini.
  
  
  Kod mene nije bilo žene s vremena Veroniki - djevojke, koji su je vidjeli, u halama šatorima uz ceste, u Virginiji i Sjevernoj Karolini, bili su ne mom ukusu, ali čak i ako bi joj se vratio oko putovanja na Nilu s Kleopatrom, ona je i dalje zadivljen tom djevojkom.
  
  
  Ona je pogledala u mene. Kao i Anton, koji je bio do mene. 'Bok.' Kod nah je glas, sličan церковному колоколу rano maglovito воскресным ujutro.
  
  
  'Bok.' Njezin najbolji mogući način hej nasmijala se i skinula sunčane bodova, da se bolje vidi.
  
  
  "Zar nisam vidio tebe danas ne kada je u zračnoj luci?"
  
  
  'Stvarno.'
  
  
  "Planirate li ostati dugo u Дубле-Kay?"
  
  
  "Ja sam još uvijek ne gradim nema čvrstog planiranje".
  
  
  Понимающая osmijeh. "Pa, nemoj prerano".
  
  
  Okrenula se, качнув бедром, što je bilo vrlo iskreno seksi, i otišla pod ruku u hotel s djevojkom u bikini, dva po najupečatljivijih amazing žene, koje joj je ikada vidio. Dobro da sam повеселился s Вероникой; bio Sam znatiželjan saznati da je Hok znao o našem kratkom romanu, i on je došao do zaključka da će sve biti bolje, ako ga nikada to ne prepoznaju.
  
  
  Njezin je obišao bazen i pogledao visoki kameni zid iza njega. Ona je pobjegao drvećem i grmljem, ali letimičan pogled izdane od bodljikave žice - servisiranje, kao što sam rekao - koja se bavi prostiralo kroz zid, kroz lišće i grančice.
  
  
  Dio De Дублона bila očita. To je bila trokatnica, sagrađena oko tamnog kamena i выветренного cigle. Prozore s pogledom na bazen, zatvorena su, a zatvorene rolete. Jedina rupa u jecaje je za bazenom u blizini vrata hotela, gdje je ulaz преграждали čvrsta željezna vrata. Sutra joj je sebi obećao joj совершу jednodnevni izlet oko otoka - kao turist, отправляющийся na izlet. Noć se spustila brzo, kada je sunce potonuo u ocean, ali plivači ostao kod освещенного pored bazena. Pod istim krovom, da i Tireless Steelband, bio je bar, i uspio sam kupiti bourbon s vodom umjesto ruma. Neko vrijeme sjedio, gledajući gužve i orkestra, pored mene, i čuo blag kapljice vode pod niskim zidom iskrene iza mene.
  
  
  Joj, vratio se u hotel i pogledao u casino. Na ulazu je visio znak imena umjetnika susjednog kabare, i jedan oko fotografija me zaustavi.
  
  
  Nije bilo greške: orijentalni crte lica i oblikovane bokove, hrabra osmijeh, koji se bavi сверкала čak i jače nego žarulje fotograf. Ee ime Stolom Негрита, i, navodno, radila je u odijelu koji ne прикрывал ništa, osim bikini. Ona je bila djevojka Angela, i to je bilo dovoljno da ga provjerite. Osim toga, sam naziv izazvao imam alarm: ja sam čuo da je ego spomenuli nekoliko djevojaka mješovite kubanski, мулатского i kineskog porijekla, uglavnom kurve na Floridi. Ali u Дубле-Kay, pored Грэди Ингерсоллом i ego izravne komunikacije s uređajem "Tri vrijednost vještine napada", sve što je imalo bilo kakve veze na Kubi ili Istočno, potrebno je uzeti za ozbiljno. Sve je važno u mom radu.
  
  
  Casino predstavljalo je lagano osvijetljena, luksuzno dizajniran prostoriju s visokim stropom, debelim tepisima i skromne rasvjete nad stolovima. Bio dvije stolice za rulet, tri stolice za poker, i, može biti, desetak stolova za шмен-de-fer. Альков u stražnjem dijelu glavne prostorije bio je rezerviran za baccarat igre - samo za velike igrače, s vlastitim barom i održavanje. Igra karte ili kosti - nije moja igra; imam na umu je dovoljno da ne brinuti o brojevima na karticama ili plastične kockice. Ali ljudi koji su dio posjećuju kockarnice, dio otvaraju iskusnog promatraču više, nego, recimo, u prvom planu klasi aviona oko New Yorka u Lisabon. Kad joj je ušao, tamo nije bilo mnogo ljudi, promatrati, ali ubrzo ga je vidio, da-da, da, redom.to je dovoljno da me, da nisam uzalud trošiti vrijeme.
  
  
  To je bio najveći og par azije, koje je vidio u cape kennedy, ny. Odina oko dva bacanja kocke za poker stolom, dok je ego druže platili više pažnje ostatak sobe, nego ono što se događa na zelenom сукне ego pod nos.
  
  
  On je vidio mene u tom trenutku, kad joj je primijetio ego, i ove "непостижимые" u istočnom osobine dao bljesak saznanja, prije nego što je brzo pogledao na drugu stranu. Joj duboko je uzdahnuo i nastavio da ide, mislim na fotografije snimljene to jutro, na kojoj joj je bio taj prokleti vrata iza mojih leđa.
  
  
  Ide, pokušao ga prima državljanstvo tih dvaju muškaraca. Kao što sam shvatio prije, oni nisu bili japancima, to je točno. Njegove misli o Koreji; imali tu je izgradnja uređenje i veliki broj korejanaca. s druge strane, oni mogu doći s bilo kojeg mjesta između Джакартой i blizini kabula, i nisam imao razloga misliti, da su to bili neki drugi turisti, koji su putovali istim putem, da i nju.
  
  
  Ali ne i povjerio je tu da nas na trenutak.
  
  
  Vrijeme je da nastupa u kabare, ali dvorana je bila пустынен, ako ne uzeti u obzir nekoliko ljudi za stolovima i imaju više dugog poviti bara. Ga prodati na stolicu uz samu scenu, a шталь čekati, ispijanje bourbon sa ledom. Tamo su žongler, komičar, žena s konjske lica, koja se bavi bavi papige, i odjeljenje ливанских akrobati, ubacuju vrijeme prije pojave Službe.
  
  
  Čekanje je bilo vrijedno toga. Iznenada, scena umočen u кромешную tamu; zatim je uslijedio dugotrajni bubanj svitak i beam projektor bljeskale na pozadini zatvorene zavjese. Ona naglo otvorila, nabori mahnito задрожали u hladovini, a bubanj je zaustavljen. Scena je bila prazna, tišina u sobi затаила dah - a zatim, s лязгом cimbala, Stolom pretvorio u centru pažnje.
  
  
  Trenutak sjedila je nepomično, na jednoj nozi, kao što je brončani kip, a zatim bubnjevi počeli da tuku, a ona je počela polako mašući. To je sjajan spoj plesačica života, go-go i striptizeta. Njezin kostim sastojala uglavnom oko šačice perja i блесток; hodala bosonoga, s vremena na vrijeme топая petama u ritmu, ударяющему ritmu. Narukvice jingled na njezinim zapešćima i gležnjevima. Tijelo joj je sjalo u svjetlu reflektora, koji je slijedio iza njega, kao što je naporan ljubavnik, a dva brda njezina prsa plesali i tresla, kao da je svaki bio bicikl. Kako je stopa porasla, njeno tamno crnu kosu mahnito закручивались na sve strane, ponekad pokriva gotovo sve joj trup.
  
  
  A onda, ona je, na neki način uspio отвязать grudnjak od odijela i omogućiti emu pasti na scenu. Kosa joj kosa leprša na grudi i trbuh, u djeliću sekunde раздвигались i opet zatvaraju. Nju je otkrio da наклоняюсь naprijed na барном stolici i držati moj dah.
  
  
  Ona je okretala brže i brže, sve dok se kosa ne popeo s ee glave, kao kišobran, i svaki mišić u svom tijelu pomahnitao задвигался...
  
  
  Zamračenje - i tišina.
  
  
  Njegova trepnuo, pokušavajući prodrijeti u кромешную mrak, ali ništa nije vidio.
  
  
  A onda reflektor opet uključivanja, a djevojka je sjedila, pognutih glava, njene grudi uzdah pod kosom, ruke sa strane i noge stisnute prijatelj prijatelju. Pljesak su trebali biti burna, ali je publika bila previše mala. Također je pokušao pljeskati, a kada je ona otišla sa scene, s pogledom princeza inca, ona je jedan pogled na moju stranu, a ja sam bio siguran da je vidio njezin osmijeh.
  
  
  Брылев u predvorju polako uključivanja, i on je uzeo gutljaj svog pića. Što sada? Nisam morao dugo čekati da biste saznali.
  
  
  Stolom su oblici iščašenje kroz mala vrata na suprotnom kraju scene, imati zamahnuo između stolova, mahao orkestru i otišao do bara. Na njoj je bijela haljina-košulja sa tako dubokim urezima, da otvor nije završila daleko od rub, koji je jedva silazi dolje joj bedra. Kod nah je bijeli šal, повязанный oko njene kose, i na njoj su sandale. To uopće nije gledao u mom smjeru.
  
  
  Konobar je stavio pred njega bocu šampanjca i čaša. Ona nije sjeo, a stavio je jednu nogu na najbliže stolice, podigao čašu, осушила ego i opet napuni. Tijekom nastupa nekoliko ljudi izlaze na casino i sada počeli kez i zagledati u nju. Ona проигнорировала pa i kad se oko njih šapnuo бармену, on je odmahnuo glavom i potisnuo račun, koju čovjek ispruži ego stranu.
  
  
  To je vrijeme iskoristiti moje prijemom obraćanja pažnje. Joj izvukao malu zlatnu stan veličine srebrni dolar, koji su mi dali u potvrdu moje priče fronta. Joj dopustio ovoj strukturi okretati, a шталь čekati.
  
  
  Djevojka još uvijek nije gledao u mom smjeru. Odina na azije, koji ga je vidio u cape kennedy, ny i opet u kasino je ušao i prišao iskreno prema njemu. Stolom, čini se, nije oduševila, nakon što ga je vidio, отпрянув, kada je on otišao. On je uzeo ee za ruku, približio svoje lice prema njoj i, očigledno, o nečemu uporno je govorio s njom. Ona стряхнула ego ruku, ali je ostao nepomično. Na kraju ona je klimnula, i muškarac je opet izašao.
  
  
  Stolom, čini se, ne pecked na moj mamac, pa joj je zazvonio бармену.
  
  
  'Da, gospodine?'
  
  
  "Hej, čovječe, što misliš, ova grupa mogla bi igra nešto, osim broadway pjesme 1933 godine?" Joj, kimnuo na orkestar, vršitelj pjesmu Cole Porter.
  
  
  Barmen je izgledao kao izbjeglica u Miami, s tankim kao olovka, brkovima, gnjecav lice i pažljivo зачесанными pre kosom. Oni su bili previše crne, najvjerojatnije obložen obojena. "Pa, mislim da je orkestar može igrati po redu, gospodine", - automatski, rekao je on.
  
  
  "A-a, bez obzira". Joj dopustio zlatni tanjur opet se vrti i glasno lupa na stalak.
  
  
  On je pristao. "To je zanimljiva novčić".
  
  
  Joj ispruži emu je stvar. "Прочти natpis, čovječe. U mom poslu to znači "Oscar".
  
  
  On je uzeo novčić i staviti ga na svjetlo baru. Ego obrve s odobravanjem приподнялись. "Hej, joj znam tu grupu". Emu bi trebalo biti pedeset, ali ipak je on bio svjestan šou-biznisu - više ili manje. "Vi ste kurac?"
  
  
  Ja sam uspio izgledati istovremeno skromno i arogantan.
  
  
  "Ne, njegova ih manager. To je bio naš prvi zlatni rekord ".
  
  
  To je radio. Stolom, pogledao u našem smjeru.
  
  
  "Igrate negdje u blizini? Rajski otok? Besplatan ulaz?' Joj, odmahnuo glavom. "Bože, ne." Joj, gledao na gotovo prazne sobe. "Ne igramo tu, čovječe. Znaš, ovdje na odmoru. Joj, čuo, da je ovdje bio moderan, ali ja joj ne primijetiti toga ".
  
  
  Barmen закашлялся, na trenutak je izgledao u Redu, a zatim ponovo na mene. "Pa, naša zabava..."
  
  
  "Ah da, to znam, čovječe. Ova djevojka je sjajna, ali glazba... - Ja скривился, ispruži ruku i zajedljivo je naglasio palac dolje.
  
  
  Qin raucously хмыкнула i допила šampanjac. "Reci джентльмену da je to dobro, da je on rekao opremljen mene", reče ona s lakim španjolski naglasak, koji перекрывал zvukove glazbe.
  
  
  Joj, kimnuo hej, i nasmijala se. Joj zubi blještao, kada se ona smijala.
  
  
  "I daj mu je bilo nešto za piće, Max" - dodala je, prije nego što
  
  
  se okrene i brzo krenuti na casino.
  
  
  Nije dijelu djevojka podsjeća na djevojku snova svakog muškarca, nudi mi piti, a zatim odlazi, čak i ne pitajući moje ime. Njegova hotel odustati, ali onda je došao do zaključka da bi to bilo glupo. Led je razbijen, i sljedeći put kad joj vidim ee, bit će nam govoriti o tome, za početak.
  
  
  Nije morao dugo čekati. Nakon pola sata je opet vidio Redu. Njezin je prošao mimmo na bazenu i vidio bijelu haljinu u mraku, osvijetljen na čvrste željezne ograde u ston-De-Дублона. Ona se našla između dva dobro preklopljenim muškaraca u tamnim odijelima. Oni su se kretali brzo, i čak i na toj daljini sam dobio jasnu dojam da ona ide ценымногие brže nego hej želio. Joj vidio kako se vrata otvaraju i zatvaraju odmah iza njih; Kod Službe, čini se, nije imao puno problema, ali, očito, samo ne želim da tamo ući. Bilo je lako potisnuti impuls potjerati ih; uspomene o Veronica i o tome kako ona mi je dala, bili su još uvijek previše svježe i bolne. Osim toga, moj zadatak nije ulazio spasiti svih djevojaka, čak i ako u tome je stvarna potreba.
  
  
  Joj vratio u casino, izgubio dvadeset dolara na chemin-de-fer, zalutao iz debeo djevojke, koja je na neki način čuo moje tzv struke, a zatim je neko vrijeme ostao u velikom kuća. Nije bilo ni traga od tih azijata, da je razočaranje; ona bi izgovor da postavi nekoliko pitanja portir ili tajniku.
  
  
  Napokon joj je prišao recepciji po ključ. Matičar je bio mali, pokretni crnim muškarcem s besprijekornim engleskim naglaskom.
  
  
  "Nadamo se da vam se svidja, gospodin Walton".
  
  
  "To je kao iz snimaju", pomislio sam. "Ovdje malo ljudi", rekao sam.
  
  
  On je brzo slegnuti ramenima. "Mi smo gotovo puni, gospodine."
  
  
  "Ali oni nisu par, a?"- rekao joj sa смешком i glavom u stranu gotovo praznog casino.
  
  
  Ego osmijeh je bio tužan. "Možda ..."
  
  
  "Ali sretan da imaš doma ima više velikih igrača iz drugog oba kraja svijeta".
  
  
  'Jednostavna, gospodine?'
  
  
  "Ove япошки ili netko drugi. Joj, vidio kako nekoliko ljudi koji su sjedili za stolom. .
  
  
  'Oi. da. Imamo gospoda sa Istoka na Дубле-Kay.
  
  
  'Ah, da?'
  
  
  Bila je gotovo ponoć, a portir je bilo dosadno, što sam i očekivao. - Riječ je o projektu "Strašni sud", otok-близнеце, razumijete. Gospodin Ингерсолл zaključio ugovor o izgradnji uređenje društva na Формозе ili negdje u blizini ".
  
  
  'Ah, da?' - to ponoviti opet, pokušavajući potisnuti otvor.
  
  
  "Zaista, gospodine, njegova vjerujem da je ovo svojevrsni pilot projekt izgradnje; Gospodin Ингерсолл, kao što možda znate, aktivno sudjeluju u poboljšanju uvjeta života manjinskih grupa u cijelom svijetu ".
  
  
  'Predstavim.' Joj, gledao тощего crna osobe. "Ne mislite li da bi on mogao početi malo liže, do kuće?"
  
  
  Ego oči postaju neprozirna. 'Jednostavna, gospodine, moj je vrijeme gotovo isteklo, a mi još uvijek biti puno administrativne poslove ".
  
  
  Joj приоткрыл vrata svoje sobe, kad je shvatio da nešto nije u redu. Da ga je ostavio uključenim svetiji, ja uvijek tako radim u hotelskim sobama, - ali sada joj je zakoračio u potpunu tamu. Joj, zaustavio se i sluša.
  
  
  Jedini zvuk koji je čuo, bilo je vlastiti dah. Joj brzo skliznuo unutra i zatvorio za sobom vrata. Joj pronašao prekidač. Pukla snažno.
  
  
  Još uvijek mrak.
  
  
  Sve što sam mogao vidjeti, to blijedo pravokutnik kliznim staklenim dan na moj balkon, osvijetljen mjesečinom, парящим nad morem. Kada moje oči su počeli da se prilagodi dim treperenja antičke vidjelo ga je čuo blagi pokret, vidio, kao sjena pala je na dan.
  
  
  Nju naletio na tepihu i uhvatio nekoga za odjeću. Ramena pod krpom закручено i rotirana. Joj pokušao povući ga, ali, iako je napadač bio manje od mene, on je bio prilično jak. Njezin pogled vidio bodova, okruglo, невыразительное lice u sjeni. To je trebao biti jedan iz azije. Onda lakat, kao da je težak kovački čekić, me je udario između rebara.
  
  
  Moja moć oslabila; slobodne ruke gurali ga u vrat i udario ga po čeljusti. Muškarac snarled i odustao na ogradu balkona. U mjesečini joj je vidio da je u ego ruci blista metal. Ego ruka okrenula prema meni i uhvatio je za ručni zglob, pola вывернул ego, zaronio ispod пухлое tijelo i podigao ga.
  
  
  On nije dao nam zvuk, leti preko ograde i pao sa visine od sedam katova, a na pločice oko bazena. Uslijedila je vrlo prigušen udarac, kao da je lubenica srušio o cementa, zatim nastupila je potpuna tišina.
  
  
  Joj перегнулся preko ograde i pokušao razabrati tijelo, ali sveti pored bazena oko ugasila. Činilo se da nitko ništa nije čuo. Joj dugo čekao, a zatim je ušao i prebacio na drugi prekidač svijetu.
  
  
  Još uvijek se ništa nije dogodilo. Joj ček žarulje; svi su oni bili na mjestu.
  
  
  Telefon je zazvonio. Joj podigao slušalicu.
  
  
  "Gospodin Walton?"
  
  
  Da.'
  
  
  "Jednostavno, gospodine. Vi govorite sa recepcijom, reći ćemo sve goste da biste isključili struju. U skoroj budućnosti to će biti vraćena ".
  
  
  Joj, sjetila da je sergej u hodniku još je bio uključen, i rekao o tome.
  
  
  "O, da, gospodine, oni rade u drugi krug".
  
  
  Izgledalo je on zadovoljan bio ponosan na svoje ili tuđe - domišljatost. "Uvijek imamo svet u hotelu Doublé Cay, gospodine."
  
  
  "Pa, onda, to je dobro. Hvala. Joj spustio slušalicu i brzo provjeriti svoju prtljagu pri svjetlu svjetiljke. Napadač se nije našao uvali, u kojoj joj je sakrio svoje oružje, iako je malo razmažena svoju odjeću.
  
  
  Nije bilo važno što je on mogao pronaći, tako da je gol i bench press spavati. Unatoč činjenici da nisam mogla dobro razaznati lice tog čovjeka, držim novac, da se sada u Дубле-Kay je postao manje gojaznih azije".
  
  
  
  Šesto poglavlje
  
  
  Do zore tijela već nije bio, i gotovo u podne ga je čuo njen šapat. Njezin je sjedio u ležaljci kraj bazena, čeka protivnik će se kretati u mom smjeru. Moja debeo, размазанная maskara potencijalna obožavateljica затрещала mi u uhu. Neki na-ee vršnjaka, kako muškarci, tako i žene, su se okupili oko nas, gleda me s nekim sumnje. Iako nisam u potpunosti Mick Jagger, joj je bio najbolji na svim dostupnim idole. "Vi ste u potrazi za... uh... talenti?" Спрашивавший je bio dječak s aknama, koji je jučer bio sa mnom u avionu. "Ja bih se hotel se toga, čovječe". Meni je to riječ već umorna od toga, i on je odlučio ne koristiti ego vrlo dijelu. "Dašak svježeg uzorkovanje zraka između dvije rundi. Možete igrati ovu stvar? Joj, glavom na njegovu gitaru. On je pocrvenio. 'Samo malo.' 'Da.' Joj, gledao na drugu stranu, razrokost od sunca, отражающегося od vode u bazenu. Ravnodušnost - glasovanje o dio slike. Jedan oko djevojaka sjedila pored papuča mog ležaljki, ff donji dio купальника privije na moje prste nogu. Ona je bila mala, okrugla i пышно građena, a u njoj je svijetlo kestena kosi sunce sjalo - ili nešto drugo. Joj potisnuo želju da ga istražite, ali slučajno переместил nogu tako da je moj gležanj skliznuo joj toploj bedra. Ona хихикнула i namjerno сопротивлялась, tako da je moja peta dobio između nogu. Njegova stvarno počeo cijeniti paravan koji je razvio za mene Hawk, kada je u grupu provalio visoki bradati mladić. "Hej, ti si još čuo?" Kako joj je mogao suditi, on nije pričao nam хема specifičan. Ego koža je boje žbuke zid na drugoj strani bazena, i on je mogao izgubiti četrdeset kilograma, ne spustivši se ispod brojevima. On je morao biti pjesnik; Njegova počeo da prepoznaju vrste. Netko je rekao "ne", oni ništa nisu čuli. "Sinoć je ono što je čovjek napravio veliki skok. Tamo.' - On je ukazao na mjesto pod mojim balkonom. Čini se da nitko to posebno ne zanima, tako da vadičep je pitao mene.
  
  
  'Tko je?' Brada je slegnuti ramenima. "Tko zna? Сказавший mi je portir rekao da je skočio sa svog balkona. To je opet jedna, ovaj put na balkon otvoren pod mojim. "To je bio вьетнамец ili nešto slično tome. On je ostavio oproštajno pismo u kojem je napisao da ne može više živjeti u ovoj упадочном društvu ili nešto slično tome. Nije joj vrlo povjerio ego priči - do tada, kao i povijest nadmašio bazen, on nije bio iznenađen bi saznali da je mrtav, bio шестифутовый švedski akrobata, koji je pao tijekom полуночной treninga, - ali ja sam напряг uši kada se spomenu предсмертной bilješku. Ako je to bila istina, to bi značilo da, prema svojim napadačem sjedila je vrlo učinkovit čistač brigada. Djevojka na mojih nogu, grčevima malo настойчивее, i sam morao razmisliti o tome. "Da, pa, mislim, to sam isto malo skočiti", - rekao sam, naglo ustajanje. Nakon što je napravio nekoliko koraka, joj, ispostavilo se na kraju kod bazena, zaronio u modro i skliznuo što je moguće više ispod površine, prije nego što je doplovio uhvatiti ustima zrak. U bazenu je bilo malo ljudi, Čini se, to je uglavnom grupa sjedi i promatranje ljudi. Joj, переплыл na drugu stranu, okrenuo i gurnuo natrag, prema sredini bazena. Neko vrijeme ga je plovio na leđima, gledajući u vedro nebo. Krajičkom oka ih je vidio visok kameni zid i De Дублон za njom. Kad joj je tamo pogledao, otvorio vratašca, i kroz prozor ih je vidio tračak ogleda svijeta. Teleskop - ili телеобъектив; Joj je bio iso svih snaga ne gledati otvoren prozor, ali ako je netko tamo bio zainteresiran za mene, nije bilo smisla pokazati što znam o tome. Ja nisam shvatio da je plivala ispod visoke trampolini, sve dok nije čuo сдавленное "Oprez!" pogledao prema gore i vidio летящую me belo-brončanu figuru. Joj lebdio daleko daleko, duboko namakanja jednu ruku u vodu i, udaranje nogama iso svih snaga. Ronilac pala u vodu na milimetar dotaknuo moje rame i podigao val, koji je osvojio mene. Mene nije jako udario, ali joj gurnuo glavu pod vodu, da se svake godine, nije ozlijeđen li ronilac. Tijelo je ležalo na dnu bazena, savijena noge i скривив lik u преломленных zrakama sunca. To je neko vrijeme ne двигалось, i to je već namjeravao povesti iza njega, kada ga noge iznenada выпрямились, i ronilac bacio se na mene. Naše čelo sresti, ali boli nije bilo; njezina duga kosa smanjila udarac. Stol se smijala, kada je došao blizu, i njegove pune usne bile su tako blizu moje, što je gotovo uvreda nije joj poljubac. Ali ja sam ga uvrijedio - odigrao je sjajno. To je nesamo. "Ah!" ona полоскала grla. "To ste vi, gospodine Walton!" Joj nije pitao sam ga odakle je postalo poznato moje ime. Na kraju ga je potpisao jbeil sinoć. 'Da, to sam ja.' "Učinio sam te boli?" 'To ne mislim tako. Jeste li u redu?' Čak i kada je ona bila u & nb, hej, uspio slegnuti ramenima. Joj vidio da je-ee, bijeli kupaći kostim pokriva samo minimum, a može biti, i nije sve. Toplina njegova preplanula tijela встретило me, kada smo plovili, naša koljena dodiruju pod vodom. Ne govori nam riječi, mi подплыли na rubu ribnjaka - suprotno od onoga mjesta, gdje joj je i moj prijatelj i ja dobio van Stolom kreće s glatkim milosti plombe. Ona je uzela ležaljke veliki ručnik, обернула im ramena i pogledala u mene. 'Dobro?'
  
  
  Nisam morao pitati što ona омелой u umu, a ne ono što ona me gledala. Bez odjeće ili kupaće gaće, da je više ili manje isto - imao sam prilično impozantno izgleda. Joj govorim to samo zato što je to činjenica, i ja sam jako se trudim da to bude tako. Metak rupa i ножевые ozljede koje sam imao tijekom moje karijere, bili su vješto skrpan хирургическими genija, koji je angažirao AX, tako da ne bih izgledao kao komad mesa, koji se pokazuju u školi mesa slučaj. "Idemo šetati", - iskreno rekao sam. "Još nisam imao rješavanje svake godine ovaj cirkus". 'Zašto ne?
  
  
  U svakom slučaju mi ne treba ležati na suncu ". Ona je polako radila ručnikom, po vlastitom nahođenju смуглому tijelo, prije nego što baci ego na stolicu iza nah. To je moja lozinka za pažljivo proučavanje ee; ee koži, očigledno, nije bio potreban losion za sunčanje, da se takav ton. Joj, činio je to polako i odlučno, počevši od tih senzacionalnih noga, na trenutak zadržavali kod nježno округлившегося života, prije nego pogled na grudi, zarobljena u bikini. Da su joj bradavice bile vidljive kroz bijelo platno. "Tebi isto bikini, kao i jučer", tiho komentirao sam. 'Ah! Si primjetio!' 'Da.' Ona tiho reci smijala, i njene oči заблестели. "Ja uvijek mislim da ako ćeš naći odjeću koja se bavi tebi odgovara, nema smisla mijenjati. Da tako ne čini, gospodin Walton? 'Joj verujem u to. Ime, Nick. 'Da. A moj... - Ja znam kako čitati. Vaše fotografije ne to učiniti vam uzeti zdravo za gotovo, Stol. 'Nikada.' Djevojka je znao kako se nositi s komplimentima. Njegova oklopa do oceana duž zidova De Дублон, dok Stolom trešnja pored mene, ee kuk gotovo dotaknu moje. "Pa ti si na odmoru?" - 'Točno.' Mi kruži oko skupine starijih sunbathers, uglavnom, s bijelim trbuhe i слитных kupaćim kostimima s cvjetnim uzorkom. Joj vidio par srednjih godina, oko aviona "Lira"; žena впилась buljiti u Redu, pokušavajući zadržati svoje tijelo puni u vidno polje između djevojka i njezin suprug. Ja ne mogu nju kriviti. "Ti ćeš ovdje dugo?" "To ovisi o tome što će biti potrebno učiniti".
  
  
  Joj, zaustavio i ukazao na kut-De-Дублон, koji je bio izvanredan u zid. "Što je to tamo?" "To je ... nešto poput palače. Tamo živi vrlo bogat čovjek ". Joj understandingly nasmiješio. "Vi ste bili kod njega u posjetu?" "Pozvali su me da", - odgovori ona. Nisam inzistirao. Ispred je prodor u jecaje rivi s выбеленной stubištem koje vodi na plaži. Kada Stolom hodala je ispred mene, ona взъерошила kosu, tako da mokre vlasi погладили moj goli život. Bilo gdje na pijesku ležao male grupe ljudi, a u mirnom & nb ležalo nekoliko likova. Surfati gotovo nije bilo, samo su valovi na valovima i kapljice blijedo-zelene vode na plaži. Oči - muške i ženske - gledao za nama dok smo hodali teških pijeska na rubu vode. Mi smo ignorirali mišljenje. Stol je bio glatko, ne jako ljulja. Hej, to nije potrebno. Lijevo od nas je zid-De-Дублон trajala duž obale. Prolazi nekoliko stotina metara, njegova je primijetio rupu iznad male uvale. To bi trebao biti ulaz u lagunu. Mali pješački most je rastegnut preko vode, preko nje zid выпирала, kao suprug gljiva na glatke betonske. Nema šanse da padne na onu stranu, čak i sa kukom i užetom, što me nije iznenadilo. Također je znao da je kratak tunel, vodeći pod zidom na laguni, bio je zatvoren pomičnim željezne ograde, i bilo mi je zanimljivo da će vam podići ego. Kada smo prebačen most, joj ukazao na rupu. 'Što to?' "Oh, nešto poput velikog ribnjaka. Ovaj čovjek ima svoje brodove. 'Ah, da?' Ona je klimnula i uzela me za ruku; bokovima prošlo mimmo mene. "Tebi se sviđa broda, Nick?" 'Naravno.' 'Imam takva. To jest mogu uživati u jedan oko hotela ". "Koji brod?" To je ... Ja ne znam kako oni to nazivaju. Brzi brod? Mali brod koji se bavi ide vrlo brzo." "Gliser. da. Pa, onda nam se isplati ići tamo ". - Dobro ste dobili zajedno s brodom? Ona se privije me lizati, i njegove tamne oči улыбнулись. "Ja mogu voziti brod". Joj prokleto dobro je znao što ona ukazuje, ali hotel, da je ona to rekla. "Pogledajte." 'Kasnije?' "Da, kasnije."
  
  
  De Дублон zauzimao cijeli zapadni dio otoka. Prošli smo uz zid širokom krugu; Ovdje nije bilo nas kupači, da nam one, koji sunča, i blagi surf плескался oko, jedva pokrivena koraljni greben u blizini obale. U more na horizontu isticao jedini bijelo jedro; osim toga, ništa se ne vidi, osim tiho dahom vode. "Koliko dugo si ovdje rade, Stolom?" - "Oh ... čini se da je, gotovo godinu dana". "O, to je vrlo mnogo". Ona slegne ramenima. "Oni su dobro plaćeni, a život je ovdje lijepo".
  
  
  "Vi ste živjeli u Floridi do toga?" Ona se naglo zaustavila i испытующе je pogledala u mene. 'Zašto si to pitate?' 'Ne znam. To mi se činilo vrlo vjerojatnim ". Djevojka je klimnula, u njenim očima промелькнула bol. 'Da. Njezin je pobjegla iz Castro ". "Nisam mislio...", "Ah, to ne smeta. Puno je vremena prošlo, ona je bila mala djevojčica, kad smo pobjegli. Mi smo sa majkom переправлялись s drugim na malom brodu. Oni su pucali u nas, kubanski patrole, ali mi se sakri. Gotovo.' Joj upitan приподнял obrva. "Moja... moja majka. Ona je раненую i ozbiljno раненую. Više od mjesec dana liječnici su rekli da hoi biti bolje, a onda je ona umrla ". 'Jako mi je žao.' Ona opet slegne ramenima. "To je bilo davno, Nick". "A tvoj otac?" "Odmah zatim revolucija Castro bacio ego u zatvor. S njima lasica ga o nen ništa nije čula. Nepotrebno je reći. Ga čuo previše sličnih priča, da samo vjerovati hej, ali uvijek je šansa da ona govori istinu - i ja ne mislim da je to uopće važno. Hodali smo u tišini; ona mi je prišla blizu, ali činilo da je uronjen u svoje misli. Na kraju je rekla: "znaš kakvi, to nije moje pravo ime". 'Oi?' Ona se kratko nasmijala. "To nije iznenađenje za vas". Joj, odmahnuo glavom i understandingly se nasmiješio. "Kada pet ili šest godina joj je došao u show-business u Miami, moj agent nije hotel snimiti mene, kao Margaritas Ortiz. "Previše navika", - rekao je, gledajući me u lice.
  
  
  Tvoja majka je bila dopola китаянкой. Moj otac je bio мулаты. Stoga Stolom Негрита ". 'Oi.' Ona je prestala i pogledala me. "Ti sve znaš, Nick?" "Učim sve više i više". "Ha!" Ona сжала moju ruku. "Zašto si došao u takvo mjesto kao što je Дубле-Kay, Nick? Ovdje su samo djeca-hipik i starci sa svojim debelim ženama ". "Ah, joj čuo o ovom komadu dinamita, koji je zadovoljan ovdje plesni show, i morao sam doći." Njen grleni smijeh je apsurdno skeptičan. Ona je stajala na prstima pritisne grudi na mojim grudima. Joj baršun usne приоткрылись, a oči потускнели. Mi poljubila. Ona prihvatila me je za vrat, i njegove zdjelice okrenuo protiv moje. Moj reumatizam je незамедлительным i nepogrešiv, i to jači privije k meni kad joj je jezik bi bio moj. Moje ruke su se spustili dolje na leđima, na donjem dijelu купальника, na toplo bih između čvrstom guzicu. Vjerojatno ste dobro, da je u ovom trenutku postale vidljive dvije mlade parove, sporo dopire uz visoke zidove. Joj vidio ih je prvi skrenuo pažnju na njih Zauzima. Ona вздохнула, zatim хихикнула i dotaknuo izbočini na mom kupaći kostim. "Ja ću ići za tobom, dok ti ne остынешь, dobro?" "Neka gledaju", - прорычал sam. Ona je radostno se nasmijao. "Ja sam znala da je bio u pravu, Nick. Ti si lik koji im omogućuje da ide u pakao ". Ga sa zahvalnošću nasmijala se, i mi smo išli u susret drugima. Onda bi, kao što smo uminu su; pa i skrenuli za ugao zida, Stol zagrlila me za struk i потерлась obraz o moju ruku. "Danas imam slobodan dan Nick". "A što si se obično radite navečer?" "Ponekad ga vozim u Nassau. Ili joj je ostati u svojoj sobi, čitati knjigu Ili si катаешься brodom?" Da. To je djeca.' "Mislim da je to dobra ideja. Večeras?' 'Naravno.' "Vidimo se u baru kabare. Prvo поедим, a onda... - Ne, - oštro odgovori ona. "Nije u barre. Ja ne volim ... pa znaš. Neću dopustiti nikome da me pokupiti tamo, ako imamo sastanak. Nju ću doći u tvoju sobu ". "Znaš li gdje je to?" Ona je klimnula. "Trebali ste napisati broj na stalak od portir sinoć". 'Oi. To je istina.' Prošli smo još malo, sve dok u daljini nije postalo jasno hotel. "Imate ... hmm ... ovdje nikoga nema, zar ne?" 'Što ti misliš?' 'Još?' 'Oi. Ne, ne osobito, Nick. Ovdje nema čovjeka koji bi mi imale zadovoljstvo, čak i za kratko vrijeme ". Njezine oči su mi rekli da sam, navodno, iznimka, ali kad smo došli do malo tu sa strane od hotela, gdje je desetak raznobojnih plaža buggy мерцала na suncu, joj, mislio sam da je prokleto teško je vjerovati da je takva ljepotica, kao Stolom samo čekam kada Nick Walton ispunit će joj usamljene večeri.
  
  
  
  Sedmo poglavlje
  
  
  Donio sam u sobi ne želite, i nekoliko boca ledenog piva Amstel. Konobar pokri stol, balkonska dan, a kada je on otišao, njegova досталь oko kofera nekoliko stvari koje hotel istražiti. U svom ležeran putovanju na jug ga vozio se kroz New York i kupio nekoliko navigacijskih karata. Oni iso svim silama pokušavaju naći ono što ga je hotel, ali na kraju smo našli kartu Дубле-Kay. Joj, kada gotovo nije gledao na nah; vrlo hotel napustiti ovaj užurban grad i krenuti na put. Sada je popio pola čaše piva i odvijao kartu. Ona je malo da se vidi; nam je jedan zagriženi skiperom ne шталь bi ga koristiti za manevriranje velikog broda uz dva otočića, ali to je web-kartice, koju je mogao naći. Bilo drugačije nekoliko opasnih podvodnih prepreka; dvije stare olupine broda, koraljni grebeni, koji ga je vidio ranije taj dan i nekoliko manjih parcela. Laguna na parceli De Дублон bio označen, ali odlazak preko oceana, nije mogao vidjeti. To nije bio moj neposrednoj briga; Mene više zanima vode oko drugog, otoci posljednjeg suda. Bili plićine i grebeni nepravilnog oblika. Joj iso svim silama trudio da ih zapamtiti, znajte da to ne će mi mnogo koristi u mraku. Ali barem joj je znao da su tamo, i to može biti presudno. Poslije ručka joj, izašao na balkon; Sunce je sada bila zatvorena gomila visokih i brzih oblaka. Joj jako перегнулся preko ograde, ali nije mogao vidjeti ništa drugo osim najbliže do mora kuta-De-Дублона. Joj brinuo o tome da se povuče sobi na gornjem katu hotela, ali sada sam shvatila da mi treba pokušati ukloniti sobu s punim pogledom na hotel. Pa, sve što je bilo potrebno učiniti je da se prijavite u svoju sobu s takvim pogledom. Joj maskirana u stare bijele traperice, махровый džemper i kožne sandale, stavio sunčane bodova i uvjeren da u džepu dovoljno male stvari; zatim sam otišao na dugom безмолвному hodnik. Prije svega, to su bile sobe s na 716 729. Joj, popeo se dizalom u predvorje donjeg kata i, u slučaju, ako netko primijetio me je, ušao u veliki, slabo osvijetljeni hodnik. Joj sel i naručio rum, koji mi se baš i ne želim. Nakon nekoliko minuta joj je pitao gdje se u dvorani muški wc, i krenuli u tome smjeru. Kao što sam se i nadao, tamo bio dva telefona kioscima. Joj bira broj hotela i pitao za broj 722. Kad joj je, mislio sam da je moj prvi pokušaj ne uspije, mi odgovorila je žena; to činilo karotidne i uznemirena. Ga pitao o Obitelji, ona je rekla da Rodney nema, joj, ispričao se i objesio. "Strpljenja", rekao joj je sebi i vratio u svoje барному stolice. U narednih pola sata dva puta обзвонил ostale prostorije na svom katu te je utvrdio da su obje zauzet. Ako prilikom sljedećeg pozivanja nisam našao praznu sobu, morao sam probati nešto drugo; ljudi koji upravljaju velikim putničkim hotelima, nisu glupi, i prije ili kasnije operatora će shvatiti da jedna te ista osoba zove na različite sobe na istom katu. To je stari trik provala - tako stari, da mi je gotovo sramota je ego koristiti. Ali imao sam malo vremena, a ja ne volim koristiti više izravan i brutalan - taktika, da se u prostoriji koja se bavi govorila mi je pogled koji joj je htio. S četvrtom pokušaju joj je dao telefon зазвонить deset puta, prije nego što je napravio siguran, da je soba prazna. Joj da požuri natrag u predvorje i popeo se u lift na vašem katu. Prvo što sam učio, kao učenik špijun, - to je ispis izvješća, a drugi - kao što je otvaranje brave. Svaki pojas koji imam, sadrži ugrađene alate, i za manje od minutu ga i našao se u sobi 721. Joj ostavio vrata otvorena - da, kada su stanovnici su se vratili joj je mogao ispričati za ono što je vidio, kao otvorena vrata, i ušao, diviti se pogledu - i brzo je došao do balkonskih dan. Nisam morao dugo stajati na balkonu. S mjesta gdje ju je držao, ja sam bio dobro vidljiv je veliki dio terena. Njezin pogled vidio muškarce koji su namjerno išli naprijed i natrag isplata odmah iza zida. Oni nisu bili odjeveni u uniforme, i bez oružja nije bio vidljiv, ali slobodna svakodnevni šveđana, koji su nosili, bio je iznenađujuće sličan i mogla je da se prikrije da je sve, od 45-og kalibra do обреза puške. U laguni plovili nekoliko voda i motornih čamaca, a neko tko je plivao u & nb. Joj vidio dio šire kameni trgu, gdje sunčanje drugih ljudi; Između njih su dolazili sluge u bijelim jakne s подносами s pićem... i ostalim stvarima. Nije bilo potrebe za dobivanje veliki plan, da se shvati, što je još isporučuje. Joj poznato bradati mladić težine oko 140 kg, kad je dospio do vrlo posebnim bijeli cilindar, uredno minimizirajte rukovanje stegnutim na pladanj, podnosi emu. Najvjerojatnije, hašiš; iskušati neke posjetitelje, trebalo je nešto više od besplatno piće. Ali više joj nije mogao vidjeti. Drveće oko hotela je posađeno blizu prijatelju drugome, a zakrivljena unutarnji zid iza lagune закрывала dobar pregled pročelja zgrade. Dakle, dvostruki barikadu u blizini, koja je stvarala problem, odnosno polugodišnje u tome, da je morao перелезать kroz vanjski zid, ne znam gdje su stražari, a zatim, ako joj nekako prevladati bi se ove prepreke, pojavljuje se problem prolaska unutarnjim barikade, i Bog zna što još treba prevladati. .
  
  
  "Pogledajte, gospodine. Mogu ga u nečemu pomoći? Čuvši ovaj glas, joj, okrenuo, psihički psovanje prokleti debeli tepisi. Visoki crni muškarac je stajao na vratima, bio je odjeven u običnu svakodnevnu odjeću. Jedna ruka bila je bezbrižno засунута u minuti ego kratkom jerkins. On je upitan nasmijala se i činilo se da je potpuno zadovoljstvo u položi-nazad. Joj откашлялся i nadajući se da izgleda prilično neugodno. 'Oprostite molim vas. Joj, vidio sam, da su vrata otvorena i ušao, da svake godine na pogled s ove strane hotela ".
  
  
  'Da.' Zatvorio je za sobom vrata - čin, koji me насторожиться. "To je najviša točka otoka Uskrsnuća, i pogled je vrlo zanimljivo". Ovaj put on široko se nasmiješio, a onda svoje znanje ego. "Херридж?" Pilot aviona "Lira" na trenutak je pognuo glavu. "Naravno, gospodine Walton". 'Zaista mi je jako žao. To je samo hotel... - ja sam bio umoran od mahnuo rukom u stranu balkona, zatim sramežljivo se nasmijao. "Ako ste provjerili, vidjet ćete, da sam ja ušao ovdje, ne da bi nešto uzeti". On je napravio nekoliko koraka u sobu i nastavio gledati na mene. 'To nije nužno; Za mene ne izgledaju kao na lopova, gospodin Walton. Joj staviti puno truda da prihvati расслабленную stav. "Ispričati", rekao joj je, a zatim dopustio svoju prirodnu znatiželju probiti. Херридж understandingly je kimnuo. "Da, to je moja soba. Na Doublé Cay vrlo dobar odnose na osoblje. Jednakost za sve ". On je to rekao sjene bez gorčine. "Drago mi je to čuti. Oni su shvatili da ih pilot mora biti sretan ". "Ja sam zadovoljan". Kimnuo mi je preko ramena. "Možda vas je zanimala ova prilično neobična situacija, iza zida?" "To je sve, zar ne? Mislim sve, tko zna, tko tamo živi ". "Da, to je tako." "Ali ja sam mislio da je on pustinjak. Tko su svi ti ljudi, frolicking u ego laguni? "O, gospodine Ингерсолл može biti pustinjak, ali on nije egoista. On poziva dijelu mlade ljude koristiti ego ... privatni prostor ". "Ja sam na početku to shvatiti." "Ja također". 'Oi?' Херридж ukazao na stranu hoteli najbliži bazen. 'Već nije tajna da je gospodin Ингерсолл uspostavio između tih stabala nekoliko телекамер. Čini se zabavljati gledajući gostima, i osobno odabire one koje želi pozvati u svoju imovinu ". "To je za mene tajna". Ova mogućnost, za estestvenno, došao mi je u glavu, kada je Hawke pripremio za posao mene, i ja sam bio zadovoljan, da je to potvrdio. "Sada vi to znate, gospodin Walton". 'Da. Pa, čuj, ispričati što sam ušao. Vidite, onaj tko putuje jednako mnogo kao i ju - hoteli, moteli i slično, - stiče naviku za sve držati svoj nos. Nikad ne znaš kad preko puta starog prijatelja ili nešto slično tome. 'To razumijem.' Херридж je stajao kao stijena, malo u stranu, da preskoči me.
  
  
  Njezin je prošao mimmo njim, кивнув, neizvjesna mahao rukom, ulazi u hodnik, i oprezno zatvori za sobom vrata. Na putu u svoju sobu nju, iznenađen, zašto je pilot u radnom odijelu, u džepu jerkins leži pištolj. Možda, pomislio sam, kod Херриджа na Double-Kay su druge dužnosti, o čemu je već znao.
  
  
  Dana je još uvijek ostao dovoljno da istražite Otok Uskrsnuća još malo. Vesela rob na parkiralištu predao mi je odbojka na buggy-a, jedan na ovo provalio фольксвагенов s posebnim tijelo i širokim gumama. Joj vozio na navijanje prilaz stazi, усаженной palmama, sve dok nije stigao do terena za golf. Klub predstavljao ništa više nego unutarnji paviljon, otvoren s tri strane, s brojem ormara s četvrte strane. Iznutra i izvana bio mali bar i stoliće, ali nitko nije bio tamo.
  
  
  Joj, prošao je drveni polu paviljon i pogledao na teren za golf. Blago nakošeno polja su pokrivene bujnim zelenilom mjesta-razbacane cvjetnice biljaka i vješto se nalaze palme. U daljini je vidio usamljeni kvartet igrača i dvije kolica za golf; u ostatku polje činilo uglavnom napuštena.
  
  
  Joj opet sel u lud i nastavio put bez cilja. Na kraju polja za golf cesta je proširena, savijanje oko grmlja i oštro se pridružuje me do male luke. Na obje strane uvale zalagao волнорезы; dva ili tri круизера pristojan veličine su usidren ispred luke bar, kao i nekoliko malih jedrilica i brzim катерова. To nije vidio ništa nalik na brod na hidrogliser.
  
  
  "Vjerojatno Ингерсолла je flota negdje u to laguni", - misli na nju, pitam se gdje je točno.
  
  
  Na drugoj obali zaljeva ih je vidio otok "Strašni sud", ego čeličnih kostura muškarca i žene, koje se uzdižu oko pijeska, i stupova mosta, vire nad vodama zaljeva. S mjesta gdje ju je držao, obnova mosta u krajnjem lukobran više nego ikada, podsjećale na masu čelične grede, napuštene tamo i zaboravljene. Na mostu nije bilo nikakvih znakova građevinske aktivnosti, ali u daljini su je vidjeli, uzdižući grede slavine i кружащиеся oko njega točke žute građevinske kacige. Meni se to činilo uobičajenim građevinskim projektom, a on nije shvatio bi, je li to nešto drugo, gledajući u otvorenu vodu s udaljenosti od više od pola milje.
  
  
  Prigušena režanje ревущего motora privukao moj pogled lijevo. Bijeli brod zaokruženo na neka daleka mjesta na kraju uvale, i bijelo kućište, popeo iznad vode na svjetlucavim metalnim policama. Brod na podvodnim krilima, i nisam morao nagađati, gdje je došao iz. Angelina je sjedila u stražnjem dijelu otvorene kabine, u neposrednoj blizini trga bucmast азиатом, a za volanom je sjedio jedan na длинноволосых mladih ljudi, od kojih ju je vidio, s njom na aerodromu uoči.
  
  
  Brzi brod je napravio širok upućuje i požurio u tjesnac između ta dva otoka. Ona доплыла do duge luke bar, koja je otišla u vodu, posljednjeg suda, usporio brzinu, približava obali, i umočen u vodu. Nekoliko malih figura prilazi, da se dokopati швартовную uže, zatim trojstvo взобралась stepenice, skočio na obalu i nestala grupa od niske zgrade.
  
  
  "Izvođač radova" s "Формозы" o kojoj je govorila matičar, satelit mog napadača sinoć, navodno, hitno je posjetio gradilište s dva člana intimna šestice ...
  
  
  Joj gledao brodovima u malom luku, a ja sam bio znatiželjan, što je za brod Službe. Prvo joj je hotel samo slušati ga, znaju da je to mogla reći da mi o poslovanju Ингерсолла, ali sada mi se pružila bolju ideju.
  
  
  Pista se nalazi na povišenom dijelu, u neposrednoj blizini luke. "Lear Jet" je bio parkiran kod baraka, na kojem se vijorila ветроуказатель; u blizini je bilo nekoliko sportskih zrakoplova. Mi više nemaju kamo ići, tako ga vozio na betonsku platformu. Oko shacks izašao muškarac i neko vrijeme gledao, a onda se vratio unutra. Joj je bio samo kao turist.
  
  
  Sada ga je vozio u buggy na plaži u prvi i zadnji put, okončati svoj krug, u glatkoj tempom po pijesku, dok nije stigao do teniskih terena u neposrednoj blizini hotela. Oni su se opustio, kao što je plaža; očito, da se gosti hotela Doublé Cay nisu bili zabrinuti za nešto više stresno nego golf i бездельничанье kuće u blizini bazena.
  
  
  Vraćajući se lud, otišao sam iskren u svoju sobu; sada nije vrijeme za strah mladih ljudi koji bi mogli napad na mene. Joj prespavao sat, zatim se počeo pripremati za nadolazeće večeri.
  
  
  Joj взвесил potencijalnu potrebu da u mom спрятанном oružja sa vjerojatnost da Chinoy nemam mnogo šanse sakriti ego dugo, zatim joj je nevoljko odlučio ostaviti Вильгельмину i Hugo na mjestu. Pod povoljnim pod drugim okolnostima špijunski posao je dovoljno težak, ali s obzirom na male šanse da plesačica je samo tako, хема ona sama mislila, ne bih mogao priuštiti sebi da komplikuje stvar, početi ego s pištoljem i стилетом. Me uhvate.
  
  
  Joj stavio tamne hlače, tamno braon džemper i svijetlo plavu jaknu i ostavio svoje neke istrošene teniski papuče. Zatim joj посидел na balkonu nekoliko minuta i pogledao na svoj kutak oko bazena. Čelična traka je još uvijek bio zauzet, a kasnije sunce пробивалось kroz čupav temeljena na naslovnici.
  
  
  Netko tiho закашлялся. Joj, okrenuo, ali iza mene u sobi nije bilo nikog. Zatim je čuo tiho je žamor glasova, ali riječi su nečitak. Čuvši zvuk joj je prišao na ogradu balkona i sluša. Oko nekoliko riječi, koje joj je čuo, jezik показался nejasno je poznato, ali čudno. Njezin je pogledao dolje i nagnuo se naprijed ривненской toliko da se vidi ograda balkona na dnu.
  
  
  Na tračnice dok su ležali смуглая ruku i komad crnog rukava. Polako bacio glavu i, pretpostavljam, osmijeh na moje lice je tužan. Tako da su bili iskrene ispod mene - i za dovoljno fleksibilno osobi neće biti teško da se penju ih s balkona na moj, a još lakše se vratim. Samo jučerašnji napadač nije bio u mogućnosti koristiti ovaj jednostavan put bijega ...
  
  
  Trebalo mi je nekoliko minuta da se organizirati da-što je u mojoj sobi, a ja sam samo završio, kada je na moja vrata kucati. Njegova je nepomično, ali opušteno je pogledao na sat. Stol je došao na vrijeme.
  
  
  Kad joj je otvorio vrata i vidio da ona stoji tamo, na trenutak postalo mi je gotovo žao što je morao koristiti ga na način kako joj je planirao. Trebalo je samo trenutak.
  
  
  
  Poglavlje 8
  
  
  
  
  "Da", rekao joj je nježno, polako proučavajući ga. Kao i uvijek, ona je bila odjevena u bijelo, ovaj put u замысловатое haljinu do poda, драпированное, складчатое i заправленное više ili manje u indijskom stilu. Dok je hodala, haljina tu i tamo расшатывалось, razotkrivajući brončane noge, a dubok izrez dao razumjeti, da je pod njim ništa nije bilo irene. Njen uzbudljiv duh prsa dotaknuo moje jerkins, kada je проплыла mimmo mene, a kad je ona bila u sredini sobe, ona je пируэт i pozirala sa svjetlom oko balkonskih dan iza nah.
  
  
  "Ja ću ti нравлюсь?" upitala je.
  
  
  "To je glupo vadičep".
  
  
  Ona хихикнула. 'Da.' Ona огляделась, njene oči stali na veliki krevet. "Može, prije večere перекусим?"
  
  
  Obično joj ne замедляю reagirati na takve ponude, ali ova žena-panther je za mene previše brzo. Ona je osjetila moju neodlučnost i nevino je podigao obrve.
  
  
  "Mislim malo pije".
  
  
  U nekom smislu to je za bolje; imao sam planove za večer, a njegova hotel nositi se s njima u pravom redoslijedu. "Ромовый punch?"
  
  
  'Šampanjac.' - To nije bila molba.
  
  
  Joj, došao do telefona. "Pogledajte koliko brzo ego će donijeti".
  
  
  'Nije nužno.' Ona je otišla na mali hladnjak i достала bocu šampanjca zbog velikog bokal šilo. "Ja ništa više ne pijem, osim ako ll to", rekla je ona.
  
  
  "Ti si stavio tamo ovu bocu?"
  
  
  "Joj". Ona наклонила glavu i pogledala u mene. "Tebi sviđaju?"
  
  
  "Nisam protiv toga."
  
  
  Mi smo pili po hladnjaku čaša, koje je ona ostavila u frižideru, i namjerno se držali podalje druga s druge. Naš razgovor prekidaju putem; pitala me je o mom poslu, ali ne čini vrlo pitala svojim odgovorima. To послало u moj mozak još jedno upozorenje; To je trebao biti дельцом estrade, i, ako Stolom ne planira provesti ostatak svoje karijere, plešući na Дубле-Kay, to mora da je bio barem pretvarati очарованной mojim pažljivo отрепетированными priče.
  
  
  Umjesto toga ona je skrenuo razgovor na sebe, na svoje несчастное djetinjstvo, na svoju gorčinu prema Castro i sve коммунистам. Ona je ispričala sve o svojoj majci, kako je ona pobjegla na kopno, da se ponovno proći kroz sve to. Ona je gotovo dobra, ali previše inzistirao na tome.
  
  
  I to me odgovaraju; imam više nije bio nam ikakve sumnje, ono što ću učiniti noću.
  
  
  Kada smo došli oko sobe, bio je mrak. Na dnu smo izbjegavali glavnoj blagovaonici u korist dnevni boravak, posvetio je tako blaga, da se činilo kao da je bijela haljina Službe svijetli. Ona je dovela me u kutak s pogledom na vodu, što je moguće dalje od bara i orkestar cha-cha-cha-cha, igra se za malog plesnog podija.
  
  
  Odmah se pojavio konobar s bocom šampanjca i samo jedan izbornik.
  
  
  "Oni znaju mene," - objasnila Stolom.
  
  
  Morao засмеяться.
  
  
  "Filet tu je uvijek vrlo dobar, Nick".
  
  
  'Dobro. Vi ste pravi stručnjak ". Mene nije brinuo oko toga, uzela je li djevojka stvar u svoje ruke na taj način, na kraju krajeva, ona je bila ovdje, kod kuće, i igra joj je pravila ne bi povrijedio. Neko vrijeme.
  
  
  To je bio nezasitan u ede i napala mastan nježna biftek s nježnim koncentracijom. Mi gotovo da ne govori, da mi se svidjela. Joj, pogledala u hodnik; neki parovi su plesali, uglavnom starijih ljudi, osim jednog para, целующейся kao mladenci. Za stolom kod orkestar sjedila par длинноволосых dječaci, odjeveni u živopisne, ali relativno normalne odjeće - kako studenti, igraju u hipi vikendom.
  
  
  Onda bi, kao što su kava bio poslužen, ga je zamolio da ga na ples. Ona je snažno pogodio je glavom, njezina duga kosa s bijelim прядями padale hej, na ramena. "Plešem ćuk novca, Nick". Joj zubi blještao u мраке. "Sve što joj radim samo za zabavu".
  
  
  Joj, pogledao ma i na trenutak, zatim lagano ju je uzeo za ruku. "Onda ti svakako želite haljina gore".
  
  
  Njegove obrve su skočile. 'Oi?'
  
  
  "Osim ako ne želite plivati na svoje utrke brod".
  
  
  "Gliser. Ti sam mi je to rekao.
  
  
  'Da.'
  
  
  "Ali zašto onda mi je haljina?" Ona сжала moju ruku i погладила nabore svoje haljine. "To je također ništa". Mi iziđe kroz bočna vrata i pobjeći bazen do parkirališta. Kod Redova, naravno, bio vlastiti odbojka na buggy-a, i to je automobil, a on je isti divlji koncentraciji, koju je pokazao tijekom večere. Kad smo stigli do luke bar, to подъехала na rivi, i poče дребезжали pod kotačima.
  
  
  Brod je stajao na kraju luke bar, uz velike "Chris-Craft" više svjetla na donjem palube. Stolom хихикнула, valjane oči u ego na stranu i otišao do svog broda. To je brzina brod, pet metara, sa velikom kabinom, obilno prekriven mekim tepisi. Kao i svi u Redove, sve je bilo bijelo. Meni to nije baš sviđalo, ali sam ne bi mogao ništa učiniti u vezi s tim.
  
  
  Ona задрала suknju, skinula sandale i lako спрыгнула u kabinu. Joj pao hranu швартовную konop, kada odvela vanbrodskim motorom Mercury, kapaciteta 75 l. s., i kada je шталь stalno raditi, joj отзвязал nosni uže i sel uz nju. Ona je dobra, ona je znala da čini, kada se povukla, napravio upućuje na 90 stupnjeva i sa što većim urliče выплыла oko uvale.
  
  
  'Kuda želiš ići?' - vikala je ona, перекрикивая rika motora.
  
  
  Joj nejasno, neodređeno mahnuo rukom. "Hajde da je samo pogledati nešto".
  
  
  Mi smo vozili kroz svet, kratki val, fokusirajući se samo na dugim svjetlima hotela na lijevoj strani i nekoliko radnih svjetala na otoku posljednjeg suda na desnoj strani; komad mjeseca ništa ne значил. Stolom izvukao brod na konac piste i ринулась paralelno obali. Mi uminu su; hotel, обогнули najviše daleku točku, gdje je sumorni zidovi Дублона отбрасывали sjene na pijesku, zatim se okrenuo leđa.
  
  
  Kosa Službe leprša na vjetru, i kasetu, koju je заплела u kosu, razbijena. Joj, pružio ruku i izvukao ga. Ona усмехнулась i похлопала me po nozi.
  
  
  Joj vikali hej u uho, što ukazuje na volan.- "Mogu ga pogledati?"
  
  
  Ona заколебалась, onda je rekla. 'Naravno. Zašto ne?' Mi smo zamijenili, što je samo po sebi bio zanimljiv manevar, kada smo перелезали još jedan preko drugog, ali ništa nije poduzela, jer još uvijek hodali su prilično brzo.
  
  
  Joj se ubrzao, a mi odletio dalje, i sada hotel lijevo od nas промелькнул mimmo točka odlaska. Joj usporio i okrenuo Чине.
  
  
  "Što je s drugog otoka?"
  
  
  "Misliš "Strašni sud?"
  
  
  'Da. Da si ti tu vidiš?
  
  
  Ona slegne ramenima. "Samo buldožera. Vrlo je ružno.'
  
  
  "Hajdemo pogledati".
  
  
  Pogledala me sumnjičavo. - "Oni nikoga ne pustiti".
  
  
  "Bože, dušo, joj, volim gledati na izgradnju uređenje. Pogled.'
  
  
  Mi je svejedno, uhvaćen je na to ili ne; Njegova ogranicena. Požurili smo na zavod kroz zaljev na betonski опорам i plaže za njima.
  
  
  Prije nego što smo uminu su; zadnji post joj je vidio ljude koji hodaju padinu k & nb. I čak i u неясном svjetlu vidio je oružje koje su imali. Joj, jer brzina je i dopustio катеру odlutaju, sve dok dno ne uvrijeđen pijesak.
  
  
  Nas je oslijepio snažan fenjer. Joj podigao je ruku i pogledao na Redu. Sjedila je nepomično, usne su širom otvorena, oči su prazne.
  
  
  "Odmara se teren! Odmor područje! Dođi!' Krik u mraku je bio uporan i prodoran.
  
  
  Joj, nasmijao u ослепляющем zraci svjetlosti. "Hej, momak, samo mi плывем. Što ti je uopće postoje na ovog psa pijeska? Njezin je ustao i перелез kroz vjetrobransko staklo na nos brod.
  
  
  U zraci svjetlosti вырисовывался solidan silueta. Ego dizajnirano je cilj mi je u životu.
  
  
  'Daleko!' - прошипел on. "To je opustiti područje. Još jedan korak, i učiniću to ".
  
  
  'Nick!' plakala Stolom iza mene. 'Pa hajde još!'
  
  
  Joj, slegnuti ramenima, nasmiješio svjetlo, napravio oko kažiprst pištolj i bacio palac, kao što je čekić. "U redu, prijatelju, sljedeći put joj tebe позову", - rekao sam, забираясь natrag u kabinu, nagađanje, nije bio zainteresiran da li ga svojom ulogom перезрелого hipik.
  
  
  Joj okrenuo unazad i skinula brod od obale. Polako вошди u zaljev. Kad smo bili u otvorenom & nb, joj je porasla za bicikl i ostavio brod na površini. "Hej, imate dobre odbora o primanju u gostima", rekao sam. Njen osmijeh je bio razapet. 'To vas upozorava.'
  
  
  "Kakvo oni imaju pravo tako postupati?" - возмущенно upitao sam. "Zar oni ne znaju da netko može sići na obalu, dok ćete ostati ispod oznake punoj vode?"
  
  
  Njen osmijeh je bio malo više iskren. "Vi znate o tim stvarima?"
  
  
  "Ja sam plovio pod jedro".
  
  
  Ona je stavljanjem ruku na moje rame. "Ne idu previše daleko, Nick. Tamo takve zakone gaze ".
  
  
  "Pa, dobar način da svoje poslove!" Joj kako sam se nadao, dobro skupljao svoje ogorčenje. "Oni ne mogu tako дерьмово doći".
  
  
  "Nick ..."
  
  
  Joj grubo притянул je za sebe. To je bio izračunata potez, ali teško da će se trud. "Slušaj, Stol, - прорычал joj ej u uho, - ovdje je previše ljudi koji pokušavaju zadržati nas daleko od onoga što onda. Prvo Ингерсолл s ego prokleti zid, a sada je to! Jasno?'
  
  
  Stolom dugo nije odgovarala, i on se bojao da je otišao predaleko u svojoj komediji. Zatim se polako spustila na mene, stavljajući ruku mi je pod jaknu i zagrli me za struk.
  
  
  'Nick?' prošaptala je ona. "Hej, mi smo morali da se zabavite..."
  
  
  Joj zagrlio ee za ramena i притянул prema sebi. Ona odgovara na moje tijelo i ugodno, grčevima. Lice joj je porasla, i to je poljubio ee u usne; najprije nježno, a zatim sve veću strast, na koju je ona uzbuđeno je odgovorio.
  
  
  Mali reflektor zamahnuo iznad vode od strane otoka posljednjeg suda je iza nas. Ga je čekao. Sergej dosegla nas, okrenuo još dalje, заколебался, a zatim se vratio i uhvatio nas svojim zrakama.
  
  
  Stolom пошевелилась, podiže oči i нахмурилась. Zatim je držao smeđu ruku i pruži srednji prst u univerzalnoj жесте презренного poziva.
  
  
  Reflektor je krenuo dalje. "Ove поганые вуайеристы", - пробормотала ona i opet držala za mene.
  
  
  Mi smo plovili nizvodno, dok se naše usne i jezici su vodili istraživanje, skidaju i nabore njezine haljine bacio otvoriti. Ee sise došao živ iz mog dodira, i moje usne skliznula na žućkasto-коричневому udjela ee grla do поднимающемуся брустверу, dok se ne postigne стоячего bradavica. Ona je teško disala, pritisne mi glavu na svoje tijelo i скрестила jednu nogu na mojim nogama.
  
  
  To nije bilo lako, ali to joj je, izbio na slobodu. 'Do vraga!' Promrmljao sam.
  
  
  "Što je to, slatka" Stolom nije pokušala prikriti svoj обнаженную sise, i u mekom svjetlu izgledala je kao rob djevojka-barbar oko Drevnog Pjesmica.
  
  
  "Žao mi je, - прорычал sam, - ali su pare..." Joj, odmahnuo glavom, kao da je bio previše ljut, to izraziti riječima.
  
  
  "Zaboravi na njih", - uporno, rekla je ona. "Samo razmisli o Чине".
  
  
  "Ne brini, dušo". Joj pustio ruku, skinuo sako i bacio ga na miš za kauč. "Mislim na tebe". Ljuti kreten uzeo brod i ubrzao. Mi умчались u more, nos взлетал i dolje na valovima.
  
  
  'Nick! Što to radiš?'
  
  
  Joj, nasmijao hej. "Zamisli igru, dušo?"
  
  
  "Ne znam ..."
  
  
  "Gledaj!" Joj gurali kažiprstom u stranu otoka Strašnog suda, koji je već bio ne više od projekcija na horizontu iza nas. "Gdje god nam je otišao, ove svinje da iritira me". Morao sam закричать bi blokirati tutnjava motora; morska pjena залила nas, i намочила. Redu, čini se, to nije izazvala.
  
  
  "Glas zašto smo se vratili u taj prokleti otok".
  
  
  "Ali ..." To činilo stvarno сбитой zbunjujuće. "Bili smo..."
  
  
  "Da, mi smo bili zauzeti. I dalje ćemo to učiniti."
  
  
  Joj zagrlio ee za ramena i grubo притянул prema sebi. "Mi smo samo ćemo učiniti to na drugoj strani".
  
  
  Joj okrenuo brod полукругом i krenuo na drugu stranu posljednjeg suda. 'Jesu.'
  
  
  "Vi ste ludi, Nick".
  
  
  'Ne, to nije tako. Samo забавляюсь Ga provokativno pogledala na hax. "Želiš spavanje sa mnom, Stolom?"
  
  
  'Ah, da!'
  
  
  "Onda ćemo to učiniti pod okom гребанных svinja. Dobro?' Snažno joj обхватил ruci joj обнаженную prsa, zatim je gurnuo joj je haljinu, da biste otvorili i drugo. Na trenutak sjedila je nepomično, a zatim je bespomoćno pogodio je glavom i nagnuo se, gurati jezik mi u uho. Joj, jer je brzina, dok smo se gotovo nije pomaknula prema naprijed, i zaobiđe najdalje nit otok Strašnog suda, na drugom placu zaljeva i gradilišta. Dok smo zajedno su se bavili različitim poslovima, polako plovio duž obale pitao moguće patrola. Na kraju joj se usudio krenuti prema obali.
  
  
  Čim je brod ušao kroz pješčana dna, joj isključiti motor i skočio je naprijed, da izvadi mali sidro na obalu. Stol je iskreno za mene.
  
  
  'Nick!' prošaptala je ona. "A ako oni će naći nas ovdje?"
  
  
  "I što?" Joj zakačen na nož sidra na grm. "Što mogu učiniti, osim što je izbaciti nas?"
  
  
  "Ali oni su ..."
  
  
  Joj ustao i pogledao na hax, gotovo чихая. "Što s tobom nije u redu?" - rekao sam, gorko smijeha. "Ta svinja na drugoj strani otoka. Oni nikada ne bi saznali.
  
  
  Stolom polako je održala rukama po kosi, i joj grudi porasle jer su povezane baloni. Zatim je uzela me za ruku i me povukla prema nečemu na kratko strme padine na каменистому выступу. Otišli smo oko ego i došli do usamljeni stabla, окруженному mat šikare. Kad smo došli do polja s visokom travom, ona je prestala i upitan je pogledala u mene.
  
  
  Joj затащил ee u meku travu, ili stalci gore u valovima njene kose, dok smo zagrljeni. Ostatak haljine s kopčom na struk otvorena, formiranje ispod nje je bijeli pokrivač. S moje odjeće nije bilo lako, ali smo se snalazile, i naše tijelo spajaju zajedno, kada je nakon nekoliko trenutaka smo bili rame uz rame. Joj, osjetio kako joj se toplina обволакивает mene, joj noge обвиваются oko moje, ee, подтянутый života žestoko nadima. Ga umiruje joj ruke, dok je ona ležala, još uvijek dršćući, s neprozirne oči u mršavom mjesečini.
  
  
  "Nick ..." выдохнула je ona. "Uđi u mene ..."
  
  
  Mi smo išli polako - istražujući, procvat vrt pruža se mi, ee noge dižu, tijelo joj se pruži, a zatim dugo roniti s toboganom. Ona se privije k meni, naša tijela su sada bili mokri od banke, a bokovima извивались.
  
  
  'Više je više!' - ona ахнула, i njezin vrući dah također utjecalo na moje uho. "O, Nick, nikad ju ..."
  
  
  Joj koja ju je ušutkao, pomiluje joj boca rukama, osjećao sam se kao da ee bradavice прижались na moje grudi. Dugo vrijeme utihnuli, intermitentna вздохами i moans zabave, a onda je vidio kako joj se oči iznenada široko bacio otvoriti, kada je njeno tijelo напряглось.
  
  
  "O, ne ... o, da ... da, da, jajajaja ..."
  
  
  Ja sam imao problema sa opreme na njezin vrhunac, i, budući da smo oboje pala rame uz rame, iscrpljena, ostali smo na neko vrijeme. tiho se odmarati. To je bio prvi koji je пошевелился sagnuti da grickati moj vrat svojim nevjerojatno mekim usnama. "Nadimak", - пробормотала je ona. "O, Nick, to još nikada nije bilo tako dobro..."
  
  
  To je sva moja snaga volje, da se oslobode nah, ali nekako joj se nosila, prevrnuo i pao na koljena. Joj, gledao nah, na besprekorno sija brončanog tijelo, i nasmijao.
  
  
  "Što je, draga?" - sumnjičavo upitala je. "Ja sam tako dobar?"
  
  
  "Bože, ne. Joj, mislio samo o tih oružanih heroja dolje; oni bi взобрались na zid, ako bi saznali da smo mi sada ovdje, i što smo učinili."
  
  
  "O, zaboravi ih". Ispružila je ruke, zagrliti me. "Vratite se k meni, moj Nick".
  
  
  Joj prisilila je sebe da ustane. Joj gledao kroz otok čelični okvir, koji se proteže u nebo na pola milje. "Mi prokleto znatiželjni da oni rade tamo, gdje nitko ne vidi".
  
  
  "O, to je nebitno, draga. Dođi k meni... "
  
  
  Joj se pretvarao da je ne čujem ga, i počeo se izvući hlače. "Idemo šetati, Stol. Mi smo zajedno proveli cijelu noć ".
  
  
  Ona вздохнула, okrenula i ustala njega jednim laganim pokretom, kao "kobra", izlazi po svim koš kotač zmije.
  
  
  Joj staviti tamni džemper i papuče i захотелапомочь Чине uz haljinu. Ona убрала ego ispod mog dosega.
  
  
  'Što da radimo?' - pitala je, надуясь.
  
  
  Joj ukazao na radni sveti na gradilištu. "Samo doći i vidjeti. Jeste li spremni za to?
  
  
  "Ha!" ona je podrugljivo фыркнула. "Ja sam spreman za sve".
  
  
  Prije nego što je imao vremena da se to zaustavi, to зашагала po travi, čime haljina волочиться za sobom, kao veo mladenke.
  
  
  Ga brzo sustigao ga i napravio kočnicu. Ona nije gledala na mene i, ne сопротивляясь, usledila je zbog mog vodiča za rukom. Mi smo kamen čineći njihovu putu kroz šikara grmlje, hodali u tišini; lagani povjetarac шелестел na ветвям krivulje palmi koje su rasle oko nas. Kada smo došli tako blizu, da je jasno vidio gradilište, ju je zaustavio.
  
  
  "Ostaju ovdje", - прошипел sam, brz pristup mračnoj slici бетономешалки. Joj sjeo pored i sluša.
  
  
  Joj ništa nije čuo, osim vjetra. Sve što sam mogao vidjeti, to je nekoliko valovite željezne lance, bušenje oružja i slavina u daljini. Iskrene ispred mogao vidjeti značajan veliki zurenje jama, зацементированная s tri strane - ja sam pomislio da je to dijelom završio temelj sa strmim zemljanim vratila, спускавшимся prema dnu i tukli бульдозерными гусеницами.
  
  
  Činilo mi se čudno da su tako čvrsto čuvali jednu stranu otoka, a ne patroliraju ostatak. Nju se pripremao da napusti svoje sklonište, kada je čuo iza sebe булькающий creek.
  
  
  Joj, okrenuo leđa. Stol je bio ne više od mrlja u mraku, ali između nas su još dva mjesta. Oni su onda došli k meni, ali prestali da se svake godine, strane Službe, koja se bavi vrisnula.
  
  
  Po tome kako su stajali nepomično, joj mogao reći, da su oni još uvijek nisu vidjeli, ff. Ako je samo нагнулась i ускользнула, ona je, vjerojatno, mogao je doći do broda uzeti olako. Umjesto toga, okrenula se i potrčala, vukući za sobom to проклятое bijelu haljinu, kao matador.
  
  
  Oni uhvatili, prije nego što je пробежала pedeset metara. Joj gledao oko sjena бетономешалки, kao što su bacili ga na zemlju. Ono što su rekli, разлетелось u vjetar, ali trenutak kasnije su podigli Redu na noge i odvukao natrag k meni.
  
  
  Joj čekaše i vidio svojim otmičarima. Kad su stigli liže ga, vidio sam, da su jaki, ambiciozni, i obje su puške. Trio je otišao od mene s desne strane, u širokom luku oko бетономешалки. Moj problem je bio u tome skočiti li joj u njih, ili pričekati da se vidi ima li u blizini drugi stražari. Kada uminu su; oni me u dvadeset metara, ih je vidio, kao što je Stol spotaknuo, склонила glavu i pokušala прикрыться haljinu. Odina oko zaštitara se nasmijao. Joj, čuo joj jecajući.
  
  
  Joj, sišao na zemlju i zalazak sunca pod бетономешалку, provjeriti ih. Oni zaobilaze зияющий temelj, na trenutak je nestala za хижиной, onda se opet pojavio, još uvijek brzo koračajući. Stol je dozvoljeno noge волочиться, i jedan na ff zaštitara grubo grču ga za ruku. Joj, čuo, što je ona вскрикнула od boli, iza kojeg je slijedio lažni cerekanje.
  
  
  Kada su sakri se u umu joj je izašla iz-pod бетономешалки i trk do najbliže kolibi. U daljini ih je vidio tri силуэта, tako blizu prijatelju prijatelju, da oni nalikuju маловероятного шестиногого čudovište, направлявшегося dizajna za cement bloka u neposrednoj blizini visoke čelične скелетом. Oni su se zaustavili na trenutak, vrata su se otvorila i oni su ušli, i vrata bila zatvorena.
  
  
  Joj, nasloni za hladno stenjati kolibe na valovitog okovi i обдумал situaciju. To je bilo više-manje onako kako ga je planirao za ovu večer. Problem je bio u tome što sam imao osjećaj da je netko drugi je planirao, i da je Stolom je bilo čemu, samo ne nevini promatrač.
  
  
  
  Poglavlje 9
  
  
  
  
  Nije bilo rješenja. Čak i ako поимка Činovi je hladnokrvno zamišljen - a joj je bio gotovo siguran da je to tako; u suprotnom, ona je bila suviše pametna da mašući svojim bijela haljina u mraku sam morao bi igrati ulogu spasitelja. Osim toga, morao sam saznati koliko strog bio stražar na ovom otoku. I zašto je to bilo potrebno.
  
  
  Joj пощел u stranu od željeza kolibe, držeći se podalje od radne rasvjete na visokoj čelični okvir okvir. Bilo je puno grmlja i palme, da bi ga mogao sakriti, kad joj je pao na sve četiri i lagano je uvijek indeksiranja na zgradu na cementa u blok. S druge strane, od high-kostur zgrade su dvojica muškaraca, i po njima ga mogao vidjeti trag u padini, vodi do zaljeva. Joj ispruži na podu i inspekciju zgrada u koju втащили Redu.
  
  
  S moje strane nije bilo prozora, samo rupu s rotirajućim ventilatorom. Kad joj je ležao tamo ga je čuo prigušen krik, - naravno, žene.
  
  
  Nije joj ništa odjeveni u tamne i ostavio plavu jaknu u čamcu. Usput ispitati svoj teritorij, ga ran na zgradu, koju je vidio između sebe i stražarima. Joj прокралась za ugao i našao pod prozorom oko intenzivno stakla. To je bio приоткрыто, i njegova горстью svojom ego pogled. Premalo proći.
  
  
  Još jedan krik boli, ovaj put ценымногие glasnije. Joj nježno подтянулся na betonski okvir i pogledao kroz prozor.
  
  
  Ona je sjedila na tvrdoj drvenoj stolici, ruke su joj bile vezane iza leđa, a cilj je savijena tako da kosa prekrijete lice. U jakom svjetlu ćelavu žarulje joj vidio crvene ožiljke na rukama i bedrima, i njezine gole grudi; curiti banka otrčati na ee trbuh i u mat crnu kosu između bedara.
  
  
  Muški, bivši pored nje, nasloni se na mene sjedio i bio je odjeven u slobodan kaki. Kroz sobu sjedili dvojica muškaraca odjevenih više ili manje jednako, ležerno držeći svoje puške. Oni усмехнулись djevojci ih lica gotovo - ali ne sasvim - orijentalni. Na ih lica također su nedefinisano alfanumeričke karaktere, a kada debeo čovjek progovorio, njegov shvatio da su to ljudi.
  
  
  To je bio isti сбивающая zbunjujuće mješavina jezika, koje je čuo prije na balkonu pod mojim. Joj znam španjolski i neki kineski dijalekti, ali apsolutno nije razumio o čemu je govorio i ta osoba. Međutim, zna kombinaciju - i mislio, ne pogađa li sam u neku obiteljsku tvrdnju; uostalom, mi Činovi imali istu porijeklo.
  
  
  Ali u tom trenutku muškarac udario ju je, i to zaredom.to uvjeren sam, da to nije obiteljska svađa. On je udario tako snažno da je krv šiklja na njen nos, tekla na usnama i подбородку i kaplje na sise. To me se riješiti; Ga morao izvaditi ga od tamo.
  
  
  Joj, spustio na pod i htio da se okrene - onda ga čuo miješanje noga. Moja ruka je porasla, ali prekasno; netko bacio, kao da mi наковальню na glavu, i on je pao u lokvu rastaljenog olova, gdje je sve светилось crvenim i crnim, crvenim, crnim, crvenim i crnim ...
  
  
  Sunce je porasla na грохочущей razbiti i sl pakleni metež, gotovo jednako strašno kao žestok sjaj, опалившее moje kapke. Joj pokušao je podići ruku da zaštiti lice, ali nije mogao. Trebalo mi je ogroman napor da otvori oči, i nekoliko sekundi, da vidim gdje sam joj.
  
  
  Ventilator крутился visoko u betonsku stenjati i gola žarulja mnom zauvijek бросала oštre zrake kroz moje lubanje. Joj leži na nekom krevetu, povezan ruke i noge; okreće glavu, vidio, što Stolom je još uvijek bio vezan za stolice u sredini sobe. Kako joj je mogao vidjeti, mi smo bili sami. Ja sam bio znatiželjan, koliko će to trajati.
  
  
  "Stolom!" - прошипел sam. Morao sam tri puta da ponovi svoje ime, prije nego što je ona podigla glavu. Kad je pogledao na mene, njene oči su bile prazne.
  
  
  Ga pitao. - "Koliko dugo ovdje?"
  
  
  Ona slegne ramenima, kao da
  
  
  . "Deset ... možda petnaest minuta.
  
  
  'Gdje su oni?'
  
  
  'Ne znam. I ne zanima me - rekao je ton njezina glasa. Od svog nosa do подбородку tekla засохшая krv, a u kosi previše je ugrušak. "Zar oni nisu ništa rekli?"
  
  
  "Ja ništa nisam čuo".
  
  
  "Pa, moramo izaći odavde. Da su hoteli naučiti od vas?
  
  
  'Ne znam. Mislim da je radila na otoku. Oni su samo перебили mene ". Ona umorno вздохнула, kao da je navikao da ga tuku.
  
  
  "Kojim jezikom su govorili?"
  
  
  "Nešto poput latinskog kineski. Joj sjećam se ego od svoje majke ".
  
  
  'Znaš?'
  
  
  "Više nije tako dobar".
  
  
  Ako je to bila komedija, ona je dobro odigrala. Joj je bio sklon saslušati ga i dalje, ali budući da naši stražari, vjerojatno nas подслушивали, njegova hotel prihvatiti najmanju šansu toga da je moje prikrivanje još uvijek nije otkrila.
  
  
  Joj, pogledala u sobu. Osim kreveta, na kojem joj je ležao, bio je obična stolica, nekoliko stolica, kartica i telefon. Ja sam bio znatiželjan, gdje su ti stražari.
  
  
  Nije morao dugo čekati. Vrata otvorena, a iza mene na бетонному polu послышались shaggy. U sobi se prostirao velike sjene, i on je pogledao u lice допрашивавшего Redu. Osobine ego pojedinaca su azijskim, sa lako latinske dozom; on je mogao sići za američkog indijanca, ako ne žućkastu nijansu ego kože. On je bio kratak rasta, ali ego košulja kaki je impresivno pakiran mišićavo tijelo.
  
  
  'Sviđa. Pa ti si очнулнулся? Ego usne gotovo ne шевелились, kada je on govorio.
  
  
  'Da. Da si na samom delle misliš da radiš? '
  
  
  "Ono što mi radimo sa svim cyber kriminalaca". Ego engleski je bio savršen, s laganim naglaskom.
  
  
  'A što je to?'
  
  
  On посмеялся; to je bio neugodan zvuk. - Saznat ćete, kada će biti zauvijek. Kako ti je ime?'
  
  
  'A tvoje?'
  
  
  Ego je ogromna ruka kretala tako brzo da nisam ni primjetio ovo; moj cilj je содрогнулась od udarca, i mene je pokrivena усеянная zvijezdama crna aktivan odmor. Ali ona je brzo nestala, i on je впился buljiti u čovjeka.
  
  
  On je pitao. - 'Dobar?'
  
  
  Nju je rekao emu ime koje je koristio; nisam imao razloga da to ne učini.
  
  
  "A što ti radiš ovdje, na otoku, Walton?"
  
  
  Joj, pogledao u Redu. "Mi smo samo htjeli mirno mjesto za... pa, znate."
  
  
  "To je jasno", rekao je on, bez izraza. "Ali to ne objašnjava zašto ste bičevanje po otoku sa ležišta".
  
  
  Joj, slegnuti ramenima, kao što je mogao. "Samo znatiželja, glasovanje i sve".
  
  
  "To nije dobro, da si tako postupio, Walton. Kao što kažu - znatiželja može da te ubije?
  
  
  Joj iznenađen. "Hej, ti ne želiš reći..."
  
  
  On je polako kimnuo.
  
  
  "Bože, čovječe, samo smo napali ovdje. Čak i u Rusiji, za to ne ubijaju ".
  
  
  "Ja ne bih bio tako siguran u to, Walton".
  
  
  On je okrenuo Чине i munja ispljune niz riječi na ovom ублюдочном jeziku.
  
  
  Djevojka tupo je gledala u njega. On je oklijevao, a zatim je razgovarao s njom na engleskom jeziku.
  
  
  "Što vi znate o tom čovjeku?"
  
  
  'Ne znam ništa. On je gost u hotelu. Više ne znam.'
  
  
  "Barem ste morali znati bolje, prije nego pođete na ovaj otok".
  
  
  Ona bespomoćno je klimnula. "Pokušala sam reći emu to, ali on je bio ljut na ono što su vaši ljudi učinili s njim".
  
  
  Usne muškarci скривились u smrtonosnom, poput srpa, osmijeh. "Šteta što nisi mogao bolje smiri ego bijes". On je naglo okrenuo i ukazao na jedan, oko zaštitara. "Развяжи to iz matematike i noge. Mi smo ih oboje odvesti na deponij.
  
  
  Zaštitar je napravio, kako emu rekli, zatim dovela užad, koji su povezani na mojim rukama. Prije nego što ju je uspio nešto napraviti, on vezao ih je na mojim leđima, i gruba vlakna bolno впились u moja zapešća.
  
  
  U isto vrijeme, kapetan je podigao Redu na noge i previše vezan hej, ruke iza leđa. Iz nekog razloga on je podigao ostatke njezine bijele haljine, i накинул hej, na ramena. To nije prekrilo puno.
  
  
  Izašli smo s Chinoy, branič i kapetan. Može biti, to su svjetla, visi u izvedbi okvir nad nama, ili kombinacija svega što se dogodilo u posljednjih nekoliko sati, ali u okruženju i situaciji bio nestvaran lik. Ja nisam vidio ništa što bi ih ubiti mene, kao i Redu; osim toga, kako su mislili, da mogu ubiti djevojku ako svaki naprasit čovjek na Bahamima ići ju tražiti, ako ona nestane? Joj se činilo, da su blef, ali zašto?
  
  
  Kad smo došli do незаконченной strani otvorenog temeljima, kapetan gesta nam je naredio da se zaustavi. On se okrenuo prema meni, i ego oči su se pretvorili u male crne loptice u slabom svjetlu. "Može biti, da ste samo onaj o kome ti govoriš, Walton. Ali ja ne mogu riskirati; moja je dužnost da se bori sa napadačem. Moji ljudi su u potrazi za vaš brod; ako oni će ga pronaći, oni опрокинут ego i bačen u more. Naravno, vaše tijelo nikada ne će naći, jer oni će biti dio temeljima tamo dolje. On je ukazao na veliku jamu, velika teritorija koja je pokrivena цементными blokovima i željezne šipke.
  
  
  To se gura nas naprijed, a mi smo потащились strme padine prema dnu. Kada smo došli do već ispunjenosti zemljišta, kimnuo jedan oko zaštitara, koji je podigao carabiner i нацелил ego u stražnjem dijelu glave Чине. Srećom za mene, za nas - njegova je trenirao s teniskim cipele, koje za mene su pripremili u Special Effects. Prstima jedne noge su joj jako надавил na konac široke plastične uzice, koja je prošla u drugi cipela. Joj, osjetio, kako je on otišao, i вылетело oštar kao britva, oštrica na fleksibilan čelika. Joj jurnu na straže, koji znamenitosti na Redu, nemilosrdno cepanje ega nogu malo iznad peta, pobije emu povrijedio ahilovu tetivu. On je plakao od boli. Joj i udario ga ego nogom u dupe, prisiljavajući ego spotaknuti o rub betonskog spremnika, a zatim podigao nogu i рубанул vezana ruke Službe, pazeći da ne dodirujete njezina zapešća.
  
  
  Drugi je stražar s zbunjenost osobe, kao što je jednom podigao carabiner, kada ga nagnete glavu do njega. Joj i udario ga ego u životu, i gurnuo je natrag na kapetana; nas troje su pale na zemlju, i on je otišao valjanja dalje, jakim stezanjem nogu pod svojim tijelom i brzo izgovarajući molitvu.
  
  
  Na trenutak joj misli da ja to ne mogu; užad su previše тугими oko mojih zapešća. Joj je gurnuo ruku pod guzu, ali oni su tamo zaglavili. U očaj ga je izvukao iso svih snaga i osjetio, kao što su vezane ruke skliznula malo dalje; ponovno grču, ali nije napredovala. Podižući noge prema gore, joj pokušao još jednom - i moje ruke skliznula na bedra, a zatim u jaja.
  
  
  Pri posljednjem pokušaju cipele skliznula sa moje noge, ali, barem za sada, moje ruke su ispred mene, i ja sam imao priliku - ako to nije bio previše dugo.
  
  
  Dvojica muškaraca još uvijek su растеряны, i cijeli moj manevar je trajao više od dva ili tri sekunde. Stražar je još uvijek držao u ruci carabiner; Njegova пнул ego nogom, ali je promašio u неясном svjetlu. Joj rezati ego vrat nožem po cipela. Svijetlo crvena krv šiklja na ego grla.
  
  
  Kapetan je stajao na koljenima, spremni navaliti na mene; Ona ga je pogodio ego koljenom u lice, a zatim ispruži ruku i izvukao dizajnirano oko ruku umirućeg стражника. Kapetan je bio opasan; iako je ego slomljenog nosa tekla krv, otišao je k meni. Nisam imao vremena skrenuti carabiner i cilj u njega, čak i ako bi ga mogao to učiniti s povezanim rukama. Joj podigao ego za prtljažnik i napravio iskorak iso svih snaga.
  
  
  Ako bih joj ga je pogodio ego otvoreno u visinu, njegov mozak забрызгал bi cijeli Double-Kay. Sada carabiner zaostatak ego мясистое ramena i udario u lubanju, ali u ns imao dovoljno snage, da bi se smanjiti ga. On je sa стоном pao na rame i ležao je nepomično. Stola pogledao me s otvorenim ustima. Ee ruke su opušteni - moj najbrži udarac, očito, napravio svoj posao, ali ona je ostala nepomično.
  
  
  "Ako si mi pomogao?" Joj ispruži hej vezane ruke.
  
  
  Ona уставилась na dizajnirano u mojim rukama. Joj vidio kako je teško сглотнула, i odlučio da se brinu ga na oružje. Ne sada. Ga bacio carabiner i prišao joj.
  
  
  Joj prsti bili nespretni, ali, konačno, to je unleashed mjesta je dovoljno, da joj je bio u mogućnosti to učiniti sami. Joj, pognut, podići carabiner i baci brz pogled na naših protivnika. Kapetan je ležao nepomično; osoba u sobama previše. Čuvar, koji joj je odsjekao grla, više nikada ne će ići s mjesta.
  
  
  'Idemo.' Joj uhvatio Redu za ruku, te mi je gotovo morao vući ga, da će se povući na temeljima. Kad smo bili u prvom planu katu, gledala na tamnu dio otoka.
  
  
  "Moj brod..."
  
  
  "Zaboravi o tome", - odbrusio joj je. "Oni, mora biti, već su pronašli ee". Joj стянул bijelu haljinu s ramena i stavio pod бетономешалку. - I o tome previše zaboravi; da nam, vjerojatno, morati iskoristiti tame, i nema smisla opet mašući bijelom zastavom tih dečki ".
  
  
  Čini se, ona nije brinula o svojoj golotinje - navodno to nije tako teško. Joj odvukao na valovite željezne površine, na бетонному blok, na čeličnim каркасам. Drugih zaštitara nije bio vidljiv, ali je za nas na sekundu nije povjerio, pa da tamo neće biti.
  
  
  Izašli smo na vrh planine, спускавшегося do zaljeva. Bilo je prilično dobro pokriven, i joj mogao vidjeti nekoliko manjih zgrada i dugu marina, datira u duboku vodu. Na kraju luke bar bio metalno korito, ispod kojih je bilo dovoljno prostora za velikog kamiona. Joj verovati da je to skladište za cement; oni su donijeli stvari na brodu, napuni korito i izazvao u betonjerkama.
  
  
  Također je vidio oko šestom satu, namjerno шагающих para. Oni činilo ravnodušna, vjerojatno ne sluteći da je par uljeza je napao. Za nas je to bila prednost, neka i mali. S druge strane uvale joj mogao vidjeti luku otoka Uskrsnuća, u daljini виднелись glavna svjetla hotela.
  
  
  "Jesi li sigurna da možeš dobro plivati", rekao joj je Чине.
  
  
  Ona je klimnula, вздрогнув.
  
  
  Joj počeo ići lijevo, kada beam projektor swept s jedne strane uvale na drugu. Joj zaboravio o tome.
  
  
  Čekali smo dok joj je računao brzinu zrake. Ciklus je trajao oko minute i 30 sekundi na jednu stranu, 30 sekundi na drugu. To mi se nije svidjelo, pokušati bježati od njega u & nb otvoren, čak i ako bismo uspjeli izbjeći pri svakom približavanju svijetu.
  
  
  Joj ukazao na točku lijevo od luke bar, gdje je relativno tamno. "Stolom, draga, спустись tamo je vrlo sporo i pažljivo, kao što se može lizati do ruba vode".
  
  
  "Što ćeš učiniti, Nick?"
  
  
  Joj podigao carabiner. - "Sveti ugasiti".
  
  
  Ga je čekao sve dok ona će nestati u sjeni, a zatim je otišao u suprotnom smjeru i uvukao na vrhu zid, sve dok se nije našao na drugoj strani zaljeva. Vrijeme ostao ne toliko; morao Sam požuriti, prije nego osoba koja ga je srušila stražnjica carabiner, došao bi i upozorila zaštitara na dnu.
  
  
  Joj je skliznula niz padinu na trbuhu i uvukao kroz šikara grmlje metara u pedeset na rubu vode. Nju čekao i gledao, kao i dugi snop svjetlosti odbija, a zatim se zaustavlja na trenutak, a zatim bolno sporo vraća. Reflektor je bio postavljen u stražnjem dijelu kamiona na obali haljina. Na bilo koji pristojan puške bi to bio jednostavan pucao, ali s карабином - je druga stvar. To je bio razvijen za snimanje na malim udaljenostima. Ga odlučio pucati u potpunosti sva automatska dušak u nadi da će oružje biti dovoljno precizan.
  
  
  Joj, pritisnuo kundak na rame i gledao u kratkom mozga. Kada je svijetao objektiv okrenula u mom smjeru, s vrha padine iza mene je odjeknuo krik.
  
  
  Joj, pritisnuo okidač i zadržao ga. Carabiner загремел - i nije pogodio cilj. Joj lagano spušta oružje i ponovo pucao. Ovaj put leća je slomljen, i svet je isključena. Joj okrenuo debla карабина u stranu sljedeća dva zaštitara i dao paljba. Oba su pala, a jedan oko njih pritisnuo okidač svoje oružje i besciljno pucao u zrak.
  
  
  Onda, ga, pucao u muškarca u kaki, s velikim rukama, ali ne шталь čekati da se vidi, pao je njezin ego ili ne. Joj, skočio sa vrha i zaronio u vodu dugim ujednačen skok. Čak i sa isključenim прожектором na obali je bilo dovoljno svjetla da me vidi. Onda nekoliko jakih udaraca joj se sakri, i drastično promijenio tečaj, поплыв paralelno obali. To je bio pravi manevar; iza mene meci su letjeli u vodu, slijedeći smjer, koji joj je u početku odabrao.
  
  
  Joj подплыл do luke bar i nekoliko puta poskočiti s beskrajnim oprezom, dahtanje za zrak. Ljudi na obali, mora biti, mislili da sam naslov otvoreno do otoka Uskrsnuća, jer nitko nije gledao u mom smjeru. Dosegnuvši luke bar, njegova ostala u sjeni pristaništa. Ako bi Činovi bio barem neki zdrav razum, ona bi već bila na pola puta kroz kanal, ali morao sam se pobrinuti; zatim događaja zadnjeg sata joj mozak, čini se, ne funkcionira baš dobro.
  
  
  Joj čekala nekoliko min, плывя pod postolje. Ako joj ff окликну, možda će netko biti dovoljno blizu da me čuti. Na kraju joj je došao do zaključka da ako je ona sada nije na putu, onda je to njen problem, i sama plivala u kanal.
  
  
  Joj je bio na pola puta, boreći se sa jakom strujom između dva otočići, kada nešto закрутилось u & nb otvoreno preda mnom. Joj, zaustavio se i instinktivno подтянул pod noge. morski pas!
  
  
  Tko god kaže da se ne boji morskih pasa, - idiot ili lažljivac. Pogotovo noću u tropskim vodama. Uostalom, to ih element, gdje se ljudi u najboljem slučaju trapav plivači. (S druge strane, činilo mi se da ako ga ikada ću psa na obali, kod mene će biti prednost.) Ga je čekao s lupanje srca, pokušavajući vidjeti, gdje se skriva to stvorenje.
  
  
  "Hej, Nick!"
  
  
  Stolom зашипела mi je u uho, tako blizu, da sam skočio, i ako je to bilo fizički moguće.
  
  
  "Voda je dobra, zar ne?" Ona je dotaknuo moje ruke, zaigrano zalivena me vodom i moćnim гребками уплыла daleko.
  
  
  Joj, se nasmijao i otišao prema njezinim stopama; u odjeći joj, iso svim silama trudio da ne zaostaju za hax, a mi istovremeno postignut luke bar na otoku Uskrsnuća.
  
  
  Pronaći odjeću za nah ispostavilo da je lakše nego što smo očekivali. Ona je samo позаимствовала veliki ručnik oko upravljača obaranje jednog oko velike cruisere.
  
  
  Smijala se cijelim do hotela; da Joj je drago što ona nije inzistirala na tome da je sama vodila lud, jer poslije svega što smo prošli, nisam vidio smisla naletjeti na palmu. Stolom ukazao mi je na bočni ulaz u hotel, a mi smo diskretno popeo se na crne stepenice, - nije da je to imalo veliki značaj. Nisam mislio da je pogled veličanstven улыбающейся djevojka, ide u mušku sobu u Дубле-Kay, oko ponoći, izazvao bi puno pitanja.
  
  
  U sobi je налила sebi ромовый punch - šampanjac više nije bilo, - a joj nenametljivo provjerio ostavio me zamke. Pa ne dirati, a to je značilo da me nije bilo posjetitelja, to je noć ili su bili prokleto oprezni.
  
  
  'Nick?'
  
  
  Joj, gledao na hax. Ona je sjedila kod papuča kreveta, kosa joj je bila vezana za полотенцу oko prsima. "Ako bi ste uklonili ovu mokru odjeću, mogli smo se osuši drugi drugog".
  
  
  S tim riječima, ona je unleashed ručnik i pruži mi ego, onda je počeo masirati kosu - i, vjerojatno, postavila je svjetski rekord u brzom раздеванию. Naša noć je, ispostavilo se, bio samo početak.
  
  
  
  
  Poglavlje 10
  
  
  
  
  Kada ju je probudilo sljedećeg jutra, nije bilo. Mene je tada sinulo da ja čak i ne znam gdje ona živi u hotelu, u kućici? Pa joj bio siguran da ću ga, ako mi ona bude potrebna.
  
  
  U mojoj sobi se ništa nije nestalo, osim mog starog ogrtača, što ukazuje na ono što Stolom, mora biti, pokazala je skromnost u zoru. Joj хихикнул, kada je ušao u tuš i predstavio Redu skroman. To je nesamo.
  
  
  Ako ne uzeti u obzir nekoliko ogrebotina, modrica na koljena i ljubičaste mrlje na ramenu, ostavio stomatološke Službe u smeće, za dugu noć, joj je na dobar način. Zatim brzi doručak u sobi joj se spustio dolje, kako rezervirati beach buggy.
  
  
  Već je bilo vruće u sredini trbuha ujutro, i, vozeći se mimmo golf-paviljona, ga vidio nekoliko igrača, čekaju svoj red. U luci nije bilo mnogo posjetitelja, iako je bluetooth курсировало nekoliko malih jedrilica. Краснолицый muškarac u privatnoj kapu s velikim brojem zlata, od admirala, ljutito mahao službenika u formi. Joj čuo riječi "lopovi" i "ručnik", uspio obuzdati smijeh i slouched na oba kraja luke bar.
  
  
  Brod Službe bila tamo, пришвартована, kao kad smo krenuli, noć prije. Je li to on najviše postolje? Nisam bio siguran, ali je tako i mislio. Bilo je jasno da ljudi na otoku posljednjeg suda vratili brodom po noći, ali kako su saznali, gdje ego staviti?
  
  
  Sjaj u lećama dvogled na drugom kraju kanala dao reumatizma. Naravno. Hladnokrvni ubojica, muškarci su morali primjetiti Redu, kada je povukao brod u šetnju.
  
  
  Moja jakna je još uvijek ležala na ковриках u kabini, jako помятая, a džepovi вывернуты iznutra prema van. Oni nisu uspjeli ništa saznati nakon potrazi ga; Ga kupio ego, na putu na jug, u Atlanti, a u džepu nisam imao ništa, osim upaljača i cigareta - čak i moje posebne marke sa zlatnim pisak.
  
  
  Joj uzeo jaknu i slung preko ruku. Na putu краснолицый admiral sumnjičavo je pogledao u mene, ali ja sam je ignorirao ga. On nije bio jedini koji je gledao za mnom.
  
  
  Херридж je stajao na vrhu brda pistu, odjeven u blijedo-plave kombinezoni i широкополую šešir za cvijeće. Ego široke usne расплылись u понимающей усмешке. Otišao sam gore na brdo na ego smjeru.
  
  
  "Vi ste rano ustao, gospodin Walton".
  
  
  "Ne tako rano. Sunce je već nekoliko sati sja u nebo ".
  
  
  "A, ali sam mislio da se ljudi bave u vašem mail businessse uvijek spavaju do podne".
  
  
  "Ne onda kada su na odmoru", rekao sam.
  
  
  "Što vam se sviđa Double-Kay?"
  
  
  "A za što ga ovdje".
  
  
  On zajedljivo je pogledao na moju jaknu, zatim na brod Službe. "Očito - rekao je on.
  
  
  "Vi ste danas leti u New Providence?"
  
  
  "Svaki dan, gospodine Walton, ako vrijeme dozvoljava".
  
  
  "Da li ste ikada idući u Floridi?"
  
  
  'Vrlo rijetke ljekovite. S vremena na vrijeme gost kasno za pristajanje aviona i zahtjeva poseban izlet, ali ne i dijelova. To je skupo, i Doublé Cay dok ne privlači one ljude koji su spremni bez puno truda platiti za takve stvari ".
  
  
  "Osim Grady Ингерсолла".
  
  
  On je oklijevao na trenutak, a zatim glatko se nasmiješio. 'Ali, naravno. On posjeduje im ".
  
  
  "Vi ste donijeli ego ovdje, kad je prvi put došao ovamo?"
  
  
  'O, ne. Dobro=) samo dva, gotovo tri mjeseca.
  
  
  'Zapravo. Pa... - podigao Sam ruku i okrenuo. "Gospodin Walton".
  
  
  Ga zaustavio.
  
  
  "Pitate da znate nešto o мистере Ингерсолле?"
  
  
  Joj, gledao otvoreno na njega. 'A zašto ne?'
  
  
  To je bio dug i dosadan dan. Joj, prošao je po вестибюлю, pogledao trgovine i osvojio pedeset dolara chemin de fer u casino. Međutim, trgovcu je žao što odlazim, to i ne čudi. Ako je sve u osnovi služi длинноволосых i gitarista, onda u casino, malo što se događa; te pare jednostavno ne igraju - barem, nije tako.
  
  
  Jednog dana joj je prošao hodnikom sedmog kata u sobu Херриджа, nadajući se još jednom pogledati kroz zid imetak De Дублона. Ali na vrata ručku je bio znak "Ne uznemiravati". Jedino za razliku od znakova, koji su davali svakom gostu, bio je da pod tiskan riječima olovkom bilo napisano: "Vjeruj mi!".
  
  
  Posebnu poruku je trebalo biti za mene, i ja sam to povjerio. Kod Херриджа je profesionalna kompetentnost, izlazi izvan ego sposobnosti za let na mlaznih zrakoplova; kao da smo naučili jedno te isto još jedan u drugome, i to me natjeralo da se osjećaju neugodno. U ovom zadatku je bilo previše frustrirajuće strance, da se osjećaju potrebu za vanjskom незнакомце. Njegova je odlučio sve dok ne brinuti o Херридже, ali ne i zaboraviti ga.
  
  
  Ne kad joj je opet прогулялся uz zid De Дублон, ali ništa nije našao, osim kao dan prije. Nije bilo nikakve sumnje da ću biti u mogućnosti da se prijavite, ali čak i ako bi to učinio, ne ugradnjom alarmnih poziv, joj, vjerojatno ništa ne bi dobio. Na kraju, kad se svakih nekoliko dana izazvao grupu dječaka i djevojčica, bilo je jasno da je izvan hoteli otkriti ništa.
  
  
  Poslije toga, što se dogodilo sinoć na Posljednjem Sudu, kod mene nije bilo sumnje da se događa nešto što zahtijeva istrage. S druge strane, vadičep bila poanta u tome, mogu li joj biti siguran da to ima kakve veze s Grady Ингерсоллу. Zadatak saznati vezu između Трехголовой raketni sustav vođenja, Intimna шестеркой i Грэди Ингерсоллом - ako je osoba u "Дублоне" stvarno je Грэди Ингерсоллом - počeo je prilično jednostavno. Ali sve je tako prokleto teško da ću nazvati Хоуку reći emu, da su hitnu akciju, i njezina je to mogao učiniti, ako sam morao pričekati još jedan dan, da se dogodi neki događaj.
  
  
  Ali u tome nije bilo potrebno. Liže, na večer ju je zauzeo svoje mjesto u blizini bazena, i vidio kako se oko mene okupljaju potencijalni navijači ih muški kolege. Mediji njih je bila gusta brada.
  
  
  "Bok, stari", - rekao joj emu. "Jučer ga je vidio bio je unutar zida". Joj ukazao na bazen.
  
  
  'Ah, da? Odakle ti to znaš?'
  
  
  "Bio sam na katu, u drugoj sobi, i mogli smo vidjeti".
  
  
  "Da, krojač, čovječe. Ne brinite ništa, osim kuje придурков i starca, koji voli za njih se godišnje. Razumiješ?'
  
  
  "Što on to gleda?"
  
  
  On непристойно nasmiješio. - The sien, prijatelj. Samo сиен.
  
  
  Joj podrugljivo frka. 'Što onda? Djevojke na vodene bicikle? Hrpa ličnosti, pušače travu? Pa hajde još!'
  
  
  On je masivno slegne, prisiljavajući svoje tijelo drhtati, kao кадка sa sladoledom od vanilije. "Ono što ste mogli vidjeti oko toga hotelske sobe bilo ništa, čovječe. Ono što se događa iznutra, daje starac zadovoljstvo ".
  
  
  'Ti ozbiljno? Misliš-smještaj?
  
  
  "Bio sam tamo nekoliko puta". On se nasmiješio. "Ako bi joj ti rekao da se tamo događa, da li bi mi je snažno tuklo u vrata, da vas впустили".
  
  
  'Da.' Joj, nagnuo se unatrag i zatvorio oči, zatvaranja razgovor. On mi je rekao onoliko koliko je njegova, mislio je on imao za reći, i on nije htio zvučati previše nestrpljivi.
  
  
  Sunce je već zalazilo iza horizonta, kada ih je vidio, kako oni prolaze kroz vrata. Anton je bio ispred u svom uobičajenom dugim haljina, расшитом perlama. S njom je imao dvoje длинноволосых muškaraca u tamnim odijelima, oba светловолосые,s izrazom arogantan samopouzdanja ćete vidjeti na licima mladih obećava šefovi milijardama korporacija.
  
  
  Joj, izgledao kao da je prošao kroz bazen za plivanje. S vremena na vrijeme Angela je ostao razgovarati s djevojkom ovdje, tamo s grupom mladih ljudi. Ona nije gledala na našu stranu na trenutak, ali mala delegacija направлялась na našu stranu. Joj, naslonio se natrag i gotovo зажмурился.
  
  
  Oni su došli liže. Bradati debeljuca je ustao, potisna velike prste ruke na pojas šarenih плавок do koljena. Nekoliko djevojaka u grupi također je ustao, automatski pokretanjem ruke u kosu. Anton i njegovi pratioci stali blizu moje ležaljke. Joj je otvorio oči i pogledao je neutralan.
  
  
  "A, gospodin Walton", - промурлыкала Angela.
  
  
  Joj je kimnuo. 'To sam ja.'
  
  
  "Moj šef me je zamolio pozvati ljude u De-Дублон na ... party. Želite li doći?' Joj oklijevao s velikim напуском. 'Sada?'
  
  
  "Ako nemate hitno del".
  
  
  Ona je sjedila preda mnom, sunce iza leđa, a on je osjetio miris joj šampon i sapun. Njegova je ustao. "Ne znam zašto ne", rekao sam.
  
  
  Ee oči su gotovo na razini mojih, i još, kao u statue. Nekako uspio hej osmijeh, ne šireći usne. 'Dobro. Pa što onda?
  
  
  Ostatak moje male skupine koji su slijedili nakon njih, iako pa i nije pozvao. Angela je, čini se, nikada nije primijetila toga, dok je ona mirno hodanje uz bazen, površno ovdje djevojku, a tu je i mlađe osobe. Kada smo došli do vrata u ston-De-Дублона, tamo okupila grupa od oko dvadeset pet osoba. Angela je okrenula prema meni. "Nadam se da ćete se dobro zabaviti, gospodin Walton".
  
  
  "Siguran sam da će to biti tako".
  
  
  S starinski ključ, свисающим s jednog na njegove brojne ogrlica, Angela otvorila željezna vrata i gurnuo ih prema unutra. Ona je uveo nas unutra, a dva блондинов postrojilo se u zaleđu. Joj drzi pored Анжелой, dok smo hodali po zavojitom stazom, окаймленной s obje strane bujne svijetle boje i vodi prema laguni. Na drugu stranu široke vode milovati stajao je nekoliko stabala, tamo gdje joj je zamislio ulaz u tunel prema moru, a gdje joj je mogao vidjeti slab отблеск bijelih fasada. Joj verovati da je to gliseri "Ингерсолла", i zapamtio, gdje oni stoje.
  
  
  Odjednom mi se postigli čistine, i prošli kroz širok prostor između hotela i obale lagune. Kasnije je sunce još uvijek je zalazilo, dira raznobojnih pločica, položi složen mozaik. Jedan oko djevojaka u našoj grupi, navodno, osjeća kao kod kuće, sagnuo u vodu i popeo na jedno oko vodenih bicikala, plutajući u laguni. Dječak je slijedio nju, i trenutak kasnije su posebna operacija u malom pomorskoj bitci. Nekolicina momaka u bijelim kutama, izašao zbog zakrivljene zidove, прикрывавшей prednji dio hotela. Oni su nosili ladice s pićem, hrpa škampi, komade jastoga i drugih proizvoda. Iz snimaju rock-grupa je počela svirati glazbu zvučnika skrivena u lišću; neke djevojke su počeli da se njišu i trzati, kao da рефлекторное, za njima su slijedili nekoliko dečki. Da bi tih ljudi plesati, nije trebalo puno vremena.
  
  
  Ona bi volio, Angelou, ali ga nije bilo. Osjećaj je malo bilo neugodno, ga je uzeo pladanj s čašu i polako došao do ograde zida. Na kraju okreće joj je došao na visoku ogradu oko blizini se nalazi željezne šipke, prelivene smrtonosniji šiljcima. Osim toga, vidio fasada hoteli; duboko natkrivena terasa otišao u širinu, a masivni dvostruke dan u centru su zatvorene. Za kolapsom pred nekim prozorima ga vidio gori svet, ali ništa više. Uoči ga nije vidio, nema tragova zaštitara oko sobe Херриджа, ali u hladovini trijem joj je vidio kako dvije sjede u mraku, pozorno su promatrali što se događa.
  
  
  Joj vratio se u grupi od lagune, pitam se ima li ga još zastoja.
  
  
  Djevojka koja je voljela sjediti imam na nogama, držala za mene. "Zar vam se ne čini da je to cool?"
  
  
  "Da", kiselo je rekao sam.
  
  
  "Hej, ali to je još uvijek ništa. Pričekajte da ćemo ući u ritam.
  
  
  'Što?'
  
  
  'Da. To je samo zagrijavanje, anđeo. Ona вытянула leđa, da mi pokaže, što vesela ona može biti; Ga potapšao ga po leđima samo zato što je to činilo jedini pristojan čin. Štoviše, to mi se svidjelo.
  
  
  "Ćete pušiti?" - pitala je, nježno gura me бедром. 'Možda.' Joj podigao čašu u ruci, pokazati da sam выпиваю.
  
  
  Pogledala je podrugljivo. "O, to je sranje? Ako Грэди nalazi se ovaj odličan lonac?
  
  
  "Dobro ga pogledam". To je naširoko hej nasmiješio i napravio veliki gutljaj svijetlo piće. Imao je okus čovječanstva, i on je došao do zaključka da to i nije najbolje mjesto na svijetu za tajni agent, popiti nepoznata tvar.
  
  
  Postalo je brzo potamnjeti, ali vanjski sergej nije izgorjelo. Neki oko mladih ljudi već накурились; пухленькая djevojka s očima, prekrivena maskara, cigareta cijev shisha veličine cigara i napravio duge, spore momenat, objavljivanju oštar dim oko nosnica. Vidjela je da gledam na nah, i došla do mene, spreman podijeliti sa mnom svoje radosti. Joj brzo pogledao na drugu stranu i polako prišao obali lagune, pao sandale i zaronio u vodu.
  
  
  Na površini je bilo toplo, a ispod je bilo hladno i tamno. Kad joj je pala na nekoliko centimetara, nije prodrla nas jedan svet, i u dubini je nešto mirno i opasno, da je brzo podigao me natrag. Joj počeo gaziti po & nb i premjestiti na usporenom krug. Sunce je predaleko otišao da vidi bijele tela na drugoj strani lagune, a oko вымощенных kamen obale, palme i druga vegetacija отбрасывали duboke tamne sjene. Jednog dana joj je primijetio pokret na ulazu u tunel, ali to je prestalo prije nego što ga je mogao ego prepoznati.
  
  
  Joj popeo na metalne stepenice; službenik je odmah dao mi veliki bijeli ručnik, i njegova вытерся. Njezin je počeo gubiti strpljenje; apsolutno ništa nije dobio od ove yahoo.
  
  
  A onda se to počelo događati. Iznenada pojavila dvojica muškaraca u tamnim odijelima, i u isto vrijeme glazba je prestala. Gosti gledali s nestrpljenjem.
  
  
  "Tko želi li ući?" - pitao najviši muškarac u tamnom odijelu, i ja sam znao tko je on, jer on je bio jedini muškarac na Intimnom Šestice s tamnom kosom. Ego se zvao Vlak, i u полумраке je izgledao veličine lokomotiva.
  
  
  Ego vadičep bio dočekan разрозненным припевом "Da" i "Vi držite novac". On je ukazao na vrata. 'Dođite, on nas čeka ".
  
  
  "Vlak" shell ispred nas, na otvorenim vratima u željezni vratima. U hladovini na obje strane ga vidio nekoliko ljudi u bijelom. Oružje nije moglo vidjeti, ali nisam sumnjao da je to bio im je pri ruci. Kad smo prošli kroz vrata i izašao na trijem, joj, mislio sam da mi liči na grupu zatvorenika koji загоняли na području kampa.
  
  
  Otvorene su velike dvokrevetne dan; unutar proteže se duga slabo osvijetljen hodnik, vodeći na širokim stepenicama. Znatan dio grupe, očito, znala kamo ćemo ići, i nestrpljivo preselio naprijed. Ali Трейн(Vlak) okrenuo glavu i pogledao u njih, a oni opet pao.
  
  
  Opet smo došli do dvostrukim vratima. Трейн i drugi muškarac u tamnom odijelu, otvorio ih i povukli u stranu, mimo nas. Pola темноволосый muškarac je izgledao još teže, s gustim crnim obrva, jakim brkovima i krute kose, pada emu na ramena. Kad joj je održan mimmo njega, njegove oči впились u moje, i činilo mi se da je ego usta na trenutak grču. Osjećaj pada u zamku je bio toliko jak da sam заколебался na tren, ali je zatim ga je slijedio drugim; na kraju, ona bi hotel se ovdje. Soba u koju smo ušli bila je duga i široka, sa stropa u nekoliko etaža. Oko zasjala meke boje svjetla, posvuda su razbacane niske sofe i hrpe jastuka, a miris tamjana bio удушающим. Na zidovima bez prozora visio veliki plakati: psihodelične slike, portreti rock-zvijezde i erotske fotografije, gotovo umjetnosti do hard porno, na primjer, snimke dvije vrlo mlade djevojke i uzbuđeni ponija. Nad nama se polako okretala veliki opseg, усеянная malim staklenim panelima, заливая sobu stalno mijenja uzorkom svijetu, zbog čega mi je bilo gotovo nemoguće usredotočiti pogled.
  
  
  Dvostruka dan zatvoren iza nas. Jedini izlaz je bio mali vrata na drugom kraju sobe. U sobi nije bilo nas, sluge, naših zaštitara, nas ljudi u tamnim odijelima, ali visoko na jedan oko zidova bio je veliki pravokutnik oko stakla. Pretpostavlja se da će to biti osmatračnica "domaćina" i mjesto gdje se on s vremena na vrijeme pojavio. Ja sam bio znatiželjan, hoće li smo počašćeni čest danas navečer - i odmah dobio reume, u svoju vadičep.
  
  
  Stakleni pravokutnik počeo se upaliti dok ne шталь potpuno pokrivene i transparentan. Nije bilo nas, zvuka, a neki mladi ljudi su već u igri na klupe i jastuci. Par je tek počeo svlačiti, kada se oko zvučnika послышался извиняющийся kašalj.
  
  
  Sve оглянулись, zatim naglasak je bio na osvijetljenom pravokutniku.
  
  
  Pojavio se dugi silueta, polako двигающийся barem se približava svjetlu. Čak i onda lik je nejasno zbog efekta rotirajuće kugle, ali joj mogao vidjeti dovoljno dobro, kako kome, da čovjek tamo bio kao Grady Ингерсолла.
  
  
  On je opet откашлялся, i ja sam vidio da je to gust, lagano slouching muškarac s osmijehom, koja se bavi gotovo извинялась ego okruglom mršavom licu. Kada su sve oči u prostoriji su bili prikovani za mu, on je počeo govoriti.
  
  
  "Dobra večer, i hvala što ste došli".
  
  
  Ga pažljivo slušali; Sokol izgubio sam nekoliko kaseta sa glasom ego, i čovjek na katu je također vrlo ličio na Grady Ингерсолла.
  
  
  "Kao što možda znate, ja ne mogu razgovarati s vama direktno. Ali nadam se da повеселитесь, kao da je to bila vaša vlastita ... uh ... šator. On široko se nasmiješio, ponosna na činjenicu da je našao pravu riječ. "Naći ćete sve što želite piti, jesti i pušiti. Posebno preporučujem помадку na srebrnoj ambalaži; Joj vjerujem, da i oni će biti zadovoljni. Joj molim samo o jednom, a to je nešto što ne pokušate uzeti bilo ... grickalice ... izvan prostor-De-Дублона. Ono što mi radimo okruženja nas - to je jedna stvar, ali vlasti ne dopustiti grube povrede svoje pravičnosti. Jednom ove represivne zakone će biti otkazana, ali mi sada treba da im se podvrgnu. A sada... - podigao Je ruku i napravio gestu. "Moj šator - to je i tvoj šator. Повеселитесь.'
  
  
  S ego najnovijim riječima sergej je počeo тускнеть, i pravokutnik opet шталь maglovit-crna.
  
  
  "O, moj bože - rekao je glas mi je u uho, - uvijek ista glupost".
  
  
  To je смуглая худощавая djevojka, koja se bavi ravnodušno gledala na odina oko erotske plakata, odsutna-iskreno stavljajući ruku na moje rame. U drugoj ruci nah je закопченая cijev; ona je držala sam ego na usnama, napravio dugu nosive, zadihan, i pruži mi je. Njegova hotel mahati glavom, ali je odlučio da ne bude tako očito kvadratu. Ja ne vidim puno smisla u tome, ali kao dio mog posla sam morao učiniti mnogo za najgore stvari.
  
  
  Kad joj je затянулся, djevojka je skinula grudnjak oko svoje bikini. Ona je pao komad tkanine na moje noge i pogledala gotovo - ali ne sasvim - otvoreno na mene. Hej, treba ostaviti grudnjak ili, barem, naći čovjeka koji je isto tako bio накурен, kao što je i ona. Полуобнаженная, ona nije bila sasvim okus ukusan, čvrste kosti i mršava, pupoljci ruža. Kada je počela da skinem hlače, joj vratio hej cijev.
  
  
  "Nemoj, rekao sam. Ga je poljubio u nos i razbiti kroz pokretni gužve u drugi konac sobe. Nisam mislila da će mi nedostajati; kad ju je gledao oko sebe, ona je bila sama, bila nešto zanimljivo na подлокотнике kauča. Glazba je sada njome budu ispunjene sobu; težak, zveckanje ritam, koji je to osjetio ne manje nego što je čuo. Soba je bila пронизано dim, koji je još više затемнил svet; osim dva ili tri para i nešto što sliči seks u troje, pušenje, opijanje i konzumiranje фаджа činilo najviše omiljeno zanimanje - barem do sada tvor.
  
  
  Kod malog dan u drugom kraju sobe ju je prestao da vidjeti scenu. Kao grupni to je dječja igra, a ja sam bio znatiželjan, ono zadovoljstvo dobio Ингерсолл, gledajući nju, u svojoj staklenoj kiosci.
  
  
  Joj, nasloni se na dan i lagano je okrenuo ručicu. Naravno, to ne predali. Ju je održao rukom po dan i groped dvorac. Pronašao ju dva dvorca; činilo da je to standardne brave. Moj обтягивающий kupaći kostim nije izgledao tako, kao da je on mogao nešto sakriti, ali trake kordon na nen su varljivi.
  
  
  Pazeći da nitko ne gleda, njegova je počeo skenirati jednu oko pruge na ravnu fleksibilan отмычке. Ali prije nego što ju je uspio da ih izvadi, gumb na mojim leđima premještena izvan zemlje.
  
  
  Brzo zatvoreno malu nevidljivu rupu malim ventilom, integriranim u kupaći kostim. Joj stala na stranu, da krajičkom oka vidjeti vrata i nasloni se na uzdisaje, pokušavajući izgledati tako kao da je bio zadubljen u sceni pod mojim očima.
  
  
  Blijede zrake svjetlosti pala na moje noge. Ga uhvatili svjež miris Angela, i prije nego što je imao vremena da se okrene, ona je šapnuo mi je na uho.
  
  
  "Zabavite se, gospodin Walton?"
  
  
  Joj, slegnuti ramenima. "Imao sam više ugodno zabavu".
  
  
  "Siguran sam da će to biti tako". Ee ruka je bila na mojoj ruci. "Onda dođite sa mnom; ja mislim, vi ćete to mnogo više zabave ".
  
  
  Ga je slijedio iza nje preko stožera vrata. Ee oblak kose i besplatno kupanje na trenutak zatvorio sam oči. A onda je povukla u stranu.
  
  
  Soba je bila mala i blago osvijetljen, na podu je stajao samo veliki madrac. Djevojka leži na nen natrag k meni, je обнажена, ali ne trebam vidjeti njezino lice, kako bi saznali tko je to ...
  
  
  "Stolom!"
  
  
  Ona je počela polako da se okrene, ali čuo je zvuk neuklapanje za mnom dan, to se brzo osvrnuo na Angelou. Ona je sjedila leđima na dan, držeći se jednom rukom za kopča, удерживающую joj ljubičasti ogrtač, ispod grudi. Njezin osmijeh je насмешливой. Ponovno je pogledao u Redu, i vidio isti izraz lica plesačica.
  
  
  Nakon što je čuo šuškanje odjeće Angela na podu iza mene, brzo došao do Чине. Očito, to nije bilo organizirano, kao što redoviti seks u troje, i on je znao tu djevojku bolje... I u tom trenutku joj je bio uvjeren da mi je potreban netko tko će biti na mojoj strani.
  
  
  
  
  Poglavlje 11
  
  
  
  
  "Nadam se da ti ne smeta, ako joj donijeti tvoja haljina jutros, Nick". Stol je skliznuo s kreveta i krenula ispred mene, osjeća sasvim ugodno u svom golotinje. "Ovaj... ne. Nimalo.' Joj, znao sam da iza mene Anton; ona je još uvijek bio dan.
  
  
  "Ti si tako dobro spavao, da nisam imao duhu budi". Stolom поджала usne, gledajući u mene, ali je odmarao izvan dosega moje ruke.
  
  
  Joj приподнял obrve, gledajući na hax. U njenim očima je nešto mrtvo, iako sam uvijek vidio prije ee tako živahan pogled. Ali ona je i dalje smeška, kao da joj je bio sudionik konferencije, nudeći hej šampanjac u baru.
  
  
  "Znaš, Stolom?" Glas Angela je liže, od nje očekivao, što je značilo da ona može kretati, kao sjena. "Bili ste u pravu o njemu".
  
  
  Joj напряг mišića.
  
  
  'Što ti misliš?' - pitala za Stolom.
  
  
  Njezin je osjetio hladne ruke Angela prvo na ramenima, zatim ruke i na kraju, na bedrima. Ona nježno сжала mene.
  
  
  "Bez viška masnoće. Muški ego dobi ... već trideset godina, zar ne, gospodine Walton?
  
  
  "Svakako", - tmurno je odgovorio sam.
  
  
  "Drago mi je da ti se ne šalite. Da, - nastavio je, - čovjeku ego dobi i profesija to ne bi trebao biti u takvom fizičkom stanju. Vrlo lijepo tijelo, zar ne, dušo?
  
  
  Njezin je prokleto dobro znao, da ona nije sa mnom razgovara. Stolom склонила glavu i iskreno me pogledala. "Da", pristao je. "I on radi s njim kao uzbudljive stvari."
  
  
  'Ah, da.' U glasu Angela objavila je кислинка. "Vi znate sve o tome, zar ne?"
  
  
  'Ali, naravno. Nick je savršen čovjek ".
  
  
  Joj cijenio laskanje, ali hotel pobjeći sa linije vatre. Joj, povukla u stranu, da se vidi ih oboje istovremeno. To je bio moj prvi pogled na обнаженную Angelou. U usporedbi s Chinoy, ona je u početku bio gotovo mršav, ali je počeo drugi pogled promijenio taj dojam. Ee prsa je čvrsta i lijepa oblika, bokovima lagano выгнуты, ee noge su tanke, ali lijepa. Ee života bila glatka i ravna, a fluffy trokut kose je pod njim bio toliko svijetlo каштановым, da gotovo izgleda svijetla. "Potpuno suprotno", pomislio sam, i u ovom trenutku je Angelina uhvatio me za ruku.
  
  
  "Što misliš na mene vrijedi pogledati?" To je bio izazov i da ga je prvi put vidio tamni pitanje u njenim očima.
  
  
  "Ja i gledam na tebe?" Kod nah je vlast, kojom on ne bi mogao pobjeći, ne pridaje posebno značenje. Joj ne smeta.
  
  
  "Vi ste hoteli bi pijan sa mnom?"
  
  
  Joj заколебался, pogledao u Redu, onda opet na Angelou.
  
  
  'U ovom trenutku?' - pitao sam, pokušavajući dati sebe vedar pogled.
  
  
  'Zašto ne? Tamo ima mjesta za sve nas ". Ona je ukazala glavom na veliki madrac na podu na drugom kraju prostorije.
  
  
  'Ako želiš.' Nisam htio s njom prepirati; osjetio je da je Angela bila je opasna gol, kao i većina muškaraca, potpuno odjeveni i naoružani.
  
  
  Ona подвинулась me se protezao i lagano slabim osmijehom. "Ne smeta da ih поделилиться?"
  
  
  "Ako ti ne smeta".
  
  
  'Ili podijeliti?' Ona grubo nagnuo se kroz moje rame i zadobila Redu za sise, kada je ona smanjena na glavu, kako bi лизнуть tamna bradavica. Zatim ona joj je ispravljeno i pogledala otvoreno na mene. 'Znaš?'
  
  
  "Ja bih nikada tako nije mislio".
  
  
  "Oh, dođi, dragi, - запротестовала Stolom. "Ako želite isprobati, učinite to. Ali ne činite to tako loše ".
  
  
  "Ja sve radim loše? Poslije toga, što si učinila sinoć? Angela впилась buljiti u Redu, kao обманутая žena.
  
  
  Stolom вздохнула i blagoslovio me blijedo osmijeh, a zatim brzo je napravio svoje lice ravnodušan.
  
  
  Joj opet povukla u stranu; Joj, opet našao između njih, i, očito, to nije moje mjesto. Anton odjednom zagrlila me, i njegovi ljuti oči nije dopustio da pobjegne. Joj to učinio, jer upućuje ee zdjelice mogao pokazati da je u mom kupaći kostim je nešto drugo, osim mene.
  
  
  "Ne želiš me трахнуть?" bacila mi je izazov.
  
  
  "Hajde, ti znati bolje".
  
  
  "Tada polijetanje ove proklete taljenje".
  
  
  Sretan učiniti ga brzo izašao i bacio ih na krevet, gdje joj je mogao dobiti kroz njih ono što mi je bilo potrebno. Kada joj je bio gol, bilo je jasno da me zanima ono što zanima Anđela. Ona je dugo gledala na moju erekciju, ali kada se ona polako nagnuo se prema njoj, Stol pruži ruku i zagrlila ga.
  
  
  "Ne budi takav жадной, baby", - промурлыкала ona, lagano ugrize me za ramena.
  
  
  Oči Angela lit. "Vi ste mislili da imate monopol?"
  
  
  Stolom slegne ramenima. "Ne, draga, ja ne эгоистка. Ali mi smo uvijek sve dijeliti, sjećaš se?
  
  
  'Naravno. Iskreno, kao sinoć.
  
  
  'A što? Tebe nije bio tamo, što sam morao učiniti, reći emu, ne, ja sam vrlo ljubomoran gospodarica?
  
  
  Angela оскалила zube, gotovo зарычав. Ona će se dokopati Redu, kad se vrata uz krevet su se otvorila. Nekad joj i dalje nije primijetio; vrata su bila ista neprimjetan, kao i vrata na cape kennedy, ny u tajnom laboratoriju, gdje me obaviješteni o Трехголовом uređaju. "Dobro, djevojke; dok je to dovoljno ".
  
  
  Трейн prvi ušao u sobu, za njim je uslijedila dvije plave članova "Intimna šestice". Druge dvije su stajali na vratima, ali joj ih nije vidio.
  
  
  Angela je ljutito pogledala Трейна. 'Što ti radiš ovdje?'
  
  
  "Ti si prokleto dobro znaš, modula hello kitty". Ego ухмылка je jednako lažno kao i nju. "Ti si zaboravila, zašto si ovdje se pridružuje toga čovjeka?"
  
  
  Anton skoro je plakala. - "Ali ja ne traži od tebe doći!"
  
  
  "Ali ipak smo došli". Трейн povukao u stranu, a iza njega se pojavio debeli muškarac u неброском kaki s otoka posljednjeg suda.
  
  
  "Uzmi ego sandale", - naredio je.
  
  
  Joj morao priznati, da je on počeo dobro; poslije jučerašnje noći on, očigledno, više nije riskirao. Prije nego što je itko došao k meni, njegov пнул Трейну sandale; on je uhvaćen pa, kao star lovac.
  
  
  Dvoje članova "intimna šestice" postrojilo se na obje strane od mene, da mi je rekao, da oni znaju što čine; i najbliže meni osobe su ruke, kao što su grinje, i činilo se da je hotel iskoristiti ih.
  
  
  Muškarac u kaki je ukazao na drugog čovjeka u tamnom odijelu koji stoji iza njega. On je ušao u sobu, previše kvadratni u orijentalnom stilu sa nesigurni latinskom osobinama. On upre pogled u mene, gurnuo ruku u jaknu i izvukao malu грубоватую fotografiju, koja je izgledala tako kao da je bio вырвана kroz lišće kontaktnih otiska. On je zatim izvukao je još jednu fotografiju, usporedio ih je i pokazao čovjeku u неброском kaki, rekavši: "To je on, gospodin Цунганос". Oba усмехнулись.
  
  
  "Tako jednostavno - rekao je Цунганос.
  
  
  "Vi držite novac", - прорычал sam.
  
  
  "Vidite, gospodin Nick Carter ..." To nisam govorio, ali ono što je on nazvao moje pravo ime, mene nije iznenadilo, pa Ga je već znao da je ulovio.
  
  
  "Što mi je trebalo jedan cijeli dan da se identificirati svoju fotografiju, gospodin Carter", - nastavio je čovjek.
  
  
  "Tako zamorno raditi u tim primitivnim uvjetima koji su trenutačno upareni s; bilo je potrebno otputovati na kopno i koristiti ove odluke su tu da se obratite s Pekingom, i ... O, vi ne pitate, gospodin Carter? Sada je nemilosrdno ухмылялся. "Ah, možda vi znate, nije mnogo, kao što mislite da znate, naša organizacija, može se reći, ne сжигала za sobom brodova. Spojne linije su otvorene, ali oni ne moraju nužno raditi u dva smjera. Razumijete li me?'
  
  
  To mi se činilo dovoljno jasan. "Vi se ne slažete s trenutne unutarnje politike za REFORMU u pogledu Sjedinjenih Država", rekao sam.
  
  
  "Kući, gospodin Carter?" - On je uzdahnuo, kao učitelj, koji se odbija od apsurdnosti učenik. "Ah, recimo tako, neki oko mojih predaka mogli nazvati ego svojim domom. Da je do ostatka... -
  
  
  On je uzdrmala masivnim ramenima.
  
  
  Imam pojavila napast malo потутить s njim, je kriv u tome, da je on retardiran i ne od svijeta sada, kao onaj japanski vojnik pronađen na otoku u južnom dijelu Tihog oceana, gotovo trideset godina kasnije završetaka početka drugog svjetskog rata, ali je odlučio da to ne učini; nije bilo razloga za koje on nije ubio bi me na licu mjesta, i on je bio zainteresiran u najboljem шансе.
  
  
  "Pa, na cape kennedy, ny ste imali pare, koje sam fotografirao", - rekao sam, gledajući na malu sliku, koju je držao u ruci. "Sretan slučajnosti."
  
  
  On je odmahnuo glavom. "Ne sretan, gospodin Carter. U našoj organizaciji mnogo članova, a svaki dan imamo na bazi događa da se dvoje-troje ili više ... uh ... turiste. Mi, stanovnici Istoka, sve je, naravno, slične, i svi idemo s fotoaparatima. To nije tako?'
  
  
  "To je velika baza", - inzistirao sam.
  
  
  'Da. Ali nas, kao i vas je zanimala, određeni dio. I ulaz u poseban dan, koju većina turista čak i ne primjećuje. Svakako ćemo фотографируем sve koji izlazi kroz ova vrata ".
  
  
  Joj teško сглотнул. "Vi znate o tom?"
  
  
  Ego ухмылка походила na карнавальную masku. "Što vi mislite, gospodin Carter? Nisu svi smo ovdje iz jednog razloga?
  
  
  On me je udario nekoliko puta, dok joj je bio povezan; u ns su teške radne cipele, i to je bio болтно. Stolom i Angela opet облачились u svoju odjeću - надувшись, kako je on mislio - i kada moje ruke su vezane, Stol, pristojno je inzistirao na tome da sam se vratio mi je kupaći kostim. Joj pokušao pročitati nešto u nju gleda, dok je ona to radila, ali ona nikada nije gledala iznad moje brade.
  
  
  Цунганос pritisnuo me uzdisaje pored kreveta, i ego oči блеснули mržnjom. "Sinoć si ubio troje oko mojih ljudi, gospodin Carter, i ozbiljno narušavaju četvrtog". On je pronašao svoju glavu, gdje joj je mogao vidjeti желтоватую kvrgu ispod ravne crne kose. "Meni je bilo lijepo organizirati vam spore smrti i sada, ali sada nema vremena za to. Vi ste razmažena naš raspored, stoga, moraju se odmah ukloniti. Može se govoriti o sreći ".
  
  
  On je oštro udario me u lice; Joj, zaronio i uhvatio ego udarac visoko u glavu, ali u ušima imam звенело.
  
  
  Цунганос pažljivo pogledao. - Potres do posljednjeg trenutka, a, gospodin Carter? Uzmi ego. On je ukazao na dva блондинов, koji su pritom me stenjati. "Vi znate gdje je on trebao пойдти".
  
  
  Uključujući i dvije djevojke, a njezin je trebao dodati, pa da je sedmoro u sobi - i moje ruke su bile vezane iza leđa. Nisam opirao.
  
  
  Mi smo s dva stražarima prošli kroz stražnja vrata u usku, устланный tepih hodnik. Oni su gurnuli me dole u kosi hodnik s kamenim zidovima, mokro kamenje koje царапали mi ramena.
  
  
  Moji stražari su bili gotovo identični, ali moj izoštrenim ih fotografija je dalo rezultate. Wilf i Kevin. Odina s putovnicom oko Venezuele, drugi navodno repa - ih glasovi su bili s naglaskom Srednjeg Zapada, zemalja sjeverne i južne amerike, kako ga je mogao čuti. Oni bi mogli postati суперзвездами sveučilišta Indiana; to je bio dojam potpune kompetentnosti, koju su oni stvarali. Bilo je teško vjerovati da su ti amerikanci, mogli su me ubiti, ali ja se ne gubi vrijeme, varaju se.
  
  
  Izašli smo, oko hoteli iznad zemlje, iza živice oko grmlja, прикрывающей lagunu. Nekoliko trenutaka kasnije smo izašli na čistinu na rubu vode, iskren ispod nas su stajali tri broda srednje dužine. Wilf - on je bio malo veći i коренастее Kevina - me gurali pištolj u rebra.
  
  
  "Поторопись i skoči".
  
  
  Ga je napravio, kako su mi rekli, приземлившись s tup стуком na стеклопластиковую palubu, gdje je malo skliznuo; večer je malo vlažne od rose. Wilf lako je slijedio iza mene, me udario o ogradu maloj kabini. Kevin je došao do рулю i pokrenuo motor, a zatim je skočio naprijed, kako biste oslobodili kabel, drži brod na hidrogliser.
  
  
  Snažan motor заворчал, kada smo se okrenuo, a zatim skrenuli jedriti tamno tunel koji vodi prema moru. Kevin pritisnuo gumb na ploči s instrumentima, malo, jer brzina je i влетел u tamni tunel. Joj, vidio, kao i željezne ograde još uvijek dižu, i mi проплыли iskren pod njima, a onda smo se našli na otvorenom moru.
  
  
  Oni su vezali me pruća željeznom žicom, koja se bavi snažno pritisne na ruke, kad im прижимался. Moja zapešća jako кровоточили, što bi moglo pomoći, ako bi ga imao posla s užetom, ali sve je to bilo beskorisno za mene. Joj groped jednu oko trake na leđima купальника, ali moje ruke su bile vezane previše visoko iza leđa, doprijeti.
  
  
  Wilf je bio u blizini u kabini, iso svim silama pokušava ubrzati i brod na hidrogliser porasla na svoje metalne skijanje i заскользило na & nb. On me je pogledao sa zadovoljstvo u položi-nazad prezirom.
  
  
  "Možda nam to ostaviti vama", - rekao je on dovoljno glasno da ego može čuti kroz prodoran vrisak motora.
  
  
  'Zašto ne?' - olako rekao sam. Joj, nasloni leđima na ogradu i uspio lagano skinite ruke, tako da je sada joj je mogao doprijeti do remena mojih плавок. Joj radio na kontakt patent-zatvarač mali треугольного мешочка, u dnu trtice.
  
  
  'Da.' Wilf izdaleka se nasmiješio, i ego kosa leprša na vjetru. "Ako bi ste bili ovdje prije tjedan dana, mi bi vas ostavio. Da biste saznali koliko ljudi znaju o nama. Ali sada... - on slegne. "Sada to više nije bitno. Prekasno zaustaviti nas ".
  
  
  Ga pitao. - "Što si se zamislio?" Njegova hotel je nastavio govoriti; imam je otvorena torba, i ako bi joj samo mogao da rade онемевшие prste ... Wilf se nasmijao. 'A ti kakav posao? Ako dopustimo da ti živjeti, ti si uskoro saznate, Carter. Ali na samom delle to ne smeta; to je samo početak, i takvih ljudi kao što si ti, ne će biti tu da vidi nit ".
  
  
  Fijuk motora prešao u prigušen huk. To još nije završio; moji se prsti još uvijek bili slični punjeni kobasice, bistre na sadržaj torbe na leđima mojih плавок. Brod na skijanje pala do tela, njišu se na dugom зыби. Kevin je pogledao na ljeskanje senzor na upravljačkoj ploči.
  
  
  "Ovdje je dovoljno duboko", - najavio je on, отворачиваясь od upravljača.
  
  
  "Može, прикончим, prije nego baciti?" - pitao Wilf. "Ne", - Kevin je podigao clippersa. "Imamo растворяющийся flex".
  
  
  On se nasmijao mi se. "Vi znate, što je to?"
  
  
  Joj, odmahnuo glavom, iako je prokleto dobro znao o tome. "To je sintetski čipke, čvrsta kao čelik, dok ne ostanu u & nb dva ili tri dana. Zatim se otapa, te всплываете otpuštanjem koralnog blok, na koji su vezani, i jadni gospodin Nick Carter postaje утопленником. To jest, ako oni mogu identificirati tijelo onda bi kao riba će učiniti daleko s njim ".
  
  
  Ga pitao. - "Slučaj o утоплении sa vezanim rukama iza leđa?"
  
  
  "O, mi smo перережем ovaj vod iskren prije nego što vas baciti u more. Ne brini, Carter; mi znamo da radimo ".
  
  
  "Ja sam zaista to cijenim", - kiselo rekao sam, osjećajući mali paket, koji se povukao oko плавок.
  
  
  Brod je nanijet natrag i zaustavio se, njišu gore i dolje prema moru. Kevin je otišao u malu kolibu i izvukao komad koralja veličine odbojka na loptu. On обернул sintetički uže oko grube ružičaste koralja, zatim ispruži nit naprijed, da обвязать moje ankles.
  
  
  Vrijeme je moje bitke. Онемевшими prstima joj je otvorio mali paket, koji je držao iza leđa. Izbio раскаленное plamen i обожгло moje ruke i kralježnice, ali ju je ugrizao moj zube i pritisnuo paket prema svojim запястьям. Prema Stewart oko Special Effects, mali магниевый baklja прожигал komad metala debljine od tri četvrtine inča manje od tri sekunde, ali mi se to činilo prije tri godine. Joj, osjećao sam se kao da pucali kože i tetiva pretvoriti u плавящееся ulje; ako ga samo прижимал ručnog zgloba do žice, njegova osjetio bolan bol, koja se bavi приводила me na rubu gubitka svijesti.
  
  
  Joj пнул nogom, i Wilf raspoređen natrag. Kevin je držao u rukama tajnih jedinica, i kad joj je пнул ego босой nogom ga udario mu je bilo otvoreno ispod brade. On je skočio i otišao kroz suprotni palubu broda, još uvijek stišćući težak teret. Ako se ikada ponovno pojavi, ali njen ego nije vidio.
  
  
  Ga je oslobodio sebi zglob; bol je bila toliko jaka da sam se morao svake godine, ostao je li moje ruke na njoj. To se dogodilo i njezin hit Уилфа šakama u trbuh. On je posegnuo u jaknu, ali ne dovoljno brzo; Njezin iso svih snaga napravio četiri tvrde prsta u ego grla, раздавив ego dušnik. On je umro, bez daha, i залил mi sise krvlju.
  
  
  Joj zaronio u more, oprati ga, a zatim se popeo natrag u čamac. Otok Strašnog suda je sada na desnoj brodu. Sada, kada mi je paravan bio izložen, vrijeme je provesti temeljita istraživanja; ponovno Ga donijeli motor, a zatim pretražio brod zahtijevao oružja.
  
  
  
  GLAVA DVANAESTA
  
  
  U svakom metara od obale joj isključiti motor i bacio sidro u more. Na njemu je dodati tijelo Уилфа. Ego mali automatski pištolj 25-og kalibra zaglavi u zoni moje купальника. U ruci imao nož sa širokim nožem, ne vrlo oštar, ali sam bio siguran da li nen više nego u malom pištolja Уилфа.
  
  
  Joj, spustili u vodu i polako plivao na pojasu bijelog pijeska, slabo ljeskanje na mjesečini. Na obali nije bilo nikakvih znakova patrol, ali ja sam ga čekala, ležati što je moguće niže na & nb, u roku od petnaest minuta prije nego što je izašao na obalu i trčao do зарослям.
  
  
  Ovaj put je put bio više ili manje poznat; on ne сводил očiju s radne rasvjete u visoka čelična, a kada joj je prišao ga vidio i ljudi hodaju po koeficijenti model gustoće atmosfere. "Dobro vrijeme za izgradnju", pomislio sam.
  
  
  Njezin je obišao vanjski temelj i uvukla se u zgrade oko cementa bloka. U jedini prozor ušle svet, i njegova vidio vremenske stoji na dan. On je bio dobro poznat ljudima u vlastito, a to je značilo da moram biti jako sretan ili vrlo brzo - može biti i da je tako i drugima.
  
  
  Prvo ju je pogledao u prozor, povlačenjem okvira. Ured je bio пустынен. Njegova hotel pasti, ali se predomislio. Zašto vremenska čuvao je prazan ured? Joj, pogledao još jednom. Donji ladici ormara bio je otvoren, a stolica je bio nagnut pod drugim kutom od sinoć.
  
  
  Imam počeli da se pojavljuju ideje.
  
  
  Prozor je bio previše mali da bi u njega popeti. To bi trebala biti vrata.
  
  
  Joj uvukla se u grmlje iza zgrade i počeo kašalj, isprva tiho, zatim sve glasnije, prikazujući kašalj, kao ozbiljan pušač. Kad joj je počeo misliti da je vremenska gluh, zabio je glavu iz kuta.
  
  
  Joj opet закашлялся i зацарапал nogama u grmlju. Vremenska podigao carabiner do ramena. Joj drži dah i ležao je nepomično. Spustio je oružje i napravio nekoliko neodlučne koraka prema meni. Ležati na trbuhu, joj tiho uvukao u desno. Vremenska zaustavio. Ga je izvadio zbog pojas mali automatski pištolj i bacao ego u grmlje, gdje je ležao. Vremenska s карабином u pripravnosti hodali brzo, ali ne i u tome smjeru. Joj, znao da će неблизко, ali to je bio moj najbolji priliku; Joj, ustao, napravio nekoliko koraka i zaronio emu na leđa.
  
  
  Moja zapešća još uvijek zapaljena i кровоточили, tako teški mač
  
  
  ne klizila glatko, Kada ga je udario njegov ego u leđa, njezin je posegnuo za кожуху ispusnog kuka carabiner i osjetio, kao palac vremenske uvijen. Kad joj je, mislio sam, da je već kasno, ja sam uspio ugurati prst na okidač, i kada se on okrenuo glavu u moje strane, njegove oči потускнели. On je pao ispod mene.
  
  
  S mukom je ustao na noge, uhvatio za dršku mača i povukao. Ispalo je tako teško, kao što je i bila, ali čak i uz to, da je sada sam imao najbolje oružje u obliku карабина vremenske, joj, znao da, vjerojatno će mi trebati nož, da je якорную konop, ako joj se vratiti na brod. Ako bi ga dobio.
  
  
  Ga čekala na uglu i gledao, kao što su radnici grade okvir zgrade, a zatim skliznuo na dan. Već sam imao отмычки u ruci, i dvorac nije bio složen, ali, kad joj je stajao okrenut leđima prema muškarcima gore, činilo mi se da otvori vrata - cijela vječnost. Na kraju ga je uspio ući neopaženo, a ja sam bio znatiželjan, da su oni tu rade, što su bili tako zauzeti.
  
  
  Iza stolica joj je otkrio mali kvadratni rudnik уходившую u betonski pod. Metalne olovke silazili s jedne strane; Sišao trideset metara do dna. Njezin se zadržao u uskom hodniku, osvijetljenom više dosadno, žarulje na niskim stropom, i oko pedeset metara ispred mene je bila zatvorena vrata.
  
  
  Ih sigurnost je bilo neoprezni, ili je ona tako blizu nule, što im je već stalo. Kako god to nam je bilo, joj gurnuo je vrata i ona su se otvorila; Joj, požurio kroz j i cilj карабином u prostor iza nah.
  
  
  Joj i našao se u sobi prepunoj za jelo, treperi svjetlosne ploče i щелкающими redova računala. Četvorica muškaraca u odijelima kaki su se okupili oko velikog kartice, na suprotnoj stenjati, i kad joj se tiho uvukao se na njih, da ih je vidio obrise ee od istočne obale Floride do Maryland.
  
  
  Цунганос prvi je vidio mene. "Carter!" - прорычал on, i mi opet morao dati emu zdravo za gotovo: ego refleksi ne stali od ega zastava dozvole za izvršenje. On je zaronio u desno i groped carabiner, прислоненный na stol; nije Joj hotel ego ubiti - ne postoji, - zato ga pažljivo cilj i всадил emu metak u rame. On grču u stranu i pao na betonski pod, kada krv залила ego košulju.
  
  
  Ostatak utočište; Nju je pucao u jednog oko muškaraca, i on je pao, iako ga nije vidio, gdje ego ranjen. Druge dvije zaronio na nekoliko računala. Joj, prebacio na automatski način rada i pucao u siva visoki ormar; slijedio je ugodan kiša iskri i miris spaljene izolacije.
  
  
  Joj, okrenuo Цунганосу - prekasno. Sada imao u rukama je vlastito oružje, i to je bio usmjeren iskrene mi u glavu.
  
  
  Kada joj je zaronio na zemlju, njegova pucketa ego carabiner i osjetio oštar ubod, kada kolutanje царапнула mi vrat. Dva puta se prevrnuo prije nego što podmiriti za cilj; nije imao vremena prebaciti na single shot, i jednim pritiskom na okidač ga je udario šest rupa u lice i grudi Цунганоса.
  
  
  Nije bilo vremena za žaljenje; Joj, ustao je i otišao do горящему broj računala.
  
  
  'Pokaži sebe!' - urlao sam.
  
  
  Preostala dvojica nisu odgovorili, ali sam čuo kako na podu шаркает teške cipele. Ga prodati za čučanj na metalni stolac i шталь čekati. Tišinu je razbio buka računala. Dok ju je čekao ju je pogledao u veliku kartu na jauk i vidio crvene булавочные glave, приколотые do obale Floride i sjeverno od Miami. Prvo joj, mislio sam da je to cape kennedy, ny, ali tada je vidio cape još sjevernije. Što je ležalo između onoga što je prikladno za cilj i svrhu, za što?
  
  
  Odina na скрывавшихся ljudi odlučio pokušati pobjeći i ran zbog računala, roniti za карабином Цунгано. Ga je zaustavio ego je pucao u svakom plemenu, i ego creek živo odazvao odjekuje u visokoj prostoru. On prevrtanja naprijed-nazad, nego povrijediti ego žuta koža pretvorila u zlo-sive.
  
  
  Joj čekao posljednjeg čovjeka. Prije nego što je progovorio, zavlada dugo tišina.
  
  
  "Carter?"
  
  
  'Da.'
  
  
  "Nemam oružja".
  
  
  "Izaći i pokazati to".
  
  
  Usledila je pauza, a zatim iz kuta kućišta računala pojavila ruka. Ruka je bila prazna.
  
  
  "Dobro, dok. A sada prikaži ostalo ".
  
  
  On je izašao, podižući obje ruke prema gore. To je bio čovjek koji je опознал me Цунганосом.
  
  
  "Dođi ovamo", - naredio sam.
  
  
  On se kretao oprezno, kao da je pod bio sklizak. Kada je bio na desetak koraka, njegova gesta naredio emu se zaustavi.
  
  
  "Carter ... boli Me".
  
  
  'Ah, da?'
  
  
  'Moj gležanj. Može, slomljen.
  
  
  - Onda ti sretan drugi. A sada brzo. Reci mi što sve to znači?
  
  
  "To je ... to je ništa".
  
  
  'Ne, naravno ne.' Joj podigao mozga dizajnirano tako, da je on bio poslan emu u lice. "Pokušajte s drugim reumatizma, i ovaj put dobar".
  
  
  Muškarac облизнул usne, i ego oči skliznula na obje strane. "Ja ... ne mogu ništa reći".
  
  
  Ne bih mogao priuštiti igrati igre i всадил metak u ego поднятую ruku. On je plakao, njegov se oči raširile od straha; kad je pokušao uhvatiti раненую ruku joj je prijetio da će emu карабином. Podigao je ruke gore, kada je na njegovo čelo došao gore znoj.
  
  
  "Sljedeća kolutanje će proći kroz lakat". Nisam bio siguran koliko mi je ostavio metak, ali se nije usudio provjeriti.
  
  
  'Ne, ne!' čovjek dahnu. "Ja ću to reći! Joj ja ću to reći! '
  
  
  To je bila moja glupa vina, da nisam obraćao pozornost na čovjeka, koji ga pogodio je čašica. On je imao drugi carabiner, do toga, kako sam ga razumio, da je on preselio, i, vjerojatno, samo bolan bol od ega ozljede povrijedio ego prvi metak pogodio mene. Ponovno je zaronio za stolicu.
  
  
  Ego početka drugi metak je sto posto točno. Čovjek joj допрашивала, рванулся naprijed, a zatim se srušila na stolac i tad ne na mene, kolutanje je pogodio u vrat. Оттолкнув tijelo joj se čuo još jedan pucanj - zatim tišina.
  
  
  Ga pažljivo pogledao uokolo stolicu i ustao. Posljednji muškarac leži pokraj Цунганосом, još uvijek držeći u ustima, malo carabiner. Karta ston ego leđa je posrtati svijetlo crvena krv. Prije nego što napravite bilo što drugo, je pregledao četiri tijela. Pazeći da su mrtvi, njegova je istraživao kartu. Kuja булавочных glava je приколота na Palm Beach, što za mene ništa nije značilo. Ali fine linije, provedena na karti od sićušna točka na Bahamima, rekao mi je još više.
  
  
  Oni su bili s otoka Strašnog suda na cilj - sve osim jedne. Ovo je jedna linija rastegnut duž cijele obale, izravni ide u sushi južno od cape hatteras. Ona je došla do Washingtona, i on je pomislio, da im se ne hrani bih булавочная glava, da biste označili ovaj cilj.
  
  
  Joj žurno pretražio četiri stolice u sobi, ali nije našao ništa više koristan nego nekoliko crteža i računalnih ispisa, koje se činilo mi črčkarija.
  
  
  Ali bilo je jasno da je ovo neka vrsta dispečing, i to je dovelo do logičkog zaključka, da je ovdje, na otoku Strašnog suda, da se nešto događa.
  
  
  Stražnjica карабина joj uspije sve senzore na ploči, i vratio na minu, vodeći u ured. Joj, istrčao na vrata i zaronio u grmlje, nikoga ne primjećujem u okvir zgrade.
  
  
  Brod hidrogliserom je tamo, gdje je njezin ego je ostavio, i stajao usidren. Joj cut liniju tupim nožem, a zatim donio motor i polako отъехал od obale do njih lasica, dok se ne шталь sigurno kliknuti na puni plin. Joj zaplovio natrag na otok Uskrsnuća i krenuli na plažu, u blizini hotela.
  
  
  Joj spustio brod, izašao na obalu i došao do bočne dan, koji mi je pokazao Stolom. Samo kad joj je stigao do svoje sobe, svoje shvatio da nemam sa sobom ključ, pa sam morao opet da koriste svoje отмычки; to je zadatak postao tečaj prekvalifikacije za otvaranje brave.
  
  
  Joj skinula svoje kupaće gaćice, uzeo tuš, bila melem na обожженные zglob i pregledao пулевую ogrebotine na vratu. To je bila velika, ali površinskih rana; Joj zalijepio flaster i obukao džemper tamne s visokim воротом i hlače.
  
  
  Sada nije bilo sumnje; wilhelmina slijedi i Hugo izašao širom sklonište. Joj ubaci u "Luger", stavio ego u mekanu kožnu наплечную kubura, zatim пристегнул štikli na lijevoj предплечью. Joj накинул na sebi plavu jaknu. Joj, pogledao na sat koji je ostavio u svojoj sobi. Bilo je teško vjerovati da je večer još počeo.
  
  
  Ga je uzeo ključ od sobe na stolu u dnu, prošao je mimmo dizala i vratio se natrag u casino. Kao i obično, gledatelja je bilo malo, ali me to ne zanima; ja sam otišao u kabare.
  
  
  Komičar je na sceni, a to je značilo da se Stol ne će stajati oko pola sata. Nisam znao hoću li toliko dugo čekati prije nego što вступлю s njom u kontakt, ili Ga čak nije znao da li će ona raditi te noći. Joj naručio piće, čekala, dok se konobar će to sa druge strane bara, i brzo ušla u vrata, koja se bavi vodi na scenu.
  
  
  Prolazeći mali лестничный proljeće, joj i udario u uski koridor između hrpe kutija i pored vrata раздевалок. Libanonske akrobati su sjedili u uskoj sobi, ali ne gledajući me, kada ga je prošla.
  
  
  Joj pokušao tri dana prije nego što je pronašao svlačionicu Službe. Ona je sjedila pred ogledalom, na njemu je samo donji dio kostima, a oko perja. Joj, skliznuo unutra s Вильгельминой u ruci.
  
  
  "Mi zvuk", - прошипела sam, pokazujući hej "Luger".
  
  
  Ee oči raširile, kada se ona okrenula prema meni. 'Nick!' - ona задыхалась.
  
  
  'Da. Držati ruke, da joj ih vidio ".
  
  
  Ona hotele ustane, raširi k meni ruke. "O, vjeruj mi, Nick, joj nemam омелой, da su oni će ubiti tebe !"
  
  
  'Naravno da ne. Ustani. Staviti nešto ".
  
  
  Ona je polako ustala.
  
  
  "Obući nešto?" Opet je bio onaj isti osmijeh - gotovo. "Nemamo vremena za to, dušo. Поторопись, a onda ću vas odmah stavio na mjesto."
  
  
  Stolom je sjedila nepomično i gledala me u oči; on je, što je tamo vidjela, redom.to je dovoljno da joj da ne šalim se. Uzela je sa stolice odjeću i stavio ga. To je bio moj ogrtač.
  
  
  'Kuda idemo?' - upitala je malo drhtavim glasom.
  
  
  "Ima li ovdje je izlaz?"
  
  
  'Da.'
  
  
  "Tada smo dobili tamo."
  
  
  Mi smo prošli hodnikom, izašao je kroz stražnja vrata i došao je do sada već poznatom bočne dan. Stolom hodala je visoko uzdignute glave i ne оглядывалась, ali joj je ostao u nekoliko koraka iza nah. Ona je prestala kod stepenica i osvrnuo.
  
  
  "U tvoju sobu?"
  
  
  "Kako ste pogodili."
  
  
  "I nisi mogao čak i čekati kraj emisije? Kako lijepo od tebe.'
  
  
  'Пооропись.'
  
  
  U sobi ga je gurnuo ee na krevet dovoljno snažno, da malo ушибить. Njezine oči na trenutak punjenje sumnje, onda su opet počeli юлить.
  
  
  "Dakle, ti su pobjegli od njih. Joj tako mi je drago to, Nick.
  
  
  'Baci to. Što znači ova situacija na Strašnom sudu?
  
  
  "To je ... ja stvarno ne znam".
  
  
  Joj нацелил Вильгельмину hej u lice. 'Pokušajte odgovoriti ponovo.'
  
  
  Ona je dozvoljeno халату klizi s ramena. Napravio je pokret lijeve ruke i dopustio стилету Hugo skliznuti u moju ruku, tako da je ona mogla ego vidjeti. To je sinulo joj.
  
  
  "Ti ne bi ..."
  
  
  "Imam malo vremena, dušo. Nijedan.'
  
  
  Ona spustiti glavu i всхлипнула u ruke. "Moj otac, Nick. On je u logoru. Ako oni uče ga, rekla im je... -
  
  
  U logorima puno čijim onda otaca, - oštro sam rekao. "Govoriti...'
  
  
  Ona je podigla lice, a suze su bili pravi.
  
  
  "Iskreno govoreći, Nick, malo što o tome znam. Prvo su rekli da nešto čine za oslobođenje svoje zemlje, ali prije nekog vremena joj je shvatila da je to laž. Kada je jučer navečer sam je gotovo ubio...
  
  
  - Gotovo. Vi ste mislili, oni bi stvarno to učinio?
  
  
  "Tko zna? Nju nikada nije bio na otoku posljednjeg suda; oni su naredili mi ne prilazi mu ".
  
  
  Joj oklijevao; Nije bilo važno, солгала to ili ne, jer sam već dovoljno znao o Posljednjem sudu.
  
  
  "Moraš mi vjerovati, Nick". Sada je njezin glas bio je nota histerije; to je bio odličan.
  
  
  "Kako ste im pomogli? U čemu je tvoj posao?
  
  
  "Ja sam malo radila, oni su samo rekli mi prijaviti opremljen svakoga tko postavlja pitanja ".
  
  
  'Kako to?'
  
  
  "Nikada nisam pričala im je o tebi."
  
  
  'Naravno da ne.'
  
  
  "Čak Sam Анджеле?"
  
  
  Stol opet spustiti glavu, njegova gusta kosa prekrijete lice. "To ništa nije pitala. Ništa od toga. Kada su ti ljudi ušli u ovu prostoriju večeras, to je bila jednako iznenađena kao i vi ".
  
  
  "Tko vas je poslao na Double-Kay?"
  
  
  "Moj agent. Kunem se grob moje majke ". Ona je brzo перекрестилась. "Oni su došli k meni kad joj je ovdje jedan ili dva mjeseca. Oni su rekli da znaju o mom ocu su rekli da žele pomoći osloboditi svoju zemlju. Ali kasnije ga je shvatila da je lagao, jer su rekli da je moj otac ubijen ako ja ne učinim ono što su oni rekli ".
  
  
  Ništa naučila novu. 'Dobro. Tolerira, ja vam vjerujem. A sada, reci mi, kako se u De-Дублон. I ne mislim kroz vrata.
  
  
  Ona podiže oči i закусила usne. Na kraju ona je klimnula. "Postoji način da se ..."
  
  
  Ostavio joj je i dalje, povezujući ga trakama ručnici i zone svog ogrtača, spustio crne stepenice i brzo je prošao po plaži do ulaza u tunel koji vodi prema laguni. Večeras mi je bilo potrebno okupati se, barem, još jednom, ali ovaj put imam oružje, na koje joj se mogu osloniti.
  
  
  
  
  Poglavlje 13
  
  
  
  
  Tijekom Suhe zakona-De-Дублон je služio kao glavna točka za prijenos predmet za krijumčara ruma, kada su instalirani зарешеченные vrata, blizu uvale i skrivene tipke, открывавшие ih s obje strane. Kada Грэди Ингерсолл kupio otok, on je ostavio sustav netaknuta čak i onda bacača daljinskog upravljača, koji je radio s gliseri. To nije bilo nemara; ponekad Ингерсолл mislio čak i u lagunu ostali brodovi nisu opremljene crvenih daljinskih upravljača. Ali bilo je nemoguće doći do olovke odakle je tko, osim plovila u uvali - ili gotovo nemoguće.
  
  
  Daljinski представляа sobom malu točku strane pješački most, malo svjetlije od ostatka каменно-betonske konstrukcije. Jedini način da dođem do njega - preći preko ruba, i doprijeti do gumbiće, kad ti pada u vodu. Stolom, govorila mi je da je to učinio mnogo puta u ranim fazama svog romana s Анжелой, kada su morali biti oprezni, jer Angela još uvijek ponašala više ili manje kao domaćica Ингерсолла. U naše dane to nije bilo važno; ukuse milijarder postali экзотичными.
  
  
  Njegova bench press na mostu, uvjeren u boravištu ovog mjesta i krenuli naprijed; grubo kamenje терзали moju jaknu. A onda joj je pao i pri padu zaostatak to mjesto je ruku, a zatim je zaronio u vodu.
  
  
  Kad joj je подплыл, joj ništa nije vidio, ali kada moje oči su počeli naviknuti na сумеркам, to je samo vidio vrata, izlazi u tunelu. Imao sam dvadeset sekundi da prođe kroz to, i to je bio rastanak plima.
  
  
  To je bio snažan trzaj i moj šveđani su jako me čuva. Nakon što je proveo izgubiti više od polovice maksimalnog vremena, još uvijek nije bio blizu kritične točke. Što dubok dah joj zaronio glavu i ruke i počeo plivati iso svih snaga. Nije joj mogao vidjeti koliko ga napredovala, ali je nastavio ploviti, dok mali sat u moje glave ne rekoše mi da je vrijeme bi trebalo biti, je isteklo. Joj oprezno je podigao glavu i osjetio, kako je istakao željezne šipke царапают moj gležanj.
  
  
  Moj gležanj je pokazao sendviču između dvije šipke, i on je osjetio kako me vuče prema dolje. Joj mahnito se okrenuo, uhvatio se za zaglavio nogu i povukao. Bila promocija, ali ne dovoljno. Vrata i dalje potonuti na dno uvale. Ja sam uspio udahnuti iskren prije nego što je moj gol je pao, a zatim ga je pokušao raditi tiho, dok je tamna voda сомкнулась iznad moje glave.
  
  
  Panika je gotovo ubio mene, ali, kad joj je počeo žuriti, ju je uveo, da me čeka, ako ga выберусь odavde, i neko mirno progutao mene. To je gotovo kao da sam mogao disati duboko ispod površine, sustavno opuštanje gležanj. Kada je konačno izašao, to se brzo pojavio. Polako доплыл do vertikalne kamene obale laguna i izašao na obalu.
  
  
  Onda bi, kako se moje disanje нормализовалось, njegova разрядил Luger i pažljivo obrisao streljivo osušite palminim listom. Zatim ga staviti ih natrag u dućan i staviti u ложу.
  
  
  Preostala dva broda hidrogliserom plesali na svoje швартовных konopcima, kao billowing duhovi. Brodovi nitko nije čuvao; očito, Ингерсолл - ili Intimna Šest, koji su na samom delle vodio ove operacije, - čuvaju snage sigurnosti kod glavnih vrata i oko samog De Дублона. Dok je mene sretni, ali ako joj dolaze izvan liže do kuće, postat će još gore.
  
  
  Pronaći ulaz u podvožnjak, bilo je jednostavno; brzo je otišao u stranu hoteli, prilazi stepenicama i lagano se popeo na vrh. Desno od mene je bio uzak hodnik koji vodi do dan sobe, gdje su Anđeli i Stolom skoro su se potukli zbog mene. S druge strane bio je početkom drugog лестничный proljeće. To je bio logičan put, pa sam otišao po njega. Kad joj je stigao do vrha, ga, otkrio da je bio u pravu, ali to je ćorsokak.
  
  
  Čelična vrata преграждала prolaz, masivan i čvrst samo s jednom malom oka. Joj, nadao, da ću se držati podalje od ograničeno istraživanje глазка, dok подкрадусь na dan. Nije bilo smisla provjeravati, zaključana li ona; tako je trebalo biti.
  
  
  Oko džepa jakne досталь mali paket. Tkivo oko paketa bez rada odvijao se, pretvorio u uzicu dužine gotovo tri metra. Unutar paketa je veliki komad eksploziv; Ga pažljivo pritisnuo ee na rubu dan, zatim staviti malo запальник. Remen je brzim osiguračem.
  
  
  Okretanje ga, ga, skočio na prvom katu, pojavio iza ugla i skrivao. Prasak proizveo je zaglušujuća buka u čvrsti kamenoj zgradi, zidovima i podu сотрясались u roku od nekoliko sekundi. Bacimo li pogled na stepenice, joj, vidio sam, da su vrata širom распахнута na šarkama.
  
  
  Joj ostao na mjestu.
  
  
  Oni su trčali prema meni, Трэйн ispred, iza njih dvojica preostalih muškaraca - članova Intimna Šestice. Joj izbjegao; dim je bio još uvijek dovoljno gusta da me sakriti od ih pogleda, ali je vidio da su sva trojica su bili naoružani pištoljima.
  
  
  Joj propustio Трейна i sljedeću osobu i sakri se na umu pod stepeništem. Drugi dugokose muškarac u tamnom odijelu otišao još skuplji, izvan mog dosega. Tada joj je mogao da se popne uz stepenice, ali ne u hotel, da su oni bili kod mene u leđima. Ja je otišao kroz hodnik i požurio za Трейном i drugim muškarcem.
  
  
  Ga brzo sustigao drug Трейна; on je kao put поворачивался, kada smo suočeni licem u lice u tamnom hodniku. Ego pištolj porastao, ali Hugo je bio malo brže; nož probio ego grla i izašao na vrata. On je pao s удивленным булькающим zvukom.
  
  
  Вырвав pištolj na ego безвольной ruke, joj, otrča u hodnik i шталь čekati. Prije ili kasnije Трейну morao bih se vratiti, a ja sam se nadao da će ići istim putem. Nisam iznenađen, čuvši buku, ali onda se sjetio da je stara zgrada je izgrađena kao tvrđava; ono što mi se činilo grmljavinom, stražari izvana, vjerojatno nisu ni čuli.
  
  
  Kako je vrijeme prolazilo prebrzo; Joj, pogledao na sat. Bila je gotovo ponoć, a kad joj spomenu, da je Wilf mi je rekao na brodu na podvodnim krilima, što je već prekasno ih zaustaviti, kod mene je nastalo alarmantno osjećaj da to može biti vrijeme. Možda joj je porasla ih otpreme, ali je li to dovoljno? Njezin je došao do zaključka da više ne mogu čekati. Joj tiho popeo se stepenicama do broken čelik dan i gledao u otvor. Joj, peeked pažljivo kroz gusti dim u mali i potpuno golom hodnik s vratima iskrene nasuprot mene. Ja sam otišao tamo s gotovih pucati Вильгельминой.
  
  
  'Tko je tamo?' Bio je to glas Angela oko zvučnika. U ovaj dan nije bilo глазка,ali ga pamte kamere za video nadzor oko kuće. Zbog dima, još uvijek visi u sobi, to mi nije postalo je poznato - ili eksplozije cigle fotoaparat ovdje. U svakom slučaju, ja sam bio sretan.
  
  
  Njezin je pognuo glavu i прохрипел: "To joj je, Трейн. Otkrijte!'
  
  
  "Lozinku, Трейн ..."
  
  
  "K vragu, boli me! Kopile je pobjegao. Впусти mene!'
  
  
  Utihnuli, a ja sam mislio, nije rekao da li je previše, - zatim se vrata polako приоткрылась.
  
  
  Joj iso sve snage udario rame na vrata. Na trenutak cijeli moje desno rame онемел od udarca, i vrata приоткрылась svega nekoliko centimetara prije nego što je naglo prestala. Joj протолкнулся u rupu i шталь tražiti Angelou trenutku люгера.
  
  
  Ona je sjedila na podu, noge razmaknute i široko раскрыв oči. U svom dugom пурпурном haljini i razbarušen kosom izgledala je kao veliko dijete, koji su se neočekivano pao.
  
  
  'Ti si!' - rekla je to šapat.
  
  
  'Da. Stanite. Пооропись!'
  
  
  Ustala je i tiho je pokazala ruke. Joj grubo pretražio i ne će nam nedostajati jednog mjesta, gdje se mogu sakriti oružje. "Ne treba mi oružje", - mirno je rekla.
  
  
  Joj, nasmijao. - Vjerojatno ne. Dobro, Angela, уведи me na svoj gazda.
  
  
  Ona slegne ramenima i ode kroz široki hodnik s takvim luksuznim tepisima, da je moj broj u hotelu u usporedbi s njim izgledao убого. Blagi indirektno posvećenje освещало baršunom obložene zidove, kao da su oni posjedovali vlastiti unutarnji sjaj. Tu i tamo su razbacane stare stolice i sofe, pa čak i par oklopa, činilo se, sjedila sam na straži kod izrezanih dvostrukih vrata na kraju hodnika.
  
  
  "Ovdje", rekla je Angela pokazujući na vrata.
  
  
  'Onda tebe.' Joj pokloni hej.
  
  
  Ona je gurnuo vrata. Mi smo se našli u velike sobe sa visokim stropovima, djelomično namješten još puno starina, djelomično u the-art stilu. Veliki prozor na krovu nad nama otvorila pogled na zvijezde, a desno joj je mogao vidjeti prizor prozor, ide na "sobe za orgije". U троноподобном stolici, najveći dio окутанном sjene, sjedio je starac. Joj gurnuo Angelou ispred sebe i prišao mu.
  
  
  "Gospodin Ингерсолл", - nježno je rekla djevojka.
  
  
  Starac je lagano okrenuo glavu, pokazati isto lice koje sam vidio odozdo večeras. On se namrštio kad je vidio mene, i ego velike ruke сжали ruke svoje ogromne fotelje.
  
  
  'Tko je?' - Ego je glas bio razdražljiv.
  
  
  Nick Carter. Mi smo pričali o nen.
  
  
  Ингерсолл заколебался, prste uzbuđeno skliznula na tračnicama. "On je trebao biti ubijen".
  
  
  "I očito, to se nije dogodilo". Joj je ustao u blizini Анжелой i gurnuo Luger hej bok. "Vaša igra je gotova".
  
  
  Još jedna dugo oklijevanja, prije nego što je progovorio, i prste затрепетали. "Moja igra?"
  
  
  Riječi nisu sasvim odgovarale onome što je шевелились ego usne, kao da je krivo snimljeni film. Joj, došao na stolicu. Ona se malo nasmijala i ego usne trom шевелились. "Što želiš?"
  
  
  Došao je moj red mrštenje, jer stojim otvoren pred njim, njegova mogao se zakleti da je ego glas je došao odnekud iz ego na potiljku.
  
  
  Ингерсолл ne zanima odgovor ego vadičep. Ego osmijeh iznenada pretvorio u osmijeh savršen samopouzdanja - u trenutku kada je uhvatio moju ruku i отвернули od Angela, tako jako da ona gotovo ne вывихнулась.
  
  
  Joj je bio kratak s nogu; šakom me udario u lice. Онемев, njegova odustao, ali парализующая dosega moje ruke ne smiri. To je bio Трейн, i ego смуглое lice pobjedonosno улыбалось mi. Iza njega počeo drugi muškarac u tamnom odijelu je pištolj mi sklopivi dolar.
  
  
  Joj dopustio Вильгельмине pasti na pod; "Luger" objavio je na tepihu ne više buke nego Трейн i drugi, kada su se uvukao k meni.
  
  
  Odmah Ингерсолл ustao sa stolice i krenuo sa snagom i preciznošću, kojoj je on ranije nije bilo. "Vrlo dobro, gospodo", rekao je on. "I sada, kada nam se vratio Nick Carter, moramo biti sigurni da on ne bježi, ovaj put".
  
  
  Moja čeljust, vjerojatno отвисла od čuđenja, kada ga je slušao čovjeka po imenu Ингерсолл; glas koji ju je čuo sada, bio potpuno drugačiji.
  
  
  Ингерсолл nasmiješio. "Izgledate удивленным, Carter".
  
  
  Joj je kimnuo.
  
  
  'Naravno. Tko ne bi bio iznenađen ako bi oni saznali da sam ne pravi Grady Ингерсолл?
  
  
  'Tko je onda si ti?'
  
  
  Čovjek slegne. "Da, možete nazvati mene zamjena".
  
  
  "A pravi Ингерсолл?"
  
  
  - Zar nije znao o tome? Je li se iza toga ne stoje sve svoje tajne službe? Zašto vam ovdje špijun?
  
  
  "Umro je?"
  
  
  "Na neki način da."
  
  
  'Što to znači?'
  
  
  "Idi, nju ću ti pokazati".
  
  
  On je bio na čelu do niša preko sobe, preskakanje redova elektroničkih uređaja koji se stalno мерцали i zujale. On je prestao prije dva baršunom zavjesa na podu, opet me je pogledao i раздвинул zavjese.
  
  
  Ponovno je pogledao na Grady Ингерсолла, u svim detaljima identične čovjeku onome koji stajaše pored mene. Ali drugi Ингерсолл je otvoren u bistrom kontejner, njegovo lice i tijelo je djelomično zatvorena клубящийся magla. Ego oči su bile zatvorene i bio je obučen u nešto nalik больничную noćnu košulju. "Dakle, Carter?" - pitao Ингерсолл - ili хема bi nam on bio. "Moji istočni kolege su mi rekli, da ste vrlo pametna slika ..."
  
  
  "On je zamrznut?"
  
  
  Ингерсолл - mogao sam nazvati ego tim imenom, jer ja nikada ne dolazi do drugog imena - kimnuo. 'Točno. Vi ste, naravno, bilo da znate o криогенике.
  
  
  "Tehnika zamrzavanja ljudi živ".
  
  
  "To je bio dizajniran da ponudi tim ljudima, kao Grady Ингерсолл, - on se pokloni transparentni spremnik, - nadu u besmrtnost. Kada osoba s prihodom od nekoliko milijardi dolara pati od neizlječive bolesti, криогеника može staviti ego u stanje suspendirane animacije do one lasica, dok se medicinska znanost ne pronađe lijek za ego izliječiti. Vrlo jednostavno, zar ne?
  
  
  - Tako se ego zamjenik? Dok se to ne вылечится?
  
  
  'Točno. Upisao i savjesno pripremljenih samim tim gospodin u uvjetima strogo u tajnosti. Čak i ego narednih drugovi nisu znali nam o toj bolesti, nam, o mojoj ulozi u upravljanju kraljevstvom Ингерсолла, dok on sam ne može kontrolirati ga opet ".
  
  
  Komadi slagalice sada su brzo počeli da se na svoje mjesto. 'Glas. Što to radiš?'
  
  
  Ингерсолл ukazao na elektroničke opreme. "Moj mentor - ili joj se, trebao sam reći pastir? - kao što vjerojatno znate, to je nešto više nego samo stroj za stvaranje novca; on je bio genij znanosti. Također imam skromna iskustva u nekim primijenjenih znanosti, i zajedno smo razvili za mene je računalni glas. Ove banke memorije sadrže mnoge tisuće riječi i fraze koje su dostupne odmah, i sve su napisani Ингерсоллом ego, nažalost, neusporediv glasom. S ego pomoću nje mogu govoriti putem telefona ili održati govor; Ga čak mogu razgovarati s ljudima licem u lice s nekim ograničenjima, kao što ste primijetili nekoliko min u nazad.
  
  
  Joj je bio impresioniran, i uvjeren da je on to primijetio. "To je nevjerojatno", rekao sam.
  
  
  'Da. Šteta da svijet nikada ne sazna - barem dok sam otišao ".
  
  
  'Što ti misliš?'
  
  
  "Pa, dobro, Carter, ti zaista misliš da sada, kad ju je dostigao ove odredbe, njegova оживлю ovaj živi leš?" On je prezriv gesta spustio zavjese i zatvoreno izgled ovog milijardera. "Prije nego što joj je okupio ovdje svoje pouzdane saveznike, joj je bio jedini koji je znao istinu. Jedini u cijelom svijetu! "
  
  
  "Ali ... da li vi vjerujete tim ljudima?"
  
  
  'Naravno. Oni imaju mnogo veći cilj, nego samo kontrolu nad financijskim carstva, i ja sam pomagao im u tome ".
  
  
  "Što je to cilj?"
  
  
  Ингерсолл mahao debelim prstom imam pod nos. "Pa, dobro, Carter, ti si previše želiš znati".
  
  
  "Zašto nam ne biste dobili osloboditi od tog čovjeka, umjesto da ovdje stajati i razgovarati?" прорычал Трайн. "On je previše lukav da se s njim riskirati".
  
  
  "Možda želite čuti ono što sam već saznao", - brzo sam rekao.
  
  
  Ингерсолл pogledao na mene, onda na Трейна na mene. "Da", polako reče on, recite nam, da li ste čuli za nas".
  
  
  "U osnovi ono što ste izgraditi nekakav raketni bacač na otoku posljednjeg suda".
  
  
  Ego obrve skočio. "Oh, o tome, Carter? Kada kažeš "ono što dolikuje", u pravu ste ".
  
  
  "Misliš da je ona spremna za upotrebu?"
  
  
  'Naravno.'
  
  
  - Gospodin Ингерсолл, - предостерегающе прорычал Трейн.
  
  
  "O, ne brinite. Carter je tako lijepo napao sramotno privatnost Ингерсолла da je najmanje što možemo učiniti je reći emu malo o našoj operacije, prije nego što bi ego šuti zauvijek.
  
  
  Joj pogađate ispravno, on je bio болтуном, žele pokazati svoju genijalnost. "Čini mi se da je tvoje pouzdani drugovi ti ne vjeruju, Ингерсолл", rekao sam. "O, to definitivno nije tako". On je napravio to veličanstven gest. "Svi smo potrebni jedni drugima; mi smo savršen tim, neviđenu kombinaciju idealizma i tehničkih vještina. Ne govorim već o novcu, naravno.
  
  
  'Idealizam?' Joj, gledao Трейна, ljutit pogled koji nije promijenilo. "Ova длинноволосая crud?"
  
  
  'Naš u svakom slučaju? Ovi mladi ljudi - i mlada dama - zalaže za otvoreni bazen u svijetu i prosperitet za sve, prolazeći kroz čistilište sumnje, odbacivanja i pomirenja ".
  
  
  "Ne razumijem te".
  
  
  - Pa, uzmite, na primjer, Hrapav. Diplomirao na West Пойнта, on je nestao bez traga u Vijetnamu više šesti godina. Ja sam rekao da ego i naknadno iskustvo u Hanoju i u drugim mjestima na sjeveru je bila vrlo poučna. A Frank je skočio na vojske u Zapadnoj Njemačke - naravno, on je vodio viših načela - i na kraju završio na Dalekom Istoku. Anton je predvodio grupu volontera koji su pomogli da uzmu žetve šećera na Kubi, i došao do zaključka da je ona objektu učiniti za ovaj posao mnogo više nego samo rezanje šećerne trske. Arthur ... gdje je Arthur?
  
  
  "Mrtav" - iskreno je rekao Трейн. "Ovaj čovjek je ubio ego". Ингерсолл me je pogledao, oči zatvorene polovina. "Je li to potrebno, Carter?"
  
  
  "U tom trenutku činilo kao dobra ideja."
  
  
  - A Kevin? Wilf?
  
  
  "Htjeli su mi dati jednosmjerna struja na dno oceana. Joj uskraćuje ih od toga ".
  
  
  'Hmm. Uništio si moj daljinski upravljač večeras, zar ne?
  
  
  Joj ne reče ništa.
  
  
  Ингерсолл izvukao sat oko džepa prsluka - on je bio u takvom odijelu, i mrštenje, gleda na brojčanik. "Ja ne mislim da bilo bi korisno pitati, koliko će vaše kolege znaju o tome što ste naučili". On nije čekao moj odgovor. "Ali to ne smeta. Naši planovi su samo će trebati malo promijeniti ".
  
  
  'Što?' Joj osjetio iza sebe teške tijelo Треина, a pištolj je Frank pored mene je bio nepokretan.
  
  
  'Pa hajde isti. Svoje ću ti pokazati.' Ингерсолл otišao u sobu u kojoj je bio elektroničke opreme. Okrenuo je putokaz i upaliti ekran sa detaljnim fotografije. "Evo, kao što vidite, otok posljednjeg suda. Izgradnja uređenje moj novi hoteli ide vrlo sporo, ali to je zato što to nije hotel. Vidjeli ove vertikale u sebi? On je ukazao na nekoliko manjih bodova na kosturu u izgradnji zgrade. "Pa osamnaest, i u svakoj po osamnaest cijevi, koje su šuplje, postoje rakete. Joj priznati, da imaju ograničen raspon, ali, kao što mislim da je cilj kuda zauvijek.
  
  
  Njegova hotel reći emu, da znam, ništa, oni hrle, ali сдержался. 'Ah, da?'
  
  
  'Da. Palm Nedaće. Jedva je najranjiviji vojni cilj, zar ne?
  
  
  'Ne.'
  
  
  "Ali... razmisli o tome. Kad joj je sam datoteku signal, igralište milijunaša će biti zapanjena осколочно-фугасными rakete. O, nema nuklearnog oružja, Carter. Mi donosli ovdje dogovor jednu za drugom u roku od prošle godine, i zahvaljujući genijalnosti naših желтокожих prijatelja - ne zaboravite, oni su izumili barut - imamo cijeli arsenal na našem malom otoku ".
  
  
  "Ali u čemu je smisao?"
  
  
  Razmislite o tome: je bez presedana i tako neočekivani napad na područje gdje je predsjednik Sjedinjenih američkih Država u dvorani u radnom odmoru - konzultira s glavnim sudionicima u svojoj kampanji, među oko najbogatijih i najutjecajnijih ljudi u svijetu ".
  
  
  - Što mislite, što se ovim postići?
  
  
  "Pa, mi namjeravamo da bi američka vlada prihvatiti naše uvjete".
  
  
  'Uvjeti?'
  
  
  Ингерсолл tužno se nasmiješio. - Vi ste bili u cape kennedy, ny, Carter. Vi znate što mi želimo. Ako kod mojih prijatelja na Dalekom Istoku također će Трехголовая sustava vođenja, oni će nuklearno pandan druge supersile ".
  
  
  "Dakle, znate o postojanju Driekoppen"
  
  
  "Kao glavni dioničar, ga, naravno, u toku svih novih razvoja. Iako čak nisam imao pristup detalj ".
  
  
  Joj je kimnuo. "Kao što vam je dobro u tome?"
  
  
  "O... osjećaj da ste postigli nešto, što se ne može kupiti za novac. Možda, jednog dana će me zapamtiti kao najveći mirotvorac u povijesti ".
  
  
  "A što ako tvoja prvi napad ne uspije? Ako oružane snage naše zemlje odlučio doći ovdje da vas izbrisati s lica zemlje?
  
  
  "O, neka je! Bomba otok usred popularnog turističkog područja, u kolonijama vašem najbližeg saveznika?
  
  
  Joj, shvatio da je on imao u umu. "Ali što će se dogoditi kada pokrenete rakete? Ovi ljudi mogu godišnje, imate li još nešto ".
  
  
  "Da, ali kod nas to previše. Nuklearna raketa "Carter", koji smo, naravno, zove "Vjera".
  
  
  "Gospodin Ингерсолл, mislim da smo razgovarali dovoljno dugo". Трейн gurnuo me na Фрэнку. "Možemo maknuti tog čovjeka, tako da možemo nastaviti rad".
  
  
  Ингерсолл je kimnuo. "Da, mora biti u pravu.
  
  
  Ubiti ego brzo, ali učinite to izvana. Njezin poziv u testnu bazu.
  
  
  Kada Трейн me gurnuo kroz sobu, vidio, kako Ингерсолл skinula s kuke polje telefon i progovorio u njega. On čekaše, zatim je rekao još da-da.
  
  
  "Цунганос! Gdje si?' Ego okruglo blijeda lica je ошеломлено bijesa.
  
  
  Ga zaustavio. - "Zaboravi ego, Ингерсолл. On je mrtav. I vaš kontrolni slomiti.
  
  
  Ингерсолл očajnički se okrenuo. U isto vrijeme njegova je uhvaćen izraz lica Frank i vidio da je mozak ego pištolj trese. Joj, povukla natrag, pritisne straga na trbuh Трейна, uhvatio ego za ruku i podigao. On je preletio preko moje rame, kada je Frank je došao u sebe i pritisnuo okidač. Kolutanje dođe u dodir s здоровенного Трейна; Joj, pokušao povesti iza strelica, ali pokušaj ponovno postavljanje visokog čovjeka preko ramena povukao me iz ravnoteže. Njegova je posrnuo, pao na jedan: svakomu plemenu, a tko je onda jurnu na mene.
  
  
  Bilo bi lijepo misliti da je Angela namjerno pokušala me spasiti, ali više je vjerojatno da je ona pokušala da se baci me na leđa. Kad joj je pala, ona проплыла mimmo mene i pao na liniju vatre Franka. Kolutanje slom hej, sise, ušao kroz leđa i letio na kosa mimmo mene.
  
  
  Joj je iskočio o j i stigao do Franka, prije nego što se on oporavio od šoka, od udaraca djevojke. Mi smo se potukli zbog pištolj i zaokružena po sobi, kao i par pijanih plesača, prije nego što ju je uspio razbiti emu palac. On je plakao, i pištolj skliznula mi je u ruku.
  
  
  Frank je sa стоном pao na koljena. Joj i udario ga ego kundak pištolja, a zatim se okrenuo Анжеле. Ona leži na trbuhu, a duga haljina visi iznad koljena. Joj перекатил ga na leđa. Joj kapke моргнули, i ona je pogledala u mene. "Nadimak", - пробормотала ona, i zauvijek zatvorila oči.
  
  
  To se brzo ustao i pogledao na Ингерсолла. Ego ne može vidjeti. Obzira na veličinu sobe, za muški ego veličine nije bilo skloništa, osim za baršunom zavjesama, na kojoj su smrznuto tijelo. Joj раздвинул zavjese. Uživo Ингерсолла nije bio tamo, a полумертвого nije bilo nade vratiti u život. Kolutanje, пробившая Angelou, također je došao u stakleni kontejner. I kroz mali otvor лился ledeni dim, zauvijek унесший sa sobom zloglasni plan besmrtnosti Ингерсолла.
  
  
  
  Poglavlje 14
  
  
  
  
  Jedna za brodove na podvodnih krila, kao put отплывала od obale, kad joj je dolazio, oko tunela. Joj pucao u brod, oko люгера, ali bilo je previše tamno da bi pravilno cilj. Trenutak kasnije bijelo kućište je nestao u tunelu.
  
  
  Joj čuo je iza sebe krik, ali nije se okrenuo. Očito, stražari izvana konačno shvatili da sa De Дублоном da nešto nije u redu. Joj, pregazio drugom plovilu na podvodnim krilima, отвязал ego i donio motor. Pri ulasku u tunel morao sam kliknuti na nekoliko gumba na ploči, prije nego što ga pronašao pravu, i kada ih je vidio fuzzy silueta vrata, njezin ubrzan.
  
  
  Joj je bio prebrz; vrata su se samo na pola puta, kad mu je stigla do njih. Joj, golub, i ču kako razbije staklo, i pucketanje metala, kada оторвалось vjetrobransko staklo. Brod je izgubio brzinu, a zatim, činilo se, задрожала i понеслась naprijed.
  
  
  U daljini joj je primijetio još jedan brod na podvodnim krilima, направляющееся do otoka posljednjeg suda na svojim metalnim skijanje. Joj gurnuo leptir za gas što je dalje moguće naprijed osjetili kako je trup se diže oko vode i krila klize po & nb. Brod неслась na površinu brzinom od koje me bez daha - pogotovo bez vjetrobranskog stakla. Brod Ингерсолла otišla u kanal između ta dva otoka, te ga je slijedio nju.
  
  
  Joj očekivao da on ode do luke bar, ali umjesto toga on se uputio iskrene k posebnih бетонному gat sa čeličnim okvirom. Ego brod zabio u pristanište i odskočiti natrag; Ингерсолл iso svim silama pokušao zadržati kontrolu, opet približio brod na podvodnim krilima, očajnički je skočio na rubu mola, подтянулся - i gotovo odmah nestao isplate upravo imam na očima.
  
  
  Tijekom potjere ga malo sustigao ga, ali malo, i kad joj se usporio, da se na vez, njegova je izgubio sve prednosti koje je dobio. Joj, popeo se na nosnu dio i skočio na beton, zaranja pod znatiželjan konstruiran metalne grede. Joj lagano ustao sa Вильгельминой u ruci. Ингерсолла nije bio vidljiv.
  
  
  Nisam znao što mi je činiti, i nasloni se na jedan na grede. Činilo mi se da je on malo drhti od vjetra, ali onda bi joj jasno osjetio kako se ona kreće! Joj, povukla natrag i vidio kako je polako, ali nepogrešivo se vrti cijeli ovaj neobičan nered. "Glasovanje o je!" - tiho sam rekao, zaranja u čeličnu masu.
  
  
  U središtu je bio otvor, nalik padobran. Joj помедлил sekundi, a zatim je požurio unutra. Joj mogao usporiti pad, odmarajući se čelo rukama na zid s obje strane; na dnu ga je čuo brujanje moćnih strojeva. Zatim je dugo, sporo klizi joj vidio svjetlucanje, koji postaje jači kako on silazi. Na dnu cijevi je golo glatko gladak; Njegove pao, što je moguće tiše i gledao oko sebe.
  
  
  Joj našla usred zbunjujuće montaže cijevi i građevinskih grede, hidraulički distribuiranje oko. Joj lagano uvukao se na izvor svjetlosti. Grady Ингерсолл stoji pred pločom, twirling olovke i pogledao na sat suočava, njegova kosa je raspušten u sve strane, a osoba светилось od napona. Za panel održan je tunel, a ako je moj osjećaj za smjer ne обманывало me u potpunosti, da ga je znao da on mora voditi u kontrolnoj sobi koju joj je slomiti. To je značilo da daljinski upravlja Ингерсолл, bio sigurnosne instalacije ...
  
  
  Joj namjeravao skočiti kroz široku rupu u betonski polu - i odjednom me podigao u zrak. Smeten, joj вскрикнул i pokušao skočiti s velikog okruglog predmeta između nogu. Ali je neumoljivo pritom me gore, otvoreno na čelični nosač mnom zauvijek.
  
  
  Cika strojeva naglo prestala. I nju je zaustavljen. Joj, skočio sa svog mjesta, nespretno je pao na zemlju i počeo sam buljiti u iskrene malo dizajnirano u rukama Ингерсолла.
  
  
  "Dakle, ti si našao to, Carter". On je teško disao, i ego grudi teško uzdah. "Čini se da ste pronašli sve kutke moje operacije".
  
  
  "Izgleda".
  
  
  "Pa, to je vaša posljednja otkrića. Baci pištolj, eto, ja ne želim pucati ovdje. Napravio ono što je rekao; Mi također nije bila potrebna okršaj, jer sa svim tim metalom i betonom oko nas пропавшая kolutanje može рикошетить zauvijek.
  
  
  "Imate li ovdje postoji nuklearna raketa?" Joj, gledao na ono što толкнуло mene gore, i vidio pod носовым konus duga cilindrična, proteže u rupu u zemlji.
  
  
  "Šteta što nisi pronašao to, dok za tebe ne postane prekasno." On se nasmiješio, njegovo lice исказилось u slabom svjetlu. "To je ništa u usporedbi s vašim sofisticirane rakete, ali ona se nositi sa zadatkom. Твердотопливный, jednostavan, ali učinkovit mehanizam, orijentirani na svoj glavni grad ".
  
  
  "To je uostalom i vaš glavni grad", - odbijeni su se pojavili u medijima objave emu.
  
  
  'O, ne. Moj glavni grad - to je ono mjesto, gdje joj je pokazao, Carter. Da moram Sjedinjene Države, ili, ako, navodno, za taj tvar, bilo on bilo kojoj zemlji? Sve što im je potrebno, to je moj novac i da ih prljavim poreza...
  
  
  - Oh, dosta, - odbrusio sam. "Vi zaboravljate tko ste".
  
  
  'O, ne.' On je lukavo mi se nasmiješio. "Joj Grady Ингерсолл, pravi Grady Ингерсолл - i samo vi možete reći drugačije".
  
  
  "Kao još uvijek živ nekoliko dečki".
  
  
  - Onda joj разберусь s njima, ako je potrebno, ali ja ne mislim da ih u interesu tepati, Carter. Samo ti si opasan.' Podigao je dizajnirano.
  
  
  Joj vraca i bacio na zemlju. Kao idiot, Ингерсолл dao svega, i olovo raspalo na sve strane. Mene uvrijeđen petu, i drugi kolutanje je prošao tako blizu da mi se kosa zapalila.
  
  
  Kad joj upre pogled u Ингерсолла, činilo mi se, da emu nije tako sretan. On je sjedio na betonskog poda, oči raširile od čuđenja i straha. "Carter", - govorio je on. "Ne dajte hej pokupiti to imam sada. . On je pao na rame i bench press nepomično.
  
  
  Joj, ustao je pored njega na koljena i приподнял jedan očni kapak. To se nije micao, i nije bilo nikakvih znakova disanja. Izbacimo carabiner, provjerio njegov veliki meko tijelo za bilo kakvu štetu, ali ništa nije vidio. Joj sa uzdahom ustao. "Sklopivi dolar", - promrmljao joj je u tišini. "Ili nešto slično. Što god to bilo nas je, preostalo mi je tijelo, i nije hotel ostaviti ego ovdje.
  
  
  To je bio dug, oštar uspon na желобу - koji je, naravno, bio lanser cijevi rakete - vuče za sobom tijelo Ингерсолла. Na kraju, kada joj je stigao do pristaništa, joj полежал na hladnom betonu nekoliko minuta, da se uhvati dah. Bilo je nemoguće gledati na kanalu, i vidjeti odmor svjetla na velike brodove kod luke bar, kao da je u Дубле-Kay, može samo zabaviti.
  
  
  Na kraju joj je ustao i pogledao na otok posljednjeg suda. Bili smo dovoljno daleko u dubinu kopna, da nas nisu primijetili patrolne straže. Bio sam znatiželjan koliko vremena im je potrebno, kako bi pronašli četiri tijela u podzemnoj sobi, ali sam odlučio da ne brinuti o tome; to je bila ih problema.
  
  
  Jedno po svim gliseri - "Ингерсолла" s netaknut vjetrobranskog stakla - прибило na pristaništu tijekom kanala, i nju je podigao mrtve osobe u kabini. Kada joj je usred kanala, joj, pomislio je, što učiniti s остывающей planina mesa na mojih noga. Joj ne hotel bacanje ego u vodu, bilo bi bolje ako bi ego nikada nije pronašao.
  
  
  To posljednji put krenuo na пустынному parcele otok posljednjeg suda. Pijesak je bio blag, i uz pomoć slomljena grančica ga iskopali jamu, koju je, vjerojatno, neće biti u mogućnosti pronaći godinama - ako uopće ikada. Zatim je otišao na otok Uskrsnuća, razmišljajući o sve moguće daljnje shaggy.
  
  
  Kada ga je stigao u luku, prihvatio njenu odluku. Bilo je previše rizično da ostane u Дубле-Kay, barem na trenutak duže nego što je potrebno, ne samo zbog preživjelih članova organizacije "Intimna šest" - ako su hoteli me ubiti - ali i od lokalnih vlasti; oni, vjerojatno, nisu pokazali bi milosrđa za pokolj, koju joj je sagradio večeras, bilo bi оправданной ona nije bila.
  
  
  Njegovo isplovljavanje brodom i обдумал svoj sljedeći korak. Morao sam otići na bahamima, što je značilo Floridu. Joj nije imao pojma hoće li brod na hidrogliser plivati tamo s raspoloživim gorivom na brodu ... Sam pogled na brdo na kojem je stajao Херридж jutros, i mislio o Lear Джете parkiran na drugoj strani piste.
  
  
  On je stajao tamo, tamna i nepokretna na mjesečini. Joj se, prišao, skinuo противооткатные podupirači s kotačima i popustili lakat. Nisam imao vremena pustite stroj i kako treba napraviti ostatak procedure всплытия; bilo je potrebno zagrijte motore, da joj je ruža...
  
  
  - Vi ste bili će se negdje ići, gospodine Walton? Nisam morao da se okrene, da shvate da Херридж je bio iza mene. "Ja se samo divim uređajem".
  
  
  "I ti bi hotel ego probati".
  
  
  Joj, okrenuo se i nasmijao, razmišljajući, kao ego ublažiti. Pištolj nije bio vidljiv, ali ruka ego je u džep jakne. "Ja vjerujem da ste me uhvatili", rekao sam.
  
  
  'Stvarno. Možda želite otići tako iznenada onda sve nemira na Double-Kay?
  
  
  "Što uzbuđenja?" - nevino je upitao sam.
  
  
  "Da joj mnogo što vidim oko svog prozora. Mnogo nesreća u zidovima-De-Дублон, puno krikove. I oni su gliseri koje вылетали u more, samo tri. Joj, vidio, kao jedan zalazi na nasukan iza hotela, i ja vidim kako stignete u luku na drugi brod. Gdje je treći brod, gospodin Walton?
  
  
  "Kako ću to znati?"
  
  
  Херридж lagano se nasmijao. - A zašto si mi previše govoriš? Dobro, može, мистеру Niku Уолтону treba zauvijek nestati s Дубле-Kay. Залезай.' On je ukazao na avion slobodne ruke.
  
  
  Ga prodati na mjesto drugog pilota i odlučio pričekati da ćemo se popeti u zrak prije nego što je ublažiti ego, onda bi bilo lakše. Ali prije nego što smo вырулили na pistu, Херридж izvukao na jerkins glup pištolj i pružio mi je.
  
  
  "Ako sumnjate u mojim motivima, gospodin Walton. Joj radim u službi britanske vlade za borbu protiv droge, koje su vlasti Bahama. Moj zadatak je saznati, je li Grady Ингерсолл droge. Imam osjećaj da to više ne smeta. Njegova prava?'
  
  
  'Mislim, sutra možeš popeti na taj zid i sve provjeriti ".
  
  
  'Vrlo lijepo s Vaše strane. Hvala vam.'
  
  
  Joj sel i opušteno uživati u letu.
  
  
  Hawke je čekao me u svom спартанском uredu na Dupont Circle, kad joj je došao sljedeći dan nešto poslije podneva.
  
  
  "Vaš avion kroz Miami sletio je pola sata", - поприветствовал on mene. "Gdje si bio?"
  
  
  "Pa, joj, plutala je u odjeću koja je bila na meni, pa sam pomislio da bi bilo lijepo haljinu, prije nego što ju, dolazimo ovamo."
  
  
  On je sumorno kimnuo. 'A?'
  
  
  Joj detaljno zaustavio na priči, koji je dao emu na telefon u tri ujutro. On je slušao bez komentara, dok se nije završio.
  
  
  On je pitao. - "Što mislite, što će se dogoditi s ostatkom organizacije?"
  
  
  "Oni vraćanje reda i pretvarati se da se ništa nije dogodilo, ili Херридж i ego ljudi udarali udarac prije nego što oni mogu učiniti ništa učinkovito. U svakom slučaju, pretpostavljam da ste već obavijestila vlasti na bahamima o raketnu bazu na otoku posljednjeg suda.
  
  
  "To je poslana im po indirektnim kanalima. Sve će se smatrati diskretno ".
  
  
  'Naravno.'
  
  
  "Ali ima jedna stvar, koja se bavi me muči. Onaj čovjek pokopan: možemo li biti sigurni da to nije bio pravi Grady Ингерсолл? Da je ovo tijelo u kontejner nije bio samo lutku?
  
  
  "Zašto im je to učiniti?"
  
  
  "Ja ništa o tome ne znam. Naš zadatak je jednostavno u potpunosti bili sigurni u to."
  
  
  Joj rummaged u bočnom džepu jakne i bacao zamotan u platno predmet ego stolica. "To je za provjeru". Polako, uporno, on odvijao objekt, dok ispred njega nije pokazao palac. Izraz ego lice nije se promijenilo, kad je pogledao u mene. 'Pa?'
  
  
  'Provjerite svoj otisak prsta; kladim se neće stati autentičnosti pomoću otiska prsta ovog Grady Ингерсолла.
  
  
  'Izvanredan.' Hawke je ustao. "I posljednja. Jeste li sigurni da je ova djevojka, plesačica, koja se bavi vas tako взволновала, neće postati razgovor?
  
  
  "Što to može reći? Između ostalog, ga upitao Херриджа ići u moju sobu i da ga se otpusti, kada će se vratiti na Double-Kay, i on je rekao da će se za nju brinuti.
  
  
  - Sudeći po tvojim priči, navodno, zadatak je završen. Joj tako razumijem, ti opet želiš odmor?
  
  
  Joj, odmahnuo glavom. 'Ne, hvala. Svaki put kad joj ide daleko je stranka na odmor, ti čine ništa izum, da zauzme mene, dok joj moram odmoriti. Ali vi možete učiniti za mene jedno ".
  
  
  Kao i uvijek, Hawke je na puno ispred mene. "Ona je također spomenula vas nekoliko puta. Mislim da je danas ne kada ste u mogućnosti pronaći Веронику na strijeljanje. On je odmahnuo glavom i ledena ton se nasmiješio. "Ja ne razumijem da je takva mlada djevojka vidi u tom старике, kako si".
  
  
  * * *
  
  
  O knjizi:
  
  
  Negdje na Bahamima ekscentrični milijarder zadovoljni divlje grupni uključuju hipiji, seks i hašiša. Ali u slobodno vrijeme bogatašu zabavljati s raketnim kompleksom ukupnog uništenja. Pore "Čarobnjaku ubojicu" Niku i Kućišta krenete na put. Opasan tour smrti. Jer je potrebno da se zaustavi nemilosrdne bogate ludi. Unatoč nas na da. Jednostavan posao čak i za Nick Carter. Posebno, kada se ispostavilo da je kao hipi, kao Anton, opasniji gole, nego zgodnih mafijaša.
  
  
  
  
  Sadržaj
  Poglavlje 3
  
  
  Poglavlje 4
  
  
  Poglavlje 5
  
  
  Poglavlje 8
  
  
  Poglavlje 9
  
  
  Poglavlje 10
  
  
  Poglavlje 11
  
  
  Poglavlje 13
  
  
  Poglavlje 14
  
  
  
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  Noć Avenger
  
  
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  Noć Avenger
  
  
  preveo Lav Шкловский u spomen na погибшем sinu Антоне
  
  
  Originalni naziv: Night Of The Avenger
  
  
  
  
  Prvo poglavlje
  
  
  Joj, okrenuo i ugledao monaha u žutoj svojoj odjeći, dolazi mimmo, podižući glavu i ruke sklopljene u molitvi. Ego krhko tijelo samo da наткнулось na mene. On je došao u sebe i otišao dalje, ne podižući očiju, ne vidi nas, mene, nas, prosjaci, сидевших na pločniku.
  
  
  Ispred mene je pobjegao crni dječak. On je pobjegao s gol mršavko grudi i snažno pomicao kvrgav koljena. On je izgledao tako jadno, tako gladni, da je moja ruka automatski otišao za džep. Ali on je letio mimmo mog lakta i nestao prije nego što ga je uspio dati emu kovanice.
  
  
  Nakon nekoliko sekundi, moju pozornost je privukla elegantno odjevena žena, graciozno izlazi iz "rolls-ройса". Na cijenu ee odjeće stotine gladnih ljudi na ulici je bilo moguće hraniti u roku od mjesec dana.
  
  
  Joj samo привыкал na umu savijanje контрастам Kalkute, kada je na sedam metara od zgrade čujete zvuk eksplozije. Prozor выпирали, i лопались, kao перекачанные baloni.
  
  
  Joj, vidio kako su krhotine su zaglavljeni u seminude tijela prosjaci i poderati парижское haljina žene oko "Роллса". Joj čuo plač i jauk boli, zatim nevidljiva pesnica tlaka uzorkovanje zraka me je udario u prsa i oborili s nogu.
  
  
  Dim клубился za kamenje, летевшими na ulici i врезавшимися u automobile, parkirane ispred. Prije nego što je izgubio svijest, ga vidio kako su zadesile katovima zgrada. Polako, kao što je otapanje voska, dizajn gubi svoj oblik, kada su čelične grede прогибались, a odbor треснули i šire. Oko mene посыпался jak grad kamena i cementa u blok.
  
  
  Kada je čvrsti predmet ударялся mi u vrat, bol je bila nepodnošljiva. Joj, sjećam se vrlo jasno je mislio: "ja Sam mrtav". A njen još nije otišao na posao.
  
  
  Onda, sve je crno, i to više nije osjećala bol.
  
  
  Mene je to jedina prijenos zvuka sirene, one čudne engleskih zvukova zvona, koja više prilazi za male europskih policijskih automobila, nego za veliki кадиллака hitne pomoći, остановившегося nekoliko centimetara od moje glave na pločniku.
  
  
  Joj, osjetio sam kao da je netko izvlači komada oko mojih nogu, i čuo poznati glas govori sa mnom iz daljine.
  
  
  'Nick? To ti?'
  
  
  Vadičep se činilo glupo. Ali glas je nastavio ponavljati vadičep, i nije mogao odgovoriti. Moja usta bila puna prašine i komadića cementa.
  
  
  — Ti si još uvijek živ, Nick? Da li me čuješ?'
  
  
  Mi pod ruku podigla i čvrst muški oprezno podigao me na nosilima. Joj leži ravno, sve dok me nisu stavili u ambulante, ali ga sel, kada su stari "cadillac" se zaustavio na Чоуринги-road.
  
  
  Čovjeka koji je razgovarao sa mnom na ulici, tamo nije bilo; sa mnom su vozili samo mršavi медбратья-indijci, i on im nije vjerovao.
  
  
  Nije da sam imao sa sobom mnogo novaca. Mene više smeta oružje, вшитое u moj kostim.
  
  
  U prozor ga vidio, собравшуюся na ulici gužva ispred дымящимися ostacima puhani zgrade. Nekoliko osoba granatama kamenje s ranjen na pločniku, a drugi bacio kamenje policijski automobil. Policija je već pucao u gužvi баллончиками sa suzavcem, te se činilo kao da je mala pobuna neizbježan.
  
  
  Minutu "cadillac" ostavio publiku iza sebe i, ako se ne računaju boli glava i blata u ustima joj se osjećao kao turist na izlete.
  
  
  Iskren vodič morao bi opisati Kalkutu, kao "vrlo prljavo, vrlo prljavo, je bolesno, trulo grad na svijetu".
  
  
  Ali na nekoliko kvartala Чоуринги road je raj za gospodarske komore. Muzeji, vladine agencije, malih hotela i prostrane privatne kuće poredanih s obje strane, ali ih vani su stvari od kojih zapadnoj iz matematike bilo bi bezveze.
  
  
  Kalkuta, kao i većina začepljen, gužve u gradovima, jedan oko najvećih u svijetu. Samo baraku različiti. Milijun stanovnika gradovi uopće nemaju skloništa. Oni žive vani, na pločniku, u parkovima i javnim zgradama. Ne može kad su prose i kradu, da ostane živ. Čitave obitelji se rađaju, žive i umiru, bez da čak i najprimitivniji krov nad glavom, nije u boljoj poziciji nego rat, s kojima se bore zbog smeća.
  
  
  Noću redovima za spavanje podsjećaju leševi, otvorene za snimanje onda epidemije. Više sretnih živi u slamovima ili буэсти, krov koji stoji na pola metra iznad zemlje. Web-voda — to je илистая i невыразимо zagađena voda rijeke Хугли.
  
  
  Ga pamte kad je zadnji put bio u Kalkuti. Bila je kišna sezona, i ulicama je tekla otvorena kanalizacija.
  
  
  Tako da ja ne bi bio posebno zainteresiran za ovo putovanje. Njezin je otišao tamo na zadatku, znam, da grad predstavlja septička jama bolesti i prljavštine.
  
  
  Kada-to je nada u bolje dane. 1947. godine, kada su britanski dali zemlji nezavisnost, nova stranka Kongresa раздавала lud obećanja bolje budućnosti hvala demokracije, ali s njima lasica Kolkata samo još više увязла u močvari.
  
  
  1971 stanovnici grada u očaju glasali za komunista. Ali ta nada nije оправдалась. Komunisti također nije mogao kontrolirati grad, pa вмешалось savezna vlada i objavila ratno stanje.
  
  
  U pravi profesionalci Kolkata nije činilo pogodan grad za agenta AH . Ali sam morao pokoriti naredbi, i poruku, ostavio mi je u Nici, bilo je vrlo jasno.
  
  
  "Idi u Kalkutu, što je prije moguće", — zvučalo je to. Pa joj вытолкнул oko smeća atraktivnu francusku графиню i prodati na prvi avion, направлявшийся na istok. Sada, nakon sat vremena, onda slijetanja u Kalkuti, ga je u kola hitne pomoći, зализывал rane i поздравлял sebe s onim što je živo.
  
  
  Ispred bolnice sam na дрожащих nogama izašao oko auta i odustao od ponude медбратьев me odvesti na "Hitnu pomoć". Umjesto toga ga je slijedio mlada medicinska sestra s mekim smeđe kože i lijepim magarca na živoj hodnik. Onda bi, kao što smo popunili obični oblik, ona me doveo u posebnom odjelu i велела čekati liječnika.
  
  
  Nakon sat vremena došao Hawk.
  
  
  Joj, gledao je na njega s otvorenim ustima. Joj, mislio sam da je to bio ego glas, koji se čuo njezin полузасыпанный na ulici, ali приписал ego delirij. Koliko mi je poznato, on je bio u svom osobnom prostoru, u zgradi Ujedinjene novine i telegrafske usluge Dupont Circle u Washingtonu.
  
  
  On čak nije rekao "bok". On je samo namrštio, izvadio jednu oko svojih jeftinih cigara i malo perce. On je raspirio ga s neskrivenim zadovoljstvom.
  
  
  Za Hawk paljenje cigare — ritual, i ono što on drži ga u ustima, daje, što mu je na umu. U ovom trenutku on je ili je bio u pitanju, koji je pohvalio novu situaciju.
  
  
  Kad je podigao oči, a zatim bi, kao što je isplatio utakmicu, činilo se kao da prvi put vidio mene.
  
  
  'Kako se osjećate?'
  
  
  Joj выкашлял još malo prašine oko grla i rekao je: "Da, gospodine. Mi dobro.'
  
  
  On je klimnuo glavom, očito zadovoljan.
  
  
  — Ne govorio, da pođete u Kalkutu, — rekao sam.
  
  
  "Izmjene i dopune u planovima", rekao je on. "Ja sam se vratio sa sastanka u Pekingu. Izašao nakratko. Joj idu kući nakon sat vremena.
  
  
  Hawk gledao otvoreno na mene i opet se namršti.
  
  
  — Ste postali nemarni, — reče on iznenada. "Pratio sam za tobom sve na putu od zračne luke. On nije bio ni u jedan blok iza tebe, kada je eksplodirala bomba.
  
  
  Joj, gledao na njega. Hawke je iskusni agent i nije zaboravio, ali sam morao shvatiti da me netko prati. U mom poslu dugo ne протянешь, ako ne ćete primijetiti da za tobom bdije.
  
  
  — Bomba je bila namijenjena meni?
  
  
  On je rekao da nema. A možda i ne. To je bio ruski zgrada stožera-apartmani trgovačkog predstavništva. I to je dio problema".
  
  
  Moj šef je otvorio mali paket, koji je on donio.
  
  
  Ono što je držao, je kao ржавую jar kanta slomili. Naljepnica nije bilo, a s jedne strane isturen osigurač. To nije izgledalo više nego opasna igračka bomba.
  
  
  "To je on, costia, zašto si u Kalkuti", — reče Hawk. "Self-made bombe".
  
  
  Joj se nasmijao. To ne može biti ozbiljno. Stvar nije činilo da je stvarna prijetnja. — Kalij nitrat, — rekao je on. — Težnja banke i upaljačem. Cijena - dva rupija.
  
  
  "Dva четвертака", — procijenio ga naglas.
  
  
  'Upravo tako. Prilično je jeftin, čak i u zemlji kao što je Indija. Ali ovo je dovoljno moćna da otkinuti nogu ili raznijeti zgradu. Možda snažnije nego vodikova bomba, ako bi ih dovoljno i koristite kao političkog korpusa.
  
  
  Ovaj put je moj red mrštenje. On je mene iznenadio. Hok nije bio osoba sklona преувеливанию, ali on je govorio o home-made krutost tako, kao da je to bila atomska bomba. "Proteklih dana tri ruske zgrada u Kalkuti su uništeni tim jeftinim bombama. Poslovna predstavništva i dvije ruske tvrtke.
  
  
  Ga pitao. - "Pa, da. Bilo je to tvor AH brine, da su rusi na to разозлятся?
  
  
  "Naši crveni prijatelji viču o krvavim ubojstva. Policija je otkrila da su konzerve proizvedene američkom tvrtkom National Can Company.
  
  
  "Ali oni se prodaju širom vanjski bazen".
  
  
  'Ne smeta. Na nas vrše pritisak. Riječ je o kazni. I o tome glasina.
  
  
  — Glasine?
  
  
  "Govoriti o većem usponu".
  
  
  — Rezultat nekim jeftinim puni naziv?
  
  
  Hawk grickao погасшую cigaru. Ego je lice bilo tmurno. "Da, ako raznijeti ih dovoljno na pravim mjestima..." On slegne.
  
  
  On pružio mi je fino mapu s извиняющимся izraz lica. "To je do sada sve što imamo. To je problem ministarstva vanjskih poslova del, pa smo odlučili kroz naš konzulat. Mislim da kod njih postoji trag za vas. Molimo kontaktirajte Randy Svijetom. On je kontrolni agent AH . Kontakt informacije postoje na delle. On je uzdahnuo je i izgledao nesigurno. To nije bilo nalik na njega. "Želimo presjeći u korijenu. Kod ovog djela postoji miris koji mi se ne sviđa.
  
  
  On je opet otišao tiho, kao da je žaleći o tome što je rekao. "Znate tko proizvodi bombe i dati na ovaj thread. Budite bez ograničenja.'
  
  
  U delle je dvije poruke od Randy Miru, ništa više. Joj, mogao bih dobiti više informacija o novinama. Joj je bio slijepo slijediti ove informacije, i to mi se nije svidjelo.
  
  
  Joj, gledao Hawk, očekujući od njega veći.
  
  
  — Znaš koliko smo mi sada, Nick. Nismo mogli saznati ništa o tome" — rekao je on. "S tim zauvijek riješiti brzo. Nemamo vremena za nas, na temeljita istraživanja, možemo čak i na detaljnu analizu. Tako da budite oprezni. Nemamo pojma u što ввязываемся.
  
  
  — Lijepo je — rekao sam.
  
  
  "Volio bih da možemo reći tebi više. Randy Svijet govori, da ima pas, koja se bavi može pomoći. U toku godine je podučio dobrog njemačkog ovčara otkrivanje eksplozivnih aktivnih tvari. To je gotovo nestvarno, ali pokušajte. U tom slučaju, trebamo sve što možemo dobiti.
  
  
  On je drmati off pepeo s cigare i втер ego ботинком na podu. "Mi ne znamo o передвижениях rusa u tom području. Oni ovdje, kao i najmanje jedna osoba, a može i više. I kinezi mogu također biti aktivna."
  
  
  "Moj kamuflaža?"
  
  
  Hok dao mi je portfelj, putovnica i pola karte za avion.
  
  
  — Vi Ste Howard Matson. Zadnji mjesec želite jeftini селитру na Dalekom Istoku. Vi ste proizvođač vatromet.
  
  
  Ga je uzeo putovnicu i gledao u njega, da biste se sjetiti gdje joj je navodno rođen i živio i gdje se nalazila moja фиктивная tvrtka.
  
  
  Torba je bila puna papira vezanih uz vatromet, formulama, ugovorima ruku čahure, estriha-prodaja, ručke i блокнотами. Dovoljno da prođe letimičan pregled. Hawk rummaged u džep i izvukao ključ iz hotela. On je dao ovo za mene.
  
  
  — U sobi je šveđana. Sve osobne stvari koje vam trebaju. Sretno.'
  
  
  On je došao na dan, i izašao, ne osvrnuvši se. Joj opet se pokazao kao jedan. Premlaćivanje kamenjem i израненый, stranac u prljavim gradu, na misiju koja se bavi skoro me ubio još prije nego što je počeo djelovati.
  
  
  Liječnik koji me posjetio, govorio je na engleskom oxfordu, i pažljivo sam pregledao.
  
  
  "Kost nije slomljena" — rekao je on. "Unutarnja oštećenja ne".
  
  
  On je odmah izgubio na mene interesa. On propisani recept za lijekove protiv bolova i nestao. Nakon sat vremena izašao joj je oko bolnice, i шталь tražite taksi.
  
  
  Opet stojim vani na vrućini, njegove misli o odjeći koju Hawk je pripremio za mene u hotelu, i nadao se da je on izabrao jednostavan i cool odijelo. Ali ne samo savchenko me вспотеть, kad joj sel u kabinu. To je bio zadatak. Njegova oklopa na njemu slijepo i bez i jednog pravog preslušavanja ili ključevi. To mi se nije svidjelo.
  
  
  
  Poglavlje 2
  
  
  
  
  Бертрум Galbraith. Slocum je izgledao tipičan diplomat. On je bio iznad pet metara, sa srebrno-sive boje kose i pažljivo topiary brkovima. Na nen su vrlo svijetli papuče, skupo odijelo dobro cut i manžete na rukavima prugasta polo. Kad on ispruži ruku, na njegovom licu se pojavio brzi osmijeh, koji je odmah nestao.
  
  
  — A, gospodin Carter. Joj čuo o vama nevjerojatne stvari.
  
  
  — Matson, — rekao sam. "Neka привыкнем na moje камуфляжному ime".
  
  
  — Ah, da, naravno. On je gestom pozvao me uzeti u обитое plavim baršunom stolicu pored ego polirane stolom. Na stolu nije bilo ni telefona, da odvrati pažnju od briljantnog зернистого uzorak na nen.
  
  
  On je pitao. - "Da li ste bili informirani o tome, kada su napustili Francusku?"
  
  
  'Ne potpuno.'
  
  
  "Mmmmm. Pa, bilo je još četiri eksplozije, uključujući i onaj koji ste upravo pobjegli danas. Ruski konzul službeno polaže odgovornost na Sjedinjene Države. Oni i dalje poslati procjene troškova za vraćanje i popis poginulih rusa. Dok se taj trošak je oko dvadeset milijuna dolara.
  
  
  'To je smiješno. Kako oni mogu dokazati da smo...
  
  
  "Ne mogu".
  
  
  "Mi smo odgovorni za to?"
  
  
  — Ne, ne, naravno da ne. Mi smo u mraku, kao i svi ostali. Jučer su rusi dali sve osoblje konzulata pištolja. Oni tamo dvadeset i šest ljudi, i ja mogu nagađati zašto. To je jedan veliki špijunski mreža, glas i to je sve. On je napravio pauzu i пододвинул do mene preko stolica omotnicu. "Washington vam je poslao poruku. To ima. Oni su također проинструктировали nas u potpunosti surađivati s vama.
  
  
  Slocum je ustao i otišao do prozora. Ima ruke na lice, on se vratio.
  
  
  "Carter... mislim Matson... nam je potrebno odmah staviti nit ovim bombardiranjem i otresti ruski. Ovo je prvi spot u karijeri. Dvadeset sedam godina u diplomatskoj službi, a sada još i ovo.
  
  
  — Ja ću učiniti sve što je u mojoj moći, gospodine Slocum. Ali mi je potrebno nekoliko stvari. Pedeset metaka za standardni 9-milimetarski pištolj, "Luger", dobar mali automatski pištolj 25-og kalibra i dvije осколочные granate.
  
  
  — Gospodin Matson! Njegov diplomata, a ne trgovac oružjem. Joj se nasmijao. "Vi želite, kako biste ga proveli diplomatski razgovor s terorist, koji baca u mene bombu? Njegova primijeniti svoje metode se primjenjuju svoje. Još trebam auto i tisuću dolara u rupija, ne više od dvadeset novčanica.
  
  
  Slocum na trenutak je pogledao u mene i nju vidio negodovanje u ego gleda. U ego osobne interpretacije rang joj je ценымногие ispod ego. Ali u ovom trenutku je potrebno u meni. Ništa ne govoreći, on je uzeo slušalicu i počeo davati naloge. Dok se on tim bavi, da ga je otvorio omotnicu, koji mi je dao, i smatra uredno ispisane brojke i slova. Poruka je bila napisana u пятигрупповом dijaloškom kod AX. Ona bi radije odmah uništiti poruku, ali poruka je u pet skupina odmah ne расшифруешь, pa joj je postavio ego u minuti.
  
  
  Slocum dao mi je ključeve od auta i hrpu rs, većina oko koje su bile teško потрепанны, i sve ono što joj hotel. Na privjesak za ključeve je выбита трехконечная zvijezda u krugu. Znači, ključevi moraju biti iz "Mercedes", možda iz strojevima Слокама. Barem je otišao na neke žrtve.
  
  
  "Gospodin Matson, Washington me je zamolio da vas podsjetim da je stvar u sebi nosi sjeme sukoba između SAD-a i Rusije. Stječe se dojam da je uloga krivca nam навязали, a mi nemamo rješavanje dokaže svoju nevinost. Ako je trenutni broj eksplozija će se povećati ili će umrijeti više zaposlenih ruskog konzulata... — On je obrisao мочка. Slocum вспотел u svom hladnom uredu.
  
  
  — Pa, onda, ovdje, u Kalkuti, mogla bi početi opsežna gerila rat. Amerikanci i rusi će umrijeti u neutralnoj zemlji — užasan perspektiva".
  
  
  — Ako se to dogodi, gospodine Slocum, ja vam ne понадоблюсь. Tada trebate marinaca.
  
  
  Vraća se kroz pola sata u svojoj hotelskoj sobi, njen pognut šifriranom porukom, koje je dobio u SAD-u. Upute bio je kratak.
  
  
  "Predlažem vam da se obratite i održavati veze s Чоэни Мехтой, kćeri poznatog промышленника. Poznat kao indijski agent klase M4 ih niže klase. Povećanje od kurira. Čini se da se radi samo na skraćeno radno vrijeme. Može biti korisno za potpore s posebnim problemima Kalkute. Zna se da je симпатизирует SAD-u, ali ne otkriva svoje maskirne bez potrebe". Poruka nije imalo veliku vrijednost, ali, ipak, to je bila podrška. U svakom slučaju, to mi je dalo potencijalni saveznik, a pa u Kalkuti je vrlo malo s njima lasica, kao što je vlada SAD pada na stranu pakistanaca ih u ratu s Indijom. Joj paged preko telefonskom imeniku, dok napokon nije našao ime urednika engleskom jeziku novina. Joj se pretvarao pisac-slobodni i dobio od nah većinu potrebne su mi informacije. Чоени Мехте je dvadeset i dvije godine, oko pet metara visok, a ona je bila брамином u višu kastu. Ona je bila u srednjoj školi u Švicarskoj i омелой ugled любительницы stranke. Svaki dan ona je igrao tenis u klubu "Reket i borba" u blizini parka Maidan.
  
  
  Susret s njom je ispalo lakše nego nju mislio. Joj samo da je bio u klubu, gdje je обыгрывала ono što je англичанку. Onda bi, kao što sam joj бармену deset rupija, on mi je rekao da piće Чойни je pjenušav gin, pa ga je uzeo sa sobom dvije šalice, kada se ljuska na teniski teren.
  
  
  Ona je već pobijedila соперницу.
  
  
  — Igra je gotova — rekla Чоени ide na mrežu.
  
  
  — Ovaj udarac vrijedi za piće — rekao sam, drzi hej čašu.
  
  
  Na njenom čelu se pojavila хмурость, koja se bavi opet nestala. - Njezin je nastavio.
  
  
  "Bilo tko oko prijatelja u Monte carlu savjetovao mi pada na vas, ako ga ikada ću u Kalkuti. I glas joj je ovdje.
  
  
  'Da.' Glas j je niska i ugodno, s jednostavnim engleskim naglaskom i dozom snobizam. 'Prijatelji, koji...?'
  
  
  Joj se nasmiješio. "Žao mi je, nikad ju ne zovem imena. Samo prijatelji.'
  
  
  Sada u kutovima njezinih rta igrao osmijeh. Ona je bila lijepa, sa svijetlo maslinovo kože. Kod nah su smeđe oči, crnu i sjajnu kosu, vise u dvije pletenice do sredine leđa.
  
  
  "Mislim da ste šale, ali hvala za piće", rekla je ona. Ona je gutljaj i vratio mi je čašu. 'Hoćeš li držati mene? Ako želite čekati kraj natjecanja... možemo razgovarati. Nasmijala se. — O tim našim prijateljima u Monte carlu. Nju nikada tamo nije bio.' Ona se okrenula i pokazala mi svoju выгнутую dupe, ispod kratke bijele teniske haljinu. Joj je drago da je netko AH ponudio mi je uspostaviti taj kontakt. Ona je mogla biti malo odvratiti me tijekom ovog zadatka.
  
  
  Чойни općenito, davala je dobro, to je tvrd podnošenje uz učinak rotacije. Ona je osvojila zadnji set, šest-jedan, i mi je prišla, brišući znoj sa čela.
  
  
  'Dobro.'
  
  
  Ona se smijala. "Njegova ili moja igra?"
  
  
  'Oba. Ti si prva žena koja ga je vidio s otvorenim nogama.
  
  
  Чойни se smijali i uzela sam svoje piće. "Ja sam скандалистка. U Švicarskoj ili Londonu, to se smatra vrlo pametna. Ispružila je piće na kauč i okrenula k meni, steznik joj teniskog haljine naglasio njezine lijepe sise. Ona je znala o efektu. — Vi ste amerikanac, zar ne?
  
  
  — Zapravo, i ja sam u potrazi, s хема mogao večerati. Što kažete na ovo?
  
  
  Ona je izgledala удивленной. 'Zašto?'
  
  
  "Ti si lijepa, pametna, seksi. A njegovi umorni, dosadno, i trebam s хема onda provesti večer. Joj помолчал. "Žao mi je, moje ime je Howard Matson. Ga po cijelom New Yorku, i ovdje za kupiti vatromet.
  
  
  "I vas zanimaju bombe?"
  
  
  'Da.'
  
  
  "Ono ludilo". Ona помолчала. 'Zašto ne? Vi ste samo pitam, koliko dosadno može biti ovaj grad. Da, ako smo поужинаем imam u stanu oko osam sati?
  
  
  "Ne želim da ti problema..."
  
  
  "Reći ću svom kuhar, da bude jednostavnije". Ona se smijala, ustajanja. 'To ću uzeti tuš. Vidimo se večeras.' Okrenula se i otišla u klub. — Hej, čak i ne znam gdje živite. Otišao sam za njom. Ona je prestala.
  
  
  — Gospodin Matson, što ste naučili, da ću se ovdje, na teniskom terenu. Naučili ste da sam malo putovala, i, najvjerojatnije, podmitio nekoga, da uče, da pijem. Sigurno nećete imati problema s pronalaženjem mjesta gdje živim. Ako nemate ništa drugo ne dogodi, bojim se da ćete propustiti svoju večeru.
  
  
  Ona se ponovno okrenula i otišla na tuširanje. U blizini ženske svlačionice ih je vidio, kako je ona prestala i počela govoriti sa starim strašan čovjek. Klupska astrolog, pomislio sam. S mjesta gdje ju je držao, joj mogao vidjeti ego biblioteku astronomske kalkulacije u брусках na бересты, i postalo mi je zanimljivo, pitala da li je ona u njega vijeća u odnosu na mene.
  
  
  Ego prisutnosti me podsjetio o dva lica-Indiji... moderne strani, koju zastupa zemaljski žene, kao što su Чоени Mehta, i drevnoj prošlosti, цепляющемся za njih ticala religija i okultnih.
  
  
  Ova nejasnoća može zakomplicirati moj zadatak. Nakon što je napustio klub ga je odlučio odmah se obratite lokalnom kontrolni agent AH . Možda, mogao bi mi pomoći da bolje razumiju ovu kulturu, gdje su neki ljudi hodali goli po ulicama i вымазывали svoje tijelo pepelom, dok su ostali pili sjenilo i ruž.
  
  
  Njegove vrlo malo znao o Randy Svijetu, iako je čuo ego ime prije. On je bio potpuno zauzet i morao djelovati, kao pas pas, i promatrač, a pruža sigurnost za naše ljude koji rade u Indiji ili automobila kroz nah.
  
  
  Bilo je gotovo četiri sata, kad joj je stigao do ego, trgovine, knjižara s uobičajenim prosjak pred vratima. Ovaj put to je bila žena. Joj mogao reći to na riječ "rama", вытатуированному na njenom licu nekoliko puta na sanskrtu.
  
  
  "Hare Krišna, Hare Rama", — pjevala je pod sari i marama.
  
  
  Brzo je prošao mimmo nah. Koliko mi je poznato, ona je također mogao biti agent promatrač Randy Svijeta ili izvođač komunista.
  
  
  Joj parkiran u dva bloka, od trgovine i ostavio "mercedes" ispred vojnik-индейцем stoji preko убогую ulicu. On je stajao s puškom kod ramena, i ego joj кивку shvatio da je on pronađen pratiti dogovoru.
  
  
  Pogled ego puške odbijeni su se pojavili u medijima poruka mi o Вильгельмине u fobus ispod moje lijeve ruke. A onda me je Hugo, moj dug štikli, pouzdan укрытый kod mog desnog ručnog zgloba, odakle ga mogao nabaviti ego u sekundi.
  
  
  Joj je bio spreman djelovati u Kalkuti, i ostajao budan. Njezin je prošao ispred trgovine, slučajno, pokušavajući vidjeti postoji li stražnja vrata.
  
  
  Čak u polovici petog na ulici je još uvijek bilo zagušljivo i vruće. Bijele stijene odražavaju na mene sunce sa svih strana. Na uglu joj je ostavio Чоуринги-road i krenuo prema stražnjem dijelu malog knjižara.
  
  
  Njegova oklopa na usku ulicu i osjetio da se nešto promijenilo. Ritam ulične buke bio drugi. Element buka pomaknuo. Joj, osvrnuo se i vidio samo dva vise dječaka, nikome ništa oko njih ne više od osam godina. Imali su malo kamenje, propisani веревкам, koji su radoznalo način раскачивали, počevši pokazivača, a zatim обрывая ego, igra koju su igrali tijekom hoda.
  
  
  Ja sam otišao i pogledao uokolo trgovine, kako hodaju turistički ili poslovni čovjek koji izvodi slobodno vrijeme u nepoznatom gradu.
  
  
  Ne znam zašto joj je, osjećao sam se neugodno, a nije se usudio ući u dućan Randy Svijeta. Shop je sada u blok iza mene i ja sam se zaustavio, kad se vrati, kad je čuo kako se čovjek namjerno ide k meni.
  
  
  Ego tempo ubrzao, a njezin instinktivno okrenuo. Prvo ih je vidio nož, a zatim ruku, сжимавшую ego.
  
  
  Indijka выругался na индусски. On je držao nož низменному i u pripravnosti. Za sekundu ga gasili Hugo u desnu ruku i krenuo prema нападавшему.
  
  
  Momak je bio dobar, ali nije stručnjak. On je napravio iskorak, zaustavio se, okrenuo i udario ga. Ali ja sam znao što će učiniti. Kao da je završio samo dio svog učenja. Njegova парировал udarac, a moj mač duboko вонзился emu u zglob. On je bacio nož i pokušao pobjeći, ali ga je srušila ego noga. Prije nego što je on uspio skočiti na mene, joj, pritisnuo nogu na ego grudi i gurnuo lagano tijelo od kamena.
  
  
  — Tko si ti, krojač uzme? On je promrmljao ime, ali to mi ništa ne сказало. — Tko te poslao?
  
  
  On je odmahnuo glavom. Joj ponoviti vadičep na engleskom jeziku. On još uvijek nije odgovorio. Ego zglob кровоточило. Joj ukazao na to, ali on slegne. Хема je ovaj čovjek? Joj morao znati. On je jednostavno mi je pljačka ili pokušao ubiti po nalogu?
  
  
  Nju je držao nož na ego grlu i поскоблил ego kožu, пустив tanka curenje krvi. 'Tko je?' — opet ju je upitao, u hinduistički jeziku.
  
  
  On je otvorio oči u energičnom, iskrenom strahu. On отпрянул. Joj jači надавил na nož, i vidio da je to прорезало za djelić milimetra dublje. 'Tko je?' Ga pitao je opet. — Закир, — rekao je on, скорчившись od boli. "Mene je poslao Закир".
  
  
  — Закир, tko je to?
  
  
  On dahnu i otvorio oči još širi, kad je vidio krv, капающую s ego zgloba. Zatim ego cilj skliznula u stranu, i on je izgubio svijest.
  
  
  — Krojač " uzmi, — promrmljao sam.
  
  
  Njegova hotel saznali više. Je li moj kamuflaža već iskazana? Tko je Закир? Može biti samo jeftini gangster.
  
  
  Joj, pognut, da bi ego osjećaj, ali je morao da odustane, kada je na ulicu izašla grupa vedro odjeveni indijanaca.
  
  
  Muškarac ispred bio je odjeven u haljinu mladenka oker boje i bogato ukrašen šlem. Ego mladenka u veo je вросла korijenima na njemu simbolično svileni kabel. Iza njih išli su svadbeni gosti, desetak ili više bogato odjevenih rodbine.
  
  
  Kada obliku krvi, льющейся oko muškarci na pločnik, bend je prestao. Oni выжидающе gledali na mene.
  
  
  Nisam imao drugog izbora. Može proći pet minuta, prije nego što taj čovjek s nožem doći u sebe dovoljno da razgovarati. Do toga vremena trebalo je da se okupe velike gužve. To je bila idealna situacija za propitivanje tog čovjeka.
  
  
  Ga pitali je li on jedan. Negdje u tom uskom sporednoj ulici, vjerojatno me je čekao ego kolega? Ja sam išao brže, a zatim izjurio kroz ulicu i skrenuo u drugu ulicu, a prije nego što se zaustavi. Joj вспотел u svom novom odijelu, pokušavajući se orijentirati.
  
  
  Joj, znao da je taj čovjek pokušao me ubiti, ali zašto? Jer sam bio Nick Karter ili, može biti oko toga, da sam imao nekoliko rupija u džepu?
  
  
  Kad joj je to napravio knjižara ga je odlučio ući kroz stražnja vrata. Joj zastao u тупиковом sporednoj ulici i kritički pogledao uokolo njega. Joj nitko nije vidio, ništa opasno. Ga pažljivo je otišao u uličici.
  
  
  Ako je to bio pokušaj, kao što su oni mogli tako brzo me раскусить? To je mogao biti vozač taksija. Ponuditi deset rupija nagrade, i vi ćete biti u mogućnosti kupiti pola zračna taksisti i vozači рикш. Saznati sudbinu visokog amerikanca, bilo bi lako. Nema mjesta gdje je novac govore tako jasno, kao u Kalkuti.
  
  
  Joj, otišao do stražnjeg dan i okrenuo ručicu. Vrata nisu bila zaključana. Njegova je ušao u sobu sličnu ostava, i vidio mladu ženu, sjedenje irina. Njegova je tiho zatvorio vrata i nasmiješio hej, da ona nije plakala. Na moje iznenađenje, ona se nasmiješio u reumatizma.
  
  
  Ona je хорошенькой, sa svijetlo smeđe kože, sjajna, mekana kosom i zelenim očima, контрастировавшими sa svojim indijskim lice. Ee tijelo je lijepa oblika.
  
  
  "Vi, mora biti, amerikanac", rekla je ona.
  
  
  — Jednostavno, nije hotel iznenaditi...
  
  
  Ona отмахнулась od mojih riječi. — Moj otac ovdje ne, ali on će se vratiti uskoro. On zna da je stigao u Kalkutu. Moje ime je Ljiljana Svijeta".
  
  
  Barem me čekali. Ga, uzdahne s olakšanjem. Ovaj dio operacije, čini se, išla po planu.
  
  
  Djevojka je bila odjevena u tradicionalnu приталенную bijelu bluzu i sari. Ee suknja svih duginih boja bila dugog slobodnog rez. Ona graciozno ustala s kauča.
  
  
  — Mogu da vam šalicu kave?
  
  
  Ona me je održala u uredno, fer i благоухающую dnevni boravak. Više nikoga nije bilo. Jedna okolo zidova stajao niski kauč. Dva dana u lijevom jauk veli u druge sobe, a iskrene ispred je treća vrata, vodeća u knjižaru.
  
  
  Iz navike ga brzo spusti pomoći o prislušni uređaji. Djevojka me pogledala, ništa ne pitajući. Joj vidio, da ee otac pripremio ee radu.
  
  
  Nisam očekivao da ću naći nešto, ali tranzitni kuće, ispostavilo se ponekad vara. A u mom poslu pretres kuće domaćina ne krši etiketa.
  
  
  Nije bilo mikrofona u uobičajenim mjestima, gdje navodno povremeni posjetitelj mogao učiniti ih прикрепив komadu morta ili ljepila. Nije bilo mikrofona nas je na stolu, na nas, na vrata dovratnika, nam ispod sjedala stolica.
  
  
  Joj samo da je došao do zaključka da je Randy Svijet mora biti bolji od njega zamislio, kada je vidio ego... To je pribadača gumb, koji je izgledao malo великоватой. Ona je вдавлена u zid ispred ulaznih dan, gotovo u ravnini s podom.
  
  
  Ga lagano izvukao i pregledao donji dio. Tanki sloj plastike velova minijaturni prijemnik i odašiljač. To je novi tip, ali sam shvatio, da je područje ne prelazi 200 metara.
  
  
  Lily mi je prišao i pogledao što radim. Joj stavio prst na usnama, i to нахмурилась. Prije nego što ju je uspio nešto reći, vrata su se otvorila i u sobu je ušao muškarac. Emu je bilo četrdeset godina, kratak rasta, s glatko выбритой glavom, u velike čaše, poput Gandhija, i nos, koji je nekoliko puta zbunjen i tako i ne вправили.
  
  
  Joj podigao odašiljač u ruci. On je pogledao na njega, ali ne reče ništa. Pokazao joj emu, gdje je pronašao. Čovjek je ispao mikrofon oko moje ruke i bacao ego na podu pod svojim tvrd kožni ботинком.
  
  
  — Nisam imao pojma... — počeo je on.
  
  
  "Gdje možemo razgovarati?"
  
  
  Randy Svijeta proveo me je kroz stražnja vrata u ulicu gdje je već bilo tamno. Trebalo mi je samo nekoliko minuta za čuti sve ono što Svijet zna o eksplozijama. On nije znao ništa što sam nije znao. Joj je još uvijek bio u mraku.
  
  
  — Znate nekog Закира?
  
  
  Svijet je kimnuo. — To je uobičajeno ime u Indiji. Imam četiri rođaka po imenu Закир. Samo u Kalkuti i da ih mora biti na tisuće... — On je odmahnuo glavom. — Ovaj se odašiljač... to je moja krivica. Joj, mislio sam da su me oni nisu osumnjičeni, ali sada znaju sve. Joj шталь za tebe je beskoristan.
  
  
  "I sada oni znaju da smo našli jedan po mikrofona. Možda oni su dodali i da ih još, tako da ne dopustite im da čuju ništa što je važno.
  
  
  Joj rekao emu o čovjeku s nožem na ulici. On je održan dah. — Ne vjerujem da je taj čovjek pokušao da vas opljačkati. To je mogao biti ubojica. Ga upitam.
  
  
  Vratio se nakon nekoliko minuta u knjižaru joj dobro осмотрелся. Sada su znali, zvuk mog glasa. Tako da ću morati postati mamac za ih zamke, хема bi nam oni bili. Knjižara je zatvorena, na prozorima su metalne ograde, a njegova je stajao kraj prozora, pokušavajući shvatiti gdje je mogao biti da ih подслушиватель. Predajnik je imao ograničen domet. Zbog prozor ju je vidio s desetak mjesta gdje se može sjesti netko s cijevi prijemnika. Balkoni preko ulice bili bi idealan izbor. Ali tko je to? rusi? Kineski komunisti? Vlastita obavještajna mreža indijaca?
  
  
  On nije mogao sjetiti da sam ikada izložene tako rano na misiji. Joj, osjećao lovac, koji je otkrio ovo, da je ego progoni medvjed grizli, kojeg on nije ni vidio.
  
  
  Prije nego što ju je uspio okupiti svoje misli, joj vidio pokret izvana. To je brzo, tako, nevidljivo kretanje, kao i kod životinja, potjere svoj plijen.
  
  
  Dalje niz ulicu prema книжному trgovine pala je druga sjena. Onda se pojavila cijela horda, desetine ljudskih likova s kamenjem, palicama i home-made kopljima u rukama.
  
  
  Prvi kamen udariti palicom gvozdenom, i vratio natrag. Kako udarom mali prozor u dan. Zatim veliki prozor, koji ju je držao, bilo je slomljeno treći kamen. Joj отпрыгнул pre, kako bi se izbjeglo pada stakla.
  
  
  — Ti si im potreban, — povika iza mene Randy Svijeta. — Oni znaju da ste ovdje.
  
  
  Nju pristao. Oni su pokušali da se završi posao koji je bio neuspješan na ulici, samo ovaj put su to napravili pod okriljem ustanka.
  
  
  Joj, daleko od prozora i vukao Lily za sobom. Ee oči su širom otvorena od straha. Kad smo ušli u dnevnu sobu, njezin otac je zaključao vrata iza nas.
  
  
  — Otišao — naredio sam. "ti i tvoja kći... brzo kroz stražnja vrata."
  
  
  On je hotel prigovoriti. Joj je lagano gurnuo ego k dan. On me je pogledao, trepnuo, a zatim je kimnuo i poveo me na ostava. Svijet se otvorio vanjska vrata i napola izašao van. Ego je krik došao iznenada, i da se srušila natrag u sobu s трехфутовым kopljem u grudi, a njegove blage, ozbiljne oči su već dubokim jezerima smrti.
  
  
  Joj zalupio vrata i razbio jednu lampu u sobi.
  
  
  Bili smo zarobljeni, осаждаемые kako sprijeda, tako i straga. Djevojka hotelu nešto reći, ali joj je rješavanje istraživačkih zadataka hum benzinske bombe bombe u knjižari. Bili smo pod velikim pritiskom — vatra dolazi, i gužva je iza nas.
  
  
  
  Treće poglavlje
  
  
  Nije imao vremena da joj kretanje, što je ispod vrata knjižara tekla curiti gori benzina. Joj preskočio tijelo Mira i sjeo uza zid. Kada ju je otvorio stražnja vrata na inča ili oko toga, kolutanje zabio se u stablo, i na vratima zabio desetak kamenja. Brzo je zatvorio vrata i zalupio bolt. Gledajući u prozor desno od dan ga vidio kako na trijemove istrčao lik, i brzo pucao, onda što je čovjek pao na tlo. Početkom drugog pljusak metaka i kamen pogodio u vrata i razbijen prozor.
  
  
  Lily набросила tepih na gori benzin i потушила plamen, ali ubrzo je vatra u knjižari izbio na drvenom dan.
  
  
  Već skoro odlučio izletjeti kroz stražnja vrata, kada je eksplodirala druga зажигательная bomba. Stražnja vrata bila posrtati gori benzin. Mi smo bili zaključani u zamku.
  
  
  — Lily, ima li drugi izlaz?
  
  
  Ona je plakala gotovo histerično i трясла glavom. Ja sam otišao u drugi konac sobe. On je bio staviti starim mapama, картонными kutije, ladice. Joj povukla ih prema dolje. Mora biti put za bijeg. Lily присела pored oca i preuzeo ego za ruku. Joj запрыгнул na kutije i pogledao prema gore. Čini se da je tamo bio neki greben.
  
  
  Penjanje preko presavijeni druge druge kutije, njegova je shvatio da se oni nalaze na uskim stepenicama. Joj popeo na vrh. Pjesma rastegnut na cijelu širinu sobe, a na kraju je vrata. Joj, potrča prema njemu, našao olovku i okrenuo ga. Vrata su bila zaključana. Moj počecima potisnuta i udario u vrata u blizini dvorca. Vrata otvorena. Svjetiljku joj je probio mrak i vidio još jedan jaz, ali stepenice koje vode prema dolje, nije bilo.
  
  
  — Lily, dođi brže.
  
  
  Ona je iznenađenje podiže oči i uzbuđeno, potrčala je uz stepenice. Pažljivo prošao kroz prvu kuću, onda je početkom drugog. U trećem kuća otvorila vrata u okusom večernji zrak. Pod nama leži lane. Joj powys na vijencu i pao na zemlju. Joj uhvatio Lily, kada je uskočio, i dovelo ju je do automobila. Mi polako krećemo. Iza nas, mogli smo vidjeti полыхающее plamen knjižara i čuti sirene u daljini. Kad smo bili na sigurnoj udaljenosti od horde, ju je zaustavio "mercedes" i bacio glavu.
  
  
  Joj duboko je uzdahnuo i potonuo u samo-hipnoza, koji je naučio u SAD-u. Nakon nekoliko sekundi ga je umočen u lagani trans. Činilo mi se da sam se probuditi iz dugog osvježavajućeg svodovi i čujem kako Lily tiho govori sa mnom.
  
  
  "Znali smo da će se to dogoditi", rekla je plačući.
  
  
  'Tko je?'
  
  
  "Moj otac je i nju. Kada je on pristao raditi za vas, on je rekao da će jednog dana umrijeti... nasilne smrti. To je bila cijena koju smo morali platiti da biste dobili daleko od prosjaka zastava, da imaju dom i obrazovanje. Sada smo platili cijenu.
  
  
  Njegova hotel reći nešto utješno, ali nije mogao pronaći riječi.
  
  
  'Gdje si направляешься? Imaš obitelj?'
  
  
  — "Možete li me odvesti na moj stric? Može biti, on će biti u stanju voditi brigu opremljen mene".
  
  
  Joj klimnuo glavom, i ona mi je dala adresu. Do nje je ostao svega nekoliko blokova. Joj высадил pred impozantnim dom na Old Teren Kuća je Sravnjena.
  
  
  "Mora biti, on radi do kasno navečer", rekla je ona. "On je uvijek tako čini".
  
  
  Kada je izašla, ga je nazvao hej, naziv mog hotela. — Ako vam je potrebna pomoć, zovite me, Lily.
  
  
  Ona je gledala u mene svojim radoznale zelenim očima i выдавила oko sebe osmijeh. "Gospodin Matson, već mi je pomogao toliko, koliko je dozvoljeno gavrana. Spasio si mi život.'
  
  
  Okrenula se i otrčala na dan.
  
  
  U hotelu je pregledao broj, u tom slučaju, ako je do mene došao nepozvan gost. Sve se činilo u redu. Joj uključio radio, uzeo tuš i odjeveni.
  
  
  Dok joj завязывал kravata, radio Kalkute izvijestio je o još jednom političkom eksplozijom. Ovaj put bomba je pogodila u dom ruskog vice-konzul, i komunisti su u bijes.
  
  
  "Ruski konzul Andrew Sokolovi danas je zahtijevao da indijskih vojnika pojačane straže oko svih kuća ruskim dužnosnicima i na sve objekte, povezani s Rusijom", rekao je voditelj. "Sokolovi također zahtijevao da sve osoblje konzulata SAD-u je poslana širom grada, ako to ne budu odmah prekinuti napad na rusko osoblje i ruskoj vlasništva".
  
  
  Joj tiho присвистнул. To je bilo nešto novo u diplomatskim krugovima. Nju nikada nije čuo da jedna strana zatražila drugu poslati diplomate treće sile. Učinci su zastrašujući. Nije ni čudo da Hawke i State department sad-u su zabrinuti.
  
  
  Ali zašto su počinili napade? Joj još uvijek lasica nije imao pojma zašto ruskih bacanje bombe. A zašto je u Kalkuti?
  
  
  Možda vadičep je lakše. Indija je bila oličenje demokracije u Aziji. Englezi ostavili zatim sebe strukturiran sustav, koji je u nekim mjestima je radila vrlo dobro, a u drugim je adekvatna. Ali u Kalkuti oni nisu ozbiljnu uspjeti.
  
  
  Možda Чоени Mehta, mogla bi mi dati savjet, potrebna mi je znati tko se krije iza tih poteškoća.
  
  
  Saznati adresu je lako, iako je u imeniku ega nije bilo. Onda je nekoliko telefonskih poziva joj je na putu.
  
  
  Ona niti u jednom do najstarijih "aces" Chow-ринги-rod, luksuzni dom, стоявшем daleko od ceste, na velikom zemljištu okruženom visokom metalnom ogradom, i покрытом plavim keramičkim pločicama. Rampa je vodio na bogato ukrašena, ali je krupan željeznih vrata. Sik je oštro pogledao me, rekao je nešto na telefonu, onda je napravio gestu i otvorio velika vrata. Joj odvezao i čuo iza mene хлопнули vrata.
  
  
  Ga parkirao na pristupnu stazu između Rolls-Royce Silver Cloud i потрепанным Land Rover.
  
  
  Mene je čekala mlada žena, koja je i provela me je kroz prednje dvorište, mimmo vrt s baldahinom, na putu prema mimmo na bazenu i kroz vrata na drugoj strani ogromne palače.
  
  
  Kod Чоени je smještaj u флигеле velike kuće. Me vidjela na vratima.
  
  
  — Ti si našao mene — rekla je i nasmijala se. — Jako sam se nadala da će da ćeš to učiniti.
  
  
  Ona se okrenula i pokazala mi je lijepo sari, koja je bila na njoj. Ruka i rame iz meke, nježne plave bluze bili su vidljivi, ali većinu ih je krio šal, свисавший s njegova lijevog ramena i puniti pod desnu ruku. To je bio svileni šal stotina boja, zamršen uzorak, u ovom, a bilo mde slike, ručno vezene svile. Sari развевалось po podu. "Lijepe... i žena, i sari".
  
  
  Nasmijala se i pogledala me svojim smeđim očima.
  
  
  — A vi, gospodine, dobro i skupo odjeven, ali pištolj istaknuti imate ispod lijeve ruke. Jesu li svi američki proizvođači vatromet nose oružje?
  
  
  Joj se nasmijao, sakriti svoje iznenađenje. Većina iskusnih oka ne mogu otkriti Вильгельмину, jer je rastopljen u mojoj jakni. Ali ovaj sako mi je dao Hawk, i ona nije bila tako dobro rezati, kao što je moj.
  
  
  "U stranoj zemlji nikada ne znaš što očekivati."
  
  
  Чони nije postala potvrditi. Ona окинула sobu udarac ruke. — Što mislite o mojoj sobi?
  
  
  Bila je to uzbudljiva soba. Ukrštanje loše modema i pop-arta s dozom crnog humora. Joj pa i nije rekao, ona je нахмурилась.
  
  
  "Ne budi okrutan, moraš biti dobro opremljen k meni."
  
  
  'Zašto?'
  
  
  "Glas kako drugačije impresionirati ženu".
  
  
  — Zašto ga treba vas impresionirati?
  
  
  "Svima je poznato da američki muškarci pokušavaju zavesti svaku nadolazeće ženu".
  
  
  Ona je klimnula nekome tko ga nije vidio, i održala sam na preklop staklena vrata, koja se otvaraju na lijep balkon. Tamo odrasli cvijeće male grmlje i stabla. Iako joj i ušao na prvom katu, mi smo bili sada na drugom katu, s pogledom na rijeku. Pod sobom svoje vidio žute jezici plamena malih vatri.
  
  
  — Pogreb — objasnio je Чоени. — To je mjesto kremiranja na priliv Ganga, rijeke Хугли.
  
  
  Bilo mi je zanimljivo, obavlja li sada Чоени zadatke, zna li ona tko joj je na samom delle, i zna li se išta o napadu na shop to je noć. Ona ništa nije rekla. "Obitelj smatra tijelo u rijeci za čišćenje", rekla je ona. "Tada sin раздробит lubanja".
  
  
  — Razbiti lubanju? — nepovjerljiv upitao sam. — Kod leša?
  
  
  "Za estestvenno; zauvijek osloboditi dušu do toga, kao što je tijelo će biti spaljen".
  
  
  — A pepeo?
  
  
  — Ego baciti u rijeku Kuće, kasta, koja se bavi bavi кремацией za nas. Zatim prosijavanje pepela na otkrivanje zlatnih prstenova i slično. Tako oni daju sebi sredstva za život".
  
  
  Onda se ona okrenula i uzela čašu prošeka od sluge, подошедшего nam ladicu. Ga je uzeo gutljaj i otkrio da je to odličan krivovjerje.
  
  
  Ubrzo sobarice vratio i najavio da eda podnesena. Joj očekivao fantastičan indijska hrana, puno riže i curry, ali, kako je rekla Чоени, uzeli smo na sebe, kao i mještani. Eda je gotovo oskudan, unatoč posude sa zlatnim obrubom i pribor za jelo oko skupo srebra, ima oblik kruga.
  
  
  'Tikvice,' — rekla je ona, kad joj je el-zeleno povrće.
  
  
  "I chapati", — dodao je, kada ga проткнул tanjura stan kolač u obliku palačinke. Bio чечевичный umaku s rižom i nekoliko komada kozjeg mesa, ali je malo vjerojatno da je to bila luksuzna eda, koji ga je očekivao u takvom kuća, kao ff.
  
  
  Чоени je objasnio: "Ova jednostavna eda mještana me podsjeća da sam ništa nije zaradio. Bez bogatstva svoga oca... — Ona je prestao govoriti i podiže oči. "Razumijete li to?" upitala je.
  
  
  Joj je kimnuo. Siromaštvo, bijeda, smrt, koji svakodnevno šetate ulicama Kalkute, naglasio njezine riječi. Joj, nadajući se da ovaj вдумчивая, lijepa žena bila na našoj strani.
  
  
  Poslije večere smo otišli u dnevnu sobu, i ona je uključila stereo. Glazba je istočne, iako ja ne mislim da je očekivala da sam оценю диссонансы role, ploče i sondiranje шарманки.
  
  
  "Mi zanimljivo saznati o vama", rekla je ona, stojim, nasuprot mene, skromno s rukama prekriženim na prsima. "Mi neobično muškarac koji ide na sve da zadovolji ženu koju nikada nije vidio, čovjek koji također nosi oružje".
  
  
  — Ti i sama nije sasvim transparentno — rekao sam. "Većina lijepih žena ignorirali bi takav неуклюжую ponovo interesira ih".
  
  
  Ona se smijala i prošao mimmo me na interni bahru kroz cijelu sobu.
  
  
  — Jeste li ikada pucao u nekoga, gospodin Matson? — oštro je upitala.
  
  
  Joj uzeo ee za ruku, okrenuo prema sebi i povukao prema naprijed. "Samo u lijepe žene, koji previše govore".
  
  
  Ona je bila spremna, kada joj se sagnuo da joj poljubac. Ona обвила rukama moj vrat i pritisne svoje lice na svoje. Poljubac je počeo nježno, a zatim je povećan, dok se naše usne se ne razvode i moj jezik nije prodrla u usta njezina. Ona je tiho вздохнула, zatim je objavio svoje ruke i odselila od mene.
  
  
  — Mislim da je krajnje vrijeme razgovarati — rekla je ona. "Mi smo tek upoznali, a ja ne znam tebe i..."
  
  
  Moje usne skliznula na mekim mjesta pri dnu vrata, i njegove prigovore zvučalo blago.
  
  
  Nakon nekoliko min smo bili u svojoj spavaćoj sobi, vrata su bila zaključana, a joj samo da je opet poljubio ee. Mi smo ležali na krevetu. Чоэни tiho se nasmijao, sela i skinula s sari lijep dugi šal. — Idemo plivati, — predložio je.
  
  
  'Ti ozbiljno?'
  
  
  'Da, naravno. Otvoreno sada.' Ona облизала usne vrhom jezika. — A sada moraš reći da imaš sa sobom плавок.
  
  
  "Mi to ne treba".
  
  
  Joj pomogao hej расстегнуть plavu bluzu i otkrio da na njoj nema лифчика. Grudi joj se набухли, potpune i zrelo, i završila u solidnom tamnim bradavicama. Ona je opet poljubi me, i njene usne прильнули do moje. Ona расстегнула moju košulju i kroz trenutak smo oboje bili goli.
  
  
  Uzela me za ruku i nježno je prolazila je kroz cijelu kuću dolje stepenicama na bazen. Na dubokoj strani su lampe. Par ležaljke sjedila kod kuće, gazi na plitkoj strani.
  
  
  Ona je skočio na rubu i glatko se sagnuo u vodu. Joj zaronio kroz trenutak. Njezin je zatražio ee pod vodom, подплыл za nju, poljubi je u usne i dobro je prihvatila. Napokon smo se zagrlile, bez daha.
  
  
  Nije bilo razloga da nešto govoriti. Mi подплыли na stepenicama, i on je proveo na usnama niz obraze joj na vratu, ramenima i набухшей grudi. Ona ахнула, kad je moj usta сомкнулся oko akutnog bradavica. Ona je skliznula natrag u vodu i притянула moje lice na плоскому trbuha ispod pupka.
  
  
  Trenutak kasnije bili smo opet na stepenicama, i ee tijelo погладило moje grudi, zatim погладила moje vlažne života i скользнуло u nastavku, dok se ne застонал od užitka.
  
  
  Njezin mi je sjeo ee iskrene, prikupila u ruke vode, izlio je na nju glatkim prsima, i gledao kako ona teče između i oko brdima vrh. Ona je gurnuo me natrag u vodu, a zatim okrenula i поманила mene, полуплавая, široko razmaknute noge. Joj lagano skliznula prema naprijed, trošenje ruke na ee visoke suncem preplanula холмикам, milovati ravne bradavice, sve dok nisu krenuli visoke, čvrste i upitan uzbuđen. Joj, nagnuo se naprijed i skliznula ustima od jedne dojke na drugu, sve dok nije čuo njezino tiho stenjanje i ona nije otišao k meni.
  
  
  Joj je skliznula prema njoj u & nb, kao što su vodozemci, čvrsto pritisnuo ee k sebi, a zatim snažno i točno joj gurnuo, on je objavio krik boli i zastava dozvole za izvršenje. Mi zaronio, обнявшись, pod vodom. Kroz nekoliko trenutaka mi je izašao kroz vode više. Ona je podigla noge i обвила ih mi leđa. Mi nanijet mekim, nežnim pokretima u nekoj temeljnoj ritmu, koji je poslao udarni valovi na našim tijelima.
  
  
  Ga je čuo kako ona вскрикнула, kada smo opet počeli su tonuti. Ovaj put smo se prevrnuo, ali ne тормозили.
  
  
  Joj, osjetio sam kako se ispružila je ruke da nas podići na vrh. Kada smo se pojavili na površini, Чоени izdala je dug i miran ston, nešto poput iskonsku daha zadovoljstva i oslobođenja.
  
  
  Mi se polako doplivao natrag na stepenice, još uvijek zagrli jedni druge. Neko vrijeme smo ležali, gledajući na zvijezde, tiho šapće jedni drugima.
  
  
  Dvadeset minuta kasnije izašli smo preko vode, kao što bolesni zatišje i okrijepljeni da sam skoro zaboravio na trenutak, zašto joj je bio u Kalkuti.
  
  
  Mi вытерли još jedan drugom i otišli natrag u njezinu sobu na gornjem katu kuće, odakle je gledala na milijarde svjetla Kalkute.
  
  
  Ona убрала kosu s mojih očiju.
  
  
  — Vi se bave sasvim drugim stvarima, nego vatromet, zar ne? Ste stigli ovamo, u grad, danas ujutro. Vi ste otišli na консулу SAD-u, a onda je odlučio da se upoznaju sa mnom. Zašto?'
  
  
  Joj nije rekao ništa.
  
  
  Većina američkih poslovnih ljudi koji dolaze u Kalkutu, nemaju pristup osobnom automobilu američkog konzula. Joj, vidjela sam taj auto sto puta. Morate biti хема nešto posebno. A Patsy na Calcutta News — moja prijateljica. Nazvala me danas ne kada, i rekla da je netko pitao za mene. Чоени tiho smijali. "Morao sam igrati dodatni set, dok ga je čekala svoga prihoda". Ona poljubi me u nos. "Drago mi je da дождалась".
  
  
  Moja početna panika je nestala. Ona je mogla saznati opremljen svemu tome indijske tajne službe, a mogao i sam uvjeriti u to. Ona je bila svijetla žena. Ono što je ona rekla, mogla je doći oko jednostavnog praćenja.
  
  
  Ga je poljubio tantalizing usne. "Zašto lijepe žene uvijek postavljaju najteža pitanja?"
  
  
  — Imam još jedan za vas. Želiš ostati ovdje sa mnom, dok ćeš u Kalkuti?
  
  
  Oboje smo bili sve dalje goli. Joj, pogledao joj je divan tijelo, poljubio punu prsa i rekao je: "Njezina hotel moglo provesti sve svoje vrijeme s tobom, Чоени".
  
  
  — Lijepo, — rekla je ona, opet pritiskom na moje usne na svojim drhtavim grudi.
  
  
  Kad joj je došao tamo u 2 sata u noći, na ulazu u hotel stajao je naoružani vojnik. Imao je pištolj u fobus, a puška na ramenu. Kad joj je održan mimmo njega, on je dao čast.
  
  
  Sljedeće jutro ga, ustao u devet sati, jer na vrata pokucati. Došao dostavljač s upućivanja. Bila je to hitna molimo vas konzulat. Одевшись, nju sam svoj tranzistor prijemnik i uhvatio nit tromjesečju ove Radio Kalkute.
  
  
  "...i konzul, rekao je da je zgrada pretrpjela veliku štetu. Sinoć su обстреляны još dvije zgrade povezane sa SAD: biblioteka Informacijske usluge u SAD-u i uredu American Express u centru Kalkute".
  
  
  Po svemu sudeći, u noći situacija se pogoršala. Rusi u Kalkuti više nisu bili jedini cilj. Sada разбирались i s amerikancima. "Konzul SAD više nije komentirao, — nastavio je otišao dalje i policija odbija da pretpostavke o tome jeste li u posljednjih incidenata s nedavnim eksplozijama imovine Sovjetskog Saveza. Strani noviteti...
  
  
  Joj isključio radio, brzo odjeveni i nazvao konzulat. Joj nazvao Слокуму, kao što je i očekivao, a to je hotel sa mnom razgovarati otvoreno sada. Joj je bio na ego uredu kroz deset minuta.
  
  
  U prozor ga vidio, kao mala bomba oštećen kut velika zgrada. Radnici su već bili zauzeti otklanjanjem štete, a policija рылись u завалах.
  
  
  Što se tiče Слокама, onda ego i samopouzdanje je razbijen. Ego ruke potres, kada je on pokušao da se zapali cigaretu. Stolac, jučer je takav uredan, sada je bio zatrpani papirima, i emu morao tražiti pepeljaru.
  
  
  'Si čuo?' — pitao je naporno. Ovratnik ego bijele košulje bio расстегнут, i to ne брился. Imao sam osjećaj da on sada skloniji takvim ljudima, što joj je, od kada smo se prvi put sreli.
  
  
  — O trima eksplozijama?
  
  
  "Ukupno je bilo sedam, uključujući i dva naša vozila eksplodirala. Joj samo da je razgovarao telefonom sa ruskim konzul, koji je rekao o svojoj nevinosti. Mi smo zatražili od veleposlanika u New Delhi dozvole zatražiti dolazak indijskih vojnika za zaštitu konzulata i drugih američkih objekata".
  
  
  Slocum je ustao i rukom me pozvao da ga slijede. Izašli smo na ulicu i igru u "mercedes", koji mi je posudio.
  
  
  "Moram vam pokazati, da-da, da ćete pronaći zanimljivo", rekao je on. "Ja ne tvrdim da znam pravu svrhu svoje prisutnosti ovdje, ali sam shvatio da bih trebao pružiti vam maksimalnu potporu i ohrabrenje u tom деликатном pitanju".
  
  
  On je zaustavio automobil u полуквартале od velike kamene zgrade. Crvena zastava sa srpom i čekićem se vijorila iznad zgrade. Tri tuceta naoružanih indijski vojnici su stajali na straži, s dvije strane zgrade. Oba ulaza su zaštićeni barikadama oko vreće s pijeskom. To je kao ukrasi na vojnom film.
  
  
  "Sokolova, ruski konzul ovdje, rekao da je spreman djelovati odmah, ako je ego zgrada bit će podložno novim bombardiranjem. To je bilo jučer. Sada je on jadikuje, da nije imao nikakve veze s napadom na nas".
  
  
  — Dakle, majstor je počeo — rekao sam.
  
  
  "Cijela ova situacija razvija kao gruda snijega, ga vidio, to je u Alžiru. Lopta počne kotrljati, i odjednom on leti tako brzo i postaje tako velika, da je nitko ne može zaustaviti ego. Previše različitih strana u sukobu prijatelj s prijateljem. Ako s tim ne daleko, mi smo se našli na barutne bačvi. I ako je ova cijev će eksplodirati, indijska vlada može biti свергнуто. Kolkata može vrlo brzo pretvoriti u grad, gdje su tisuće prosvjednika bit će trčati sa bombama, ili paljenjem baklji i boriti prijatelj s prijateljem, da se vidi tko je prvi подожжет fitilj. I onda smo se našli iskrene sredini.
  
  
  Ponovno je pogledao na barikade oko vreće s pijeskom i shvatio da je on u pravu. Hotel će joj biti negdje drugdje.
  
  
  — Planirate organizirati vremenskih oko konzulata, zar ne?
  
  
  Slocum je kimnuo. — Unajmili smo pedeset ljudi s oružjem. Mi ćemo koristiti ih dok ne dobijemo indijskih vojnika".
  
  
  'Dobar. Gdje se nalazimo fragmente, prikupljeni od strane policije onda eksplozija?
  
  
  — Oni Амартии Raja iz policije. On je također član Crvene калькуттского odbora i savjetnik zapovjednika generala, koji sada zapovijeda Zapadne Бенгалией u uvjetima visoke škole položaja. On je odličan čovjek. Slocum je zapisao adresu i dao ego mi.
  
  
  — A što je sa stvarima o kojima ga pitao?
  
  
  "Ja sam naredio staviti ih u rack" — rekao je on. On je polako vozio mimmo ruskog konzulata i krenuli natrag u svoj ured. On je zastao na pločniku, i on je skliznuo za volanom, kada je izašao.
  
  
  Nazvao emu i zamolio čekati dok joj napisati telegram s najvišim prioritetom, i zamolio ga poslati za mene u Washington.
  
  
  Joj opet donijeli motor, ali on je stavio ruku na moje rame i izgledao zamišljeno.
  
  
  — Treba da se sastanak koji će vas možda zanimati... poseban sastanak Crvenog Калькуттского Odbora. Mi smo s Соколовым pozvani. U odbor ulaze deset, petnaest poslovnih, kulturnih i vojnih ličnosti. To je pokušaj da se riješi problem koji je razbiti ovaj grad na dijelove".
  
  
  "Izgleda da je na sastanku komora", — prosvjedovao sam. "Jedva da je to moja specijalnost".
  
  
  — To je organizirao pukovnik Chang Wu. Prekrasan momak. On ima velike interese u судоходстве i čelika, kao i u više od pedeset drugim poduzećima. On je stajao u blizini Chang Кайши, kada je stari генералиссимус borio se s komunistima u kontinentalnoj Kini. On je otišao u Indiju, a zatim bi, kao što je Chan je bio poražen. On je sada bogat, vrlo bogat, uredan čovjek, koji ima nešto za izgubiti, kad Kolkata će se upaliti. On mi je rekao da će za nas i ruski most mira".
  
  
  — I što mi je učiniti?
  
  
  On se namršti, razmišljajući o svoje reume.
  
  
  — Morate biti biznismen, stručnjak za munition. Ima smisla koristiti svojim talentima sada, kada ste u gradu. To je opravdanje, koje je dao policiji, kada je govorio im da želite istražiti krhotina bombe. Između ostalog... — On замялся, i ja sam vidio da je on u potrazi za pravom reumatizma. "Pa, mislim da u danim pod drugim okolnostima u susretu s komunistima postoji element rizika. Na kraju... st bombu u konzulatu... Pa, ona je mogla nekoga ubiti... mene, na primjer. I imate... kako da to kažem... iskustvo u ovakvim stvarima.
  
  
  Njegova duša se nasmiješio. On je bio prestrašen, i odjednom joj шталь vrijedan prijatelj.
  
  
  — Naravno, — rekao sam. 'Joj ne dođem.'
  
  
  "Kuća Mira", rekao je on. "Kineski restoran na Park-izbrisan".
  
  
  On je uzdahnuo s olakšanjem, i zove vrijeme. On свистнул, prolaskom kroz vrata, i željela sam наорать na njega, da je on rekao je istina. Ono što sam bio uz njega, nije značilo za njega nikakvu zaštitu.
  
  
  Nitko nije bio siguran u Kalkuti, dok se u svakom kutku grada взрывались bombe.
  
  
  
  Poglavlje 4
  
  
  
  
  Njezin je osjećao sve veću napetost u gradu, kada je vozio na adresi, u ulici Old Court House. Gužve su ispunile ulice. Samo visoke double-decker autobusi su bili dovoljno snažan da brazdasto radne snage rijeke, pa ga je vozio iskreno za jedan širom autobusa, da on расчищал put pred sobom. Posljednjih nekoliko kvartala djeca na pločniku priznaju u meni amerikanac i trčali pored domaćina po dogovoru, rugajući i otpustite grube primjedbe u hinduistički dijalektu, koje ja ne razumijem. Odrasli sa znatiželjom gledali u mene i poravnanja kiselim licem, što ukazuje na rastuće mržnje prema strancima, учинившим toliko nasilja u gradu ih. Kad joj je stigao do policijske kontrole, joj, bio je iznenađen da vidi da je to bila zgrada, gdje joj высадил Lily Mira sinoć. To je očito, ali kako mi to na pamet nije palo da joj je otac može biti relativna policajac. Takav agent, kao što su Randy Svijet, potrebni su kontakti u službenim krugovima, da bude koristan i AH.
  
  
  Ispred zgrade je strogo službenim, tradicionalnim stupovima i širokim istrošene stepenice, gdje su prosjaci čekali brošura materijala. U stražnjem dijelu bili smještaj dužnosnika. Kad joj je oklop na širokom kamenom pločniku, ko mi je prišao dva djelatnika službe sigurnosti. Me pristojno pitao što joj želim. Kada joj je rekao da želim razgovarati s g Раджем, mene впустили kroz bočna vrata. Njezin je naišao kao tajnika i nakon kratkog vremena našao se u velikom kabinetu sa čeličnim stolom, ormarom za dokumente i golu žarulju, visi sa stropa i u sredini prostorije.
  
  
  Amartya Raj je bio impresivan muškarca, više od pet metara visok, širok i jak preklopljenim, što je bilo neobično za indijski. Bio je obučen u zapadnoj odijelo, ali na oba zapešća su mu bile bakrene narukvice širina u dva inča. — A, gospodin Matson, — započeo je on. "Vaše konzulat звонило... rekli da dođete".
  
  
  On ispruži ruku i gesta mi je ukazao na stolac nasuprot svoje fotelje.
  
  
  "Ja sam ovdje za kupiti vatromet i barut, — počeo sam, — ali, gospodine Slocum, zamolio me gledati tim терактами, jer je eksploziv — moja specijalnost".
  
  
  Tanka osmijeh расползлась na lice policajca-indijski, i on je shvatio da bi nas na trenutak nije povjerio mom priči o mom прикрытии, ali, očito, ne ide na napad na mene na ovu temu.
  
  
  "Jasno je da amerikanci žele privući na ovom slučaju svoje ljude. Mi окажем vam svu moguću pomoć".
  
  
  "Ble godišnje krhotina bombe?"
  
  
  "Naravno" — rekao je prelazak u ormaru, gdje nespreman ржавую banke. "To je cijela bomba, koja se bavi nije eksplodirala, iako nah pregorio fitilj". To je bilo gotovo isto, da je bomba, koju mi je pokazao Hawk, osim toga, da su s obje strane u banci su bile probušene rupe, sjedinjene dugi komad užeta.
  
  
  "Zaboravite o otisku prsta, gospodin Matson, — rekao je on. "Imamo nekoliko primjeraka, ali preko osam milijuna ljudi u Kalkuti imamo vrlo malo otisaka prstiju, u našim poslovima".
  
  
  — Za što je ovo uže?
  
  
  — Mi to ne znamo. Može biti, da nose ovu stvar. U Indiji mi omiljeni obrezivanje stvari. Žene nose na glavama posuda, košara, čak i kamenje. Dječaci i djevojčice vezati konop na malim temama, nositi ih, na primjer, u knjizi ili boci. Onda oni mogu grmjeti tu stvar na konop, zaustaviti ga, igrati se s njom dok hoda". Raj je podigao bombu za konop i pokazao mi kako se može grmjeti. "Ali ja stvarno ne mogu zamisliti da netko maše ovoj radnji s ovim, kao igračka".
  
  
  — Postoje neki tragovi?
  
  
  Raj je došao do prozora. "Mi nije tako učinkovit kao vaš policije u Sjedinjenim američkim Državama. I imamo osam milijuna sumnja. Kažu, u Kalkuti je ubojica može se iznajmiti za deset rupija, a banda — za pedeset rupija.
  
  
  — Možete pronaći nešto jutros, zatim napad na konzulat?
  
  
  On umorno je odmahnuo glavom i poveo me niz hodnik u policijski laboratorij. U roku od sat vremena je ponosno pokazao mi je postupak, kojim su slijedili pri pažljivom proučavanju svakog napada.
  
  
  Ali kada je izlet završio ga znao ništa više nego prije. Bombe su svi bili primitivni, domaći. Ne više nego banke, ispunjen potaša селитрой.
  
  
  Raj bespomoćno slegne. — Nekoliko komada užeta, pokušavam banke... to je sve što je napustio naš teroristi. To je vrlo frustrirajuće. Čini se da se pojavljuju širom niotkuda... nevidljivi, неслышимые — sve dok se ne dogodi eksplozija". On je obećao da će me zadržati na istom nivou, ali odveo oko zgrade tako vješto, da sam odmahnuo glavom. Joj nigdje nije pogodio.
  
  
  Onda ga je vidio Lily. Ona je u dvorištu jedne oko kuće za policajca terena.
  
  
  Joj, okrenuo na stranu, ne želim da ona mene vidjela, ali ona je pozvala mene i potrčala prema meni. Prije nego što je ona došla do mene, ih je vidio psa, koju ona vodi, veliku dobrog njemačkog ovčara, vrlo jake zvijeri.
  
  
  — To je za vas gospodin Matson, — rekla je ona, zaustavljajući se s psom. Ona je pogledala u mene zelenim očima u kojima još uvijek odraziti šok od smrti njezina oca. To se činilo tako depresivno da nisam odmah ju je shvatio: "To je Princ", rekla je ona. "Moj otac trenirao ego... on je hotel, da je bio kod tebe."
  
  
  Zvijer je mirno sjedio pored nje, i on se sjetio da mi je rekao Hawk. Randy Svijet pripremio psa zadah взрывчатку.
  
  
  "On je bio kod nas u nemilost", rekla je ona. — Joj uzeo ego jutros. To je lijepa životinja. On može ...'
  
  
  Joj je položio ruku ovdje na ramena, a ona je prestao govoriti na полуслове. — Dobro, — rekao sam. — Ja ću ga uzeti.
  
  
  Ona opet činilo удивленной, ali joj pogled проследил mojim, kad joj upre pogled u prozor ureda Амартии Raja.
  
  
  — O da, ujak Raj. Bio je vrlo ljubazan sa mnom. Ali danas joj ide daleko je stranka u Madras. Tamo živi moja udana sestra, s kojom ga ću živjeti. Njegova ću biti u redu.'
  
  
  To interno застонал. Ako me ikada imali pokriće za taj zadatak, njegova bi se ego je već izgubio.
  
  
  — Znaš ujaka od jučer? — On zna tko je ona? Ona je šapnuo: "ne" i rekla da samo reći emu, da sam drugi, da sam ja došao da izrazi svoju sućut zbog smrti njegova oca. Onda je ona uzela psa na uzici i predao mi je.
  
  
  — Uzmi ego sa sobom — rekla je ona. — Pa hotel je moj otac. Ona otrča natrag do kuće, ostavljajući me jednog na pristupnu stazu koja vodi na ulicu. Joj vidio da Amartya Raj još uvijek me gleda, ali se pretvarao da je ne primijetiti ga.
  
  
  Joj brzo otišao do auta i pokušao sjesti u nah, prije nego što худощавые dječaka, okupljeni oko auta, opet naučili u meni amerikanca. Nju bi to učinio, ako pas nije odustala. Kada ju je otvorio stražnja vrata "Mercedes", on отпрыгнул pre i yanked remen oko moje ruke. On se okrenuo i počeo lajati, očito zbunjen. Nije se bojao, neki su dečki došli, vrištali na mene i zadirkivali životinja štapovima. Pas оскалила zube, ali nije odgovorila na koje dospijevaju u j kamenje.
  
  
  Joj naredio hej sjesti u auto, ali je ona проигнорировала mene. Ona spustiti glavu i принюхалась, a zatim je skočio na grupu uličnih dječaka, окруживших mene.
  
  
  Iznenada ona je potrčala na dječaka i udario krhko tijelo na razini ramena. Dječak вскрикнул i podigao ruke gurnuti оскаленные zube. Krv šiklja oko rane, prije nego što ga je uspio skočiti na zvijer i stisnuti prstima ego ovratnik.
  
  
  Napad se završio tako brzo kao što je i počeo. Ranjeni dječak skočio je na noge i pobjegao. Ostatak je također razišli, a on je ostao sa Princa od strojevi sami. On вилял repom i nasmiješio mi se, kao da čeka kompliment. Joj pomiluje ego po licu, a zatim je gurnula na stražnje sjedalo u "Mercedes". — Бастард, — rekao sam, sjeo za volan. Kao i sve drugo u ovom delle, on je bio beskoristan.
  
  
  Budući da nisam mogao da biste dobili osloboditi od njega odmah ga zadržao ego pri sebi, sve dok se nije vratio u hotel. Tamo sam se zaposlio indijski, da onaj присматривал za njim. Kod mene je ostao još nekoliko usluge minuta, pa joj je zazvonio Чоени. Njegova hotel reći nešto o jučerašnjoj večeri, ali nije dobio odgovor, tako da joj удовлетворился onim što hej imale cvijeće bolno izgleda vratar, gavun ганджей, droga, облегчающим patnje mnoge indijske siromašne...
  
  
  U narednih pola sata joj обзвонил sve kemijske tvornice, do kojih je mogao doći, i rekao im da je zainteresiran za kupnju pet tona kalijeva nitrata za korištenje u svojim фейерверках. Pronašao ju samo dvije tvrtke, koji su rekli da imaju izvozne dozvole, a oni su mi mogli pomoći. Joj snimio adresa za moguću kasniju provjeru. Nisam mogao priuštiti da propustite naš i najmanji priliku. U polovini jedanaestog ga, vratio se u veliki "Mercedes" i odvezli u Kuću Mira. Nisam vidio puno kineza u Kalkuti, ali restorana, čini se, stvari idu dobro. Slocum je čekao me je da dan. Njezin je stigao na pet min prije.
  
  
  "Naši ruski prijatelji još nisu stigli", rekao je on, kada smo prošli mimmo stolova u bočnu prostoriju s mjesta na dvadeset osoba. "Pukovnik Wu će doći ovdje, kao budući predsjednik. On kaže da je to vrlo vjeruje svojoj миротворческой misije".
  
  
  Čuli smo ruske čak i prije nego što su ušli. Srčani, dubok smijeh odjekuje разнесся na tankim zidovima, a раскатистым glasom.
  
  
  — To je Aleksandar Sokolov, šef ruske ovdje, — rekao je Slocum. "Ego je glavni posao — uhođenje". Zatim je otvorio vrata.
  
  
  Sokolov je bio mali i коренастым. Bio je obučen u fat двубортный odijelo i s maramom obrisao znoj s лысины. Na djelić sekunde ga vidio tračak saznanja u ego oči; onda je on pogledao u mene kao da nikad me nije vidio. Ali on me je naučio. Ga upoznao s Соколовым, ili Вольгинтом, ili pukovnikom Nula, najmanje dva puta, i oba puta je naš špijunski igra je završio neriješeno. Ali oba puta ga je ispunio svoju misiju, i on je došao s dovoljno čast da spasi svoju glavu i u Moskvi.
  
  
  Slocum je napravio ponude svoje glatke diplomatski način. Ego osmijeh Соколову činilo da je iskrena, iako je znao da on mrzi tu osobu i ono što je on brani. Ušao više ljudi, uključujući i gospodin Raj na policiji, koju su svi prisutni, činilo se poštuju.
  
  
  Bilo uvedeno više ljudi, a zatim se vratio pukovnik Wu. On je bio jedini kinezom okruženja nas. Bio je to nizak muškarac s naočalama, koji je nervozno ощупывал svoju козлиную бородку, kada se ljuska na glavni stol i gestom pozove sve sjesti. On je govorio na индусском jeziku, i, s obzirom da je živio u Indiji dvadeset godina, ego hinduistički bio loš.
  
  
  "Gospodo, sada je vrlo loše vrijeme. Loše za posao, ako bomba eksplodira. Loše za ruski, loše za amerikanca, loše za sve".
  
  
  Pukovnik je govorio o svom lošem индусском još pet min, govori o velikim uspjesima postignutim odbor u smirivanju napetosti i izgradnji čvršćih veza s vojnim i civilnim administratorima. Zatim, on je inzistirao na tome da je cijela ih rad će biti više, ako je ova konfrontacija između Sjedinjenih Država i Sovjetskog Saveza se nastavlja.
  
  
  On je napravio znak konobara-индийцу, koji je uručio emu je hrpu papira.
  
  
  On ponosno pokloni se i nasmijala se, kao samodopadno osoba, teže uspjeti tamo gdje drugi nisu uspjeli.
  
  
  "Ja sam našao dobro rješenje", rekao je on. — To je na papiru. Molimo vas da pažljivo pročitate izjavu".
  
  
  On je gledao sve nas, kada smo склоняли glave za čitanje izjava, koje nam je predao. Na trenutak joj понадеялся, da je našao rješenje. Ako bi se mali kinez mogao da posreduje između velikih sila, joj mogao izbjeći svoje паршивого zadataka.
  
  
  Zatim, bez ikakvog upozorenja, Sokolovi, skočio je na noge i snarled. Nisam sve razumio, ali je govorio, uglavnom na ruskom, ali je njegova suština je shvatio. On je bio bijesan.
  
  
  "Rusi ne подбрасывали bombe, — vikao je on. To je bilo učinjeno od strane amerikanaca, da bi stvoriti problem. A sada oni pokušavaju uvjeriti ego priznati u tome, što oni nisu učinili.
  
  
  Joj, gledao na prijedlog Wu ugovor i odmah shvatio da je imao na umu Sokolov. To je jednostavan program u kojem je svaka strana je pristala da se suzdrže od budućih napada na druge suverene zemlje ili ih imovine u gradu Kalkuti, u roku od najmanje šest mjeseci.
  
  
  Reumatizam američki konzul bio je sporiji i malo više dostojan, ali joj mogao vidjeti покрасневшую vrat Слокама iznad ovratnika.
  
  
  — Smiješno — rekao je on. "To je uvreda za moje zemlje". On je uzeo papir i poderao ih na pola. "Sjedinjene Države protive ove drzak pretpostavke da smo ikada posebna operacija, mišljenje ili podržavali bilo napada na bilo kakvu imovinu Sovjetskog Saveza u gradu Kalkuti".
  
  
  Sobe bio u metežu. Ruski delegati su glasno prosvjedovali, i Raj, koji su izgledali tako mirno u svom uredu, skočio je na noge i izrazio svoju podršku planu.
  
  
  "To je sve što možemo učiniti da se zaustavi ovo bijesan prijetnju našem gradu", — povikao je.
  
  
  I jedini englez na sastanku, okrugao bankar s natečene oči, nagnuo daleko naprijed preko stola, oko mahagonija i promrmljao: "Ako ne подбрасывали bombe, zašto ne podržati ovaj krvavi plan?"
  
  
  Slocum je izašao kroz sebe.
  
  
  — Jer u ovom priopćenju navodi se da mi prestati bacati bombe, idiot. To je gotovo priznanje krivnje. Slocum je ispljunuti te riječi. "Cijela ta ideja je smiješno. Zašto je ovaj odbor ne nalazi, tko baca te bombe? To bi značilo pravu posao.
  
  
  Odjeknuo desetak glasova. Sokolov je ustao i otišao do Слокуму. Oni su razgovarali neko vrijeme, zatim Sokolovi počeo vikati. Nekoliko trenutaka kasnije Slocum je također plakala. Jezik je bio prvi ruski, zatim na engleskom, zatim indijanac i, konačno, mješavina sve tri u oštru kritiku, koja se bavi nam ništa ne pridružuje.
  
  
  Pukovnik Wu je sjedio u svojoj stolici, izvan dosega гневного словоблудия, i ego malo, okruglo lice выражало iznenađenje i čuđenje. Konačno je ustao, malo se naklonio i izašao kroz sobe. U ego gleda je bio šok i nevjerica.
  
  
  Sokolov je objavio kineski, a zatim bombardirali njegov svojim velikim šakom o stol, dok u sobu ne utihnuli.
  
  
  Gospodo, Sovjetski Savez je potpisao ovu нелепую deklaraciju. To je uvreda za nas. Naša pozicija je takva je, i bit će u tome da Sjedinjene Države Amerike nam duguju 20 milijuna dolara za gubitak imovine i života. Kako je samo ova suma će biti isplaćena, rado ćemo sjesti i razgovarati druge neugodne aspekte ove situacije. Jesu li Sjedinjene Države nadoknaditi štetu nanesenu ih bombama?
  
  
  Joj, osjećao sam se kao da Slocum napeti u svojoj stolici pored mene; on je zatim ustao i pogledao na Sokolova.
  
  
  "Jučer u konzulatu SAD-a je eksplodirala bomba. To također može koštati čiji je to život, i mi tražimo službeni ispriku od Sovjetskog Saveza".
  
  
  Sokolovi uguši čašom vode, koju je pila. Prije nego što dođe u sebe, Slocum ošamario me po ramenu, i mi smo izašli. Slocum je čekao sve dok smo izaći na ulicu prije nego što je počeo vikati. Nevjerojatno, ali ego je gnjev bio usmjeren na pukovnika Wu.
  
  
  "Idiote! Wu — problem budalom. Kako je mogao pomisliti da se nešto tako lud može biti uspješan? Zašto je on nije ostavio diplomatiji дипломатам? Situacija je sada veća nego prije. Dok, barem smo samo vikali prijatelja na prijatelja u telefon. '
  
  
  Joj, pogledao u nju i shvatio kako ovaj problem je narasla u veličini. Diplomati sada osobno накричали drugi na drugi. Previše dio u povijesti, to je značilo početak rata.
  
  
  Nju je pokušao da smiri ego, ali on nije slušao. On je nešto прорычал mi i зашагал daleko. Ostao je jedan na ulici, iznova i iznova twirling između prstiju cigareta sa zlatnim pisak. Joj pokušao razmišljati, odbacujući male činjenice koje se nalaze u mom posjedu. Nisam stvarno znao gdje početi, i mene muči sumnja da je vrijeme ide brže nego što je itko mislio.
  
  
  U očaj ga, vratio se u hotel. Joj parkiran iza i već je bio idući u ići u predvorje, kad je vidio Princa na drugoj strani, tu i igra se. Hindu, koji ga je unajmio da se brine o zvijer, spavao na toplom suncu, ali je četiri dječaka zadirkivali i igrali sa psom, kao da je bio ih je miljenik. Moja prva reakcija je bila upozoriti dječaka. Tu ga je shvatio da je snažan pas, maše repom i pliva kao štene.
  
  
  Bilo je teško vjerovati da je isto životinja samo nekoliko sati pokušao otkinuti ruku drugom dječaku.
  
  
  Полусформировавшаяся misao bljesnulo mi je u glavu, i on se osvrnuo na životinju. On je previše развлекался s djecom, da se primjetiti mene.
  
  
  Joj, osjećao sam se malo glupo kad se izvukao Вильгельмину iz futrole i izdvojiti oko, kao što su nosači 9 mm uložak. Joj gledao u zemlju, sve dok nije vidio pukotinu u betonu, dovoljno široku da se primiti metak. Joj vuče латунную rukav, sve dok ona ne освободилась od metka.
  
  
  Barut je pao na beton, a on je pogledao u stranu Princea.
  
  
  Veliki pas je prestao igrati, понюхала jednom i оскалилась, zatim подлетела do mene i veliki skokovi u swept preko parkirališta, ostavljajući djecu u nevjerici. On je napao mene u posljednjem skoku.
  
  
  Joj, mogao bih se zakleti da je ego usta je širine tri cm. Ego zube blještao na suncu, i on je zaronio na najbliži dan. Joj bio je, kao i puta pred njim. Joj čuo, kao ego i teška tijelo urezan u vrata iza mene. Ego рык su duboke i opasne. Joj je drago što nas, ali se ispostavilo dva inča drveta.
  
  
  Ali joj je što je poznato. Princ je napao mene je isto tako, kao što je napao dječaka na ulici ispred kuće Raja. Sve što sam mogao učiniti je поладить sa psom, ali bio sam siguran da imamo dječak ima nešto zajedničko... nešto, što je dovelo u bijes dobro обученное životinja - miris eksploziva.
  
  
  Isprva se to činilo besmisleno, ali to согласовывалось s nekoliko drugih činjenica koje sam imao, i počeo da se formira uzorak. Joj sjetio se dječaka, koji je udario u mene sekunde prije nego što se eksplozija je uništila zgradu na moj prvi dan u gradu. I da ga pamte konop na kojem je netko nosio bombu, koju Raj mi je pokazao u svom uredu.
  
  
  On sumnja, da je netko ness tu stvar, kao igračku. Može biti i dijete.
  
  
  To je uska staza, ali sam morao ići po njoj. Dakle, čim je Princ odstupiti, njegova se uputio prema svom automobilu i odvezao se natrag u policijsku postaju, gdje je posjetio Raja. Cijeli njezin čas, sjedio u "мерседесе", nadajući se da će vidjeti dječaka, koji je ranije taj dan tako brutalno napao Princa. Mene iritira potrošiti toliko vremena, ali sam znao da nema drugog agencije pronaći зацепку, u kojem joj je tako očajnički potreban. Vani je bilo tako mnogo djece, činilo stotine.
  
  
  Njom nešto nije odustao kada je vidio dječaka. On je bio kao i većina ostalih — neuredan i previše veliki za njega hlačama — i ne bi ga naučio, ako ne bi vidio prljavi zavoj oko ego rane.
  
  
  Joj znala ove djece. On je bio jedan na чаулей — siročadi, što se može vidjeti u svakom gradu Dalekog Istoka, i da ih koštane ruke stalno протягиваются, moleći milostinju. Jadno, gladno pogled u ih očima — ih posjetnica, ali oni iskoriste svoju milostinju jednom rukom i krade novčanik drugoj. Ostati živ - ih web-moral.
  
  
  Kad joj je окликнул ga, on je zadrhtao. Zatim, on je trčao i odmah je nestao u gužvi. Njezin je prisiljen ego vjerovati da je on pobježe od mene, prije nego što ga je počeo slijediti ga. To je bio brz za takvo zlo! i bolan pogled na dijete i prevede me od glavne ulice do četvrti kamenim i glinenim лачуг, okružena заваленным smećem kanal. Joj nije izgubljeno sve dok ga nije nestala u bakru dućan u nekoliko blokova od policijske stanice, gdje ga je prvi put vidio.
  
  
  On je bio odsutan samo trenutak. Vraćajući se, on se nasmijao i stisnuo u ruci nekoliko novčanica u rupija. Trčao je, i ja sam pustio ga, nadajući se da je u tom trenutku ga pronaći najbolji nakon.
  
  
  Kada je nestao na umu, joj, prešao je ulicu i otišao u dućan. Kamena kuća je stara, vjerojatno je sagrađen u njihovim vremenima, kada su britanski pili popodnevni čaj i izgledao kao skitnica umiru na ulici ispred ih željeznim vratima. Unutra je bio svjež i tamno. Joj, zatvorio vrata i stavio ruku pod jaknu tamo gdje покоился moj Luger.
  
  
  Nešto шевельнулось lijevo od mene, ali sam ga držao pištolj u fobus. Joj nervozan, iako nije bilo ništa smisla, što bi moglo izazvati imam sumnje. Dućan bi mogao biti potpuno nije kriv.
  
  
  — Sahib? — rekao je muški glas u mraku ispred mene. Kad mi se oči navikle na dim treperenja antičke vidjelo ih je vidio trgovkinja. On je bio stariji nego što je preuzeo ego glas. Ego cilj je bio обрита, i on je bio odjeven u bijeli odjeću. Bijelom bojom na obje obrazima je oslikao naopako slovo V. Na ego ramena торчала duga tanka igla.
  
  
  — Ja sam u potrazi za teške bakreni svijećnjaci, — rekao joj emu na индусски.
  
  
  On je odmahnuo glavom. On nije htio gledati na mene. Ego ruke возились s мантией, zatim задрожали. — Odlazi! — rekao je on-индусски. "Nemamo svijećnjaci, i tražim od vas otići".
  
  
  Sada joj bolje može vidjeti u sumrak. Joj vidio zavjese na полновесные bočno od mene. Ja sam otišao tamo. Wilhelmina slijedi skliznula mi je u ruku. Joj brzo provirio iza zavjese. Ona отгораживала samo jednu sobu, koja je služila kao stambeni prostor. Tamo nije bilo nikog. Joj, prešla je na drugu stranu sobe, gdje je bila očita masivna vrata u kamenu stenjati. Muškarac trgnula ustao. Iznenada je progovorio na lijepom engleskom. "Ne, sahib, jednostavan trgovac!"
  
  
  Kada je gurnuo njezin ego, njegova čuo previše upoznat pamuk metak. Paneli vrata odletio krhotinama, i između mene i starca просвистела kolutanje. Pet cm na svaku stranu, i jedan oko nas bi bio mrtav.
  
  
  Dva puta je pucao u vrata, a zatim još jednom. Joj čuo prodoran krik boli, i prestao pucati. Kad joj je pokucao na vrata, u nju je bio spreman da se opet pucati, ali je napadač više nije predstavljala prijetnju. Joj nepovjerljiv je pogledao dolje. Lily Svijet leži na podu malom stražnje sobe.
  
  
  Ee oči моргнули. Ona обхватила nogu i ruku, pokušavajući zaustaviti krv oko пулевого rupe u bedro.
  
  
  
  Poglavlje 5
  
  
  
  
  Lily je pogledala u mene, boreći se s boli. Kolutanje je prošao kroz bedro i izašao s druge strane. Srećom, ona nije došla u kosti, ali to nije mogao hodati najmanje mjesec dana. Joj pištolj валялся na podu. Ga je odgurnuo ego i izgledao kao da je ugrize za usne da ne plačem. Ona сжала šake u ljutnji. — Gospodin Matson, — pozvan je ona. — Mislila sam da ti Закир. Joj mislila..." Ona je zatvorila oči i застонала:
  
  
  "Njegov hotel puca ego... a ne tebe."
  
  
  Bol переполняла joj, i ona согнулась nad svojim šavovima.
  
  
  Iz stražnje sobe došla starija žena i radoznalo pogledao djevojku. Ona je nestala na trenutak i vratio se s prozirnom tekućinom, koju полила na ranu Lily. Joj pomogao hej i надавил da se zaustavi krvarenje. Prije nego što pričati, starica перевязала ranu trake od platna.
  
  
  Upitala je. — Ti si njen ljubavnik?
  
  
  Kada joj je odmahnuo glavom, starica činilo удивленной.
  
  
  Ga je čuo kako se vrata zatvorena trgovine, i shvatio da je starac otišao. Bez sumnje, dobiti pomoć.
  
  
  Ja ne mogu čekati. On je mogao vratiti s policijom, a nisam imao vremena objasniti pucnjavi.
  
  
  Joj uzeo djevojku za ruku i izrekao na ulicu, izazvao рикшу i dao čovjeku pregršt rs. On jogging je pregazio mom Мерседесу. Zatim ga odvezli u hotel, занес Lily kroz stražnja vrata i ušuljao se u svoju sobu.
  
  
  Joj zatvori vrata, prije nego što ga stavite na krevet i opet vidjeti vatreno ranu.
  
  
  Hej, bila potrebna medicinska pomoć. Slocum je bio jedini prema kome joj mogao obratiti za pomoć. Emu moraju voditi brigu o tome potajno, jer ja ne mogu miješati.
  
  
  Pozivom emu i objašnjavajući situaciju, joj, vratio se do kreveta i nježno potapšao Lily po obrazu. — Просыпайся, Lily, — rekao sam, patting joj niz obraze. "San je gotov".
  
  
  "Žao mi je, gospodine Matson, — ispričala je ona buđenje.
  
  
  'Ništa loše. Joj samo da žali što nije prouzročio ti zla.
  
  
  — Mislila sam da ti Закир, — rekla je ona. "Ja sam otišla tamo pronaći ego".
  
  
  Ona je ponovo zatvorila oči, i on je shvatio da ona ne želi reći mene cijelu priču. Njegova njima pretjerano znao da joj smeta.
  
  
  — Tvoj otac je radio na ovom Закира, zar ne?
  
  
  Ona slabo je klimnula.
  
  
  — Tvoj otac predao nas, zar ne?
  
  
  — Da, da, — rekla je ona. — On je rekao Закиру da si приедешь. On je rekao da je na samom delle vaše ime ne Matson. On je rekao da pokušate zaustaviti eksplozija. Joj više ništa o tome ne znam.
  
  
  — I ti si винишь Закира u smrti svoga oca?
  
  
  'Da. On tako djeluje. Joj znam ego.'
  
  
  — Što je s dječakom? Ga pitao. — Što to ima veze s Закиру?
  
  
  'Dječak? Joj ne znam ništa o dječaku. Ali bakrena tlaka srednje i male trgovine pripada Закиру. On dolazi tamo s vremena na vrijeme.
  
  
  — Što još znate o Закире?
  
  
  — Samo ego ime... Закир Shastri. On prodaje djece. Joj više ništa ne znam.
  
  
  Njezin se namršti, još više zbunjen. — On prodaje djecu? Oči Lily остекленели, i on je mislio, da ga opet izgubiti svijest, ali ona je duboko вздохнула i tiho počela govoriti. "Siročad, djeca ulice. On hrani pa i onda prodaje bogat kao sluge ili u javne kuće. Ponekad je čak i šalje u nekim hramovima". Ona opet уснула, pola buđenje i pola obuzeti svojom boli. Ali sam nastavio inzistirati na više detalja. Morao sam znati gdje pronaći Закира. Ona je opet pogledala u mene прищуренными očima.
  
  
  Ona je rekla nešto na hindski, što ja nisam razumio, a zatim ga je čuo kako ona пробормотала adresu, i ona je rekla: "Tvornica". Moj otac je upoznao ego tamo jednog dana.
  
  
  Ona je zatvorila oči. "Morala sam pokušati ubiti Shastri, prije nego što je krenuo u Madras. Žao mi je ...
  
  
  Ee cilj откинулась prije, i on je znao da ona neće odgovoriti u narednih nekoliko sati.
  
  
  Joj odnosu na adresu koju mi je dao, s adresom, koji ga je snimio, kada je pozvao na lokalne kemijska postrojenja. Memorija me nije razočarala. Adresa koju mi je dala, poklapa sa adresom West Bengal Chemical Industry, oko jedne od najvećih firmi za proizvodnju nitrata kalija. Konačno početak da se razjasniti.
  
  
  Njezin je mislio čekati hitnu pomoć, ali se predomislio. Joj trebao vjerovati da je Slocum će ga u bolnicu.
  
  
  Kemijske tvornice nalazi se u sjevernom dijelu grada, u predgrađe, gdje sredinama prljave ulice između stablima скорлупами i ostalog junk kopaju svinje. Direktni put na mjesto koje joj ne bi bilo. Pronašao ju dobar pregled ulaza u tvornicu preko ceste i u полквартале od vrata. Joj se popeo na hrpu šljunka, koji je nekada bio dom.
  
  
  Njegova hotel ostati neprimjetan, ali to nije bilo moguće zbog moje zapadne odjeće. Čak i vrane, выпорхнувшие iz olupine, парили iznad moje glave, i, činilo se, nervozno gledao za mnom. Dvoje djece su gledali za mnom, sve dok joj ne пролез kroz rupu u starom kuća tamo, odakle je mogao pratiti ulaska, i pri tome me nije previše dobro vidjeli.
  
  
  Nisam sasvim razumio što očekivati, ali je snimio kratki opis tri muškaraca, ulazi u tvornicu, dok ju je gledao. Gotovo slučajno ga je ugledao malog смуглого dječaka, pažljivo крадущегося oko aleje prema dvorištu tvornice. Cijela parcela je okružena rešetkastog ogradom s bodljikavom žicom na vrh, ali dječak gotovo nije oklijevao.
  
  
  Pogledao je na obje strane, zatim приподнял nekoliko grmova na dnu ograde, i brzo skliznuo u malu rupu u mekom tlu. On je brzo пролез pod nekoliko automobila na tvorničkim setu je napravio svoj put došao na zgradu i počeo kopati u psa za smeće.
  
  
  Nakon nekoliko sekundi on je potrčao natrag do male sobe ispod vrata. Kada je trčao mimmo mene, joj vidio отблеск sunca u ego gleda. Njezin je mislio da ga zaustavi, ali je odlučio da to ne učini.
  
  
  Joj kako je siguran da banke, koju je ness, bio je ispunjen нитратом kalija. To je mnogo объясняло... zašto, na primjer, policija nije uspjela utvrditi podrijetlo eksploziva, koriste teroristi. Prodaja eksplozivnih aktivnih tvari regulirano je toliko teško, da im je bilo teško kupiti ono što im je potrebno, ali čovjek, radio je u tvornici, mogao je lako ukrasti malu količinu eksploziva i sakriti ga u kantama za smeće iza tvornice. A tko će tražiti nešto u djetetu, koji se kopa u smeću? Nitko... ne u Kalkuti, gdje je to zajedničko zanimanje.
  
  
  Plan je bio lukav. Čak i ako bi ga uhvatili jednog oko djece, ona bi vrlo malo zna. Vjerojatno su znali za svoje kontakte samo kao muškarce, раздающих edu ili nekoliko rupija. Sljedeći moj korak je zaviriti u unutrašnjost tvornice, ali ne i kada za to nije bilo vremena.
  
  
  Tako da sam otišao u svoj auto i odvezao se natrag u grad. Ja sam otišao otvoreno u konzulat.
  
  
  Njen pogodak kočnice, kada je vidio mnoštvo ispred zgrade. Tamo su bili parkirani su policija i vatrogasna vozila, a gori tijelo još jedan "Mercedes" zali vodom.
  
  
  "Slocum", pomislio sam, припарковав auto i побежав do uznemirena sceni.
  
  
  Tinjajući ostaci vozila su stajali na četiri gori покрышках na ulici. Salon izgorio, hauba, raznio, sjedala вывалились, kao тлеющая hrpa. Sudeći po tome kako je stražnja dan su osujećeni sa šarki, je kao da netko stavi bombu na stražnjem sjedalu.
  
  
  Joj u grču naprijed, očekujući da će vidjeti mrtvo tijelo Слокама na ulici, ali to nije bilo ega, tijelo.
  
  
  To je bio dječak s prekriženim na prsima i rukama, široko otvorena od zastave dozvole za izvršenje ustima i očima. On je bio mrtav, leži u vlastitoj krvi. Vjerojatno, on je izvadio bombu i nije uspio izaći, pomislio sam.
  
  
  — Matson, da sam čuo, kako je netko to rekao na pločniku. Joj gledao oko sebe i vidio Слокама, stoji pred vratima konzulata.
  
  
  Ego je lice bilo blijedo od straha.
  
  
  — To je mogao biti sam, — rekao je on, površno-na mrtvog dječaka.
  
  
  Ja sam otišao s njim u ego kabinet, gdje je pao na stolicu i zatvoreno lice rukama. Ego tijelo тряслось.
  
  
  — Соберись, — rekao sam. "Sve će postati još gore, prije nego što dolaze bolja vremena".
  
  
  "Kod nas bi trebala biti zaštita", — rekao je on. "Vojnici. Marinci, može biti. Ja ne želim umrijeti. Imam ženu i djecu.
  
  
  Nju je pokušao da smiri ego, ali on nije slušao.
  
  
  — Ne razumijem — rekao je on. — Već je gotovo petnaestog, petnaestog kolovoza.
  
  
  Ne, nije shvatio. "Što znači petnaestog?"
  
  
  'Dan neovisnosti. 15. kolovoza 1947. godine britanci službeno su otišli.
  
  
  'I da je oko toga?'
  
  
  — Zar se ne sjećaš? Zatim je bio kaos, neredi, indijci i muslimani su išli i otišao kroz novu granicu s Pakistanom. To je bio pakao. Izvijestio da je ubijeno više od milijun ljudi. Sada to može ponoviti.
  
  
  Joj pogledao kroz stolicu kalendar moans. To je bio 11. kolovoza.
  
  
  Sada više komada pada na svoje mjesto. Vrijeme se činilo najprikladnije. Onaj koji je stajao iza eksplozija, sve pažljivo спланировал. Oni polako подгоняли grad u kaos. Oni противопоставляют drugom prijatelju dvije svjetske sile - Rusija i SAD. Kažu da petnaestog strasti indian dostigli vrhunac.
  
  
  Ponovno je pogledao na kalendar. Ni četiri dana. To je nešto manje.
  
  
  Joj, osjetio sam kako se znoj održao je imam na čelo, i vidio nabora strah oko rta Слокама. On je bio u pravu. Imali dobar razlog za paniku.
  
  
  
  Poglavlje 6
  
  
  
  
  Nakon dva sata opet bio u svojoj hotelskoj sobi. Joj pokušao doći do Чоени, jer hotel je vidi, prije nego što se previše увлекусь, ali opet nije dobio odgovor. Tako da mi jednostavno morali ići na posao.
  
  
  Joj maskirana, obukao crnu majicu dugih rukava, crne hlače i čvrste planinarske cipele. Njegova kopča "luger" pod majicu i obukao specijalni pojas.
  
  
  Joj, gurnuo u minuti rezervni trgovine za Вильгельмины i ručnu granatu, oko sanduk streljiva Слокама i izašao van. Večeras ga nije htio privući pozornost na мерседесу, pa je ostavio ego ispred hotela i uzeo рикшу.
  
  
  Bilo je već sasvim tamno. To nije bila glavna ulica, ali pločnici su bili prepuni snene ljudima. Joj vidio cijele obitelji grupama u toploj i zagušljivoj atmosferi Kalkute. Joj, izašao na sredini ulice i brzo зашагал u stranu kemijskih postrojenja. To je bilo samo dva tromjesečja.
  
  
  Prije nego što se skupi u kutu kako joj je istraživao sljedeću ulicu. Ovdje se ne opečete svjetla, nju sam vidio samo blijeda отблеск mjeseca.
  
  
  Svijet u tvornici, također, nije bilo, i to nije vidio stražara. Joj, ušuljao kroz četvrt i otišao do vrata u stražnjem dijelu zgrade. Bez napora rezati žicu i stupio na неосвещенную dostavnu jastuk. Joj očekivao da oko biljke će biti poduzete mjere sigurnosti, ali ništa od toga nije vidio.
  
  
  Ulaz u zgradu ne показался komplicirano. U ns nije bilo krovnih ili velikih ventilacijskih otvora, ali na stražnjoj dan je bio običan dvorac.
  
  
  Joj tiho skliznuo kroz sjene na dan. Bio je stari dvorac s пружинкой, problema nije bilo. Kroz deset sekundi ju je gurnuo bolt vrhom noža i otključana vrata. Joj oprezno otvorio ga, slušajući alarm, визгу ili klik, ali ništa nije čuo. Joj, zatvorio vrata i staviti lokot na mjesto. U sobi je bio кромешно tamno. Joj malo čekala prije nego što nastavite.
  
  
  U drugom kraju sobe ju je čuo kako se vrata otvorila i kroz trenutak zatvorila. Polako mi je prišla i lik. Činilo se, nema opasnosti nije bilo, čovjek polako shell dalje.
  
  
  Joj čekao ega, i kada je zauzeo ispravan položaj, desna ruka snažno pogodila ego na vratu. Joj ne hotel ego ubiti, samo izveo na skupštini na nekoliko minuta, ali ga je promašio na pravo mjesto. Udarac je skliznula u stranu i udario starinski lijevog kuka, koji je pao emu u čeljusti. Ego cilj отлетела pre. Ego smeđe oči остекленели, kada je skliznula na zemlju.
  
  
  Joj brzo pretražio, ali nije našao osobne iskaznice. Izdržljiv najlona kabel, koji je bio sam sa sobom, njezini je povezala ego zglobove i ruke. Zatim je nosio ego do crne pokretu i započeo svoju turneju po tvornici. Ga više nije vidio stražara. Moj tajni fenjer ubrzo pokazao mi je cijelu priču. To je mala tvrtka. Čini se, bili samo kalij nitrat. Uz jedan oko zidova bio je postavljen mali transporter za proizvodnju meke smeđe estriha.
  
  
  Jedini vidljiv eksploziv je bio poluproizvoda u velikom dizel gorivo kapaciteta oko četrdeset litara. Sve ostalo хранилось po žicama ograde dvoraca, ali odmah sam shvatio kako je počinio krađu. Ispred jedne na zatvorenom kabine leže dugi štap s metalnim šalicu na kraju. Netko strpljivo зачерпывал mali broj u svim otvorene bačve u zatvorenim kabinama, uzimajući u svakoj bačve toliko malo, da to ostane neprimijećeno.
  
  
  Samo onaj tko je imao dovoljno vremena u tvornici, na primjer, noćni čuvar, mogao počiniti takva krađa.
  
  
  Na trenutak je razmotrio mogućnosti, prije nego što donese odluku. Tvornica je morao nestati. Ako bi to bio jedini izvor eksploziva za teroriste, to bi ispunio svoju misiju u manje od minute. Ako ne, joj mogao, barem drastično smanjiti ih riješiti.
  
  
  Pa ga je pitao roll фитиля i odsiječe komad u odina ad Joj прорубил koncem, staviti u. jedan thread фитиля u obližnju bačvu i zapalili ga.
  
  
  Joj, mislio da imam tri minuta, ali kada ga odnese danak upaljač na фитилю, on je izbio i počeo se snimati u dva puta brže, nego što ju je očekivao. Joj отпрыгнул i trčao do noćnog сторожу da izdrži ego prije nego što je zgrada će odletjeti u zrak. Neočekivano ego noge su porasle i zabio mi se u životu. Joj snarled i odustao prije. Joj, vidio, kako u mraku već napola izgorjelo je fitilj. Unatoč boli u donjem dijelu tijela, njezino ravnanje, naletio na čovjeka na podu i pokušao da se baci ego preko ramena. On брыкался i извивался, kao da se borio za svoj život. On nije znao da je, na ego mišljenju, njegov hotel, učiniti. Joj uputio pismo da mu je na engleskom, a zatim na hindski.
  
  
  Čak je ukazao na fitilj i izdala je zvuk sličan eksploziji, ali nije mogao uvjeriti ego. On je nastavio da se bori kao što je mogao, sa vezanim rukama i nogama, sve dok ga nije ubo emu udarac po vratu, koji je mogao biti koban.
  
  
  Kad joj je slung ego preko ramena, фитиля ne ostaje nam na noge. On je došao u sebe i udario šakama po mom vratu. Na vratima je on ispruži ruke i noge i smetao mojim pokusajima da ode.
  
  
  On snarled i выругался s uvjerenjem. Još uvijek je čuo šištanje фитиля iza nas. Njezin je upozorio ego, gotovo preklinjući odustati od otpora.
  
  
  Zatim ga je snažno udario njegov ego glavom o dovratnika u očajničkoj žurbi energije, успокоив ego na dovoljno dugo vremena da izađu.
  
  
  Nakon nekoliko sekundi u zraku je skočio cijev potaša селитрой. Sjajna bljesak svjetlosti осветила večeri nebo; zatim odjeknuo gromoglasan tisuće громова, kada je u eksploziji raskomadali mala zgrada na dijelove, bacanje u indijskom nebo zajednice, bačve i komade metala.
  
  
  Pritisak uzorkovanje zraka сбило nas s nogom, bacanje na desetak koraka. Indjijanac preuzeo je najjači udarac i pao na mene odozgo, služe kao štit, kad su na nas padale krhotine.
  
  
  Kad joj je izašla iz njega, on je još uvijek zareži mi prokletstva, tako da sam протащил ego kroz vrata i donio u traku do toga što žive u neposrednoj blizini ljudi skočila kroz svoje ruševnih kuća.
  
  
  Požara nije bilo, i ja sam izračunao da imam nekoliko minuta prije nego što policija dođe čistiti teren. Joj okrenuo noćnog čuvara i nagnuo se nad njim tako da je mogao čuti kako joj шепчу emu kroz buku ljude na ulici.
  
  
  "Jedan krik, i još jedan, i ti si вступаешь u beskonačnu petlju реинкарнаций. Shvatio?'
  
  
  On je klimnuo glavom, i nosio joj ego dalje niz ulicu, a zatim u mali vrt, gdje je stajao stari kamion. Staviti ego, naprotiv kotača kamiona.
  
  
  "Dobro, reci mi sada, ili ćeš plivati u rijeci Хугли do jutra".
  
  
  On je bijesno pogledao u mene.
  
  
  "To je plaća za to, da su oni krali od dočekati svoje šefove?"
  
  
  Tišina.
  
  
  "Tko vas plaća za to, da se je sakrila взрывчатку pod trash?"
  
  
  Tišina.
  
  
  Njezin je posegnuo u minuti i izvukao kutiju, koja nije dio koristim. Postoji ubrizgava s tri kapsulama kemikalija. Pokazao joj noćnog сторожу da radim.
  
  
  Joj oprezno otvorio cilindru šprica i izvadio ego, zatim guraju kroz iglu kroz gumenu brtvu kapsule i втянул tekućina.
  
  
  — Jesi li vidio nešto slično prije? — pitao sam čovjeka, прислонившегося na kamionu. Lice ego je напряжено, oči širom otvorene od straha.
  
  
  "To je novi lijek pod nazivom новокаине. U stvari, to je serum istine, koja se bavi radi savršeno. No, to neminovno znači smrt žrtve. Ja nemam nikakvog izbora; moram znati tko vam plaća za pomoć u izradi tih puni naziv.
  
  
  Ego sada трясло. Joj ček iglu prst, zatim pritisnuo ee na ego ruci. On napeti i pao na rame. — Još jednom. Tko vas plaća za ono što ćete ostaviti взрывчатку djeci?
  
  
  — To je... ne znam. Sada znojio se, a ego oči pratiti svaki moj pokret igle.
  
  
  "Prvo će ti se to ne почувствуешь. Tada počinje anestezije. On postaje sve više i intenzivnije, i nakon nekog vremena uopće ne osjećaju boli. Nit dolazi ubrzo poslije toga.
  
  
  Joj opet pokušao iglu. 'Ne brinite. Joj znam da je vjernost. Umre preko pola sata, a onda tvoj šef će ostati na slobodi... na neko vrijeme. Ali do tog vremena, njegova ću znati o nen sve.
  
  
  On je odmahnuo glavom. Joj воткнул igle u mišić na ruci i brzo uveo tekućina. Igla je već bila вынута i izbačen prije nego indijanac, to se podrazumijeva. On je pogledao na svoju ruku, osjetio je hladnoću tekućine. Nakon nekoliko trenutaka lijek počeo djelovati, i on se okrenuo. "Закир Shastri... on nam je plaća".
  
  
  — Bilo drugih imena? Na koga radi Закир Shastri?
  
  
  Muškarac je odmahnuo glavom.
  
  
  "Vi ste bili jedini izvor, ili postoje i druge, koje opskrbljuju Закира?"
  
  
  — Ja znam samo jedan. Južna Калькуттский калиевый biljka Kašmir-zbrisan.
  
  
  — Jesi li siguran da je to sve?
  
  
  On je kimnuo.
  
  
  "Osjetite svoje ruke". Joj odsjekao konop oko ego ručni zglob, tako da je mogao osjetiti ono mjesto, gdje ga je uveo emu injekcije. — Ti si nešto tamo osjećaš? Ovaj dio tebe je već mrtva.
  
  
  Ego je izbio oči u panici.
  
  
  — Znate bilo koje druge nazive? Što je još kemijske tvornice proizvoditi bombe?
  
  
  On je odmahnuo glavom, gleda na онемевшее mrlju na ruci. Joj uhvatio Hugo i odsjekao konop oko ego gležnjeva.
  
  
  — Postoji samo jedan način da se neutralizira tekućina, koju joj je nametnuo tebe. Morate trčati i pet kilometara. Ako izađeš na ulicu i пробежишь tri milje, ljutnja u tvojim venama izgorjeti, i новокаине обезвредится".
  
  
  On je ustao, напряг mišiće nogu, i opet пощупал svoju ruku iz zastava dozvole za izvršenje.
  
  
  "Поторопись, pogled, možeš li izbaciti uvrede oko tijela; imate priliku da ostane živ, sutra".
  
  
  Mali indijanac napravio prvih nekoliko koraka u sporednoj ulici, a onda požurio da mahnito trčati. On nešto viče gužvi pred uništena zgrada, i nije шталь čekati kako bi bili sigurni, govori li on je opremljen mene. Joj zaronio na drugu ulicu i krenuli natrag u hotel.
  
  
  Joj je bio idući u uzeti topla kupka i dobro jesti prije nego pregledajte druge kemijske tvornice, o kojem je spomenuo noćni čuvar.
  
  
  Ali kad joj je ušao u svoju sobu, ona nije bila prazna.
  
  
  Čim je ušao, Чоени Meta napravio mi u sise mali pištolj.
  
  
  — Sjedi i smiri se, — rekla je ona.
  
  
  
  Poglavlje 7
  
  
  
  
  Чоени držao pištolj s obje ruke, kao što su neki obučeni profesionalni strelice.
  
  
  — Što je to šala? — pitao sam je, ali ga hladno gleda, nije bilo humora.
  
  
  — Ne šalim, — rekla je ona. "Ja sam vjerovala tebi".
  
  
  Osmijeh je skliznuo na mojim usnama. Već se primijeniti to na разгневанным ženama. Obično je to išlo.
  
  
  — Ti ne Howard Matson. Vi ste agent vlade SAD-a.
  
  
  Joj, slegnuti ramenima. 'Pa što? Ti si znala o tome, kada smo se upoznali.
  
  
  — Vi ste Nikola Huntington Carter, Nick Carter, Majstor-ubojica AH. Ti ni ne замаскировался. Ti si stavio me je glupo.
  
  
  'Kako?'
  
  
  "On mi je morao reći — popucali leđa, ona, — Raj".
  
  
  "Pretpostavljam. 'Vaš šef?'
  
  
  Ona nije odgovorila, ali to je trebalo biti ispravno. Joj znala da su to tajne službe Indije. I nju mogao reći da je bio rookie.
  
  
  "Mi smo na istoj strani, pa zašto si наводишь na mene pištolj?"
  
  
  — Eksplozije, — rekla je ona. — Raj misli da si u ovom upleten, i, može biti, sve je to руководишь. Kod nas vam je puno pitanja.
  
  
  Kad je ona prestala, ga je čuo kako drhti joj glas. Ona još nije bila profesionalna, nam, iskusni agent, koji mogu ubiti bez skrupula.
  
  
  "Vi ste mislili da ćete biti u mogućnosti zaustaviti eksplozija, застрелив mene?" - Ja sam podnio je kao šala, fantastičnu dječju ideju.
  
  
  "Ja mogu da te ubije, ako moram", reče ona. "Ako ne daju mi odgovore, koje joj želim".
  
  
  Joj, odmahnuo glavom. — Nikada nam se na koga nije pucao, zar ne? Nikada niste kliknuli na okidač, i nije vidio kako netko umire. Što mislite, što bi mogli početi sa mnom? Ja ne сводил očiju s njegova lica i pokušao razumjeti izraz ego. Moj život ovisi o njemu. Ona je stvarno će ubiti mene? Joj sumnjao u to, ali nije mogao priuštiti pogriješiti. Nisam namjeravao riskirati svoj život ovdje.
  
  
  Na mene je mnogo puta usmjeravale pištolj, i uvijek sam spretan procijeniti trenutak kada je pozornost moj protivnik se zahvaća na djelić sekunde. Neočekivani zvuk, svjetlo bljeskalice; bilo odvlačenje pažnje vrijedan toga, ako ste sigurni da je čovjek s pištoljem je spreman ubiti vas u svakom slučaju. Ali s Чоени ga radije pričekati.
  
  
  — Ja sam stigao u Kalkutu, da bi — rekao sam. "Imam nalog zaustaviti teroriste prije nego što se problem širi dalje".
  
  
  — Onda zašto ste došli ovamo pod pseudonimom? — Zašto nisi došao otvoreno, iskreno?
  
  
  Na samom delle nisam imao odgovor. — Glas tako ćemo to učiniti, — rekao joj je hej. "Privatnost".
  
  
  — Ja ne mogu ti vjerovati — rekla je ona. "Moram ubiti sada, kada imam priliku da".
  
  
  Mene je zbunjen njen ton. To činilo gotovo убежденной. Možda joj ga podcijenio.
  
  
  Joj uhvatio sebe u tome, da je održan dah, i evo čekam, kada je vruće kolutanje će moja pluća. Joj nije disalo gotovo minute kasnije, kada je zazvonio telefon na stolu pored mene.
  
  
  On je pozvao tri puta, prije nego što je mahnuo joj pištoljem. — Podigni, — rekla je ona.
  
  
  Joj napola se okrenuo od nah i uzeo cijev lijevom rukom. Ovaj pokret je omogućilo mi je da stavite Hugo u desni dlan. To više nije bio izgubljen.
  
  
  — Da, — rekao sam u slušalicu.
  
  
  Glas na drugom kraju, činilo se da je удивленным, kao da pozivatelj ne očekuje da ja ću slušalicu.
  
  
  — A, gospodin Carter, to ste vi.
  
  
  Sazvežđe danas moje pravo ime gotovo i ne šokiralo me, ali ime pozivatelja me je šokiralo.
  
  
  — Vi ste u razgovoru sa pukovnikom Wu, — nastavio je glas poduzetnik sa Istoka.
  
  
  — Ti si me pozvao Carter, — rekao sam.
  
  
  Joj pogledao kroz sobu na Чоени i usne izgovorio ime Pukovnika. Ona je shvatila i prošaptala program, dok joj je na trenutak прикрыла mikrofon.
  
  
  "... još jedan Raja", rekla je ona.
  
  
  Joj выругался u sebi. Očito, Raj je bio vrlo velikodušan na informacije o mojoj ličnosti. Ga pitali zašto. — Vi ste jedan gospodin Carter? — pitao Wu.
  
  
  Njegove misli o Чоени i oružje u svojoj ruci. — Ne, — rekao joj je полковнику. "Sa mnom miss Mehta. Možda ga znate?
  
  
  Чоени spustiti ju je gurnuo pištolj i ego u torbu, što sam i očekivao. Ona nije postala će pucati u mene, i sada, kad je netko znao da smo zajedno.
  
  
  "Oh, naravno. Vrlo знатная dama. Ee otac dijelu događa kod mene u gostima.
  
  
  — Niste odgovorili na moje vadičep, pukovnik Wu, — odlučno sam rekao. — Zašto si me pozvao Carter?
  
  
  Ego melodičan glas apsurdno zabavno. "Za mene je velika čast je znati poznatog agenta", rekao je on. — Vrlo žao mi je o sastanku, danas ne kada. Pukovnik Wu je pretrpio neuspjeh. Izazvao veliki bijes krugovima, diplomate, oko velikih zemalja. Joj, kažem sebi da bih trebao ispričati za njih. Tada маститый policajac pokazuje mi da sredinama ego gosti u dvorani poznati američki agent, to je isto misijom... osloboditi Kalkutu od terorista. Joj brinuti za naš grad, gospodin Carter. Moraš pomoći stavio nit bombardiranjem. Vrlo je važno da se mojoj drugoj domovini. Vrlo je važno za posao.
  
  
  — Hvala, pukovnik. Joj uvjeren da zainteresirane zemlje cijeniti vašu brigu, ali to je posao za profesionalce. Vrijeme je trčanje vanjska strana.'
  
  
  — Zapravo, gospodin Carter. Ali, može biti jednostavan poduzetnik može poslužiti velikim zemljama. Dobro ga znam Indiju. Dio je pomagao policiji. Hotel bi iskoristiti ovu priliku da bi se vrlo poznati američki".
  
  
  Njezin je oklijevao samo trenutak. Može biti, stari kinez je bio u pravu — možda, mogao bi mi pomoći.
  
  
  "Želite li sutra doći u goste k meni kući", rekao je on. — Ti i miss Mehta. Mi ćemo razgovarati. Možda će pomoći da se spasi naš grad.
  
  
  Njezin je pristao, i on je pozvao vrijeme za ručak. Zatim joj stavio slušalicu i okrenuo Чоени. Ona je još uvijek sjedio u velikom naslonjaču nasuprot. Ee zapadna suknja je čvrsto za bedra, pokazujući savršenu formu joj nogu. Hugo похолодел u mojoj ruci. Joj mislio o tome, kao i nedavno joj smatra se nude ubiti. Kakav bi to bio grijeh. Ali u tome nije bilo potrebno. Indijska vlada još nije toliko углубилось u međunarodna špijunaža, da trebate plaću ubojicama. A čak ako bi i hotele, on je, navodno, nije točno poslao bi to bogatu, delikatnu djevojku.
  
  
  Ali nah su pitanja, na koje je ona hotele dobiti odgovore, i ona je mislila da je pištolj ima snagu uvjerenja. Nakon što nije uspio s jednim oružjem, možda, ona će pokušati toga, oružje koje joj bi pronašao mnogo ugodnije.
  
  
  Joj затолкнул Hugo natrag u korice, pružio ruku i podigao sa stolice. To je dovelo pogled kad joj je pritisnuo ga na svoje grudi.
  
  
  — Dijete, — šapnuo sam.
  
  
  Moje usne dotakla njegova uha, onda štapići. Ona je bila visoka, a tijelo joj je savršeno odgovaralo mom mišljenju, njegova nježna krivulja i krivulja nadopuniti moju snagu i čvrstoću. U drugo vrijeme i na drugom mjestu njezina bih rekao hej da ga volim. Ali to bi bilo nepošteno. Za nas može biti samo fizička strast. Jedini obećanja, koje smo mogli dati jedni drugima, bit će noć za noću.
  
  
  Kada ga обхватил prstima joj zaobljene bokove, njezine duge tanke prste skliznula na mojim leđima. Zajedno su naša tijela su se kretali u tihu međusobne žrtvu, a onda smo se povukli natrag i ruku pod ruku otišli do kreveta.
  
  
  — Leći — rekla je ona. 'Čekaj me.'
  
  
  Ona je stajala preda mnom, da se svlače. Kada joj meke, smeđe grudi oslobodili neki, joj instinktivno posegnuo za njom, ali ona je gurnuo me, dok ne обнажилась.
  
  
  Sjedne na koljena na podu i pomogao mi je s odjećom.
  
  
  Ona još uvijek nije došao bi do mene. Ona je ostala na koljena, poljubi me u usne, a zatim skliznula sve niže i niže, dok mi se tijelo nije postalo je pitati se povežu sa svojim tijelom.
  
  
  Njene ruke su se kretali kroz moje tijelo, ощупывая, ощупывая, laskati. Na kraju je ona kreveta na krevet. Ona je polako otišla naprijed, drži svoju elastične sise na mojim prsima, zatim trese svojim dugim fleksibilni nogama, dok se ne pokriva moje tijelo, od glave do nogu.
  
  
  Ona poljubi me nježno, a onda još više strasno. "Hajde, daj mi je to po mom mišljenju".
  
  
  Kretanje joj bedra relativno mojih me uvjerila. Bilo je lijepo osjetiti ga u sebi, kada su joj ruke bile zauzete, доводя me do vatre, savchenko još prije nego što je пошевелился.
  
  
  Kasnije mi smo ležali u zagrljaju druge prijateljice i gledali u otvoreni prozor na grad svjetla na dnu.
  
  
  — A sada, reci mi istinu — rekla je ona.
  
  
  'Ti reci prvi. Radis na Raja? Ozbiljno?'
  
  
  "Da, to radim za njega, jer vjerujem da mogu pomoći svojoj zemlji".
  
  
  'Kako?'
  
  
  "Imajući država Bengal za Indiji".
  
  
  — Područje oko Kalkute?
  
  
  Ona je klimnula. 'Da. Postoje ljudi koji žele odvojiti Бенгалию od ostatka zemlje. Oni hoteli mogao stvoriti novu državu ili da se pridruže Bangladeš. Čak i prije nego što бенгальцы se odvojili od Pakistana, u Kalkuti pojavili su se buntovnici, желавшие razbiti državu na komade. Kaos uzrokovan eksplozija, može dati im potrebnu priliku da".
  
  
  "A što, prema mišljenju Raja, joj mogu sudjelovati?"
  
  
  "On ne zna, ali on ne vjeruje amerikancima".
  
  
  'A ti?'
  
  
  — Ja to ne znam.
  
  
  Ga poljubi joj meke usne.
  
  
  "Mi smo oboje na istoj strani, razumije da je to Raj ili ne. Samo vjeruj mi na neko vrijeme. Dan ili dva, možda čak i manje.
  
  
  Ona септически нахмурилась. — Možda — rekla je ona. "Možda joj mogu to učiniti sada."
  
  
  'Dobar. Dobro, možeš li mi reći više, što može biti korisno? Ima li Raja bilo kakve informacije o raspoređivanju kalijeva nitrata? Savjeti odnosu na organizacije stoji iza toga? Netko u centru zavjere, koje mogu ga uhvatiti?
  
  
  Lijepo lice Чони нахмурилось.
  
  
  'Ne znam. To je samo činim ono što on kaže za mene. Možete pitati ego.
  
  
  'Ne.'
  
  
  Joj pokušao hej to objasniti. Joj, nitko ne vjeruje, čak i Raju. Da iskreno kažem, njegova previše ej, ne vjeruje, ali ne mogu to reći. Dok joj je otvoreno priznao da sam američki agent koji rade u ego zemlji, Raju smetao protokol. On nije mogao da uhapse mene ili poslati svim zemljama bez dokaza. I ego je jedini dokaz do sada lasica ležati gola u mojim rukama.
  
  
  Upitala je. - "Što bih trebao reći emu?"
  
  
  — On je zatražio ubiti mene?
  
  
  — Ne, samo joj hotela ispitivati tebe. Pištolj je bio moja ideja.
  
  
  -- Reci emu, što ja znam, - rekao je sam.
  
  
  Joj brzo objasnio hej to, ali se pobrinuo da vam hej, samo informacije, kojoj se hotel podijeliti. Nju je rekao o tvornici i krade potaša nitrati, ali nije rekao da imam kakve veze s eksplozijom tvornice. Raju je bilo dopušteno nagađati o tome i sami.
  
  
  — Ovdje upleten neki Закир Shastri, — rekao sam. — Neka Raj poslati svoju osoblje na ego potragu. Od policije postoje načini da se pronađu ljudi, kada znaju ime".
  
  
  Njen hotel, reći svoje sumnje o djeci, закладывающих bombe, ali se predomislio. Joj već rekao, hej, dovoljno osvojiti njeno povjerenje. Ne trebam je više.
  
  
  Ga pitao. - "Ti si mi vjerujete sada?"
  
  
  — Da, — rekla je ona, ali u njenim očima, još uvijek je pitanje, i on je pokušao umiriti poljupcem.
  
  
  Ona ograničeni na trenutak, a zatim je održala svoju ruku na moje tijelo. Gol smo прижались prijatelja do prijatelja i omogućile naše strasti upravljaju našim tijelima. Ona je kasnije приподнялась na lakat i rekla: "Dragi, ti ne vjerujem, ali molim vas, ne duri me opet. Nemojte lagati mi se više.
  
  
  "Nikada više", rekao sam, pitajući se, vjeruje li ona mi je. Joj ne osjeća krivnju — laž — dio mog posla. — Kada se sve završi, može biti, možemo otići negdje zajedno, ljubavi moja. Imam novac, mnogo. Joj znam Europu. Vi ne bi trebali raditi u životu. Ono što je ona rekla, to me iznenadilo. Ona zvučala iskreno. Možda za ma to je bilo više nego интермедия. Joj pao na hax, ponovo spremna za ljubav. Ona застонала iz zabave i na vrijeme smo zaboravili da su zidovi sobe imaju svijeta.
  
  
  
  Poglavlje 8
  
  
  
  
  Sljedeće jutro smo позавтракали u smeće. Male supruge, koja se bavi nas ovaj, činilo se, nije znala da sa mnom leži gola žena. Kada je ona otišla, Чоени okrenula, nagnuo se zauvijek mene i poljubi me u grudi. Morao istisnuti ispod deke.
  
  
  Dok Чоени одевалась joj je telefonirao u ured Слокама i pitao za broj telefona na koji ga mogao povezati s Lily Svijeta. Lily je, činilo se, bio u dobrom raspoloženju, kada ga, razgovarao s njom. Ona je rekla da joj je uskoro выпишут oko bolnice, i ona će otputovati u Madras, kako je i planirano. Joj predložio hej, uzmi sa sobom Kneza, kada je уедет oko Kalkute. Ona je oduševljeno pristala i rekla da sada uvijek pitati tko kroz rodbinu pokupiti psa.
  
  
  Joj je drago što je nazvao hej. Još uvijek je moj tvor naloga причиняло Lily samo gore. Možda, pas će hej proći kroz čekaju njegove teškoće. Joj govorio hej, sve najbolje i spustio slušalicu.
  
  
  Zatim ju je okrenuo Чоени.
  
  
  Morali smo ići k njoj kući prije nego što je ići na полковнику Wu. Kad joj je, selle za volanom, njegova shvatio da je moj um je još uvijek previše zauzet Чоени — čak sam zaboravio pogledati na stražnje sjedalo. Kad joj je, okrenuo je, tvrdi palac je usmjeren iskrene mi između očiju.
  
  
  "Бэнг, bach, Nick Carter, mrtav si".
  
  
  Чоени se okrenuo i izvukao oko torbe pištolj. Mora ga je zaustaviti ga prije nego što je počela pucati. Čovjek na stražnjem sjedalu brzo pronašao svoj pištolj.
  
  
  — Smirite se, Sokolovi, — povikao sam.
  
  
  Debeli ruski oklijevao, potisna ruku pod jaknu.
  
  
  'Tko su oni?' — pitao Чойни. "Što želi?"
  
  
  Sokolovi predstavio. — Drug Aleksandar Sokolov, — rekao je on. "Konzul u Kalkuti iz Saveza Sovjetskih Socijalističkih Republika".
  
  
  — Mi smo sretni — rekao sam. — Hej, Reci istinu, Sokolovi. Vi ste špijun KGB, kao i većina ruskih diplomata širom vanjski bazen".
  
  
  Hrvatski je podigao ruke u znak predaje. "Vi, amerikanci... uvijek kao pragmatičan. Ok, njegov špijun. Možete znati. Zar ne, Carter? A vi, miss Mehta? Vi spadate u naše skromne struke. Je li to točno?'
  
  
  Чоени нахмурилась i odbila je odgovoriti. — To nije važno — rekao je on. "Danas nismo neprijatelji". Opet je podigao svoje ruke i zamišljeno je pognuo glavu. "Sutra... tko bi rekao? Sutra možemo ubiti jedni druge, ali danas... danas moramo raditi zajedno.
  
  
  'Tko se to tako kaže?' — hladno je upitao sam.
  
  
  — Ja sam, druže Carter. Mi imamo problema.
  
  
  'Nas?'
  
  
  'Kod svih nas. Imaš. Imam. Kod miss Mehta. Imam nalog da vas ubije.
  
  
  Чоени zadrhtala, i on je vidio kako njena ruka čvršće сжала mali pištolj koji je ona još uvijek držala. Joj nije uplašen. Još ne. Joj znao što radi Sokolov. Ako bi on htio me ubiti, ne bi bilo upozorenja.
  
  
  "Imam naređenje da ubiju sve agente koji mogu biti odgovorni za napade na naše diplomatske misije u Kalkuti", rekao je on. "Sutra možete dobiti isti red... ubiti mene i svih kineskih agenata u gradu, zatim indijanaca, kao što su miss Mehta... svima koji mogu snositi za to odgovornost".
  
  
  Ga pitao — "zašto Onda čekate? Ti si nikada prije nije oklijevao ubiti ljude".
  
  
  — Zato što mislim da to ne pomaže. Joj sumnjate da je eksplozija će se nastaviti. Joj pretpostavljam da nitko na nas nije kriv. Joj sumnjate da netko... kako vi to zovete... netko želi ispustite sav nas još s drugima.
  
  
  Joj je neko vrijeme gledao za ruski i gotovo povjerio emu. On je mogao reći istinu... ovaj put.
  
  
  "Netko igra igru, — pristao sam, i iznad nas oboje se smiju".
  
  
  — Da, da, — rekao je on, površno. 'To je istina. Netko stvara problem između nas.
  
  
  Ga pitao. - "Kako ćemo izaći oko toga?
  
  
  Sokolov je tužno odmahnuo glavom. 'Ne znam. Ali imam neki drugi problem. Čujemo čudno. Čujemo o prijetnjama. Postoje ljudi koji kažu da je naš konzulat взорвут na petnaesti... dan neovisnosti.
  
  
  "Ulice će biti pune ljudi", — dodao Чоени. "To bi bio najprikladniji dan za djela nasilja".
  
  
  "Moja vlada рассержено, — rekao je on. "Idu razgovori o kazni — live kazni — ako je konzulat će biti oštećen".
  
  
  Joj osjećao znoj pod ovratnik. Ja ne mogu zamisliti što se može dogoditi, ako se prijetnja ostvariti.
  
  
  Ga pitao. — Zašto mi sve to govoriš? "Bilo je to tvor pomažete amerikancima?"
  
  
  Ruski uzdahnuo. — Zato što mi je naređeno da se zaustavi tebe. Ali sve što sam mogao naći, ukazuje na to, da vi nećete biti odgovorni... nam vi, naši ostali amerikanci. Ljudi, заложившие bombe, ne kroz CIA-e, ili AH . Postojanje ...'
  
  
  To nisam govorio, i nju završio ponudu za njega. — To su djeca, — rekao sam.
  
  
  Sokolovi prema kimnuo. — Da, važno je da djeca.
  
  
  — Ja ne mislim tako, — obranio Чоени. 'To je nemoguće.'
  
  
  Ona se usprotivila, ali sam osjetio da ona misli na onih nekoliko činjenica, koje bi trebalo biti, rekao je hej policije. "Jučer je u blizini američkog konzulata je ubijen dječak — rekao sam.
  
  
  "Nevino dijete", rekla je Чоени. 'Prolaznik.'
  
  
  — Terorist, — pogađate Sokolov. "Sazvežđe danas djecu... to nije za vas", reče on s osmijehom.
  
  
  — I nije za vas, " rekao sam. "Čak sam маоисты još nije pala tako duboko".
  
  
  On je skliznula na podesiva naslona za sjedala automobila i otvorio vrata. — To je sve što ću vam reći, — rekao je on.
  
  
  Kada je izašao, njegov staviti ključ u kontakt, naveo motor i odvezao se do kuće Чоени. Dok je ona переодевалась, njegova je stajao na balkonu i gledao, kao čudan grad se budi novo jutro od beskrajne borbe za opstanak. Bio sam znatiželjan, što je za čudovište, ulivao je strah na ovaj iscrpljen grad. Tko je izabrao Kalkutu bojište dva velika sila? Da je nadao da bi od toga? Joj nije imao pojma. Vrijeme утекало kroz prste, a rezultata nije bilo. Svega tri dana, i moji savjeti postali obeshrabrujuće govori rijetki. Onaj koji je koristio djecu kao terorista, upisao je pametno. Na stazi je bilo gotovo nemoguće ići.
  
  
  Sve što sam imao, to Закир Shastri. Joj mogao se samo nadati da rasprostranjen utjecaj pukovnika Wu u gradu će mi pronaći čovjeka koji stoji iza ovog imena.
  
  
  S Чоени smo išli na jug, na Бенгальскому laguna, slijedeći upute pukovnika Wu, kroz ravnom području delte, gdje moćni Gange i ego različite priliva stvorili plodna rt na tisuće godina. Ljetnikovac Wu izlazi na rijeku Хугли. To je bio golem kompleks, koji je izgledao tako kao da je on, također je građen za dugo vremena. Dvorac простиралось na mnogo milja na jedini nagnut teren i uključivalo grmlje bjelogorice i velike pašnjaka za konje. Velika kuća, izgrađena oko čistog bijelog kamena, vedar, kao što su hram na suncu.
  
  
  Kada smo stali na kamenim parking ispred ogromne kuće, dvojica slugu u obliku izjurio van da otvori vrata automobila i provesti nas kroz velika dvokrilna dan u predvorje. Na trenutak mi se činilo da smo zakoračili u prošlosti i pokazali su se u palači jednog po petsto prinčevi, правивших malom države, oko kojeg je odrastao u Indiji i Pakistanu.
  
  
  Dvorana je bila nevjerojatno роскошен — paul je stavljen na najfiniji mermera i keramike ražnju, stupovi oko čistog mramora, zidovi ožbukani prekrasnim starim goblena, namještaj datira svim starim terminima Indiji.
  
  
  To je više od muzej, nego kuću, više hram, nego rezidencija. Naši vodiči su stali, dok smo gledali na sve to sjaj, a zatim tiho smo nas dan vodi oko velike dvorane u druge sobe. On je bio slabo osvijetljen, a izgrađen oko grubog kamenja, koji su možda bili podigli s banner kineske sela.
  
  
  U sredini prostorije nalazila se baraka, krov koji je u pet metara iznad zemlje. Ona je snimljena iz kartona, stare ploče, pakiranje kutije, prazne limenke i dno veslačke čamce.
  
  
  Pukovnik Wu sjedio na vratima kolibe u prljavo-bijeli дхоти, обернутом oko bokova. On je sjedio na čuči u osnovni položaj joge. Nakon što nas je vidio, on je malo пошевелился, ali nije ustao.
  
  
  — Ah, vi ste došli. Jednostavne glup uspomene. Njezin je rođen u takvoj kolibi, - rekao je on, istezanje. "Dobro za ljude, da bi se sjetiti i reći da je zauvijek ću biti drugi".
  
  
  Ustao je na noge i ponizno se pokloni. "Za mene je velika čast što ste posjetili moj dom, miss Mehta, — rekao je on. — A vi, gospodine Carter. Vaše prisustvo slavi moj skromni položaj.
  
  
  Чоени odgovorila je brzo, ali sam morao tražiti riječi. Kod mene je zbunjen.
  
  
  Uredan čovjek, činilo se, zbunjen, da je ego vidjeli u seljačke odjeće. On je ispričao i rekao da će se vratiti uskoro, kada će biti "više prikladan način obučen za takve visoke gosti".
  
  
  On je brzo pričao na kineskom i na druge prostorije je izašao dvije mlade djevojke u istočnom odjeću. Oni кланялись i спотыкались pred nama, i da ih je uska suknja do gležnja ограничивала ih shaggy nekoliko дюймами. Oni su otišli ispred nas kroz druga vrata u ugodnu sobu u zapadnom stilu, gdje je svirala lagana glazba, a gdje je bio tv, tepih na podu, namještaj je modernog, a ston visio, čini se, pravi Pollock. "Učitelj kaže, učinite sve, što vam se sviđa; ona će doći trenutak — rekla je jedna oko djevojaka. Zatim su obje nestala iza vrata.
  
  
  Nad ogromnim kaminom visio slika prikazuje Chiang Kai-shek u mladosti, kada je činio kontinentalnoj Kini. Na suprotnoj jauk visio je kao velika slika. To je
  
  
  Sung-Yat-sen.
  
  
  "Wu nije bio pravi pukovnikom", — komentirao je Чоени, dok joj provjerava bogato ukrašen sobu. "To je prestižnu titulu, koju je on dobio za svoju osobnu borbu protiv Mao i komunista. On je bio samo dječak, kada je služio pod početka Chiang Kai-shek.
  
  
  Njen hotel, pitati ga o nečemu, ali se pojavio dječak-indijca u bijeloj jakni i poveo nas do тиковому bahru pod završiti u тигровой kože. Kao i sve drugo u ovom kuća, također me zapanjio količinu alkohola. Tamo je bio dobar viski, fino vina, izvrsna zbirka starog roma. Dječak je predložio da ih s velikim znanjem, nego konobar, разливающий kamp.
  
  
  Odabrali smo za vas jamajke rum, i kao što je jednom učinio gutljaj, kada je ušao Pukovnik, obučen u gaće i čizme.
  
  
  On je stajao pored mene i napeto gledao u mene.
  
  
  — Ne želiš jahati prije večere?
  
  
  Njegova hotel reći da nemam vremena za to, ali Чоени previše brzo pristala. On je poslao joj je s jedne na djevojke haljinu, a on me vodio na kratki hodnik, уставленному kipovima. Onda hodniku smo обогнули cijele zatvoreni bazen sa čistom vodom, i prošli kroz vrata, a zatim je prešla kameni most, koji plaća unutarnji dio velikog bazena s vanjske strane.
  
  
  Tri konja naprezanje na drugu stranu malog mosta, gdje je bila ograđena staza, ali on ih je ignorirao i mahnuo rukom u smjeru parka, na terasi ispod.
  
  
  On je pitao. — "Može biti da želite pucati na тарелочкам?
  
  
  Prođe vrijeme, dok opet ne dođe lijepa dama.
  
  
  Me proboli sjena sumnje, i je pregledao ruke malog čovjeka. Oni su se neočekivano jakim i жилистыми. Unatoč dobro održavani nokti, ruke su mu bile grube, kao da je od farmera.
  
  
  — Na тарелочкам, — rekao sam. "Ja sam prilično dobar u tome".
  
  
  On se nasmijao. — Još континентальному, — ispričao je on, i on je iznenada shvatio da je ego način govoriti promijenila. Kada je opušteno, pusti grubo-engleski jezik koji se koristi kako razoružati svoje goste. "U tome je izazov... kao i u životu. Nikad ne znaš u kojem smjeru će ići cilj sposobnosti".
  
  
  Ja ne razumijem ga, ali poðe za njim do mjesta gdje je sjedila метательная stroj, i vidio dvoje mladih momaka, ide na nas s odabranim puške u rukama.
  
  
  "Tisuću rupija za tanjur", rekao je on uzeo "browning" i stao na oko двадцатисемиметровой pjesme. 'Dobro?'
  
  
  Prije nego što je uspio bilo što reći, on je dao signal, i jarko žuti disk poletio u zrak. "Browning" pucao, a tanjur je eksplodirala u dvadeset metara od male metalne метательной stroja. To je bio dobar šut, otvoreno naprijed, oko njih, da se pretvori u glinene ploče na kiši oko krhotina.
  
  
  Mali čovjek ponosno se nasmiješio i čekao. Joj, došao do linije staviti uložak u odina na патронников odabrane mnom pušku i dao signal dječaka kod raketnih pištoljem. Joj pucao. Glineni tanjur širiti paramparčad, kao prah, i on je doživio žestoki zadovoljstvo direktan pogodak.
  
  
  Pukovnik Wu nije ostavio mi vremena naslađivati. On je odmah izazvao drugi tanjur, pucao i pogodio u pogon. Odmah je uslijedio nakon njega lako udarac. Mi smo pucali brzo, tako brzo da sam se počeo brinuti o dječaku u automat, koji je morao staviti tanjur na snažan метательную ručicu i uklonite ruku, prije nego težak opružni швырнет cilj u prostoru. Nije bilo pravila, govori da bi trebali objaviti tanjur i pucati, što je samo još jedan čovjek će uništiti svoj cilj, ali ne govori nam riječi koje smo postavili svoje uvjete.
  
  
  Kad nam se pridružio Чоени, mi smo pucali u divljem изматывающем ritmu i bile su pokrivene kasnije. Moje ruke su stalno podizanje četiri kilograma čelika i mahagonija, a ramena gori od prasak za kišnicu, čak i kad joj je, pao je na koljena i dobro оперся na kundak. Wu me iznenadio. Iako je bio mali, izgledalo je kao da on nije više problema nego ja. Joj se vidjela želja za pobjedom u dijelovima ego rta, kad joj je posrnuo, a police su počeli planuti, a ne pobiti paramparčad. "Opet i opet," — najavio je dječak je iza nas. "Oba sedamdeset pet za redom".
  
  
  — Deset tisuća rupija, — povikao je pukovnik Wu, podižući pušku za još jedan metak.
  
  
  On ga je pogodio u tanjur. Moje ruke gotovo ne tresla kada ju je podigao svoju pušku za sedamdeset šeste hica u nizu. Njezin hit na disk pločice i još deset, prije nego što je osjetio povjetarac na vratu.
  
  
  Wu je osjetio blagi povjetarac prekasno. Tanjur, koju je on tražio, neočekivano пригнулась, kad je pritisnuo okidač. Žuti disk pobjedonosno i neozlijeđeni plovio kroz na усыпанному gelerima polja ispred метательной dogovoru. Samo ova ploča je izbjegavao ego oružja.
  
  
  Pukovnik Wu na trenutak pritisnuo pušku na rame, prisiljavajući sebe da se pomiriti s porazom. Na trenutak ih je vidio demonske bijes u te kose oči. On nije bio neuspjeh, ali kada je pogledao u mene, opet se nasmiješio, naklonio, igrao ulogu skromnih seljaka.
  
  
  "Deset tisuća rupija glasovite amerikanac".
  
  
  On je mahnuo rukom, i dječak je došao žuri s čekovna knjige. Wu je pisao iznos i pružio mi ček.
  
  
  Njezin ga je uzeo, зажал između prstiju, s namjerom razbiti na dijelove.
  
  
  "Zadovoljstvo je moje," rekao sam.
  
  
  — Čekaj, plakala Чоени s kraja linije vatre, odakle je sve to vrijeme gledao. Ona je skočio na nas i uzeo sam ček. "Za dočekati svoju djecu. Da?' — rekla je naglasio nama. "Deset tisuća rupija ih ble hraniti u roku od nekoliko dana".
  
  
  — Naravno — složio Wu. 'Za djecu.'
  
  
  Ga pitao. - 'Dočekati svoju djecu?'
  
  
  Mali čovjek se nasmijao i istakao niz brdo na ograđeni kompleks oko четырехстах metara od njega.
  
  
  — Dječji dom — objasnio je Чони. "On je spasio stotine djece s ulice. On daje svoje školovanje, odjeću i dom, dok ne budu dovoljno odrasli da se brinu za sebe".
  
  
  — Ali toliko ljudi je potrebna pomoć, — tužno, rekao je Wu. "Čak i toliko bogat čovjek kao što sam ja, ne može im pomoći svima".
  
  
  Wu pokazao, i glas joj je vidio djecu u polje pod nama. Stotine, uglavnom dječaci su se igrali na ograđenom igralištu skloništa. Oni su podsjetili me dječaka, koji ga je vidio, na kemijskoj tvornici, i malog mrtvog dječaka kako leži na ulici uz slomljena "мерседесом" pred američki konzulat.
  
  
  Joj проклинал svoje sumnjive misli. Wu je, vjerojatno, bio je velikodušan меценатом, ali još uvijek odnosio prema njemu, sa sumnjom. Mi ne želimo vjerovati da je запричастным na взрывам, ali ova misao nije otišla.
  
  
  — Može biti, znate osobu koja ga tražim, — oštro sam rekao. — Sa svojim zanimanjem za djecu možete znati nekog Закира Shastri. Koliko ga razumijem, on je također uzima djecu sa stand".
  
  
  Pukovnik Wu прошипел kroz zube. "Ovaj sin zmije", rekao je on u kineskom. 'Joj znam ego. On otima djecu i koristi ih za svoje potrebe. Nju je spasio nekoliko ego kandži, ali ih uvijek ispada više.
  
  
  Чоени нахмурилась, vjerojatno pitajući se zašto joj je spomenuo Shastri. To je izračunat rizik da se vidi kako će reagirati Wu, ali napori bili su uzaludni. On je reagirao tako što je primio bi većina ljudi, i mi bi ipak morali tražiti зацепку.
  
  
  — Zašto želiš razgovarati s njim? — pitao Wu. — On запричастным na взрывам?
  
  
  Joj, odmahnuo glavom. — Nisam siguran... možda.
  
  
  "Možda možemo pomoći", predložio Wu. "Djeca na ulici mogu znati odakle je ovaj čovjek".
  
  
  On je pukla prstima, i sluga je prišao i stao pored njega. Wu je dugo razgovarao s njim na dijalektu, koje ja ne razumijem. On je pobjedonosno se nasmiješio kad je dječak потрусил do kuće.
  
  
  "Djeca će se pitati", rekao je on. "Malo bi trebali znati o ovom Закире. koji su patili od njega.
  
  
  Oni će vas do njega.
  
  
  Joj, kimnuo u znak zahvalnosti.
  
  
  — A sada ćemo igrati — najavio Wu, da nas na konjima.
  
  
  Mi zahvatila živčanih životinja i krenuli na to mjesto gdje je dvorac граничило rijeke. On nam je pokazao svoju privatnu luku i četiri elegantne brzim gliserom, zatim je proveo nas na trgovima za rukomet s debelim premazom na pleksi i dalje pratiti na terenu za golf s devet rupa na prekrasnom travnjaku.
  
  
  "Ti imaš sve", — rekao je Чоени, i mali kinez je pogledao u mene, očekujući da ću reći.
  
  
  Onda je shvatio ego. On je bio mali čovjek s ogromnim egom. Teniski tereni, golf tereni, prekrasni vrtovi... ali sve je gotovo ne koristi, to su samo trofeja, svjedoči o ego financijskom uspjehu. I mi smo bili ovdje, kao ego gledatelja, pozvani tapkanje ego po ramenu i reći, bilo je cool. Iako joj je trebalo ego pomoć joj je podlegao предчувствию. "Gotovo sve", — perverzno rekao sam, vožnji na Чоени i savijanje, da se nježno joj poljubac u obraz. Reakcija Wu zaprepastio me. On se nasmijao — teška, promukli smijeh za takve loše osobe.
  
  
  — Može biti, — rekao je on i vozio ispred nas do kuće.
  
  
  Unutar kuće je poveo mene i Чоени na različitim stanova u prvom planu katu. Za mene je oborio svježe šveđana, te joj je uzeo tuš i maskirana, prije nego što se vrati dolje.
  
  
  Wu je čekao me u ego uredu, двухэтажной sobi, обшитой ploče na svim drveta i opremljenu ormarića s первопечатными izdanja. On je sjedio za velikim stolom, zbog čega je izgledao još manji i ничтожнее, nego je bio na samom delle.
  
  
  Oko njega, sjedi na stolu i na podu ispred njega sjede djevojke. Da Ih je bilo deset, neki indijci, neke orijentalne, neki su bili toliko светлокожими, da sam se sumnja da su чистокровными bijelim.
  
  
  — Kao što sam već rekao — rekao je Wu s osmijehom. — Imam sve.
  
  
  On graciozno mahao rukom preko glave ozbiljne djevojke.
  
  
  "Izaberi jednu", rekao je on. — Ili dva. Ti si moj gost.
  
  
  
  Poglavlje 9
  
  
  
  
  "Ja sam rano otkrio gospodin Carter, — ponosno je rekao pukovnik Wu, — da se na putu od osobe do uspjeha ima pokazivače. Ma tko, gdje je u dvorani čovjek na tom putu, prema onome što on želi više od svega. Prvo, pun života. Zatim stvari... materijalizam, kako vi zovete to u vašoj zemlji. Zatim, na prvi znak velikog bogatstva, statusa. Još kasnije — mnogo seksualnog zadovoljstva. Za uspješno araba je to harem. Za japanske gejše. Za bogatog amerikanca ljubavnica.
  
  
  — A za kineza?
  
  
  On je opet mahnuo rukom. — Наложницы, naravno. Kao i ovih prekrasnih bića. Vrlo pažljivo izabranim tipa na svačiji ukus i želje.
  
  
  — Zašto, pukovnik Wu?
  
  
  'Da, zašto?'
  
  
  — Da, zašto si предлагаешь mi svojih inoča? Mi ne sasvim stare prijatelje, kroz njih, da dijele ljubavnike. Wu zadovoljan nasmijao. On se pokloni i opet se pretvarao poniziti, ali usne ego фыркнули. "Jer Wu želi napraviti dar veliki američki agent".
  
  
  'Želi da se molimo?'
  
  
  "Prestanite to bombardiranje", rekao je on. "Spasi naš grad od daljnje patnje".
  
  
  — Ja već radim na tome. To je moj posao. Želite nešto drugo.
  
  
  'Da. S vremenom vina će biti instaliran. Možete to učiniti. Možete dati dokaz.
  
  
  "Koga kriviti? Ruski?
  
  
  "Маоистов, — rekao je on. "Kineskih komunista. Neka oni će kriv za ovu prijetnju vanjski bazen širom svijeta. Uradi to za mene, i oni su tvoje... jedna ili sve.
  
  
  Nisam mogao odvojiti oči od neujednačena nekoliko djevojaka, čiji je gotovo gola tijela blještao na suncu, льющемся kroz ogromne prozore na drugoj strani sobe. Bilo bi prilično lako optužiti kineskih komunista, čim joj выследил terorističkom vodič, a joj, naravno, nije bio dužan svoje crvene kolegama lojalnosti.
  
  
  "Mali usluga, — rekao je — za ovu ukusnu nagradu. Što čovjek može odustati od njega, gospodin Carter?
  
  
  Njezin je oklijevao, i u tom trenutku, kad joj je prevodio pogled s jedne djevojke na drugu, vrata su se otvorila. Sluga iza mene, rekao je nekoliko riječi na kineskom, i pukovnik Wu zamolite ustao.
  
  
  — Miss Mehta se vratio, rekao je on. — Vidjet ćemo ga u blagovaonicu.
  
  
  On je obišao stolica i opet se nasmijao.
  
  
  "Razmisli o tome", rekao je on. "Za noć zabave, koje možete doživjeti".
  
  
  Joj se zaustavio na dan. Mi je došla na pamet misao. Joj, stavljajući ruku na rukav Wu, i on je također zaustavljen.
  
  
  — Mora biti nešto veći, što želi je vrlo bogat čovjek, pukovnik Wu. Puni života, sve što je on ikada hotel, status, sve žene s kojima se može nositi ego tijelo... ali što još? Sigurno mora postojati još nešto što želi takva osoba kao što si ti. Da je to pukovnik?
  
  
  "Naravno, gospodin Carter". Nasmijao se. "A onda je samo ta osoba može tražiti samo povjerenja... krajnjeg i samog nedostižan želje". On je proveo me u dvoranu. Uzimajući Чоени za ruku, on je proveo ga u veliku blagovaonicu s dugim stolom i velikim lusterima. On je sjedio na čelu stolice, kao slavni sultan.
  
  
  Ego reumatizma me nije zadovoljio. Nekako mi se nije činilo da on je čeznuo za sigurnošću. Imao sam osjećaj da je hotel nečeg drugog. Ali čega?
  
  
  Nisam imao rješavanje inzistirati. Kroz nekoliko minuta dug stolica je уставлен vina i fine hrane, škropili nas rogom obilja. Za malog čovjeka Wu pojeo ogroman broj, i još uvijek el, kada je sluga donio тощего djeteta u zaštiti grmlja u podnožju brda.
  
  
  Joj, nagnuo se naprijed i pitao dječaka pitanja mjereno ton, koji ponekad može prisiliti da govori. Ali mršav dječak raspoređen natrag od mene. Nevjerojatno, ali Чоени mi je došao u pomoć.
  
  
  Ona je tiho počela govoriti s dječakom na dijalektu, koji joj ranije nije čuo, i, čini se, vrlo brzo stekao ego povjerenja.
  
  
  "Čovjek po imenu Shastri snažno ga prepala, — rekla je ona za mene. "Čovjek je predložio emu obrazovanje, a zatim je pokušao namamiti ego u auto. On je pobjegao i došao ovamo, u sklonište pukovnika Wu.
  
  
  Pitaj ga, gdje je vidio tog čovjeka.
  
  
  Intervenirala je pukovnik Wu. On ispruži nogu fazan, s koje kaplje umak oko crnog vina, i rekao dječaku moj vadičep.
  
  
  Njezin je uhvaćen nekoliko riječi, kojima je dovoljno da se shvati o čemu je govorio dječak.
  
  
  "U hramu sa sjajnim crvenim tornjem", — čula.
  
  
  On je rekao više, ali smisao promakla od mene, dok Чоени ne prevela je za mene.
  
  
  "On nije siguran— rekla je ona.— On se sjeća samo svetište i guru".
  
  
  — I blistava crveni toranj — dodao je pukovnik Wu. "Mora biti, to je orijentir".
  
  
  Wu se nasmiješio i ponosno naslonio se na naslon stolice. Činilo se kao da je mislio da je odlučio da za mene cijeli vadičep. — Vrlo rado pomoći američki agent, — rekao je on, ustajanje zbog stolice.
  
  
  On je gotovo poslao nas. On pozva svoje sluge i oni su proveli smo s Чоени kroz kuću do припаркованному "Мерседесу".
  
  
  Kad smo se vraćali u grad, njezin je pokušao dobiti od nah više informacija. "Moram naučiti što je više moguće, pomislio sam, prije nego što ee izvješće Raju staviti križ na svim djelima".
  
  
  "Kod mnogih naših hram ima toranj, — возразила je ona. "I mnogi oko njih su crvene. To je važno?'
  
  
  — Prokleto je važno — rekao sam. — To je sljedeća karika u splitu. Može biti, ovaj Shastri околачивается tamo, možda je to nekakva ego stožera-apartmani.
  
  
  Ona pogodio je glavom, pokušavajući da mislite. "To može biti bilo gdje. Čak i stari hram, ruševine... cijela sela je nakićen s njima".
  
  
  Ee reumatizma me je naljutio. Proveli smo sat s malim pukovnikom, i on je izgubio strpljenje. Stigli smo u centar grada, te ju je prestao prije konzulat, shvaćajući kako brzo letjeli po vremena.
  
  
  Napetost u gradu je bilo kao statičko električnu energiju u suhom dan. Nju sam to osjetio u zraku. Deseci naoružanih indijski vojnik je stajao ispred konzulat, s puške preko ramena. Drugi vojnici su stajali sa strane od zgrade.
  
  
  "Razmisli o tome hramu s crvenom kulom", rekao joj je Чоени. 'Joj se uskoro vratiti.'
  
  
  Na pločniku me je zaustavio nervozan indijski vojnik. Početkom drugog vojnika допросил me je da metalnih vrata, a zatim sažeo je стоявшему na dan сержанту. Narednik postavio mi je nekoliko pitanja, a zatim bira broj telefona.
  
  
  Slocum je čekao me je na vratima svog ureda. Na nen nije imao kravatu, kosa je растрепаны, a na čelu je održao znoja, iako je u kancelariji bilo cool.
  
  
  — Mi smo osnažili zgrada, — uzbuđeno rekao je on. "Očekujemo napad u bilo kojem trenutku".
  
  
  On je pao na stolicu iza svoje stolice. On je obrisao znoj sa svog нахмуренного čela laneno носовым s maramom.
  
  
  "Ja sam pitao Washington poslati 300 marinaca za zaštitu života i imovine amerikanaca", rekao je on.
  
  
  "Морпехи!" — rekao sam.
  
  
  "Bože blagoslovi nas, mi ne možemo ostati безоружными ispred rusa. Oni su već doveli svoje ljude ovdje s blagoslovom u New Delhiju.
  
  
  "Htjeli bi ste započeti Treći svjetski rat ovdje?"
  
  
  "Ako je ovo kopile želi..."
  
  
  "Briljantno".
  
  
  On je oštro pogledao u mene.
  
  
  — Niste li čuli o Crvenom Mornarici? "Oni imaju эскадра, koja se bavi usmjerava na Бенгальскому zaljevu na trening manevre. Dvanaest brodova pod zapovjedništvom raketne krstarice.
  
  
  — Znaš, ti si to mogao učiniti, — rekao sam. "Dečki, možete govoriti o tome ovdje i sada, dok ne počne pravi nuklearni rat. Zašto ne zaustavi, da se konačno mislite? Joj, ustao je i prišao ego površinom. Slocum отпрянул.
  
  
  — Čuli ste za bilo što drugo o petnaestom i?
  
  
  'Dan neovisnosti? Ne.'
  
  
  — Rekao si da, može biti da se nešto kuha, sjećaš se? I nju je čuo da je ruski konzulat će взорвано. Vaše konzulat mora biti поражено istovremeno.
  
  
  Slocum je bio oprezan. To sam pogodio na njemu izravno.
  
  
  — Jesi li siguran da danas nešto dogodi?
  
  
  'Nema. Ali imam osjećaj da oni isti ljudi koji su prije закладывали bombe kolovoz 15, planiraju nešto veliko. Vas ne ometaju evakuaciju ljudi iz konzulata navečer četrnaestom.
  
  
  "O, moj bože — rekao je on. — Onda mi ne možemo ništa učiniti?
  
  
  — Naravno, — rekao sam. "Reci svojim vremenske da ne пускали djecu na ulicu na konzulat".
  
  
  'Djecu?'
  
  
  'Da. I pomozi mi pronaći hram sa crvenom kulom. Imam bi trebao biti najveća karta grada koja se bavi imate.
  
  
  Slocum je pritisnuo gumb interne komunikacije. Kroz nekoliko minuta tajnika разложила kartu na njegovu stolu.
  
  
  Uzimajući za osnovu posjed pukovnika Wu, njegova начертил krug radijusa, koji je dječak mogao proći hoda po nekoliko sati. Zatim ga je izazvao nekoliko indijaca oko stožera Слокама i zamolio ih navesti hramove unutar tog kruga.
  
  
  Poznati su dva hrama sa crvenom kulom.
  
  
  "Jedna oko njih — kopije čuvene Kule Pobjedu — rekla mi je indijska tajnika pedeset godina. "To se zove Qutb Minar. On je izgrađen oko crvenog pješčenjaka i ima visinu od više od trideset metara, do vrha vodi spiralno stubište.
  
  
  Ona je bila izgrađena do odvajanja. Sada od hrama malo što je ostalo.
  
  
  'I drugi?'
  
  
  — Mora biti, to je hram Оссиана na istoku grada. To je djelomično u ruševinama; tamo malo tko hoda.
  
  
  Joj zahvalio joj i izašao na ulicu, gdje Чоени čekao u automobilu. Kad joj je rekao hej, što je poznato, ona mi je pokazala put do prvog hrama, o kojem je spomenula žena.
  
  
  Kad smo stigli nakon petnaest minuta, njegovi vidio da Qutb Minar, kao hram, ne odgovara... to je ništa više nego visoka crveni toranj. Joj, htjela je još nešto, iako sam nije bio siguran što. Vrsta predsjednik stožera s prostorom za velik broj ljudi - nešto privatno, skriveno, gdje ne izgleda gazda.
  
  
  Hram Оссиана je izgledao mnogo više obećavajuće. Kvadratni stupovi propped gore kameni svodovi, fasada srušenih zgrada, dvorište je predstavljao promućkati palog kamenja. U jednom kutu nalazila se dvoetažni crveni toranj. Ruševine prebačen u gustu vegetaciju oko grmova i stabala. Dim se diže između drveća nježne sajlom.
  
  
  "Idem da pogledam".
  
  
  — Ja idem s tobom, — rekao je Чоени.
  
  
  Prošli smo kroz ruševine. Neki dijelovi su izbrisan, kako bi vjernici mogli doći i воззвать na blagoslov svojih vodenih izvora.
  
  
  Između ruševina pronašli smo dijelove koristi stazi koja je vodila uz kraju hrama na подлеску. Bili smo gotovo drveće, kad joj je vidio veliku tamno zeleni šator.
  
  
  Mi tiho sišli sa staze u grmlje, da svake godine. Prvo smo vidjeli samo drveće i veliku льняную šator. Onda joj primijetio mali кострище i svježe. Ispod šatora izašao čovjek, rastegnut, gledao oko sebe, zakašljao, сплюнул na zemlju i vratio se unutra. Više mi nitko nije vidio. Nekoliko klubova dima zgužvana a njegovo od vatre. Iza nas je odjeknuo zvuk — pola всхлип, pola krik i bijes s dozom histerije. Joj, okrenuo i vidio lik, približava na način na koji smo upravo prošli.
  
  
  To je bio čovjek koji je shell brzo, ali lagano je šepala. Kad se približi, da ga vidio da je широкоплечий i jaki ljudi, koji se lako može uplašiti dijete. Ja sam bio znatiželjan, hoće li to Закир.
  
  
  Mi zaronio u grmlje, kada je donesen mimmo. On nije pogledao u našem smjeru. Ego dah je bio nemiran, i sam sumnja da je on brzo pobjegao. Joj, okrenuo Чоени, nakon što je on prošao mimmo nas.
  
  
  — Te povratak na auto i čekaj me — rekao sam. "Ja ću ga slijediti".
  
  
  Staza vodi u drugu stranu ruševina, i kroz lug stabala. Ubrzo smo se našli u stražnjem dijelu starog hrama. Уцелела samo jedan zid. Ona je bila izgrađena oko velikih kamenih bloka i омелой deset metara u visinu i trideset metara u dužinu. Muškarac se nasloni na ovom stenjati, kako bi se nadoknadila. Zatim on je gledao oko sebe, nikoga nije vidio i протиснулся kroz gusto grmlje, koji je, navodno, krio rupu. On je nestao tamo.
  
  
  Dao čovjeku dvije minute, zatim je trčao tamo i našao rupu.
  
  
  Vani je bio mrak. Njezin je slušao njegov vlastiti dah, выбивающемуся oko pluća. Osim toga, nije bilo nikakvog zvuka. Joj uključio svjetlo i napravio uski snop. Joj je bio na zemljani prolaz, oko desetak stepenica vodi prema dolje.
  
  
  Na dnu stepenica joj je našao svijeće i američki utakmice. Nakon voska od svijeća na podu je vodio desno. Koridor ovdje je bio veći više je šesti metara, i bio je вытесан na čvrste gline, moguće je, na pješčenjaka. U dvadeset koraka ih je vidio dim svetim, koja je plesala i мерцал. Tunel prepone nevjerojatno starim pljesniv miris.
  
  
  Polako se uvukao na vidjelo. Joj ništa nije čuo. Hodnik je napravio cool pokazivače. Njezin je prestao da moje oči navikle na novom svjetlu. Ispred mene je bio prostor površine sedam kvadratnih metara sa stropa iznad tunela. Oko sobe vidio dva jela. Prvo to nije vidio, što je izazvalo брылев. Zatim ih je vidio baklje, uvučen nešto poput ulja, last minute u posudama u četiri zida. Soba je bila prazna.
  
  
  Joj brzo je prešao sobu do najbližeg rupu i ode hodnikom. Joj, zastao i gledao oko sebe. Čini se da me nitko još nije vidio. Ovaj tunel bio je kratak i otvarano u više od dugačak prolaz, istezanje više od sedamdeset metara, prije nego što je blagi zavoj. Kroz pravilnim vremenskim razmacima u glavnom tunelu su bili sobe. Oni činilo кельями, gdje je meditirao transcendentalni k vanjski bazen redovnici.
  
  
  Na kraju tunela je napravio još jedan upućuje шталь širi i lakši.
  
  
  Svjetiljke osvijetlio put iza mene, ali ispred mene se činilo da je svet drugačiji. Onda ga je vidio prvu lampu, свисающую na električne žice. Ovdje je tunel раздваивался: ja sam skrenuo desno, gdje je s семиметровым intervalu visio električna svjetla. Malo dalje tunel izlazi u veliku dvoranu. Tunel сужался i vodio se na mali balkon na stražnjem stenjati sobe.
  
  
  Ispod mene bio snažan aktivnosti. Petnaest dječaka, većina, oko kojih je nešto preko dvadeset, sjedili oko stolice i užurbano se našle banaka u crnoj boji. Drugi izrezati komade фитилей. Ostali dječaci упаковывали prazne limenke i nosili ih kroz luk u drugu sobu.
  
  
  Aktivan odmor, užitak ga obuzima me. Pronašao ju je tvornica za proizvodnju puni naziv ili barem jedno oko mjesta gdje teroristi su napravljeni svoje двухчетвертные bombe. Ali također sam osjetio jezu, kada je shvatio da lokalni dječaci bili stariji od toga momka, koji ju je vidio, koja kalijeva nitrata u kemijskoj tvornici. Oni su poput vojnika. Činilo se kao da znaju što čine, kao da ih je podučavao.
  
  
  Mene nitko nije vidio, ali nisam mogao proći kroz vijenca balkona nezapaženo. Joj, vratio i pokušao lijevi tunel. On je napravio mali pokazivača, a zatim nastavio pokret, na primjer, u istom smjeru, što je druga rascjep. Uskoro, on je također donijela niz stanica. Ovi su bili u uporabi. Unutra su torbe od slame i prljavo ruksaci u kojima su, možda, bili zemaljski plijen dječaka tinejdžera.
  
  
  Ovi tuneli se mogu protezati na nekoliko kilometara ispod Калькуттой. Morao sam brzo pronaći izlaz ili natrag prema tome putu, koji ga je samo slijedio. Preda mnom ležalo je još jedan prazan prostor. Unutra je bio radni, stolica i par stolica, a za njima je bila drvena vrata na kućištu.
  
  
  U sobi nije bilo nikog. Brzo je prošao dan. Ona nije bila zaključana.
  
  
  Kada ga otvorite ga, vidio je još jedan hodnik koji vodi na površinu. Joj, izašao i vratio se мерседесу.
  
  
  Чоени nije bio tamo.
  
  
  Njegova čula zov oko mraka preko ceste.
  
  
  — Nick, pametan=).
  
  
  Joj, okrenuo, i u mom mozgu su kliknuli šesto čulo. Možda je to bio zvuk ili tračak metalni objekt na suncu. Ne znam, ali joj se smanjila, i uhvatio svoj Luger.
  
  
  Onda ga je vidio ego... дородного indijanci, za kojim je slijedio ju je u hram. Prišao mi je s prednje strane stroja. To je neugodno mahao nožem nad glavom. Odmah Luger završio u mojoj ruci.
  
  
  Pištolj je on, naravno, ne da nije mogao, ali je nastavio da stanemo na mene. Joj, odustao i povikao upozorenje. Joj ne hotel ego ubiti. Joj kako je siguran da je to Закир Shastri, i on mi je definitivno bio potreban živ. On je prerezao zrak pred mojim licem i opet mahal, kada ga отстранялся.
  
  
  U očaj ga, pucao je jednom u nekoliko centimetara od njegova lica, kao upozorenje, i počeo je drugi put za ruku. Od udarca metka on закружился i pao; ali on je skočio na noge i došao do mene, njegova ruka безвольно свисала.
  
  
  Joj opet pucao u njega, ovaj put u nogu. On je pao prema naprijed, kao da je ego опрокинули.
  
  
  Instinktivno ju je povukao natrag i držao je pištolj spreman za drugi napadač, ali jedini pokret koji joj je mogao vidjeti bili su Чоени izvode prema meni s druge strane.
  
  
  Ona je potrčala mi je u zagrljaj, ali ga je odgurnuo od sebe. Straga ju je čuo zvuk nogu. Dječaci oko hrama istrčao i popeo u stari kamion iza sebe ruševine.
  
  
  Oni pobjeći, ali sam morao držati čovjeka na zemlji, prije nego što smo bili u mogućnosti slijediti za njima. Joj okrenuo ego na leđa nogom.
  
  
  On je bio mrtav. Rupa veličine moje šake bila tamo, gdje je ego pupak. Чоени je sjedila pored mene, očito nije netaknuta pogledom krvi. 'Tko?'.
  
  
  Joj выудил novčanik muškarci oko džepa i širi ego na zemlji. Ime na papiru je bilo jasno читаемо.
  
  
  "Закир Shastri". Joj konačno sam ga našao.
  
  
  Joj kleknuo pokraj tijela. Odmah je vidio krvave rupe na ruci i nozi. Joj nije promašio. Netko drugi je pucao emu u leđa. Kolutanje došao sprijeda i širiti prije nego je pupak, kao распустившийся cvijet.
  
  
  Netko hotel ubiti Shastri prije nego je on uspio razgovarati, netko tko je stajao preko puta, kada je veliki indijanac počinio самоубийственную napada s nožem.
  
  
  Ali tko?
  
  
  
  Poglavlje 10
  
  
  
  
  'Pogledaj!' — воскликнула Чоени.
  
  
  Njezin je ustao i osvrnuo se na kamion. Punim dječacima, on je vozio na ulici, branje gore brzina. On je skrenuo izmicanje leži u jarku svete krave, a onda požurio da se otvoreno na malu gomilu ljudi выбегавших iz kuće na zvukove metak. Ljudi su se bacili u stranu, i kamion, uz pad letio iz kuta.
  
  
  — Otišao — ju nazvao Чоени. "Pratimo njim".
  
  
  Stražnje staklo pucanja, kada smo запрыгнули u "Mercedes". Kolutanje затянула paučine sve prozor. Drugi kolutanje zabio se u vrata i pao negdje na sjedalo ispod mene.
  
  
  Očito, Shastri nije bio jedini cilj, ali sada nije imao vremena otvoriti uzvratio vatru.
  
  
  Njezin je ubrzala, i "Mercedes" u grču naprijed kao strijela kroz grotlo. Mi nešto ne опрокинулись u kutu, i Чоени je vikala pokušavajući da se okupe.
  
  
  Mi skočio na rubnik, putovali trideset metara na бордюру i, konačno, odselila natrag na ulicu. Joj vidio kamion koji je ispred nas, i притормозил, kako bi se omogućilo drugi automobil vozite ispred nas kao štit.
  
  
  "Vi ste bili zaprepašteni?" — pitao ju Чоени.
  
  
  Ona je pogledala u mene i pogodio je u glavu. Ona je nastavila gledati u stražnji prozor, ali nas nitko ne progoni. Ona je bila prestrašena.
  
  
  — Pratiti kamionom — naredio sam. "Ako izgubimo, možemo početi ispočetka". Nakon pola bloka iza kamiona, mi smo ga slijedili dalje u grad. Nakon pola sata kamion se zaustavio kod bočnog ulaza u zračna luka Dum-Kuća, i dječaci-gay выпрыгнули oko kutije. Vozač, mršav indijca u zapadnoj odijelo, stavio ih u zgradu kolodvora.
  
  
  Izašli smo iz "Mercedes" i koji su slijedili nakon njih na platformu. Ih je čekao stari DC-3, выглядевший, tako da je on letio u Burmu u vrijeme početka drugog svjetskog rata.
  
  
  Kad su ušli, njegova выругался u sebi. Trag aviona je nesamo.
  
  
  — Možete da se držite ih je plan leta? — pitao ju Чоени. "Može biti, Raj će ti pomoći".
  
  
  Ona pomislila sam na trenutak, prije nego ići na stepenicama centra kule. Kad se vratila, DC-3 je već bio na kraju piste.
  
  
  Ona je izgledala sretno i pruži mi keychain.
  
  
  "Oni lete na Раксол", rekla je ona. "To je na obroncima Himalaja, u blizini Nepala. Odavde više od sedam stotina kilometara.
  
  
  Ga pitao. — "Imamo previše je avion?"
  
  
  "Piper-команч", rekla je ona. — Jeste li ikada letio na nen?
  
  
  'Da.'
  
  
  'To previše.' Uzela me za ruku i povukao na ulicu. — Uskoro padne mrak, — prosvjedovao sam. "Sigurni ste da je to lit zračna luka?"
  
  
  Ona se smijala. 'Ne brinite. Bacamo utakmice, tako da osvjetljavaju pistu.
  
  
  Njezin je oklijevao, ali ona je išla ispred mene do hangara. Kad joj je stigao tamo, ona je već razgovarala s policajcem, u obliku i отдавала naloga механикам. Oni izbacila "Команч", a mi smo takvu igru na brodu. Nakon deset minuta smo otišli i krenuli na sjever.
  
  
  To je bio dug, hop, i već je pao mrak, prije nego što smo vidjeli svjetla sela. Ona je govorila na radiju, i na dnu polje iskazane u auto modu. Чоени je napravio jedan krug prije nego što sigurno spustiti auto na утрамбованную blato aerodroma. Na zemlji su postojala samo dva druga aviona, a jedan oko njih je bio DC-3, koji smo vidjeli взлетающим u Kalkuti. Чоени вырулила na parkiralištu, i mi smo stavili automobil na krilo i rep, prije nego što provjerite DC-3. On je bio bačen. Nije bilo nikakvih znakova posade ili dječake, koje smo vidjeli u Kalkuti.
  
  
  U maloj zgradi kolodvora iza pulta sjedio vladin službenik. On je izgledao скучающим, dok Чоени nije pokazala emu karticu u novčaniku. Onda je on просветлел i izašao s kuhalom za vodu. Dok smo pili некрепкий piće, on nam je rekao da je sat vremena prije našeg dolaska sletio rublja, kompletna dječaka, ih je pokupio kamion.
  
  
  On nije znao više. On je poveo nas u stražnju sobu gdje smo se mogli opustiti do jutra.
  
  
  U zoru smo otišli na neasfaltirani put u selo.
  
  
  Izgled sela mi se ne sviđa. Nekoliko kamenih kuća, pusta продуваемые vjetrovima brda, ulice s nekoliko tankih stabala u neplodna tla, i svugdje prašinu. Neasfaltirana cesta je popločana, i na njoj se виднелись nedavne tragovi kamiona.
  
  
  Joj vidio u tom području još samo jedan automobil, stari "Lutalica", koji su izgledali čudno i neprimjereno tako visoko u podnožju Himalaja.
  
  
  Чоени je razgovarala s vlasnikom Рамблера. "Potrebna nam je tvoja stroj, da ispita teren", rekla je ona. "Mi smo tako mnogo ne možemo vidjeti s uzorkovanja zraka. Mi smo dobro za povratak vam za to.
  
  
  Muškarac nije zainteresiran. On je rekao da se stroj ne može kretati, i okrenuo kamen, koji рубил.
  
  
  U drugoj kući, pitali smo vidjeli da li stanari kamion s dječacima, prolazi mimmo. Prvo, žena je strpljivo slušala. Zatim je разозлилась na nešto što je rekao Чоени. Ee oči сверкнули, i ona je zalupio vrata.
  
  
  Чоени uzrujan. "U Indiji tako ne radi", rekla je ona. "Slušamo, mi ne pristajemo, i sve vrijeme se smijati. E žena uplašena. To mi se ne sviđa.
  
  
  U obližnjoj kući smo doživjeli istu odbijanje, iako je i više umjerena. Starac koji je živio tamo, činilo se da je imuna na strahu. On je već bio previše blizu groba. "Nitko ništa ne govori o kamionu, — rekao je on. "Vidjeli smo, ego ranije s ego hrpa mladih. Ali oni koji postavljaju previše pitanja, ne traju dugo. Vratiti u Kalkutu. Ovdje vlada samo smrt. Čak i razgovor sa tobom je uzrok moje obitelji sumnje. Idem kući.'
  
  
  On je povukao nazad i zatvorio vrata.
  
  
  Чоени zbunjen нахмурилась. — Može biti, bolje nam je da se vrati — rekla je ona. "Šaljemo tim ljudima u nevolji. Im i bez nas, to je dovoljno.
  
  
  — Misliš da mi treba samo zaboraviti na probleme назревающих u Kalkuti?
  
  
  — Ne, ali možemo reći Raju. On može poslati suda vojsku, ako je potrebno.
  
  
  Joj, rekao da nema, nastavio je dalje ići na tragu kamiona. Ona je oklijevao samo trenutak prije nego nadoknaditi mene. Ona je prestala da se svađam, dok smo hodali kroz selo, slijedeći na navijanje tragovi guma za teretna vozila na visoke padine. Iza nas оживала selo. Seljaci iziđoše kroz svoje kolibe i radoznalo gledali na nas. Očigledno, stranci, barem rodom sa Zapada, na ovom lokalitetu su rijetkost. Ga pitali облетят li okolici vijesti o našem prisustvu.
  
  
  Prošli smo dvije milje gore na brdo i stali kod prvih nekoliko grmova koji su videli. Mi smo bili u maloj kotlini. Joj, stajao sam i gledao na planinama sa šeširom vječni snijeg.
  
  
  "Ovo je beznadežno", rekao joj je više o sebi nego Чоени.
  
  
  Upitala je. - 'Zašto?'
  
  
  — Mi čak i ne znamo što tražimo. Planine se protežu na stotine kilometara. Ovaj kamion mogao otići na bilo koju stranu. Kod nas nema šanse da držati korak s njim hoda.
  
  
  — Onda ćemo se vratiti? — s nadom upitala je.
  
  
  Nisam odgovorio. Sada je vrijeme bio u mojim protivnikom. Ako bi smo se vratili, onda bi izgubili cijeli dan. Petnaesti dan je bio previše blizu.
  
  
  Ponovno ga je istraživao horizont, korak po korak, pažljivo fokusiranja, a zatim ostavljajući svog pogleda prelazak na sljedeću parcelu krajolika. Konačno ga je to vidio... slab pokret u grmlju, tristo metara ispred.
  
  
  Iza nas gledali. To je bio dobar znak. Ali oni koje smo htjeli, mogli lako sakriti na umu u niskoj grmu, koji je rastao svuda u podnožju, a cijela vojska mogla sakriti u оврагах i kanjonima, odlazak u planine.
  
  
  Nismo imali nikakve šanse pronaći kamion ili dječake, osim ako su se trudili da ostanu izvan vidnog polja. Ljudi koje smo željeli, treba doći do nas. To je bio naš web-nada.
  
  
  Tako da sam izvadio "Luger" iz futrole i cilj je više ili manje u smjeru kretanja, što se vidi na horizontu.
  
  
  Чоени сглотнул. 'Što to radiš? Si ti lud?'
  
  
  — Ja ću pokušati da bude zarobljen, — rekao sam.'
  
  
  "Ljudi oko kamiona". Ga je pritisnuo okidač i pištolj lajao još jednom. — Te povratak u avion — rekao sam. "Letjeti u Kalkutu i dobiti pomoć".
  
  
  Ponovno je pritisnuo okidač.
  
  
  — Ne, — запротестовала je ona. Ona smanjena moje ruke i spriječiti me opet pucati. "To će ubiti tebe."
  
  
  — Vrati se, — inzistirao nje, ali ona nije išla.
  
  
  Joj stavio "luger" u kubura i uzeo ga u ruke. Ee tijelo задрожало pored moje.
  
  
  "Može biti, da joj mogu pomoći," rekla je ona. Joj dobio obrazovanje, znate.
  
  
  Njegova hotel odgurnuti od sebe, ali bilo je prekasno.
  
  
  Jedva da smo čuti zvuk motora, kao i na planinama preko puta sped dolje mali kamion.
  
  
  Četvorica muškaraca s армейскими ruksacima i puške na gotovs iskočio iz njega. Četiri debla su bila usmjerena na mene.
  
  
  "Hej, što je to?" — возмущенно upitao sam. "Što ti puška?"
  
  
  Na kamion je izašao visok mršav indijca u тюрбане i pogledao na nas.
  
  
  — Što je pucao — rekao je on-индусски i ponovite to na lijepom engleskom.
  
  
  — Zmaj, — lagao sam. "Kobra". Ona напугала moju ženu.
  
  
  On je ignorirao laži i pažljivo pregledao Чуни.
  
  
  — Ti si stigao u selo u tom malom crvenom avionom? - pitao je on.
  
  
  Joj je kimnuo.
  
  
  'Zašto si sletio ovdje? Mi smo ovdje daleko od turističkih ruta.
  
  
  "Mi pregledat znamenitosti. Njegov je prvi put u Indiji". Čovjek u тюрбане sumnjičavo pogledao Чоени, i to se brzo сообразил.
  
  
  "Ja sam upoznao svoju ženu u Ujedinjenim Narodima u New Yorku, — objasnio sam.
  
  
  On mi nije povjerio, ali je neko vrijeme nastavio igru.
  
  
  — Hoćeš li se voziti s nama? — uljudno je pitao je on.
  
  
  — Da, — pristao Чоени. "Jako sam umoran".
  
  
  Muškarac ljubazno prošao ispred nas i pomogao Чойни sjedne na prednje sjedalo. Joj вскарабкался pored njega i vidio je kako su militanti se popeo u tijelo.
  
  
  Motor oživio, i u djeliću sekunde vidio u retrovizoru, kundak puške. On snažno me udario po черепу. Joj samo uspio zaroniti malo lijevo. To je bio grub udarac, ali težak drveni odsjeka ipak me udariti dovoljno teško da moj mozak mahnito сотрястись. Kod mene je bio takav bolan osjećaj koji vas pokriva, neposredno prije nego što je nesvjesno prekriva um po svojoj blagoj бархатным plašt.
  
  
  Kasnije, kada joj se probudio sjedi i постанывал, ga je otkrio da su moje ruke i gležnjeve su povezani. Moje ruke su pred mojim tijelom, i još dvojica naoružanih muškaraca, охранявших mene, napravili oružje mi je u životu.
  
  
  Ja ne znam koliko smo se vozili, ali ja ne mogu biti bez svijesti više od dvadeset minuta. Prije nego što je imao vremena da razmisle o nešto drugo, kamion je usporen i odvezao u vrata. Na obje strane su zavojnice bodljikave žice i dvostruka ograda oko žica.
  
  
  Visok čovjek došao na stražnjem dijelu kamiona.
  
  
  "Перережь konop oko ego gležnjeva i uzmi ego za moj stol", rekao je on.
  
  
  Joj bijesno potresen. "Što to znači za omamljivanje i mene vezati?"
  
  
  Odina oko vojnik me je udario po licu stražnji dio dlana. Ostali su se nasmijali.
  
  
  Oni вытолкнули me naprijed, a njegova čuo Чоени iza nas. Pričala je sa dva borcima, koji su više ili manje bore joj ide u drugom smjeru.
  
  
  To je ono što banda, unatoč vojnoj odori. Vojnici u kamionu su pritom i подталкивали mene, dok joj je ljuska između njih na невысокому zgradi s vrata, ali bez prozora s lijeve strane. Jedna lampa je dodao u svoju брылев na svjetlo, лившемуся kroz dan. Me gurnuti unutra i vrata brzo su se zatvorila za mnom.
  
  
  Soba je bila slična ured s ormara za dokumente, stol i pisaći stroj.
  
  
  "Dočekati u svojim dokumentima piše da se zovete Matson, Howard Matson, — rekao je muškarac u тюрбане. — Želim znati istinu. Tko si ti i zašto si ovdje шныряешь?
  
  
  "Ja sam biznismen, glasovanje i sve".
  
  
  "S tim stvarima?" On je držao Вильгельмину i Hugo. Očito, vodili su ih imam u kamionu. On je morao da ih u stranu i okrenuo se k meni cudno glup. "Hajde, gospodine Matson, vi ste nas podcjenjivanja".
  
  
  Njezin je odlučio još neko vrijeme igrati ulogu podebljano amerikanac, iako je i sumnja da su moji stražari znali opremljen za mene više nego što su hoteli priznati.
  
  
  "Slušaj, — огрызнулся ja mogu, ti si fanatik tih тупых indijskih seljaka, ali, koliko mi je poznato, ti si samo bandit, nezaboravna ljudi. Vi i vaši plaćenici izgledate дерьмово. Ga je vidio, više discipline u čoporu vukova. Ne pokušati približiti k meni, inače to toliko pogoditi, da si pokrenete stenjati. A sada развяжи mi ruke!
  
  
  To je stari trik s perturbacije, i on je služio svojoj svrsi. To je ego dovodi u zbunjenost i ljutnja. On je ustao i snažno me udario; Joj, okrenuo i, развернувшись, snažno pogodila njegov ego nogom. Onda me udario straga prema почкам. Bol je bila grozna.
  
  
  Joj više ne сопротивлся i dopustio dvojici muškaraca da povucite me za stol. Oni su poklali užad i приставили pištolja moj cilj.
  
  
  — Uzmite kaput off, — on je naredio da ih kapetan. 'U potpunosti.'
  
  
  Ja ne bi smetalo. Kada svoju odjeću uklonjen, oni se grubo vukli su me na stolac i strapped na njemu, šireći joj noge i ruke.
  
  
  Ih kapetan проковылял do stola i pregledao me.
  
  
  — A sada, gospodine Matson, — počeo je on — možda ste hoteli bi nam reći nešto o sebi. Tko si ti? Što ti radiš ovdje?'
  
  
  — Ja sam amerikanac, — rekao joj je teško kretao na cilj. — Ne trebate znati više. Ako konzul SAD će to
  
  
  On se nasmijao. Kao i muškarci oko njega.
  
  
  — Konzul? U Kalkuti? Vi se šalite, gospodine Matson, ili kao da ste tamo. Kroz dva dana u Kalkuti više neće biti američkog konzulata. Možda čak već i nije u Kalkuti. Ali ti si već sve to znaš, zar ne?
  
  
  Joj je rekao da ne znam o čemu on govori. On je strpljivo kimnuo.
  
  
  — Naravno, naravno, — rekao je on, отворачиваясь. Kad se ponovno okrenuo prema meni, ga vidio u ego ruci dugu britva. Odjednom joj je napravio siguran, da je to bila takva wouldnt dobra ideja, na kraju, neka mi se uhvatio.
  
  
  — Jeste li se ikada osjećali bol, Matson? — pitao je muškarac. "Užasnog, nepodnošljiv bol, koja se bavi prekida crijeva i čini vas pitati o brze smrti?"
  
  
  Britva сверкнула na moje lice, ona je bila šesti inča u duljinu i tako oštar da lagano блестела u jutarnjem svjetlu. Kad oštrica je prvi put dotaknuo moje kože, ja sam pomislio da je pogodio cilj — rez je tako kontroliran, tako glatka. Joj okrenuo glavu, kako bi godišnje na svoju lijevu ruku. Blade, počevši od vrha mog kažiprst, пересекло dlan, prošlo mimmo zglob i porasla na mom ramenu, a zatim изогнулось i зацепилось malo iznad ključne kosti.
  
  
  Prva bol нахлынула, kada ih je vidio, kao oštrica urezan mi je u ruci. Joj, zatvorio je oči, ali je to počelo. Njegova hotel закричать.
  
  
  — Jeste li ikada čuli za smrt tisuće posjekotina, gospodin Matson? To je drevna istočnjačka mučenje, obično se koristi kada netko želi dobiti informacije, ali život je u pitanju osoba nema nikakvu vrijednost. O, ja ne kažem da su sve žrtve tisuće posjekotina umiru. Neki su preživjeli. Sve ih tijelo je prekriveno ožiljcima. Imajte na umu, kao što su posjekotine prolaze samo kroz prvi sloj kože, tako da je duž linije reza formiran je samo nekoliko kapi krvi. Krećući se naprijed, možemo naći nove načine i poniranje sve dublje i dublje. Kada posjekotine kreću od glave i grudi na genitalije, čak i najjači muškarac viče. Malo ljudi može izdržati bol".
  
  
  Sljedeći rez bio isti kao i prvi, ali na mojoj desnoj ruci i u ruci. Ovaj put britva je ušao dublje... gori, gori boli, koja se bavi nehotice izazvao frktanje zastava dozvole za izvršenje kroz nosnice. Moji zubi i usne su stisnute. Njezin je mislio: "Ako dati joj otvoriti usta, meni će biti lakše obuzdati krikove boli."
  
  
  Visok čovjek shvatio svoj posao. Joj vidio sjaj zadovoljstva u ego očima, napetost mišića oko ego i nosa deformiran usana, kada je brod krenuo natrag u moje tijelo — ovaj put na подбородку — mapiranje treću liniju reza na mojim prsima i trbuhu.
  
  
  Indijka je opet progovorio. Joj je otvorio oči, ne znam, kada zatvoreno ih.
  
  
  "Prag boli zanimljiv. Neki zapadni ljudi su potpuno razbijeni u ovom trenutku. Oni govore vam sve što znam, od prvog puta. Kada drugi rez su plakati i moliti za milost. Na trećem aspektu oni spadaju u tantrum ili izgubiti svijest. Vaš prag boli ценымногие gore, ili je vaš trening bolje od svojih misli. On je završio rez. 'Sada pitanja. Tko подослал vas da izvidi na nas?
  
  
  Nisam rekao ništa. Joj je bio pronaći izlaz, način za bijeg od. Dok je to izgledalo beznadno. Čvorova na užetu su vješti; istezanje pa ju je shvatio, da se ruke i noge ne провисают. Stolica je usko grlo i lako наклонялся, ali čak i ako bi ga prevrnuo, malo što je mogao učiniti.
  
  
  — Tko je poslao tebe da izvidi na nas, Matson?
  
  
  Nož je sletio u полудюйме od drugog ozljeđivanja na mojoj ruci. Ovaj put je udario dublje i napravio mi disati, nego boli.
  
  
  Vrata su se otvorila. Vojnik je gurnuo glavu. 'Vatra!' uskliknuo je on. Lice ega je donio, i on ponovi alarm. "Vatra, kapetan! Izvana.'
  
  
  Kapetan napravio ljut lice. On je bio razočaran činjenicom da je ego prekinuli, kada je morao britva. — Ne убегай, Matson, — rekao je on.
  
  
  On i stražari istrčao na vrata, a ja sam uzdah olakšanja. Joj nije imao pojma što se događa izvana, ali se radovao odmor.
  
  
  Od boli me želite opet zatvoriti oči ili poziv za pomoć, ali obje ideje su beskorisno. Nisam mogao izgubiti nam sekunde.
  
  
  Joj gledao kroz sobu. Prvo to nije vidio izlaza, nema odluci se oslobode užeta, впившихся mi u kožu. Potom je razmišljao o uljanom lampu, gori na obližnjem stolu.
  
  
  Što duže ga gledao na lampu, brže оформлялась ideja. To je bila avantura, ali šanse su veće nego čekati na povratak majstora sa svojim smrtonosne britvice. Ako bi joj samo mogao zakucati preko lampu i baciti konop na zapešćima nad plamen, imao bi priliku.
  
  
  Ali doći je nesamo. Joj jedva mogao kretati. Odskakanje i meandri, joj mogao samo malo nagnuti stolica. Mi hrani sva moja snaga, da перекатиться i baciti, tako da je raspoređen. Ali na kraju stolica prevrnuo i pao na rame. Pad je zapanjilo me i pojačanu bol.
  
  
  Joj shvatio udaljenost do stolice i polako gurnuo stolicu desno. Zatim je prevrnuo na život, tako da je stolica našao se na mojim leđima, pa ga je koristio ego, kao ovnovi protiv stolice. Lampa дрогнула, zatim je pao. Ona je srušio na zemlju i eksplodirao u vatrenim lokvu.
  
  
  Srećom, lampa je ne jako puno, ali mi je bilo potrebno brzo doći na posao, dok se ulje ne пропитало zemljani pod.
  
  
  Meni je bilo sve snage, da перекатиться na rame dovoljno daleko da drže ruke nad plamenom, da se požar mogao polako прогрызать jače konopce kojima ga je povezana.
  
  
  Ubrzo plamen početak gorjeti, i moja zapešća. Joj jako grču desnom rukom, da se povede ga u plamenu. Uže je nastavila gorjeti.
  
  
  Bol je proboden moj mozak. Uže je spalio, i ja sam vidio, kako se to опалила kosa na mom zapešću i učinio za moju kožu crvenom. Ga opet iskopali i desnom rukom; uže boli впилась mi je u ruci. Još jedan trzaj, i moj ručni zglob bio oslobođen.
  
  
  Joj сдернул ostatak užeta sa ruke, zatim dovela čvorovi oko lijeve ruke. Oni su dobro posložene. Cijela moja desna ruka i zglob zapaljena, nego boli. Ali to je bio moj jedini šansu da se povuče. Konačno čvorovi развязались; Joj iskopali užad ga je nogom, i uhvatio za odjeću. Moj pištolj i nož je ležao na stolu. Joj, odjeveni, обулся, i već je bio spreman da se povuče, kada je na vrata je ušao visok indijanac. On nije izgledao je vrlo sretan kad je vidio mene, i pištolj usmjeren emu u životu.
  
  
  On je pogledao u njega, očekujući da učiniću to u njega. Na samom delle, on je bio toliko usmjeren na oružje, da je jedva vidio nož u mojoj drugoj ruci. On je ušao u ego tijelo malo iznad prepone.
  
  
  Na ego usne izbio булькающий zvuk, kad je odstupio od noža i visored ranu rukama. Zatim je skliznula na zemlju.
  
  
  On nije bio mrtav kad ga je okrenuo ga.
  
  
  Ga pitao. - "Gdje je djevojka?"
  
  
  — Otišao — rekao je on. Krv šiklja širom kutak ego rta, i to закашлялся. "Ona je postavila požar u svojoj sobi. Molimo vas da utvrdi mene. joj...'
  
  
  Odjednom se smirila, on je ležao leša kod mojih nogu.
  
  
  Bilo mi je žao. Ona bi radije ostaviti ego u životu, ali nož je precizno oružje.
  
  
  Joj gledao oko sebe. U kutu je stajao automat, a na polici dvije ručne bombe. Joj stavio bombe u džepove i, držeći automat na gotovs, otišao u dan. Joj je bio saznati što se ovdje dogodilo, da je došlo stav prema Kalkuti, te ju je morao pronaći Чоени. Joj, otvorio vrata i izašao van.
  
  
  
  Poglavlje Одинадцатая
  
  
  Joj lagano izašao. Pronašao ju je u sobi стеганую jaknu, da se više osjećati kao dio okoliša. Nakloni glavu, joj mogao nakratko odstupiti zbog jednog oko satu.
  
  
  Joj, udahnuo dim od vatre i čuo plač muškaraca bore s plamenom, dolaze na prekrivena travom kolibe.
  
  
  Joj, ušao u dvorište, застроенный одноэтажными građevinama koje su proizvedene dojam utvrde starog američkog Zapada. Tamo je desetak zgrada, tri, oko koje su izgledale kao vojarna, a jedan je, navodno, bio blagovaonom. Prije jedno oko zgrade stajala su tri kamiona.
  
  
  Samo zbog gašenje požara mene nije primijetila desetak muškaraca u formi, kad joj se žuri do kamioni. Joj bio skoro tamo, kad je zbog najbliže strojevi pojavio muškarac. Došao je iskren prema meni, предупреждающе podizanjem ruku. On je radoznalo pogledao me, a zatim odustao i, činilo se, bio idući poziv za pomoć, kada ju je nazvao ego. Prišao mi je s удивленным i sumnjičav pogled.
  
  
  "Jedan klik i sve će biti gotovo", rekao sam. "Повернись i ustani pored mene. Ga voditi na tebe pištolj. Joj brzo progovorio na hindski, nadajući se da me je shvatio.
  
  
  On se okrenuo, i strah, ego, čovjek je bio toliko veliki, da sam gotovo osjetio ego miris. Prošli smo dvjesto metara, dok nisu stigli do vrha padine i ne siđe s druge strane. Kada smo sakri se putem vidnog polja logora, ga gurnuo ego na zemlju.
  
  
  — Ti si vidio djevojku? On je kimnuo. "Kuda je otišla?"
  
  
  On je ukazao na padini, na kojem smo bili. — Tko je ovdje glavni?
  
  
  — Ne znam, — rekao je drhtavim od straha glasom. — Ja sam samo Naga, kuhar. Ja ne znam.'
  
  
  'Dobro.' Njegova gesta je naredio emu ustati. "Pokažite mi gdje je otišla djevojka".
  
  
  On je brzo poveo me do planine u smjeru zapada. Izašli smo na каменистое visoravni koja граничило uz malu dolinu. Dolje ih je vidio desetak kuća, neke napola spaljeni, drugi su potpuno uništeni. Mi smo gledali u roku od pet minuta, ne primjećujući da nema kretanja. On je ukazao mimmo žbunje na mjesto oko четырехстах metara na visoravni.
  
  
  "Glas zapovjedno središte. Ako je dama je otišla tako daleko da je ona, vjerojatno, sakrila se ispod čekati mrak.
  
  
  Mi соскальзывали s kamena na grm, s kamena na drvo. Kad smo bili u dvjestotinjak metara, Naga podigao ruku. Čuli smo, kao što je netko govorio. Mi smo lagano prošli pedeset metara i vidjeli ih. Zapovjedno središte nalazio u sedam metara ispod kraju petraea visoravni.
  
  
  Vidjeli smo teren, ali vremenskih, čini se, nije bilo. Tiho uvukao mi liže, dok su bili na platou otvoreno nad njima. Joj izvukao čeka na prve ručne granate, a zatim opet pogledao na cilj. Šestero muškaraca sjedili u bunkeru, вырытом duboko u padini. Dva diljem imali su strojevi. Treći je ugradio mali radio. Drugi gledao na selu u dvogled.
  
  
  Šipak влетела u zapovjedno središte. Zatim mi je na ramenu bio automat, i on skoči i загрохотал, kad je moj metak zakopan ljudi. Eksplozija шталь rasplet. Dvojica muškaraca već su bili ubijeni. Šipak se pretvorio ostalih u корчащуюся, истекающую krvlju masu. Nismo čekati da se vidi, preživio je li bilo tko. Mi smo pobjegli s brda, обогнули zapovjedno središte i požurio kući, u четырехстах metara ispod. Onda ga je vidio Чоени, koja se bavi пряталась okruženja stijena. Četvorica muškaraca na dnu pohrlili na njega tijekom potrage teritoriju, ali sa zvukom granata i vatrenog oružja redova su počela paničariti i povukli se.
  
  
  Ona je vidjela, da mi idemo, i potrčala k meni.
  
  
  Ga uhvati njezine ruke i nosio dalje. Dio njene kose je опалена, a lice je crno od čađi.
  
  
  — Ne иванников me natrag u selo, — rekla je ona, dršćući. Ga zaustavio. "Ali upravo tamo ćemo naći utočište".
  
  
  'Nema. To je... to je previše strašno. Nikoga ne pokopali. I da Ih je jednostavno pucao i ostavio tamo. Žene, djeca i starci...
  
  
  Joj, okrenuo se i pogledao na Nagu. On je kimnuo. 'To je tako. Oni dopuštaju svojim ljudima praksu na stvarnim ljudima. "Ostati ovdje s njom, — rekao je njegov Наге. "Moram ići jednom godišnje".
  
  
  Joj рванулся naprijed, osjećajući miris truli, распухшей tijelu, prije nego što je vodio kroz dvadeset metara. Kada joj je došao do prve kuće, подлетела desetak канюков. Parcijalni ostaci starca i dječaka je ležalo na ulici.
  
  
  Zidovi kuće bili su razbacani rupe od granata i metaka. Većina kuća je izgrađena oko kamenja i maltera i imali stotine metaka rupa. U susjednoj kući ih je vidio tri žene. Kod jednog oko tijela bila odsječena grudi; kod drugog nije bilo glave. U posljednjem kuću čovjeka prikovan naopako na dan, a zatim ubijen iz vatrenog oružja iz neposredne blizine.
  
  
  Joj, otrča natrag, ne osvrnuvši se na broken ulici. Ako se ti partizana ikada ući u Kalkutu, počinje klanje.
  
  
  Kad joj se vratio do mjesta gdje je ostavio Чоени, ju je otkrio na zemlji samo сморщенного Naga. Nije joj mogao emu pomoći. On je bio ubijen; ego unutrašnjosti su izvađene, a grlo перерезано. Djevojke se ne vidi.
  
  
  Ako je ona kod njih bila, oni moraju biti u blizini...
  
  
  Odjednom je odjeknuo prasak oružja, i kamenje залил nekoliko metaka u dva metara desno. Joj, okrenuo, ali nikoga nije vidio. Još jedan red, a metak je pogodio u kamen na lijevoj strani. Joj подкатился na drva i pucao nasumično, da bi ih spusti glavu, ali još uvijek nitko nije vidio. Joj leži u potpunosti na otvorenom...
  
  
  "Pravo, gospodin Carter, oduprijeti se beskorisno", — obratio se pismom k meni che-onda glas. "Potpuno ste okruženi, beznadno odoljeti nam. Ti si previše pametan, pokušati se probiti kroz to. Zašto ne baciti svoju pušku i ne doći ovdje tiho?
  
  
  Jak, snažan glas je došao oko megafon, koji je, činilo se, odjekuje wafting maloj dolini.
  
  
  Nju je bacio pištolj i ustade, podižući ruke prema gore. Četiri "oblutak" na brdu skočio na noge, bacio kamuflaža i pobjegli k meni, нацелив strojevi mi se u grudi.
  
  
  Indijski partizana gužve oko mene i oduzeli mene Hugo i Вильгельмины. Zatim su grubo guraju me pred sobom.
  
  
  Nismo se vratili u kamp. Stražari веления me mimmo kamp, gdje smo našli drugi put. Oko pola milje niz brdo mi ode na maloj dolini, tri stranke koje su okomite, kao da je tu bila каменоломня. Straga je velika špilja. Ispred ulaza u špilju bio je podignut debeli barijeru oko bodljikave žice.
  
  
  Stražari su ga odvedoše me do заграждению. Otvorio je mali dio, gurnuti me i ovdje opet zatvorena od bodljikave žice. Joj vidio oko trideset ljudi - neki su bolesni, neki su plakali, svi su bili slabo odjeveni, a očito nije накормлены. Joj, okrenuo se prema ogradi oko bodljikave žice i vidio dobro odjevenog muškarca u svijetlo zelenoj obliku s naramenicama na ramenima. On je pogledao u kamp.
  
  
  "Gospodin Carter. Dođite ovamo, molim vas.
  
  
  Joj, došao do bodljikave žice.
  
  
  -- Dobili smo obavijest iz Kalkute, - rekao je on, radoznalo gledajući u mene kroz bodova, -- mi smo samo ono što je postalo poznato ime našeg visokog gosta. Mnogo sam čuo o vama. Čovjek ne može ubiti. Može biti, mi smo dobili mjesto u udžbenicima povijesti.
  
  
  Ga je ignorirao ego ismijavanja.
  
  
  Ga pitao. - "Da će se 15. kolovoza?" "To je veliki dan, zar ne?'
  
  
  On je odgovorio prijeteće. — Ti to ne vidiš.
  
  
  On se okrenuo, onda je ono što je mislio. — Ne brini o djevojci, — rekao je on. "Ona će doći do vas u selo". Kada je otišao, ga je pokušala skupiti svoje misli.
  
  
  Po svemu sudeći, on nije bio lider. Osoba koja mi je bila potrebna, bit će sigurno u gradu i da će se najnovijim приготовлениями.
  
  
  Joj je bio pronaći tu osobu. Ali prvo mi treba je pokušati ostati živ, a u to vrijeme to činilo vrlo složen.
  
  
  Joj, gledao na pećinu. Vrata na ulazu su spojeni na struju, vjerojatno je dovoljno jaka da ubije mene, a zidovi su bili debeli pedeset metara. Možete cijeli život dlijeto ih. Bijeg činilo nemogućim.
  
  
  Joj nije bio jedan, ali ljudi, разделившие moju sudbinu, malo mogu pomoći. Većina oko njih su stari i slabi, vjerojatno, seljaci, rudarstvo sebi hranu na čvrstom tlu brda. Oni su se pripremali za smrt s staloženost, koju posjeduju samo hindusi. Oni su sjedili prekriženih nogu, žene okrenule glavu na zemljani pod i neprestano pjevaju njihove molitve bogovima: "Hare Krišna, Hare Rama".
  
  
  Oni su spremni za sljedeći korak u dugom ciklusu реинкарнаций. Ali nisam bio spreman.
  
  
  Joj išao okruženja njima, pokušavajući da ih na фаталистического obamrlosti, ali nitko oko njih, činilo se, nije vidio me. Samo kad joj je stigao do mladića, прислонившегося na stenjati ga dobio reumatizma.
  
  
  On se nasmijao, što me vidi. "Znači, oni перехитрили veliku ribu. Vi ste englez?
  
  
  — Amerikanac, — rekao sam.
  
  
  'Osjećaj se kao kod kuće. Do podneva svi ćemo umrijeti.
  
  
  Njezin je kleknuo je pored nje i drži cigaretu. On je uzeo ego i uguši dimom.
  
  
  Ga pitao. - 'I ti si previše?' — Zašto oni žele ubiti? Ostatak stare. Zašto oni ne žele vidjeti tebe?
  
  
  "Ja sam pripadao njima, — rekao je on. "Mene завербовали u Kalkuti. Oni su se hranili me i brine o mojoj sestri.
  
  
  Zatim ga vidio ovdje selo. Ja ne bi mogao ubijati ljude, pa me stavi ovdje skitnica, gubavcima i udovice, koji se mole o dušama svojih muževa". On je zastao i bijesno pogledao straže. — Uskoro će doći, uzeti četiri-pet osoba i će otputovati u selo. Ako ne budemo dovoljno brzi da nas ubiju izvršiti sa bajunete ili metak. Joj, vidio, kako su to radili prije.
  
  
  Mladić se trese od straha i bijesa.
  
  
  Ga pitao. — Ti znaš da oni spletkama? "Ono što oni žele učiniti na Dan nezavisnosti? Si čuo o tome?
  
  
  Ego smeđe oči сверкнули u mom smjeru, kao što su jezik i kobre. — Naravno, ali odakle ti znaš o tome? Rekli su nam, ali ti si sa strane. On je slegnuti ramenima i počeo sam buljiti u zemlju, zgrčene. "Velika revolucija. Ako smo mogli, mi bismo zauzeli Kalkutu i cijelu Zapadnu Бенгалию. Oni su rekli da je policija ih strani, amerikanci i rusi će pucati drugi u drugu. Sve što nam je bilo potrebno učiniti je dići u zrak most, Ljudi i željezničke stanice, zatim počiniti napad na Чоуринги road, i zapalili sve kuće. Kalkuta je bila u takvoj panici, da bismo mogli doći do stotinu osoba i okupirati cijelu državu".
  
  
  Ga pitao. - "To radi?"
  
  
  Mladić je odmahnuo glavom. 'Ne znam. Oni тренировали ljudi, mjesecima. Oni to nazivaju Oslobodilačke vojske Kalkute. Znak će biti poslužen, kada je konzulat взорвуться. Male grupe nastupit će pohoda na ključne pozicije. To može raditi. On je podigao ramena.
  
  
  — Za nas to ne smeta, — nastavio je. Svako jutro u selu održavaju ratne igre. Oni uvijek uzimaju najjači, da su služili kao primjer za novaka. Osim toga, oni su se riješili svih stanovnika sela na dnu, da bi ih ušutkao".
  
  
  Joj ustao i otišao uz zid, gledajući u tamne kutove spilje. — Da li postoji način da se izvuče odavde?
  
  
  To negativno odmahnuo glavom.
  
  
  Joj pretražio svoje džepove, ali nisam imao ništa, osim remena. Удушающие teme već nisu mi mogli pomoći. Imam previše bili su utakmice u zoni, ali u vlažnoj pećini ništa ne gori.
  
  
  Morao je to napraviti u selu. Tamo kod nas bi bio neki sloboda kretanja, priliku. Joj, gledao сгорбленную lik, koji je nekad bio mlad čovjek.
  
  
  "Što će biti u selu, kad smo tamo doći?"
  
  
  On se nasmijao gluhe, bantering od smijeha.
  
  
  "Nema smisla da se odupre neizbježnog. Vi samo trebate opustiti i moliti se o najboljem mjestu u zagrobni život".
  
  
  Joj, sagnuo, uhvatio ego i postavio na noge, snažno pritiskom na sirove stenjati špilje.
  
  
  — Moraš mi reći što se točno događa u selu. Reci mi, da čine muškarci s puškama, gdje idu žrtve.
  
  
  Joj popustili stisak na ruci. Sada ego oči su me gledali; obazrivo, uplašen, ljut.
  
  
  "Oni uzimaju pet ili šest ljudi na vrhu stjenovite visoravni, zatim smanjiti, обстреливают i voze u selo. Ima sedamnaest kuća, koliba i baca. Oni će morati pokušati sakriti. Ako je to profesionalni vojnici, oni dobro rade, подвозят ljudi, može biti, puca, po nogama, tako da oni ne sakrio u drugom kuća. Kada обыщут zadnja kuća, svih metak ili прикончат izvršiti sa bajunete. Mladi regruti su najgori. Oni imaju novca koliko hoće svaka žrtva.
  
  
  Joj, odmahnuo glavom. — Kakav imaju oružje?
  
  
  "Puške, automatske puške, ručne bombe i duge noževe".
  
  
  Već idući прислониться sirove ston, kada je vidio kretanje ograda oko bodljikave žice ispred ulaza.
  
  
  — Idu — rekao je mladić.
  
  
  Ga pitao. - 'Kako se zovete?'
  
  
  "Pozovite me Joe — dobro američka ime".
  
  
  Joj, ode od njega i čeka se nasloni na stenjati. Ušli su dvojica zaštitara, iza njih četvero mladih ljudi u civilu. Svih šest je bilo automatsko oružje. Najviši čuvar je pogledao u mene i жестикулировал.
  
  
  "Van!" uskliknuo je on. 'Ti si prvi!'
  
  
  Njegova oklopa polako; nož bajonet boli вонзилось me u stražnjicu. Počeo drugi stražar je podigao Jo na noge i gurnuo prema izlazu. Svet jahve, oslijepio sam, kad joj je prošao kroz otvor u vratima.
  
  
  Squinting, vidio je pored sebe pet osoba. Joe je bio jedan oko njih. Tamo su tri žene i starac, duge, ali iscrpljenosti. Starac je izašao, oko pećine, onda se okrenuo prema suncu i sel na zemlju.
  
  
  'Ustani!' — заревели stražari. On ih je ignorirao.
  
  
  Ego ruku проткнули штыком, ali on se nije micao. Oštrica пронзило mišiće ramena. Tek tada on je plakao. Čuvar je kimnuo, i četiri tinejdžera iz mitraljeza izvukli noževe i jurnu na starca.
  
  
  Oštrice su porasle i вонзились duboko u tijelu, sve dok se ja trudim da slika nije srušena više i nije pao na leđa. Noževi i dalje živost u mekom suncu, a oštrica sada su липко-crvene. Čovjek više nije objavio naš zvuk, samo mirno mjehurića, kada je zadnji uzdah сорвался s ego okrvavljenim usnama.
  
  
  — Dosta, — reče stražar. On je razgovarao s pet preostalih iz naše grupe. 'Idi brzo. I ne izlazite na svim skupštine, ili ćete biti mrtvi na licu mjesta. Ukorak s zaštitara.
  
  
  Mladi ljudi вытерли svoje noževe o hlače starca, a onda je izgrađen nas. Dva tinejdžera su išli naprijed, a dva su zatvarali procesija.
  
  
  Marsh u selo otišao previše brzo; Joj i nije mogao smisliti plan kako da se izvuče oko toga. Sve je točno tako kao što je rekao je Joe. Na vrhu petraea visoravni, rekli su nam pobjeći kući. Gledajući prema dolje, vidio svoju usamljenu figuru na dnu na padini. To je Чоени.
  
  
  Joj, trčao tako brzo kao što sam mogao, niz padinu, nadajući se da mi ne выстрелят u leđa.
  
  
  — Bježi, — vikao joj da je pristup do njega.
  
  
  Mi zaronio u kameni zid, i na trenutak joj se osjeća više sigurnosti. Joe je skliznula pored nas. Joj skinuo remen, izvukao jedan oko tankih удушающих kablova i ispruži hej.
  
  
  "Ako imate priliku, iskoristite ovo".
  
  
  Ona нахмурилась, onda se nasmiješio, i činilo mi se da sam vidio tračak nade u njezinim očima.
  
  
  Prije nego što ju je uspio doći do bilo što drugo, iz kuta kuće su iskočile dvije smeđe lik. To su bili dječaci, ne stariji od trinaest godina. Svako oko njih je bio i pištolj. Prvo je pucao jedan, zatim drugi, i ja sam čuo kao vruće olovo просвистел imam nad glavom, dok mi убегали.
  
  
  Pronašao ju vrata i zaronio prema unutra, povlačenjem Чоени. To je bio najveći kuća u selu sa primitivan чердаком s jedne strane. Potkrovlje je oko deset metara u širinu, to je bilo dovoljno da na neko vrijeme sakriti. Otišli smo na drvenim stepenicama i kročiti na debele borove daske. Na podu je stajao mali drveni sanduk. Ga je odgurnuo Чоени prema suprotnoj stenjati i gestom ponudio hej leći.
  
  
  Bilo mi je zanimljivo, ima li mladih boraca ručne bombe. Za trenutak joj je to shvatio. Mali šipak влетела u prozor ispod nas, срикошетила jednom i eksplodirala u tri metara iznad zemlje. Nisam imao vremena пригнуться. Dio mog tijela je došla pod шрапнельный kiša, ali vruće metala, nisam osetio. Kada se dim izbrisani, jedan oko dječaka lagano ušao u sobu. Kratki automatskim pištoljem u ruci brzo je pretražio sobu, zatim ego, pozornost обострилось. Čim je pogledao na tavan, odbacujući drveni sanduk.
  
  
  Nije imao vremena da izbjegne ego. Sanduk nokautirao oružje na ego ruku i udario ga ego u životu. On se napola okrenuo, uhvatio se za život i bez daha, pao na zemlju. Joj, gledao na automat. To može biti naš spas. Ali kad ga je već htio ego dokopati, вбежал početka drugi je dječak. On je vidio svoga prijatelja, leži na podu, sumnjičavo pogledala na tavan i obasuo paul odozdo tuče metaka oko automat za prodaju. Nas je spasio ego loše прицеливание i dva inča dobro stablo.
  
  
  Nakon nekoliko trenutaka on je izvukao zavaljen dječaka i uzeo pištolj-puška.
  
  
  Joj, sišao stepenicama, i Чоени je za mnom. Na podu je ležao kamen veličine šake. To je samo morao ego koristiti. Nju baci kamen jednim brzim pokretom, zatim se pritisne na stenjati i шталь čekati. Kamen je pogodio komad metala iz susjedne kuće i odmah раздалась redu. U našem smjeru otišao shaggy. Joj pokušao točno izračunati vrijeme. U zadnji tren joj, zaronio u vrata i punu kasu uhvatio mladog vojnika. Joj зажал ego usta jednom rukom i втянул ego unutra.
  
  
  Njezin je povezala emu ruke i noge pruge majice, a Чоени засунула emu u usta začepiti. Puška koju je ness, činilo da je dobar, ali kad joj je pokušao progurati uložak u zatvoru, njegova je otkrio da je ona заклинила. Slijepo smo istrčao na vrata i krenuli u smjeru odakle je došao dječak.
  
  
  Buka iza mene me okrene s pištoljem наизготовку, ali moj palac je oslabio na okidaču, kada je Joe je pao na zemlju s pištoljem u ruci i uvukao pored nas.
  
  
  Ego je pojedinac bio ljut. "Ju je ubio jednog smrti hvat; barem joj je otišao i uzeo malo oružje.
  
  
  — Ti si spreman ići u planinu?
  
  
  Joe je kimnuo.
  
  
  Kada mi uminu su; prvi zid, Чоени s blijedo lice дернула me za rukav. Jedna okolo, koji su došli s nama žena leži na leđima; ee života bio je rastrgan njene grudi je posrtati krvlju; ff sklopivi dolar je u jednoj do svojih otvorenih ruku.
  
  
  Joj протащил Чоени mimmo žene i vodio do sljedeće kuće. Ponovno smo čuli snimanja i plač iza nas.
  
  
  Mi перепрыгнули kroz nabrekao leš. Ee lice je pojeo стервятниками. Mi smo stali iza zida, sada pod velom sprijeda i straga, i pokušali uhvatiti moj dah. Чоени izgledao mučeni.
  
  
  Uzela sam pušku, na trenutak raditi okidač kukičanje i mehanizam, i on je čuo kako se uložak ne sjedne na mjesto u trgovini. Ona s uzdahom se vratio mi ga.
  
  
  Ležati na podu, ga pažljivo peeked pažljivo iz kuta zida. Ispred nas nije bilo nikog. Padine brda s kojih smo сбегали nekoliko minuta prije, popeo na vrhove tristo metara. To je bio dug bacanje bez navlake. Nisam bio siguran da Чоени stoje, ali ona je rekla da je spremna.
  
  
  Mi skočio, trčao duž zidova, spreman upasti na padini ispred. Mi nemamo vremena. Чоени suočena s mali dječak s dugom puškom. Ee ruka instinktivno вытянулась u karate udarac po vratu, i dječak bez svijesti se srušila na natopljena krvlju zemlju. Чоени podigao ego oružje.
  
  
  Iza njega je bio jedan oko stražara koji su nas doveli. Ego automat je bio usmjeren na nas.
  
  
  — Okrenite se, — rekao je on.
  
  
  Joj pucao u njega tako brzo, da on ne bi ni primijetio pokret pištolj. Kolutanje hit emu u prsa i swept na dva metra u crvenu prašinu.
  
  
  Mi smo pobjegli.
  
  
  Bili smo samo na pola puta prema brdu, kada je u nas počeo pucati... Mi пригибались i tekla dalje, пригибаясь i okretanje na drugu stranu, ali se i dalje ići u planinu.
  
  
  U deset metara od vrha popeo lik sa pištoljem i pucao u nas. Joe je pucao u njega, ali je promašio. Moja puška je ponovo ustala i pucao, čovjek se okrenuo i pao sa brda u našem smjeru. Mi smo trčali mimmo nje i zaronio prema gore.
  
  
  Ljudi u džipu je bio iznenađen više nego mi. Šef logora, muškarac u jarko zelenoj uniformi, samo što je spustio smeđu bocu i obrisao usne. Joj udarcem nokautirao bocu oko ego ruke.
  
  
  On воздел ruke iznad glave, i sve razmetanje hrabrošću napustila je ego sada, kada je na njega napravili oružje.
  
  
  Joj trčao naprijed, pretražio ego i našao ono što je najviše nedostajalo u последее vrijeme... Hugo i Вильгельмину. Bilo je lijepo ih je vratiti. Joj, okrenuo zapovjedniku.
  
  
  — Izlazi! — naredio sam.
  
  
  Činilo se kao сбитым zbunjujuće.
  
  
  — Вылезай oko ovog džipa, — povikao joj emu. On je naglo ustao i, dršćući, ispred mene. "Polijetanje jaknu i košulju". On se namršti, ali je, kao što sam rekao.
  
  
  Joj, skinuo sa nje mjestima i bacio ih krugovima kamenja.
  
  
  Idi dolje, zapovjednik. U selo.'
  
  
  — Ne, ne možeš to učiniti! on je plakao. "Oni ne uče me bez oblika..."
  
  
  Joj srušila ego noga šake. Moj počecima pogodio ego prije nego раскаленная добела aktivan odmor mržnje je zahvatio i mene. Joj predao Чоени pušku, podiže čovjeka na noge i bacao ego preko ruba visoravni. On je malo otišao valjanja, a onda smo Joe počeli pucati pored njega i iza njega, dok je on u panici i nije išla u pakao koji je sam i stvorio. Kad je stigao do prvih kuća, čuli smo zveka pušaka i automata.
  
  
  Joj je Чоени u džip. Joe sel straga i promijenio pušku na automat zapovjednika. Mi smo se vozili prema neravan putu za kamp. Njegova sumnja, da je samo nekoliko ljudi će дежурить, kao i većina vojnika će u Kalkuti, čekajući signal za napad.
  
  
  Чоени подобрала pušku, kad smo došli do prve zgrade. Joj prebacio na drugi zupčanik, ubrzao je i skliznula na prvi preokret. Četvorica muškaraca, stoji tamo, отлетели daleko, kada smo промчались mimmo njih. Ispred je imao dva kamiona. Njegova jedna od njih, a Joe проколол dvije gume na svakom stroju, kada smo промчались mimmo njega, onda mi se okrenuo iza ugla i s vrisak перелезли preko ograde oko bodljikave žice.
  
  
  — Misliš, avion je još uvijek tamo? Чоени je klimnula.
  
  
  "Čula sam kako je zapovjednik rekao nekome da on će letjeti u Kalkutu, zatim mraka". – прорычал sam. Zatim mali avion će заправлен gorivom i spreman za polijetanje. No, jesu li oni stražare u zračnoj luci? Joj tako ne misli.
  
  
  Odvezli smo iskren u zračna luka i Чоени otišao do upravitelja, reći da smo odmah уедем. On se namršti, kada smo u igru u avionu i вырулили do kraja piste. Joj morao razumjeti što se događa, čim je vidio da je džip je krenuo. On je na čelu nam je pod oštrim kutom, i zaustavio se na dvjestotinjak metara od našeg automobila.
  
  
  Чоени je klimnula, nakon što je vidio džip. Ona je ubrzala, прогрела motori i krenuo prema pisti otvoreno na džipu. Mi smo požurili kroz polje, i ljudi u džipu je iskrsnuo i sklonio. Njegova hotel hvata za rudo, kako bi izbjegao sudar s džip. Чойни jako закусила donju usnu, vozeći элеронами i držite nos zrakoplova isplata direktno na sredini piste i džipu. U posljednjem trenutku ona naglo povukla rudo prije. Mali stroj, činilo se, bila je iskreno iznenađena ovom molbom, ali je učinio sve što je moguće.
  
  
  On skoči od iznenadnog naleta uzorkovanje zraka... onda je gotovo čuo uzdah zrakoplova, kod nas još uvijek nije bilo dovoljno brzine za takav manevar. Stroj je ponovno sletio na pistu. Ali mi перескочили kroz džip i sada s vrisak неслись je na stazi na putu za normalan početak. Činilo mi se da sam čuo pucanj, ali on nije prouzročio štetu.
  
  
  Joj naslonio na naslon stolice, kada smo napokon otišli, osjećaj boli i gori u posljednjih nekoliko sati. Moj ručni zglob пульсировало tamo gdje je to bilo обожжено plamen. Posjekotine na rukama i prsima пронизывал slani znoj, i on tako umoran da je hotel spavati cijelu godinu.
  
  
  "Mi nikada ne ćemo doći do Kalkute" — rekao je Чоени, što ukazuje na senzor goriva.
  
  
  — Ukrcaj ego u bliskoj zračnoj luci, — rekao sam. "Danas smo поспим, a sutra заправимся i полетим u Kalkutu".
  
  
  Ona вздохнула s olakšanjem i nagnuo se naprijed kako bi istražiti kartice.
  
  
  
  Dvanaesto poglavlje
  
  
  Sutradan smo letjeli ispod nad Гангом, velike rijeke hindu vjere. Kod Ganga mnogo pritoka; jedna oko njih — rijeke Хугли, teče kroz Kalkutu. Mi smo krenuli na jug, da slijede velike rijeci do samog grada.
  
  
  Odjednom smo vidjeli nešto nalik na crnu točku na horizontu. Prvo joj, mislio sam da je to galeb, a kroz desetu djeliću sekunde shvatio da je to jet fighter, несущийся kroz zrak brzinom dvostruko prelazi brzinu zvuka, pored "Команчем". "Команч" teško je kliznuo, pola перевернуло, i Чоени teško румпелем подтянула nos. Imao osjećaj da smo došli u epicentar jake oluje, kada je nad nama swept слипстрим ревущего borac.
  
  
  Joe скорчился pored mene, njegove nosnice raširile od straha, jer stroj prijeti da se rastrgano na dijelove.
  
  
  Na vidiku su još dvije crne točke. Чоени spustiti "Команч" na vrhuncu i letio što je moguće niže preko stabala. Kada je nad nama letjeli borci, ih je vidio velike crvene zvijezde i zakrivljena krila МиГи-23. To su bili najbolji avioni, koji su bili u blizini ruskog.
  
  
  Чоени ukazao straga i odozgo na hrvatski bombarder. Na bočnim stranama bombaš odletio još šest simetričan boraca.
  
  
  "Izgleda da rusi uveli velike sile", rekao sam.
  
  
  Чоени prebacio na frekvenciju luke i прислушалась. Gotovo odmah eter заполнился ruski i engleski pregovaranjem. Obje grupe su zatražili upute za slijetanje.
  
  
  "Da li američki avioni?" — pitala Чоени. Mi осмотрелись oko. Kada smo prišli na aerodromu Dum-Dum, vidjeli smo, kao mimmo nas je počeo brišući dvije grupe boraca s trokutasti krilima, po četiri u svakoj grupi. To su двухмоторные штурмовики AMERIČKE MORNARICE.
  
  
  Чоени uzeo ručni mikrofon, i tijekom kratke pauze u radio, intervenirao i zatražio da osude za slijetanje.
  
  
  Jak signal sa stanice zračne luke прогрохотал preko zvučnika, dajući hej neposredne upute.
  
  
  Drugi glas je intervenirala u engleskom jeziku. "Američki avioni s nosača zrakoplova "Lexington", obavještavamo vas da imate prednost dozvolu za slijetanje na sedmi linije osmi trake. Molimo vas, ne više od dva aviona istovremeno.
  
  
  Signal je prekinut, i ruski borbeni zrakoplovi bilo je naređeno da se sletjeti na strip osam nula nakon otprilike sedam minuta.
  
  
  Mi smo s Чоени pogledali su se. Ne trebamo ništa reći, izraziti strah, koji нарастал unutar nas. Dvije velesile su skupljali svoje snage u gradu.
  
  
  To su nazivali дружескими posjeta. Ili su koristili bi drugo diplomatko izraz, kako bi se opravdala invaziju na teritorij Indiji, koja je sada bila u manjim razmjerima. Ali rezultati će biti tragična, ako bi dvije sile su naišli na neutralnom teritoriju.
  
  
  Чоени управляла za jelo i graciozno spustiti malo "Команч", što mi je sletio na početku piste i вырулили na перрон hangarima za privatne zrakoplove.
  
  
  Njegova koncentracija нахмурил obrve. Upitan pogled Чоени me izraziti svoje misli riječima.
  
  
  — To четырнадцатое kolovoza. Sutra će biti veliki dan. Mi smo tako blizu ratu, što je, muka mi je.
  
  
  Joe mi je rekao tijekom leta, da, iako se malo zna o teroristima, to može odvesti nas na ih skladište streljiva na selu, gdje su sakrili svoje oružje u očekivanju veliki napad na 15-og broja.
  
  
  Ako smo mogli uništiti ih streljivo, možemo spriječiti napad na konzulat i, dakle, na čekanju sukob između Rusije i Sjedinjenih Američkih država.
  
  
  Joj skrenuo na "Мерседесе" na drugu ulicu i okružio velika zgrada, koju su rusi koristili za svoju diplomatsku rad u Kalkuti. Žaluzine su bile zatvorene. Ispred zgrade je bila puna шеренга ruskih marinaca. Imali su puške preko ramena i патронташи s metaka oko tijela. Rusi su bili spremni za bitku.
  
  
  Ja ne razumijem kako mogu doći dovoljno blizu da se baci bombu, ali imao sam osjećaj da je osoba s kojom smo željeli, već je završio svoje planove. Nekako je prošao kroz to. Ali kako?
  
  
  Na obje strane zgrade konzulata SAD-u je instaliran bunker. Marinci SAD-u zelenim borilačkih kostimima разворачивали svi strojevi.
  
  
  Ga je uzeo sa sobom Joe i Чони, i počeli smo progurati kroz liniju obrane oko konzulata. Do vremena kada smo prošli kroz velika vrata i popeo se na trotoar do ulaznih dan, Slocum došao nas je pozdraviti.
  
  
  — Imate ovdje je dobra vojsku, — rekao sam. "Je li vlada Indije ne ide braniti zemlju?"
  
  
  "Marinci?" — rekao je Slocum. — Oni čine počasni stražar. Također smo donijeli ovamo avioni... kako bi индийцам proslavili Dan neovisnosti".
  
  
  Joj nasmiješio opravdanje, koje je on dao, i krenuo je pitanje kako će reagirati u New Delhiju.
  
  
  Zatim Amartya Raj spustio бордюру.
  
  
  "Prisustvu ruskih i američkih vojnika — moj blagoslov", — raucously, rekao je indijski policajac. "Mnoge vlade šalju delegatima, kako bi proslavili našu neovisnost". On je zastao i zajedljivo je pogledao u mene. — Ali u Kalkuti nema mjesta подрывникам, gospodin Carter .
  
  
  On je naglasio moje ime i stisnuo je usne u teškoj, snažnu liniju. Slocum сглотнул i izgledao krivim. — Oprosti, — reče mi. "Gospodin Raj... on zna tko si. On želi vas uhititi.
  
  
  Joj, gledao дородного indijskog policajca i rugaju. Joj definitivno ispruži ruke, spreman za наручникам.
  
  
  — Idemo — rekao sam. "Арестуйте mene."
  
  
  — Više neće biti nikakvih problema — rekao je Slocum sa наигранной povjerenjem. "Pukovnik Wu i stanovnici New Delhi rade na pomirenje između nas i rusa. I mi smo pozvani u Sjedinjene Države. Komisija za istragu će biti poslana u roku od nedjelju.
  
  
  'Nedjeljom?'
  
  
  'Da.' Slocum je još uvijek pokušavao reći pouzdano, ali nije mogao. "Dok ne bude daljnjih terorističkih napada..." dozvolio Je da mu glas замереть.
  
  
  Raj je ignorirao ga. On je skeptičan je pogledao u mene, onda na Чоени.
  
  
  On je pitao. — "Imate trag? Trebamo znati sve dostupne imate informacije".
  
  
  "Pouzdajte emu", rekla je Чоени здоровенному indijski policijskim.
  
  
  Raj se namršti, ali je otišao ispred nas u uredu Слокама. Joj, bio je iznenađen da vidi tamo sjedi Aleksandar Sokolov. Ego kutni lice bilo je ozbiljno.
  
  
  On je pitao. — "Vi ste još uvijek živi, gospodin Carter?" .
  
  
  — Potpuno, — rekao sam.
  
  
  — Kao dječak... tko je to?
  
  
  'Drugi.' Joj više ništa ne reče, i Sokolovi gledao na Joea. Ruska lisa почуяла važnost mladog indijanca, ali dalje ne ide.
  
  
  "Gospodin Sokolovi došao ovdje da biste izvukli ultimatum — rekao je Slocum. — Ego gazda ne vjeruje da smo iskreni. Oni još uvijek misle, da mi stojimo iza napada na ih mirno поедставителей u Kalkuti. Oni misle da je to dio većeg plana da se stavi ih u neugodan položaj širom vanjski bazen".
  
  
  — To više neće ponoviti, — nježno je rekao Sokolov. "Napad Nije više, inače mi отражаете uzvratni udarac. Imam nalog.
  
  
  On snarled, ljudi ne grubo je kimnuo i izašao kroz sobe. Kada je on otišao, Raj održao naprijed. On se namršti, ne pokušavajući sakriti svoje nezadovoljstvo.
  
  
  — Ja ne mogu dopustiti da i dalje svoje nezavisne akcije, gospodin Carter. Vređaju vas naš nacionalni ponos. Ili ćete mi pričati sve što vam je poznato, ili ćete ići u konzulat, dok je to slučaj neće biti riješen.
  
  
  Između nas je stajao Чоени. Ona je otvoreno počela govoriti sa mnom.
  
  
  "Uzmi sa sobom od Raja", — predložio je. — On može vam pomoći da se izvuče živ.
  
  
  Gdje bi trebao čuvati od mene? — kritički pitao Raj. Njegova hotel samo ići na skladištu streljiva, ali indijski policajac, čini se, mogao mi je to otežati. U ruci sam imao najmanje dvadeset četiri sata, i nisam imao vremena argumentirati.
  
  
  — Dobro, — rekao je njegov Raju. — Ali nema pitanja. I ideš jedan. Nitko drugi. Nema vremena da upozori svoju službenik.
  
  
  — To je smiješno — prosvjedovao Raj. "To može biti zanat, kako bi se dovesti me oko stožera-apartmani, dok vi i dalje smetaju rusi. Sve je u redu.— Slušaj, — zamolite lajao sam. "Koliko ga razumijem, sutra ne kada je u Kalkuti može izbiti treći svjetski rat. I kod nas može biti samo malu šansu da to spriječi. Ako želite pomoći, što je odlično. Inače, to ću jedan.
  
  
  Mi smo s Joe je već izašao na vrata, kad iza nas je slijedio solidan indijanac. On je slijedio nas na automobilu i tiho otišao u moj hotel. U svojoj sobi joj je zaronio u kofer, koji Hawk mi je dao i uzeo na Вильгельмине novi dućan. Joj uzeo Pierre, plinsku bombu, vezao ga trakom za noge i gurnuo plin nalivpero u prsima minuti.
  
  
  Njezin je obukao čistu košulju, uzeo čistu maramicu, jedan na ovo velika otmjen lan-nosni rupčići, koji su uvijek tu za Hawk, kad je stožer-apartman za mene spakirati kofer.
  
  
  Joj predložio Raju, posebno oružje, ali on je odmahnuo glavom. Ego je sasvim sastava teško kromirana pištolj 45-tog kalibra na bok.
  
  
  Sunce je zalazilo na zapadu iza kuće, kad smo se popeo u "mercedes", i on je počeo slijediti upute Joe.
  
  
  Sat vremena kasnije i dalje smo putovali po окраинам Kalkute, dok Joe pokušao se sjetiti gdje je on razgovarao s Закиром. Na kraju on je ukazao mi je na ramenu i popped oko auta, čim smo se zaustavili.
  
  
  Da, sigurno, rekao je on sebi. — Ovdje negdje. On je mahnuo rukom, što ukazuje na rižina polja, bistre na periferiji grada.
  
  
  Ušli smo u rižina polja, ali Amartya Raj oklijevao, tiho zarađivati za sebe, pozivajući se idiot za to što je otišao s nama. Samo kad joj je počeo ići brže, što je uslijedilo iza mene. Zajedno smo išli na jug, sve dok nije došao na kamenim stenjati.
  
  
  — Glas je, — rekao je Joe.
  
  
  Raj je došao naprijed i kritički ispitati zid. On je rekao da ne vidi ništa зловещего u drevnim stijenama. Ga je zaustavio ego ruku nekoliko centimetara od održavanja žice koja ide na vrh zida. Žica prolazi kroz spiralne eyelets u dva inča iznad zida. On je bio postavljen tako da odgovori kako gore, tako i dolje pritisak. Raj nije rekao ništa, ali žica pronalaženju ego iznenađenje. To nije nešto što se može naći na jauk farmera kuće; to je alarmni sustav, koji ste očekivali.
  
  
  Joe otišao prvi, onda bi, kao što joj ego gurnuo. On pažljivo prešli preko žice i lagano skočio na zemlju. Zatim joj Raju pomogao popeti preko zida i poðe za njim. Joe жестикулировал s neke udaljenosti. Joj, prišao mu. Svim javnim, a unutar zidina se razvio u livade, a brane rižinih polja davno propala. U mekom mjesečini ga vidio samo travu i male redova stabala.
  
  
  Hodali smo uz zid, koristeći stabla kao paravan. Svakih dvjesto metara mi je ostao i slušanja.
  
  
  Međutim, mi smo nešto propustili prvi vremenske. On se nasloni na drvo i nije gledao na našu stranu. On je slušao транзисторное radio. Mi smo kretali oko njega.
  
  
  Mesec je u bijegu iza oblaka, dok se mi tiho hodali na otvorenom пастбищу i pregledao trake širine oko četiri stotine metara, ne znam točno ono što smo tražili.
  
  
  Moju pažnju privukao je slab miris dima.
  
  
  Početkom drugog povjetarac донес nepogrešiv miris jeftinih cigareta. Vidjeli smo plameni krijes lijevo od nas, tristo metara od nas.
  
  
  Ubrzo smo vidjeli vremenske u improviziranoj obliku. Ego prisustvo bilo je dovoljno da nas uvjeri u tome da smo na pravom putu. Čak i Raj nagnuo dublje i preselio se tiše, dok smo kruži oko čovjeka.
  
  
  U mile, jer drveće vidjeli smo povoljan znak — ceste, koja je održana mimmo broj stabala.
  
  
  "Da, glas tu smo u igru u kamion", rekao je Joe, a u ego očima zasjala uzbuđenja.
  
  
  U stotinjak metara ga vidio dugo izvan lageru. Krov je potpuno prekrivena trke i grmlje, a krajevi su nagnuta, tako da se zgrada ne može se vidjeti s uzorkovanja zraka.
  
  
  Mi pažljivo zaobilaze zgrada. Dalje su još stabala. Cesta je u slijepoj ulici, ali kad smo se našli krugova stabala, vidio put, прорубленную četkom. Mi smo ga slijedili i ubrzo je izašao na natkrivenom parkiralištu. Na dnu stajao nekoliko indijskih vojne džipove, koji su bili u čudu i novim. Kako su se našli ovdje, u kampu, koji je, kao što joj pripada im je pripadala teroristima?
  
  
  'Što to?' — oštro je pitao Raj. "Zašto da čekamo?"
  
  
  "Ove džipove... čini se da je ukraden od vojske".
  
  
  Raj je odgovorio: "Da. Ili prodati teroristima. Svugdje ima korupcije".
  
  
  Joe povukao me za rukav i istakao naprijed. — Tamo — reče on napeto. "Skladište streljiva".
  
  
  Joj, gledao na teren, na koje je on ukazao, i vidio svjetla treperenje pred šumom.
  
  
  Na pola puta kroz glavna svjetla smo došli do niske kamenom zgradi. To je na otvorenom prostoru, bez kamuflaže, i joj mogao vidjeti da je tamo dugo vremena. Iskreno zgradu vela cesta, koja se bavi završio velika vrata.
  
  
  Mi smo Jo hoteli ići dalje, ali Raj šapat suprotstavio.
  
  
  — Bolje nam je da se vrati — rekao je on.
  
  
  'Zašto?'
  
  
  — Da biste dobili pojačanje. Joj mogu skupiti sto ljudi... tisuću, ako je potrebno. Mi okružuju zgrade i uhićenja svih koji su u njima, u dvorani".
  
  
  On je ustao, ali ga je izvukao ego u sebi.
  
  
  — Odu do toga, kao što ćemo se vratiti, " rekao sam.
  
  
  — Ali ne možemo ući tamo neke, — odbrusio je on. "Kod nas ne bi imao šanse".
  
  
  — Imaš bolju ideju?
  
  
  — To je protuzakonito — prosvjedovao krupan policajac. Njegova hotel smijati. Umjesto toga ga pozvao Joe, i uvukao mi liže zgradu.
  
  
  Gotovo iskreno nam je prišao vremenska s pištoljem. On bi vidio nas sekundu kasnije, ali Joe среагировал instinktivno. On je hrabro ustao i rekao topli pozdrav u hinduistički da отвлекло vremenske.
  
  
  Muškarac переместил pušku, ali bilo je prekasno. Joj već skočio na njega. I ovaj put sam imao upravo ono što mi je potrebno... Pierre, mali plinski bomba, koja je bila kod mene između nogu.
  
  
  Joj aktivira njeno lice muškarci i vidio ошеломленное izraz, kada je napravio dubok dah prije nego što je shvatio što se događa.
  
  
  On je bio mrtav, kad mu je dozvoljeno emu pade na zemlju. Trebalo je samo pola minute da otvori bravu na dan, i glasovati smo već unutra. Desetak kutija granate sjedila pored zida s logotipom sustava indijske vojske. Drugi zid je stajao sanduka s oružjem, neke otvorene, neke su još uvijek заколоченные. Kod stražnjeg zida stajao je čak i nekoliko minobacača i базук, koji će biti dovoljno za opremanje male partizanske vojske. Ali zgrada je uglavnom ispunjen self-made bombama — gelerima na dvije četvrtine koje se koriste za podešavanje amerikanaca i ruskih prijatelja protiv drugih u posljednjih nekoliko dana. Još uvijek motri na skladištu, kada kazaljke se pojavio na vratima s druge strane duge uske vojarne.
  
  
  Nas nisu upozorili — njen ego ne vidi i ne čuje. Činilo se kao da je jednostavno iskočio iz sjene, прислонив automat do bedra.
  
  
  Bio je mršavo i mlad, bilo mu je jedva napunio dvadeset, i on je bio odjeven u improvizirane obrazac koji ga je vidio, kod nekih vojnika u selu. On nije oklijevao; on je cilj i pucao.
  
  
  On je izabrao Joe prvi, a dječak nije bio nam jedinstvenu priliku. Metak pogodio ga je u životu, i smetnja. On je bio mrtav prije nego što se raspasti na zemljani pod zgrade.
  
  
  Sljedeće dvije sekunde pojavili vječnost. Moja ruka je htjela Вильгельмину, moje noge согнулись, i on je pao na zemlju; i moje oči su bile na prsima vremenske. Već je izabrao točku, gdje ću ga, ako проживу dovoljno dugo. U prsima, između трахеей i srcem.
  
  
  Nisam mislio da ću to uspjeti. Automat je brzo odstupio od palili tijela Joe i znamenitosti na Амартию Raja. Nekoliko metaka здоровенному kopu, ostalo mi je; to je sve što trebate je napraviti vremensku.
  
  
  Перевернувшись, njezin pogled vidio lice Raja. Bilo je tijesno, ali straha nije bilo na vidiku. Činilo se kao da je čekala, i kada ga ubiju. Držao je ruke na bokovima.
  
  
  Joj je bio na zemlji i da je pao natrag u sklonište, kada je oružje vremenske метнулось na trbuh Raja.
  
  
  Ali vremenska nije pucao. Tijekom cilj puška je cilj bio da se otvoreno na visoke policijske.
  
  
  Kada je Raj nije udaljio se s mjesta, vremenska okrenuo i nastavio upućuje svojim oružjem. Ali ego ritam je poremećen, i to mi je dalo priliku da перекатиться na hrpu sanduka. Vremenska oklijevao, bojeći se pucati u взрывчатку oko mene.
  
  
  Joj vjerovao svom oružja. joj pucao dvaput; obje metaka pogodio emu u prsa. On вскрикнул jednom, prije nego što padne na zemlju.
  
  
  Kada se sve završilo, svoje oprezni izašao zbog sandučića. Raj je još uvijek stajao u sredini prolaza između штабелями streljiva.
  
  
  Mi smo mirno gledali prijatelja na prijatelja. Tada joj je napravio pištolj u njega. To nije izgledalo удивленным.
  
  
  — Stavi pištolj na podu, — rekao joj emu.
  
  
  On se nasmiješio.
  
  
  — Jesi li sada dati naloge, gospodin Carter? — прорычал on.
  
  
  — Ti si jedan oko njih, — optužio je njegov ego.
  
  
  Joj samo njima pretjerano znao, ali nije mogao zaboraviti onu sekundu kad sata, kako bi saznao дородного policajac i ostavio ego u životu.
  
  
  "Vi zaboravljate da sam viši policijski službenik", rekao je Raj. — Misliš da ti itko vjeruje? On sigurno se nasmijala kad joj nije odgovorio.
  
  
  On naginje glavu i sluša zvuk u daljini.
  
  
  Joj, previše je to čuo — kamion переключал prijenosa, kada заезжал na brdo.
  
  
  — Moji ljudi — objasnio je on. "Oni su došli zbog oružja".
  
  
  — Sutra?
  
  
  Da.'
  
  
  — Ali što, prema vama, vi ćete postići?
  
  
  "Mi smo свергаем vlada države. Mogli smo stvoriti dovoljno nevolja za središnje vlade u New Delhiju, da se proglasi ratno stanje. Oni su to radili ranije. Samo ovaj put mi ćemo se pobrinuti da u životu nije preostalo službene osobe koje su mogli uzeti stvar u svoje ruke".
  
  
  — Osim tebe.
  
  
  'Da.'
  
  
  — Nemate sreće — rekao sam. Joj ukazao pištoljem na oružje oko nas. "Imate dovoljno dućana, ili ljudi za hvatanje grad, a da ne govorim već o cijeloj državi".
  
  
  On je podigao ramena. "Mi smo spremni riskirati".
  
  
  Ga pitao. - 'I mi?'
  
  
  — Rekao sam dovoljno — rekao je on.
  
  
  On se osvrnuo preko ramena i vrata, u koju smo ušli. Izvana smo čuli zaustavljanja kamiona i zvukove выпрыгивающих muškaraca. Oni su u veselo raspoloženi, razgovarali i smijali, kao što to čine muškarci prije bitke. Kada je prvi ušao u vrata i vidio Raja, on se nasmijao prepoznavši. Ali izraz ega lica promijenio kad je vidio pištolj u mojoj ruci. Raj je naglo rekao emu nešto индусски, i čovjek je odustao u dan. Čuli zvukove koji dolaze izvana krikovi i buka; zatim se iznenada je postala mirna.
  
  
  Amartya Raj opet snarled na mene. "Pa, gospodin Carter, što ćete sada učiniti? Vi ste okruženi. I vi ste usred nekoliko tona eksploziva.
  
  
  — Ako umrem, ti si previše umre, — tiho sam rekao.
  
  
  On je podigao ramena. "Ja sam hindu. Sumnjam da je smrt tako loše za mene, kao i za vas. Dakle, njegova ponavljam, gospodin Carter, što je to što želite učiniti? Ti si отдашь mi svoje oružje ili подождешь, dok moji ljudi ne взорвут nas oboje na milijun komada?
  
  
  Trinaesta glava
  
  
  U pokeru, ako je vaš zadnji dolar na stolu, možete zavarati.
  
  
  Tako da, stajati na lageru s kamionom ljudi izvana i tona eksploziva u, njegov je odlučio riskirati. Izlaz je samo jedan i bio mi je potreban Raj kao pratnju. Emu su morali da obuzdaju svoje vojnike, ako ga hotel izaći od tamo živ. Ali čak i malo люгера, приставленное na ego, strelac, izgleda, nije se zaustavio bih ga. Raj je bio profesionalni, iskusni stručnjak za oružje, a взрывчатке, kao i nju. Ali ja sam imao jednu prednost, moj ugled. Tako da sam bacio svoje karte na stolici, i шталь čekati s nadom.
  
  
  — Daj mi svoj pištolj i sat, — rekao sam.
  
  
  'Zašto?'
  
  
  On je oklijevao, a njegova ga je pogodio ego люгером na hram. On je pao na pod, te ga odnio kod njega ego, sat i pištolj 45-tog kalibra.
  
  
  Kada je došao u sebe, to je samo da je završio svoj posao. Bila je to hitna posao, ali činilo se da ona radi.
  
  
  U osnovi svega toga je granata. Joj izvukao bubnjar, a zatim gurnula ego pre ривненской tako da se drže osigurač na mjestu. Zatim joj je razbio staklo na satu Raja i skinula sekunde strelicu, prije nego što je priložiti olovka na циферблату.
  
  
  Joj pokušao učiniti, tako da je mala strelica sati gurnuo olovku. I pada olovka baciti opasnu oprezu granate. Kada se to dogodi, mi smo imali četiri sekunde i da pobegne.
  
  
  Kada pokazao joj je Raju, on se nasmijao. 'Ti si kidding. To nikada ne radi.
  
  
  Joj izgledao удивленным. 'O? Zašto ne? To je uspjelo u hong Kongu. Možda ste čuli o tome. Ga koristio to kao zamku za starog kineskog krijumčara. Gol torzo, točno prema planu.
  
  
  — Da, dobro — priznao je Raj. "Jednog dana, možda. Dok ručka jedva u dvorani u гранате... ako olovka dovoljno teška... ako je sat заведены čvrsto... ako...
  
  
  Željela sam рассмеяться. Unatoč sebe, on отпрянул. Njegova poðe za njim. Tri metra, šest metara; mi smo se povukli, ne smanjuje oči s нелепого ručne izrade. On je stajao na vrhu otvorenog spremnika s минометными školjke. Ako je bomba će eksplodirati, минометные municija i sve druge eksploziv u zgradu i nestanu. To bi bio snažan prasak. "Naravno, možemo pobjeći brzo", rekao sam.
  
  
  'Kako?' Ego je pogled bio prikovan za гранате.
  
  
  — Zajedno — rekao sam. "Mogli smo pobjeći na kamionu. Joj otvoreno za tebe. Morate pozvati svoje ljude, dok mi mali. Morate im reći da oni nisu pucali.
  
  
  — Idi u pakao — rekao je on.
  
  
  Mi smo pobjegli što dalje od granate. Mi smo bili u blizini dan. Joj, čuo, kao ego, ljudi vikali na nas izvana. Oni su čekali ega reda.
  
  
  — Nemojte žuriti — rekao joj je tiho. — Mislim, imate devedeset sekundi.
  
  
  Trenutak je gledao u mene, a onda opet pogledao na granatu.
  
  
  — Sedamdeset sekundi, rekao sam. vremena je bilo dovoljno. Naravno, tebi je svejedno... kao индуисту, i sve to. Joj, pogledala na sat. "Šezdeset sekundi".
  
  
  On je počeo znojiti. Joj previše.
  
  
  — To može raditi, — promrmljao je. "Može biti, to je samo posao".
  
  
  "Četrdeset i pet sekundi."
  
  
  Sada ju je pogledao, u svakom slučaju to je posao. Kunem se da ga je čuo kako sat otkucava.
  
  
  "Vi ne vjerujete da će to raditi, zar ne?" — pitao sam je sa sebe. 'Vi ne vjerujete...'
  
  
  To čak nije završio rečenicu u vašem umu. Odjednom je postalo nije do zabave.
  
  
  "Trideset i dvije sekunde... trideset i jedan."
  
  
  Ga više ne smatra s Раджем. Njegove misli za sebe. "Po mjeri" uzmi, Carter," povikao je krupan policajac. "Isključiti ovu molekulu. Costia Boga.' Nevoljko joj je stao гранате. On me uhvatio za ruku i zaustavio. — Ne, ne zauvijek, — povikao je. "Možete da joj завибрировать. Vi ste bi...
  
  
  Joj, pogledala na sat. "Bože moj, deset... devet... osam."
  
  
  'Trči!' — urlao je. 'Brzo!'
  
  
  Nismo mislili da nam sekunde. Mi smo pobjegli. Iskreno se iza vrata.
  
  
  Joj, čuo kako je on vikao na hinduistički jezik, i on je zaista bio iza njega, приставив pištolj na ego leđima. Nisam shvatio da je on vikao. Joj mogao se samo nadati da je on naredio je svojim ljudima da ne puca.
  
  
  joj vidio ego vojnika; neki su se na nas oružja. On je, mora biti, vičući nešto drugo, jer odjednom su ljudi požurili врассыпную. Oni su odmah trčao za nama.
  
  
  Bili smo u kamion, kada je Raj okrenuo i udario me svom мускулистой ruci. On me je udario po подбородку, prisiljavajući mucati.
  
  
  Joj pucao na Люгера i промазал.
  
  
  Netko iza mene je također pucao, i on je skočio na kamion. Njezin je napravio još dva brza hica Raja, ali ne vidi, ima li sam u njega.
  
  
  Zatim se u zrak vinuo skladište streljiva. Ili moj vještina pomoglo, ili je to bila шальная kolutanje. Joj nikada to ne prepoznaju, ali niska zgrada je eksplodiralo, kao diva петарда. Prvi nastup je ослепляющим svjetionikom, оставившим bijele mrlje na mojim сетчатках. Zatim odjeknuo pamuk, i zvuk je hit na mojim барабанным перепонкам. Zatim je došao koricu, hit mi se u lice, i pritisak uzorkovanje zraka, отбросившее me do kamiona.
  
  
  Streljivo i granate, bačen up u zrak početne eksplozije, взрывались, ударяясь o zemlju. Винтовочные metaka crackled smrtonosna staccato, kada je oko mene su padale krhotine.
  
  
  Joj vidio osobu подброшенного u zrak, a ego je tijelo bilo slomljeno, i расчленено, prije nego što je opet pao. Drugi su umrli odmah ili спотыкались krugovima pod kišom metaka, dok pored njih nije eksplodirao projektil, kada ih na pola.
  
  
  Uzeo kamion i odvezli iskrene kroz suhe rižina polja do "мерседесу". Eksplozije još uvijek pokrivaju večeri nebo iza mene, kad joj sel u "mercedes".
  
  
  Ja ne znam je li još netko živ u skladištu streljiva pobunjenika, ali ja sam bio previše umoran, brinuti o tome.
  
  
  Joj prevali više kilometara, prije nego je shvatio da moja lijeva ruka slaba. Moje rame болело, i kad joj je podigao ruku, da se svake godine na nah, on se osjećao kao шрапнель probio platno moje jerkins.
  
  
  Joj, bojao sam se da nemam puno vremena, prije nego ga izgubiti svijest, i ja sam bila takva strašna sumnja da problem još nije riješen. Joj uništio zalihe terorista i, može biti, čak i ubio većina važnih ljudi, ali nisam bio zadovoljan. Bio je još jedan mali aspekt, koji je to hotel provjeriti.
  
  
  Tako mi je bila potrebna pomoć, netko tko je zadržao bi me, dok se kriza ne završi.
  
  
  Bilo je samo jedno mjesto, gdje ju je mogao ići. I joj, nadajući se da ću tamo prije nego što ću izgubiti svijest.
  
  
  Hladne ruke Чоени uredno наклеили flaster na rupu u mom ramenu. Zatim je nagnuo se naprijed i poljubio me u bolno mjesto.
  
  
  Instinktivno joj je okrenuo i pokušao je uzeti ga na ruke, ali bol je još uvijek bila previše jaka.
  
  
  "Jadno dijete", rekla je ona. — Sretan da te nije ubio.
  
  
  Joj sel i pokušao se orijentirati. Joj je bio u svom stanu na krevetu, gdje smo tako nedavno imali spolni odnos.
  
  
  "Vi ste suočeni s "Мерседесом", rekla je ona. "Vi ste izgubili svijest, kada въезжали na pristupnom pjesmu".
  
  
  Ona se odselila iz kreveta i pošla do prozora. Kada je otvorila zavjese, u sobu provalio solarni брылев.
  
  
  'O Bože!' Ga uguši. "Već je jutro."
  
  
  — Ti si prespavao cijelu noć. Tebi je to bilo potrebno.
  
  
  Njegova hotel pokupiti svoju odjeću, a ona je skočio na mene i pokušala otuđiti mene.
  
  
  — Ne razumijem — rekao sam. "To je petnaesti... veliki napad... koja se bavi može se održati danas. Moramo ovo zaustaviti.
  
  
  Ona nježno se nasmiješio i pružio ruku mi na мочку. — Zar se ne sjećaš? Ti si stavio na ovaj thread.
  
  
  'Kako?'
  
  
  "Skladište streljiva terorista... uništio si ego sinoć. Zajedno s Раджем.
  
  
  Ga sa znatiželjom se namršti. "Ti si to čula?"
  
  
  — Za estestvenno. Cijeli grad zna. Joj čula eksplozija ovdje.
  
  
  Moj mozak osjeća pospano. Nisam sasvim shvatio što je rekla, dok je ona opet nije spomenula Raja.
  
  
  "Amartya rekao mi je sve".
  
  
  "Raj? Znači, on je živ?
  
  
  — Da, ranjen, ali živ. On želi da ste danas bili prisutni na svečanosti u government house.
  
  
  Joj выругался u sebi. Gad je još bio živ.
  
  
  — On dolazi po tebe autom, — rekla je ona. "Escort". Odjednom joj je bilo jasno. Njezin je previše znao. Raj je poslao za mnom escort, da, par krvnici, bez sumnje, koji će se brinuti o tome da joj se više nikada nije otvorio rta.
  
  
  'Kada?'
  
  
  'Sada. U bilo kojem trenutku.'
  
  
  Ga je odgurnuo ga i otišao do prozora. Na trgu ih je vidio na dnu поворачивающую na pristupnu stazu stroj. Чоени usprotivila, ali to se brzo odjeveni, pokušavajući objasniti hej situaciju.
  
  
  Izašli smo cijeli stan, neposredno prije nego što su stigli dvojica muškaraca oko auta na pristupnu stazu. Sluškinja Чоени dovela ih u spavaću sobu, a mi smo pobjegao kroz stražnja vrata.
  
  
  — Smiješno — пробормотала Чоени, kada smo se popeo na nju krem "Bentley". "Raj ne može imati nikakve veze s teroristima. On ne шталь će slati svoje ljude da te ubije. Joj znam ego.'
  
  
  Ali u trenutku, kada je to rekla, na poklopcu motora stroja pojavila rupa od metka 45-tog kalibra. Početkom drugog pojavio u braniku, kada ga je izveo "Bentley" na pristupnu stazu do vrata.
  
  
  Kada mi se okrenuo na ulicu, vidjela muškarce u prozoru svoje spavaće sobe, u kojoj su željeli nas. Pištolji ih u rukama i dalje pucati na nas.
  
  
  — To je istina — rekla je ona. "Onda Raj — vođa terorista... čovjek stoji iza eksplozija?"
  
  
  "Ne, rekao sam. Moj reumatizam me previše iznenadio. Odjednom ju je osjetio, da Raj nije bio vođa terorista, nije inspirirao samo zavjera, iako je na samom delle nisam imao razloga sumnjati — samo me smeta određene stvari koje je on rekao, ili, može biti, ono što je još uvijek osjećao oko.
  
  
  "Tko je to onda?" — pitala Чоени.
  
  
  Nisam to znao. Iako smo bili dovoljno daleko od svoje kuće, da se boji ljudi, kojima je Raj подослал me ubiti, joj jako pritisnuo papučicu za gas. Ja ne сводил očiju s vremenske. Kod mene je strašna sumnja da полгорода može u bilo kojem trenutku dignu u zrak.
  
  
  Чоени je pokušala da me smiri. — Vozi malo sporije, — rekla je ona. — Mi sada ne торопимся. Raj ne može da ostvari svoje planove, — возразила je ona. — Uništio si ih potrošni materijal. Vi ste ubili većinu ih ljudi. On ne može ostvariti ih plana.
  
  
  Ono što je ona rekla, smisla velikog nemaju razumno, ali nisam mogao da se smiri. Mene još uvijek muči previše pitanja. I odjednom joj, mislio sam da znam gdje pronaći odgovore. Joj ništa nije rekao Чоени, вырулив na "bentley" na glavnu ulicu i помчавшись na jugu do konzulat. Vani je već vladala svečana atmosfera sa zastavama na svim lampiona. Kolovozi su počeli naseljena ljudima u svjetliju odjeću, направлявшимися na правительственному zgradi u centru Kalkute.
  
  
  "Oni idu na odmor", rekla je Чоени.
  
  
  "Kada oni početi?" — pitao sam je naporno.
  
  
  'U dvanaest sati.'
  
  
  Joj, pogledala na sat. Bilo je pola jedanaestog.
  
  
  Dalje smo въезжали u grad, više postajalo je gužva, dok se nismo mogli kretati samo puž ' korak. Ljudi su колоритны u svojim nacionalnim haljinama. Oni окликнули nas u dobrom raspoloženju, ali izgleda da ih je broj impresionirao me je. Joj vidio, pa ne ljudima, a крупинками baruta, koji je glasovanje o-glasovanje o воспламенятся od зажженной utakmice.
  
  
  Situacija ispred američki konzulat također nije smanjio moje anksioznosti. Marinci SAD-u još uvijek bili tamo. Imali su sa sobom oružje, i oni su bili teško učitava streljiva, ali oni su bili u haljini uniformi i oko njih skupili ljudi.
  
  
  Oni su potpuno izgubili budnost.
  
  
  "Oni znaju da su teroristi uništili", objasnio je Чоени, kada smo se vozili kroz vrata u dvorište konzulata. "Ruske djeca".
  
  
  Joj застонал, ali ona se nasmijao i nazvala me паникером. — Sve je gotovo, — samouvjereno rekla je ona. — Nema problema. Mi ćemo uskoro uhapsiti Амартию. On ne može ništa učiniti.
  
  
  Joj ej, ne противоречил. Joj iskočile oko auta i pobjegao u američki konzulat.
  
  
  Slocum kao put silazi stepenicama, kada joj je provalio unutra. Strah je nestao, oko ega oka, kao i znoj sa čela. On je opet шталь tako mirno, hladnokrvni profesionalni diplomat. On se namršti, nakon što je vidio mene, i ja sam shvatio da je to zato što sam negirao su se pojavili u medijima poruka emu, da je u posljednjih nekoliko dana bio je gotovo нокаутирован, kada je mislio da je svijet glasova-glasova će eksplodirati u ego teritorijima. — O, gospodine Carter, — rekao je on, bez osmijeha. — Ideš na odmor?
  
  
  Njegova zove se ego. "Marinci... oni ne drže ljude u strahu".
  
  
  On je snishodljiv frka. — To je iza nas. Sinoć gospodina ljudi Radje srusili teroristi. Joj, pretpostavljam, ste im pomogli s ovim.
  
  
  — Napad još uvijek može biti, — uporno rekao sam. "Jedna bomba mogla biti bačena u ruski konzulat, i oni počnu pucati".
  
  
  — Smirite se, mister Carter — rekao je Slocum. "Slučaj je sada u rukama profesionalaca... diplomati. I držimo situaciju pod kontrolom".
  
  
  On je uvjerljivo vodi stavio svoju ruku na moje rame. "Iskreno govoreći, danas ujutro mi je samo drugarski протягиваем ruku rusima". On je pogledao na svoj sat. — Kroz deset minuta, da budem precizniji. Ih gospodin Sokolovi prihvaća našu malu delegaciju. Mora ga ja hrle tamo.
  
  
  Ga pitao. - 'Delegaciju?'
  
  
  On je prošao mimmo mene. Ego vozač, pomorski pješak u haljini obliku, придержал otvorena vrata, i Слокам prilazi automobil ispred zgrade.
  
  
  — Ideja pukovnika Wu, — povikao je.
  
  
  To je stroj kada ga je uhvatio ego iza ramena. — Čekaj, — lajao sam na njega. — Što je s pukovnikom Wu?
  
  
  Bijesan, on je odbacio moju ruku. "Slušaj, Carter, tvoj posao ovdje završen. Vi ste ispunili svoj zadatak, ona bi, rekao je, krvave zadatak. Tako da bježi iz Kalkute, dok još možeš.
  
  
  On je okrenuo auto, ali ga opet uhvatio ego i snažno pritisnuo na dan. Vozač je napravio korak u mom smjeru, a zatim se zaustavio. — Krojač " uzmi, Slocum, — прорычал sam. 'Nijedan. Došao pukovnik Wu?
  
  
  — Nije tvoja stvar — rekao je on, — ali imamo odlična ideja. Gesta svijeta. Djeca će cvijeće na ruski konzulat. To će se emitirati na televiziji cijelog svijeta preko satelita".
  
  
  Joj uklonio ruku s ego ramena. Nisam mogao vjerovati u ono što je on rekao. — Djeco, rekao sam.
  
  
  — Da, kroz sklonište pukovnika Wu. Na stotine djece.
  
  
  S bojama od nas, za ruse. Genijalno, vi ne vidite?
  
  
  "Čista..." ja Sam se okrenuo natrag, nakon što je shvatio da on nikada nije razumio, kao što su teroristi su obavljali svoj posao.
  
  
  Slocum se okrenuo, sel u auto i zatvorio za sobom vrata. U tom trenutku došao Чоени i hodala pored mene.
  
  
  — On je rekao da će se djeca, zar ne? prošaptala je ona. "Onda će ići..." To je napravio pauzu, da razmisli još uvijek nije u potpunosti formirana misao. "Mislim da to još nije nit. Još ne. A pukovnik Wu...
  
  
  — Da, — rekao sam. — Mora biti, to je pukovnik Wu. Ali će kriviti amerikance. Slocum... ovaj je lud... to je sve igra na ruku полковнику Wu. Joj potrčao natrag do "bentley", a Чоени je za mnom.
  
  
  'Što si планируешь učiniti?' rekla je.
  
  
  "Zaustavi to posao, ako ga budem mogao." Joj skliznula za volanom, kada je došao na još jedan dan.
  
  
  — Ne, joj idu jedan, rekao sam. "To može biti opasno".
  
  
  Ona проигнорировала moj komentar i sjeo.
  
  
  "Ako je to pukovnik Wu, zašto nam je dao informacije o Закире i hramu?" — pitala Чоени. "Закир već bio ugrožen. Znali smo da je ego ime, tako da ego morao ukloniti. Wu je, mora biti, u nadi, da nas ubiju u isto vrijeme. Emu je gotovo uspio.
  
  
  Joj, kliknuo na kokain i iskočio kroz vrata konzulata. Morski pješak отпрыгнул u stranu i uze me taj glas, da ego može čuti na pola puta prema dolje po tromjesečjima.
  
  
  Ispred nas su na pločnicima žuri ljudi. Nas окликнул policajac i bijesno mahao rukama, ali nije, jer je brzina, dok smo bili u blizini ruskog konzulata.
  
  
  Na trenutak mi se činilo da sam uzalud паниковал.
  
  
  Kao i amerikanci, rusi su smanjili na oprezu. Ih vojnici, također, u haljini obliku, činilo prije парадными, nego u vojne svrhe. Ali kod mene je nastao loše predosjećaj, kad joj je vidio odred marinaca SAD-a, stoji na stalak pripravnosti preko puta konzulata. Slocum je napravio situaciju još opasnije, unosom vod marinaca.
  
  
  Ego automobil ide iskren i prije našeg, i kad joj se zaustavio na cesti, ego vozač je jednostavno odvezao u vrata konzulata. Joj, vidio, kao što je Andrew Sokolovi izlazi na prednja dan zgrade u susret svojim gostima.
  
  
  'Pogledaj!' — uzviknuo Чойни. Ona mahnito je ukazala na ulicu.
  
  
  Oni su izlazile na male padine, pa je ne manje od stotine. Djeca, većina kojih nije bilo i deset godina. Mala vojska sa pevanjem... zajedno направлялась na ruski konzulat. I svi su nosili mali buketi cvijeća u svijetle раскрашенных bankama.
  
  
  Slocum je izašao oko auta i pogledao na djecu ponosom i brightening, kao da je to ego osobni diplomatski trijumf. Čak i stari talog Sokolovi činilo se da je u dobrom raspoloženju.
  
  
  Njezin je urlao:
  
  
  "Zaustavite ih!"
  
  
  Joj, osjećao sam se kao idiot. Ja sam uz vrisak istrčao na ulicu, a Чоени za mnom.
  
  
  Ga čuo kako Slocum me zove. Ljudi na ulici su me gledali kao luda. Časnik koji je došao naprijed, da se zaustavi me; Njezin je odgurnuo ego i potrčala prema djeci. Onda ga je vidio pukovnika Wu. On je stajao po strani, gledajući, ostavljajući mlade oko svog skloništa odgovorni.
  
  
  Sve se dogodilo vrlo brzo. Djeca bili su užasnuti pogled visokog bijelog čovjeka, проносящегося između njih. Oni su prestali pjevati i отшатнулись.
  
  
  Časnik je još uvijek pokušavao doći do mene, i neki ljudi na ulici previše. Joj mahnito шталь suza buketi oko dječjih ruku. Joj pogledao jedan buket, ništa nije našao i bacili u banci. Onda ga pogledao još jednom, i još...
  
  
  Djeca povikaše. Neki pobjegli natrag u istom smjeru odakle je došao. Joj ništa nije pronašao, sve dok me nije pozvala Чоени i nije dao posudu s buketom cvijeća. Joj bacili cvijeće i podigao bombu, koja je bila pod njima.
  
  
  Upravo ono što sam zamišljao.
  
  
  Полковнику Wu čak bila bi okriviti djelatnika američkog konzulata, jer, koliko je znao ruski, to je Slocum je organizirao dječji marsh na konzulat. Ako bi bomba eksplodirala, reakcija Rusije bi bio eksplozivan. Ali nisam imao vremena sve to objasniti. Policija pokrenula je približiti mi se. Kao i grupa ljudi na ulici. Ona je čak i vidio kako se kreće vod морпехов.
  
  
  Napravio divlju pogodak. Nju je izvukao upaljač i zapalio kratak fitilj, viri kroz banke.
  
  
  Na gomili je prošao kroz vrisak. Ljudi отшатнулись i затоптали drugi drugi u žurbi, da se spasim. Joj se okrenuo, tražeći mjesto gdje baciti bombu, ali gotovo svugdje su ljudi. Na kraju ih je vidio pukovnika Wu. On je stajao jedan uz staklo ulaza u moderne uredske zgrade. U svakom slučaju, to je daleko od ruskog konzulata. Joj, nadao da će Sokolovi shvatila da sam pokušao spriječiti napad na ego glavnog stožera. Ga bacio malu bombu, kao granata. Ona je sletio na cementa pred Wu i покатилась dalje. On je zaronio u zgradu prije nego što je eksplodirala bomba, ali veliki prozori može slomiti, i srušili na njega kiši. joj, vidio sam kako je pala; zatim ga izgubio ego je na umu.
  
  
  Publika je imala oko mene. Djeca bacajte svoje bukete i plakali.
  
  
  Nju naletio na zgradu, gdje je vidio Wu. Unutar zgrade staklo хрустнуло pod mojim nogama, te ih je vidio krvavi poslije, idući od mjesta gdje je pao pukovnik Wu.
  
  
  Joj, vidio, kao i zatvoren dan žičare. Joj jurnu u сужающуюся jaz između kliznim vratima. Joj to učinio, ali to je skoro koštalo života.
  
  
  
  Četrnaeste poglavlje
  
  
  U tom trenutku, kad joj je ввалился u dizalo, Pukovnik je skočio na mene. On je bio brži. Ego ruke ощупывали me posvuda zahtijevao oružja. Joj podigao ruke da prikrije Вильгельмину i nož, ali je osjetio, kako je on izvukao nešto oko mog džepa jerkins.
  
  
  — Ne miči se, — povikao je.
  
  
  On je skočio na mene i navis mnom zauvijek. — Polako повернись, — naredio je.
  
  
  Vrlo pažljivo ga i osvrnuo se preko ramena. On se nasloni na zatvorenim dan, pripremajući se jednom rukom pritiskom na gumb, koji se bavi će nas dovesti na krov zgrade. Ego je lice bilo sve u staklu. Oko nekih rana još uvijek se zaglavi komada stakla. Krv zalivši na ego prsima, na trbuhu je dugačka rana, koja se bavi trebala značiti ego i smrt, ali čak i sada u nen je još uvijek zadržan određeno dostojanstvo. Nekoliko minuta prije smrti, on je ostajao točne, бодрую ponašanje, koje se bavi već proizvodila na mene dojam u ego posjed.
  
  
  U ruci je imala moja nalivpero, ispunjen smrtonosnim plinom. On je već skinuo kapu i držao palac na prstenu, spreman pucati. Očito, on je znao kako se to radi.
  
  
  On целился u mene, i ja sam se pitao, da li je on bio svjestan snagu ove stvari.
  
  
  "Ako koristiš to ovdje, u liftu, upozorio ga ja — ti si previše ćeš biti mrtav".
  
  
  "Jedno disanje — to je sve što vam je potrebno", rekao je on. — Ja dobro znam to je mali uređaj, Carter.
  
  
  Činilo mi se da sam vidio kako шевельнулся ego palac i malo ne snarled na njega.
  
  
  — Čekaj malo, — rekao sam. — Ne žuri.
  
  
  On se nasmijao i gesta me je zamolio da ustanu. Joj lagano je ustao i pritisne na drugi zid lifta.
  
  
  — Samo, reci mi, zašto, rekao sam. — Zašto si hotel postići?
  
  
  "Relikvije, Carter, — objasnio je on. "Nedavno si me pitao, ono što još može poželjeti takav čovjek kao što sam ja. Joj, reče, da onaj tko ima sve, samo želi biti siguran".
  
  
  — I to je laž?
  
  
  — Ne, ali ja joj ne шталь to objasniti dalje. Samo moć daje sigurnost. Samo osoba na katu u sigurnosti.
  
  
  'To do sada tvor ne razumijem. Što ćeš napraviti s tim bombama?
  
  
  — Kaos — rekao je on. "Ruske optužen bih amerikanaca. Bili bi metak. Neredi na ulici. Mali rat ovdje, u Kalkuti. Kažu da je New Delhi proglasio ratno stanje, kao i prije. Raj bi uzeli vlast. Kasnije mi je proglasio bi nezavisnost države Bengal".
  
  
  — Ali on bi radio za vas?
  
  
  'Da.'
  
  
  "Figura lice, jer si kinez?"
  
  
  Opet je klimnuo glavom i skoro согнулся na pola, nego boli.
  
  
  — Umre, upozorio je njezin ego. "Bez tebe, on će preuzeti vrh".
  
  
  On slabo je odmahnuo glavom. "Postoje dokumenti. Oni moraju biti otvoreni poslije moje smrti.
  
  
  "Dokumentaciju o sudjelovanju Raja u zavjeri?"
  
  
  'Da.'
  
  
  On se uspravio i lagano podigao plinski pištolj. — Ali ti si je pretrpio neuspjeh — rekao sam. "Ti ćeš umrijeti uzalud".
  
  
  On pritisne gumb dizala iza sebe. Dizalo se polako diže.
  
  
  Zatim je duboko uzdahnuo i kliknut na kopču da nalivpero. Joj uzorkovanje zraka глотнул, neposredno prije nego što je između nas razvilo se oblak plina.
  
  
  Mali dizalo bio je ispunjen njima, i змеился oko nas, kao tigar, spreman za napad, kako samo mi otvorimo usta da disati. Mi smo stajali i gledali druge na druge smrtonosne, tihu bitku, bez daha. Nitko oko nas ne шевельнулся. Spasa nije bilo. Polako diže dizalo popeo na gornji kat. Nije joj mogao probiti mimmo njega da se zaustavi dizalo sredini. Morala sam se disati, prije nego što ga je mogao otvoriti vrata.
  
  
  On zadovoljan nasmiješio. Sada emu će biti lakše umrijeti. On će otići u grob misleći da je osvojio posljednju bitku. To je bilo bolje nego se boriti sa mnom na stalak za tanjure. Ako je on mogao držati dah barem na sekundu duže nego što je njegova, on bi osvojio svoj posljednji trijumf. Njezin je posegnuo u minuti i izvukao svoj rupčić, poseban maramicu, koji Hawk kaže mi uvijek nositi sa sobom, kada ga beru plinski pištolj sa sobom na posao.
  
  
  Joj pritisnuo ego na usta i nos, zatim ривненской je udahnuo kroz poseban filter vlakana.
  
  
  Lice Wu je prvo zbunjenost, onda razumijevanje, onda je užas. On se zacrvenio; on je čak i zatvorio usta rukama. Ali na kraju emu je morao disati. On je uzdahnuo i skočio na mene, svoje male ruke сжали moje grlo. Nisam opirao.
  
  
  Kada su njegovi prsti сомкнулись oko mog grla, on je izdahnuo. — Проклинаю tebe! — uzviknuo je on. Mi smo trenutak gledali prijatelja na prijatelja.
  
  
  Zatim ego prste i polako se opustio i skliznula u stranu. On je bio mrtav kada je pao na pod.
  
  
  Joj dopustio gas na gornjem katu trošiti, a tada je počeo spor putovanje prema dolje. Kada se vrata lifta su u prvom planu katu zgrade otvorila, Чоени skočio na mene.
  
  
  U predvorju zgrade u tajnosti gledala растерянная gužva.
  
  
  Tamo je Slocum, a ego je lice opet bilo mokro od banke, on me pogledao ljutito i униженно. Ga je ignorirao ego i okrenuo Aleksandra Соколову, izdao oko gužve.
  
  
  Ruski, ugodno se nasmiješio. On je čak i nagnuo se da me poljubi u oba štapića, kao što je ego zemljaci čine sa svojim drugovima.
  
  
  — Ti si spasio sve nas, — rekao je on, dodirom usne moje uho. — Ali odem na Kalkute večeras. Onda, smiješeći se, on je povukao natrag i počeo diplomatski razgovor o tome da su amerikanci i rusi mirno žive zajedno posvuda, čak i u Kalkuti. Iza njega je vidio Амартию Raja, njegova lijeva ruka u gipsu i rane lica od eksplozije u skladištu streljiva. On je stajao otvoren, ali sam mogao pretpostaviti o strahu koji je zavladao njime. Prije ili kasnije ego разоблачат. To je bio samo vadičep vremena.
  
  
  Konačno ruka Чоени našla u mom, i ona повела me "bentley".
  
  
  Joj, osvrnuo se na zgradu i mislio o tome, rekao je da je Sokolov.
  
  
  Joj morao otići. Sljedeće jutro ego ljudi pokušavaju me ubiti. Još prije toga Raj mogao poslati svoje ubojice. Kolkata je opasno mjesto; ali onda joj je pogledao u Чоени i ono što je mislio. — Tvoj dom, — rekao sam. "Krevet je postao mekši".
  
  
  * * *
  
  
  
  O knjizi:
  
  
  Velika Кормчий dao svojih vojnika presudan pokazatelj. Kremlj nije mogao da se okrene. U Kalkuti je već зажегся fitilj potpunog uništenja.
  
  
  Ostao je samo jedan čovjek, kako bi se spriječilo ovo: Nick Carter. Smrtonosno zadatak, kada je otkrio da je ego protivnici bili djeca. Djeca, ispunjene mržnjom i žeđi na ubojstvima, na čelu s обезумевшим Крысоловом, koja je isto tako nevidljiva kao i opasno.
  
  
  
  
  
  Sadržaj
  Poglavlje 2
  
  
  Poglavlje 4
  
  
  Poglavlje 5
  
  
  Poglavlje 6
  
  
  Poglavlje 7
  
  
  Poglavlje 8
  
  
  Poglavlje 9
  
  
  Poglavlje 10
  
  
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  Mesar Beograda
  
  
  
  
  Primjedba
  
  
  
  UBOJICA JE NA VRHU SVOJE KRVAVOM STRUKE ...
  
  
  Čovjek, nepoznat nam jednu profesionalnu istraživanja u svijetu. Ohrabriti privatne špijunske mreže u vrijednosti milijardu dolara pod nazivom Topcon, Inc. Sadist, čija je okrutna vlast dosegao pola svijeta ...
  
  
  U PARIZU
  
  
  Crvena dezerterstvo, koji je trebao reći Niku Kućišta o smrtonosna igra Topcon, bio je izboden, prije nego je mogao izgovoriti barem riječ.
  
  
  U LAUSANNEI
  
  
  Lijepa mlada njemačka агентша koristila sve trikove za svoje dobro тренированного uma i tijela, odnijeti Nika šanse za pronalaženje Топкон.
  
  
  U MILANU
  
  
  Kineski operativac gotovo zauvijek prestao Nika fatalni udarac karate. Agent Chicom i love za čovjekom, koji je vodio Topcon.
  
  
  U TRSTU
  
  
  Domaćica nacističkog fakulteta kazneno вовлекла Nika u eksplozivne igru skrivača. I dok je ona отвлекла Nika u stranu, nedostižan osoba broj 1 Topcon je pobjegao još jednom.
  
  
  U BEOGRADU
  
  
  Grozan je maskenbal pretvorio u noćnu moru, kada je Nick Carter konačno otkrio pravi identitet vlasnika Topcon!
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  
  
  Prolog
  
  
  Prvo poglavlje
  
  
  Druga glava
  
  
  Treće poglavlje
  
  
  Četvrto poglavlje
  
  
  Peto poglavlje
  
  
  Šesto poglavlje
  
  
  Sedmo poglavlje
  
  
  Glava osma
  
  
  Deveti poglavlje
  
  
  Deseta glava
  
  
  Jedanaesta glava
  
  
  Dvanaesto poglavlje
  
  
  Trinaesta glava
  
  
  
  * * *
  
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  Killmaster
  
  
  Mesar Beograda
  
  
  
  
  
  Posvećeno službenicima tajne službe Sjedinjenih Država Amerike
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Prolog
  
  
  
  Orient express je, kao veliki crni zmaj, skliznuo oko Milanskog kolodvora. Brzina tipkanja, vlak odletio oko grada u zelenu talijanske selo, скуля po tračnicama, strane utrke zajedno u smjeru Trsta.
  
  
  U kupeu, na stražnjem dijelu качающегося vlak je sjedio jedan nizak nervozan čovjek, sa smeđim kofer mi ego noga. Ego je ime Carlo Спинетти. On je bio trgovac, направлявшимся kući onda putovanje u daleke rodbine. Gledajući kroz prozor vlaka na мчащийся krajolik, on je mislio kako će mi drago opet vidjeti svoju ženu i djecu. Za nekoga je to putovanje može biti uzbudljiv, ali za Carlo Спинетти непрекращающаяся ispraznost gužve нервировала.
  
  
  Visoki čovjek je otvorio vrata kupea i zaustavio se, gledajući Carlo hladnim tamnim očima, koje su, čini se, bili su urezana oko crnog drveta. Ego je pogled pao na smeđe kofer, koji je Carlo nije potrudio staviti na stalak. Slab osmijeh скривила kutak rta osobi, a zatim je prošao ostatak puta u coupe i sel obrnuto Carlo, ispruži pred sobom duge noge.
  
  
  "Možete izaći u Trstu, a?" upitao je.
  
  
  Carlo Спинетти trepnuo i зашевелился na svom mjestu. On je bio iznenađen kako bi saznali da ovaj stranac zna da je ego odredište. On je rekao: "Da, a ti?"
  
  
  Muškarac je nastavio da se smije, kao da je znao o šali, koju krije od Carlo. "I ja sam u Trstu".
  
  
  Nakon pet min u kupe je ušao fat man. On zatvori vrata i nasloni se na nju, učeći Спинетти, kao što je to učinio prvi čovjek. Ego mišljenju previše pao na torbu nogom, kod Спинетти. Zatim kimnuo visokom čovjeku, kao da su znali jedni druge na daleke prošlosti.
  
  
  Instinktivno Carlo nagnuo i передвинул kofer, koji je, činilo se, interesantan dva strancima. On nije mogao objasniti ih interesa. Torba je потрепана i iscrpljen, i u njemu nije bilo ništa vrijedno, osim odjeće Carlo i neke male darove, koje on vez kući svojoj obitelji.
  
  
  "Ti si previše išli u Trst?" - nervozno raspitivali on kod drugog stranca.
  
  
  "Da." Glas je bio grub i oštar. Veliki čovjek je pao na mjesto blizu s prvim strancem i скрестил ruke na prsima. On je sjedio tiho, njegove oči su pokriveni sa, kao da je zaspao, dok je vlak krenuo.
  
  
  Carlo neugodno поерзал. On je rekao sebi da mora biti zamišlja prijetnju koju je osjetio na ih ak riječima. Oba muškarci su bili odjeveni skuplji nego on. Ih lica su bili surovi, ali oni nisu bili slični lopovi koji su krali od nevine putnike.
  
  
  "Što je s tobom, mojim drugom? Čini se da si ti malo jesi li nervozna", - samo, rekao je visoki čovjek.
  
  
  Carlo stavio prst na воротнику popustiti ego. "Bilo mi je zanimljivo - može
  
  
  bude li me razumiješ? "
  
  
  "Ne, moj drugi, joj tebe ne znam".
  
  
  "Imam osjećaj da vi gledate u mene".
  
  
  "Sam pogled na tebe, ali ne gledam", rekao je visoki čovjek. Onda je se nasmijao.
  
  
  Nervoza Carlo brzo bio strah. Govoreći sebi da je emu ne treba ovdje ostati, da on može promijeniti kupe, on se nagnuo i brzo uhvatio za svoj kofer. Ali kada je krenuo iz svog mjesta, visok čovjek ispred njega, udario ga nogom i pritisnuo kofer na mjesto, osim način Carlo nogom.
  
  
  "Ne ostavljaj nas, moj prijatelj. Mi se sviđa tvoje društvo", rekao je prijeteći glas.
  
  
  Odjednom oči masivnog muškarci bacio otvoriti. On впился buljiti u Carlo. "Da, sjedi. I šuti, ako ne želiš da tebe uvrijedio".
  
  
  Carlo je pala na svoje mjesto. On se trese. On se osjećao kao da je nešto puzeći na ego obrazu. On sruši ego rukom, onda sam shvatio da je to pošta, banka.
  
  
  "Zašto to radiš? Joj tebe nikada prije nije vidio. Što ti treba od mene?"
  
  
  "Rekao sam ti šuti", - прорычал zdepast muškarac.
  
  
  Zbunjen i funky, Carlo je ostao na svom mjestu, sve dok se vlak nije zaustavio na stanici u Trstu. On je bio toliko prestrašen da ustao samo onda, kada veliki čovjek ustao i napravio gestu. "Idemo. Idete ispred nas".
  
  
  Visok muškarac zalazak sunca u kaput. On досталь nož s kratkim širokim nožem. "Uzmemo tvoj kofer, drugi je moj. Ponašajte se pristojno, ako želiš živjeti."
  
  
  Carlo запротестовал. "Ja sam u svoj kofer nema ništa vrijedno. Naravno, to je greška; vi ste krivi".
  
  
  "Imamo pravi čovjek i pravi kofer". Oštar nit nož уколол vrat Carlo. "Šuti i idi".
  
  
  Kada Carlo polako silazi stepenicama vlak, sav u znoju i dršćući od straha, bilo mu je palo na pamet da je, možda, ti ljudi ubiju ga, da bi on za nas učinio. U ego golova zagrmi panike. On je izašao na platformu stanice i ego oči uvid vidio u gomili oblik policije. On je instinktivno povikao je: "Molim vas, prepoznati me!"
  
  
  On je potrčao za policijskim, ali je oštrica noža brutalno вонзилось emu u vrat. On je raspoređen, bez daha. Što je razlog? Zašto im je bila potrebna ego kofer? Zbunjen je na oba kraja, on slijepo рванулся s kraja platforme i krik, koji je prešao u предсмертное jecajući, pao na tračnice ...
  
  
  
  
  
  
  Prvo poglavlje
  
  
  
  Washington padala je blaga kiša. Gusta magla visi nad gradom, kao što su sivi kaput. Kad joj je, peeked pažljivo kroz prozor svoje hotelske sobe, joj mogao vidjeti gotovo tako daleko, kao što je mogao baciti Pentagon. Za svaki slučaj ga je pokušao uzeti u obzir silueta sovjetskog veleposlanstva na ulici. Bilo mi je zanimljivo, zauzet je li itko oko ego dječaka придумыванием projekata, koji mi je uputio prekinuti.
  
  
  Zazvonio je telefon i on je brzo prišao mu. Joj čekao poruku od Davida Хока, čovjeka koji je izazvao signale za AX, agencije ogrtače i bodeža, koji наняло mene. Rad je rizično, a ponekad i sat su bili užasni, ali sam upoznao mnogo zanimljivih ljudi.
  
  
  Glas koji je odjeknuo na liniji, jedan je pripadao kroz asistenti Хока. "Starac je na sastanku, a ona govori da će biti vezan za dugo. On kaže da ste uzeli slobodan dan i razgovarali sa njim sutra".
  
  
  "Hvala", rekao sam, i namrštiti, objesio. Kada je David Hawk su duge sastanku, to je obično značilo da je s naše strane da je nešto pošlo po zlu.
  
  
  Nestrpljivost грызло mene, kad joj je skinuo sve svoje opreme - luger " u наплечной fobus, štikli u rukavu, malu plinsku bombu, koju njezin dio prvi приклеенной na unutarnjoj strani bedra, i ušao u tuš. Ponekad se moj posao je bio kao i na plovila: поторопись ili čekaj. Glasovanje je već dva dana joj je bio u Washingtonu, u očekivanju naloga, a Hawk je još uvijek mi nije rekao o čemu se radi. Kada je došao do непостижимости, mnogi stanovnici Istoka mogli imati uroke od худощавого starog profesionalca, koji je vodio operacije SJEKIRA.
  
  
  Hawke je izazvao me u glavni grad New Delhi, gdje joj je samo da je ispunio zadatak. Poziv je bio označen kao "Prioritet 2", što je značilo da hitno posao završi. Samo upute Prioritet Odina mogli brže isporučiti agent kući, a Prioritet je Jedan bio rezerviran za poruke koje se šalju, kada je Predsjednik bio na telefonsku liniju, a Državni tajnik grickaju nokte do zglobova.
  
  
  Međutim, od dolaska sam uspio razgovarati s Хоуком samo jednom, i ovaj razgovor je bio kratak. On mi je rekao samo da mu je bliži zadatak, koji je otvoren u mom dvoristu.
  
  
  To je, vjerojatno, značilo da me mogu ubiti.
  
  
  Omatanje ručnik oko struka, joj, slušao vijesti, dok брился. Sada u svijetu se dogodilo mnogo toga, što se nije događalo i prije, a u najvećem dijelu to nije bilo vrlo dobro. Uz унылой vrijeme to je bilo dovoljno da pošalje odan prijatelj u bar za još jedan dual бурбоном. Ali bila je to noć koju ne bi mogao znatno uljepšati ako bi muškarac znao pravu djevojku. I nju je znao samo jednu.
  
  
  Njezino ime je Ellen. Radila je na jedan na ovo skupih odvjetnika, koji su se specijalizirali u razmatranju del na Vrhovnom sudu. Ja ne znam koliko je to dobro kao odvjetnik, ali ako je ego kratak sumarni su napola isti veličanstveno, kao što je ego tajnik, on je, vjerojatno, nikada ne bi izgubio posao.
  
  
  Ja ne виделся s Ellen skoro godinu dana, ali budući da je ona znala što joj je činiti, nisam morao ponuditi bez dugih objašnjenja, kad joj je zazvonio hej. Ona je rekla da će odustati od drugih planiranja preko noći. Joj vozio kroz grad na njezinu stanu automobilom, koji AX pogledajte za mene. Magla je bila toliko gusta da sam morala kretati brzinom puža.
  
  
  Na Ellen je maksi crna haljina s dubokim urezima. Uzela je moj ogrtač, a zatim zagrlila me za vrat, privije k meni svoje pune grudi i poljubi me, od kojih obrve kipovi растопились bih.
  
  
  "Ne gubite vrijeme uzalud", rekao joj je hej.
  
  
  "S tobom nikad ništa za izgubiti. Danas ste ovdje, sutra otišao". Ona mi se nasmiješio. "Ja razumijem, ti još uvijek radiš na to мерзкого starca, Hawk?"
  
  
  "U stvari, ali danas joj je cijeli tvoj".
  
  
  Ona приподняла obrva. "Zvuči vrlo zanimljivo, gospodine Carter".
  
  
  Mi smo se odlučili ne izaći na ulicu. Vrijeme je bilo previše loš, i, osim toga, istina je bila u tome da nitko oko nas ne hotel je otići previše daleko od spavaće sobe. Onda bi, kao što je Ellen поджарила nam odreske debljine kao Sunday New York Times, mi smo sjedili, pili vino i razgovarali o tome što se dogodilo s nama godinu dana s njima lasica, kao što smo vidjeli. Ona mi je rekla o svojim aktivnostima, te joj rekao hej, gdje je bio, ako nije opremljen svime što je napravio.
  
  
  Zatim staviti čašu i prišao joj na dugom бахарев. Polako smiješkom, ona допила ostatak vina, a zatim se nagnuo, crna haljina сползло sa svojim bijelim prsima, i pruži svoju šalicu pored mog.
  
  
  "Konačno, Nick, - rekla je ona. "Ja sam počinju razmišljati da nikada ne dođete do toga".
  
  
  Joj tiho se nasmijao i dozvoljeno svoje prste skliznuti dolje joj haljina i mekoću njezine grudi. Njezina bradavica je tvrda i pružio na moj dlan. Joj, poljubio ju je i osjetio njezin brzi jezik, a onda se ona okrenula i pala sam na koljena.
  
  
  Zadržavali na njegove usne, njegova je istraživao ego, dok je ona odgovorila je vruće. Do trenutka kad je poljubac završio, kod nah bez daha, ee grudi подергивались gore i dolje.
  
  
  "Nick, to je bilo previše dugo".
  
  
  "Da, stvarno, pomislio sam.
  
  
  Diže se, joj ga podigao na noge, rastegnut i undid haljina straga. Polako spustio trake s ee ramena, zatim izložene puni grudi. Ga je poljubio opet i da joj je ruka skliznula na mojim leđima.
  
  
  "Spavaća soba, gdje je bila prije?" Ga pitao.
  
  
  Ona je klimnula, opet u potrazi za moja usta, a ja sam ga podigao i nosio kroz vrata do kreveta.
  
  
  "U redu?" - upitala sam stajao nad njom, uzimajući kaput.
  
  
  "Dobro, Nick".
  
  
  Njezin je završio golotinje i objesio luger na naslon stolice. Ellen me gledala tamnim i тлеющими očima.
  
  
  "Ja bih hotela, da ti nije nosio ovu stvar", rekla je ona. "To me podsjeća na ono što ste zaradili za život".
  
  
  "Netko mora to učiniti".
  
  
  "Znam. Ali je to tako opasno. Dođi ovamo, Nick. Поторопись. Joj želim te sada".
  
  
  Kada joj je prišao k njoj, ona вылезла preko haljine i crnih gaćica, koje su sve što je nosila pod njim. Dok ga miluje ee unutarnju površinu bedra joj poljubio ee grudi. Ona корчилась, kao da je moj dodir зажгло ff.
  
  
  Zatim je ušao u njezin nah, i ona je rasla ispod mene, usklađivanja svoje pokrete s mojim. Dosegli smo vrhunac zajedno.
  
  
  To je sve što sam se sjetio, pa čak i više.
  
  
  Naše tijelo još uvijek bili povezani, kad joj je čuo zvono telefona na прикроватной noćnom ormariću. Ellen поморщилась, zatim вылезла ispod mene i uzela slušalicu. Ona прислушалась glas u slušalici, a zatim ju je gurnuo mi je slušalicu. "To je onaj čovjek".
  
  
  "Nadam se da joj ništa ne prekida", rekao je David Hok.
  
  
  "Ti si bio tako prokleto blizu", - rekao joj emu. "Kao što ste naučili gdje joj je?"
  
  
  "Obrazovani pogodak, joj, pretpostavljam, vi bi ga nazvali, joj znam, joj je rekao da uzmete slobodan dan, Nick, ali se stvari, konačno, počeli da se pojavljuju. Ona bi hotel, da ste otišli u dućan, otvoren je danas."
  
  
  Joj stavio slušalicu
  
  
  ustao je s kreveta i opet odjeveni. "Postoje izvješća za to мерзкого starca?" - pitao sam je Ellen, pristup dan.
  
  
  "Da", reče ona sa slabim osmijehom. "Reci emu, da mislim, da ste im vrijeme bio samo sjajan".
  
  
  Kiša je popustila, kad joj je stigao do zgrade Amalgamated Press and Wire Services na Dupont Circle. To je dućan, kao što je ego-Hok, pokriće za središte operacija SJEKIRA.
  
  
  Samo svjetla u uredima Хока zapaljena, kad joj se žuri na безмолвному hodnik. U čekaonici je sjedila par muškaraca. Odina oko njih gurali palcem u smjeru drugi dan, i u nju je ušao i našao Hawk ego stolom. Izgledalo je tako, kao da to nije previše dobro spavao.
  
  
  "Pa, Nick, kako je prošla noć?" - pitao suhim glasom.
  
  
  "To je bilo super dok je trajalo". Ga prodati, ne pitajući.
  
  
  "Ja sam trčanje okolo od jedne чертовой susreta na drugu, pokušavajući raditi na detaljima ovog svoj zadatak". Prezir Hawk na birokracija je utjecalo na njegovo lice. "Sada se dogodilo ono što daje emu posebnu hitnost. Dati informacije za vas večeras, jer želim da vas ujutro je letio u Pariz".
  
  
  "Što bih trebao učiniti kad tamo doći?"
  
  
  Hawke je otvorio ladicu i izvukao mapu na манильской papira. Oko mape on dovede nekoliko fotografija. On ispruži fotografije na stolu. "Pogledajte ovo. Ovaj neopisiv mali gadget koji možete vidjeti ovdje, predstavlja iznimno vrijednu opremu".
  
  
  Joj pažljivo istraživao tri fotografije. "Očito je elektronički uređaj. Ali da je to još?"
  
  
  "Kao što znate, imamo vrlo složen sustav za satelitsko praćenje. Ona ценымногие bolje od svih, da su rusi ili kinezi mogli poboljšati. Veliki dio uspjeha našeg sustava - to je uređaj prikazan na ovim fotografijama. On ima sposobnost cilj na mali pokretni cilj s velike udaljenosti i hvatanje sitne zvukove tu svrhu ".
  
  
  "Ja razumijem zašto je to vrijedna".
  
  
  Jastreb iskopali omot s crnim cigare. "To nam omogućava da pratimo sve što primaju Savjete od svojih satelita i špijunskih i snimiti sve to za kasnije dekodiranje. Što se tiče satelitske inteligencija, onda je to najpoželjnije objekt u svijetu".
  
  
  "I to ne više muških pesnica".
  
  
  Hawke je kimnuo i вонзился zubima u cigaru. "To znači da ego lako ukrasti i lako sakriti".
  
  
  Za ostalo je gotovo njima pretjerano znao. "Netko je na drugoj strani broj jedan na uređaje?"
  
  
  "Dozvolili smo da britanci dobiti oko njih. Jedan je bio ukraden u Londonu".
  
  
  "Ruski?" Ga pitao.
  
  
  "Ne, ne, - reče Hawk. "Ali oni, krojač побери, hoteli će imati ego. Kinezi previše. A sada, dopustite mi da vas pitati vadičep, Nick. Što znate o organizaciji pod nazivom "Topcon"?"
  
  
  Kad joj je čuo za ime, njegova se nagnuo naprijed. Moja reakcija je, mora biti, prepoznao moj sve veći interes, jer Hawk dopustio sebi tanke i nekoliko усталую osmijeh.
  
  
  "Топкон", - ponovite ga. "Ja znam da ona postoji. Kako ste ga čuti trač o špijunskim trgovini".
  
  
  "To da se odmara i uspio obavještajna organizacija. Učinkovita. Ne tako davno, ona je, čini se, nastao oko niotkuda, ali odmah je postao faktor u špijunski rat između Istoka i Zapada. Topcon krade tajne i prodaje ih po najvišoj cijeni. Do sada lasica krali u osnovi naše tajne, i uglavnom crvene ih kupili ".
  
  
  Hawke je stvarno umoran. On je stavio незажженную cigaru u pepeljaru i pijan gore oči. "Topcon - tamna organizacija, Nick je, navodno, čvrsta i pažljivo kontrolirana. Možda je to najbolji odmor špijunski organizacija osnovana s njima lasica, kako Гелен stvorio svoju Njemačke poslije rata. I ne možemo identificirati osobu koja joj je na čelu. informacije o nen ускользнула od nas ".
  
  
  "Znam. Da ga je mogao napraviti nekoliko zaustavlja u gotovo bilo kojem velikom gradu u Europi i obavijestiti adresa lokalnog sovjetske i britanske načelnika inteligencija, ali Topcon - to je sasvim druga stvar. Ja ne mogu nazvati dati bilo koje ime, koji su na njih radi ".
  
  
  "A joj, pretpostavljam da vam je bilo zanimljivo, kad AX će izazov ove kompanije i da će pokušati saznati tko njome upravlja".
  
  
  Joj, nasmijao. "Mi treba posao, i ako ste to mislili".
  
  
  "Nick, ja Topcon je dragi mali programčić je prikazan na tim fotografijama. Oni se stavi ego na aukciji".
  
  
  Hawk opet otvorio mapu i izvadio rezanje oko novina, koje je predao meni. "Prije nego što ga nastavite, nju želim, da ste pročitali ovu vijest".
  
  
  Njezin se namršti, brzo uvida clipping za talijanske novine. Priča je vrlo kratak. U nen izvijestili o smrti зарезанного nožem putnik po imenu Carlo Спинетти. Ubojstvo je počinjeno na željezničkoj platformi u Trstu. Policija
  
  
  htjeli dvojice muškaraca koji su počinili to kazneno djelo je u slučaju krađe kovčega Carlo Спинетти.
  
  
  "Kakva je veza između toga i ostalima, što ste mi rekli?" - pitao ju Hawk.
  
  
  "Ubojice nisu bili zainteresirani sadržaj kofera svoje žrtve. Im bila potrebna prometna oznaka, koji je bio u torbi. Naljepnica na kojoj koje микроточка s vrijednim podacima." Hawke je uzeo rezanje i odmahnuo glavom. "Carlo Спинетти čak i ne sumnja da nosi ego".
  
  
  "Bez ega znanja ego koristili za transport ukradenih podataka?"
  
  
  "Potpuno fantastično. I Topcon je odgovoran. Oni koriste željezničku prugu za krijumčarenje informacija za izvoz ukradene tajne oko slobodnog svijeta iza željezne zavjese. Oni koriste Orient express, курсирующий oko Pariza u Sofiju kroz Milano, Trst i Beograd. Mi smo pažljivo pratili belim stazama, tako da su razvili još jedan tranzitni put ".
  
  
  Joj совмещал različite dijelove informacija. "I vi mislite da je elektronički uređaj ukraden Topcon, bit će prevezeno na ovu транзиту".
  
  
  "Veliki dio onoga što sam vam rekao nam je došao iz bugarskog dezerter po imenu Jan Skopje. On nas je obavijestio da Topcon ima gadget, i on planira isporučiti ego u Sofiju na brodu orient express. Odina oko ruskih ljudi, visoki dužnosnik KGB, planira sastati s agentom Topcon na brodu vlak, da se dogovore o poslu prije dolaska u Sofiju. Vi ste, Nick, trebao sastati sa Skoplju u Parizu, dobili bilo kakve druge detalje, i presresti pošiljku prije nego što ona prelazi iz ruke u ruku ".
  
  
  Još jednom pogledao fotografije uređaja. "Dobro."
  
  
  "Donio sam vas u Washington s namjerom da se uputiti vam da pronađete monitor. U to vrijeme nisam znao tko je on. Potom je u Skoplju početak fric, pa sam morao odgoditi odluku".
  
  
  "Razumijem. I sada je vrijeme da nam diše u vrat. Joj mora doći do uređaja i prije nego što to čine ruski".
  
  
  "Dok vi to radite, ako ste slučajno otkrila krov Topcon, da joj ne bi bio prilično razočaran".
  
  
  "Ja ću vidjeti što mogu dogovoriti". Njegova je ustao. "Kakve daljnje upute?"
  
  
  "Ti si выступаешь protiv KGB i Topcon. I Bog zna, tko je još mogao još сунуться u nadi da će dobiti ovaj monitor. Tako da prate svojim koracima, Nick. Ga ne bi želio izgubiti, i monitor, i tebe".
  
  
  Joj obećao da ću pokušati spasiti ego od ovog poremećaja.
  
  
  
  
  U drugom poglavlju.
  
  
  
  
  Bio navoja dana sljedećeg dana, kada ga je stigao na aerodrom Orly u blizini Pariza. Vrijeme je bilo cool, ali bio jasan, i vožnja taksijem do hotela Prince de Galles u avenue George V, 33 bio je vrlo ugodan. Pariz izgledao isti, osim na stalno povećanje prometa na ulicama. Na drveću, okvira bulevari, izraslo nekoliko pupoljaka. Ja sam s nostalgijom pamte neki od mojih omiljenih banner: Ryu Za s-ee balkonom, kupaonicu obloženu željezom, u četvrti Montparnasse i savršenu Rue du Faubourg Poissonnière, koja se bavi vela na Foley. Ali za sada nisam imao vremena za to. Joj je bio pronaći Jana Skopje.
  
  
  Mrak me registrirali u "Prince de Галлесе". Joj bira broj Skopje, koji nam je dao, i nazvao emu. Ego je glas bio je nizak, s jakim naglaskom i napeto.
  
  
  "Prihod na trg Tri milosti u blizini Foley", - on mi je rekao. "U sedam. Što prije to bolje, kako vi amerikanci kažete". Tu je bio jednostavan nervozan smijeh. "Ja ću u baru Duke's Bar, u tromjesečju od mog hotela".
  
  
  "Ja ću biti tamo", rekao sam.
  
  
  Prije nego što će napustiti hotel, njezin provjereni "Luger" - Вильгельмину. Joj mislili da takve mjere su jedan od razloga zbog kojih joj je još uvijek bio živ, dok je par Killmasters, koji je prethodio mi je, da su navedeni kao žrtve hladnog rata u posebnu mapu koju Hawk hranio u zaključanom pretincu svoje stolice.
  
  
  Testiranje štikli, koji je nazvao ju je Hugo, njegova согнул lijevu ruku. Smrtonosni ножик lagano skliznuo oko korica u moje ruke. Joj, kimnuo u sebi, zadovoljan onim što je bio tako pripremljen na ono što je čekala ispred, a zatim sišao stepenicama i izašao na proljetni sunčan брылев.
  
  
  Kod mene je bio rani ručak u restoranu Chez des Anges na bulevaru Латур-Мобур coq au vin, oeufs en meurette i šalicu vrhunskog vina burgundije. Zatim ju je uzeo taksi do trga Republike.
  
  
  Jer ga je poznavao teren i te večeri mi je htio biti posebno oprezan, njegova je prošao ostatak način hoda. Na ulicama je već bilo puno kolicima, i bilo mi je lijepo проти mimmo kod njih i da se izgube. Joj vidio veliku grupu mladih ljudi koji uživaju proljetne noći u blizini stanica podzemne željeznice Belleville. Zatim je otišao pod полуразвалившейся luka, koja se bavi kada je ona закрывала Cité de Тревиз, i našao se na malom trgu, o kojoj je spomenuo Skopje. Imao je izgled starog Pariza - klupa y park sa fontanom.
  
  
  Na trgu je bilo tri hotela, sve malo, i jedne oko njih bio bar Duke's. Joj, ušao je i gledao oko sebe. Mjesto je uglavnom napuštena - očito, tako, kao ovaj hotel Skopje. Pronašao ju ego sjedi za stolom kod stražnjeg dan, vodeća u stražnjoj sobi. Joj, prišao mu.
  
  
  "U Tuileries cvate cvijeće, - rekao sam.
  
  
  On je proučavao moje lice. To je bio visok mršav čovjek s землистым licem i tamnim krugovima ispod očiju. "Bit će rano proljeće", - čuvajte se, rekao je on.
  
  
  Joj sel ispred njega na stolicu. Ovdje smo bili sami, osim konobara u baru. "Njegov Nick Carter", rekao sam. "A vi ste, Yang Skopje".
  
  
  "Da. Zadovoljstvo upoznati vas, gospodine Carter". Ego manire su čak i više nervozna nego ego glas preko telefona. "Moramo napraviti ovaj kratak sastanak. Joj, vjerujem da su naučili gdje joj živim. Ja ne znam što oni imaju na umu, ali ja ne želim da oni mene vidio s tobom".
  
  
  "Bugarski agenti?" Ga pitao.
  
  
  "Nisam siguran. Možda to ljudi Topcon. Oni su..."
  
  
  Došao je konobar i donio naš red. Skopje je čekao sve dok on će donijeti pića, i opet je otišao prije nego što možete nastaviti razgovor.
  
  
  "Za moje menadžment promatra čovjek - tiho je rekao on. Pogledao je preko ramena na распахивающиеся dan stražnje sobe, gdje je samo da je nestao konobar. Zatim se okrenuo prema meni. "Ukradeni uređaj će biti dostavljene na brodu orient express kroz dva dana u Lausanne, Švicarska. Vlak se zaustavlja tamo rano ujutro".
  
  
  "Zašto Lausanne?" Ga pitao.
  
  
  "Stožer-apartmani Topcon u dvorani u Švicarskoj. Ja ne znam gdje je". On je pažljivo pratio ulazom u dvoranu. Konobar se vratio u sobu i otišao do bara.
  
  
  "Tko će biti ukradeni uređaj?" Ga pitao.
  
  
  "To je pogotovo veliki rad za Topcon. Stoga, ukradeno imovinu će na čelu organizacije".
  
  
  "A tko su oni?"
  
  
  Skoplje otvorio je usta da nešto reći, ali nije mogao izgovarati naše riječi. Ego oči širom su se otvorila, a usta приоткрылся još više. Joj čuo tihi šum zbog rotirajućih vrata, iza leđa Skopje i vidio kako se jedan oko njih kreće. Čeljust Skopje bez dna radila, kad on uzalud shvatio na mjesto u sredini trbuha svojih leđa. Zatim, on se srušio na stolicu.
  
  
  Njegova otišao na Вильгельмине, ustajanje sa stolice. Zatim ih je vidio mali pikado, isturen na svim leđa Skopje. "Skopje?" - rekao sam, podizanje ega glavu. Ali on je već bio mrtav.
  
  
  U tom trenutku konobar se okrenuo i vidio što se dogodilo. Ga je ignorirao ego vrišti i trčao kroz okretna dan u malu kuhinju i ostava. Vrata koja vode u ulicu, bila je otvorena.
  
  
  Prolazeći kroz tamna vrata joj lagano ušao u ulicu, držeći Luger u ruci. Bile teške sjene, i prvo joj ništa nije vidio. Zatim joj je pogled ugledao mračnu figuru, koja je na svjetlo ulici.
  
  
  Joj, trčao je niz ulicu i, dosegnuvši pločnik, zastao i pogledao je ravno. Muškarac je pobjegao po tromjesečjima, ljudi su gledali emu poslije.
  
  
  Joj, gurnuo u kubura veliki Luger i krenuli su za njim. On je zamotan u kutu, i ja sam slijedio njega. Joj догонял ga. On je zamotan za drugi kut, i mi smo se našli na ulici, Bergere. Sjajan neonska svjetla всплывали u mraku. Muškarac još uvijek je vodio naprijed. Njezin je nastavio trčati za njim. Turisti i autohtoni parižani stali i gledali. Čovjek je nestao u uski putić, i on je opet izgubio.
  
  
  Joj, potrča prema izlazu na ulicu i gledao u tamu. Ego nije bilo nigdje na vidiku. Nju sam vidio samo vrata, par uličica i još jedan пересекающийся lane. Joj opet izvukao Вильгельмину i otišao opreznije. On je mogao biti bilo gdje, i kod mene je nedostatak u tome, da sam morao ići za njim bojeći se ući u zasjedu.
  
  
  Prolazeći mimmo, njegova motri na svaki vrata. Sve su bile prazne. Sasvim je moguće da je on stigao do пересекающейся ulice prije nego što joj je stigao do ugla. Joj prešla je ulicu i ništa u nen nije vidio. Polako je prebacio na sljedeću, sada uvjeren da je izgubio.
  
  
  Kad joj je ušao u ulicu pored mene se dogodilo neko kretanje. Nešto snažno pogodio u moj desni ručni zglob, i nju je izgubio Вильгельмину. Velike ruke, uhvatio me je i oboren s nogu, joj udario o kamen, oštetio leđa i ramena.
  
  
  Podižući oči, opazi, da je zauvijek mnom stoje dvije figure. Jedan je bio mršav mustachioed muškarac, po kojima joj je bio jurnjava po ulicama Pariza, a pored njega je bio veliki ego, ćelav, неповоротливый drug, osoba koja me je udario komad daske i повалил na zemlju. Tanak je držao u ruci komad željezne cijevi dužine i pol ft. Nju mislio, ne mami da li su me ovamo da se ubije.
  
  
  "Tko si ti?" Ga pitao
  
  
  , nadajući se da će zaustaviti ih. "Zašto si ubio Skopje?"
  
  
  "Ça ne vous regarde pas", - rekao je здоровяк, rekavši mi da to nije moj posao.
  
  
  "Депеш-woo", - dodao je drugi, pozivajući se na здоровяка dalje.
  
  
  On je to učinio. On me je udario u lice ботинком sa šiljcima. Joj, uhvatio za noge i zaustavila ga, da ona nije razbio mi glavu. Joj jako изогнулся, перекатываясь da zadrži pritisak na njegovu nogu. Nakon kratkog vremena, on je slomio gležanj, i odjeknuo pucketanje kostiju. On povika i udario o pločnik.
  
  
  Tvrdi to na mene cijevi, i kad joj je pao natrag, ona glasno puknut o kamene ploče pored mene. Cijev je opet pao, no ovaj put ga uhvatio za hax i snažno povukao. Ona je pala na mene odozgo, gubi cijev. Zatim je pokušao da se oslobodi, ali dok je on bacio oko, joj rezati ego vrata i čuo pucketanje kostiju. On je bio mrtav kada je udario o pločnik.
  
  
  Kada ju je ustao na noge, здоровяк pokušao da se vrati u igru. Čim je pokušao ukrcati na jedan: svakomu plemenu, udario ju je ego više golova, a on je pao na pločnik. Mrtav.
  
  
  Joj tražio, i našao Вильгельмину, zatim шталь vaditi ih u džepove. Nije bilo nikakve osobne iskaznice. Jer oni su razgovarali na francuskom, njegove misli, što je više vjerojatno, da su to bili ljudi Topcon u Švicarskoj, a ne bugarski agenti. Yang Skopje priznao AX, da je radio za KGB i Topcon i pomogao u planiranju krađu monitora. Kada Skopje skočio, Топкону ili KGB morao ušutkati ego. Očito, to je posao za Topcon.
  
  
  Već je gotovo bio razočaran sam tražio bilo čega vrijednog tijelima, kada je pronašao u džepu худощавого muški komad odlicno papira. To je na francuskom: Klaus Pfaff. Gasthaus Liucerne, L. Minuit le deuze.
  
  
  Joj primijetio malu oznaku na unutarnjoj strani ego jerkins; na nen su inicijali H. D. Potisna list u minuti, svojim pažljivo pregledao izgled худощавого muškarci. Zatim je požurio u hladovini pariške noći.
  
  
  
  
  Treće poglavlje
  
  
  
  
  Sljedeće jutro rano ujutro je testirao nekoliko manjih hotela u Cité de Тревиз, i na trećoj stanici sam sretan. Prekjučer su se prijavili dvojica muškaraca. Jedan je bio худощавым, a drugi veliki. Mršav muškarac je ušao u sustav, kao Henri Депе, ime koje je taj s inicijalima na njegovoj jakni. Veliki ime je Navarro.
  
  
  Joj mogao napraviti neke pretpostavke, spajajući svoje komadići informacija. Депе morao da se pojavi na matematici i po imenu Klaus Pfaff onda kako je dobio osloboditi od Skopje i mene. Slovo L i onda gasthaus u bilješci, vjerojatno značio Lausanne. Barem joj se tako činilo. Депе bio je to susret s Пфаффом u zakazano vrijeme, u ponoć, i reći emu, što je sve prošao i ovdje, u Parizu. Navodno, tada Pfaff će poslušati poglavlju Topcon. Ako je samo sebi Pfaff nije bio veliki čovjek.
  
  
  Za mene je bio jasan način djelovanja. Joj idu u Lausanne, jer je upravo tamo ukraden monitor će pasti na brodu orient express. I ona bi upoznao Пфаффа umjesto Депе. Ako sam Pfaff nije bio voditelj Topcon, koji carted bi uređaj u vlaku, on je vjerojatno znao identitet vođa. Možda ću ga uvjeriti ego otkriti tu tajnu identitet.
  
  
  Joj mogao sjesti u Orient express u Parizu na de lyon željezničke stanice, ali budući da joj je računao provesti na brodu neko vrijeme kasnije, i budući da je vrijeme bitno, ga je angažirao stroj za putovanje u Lausanne. Ga je uzeo za najam Mercedes-Benz 280SL, žuta sportski, od kojih je još uvijek mirisala na novim mirisom. Za kasnije jutra joj je bio izvan Pariza i išao u Trois i Dijon. Vrijeme потеплела, putovati je lijepo. Ruralno područje je brdovitom i zelene, ali, kako se približava Švicarskoj je postajalo je sve više valjanja.
  
  
  U sredini trbuha dana preselio u Švicarsku, a cesta je na neko vrijeme postao uzak i zavojit. U daljini vidjeli snježne vrhove, ali oni su ostali u pozadini ostatak ceste. U blizini Lausanne, okruženja prekriven travom brda u blizini, ga je primijetio automobil, koji se bavi pokvario na cesti. Pod ego kapa заглядывала djevojka. Joj, zaustavio i ponudio svoju pomoć.
  
  
  "Ništa joj mogu učiniti?" - pitao pristup svijetlo plavi Lotus Plus 2.
  
  
  Ona podiže oči i pažljivo gledala u mene. To je bila lijepa dugonog plavuša u kožne mini suknje i čizme. Ee kosa je do ramena i pogledao razbarušen. Onda bi, kao i ona na trenutak je usmjerena na mene, lice joj lit up.
  
  
  "Nick!" rekla je. "Nick Carter!"
  
  
  Sada je moj red pogledati još jednom. "Bojim se da imaš prednost" - nesigurno je rekao sam. "Ja ne vjerujem ..."
  
  
  "Bonn, prošle godine otprilike u isto vrijeme", reče ona s njemačkim naglaskom. "Slučaj Гронинга. Nick, ti se ne sjećaš!"
  
  
  
  Onda bi joj previše sjetio. "Ursula?"
  
  
  Nasmijala se šire seksi osmijeh.
  
  
  "Ursula Bergman", - dodao sam.
  
  
  "Da", - odgovorio je sa smiješkom, dolazi iz njezina lijepog lica. "Kako lijepo od tebe doći, samo da pomogne starom prijatelju u nevolji".
  
  
  "Imate u Bonnu su smeđa kosa, - rekao sam. "Kratku smeđu kosu. I smeđe oči".
  
  
  "To su moji pravi kosa", - rekla je, dodirujući lan-vlasi. "I oči su kontaktne leće".
  
  
  Ursula мелодично se smijala. Prošle godine smo zajedno radili oko nedjeljom u Bonnu i Hamburgu, prikupiti informacije o niemce lijevo orijentirane po imenu Karl Гронинг, koji sumnja u prijenosu zapadne njemačke vojne informacije određenim osobama u Istočnom Berlinu. U tom slučaju Ursula radila svoj poseban zadatak. Njegova redovita posao je bio u službi istraživanja Zapadne Njemačke, koje se bavilo isključivo praćenjem i задержанием bivših nacista koji su počinili ratne zločine. To je sve što Эйкс mi je rekla o njoj, i nisam imao rješavanje saznali više.
  
  
  "Prestao sam pratiti stvar Гронинга onda kako me nazove u Washingtonu", rekao sam. "Sudovi u Bonnu prepoznali ego krivim za предъявленным optužbe?"
  
  
  Ona zadovoljan je klimnula. "Za sada je to коротает vrijeme u njemačkom zatvoru".
  
  
  "Dobro. Sviđa ti se s vremena na vrijeme čuti o sretnim krajevima tih del. Što ste radili u Švicarskoj, Ursula, ili mi ne treba pitati?"
  
  
  Ona slegne svojim lijepim ramenima. "Isto".
  
  
  "Vidim."
  
  
  "A što radite u Švicarskoj?"
  
  
  Joj, nasmijao. "Isto".
  
  
  Oboje smo se smijali. Bilo je lijepo opet увидеться još s drugima. "Što nije u redu s lotosa?"
  
  
  "Bojim se, stroj kaput, Nick. Kako misliš da ga mogu pitati baciti me u grad?"
  
  
  "Rado", odgovorio sam.
  
  
  Mi u takvu igru u "mercedes", ga vozio na cestu i krenuli u grad. Onda bi, kao i on dobiva zamah, joj, pogledao nah, dok je ona nastavila govoriti o Carlu Гронинге, i vidio je kako joj grudi упиралась bluzu na dres i kao mini suknja se izdižu visoko na njezine duge puna bedra. Ursula je procvala s njima lasica, kako se on upoznao s njom u Bonnu, i rezultat je bio impresivan.
  
  
  "Ostati u Lausannei?" - pitala Ursula, kad joj je prebacio na извилистое padom. Pred nama se otvorila panorama Lausanne, gradića, koji se nalazi na brežuljcima s mrljama snijeg od nedavnih zimske snijega nad njim.
  
  
  "Samo večeras", rekao sam. "Možda smo mogli da se sastanemo, popiti piće u nekom malom skromnom ратскелере".
  
  
  "Ah, ja bih to jako volio. Ali danas joj je zauzet, a ja sam trebao otići sutra ujutro".
  
  
  "Što mislite, vaš stroj će do tada biti gotovo?"
  
  
  "Idem vlakom u jutarnjim satima", rekla je ona.
  
  
  Sljedeće jutro u Lausannei je otišao samo jedan vlak, i to je bio moj vlak, Orient express. "Kako zanimljivo" - rekao joj je. "Ja sam također ide daleko je stranka vlakom sutra ujutro".
  
  
  Ona je gledala u mene svojim jasnim plavim očima. Oboje smo ocijenili značaj ovog rezultata. Ako nismo radili zajedno, ako nismo bili upoznati s poslodavcima drugi drugi, oboje smo bili подозрительны. Ali sam ga vidio Урсулу Bergman na poslu i vjerovao svom mišljenju, da ona nije bila dvostruki agent.
  
  
  Ona je već donijela odluku. Ee oči сверкнули iskrena ljubaznost. "Pa, to je vrlo slatka, Nick. Možemo popiti piće zajedno na brodu".
  
  
  "Ja sam obličje to naprijed za njega". Joj se nasmiješio.
  
  
  Kad smo stigli u grad, высадил joj Урсулу hotel de la Paix u avenue Bi Констан, u samom centru grada, a zatim je otišao u dobroćudni mali motel na trgu Saint-devet osoba.
  
  
  Kad joj je to napravio u svojoj sobi joj je otvorio svoju prtljagu i počeo pripreme za sastanak. Joj je bio idući u obaviti oko sebe Henri Депе, i ja sam morao učiniti ovo po memorije.
  
  
  Joj досталь casey, koji mi je dao dečki oko odjela za specijalne efekte i montažu. To je bio komplet kamuflaže, i vrlo snalažljiv. Sama Hawk još mnogo zajedno - u svoje vrijeme on je bio stručnjak u maskirati. U set su trake plava plastika "kože" i obojene kontaktne leće, perika i obloge, kao i različite nijanse šminke. Čak su plastične ožiljci, koje se može pričvrstiti na bilo koji dio lica ili tijela.
  
  
  Stavio kit pred ogledalom komoda. Prvi ga je upotrijebio plastičnu "kožu", povećava slojeva утолщить most nosa i produljiti vrh. Zatim joj nabildani jagodice, da štapići izgledao впалыми, pod наростом. Poslije toga, kako sam joj удлинил uške i brada, moje lice je postalo podsjetiti na osobu Депеу. Zatim nanijeti make-up, s iskustvom u ego boji, stavila smeđe kontaktne leće i izabrao svijetlo smeđa perika. Joj, gledao na sebe
  
  
  u ogledalo. Joj ne bi sišao za Депе, ako netko присмотрелся previše pažljivo, ali ja mogu na trenutak zavarati Пфаффа.
  
  
  U jedanaest i trideset ga je vozio preko mosta Бессер na rue de la Carolyn u pansion Luzern. Kad joj je ušao, a bilo mi je žao da je bilo pola tuceta posjetitelja.
  
  
  Kod mene nije bilo odluke da saznate kako je izgledala Mraz Pfaff. Joj mogao se samo nadati da sam pobijedio, njegov ego je tamo, i da kad on dođe, on uči moj pseudo-Депе lice.
  
  
  To je dvanaest sati, za vrijeme sastanka, a ništa se nije dogodilo. Ušao je mladi par učenika, a na stol ispred joj je pitao za stol u stražnjem dijelu prostorije, licem u dan. Onda je došao pet, a onda deset. Joj počeo misliti da Pfaff ne ide prikazivati, ili da je on već bio tamo. Bio je samo jedan čovjek, i to je trbušasti njemački. Nisam mislio da on može biti Пфаффом. Došla je cijela skupina novih kupaca, i u instituciju кипело. Joj ne imela nam pojma, kao поступлю s Пфаффом u takvim pod drugim okolnostima. To je četvrtina dvanaestog, i ja sam se morao naručiti sendvič i pivo. Odmah zatim bi, kako je konobar donio je moj red, vrata su se otvorila i ušao je nizak mršav muškarac. Pod ego пиджаком, čini se da je oticati. On je prestao otvoren na dan i gledao oko sebe. Kad oči su me otkrili, on je na čelu plaćanja izravno na moj stol. To je trebao biti Klaus Pfaff.
  
  
  On stade kod moje stolice i opet pogledao uokolo sobu prije nego što je sjeo. To je bio nervozan čovjek s зачесанными plavu kosu i suptilan ožiljkom na lijevom uhu. "Bonjour, Mraz", - rekao joj emu.
  
  
  On sel nasuprot mene. "Žao mi je, da je kasno", rekao je on. "I, molimo vas, govorite engleski. Znate pravila."
  
  
  On još nije gledao me je iskreno i ona je emu zahvalan. Vratio se konobar i uzeo Пфаффа nalog gulaš, kobasice i kiseli kupus. Dok se to događalo, njegova je izvukao Вильгельмину oko džepa jakne i нацелил "Luger" na Пфаффа. Pištolj je još uvijek nitko nije vidio.
  
  
  Konobar je otišao. Pfaff i upre pogled u mene, a zatim pogledao preko ramena. "Dobro. Što se dogodilo u Parizu?"
  
  
  Kad joj se pripremao za taj sastanak, mi je došla na pamet misao, da Pfaff mogao biti samo šef Topcon, kako, tko je morao snositi ukradene stvari. Ali sada, kad joj je vidio ego ispred sebe, njezin je shvatio da to ne može biti vođa.
  
  
  "U Parizu je došlo dosta svega, rekao sam.
  
  
  Moj glas ubi ga. On je prvi usmjeren na moje lice, i ego oči sužene. Joj, vidio, kako su me oni procjenjuju. Zatim ego lice se promijenilo, kad je opet pogledao u moje lice.
  
  
  "Ne, ja ne Henri Депе", rekao sam.
  
  
  Bijes i strah jasno ogleda na njegovom uskom licu. "Što je to?" - tiho je upitao.
  
  
  "Odakle joj je došao, zovemo to istina ili posljedice".
  
  
  "Tko si ti? Gdje Henri?"
  
  
  "Henri je mrtav - rekao sam. "Ju je ubio sam".
  
  
  Ego oči još više pale, a kutovi rta lagano подергивались. "Ne znam, ako istinu govorite ili ne. Joj budem. Moj susret je bio sa Депе".
  
  
  On je počeo da ustaje, ali ga je zaustavio ego.
  
  
  "Ja ne bih шталь to učiniti", - upozorio ju je.
  
  
  On je oklijevao, još uvijek sjedeći na stolici. Ego je pogled pao na moju desnu ruku, koja se bavi držao "Luger" ispod stola.
  
  
  "Da", tiho sam rekao. "Ja sam na ciljajući na tebe pištolj. I joj naći koristiti ego, ako si встанешь s ove stolice".
  
  
  Pfaff сглотнул i pogledao me u lice. Joj, vidio kako radi ego, um, pokušavajući shvatiti tko sam, i pokušava procijeniti svoj cilj. "Ne bi se usudili pucati ovdje na oružje", rekao je on.
  
  
  "Ja mogu proći kroz stražnja vrata u roku od petnaest sekundi, a zatim kako ti padne na pod." Joj, u nadi da će zavarati. "A vani me čekaju prijatelji. Želite li pokušati mene?"
  
  
  Ljutnja je ego, čovjek nestao, a strah ju je uzeo pod kontrolu. On nije bio hrabar čovjek, što je bilo dobro za mene.
  
  
  "Što želiš?" pitao je.
  
  
  "Informacije."
  
  
  On nervozno se nasmijao. "Turistički ured u dvorani dalje na ulici".
  
  
  Njezin je uzdahnuo. "Budi skroman sa mnom, ti glavu оторву".
  
  
  Ego ухмылка nestala. "Koja vrsta informacija vam treba?"
  
  
  "Mislim da nam je bolje o tome razgovarati nasamo", rekao sam. Slobodnom rukom joj je posegnuo u minuti jerkins i bacio je na stolicu kutiju švicarskih franaka za plaćanje naše narudžbe. "Eda na meni", rekao je uz blagi osmijeh. "A sada želim da ste dobili i vrlo polako prilazi do glavnog ulaza. Nju ću iskreno za vas, i taj pištolj će biti poslana na vas u leđa. Kada ćemo izaći na ulicu, da vam dati daljnje upute. . "
  
  
  On je rekao.- "Što misliš, ti uspjeti izbjeći kaznu za ovu glupost?"
  
  
  "Tebi je bolje za mene nade".
  
  
  Joj stavio Вильгельмину u minuti, i mi smo
  
  
  izašao je van. Nju je slijedila ego "mercedes" i naredio sjedne na mjesto vozača. Joj sel pored njega, подбросил emu ključeve i rekao da se on vozio na periferiji grada.
  
  
  Pfaff je sada jako uplašen. Ali on se odvezao automobilom u zelena brda, kao što joj je i naredio. Napravio ego na neasfaltirani put, koja se bavi otišla ravno na drveću, i naredio emu se zaustavi kad nas neće biti vidljiv sa glavne ceste. Kada je motor isključen, joj, okrenuo i izveo "Luger" emu u glavu.
  
  
  "Vi ste počini samoubojstvo uz pomoć ovog slapstick", - glasno rekao je on.
  
  
  "Zato što tvoj djever na Topcon достанут mene?"
  
  
  Ego usne budu stvarno zbijeni. To je bio prvi put da ga spomenuo organizaciju. "To je točno", - odlučno rekao je on.
  
  
  "Pogledajte, a dok ćeš surađivati sa mnom, zar ne?"
  
  
  "Što želiš znati?"
  
  
  "Želim znati tko sjedi u Orient express sutra ujutro".
  
  
  "Mnogo ljudi."
  
  
  "Ja već znam da je šef Topcon će osobno vratiti ukradeni uređaj u vlak", rekao sam. "Ali, možete li mi reći tko je on, i dati mi ego opis".
  
  
  "Vi, mora biti, sišli s uma". Izgledao je nepovjerljiv.
  
  
  Nije joj bio postavljen na uvrede. Joj spustio "luger" sa strane na njegovo lice. On je porubljen i pao od udara na ego obrazu tekla krv. Ego disanje postaje površan, kada je on uhvatio za ranu.
  
  
  "Ne želim više tako govoriti", - прорычал joj emu. "Želim dobiti odgovore na pitanja koja su postavili tebi. I tebi je bolje početi govoriti brže".
  
  
  "Dobro", - konačno pristao je. "Mogu ga pušiti cigaretu?"
  
  
  Njezin je oklijevao. "Uspjeti." Ga je pažljivo gledao, kao što je on досталь jednu i zapalio ga. On je otvorio pepeljaru na ploči s instrumentima i staviti u j utakmicu.
  
  
  "Vi jamčite moju sigurnost, ako joj surađivat ću s vama?" - pitao je on, još uvijek držeći se za pepeljaru.
  
  
  "To je ispravno."
  
  
  "Onda dati ime koje želiš. To je..."
  
  
  Ali Pfaff ne ide mi ništa reći. Ego ruku napustila držač pepeljare i izvukao ee na ploči s instrumentima. On je bacio mi u lice teret pepela.
  
  
  Dok su moje oči bile pune pepela, on me je udario po desnoj ruci i snažno odbacio je u stranu. Za malog čovjeka, imao je puno snage. Zatim se vrata automobila su bila otvorena, i Pfaff istrčao oko auta.
  
  
  Joj выругался naglas, прочищая sjajne oči. Još uvijek je držao "Luger". Joj izašla oko auta. Do tog trenutka, moje oči su bile dovoljno jasne da razabrati Пфаффа, brzo trči prema glavnoj cesti.
  
  
  "Stani!" Joj vikao, ali on je nastavio da se presele. Joj pucao emu u noge. "Luger" urlao, i kolutanje pogodila u noge Пфаффу. Ga je promašio.
  
  
  Pfaff okrenuo i zaronio u stabla lijevo od neasfaltirani put. Joj trčao za njim.
  
  
  Joj, skinula s ramena pušku Пфаффа, kada je sjeo u "Mercedes", tako da sam odlučio, da imam prednost, ali je u krivu. Kad joj je izašao na malu čistinu, sa strane Пфаффа odjeknuo pucanj, i просвистел mimmo moje uho. Mora biti negdje pri nen je bila skrivena mali pištolj.
  
  
  Kad joj je zaronio za debelu bor, ga je čuo kako Pfaff kreće naprijed. Joj počeo oprezno. Joj gurnuo "luger" u kubura, jer smo bili sasvim blizu glavne ceste, a to nije hotel dodati svoje pucnjavi na buku. Osim toga, hotel live Пфаффа.
  
  
  Još dvadeset metara, kad joj, mislio sam da je možda izgubio ego, Pfaff je izbio oko skrovišta nedaleko od mene i pobjegao kroz čistinu. Joj odlučio biti manje oprezan. Joj jurnu za njim, nadajući se da se neće čuti za mene, dok ne bude prekasno. Kad joj je prišao mu je na udaljenosti od dvadeset metara, a on se okrenuo i vidio me. On je samo podigao mali pištolj, cilj, kada ga je udario njegov ego u području struka u solarni pleksus.
  
  
  Pištolj pucao dva puta, oba puta промахнувшись mimmo me, kada smo se srušila na zemlju. Par puta прокатились. Zatim je uhvatio njezin ego ruku s pištoljem, i oboje smo jedva popeo na noge. Njezin hit Пфаффа šakom u lice i okrenuo ego ruku s pištoljem. On je ispao na ego ruke.
  
  
  Ali Pfaff nije pronađen odustati. On je naglo podigao svako pleme mi u prepone. Dok joj оправлялся od udarca, on je izbio, okrenuo i opet trčao.
  
  
  Joj svladao bol u trbuhu i krenuli su za njim. Mi прорезали grmlje i grane drveća. Njezin je osvojio s njim svaku sekundu. Zatim ga je ponovo bacio na njega. Oboje smo pali, moje ruke uhvatio ga, ali ga šakama udario me po licu i strelac. Mi zabio u suho stablo koje se srušilo od našeg udarca. Sada joj je dobro držao tu osobu, ali on je još uvijek lupao rukama. Zatim ga je udario njegov ego šakom u lice, i on je pao na zemlju.
  
  
  "A sada, krojač i sranja, reci mi ime", - zahtijevao ju je, bez daha.
  
  
  Pfaff je posegnuo u minuti. Ga pitali zašto
  
  
  ovaj put on je izmislio novo oružje. Joj pomaknuti ruke i dopustio стилету pada mi na dlan, kad je ruka Пфаффа izašla iz džepa i pošla prema ustima.
  
  
  Mi treba udio sekunde, da razumiju što se događa. Pfaff, znam da je emu konac staviti sebi u usta kapsulu cijanida. On ugrizao moj ee.
  
  
  Odbacujući štikli na zemlju i pao pored njega na koljena. Joj, uhvatio je za ego čeljusti i pokušao ga otvoriti, ali moj pokušaj nije bio uspješan.
  
  
  Onda je sve bilo gotovo. Oči Пфаффа poboljšana, a on se osjećao kao ego, tijelo напряглось u mojim rukama. Joj pusti ego čeljusti, i ona su se otvorila. Bio neugodan miris. Zatim ih je vidio maleni curenje krvi u gluho ego rta i razbijena stakla na svom jeziku. Postepeno ego lice je postalo tamnije.
  
  
  Klaus Pfaff je bio mrtav.
  
  
  
  Četvrto poglavlje
  
  
  
  
  Dizelski motor orient express gotovo nečujno odvezao na stanicu Lausanne, kad sunce kao put već digao na daleka brda. Na platformi je bilo malo ljudi. Joj, gledao je kako vlak, uz pad je zaustavljen, i pročitao natpis na obje strane vagona: PARIZ LAUSANNE-MILANO TRST u BEOGRADU, SOFIJI, ISTANBULU. To su egzotična imena, i oni probudio bi se u memoriju mnogi oko mojih prošlih zadataka.
  
  
  Vlak je stao, i nekoliko putnika je izašao iz njega. Do tog vremena, na platformi su se okupili velika gužva, da se ukrcaju. Joj nonšalantno anketiranih lica. Jedan oko njih mogao biti osoba s monitorom, ako je samo nestanak Mraza Пфаффа nije prisilio Topcon misliti dvaput prije premještanja uređaja u ovom vlaku. Ali tako nije mislio. Po svemu sudeći, u ovom vlaku već su na rasporedu susreti i poslove s KGB. Ovi planovi se ne može tako lako promijeniti.
  
  
  Još jednom bacimo li pogled na okolne me lica, ga je uzeo svoju prtljagu i počeo sjesti u vlak. Zatim je čula glas iza sebe.
  
  
  "Dobro jutro, Nick".
  
  
  Joj, okrenuo i vidio Урсулу Bergman. "Guten morgen, Ursula, - rekao sam.
  
  
  "Jeste večer u Lausannei?"
  
  
  "Bilo je lijepo tiho", - lagao sam. Joj primijetio da je, unatoč osmijeh, danas lice Ursule promijenilo. Tamo je napon, kojih ranije nije bilo. "Slušajte ga čuo, imamo vagon-restoran do Milana. Mogu ga vas počastiti doručak na brodu?"
  
  
  Ona je oklijevao je samo trenutak, a zatim se široko nasmiješio mi se. "Ja bih ovog hotela.
  
  
  Vrijeme sadnje ju je pokušao pogledati većina putnika koji je u igri, ali to je vrlo teško. Nakon pola sata smo tiho otišao u selo Švicarskoj i ubrzo već na dobre brzine, udariše na zelenim brežuljcima. Mi smo s Урсулой sastali su se u vagonu restoranu u osam i trideset, i nismo imali problema s prihvaćanjem stola.
  
  
  "Švicarski krajolik je fantastičan, zar ne?" Nju vodio mali razgovor.
  
  
  Ursula činilo zabrinuti. "O, da", - odgovori ona s lažnim oduševljenjem.
  
  
  "Ovdje je vrlo slično Bavarskoj", - nastavio ju.
  
  
  Ona me nije čula. "Ah. Postoji sličnost. Sada ga vidim".
  
  
  Ju nježno hej nasmijala. "Ursula, da nešto nije u redu, zar ne?"
  
  
  Ona je brzo pogledala u mene velikim plavim očima. "Ne znam želim li ga uvuče vas u moje probleme, Nick. Uostalom, ne moraš brinuti o svojoj delle".
  
  
  Joj uzeo ee za ruku. "Slušaj, ako imaš problem, možda joj mogu pomoći. Moja duša pripada AX, ali oni mogu dati mi pola sata ili tako."
  
  
  Ona podiže oči i nasmijala se malo šali. "Sinoć joj je bio susret s čovjekom. Još jedan agent naše organizacije. On je morao sjesti na vlak u Lausannei sa mnom, i bili smo ... zajedno obaviti zadatak".
  
  
  "I on ne sel?"
  
  
  Ee glas шталь napet od bijesa. "On je... ga pronašla ego u hotelskoj sobi..."
  
  
  Glasovanje i to je sve. Ursula i njezin kolega-agent, očito, lovio još jedan preko svojih brojnih bivših nacista, i drug je prišao previše blizu i da ih rudarstva i sama шталь žrtva. "To je bio jedan na dočekati svoje prijatelje širom Trećeg reicha?" Ga pitao.
  
  
  Ona je jedan pogled prema gore, i njene oči su mi rekli da da. "Nisam uplašena, Nick. Moj kolega-agent je bio imenovan za ovaj posao samo za podršku mene. Nažalost, ego mora biti naučili. Ja ne mislim da su oni uvijek znaju tko sam ja."
  
  
  "Ne želim kopati u stvari o kojima vi mi ne morate govoriti. Ali mislim da možemo malo oslabiti pravila. Vi ste u potrazi za srednju školu počinitelja i očekivati da to dokazuje da se u tom vlaku. točno?"
  
  
  "Informator nam je rekao da će biti ovdje".
  
  
  "Mogu li dobiti drugu pomoć, ako će vam trebati?"
  
  
  "Nema šanse. Ne tako brzo. Ali govorio sam sebi, da, možda ga mogao osloniti na vašu pomoć u slučaju nastanka situacije".
  
  
  Joj osigurava ff. "Možete računati na to",
  
  
  
  Ursula je klimnula. To je bio opasan agent. Kod nah imao veliko iskustvo sa "mokrim sitni" - kako ih tako dobro opisali rusi - koji su povezani s radom obavještajne.
  
  
  Konobar je donio tost i kavu i otišao. Joj upre pogled u prolazu i vidio sjedi u samoći istočne čovjeka, očito, kineza. Opet je pogledao u mene, a zatim brzo переключил pozornost na svoj doručak.
  
  
  Mislim, može li kinez biti profesionalni, zamolio je da u memoriju ime koje bi moglo zadovoljiti ego пухленькому lice. Moj šef Hawk vrlo inzistirao na određene mjere opreza, koje je nazvao osnovama naše trgovine, jedna, oko kojih je bila u tome da se agenti mog ranga obično proučavali datoteke fiziološki agenti s druge strane. Stoga ga je nosio sa sobom cijeli banka memorije.
  
  
  U ovom slučaju nisam uspjela smisliti ime. Nisam mogao naučiti kineski. To ne eliminira ego kao neprijatelja. On je mogao biti nedavno завербованным u izviđanje, хема-tko шталь aktivni s njima lasica, kako ga je posljednji put učinio svoju domaću zadaću. Koliko mi je poznato, on je mogao biti povezan s Topcon.
  
  
  Druga osoba, zapadni, ušao je i pridružio se китайцу. Ga sa zanimanjem gledao za njima, valjda, o čemu oni govore. Znatiželja može ubiti mačka, ali to nikome u mom mail businessse to nije oštećena. Nedostatak znatiželje ponekad se ispostavilo kobno.
  
  
  Joj uzeo gutljaj kave i gledao, kao i u vagon-restoran je ušao novi par. Oni su prošli kroz prolaz i igru na stol uz to, gdje je sjedila s Урсулой. Ženi je bilo oko trideset, s tamno kestena kose i dobar lik. Čovjek je bio srednjeg rasta, s kestena kose i jaka brada pod izvanredan nos.
  
  
  "Što je to, Nick?" - pitala je Ursula.
  
  
  Joj, odmahnuo glavom. "Ništa." Moj memorijski samo da je otkrio nešto u čovjeku s odličnim nosom. Ego se zvao Ivan Лубянке, i on je bio agent KGB.
  
  
  U ovom trenutku joj je bacio oko glave kineza i ego drugova. Pojava Lubyanka nešto značilo. On je bio visoki časnik KGB, tip čovjeka koji rusi poslali bi za pregovore s takvom organizacijom, kao Topcon.
  
  
  Лубянка i žena s njim, čini se, uživale formalne neugodnosti, kojima se razmjenjuju stranci. Ego i njeno ponašanje ukazuje na to da su se tek upoznali.
  
  
  U džepu sam imao mali mikrofon. Želio sam da on zaglavi na stol, za kojim sjede Barbare i žena, i da joj se vratio u svoj kupe i slušao ih razgovor. Joj kako je siguran da će to biti vrlo zanimljivo.
  
  
  "Poznaješ ovog čovjeka, Nick?" - pitala me je Ursula.
  
  
  "On izgleda malo poznato". Ga je odgurnuo ga. Kod ma bio je dovoljan razlog za zabrinutost.
  
  
  "Možda vas zanima žena" - predložio je, pokazujući mi sjena se nasmije.
  
  
  "Jedva", - uvjeravali ga ff. "To se ne može držati svijeću pred tobom".
  
  
  Barem, to je istina. Jedna diljem lijepe uspomene o mojoj prošlosti je sastanak s Урсулой je uključivalo kratku pauzu u spavaćoj sobi.
  
  
  Jasno je ista misao došla u glavu njemačke djevojke. Ona nježno se smijala, otišao kroz stolicu i dotaknuo moje ruke. "Šteta što to službeni put, Nick".
  
  
  "Može biti, to će biti ne samo posao. Još uvijek mogu skinuti s tebe odjeću", rekao sam.
  
  
  Dok smo mi pričali, njezin je još uvijek gledao Лубянку i ženu. Ih razgovor шталь intenzivniji. Njezin je već odlučio da je Barbara bila ruski agent, koji je uputio kupiti uređaj nadzor kod Topcon. Ali što je žena? Nisam mislio da su Barbari pokupio ga u vlak za zabavu i igara. U prijavi, AXE o nen je rečeno da je on bio isključivo poslovni čovjek, bez uočljivih slabosti, osim, možda, vjere u nešto što komunizam je stvar budućnosti. Kladio bih se da je ova dama je također bio spijun.
  
  
  Kad joj je mislio o tome, žena slučajno pogled u mom smjeru. Ee oči su bile hladne i prodorne, a pogled direktan. Zatim je ponovno skrenuo pozornost na časnik KGB, i oni su ponovno potonuo u raspravu.
  
  
  Joj взвесил vjerojatnost da će žena je predstavnik Topcon, da j je uređaj za nadzor, koje mi je povjereno pokupiti. Ali su mi rekli da je šef Topcon nosi uređaja u vlak, kako pregovarati. Može li biti da je ova žena je mozak tako super-teškoj organizacije, kao Topcon?
  
  
  Ako bi se to dogodilo, pomislio sam, s njom se mogao upoznati s intrigantnom dama.
  
  
  "Nick, njegova odlučila reći ti o čovjeku, koji ga tražim. Ja ne mogu pitati za tebe, ako ne i u rangu s tobom", - se pridružila Ursula u moje misli. "Željeli smo ego dvadeset i pet godina. On je bio najveći grozna ubojica. Kada je on vodio kamp za ratne zarobljenike u Poljskoj, oni koji brzo umirao od njegove ruke, bili su uspješniji, nego oni kojima je пытал. "
  
  
  . ;
  
  
  Njemačka djevojka okrenula i pogledala u veliki prozor pored nas. Mimmo su oblici iščašenje усеянная planinska sela. Klik tračnice pod vlak je ритмичным dozom joj niske glasa.
  
  
  "To je u Beogradu našli smo ego nakon. Oni su svuda oko nas, tko je vidio izvješća o ego karijeri, naziva ego Мясником - Белградским мясником. On je istovremeno i opasan i podmukao. Iako smo bili blizu onome kako se dokopati se ego ne jednom , on je nastavio da izmiču nas. On se mijenja imena, ličnosti, pa čak i lice. Mi ne znamo ništa o ego sadašnjeg života, i mi ne znamo točno kako to izgleda sada. Znamo da su ljudi, koji su bili upoznati s njim u prošlosti primijetili ego je nedavno u Beogradu. Pretpostavlja se da on putuje sa nama u tom vlaku ".
  
  
  "Vidim da je to više nego samo još jedan zadatak. Iskoristite ego je vrlo važno za vas".
  
  
  "Da, to je tako. Ono što je učinio..." nije završio rečenicu. Hej, ne trebate je ego do kraja.
  
  
  Joj proguta ostatke kave. "Mi ćemo ostati u kontaktu, Ursula. To nije jako velika vlak. Njegova ću biti uz tebe, ako ti понадоблюсь. Vi ste naoružani, zar ne?"
  
  
  "Da."
  
  
  "Dobro." Joj глянул kroz prolaz i vidio da su Barbari i žena odlaze zajedno.
  
  
  "Jednostavno", rekao sam, iznošenje iz džepa nekoliko novčanica i pogrešnog ih stolicu. Joj ustao sa svog mjesta. "Mi ćemo se sastati kasnije".
  
  
  Лубянка i шатенка izašao iz vagona-restorana. Oni su tarifni do kraja vlaka, a ne natrag u coupe klase A. Ju je izašao za njima oko auta, brzo bacimo li pogled na kineza, koji prolazi mimmo. Ego je lice bilo nepoznato, ali on je opet pogledao mene, kad joj je održan mimmo.
  
  
  U stražnjem dijelu vlaka bila mala vidikovac, i tajanstvena žena i Barbari su otišli iskreno prema njemu. Oni su stajali i nastavili razgovor. Oni nisu vidjeli mene, kada ga je u puši o ih natrag. Njezin je posegnuo u minuti jerkins i izvukao mali disk mikrofon. Pomoću ovog uređaja, da ga samo mogao saznati što oni kažu. Ja je otišao s njima na platformu.
  
  
  Zvuk mog приближений bio prigušen prometom vlakova, ali također ih glasa. Joj dao je očigledan zvuk, i oni su se okrenuli. Žena je pogledala u mene neprijateljski raspoloženi; Лубянка pažljivo sam proučavao. Slično, on me nije prepoznao.
  
  
  "Dobro jutro", - reče joj s francuskim naglaskom. "To je prekrasno jutro, zar ne?"
  
  
  Žena nestrpljivo se okrenuo od mene. Лубянка проворчала: "Da, prekrasno jutro".
  
  
  Ga pitao. - "Koliko daleko putujete?" Joj se pretvarao da gubim ravnotežu, i uhvatio za rukohvat uz Lubyanka, stavljajući privjesak na donju stranu поручня.
  
  
  Sada lice Lubyanka također, bio je neprijateljski. "Sve zavisi od okolnosti", rekao je on. On nije htio da je napadač smeta ego više nego žena. On se hladno okrenuo se od mene i počeo sam buljiti u удаляющиеся tragovi, vedro блестевшие u jutarnjem suncu.
  
  
  "Pa, dobar dan", - rekao joj ih.
  
  
  Лубянка klimnuo, ne gledajući u mene. Joj, okrenuo i vratio unutra. Kad su ga vozili mimmo vagon-restorana, Ursule već nije bilo. Joj, došao do спальному tračnica i otišao u svoj kupe broj tri. Zatim ga je otvorio svoj kofer i otkrio skriveno u nen mali skup prijemnika. Joj pukla i okrenuo brojčanik.
  
  
  Prvo, sve što sam imao, bio statičan. Zatim je čuo stalni klik kotača vlaka i povremeni s njim glasa.
  
  
  "Zauvijek... svake godine instrumenata... napraviti ponudu". Bio je to glas Lubyanka.
  
  
  Više statičan, nego ženski glas.
  
  
  "... Ne otkriti uređaj... ako dopustimo da vam za istraživanje... ali ima dobre slike... u moj kupe, kasnije".
  
  
  Zatim glas Lubyanka kratko oprostio sa ženom, i razgovor je bio gotov.
  
  
  Joj skinula slušalicu i sakrio u prtljazi. Sada mi nije bilo sumnje. Žena je agent Topcon, i ona омелой bave Лубянкой prodaje ukradenog monitora.
  
  
  Međutim, još uvijek je ostao vadičep: je li žena u vlaku jedan, ili je vozio s drugim оперативником Topcon, možda, šef organizacije, koji je, prema predviđanju Jana Skopje, skrivao na umu. Ako je ona bila na brodu je jedan, možda, ona je bila šef Topcon. U svakom slučaju, ona vjerojatno ne će nositi uređaj na sebi, i ego ne može čak biti u njen kupe. Morao provjeriti kako bi bili sigurni.
  
  
  Lagani ručak je bio poslužen u restoranu iskren prije nego što smo stigli u Milano. Je upoznao Урсулу, i zajedno smo ušli. Njegove misli o tome zadovoljstvo koje ona može priuštiti u jednom širom spavaće odjeljaka. Ali nisam imao vremena dugo razmišljati o seksu. Joj hodao
  
  
  kako bi saznali u kojem pretincu bila žena Topcon.
  
  
  Joj bio u mogućnosti ispuniti svoju misiju, kada je vlak stao u Milanu i vagon-restoran skinut. Ursula se kratko sišla s vlaka, da se pogled na putnika koji je izašao protežu svoje noge, a ja sam otišao s njom. Kao put kad vlak namjeravao pobjeći, njegova je vidio kako žena Topcon je ušao na vrata stanica i sela og početka drugi oko dvije spavaće vagona, obližnjem s Voiture 7, gdje ga je zaustavio. Ostavio joj Урсулу na platformi, i brzo se preselila u Voiture 5. Uđe u hodnik, ga je vidio ženu, исчезающую u coupe. Joj, prošao kroz hodnik i primijetio da je ona ušla u kupe, 4. Joj проследовал na oba kraja strojevi i izašao na platformu. Visok темноволосый muškarac pedeset godina, ali je mladi, hrabri pogledom - popeo se u stroj; imao je prijenosni prijenosni radio odličnog njemačkog branda, ali ona je bila tiha. On je prošao mimmo mene, kratko кивнув, i ušao u spavaću sobu. Joj sjetio da je vidio ego na željezničkoj stanici u Lausannei. Poslije toga, što je on otišao, opet izašao kroz vlak i našao Урсулу.
  
  
  Ona je gledao osoba, ali još nije pronašla svog muškarca. Ona злилась.
  
  
  "Vi znate koliko dugo će on biti na brodu?" - pitao sam je kad smo zajedno su se popeli na palubu.
  
  
  To može ići u Beogradu, ali nisam siguran. Možda je došlo do toga, da mi brinemo za njega i da uopće nisu uzeli na brodu ".
  
  
  Gledali smo je kao službenik vlak u obliku na platformi раскачивает svoje "jaje-poširana", pogon na палке, koji je signalizirao svoju o odlasku vlak sa stanice. Dogodilo mali рывковое pokret, i vlak je krenuo dalje. Mnogi ljudi područjima platforme.
  
  
  Njegova je vrlo blizu Урсуле. Joj stavim ruku ovdje na struk. "Mislite li da ste naučili svog muškarca, ako ćete ega?"
  
  
  Ona je jedan pogled na mene, a zatim na stanicu, kad ona su oblici iščašenje mimmo nas i pao na vlak. "Kako эсэсовец u Trećem рейхе, on je bio блондином. On je, vjerojatno, покрасил kosu. Tada je imao brkove, ali on je, možda, obrijati ih. Međutim, postoje stvari koje ga mogu tražiti. On je muškarac od oko tvoga veličine. Ranije je imao na vratu bio шрамм nacrtana od metka. Joj, razumijem da ego može vjačeslav kirurškim putem, ali ja još uvijek mogu ego " pronaći ".
  
  
  "To nije tako, navodno, i mnogo".
  
  
  "Postoji nešto drugo. Kod njega je nakazan zglobu lijeve ruke. To će se teško promijeniti".
  
  
  "To je još uvijek malo. Ali ja ću pratiti čovjek, koji je sve vrijeme drži lijevu ruku u džepu", - rekao sam u šali.
  
  
  Ursula blago mi se nasmiješio. "Ako ga vidite nekoga tko bi mogao biti im Nick, imam nade prevariti ego izdati svoj identitet".
  
  
  To činilo snažnu. Ali njegova posvećenost dug - ne jedina stvar koja me privlači.
  
  
  Joj zagrlio ee, i ona se odjednom okrenula, joj usne lagano приоткрылись. Joj, pritisne na njezine usne, a ona je odgovorila.
  
  
  Nakon kratkog vremena, ona отстранилась. "Vidim, i dalje vam se sviđa zadržati svoje kolege zastupnike u dobrom raspoloženju", rekla je ona.
  
  
  Njezin je primijetio kako joj grudi прижималась na свитеру, koji je bio na njemu. "Vi me poznajete, sviđa mi se, kada su svi nasmijani", rekao sam.
  
  
  To je bio malo uzbuđen, možda malo neugodno kako je ona odgovorila na poljubac. "Moram ići u svoj kupe, Nick. Vidimo se kasnije".
  
  
  Lako ju je nasmijala. "Računam na to". Onda je ona otišla.
  
  
  Opet smo bili na otvorenom. Bio je sunčan proljetni dan. Talijanska sela je posrtati svijetle boje ružičasta macove i plave divljeg cvijeća. Venecija je bila naša sljedeća stanica liže na večeri i njezin očekivao saznati o ženi Topcon do toga, kako ćemo tamo doći.
  
  
  Joj, prošao kroz dan autobusi u kojima su bili sjedala, kako prvog, tako i drugog razreda. Drugi dio razreda bio je ценымногие bučniji i manje civilizirane, nego prvi dio. U kupeu prve klase su smanjuje dan, i u mnogim širom imali su задернуты zavjese za privatnoj. Polako prelaze iz jednog vagona u drugi, gledajući strane putnika, kad su pričali, igrali karte, ili jednostavno sjediti i drijemam, ostavljajući kretanja vlaka potopiti ih u san. Na najnoviji auto ispred snene ga opet vidio шатенку. Sjedila je s dva muškarca; naš odina oko njih nije bio Лубянкой. Odina oko muškaraca bio je s radija, koji je propustio mene, vraćajući se na brodu u Milanu. Ona je sjedila i вязала, gleda kroz prozor, i, čini se, nije znala nas jednog čovjeka. Čovjek s radio umočen u talijanske novine. Drugi čovjek, debeo, ćelav, radosno grickao ručak, koji je donio sa sobom na brodu, i, činilo se, nije obraćao pozornost na druge dvije. Njezin je prošao mimmo coupe prije nego žena me je primijetila i na čelu Voiture 5. To je bio moj priliku zaviriti unutra.
  
  
  ee coupe.
  
  
  Joj je bio jedan u hodniku, kada je prišao na ff dan. Joj, pokucao jedan put, da bi bili sigurni da kuća ne postoji, mi ga drug, naš vratar. Zatim ga je brzo provalio u dvorac i ušao, zatvorivši za sobom vrata.
  
  
  To je bio tipičan vreću uvali s jedinim койкой s jedne strane je mala soba i прикроватной тумбочкой i ogledalom s druge. Bili su police za prtljagu, kao u dan vagonima, a kod žena je nekoliko kofere.
  
  
  Joj fotografirao jedan po jedan багажу i uvida pa sve. Joj ništa nisu našli, oni su čak i fotografije koje je ona spomenula u razgovoru s Лубянкой. Nju je pronašao imigrant komad papira na kojem je naznačeno da je to - Eva Schmidt, optimista, Švicarskoj.
  
  
  Joj, razočarani u prtljazi. Joj počeo sustavno pretres odstrani, gledajući kroz posteljinu i sve ostalo što može sakriti uređaj. On je gotovo završio, kada su vrata otvorena. Odina oko dva muškarca, stoji tamo, bio kinez, koji joj je prije toga vidio u vagonu restoranu. S njim je bio ego druže na večeru, zapadni državljanin, sa смуглым, рябым lice.
  
  
  Svako oko uljeza bio revolver. I svako oružje bila usmjerena na mene.
  
  
  Joj, nasmijao im se. "Gospodo, vi ste morali kucati".
  
  
  Tamne muškarac zatvorio vrata. "Želite li da ju je ubio ego sada?" - pitao kineza.
  
  
  Pa malo je što može zaustaviti. Ja ih pištolja su auspusi. Ako mi je dozvoljeno nekoliko metaka, nitko izvan odstrani se ne uči.
  
  
  "Ne budi nestrpljiva", rekao je kinez смуглому iz matematike i na izvrsnom engleskom jeziku.
  
  
  Iako je lice смуглого bio bucmast, a njegov debeli vrat je pokriven скоплениями masti, njegova ramena činilo jakim, a ruke su ogromne. Nisam sumnjao da je on u stanju voditi brigu o sebi u borbi.
  
  
  Tamne čovjek je bio nizak i teška, ego život выпирал. Izgledalo je tako, kao da je proveo previše slobodnog vremena za cugom. Oči na njegove рябом lica su blizu sadi. Njegova cijenjena ego iza kineza, kao neprijatelja, kao sporijeg, a možda i manje pametne, nego ego druže.
  
  
  "Vi ste pronašli ono što su htjeli?" pitao me je kinez.
  
  
  Joj, slegnuti ramenima. "Što mislite, što sam htio?"
  
  
  "Takav reumatizma vrlo glup, gospodin Carter. Ako ćete se pretvarati da ne znate o čemu joj pričam joj mogao dopustiti mom prijatelju ići naprijed i pucati na vas".
  
  
  "Ja bih sigurno nije htio da se to dogodi". Joj разворачиваю ruke dlanovima prema gore. "Ja sam praznih ruku, kao što vidite".
  
  
  "Možda, Eva Schmidt ne nosi uređaj", - rekao je muškarac tamne.
  
  
  "To je, naravno, moguće. Što mislite o tome, gospodine Carter?" - pitao je kinez.
  
  
  "Ne znam. Kod mene nije bilo odluke da se upoznaju sa miss Schmidt. Odakle znate moje ime?"
  
  
  "To postoji u našim datotekama zajedno s vaše fotografije. Vi znate da je blizu toga da postane slavna u našem području. Joj, nadajući se da ćemo se sresti još s drugima".
  
  
  "Vaše datoteke moraju biti punije, nego naše. Joj pokušao pronaći vas, i vidio sam vas u vagonu restoranu. Joj nije mogao".
  
  
  Kinez se nasmijao. "U zapadnim datotekama nema mojih slika, gospodin Carter".
  
  
  To mi je dalo povod da razmisli. Ovo je stavljen ego u posebnu kategoriju.
  
  
  Kinez sel na rub kreveta Eve Schmidt. "Dovoljno opremljen mi, gospodin Carter. Njezin skroman čovjek. Ona bi radije da ne raspravljati se. Joj radije bi vi rekli su nam, koliko znate o organizaciji koja se bavi sebe naziva Topcon".
  
  
  Nisam vidio razloga držati je u tajnosti. "Vrlo malo", rekao sam. "Ja čak i ne znam je li Eva Schmidt, šef organizacije, ili samo na jedan zaposlenih".
  
  
  "Na samom delle ona nam je da nam drugi" - rekao je kineza. Činilo se kao удивленным, da je imao više informacija o Topcon, nego kod mene. "Žena Schmidt - ne šef, a ipak to je svakako više nego samo sub".
  
  
  Tamne muškarac, прислонившийся na dan, nemirno зашевелился. "Kažete emu više, nego on kaže da nam", - ворчал je kineski.
  
  
  "Jer mi ćemo ubiti ego, to ne smeta", odgovorio je kinez svojim prividno ljubazan glas.
  
  
  Joj lagano pomaknuti noge, imati mogućnost da se presele na bilo oko muškaraca. Nisam planirao biti сбитым, ne pokušava ih ubiti. Kad joj je učinio svoj potez, to izabrao onoga koji je bio licks sve.
  
  
  "Tebe ovdje ne bi trebalo biti. Topcon prodaje uređaja rusima", rekao joj je китайцу.
  
  
  "Oni su također predložili ego nam. Nismo hoteli platiti ih cijenu. Odlučili smo uzeti ego umjesto toga".
  
  
  Joj lagano se nagnuo naprijed, dopuštajući svojoj težini ići zajedno s prijedlogom, da se pripreme
  
  
  baci se na muškarca na krevetu. "Misliš da je ovaj vlak može biti prepuni raznih agenata, koji se nadaju da ukrade aparat kod ljudi koji su ukrali ego prvi ?"
  
  
  "To je problem u tome što ste, kapitalisti, nazvati slobodnim poduzetništvom. To budi natjecateljski duh", - sniggering, rekao je kinez.
  
  
  Tamne čovjek je opet progovorio. "Bolje nam je s tim završiti. Žena može vratiti u bilo koje vrijeme".
  
  
  "I mi se dalje s tim, drugi je moj. Ali ne svaki dan ima priliku osobno razgovarati s američkim ubojica. Od koliko je mojih drugova ste dobili osloboditi za svoje sramotno karijeru, gospodin Carter? "
  
  
  Joj, slegnuti ramenima. "Ja sam previše skroman čovjek".
  
  
  "Vi ste bili za nas занозой. Kada joj zajedno, da je zahvatila monitora i eliminiran tebi, mogu dobiti pohvale od samog ministra", - злорадным glasom rekao je kinez.
  
  
  Joj, mislio sam da su lijep par. Tamne muškarac hotel ubiti mene odmah oko čistog nestrpljenja, a kinez bio zainteresiran za slavom, koju je mogao dobiti, vratio u Peking s mojim скальпом na pojasu.
  
  
  Lijevom rukom kinez je ukazao na svoga prijatelja. Zatim je podigao desno revolver. On je bio spreman da se stavi na smrt meni i nije htio riskirati. On je planirao da su oba всадили u moje tijelo metaka.
  
  
  "Ja sam lagao tebi", rekao sam.
  
  
  Kinez заколебался, stavljajući veliki prst na okidač. Muškarac na dan выругался. "On koči Sheng Zi".
  
  
  "Sheng-zi", pomislio sam, i odjednom memorijski zaradio. Sheng Zi, legendarni kineski komunistički agent, koji je tako uspješno krio svoj identitet, što je više sličan duh nego tijelo i krv. U različito vrijeme čuo, kao ego opisuje kao starca; u drugim slučajevima ga je čuo, kako su ljudi tvrdili, da je nema, emu je bilo samo trideset. I nitko oko tih ljudi nije znao ego dobro. Oni su samo vidjeli tračak ego, očigledno, različite maske. Jer isticanje toga da Sheng Zi ostao zagonetan čovjek, bio je u tome što ljudi, koji su znali kako je to izgledalo na samom delle, imali нелепую naviku umrijeti nasilne smrti.
  
  
  Oči kineza sužene još više, kada se ime выскользнуло po ust ego sugovornika. "Budala", - прошипел on смуглому muškarcu. "Te upozorio da ti nikad nije koristio moje ime".
  
  
  On se osvrnuo na mene, izraz ego pojedinaca više nije bio prijateljski. "Sada, gospodine Carter, vaša smrt više vjerojatno nego prije".
  
  
  "Svoj narod mora biti stvarno treba ovaj uređaj. Oni sigurno izvukao veliku velike topove".
  
  
  "Nema više lupetati", - pljunuo je mene, ljuta tako da ego je satelit napravio grešku. "Rekao si da je lagao nam. Objasni mi to".
  
  
  "Ja sam pronašao programčić. On je imam u džepu". Joj пошевелил ruci. "Ja ću to tebi".
  
  
  "Carter, убери ruku još jednom, a ja ću provjeriti džepove mrtvog čovjeka", rekao je Shen.
  
  
  Joj zamrznuo do. Joj, znao da je on imao u umu je svaka riječ.
  
  
  Sheng je napravio gestu. "Testirajte ego džepovima", rekao je on za matematiku na dan.
  
  
  Tamne muškarac je krenuo naprijed, i na trenutak ego tijelo blokirala pregled Шэна, skrivajući pokret moje ruke, kada joj pritisnuo štikli na moj dlan.
  
  
  On je gurnuo ruku u minuti moje jerkins, a nju uhvatio Hugo i воткнул žileta u ego debeli života. On dahnu, njegove oči zaokružuje, nego boli. On je naglo pao prema naprijed, i da ga je uhvatio ego je za ramena, kako bi se koristiti kao štit.
  
  
  Sheng je pucao u mene. To je zapanjen смуглого muškarca, kada ga je uhvatio ego обвисшее tijelo. Udarac je prisiljen ego wasd za kretanje, iako je život улетучивалась od njega još prije nego udaranje metaka.
  
  
  Stisnute zube, gurnuo joj je mrtav teret na rukama prije, baca tijelo u stranu kreveta i kineski agent. Sheng dodged. Za osobe ego, rast je bio iznenađujuće brz. On je otišao s ceste, tijelo i ego drug srušila se na krevet.
  
  
  Sheng opet htio pucati. Njezin je napravio korak prema njemu i čuo, kao i pištolj s prigušivačem u ego ruci izdao zvuk pamuka. Njen pognut, okreće svoje tijelo prema naprijed i prema dolje i udaranje ego desnom nogom.
  
  
  Ego početka drugi metak je promašio zbog mog pokreta, a zatim je moj udarac, koji me je učio japanski majstor karatea, brutalno udario Шэна u ruci, nego što se razbije prste, i revolver letio po ego ruke.
  
  
  Prije nego što je on mogao doći u sebe, joj, krenuo prema njemu. Njegova lijeva šaka u ego пухлое lice i uhvatio ego u čeljusti. On dahnu i raspoređen, ali bio je previše jak da ego može pobijediti jednim udarcem.
  
  
  Njezin je posegnuo u svoju jaknu za Вильгельминой. Joj je držao ruku na dupe Люгера, kada kinez набросились na mene. On me je udario otvoreno za подбородку udarac, koji je gotovo razbio mi vrat i pritisnuo na krevet.
  
  
  Izgubivši ravnotežu, joj pao
  
  
  preko nepomičnu tijela satelita Шэна. Njezin prevrnuo je sletio na podu i opet je posegnuo za "Люгером".
  
  
  Do tog vremena Sheng je otvorio vrata. Zapanjujuće brzo našao u hodniku, prije nego što ju je uspio usmjeriti pištolj u ego stranu.
  
  
  Njezin je ustao i krenuo za njim, оттолкнув полуоткрытую vrata s ceste. Шэна nije bio vidljiv. Mračna ga, vratio se u svoj kupe, žene Schmidt. Tamo je tijelo s kojim je bilo potrebno izdvojiti.
  
  
  Snapping vrata, njegova lugged mrtvog do prozora i bacio ga. Njezin pogled vidio tijelo, катящееся padinu, prije nego što je vlak napustio ego iza sebe.
  
  
  Joj teško disao. Joj podigao pištolj mrtvog i pronašao oružje Шэна na podu pored kreveta. Joj baci ih, a zatim je zatvorio prozor i žurno прибрался u coupe. Joj nije hotel da se žena Schmidt je znala da sam bio tamo.
  
  
  Moj posao je teže, nego kad joj je sjeo u vlak. Joj je bio pronaći Sheng Zi. Dvoboj, koji joj je samo da je osvojio, za nas nije gotova. Joj je bio jedini živi agent slobodnog svijeta, koji je znao kako je to izgledalo. On nije namjeravao dopustiti da mi dugo nositi sa sobom znanje.
  
  
  
  
  Peto poglavlje.
  
  
  
  Joj, prošao je u vlaku od jedne oba kraja do kraja, i nije primijetio kineski agent.
  
  
  Do tada, kako sam završio traži, vlak je napravio dvije automatske stanice. Zi Sheng mogao skočiti na bilo koje oko njih. On je također mogao biti na brodu u jednom po pretincima, u koje nisam bio u mogućnosti da se prijavite, ili u desetak drugih mjesta. Nisam mogao nadati da će istražiti sva mjesta gdje se možete sakriti u vozilu koje se kreće vlak.
  
  
  Joj, uzdahnuo i na trenutak odustao. Ionako joj je bio uvjeren da ću biti susret s Шэном opet.
  
  
  U sredini trbuha dana ga stići Урсулу sjedi sama u kupeu. Ona je bila zauzeta zapisima u maloj bilježnici, koju достала oko torbe. Joj otvorio vrata kupea i ušao.
  
  
  "Bok," rekao sam.
  
  
  "Ah, Nick! Sjedni. To je samo pokušao sastaviti bilješku svoj gazda. Joj mora reći emu, da je do sada lasica je ostao praznih ruku. Joj пришлю telegram u Veneciji".
  
  
  Joj sel uz nju. Sa svake strane coupe je na tri pliš sjedala, svako oko koje je bilo prekriveno materijal sa crno-smeđa uzorkom, što je posudio emu pogled europske čajna sobe prošlog stoljeća. Coupe je izgrađena u vrijeme glamuroznih vlakova, kad kraljevi i slavne sjedili u Orient express. Iznad sjedala su velike i male prtljage police, na svakoj jecaje u ogledalu, a na stranama od ogledala su fotografije krajolika usmjeravanje.
  
  
  Ursula убрала svoje zapise u torbu, a ona je vidjela tračak unutar automatski "Уэбли" 22 kalibra. Joj, nadajući se da hej ne morate djelovati protiv svojih ljudi s ovom igračkom. Ona je pogledala u mene, i osmijeh je nestao s njenog lica.
  
  
  "Nick! Što se s tobom dogodilo?"
  
  
  Ona омелой u vidu modrica, koji je pokazao mjesto gdje me udario Sheng. Joj, nasmijao. "Ja radim na profesiju".
  
  
  "S tobom je sve dobro?"
  
  
  "Da, ja sam u redu". Bilo mi je lijepo, da je iskreno zabrinut. "Recimo, sada nema vagon-restorana, ali ja sam ga kupio bocu burbon u Milanu. Nije li želite da mi se pridružite u mojoj coupe, popiti?"
  
  
  Ona je pogledala u mene hladnim plavim očima. Ona je znala da je to prijedlog, a ona je znala da je njezin hotel, da je ona znala. Ona opet pogled na pokretni zelenilo, koja se bavi sada сглаживалась, kada smo se približavali na Jadranu.
  
  
  "Mislim da ste pokušavate zavesti mene, Nick".
  
  
  "Naše šanse", rekao sam.
  
  
  Ona поморщилась. "Ti si nam kapljice nije se promijenio. Zar ne vidiš da radim?"
  
  
  "Moraš li ikada opustiti".
  
  
  "To nije lako učiniti kada ste выслеживаете čovjeka kao što je Hans Richter".
  
  
  Ona je prvi put spomenula ime osobe koju zove Мясником. Joj, shvatio sam to. Joj čitao o Рихтере, i ono što sam pročitao, bilo je zastrašujuće.
  
  
  "Znači, on je taj koga progoniti. Nju razumijem vašu odlučnost".
  
  
  Vrata su se otvorila, i tamo je sjedila žena srednjih godina. "Ovih prostora zauzet?" - upitala je s britanskim naglaskom, što ukazuje na četiri mjesta usluge.
  
  
  "Ne, molim vas, pridružite nam se", rekla je Ursula.
  
  
  Žena je ušla i sjela na sjedalo uz prozor nasuprot mene i Ursule. Vrata kupea ostavila otvorenim hodnikom puhao je svjež povjetarac. Onda bi, kako je sjela, ona полезла u соломенный torba za связкой pletenje.
  
  
  "Ugodan dan" - nasmijala se ona. To je tankom žena s hawkish nos i kratkom sijedom kosom. U nju je potrebno je samo donji dio konvencionalne leće - male komadiće stakla koji se koriste za rad izbliza.
  
  
  "Da", zar ne?
  
  
  "Ursula je pristala.
  
  
  Ursula prevela pogled s pletenje na mene i nasmijala se. Žena okrenula pletenje, više ne obraća na nas pažnju. Bio sam samo o tome ponovno razgovarati s Урсулой, kada je u kupe je ušao muškarac. Nam хема ne govori, on je sel na samom kraju coupe, na dan. To je bio čovjek koji ga je vidio prije s рацией, koju je on još uvijek ness. On je stavio ga pored sebe na sjedalo, izvukao je novine iz ruke i počeo čitati. Svaki put kad ga je vidio tog čovjeka, on ness radio, ali nikada nije uključivala ga.
  
  
  "Znate, kada smo прибудем u Veneciju?" - pitala британка Урсулу.
  
  
  Ursula je pokušala bolje vidjeti osobu s novinama. Sada okrenula se prema англичанке. "Ja očekujem oko šestog ili kasnije".
  
  
  "O, to je lijepo. Svima nama je, naravno, morati tu nešto za jesti, jer nema vagon-restorana".
  
  
  "Da, zapravo - rekla je Ursula. Joj, vidio kako joj se lice promijenilo kao da je ona nešto sjetio, a zatim se brzo osvrnuo na tu temu s radija.
  
  
  "Smatram da je strašno нецивилизованным ne poslati s nama vagon-restoran na putu", - govorila британка.
  
  
  Sada Ursula je pogledao na lijevu ruku muškarci. Također je pogledao i vidio ono na što je ona gledala. Костяшка na treći prst ruke u kojoj je novina, bio je veliki i узловатой. Razmijenili smo poglede. Ova костяшка je znak Hans Richter.
  
  
  Ursula se nije mogao dobro razabrati ego lice, pa joj je odlučio pomoći hej. Ga je čekao sve dok ta osoba pobuniti stranicu, i razgovarao s njim.
  
  
  "Oprosti mi, gospodine", rekao sam.
  
  
  Muškarac bacio novine i pogledao me. "Da?" Ego naglasak je bio sličan naglasak Ursule. On je bio otprilike moje visine i imao vojnu выправку. Ego mišićava pametna osoba na prvi pogled činilo mlađe od svojih godina.
  
  
  "Vidim, imate londonska novine", - rekao sam. "Tu postoje neke nogometne rezultate?"
  
  
  Ego pomaknuo pogled s mene na Урсулу, a sada se vratio k meni. On je stavio novine i predao mi je. "Siguran sam da postoje. Evo ga samo što je završio".
  
  
  Ga izbjegavao gledati na njegovu lijevu ruku. "Hvala", rekao sam, uze novine. To nije vidio ožiljak na vratu.
  
  
  On je opet gledao na Урсулу. "Sve je u redu." On je uzeo voki-toki i ustao. "Sada, ako vi oprostite".
  
  
  On se okrenuo i izašao na kupi, ide prema spavača вагонам. Joj, okrenuo Урсуле: "Pa?"
  
  
  "Ne znam", reče ona.
  
  
  Žena kroz prolaz zaustavila pletenje i s istinski interes je slušao naš razgovor.
  
  
  "Takve ruke ne tako puno", rekao sam.
  
  
  "Ne," priznao je Ursula. "Ne puno".
  
  
  Ga čuva. "Uskoro ću se vratiti".
  
  
  Joj brzo je krenuo niz hodnik dnevni trener u smjeru u kojem je otišao čovjek. Ga sustigao ga, kada on въезжал u Voiture 5, stroj u kojem je prestao žena Topcon. Joj se isplati na kraju stroja, dok je shell. Zatim joj je i zaronio u kutu hodnika. Za trenutak ga je čuo kako su vrata zatvorena. On je ušao u kupe, 6.
  
  
  Dok ga je stajao tamo joj je i donio odluku. Moj sljedeći korak protiv Topcon će biti manje suptilan. Morate ići Evi Schmidt i pitati ga gdje je skriven ukradeni uređaj. Sada je pravo vrijeme. Joj, pokucao na vrata i 4-to je coupe, ali odgovora nije bilo. Joj pokušao još jednom, ali iznutra je sve bilo tiho. Zauvijek će pokušati kasnije.
  
  
  Kad joj je vratio u Урсулу, žena je još uvijek bio s njom raspravlja o prednosti željezničkog putovanja u usporedbi s kompanijama. Ursula sretan što me vidi. "Hajdemo šetati", rekao sam. "Na platformama fine".
  
  
  "Ne zaboravite jesti u Veneciji", rekla je žena.
  
  
  "Ne zaboraviti", rekao joj je hej.
  
  
  Kada smo izašli u hodnik, joj je rekao: "Hajde, idemo u moj kupe".
  
  
  Ona je pogledala u mene. "Odlično."
  
  
  Kada smo stigli do mog kupea, koja je u tri minute od kupea Ursule, on je isti stroj, njegova skinula jaknu za hotel, i Ursula уставилась na veliki Luger u fobus. Zatim je swept svoje misli.
  
  
  Ona oprezno sjela na rub mog kreveta na kat, te joj je natočio svima na nas bourbon. Uzela je svoj uz blagi osmijeh. "Prije nego što me напоите, recite mi - vi ste našli osobu s radio?"
  
  
  "On je u sljedećem vagonu", rekao sam. "Coupe 6. Mislite li da ste pronašli Mesara?"
  
  
  "Nisam vidio ožiljak", rekla je ona.
  
  
  "Ne. Ali ego je tjelesna odgovara, i ego dob previše".
  
  
  "Ne znam, jednostavno ne znam", - polako je rekla. "Imam osjećaj da su to naši ljudi, ali ja ne želim uhititi nije toga čovjeka".
  
  
  "Onda imate samo jedan alternativa", rekao sam. "Ti ćeš
  
  
  pokušati pronaći u ego osobne stvari nešto što će učiniti vašu identifikaciju više pozitivan ".
  
  
  "Da, u pravu ste", - ona je pristala. "Moram pokušati ući u ego coupe".
  
  
  Njezin je uzdahnuo. "Čujte, ja sam u tome od toga. Dopustite mi pretražiti vas ego coupe".
  
  
  "Ti ne bi znao što tražiti, Nick".
  
  
  Joj malo misli. "Dobro, idemo zajedno".
  
  
  Ona se nasmiješi. "Bolje je tako. Vi ne možete uroniti u uzbuđenje".
  
  
  Joj uzeo gutljaj burbon. "Mi ne možemo ići sada", - rekao joj hej, obuhvaćajući joj struka. "Naši ljudi, ili tko bi nam on bio, tek što se vratio u svoj kupe. On biti tu neko vrijeme. Moramo ego čekati".
  
  
  Plave oči gledali u mene, i ona je gutljaj burbon. Ga je uzeo čašu iz njegove ruke, pa je morao u stranu. Ga prodati na rub kreveta i притянул ee k sebi. Zatim ga dugo poljubio ee u usne, a ona je odgovorila. Joj poljubio ee vrat pod plavu kosu, i ma prsnuti dah. "Opustiti", rekao sam.
  
  
  Do vremena kad je završila sljedeći poljubac, ona je odlučila prepustiti meni. Joj podigao na noge, a mi smo počeli svlačiti, ne govori nam riječi. Ubrzo smo bili na krevetu, naša tijela напряглись. Prema njezinim grla вырывались ugodan tihe zvukove. Njeno tijelo je vruće na moj dodir.
  
  
  Joj proveo ruke na ee grudi. Oči Ursule, bili su zatvoreni. Joj, vidio kako сверкнули svoje bijele zube. Ona застонала i zagrlila me je desnom rukom za vrat. Joj, osjetio sam njeno drhtanje i čuo njen uzdah, a zatim je ona pala, osmijeh je igrao u kutovima njezinih rta.
  
  
  Kotači vlaka грохотали ispod nas, i vagon glatko kretao. To je bio veličanstveni trenutak, i da nam je jedan oko nas nije htio prekinuti ego riječima.
  
  
  Konačno, Ursula je dotaknuo moje palice. "To je divno, Nick".
  
  
  Joj se nasmiješio hej, reumatizam. "To je bolje nego pletenje u coupe".
  
  
  Kada smo оделись, njegova приоткрыл штору na prozoru. Mi smo uhvaćeni u болотистую teren u blizini Venecije.
  
  
  "Sada, što se tiče toga coupe, i ono što smo htjeli pretražiti vas..." - rekla je Ursula.
  
  
  "Dozvolite mi da provjerite svog muškarca i svake godine, ima li on još".
  
  
  Joj, skliznuo u hodnik i krenuli su u mu u kupeu, koji je održao čovjek s рацией.
  
  
  On je otvorio vrata, kad joj je prišao k njoj, i na trenutak smo gledali jedni drugima u oči. Njezin je nastavio da ide, i prošao mimmo njim na oba kraja vagona. Zatim ju je, okrenuo se i pretvarao da tečno osvrnuti. Muškarac je još uvijek stajao na vratima i gledao za mnom.
  
  
  Naše oči opet sastali. Ego je pogled bio tvrd, geeky. Zatim se vratio u kupe i zalupio vrata.
  
  
  Pretres, koji joj je ponudio Урсуле, u ovom trenutku isključen. Više od toga, ovaj čovjek je izgledao mi je sumnjivo. Ako je on bio Hans Рихтером, ova sumnja je bilo jasno. Kako bi se izbjeglo zarobljeništva tako dugo, kao što je činio i Richter, čovjek je trebao biti сверхосторожным, stalno oprezan, nepovjerljiv prema svima. Vjerojatno je spavao s pištoljem u ruci.
  
  
  "Naravno, to je bio Richter", pomislio sam. Ursula morala pobrinuti, jer to je njezin posao. Hej ćete dokaz ego svoj pravi identitet, kako uhititi ga. Ali za sve praktične svrhe ga se činilo, da je on bio мясником Beograda. Ova deformacija костяшка i oprezan ponašanje muškarci su uvjereni u ovom me.
  
  
  Kad joj je stajao na kraju stroja, pojavila Eva Schmidt, podsjećajući me da imam vlastiti rad, i da ona čini se da je ključ za njom.
  
  
  Žena je prošla mimmo mene i nju uhvatili okus ee брасс, koji je bio vrlo ženstven. Joj, gledao njene noge, kada je hodala hodnikom. "Dobro, pomislio sam.
  
  
  Zaustavljajući se na dan svog kupea, pogledala me je istim pogled izgledom, što i prvi put, kad joj je vidio ee. Zatim je отперла vrata i ušla.
  
  
  Joj vratio na Урсуле i rekao, hej, da osoba koja ga mislili Рихтером, još uvijek u dvorani ego coupe. "Pokušajte pratiti ego vrata. Trebam napraviti vlastiti mali posao", rekao sam, provjerom "Luger".
  
  
  "Da za posao, Nick?"
  
  
  "Neki ljudi to nazivaju uvjerenjem".
  
  
  Joj, pokucao na vrata i Eve Schmidt, a ona je odmah otvorila ee. Ona je izgledala удивленной. "Što želiš?" - upitala je s njemačkim naglaskom.
  
  
  "Tebe", rekao joj je hej. Ga je odgurnuo ga i brzo zatvori za sobom vrata.
  
  
  Žena oprezno je pogledala u mene, ali ona definitivno nije bila na rubu panike. "Postoje bolji načini da se upoznaju", rekla je ona.
  
  
  "To je više kao spa poziv, Eva".
  
  
  "Ako ste policajac, ja nemam ništa za sakriti. Ako ste lopov, imam malo da se isplati ukrasti".
  
  
  "Samo elektronički uređaj koji hoteli imati большон broj vlada", odgovorio sam. "Neka je ego ovdje.
  
  
  Joj znam da ste agent Topcon. "
  
  
  "Da je agent Topcon?"
  
  
  "Ja znam da ste pričali s agent KGB. Vi se nadate prodati uređaj u Sovjetskom Savezu".
  
  
  "Ono što je za agenta KGB?" rekla je. Ona je počela zvučati kao граммофонная tanjur.
  
  
  Joj, shvatio da mi treba uvjeriti ga, da znam o čemu govorim. Nju je rekao: "ja Sam slušao odina na dočekati svog razgovora s rusima. Ego ime Лубянке. U našim datotekama imaju ego fotografije".
  
  
  Njezine oči sužene. "A tko, CIA-e?"
  
  
  "Ja sam ih na poslu".
  
  
  "Tolerirati, joj pokušava nešto prodati rusima. Kao što ste predložili da me zaustaviti?"
  
  
  "Pa, postoji jedan jednostavan način. Ga mogu ubiti".
  
  
  Eva Schmidt nije zadrhtala. "Nije u prepunom vlaku, ne možeš. Vi ste блефуете".
  
  
  Joj пошевелил ruci, i klinac je ušla mi je u ruku. "Kao što ste jako u krivu. Već je ubio jednog čovjeka u tom vlaku. Lako ju je mogao to učiniti s dva".
  
  
  Lice joj je побледнело, i njene oči nervozno метнулись na блестящему oštrica noža. "Monitora ne, u ovom prostoru".
  
  
  "Odakle je u sobi?"
  
  
  "Ne mogu vam to reći. Ako bih joj rekla, moji ljudi su ubili bi me."
  
  
  Moja ruka метнулась na njega. Jednim brzim pokretom joj popucali gumb na svojoj haljini, ona je pala na pod i skliznuo.
  
  
  "S istim uspjehom to može biti tvoje grlo, Eva".
  
  
  Ona tiho ахнула. Njene oči su slijedili tipkom. "Nemam uređaja. Joj vodim pregovore samo s ruskim".
  
  
  "Šef Topcon u dvorani u vlaku, zar ne? Vi ste posrednik, prenesete emu ponude KGB".
  
  
  "Samo opreza. Znate, kao što se to događa. Više nema nikoga kome se može vjerovati". Po svemu sudeći, kod Eve Schmidt je невозмутимое smisao za humor.
  
  
  Joj, nasmijao hej i nasloni na dan coupe. "Ako KGB postaviti točnu cijenu, vaš šef će izaći ispod navlake i predati monitor. To je takav plan?"
  
  
  "Ne помешаете emu to izvesti. Nitko nikada ego ne останавливал".
  
  
  "Ja specijalizirati u rookie rangu", rekao joj je hej.
  
  
  Zatim je netko u hodniku okrenuo ručicu i snažno gurnuo vrata kucati mi ravnotežu.
  
  
  Eva Schmidt je reagirao tako, kao da je očekivala ove odluke. Udarila nogom, i njegova peta navukao me po potkoljenici. Вонзив rame mi je u grudi, ona uhvatio me objema rukama za ručni zglob, i pružio ruku sebi na svakom plemenu.
  
  
  Žena je dobila udarac od stručnjaka. Ona bi je prekinula mi je ruku, ako bi joj se preselio zajedno s njom, kako bi se spriječilo ee poluge utjecaja potrebnog za naknadu bolja od moje snage. Joj zagrlio ee za vrat slobodne ruke i tako snažno grču ee po glavi, da je ona хмыкнула, kao da ga je udario.
  
  
  Joj podigao štikli i dotaknuo im na njezinu grlu, a zatim se okrenuo, tako da je pogled na vrata.
  
  
  Tamo nije bilo nikog.
  
  
  "Двинься još jednom, - rekao joj Ewe, - i ovaj put je za vas gotova".
  
  
  Ona je prestala da se odupre. Joj gledao kako se vrata kupea, koja je sada bila otvorena, lagano дрожала od kretanja vlaka.
  
  
  Утащив ženu za sebe, svoje provjerio je hodnik. Navodni kolega Eve nestao.
  
  
  "Vi ste očekivali tvrtku. Tko je to bio?" Ga pitao ff.
  
  
  "Hrvatski. Ti si ego prepala".
  
  
  Joj zatvorio vrata. "Imam sumnju da lažeš, i to je samo propustio sastanak s glave Topcon".
  
  
  "Ako je tako, onda imate sreće. On bi se ubili".
  
  
  To je bio početak, drugi put, kad mi je rekla, koliko je nepogrešiv bio tajanstven muškarac. Ili je on izazvao kod kolege divljenje, ili Eva osobno nije bio zainteresiran za njih. Joj sjetio da-da, da, rekao je kineski agent, kada je hvalio. On je rekao da Eva nije bila voditelj Topcon, ali ona definitivno nije bio samo još jedan plaćenik.
  
  
  "Recite mi o svom dečku, Ewe. Počnite s njegova imena".
  
  
  "Ti si душишь mene. Joj jedva mogu govoriti".
  
  
  Joj malo popustio stisak, a ona отплатила me za uslugu. Ona впилась zube u moju ruku.
  
  
  Postoje neke stvari protiv kojih se ne možete odoljeti. Odina oko njih - dubok ugriz oštrih zuba, a kod Eve, činilo se, bili su oštri.
  
  
  Joj выругался i pustio ee.
  
  
  Žena oporavio od mene i skočio na вязальным kofer, koji je, kao što sam ga vidio, ona je nosila u dnevnom selektoru. Ona brušenog gornje strane, gledajući prema unutra.
  
  
  Njezin hit ee u zoni. Mi smo se srušila na krevet. Eva пнула mene i dođe u dodir s očima. Mi pao na pod, te ga svako pleme pogodio i pogodio cilj. Joj osjetio тошнотворную bol.
  
  
  "Po mjeri", rekao sam. Glasovanje i to je sve. Moje strpljenje je иссякло. Njezin hit ee snažno glavom
  
  
  
  i njezin je cilj udarila o pod. Joj opet udario rukom, i ona je plakala, kada je oko ee kutak usne tekla krv.
  
  
  Joj osedla ga, utisnuvši joj gola bedra na mojim leđima. Njezina haljina bila je zatvorena u borbi, i da joj mogao vidjeti dio jedne dojke. Zašto onda izgleda seksipilnije nego ikad prije, ali sam nije bio raspoložen za prijateljske igre.
  
  
  Eva držala sam ruku na usta i pogledala krv na nen. "Доннерветтер!" ona плюнула. Ali u njenim očima je bio jak strah.
  
  
  "Ako ti pala na pamet misao, da ja ne ću te ubiti, jer ti si žena, выбрось joj oko glave".
  
  
  Joj Hugo držao prije posramljeni očima, zatim skliznula oštricom hej ispod brade. "Više neću ugroziti tebi. Samo ću to učiniti".
  
  
  "Ego ime Horst Blücher. Joj više ne ću vam reći, čak i ako će to značiti moj život. Joj ne prođe ego. Ali ako se želite kladiti protiv ruski uređaj, prenijeti riječ Хорсту".
  
  
  Njegove misli o tome na trenutak. Nisam imao ovlasti platiti gotovinom, da se vrati uređaj, ali Eva je, navodno, imela to na umu, kada je rekla da će dati svoj život kako bi zaštitili svog šefa.
  
  
  Njezin je posegnuo za вязальному футляру, uđi u njega, i izvukao "Беретту". Joj stavio pištolj u minuti, samo za osiguranje.
  
  
  "Imate s tim Хорстом bi trebao biti vrlo dobar".
  
  
  "On je genij. Njegova im je jako divim".
  
  
  "I još nešto, držim novac"
  
  
  Eva прикоснулась na usni, koji ga rezati udarac na lijevoj strani. "Da, mi smo ljubavnici. To je jedna oko razloga zbog kojih ona bi umrla za njega".
  
  
  "Moja vlada može biti spreman napraviti ponudu vratiti monitor. Pošaljite poruku vlastitom nahođenju u matematici".
  
  
  "Ja ću vidjeti što će reći".
  
  
  "Kada ga naučim?"
  
  
  "Vjerujem da je u večernjim satima imam reumatizam".
  
  
  Joj da siđe s nah, sjela je i teško прислонилась na rubu kreveta. Joj, osjetio sam da mi Horst malo vjerojatno da će progutati mamac i izaći na otvoreni prostor. Ali je slikao daleki plan, nadajući se da Eva će me dovesti do njega.
  
  
  Vani u hodniku joj je pomislio, nije li pogriješio sam. Je postojala mogućnost da Eva uspjeli kontaktirati s Хорстом bez mog znanja, i on je samo namjeravao ubiti mene. Onda imam za скальпом će i velika puška Топкона, i kineski ubojica. Ga nije našao takve izglede atraktivan.
  
  
  
  
  Šesto poglavlje.
  
  
  
  Ursule više nije bilo.
  
  
  Ostavio joj je i dalje promatrati vrata čovjeka, koji se, kao što smo se sumnja, bio je Hans Richter, nacistički ratni zločinac po imenu Mesar. To nije bilo u kraju vagona, gdje ga vidio posljednji put, i to nije bilo nas je u svom kupeu, ni u mom.
  
  
  Joj misli, da je takva svrha prešao djevojka, kao Ursula, nije napustila bih svoj post, bez valjanog razloga. Mora biti da je vidjela kako muškarac je izašao iz kupea, i odlučio je krenuti za njim.
  
  
  Zaustavljajući se ispred vrata muškarci joj je pokucao. Nisam dobio odgovor. Njezin je pogledao niz hodnik. U automobil je ušao putnik i s osmijehom lice je krenuo prema meni. Gdje joj je ego ranije vidio? Onda se sjetio. Ranije u putu, on je sjedio u automobilu istog dana, što je i Eva Schmidt i čovjek kojeg ćemo ispitati Рихтером.
  
  
  On je zabavno поприветствовал mene. "Kako napreduje putovanje?" Kada joj je rekao emu, da sve ide dobro, on je kimnuo i товарищеским gesta ošamario me po ramenu, a zatim je krenuo dalje.
  
  
  Joj помедлил, očekujući, kad je скроется na umu. Njegova oklopa u kupe, dok nikoga nije bilo, i proveo pretres koji hotela Ursula. Što prije to уладит svoj posao, to je vjerojatno ga prestati da se osjećaju odgovorni za ma.
  
  
  Vesela stranac se zaustavio. On se okrenuo. "Može joj odrediti tebi vadičep?"
  
  
  "Da."
  
  
  On je uzeo za ruku, koja je bila u džepu jakne. "Ti bi vjerujte mi, ako bi joj rekao da je držim revolver?"
  
  
  "Ne znam zašto si lagao da mi o takvim stvarima." Joj je bio impresioniran ego актерскими sposobnostima. Izgledalo je kao veselo turist. On je čak nosio fotoaparat remen oko vrata.
  
  
  "Ja ću čuvati od vas tko će htjeti razgovarati s vama. To je sve što želimo - mali razgovor", rekao je on.
  
  
  "Tada je pištolj nije potrebna".
  
  
  "Možda ne, ali ja radije biti oprezan. Joj idem na mali razmak iza tebe. Dovoljno blizu da puca, ali ne dovoljno blizu da si mogao skočiti na mene. Ako ćeš se ponašati pristojno, mi smo dobro поладим".
  
  
  "Pokušavam da se zajedno sa svim", rekao sam. "Kamo idemo?"
  
  
  "Samo повернись i počnite ići. Joj reći ću vam, kada da se zaustavi".
  
  
  Joj ponašao pristojno i izvršavanju naloga. Bilo mi je zanimljivo saznati tko je poslao ego iza mene.
  
  
  "Dobro. Ostanite", rekao je on, kada smo ušli u susjedni vagon.
  
  
  Napravio je pauzu u retrospektivi.
  
  
  
  Mi smo bili u blizini privatnih coupe. Joj, čuo veseo čovjek je okrenuo ključ u bravi.
  
  
  "Sada možete da se okrene i ući unutra", rekao je on.
  
  
  Joj izvršavanju naloga, sve dok nije došao do kupe. Onda ga je vidio Урсулу i sišao s uma.
  
  
  Djevojka leži na krevetu. Ona je bila potpuno gola. S j skinula odjeću i razasuti po coupe. Ona je disala, ali je неподвижна.
  
  
  Ne obazirući se na pištolj, joj, okrenuo se svom похитителю. Njegova je skočio za njim. Moje ruke сомкнулись na njegovom grlu. Joj i udario ga ego o zid kupea, придушив. "Što si s njim učinio?"
  
  
  Zatim se vrata iza mene su se otvorila. Ju je čuo, ali vrijeme nije se okrenuo. Olovni bokseri me pogodio u uho i повалил na podu.
  
  
  Joj pokušao ustati, ali nije mogao. Joj, osjetio sam kako se moje ruke ispružiti iza leđa. Zatim je netko povezao moja zapešća svileni kabel, i to s lakoćom potezanje veze.
  
  
  Ego ruka ošamario me po ramenu. Muškarac, koji je osamari me za vezanje vezica, je rekao: "Ne brinite o djevojci. Ee samo sjeći".
  
  
  Njezin je naučio u tom glasu zabavno turista.
  
  
  Moje zamagljen vid početak razjasniti. Joj vidjela noge drugog muškarca, koji je stajao na dan. Na nen bili skupi zhirinovsky crne kožne papuče. Očito, on je bio taj koji me подколол. "Znate tko je on", rekao je on мистеру Веселому.
  
  
  Zatim je izašao na vrata, prije nego što ju je uspio pogled na njegovo lice.
  
  
  Kada se vrata za muškarca u crne cipele zatvoren, gospodin Vesela predale mene. On se još uvijek smiješio, kao predsjednik pozdravne odbora. "Kao što sam već rekao, tebe ne ubiju, ako ćeš se ponašati pristojno".
  
  
  "A što je sa djevojke?"
  
  
  "Razumijem vašu zabrinutost. Ona je lijepa. Ali morali smo saznati tko je ona. Pa joj sjeckan iz ju skinula s j odjeću i pregledao ee".
  
  
  "Koliko si naučio?"
  
  
  "Ff organizacija dužna je svojim agentima osobne iskaznice. Za estestvenno, ona омелой ego pri sebi".
  
  
  U tom je bio problem komunikacije s tajnim političkim agencijom Ursule. Oni su se pridržavali svih birokratskih navike, koji bi mogli biti opasni za оперативника na terenu.
  
  
  "Imate previše ima osobnu iskaznicu?" upitao je smiješan čovjek.
  
  
  "Net joj je rekao.
  
  
  Joj, nadajući se da ako заставлю ego govori dovoljno dugo da ga mogu staviti ego na dohvat ruke vješto naznačenu udarca. Tada joj se mogao početi potpuno novu igru s loptom sa svojim posluživanja.
  
  
  "Vas dvoje zajedno lutao po vlaku, pokušali dan, peeping u coupe drugih ljudi. Ako ne radite, kao partneri, kako ćete to objasniti?"
  
  
  "Po mjeri - rekao sam, - ti ništa ne možeš zamisliti za sebe?"
  
  
  "Ne, njegova lijeni". On je izvukao oko džepa još jedan komad žice. "Učinit ću, da ti je teško kretati". On spretno обвил moje ankles užetom, pazeći da ne dočekati ego iznenađenje. Nisam imao šanse za dobar udarac.
  
  
  U hodniku je čovjek bio isti oprez, bez sumnje, рожденную iskustva. Хема bi nam on bio, on je znao pravila igre.
  
  
  Naglasak gospodina Zabavno bio je njemački, kao i kod Eve Schmidt. Kao i kod Ursule, ako je, navodno, za taj tvar. To nije ključ za otključavanje ego pripadnosti bilo koje organizacije. U špijunskim programima mail businessse strane prilično dio mijenjaju, profesionalci svih nacionalnosti bili dostupni za zapošljavanje bilo kojem kupcu, i ono što se činilo očito, dio su lažne.
  
  
  Na primjer, pomoćnik Sheng Tzu je bio isti kinezom, kao što su Frank Sinatra.
  
  
  Koliko ga znao, gospodin Vesela mogao raditi na bilo koga, od Topcon na восточногерманской inteligencije. On je također mogao biti prijatelj Hans Richter, čovjeka, čiji je Ursula morala odgoditi.
  
  
  Joj samo mogao biti siguran da on nije radio na AX sasvim jasno razloga ili u Pekingu. Ako ego zaposlili su kineski komunisti, Sheng Zi prisustvovao bi ga, kao, vjerojatno, već bi bio mrtav.
  
  
  On bacio moje noge, a zatim lagano grču ih provjeriti snagu svog rada. Zadovoljan, on se uspravio. "Sada, kada nam je udobno, možemo razgovarati. Reci mi sve o sebi".
  
  
  "Od samog početka? Pa, ga je rođen u Sjedinjenim američkim Državama Amerike..."
  
  
  "Ti si previše kidding me", - upozorio me je.
  
  
  Prišao je krevetu i pogledao na обнаженную Урсулу, koja je bila vezana za ruke i noge, on je isto uže, da i mene. On je pogledao prema gore, da bi bili sigurni da gledam iza svakog ego pokretom, a zatim namjerno pukla noktom po jedan oko bradavica djevojke, koja se nalazi bez svijesti.
  
  
  "Neću pokušati nokautirati oko tebe odgovore. To bi bilo previše teško. Ako ti ne kažeš mi, tko ste vi, joj поработаю nad djevojkom".
  
  
  Nisam mogao shvatiti što sam dobio, утаивая informacije. "Primam narudžbe iz organizacije pod nazivom AX. Zovem se Nick Carter".
  
  
  "Vaše ime i ime vaše organizacije me upoznati. Ali ja ne razumijem zašto vi i djevojka zajedno rade".
  
  
  "Može, nećete vjerovati, ali mi smo samo stari prijatelji, ехавшие jedan vlak".
  
  
  "Djevojka pronalazi bivših nacista. Vi lov na bivšeg nacista?"
  
  
  "Ne baš. Ali ako ga наткнусь na jedan, točno ne ću poljubiti ego u oba štapića".
  
  
  "Joj ne bi pomislio, gospodin Carter. U svakom slučaju, mora ga sam ići". On je pogledao na sat i brzo je došao do dan. "Uživajte ostatak putovanja".
  
  
  Joj, izgledao kao da su vrata zatvorena, i čuo škljocne. Onda coupe затихло. Joj огляделась. Nije bilo nas prtljaga, nam odjeće, upućuju na to da su apartmani bili zauzeti putnika. Može biti, na gospodina Zabavno je kalauz, i on je odabrao prazan spavaš, da nas drže u zatočeništvu.
  
  
  Joj, bio je iznenađen, da je on postavio svoja pitanja i ostavio nas neozlijeđeni. Ali ja ne planira se žaliti. Moj problem je bio u tome, da se izvući nas odavde.
  
  
  "Ursula", rekao sam. "Probudite Se, Ursula".
  
  
  Djevojka nije preselio s mjesta. Joj прокралась na kat, kreće se sporo i nespretno. Zatim joj je kleknuo i opet je razgovarao s Урсулой. Svoje trepavice lagano вздрогнули.
  
  
  Bila je to lijepa slika, je nova i atraktivno. Joj, nagnuo se i dotaknuo jezikom njene bradavice. To je bio jedan širom načina da ga probuditi.
  
  
  Ursula instinktivno se nasmiješio. Zatim je пошевелилась na kat. Njezine oči bacio otvoriti. "Nick!"
  
  
  "Iznenađenje", rekao sam.
  
  
  Joj opet потрогал bradavicu. Njezin je mrzio da se zaustavi.
  
  
  "Sada nije vrijeme za to", - упрекнула ona mene. "Kako ti je ovdje?"
  
  
  "Mene je vodio zdepast muškarac. Veseo čovjek s fotoaparatom oko vrata. Što vi mislite?"
  
  
  "Ja sam je gledao u kupe u Voiture 5, dok ste se bavili svojim poslovima, što god to nam je bilo. Muškarac izašao. Kao i obično, noseći svoj prokleti voki-toki. On tako žuri, da sam bio siguran da će netko naići Joj je odlučio pratiti kako to da je on mislio na taj važan. Mora biti, on je primijetio me je. On je proveo me kroz zajednički vagon, gdje je sjedio ovaj smiješan tip sa kamerom. Oni, mora biti, razmijenili melodijama na neki način. Dvoje oko njih namamio me u zamku na platformi. Joj je bio prisiljen da dođu ovdje. Onda me je udario u uho ".
  
  
  "Ja vidim tamo divno guščje jaje, ali ti si još uvijek u dobroj formi".
  
  
  Ursula malo blushed. "Vi ste stavili me u nezgodan položaj."
  
  
  "Hotel će joj pronaći način da zaradite na tome."
  
  
  "Pokušajte se usredotočiti na djela. Što nam je činiti dalje?"
  
  
  "Nešto ću već osmisliti", - uvjeravao ju ff.
  
  
  Joj već sam razmišljao o događajima dana. Nešto ne pada na mjesto, i mene iritira da ja ne mogu to razumjeti.
  
  
  Joj pokušao smjestiti napravio zaključaka na logičan način. Čovjek s radio je Рихтером, беглым нацистом Ursule. Imao je deformacija костяшка, kao Richter, i on ponašao kao čovjek, navikli da pobjegne. Onda bi, kao što je naučio Урсулу, bilo je sasvim za estestvenno da će pokušati saznati tko joj je. On je vidio mene sa nemačkom djevojkom.
  
  
  Richter me je udario, dok joj se borio s ego saučesnik, gospodin Zabavno. On je bio taj čovjek, koji je rekao мистеру Веселому kome je moj identitet. Ali zašto je tako oprezan čovjek, kao Richter, ostavio riješiti vadičep svom prijatelju? U tom slučaju, zašto Richter putovao sa prijateljem koji je, činilo se, bio iskusni agent? Može biti, герр Richter je također bio u špijunskim programima mail businessse.
  
  
  "Priđi, Ursula, i napravili za mene mjesto. Joj idem leći s tobom u krevet", rekao sam.
  
  
  "Nick!" - отругала je ona. "Ne sada."
  
  
  "Ti si krivo shvatio, dijete. Joj idem leći na krevet, pokušati osloboditi tebi ruke".
  
  
  Mi u takvu igru na leđa i počeo joj тугими čvorova na užetu, koji su joj. Zadatak je bio toliko težak da sam проклинал gospodina Zabavno pola tuceta puta.
  
  
  "Nick, zašto oni skinuo svoju odjeću?"
  
  
  "Ne samo zbog izgleda, iako je i lijepa. Gospodin Jolly hotel pretražiti vas vašu odjeću".
  
  
  "Nešto se dogodilo dok me нокаутировали?"
  
  
  "Ništa slično, da ti je ne bi propustio", - nasmijao sam se.
  
  
  Kad joj je развязывал čvor, moje ruke s vremena na vrijeme dođe u dodir golih leđa i stražnjice Ursule. "Ovaj rad ima i neke dodatne prednosti", rekao joj je hej.
  
  
  "Oni su pronašli da je bilo, kada su željeli mene, Nick?"
  
  
  "Vaše osobne iskaznice. Richter zna tko ste".
  
  
  U tom trenutku ih je vidio fotoaparat gospodina Zabavno. On
  
  
  
  
  ostavio ego u coupe.
  
  
  "Što se dogodilo?" - pitala je Ursula.
  
  
  "On je ostavio svoju kameru."
  
  
  "Misliš, da se može vratiti za to?"
  
  
  "Ne u ovom životu", rekao sam. "Čovjek, koji je tako oprezan, ne zaboravlja nešto poput fotoaparata".
  
  
  Ne, samo ako se ne će zaboraviti.
  
  
  Joj, ustao iz kreveta i pao na pod. Joj подкатился na digitalni fotoaparati, jer to je najbrži način za doći do tamo.
  
  
  "Ursula, ustanite iz kreveta, stanite leđima prema prozoru i podignite ego". Joj je rekao.
  
  
  Kod nah dovoljno lud. Po mom ton glasa znala je da ne treba gubiti vrijeme uzalud. Joj, čuli su joj bose noge hit na podu.
  
  
  Njezin je ležao na trbuhu i smatrao kameru iz neposredne blizine. Ako bi joj bio u pravu, njegova riskirao dobiti metak otvoreno u lice, ali ništa ne možemo učiniti.
  
  
  "Ja ne vidim nikakav uređaj za mjerenje vremena štopericom nastavi i ne čujem тиканья, ali mislim da je unutra nalazi eksplozivna naprava".
  
  
  "Ovaj je čovjek ostavio ego namjerno?" - rekla je Ursula. Sada je kraj prozora.
  
  
  "Učenje, tko si, zašto Hans Richter mora ostaviti tebe živ? Pretpostavlja se da je ovaj kupe će postati naš grob, beba".
  
  
  Joj čuo lupanje srca Ursule. Ona хваталась za prozor, vuče ego.
  
  
  "Gospodin Vesela je pogledao na svoj sat prije nego što će pobjeći od nas. Mora ga se pretpostaviti da je on aktivira timer, pritiskom na polugu za digitalne kamere. Joj mogu isključiti ego, ako ću uzeti kameru, ali sam usudio ".
  
  
  Joj, okrenuo digitalne kamere leđa i uhvatio je s obje ruke. Njegova вспотел. Nisam rekao Урсуле, ali ja sam mislio da ako je eksploziv radi, kada joj перемещаю kameru, barem, moje tijelo je zaštititi dio eksplozije, a možda i spasiti joj život.
  
  
  "Odlazi od prozora", rekao joj je hej.
  
  
  Ona je reći moje ime blagim glasom, zatim se preselio, i on je ustao.
  
  
  Nema eksplozije.
  
  
  Joj, skočio na prozor vlaka. Joj nije htio riskirati, vozeći se po podu. Joj okrenuo leđa do prozora, nasloni se na njega i slung kameru vezanim rukama.
  
  
  Vlak je krenuo naprijed, i on je pogledao u Урсулу, i mi улыбнулись jedni drugima, i to je činilo naše olakšanje.
  
  
  Onda smo čuli eksplozije duž tračnica. To je kao eksplozija ručne granate na drugoj strani brda.
  
  
  "Drago mi je što ste vidjeli ovu kameru i shvatili da je to" - rekla je Ursula.
  
  
  "Da, još nekoliko minuta, a mi bi eksplodirala".
  
  
  "Jako mi je žao, Nick. Zbog mene je vaš život u opasnosti. Richter sada će pokušati ubiti nas oboje".
  
  
  Ursula vidjela samo vrh ledenog brijega. Hans Richter i ego pukovnik mr Vesela činili manjina okruženja ubojice, ехавших u tom vlaku.
  
  
  
  
  Sedmo poglavlje
  
  
  
  Do tog vremena, kao što su Orient express je zaustavljen u Veneciji, uspio sam se osloboditi ruke Ursule. Ona oslobodila od užeta oko gležnjeva i stavila par osnovnih odjevnih predmeta, prije nego što se oslobodite me.
  
  
  "Nemojte se sramiti", - поддразнила joj ff. "Do sada joj o tebi sve znam".
  
  
  "Ne, Nick. Ti znaš samo kako izgledam. Čovjek nikad ne zna o ženi svega".
  
  
  Izašli smo oko kupe i pomiješano s pogledom oko vlak gužve. Ursula je potrčala za sendviče, dok joj je preuzeo, koji je dopustio mi je pratiti pojedincima koji su nešto значили za nas dvoje.
  
  
  To nije vidio, Hans Richter i ego partnera, i nije primijetio Sheng Zi, agent kineskih komunista. Njezin pogled vidio Evu Schmidt. Kao i Ursula, ona prikupljanje sendviča.
  
  
  "Eva", - pozvan sam, kad je ona prošla mimmo mene i krenuo natrag prema vlaku s paketom hrane u ruci.
  
  
  Ona je prestala. "Ti si mi je dao vremena do danas večeri, sjećaš se?"
  
  
  "Samo provjeravam, glasovanje i sve".
  
  
  "Ja ću s Хорстом i prenijeti vašu poruku o interesu za monitor. Ali joj ne вступлю u ovaj kontakt, dok se ne ću biti siguran da je trenutak pravi. Drugim riječima, neću otkriti ego identitet ili vi ili bilo tko drugi, tko može gledati za mnom ".
  
  
  Zatim je otišao zajedno s publikom, a on je skrenuo njihovu pozornost na Урсулу, koji je došao iza mene s našim sendviča.
  
  
  "Mislila sam da ste pokušavate pronašli drugog prijatelja za igru, - rekla je, - sve dok nije čula za izvadak po tvome pozivu. Tko je Horst?"
  
  
  "Samo čovjek s kojim želim ga upoznati. Zapamtiti o Рихтере, baby".
  
  
  Ubrzo Orient express je otišao sa stanice u smjeru u kojem je došao. Da biste ponovo krenuo na istok, vlak je morao vratiti na kopno preko mostić. Pao mrak, kada je "Express" несся na двухмильной cesti, i vidjeli smo iza sebe sjajan prikaz žutih svjetala duž obale: vrste Veneciji izlazi na morskom черноты.
  
  
  
  Onda brzi obrok Ursula rekla da želi još jednom udariti u pokrajini Gansu Рихтеру. "Pokušajmo ego coupe. Ako je tamo, da ga арестую ga. Ako ne, mi smo обыщем ego stvari i saznati što je on zamislio".
  
  
  Richter nije bilo, i ja nisam iznenađen.
  
  
  "Do sada on zna da oni nas nisu ubili. Morao dogoditi eksplozija, kojeg nije bilo".
  
  
  "Nick, misliš, njegov ego je izgubio?"
  
  
  "On ne ide van širom vlak u Milanu", primijetio sam.
  
  
  Joj je provalio u dvorac, i mi smo ušli u kupe Mesara.
  
  
  Joj omogućio gornji брылев. Prtljage bilo dva, i oba su ležali na podu, a ne na policama. Joj uzeo jedan kofer, a Ursula otišao za drugim. Onda bi, kao što smo razrezali brave na torbama, mi smo ih pažljivo otvorio.
  
  
  U torbi koju ga pretražio, nije bilo ništa značajno, ali tamo je bio rupčić, koji definitivno nije pripadao u matematici, kod kojeg je radio. Imao je lagani miris брасс, koji mi показался nejasno poznato. Joj zatvoreno torbu i pomogao Урсуле vidjeti drugu. Trenutak kasnije ona je podigao list papira.
  
  
  "Gledaj na to - rekla je ona. "On planira ući u Beogradu". To je ego kartu za vlak.
  
  
  Joj, porubljen. "To ne daje puno vremena".
  
  
  Joj, pogledala u kut box ispod neke majice i našao par pakovanja europskih cigareta. Oni činilo posebnom smjesom. "Najdraži okus", - rekao joj je, pokazujući Урсуле jednu oko pakiranja.
  
  
  Uzela sam cigaretu i pogledao u kutiju. "Hans Richter pušio posebnu marku belgijski cigareta. To je moj zaštitni znak".
  
  
  "Morat ćete pokušati dokopati ego u Beogradu, kada izlazi diljem vlakovi".
  
  
  "Югославские vlasti obećali da će vam pomoći privući Richter na odgovornost. Ga pitati ih naići nas na željezničkoj stanici sa par policajaca u civilu".
  
  
  "Zar vam ne bi bilo loše da uhićenje sama?" Ga pitao.
  
  
  "On mora biti zarobljen živ", rekla je ona. "Ako joj схвачу jedna ovu nacističke svinju, joj bojim se da вышибу emu mozak".
  
  
  Stavili sve što je bilo, i izaći na coupe. Ursula je otišao u svoj kupe, da se protežu na vrijeme, dok ga tražili po грохочущему vlaku.
  
  
  Stali smo u Trstu odmah zatim Veneciji. U devet i trideset smo morali biti u Поджореале del Корса na югославской granici. Joj, odlučio je, da ako je Eva Schmidt nije kontaktirao sa mnom do tada, ona bi počeo ga tražiti.
  
  
  Joj, se vratio u svoj kupe, u nadi da Eva će sa mnom tamo. Dao hej, ego, broj, kada je obećao da će reći Хорсту Блюхеру da želim sudjelovati u trgovanju na satelitski monitor.
  
  
  Tvrtka je čekao mene, ali to nije bila Eva Schmidt ili joj kompa. Ivan Лубянка, чекист, naslonio se na mom krevetu, poduprt je lijevom rukom za glavu. U desnoj ruci je držao revolver Webley .455 Mark IV s prigušivačem.
  
  
  "Uđite", rekao je on.
  
  
  Joj zatvori za sobom vrata, misleći da mi treba biti više oprezan.
  
  
  Лубянка sjeo na krevet. "Pa ti si Nick Carter. Ti ne izgledaju tako cool".
  
  
  "Tko ti je rekao da sam cool? Joj kišova".
  
  
  "Ako bi to znao, da idete sa mnom u vlaku, Carter, ona bi otišao повидаться s tobom prije".
  
  
  Joj, porubljen. "Ako bi ste radili amajlije da bi naučili me, kad si vidio bi me u vagonu restoranu. Joj vas poznaje".
  
  
  On je gledao me zamolite. "Vi, naravno, znate, da sam trebao ubiti".
  
  
  Joj сгорбился. "Zašto brinuti?" Ga pitao. "Vi ste, vjerojatno, još uvijek je ubiti mene."
  
  
  "Došao sam ovdje kako bi se kladiti", rekao je on kategorički s jakim naglaskom. "Došao sam ovdje kao jedini kupac, i želim da tako i ostalo".
  
  
  "A što je s kineza?"
  
  
  "Ja ću se baviti jedan konkurent za puta." - nježno odgovori on.
  
  
  "Ako ste to učinili, od vas će se tijelo u cijelom vlaku. Morate razmisliti o tome." Joj ne шталь pokušati bič Hugo, jer je znao da Barbara ne će mi vremena.
  
  
  "Razmišljao sam o tome", rekao je on. Ustao je s kreveta. On je bio na par centimetara ispod mene, i ja sam vidio da je emu to nije sviđalo. "Mi smo s vama idemo do kraja ovog vlaka, Carter. Mi ćemo ići vrlo oprezno. Na putu joj ću zadržati ovaj pištolj u džepu, ali to će biti usmjeren ti u kralježnicu. Kao što znaš, metak u kičmu vrlo bolno. Tako da se nadam da vi to ne uradite ništa apsurdnosti ".
  
  
  "A što se događa u kraju našeg dobra šetnje zajedno?"
  
  
  "Ne brinite, to će biti vrlo brzo".
  
  
  "Kako velikodušno s vaše strane".
  
  
  "Molim vas. Idete sa mnom sada". On je mahao mi je veliki pištolj, i njegova
  
  
  shvatio sam da, ako se ta stvar nalazi opalio, u moje grudi će biti rupa je dovoljno velika, da bi čovjek mogao u j staviti šaku.
  
  
  Joj, okrenuo se i otvorio vrata, nadajući se da u hodniku netko ima. Ali nikoga nije bilo. Joj, ušao je u hodnik, a Barbara je za mnom. Pištolj je još uvijek držao pred njim, ali dok ga je gledao, on je zaglavio ego u minuti jerkins. Joj mogao vidjeti kako malo торчала ispod tkanine, a bio je usmjeren na moj struk.
  
  
  Zatvorio je vrata kupea i kimnuo mi je da sam otišao. Joj, okrenuo se i polako krenuo naprijed hodnikom. Vlak грохотал i njiho ispod nas, ali ne toliko da poremeti ravnotežu Lubyanka. On je držao između nas oko tri koraka, tako da sam mogao lako doći do njega.
  
  
  Došli smo do kraja Voiture 7 i otišao na platformu između njega i 5, gdje je bio coupe Eve Schmidt. Morali smo proći kroz dva para vrata. Prolazeći početka drugi vagon, Лубянка ljuske, odmah iza mene, napravio korak.
  
  
  Joj naglim pokretom zatvorio vrata natrag na Лубянку. Vrata pogodio ego i, izgubivši ravnotežu, a on je pao na pod platforme. Ali pištolj nije izgubio. On je pucao, kada je pao. Prvi kolutanje razbio staklo u dan, prošla je kroz ma i tad ne dospije u moje rame, вонзившись u drvenu oblogu iza mene. Odjeknuo je početkom drugog pucao, ali on nije ni došao k meni.
  
  
  Kada Barbara požurio na platformi, joj poderao Вильгельмину. Moj metak pogodio u metalnom podu platforme pored присевшим rusima, отрикошетив oko njega, bez udarca.
  
  
  Barbara je opet otvorio vatru, выбив dovratnika, koji ju je koristio za zbrinjavanje. Zatim, kad joj ronjenju na vrata, on je požurio natrag kroz vrata drugog kola. Joj vidio ego u last minute i uspio istisnuti još dva hica u люгера. Jedna kolutanje Лубянке je pogodio u rame, a ja sam vidio kako je on pao na pod u drugi stroj.
  
  
  Bio je dug, prazan trenutku, kad su kotači ispod nas glasno puknuti. Onda ga je vidio поднятую ruku na pištolj. Лубянка brzo pucao u mene, ali mahnito промазал. Zatim je vidio kako je ego cilj металась u donjem dijelu prozora. Joj, pucao, ali je promašio. Zatim je otišao i potrčao hodnikom koji je vodio do drugog kraja stroja. Vjerojatno, on je odlučio pobjeći i зализать rane.
  
  
  Joj lagano preselila na svoju stranu platforme i brzo je prešao bezdan i zauzeo položaj u neposrednoj blizini druga vrata. Metak više nije bilo. Joj, pogledala unutra, ali Lubyanka nije bilo nigdje. Možda je on tamo postavio sam zamku.
  
  
  Joj приоткрыл vrata, da se malo bolje razmislite. Ništa. Čini se, Barbara je stvarno otišao. Polako je ušao u vagon, drži "Luger", pred sobom. Ego nije bio tamo. Zatim joj je zamotan u kutu i vidio ego, na primjer, u dva третях putu hodnikom. On se okrenuo, lice mu potamne od ljutnje i frustracije, i napravio dva neprecizno pucao na перезаряженного револьвера. Joj brzo sjeo, i meci просвистели iznad moje glave.
  
  
  Joj выругался sebi pod nos. U tom trenutku, kada su Barbari, potrčala je hodnikom, još jednom pucao u njega. Ali pokret je vlak испортило mi vid, i njom nešto nije promašio. Zatim ruski sakri se iza ugla, ostavljajući kroz vagon.
  
  
  Očito nitko nije čuo prigušen metak. Širom coupe, nitko nije izlazio. Kad joj je stigao do oba kraja vagona i mjesta gdje je čovjek po KGB je pobjegao na umu, joj, vidio sam, da je vlak въезжает u Поджореале del Корса.
  
  
  U ovom brzom zaustavljanju Barbara ne silazi, rekao je sebi. On ne bi htio da se vlasti su naučili o ego ранении. On nije mogao objasniti što se dogodilo. Osim toga, emu je još uvijek potreban je monitor koji je pokušao kupiti od agenata Topcon u vlaku.
  
  
  Par muškaraca u uniformama, hodala je prema meni hodnikom. Jedan je bio dirigent vlak, drugi таможенником. Bili smo blizu granice, nas testirali.
  
  
  Joj podnio lažnu osobnu iskaznicu, dao momčadi SJEKIRA. Таможенник klimnuo glavom, i oni s кондуктором krenuli dalje.
  
  
  Vlak se upisati brzina, stalno se kreće prema Югосальвии. Sljedeća stanica bit će oko ponoći na Повке.
  
  
  Joj, mislio sam da slijedi moj slučaj će se posjet Evi Schmidt. Žena je trebao biti on, koji je rekao Лубянке, da sam pokušao dobiti satelitski monitor.
  
  
  Joj pokušao coupe Eve, ali ga tamo nije bilo. Ponovno ga je provalio u dvorac i ušao s Люгером u ruci. Tamo nije bilo nikog. On je odlučio da, budući da ga kupe je bio jedini koji ga je mogao prima na broj telefona, dragi moji protivnici će se održavati konferencije gdje drugdje.
  
  
  Njezin je izašao iz kupea i otišao nazad na dan вагонам, sve vrijeme u potrazi za Лубянку.
  
  
  i Schmidt - a također je želio Шэна, jer sam imao razlog da misle da je on još uvijek na brodu, i lovu za moje шкурой.
  
  
  Moja potraga bili su neuvjerljivi. Nam jednog, oko njih nije bilo. Njezin mi je postao važan, da, može biti, svi su nekako pobjegli na granici.
  
  
  Onda vlak подъезжал do stanice Пивка. Пивка je pokrajinski gradić koji se nalazi na sjecištu nekoliko jugoslavenskih željezničke linije. Postaja primitivni - duga siva zgrada u kojoj se noću malo svjetla. Tamo, u planinama bilo je hladno. Kada se vlak zaustavio, shell rominjanje kiše.
  
  
  Joj gledao s jedne oko automobilske platforme, vidjeti će doći bilo tko. Na platformi su se pojavili četiri osobe. Trojica oko njih su putnika koji su se odlučili pojesti u бутербродной, i kava je na bliskom kraju zgrade kolodvora. Četvrti, koji joj je na kraju postao poznat po poznatom hod, bio je Ivan Лубянке.
  
  
  Da nam se nikada ne osvrnuvši se preko ramena, Лубянка požurio kroz zgradu kolodvora na mračnu ulicu za njim. Njezin je oklijevao na trenutak. To može biti zanat, skrenuti moju pozornost, dok Schmidt i Blücher je izašao na drugi stroj. Ali morao sam iskoristiti ovu priliku. Joj, koji je stupio na tlo i hodali po Лубянкой. On može biti ukraden monitor.
  
  
  Barbara je već pobjegao u sivoj zgradi. Joj da požuri za njim, nadajući se da vlak ne уедет prije nego što ga mogu vratiti. Slabo osvijetljena обшарпанная čekaonica je bila gotovo prazna. Lubyanka nije bilo - bi trebao biti, on je već izašao, oko zgrade.
  
  
  Joj, istrčao na vrata na ulicu i pogledao uokolo tamna pločnik izvana. Lagana kiša намочил lice - noć je bila hladna, jadni. Nigdje na vidiku naših automobila, nam pješaka - samo sive kamene ograde, sive zgrade i kiša. Лубянка potpuno nestala.
  
  
  Morao sam odlučiti da li da ide za Лубянкой i zaboraviti o vlaku, Шмидте i Блюхере, ili se vratiti na brodu, ako su još uvijek tamo s otetim uređajem.
  
  
  To je bio nasilno rješenje, jer nisam imao vremena - ovaj vlak je morao pobjeći kroz deset ili petnaest minuta. Ako ga primam pogrešnu odluku, da ga vratim tamo gdje je počeo potragu za monitor, a ja mogu čak i izgubiti ego zauvijek.
  
  
  U tren bolesti nju je napravio izbor. Joj, okrenuo i požurio natrag kroz slabo osvijetljen stanicu na platformi. Svjetla orient express vukli duž tračnica ispred mene. Vlak je izgledao kao oaza civilizacije u ovim crnim utabana staza. Joj, gledao u stranu restorana i vidio unutar nekoliko ljudi sjedi za šalice vruće kave ili čaja za grubim drvenim stolovima. Jugoslavenski dijete, koji je trebao ići u krevet u ovaj sat, kretao do stola uz šalicu za kuhanje čaja. Na nen je bijelu pregaču, i lakiran papuče. Nakon obilaska lica kupaca i pazeći da nitko oko njih mi je nepoznata, njegova krenuli u muški wc. S olakšanjem ga, mislio sam, gdje još uvijek postoji Лубянке i ide li to postići dogovor s monitorom.
  
  
  Kada joj se okrenuo da ode, njegova je primijetio čovjeka kako stoji u vratima - moj stari prijatelj Sheng Zi. On je malo ухмылялся, a u desnoj ruci je držao revolver. To je Smith & Wesson .44 Magnum s velikim prigušivačem.
  
  
  "Sastajemo se posljednji put, gospodin Carter, rekao je Shen. "Naš ruski uvijek povoljno je napustio vlak, a kad joj избавлюсь od vas, ja ne bi druge konkurente".
  
  
  Joj gledao pištolj, i ego ruku s pištoljem. "Još treba riješiti sa samim Блюхером". Joj, primijetio je da je jedini svetac u sobi, počevši od dosadno žarulje, свисавшей sa stropa, u blizini tog mjesta, gdje ju je držao. Ali ja ga nisam vidio, institucije zatamnjenje to mjesto ne prima dvije ili tri metka. U sobi nije bilo apsolutno nikakvog skloništa.
  
  
  "Žena će biti moj način da se uređaj", - hladno je rekao Sheng. "Ali to će biti moj problem, a ne vaš". On je malo приподнял pištolj; i to je bilo usmjereno na moj sklopivi dolar. Kako je vrijeme kad je htio povući okidač, u vrata iza njega ušao muškarac. On je bio югославом, djelatnik stanice.
  
  
  "Što je to?" - upitao je, gledajući na dugi pištolj Шэна.
  
  
  On stoji na tri noge Шэна. Sheng okrenuo ga, bacio lijevi lakat i pogodio ga ego na lice. Tu je bio gluh škripanje i prigušeni krik, i čovjek bez svijesti se srušila na pod.
  
  
  Ali joj ne шталь čekati dok se službenik ne može pasti na pod. Prije nego što Sheng mogao okrenuti leđa, da mu mi, joj, uhvatio za remen malo žarulje ispred mene i naglo grču, kad joj je okrenuo u lijevo.
  
  
  Soba je bila skrivena u gotovo potpunu tamu, jedini dim sveti je došao na platformi stanice kroz otvorena vrata. Sheng je pucao u moje strane, ali je promašio
  
  
  
  Pištolj gluh pucao u sobu, i kolutanje dabbed u bazi cementa zid iza mene. Kad se ponovno okrenuo prema Шэну, on целился. Joj bacao štikli preko zamračenom sobu, a on je dobio Шэну u podlaktici po ruci drži revolver. Ruka grčevito разжалась, i pištolj je letio kroz sobu.
  
  
  Sheng glasno вскрикнул, gleda na nož, воткнутый u ego podlaktica, koji je odsjekao tetive, arterije i mišić. On se okrenuo, još uvijek držeći nož u ruci, kako bi pronašli pištolj. Zatim je učinio korak naprijed, ali ga je blokirao ego. On выругался u kineskom.
  
  
  "Nema više oružja, Sheng", - rekao sam s niskim рычанием. "Hajde da vidimo što ćeš bez njega napraviti".
  
  
  Sheng помедлил trenutak, a zatim izvukao me van štikli sa svoje podlaktice s кряхтением boli. Krv šiklja na podu. On spretno uhvatio za dršku noža, lijevom rukom i krenuo prema meni.
  
  
  Ga mogao pokušati nabaviti pištolj na podu, ali sam znao da nikada neće doći do njega prije Шэна. Što se tiče Вильгельмины, to je moj "Luger" na ovoj stanici apsurdno bi bilo kao puška.
  
  
  Sheng sada je kružio mnom zauvijek. Morao sam odustati od ega pištolj na podu. On je, također, ne bi mogao postići, ali je bio potpuno zadovoljan svojim novim prednost. On je očekivao da me разрубит u komadiće стилетом.
  
  
  Sheng brzo ušao tako što lažno udarac nožem. On je dobar sa ovim rješava. Joj pobjegao brz, oštar udarac, ali je drugi napad прорезала rukav moje jerkins i поцарапала ruku. Osmijeh se vratio na njegovo široko lice. On je bio siguran. On je napravio još jedan udarac nožem i rezati mi sise.
  
  
  Naše oči sada привыкали na полумраку, i joj mogao vidjeti kako krv stalno kaplje s desne podlaktice Шэна, kad je sustavno progonio me na uskom rasponu. On je, također, vidio krv na mojoj košulji, a ego lice bilo je vidljivo da je emu se sviđa ono što je vidio. On je odlučio da прикончит mene u samo nekoliko sekundi.
  
  
  Zatim Sheng napravio veliki korak. On je došao ubiti mene se pristupiti nanošenju udarac mi je u životu. Joj, stao, okrenuo na stranu i desnom rukom ga je pogodio ego na zapešću. Joj snažno pogodila njegov ego, i ruka slomljenu od udarca. Hugo, uz pad pao na pod.
  
  
  Prije nego što Sheng mogao doći u sebe, nju, okrenuo mu liže i rezati ego glavu i vrat stražnji dio dlana. On je porubljen i pao na sve četiri. Joj je prešla preko njega nanesite još jedan udarac, ali je bio spreman na mene. On me je udario desnom nogom i udario me nogom, udario me po bedra.
  
  
  Oboje smo skočio na noge istovremeno, ali imala sam prednost nad njim, jer ja ne boli tako jako. Ga bacio u njega šake, ali je na vrijeme primijetio je. Unatoč činjenici da je imao je veoma bolesne ruke, zgrabio me i slung preko ramena u širokom luku. Joj vidio, stropu i podu, kada тянулся do mu na putu prema dolje. Joj, sletio na jedan: svakomu plemenu, još uvijek držeći se za njega. S uspostavljeni im inercija ga je okrenuo ego preko leđa, okrenuo naopako u zraku i jako приземлил leđa na betonskom podu. On je pogodio s glasno стуком, i on je čuo kako zrak izlazi kroz ego pluća.
  
  
  Joj, ustao je na noge, kada Sheng, bez daha, slabo se popeo na koljenima. Zatim ga naglo udario njegov ego nogom na cilj, a on je pao na rame. On je pokušao da se vratim na koljena, ali njegov ego je čekao. Kao što samo on jedva ustao na svoje noge, ga pažljivo cilj, jako ga je pogodio stražnji dio ruke na ego переносице i s glasnim praskom pogodio metu. Sheng je porubljen i pao na pod leđima. Zatim je dvaput grču i umro.
  
  
  Joj, pogledao kroz vrata i vidio da je stezanje, opet pripremaju na lansiranje orient express. Onda bi, kao što joj je oduzeo Hugo i Вильгельмину, njegova kopča jaknu, sakriti krv na košulji i bacio kišne noći u vlaku.
  
  
  
  
  Osma glava.
  
  
  
  Ubrzo potom bi, dok je vlak krenuo na Пивки, njegova stići Урсулу na stražnjoj platformi, jednu, проверявшую streljivo u svom Webley Lilliput. Ona je sretan što me vidi.
  
  
  "Vidjela sam kako ste otišli, i pomislila da možda imate problema na stanici", rekla je ona.
  
  
  Joj promijenio jaknu i majicu, tako da nije bilo nikakvih dokaza moje svađe s Шэном. "Za mene je bilo nekoliko događaja" - priznao sam. "Готовишься na Beograd?"
  
  
  Ona je trajala nasmijala. "Da. Mislim da je to malo smeta mi".
  
  
  "Pa, gotovo sat vremena. Joj predlažem ti ide odspavati. Ne možemo doći u Beograd do devet ujutro.
  
  
  "Ja sam malo отдохну", rekla je ona. "Obećavam."
  
  
  "Dobro. Trebam bilo što učiniti. Vidimo se sutra rano ujutro. Ideš natrag u svoj kupe?"
  
  
  "Mislim, prvo ga подышу zrak", rekla je ona. Ona nagnuo se i dotaknuo moje usne svojim.
  
  
  Joj brinuti o tebi, Nick ".
  
  
  Joj se nasmiješio. "Vidimo se uskoro."
  
  
  Ostavio joj Урсулу na platformi i otišao natrag kroz Voiture 7, sada je zadnji vagon, na broju 5, gdje se nadao naći Evu Schmidt.
  
  
  Joj stigao do dalekog oba kraja Voiture 7, kada je ugledao čovjeka, направляющегося me kroz hodnik sljedeće spavanje. To je bio Hans Richter. On više nije nosio sa sobom radio, i ego lice izgledalo je vrlo poslovan. Joj zaronio natrag na umu i trčao ispred njega, natrag u svoj kupe. Joj otključana vrata i ušao unutra, kad Richter skrenuo za ugao hodnika.
  
  
  Nju čekala, dok se ne čuti ego-pass, prije nego što se povuče u hodnik iza njega. On je krenuo za Урсуле, koja je još uvijek bila na stražnjoj platformi. Prvo joj, mislio sam da je to vjerojatno samo slučajnost, ali onda je vidio kako je on zastao na kraju hodnika, izvukao iz džepa na veliki uvodnici i otvorio nož. U to nije bilo sumnje: on je znao, da je Ursula je bila tamo. Navodno, on je pomislio da ona lovi za njim, i namjeravao je ubiti.
  
  
  Richter se sakri iza ugla hodnika. Joj brzo je krenuo za njim, shvativši da je emu će trebati samo trenutak, da ubije Урсулу, ako je ne primijetiti ego približava, i da грохочущие vlak заглушит bilo koji zvuk koji je on objavio.
  
  
  Trebalo mi je samo trenutak za uključivanje kutu hodnika i doći do dan platforme. Kada je njegov ego je pogledao, onda je vidio da su naši ljudi već uhvatio Урсулу straga i držao nož na njezinu grlu. Druga ego je ruka bila zabodena u njegova usta, i njegova mogao predstaviti je vrlo široka, puna straha oči.
  
  
  Richter je govorio sa svojim пленником arogantan tvrdim glasom kad joj приоткрыл za njim vrata.
  
  
  "Da, joj, znam, da umre neugodno. Ali to je vlada Bonna ima na umu za mene, zar ne?"
  
  
  To je jednostavan situacija. On nije mogao jednostavno ubiti Hans Richter, jer Ursula i Bonn hoteli ego živ. Za njih je bilo važno da je on imao sramota javno suđenje.
  
  
  Joj visored za sobom vrata, izvukao Вильгельмину i došao do Рихтеру iza leđa, kad je htio provesti стилетом po grlu Ursule. Zatim je pritisnuo, malo automata na bazi lubanje Richter, da je on osjetio ego vani.
  
  
  Richter je brzo okrenuo glavu, još uvijek drži nož na vratu Ursule. Kada me vidio je iza sebe, na njegovo kruto, мускулистом osobe pojavio izraz čiste mržnje.
  
  
  "Vi ste?" - uzviknuo je on.
  
  
  "Tebi je bolje da ispadne nož", rekao joj je, čvrsto držite "luger" na ego черепу.
  
  
  "A što ako joj to ne učinim?"
  
  
  "Onda joj прострелю ti glavu", - sumorno je rekao sam, nadajući se da on nije odgovorio na blef.
  
  
  "Ne prije nego što ga mogu otvoriti grlo ovog gospođa, kao zrele rajčice. Ne, imam tu prednost, drugi je moj. Ako ti odmah ne уберешь pištolj i ne покинешь ovu platformu, joj, ubiti ga odmah.
  
  
  "Vi ste pogrešno razumjeli zašto je to ovdje", - glatko nastavio je. "Joj samo da je hotel panika žena. Ja sam ne idući u ga ubiti. I ja ne ću ubiti ga sada, ako napustite ovu platformu. Ako to ne učini, njegova ću biti prisiljen izrežite ga яремную beču".
  
  
  Richter je bio pametan lašcem, ali nije uvjerljivo. Joj, znao da ako ostaviti platforme, on više ne vidim Урсулу živi.
  
  
  Joj, vidio, kako su plave oči u očaju gledali na mene. Joj teško сглотнул i još jače pritisnuo Luger na bazi ega lubanje.
  
  
  "Dobro, - rekao sam, - to učiniti".
  
  
  Richter je pogledao u mene. "Misliš, što je omogućilo mi je da će je ubiti?"
  
  
  "Zapravo," rekao sam. "A onda je to, vaš cilj će nestati u mraku. Sada ste решай, Richter. Baci nož, ili si mrtav".
  
  
  Joj, nadajući se da zvuči uvjerljivo. Richter na trenutak заколебался, razmišlja se i cijeni. Zatim je vidio kako je ego lice se promijenilo i malo расслабилось. On je izvadio nož oko grla Ursule i uzeo drugu ruku od ee rta.
  
  
  Napravio je veliki korak od Richter, a to je malo daleko od Ursule. Sada okrenula se prema njemu, teško dišući.
  
  
  "Pa, čini se, ti si na kraju pingvinom mene", rekao je on Урсуле sarkastičan ton. "Kao schade für mich." Šteta za njega - ego sarkazam teže nego ikada.
  
  
  "Izgleda da smo uhitili ego prije nego što ste hoteli", rekao joj je Урсуле, ne smanjuje oči s Richter.
  
  
  "Mi ćemo ego u moj kupe. Nju ću čuvati ego cijelu noć, da on nije izbio na slobodu", rekla je Ursula.
  
  
  Richter se nasmijao.
  
  
  "Dobro," rekao sam. Sam nije htio, da je ovaj čovjek bio kod nas do jutra, osobito kad joj je zabrinut Evi Schmidt i Blücher, ali drugog izlaza nije bilo. "Miči Se, Richter". Joj mahnuo Люгером u smjeru dan platforme
  
  
  
  On je još uvijek imao nož u ruci, i on ispruži ruku, da ga pokupiti, kada je donesen mimmo mene. On mi je dao ego bez problema, ali onda, kad joj je bacio ego u more, оторвав od njega oči samo na djelić sekunde, on me uhvatio rukom za desni ručni zglob i odgurnuo Luger od sebe.
  
  
  Zajedno smo hit o pregradu, Richter okrenuo, zgrabiti pištolj. U nekom trenutku joj se mogao usuditi pucati u njega, ali Ursula je bila na liniji vatre iza njega.
  
  
  Joj, okrenuo zajedno sa Рихтером, dok joj twirling ego kružić, dok je ego jak, nije udarila o stražnji dio vlaka. Ursule više nije bilo iza njega. Njezin se borio da se okreću i "luger" na njega. Mene više nije brinuo oko toga, ubio bih ga, Richter ili ne, ali umjesto toga, njezin bi pokušao povrijediti ego. Grunting i вспотев, joj pritisnuo, malo pištolj na ego i tijelo. On je stisnuo moju ruku, i oko люгера je proizveden pucao. Kolutanje udariti u pregradu i срикошетила u noć.
  
  
  Ursula samo da je povukao svoje Уэбли, ali ja sam bio između nje i Рихтером, i ona nije mogla koristiti protiv njega. Iznenadni яростным i očajan poticaj Richter odbacio sam od sebe. Na trenutak pao na Урсулу, выбив Уэбли na njezine ruke. Zatim Richter ušla u vrata. On se sakrio iza njega, kada ga je proizveo još jedan metak iz "Люгера". Kolutanje razbio staklo i pogodio u nju, kada je zamotan u kutu hodnika. Udarac metka njegov ego o zid. Ali on je još uvijek bio na nogama. Zatim je nestao širom polja.
  
  
  "Po mjeri!" Joj, povikao je. "S tobom je sve dobro?"
  
  
  Ursula забирала svoj Уэбли. "Ja sam u redu, Nick", rekla je ona, ali sam vidio da je bila šokirana.
  
  
  Joj, uhvatio se za vrata, bacio otvorite ga i ušao u spavaća kola. Kad joj je zamotan u kutu hodnika s "люгером" u ruci joj vidio Richter otprilike na pola puta prema dolje, dok trči na drugi kraj. Joj spustio na njega, "luger", ali onda se predomislio. Većina putnika već su se nalazili u svojim coupe, i pucao sigurno ih probuditi.
  
  
  Joj spustio "luger" i gledao kako Richter nestaje u drugom kraju vagona. Ursula je bila pored mene.
  
  
  "Ispričati", rekao joj je hej.
  
  
  "Ne brini, Nick. On je još uvijek u vlaku. Sljedeći put mu nije bilo sreće. Mi ćemo se pobrinuti o tome. Možda mi ego je potraga?"
  
  
  "Idemo."
  
  
  Mi smo išli u coupe Richter, ali ego nije bio tamo. Onda smo pretražili ostatak vlaka. Ego nije bilo nigdje na vidiku. Očito je pronašao mjesto za skrivanje. Čini nam se morati osloniti na ono što je Ursula moći dokopati ego ujutro u Beogradu. Njegova je tvrdio na tome da je Ursula je otišao u svoj kupe nakratko opustiti. Ona je itekako potreban u tome. Joj, krenuli natrag prema Voiture 5, nadajući se da će se sastati sa ženom Schmidt.
  
  
  Kada ga je stigao u Voiture 5, mene čeka veliko iznenađenje.
  
  
  Ja sam kao put izašao u hodnik do coupe Eve, kad joj je otvorio vrata i pojavio Hans Richter.
  
  
  Joj zamotan u kutu i шталь gledati. On натягивал jaknu, na ruci je imao zavoj. On je krišom gledao oko sebe, a zatim otišao od mene na drugu tračnica.
  
  
  Navodno, bivši nacista je sakrio u kupe, žene Schmidt, dok mi ego ne htjeli. On je također dobio zavoj, a to je značilo da je Eva, mora biti, pomogao emu.
  
  
  "Naši ljudi!" - plakala sam ja, izlazeći kroz sklonište.
  
  
  On je pobjegao. Joj jurnu za njim, kada je on bacio otvorite vrata i izašao kroz vagon.
  
  
  Nju je dobio na oba kraja hodnika, iskopali vrata i poðe za njim.
  
  
  Onda ga opet sreo zabavno osobi.
  
  
  On je bio na platformi između vagona. Mora biti, on je čekao Richter. On je čuo moj vapaj, vidio trči, Richter i bio je spreman da me zadovolji, kad joj je ušao na vrata.
  
  
  S bokseri, sličan onome koji je ranije koristio Richter, gospodin Vesela me je udario. Njezin pogled vidio ego lice u svjetlu stroj iza nas neposredno prije nanošenja udarca.
  
  
  Moja koljena обвисли. Osoba koja koristi bokseri, znao je pogoditi i gdje treba udariti udarac, staviti žrtvu na mjestu. Njezin se probudio, sklupčana na platformi, šablona тряс mene i pitao što se dogodilo.
  
  
  "Mene je udario čovjek".
  
  
  "Možda potencijalni lopov. Kad joj je ušao na vrata, ga je vidio, što nad tobom pognut čovjek. On je pobjegao u sljedeći automobil. Ako možeš opisati ego..."
  
  
  "Nisam ni vidio, ego pojedinaca", - lagao sam.
  
  
  Richter i ego prijatelj opet pobjegao, ali ga, mislili, da sam sretan. Ako je matrica se nije pojavio, gospodin Vesela, vjerojatno, ostavio bi me u najgorem stanju, nego bez svijesti.
  
  
  Joj uvjereni dirigenta, da mogu ići pješice. Kada mi je uspio od njega ispasti njegova, vratio se u coupe Eve Schmidt.
  
  
  "Tko su oni?" ona je pozvala u reume na moj kucati.
  
  
  Joj promijenio glas i govorio na francuskom. "Портером, gospođo".
  
  
  Nastupila je stanka. Zatim pukla dvorac. Vrata приоткрылась. Joj воткнул nogu u otvor i воткнул luger u iznenađen lice Eve.
  
  
  "Kao što je on s posla, koja je kod nas bila?" - rekao joj je grub glas.
  
  
  "Ja sam kontaktirao Хорстом. Ali nisam imao vremena da se ponovno povezati s vama."
  
  
  Snapping vrata, joj je rekao: "lažeš - da li ste натравила na mene ruski".
  
  
  Žena izbjegava moj pogled. "Ako je izvađen vam nevolje, to je bila ideja da ego. Joj samo rekao emu da ste sigurnosnu operaciju u trgovanju na uređaj".
  
  
  "Lijepo. Kada si rekao emu to ti je prokleto dobro znao što će učiniti".
  
  
  "Ne možete očekivati da ću se zabrinuti za svoju sigurnost. Ne onda bi, kao što ste me перебили".
  
  
  Joj сдержался. "Koja je tvoja veza s Hans Рихтером?"
  
  
  Njen pogled se vratio k meni. "Imamo Hans Рихтером nema veze".
  
  
  "Ja sam vidio, kako mu je dolazio u svoj kupe. Imao je vatreno ranu, i on je došao do vas za pomoć. Vi ste zavojima emu ruku".
  
  
  Njezin pogled nije ustuknuo. "Priznajem da je to istina. Ali kod nas još uvijek nema veze, osim što znam da западногерманские agenti su u potrazi za ego. Ja ne mislim da je to moj slučaj. Neka oni bilježe vlastite bivših nacista".
  
  
  "Zašto je on morao doći k vama?"
  
  
  "Prije nekoliko godina smo se dobro poznavali jedni druge. Njezin ego je postao poznat kad je opet vidio. Ga je počinio pogrešku, pozivajući emu broj svog kupea, čak i ne sumnjajući da upadne u nevolje u vlak". Ona se lagano nasmiješio. "Pa, nemojte mi reći da vi ne razumijete što mislim kada kažem da kada nešto ego dobro znala".
  
  
  "Dopustite mi da vam kažem o misli koja se bavi samo da je palo na pamet, Eva. Može biti, Hans Richter - šef Topcon. Možda je osoba koju ste зовете Хорстом Блюхером".
  
  
  "Horst ne radi, kad ga подстреливают. On je previše pametan za to."
  
  
  "Onda, gdje je i zašto se ne prikazuje?" Ga pitao. "Što je on odgovorio na moju molbu za sastanak?"
  
  
  Izvukla na-omot američku cigaretu i прикурила. "Horst je rekao da misli da vas legitiman kandidat za ovaj uređaj. Ali to će biti s tobom samo u ovom vlaku, a posao bi trebao biti zatvoren prije nego što dođemo u Sofiji. Napravite svoju ponudu kroz mene".
  
  
  "Po mjeri" uzmi, nju ću to učiniti", rekao sam. "Ja sam spreman učiniti svoju ponudu na monitor. Ali ja ga radim ego samo šef Topcon".
  
  
  Ona je teško вздохнула. "Emu se to neće svidjeti, ali ja ga доставлю poruku. Joj назначу sastanak i donijeti obavijest u vašem coupe".
  
  
  "Kad joj mogu očekivati vijesti od vas?"
  
  
  "Tada našeg zaustaviti u Beogradu, u jutarnjim satima. Ja ne mogu povezati s Хорстом večeras".
  
  
  "Dobro," rekao sam. "Ali ovaj put sastanak će završiti bolje. Nju sam jako nestrpljiva".
  
  
  U tami svog kupea, njegove ispruži na krevetu i sluša zvuk kotača, kada je vlak je vozio u smjeru Beograda, i to je bio važan trenutak za mene i za Ursule.
  
  
  Ursula se nadala da će uhvatiti svoju ribu u Beogradu, a njegova se nadao naići na svoje. Unatoč priču koju mi je rekla Eva Schmidt, još uvijek se pitao, je li to osoba koja ga progoni, i неуловимая vađenje Ursule jedno te isto ...
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  Zbog noćnog uzbuđenja i snažnog umora joj je spavao duže nego što je očekivao. Mene je to jedina prijenos kucaju na vrata kupea. To je Ursula. Vani je bio vedar dan, i mi smo bili približava Beograd.
  
  
  "Joj hotela reći zbogom na slučaj, ako mi više ne vidimo", - nježno je rekla da je to za mene.
  
  
  Ona je jedva bio je sličan agent. Joj взлохмаченные plavu kosu narodi hej pogled mlada učenica, što je bilo vrlo usput.
  
  
  "Kako lijepo od tebe", rekao sam.
  
  
  Kad joj je, ustao sa kreveta, ona mi je prišla i privije usne na mojim. Joj, osjetio njezinu meko tijelo na svoje grudi. Kroz dugo vrijeme je poljubac završio, a ona je počela disati plitkim.
  
  
  "Joj омелой na umu da je stvarno hotela zbogom", - rekla je ona.
  
  
  Joj se nasmiješio hej. Mislim, to naučio ee kombinirati posao s malo zadovoljstvo. "Uskoro ćemo u Beogradu".
  
  
  "Rastanak nije trebalo puno vremena".
  
  
  Joj opet se nasmiješio, nagnuo se i dotaknuo svoje usne na ee usnama. "Vi ste vrlo ubedljivi", rekao sam.
  
  
  "Ja sam se nadala da će biti." Ona se nasmiješi.
  
  
  Ona je ostvarila plašt i стянула cipele, dok ju je gledao. Onda je ona натягивала džemper preko glave. Ovaj put to nije bio grudnjak. Na jutarnjem suncu izgledala je predivno. Kada je počeo snimati suknju, joj je počeo расстегивать košulju.
  
  
  Kroz nekoliko minuta smo zajedno ležali na krevetu. Ee toplo golotinja pritisak na mene, a ja sam sve to je tijelo
  
  
  
  čeka moj dodir.
  
  
  Polako je vodio svoju ruku na бархату ee bedra. Mi ne smetaju задернуть штору na prozoru, i sunčan sveti ee koži zbog hej breskva boje, kada je двигала kukove prema meni. Joj proveo ruku između nogu.
  
  
  Ee grudi vukli me, reagirati na moj dodir. Ona je našla mene i ласкала mene polako i nježno, u blagom ritmu. Ee usne pohlepno su željeli mene, tražeći, grickanje i ton.
  
  
  Zatim je osjetio lagani titraj unutar nah i shvatio da ne mogu čekati. Joj oprezno je prišao k njoj, i učinimo. Prekrasan ston izbio na svim dubine njezina grla.
  
  
  Nisam odgovorio hej. Joj je bio opsjednut imperativ pronalaženja zadovoljstva. Mi smo se kretali zajedno, sve više i više agresivno i prekrasne zvukove oko grla, činilo разносились oko mene. Sada ee bedra do zaključka me u zatočeništvu čulna želja. Ritam нарастал i postao krući. Unutar mene ključanje kotao, gotov preliti. Kada ee zvukove spajaju zajedno s daleke zvižduk vlaka, kotao prokuhati, i ona je dobila, to je vruća prolijevanja u najdublje i najintimnije mjesto.
  
  
  "Dobar način za početak dana", - rekao sam, ležao pored nje. "I mi ne opraštamo. Ne sada. Njegova ću biti susret s vama u policiji".
  
  
  "Zaboravi, Nick", - nasmijala se ona. "Imate vlastiti posao, o kojem treba razmišljati".
  
  
  "Moj zadatak može biti povezana s vašim", odgovorio sam. "Ja ne mogu sada objasniti. Ali mi je bolje oblačiti. Mi smo gotovo u Beogradu".
  
  
  Brzo smo оделись, kada je vlak prešao preko periferiji Beograda. Kasnije, kada smo hodali po вагонам , mi je došla u glavu neugodna misao. Ako Horst Blücher na samom delle je Hans Рихтером, i ako bi Ursula uspio uhititi ego prije nego što joj je postalo poznato, gdje je u dvorani ukraden monitor, ili ako bi monitor bio odveden u pritvor zajedno s Рихтером, moje šanse vratiti ega su bili mali. Югославы, naravno, ne će proći uređaj mene ili vlade SAD-a.
  
  
  U smislu, mi smo s Урсулой u tom trenutku bili protivnici, jer naše misije i neposredni ciljevi u suprotnosti jedni drugima. Joj kako je siguran da je, iako joj je spasio Урсуле život, ona nije pomislila bih za odgodu uhićenja Richter u Beogradu, samo zato jer je hotel motika na njega dio elektroničke opreme, prije nego što je odveden u pritvor. Ona je sudio bi svoj zadatak mjerodavan zbog чудовищности ego prethodnih kaznenih djela.
  
  
  Međutim dvostruki identitet nije dokazano. To nije vidio, institucije odvratiti Урсулу od svojih ciljeva, ne разгласив moju misiju, a ja nisam htio to učiniti. Pa ga je odlučio ostati s Урсулой tijekom pokušaja uhićenja, gledajući Evom Schmidt, i svake godine, da će biti u moju korist.
  
  
  Mi smo prolazili kroz dan treneri polako, ali nam Schmidt nam Richter nije bio vidljiv. Do tada, kao i vlak je krenuo na dugoj sivoj platformi Beogradskog kolodvora, već smo stajali na platformi u blizini lokomotive. Vlak čekali mnogo ljudi, i oboje smo shvatili, da su naši ljudi vrlo lako mogao izgubiti u takvoj gomili.
  
  
  Vlak je konačno zaustavljen. Joj, okrenuo Урсуле i nasmijala se, hej. "Pa, pogledajmo možemo li naći će svoje u civilu", rekao sam.
  
  
  Izašli smo oko vlaka na platformu prije ostalih putnika i krenuli na živoj zgradi kolodvora. Ursula je htjela policajaca, a gledao na platformi vlaka.
  
  
  "Vidim ih", rekla je ona. "Pratiti Рихтером, dok je njezin ću voditi časnika. Ako je potrebno, mi ćemo provesti pretres vlak sprijeda i straga".
  
  
  Ursula je potrčala daleko, i tu ga primijetio Evu Schmidt. Ona je bila jedna i u žurbi, nego kroz tok gužve, krenuo prema stražnjem dijelu vlaka. Joj i udaljio se nakon Evom, u žurbi suočen s putnicima.
  
  
  Joj, vidio kako je Hans Richter i ego druže, zdepast muškarac s veselo lice, izašao je najnoviji stroj. Richter ness prtljage i poznati radio.
  
  
  Susreli su se kolica s prtljagom i sakri se iza nje. Joj prišao s prtljagom, скрывающим me da ih pogleda, i prišao dovoljno blizu da čuje ih glasa.
  
  
  "Vi ste postupio mudro, задержав Kućišta. To će uskoro prestati". To je Richter. "Ja ću biti susret s ruskim ovdje i sklopit ću posao".
  
  
  "Imate uređaj?" To je rekla Eva
  
  
  Richter se nasmijao. "Otvoreno ovdje, u mom radio, gdje je bio sve vrijeme".
  
  
  Joj izvukao Вильгельмину ispod jerkins. Nije ni čudo da naši ljudi nikada ne расставался s radio, koji ne odigralo. Satelitski monitor nalazio unutar kućišta radio. Čak i ako ego rastavili uređaj izgledalo kao dio presavijte papir za svakog, osim stručnjaka.
  
  
  Pobijedivši kolica za prtljagu, joj je rekao:
  
  
  
  "Hvala vam na organizaciji susreta, Eva".
  
  
  Richter выругался.
  
  
  "Ja ću radio, Horst. Pretpostavljam da si предпочитаешь to ime, dis wouldnt si ego sada koristite. Kada je radio biti imam u rukama, možemo razmišljati i razgovarati s policajaca, koji hotela tebe znam ".
  
  
  Ego prijatelji ostati s njim do samog oba kraja. Eva взмахнула сумочкой i pogodila me po pištolj, a gospodin Vesela ponosni na mene.
  
  
  Joj pucao коренастого čovjeka, kada smo se srušili. Joj previše umoran s njim boriti.
  
  
  On je meni bez daha, kada ga je pao ego аленка i opet ustao na noge. To nije izgledalo удивленным da sam pritisnuo okidač Люгера. "On je očekivao toga, kada je skočio za mnom, pomislio sam. On je samo pokušao dati Рихтеру vrijeme za predah.
  
  
  Bivši nacista je iskoristio priliku. On je požurio dan na stanici na putu za izguravanje ljudi.
  
  
  Eva Schmidt je također pobjegla. Kad je vidjela, da sam всадил metak u čovjeka koji je napadnut na mene, okrenula se i потерялась u gužvi. Joj primijetio da je ona išla u smjeru vlaka, ali mi je svejedno što se s njom dogodilo.
  
  
  Ga je vozio po Hans Рихтером.
  
  
  Kad je stigao do ulaza u veliku stanicu, a on se okrenuo. Sada je držao u jednoj ruci маузер-парабеллум, a drugi radio. On нацелил маузер mi u glavu i pucao. Pucao прогремел na platformi, skoro ušao u moj lijevi visok. Par žena je plakala. Iza sebe imam visok stariji muškarac je pao na zemlju - kolutanje hit emu u rame. Bili vrišti. Kada Richter se okrenuo i potrčao u stanicu ga izvukao svoj "luger", cilj i pucao. Tada je promijenio kurs, i on je željan mu.
  
  
  Nije imao vremena gledati, gdje su Ursula i policija. Nju naletio na onu nakon Рихтером. Unutra su se nalazili na stotine ljudi, i Richter spretno kretao okruženja njih u daleke vrata проемам, vodeći na ulicu. Joj stavio Вильгельмину u minuti i povećao brzinu. Ljudi su stajali i gledali, a neki su pokušali otići s našeg puta. Richter oborili ženu s nogu i otišao dalje. Još uvijek je zamah, i prije nego što je on uspio doći do vrata, zaustavio ego pomoću udaraca.
  
  
  Richter snažno udario o pod, ali nije izgubio nas маузера, naš radio. On je okrenuo отстрелить mi glavu, ali ja sam ga uhvatio ego ruku s oružjem i odgurnuo. Маузер urlao je u velikoj sobi, i kolutanje zabio se u visoki strop. Bilo je više vrišti i potomke, i imao je paničan bijeg, da se sakriju od snimaka.
  
  
  Mi smo dva puta prevrnuo, pokušavajući zadržati kontrolu. Naše ruke iso svim silama pokušali zadržati pištolj. On je pucao opet, i prozor na ulaznim dan pukne. Njegovi ljudi ne grubo udario šakom četvornih lice Richter, i ego moć oslabila. Маузер pao na ego ruku, kad joj je brzo okrenuo ruku.
  
  
  Richter выругался nasmijao me je udario komprimiranim šakom u glavu i povezan. Joj osjetio škripanje u blizini uha i pao na pod. U ovom trenutku Richter je ustao i posegnuo za маузером.
  
  
  On досталь, pištolj, prije nego što ju je uspio približiti mu se, i kada se okrenuo prema meni, na njegovom licu se pojavio lagani ухмылка. Odbacujući Hugo u dlan, kada je napravio маузер mi u glavu. Ali naše puške, naše štikli nije pogodio.
  
  
  "Svojoj okolini kako bi otvoriti sie! Genug!" To je Ursula.
  
  
  Richter se okrenuo od mene i vidio vrlo mračne Урсулу, направившую Уэбли emu u leđa. Na obje strane nalazi se po dvoje stajali jugoslavenskih tajnih policajaca u civilu. Svaki u svoje ruke bio kratak revolver, usmjeren na Richter.
  
  
  "Molim vas, опусти pištolj", - naredio je taj što je desno od Ursule.
  
  
  Richter крякнул, bacio маузер i osvrnuo se na mene. "Po mjeri tebe побери", tiho je rekao on je na engleskom jeziku.
  
  
  Joj, prišao mu i yanked voki-toki na ego ruke. Югославы кивнули mi je i uhvatio ego se za ruke.
  
  
  "Mi ćemo ego u carinski post za kratkog ispitivanja, prije nego što перевезем ego stožera", rekao je югослав, govorio ranije, Урсуле.
  
  
  Njegova hotel izvadi od tamo nešto radio. "Moram ići na vlak za torbom", rekao sam. "Uskoro ću se vratiti."
  
  
  Meni obratio se pismom isti югослав. "Ne, molim vas. Vlak će biti odgođen. Prvo pođite s nama".
  
  
  To nije izgledalo sklona sporova. "Dobro", rekao sam, nerado последовав za njima u sobu.
  
  
  To je bila relativno mala prostorija u kojoj je bio samo stolica i tri direktni stolice. Bio je samo jedan prozor, выходившее na ulicu. Izgledalo je vlažan.
  
  
  Kad smo ušli u sobu, Ursula počela govoriti s югославом, koji je tvrdio da ga je pratio ih.
  
  
  "O, ego torba!" rekla je. "To je na platformi. Nju ću to".
  
  
  "Vrlo dobro", reče policajac.
  
  
  Ursula samo da je nestao, i zatvorio za sobom vrata, kada Richter ponovno počeo djelovati.
  
  
  Policija još uvijek čuva ego se za ruke. Onaj tko još nije rekao, uzeo sam radio na moje posebne žalost, i stavi ego na stolicu ispred nas. Sada je posegnuo u svoju jaknu za par privezivanje, ali Richter iznenada i prilično brutalno je izbio oko ruke drugog югослава i udario u njegov ego lakat u lice. Policijski službenik raspoređen natrag i teško pao na pod, dok Richter gura drugog u mene. Čovjek je došao na mene i morao sam ego uhvatiti, da je on pao na pod.
  
  
  Richter je pogodio prvi časnik i posegnuo za pištoljem. Njezin je posegnuo za Вильгельмине, dok osoba koja me je pogodila, pokušao vratiti ravnotežu. Zatim se pojavio Richter s курносым je pištolj, okrenuo i pucao u mene. Joj, zaronio u stranu stolice, i on je promašio.
  
  
  Policajac, koji je pao na mene, sada тянулся za pištoljem. Richter je pucao u njega i da je dobio mu je bilo otvoreno u prsa. Osoba porastao je s nogom, i gurnula natrag od iznenadnog udarca. U ego očima odražava iznenađenje iznenadne smrti, kada je udario u zid, a zatim je skliznula na pod.
  
  
  Richter je brzo obišao stolica, na putu otimajući radio, i otrčao do prozora. Joj brzo pucao na svog skrovišta i ranjavanje ego ramena. On se okrenuo i otvorio uzvratio vatru. Zatim je vidio, da je drugi policajac počeo je cilj u njega. On je pucao još jednom, nakon toga u životu, a policajac teško pao je na stolicu. Zatim Richter okrenuo i zaronio u prozor za razbijanje stakla tuče gelera. Joj pucao u njega još jednom, kad je on nestao, ali nije pogodio u njega.
  
  
  U tom trenutku se pojavila na vratima Ursula.
  
  
  "On daleko od nas", rekao sam. "Idemo." Joj, pojavio iza vrata mimmo znatiželjnim promatračima i krenuli kroz stanicu do ulaznih vrata. Ursula je iskreno za mene.
  
  
  Prije dolaska na oba kraja zgrade, joj vidio da Richter više nema. Joj vidio crni automobil, brzo удалявшуюся od ovog mjesta kvartal dalje na ulici, ali nije bilo odluke da saznate, je li to Richter.
  
  
  "Sljedeći put kad joj vidim gospodina Richter, - sumorno rekla je Ursula, - ja ću se držati emu metak u glavu i postavljati pitanja kasnije".
  
  
  U tom trenutku jedino što joj je mogao misliti, to je radio koji Richter uhvatio, kad je pobjegao. Na trenutak sam imao monitor, ali sada je opet bio za mene izgubljen. Može zauvijek.
  
  
  Onda ga pamte Evu.
  
  
  
  
  Deveti poglavlje.
  
  
  
  "Mi smo u potrazi za istog muškarca", rekao je njegov Урсуле.
  
  
  Ona upitan je pogledala u mene, kad žuri leđima prema ulazu u stanicu. "Što misliš, Nick?"
  
  
  "Sada ne tako puno vremena za objašnjenja. Richter upleten u veliku krađu, i on je ukrao nešto vrlo dragocjeno za moje vlade da proda to коммунистам. Glas zašto je u Istočnom orient express".
  
  
  Ga mogao čuti zvukove sirena policije, kada smo vozili kroz stanicu. Oko sobe, gdje je policija pokušala uhititi Richter, okupilo mnoštvo. Izvana Orient express pripremao za выезду.
  
  
  "Ja ću vas ostaviti ovdje, Ursula. Ne govorite policija ništa o mom sudjelovanju, ako možete to izbjeći. Prijavite se u hotelu Majestic na adresi Obilicev Venac 28, i sretnem tamo kasnije. U međuvremenu provjerite calve i pokušajte pronaći Richter. Ako ćete ga, ne pokušavajte ga zgrabiti, čekaj me."
  
  
  "Kada je njezin ću opet vidjeti?" upitala je. "Gdje ćeš, Nick?"
  
  
  "U vlaku ima netko tko nam može reći gdje se mogu naći Richter", rekao sam. "Dakle, njegova se vratio na brodu. Nadam se vratiti kasnije danas ili sutra".
  
  
  Ona se nasmiješi. "Drago mi je da je naš rad na neko vrijeme će nam ostati zajedno" - rekla je ona. "Sretno, sve dok joj te ne vidim".
  
  
  "Isto je tako i s tobom", rekao sam.
  
  
  Joj stigao do platforme, kada je vlak krenuo, i skočio na brodu. Prekrasna plavuša Ursula mahao rukom, ja stojim na vratima, a zatim se okrenula, pozdraviti jugoslavenskih policajaca u uniformi.
  
  
  U nekoliko sekundi vlak je napustio stanicu i izmaknuo natrag u югославскую selo. Dok ste u Beogradu, vlak je ušao u vagon-restoran, koji je sada bio posljednji вагоном u vlaku, iza spavanje. To je još jedno mjesto gdje sam morao bi tražiti Evu Schmidt, i to je gdje sam ga našao. Ona je upravo naručio doručak, kad mu je prišao joj kavu.
  
  
  "Moram da se uhvati u tebe metak isplate upravo ovdje", rekao sam. "Ali ja ću ti posljednju priliku. Ustani i idi u svoj kupe. Nju ću iskreno za tebe. I ovaj put nikakvih trikova. Ti probaj nešto poput prošlog puta, i ja ću te ubiti bez daljnje rasprave ".
  
  
  Ona kretala trenutak. Zatim je ona ustala i otišla na prolaz vagon-restorana. Ga bacio
  
  
  nekoliko novčanica ee stol za konobara i slijedi za njom. Ubrzo smo stajali ispred vrata ee coupe u Voiture 5.
  
  
  "Unutra", - naredio sam.
  
  
  Ona отперла vrata. Ušli smo, a on je zaključao vrata za nama. "Sada, da bi ste hoteli znati?" - едко upitala je.
  
  
  "Kako pronaći tvojega ljubavnika".
  
  
  Ona čvrsto se nasmiješio i održala rukom kroz tamne kose. "Sada to može biti vrlo teško. Hans uskoro će završiti svoju prodaju, a do tada, to će postati vrlo bogat čovjek. On je opet promijeniti svoju ličnost i dalje izmiču budale koje ego progoni". Ona se smijala. "I mi možemo zahvaliti vaša vlada za sve to".
  
  
  On nije volio, kad zauvijek mnom smijali, i mene zvali budala. "Imate li način da doživite sreću", rekao joj je hej. "Gdje Richter zaustavio u Beogradu?"
  
  
  Eva se nasmiješio. Ona je počela svlačiti, dok sam s njom razgovarao. Nisam znala što je očekivala, ali ona je ubrzo ostala bez hlača i grudnjak. Kod nah je спелая kompletan lik.
  
  
  "Ako vam ove informacije, nju ću prihvatiti poziv, je povezana s vašim poslom", rekla je ona za mene.
  
  
  Ona napeto je gledala u mene, dok skidate grudnjak i baring grudi.
  
  
  "Vi također možete biti ljubazan i reći mi gdje u dvorani stožera-apartmani Topcon", - rekao joj hej, gledajući kao ona trešnja crna čipka gaćice s bijelih bedara. Ona je pokušala odvratiti mene seks, kao i mnoge druge žene.
  
  
  "Može, mi ćemo ići na neki kompromis", - промурлыкала ona mi stajati potpuno gol. Ona mi je prišla i прикоснулась k meni svoje grudi.
  
  
  "Koji kompromis?" Ga pitao.
  
  
  Ona lagano držala za mene. "Pristanete na manje od sve informacije koje želite, i umjesto toga joj ću vam mali dar". Ona je polako radila jezikom po usnama.
  
  
  "Ja još uvijek mogu pokupiti poklon" - podsjetio joj hej, osjećajući kako joj se kukovi kreću prema meni.
  
  
  "Da. Ali to ne bi bilo isto, zar ne? Nije isto."
  
  
  Joj dopustio kutku rta potez. Ona je bila dobra. Oni s Рихтером iznosio je odličan tim. Vjerojatno, on se koristi u drugim misijama Topcon. "I ako bi joj bio spreman na kompromis, što mislite da ne bih li?"
  
  
  Ona двигала bokovima više uporno, i to je prokleto omesti. "Ne mogu vam reći gdje u dvorani stožera-apartmani Topcon, jer ja ne znam. Richter ne vodi me tamo. Ali ja ću vam reći da je on prijavljen u hotelu Excelsior u Beogradu na Княже of milos 5. Joj, reći ću vam, jer on neće biti tamo dugo, a vi ste, vjerojatno, još uvijek nije uspio naći ego ".
  
  
  Ee bedra blizu mene. Joj zagrlio ih i osjetio, kao meka tijelo kreće od mog dodira. Joj uhvatio ee za brada druge strane, притянул na sebe, žestoko poljubio ee u usne. Ona je sjela, bez daha, sa ispupčen oči. Zatim u njenim očima pojavio izraz konfuzije i frustracije. Trenutak pre je nadzirala situaciju, ona руководила djelovanjem, ali iznenada je izgubila ovu kontrolu.
  
  
  Joj ne bi ee brada. Joj uhvatio ego je jači. "Lažeš, dušo", - inzistirao sam.
  
  
  Konfuzija je zamijenio strah. "Čista ..."
  
  
  "Oh, da. Joj vidim to u tvojim očima". Ga pustiti bradu, ali još uvijek održava na sebe drugom rukom. Zatim je posegnuo u jaknu i izvukao Вильгельмину. Joj pritisnuo, malo s lijeve dojke i učitava ga u meko meso.
  
  
  "To nije kao ranije", rekao joj je hej. "Ovaj put sam završila strpljenje. A sada slušajte pažljivo. Nju ću saznati gdje se skriva Richter u Beogradu, bez obzira na to, reći ćete mi ili ne. Želite li zaista umrijeti, da malo komplicirati zadatak? za mene?"
  
  
  Strah, koji je pokazao ranije, sada se vratio u njezine oči. Joj mogao reći da je ona mislila o tome što sam rekao. Ona je jedan pogled na pištolj, прижатый na njezine grudi, a zatim pogledala me u oči.
  
  
  "Hotel-Sava", tiho je rekla ona.
  
  
  Joj, gledao u njeno lice, i to je bio uvjeren. Hotel "Darko" je mjesto koje je izabrao bi Richter - mali i уединенным.
  
  
  "Kao glavnog stožera-apartmani Topcon u dvorani u Lausannei, zar ne?"
  
  
  Ona je brzo pogledala u mene, a zatim u stranu. Joj jače malo pritisnuo pištolj na svoje grudi. Ona ахнула.
  
  
  "Da", brzo je odgovorila ona. "Ali ja, iskreno velim, ne znam adrese".
  
  
  Joj uzeo pištolj i stavio ego u kubura. "Vjerujem ti", rekao sam. "A sada ju mora otići, i silazim na sljedećoj stanici.
  
  
  Ona nije odselila od mene. "Vi ne želite da drugi dio predložene mnom ugovora?"
  
  
  Joj proveo rukama na bokovima i poljubio ee u usne. Ona činila mi gladna. Ali imam na umu je bilo toga. Joj, okrenuo i skinuo joj šal sa zida coupe.
  
  
  "Znam, to mi se sviđa - priznao sam. "Ali ga treba staviti poslovne veći užitak, barem ponekad".
  
  
  Joj staviti maramu na lice, i ona upitan je pogledala u njega. Zatim je izvukao njezin ego hej, usta i vezano straga. Ona je odjednom počela meškoljiti, tuku i izdati prigušen zvuk kroz šal. Joj uhvatio ee golo tijelo, podigao, prenio ga na krevet i bacio se na hax. Činilo mi se, da u njenim očima na trenutak pojavio выжидательное izraz, ali joj je vezao ju za krevet vlastitim trake i odjećom. Nakon kratkog vremena, ona распласталась na kat i napeto je gledala u mene.
  
  
  "Dok ne prijeći granicu s Bugarskom, vam neće trebati šablona ili носильщик za utiskivanje vam vrata", rekao joj je hej. "I to je samo kasno. Do tada joj je doći do hotela" Sava "".
  
  
  U njenim očima je izbio mržnja, i to пробормотала nešto na njemačkom jeziku kroz šal.
  
  
  "Ne brini zbog toga, što vas je vezao dolje", - nasmiješio joj je hej. "Samo pokušajte razmišljati o mojoj alternativa".
  
  
  Joj je ostavio njezin привязанной gole na krevetu i zaključao za sobom vrata kupea. Zatim sam otišao do Voiture 7 i svom kupeu, podići svoj mali prtljag. Ona je spremna da izađe na sljedećoj stanici, koja je uslijedila nedugo zatim zvižduka.
  
  
  Sada ga morao vratiti u Beograd u nadi da Richter je otišao u hotel "Sava", unatoč činjenici da je ego разыскивала jugoslavenska policija. Morao sam saznati, ostaje li kod njega radio.
  
  
  
  
  Deseta glava.
  
  
  
  Bilo je oko podneva, kada se vratio ga na glavni kolodvor u Beogradu vlakom drugi razred. Joj uzeo taksi na ulici Сараевоска do bulevara Кнеза Михайла, otišli dalje impresivan Nacionalni muzej, napravio par zavoja, kako bi bili sigurni da nas ne prate, a zatim se uputio otvoreno do hotela Majestic na ulici Обиличев Венац. Ursula je vrlo sretan što me vidi.
  
  
  "Ah, Nick!" - rekla je ona, obuhvaćajući me svojim mekim rukama za vrat, kad joj je ušao u svoju sobu. "Njegova stopala po podu. Gdje si, krojač uzmi je".
  
  
  "Morao sam napraviti neke nedovršeni posao. Vi niste mislili da ja ću vas jednog u ovom zlo komunističke glavnom gradu, zar ne?" Joj, nasmijao.
  
  
  Ona je zatvorila za mnom vrata. Njezin je primijetio da, to je smjestio u vrlo elegantnoj sobi na skromne cijene i da nah se pruža prekrasan pogled na ulicu. Ali sada joj misli su samo o Гансе Рихтере.
  
  
  "Vi ste nešto naučili?" upitala je.
  
  
  Joj je zapalio cigaretu i ponudio hej jednu, ali je ona to odbila. Sada ju je gledao na ma ozbiljno. Ona je bila vrlo napete. "Mislim da ga znam gdje se skriva Richter", rekao joj je hej. "Ako se uspaničili i pobjegao oko grada".
  
  
  "To je negdje u blizini?"
  
  
  Napravio dugu nosive cigarete i drži ga na trenutak. "Da, to je daleko odavde".
  
  
  "Gdje je? Sve?"
  
  
  Je proučavao lice Ursule na trenutak, prije nego što pričati. To se činilo pogodnim vremenom da kažem evo o monitoru točne. Joj morao ništa reći ovdje o tome, ili u potpunosti eliminirati ga oko romana, i zadnja opcija nije činilo pošteno.
  
  
  "Hotel" da", polako sam rekao.
  
  
  "Koji?" Ona se prebacio na telefon na noćnom ormariću. "Ja ću nazvati policiju, i oni će nas tamo".
  
  
  Joj, odmahnuo glavom. "Ne, Ursula".
  
  
  Ona je pogledala u mene, s dozom čuđenja u svojim lijepim plavim očima. Zatim je ostvarila cijevi natrag. "Zašto ne?"
  
  
  "Ursula, - počeo sam - ja ću razgovarati s vama. Richter je ukrao elektronički uređaj kod britanske vlade, uređaja SAD-u, koja je važna za sigurnost Zapada. Kod njega je ovaj uređaj sa sobom. Barem je on bio u njoj, kada je on izlazio, oko Glavnog kolodvora kroz prozor ".
  
  
  Ona je na trenutak se sjetio. "Radio?" upitala je.
  
  
  "Da, radio. To je gotovo siguran da je u njemu skriven uređaj".
  
  
  "Glas zašto je nosio radio sa sobom u vlak".
  
  
  Joj se nasmiješio. "To je ono u što vjerujem u ovom trenutku. Sada je jugoslavenska policija bila bi se rado экстрадировать ego u Zapadnu Njemačku, da se pojavi pred sudom za ratne zločine. Komunisti su uvijek sretni, ako ne uhvate osobu Trećeg reicha. Ali mislim da možete shvatiti, da oni mogu drugačije gledati na vadičep o povratku mi je elektronički uređaj ".
  
  
  "Razumijem, Nick", reče ona.
  
  
  "Ja sam pokušao odvojiti Richter iz ego-radio stanice, ali mi to nije uspjelo", - nastavio ju. "Ako bi joj bio tamo, moj zadatak bi bio zadovoljan. Sada mi treba da se vrati to radio".
  
  
  "Ali, Nick, ja ne mogu da uhapse Richter bez policije", rekla je ona za mene. "Prijenos ego je u pritvoru naše vlasti zahtijeva velike birokracije. Mora biti uključen policija".
  
  
  "Razumijem", rekao sam. "Ali sjetite se da je Zapadna Njemačka jedan
  
  
  usluge zemlje, koji je pogođen ako taj uređaj će pasti u ruke KGB. Zapravo, njegov, mislim da Richter broji postići dogovor o prodaji uređaja s rusima otvoreno ovdje, u Beogradu. Možda su to već učinili. U svakom slučaju, Ursula, nju i molim vas dajte mi vrijeme na Richter i ego, radio, prije nego što smo se obrati югославам za pomoć u ego uhićenju ".
  
  
  Ona je pomislila na trenutak. "Želim vam pomoći uhvatiti Richter".
  
  
  "Da, možete ići sa mnom", reče sam.
  
  
  Ona se nasmiješi. "Dobro, Nick. Joj pričekati prije nego što ću nazvati policiju, ali oni, naravno, mogu imati vlastite ideje. Čini mi se da ga vidjela čovjeka, наблюдающего za ovaj hotel. Mora ga se pretpostaviti da oni ne mogu potpuno povjerenje u mene".
  
  
  "To ima smisla", rekao sam. "Na kraju krajeva, ti nisi dobar komunist".
  
  
  Ona mi se nasmiješio šire njemačke osmijeh, i njegove plave oči su spaljene. "Nisam ni dobra djevojka", rekla je ona.
  
  
  "Ne bih se složio s tim".
  
  
  Na njemu je bio ogrtač, zavezan oko struka, jer ona ne samo da je došao na duši. Ona je unleashed ogrtači za kupanje i dozvoljeno mu je bilo распахнуться pod njim ona je bila gola. "Mislim da mi je bolje da se oblačim", rekla je ona.
  
  
  Joj nestrpljivo je pogledao u njezine obline. "Pretpostavljam."
  
  
  Ogrtač je pao na pod. Joj dopustiti da njegov onome lutati po выпирающей grudi, struka i взмаху mliječnih bedara i bokova. Joj sjetio Evu u vlaku, a on je znao da Eva pokrenula u meni nešto, da sada ласкало i лелеяло tip Ursule.
  
  
  "S druge strane, - rekla je ona, približava nam kako smanjiti udaljenost između nas, - ako su naši ljudi sada u ovom hotelu, to je, vjerojatno, biti tamo još malo".
  
  
  "Možda," rekao sam.
  
  
  Ona je počela grickati moja uha. I da joj je dozvoljeno hej početi svući mene.
  
  
  Ursula разжигала u meni vatra, koji je obećao da će vrlo brzo izaći izvan kontrole. Joj pomogao hej, skinite ostatak odjeće, a zatim poveo ju je veliki bračni krevet kroz sobu. Mi smo bili zajedno, i sljedeće što se sjećam, to je ono što je ona došla do mene u muške pozicije.
  
  
  Grudi joj visi nad mojim grudima lijepim obična lukovima. Ona siđe liže k meni, a vršci joj grudi nježno потерлись o moje grudi, поцеловав moje lice i vrat svojim mokrim usnama.
  
  
  Ona je spustila na moj trbuh, nježno целовала mene, i vatra je gorjela u moje prepone. Zatim je preselio dolje, nagovoriti punim tople usne, dok joj nije mogao više izdržati.
  
  
  "Sada, mangup?" upitala je.
  
  
  "Sada" - raucously odgovorio sam.
  
  
  Joj gurnuo ee na krevet i osamari, bez daha, nestrpljivo. Mliječni bedra popeo i opkoliše me, i sjećam se kako se osjećao dok oni pouzdano сцепились iza mene, kad smo se povezale. Vatra je prerasla u vulkanski holokaust. Onda su slatke mirise, prekrasan zvuk i vruće tijelo kada smo dosegli vrhunac.
  
  
  Kad joj upre pogled u hotel "Sava", njegova je shvatio zašto Richter izabrao ego. U Sad-ego najbolje opisati kao zamku za buhe - stara dotrajala zgrada, koja je izgledala kao da ego odavno su trebali srušiti u starom dijelu grada. Firma izvana je bila tako обветшала, da bi to moglo proći, čak i ne sumnjajući da je to hotel. To je kao ono mjesto, gdje vodič će gledati na drugu stranu od upitne gosti.
  
  
  U hotelu je bilo samo dvadeset sobu, i po broju ključeva, utvrđene u poštanske sandučiće za stolom, joj mogao vidjeti da je uzela samo pola tuceta. Nisam bio iznenađen kada je slab jugoslavenski službenik nije pitao pokazati naše putovnice, a samo skinuo ih sobe. On je mislio samo formalnost nagovoriti policiju.
  
  
  Dok clerc zaobilaženje stolica, pokupiti moj komadu prtljage, ponovno ga pogledala u poštanski sandučić i napamet, oni koji ukazuju na zapošljavanje određenih prostorija. Zatim smo se popeli stepenicama sa službenik. Kada je otvorio vrata i stavio moj prtljag, dao emu savjet.
  
  
  Kada clerc otišao, vrata u hodniku su se otvorila i izašao u hodnik Hans Richter. Ga je odgurnuo Урсулу u dan, ali sam sakrila od očiju. Trenutak kasnije joj je krišom pogledao i vidio Richter i dva muškarca, stoji u hodniku natrag k meni. Oni su namjeravali napustiti drugog muškarca, oko sobe koje je upravo izašao. Drugi čovjek - Ivan Лубянке.
  
  
  Očito, Richter je krenuo ovamo Лубянку, kada je izlazio širom orient express na Повке. Sada, iako Richter, čini se, pronaći neko drugo sklonište zbog nesreće na stanici, on je došao ovdje s tim ljudima, koji su, očito, bili agenti Topcon, kako bi razgovarali s ruskim prodaju uređaja za nadzor.
  
  
  Richter nije ness radio. Može, on ne vjeruje u KGB. On je sa svojim drugovima otišao niz hodnik prema stepenicama, dok su Barbari zatvorio vrata.
  
  
  Joj, okrenuo Урсуле. "To naši ljudi, i ego prijatelji", rekao sam. "Penji se za njima i pogledaj, gdje će se održati. Pokušajte da ne propadne. A dok ga idem posjetiti moj ruski prijatelja u hodniku. Njegova ću biti susret s tobom u" Маджестике "u tri. Čekaj. nakon sat vremena, onda je to, i ako ja ne покажусь, ti si sama po sebi ".
  
  
  Pogledala mi je u lice na kratko blagi treptaj. "Dobro, Nick".
  
  
  Joj se nasmiješio. "Vidimo se uskoro."
  
  
  "Da."
  
  
  Ursula je nestala hodnikom nakon Рихтером i ego ljudima.
  
  
  Nakon nekoliko minuta joj je pokucao na vrata Lubyanskaya sobe. Poslije kratke stanke zbog dan glas Lubyanka. "Da?"
  
  
  Joj prilično dobro upućen u dijalektima i glasovima, posebno poslije toga, kao imela priliku da ih čuju, tako da joj прочистил grla i iso svim silama se trudio zvučati kao Hans Richter.
  
  
  "Blücher", rekao sam.
  
  
  Dvorac na dan pukla kad joj je izvukao "luger". Kada je otvorio vrata, a njegova vidio iznenađen lice Lubyanka, nije шталь čekati pozivnicu za ulazak u sobu. To naglo udario nogom u vrata i provalio u sobu. Ona je došla Лубянке u prsa i glavu i повалила ego na podu.
  
  
  Лубянка je dobio za pištoljem, ali njegov ego je zaustavio. "Замри isplate upravo ovdje".
  
  
  On se okrenuo i vidio "luger", ciljano emu u glavu. Zatim pogledao je udaljenost između njega i "Уэбли" i odlučio da se ne isplati riskirati.
  
  
  "Opet ti", - s gorčinom rekao je on.
  
  
  "Bojim se da da, starac. Dobro, ustani. I drži se daleko od svoje igračke na stolu".
  
  
  Barbara se polako je ustao, krv kaplje iz ego palicama i rta. Ego guba već опухла. Joj, došao dan, i zatvorio ga, stalno pratiti časnik KGB. U ego očima je bila velika odbojnost prema meni.
  
  
  "A sada," rekao sam, s tobom je lijepo razgovarati s vama."
  
  
  "Nije nam o čemu razgovarati", - odgovorio je sumorno.
  
  
  "Mislim da da".
  
  
  On je porubljen i stavio ruku na порезу na obrazu. "Bojim se da nije došao na ono iz matematike".
  
  
  "Može biti", rekao sam. "Ali ako to učinim, tebi će biti jako loše". Joj, gledao njegovo lice kada me je utjecaj ovog programa.
  
  
  "Još nismo došli do zaključka posla", - reče mi. "Dakle, kod mene nema toga što vi tražite".
  
  
  Ga pitao. "Ako je ona još uvijek Richter, gdje ju je čuva?"
  
  
  "Richter?"
  
  
  "Žao nam je zbog gaf. Za vas je Horst Blücher".
  
  
  Barbara je na trenutak razmišljao. "Ja nemam pojma gdje u dvorani uređaju. On je vrlo tajanstven i nevezivanje".
  
  
  "Može, on tebi ne vjeruje, Barbara", - rekao sam, malo подколол ego.
  
  
  On je pogledao u mene. "Ja sam emu previše ne vjerujem".
  
  
  Kutak mog rta udaljio se. Uvijek sam доставляло mali užitak vidjeti dva neugodnih ljudi pokušavaju nadmudriti druge druge. "Pa, jedno je sigurno, Лубянка. Znate li gdje s njim kontaktirati. I želim da ste mi to rekli".
  
  
  Лубянка preselila na незастеленную krevet. Ga je pažljivo gledao za njim i držao "Luger" ciljanih na njega. "On mi nije rekao gdje je on stao", - polako je rekao on.
  
  
  "Lažeš, Лубянка. I tebi će pasti 9-миллиметровая kolutanje u glavu". Joj, prišao mu liže. "Meni je potrebna istina, i želim joj je sada. Gdje mogu pronaći Richter?"
  
  
  Oči Lubyanka odjednom postali ravne, отчаянными. Na moje iznenađenje, on je uzeo sa kreveta veći jastuk i okrenula k meni, stavljajući ga ispred sebe. Joj nije imao pojma što radi, tako da nije riskirao. Njegova je pucao, i "Luger" eksplodirao u maloj sobi.
  
  
  Kolutanje зарылась u debeli jastuk i nije dosegla grudi Lubyanka. U međuvremenu na mene napao Barbara, još uvijek držeći jastuk između nas. Njezin je cilj i opet je pucao u ego glavu, i moj metak jedva pogodio cilj, kada je pao na mene.
  
  
  Лубянка pogodio me u ruku s pištoljem i jako ga je pogodio, ali pištolj je još uvijek držao. Sada jastuk nije bilo, i Barbari s obje ruke jako twirling moju ruku. Mi smo hit o zid, a on je izgubio pištolj.
  
  
  Zatim smo oboje соскользнули na podu, pokušavajući se boriti. Joj i udario ga šakom u već окровавленное lice Lubyanka, i on je uspio odgovoriti na udarac, prije nego što se otrgnuti od mene. Zatim je dospio na Уэбли, koji je sada stajao pored njega na stolu.
  
  
  On je zgrabio pištolj prije nego ga je uspio doprijeti do njega, ali to nije uspio na vrijeme doći do ispusnog kuka za pucanje. Kada joj je prišao mu, on poharali ih, na primjer, udaranje mi u glavu teška debla.
  
  
  Joj je pao na prozor, na stenjati. Zatim Лубянке ustao na noge i opet je napravio "Уэбли" na mene, ali sam našla u sebi snage da se dokopati ego ruku s pištoljem i povucite ga, prije nego što je on uspio pucati. On промазал mimmo mene i razbio je prozor.
  
  
  Staklo glasno pukne, i slomi me kiši, kad joj je okrenuo i gledao, kao što je tijelo Lubyanka leti van prema van prema van - ego ruke su široko postavljeni, kada je on pokušao da nešto hvata.
  
  
  U vrijeme pada Lubyanka nastupila je kratka tišina, zatim čuo njezin krik. Joj oslanjao kroz slomljeno staklo i vidio da je pogodio o balkon na drugom katu. On je bio пронзен пикетами željezne ograde licem prema gore, s otvorenim očima, i dva kolac djelovali kroz ego grudi i života.
  
  
  Njezin je kritizirao sebe. Лубянка mi sada ništa ne kaže. Vraćajući se Вильгельмину, brzo je napustio malu sobu i požurio u hodnik i u tom trenutku, kada je glavni stubište čuli zvukove koji dolaze shaggy. Joj pobjegao ih, ići na stražnja stepenica na ulicu.
  
  
  
  
  Jedanaesta glava.
  
  
  
  "To je ono mjesto. Ovdje Richter otišao s dva muškarca", - rekla mi je Ursula.
  
  
  Mi забились u tamna vrata u uskim ulicama, gleda kroz noć na staroj zgradi nasuprot. Ursula je vrlo uzbuđen, ali pokušavala je ne pokazivati to.
  
  
  "Što mislite, mogli su primjetiti da ste pratili po njima?" Ga pitao.
  
  
  "Ja ne mislim tako, - rekla je ona.
  
  
  Kuća preko puta predstavljao stambenih kuća. Ursula mi je rekla da su ušli u ulici sobu na drugom katu, ali u tom trenutku nije bilo mira.
  
  
  "Pa, pođimo tamo i vidjeti", predložio sam.
  
  
  "Dobro, Nick". Ona полезла u torbu za "Уэбли".
  
  
  "Želim ti dobro прикрыла me tamo", rekao sam. "To može biti zamka".
  
  
  "Možeš računati na mene, Nick".
  
  
  Kad smo došli u sobu, gdje je, kao što smo vjerovali, bili Richter i ego ljudi, bila je prazna. Joj lagano ušao, s pištoljem, ali tamo nikoga nije bilo.
  
  
  "Dobro došli, - rekla joj je Урсуле.
  
  
  Ona se pridružila meni, zatvorio vrata i огляделась. Bila je to velika soba s privatnom kupaonicom. Boja отслаивалась sa zidova, a vodovod je izgledala razdoblju. U kutu je bio nespretni койка, prekriven ožiljcima drvena stolica i nekoliko izravnih stolice sa strane.
  
  
  "U nekom mjestu", - rekao joj je. Joj gurnuo luger natrag u kubura. Joj, prilazi krevetu. Činilo se da je netko nedavno na njoj ležala.
  
  
  "Ovdje nema prtljage ili nešto drugo - rekla je Ursula. "Možda smo već izgubili ego".
  
  
  "Idemo pogledati oko sebe", rekao sam.
  
  
  Istražili smo to mjesto malo po malo. Bili su dokaz da je tamo bio Richter - pikavac jedne na ego omiljenih cigareta; boca vina, gotovo prazna; i kanta za koš, ego bacio kartu za vlak, on nije našao ništa što ukazuje bi na to, da će se vratiti u ovu sobu. Zapravo, svi dokazi ukazuju na ono što je on ostavio to zauvijek.
  
  
  "Što ćemo sada učiniti?" - pitala je Ursula.
  
  
  "Ne znam", rekao joj je hej. Joj, vratio u kupaonicu i polako gledao oko sebe. Činilo mi se da je u prostoriji je bilo neko mjesto koje nismo primijetili. Joj opet gledao u praznu prve pomoći.
  
  
  Onda sam otišao u wc. Vrh je bio na nen. Joj podigao poklopac i pogledao u zdjelicu.
  
  
  Tamo sam vidio komad mokrog смятой papira, plutajući na transparentan & nb.
  
  
  Joj выудил to je i jedan pogled na njega. To je bio samo komad papira iz više komada, koji je, očito, bio порван i predan zaborav, ali nen bilo je nekoliko rukopisnih doslovno.
  
  
  "Imam bilo da postoji", rekao sam.
  
  
  Ursula je došla i pogledala kroz moje rame. "Što je to?"
  
  
  "Čini Richter pokušao da biste dobili osloboditi od toga u wc. Možete rastaviti, da je to slovo?"
  
  
  Ona je jedan pogled na to. "To je rukopis Richter", rekla je ona. Ona скривилась, lagano okreće note. Izgledalo je kao da je napisano na сербохорватском, Nick. Možda je glavni riječi "nacionalni". I još jedno slovo, početak neke druge riječi ".
  
  
  Joj gledao na njega: "Nacionalni. Ali što je drugo riječ?"
  
  
  "M - U - S - muzej, Nacionalni muzej".
  
  
  Joj brzo pogledao na hax. "Muzej. Ima li u ns garderobu?"
  
  
  "Ja tako mislim", rekla je ona.
  
  
  "Mi Richter ne bi imao razloga koristiti muzej za sastanak", rekao sam. "Mi znamo da je on već sastao s Лубянкой u hotelu" Sava", a možda i ovdje".
  
  
  "To je istina", rekla je Ursula, ali ne i slijedi me.
  
  
  "Pa, u redu, vi ste hoteli prođe to radio negdje na čuvanje na par dana. Vi ne možete koristiti kameru hrane prtljaga na Centralnom željezničke stanice ili aerodroma, budući da je policija tu bdije nad vama. Ali zašto ne iskoristiti kameru obroka u javnom mjestu poput muzeja? "
  
  
  "Ali stvari su tu, оставляются samo na vrijeme
  
  
  
  "Dok posjetitelja u muzeju", - podsjetio me Ursula.
  
  
  Njegove misli o tome na trenutak. "Oni su držali bi stvar par dana, čekajući da joj dvoje vrati. Ali, u redu, Richter nije htio osloniti na takvu mogućnost. Možda je on ostavio radio u muzeju, a zatim ih je zazvonio, kasnije ne kada da se govori, da je zaboravio pokupiti ga kad je odlazio. On bi obećao da će dobiti radio u roku od dvadeset četiri ili četrdeset osam sati. Tada ego uvjereni da bi, da su pokazali posebnu pažnju, kako bi ego za njega ".
  
  
  "To je dobra teorija, Nick. Dalje vrijedi provjeriti".
  
  
  "Ujutro ćemo u muzeju", rekao sam. "Ako večeras Richter uči o Лубянке, on je, najvjerojatnije, odluči odmah napustiti Beograd, ali ne bez ovog radija. Ako bi on ipak sakrio ego u muzeju, mi bismo hoteli ego tamo je pobjedio. To može biti naša posljednja prilika za kontakt sa emu."
  
  
  "I dok je, - rekla je ona, - morate se malo opustiti. A kod mene u" Маджестике "postoji posebno udobna soba".
  
  
  "Dobar prijedlog", rekao sam.
  
  
  
  * * *
  
  
  
  Mi smo bili u Narodnom muzeju, kada je otvorio sljedeće jutro. Bio je sunčan proljetni dan u Beogradu. Na visokim stablima u parque Каламегдан rasla svijetlo zeleni pupoljci. Brodovi na podvodnim krilima letio na mirnim vodama Dunava, i zauzet promet činilo nekako manje užurbano. Ali sam muzej u obræe činilo solidnu i sivo; to je bio živ podsjetnik o tome da smo s Урсулой došli ovdje, ne za zabavu.
  
  
  Iznutra su bili visoki stropovi i sterilne staklene vitrine, dramatično контрастировавшие s sunčano jutro s onu stranu ega debelih zidova. Brzo smo našli svlačionicu. Na dužnosti югослав još nije spavao.
  
  
  "Dobro jutro", - поприветствовал njegov ego. "Naš drugi ostavio ovdje prijenosni radio i zaboravio uzeti ego sa sobom. On nas je poslao podići ego". Joj, govorio je s najboljim njemačkim naglaskom.
  
  
  On se počešao po glavi. "Radio? Što je to?"
  
  
  Njezin je odlučio da će pokušati razgovarati s njim na-сербо-hrvatski. "Radio. Ono što se nosi na remenu".
  
  
  "Ah, da - rekao je on. On je otišao u ugao male sobe, a ja sam, bez daha, dospio na polici. Izvukao je radio Richter. "Imam odina, potvrdio je ovdje čovjek po imenu Blücher, švajcarska".
  
  
  "Da", rekao sam, gledajući na Урсулу. "Glasovanje i to je sve. Horst Blücher - puno ime".
  
  
  Pogledao je na neuspjeh. "Da. Imate dokumente, gospodin Blücher? Čini se da je, ne sjećam se tvoje lice".
  
  
  Joj sputava svoju nestrpljivost. Već se odlučio podići kasetofon silom, ako bude potrebno. "Ja ne Horst Blücher", rekao joj je namjerno. "Mi ego prijatelji, koji su došli zahtijevati za njega radio".
  
  
  "A. Pa, gospodin Blücher morao doći sam, razumijete. To je pravilo."
  
  
  "Da, naravno", rekao sam. "Ali gospodin Blücher bolestan i ne može doći na radio. Nadamo se da ćete shvatiti. Kada se nađete emu veliku uslugu, ako nam voki-toki da biste poslali emu".
  
  
  On je sumnjičavo pogledao me, a zatim na Урсулу. "On vam je dao potvrdu?"
  
  
  Sada Ursula je odigrala ulogu. "Oh, da dušo! On je spomenuo da moramo uzeti blanc iskren prije odlaska. Ali on je zaboravio dati ego nam. On je vrlo bolestan". Zatim je uključen čari. "Nadam se da nećete tehnički objasniti pogrešku. Gospodin Blücher tac hotel slušati lijepu югославскую glazbu, dok je on ovdje".
  
  
  "Ah", - rekao je muškarac, gledajući u njegove hladne plave oči. "Pa, da ga mogu razumjeti. Evo, možete uzeti radio. Imam i tako neto rješavanje pohraniti ego ovdje".
  
  
  "Hvala", - rekao joj emu.
  
  
  On je ignorirao me i predao radio Урсуле. "Reci svom prijatelju da on uskoro oporavio, tako da on može uživati u vašem boravku u Beogradu".
  
  
  "Hvala", rekla je Ursula.
  
  
  Uzela je radio, i izašli smo kroz svlačionice. Ali, ostavljajući oko zgrade joj je otkrio da je moja pobjeda je bila kratkog. Dvojica muškaraca su izišli iz niša u hodniku, i nitko nikoga nije bilo. Kod njih oboje bili su pištolji. To su dva čovjeka na Topcon, koje smo ranije vidjeli s Рихтером, ljudi, iza kojih je slijedio Ursula.
  
  
  "Prestanite, molim vas", - naredio je veći.
  
  
  Joj tiho застонал. Još nekoliko minuta i monitor bi bio moj. Bilo je proklet ovi ljudi! To je bio početak, drugi put, kad joj je u vlasništvu im samo da bi mene izabrali ego. Ursula nije bila tako uzrujana, kao što sam ja. Ona je izgubila svaku vezu sa Рихтером, iako oporavak je radio, i sada ti ljudi su obnovili kontakt. Njegove misli, doživjeti da li je to do toga, da se koristi na takav slijed događaja.
  
  
  Premaloj muškarac, kvadrat sa slomljen nos, mahao pištoljem na radiju. "Ležao je radio na podu između nas zajedno sa tvojom сумочкой... -
  
  
  on je pogledao na mene i svojim pištoljem.
  
  
  "Tada odlazi od njih", - naredio je veći muškarac.
  
  
  Ursula je pogledala u mene, a ja sam prema kimnuo. Kada smo bili usredotočeni dva pištolja, tvrdeći bilo nigdje. Ona je izašla naprijed i pruži voki-toki i torbu s "Уэбли" na podu. Polako je izvukao "luger" iz jerkins, pokušavaju otkriti svaku priliku koristiti protiv njih, ali sada oba pištolja su usmjerene na moje grudi. Joj stavio "Luger" na podu pored radio i сумочкой. Imam još uvijek je Hugo u rukavu, ali činilo se da je imao malo mogućnosti koristiti ego.
  
  
  "Vrlo dobro" - rekao je visoki agent Topcon. Imao je tamnu kosu i vrlo mršavo lice. On je napravio znak drugom čovjeku koji je zakoračio naprijed, otvorio torbu Ursule i izvukao Уэбли. On gurnuo je i Вильгельмину u minuti jaknu. Zatim je uzeo radio.
  
  
  "A sada pođite s nama", rekao je visoki čovjek.
  
  
  Ursula je ponovo pogledala u mene. "Bolje nam je učiniti ono što je rekao čovjek", rekao joj je hej.
  
  
  Nas tiho izvukao oko zgrade i posaditi u siva limuzina "Фиат". Nam Урсулой rekli sjesti u auto straga. Visok čovjek sel za volan, a onaj tko je slomljen nos, sel pored njega, s pištoljem, ukazao mi je na grudi.
  
  
  "Sada ćemo ići na malu šetnju", - s velikim zadovoljstvom mi je rekao onaj, tko je bio pištolj.
  
  
  Stroj je došao u jutarnju tok strojeva. Joj, vidio sam, da su oba stražnja dan zaključani na posebne brave. Činilo se da je neto rješavanje utrli čovjeka s pištoljem. Richter je, navodno, odlučio da je najbolje da biste dobili osloboditi od nas, da nastavi pregovore bez smetnji. Joj počeo shvaćati kako je tijekom toliko godina promakla sve vrste policijskih i vladinih agenata: on je bio pametan, učinkovit i potpuno slobodan od savjesti.
  
  
  Mi smo putovali iz Beograda. Mi smo se vozili prema Бранкова Призренскому bulevar, sve dok nisu stigli do rijeke, a zatim u Kara Дордева odselila iz grada na jugu. Ubrzo smo se našli na otvorenom brdovitom terenu.
  
  
  "Gdje god nas putovati?" - napokon je upitao sam.
  
  
  "Ti znat ćeš vrlo brzo", rekao je slomljen nos, oštro усмехнувшись mi. Ego je naglasak bio je njemački, a kod visoke osobe - francuski. To je bio prilično kozmopolitski odijelo, ovaj Topcon.
  
  
  Ego predviđanje bio vjeran. Još petnaest minuta, обогнув par seoske ceste, došli smo do уединенному загородному kuće. Vozač zaustavio pred njim i naredio nam izlaz.
  
  
  Mi smo s Урсулой izaći na фиата. Joj nije imao pojma gdje smo bili; Nju je znao samo da smo bili južno od grada. Bilo je logično da Richter уедет iz Beograda, jer je policija прочесывала grad sam ga zatražio. Do sada on nije mogao kretati na javnim prijevozom. Zanimljivo, znao je li on još o Лубянке.
  
  
  "U kuću" - naredio je visok muškarac, mašući je pištolj. Oba pištolja opet bili usredotočeni na nas. Joj izvršavanju naloga.
  
  
  Kuća je izgledala čak i manje nego što je izgledalo izvana. Ali to je bilo sve što je potrebno Рихтеру. Za trenutak, a zatim bi, kao što je visoki strijelac zove ego, iz kuhinje u sobu ušao Richter.
  
  
  "Pa, da - rekao je on, nakon što je vidio nas je bilo ugodno iznenađenje". On je posegnuo za voki-toki, koji je visok muškarac je stavio na stolicu. "Gotovo je dobio to, zar ne?"
  
  
  "Do sada tvor, bili ste na jedan korak ispred nas", rekao sam. "Ali tvoja sreća ne može trajati vječno, Richter".
  
  
  Joj, vidio, kao plaćenici su me gledali kad ga je koristio ego pravo ime. Očigledno, on je bio poznat im samo kao Blücher. Richter nasmiješio mi se, a zatim je prišao i udario me po licu.
  
  
  Joj teško pao na pod. Ursula ахнула i nagnuo mnom zauvijek. Iso rta tekla curiti krv. Joj je ležao, pogledao Richter i mrzio ga. Ova mržnja je natjerala bi me pokušati malo jači, ako bih imao priliku da govore protiv njega.
  
  
  Ursula je jedan pogled na Richter. "Nacistički krvnik!" - прошипела je ona.
  
  
  Lice Richter rasplamsao od bijesa. On je snažno udario ju je u lice, i ona je pala blizu mene.
  
  
  Richter se okrenuo prema ljudima koji su nas doveli. "Stavite na njih lisice tamo i tamo". On je ukazao na dijeli zid, u kojoj je do otvaranja vrata na kuhinji пристроили niz tanke željezne šipke, i stari željezni radijator na bočnoj stenjati. "Dakle, oni su podijeljeni".
  
  
  Muškarac sa slomljen nos приковал oba zapešća Ursule na bateriju, a visok čovjek приковал me kruga na vanjske stalak za particioniranje. Moje ruke su iza leđa, na svakom zapešću su lisice i povezuje lanac oko prečke. Morao sam ustati, a Ursula - sjesti na pod, naslonjen leđima na bateriju.
  
  
  "Dobro, donesi bombu", - naredio Richter deluxe s oružjem. .
  
  
  Visok čovjek je nestao u maloj spavaćoj sobi i kroz trenutak vratio sa home-made bombom. Na njemu je dodati dovoljno dinamita da raznese dvije kuće, veličine s, onaj u kojem smo bili. Richter je pogledao me je uz osmijeh, uzeo bombu oko ruku visokog čovjeka i stavite uređaj na stolicu u središtu prostorije. soba, otprilike na pola puta između mene i Урсулой.
  
  
  "Andre je vrlo dobro upućen u te stvari", - rekao je Richter, postavljanje satova, koji su služili okidač kukom za bombe. "Kolutanje, naravno, bila uredniji, ali je puno snažniji. Malo je vjerojatno da vlada biti u stanju prepoznati svoje tijelo, zatim eksplozije i požara. Joj, nadam se da ovaj primjer će biti upozorenje za sve koji mogu ići za tobom."
  
  
  "Ja mislim, to će prisiliti ih da razmisli", rekao sam. Joj pažljivo pogledao na bombu koja je bila postavljena i otkucava. Richter je bio u pravu. Ako bi se ova stvar je eksplodirala, za istraživanja bilo bi malo.
  
  
  "Mi nikada nećemo odustati, sve dok vi ne dođete pod skrbništvo osobe, čije ime ste опорочили", rekla je Ursula stresno glasom.
  
  
  Richter je pogledao na hax. "Ja sam oklevetao?" - едко rekao je on. "Šteta što te nije bilo u blizini, kad se sve to događalo, фройлейн. Treći, tako i države nije ovisio od mene jedan u postizanju svojih ciljeva. Svi smo tada bili nacisti. Kada smo poraženi, nekoliko slabih взбесились, a ostatak odjednom postali антифашистами.
  
  
  "Ti si nacistički pas", - прошипела Ursula.
  
  
  "Sada je moderno biti prijatelj sa bivšim neprijateljima, trčati s социалистами i prenositi stare ideale", - polako nastavio je.
  
  
  "A nacisti su u konačnici rade s komunistima", - odbijeni su se pojavili u medijima objave emu.
  
  
  On je pozorno pogledao u mene. "To je posao čist i jednostavan. To je ono što bih trebao učiniti je čovjek, kada je na njega, kao na psa, oni love, koji su napali na njega".
  
  
  "Ubojstvo nas neće spasiti vas, герр Richter!" - glasno rekla je Ursula. "Vas задержат, i vi ste plaćeni za to što je učinio".
  
  
  On se gorko nasmijao. "Sada imate manje od dvadeset minuta, kako bi bili sigurni u to." Ne čeka odgovor, okrenuo se prema svojim приспешникам. "Isključite Lamborghini. Mi ćemo ići na Fiat do stanice Dragoman Pass u Crveni Krsta. Tamo bi trebalo biti sigurno sjesti na vlak".
  
  
  "Da, герр Blücher, - rekao je visoki čovjek. Dvoje se okrenuli i izašli na ulicu.
  
  
  Kada su militanti sjedili u auto izvana, Richter ponovno se okrenuo prema meni. "Vi ste privremeno prekinuli moj posao s ruskim. Ali samo privremeno. Za to sada plaća svojim životom".
  
  
  Znači, on je znao o Лубянке.
  
  
  "Kad joj je уеду odavde, imam ne samo da će biti sve vrijeme što ga želim, u putovanjima, fotografije, glazbu, za nastavak pregovora o prodaji satelitsko praćenje, ali skinem sa sebe špijuniranje vlade Bonna na neko vrijeme. Vidite, sve radi kao i obično, vrlo je dobro za mene ". On je došao na dan. Izvana rana motor Fiat. "Auf wiedersehen. Ili, može biti, mi treba samo reći zbogom?"
  
  
  On se okrenuo i otišao. Kroz trenutak "Фиат" отъехал, i zvuk se postupno стихал kako su sigurni da se vratim na glavnu cestu.
  
  
  Mi smo s Урсулой istovremeno gledali na тикающую bombu, a zatim još jedan u drugi. Ursula прикусила donju usnu i pogodio je u glavu. "Morala sam se ubiti Richter, čim je postao poznat ego".
  
  
  "Остынь", rekao sam. "Imamo manje od petnaest minuta. To ne ostavlja mnogo vremena za duboke misli".
  
  
  "Ja ne mogu potez", rekla je Ursula, стучая lisicama na bateriji.
  
  
  "Попытайся opustiti" - mirno joj je rekao hej. "Vaš problem može biti zarazna, i mi treba neko da dolazi do".
  
  
  Проклятое kucanje bombe na stolu je bio kao i na ono što naša srca забились posljednji put. Joj odlijepio i okrenuo se svake godine na rešetku iza mene. Joj izvukao onu s kojom je bio vezan, i ona согнулась, a zatim se odbio natrag. Njezin se namršti i gumiran lanac privezivanje o prečku. On je donio blagi zvuk, nije tako oštar, скрипящий, kao što su metal. Na kraju, grančice su bili od metala, a oko stabla, zatamnjena ispod crnog željeza. Onda ga pamte Hugo. Oni nisu našli Hugo, moj štikli.
  
  
  Nada закипела u grudima i navela moj crijeva сжаться još više. Joj пошевелил desnom rukom, ali se ništa nije dogodilo. To je bila jako ograničena u svojim pokretima. Joj, okrenuo licem u Урсуле i naslonio se od fine drvene prečke.
  
  
  "Što ti radiš, Nick?"
  
  
  "Pokušavam spasiti naše živote", - kratko rekao sam. Nisam imao vremena za brbljanje.
  
  
  Joj opet пошевелил ruci, i Hugo je skliznula mi je u dlan. Staviti nož tako da je moja dršku je snažno. Naglo okrenite zglob joj je uspio izazvati oštar rub oštrice Hugo na drvenu prečku iskren u rukama. Joj cut пруток i osjetio, kao oštrica noža вонзилось u stablo. Stablo je čvrsto, ali nož
  
  
  bio je protjeran do tankog ruba za bendova. Joj napravio malo stroga kretanja noža i osjetio, kao da od njega padne par čips.
  
  
  Joj, pogledala na Урсулу. "Pokušavam puknut taj prokleti blok", - objasnio sam. To nije vidio, brojčanik krutost. "Koliko ima vremena?"
  
  
  "Nešto više od deset minuta", rekla je Ursula, вытянувшись vidjeti brojčanik.
  
  
  "Gospodine" - rekao sam, ljut, da je prošlo toliko vremena.
  
  
  Joj rezao. Joj ne hotel je rez kroz cijeli bar. To je samo hotel ego popustiti. Na podu je bilo puno žetona. Joj prestala usitniti i jako grču šipku. Tu je bio jednostavan pucketanje, ali drvo nije razbio. Lisice sada duboko urezan u moje zgloba. Joj isklesan još malo, sve dok, konačno, nije osjetio duboku pukotinu u stablu. Njegove su skupili snage za preživjeti pritisak na ručni zglob, i pogledao na Урсулу.
  
  
  "Vrijeme", rekao sam.
  
  
  "Šest metara".
  
  
  Joj uokvirena noge pod sebe i povukao iso svih snaga. Odjeknuo glasan prasak kada je drveni bruce раскололся. Joj glavom srušila na pod i skoro udario o stolica na kojoj je ležao bombe.
  
  
  Moje ruke su još uvijek bile sputavao straga, ali joj jedva digla na noge. Njezin je osjetio krv na svojim zapešćima. Joj, ne sjedne na stolac, da se svake godine na bombu. Ako bi ga znao Richter, a joj, mislio da je na početku, on bi postavio bombu, tako da bilo koje joj je potres, na primjer, dizanje ee, dovelo bi se u akciju prije vremena. Joj, pognut, da provjerite ožičenje, i shvatio da je bio u pravu. Morao sam ili ublažiti bombu, ne kreće njega, bilo je nekako osloboditi Урсулу iz hladnjaka.
  
  
  Bomba je trebala eksplodirati, kada je minutna kazaljka pokazala pola sata, a ostao je samo četiri minute. Imao sam malo vremena.
  
  
  "Moramo osloboditi vas od ove stvari", rekao sam, obratio Урсуле. "Ja ne mogu premjestiti bombu".
  
  
  "Ali kako ja mogu osloboditi?" - pitala je, pokušavajući sakriti paniku u glasu.
  
  
  Joj, pognut i pregledati, kako je ona bila вросла korijena do metala. Bio je samo jedan način za oslobađanje ee - secirati dvorac privezivanje. Ali, za ovu operaciju je potrebno nekoliko minuta, čak i ako bi ga držao je ruke pred sobom. Joj Hugo gurnuo u stražnji minuti hlače; volio bih da se to nije trebalo. Zatim pažljivo pregledao radijator.
  
  
  Cijev oko podruma, povezuje radijator, sve заржавела. Izgledalo tako, da radijator nije koristio mnogo godina. Osim toga, ploče, radijator koji učvršćuju za drvene podu, izgledao starim i oslabljena.
  
  
  Joj, povukla i pregledao scenu s male udaljenosti. Radijator je bio postavljen na oko 30 cm od zida. Bilo je dovoljno prostora za ono što sam zamislio. Joj smjestila iskren pred baterijom i pogledao Урсулу.
  
  
  "Соберись", rekao sam. "Ja ću dati ovoj strukturi jak udarac".
  
  
  "Dobro, Nick, - rekla je ona.
  
  
  Joj pogledala na sat. Imao je dvije minute. Podizanje nogu i savijena svako pleme, njegov rezultat je pogodio desnom nogom na bateriji.
  
  
  Kada ga je povezan, odjeknuo pucketanje metala i drveta, i Урсулу swept natrag na radijator. Joj, čuo, što je ona izdala oštar grlo zvuk. Kada ju je pogledao, da vidi rezultate, nju je našao na podu je hrpa hrđe. Radijator je u potpunosti daleko od dimnjaka i nasloni na stenjati. Ploče, koje su držali ego na podu su se izvuku, ali to je još uvijek bila nevaljala stablo. Jedan oko ploče još uvijek прилипала za drvene podu, na sidra, pa ga opet baci ga i potpuno oslobodio.
  
  
  Ursula je bila u modricama i pokri hrđu.
  
  
  "Bojim se, morat ćete vući svoju nit ovoj strukturi", rekao joj je hej. "Ustani. Brzo."
  
  
  Ona s mukom je ustala na noge, okreće se za sobom jednu nit u hladnjak. Za nah to je teško, ali adrenalina kod nah tech. Joj, krenuli su u stranu, uhvatio za druge teme rukama u lisicama i podigao hladnjaka na razini kukova. Joj, pogledao na sat na krutost. Preostalo je manje od minute.
  
  
  Joj je rekao. - "Trči!" "Iza vrata"!
  
  
  Ursula popped up oko otvorenog otvora, još uvijek se držeći veliki komad metala u obliku harmonika. Joj, poðe za njom, ide gotovo u obrnutom smjeru.
  
  
  "Ići vrlo brzo", rekao sam. "Ne trči. Trebamo proći manje od pedeset metara. Dok je on jame u zemlji".
  
  
  Ona je poslušao naređenja, grunting i вспотев. To je bio prokleto neugodno. Jednom Ursula je pala na koljena, a njegova je gotovo izgubio nit hladnjaka. "Ustani" - rekao joj smirenim glasom.
  
  
  Ona je učinio. Satovi u mojoj golovi su mi rekli da imamo samo oko petnaest sekundi. Brzo smo se preselili na plitku впадине u teren, susjednim do kuće, i naišli smo na hax. Čim smo pali na zemlju, odjeknuo je zaglušujući prasak.
  
  
  kada miran dan je iza nas.
  
  
  Udarni valovi oštetili moje uši i рассыпали kosa nam po licima. Zatim nas je pogodila lopta blata i smeća. Oko nas kiše dolje velike teške trupaca. Za trenutak je sve završilo i mi smo gledali u stranu kuće. Veliki oblak dima клубилось prema nebu, i ono malo što je ostalo od koliba, пылало.
  
  
  "Bože moj", - воскликнула Ursula, očito zamišljajući što bi se dogodilo s njom, ako hladnjak nije izašao na skupštini. Njezina plava kosa bila взлохмачены, a lice je bilo u blato.
  
  
  "Mi smo sretni", rekao sam.
  
  
  Joj uhvatio Hugo i došao do kraja radijator Ursule, za početak obiti bravu na nju lisice. Na to je trebalo više od deset minuta. Kada je konačno освободилась, ona je dugo потерла zglob i duboko вздохнула. Zatim je počeo za rad s Hugo, da skinu moje lisice. Na to ma stvar u približno isto vrijeme, s oslobođeni rukama. Moja zapešća su rezati lisicama, ali krv je već pokrivači rane.
  
  
  "Što sada, Nick?" - pitala je Ursula.
  
  
  "Sada idemo na перевалу Елин onda Richter".
  
  
  "Oni imaju prednost u odnosu na nas", rekla je ona. "I kod nas nema automobila. Oni su uzeli neke detalje iz Lamborghini".
  
  
  "Znam", rekao sam, bacimo li pogled na talijansku auto u blizini kuće. Dio ego stakla je uništena, a boja слетела s jedne strane eksplozijom. "Ali naši ljudi su jasno, da se vraća na brodu orient express na prijevoju. On je pronađen prijeći granicu s Bugarskom u Dimitrovgrad. Tako da ne moramo brinuti o tome kako doći do Super Крст, kada Richter tamo dođe, ali do polaska vlaka. To može biti moguće, ako smo сойдем na glavnu cestu i odmah поймаем stroj ".
  
  
  "Onda dođite", rekla je Ursula.
  
  
  
  
  Dvanaesto poglavlje.
  
  
  
  To je bio pravi izlet na cesti. Ursula se nije žalila, ali sam mogao reći da je napon u posljednjih dvadeset četiri sata utjecalo na njega. Nakon otprilike pola sata poslije toga, kao što smo napustili mjesto gorućeg objekta, postigli smo jedina cesta koja prolazi kroz ovaj dio zemlje.
  
  
  "To izgleda prilično usamljen", rekla je Ursula.
  
  
  Cesta je rastegnut ривненской duž riječnih dolina u oba smjera, koliko je dovoljno za oči, ali strojeva na njoj nije bilo. Bilo je tako tiho da je bilo teško vjerovati da će ikada prolazi bilo kakav prijevoz.
  
  
  "Čini mi zaboraviti Рихтере i jednostavno uživati u miru i tišini", rekao sam.
  
  
  "Da", pristala Ursula. Ona je otišla i sjela na zeljasta obalu uz cestu, i on se pridružio njom tamo.
  
  
  Ursula откинулась na visoku travu, poduprt pod sebe laktove. Ona je zatvorila oči i прислушалась na pticu u bliskoj polje. To je bio blage sunčan proljetni dan s opuštajuće čari u благоухающем zraku. Pored opaliti grupa topola, zeleni pupoljci, krase ih držači grane, a vjetar, koji je pomicao drvećem, i nježno колыхал visoku travu u polju, paralelne ceste. To je bio onaj dan, mjesto i takvo društvo, koje čine agent razmisli, da, krojač " uzmi, to čini u svoje specifične struke.
  
  
  Kratka tamna suknja Ursule задиралась oko bedara, i ja sam ležao tamo, ona je izgledala vrlo dobro. Spavaća soba nije jedino je savršeno mjesto za vođenje ljubavi, što joj je pronašao u drugim sretnijim slučajevima. Dijelovi naći savršeno mjesto na neočekivanim pod drugim okolnostima. No, ta mogućnost, s obzirom da smo iz minute u minutu su se nadali na stroj, bio je manje nego povoljna.
  
  
  "Nick! To je stroj!" Ursula je naznačeno.
  
  
  To je bio limuzina, Citroen, približava nam se na veliku brzinu.
  
  
  "Dobro", rekao sam. "Pokušat ću to zaustaviti." Joj izašla na kolnik i mahao rukama na širokom luku. Stroj odmah početka usporiti napredak i kroz trenutak prevrnuo na cesti pored nas.
  
  
  Unutra su se dvoje mladih talijana, koji su i sami slali na granici.
  
  
  "Ćete doći do Super Крст na prijevoju Елин?" Ga pitao.
  
  
  Obojica su худыми mladim ljudima s dugom kosom. Vozač je pogledao Урсулу, i emu, očito, svidjelo ono što je vidio. "Mi ćemo sigurno ići u Super Крст", - rekao je s jakim naglaskom. "Molim vas, sjednite".
  
  
  Učinili smo to i stroj s urlicima помчалась na autocestu. Joj je drago što im se sviđa voziti brzo, jer smo imali malo vremena. U stvari, mi smo već mogli propustiti priliku, doći na vrijeme.
  
  
  U početku mladi ljudi koketirao s Урсулой. Ponudili rakiju i hotela za boravak opustiti. Ali kad su vidjeli, da je Ursula nije voljela grupni seks, oni su ponovno počeli uživati u sunčanim ne kada. Stigli smo u brdovitu / la naselje Super-Крст, gdje je, bez sumnje je išao Richter, oko dva sata na dan. Talijani odvezao nas je otvoreno na kolodvor, i mi smo
  
  
  srdačno zahvalio ih na putovanje. Zatim smo s Урсулой ušli unutra.
  
  
  To je malo mjesto, i to je izgledalo potpuno sivo, kao i većina stanica ove linije u Jugoslaviji. Brzo smo proučili čekaonici i vidjeli da nam Richter, nas dvije ego sluga nije bio tamo. Bacimo li pogled na platformi stanice, joj, vidio sam, da je vlak briše se.
  
  
  "Idi, - rekao joj je Урсуле.
  
  
  Do tada, kako smo krenuli, vlak je već bio na kraju platforme, branje gore brzina. To je bio Orient express.
  
  
  "Po mjeri!" Joj je rekao.
  
  
  Joj, gledao dolje u potok zgradama, na otvorenom prostoru, gdje je sjedila par strojeva i vidio "Фиат", na kojem Richter vozio na zemlji kuća pod Beograda.
  
  
  "Gle", - rekao sam. "Ego-stroj. On je u ovom vlaku".
  
  
  Joj uhvatio Урсулу za ruku i vukao ga za sobom, dok je trčao na platformi za auto.
  
  
  "Ono što mi radimo, Nick?" - upitala je dok smo trčali.
  
  
  "Mi ćemo se držati Beogradskog mesara", rekao joj je hej.
  
  
  Stali smo kod Фиата, i on je pogledao dolje na stazi. Morala sam imati vremena da se na taj vlak. Ako Richter doći u Bugarsku, moje šanse da se držite ega i radio su stvarno male. Tamo će dobiti svu potrebnu pomoć KGB.
  
  
  Joj, skočio u nisku sportski automobil i uhvati se za žice ispod komandne ploče. Vlak polako nestale za zaokret putu. Ga spojiti žice, i motor je zaradio.
  
  
  "Sjedni i idemo!" Joj vikali Урсуле kroz buku stroja.
  
  
  Joj preselila na suvozačevo sjedalo, a Ursula je sela za volan.
  
  
  Joj ukazao na mjesto gdje se "Orient express" nestale za prijelazu ceste.
  
  
  Njegova je rekao."Slijedite ove проклятым vlakom!"
  
  
  Ona je jedan pogled na mene samo sekundu. Zatim stroj letio oko tu i krenuo duž ramena staze.
  
  
  Joj pogledao naprijed i vidio da je, iako je na obje strane staze u blizini sela je strma obala, tamo je mjesto za uski sportskog automobila, ako Ursula mogla dovoljno dobro upravljati.
  
  
  "Idi na drugu stranu staze na tom križanju ovdje", - rekao joj bok, kada smo натыкались lijevih kotača na pragovi. "Želim biti uz vlak, ako mi ego shvatimo".
  
  
  Ona je, kao što sam rekao, hej, i sada smo otišli na lijevoj strani staze. Oči Ursule raširile kad je iso svim silama pokušavala zadržati kontrolu nad strojem. Vezice pod kotačima s desne strane snažno сотрясали stroj, a pod drugim kotačima formira rupe, ali Ursula držala Fiat na strani gusjenice. Nakon kratkog vremena, vlak opet je bio u vidno polje, a mi smo već bili približava mu se.
  
  
  "Brže", - uvjeravao ju ff.
  
  
  Ursula нажала na papučicu za gas, i mi požurio naprijed. Vlak se nalazio samo nekoliko metara dalje. On je klizila glatko, u usporedbi s našim vlastitim divljoj vožnji. Mi наехали na kvrgu i stroj свернула lijevo. Na trenutak mi se činilo da ćemo ići na rivi. Ali Ursula borila za kontrolu, a na kraju smo opet išli dobro. Stražnji igralište vagon-restorana je sada u roku od dvadeset metara. Joj otvorio vrata фиата, i gledaše na Урсулу.
  
  
  "Kada joj je, sješću na brodu, te povratak u grad i čekati me na stanici. Joj pokušati podići ego živ, ako on mi dopustiti".
  
  
  Ona je očajnički je klimnula, njegove zglobove bijelim na upravljaču. Ga bacio na hax posljednji pogled i stao na korak dan otvoren stroja. Stajali smo na stražnjoj platformi vlaka. Otvorena vrata stroja ne smije nam prići previše blizu, ali mi je bila potrebna još jedna počecima.
  
  
  "Lizati!" Joj vikali hej, reumatizam.
  
  
  Karavan pretrčati, ogranicena i отъехал od vlaka. Zatim smo se našli iskren obrnuto vlak, otvorena vrata s лязгом udarila o dizajn platforme. Bilo je sada ili nikada. Joj preskočio četiri noge мчащейся zemlje, uhvatio za ogradu platforme i uhvatio za nah. Joj подтянулся platformi i перелез preko ograde. Zatim ju je gledao oko sebe i vidio da je Ursula je već zaustavila auto. Joj mahao hej, i ona bljeska svjetla, polako se kreće prema sljedećem križanju.
  
  
  Joj ravnanje odjeću i uklonio kosu sa čela. Joj, popeo se na brodu ne ubija nas, sebe, nas Урсулу. Sada mi je potrebno pronaći Hans Richter, prije nego što smo došli do granice.
  
  
  Joj, ušao u vagon-restoran i pažljivo je pogledao u lica onih rijetkih koji je došao popiti piće poslije večere. Nitko oko njih nije bio Рихтером, ili ego ljudima. Joj preselio na tračnica ležerno, kao da se samo šetaju po vlaku. Ako šablona me je zaustavila costia ulaznice, joj mogao kupiti ego na brodu - može biti, ulaznicu za drugi razred, ali mi je svejedno, jer nisam očekivao da se opustite i uživate u ovoj vožnji.
  
  
  Polako je prošao kroz dvije spavaće vagone tražeći bilo kakve znakove
  
  
  Richter, ali ja ništa nisam vidio. U zajedničkim vagonima također ga ništa nije vidio. U vlaku koji ga je vidio samo lica sretnih putnika. Ako Richter je bio na brodu, on je igrao oprezno i skrivao. Emu, vjerojatno je uspio nabaviti jednu ili više spavaćih kupe za sebe i ego ljude, i oni će unutar njih, čekajući odlazak u Bugarsku u Dimitrovgrad.
  
  
  Međutim, to je prednost, koje je dobio s njima lasica, kao što je doživio zadnji vlak. Sada je bio siguran u identitet Hans Richter i znao kako je to izgledalo. Joj mogao opisati ego vodiča vlak.
  
  
  Trebalo mi je deset minuta da se naći носильщика, ali kad joj je to napravio, on mi je vrlo pomogao.
  
  
  "Daj-ka jednom godišnje, - rekao je on-сербо-hrvatski, - pretpostavljam da takva osoba, kao što ste opisali, sel na brodu u Super-Крст. Da, sada ga pamte. Joj samo da je vidio kako je ovaj momak došao u uvali 8 u sljedećem kaučem spavaš".
  
  
  Za trenutak joj se zaustavio na dan odstrani 8. Joj izvukao Вильгельмину i psihički pripremljeni za sve što se može dogoditi. Joj, rekao sam sebi da ovaj put Hans Richter neće otići, on nije namjeravao ostaviti taj vlak je živ. Na trenutak je odstupio od dan, podigao desnu nogu i zlonamjerno пнул ga.
  
  
  Vrata kupea zabio, i on poðe za njom. "Luger", bio je spreman za gađanje. Joj zaustavio otvoren na dan i pregledao unutrašnjost. On je bio пустынен.
  
  
  Joj, brzo je ušao i zatvorio za sobom vrata. Moje mišljenje o tome, da Richter uzeo dva ili više odstrani, bez sumnje, bio je vjeran. On je, vjerojatno, kupio drugi kupe, na ime nekoga na druge ljude, a to je, vjerojatno, bio je tamo otvoreno sada, planirajući svoj sljedeći korak prodaje satellite monitor putovanjima, fotografije, glazbu.
  
  
  Joj огляделась. Prtljaga i radio nije bilo, ali je na krevetu ležao jakna. To je moja najveća, u kojoj je ranije bio Richter.
  
  
  Ga mogao čekati ego ovdje ili pokušati pronaći, gdje je i ego, ljudi su se skrivali. Joj, okrenuo u krevetu i bacio deku, da biste bili sigurni da on nije sakrio negdje tamo radio. Dok me отворачивали u dan, ga je čuo klik olovke. To naglo okrenuo na zvuk, kad je posegnuo za перезаряженным "Люгером".
  
  
  Na vratima je stajao agent Topcon sa slomljen nos, a njegov visok pratilac shell iskreno iza njega.
  
  
  Muškarac sa slomljen nos posegnuo za pištoljem, ali njegov ego je ubio. Dok ego je ruka bila u jakni, ružno, malo Вильгельмины već ukazati na njegov iznenađeni lice. Ego visok drug nije ni pokušao.
  
  
  "Убери ruku u kaput. Oprezno", rekao sam.
  
  
  On je to učinio.
  
  
  "Sada vi oboje, uđite unutra".
  
  
  Joj, povukao se dva koraka i otišao u svoj kupe. Joj naredio visokom muškarcu zatvori za sobom vrata. Kad je to učinio, njegova oprez обезоружил oba.
  
  
  "Kako si to učinio?" pitao je slomljen nos. "Kako si izašao oko koliba?"
  
  
  "Bez obzira na to, - rekao sam, držeći ih oba pred sobom. "Gdje Su Naši Ljudi?"
  
  
  "A", - nasmijao visok čovjek. "Je otišao pogrešnim ljudima, mojim prijateljem. On ne sel u ovaj vlak".
  
  
  On je bio me liže, sve. Njezin hit "Люгером" sa strane na ego golova i odrasli. On je porubljen i pao na zid kupea.
  
  
  Ga pitao.- "Želite probati lagati još jednom?"
  
  
  Visok čovjek je bio zaprepašten, zapanjen. Drugi govore za njega. "On je na brodu", rekao je on. "Ali mi ne znamo gdje je. Ostavili smo ego na drugom kraju vlaka."
  
  
  "To kupe za jednu osobu", rekao sam. "Vas dvojica ste uzeli zasebna coupe?"
  
  
  Muškarac sa slomljen nos заколебался, a visok sumorno gledao u njega. "Da."
  
  
  "Koji broj?"
  
  
  "Ne govorimo emu!" - glasno povikao je visok muškarac. Joj i udario ga ego nogu u potkoljenici, a on je plakao.
  
  
  "Dobro?" Ga pitao drugog.
  
  
  "To je sljedeće coupe", - nježno je rekao čovjek, ткнув prstom u zid.
  
  
  "Budala!" - rekao je visoki čovjek kroz zube.
  
  
  "U redu, idemo, rekao sam. "U platformi. Izadjem".
  
  
  Onaj tko je slomljen nos, otvorio vrata i izašao u hodnik, a nje je gurnuo visoke umjetnosti. U hodniku nije bilo nikog, pa joj ne подпускал "Luger".
  
  
  "Miči se", - naredio sam, вонзив pištolj u rebra visoke osobe.
  
  
  Za trenutak smo stigli do platforme između strojeva. Njegova je stajala iza njih i držao "Luger" na njih. "Dobro, skoči", - naredio sam.
  
  
  Oni su napeto gledali u mene.
  
  
  "Vlak se kreće vrlo brzo", rekao je naoružani počinitelj.
  
  
  "Ne tako brzo kao što kolutanje oko ove puške", - upozorio je njezin ego.
  
  
  Poslije kraćeg oklijevanja koljač sa slomljen nos je otvorio vrata i skočio. U sljedećem trenutku visok muškarac bacio se očajnički na mene.
  
  
  Je upoznao napad koluti люгера, snažno udaranje ego na želudac. On застонал i bez svijesti je teško pao na metalnom podu kod mojih nogu. Joj uklonio "Luger" u kubura, vukao ego na otvoreni dan i ispao iz vlaka.
  
  
  Joj, vidio, kao ego обмякшее tijelo ударилось o šljunka, a zatim je nestalo na umu u visokoj travi. Emu, vjerojatno, bilo bolje nego ako bi on bio u svijesti, ali u svakom slučaju ga ne bi шталь trošiti puno svodovi. Na kraju, on je pokušao razbiti me na sitne komadiće.
  
  
  Sada je Richter. On je bio u tom vlaku, i morao sam ego pronaći. S nestrpljenjem čekala na ovo.
  
  
  
  
  Trinaesta glava
  
  
  
  Izbora nije bilo. Uskoro je vlak подъедет na Димитровграду i въедет u Bugarskoj, a onda je moj posao će biti ценымногие teže. Ja ne mogu samo sjediti stavi ruku i čekati, dok Richter čini. Morao sustavno pretražiti vas spavaće pretince, kucanje u sve dan. Takva taktika može uzrokovati imam problema s носильщиком, ali morao sam riskirati.
  
  
  Njezin je odlučio otići u daleki nit prvi spavaćih kola, onaj koji liže, na prednjem dijelu vlaka. Joj počeo potragu s dalekog oba kraja i išao natrag kroz oba vagona. Ali ovaj plan je iznenada шталь potpuno nepotrebno. Kada joj je došao do točke otprilike na pola puta kroz prvi spavaći vagon, vrata kupea se otvorila, i u hodniku samo nekoliko metara od mene je bio Hans Richter, уставившийся na mene, kao i na duh.
  
  
  "Vi!" - прошипел on.
  
  
  Joj, primijetio je da je ness radio.
  
  
  "Idi, Richter, - upozorio ju je. "Ne možete doći do putovanjima, fotografije, glazbu i sada".
  
  
  Ali Richter su druge ideje. On je promrmljao nešto sebi pod nos na njemačkom, a zatim se okrenuo i potrčao hodnikom daleko od mene.
  
  
  On je išao na спальному tračnica, koji joj je samo što je ostavio, do kraja vlaka. Vlak je bio previše gužve, pokušava pucati. Umjesto toga joj se baci u potjeru.
  
  
  Nekoliko trenutaka kasnije, Richter je bio na stražnjoj platformi vlaka. On je otišao toliko daleko, koliko je mogao u tom smjeru. Kada joj je prišao dan s pištoljem, on me je čekao. Tresak vrata preko puta mene, kad joj je pokušao proći kroz otvor na platformi. On je gotovo izgubio ravnotežu, kada se vrata udarila mi je u grudi i ruku. Richter snažno ga gurnuo. Joj oprezno je zakoračio u vratima i vidio kako Richter nestaje vode stepenice na krov automobila.
  
  
  "Dajte, Richter!" - pozvali su joj kroz buku vlaka. Ali on je nestao preko vidnog polja.
  
  
  Činilo se, što nije bilo ništa, osim kao što slijedi iza njega.
  
  
  Joj перегнулся preko ograde, gledajući prema gore stepenicama, i na vrijeme vidio kako Richter целился mi u glavu, oko malog belgijskog револьвера. On ispalio, njegova je zaronio pre, i kolutanje dobio na мчащуюся zemlju pod kotačima. Zatim Richter hodali po krovu vagona na prednjem dijelu vlaka.
  
  
  To se brzo popeo na ljestve i popeo se na krov vagona. Richter je već bio na samom kraju, skakanje kroz vagon-restorana na zadnji спальному tračnica. On je na trenutak izgubio ravnotežu, приземлившись na krov sljedećeg kola, ali mogao odoljeti.
  
  
  Joj trčao za njim na krovu vagona-restorana. Kad joj je stigao do oba kraja, joj, ne zaustavljajući se, skočio je udaljenost između njega i spavača вагоном i nastavio trčati.
  
  
  Richter se okrenuo i još dva puta pucao u mene. Joj, vidio je kako je cilj, i пригнулся. Obje slike su prošli mimmo, iako je početkom drugog прогрыз krov vagona pod mojim nogama. Joj otvorio je uzvratio vatru "люгера", ali, vlak kretao pod nama, to također nije mogao gađati, i kolutanje nevino letio mimmo glave Richter. I onda se opet trčao.
  
  
  Richter skočio još jedno mjesto između vagona. On je bio bolji u tome. Ga je slijedio; mi ran i перепрыгнули kroz još nekoliko vagona. Richter dolazio na prednjem dijelu vlaka.
  
  
  Kada Richter je napravio još jedan skok između vagona, vlak skrenuo i on je pao na jedan: svakomu plemenu. Kada se on okrenuo i vidio da sam prići k njemu, on je opet нацелил mali revolver i napravio još dva hica. Joj pao na krov sljedeće vagona, i meci разъели stablo u dodatku pored moje glave i ruke. Richter treći put pritisnuo okidač револьвера, ali ništa se nije dogodilo. Zatim je ljutito bacio na mene pištolj. On je odbio od krova automobila i nestao na rubu.
  
  
  Richter ponovno okrenuo i potrčao. Njezin je ustao, gurnuo "luger" u kubura i poðe za njim. Zatim ga vidio ispred razboj, na padini planine, i зияющее u nen crnu rupu - tunel. Vlak je udario u tunel, i Richter bench press upravo u vrijeme, kada je njegova kola, i nestao u mraku. Također je bacio se licem prema dolje, i onda potonuo u tamu. Za trenutak ju je vidio, kako rastu diska svijetu
  
  
  na drugom kraju i opet izašao na crne cijevi na dan брылев.
  
  
  Richter već približio na паровозу. Njezin je ustao i potrčao za njim. Njegova hotel spriječiti emu se vratiti u vlak. On je skočio u prvi vagon za паровозом i nastavio kretanje. Kada ga, skočio, vlak покачнулся na strmom okreće putu. Joj pao desno i tad ne bi odriješio s krova auta.
  
  
  Joj čekala dok tračnice opet nije ravna. Zatim joj je krenuo prema Рихтеру. Vlak opet покачнулся na neravnoj cesti, kad Richter prišao prednjem dijelu kombija. On je pao i bacio radio. To заскользило na rubu krova vagona, ali Richter ga uhvatio prije nego što je pao .
  
  
  Richter je sada ispred kola. On je gledao na lokomotivi, dok joj se približava, smanjiti mali razmak između nas. On je odlučio skočiti na паровозу, i umjesto toga otišao do vode stepenice kroz brodu stroja. Joj stigao do njega, kako samo on kročiti na njega.
  
  
  Joj uhvatio ego iso svih snaga i vukao na krov vagona. On впился u mene pogled, pokušavajući da se oslobodimo.
  
  
  "Pusti me!" povikao je. "Zar je previše mislite, da sam ja stvorio sve ovo uzalud?"
  
  
  Ego riječi su gotovo oteti gore u zraku, vjetrom, prije nego što ju je uspio uhvatiti, da je on govorio. Ali ego oči su mi rekli sve. Joj postigao uspjeh tamo gdje su svi drugi dao poraz, i Hans Richter je na kraju završio u zamku. Za nekoliko kratkih dana joj шталь ego neprijatelj.
  
  
  Joj i udario ga šakom u odnosu na ego četvornih lice i razbio emu nos.
  
  
  Richter je pao na krov pokretnih strojeva. Seoski klizala ispod nas vratolomnom brzinom. Joj opet uhvatio za njega, ali on пнул i ispao moje noge ispod mene i pao sam pored njega i перекатился na samom rubu krova.
  
  
  Joj upre pogled u šikarama zemljišta ispod mene, clutching ruba krova rukama i nogama. Dok ju je polako išla od kraja, Richter ponovno stao na noge. Kad joj je okrenuo, da se penju, on me je udario nogom u golove.
  
  
  Njezin je izbjegao udarac, i Richter ponovno izgubio ravnotežu i pao na koljena. Mi smo oboje zajedno sa mukom se popeo na noge, ali ovaj put sam imao prednost. Joj i udario ga ego šakom u trbuh, i on согнулся na pola. Zatim ga je snažno udario njegov ego više golova i ponoviti udarac. On je raspoređen natrag i malo ne pala opet.
  
  
  Sada joj je bio između Рихтером i prednjeg ruba krova vagona. Posljednji očajnički napor je je napravio radio mi u glavu. Ovaj put ih je vidio, da je on približava i povukla, kada Richter mi je prišao. Poticaj ego napada odvija ego mimmo me do kraja strojevi i nad njom. Kada je letio, joj oteo voki-toki i poderao ga je imao u rukama. Richter se srušila na otvoreni prostor između stroja i паровозом.
  
  
  Nisam imao priliku da ga spasi. Joj skoro prevrnuo, kad je uhvatio za radio. U drugom trenutku Richter pao između вагоном i паровозом, a zatim udario o betonski pragovi na dnu. Za dolly sekunde vagoni перекатились kroz ego смятую lik.
  
  
  Prizor nije bio na ugodne. Richter čak nije imala vremena da se закричать. Tijelo je nestalo pod kreće po dogovoru. Zatim, kada joj se osvrnuo ga vidio оторванную nogu, a drugi dio tijela, koju je nemoguće prepoznati, pao s gusjenicama. Beogradski mesar je зарублен.
  
  
  Vlak замедлял. Mi smo očito bili približava Димитровграду, i nije mogao ući u taj vlak, kada je on stigao tamo. Joj, sišao stepenicama, koje Richter pokušao koristiti ranije, a kada je vlak je usporio još je više, joj, skočio na мчащуюся zemlju.
  
  
  Joj pokušala držati noge pod sobom, ali nije mogao. Dva puta se prevrnuo s nogom na glavu, соскребая tijelo i рвущие tkanine, dok se kotrlja. Zatim joj je čudom bio na leđima, u podnožju mali humci i vidio kako vidikovac vlak odlazi na tračnice.
  
  
  Joj groped slomljene kosti, ali nije pronašao. Njezin je izgubio radio, ali je bio petnaest metara od mene. Joj, prišao mu i u svjetlu kasno podnevnog sunca otvorio ego iza sebe i pogledala unutra. Glasovati se, kao što joj i došao do zaključka, ugrađen radio, tako da je to izgledalo kao dio fold paper - uređaj za satelitsko praćenje.
  
  
  Joj zatvoreno radio i odmahnuo glavom. Moja lijeva ruka i fila izgorjelo u tome mjestu, gdje su bili натерты šljunkom duž staze. Joj obrisao lice s maramom i pogledao na tračnice u stranu od onoga mjesta, gdje Richter pao s vlaka. Tamo je bila dobra milje ili oko toga, i da joj ništa nije vidio.
  
  
  Oko trideset metara odavde тянулся niz paralelnih tračnica, i na njima se približava vlak sporo. On je projektil u smjeru odakle joj samo da je došao, u smjeru prijevoja Елин. Negdje ispred ovaj vlak prelazi na glavni put.
  
  
  To je velika sreća za mene,
  
  
  zato što je izvukao me oko ovog područja u žurbi i stoga, da bi joj mogao izbjeći vlasti. Brzo se prebacio na druge načine. Nakon kratkog vremena, vlak kretao mimmo mene, postupno povećavajući svoju malu brzinu. Joj čekala dok će odgovarati najnoviji stroj, gotovo u cijelom nekoliko vagona drugog razreda, a zatim je počeo trčati tako brzo kao što sam mogao. Joj, uhvati se za ogradu stepenica na stražnjoj platformi i druželjubiv, i vlak yanked moje noge ispod mene. Trenutak kasnije joj je stajao na platformi sa рацией Hans Richter u ruci i gledao u daljinu bježi pejzaž oko Димитровграда.
  
  
  U manje od pet minuta vlak više ono mjesto gdje je Mesar upoznao pravu smrt. Joj vidio nešto slično hrpa stare odjeće, koja se nalazi između šina, ali komadići nisu bili identificirani, kao i identitet. Ostatak Richter leže negdje s onu stranu ograde. Joj dugo vrijeme zamišljeno gledao na hrpu, a onda je ona nestala na umu.
  
  
  Ursula će biti zadovoljni onim što Richter ne odveli u Bonn za sud. Ali na kraju ego ružno karijere, nastupilo je neka vrsta pravde - vrsta okrutna presuda.
  
  
  Mi smo s Урсулой provesti danas je noć u nekoj maloj prostoriji u Super Крст. Joj, dodir njenog tijela, a mi smo mislili samo o onim toplim trenucima zajedno.
  
  
  Mi dobio je na to pravo.
  
  
  
  
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  Brigada ubojice
  
  
  Prvo poglavlje
  
  
  Kada je siva sitnih sati zazvonio je telefon, joj znao, da je na drugom kraju žice mogao biti samo jedan čovjek - Sokol, moj šef u AX.
  
  
  Telefon je stajao na noćnom stolu na suprotnoj strani kreveta, tako da sam morao puzati kroz Mariju pozadina Альдер, trnoružica pored mene, kako doći do njega. Marija зашевелилась u snu, malo подтянув jednu nogu, tako da joj je bistra pink ночнушка porasla iznad bedra, kada ga je podigao slušalicu.
  
  
  "Moraš se odmah vratiti ovdje", rekao je Hawke, čim je saznao moj glas. Ego riječi su oštre i uporan. "Mi radimo na novom transakcijom. Budite spremni da hoda kroz trideset minuta ".
  
  
  "Trideset minuta?" Ga pitao. "Kako? Izgleda si zaboravio gdje sam.
  
  
  Joj je bio na Viski-Kay, maleni otok u bahamima, gdje me je poslao sam Hawk. Morao sam organizirati brod, da me pokupiti i odvesti odina oko velikih otoka, kako bi joj mogao sjesti na avion natrag u sjedinjene Države.
  
  
  Хоуку nestrpljiv čuti moj reumatizam. "Budite spremni da hoda kroz trideset minuta", - ponovi on ledena ton. "Mr. James daje vašem prijevoza ".
  
  
  Joj tiho kimnuo. "Mr. James" je kodno ime predsjednika Sjedinjenih Država Amerike.
  
  
  "Dobro", - reče Hawk, kao da je vidio, kako sam киваю. "Brod će vas odvesti do glavne mi Viski-Kay ривненской kroz dvadeset i sedam minuta. On objesio. Stavljajući slušalicu joj je vidio da je Marija otvorila oči i gleda me.
  
  
  "To je bio moj ured u New Yorku", rekao joj je hej. "Bojim se trebam vratiti. Tvrtka šalje brod.
  
  
  Marija je mislila da joj je milijunaš po imenu Tony Доус, prikrivanje, koje je koristio u mom trenutnom zadatku na AX. Čak i ako je čuo moj razgovor s Хоуком, kod ma i dalje ne bi imao razloga sumnjati u mom прикрытии.
  
  
  Ali ona скривилась, joj zrele crvene usne eksplodirao. "Moraš se vratiti danas?"
  
  
  "Da, bojim se da je tako", - veselo sam rekao, kad se ustati iz kreveta. "I ne samo danas, ali i iskrene sada. Imam točno ima vremena dotjerati do toga, kao što je ovdje će stići brod.
  
  
  Ali prije nego što ju je mogao ustati iz smeća, Marija je podigao ruku i zaigrano povukla me za ruku, povlačenjem prema sebi.
  
  
  "Tebi ne treba toliko žuriti, - raucously rekla je ona.
  
  
  U to nije bilo sumnje, Maria von Альдер je lijepo biće, dugonog vitka plavuša s izuzetan preklopljenim zlatnim tijelom i potpuno glatka prsa, pink završava kojih упирались u steznik joj prozirne haljine. Ona bulji u moje tijelo, i mogao je vidjeti da joj je pogled učinio sa mnom. Ona je skliznuo s kreveta na leđima, lagano podizanje kukova, nudeći mi svoje шелковистое tijelo, kao da je čaša ljubavi, čeka tek svoje punjenje.
  
  
  Sa svim snagu volje, na koje je bio sposoban, joj šapnuo: "Će i drugi puta". Joj proveo usne na njen obraz i otišao na tuširanje.
  
  
  Nije joj mogao žaliti na ono što se proteklih pet dana na Viski-Kay bili vrlo ugodna. Otok je bio igralištem za vrlo bogate. Gdje nam je da pogledamo, svugdje je luksuz - čist, opran marine za jahte, stoji usidren u svjetlucavim plavim vodama; jutra skupe i imenuje travnjaka, plamen svetla vatrenim bojama, уходящие na moru; razredi luksuznih vila, vedro раскрашенных, kao da su izvučeni dječjim мелками, возвышались iznad Atlantskog oceana. Ga uživao sve, uključujući i Mariju pozadina Альдер, u posljednjih pet dana.
  
  
  Ali moj posjet Viski-Kay još uvijek bio razočaravajući; To je tamo na posao i bio je ne liže, za rješavanje moj trenutni zadatak, nego onaj dan kad Hawk prvi put pripremio za posao me u stožer-apartman AX u Washingtonu.
  
  
  Hawke je počeo razgovor neobično монологом o opasnostima ove specifične misije, nevjerojatno dobru priliku i vitalne važnosti za uspjeh.
  
  
  Ga bacio na njega pogled krajičkom oka, razmišljam, a što je još novo? On je gotovo očekivala da vidi, kako se bore oko ego tanke usne pretvoriti u osmijeh. Nerijetko Hawk, diskretan stanovnik Nove Engleske, pokušao šaliti. Ali ja sam vidio da su te bore oko ego rta i prodornim očima samo je pojačano, i znao sam da je ozbiljno.
  
  
  On miješaju papira na stolu i viku. "Nama je samo da su obaviješteni da je, naravno, potpuno povjerljivo - što je šest sati premijer Engleske prijeti ubojstvo ego dugogodišnji prijatelj, član parlamenta. Dvojica muškaraca su se nalazili u seoskom kuća premijera, kada je drugi iznenada досталь pušku, нацелил ga za premijera, a zatim, potpuno neobjašnjivo, нацелил pušku na sebe i вышиб sebi mozak. U to vrijeme više nije bilo nikog, tako da možemo davati u javnost lažne povijesti. Ali stvarne posljedice nesreće strašno ".
  
  
  Joj je kimnuo. To je više čudno, nego što ju je očekivao, pa čak i onda uvodnom govoru Hawk.
  
  
  "Službena britanska verzija, opisuje to kao nesretan slučaj", - nastavio Hawk. "Zastoj, kada je drugi provjerava pušku. Naravno, neće
  
  
  
  
  On je spomenuo da je prvo oružje je bio usmjeren protiv premijera ".
  
  
  "Ćete posuditi me britanci za pomoć u istrazi?"
  
  
  Hawke je odmahnuo glavom. "Problem liže do kuće. Izvijestili o sličnim slučajevima u Kini, Francuske, Japana i Njemačke. U svakom slučaju, potencijalni ubojica je imao snage ubiti svoju žrtvu, ali je umjesto toga ubio sebe.
  
  
  "Možete zamisliti kakav je utjecaj tih izvješća imali predsjednika. On lako mogao postati sljedeći cilj. I on ne će čekati, dok se član ovog tima ubojica dođe do Bijele kuće, čak i ako je ubojica na kraju ubije samo sebe. Naš je zadatak ovaj put - tražiti i uništiti - preventivne mjere ".
  
  
  "Imamo bilo kakvih tragova?"
  
  
  "Malo - priznao je Hawk. On je zapalio jednu oko svojih jeftinih cigara i s minuti попыхивал u tišini. "Imam sve datoteke istrage raznih obavještajnih službi, u svakoj po zemljama, kao i Interpola. Želite li znati što su pronašli? "
  
  
  On je napomenuo činjenice na nožnim prstima. "Prvo, svi mrtvi ubojice bili potpuni. Drugo, svi su bili opsjednuti svojom težinom i proveo puno vremena u pokušaju da biste dobili osloboditi od njega. Tri-tri, oko njih su bili bliski sa sestrama Pozadina Альдер ".
  
  
  Joj приподнял obrva. "Sjajan. Joj tražim debelih ljudi na dijeti koji vole lijepe djevojke. Ti si baš упрощаешь to ".
  
  
  "Znam, - reče Hawk. "Žao mi je." Sudeći po tome kako je on to rekao, gotovo je povjerio emu. Ali onda se opet шталь odlučno poslovan.
  
  
  "Mi smo započeli s sestara pozadina Альдер, to jest s vama. To je web-pravi savjet koji smo dobili ".
  
  
  Djevojke pozadina Альдер i sami bili malo čudni. Marija, Helga i Elsa - identične trojke-plavuša, poznata bilo koji čitatelj novina ili телезрителю. Bilo im je dvadeset, i oni su lijepe. Oni su došli u Sjedinjene Države na Njemačke nakon početka drugog svjetskog rata sa svojom majkom Урсулой. Oni se specijalizirala u мужьях i любовниках-миллионерах, koji je napravio ih bogatim darovima u obliku kućice, razasute širom otvoreni bazen, jahte, nakit pa čak i privatnih zrakoplova.
  
  
  Поразмыслив, odlučio je da susret s pozadinom Альдерс, vjerojatno je bio jedan oko najisplativijih načina, od kojih joj ikada počinju obavljati poslove.
  
  
  Za AX bilo dovoljno samo pružiti mi podršku - Tony Доуэса, bogati poslovni čovjek, унаследовавшего uspješan export-import poslovanja iz stožera sjedištem u New Yorku. Ubrzo, kada je Hawke iza kulisa vuče za prave ниточки, su me pozvali na nekoliko stranaka, što je i djevojčice Pozadina Альдер. Čim je upoznao sestara, bilo je prilično lako, s raskošnim manifestacije dara i pažnje, postati dio ih na socijalne mreže.
  
  
  Marija je bila prva pozadini Альдером, koga sam ja "istraživao". Ga je vozio na Viski-Kay, gdje smo proveli pet najsretnijih dana u luksuz. Ali do jutra, kada Hawk mi je naredio da se vrate u Sjedinjene Države, on nije otkrio nikakve druge зацепок.
  
  
  Dva
  
  
  Za manje od dvadeset min, a zatim poziva Hawk ju, krenuo na glavni rivi Viski-Kay. Maria von Альдер je išla sa mnom, držeći me za ruku. Tamo je već čekao čamac - сорокфутовый cruiser, velik dio boja облезла i заржавела, dva dizel motora su radili u praznom hodu. Na palubi je imao četiri osobe.
  
  
  Odina oko muškarce, na kojem je выцветшая kapu, uzvikivali: "spremni Smo za početak, gospodin Доус".
  
  
  "Biti s tobom", odgovorio sam. Joj, okrenuo se opraštamo s Marijom, a ona je dugo i требовательно poljubi me.
  
  
  "Zapamti, Дамплинк" - rekla je, - sve sestre pozadina Альдер zove svoje ljude "Дамплинк", - "držite se podalje od ove moje sestre, ili joj выцарапаю im oči".
  
  
  "Moj ili dobro?" Ga pitao.
  
  
  "Sve oči", rekla je ona.
  
  
  Ona je brzo poljubi me, i nju skočio na palubu cruiser. Muškarac u выцветшей baseball odmah požurio daleko. Kada snažan dva dizelska krstaši su oživjele, ga vidio kako drugi brod неслась na rivi. On se iznenada okrenuo i krenuo prema mom крейсеру, koji se ubrzano približava otvorenom moru, ego nos рассекал vodu, a njegov nos je činio oko sprej pomodarski rep. Ubrzo Maria von Альдер, još uvijek stoji na kraju luke bar, smanjuje do veličine lutke, a zatim u potpunosti nestala. Nakon nekoliko minuta sam otok je nestao širom polja.
  
  
  Odjednom ju je shvatio, da nas progoni drugi brod. Poznati hladnoći trčao po mojim leđima. Netko je počinio ozbiljnu grešku - može li to biti on?
  
  
  Joj pokušao razumjeti to, i brzo. Ili drugi brod je bio neprijatelja brod, пытавшимся doći do mene, ili joj omogućila pokupiti sebe ne na brodu on, a drugi brod je bio onima, koji Jastreb poslao na Viski-Kay. Prije nego što mi se pružila prilika raditi na tome još, čovjek u baseball rekao mi je ono što sam hotel znati.
  
  
  "Molim vas, ne činite gluposti, gospodin Доус, - rekao je on. On je bacio komad cerade na palubu i uhvatio rub, лежавший pod njim. Mozak je poslao me u grudi.
  
  
  Barem on ne zna moje pravo ime. Ali ga još uvijek nije mogao objasniti otkud je on znao da ću čekati uspije ustati iz luke bar u Viski-Kay.
  
  
  
  
  
  tako Ili je netko подслушивал poziv Hawk, koji me je izdao Maria von Альдер.
  
  
  Odjeknuo krik osoba za komandama krstarice, i brod je okrenuo u desno s iznenadnim nagib, koji je skoro srušila na nas sve s nogu. Zatim smo vidjeli u čemu je problem - zlokobno srebrni predmet, prodoran vodu gotovo otvoreno nad našim nosom. Преследовавший nas brod je objavio торпеду, ali raketa nije pogodila u nas, i odletio u more.
  
  
  Ali u tom kratkom trenutku, kada su sve ruke na brodu krstaši izgubili ravnotežu, dao mi je potreban mi je prilika da će se povući Wilhelmina, moj promjene Luger s трехдюймовым koluti. Dok joj je s Marijom u Viski-Kay, sakrio njezin ego u tajnom pretincu u mojoj prtljazi. Ali prije nego što napustite naš sobi u jutarnjim satima, kada je Marija bila u drugoj sobi, njegov oprezno stavio ego u промежностную kubura, koje je nosio u svoje hlače, doprijeti do pištolj i, расстегнув hranidbenih.
  
  
  Dok je čovjek s pištoljem još uvijek ležao na tračnice, joj, sjeo, undid zatvarač i izvukao "luger". Joj mogao vidjeti iznenađenje na ego čovjeka, kada je "Luger", pojavio se u mom ширинки. On vikne i flailed trenutku puške gore, njegov prst je stisnuo okidač. Mi smo pucali u isto vrijeme. 9-миллиметровая kolutanje Вильгельмины smanjio jaz između nas na полсекунды brže. Kolutanje снесла čovjeku lice i swept ego preko ograde u more, a sačmarica sa sačmaricom je dobio u pregradu iza mene.
  
  
  Joj hodali brzo, jednom rukom hvatajući spašavanja gillett, a drugi guranja "Luger" natrag u kubura. Zatim joj je skočio preko ograde u more. Joj verovati da su ljudi u početku je drugi brod je bio serviran mi je signal, da ga je pokušao izaći iz čamaca, kada su izdali торпеду, i da su gledali za mnom u dvogled.
  
  
  Unatoč dana vrućina, kada ga udario i otišao pod vodu, voda je bila užasno hladna. Još uvijek stišćući u ruci spašavanja gillett, on je gotovo odmah skočio i doplivao od cruiser co početka drugi brod, koji je za sada неслась k meni. Preko ramena joj je vidio kako cruiser počela razvijati u potrazi.
  
  
  Krstarica još uvijek nalazio na pola puta, kada se približava brod je objavio još jednu торпеду. Morska raketa просвистела mimmo mene, samo pet metara od mene, i ovaj put je pogodio u rebru cruiser. Došlo je do eksplozije pakla, i mene je udario snažan udarni val koji se širi kroz vodu, kao što je električna struja koja teče kroz izloženih žica pod naponom. Krstarica razbio na komade, podizanje div gejzir oko vode, smeća i žice.
  
  
  Kroz nekoliko sekundi slijedila brod подтянулась na brodu, i ruke pomoći podigli su me na brodu. Nalazeći se na palubi ih je vidio, da je ovaj brod je bio replika samo da poru krstarice, čak i na отслаивающуюся i ржавую boje i broj ljudi na brodu. Ali ovaj put jedan oko muškaraca pokazali čestitka s pečatom Sjedinjenih američkih Država i potpisom predsjednika.
  
  
  "Ispričavamo se zbog neugodnosti", - kratko je rekao muškarac. "Mi smo već kasno na vez u Viski-Kay. Netko sagradio malu диверсию na našim generatorima, odgoditi nas. Kada smo vidjeli da je drugi brod je povukla, zajedno sa vama, mi pogađate što se dogodilo."
  
  
  "Hvala" - nasmijala sam se. "Vi dobro oporavio".
  
  
  On ne шталь priznati da je pravi profesionalac. Umjesto toga, on je rekao: "Možda i vi želite promjena u suhu odjeću prije nego što ćemo doći do odredišta. Dole u kabini, naći odjeću.
  
  
  Joj, sišao dolje i maskirana u svježe traperice, sportsku majicu, cipele i čarape. Ovo nije bila šveđana Saville Row, ali je čista i suha. Moji spasioci ne pitajte me bez pitanja i ne nude nikakve informacije. Vjerojatno je to bila CIA-e, ali ga još uvijek nije imao pojma kako su planirali da me vratili na kopno s to brzinom koju je imao na umu Hok.
  
  
  Kada je opet došao gore, isti čovjek koji je govorio sa mnom ranije, rekao mi je, da mi moramo doći do točke presaditi oko šest minuta.
  
  
  Joj, klimnuo glavom, ali još uvijek nije shvatio o čemu on govori. Neko vrijeme smo bili izvan vidokruga Viski-Kay, i oko toga što sam znao o ovom dijelu Atlantskog oceana, na mnogo milja zapadno nije bilo zemlje, osim SAD-a. Sve što sam mogao vidjeti bili su planinski valovi plava haljina sa svih strana. .
  
  
  Ривненской kroz pet minuta i pedeset sekundi smo bili u vidno polje nosača zrakoplova AMERIČKE MORNARICE, i osoba na palubi sa mnom, rekao je: "Glas i mi ćemo iskreno na gumb".
  
  
  Desetak mlaznog zrakoplova s preklopljenim krilima sjedili na nosača zrakoplova, poput tamne ptice, izletnici prije nastavka leta. Neki članovi posade su веревочную stepenice, kada je naš brod je otišao na obalu. Joj, rukovao svojim спасителям, a zatim se popela stepenicama. Krstarica ode i gotovo je pobjegao na umu u бурлящем more, prije nego što joj je postigao palube.
  
  
  Kapetan broda me upoznao na katu avionom, отсалютовал joj odgovorio, i brzo vukao me za реактивному avion, koji je čekao na let palubi. Motori A-4 Skyhawk već su
  
  
  
  
  uključene, tražeći da se dignu u zrak. Joj, drhtanje ruku pilotu, mladog рыжеволосому, obukao leta odjeću i pristajanja u stražnju kabinu. Pilot je pokazao mi je "palac gore", a mi se vratolomnom brzinom катапультировались s palube nosača zrakoplova u nebo. Kada je predsjednik Sjedinjenih američkih Država je svojim osobnim travel agent, smještaj strogo je vrhunski...
  
  
  Tri
  
  
  Povratni let u sad-u prošao je brzo i bez avanture. Našim destinacija bila je zračna luka John f. kennedy, ny u New Yorku, a mi smo spustili tamo, na posebno pripremljene pistom. Tada sunca i iz vedra neba, na Viski-Kay, nisam bio spreman na grub, oštar siječanj холодам New Yorka.
  
  
  Hawke je čekao na kraju piste u dugoj tamnoj limuzini. Čim je prešao iz aviona na stroj, riđokos pilot je mahnuo rukom, okrenuo zrakoplov i letio na авианосцу. Ispred limuzina sjedili dvojica muškaraca - vozača i, kako sam shvatio, još jedan agent AX. Joj, znao da se moramo suočiti s ozbiljne krize, jer Hawk gotovo nikada ne otkriva identitet jednog agenta na drugog. Hawke je pokucao na staklenoj pregradi, отделявшей nas od muškaraca ispred, i limuzina prevali preko zračne luke.
  
  
  "Pa, N3, - reče Hawk, gleda kroz prozor - pretpostavljam da nema novih informacija, da".
  
  
  "Bojim se da ne, gospodine", rekao sam, ali sve je to isto rekao emu o дублирующем крейсере Viski-Kay i mom spasenju. Joj, dodao: "Naravno, to je nemoguće dokazati, kao što su dobili informacije. Maria von Альдер može uopće sudjelovati ".
  
  
  "Hmmm", odgovorio je samo Hawke.
  
  
  Vozili smo se u tišini nekoliko sekundi prije nego što Hok okrenuo i угрюмо je rekao: "Šef ruske komunističke partije mora doći ovdje, u new yorku, na primjer, preko šest minuta. On će se sastati s nekim oko naših ljudi na tajnom sastanku u UN-u, prije nego što odleti natrag sutra. Na nas stave odgovoran za sigurnost ego, dok je on ovdje. Glas zašto joj je tako hitno potrebna tebi.
  
  
  To je bio moj red u mogućnosti da mrmlja: "Hmm".
  
  
  Limuzina притормозил i sada se zaustavio pored jedne na piste zračne luke, gdje je ego bila je velika gužva ljudi i strojeva. Hawke se nagnuo naprijed i ukazao na divovski turbomlazni motor, спускающийся olova sa neba. "Naš posjetitelj, na vrijeme", - rekao je on, nakon što je pogledao na džepni sat koji je nosio na lancu, перекинутой kroz gillett.
  
  
  Kako samo ruski zrakoplov se zaustavio na pisti, zaposlenici zračne luke brzo подкатили stepenice na dan kabine, i izašao sovjetski predsjednik stranke. Oko golemih zrakoplova za njim su slijedili nekoliko drugih ruskih zvaničnika, i, ispred stepenica cijelu grupu odmah opkolili policija i sigurnosne službe - kako ruski, tako i američki - i сопроводили na red oko automobila. Kada je povorka, na čelu s grupom new yorku, motociklisti krenuli, naš limo servis, vozio iskreno po dogovoru sovjetskog ministra. Ubrzo smo već ulazili u gol Ujedinjenih Naroda, dugo veličanstven niz zastave koji brzo развевалась na ledenoj vjetar.
  
  
  Jednom unutar zgrade, sve grupe brzo su se preselili u jednu oko sobe privatnog vijeća sigurnosti. Bila je to prostrana soba bez prozora, sa sjedala, razmaknutim palube, poput amfiteatra za gledatelje, s трибуной u centru, gdje su s obzirom na svoja mjesta sovjetski predsjednik i ego stranke, kao i savjetnik za sigurnost Sjedinjenih američkih Država i ego pomoćnici. Joj i Hawk, drugi agent AX i ga s obzirom na mjesta u prvom planu red uz ruske policije sigurnosti, сопровождавшей sovjetski vođa iz Moskve. Iza nas su stajali agenti policijski službenici gradske, državne i savezne vlade. Sastanak je, naravno, bio je zatvoren za gledatelje.
  
  
  Dvojica muškaraca su komunicirali preko tumača, koji je prevodio šapat od jednog do drugog, tako da ništa gore nije moglo čuti tamo gdje smo sjedili. To je kao da gledate predstavu u пантомиме i na geste pogodak, da kažu glumci.
  
  
  U početku se činilo da su oba muškarci su bili ljuti i подозрительны. Bilo je mnogo viku, viku i lupanje šakama. Ubrzo je zamijenio bijes zbunjenost, i onda vidio da dvojica postali prijateljski. Očito, oni su počeli shvaćati da nam jedna strana nije bila za čudan incident.
  
  
  Ubrzo zatim ovaj sastanak je došao do kraja, i predsjednik Sovjetskog Saveza i savjetnik za sigurnost SAD-stade tresti jedni drugima ruke.
  
  
  Zatim, jedno oko članovi partije sovjetskog premijera kasnije joj je postalo poznato da je on bio ruski ambasador - potez napravio na predsjednika komunista. On je držao вытащенную oko džepa granata. Muškarac открепил granatu i bacio ga na plišani tepih otvoreno na noge ruskog vođu.
  
  
  U последовавшую djeliću sekunde ledenog užasa u sobi nije mogao čuti naš glas. Joj vidio čisti užas čovjeka sovjetskog ministra, kad je bespomoćno gledao dolje na смертоносную aktiviranu granatu, koja se nalazi na čarapama ego cipela.
  
  
  
  
  
  instinktivno joj je izvukao svoj Luger Вильгельмину iz futrole, ali Hawk uhvatio me za ruku. Na samom delle, jer on je bio brži od mene, da se vidi da ja ništa ne mogu učiniti. Kolutanje samo brže će eksplodirati bomba. Ruska vođa nije imala vremena ni mrdnuti.
  
  
  U ovom trenutku, kada su svi prisutni u prostoriji su osakaćen, ruski ambasador je - čovjek, уронивший незакрепленную granata - bacio se na взрывчатку. Tu je bio prigušen prasak; Smrtonosna moć granata je bila ugušena tijela muškarci. Ego tijelo разлетелось na dijelu, cilj je odvojena od trupa.
  
  
  Posljedice eksplozije potresle predsjednik Vijeća i drugih prisutnih na tribini, ali inače su ostali neozlijeđeni. Mi smo s Хоуком odmah prenose ruske i američke delegacije oko sobe u čekanju izvana limuzina. Bili su žurno poduzeti mjere kako savjetnik za sigurnost SAD-a i ego zaposlenici su se vratili u Washington, a ruska strana je na čelu sovjetskog veleposlanstva i ostao tamo do odlaska u Moskvu.
  
  
  U međuvremenu, hitna pomoć policije i N. Y. P. D. u UN-U su počeli stizati саперы s контингентом novinskih reportera i fotografa. Sobe privatnog vijeća sigurnosti je bio blokiran od strane policije UN-a, ali Хоуку i mi dopustio da se vrate unutra, gdje je na nosilima su objavili prekriven ceradom ostaci ruskog ambasadora. Već sada zaposlenici ruske policije sigurnosti i američki agenti pripremaju pratiti nedavne kretanja ambasador.
  
  
  Bio je napravljen poziv u Bijelu kuću, a predsjednik je bio obaviješten o tome delle. Prije nego što je ovaj razgovor gotov, Хока izazvao na telefonu, za razgovor s predsjednikom. Kad se vratio, lice šefa AX bio siv.
  
  
  "To je gotovo katastrofa", rekao je on, trese glavom. "Predsjednik mi je da smo dobili kompletan izvještaj o передвижениях sovjetskog ambasadora, što je samo istražuje nešto otkriti. Ali mi već znamo jedno ".
  
  
  "Što je to?"
  
  
  "Samo dvije noći prije, - reče Hawk, - sovjetski veleposlanik je bio gost na jednoj zabavi, izgrađenoj Хельгой pozadina Альдер i majkom u stanu Хельги na Park avenue".
  
  
  "Jeste li sigurni?" - iznenađenje upitala.
  
  
  Hawke je kimnuo drugi agent AX, koji nas je pratio u limuzini, nego kennedy, ny. "Agent Z1 bio na zabavi. Jer, znao sam, da je nemoguće pratiti sve žene pozadina Альдера istovremeno, njegova koristio ego u tom delle. Joj želim da vas dvojica ste se okupili zajedno, da je on rekao da detalje večeri. Poslije toga joj želite obavljeno nad Хельгой pozadina Альдер. I...
  
  
  "Da, gospodine?" Ga pitao.
  
  
  "Siguran sam da mi ne treba vas podsjetiti o hitnosti svoje misije. Mora biti neka veza između ove posao i pozadina Алдерс. Pronađite ga, što god to nam se isplatilo ".
  
  
  Četiri
  
  
  Hok je otišao jedan njujorški ured AX, ostavljajući Z1 i mene razgovarati zajedno. Nakon što je proveo većinu dana u avionu, летевшем na Viski-Kay, i u autu, ехавшей na John f. kennedy, ny, joj, osjetio sam da mi je potrebno vježbati u teretani. Joj predložio Z1 ići u sportski klub igrati rukomet, dok smo razgovarali.
  
  
  Nitko na nas, naravno, nije znao pravo ime drugih. Sama Z1 je bio otprilike mojih godina, na par centimetara ispod i nekoliko kilograma teža, s thatched kose i puti. Čim smo переоделись u sportsku formu i počeo igru, joj vidio da je dostojan protivnik rukomet. Na mjestu u blizini njega bio nespretan, плоскостопий, ali je loptu sa ubojitu silu, tako da je on отскакивал, kao i kolutanje sa odbio, i imao sam potez.
  
  
  "Diskovi sinoć je bio prisutan u stranku", - počeo je on, a da ga uhvatili slab južni naglasak u ego glasu, vrsta naglasak srednje južnih država. "Ove pozadine Альдеры točno znaju kako da se zabavljaju. Imao je par glumaca, ruski veleposlanik, dva britanska pisca, ovaj pop umjetnik koji ne prikazuje ništa, osim slika sa sportskim trake, i još desetak ljudi koji ga nije upoznao ".
  
  
  "Netko oko njih показался posebno ugodno s veleposlanik?" - pitao sam je, nanose udarac lopte, i ako uspiju, udario snažno вонзив ego u sredinu Z1, zbog čega on nije mogao odgovoriti na udarac.
  
  
  "Uh!" - promrmljao je, s naporom выпрямляясь, lice ego покрылось kapi banka. Zatim, odgovarajući na moj vadičep, on je rekao: "Mi se činilo da su svi gosti bili su vrlo prijateljski još s drugima. Kao da su svi oni bili članovi nekog ekskluzivnog kluba. Ako znate o čemu se na njoj?"
  
  
  Joj je kimnuo. "Ali jesu li Helga ili njena majka, Ursula, ikada sama sa veleposlanik u roku od bilo koje vrijeme tijekom večeri?" - upitala strane utrke zajedno i tamo-amo na terenu. Nisam znao koje podatke ga očekivao od njega dobiti, ali svaki trzaj ili odnos između mrtav ambasador i činjenica ili na neki drugi na pozadinu Альдеров mogu pomoći.
  
  
  "Ne", odgovorio je Z1, izvodeći svoj udio trčanja. "Na samom delle ruski većinu vremena razgovarao s tim umjetnikom i, na kraju, završio večer, kupnjom dvije internetu, koje je čovjek donio sa sobom..
  
  
  
  
  
  
  Mi je došla u glavu divlja ideja. "Što bi vi mislili, ako bi ga zamolio AX organizirati obdukciju mozga mrtvog ruski?"
  
  
  "Obdukcija?" - uzviknuo Z1, okreće i gleda u mene. "Što se može dokazati studija ego mozga?"
  
  
  "To samo mislim--, - rekao sam. "Ja ne mogu baciti oko glave, koliko god čudno je cijela situacija. Ne samo ono što se danas dogodilo, ali i sve prethodne ubojstvo - ili, nju bih rekao samoubojstava. Ti ljudi su formirali najveći čudan tim ubojice koji joj je ikada vidio. Može biti, najprije, je li lijek ili загипнотизировали, ili ispiru mozak. Netko se morao prisiliti ih da se ponašaju tako jednako iracionalno. Mora postojati objašnjenje. Može biti, obračun će dati neke odgovore, pomoći će nam razumjeti razloge ovog slučaja ".
  
  
  "Pretpostavljam da vrijedi pokušati". Z1 slegnuti ramenima.
  
  
  "Hawk želi da joj se odmah preselio na Хельге", - rekao joj emu. "Nakon što smo završili igru, nju ću to i pokušati odredi datum za danas navečer. Mislim da ti je bolje da jave Хоуку u stožer. Obavezno reci emu, da želim provesti obdukcija ruski ".
  
  
  "Naravno", rekao je on, упустив priliku i gubi mi se igra.
  
  
  Usvajanjem tuš i одевшись, otišli smo u bar i pili par hladnjaku martini, a ona je nazvala Хельге pozadina Альдер putem telefonske govornice.
  
  
  "Пельмень!" ona взвизгнула oduševljenja čim je čula moj glas. "Vi ste se vratili. Moja tupa sestra dozvoljeno ti je otići. Vidimo se večeras?
  
  
  "Točno je ono što sam imao na umu", rekao joj je hej. "Ja sam svratila za tobom oko osam".
  
  
  Kada ga je završio razgovor, mi smo od agenta Z1 rastali. Joj krenuo u luksuzni stan na Sutton Place koju AX iznajmljuje za mene - ili, radije, za "Tony Доуэса".
  
  
  Jedan na prednosti rada pod krinkom za AX je da je organizacija ne жалела sredstava za izgradnju pouzdanog za maskiranje svojih agenata. Hotelske Tony Доуэса je dobar primjer. To je bio elegantan, otmjen холостяцкий dom sa svim potrepštinama za zavode, koji je takav čovjek mogao osigurati sebe. Zvučno izolirana izvana, dovoljno visok da otvori pogled na grad i samoću, i opremljen sa svim najnovijim elektroničkom opremom od unutarnje rasvjete do квадрофонического zvuka. Jedine moje molbe su mala teretana i sauna. Preostale sate dana proveo na боксерскую kruške, i daske, i završio saunom. Bilo je sedam i trideset pet, kad sam u smoking otišao na Хельге pozadina Альдер.
  
  
  Apartmani Хельги je novo dizajniran penthouse na Park avenue u osamdesetim, u kraljevskoj zgradi, koja je više nalik na privatni klub, nego na rezidenciju. Joj očekivao da će jedna, ali kada je stigao joj, joj, vidio sam, da je Ursula je bila tamo s седым gospodin, lice čiji je izgledalo nejasno što je poznato, iako je ego ime na trenutak izgubio od mene.
  
  
  "Ali Дамплинк", - поприветствовала me Helga, поцеловав moje usne običnim poljupcem pozadina Альдера s otvorenim ustima i, втянув me unutra, "reci bok Урси" - kćeri pozadina Альдера ime svoje majke Урси, - "i njegova pratioca Byron Тиммонса. "Onda ga je naučio u tom čovjeku jedan oko naftnih tajkuna u zemlji. Ursula von Joha i poljubi me u usta, što je bilo daleko majčinskim, i Тиммонс dobro je odmahnuo rukom.
  
  
  "Урси i Byron su puta odlazili", - dodao je Helga, херувимски smiješeći se.
  
  
  Byron Тиммонс promrmljao: "Ah, da", i počeo pomagati Урсуле obući норковую kaput.
  
  
  "Razgovarali smo o užasnog pada siromašne Vladimira Колчака, - rekla je Helga. "Vi ste čuli u vijestima?"
  
  
  "Nema joj rekla. "Ja se ne bojim."
  
  
  "Danas ne kada ego ubili u UN-u, - tužno je rekla Helga, - nešto poput eksplozije kotla".
  
  
  "Strašno", rekao joj je, valjda, nije izmislio li Sokol "eksplozije kotla" za novine sam.
  
  
  "Siromašni Владди, - rekla je Helga, - on je uvijek bio pun života. Nju ću propustiti ga.
  
  
  "Vi ste znali ega?" Ga pitao.
  
  
  "O da", odgovorio Helga. "To je bio stari prijatelj Урси. On je ovdje, u kući, na zabavi, u samo dvije noći prije.
  
  
  "Za sve nas će se ego ne propustiti" - potvrdio je Ursula, ljubi Хельгу u obraz, dodirom mojih usana ee usnama i tarifni broj za taj dan. Byron Тиммонс koji me slijedio, opet dobro slijeganje mi je ruku.
  
  
  Čim Helga zatvorio vrata za datira par, ona je pala u mojim rukama s depresivno хихиканьем i prošaptala: "O, Дамплинк, Byron Тиммонс strašno ljut na mene i na tebe. Kad joj je odredila da dan danas ne kada ga potpuno zaboravio da je večeras joj je trebala otići s njim u kazalište. Kada ga se sjetio, morao sam napraviti neke očajna перестановку i poziv Урси za zamjenu. Nju je rekao Байрону, da ste stari, drugi, koji nisam vidio mnogo godina, i da su u gradu samo na noć.
  
  
  "Ja sam znao da je nešto nezadovoljan. Sada ga razumijem.
  
  
  Helga отстранилась, tresući glavom. "Ponekad joj mogu biti tako neposlušan. Ali joj hotelu biti s tobom ".
  
  
  "Ja sam zadovoljan - rekao joj bok, i polaskan. Gdje želiš da joj je tebe dovelo?
  
  
  "To je tako neugodan noć", rekao je Helga.
  
  
  
  
  
  Njegova je mirno rekao: "mislio Sam, možda ti je bolje ostati ovdje i bit ćeš ugodno. Ako ne protiv nečega jednostavnog, na primjer, šampanjca i kavijara. Bojim se, to je sve što imamo u kući, i sada sluge izlaz.
  
  
  "Ja ne mogu sjetiti bolje institucije provesti večer".
  
  
  Ona me je slobodno. Ona je bila odjevena u обтягивающее bijela večernja haljina, njegova plava kosa bila je pažljivo složen, na vratu visio dijamant ogrlice sa odgovarajućim бриллиантовыми privjesci, visi oko мочек joj uši. Ona je bila spremna provesti noć u gradu. Ali onda bi joj, shvatio da žene Pozadina Альдер, najvjerojatnije, prerušiti se, samo da bi navečer ljenčariti kod kuće.
  
  
  Helga je uključivao glazbu i ugasila брылев. Ona je ubrzo donio šampanjac i kavijar, a mi smo u igru rame uz rame u леопардовом kola prije prozorima od poda do stropa, oko kojih smo vidjeli svjetla grada i snježne tamu.
  
  
  "Znaš, Toni, - nježno je rekla Helga, okretanja k meni, kada smo oboje потягивали rashlađeni šampanjac, - ti ne takav kao ostali muškarci, kojima ga je poznavala u svom životu. Obično joj mogu prilično lako ih je razumjeti, razumjeti što oni žele od žene. S tobom nisam siguran, iako znam jako dugo. I to je problem. Meni je to zanimljivo, i ja mislim da su sve ostale žene Pozadina Альдер, uključujući Урси, previše. Ona iznenada sela iskren. "Tebi se svidjelo s Marijom?"
  
  
  Joj iskreno kimnuo. "Ona je divna. Ali onda ste svi vi. Na kraju, vi identične trojke.
  
  
  "Nije u potpunosti identičan". Joj, vidio njen osmijeh u полумраке. Ispružila je šolja sa šampanjcem i skliznuo u stolac, pritisne svojim tijelom moje. Joj osjetio toplinu njezina tijela kroz haljinu. Egzotični miris ee puhačke волновал moja bedra. Joj gurnuo prst pod бретельку joj haljine i zaustavio se.
  
  
  "Helga", rekao sam.
  
  
  "Hmm?"
  
  
  "Ovaj momak, Колчаком ili Владди, kao što ego zove - vi ego dijelu vidjeli u posljednje vrijeme?"
  
  
  Ona krivo shvatila moj vadičep. "Ne moraš ego ljubomoran, Дамплинк". Ona придвинулась liže k meni, tako da naša bedra соприкоснулись.
  
  
  "Ne, ali ja sam znatiželjan", - inzistirao sam. "Dio da li je on posjećivao vas ili vašu obitelj u posljednjih nekoliko tjedana?"
  
  
  Ona slegne ramenima, još uvijek snuggling k meni. "Владди je bio jedan oko onih ljudi, koji su uvijek ili uvijek su bili u blizini mojim prijateljima. Primijetite kad je on bio tamo, ne bi dosadno na njemu, kad je on bio odsutan ". Ona nestrpljivo пошевелилась. "Ali, to je prošlost, to je sadašnjost. Trenutno je uvijek važniji".
  
  
  Joj, znao sam da je to sve što je ona htjela reći. Možda ona hotele nešto sakriti, a možda samo stvarno nije imao što reći o Колчаке. U svakom slučaju, joj, osjetio sam da je u ovom trenutku ispuni svoje dužnosti.
  
  
  Sada joj ness odgovornost pred sobom, da ne propustite ovu priliku da šmugnuti između mojih prstiju. Tim prstima joj je oslabila бретельку haljine Хельги. Ona спустила oba remena s ruke, a mekana tkanina bijela pao evo na struk.
  
  
  Na njoj nije bilo grudnjak. Kada je откинулась prije njene pune vitke grudi приподнялись, bradavice s ružičastim vršcima okupilo se na kraju. Ona grčevima naprijed, u susret s mojim licem, tako da je moja usta napunio jedan, a zatim drugim sličnim дыне холмиками. Tijelo joj je žestoko дрожало, kad joj je milovala bradavice vrhom jezika, dok se, na kraju, ona je, grčevito se uzdah, uzela je moju glavu objema rukama i držala sam moje usne na svojim. Kada smo se poljubili, ona je održala prstima jedne ruke po mom bedra, sve dok nije nabasao na svjedočanstvo moje uzbuđenje. Njena ruka na trenutak zastao tamo.
  
  
  "U redu, Дамплинк, sjajno", - prošaptala je, bez daha, i privije usne na moje uho.
  
  
  Joj podigao i nosio kroz dnevni boravak, kroz predsoblje u spavaću sobu. U sredini prostorije nalazila se ogromna okrugla krevet. Joj staviti ga na hax, a ona je skinula haljinu, čarape i lacy gaćice bikini. Ležati na атласных listovima, ona je nestrpljivo pruži ruku, da mi pomogne da skinu svoju odjeću.
  
  
  Joj, osjetio sam kako krv teče u mojoj krvi, kad moje oči upijaju joj prekrasna tijelo. Ona je bila pravi primjerak svoje sestre Marije, sa savršeno очерченной, выпирающей grudi i blago zakrivljene bedra do malog zlatnog trokuta u središtu njenog tijela. Ona притянула me k sebi, i kada naše tijelo соприкоснулись, ona je okrenuo glavu na jednu stranu i nježno rekla: "Čuj, Дамплинк, gdje god da si nam okrenuo vidiš što vodimo ljubav".
  
  
  Prije toga, nisam primijetio da tri zida sobe, uzglavlja kreveta s obje strane, bili su potpuno ogledala. Dok se tijelo Хельги сжималось i раскручивалось zajedno s mojim, kao neka idealna programiran, ali tanak alat senzualnosti, ogledala odražavaju senzualnim pokretima, kao da smo bili u sredini veliki grupni, u kojoj smo bili cijele grupe sudionika.
  
  
  Joj otkrio kako je Helga mi je rekla da su ona i njezina sestra Marija nije potpuno identičan. U tome što su vodili ljubav, bila je velika razlika. Obje žene su vodili ljubav s beskrajnom maštom i ogromnim otvorenim zadovoljstvom. Ali sličnosti završilo. Dok je Marija bila молчалива i napete, ee promet
  
  
  
  
  
  
  bili su izvrsno tanke, Helga je bila divlja i napušteno, njene ruke, bedra i usta stalno istražuje moje tijelo, razmjenom ugodnim osjećajima na svako primio ga. Sve ee biće stalno корчилось, дрожало i побуждало me na sve veće i veće visine ekstaze. Kao da - i ogledalo zid усиливали učinak - ja sam se bave ljubavlju desetak različitih žena, svaka sa različitim pristupom i reakcija. Konačno, ona je вскрикнула iz čiste zabave, i pala natrag na krevet.
  
  
  Nakon kratkog vremena, ona se nagnuo mnom zauvijek. "Ja radim za tebe sretna?" - pitala je, pokriva moje lice poljupcima.
  
  
  "Da", rekao sam. "Da, činiš me sretnim".
  
  
  "Također sam sretna", rekla je ona. "Ti si taj čovjek, koji ga je tebe mislili".
  
  
  Joj nježno притянул ee na sebi, da je ona kreveta na mene, naše tijelo прижались prijatelju drugoga od glave do pete. Mi leže nepomično, nitko o nama ne govori. Nakon kratkog vremena, ona se lagano вздохнула od zastave dozvole za izvršenje, koji ga je očekivao.
  
  
  "Shh", - šapnuo joj je hej.
  
  
  Ona je opet prestao govoriti, ali samo nakratko. "Oh!" rekla je. "Oh! Ah, Дамплинк! OH!" Ee tijelo opet grčevito затряслось, dok je ona s dugim tihim стоном ushićenja ne okrenula se na leđa i nije zatvorila oči.
  
  
  Moji redovni program vježbi za tijelo i um opet u ruci, dopuštajući mi dati Хельге posljednji dar užitka kojeg ona nije očekivala.
  
  
  5
  
  
  Helga je otvorila oči i nježno se nasmiješio mi se, kad joj je pognut ee glavom. "To je divno, divno, divno", - prošaptala je ona. Ona se okrenula i вылезла oko smeća. "Отдыхай, Дамплинк", rekla je ona, ljubi me i izlazio kroz sobe.
  
  
  Nakon kratkog vremena, ona se vratila s bocom šampanjca i dva бокалами. Ona napuni jedan oko čaše i pruži mi je. "To", rekla je ona, - uzeti tebe, dok joj ću se tuširati". Ona je opet poljubio me i otišao u kupaonicu, radosno pjevanje. Luksuzno растянувшись na krevetu, ga je čuo kako ona uzima tuš.
  
  
  Joj uzeo gutljaj ohlađenog Dom Perignon. Izvana se popeo vjetar. Četvrti zid sobe je bio prekriven zavjese, i on je znao da iza zavjese su dan u dvorište penthouse, koje su bile oko sve četiri strane stana. Iza vrata nešto стучало. Staviti šalicu šampanjca uz krevet, izvukao hlače i približio dan. Kad ga je gurnuo u stranu komad zavjese u stranu, joj vidio da se jedan oko vrata otvorena, i раскачивается na vjetru. Joj, zatvorio vrata i zaključao ga.
  
  
  Joj je bio na pola puta natrag kroz sobu, kada je to nepogrešiva šesto čulo, podsvijesti upozorenje na predstojeće opasnosti, послало mi svoju poruku. Ne znam zašto joj je instinktivno вскинул obje ruke pred svojim grlom, nije шталь djeluju previše rano. U istom trenu, tanka žičanom petlja накинулась na moju glavu i krevet mi je na ramena. Žica koja je trebala biti воткнута u moje grlo, umjesto toga, duboko dabbed u kožu mojih proteže ruke.
  
  
  Moj napadač izdao teška rika i žestoki kreten svinja. Joj пригнулся i udario u rame pre. Još uvijek nije mogao vidjeti, tko je bio iza mene, ali u tom nagla выпаде njezin pogled vidio dva bore sliku u jecaje ogledala Хельги. Ga pogledao još jednom i vidio sebe i čovjeka iza mene, ogleda se tamo. Muškarac je Z1!
  
  
  Ego lice исказилось od napada, ali ego identitet je nemoguće bilo kome. To je bio isti čovjek, s kojim ga je igrao rukomet u sportskom klubu u onaj dan.
  
  
  Bilo je nemoguće razumjeti zašto je on pokušao me ubiti sada. Sve što sam mogao učiniti, to bi zaštitili sebe. I to je bio jeziv, anksiozni osjećaj - gledati kako neko pokušava da me ubije u istim zrcala, gdje je nedavno ga je vidio sebe i Хельгу, intenzivno наслаждающимися seksu.
  
  
  On još uvijek nije primijetio slr zid i nije znao, da gledam za njom i u njoj. On je počeo dizati nogu, kako bi se odmoriti protiv koljeno mi je u leđa. Joj brutalno udario njegov ego lijevom nogom, pogodio emu u čašica i srušio ff. On uguši od boli i počeo da pada, vukući me za sobom. Joj pokušao вывернуться na žičane svinja, okreće glavu prilikom pada. Držao je naporno na šarku, još uvijek pokušava ugušiti me. Sada joj je jasno vidjela ego lice. Ego oči su остекленевшими - kao da je hipnotiziran ili pod dejstvom droga.
  
  
  Do sada tvor joj se nadao, da ću braniti sebe, nije ga ubio. Ali sam vidio da je to nemoguće. Njezin hit tvrdim ruba desne ruke u podlogu ego grla se pristupiti nanošenju koban udarac u karateu. Udarac je bio snažan i čist. Ego vrat se pokvario i on je bio mrtav, možda, čak i ne sumnjajući da je ego metoda je ubio. Ego tijelo осело na pod, cilj je гротескный okrenula na jednu stranu. Joj, ustao i ustao, vožnja ego, tijelo.
  
  
  Joj, čuo, kao u kupaonici ide tuš. Tepih s dubokim riskirati na podu spavaće sobe заглушало zvukove naše borbe. Tada mi se činilo jasno da je Helga von Joha заманила me u spavaću sobu, ja znam da je agent Z1 ide onda počiniti atentat na moj život. Kako bi bilo dobro to nam je bila sa mnom u smeće, nikad ju nije mogao
  
  
  
  
  
  Joj zaboravio, da su ona i njezine sestre su iskusni актрисами.
  
  
  S druge strane, negirao su se pojavili u medijima poruka sebi, još uvijek postoji mogućnost da je ona невиновна. Z1 je znao da je sam susret s Хельгой večeras, i mogao se pratiti me do stana. Ako bi, kao što sam sada sumnja, on je dobio nalog da me ubije, on je mogao skliznuti u sobu sa terase, dok smo s Хельгой vodili ljubav, a ona nije znala bi o tome više od nje.
  
  
  Ako je to istina, on nije mogao dopustiti Хельге pojaviti na dušu i naći čovjeka koji ju je ubio, leži na njenom tepihu. Ne može biti nikakvog objašnjenja, koja je ispunila bi ga, ako ga nije otkrila moju podršku. Ako bi to učinio, web-trzaj, koji je bio na AX slučaju, Pozadina Альдерс, bio bi beskoristan. Njezin je mogao učiniti samo jedno - prenijeti tijelo Хоуку, koji je u posjedu su sva sredstva, tako neprimjetno da biste dobili osloboditi od njega.
  
  
  Joj, stooped podigao leš na naslonima za ruke, vukao ego kroz sobu preko dana terase i bacila na ulicu. Zatim je požurio do прикроватному telefona, nazvati Хоуку. Morao razgovarati bez скремблера.
  
  
  "Ovo je ozbiljan posao", rekao sam, čim je on odgovorio. Kažem ukratko, joj je rekao emu što se točno dogodilo, импровизировав kod u međuvremenu. Na kraju joj je rekao: "mi Smo s drugima uskoro уедем odavde. Hoćete li biti u mogućnosti nositi se s зачисткой? "
  
  
  Hawk shvatio. "Povjeriti sve pripreme mi je, - rekao je on, - ali pogledajte ko mi nocas".
  
  
  "Planiram", odgovorio joj je i оборвала razgovora, kada je čula kako Helga ugasila tuš u kupaonici.
  
  
  Kroz nekoliko minuta u sobu je ušao Helga u prozirnim crnim неглиже, открывающем svaki detalj njenog tijela. Joj opet ispruži na veliki krevet i потягивал šampanjac, oko čaše. Srećom, smrt agenta Z1 je bio blijed, a u sobi nije bilo ničega što ukazuje bi na borbu koja se bavi došlo je do tamo samo nekoliko min u nazad. Ako Helga sudjelovala u zavjeri, i vratio se, čeka me pronađu leš, on nije dao na to ne ukazuje. Umjesto toga, ona se privije na krevet pored mene, dok joj наливал hej šolja šampanjca.
  
  
  "A amore" - rekla je ona, dodirom moje šalice svojim.
  
  
  "A amore", reče sam.
  
  
  Onda bi, kao što smo напились, nju bacio s nogu sa kreveta i rekao: "Idi, Пельмень, svojim ću te pozvati na večeru. Ne živi čovjek samo ljubavlju. Barem ne ovaj čovjek.
  
  
  Izabrali smo restoran u malom slabo osvijetljenim francuski ustanovi, u neposrednoj blizini apartmana Хельги. Izvana još uvijek shell snijeg, ali u restoranu je bilo toplo i veselo, a održavanje i eda su bili izvrsni. Ali ga stvarno nije bio gladan, jer je tijekom večere stalno joj se zamislio strašnu scenu, koja se bavi će se dogoditi u stanu Хельги, kada Hok razbistri tijelo mrtvog agenta AX.
  
  
  Helga, čini se, nikada nije primijetila moje brige i jeli duša, živo dok razgovarate tijekom cijele večere. Jednog dana, ona притворно je puhao usne - isti gest, koji je napravio Marija, kad joj je ostavio njezin Viski-Kay, i rekao je: "Дамплинк, hajde, idite negdje na vikend, kako bismo mogli biti sami. Vi ste otišli s Marijom. Sada je moj red."
  
  
  Mene позабавила d шутливая konkurencije, koja se bavi postojala okruženja djevojaka. "Što ti je na umu?" Ga pitao.
  
  
  Ona je neodređeno pokret ruke u zraku. "Meksiko. Možda, Španjolska. Jug Francuske. Na kraju, mlazni avion samo sjedi besposleno na vješalice. Mi smo mogli iskorištavati ". Ona je predložila to tako ležerno, kao da je govorio o odlasku taksijem kroz grad. I joj mogao vidjeti da je ona bila teška.
  
  
  "Pa," rekao sam, ostavljajući svoje opcije otvorene, jer još nisam znao, što komplikacije onda će smrt agenta AX.
  
  
  Helga je klimnula, i to slobodno me kako da odjednom посерьезнела. Takvo raspoloženje joj uopće nije očekivao od pojam vrtoglavog pozadina Алдерса.
  
  
  "Ja tebi nešto da kažem, Tony", - prošaptala je, njegovi prsti su isprepleteni s mojim, dok smo потягивали rakije. "Primam od vas vibracije, vibracije ogromne snage. To je ono što sam cijeli život htjela u čovjeku. Mekoću brižan ljubavnik i snagu uglednog čovjeka. Ponekad možete pronaći ili nešto drugo. Ali oboje - nikada! To je vrlo dobro." Ona нахмурилась i polako reći: "Jednog dana joj je pokušao objasniti da je htjela, prijatelju muškarcu. On je bio nježan, ali ne jak, i on je rekao da se osjećam isto, jer nikad nije znao svog oca. On je rekao da tražim ljubavnika i oca u jednoj osobi. Ti vjeruješ da?"
  
  
  Joj, odmahnuo glavom. "Ja nikada ne razmišljam o takvim stvarima, uzrocima svojih osjećaja. Važni sami osjećaje ".
  
  
  "Ja mislim tako", - ona je pristala. "Ali ja stvarno ponekad mislim o svom ocu, i ja znam, da je Marija i Elsa previše misle, iako mi nikada ne govorimo o nen".
  
  
  "A ti ego baš ne sjećate?" Ga pitao.
  
  
  "Ne. Samo ono što nam je rekao Урси. On je ubijen u Berlinu tijekom jedne na savezničkih bombardiranja u vrijeme početka drugog svjetskog rata. Mi smo sestre, onda su vrlo male, i Урси spasio nas živi samo čudo.
  
  
  Ona se nasmiješio i opet просияла. "Bu
  
  
  
  
  
  
  "S njima lasica život je postao dobar", rekla je ona.
  
  
  Kasnije, kad joj je poveo Хельгу natrag u svoj stan joj je zastao dovoljno dugo, da biste bili sigurni da Hawke je uzeo tijelo s terase. Naravno, ona brine o tome. Kad joj je išla od Хельги, ona je opet podsjetio me, da želi, da bismo zajedno otišli na vikend. Joj obeća da će dati hej znati. Zatim je otišao dolje i uzeo taksi do stožera-apartmani AX.
  
  
  Šest
  
  
  Njujorški ured SJEKIRA nalazio u Donjem West Sideu grada, na lageru u području ploča. Taksi vozač ne presretan kad je čuo adresu. Mislim da je on mislio da ću opljačkati ego na putu, jer čuo sam kako je uzdahnuo od olakšanja kada smo se vozili do kuće. Joj okrenuo ego i izašla. Kad ga je počeo prelaziti pločnik, on oslanjao kroz prozor i upitao: "jesi li siguran da je to mjesto koje ti treba, prijatelju?"
  
  
  Njegova ga otresao od njega. Ego osjećaji su bili jasni. Sve nasipa je tamna i pusta. Zgrada u kojoj se nalazio stožer-apartmani AX, bio затемнено, osim jedne osvijetljen sobe u prednjem dijelu zgrade. Taksi vozač nije mogao znati, da su sve ostale tamne prozore u zgradi su закрашены da prikriju ispraznost, koja se bavi dogodila unutar dvadeset i četiri sata dnevno, i da su ljudi sa snažnim infracrvenim teleskopima stalno gledali ulice. Zapravo, govoriti, taksista ne može biti sigurnije negdje u gradu, nego iskren tamo, izvan samog snažan контрразведывательного agencije u svijetu.
  
  
  Na dužnosti noćni čuvar u lit prednjem uredu, koji je izgledao kao običan prostor, pritisnuo gumb poziva pod svojim stolom, i nju je prošao kroz željezna vrata na liftu sa ljudima. Stražari s teleskopima u prozorima na katu već čišćenjem me s oba muškarca, kad joj je još uvijek približava zgradi.
  
  
  "Hawk je ostavio nalog da vas odvesti u podrum, čim uđete", rekao je лифтер. Stroj se spustila.
  
  
  Podrum - to je značilo da je Hawk čekao me u mrtvačnicu agencije. Kao i većina сверхсекретных obavještajnih organizacija, AX morao imati vlastiti mrtvačnice na području za obradu leševa, koje nije bilo moguće da se odmah predati policiji. Međutim, veliki dio tijela na kraju je prebačen u ruke lokalnih zakona onda bi, kako je cesta bila расчищена, tako da смущающих pitanja nije pojavila.
  
  
  Pronašao ju Hawk, stoji u neposrednoj blizini objekta uz priloženu tijelom Z1. S njim je forenzičar tvrtki AX, dr. Kristoffer.
  
  
  Hawke je kimnuo mi je i forenzičar, koji smo nazvali dr. Tomom, je rekao: "proveo Sam pre obdukcije, Nick. To je u skladu s onim što ste nam rekli. Za ego, smrt je uzrokovana prijelom vrata ".
  
  
  "Jeste li pronašli još nešto?" Ga pitao.
  
  
  Liječnik Je odmahnuo glavom. "Još ništa. Zašto?"
  
  
  Umjesto da odgovori emu, njegov razgovarao s Хоуком. "Agent Z1 izvijestio da danas s mojim prijedlogom napraviti obdukciju mozga ambasador Колчака?"
  
  
  "Ne, nisam znao", rekao je Hawk. "On je došao ovamo, u stožer i rekao mi je da ste kontaktirali Хельгой pozadina Альдер. Onda je to njen ego nije vidio. O obračunu nije spomenuto. To je važno? "
  
  
  "Može biti", - polako, rekao sam. "To bi moglo da nam daju mogući motiv za ego napada na mene".
  
  
  Hawke se namršti. "Ja ne gledati za tobom".
  
  
  Joj, znao da je razgovarati prije dr. Tomom, koji je bio viši nivo, dozvoljeni na sve akcije, AX, sigurno. "Pa, kada je on napao mene u stanu Хельги, on je izgledao ošamućen - kao što čovjek, koji nije mogao kontrolirati sebe - ali ego fizičke aktivnosti su bili savršeno usklađeni".
  
  
  "Misliš, - prekinuo Hok, - mislite da je on bio član brigade ubojice?" Koliko god mi se ne sviđala pomisao o tome, da odina preko naših agenata može biti pod utjecajem tog - ove sile, ili nešto drugo, njegova slažem se ".
  
  
  "Ali to ne mora nužno, objašnjava, zašto je on pokušao da me ubije, - nastavio sam - samo ako joj nije rekao ili učinio nešto što prijeti onome što smo borba. Jedino što ja mogu sjetiti, to je moj prijedlog o obračunu. Jer on nije predao ponudu, ali je pokušao da me ubije, čini se, bila je to veza.
  
  
  "Što mislite, što je točno pokazat će istraživanje mozga ambasador?" - pitao dr. Tome.
  
  
  "Ne znam - priznao sam. "Ali, mi smo znan da ljudi usamljen na ovom slučaju incidenta, na neki način ispiru mozak. Tako da je obračun ruski je bio udarac u dokazivanju teorije "ispiranje mozga". Može mi ništa ne nađemo, ali onda nemamo što izgubiti, ako se pokušati ".
  
  
  "Da, jasno - rekao je dr. Tome. On je gledao u leš leži na ploči deponije AX. On gledaše Hawk. "Što kažete na ovo, gazda?"
  
  
  Hok je oklijevao samo na djelić sekunde. "Idi, - reče on, površno.
  
  
  Doktor Je izvukao list na te crte lica. "Na to sam otići par dana, - zamišljeno reče on, - ja ću vam poslati izvješće, jer samo dobiti rezultate".
  
  
  Mi smo s Хоуком tiho povukla na odlagalištu i popeo se dizalom na početak drugom katu zgrade. Ovaj katu je bio nervni centar
  
  
  
  
  
  
  stožer-apartmani u New Yorku. Država na više od pedeset osoba radila tamo dvadeset i četiri sata dnevno imaju korisnici tekstnog telefona, radija i sustava zatvorene televizije, koji su podržavali veze s uredima svjetskih policijskih snaga. Hodnik koji je vodio do uredu Hawk, prolazio pored s velikom kupaonicom. Na zidovima su bili jednostrani, staklene prozore, tako da oni, koji se nalazio u hodniku, mogli vidjeti sobu, ali oni koji se nalazio u sobi, nije mogao vidjeti ih. To nije dopustio drugim zaposlenicima AX promatrati tajnim agentima koji dolaze u ured Хока.
  
  
  Čim smo se našli u uredu Hawk, šef AX umorno su se naselili u svom pisanom stolici, рылся u džepovima, dok se nije našao пережеванную cigaru i воткнул ga u usta незажженной.
  
  
  "Moram priznati, Nick, - rekao je - to je stvar me smeta. Što mislite o die Von Alders?
  
  
  "Teško je reći", odgovorio sam, pažljivo odabiru riječi. "Koliko sam uspio nekome, oni su upravo takve, kakvim se čini na površini. Ali teško je zanemariti, a činjenica je da svaki put kada delle se pojavljuju novi razvoj, oni su na neki način povezani."
  
  
  "Usput o novim razvojima, - umiješala Hok, - kod mene nije bilo odluke da vam kažem o Monte Carlo. Upravo smo dobili danas poruku od Interpola.
  
  
  "Monte Carlo?" Ga pitao.
  
  
  "Da. Tu je kockarnica. Čovjek po imenu Трегор, бельгиец, razbija banke. Zet Трегора prije nekoliko tjedana pokušao pogoditi kancelara Njemačke nožem, ali umjesto toga воткнул nož mu je bio u grlu. Nemamo ništa o Трегоре, ali još uvijek bolje otići i provjeriti ga.
  
  
  "Casino vodič privremeno zaustaviti igru, - reče Hawk. "Ali oni su se dogovorili nastavak ego kroz noć. Ona bi hotel, da ste bili tamo, kada casino ponovo otvara, ali ja ne želim, da ste izgubili odnos s von Альдерс. Hoćete li biti u mogućnosti nositi se s oboje? "
  
  
  "To nije problem", - rekao joj emu. "Ranije večeras Helga je zamolila me da ide s njim u Meksiko. Ona je rekla da možemo ga koristiti privatni zrakoplov ".
  
  
  "I vi mislite da će pristati na Monte Carlo?" Hawke se nasmijao. "Morate puno ulagati u svoj posao".
  
  
  "To ima svoje nagrade". "Ja mogu dobro zamisliti", odgovorio je on, отмахиваясь od mene oko svog kabineta.
  
  
  Sedam
  
  
  Bilo je rano, neposredno prije osam sati ujutro idućeg dana, kada joj je zazvonio na stan Хельги. Joj znala da ne sjedne tako rano, ali nisam mogao više odlagati poziv, ako smo bili u onaj dan letjeti u Monte carlu.
  
  
  Glas koji je odgovorio bio je pospan, nego svodovi. "Pozdrav. Pozdrav?"
  
  
  "Helga, - rekao sam, - to je Tony Доус".
  
  
  "TKO?" - pitala je, još uvijek полусонная. "Halo?"
  
  
  "O, moj bože - rekao sam, smijući se, - ne govori mi, da si me zaboravio tako brzo onda jučerašnje noći. To Je Tony.
  
  
  "A... Tony, Дамплинк", - sada reumatizma bio je pun života.
  
  
  "Razlog zbog kojeg joj je zazvonio ti tako rano, bio je u tome, da je njegova hotel je pozvati vas na mali izlet - nas je samo dvoje. Ali umjesto da se Španjolskoj, Francuskoj ili Meksika učinimo Monte-Carlo. Kako to zvuči?"
  
  
  "Božanski", rekla je ona. "Kada želiš ići?"
  
  
  "Iskreno sada, - rekao joj bok - danas ujutro, što je prije moguće. Vi ste rekli da je zrakoplov spreman.
  
  
  "Naravno" - rekla je ona. "Ali zašto je Monte Carlo?"
  
  
  Već se odlučio objasniti hej pravi razlog za odabir Monte-Carlo. U jutro, televizija, radio i novine su o bijegu u casino.
  
  
  "Vi vjerojatno niste čuli teritoriju u barentsovom moru", rekao sam. U casino je jako puno novca. Sinoć vodič prestao igru na noć. Njegova hotel će biti tu, kad on opet počne ".
  
  
  Joj, mislio sam da je to upravo ono što će uživati u pozadini Альдеру. Joj, shvatio da угадала, kada je čula njezin oduševljen škripi.
  
  
  "Kreni", - bez oklijevanja rekla je. "Kako će uskoro ćete biti spremni za polijetanje? Želite da joj заехал za sobom na Long Island?
  
  
  Pozadina Альдеры zadržao svoj avion u svom imanje na Long Islandu, na Sjevernoj obali. Joj je u posjed par puta s njima lasica, kako se upoznao sa svojom obitelji. Dakle, budući da ga je znao, odakle je u dvorani, joj je rekao hej, da ću biti susret s njom vani preko dva sata.
  
  
  Joj izvijestio Хоуку, a zatim malo потренировался u maloj teretani u mom stanu, prije nego što obući i spakirati torbu. Hawke je poslao auto s vozačem, da me odvesti na Long Islandu, i kad smo došli tamo, joj, otkrio da je Helga je čekao i već kuhani zrakoplov s privatnom pistom pozadina Альдера.
  
  
  Manje od dva sata nakon što joj je zazvonio Хельге, otišli smo u zrak na jet avion "Lira" i letjeli preko Atlantika. Mi smo s Хельгой u igru na sjedala u stražnjem dijelu prostranu kabinu, u kojoj su sve pogodnosti - ležaljke, kauč na razvlačenje, bar, pa čak i kristalnim lusterima - komforan dnevni boravak.
  
  
  Ovo je bio savršen dan za polja; nebo je bilo plavo i безоблачным, od horizonta do horizonta - dobrodošla promjena u odnosu na пасмурной vrijeme prošle noći. More ispod nas je bio kao svijetli plavi tepih.
  
  
  Helga me doveo u kabini, u susret pilota, kapetana Dirka Aubrey, a drugi pilot Douglasa Roberts. Aubrey je bila visoka i gusta muškarcem s tankim kao olovka, crnim brkovima. Roberts je bio vitak mladić, vjerojatno,
  
  
  
  
  
  
  on je imao nešto više od dvadeset - sa svijetlom kosom i веснушчатым lunarni lice.
  
  
  "Ona ide na tečaju, - rekao je Aubrey, površno prema ploči s instrumentima, - i vrijeme je vedro, otvoreno u Orly, gdje smo заправимся".
  
  
  U narednih nekoliko sati smo s Хельгой imali zabavu u gledanje filma, koji je pokazao jednostavnim pritiskom na par tipki, a zatim u igri backgammon. Helga činilo da je mnogo više potisnuti, nego sinoć, ali je još uvijek ostala dobra tvrtka, i vrijeme letjeli po diskretno.
  
  
  Mi moramo biti, bili su na manje od pedeset milja od obale u Francuskoj, kada je bez upozorenja avion naglo srušio nosa u stranu haljina. - vikala Helga. Sve u kabini, da ne bi прибито čavlima, uključujući i mene i Хельгу, скользило na наклонному podu kabine i jako ударилось o zatvorena vrata kabine.
  
  
  Helga još uvijek je vikala dok ju je pokušao da se okrene na bok, da otvori vrata kabine. On je bio zaključan. Joj yanked Вильгельмину, moj "Luger" u наплечной futrole, i šokirao dvorac. Vrata otvorena, otkrivajući kabini, koja je sada bila ispod mene.
  
  
  Kad ga pogledam u kabinu, ga vidio da je kapetan Aubrey je još uvijek sjedio za komandama, ali ego, držanje, činilo se zamrznula. Počeo drugi pilot Roberts валялся na podu mrtav ili bez svijesti. Avion je još uvijek padala na stranu oceana.
  
  
  Joj vikali Aubrey, koji je na trenutak okrenuo glavu i pogledao u mene. Zatim se vratio na upravljanje, objema rukama grabi volan. Gledajući njegovo lice joj je postalo poznato isti prazan izraz, koji je gledao osoba agent, AX, kada je on pokušao da me ubije u stanu Хельги. Ego oči su остекленевшими, kao da je bio pod hipnozom ili pod utjecajem droga.
  
  
  Do tog trenutka joj je visila prstima po danu brodu kabine. Sada joj je pustio stisak, i рванулся naprijed, u kabinu. Njezin je posegnuo za pilot za komandama. Nekako sam uspio uhvatiti jednu ruku oko ego vrat i podignite ego djelomično osloboditi od kola, ali je on još uvijek uporno držeći za upravljanje, dok ga ne vuče na njemu sve svoje snage i bacio ego natrag na stražnjem dijelu kabine.
  
  
  Avion je nastavio pad u stranu haljina.
  
  
  Joj, pao u stolicu pilota i jako grču kormilo. Jaka drhtavica пробежала na mlaz, od nosa na rep, ali onda je polako počeo da se podigne nos. Njezin je nastavio povući kolo, zatezanje svaki mišić svog tijela, pokušavajući prevladati snagu gravitacije. Napokon, avion je poravnat - samo nekoliko metara od Atlantika. Sretan sam što sam налетал na avionima dovoljno da imaju priliku. nositi se s tim avionom, ali to je još uvijek bila bliska katastrofa.
  
  
  U narednih nekoliko minuta joj je bio zauzet test instrumenata, dok mlazni avion ravnomjerno klizila po površini oceana. Činilo se sve radi, pa joj gurnuo kotač naprijed, a mi smo ponovno počele rasti. Onda Helga выкрикнула moje ime na stražnjem dijelu kabine.
  
  
  Joj, okrenuo se na vrijeme da vidi kako Aubrey približava k meni s odvrtanjem pomoću ključa. Drži volan jednom rukom, ponovno ga gasili Вильгельмину drugi i pucao emu u desno rame. On je raspoređen natrag i pao, čime гаечному ključu izvlačiti oko omamljeni prstiju. Pokušava zadržati avion u porastu, joj, osvrnuo se na pilota. On je ponovo ustao na noge, ali kotrlja natrag u stražnju kabinu. U pozadini njegova vidio Хельгу, свернувшуюся u uglu kolibe. Još uvijek je držao Вильгельмину u ruci, ali me nije htio pucati opet, ako Aubrey ne kretat će nas Хельге, za nas, za mene.
  
  
  On to nije učinio. Umjesto toga, on je pijano slouched na dan kabine, koju emu je uspio otvorili, unatoč velikog pritiska na hax. Ego se ne može zaustaviti, osim pucati - ako je промахнусь, onda ću ugroziti cijeli zrakoplov. Aubrey kratko lebdio u otvorenim vratima, a zatim razbila glavu prema naprijed. Joj крутанул avion, tako da se vrata zatvore tresak. Ispod desnog krila joj mogao vidjeti kako tijelo Aubrey pada gotovo u usporenom tempu, njegove ruke i noge odvoji u stranu, dok nije udario o vodu i nije nestala pod neravne površine.
  
  
  Helga pridružila meni u kokpitu, dok joj je fokusiran na upravljanje avionom. Ona je pokušala oživjeti Roberts, drugog pilota koji je još uvijek ležao bez svijesti na podu. Hej trebalo je mnogo vremena da bi ego osjećaj, ali na kraju promrmljao je, nesigurno sel i gledao oko sebe. On tresući glavom. "Što se dogodilo? Što se događa?"
  
  
  Ego ponašanje potvrdio moje sumnje, da je bio pod drogama. Kada se dovoljno oporavio da govori koherentno, on mi je rekao da je posljednja, da je pamte, - to je šalicu kave koju emu ispruži Aubrey. On je još uvijek bio previše zbunjen da bi pitati o nestaloj kapetan, pa joj ništa emu nije govorila o sudbini Aubrey. Kasnije ga придумаю neko objašnjenje.
  
  
  Do tada joj se javio na kontrolnoj sobi вышкой u Orly, na kojoj smo se približavali, i da nam je dozvoljeno sletjeti. Malo kasnije, mi je sletio, te ga je zaustavio avion.
  
  
  
  
  
  
  Nisam rekao da mi nije postalo lakše.
  
  
  Kada smo došli oko aviona, Helga je gledala u mene s zbunjenost u očima. "Što se tamo dogodilo?"
  
  
  Joj, odmahnuo glavom. "Teško je reći. Izgleda vaš kapetan pritisne na штурвалу i bijesan od straha, kada je avion počeo da pada. Vjerojatno je on bio полубезумным, kada ih je napao mene, a zatim je skočio. Roberts, počeo je drugi pilot, mora se, izgubio svijest zbog gravitacije. Takve stvari nije rijetkost u letu. Ali dopustite mi razgovarati s vlastima, da smo bili zarobljeni u birokraciju ".
  
  
  Nemoguće je reći da li je ona stvarno prihvatila moje objašnjenje, ali ona više me neće slomiti.
  
  
  Kad ' smo stigli do zgrade aerodroma terminal u pratnji Roberts, koji je još uvijek trese na nogama, - pronašao ju poglavlje policije sigurnosti Orlovi i pitao ego mi poslati agenta AX, čovjeka koji ga je znao, kao Даммлиер, i lokalni šef. Interpol. Kada su oba muškarci dobit, joj ispričao im što se točno dogodilo, što pokazuje da sumnjaju da je incident povezan s mojim radom. Njezin je naglasio da nam Хельгой je potrebno odmah krenuti u Monte carlu.
  
  
  "Dopustite mi da se brine o tome", rekao je čovjek po Interpol-a, kada ga je završio. "Neće biti nikakvih problema. Možda je vaš pomoćnik ovdje, - okrenuo je na Даммлиеру, - moći pronaći pouzdanog pilota i drugog pilota, koje mogu odvesti vas do vašeg odredišta.
  
  
  Даммлиер klimnuo glavom, i sastanak je završen. U manje od sat vremena smo s Хельгой su bili na putu prema Nici, najbliže Monte Carlo sletne platforme. Imali smo dva amerikanca, vjerojatno, dio francuskog glavnog stožera AX ili CIA - letjeti zrakoplov. Даммлиер poduzela mjere da se vrati Roberts u sad, i sama Helga uvjeravali ga da će i dalje raditi kod nah i da će dobiti plaće, dok se on oporavlja od svoje nesreće. Koliko god ju je mogao bilo tko moje objašnjenje - da je Roberts izgubio svijest - bio prihvaćen i Хельгой, i od strane vlasti.
  
  
  Let u Nici prošao bez nesreća. Sletjeli smo liže do večeri, i mi smo s Хельгой u igru na limuzinu u Hotel de Paris, u blizini casino u Monte carlu. Helga pristala je da limuzina će čekati susreta s našim avionom, kao i зарезервировала susjedne sobe u hotelu. Mi smo sretni da Helga je bio dobro poznat; možemo jamčiti soba, iako je u Monte-Carlo je bio pun znatiželjnih turista iz cijelog svijeta. Ulice s turistima, dajući gradu tvrdoglav карнавальный pogled, a prazne hotelske sobe nije bilo.
  
  
  Kad smo se vozili po ulicama Monte carlu, gdje se Sredozemno more мерцало, kao tamna, bogata vina, u večernjim sjenama, mene je podsjetio katom povijest nastanka Monako u 303 godine. Prema legendi, корсиканец. Djevica, Девот, bio je kažnjen guverner Korzike, kada se ispostavilo da je ona bila христианкой. Guverner je osudio djevojku vezati i vući konja na teškom terenu, a zatim se protežu na stalak do smrti. U tom trenutku, kad je ona umrla, nad ee tijelom primijetili bijele golubice. Jedne noći, kada je njeno tijelo uze redovnik i reklamira u brod ribar, opet se pojavio bijeli golub. Ribar je slijedio goluba, kad ptica klizala po & nb, po ego u Monaku, i zakopao tamo, tijelo djevojke.
  
  
  Joj misli, da li će moj boravak u Monaku, i na isti nevjerojatno.
  
  
  8
  
  
  Oko moje apartmana ukupno prekrasan pogled na blistavi more i visoke stijene koje se protežu na mnogo milja duž изгибающейся obale. Распаковывая kofere, tuširanje i переодеваясь, joj, čuo Helga šetnje u svojoj sobi pokraj vrata. Na zvuk njegova kretanja joj mogao reći da je njezino djelovanje, na primjer, дублировали moje.
  
  
  Casino igre su obnovili nekoliko sati. Mi smo, naravno, da bi imali večeru u hotelskom restoranu-penthouse s раздвижным strop, otvaranjem u nebo. Ali do ručka još preostalo vrijeme. Joj, znao da Helga ne brine o znamenitostima i pomislio da bi bilo sramota, ako ne bismo uživali u to vrijeme zajedno u više ugodno obuka. Nadajući se da Helga razmišlja na isti način, odlučio je da joj je mali, ali potencijalno neugodne poteškoće, koju je zastupao запертая vrata između nas i naručite šampanjac, kavijar i tri desetak crvenih ruža, koje moraju biti dostavljene hej, u šest. Nakon otprilike minute, zatim sata ona je pokucao na vrata i nježno je pozvala mene.
  
  
  "Vi ste vrlo oprezni", rekla je ona, drži šalicu za šampanjac, kad joj je ušao u njezin broj.
  
  
  Kada je došao na prozorima s pogledom na more, na njoj je nježno ružičastoj неглиже, подчеркивающее ee tijelo lijepim silueta. Joj zastao na trenutak, za uživanje u pogledu njenog tijela kroz tanku tkaninu odjeće, a zatim se pridružio njom kraj prozora. Заходящее sunce je nestalo negdje iza horizonta, ali je ostavila dubok, bogat, zlatno ogleda u čistom nebu. Vode Sredozemnog haljina, pak, odražava nebo, jačanje svetim, tako da je soba izgledala živo blistav.
  
  
  
  
  
  
  kao i zlato.
  
  
  "Vrlo lijep pogled, zar ne?" - pitala Helga, okretanja k meni.
  
  
  "Da, vrlo lijepo", - odgovorio sam, svjesno trčanje naprijed pogled na ee tijelu i prema gore, dok se nije susreo sa svojim izgledom. Ona je održala jezikom po usnama i rekla: "ja Sam tebi нравлюсь, Tony?"
  
  
  "Da, vrlo."
  
  
  "Koliko vam se sviđa moje sestre?" ona inzistirala. Ovaj vadičep iznenadio me poslije noći koju smo proveli zajedno u New Yorku, ali umjesto da odgovori hej, iskrene, joj, pružio ruku i rekao: "želite li da Se pokazao joj da, koliko?"
  
  
  Ona mi je prišla senzualan laganim pokretom, njezine su oči полузакрыты, a usne su širom otvorena. Joj poljubio ee, i sve joj tijelo odmah откликнулось, nežno vibrira gore i dolje prema meni. Njegove noge раздвинулись i обняли moji, i ja sam osjetio kako ee дрожащий stanar u potrazi za moj vlastiti uzbuđen, odgovorno tijelo. Ona je tiho застонала i качнувшись pre, pruži šalicu sa šampanjcem. Joj stavio svoju čašu na najbliži stolac. Kad joj je okrenuo leđa, tada vidio da je ona skliznuo s пеньюара.
  
  
  Zlatni svet jahve je okrenuo njeno golo tijelo u graciozno вылепленную uživo je brončani kip. Joj jedva uspio skinuti sa sebe odjeću, kao što to затащила me zajedno sa sobom u kola.
  
  
  "Brzo!" - prošaptala ona appealingly, podizanje kukova. Pridružite nam se pridružio.
  
  
  "Da! Da! Da!" пробормотала ona je, bez daha. Njezine ruke вцепились u moja ramena i ruke, a njezini nokti впились u moje tijelo, kada je подгоняла mene. Nekoliko trenutaka kasnije joj se, osjetio sam kako joj se tijelo otvara i skuplja oko mene, njegova svrha se vrti oko jedne na drugu stranu od strasti, sve dok ne dostigne vrhunac mahnito судорожной vrhunac.
  
  
  Kada smo se stavi rame uz rame na kola, on je okrenuo glavu i pogledala u mene. Ona nježno se smijala: "Sada znaš, zar ne?"
  
  
  Joj je kimnuo.
  
  
  Joj znao o čemu morao pogoditi s njima lasica, kako mi se nalazimo oko New Yorka, ali, naravno, samo nekoliko minuta pre nije bilo rješavanje reći. Žena leži pored mene, nije bio Хельгой, jer sam bio upoznat sa svojim posebnim načinom vođenja ljubavi. I ne Marija, koju joj je previše znao blizu.
  
  
  "Ti Si Elsa".
  
  
  "Da", priznala je ona. "Zar vam nije žao, zar ne?"
  
  
  "Kako se može postaviti takvo vadičep? Poslije toga, nego mi je samo da dijele? "
  
  
  Ona je radostno se nasmijao. "Helga će biti bijesan kad sazna da je sam skrivio. Joj podnio je u njezinu stanu, kada ste dobili poziv hej ujutro. Ona je još uvijek spavala i ništa nije čula. Kada ste predložili putovanje u Monte Carlo, to je samo odlučio spakovati se i otići i omogućiti vam da mislite da ga Helga. To je besmisleno velikog nemaju toliko zabavno. Osim toga, ako ste već proveli dovoljno vremena sa moje dvije sestre. Moj red."
  
  
  Slušajući njezine riječi, joj, mislio sam da je to bio onaj trik, na koji žene pozadina Альдер bili sposobni. No, čak i unatoč činjenici da joj objašnjenje činilo dovoljno uvjerljivi ga je morao podsjetiti da je u pozadini Альдеры подозревались u delle koji joj je pokušao otkriti, i da je u tome, da je Elsa je zamijenio Хельгу, može biti da se nešto zlokobno.
  
  
  Ali u tom trenutku joj nije mogao ništa učiniti. Joj lagano шлепнул ee se po prekrasnim malim ягодицам i rekao hej oblačiti.
  
  
  Kad smo stigli u casino, onda ručak, otkrili smo da se zaglavi. Velika gužva bila je gusta krug oko jednog kolu, u безмолвном čeka. Unutar kruga su trojica muškaraca: djelitelj, počeo je drugi čovjek u odijelo i s naočalama - očito, odina za direktora - i бельгиец Трегор, čovjek koji je opljačkao banku.
  
  
  Elsa i uspio sam se provući kroz gužvu na mjestu samo nekoliko metara od troje muškaraca. Čim smo stigli, obrtno kolu su kliknuli na stop, i neto publika je preselio naprijed i ахнула. Djelitelj gurnuo kroz stolicu, veliku hrpu žetona Трегору, koji je neskriveno postavio ih uz druge ogromnu hrpu ispred njega.
  
  
  "O, moj bože!" - uzbuđeno prošaptala je žena pored mene. "On je jedini koji je osvojio pola milijuna dolara! Da on će sada učiniti?
  
  
  Činilo Трегор ne obraća pažnju na susjedama ego ljudi. To je divovski impresivan čovjek s velikim trbuhom, koji je piti iz šalice mineralne vode, koju je on ispunio bi oko boce, stoji mi ego lakta. Tamne točke zatvarali ego oči, ali je njegovo lice, kao što sam primijetio, bio je potpuno prazna maska.
  
  
  Sve oči u prostoriji su bili prikovani za mu, očekujući da će on učiniti dalje. On se nagnuo naprijed i naletio čela u šake, presavijeni na desnom rukom, kao da je on meditirao, i ostao u tom položaju nekoliko sekundi. U tom trenutku joj je, vjerojatno, jedini u gomili, koji gledaše stoji nasuprot direktora. On je gotovo u istom položaju, što i Трегор! Kao da su oni tiho priopćiti drugima s drugima!
  
  
  Sekundu kasnije i muškarac istovremeno podigli glave, i Трегор čvrstom rukom samouvjereno reklamira svu svoju hrpu žetona na crvenom trgu ispred sebe.
  
  
  Elsa uhvatio me za ruku. "On će staviti ulog na cijeli svoj dobitak!" prošaptala je nepovjerljiv. "Milijun dolara!"
  
  
  Трегор naslonio na naslon stolice, a djelitelj je podigao ruku i ponovno je pokrenula kotač. To se vrti
  
  
  
  
  
  
  головокружительно na sekundu ili dvije. Kada je počeo da usporava, gawker počeli zajedno skandirali: "Crveno, crveno, crveno" - razina Трегора. Konačno se kolo zaustavi. Бельгиец ponovno osvojio. Djelitelj je gurnula još jednu hrpu žetona na trgu hrpi Трегора. Dva milijuna dolara! Zatim direktor je došao naprijed i tihim glasom objavio: "Kotač zatvoren preko noći".
  
  
  Publika povukla, kada Трегор okupio svoje čipove s nekoliko zaposlenika casina i krenuo za blagajnika. Joj, primijetio je da je barem dvanaest tajnih agenata širom različitih vanjskih poslova država, svih koji joj je postalo poznato, otjerao ga. Трегор nije mogao, on nije mogao nigdje da ide bez njih agenata, koji su gledali za njim. Svjetske vlade nije mu dozvoljeno da je lako izmaknuti oko grada.
  
  
  Joj pregledao sve vrste prijevoza u Monte carlu i oko njega. Oko grada je vodila samo tri ceste, i za njih je bilo lako gledati. Gradske vlasti su se držali sve brodove u luci pod stalnim nadzorom, i od njih je bila najbrži brod u Sredozemnom moru. Nitko nije mogao odletjeti u zrak, jer se u Monte carlu nema ravnu površinu, dovoljno za izgradnju aerodroma. Ovi faktori ne smiju Трегору izmaknuti od agenata, koji su za njim, kako bi saznali odakle on uzima osvojeni novac. Meni nije bilo potrebno slijediti.
  
  
  Mene zanima direktor i djelitelj, koji su sada razumijem kolu je uobičajena praksa na kraju igre, kad je kuća pretrpjela takve ogromne gubitke. Kotač se premješta u podrum casino, gdje se proizvode sve kotače casino, snimljene oko palisander. Joj, znao da svaki kotač балансируется točno na jedan hiljaditi inča i kreće se na dragocjeno kamenje je jednako točno kao sat.
  
  
  Ali kolo je bilo moguće popraviti. Glas zašto joj se hotel se bliži pogled na ovaj specifičan i zašto ga je slijedio direktor i djelitelj, kada su prošli kroz susjednu vrata. Gledajući kako oni nestaju u vratima, joj je naredio Эльзе vratiti u hotel i čekajte me tamo.
  
  
  Na stubištu koje je vodilo u podrum, bilo je tamno, ali na dnu je spaljen sv. Joj je bio na pola puta prema dolje, kada su vrata zauvijek me zgrabe. U istom trenutku izbio blistavo брылев. Zatim je čuo prodoran krik. Brzo okretanje, vidio da je Elsa, suprotno moje upute slijedio mene. Čovjek je, vjerojatno, onaj koji je zalupio vrata, dobro uhvatio je i нацелил na mene pištolj.
  
  
  Joj, okrenuo подвалу i vidio direktora casino i djelitelj, diže me po stepenicama. Obojica su bili naoružani puškama, a djelitelj također je držao u ruci komad cijevi. Kada dvojica postigli stepenice ispod mene, direktor skinuo tamne točke. Ego oči su остекленевшими, kao da je bio pod hipnozom ili pod utjecajem droga. "Vodite računa o nen", - naredio je. Djelitelj podigao željezne cijevi, a sve je crno.
  
  
  Svijest возвращалось polako, čak i kad ga opet uspio vidjeti i čuti, činilo mi se da gledam na okolna iz daljine i kroz maglovito filter. Moje tijelo i udove činilo teškim i letargičan. Iako grube ruke su pritom me on gotovo ništa nije osjetio. Postupno joj se osjećala simptome svoje летаргического stanja. Dok joj je bio bez svijesti, bio sam jako накачали droge. Mora biti, to je bio jedan na djelotvornih depressants, utječu na središnji živčani sustav.
  
  
  Joj borio teško prevladati utjecaj droge, ali čak i ako je bio u odličnoj fizičkoj formi, ona je samo djelomičan uspjeh. Joj mogao vidjeti sve što se događalo oko mene, ali nije mogao potez. Djelitelj i redatelj me staviti za volan na prednje sjedalo automobila. Joj vidio Эльзу, koja se nalazi pod dejstvom droga i bez svijesti, растянувшуюся na sjedalu pored mene, a unutar obje otvorenih vrata stajali su muškarci. Motor mercedes je vozio, ali stroj nije išla.
  
  
  Potom je primijetio da se jedan oko muškaraca nešto поправлял na половицах imam pod nogama. Ubrzo je skliznuo oko vozila, i čuo sam kako je rekao: "Dobro, ona je spremna za polijetanje".
  
  
  Dan strojevi захлопнулись. Motor je još uvijek radio. Moj je ošamućen mozak nije mogao prima značenje onoga što se događa. Nejasno, kao da joj je bio u magli, joj vidio kako je kroz otvoren prozor pored mene просунулась ruku i uključio "mercedes". Stroj рванулась naprijed.
  
  
  Potom je shvatio da imamo Эльзой posaditi u "mercedes", utisnuvši akcelerator na половицам. Sada smo projurili taman pustim cestama Monako brzinom većom od sta milja na sat. Na takav ubrzani brzine "Mercedes" će propasti prije nego što ćemo ići previše daleko, a mi ćemo oboje umrijeti. Kada naše tijelo je otkriveno, to je izgledalo tako, kao da smo je poginulo kao rezultat predoziranja drogom. Ne bi bilo nikakve znakove ubojstva.
  
  
  Očajnički joj je pokušao da biste dobili kontrolu nad svojim tijelom.
  
  
  Do sada smo bili sretni, i stroj se nalazila u sredini ceste. Ali će ispred brda i krivulje pletiva,
  
  
  
  
  
  
  i ako joj se ne ću početi upravljati strojem, uskoro ćemo съедем s ceste. Joj pokušao podići ruke, ali mi se činilo da su oni teški. Joj pokušao još jednom. Obje ruke teško su porasle, - ustuknuo, pao je i opet polako ustane. Joj mogao vidjeti tamne krajolik, проносящийся mimmo u ослепляющем magli oko prozora automobila. Od moje napore podići ruku na nekoliko centimetara do рулю лился znoj. Zatim ga vidio ispred strme pokazivače. Joj, vidio moje prste сомкнулись na upravljaču, ali nije osjetio kotača ispod njih. Nekako sam uspio skrenuti ego na nekoliko stupnjeva udesno, kada je automobil ušao u S-oblika krivulje. To je bilo dovoljno, tako da smo nastavili put. Automobil na vratolomnom brzinom, okrenuo na preokret i izbacio strme padine.
  
  
  Cesta je nastavio penjati. Kroz prozore stroj ga je vidio da smo na provalije stijena, koja se bavi s kraja trotoar спускалась gotovo otvoreno prema moru. Automobil skočio na vrhu litice, a zatim strme padine понесся na cesti, kao što je metalni projektil oko topova. Gume škripi o pločnik. Još uvijek je li obeshrabreni drogom, ga je pokušao koncentrirati na našem jedinom шансе za preživljavanje: nekako mi morali držati automobil u uspravnom položaju i u pokretu, dok se na njoj konačno nije gotov benzin.
  
  
  Činilo se da naknadne кошмару ne će oba kraja. Pariz za milju "Mercedes" s urlicima проносился mimmo zamračenom vile i vikendice, gore i dolje na navijanje, zavojitim cestama Azurne obale. Monako je bio daleko iza. Mi smo projurili strehe, autoceste, соединяющим Monako Nici, a zatim kroz samu Lijepo, tiho i zatvoren preko noći.
  
  
  Autocesta za Nici otišao je u ravnini sa morem - mokra, skliska i opasno. Stražnji dio "mercedes" klizala na stranu. Ako nas je kliznuo, mi bi sletio u more. Ali "mercedes" sped dolje na Антибам. Konačno, negdje između Антибами i Cannesa, on je počeo gubiti brzinu i otprilike pariz elementi elementi kotrlja. S ogromnim naporom ga, okrenuo volan, stroj letio na cesti i stao. Motor spasiti. Elsa još uvijek сидевшая pored mene, naši nikad ne пошевелилась.
  
  
  Devet
  
  
  Sunce granulo me u oči. Joj застонал i prodati, grickanje vrata straga. "Mercedes" je još uvijek stajao na strani ceste. Prva stvar koju sam vidio, to je ono što Elsa накрасилась. Zatim ga je vidio kroz prozor sa strane Эльзы mnoštvo djece, прижатых na staklu i gleda na hax širokim očima, kad je пудрила nos. Izgledala je predivno - kao da se upravo probudio iz bezobrazan svodovi. Na autocesti проносились kamioni i strojevi, i primijetio sam da je većina putnika unutar njih craning vrat da bolje od nas uzeti u obzir.
  
  
  Elsa je primijetila da sjedem, убрала ee kompaktni disk i usne i nasmiješio.
  
  
  "Mi smo imali zabavu sinoć?" - zabavite se upitala je.
  
  
  Ja nisam znao, da je znao ili mogao sjetiti o jučerašnjoj večeri, kada nas перебили na stepenicama u podrum casino. Cijela noć bila je za mene noćna mora, ali moram odati priznanje ženama pozadina Альдер u jednom - oni su bili uporni.
  
  
  "Idemo", rekao sam, naslonjena mimmo nah, za otvaranje vrata s njegove strane. Ona je izašla, oko strojeva, i sam slijedio njega. "Moramo se vratiti u Monte carlu. U ovom automobilu je završila benzin ".
  
  
  "Ali kako ćemo do tamo doći?"
  
  
  "Ostavite to meni", rekao sam, stezanjem ee pored mene na rubu autoceste. Djeca još uvijek okupljali oko nas. Joj stavio Эльзу ispred sebe tako da ga možete lako vidjeti na donošenje prijevoza, i podigao palac u znak međunarodne автостопщика. Prvi проехавший automobil usporen, a vozač, zveckanje na francuskom, bacio otvorite vrata.
  
  
  "Monte Carlo", rekao sam.
  
  
  "Оуи", rekao je on. Elsa i ехавшие naprijed pored vozača, vratila se u Monte Carlo na kamionu punom patlidžan. Vratar u Hotel de Paris ne приподнял obrve, kada smo još uvijek u večernjim satima haljini, izlaze na kamion, mahnuo i zahvalila vozača kamiona i počeo brišući kroz predvorje.
  
  
  Ostavio joj Эльзу na vratima svoje sobe, i rekao hej malo se odmoriti. Zatvorivši se u svoju sobu, njegova čula zvono telefona. To je lokalni agent, AX, čovjek poznat mi je kao Чиклет. On je rekao da mi treba odmah kontaktirati lokalni ured za AX, da su me nazvali iz inozemstva. Hawk, vjerojatno nazvati Države скремблеру. Joj žurno maskirana, pa čak i u Monaku smoking ne kada je privukao bi me neželjenu pozornost - i otišao u ured AX, koji je boravio u vili u neposrednoj blizini hotela. Чиклет upoznao me je da dan i po u stranu. razgovarati. Mjesto кишело istim agentima, koji su je vidjeli, u casino, ljudima kojima je povjerena pronađu Трегора, kada je otišao sa svojim dobitkom.
  
  
  Prije nego što ga pitao Чиклета o Трегоре, njegova kratko rekao emu o tome što se dogodilo sa mnom i Эльзой, i pitao možemo li odmah u susret direktora casino i djelitelj.
  
  
  
  
  
  
  Иклет odmahnuo glavom. - Bojim se da će to biti teško, - tužno je rekao on. "Oboje su nestali zajedno s Трегором".
  
  
  "Nestao?" - nepovjerljiv upitao sam. "Kako je mogao Трегор nestati sa svim tim agenata, преследующими ega?"
  
  
  "Mi smo suočeni s vrlo podmuklo inteligencije, objasnio je Чиклет. "Sinoć, kada Трегор izašao na casino, vratio se u svoj hotel. Kod nas su bili ljudi koji su gledali za to mjesto sprijeda i straga. Drugi agenti s obzirom na pozicije na cestama, vodeći oko grada i duž luke. Ali Трегор, direktor kockarnice i djelitelj pobjegao od svih njih ".
  
  
  "Kako to rade?"
  
  
  Чиклет je odmahnuo glavom, kao da još uvijek ne vjeruje u to. "U sobi" Трегор "je balkon s pogledom na more. Negdje je u ranim jutarnjim satima nad gradom letio helikopter.
  
  
  On je podigao Трегора s balkona, i, očigledno, pokupio ostatak negdje na nekom drugom mjestu u gradu, i odletjeli. Nevjerojatna pojava ".
  
  
  Nju pristao.
  
  
  "Možda mi se ništa nije reklo, - nastavio Чиклет - ali mi smo provjeriti uzduž i poprijeko obale, kako bi naučili, ne čuje li tko helikoptera. Ako je tako, oni bi mogli dati nam smjer u kojem ona ode ".
  
  
  "I ako mi ne nađemo nikoga tko je čuo helikoptera, mi ćemo se vratiti na ono od čega je počeo", - dodao sam. Zatim joj je negirao su se pojavili u medijima poruka Чиклету, da, on mi je rekao da mi позвонят iz inozemstva.
  
  
  On je kimnuo. "Hawk želi razgovarati s vama na зашифрованному žici. Joj reći operatora, da je on pozvan natrag ". To me je doveo u ured na katu, i kada je Hawke je došao do linije, on me ostavio na miru.
  
  
  "Čuo sam, tvoja vađenje ускользнула", - reče Hawk bez uvoda. "Bilo kakva daljnja događanja?"
  
  
  "Ne", - reče joj emu prije nego što daju emu kompletan izvještaj o mom vlastitom iskustvu prošle noći.
  
  
  Hawk frka. "Čini se kao da vas je bliska poziv". On je napravio pauzu, i žice između nas kratko зажужжали. On je tada rekao: "Evo, dogodilo se da je, što joj je hotel, da znate. Klađenje mislim -- o otvaranju mozga Z1 оправдалась. Doktor Je stvarno nešto našao - male mikroskopske disk koji je ugrađen u bazi mozga. Mi ne znamo što je to i što to znači. Dečki u laboratoriju, sada pokušavaju to analizirati. I dr. Tome ne može shvatiti kako je dospio tamo. Na lubanji nema tragova ili tragova operacije ".
  
  
  "Međutim, to bi trebalo nešto značiti", rekao sam.
  
  
  "Možda", - nejasno je odgovorio Hawk. "Kada se nađemo više, ako to učinimo, njegova ću vam reći. Kakve imaš planove sada? "
  
  
  "Želim pokušati pronaći nakon ovog helikoptera i novca", - rekao joj emu. "Oboje, vjerojatno još uvijek negdje u tom području. Novac može dovesti me na onaj koji stoji na izvoru svega toga. U svakom slučaju, to je jedino obećava zahvatu, koji sam imao do sada tvor ".
  
  
  "Da, dobro, sretan lov", - reče Hawk " i spustio slušalicu.
  
  
  Чиклет čekao sam u sobi na dnu, ispunjen ljudima koji brzo govori pozivom na francuskom i talijanskom jeziku. Jedan zid bio je pokriven veliki kartica sa slikom Monako i okoliša ego zemljišta od Željezničkog zaljeva, na francuskoj obali na zapadu do Генуэзского zaljeva na talijanske obale na istoku. Boji igle su priključeni na karti u različitim točkama izvan Monako.
  
  
  "Moji agenti su postigli određene uspjehe", rekao je Чиклет, površno u stranu ljudi na telefon. "Vidite li, - on je ukazao na kartu na ston, - mi smo povezane s vlastima u gradovima duž obale u oba smjera, kako bi se pitati mještana čuli da li su noću helikoptera. Sada možemo početi primati uzvraćaju pozive sa rezultatima ".
  
  
  "Postoje pozitivne odgovore?"
  
  
  - Srećom, da, - odgovorio Чиклет, trošenje me zidne karte. On je ukazao na igle. "Do sada lasica mi se da su poruke od Saint-Raphael i Фрежюса o tome, da se čuje helikoptera. Poruke s istoka, preko Italije, negativni. Očigledno, ti ljudi krenuli na zapad. Sada smo fokusirani na obali za Фрежюсом. On se nasmijao. "Uskoro možemo točno tko, gdje su otišli".
  
  
  Joj, pogledao na kartu. Zapadno od Фрежюса, uz изгибающейся obale, bili su Saint-Tropez, Hyeres, La Seine, a dalje - Marseille. Ali da-što je još privuklo moju pažnju u karti - skupina otoka, leži u d ' Иере, od obale, na pola puta između Фрежюсом i Marseille. Joj počeo razmišljati.
  
  
  "Čujte, Чиклет, - rekao sam, - jako mi je važno da odmah dobije helikoptera i pilota. Možete ga organizirati? "
  
  
  "Naravno. To će potrajati neko vrijeme, ali dopustite mi pozovi ".
  
  
  On je iskoristio jedan na telefon i vratio se, površno. "U roku od sat vremena ovdje će helikoptera. Na nen će letjeti jedan preko naših agenata u Nici. On upitan je pogledao u mene. "Imate li plan?"
  
  
  "Što se tiče njezina razumijem - rekao sam, ovaj helikopter je daleko улетал - on nikada nije bio, nikada ne bi mogao. Joj pretpostavljam da je sletio negdje u blizini, gdje je ego bilo je moguće sakriti, i da je novac i ljudi, vjerojatno će biti prebačen od tamo večeras ".
  
  
  "Poslana?" - poremećen je pitao Чиклет. "Na što?"
  
  
  Joj, slegnuti ramenima. "Tvoj mislim -- tako dobra kao i moja. Ali ja mislim, oni će iskoristiti brzi brod ".
  
  
  "Brzi brod!" - uzviknuo Чиклет. "Naravno. To bi bilo očito stvar ". v? Ukazujući na kartu, mu je dodao: "I to me tjera na razmišljanje da možda buke
  
  
  
  
  
  
  
  rezač, kojega smo tražili, može biti skrivena negdje na ovim otocima, u den d ' Эрса ili na obali. Gdje bi nam on bio, ego će biti lakše uočiti iz drugog helikoptera koji leti низменному, nego sa zemlje."
  
  
  Чиклет složio s mojim rasuđivanje. Dok smo čekali dolazak helikoptera joj je zazvonio Эльзе u Hotel de Paris i rekao da ću biti vezan za neko vrijeme za neki posao, ali ja ne želim da ona čeka mene tamo.
  
  
  "Ja ću vas učiniti iznenađenje", rekla je ona, надуясь. "Ja sam skliznuo natrag u tvoju sobu, ali tebe tamo nije bilo. Vi ste sigurni da se bavite? "
  
  
  "Naravno", - uvjeravali ga ff. "Samo ostati na mjestu dok se ja ne ću doći tamo. To može biti danas ili kasnije večeras. Onda ćemo imati dovoljno vremena za iznenađenja ".
  
  
  10
  
  
  Jer privući previše pozornosti u Monaku bilo je nepraktično, Чиклет vozio me oko grada, dok mjesto u brdima, gdje smo čekali helikopter. Prije nego što smo napustili ured, primio nove poruke o tome da je noć zapadno od Фрежюса nije mogao čuti nam jednog helikoptera. Čini ga mogao pogoditi - helikoptera sklonio se negdje u blizini.
  
  
  - Sada pazi - zabrinuto je savjetovao Чиклет. "Vi ne znate s kojim koeficijentima naići".
  
  
  Joj je kimnuo. Moja vjerna Luger, wilhelmina slijedi, čvrsto sjedila u mom наплечной fobus, a moj štikli "Hugo" je u svojim koricama ispod rukava kaput, spreman skočiti mi u ruku na najmanji pokret ruke. Joj nije posebno zabrinut priliku.
  
  
  Ubrzo je stigao helikopter, kojeg smo čekali. To je bio helikoptera UH-1 Huey. Чикле me upoznao s pilot, mladi francuz po imenu Marcel nome de clement, velikim, худощавым, взъерошенным muškarca, koji se lako i nasmijan.
  
  
  Чиклет ga pripremio za posao, da on mora slijediti moje zapovijedi, i upozorio da je rad može biti opasna.
  
  
  "Opasnost, da me se ne tiče, Чиклет", - uvjeravao ego pilot. "Znaš šta".
  
  
  Joj, popeo se u helikopter, ali prije no što smo otišli, Чиклет počinio kružni zaobići broda, kako bi bili sigurni da je on u teretani, u odličnom radnom stanju. On je zatim ga otresao od nas. Marseille je sjedio u prednjem dijelu helikoptera, dok joj je sjedio s njim dan bili marginalizirani prije, tako da mi je dobro vidi se iz dna u snažan dalekozor, koji mi je dao Чиклет.
  
  
  Mi smo krenuli na zapad na obalu. Onda bi, kao što smo uminu su; Frejus, Marcel leti низменному, dok smo s njim прочесывали zemlju u sam tražio nikakve znakove mjesta gdje je mogao biti skrivena helikoptera. Vozili smo se nekoliko mjesta s gustom lišće, i drugih mjesta gdje se na liticama su produbljivanje - mjesta, gdje je bilo moguće sakriti helikoptera, - ali sam nije mogao otkriti ništa što ukazuje bih na ono što je bilo oko njih je bilo sklonište. Do tada smo prošli sve obali od Monaka do bodova daleko Фрежюсом, odakle je noću primljene poruke o helikopter. Grupa otoka Leži d ' Jeremija je vidio na jugu.
  
  
  "Hajde, da napravimo tu klackalicu", - povika joj Марселю, ukazujući na stranu haljina.
  
  
  On je kimnuo i okrenuo helikopter. Ubrzo smo letjeli preko otoka i počinili još jedan prolaz na maloj visini iznad terena. Dvogled mi je dopustio uzeti u obzir svi dolje izbliza, uključujući i neke stanovnike otoka, koji farme vesela nam je, ali nismo vidjeli nikakve znakove nedostižan helikoptera.
  
  
  "Što sada?" - pitao Marseille oko kabine.
  
  
  "Mogu i vratiti nas natrag" - nevoljko je rekao sam.
  
  
  Marseille okrenuo helikoptera, da se vrati na obalu. Još uvijek je proučavao teren u operi, kada je iznenada primijetio mali tamni trun u more. Kad joj se usredotočio na nen, ga vidio još jedan mali otok, kamenita i pust, ako ne uzeti u obzir nekoliko stabala i rijetko žbunje. To je bio toliko mali da nije bilo na karti je označena u uredu Чиклета. Međutim, on je još uvijek bio dovoljno velik - od milja prije godinu i pol četvornih kilometara - za slijetanje helikoptera, a također je dovoljno ukloniti s predsjednikom ruske federacije vladimirom putinom, da postane dobar sklonište.
  
  
  Joj похлопала Marseille po ramenu i ukazao na otok. "Što je ovo mjesto? Vi ste s njom upoznati?
  
  
  "On se zove" Sotona " Rock ", rekao je Marcel, -" Đavolski stijena "- naziv za emu francuskim svijetom, koristio ego prije mnogo godina, kao entrepot za oružje i droga, dolaze u zemlju. Vlast je odavno novinare ih aktivnosti. S njima lasica je bio napušten, osim, kao što sam ga čuo, kolonija štakora, наводнившей to mjesto. Kažu, rat je davno došli tamo onda brodolom, i s njima lasica množe ".
  
  
  "Mislim da bismo trebali uzeti bliži pogled na to", rekao sam.
  
  
  "Misliš da naši ljudi mogu tamo da se sakriju?" - sumnjičavo je pitao Marseille.
  
  
  "Možda. To je samo možda.
  
  
  Marseille opet okrenuo helikoptera u more. Mi smo opet uminu su; da Li je d ' Er i nastavio put na jug. Kako smo se približavali smo se Sotoni Rock, joj mogao vidjeti, bilo je tmurno i неприступное mjesto, s ne više od грудой crnog kamenja, govornika na haljinu, a što-gdje - nekoliko mršavih stabala i dijelova zone ... visok kist.
  
  
  
  
  
  
  
  Marseille spustio helikopter, dok mi se ne dodiruju krošnje, da bi spor kružni pregled otoka. Kada smo подлетели na zemlji, njegove vidio stotine velikih crnih štakora, uplašenih zvuk naših motora, сновавших krugovima kamenja.
  
  
  "Da li vidite išta?" - pitao Marseille.
  
  
  "Rat", odgovorio sam. "Sobe rat".
  
  
  Skoro smo završili svoj krug, kada ga je iznenada nešto primijetio u dvogled. Bila je to sjajna bljesak svjetla, odraz sunca na metalu pod jedan oko velikih izbočina stijene u središtu otoka. To je mogao biti skriveni helikoptera.
  
  
  Joj rekao Марселю o tome, što je vidio, zamolio je ego opet zaobići ovo mjesto.
  
  
  On je kimnuo i naginje helikoptera, a mi smo se preselili natrag na mjesto. Marseille je letio tako низменному, da mi nešto ne izdvojiti vrhova stabala na dnu. Joj нацелил dvogled na ono mjesto gdje mi se činilo da sam nešto vidio, i što je to toliko koncentrira, da nije ni pomislio na opasnost, dok Marseille nije plakala. Odjednom joj se osjećao kao helikoptera покачнулся i задрожал.
  
  
  U sljedeću sekundu na nas baraž metaka, koji su zaglavljeni u helikopter odozdo, razbila stakleni štit kabine, udario metalno kućište helikoptera, i zabio u motor. Kad joj je, sjeo iza kabine, ih je vidio, što je četiri ili pet osoba je pucao u nas, oko podigao automat s vrha litice.
  
  
  "Marcel!" Joj vikali, otimajući ego preko ramena: "Izvucite nas odavde".
  
  
  Kada se on okrenuo k meni na svome mjestu, ga, vidio sam, da je ego lice je bilo krvavu masku. On je pokušao nešto reći, ali iso rta tekla samo krv. Ego oči zatvorila, i on je pao postrance iz svog mjesta. Joj gasili Вильгельмину iz futrole, ali prije nego što ju je uspio na cilj i pucati na narod dolje, motor, helikopter je eksplodirao ogroman plameni vatrenom loptom. Stroj je požurio do mora, kojih se nalazi ogroman sloj plamena i dima.
  
  
  Mala visina mi je spasio život. Ga stavio "luger" natrag u kubura i skočio u vanjski vrata, kako bi se izbjeglo vatre iskren prije nego što se helikopter pao u vodu. Vatra i dim oko helikoptera заслонили me od skrivenog od očiju ljudi, koji nas odmaknu. Kad joj se pojavio, njegova je otkrio da još uvijek skriven od očiju onih koji su na otoku, plamen helikopter, još uvijek плывущий na površini haljina, bio je između mene i kopnom.
  
  
  Joj brzo izračunao udaljenost do otoka, zaronio duboko i plovio pod vodom, sve dok nije osjetio da je moja pluća praska. Njezin je nastavio ploviti, dok konačno nije došao na kamenje. Groping prstima put palac za дюймом prema gore, na stijenama, na kraju krajeva bez dna probio kroz površinu vode. Imajući samo glavu iznad vode, joj pritisne na kamenju i gulping zrak. Kad joj je opet mogao normalno disati, njegov oprezno je podigao glavu i gledao oko sebe.
  
  
  Srećom, kao što je to i nadao, njen je bio na pristojnoj udaljenosti od mjesta pada helikoptera. Od tog trenutka sve je još uvijek mogao vidjeti spaljene ostatke helikoptera, plutajući na & nb. Ga gledao, kao i nekoliko osoba bio na ostrvu, krenuo na gume splavima i doplivao do olupine. Joj, vidio, kako su vukli tijelo Marseille i stavili ego odina na splavi. Poslije toga muškarci su pretražili vodu oko ruševina. Oni su, očito, vidjeli dva muškarca u helikopteru, i djeca su se nadali pronaći moj leš. Joj pokušao zadržati низменному u & nb i ostati djelomično укрытым stijenama, dok su prekinuli potragu.
  
  
  Kada su ljudi stigli natrag na otok, тлеющая hrpa metala koja se bavi kada je helikopter, otišao pod vodu. Joj držeći za stijene, dok muškarci ne bi izvukao svoje gumene splavi na obalu i nije se vratio u centar otoka. Joj nakratko razmišljao o tome, da ide dolje na obali i na jedan oko splavi, pokušati vratiti na kopno. Ali onda bi joj se sjetio o hitnosti svog zadatka. Ljudi na otoku, a novac koji su uzeli u casino, mogli dovesti me na nešto životno važno.
  
  
  Joj, čekao je, dok je sergej ne počne gubiti, a zatim je pokušao prijeći otok, procijeniti situaciju.
  
  
  Oko onoga što sam gledao, čini se da se muškarci privremeno koristili otok, dok su čekali, kada ih odvesti brod mrak.
  
  
  11
  
  
  Još preko sat vremena u večernjim satima sunce početak sjesti, i osjetio sam da sigurno može puzati po stijenama, da обсохнуть na toplom povjetarcu, дувшем s juga. Joj samo da je zalazak sunca na kamenje i ispruži na uskom greben, kada se osjećao kao da je nešto meko pala na moju lijevu nogu. Joj, skočio i našao da gledam u krv-crvene oči-male kuglice veliki crni štakor, koji je, očigledno, pala je s više od visokog kamena. Joj i udario ga ego nogom, potreslo i bacio u stranu, bacajući kamen.
  
  
  Zatim je čuo tihi визги oko sebe. To se brzo ustao i vidio desetke sjajnih немигающих očiju. Hladna jeza пробежала po mojim leđima, a moja je ruka instinktivno otišao na Люгеру, wilhelmina slijedi.
  
  
  
  
  
  
  mene nije brinuo oko toga da je pucao će dovesti do toga da ljudi na otoku će me tražiti.
  
  
  Ali rat nije napao. Umjesto toga, oni su nervozno skreće daleko naprijed-nazad, tiho визжая, grebanje kandžama površinu kamena. Joj lagano odustao, ne smanjuje oči s gužve, sve dok nije osjetio kao solidan okrugli metalni predmet вонзился mi u leđa između lopatica. Oštar glas прорычал: "Samo ostati otvoreno ovdje!"
  
  
  Iza mene pruži ruku i pomoć "luger". Zatim čovjek - to je bio djelitelj casino po - stao ispred mene. U jednoj ruci držao je prćast 38-og kalibar, a drugi je moj "Luger". Kimnuo mi je ... "mislili Smo da si izašao oko helikoptera živ. Mi smo vas željeli. Idi, idi ".
  
  
  On se sagnuo i podigao komad drveta, očito, potopljena s benzinom. Zapalio odina ego konca, tako da se pretvorila u plamen baklje, on je mahao im, jasan put kroz roj štakora, koji očajnički požurio daleko u šikarama.
  
  
  Mi smo se popeli gore na stijenama otoka, dok se ne postigne veliki greben, koji je to primijetio sa uzorkovanje zraka. Djelitelj flailed pištolj i gurnuo me naprijed, u veću выдолбленную pećinu. Plamteće baklje su bili postavljeni u krug oko prijave, da je ne dopustiti da štakora, i da ih svet je gospodin pratio helikopter unutra. Bili su i ostali muškarci - direktora casino Трегор i čovjek, схвативший Эльзу na stepenicama u podrum casino. Joj verovati da je to morao biti onaj koji je upravljano helikoptera.
  
  
  Ostali gledali u mene bez puno interesa, ali direktor casino je kimnuo djelitelj: "Обыщи ga, свяжи i bdjeti nad njim."
  
  
  Djelitelj, još uvijek drži kod sebe pištolj, zalazak sunca unutrašnjost helikoptera i izvukao par duljina užeta. Zatim me gurnuo dublje u unutrašnjost pećine. Nju je podigao ruke kada je počeo sam čistiti, tako da je on propustio стилето, Hugo, postavljen je na oprugu u rukavima u rukavu moj kaput. Onda potrage, on me protežu se na zemlji, pouzdano vezanje užetom.
  
  
  Morati čekati. U ovom trenutku, kada je u blizini stajao je djelitelj s pištoljem i gledao za mnom, joj je bio izgubljen. Ali sam još uvijek bio Hugo u rukavu.
  
  
  Na ulici темнело. S vremena na vrijeme netko oko muškaraca uzeo dvogled i svjetiljku, i izlazim na ulicu. Mi nije trebalo puno vremena da shvate da su oni čekaju, kada ih ponijeti sa otoka. Moja je izvorna teorija bila istinita - ih skupljala pokupiti brod.
  
  
  Prošao je sat ili više, prije nego što jedno oko promatrača plakala, i ostali, osim djelitelj, još uvijek охранявшего mene, brzo su daleko. Ga koristio onaj trenutak, kada se pažnja moj otmičar je privremeno ignorirati, da kliknete oprugu u koricama. Стиллето odmah skliznula u moju desnu ruku. Morao brzo presjekli užad. Mi se samo da je uspio izrežite ih i osloboditi ruke, kada su trojica muškaraca potrčala natrag u pećinu.
  
  
  "On je ovdje", - povika direktor. "Pa, hajde helikoptera i te povratak za tobom".
  
  
  "Kako ću znati da si se vratio?" - sumnjičavo je pitao djelitelj.
  
  
  Redatelj uzeo iz helikoptera veliki aluminijski kofer. On je postavio ego na podu špilje i glavom u stranu. "Novac će i dalje ovdje. Mi ćemo se vratiti."
  
  
  Svi muškarci su počeli istisnuti helikoptera oko pećine. Dok ih je pažnja отвлеченное, joj, перекатился na rame i выгнул tijelo natrag, da se moje ruke mogli doprijeti do užeta, koje su moje noge. Ubrzo ga oslobodili i vratio se u svoje prijašnje stanje, ja sam ležao nepomično, pokušavajući da radi rukama i nogama po leđima, za vratiti protok krvi. Do tada ljudi вытолкнули helikoptera oko pećine, a djelitelj je vratio na svoju stranu. Glasovi ostalih troje iz daljine su slabi.
  
  
  Moj staratelj pogled i upre pogled u mene. Zatim je izvukao oko džepa cigaretu i zapalio utakmicu. Napravio potez, skočio je na noge i potrčala mu, držeći u ruci štikli. Joj сверкнул nožem u lice prepala osobe, a zatim lagano воткнул nož u ego života, a slobodnom rukom je posegnuo za pištoljem.
  
  
  Umjesto toga, poslušaj me, on na gluposti podigao pušku za pucanje. Joj вонзила štikli emu u životu, i to bez dna согнулся na pola, зажженная cigareta još uvijek свисала s ego usana. Nije joj namjeravao ubiti ego, ali on nije ostavio mi izbora.
  
  
  Joj uhvatio ego 38-og kalibar i svoj "luger", i brzo je potrčala aluminijski чемодану. Joj otvorio dvorac, a poklopac je skočio. Tamo, u колеблющемся bakljama, ga pogledao dva milijuna dolara iznutra.
  
  
  Nju je razvio mali plan za taj novac od njih lasica, kao direktor je stavio u kofer, a ja sam znao da je on tamo. Joj žurno počeo ego obavljati. Joj prikupila hrpu novčanica i ispunila dno kofera velikim kamenjem s poda pećine. Zatim joj выкладываю sloj novčanica ne više od par stotina dolara na
  
  
  
  
  
  
  stijena. Joj zatvorio kofer i ostavio ego na istome mjestu.
  
  
  Još uvijek je mogao čuti glasove ostalih ljudi daleko, kad joj je brzo расстегивал majicu, запихивал novac unutra i opet застегивал gumbe. Dva milijuna dolara imam na prsima su bili nespretni, ali, unatoč težini ga, vratio se u мертвому djelitelj, uhvatio ego za ovratnik i dovukao kroz pećinu na ulicu.
  
  
  Preostala trojica muškaraca su još uvijek radili s helikoptera na drugoj strani veliki stan pojasa stijena. Njezin ga je pogodio u suprotnom smjeru, vukući tijelo za sobom, sve dok nije stigao do nekog duboko grm, gdje je bilo moguće sakriti ego. Zatim joj se uvukao natrag u stijeni na visokom prizemlju, odakle je mogao promatrati što se događa na dnu.
  
  
  Pun mjesec je jasno obuhvaća scenu. Do sada su вытолкнули helikoptera na čistinu. Odina oko muškaraca, pilot, popeo se na njega i vodio pokret lopatice rotora. Helikopter je počela rasti, ali kad je bio na nekoliko metara od tla, muškarac je skočio. Bespilotnih helikoptera odjednom je skočio u zrak, унесся daleko od litice i zaronio u tamne vode na dnu. On je potonuo bez traga.
  
  
  U međuvremenu, direktor casino vratio u pećinu. On je požurio, noseći kofer i vikao. Njezin je jasno čuo glasove muškaraca tamo gdje joj je sakrio, i čuo krik direktor: "On je pobjegao! Ovaj momak je oslobodili i pobjegao! On je uzeo sa sobom Georges! "
  
  
  "Novac? Novac?" - povikao je u reumatizma Трегор. "Novac u sigurnost?"
  
  
  Redatelj stavio kofer na zemlju, i sve tri su gužve oko njega, kad je ego otvorio.
  
  
  "To se ovdje! On je još uvijek ovdje! "- uzviknuo je on. Kao što sam se i nadao, on nije našao vremena da se istraži novac za gornji sloj novčanica, jer masa kamenja bila je približno jednaka težini ovih novčanica.
  
  
  "Hajde!" - povikao Трегор. "Hajde, idemo iz ovog proklet otoka".
  
  
  Trojica počeli poslužite svjetiljke. Uzvratni signal došao s kraja otoka, i bio je uključen divovski reflektor. Potom je vidio da umjesto brodovi ih увезет hidroavion. On зарулил uz litice i čekao tamo, odskakanje na & nb. Kada su ljudi počeli spuštati do zrakoplova, ga je čuo, kako su razmišljali opremljen mene.
  
  
  "Što mislite, gdje su ovaj momak i George?"
  
  
  "Vjerojatno, natjerao Georges spustiti odina oko splavi, kako bi se on mogao vratiti na kopno".
  
  
  Njezin je ostao na mjestu, gledajući, sve dok oni ne do kraja otoka, ne igru u jedan oko splavi i nije doplivao do zrakoplova. Joj ne osjeća sigurno, dok su se popeli na palubu, a avion nije poletio, a da nije nestao na sjeveru.
  
  
  Nju i nadajući se da oni ne drže, da je gotovo sav novac nestali, dok se ne doći do odredišta. U to vrijeme, za njih bi bilo opasno vratiti se, jer oni ne bi mogli biti sigurni da sam dosegla predsjednikom ruske federacije vladimirom putinom, da se vrati vlasti. Još uvijek nije bio blizu otkrivanja djela, ali, barem sam uspio spriječiti ih planovima.
  
  
  Dvanaest
  
  
  Mjesec je otišao nedugo zatim kako je avion letio daleko. Sada je bila tako tamna da sam jedva mogao vidjeti svoje ruke pred licem. Joj pokušao je pronaći tijelo djelitelj tamo gdje je ostavio ego u grmlju, ali u mraku je se ispostavilo kao nemoguć zadatak. Koliko god mi se ne sviđala ideja provesti noć na ovom otoku, кишащем štakorima, joj, znao da u mraku, to bi bilo previše rizično preći na rubu obale, pronaći odina oko gume splavi. Njezin se odlučio vratiti u špilju, gdje je zapaljena još par baklji, koje su postavili muškarci.
  
  
  Kad joj je vratio u pećinu, njegova okupio se na putu ponaša suho ciste i preveli ga sa sobom. Joj odsjeka suhi kist u plamteće baklje, dok nije postao slab plamen, dok joj je sjedio, скрючившись na ulazu. To je bio jedini način da роящихся štakora u strahu, ali joj je još uvijek mogao vidjeti ih oči, sjajan u svjetlu vatre za spilju. Njezin je zadržao svoj Luger u ruci, i iako joj je umoran, on se nije usudio zadrijemati, bojeći se, da je rat осмелели i napadnuti.
  
  
  Činilo se da je do zore ostalo beskonačno vrijeme. Joj je bio na nogama i pripremao se spustiti na & nb s prvim zrakama sunca. Joj potvrdio da je novac još uvijek pouzdano kopča pod majicu, a zatim, noseći gori baklja, da se panika od štakora, otišao. Međutim, prije nego što joj je krenuo prema dolje na rubu otoka, njegova provjerio četkicu za zube, pronaći tijelo djelitelj. Joj nije pronašao leš. Bio je samo ego kostur sa čistim kosti. Štakori su radili u mraku.
  
  
  Joj žurno okrenu i požuri dolje kroz grmlje, dok je rat убегали s moje ceste ispred mene. Joj samo da je postigao kraja otoka i počeo tražiti odina oko splavi, kad je čuo jak zvuk oko vode. Kad ga je pogledao, onda je vidio veliki bijeli cruiser, кружащий oko četvrt milje od mene. Prvo joj je misao da se ljudi oko noć
  
  
  
  
  
  
  On se vratio, pokušati pronaći mene i novac, ali kad ga malo smirila ga je, vidio sam, da je cruiser je policajac glisera za Monako. Joj brzo proizveo je nekoliko hitaca u zrak iz "Люгера".
  
  
  Krstarica čuo moj signal, i odmah se okrenuo prema obali. Kada je bacio sidro, trojica muškaraca spustiše čamac i veslanje, da me uhvatiti. Joj, bio je iznenađen da vidi da je jedan oko muškaraca bio je Чиклет. Kao što je naučio, gdje me tražite?
  
  
  - Pa, - поприветствовал me Чиклет, - vi ste još uvijek bili živi. Mi smo gotovo odustali od tebe uzalud. Reci mi što se dogodilo?"
  
  
  Njezin kratki izloženi emu događaja i pokazao emu novac. Prije odlaska na otok, mi smo se popeli na liticu i spustiše kostur djelitelj na brod. Zatim smo otplovismo, ostavljajući Satane Roc kolonija glodavaca.
  
  
  Kada smo bili na brodu krstarice i vraćaju u Monaku, Чиклет mi je rekao kako me je pronašao. "Prije nego što ste s Marseille skočio je jučer na helikopteru, rekao je on, - staviti бипер u rep helikoptera. Njezin se ton s njima lasica, kako ste skočile. Kada si se vratio do noći, ga je upozorio policiju i zamolio napustiti brod u zoru. Pratili smo za signal dojavljivača, i on nas je doveo do ove točke, u blizini otoka, gdje smo našli helikoptera pod vodom. Zvučni signal još uvijek radi. Ali moram reći da sam se bojao da si mrtav, kada je shvatio da je helikopter otišao na more.
  
  
  "Jako mi je žao Marseille", rekao joj je Чиклету. "On je bio dobar pilot i hrabar čovjek".
  
  
  Чиклет je kimnuo. "Mi previše žao. Ali on je znao rizike, kao i svi mi."
  
  
  Kad smo stigli u Monte carlu, Чиклет poduzela mjere da se vrati novac casino, dok joj je još jednom pozvao Хоуку u inozemstvo na зашифрованному telegraph na ego uredu. Joj rekao Хоуку, što se dogodilo i kako mi je vratio novac.
  
  
  "Pa, da - rekao je Hok više iskreno, mislim da je barem sve je krenulo protiv nas. Ako je model u nastavi, kao i u prošlosti, vjerojatno, uskoro će se dogoditi novi razvoj. A Nick ...
  
  
  "Da, gospodine?" Ga pitao.
  
  
  "Želim da se opustio na dan ili dva, odmarali". On je napravio pauzu i grubo je dodao: "To je naređenje. Nju ću s vama ".
  
  
  Prije nego što je uspio odgovoriti, on objesio.
  
  
  Policija već također provodi ostaci djelitelj u lokalnoj mrtvačnici, a novac je vratio u casino. U uredu AX mi više nemamo ništa učiniti. Nju je rekao Чиклету da se vraća u hotel na spavanje.
  
  
  Kada ga je stigao, Elsa čekao sam u sobi. Prvo je притворилась, da je ljut na mene, ali kada je primijetio, kako izgledam mučeni, ee шутливая razdražljivost bio сочувственной briga.
  
  
  "Siromašni Дамплинк, - проворковала ona, - vi izgledaju strašno. Što ti radiš?"
  
  
  "To je bio poslovni sastanak, na cijelu noć", - rekao joj hej, polijetanje sako i kravatu. "A sada mi je potreban dobar vrući tuš i dug san".
  
  
  "Naravno, Дамплинк", rekla je ona. "Ti si раздеваешься. Njegova odijevanja za tebe duša.
  
  
  Prije nego što je uspio reći, ona je nestala u kupaonici i uključio tuš.
  
  
  Do tada, kao što sam promijenio u ogrtač, kupaonica bila puna para. Elsa je izašao, розовощекая, gurnuo me u tuš i zatvorio vrata.
  
  
  Joj obrisao je svaki centimetar kože i kose toplom vodom, a zatim je otkinula ledena tušem. Onda to обвязал ga oko struka svježe ručnik i vratio se u spavaću sobu. Elsa стянула deka na krevet i sjela pored nje.
  
  
  "Вытягивайся licem prema dolje", - naredio je, tapkanjem na krevet. Kad joj je заколебался, ona je lagano gurnula me. Kad joj se ispruži na krevetu, na trbuhu, ona стряхнула ručnik i rekla: "Opustiti, joj radim tebi masaža".
  
  
  Ona достала bočicu losiona, koji je donio kroz svoje sobe, s oštrim mirisom limuna. Zatim je skinula haljinu, оседлала moje tijelo i počeo nanositi losion na moja leđa i plećke. To je bio opor malter, koji se prvi put izazvao trnce na koži, a zatim je poslao duboko umirujuće toplinu u moje mišiće.
  
  
  "Da je to po komadu koristiš?" - pitala sam, okreće glavu i gleda na Эльзу, koja se bavi nagnuo mnom zauvijek.
  
  
  "To je stari kućni lijek Von Alden", rekla je ona. "Zasigurno daje pozitivne rezultate".
  
  
  Joj miluje ruke ласкали moje tijelo, kao ljekovitu balzam, kreće prema gore i prema dolje, tako lako, kao topli slatki dah, po cijelom mom tijelu. Zatim, Elsa je ustala na koljena i naredio mi se predati.
  
  
  Joj, okrenuo prema njoj licem i bench press između раздвинутыми nogama. Ona je počela mazati prednji dio mog tijela, svojih laganih pokreta prstima su se kretali od mojih grudi do mog trbuha, na moje prepone, na obje strane mojih nogu, na moje prste nogu. Kada je nagnuo se prema meni, njezina mekana kosa dotaknu gol tijelu, i moje nosnice punjenje ega parfimirane aromom. Dugo vremena se činilo da je radila s intenzivnom koncentracijom, gotovo hipnotički, ali uskoro ga je primjetio da joj je dah je bio češći, a njegovo tijelo je postala vlažna i дрожала.
  
  
  Joj, podigao glavu i pogledao nah. Ee oči su širom otvorena, a njegovi zubi
  
  
  
  
  
  
  bili раздвинуты tako da показался vrh njezine ružičaste jezika. Joj pritisnuo usta na sebi, katja ga pod sobom. Njegova zakrivljena bedra напряглись. Upoznali smo se i tiho se pridružili i istovremeno bez riječi dosegla vrhunac.
  
  
  Joj više spavao nego бодрствовал, kada naše tijelo rastali. Ona je stajala kraj kreveta, držeći u rukama haljinu. Ali kad se nagnuo se i poljubio me, joj, osjetio sam kako se moje tijelo opet sjeća, i bio spreman i žudi za više. Ona se tiho smijali kad obliku mog uzbuđenja i prošaptala: "zaboravila Sam ti reći, Дамплинк, da ponekad to lijek za pozadinu Альдера također djeluje kao afrodizijak". Ona poljubi me. "San", - prošaptala je ona.
  
  
  Joj spavala dvadeset četiri sata, i mogao spavati duže, ako bi me nije to jedina prijenos telefonskog poziva. To se zove Hawk.
  
  
  "Nadam se, da ste malo odmarali", rekao je on. "Ja sam u Parizu. Sresti ovdje, u uredu, što je prije moguće. Bojim se, još loših vijesti. S istim uspjehom si mogao dopustiti ženi pozadina Альдер ići s tobom, kako si mogao za nju se brinuti. Joj забронирую za vas oboje u hotelu George V ".
  
  
  Elsa je oduševila se kad joj je rekao hej, da želim da je ona otišla sa mnom u Pariz. Joj nazvao Чиклету zahvaliti ego i reći zbogom, i u manje od sat vremena smo s Эльзой vraćaju se u Nicu, da sjednu na avion.
  
  
  Trinaest
  
  
  Kada smo sletjeli u Orly, shell kiša. Čim ga je stavio Эльзу u hotelu George V, gdje Hawk зарезервировал za nas susjedne apartmani, ga je uzeo taksi do ureda AX Paris, koji je bio u kafiću na trgu Saint-Michel. Uredi su bili na tri kata zgrade, te su izolirane od buke na dnu. Gospodar škole bio agent AX po kodnim imenom Bonaparte.
  
  
  On je upoznao me je da dan, i poveo prema stražnjem stubištu koje je vodilo u uredima na katu. Kada smo prolazili kroz задымленную blagovaonica i bar joj je bio iznenađen, da je, iako je bilo mnogo posjetitelja, bilo je i oko trideset ili četrdeset policijskih službenika sigurnosti i agenata AX, koje joj je postao poznat na prethodnim sastancima. Ga znao, što bi se trebalo dogoditi nešto važno.
  
  
  Hawk su me dočekali na drugom katu. Ego je lice bilo tmurno, i jedva je kimnuo, kada je proveo me u osobni ured, zatvorio i zaključao vrata.
  
  
  "Izgleda da ovaj slučaj nema, oba kraja", rekao je on, iznošenje na džepa omotnicu i prolazi ego mi. On je stajao do mene leđa, gleda u prozor na tamno kiša, бьющийся o stakla, dok joj je čitao pismo u koverti.
  
  
  Pismo je otisnut na pisaćem stroju:
  
  
  Kineska nuklearna raketa, исчезнувшая 12 sati, bit će vraćen u zamjenu za 2 milijuna dolara. AKO SE SLAŽETE, UMETNITE ЗАГЛАШЕННОЕ OGLAS U LONDONU U PRVA DVA DANA, PROČITAJTE: "ALEKSANDAR - UVJETI UZETI - (POTPISAN) КУБЛАЙ-HAN. DALJNJE UPUTE SLIJEDE.
  
  
  Na omotnici nije bilo adrese. Hawk, koji se okrenuo od prozora, vidio sam, da sam namrštiti pogled na omotnicu, te objasnio: "Jučer ujutro ego mi zabili ispod vrata kineskog veleposlanstva".
  
  
  "I istina je da je kineska nuklearna raketa je nestala?" Ga pitao.
  
  
  - Previše na stvari, - s gorčinom je odgovorio Hawk. "To se dogodilo nekoliko sati, a zatim bi, kao što ste se vratili novac od Satane Roc. Primijetit ćete da je zatraženi iznos isti kao iznos primljene od casino ".
  
  
  "Misliš da je kineska nuklearna raketa stvarno nestati?" Joj je bio nepovjerljiv.
  
  
  "Očito - primijetio Hok, - genijalnost našeg neprijatelja nema granica. Ubrzo poslije svog iskustva na otoku kinezi vodio nuklearni projektil na tajni poligon, kada je avion nestao. Dok nije došla ova napomena, kinezi mislili da je avion se srušio ".
  
  
  "A što je s posade?" - poremećen upitao sam. "Oni, mora biti, dobro su prošli provjeru, prije nego što ih izabrali za takve zadatke".
  
  
  "O da, reče Hawk. "Ali može biti važna napomena je da je samo nekoliko tjedana prije pilot, koji je bio jedan kroz najviše pouzdanih i odani ljudi u kineskog ratnog ZRAKOPLOVSTVA, otišao u Kini na poslovnom putu u Albaniji. Za njih nije gledao pažljivo, dok je on bio tamo, i, u stvari, kinezi ne mogu objasniti ego akcije u roku od nekoliko dana posjeta. Oni su još uvijek provjerava. Vrlo je vjerojatno, da je za to vrijeme do njega stigao je naš protivnik, koji je mogao intervenirati u ego mozak.
  
  
  "Hoće li kinezi platiti otkupninu?" - pitao sam, vraćajući pismo Хоуку.
  
  
  On je kimnuo. "Glas zašto se sastajemo ovdje i sada. Idemo gore ".
  
  
  Na gornjem katu zgrade čekali četiri kineske джентльменов s tmurno i malo sumnjičav pogled. Ih prisustvu объясняло stroga sigurnost u zgradi. Odina oko muškaraca bio je prevoditelj, i kroz njega Hawk me upoznao s tri druge, čija su imena joj poznati kao visoko pozicioniranih članova komunističke partije Kine. Svaki bacio na mene prodoran pogled, kad smo razmijenili ruke. Zatim sva trojica brzo razgovarao s tumača u kineskom.
  
  
  "Oni kažu - rekao mi je prevoditelj - da je za njih velika je čast imati takvog istaknutih predstavnika, koji im je pomogao u povratku nuklearne rakete. Još govore, da je
  
  
  
  
  
  
  Predsjednik stranke razgovarao sa svojim predsjednikom, i dao im je uputu moguće surađivati s vama ".
  
  
  "Za mene je velika čast - rekao je njezin prevoditelj. "Pokušat ću biti dostojan povjerenja narodnoj medicini Republike".
  
  
  Zatim formalnosti ga je pitao: "Je li odluka o isplati dva milijuna dolara?"
  
  
  Prevoditelj opet посовещался sa svojim obiteljima, zajednicama, a zatim predao mi veliku kožnu torbu s ugraviranim kineskim znakovima i снабженную dvorca. Prevoditelj otključan ego i otvorila, otkrivajući unutar paketa s банкнотами.
  
  
  "Dva milijuna dolara", rekao je on. "U sutrašnjem izdanju" London Times "će oglas napisan u skladu s uputama".
  
  
  "Dobro," rekao sam. "Opet запри novac. Joj, želim da je ostao u svom posjedu, dok ne dobije daljnje obavijesti.
  
  
  Onda bi, kao prevoditelj je preveo moje riječi, trojica muškaraca ozbiljno žene okrenule glave, i opet smo razmijenili ruke. Hok mi je rekao da su već poduzete mjere da se kineski predstavnici ostao u stambenim prostorima, u uredu AX do njih lasica, dok ne odgovorite na oglas London Times. Dakle, iznos za otkup će biti pouzdano čuvati do one lasica, sve dok ne dođe vrijeme isplate.
  
  
  Hawke se vratio sa mnom taksijem u hotel. Bio je sumrak. Kiša i dosadan vrijeme je pristupio na naše raspoloženje.
  
  
  "Tko bi nas stajao iza toga, - promrmljao Hawk, - mora biti, sviđa naša nezgodan položaj. Zamislite da ste ukrali nuklearni projektil i vratio ga na otkup! "
  
  
  "On je izabrao za oglašavanje nekoliko pametnih imena", primijetio sam. "Aleksandar i Kublaj-han".
  
  
  "On je lud, ali je vrlo lukav, - primijetio Hok. "Što ne bih dao da se držite ega". On je pogledao mene.
  
  
  Kad smo stigli do hotela, Hok высадил mene i krenuli na američke ambasade gdje je stao u Parizu.
  
  
  Kada joj je došao do svoje sobe, joj, bio je iznenađen da otkrijete poruku od Эльзы. U ns je rekao da ga je pozvao na party na Montmartre i da se ide. Ostavila mi je adresu da joj se mogao pridružiti, ako želim. Umjesto toga, odlučili jesti hladnjaku par martinija i dobro ručati u svojoj sobi. Prije nego što odete u krevet, da joj je zazvonio na recepciju da se sljedeće jutro mi je donio primjerak London Timesa.
  
  
  Elsa još uvijek nije vratio u hotel, do trenutka kad ga je dobio svoj primjerak novina rano ujutro sljedećeg dana, i ne bih mogao reći je li nešto smisleno u svom noćnom nema. Međutim, oglas je bio u "Times-u", i ego formulacija je bio upravo takav, kao što je navedeno u bilješci o reotkupu. Čitajući joj, joj, predstavio kao zadovoljan "Aleksandar" također čita. On je mogao biti u Parizu ili u Londonu, ili u Monte carlu, ili, ako, navodno, za taj tvar, u Tibetu.
  
  
  Volio ući u ured AX, koji, kako je znao da će biti prvo mjesto gdje se može naučiti, hoće li dobiti daljnje upute. Bio je obučen i pošao po brojevima, kada se vratio Elsa.
  
  
  Ona je još uvijek bio u večernjim satima haljinu, s перекинутой preko ramena норковой kaput. Ona je izgledala spavanja, ali ona se nasmiješio i poljubio me, dopuštajući kaput pasti na pod. Onda se ona okrenula prema meni, da расстегнуть zatvarač na leđima joj haljine.
  
  
  "Ja sam propustila ti na zabavi, Дамплинк", rekla je ona. "To je bilo vrlo zabavno. Puno francuza. Uvečer je još uvijek u tijeku, ako želite ići.
  
  
  "Ne, hvala", rekao sam. "Imam bilo kakav posao. Spava ti se kasnije nazvati.
  
  
  "Posao, posao, posao", rekla je ona, похлопав moje lice. "Zapamti, cijeli posao, a ne zabava čine Tony dosadno dječak". Otišla je preko haljine i pošla na dan, vodi u svoju sobu, i izgledao je vrlo poželjan u prozirnim лифчике i tajicama. Ona se kratko zaustavio u vratima i поманила me prstom. Kada joj je odmahnuo glavom, ona je poslala me zračni poljubac i nestala.
  
  
  14
  
  
  Čim ga, stigao do kafića na trgu Saint-Michel i popeo se na vrh u ured AX, osjećao njezinu napetost i tužan, пронизывающие sve to mjesto. Vani sunce sjalo, a u zraku se osjetio lažno proljeće, ali što god se radosno raspoloženje je stvorilo nam vremenski raspoloženje, to исчезало po zidovima zgrada.
  
  
  Hawke je bio tamo, u potrazi za više izmoždeno, nego što je to izgledalo sinoć, kao i četiri kineza, kao i nekoliko desetaka agenata AX i zaštitara. Svi smo došli prerano, i naše nestrpljenje raslo, tako je kako vukli satima. Samo u podne smo se konačno je dobio poruku, kojeg su čekali. I, naravno, u kružnom način.
  
  
  Primili smo poziv iz pariškog ureda Interpola i rekli da su primili paket od glasnik za lokalni šef. Kada otvorite paket, on je otkrio запечатанную kutiju i машинописную dopis, u kojem stoji da je kutiju treba odmah dostaviti u veleposlanstvo Kine. Kao šef Interpola je bio obaviješten o krizi, on je odmah pozvao Хоуку, a zatim požurio u ured AX. U međuvremenu agenti Interpola pokupili glasnik, koji je bio pravi, i kad su pitali ego o čovjeku koji je dao emu parcele za pomagala, on je dao opis, koji bi mogao odgovarati
  
  
  
  
  
  tisuću francuza.
  
  
  U kutiji se nalazila магнитофонная traka. Mi smo skupili oko, dok Hawk stavljanjem traka u ured stroj. Dok valjanja zajedno film, glas je rekao: "To je Aleksandar. Njezin je dobio vašu poruku i sada vam dajem sljedeće upute. Kasno navečer, тридцатого broja, brod pod bijelom zastavom sa запечатленным na nen crveni zmaj se pojavljuje u Jadranu i ući u luku u Splitu, Jugoslavija. Na palubi ovog broda će biti kineska nuklearna raketa. Jedan po dočekati svojih brodova može prići mu s dva milijuna dolara. Kako je samo novac će biti prebačen ljudima na brodu, raketa će biti vraćen. Ako pokušat će se vratiti raketu bez plaćanja novca, ona će eksplodirati ".
  
  
  Riječi na filmu ništa nije nam rekli o čovjeku koji ih je izrekao, - ili, vjerojatnije, o ljudima, jer sve ostale ponude su izrekao drugim glasom, da ih akcenti se kretala od britanskog do njemačkog i brooklyn. Mozak koji stoji iza priče, ostao nevidljiv.
  
  
  Onda bi, kao film je dešifrirao i napravio kopije su ishitreni telefonske pozive, pronaći avion koji će nas odvesti do Jadranske obale, i za nas je čekao veliki i brzi brod, u blizini Grijeh, Jugoslavija. Čak i kada se svi ti preparati su napravljene, Hok je bio zauzet planiranjem vremena, kada je raketa će biti pronađen.
  
  
  Malo kasnije Sokol, kineski predstavnici-kupnja, nekoliko agenata AX i ga odvezli u Eaglesa i odletio avionom, da umre u Jadranu. S vladom Jugoslavije kontaktirali na diplomatski kanali, i kada smo stigli, nas je čekao elegantan i brz brod.
  
  
  Kad smo došli do luke i bacili sidro u blizini obale u Splitu, s haljina je puhao hladan, oštar vjetar. Drugih brodova nije bio vidljiv. Dok smo расхаживали na palubi, Hawke je počeo da mrmlja: "Nadam se da to nije prevara, Nick".
  
  
  Nakon još par sati, kad se dan počeo prelaziti u sumrak, joj je počeo misliti da je Hok mogao biti u pravu. Ali onda, potpuno neočekivano, na ulazu u luku pojavio veliki bijeli brod s bijelom zastavom, ukrašena crvenim zmaj. On je bacio sidro na desnom žarulja iz naše ponude, a čovjek u капитанской obliku došao do ogradu, podiže megafon i povikao: "Hej, joj donijeti vam pozdrav od Aleksandra. Imaš novac na smrt? "
  
  
  Hok predao mi isti megafon. "To je vaše emisije", rekao je on.
  
  
  "Imamo novac", odgovorio joj je kroz megafon. "Mi smo spremni završiti posao".
  
  
  - Možete se popeti na brodu, - povikao je u reumatizma kapetan.
  
  
  Par članova posade našeg broda spušten mali motorni brod u moru. Dvojica kineza, jedan oko kojih ness torbu s novcem, a njegova prešli na drugi brod. Nam je pomogao da se popne na palubu, kapetan i nekoliko ljudi oko ego tima. Na pramcu paluba je veliki objekt prekriven vezan ceradom. Mora biti, to je raketa, ali joj je još uvijek насторожился. Na palubi je bilo još nekoliko ljudi, ali ga zna samo jednog бельгийца Трегора.
  
  
  Kapetan je bio gostoljubivi i proveo nas u veliku kabina na glavnoj palubi, gdje su nas čekali rashlađeni šampanjac.
  
  
  "Imate li novca?" upitao je.
  
  
  Joj, kimnuo китайцу, koji je predao torbu.
  
  
  "Ti ne smeta, da biste izračunali smo, prije nego ćemo vam dati raketu, zar ne?" upitao je.
  
  
  "Ne", odgovorio sam.
  
  
  "Gospodo, molim vas, popijte šampanjca, dok čekate", predložio kapetan, izlazio kroz sobe s novcem.
  
  
  Jedno oko kineza nije prihvatio šalicu šampanjca od stjuardese, ali ga je preuzeo. To je bila dobra berba vino, odlično rashlađeno. Joj popio dvije čaše, dok kinezi neugodno ерзали na stolicama. Kad se kapetan vratio, on se nasmiješio i кивал glavom.
  
  
  "Vrlo dobro, gospodo", rekao je on. "Čini se da je sve u redu. Ako ćete ići sa mnom na palubi, možemo završiti naš slučaj ".
  
  
  Ja ne jako iznenađeni kada smo opet bili na vrhu i vidjeli da su članovi posade skinula cerada s objekta na pramcu palubi. To je nuklearna raketa, već ugrađena u lift.
  
  
  Dvojica kineza sumnjivo da su testirali rakete, prije nego što su se uvjerili da je sve u redu. Oni su ozbiljno кивнули mi, i on je klimnuo glavom kapetana.
  
  
  On je izgledao zadovoljan, kad je opet uzeo megafon i pozvao čekanju югославское brod, rekavši mu je prići bliže, kako bi se projektil mogao povući na palubu. Dva kineza i njegove su ostali na brodu, dok se naredbe za rad s dizalicom, podižući ogroman raketu u zrak, a zatim prema dolje, na palubi našeg broda, gdje smo već pripremili nosiljku za njegovo zadržavanje. Joj mogao vidjeti izraz olakšanja na licu Hawk, kad je vidio raketu, stoji na palubi i na kraju prosperitetnu na brodu.
  
  
  Обменявшись kratko mahanje rukom s kapetanom bijelog broda, joj, vratio se na naš brod s kinezima.
  
  
  "Nema problema?" - odmah me je pitao Hawk.
  
  
  "Ne", rekao sam.
  
  
  "Ali ako te znam, - reče Hawk, napeto gledajući u mene, - nešto te muči".
  
  
  "To je bio
  
  
  
  
  
  
  sve je previše jednostavno. "Odgovorio sam. "Oni moraju znati da je, jer smo se sigurno vratili raketu, ne ćemo samo sjediti ovdje i omogućiti im otploviti s dva milijuna dolara."
  
  
  "Možda oni nisu smislili plan koji ćemo koristiti", rekao je Hawk.
  
  
  "Sumnjam."
  
  
  "Pa, u svakom slučaju, oni dići sidro i otići", - rekao je Hawke, što ukazuje na brod, поворачивающий u luci. "Ja sam претворяю naš plan u život". U ruci je držao odašiljač, a on je počeo brzo govoriti u njoj, upozoravajući sve suda, čekaju isplatu neposredno u luku - talijanski suda, grčki brodovi, югославские, čak i neki ruski krstaša - svi oni koji su bili poslani na odgoditi naših neprijatelja.
  
  
  Kada se bijeli brod plovio prema ulazu u luku, počeli smo slijediti ga na nekoj udaljenosti. Netom prije izlaska na otvoreno more pojavila naša brodska armada. Oni su još uvijek bili daleko i Hawk još nije naredio da im se približite. Bijeli brod biti zaustavljen naglo, u centru, na ulazu u luku. Hawke je opet počeo govoriti u odašiljač, ali joj ga je zaustavio.
  
  
  "Čekaj trenutak", predložio sam.
  
  
  "Zašto? Što je to?"
  
  
  Joj, odmahnuo glavom. Nisam znala kako mu je odgovoriti, ali je osjećala da nešto nije u redu. Prošlo je nekoliko minuta, a ništa se nije dogodilo. Mi smo s Хоуком нацелили dalekozor na palubi broda - bilo je prazno. Hawke je još uvijek držao u ruci odašiljač, i ego nestrpljenje raste. Joj počeo sumnjati u svoju intuiciju i spreman reći emu, da je on dao nalog da se zatvori, kada se to dogodilo.
  
  
  Odjednom smo vidjeli vesela bljeskalicu narančasti plamen, izvire iz bijelog broda. Uslijedio je zaglušujući prasak. Glatko bijelo brod разлетелось na dio u more. On je doslovno u sekundi se raspao na nekoliko ogromna zajednice. Eksplozija je bila toliko neočekivana, a tako šokantna, da gotovo je sve mi smo za kratko vrijeme zamrznuta u nepokretnost.
  
  
  Međutim, Hawke brzo se oporavio i pridružio u borbi, vičući na радиопередатчику nalog svim prisutnima brodova doći i pokušati pokupiti moguće preživjeti. U isto vrijeme naš brod ubrzano približava onome mjestu gdje je brod potonuo. Ali, kada smo i ostali brodovi došli na ovo područje, preživjelih nije bilo. Na samom delle ništa nije preostalo, osim nekoliko spaljene zajednice i uljnih bendova. Pa ipak, potraga je trajala duboko u noć, voda pokriven velikim прожекторами s paluba brodova sve. Mi ništa nisu pronašli.
  
  
  "Za mene je to zagonetka", - polako je izgovorio Hok, kada se traži, napokon je prestalo, a drugi brodovi čekali daljnje upute od njega. "Zašto im potrošiti toliko truda, prikupiti dva milijuna dolara, a zatim raznijeti sebe i novac?"
  
  
  "Glas i sve" - oštro je rekao ja sam, kad sam imao ideju. "Oni ne proklet novac!"
  
  
  "Ne da je proklet novac?" - zahtijevao je odgovor Hawk. "Onda odakle to?"
  
  
  "Ne znam, - rekao sam. "Ali on nije potonuo zajedno s broda. Nekako su uspjeli da skinu ego do eksplozije ".
  
  
  "Kako? Kako?" - nestrpljivo je pitao Hawk. "Mi smo se držali ego pod stalnim nadzorom od trenutka kada su prvi put vidjeli ga. Kako to može biti uklonjen? "
  
  
  "Još ne znam" - priznao sam. "Ali oni su to učinili. Oni su uvijek bili planira to učiniti na ovaj način. Oni su verovali, da je onda povratak raketa kod nas će biti za njih zamka, ali to nije bilo važno. Što je najvažnije - novac. Drugo, brod i tim, morao biti žrtvovan ".
  
  
  "Ali to je ludilo", - obranio Hok.
  
  
  "Naravno, - rekao joj je emu, - kao i sve drugo".
  
  
  "Da, reče Hawk, polako, kažem - možda, u pravu si. Ali kako, kako im je uspio donijeti novac? "
  
  
  "Ja još uvijek ne znam - opet odgovorio sam, - ali to vjerojatno znati. Reumatizam bi trebao biti negdje ovdje, na obali Jadranskog haljina. Joj, želim da smo pretražili ego, centimetar po дюймом, dok ne nađemo dokaz, da je preživjela ili preživjeli, koji je stečen daleko s rukama novac ".
  
  
  Hawke je još sumnjao u mom mnijenju, ali je on pristao pitati stojeći pokraj brodovi mi pomogne u sam tražio tragove. Svi oni nude pomoć. Hok me ostavio u Splitu, jer emu je morao da se vrati, da umre u Sjedinjenim američkim Državama, da se jave osobno predsjedniku.
  
  
  Trebalo nam je još dva dana i noći u potrazi za Jadranske haljinu, prije nego što smo pronašli dokaze koji joj je bio siguran, tamo negdje postoji. Joj je bio obaviješten, kad je grčki cruiser našao ego i bacio se na ovo mjesto - пустынному parcelu neplodna zemljišta sjeverno od Grijeha.
  
  
  Tamo, выброшенная na obalu, a dijelom i затопленная u more je bačena mali pojedinačni podmornica. Ali ga je dobio reumatizma o tome kako je s broda su skinuta dva milijuna dolara. Vjerojatno ubrzo potom toga, kao što smo uzeli novac na brodu u zamjenu za raketu, oni su prošli подводнику, i jednokrevetna brod je bio izbačen kroz kaljužu broda.
  
  
  Maleni podmornica je lako izmigoljiti oko luke, utrti put duž obale, i sletjeti. Kasnije, možda, iste noći, ili čak na jedan od sljedećih dana ili
  
  
  
  
  
  
  te osobe, vjerojatno pokupio avion ili drugo plovilo, i on je nestao s 2 000 000 dolara. Čim sam uspio dogovoriti s on-board radio, joj je zazvonio Хоуку, koji je do tada se vratio u New York. Joj rekao emu ono što smo otkrili, u obliku koda. On ga je uzeo ovu vijest više smiješan nego što ga je očekivao, i naredio mi da se vratim u Pariz i nazvati emu po uredu AX, jer to može biti za mene vijesti o novim razvojima.
  
  
  Kasnije u istom danu u Parizu joj заехал u hotel, da razgovaraju s Эльзой prije nego što sam ići u ured AX.
  
  
  Zgrabila je me je, prije nego što je ušao na vrata, navuče moje lice poljupcima, i tjeskobu rekla: "Nisam znala, da se s tobom dogodilo, Дамплинк. Joj, bio spreman proglasiti vas u policiju, kao i o nestaloj nedostaje ".
  
  
  "Opet poslovanja", rekao sam. "Žao mi je što nisam mogao ostaviti poruku. I trebam izaći još jednom. Ali ovaj put ga uskoro će se vratiti, i, može biti, možemo provesti vrijeme zajedno ".
  
  
  U uredu AX Bonaparte povezao me s Хоуком na зашифрованному žici.
  
  
  "Imamo novi trzaj, - reče Hawk. "To može biti najbolji oko njih, što smo imali do sada tvor. Naši istraživači, koji su stalno na kušnji sudionika ovog slučaja, konačno pronašli određenu vezu između neke oko njih. Zapamtite ga spomenuo ranije, da su neki ljudi imali problema s težinom. Pa, sad smo otkrili da je najmanje četvero oko njih su pacijentima u jednom spa centru za mršavljenje u Švicarskoj ".
  
  
  "To bi trebalo biti više nego slučajnost - razmišljao sam.
  
  
  "Mi isto tako mislili", rekao je Hawk. "Lokacija, u blizini Berna, u planinama. On se zove Rejuvenation Health Spa i upravlja svojim liječnikom Фредериком Бошем. Što vi mislite?"
  
  
  "Mislim da mi je bolje ići u Švicarsku - rekao sam, - i bacite pogled".
  
  
  "Da, to, slažem se", - reče Hawk. "Što ćeš reći ovoj ženi u pozadini Альдера, Elsa?"
  
  
  "Ja ću reći: hej, da imam posao u Bernu, pa ću ponuditi hej, vrati u sad".
  
  
  "Da, dobro, - reče Hawk, imam drugi muškarci, koji bdije nad svim ostalim pozadina Алдерсами. Ako se ona vratiti, također je натравлю na hax muškarca. Nju ću s vama kad dođete u Švicarsku.
  
  
  Kada ga, vratio se u hotel i pokucao na vrata sobe Эльзы, joj otkrili da joj je frizer čini hej frizuru.
  
  
  "Mi se ne sviđa što vidiš me, dok joj pokušava postati lijepa", rekla je ona, namrštiti pod navijača.
  
  
  "Morao sam razgovarati s tobom", rekao joj je hej. "Moram danas otići u Bernu. Dobio sam poziv iz ureda, i mi morati riješiti na neki delle.
  
  
  "Bern!" - radosno je rekla je. - Ali, Дамплинк, to je divno. Nju ću ići s tobom. Izvan Bern je jednostavno prekrasan spa-salon, gdje smo s Урси dio hodati. Letjet ćemo tamo avionom, a ja se mogu opustiti u spa centru, dok se bavite svojim poslovima ".
  
  
  "Kako se zove, - upitao sam, - naselje?"
  
  
  "To se zove rejuvenating spa", - odgovori ona, kao što sam ga i zamislili. I ponovo je bila još jedna veza između pozadine Альдерсом i ovaj posao. Nisam vidio razloga da Elsa ne bi trebala pratiti me u Bernu, jer bi to moglo ojačati vezu, pa joj je pristao.
  
  
  Onda bi, kao što joj je opet zazvonio Хоуку kroz svoje sobe i rekao emu, da je Elsa putuju sa mnom u Bernu, mi ispušta iz "Georgea V. Ureda AX Paris na putovanje u Švicarsku.
  
  
  Petnaest
  
  
  Kada smo sletjeli u Bernu, vrijeme je bilo hladno i jasno. Elsa znala mala planinska kuća na periferiji grada, tako da smo uklonili tu susjedne sobe.
  
  
  "Mi uvijek ostati na ovom mjestu", - objasnio mi je Elsa onda kako mi se uselila u svoj apartman. "Dobro je imati takvo mjesto kada je u spa postaje previše blisko".
  
  
  Uživao sam u naš smještaj. To je bilo čisto, mirno, zabavno mjesto, u svakoj sobi je gorjela toplu vatru. Starac sijed domaćin s vrenje cheeked i ego žene uživali u izvrsnom reputacijom. Oko prozora moje sobe, Elsa je ukazao na spa i wellness centar, koji se nalazi na vrhu planine, na nekoj udaljenosti. Onda bi, kao što je ona otišla od mene u svoju sobu, njegova je istraživao spa u dvogled.
  
  
  To je bio ogroman kompleks sa многоэтажным glavne zgrade, okružen nekoliko zgrada na krivi način. Svi su bili blistavo bijele boje, koji je prebačen na snježne vrhove, zvučnici sa svih strana oko njih. Joj mogao vidjeti vijugave однополосную cestu koja je vodila do tog mjesta, i канатную cestu, koja se bavi je suspendirane na dva троллейбусных linijama nad glavom. S ove udaljenosti bilo je nemoguće uzeti u obzir mnoge detalje. Bilo mi je zanimljivo, kako mogu doći - potajno, ili kao gost, ili, možda, kroz Эльзу. Ali sve dok ja ću čekati na svoj sat i pokušati riješiti na terenu. Osim toga, ako se u pozadini Альдеры na neki način bio upleten u zavjeru, Elsa je prije ili kasnije позаботилась bih o tome, da me tamo mami.
  
  
  U međuvremenu, vjerojatno, bilo bi dobro kontaktirati lokalni agent AX. Joj da nikada sa njim nije sreo, ali Hawk nazvao me ego ime i gdje ego pronaći. Joj odvodom
  
  
  
  
  
  u vrata, koja se bavi соединяла moju sobu s kupaonicom Эльзы i rekla hej, da ja idem samo na kratko vrijeme. Dok me nije bilo, radila si tretmane ljepote i čeka mene, kad joj se vratiti.
  
  
  Hans Верблен, lokalni predstavnik AX, upoznao me je na vratima u skromni atelje, носившего ego ime, na jednom na ulicama u Bernu. Верблен me čekao. On je rekao da je Hawk već rekao emu detalje mog naloga na telefonski poziv oko američkih Država. On je bio u mom posjedu.
  
  
  "Što joj mogu pomoći?" - pitao je debeli темноволосый muškarac.
  
  
  "U osnovi, - rekao joj emu, - ga hotel je imati što je moguće više informacija o spa centru Rejuvenation Health Spa". Je li tamo ikada problema? Tko ih kontrolira? Takve informacije. "
  
  
  Верблен je kimnuo, zaključao vrata u svoj atelje i poveo me u podrum. To je bilo dovoljno звукоизолированное sobu sa картотечными ormara duž zidova. Posvuda su fotoaparati, kazetofona, телетайпы, sve vrste oružja.
  
  
  "Ovdje radim svoj pravi posao", objasnio je Верблен, махнув ruci.
  
  
  "To je pravi подстава", primijetio sam.
  
  
  Верблен prišao jedan oko ormara. "Bojim se, nemam opsežan dosje na spa. Do telefonskog poziva Hawk nisam imao posebnih zahtjeva za prikupljanje разведданных. Ono što imam, strogo rutinu, ne više od mene u bilo kojem drugom poduzeću grada. Koliko ga znam, tamo nije bilo nikakvih problema. Imaju stalan protok gosti iz cijelog svijeta, od kojih većina na bogati. Ja uvijek pokušati slikati što više прилетов i odlaske na kameru s телескопическим objektiv. Ali, za estestvenno, njegova je uvjeren, da je mnogo nedostaje.
  
  
  On je bacio slike na stolicu, a ja sam bio zapanjen vidjevši da je bilo na tisuće fotografija.
  
  
  "Ti si definitivno zaslužuje svoj sadržaj, Верблен", - rekao sam, tresući glavom u potvrdu ega temeljitosti. Joj пролистал nekoliko fotografija i primijetio sve četiri pozadina Альдерсов slike snimljene u različito vrijeme.
  
  
  "Kako vi mislite da vam išta pomoći?" - pitao Верблен.
  
  
  "Bojim se da sada ne - rekao je njegov emu. "Oni mogu doći u ruci za kasnije. Ono što mene sada zanima, tako da je to sve što možete li mi pokazati ili reći o unutrašnjem dijelu spa. A o Frederick, Bosh, liječnika, koji to vodi ".
  
  
  "Ovdje ništa za pokazati ili reći", odgovorio je Верблен. Joj vidio da je razočaran u sebe. "Shvatite da je resort - to je vrlo ekskluzivni mjesto. Budući da je ovdje toliko bogate goste, sigurnost ovdje strogi. Sam ga unutra nikada nije bio, pa je slika unutrašnjosti nemam. Ako bi bio poseban zahtjev iz AX, ona bi, naravno, našao izlaz ".
  
  
  "Da, to razumijem, ali što je s dr.?"
  
  
  "Opet ćete biti razočarani odgovor", rekao je Верблен. "Nemam fotografije dr. Bosch, jer on rijetke ljekovite, ako uopće ikada, izlazi na ulicu. Joj, čuo da je on europljani. On je došao ovdje prije mnogo godina i otvorio spa centar. Prvo je to bilo vrlo skromno mjesto, ali je uvijek uspio. Proteklih godina ego dijelu перестраивали da on шталь impresivna struktura, kojima je danas. Nemam dosje na doktora, jer on nikada nije bio problem, da nam s developed by švicarski vlasti, nam je s bilo kojim drugim dužnosnicima, kako svjedoče datoteke Interpola. Ga je prihvatio mjere opreza i provjeriti.
  
  
  "Nije isključeno da попытаешься neprimjetno skliznuti u spa", rekao joj je Верблену. "Ako joj se ipak odlučiti isprobati, nju mogu da vam se obratim za pomoć."
  
  
  Верблен lagano nagnete glavu. "Ja sam spreman učiniti sve što mogu kako pomoći. Meni je samo žao što nisam mogao dati više informacija ".
  
  
  "Možda si mi pomogao više nego što misliš", rekao joj je s ego iznenađenje. "Ja, na primjer, naučio od vas, da je dr. Bosch rijetke ljekovite pojavljuje u javnosti. To možda nije bitno, ali, s druge strane, mene je malo alarmantno. Zbog sumnje njegova ću biti oprezniji ".
  
  
  Верблен me vodio natrag gore, i ostavio joj ego pred vratima ego trgovine i otišao natrag u apartmanima. Zrak je bio svjež i svjež. Bila je noć, a većina trgovina u ulici su zatvorena i zaključana. Mi se sviđala u šetnju, a ja sam bio zabrinut gledati u malo izloga trgovine na ulici, pa ga nije čuo automobil dok je vozio pored mene. Prvi nagovještaj opasnost pojavila samo onda, kada je vidio svoj odraz u staklu prozora jedne trgovine taman automobile na strani pored mene i petero muškaraca, koji su pucali oko otvorenih vrata, i sada su se bacili na mene. .
  
  
  To naglo okrenuo, moja ruka je otišao na Вильгельмине, u наплечной fobus, ali sva petorica bili na meni, prije nego što ga je uspio izvući "luger". Oni набросились na mene sa svih strana, da ih šakama zabio u moje tijelo kratkim divljim udarcima. Njezin je imalo samo simbolički otpor - dovoljno je, kao što sam se nadao da prevari ih, - dodao je, da je moje tijelo обмякло, cilj je da se njiše preko strane na stranu, a oči se zatvaraju u притворном nesvjesnom stanju.
  
  
  "Dobro - rekao je jedan oko muškaraca, - ega nema. Садите ego u auto. Brzo!"
  
  
  Dva
  
  
  
  
  
  
  muškarci su me za ramena, još dvojica uhvatio za noge. Oni su počeli da me povuci na pločniku. Njezin će im omogućiti da se sumiraju me otprilike na pola puta do auta, kad joj je iznenada пнул obema nogama, otimajući se oko jednog muškaraca nosi me na noge, a zatim drugi otvoreno u lice. Oba povikaše i отшатнулись, clutching lica. U isto vrijeme, potrčala prema gore, i kada moje noge oslobodili neki, njegova je izbio oko ruke dva muškarca, державших me za ramena. Naglost moje pokrete pronalaženju ih je sve iznenadila. Joj, okrenuo ga.
  
  
  Peti muškarac, опередивший nas do automobila, stajao na krilu jedne oko otvorenih vrata s pištoljem u ruci. On je pucao, i kolutanje отколола komad pločnika oko дюйме od mene. Do tada wilhelmina slijedi već bio mi je u ruci. Kod ovog čovjeka bila je u mogućnosti napraviti još jedan metak, prije nego što ga je zacementirao malo svog люгера i всадил emu metak u životu. On je pao u auto leđa, klimanje noge na ulicu.
  
  
  Ostala četvorica muškaraca su se bacili u različite pozicije na ulici. Jedan je zaronio u vratima zgrade, dvoje drugih okrenuo u uličici, a četvrti je bacio na припаркованную stroj. Još uvijek bih, gdje su se sklonili. Četvero istovremeno otvorena na me vatru. Joj pucao u reumatizma, zatim je kleknuo i cilj je na nezaštićene osobe noge po dogovoru. Dva puta pritisnuo okidač Вильгельмины, i čovjek je vrisnula i potrčala naprijed, u obje noge, pobjegli iz njega.
  
  
  S obje strane na mene su dolazili i drugi metak. Bilo mi je zanimljivo, mirno švicarski građani misle opremljen svim pucnjave u ih obično mirnom gradiću. Banditi stegnut me između vlastitih dogovoru i ulaska u dućan, gdje joj je čuvao, kada ih stroj došao. Joj, znao da mi treba sakriti s ulice prije nego što oni žuriti na mene. Ali nisam mogao pobjeći, po dogovoru, jer su mogli jasno pucati mene, a vrata trgovine iza mene je bila zatvorena i zaključana.
  
  
  Zatim ga vidio tri napadača, ide za mnom, pa sam morao pomaknuti s mjesta. Joj napravio par snimaka, za kratko ih držati. Možete napraviti samo jednu stvar. Nakloni glavu i s rukama zamotan oko joj ruke da zaštiti lice, da ga je vodio na pločniku i zaronio u staklo prozor trgovine iza mene. Staklo раскололось na ogromne komade i pala na ulicu izvana, ali sam bio unutar i izvan neposredne opasnosti.
  
  
  Shop predstavljao mali dućan igračaka s igrama i lutkama. Vidljivo je заброшено. Joj trčao kroz njega i našao stražnja vrata, koja je otvorio. Njezin je pobjegao u uličici. Njezin je zaronio preko ruba zgrade ривненской tako, da vidi ljude koji su pokušali organizirati mi zasjedu, žure na svom parkiranom automobilu. Trojica oko njih затащили druge dvije u auto i умчались. Do tada ju je čuo približava zavijanje клаксонов. Policija je bila na putu. Joj krenuo u svoj hotel i položio na leđa ulicama, sve dok nije izašao oko zone.
  
  
  Kad joj je ušao u chalet, na mene nitko nije obraćao pozornost. Još uvijek je mogao čuti zavijanje policijskih automobila u daljini, i zvuk je trajao još dugo.
  
  
  Čim je ušao u svoju sobu, njegova uhvatio dvogled i otišao do prozora. Joj нацелил dalekozor na cestu koja vodi prema gore iznad toplicama, i bez poteškoća pronašao tamnu stroj. Joj kako je siguran da su ljudi došli s toga mjesta, a ono što sam ja vidio, je potvrdio ovu činjenicu.
  
  
  Pa, pomislio sam, dobro, nju u hotel, ide u toplice, ali nije tako.
  
  
  Ovaj incident je pokazao da je netko znao da sam zainteresiran spa hotel ili pokupiti me tamo silom, ili bi bili sigurni da sam pogodio tamo živ. Kao pravi muškarci - navodno oko odmarališta saznali da sam u Bernu? Kroz Эльзу? Možda. Ali također sam razgovarao s Вербленом, švicarskom agent AX. Mogao li je to čime? Kako sam joj previše dobro znao iz iskustva prošlosti, sve je moguće.
  
  
  Šesnaest
  
  
  "Дамплинк", - поприветствовала me Elsa, prolazeći kroz vrata svoje sobe neko vrijeme kasnije. "Nisam čuo, kao što si se vratio".
  
  
  Ga je promijenio. Koliko je ona mogla suditi joj je izgledao изношенным ne i gore.
  
  
  "Ušao sam svega nekoliko minuta pre".
  
  
  "Imam za tebe je divno iznenađenje, Дамплинк", - se nasmijao ona, вертясь. Na njoj je rose неглиже sa volanima. Ona se lagano okrenula na vrhovima prstiju, je ukazao na otvorena vrata svoje sobe i pozvala.
  
  
  Na vrata je ušao druge dvije sestre Pozadina Альдер, a za njima - ih majka Урси. Obje sestre su nosile ružičaste negližei, isto kao i kod Эльзы, - ili je to bila Elsa? - nosio. U Урси je kućni plahte kaput. Gledati na tri sestre stoje rame uz rame, nije briga da gleda u tri ogledala, odražava istu sliku.
  
  
  Jedan oko djevojčice se nasmijao i rekao: "ti Si bio neposlušan dječak pobjegao je s Эльзой. Vi ste stvarno mislili da ćete moći tako lako pobjeći od ostatka svijeta oko nas? Sada ste заплатишь za to, jer mi ne recimo ti ljudi oko nas, da postoje ".
  
  
  "Jer ste svi jednako lijep i sladak, - odgovorio sam, - to
  
  
  
  
  
  ne smeta. Moje zadovoljstvo je povećan tri puta."
  
  
  Sve to je bio dobroćudan i, naravno, oko one stvari koje pozadina Алдерс voljeli raditi. Ali nisam mogao ne zapitati, da li je to bila samo šala, koja se bavi pridružuje ih ovdje u Bernu, ili je to bilo zato što sam bio tako blizu spa, i oni su ili hoteli pronaći način da me otpusti bilo koji način kako bi mi na licu mjesta. Vrijeme će pokazati.
  
  
  Pozadina Альдеры odlučili da moram pozvati ih na ručak u kantinu chalet, koja je, kako su mi rekli, славилось svoju vrhunsku kuhinju. Njezin je pristao, i četiri žene sakri se iza vrata, заперев ga za sobom. Ga je čuo i da ih smijeh. To je zato što su me prevario?
  
  
  Kasnije, kada smo petorica dolje u kantinu joj je otkrio koliko je popularan bio je chalet. Blagovaonica je nekažnjeno gostima i mještanima. Naravno, uskoro pozadina Альдеры su bili okruženi poznatim ljudima, što je gotovo uvijek slučaj, kada su se pojavili u javnosti. Naš stolica za pet osoba brzo pretvorio u stolicu, oko desetak ili više. Me uveli sa svakim na dolazaka, većina oko kojih su se članovi veleposlanstva vanjskih poslova i tako mo. Pozadina Альдеры ne komuniciraju s jednostavnim ljudima.
  
  
  Na primjer, u sredini trbuha večere u brbljanja i smijeh odjednom naglo se prekinula razgovor i smijeh, i sve muške glave u sobi, uključujući i moje, okrenu, da se svake godine na прекраснейшую djevojku, koja je ušla i sjela jedna za stolom pored prozora. To je bila sjajna, elastična crvenokosa u haljini s dubokim urezima, облегавшем joj izuzetan preklopljenim tijelo, kao da je oslikana kistom.
  
  
  Odina oko muškaraca za našim stolom pažljivo свистнул. "Tko je ona?"
  
  
  Jedan iz trojke фыркнула i rekla: "O, ona je samo zaposlenica sanatorium. Joj, vidio ga posvuda, kad smo bili tamo.
  
  
  Žene pozadina Альдер su previše iskusni, kako bi se omogućilo muški pozornost dugo omesti od njih, i uskoro ga je primjetio da ljudi okupljeni oko našeg stolice, zanemarili crvenu, osim slučajnih pogleda u njezinu smjeru. To, međutim, dio viri. Joj, mislio da se na njoj će se pridružiti escort, ali ona je nastavila da postoji jedna.
  
  
  Kada smo završili večeru, odina na сидевших za našim stolom muškaraca je pozvao sve na veliki praznik, koji je u večernjim satima održali u jednom u ambasadi. Pozadina Альдеры su bili sretni i prihvaćeni, kao i ostali za stolom. Joj se ispriča, rekavši da mi je potrebno nadoknaditi, i da ću ostati u apartmanima. Na samom delle, njegova hotel još malo razmišljati o spa, i to čak razmišljali pokušati da se prišuljati tamo. Naravno, meni bi bilo lakše raditi s pozadinom Альдерсом, koji bi inače bio zauzet. Trojke ih je majka vrlo hoteli ići na party, pa smo zaželio laku noć.
  
  
  Ga naručio još jedan konjak. Kada je konobar donio liker, on je ispružio mi je poruku, i ukazao na crvenu, koja je još uvijek sjedila jedna. Joj bio sam iznenađen. Zbunjen, što rezultira disperzije odlaska drugi gosti za našim stolom, njegova je potpuno zaboravio na djevojci, koja je prethodno privukla moju pažnju.
  
  
  Joj otvorio poruku i pročitao: "MOLIM vas, NE PRIDRUŽITE mi se? HITNO RAZGOVARATI S VAMA. Joj, zanimalo zašto je naglasio riječ u SKLADU. Joj, osvrnuo se i vidio da djevojka ozbiljno gleda na mene, i klimnuo glavom.
  
  
  "Mr. Доуз, - rekla je djevojka blage promukli glas, drzi mi je tanka, vitka ruku - joj Suzana Henley. Kod ma to je bio težak naglasak - oni nazivaju ego среднеатлантическим, ali joj je uhvaćen vrlo jak britanski ton. Ona помолчала, dok je konobar otišao, a ja ne, sjeo je, a zatim dodao u cjelini: "Molimo vas, shvatite ispravno, nisam navikao da uzmu muškaraca. Ali tu je važno vadičep, koji joj je trebao razgovarati s vama. Ona испытующе оглядела table, a zatim opet pogledala u mene. "Ne možemo to ovdje raspravljati. Ja ne znam tko može gledati. Da li postoji mjesto gdje možemo razgovarati nasamo? "
  
  
  "Pa, tamo je moja soba je na katu", predložio sam. "To bi trebalo biti dovoljno privatnom, ako tebe to ne smeta".
  
  
  "Uvjeren sam da ste gospodin, gospodin Доус, - odgovorila je ona. "Da, u tvojoj sobi sve će biti dobro. Dođi gore, i nakon nekoliko minuta joj poći za tobom.
  
  
  Joj nazvao hej broj svoje sobe i ustao da ode. Kada je konobar je opet došao do stola, da bi gurnuti moj stolac, ispružila sam ruku i rekla: "Tako je dobro vidjeti vas opet, i ja ću vam, ako ga ikada ću u Sad-u".
  
  
  Joj popeo na kat u svoju sobu, pitam se što može značiti ova zadnja pokazivača događaja. Prošlo minutu deset ili petnaest, prije nego što na moja vrata kucati. Joj otvorio ego, i Suzanne Henley brzo ušao unutra. Ga je zatvorio i zaključao vrata. Prvih nekoliko trenutaka kasnije, ona je činilo nervoznom i neugodne. Ona nemirno бродила po sobi, pogleda u prozor i vidjela, spa centar, u kojem мерцали svjetla u noći.
  
  
  "O, glasovanje, gdje joj radim", rekla je. Ona je primijetila dvogled na prozor, podigao ego i сфокусировалась na turističkom kompleksu zgrada. "Odavde je vrlo lijep pogled na mjesto", rekla je ona, opuštene dvogled i ponovno okretanje prema meni.
  
  
  "Miss Henley, da je to za razgovor
  
  
  
  
  
  o čemu? I molim vas, присядь.
  
  
  Sjela je na stolicu nasuprot mene i malo razmišljala, prije nego što počnete. "Ne znam što sve to znači, gospodin Доус, ali do mene je dopirala glasine o vama, u spa centru. I njezin zabrinuti. Joj stvarno ne znam, a ja ne znam što vas zanima u tom mjestu, ali ... pa, jednostavno se ne osjeća dobro u tom pogledu. Joj mislio da ću vam reći, glasovanje, i to je sve. Ona je prestala i bespomoćno pogodio je glavom.
  
  
  Joj je rekao što je moguće blaži: "razumijete li, miss Henley, nju stvarno ne razumijem što pokušavate mi reći."
  
  
  Ona je duboko вздохнула i, konačno, откинулась na naslon stolice. "Mi treba objasniti - rekla je ona, - što radim u spa centru već nekoliko godina. Tamo je nutricionist. Ali za neko vrijeme mi se nije sviđala atmosfera. To izgleda ... pa ... zlokobno.
  
  
  "Što to znači da je zlokobno?" - inzistirao sam.
  
  
  "Ja stvarno ne znam - rekla je ona. "Samo ovdje vrlo šapat i u tajnosti. I nju čujem, kako ljudi dolaze i odlaze duboko u noć. Posvuda su stražari, ali gosti to ne znaju. Gosti misle da su samo zaposlenici. Ali oni su vrlo strme na izgled muškarca. Ne kada i noću čujem njezin šapat, i sjetio sam se tvoje ime, Доус. Joj verovati da je nastao problem, kada danas ne kada su petorica čuvara su se vratili na mjesto na automobilu. To je samo slučajno ih je vidio. Oštećenom par. I ponovno čuo, kao što su vaše ime spomenuli. Joj обзвонил, dok nije našao tebe ovdje. Glas zašto je ona došla ovamo na večeru. Ga pitao konobara, koji je mr. Доус, - a on je ukazao na vas. To je samo hotel je upozoriti vas, da si se držao podalje ".
  
  
  Kad joj je расспрашивал dalje, njegovi odgovori su bili prilično jednostavna, ali joj nije poznato ništa u vezi s ovim slučajem, iako smo govorili prilično dugo. To može biti na razini, ili ona može biti mamac, посланной pokušati odvratiti me od sjene.
  
  
  Bilo je već prilično kasno kad smo završili razgovor, i ona je odjednom pogled na sat i ахнула: "Oh, ja sam sada pravi problem. Već iza ponoći. Policijski sat za zaposlenike davno otišli dalje. Ja ne mogu vratiti tamo večeras. Oni će zahtijevati detaljna objašnjenja o tome gdje joj je. Trebam će naći mjesto, gdje odsjesti, i vratiti se ujutro ".
  
  
  Ona je bila na nogama, bila je vrlo osjećajna i otišla na dan. Ona je stala na pola puta i zadrhtala. "Ako je netko u spa centru će vidjeti mene na ulici, oni će pokupiti mene i допросят".
  
  
  "Ovo mjesto izgleda kao zatvor".
  
  
  Ona je klimnula. "Da, točno. To je ono što sam pokušao da ti kažem.
  
  
  Ona je otvorila vrata i počela da se povuce. Joj uhvatio ee za ruku, оттащил pre, zatvoreno i opet zaključao vrata.
  
  
  "Ako je to tako opasno za tebe, - rekao sam - možda ti se isplati provesti noć ovdje. Ti ćeš sigurno.
  
  
  Ona je dugo gledala me pažljivo, vjerojatno razmišljajući o sve posljedice moje pozivnice. Imam stvarno nije imao nikakvih skrivenih motiva, da bi ovaj prijedlog, osim toga, da je njegov hotel i pomoći. Ali ako se pojavi nešto drugo...
  
  
  "Jeste li sigurni da vam to neće dostaviti neugodnosti?" upitala je.
  
  
  Joj, slegnuti ramenima. Tamo su dva kreveta, što je ona to mogla jasno vidjeti. "Možeš uzeti jedan krevet, - rekao sam, - a to je samo растянусь na drugi do jutra. Vi ćete biti u potpunoj sigurnosti. Joj imao na umu je to tako, kako ona hotela.
  
  
  "Dobro", - polako je rekla, mahanje glavom.
  
  
  Ona je otišla u kupaonicu. Joj provjerio brave na vratima i sergej isključen u sobi. Zatim joj skinuo cipele i bench press na jedno oko mjesta. U sobi još uvijek bilo svijetlo zbog odraz mjeseca na snijegu izvana. Ona se vratila nakon nekoliko minuta, na njemu je samo slip. Kada je prebacio u kupatilo na krevet, tijelo joj je bilo очерчено u svjetlu oko prozora, pa ga mogao vidjeti da se ispod njega više ništa ne postoji.
  
  
  To kreveta u krevet i накинула na sebe pokrivač. "Laku noć, gospodine Доус. I hvala vam."
  
  
  "Laku noć", rekao sam. "Ići u krevet sada."
  
  
  Priznajem, na kratko, dok je misao o tom lijepom tijelu, temeljni tako blizu, отвлекала me od trezora. Ali ona nije ponudio pozivnice. Uskoro je zaspao. Ne mislim da sam spavao veoma dugo, kad me je probudio blage krikove na ee otpada.
  
  
  Joj sel i nagnuo se na krevet. "Suzanne? Miss Henley? Ti si u redu?"
  
  
  Ona je i dalje tiho plakati, i ja sam pomislio da je, možda, samo je imao noćnu moru. Joj, prišao k njoj, sel na rub kreveta i lagano je potresao ga za ramena.
  
  
  "Sve je u redu", - prošaptala sam. "Просыпайся! Sve je u redu. Tebi je samo loš san sanjati.
  
  
  Njegove ruke odjednom su porasle, обвили moj vrat, i u skladu притянули prema sebi. Njegove oči su još uvijek bile zatvorene, ona je počela mahnito pokriti moje lice poljupcima. "Držite me. Držite mi! Voli me!"
  
  
  Još uvijek je teško reći, spava, ona spava, ali njegova ruka je premještena na moje tijelo, fumbled s mojim pidžame, dok je, ona je nastavila ljubiti mene. Joj brzo pao odjeću i bench press zajedno s njom u krevet.
  
  
  "Suzanne, - opet je pitao - ti ne sanjaš?"
  
  
  "Taj me ljubi, molim" - potvrdio je ona. Joj ej zadužio.
  
  
  Ona je odgovorila, kao da je ona подготовилась na čin ljubavi.
  
  
  
  
  
  
  cijeli svoj život, ali nikada nije омелой rješavanje praksi. Njegova glad je ogroman, i to заставляла svoje iskustvo jedna erotska uzbuđenja za drugim, sve dok smo oboje su iscrpljena ponavljaju оргазмами. Nikada prije ga nije poznavao žene, koja je toliko puna отзывалась bi svim osjetilima, svakim živcem svog bića. I opet, tijelo joj je mahnito металось na krevet, ona поворачивала glavu, utopiti svoje oružje, tako da oni ne odjekuje разносились širom planinska.
  
  
  Onda, kad je ležao u blizini, ona je konačno otvorio oči i nasmiješio mi se. "Prvo, - nježno rekla je ona, - mislila sam da je to samo san. Ali to nije bio san, a to je ценымногие bolje ".
  
  
  "Da", složio sam se. "To je bilo."
  
  
  Kad joj je počeo povući iz ma joj, osjetio sam kako se njegova ruka dotakne unutarnje strane mog lijevog bedra. Na njen prst je bio prsten, i on je osjetio kako ga je lagano ispočetka moje tijelo. To je gotovo ne osjetio ogrebotine, ali je gotovo odmah po cijelom mom tijelu proširila toplo umirujuće osjećaj. Moja prva misao bila je da je to samo posljedica naših dugog vođenja ljubavi. Istina me je trenutak kasnije, kada je zamijenio ga je osjećaj razočaranja jak izdisaj. To se dogodilo opet da me накачали droge. Suzanne Henley je uveo u moje tijelo je neko tvar oko svoje prstena.
  
  
  Ovaj put ga je znao, da je moćan lijek, pred kojim ja ne mogu odoljeti. Brzo сгустилась tama. Moj mozak je brzo pobjegao u crnu prazninu.
  
  
  Sedamnaest
  
  
  Moj vid je bilo prekriveno ослепляющим bijelim svjetlom, koji je pao iskreno me u oči. Mora biti, njegova je dugo vremena bio bez svijesti. Joj, mislio sam uzet. Joj ne mogu micati rukama ili nogama. Postupno, kada je moje viđenje postalo je jasno ju je vidio, da sam u potpuno bijela soba, slično kao i na больничную, i da je blistavo sveti dolazi iz lampe, instaliran na stropu iskrene nad mnom. Joj leži na leđima, i moje ruke i noge su pouzdane vezan kožni remeni.
  
  
  Joj otvorio usta i pokušao vikati u sve grlo, ali samo raucously raucously. Bez obzira na to, moj zvuk privukao četiri krupan muškaraca u bijelim jakne koje nose санитары bolnice, i opkolili me. Oni su podigli gornji dio mog kreveta, tako da sam sjedio frank.
  
  
  Sa svog novog mjesta joj mogao vidjeti u sobi još dvije osobe, osim četiri "muških". Jedan je bio moj pratilac sinoć. Suzanne Henley sa gorućim crvenom kosom izgledala je savršeno u bijelim uniformama medicinskih sestara i bijele cipele na nisku petu. Drugi je bio седым muškarca šezdeset godina, odjeven u bijelu haljinu, bijele hlače, bijele papuče i bijele rukavice. On je sjedio u invalidskim kolicima. Ju je instinktivno znao, da je sada sam u spa centru Rejuvenation Health Spa, i da je taj čovjek bio je dr. Frederick Bosch.
  
  
  Dr. придвинул invalidska kolica liže do mog kreveta i nadaren me ledeni osmijeh, s tankim usnama. Suzanne Henley pogled na mene bez ikakvog izraza i okrenuo.
  
  
  "Dobrodošli u naš spa", rekao je doktor promukli glas s njemačkim naglaskom, - "iako ga se bojim, da ovaj posjet neće poboljšati svoje zdravlje". On je napravio stanku, a zatim je dodao: Nick Carter ".
  
  
  Ego priznanje mene mi je dalo poticaj i za neko vrijeme ga je uzaludno se borio s vezama koje dobro drže me.
  
  
  Liječnik mahnuo rukom. - Borba je potpuno beskorisno, gospodin Carter. Vi ste ovdje nemoćni. Osim toga, zašto ti je tako nestrpljiv da ode, ako ti je tako hotel doći ovdje? "
  
  
  On se okrenuo u svojim invalidskim kolicima i naredio četiri помощникам u bijelim kutama, povede me gore.
  
  
  Muškarci brzo перекатили mene, još uvijek vezan za krevet, kroz sobu k posebnih liftom, koji se pojavio odmah, kada je jedan oko njih pritisnuo gumb. Oni natjeran mene u lift, i do nas su se pridružili Suzanne Henley i dr. u ego invalidskim kolicima. Nitko nije odgovorio, sve dok se dizalo se dizaše tiho reci. Otišli smo na nekoliko katova, prije nego što se lift zaustavio, dan otvorio, i mene su odradili u veliku otvorenu sobu.
  
  
  Nakon obilaska sobu, vidio da je ona veličine kvadratnom gradske četvrti i остеклена od poda do stropa sa sve četiri strane. Mi smo bili na vrhu spa, i, budući da je institut bio na vrhu visoke planine, kroz stakleni zid sa svih strana gledala na duboke doline. To je spektakularan prizor, pogotovo na danjem svjetlu, kada je sunce освещало snijeg.
  
  
  Ali u sobi je bila izuzetna - veliki zuji, zuji računalo u centru, održan veći dio prostora. Pokazatelji računalo stalno мигали i мигали, a stroj издавала svijetli tihi zvuk zujanje. Inače, jer je soba bila je, očito, звукоизолирована, u njoj je bilo jezivo tiho. Doktor je napravio pokret rukom i četvero muškaraca придвинули moj krevet liže na uređaj. Kada joj je bio tamo, jedan oko muškaraca okrenuo ručicu kod papuča mog kreveta, a njegova iznenadna sel iskreno, još uvijek vezan, s uzdignute leđa i opuštene noge, kao da joj je bio na stolici.
  
  
  Četvorica muškaraca su se vratili u lift i napustili nas kad doktor opet mahnuo rukom.
  
  
  Suzanne Henley je sjedila u blizini
  
  
  
  
  
  
  On je uključen računalo i počela je okretati i okretati sat suočava, dok je dr. подкатил u svojim invalidskim kolicima, tako da se ispostavilo da otvoreno preda mnom.
  
  
  "Glasova on, gospodin Carter, - rekao je on, взмахнув ruci, što ukazuje na računalo, - reumatizma, koji ste željeli. Kako to da ste nekad nazvali "Momčadi ubojice", stoji snaga. Glas je, a vi još uvijek ne razumijete što to znači, zar ne? "
  
  
  On je bio u pravu. Nisam znao da je računalo, a kako je on izazvao svjetske krize.
  
  
  "Tko si ti?" Ga pitao. "Što sve to znači?"
  
  
  Doktor se okrenuo od mene, i ja sam prvi put primijetio, da je ego invalidskim kolicima je bio potpuno механизированным, očito, upravljati pomoću kontrola na koje je on mogao upravljati bez ručnog rada. On veselo se nasmijao kad je просвистел jednom po sobi. Zatim se vratio tamo gdje mu je sjedio.
  
  
  "Dopustite da se predstavim", reče on, притворно поклонившись od struka. "Представляюсь svojim pravim imenom, a ne kako, pod kojim sam sve znaju, dr. Frederic Bosch. To je ime koje će vam poznato - njegov liječnik Felix von Альдер. Joj vidim podići obrve, gospodin Carter. Vi znate moju ženu i tri mojih prekrasnih kćeri. Ali to je samo mali dio priče."
  
  
  On je zastao na trenutak i upitan je pogledao u mene. "Prije nego što joj je, reći ću vam svoju priču, gospodin Carter, joj želim da shvatite zašto joj pričam. Vidite, vi ste sada u mojoj moći - i fizički, i uskoro ćete biti u mojoj vlasti u potpunosti - i fizički, i ментально. Uvjeravam vas ništa ne može zaustaviti, i uskoro ćete uvjerite se sami. Ali prije toga joj želim da čujete što se dogodilo. Vi s vašim prethodnim postignućima, pristupi on sjajnu priču koju joj mora reći. Joj hotela da u ovom trenutku vi ste bili ovdje živim, jer ti si onaj koji stvarno mogu cijeniti ono što sam uspio napraviti. U suprotnom, - ponovno se okrenuo u stolici, - u suprotnom, moj posao bi bio sličan stvaranje velike remek-djela, simfonije, koju nikada nije čuo onaj koji cijene dobru glazbu, ili slici, koju nitko nikada nije vidio. Razumijete?"
  
  
  Joj je kimnuo. Neko objašnjenje, pomislio sam, ovaj явному ludila?
  
  
  Dr. Felix von Альдер neko vrijeme sjedio nepomično na svom invalidskim kolicima, prije nego se nagnuo k meni, da razgovaraju.
  
  
  On je bio briljantan znanstvenik Njemačke, radeći na Adolfa Hitlera nad kontrolom ljudskog ponašanja. U eksperimentima 30-40-ih godina u sigurnosnu operaciju samo životinje, i oni su bili vrlo grubi, s pomoću kemijskih i kirurške tehnike za promjene i upravljanja mozgom.
  
  
  "Imao sam neki uspjeh - rekao je ponosno pozadina Альдер, - čak i tada. Der фюрер u više navrata uređena mene.
  
  
  Joj, bio je spreman za prelazak na ljudima. Tada je već bilo kasno - rat je završio. Bio reed saveznika u Berlin, gdje ga je radio... - on je prekinula i skinuo svoju bijelu haljinu. Joj vidio, da je ego ruke u bijelim rukavicama su umjetno. On пошевелил ramenima, i obje ruke pala na pod. "Ja sam izgubio obje ruke u napad".
  
  
  Ubrzo poslije toga, nastavio je, rat je završio. Kada su rusi došli u Berlin, oni su htjeli ego, jer su znali o ego eksperimentima. Kad su ga našli, odveli su u SSSR-u. U metežu vremena su nijemci mislili da je on mrtav. Nije bilo nikakvih zapisa o opstanku dr. Felix von Альдера.
  
  
  U Moskvi on je nastavio svoj rad, ali u ego raspolaganju su više sofisticirani električni procesi. Rusi su stvorili za njega umjetne ruke i ciste, a on je postigao sjajan uspjeh.
  
  
  "Ali ruski, - dodao je on, nikada nisu prestali da se odnosi na mene sa sumnjom". Opet je zastao i задвинул kukovima na sjedište invalidskih kolica. Obje noge, koje su joj sada vidio, umjetno, pala je na pod.
  
  
  "Oni odsiječe mi noge, da sam mogao pobjeći. Oni su znali da joj ih neprijatelja. Uvijek sam vjerovao u nadmoć njemačkog naroda. Cijeli moj posao je bio u tome pomoći njemačkom državnom pravilo treba svijetom, i sada, kada ga je usavršio svoje metode, moj san će se ostvariti.
  
  
  "Ali, vratimo se na rusko - oni su istraživali povijest Trećeg reicha i otkrili moju duboku osobnu odanost Hitleru. Ali to ih nije spriječilo koristiti moje znanstveno znanje. Oni vjeruju sebi, da sam blizu do napretka u svojim eksperimentima. Tako oni drže me u izolaciji; nisam imao ništa, osim mog rada ".
  
  
  Pozadina Альдер sjedio u svojoj stolici ispred mene, безрукий i bez nogu torzo. Joj mogao vidjeti da je okus moje gađenje i šok kada joj je pogledao u njega. On je gorko se nasmijao i, koristiti mišiće leđa, otišao invalidskih kolica зигзагообразно po sobi i opet k meni, dokazuje da je čak i sada je on daleko je bespomoćan.
  
  
  Opet stajao, on je nastavio svoju priču. U Rusiji, on je konačno razvio teoriju uspješno upravljanje ljudima, jer u to vrijeme u svijetu su predstavljene dvije nove razvoj - računala i minijaturnih tranzistora.
  
  
  "Čim je otkrio ova dva elementa, - rekao mi je pozadina Альдер, - shvatio sam da imam ono što mi treba. Na kraju, računalo je samo mehanički mozak koji može programirati na ono što
  
  
  
  
  
  
  kada bi nam se u hotel, da to je - mozak bez tijela. Joj, znao da je tako mali tranzistor unutar ljudskog mozga, joj, mogu prenositi naloge s računala tranzistora. Moja tema je bila pod mojim apsolutnom kontrolom ".
  
  
  Ali on je još uvijek bio problem: on nije znao kako staviti tranzistor, čak i tranzistor sa ogledalo tačaka u ljudski mozak. On je nastavio eksperimentirati, tako i ne otvara svoju teoriju rusima.
  
  
  Zatim kineski znanstvenici počeli su posjećivati Moskvu za razmjenu informacija. Pozadina Альдер odlučio da se prebaci na drugu stranu. Činilo se da se kinezi ne znaju ništa o ego političkoj prošlosti, i s njim će bolje postupati. On se sprijateljio s kineski fizičar, i kroz njega je izvaden iz Rusije krijumčarenja. To je lako. Umjetne ruke i noge pozadini Альдерса su uklonjeni, a ego stavljaju na dno ladice sa znanstvenim aparatom, koji je išao u Pekingu.
  
  
  "Uhvaćen u Kini, - nastavio je pozadina Альдер, - našao sam rješenje. To je bilo nevjerojatno jednostavno. Možete pogoditi? "
  
  
  Prije nego što ju je uspio nešto reći, on sam sebi odgovorio: "Akupunktura".
  
  
  On, bez daha, nastavio je pričati svoju priču. Pomoću drevne kineske medicinske umjetnost akupunkture, mogao pokopati микроточечный tranzistora u ljudskom mozgu. Tranzistor je živio od računala, a pozadina Альдерс u potpunosti pod kontrolom osobe.
  
  
  Kao i u Rusiji, pozadina Альдер držao svoje otkriće u tajnosti. Kada se predstavila zgodan prilika, on вживил микроточечный tranzistora u mozak pijanog službenika komunističke partije, visoki član vlade. Zatim je uključen tranzistor s pomoću unaprijed programiranih računala, i kinezi su pomogli pozadina Альдеру pobjeći u Švicarsku.
  
  
  "Nažalost, samo je uzdahnuo pozadina Альдер, - siromašni kinez bio ubijen, kada se vratio u svoju domovinu".
  
  
  Čim je stigao do Švicarske, pozadina Альдер kontaktirao sa svojom ženom. On nije znao da je ona rodila im kćeri ubrzo zatim kako rusi odveli pozadina Альдера. Ursula i dalje drže u tajnosti identitet svog muža zbog ega veze s Hitlerom, ali ona je osigurao mu je bilo sredstava za otvaranje spa centra. Ego obitelj nije znala o ego tijeku pokusa i ego kćeri nikada ne sumnja, da je "Liječniku. Bosch je "bio ih je otac.
  
  
  Naselje razvijalo, privlačenje bogatih i utjecajnih kupaca iz cijelog svijeta. Pozadina Альдер proveo nekoliko godina na osnivanje svoje stranke ubojice, имплантировав микроточечный tranzistora u mozak pažljivo odabranih pacijenata klinike. Kada je doktor bio spreman, on se jednostavno aktivira svojih ljudskih robota kroz računalo.
  
  
  Joj šuti dok ego duge povijesti, dijelom i zato što je pozadina Альдер je govorio bez prestanka, a dijelom i zato što je ego priča je previše nevjerojatno, da ga komentirati. On je bio je vidno ljut, ali vrlo brzo je dokazao da je budala.
  
  
  Kao da čita moje misli, on je odbrusio: "Vi mi ne vjerujete. Misliš da je slušao divlje бубни ludog starca.
  
  
  On se okrenuo prema mnoštvu računalom i rekao: "Slušajte, gospodine Carter. Slušaj pažljivo." On je napravio znak Сюзанне Henley, koja se bavi нажала gumb. Odjednom se soba ispunila glas predsjednika Sjedinjenih američkih Država. On je razgovarao porast trgovine sa Rusijom i Kinom. Dok ego glas je nastavio, divlji clucking pozadina Альдера gotovo заглушало ga.
  
  
  "Tranzistori ne samo da prenose moje zapovijedi, - rekao je von Альдер - ali oni također djeluju kao prijemnici. Joj čujem razgovore koji se odvijaju diljem svijeta. Sada čujete, kao vaš predsjednik kaže kroz tranzistor, koji je umetnut u mozak jednog oko visokih dužnosnika vašeg ministarstva. Oni su na sastanku kabineta ".
  
  
  Pozadina Альдер dao znak Сюзанне, i ona нажала nekoliko gumba. Razgovori o Rusiji, Kini, Engleskoj, jedan za drugim, ispunjen sobu.
  
  
  Sada je znao, kao što su pozadina Альдер slijedio svim svojim akcijama, ispred mene u svim smjerovima. On je, mora biti, bili su odašiljači u mozgu agent Z1 i Верблена, a možda i drugih zaposlenika AX.
  
  
  "Niko ne može da me zaustavi, - hvalio pozadina Альдер. "Joj je uređen te ubojstva-samoubojstva, kako ne ostavljaju pitanja, kad joj je došao s velikim atentata. Kada joj je sada угрожаю, oni su mi povjeriti. Učini onako kako ja želim ".
  
  
  Ego oči blještao, dr. подкатил za invalidska kolica tako da su naši lica bili su samo nekoliko centimetara drugi s druge. "Sada ćemo razmotriti svoju budućnost, gospodin Carter. Dok ste bili bez svijesti, joj upade tranzistor na vaš mozak. Nakon kratkog vremena, moj pomoćnik, - kimnuo Сюзанне, - aktivira ego. Od tog trenutka vi ćete biti u potpunosti i potpuno u mojoj vlasti, poštivanje unaprijed vrpci, koje ga reklamira u računalo ".
  
  
  Pozadina Альдер na trenutak je sjedio, gledajući mi u lice. Ona je očito uživala u mojoj беспомощностью. Joj previše dobro shvatio ego snagu i osjetio kako se kroz moje tijelo dostavlja znoj.
  
  
  Pozadina Альдер se okrenuo od mene i kimnuo djevojka. Joj ohrabrila, gledajući kako joj se ruka ide na gumbu na računalu. Ona je dotaknuo gumba. Izbio je niz svjetla, a stroj je dao još više buzz. Joj, istakao je čekao, ne znam što očekivati. Ona bi odlijepio? Ona bi izgubio svu memoriju
  
  
  
  
  
  prošle? Što se dogodilo? Ubrzo svjetla prestala treperiti.
  
  
  "Tranzistor Nick Carter je bio aktiviran, dr. von Альдер", - hladno je rekla djevojka. "Lik je savršen".
  
  
  Joj, sel nepomično u stolici. Joj ništa ne osjeća - moj mozak je radio isto tako jasno kao i prije. Nisam znao što se dogodilo, ali, očito, nije bio pod kontrolom pozadina Альдера. Joj pokušao napraviti teškoj masku svog lica, da on ništa nije otkrio.
  
  
  Pozadina Альдер, čini se, mislio da je operacija prošla uspješno. On jedva pogledao me i uzbuđeno je kružio po sobi, govoreći sam sa sobom. "Ja sam postigao uspjeh! Opet, kao i uvijek! "
  
  
  On je napravio znak Сюзанне i gotovo podrugljivo je rekao: "Pustite ga, molim vas."
  
  
  Djevojka je brzo došla do mene i počela oslabiti trake, koje me čuva. Joj držao je lice u stranu, u slučaju ona će se nešto što će upozoriti ga, ali ona nije ni jedan pogled na mene. Kad joj je konačno oslobodili, ona se vratila na računalo. Tada joj nije znao kako da djeluje, pa je samo sjedio na mjestu, dok je pozadina Альдер nastavio žuriti naprijed-nazad neispravan govoreći o svojim planovima.
  
  
  Odjednom, usred svoje osvjedočujuću govora on je prekinula i bacio na mene u invalidskim kolicima, živce ego osoba nekontrolirano подергивались.
  
  
  Gotovo u istom trenutku Suzana povika mi: "Vidi, Nick! On zna da tebe ne kontroliraju. On zna! On je vidio tvoje oči! "
  
  
  Ee upozorenje je došao na vrijeme. Joj, skočio s mjesta gdje je sjedio, kad je za invalidska kolica pozadini Алдера došao leti na mene. Joj tada prekasno je vidio da se pod naslonima za ruke invalidskih kolica strše dvije muzzles. Jedan, malo извергало list обжигающего plamen, dok se oko drugog izašao jet ослепляющего plina. Ako sam skočio, kad joj je to napravio, to bi izgorjela do temelja. Unatoč tome, dio mog lijevog ramena i ruke bili jako обожжены, a on je bio napola zaslijepljen, kada je izbjegao u stranu.
  
  
  Pozadina Альдер bijesni odvijao invalidskih kolica i opet je bacio na mene, obje дула выплюнули smrtonosne plamen i ruglo plin. Joj je pobjegao, meandri i okretanja kroz sobu dok se on pritom me u invalidskim kolicima. Mene opet обожгли leđa, prije nego što ga je uspio pobjeći od njega, jer ovaj put, on se kretao prebrzo. Joj bio blizu iscrpljenosti, ali prije nego što je on mogao ponovno skrenite stolica joj je potrčala za njim.
  
  
  Dok je on twirling stolica ga je skočio emu je na leđa i zagrlila ego za vrat. Invalidska kolica još uvijek мчалась naprijed, uvlačenje me za sobom. Slobodnom rukom joj duboko stado prste na vrat pozadina Альдера, sve dok nije stigao do traženog živaca. Njezin je imao pritisak i privremeno paralizirala ga. On se sada nije mogao kretanje, čak i mišiće, pokušati usporiti svoj automobil. Koristeći cijeli svoj аленка, okrenuo joj мчащееся je za invalidska kolica i нацелил ego otvoreno na stakleni zid.
  
  
  Invalidska kolica na punoj brzini мчалось do svog cilja. Joj drzi izgleda kao zid približava sve liže i liže, dok, kada se invalidska kolica nije razbio staklo, nije pao na pod. Stolica s tijelom pozadina Альдера srušio o staklo i naopako pao u dolinu ispod.
  
  
  Suzanne Henley je potrčala prema meni i da mi je pomogao ustati. Joj, gledao na hax. "Ti si me spasio, zar ne?"
  
  
  "Da", - odgovori ona, držeći se za mene. "Ja ću to objasniti kasnije."
  
  
  Mi smo zajedno tiho stajali na rubu sobi, gledajući u dubok ponor na dnu. Tamo, u stotinama metara ispod, na ledu ledenjak je ležalo tijelo pozadina Альдера, pored njega je ležalo slomljeno invalidska kolica. S visine tijelo izgleda kao maleni slomljena lutka, u kojoj su se izvuku za ruke i noge. Suzanne je zadrhtala i njegova оттащил od prozora.
  
  
  "Računalo", reče ona, iznenada, prisjećajući se. "Moram isključiti ego".
  
  
  Ona požuri kroz sobu i нажала gumba. Redovima svjetla iziđe, i zujanje je preuzela izvan hum. S konačne дрожью stroj uopće stao i prestao.
  
  
  Suzanne je pogledala u mene. "Sada je sve u redu, - rekla je ona. "Računalo otključana. Nam odina po tranzistora neće raditi, a sve žrtve dr. von Альдера vratiti sebi normalan identitet. S vremenom микроточечные tranzistora - uključujući i u vašem mozgu - samo растворятся ". Joj je kimnuo. To je bilo završeno.
  
  
  18
  
  
  Onda bi, kao što je računalo bio zaustavljen, da joj je zazvonio Хоуку u sad-u. Dao emu je kratak, puni izvještaj o tome što se dogodilo. Kada ga je završio, on mi je savjetovao da ostanu u spa centar. On će cjelovito izvješće predsjedniku i predstavnicima drugih vlada. Onda svi oni dolaze u Švicarsku, kako biste vi postali svjedoci konačnog uništenja računala.
  
  
  Dok smo s Сюзанной čekali, rekla mi je svoju priču. Radila je kod pozadina Альдера dvije godine. Ona je британкой, završila mu je kroz tajno oglas o разыскании vodič u londonskoj novinama. Ona je лаборантом u Londonu, i u spa centru možete učiniti nešto drugo.
  
  
  To je zapravo zatvoren od dana svog dolaska. Trčanje je bilo nemoguće. Čak i te noći, kada je došla k meni u hotelskoj sobi, ako me ona ne нокаутировала, netko s
  
  
  
  
  
  ona je jedna na razbojnika pozadina Алдера - završio bi svoj posao.
  
  
  Kombinacija mržnje i očaja zbog nje otići na ovu nezdravu avanturu za računalom. Ona se nadala da će ona molila da je oslobađanje mene će hej.
  
  
  Kroz nekoliko sati Hawk i ego grupa su počeli stizati. Oni su bili nepovjerljivi, kad joj je ispričao sve detalje priče pozadina Альдера. Mislim, ako bi Suzanne nije bio tamo kako bi podržao srndaća, divlju kozu, i ako ga nije imao takav solidnu reputaciju u ovoj oblasti, - mene bi otkaz, kao čovjeka. I, naravno, bio je računalo osigurati dokaz.
  
  
  Postupajući po nalogu predsjednika, Hok povezao švicarske vlasti s divovski stroj. Sljedeći dan, mjesto je očišćen od ljudi. Zatim su uzrokovane stručnjaci za rastavljanje računala. Svi dokazi plana dr. von Альдера za upravljanje svijetom - računalo i spa bili su uništeni. Tijelo doktora, usred noći dovezli u Berlin i stavili u obiteljski zemljište pozadina Альдера. Samo Ursula bila obaviještena o smrti ego, i ona traži da joj kćer nikada nije znao o postojanju svog oca, zatim početka drugog svjetskog rata.
  
  
  Vlasti su rekli stanovnici Bern, da je naselje mora biti uništen, jer je struktura bila priznata nesiguran. Sada, kada je bio zatvoren i sve uzeto u obzir, Hok, Suzanne i njezin sastali su se u planinske kuće, gdje sam još uvijek ostao soba za piće za rastanak. To je noć Sokol posljednja natrag, ali on je velikodušno ponudio mi je da ostanu još koji dan.
  
  
  "Pa, Nick, - rekao je on, чокаясь zajedno sa mnom, da možemo postići još jedan za AX". To je bio najveći blizak mi je kompliment Hawk.
  
  
  Kasnije, poslije toga, kao što je zrakoplov Hawk odletjeli smo s Сюзанной su se nalazili u mojoj sobi. Mi smo opet napravili ljubavlju, i on притянул ee k sebi i rekao: "Znate, joj, osjećam da mogu nastaviti voditi ljubav s tobom cijeli život. Opasan osjećaj.
  
  
  Ona приподнялась na lakat, nagnuo se zauvijek mnom i nježno se nasmiješio. "Može biti, Дамплинк, - prošaptala je, a upravo to i dogoditi s tobom. Ne zaboravite da je vaš mozak još uvijek sadrži tranzistor, i znaju gotovo onoliko koliko i dr. von Альдер, o kontroli nad ljudima. Joj samo mogao napraviti malo računalo i programirati tebe, da ti morali nositi sa mnom ljubav nije kada i noću ".
  
  
  "Misliš, to me plaši?" - pitala sam, поцеловав ga.
  
  
  Nit
  
  
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  Likvidator
  
  
  
  
  Sažetak
  
  
  
  Grčki agent, stari još, Kućišta, radio iza "željezne zavjese", ali želi otići i treba pomoć AX za to.
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  Prvo poglavlje
  
  
  Druga glava
  
  
  Treće poglavlje
  
  
  Četvrto poglavlje
  
  
  Peto poglavlje
  
  
  Šesto poglavlje
  
  
  Сеедьмая poglavlje
  
  
  Glava osma
  
  
  Deveti poglavlje
  
  
  Deseta glava
  
  
  Poglavlje Одинадцатая
  
  
  Dvanaesto poglavlje
  
  
  Trinaesta glava
  
  
  Četrnaeste poglavlje
  
  
  Petnaesti poglavlje
  
  
  Šesnaesti poglavlje
  
  
  Семнадцатая poglavlje
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  Killmaster
  
  
  Likvidator
  
  
  
  
  
  Posvećeno službenicima tajne službe Sjedinjenih Država Amerike
  
  
  
  
  
  
  Prvo poglavlje
  
  
  
  
  
  Od Washingtona do Vanjske obale u blizini; to je samo tako izgleda. Kao što je to bio odmor, mi smo se malo povukli i otišli na mostu Annapolis-Bay kroz Chesapeake na istočnoj obali, a zatim je vozio autocestom kroz selo, jednako uzbudljiv kao što je dužina između Индианаполисом i Terre-Hot. Prije je bila odlična vožnja trajektom od cape Charles do Norfolk - dovoljno duga, opustiti, jesti u kantini i uživati u morskim prometom između Atlantika i uvale. Ali ne više od toga. Sada ima kompleks most, poput betonskih bendova kroz vodu, i par šokantne ronjenja u tunele, koji su navodno omogućuju brodova proći bez ometanja prometa. Problem je u tome, da svaki put, kada počinje oluja, brod uspije sidro, dijeli piloti mosta i obuhvaća sve građevine na nekoliko tjedana. Ponekad se pitam, kao i oni nosili ljudi koji su dobili od rta do Norfolk, ali to ih problema.
  
  
  Najbolje što možete učiniti kada ste na putovanju kroz Norfolk, - to je zatvoriti oči. Zatim, ide na jug, zaboravite na Velikoj Mračnoj močvari na desnoj strani zaslona i usredotočite se na ovom ogromnom razbiti otoka koji čine sjevernu polovicu obale Sjeverne Karoline. Čim dođete na Vanjske obale oko modula hello kitty Hawk, osjetit ćete da ste daleko u more s uskim trakom pješčane dine i moteli, da ne padne u vodu. Na samom delle, što je prilično daleko u more, ali ne vjerujem ovoj чепухе turističkih izleta o tome da cape Хаттерас je najviše istočnoj točka u SAD, Filadelfija je pretekao dobre sto milja, samo za početke.
  
  
  Ali mi nije ostao u Хаттерасе. Previše turista, a mi smo s Monicom nisu uzeli ovi dugi vikend za druženje sa gomilom fotografa. Vožnja zauvijek na direktan монотонному autoceste, mi smo došli do trajektne linije do Окракока, zadnja stop Vanjske obale. Kasni proljetni dan bio jasan, ali mračan, sa svjetlom пасмурной vremenskim uvjetima, od kojih je sunce postajalo je gotovo гнетущим.
  
  
  Kada smo приплыли, došli smo u iznajmljenom žute "Мустанга" i stali kod glup nosa brod; Povjetarac je bio dovoljan da se baciti sprej sprej nam se u lice, ali on je više osvježavajući, nego iritantan. Monica je za one djevojke koje ne brinuti o svom make-up - ili o nešto drugo, - da je jedan od razloga zbog kojeg ga je uzeo ga sa sobom u ovu malu šetnju.
  
  
  Moj šef u Washingtonu nije bio zadovoljan mojim izborom za dugi vikend; ona čak nije mogao reći emu, gdje ću prestati, jer nikada prije nije bio u Окракоке; to nije baš ono što je potrebno turistima. Više ili manje obećao da ću prijaviti emu, nakon što smo pronašli motel, ali oboje smo znali da sam ja, prije svega, zaboraviti. Lijepo je znati da ti je potreban, ali negdje treba povući crtu.
  
  
  Stali smo na licu mjesta, u blizini grada na Окракоке, grupe kuća i trgovina nalazi se oko luke, stvarajući savršen krug. Joj je drago otkriti da u sobi nema telefona, ali imamo ledomat izvana. Prije nekoliko godina jedan moj drugi napisao članak o ovom malom, osamljenom otoku, i jer se u njoj подчеркивался ego, glavni interes u životu, njezin je znao da Окракок ne samo suho, ali i da nije bilo ni čovjeka, koji bi mogao donijeti dodatnu bocu ili dvije. Ali došli smo dobro снабженые, i mi smo s Monicom ne brinite, kada je počeo svoju stresno odmor u roku od nekoliko dana.
  
  
  Monica je radio u spa centru u Бетесде, i jedan pogled na to malo, ali lijepo svijetlo tijelo - sve što bi moglo trebati ovoj reklami. U dvadeset i pet godina, onda par uništenih brakova, y j je naivno dobro raspoloženje tinejdžer, ali u njemu je blagoslov, koji ga je cijenio. Ona nikada nije pitala o mojim ožiljcima, užasne, koje su čak i суперхирурги AX nije u mogućnosti u potpunosti vjačeslav. Mjesto, gdje je radila, odgovaralo za takve vrste rana.
  
  
  Вашингтонская klijentelu - vojne gazda, diplomati ih sateliti, muškarci i žene oko raznih vladinih odjela, čiji su naslovi ne govore ništa o ih prave funkcije. Drugim riječima, pitanja ne поощрялись, i to je bio glavni razlog zbog kojeg je moj šef je poslao me na ovo mjesto i onda bi, kao jedan oko mojih zadataka je ostavio me je u prilično lošem stanju.
  
  
  Mi smo s Monicom počinili kratko plivanje u hladnom Atlantiku, poslije čega je uslijedio dugi, ležerno загары na suncu, a zatim još jedno kratko kupanje i nepromišljene povratak u motel, kada sunce počinje da pada u stranu Памлико Sound na drugoj strani otoka. Onda duše, proveli smo prekrasan sat u smeće, a zatim je ustao, pronaći mjesto za večeru. Izbor je bio mali, ali svježa riba u tome mjestu koje smo odabrali, je dobro kuha, da ne kažem uzbudljivo, i iskreno ne mogu se žaliti.
  
  
  Tako je trajalo par dana; mi lutao po plažama, s vremena na vrijeme zaustavio, da razgovaraju s серфингистами, testirali, suvenirnice i svi su se složili, da nam u jednom, oko njih nije bilo ništa drugo stoji. Vrijeme nikad se nije promijenio, uvijek je laka izmaglica, koja se bavi radila plavo nebo mliječno-sivom, i nakon nekog vremena ona je počela da nas tlače oba. Do podne trećeg dana smo se dogovorili da je vrijeme za vratiti se; mi je ostao negdje duž obale na noć - uzeo vremena, samo smo hoteli ići dalje.
  
  
  Čuli smo o poni Окракока, biljni i pasmini, slično kao i na one koji žive na otoku Чинкотиг, u blizini Virginia, ali nisu primijetili smo jednog, sve dok nisu bili na putu prema парому. Zatim, kad smo se vozili na uskom двухполосному asfalt kroz холмистые dine, Monica iznenada ukazala mi ispred lijevo.
  
  
  Ona завизжала. "Gledaj!" "Pony"! Cijeli stado!"
  
  
  Joj okrenuo glavu na vrijeme da vidi kako se par konjskih stražnjih udova nestaje iza visoke, поросшей grmlje дюной. "Oni su otišli", rekao sam.
  
  
  "Oh, molim te, prestani, Nick", - inzistirao je djevojka. "Idemo vidjeti možemo li ih opet naći."
  
  
  "Oni su divlje, oni ne подпустят vas k sebi". Joj, znao da je Monica ludi konji, ona je redovito išla na konju u staji u Marylandu. Za mene konja - to je samo brži način da se prevlada zemlju, nego hodanje, ako je to jedini izbor koji imate.
  
  
  "Hajde da još uvijek pokušati". Ona je pružio ruku mi je na svako pleme i blagoslovio me svojim razigranim glup, govori talijanski o tome, da je ona prokleto dobro zna da će postići svoje. "Mi nigdje ne торопимся, i čak i ne gledali na ovaj dio otoka".
  
  
  Potpuno je zapravo, priznao joj sebe, съезжая na zaustavni trak ceste i zaustavlja auto. Kada je motor isključen, jedini zvuk bio je lagani povjetarac, prodoran raščupan crveno-smeđa grm, koji se nekako uspio dredove na pjeskuša. Joj, gledao Монику sa svojim вздернутым nos i svijetlim očima, ee opaljen palicama počeli oljuštiti i na rubovima. A onda joj je pogledao u njezine iznimne bucmaste grudi, koje напрягались na pozadini lako вязаной košulje, i izblijedjele traper kratke hlače, koje su zalijepljen na njenim bokovima, kao zagrljaj voljenog. Joj skinuo ruku s koljena i kratko poljubio.
  
  
  "Dobro. Počnimo veliku roundup" - rekao sam, otvorio je vrata sa svoje strane.
  
  
  "Uzmi kameru. Njegova hotel je mogao napraviti nekoliko fotografija".
  
  
  "Shvaćam."
  
  
  Oboje smo bosi išli na teške pijesku u smjeru zvuka. Između visokih dinama na obje strane nas je bio svojevrsni put - ili, barem, strip pijeska, gdje nije rasla grmlje. Joj vidio kako to mjesto gdje su nestale konji, ali, kada smo pobjegli na otvoreno mjesto na obali, pa nigdje na vidiku.
  
  
  Monica sada мчалась ispred, uvid u zemlju, iznenada je pao na koljena, kao što su indijski izviđač. "Gledajte!" ona завизжала. "Tragovi kopita!"
  
  
  "Zašto si očekivala?" - pitala sam se, uz miješanje na toplo pijesku prema njoj. "Tragovi guma?"
  
  
  "Glupo." Ustala je i pogledala na duge ravne širina plaže. "Ali, mi smo mogli slijediti za njima."
  
  
  "Naravno. Od tog vremena do sljedeće zime. I što mislite, koliko bi imali šanse za uhvatiti ih?"
  
  
  "Pa..." Ona je okrenuo glavu, plave oči sužene. "Mora biti, oni su nestali negdje iza dinama". Zgrabila me za ruku i počeo povući. "Hajde, Nick".
  
  
  Joj dopustio hej odvesti me sa sobom. Ona je otišla dolje na plaži, ide tamo gdje je pijesak bio čvrst i vlažna od mini-vala Zvuka. Ona je pažljivo gledao konglomerat kopita, onda se iznenada zaustavio i prodor u dubinu zemlje.
  
  
  "Gle! Oni tamo su se okrenuli prema dolje". Ona otrča, i, krojač sranja, joj trčao za njom kasu. Takav entuzijazam može biti заразительным.
  
  
  Kada tragovi nestali u šikarama gusta za dinama, ja sam uspio da se sačuva od toga za reći, hej: "ja Sam ti rekao", dijelom i zato što sam nije učinio, osim što je u golove. Monica je prestala
  
  
  naglo se primjenjuje veliki prst na njegove usne i вздохнула.
  
  
  "Zanimljivo je na koji način..." - počela je ona.
  
  
  "To su spekulacije".
  
  
  Ona je klimnula. "Možda si u pravu." A onda je ona просияла. "Ali, gledaj! Možemo se popeti na vrh ovog monstruoznog dinama i barem pogledati oko sebe. Može biti, možemo ih opet primjetiti!"
  
  
  To je bio moj red disati, ali opet wouldnt joj je ušao s njom tako daleko, da se odupre, nije bilo smisla. Ona взбиралась strme padine dine, kao branitelj, navodeći noge u obrazac za sezonu, i, da li sam nekoliko godina mlađi, njegova bi se osjetio dužan pokazati, hej, da ja to mogu učiniti. Umjesto toga ju je popeo u više razumnu tempom; u mojoj sferi aktivnosti dovoljno fizičke zahtjeve, i ne treba mi prikazuje off. Osim toga, ne trebam ništa dokazivati Monici.
  
  
  Ona je stajala na prstima, lagani povjetarac s ogrlicom joj plavu kosu, i polako okrenula, pregledati zemlju dolje. Nisam vidio ništa u beskonačnoj клубке grmlja i patuljast stabala, između dva redova dinama. Tamo može sakriti oklopna divizija, a da ne spominjem desetak ponija.
  
  
  "Mislim da ćemo ih točno izgubili", rekao sam.
  
  
  Monica je klimnula. "Čini po mjeri! To je samo vidjeti hotel ih bliže".
  
  
  "Pa, sljedeći put". Joj gledao dalje na vrhu njezine glave na асфальтированную cestu daleko. Joj mogao vidjeti žuti "Mustang", parkiran tamo gdje je njezin ego je ostavio, ali nije bio viđen na našim strojevima, našeg čovjeka, da nam čak i заблудшей galebovi. Iza nas, na zvuk, koji je beskrajno тянулся na невидимому kopna, može biti, u dvadeset milja od nas, u & nb проползла par igračaka čamaca, ali oni nisu imali nikakve veze s tim udaljenim i изолированному mjesto.
  
  
  Ponovno je pogledao na Монику, koja se bavi pogledala me tako dobro poznato mi je pogled. Ona зевнула, otišao, взъерошила kosu rukama. Ee pune grudi приподнялись pod majicu, bradavice naglo ocrtati. Ona pospano nasmijala, i njegova kopča kožna torbica za fotoaparat, da pijesak nije naišao na njega.
  
  
  Vrh dine je выдолблена - jelo oko mekog pijeska, koje je prvo bilo vruće u odnosu na golom tijelu. Ali onda, kad ti bedra su se počeli svoje ritmičko kretanje ispod mene, je sasvim zaboravio na toplinu i opremljen svemu ostalome, osim onoga što smo učinili. Ona je strastvena, похотливой djevojka, potpuno dobiva uključeni u nah; ona je podigla noge i обвила ih moj struk, drži me k sebi s nevjerojatnom snagom, a onda je počeo žestoko дернуться, pokušavajući nagovoriti me u sebe. Zatim je izdao dug, miran urla od boli i užitka, a zatim se polako počela spuštati, dok joj исчерпывал sebe.
  
  
  "To je dobro", - пробормотала je ona.
  
  
  "Sjajan", - pristao sam sada svestan, kao što je sunce жжет mene.
  
  
  "Hotel će joj ostati ovdje cijeli dan". Njegove ruke su još uvijek bile na mom vratu, a njegove oči su širom otvorena, kada ona mi se nasmiješio.
  
  
  "Postoje i druga mjesta". Nije da joj ne želi ostati, ali u meni je bio neki radoznali upornost, koju ona sama ne bi mogao razumjeti. Sve dok ga nije čuo približava udaljen zvuk.
  
  
  Joj, pogledao lijevo, prema oba kraja otoka, gdje je pristanište trajekta. U zraku, na visini nije više bilo sta metara iznad zemlje, helikoptera polako kretao u našem pravi profesionalci smjeru. On je nježno покачивался natrag i naprijed, očito, gledajući kroz двухполосное asfalt betonskog kolnika pokrivenost. Kada je došao do mog žutog "Мустанга", on je još više usporio, lebdio, a onda je malo pao, kao da je želim upoznati.
  
  
  Bez teškoća joj je izbio oko zagrljaja Monike i skočio na noge; Njene натягивал hlače, i kada helikoptera odjednom grupiran i krenuli otvoreno do našeg dina.
  
  
  "Što je to?" - pitala je Monika, samo pola napet, приподнявшись na lakat.
  
  
  "Žuta Mustang", - проскрипела sam, psovanje agencija za iznajmljivanje za to što ne će mi dati manje značajan stroj.
  
  
  "O čemu ti to pričaš, Nick?" Djevojka okrenula se, gledajući u nebo, kada se približio helikoptera. Kunem se da akt i sve to, ona se pripremala помахать ruku, kad joj iskopali ga i baci sa strme obale dine. To nije bio sasvim sposobnost da se postupa sa damom sa kojom ste upravo napravili ljubavlju, ali kada ju je zaronio iza njega, to je zadnje o čemu mislio na nju. Kad me potrazi čudno avion, nije maša rukom - ju пригибаюсь.
  
  
  
  
  
  
  Druga glava
  
  
  
  
  
  Bez obzira na sve sklonište na maloj udaljenosti, na mjestima gdje smo bili, nije bilo dovoljno da se sakrije zeca. Ovaj put je moj red trčati, vukući za sobom Монику; nekako hej, uspio ju hvatati za odjeću, kad joj je gurnuo ee kroz дюну, i вязаная košulja развевалась iza nah, kao što je zastava. Nije da je to bitno; U svakom slučaju, dečko je helikopter nije mogao propustiti nas.
  
  
  On je letio iznad nas низменному, vjetar iz rotora podigao pijesak
  
  
  u naša lica. Monica spotaknuo, pokušavajući zatvoriti oči; Njen zaustavio da pomogne hej, osvrnuo se i u ovom trenutku helikoptera sel na zemlju u par desetaka metara ispred nas.
  
  
  Vrijeme je prestati trčati. Joj, squinted od sunčeve svjetlosti, отражающегося od свистящих lopatica, instinktivno ustajanje između žene i helikoptera; i to nije bilo samo kako bi sakrili golotinju. Najbliža vrata okruglih plastičnih kesica otvorila, a na nah polako je izašao muškarac. On je bio samo silueta, ali čim on je krenuo k meni, njegov opušteni.
  
  
  "Заберись u svoje stvari, draga", - пробормотала njegova djevojka i čekala, dok se David Hok pažljivo odgovarati. Srećom za njega, Monica je za one djevojke kojima je potrebno oko sat i pol sekundi, oblačiti, tako emu ne čine više odvodnju oči.
  
  
  "Dobro", - rekao je na kraju to uopće nije хрипя. Poglavica AX ne samo da izgleda tako, kao da on mora propovijedati pakleni oganj i sumpor svoje stado u selu u Novoj Engleskoj, ali on se ponekad djeluje i tako - iz očiglednih razloga, u prisustvu gole žene.
  
  
  U nadolazećim pauza joj je obukao svoju košulju. Ga pitao.
  
  
  "Što vas je dovelo do zapanjujući Окракоку?"
  
  
  "Ti si", - iskreno rekao je on. "Zašto nisi ostavio весточку, gdje se zaustavio ovdje?"
  
  
  "Jer, kad joj je odlazio iz Washingtona, nije znao".
  
  
  "A kad ste saznali?"
  
  
  "Samo par dana to nije bilo važno".
  
  
  Ego кремневые oči метнулись s mojih na Монику, onda opet na mene. "Ti bolje znati, Carter".
  
  
  S njim nije bilo nikakvih sporova. Moje jedino opravdanje je da sam prekinuo previše mojih kratkih odmora glasova, ali to nikako nije izgovor. Mi smo mala organizacija, i kad joj treba, ona treba.
  
  
  "Ispričati", rekao joj je kratak. "Kako bi to kod nas, mi smo samo sigurni da se vratim u dc, kada... uh... primijetio nas."
  
  
  On je porubljen. "Mmm. Naravno, za sve nas, što smo učinili, joj, pretpostavljam. Ako ste bili negdje drugdje, osim ovog otoka na rubu svijeta, njegov sumnjam da smo postavili bih kontakt. Ali pokušaj je toga vrijedan, i ona radila. Morat ćete poslati djevojku vas čekati stroj ".
  
  
  Nisam je pitao zašto, samo se okrenuo i kimnuo Monici. Zauvijek dati hej zdravo za gotovo, ona ne надулась i ne протестовала. Ona je samo mahao rukom i otrča dalje.
  
  
  Hawk ne шталь trošiti vrijeme na preliminarni testovi. "Ti trebaš nam, u Washingtonu otvoreno sada, Nick, pa ga neću ulaziti u detalje, sve dok se mi ne vratimo se u ured, ali je činjenica da sam došao ovdje sam, trebao sam ti reći, koliko je to važno".
  
  
  "Razumijem." Nije da starac je bio samo zapovjednik posta, ali rijetko se može vidjeti poglavlje jedan oko najvažnijih svjetskih obavještajnih organizacija, бегающего na posao.
  
  
  "Djevojka vozi auto?"
  
  
  "Da."
  
  
  "Dobro. Tada se ona može vratiti stroj u Washingtonu. Ti si летишь natrag sa mnom".
  
  
  "Ja mogu otići i doći do noći."
  
  
  "Prekasno. Do večeri, ti si već na putu".
  
  
  "Kamo?"
  
  
  "Kasnije. Sjednite u helikopter, i mi высадим tebe u tvojem... srećom, istaknutom automobilu".
  
  
  Joj, odmahnuo glavom. "Ja ću ići hoda; to je najmanje što ja mogu učiniti onda bi, kao što je prisilio djevojku to učiniti."
  
  
  Hok sekundi gledao u mene, посасывая hladnu cijev. "Ne reci mi", - rekao je on, подергивая usne, koji su služili emu osmijeh. "Vi ste postali gospodin ovih dana?"
  
  
  Nema smisla odgovarati.
  
  
  Monica pristojno primila ovu vijest, iako je jasno da se hej ne sviđa ideja propustiti ostatak našeg odmora. "Vidimo se, čim budem mogao" - rekao joj hej, imajući u vidu svaku riječ: kao što djevojke, kao što je Monica, - rijedak nalaz, pogotovo za muški u mom mail businessse. Joj uhvatio svoju prtljagu, poljubio na rastanku i sel u helikopter. Ona je mahao jednom, a zatim помчалась, kao da je završio utrku do Washingtona. Onda, kako to vele automobil, njezin ne bi шталь kladiti protiv nah, ako ne i ova je duga sporo putovanje trajektom.
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  Hawk mi nije rekao naše riječi, dok smo bili u ego u uredu glavnog stožera-apartman AX na Dupont Circle. Iza fasade world service tromjesečju ove skriva kompleks sterilnim male urede, выкрашенных u isti očajan nijansu zatvorskoj zelene i osvijetljenim beskrajnim redovima бледных neonske cijevi. Kod Hawk odina oko nekoliko prozora ureda, ali to ne čini, ego je zabavnije; on stoji pred gluha zidanje zida, koji je uključen u dvorani, gotovo na dohvat ruke.
  
  
  Ga prodati na hard ravno stolac nasuprot ego jednostavnog čeličnog stolice. Kao i obično, na nen je bilo samo nekoliko uredno naslagane mapa, par običnih crnih telefona, plus onaj kojeg vi ne vidite, crveno je u posebnom odjeljku, ugrađenom u ego stolica. Kao i Hok, ured je bio namijenjen samo
  
  
  za poslovanje. Nikome nikada ne potiču zadržavaju i dok je daleko, ima vremena dana.
  
  
  "Pokrenuli ste nervozni, N3", - rekao je starac.
  
  
  "Što vas čini tako govoriti?"
  
  
  "Samo zato, da... recimo tako... voajer je odlučio da se bliži pogled na ono što se događa na vrhu dine, ti si postupio tako, kao da si se bojao za svoj život".
  
  
  "Ako bi ti prvo provjerio moj auto ga je mogao uzeti vas za još jednog Подглядывающего Jedinice. Ali u svakom slučaju joj ne flashing, tako da bi izašao od tamo, хема bi joj tebe smo mislili."
  
  
  Hawk oštro je kimnuo, чиркнул kuhinjskog спичкой i staviti ga na smrdljivi posudi svoje cijevi. "Kada ste zadnji put plovio brodom, Nick?"
  
  
  Joj je bio malo razmisliti o tome. "Posljednji put ga je na Bahamima. Prije četiri mjeseca".
  
  
  "Kojim?"
  
  
  "Samo jedan na ovo malih katamarana, koje iznajmljuju calve".
  
  
  "Ništa više?"
  
  
  "Čista... daj mi da mislim. Ne od prošlog ljeta. Moja djevojka na Istočnoj obali postoji plovila u četrdeset i dvije noge. Mi smo proveli nekoliko dana, putujući na njemu na Чесапику".
  
  
  "Kontrolirati brod sami?"
  
  
  "Naravno. Vi znate da ja znam kako plivati. Joj ne bi шталь skiperom na 12 km udaljenosti, u utrci za Kup Amerike, ali ja mogu učiniti gotovo sve što se obično nosi jedan čovjek".
  
  
  "Da, to je u vašoj datoteci. Navigacija?"
  
  
  "To je također u datoteci".
  
  
  On je kimnuo. "Alex Зенополис".
  
  
  Ponovo je počeo nešto govoriti o svom profilu, ali onda ime пронзило mene i zaustavio me je, kao na kameni zid. "Alex", - izdahnuo sam. "Prošlo je mnogo godina od one lasica, kao što sam ga čuo to ime."
  
  
  "Pa, o nen s vremena na vrijeme pojavljuju u izvješćima s njima lasica, kao što je on preselio na strani crvenih. Očito, to je dobro zaradio u ih разведывательном uređaju".
  
  
  "Ne sjećam se da sam vidio je bilo oko tih izvješća".
  
  
  "Budite zahvalni za ono što ste radili u polju, ne morate pročitati svaki izvještaj".
  
  
  Joj bio zahvalan, ali nije htio o tome govoriti. "Volio bih da sam pa ne vidi; mi smo s Alex neko vrijeme bili prijatelji".
  
  
  "Da, to припоминаю".
  
  
  "Tako da je s njega sada?"
  
  
  "Očito, želi izaći".
  
  
  To je bio moj red кивать; nisam morao postavljati pitanja.
  
  
  "Sinoć, nastavio Hawk, - jedan oko naših ljudi, objavljen u Grčkoj duž granice sa Albanijom, dobio je poruku, navodno na Зенополиса. To je odmah prebačen ovamo." Hawke je otvorio gornju mapu i pružio kroz stolicu tanak list papira.
  
  
  Post je iz očiglednih razloga, zagonetan; U nen rekao je samo da je Alex Зенополис, bivši zaposlenik grčke inteligencije, osobno će agenti SAD-u Grčkoj je u hotelu živu ili oko toga. Vrijeme i mjesto za slijediti. Zatim, on će se potvrdni signal, koji će se emitirati na standardnoj frekvenciji u određeno vrijeme.
  
  
  Joj vratio ego šefu. "Imamo li neki show, gdje je on?"
  
  
  "Zadnje što smo čuli, on je služio u bilo kojoj grupi komunikacije, djelujući između Югославией i Albanijom". Hawke je dopustio sebi hladnu osmijeh. "Možete zamisliti poslastica takvih operacija".
  
  
  "Ne sjećam se da je Alex bio diplomat."
  
  
  "Ne. S druge strane, mi smo, vjerojatno, manje znamo o tome što se događa unutar Albanije, nego o Crvenoj Kini".
  
  
  "Dakle, misliš da on može nam reći nešto važno?"
  
  
  "Uvijek postoji ta mogućnost. S druge strane, sve što on kaže, to je ono što on želi da nas kontaktirate. Osobno".
  
  
  "Što znači licem u lice. U Grčkoj".
  
  
  "A možda on samo želi da se vrati u nedrima".
  
  
  Joj, slegnuti ramenima. "Dobro. U svakom slučaju, on će nam reći nešto zanimljivo".
  
  
  "Moguće je, vrlo."
  
  
  "Imate li bilo što drugo, osim ove poruke?"
  
  
  "Ne baš. Ali ja stvarno želim dobiti slijedeće, da je on poslati".
  
  
  "A u međuvremenu?"
  
  
  "A dok ćete proći tečaj jedrenja i plovidbe".
  
  
  "Ne razumijem."
  
  
  Hawke je ustao iz svog скрипучего okretne stolice i došao do broja od sivog čelika картотек, koji su jedini ukras ureda. Oko ladice je izvukao свернутую kartu i odnese je do измазанному opečen stola za pregovore iza mene. Joj se pridružio mu
  
  
  "Evo, - reče on, - balkanske države. Grčka, Albanija, Jugoslavija, Bugarska i Rumunjska. Sada je naš čovjek, onaj koji je primio poruku, bio je domaćin ovdje". On je ukazao na mjesto u blizini tog mjesta, gdje se granice Jugoslavije, Albanije i Grčke. "Primijetit ćete da je ovdje veliko jezero, i sve tri zemlje dijele ego obale. U vrlo kamenitom zemlji".
  
  
  Emu nije morao objašnjavati. "Tamo je vrlo prekogranična kretanja?"
  
  
  "Iznenađujuće malo, s obzirom na
  
  
  složenost zaštite terena. Ali to je područje koji će pružiti mnoge prilike za kvalificiranih i iskusnih osoba ".
  
  
  "A što je sa glasnik? Ništa od njega?"
  
  
  Hawke je odmahnuo glavom, pomalo tužan, pomislio sam. "To je više ili manje otvoreni post za slušanje. Samo je, naravno, nije uspio AX. Očito, glasnik znao gdje je to u sali, i... aah... samo gurnuo napomenu ispod vrata".
  
  
  Sada su ga poznavali, da je on zbunjen, čak i ako operacija nije bila pod našom kontrolom. Tako joj nisam govorio i dopustio emu nastaviti.
  
  
  "U svakom slučaju, s obzirom na prirodu posla koji je učinio Зенополис, bilo bi logično pretpostaviti da je on negdje u ovoj regiji". To je potaknulo jezero glup, заляпанный duhanom prst.
  
  
  "Ne govori mi da sam trebao ploviti po njemu".
  
  
  "Ne, uopće. Na samom delle ako Зенополис namjerava djelovati u ovom području, ne možemo imati s njim ništa zajedničko. Samo ne tamo".
  
  
  "Zašto?"
  
  
  "Pogledajte ovo mjesto. U jednom smjeru - to je zemlja, jednako žestoko podesio protiv zapadnih naroda, kao i bilo koja druga zemlja u svijetu. Pored nje, Jugoslavija, благосклонная nam je ovih dana, ali još uvijek bez sumnje su saveznik druge strane. I U Grčkoj. naš saveznik, da, ali je naš odnos na sadašnjoj vladi, očito, zategnuti. I zamislite, koliko su pukovnici, koji sada čine hej, hoteli bi se držite nekoga poput Зенополиса ".
  
  
  "Mislim, to razumijem. Jedini način da se brzo izvaditi ga, kako je samo on prelazi granicu, bit će zrakom. A to će značiti dug let nad Albanijom ili Grčkom, i da nam je jedna oko njih će se jako brinuti o tome da bi nam doći. daleko s nagradom ".
  
  
  "I ako su grci saznali da su predstavnici SAD na bilo koji način uključen, može doći do mnogo ozbiljnijih problema".
  
  
  "Točno tako."
  
  
  "Što nas vraća na lekcijama jedrenja".
  
  
  Hawke je proveo prst na zapadnoj obali Grčke. "Kad ćemo ponovno uspostaviti kontakt s Зенополисом, mi ćemo inzistirati na tome, da se on probio preko Albaniji kao ble liže, prema moru. To je jedini način na koji možemo priuštiti da povežete se s njim u ovoj fazi".
  
  
  "Da, ako ima neka važna za nas?"
  
  
  "Tada će nam, možda ćete morati promijeniti naš način razmišljanja. A dok vi morate biti spremni za susret ego negdje u tom području. Zatim se kretati ego u Taranto, koji je u dvorani na peti talijanske boot".
  
  
  "Dobro, ali zašto to? Bilo agent mogao obavljati taj posao, i ja ne mislim da sam ja jedini koji može upravljati jedrenje brodom kroz... što?" Joj ček skali od milja; na karti je prikazan komad jugo-istočne Italije. "Može, sedamdeset pet kilometara? Ne više stotina?" Joj počeo malo bitchy, prisjećajući se svoje смущающий let po pijesku uz gol Monicom u tow.
  
  
  "Da, imamo jedan ili dva agenta, koji su više kvalificirani tim u vezi, nego ste vi. Ali nitko oko njih ne zna Alexa Зенополиса u lice".
  
  
  Trebalo je vremena da se to shvati. "Ali slušajte, - prosvjedovao sam, nisam vidio tog čovjeka je petnaest godina. Nju mogao proći mimmo njega na ulici i ne znati ego".
  
  
  "Nadajmo se da to nije tako. Danas joj uvida u svoj osobni slučaj, a za to vrijeme vaš izgled nije promijenio koliko je bilo vidljivo".
  
  
  Ako starac je pokušao da mi laska, on nije mogao izabrati bolji način. Tada joj je bio samo dečko, malo za dvadeset, ubrzo potom treninga i prilično samouvjeren u vezi svog izgleda i fizičkog stanja. S njima lasica joj je sama čuva u obliku, i što se tiče izgleda, joj, mislim da imam jedno oko na one osobe koje jednostavno nisu jako stare. Moja kosa je još uvijek su guste i tamne, malo duže nego što su rane, direktni эйзенхауэровские dana. Joj вешу na deset kilograma više nego tada, ali sam joj skupio ego namjerno u okviru programa treninga snage, a mi ne, mi grama više, nego što joj ne bi hotel. Ako ovo zvuči kao hvalisanje, neka bude tako; Čovjek koji puno radi, da ostane u formi, mora da sam ti malo biti ponosni.
  
  
  "Dobro", reče s Хоуком. "Pa, možda joj odredim Alexa".
  
  
  "I čak i ako vi to ne učinite, naravno, možete instalirati ego, identitet, nakon priča o starim vremenima".
  
  
  Nije joj bio tako siguran u to; ako je druga ugovorna strana će dići zamjenu, on mora biti dobro obaviješten. Ali tvrditi nisam testirao. "Pa što dalje, gospodine?"
  
  
  Hawke se vratio do svog stola. "Kako samo skupljate malo odjeće, vi letove na komercijalnom авиалайнере u Providence. Za vas je učinjeno rezervacija na ime Дэниела Macchi. Moj matičar imaju kreditne kartice i ostale dokumente za potvrdu identiteta".
  
  
  "Providence?" Moje čuđenje, mora biti, bilo je očito.
  
  
  Hawk nasmijao i učinio me na dan. "Vaše krajnje odredište - Newport. Ali u gradu koji vas mrze, dočekat će vas u zračnoj luci čovjek po imenu
  
  
  Nathaniel Frederick. On će obavijestiti vas dalje. "
  
  
  "On je jedan preko naših agenata?"
  
  
  "Ne, uopće. U stvari, on je upravo takav, kao ego zvuči prezime".
  
  
  "To je ono?" Joj ne vjeruje starac, i kada on smiješeći se.
  
  
  "Pa, naravno, učitelj je New England u mirovini".
  
  
  
  
  
  
  Treće poglavlje
  
  
  
  
  
  Kad joj je ušao u terminal, on je čekao mene, visok muškarac s румяным lice i взлохмаченными tamne kose, u kojima je bio lagan sijede vlasi. Ego stisak ruke je bio čio i zdrav, ali prija ego kožnim dlan imam dojam da on može strpati poluga srebra, ima oblik kruga u roli монетт. Imao je zabavno nestašna lice, oči stalno ples, ali ga ugodno široka sredina nije bila šire ego je jednako široka ramena. Još prije nego što je progovorio, njegov je znao, zašto je on radio na AX; Nathaniel Frederick je očito bio čovjek koji je bio tamo i prije, i uživao u svakoj minuti ovog.
  
  
  "Imate sreće", rekao je on, kada smo došli oko terminala i krenuli na ego starom универсалу, припаркованному isplate na samom ulazu. "Avion je stigao na vrijeme. Obično se možete osloniti na to da letovi iz Washingtona će stići sa zakašnjenjem od najmanje sat vremena".
  
  
  "Možda si sretan", rekao sam. "Tebi nije morao čekati".
  
  
  "O, ja nisam protiv čekati". On je potapšao na crnom portfelja, koji je držao ispod ruke. "Uvijek sam spreman da prođe miruje trenutke".
  
  
  Ako ovaj komentar je trebao izazvati imam znatiželju, to je radio. Ali ja sam odlučio da odustane dok ne dobijete jasniju sliku o čovjeku, koji je izgledao kao sve samo ne umirovljenik, u cijeloj Novoj Engleskoj. Kada je on pokrenuo je glasan, ali glatko radi motor, na kojem je istraživao ego profil. Prema mojim procjenama, više od sredine pedesetih godina, i to me ponukalo na razmišljanje. U mirovini? On je izgledao kao da može nastaviti do osamdeset godina, a može se, kao i onda.
  
  
  On je vozio sigurno i bezbrižno, prevladavanje ulice i autoputa, dok smo jahali oko grada. On gotovo ništa nije znao o tom dijelu zemlje, osim toga, da će jednog dana su me poslali u Brown proći poseban tečaj. Bila je sredina zime, a zime u Providence čine osobe sanjati otići negdje drugdje. Jednog dana joj je bio u Newportu, putujući sa svojim prijateljima na brodu, za koju se s pravom može nazvati brod, ali ga nije ni stigao do obale tijekom našeg noćenja.
  
  
  "Da vježba?" - pitao sam je kako otvara.
  
  
  Nathaniel je jedan pogled na mene. On definitivno nije bio okolo one osobe koje ime Нэтом "Pa, i vi ćete ostati u mom dom. Nju ću voziti tebe u moru svaki dan, sve dok ti ne budeš na čelu, kao kod kuće, ili za volanom automobila. Tada morate znati još malo da ... "
  
  
  "Navigacija", - prekinuo ju je.
  
  
  "O, to se odnosi na парусному sportu, i ako vam je potrebno malo osvježiti pamćenje teoriju, joj, naravno da ću ti pomoći s ovim. Ali to je jednostavno dio".
  
  
  "Je li to točno?"
  
  
  On se nasmijao, njegovo lice se projicirale svjetlo na ploči s instrumentima. "Morate zapamtiti detalje - veličina, glasovanje rigging, dodatna oprema i posebno cijene - gotovo svaki plovidbe broda, koji se danas prodaju u Sjedinjenim američkim Državama i drugim dijelovima svijeta."
  
  
  "Sve to? Zašto?"
  
  
  Nathaniel se nasmijao. "David mi je rekao da nije imao vremena detaljno informirati vas, ali ja nisam znao da on vam ništa nije rekao".
  
  
  Čovjek pored mene je iznenadila me svaki put kad otvori usta. On je bio jedini čovjek, koji je, kako sam čuo, nazvao vođa po imenu.
  
  
  "On je rekao da ćete mi dati detalje".
  
  
  "Naravno, samo u ovom dijelu operacije. I to da bi vas pretvoriti u pametan kopiranje nautičkog brokera, gospodin Daniel Macchi. Ne znam zašto, i ja nikad ne očekujem da će saznati za što je potrebna" ja ne moram znati o svom operacije, molim vas, ne govorite mi."
  
  
  Joj ne ide to učiniti, ali moje vlastite znatiželje me naučiti sve što možete o tome херувиме-переростке. "Ja razumijem, ti si već radio s Хоком prije".
  
  
  "O, svakako" - priznao je on. "Vraćamo se do Prvog svjetskog rata, kada smo oboje radili u pomorskoj istraživanje. Pa, barem joj je radio; David je bio... ne u državi, kao što smo navikli govoriti".
  
  
  "Aha. A sada si преподаешь u školi?"
  
  
  "Više nema. Joj, otišao u mirovinu prije nekoliko godina".
  
  
  Joj, pogledao u nju otvoreno, pazeći da on to shvaća. "Vi ste кажетесь malo mlad za odlazak u penziju", - iskreno rekao sam, pokušavajući razumjeti reakciju.
  
  
  On je samo prema kimnuo. "To je istina. Mene samo pedeset devet. Ali kada je moja supruga umrla, moj položaj u župi Sv Дунстана je postalo neugodno."
  
  
  "To škola?"
  
  
  "Da. Vidiš, dječaci u pripremne škole imaju tendenciju da se u prilogu ženama rektorskog nekim fakultetima. Znate, popodnevni čaj, takva atmosfera otvorenih vrata, koja je podržana u nekim mjestima.
  
  
  . Moja supruga, joj, mogu reći bez hvalisanje, bio je, možda, miljenik svih vrsta fakulteta, i kada je ona otišla, joj je otkrio da je bilo previše... pa, recimo tako, simpatije prema meni. Postalo je vrlo teško naučiti, i mene smeta to što dječaci dolazili na nastavu samo sa mnom. Dakle ... ja sam otišao u mirovinu ".
  
  
  On je govorio toplo, s blagim osmijehom na usnama, ali jednom proveo u oči, a zatim glasno прочистил grla.
  
  
  "Vi ste... uh... još uvijek živite u kampusu?" Mene manje brinuo oko toga, gdje on živi, nego kako to može utjecati na moje pokriće; najmanje od svega sam htjela imati posla s кучкой znatiželjnih učenika.
  
  
  "O, ne. Joj skinula kuća u blizini yacht klub na Саконнете. Nije jako velika, ali to odgovara mojim potrebama, i to je dovoljno blizu sveučilišnoj grad, tako da joj mogu očekivati da prijatelji će s vremena na vrijeme zaviriti tamo. I stvarno Budite zauzeti, gospodin Carter, oprostite, gospodin Macchi. Odlazak u mirovinu, znate, to je život, kad je čovjek pronalazi priliku da sve ono što je on ranije ukinuti ".
  
  
  Ok, znači, on je znao moje pravo ime. To nije bilo iznenađenje, pogotovo poslije toga, kao da je shvatio koliko je on bio blizu Хоуку. Ali mi se činilo da je previše slobodno razgovara sa mnom, i bilo mi je zanimljivo koliko daleko to ide.
  
  
  "Mislim da ste već radili slično s Хоуком", primijetio sam.
  
  
  On je brzo pogledala u mene. "Nije baš tako. To jest, nije joj provesti osnovnu školu pomorstva za agenata AX, iako s vremena na vrijeme ga je podučavao osnovama jednog ili dva dočekati svoje kolege".
  
  
  "Ali vi ste... podržavali vezu svih ovih godina".
  
  
  On se nasmiješio. "Istraživanje ove veze, gospodin Makki".
  
  
  Iskreno govoreći, to činilo dobrom idejom. "Uvijek mi je znati što je više moguće o osobi s kojom ću se baviti. Pogotovo kada je on, očito, stari prijatelj mog šefa".
  
  
  Nathaniel se nasmijao. "Pa, nema razloga da ne da vam kažem nešto. Imam nekoliko malih talenata u različitim područjima, koji se David mogao koristiti, kada joj je na raspolaganju. Osim čamaca, jedrenje, njegova prilično dobar fotograf, hvala vojno-morskog flote i učenja, koja su se da li sam prije mnogo godina. I njegova putujem; čak i kad joj je još predavao, to je obično su plovili u Europi, Karibima, čak i preko Tihog oceana, tijekom tih dugih godina, kojima žive nastavnika. . U svoj kreativni odmor - Bože, gotovo deset godina! - Joj uze ženu i dvije kćeri, koji su odrasli i napustili gnijezdo, u кругосветный krstarenje. David me je zamolio da sredite u nekim stvarima, uspostaviti kontakt ... pa, vi razumijete o čemu pričam. Joj, siguran da vi ne ćete me pitati o detaljima ".
  
  
  "Oni bi trebali biti u datotekama agencije".
  
  
  "Nadam se da ne. Mali posao koji joj je radio za svog šefa, je osobna stvar. Za starog prijatelja. I, kao stari uvijek, David me je uvjeravao, da moje ime nikad ne pojavi, mi smo u jednom AX-datoteci, čak i u kodirani oblik. Joj vjeruj emu. Nije li tako? "
  
  
  Joj je kimnuo. I u isto vrijeme shvatio da vjerujem ovo za matematiku i jednako snažno kao nekome, koga joj je ikada sreo u svom životu. Da, naravno da me smeta, jer veliki dio moje struke - to je prokleto sumnjičavo se odnositi prema svima, s хема ga preuzeti u kontakt.
  
  
  "To je kao paravan", rekao sam. "Vi, žene, djeca, putuje vanjski bazen. U lukama se suočavaju?"
  
  
  Nathaniel je odmahnuo mi nježno укоряющим prstom. "Tako, sada, Nick, ne potonuti na to. To je bilo prije mnogo godina, i sve sitnice koje joj je učinio za Davida, davno završili. Osim toga, ja sam uvijek ostao čist, nikada nije bio identificiran kao agent. da je tako i bilo. "
  
  
  "U tom slučaju - reče joj ironijom, - tebi je bolje da me ne zovu Daniel Makki".
  
  
  "O, ja neću zaboraviti".
  
  
  "A ja... yachting broker?"
  
  
  "To je ideja. Zašto nam se ne da čekati, dok mi dođemo do moje kuće, prije nego što se o tome razgovarati dalje? Počinje kiša, i one dosadne brisači samo размазывают vodu na vjetrobransko staklo".
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  Moj učinkovit smještaj uklopljena će u kuhinju "vrlo veliki" kuće Натаниэля Frederick. To je bio oronuo dviju zgrada, обшитое bijeli oblaganje, sa širokim natkriveni trijem, vozi duž leđa i običnih na širok vodu. Kad smo stigli, shell kiša, i nisam sasvim razumio, gdje se nalazimo. Ali me ne волновал Nathaniel.
  
  
  Do tog vremena, kada su me proveli u svoju sobu na katu, i očistio moj gospodar je zapalio vatru u veliki komforan dnevni boravak, koji je, očito, također služio kao kabinet. Posvuda je puna knjiga i papira; jedan zid je bio popločan čepom, na koji su priključeni su uvećane slike nekih cijelom najboljih fotografija s brodovima, koji su ga ikada vidio. Na policama i na slučajnih stolovi su razasute uokvirene slike djece u različitim fazama odrastanja, a na drugoj jauk visio fotografija žene, ponosno sijed, ali blistava ljepota. To je bio samo portret glave i ramena.
  
  
  • Joj znao da je ona na one žene koje odvratiti sve poglede iz-parada kunića Playboy. Moje poštovanje za Натаниэлю Фредерику povećana za još nekoliko koraka; Ako bi je izgubio takvu osobu, to bi, krojač " uzmi, ne шталь bi osmijeh.
  
  
  "Ja razumijem, da ste ljubitelj burbon", rekao je on.
  
  
  "Čini se da si jako opremljen me znaš".
  
  
  "Da." On je stajao u mekom starom pokopati i наливал na kristalnu kriglu u veliku čašu.
  
  
  "Vode?"
  
  
  "Samo glasine, hvala".
  
  
  Mi везли odavde ljubičastu svoje piće - mislim, to je prošek, ali on nije mogao biti siguran - u kuhinju, gdje je otvorio nekoliko limenki i pripremio ščepati večera, koja je po ukusu nije ličio na nas, na što je u konzervi. Kad joj je napravio emu kompliment, on ga otresao od laskanja.
  
  
  "Kada tjednima su u more na malom brodu, mr. Makki, možete doći do svakojake zanimljive stvari s grahom i pirjanim govedina тушкой. Inače, imate na brodu pobuna".
  
  
  Onda smo izašli na stražnji trijem. Kiša je još uvijek lil, i iako je noć bila hladna joj se osjećao toplo i zaštićeno u dubokoj krovom. Mali strip pijeska спускалась do ruba vode, gdje tamne valove nestrpljivo je posrkao na obali.
  
  
  Nathaniel je ukazao direktno od nas. "Yacht club. Malo mjesto, i ne idemo tamo odmah. Iz očiglednih razloga ga držati svoj brod od luke bar, koja se bavi u dvorani odmah iza njega. Kroz nekoliko dana, kad joj je почувствую da možete proći kroz tu provjeru, kao yachting broker, pregledat ćemo vas u klubu ".
  
  
  "Test?"
  
  
  "Zašto ne? Mislili ste ga ću provesti vam tečaj bez prom ispit?"
  
  
  Nisam razmišljao o tome, ali moram složiti da je to činilo kao dobra ideja. S druge strane, još uvijek nije znao zašto. Ga pitao.
  
  
  "Ah, prekasno raspraviti sve to večeras, gospodin Macchi. Vratite se kroz trenutak".
  
  
  Vratili smo se u dnevnu sobu, gdje je on skinuo knjigu s police. Joj, primijetio je da je u blizini stajao nekoliko identičnih svezaka; barem суперобложки sve iste.
  
  
  "Riskirajući činiti neskroman, joj predlažem da se to s vama, za čitanje prije spavanja", rekao je Nathaniel. "Čak i ako joj je napisao da sam to dobro".
  
  
  Ime je Lines & Spars, i u mojoj ruci to je isto težak, kao što je telefonski imenik na Manhattanu.
  
  
  "Jednostavno, podići vam raspoloženje", rekao je Nathaniel. "Uronite u trivijalne detalje opremanje i upravljanje jedrenje na brodu, sve dok možete da ostanu budni. Ali budite oprezni, gospodin Makki".
  
  
  U ego glasu je bila druga nota koja se bavi me pritiskom. "Oprezan?"
  
  
  On se nasmijao. "Ne dajte knjizi pada ti na lice, dok si задремаешь. Ona je dovoljno teška da ti razbiti nos".
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  Sljedećih nekoliko dana pretvorio u ludu kuću, fizičke i mentalne iscrpljenosti. Mi проплыли na кечче Натаниэля dužine trideset i devet metara uzvodno i nizvodno na rijeci Саконнет, koja se bavi uopće nije rijeke, a na ušću, gdje se plima i oseka вскипают, kao brzacima rijeke Colorado. Pa ... možda i ne tako jako, ali ovo je pravi test - trčanje s prilično tailwind iza krme, sve jedra letjeti i otkriti da ste jedro nizvodno. U nekom trenutku, čak i Nathaniel je priznao poraz i uključen pomoćni motor, da nam pomogne doći do luke bar. Od toga mi je postalo lakše. Iskusni mornari okružuje neka tajna; stječe se dojam da oni radije kretati zauvijek, nego posegnuti za svojim motore, ali Nathaniel ne apologetski.
  
  
  "Ako vam treba negdje doći, - reče on, - doći tamo najbolje što mogu. Nismo sudjelovali u utrkama i ne хвастаемся".
  
  
  Da biste provjerili moju navigaciju i sveobuhvatno upravljanje čamcem, krenuli smo na krstarenje, koji je trajao par dana. Prvo Каттиханк, da nije tako navodno i dalje, ali Nathaniel promišljeno izabrao dan, kada je magla bila toliko gusta da ego može bilo gotovo uvaljati u male kuglice i pohraniti. On je sjedio u kabini, ne previše blizu mene, i pročitao knjigu, dok ga, borili s vjetrom i plime i oseke, kao i s činjenicom da sam jedva mogao vidjeti čak i nos borba. Vrlo je ponosan na sebe, kada smo napravili plutača, označava ulazak u luku, ali moj lukavi instruktor pripremio je za mene još jedno malo iznenađenje, on nije spomenuo da je aktivan odmor, velike veličine oborio isplate na samom ulazu u luku, i kad smo stigli, oni su dovoljno veliki da surfer slinili tekle.
  
  
  Tako da sam upisao još умному, spustivši jedra, bez pomoći Натаниэля i uključio pomoćni motor. On nam je rekao riječi, ali imam dojam da je to učinio bih isto.
  
  
  Odatle smo krenuli u Marthas-Винъярд, переночевали na brodu u luci Эдгартауна i rano sljedećeg jutra otišao na otok Blok, zemljište krstarenje jahta.
  
  
  nema orijentira na vidiku. Joj poznato da-da o zanošenje i naknade, što ne bi mogao naučiti za desetak godina, i kada se pojavite visoke dim crvene stijene otoka, njegova je doživio više olakšati, od samozadovoljstva.
  
  
  Mi обогнули otok i ušli u Veliki ribnjak soli, prirodnu luku na zapadnoj strani. Bilo je još svjetlo, kasno navečer, i Nathaniel, predložio nam je i silazim na obalu.
  
  
  "Mislio sam da ćemo se vratiti u Newport do današnje noći", rekao sam.
  
  
  "Ne žurite. Jeste li ikad bili ovdje prije?"
  
  
  "Nikada."
  
  
  "Ovo je zanimljivo mjesto. Uzmimo par bicikl i krenuti u obilazak".
  
  
  "Bicikle?"
  
  
  "Naravno! To je jedini način da putuju, kad ste na & nb".
  
  
  Dakle, mi smo se spustili na obalu, пришвартовавшись u visokoj ploči, koja je izgrađena u prvom redu za konzumiranje ljetnih trajekti, ulazi između otoka i kopna. Mala grupa trgovine i trgovine kioska bila zatvorena, ali Nathaniel pokucao na vrata star, провисшего zgrada. Žena je otvorila; y j je багровое lice, što je značilo da je ona ili je pijani cijeli život, ili patio nekom strašnom bolešću. Kako god to nam je bilo, ona просияла, kad je vidjela Натаниэля, zagrlila ga, a zatim je održala nas na stražnjem dijelu zgrade, gdje je u štali zadržan par stotina bicikala, naslagane jedan na drugi.
  
  
  "Uzmite sve što želite, gospodin Frederick. Dok oni trče okolo, a?"
  
  
  Vukao po сукин par bicikle, testirali.
  
  
  "Oni će odgovarati, gospođa Гормсен - rekao je Nathaniel. "Mi smo, vjerojatno ćemo se vratiti za nekoliko sati."
  
  
  "Ostani na noć ili ostaviti?"
  
  
  "Još nismo odlučili. Želite nas hraniti?"
  
  
  Žena iz duše усмехнулась. "O Gospodine, ne, gospodin Frederick. U ovo doba godine, mi uglavnom živimo na smrznute hot-догах, koji nisu prodali prošlog ljeta. Dobrodošli, ali ja ne mislim da vam je to potrebno".
  
  
  "Neću raspravljati o tome", rekao je Nathaniel, перекинув nogu preko sjedalu svog bicikla.
  
  
  Putovali smo na glavnoj cesti, strip asfalta s rupe, koja je održana mimmo praznih, zatvorenim griljama starih hotela i ljetnih pansionima, bilo oko kojih bi mogli biti pojavama predaka, прячущиеся po slijepa prozorima. Otok Blok - visoka građevinsko zemljište; vozili smo se mimmo oblastima, nalik na engleskom močvare, nižu сланцево-sivim bare. Ali mi nismo bili u potpunosti izolirani; kad smo bili na pola puta prema dolje na otoku, sreli smo mladi par na тандемном bicikl, koji je stalno крутила pedale, i, očito, savršeno je održala vrijeme. Mi ustupile im je mjesto, oni замахали i smijali, a zatim rasplinuo u сгущающихся sumrak.
  
  
  "Nisam mislio da je ovdje netko bio u off-sezone", rekao je njegov Натаниэлю.
  
  
  "Ah, uvijek postoji nekoliko čudaka. Joj radije ih vidjeti."
  
  
  Vozili smo se dalje, dok se ne postigne dalekog oba kraja otoka, na visokoj litici s pogledom na Atlantski ocean. S mjesta gdje smo stajali, otvorio impresivan pogled, možda na stotinjak metara prema dolje, kada valovi nemilosrdno бились o stjenovitu obalu na dnu. Daleko lijevo od nas je bio svjetionik, ego " ray " samo je početak, vrtlog u сгущающейся noći. Mi smo s Натаниэлем постояли nekoliko min, udišući svjež čisti zrak odakle nešto poput Азорских otoka. Zatim smo se vratili na naše велосипедам.
  
  
  Zbog buke vjetra i valova nismo čuli približavanja automobila; sada je stajao, isključite svjetla, i razbili rešetka упиралась u naše bicikle. Na otvoreni dan na vozačevoj strani je stajao muškarac, i iza vjetrobranskog stakla joj mogao razabrati nejasna lice, ali nije obraćao na to da posebnu pažnju. Mene puno više zainteresiran sačmarica, koji je čovjek napravio na našu stranu.
  
  
  "Gospodin Frederick?" - upitao slabim glasom protiv vjetra.
  
  
  "O, bože", - nježno je rekao Nathaniel.
  
  
  "Sjećaš me se?"
  
  
  "Bojim se da je tako." Nathaniel ne udaljio se s mjesta, on je držao ruke na obje strane, a činilo se da je gotovo opušteno. "Iako je to bilo tako davno ..."
  
  
  "Ценымногие duže za mene". On je malo передвинул sačmarica, da mi se nije svidjelo. "Oni ne vjeruju u mene, znate. Mislili su da ja radim na dočekati svoje ljude, a ne od njih, i prošlo je više godina prije nego što su me pustili".
  
  
  "Imate, mora biti, bili su u teškim vremenima".
  
  
  "To je bio pravi pakao! Cijeli prokleti godine, u tome заводском brodu, a to nije bio krstarenje za zabavu!"
  
  
  "Nema, tako ne mogu zamisliti Graves". Nathaniel napravio je pola koraka prema čovjeku i ukazao na pušku. "Vi ćete koristiti to?"
  
  
  "Ja sam došao ovdje nije opustiti na svježem zraku".
  
  
  Sada je mogao vidjeti da je to bio čovjek od trideset s malo, s palčevima i морщинистым lice, огрубевшим od vjetra i vode. Pod невзрачной ветровкой ego pravi mišići ramena вздулись.
  
  
  "Tako ste slučajno pronašli smo ovdje?" Nathaniel
  
  
  otišao korak dalje. Još pola koraka.
  
  
  "Bio je na otoku par tjedana, s one lasica, kao što su me pustili. Moja supruga je rodom odavde..."
  
  
  "O, naravno. A gospođa Гормсен - vaša svekrva, zar ne?"
  
  
  "Jeste li razumjeli sve prilično dobro". Грейвз je krenuo naprijed. "Mislim, tebi i tvojim drugima je bolje da se vrati na rub litice".
  
  
  "Ti ćeš pucati u nas ili misliš, da če nas skočiti?"
  
  
  "To neće biti za mene nema razlike, gospodin Frederick. Joj namjeravao nanijeti vam posjet u Newport, ali danas ste sačuvali me od ove".
  
  
  "Ako bi joj znao da su ti crvene ribolov prijatelji neka tebe, joj mogao promijeniti svoj put". Nathaniel je zadržao ovu добродушную полуулыбку po osobi, miran, kao da je stajao ispred klase, ispunjena nestrpljivi učenicima.
  
  
  "Da, dobro, nisam mislio da oni šalju vam telegram. Vi ste me vrlo dobro подставили, gospodin Frederick, i da joj se ništa slično ne zaboravljam. Web razlog zbog kojeg su me ubili, bio je..."
  
  
  "Zato što si nije bio posebno važan, zar ne?" Promjena glasa Натаниэля je izuzetan; to je sada u ns je усмешку.
  
  
  To je radio reakciju. Грейвз je krenuo prema njemu, ego lice побагровело čak i u сгущающейся mraku. Podigao je pušku, koristiti ego, kao дубину, i učiteljica u mirovini je zaronio ispod njega. On je stado окоченевшие prste u život pomoću toga podlaktica, blokirati udarac дула sačmarica. Грейвз согнулся na pola oči su iskočile. Nathaniel opet je udario njegov ego na istom mjestu, ovaj put перевернув ruku, i gotovo podizanje čovjeka s nogom, spaja prste pod ego prsne. Грейвз pokušao завизжать, ali na ego široko otvorenog rta izbio samo сдавленный zvuk agoniju.
  
  
  Nathaniel je uzeo pušku na ego ruke, omogućujući muškarcu da padne na zemlju. Na njegovom licu bio osmijeh mješovite zadovoljstvo i kajanje, kad je on gledao na Грейвза, корчущегося od bolan boli - i on je izgledao previše dugačak.
  
  
  Vrata druge stroja su se otvorila, a na nah izašla žena. Joj mogao reći da je to bila žena, jer j u kosi su ružičasti plastični uvijači; inače, ona je nosila više ili manje kao čovjek, лежавший na noge Натаниэля. Kod nah bio pištolj.
  
  
  Joj previše. Wilhelmina slijedi, Luger, koji je ista dio mene, kao moja desna ruka, выпрыгнула oko svoje наплечной futrole. Joj zaronio na Натаниэля, odbacivanje ego u stranu, kada je žena napravila veliki stari kaiš na našu stranu. Zbog vjetra i valova ga gotovo nije čuo zvuk udarca, ali je osjetio smarting, kada kolutanje pogodio me u rame.
  
  
  Žena ili ne žena, njezin pucao joj. Jedan precizan šut iskrene sklopivi dolar; ona je bila previše blizu, da joj mogao propustiti i da se ne ide samo ozlijediti ee.
  
  
  Ona je pala, kao što su kamen, revolver je pao oko prsta, kao igračka, od kojih je ona odjednom umoran. Nathaniel je već podigao na noge, pucaju na sačmarica u stranu Грейвса.
  
  
  "Vrlo lijepo, gospodin... ah... Macchi. Ona je, čini se, znao da je radila s ovim oružjem". On se nagne nad tijelom žene i odmahnuo glavom. Zatim je uzela pištolj i gurnuo za pojas. "Sada imamo mali problem".
  
  
  "Da, navodno."
  
  
  Грейвз još uvijek корчился kod mojih nogu, pokušavajući ustati, ali nije mogao, ne više nego što je mogao reći.
  
  
  "Žao što je вмешал u to svoju ženu", rekao je Nathaniel. "Ili, barem, joj, pretpostavljam da je to bio upravo takav. Zapravo, Грейвз?" On низменному pognut nad njim.
  
  
  Грейвз je kimnuo, njegovo lice je bilo prekriveno, vrat sabijena.
  
  
  "Onda, pretpostavljam, jedva da mi oprosti joj smrt". On je sa žaljenjem je odmahnuo glavom. "Ne, jedva da je tada svoga nastupa večeras. Dakle..." On slegne. "Žao Mi Je, Graves". On je posegnuo za grudi muškarci, nemilosrdno впился prste pod rebra, i nastavio gurati - sve gore i gore, прощупывая sklopivi dolar, dok ego ruka gotovo ne umočen u tijelu. Грейвз tiho взвыл, vuče noge, a Nathaniel bezbrižno поглядел, ne slabljenje pritiska. Zatim čovjek smirila nepomično.
  
  
  Učitelj u mirovini, ustao je, obrisao мочка stražnji dio ruke. "Ne znam, on je mrtav ili ne, ali to nije jako važno. Pomogne mi vratiti ih ih u bijednom auto?"
  
  
  To nije bila "zanimljiva" nesreća je ikada инсценированных, ali činjenica je da automatski mjenjač stari Chevy омелой trend prekinuti, učinio je sve to malo manje uvjerljivi. Mi smo uključili motor, подкатили stroj na rubu litice i gurnuli ga u more. Nathaniel ne шталь čekati da biste vidjeli kako to ударится o kamenje na dnu; U svakom slučaju, bilo je previše tamno da nešto razabrati.
  
  
  Joj, gledao u stranu svjetionika.
  
  
  "Ne brinite, - rekao je on. "Ako su nešto čuli, oni bi već bili ovdje. Da Ih je briga što se događa u moru, a ne na obali. Vrijeme je da se vrate bicikle gospođa Гормсен?"
  
  
  Vožnja u mraku nije bilo lako; sveti moj bicikl
  
  
  ne pada daleko izvan mog prednjeg kotača, a Натаниэля uopće nije radio. Ali on je, čini se, znao kamo ide, i dok smo se polako vozili po otoku, on mi je rekao da je Graves.
  
  
  "On je bio ribar, лодочником, zovite ego, kako želite. Radio je uglavnom u Монтоке, na dijelu Long Islanda. Otvoreno je tu". On je ukazao na lijevo, gdje je, kako je on znao, postoje zemljište vode, koja dijeli otok Blok s predsjednikom ruske federacije vladimirom putinom. "Prije nekoliko godina crvene завербовали ego. Normalan rad, što bi nazvali ego u špijunskim programima mail businessse. Ego posao je bio samo u tome, da držite oči otvorene. Ovdje, na primjer, puno podmornica; pristup do Atlantika s суббазы u New Londonu. Bilo je i drugih stvari. Graves je radio na charter plovilima, i dosta ljudi s važnim vezama u vladi su dolazili ovamo na nekoliko dana odmora. Čak Nixon je to učinio, kada je proveo kampanju u šezdeset osmoj, znate. U svakom slučaju, naš zajednički prijatelj u Washingtonu pozvao me na Грейвзу, i, budući da joj je bio pri ruci i malo upućen u čamcima, uputio mi... neutralizirati ego ". On se nasmiješio mi, kada smo bili rame uz rame. "Obično ne prihvaćam fiziološki zadataka, ali se dogodilo tako da sam se mogao koristiti novac koji je predložio Hawk".
  
  
  "Da je priča s tvorničke brod?" - pitala sam, odstupanja od rupe veličine bazen u dvorištu.
  
  
  "Ah, da, upravo tako su i učinili. Što morate znati, ribarske flote u mnogim zemljama, posebno u Rusiji, rade u samo nekoliko milja od naše obale. Neko rivalstvo ovdje ekonomska, a ne ideološka, tako da postoji fer broj poruka između različitih brodova, bez obzira na nacionalnost ili politika. Tako da za Грейвса je bilo lako dostaviti svoja izvješća na jednoj ili drugoj ruskoj brod. Ali ponekad imao je hitna poruka, a zatim je odsjeka signal svetiji iskren sa njima steeps, gdje je on došao na skupštini nasilničkog ponašanja, i oni sa suprugom srušila se smrti ... "
  
  
  "O tome", - prekinuo ju je. "Može biti, da ga smrt može se prikazati kao nesretan slučaj, ali što je s njezine smrti? U njoj девятимиллиметровая kolutanje".
  
  
  "Da, Da. Nije jako uredno. Međutim, u ovo doba godine ovaj dio obale je toliko pust, da, ako je stroj u dvorani pod vodom - a tako i treba biti, za ono vrijeme, kad se slučajno pojavim, to neće biti dovoljno. ostaviti tijela lokalne vlasti, da su bili osumnjičeni ništa osim nesreće. Ako to učine, pa, za to je potreban naš prijatelj u Washingtonu, zar ne?
  
  
  Nisam morao ništa reći; ovaj кроткий učitelj, koji je mogao hladnokrvno ubiti, bio daleko ispred mene.
  
  
  "U svakom slučaju - nastavio je Nathaniel, kad smo se počeli spuštati na dugom, postupno silazak do akumulacije zgrada i kući za njim, - uspio sam uvjeriti Грейвса da suosjećam. To je bilo lako; kod njega takve vrste Mentaliteta - smatra da je sve nastavnika - komunisti ona ili onaj način. Na kraju ga je uvjerio ego poslati poruku, u kojoj jedna oko ribarskih brodova dokazuje da u našim teritorijalnim vodama - da naravno, strogo je zabranjeno. Brod obalne straže je stajao u blizini, a tu je bila pažljivo planirana - i beskorisna - hajka, dok joj se pretvarao da je osvojio Грейвса u zatočeništvu. On je pobjegao, spustio u luku na drugoj strani ovog otoka i ukrao motorni brod, da ode. Recimo, on je otkrio jedan oko crvenih траулеров i bio je odveden u tvorničkim brod, koji se bavi nečim što je veće nego samo preradom ribe. Iskreno kažem, mi smo očekivali da će oni da vas odveze ego natrag u матушку-Rusiju, ali, izgleda, da ih opreme kompleksniji nego što smo mislili. "
  
  
  Mi smo bili približava broju обветшалых zgrade, u neposrednoj blizini objekta. "Zašto ići na sve ove probleme?" Ga pitao. "Zar ne bi bilo lakše jednostavno uhapsiti tog čovjeka? Ili eliminirati ega?"
  
  
  "Pa, znate tu osobu u Washingtonu; on ne objašnjava ništa, što ne bi trebao. Ali moja teorija je u tome, da ako mi je uhićen Грейвса i suditi ego, to bi bilo besmisleno raditi. Uostalom, on je bio samo lokalni ribar, obavlja mali prljavi posao na strani, tako da dodatni novac. Sud je mogao učiniti ego mučenik, a ovih dana imamo ih više nego dovoljno. S druge strane, ako smo mogli uvjeriti sud u drugom. Osim toga, da je bio dvostruki agent, što smo, čini se, u određenoj mjeri i učinili, morali bi potrošiti mnogo vremena i truda da provjere svoj drugi zajednički rad, kako bi bili sigurni da nisu svi oni su slični Грейвса ".
  
  
  To je bilo upravo tako, kako ga zamišljao, tako da joj je odustao od ove teme. "Što je s ma?" Mi замедляли potez pred zatvorenim griljama okvirom za hot-dog gospođa Гормсен i trgovački centar iznajmljivanje bicikala.
  
  
  "Ja ne bih шталь brinuti", rekao je Nathaniel. "Kod nas nije bilo dokaza svoje pripadnosti".
  
  
  "Netko je rekao Грейвсу da smo na otoku".
  
  
  "Da, naravno. Ali uoči
  
  
  ako je to bila ona, to ne mora nužno ee замешало. Na kraju, nautičari, koji se unajmiti bicikli, u ovo doba godine su nerijetko ".
  
  
  "Dobro..."
  
  
  "Ali predlažem da se vrate u naš brod i otići kući večeras. Nema smisla da se previše pretpostavki, zar ne?"
  
  
  
  
  
  
  Četvrto poglavlje.
  
  
  
  
  
  Do vremena kada smo se vratili na rivi do kasno u noć, Nathaniel, čini se, zaboravio je na malom уродливом incident na otoku Blok. On je bio toliko miran i natopljene, kao i uvijek, kada smo ušli u tamni dom, a kada ga je brzo pregledao sobu, pogledao me s nekim smiješnim pogledom.
  
  
  "Znate, ne može živjeti u stalnom strahu od atentata", - rekao je on. "U suprotnom, bilo smisla živjeti? Mi tu gadno mali posao koji radimo, i više ili manje spremni na posljedice. To rade i mnogi drugi ljudi na ovom svijetu. I samo zamislite. Gospodin Makki, kako bi to bilo kad bi svi zabrinuti o tome tko može sakriti iza sljedećeg ugla. Zašto, kod koga, možda, dosta pamet kandidirati se za predsjednika? Što se pridružite mi se za feynman i kavu? "
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  U narednih nekoliko dana, kad smo stigli joj je studirao u osnovi kataloga i stare isječke o New york боут-show. Kod Натаниэля je kutija za dokumente, puna radnim projektima svih mogućih vrsta jedrenjaka, od dnevne prekooceanska jedrenjaka na тримаранов, zajedno sa slikama i reklame širom novina u cijeloj zemlji. Mi smo bili na nekoliko brodogradilišta u blizini, inspekciju trupa ih čamaca, koje su izbačene u vodu, i interijere mnogih drugih. Par puta je on vodio me u christie ' s, veliki restoran na rivi u Newport, gdje je održavanje i eda su bili izvrsni, i gdje možete naići na заблудшего яхтсмена Vanderbilt ili krzneni прапорщика s jedne oko lokalne baze ministarstvo vanjskih poslova. Nathaniel je znao ih je sve, a zatim par posjeta joj prilično dobro etablirao kao pokriće Дэниела Makki, nautičkog brokera sa zapadne obale Floride. On je čak počeo vjerovati u sebe.
  
  
  "Ispit" u yacht klubu nije bio tako navodno jednostavan. Članovi su bili ljudi koji su znali svoje brodove; oni nisu bili sudionici koktela kod luke bar, i web-marina kapu, koju ju je vidio, bio je prikovan za jadikovanje nad barom. Nathaniel je vodio razgovor za velikim okruglim stolom, neoprezno - zlonamjerno, kao što sam mislio - u tehničkim područjima, gdje joj je, bio je prisiljen izmisliti neke odgovore. Mislim, to je prošlo, jer nitko u gužvi nije izgledalo sumnjivo. U svakom slučaju, kada smo došli jako kasno, - Nathaniel ošamario me po ramenu i izgledao vrlo zadovoljan. Vraćajući se ego kuće, mi smo vrlo спотыкались o pijesak, i ne znam tko je oko nas podržava drugog.
  
  
  Još za mraka, kada me je to jedini prijenos oštar kucaju na vrata. U glavama imam predenje cilj je u tome klubu na bourbon nije škrt, ali joj je odmah skočio.
  
  
  "Što je to?" - tražio sam.
  
  
  "Nick!"
  
  
  "Joj Dan!" Njegova прорычал u reumatizma.
  
  
  "Da, da", - rekao je Nathaniel. "Ali morate ustati i kretati s mjesta".
  
  
  "Sada?" Bilo mi je zanimljivo, kroz što je još htio je mene prošla.
  
  
  "To je hitno. Trebate imati vremena za putovanje u Tampu, a kod nas jedva ima vremena, doći do luke".
  
  
  "Tampa?"
  
  
  "Ne znam zašto. David je upravo nazvao i to je prioritet. A sada se spremite se. Požurite!"
  
  
  "Tampa", pomislio sam, radim pidžamu. To je postao jedan oko najzamršenije zadataka, koje joj je ikad obavljao. I ako je rad bio je u Grčkoj, točno ne prilazi njoj.
  
  
  
  
  
  
  Peto poglavlje.
  
  
  
  
  
  Kontakt je bio jednostavan; poruka za Дэниела Makki u zračnoj luci Tampa, i obavijestio me da je moje ime bilo učinjeno rezervacija u motelu u blizini. Joj je pristupio i samo da brzo obrijao - nema šanse prije nego ju je napustio kuću Натаниэля, - kad na vratima olako pokucati.
  
  
  Joj заколебался, pogledao na svoj kofer, u posebnom prostoru koji je ležao wilhelmina slijedi. Ali nisam mislio da će mi trebati pojednostavljeni Luger, ne sada. Koliko su ga poznavali, nije bilo razloga da traže me, ako sam nije bio prijateljski. Ne sada. Međutim, njegova oprezno je otvorio vrata i vidim stoji tamo Хока, osjetio čudno olakšanje.
  
  
  On je ušao, ne rekavši nam riječi bok, sel na jedno oko par ogromnih kreveta i pogledao u mene. Joj sruši kap pjene, odvijao stolicu ispred stola, имитирующим drvo, i уселся na njega licem u njemu.
  
  
  "Ova soba je bila temeljito provjeriti", rekao je Hawk. "Odina oko naših электронщиков ovdje proveo prošlu noć, i s njima lasica je u dvorani pod nadzorom.
  
  
  Automatski i pogledao zid iza njega; ovih dana, čini se da je većina moteli izgrađen oko gaze, pa čak i starija osoba bez slušnog aparata može čuti sve što se događa u sljedećem bloku.
  
  
  "Ne brinite, - rekao je starac. "Mi smo rezervirali sobu u obje strane, nitko neće čuti, što mi kažemo."
  
  
  To me je ispunila; Nju nikada nije sumnjao u sposobnost Šef isplanirati svaki detalj.
  
  
  "Зенополис čini to smo mi", - rekao je on, bez dodatnih preliminarne izjave. "Točan datum još nije određen, ali to će biti za nedjeljom. On prelazi granice sa Albanijom i ode u Krf. Vrijeme i mjesto sastanka bit će definirani u to vrijeme".
  
  
  Joj, klimnuo glavom, a zatim se namršti. "Kako mi je kontakt s njim?"
  
  
  "Kroz ego sestru".
  
  
  Hawke je rekao da je to tako suha da prvo to nisu primijetili. "Kako je to opet?"
  
  
  "Ego sestra. Njeno ime je Kristina, a to je ego web-živa родственница. Ona trenutno radi studentsku kao medicinska sestra u Ateni, ali nah odmor na zapadnoj obali. Možete podići ga, i ... joj ne treba ići u detalje ".
  
  
  Ali je ipak to učinio. Kristin, kako se ispostavilo, bio je dvadeset i dvije godine, ona nije vidjela Alexa s njima lasica, kako je pobjegao prije petnaest godina. Ali Alex je, prema Hawk, hotel ego sestra je bila prisutna na našem sastanku; on je imao ozbiljne sumnje, i onda preliminarnih pregovora s našim ljudima je tvrdio u privlačenju Christina na posao. On je rekao da je web -tko je mogao vjerovati, a mi smo s Хоуком su se složili da je on koristio ga kao tampon između sebe i moguće izdaja grčke vlade.
  
  
  "Neću se pretvarati da razumijem, što je to on čini - priznao je Hok - ali, čini nam se da je vrijedno ići zajedno s njim toliko, koliko je to moguće".
  
  
  Moj zadatak činilo relativno jednostavan: trebao sam otputovati u Atena, iznajmiti auto i provesti nekoliko dana, uvid u izleti mogućnosti duž obale. U Пиргосе joj забирал djevojku ("kako mi je rečeno, prilično atraktivan", - uvjeravao me Hawke), a zatim unajmio brod jedrenje za kraće krstarenje u Krf. Tu, na otoku, koji je u sali više nego u Albaniji, nego iz Grčke, mi smo zajedno ćemo vam se s Alex Зенополисом.
  
  
  "Mi smo nekoliko puta komunicirao s njim, s one lasica, kako smo zadnji put razgovarali s vama", objasnio je Hawk. "Nas ne zanima kako on tamo ode, ali on sada pokazuje da ima kritički važne informacije koje se mogu prenijeti na nas. Možda, možda ne, ali ćete morati uložiti sve napore da se odvesti ego, kao što je planirano; moramo pretpostaviti da on govori istinu, sve dok ne znati preokrenuti ".
  
  
  "Ja još uvijek govorim, zašto ne voziti ego u Taranto gliserom? Ovaj jedrenje poslovanje može potrajati nekoliko dana".
  
  
  Starac je odmahnuo glavom. "Bitno da se ni na koji način nije dopuštao da privuku pažnju na vas ili na Зенополису. On uvjerava nas da je ego proboj će ostati neprimijećen u roku od najmanje nekoliko dana, ali on inzistira na tome da naše napore u interesu ego mora biti potpuno neprimjetan. koristite element vremena, što on nije objasnio u potpunosti; u svakom slučaju, moramo poštivati ego savjet u ovom trenutku. Ne, Nick, vi ste отвезете svoju арендованную jedrenje brodom u Taranto s tajnim prolazu. Nećete učiniti ništa da bi privukli pozornost vlasti u Grčkoj ili bilo koje druge zemlje, dok Зенополис ne bude na sigurnost kod nas. U svakom slučaju - dodao je uz blagi osmijeh, - ako slučaj dođe do potrage za & nb, nijedna motorni brod, koju ste mogli dobiti, nije mogla da pretekne brodovi i avioni, koji imaju različite vlade poslati za vama ".
  
  
  U svakom slučaju, on me je uvjerio. Joj, mislio da je to sve, ali Hawk pripremio je za mene još jedno malo iznenađenje.
  
  
  "Između ostalog", rekao je on, bacimo li pogled na moj vanjski kofer na policu na zid. "Na ovom zadatku nećete imati vatreno oružje. Ili bilo što drugo, što može biti инкриминирующим, ako vas uhvate i допросят".
  
  
  "Ništa?" - tražio sam.
  
  
  "Vjerujem da možete nositi svoj nož, ali ne u njih koricama na podlaktici, koje koristite. Kako očistiti običaja, morate imati neko pile, iako jedva da se mogu naći na brodu većinu brodova. struja, međutim, može vam trebati ".
  
  
  "Ti tako misliš?"
  
  
  "Da. Vidiš Nick, moramo uzeti u obzir mogućnost da je cijela operacija - to je svojevrsna zamka, uređeno druge strane. Kao što znate, nalazimo se u razdoblju izuzetno delikatnim pregovorima s ruskim i kinezima. Zapravo, postoji neka vrsta негласный moratorij na našim operacijama protiv tih zemalja da ih satelita. Ako ste se odlučili za vrijeme tranzicije na Krf u Taranto, da Зенополис radi za ih ciljeva, izložiti nas u lošem svjetlu, valjane, tada ćete biti u mogućnosti pratiti zbog činjenice da je on... izgubio, u more ".
  
  
  To me nije zbunjivalo; Mi nije bilo ocjenu "Киллмастер", jer sam se tresla od misli staviti nož u neprijateljskog agenta, čak i ako je bio čovjek koji je nekad bio prijatelj.
  
  
  
  "Dobro", rekao sam, stojeći, kako pristupiti svojoj torbi. Joj, izvadio "luger" i predao ego Хоуку. "Vodite računa o nen, on dobro me služio".
  
  
  "Kada se vraćaš, to će biti gotovo", rekao je on, oduzimanjem oružja u portfelj.
  
  
  Joj opet sel. "Još da-da."
  
  
  Hawk приподнял косматую obrve, gledajući u mene.
  
  
  "Da, krojač sranja, joj radim u Tampi?"
  
  
  "Naravno. Joj namjeravao objasniti to. Vi ćete ostati ovdje dva dana i upoznati se s različitim lučicama za jahte i яхтенными brokerima". On je izvadio oko portfelja malu omotnicu i stavi ego na krevet pored njega. "To je popis brokera, koji su nedavno prestale su aktivnosti; radili ste na sva tri oko njih i sada napraviti pauzu, pokušavajući otvoriti vlastiti posao. Možda smo previše oprezni, ali ako se netko će vas pitati za koga ste radili, vi možete dati informacije koje je lako provjeriti. Na samom delle, za to nema potrebe; ova operacija će potrajati samo nekoliko dana. Ali bilo bi glupo dozvoliti slučajni sastanak. "
  
  
  "Ljudi se bave veslanje, prilično bliski širom vanjski bazen", reče sam. Nathaniel Frederick me uvjerio u to.
  
  
  "Potpuno fantastično. Putujući na obali Grčke, možda ćete naići drugih amerikanaca, koji znaju taj teren. Bolje biti gladak, nego mucaju i gubi se, a?"
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  Ga je napravio, kako mi je rekao Hawk, provodeći svaki svjetlosni sat, a dosta kasnije mraka, lutati po пристаням, trgovački dvorana i верфям, kao nezaposleni yachting broker. Tijekom svojih putovanja ga naučili imena menadžera i prodavača, kapetana luke i dečki koji su catered za benzinske stanice u različitim stiže. Može biti, sve pojedinosti nikada neće trebati, ali ako je neki amerikanac, recimo, pireju će se početi sjećati sa mnom чокнутого stare likove, koji je radio u mogućnosti da uz Клируотера, to bi bio spreman ispričati svoju priču o nen.
  
  
  Na kraju drugog dana ga prevali preko poluotoka Florida u Miami, gdje joj sel aviona, koji su me u Madrid rano ujutro sljedećeg dana. Tamo sam bio spajanje na izlete u Atena, i već темнело, kada ga je završio prolaz carine - oni uopće nisu radovali обоюдоострому ножу, koji joj ness u prtljazi, kada su naučili o mom navodnom delle - i izašao. naći taksi. Noć омелой tu posebnu jasnoća, koja se, mislim, može se naći samo u Grčkoj i na Levantu; to je kao da snima nebo i дистиллирует sve egzotične arome maslinama i smokvama, pomiješana s paljenjem ugljena i pržene janjetinom, a zatim malo hladi ih, da oni ne приедались. To je vrsta nedostižan duh koji se ne može nositi nam je jedna žena, ali Atena čine to elegantno i profinjeno.
  
  
  A onda joj se prijavio u "Hilton", izgubivši sve to zbog inertnost američki sustav uređaj za uzorkovanje zraka. Na samom delle kada ga je uključen televizor u svojoj sobi, njegove dobio Gunsmoke. Glas stoljeća i kolijevka zapadne civilizacije.
  
  
  Sljedećeg jutra njezina побаловал se brzo u obilazak grada. Strašno je reći, ali joj je toliko putovao, da je grad svijeta počeli imati razočaravajuće sličnost sa mnom. Gdje li nam je otišao, čini se, svugdje je američka overlay; Ljubazan trgovac tepisima govori engleski, i nadzire da li vi znate o ego bratu u Akronu, i, iako vi ne možete vidjeti znak Coca-Cola o bilo kojoj ulici, uvijek postoji osjećaj da je ona već nije daleko.
  
  
  Tako da sam ciničan. Također je bio jako ljut. To je zadatak delovalo previše jednostavna i morala sam oraspoložiti, kao prvak super bowl, stvar koju ignoriraju jeste dolazeći na utakmicu na all-stars faksu. Igra mora uvijek zabavno profesionalci, a to znači da oni moraju biti posebno oprezni da ne uzeti u obzir njeno zanemarivanje. Moj problem je bio sasvim isti, ali svakodnevni život, koji joj je trebao živjeti sljedećih nekoliko dana, začinjena susret sa, nadam se, atraktivna djevojka, lako može da me biti lijen u glavu, ako ne ja ću biti oprezna. .
  
  
  Osim toga, joj, željan Вильгельмине. U to vrijeme nisam znao koliko; uskoro će ga to morao saznati.
  
  
  Joj iznajmljuje Volkswagen u lokalnoj agenciji Hertz i započeo svoju turneju яхтенным brokera. Piraeus bio moj prvi logičkog stajališta, i ja sam proveo dan, strays na докам ovog užurbanog lučkog grada. Igrati u biznismen-putnik ga je postavljao pitanja, pretvarala da učim nove ruski projekti i dodatak s iskustvom koje joj samopouzdanja, Nathaniel bi аплодировал. Nitko s хема joj je upoznao, nije sumnjao u mom прикрытии; To je bio Дэниелом Makki, na odmoru u ovom dijelu svijeta, koju neki nazivaju raj za jedriličare. Zanimljivo je da sam bio u tom dijelu svijeta, samo jednom, i to je bio raj za nautičare, ali ne u smislu u kojem su oni sada shvataju. Objasniti хема joj je
  
  
  upisom u vojsku SAD-petnaest godina ranije, to bi bilo previše teško. Samo recite da je to bio dio mog poboljšanje kvalifikacija i, AX, pa čak i vojska može poremetiti neka pravila kada se to čini prikladno. Jedini put kada joj je bio u uniformama, za to vrijeme, njegova je održan školu država u Fort Холаберд u Baltimoreu. To je uglavnom za bodove, prvi je, što smo učili - to je ispisati, jer agent morao ispuniti sva izvješća, a njegova je nosio neškodljiv trake kordon drugi poručnik. Kasnije, kada me je dodijeljena dužnost u Zapadne Njemačke, bilo šefovi, koja je zahtijevala saznati moj čin, получало obavijest da sam ja gradonačelnik. Tako je tada postojao CIC, i njezin je znao jednog ili dva капралов, rade u civilu, koji, ako je zatraženo, imali su i "titulu" velikog.
  
  
  Ali poredak nije imao nikakve veze s onim što sam se upoznao s Alex Зенополисом, i s operacijom, koju smo proveli zajedno. Ukratko, našu vojsku bila je grupa dilera heroina, koja se bavi привозила ovaj materijal u Njemačku i kupio ego naših vojnika. Ništa slično, kao u Vijetnamu, u posljednjih nekoliko godina, ali tada još uvijek ozbiljno. Otkriveno je da je nekoliko vojnika je dobavljačima, i oni su dobili ego od par grčkih pomoraca, imao veze u Turskoj. Predmet razmjene je Naxos, najveći otok u Cycladic.
  
  
  Odina oko vojnika, mladi narednik, su se naselili na jedno oko njih praktičnih radova, o kojima sanja svaki vojnik; on je upravljano mali dvomotorni avion, koji je VIP-persson, predstavnici menadžmenta i civile, sunčana mjesta, u mjestima kao što su grčki otoci i Libanon. Bilo je jednostavno vratiti u München prazno, da sjedne na mali aerodrom na Наксосе i preuzeti na sebe teret bijelog praha. On nije imao nikakvih carinskih učinio, i nekoliko mehaničara u svojoj bazi, sigurnosnu operaciju u posao; oni su oduzeta droga i izloženi ego za male trgovce.
  
  
  Ja nisam sudjelovao u kvalifikacijama natjecanjima; to je U osnovi bio rad član CIC, ali kada je postalo jasno da u tome sudjeluje grčki vojni, to je postalo malo neugodno za vojne policije. Strogo govoreći, to i nije posao CIC; naselje rusije Tela sastoji se u tome da se zaustavi bilo koju skrivenu opasnost vojske, ali to je prilično široko tumačiti. U svakom slučaju, mene je privukla radu na izlučivanje krijumčara droge u skupštini, i da nitko u svakom okolo su uključeni руковидителей nije podigao na to velike buke. Ili čuo o tome, ako je mogao čuti.
  
  
  To je убийственная rada; Nju je to shvatio kao samo moj naložio je završila. I kada je upoznao Alexa Зенополиса u Bejrutu, sve što mi je bilo potrebno učiniti je da se svake godine na njega, da shvate da je on dobar čovjek, da rade sa mnom. Alex je bio muškarcem-bikom, malo iznad mene, u šestom metara jedan centimetar, i odgovarajuće širine. Tada je služio u pomorskoj inteligenciji u svojoj zemlji, ali u tamnom civilnom odijelu izgledao je kao lik, oko filma Humphrey Bogarta: crna kosa i brkovi, divlji oči, koji su izgledali kao da oni mogu stisnuti vas stenjati i ostaviti tamo visiti. dok on nije odlučio da vas pustiti.
  
  
  "Ti si Carter", rekao je on, kad smo se sreli u bučnom kafiću. U glazbenom automat igra album Sinatra, a перекормленная pjevačica ples života pokušao natjecati s glazbom.
  
  
  Joj je priznao da je bio njima; oni U danima ga još mogao koristiti svoje ime.
  
  
  "Vrlo jednostavno". Ego engleski je bio dobar, ali on nije trošio riječi uzalud. "Dvojica naših ljudi susreću dvije amerikanaca na aerodrom. Mi smo s tobom уничтожаем ih".
  
  
  "Kako smo saznali, kada stići američki zrakoplov?"
  
  
  "Postoje mjesta s pogledom na pistu jastuk. Opremljen nama, koliba козопаса; on je završio u bolnici, siromašni momak". Alex se nasmijao, pokazujući veći jaz između prednjih zubi. "Mali problem s želudac, nešto u ego pitke & nb. On je starac, ali će se oporaviti".
  
  
  "I koliko dugo ćemo čekati?"
  
  
  Alex je uzdrmala masivnim ramenima. "Sve dok oni ne dodju. Možete uzeti svoje vrijeme?"
  
  
  Uzeli smo stari гремящую brod, koji je, činilo se zaustavila na svim Cycladic otocima, ne govoreći već o Kreti, prije nego što smo stigli na Naxos. Morali smo biti turista, a onda iskrcaju nismo pričali još s drugima. Njezin je prijavljen u tome što se smatralo hotela u lučkom gradu, a zatim je igrao ekscentrična amerikanac koji hotel ići na pješačenje u planinama, prethodnika, mislim, modernih hipija, кишащих svugdje u svijetu sa svojim ruksacima.
  
  
  Pronašao ju Alex u kućici козопаса s pogledom na pistu traku. Srećom, imao je paket istrošene, ali ispravnih igraće karte, a on je nekako uspio položiti veliku količinu ouzo, zajedno s oružjem, koje će nam trebati. Očekivanja, koja je trajala više od dva dana, bio je dobar, ali ako bismo igrali u пинокл za pravi novac, to je još uvijek bio bih mora sam Алексею Зенополису gotovo sve što sam zaradio s njima lasica.
  
  
  Pistu teren je u dugačkoj uskoj dolini ispod nas; on je izgrađen od strane nijemaca tijekom
  
  
  za vrijeme rata i bila u više ili manje dobrom stanju kroz uzgoj ovaca i adut. Na suprotnom kraju od nas je strma litica; na kraju je bila velika prirodna špilja, ulaz kojoj smo mogli dobro vidjeti.
  
  
  "Mornara tamo dolaze" - rekao je Aleksej. "Naši ljudi, branitelji naše obale". On je pljunuo na zemljani pod kolibe. "Mi, grci, potrebno je štititi toliko obale; gledaj na bilo koju kartu, Nick. I samo mislim da je ova štetočine, kao što su ovi, oskvrnjuje ih profesiju..." opet Je pljunuo.
  
  
  Joj, shvatio da je Alex bio идеалистом. To me smeta; pa čak i tada njezin se radije raditi s циниками, jer oni ценымногие pouzdaniji.
  
  
  Noći bili su teški, jer nismo mogli koristiti брылев. Alex i njegova je premalo govori. Ponekad je izlazio na ulicu, da se dive blijeda svjetline zemljišta pod blistavim mesecom. I to je bilo na treću noć ih je vidio lik, двигавшиеся na kraju piste, penjući se preko ruba litice, kao što su penjači, dostizanje vrha Everesta.
  
  
  Nju vodio natrag u kolibu i to je jedini transfer Alexa. "Oni su ovdje" - šapnuo sam. "Vaše pare, to je gotovo siguran".
  
  
  Alex je mahnuo rukom i перекатился pod pokrivač. "Dobro, dobro, mladić". On je bio deset godina stariji od mene. "Oni подождут, kao i mi. Američki zrakoplov ne pojavljuje se sve do zore. Noću ovdje ne možete sletjeti".
  
  
  Joj ne bi шталь se zakune, ali činilo mi se da je Alex hrkanje, kako je samo rekao svoju posljednju riječ.
  
  
  Možda joj je spavao pola sata ostatak noći; znaju da se probudio, i prije zore передвигался po kolibi, nestrpljivo očekujući kad sunce počne da osvijetli nas. Mjesec je već davno otišao, a to je gotovo mogao vidjeti dno doline.
  
  
  "Mi smo sada". Miran glas Alex u tihu kolibi je bio toliko silan, da sam gotovo iskočila iz kože. "Pola sata na svjetlo dana". On je bio na nogama, натянув težak crnu kožnu jaknu, džepovi na kojoj su punjene streljiva. Pod njom je imao pištolj Кольта 45 kalibra, ali više od svega, on se oslonio na pušku M-1, koju je slung preko ramena.
  
  
  Ja sam također bio takav. Ja sam također je wilhelmina slijedi, Luger, koji joj je nedavno kupio u Njemačke i koji je, u izvjesnom smislu, postao je dio mene.
  
  
  Mi smo se lagano kreću duž bliskog kraju doline, кружа na brdima iznad ulaza u pećinu. Mi smo se držali dovoljno daleko od kraja, tako da nitko dolje nije nas mogao vidjeti, čak i ako je sveto i čisto razboritost i instinkt Alexa pitaj nas, gdje odsjesti.
  
  
  "Glas", - šapne on, pokazujući na rub.
  
  
  Mi se uvukao na neravnom terenu, slično kao i lišće, i napokon ugledali polje ispod. Bili smo na visini od oko šezdeset metara, i koliko joj mogao vidjeti, na putu prema dolje nije bilo.
  
  
  "Kao i mi...?" Joj počeo, ali Alex je stavio prst na usne, i zubi блеснули u mraku.
  
  
  Oko jedne preko svojih brojnih džepova je izvukao tanki komad najlona užad. Na jedan kraj bio priključen nara, a on je stavio par drugih na zemlju pored njega.
  
  
  "Avion leti od tamo", rekao je on, ukazujući direktno od nas, u crnu prazninu uz rub polja. "Jedini način. Kada on će sletjeti, on mora вырулить do dalekog oba kraja i okrenuti, ha? Tako da kad zemljišta... , oni ne mogu izaći na kraj".
  
  
  On je počeo vrlo sporo kanalizaciju tanke linije na kameniti stenjati litice, dok se nit s priključen granata nije pokazao se kao put nad ulazom u pećinu. On je tada napravio pauzu, пошевелив prstima-kobasicama, proizvodnju mentalno computing, i opet zaradio. On je napravio отметину na нейлоне i rezati ego nožem. "Potpuno fantastično", - najavio je uzeo ostatak liniju, da ga priključiti na mali grma nekoliko metara od kraja.
  
  
  "Što sada?" Ga pitao. Nitko nije rekao za nas, tko će biti odgovoran za ovu operaciju, ali Alex je, čini se, znao da je učinio, i bio je spreman naučiti.
  
  
  "To je loša stvar za silazi, ali ja mogu ići prema dolje". On je obukao debele rukavice, обернул segment pričvršćenu užad oko kukova i slung petlju preko ramena. "Sada ste se vraća u daleki tok polja. Mala staza na kojoj žive koze, vodi vas prema dolje. Kada čuješ li, kao u pećini rastrgan šipak, ti si спускаешься dolje i убеждаешь onih dečki u avionu, da im nigdje ići. Shvatio?"
  
  
  To je tako i mislio. Joj poslušno vodio natrag u smjeru u kojem smo došli. Našla se na stazi, o kojoj je govorio Alex, bilo je lako, iako je, gledajući na hax u sivom svjetlu lažne zore, joj je žao kozu. Puštajući svoje M-l, njegova bench press na rub litice i шталь čekati.
  
  
  Prvo, to je kao da stalno zujanje muha, i on se borio sa napast štrajk joj, kada je shvatio da je zaspao. Moje oči naglo otvorila, i on je gledao na komad užasna narančaste sunce diže na daleke haljina.
  
  
  U sredini trbuha полудиска виднелось tamnom mjestu, koji je nastavio rasti u veličini, tarifni broj iskrene tamo gdje joj je ležao. Joj, osjetio sam kako se brzo uhvatio za život, prisiljavajući sebe da ostane na mjestu, kada je dvomotorni avion se pojavio u vidno polje, tarifni slijetanje na suprotnom kraju polja.
  
  
  Joj pogledao duž kraju litice u stranu od onoga mjesta, gdje ju je ostavio Alexa. Ego uopće nije bio vidljiv, dok kotači zrakoplova ne dodiruju trave, ali onda je vidio kako je težak lik je ustala i выбросила duge tanke bijelom trakom. Ona je letio zrakom, brzo pao pod разбивающимся tereta, priloženom na ega kraja, i na kraju udario u otvor pećine.
  
  
  Usledila je duga pauza, previše dugo, i ja sam počeo razmišljati. Četiri sekunde je malo, ali jednom ga je pitao instruktora izvadi osigurač, oko šipke, a zatim nemarno baci ga meni. Joj stavio ego čisto i pucao kroz betonirana парапет u trening rupu, kao da joj je posrednik u dvostruka igra. Poslije toga mi je nekoliko dana bio bolestan lakat - bombe teške, ne zaboravite - ali najviše od svega me smeta хихикающий сукин sin, koji je sve to pokušavao napraviti, i izdvojiti kao najbolje ubiti to kopile. Srećom za njega, a vjerojatno i za mene, onda je od toga dana ga više ego nije vidio.
  
  
  Ulaz u pećinu je eksplodirao zastrašujuće glasne eksplozije, ogromne količine dima i tuševi olupine skočila na zeleni teren. Prije nego što ju je uspio pomaknuti s mjesta, ih je vidio, kao što su Alex je požurio s kraja litice, ударившись o kukovi stijena, i brzo spustili na zemlju.
  
  
  Joj карабкалась po strmoj stazi, držeći se za неопрятные grmlje, i na trčanje udarila o dno doline. Američki dvomotorni avion рулил k meni s rika motora, ali u ovom trenutku joj se nije bojao da će me primijetiti; eksplozija iza njih trebao potrajati sve ih pozornost.
  
  
  Kada je avion usporen, joj, вбежал u malu расселину u jecaje litice, čekao je počela da se okreće, zatim je izašao i napravio par brzih snimaka iskren u nos aviona. Joj vidio испуганное, blijeda lica kroz vjetrobransko staklo, a zatim brzi pokret. Bočna vrata su se počela otvarati, kada je pilot je nastavio svoje naputke, već napraviti motori za polijetanje.
  
  
  Bio nalog ne pucati na avion, ako možemo pomoći; uostalom, to je vlasništvo AMERIČKE vlade. Tako joj je zakoračio ego rep, izvan dosega mogućih bandita na bočnoj dan. Iznenadna provala dva podržava skoro oborila me s nogu, podižući prašinu, i na trenutak ослепив. Kad je ponovno mogao vidjeti, avion se brzo zatim je izvađen iz mene; imam na ramenu je M-1, spreman pucati u krajnjem slučaju, kada je Alex je letio po razbili špilje otvoreno na putanju letenja zrakoplovom.
  
  
  U ranoj svjetlu izgledao je kao mala planina, sav u crnom, sa podignutim rukama, kao neki drevni ratnik, pokušava obuzdati bijes bogova. Kada je avion vozio na mu, činilo se da je sukob bio je neizbježan, ali u posljednji trenutak je zalutao u stranu, nakon gašenja motora i заклинив nasilničko ponašanje. Alex je zaronio pod vrti vijak, откатываясь od kotača.
  
  
  Njegova je trčao po terenu k posebnih греку i zrakoplova i vidio je kako pištolj letio po bočnoj dan ranije nego što je napravio Alex. Ga zaustavio, kleknuo i podigao svoj M-l, kada se avion zaustavio na ухабах od kraja litice. Čovjek je ispružio mojoj glavi i napravio pištolj na mog partnera.
  
  
  To je bio mali cilj, a zrakoplov je još uvijek njiho onda naglog skretanja, i prilikom naglog zaustavljanja, ali nije imao vremena da pažljivo cilj. Joj napravio jedan metak, a zatim još jedan. Čovjek na vratima me je pogledao, pa čak i s ove udaljenosti joj mogao vidjeti izraz pun zastava dozvole za izvršenje ego čovjeka, kada se krv šiklja na ego vrat. On je počeo voditi pištolj u moju stranu, ali iznenada on je, mora biti, шталь teška kao nakovanj. Ego je ruka pala, pištolj je pao na ego ruke, i ona se polako srušila kroz vrata na zemlju.
  
  
  Alex je stao na čovjeka, kada je skočio u kabinu. Odjeknuo visoki prigušeni krik, a zatim grleni smijeh; Kroz nekoliko sekundi drugi čovjek poletio i sletio s licem prema dolje na kameno tlo. Alex je stajao iza nje u vratima, držeći svoj девятифунтовый M-l je jednako lako kao i дубинку policajac. Onda je on pozvao mene, ali već sam ustao i projektil na avion.
  
  
  "Dobra pucanje", rekao je on. "Ti si prokleto dobro skoro ubio pilota".
  
  
  "Što misliš?" Oboje smo gledali kako vrpoljenje na zemlji čovjek; onaj koji ju je pucao, nije kretao.
  
  
  "Ha! Vaš kolutanje prolazi kroz ego vrata i uđe u avion, порезает ovom летчику uha i razbija vjetrobransko staklo. Šteta".
  
  
  "Aha. Postoje i druge štete?"
  
  
  "Ja nikoga nisam vidio. Mislim, tvoje početka drugi metak je pogodio emu u prsa. U svakom slučaju, nije prošao kroz i preko".
  
  
  "Ili može
  
  
  u potpunosti promašio. "
  
  
  Alex je odmahnuo glavom. "Ne, ti ne промазал, Nick Carter. I da joj nikada to neću zaboraviti, znaš?" Pogledao pilot, koji je pokušao sjesti. "Želite li da ovaj momak je bio živ?"
  
  
  "Ako je to teško ranjen, mislim da možemo koristiti ego stožera u-stanu". Joj, sagnuo, uhvatio čovjeka. Na nen je vojska oblik s сержантскими нашивками, i on je znao ego lice jednako dobro kao i svoje vlastito zatim proučavanje ego slučaj. "Рэган", - прорычал sam. "Želite li živjeti ili umrijeti otvoreno ovdje? To je vaš izbor".
  
  
  "Чизус, da!" Joj, sjetila da on nije bio više, nego dijete, i izgleda mlađe od svojih portreta. On je pogledao na Alexa i zapanjio je odmahnuo glavom. "Ludaci!" promrmljao je. "Ovaj momak je lud".
  
  
  Alex se nasmijao i spustio se pokraj njega na koljena, malo ego puške dotaknuo osobe mlađe старшины. "Pametan dječak, - rekao je on. "Znao sam, ako si ударишь mene, tvoj avion slomiti isto kao i nju. I ti si полетишь dolje". On je napravio rječit gesta ruke, gledajući preko ramena na rub litice. "A tako ti ostaješ živ, a? Dobar dječak". On je ošamario ego po leđima, a zatim uhvatio za ramena i podigao старшины na noge.
  
  
  "A što je s pećine?" Ga pitao.
  
  
  "Svi su mrtvi". On je potapšao po прикладу puške. "A onda bi, kao što odem, joj iskoristiti druge granate, da je pečat pećinu. Napraviti lijepu grobnicu. Što kažete na to?" To se gura mrtvog prst noge.
  
  
  "Ne. Bolje je da ću ego sa sobom. Ali kako ćeš otići odavde?"
  
  
  "To je dio moje zemlje, Nick Carter. Ne brinite opremljen mene, a? Sada joj pomažem vam se vezati za ovog dječaka da ga ne imale vam probleme tijekom leta".
  
  
  Odlučili smo ostaviti pažljivo je povezan Рэгана odmah iza sjedala vozača kako bi ga mogao pratiti. Tijelo drugog muškarca Alexa definiranim straga, kao da je teret. Prije nego što je ušao, on rummaged u džepovima i izvukao nekoliko malih paketa.
  
  
  "Uzmi oboje; vi, amerikanci, trebate dokaz. Mi ne znamo ništa o контрабанде droge, a?" On je ošamario me po leđima. "Sretno putovanje, Nick Carter. Ako si baš dobar pilot, kao стреляешь, kod tebe neće biti problema, a?"
  
  
  Zadnje što sam vidio, ego, to je ono što on trudging natrag na pećini s puškom i bezbrižno nosača preko ramena; on je izgledao kao lovac, vraćaju se kući tada uspješnog dana. On nije ni okrenuo da помахать ruku, kad joj je skočio.
  
  
  
  
  
  
  Šesto poglavlje
  
  
  
  
  
  Kada noć padne na obale Grčke, odjednom potamni. Pronašao ju je vrlo dobar hotel u blizini objekta, preporučio mi je kapetan charter plovila, kojima joj je govorio ranije. On se ponudio da mi pokaže noćni klubovi, ali ja sam je odbio, bio je toliko ljubazno, koliko je to bilo moguće; još uvijek konfiguriran na zadatak, koji još nije počeo, i nije htio nikakve intimne distractions.
  
  
  Moja soba je bila čista i uredna. Neto televizije, jer da sam bio blago zahvalan. Bio je to dug dan, a da joj nije navikao na jakoj sunčevoj svjetlosti, koja može iscrpiti snaga čovjeka do toga, kako je on to primijetiti. Ujutro je bio idući u ići u Pyrgos, susret s djevojkom, i volio pomaknuti s mjesta.
  
  
  Joj пообедал u maloj konobi u blizini. U blizini nalazila grupa amerikanaca i jedan oko žena u gužvi je nastavila da pogled na mene. To je lijepo izgledao u nekom smislu opaljen, kao da je svaki svjetlosni sat pakla svoju kožu i ostavio ga u pećnicu uključeno dugo. Ali ja sam ga ignorirao ju je, proučavajući putnički čekovi treba spremati, koju je pokupio u turističkom uredu u Ateni.
  
  
  Žena ne ostane bez pažnje. Krajičkom oka ju je vidio, kao što je ona ustala i razbijen na njih drvene klompe sa visokim potpeticama, koje sada nose žene. Ona je prestala preko puta mene za stolom, bulji i namrštiti, kao da joj je bio nekako čudno instanca, s kojima je suočen u džungli.
  
  
  "Mogu li vam pomoći?" - pristojno sam pitao. Joj pri tom ne ustane.
  
  
  Ona встряхнула svojim залитыми suncem kestena kose. "Ne znam." Ona обвиняюще ткнула u mene prstom. "Galveston. Tri, četiri godine. Vi ste bili prijatelj Sue-Ellen, zar ne?"
  
  
  Joj kruti, pokušavajući ne pokazati to. "Bojim se, mislite o nekom drugom".
  
  
  Ona нахмурилась još više. "Kunem se da ga nikada ne zaboravi nam jednog lica. I navodno to nije kao što je tvoje". Brzi osmijeh, pokazati da me cijeni. "Idi, i od sada. Ime... Nick? Da. To je, daj mi trenutak; njezin придумаю posljednja".
  
  
  "Žao mi je, moje ime je Daniel Makki".
  
  
  Ona understandingly je klimnula. "Uh-huh. Dok joj je Jackie Onassis. Što je s tobom? Ti si ovdje sa svojom suprugom ili nešto slično?"
  
  
  "Ne, ali..."
  
  
  "Zabavno, mi smo bili samo danas, sa Sue-Ellen. Ee jahti?" Kada je to rekla, vidiš ženski naglasak
  
  
  postaje sve više južne. Nisam bio iznenađen; jedne misli o Sue-Ellen je bilo dovoljno da se stavi mi u usta proja kukuruz.
  
  
  "Ja stvarno ne ..."
  
  
  Ona je nastavila kao da nije čula od mene. "Vi znate, da onda toga vremena ona je konačno dobila razvod, ali mislim da znate o tome, jer vi ste i Sue-Ellen bili tako bliski prijatelji. Naravno, opet oženio, ali ga je stari grčki suprug gotovo ne provodi s njom vremena sve ove dane. Mislim, Sue-Ellen će biti vrlo drago čuti da ste u ovim krajevima ".
  
  
  Joj itekako osjetio, da je sada na mene gledaju druge, ne samo ostatak društva болтливой žene, ali i ljudi za nekoliko susjednim stolovima. Njegova je ustao. "Vjerujte mi, gospođo, njegove Daniel Makki". Joj izvadio kartu u novčanik. "Na samom delle, nju sam яхтенным brokera. Može biti, svoju djevojku Sue-Ellen će biti zanimljivo razgovarati sa mnom. Gdje je točno ee brod?"
  
  
  Ona je podrugljivo pogledao na bijelu posjetnicu. Zatim je pogledala u moje lice, njegove oči nisu sasvim naglaskom. Konačno je pogodio u glavu i povukla korak. "Mogao bih se zakleti da to si ti, Nick Netko. Samo Sue-Ellen ne bi imao sastanak s jednim prodavatelj čamaca. Čak i vikendom".
  
  
  "Pa..." ja Sam se neugodno i, napokon, vratio na posjetnicu u svoj novčanik.
  
  
  Žena погрозила mi prstom. "Ali, može biti, ne ono što vi kažete, zapravo? Joj, sjećam se da je Nick, on je bio lukav, ne dajući nikome vremena. Ne žurite, gospodine yachting broker; Sue-Ellen je rekla da može biti ovdje kasnije. Tada ćemo znati za sigurno, a? "Ona mjesečnim ratama gmizati natrag do svog stola.
  
  
  Njegova hotel je brzo otići odavde, ali prisiljavajući sebe da završe obrok, ne obazirući se na poglede drugih muškaraca i žena u društvu. To je преуспевающая tim, uglavnom godina od trideset do četrdeset, kao što sam ga sudio, oko njih, da se pojavljuju gotovo u svakom turističkom mjestu u svijetu. Oko onih koji će se slučajnim prijateljima хема nešto poput Sue-Ellen već mnogo godina, ili kako je tamo joj je prezime u naše doba, i bili sigurni da su svi ih prijatelji to znaju.
  
  
  Ali večeras nije bilo moguće razmišljati o Sue-Ellen ili njezinim prijateljima, pa ga baci joj se oko glave, čim je izašao iz konobe onda osmijeh i кивка žena na američke stranke. Joj, osjetio njezinu оценивающие oči na svojim leđima, kada je došao na čisti noćni zrak.
  
  
  Bilo je super s vode puhao svijetli povjetarac. U luci stajao usidren veliki putnički brod, spalio sva svjetla, i čak i na toj udaljenosti ju je mogao čuti gluhe udaraca rock-grupe. "Ludi", pomislio sam. ljudi dolaze iz svih krajeva svijeta da biste vidjeli Grčku, i ostaju na palubi svoga broda, slušati američku glazbu.
  
  
  Njegova oklopa polako, površno i neoprezno, ali da je ono звенело unutra. Je Sue-Ellen me smeta, i uhvatio sam sebe u tome, da provjeravam tamne ulice, prolazeći mimmo njih. Sama doc je bio dobro osvijetljen, pa čak i u ovo doba noći bilo je dovoljno aktivnosti da joj se osjećao ugodno. Ipak, pohvalio je njenom prisustvu Hugo, sada udobno sjedi u koricama na podlaktici. Samo činjenica da je u blizini bio netko tko je znao, tko joj je na samom delle, a posebno moje ime, to je sve što mi je potrebno, postaviti svoje osjećaje na onu visinu koju joj je tako dobro poznavao.
  
  
  Do tada, kao što sam se vratio u hotel, nas je jedna duša nije došla, a ja stojim na vratima, da je posljednji put polako-vidjeti mirnu malo područje, nije primijetio nas i najmanji sumnjivi pokret. Na kraju joj, slegnuti ramenima, ušao unutra i popeo se na jednu пролету široke stepenice u svoju sobu.
  
  
  Čekali su mene, kad joj отпирал vrata, i oni su prokleto dobri. Nikakve prijetnje, gotovo bez riječi, jedan oko njih zatvorio vrata, kad joj je ušao, a drugi je zapalio svet kroz sobu. Oba su muškarci bili teški stas, u uobičajenim tamnim odijelima, a automatika, koju su nosili bila mala, ali smrtonosne.
  
  
  Ga je čekao sve dok se jednom oko njih govori, nakon što je primijetio da moj prtljag je bio otvoren na krevetu, najbliže prozoru. Joj ne шталь raspakirati stvari, a sudeći po onome što sam mogao vidjeti, moja dva posjetitelja bili su vrlo oprezni u svojim sam tražio. Previše oprezni.
  
  
  "Gospodin Daniel Makki?" Muškarac, koji je bio najudaljeniji od mene, govorio; on je bio malo iznad drugog, njegova tamna kosa bila kratko острижены, ali sa visećim raskošnim brkovima.
  
  
  "Da", - ривненской odgovorila, malo oduševljeni, da oni nisu koristili moje pravo ime.
  
  
  "Ti si se vratio rano".
  
  
  Mogu se zakleti da je muškarac se nasmiješio, ali s takvim brkovima je teško biti sigurni.
  
  
  "Očito," rekao sam.
  
  
  On je izvukao oko stražnjeg džepa stana otrcana novčanik i otvorio ga. Joj vidio расплывчатую sliku i karton službeni izgleda pod jako поцарапанным i пожелтевшим prozirnom folijom, a onda je sve opet odbacio.
  
  
  "Vi ste u potrazi za bilo kakve poslovne veze, gospodin Makki?" - pitao je muškarac. Ego partner stoji nasuprot приземистого drvene ladice u podnožju
  
  
  krevet, nije rekao nam riječi i ne пошевелился.
  
  
  "Ne baš."
  
  
  "Vi ste... yachting broker". To nije bilo pitanje.
  
  
  "Zapravo."
  
  
  "Želite li kupiti ili prodati brod u Grčkoj?"
  
  
  "Ne" - nježno odgovori sam. "Ja sam samo gledati okolo. Nešto poput opušta u kombinaciji s malom poslovanjem".
  
  
  "Možete pronaći veliki interes u našoj bazi vode industrije?"
  
  
  "Naravno. Nije li to zanimljivo?"
  
  
  Muškarac захохотал, široko раскрыв usta; na trenutak, kad joj se vidio prorez između ega je prednjim zubima joj jako sjetio Alexa Зенополиса. Ali Alex, rekao je sam, bio je na dobrih šest centimetara iznad ...
  
  
  "Vi ćete biti u ovoj zemlji dugo?" - nastavio je muškarac, рассмеявшись.
  
  
  "Ne znam. Još nekoliko dana, može biti, nemam puno planiranja".
  
  
  "Da, naravno. S naše strane - strane, u slobodno vrijeme... za novopridošle". Ego tamne oči su postali burna, kada je izgovorio posljednjih par riječi, te ga oprezno gledao u pištolj, koji je još uvijek držao ciljanih na moju sredinu.
  
  
  "Što je to što hotele?" - pitao sam, pokušavajući izgledati kao prije nervozni, nego je zahtjevna.
  
  
  On je mahao rukom sa pištoljem, ali, to ne dao mi je naš pojma o pokušaju dokopati ega; ego drug je bio smješten dovoljno daleko od njega, i da ga nije mogao uzeti ih oba, ne dodajući da je najmanje još jedan ožiljak na teži način. Osim toga, za to nije bilo razloga. Nije tako daleko.
  
  
  Muškarac s brkovima slegnuti ramenima. "Da biste saznali više o vama, gospodine Macchi. Kada bilo koji stranac, oprosti mi, amerikanac, koji dolaze u ovu zemlju i počinje se raspitati, ovo je, za estestvenno, budi znatiželju moje vlade".
  
  
  "Mogli ste saznati, samo traži", - naglasio je njegova.
  
  
  "Da, možda. Ali moje strane ... molim vas, shvatite, gospodine Makki, nalazimo se u vrlo шатком položaju, окружаемым snagama sa svih strana, koji недружелюбны u odnosu na nas. Stoga smo prisiljeni da se odnosi na sve sa sumnjom, i vjerujte mi , gospodine, žao mi o tome mnogo više nego vi. Tako da mi koristimo najviše izravne, čak i grube alate, naučiti nešto što, po našem mišljenju, trebali bismo znati. Razumijete? "
  
  
  "Naravno", - kiselo, rekao sam. "A ja mislim ti si već dovoljno poznato, zar ne?"
  
  
  "Pa... možda". Da pokaže svoj integritet, on je uzeo pištolj u kubura na pojasu. "Postoji samo jedna stvar".
  
  
  "Oh?" Joj, primijetio je da je ego drug je još uvijek držao svoj pištolj, iako je bio usmjeren ne na mene.
  
  
  "Ako ti ne возражаешь..." On se široko раскинул ruke, pokazujući svoju dobru volju, i krenuli su me oko kreveta. "Malo traži? Vaš čovjek?"
  
  
  Krist! To je sve što mi je potrebno, s Hugo u koricama na mojoj lijevoj podlaktici. Joj, povukao korak. "Ja ne razumijem zašto je to potrebno", - rekao joj kako je bolje da se oponaša lagano возмущенному američkom turistu. "Bog zna, nije izlaz količinu za vaše zemlje brodovi krijumčarenja!"
  
  
  "Naravno, ne. Međutim". On je još uvijek shell k meni. "To bi ispunila sve nas, zar ne?"
  
  
  "Ja ne razumijem zašto ...?"
  
  
  Drug je opet podigao pištolj, usmjeravaju ego na moju stranu.
  
  
  "Molim vas, gospodine Makki", rekao je mustachioed shop. "Mi ne želimo inzistirati".
  
  
  On je obišao изножье kreveta, умиротворяюще raširenih ruku, i izgledao prijateljski, kao nosorog.
  
  
  Njegova slomila. - "Ostanite na liniji!"
  
  
  "Da?" Mustachioed zaustavljen, ali izgleda da on nije izgubljen.
  
  
  "Kažete da ste policija, ili nešto slično tome. Možete mi se bliži pogled na karticu koju ste mi pokazali?"
  
  
  To je zaustavilo ga. On je brzo pogledao na svog partnera i krenuli su na mojoj strani. Ego greška. Napravio pola koraka desno, stavljajući ego između sebe i onih koji je držao u ruci pištolj. Prije nego bilo tko preko njih shvatio što se događa, nju je uhvatio Усатого za ručni zglob, okrenuo ego i pritisne na svoje grudi. On je bio čvrst i težak, ali sam ga napravio ego безвольным.
  
  
  "Gospodin Macchi..." - izdahnuo je.
  
  
  Joj je drago to čuti, da bi nam se događalo, on je, očito, nije znala tko joj je na samom delle.
  
  
  "Novčanik", - прохрипел emu joj u uho.
  
  
  On je počeo kopati u набедренном džepu. Joj je bio tako odlučan da zadrži ego, da nije primijetio da je učinio drugi muškarac. Ne u početku. Onda ga je vidio kako je on mirno stavlja šal na malo svoj pištolj. Prije nego što ju je uspio reagirati, on je pažljivo cilj i dva hitaca pucao u težak prsa čovjeka koji ju je držao. Sramim se reći da je moja prva reakcija je olakšanje od onoga što nam je jedna kolutanje nije prošao kroz tijelo i ne dospije u mene.
  
  
  Brkovi провисли, ego аленка naglo porastao pola u mojim rukama. Joj dopustio emu pasti; očito, da on više ne годился za mene, kao štit.
  
  
  Drugi muškarac je mahao mi u reumatizma. "Ja pick ga. Ne brinite... gospodin Makki".
  
  
  Mi se ne svidja kako on mi se nasmiješio, posebno kada se njegov pogled ugledao je metalne zube, uokvirenu gumenim usnama.
  
  
  "Što je, dovraga", rekao sam, pokušavajući da se vrati svojoj ulozi poslovnog čovjeka-putnika. Bilo je jasno da on nije htio pucati u mene.
  
  
  "Ponekad smiješne stvari događaju, gospodin Makki", rekao je on, pognut beživotno tijelo kod mojih nogu. Na uredan uboda na grudima Uca tekla krv, ali cijela ona впитывалась krpom tamne jakne.
  
  
  "Uh-huh", rekla sam, malo povlačenjem lijevu ruku na slučaj, ako mi se na trenutak bolesti trebati Hugo. Tada ga je tako jako želio Вильгельмину da je osjetio njezin okus. "Da, krojač" uzmi, ti ćeš učiniti?"
  
  
  Razbojnik je podigao oči, njegove male oči su mrtve, kao u zmije. "Želite znati, gospodin Makki?"
  
  
  Joj ne reče ništa.
  
  
  Podigao je mrtvačeva na noge, пригнул ego debelo tijelo i slung Усатого preko ramena. "Postoji vatra ljestve" - najavio je on, kao da joj to nije znao, i krenuli na prozor, koji je otišao na mali prostor na dnu. Zatim ak minuta stanke on je prešla preko praga na željezne rešetke. Tijelo na njegovo rame bolno ударилось o поднятую prozora krila, ali Mustachioed ne bi mogao prigovoriti.
  
  
  Razbojnik je zastao na trenutak, a onda bi, kao što je ego teret je izvana, a kad je pogledao u mene, njegov osmijeh bio je gotovo prijateljski.
  
  
  "Mi ćemo opet vidjeti vas ikada, a, gospodin Makki?" On je potapšao tijelo Усатого na griz. "A sljedeći put ne radimo glupe greške, a?"
  
  
  
  
  
  
  Sedmo poglavlje.
  
  
  
  
  
  Joj, otišao do prozora i gledao kako nabijen bandit карабкался na požarne stepenice, kao majmun, očigledno, ne obazirući se na teret, koju je ness. Ako bih imao wilhelmina slijedi... ali ne, rekao je sebi, što je u ovom korist? Manje od svega mi ovdje bih nekako privući pozornost. Posebno pažnju vlasti.
  
  
  I, naravno, joj, znao da je dvoje šaljivdžija, koji su scoured moju sobu, nisu imali nikakve veze s vladom; legitimne agenti koji rade u svojoj zemlji, ne расстреливают svoje suradnike, kad dođu u nevolji.
  
  
  Joj provjerio svoju prtljagu i ostatak sobe, uključujući primitivni kupaonicu. Činilo se da ništa nije izgubljeno, i, jer nisam imao ništa компрометирующего, ja sam ne će posebno brinuti o tome. Osim toga, da sam se morao zapitati tko je taj par, i zašto su ovdje. Želio je dobro pogledati na karton koji mi je pokazao Mustachioed, ali bilo je već kasno. I, vjerojatno, to nije imalo nikakvog značaja. Netko, neka organizacija nije bio zainteresiran Дэниелом Makki, яхтенным brokera, i to je bilo dovoljno da joj se zabrinuo. Više nego ikada, svlačenje i kada se ide spavati, njegova propustili Вильгельмине.
  
  
  Datum je određen na sljedeći dan, i on je ustao rano ujutro za jednostavnu tri sata putovanja po Пелопоннесу. Veliki planinski poluotok bio potpuno zelenom i bijelom, s bujnim zelenim padinama brežuljaka i скоплениями krede ave; Cesta je dobra, i on je požalio što nisam imao vremena da se zadržavaju i biti iskren kao turist. Ali ja sam bio previše nestrpljiv, previše hotela da dođete do vašeg odredišta; Pamćenje o tome što se dogodilo u mojoj sobi sinoć, nije pustio me, a ja sam osjećao, da nekako prokleto važno stupiti u kontakt s Kristina. Tada smo mogli dobiti, kako kaže, pokazuje na odlasku.
  
  
  Pyrgos - sirotinjski grad s prekrasnom prirodnom luku. Prije nego što bilo što drugo, njegova lutanja po докам dok ne nađe mjesto gdje bi se moglo iznajmiti brod jedrenje na tjedan ili dva. Элгон Ксефрат bio dobroćudan vlasnik ustanove, malog čovjeka s надгробными zubima, koje je cijelo vrijeme pokazivao u blistav osmijeh.
  
  
  Došli smo do zaključka posao ne odmah; i dalje su Mi morali djelovati smireno, ali bio sam prokleto siguran da ću dobiti ono što mi je potrebno u najkraćem mogućem roku. Элгон me je uvjeravao, da on će za mene valjanu dozvolu za brod, kad joj želim ego uzeti. To je bio jedan oko važnih pitanja.
  
  
  Drugi hotel, malo od отличавшийся od toga da je pireju, osim toga, da je u ns je jedna velika grubom krevet, a kada se nalazio u hodniku. Pa joj je ostao samo na jednu noć, a može i u ovu noć.
  
  
  Bio je već kasno dana, a obavljao je svoj turistički dnevni raspored, onoliko koliko je mogao, kad ga je konačno došao do konobi zákynthos town. To je bio veliki ustanove pod otvorenim nebom, odakle je otvorio prekrasan pogled na luku i veliki planinski otok u nekoliko milja od obale. Joj prodati o metalni stol na terasi, skinula poderane яхтенную фуражку i staviti ga na sjedalo pored mene. Kasnije je sunce наклонялось nad Ионическим mora, pada na čizme u Italiji, gdje joj je bio ići kroz par dana. Joj čekao Кристину s najvećim mogućim strpljenjem, nadajući se da to ne će me čekati predugo. Bio je prokleto neugodno nositi s nekom nepoznatom djevojkom, koja je znala više od mene o detaljima ove misije.
  
  
  Posebno je okršaj s dva pro u mojoj hotelskoj sobi noć prije.
  
  
  Oko konobe ga je vidio, što je kasno navečer u luci kreće vodeni prijevoz. On nije bio prepun, ali plovila svih vrsta, stalno su dolazili i odlazili. Pojavio se mali brod s crnim kućištem, буксирующий djevojku za skijanje na vodi. Oni su se približili na nekoliko ribarskih brodova, upućuje na rivi. Djevojka je podigla jednu ruku iznad glave, tamna kosa leprša iza leđa, a na njegovom neon uslijed lice bio je izraz ekstaze. U gliseru i vozač, i drugi muškarac, наблюдавший za лыжницей s krme, ободряюще nasmiješio hej. Neki ribari na rivi dolaze od svojih del; neki su stajali u automatskom divljenje u očima проносящегося mimmo njih brončanog, odjevena u bikini tijela, i раздались poderane uzvici bok.
  
  
  Zatim sijed, zdepast čovjek u kapu s impresivnim zlatnih maraka razlike, bacio se na rivi, žestoko gestikulirajući. Osoba za volanom brodovi u početku nije primijetio, ali neki instinkt prisiljen ego obratiti pozornost na to gdje je on projektila; on je naglo okrenuo, istovremeno usporava kretanje, kada je vidio da se približava kraj luke.
  
  
  "Proklete budale", - promrmljao joj je u sebi. U svakom slučaju, oni bi trebali znati više, da skijati na vodi skijanje na vodi u luku.
  
  
  Djevojka je pokušala skratiti uže za vuču; ona je bila jedina na zabavan trojstva, koja je znala da radi, i bez obzira na promjene u brzini i smjeru plovila, ona je, činilo se, kontroliram situaciju.
  
  
  A onda je, iz nekog mi razloga, ona je samo pala. Ona je spustila u vodu, automatski se prekida od skija, otpustite uže za vuču. Pljesak je prestalo, ali vratar porta nastavio tresti šakama ljudima na brodu. On je gotovo zaustavljen, ego motor заворчал, napravio spor krug i prilazi djevojci.
  
  
  Ona jednostavno otišli na & nb, držeći se za skijanje, ali kada je brod prilazi, joj, čuo njezin glas возвысился od bijesa. Joj malo znao grčki, ali je bio siguran da je ono što je govorio, ne možete nas pronaći u jednom širom standardni tekst. Ona je gurnula skijanje na vodi na matematici i na krmi; on je uzeo ih sa zbunjenost na licu. Ali kad je ispružio hej ruku pomoći hej uspon na brodu, ona slegne ramenima, okrenula i поплыла na grubim drvenim stepenicama duž rive.
  
  
  Vozač lagano manevrirati za njom i muškarac otvoreno умоляли. Ona проигнорировала ih, lice joj je отражало joj je arogantan prezir. Kada je dostigao ljestava i početi se penjati po vode, čovjek je na krmi ponovno je posegnuo za njom; ona стряхнула ego ruku, слила vodu sa svojih развевающихся kose, da je on bio potpuno забрызган, zatim se popeo još nekoliko koraka, dok se nije ispostavilo da je nad njima. U ovom trenutku ona se okrenula i rekla nešto što, odsijecanje to je kao narednik, отдающий narudžbe sami неумелому novak u svom napet. Oba su muškarci izgledali удрученными, a zatim karakter strog, mračan; Između sebe, oni uručio djevojka nekakvu odjeću, i veliki соломенный torbu. Kada su nah već su, ona se okrenuo, čak i ne gledajući na rastanku, i brzo взобралась na vrh nasipa.
  
  
  Kao i većina drugih posjetitelja konobe, njegova je ustao zbog stolicu da bolje pogledate zatim kako je djevojka pala. S mjesta gdje ju je držao, bio sam dobro vidi sve što se događa, a on je stajao u blizini, kada je dostigao vrhove široke kamene rive. Ona je prestala na trenutak, namjerno ne osvrnuvši se, sve dok nije čula iznenadna tutnjava vanbrodskog motora, kada ee dva безутешных pratnju s hot-porijeklom sigurni da se vratim na luku zamolio svog izgubljenog ego. Zatim je ostvarila соломенный torbu na svoje noge, podigao ruke i сбросила махровую majicu na glavu, meandri ривненской toliko, koliko je to bilo potrebno, dok šveđani ne nalaze južno od njezina bedra. Izvukla glatka mokru kosu ispod ovratnika košulje, полезла u torbu i вынула монструозную par tamnih naočala. Tek onda bi, kao što je ona stavila pa, ona je pogledala u nas, koji su stajali i gledali na hax.
  
  
  U njenom pogledu nije bilo nam lažnu skromnost nam je nadmen ravnodušnosti; ona je samo malo nasmijala, slegne ramenima i podigne torbu. Kada je ona prolazila je mimmo mene, tako blizu da sam osjetio miris mješavine slane vode i losiona za sunčanje, koji je prešao na njenu kožu perle, ona kretala na djelić sekunde, a zatim nastavio svoj put isplatu ravno u konobi.
  
  
  Joj gledao za njom - ona bi sigurno uništio svoje pokriće, ako to nije učinio, jer sve drugo je točno nah gledali - kada je porasla za široke plitke stepenice na kamenu terasu i uzela stolicu bez suncobrana, da biste se zaštitili od sunca. Prije nego što je sjela, tamo je bio konobar, a kada se vratio u mračna unutrašnjost konobe, donijeti joj je red, polako se vratio do svog stola. Joj osjetio neke udio изощренного žaljenje što to nije izabrao susjedni stol, ali zdrav razum je negirao su se pojavili u medijima poruke mi da
  
  
  • Joj je došao ovdje, ne samo da se dive lokalne božica vode.
  
  
  Ona bi popila šalicu domaćeg vina, zvuk сжала grožđa, koja joj je već pokušao, i odlučio staviti ouzo, u najmanju ruku, blijed, sladoledu nalaze mliječne tvari посылало svoje upozorenja, prije nego što ego gutanje. Sjedili smo tako, tako da možete gledati prijatelj na prijatelja, ne dajući ovu veliku vrijednost, i nakon nekog vremena postalo je jasno da je ona dio переводила pogled u mom smjeru. Dobro, joj mogu to prihvatiti; jedini posjetiteljima u ovom mjestu, u ovom trenutku su pregršt turističkih parove i nekoliko lokalnih, poslovne ljude, čini ih neprobojnu odjeću, nam, jedan oko kojih nije interesantan bi djevojku ili netko dovoljno hrabrosti prići poslije ovog govora u & nb nekoliko trenutke ranije.
  
  
  Jedno oko joj duge gole noge željno дергалась. Svakih nekoliko sekundi ona распушивала mokra kosa i сушила ih na sunce; sa svog mjesta joj mogao vidjeti bakreni odsjaj na crnom бархате, i svaki put kad je ona podigla ruke, grudi joj se oštro isticao na pozadini uske tkanine njegove košulje. Joj, okrenuo, zadnje što mi je potrebno, to ometanja takve vrste. Osim toga, rekao je sebi, ona je, vjerojatno, bila je vrhunska djevojkom na poziv u dan, ищущей podršku. Joj pažljivo pregledao ostatak konobe i bez svaki нескромности došao do zaključka da je njezin najbolji mogući potencijalnih kupaca.
  
  
  Joj, pogledao na sat i zatim je brzo pada sunce nad morem. Oboje su rekli da je već kasno, i ja sam mislio, kada se isti pojavi moj kontakt.
  
  
  Ona vratila na noge, cigareta sa zlatnim vrhom свисала sa svojih usana. Neko vrijeme sjedila, gleda preko rivu, kao da nešto želi, onda se okrenula i otišla, još uvijek bosonoga, u полутемный unutrašnjost konobe. Prolazeći mimmo mog stola, ona je neizvjesna nasmijala, ne gledajući u mene.
  
  
  Joj podigao ruku, da ispravi sunčane bodova, i konobar, lebdeći u blizini, prihvatio je to gesta nalog; kroz trenutak preda mnom je bio još jedan ouzo. To je bio mladić, jedva исполнившийся adolescencije, i, omalovažavanje piće na stolicu, on je pogledao na stol djevojke, zatim u stražnji dio konobe, ego obrve žestoko взмахнули, kao da je oponašao Граучо Marxa. Prije nego što ju je shvatio da to čini, on je također stavio vrč vina, koja je pila djevojka, i požurio daleko prije nego što ju je uspio razuvjeriti.
  
  
  Ona se vratila gotovo odmah zatim ego skrbi, усевшись na sjedalo nasuprot mene. Prije nego što kažem riječ, ona je gutljaj vina, izdao izvan naletima uzdah zahvalnosti i откинулась na naslon stolice. Samo onda je ona pogledala u mene.
  
  
  "Imate li auto?" upitala je. Kod nah je podvučeno naglasak, ali, čini se, ona je osjećala ugodno s engleskim jezikom.
  
  
  "Imam jedan", reče sam. "Volkswagen" je bio parkiran u blizini, na umu naše stolice.
  
  
  "Mislila sam, to bi trebao biti tvoj", - suho je rekla. "Прокатные brojke i činjenica da ste amerikanac".
  
  
  "To je toliko pokazuje?"
  
  
  Ona slegne ramenima, pokazujući nezainteresiranost. "Ah, ble naučiti kako učiti". Ona je pogledala na druge klupe u blizini. "Oni su, da su, tamo, oni po Engleskoj". Lagano je klimnula, pokazujući na par srednjih godina, потягивающую vermut pozadine za stolom. "On je otišao u mirovinu i posvetio se viski; bacite pogled na ove рубиновые palicama! I svaka žena koja se bavi izgleda tako, s licem kao sjekira, i u ovoj fantastičnoj твидовом odijelu ovdje, u sunčanom svjetlu Пиргоса! Možete li zamisliti, da su stigli na..." Ona razočaranja mahnuo joj rukom u zraku. "U argentini?"
  
  
  Morao nasmijati. "Vjerojatno ne."
  
  
  Ona se našao s koljena na stolicu i nagnuo se prema meni, njoj koji imaju me sve snage svoje osmijeh, kao da je upravo otvorio za sebe nešto potpuno fascinantno. "Pa imaš stroj?" Ona je jedan pogled na "volkswagen".
  
  
  "Da. Ovo je moj".
  
  
  "Onda, možda vam to neće smetati... ja Sam izgubila prijevoza".
  
  
  "Dakle, to joj je primijetio da".
  
  
  "To je samo mala plaža-javna, plaža blizu. Oni momci na brod, pozvali su me da se vozimo s njima na skijanje, i ona je rekla, zašto ne". Ee ramena sada podizali su se i pao, kao što su klipovi u sprezi kotače lokomotive. "Ali oni ne znaju kako upravljati ovim brodom, razumijete? Budale! Glas tako iskreno u гаваньи... ste vidjeli?"
  
  
  "Aha."
  
  
  "Dakle, njezin je ostavio ih; ja ne vjerujem da su čak i odvest će me natrag u mali hotel na samoj plaži, gdje joj je zaustavljena. Tako da sam... kako vi to zovete? Bacio?"
  
  
  "Ne baš, ali ideja imate vjerna".
  
  
  Ona nagnuo se prema meni preko stolice. "Standardni potez", pomislio sam, kad joj sise našao u veličanstvenom tkanina košulje. "Vi ste davno u Пиргосе?" upitala je.
  
  
  "Ja ne očekujem da ću biti tu za dugo vremena."
  
  
  "Ah. Gdje idete odavde?"
  
  
  Joj malo отодвинулся u stolici. Ona postavlja previše pitanja čak i za prostitutke. "Još nije odlučio", - čuvajte se, rekao sam.
  
  
  "Možda..." Ona придвинулась na mene još licks, kao da stolica nije bilo. Ee oči blještao kao da su imali svoje unutarnje presavijte papir. "Krf neće biti loše?"
  
  
  "To je prilika" - priznao sam. Nema smisla lagati.
  
  
  "Onda, može biti, potreban vam je drug?"
  
  
  Vadičep nije bio neočekivan, ali nisam imao odgovor. Joj dugo gledao na hax, prije nego što odgovorite. "Želite otići na Krf?"
  
  
  "Ne bih se usprotivila".
  
  
  "Zašto?"
  
  
  To je bio njezin red da se mijenjati. Ona se okrenuo i arijci повела ove prekrasne ramenima. "Ovo je dobro mjesto".
  
  
  "Tako je to".
  
  
  Odjednom ona усмехнулась, kao mala djevojčica, пойманная na безобидной laži. "Ali Krf ценымногие bolje, zar ne?"
  
  
  Joj osjetio trnce. "Možda..."
  
  
  Ona je otišao kroz stolicu i dotaknuo moje ruke. "Ti ne smeta, ako joj je bio pratilac na nekoliko dana, zar ne?" Njezin osmijeh je postao još širi. "Gospodin Makki?"
  
  
  Joj ne spominje njegovo ime.
  
  
  
  
  
  
  Glava osma
  
  
  
  
  
  Jedva da je bio najtanji kontakt, u koji ga je ikada stupio, i to me smeta kad joj je vez djevojku u hotel, gdje ga je ostavio svoju odjeću. U automobilu smo malo pričali; da Ga nije poticao na nju i to nije predložio. Ali prije nego što smo stigli do parcele javne plaže, okružena malim второразрядными hotelima, odakle je otišao u svoju ekspediciju na skijanje na vodi, joj притормозил, da svake godine na hax.
  
  
  "Pa ti si Christina", rekao sam. Ona nije ni rekla mi je to.
  
  
  "Naravno. Imate brod?"
  
  
  "Imam jedan uzima u najam, da."
  
  
  "Onda, možda nam treba.... Zar nije tako употребляешь slobodno vrijeme?"
  
  
  Joj, namršti: "Može biti. Ovisi o tome što misliš".
  
  
  "Mislim da bismo trebali biti vidljivi u javnosti, očito, привлеченными prijatelj prijatelju". Ona uze me za ruku, ali na svoje toplo golo bedro. "Glasovati tako, ne? Američki turist, grcka na odmoru. Zar nije tako, kao što je planirano?"
  
  
  Ona očito nije znala o planovima ценымногие više od nje, ali je to imalo smisla. "Da čuješ li od Alex?" - iskreno upitao sam.
  
  
  Kao da joj je koža iznenada pretvorio u mramor, hladna kao grob, ali ona nije napravio nikakav pokret da otuđiti svoju ruku. "O tome ćemo više kasnije.
  
  
  "Zašto ne sada?"
  
  
  Njen osmijeh je bio sličan посмертную masku. "Zato što smo s vama, g. Daniel Makki, ništa ne znamo o Алексе. Sada slavimo upoznavanje prijatelj s prijateljem, a sutra kad idemo u naš mali krstarenje na Krf, imat ćemo dovoljno vremena da se o tome razgovarati".
  
  
  Za дилетанта ona je, činilo se, imela prilično dobru ideju o tome kako se sve radi u mom mail businessse. Joj morao ići s njom. Barem u ovom trenutku.
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  Ee hotel je predstavljao невзрачное malo mjesto sa ružičaste žbuke i široka terasa sa pogledom na usku traku plaže. Prošli smo kroz ritual: pili za jedan oko stolova na terasi, držeći se za ruke, i mnogi gledajući jedni drugima u oči. S vremena na vrijeme ga testirao, obraća li itko pozornost na nas, ali nije vidio nikoga tko je pokazao bi Kristin više nego što se očekivalo. Konačno, kada sunce će uroniti u more, ona je ustala, podižući me zajedno sa sobom na svoje noge.
  
  
  "Mi ćemo ručati?"
  
  
  "Naravno."
  
  
  "Naravno", odgovorio je. "Prihodi su me kroz jedan sat i pol. Može biti... mogli dogovoriti za nas отплытие sutra ujutro?"
  
  
  "Ne znam." Joj, ткнулся nos u njezino uho, kako se i očekivalo, ali uglavnom zato da će hotel biti sigurni da nitko ne će čuti ono što ja kažem. "Uzmi svoje vrijeme, dušo. Joj ne bi hotel pregovarati o sutrašnjem odlasku, dok ne postane prokleto očito da se vozite sa mnom".
  
  
  "Pa, učinimo to sada jasno". To je najočitiji način udarila o moje prepone, lagano podizanje nogu za trljanje gola koljena moje bedro. To je bio samo kratki gesta, ali nitko nije mogao ego propustiti. Ili ego posljedice.
  
  
  "Da", rekao sam, i morao sam očistiti grlo, prije nego što se pojavio još neke riječi. "Mi ćemo otići ujutro".
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  U svom tamno plavoj haljini izgledala je jednako dobar kao i u bikini; očito da je to nešto dulje od skladišta, ali Kristina je znao kako dati bilo koje njegove odjeće pogled, kao da je to bilo učinjeno za nah bvlgari, burberry. Otišli smo u mali restoran u blizini njene hotela; u to nije bilo ništa posebno, i koliko joj mogao vidjeti druge poslove turista nije bio tamo. Kada je bio siguran da nas nitko ne može čuti, ga pitao ee,
  
  
  što je bio razlog zašto smo se našli u ovom mjestu.
  
  
  Ona blushed, malo kroz tan.
  
  
  "Ja stvarno ne znam ovaj grad", rekla je ona. "Ovdje sam prvi put".
  
  
  Joj mislio o tome nekoliko sekundi, a zatim se naslonio na naslon stolice i nasmijala se, hej, kroz stolicu. "Samo par turista, zar ne?"
  
  
  "Da..."
  
  
  Došao je moj red da se presele stvar s mrtve točke. Na манильского omotnice, koji joj je bacio u blizini sa stolicom, ga je uzeo kartu i okrenuo ga. "Mi pokaže što-da o ovoj obali", - rekao joj je tihim glasom. "Ili, reci mi, što ti ne znaš. U svakom slučaju".
  
  
  To je karta zapadne obale Grčke - od Peloponeza do otoka Zakynthos; Kefalonia; Ithaca, odakle Ulysses zaplovio, da vodi rat protiv Troje, i poslije svih tih godina vratio se do same prave gene u povijesti, Левкас; i nekoliko drugih manjih otoka i zagore luka, dok se nije pojavio Krf, ima oblik sjekire s deformirane рукоятью, oštrica koja je usmjerena na obali Albanije.
  
  
  "To bi bio dobar krstarenje", - nježno je rekla djevojka.
  
  
  "Aha. Što zaustavljanja vi radije?"
  
  
  "Ne. Nam, u kojem konkretnom slučaju. Ali mislim da je možda... tri dana bi bio dobar vremenom".
  
  
  Imam smanjio njuh nije prvi put da za ovu misiju. Kašnjenje veće, duže vrijeme, kad se ništa ne događa.
  
  
  "Sigurna si da želiš ići sa mnom?" Ponovno se vratio ulozi.
  
  
  Ona сфокусировала na mi svoje velike tamne oči. "Ali, naravno, Daniel Makki".
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  Poslije ručka smo otišli, čineći svoj put kroz uske ulice, okružen čvrste redove sa mračnih domova, koje su, čini se, нависали nad nama, zamagle čisto jonsko nebo. Christina je išla pored mene lagano, ee kuk прижималось na moje, i mi smo stalno se podsjetiti da je potrebno biti oprezan na temu mogućeg rep.
  
  
  Ga nitko nije vidio. To mi se nije svidjelo.
  
  
  "Vi ste... uh... ostadosmo u hotelu dovoljno dugo da bi dobili obavijest od...?"
  
  
  Ona se privije usne na mojim, ali joj usne bile hladne i sadrži upozorenje. Ne "govori sada", - пробормотала je ona. "Danas večer za nas."
  
  
  Ne bih mogao reći, rekla je li ona sa mnom ili s nekim жучком, посаженным na hax. U svakom slučaju, on ne bi mogao prigovoriti.
  
  
  Mi smo otišli na rivu, gdje joj je i dalje je prvi put vidio, odlučili da više ne posjetiti konobu, gdje smo se susreli, a zatim krenuli prema mog hotela, koji se nalazi svega par kvartala. Kada smo se približavali smo se slabo освещенному prijavu, oko uličici nalazi smeđi "mercedes", заревел na našu stranu i oštro usporio hod. On je prošao puzanje; Joj lijeno pogledao auto, ali na stražnjem sjedalu ništa nije vidio, osim nejasni oblici. Vozač u šešir, srušena nad svojim očima, neskriveno je gledao naprijed. Kada je "mercedes" bio je na maloj udaljenosti od nas, on je preselio na cesti na suprotnoj strani ulice. U blizini je припарковано samo nekoliko drugih strojeva i Kristina su bili jedini pješaka, koji su bili u vidno polje.
  
  
  Djevojka je zgrabila me za ruku, prisiljavajući je da se zaustavi. "Makki!" - uporno prošaptala je ona. "Tko su ovi ljudi?"
  
  
  "Ja ne znam nikoga". Joj, govorio je tiho, Bilo je dovoljno loše bave obični amaterski, nije panika ga do smrti.
  
  
  "Ali vidjeli su nas i stali". Joj, osjetio njezinu drhtanje, tijelo joj je прижалось moje. "Zašto oni čekaju tamo?"
  
  
  "Mercedes" je isplata odmah nasuprot ulazu u hotel, ego motor tiho грохотал, i na ispušne cijevi, ostavljajući tanke cijedi par.
  
  
  Joj, okrenuo djevojka ga zagrli. "Ne brini opremljen svim, koga ti vidiš, Kristina. Današnja naša noć... ako je samo".
  
  
  "Ako samo što?"
  
  
  "Nemaš muža, zar ne? Ili drugi tip?"
  
  
  Ona je pogodio glavom, upitan istražujući moje oči. "Ne. Bio bih ga na odmoru jedna, ako bi njezin ego омелой?"
  
  
  Ga, prema kimnuo. "Pa što se bojati? Imam u sobi će biti mirno, onda..."
  
  
  Djevojka оборвала moje riječi iznenadnim яростным poljupcem. To me iznenadilo, ali sam se brzo oporavio i dobro pritisne ee k sebi. Nakon nekog vremena, ona оторвала usta od moje i postao dodir na mom vratu, utisnuvši je usne na moje uho. "U vašoj sobi mogu sigurno razgovarati?" пробормотала je ona.
  
  
  "Ja ne bih шталь na to se kladiti". Nije bilo smisla spominjati o mom jučerašnjem posjetu, čak i ako su bili za полстраны odavde.
  
  
  Ona je polako отстранилась da se godišnje na mene pjenušava oči i široko postavljene usta u neodoljiv osmijeh. "Dakle, kod nas će biti ova noć, Daniel Macchi. A onda ćemo vidjeti..."
  
  
  Kad smo ušli u hotel, smeđa "mercedes" je ostao na mjestu kao što je čučanj skrivena zmaj, prozračni dima ispušnih cijevi.
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  Kristina nije bila nam je sramežljiv, nam mahnito нетерпеливой, ali
  
  
  ona, također, nije bio ravnodušan na seks. Ona je za one djevojke koje nikada ne mogu ostati ravnodušni nas na nešto, da li je čišćenje zuba ili snošaj sa strancem. Ona je jednostavno sjela na rub pijan kreveta, koja se bavi kulom iznad kupaonicom, dok joj je natočio rakiju u par čaša. Uzela je svoj, попробовала na okus, održala jezikom po usnama, kao mačka.
  
  
  Jedini stolica u sobi je bio previše nisko i bio je u lošem mjestu. Razbijanje jedno oko mojih osnovnih učinio ga prodati na široki prag, pazeći da prozor sjenila čvrsto zatvoren; čak i onda joj znao da je moj silueta - idealan cilj, ako voditi vaše vatre, i vjerovao svom instinktom, da nitko ne želi, da joj je umro. Još ne želi.
  
  
  "Dobro", rekao sam, stavljajući debeli čašu u hotelskoj sobi u жесте roštilj sendvič sa sirom.
  
  
  "Dobro?"
  
  
  To je bio moj prvi stvarno dobar pogled na Кристину Зенополис; drugi put me ослепило previše sunca, i sva ta vlažna, поджаренная tijelo; u restoranu je bio prigušen svetim, i između nas je stajao mali stol. Ovdje sergej je bio prigušen, ali ne previše, i ništa ne ometa pregled. Čak joj je tamno-plavu haljinu bez ukrasa je gotovo isti iskren, i danju bikini, i u nekom smislu više uzbudljivo. S njegove guste tamne kose i široko razmaknutim zapanjujuće plavim očima ona je vizualni blago, i do sada lasica ona je bila posvećena um i duh odgovarati izgledu. Na trenutak joj je bilo žao da nismo takvi kakvi su bili, i je odmah rekao sebi da joj je prestao biti budala.
  
  
  "Dakle, vi ste student", primijetio sam, vodeći razgovor tako, kao što je bilo sluh mogao bi se očekivati da turist pita djevojku koju je uzeo i donio u svoju sobu.
  
  
  "Da."
  
  
  "Što si изучаешь?"
  
  
  Ona slegne ramenima i napravio veliki gutljaj rakije. "Kad sam hotela postati medicinska sestra, ali sam morao prestati".
  
  
  "Zašto?"
  
  
  "To je bio..." Ona нахмурилась. "Pa, joj napokon priznao sebi da ne mogu da ostanu u blizini bolesnima ostatak svog života. Da Li Vi Znate?"
  
  
  "Ja tako mislim".
  
  
  "I tako joj ... pa, to je samo učenje. Može biti, njegova ću biti biolog, može biti, arheolog. Ne zauvijek žuriti s odlukom, zar ne?"
  
  
  "Vjerujem da su i tvoji roditelji hoteli bi da ste dobili specijalnost". Joj je to rekao s понимающей grin, ali sam također znao da ma nema roditelja.
  
  
  Christina napeto je gledala u mene. "Nemam roditelje, Macchi. Naravno, ti znaš; mora da sam ti rekla da o tome ranije".
  
  
  Joj je kimnuo. "Vjerujem da si to uradila. Ispričavam. Ali kako si ... uh ... kako si зарабатываешь na život?"
  
  
  "Oh, joj, radim u butiku u Ateni. To je vrlo blizu Хилтону. Oni su vrlo dobro mi platiti za izlaz kad ne trebam ići na nastavu". Ona nagnuo se naprijed, skroman izrez njezine haljine приоткрылся samo na dio. "Zar to nije dobro, da sam sada na odmoru?"
  
  
  "Ne može bolje", odgovorio sam, shvativši moju repliku, ustao je i sel pokraj nje na krevet. Ona nije išla i nije činilo da je удивленной, ali i automatskim lask nije bilo. Mi sve više i više sviđala ova djevojka.
  
  
  "A ti, Makki, našao u Grčkoj ono što je htio?"
  
  
  "Na neki način".
  
  
  Ona se smijala. "Ja govorim o tvojem mail businessse".
  
  
  "Nisam li rekao?" Joj, nasmijao hej, reumatizam. "Pa, na samom delle, njegova je ovdje samo nekoliko dana, ali joj je upoznao neke ljude, pogledao na brod. Imao sam neke ideje, što je, možda, mogu naći u vašoj zemlji genija u диз plovila, nekoga, tko je mogao izmisliti nešto novo i uzbudljivo. Dok ... ali bez obzira, pronađem to što tražim ili ne, da ga naučim da-da o Grčkoj. Većina oko toga sviđa mi se ".
  
  
  Ovaj put ona poljubi me hladnim i lakim usnama. Joj počeo maziti ju, ali ona отстранилась, ne jako, ривненской tako da mi shvatiti da sada nije vrijeme.
  
  
  Ona je rekla. - "Tako da sutra si отплывешь?"
  
  
  "To je ideja. Zanimljivo je, da je u mojoj zemlji, a vjerojatno i u vašem previše, kada su ljudi na brodu vidjeti kako ljudi dolaze automobilom i počne postavljati pitanja, oni nisu skloni da se mnogo govoriti. Ali kada taj isti čovjek pojavljuje u čamcu i postavlja oni ista pitanja, na koja oni će odgovoriti ".
  
  
  "Da, to razumijem kako bi to moglo biti". Ona je još gutljaj rakije. "I ti iskreno želiš me odvesti sa sobom?"
  
  
  Sada je bio siguran da je ona govorila o mogućim pogreškama, jer to je prokleto dobro znala da moram uzeti sa sobom. "Ja bih vrlo hotel. Samo tri-četiri dana, samo obalnom plivanje. Ne žuri".
  
  
  Izgleda da je обдумывала to; onda se ona polako je klimnula. "Da. To bi bilo vrlo, vrlo dobro." S tim riječima, ona ustade, pruži praznu čašu pod rakije na najbliži komod i podigne bijelu шерстяную накидку, koji je nosila od večernje hladnoća. "Moram se vratiti u svoj hotel, Makki".
  
  
  Moje čuđenje, mora biti, pokazao je jasno, ali ona osvaja moj protest яростным нахмуриванием. "Ti nužno?" - neuvjerljivo je rekao sam.
  
  
  "Oh, da. To je jako lijepo, Macchi. Joj, osjećam da smo dobro naučili prijatelja druge za tako kratko vrijeme, i toliko je toga što se isplati čekati. Ne?" Ona склонила glavu na jednu stranu i дразняще mi se nasmiješio. "Čim ostanemo sami u more, njegova siguran, da ustanovimo o čemu razgovarati".
  
  
  Ona je dala poruku, a ja ne bi smetalo. Kristina i čuti nisu hotela, da ga je vozio natrag u hotel, ali sam uvjeren da je smeđi "mercedes" neće biti preko puta, prije nego što posaditi u taksi. Joj gledao dok ona nije u bijegu na umu, i da ne vidi nikakvih naznaka da je rep chimed nju, ali još uvijek osjećao hladno nemir u trbuhu; Kristina je moj jedini način kontaktirati s Alex, i ako joj se nešto dogodi ...
  
  
  Sve što sam mogao sada učiniti, to je nada da ona zna što radi, jer sam, krojač vraga nije znao.
  
  
  
  
  
  
  Deveti poglavlje
  
  
  
  
  
  Kada ga je stigao rano ujutro sljedećeg dana me je čekao Элгон Ксефрат, ali on nije bio tako prijateljski улыбчивым osobom koju je upoznao prije. On je tužno odmahnuo glavom kad je vidio da izađem oko auta i ušao u mali ego, захламленный ured.
  
  
  "Žao mi je, razlog nije ispunio očekivanja", - započeo je on iskreno, gledajući na bijelu sportsku torbu koju joj ness. "Vaš brod neće biti spreman isploviti danas. Sutra, može biti, kroz dva-tri dana. Ja ne mogu reći".
  
  
  "Da, krojač vraga, dogodilo?" - tražio sam.
  
  
  "Nesreća sinoć". On je slegnuti ramenima i neizvjesna istakao preko ramena. Kroz prozor ego leđa joj mogao vidjeti шумную brodogradilišta, pristaništa i malu uvalu, u kojoj пришвартовано nekoliko desetaka brodova, uglavnom manjih. Joj poznato тридцатидвухфутовый catch, kojim je on ispunio me uoči, pritisne na rivi duga i debela zmija oko crijeva, переливающейся preko odbora, i dolje u kabinu.
  
  
  "Što se dogodilo?"
  
  
  "Mislim, netko kasnije došao na швартовке. Mora biti tvoja " Argos "prilično snažno протаранили; jutros smo našli ego s velikom količinom vode, nekoliko dasaka iskočio naprijed. On je naglasio da je to bez potrebe.
  
  
  "On ne može biti previše teško oštećen, ako ne utopiti u noć",
  
  
  "Možda ne, mi ćemo se morati povući njegova, da biste bili sigurni".
  
  
  "Mogu joj da ide svake godine? Može, kod mene se pojavi ideja..."
  
  
  Ego oči su bile hladne. "Vi znate o mojim veslanje više od nje, gospodin Makki?"
  
  
  "Naravno da ne, nisam to imao na umu. Poslušajte, vi ste rekli da imate još jedan brod, koju mogu ga uzeti. Što kažete na to?"
  
  
  "A, ali nakon što je jučer otišli, došli dvoje джентльменов i зафрахтовали ego. Rekli ste da volite "Argos" u svakom slučaju".
  
  
  Napravio; ona je manje, s njom lakše je nositi u jednoj ruci, i općenito izgledala je bolje. Međutim... "Oni su već oduzeta joj je?"
  
  
  "Сцилла? Još ne, ne".
  
  
  "Trebam brod", - odlučno sam rekao.
  
  
  Зефрат izgledao удивленным. "Ali vi ste rekli da nije bilo žurbe, gospodin Makki".
  
  
  "Sve se promijenilo. Njegova hotel će voditi s vama slučaj, ali ako ne сдержите svoju riječ, ja ću morati otići negdje drugdje, gospodin Ксефратес".
  
  
  Ako bi ga očekivao takav od ovog čovjeka , je nažalost, pogrešan. On je samo dugo je gledao u mene, a zatim slegne. "To je tvoje pravo."
  
  
  "Čujte, joj plaćati Сциллу, koliko vi pitajte. Neka ostatak подождут dan ili oko toga, dok Argos починят".
  
  
  "To je tako važno za vas, gospodine Makki?"
  
  
  "To je važno." Joj, nasmijao. "Uskoro ćete razumjeti zašto".
  
  
  Ксефрат izgledao razmišljao, oči su mu bile pust, a zatim ego tamno lice s bradom izbio iznenadne osmijeh. "Ah! Možda ga razumijem." On je pokucao огрызком olovkom u zubima. "Možda drugi gospodo također će shvatiti".
  
  
  "Kada su rekli da će početi?"
  
  
  "Samo danas. Na samom delle jer jučer su došli tako kasno, da nije imao rješenje povući ih u brod. Obično joj mora biti siguran da je netko zna, kako se nositi s jedne oko mojih omiljenih čamaca, prije nego što joj je, neka im je pokupiti. Izuzev u slučajevima kada imaju takve... kako to reći? Ovlasti? Da, kao što je kod vas, gospodine Macchi.
  
  
  Okruženja druge dokumente koji su mi dali bila je fotokopija certifikata, u kojem je stajalo da sam dvaput su prešli Atlantik u utrkama na manjim brodovima, jednom kao navigator, a drugi kao kapetan. Joj je baš drago što Ксефрат nije pitao me držati "Сциллу", шлюп sa širokim gredama, u kabini što je dovoljno prostora za jato adut, koju možete nositi kao teret, oko prepunom zaljeva.
  
  
  "Tako da mogu uzeti "Сциллу" umjesto toga?" - rekao sam, потянувшись za novčanikom.
  
  
  Dva stanju odmahnuo glavom. "Ja ne mogu to učiniti za vas, gospodine Macchi. Dao riječ dvije drugim джентльменам".
  
  
  "Ali ti si obećao mi je".
  
  
  "Uskoro će doći dan kada ti to želiš uzeti "Argos"".
  
  
  "Može li se nazvati tim drugim ljudima? Barem pitati pa, ne smeta li oni odgoditi putovanje za dan ili oko toga?" Joj, osjećala smiješno, gotovo moleći tako, ali u Пиргосе nije bilo drugog mjesta gdje ga mogao odmah charter brod. Jedina alternativa je povratak u Piraeus, gdje grčki Royal yacht kluba mogao organizirati čarter gotovo u bilo kojoj luci, gdje su oni bili dostupni. Ali to bi značilo ne samo zadržavanje barem na dan, ali, što je još važnije, povukla bi me briga za početak mog "ležerno" krstarenje.
  
  
  Ксефрат se namršti, пролистал neki papiri u svom крысином gnijezdo na stolu, pronašao je ono što je htio, i, konačno, ponizno je uzdahnuo. "Jako mi je žao. Čini se da ga nije snimio ih je hotel".
  
  
  On je sjedio, kao zrnasto, tužna, ali ne prašta pauk, i već je počeo misliti da je ovaj lokalitet rusiji je bio potpuni neuspjeh, kada je stigao Kristina.
  
  
  Ксефрат nešto nije skočio, kada ode djevojka, njegovo tamno lice раскололось u идиотской osmijeh zahvalnosti. U isprane plave kratke hlače, полосатом свитере s okruglog izreza i излучающем revnost za dospjele za izdavanje ee bilo je dovoljno da se krene bilo kojeg čovjeka.
  
  
  "Mi smo spremni?" - pitala je, клюнув me u obraz i уронив dva холщовых torbu na prašnjav pod.
  
  
  Joj je kratko rekao evo o komplikacije. Reakcija Christina je bila savršena; okrenula se prema Зефрату, dovoljno надуясь.
  
  
  "Ali to nije fer! Moj odmor je gotov za nekoliko dana i sam obećao, malo krstarenje".
  
  
  Ксефрат, navodno, je bio uzbuđen. On je razgovarao s djevojkom na grčkom, a ona odgovori; nije Joj mogao shvatiti nam jedan oko njih. Ali da bi ona nam je rekla, Christina je imala moć uvjeravanja, koju on nije mogao shvatiti; kroz nekoliko minuta Ксефрат klimnuo glavom, pomalo tužno, ali slegnuti ramenima, i mi smo nosili u svom jakna na vez.
  
  
  Odina na ego saradnicima vodio Сциллу sa ovdje, a onda, kako je to provjerio sam na glasovanje rigging i opreme, шлюп je opremljen sa namirnicama, a mi smo stavili svoju odjeću ispod. Ксефрат proveo učinkovit rad, i samo do podneva smo izbjegli iz luke bar. Radeći pod snagom грохочущего putnog motora, njegova išao kroz nakupine boat, usidren u uvali, osjećaj bezvoljnosti upravljača. Tek kada smo bili daleko od plutače, znači ulaz u uvalu joj je dao kotač Kristina i otišao naprijed.
  
  
  Стаксель popeo prvi, on je bio самонастраивающимся, što je značajno pojednostavljeno plivanje sami. Kristina je objasnila mi je da je ona malo uzela pod jedro, ali samo na malim čamcem, tako da, osim u hitnim slučajevima, njegova računao da je sve ozbiljno ću učiniti za sebe. Kada mesarski počeo ispunjeni da joj okrene i reče djevojka podići шлюп protiv vjetra. Ona je klimnula, okrenuo kormilo, i držao ego, jako сморщившись, dok nos ne se okrenuo i počeo je udarati mesarski. Kada joj je drago što je napravio nas više ili manje samopouzdanja kreće u pravom smjeru joj se vratio i podigao težak гротом. Sami to nije bilo lako, čak i sa vitlom, ali ga, na kraju, pritisnuo je teški cerada na vrhu jarbola i čisti prekršaj.
  
  
  "Сцилла" раскачивалась na umjereno jakim valovima, i morao sam malo na ples, dok joj je manevrirati po uskoj stazi mimmo krova kabine. Kad joj je vratio u prostranu kabinu, Kristina je teško upravljati čamcem; Njezin sel pored njega i isključiti motor. Tišina je bila odlična.
  
  
  "To je veliki brod", tiho je primijetila ona, gledajući na veliku jedara, kada je vjetar počeo napuniti ego.
  
  
  "Dovoljno je velika", - pristao sam, uze mi nah volan.
  
  
  Dan bio bistar i svjež, kretanje brodova umjerena i vrlo dobar рассредоточенное. Čak i tako blizu obali je osjećaj neograničene dubine pod našim tijelom, voda je tamno plave boje pretvorio u meku pjenu, kad smo stvaranje njihov put kroz valove. Christina je podigao ruku, da fold pre svoje guste sjajnu kosu, u sunčanom svjetlu njegovih mogao vidjeti u nen bakreni odsjaj. Ona je duboko вздохнула, preuzela vjetar i slani zrak, zatvorenih očiju; kad je ona otvorila ih opet, gledala iskreno na mene.
  
  
  "Dobro", reče ona.
  
  
  "Da."
  
  
  Pogledala je natrag; ulaz u uvalu već je bio samo još jedan неотличимой dio linije obale. "Konačno smo sami". Ona se nasmiješi. "Mislim stvarno sami".
  
  
  "Aha." Joj upre pogled u vanjski trap, vodeći u glavnu kabinu, i pažljivo je pogledao na hax. "Možete li malo da radi sa komandama? Joj želim provjeriti neke stvari u nastavku".
  
  
  Christina je klimnula i opet preuzeo kormilo. Jedina kopnom, osim predsjednika ruske federacije vladimira putina iza nas, bio je Zakintos, a otok je bio na mnogo milja na desnoj brodu.
  
  
  U pravi profesionalci, naravno kao i sve dobro, zar da ono što je bilo iznenađenje ne bi mogao nagovoriti nas u bilo kakav problem sa plovilom. Joj siđe dolje da biste pronašli bilo koji drugi problem.
  
  
  Možda joj переусердствовал, ali sam ga pregledao cijelu unutrašnjost broda zahtijevao mogućih problema. Činilo se nemogućim da bi netko mogao postaviti bilo koji prislušni uređaji na "Сцилле", ali nije bilo smisla riskirati. Na dnu je iznenađujuće prostrana, s glavne каютой, u kojoj ga je mogao stajati gotovo okomito. Galija je kompaktan i jasno je noviji, nego brod, sa krovom na plastika i maleni sudopera na nehrđajućeg čelika. Tamo je bio električni hladnjak, koji joj je rekao Ксефрату, da ne ću koristiti; to je značilo pokretanje motora za održavanje punjenja baterije, a njegova ljuska nije za to. Kako god to nam je bilo, stari originalni hladnjak još uvijek ostao, i u ns je blok leda težine u pedeset funti, da bi ale da je ostao hladan.
  
  
  Također u glavnoj kabini su i gornji i donji dio kreveta na lijevu brodu, a s druge strane - stolica s ugrađenim mekana sjedala na bočnim stranama; table dio mogao izostaviti da se pretvoriti sve to u bračni krevet.
  
  
  Ispred, kroz kratki uski prolaz, okružen uzglavlja i spuštenog шкафчиком za odjeću, bila je još jedna kabina, u kojoj se na lagano zakrivljena койках spavali dva. Kako ući unutra, morao sam gotovo puzati, budući da je visina ispod palube na pramcu drastično smanjena. Krovni otvor s poklopcem na pleksiglasa bio jedini izvor svjetlosti i da joj je lagano приподнял ga za uzimanje zraka u vlažnom okruženju. Joj napravio je mentalnu bilješku da biste ga zatvorili, ako je vrijeme postati loše; čak i kada tome, da smo imali automatska kaljužna pumpa, nije bilo smisla uzimati vodu bez potrebe.
  
  
  Meni je trebalo gotovo sat vremena da bi bili sigurni da Сцилла čist. Glupo, rekao je sebi, biti prokleto oprezan, ali jedna oko prvih stvari koje je naučio u špijunskim programima mail businessse, - to nikada ne uzimati ništa zdravo za gotovo. Osim toga, bili su dva dečki koji su uoči pokušali charter Сциллу, ne govorim već o "nesreća", повредившей drugu brodicu. Ne, sat je koštao. Joj otvorio par boca piva i donio ih natrag u kabinu.
  
  
  "Bojao sam se da si zaspao", rekla je Christina.
  
  
  "Samo je napravio siguran, da je sve u redu. Sada možemo razgovarati". Joj sel daleko od nah, na udaljenosti od dosega; vrijeme je ići na posao.
  
  
  "Neto problema...?" - lako upitala je.
  
  
  "Ne," odlučno je rekao sam.
  
  
  "Želite li sjesti za volan?"
  
  
  Joj, gledao na pravu odbora. Mi smo bili približava trenutku, na samom južnom rtu Закинфа, a to je značilo da će uskoro ćemo morati promijeniti tečaj i ići na sjevero-zapad. Joj provjerio vjetar, a mi smo bili na velikoj udaljenosti, vjetar je puhao gotovo sa sjevera; promijeniti, naravno, ne mora značiti ništa, osim promjene postavljanje furling. Brod je stalno плыла naprijed, očito sretniji pod jedro, nego s motorom.
  
  
  "Ostavite upravljanje sobom", rekao sam. "Imaš dobar u tome."
  
  
  "A sada možemo razgovarati?"
  
  
  "Ako želite."
  
  
  Ona se okrenuo, ne smanjuje oči s kompasa instaliran iskren ispred kotača.
  
  
  Ga pitao. - "Dobro?"
  
  
  "Što govori?"
  
  
  Joj počeo otvoreno. - "Zašto si jučer noći bojala tog stroja?"
  
  
  "Stroj?" Ona тянула vrijeme.
  
  
  "U blizini mog hotela. Postoji li razlog zašto je po vama treba paziti?"
  
  
  Ee oči raširile kad je pogledao na mene. "Pa naravno! Zar ne znate?"
  
  
  Joj, uzdahne, lagano dotaknuo njezine gole ruke. "Slušaj, Kristina, bolje nam je bilo da se sredite. Ti si na ovom putovanju, jer tvoj je brat tvrdio na tome. Ali dok sam ne znam koliko imaš s njim kontakata i, kao što je bio. . Nju ću savjesti; to mi se ne sviđa. Alex - stari još, i žao mi je da je on втянул vas u to, ali, očito, ne može odvratiti od toga. Što trebam znati prije svega koliko ste bili uključeni u ovaj posao."
  
  
  Ona облизнула usne, opet je jedan pogled na kompas, a zatim je ustala da provjerite postavku furling. Konačno ona slegne ramenima. "Dobro. Prva stvar koju znam o Алексе ... возвращающемся ... to je ono što odina na dočekati svoj narod dolazi k meni kad joj izaći u butiku. On pokazuje mi da je Alex će vas kontaktirati". Okrenula se prema meni. "Moraš znati, Makki, da sam skoro i ne znam svog brata. Bilo mi je samo sedam godina, kada je on... prešao na drugu stranu. A prije toga on je uvijek bio na odlasku, pa ga je vidio, ego vrlo malo, ikada. majka je umrla, a naš otac je umro prije mnogo godina, kada joj je dijete. Tako da, joj, pretpostavljam, on je... on je osjećao da je, jer joj je bio jedini preostali član obitelji... on bi mene povjerenja? "Ona završila na вопросительной notu, koja se bavi mene nije jako успокаивала.
  
  
  Nije joj hans toj vrijednosti. "Što su kontakti ste podržavali s njim, s one lasica?"
  
  
  "Dva, tri puta ga primila poruku; ja ne znam kako on ih mi naučili. To je samo обнаруживала ih
  
  
  kad joj se vraćao kući sa nastave ili sa posla."
  
  
  "Što je u njima bilo?"
  
  
  "Imam ih nema sa sobom. On mi je savjetovao da se spali ih".
  
  
  Hvala Bogu, iako za to, rekao je sebi. "Ali ti se sjećaš i da ih".
  
  
  "Naravno. On je rekao da će se vratiti, da je ego dočekati američki agenti i da on želi da ga je tamo".
  
  
  "Ja sam do sada tvor ne razumijem zašto se nisi susrela s njim."
  
  
  "I previše."
  
  
  "On želi da ti se sa sobom?"
  
  
  "Ja ne mogu reći. Koliko ga znam, joj planiram ići s tobom na Krf, susreću se s Alex i zatim se vratiti u Atena. Odmor je gotov". Ona odsutna-iskreno nasmijala. "Koliko joj je nejasno припоминаю, moj stariji brat je uvijek bio tvrdoglav čovjek, uvijek je zahtijevao svoje vlastite putove. Možda on samo želi vidjeti posljednjeg preostalog člana obitelji".
  
  
  Bilo je vrlo jasno da mi nigdje ne продвинемся, tako da joj je promijenio smjer. "Hajde, vratimo se smeđe stroj sinoć. Ti si se bojao. Zašto?"
  
  
  "Ne znam. Nju nikada ranije nije učestvovao u takvim stvarima, pa možda ga je dobro obavješten o... tim stvarima".
  
  
  "To je glupo vadičep, ali joj je ego pitati. Nikome o tome nije govorio? Mislim, nešto poput onoga što je čuo od svoga brata onda svih ovih godina?"
  
  
  Ona je snažno pogodio je glavom, zatim hej, morao ukloni pramen kose sa svog rta. "Ne. Imam... nemam bliskih prijatelja, Macchi. Nitko s хема joj je postao bi se razgovarati."
  
  
  Joj, gledao na hax. "To je malo čudno", iskreno je rekao sam. "Nema bliskih prijatelja?"
  
  
  Ona blushed pod svojim opekline. "Ah, da, ja ga razumijem. Pa, ga, je ... do nedavno povezan s jednim mladićem. Imam više ego ne postoji. I nemam bliske prijateljice. Moj posao i moj novi sveučilišta;, ga snažno promijenio njegov život, tako da ne postoji nitko tko bi joj rekla za to ".
  
  
  "Ali ti si još uvijek bojao".
  
  
  Ona opet slegne ramenima. "Ti si špijun, Makki, i uvjeren sam, da to nije tvoje pravo ime, ali to nije važno; zar ne подозреваешь nešto poput stroja je sinoć?"
  
  
  "Uh-huh. Ali ne nužno. To je potpuno tajna operacija, Kristina; nitko ne bi trebao ništa o njoj znati, osim onih koji u njoj učestvuje".
  
  
  "Da, joj, pretpostavljam ..."
  
  
  "Dobro, hajde zaboraviti o tome. Može biti, netko je pukotina u bilo kakve detalje ove operacije. Naš zadatak je i dalje bi posao na oba kraja. Imamo par dana na more, za razgovor, stoga počnite od onoga što reci mi, kako Alex mora s vama kontaktirati. na Krfu ".
  
  
  Ona kretala, boreći se sa komandama, kada je "Сцилла" раскачивала кильватерный nakon što je veliki motorni čamac. Zatim je вздохнула i izmrvljen na narančasto spas, koji je koristila kao naslon. "Dogovorili smo se o datumu i vremenu sastanka. To je konoba, na Krfu".
  
  
  "O, super!" Joj rukama plješćem nad plijenom rukama. "Upravo tamo gdje je bilo, traži ego, mogao bi se očekivati ego pronaći u Albaniji".
  
  
  "Da, ali nitko ne će ego tražiti, Makki".
  
  
  "Što misliš?"
  
  
  "U svojoj najnovijoj poruci on mi je rekao da je vrijeme bilo najvažnije. U roku od najmanje dva ili tri dana, a zatim ego njegu ne otkriju da je on nestao".
  
  
  "I kao što je emu to uspjeti?"
  
  
  "On nije rekao. Ego poruke su kratke".
  
  
  "Da, mislim da da. Krf". Njezin je ustao, otišao dolje i vratio se sa snop minimiziranih kartice. Kada ga je pronašao onu na kojoj je bio Krf, to mi je dovoljno je malo pogledati, shvatiti, da je sve bilo pogrešno. "Mi tamo ne idemo, rekao sam.
  
  
  Ona je pogledala tamo, gdje je pokazao ga. "Zašto?"
  
  
  "Jer, kada smo sa svojim bratom уедем, imamo dugu bježanje, petnaest ili dvadeset kilometara u bilo kojem smjeru, dok ne stignemo otvorenu haljinu. Da bi nam on rekao, netko može tražiti Alexa, prije nego možemo prijeći na Taranto ".
  
  
  Ona je pogledala u kartu. Corfu town, glavni grad ostrva Krf se nalazi na pola puta duž istočne obale otoka. Samo nekoliko kilometara od vode su obale Grčke i Albanije, a to nije bio idući u pokušati pobjeći s перебежчиком na obje tih zemalja na brod, koji je mogao razviti samo četiri ili pet čvorova. U svakom slučaju, ne od tamo; trebalo bi dosta vremena da se jednostavno izaći na Krf na otvorenu vodu. Može biti, ako me ne li posetili dva teškaša, jedan, oko kojih je sada mrtav, nekoliko noći prije, nju bih usudio. Ali sada o tome ne može biti govora.
  
  
  "Ali što još možemo učiniti?" - pitala je Kristina.
  
  
  Joj je dugo gledao u raspored. Na obali Krfa nalazio maleni gradić pod nazivom Agios Маттаиос. "Znate, ovo mjesto?"
  
  
  Kristina pogodio je glavom. "Nikad nisam bio na Krfu".
  
  
  "Pa, mi smo поплывем tamo, i napustiti ovaj brod. Mislim da možemo naći neki auto da nas voziti na Krfu".
  
  
  "Ali ... Makki?"
  
  
  "Da wouldnt?"
  
  
  "Zašto nam je ići na takvo mjesto, kao što su Agios Маттаиос?
  
  
  Moraš biti turist, a ja... dobro. Nam jedan se putnik ne поплывет u takav glupi mjesto i ne ide na Krf. Ako smo mi vrlo uzeo vremena. "
  
  
  Ona je bila u pravu. Ako smo planirali da odglume to na oba kraja, posebno u ključnom trenutku, mi ne bi mogli priuštiti ništa običaj. Joj odvijao još par grafova, da-da provjeriti. "Dobro, Kristina, u pravu si. Večeras ćemo se zaustaviti negdje na Селфалонии. To je sljedeći veliki otok, onda Закинфа. Sutra navečer Préveza, a kako ne može kad Agios Маттаиос. Ali kada mi dođemo tamo, kod nas će biti nešto poput problema s brodom; to će biti naš izgovor, i ja ću tako da je sve izgledalo legalno. Noćenje u Krf, a zatim natrag u ... "
  
  
  Ona je tako snažno pogodio je glavom, da sam morao da šuti. "Što se dogodilo?"
  
  
  "Ne!" ona ахнула. "Ne, ne tamo!"
  
  
  "Ali zašto ne? To je najbolje проклятое mjesto koje se mogu ga vidjeti, čak i ako ego teško izgovoriti".
  
  
  "Ne mislim tamo". Ona je ukazala na kartu. "Samo ne Agios Маттайос". Ee prst opet krenuli gore na obalu. "Tamo".
  
  
  "Préveza? Što je tako loše u tome?"
  
  
  Bez svaki razloga da ga se počeo shvaćati da se уткнулась lice mi se u rame, stišćući u ruci. "Ne, Makki, ili što god se zovete. Molim vas! Gdje god smo nas stali, neka to nikada ne će Préveza!"
  
  
  
  
  
  
  Deseta glava.
  
  
  
  
  
  Dakle, propustili smo Превезу. Žalbu, Kristine je bio toliko histerično da sam odlučio da ne istražuju, barem tada. Onda je to hej, činilo se da se stidi zbog svoje praska, kao da je hotel će podići ego natrag. Ali da bi ona nam je омелой u umu joj je bio zahvalan; to je pokazala da je u sali pod pritiskom, i već nije velika boginja vodenih skutera, koja se bavi slučajno može pokupiti američki putnik i otići u mali krstarenje. To vratio na pravi pogled na stvari, i to je bilo dobro za mene.
  
  
  Ostatak prvog dana smo proveli uživajući u otvorenim morem, držeći se podalje od Закинфа i, kada sunce počinje закатываться nad otvorenim Sredozemnog mora, krenuli u Аргостилион, glavni grad Kefalonia. U luci smo uzeli još potrošni materijal, konzervi, leda, puno alkohola za galija, kasnije pronašao restoran, gdje sumorno jeli . Christina je šutio, koncentrirajući se na svom pladnju još se ne razlikuje od povrća i začina, kad je sunce nestalo iza prozora.
  
  
  "Vjerujem - rekla je ona, - mi ćemo spavati na brodu?"
  
  
  "Aleksandar je bio plan".
  
  
  "Da." Rekla je s uzdahom pokornosti.
  
  
  "To je problem?"
  
  
  "Ne." Rekla je prebrzo. "Možemo li ući u luku i baciti sidro?"
  
  
  "Može biti. Joj pojasniti kod kapetanije; mi, možda ćemo biti u mogućnosti pokupiti slobodan vez".
  
  
  "Ne bismo mogli jednostavno... nastaviti?"
  
  
  "Rekli ste da imamo tri dana. Kamo žuri?"
  
  
  "Da li ste ikada plovili noću? Na otvorenom moru s jedrima, ispunjen laganim vjetrom?"
  
  
  Riječi zvuče čudno, od Lakersa. "Da", odgovorio sam.
  
  
  "I onda mi ne možemo li, Makki?" Ee ruka skliznula na stolu i dotaknuo moje ruke na prstima. Oni su mirni, lagano tresla.
  
  
  "Misliš da želite jedriti cijelu noć?"
  
  
  "Bilo bi lijepo".
  
  
  "A zašto ne?"
  
  
  U tom trenutku konobar nam je donio turske kave, i dok joj фильтровал talog sa dna čaše vina kroz zube, Christina je ustala, da preuzme na sebe. Kad se vratila,u uzbuđenju , ona je tako pala na stolac, da sam mislio da će ona slomiti ga.
  
  
  "Makki!" - прошипела je ona. "Tu je netko!"
  
  
  "Uh-huh. Što je za nekoga?"
  
  
  "Muškarac! Naslonjen na stenjati iskren pred дамской kupaonicom!"
  
  
  "Tako?"
  
  
  "Ali ja sam ga vidjela ego prije! Sinoć je u Пиргосе!"
  
  
  To je privuklo moju pozornost. "Gdje u Пиргосе?"
  
  
  "To je bio..." Ona заколебалась, primjenjuje se veliki prst na usta i grickaju nokat. "U mom hotelu zatim o tome kako sam otišao od vas. Kada ga je stigao, on je razgovarao s portir".
  
  
  Njegova je ustao. "On je još uvijek tamo?"
  
  
  "Ne! Kada ga nema, on je otišao. Makki! Kako oni mogu tako nas slijediti?"
  
  
  "Ne budi previše sigurni da će nas progoni".
  
  
  "Ali on mora biti tamo!"
  
  
  "Dobro, dobro. Opustiti". Ustao. "Dopustite mi da malo posjet sami".
  
  
  Ali kad joj je vratio u mali prolaz iz glavnoj blagovaonici, tamo uopće nije bilo nikog, a on je otkrio da muški toalet prazna. Kad joj se vratio, Kristina zabrinuto je gledao u mom smjeru, a ja sam odmahnuo glavom, kada je sel. "Nitko. Jeste li sigurni da je to bio isti čovjek kojeg ste vidjeli u svom hotelu?"
  
  
  "Da."
  
  
  "Opišite ego".
  
  
  Ona заколебалась, ugrize usnu. "On je bio ... ispod tebe, ali je vrlo širok. Tamno odijelo, tamne kose. Proćelav je, mislim, ali to
  
  
  nosio šešir, tako da joj i nije mogao biti siguran ".
  
  
  "Što je učinio?"
  
  
  "On je jednostavno... stajao tamo. U razgovoru s portir..."
  
  
  "Na kojem jeziku?"
  
  
  "Ah, na grčkom".
  
  
  "On je razgovarao s tobom? Napravio ništa?"
  
  
  "Ne, ništa slično. On je samo gledao, pa ga je osjećala ego pogled na sebe, na putu prema gore stepenicama."
  
  
  Joj se nasmijao. "Ja ne mogu ego kriv".
  
  
  "Ali on je ovdje!"
  
  
  "Uh-huh. To i nije smiješno, zar ne? Dobro, Kristina, to plivanje na cijelu noć. Ali morat ćete se zabavljati me za komandama, ako ja ne mogu držati oči otvorene".
  
  
  Ona se nasmiješi. "Obećajem, Makki, da ću učiniti sve što mogu da nisi zaspao".
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  Do tada, kao i krenuli smo natrag na brod, prolazna ludost bezbrižno Christina je nestala, a na svakom koraku je оглядывалась preko ramena dok mi nije morao reći, hej, da to убрала ga. Kada smo bili na brodu i očistiti luku, ona pažljivo осматривала svaki brod, mimmo kojih smo se vozili, a zatim slijedi za sve što двигалось. Bio je gotovo mrak, ali nekoliko drugih brodova još uvijek vozio nazad i naprijed. Jedan oko njih je motorni čamac, dobre veličine, koja se bavi klizala bliskoj nam je, набитая визжащими гуляками, kojima, očito, bilo me briga gdje će se provoditi večeri. Neki oko njih zone nam ruci; Joj, mahao u reume, ali Kristina je, čini se, pokušala pobjeći na umu.
  
  
  "Zaboravite to!" - огрызнулся sam. "Vi jednostavno privlači nam je na umu. Oni ne tipa".
  
  
  Ona ljutito je pogledala u mene, a zatim joj je ispravljeno i slabo mahao удаляющемуся крейсеру. Dok smo gledali, быстроходная brod je krenuo na veliku motornoj jahti, gotovo jednako velika kao i kruzer, koji se bavi плыла u more u praznom hodu. Svaki strane magazina gorjela svjetla, pa čak i s ove udaljenosti ju je mogao čuti rock-glazbu, slabo доносящуюся na & nb.
  
  
  "Izgleda kao na zabavu", primijetio sam.
  
  
  Christina je klimnula. Gledali smo kako se motorni čamac polako ide pored sa motornom jahtom. Bili спущены i pričvršćene sajle, a još popunjeni plovila manjih dimenzija je bila podignuta na razini glavne palube. Odjeknuo krik, smijeh, i na dalekozor ga vidio kako jedna žena je ustala, malo ne pada u more.
  
  
  "Proklete budale", - promrmljao sam.
  
  
  "Da", pristala djevojka pored mene. "Turisti".
  
  
  Joj, nasmijao hej. "Kako joj je."
  
  
  "Ne, Macchi. Ti si špijun".
  
  
  Nju namrštiti. "Dobro, onda miss asistent špijun. Uzmite za volanom, dok joj se dolje dolje i uzeti iz za nas tople veste. Postaje hladno".
  
  
  Njen osmijeh je bio pun smisla. "Ali mi uopće nije hladno".
  
  
  Na njoj je bila lagana košulja, ležerno застегнутая preko купальника, i isti je izblijedjele plave kratke hlače. Njezin je pokušao pokazati koliko visoko cijenim njezin izgled. "Neka tako i ostaviti", rekao sam i spustio se dolje.
  
  
  Kad joj se vratio, ona je uvijen, sklupčana na širem području ugrađenih sjedala, koji mališani, u cijeloj kabini, tucked pod noge i poduprt glavu na lakat.
  
  
  "To je izgleda zgodan, ali ja ne želim da se tako управляла moj brod noću. Previše lako zaspati u takvom položaju".
  
  
  "Da, kapetane", - odgovori ona, lagano pozdravljajući me.
  
  
  Ga bacio, hej, džemper i bacio deku na sjedalo pored nje, zatim je otišao naprijed provjeriti mesarski. On je bio ugodan rana vjetrom, i kad je provjerio njen ego, njegova je otkrio da самонастраивающаяся oprema ne pogoršala. Sidro je stavljen město, spreman skočiti na brodu, ako nam morati ostati, iako je u tim dubokim vodama nije bilo mnogo mjesta, gdje je naš uže доходил bi do dna. On nije zaboravio zatvoriti prednji otvor, psihički usvajanjem tapkanje Натаниэля Franklin na leđima, i uvukao natrag u kabinu.
  
  
  "Sve je u redu, kapetanom?" - pitala je Kristina.
  
  
  "Aha." Joj radoznalo pogledao nah. "Izgleda da ste gledali previše filmova o flota".
  
  
  "Mene su učili plivati američki zastava".
  
  
  "Ha! Misliš li da su ti wimps stvarno znaju plivati?"
  
  
  "Pa, to je bio maleni brod. U njoj je jedva dovoljno mjesta za nas oboje".
  
  
  "Mora biti da je to šik". Joj pala na sjedalo pored ee подвернутыми nogama.
  
  
  Odjednom je sjela iskreno, ne smanjuje oči s проблескового маячка pravom brodu. "Što je to?"
  
  
  Nisam morao provjeravati svoj raspored. "To su sveci na rtu, koji smo vidjeli, kada su se prijavili u luku. Kako samo mi ostavite ego iza sebe, opet smo put nastavljamo prema sjeveru".
  
  
  "Jasno. U pravu si, Makki, sada nije vrijeme i ne obraćaju pozornost. Želiš spavati? Kod tebe je bio dug dan".
  
  
  Ee glas apsurdno gotovo samozadovoljan, kako je govorila, samo buljio iskren pred sobom, obje ruke na volanu iz krakova.
  
  
  "Ne. Ne sada. Joj samo sjedim.
  
  
  i... lep pogled ".
  
  
  Christina nije primijetila nespretan komentare.
  
  
  Dugo vremena nitko oko nas nije govorio, a onda se počela meškoljiti, osjećajući moj bliži pogled.
  
  
  "Zašto si tako me gledaš?" - zamolite upitala je.
  
  
  "Nisam mislio da si ti возражаешь. Sinoć je na ulici si bio... sasvim drugu djevojku".
  
  
  "Ovo je djelovala".
  
  
  "Kako muškarci u smeđem мерседесе?"
  
  
  "Naravno."
  
  
  "A sada ih nema?"
  
  
  Ona je okrenuo glavu prema meni, i u сгущающейся tami, njene oči su bile miran i trijezan. "Makki, joj, možda, hotel će leći s tobom u krevet. Na neko vrijeme. Ako bi bilo potrebno da ti ljubav, uvjeriti nekoga u tome da smo mi, kakvim se pretvaramo, ona bi se nije kolebala. Na neko vrijeme joj je bila zaljubljena u svog однокурсника, i mogu iskreno reći da je on bio daleko ne tako privlačan, kao što si ti. I još... - Ona slegne ramenima i opet pogled prema gore, a zatim opet na mene. "Nisam kurva, da повалиться u krevet s prvi američki turist, ili špijun, zovite se kako god želite. Razumijete?"
  
  
  "Naravno." Joj malo отодвинулся od nah, ali ne na udaljenosti ruke. "To također objašnjava zašto se iznenada odlučili uploviti cijelu noć".
  
  
  Bilo je previše tamno za vidjeti, blushed li ona, ali po tome kako je ona наклонила glavu, njezin je shvatio da ona смутилась.
  
  
  "To je istina, Macchi. Djelomično točno. Ako joj želim da bude čvrsta u svojoj odlučnosti, nema smisla riskirati suvišan u napast".
  
  
  "Ali samo djelomično?"
  
  
  "Da. Joj malo misli s njima lasica, kao što smo rekli ranije danas".
  
  
  "O čemu?"
  
  
  "O tome kako je promijenio naše planove".
  
  
  "Što misliš?"
  
  
  "Alex... on je vrlo oprezan. Sumnjive. Joj, znam to je samo kratka poruka, koji ga je dobio od njega".
  
  
  "Njegova vrsta kao što je proizvela takav dojam".
  
  
  "Tako da ja mislim ... bilo bi mudro vršiti izmjene i dopune".
  
  
  "Misliš da bismo trebali otići na Krf, kao što je planirano?"
  
  
  "Mislim, to bi bilo bolje".
  
  
  Zanimljivo je da sam i ja razmišljao u istom duhu i odlučio da vodim sebe previše oprezno. Ako bi se dogodilo kršenje sigurnosti ili neko progon, ne bi bio tako velika razlika da li ćemo se između Krfa i kopnom ili na otvorenom moru; u svakom slučaju, oni ne uhvate nas.
  
  
  "Ja, - rekao sam.
  
  
  Ee oči raširile od zastave dozvole za izvršenje, kao da je očekivala svađe. "Ti si to radite?"
  
  
  Joj objasnio svoje obrazloženje. Ona je klimnula.
  
  
  "Problem je u tome - nastavio sam, da ćemo morati ubiti dan ili oko toga, onda kako ćemo doći do Krfa uz to brzina kojom ćemo ploviti.
  
  
  Joj, osjetio sam kako se to naprezanje pri tom imenu, i opet se pitao, zašto to ne hotela pristup tom mjestu.
  
  
  "Ali, - nastavio sam - puta, navodno je izašao, sljedeća stanica je, ne računajući Krf, mora biti na Паксосе. Možda bismo mogli ostati tamo još na dan, ali dok vi mislite da su nas gledali, ne volim biti previše dugo u jednoj luci ".
  
  
  "Da, to razumijem. Da, možda ga nešto воображаю, Makki, ali budući da ga je vidio tog čovjeka u konobi u Аргостилионе, joj tako ne mislim, ne stvarno".
  
  
  Možda je vrijeme da ovdje o mom susretu, ali tako nije mislio. Još ne. Više ga vidio ovu djevojku, teže je postao, i to primijeniti i na misiju.
  
  
  "Dobro - rekao sam - mi побеспокоимся o tome sutra. A sada, reci mi, kako Alex planira kontaktirati s tobom sljedeći put".
  
  
  "Ja... ne mora nikome ništa reći. Čak i ti".
  
  
  "To je glupo. Ti si nešto rekao o konobi na Krf, ali ne više od toga. Recimo, ti si pao u more, ili nešto slično.
  
  
  Ona se nasmiješi. "Plivam kao riba".
  
  
  "To ne donosi vam posebne pogodnosti, ako padne noć, dok mu je spavao dolje. Vi ne možete uhvatiti brod ploviti pod, vjerujte mi".
  
  
  "To se neće dogoditi, Makki".
  
  
  "Ne budi previše sigurni. U svakom slučaju, njegov ću spavati ovdje".
  
  
  "Vas će biti hladno".
  
  
  "Barem ću imati društvo. Na dnu usamljeno".
  
  
  Ona se smijala.
  
  
  "Dakle, natrag na posao. Vaš kontakt s Alex".
  
  
  "Pravo, Macchi. Ja ne mogu reći".
  
  
  "Ti bolje razmislite još jednom, draga. Ako je nama će ljudi, možemo разлучиться ili što je još gore".
  
  
  Ona заколебалась, прикусив usne. Konačno ona polako pogodio je glavom. "Možda sutra. Daj-ka mislite Makki".
  
  
  "Reci iskreno, Kristina." Meni je naređeno da se upoznaju s Alex, podići ego i dostaviti u Italiju. Otvoreno sada ti si jedini kontakt koji imam s njim, tako da mi je bolje pouzdati jedni drugima ili se okrene isplate upravo ovdje i reći, krojač uzmi "
  
  
  Ona je zadrhtala, njene oči raširile od straha.
  
  
  "Ti ne bi шталь!"
  
  
  "Po mjeri" uzmi, da bih to učinio". Joj bluffed, ali, sudeći po njezinim reakcijama, to je djelomično uvjeren.
  
  
  "Molim Vas, Macchi. To je sve tako novo za mene, a ja ne znam što učiniti, kome se pokoravaju. Moramo biti u sukobu?"
  
  
  "Izbor je na vama", - odlučno sam rekao.
  
  
  "Onda joj kažem tebi."
  
  
  Ga je čekao sve dok se mir ne postane dovoljno gusta da rezati nožem.
  
  
  "Sutra", tiho je rekla Kristina.
  
  
  Joj ljutito je pogledala na hax, a zatim je uzdahnuo, ispruži se na finom sjedala i uzeo spas umjesto jastuka. "Разбуди mene, kada rasti umorni", - прорычал sam.
  
  
  "Da", nježno je rekla.
  
  
  "I pažljivo pratiti kompas".
  
  
  "Da, gospodine."
  
  
  
  
  
  
  Jedanaesta glava.
  
  
  
  
  
  Jutro выдалось vjetrovito, tamni oblaci неслись низменному nad glavom. Ne može kad tamo radili teške sječe i težak brod sa širokim gredama раскачивалась i pao, kao odbjegla konja. Kristina je spavala na dnu, ali ubrzo je opet izašla na palubu, blijeda i uznemirena.
  
  
  "S nama je sve u redu?" - pitala je, zabrinuto gledajući u oblake.
  
  
  "Ne morate brinuti." Morao sam закричать, preklapanja rastuća urla vjetar, grmljavina i škripa ugriz. Drastična promjena vjetra uzrokovao veliki гротом pljeskati, kao dinamometrija, izbezumljen orao; Njegova se borio s volanom, dok smo bili svjesni vjetra, koji je opet napunio jedra.
  
  
  Christina оперлась na krov kabine i malo огляделась lud pogled. "Gdje smo? Ja ne vidim zemlje".
  
  
  "Oh, to je negdje tamo". Njegova neizvjesna mahao u smjeru desnog loptu.
  
  
  "Ali zar ti ne znaš?" U ee glas je bio tanak dozom panike.
  
  
  "Ne brini." Joj, pogledala na sat, bilo je oko šeste ujutro. Jedne noći njezin shvatio našu brzinu i odlučio da mi, na primjer, naprotiv Perveza, ali to je vrlo grubo. On ne reče djevojka. "Ako se čini da je kod nas problem, sve što trebate učiniti je otići na istok, i mi ćemo zemlju". U ovom trenutku to nije bila jako privlačna perspektiva, jer vjetar je sada puhao s toga pravca, i za prevladavanje ega bila bi potrebna serija zamorno dugim галсов. Hvala Натаниэлю ga znao dovoljno da shvati da male pomoćni motor ne pomaže u tom moru; bez стабилизирующего učinak vjetra u jedra "Сцилла" više kretao bi se prema gore i prema dolje nego prema naprijed.
  
  
  "Ali... mi ne možemo točno znati gdje smo? S ovog... kako vi to zovete? Trident?"
  
  
  Joj, nasmijao. "Sekstant". Joj, pogledala prema gore. "I dok lasica, dok se ne pojavi sunce, na kojem se može zaustaviti, reumatizma - ne".
  
  
  Ona нахмурилась, jasno обеспокоенная, убрала svoju ruku od krova kabine i odmah отшатнулась, umalo srušio se u otvoren prolaz iza nah.
  
  
  Joj, povikao je. - "Pogledaj!" "Neka se ne slomimo nogu u ovom malom mediteranom. Dođi i sjedi".
  
  
  Ona je, kao što je hej, rekli njišu kroz otvorenu kabinu i skoro врезавшись u нактоуз kompasa. Joj uhvatio ee za ruku, притянул prema sebi.
  
  
  "Ostaju na mjestu. Costia boga, ne ломай kompas, jer onda joj čak bi se počeo brinuti".
  
  
  Ona je kratkotrajna nasmijala i убрала kosu s lica. Ee koža bila vlažna, i to nije od prskanja, koje se s vremena na vrijeme разбивались uz rame. Joj znao sam taj pogled.
  
  
  "Osjećate se malo укачанной?"
  
  
  "Nisam bolestan? Ja ne znam takve riječi".
  
  
  "Bolno".
  
  
  "A... malo. Tamo, tako da je začepljen, a brod se toliko skače".
  
  
  "Uh-huh. Pa, ostati ovdje dok mi ne выберемся odavde. Uzmite za volanom".
  
  
  "Nju?" Ona убрала ruke, kao da se bojao da ga dirati.
  
  
  "Zašto ne? Najbolje na svijetu lijek protiv morske bolesti, kako bi išli ukorak sa del na palubi".
  
  
  "Ja ne patim morska bolest!"
  
  
  "Kako bi ti to nas zvali. U svakom slučaju, njegov jamčiti da će kroz nekoliko min da se osjećate dobro. Prima skrb to. Imam posao".
  
  
  Ona je, kao što je hej, rekli скользнув na to mjesto, koji ga je oslobodio, kada ga je ustao. Na trenutak ona sumnjičavo me pogledala, a zatim duboko вздохнула i preuzeo kormilo s obje ruke. Njezin je sišao u kabinu.
  
  
  Kad joj se vratio nakon nekoliko minuta, ona slabo se smijala, okreće glavu uhvatiti povjetarac i slani sprej. Liječenje je radio brže od svojih misli.
  
  
  "Želite li razgovarati?"
  
  
  "Razgovarati?"
  
  
  "Uh-huh. Vi znate".
  
  
  "O da." Ona je ustala sa sjedala, kako bi se malo bolje razmislite brojčanik kompasa. "Malo kasnije, a, Makki? Sada je malo zauzet".
  
  
  Joj dopustio da ovo prođe.
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  Do podneva je
  
  
  opet je tiho i sunčano; Njezin se nosila s pomoću секстанта i pomoli, da se moj osnovna navigacija je barem dovoljno precizan. Joj, bio je iznenađen otkrićem da smo otišli dalje od nje očekivao; Préveza mora ležati gotovo istočno od nas. To je bio mali otok, ne više od četiri-pet milja u duljinu, a ego je teško propustiti. Vjetar je još uvijek puhao s istoka, i, iako je more bilo mirno, još uvijek je ostao neugodan mali hitnoj . S uzdahom ju je dobio za prvu našu vežu. To nije bio dan za zabavu ili čak za rad.
  
  
  Joj, siđe, instalirao kartu našeg područja na širokom stolu u glavnu kabinu i rekao našu sadašnju situaciju. Od tog trenutka sam morao bih točno označiti ova odstupanja, kada smo kretali naprijed i nazad, protiv vjetra, pratiti točno vrijeme provedeno na svaki bura, i nadam se da će moji rezultati prijeđenog puta bili dovoljno precizni. To bi bilo lako čak i iskusne ruke na volan, ali ono što je Kristina napisala za mene tamo, napravio je sve mnogo složenije i neizvjesna; na kraju, ona nikada nije отрывалась na umu obale. S druge strane, i sam nije bio vrlo опытен u dalekom jedrenja.
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  Liže navečer smo došli u mali otočić na nos. Dan шталь zlatnim, kada smo krenuli u savršenu malu luku Porto-Гайо. Na prvi pogled, činilo se kao primitivni, неосвоенным mjesto; sve, što smo mogli vidjeti, - to je srebrno-zelena maslina koje se protežu na sve strane, koliko to možemo vidjeti. Zatim, kad smo se približavali smo mogli razabrati niska zgrada, bijele, smeđe i roza, s golim мачтами usidren čamaca, покачивающихся u luci.
  
  
  Gradić je mali, ali prepunoj; Većina domova vukli duž rive. Kameni nasip граничила luka; na obalama je niz malih osoba, konobe i par malim hotelima. Ne raspravljajući toga, Christina je pristala provesti noć na brodu "Сциллы"; kapetan luka imenovan nas vez daleko od obale, što me je prilično dogovoriti. Naš brod nosi крохотную шлюпку vezan za шлюпбалкам, na krmi i ući u malu brodicu veličine kadu je bio veliki podvig u smislu ravnoteže i vremena. Kada smo zajedno забились u nah, bili smo tako низменному u & nb, da sam očekivao da će nas potopiti prije nego što mi možemo proći par stotina metara do luke bar.
  
  
  "Srećom, ovdje nema vode skijaše" - rekao joj je.
  
  
  "Oh?" Sada Christina je bila zabavna, potpuno zaboravljajući jutarnjih brigama i strahu uoči noći.
  
  
  Joj malo сместил svoj аленка; restoranom покачнулась i prešao brodu malo vode. Djevojka je izgledala neizgrađenog, onda smijala.
  
  
  "Da, joj, razumijem što misliš. Može, trebamo se vratiti u brod prije mraka, a?"
  
  
  "Neće biti nikakve razlike; možemo se utopiti ne kada ili noću".
  
  
  "I uvijek možemo plivati".
  
  
  "Naravno." Naša koljena, kako bi se isprepliću, ništa ne možemo učiniti, i činilo mi se da ona ima mali dodatni pritisak. Može biti.
  
  
  Napravili smo dugu šetnju na malo grad, a malo погуляли izvan ega, prikazujući turista s osvetom. Ruralno područje je zelena i stjenovita, naglo se diže iznad mora, kao vrh planine potopljeni, koji se na samom delle su većina grčkih otoka. S prašnjavim cestama mogli smo pogledati gore i vidjeti padini brda, pokop posijano меловыми gromada, neke veličine vikendice, стоявшие okruženja njih, pri čemu su kuće u nekim slučajevima bili uglavnom tamnim kvadrata, обозначавшими ih prozora. Хрипящая težnja stroj, podsjeća na prijeratni citroën, odvezla mimmo nas, забитая odraslih i djece. Joj neće verovati da su lokalni bogati ljudi; drugi, koji smo vidjeli na cesti, ili su гуляющими, ili upravnih конными телегами. U osnovi oni nisu platili na nas pozornosti; muškarci su niske i коренастые, mnogi s velikim brkovima, žene u standardnom seljačke odjeće crne boje do gležnja, obično s istim шалями, koji su gotovo zatvarali ih lica. To je bilo ono što me je zbunjen u Grčkoj nakon što je prvi put počeo čitati o njemu: zašto je takva solarna svim javnim, kao i sa svjež zrak i pjenušava voda mora biti ispunjena žena i brojnim muškarcima u vječnoj žalosti. Ako bi joj bio filozofski konfigurirati ga mogao pitati o tome Кристину, ali sam imao druge misli. Jedrenje izaziva apetit koji se može okrenuti i najzahtjevnije korova u обжору, dok joj je umirao od gladi.
  
  
  Našli smo konobi sa pogledom na rivu, i večera je tako nevjerojatno dobar, da mi se zadržala u nen do kasno u noć. Mjesto je očito društvu za putovanja nautičara; Meni je dijelom na engleskom jeziku, uljepšane grubo nacrtana sidra i školjke. U početku smo bili jedini na ovom mjestu, ali je ubrzo ввалилась grupa muškaraca i žena s загорелыми stranama i snažnim rukama u moru odjeće.
  
  
  Sudeći po обрывкам razgovora, ga je čuo, da je to mješovita grupa amerikanaca i britanaca, uključujući итальянку i dvije očite francuza. "Ništa posebno, rekao joj je sebi i pogledala na Кристину.
  
  
  Gledala iskren pred sobom, kao da je nešto iza mog lijevog ramena, ali sam mogao reći joj подбородку i поверхностному disanje, da je ona bila napete.
  
  
  "Što je to?" - pitala sam, naginjanja prema naprijed, da nas nije mogao čuti.
  
  
  "To je... to je ništa". Ona se kratko nasmijala. "Čini se da je osumnjičeni za sve. Joj i ja ću biti drago kada se sve to završiti".
  
  
  "Vi ćete?"
  
  
  "Da."
  
  
  Joj pružio joj ruku kroz stolicu. "Nisam siguran da ću biti sretan".
  
  
  Ona je dugo gledala u mene. "Ne", - konačno je rekla. "Možda ga previše ne ću".
  
  
  Nitko nije razgovarao s nama, dok smo pili kavu, ali onda jedan oko francuza kroz sobu ustao i svjesno krenuli na naš stol. To je bio mršav muškarac s копной pješčani kose i sramežljiv osmijeh, pun samopouzdanja.
  
  
  "Oprosti mi", - reče on, gledajući je u osnovi na Кристину. "Vi ste amerikanci?"
  
  
  "Joj", rekao sam. "To je čist."
  
  
  "Mi smo sa prijateljima bili zainteresirani, ne želite li da nam se pridruže, da pije". On je još uvijek gledao na Кристину;
  
  
  Ona čvrsto pogodio je glavom. "Jako mi je žao - rekla je ona s hladnom uljudnosti. "Ali, mi moramo ići u krevet ranije, ovo je bio dug dan". Ustala je s glatkih princeze grejs, отвергающей недостойного obožavatelj. "Ti si заплатишь na oprezu, Daniel? Moramo ići. Ga vratiti u roku od minute".
  
  
  Francuz se okrenuo, jasno pokušavajući zadržati беспечное hladnoća. Joj smiješeći se u sebi, polaganje drahma; djevojka još uvijek mi je удивляла. Gledajući kako se ona kreće prema wc-a, uživao svoj pogled, čak i straga, lijepo ispunjen bijele hlače sa širokim plavom košuljom preko njih. Jednostavan kostim dao razumjeti što u njoj nije bilo, i odjednom, prisjećajući se prošlu noć, nisam očekivao ovo.
  
  
  Došao je konobar, uzeo moj novac i dao ih debeo усатой ženi za кассой. On je dugo o tome mislio, dok joj je počeo gubiti strpljenje. Kada se on konačno vratio, već je bio na nogama, ali kad je odlazio, opet sel. Kristina još uvijek nije vratila.
  
  
  "Sigurno, to je moje nestrpljenje", rekao joj je sebi i svjesno nije pogledala na sat. Joj ček stolica u drugom kraju sobe; oni su gledali u mom smjeru, i mladi francuz ухмылялся.
  
  
  Joj prisiljena sjediti mirno ispijajući ostatak kave, dok je moja crijeva сжимались kako su dolazili minuta. Joj sjetio joj tjeskoba, kad je vidjela muškarca u restoranu u Аргостилионе i početka nervozu kao i prije.
  
  
  Žena iza кассой upitan pogledala me. Joj, osvrnuo se na kraju ustao i prišao joj.
  
  
  "Nadam se da govoriš engleski".
  
  
  "Ali naravno", rekla je ona.
  
  
  "Mlada dama". Joj, ukazao je prema wc-a, - ili, barem, hodnik koji vodi ka njemu. "Imali smo dug dan putovanja, i, možda, ona нездорова..."
  
  
  "Ali, naravno" - potvrdio je ona i podigne svoju одетую u crno hulk s visoke stolice, da sputati u дамскую sobu. Nakon kratkog vremena ona se vratila, trese ramenima. "Tamo nikoga nema", rekla je ona.
  
  
  "Gdje je, krojač vraga...?"
  
  
  "Možda" stražnja vrata". Ona je jedan pogled na stolicu, po kojima je francuz je izgledao sumnjivo zadovoljan, kao čovjek koji je vrlo prijateljski i ne žure se zbrojiti. komada zajedno.
  
  
  Osim toga, da ne bih povjerio taj nas na trenutak. Nitko ne bi s toga stolice, i činilo se da je prokleto malo vjerojatno da Christina bacio bi me na noć zbog slučajnog пижона. U svakom slučaju, ne sada. Ga je ignorirao ga.
  
  
  "Hvala", rekao joj je ženi i da požuri po konobe. Kad joj je došao do mjesta gdje smo ostavili brod, on nije bio iznenađen da otkrijete ga tamo, ona bi sigurno nije vratio na brod jedan. Ali kada ju je pogledao u zamračenom luku, joj mogao razabrati tamnu figuru, дрейфующую u blizini Сциллы. To je bio mali brod s spuštenog motorom, nos kojoj упиралось u kućište шлюпа, i po tome kako je ona покачивалась i pao, imam dojam da joj je ostavio tamo samo nekoliko min u nazad. Dok ga je gledao, u иллюминаторах glavne kabine bljeskale svet, i nema sumnje nije bilo.
  
  
  Joj sel u brod, отчалил, i što je moguće brže plivao kroz переполненную luku. Zakucavanje veselo u уключинах činilo mi groma u ušima, ali čim joj je prestao da smisliti način prigušiti zvuk, mimmo swept motorni brod. Ego nakon gotovo затопил mene, ali sam ga zadržao kontrolu i koristio je buka, proći ostatak
  
  
  udaljenosti do "Сциллы".
  
  
  Joj привязался na nos, a zatim se popeo na nosnu palubi. Površina je bila vlažna od rose, i, ležao na njoj, nju i osjetio, kao što su vlaga curi kroz moju košulju. Mene to ne smeta; Mene više muči ono što je sergej ne prolazi kroz poklopac pregrade za pleksiglasa iskren pred nosom. To je značilo da su vrata između kabine bio je zatvoren.
  
  
  Joj приоткрыл grotlo, zahvalan, što ranije nije pokušao выломать ego iznutra. On tiho zamahnuo prema gore, i on je pao između dva uskim койками na dnu. Grotlo ponovo zatvoren, i on je usporio korak dok ne захлопнулся. Joj, krenuli su na vrata otvaranja, provjera Hugo u koricama na podlaktici, i stavio uho na tanke drvene ploče.
  
  
  Ako bi moj grčki je bolje joj je mogao reći da će oni reći, ali riječi tog čovjeka podiže previše brzo da ga mogao uhvatiti više od nekoliko fragmenata razgovora. Ali ego je glas dao razumjeti, da je on netko prijeti, a kad joj je čuo reumatizma Godine, nije bilo sumnje tko je. Joj čuo zvuk oštrog шлепка i prigušen krik. Joj počela uzimati nož u ruku, kad se odozgo na mene je pala tona cigle.
  
  
  On je prošao kroz otvor, koji joj je samo da je zatvoreno. U mraku joj nije vidio ništa, osim давящей na mene težak sjene; u komšiluku između койками joj čak nije mogao prevrnuti, doći do čovjeka. Ispade češnjaka disanja malo nije zadavio mene i dao mi snagu očaja. Joj, skočio kao mustang s заусенцем pod sedlo, pokušavajući otresti bezveze mirisa muškarca sa svojih leđa. Ego cilj udarila o nizak strop, on teško porubljen, dok ego ruke su još uvijek сжимали moje grlo. Ponovno ga je pogodio njegov ego, počeo je bacati u jedan oko kreveta, kada su vrata otvorena.
  
  
  Sergej u glavnoj kabini je bio mutan, ali je nakon potpune tame joj na trenutak ослеп. Sve što sam vidio je siluetu i sjaj metala u ego ruci. Joj i udario ga nogom, ali nije mogao do njega doći. Odjeknuo chilling klik отводимого курка; Njezin se okrenuo, pokušavajući nagovoriti čovjeka na leđima između sebe i pištoljem, ali sam znao da je kasno.
  
  
  Pucao je sličan udar groma u komšiluku. Na trenutak joj se zamrznuo, čekajući kada почувствую, gdje me udario. Ali boli nije bilo, čak rano obamrlosti, prije agonija od teškog udarca. Kad je ponovno pogledao siluetu na vratima, njen je vidio, da je on raspoređen. Čovjek koji je napao mene, popustio stisak, i sam izbio na slobodu, нацелившись na ubojicu.
  
  
  Joj je ispao pištolj na ego ruke i gurnuo ego pre. U slabom svjetlu iza prozora ga vidio Кристину, ee ruka je pomiješan u ego kosi, ona тянула ih iso svih snaga. Ali u borbi njegova slobodna ruka je letio iza leđa i pogodio za керосиновой lampu, выбив joj sekcije.
  
  
  Пылающая tekućina разлилась na stolu, zatim na palubu, лизнув odbora temelji se na nas u iznenadnom mraku. Ga je odgurnuo tog čovjeka, sada ne obraća pažnju, čak i na Кристину. Požar na brodu - to je, možda, najgore što postoji na svijetu, pogotovo kad ste zarobljeni na dnu, a vatra se šalje iskren u бензобаки.
  
  
  Joj uhvatio deke s nar i bacio ih na najveće last minute područja; dok su тлели, joj okrenuo vodu u sudoperu u kuhinji, a zatim je zaronio u veliki viseći ormar i izvukao jakna za vremenske uvjete, kako bi se prebaciti na druge last minute prostor. Cijeli posao nije mogao potrajati više od pola minuta - u suprotnom, mi bi izgubili brod, a možda i naše živote - ali kad joj je konačno stavio izvan vatre, naše posjetitelje nije imao. Joj čuo pokretanje vanbrodskog motora, pokušao da se popne u kabinu, ali je udario u Кристину.
  
  
  "Makki!" - завизжала ona, obuhvaćajući me za vrat. "Ah, Bože Moj! Makki!"
  
  
  "Aha-aha." Joj odsutna-iskreno potapšao ee, slušajući затухающему zvuk motora. "Što se ovdje dogodilo?"
  
  
  "Joj ... vodili su me okolo konobe. Kod čoveka bio pištolj i ..."
  
  
  "U redu." Ga je odgurnuo ee, sasvim malo, da joj mogao nagnuti i provjerite palubi pod nogama. "Daj mi svjetiljku, a?"
  
  
  Iako cijeli vatru i zbunjenost, posebne štete nije bilo. Srećom, stolica, na koji je došla prva aktivan odmor spaljivanje kerozin, bio je prekriven слюдой; nekoliko pokreta krpe ukloniti mrlje. Daske palube, проходившая kroz sredinu kabine, uvijek bila vlažna zbog плескания трюмной vode ispod, i samo boja je izgorio. Pazeći da na brodu se ništa ne tinja, joj omogućio sveti na Christine.
  
  
  "Ispričavam", - kratko rekla sam. "Budući da su nasilnici otišli, njezin je mislio da bi bilo bolje biti sigurni da mi ne взорвемся, prije nego što nastavite s pitanjima".
  
  
  Djevojka teško je klimnula, spustite glavu između
  
  
  
  ramena, kada je ona sjela na krevet u lijevom brodu. "Razumijem."
  
  
  "Želiš li mi pomoći sada?"
  
  
  "Pomoći tebi?"
  
  
  "Nećemo se zaustaviti ovdje večeras, dušo. Hajde, izabrali neki drugi vez - samo ako ne želiš opet ploviti cijelu noć".
  
  
  "O, Bože, ne, МакКил". Ona je zatvorila lice rukama. "Toliko..."
  
  
  "Pa, ne прогибайся sada. Otišao. Mi izaći brod s nosa i привяжи ga na krmi, dok joj заведу motor".
  
  
  U određenom smislu, bilo bi bolje da zapliva to je noć, ali sam počeo da doživljava još više luda osjećaje o toj operaciji. Ako su hoteli ubiti ili uhvatiti nas, oni su mogli to učiniti. Osobito na otvorenom moru. Tako da, možda, drugo mjesto za ostatak noći će baš siguran. U svakom slučaju, njegova previše umoran.
  
  
  Našli smo vez na vanjskom rubu luka, vezan za njega i završili čišćenje. Mi smo stavili još jedan fenjer na nosač, i dok Christina sapuna vrh, u njoj temeljito provjeriti ostatak kabine, izbacimo ostaci slomljenog stakla i drugog smeća. Pronašao ju pištolj, koji je nokautirao oko ruke osobi, stari revolver 32-tog kalibra s još jednim zaštitnika u cilindru. Beskoristan, ali joj je, za svaki slučaj stavio na policu u kuhinji.
  
  
  "Vi ne postavljate nikakva pitanja", tiho je rekla Kristina.
  
  
  "Čekala sam te."
  
  
  "Što želiš da joj rekla?"
  
  
  "Mogu, da, krojač vraga, dogodilo se".
  
  
  "To se čini tako... glupo".
  
  
  "Lud?"
  
  
  "Da. Vidiš, čovjek s pištoljem uhvatio me u konobi. Grubo osoba, bolje ne svađati, znaš? On je i ego drug me prisilili da se vrati na brod..."
  
  
  "Zašto? I zašto su ovdje?"
  
  
  "Glasova što je tako glupo. Oni su mislili, da ste bogati amerikanac, крутишься oko pitao čamaca za kupnju. Oni su mislili da je na brodu imaš skriveno mnogo novca, i oni su pokušali da me reći, kada je ... pa ... ti si se pojavio . "
  
  
  Joj, pogledao ma skeptičan. Izgledala je baš predivno, kao i uvijek, i opuštene kose u lice, ona je izazvalo simpatije i ohrabrujuće milovati. Kada joj ništa nije rekao, ona je pogledala u mene. "Što se dogodilo, Makki?"
  
  
  "Ništa", rekao sam, gotovo sama uvjeriti. Na kraju, to može biti istinito. I zašto sestra Alexa Зенополиса mora igrati sa mnom u takvu složenu igru? Uspio sam simpatičan osmijeh. "Pa, sada je sve gotovo. Mislim, jedna oko njih stvari. Kako se osjećaš?"
  
  
  Polako ee gol je ustala i ona swept kosu s lica. Većini žena trebalo bi nekoliko sati u salonu za uljepšavanje, da bi iste takve promjene u fizičkom izgledu.
  
  
  "Kao noćni kapu?", - rekla je ona i усмехнулась.
  
  
  Na brodu je bio i boca rakije burbon, koji ga je pronašao u Ateni. Činilo se da je sada dobro vrijeme za nositi s ovim.
  
  
  "Što će to biti?" - pitao sam, podižući obje boce.
  
  
  "Ah! Imate bourbon!" Njezine oči ples u slabom svjetlu.
  
  
  "Nemojte mi reći da ste naučili drugačije od ovog američkog прапорщика".
  
  
  "Mi smo puno toga naučiti od amerikanaca". Ona je pala na uski krevet ispred stolice i pogledao me. Imam pržena u grlu, i morala sam popiti.
  
  
  Onda bi, kao što joj je napravio par zdravih zalogaja, ona похлопала na krevetu pored njega. "Sjedi, Makki".
  
  
  Je to učinio. Ee ruka neuredan krevet na moje bedro i njegova hladno toplo, činilo se, izlazilo kroz tanku tamnu bluzu koju je nosila. Joj откашлялся.
  
  
  "Glas... Паксос".
  
  
  "Da", - пробормотала to i napravio dug spor gutljaj.
  
  
  "Sada", rekao sam.
  
  
  Okrenula se prema meni s mock iznenađenje. "Odmah?"
  
  
  "Da. Vi ste obećali. O svom kontaktu s Alex".
  
  
  Trenutak gledala, a zatim polako pogodio je glavom. "Hoćemo li? Sada?"
  
  
  "A što bolje vrijeme?"
  
  
  "O ... kasnije?" Ona придвинулась liže, i nekako više gumbe na vrhu njezine bluze uspio расстегнуться. U otvor formiran je divan tijelo i moja lijeva ruka digla sama po sebi nježno, kopča sise, прижимавшуюся na moje grudi. "Da", - выдохнула je ona. "Da..."
  
  
  "Što je s tobom?" - pitao sam je. "Sinoć si igrao девственницу, danas ste opet drolja".
  
  
  Ona je odgovorila nije tako, kao što sam očekivao; njene oči su ostali приспущенными, kada je uzela moje ruke i pružio ga sebi na grudi. "Ne pokušati razumjeti me odmah, Macchi. Vjeruj mi. Pouzdajte se mojim instinktima".
  
  
  "Svojim instinktima?"
  
  
  "Kasnije, Macchi. Ali sada..." otvorena je još jedan gumb, a zatim još jedan; u isto vrijeme on se nagnuo naprijed i nježno privije usne na mojim. U ovom trenutku moja pitanja su zaboravili.
  
  
  Njezin jezik метнулся na mom istraživanju, дотягиваясь. Moje ruke su oblici iščašenje u
  
  
  u bluzu, osjećao kao bradavica raste i stvrdne pod mojim prstima. Ona ахнула, zatim skliznula rukom po mom bedra. Moj interes je očigledan, i to хихикнула duboko grlo.
  
  
  Bacanje bluzu, joj poljubio ee ramena, duboko затененную procjep, jednu dojku, onda drugu. Zatim joj отстранился, da se svake godine i diviti se; bradavice su stajali nepomično i otvoreno, blago приподнявшись, kao da vukli k meni u usta. Hip Christina polako kreću, a njegova ruka su oblici iščašenje za zonu moje hlače. Joj втянул života, dati hej malo više prostora, i ona je u potpunosti iskoristio ovim ...
  
  
  Ne pitaj kako sam uspio ugasiti svjetla u kabini - ljudi na brodu, tako prokleto neoprezni, da samo заскочили - i pretvorili su stolice i klupe u krevet, ali nekoliko trenutaka kasnije već smo ležali goli zajedno, tijelo joj je прижалось na njega. od prstiju noga, do ramena. Istražili smo još jedan drugom sa što većim gladi, i njezin jezik je bio zauzet i ловок; a zatim, kada se činilo da smo oboje взорвемся od ovog uporan želje, ona su se otvorila i mi.
  
  
  Ona ахнула, kad joj je gurnuo polako; ona je rekla nešto, što ja nisam shvatio, pa je pokušao nagovoriti me dublje. Joj opirao ривненской tako, da se pokaže, tko je ovdje glavni, a onda je počeo duge, spore pokrete, пронизывающие sve dublje sa svakim moždani udar. Ona je podigla noge, обхватила ih mi leđa, дернув kukove prema gore, da zadovolji moje imao je jake udare. Ona je počela stenjati, povlačenjem me k sebi, da me poljubi povećanja nasiljem, kako joj pokreti postajali brži i неистовыми.
  
  
  Kada se to dogodilo, ona je запрокинула glavu, široko otvarajući oči i usta, držeći se rukama po mojim ramenima, bokovima колотились, kao klipove. Činilo se, to je trajalo vječno, naše međusobne uzdahe družili, kada ga je eksplodirala unutar nah, i kada je, konačno, oboje smo bili iscrpljeni joj je bespomoćno ležao preko nah, shvativši ovu ukusnu slabost i klizanja пропитанных onda žice. Puno je vremena prošlo prije nego što je počela govoriti.
  
  
  "Makki?" - rekla je ona promukli glas.
  
  
  "Da?"
  
  
  "Hvala vam."
  
  
  Joj, nasmijao. "Hvala"
  
  
  "Ne. Vi ne možete razumjeti". U ee glasu je čudna nota pokornosti.
  
  
  "Probaj me".
  
  
  Ona je pogodio glavom. "Ne, ja ne mogu reći".
  
  
  "Što-što?"
  
  
  "Što ja želim".
  
  
  Opet je išla u krug, ali sam se opirao svom iritacije. Joj djelomično potonuo s nah, ali ona цеплялась s nevjerojatnom snagom.
  
  
  "Ne! Ne ostavljaj me!"
  
  
  "Ja nikamo ne idem. Do noći će dug put, Christina". Joj перегнулся preko ruba kreveta, našao na podu čašu, podigao ego i napravio veliki gutljaj burbon. Kada tekućina tekla po grlu na trbuh joj je već osjetio, kako je moja snaga se vraća ...
  
  
  "Da", - выдохнула djevojka, потянувшись za čašom i podižući glavu, da отпить. "Ovo je naša noć, a ja se bojim da će ona biti jedina, Makki".
  
  
  Ona je bila u pravu, kako ga prokleto brzo je shvatio, ali čak i Christina nije znao koliko je ona prava.
  
  
  
  
  
  
  Dvanaesto poglavlje.
  
  
  
  
  
  Čekali su nas u Krf, otvoreno do smeđe "mercedes", parkiranom na vidljivom mjestu glavnih stupova. Dvojica muškaraca se ne razlikuje od tamnih odijela i kape, скрывающих većinu pojedinaca, sjedili i ravnodušan nadgledati gledali dok smo s Christina prošetali rivom, par nautičkih turista, prekrasne iznuren noći ljubavi i dug, spor ne može kad plovidbi u neko more. neki nazivaju najljepšom na svih grčkih otoka.
  
  
  Odabrali smo za vas mjesto za ovdje, na najsjevernijem dijelu lučice, daleko od energičnost i žuriti u centru. Na & nb, gdje bismo nas gledali, bili su brodovi svih veličina i vrsta, od sitnih jedrilice do lokalnih ribarskih brodova i ogromnih morskih plovila. Večernje sunce отбрасывало duge sjene, dok smo hodali mimmo serija kioska, nude туземную odjeću, nakit, predmete umjetnosti, svih vrsta obrazovanja, mirise kojoj pomiješali sa slanim zrakom i nesigurni mirisima planinskog sela, koja se bavi loomed na selu. Buzzed skuteri, povici prodavača i glazba čuli zvukove koji dolaze širom otvorena vrata svih ostalih institucija javnog upita. Već smo skoro počeli tonuti u atmosferu, kad joj je primijetio da "mercedes".
  
  
  Joj предупредительно uhvatio Кристину za ruku, pozivajući se nastaviti kretati, ne сбавляя koraka. Prvo ona nije razumjela, ali nakon što je vidio automobil, напряглась; Njezin ju je hodao naprijed.
  
  
  "Ne obaziri se na njih. Samo nastavi potez".
  
  
  "Ali... kao što su oni ovdje? Na automobilu je on?"
  
  
  "Postoje trajekti, zar ne?"
  
  
  "Ah. Da. Ali zašto jednostavno... sjedi ovdje?"
  
  
  "Što je još važnije, kako su saznali da ćemo biti ovdje?" Bili smo gotovo pred stroj. Muški unutar polako okreću glave, dok mi
  
  
  prošli mimmo, ali izraz ih lica nije promijenio.
  
  
  Christina bespogovorno slegne ramenima. "Svi dolaze na Krf. Ili... si rekao ono za matematiku, gdje iznajmiti brod?"
  
  
  Joj, pomislio sam na trenutak. "Možda. Barem joj je rekao da, vjerojatno ću ići na sjever".
  
  
  "Trebali ste reći emu?"
  
  
  "To se ne može izbjeći. On-hotel znati gdje ga je htio ići, a ako bi joj rekao da želim uzeti krstarenje po Кикладам, on bi mislio da je to čudno".
  
  
  "Zašto to?"
  
  
  "Ako pogledate na kartu. Pyrgos u dvorani daleko od Egejskog haljina; bilo bi pametnije iznajmiti brodicu pireju, ako bi ga planirao ići tamo".
  
  
  "Naravno. I ti ljudi... mogu li oni biti za one koji su pokušali iznajmiti toga?"
  
  
  "Uh-huh. I, vjerojatno, koristi se onaj koji je u početku bio idući u uzeti. Samo to, također, nema puno smisla". To nije tako. Ako su oni hotela Alexa, a do sada joj je bio uvjeren da je, bez obzira što mi je rekao Vlado, negdje je morala biti curi, zašto su pokušali odgoditi nas u Пиргосе? Jedini reumatizma, koji joj je mogao sjetiti, bio je u tome, da ako mi je nastavio putovati automobilom, bilo bi lakše da nas pratite. To nije bio vrlo zadovoljavajući reumatizma.
  
  
  Kada smo prošli dalje "мерседесом", njegova poveo djevojku na mali киоску, u kojem je sjedila zapanjujući demonstracija raznobojne šalove. "Kupi jedan", rekao sam. "Kupio dva, ali nemojte žuriti".
  
  
  Dok je ona skupila opterećenja, joj, na radost naborana starije-domaćica, radosno оглядывал rivu. Ljudi u "мерседесе" ne udaljio s mjesta, ali oni su mi posebno ne smeta; napravili su sebe toliko vidljiv, da sam bio siguran da treba i druge. Ali tamo je bio tako zauzet, stalno se kreće gužva da je bilo gotovo nemoguće izdvojiti nekoga tko je barem malo bi izgledao sumnjivo; Europljana u tamnim odijelima bilo isto toliko, koliko i svijetlo odjeveni turista, i moje šanse pronaći čovjeka koji je ubio svoju partner u mojoj sobi, bili su jebeni mali.
  
  
  I cijeli dan Christina imaju štit od mojih pitanja o svom kontaktu s Alex.
  
  
  Kada je izabrao par šalove, mi smo otišli dalje. Kada joj je lagano držao ee za ruku, djevojka дрожала.
  
  
  "Što je to?"
  
  
  "...Meni se čini, postaje hladno".
  
  
  "I...?"
  
  
  "Mislim da je vrijeme". Ona uze me za ruku, okrenuo zglob i pogledao na moj sat. "Da. Moramo ići".
  
  
  "Mislio sam da je to ne prije sutra".
  
  
  "Danas joj treba... da se uspostavi kontakt".
  
  
  "Ali nas ni ne bi trebalo biti ovdje danas".
  
  
  "Ali, mi smo". Njezin osmijeh je iskren i previše zadovoljan da se prilazi mi.
  
  
  "Pa ti si lukavo mali problema". Joj se nasmijao. "Idemo?"
  
  
  "Ne. Uzmemo taksi". Ona je ukazala naprijed, na živo kut, gdje je od rive u grad vela široka ulica. "Tamo mora biti jedno oko njih".
  
  
  Još jednom me ona to slobodno; od njega očekivao više utaje, ali sada je, očito, još uvijek me je uzeo sa sobom. Joj ništa nije rekao, ali pritisnuo slobodnu lijevu ruku na sebe; Hugo uvjerljivo vodi lagodan su se naselili u koricama.
  
  
  U kutu stajao s pola tuceta taksi parkiran ispred velike, раскинувшимся starog hotela, poput obnovljene ruševine grčkog hrama sa потускневшим od vremena mramornim fasade. "Bilo nešto posebno?" - pitao sam se, kad smo došli do ugla.
  
  
  "O..." Kristina je stala, zatvorila oči i mahao kažiprstom u malom krugu, a zatim naznačeno. "Ovaj", reče ona, ponovo otvarajući oči.
  
  
  To je bio prašnjav stari "Ford", za volanom koji je sjedio скучающий vozač koji se užurbano ковырял u zubima i nisu obraćali pažnju na prolaznike. Nekoliko drugih vozača su stajali na strani uz svoje naknade, klanjanje i gestikulirajući, ali Christina проплыла mimmo njih da biste otvorili stražnja vrata po vlastitom izboru. Krupan muškarac za volanom nevoljko je podigao oči, Činilo se da on uopće nije htio uzeti putnika. "Mora biti, to je bio taksist oko New Yorka", pomislio sam, slijedeći Kristina ustajao u automobil.
  
  
  Vozač nije osvrnuo, a uzdahnuo i teško поерзал na sjedalu. Christina nagnuo se naprijed i nešto što je brzo rekla je na grčkom. On je nevoljko kimnuo, naveo motor i uključio slanje.
  
  
  Zatim okrenuti smo prodriješe kroz gusti tok strojeva na širokoj ulici; on Ubrzo je sužen, i redove elegantnim trgovinama zamijenile četvrti blok kuća izgrađena rame uz rame s aluzijom na cool dvorišta za masivnim gluhi pročelja. Do nas došla blizu obučena u crno žena jašući na starom ždrijebe, ne obraća pažnju na kretanje iza nah. Kada smo se vozili ga, vozač сплюнул u prozor i nešto promrmljao; Mi nije potrebno znati jezik da bi razumjeli što je rekao.
  
  
  Ulica je postala strmo penjati; kuće su postali dalje od ceste
  
  
  i mi smo vidjeli djecu kako se igraju u prašnjavim dvorištima, pilića, клюющих zemlju, невзрачных pasa, previše glave, učiniti više nego podići glavu i gledati na проезжающую stroj. Uskoro je grad bio iza nas, i asfaltirana ulica to je glatka prašnjavu skupo, koja se bavi početka петлять natrag i naprijed preko strmih, покрытому stabala brda.
  
  
  Vozili smo se u tišini, dok se ne postigne češlja. Vozač притормозил, kad mi prilazi malom gaju, окружавшей nešto poput hrama ili, možda, grobnice. U svakom slučaju, on je bio oko bijelog mramora, sa stupovima sprijeda, sa strane koji su stajali skulpture s zdjelice sprijeda, kao птичью kadu. Taksista je vozio mimmo, a zatim naglo skrenuo lijevo i zaustavio se na malom raskrižju.
  
  
  "Ah, kakav prekrasan pogled!" - воскликнула Kristina.
  
  
  S mjesta gdje smo bili parkirani, mogli smo vidjeti cijeli grad i luku ispod nas, kao što su razglednice sa slikama u zlatnom svjetlu, ali mene ne zanima prekrasnim pogledom u ovom trenutku. Njen pognut, da šaputati Kristina. "On govori engleski?"
  
  
  Ona slegne ramenima. "Ne znam."
  
  
  Njezin pothvat. "To je... mjesto?" Joj bio jako ljut; to je pakao mjesto za bilo kakav kontakt. Cesta nije bila jako opterećen, ali kretanje naprijed i natrag je bio prilično stabilan.
  
  
  Razgovarati s djevojkom, ona je primijetio da je taksist polako se okreće kako bi godišnje na nas. Čačkalica je još uvijek bio kod njega u usta, i polako se nasmiješio.
  
  
  "Dakle, - rekao je on. "To poslali su tebe. Ti ne izgledaju nas jedna jota drugačije za sve ove godine, Nick Carter".
  
  
  
  
  
  
  Trinaesta glava.
  
  
  
  
  
  Prije nego što ju je uspio nešto reći, on je okrenuo automobil unazad, nalazi se na cesti i nastavio svoj put. Christina je izgledala baš изумленной, kao i nju. Ona je dobro сжала moju ruku, gledajući s otvorenim ustima na glavu vozača.
  
  
  "Al..." - počela je ona, ali sam pogled koja ju je ušutkao.
  
  
  "Da, to sam ja." Vozač povukao ravnu pokrivač фуражку, koju je nosio; cilj imao je ćelav, ali sada je sjedio za volanom, čak, i čak i straga, i nakon petnaest godina joj je mogao vidjeti bika snagu u vratu i ramenima. "Naxos". On je pozvao na godinu i mjesec dana. "Ti i ja, Nick. Bombe u pećini. Joj останавливаю avion, ti si стреляешь u čovjeka koji je planirao ubiti mene. U svakom slučaju, što oni čine s tom dječaku-сержантом, kada ste se vratili ego u Njemačku?"
  
  
  Nisam odgovorio. U svakom slučaju, nije na ego vadičep. "Ja bih se hotel je bolje da se pogled na vaše lice", - čuvajte se, rekao sam.
  
  
  "Naravno. Uskoro ćemo, gdje ćemo, a onda joj оборачиваюсь. Petnaest godina, joj se promijenio, zar ne?"
  
  
  Teško je reći. Sve što sam vidio, kad smo se u igru za naknade je bila teška osoba s konvencionalnim gustim crnim brkovima. Joj definitivno nije očekivao pronaći Alexa Зенополиса na uglu ulice u centru Krf, i praveći se točno ne danas.
  
  
  "Ja ću vam reći. Kamo mi idemo?"
  
  
  "Vi ste moja sestra ćete piti u turističkom mjestu nedaleko odavde. Vrlo senzacionalan pogled, american bar s martini i daiquiris. Tebi još uvijek sviđa bourbon, Nick?"
  
  
  Njezin je podsjetio na priču mi je pričao pilot vremena početka drugog svjetskog rata, o tome kako ego srušio preko Njemačke, a kada ga je uzeo na ispitivanje poslije toga, kao što je bio zarobljen, čovjek ispred njega za stolom rekao emu da nešto o sebi, čak i ako to zaboravili.
  
  
  "Moje ime je Daniel Makki", - smireno je rekao sam. "Joj yachting broker na Floridi, a daiquiris zvuči jako dobro".
  
  
  Vozač se od srca nasmijao, uzdrmala masivnim ramenima i ubrzala, обогнув upućuje i cesta je opet počeo se penjati. On je šutio dok smo jahali na затененную grmlja pristupnom putu, koji je vodio do невысокому просторному ресторану, koji je bio gotovo skriven od ceste. Stali smo pred mračnim, tamnim trijema, i kada je svećenik počeo se spuštati na nas na širokim stepenicama, vozač se okrenuo prema meni. On se nasmiješio, pokazujući širok jaz između ega je prednjim zubima.
  
  
  "Ja evo čekam pola sata. Ne više. Imaš ispred velike noći".
  
  
  Na dužnosti je otvorio vrata; Mi se Kristina povukla i ušli unutra. Alex, do tada ga je odlučio da s istim uspjehom mogu nazvati ego tako, nije bio u pravu u pogledu tipa sa zatvorene terase, suočava uz skijašku stazu na suprotnoj strani od restorana. Svijeće мерцали u ветрозащитных nositelja na svakom stolu i u сгущающейся mraku vode daleko ispod pretvorio u svjetlucavi osjetljiv području, переходящее u оловянное, a zatim postupno njegova postaje crna. S mjesta gdje smo sjedili, svjetla grada su bili nevidljivi, ali u luci su stotine sićušnih svjetala, nalik na скопище krijesnice. Nitko oko nas nije govorio, a ja ne mislim da je Kristina uopće platio pozornost na izgled.
  
  
  Alex čekao nas je na ulazu. Vratili smo se na put prije nego što je progovorio.
  
  
  "Ti si još uvijek сомневаешься
  
  
  da sam to ja, Nick Carter? "
  
  
  "Vrlo malo" - priznao sam.
  
  
  "Dobro. Kažem ti, tvoje ljudi čak i ne ukazivao da ćeš susresti sa mnom. Dobar osiguranje; ako ga ne izgleda kao na Alexa Зенополиса, tko bi trebao znati, osim tebe, a?"
  
  
  "Aha."
  
  
  On поерзал na sjedalo ispred nas. "Kristina, moja sestra. Jednostavan, malo govorim s tobom. Joj sjećam se tebe samo mala djevojčica".
  
  
  Ona je nešto rekla emu od ih jeziku. On посмеялся.
  
  
  "Ne, mi govorimo na engleskom jeziku. Bolje za Nick, a?"
  
  
  Neko vrijeme morao sam riskirati. "Dobro, Alex. Što nam je činiti dalje? Zašto ti sada ovdje?"
  
  
  "U našem pošte businessse mi ne vodimo točan raspored. Zapamtite, mi smo čekali tih krijumčara tri dana?"
  
  
  "Da."
  
  
  "Znači, sam morao otići po Albaniji na dan ranije. Ništa strašno; morali smo da glasaju tako se sastati sutra. Na istom mjestu, u isto vrijeme. Mala Kristina, ona ništa ne zna, a sestra?
  
  
  "To je na stvari."
  
  
  "Odlazimo večeras?" Ga pitao.
  
  
  "Ne. Vi ste moja sestra, završite svoj mali roman veliki noću u gradu. Ples, jedete, uhvatite se za ruke, a sutra ćete reći tužan rastanak, kad отплываете, i mala studentica vraća u Atena. s malo slomljenog srca. Zar nije tako? "
  
  
  To je ono što sam imao na umu. U slučaju da smo pogriješili u tome što su nas gledali, ideja je bila u tome, da naš kratki roman što je moguće više uvjerljivi.
  
  
  "Kao što ste u međuvremenu radili, Alex?"
  
  
  "Večeras joj перевожу vas dvoje s mjesta na mjesto. Zatim joj возвращаю vas na svoj brod. Ti pokaži mi, gdje je ona пришвартована. Do zore joj hajde da se na brodu, i nitko me neće vidjeti. Joj karata karte putnik, zar ne? "
  
  
  "Kako ćeš to učiniti?"
  
  
  On slegne. "Plivam. Joj znam kako se kao riba-stanje u & nb u mraku".
  
  
  Neko je vrijeme šutio. Mi uminu su; mali hram; nekoliko vozila su parkirana na vidikovcu platou ispred, a jedan par je sjedila ruku pod ruku ispred stupova. Njegova im je zavidio; Ruka Christina je bila hladna, u moju.
  
  
  "Kako si uzeo taksi?" Ga pitao.
  
  
  "Ovdje imam kontakte, moj drugi. Na ovom otoku ima i drugih kojima smo joj mogu vjerovati. Želite li saznati više?"
  
  
  "Joj je rekao. - Nema.
  
  
  "Dobro. Nema problema?"
  
  
  "Nadam se da ne." To je bila daleko nije zadovoljan, ali je ostavio svoje sumnje kod sebe.
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  To je bio najveći mračna noć slavlja, koji joj je ikada proveo. Mi smo sjedili u "Павилеоне" na otvorenom pod rešetkasta čokota s pogledom na najekskluzivniji plaža na otoku. Jeli smo jastog, snimljen uživo, oko vode ih u kavezima samo nekoliko metara od naše stolice. Sergej je bio prigušen, sjajna publika, i to su svi znali. Joj poznato barem dvije filmske zvijezde, uključujući i glumicu, u koju je bio zaljubljen u adolescenciji. Svih ovih godina kasnije ona izgleda izbliza čak i bolje nego tada.
  
  
  Kasnije smo otišli u disko u Palace Hotel, gdje protiv svoje volje кружился od Kristina na plesnom podiju. On je bio tako staviti da se nije imalo nikakve vrijednosti, da radimo, ali čak i u ovoj gužvi djevojka je privukla više, nego njegov udio muške pažnje. To mi se nije svidjelo, ali ne na uobičajenih razloga; U njezinim pokretima i izrazu lica bilo je osjećaj prati očaja, kao da ona прислушивалась na zvuk katastrofa. Svatko tko пригляделся s njom, pomislio da je ona bila pod nekako pogledom droge, ali joj pripada njima, da u ovoj gužvi to ne bi bilo previše neobično.
  
  
  Bilo je još jedno mjesto, i još nekoliko kasnije, uvijek s nepopustljiv je Alex, koji carted nas na шумному grada. Dvaput ga je primijetio, smeđa i "mercedes", ali mene to nije jako zabrinuti; Ju htio drugih promatrača. Nekoliko puta joj je bio na rubu upozorenja Alexa, ali ovaj čovjek je bio toliko siguran u sebe i, kao što sam jasno sjeća, tako prokleto sposoban da sam odlučio промолчать. Joj je bio u pravu i u krivu.
  
  
  U dva sata noći, Alex je najavio da je vrijeme za otići na izlet brodom. Stajali smo na dobro osvijetljena riva, dok joj gurnuo kutiju papirnatih novaca našem "vozaču" i zamolio ego se vratiti ujutro. Mladić, ожидавший u gliseru, nesebično je gledao za nama, jako zijevanje.
  
  
  "Ne," ispljunuti Alex. "Sutra ću joj kroz otok, u posjet majci."
  
  
  "Dobro. Postoje i drugi vozači".
  
  
  "Da." On je rasporedio namjerno uvredljive emisije, подсчитывая novac, porubljen i odustao tako brzo, da sam morao skočiti u stranu. Mi smo Kristina gledali kako on odlazi, a zatim tužno улыбнулись jedni drugima, kada smo ušli u brod iz luke bar.
  
  
  Za kratki izlet smo napravili
  
  
  shopping u trgovačkom centru, uglavnom za шпика dolaze iza nas.
  
  
  "On je bio tako loše", rekla je Christina.
  
  
  "Pa, ok. U svakom slučaju, ovo je bila dobra noć, zar ne?"
  
  
  U reumatizma ona poljubi me nježno u obraz, a zatim s više strasti, ispod moje brade. "Ali, - tužno rekla je ona kroz neko vrijeme, - on nam ionako neće trebati sutra. Kad je moj putovanje traje let? U dva?"
  
  
  "Ja mislim tako." Jedne večeri je došla do telefona i забронировала ulaznica na obrnut izlete u Atena. "Hotel će ti ostati još dan ili oko toga".
  
  
  "Ali to je nemoguće. A vi bi trebali jedriti u Italiju".
  
  
  "Ja ne тороплюсь." Joj gumiran joj ramena, zagrlio i pritisnuo k sebi. Upravljača brod usporio motor, sve ega pozornost bila usmjerena na približava "Сцилле", едущей na nju priveza.
  
  
  "Ali... joj. Nažalost, da." Christina вздохнула i izvući iz mene, kada je brod zaustavljen u blizini taman шлюпом; zapaljena samo navigacijska svjetla, male snage električne žarulje, koji je vrlo malo разряжали baterije.
  
  
  Joj platio prijenosnika brod, a mi smo se spustili dolje. Kada smo ušli u mračnu kabinu, Kristina naglo se zaustavila ispred mene na tpanel.
  
  
  Joj прошипел - "Što je to?", moja lijeva ruka automatski отворачивалась od mene, Hugo je bio spreman ući u moju ruku oko korica.
  
  
  "To je... to je ništa". Ona je ušla u kabinu.
  
  
  Joj brzo gledao oko sebe; Sveti, исходивший iz luke bar, je bio mali, ali i sakriti bilo nigdje. Ja sam otišao naprijed, provjerio glavu i viseći ormarić, zatim drugu kabinu. Nam odina. Nikome. Kad joj se vratio, Kristina зажигала odina na керосиновых svjetla.
  
  
  "Mi ne želimo ih večeras", rekao sam.
  
  
  "Ali..."
  
  
  "Ako Alex ide выплыть ovdje i ušuljati na brodu, nemojmo obraćati na to pažnju. Dobro?"
  
  
  "Ah, kako je glupo s moje strane". Ona ugasila je svetac i okrenula k meni, u komšiluku između койками i stol. Na trenutak je bila u mojim rukama, njegov cilj je držala na grudima, i kroz tanku tkaninu moje košulje joj je osjetio iznenadni vruće suze.
  
  
  "Što je to?" - успокаивала joj, nježno milovati joj kosu.
  
  
  "Oh... toliko svega, Macchi. Ili Nick Carter, ili tko bi ste imali". Ona je djevojka održan oči i принюхалась. "Sinoć joj je rekla da je to bio naš jedini put zajedno. I ona je bila u pravu, ali nije mislila da će se to dogoditi zbog toga. Danas cijeli dan se nadala da će joj, da je moj... moj instinkt je bio u krivu. Ali to je bilo ispravno, zar ne? "
  
  
  Prije nekog vremena joj je измучен do kostiju poslije dugog dana putovanja, i svečane večeri, ali kada smo stajali zajedno u tom uskom prostoru, joj, osjetio sam kako je cijeli umor prolazi. "Ego neće biti ovdje za nekoliko sati", - nježno je rekao sam.
  
  
  Na trenutak je dobro pritisne me k sebi, a zatim naglo отстранилась: "Možete nam malo burbon, Makki? I hajde посидим ovdje sami u mraku, dok ne dođe Alex. Da bi nam se osjećala k tebi, ja ne želim voditi ljubav, kada se u bilo kojem trenutku moj brat može da nam se pridruže ".
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  Bilo je gotovo pet, kad Alex tiho перелез kroz krmi broda i savijanje oko шлюпку i проползая kroz kokpit na rampu. Joj Hugo je držao u ruci, kada mu je cilj pojavio u otvor.
  
  
  "Čekaj malo!" - прошипел sam, ostavljajući slabe svjetlosti izbacivati; na nož.
  
  
  "To samo ja, Nick". Alex пихнул pred sobom crni vodootporni torbu i spustio glavu dolje na niskim stepenicama u svoju kabinu. Na trenutak je napravio na njemu svjetiljka; on je bio u гидрокостюме, закрывавшем sve osim lica. Joj isključen брылев.
  
  
  "Tebe ne vide?"
  
  
  "To je nemoguće. Vi ste stavili ovaj brod na dobro mjesto, moj prijatelj, jedini, da sam morao proći, su male suda. Noću ih na brodu nije bilo nikoga".
  
  
  To nije slučajnost, ali mi nije bilo potrebno emu razgovarati o tome. "Želiš li malo suhe odjeće?"
  
  
  On je ukazao na torbu na palubi ispred sebe. "Imam. Može biti, ručnik. Dvije plahte". On je ustao, njegovo tijelo je gotovo заполнило prostor u kabini. "Ja sam bio veliki čovjek, kad si prvi put osjetila mene, Nick. Sada joj шталь malo više". On je počeo pucati odijelo, ne obazirući se na sestru. Otišao u glavu za ručnike.
  
  
  Kad je sušena i odjeveni u suhu odjeću, mi smo u igru u glavnoj kabini s pićem u rukama. Nebo iza prozora već početkom moje сереть, ali umor, покинувшая me prije nekoliko sati, činilo se, otišao je zauvijek.
  
  
  "Imamo vremena", rekao sam. "Vrijeme je za razgovor".
  
  
  Alex je napravio ogromni gutljaj, koji je devastiran ego čašu burbon, i izlio još. "Nema razgovora. Ti i ja, imamo dosta vremena, Nick. A dok smo mi malo поспим. Onda kad ste krenuli za ulaznice za moje mlađe sestre Kristine i mene, imamo malo vremena
  
  
  zajedno. U redu?"
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  Joj, izašao na obalu na brodu, nešto poslije devet. Airlines ured je nekoliko minuta hoda, tako da ja ne шталь tražite taksi. Dan je bio oblačan, ali безветренный; voda, плещущаяся o kamenu rivu, izgledalo sivo i beživotno. To odgovara mom raspoloženju.
  
  
  Uzimajući ulaznica Christina, njegova besciljno lutao po rivi. Jutros u vidno polje bilo je nekoliko kolicima. Prerano. No, smeđa "mercedes" bio je parkiran na vidljivom mjestu, odakle vozač i ego druže mogli vidjeti moj čamac. Mene to ne smeta; ako oni nisu koristili dvogled, oni ne bi mogli reći što se tamo događa, i ako su mogli, to ne bi imalo nikakvog značaja. Alex zalazak sunca u lančanom ormari ispred nosa каютой, sagradio sebi gnijezdo u skučenim sredinama, vlažnim metalnih veza i najavio da neće izaći dok mi ne ćemo ići u more na putu u Taranto. "Kada ste прячешься, moj drugi, ti si прячешься. Laku noć".
  
  
  Njegova lijena рылся u suvenirnicama klupe u sam tražio nešto što bi Kristina. Sve mi se činilo da je pravo. Joj okrenuo leđa i krenuo prema posebnim stari grad, nedaleko od mjesta gdje je пришвартована "Сцилла". Njezin je pristao držati podalje, dok brat i sestra će se sastati i postalo mi je zanimljivo, o čemu mogu razgovarati i onda svih ovih godina.
  
  
  Bar je bio otvoren, i on je ušao, jedini posjetitelj u velike sobe sa visokim stropovima. Konobar je predložio "Krvave Mary", on je znao похмельного turista, kada ga je vidio, ali sam odlučio ostati na бурбоне. Ja obično ne pijem ujutro, ali, što se tiče mog tijela, to je još sinoć; to uopće nije spavao.
  
  
  Kod mene je bilo malo sporo, dok ju je gledao na kazaljku za minute električnih sati, koji je nekada visio na zidovima učionica u školama, a možda još uvijek postoji, щелкали na циферблату. Još nije bilo ni jedanaest sati, kada je u bar uđe sobar, gledao oko sebe i zaustavio se na mene.
  
  
  "Gospodin Carter?"
  
  
  Gotovo je, rekao je, da, prije nego što je shvatio što je rekao. Zatim joj je odmahnuo glavom.
  
  
  "Ti ... ne gospodin Carter?" On je bio dijete ima skupljen, besprijekornim engleskim.
  
  
  "Bojim se da ne. Ime Makki".
  
  
  "Ali джентльмену u barre zovu. Dama je rekla da je ego ime Carter". On je opet gledao oko sebe, naglasivši da sam bio jedina osoba ovdje.
  
  
  Dama. "Prokleto malo lud", - zamjera sam. Mora biti, ona je bila na palubi i vidjela kako idem u hotel. I gdje još uvijek joj mogao biti, osim bara? Joj potisnuo je svoju ljutnju, shvativši da je, mora biti, dogodilo se nešto, заставившее joj da me nazove, i u tom alarmantnom stanju u kojem je ona bila, ona počinila glupe pogreške.
  
  
  "Pa, da - ljubazno sam rekao, ustajanje, - ja ću odgovoriti na poziv, ako dama insistira. Mi pokaže put". Ga bacio novac na stalak i slijedio dom blokade trkača.
  
  
  On mi je pokazao niz kućnih telefona na uskom hodniku koji je vodio do prostorije za odmor i stražnjem dijelu hotela. "Uzmi bilo koji telefon, i operater će vas", rekao je on. Joj čekala dok je on odsutan, zatim je podigao slušalicu. Operator odmah izašao. Joj, rekao je hej, koji ga je, grimase, kada je pozvao svoje pravo ime, a ona me zamolila da malo pričekati. Joj, nasloni za oplakivanje, umoran i испытывающий gađenje od svega toga bezbrižan operacija.
  
  
  Tihi zvuk otvaranje iza mene je dan prvi ne čuje. Zatim je čula škripa cipela, karakterističan šuštanje odjeće, kad su podigli ruku. Joj počeo okretati, telefonska slušalica ткнулась mi je u ruku, ali bilo je već prekasno; nešto pukne mi o lubanju, a on je pao na koljena. Jedina bol koju je osjetio njezin, bio je kontakt s mramornim podovima, a on je zabrinut one ozljede koljena oko školskih nogometnih dana, kada je došao početka drugi udarac, i brinuti nije bilo o čemu.
  
  
  
  
  
  
  Četrnaeste poglavlje.
  
  
  
  
  
  Joj ne шталь gubiti vrijeme pokušavajući shvatiti gdje sam ja. Prva stvar provjeriti joj nožem i, na svoje iznenađenje, otkrio da je Hugo sve još u koricama ispod rukava mog jerkins. Nisam bio vezan, i, činilo se, bio na nekom krevetu. Joj boli otvorio oči; sveti je bio prigušen, kao što je dan svet u oblačan dan ...
  
  
  Zatim podne! Joj, pogledao na sat i застонал. Bilo je već dva sata, a da ga je morao vratiti na "Сциллу" do podneva. Joj pokušao uzeti, ali ruka me je gurnuo natrag na krevet. Moje oči nisu fokusiran, ali sve što sam mogao vidjeti, to je расплывчатая cilj zauvijek mnom na nekom nevjerojatne visine, lupanje u ritmu udara u potiljak. Neko je vrijeme ležao nepomično, blijed, smiriti i svake godine, da, krojač vraga, događa. Zatim ga je pokušao odgurnuti ruku, ali ona je bila čvrsta i tvrda na moje grudi. Mala ruka...
  
  
  Joj široko otvorio oči; lice zauvijek mnom počela plivati u fokusu, lice, okružena aureolom mekim svijetlim ljubavi.
  
  
  Onda ga je vidio usne, zakrivljena u osmijeh, nad njima rt, malo zakrivljene, i pjenušava tamne oči, koje su više prijateljski, nego taj osmijeh.
  
  
  "Sue-Ellen", - прохрипел sam. "Što dovraga...?"
  
  
  "Samo ostaju ležati kao dobar dječak, slatka. Joj ne bi htio da si подпрыгивал tako ljudi ne grubo i ružno ".
  
  
  "Убери svoju ruku iz moje prokleti grudi. Joj želim sjesti. Ako budem mogao."
  
  
  "Dobro, draga, ti probaj. Ali vrlo polako, kao da čuješ li?"
  
  
  Ee jak smeđa ruka oslabila pritisak, kada su joj, уселся. Na kraju joj je ležao na krevetu, a na velikom bijelom naslonjaču, na kojoj se moglo spavati do šesti čovjek bez тесноты. Ga pažljivo gledao oko sebe; Ako ne bi okrugli prozor, mi smo mogli biti u bilo kojem заурядной dnevnoj sobi na Park avenue. A onda ju je shvatio da je blagi meškoljenje ispod mene nije bilo samo moje glave.
  
  
  "Vaš brod?" Ga pitao.
  
  
  "Kao i uvijek догадлив, Nick? Uh-huh, to je moj brod. Ili mog muža, koji bi nam on bio".
  
  
  Joj je bio previše ljut da osmijeh. "Da, krojač vraga, ovdje se događa, Sue-Ellen? Tko me je udario?"
  
  
  "O, jedan oko mojih psi alata za mjerenje. Kao što je vaša svrha, draga?"
  
  
  "Što ste očekivali?" Joj pokušao ustati, ali kažiprstom ona je gurnuo me natrag na kauč. Joj, sjetila da je Sue-Ellen bila prvak Teksas na rodeo sredinama djevojčice u svim fakultetima, kada je bila na SMU, i to ne смягчилась nas deset godina, nas tri muževa, o kojima joj znao.
  
  
  "Šteta. Želite malo burbon?"
  
  
  "Ne sada."
  
  
  "Je li dovoljno ti je jutros?"
  
  
  "Ne baš."
  
  
  "Pa, glasa, kako je to izgledalo kad si izgubio svijest kod telefona u hotelu. Лаппинг u baru i sve to. Srećom, jedan oko mojih psi literaturu došao i izvukao vas prije nego što je došla policija i uhitila za tebe ...... "
  
  
  "Znači, jedan po dočekati svoje psi ili hit me". Joj krišom pogledala na sat opet; prije nije bilo.
  
  
  "O, ne brini, draga. Vaša mala grčka djevojka samo čeka na vas on natrag u graciozan stari kadi, u kojoj si smještaja. Je spreman da bude привязанной, ona je sve vrijeme izlazi na palubu i gleda u stranu ploče, kao da je jedna oko njih rod kapetan китобоев na šetnju udovice ".
  
  
  "Hajde!" - огрызнулся sam. "Što hoćeš da ti učinim?"
  
  
  Joj ухмылка je čisto чертенком, s dodatkom čiste kurve. Na njoj su topljenje iz bikini i košulja koju ona nije ni потрудилась vežite. Joj, sjetila da ee grudi su male, ali čvrste, kao polovice dinje. U trideset ili tako mi j bio debeo život profesionalni акробата, i, dok su joj noge bile lijepo složen, oni su imali snagu smrtne jahača, koji je to i bio. Sue-Ellen jedva da je bila veća od pet metara, ali ga je u više navrata prepoznaje kao zaražene, da, da potčini ga, morao sam zaboraviti, da je ona djevojka. Hej to mi se svidjelo.
  
  
  Ona je pala na kauč pored mene, čime košulju распахнуться, otkrivajući grudi. "Sinoć si došao mi je u hrpu problema, Nick. Znaš?"
  
  
  "Njegova? Kako?"
  
  
  "Pa... što je to bilo? Prije par dana moja prijateljica je vidjela tebe... gdje je to bilo? Piraeus?"
  
  
  Joj je kimnuo. Bolno. "Sjećam se."
  
  
  "Pa, Ronda, ona je rekla da si se pretvarao da ne sjećaš ga. Ili mene. Ali po tome kako je ona tekućine i krvi tebe, joj, znala sam da to mora biti Nick Carter. U stvari? Zar nitko ne liči na tebe, dragi".
  
  
  "Ja sam..." Bilo je teško razumjeti što za reći. Sue-Ellen je znala da ja nešto radim za vladu, jer neko vrijeme otac joj je bio senator u jednom širom odbora, koje su CIA i druge agencije za sigurnost abecede. "Znaš, postoje slučajevi kada joj ne mogu ni pozdraviti se sa starim prijateljima".
  
  
  "Uh-huh. Ne za stare prijatelje, kao što su Ronda, koji nije upućen u grahu. Ali kad si показываешь to lijepo lice u cijeloj Grčkoj, kao da si to učinio, joj znam da ti nije neka tajna misija, ili da bi ste nam učinili za uncle Sam. Ljepušan čovjek poput vas mora sam koristiti maskirati, jer te zle pare u Kremlju, ili negdje drugdje, oni su vas napali ". Ona je pokazala na mene prstom i щелкнула čekićem. "Tako da sam morao malo razgovarati te noći, rekla im je, koji si ti odličan... pa... drugi. Бурбонское hvalisanje, znaš?"
  
  
  Joj znao. Previše dobro. Par puta joj nešto nije zaljubio u Sue-Ellen, ali svaki put je to navika "избалованная mali-bogata djevojka", подпитываемая cugom, спасала mene.
  
  
  "Dakle, sinoć, kad smo svi vidjeli kako si прыгаешь na танцполу s ovog ružno гречанкой, a ti ni ne rukuje, pa, to me обожгло".
  
  
  "Ali ja vas nisam vidio!"
  
  
  "Nema? Čak i kad joj упиралась svoju guzicu u tvoju par m ривненской? On diskoteci, joj zaboravila na što?"
  
  
  "Mislim... svi su oni bili prilično gužve".
  
  
  "Nije da prometan, covjece! Ako ti ne znas moje dupe, tko zna?" Ona mi je prišla liže,
  
  
  "Što ... što je sa svog muža?"
  
  
  "Ah, to. Ахиллион, on će kupiti brodove u Japanu ili negdje drugdje. On nije bio uz mene više od pola tuceta puta s njima lasica, što smo se vjenčali".
  
  
  "Znači, on ostavlja vas ovdje? Sa сторожевыми i mehanike?" Moj cilj je sada brzo прояснялась; začudo, pukotine u lubanji neutralizira posljedice nedostatka svodovi i prevelikog broja burbon.
  
  
  "Uh-huh. On mi je dao ovu veliku i staru jahtu i naredba, koju joj plače, da su igrali u gluhi i nijemi, ali postoje ova dva teškaša koji prate me više od svega, gdje bi nam ga je otišla". Ona хихикнула i držala za mene. "Ali ne ovdje."
  
  
  "Što misliš?"
  
  
  "Ah, on misli da je varanje na mene, ali tamo gdje ga ovdje idem u port joj se vidi ih. Pa i ovaj ih je veliku staru smeđu stroj".
  
  
  "Veliki Mercedes...?"
  
  
  "Uh-huh. I vi to primijetili? Svi primijetili".
  
  
  "Vi ste bili u... Пиргосе par noći prije?"
  
  
  "Planirao, ali sam ga nije mogao. Zašto? Bili?"
  
  
  "Na neko vrijeme."
  
  
  "Tamo, gdje si uzeo svoju шлюшку?"
  
  
  "Ona nije kurva. I to ne mali".
  
  
  "Ne, ona je prilično veliki. Ali ga mogao ubiti ga s jedne ruke vezane iza leđa". Ona возилась s kopčom mog remena.
  
  
  "Moram izaći odavde".
  
  
  "Za nas da. Kod nas će biti navečer, Nick Carter. Opustite večeri, otvoreno sada. A kasnije su svi moji prijatelji će se vratiti na brodu, i ja ću im pokazati da nitko ne zanemaruje Sue-Ellen Barlow . svim njegovim prijateljima ".
  
  
  Joj, отстранился od nah. "Misliš da je to razlog zašto ste me оглушили i dovelo ovdje?"
  
  
  "Pa... to je, možda, malo cool, draga. Ali nisam spavao cijelu noć s tim ljudima, i da joj mogao vidjeti kako oni snickering, jer sam хвасталась tobom, i onda ti stavio me budala ispred svih. Stoga, kada su moji čuvari rekli da su vidjeli, kako si ušao u hotelski bar, to je samo djelovao impuls. Ovi čuvari, oni su dobri za nešto, zar ne? "
  
  
  "Da. Mislim, to su oni. Gdje su oni sada?"
  
  
  "Oh, imam tamo jednu stoji iza vrata." Ona je neizvjesna mahnuo joj rukom. "U slučaju, ako si nestrpljiv da se vrati svom grčkom пирогу".
  
  
  "To mora da je bio uhvatiti avion".
  
  
  "Pa, to može pričekati još jedan dan, zar ne?"
  
  
  Joj vidio da pokušava урезонить Sue-Ellen beznadan. Njezin je ustao, izbacimo ga clawed ruke, i brzo je otišao na dan. Kada ga otvorite, vidio ju je grubo lice jednog oko ljudi oko smeđeg "Mercedes", gleda na mene. U ruci je držao pištolj 45-tog kalibra, ciljano iskrene mi se u grudi. Izgleda kao da je hotel " ego koristiti. Ponovo je zatvorio vrata.
  
  
  "Dragi, misliš li da ću vas pobjeći od mene, onda bi, kao što sam pronašla sve ove nevolje? Idemo isti". Ona stavi na podu na bijelom kauču, košulja na tepih pored nje, ruke umetnut za pojas minimalne donjeg bikini.
  
  
  Bilo je vrijeme kada Sue-Ellen je bila vesela i zabavna, vulgaran, ali zdrave. Sada je očito da to nježno kažem, promijenila; Joj mogao malo zabaviti s njim, ali joj se igra s invaliditetom mene.
  
  
  Joj, prišao joj je skinuo sa nah bikini. Ona выгнула svoje jake bokove, da pomogne. Joj okrenuo ee života.
  
  
  "Mmm. Želiš početi tako, što je stari bik i телица?"
  
  
  "Zašto ne?" Ona je vrlo glasan расстегивал zatvarač na hlače, i kada ih je vidio da su joj oči zatvorene, joj, brzo podigao majicu. "Daj mi ruku", - naredio sam, dodiruje unutrašnji dio njegova bedra, da se ne bi mogao zaboraviti da je, po njegovom mišljenju, njegova je činiti. Ona je, kao što je hej, rekli, u očekivanju trese unatrag.
  
  
  Naglim pokretom joj uhvatio ee za ručni zglob i обернул krpom. Prije nego što je shvatila što se događa, joj, ff osiguran, ee ruke su bolno visoko podignute na leđa.
  
  
  "Nick!" ona завыла. "Сукин sin!"
  
  
  Ona se borila, kao što sam i očekivao, ali ga kreten ga podigao na noge; to je bio dovoljno mali da ga mogao bez ikakve napetosti staviti ga na prstima, i u tom položaju se ne bi mogao koristiti svoju snagu protiv mene.
  
  
  "A sada otišli dođavola odavde, Sue-Ellen", - прошипел ga ovdje na uho. "Imam stvari, mi možemo igrati drugi put."
  
  
  "Kopile!" - завизжала ona, bori off od mene petama. Joj подтянул joj je malo veći, i to задохнулась od boli. "Dino!" plakala je. "Dino, dođi ovamo!"
  
  
  To je ono o čemu ja ne njima pretjerano znao. Vrata otvorena, a u sobi влетел gledati psa. Unatoč činjenici da je Sue-Ellen je bila ispred mene, ona nije bila dovoljno velika da stvori bilo koji štit, ne na daljinu.
  
  
  "Pucati u сукиного sina!" povika ona. "Emu Снеси prokletu glavu!"
  
  
  Dino se nasmiješio, polako podižući pištolj .45. Imao je dovoljno vremena da se na cilj i povući okidač.
  
  
  Ali ne tako snažno kao što je on mislio. Joj, slegnuti ramenima i pustio Hugo u lijevu ruku. Još uvijek držeći Sue-Ellen druge strane, метнул joj je dvosjekli nož, otvoreno emu u grlu; da Ga ne шталь čekati da vidi, ima li on u cilj, ali djevojku vukao prema dolje i u stranu, sve dok zaglušujuća pucao u zatvorenom prostoru.
  
  
  Kad joj je podigao oči, gledati psa još uvijek bio u vertikalnom položaju sa izrazom potpunog zastava dozvole za obavljanje lica. On je pogledao u pušenja 45. kalibar u svojoj ruci, zatim je polako podigao drugi, da se dodiruju ručke, koja služi za ego vrat. Na trenutak mi se činilo da je opet opalio, ali iznenadna protok krvi oko rupe, ostvaren mojim nožem, уладил sve. Ona se polako srušila na pod i tiho reci sletio na debeli tepih.
  
  
  Još uvijek je držao Sue-Ellen u rukama, kada je prišao jednom godišnje na novi leš. Prvo joj je poderao pištolj na ego prstiju, počeo bacati ego u stranu i predomislio. To može biti korisno, i ne trebam će se održati običaje u predstojećem putovanju. Zatim je izvukao nož oko grla Dino, on je izdao булькающий zvuk, i prolije ценымногие više krvi.
  
  
  "Po mjeri tebe побери, Nick Carter", - прорычала Sue-Ellen. "Vidi što si učinio s mojim tepih od zida do zida!"
  
  
  No, čak ni bogata i naglo povlačenje djevojka je bila šokirana случившимся, i on je upotrijebio. Prvo joj пнул joj na rep, ne previše oprezno, i koja ju je vratiti u ono što se smatralo ju odjećom. Ona угрюмо je poslušao, na neko vrijeme izgubio dar govora. Joj provjeriti džepove mrtvog čovjeka, kao i obično, ali nije našao ništa, što ukazuje bih na ono što je on bio хема-a, osim toga, da je rekao: Sue-Ellen.
  
  
  "Što ćeš s tim učiniti?" - upitao sam ga, dalje, ukazuje na leš.
  
  
  "Njegova? Što misliš na mene?"
  
  
  "On je tvoj dječak. Na tvoju brodom"
  
  
  "Pa, ti si je ubio ego!"
  
  
  "U cilju samoobrane. Onda bi, kao što ste mene ukrali".
  
  
  "Ha! Ахиллион, on će se pobrinuti o tome neredu".
  
  
  "Samo je u Japanu. Znaš, tvoj pas pas počne mirisati prije nego što će se vratiti tvoj muž".
  
  
  Gledala pozamašan tijelo na tepihu i grickaju nokat. "Da, navodno,..."
  
  
  "Gdje je tvoj tim?"
  
  
  "Ja sam vozio ih uglavnom u smjenu na obalu. Osim za par dečki u strojarnici i jedan u kuhinji".
  
  
  "Oni ne čuju?"
  
  
  "Ja sam isto rekla. Oni глухонемые. O, ne doslovno, Nick; ih jednostavno naučiti da ne obraćaju pažnju na sve što se događa u ovoj velikoj staroj kadi. Znaš?" Ona je izgubila većinu svog teksaški naglasak, i, začudo, to mi je više volio.
  
  
  "Vi ste послушаетесь? Na savjet starog prijatelja?"
  
  
  "Može biti."
  
  
  "Uzmi svoju глухонемую tim i izaći na crtu oko ove luke. Выбрось tijelo ili ništa, što god vidiš da je najbolji, ali ako si сообщишь o tome u policiji, kod tebe će biti samo probleme. Jesu li bili kod tog momka rodbina? ? "
  
  
  "Kako ću znati?"
  
  
  To je shvatio. "Dobro. Da li kao što sam ti rekao. Sada je na vama, Sue-Ellen".
  
  
  "Da...", Ona je još uvijek gledala na leš, i izgledao je kao mala djevojčica, koja se bavi početka ismijavanje glavom. Koji je bio monstruozne veličine nah.
  
  
  "Je brod koji ga mogu uzeti? Natrag na шлюпу?"
  
  
  "Uh-huh. Vezana je tu u neposrednoj blizini". Ona je neizvjesna mahnuo joj rukom.
  
  
  "Onda ću otići". Joj podigao teški pištolj.
  
  
  Odjednom ona je potrčala prema meni i zagrlila me za struk. "Ah, Nick! Joj tako prokleto mi je žao, oprosti mi!"
  
  
  "Ja također."
  
  
  "Nisi li će ostati i ne pomogne?"
  
  
  "Osjećamo da, dušo.".
  
  
  "Iskreno?"
  
  
  "Časnu riječ. I ako si ikada opet vidjeti mene, negdje u svijetu, tebi je bolje da se s isto, prije nego opet radi kao trik". Joj odvodom hej, na nos trenutku 45-tog kalibra.
  
  
  Ona poljubi toplo metal i pogledala u mene. U njenim očima su stajali prave suze. "Što je s Barry sljedeći tjedan?"
  
  
  "Da?"
  
  
  "Mislim, da li ga treba upoznati tamo neke ljude. I ako ste još uvijek u ovom dijelu svijeta, i... i ne rade".
  
  
  "Ah, costia Krista!" Ali onda sam morao рассмеяться. Joj poljubio ee u vrhu, ona je bila crvena posljednji put, kad joj e vidio, potapšao po čvrstom, kao što su mramor, попке i otišao u dan. "Može biti", rekao sam.
  
  
  Joj vozio na gliseru na "Сцилле"; bila Je sredina dana, nebo je nad glavom još uvijek bio pust, i brod je izgledala zlokobno miran. Kada joj je otišao na brodu, njegova lijeva brod nizvodno; tko će odnijeti ego u živahnom luku, i ona je sumnjao da je za Sue-Ellen ili joj nedostaje suprug je to imalo veliku vrijednost, vraća li se kada im nešto ili ne. Pa je bilo još mnogo.
  
  
  "Bok? Kristina?"
  
  
  Avaj, tamo u sivoj tami nije bilo nikakvih znakova života. Kada joj je prišao, dan joj je izvukao oko džepa jakne pištolj 45-tog kalibra, ali kasno. Ako pogledate unutra, joj je otkrio da je počeo drugi puta na dan gledam u crni tunel smrti.
  
  
  
  
  
  
  Petnaesti poglavlje.
  
  
  
  
  
  "Ležao je vrlo sporo, Nick. Ga ubiti, ako ti to ne čine". Alex je gledao me do glavne kabine s je pištolj u ruci. Joj nije sumnjao u nen nas na sekundu i napravio, kako su mi rekli.
  
  
  "Tebi to ne treba", rekao sam.
  
  
  "Sada znam. Uništio si sve. Sve!"
  
  
  "Nadam se da ne." Joj se nježno spustio na niske stepenice dok je on odustao, zadržati udaljenost između nas. To je bio prvi put kad ju je vidio, ego, stoji u dobrom svjetlu, i iako je u sredini trbuha, on je bio deblji nego prije petnaest godina, nisam imao napast probati ga zgrabiti. Čak i ako nije imao pištolj. "Gdje Je Kristina?"
  
  
  "Naprijed".
  
  
  "Slušaj, Alex, nastao je problem..."
  
  
  "Makki? Nick?" Glas Christina odjeknuo na prednje kabine, i trenutak kasnije ona se pojavila. "Što se s tobom dogodilo?"
  
  
  Kako objasniti отчаявшемуся muškarac i djevojka, koju ste do pola volim, da vas похитила избалованная bogata kuja, jer ... pa, ga je učinio sve što je mogao. Na kraju Alex se nasmijao, a Christina je izgledala sumnjivo.
  
  
  "Misliš da su ti ljudi u automobilu gledali za njom?"
  
  
  "I mislim da je malo. Sve u Пиргосе".
  
  
  Ona je klimnula, i njen osmijeh je bio gadan. "Pa ti si разбиваешь srca, gdje bi ti nam ode, a, Nick Carter?"
  
  
  Ee brat je naglo okrenuo glavu i zapovijedio hej šuti. Zatim on je uzeo pištolj.
  
  
  "Idemo na posao, Alex", rekao sam. "Prekasno dostaviti Кристину natrag u Atena danas, kako to ne bi izgledalo smiješno..."
  
  
  "Ona je već bio na obali, da se ukine svoje rezervacije. Sada sutra do podneva. A do njih lasica, svi ćemo ostati na brodu. Vi kažete da su vas odveli na brod ove žene, kao da ste izgubili svijest u alkoholiziranom stanju. Sjajno. Christina je u panici. Vi ste bolesni. Mislim, laku noć za sve nas ". On je okrenuo svoje убежищу u цепном ormariću.
  
  
  "Možda smo mogli koristiti vrijeme je bolje od ovoga", rekao sam. "Što si imao u vidu, ja kažem, чтоя sve zabrljao?"
  
  
  "Možda ne sve. U svakom slučaju, mi s tobom ne možemo razgovarati dok ne idemo dalje u more. Čak i moja sestra ne mora znati da sam trebao reći svojim, narodu; za j prevelika opasnost".
  
  
  "Tada costia boga, zašto si uopće втянул je u to?" Došao je moj red da se ljuti.
  
  
  On se uspravio, popunjavanjem svoju nit kabine, kao duh izlazi na čarobne bočice. "Jer ona je moja obitelj. Možda ga nikada više ne ću vidjeti, tko je može se reći u ovom svijetu? Shvatite, Nick Carter, kako to može biti?"
  
  
  Gotovo. Nikada nisam imao obitelj, o kojoj se moglo govoriti, ali joj je nešto kao shvatio.
  
  
  Tama stigla s sv brzinom u onaj oblačan dan. Joj поспал nekoliko sati, čak i kada je Christina požurio u kabinu s ogorčenje, a kada je konačno ustala, bila je noć, crna, kako unutar дула pištolj.
  
  
  "Kristina?"
  
  
  "Da?" Ona je bila na palubi, sjedio za volanom s crnim šalom, omotan oko ramena, kao i želju крестьянка. Joj pristupio.
  
  
  "Ti ne treba da se ljuti na mene. Joj ne bih htjela da smo se rastali s tobom".
  
  
  "O, nije stvar u tome, N... Macchi. No, danas joj je bio spreman napustiti, ostaviti tebe, ostavi mog brata, koji ju je znao samo za nekoliko kratkih sati... a sada ovo. To očekivanje. Da za riječ? Anticlimax? "
  
  
  "To je dobar grčka riječ".
  
  
  To je izazvalo varljivih osmijeh na stisnuo usne. "Moram znati, ne moram"
  
  
  "U svakom slučaju, ti više ne treba brinuti o tim ljudima u smeđem" мерседесе ". Oni ne progone te; možeš se vratiti u Atenu i... sve će biti dobro".
  
  
  "Da. Možda". Okrenula se k meni napeto lice. "Ali Macchi... bio drugi... u konobi i u mom hotelu".
  
  
  "Jeste li sigurni da to nije bio isti čovjek?"
  
  
  "Zašto bi to trebalo biti? Zašto tjelohranitelji je žena me slijedili?"
  
  
  "O, može biti, da ništa učiniti", rekao joj je lako, ne vjerujući svojim riječima nas na trenutak.
  
  
  "Ti ne vjeruješ mi."
  
  
  "Naravno da vjerujem."
  
  
  "O, ne. Vi ste špijun; očekujete takve stvari, i kada oni pokušavaju ubiti oko topa, koristite tijelo žene, da biste zaštitili sebe, dok ćete ih ubiti".
  
  
  Kad joj je Alex pričao priču o svom problema sa Sue-Ellen, je sasvim zaboravio o prisustvu Christina; sada mi je žao što sam idu u sve detalje.
  
  
  "Hajde," ogromnom zemljom, njen ego
  
  
  "To je opasna stvar, Kristina. Radujte se, da sutra u podne izađeš iz nje."
  
  
  "Njegova? Joj ikada ću nešto znati?"
  
  
  "Ja ne razumijem, zašto ne..."
  
  
  Sudeći po tome kako je ona odgovorila, mi moramo biti čuli to istovremeno: tiho približava brodovi na našem nosu, blag pritisak i brzo карабкание cipela s kožnim potplatom na pramcu palubi. Joj je skliznula na sjedalo i sjeo, istovremeno потянувшись 45-m kalibra. Svjetla je bilo dovoljno da vidi par fuzzy figure ispred debelog jarbola, sporo se kreće u našem pravcu.
  
  
  "Nick...!" Christina прошипела.
  
  
  Manje od svega želio pucati; zvuk u sigurnu luku ličio na topovski pucanj. Joj Hugo gurnuo na lijevu ruku i шталь čekati.
  
  
  "Gospodin Makki". Glas odjeknuo s druge strane jarbola, blag, ali čisto;
  
  
  Nisam odgovorio.
  
  
  "Djevojka je na moje oči. Vi ste odgovorili, ili je mrtva".
  
  
  Joj, osvrnuo se preko ramena. Kristina je i dalje zaustavljen za volanom, utisnuvši ruku u grlo:
  
  
  "Dobro", odgovorio sam.
  
  
  "Mi samo želimo razgovarati s njom. Ako ne двинетесь, mi ne ćemo zapravo otići. Slažete se?"
  
  
  Joj saznao glas; on je bio u mojoj sobi u Пиргосе je prije nekoliko dana ispričava, sve dok ego dvoje vuče leš na požarne stepenice.
  
  
  "Što želiš od ma?"
  
  
  "Samo nekoliko riječi. Ako imate pištolj, molim vas, prestanite ego, gospodin Macchi. Mi se ne želimo brinuti, zar ne?"
  
  
  "Onda ćemo razgovarati".
  
  
  "Nasamo. Miss Зенополис, ne možeš istupiti?"
  
  
  Kristina je počela ustajati, ali njegova gesta ju je zamolio da ostane na mjestu.
  
  
  "To će reći, sjedi na mjesto. Rekao si mi, da je bio policajac?"
  
  
  "Tako da me ne zaboravite, gospodin Makki?"
  
  
  "Da, navodno."
  
  
  "Vrlo dobro. Onda ćete imati primjedbi. Miss Зенополис?"
  
  
  Joj, vidio sam, da je druga sjena se pomiče na rješenje na cesti, i počeo oslabiti .45 u ego smjeru. Nam buka nam buke, neću dopustiti da im podići nas.
  
  
  "Ne, gospodine Makki", - rekao je čovjek za мачтой. "Ja vas vrlo dobro vidim. Bacite to odmah".
  
  
  Je to učinio. Možda ga je mogao ubiti jedne, ali ne oba. Ali kad joj je stavio pištolj na palubi, osjetio njezin obruba svjetiljke u ruci. Joj ne шталь misliti, vidi li itko oko muškaraca, što radim, ali je podigao ego i uključio четырехкамерный "ray".
  
  
  Osoba na stup zatvoreno rukom oči, i on je brzo переключил sveti na drugog. Na trenutak je ослеп, a zatim raspoređen natrag i pao u more. Prije nego što ju je čuo val, učinili svetim natrag na druge osobe, u isto vrijeme потянувшись prije затащить Кристину u kabini iza mene.
  
  
  "Baci pištolj!" - dao riječi sam, to spuštanje do glasa, i досталь 45. kalibar. On je napravio, kako emu su rekli svoje oružje s tup стуком je pao na krov kabine. On je još uvijek držao je ruke pred licem. Joj, ustao, krenuo prema njemu s Hugo u ruci.
  
  
  Ako bi joj bio spreman pucati, on bi bio mrtav, ali iznenadnim pokretom on se okrenuo i skočio u stranu. Bio je veliki val, a zatim tišina. Ja sam otišao u stranu, da svake godine, odakle je; moj sveti uhvatio je neko kretanje pod vodom, a zatim ga izgubio. Joj, krenuli su naprijed, ali je Kristina zgrabila me za ruku.
  
  
  "Nick! Nick!" Za mene je glas разнесся barem na par milja u & nb, koju je slušao tisuću ušiju. "To je čovjek! Onaj, koji me je progonio!"
  
  
  "Koji?"
  
  
  "Onaj... prvi. Onaj tko je pao prvi".
  
  
  Joj isključio svoj sveti i ignorirao zvuk broda, отталкивающейся od nosa Сциллы, jer sam vrlo jasno vidio lice čovjeka, u kojeg sergej je dobio prvi. Imao je veličanstvene opuštene brkove, a samo prije nekoliko dana umro mi je na rukama, od pucao u prsa svojim partnerom.
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  "Pa, gdje, krojač" uzmi, si bio?" - zahtijevao ju je onda tako, kao što zalazak sunca u nosnu kabina i otvorio vrata lančanog ormarića.
  
  
  "Njegova? Mene ovdje nema. Sjećaš se?"
  
  
  "Naravno. Znači, oni ubijaju tvoju dragocjenu sestru, a ti ostaješ u ovom zec rupa, kao što je rat?"
  
  
  "Ako oni ubiju vas oboje, onda, može biti, joj dolaze izvan integralne izlegu i ubiti pa, da. Tada ne postoji drugi put. Ali ja ga jako poštujem vas, Nick Carter; ga čujem te otkačeno cipele, i znam da se možete nositi s njima, ne раскрываясь ".
  
  
  "Vi mogli ubiti ih nožem. Straga. Joj ne hotel pucati, pa su otišli".
  
  
  Prvi put Alex je izgledao nesigurno. "Da. Možda si ti i u pravu. Ali..." pogledao Je preko mene na svoju sestru, koja se bavi цеплялась za moje rame.
  
  
  "Nick?" rekla je. Mene iritira da je ona koristila moje pravo ime, ali sve što smo imali zajedno, sada, kad mi je bilo loše.
  
  
  i sada mi se činilo da mi uopće ne znamo druge prijateljice.
  
  
  "Što je to?"
  
  
  "Ne ostavljaj me ovdje, Nick. Ja ne mogu vratiti u Atena sada, nikada".
  
  
  "Čujte, to je nemoguće..."
  
  
  "Ali zašto ne, Nick?" Alex je intervenirao. "Moja vlastita sestra, ona je u opasnosti, a? Moramo ga uzeti sa sobom".
  
  
  "Alex, otuda, ako smo sretni, održat će se dobra dva dana, prije nego što možemo doći do Taranto. Cijela ideja ovog rada je u tome što mi ne činimo ništa, da će nas omesti od ceste. Ako Christina ići s nama, sa mnom , to može raznijeti sve to ".
  
  
  "I ako će ostati, najvjerojatnije, ona će umrijeti. Ne, moj drugi, on to nije mogao spriječiti. Moja greška, da, u tome, što sam se doveo u to posao, ali sada mi zajedno moramo učiniti sve što je moguće da je ona to uradila. ne patiti zbog toga."
  
  
  Njena ruka дрожала u mojim leđima, a to je odlučila sam više nego logike Alexa. "Dobro. Idemo. Otvoreno sada".
  
  
  
  
  
  
  Šesnaest
  
  
  
  
  
  Nju je napustio luku vožnje pod svjetlima, koristeći on-board pomoćnim objektima. Kada drugih brodova nije bio vidljiv, Alex uvukla u kabinu i prodati na mojih noga.
  
  
  "Vi ne znate tih voda, - najavio je on. "Svjetleće plutače vam reći gdje se ne zauvijek otići. Joj ti reći gdje da idem".
  
  
  Pod vodstvom ego otišli smo na njihova tajna plovnom putu, koji je ležao između otoka i kopna; Jedna grupa svijetle svjetla, on mi reče, označava granicu između Albanijom i Grčkom. "Oni su kao tvrđava! Nam jedan jegulja nije mogao proći mimmo kod njih u samu tamnu noć svijeta".
  
  
  "Kako vam je to uspjelo?"
  
  
  "Ne, moj prijatelj. Ali tamo gdje su je stavili toliko ljudi i opreme za zaštitu svojih granica, onda bi trebao biti druga mjesta, gdje je pa ne može biti toliko. Možda čak i nije dovoljno, a?"
  
  
  "Mislio sam da je obala Albanije svugdje dobro zaštićen".
  
  
  "Da... dobro. Ali, možda nije dovoljno dobar".
  
  
  "Kao što je sjeverna granica?"
  
  
  "A?"
  
  
  "Uz Jugoslavije? A u ovo dijelu Grčke?"
  
  
  Alex se uspravio. "Vi znate o tome, Nick Carter?"
  
  
  "Dovoljno" - lagao sam. "Rekli ste da imate što za reći nam je bitno, kad je došao. Vi ste otišli. Što je to?"
  
  
  On se nasmijao i istakao naprijed. "Kada smo dobili ovaj tjesnac gdje smo gore pod strojnice albanaca tako blizu, da osjetite miris baruta u ih патронах, onda joj reći ću vam jednu ili dvije stvari. Da je krajnje vrijeme da to saznate."
  
  
  On je bio u pravu u tome što je smješten u blizini албанского obale; kad je on ukazao na navigacijska svjetla, imao sam osjećaj da sam gotovo mogao doprijeti do obale s obje strane. Tanker, imajući u tjesnac s druge strane, na neko vrijeme me do чертиков prepala; Činilo se da u ns ne ostaje mjesta čak i za našeg malog plovila. Alex mi je savjetovao da ne obrati na to pažnju.
  
  
  Kada smo otišli ravno iza sebe i izašao na otvoreno more, opet gotovo je uzdahnuo s olakšanjem, ali ne шталь rano radovati. Vjetar je potpuno odrastao, i, nakon što smo napustili barikade Krf, puhao je otvoreno nam u zube. Kada smo počeli doživljava teške udarce, Alex otišao naprijed, da se podigne mesarski, zatim uspon. On je tako učinio, kao da juri par hamburgera na roštilj i stoji u strani, da svake godine, kao što su обугливаются.
  
  
  "Mi smo плывем, Nick Carter. Ti si dobar mornar?"
  
  
  "Ja sam справляюсь."
  
  
  "Dobro. To je još uvijek tvoj увеселительный krstarenje, i kad svane zora, mora ga ponovno spustiti dolje. Ako je netko blizu ... pa, moja lijepa sestra ne presudi rastanak sa tobom, a? Ti si помашешь hej, i bit ćeš sretan, a ako oni поглядят neprijateljski raspoloženi, možete pucati i ubiti ".
  
  
  "Alex?"
  
  
  "Da?"
  
  
  "Da, krojač" uzmi, sve je to? Ostavili smo tjesnac".
  
  
  "Da. I to bi trebao sam ti reći, jer ako ja ne ću preživjeti, ti bi trebao znati. Znaš, хема joj je bio sve ove godine?"
  
  
  "Перебежчиком".
  
  
  "O da, to, ali nije bilo tako sumnjivo, mojim prijateljem. U mojoj zemlji ... pa, gledaj na ovo danas. Je li komunist većoj opasnosti, nego jednom oko onih koji лоялен trenutnoj vladi? Ili onaj koji je pravedan bio коммунистом u prošlosti? Nema . Ja ne оправдываюсь, Nick, razumijem to. Nju je otkrio nesnosnih korupciju u svojoj zemlji, i tako ga vozio u Albaniji, gdje su bili jako sretni koristi moje usluge. To su jaki ljudi, ovi albanci, koji se ponekad naziva монголами. Europi. Drugačiji od svih ostalih, jeste li znali? "
  
  
  Joj to razumio, nejasno. Oni su jaki, скрытными, neprijateljski raspoloženi prema vani i свирепыми borcima, stoljećima сопротивлявшимся potencijalnim завоевателям. Više od polovice tih ljudi su bili muslimani, i oni su se borili u svojim planinama baš su fanatični o tome, kao i da ih braća u pustinjskim zemljama Bliskog Istoka.
  
  
  "Što se dogodilo?" Ga pitao. "Ono što je uzrokovalo da se vrate".
  
  
  "Pa, moj drugi na to, da vam reći sve o tome, potrebni su i nedjeljom. Razumijete, komunizam - velika уравнитель; čak i u Albaniji, on se okreće ponosni ratnici malih birokrata. Ali to nije reumatizma vaš vadičep, a? "
  
  
  "Ne."
  
  
  "Dakle, to će vam reći i morate pažljivo slušati. Veliko kretanje svjetske komunizma gotovo je zaustavljen; vaš predsjednik se sastao s čelnicima u Kini i Moskvi, i rat u Vijetnamu je gotova. U ovom trenutku". On se nasmijao. "Da. Ali postoje članovi ovog velikog Pokreta, kojima se ne sviđa takav razvoj događaja, mojim prijateljem. Oni su još uvijek slušaju Marxa, Lenjina, Staljina i vjeruju da je komunizam uvijek treba širiti, sve dok sustav ne bude kontrolirati cijeli svijet. . Kada-tada, vjerujte mi, to joj je bio gotovo jedan oko njih. Ali ne sada, Nick, ne sada. U svakom slučaju, oni su još uvijek aktivni, ovi fanatici, i oni pripremaju smrtonosnom dionici, koja se bavi može bolje pomoći i da ih slučaj. od dvadeset вьетнамов ".
  
  
  "To je ono?"
  
  
  "Znate, dva jezera na granici između Albanijom i Югославией? Pored Grčke?"
  
  
  "Radim." Dobro pamti predavanje Хока o kartici.
  
  
  "Otvoreno je sada tamo ima vojsku. Oni ne pripadaju nama, u kojoj zemlji; oni grci, albanci, югославы, ali svi oni vjerni komunisti stare uske škole. Kroz... da... dva dana da počnu djelovati. serija partizanska napada s ove neutralne zone između tri naroda, koja se bavi potpuno запутает svjetske sile. Ih biti na čelu, kao i vi, amerikanci, pa je dobro da je izmislio izraz, kontingent viet cong ... "
  
  
  Joj pustio volan i naglo se okrenuo, da svake godine na široko mirno lice Alexa. "Što!?"
  
  
  "Zapravo, moj prijatelj. Koji je bolje prilagođen za vođenje takve vojne akcije, nego Вьетконг? Sa svojim primitivnim oružjem i svojim malim, недокормленными vojnika koji su se borili protiv francuza i amerikanaca do kraja, koliko se sjećamo. . Nije li nezamislivo da se prenosili su svoje znanje i svoj idealizam takve grupe, koja se bavi sastali su se u ovom udaljenom terenu, između jezera Ohrid i "Преспа"? Razmislite o mogućnostima! S jedne strane, vjerni saveznik Sjedinjenih Država, iako je vojna diktatura u naše dane; u drugom - je represivnog komunistički režim u zapadnom svijetu, a u trećem - u Jugoslavije, više kompatibilan sa Zapadom, nego s ruskim. Koji će djelovati protiv njih, kada će početi i da ih pohoda? U kojoj zemlji oni će zujati I čak i ako ih možete pronaći, što bi bilo oko velikih sila? Разбомбят li ih Sjedinjene Države? Hoće li rusi slati tenkove kroz Jugoslaviju? Ne, moj prijatelj. I sve isto, da-da zauvijek učiniti, a? Zato što je, zajedno s ovom kampanjom terora i smrti će kampanja propagande, koja se bavi ne će vanjski bazen ignorirati ono što se događa u našem malom kutku svijeta. Prije ili kasnije moraju se poduzeti mjere, a to neminovno mora dovesti do sukoba između Zapada i komunistička sila ".
  
  
  "Zvuči prilično mračna, - priznao sam. "Ali otkud vi sve to znate?"
  
  
  "Nju?" Alex se nasmijao. "Jer ja, moj drugi, pomogao da se sve to podesiti, dok nisam shvatio da radim".
  
  
  "Misliš da ne zna?"
  
  
  "Ne budi takav skeptik, Nick. Joj stručnjak u svom području, i, kao i mnogim sličnim stručnjacima, mi ne rekoše više nego što je potrebno znati o zajednički cilj svakog plana".
  
  
  "Ali vi ste naučili?"
  
  
  "Da. Joj shvatio. I nju je otkrio da ne mogu živjeti s onim znanjem koje sam imao. Dakle...", On je gledao oko sebe u mraku, traju depresivni nebo nad nama. "Dakle, dobro=)".
  
  
  Još prije zore on sel za volanom, ali joj čak nije pokušao zaspati. Bilo je previše pitanja da postavite ih.
  
  
  "Vi ste rekli našim agentima u Grčkoj, da nitko ne će biti dosadno vam je u Albaniji u roku od nekoliko dana. Kako vam je to uspjelo?"
  
  
  "Pa, to nije bilo tako wouldnt teško. To je zemlja u kojoj svi planine, znate li, ceste su jako loše. Imao sam veliku slobodu putovati na svojim dužnostima. Tamo-amo po planinama; nikada nije bio u Južnoj Americi, ali sudeći po onome što sam pročitao, postoje zemlje kao što su Čile i Peru, s približno istim uvjetima. Sve vrijeme strojevi i autobusi съезжают s ceste, da siđe s nekog udaljenog planine biokovo. Neto prijevoza u roku od nekoliko dana i prilično dio. "
  
  
  "Ali oni jer će biti u potrazi za tebe, zar ne? Čak i na obroncima planine?"
  
  
  "Ah, da. Moj vozač i ja smo pokupili starca u naš najnoviji izlet. Veliki starac, gotovo jednako velika kao i njegova. Joj obećao emu se vožnja ego do obale; imam puno prijatelja krugovima ljudi Albaniji tijekom mojih putovanja, razumijete? Joj накинул emu na ramena svoje форменную jaknu, da on согрелся u hladnim planinama. Ne шталь uzeti dokumente
  
  
  oko džepa, to nije tako wouldnt dug put. A onda je moj vozač čini krivo upućuje i mi nekako uspijeva iskočiti, prije nego što se stroj перевалит goru. Na dnu mnogo vatre. Starac se više nikad neće smrznuti, a? "
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  Ponovno ga je kormilo, boreći se s jakim valovima, kada je Christina popeo se na palubu. Lice joj je опухло, i to ne od-cola. Ona nije počela govoriti sa mnom, ali uzela je šalicu s kavom i прислонилась na krovu kabine, gledajući naprijed.
  
  
  "Bok" - nježno ju nazvao.
  
  
  Hej trebalo puno vremena da odgovori, ali u tišini ona je konačno okrenula k meni u lice.
  
  
  "Dobro выспалась?"
  
  
  "Ja tako vjerujem", - arijci, rekla je ona. "Kako ćemo uskoro ćemo doći do Taranto?"
  
  
  "Vjerojatno sutra ujutro. Nije nam vrlo sretan s vremenom u ovom krstarenje".
  
  
  "Ne, mi to još niste učinili". Ona je spustila dolje, ne rekavši više nam riječi, i ja sam bio jednom u roku od dugih sati, sve dok se ponovno ne iziđe sunce.
  
  
  Alex me iznenadio izlazak na palubu okruženja bela dana, ali ego objašnjenje imalo smisla. "Slušajte, moj drugi, mi smo na pola puta u Italiju, a? Ako oni misle da sam na brodu ovaj brod... Uh!" On je napravio pokret rukom dive bomber. "Ne sviđa mi se biti ondje, kad sunce sja. Ne, ako mi to nije nužno".
  
  
  Ubrzo nam se pridružio Kristina, принесшая kuhanje na pari šalicu kave i lagano разложенную tanjur sjeckani spama i feta sir. Alex зааплодировал, kada je to vidio.
  
  
  "Sada je to moja dobra grčka sestra!" - zaurlao je on, hvatajući пригоршню i guranja u usta meso i sir. Christina slabo se nasmiješi. Joj, prisilila da sjednem za volan, a i sam sišao dolje da se obrije i promjena.
  
  
  Joj koliko puta соскребал ostatke pjene od ispod nosa, kad je čuo daleka rika snažnih motora. Na palubi kabine зашуршали noge, i pogledao kroz vrata, upravo na vrijeme da vidi kako Alex uranja u glavnu kabinu.
  
  
  "Što je to?"
  
  
  "Veliki motor brod. Ide se otvoreno na nas". On je uzeo pištolj s police iznad sudopera u kuhinji, ček naplatiti i vratio se na rampu.
  
  
  Joj выронил britva, površinski ostaci kreme za brijanje s gornje usne i достала .45. Loš oružje s udaljenosti od više od dvadeset metara, ali to je sve što sam imao. Joj протолкнулся mimmo Alexa i popeo se u kabinu, gdje Christina je omogućila штурвалу ustati protiv vjetra, gleda na brod, обгоняющую nas.
  
  
  "Stanite ee u pokretu", - naredio joj i gurnuo pištolj ispod košulje.
  
  
  To je bio veliki cruiser sa crnim kućištem, рассекающий vala, pa kao da nije postojala. Pod našim kutom sve što sam mogao vidjeti, to je носовая dio i mali dio kabine s velikim прожектором instaliranim na njemu. On навалился na nas, kao vezni igrač, nezaboravna подкат, koji je bio sretan, a on nije mogao otrgnuti od trave. Ga opet prokleo Hawk i cijeli plan ego jedrilicu.
  
  
  Nju je izvukao pištolj držao ego na korak, krije na umu. Brod je ubrzala, prišao previše blizu naše krmi, prije nego što je malo usporio i отклонилась u stranu. Joj, bio je spreman podići pištolj i pucati, kada je vidio čovjeka za volanom.
  
  
  "Bok, ljepotica!" - povikao je kroz sprej, podigao ego kućištem. "Sljedeći put kada ste na Паксосе, ostavite ove glup amerikanac, dobro?"
  
  
  Francuz s копной kose i sramežljivi самоуверенной osmijeh mahnuo rukom, poslao zračni poljubac Kristina i zalio kantom na našu stranu puno vode, napraviti motori i ide pod pravim kutom u odnosu na našem tečaju.
  
  
  "Сукин sin", - koncentracija sam, tucking pištolj natrag za pojas. "Držim novac, on je poslao u Bari".
  
  
  "Da?" - pitala je Kristina. Ona je бледна i дрожала i ne vinil ga.
  
  
  "Nije bitno. Joj ja ću sjesti za volan.
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  Do mraka smo svi još nije izašao na obalu, ali sam znao da smo na peti talijanske boot. Dok nije bilo nikakvih znakova potjere, joj, misleći da mogu opustiti; Njezin je prošao u nosnu kabina, da svake godine, mogu li joj spavaju četiri ili pet sati. Neko vrijeme ga je čuo, kako je Christina u glavnoj kabini варила kavu i грохотала plastični pribor za jelo, likovnu čišćenje, koju je, mislim, sve žene su rođeni, znam kako to učiniti. Zatim je čuo kako je došao u kabinu, i kraljuje potpuna tišina, osim плеска valova o trup u дюйме ili tako iz moje glave ...
  
  
  To je noćna mora, i moja prva misao je bila u tome, da se to treba dogoditi. Na mom je lice bilo hladno i dah hladan čelik imam u grlu. Ju je pokušao izbiti iso svodovi, ali u smolu tami noćna mora nije polagao. Joj, osjećao kao oštrica noža seciranje tijelo, i on je znao da ne spavam.
  
  
  Mora biti, joj, plakala, odskakanje od noža. Za moje bolesne
  
  
  trud, me pogodio u glavu rebara krutost trupa broda uz uske койкой. Joj je bio zapanjen, osjetio sam kako mi se kosa grču, a cilj откинулась pre. Nož je počeo duboko вонзиться u moj adamova jabučica, a zatim nestao s eksplozivnim рычанием odnekud iza mene.
  
  
  Joj, shvatio da je to dim sveti, moj svjetiljku, i u призрачном svjetlu ih je vidio dva deformiran osobe, склонившихся mnom zauvijek. Oni nisu poput nas, na što što sam ikad vidio prije: široko otvorena oči, napeti usta, bez čuti nije bilo, a samo teške teško disanje, slično kao i na stari auto, završio objaviti posljednji uzdah.
  
  
  To naglo uspravio, zgrabio je pištolj 45-tog kalibra i otkrio da je on još uvijek pouzdano заправлен sam na zoni.
  
  
  "Ne brini, Nick", - прорычал Alex. "Ona to nije shvatila".
  
  
  On je držao sestru za vrat предплечьем oko hrasta обрубка, i dok ga je gledao, on je hladno twirling hej, prste, sve dok se ona ne выронила oko ruke nož, Hugo.
  
  
  Joj je rekao. - "Što je, dovraga?"
  
  
  "Probudite Se, Nick". On je gurnuo djevojku kroz uski kolibi na drugi kat: hoćeš ubiti, ili će to učiniti ga?"
  
  
  Joj, gledao ma u slabom svjetlu, lice joj je bilo zatvoreno gustim velom kose. "Ubiti?"
  
  
  "Naravno."
  
  
  "Tvoja sestra?" Joj je još uvijek bio u pola budna.
  
  
  "Sestra?" On je frka i uhvatio ee za brada, zbog čega joj je pogled na брылев. "Ona mi nije sestra, Nick Carter. I sada, to je glasovanje o-glasovanje o umrijeti".
  
  
  
  
  
  
  Семнадцатая poglavlje
  
  
  
  
  
  "Da", rekla je ona. "Ubij me." Ee cilj je pao na medvjeda šapa Alexa, kao da ona nije mogla više držati ga ili ne hotela.
  
  
  Joj odgurnuo ruku njezina brata i izvukao nož na kosim palube između nas. "To nije tvoja sestra, Alex?"
  
  
  "Naravno, ne."
  
  
  "Odakle znate?"
  
  
  "Ja sam znao, to je u prvoj minuti, kada je vidio kako to ide na moj taksi. Moja sestra je bila još dijete, kad ga vidio posljednji put, ali ona je bila nalik na mene. Slatko, da, ali s debelim nogama i tijelom, kao što je kod mene. Ne tako veliki, može biti. ali ona nije mogla postati tako savršen ". On je proveo na slabim zrakama olovke po cijeloj dužini сбившегося u gomilu tijela djevojke, kako bi je odabrali, i njegove, bio je prisiljen složiti da je puno sličnosti nije bilo.
  
  
  Joj, pružio ruku i prisilila pogledati u sebe. "Vi jeste pokušali ubiti mene?"
  
  
  "Da." Rekla je to bez oklijevanja.
  
  
  "Zašto?"
  
  
  "Zato što sam morala".
  
  
  "I Alexa previše?"
  
  
  "Naravno." Hej, nemamo ništa odvratiti.
  
  
  "Kako?"
  
  
  "Kada umre, njegova застрелила bi ego". Ona je ukazala na moj pojas, gdje je zaglavio pištolj 45-tog kalibra.
  
  
  "I što onda?"
  
  
  "O, ubij me! Molim vas!"
  
  
  "Idemo, Kristina. Šta onda?"
  
  
  Ona je duboko вздохнула. "A onda... morala sam baciti tijelo mog brata... Alexa odbora i dostaviti je tvoje na obali Italije. Taranto, ako je moguće, ali, bilo gdje".
  
  
  "Što je svrha?" Sam nije htio jer u nach kopati, ali sada je vrijeme da saznate istinu.
  
  
  "Ja... ja должена je reći da je Alex bio u pravu informacija. Da vas dvojica su se potukli, ubio još, još, i... pa, ok. Nije li to očito?"
  
  
  "Radite na drugu stranu?"
  
  
  "Nije po volji!" Ona podiže glavu, mahnito je pogledala na mene, onda na Alexa, onda u dubine otvorenog lančanog ormarića. Ona всхлипнула.- "Što je još joj može učiniti?"
  
  
  To je Alex je pokazao simpatije. "Što se kod njih na tebe?" upitao je.
  
  
  "Moj sin" - пробормотала je ona.
  
  
  "Sin?"
  
  
  "Da. Joj je... Ga po Bugarskoj. Moji roditelji su bili grci, ali su je emigrirao u vrijeme domovinskog rata. Njegova rođena u ovoj prljavoj zemlji, ali je narasla гречанкой".
  
  
  "A tvoj sin?"
  
  
  "Imam jedan sin. Emu sada četiri godine. Im je vlasnik država. I nju....".
  
  
  Joj stavio Hugo natrag u korice, provjerio .45 i stavi ego na krevet pored mene. "Kristina? To je vaše ime?"
  
  
  "Oh, da. To je bio problem!"
  
  
  "Bio je to?"
  
  
  Ona je podigla glavu, pogledala je otvoreno na mene, a zatim na Alexa. "Ja Sam Kristina Каликсос. Mi dvadeset četiri godine. Kada mi je bilo devetnaest, ja sam bio dijete, ali nisam imala muža. Država отняло ego imam. To čak nije mogla vidjeti. Kada se moja majka i otac umrli, kod mene nije bilo ničega. otišao, pa ga je preselio preko granice u Grčkoj, gdje joj se nadao, da ću biti slobodan i na neki način dobiti sina. Gotovo godinu dana ga niti u strahu, jer nije imao dokumente, onda joj je u Превезе ". Ona je pogledala u mene. "U Превезе ga je na plaži, kada je mlada djevojka potonuo. Tu je bila velika gužva, a u blizini su i njezine stvari. Ga je pogledala i vidjela da joj je ime Kristina. Joj uzela ih i postala je Kristina Зенополис. bacio školu medicinskih sestara, čak i ostavila voljenog i preselio se u drugi dio Atene, niko nije sumnjao u moje osobnosti
  
  
  to, I to je radio dok oni me nisu našli ".
  
  
  "Oni?" - pitao sam je.
  
  
  "Da." Ona je jedan pogled na Alexa. "To je bio... što? Prije dva mjeseca? Šest tjedana? Oni su pronašli mene, i oni su mi rekli, tko joj je takva, i sve o mom sinu u javnom kuća. I što bi se dogodilo ako bi joj nije postao surađivati s njima. Njegove vrlo malo znala o Kristina Зенополис, ali sada joj znam ga bolje nego sebe samu. Oni su znali, da ste sišli, Alex. Ne mislim da su točno znali što mi koristiti, ali kako se ispostavilo, da im je vrlo sretan, zar ne? "
  
  
  Alex je izvukao vrh svojih brkova. "Da. Im je vrlo sretan. A ako joj nije tvrdio na tome, da se u kontaktu s vama?"
  
  
  "Mislim da oni znaju svaki vaš pokret. Ja ne mogu reći. Ali ja nju znam..." okrenula se prema meni. "Nick? Onaj čovjek koji je pao s broda, kada su napali na nas? Mislili ste da je ego ubili nekoliko noći ranije".
  
  
  "Ne njezina. Ego partner".
  
  
  "Oh, da. Ali oni su mi rekli kako to mora biti učinjeno uz pomoć voska metaka, ispunjena krvlju, tipa toga da je koriste neke сценические predlaže žongleri? Oni su znali da vas neće prevariti praznih ruku".
  
  
  "Za mene to zvuči jako teško", rekao sam. "Zašto jednostavno ne зарезали Alexa i ne su svršili sa tim?"
  
  
  "To ne mogu reći. Morao sam obaviti samo mali zadatak..."
  
  
  "Par ubojstava".
  
  
  "Da! Dvije smrti ljudi koje nisam znala za život moga sina! Bi ste izabrali određeno?"
  
  
  "U redu, u redu." Bilo je teško ne odgovoriti na njegova strast, ali, kad joj je sjedio nasuprot njih, joj, vidio kako je Alex zamišljeno поглаживал ramena svoje bivše sestre. Nekako mi je lakše nastaviti. "Dopusti mi otvoreno reći. Za tobom nitko nije gledao, kad smo bili zajedno...?"
  
  
  "Ne, ne. Oni su izmislili da ste mislili da sam u opasnosti. A oni, ljudi koji su se popeli na brodu sinoć... pa, znate".
  
  
  "Znači, ti bi da ide s nama na izlet".
  
  
  "Da."
  
  
  "I nas ubiti".
  
  
  Dugo vremena jedini zvuk u komšiluku je bio oštar dah Godine. Zatim Alex прочистил grla, kao aligator, урчащий na svoj mjesečni večera.
  
  
  "Vi ste zadovoljni, Nick Carter?"
  
  
  "Više-manje."
  
  
  "Onda, zašto ne ići gore, a ne jednom godišnje, kuda, krojač vraga, ide ovaj brod?"
  
  
  Odmah zatim zore mi smo prešli petu talijanske cipele i bili su na pola puta do Taranto, kada je nad nama poletio je prvi helikopter. Noć na nju rasporediti tri naranče spašavanja kruga na pramcu palubi, kao što smo se i dogovorili, i kada helikoptera primijetio nas je, letio ruku, da nas, da je on vezan za "Сцилле". U manje od sat vremena još jedan helikopter, a može biti isti, sel u širokoj uvali pored njega, da se na brodu Alexa i Кристину. Sa mnom je ostao Hawk i, спущенная iz helikoptera restoranom. vrijeme je opet pogoršala, i prije nego što je moj šef boravili u kabini više od pet minuta, njegovo lice je početkom moje poklapati sa dahom zelenilom vode oko nas.
  
  
  "Koliko vremena će proći prije nego što ćete biti u mogućnosti isporučiti tu stvar u port?" upitao je.
  
  
  "Može, par sati".
  
  
  On je napravio pauzu, prije nego što odgovorite. "Oh, da ga vidim."
  
  
  "Vi ste hoteli nešto razgovarati sa mnom?"
  
  
  "Pa, možda. Joj tako razumijem da je djevojka pokazao da je jedna oko njih?"
  
  
  "Ona je takva bila. Joj ne bi шталь na to za sada postaviti".
  
  
  "Oh?"
  
  
  "Nova ljubav." Joj, vidjela kako Kristina i Aleks su gledali prijatelja na prijatelja do toga, kako se samo preselili u helikopter.
  
  
  "Ali ... oni su brat i sestra!"
  
  
  Njezin je ispunjen dogovor. Hawke je mudro klimnuo glavom. "Možda ona će nam pomoći".
  
  
  "Ako možeš nešto učiniti sa svojim djetetom".
  
  
  "To je moguće. Nju treba na tome raditi".
  
  
  Neko vrijeme smo plovili u tišini prije nego što je ponovo progovorio. "Kao što je slučaj, N3? Bez rana? Bez modrica?"
  
  
  "Nema o čemu razgovarati. Još mnogo".
  
  
  "Dobro. Kada se vratimo u Washington večeras, mora ga s vama razgovarati o..."
  
  
  "Čekaj malo."
  
  
  "Da?"
  
  
  Ga potapšao po рулю. "Mi treba da se vratim u brod".
  
  
  "O tome se brine".
  
  
  "Ja bih radije ću to učiniti sama. Možda ću morati da se ikada vratiti ovamo."
  
  
  "Dobro..."
  
  
  "Da?"
  
  
  "O, joj, pretpostavljam, u pravu si. Koliko će to trajati?"
  
  
  "Nekoliko dana. Ovisno o vremenskim prilikama".
  
  
  "Dobro. Ali ne занимай više vremena nego što je potrebno, Nick. Ti trebaš".
  
  
  "Ne ću", - obećao sam i počeo psihički nacrtane na Bari. Neko vrijeme je gotovo zakačen na Кристину, ali čak i u Sue-Ellen nikada ne приставляла nož na moje grlo. Došlo je vrijeme da se malo zabaviti. Ovo je moj način.
  
  
  
  
  
  
  Kod
  
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  Kod
  
  
  Posvećen ljudima tajne službe Sjedinjenih Država Amerike
  
  
  
  Prolog
  
  
  Nije joj stigao do pogreba Kirby. Dok joj je bio u Singapuru, nosio bradu i točkama i prikazao oko sebe dezerter u oblasti raketnog naoružanja, želi prodati američke tajne kineske коммунистам. Njezin je odigrao svoju ulogu dovoljno dobro da popravite jednog oko ključnih posrednika Mao i hack informativni cjevovod, koji je utvrdio da se par metaka na svoje rame i dobiti šifrirani telegram čestitke iz Hawk, vodeći genija jedinice, u kojoj joj radim. Zovemo ego AX. Mi smo dobri momci.
  
  
  Kada je do mene došao kasno poruku o smrti Kirby, njegova je bila tretirana u britanskoj bolnici na sjevernoj obali Malajski poluotok. Kod Hawk bilo dovoljno komunikacije britanci, da mi pronađeš dobre liječnike, mekani krevet i lijepu medicinsku sestru. Vijesti o Kirby sve razmažena.
  
  
  Kirby je bio jedan oko najboljih agenata AXE, inteligentan i pouzdan. Mi smo zajedno radili na nekim teškim zadacima u Latinskoj Americi, koje подвергали vas ozbiljne testove. Nisam zaboravio, kao Kirby, cool osoba u prianjanje i iskusan pilot helikoptera, uhvatio me s broda u kubanskom vodama iskren prije nego što se brod razbio na manje dijelove, nego zagonetka.
  
  
  Sada je on bio ubijen, i AX nije znao tko ego ubojica. Naći ih je moj sljedeći zadatak.
  
  
  Prvo poglavlje.
  
  
  Avion imale mene na posebnu pistu u Floridi-Cis. U tijeku je sjedila strojevi, visok muškarac s невыразительным lice nasloni za napu. Njeno poznavanje ego. On je bio jedan oko dva agenta AX, koji su radili телохранителями Хока. Ego se zvao Smith.
  
  
  To je bio jedan oko najvažnijih разговорчивых dana Smitha. On izgovorio samo osamnaest riječi, sve dok vez me na sastanak s Хоуком.
  
  
  "Starac скрепит zubima", rekao je on. Mi smo bili na pustom putu, kazaljka brzinomjera limuzina подталкивала do 70. "Ne mogu se sjetiti kad ga je vidio, - ego u tom odvratno raspoloženju".
  
  
  Uzrok nesreće Hawk nije teško shvatiti. Nitko ne će ostati ранодушным onda gubitka takvog agenta, kao što je David Kirby.
  
  
  Limuzina prevali na prijelazu, a njegova je ugledao usamljeni vikend, koji se nalazi na kraju ceste asfalt. Za s kabinom u mirnu uvalu istraživao prazan vez. Meksički zaljev мерцал daleko, baš kao i boje stakla, začepljene suncem.
  
  
  Na otoku je puhao vjetar, трепя bijela kosa Hawk. On je čekao u blizini koliba, kad smo stali. Kopije Smitha, drugi оперативника s невыразительным izraz lica, koji se obično može naći u blizini Hawk, sjedio na dan.
  
  
  "To je mjesto gdje su se dogodila ubojstva", - reče Hawk, brzo i nasmijao взмахнув rukom prema kući. "Ja sam tebe uhvatit unutra minutu".
  
  
  "Hvala, da su poslali po mene".
  
  
  "Ja ne провоцирую tebe na вендетту, Nick. Ga je poslao za tebe, jer si mi potreban".
  
  
  On je pozorno pogledao me je i nastavio. "Uspjeli smo vratiti neke detalje. Ubojice su se vozili na malom kamionu. Stali su tamo, - naglasio je on, - i poklali telefonske žice, što dovodi do kuće. Zatim su došli do kuće i uvjeren je netko priznati da su komunikatori, vjerojatno, pod izgovorom da provjere telefona. Mi mislimo da su oni bili odjeveni kao монтеры. Oni su uhvatili Kirby i osoba koju Kirby je doveo ovamo, u susret, iznenađenje, i ubili pa i još dvije osobe, koje su u kućici u to vrijeme . "U ego glasu objavila je gorčina, kada je dodao: "mi Smo do sada tvor ne znamo, хема su bili, i možemo samo nagađati o motivima ih".
  
  
  "Koliko je ljudi tražimo?"
  
  
  "Kao obrazovani pogodak, to bi, rekao je, četiri. Barem po dvoje od njih su bili naoružani puškama. Kod jednog je sačmarica. Otkrili smo tragove po kojima odina oko njih kružio kuće, da priđe mu s leđa. On je razbio stražnja vrata, i oni расстеряли muškaraca unutar unakrsna vatra. To je bio grozan posao ".
  
  
  Kada smo otišli do kuće, nas je puhao vjetar, Smith je tiho slijedio ga.
  
  
  "Bilo je zadatak Kirby?" Ga pitao.
  
  
  "On je došao ovdje da biste razgovarati s osobom, снимающим vikendica. Taj čovjek je bio Frank Абруз".
  
  
  To ime me zaustavi na pola puta. "Frank Абруз po mafija?"
  
  
  "Da, i nitko drugi. Legendarni Frank Абруз. Odina oko rijetkih ljudi, koje mafija ikada pristala pustiti u mirovinu s poštovanjem. On je pretrpio srčani udar i on je odlučio da želi provesti svoje zadnje dane na Siciliji. Upravni odbor mafija je glasao za ego mirovinu i odlučio platiti emu malu mirovinu za sigurnu uslugu ". Hawke je dopustio sebi tanki osmijeh. Mirovina je nešto bolje sati zlata. Zapravo, ja kažem - dvjesto tisuća godina. Saznali smo da je Абруз će napustiti zemlju u roku od nekoliko tjedana, i Kirby je uspostavio s njim kontakt ".
  
  
  "Meni bi bilo zanimljivo saznati o čemu su razgovarali, agent AX i bivši capo mafije".
  
  
  "Putovanje Абруза, Nick. On je bio čovjek koji vjeruje zaraćene frakcije unutar Mačke, i kada su imali golicač zadatak, koji je bilo potrebno riješiti u inozemstvu, oni dijelovi slali ego". Hawke je dotaknuo moje ruke. "Sada idemo u kućici".
  
  
  
  
  
  Drugi tjelohranitelj po imenu Corbett, otvorio nam je vrata. Malo ne uznemiri, kada smo ušli unutra. Mjesto je bilo zatvoreno nekoliko mjeseci, ali, čini se, još uvijek mirisala na smrt.
  
  
  "Frank Абруз je bio zanimljiva osoba, индивидуалистом. Ne kažem da je njezin ego poštuje. Ego kasete bio previše krvave, - nastavio Sokol, - ali on je bio jedan oko vođa, govorili protiv pripadnosti mafije na međunarodnu trgovinu drogom. On je žestoko borila s tim u protekle dvije godine, kada je američki odvajanje mafije ponudio posao azijska grupa, koja se bavi nadzirala selektivne опиумные polja u Indokini ".
  
  
  "To je bilo prije srčanog udara, što je dovelo ego do mirovine?"
  
  
  "Zapravo. Zatim, kada Абрузу uspjeli promijeniti stav komunista-partizan u transakciji, sve skočile do neba. On je izlagao svoje zaključke visokom savetu mafije i predložio da razmotri ponudu. Ovaj put glasanje je prošlo u ego korist. bili несогласные, ali upravni odbor je odlučio otkazati posao."
  
  
  "Razumijem. Kod Абруза je informacija o poljima opijuma, da bismo mogli koristiti. Kirby je pokušao uvjeriti ego pošalji nam to".
  
  
  "Vrlina Абруза je malo, ali jedna od njih je vjera u to da komunizam nije bio val budućnosti. Su razlog nadati da će se surađivati s nama. Osim toga, Kirby sumnja da Абруз imela neke informacije o коммунистах. Možda ih мафиозные kontakti bili u vezi s njima ne samo u području droga ".
  
  
  "Kakav posao?"
  
  
  "Kirby nije znao. Абруз samo dao naslutiti da zna da je-da je, da je AX može pronaći vrlo zanimljivo".
  
  
  Hawk proveo sam u sobi, zida kojoj su изрешечены metkom rupama. On ljutito mahnuo rukom. "Ubojica nije riskirao, kao što vidite. Oni разбрызгали ovdje dovoljno vode, da ubiju desetak ljudi".
  
  
  "Mi Абруза je tvrd ugled. Srčani udar ili nedostatak srčanog udara, ali on nije bio čovjek s kojim se moglo igrati.
  
  
  Hawke je kimnuo. "Oni su bili brži i učinkovitiji, joj to priznajem. I potpuno ravnodušan".
  
  
  "Rekli ste da je dvoje ljudi su dečki Абруза?"
  
  
  "Ego" osobnim телохранителями".
  
  
  Joj otvorio prozor i pustiti povjetarac. Njegove misli o starom capo mafije i mom prijatelju Kirby, ležeći na podu s разорванными mecima u srebrenici. Njezin je dubok gutljaj hladnog uzorkovanje zraka, струящегося na moje lice.
  
  
  "Kako da mafija odnosi se na smrti Абруза?"
  
  
  "Moji obično pouzdani izvori kažu da su испуганы tako, da je gotovo u cijelom ih pouzdanih viši ličnosti je bio kratak i zbunjujuće. Ali zapamtite, da pogleda Абруза su opovrgnuti nekim i da to stečeno sebi neprijatelje u svoje vrijeme. Za mene je važno da je jedna oko naših najboljih agenata je ubijen u pod drugim okolnostima koje se ne mogu objasniti. Ja ne ću odustati od toga više nego vi. Joj želim da ubojice su pronađeni ".
  
  
  "Postoje tri odluke", rekao sam. "Komunistički agenti, stari neprijatelji Абруза ili netko tko nije volio, da je to ograničavajući se na azijsku posao prodaje droge".
  
  
  Hawk nisam raspršene cigara pepeo na hlače i sruši ih. "Četiri odluke. Zapamtite, joj spomenuo o mirovine Абруза u iznosu od 200 000 dolara godišnje? Kod njega u kući je bila isplata za prvu godinu. Ona je nestala zajedno s ubojicama".
  
  
  "Ubiti jednog oko najvažnijih zastrašujuća capo mafije? Kako dostići takvu ideju, potrebno je lud".
  
  
  Hawk naglo ustao. "Pogledajte ove metak rupa. Što mislite, kako čovjek odgovoran za to, bio je zdrav?"
  
  
  On je bio u pravu.
  
  
  Ga je slijedio Хоуком na ulicu. "Vidio sam kod kuće i čuo za ovu priču, ali ne торопили me ovamo samo zbog toga. Što još?"
  
  
  "U kolibi je bio još jedan čovjek, koji je izbjegao pokolj. Konačno smo ga pronašli".
  
  
  * * *
  
  
  Djevojka je izgledala kao milijun dolara na inflaciju. Ona je bila plava, mlada i dugonog. Iako na njoj je kaput s podigao ovratnik, njezin pogled vidio svoje lice, kada je izašao oko restorana na ulicu. Kod nah su zvučnici visoke jagodice i široke tamne oči - krhke skup krojač, nisu označeni cinizma i krutost, koji ga je očekivao.
  
  
  "Замри isplate upravo ovdje", rekao je Hawke iz matematike, vodi projektora. Mi smo sjedili u mraku projekcija sobi jedan oko glavne baze AXE, proučavajući nepomičnu sliku na zaslonu. "Joj je ime Sheila Brant, ali to više tako sebe ne zove", rekao je Hawk. "Mi smo prokleto dugo ga nisu nalazili".
  
  
  Bilo mi je teško vjerovati u ono što Hawk mi je pričao o Шейле Brant. To ne ide s finim licem i blagim očima.
  
  
  "Jeste li sigurni da je ona bila ljubavnica Frank Абруза?"
  
  
  "Bez sumnje. Ali mi znamo vrlo malo o tome, хема je do toga, kako Абруз ga dohvatiti u Vegasu".
  
  
  Njezin uzdah razočaranja. Mislim, ne postoji zakon, koji kaže da je lijepa djevojka dvadeset dvije godine ne mogu pronaći sreću u smeće starenje мафиозного capo. "Kod starog mafijaša je okus".
  
  
  - Zapravo, vrlo je slična vašoj, - reče Hawk сардоническим glasom. Zatim je nastavio: "Kada smo saznali da je Sheila niti u kućici u Floridi s Абрузом i nije bio sredinama poginulih, počeli smo tražiti ga.
  
  
  
  
  
  
  Ona dobro će se skrivati svoje tragove ".
  
  
  "Od koga je ona bježi? AH, zakon, mafija?"
  
  
  "Moguće je, od sve tri. I možda još netko. Vi ćete biti drago da zna da ću to organizirati za vas, da bi ste instalirali ovaj vadičep Шейле".
  
  
  S nestrpljenjem to čekao. Joj, pogledala na osvijetljeni brojčanik svojim sati. Iako joj, znao da je trening potreban, počeo je osjećati akutne kraj nestrpljenja. Bio sam nestrpljiv da krenete na put i ići na trag ubojice David Kirby. Ova staza je već previše hladno, da me drže.
  
  
  "Ovaj film je sniman u malom gradiću u državi Idaho pod nazivom Bonham. Sheila Brant niti tamo protekla dva mjeseca. Imate pokriće da objasni svoje iznenadne pojave. Ne želimo uplašiti djevojku na bježi. opet, " - reče Hawk. "Ali nakon što stignete, morate ego eksplodirati".
  
  
  "Idemo pogledati ostatak filma", predložio sam.
  
  
  Projektor opet uključivanja. Gledali smo kako Sheila Brant, potisna jednu ruku u svoje širine kaput, bio je na parkiranom automobilu. U svom kretanju je kontinuirano milost. Kada je otvorila vrata automobila, njegov cilj je drastično twitched, kao da je čula zvuk koji je natjerao da su nervozni. Kada je shvatila da je zvuk bio neškodljiv, lice joj je dotaknuo olakšanje.
  
  
  Ona je sela u auto i otišla, skladište slijedio nju, sve dok ona ne свернула, kut.
  
  
  "Naš čovjek napravio film na prozor hotela preko puta restorana. Djevojka radi tamo konobarica", - reče Hawk. To je osam dana. Naš čovjek nije pokušao stupiti u kontakt. To je tvoj posao. Uspostaviti kontakt s Шейлой i, ako je potrebno, odnosa. Trebamo znati ono što ona zna. Sve to."
  
  
  Projektor se isključilo zato što se i zapalila sergej ispunjen sobu svjetline.
  
  
  "Pa, film je tebi išta rekao?" - pitao me Hawk.
  
  
  "Vi ste bili u pravu. Ona uplašena. U desnom džepu kaputa je držala oružje. Osim toga, ma dobre noge".
  
  
  "Mislio sam da si sve to ćete primijetiti", - suho reče Hawk. "Provjerite da li ste pratiti ga desnom rukom, kao i za njegove noge".
  
  
  On ispruži mi mapu koju je držao na koljenima. On je sadržavala datoteku AX na Шейлу i kratki sažetak moje navlake. Imao sam ostatak dana da zapamti ih, pripremiti krivotvoreni dokument s fotografijom i upoznati se s posebnom opremom, koja ga odvesti sa sobom u Idaho.
  
  
  Joj ostavio je Шейлы Brant u stambeni prostor, gdje su me primili, a zatim je uzeo svoj lažni identitet. Ned Harper, prikazan na vozačke pravima, izgledao je točno onako kako je Nick Carter. On je imao teške lice, ali mi se više sviđalo. Uz identitet ličnosti ga dobio kofer, puna osobnim stvarima, odgovarajućim to je uloga koju joj da ću igrati u Idaho. Šveđani nisu izgledala nam nove, nam cross-linked, ali savršeno odgovarala mi je.
  
  
  Njezin je proveo sat vremena u oružanu. Joj ček sanduk, u kojem se, osim drugih smrtonosnih predmeta, nalazila se moćna puška s dugogodišnjim okom. Zajedno s mojim osobnim oružjem to mi je dalo isti vatrena moć, kao i u nekim отделених policije.
  
  
  Još jedne moje stajalište je odjel elektronike baze. Po nalogu Хока naši stručnjaci okupili za mene kit. On je izgledao kao бритвенный skup, ali u ns su osjetljivi uređaji za slušanje, kamera i mali kasetofon. Joj sumnjao da će mi trebati ovaj hardver, ali Hawk ništa ne bi propustio na umu.
  
  
  Morao sam napraviti još jedan posjet - u štalu, gdje su mehaničari su radili na stroj na kojem ga je vozio, kad joj шталь čovjeka po imenu Ned Harper. Jedan na mehaniku je bio nizak i krupan muškarac četrdeset godina, koji je rekao da je čuo puno o Nike Kućištu i hotel susret sa mnom. Joj odlučio je ne govoriti mu je bilo, da je pola onoga što je on čuo, najvjerojatnije, nije istina.
  
  
  "Mi smo naredili dati auto, koji je izgledao kao da ga je kupio na jeftini rabljeni stranaka, ali koja se bavi stvarno nigdje nije dobro", rekao je on glup. "Glasova što smo učinili. Ova beba ružna, ali mislim da ste влюбишься u nah. Ona je odgovorna, kao što su francuski drolja".
  
  
  Mi smo prošli na drugu stranu сераля. Mehaničar je ukazao na mali zemljište ceste, lava-posut preprekama. "Glasovanje, gdje mi to опробуем. Precizni vozač će ga testirati na sebi".
  
  
  Trogodišnji Ford s mrljama boje i udubljenja na jedno oko krila predu na kraju trake prepreka. Vozač u zaštitnom kacigom mahnuo nam rukom i naglo pritisnuo papučicu za gas. Stroj je skočio kao ошпаренная mačka.
  
  
  "Obećavam da ćeš dobiti od nah 120 na sat, u krajnjem slučaju", gordo rekao je mali mehaničar. "Mi smo ga stvorili, kao što je uživo violinu".
  
  
  Automobil несся s preprekama. Mislio pasti prvi, ali u zadnji čas je vozač izrezati kotač. On vrludanja vozio automobil po stopi gritting gumama. Na kraju staze je naglo pritisnuo na nasilje i doveo auto u namjerno rotacija, po uvođenju ee s holivudski talent каскадера, prije nego što se ispraviti i ići natrag do nas.
  
  
  "Ovaj čovjek mora putovati u Indianapolis, - rekao sam.
  
  
  Osmijeh mehanika je postao širi.
  
  
  
  
  
  "Tebi se sviđa iznenađenja, Carter?"
  
  
  Joj, shvatio da je on imao na umu kada je vozač izašao, oko auta, skinuo kacigu i potreslo grivu svijetlo рыжих kose. Čak i s ee tijelo, skriven бесформенным комбинезоном, nije bilo sumnje da su precizni vozač je bila žena. .
  
  
  Ee štapići izbio, ona je došla do nas, tresući kacigu u ruci.
  
  
  "Što misliš, N3?" - rekla je ona, koristeći moj čin ubojica umjesto mog imena. Mediji djevojčice koja je izgledala baš kao što je udaranje ona ga je pokušao potaknuti nešto više dating, nego je to.
  
  
  "O automobilu ili vozača?" Ga pitao.
  
  
  U njezinim zelenim očima izbio požar. "Automobila, naravno. Nije me briga što misliš o vozaču".
  
  
  Joj, pogledala na aparati, koji je slegnuti ramenima i дипломатически povukla. On nije htio biti svjedok, kada je ta prekrasna crvenokosa разрубила poznatog Nick Carter na male komadiće svojim prezirom.
  
  
  "Što sam ti učinio?" - upitao sam ga, dalje, malo zbunjen.
  
  
  "Ništa. Vidimo da je tako i ostati, N3".
  
  
  I opet - ime umjesto imena. Njezin ga je uzeo, i sjaj vatre u njenim očima, kao izazov. "Ja sam mislio da si ti malo выпендриваешься, kad sjedi za volanom stroja", rekao sam. "Je li to za mene?"
  
  
  "Naravno, vi tako mislite. Vi ste, vjerojatno, bili su iznenađeni nakon što je vidio da žena može voziti automobil bolje od vas". Njegova ponosna guba скривилась, ali od toga puna usta шталь još ljepši. "Možemo maknuti očito iskreno sada, N3. Neke djevojke ovdje mogu klanjati se tebi, kao спальнму sportaš, ali tvoja reputacija me ne impresionira".
  
  
  "Što vas je impresivan spektakl? Može, veselje review".
  
  
  Nasmijala se, kao da je to prijedlog to развеселило. Ona je povukla za zatvarač na ee мешковатом odijelu. "Znate što mi je rekao, N3? Rekli su mi da ako ste bili u avionu, koji podnosi olupina, još uvijek ćete naći vremena da bi prijedlog стюардессе".
  
  
  To je istina - rekao joj je hej. - Na samom delle, to joj je rekao.
  
  
  Ona сбросила tijelo od ramena i вывернулась od njega, nakon što je uspio napraviti postupak je isti uzbudljiv kao striptiz. Pod radne odjeće na njoj su uske hlače i džemper, облегавший joj koljena, kao što je koža.
  
  
  "Poštujem vas kao profesionalca. Naslov N3, bilo da znači", rekla je ona. "Ali idemo dalje razgovor na profesionalnoj razini, zar ne?"
  
  
  Nisam mogao smisliti ništa što me zanima bi manje, osim, možda, čitanje predavanja o apstinencije u starih kuća chambermaids.
  
  
  "Automobil je dobro vodili za vas, ali ja bih se hotel doživjeti ega na sebi", rekao joj je hej.
  
  
  Joj zalazak sunca pod volan, to je jedini prijenos, motor i dao unazad. Onda joj je ispalio. Njezin je tečaj jednako brzo kao i djevojka, i završio, da je usporen automobil, tako što je oštar dvostruki pokazivač. Kad joj je izašao, bacio hej ključeve i rekao: "će stati", pomislio sam, ona плюнет mi se u lice.
  
  
  "Sada, koji pokazuje show-off?" - rekla je ona, ali je njezin glas bio nagovještaj iznenađenje, pomiješan s sarkazam.
  
  
  "Stroj ne tako wouldnt i dobra, ali nah vrlo mnogo ispod haube. Izgledate kao velika žena, ali, možda i nije tako wouldnt i puno. To mi je dovoljno zanimljivo, da se ovim pitanjem". Odbacujući duplikat ključa iz svoje sobe, hej u ruku. "Ako želite koristiti to, to mora biti večeras. Joj ide daleko je stranka s baze ujutro".
  
  
  "Što misliš, što bih mislila o uporabi?"
  
  
  "Možda ti je baš zanimljivo, kao i mi", rekao sam.
  
  
  Nakon što se vratio u svoju kabinu, njegova стянул jaknu, otkrivajući урезанный "luger" u быстрозатяжной trenu pod lijevom rukom. Oružje, koje je testirao u AX, varirao od zadatka do zadatka, ali ga nikada nije ostao bez osobnog naoružanja: Luger, koji joj je nazvao wilhelmina slijedi; uvodnice, Hugo, u rukavu, i kada zalijepite na unutarnjoj strani bedra mali plinski bomba Pierre. Bomba može ubiti sve u zatvorenoj sobi po sekunde, i sve što je potrebno, - to je strma naputke, koji je razbio bih ego omotač.
  
  
  Otvaranjem kutije stolice, njegova досталь mapu koju mi je dao Hok. Ga bacio omot i zamolite se namršti. Joj, mislio sam da se sjetio da je ostavio kopiju mog korica na vrhu datoteke. Sada je prva stranica je list s opisom izgleda Шейлы i nepokretnim fotografijom oko filma koji ju je vidio ranije taj dan.
  
  
  Joj, rekao sam sebi da moram ja biti u krivu. Joj пролистал sadržaj mape, ali nije bilo nikakvih znakova одностраничного priče. "Pa, sada ne morate brinuti o ništa", pomislio sam. Постороннему teško je prodrijeti u bazu AX, kao krijumčarenja parobrod na nogometni stadion.
  
  
  Još malo обеспокоившись, joj postavite čitati dosje na djevojku Brant. Kao i reče Hawk, detalje o svojoj prošlosti nema. Ona je mogla da se rodi u svoje vikenda, kada je Frank Абруз uzeo ee u Las Vegasu. Međutim, poslije toga, kao AX ju je otkrio u Idaho, podaci su mukotrpno potpuni - sat koji je radila kao konobarica, kada je obično ложилась spavati, pa čak i olovka za nacrt plana kuće, koji je ona gledala.
  
  
  
  
  
  Mnogo puta sam želio imati fotografsku memoriju. Budući da imam ego nije bio joj je razvio svoje metode konsolidacije ključnih činjenica u svojoj golova. Napravio bilješke u džepnom notepad, koji nosim sa sobom, i pročitao ih je, pregledan plan kuće Шейлы, zatim se ispruži na krevetu, bacanje sve se oko svojih misli, osim materijala, koji joj je čitao.
  
  
  Joj, mora biti, задремала. Njezin se probudio u mraku, mene насторожил zvuk, toliko je slab da nisam mogao ego prima.
  
  
  On je došao opet, samo je slab царапающий zvuk, metalni dodir metala. Joj, skočio je s kreveta i sletio na čučanj s "люгером" u ruci.
  
  
  Vrata su se otvorila, i po podu пробежала žute trake svjetlosti. Crvenokosa je rekla: "imaš brzi refleksi, N3".
  
  
  Joj opušteno, nakon što je shvatio da je zvuk, koji je to čuo, bio joj je ključ, повернутым u dan. Nije joj neugodno, da sam uhvaćen sa pištoljem u ruci. Instinkt, koji me ustati iz smeća, ne jednom mi je spasio život.
  
  
  "Uključi брылев. Gumb na ston iza tebe", - rekao je, njegova djevojka.
  
  
  Ona щелкнула prekidač, zatim dala mi je ključ. "Ako si уезжаешь sutra, mi to više ne treba, zar ne?"
  
  
  Joj зажал ključ, cereći se. "Dakle, da je postao znatiželjan".
  
  
  Ona slegne ramenima. "Mislim, jednostavno mi je trebalo saznati da li je sve istina o vama, koji mi je rekao".
  
  
  "Zašto ti ne zatvori vrata i ne da se predstavim?" Joj je rekao.
  
  
  Ona je zaključila, ne smanjuje s me oči. Poziv još uvijek se smiješio ih u zelene dubine.
  
  
  "Patricia Stila", rekla je ona.
  
  
  Iznajmio je наплечный remen, visio joj je ego na naslon stolice i stavio Luger " u kubura. "Koliko dugo radite u AX?"
  
  
  "Na primjer, godine. A sada raspitati se, kao što je ova slatka djevojka, kako sam došla u ovaj posao".
  
  
  "Dopustite mi da pretpostavka. Vi ste hoteli dokazati da možete učiniti sve što može učiniti čovjek".
  
  
  "Ah, ti si lukav kopile", reče ona, bez vidljive zlobe.
  
  
  "Imam bocu viskija - rekao sam. "Dar od našeg šefa. Mogu ga ego otvoriti?"
  
  
  "Ja sam došao ovdje, ne piti", rekla je ona. Ona стянула džemper preko glave i bacio ego na stolicu.
  
  
  Na njemu je bio crni čipke grudnjak. Pa, pola grudnjak. Ee pucao su bili puni. "Dobro osigurana" - jedan glasača širom neadekvatnog opisa, koja je došla u glavu, kad joj je pogledao na hax.
  
  
  Отряхнув jarko crvenu grivu od kose, ona mi se nasmiješio. Osmijeh je dijelom насмешливой, dijelom обещающей.
  
  
  Joj sjetio njezina replika oko toga dana. Ga ponoviti to. "Sada koji hvali?"
  
  
  "Joj", - priznaje ona. "Ali tebi se to sviđa".
  
  
  Uvijek nasmijana, ona стянула hranidbenih svoje hlače na munje i вылезла na сукин, koju su stavili na ee noga. Sada je na njega bio je samo crni grudnjak i odgovarajuća traka od crne čipke na dnu.
  
  
  Ona je mirno došao do kreveta i sjela na rub. Ona расстегнула grudnjak i стянула ego sa svojim velikim grudima. Laganim pokretom ruke ona накинула odjeću na uzglavlje kreveta, a zatim kreveta na moj jastuk.
  
  
  "Ja ću tebe gaćice", rekla je ona. "Mislio sam da si želite ripati ih od mene."
  
  
  Sada u njenim očima светилось nešto drugo, nego poziv. Uzbuđenje, želja.
  
  
  Kada ga je pao odjeću, a ona je vidjela s lećastom glavom i plinsku bombu, ona воскликнула: "Bože moj, ti si ходячий arsenal".
  
  
  Joj nepristojan nasmijao. "Ti si sama упаковываешь par jezgri".
  
  
  Njezin smijeh je bio promukao i opušteni. Ona je mogla dokazati da je jednak bilo kojem čovjeku, ali ona definitivno nije usprotivila protiv toga da ga smatrali kao seksualni objekt. "Idi, N3", - pozvao je.
  
  
  "Nadimak", rekao joj je hej. "Krevet - nije mjesto za formalnosti".
  
  
  "Nick. Nick je, - rekla je ona, - ja sam spreman".
  
  
  Joj strgnuo s j lacy gaćice. Ona je bila u pravu. Volio sam to raditi.
  
  
  Pat je bila jaka djevojka. Kad smo se zagrlile, ga je osjetio, kao mišiće leđima задрожали. Ee usta bila blaga i topla, a jezik brz i brz. Joj, уткнулся lice u njene grudi, a prsti joj вцепились mi je u kosu. Kada ga, igrao se s njenim tvrdim bradavicama, ona корчилась i рычала, kao što gladna mačka.
  
  
  Moje ruke skliznula dolje da joj ягодицам, a on je podigao ga da će naići na vaš prvi poticaj. Joj duboko umočen u j i čula jecaje. Tijelo joj je прижалось k meni. Kad joj je podigao svoje pokrete, ona je zadrhtala i встряхнула krevet. Kod nah je fleksibilan moć životinja.
  
  
  "Nadimak", - выдохнула je ona. "Hajde da završimo zajedno".
  
  
  Koliko ga razumijem, njeno vrijeme je bilo idealno. Zapravo htjela reći, sve je bilo savršeno.
  
  
  Ee ruka skliznula u mom bedra, istražujući. "Mišiće. Vi ste pravi komad mesa, gospodin Carter".
  
  
  "Pa ti si."
  
  
  "Nisam bio spreman za to. Ti si čak i bolje nego što su mi rekli".
  
  
  "Ja razumijem. Njezin počasni više nego vaš profesionalni poštovanje".
  
  
  Ona se smijala. "Mogu ga spavati ovdje večeras?"
  
  
  "Možeš ostati preko noći - rekao sam, - ne znam koliko si выспишься".
  
  
  Dva
  
  
  Ujutro je ustao rano i počeo se okupljati, dok crvenokosa nije se probudio i nije prevrnuo u smeće.
  
  
  "Nick, - rekla je ona, - to je bilo sjajno. Pogotovo zadnji put".
  
  
  Joj zalijepio plinsku bombu na unutarnjoj strani bedra. Prošla noć je bila sinoć. Danas je sve bilo kao i obično. Joj пристегиваюсь
  
  
  
  
  Joj vezao štikli na предплечью i provjerio opružni mehanizam. Joj согнул ruku, i tanak nož skliznula mi je u ruci, spreman za rad. "Izraz lica malo plaši", rekla je Pat.
  
  
  Njezin je nadaren njen osmijeh, koji se bavi ne dotaknuo moje oči. "Nisam sasvim dječak iz susjedstva".
  
  
  Zatim je obukao odjeću, koja se bavi odgovarala uloga Neda Харпера, obukao "Luger", накинул na nju jaknu na munje i pogledao se u ogledalo. Kako joj je mogao suditi joj je izgledao kao pijani vozač kamiona. Kad joj se preselila u grad gdje je koje Sheila Brant, joj govorio, što bih volio raditi.
  
  
  "Ja ne moram pitati o tome - rekao je Pat - ali što se dogodilo s N1 i N2?"
  
  
  "Pa sreća je gotova", rekao joj je hej. "Kao da je David Kirby", pomislio sam.
  
  
  Joj zatvorio kofer koji mi dali AX. Joj je bio spreman otići. Sve što mi je bilo potrebno učiniti je reći zbogom.
  
  
  Redhead spasavaš od komplikacija. "Znam. Brodovi koji prolaze u noći, i sve to. Ostaju najsretniji Nick".
  
  
  Ga odvezli u Bonham, Idaho, u dva sata popodne. U gradu je 4700 stanovnika, i to je izgledalo tako, kao da 4695 oko njih odlučili ostati kod kuće.
  
  
  Urušavanja na točenje, gdje je krišom od instant posluga u, ga odvezli do цистернам. Trenutna usluga nije bio realiziran. Joj izašao kroz stroj i ušao u unutrašnjost, gdje je pronašao čovjeka, дремавшего za stolom, заваленным prašinom, putnički karticama banaka s krekerima i upakiran автозапчастями. Joj, pokucao svoje zglobove na neto rubu stolice.
  
  
  Ego oči ispucale. "Da, gospodine?", on zijevnuo.
  
  
  Joj ukazao na njegov automobil. "Želim malo benzina".
  
  
  "Ah, - reče on, kao da je takva mogućnost emu i u glavu nije pao.
  
  
  Dok je on выдергивал crijevo i stavljanjem u prilog u gotovo prazan spremnik ford joj je stajao u blizini i глядел na сонную ulicu, osvijetljen blijede na suncu kasnog proljeća.
  
  
  To nije vidio, nam semaforima, nam neonskih natpisa. Bonham je izgledao kao na slici Norman Rockwell sa slikom malog grada. Joj, osjećao nije na svom mjestu, kada sve moje smrtonosno oružje bio vezan za moje tijelo i zaključan u prtljažniku mog automobila. Bonham uopće nije ličio na ono mjesto koje bi radije sakriti bivša gospodarica vođu mafije. Vjerojatno je i to razlog Sheila Brant izabrao ego. "Hej, Daj pravdu za mozak, pomislio sam.
  
  
  Joj ispravljeno umorna ramena. Njezin je vozio brzo i puno sati svaki dan s njima lasica, kako je napustio bazu SJEKIRA na obali Karoline. Kasnije tog istog dana, nju ću s agentom AX, koji su slijedili Шейлой, kako bi bili sigurni da ona nije propustila nas.
  
  
  Na dužnosti na stanici održavanja počeo očistiti vjetrobransko staklo automobila. "Imate ovdje dosta mrtvih insekata, da se napuni kanta", - požalio se on. "Vi, mora biti, vozili cijelu noć".
  
  
  "Aha", rekao sam. On je bio pažljiv, ako ne neposredno.
  
  
  "Turist?"
  
  
  "Nema joj rekla.
  
  
  Ego cilj okrenula, i ego oči više nisu bili umorni.
  
  
  "Ja sam vozač kamiona, - rekao sam. "Nadam se da ću ovdje pronaći posao".
  
  
  "Postoji li neki poseban razlog zašto ste odabrali Бонэма?"
  
  
  "Volim male grada".
  
  
  "Postoje mnoge druge male varoši".
  
  
  "K vragu, pomislio sam. Emu je definitivno bio znatiželjan. Nju je rekao: "sviđa Mi se kako izgleda ovaj".
  
  
  Dok je provjeriti razinu ulja, ga je ušao u muški wc i naginje bolt na unutarnjoj strani dan. Joj sipao u lice hladnom vodom. Njezin je umorna od toga, što je tako dugo bio zalijepljen na sjedalo strojevi, joj je rekao sam sebi, jer bi ispitivanje polaznika me ne iritira.
  
  
  On je pokucao na vrata. "Hej, gospodine, moram vas vidjeti."
  
  
  Joj, undid zatvarač na jakni, brzo doći do "Люгера", a zatim je otvorio vrata. "Da?"
  
  
  "O Шейле Brant", rekao je on, zatim se nasmijao. "Njezin agent, koji morate ispuniti, N3".
  
  
  Nikad ju nije vidio njihov kontakt i nije riskirao. "O čemu ti to pričaš?"
  
  
  Snapping vrata, on je gurnuo ruku u minuti i izvukao upaljač, identična mojoj. On je predao ego mi. "Razgovarao sam s par ljudi koji su radili s vama u prošlosti, Carter. Činilo mi se da sam vas naučio ih opisima. umjetnost. Neki od trikova Hawk, rekao je sebi. Usput, moje ime je Meredith.
  
  
  Joj okrenuo i upaljač. Ono što je izgledalo kao serijski broj proizvođača na dnu, na samom delle je kod koji идентифицировал vlasnika, zaposlenika AX. "Dobro, Meredith. Ali na tvom mjestu bio njezin biti više oprezan. Ne zaboravite da je uzrok svega toga posao je njegov tim je prokleto dobar agent". Joj ne шталь inzistirati na tome. Nije mi bilo ega, žvakati: "Što je novo o našoj djevojci Шейле?"
  
  
  "Ona je još uvijek ovdje i ponaša mirno. Joj pokušala prići previše blizu, da se ne izazvati nah sumnju. Joj zauzeo taj posao, jer se bojao da građani će početi недоумевать zašto joj задерживаюсь. zaustaviti se u hotelu. Vidimo se večeras razgovarati još malo ". On je oklijevao. "Ja razumijem da ću biti oslonac u ovom zadatku, i da ga željno evo čekam da se odluci raditi s vama. Ne sudite me po onome što se upravo dogodilo. Obično nije tako slučajna".
  
  
  "Nadam se da ne", rekao sam.
  
  
  Polako se vozio po glavnoj ulici grada
  
  
  
  
  
  ističući lokacija двухкомнатного policijske stanice, pošte i gradskoj vijećnici u ekonomskoj klasi. Joj, mislio sam da si mogao bi se sažeti cijeli grad u kutiju ispod cipela. Između dvije velike zgrade nalazio bar-закуток s natpisom "Hladno pivo" u prozoru. U četiri vitrine ispod njega pronašao sve, relikt dana, kada Bonham bio željezničke stanice, bio je više napredovala. Sada dviju zgrada je potrebna u slikarstvu, i on je vidio da u nekim gornjim prozorima nema ekranima.
  
  
  Izišavši oko stroj, njegove pažljivo pregledao restoran preko puta hotela. Sheila Brant дежурила samo u 16:00. i ako bi se stvari ne idu u goru, ona i tada ne hrani bih. U ustanovi nije bilo posjetitelja.
  
  
  Joj, ušao u полутемный predvorje hotela, gdje je namještaj bio četvrtine inča prašine i tragova poodmakle dobi. Lift nije bilo, samo лестничный proljeće, a biljke u saksiji, mimmo koji joj je prolazio, bili u & nb baš kao Бонэму potrebno je udahnuti novi život.
  
  
  Clerc поприветствовал mene, kao da je bio političar, приветствующим ključno glasanje. On je rekao da su davno zatvorio svoju kantinu, ali mogu dobro jesti u restoranu preko ulice. "Pokušajte da će vam se svidjeti", rekao je on.
  
  
  U svojoj sobi ga je skinula odjeću i opremu, uzeo je tuš. Iako je u moje pojmove to nije moglo vidjeti, sve moje unutrašnjosti свернулись, kao opruga. U mom golova вертелась ideja da sam ja bio uz djevojku, koja se bavi, može mi dati nekoliko odgovora o smrti David Kirby.
  
  
  Kroz prozor drugog kata mi je otvarano dobar pogled na restoran. Застегивая majicu i nosi hlače, njegove misli o Шейле Brant. Ga pitali je li hej pobjeći oko ovog vikend u Tipke jednu ili ubojice iz nekog razloga odlučili hej otići živi.
  
  
  Meredith mi je dao broj svoje sobe, koja je bila na nekoliko vrata od moje. Otišao sam do njega u hodnik. Meredith bio pravi člankom, ali bio sam sumnjičav tip, i on je namjeravao provjeriti.
  
  
  Hvala učenje AX i puno praktičnog iskustva njezin шталь stručnjak za provaljivanje brave. Vrata u hotelskoj sobi nije bila je bez problema. Dvanaest godina star dječak mogao otvoriti bravu перочинным nožem.
  
  
  Joj okrenuo ručicu i tiho ušao u sobu. U stolici kraj prozora sjedi čovjek. On široko se nasmiješio. "Bilo bi tako lako kucati".
  
  
  Nisam se mogao sjetiti pametne počecima. Sve što sam uspio, to je bio: "Tko si ti?"
  
  
  "Meredith, naravno. A ti si, mora biti, Nick Carter".
  
  
  Ako on nije bio Meredith, on je bio prokleto dobar lažljivac. Činilo se kao potpuno zadovoljstvo u položi-nazad. "Čekala sam vas. Mislim, ti si samo da je ušao", rekao je on. "Niste vidjeli djevojku?"
  
  
  "Ne još."
  
  
  Ako je on znao da je on počeo drugi Meredith, koji ga je upoznala tijekom proteklih sat i pol, on ne bi bio tako opušten, pomislio sam. Joj досталь cigaretu. "Postoje sveci?"
  
  
  "Naravno." On ощупал minuti мятого smeđa dlaka. To je bio круглолицый muškarac, počeo je ići ćelav i rasti masti, ali izgleda nam o čemu nije govorio. Agenti AX dolaze u svim veličinama, oblicima i uzrasta. "Glasovanje o gdje si, Carter".
  
  
  On je predao mi knjigu šibica.
  
  
  "Zar nemate upaljače?" - ležerno pitao sam, закуривая cigaretu.
  
  
  "Nikada ne uzimati sa sobom. Kod чертовых stvari uvijek ponestane goriva".
  
  
  Joj, nasmiješio i bacio emu utakmice. "Mislim, ako bih ga mogao ispucati dvorac, ti si previše".
  
  
  On скрестил noge i naslonio se na naslon stolice, stavljajući ruke na svako pleme. Ego oči ne napuštaju me s njima lasica, kao što je on ušao u sobu. "Misliš da ne vjerujete da sam Meredith?"
  
  
  Расстегнув jaknu, joj je rekao: "ja Sam prokleto dobro znam da to nije tako".
  
  
  Ego расслабленная osmijeh je još uvijek bio na mjestu. Imao je dovoljno samokontrole. "Što sam krivo učinio?"
  
  
  "Važno je da si to uradio. Tko si ti zapravo delle?"
  
  
  "Ja sam onaj čovjek, koji ima svoju smrtnu kaznu", rekao je on. Spretan pokret, on je jednom rukom podigao штанину. Drugi je izvukao revolver u privitku potkoljenice korica.
  
  
  Njegova je pala na jedan: svakomu plemenu, dok je on рисовался. Ego revolver je bio opremljen sa prigušivačem, i on je čuo tihi kašalj, kada je pištolj i pucao. Kolutanje udario u zid.
  
  
  Joj согнула ruku, i štikli ušao mi je u ruku. Odbacujući ego, kada je on preselio, da opet uvede me u vidno polje. Nož вонзился emu u grlu i задрожал, kao i pikado. Ego oči zamrznuta, a on se sagnuo, kao da je htio zaviriti ispod stolica.
  
  
  Njegova ga uhvatio, kad je na magarcu spola. To je bio težak. Joj растянул ego i pretražio. U ego novčanik je pet tisuća dolara i neke dokumente u kojima stoji da je ego ime Куган i on je došao u Denver. To ne mora nužno biti nešto značilo. Ego papira, vjerojatno, bili isti lažnim, kao i moje. Potisna sebi u minuti ego vozačku dozvolu. Njegova je ustao. Slučaj započeo je loše. Netko je znao zašto joj je bio u Бонэме, sigurnost AX je bila vidno narušena.
  
  
  Morao je nešto učiniti s tijelom. Nisam mogao ostaviti ego u ovoj sobi Meredith. Pazeći da je koridor
  
  
  
  
  
  bio пустынен, njegova nasumce izabrao vrata i otvorio dvorac. Očito, u sobi nije bilo nikog. Joj podigao Кугана, prenio ego kroz hodnik i stavio na krevet.
  
  
  "Mi smo jedna komora neće biti zainteresirani u tome da me zaposli", pomislio sam. Joj je bio u gradu manje od dva sata, a već je mrtav čovjek.
  
  
  Joj, sišao dolje i vezano prijateljski razgovor s portir, koji je pozdravio mogućnost da ostavite svoju križaljku. Nju je rekao emu, sreo u hodniku osobe, круглолицого zabavno čovjeka.
  
  
  "To je gospodin Hobbs. Prodavatelj. Smjestio danas. Soba 206."
  
  
  "Da prodaje gospodin Hobbs?"
  
  
  "Ja ne vjerujem onome što je rekao".
  
  
  Kroz pet minuta joj je izašao iz razgovora, opet se popeo stepenicama i provalio u drugi dvorac. Soba 206 bila pusta, osim spremnika za uzornog-indeksa. Gospodin Hobbs jedva sletio, kako je počeo me čekati. Joj шлепнул kofer na krevet i otvorio ga. Jedini uzorak koji je sadržavao je ma-down pušku sa prigušivačem i pištolj. Gospodin Hobbs, također poznat kao mister Куган i Meredith, prodavao smrt. Dobro podmazan puška bila nešto poput odijelo profesionalni ubojica.
  
  
  Ga mogao pogoditi o ego pogledu na igru. On je morao da presretnu me i ubiti, kao što samo da joj je doći, pokupiti djevojku oko prozora hotela, kada dođe na posao, a zatim u žurbi napustiti Bonham. Laž o tome da je Meredith je brzo zanat, za nešto što bi me iznenadila i, možda, saznati, razgovarao li sam s djevojkom. Gospodin Hobbs, ili gospodin Куган, bio pametan profesionalni, hladnokrvni i da je dobro upućen u svojoj delle. Ali, čak i kod najboljih dolaze u loše dane.
  
  
  Joj tiho izašao u 206 sobe i sišao stepenicama. Jer telefonske pozive prema svim sobu prošao kroz centralu hotela, ga je uzeo javnim telefonom u predvorju nazvati Meredith na točenje. "Ne hodati po mračnim ulicama. Opozicija je napala na grad", - rekao joj emu, kada je otišao na liniju.
  
  
  "Po mjeri. Imate ispravke u njih? Mislim, tko su oni?"
  
  
  "Jednostavno, oni ne vole".
  
  
  "Pa, nema razloga za zastavu dozvole za izvršenje", rekao je on. "Ako smo mogli pronaći djevojku, nisu mogli previše".
  
  
  "Bojim se, doveli smo ih do nje", rekao sam.
  
  
  Nju mogao zamisliti reakciju Hawk, kad joj je rekao emu da netko mora biti, prodrla u moje apartman na bazi AX, skeniranu dokumentaciju Шейлы Brant, i koristio naše informacije, uspostaviti vezu s djevojkom. On će eksplodirati kao подорванная rakete.
  
  
  Događaj dana je radikalno promijenio situaciju. On nije mogao da odigra kartice polako i strpljivo, kao što je preporučio Hawk. Život Шейлы se našla u opasnosti. Morao sam brzo da se uspostavi kontakt i osvojiti njeno poverenje.
  
  
  Njezin je stajao u blizini hotela, kada je došao u restoran. Joj, gledao kako ona otvara vrata crvene "Volvo", i tračak vidio glatko kuk, kada je pala jedna oko auta. Noge su kao dobri kao što sam ga zapamtio, seksi hod još bolje.
  
  
  Ona je okrenuo na me pažnju, kada se kretao oko auta dugim грациозными koracima. Očito da je pogled stranca joj напряг. Ona je prestala, pogled na mene, a ja sam odgovorio na njezin izgled najviše šarmantan osmijeh.
  
  
  Onda bi, kao što je ona nestala u restoranu, njezin выкурил cigaretu. Njegova hotel je dati hej vrijeme izgubiti kaput i početi čekati kod stolova. Kad joj je zastao u grad s urlicima provalili tri motocikla. Rokeri su bili isti zagubljen u Бонэме, kao i nju. Oni putovali mimmo hotela, gleda me kroz bodova, pokrivene бородатыми osobe. Na njih su jerkins s разгневавшие oslikanim devils na leđima. Ih cilj je bio bar. Glasno govori, oni спешились i ušli unutra. Joj, znao da oni ne žive u Бонэме. U gradu nije bilo dovoljno za promiješati ih vrsta.
  
  
  "Kriminalci i bums", s gađenjem je rekao clerc. Ona se nasloni na mene u vratima. "One su dio bande koja se bavi pojavljuje se ovdje par puta godišnje. Sebe nazivaju выводком Sotone. Oni su se utaborili na stare sajmište trgovima. Stanovnici grada hotela će izbaciti ih sa zemlje, ali policija to ne radi. želim zapaliti pobuna ".
  
  
  Joj baci cigaretu. Ako bajkeri su bili redoviti posjetitelji, to je značilo, da oni mene ne dodiruju. Joj prešao ulicu i krenuo prema ресторану, gdje slučaj samo započeo. Samo joj broje četiri kupaca. Svi su bili muškarci, a trojica oko njih ne bi mogao uzeti moje oči off od Шейлы. Četvrti, pomislio sam, mora biti, bio полуслепым.
  
  
  Joj uzeo kutni stol dalje od drugih posjetitelja. Čak i prije nego što je Sheila preselio k meni, joj, uhvatio njezin pogled, skliznuti u mom smjeru, оценивающий mene.
  
  
  "Dobrodošli u Bonham. Planirate li ostati dugo?" - rekla je ona, kada je došao do mog stola.
  
  
  "To zavisi od tebe, Sheila".
  
  
  Njezin izraz osjetljive osobe očvrsnuo. "Zovem se Susan".
  
  
  "To je Sheila Brant, i do njih lasica, dok Frank Абруз nije bio ubijen, bila si ego ljubavnica". Moja ruka je bljesnulo na stolu, i on održava njezin ručni zglob. "Ne" ustani, otvoreno. Nacrtati osmijeh na tom prekrasnom licu, i to pogled, da govorimo o tome, da je u meni",
  
  
  "Osmijeh neće biti lako. Ti ćeš slomiti mi kosti u zglob".
  
  
  Joj popustio stisak, ali nije pustio ga. "Ljudi, od kojih vi krenete, znaju gdje se nalazite. Ja ne mogu zamisliti zašto bi oni hotele vas eliminirati, ali izgleda da oni znače upravo to. Vam je potrebna pomoć".
  
  
  
  
  
  
  "A ti ćeš ga dati meni?" Njegova lijepa usta скривился. Ovo je priča mog života. Muškarci uvijek mi pomoći. I više joj se naknade, više imam problema ".
  
  
  "Ja sam tip osobe koja sve to će se promijeniti".
  
  
  "Bilo mi je zanimljivo, tko si. Sada joj znam. Ti si, mora biti, Mađioničar Mandragora".
  
  
  "Ime - Ned".
  
  
  "Pa, Ned Mag, trebat će mi par čuda, da pojasnimo teškoće u mom životu." Unatoč činjenici da je ona rekla, u tamnim očima probudio interes. "Vi, naravno, želite nešto zauzvrat".
  
  
  "Mi smo razgovarali uvjeti kasnije".
  
  
  "Oh, joj, siguran sam da ćemo", rekla je ona сардоническим glasom.
  
  
  Posao ili ne posao joj je bio gladan. Nju je rekao hej donijeti mi debeli želite i crna kava.
  
  
  "Vjerujete li, da ja ne сбегу za to?"
  
  
  "Pepeljuga ne bi pobjegla od svoje križu vile, zar ne?"
  
  
  Ona se smijala. "Ja ne Pepeljuga".
  
  
  Joj, pomislio da to može igrati ulogu. Ona je bila nalik na djevojku, koja princ će donijeti papuče i će, čak i ako papuče nisu savršeni. Samo joj je Princ bio Frankom Абрузом, capo mafije.
  
  
  Kad se vratila s mojim kavu, ona jedna me, stavljajući šalicu pored mog ruci. Joj interpretiraju ga kao znak da ćemo поладить.
  
  
  "Izgleda da si bez dlake. I ne jedan, oko prijatelja Абруза. Pa tko si ti?" upitala je.
  
  
  "Ja ću to objasniti kasnije".
  
  
  Vrata ošamario, i ušli tri bicikliste, donoseći sa sobom smrad. Jedno oko njih tjednima ne dotiče komad sapuna. Osoba za кассой, navodno, dva restorana, недовольно pogledao na trojstvo. On je mogao živjeti bez da ih posao barem sljedećih devedeset godina.
  
  
  Oni su odlučili sjesti za stol pokraj moje. Oni su glasno pričali, smijeh nad vicevima drugi drugi. Kako se zabaviti, joj pokušao nekome tko je oko njih najružniji. Natjecanje je završilo neriješeno u međuvremenu, netko шрамм nacrtana s nožem вился na obrazu, i to onaj koji je sjedio liže samo do mene, коренастым muškarca u бусинке, masnu повязке na strelac i kožnim браслетами. Onaj koji je u sredini, s dugom kosom i bradom boje bakra, izgledao najviše naočit.
  
  
  Dok Sheila radila svoj ih naloga, Lice s ožiljkom proveo ruku na ee nogu. Ona обиделась, uz strašan хладнокровием. Bakrena Bradu отшлепал svoju prijateljicu na ruci. "Ponašajte se pristojno", rekao je ravnim glasom.
  
  
  Onaj koji je sjedio pored mene, uhvatio je moj pogled i pokazao svoje zube, neki oko kojih nema. "Što ti gledaš, buster?"
  
  
  "Za tebe", rekao sam. "Ja sam se divio tvojoj stomatološke poslom". "Jednom policajac stao mi na lice. Želite li iste?"
  
  
  "Ne osobito", - rekla sam, сопротивляясь iskušenju gurati svoju šalicu kave emu u ždrijelo.
  
  
  Bakrena Bradu uhvatio prijatelja po ramenu. On je stisnuo tako jako da je čovjek bez zuba namrštiti. "Ne možete igrati s gospodin, Georgie. On može misliti da ste ozbiljni. Manje od svega nam je potrebno, nesporazum. U stvari?"
  
  
  "Pravilno", - ponovi Georgie. On nije bio iskren. Izgledao je uplašen čovjek, держащим ruku na ramenu.
  
  
  Joj tiho je završio svoju želite i rekao Шейле da ću čekati, kada ona će izaći s posla u ponoć. Vrativši se u svoju sobu u hotelu, njezine su se naselili u stolici kraj prozora, pratiti restoranom. Koliko ga znao, od mrtvog ubojice su bili drugovi, koji su pokušali pomoći djevojci.
  
  
  U mekom sumraku izašao biciklisti i блуждали na ulici, nastavlja hvaliti i smijati. Samo onaj sa bradom boje bakra, tiho, koračajući između ostalih, na glavu gore i da ih, glatko kreće, kao vođa. Oni su se vraćali na traci. Joj gledao za njima, sve dok oni ne sakri na umu.
  
  
  Davno prije pojave Шейлы joj je počeo brinuti o Мередите, koji nije došao i nije nazvao. Ne podižući očiju od dana restorana, joj stavio telefon sebi na koljena i zamolio noćni službenik mi dati vanjsku liniju. Joj bira broj punjenja i nije dobio odgovor. Njezin je sjedio u mraku, slušajući гудению, i imao sam osjećaj da su događaji opet dramatično se promijenila.
  
  
  Sheila je ušao kroz restorana brzi korak, osvrnuvši se na strana, naslov na volvo od izlijetanja. Otišao lagana kiša. Joj, vidio, kako se na prozoru staklo se formiraju kapljice. Na Шейле je dugi kaput koji je nosila u filmu Мередита. Joj mogao slutiti, da j u džepu je pištolj.
  
  
  "Dušo, ti lukavi", - nježno rekla sam.
  
  
  Bila je ponoć; imao je samo 22:00. Ona je otišla rano - mene imala.
  
  
  Ga bacio stolicu, i u tri koraka stigao do dan. Joj brzo sišao stepenicama, više prepala službenika i izjurio na ulicu, kada Sheila уезжала.
  
  
  Zvuk se pokreću motore motocikala spojio s puls motora Volvo. Biciklisti su odvozili mimmo, ne primjećujući me. Oni su slijedili po dogovoru. Joj, vidio, kako u krajnjem kutu проносилось crveni sjaj stražnja svjetla, kada ga je vozio na svom потрепанному "ford".
  
  
  
  
  
  Joj zatekne i da ih, kada su vozili po gradu u potrazi za Volvo, koji se preselio vrlo blizu granične brzine. Kad je grad ostao iza, njegova выругался. Sheila настраивалась na činjenicu da biciklisti su imali na umu.
  
  
  Dao joj je "Ford" još benzin i došao do njih, i vidio da je vođa ustao uz "Volvo" i mahnuo djevojci da je ona prestala. Ona проигнорировала ego i pokušala ubrzati oko svog automobila.
  
  
  Kada snop mojih prednjih svjetala pao na njih, oni su naučili da je netko zapalio na zabavi. Odina za bicikliste okrenuo leđa, врезавшись me put tako iznenada, da sam kliknuo na nasilničko ponašanje, kako bi se izbjegle kolizije. Joj vidio ružno lice čovjeka po imenu Georgie, kad se kotrlja u мокрому od kiše trotoar. Joj gritted moje zube i vozio na vadičep, opet napraviti "Ford". Njezin je nastavio potjeru.
  
  
  Prvo moje svjetla, uhvatili Georgie. On мотался između mene i ostalih, podržavajući sporiji tempo, da svake godine, da li ću ostati sam s njima. Ako gledate, on je izložena nedostaju zubi u grubo пародийной усмешке. On je izgledao skoro zadovoljan da ja ne srušio "ford". Sada je imao još jednu priliku na mene.
  
  
  On je okrenuo motor i odnekud zbog sjedala dobiva se kratki lanac. S kruga, болтающейся u ruci, to je вцепился u motocikl i krenuo na mene.
  
  
  Joj nije kliknuo na nasilje i ne, jer brzina. Joj stalno несся naprijed, snop mojih svjetla lizali noć. Georgie je došao liže. Kada je vidio da ću staviti na svoj tečaj, iako je on bio na mom putu, on je skrenuo motocikl na drugu traku autoceste.
  
  
  Joj mogao uključiti stroj i pogodio ga, ali se bojao da to učinite na скользком asfaltu. Nije joj htio opet pasti u skliznuti. Dove Ford je više benzina, umjesto toga, dodao je brzina. Georgie промелькнула mimmo mog prozora, a ja sam vidio kako шевельнулась ego ruku. On je pukla kruga, kao bič.
  
  
  Neočekivani skok brzine, koje su prisilile je da izađe oko auta, prisilila je Georgie zalutati. Krug se s naporom se zabio u prozor iza mene, a ne u ono što je bilo u moje lice. Joj nesvjesno začudilo, kad je čuo prasak stakla. Tada joj je povećana udaljenost između nas, jer emu morali smanjiti brzinu, kako bi se motor ponovno se okrenuo. Joj, vidio, kao ego fenjer visio iza mene, kada ga je vozio na preokret i popeo na brdo.
  
  
  Взойдя na brdo, njegova primijetio Шейлу i njegovih progonitelja. Ljudi na vodi байке pobjegao uz "Volvo". On je uhvaćen automobil i počeo da se spusti na putu vozača, zbog čega joj je vjetar na cesti s ceste kako bi izbjegli sudar.
  
  
  Ona je bila tako imam strast za borbu s велосипедистом, da nije mogao učiniti sljedeće naputke. Съезжая s ceste, Volvo подпрыгивала imaju štit, kao što je papirnati brod u brzom водосточном roku. Joj, bojao sam se da će on predati, kada je ударится o jarku, ali pritisak je samo usporio ga. Kod Шейлы imala osjećaj da bi se izbjegli nagli pritiska na nasilje. Sudeći po vibracija stroja, joj verovati da ona переключила više spore prijenos. Onda пилила nasilničkog ponašanja. Volvo počeo i pala je, ali se nije prevrnuo.
  
  
  Kada je konačno zaustavila automobil u otvorenom polju, biciklisti su razvijeni. Jedan kroz njih preskočio jarak, lijepo obrta za jahanje, i trk preko polja prema autu, koje progoni. Ego kotača взбивали blato.
  
  
  Drugi biciklist nije imao hrabrosti skočiti u jarak. On se zaustavio na cesti i vidio dok sam van po noći. On rješavanje istraživačkih zadataka motorom i sišao s motocikla.
  
  
  Притормозив, joj upre pogled u retrovizor da provjerite Джорджию. On je još uvijek bio na repu i zamah. Ubrzo me je ulov.
  
  
  Njezin prevrnuo na cesti u blizini polja i rješavanje istraživačkih zadataka stroj. Kad joj je izašao, ostavio upaljena svjetla. Ожидавший biciklist je onima koji шрамм nacrtana kotrlja po obrazu. On je poziva unutra jerkins i izvukao nož. Kada je prišao mi je, na nož bljeskale sergej.
  
  
  "Gospodine, bolje vam je da se vrati u auto i makni se odavde u pakao".
  
  
  "Ako joj se to ne učinim?"
  
  
  "Ja sam нарежу tebe, kao što je slanina, spreman na tavi".
  
  
  Savijena jedan: svakomu plemenu, njegova полуобернулся. Moja lijeva počecima potisnuta. Joj osjetio oštar kontakt s ego koljena šalicu. Japanski majstor karate učio me taj pokret, i to je dobra vježba. Lice s ožiljkom je pala, kao da zemlju otimali kod njega je ispod nogu.
  
  
  Penjanje na koljenima, on je napravio paz nožem. Joj pomaknuo, i oštrica хлестнуло ispred mene, u дюйме iz mog života. Joj uhvatio ego s obje ruke u ruku, staviti ga na svakom plemenu i razbio. Lice s ožiljkom завыл.
  
  
  Joj podigla ego nož i bacao u tamu na drugoj strani autoceste.
  
  
  Zatim stigao je Georgie. On je otišao za isplatu direktno na mene, mašući kruga. Joj, znao sam da ako on udari me po licu, da ga ослеплю ili израню za cijeli život. Joj čuo lančani urla, kada пригнулся. Onda Georgie je pretekao me. Prije nego što je imao vremena da se okrene, da ga undid zatvarač
  
  
  
  
  
  i izvukao Luger.
  
  
  Joj pucao u njega preko sedla, i bicikl je nastavio kretanje, вылетев na sredini autoceste, prije nego što je pao na rame i bi odriješio.
  
  
  Ne bacajući na Georgie nam jedinstven pogled joj se vratio u auto, okrenuo ga unazad i oblikovao polje prednjim svjetlima.
  
  
  Bakrena Bradu skidaju i puknuti šakom po staklu strojevi Шейлы. On se zaustavio, kada žute zrake mojih prednjih svjetala projicirale ga.
  
  
  Joj stavio "Ford" na nisku brzinu i vozio kroz jarak. Skok me iščupali iz guzice. Bakrena Brada je vodio natrag u svoj motocikl. Nju je došao prvi. Joj вывернул kotač u last minute, tako da je samo moj branik udariti bicikl, ali od udarca stroj vrti. Bakrena Brada sada vozio svojim prijateljima, vjerojatno, nadajući se da će doći do jednog ih oko motocikla. Joj okrenuo "ford", tako da je jasno ego vidjeti u svjetlu farova. Joj izašla oko auta, cilj na люгера i pucao убегающему u nogu.
  
  
  Sheila Brant je gurnuo vrata svog automobila. U ruci je držao revolver 38-og kalibra. Bakrena Beard to nije znao, ali ju je mogao spasiti emu život.
  
  
  "Gospodine, - sa strahopoštovanjem, rekla je Sheila, - vi ste nešto drugo".
  
  
  Joj izvadio "Luger" u lijevi stražnji kotač Volvo i udario u nen rupu. Njezin je prošao mimmo смотрящей na hax Шейлы i pucao u prednji lijevi kotač. Zatim ga je podigao poklopac i yanked ožičenje.
  
  
  "Jeste li ludi?" onda je potrebno.
  
  
  "Jednom si pobjegao od mene. Joj uvjeren da nećeš više to raditi".
  
  
  "Nisam znala mogu li ti vjerovati. Čak ne znam tko si ti".
  
  
  "Ja sam ti rekao. Ime - Ned".
  
  
  "Ja sam navikla trčati. Njezin je mislila da je to ono što treba učiniti".
  
  
  "Vjerojatno, vi ćete biti u mogućnosti koristiti ovaj pištolj - rekao sam, - ali možeš li se nositi sa sve tri бойскаутами? Koristite svoju glavu, Sheila. Tebi je potrebna zaštita".
  
  
  Izvukao ključeve na strojevima i stavljajući ih u tren joj se vratio na Bakar Bradu, koji je ležao na zemlji, posezanje za nogu.
  
  
  "Ti ćeš živjeti", - rekao joj emu. "Ako joj se odlučiti dopustiti tebi".
  
  
  On облизнул usne. "Što to znači?"
  
  
  Joj, nagnuo se i stavio nož люгера između ego guste obrve. "Reci mi razlog noćni aktivnosti".
  
  
  "Mi smo hoteli plava. Što još?"
  
  
  Joj gurali ego cijevi pištolja. "Mislio sam, možeš mi reći još da-da. Ništa više zanimljivo".
  
  
  "Čovječe, joj reći ću ti sve što želiš čuti. Ali istina je da smo hoteli babu grada. Ona nas обворожила u blagovaonici, pa smo odlučili потусоваться i zabavite se s njom kada je ona završila posao . "
  
  
  "Nitko nije angažirao tebe, da se brine o njemu?"
  
  
  "Tko?" On выдавил дрожащую glup. "Čovječe, u što smo ipak ušli?"
  
  
  Nisam bio siguran da povjerio emu. Nju je rekao: "Mene ne побеспокоит prikupiti vas, nakaze, i povede u tamnicu. Ali ostanite daleko od mojih pogleda. Ako ga opet idem u njih, joj ubiti vas".
  
  
  "Čovječe, joj da ću izbjegavati te kako nacrti".
  
  
  Sheila je sjedila pored otvoreni dan mog auta. "O čemu ste vas dvoje razgovarali?" - pitala je, kada joj se vratio.
  
  
  "Ju je nazvao emu ime svog liječnika", rekao sam. "Sjedni u auto. Vraćamo se u Bonham".
  
  
  Ona заколебалась, zatim poslušao me. To su oblici iščašenje pod volan i došao do пассажирскому sjedalo, suknja joj se popela na noge. Joj nasmiješio hej, sakrio "luger" u kubura i sel unutra. Zatim udarila svojim šakom 38-og kalibra mi na rebra.
  
  
  "Znam da je to loš način izraziti svoju zahvalnost, - rekla je ona, - ali ona mora da se brine o sebi".
  
  
  Tri
  
  
  Njezin je prekršio jedno oko od davnina učinio svoje knjige. Inteligentni agent nikada nije stavio pištolj u kubura, dok netko drugi drži svoje. Sada ga je našao, u najboljem slučaju, nezgodnom položaju. U najgorem slučaju, to može završiti fatalnog.
  
  
  "Ja sam zaslužuju za svoju nesmotrenost - priznao joj je djevojka, koja se bavi толкала revolver mene pod rebra - ali ona bi hotel, da mi je to objasnio".
  
  
  "Ključeve, Ned. Trebaju mi ključevi od tvoje mašine. Onda, želim da si otišao. Neću se vratiti u Bonham. Netko može čekajte me tamo".
  
  
  "Vi ćete me baci i opet odletjeti u miru?"
  
  
  "Ja sam se usudio. Njezin je preživjela do sada tvor".
  
  
  "Ti bi prokleto cool preživjeli večeras, ako sam nije pojavio".
  
  
  Dok joj se raspravljati s njim, njegov cijeni svoju situaciju. Moja desna ruka, najbliži njemu, lagano počivala na upravljaču. Joj znala kako brzo mogu implementirati ovu ruku je udario u karateu, koji će veliko bijelo grlo Шейлы Brant, kao što je sjekira krvnika. Ali nisam mogao riskirati ozbiljno povrijediti djevojku, na isti udarac mogao da joj se povući okidač револьвера i potonuća u mene metak iz neposredne blizine. Meni se ne sviđa nam se jedna oko tih mogućnosti.
  
  
  Glas Шейлы porasla. "Ja bih radije da neće pucati u tebe. Ali ja ću to učiniti, ako će morati".
  
  
  "Pucaj, baby" - rekao sam. "Ja ne dajem tebi kljuca".
  
  
  Mi smo sjedili vani, nitko na nas nije micao, dok je ona razmišljala, da li će pritisnuti okidač. Joj, osjećao sam se kao mala kap banka objavila je imam duž linije kose.
  
  
  To nije dovoljno dobro znao Шейлу Brant, dati svoj život u svoje ruke. Ona mogu biti uključeni do smrti agenta AX David Kirby; to može biti dovoljno paničan, da će ubiti mene je strah;
  
  
  
  
  
  
  krojač " uzmi, koliko ga znam, ona je mrzio sve ljude i rado poslala bi metak u jednog. Ali nisam mogao dopustiti hej, opet pobjeći. U ff golova je bilo da sam morao imati, sluz toliko važan, da je netko odlučio bili sigurni da Sheila nikada ne dijeli im AX.
  
  
  "Imaš puno živaca", - konačno je rekla.
  
  
  Nejednoliko uzdah, izvukla pištolj oko mog boka i откинулась na sjedalu. "Mislim da će se morati uzgajati tebe uže. Čini se da kod mene nema toga, što je potrebno da vas ubije".
  
  
  "Drago mi je to čuti." Joj, izvadio ključeve i okrenuo auto.
  
  
  "Kamo ćeš me odvesti?"
  
  
  "Iskreno sada, natrag u Bonham. Čim joj mogu sve dogovoriti, tamo gdje je tvoj život neće biti u opasnosti".
  
  
  Skokom kroz polje, ga prevali mimmo Bakrene Brade, koji je počeo puzati svojim prijateljima, vukući раненую nogu. Lice s ožiljkom sjedio na cesti, pritiskom na sebe slomljena ruka, a čovjek po imenu Georgie je ležao, smotan nepokretna isprepletenim. "Divna grupa всеамериканских dečki", pomislio sam. Kada je stroj покатилась kroz jarak na autocesti, Sheila je rekla: "Zar ne ideš svake godine u čovjeka, kojeg su ubili, da bi saznali da li je on mrtav?"
  
  
  "Ne", rekao joj je hej. "Znam da je mrtav"
  
  
  Joj gurnuo gas, a moja потрепанная stroj skočio, kao bend. Joj, mislio sam da je mali mehaničar AX bi bio ponosan na činjenicu što je ego dijete ponašao večeras. Zapravo, stroj je bila jedina stvar koja je radila u skladu s dobro osmišljen planovima Хока.
  
  
  Njegova hotel odvesti Шейлу na neko sigurno mjesto pod jurisdikcijom AX, ali prvo sam morao nazvati Хоуку i prilagoditi ga. Mi također potrebno je saznati što se dogodilo s Meredith, zašto se on nije pojavio u hotelu.
  
  
  "Nikada nisam uživao u tim pištoljem", rekla je Sheila. "Ja nikada nitko nije pucao. Može, zašto ne bih mogao pucati u tebe".
  
  
  "Nadao sam se da imaš još jedan razlog. Može, ti si mene ljubio".
  
  
  "Ne još", rekla je ona. "Ali pretpostavljam da se to može dogoditi".
  
  
  Moja ruka dotakne joj toplog bedra. Čini se, to nije usprotivila. "Daj mi pištolj", rekao sam.
  
  
  Poslije kratkog oklijevanja je bacio oružje mi je u dlan. U znak povjerenja u nju, mislio da je postigao neki napredak.
  
  
  "Zašto vam to treba?" pitala me je.
  
  
  "Samo ažurirano opreza. U slučaju, ako ste запаникуешь dovoljno da opet ciljati na mene".
  
  
  Joj gurnuo 38-og kalibar u lijevo minuti. Kazaljka brzinomjera дрожала na oko 70, kada smo se vozili natrag u grad.
  
  
  "Ta tri čovjeka. I da Ih je poslao me ubiti, Ned?"
  
  
  "Pa vođa je rekao ne". Nisam mogao rastaviti njezin izraz lica u tamno automobil. "On je rekao da je sve što su imali na umu, ovaj mali prijateljski silovanje".
  
  
  "A što si smislio za mene?"
  
  
  "Nekoliko stvari." Njezin je prošao dug upućuje, ne сбавляя brzine. "Silovanje nije uključena u ih i".
  
  
  "Pod određenim pod drugim okolnostima ne bi bilo potrebe".
  
  
  Joj, nasmijao u mraku. "Kao što vam se dogodilo susret s Frankom Абрузом?"
  
  
  "Ja sam propao u Las Vegasu, zatim kako nije mogao postati plesačica. On je došao zajedno s njim. On je bio dovoljno star da se moj otac, ali on je imao novac".
  
  
  "Vi ste znali, nego je on trenirao?"
  
  
  "Nisam jučer rođena". Ona je dugo šutio. "U Las Vegasu, puno lijepih djevojaka, koje traže da se do napretka. Joj je bio samo jedan oko mnogih. Kada ga je otkrio, da se moje lice je moje stanje, joj je počeo koristiti svoje vlastito tijelo".
  
  
  Joj приглушил sveto, kada mimmo nas je vozio autobus "Hrt".
  
  
  "Ja bih se hotel ići na ovaj autobus", rekla je Sheila. "Dobro, Ned, joj je rekao tebi dio svoje povijesti. Ti ne misliš da ti treba recite mi svoje?"
  
  
  "Koji dio želite na prvom mjestu?"
  
  
  "Tko ste, zašto ste ukazali na niotkuda u moj život, i odakle ste naučili o svom odnosu s Frankom Абрузом".
  
  
  "Recimo da je tako, joj radim u organizaciji koja se bavi zainteresirane u pronalaženju ubojice Frank Абруза".
  
  
  "Ali ne možeš mafije". To je bila polovica pitanje.
  
  
  "Ne. Može sjećaš li čovjeka po imenu David Kirby. On je bio moj prijatelj".
  
  
  "Ja ću se sjetiti imena. On je došao do Абруза. To je sve što znam o vašem мистере Kirby. Joj ne postavlja Абрузу pitanja o ego mail businessse".
  
  
  "Četiri osobe su poginule, u tome kućici , ali ti si otišao живыой, Sheila. Kako ti je to uspjelo?"
  
  
  Ona mi nije odgovorila. Umjesto toga, ona je rekla: "Vi želite da joj je ukazala na ubojice. Za uzvrat vaše organizacije пообещает me zaštiti. To je stvar?"
  
  
  "To je činjenica". Joj primijetio ispred svjetla Бонэма i притормозил. "Što ti kažeš?"
  
  
  "Mislim".
  
  
  "Kao što sam ga vidim, babe, nemate izbora".
  
  
  Gradić rano bench press spavati. Samo restoran, bar i hotel ostavili otvorene. Joj se zaustavio na tamnoj benzinskoj stanici. "U ono vrijeme ti ljudi obično zatvaraju?"
  
  
  "Oko osam sati. Zašto pitaš?"
  
  
  To je značilo da je Meredith kasno najmanje pola sata prije nego što ju je napustio hotel voziti za bicikliste. S svjetiljku u jednoj ruci i "Люгером" drugi je izašao njezin oko auta, i побродил stanice. Konačno ga pronašao Мередита leži u šikarama korova, oko petnaest koraka udaljen od gomile, napuštenim bačve s uljem.
  
  
  On je rekao da će biti oprezan,
  
  
  
  
  
  ali on nije bio dovoljno oprezan. Ego je grlo bilo перерезано.
  
  
  Sheila mi je prišla s leđa. Ona ахнула, kad je vidjela скрюченное tijelo, прижатое na лучу mog svijeta. "Znam tog čovjeka. On je radio na stanici".
  
  
  Joj isključen брылев. "Da, navodno."
  
  
  "Ali on je radio ovdje je kratkog vijeka. Tko je on bio na samom delle, Ned?"
  
  
  "Moj drugi drugi. On je gledao za tobom".
  
  
  "A sada je mrtav." Glas joj je bio visok, u ns je panika. "Kako ćeš me zaštititi, kada ti ljudi u opasnosti?"
  
  
  Joj, mislio sam da je to fer vadičep.
  
  
  Sheila se okrenuo od mene i otrčala kroz pustoš, na svako pleme korova. Prije svega, ona nije znala kamo ide. Ona je znala samo da želi otići.
  
  
  Joj jurnu za njom. Kada ga je vodio, mokra korov pljeskala na moje штанинам. Joj, čuo kako glasno kuca djevojka prije nego što je uhvaćen s njom. Čineći iskorak, joj uhvatio ee za ruku i притянул prema sebi.
  
  
  "Pusti me", - teško je disala je ona. "Meni nije potrebna tvoja zaštita. Da mi je bolje bez nah".
  
  
  Njezini nokti впились mi u lice, ali ga je uhvatio njezin drugi zglob. Grudi joj se прижимались na moje grudi, a njen dah je bilo vruće na mom grlu, kad je pokušao pobjeći. Joj zagrlio ee i prisiljeni stajati nepomično.
  
  
  "Meredith je počinio pogrešku. Joj ne bih ee". Joj, govorio je tiho, nadajući se da će ga smiriti. "Ja sam вытащу vas oko ovog grada večeras. Ići ćemo k tebi, sve ću urediti, a onda ćemo ostaviti Бонэма iza sebe".
  
  
  "Ned". Ona je reći moje ime tako niska i blagim glasom, kao i moj. "Znam da se sviđa ljudima". Više ne сопротивляясь, ona je sjedila grudima na mene, na mojim kukovima. "Ja ću tebi bolji. O, pa dobro. Ali, molim te, pusti me".
  
  
  Njegova rečenica me ne оскорбило. Ona je u očaju i прибегла na svoje najbolje podnošenja, a ja ne mogu kriviti za to.
  
  
  "Zbog tebe to zvuči privlačno. Ali moj je posao naučiti, da znas. To je još uvijek ne mogu vas pustiti da pobjegne jedan. To će vas u willie. Netko vrlo ozbiljno postavljen ukloniti tebe s ceste. Dovoljno ozbiljna da kucam Meredith i pokušati učiniti isto i sa mnom. Dovoljno ozbiljna, da bi mogli slati ubojica za tebe, Sheila. Joj susreo s njim danas u hotelu. On упаковывал puške i namjeravao srušiti s prozora hotela, kada ste došli na posao ".
  
  
  To zamrznula imam na rukama. "Mislite da je sve to učinio ubojica Абруза?"
  
  
  "To je činjenica. Vi ste web -tko je mogao ih prepoznati".
  
  
  Na nah izbio gorak smijeh. "Ja ne mislim našoj pojma o tome tko je poslao ubojice, ali mogu vam reći jednu stvar sigurno. To ne oni, ljudi su pucali u Frank Абруза i Kirby. Ne, stvarno. Oni žele da joj je živ".
  
  
  "Dušo, ti si prepun malo iznenađenje". Čvrsto bacanje prstima joj ručni zglob, ga je izvukao ee u auto i затолкал u nah.
  
  
  Jako mi je da nije želio napustiti tijelo Мередита tamo gdje je to bilo, ali ego ubojica još uvijek mogao biti u blizini, разыскивая nas. Mi treba što je moguće brže odvesti djevojku na sigurno mjesto.
  
  
  "Reci mi više o tome, Sheila", - rekao sam, napraviti stroj.
  
  
  "Nećete biti zadovoljni."
  
  
  "Joj, vjerojatno, neću. Još uvijek reci mi".
  
  
  "Frank Абруз nije me pokupio u Las Vegasu slučajno. Joj bio predstavljen emu. Ovaj čovjek ga znao, došao me posjetiti i rekao da Абруз bio u gradu i emu se svidio moj cast. On je rekao da se može dogovoriti za nas sastanak, Što je on i učinio. Tek kasnije, onda bi, kako je Frank je odlučio da je hotel će me ostaviti, ovaj čovjek je opet kontaktirao sa mnom. On je rekao da sam emu treba, i on je bio spreman pokupiti novac ".
  
  
  "Mislite li da je to подбросил vas Абрузу da ste mogli izvidi za njega?"
  
  
  "Nešto slično tome. On je znao, da je mafija pripremala dostaviti Абрузу u vikendicu 200 000 dolara. On je zahtijevao da ga je izvijestio emu, kada će doći novac. On je rekao da je to pljačka, ona vjeruje emu. Joj боялось da on ubije mene, ako ja ne učinim tako, kako je on rekao. Tako joj je nazvala ga je, kada je došao novac ".
  
  
  Joj переваривал svojoj povijesti, kada je vozio k njoj kući.
  
  
  "Znate, što da joj kažem, zar ne?" - upitala je divljim glasom. "Vi znate da je to značilo, kada joj je nazvala".
  
  
  Joj otključana vrata svoje kuće i zapalio svet u dnevnoj sobi. Joj огляделась oko s "Люгером" u ruci, i otišao do telefona.
  
  
  "Njegova подставила Абруза", rekla je Sheila. "Oni su došli i ubili moje ego, ego tijela i osoba po imenu Kirby. Oni su ubili ih sve. To je bio masakr".
  
  
  "Vi ne znate da su planirali raditi", rekao joj je hej.
  
  
  Dao operatoru udaljenost komunikacije telefonski broj hitne službe. Bez obzira na to kamo otišao Hawk, a to obuhvaća veliki teritorij, djevojka, ответившая na poziv na broj hitne službe, znala kako brzo kontaktirati.
  
  
  Sheila je otvorila ormar i izvukao bocu burbon. "Rekao sam sebi, to je. Ali to je prokleto ne pomaže. Frank Абруз je mafija, ali on odnosio prema meni pristojno. Ju je ubio ego". Ona je podigao bocu. "Želite skinuti to?"
  
  
  Joj, odmahnuo glavom. Imam na liniji je bila djevojka Хока. Ga je izrekao kodne riječi, koji je uvjeren da nisam prevarant: "Абердинский plavi". Nju je rekao djevojci da želim razgovarati s tim čovjekom.
  
  
  "Ja ću prenijeti poruku, N3", rekla je ona
  
  
  
  
  
  
  jasan, efikasan glasom. "Daj mi svoj broj, i stavio slušalicu. On je nazvati u roku od petnaest minuta.
  
  
  "Поторопись. Vrijeme жжет mi repovi".
  
  
  Joj spustio slušalicu. Sheila je odnijela bocu u kuhinju. Joj, poðe za njom i otkrio da je ona stoji u sudoperi i plače.
  
  
  Ona потерла oči. Ona достала čašu, налила na dva prsta burbon i popila ego, kao što je gutljaj čaja. "Ovaj Je Kirby. Koliko dobro si ego znao?"
  
  
  "Mi smo bili prijatelji."
  
  
  "On je izabrao krivo dan za posjetiti Frank Абруза". Ona je pao na čašu, a on se srušio na podu. Ona уткнулась lice u moju košulju. "Tko je mogao poslati ubojica, Ned? Mafija?"
  
  
  "Može biti. Može, oni su naučili da se подставили ih poštuju starije ličnost".
  
  
  "Bojala sam se da to učine. Joj убегала od njih i od ubojice Абруза". Prsti joj впились mi se u rukave. "Vi krivi me u ove četiri смертях, zar ne?"
  
  
  "Ne toliko kao ti винишь sebe".
  
  
  Ona je povukla me, držala usne na moje. Ee usne bile tople. "Ned уведи me u spavaću sobu".
  
  
  "Ja evo čekam telefonski poziv".
  
  
  "Ti si mislila da kreneš sa mnom ljubav. Uradi to sada. Treba mi to sada."
  
  
  To je istina, da je ova misao došla mi je u glavi nekoliko puta. Recimo, desetak. Prvi put ih je vidio ee u filmu temeljenom Meredith. Ali između nas je ostavio bez odgovora pitanja.
  
  
  Joj pomiluje meka plava kosa Шейлы. "Kasnije."
  
  
  "Iz toga sam će postati lakše. Molim vas."
  
  
  "Kasnije", - opet obećao sam. Da se dokaže da sam imao u vidu ovo, joj, pognut ee usnama. Joj, osjećao sam se kao da приоткрылись joj vlažne usne, osjetio njezin brzi jezik. Moja ruka je približiti joj okrugle dojke. Na njoj nije bilo grudnjak.
  
  
  Kad joj je čuo buku ga odvratili od nah. Joj, pritisnuo prekidač moans i zapalio je sergej na stražnjoj dan. U dvorištu je bilo tiho. Joj, izašao na ulicu s "люгером" na gotovs i sluša, provjerom zrak, kao pas za lov. Da je nešto pošlo po zlu. Joj, osjetio je to. Sheila je skinula kuća u slijepoj ulici. Najbliži susjedi bili previše daleko da se čuje nešto, osim eksplozije. Ih osvijetljen prozor образовывали male narančaste kvadrata u gustim sjenama daleko ispod. Sheila hotela privatnom, ali usamljenost može biti zamka. Joj, pomislio je, kako je lako bilo bi netko staviti nas u kut.
  
  
  Unutar zazvonio je telefon. Joj odustao na dan, i začepio joj je bolt, a zatim brzo je prošao kroz kuhinju u dnevnu sobu. Joj skinula slušalicu sa stolice stalak.
  
  
  Jasan i učinkovit ženski glas je rekao: "Držite liniju, N3. Gospodin Hok ide".
  
  
  "Što se dogodilo, Nick?" upitao je.
  
  
  "Imam moje upućivanje koju ste poslali me pokupiti. Joj spremni da joj dostavi".
  
  
  "Brzo su postigli rezultate".
  
  
  "Mi pomogli. Denver je dobro?"
  
  
  "Uzmi ga tamo. Nju ću unaprijed i sve organizirati za vas. Koja je priroda svoga otpora, Nick?"
  
  
  "Ja još uvijek ne mogu dati jasan izložbe o tome. Ali vlad vrlo jak. Joj, vjerujem da se možemo nositi s dvije različite skupine", rekao sam. "Meredith bongiovijeve".
  
  
  "Onda nam ne treba gubiti vrijeme na razgovor. Gubi se odatle". On je bacio slušalicu.
  
  
  "Ako želiš ponijeti sa sobom neke stvari, упакуй ih", rekao joj je Шейле. "Mi idemo. Sve će biti u redu".
  
  
  "Ti stvarno u to vjeruješ, Ned?"
  
  
  "Naravno, znam. I svoje prokleto dobar prorok". Ju je pokušao umiriti živce. Na samom delle, joj ne bi шталь platiti! u sigurnosti, dok nas okružuju ljudi kojima je vjerovao.
  
  
  "Trebali ste postaviti mi još jedan vadičep. Kada ćete ego pitati?"
  
  
  "Mislio sam da ću vas recite mi svoj put", rekao sam.
  
  
  "Dobro. Možda se pitate, zašto je ubojica Абруза me žele živjeti? Reumatizam - oni misle da imam 200 000 dolara".
  
  
  Dok je ona упаковывала stvari, njezin je stajao kraj prozora i gledao u mračnu ulicu kroz prorez kroz rolete. To nije vidio naših automobila, naših svjetla, naših pokreta. Zvuk koji je čuo ranije, mogao biti zvukom бродячей psa ili mačke, motornim kašalj u daljini, desetak stvari. Ali moja briga je pretrpio.
  
  
  Sheila je predugo ostao u spavaćoj sobi. Joj zatvoreno zavjese i došao do dan spavaće sobe. Joj okrenuo ručicu i otvorio vrata u mraku.
  
  
  Pitam se, zašto bi se ona ugasila svet ga nogom gurnuo vrata šire. "Sheila?"
  
  
  "Ja se radujem s tobom, Ned".
  
  
  Брылев cijelu sobu iza mene je pao na krevet gdje je ona stavi na podu. Njezino golo tijelo je bijela mrlja na plavoj tako dalje kreveta.
  
  
  "Postoji još jedna stvar o kojoj se treba brinuti", rekla je ona. "Dođi i učini sa mnom ljubav, dušo".
  
  
  Ona je prekrasno umjetničko djelo.
  
  
  "To neće potrajati dugo, draga", rekla je ona niska i promukli glas. "Tako mi je vruće da sam tugu na kratkom osiguraču".
  
  
  Ona je bila potpuno plava ljepotica, prava stvar. Jedna glatka počecima подогнулась, okrenula se na bok i pruži ruke. Sergej, prodire kroz otvorena vrata, milovala njezine pune grudi.
  
  
  "Ćuk boga, Ned, опусти pištolj i dođi ovamo".
  
  
  Da ga je napravio dva koraka prema njoj, stupajući u strip svijetu, kao što su ulični mačak ide kroz ogradu. Ga mogao razlikovati samo nejasne obrise namještaja u zamračenom kutovima sobe. Vrata kupaonice, lijevo od mene je bila zatvorena, prozori задернуты. Neke žene volio raditi to
  
  
  
  
  
  
  u mraku, ali nisam mislio da je Sheila će biti jedan oko njih. Kad joj se, prišao do kreveta, u dubini duše je stalno тикало upozorenje.
  
  
  "Rekao sam vam da to može čekati", rekao sam.
  
  
  "Kasnije može biti prekasno."
  
  
  Glas joj je mogao nešto promijeniti, ali, možda je u krivu. Može biti, samo sam mislio da je u njezinim riječima je poruka.
  
  
  Joj, oslanjao na nju. Joj, čuo joj dah. Strog, uzbuđen. Ju je održao rukom na ee grudi, a na njima je banka. Joj dotaknuo ee zlo života vrhovima prstiju i osjetiti kako ona drhti. Joj shvatio, dobro, kako je sama držala.
  
  
  "Da", rekao sam, još uvijek joj dira. "Mislim da moramo to učiniti odmah".
  
  
  Joj, osjetio sam kako se mišići njene života подпрыгнули od napona, kada je napravio dubok uplasen dah. To je bilo upozorenje, koliko je ona mogla mi je reći.
  
  
  Joj, mislio sam da je brže nego što je bilo potrebno da se okrene i da se korak natrag u dan. Sheila je igrala ulogu, a ona je igrala ga je dobro, jer od toga ovisi njezin život. U mračnoj spavaćoj sobi je bio napadač.
  
  
  Pitam se, gdje ju je on огляделась. U isto vrijeme, za moje skrivene publike, joj je rekao: "ti Si vrlo uvjerljivo, dijete. Reci mi još jednom, koliko ti je stalo, da joj je u krevetu s tobom u krevet."
  
  
  "Znaš koliko Uglovnice". Ona je pokušala napraviti svoj glas razigran.
  
  
  Pored mene na прикроватной noćnom ormariću nalazila se lampa, ali ako joj дерну za remen, nagli bljesak svjetlosti može zasjeniti me na dovoljno dugo vremena da se ubije. Joj preuzete.
  
  
  "Сбрось odjeću, draga", - промурлыкала Sheila. "Onda joj reći ću ti sve što ti se sviđa".
  
  
  "Kladim se - rekao sam.
  
  
  Hej, rekli svući mene, i to je bilo lijepo sa strane mog skrivenog neprijatelja. Čovjek rijetke ljekovite drži vatreno oružje, dok skidate sa sebe kutije.
  
  
  Raširi ruke prema Шейле, joj je gurnuo ruku ispod njezinih bokova i podigao se s kreveta, namakanja usta rupa ee grla. Moje usne dotakla joj na uho, a ona je šapnuo: "Gdje je on?"
  
  
  On je bio tako blizu da sam čuo čak i šapat. On je ustao s druge strane kreveta.
  
  
  Joj отшвырнул обнаженную djevojku i izvukao "luger" iz futrole, ali udarac nije imao vremena. Počeo drugi muškarac napao me straga, pritiskom na moje ruke na obje strane.
  
  
  Ja se ne broje se boriti s tim.
  
  
  "Držite ego" - porubljen здоровяк s druge strane kreveta svog prijatelja.
  
  
  Biste omogućili petu natrag, joj uhvatio čovjeka iza sebe po potkoljenici, i on выругался, ali mi nije uspio da zauzme stisak ega. On je znao što čini.
  
  
  Здоровяк перелез kroz krevet i udario me po licu oko pištolj "Šampanjca" 357-tog kalibra. On je bio jak. Udarac poderao mi usne, расшатал zube, rezati obraz.
  
  
  Joj podigao nogu, gore šlag здоровяка u prepone, ali je predvidio ovaj korak i умчался. On je bio na nogama jednako brzo kao boksač.
  
  
  Na moje iznenađenje, on se nasmijao. "Izgleda da imamo pregršt, Jake".
  
  
  Jake кряхтел, pokušavajući držati mene. Joj, okrenuo i bacao ego na noćnom ormariću. Lampa je pala na pod, ali Jake drzi.
  
  
  Здоровяк došao i opet me udario. Činilo mi se da sam bio suočen sa zidom.
  
  
  "Ne ubij ego" - čuo njezin plač Шейлы. "Molim vas, nemojte ubiti ego".
  
  
  Vrata kupaonice su se otvorila i u sobu je ušao još jedan muškarac. Moja koljena провисли ispod mene, kada здоровяк udario me prvi počeo drugi put. U glavama звенело. Joj вдохнула zrak i požurio natrag, вбив Jake na naslon kreveta. On крякнул od boli, i pukla joj je ego pronicljivost i podigao svoj "luger".
  
  
  Treći muškarac napao me sa strane i pogodio ga nišanu u golove. Njezin je zamahnuo u stranu, pao "luger" i pao bi, ako bi se moje ruke ne bi naišli na kaput здоровяка. Joj osjetio jaz tkiva, kada se uhvatio za nju.
  
  
  "Po mjeri" uzmi, to je granica", rekao je on. On je tako jako udario me šakom, da sam daleko od noga, sletio na podu na ramena i заскользил na jecaje.
  
  
  Joj pokušao ustati, ali nije mogao. Njezin je izgubio svijest.
  
  
  Выбираясь oko crne jame, joj pijan gore oči. Nisam mogao pogoditi, koliko dugo ga je bez svodovi, ali joj je još uvijek bio u spavaćoj sobi, ležao na trbuhu na podu.
  
  
  Napadači стянули moju jaknu s mojih ramena i spustiše ruke, povezati ih, a zatim su vezali moja zapešća iza mene pruge plahte. Moje noge su bile vezane na isti način. Joj pomaknuti ruke dovoljno da shvate da su oni obavili temeljit posao. Joj ne bi skliznuo preko svojih okova.
  
  
  "Imaš ovdje super kolačić, pupa", rekao je здоровяк. Njezin ego je postao poznat grubo glas. On mi je prišao i gurali nogom me u rame, kako biste provjerili da li je bez svijesti. Joj dopustio emu mislim da sam bio bez svijesti.
  
  
  "Ostavite ego u miru", rekla je Sheila. "To nije ego vina, da je on bio ovdje, kad ste došli".
  
  
  Здоровяк se nasmijao. Imao je čudan smisao za humor. Opet klikom na oči, joj, izgledao kao da je okrenuo od mene. Bez pomicanja glave i ne pretvarajući se, joj mogao vidjeti samo ego stopala i noge. Noge u tamnim pamučne hlače su veličine pragovi. Na nogama su bile cipele.
  
  
  "Da nam je bilo teško pronaći tebe, lutka, ali sada, kada smo se vratili
  
  
  
  
  
  opet zajedno, to će biti zabavno. Ti još uvijek voliš me? "Na шороху noga, i zvuk Шейлы, плюющейся, kao mačka, joj verovati da ovaj muškarac dodirnuo njom. Smijući se, on je rekao:" ti Si postane ugodnija. Čak i prije nego što noć završi, vi ćete postati ценымногие ugodnija. "
  
  
  Bilo je to kao prijetnju.
  
  
  "Ja sam ti pomogao iznenaditi ego. Zar to ništa ne znači?" - rekla je Sheila.
  
  
  "Nemojte me vara, pupa. Ti si igrao tu malu seksualnu scenu do savršenstva, jer je znala da je bilo greška ostaviti svojim dečkom veliku rupu u trbuhu". Ego glas шталь ozbiljnije. "Ti si objesio slušalicu? Ti si šalio građanina, lutka?"
  
  
  "Ne. Joj jednostavno ne želim da ego ubili uzalud".
  
  
  Ona je još uvijek igrao ulogu, igrao costia mom životu.
  
  
  Joj nježno переместил сузившийся pogled, pokušavajući pronaći drugove здоровяка. Joj primijetio jedan oko njih na desnoj strani, sjedi na podu čučavac. Kao i veliki čovjek, on je nosio tamnu odjeću i tenisice. Na glavu натянули čarapa, pogrešno crte lica. Joj, sjetila da je Hawk je rekao da je ubojica, koji joj je volio, bili su hladni i na snazi su profesionalci. Ovaj čovjek je i div sa гравийным glasom, svakako zaslužuju opis.
  
  
  Oni su došli do kuće, приготовившись ući u nju, ne испугав stanovnika. Osim jednog prigušenog zvuka koji je čuo zvuk, koji sam nije mogao pojmiti, im je uspjelo. Joj verovati da su ušli kroz prozor kupaonice, vjerojatno kroz zid se izvukao. Dohvatili su Шейлу, kad je ona ušla u spavaću sobu, a zatim su joj se skinu svoju odjeću i naredili me mame u krevet i iznenaditi.
  
  
  Сидевший pored čovjek pretražio moje džepove i вывалил ih sadržaj na podu. On прочесал ih rukom, gura ono što ego ne zanima. On je pogledao u moj upaljač AX i gurnuo joj u minuti hlače. Otvaranjem moj novčanik, on je provjeriti moji dokumenti. On je snaga novac i bacio torbicu preko ramena. "Hej, Los,, uhvati".
  
  
  "Ned Harper", rekao je здоровяк, čitajući moje vozačke dozvole. On se nasmijao. "Prema tome, on je vozač kamiona. Koliko vozača kamiona obložiti люгеры u наплечные futrole?"
  
  
  Njezin je analizirao razgovor. Ovi ljudi nisu znali da je njezin agent AX, tako da oni nisu bili povezani s ubojicom u hotelu. Na to, iz istog razloga oni su, vjerojatno, nisu odgovorni za ubojstva Meredith. To je potvrdilo moju teoriju o tome da sam imao posla s dvije različite skupine neprijatelja.
  
  
  Sheila je rekla: "ne mogu vam reći zašto je imao oružje. Ga upoznala ego samo danas. On je razgovarao sa mnom u restoranu. Svidjela mi se ego stil, tako da joj je omogućilo mu je da je me dovesti kući."
  
  
  "Tebi je bilo potrebno malo seksa, zar ne?"
  
  
  "Joj ne jede u zadnje vrijeme" - provokativno, rekla je ona Мусу. "Bio sam previše zauzet bježite od tebe, živjeti normalan život".
  
  
  Joj krišom пошевелил ruci, pokušavajući osloboditi pin na rukavu. Bez šanse. Oni ne стянули moju jaknu dovoljno daleko da pokaže zalihu nož, ali im slučajno uspio blokirati ego zviježđu danas.
  
  
  "Ova ptica je vozač kamiona", - rekao je muškarac, сидевший na čuči pored mene. "Sve to govori o tome da on postoji, ali sam siguran da to nije tako. Ste vidjeli kako se vodio".
  
  
  "Možda ga je poslao mafije. To će biti smijeh". Veliki muškarac prišao mi je i nagnuo se. On je okrenuo me i udario me po licu.
  
  
  Bez daha, kao da je samo došao svijesti, to je naširoko otkrila oči. Joj vidio lice, замаскированное чулком, široka ramena, vrat bika. Ruka, схватившая majicu na prije, bila i dvije moje, a moja nije bila mala.
  
  
  U početku se malo s чулком озадачил mene. Zašto oni skrivaju svoje crte lica, kada je Sheila, očigledno, pa je dobro znala? Onda je shvatio da oni nisu znali s хема još će se sastati kada ворвутся u kuću. Maske su još jedna mjera opreza koja se bavi napravio ih stručnjaci u svom delle.
  
  
  "Kako se osjećaš, pastuh?" - pitao me здоровяк.
  
  
  Moja je kosa bila vlažna od krvi, сочащейся na ozljeđivanja u blizini uha, i moj gol pulsira od boli. Kad joj je govorio, moj glas je tako apsurdno, kao da joj je nosio boksački pisak. "Osjećam".
  
  
  Здоровяк pristajanja unutar svojih kaputa izvukao pištolj zbog zone i uboden moj adamova jabučica, prisiljavajući me gušiti. "Imam gust raspored, i mogu vam uštedjeti samo trenutak. Vi ste plaćeni ubojica? Mafija poslan ovamo s ugovorom na plavuša?"
  
  
  Iso svim silama pokušava uzeti dah joj upre pogled u Шейлу, koja je sjedila u stolici, još uvijek gol, ali s stisnuto na njega ostacima poderane plahte, djelomično skriva svoje tijelo. Njeno krhko lice je bilo blijedo, tamne oči punjenje osloboditi od neznatno šok. To sam bila, vijeće ga ne samo o sebi, ali i opremljen za mene.
  
  
  "Reci, ili si već čuo", rekao mi je Muz.
  
  
  "Da", - raucously rekao sam.
  
  
  Los je kimnuo i pustio moju košulju, daje mi pasti. "Čuješ Sheila? Imaš problema s mafijom".
  
  
  "Ti si ubio Абруза".
  
  
  "Ali oni to ne znaju. Oni samo znaju da si ti bila tamo, i tebe ubili, tako da si, mora biti, выдада ego". Los glasno se nasmijao.
  
  
  Treći čovjek
  
  
  
  
  
  pojavio se na vratima spavaće sobe. Bio je obučen kao i svi drugi. "Ja sam задернул sve rolete i brzo pregledao kuću. Novac je, čini se, ovdje nema".
  
  
  "Ako je tako, ona to dobro sakrila. Sheila je pametna djevojka. A ti si lutka?"
  
  
  "Previše svijetlo, da se baci na vas poziv. Joj ne крала novac. Joj ti to rekla.
  
  
  "Ostavio sam vam to. Vi ste bili odgovorni za to".
  
  
  "Los, da li su kod mene, to bi poslužiti ih za vas. Zar ne vidiš da sam uplašena do smrti?"
  
  
  "Plašite se, dobro, ali ljudi preko 200 000 dolara će proći kroz još mnogo. Tko to zna bolje od mene?" On je ukazao na muškarca u vratima. "Idite po cesti, uzmi naš auto i пригоните ga do kuće. Možemo provesti veći dio noći, ali Sheila će nam dati ono što želimo".
  
  
  "Da, ako ona ne govori?"
  
  
  "Led, joj mrzim kad čovjek gleda na tamnu stranu stvari. Proveli smo mjesecima, lov dolje djevojku, i sada smo ga našli. Što je potrebno učiniti kako si shvatio da je slučaj otišao na drugi način? bolje?"
  
  
  "Dvjesto tisuća dolara pomoći, - rekao je Led.
  
  
  "Ako ona nam neće reći, kunem se bogom, mi ćemo provjeriti i dalje kroz pet država. Mi smo ubili četiri osobe u tih dvjesto tisuća, a to je naš".
  
  
  Los je uhvatio list na съежившейся djevojke. Zatim je zgrabio ee za kosu i yanked oko fotelje.
  
  
  Posljednji put ga je vidio, ee, oni вытаскивали ga oko sobe.
  
  
  Joj čuo krik Шейлы, a zatim glas joj je prekinula. Ona je kod njih u kuhinji. Nisam znao da su s njom radili, ali mogao zamisliti.
  
  
  Morala sam naći nešto da razbije svoje veze. Joj sjetio provalio lampu, koja je pala na pod, kad joj se borio oko jednog ubojice s прикроватной тумбочкой. Перевернувшись, njegova je mogao da zaviri pod krevet na drugu stranu. Slomljena lampa je još uvijek ležao. Joj, перекатился na krevet i pod nah. Kad joj je izašla s druge strane, bio na dohvat ruke lampe.
  
  
  Jedan komad osnova lampe je izgledao dovoljno oštar za rezanje listova, spajanje moje ruke. Joj, pao je na leđa, поерзал i groped nazubljeni komad stakla. Budući da nisam mogao vidjeti što radim, ja sam vjerojatno previše rezati ruku bi, ali tu ništa ne može napraviti.
  
  
  Ga, sjedio tamo, i пилил, kada se vratio jedan oko muškaraca.
  
  
  "Pogled u sebe", rekao je on. To je bio Led, čiji je Los poslao po dogovoru. "Ti si glup tip. Tebi će trebati sat vremena da se oslobodi na taj način".
  
  
  Joj opet čuo krik Шейлы, njezin glas zvučao je bol i užas. Joj gritted moje zube i ne smeta iznad kruga, cijeđenje komad stakla u mojim кровоточащих prstima. Dok se čovjek u vratima ne останавливал me, joj, i dalje pokušava da se oslobodi.
  
  
  "Djevojka govori vam istinu. Nema smisla mučiti ee", rekao sam.
  
  
  "Ti ne razumiješ Los. Emu se sviđaju takve stvari. Čak i ako je on hej povjerio, on je, vjerojatno, napravio bi isto."
  
  
  "On je, mora biti, dobio je dosta udaraca na Floridi, kada granatama vikendica Абруза".
  
  
  "Da, sve četvero je ležao tamo mrtvi, i Los gasili imam pušku i dao im je još jedan metak. Sve vrijeme smijala. To je isto ludo kopile, ovaj Los". Led je rekao da je to ton glasa, koji koristi većina ljudi, ako bi rekli da je drugi - to je život društva.
  
  
  Joj rezati костяшку prstiju i namrštiti. "Zašto ste uopće da li novac je djevojka?"
  
  
  "Mi smo morali sakriti ih. Nismo mogli bi se pojaviti bogati preko noći, zar ne? U roku od šesti mjeseci, a zatim ih ubojstva o bilo čudno dolar, упавшем u преступном svijetu, bili će se jave ljudi koji upravljaju mafije. . "
  
  
  On je gotovo zaboravio onu laž koju je rekao Мусу, o tome, da sam profesionalni ubojica, kojega je poslao da se brine o Шейле Brant. Nju je rekao: "obavio Sam ugovor. Ja ne mafije".
  
  
  "Mi smo prekršila dva zakona mafije. Mi ukrali dio ih novca i ubili zasluženi capo. Oni traže nas jači, nego policajci. I djevojka previše. Mislili smo da imamo djevojka i novac skriven na sigurnom mjestu, ali ona je nestala ".
  
  
  Razgovor mi je dao dragocjeno vrijeme, i nju je pokušao ego produžiti. "Njegov hotel je bih znati, kako ti je uspjelo pronaći djevojku. Joj, mislio sam da mi se tamo postoji unutrašnji nakon".
  
  
  Led je došao do mene. Na samom delle on me je udario nogom u rebra. "Dosta truditi. Ti ne pobjegne, prijatelj". On досталь revolver i instalirao na njega šal. "Los uvijek mi daje posao, koja se bavi emu to ne zanima. On dobiva djevojku, a ona je za vas".
  
  
  Joj, shvatio da je on došao u moju sobu, da me ubijete. U uvjerenju da sam radio za mafiju, oni ne žele ostavi me na životu, da kažem mojim боссам ono što sam shvatio. Joj grčevima po podu prema matematici i s pištoljem, odlučujući izaći, сопротивляясь. On je samo odustao презирая moje uzaludno pokušava doći do njega. Joj, vidio kako je malo револьвера porasla i нацелилось na mene, kao hladan i smrtonosna očiju. Pada na rame, joj перекатился na стрелявшему, pokušavajući da ego stanja. On je opet odustao, revolver nije ustuknuo. Onda je on pucao na mene.
  
  
  Joj čuo pamuk oružja s prigušivačem, i osjetio kako kolutanje dabbed mi u sise, kako раскаленная rivet. Opet je pucao u mene. Joj pao
  
  
  
  
  
  Ubod boli, kada je drugi kolutanje pogodio me u vrat, ali sada mi se činilo da sam bio sudionik svodovi. Pucao je bio kao na ubod pčele, ne više.
  
  
  Ležati na provedenih izračuna, moja majica je posrtati krvi, što joj je izgledala kao Led i kreće u svoju stranu, gotovo bez dna gaze u svojim подкрадывающихся nogama. Moja vizija bila je izrazita. Do vremena kad je on prišao mi je, to nije izgledalo više nego nejasni oblik.
  
  
  On ima fiksni nogom u mene i gurnuo me u leđa. Joj bespomoćno gledao u njega. On je opet napravio revolver. Joj, mislio da je ostvario posljednji udar, kolutanje između očiju, ali on je spustio oružje. On je odlučio dati mi isteći krv do smrti.
  
  
  Moje oči bulji u strop. Mene zadavati slabost. Led se nagnuo i undid moj jaknu, da se svake godine na ranu na prsima. On je izgledao zadovoljan. On je otišao.
  
  
  Sada ga gotovo nije vidio strop. Tama ползла u uglovima mog uma. Njegove misli o Хоуке i o tome kako je on reagirati kad sazna da je izgubio Killmasterа. Joj se činilo, da je on postavio посмертное hvale pismo u moj posao, prije nego što je zatvoreno ego zauvijek - epitaf za agent, ubijen u obavljanju službene dužnosti.
  
  
  Njegove misli o Пэте Stilu, crvenom, пожелавшем mi sreću. Ona dugo može saznati, da sam slijedio N1 i N2 i David Kirby u redovima onih koji nisu sretni. Njegove misli o Kirby i Шейле Brant, i rekao sebi da ću ih, ubivši sebe ....
  
  
  Ali onda, kao plivač, diže se za zrak, njegova je izbio na окутавшей me черноты. Ja ne mogu to objasniti, ali ja sam još bio živ. Moje oči su stali na stropu i fokusiranje na nen. Joj nije imao pojma o vremenu, nije imao pojma koliko dugo joj je bio bez svijesti.
  
  
  U kući je vladala sumorna tišina. Slab sergej ušao u sobu, kao da iza prozora nastupila zora. Ubojica je otišao, da ga mislio da sam jedan.
  
  
  Joj čuo auto. Po zvuku motora da ga razumio, da je on zaustavio u blizini kuće. Vrata automobila zgrabe. Joj ležao i slušao nadajući se. Otvorila je ulazna vrata. Joj čuo shaggy u dnevnoj sobi. Oni su se preselili u kuhinji.
  
  
  Joj radio usta, ali nije dao nam zvuk. Joj je bio previše slab. Kad joj je pokušao kretanje, strop, čini se, pao, i njom nešto nije izgubio svijest.
  
  
  Opet shaggy, čvrsta i teška. Na vratima se pojavio muškarac i gledao u mene. Na nen su prugasta odijelo i šešir. Njezin je izdao zvuk, stresna roktati.
  
  
  On me je čuo. On je ušao u sobu i pogledao me odozgo prema dolje. Joj vidio hladne sive oči na невыразительном, рябом lice. Konačno je ustao je pored mene na koljena. On je izvadio nož, izrezati mi majicu sprijeda i pregledao ranu. Ja ne mogu reći je li on zainteresiran za pomoć mene ili je samo zanimalo koliko mi je ostalo živjeti.
  
  
  "Tko si ti?" - konačno je rekao. Imao je slab sicilijanski naglasak.
  
  
  Moja usta formirana je riječ. "Harper".
  
  
  On je ustao, otišao u kupaonicu i vratio se na početnu prve pomoći. On što je znao o pucnja rane. On je brzo prestao moj krvarenje, zatim izrezati list i počeo наматывать trake kordon oko moje grudi, kao povez. On nije obraćao pozornost na moju ranu na vratu, pa ga je odlučio da je to samo ссадина, i nije toliko ozbiljna, da bi izazvati zabrinutost.
  
  
  "Tko je pucao u tebe, Harper?"
  
  
  Joj, odmahnuo glavom, pokazujući da ne znam. Joj nije bio u stanju govoriti o tome što se dogodilo.
  
  
  On je proučavao me je trenutak, kao da je odluku da se sa mnom učiniti, a zatim izrezati trake kordon tkiva, povezivanje moj ručni zglob i gležanj. To je ego boginjav lice je bilo nejasno poznato, ali nisam mogao nekome ego.
  
  
  Diže, on je još jednom pogledao uokolo sobu, a zatim je izašao iz kuće, više ne govori sa mnom. Joj, čuo, kao ego stroj завелась i otišla.
  
  
  To ime je odjednom došlo mi je u glavu. Валанте. Marco Валанте. Joj vidio ego fotografiju u novinama tijekom istrage organiziranog kriminala od strane Ministarstva pravosuđa. Prema dostupnim podacima, to je bio jedan oko ljudi na vrhu.
  
  
  Kad joj spomenu, da je proveo nekoliko minuta u kuhinji, prije nego što je našao mene, joj, popeo se na sve četiri. Ползание zahtijevalo veće napore. Polako shell na dan kada je moja ruka dotakla adresara. Moji prsti сомкнулись oko njega.
  
  
  Mi bi ipak morali da se odmara. Njegova bench press na rame, boreći se s vrtoglavicom, i шталь učiti knjigu. Mora biti, on je ispao oko jednog džepa oko uljeza, kad smo se borili. Prisjećajući se kako ga je prekinuo kaput Los, da ga je odlučio da knjiga pripada emu. Potisna ego u minuti, ponovno ga uvukao. Morao sam napraviti pauzu i odmoriti tri puta prije nego što ga je konačno stigao do kuhinje.
  
  
  Растянувшись u vratima, podigao joj je glavu i pogledao Шейлу, koja je nepomično ležala uz samu stolicu, na koju je bio vezan. Trake kordon tkiva, koji su joj, još uvijek visi na ručkama stolice i na nižim перекладинах.
  
  
  Nju je pronašao svoj glas. "Sheila?"
  
  
  Ono što ona nije išla i nije odgovorila, da me ne iznenadi. Ali ga opet прохрипел njeno ime glasom, punim boli i bijesa. Zatim ga uvukao u nju. Krhko je lice bilo u modricama i krvi. Banditi brutalno перебили ff.
  
  
  Joj dotaknuo протянутого zglob djevojke. Bilo je hladno. Joj, zatvorio je oči na trenutak, donosi
  
  
  
  
  
  
  držite emocije pod kontrolom. Zatim joj подтянулся na tijelo.
  
  
  Joj vidio da je ubijen tako snažan udarac koji hej slomila vrat. Jedini koji je mogao nanijeti takav udarac je bio Los. "Сукин sin", pomislio sam.
  
  
  Joj, osjećao krivim, jer se vratio, i nije mogao zaštititi. Joj je još uvijek bio živ, a ona je umrla. Ali sama jakim emocijama, koji je utkan u mene, napuni me odlučnošću, bio je bijesan. Joj izaći oko toga i dobiti Musa ego i prijatelja, njegova mislio da ću to učiniti, ne samo za Davea Kirby, ali i za Шейлы.
  
  
  Negdje sam našao više snage, nego je mislio. Joj, ispružio ruku, uhvatio se za rub kuhinjske stolice i ustao na noge. Lepršav, njegova огляделась i поплелась na prozor. Joj iskopali zavjese i pokri njima golo tijelo djevojke. Joj se srušila na stolac, dok nije stekao dovoljno snage da se preći u dnevni boravak i počiniti nevjerojatno sporo putovanje na telefon. Joj skinula slušalicu s kuka i bira broj operatora.
  
  
  U mojim каркающих riječi nije imao puno smisla, ali sam uspio da prođe, da mi je potrebna pomoć. Kada odina oko dva policajaca Бонэма stigao u dom joj je bio bez svijesti na podu, cijev je bila stegnuta u mojoj ruci, tako i dobro, što emu je bilo teško da ga se oslobodili.
  
  
  * * *
  
  
  Ona je novost za osoblje bolnice u okrugu, u blizini Бонэма. Oni su liječili nekoliko pucnja ozljede, osim sezona lova, kada переутомленным sportaši obično uspio pucati jednog ili dva druga lovci, a mene dodatno privlači ono što sam bio najsretnija osoba koju su ikada upoznali.
  
  
  "Jedna kolutanje prekinuo samo еожу na svoj vrat. Tebi može postati još gore, igram u zaslon osjetljiv na nogomet", rekao je doktor. "Ali tebi je jako sretan s onim što je strašno ti u grudi". On je podigao наплечную kubura, koji ga je nosio. "To je usporio kretanje metaka i bačen zajedno ee od dočekati vaših vitalnih organa. Kolutanje je prošao kroz kožnu je ugriz i отклонилась od putanje. Vi ste istekle krvi dovoljno da bi strelice vjerovati u ono što je on ubio vas.Imate sreće, gospodine Harper ".
  
  
  "Aha", rekao sam. Bio sam sretan, ali Sheila je umrla.
  
  
  "Tvoja dobra samarijanac previše pomogao. On je izuzetan previše od tebe. Zanimljivo, imao li je neko medicinsko obrazovanje".
  
  
  Joj, nasmijao kad je čuo da je mafija Marco Валанте naziva Dobrim самаритянином.
  
  
  Godinu i pol dana, koje joj je provela u bolnici, vratio sam se u normalu. Još uvijek je bio slab, ali osjećao blizu rangu. Doktor je rekao da mogu kretati u svojoj sobi, i, ako sve ide dobro, joj mogu odjaviti oko bolnice u roku od nedjelju. On to nije znao, ali je planirao da joj neslužbeno se provjeriti kroz trideset minuta.
  
  
  Joj, otišao do prozora i pogledao na больничную parkiralište. Tamo i čekao otrcana "Ford" sa форсированным motorom. Ujutro je ego vratio na Бонэма. Los i ego drugovi su od mene gotovo dva dana. Ja ne namjeravam dopustiti da ih stazi postati hladniji.
  
  
  "Prošlo je mnogo vremena od one lasica, kako ga je vidio muškarca u svom fizičkom stanju", rekao je doktor. Premlaćivanje koje si dobio, natjerala bi me ostaviti na nekoliko dana. Ali nemojte primjenjivati pritisak na sebe previše rano. Možete otkriti da ste ne tako jaka kao što mislite ".
  
  
  "Bit ću oprezan, Dock". Joj nije ni razmišljao o tome da govorim. Joj, mislio o Лосе.
  
  
  Onda bi, kao što je doktor izašao kroz komore, joj skinula bolovanje ogrtač i stavi na ulice odjeću. Joj пристегнул израненное od metka наплечное gadget, svoj talisman za sreću, i provjerio "Luger".
  
  
  Moji planovi nisu usklađeni sa Хоуком. Dok kod nas nije bilo odluke detaljno razgovarali o događajima u Бонэме. Jednom smo razgovarali preko telefona s njima lasica, što je policija papinom me u bolnicu, što je bilo potrebno, jer moje prisustvo u kući sa ubio djevojku zahtijevalo neke objašnjenja.
  
  
  Na samom delle policije Бонэма prijetio da uhapse mene. Oni su vrlo uzrujan zbog činjenice da je na dan mog dolaska u gradu ih došlo je do aktivnog odmora smrtnih slučajeva. Ali Hawk grču za neke ниточки, i odjednom više nije bilo za nas pitanja, nas pritiska. U novinama je, također, nije bilo članaka.
  
  
  Njezin je izašao kroz bolnice za crnu stepenice. Joj brzo shell na parkiralištu, kada dugi stroj свернула s autoceste i zaustavio se pored mene. Vrata otvorena, a Hawk je rekao: "Nadimak joj je drago što si ustao".
  
  
  U nadi da nisam poput srednjoškolca, uhvaćen na udicu, ga poslušao ego signala i sel u limuzinu.
  
  
  "Pretpostavljam da ste planirali da me nazove. Naravno, ti ne bi napustili bolnicu i opet ne bi zauzeo погоней, ne govori mi o tome."
  
  
  "Naravno da ne", rekao sam.
  
  
  "Niste se bojali, da ja stavljam veto na tu ideju, i kažem da niste u mogućnosti pohađati стаю ubojice?"
  
  
  "Ne, gospodine", odgovorio joj se s poštovanjem u glasu. "Znate, ona bi podnio ostavku na svoj posao, ako ne bi osjetio da ću se nositi s tim".
  
  
  "Kada ste postali prestari za ovaj posao, Nick, njegova порекомендую tebe na diplomatske službe", - uzdahnuo Hawk. "Ja sam bio u Denveru
  
  
  
  
  
  
  Jer sam sumnjao da si потянешь nešto poput toga, da joj prilazi. Hoteli bi ste, tko vam je dodijelio kao pojačanje? "
  
  
  "Ne, gospodine. Bolje je da naglaskom ovim sam".
  
  
  Hawk задвинул звуконепроницаемую staklena ploča između nas i dva muškarca na prednjem sjedalu.
  
  
  "To više nije samo vadičep radio Kirby, zar ne, Nick?"
  
  
  Joj, odmahnuo glavom. "Tu je i djevojka. Ali, ovdje ima nešto više nego osobna osveta. Osoba koja vodi ubojice, - sadist, koji će i dalje ubijati ljude, ako ego ne može zaustaviti."
  
  
  Hok je okrenuo ploču ispred sebe i izvadio kasetofon. On pritisne gumb. Službeni glas je rekao: "Dajte mi izvješće, N3".
  
  
  Joj je rekao o događajima koji su se dogodili od trenutka mog dolaska u bubnjar john Bonham, i onda Hawk porasla na diktafon. "To će se pobrinuti o službenom dijelu. Drugo, da je rekao strogo između nas dvoje. Joj neka ti nastavi to u tvojim uvjetima. Убери tih ублюдков, Nick".
  
  
  "Vi znate, da je naša sigurnost je ugrožena na bazi na obali Karolini, zar ne?"
  
  
  "Brinem o njemu", - strogo reče Hawk.
  
  
  "Mislim da je na bazi prodrla agent mafije. Oni su htjeli da informacije koje smo prikupili o djevojci, i oni su htjeli ubojice Frank Абруза. Oni ne mogu dopustiti da kupatilo disidente ubio čovjeka, koji su obećali sigurnost i mirovinu. Ovo je direktan izazov i uvreda ".
  
  
  "Slažem se", - reče Hawk. "Došao sam do istog zaključka".
  
  
  "U puzzle platformer postoje neke nedostaju dijelovi. Na primjer, zašto je ubojica, očito radi za mafiju, pokušao me ubiti, ali Marco Валанте mi je pomogao. Pitajte svojih stručnjaka u mafia o tome. Možda oni mogu da izmisle teoriju".
  
  
  "Smatram da je, da je to učinjeno".
  
  
  "Ljudi, убившие Абруза i Kirby, sada su u potrazi za svoj krvavi novac. Njezin je uvjeren da je Sheila rekla im istinu, i da ona ne zna što se dogodilo s novcem. Ubili su ga, bez opravdanog razloga, osim toga, da je ubojstvo počinio Los. Pa je, usput rečeno, tri, a ne četiri ".
  
  
  "Kakav rezultat toga bi trebao slijediti odavde?" - pitao Hawk.
  
  
  "Ovaj adresar, koju Bi bacio, kad smo se borili sinoć. U njemu sedam imena. Nju ću napraviti posjet svima oko tih ljudi. Može biti, odina oko njih će me dovesti do Losa".
  
  
  "Ako je Los i ego zavjerenika ili mafija ne uhvate vas prvi". Hawk пролистал adresar. "To je ženska imena, svi oni".
  
  
  "I svaki u svom gradu. Imate Los postoji gf po karti".
  
  
  "Joj provjerite datoteke FBI. Može, oni će reći nam nešto o Los i ego prijateljima. Sudeći prema vašem opisu, on je veličine Zabavno Zelenog Diva. To je početak."
  
  
  Joj, posegnuo za adresarom, ali Hawk ne žuri vratiti joj: "Nick, to je više nego popis imena. Ako je katalog seksualne prirode. Ste pročitali oni komentari koji Mousse napisao o sedam djevojkama?"
  
  
  "Da", rekao sam. "Prilično malčice stvar".
  
  
  "On opisuje da je svaki oko njih radi najbolje u seksualnoj sferi." Radi u Los Angelesu "zvuči senzacionalno".
  
  
  "Osobno sam volio preporuke koje je dao Kore u Vegasu. Glas, što ću vam reći, dati znati koliko je točna evidencija Los".
  
  
  "Ti si čvršći fizički uzorak, moj dečko, ali ja ne razumijem kako si mogao bi osobno istražiti temu, u dubini, ne изматывая sebe do kosti i kosti", - reče Hawk veseo glas. "Na primjer, beauty Barbara je takva da čak i Muz nije mogao da ih opisati. On je samo naglasio je njeno ime, i uspostavio za njega uzvik znakove".
  
  
  "Može, on je to učinio, jer ona web-djevica u ovom društvu".
  
  
  "Ja sam više sumnjam da je Los zna djevice", - reče Hawk. "Pretpostavljam da ne trebam ukazivati na činjenicu da su sve te djevojke su vjerojatno uključeni u podzemni svijet, i najvjerojatnije će biti povezani s gangsterima, koji su bez oklijevanja će biti ubijen ako oni заподозрят?"
  
  
  "To će biti zabavno putovanje, dobro".
  
  
  Hawke je zatvorio knjigu i predao mi je. "Što više, Nick? Vas nešto koči?"
  
  
  "Ne", - lagao sam. "Glasovanje i to je sve. Nju ću u kontaktu".
  
  
  On je opet izgovorio moje ime, kad joj je dolazio, oko stroja. "Sheila je objavio na vas snažan dojam, zar ne? Što je bilo?"
  
  
  "Ne bih mogao reći. Nisam znao da je tako dobro".
  
  
  Joj nije spomenuo da je jedan na imena u knjizi Musa može pripadati djevojka, koju smo znali, kao Шейлу Brant. Bivši nije mogao pripisati hej prošlost, ali to bi trebao biti mi j bilo prije nego što je upoznala Franka Абруза.
  
  
  Ga progoni duh Шейлы, kao i njegove ubice.
  
  
  5
  
  
  Ako u moj rad i bio jedan veliki nedostatak, osim broja sati i visoke stope smrtnosti, jer to je ono što sam morao provesti više vremena u stranim zemljama, nego u vlastitoj.
  
  
  To nije vidio, El Pueblo Nuestra Senora la Reinda de Los Angeles de Porciuncula poznat većini oko nas, što je samo Los-Angeles, u roku od dvije godine. Grad se promijenio, ne baš na bolje. Klima, toliko nalik na klimu mediteranskih zemalja, bila je i dalje odlična, i djevojke, također. No, kretanje i smoga su pojačane.
  
  
  Kad joj je išao u telefonsku govornicu ljekarne, bilo mi je zanimljivo, kao što Radi
  
  
  
  
  
  koji je ocijenjen prvu stranicu seksualnog who ' s Who Los, će se uspoređivati s nekim oko pijanih, sjedi kod fontane sodom, čekajući da ih otkrili. Veliki američki san o slavi nikada ne umire.
  
  
  Kada ju je pitao za Rad, u cijevi je odgovorio ženski glas, прозвучавший razočaranja. "Ja ću hej". Dok ju je čekao ju je, pogledao na noge djevojaka kod fontane s газировкой i bacio otvorite vrata staje, da bi joj mogao klima-uređaj. Dani postajali sve topliji i njen nosila je vrlo zavoje na prsima.
  
  
  Glas Radi, činilo se da je sparan, ali, možda, po mom mišljenju, utjecalo kratak opis Los ee talenata u spavaćoj sobi. Kada joj je rekao hej, što je drugi ponudio mi je kontakt s njom, ona je pozvala me posjeti. To je tako jednostavno, što je pad od барного stolice. "Lud sam od nove dating", rekla je ona.
  
  
  Ubrzo ju je otkrio uzrok. Upoznavanje s novim ljudima je stvar Трудилась. Ona je radila od kuće. Ona повела me uz stepenice, držeći se za ruku i kažem, plavom trakom.
  
  
  "Imaš vrlo preporučuju. Joj dobila tvoj broj iz Los", rekao sam.
  
  
  "Los? O, naravno." Ona затащила me je u sobu, i спустила zatvarač na moje hlače, dok joj je još uvijek gledao na stranama. "Moram te vidjeti, draga, i dobro okupati. Dama, koju joj radim, kaže da je čistoća - to je u neposrednoj blizini prosperitet".
  
  
  Njezin je izbjegao njezin ловкой trikove. "Ona mora biti pravi filozof. Ona bi hotel susret s njom ikada".
  
  
  "Ne, ti ne bi шталь. Je hladno, kao i slaganje dolar kreditnog lihvar. Većina madame ostavljaju hladnima. Oni, filmove, gdje imaju zlatna srca, - to je veliki hollywood gluposti. Što je s tobom, draga? dotaknuo? "
  
  
  "Barem ga pronašao sugovornika", pomislio sam. Ako bih ga pitao kako doći do stadiona, ona je vjerojatno dodala bi sastav baseball kluba i prošle godine rekord.
  
  
  Трудилась držala za mene. Ona je bila velika djevojka, plavuša kroz salon za uljepšavanje, i to će zauvijek je puno žbuke. Ee bradavice mecima ubode moje grudi.
  
  
  "Što se dogodilo s tvojim licem, dušo?" Ona je dotaknuo rez na rubu moje usne, šavova, koji je doktor uveo me u glavu. "Izgledaš kao da su pale u бетономешалку".
  
  
  "Imao sam nesreću*
  
  
  "Žao mi je." Ee ruka opet uhvatio me. "Oh, ti si pravi muškarac, zar ne?"
  
  
  Vjerojatno je to rekao svim svojim klijentima, ali smisla velikog nemaju tako, kao da ona омелой to na umu. Joj žurno povukao i počeo расстегивать zatvarač, znajte, da ako Hawk je vidio mene sada, on bi se nasmijao.
  
  
  "Želim vas pitati o Лосе. Kada ste vidjeli, ego posljednji put?"
  
  
  "Ja stvarno ne sjećam. Vi ste za to su došli ovdje kako bi naučili gdje u sali, Los je?"
  
  
  "Ti si pametna djevojka. Ti si odmah me раскусила, zar ne?" Joj льстил iso svih snaga. "Ja sam u potrazi za veliki klaun. Izgubili smo vezu, znate o čemu se na njoj?"
  
  
  Ona придвинулась me liže, i zagrlila me lijevom rukom za struk. Ee desna ruka se opet našao svoju munju. Ona je bila brža карманника. "Put ste ovdje možete dobiti zadovoljstvo od posjeta. Što vas uzbuđuje?"
  
  
  Joj uhvatio ee za ruku i okrenuo dlan prema gore. Joj zasadili tri dvadesetih u nju upletena prste. "Reci mi više o Los".
  
  
  Joj prijateljstvo naglo угасло. Ona je uredno završila novčanice i запихнула ih mi u zonu: "Ja prodati seks, a ne informacije".
  
  
  "Mi smo s Мусом stari prijatelji. Ali izgubili smo vezu, kao što sam već rekao. Slušaj, on mi dade tvoj broj, zar ne?"
  
  
  "Ti si mogao bilo lagano o tome. U svakom slučaju, ne sjećam se kad je vidjela Los posljednji put, a ja ne znam gdje je on. Čak i ako je tvoj davno izgubljeni brat, ne želim govoriti o nen".
  
  
  Joj досталь, još dvije dvadeset sklapanje sve pet i stavio joj bluzu sa dubokim urezima. "Jeste li sigurni?"
  
  
  "Ja sam apsolutno siguran. Los voli zbunjujuća ljudi, i on to dobro radi. Nitko ne govori o nen sa strancima".
  
  
  "Daj mi staru adresu, ni broj telefona. Ja ne kažem gdje je njezin ego je uzeo".
  
  
  Radi, порылась između svojim velikim grudima i izvukao novčanice. Ona разгладила ih bore. "Nisam vidio, ego nekoliko mjeseci, možda čak i godinu dana. Iskreno. I nikad ju nije znao adrese. On je s vremena na vremena dolazio ovamo, glasovanje i sve".
  
  
  "Imao je ime, zar ne?"
  
  
  "Mislio sam da si ego prijatelj. Prijatelji znaju imena i drugu". Ona швырнула u mene novčanice, i oni su pali na pod. "Ti čak i ne izgleda kao njegov prijatelj. Izgledate previše iskren. Uzmi štih i отбей ee".
  
  
  Провалив pregovori, joj pokušao više izravan pristup. Ga bacio jaknu, tako da je mogla vidjeti "Luger" u kožnim koricama. "Mi treba ime, Трудилась".
  
  
  Ona облизнула donju usnu. "Vi ste kopp'?"
  
  
  "Ne, samo čovjek u potrazi za Los".
  
  
  "Jones - ego ime". Ona nervozno se nasmijao. "Vi ste, vjerojatno, ne vjerujete mi, ali to je čista istina. Ego ime Edward Jones. I to je sve što vam mogu reći".
  
  
  "Hvala", rekao sam, pristup dan. "Možete ostaviti štih".
  
  
  Joj čekao oko kuće tri sata, srušila se na sjedalicu i pokušao izgledati diskretno. Njezin je oko kuće
  
  
  
  
  
  Joj je bio spreman bacio se analizom likova, kada se konačno pojavio na Djelu, i zaustavio taksi.
  
  
  Carter, pomislio sam, dobro, da ti nije povjerljiv duša.
  
  
  Joj vozio taksijem, koji me vodi kroz grad na дешевому жилому kuće. Ga je slijedio Rad unutra na vrijeme, da se primijetiti kako se ona penje uz stepenice. Na kraju dugog hodnika prsata plavuša je pokucao na vrata. Ne primivši odgovor, ona je jači. Onda se ona okrenula i vidjela me, i njene oči raširile od zastave dozvole za izvršenje.
  
  
  "U tvojoj povijesti nije bilo istine - rekao joj bok, - ali ja sam dobio vrijednost svog novca. Ti si me doveo ovamo."
  
  
  "Pametna kao krojač, zar ne?" ona плюнула.
  
  
  Joj pokušao vrata. "Očito, Los nema kod kuće. Ono što vi nudite nam učiniti s tim?"
  
  
  Ona otrča do sljedećeg лестничному пролету. Njegova joj je otjerao do krova i stavio u kut. Ona se borila i царапала mi lice, pokušao me udariti koljenom u prepone i pozvala nekoliko riječi koje nisam čuo godinama. S obzirom na moje razne putovanja, to je puno govorila o svom словарном zalihi.
  
  
  Nju je izvukao ee za ručni zglob i pritisnuo na rubu krova. "A sada ćemo čuti istinu o Los".
  
  
  "Ti ne оттолкнешь mene. On bi, ali nećeš".
  
  
  "Ne računati na to, Трудилась. Los je ubio mog prijatelja i staviti djevojku do smrti. Joj naći ego, i zanima me što mi je činiti na putu".
  
  
  Ona je teško disala. "To je istina o djevojke? Ti si na razini?"
  
  
  "Djevojka je ime Sheila. Da li ste ikada čuli za Los spomenuo joj je?"
  
  
  "Nikada. I to nije vidio, - ego u zadnje vrijeme. Živio je u stanu, kada se njegov ego znala. Njegove misli, on hotel je mogao znati, da se ego tražite. To je web-razlog zbog kojeg joj je došao. Kunem se, to je tako".
  
  
  "On sebe naziva Edward Jones, ili ste to выдумали?"
  
  
  "On je koristio to ime, kada je njegov ego znao. On je, vjerojatno, koristio je još desetak. Ako mi ne vjerujete, vraćamo se u kuću i pitajte drugih djevojaka. Oni će vam reći isto. On je provalnik. On se hvalio da je učinio nekoliko velikih del ".
  
  
  Joj pustio ee. "Odlično."
  
  
  "Ja mogu ići?"
  
  
  "улетай", rekao sam.
  
  
  Трудилась se osvrnuo kada je došla do stepenica.
  
  
  "On je postavio ga na smrt?"
  
  
  "Aha", rekao sam. Moj glas je bio promukao.
  
  
  Nju je otkrio da su jeftini dvorac na dan stana lako вскрывается. Sobe su bile prazne, namještaj leći prašina. Zadnji stanar otišao prilično davno. Joj огляделась s gađenjem. Joj, nadao veći.
  
  
  Tvrtka je čekao me u podnožju stepenica. Njezin je pokušao preskočiti zastavama dozvole za izvršenje, kada je vidio ee.
  
  
  "Ono što ste rekli me na razmišljanje, - rekla je Rada.
  
  
  "To učinio?"
  
  
  "Mislim o djevojci. Ona je svoju djevojku?"
  
  
  "Nema joj rekla. "Ali ona ne заслуживала takav smrti".
  
  
  "Ne mogu vam reći o Los više nego što joj je već rekao. Ali ja mogu nazvati vam drugo ime. Znate kako djeluju gladan? aranžmani, oni idu prema nekome na mafija ili prema momak, koji je financiran pljačke na dio plijena. U Los Angelesu je čovjek po imenu Хаскелл. novac za pljačku ".
  
  
  "Hvala, Трудилась".
  
  
  "Zaboravi o tome. I mislim da je upravo to. Zaboravi što sam ti rekla".
  
  
  Pločica na dan Хаскелла je rekla da se on bavi nekretninama. Debeli tepih u hodniku je istaknuo da je on zaradio taj novac ili подрабатывании. Ego čulan tajnica je blagoslovio me osmijeh, pun zuba, i bez uzajamne iskrenosti, i rekla da je gospodin Хаскелл nikoga ne prihvaća bez dogovoru.
  
  
  "Kako doći na prijem?"
  
  
  Ona je opet pokazala zube. Ona je trebala reklamirati pastu za zube. "Ako čovjek ne zna gospodina Хаскелла, na rijetke ljekovite zna".
  
  
  "Znam, Edward Jones", rekao sam. "Da li će to biti dovoljno?"
  
  
  Ona je okupio nekoliko papira i otišao da komuniciraju ime sama svoj gazda. Kad se vratila, ona je rekla da je gospodin Хаскелл danas vrlo zauzet i, kako se ispostavilo, nikada nije čuo za Эдварде Ivana.
  
  
  "Drugim riječima, njegova mora otići".
  
  
  Osmijeh je opet cvjetao, ovaj put, dvadeset i četiri karat. "Ti si shvatio, buster".
  
  
  Crni cadillac je sjedio na granici, kada je došao njezin oko zgrade na sunčanom sveti Kaliforniji. Za volanom je sjedio šofer u uniformama, s licem poput čovjeka s drugog kata.
  
  
  Joj, pognut, da razgovaraju s njim, kad je koračao mimmo "Caddy". "Ne treba nositi сшитую oblik. Zbog toga oticati pri ruci ističe kako neravninu na autobus".
  
  
  On se nasmijao i potapšao po izbočini. "Glas gdje ga nosim svoje preporuke".
  
  
  Ju parkirao u полквартале i шталь čekati. Šofer je, očito, došao na Хаскеллом. Nakon desetak minuta pojavio se potpuni čovjek, koji je izgledao kao da mu je ness lubenica pod kaput, i sel u auto.
  
  
  Kada se Caddy prevali ga iza njega. Naš cilj bio je otmjen country club je u predgrađima. Debeljuca bio igrač golfa. Njezin je proveo veći dio dana, gledajući ga u dvogled. On je imao drive, kao i kod starije. Do tog vremena, kao što je on, na kraju, slouched natrag u klub, njegova шталь žrtva ozbiljan dosade.
  
  
  Vrijeme je da napravite potez. Joj podigao dvogled i otišao na parking
  
  
  
  
  
  . Krećući se iza nekoliko vozila, joj je prišao iza шоферу, koji je prekriženih ruku, nasloni za napu "Caddy".
  
  
  "Bok" - nježno je rekao sam.
  
  
  On je naglo okrenuo, i dramatično solidan udarac iskren u ego solarni pleksus. Joj задернул ego između dva stroja, da mi ne privlači pažnju, i opet je udario njegov ego. Ego oči закатились, kao što su mramor, i ego nespretno ruku безвольно skliznuo s gumbe jaknu.
  
  
  "Neka nam se pogled na vaše preporuke", - rekao je i snažno povukao za jaknu. Gumb obasuo kiši o brodu "кадиллака". Joj trgnu iz futrole kod njega je ispod ruke pištolj 38-og kalibra.
  
  
  "Sada ćemo čekati svoga šefa," - reče joj emu.
  
  
  Kada Хаскелл izašao kroz klub, šofer, istakao je sjedio za volanom. Ego stalak je zbog pištolj, koji joj je воткнул emu u vrat straga.
  
  
  "Max, što je s tobom?" - pitao Хаскелл, pristup liže.
  
  
  "Kod njega boli život", rekao sam. Joj nogom gurnuo desne vrata stroja. "Sjednite, gospodine Хаскелл".
  
  
  Debeljuca pogledao me je sa stražnjeg sjedala. On je bio gladak ten za golf, ali sada je izgledao malo blijedo. "To ne govori u korist svoje prosudbe", - буркнул on. "Ja sam čovjek s nekim utjecajem".
  
  
  Joj čekao dugo, i mene терзало nestrpljivost. "Sjesti u auto, gospodin Хаскелл, ili joj пролью malo krvi vašeg vozača na te skupe zhirinovsky kožna sjedala".
  
  
  On sel u automobil i gunđav, naslonio se na naslon stolice. Sklapanje bucmaste prste, on je rekao: "Tebi je bolje imati jako dobar razlog za ovu akciju".
  
  
  "Uspjeh rađa samopouzdanje, gospodin Хаскелл, - rekao sam. "Joj nije jeftin razbojnik, i baš me briga koliko ti je važno za vas".
  
  
  Ego male oči uznemiren su se preselili, ali je zadržao pribranost. "Pretpostavljam da ste tip osobe koja tvrdi da je drugom, Edward Jones".
  
  
  "Nisam rekao da je njegova ega drugog. Joj je rekao da ga zna. Joj želim s vama malo informacija o tome gdje pronaći gospodina Jonesa".
  
  
  "Mi nikada nismo razmijenili adrese".
  
  
  Nisam vidio razloga nositi s Хаскеллом u bijelim rukavicama. Unatoč "Cadillac" sa vozačem, ego устланный tepisima ured i članstvo u seoskom klubu, on je bio više nego oduševljen bandi. Joj pritisnuo, malo револьвера na ego koljena чашечке. Oštar udarac je izazvao udar boli.
  
  
  "Tko si ti, krojač vraga?" online hotel znati.
  
  
  "Ja sam onaj čovjek koji je pitao da vadičep o Эдварде Ivana".
  
  
  "On nije bio u Los Angelesu i nekoliko mjeseci. Nije joj imao s njim poslovima duže od toga."
  
  
  "Tko radi s Jonesom? Ima par prijatelja kojima se koristi u radu. Joj želim znati ih imena".
  
  
  On namrštiti i gumiran svako pleme. "Ako bi ste bili upoznati sa ovom osobom je jednako dobar kao njen, ne bi bilo zanimljivo ego tražite. . On voli da ubija ljude".
  
  
  "Glas zašto ga tražim ego".
  
  
  "Ne mogu vam reći o ego prijateljima, jer sam imao dogovor sa njim jedan. On vrlo pažljivo odnosio na taj detalj. On je prestao dolaziti k meni za financiranjem, jer je našao drugog zaštitnika. Mislim, nekome u Organizaciji".
  
  
  Njezin je izašao, oko stroja. Još jedan nula. Potrošen uzalud dan, ako se ne računaju zadovoljstvo upoznati s g Хаскеллом, bez kojih joj je mogao učiniti.
  
  
  "Zar ti ne ćeš mi reći tko ste vi?" - pitao Хаскелл.
  
  
  "Zašto bih trebao? Nisi mi ništa nije rekao".
  
  
  Odbacujući ego шоферский pištolj u kantu za smeće na ulici.
  
  
  To je noć joj je zazvonio Хоуку na sobe u motelu. "Hajde da usporedimo snimanje, - rekao sam, kad je došao do linije.
  
  
  "Imam nešto što je informacija o čovjeku koji je pokušao ubiti vas u hotelu u Бонэме. Prvo, ego zvao na samom delle Куган. On je imao policijski dosje. On je plaćenik, jedan oko najboljih. Činilo FBI malo iznenađen da ste mogli nadvladati ego ". U glasu Hawk bila značajno zadovoljstvo.
  
  
  "Tko je dao svoju emu naloga?"
  
  
  "On je bio samostalni poduzetnik. Нанимался bilo tko, tko bi mogao platiti emu naknadu, koji je bio visok. FBI tvrdi da on nije ulazio u redovite plaće mafije".
  
  
  "A što je sa Валанте?"
  
  
  "On je bio najbliži prijatelj Franka Абруза".
  
  
  "Bojim se da sam malo. Los nema, u Los Angelesu".
  
  
  Hawk прочистил grla miss "što o Djelu? Ona дожила na naplatu a?"
  
  
  U to nije bilo sumnje. U mom bossa je bio potez prljavog starca.
  
  
  Šest
  
  
  Joj rano bench press u krevet i spavao do zore. Mene je to jedina prijenos zveckajući zvuk. Oči сощурились, njegova je ležao i slušao, stišćući prste u dršku "люгера". Zatim je osjetio iznenadni nalet topline na moje lice.
  
  
  Odbacivanje list, joj, okrenula i pala na pod, приседая, s Вильгельминой u ruci. Narančasta jezici plamena лизнули zid moje sobe u motelu. Šum, koji ju je čuo, bio je povezan s činjenicom da su zavjese na staklena vrata u vrt lit. Oni su već valjane u crnoj trulo drvo i vatra разгорался moans.
  
  
  Joj uhvatio za gašenje požara moans u predvorju i kad je ušao u sobu, zadrhtao od vrućine. Gašenje je brzo stavio izvan plamen. Njegove karijere, ali ako bih ga prespavao na pet min duže, sve bi bilo drugačije.
  
  
  Ga bacio aparat za gašenje požara, opet je podigao Luger i iskopali
  
  
  
  
  
  spaljene zavjese. Netko je učinio uredno rupu u staklu dan i ispruži ruku da zapalili zavjese. To je bila odlična stručni rad. Dok je stajao, diveći rupe, kolutanje razbio vrata pored moje glave. Joj, čuo kolutanje prošao mimmo i udario u daleku zid. Trenutak kasnije joj je ležao na podu.
  
  
  Razbojnik je sakrio iza niska zida od opeke s druge strane, privatni vrt i bazen. U slabom svjetlu njegovih mogao vidjeti, malo je ego puške, kad je просовывал ego kroz zid. Budući da ga nije čuo metak, puška mora biti opremljen sa prigušivačem. Ovaj čovjek je bio profesionalac u svemu, osim toga, da je on промазал moje golova na šest inča. Može, malo dobio, kad je pritisnuo okidač.
  
  
  Nisam odgovorio emu na vatru, jer nije mogao jasno ego vidjeti. On je, također, nije mogao da me shvaća. Igrali smo čekati i vidjeti igru, svaki oko nas se nadao na otvaranje. Ego strpljenje je premašilo moja. Njezin je odlučio da se presele. Обнявшись na podu, joj je počeo da se povuce.
  
  
  Kada joj je dalje od vrata, da ga je ustao. Joj izvukao hlače. Tiho koračajući bos, nju vodio prema застеленному tepih hodnik i popeo se stepenicama do početka drugog katu hotela. "Ako imate sreće, nju ću pucati u njega odozgo", pomislio sam. Ali kad joj je prišao ogradu balkona na drugom katu, on je nestao oko svog skloništa.
  
  
  Razredi grm u sklopu motela pruža dobar zaklon, ali strelicu morali žuriti između njih. Prije ili kasnije, njegov ego vidjeti. Nju čekao, lagano drhtanje na hladnom zraku. Osim hlače, na meni je samo pojas na prsima.
  
  
  Na kraju ga je primijetio скрюченную lik, убегающую od mene. Prije nego što ju je uspio pucati u njega, on je skočio u najudaljenijem kutu zgrade.
  
  
  Joj brzo je sišao stepenicama, trčao mimmo broj automat za prodaju pića s plaćanjem kovanicama i letio na parking. Moj čovjek je odvratio. On перелез kroz spojnu ogradu i skočio u auto, припаркованную na cesti izvan teritorija motela. On je uzeo bicikl i умчался.
  
  
  Joj, mogao je pucati, ali je to, vjerojatno, nije se zaustavio bih ga i ne bih želio privući publiku. Joj je otišao natrag u svoju sobu, zapitajte se očito vadičep. Odakle potencijalni ubojica zna gdje će me naći?
  
  
  Poslije doručka ga vozio na motela i vozio kroz grad do kuće, gdje je upoznao Works.
  
  
  Na vratima me sreo krupan kinez. To nije vidio, ego, u svoj prvi posjet, i nije želio o tome. Izgrađena je kao traktor i nije izgledao prijateljski.
  
  
  "Što želite u to doba dana?" - upitao je ljutito.
  
  
  "Previše je rano za posao?"
  
  
  "Ako nemate susreta. A nemate".
  
  
  Joj прислонилась rame uz dan kada je on pokušao da ga zatvorili pred mojim licem. Joj se nasmiješio emu. "Reci Radu, na nju je došao drugi".
  
  
  "Tvornica danas nitko ne vidi".
  
  
  "Ti si u krivu u tome", - rekao joj emu. "Ona me vidi".
  
  
  "Gospodine, ne pokušavajte to učiniti za mene teško. Joj mogu vas baciti u sljedeći blok".
  
  
  "Možda si mogao. Ali kad joj se vratiti, moram pokazati pakao".
  
  
  On je bacio glavu i расхохотался, podseća na huk vanbrodskog motora. "Prije je bio njezin profesionalni hrvač. Moćni Shan, Teror Istoka, iako je njegova rođena otvoreno ovdje, u Los Angelesu. Jeste li ikada gledali hrvanje na tv-u?"
  
  
  "Pokušavam da to ne učini".
  
  
  "Slušaj, cool tip, joj radim samo ovdje. Ali ja ga доставлю tvoju poruku, ako želiš čekati".
  
  
  "Hvala vam."
  
  
  "Sve je u redu. Vi ste me развлекаете".
  
  
  On me pustiti unutra i otišao, još uvijek chuckling. On je ušao u stražnju prostoriju u prvom planu katu, zatvorivši za sobom vrata. Joj čuo glas, jedan ženski. Dok ju je čekao ga pitali zašto djevojku, koja je jučer bio tako dostupan, danas je tako teško vidjeti.
  
  
  Na stepenicama, na kojoj su me uoči vela Radu, pojavila se plavuša. Ona je bila vrlo slična Rad, osim što je mlađi i teže u bokovima. Na njoj je неглиже, koji jedva da je imalo vrijednost.
  
  
  Zijevanje i istezanje, ona je pozvala me: "Što ti je potrebno, slatki?" Njen ton glasa ukazuju na to da bi nam to bilo, ona zna gdje ga mogu nabaviti.
  
  
  Užas Istoka vratio i odlomio. "Заблудись", - прорычал je lijepa djevojka. Očito, da je ego više ne zabavlja. To je potaknulo me palcem. "Hajde, cool tip".
  
  
  Njegova ušao u sobu, u kojoj sjenila su čvrsto задернуты od sunca. Jeftini dezodoransa загрязняли zrak, a namještaj je bila mješavina tikka i holivudskog groteskno. Veliki kinez zatvori za mnom vrata i čuo sam škljocne.
  
  
  Ждавшая me žena nije bila slična na Rad. Hej je za trideset, i mora biti, negdje u njezinim precima bio istočni osoba. Ee oči su blago kosih, a koža омелой žućkastu nijansu. Njegova crna kosa bila подстрижены blizu cilja. Сверкающая мандариновая skrivene облегала joj vitko tijelo i duge nokte su obojana u receptivni području. U mračnoj sobi su joj oči zasjale, kao što su oči sijamski mačka, coagulated kod nah na koljenima.
  
  
  "To je on, Алида?" - pitao Shang.
  
  
  "Naravno, to je to".
  
  
  "Ti ne
  
  
  
  
  
  
  drugi Radi za vas, gospodine. "On me uhvatio za rukav, prikupljanje пригоршню ego debelim prstima." Joj mogu razbiti vam vrat ".
  
  
  Mačka u krilu kod žena podiže glavu, kao da je čuo prijetnju. Ego mali jezičac klizila po ego отбивным.
  
  
  "Čekaj trenutak", rekao sam. "U čemu je razlog za odbojnost?"
  
  
  Žena погладила mačka i nasmijao me pogledala. "Ja upravljam ovim dom. Vi ste došli ovamo jučer, pod lažnim izgovorom. Vi ste dovezli nam je nevolje".
  
  
  "Koji problem?"
  
  
  "Najgore vrste. Трудилась je počinio grešku kada nije pričala mi je o tebi od samog početka. Ja ne ću vas vidjeti ga opet. To je posao u kojem si sudjeluju, nije njen posao".
  
  
  kinez teško spustio mi je ruku na rame. "On je sada moj?"
  
  
  "Ne još", rekla emu Алида. Ona je ukazala na mene dugim noktom. "Vi ste došli do djevojke, rekavši da je Los pao ženu do smrti. Može, vi ste lagali. Možda imate i druge razloge tražiti ego".
  
  
  "Da bi oni bili?"
  
  
  "Na primjer, dvije stotine tisuća dolara".
  
  
  To je bio samo vadičep vremena, kada je objaviti Shang protiv mene, a ja nisam htio otići, ne u razgovoru s Zasmetalo. Dakle, яростным prometom pre ga udario lakat na tvrdom želudac Shana. On je porubljen, od boli i zastava dozvole za izvršenje.
  
  
  Okretanje, udario ju je ego koljena. Ego je lice bilo kako bilo, samo da ne dovode u zabludu. Linija boli trčali na ego oči, i on согнулся, kao vrhom osoba pokušava trunkom oraha između koljena.
  
  
  Kad je dospio do mene, napravio je lažni napad, a zatim je pogodio njegov ego rebro na desnoj ruci. Udarac, разрубивший ploču, hit emu sa strane u debelom vratu. Ego oči выпучены, a dah zviždi kroz zube. Loveći ego u kaput, yanked joj ego stanja i bacao sebi na bedra. On je pao na pod, kao što su klavir, pali s dvije etaže.
  
  
  Joj izvukao Luger. "A gdje Radi?"
  
  
  Алида ustao i bacio mačku mi se u lice. Joj dodged, i сиамец leti mimmo, изрыгая bijes. On je sletio na leđa Shana i počeo gaziti gore. Kinezi su pokušali ego otuđiti, a mačka stado kandže u glavu muškarcu.
  
  
  Siromašni Shang vikao je dovoljno glasno da razbiti staklo.
  
  
  Joj usne lagano bombardirali njegov mačka po leđima Люгером. On мяукнул i skočio do najbližeg stola.
  
  
  "Jeste li u redu?" Ga pitao Shana, ali on nije slušao. Joj, okrenuo Алиде, i ona je otvorila sanduk i stolice. Imao sam ideju da dama nije u potrazi za mene, knjigu gostiju. Joj uhvatio ee iza leđa обтягивающего haljine, i to порвалось, kada je корчилась. Kada se okrenula, u ruci nah je "Berretta" 38-og kalibra.
  
  
  Pozvala me imenom koje nije saznao od svojih kineskih predaka. To je 100-postotni američki mat. Prije nego što je uspio povući okidač, njezin hit joj na zapešću teška "Люгером", i "Berretta" popped up na njegove ruke i udario o zid.
  
  
  Joj upade savjet люгера iskrene između njegove potpune mržnje očima. "Vadičep je u tome gdje Radi?"
  
  
  Алида me doveo na vrh. Djevojka je sjedila na krevetu i раскладывала pasijans. Ona je turoban pogled na mene. "Pogledaj tko je ovdje. Moj talisman".
  
  
  "Pokušala sam držati ego daleko od tebe. Послушайся moj savjet, i ništa mu nije bilo govoriti", rekla je Алида.
  
  
  Biljka je jednodnevni фингал. Joj, prišao joj i приподнял njegova brada. "Tko je za vas radio?"
  
  
  "Čovjek po imenu Oscar. Oscar Снодграсс".
  
  
  "Ja ne mislim da je ego ime".
  
  
  "Glasine da capo mafija je ubijen, a dio novca mafije je oteta. Los dovoljno divlje da se organizirati kao проделку. I vi ste došli tražiti Los. Alicia kaže da je čudna koincidencija".
  
  
  "Mene ne zanima novac. Nju je rekao zašto vam je potreban mi je Los".
  
  
  Djevojka je pogledala na Алиду. "Što ću učiniti? Joj emu vjerujem".
  
  
  "Ja sam išao na Хаскеллу. On mi nije rekao ništa, što mi je bilo potrebno znati. Ali je netko pokušao ubiti mene, a sada ga naći ovdje vas i ovu добродушную madame u neizvjesnosti. Da je priča, Radi?"
  
  
  Ona je završila kartica na hrpu na krevetu. "Алида, joj reći emu".
  
  
  Tada поторопись. Joj, želim da on ode odavde. Ne želim više problema s mafijom ".
  
  
  "Jučer navečer ovdje došli su dvojica muškaraca - rekla je Rada. "Ja ne mogu nazvati vam ih imena, ali mogu reći, na koga oni rade".
  
  
  "Mafija".
  
  
  "Glasova koji. Oni su znali da si ti bio, da me vide. Oni hoteli znati što ti je potrebno. Kratki уродец me udario, i bio sam uplašen. Nju je rekao emu, što si tražio Los".
  
  
  Joj, mislio sam da su progonili mene. Ga je doveo ih ovamo, kako je naveo, Idaho. Oni su bili strpljivi i istrajni, i sada su oni znali nešto što nije znao i ranije, da je bio Los i da ih грабителем.
  
  
  "Oni spaliti tebe", rekla je Алида. "Nadam se da su vas dobro обожгут".
  
  
  Joj, sišao stepenicama. Moćni Shan drzi za ruke stolice i гримасничал, kada plav u неглиже izbavljen jod emu na kosu. Sijamski mačak je sjedio za lizanje šapa, i nasmijao me pogledao, kad joj je održan mimmo. "Draga kitty", rekao sam. On je bio pravi horor Istoka.
  
  
  Sedam
  
  
  Joj, se nalazi u Los Angelesu u deset sati ujutro je na jugu. Drugi naziv u malu crnu bilježnicu Los je Tereza i Tereza je bila u San Diegu. Joj nadao da će razgovarati s njom na oba kraja dana.
  
  
  
  
  
  Utrka je počela. Mafija je znala gotovo onoliko koliko je znao. Će poslati vojnike da se pronađu Los. Jedina moja prednost je mala crna knjižica sa sedam imena.
  
  
  Joj gledao u retrovizor, pokušavajući kome stroj koji se bavi će me progoniš. Joj, odlučio da to smeđe limuzine, Бьюик. Vozač je pokušao srušiti me zbuniti: on je dozvolio da drugi stroj kratko stajati između nas, a kad joj se usporio hod, on je na nekoliko milja sped dolje prema naprijed.
  
  
  Dok je bio tamo, joj skrenuo s glavne ceste na prvu dostupnu bočnu cestu. Ga odvezli do stanice održavanja i rekao дежурному da je tucked "ford" i provjerio ispod haube. Joj, ušao unutra i otvorio bezalkoholno piće.
  
  
  Smeđi "бьюик" pojavio se još do toga, kao što je polaznik završio provjeru ulja. Na prednjem sjedalu sjedio dvojica muškaraca. Jedan se okrenuo, da se svake godine na "Fordovi", ali oni su nastavili hodati. Oni su još uvijek nadali da pa nisu primijetili.
  
  
  Još uvijek držeći u ruci bocu s pićem, joj iziđe kroz bočna vrata kolodvora i popeo se na brdo iza njega. Na dužnosti окликнул mene, ali ja sam nastavio hodati. Ga zaustavio na grupu stabala i sjeo na koljenima. Dobro ga je vidio stanicu, ali me tamo nitko nije vidio.
  
  
  Vozač smeđe strojevi бездельничал, čeka ga opet появлюсь. Kad joj je to učinio, on поворачивался i vraćao se.
  
  
  Njezin je završio svoju i gledao, kao i održavanje zateže hauba "ford". Moje ponašanje ega je zbunjen, ali moj auto je bio kod njega. On nije bio zabrinut o tome, da je moj račun vijeka.
  
  
  "Бьюик" vratio se. Dvojica razbojnika проконсультировались s muškarcem POSTO. On je ukazao u smjeru u kojem sam otišao. Mafija je to objašnjeno. Zatim su trčali uzbrdo. Oni su se bojali da sam bacio "ford" i pokušao pobjeći od njih hoda.
  
  
  "Dođite, dječaci, pomislio sam.
  
  
  Kad su stigli liže, zadihan i proklinju ga, skliznuo iza stabla. Viši čovjek je bio u najboljoj formi. On je bio ispred svoga prijatelja u tri koraka. On je trčao mimmo moj zaklon, trčanje naprijed na rubu šikare. Premaloj čovjek je povikao emu slijedi: "Bok, Joe. Притормози. Razmišljam, ovo su Olimpijske igre?"
  
  
  Držeći bocu s bocom na mali nit joj je izašla iz drva. "Bok, shorty, - rekao sam.
  
  
  On je zastao, kao da je naletio na бельевую uže. "Joe!" povikao je.
  
  
  Joj i udario ga ego u glava prazna boca od-pod piva, i ona srušila gomila.
  
  
  Joe помолчал. On se osvrnuo i vidio da ja idem k njemu. Ego ruka промелькнула pod kaput, i opet se pojavila sa pištoljem 45-tog kalibra. Zatim je заколебался. On nije pucao.
  
  
  Ga nije pitao zašto je držao vatru. Joj, uhvatio za njega.
  
  
  Razbojnik обвил me šutirali i udario me u glavu oko .45. Mi smo valjanja na divljoj travi i кустам, dok su se borili. Joj uhvatio ego za ručni zglob i grču. Joj razbio ego. Zvuk je bio kao pucketanje suhi štap. Razbojnik застонал. Joj i udario ga ego dvaput i uvukao daleko.
  
  
  On je ustao i pokucao "Luger" imam oko ruke. Joj srušila ego. On je ponovo ustao, klimanje slomljena ruci, i udario me zdrave ruke. On je bio cool. On je nastavio dolaziti. Na kraju ju je bacio ego je u pravu кроссом.
  
  
  Ego upornost je zapanjujući. On je opet s mukom je ustao na noge.
  
  
  Joj umoran. To je najveća stvar koju sam imao na sebi, s njima lasica, kako me подстрелили, i osjetio sam da je moja energija, iscrpljeni. U odnosu na Moćni Joe Shan je bio lak plijen.
  
  
  "Večeri je gotova", - rekao joj emu. Hugo je skliznula mi je u dlan. "Ja obalu tebe za razgovor, ali ja mogu predomisliti".
  
  
  Solarni sveti bljeskale na nož стилета, kada joj je krenuo prema njemu. Joe podigao zdravu ruku. "Ja sam ne idući u uzeti od tebe tu stvar. Hajde talk".
  
  
  "Tko je oko vas radio na Radu?"
  
  
  "Dečko, koga si prikovan. Ali ja bih to učinio. Posao je posao".
  
  
  Joj prilazi liže, i držao nož nož za ego кадыку. "Tko je vaš šef?"
  
  
  "Валанте. Marco Валанте".
  
  
  "I što ste imali za reći mu je bilo zadnji put?"
  
  
  "Što tražite pljačkaša po imenu Los. Dobili smo to od djevojke. Валанте rekao nam ostati s tobom".
  
  
  Joj prikupljeno oružje, stavio ego 45. kalibar sebi za pojas, stavio u korice štikli i poveo ego natrag na Kratke "люгером" na leđima.
  
  
  Joe je pogledao svog partnera. "Sutra će pakleno glavobolja. Валанте nas je upozorio, da ti nije sitnica".
  
  
  "Koliko ste dugo progoniti mene?"
  
  
  "Našli smo vas u Los Angelesu, ali s njima lasica, kako si выписался oko bolnice, na tebe je netko bio. Валанте nastavio mijenjati vojsku".
  
  
  Валанте bio pametan čovjek. Ako to učinite jednu grupu vojnika, ona bi ih primijetio.
  
  
  Joj okrenuo Коротышку i izvukao pištolj na ego наплечной futrole. Joj, uspravio i pogledao Joe, pretpostavljam da je, koliko on zna. To je bio mladi simpatični talijan, odjeven pažljivo i skupo. Nisam mogao vjerovati da je on bio vožnji mlin bandi. On je bio previše strm, previše strme, stajao je sa slomljenom u zrak, свисая, ali sputava bilo kakve znakove boli, osim bora oko ego tamne oči.
  
  
  "Ja sam polaskan što Валанте stavio me na rep tvoj talent. Ti si, mora biti, ego broj jedan.
  
  
  
  
  
  
  "Bio sam, dok se to nije dogodilo. Može, mene više neće biti".
  
  
  "Tko je ubio Мередита?" Ga je pitao vadičep iznenada, nadajući se da će dobiti reakciju, koja se bavi reći će mi, ako on laže.
  
  
  Joj недоуменно se namršti. On je pritisnuo slomljena zglob na trbuh, malo вздрагивая. "Tko je Meredith?"
  
  
  "On je radio na stanici održavanja u Idaho. Netko odsjekao emu grla".
  
  
  "Ne njezina. Joj ne znam nikoga. Валанте je u Idaho, ali on nije vidio nikakve akcije. Kad je stigao do mjesta, sve je bilo gotovo. od krvarenja do smrti ".
  
  
  "On je bio koristan. On-hotel znati, što joj je poznato".
  
  
  To je previše radila. Emu je morao čekati dok joj izaći oko bolnice, i dati mi se oslobodite uzde, ali ego dječaci ostao sa mnom dovoljno dugo, da biste dobili naziv za Los. Pri sadašnjem položaju-del-moje putovanje u Los Angelesu pokazao je više isplativo za mafiju, nego za mene. Хоуку to nije baš biti oduševljeni.
  
  
  "Mi Валанте može biti svoj izgovor pomoći tebi da si bio živ", - rekao je Joe. "Ja ne bih шталь ego ubiti".
  
  
  "Želite li uživati istu povlasticu?"
  
  
  "Živi, misliš?" On nervozno se nasmijao. "Odgovorio sam na sva tvoja pitanja, čovječe. Što još želiš?"
  
  
  "Još niste mi rekli velikih tajni. Ništa Валанте ne bi smetalo da ga znao, s obzirom na okolnosti. Nastaju teška pitanja". Joj izvadio "Luger" emu u sklapanje dolar. "A sada razmisli dobro. Kao Валанте općenito je poznato opremljen za mene?"
  
  
  "On je otišao na sastanak upravnog odbora, vrhovno vodstvo Organizacije. Oni su govorili o ubijanju Frank Абруза. Vaše ime je objavljena na stolicu. Upravni odbor glasova da prođe slučaju Валанте. On je imao poseban interes. On i Абруз bili bliski ".
  
  
  "Bio je još jedan muškarac u Бонэме, Idaho. On je otišao tamo da udariti djevojku. On je pokušao da me ubije". Ju je držao "luger", nepokretan, još uvijek uzimanje cilj emu u sklapanje dolar. "Što ti znaš o Кугане?"
  
  
  "Mafija ego nije slala. Poslali su Валанте".
  
  
  "Što će sada učiniti Валанте?"
  
  
  "Ja ne mogu čitati ego misli, dude". Joe je počeo govoriti više tvrdim glasom. "Mogu pogoditi dijelom. On će o sastanku upravnog odbora. On će objaviti ime Los. To je riječ će dobiti svaka obitelj na zemlji, i oni će se početi čistiti prostor, gdje se ludo kopile mogao sakriti ".
  
  
  "Ja razumijem, da li ste čuli za Los do toga, kako se Radi nazvala vam ego ime".
  
  
  "Samo trač. Govoriti o struci. On je psihopat. U naše dane Organizacija nastoji držati podalje od njegove vrste. Glas zašto to djeluje samostalno. Ali glasine o takvom čovjeku hodaju unaokolo".
  
  
  "To je dobro, Joe. Ti si mi je vrlo pomogao." Moje usne dolaze iz zuba na hladno osmijeh. "Preostalo utjecati na još jedan trenutak. Netko oko vas je pokušao ubiti mene jutros?"
  
  
  "Joj, ili Shorty, misliš? Валанте rekao nam ostati s tobom, ali kod nas nije bilo naloga ubiti. Mi to nismo radili".
  
  
  "Nemojte me vara, Joe. Ovaj čovjek je bio profesionalac, kao što i ti".
  
  
  Joe вспотел. "Negdje u ovom špilu ima joker. Meredith Куган - to nisu oni ljudi, o kojima joj ništa ne znam. Upravni odbor nije htio da djevojka Абруза je umrla prije nego što je pjevala im je pjesmu. Nju je rekao da svoje narudžbe od Валанте. On je rekao, ostani s njim, Karter, on je pametan, on nam može pomoći pronaći Los. On je rekao da ga ne ću spojiti vas, ako to ne postane neophodno. Zar nisam imao priliku nedavno? "
  
  
  "Aha", rekao sam. "Naravno, vi ste to učinili. I u pravu ste. U špilu ima joker".
  
  
  On je bio tu još od vremena Бонэма. Čovjek koji je znao, da je znao mafije, i vrlo mnogo znao o AX. Čovjek, нанявший Кугана, odsjekao grla Meredith i načinio mi zamku u motel. Joj spustio "luger" i ostavio Joe i ego satelita bez svijesti na padini brda. Joj platio serviseri široko otvorenih očiju na benzin, koji je залил u "ford". Zatim ga je podigao poklopac motora "Бьюика" i poderao ožičenje.
  
  
  "Oni će biti tu", rekao sam. Ali oni nisu imali vremena otići sa stanice na vrijeme, da me sustigne.
  
  
  Joj prevali preostalih 110 km do San Diega, kada kazaljka brzinomjera je na granici. Do podneva bio je u očima uvale. Кружащиеся galebovi elegantno i graciozno jedrenja na vjetru.
  
  
  Dok joj se žuri ručati, nju gradio svoje planove. Morao nazvati Хоуку. Bilo što-da, da njegov hotel, da su to provjereni izvori AX.
  
  
  Ali prvo je Terezija, koja je inspirirala početka drugi sjajni izvadak iz crne knjige Musa. Do sada ga je znao napamet sve brojeve telefona širom knjiga, koje se upisati. Terezije i razgovarao sa ženom glasom viski.
  
  
  "Želiš datum s Tereza?"
  
  
  "Da, navodno." Vadičep me nije iznenadio. Bila je velika vjerojatnost da je svaka djevojka u knjizi je prostitutkom ili djevojke na poziv.
  
  
  "Imate li posebne osobne ukuse, dušo?"
  
  
  "Ja bih radije da ne može razgovarati i da ih na telefon."
  
  
  Ona se nasmijao i dao mi je adresu. On je bio u захудалом četvrti, u neposrednoj blizini na rivi, u sredini ulice, koja se bavi izgledala atraktivno kao zatvor telo.
  
  
  Joj zatvori vrata "ford", kada je izašla oko auta, pita li će čak i ova ažurirano opreza stroj, kad joj se vratiti. Ovaj kvartal
  
  
  
  
  
  nije bio dio grada, gdje su ljudi idu u crkve.
  
  
  Zgrada na koji joj je prišao, bio trn u oku, koja je morala biti srušena prije mnogo godina, ali zumer, postavljen je u nositi okvir vrata, radio. Žena sa žutom kosom pogleda prema van, a zatim оглядела ulicu, kao da se želim osigurati da nisam uzeo sa sobom автозак.
  
  
  "Nazvao sam", rekao sam. "Došao sam na Терезе".
  
  
  To je bio sumnjičav. Može, to nije ličilo na nju običnog kupca. "Niste sami, oko stalnih prijatelja Terezije".
  
  
  "Ja bih se hotel se jedan oko njih. Mnogo čuo o njemu".
  
  
  Žena je odlučila osmijeh. Zubi su bili najbolji. Joj žute kose su bili oslikani, davno, i nije dobro, a oslikane obrve liči na krila šišmiša. Ona je otvorila vrata šire, kako bi joj mogao provući mimmo, zatim сдвинула bolt.
  
  
  "Očekujete napad?"
  
  
  "U naše dane, nikad se ne zna. Nije lako više zarađivati za život pošteno".
  
  
  Joj kako je siguran da ona ništa nije znala o tome, da pošteno zarađivati za život, ili čak i o onima koji to znao. Na njoj su bijele cipele, uske hlače i bluzu-džemper s зебровыми trake, uske napete na njezinu veličanstvenom grudi. Bluzu krasi velike bradavice kao kamenje.
  
  
  "Ti si dobar dječak", reče ona, пробегая na sam pogled. "Držim novac, stvarno si slatka".
  
  
  Me zove kako god želite, ali nikada nije slatko. Joj выдавил glup, igrati ulogu, продиктованную okolnostima. Ova zena definitivno nije bila oko njih, tko bi bio zainteresiran za u tome da dijele informacije stranac.
  
  
  "A glas i Rondo", rekla je ona, pogrešnog ruku na moje rame. Joj prsti su veličine сосиску.
  
  
  Muškarac izašao kroz dan podno stepenica, na početak drugom katu kuće. Rukavi ego košulje su bile izrezane i обнажали široka ramena. Na njegovom širokom pojasu blještao metalne zakovice. Ego hlače sjedili jednako čvrsto kao i kod žena, razotkrivajući ispupčenja na svoje snažne noge. Imao je lice mjeseca, u dijelovima malih očiju održao masnoće.
  
  
  "Reci nam, što želite, da je Terezija učinila za tebe, draga", predložio je on, razotkrivajući zubi, koji su bili u još goroj formi, nego žena.
  
  
  Joj osjetio trnce u potiljak. Joj nije bio u normalnom kuće. Činilo se da u kući nema nikoga, osim nas troje i djevojke, koji to nije vidio.
  
  
  "Njegov hotel u početku bi ga vidjeti".
  
  
  "Ona je divna pilence. Nećete biti razočarani".
  
  
  "Neka sitna, Rondo", rekla je žena. "To je razuman zahtjev".
  
  
  Rondo je odmahnuo glavom. "Imam osjećaj da je on звонарь. On nije dao nikakve preporuke, zar ne?"
  
  
  "Los", rekao sam. "Los mi je dao broj Terezije".
  
  
  "Dobro ime". On ispruži ruku. "Ležao pedeset iskrene ovdje. To je, kao što je naknada za pokriće. Rad za pedeset dolara - najjeftiniji trik koji može koristiti ova pilence".
  
  
  Joj скрестила ego dlan, i on se popeo na kreštav stepenicama, da razgovaraju s Terezije, a zatim mahao mi je ruku s terena. "Ona kaže da ustane".
  
  
  Prva stvar koju sam vidio, otvarajući vrata spavaće sobe, bilo je mnoštvo кнутов i japanke "kopirane" na drvenoj površini. Druga stvar je bila djevojka. To je stvarno bio lijep.
  
  
  "Kako se zovete, draga?", rekla je ona promukli glas.
  
  
  Fina kombinacija joj je bio jedini predmet odjeće. Ona se oslanjala na hrpu jastuka na неубранной kreveta. Namještaj u полутемной sobi je bila stara i ветхой. Na komodi su samo češalj i napuknut umivaonik, a blijeda zavjese miris prašine. Jedini vrijedan predmet ovdje je Terezija. Kod nah su crna kosa, plava boja lica i visoke jagodice, koji подтягивали kožu joj худощавого lica. Ee tijelo je mlad i fleksibilan, i ona je izgledala tako kao da je svim onim što je rekao Muz u svom malu crnu bilježnicu.
  
  
  Ali on nije spomenuo bičevima.
  
  
  "Ned", rekao joj je hej. "Moje ime je Ned".
  
  
  "A što je tvoja igra?"
  
  
  Ponovno je pogledao na stolicu. Sada ga znao, u kojem se kuća nalazi, i igre koje su ovdje igrali, bili su zaista vrlo naporan. Njegove misli. S obzirom na sklonost Musa, odlučeno je da će nositi broj takvih mjesta. Samo djevojka nije shvatio. To je previše dobro da se ovdje.
  
  
  "Vi ćete biti iznenađeni, kad joj reći ću vam o svojim igra", rekao sam.
  
  
  "Volim iznenađenja". U njezin osmijeh je извращенность. Ona je bila oko njih žene, za koje Faust vrančić imela dušu.
  
  
  "Želim znati gdje se u sali, Los".
  
  
  "Ja sam iznenađen, dobro. I malo razočarana".
  
  
  "Moram ga pronaći, Terezija".
  
  
  "Ti nisi rekao o tome Rondo. Ako bi ti rekao, on ne bi dopustio da ti me vidjeti".
  
  
  "Glas zašto on nije spomenuo o tome."
  
  
  Terezije ju je gurnuo u usta скрученную cigaretu i чиркнула спичкой o drveni pod. Tijelo je skliznula s njegova ramena, otkrivajući malu okruglu grudi. Ona opet дразняще mi se nasmiješio. "Los lijevo oko grada".
  
  
  Miris, распространившийся po sobi mi je rekao da joj cigareta nije bio na njima, koji je mogao ponuditi za šefa policije. Joj se, prišao do kreveta. "Ako vam je pronaći hotele Los, gdje biste otišli?"
  
  
  "U pakao. Za glasovanje, gdje je trebao biti". Ona se nasmijao, pokazujući zube. Oni su čista, glatka i bijela. Sve u njoj je sve idealno, osim toga, хема ona bila.
  
  
  "Je li imao prijatelje u San Diego, u kojima ga mogao naći?"
  
  
  "Gledam na ljude i odmah, u ovaj prvi put, znaju, kao i oni mene ili ne. Ti si mi se mnogo dopadate". Ona прислонилась glavu na moje noge. Glas joj je bio blag. "Ako je to važno, ja ću ti pomoći. Zašto pokušavate pronaći Los?" "On je ubio nekoliko ljudi".
  
  
  
  
  
  
  Ona podiže glavu. "Ne policajac. Joj mogu saznati policajaca ih da hodaju". Ona погладила moju nogu. 'Vi ne osjećate policajcima".
  
  
  "On je ubio mog prijatelja".
  
  
  Spavaća vrata otvorena. Ušli Rondo i желтоволосая žena.
  
  
  Teresa joj je ispravljeno, njegova prekrasna usta скривился. "Tebi treba čekati, Rondo!" vrisnula je: "mogao bih dobiti ego mi reći više".
  
  
  "Čuli smo dovoljno". On je uzeo sa stolice najveći šlag. "Gospodine, ako Bi ikada sazna da je netko oko nas je da na rep, svi ćemo se žaliti".
  
  
  "Ne brini. Joj emu neće reći".
  
  
  "Nemam ništa za reći". On je pukla bič, i krenuo prema meni. "Vidio sam tvoj debeli novčanik, kada si izložio pedeset. Imas dobar komad novca".
  
  
  "Uzmi ego, Rondo!" - rekla желтоволосая žena.
  
  
  Joj, shvatio da su oni bili apsolutno spremni me ubiti za novac, koji joj ness, ili čak samo kao favorizira Losa.
  
  
  Rondo отдернул šlag, a on je podigao stolicu s izravnom naslonom pored kreveta. Ulupati probio zrak i обвился oko noge stolice, kad joj je podigao ego, kako bi zaštitili svoje lice. Rondo выругался i pokušao da se izvadi šlag.
  
  
  Da ga je napravio dva koraka prema njemu i bacao stolice o ego glavu. On раскололся, i on je pao na koljena. Joj i udario ga ego šakom u lice, i krv šiklja.
  
  
  S vrisak Terezija je skočila na krevet, ju je gurnuo ruku pod jastuk i izvukao automatski "Bauer" 25 kalibra. Oni su spremni na sve, ova banda.
  
  
  Terezija ne велела mi se zaustavi na mjestu ili podići ruke. Ona je pištolj i нажала na okidač. Kolutanje udario u zid. Ona je bila previše uzbuđena da puca iskren.
  
  
  Joj brzo revidirati svoje mišljenje o djevojci. Ona je lijep, ali ne želim naići na hax u mračnoj uličici.
  
  
  "Пристрели ga, Terezija", - potiče i Žute Kose. Ona je odličan чирлидером. Dao hej uzvratni udarac i zaronio djevojku.
  
  
  Njezin hit krevet trbuh i ona se urušila pod svojom težinom. Terezije свалилась s jedne strane, топая nogama. Pod комбинезоном na njoj ništa nije bilo. Snaga mog skoka primila me kroz krevet, kako hokej pak, kreće na ledu, i on je sletio na hax. Pad me omekšala, ali djevojka je izdao zvuk, kao sick ptica.
  
  
  Pištolj u džepu prsluka letio kroz njezine ruke i letio po podu. Rondo je izbrisala окровавленный nos, ustao na noge i зашатался.
  
  
  Joj, posegnuo za Люгером, ali Žute Kose skočio mi za leđa. Ona mora biti, težio 160. Joj, okrenuo i slung joj je preko ramena, i ona se srušila na krevet.
  
  
  Rondo je pokušao pokupiti mali automat. Čini emu je teško to vidjeti. Joj uhvatio ego za vrat jednom rukom i gurnula naprijed, tako da ego cilj udarila o zid. On пролился na lice i ležao je nepomično.
  
  
  Žuta Kosa stajala kraj na slomljenom krevetu i plakala. "Rondo. On nanijeti ti bol, Rondo?"
  
  
  "Ne, dušo, - rekao sam. "Emu se sviđa lupiti glavom o zid".
  
  
  "Kopile. Ako ti nanijeti bol Rondo ..."
  
  
  Joj izvukao "luger", i glas joj je сорвался na sredini trbuha ponude. "Što si rekla, draga?" - pitao sam sarkastičan glasom.
  
  
  Ona присела na krevetu i tiho me pogledala.
  
  
  Joj uhvatio ошеломленного Rondo za pojas, vukao ego u centar sobe i okrenula licem prema gore.
  
  
  "Ne pucaj Rondo!" žena je plakala.
  
  
  Joj izvadio "Luger" otvoreno na ružno lice Rondo. Nju je rekao: "Zašto me ne puca ego, lutka?"
  
  
  "Reći ću ti o Лосе. To je ono što želiš, zar ne? On je otišao, oko grada u nekoliko mjeseci. Oni sakrio plijen od pljačke s nekog девкой, i pobjegla s njim. Oni su lovili na nah".
  
  
  "Ti si rekao, da oni, zar ne, draga?"
  
  
  "Los, Jack Hoyle i treći muškarac. Hoyle - nizak momak, sve do ramena Rondo. On otvoreno ovdje tetovaža". Ona je dotaknuo svoju lijevu podlakticu. "Nikada nismo vidjeli trećeg čovjeka".
  
  
  Joj ukopane u džepu Rondo i dobio pedeset dolara prije odlaska.
  
  
  8
  
  
  Samo što je stigao u San Francisco, i Hok razgovarao na telefon.
  
  
  "Vi ste bili u San Diego? Ono oko vruće brojeva u malu crnu bilježnicu postoji?" - pitao je najviše сардоническим glasom.
  
  
  "Terezija. Slatka djevojka" - rekao sam. "I slatko, kao коралловая zmaj".
  
  
  "Trebao sam ikada čuti o njoj. Ali sve dok na slučaju. Vi ste postigli neki uspjeh?"
  
  
  "Imam ime i opis član bande Los. Ego ime je Jake Hoyle".
  
  
  "Možemo provjeriti ego u datotekama za provedbu zakona, ali ovaj put nije dao nam mnogo o Los. Znanstvenici su testirali FBI i održava računalno pretraživanje po imenu Edward Jones. Ništa. Kratak sažetak na temelju отрывочное opis koji ste nam dali, dali su iste rezultate ".
  
  
  "Nisam iznenađen. Ovaj čovjek je, očito, vrlo dobar u svom delle. Toliko dobar, da je on, vjerojatno, nikada nije bio uhićen zakonom.
  
  
  
  
  
  ne mogu reći koliko je otvorenih pljački u cijeloj zemlji je ego poslom ".
  
  
  "Pa, N3, što dalje?"
  
  
  Joj rekao emu o napadu na mene u motelu, i informacije koje ga выдавил oko poručnik Marko Валанте. "Tu je bilo što, što može učiniti za mene istraživački odjel. Upoznajte imena najgori neprijatelji Frank Абруза, pogotovo ego bivših neprijatelja, koji sada mogu sjediti u upravnom vijeću mafije".
  
  
  "Mogu vam reći da je to iskreno oko glave. To je dio datoteke Абруза, nagomilanih prije nego što je ušao u kadar. Postoji čovjek po imenu Lođa, koji je bio kandidat Абруза, kada su bili mladi головорезами na putu prema gore. I Rossi . Obojica dolaze u rex savjet mafija "
  
  
  Jedno ime je poznato. "Lew Rossi?"
  
  
  "Dr. Lew. Kockanje, prostitucija i droge. Od njega i Абруза su različite poglede na azijsku posao, i oni prije конфликтовали o problemu droge", rekao je Hawk. "Nick, reci mi, što misliš".
  
  
  "Ovaj kec u špilu, čovjek koji je ubio Мередита, poslao je ubojica na Бонэму da je ubio djevojku, i pucao u mene u motelu. Ja mislim da je on u visokom stupu Organizacije. On je, mora biti, bio je na sastanku, gdje Валанте čuo opremljen mene. To je najbolje objašnjenje ego znanja o mafije i naše organizacije ".
  
  
  "Ako si u pravu, od ega je cilj?"
  
  
  "Ja mislim da je on postavio Los u ubojstvo Franka Абруза. 200 000 dolara je diplomirao doigravanje. On je rekao Losa:" Ja znam gdje možete dobiti dvjesto tisuća, ako bi za mene posao ". Sada je u vezati. On ne može dopustiti Bratstva pronaći ego. On nije želio da Sheila Brant nam хема pričala, i ne želi, da smo je ulovili u Los ".
  
  
  "To bi moglo objasniti njegov bi neke događaje koji su se dogodili", reče Hawk. "Ali dok je najbolja opcija za nas ostaje mala crna knjiga".
  
  
  "Radim na tome", rekao sam.
  
  
  * * *
  
  
  Telefon kraj kreveta oštro je zazvonio. Joj sel. U hotelskoj sobi bio je mrak. Joj staviti telefonsku slušalicu na uho. To je bio operater, напомнивший mi je da sam ostavio poziv u 20:00.
  
  
  "Hvala", rekao sam. Sjedi na rubu kreveta, u nju uključio svjetiljku i pogledao ispod povez na prsima. Koža je dobro заживала, na površini, ali sam imao manje rana.
  
  
  Mi снилась Sheila Brant. Joj opet doživio trenutak kada ju je pronašao tijelo u kuhinji kuće u Бонэме. Onda ee smrti svoje, mislio o njoj više nego što joj bi hotel, da je itko znao. Iako joj, znao je sasvim kratkotrajan, nešto пробежало između nas, električne energije, koji je u osnovi seksi, ali je obećao da će nešto više.
  
  
  Oko prozora hotelske sobe, ih je vidio svjetla na mostu Golden Gate. Sada je došao njezin traži djevojku po imenu Peni, nadajući se da će mi ključ na mjesto nekoga tko je ubio Шейлу i David Kirby.
  
  
  Ime Denar je bio treći, koji Bi napisao u malu crnu bilježnicu, koja se bavi pridružuje mene za Rad i Терез. "Peni. Odlične sise" - napisao je Los na vrhu stranice koju je posvetio djevojci. Ja ne mogu zamisliti da je to bolje, nego je na Djelu. Pod ovim komentarom Los naveo odnošaj, koji Penny je napravio s posebnim umijećem. Ako Bi bio vješt sudac, a, očito, takav Penny je gotovo isti rijetkost, kao Stradivari.
  
  
  Joj podigao knjigu i odjeveni. Joj spavao pet sati i osjetio snažan, snažan. To će biti nezaboravna noć. Večeras joj ide na kavana Liz Бердик.
  
  
  Ljetnikovac sagrađen poslije potresa i požara, разорившего San Franciscu 1906. godine, nalazio se na vrhu brda. Bio je to poznati bordel grada, i žena koja se bavi im управляла, je bio legenda u svoje vrijeme. Jednom dramski pisac htio napraviti priču o njenom životu osnova za mjuzikla iz. To je izvijestio da je Liz Бердик zahvalila, ali to ne treba objaviti. Vrata je otvorila sluškinja i radila sam u starinski dnevni boravak, gdje je visio bujne crvene draperije. Namještaj je bio starinski, tepih debljine centimetar. Joj sumnjao da je rezidencija guvernera u Sacramento također bio namješten.
  
  
  Liz Бердик ušla u sobu, djevojka je zatvorila za sobom dvostruko dan i ostavila nas nekolicine. Joj pokušao ne izgleda zbunjen. Joj očekivao vidjeti stariju ženu. Liz Бердик je bilo samo trideset.
  
  
  Njena duga haljina скользило na tepihu, kada je preselio k meni, pruži mi super tanke ruke i pogledala mi je otvoreno u oči. "Da ste malo rano, ali ja ga позову neke od djevojaka. Njegova samouvjerena, da imam oni koji vam se sviđa", rekla je ona.
  
  
  "Uređena, da vidim Peni".
  
  
  "Da, mi smo govorili o njoj, kada ste zvali, ali danas ga neće biti. Njegova nada, da pokušaš nekoga drugoga", - nasmijala se ona.
  
  
  Ee oči su bile hladne jade boje i оценивающими, unatoč osmijeh, koju je nosila. Njegove misli, stoji li mi ponuditi hej Krevet. Joj rekao da sam ja biznismen, koji su došli na kongres, i još mi je savjetovao da se nalazi kod kuće.
  
  
  "Penny - jedan oko naših najpopularnijih djevojaka, ali imamo i drugih, jednako atraktivne. Da ga je mogao napraviti izbor za vas ako vjerujete mom mišljenju", - predložio je.
  
  
  "Siguran sam da imate odličan ukus, miss Бердик ".
  
  
  
  
  
  
  "Gospođa Бердик", - поправила ona mene. "Ja sam udovica." Njezine duge gray plavu kosu переливались na vidjelo, i ona je išla sa senzualnom milosti, kada je došao do stolice i sjeo.
  
  
  "Ali mene zanima samo Peni". Njezin je nadaren joj, kako mi se činilo, простодушной osmijeh. "Moj drugi učinio s njom veliki posao".
  
  
  "U tom slučaju trebate samo čekati dok se sljedeći put ne stignete u San Franciscu".
  
  
  "Što se dogodilo s sutra navečer?"
  
  
  "Bojim se Peni neće biti ovdje".
  
  
  "Gospođa Бердик, učinite uslugu posjetitelj пожарному. Reci mi, kako mogu stupiti u kontakt s Penny. Ako ona ne živi ovdje, dajte mi svoju adresu. Ga mogao nazvati hej, i, može biti, ništa dogovoriti".
  
  
  "Znate, imamo ovdje postoje pravila. Ne objavljujemo takve informacije o našim djevojkama. Oni imaju pravo na vlastiti život, kada oni ne rade".
  
  
  Kako je postao настойчивее, to je postajalo je sve hladnije.
  
  
  Pogođeni iznenadnim sumnjom joj je rekao: "Vi pokušavate spriječiti mi ga vidjeti?"
  
  
  Ona se nasmiješio i nije odgovorila, ali njeno ponašanje je bilo dovoljno ответными.
  
  
  Sluškinja ušla u sobu, oprezno постучав. Ona je donijela pladanj s nekoliko pića. Njezin je sjedio sa čašom u ruci, i pitali zašto madame pomogao mi je VIP usluge, kada je ona očito nije htjela dopustiti da me vidi s Penny.
  
  
  "Kad joj je zazvonio, zamolio je za razgovor s Penny, ali joj je uhvaćen vas. Zašto je to bilo, gospođa Бердик?"
  
  
  "Jer, očito joj nije bilo ovdje. U to vrijeme mislio, da će se ona vratiti kasnije na isti dan. Joj je u krivu".
  
  
  Joj тряхнул ledom u čaši, ali nije шталь piti. "Gdje je ona?"
  
  
  "Ja ne mislim da je to tvoja stvar". Ona nije podigao glas, ali sada su joj oči postale čelika.
  
  
  (Namrštiti staviti svoju čašu. Joj ne vjeruje hej. "Naše djevojke uzeti odmor, znate. Oni навещают rodbine. Oni razbole. Oni su isti kao svi, unatoč činjenici da možete čuti".
  
  
  Joj mrzio izvadi pištolj u elegantnom okruženju samoj učionici кафешки San Franciscu, ali ažurirano činilo potrebnim.
  
  
  Liz Бердик je podigao obrve, kada je "Luger" skliznula mi je u ruku. Međutim, ona je izgledala manje od удивленной.
  
  
  "Sada idemo do sada slučaj, zar ne, gospodine Harper?"
  
  
  "Pištolj mora dati razumjeti, da sam ja postavljen ozbiljno. Vrlo ozbiljno".
  
  
  "Penny nas je napustio na neko vrijeme. Ja ne mogu reći više sigurno".
  
  
  Razgovor s njom je i dalje da se bave sa ženom, pod velom ledenim zidom.
  
  
  Ona pruži čašu. Svaki njen pokret je bio kao stihovi. "Želite li mi reći, zašto nosiš pištolj, gospodin Harper?"
  
  
  "Ljudi i dalje pokušati всадить u mene metak".
  
  
  "Žao mi je to čuti. Ali mi živimo u okrutnim vremenima. Sada kada ste napravili od mene oružje, što mi je činiti?"
  
  
  "Nadao sam se da je to malo встряхнет tebe. Joj podcijenio tebe." Njezin je ustao i odbacio Luger " u kubura. "Ja sam u potrazi za osobu koja je u knjizi bio naziv za Denar. Veliki čovjek po imenu Los, a ponekad i Edward Jones. On kul lik".
  
  
  "Ta osoba nikada nije bila u ovoj kući."
  
  
  "Želim pitati o nen Peni".
  
  
  "Žao mi je. To ne može biti uređen. Bolje vam je ići, gospodine Harper".
  
  
  Nju preselio. Njegova je stajala, gledajući na nah, i rekao je: "Imenujte cijenu".
  
  
  "Ja ne prodajem informacije".
  
  
  Joj, nasmijao hej. "Ja ne govorim o informacijama".
  
  
  Ovaj put ona je bila iznenađena. "Misliš, za jedan oko moje djevojčice?"
  
  
  "Ne, gospođa Бердик. Nam jedan dočekati svoje djevojke".
  
  
  Ona je shvatila. I, krojač vraga, ona se nasmiješio i sastao se sa mnom očima. "To bi bilo vrlo skupo. Najbolje je uvijek skupo".
  
  
  "Želim najbolje", rekao sam.
  
  
  Joj ispruži na krevetu i gledao, kao Liz undress. Ee ud blještao je zlatno-smeđa svjetlo u svjetlu stare lampe. Njen struk bio je fino, a ramena malom, ali sise je bio veliki i potpuni. Oni bobbing, kada je preselio k meni. Kao i njeno lice, tijelo joj je bilo u odličnom stanju.
  
  
  "Što misliš, što je to tebi dati? Mislim, osim očitog".
  
  
  "Vi ste me интересуете. Joj želim saznati što vas pokreće", rekao sam.
  
  
  Ona raucously se nasmijao. "Ne možete naučiti o шлюхе, ako stavite ga u krevet. Kurva - to je glumica, a krevet - to je scena". Ona nagnuo se prema meni i privije usne na moje. Njezin jezik skliznuo između moje usne, dok joj je ruka skliznula u mom bedra. "Ali ja nisam kurva. Vi to razumijete?"
  
  
  "Ne baš", rekao sam.
  
  
  "Ja ne обслуживаю svojih klijenata. To čine moje djevojke. Ja ne продаюсь".
  
  
  "Onda zašto ste prihvatili moju ponudu?"
  
  
  "To nije bio prijedlog", rekla je ona. "To je bio izazov".
  
  
  Joj повалил ga na krevet. Moje ruke skliznula na svom tijelu. Joj, osjetio kako joj prste, kliknite na gumbe moje košulje. Joj pomogao hej, uklanjanje ega. Kad je vidjela moje перевязанную ranu, ona nije postavila pitanja. Kada ga, igrao se s njom ljubav, njegov suzdržani osobine front. Njezin jezik oslanjao za moje ruke, гладящие mi leđa, iznenada напряглись, a zatim je uz divlji krik ринулась ispod mene ...
  
  
  "Pa kako je bilo?" upitala je.
  
  
  "Kao što si i rekao, ti si najbolji".
  
  
  - Pa ti si, Ned je Harper. Osim toga, tko si ti? Razbojnik, policajac, što?
  
  
  "Licks na kopu".
  
  
  Ona je dotaknuo zavoje. "To je isto пулевое ranu, zar ne?"
  
  
  "Pozdravi je prijatelju osobe koju su, kako tvrde, nikada nije vidio". "Što misliš, nju ću pomoći tebi samo zato što si bench press sa mnom u krevet?" "Naći ću ja, uz vašu pomoć, ili bez j. On je ubio najmanje pet osoba. Jedan je bio moj blizak prijatelj. Jedna je bila lijepa žena. On je razbio hej vrat".
  
  
  
  
  
  "Prekini", reče ona oštrim glasom. "Los došao ovdje dva puta. On nije bio moj tipičan klijent. On je surov i okrutan, i on je mogao reći da je bio kriminalac. Ali on je znao Penny prije nego što je počela ovdje. Ona je rekla da je on drugačiji. Joj je rekla hej, da u néoi ništa dobro. Joj je drago kada se on nije pojavio ponovno, zatim drugog posjeta ".
  
  
  Joj poljubio ee u vrat. "Gdje je ona, Liz?"
  
  
  "Joj nije štitila Los. Joj pomognem Peni. Ona je rekla da ne želi vas vidjeti, da je to ugroziti njezin život".
  
  
  "Odakle je to saznao?"
  
  
  "Ona nije postala ići u detalje. Ona je otišla u žurbi, čim joj je obećao da neće prijenos zapovijedanja ja ee". Liz скривилась u mojim rukama. "Može, Los je u kontaktu s njom. Misliš o tome?"
  
  
  "Možda."
  
  
  "Ja znam gdje je ona stala. Ne znam, želiš li ti reći. Informacije mogu da vas ubije, ako je s njom će se Los".
  
  
  "Reci mi - rekao sam.
  
  
  Ona вздохнула: "To je stari ljetni vikend na selu. Joj opisati za vas cestu". Ustala je i pošla prema starom svoj stol. To je dobro išla. Kod nah bila mala, tvrd stražnji dio, kako kod mladih djevojaka.
  
  
  Joj, izgledao kao da je sjedila na stolici i pisala na graciozan komadić plavog papira. Ee pune grudi колыхались, kada se ona kreće. Sergej igrao na svojoj glatkih ramena. To je bio pravi teen, mimoza između bedara.
  
  
  Tiho reci joj, ustao iz kreveta. Joj, ga zagrli i pomiluje ee grudi. Joj uzeo ih je u ruke i trivijalan ee bradavice, osjećaj, kao što su oni opet postaju čvrsti.
  
  
  Наклонив glavu, ona je sjedila nepomično, uživajući u mojim miluje. Joj osjetio miris njene kose, miris puhačke ee tijelu.
  
  
  "Drago mi je da je došao u San Francisco", rekao sam.
  
  
  Polako je прислонилась prema meni, zatim se okrenuo i pao na glavu na moje rame. "Koliko vremena imaš, Ned?"
  
  
  "Dovoljno", rekao sam.
  
  
  Ee ruka nježno dotaknuo moje lice. Joj podigao i prenio natrag u krevet ...
  
  
  Kuća u kojoj je prestala Novčana nalazio visoko na litici, nedaleko od San Francisca. Upute Liz je lako slijediti. Ju parkirao u pedesetak metara od kuće na strani pusta ceste, izašao oko auta i tiho zatvorila vrata. Noćni je zrak bio hladan i vlažan svim javnim, a bila vlažna od ljetne kiše. Na obje strane od mene šuma, шталь gustom, obrastao grmljem na rubovima ceste.
  
  
  Joj vidio auto ispred ulaznih dan kod kuće. Približava se oprezno ga je pretekao automobil i sjeo pod jedan oko osvijetljenim prozorima kuće. Unutar razgovor dvije osobe. Joj čuo ih glasa, iako nije mogao rastaviti ih riječi. Odina širom glasova pripadao muškarcu.
  
  
  Moj "Luger" u ruci joj je skrenuo za ugao kuće. Je iznenada osjetio uzbuđenje. Moj zadatak stati na kraj.
  
  
  Joj ljuske, na ципочках, brzo snalaženje u hladovini. Kad joj je došao do ulaznih dan ga čuo, kao što su glasovi postaju sve glasniji. Ljudi su izlazili. Okreće kolo, joj шталь tražiti azil. Shaggy muški, glasne i oštre, raspršeno na dan. Joj, bacio se na parkirani automobil i zaronio nah.
  
  
  Sergej залил noći, нарисовав žutu traku na zemlji. Slika muškarci прорвалась u vratima. To nije bio Los. On nije bio veličine div s burnim glasom. Joj osjetio oštar razočaranje.
  
  
  "Запри vrata", - rekao je muškarac svojoj спутнице, djevojka koju joj je vidio samo pogled. On je sišao stepenicama. Ego коренастая oblik činilo poznatim. Isto je i sa ego neravnim koracima, kad je bio na stroj.
  
  
  On nije ni pogledao u stranu mog forda, parkiran na cesti. On je otvorio vrata svog automobila i sel u nah. Ulazna vrata kuće su se zatvorila, a djevojka je nestala.
  
  
  Čovjek je okrenuo ključ za paljenje. Njezin je čuo motor зашевелился, i osjetio, kao što su auto start spor pokret, kad je čovjek переключил prijenos unazad. Joj, uhvatio za ručicu dan na svojoj strani, i skočio u auto, kad je čovjek odustao od kuće.
  
  
  On pritisne na nasilje. "Što je, dovraga?"
  
  
  "Imam pištolj, tako da se opustiti. Uključiti desni брылев. Joj želim godišnje, što izgledaju".
  
  
  Imao je tamnu kosu i strogo lice. Na nen je košulja s kratkim rukavima, i nju vidio tetovažu sidra na njegovoj podlaktici.
  
  
  "Ime Jake Hoyle, zar ne?"
  
  
  "Ti ćeš biti mrtav", rekao je on. "Led всадил u tebe metak".
  
  
  "Sjećam se slučaja". Joj i udario ga ego lice Люгером. Dovoljno snažno kako bi se osiguralo da sam potpuno ego pažnje. "Gdje Je Los?"
  
  
  "Ne želiš ego vidjeti. Nisi u svojoj ligi. Los ima takvih, kao ti, za desert".
  
  
  "Mislio sam da je on voli tući žene".
  
  
  "Čujte, najmudriji korak, koji bi mogli učiniti, bilo bi otvoreno sada izaći oko ovog stroja i otići negdje po tisuću milja odavde".
  
  
  Ova noć u Idaho gorjeti u mojoj golova, opet svijetla, punjenje me bijes. Njezin je podsjetio kako Led mirno всадил u mene metak, dok joj je ležao vezan i bespomoćan.
  
  
  
  
  
  
  Joj sjećanje na Шейлу Brant i David Kirby.
  
  
  Joj toliko pritisnuo "luger" na ego grlu, da je on dahnu. "Postavio sam vam vadičep. Ako vi ne odgovorite na njega, i njegova взорву vam mozak širom sjedalo ovog stroja".
  
  
  On raucously je rekao: "Sada joj je susret s Los".
  
  
  "Dobro. Joj idem s tobom".
  
  
  "To je tvoje pogreb". Barem je na to nadao.
  
  
  On je s vremena na vrijeme поглядывал u moju stranu, kada je vozio automobil. "Los zna o vama. On zna da ste nekakav federalni agent".
  
  
  "Kako je on to saznao?"
  
  
  "On ima veze. Kod njega su sve do vrhova Organizacije. Vi ste dobili svoje, gospodine. Živite u одолженное vrijeme".
  
  
  Joj, gurnuo cigaretu u usta. "Imaš moj upaljač. Ti si skinula ga imam u Бонэме".
  
  
  "Vi ste jer ništa ne zaboravljate? Joj poklonio djevojci upaljač".
  
  
  Njegov solidan udarac u ploču. "Езжай brže. Joj stvarno želim opet vidjeti Los".
  
  
  Выругавшись, Hale jače pritisne na papučicu gasa. "Rondo je bio u pravu. Ti si lud".
  
  
  "Rondo mi je rekao da ne zna, gdje si bio".
  
  
  "On nije učinio, ali imamo zajedničkog prijatelja. On je pozvao. Joj, mislio sam da stignete u San Franciscu, da se vidi Peni. Jeste li pronašli ovaj adresar, izgubljenu Музом. "
  
  
  "Samo da mi ne treba više gledati, zar ne?"
  
  
  "Ne. To je konac svoga putu, mister".
  
  
  Ne mijenja ton glasa, Hale okrenuo volan. Kada je stroj свернула, mene бросило na ploču.
  
  
  Nisam vidio kako je on gurnuo ruku u kaput, ali je vidio bljesak pucao i čuo zvuk, kad je kliknuo na okidač. To je bio brz. On je bio jako brz. Ali kolutanje nije pogodio cilj. Već je pao na pod automobila. Nisam imao vremena da razmisli. Joj pucao u reumatizma. Luger glasno eksplodirala unutar zatvorenog automobila. Hale je izdala булькающий zvuk oko grla i srušio se na kormilo.
  
  
  Automobil je vozio na otvorenom pločniku bez zavoja. Hoyle je pažljivo izabrao mjesto. Ako bi se sve dogodilo onako kako je on planirao, ubio bi me jednim brzim udarcem i mogao zadržati automobil od izlaza s ceste. Ali ego plan ne uspije.
  
  
  Trut je automobil skrenuo lijevo i swept preko ceste. On je udario u jarku, kad joj je pokušao doprijeti do upravljača, i mene je bačena na tijelo Хойла. Выскочив preko jaraka, stroj razbio kroz grmlje i na kraju je prestala. Joj, bio je pogođen, da on nije prevrnuo.
  
  
  Njezin se uspravio, pritisnuo Хойла na sjedalo i пощупал ego puls. Ego nije bilo. On je bio mrtav. Nisam imao izbora, osim što je pucati. Međutim, njegova je bio potlačeni razvojem. Joj ne hotel ego smrti. Njegova hotel doći do Los.
  
  
  Joj morao "luger" i izvukao tijelo Хойла oko auta. Joj opet donijeli motor, Stroj letio preko rovova i opet pao na pločnik. Ga odvezli natrag u kuću.
  
  
  Morala sam se prisiliti Penny mi reći lokacija Musa, inače joj se vratio s mjesta odakle je počeo.
  
  
  U kući je još uvijek gorjela svetim. Joj nadmašio ego i našla otvoren prozor spavaće sobe. To nije vidio, Penny, ali čuo za ee. Ona je uzela tuš. Joj, čuo kako teče voda.
  
  
  Ga prodati na stražnji korak i skinuo cipele, a zatim je provalio u dvorac na dan. Joj tiho prošao kroz kuhinju i dnevni boravak u spavaću sobu.
  
  
  Penny je pjevala u dušu. On nije prepoznao melodiju. Penny nije bio Барброй Streisand. Moj upaljač je na grudi. Odbacujući ego u minuti i sel čekati, dok ona ne završi.
  
  
  Kad je izašao oko kadom, na njoj su kapa za tuširanje, par papuča i ništa više. Mi smo gledali prijatelja na prijatelja. Iznenađenje je obostrano. Ona nije očekivao da će vidjeti u svojoj spavaćoj sobi stranca, ali to nije očekivao da ga vidi u odijelu za rođendan.
  
  
  Napomena, koju Bi napravio o ee grudi bila je točna. Oni su bili iznimni. Sve u njezinom tijelu bilo je izvanredno. Ona je Raquel Welch poput dječaka tinejdžera.
  
  
  "Hej, kako si pogodio?" rekla je.
  
  
  "U stražnjem dan. Joj je provalio u dvorac".
  
  
  "Niste lopov, zar ne?"
  
  
  "Ja Sam Ned Harper. Čovjek kojeg si nije htio vidjeti".
  
  
  "Onaj koji je razgovarao s Liz na telefon?" Ona skinula kapu za tuširanje i встряхнула kosu. "Vi, mora biti, neki operater, ako su joj reći, kako me naći."
  
  
  "Pronašli smo zajednički jezik".
  
  
  "Znaš li razlog zbog kojeg joj nije želio te je vidjeti. Hoyle mi je rekao da si вмешиваешься u stvari koje ne je tvoja stvar. On je rekao da ako ti se pojavi, nju treba izbjegavati vas i obavijestiti emu o tome."
  
  
  "I ti si справиллась s tim vrlo uredan".
  
  
  "Nije dovoljno pažljivo. To je očito." Ona je otvorila ormar i достала ogrtač. "Dobro, ako ga izvadim to? Mrzim razgovarati o poslovima, sve dok se njegova gola. Kasnije, ako želiš, opet ego iznajmljujem".
  
  
  "Sumnjam da mi se tako prijateljski".
  
  
  "Nikad se ne zna. Ti si slučajno nabasao na Хойла?"
  
  
  "Aha", rekao sam.
  
  
  "Bojao sam se toga. Što se s njim dogodilo? Ništa dobro, držim novac".
  
  
  "On se neće vratiti".
  
  
  Ona je novost bez oklijevanja
  
  
  
  
  
  
  . "On je rekao da može voditi brigu o tebi sam. Joj emu ne vjeruje. Nakon što su oni pokušali ubiti tebe, i ti si prošao kroz to. Ti si se nosila s Rondo. Nju bih rekao da si prilično cool".
  
  
  Joj misli, da li će joj biti polaskan. Joj je rekao: "ti Si dosta opremljen me znaš".
  
  
  "Sve što je znao Hoyle. On je bio veliki болтуном". Ona застегнула ogrtači za kupanje i sjedila pred mojim naslonjač. "Ti i sama je prilično pričljiv".
  
  
  "Ja sam uvijek puno govore, kada mi je zastrašujuće, - priznala je ona. - Bojim se, ti si mene previše убьешь".
  
  
  Nju je rekao: "Njegove rijetke ljekovite ubijam žene".
  
  
  "Želite piće? Imam malo alkohola u drugoj sobi".
  
  
  "Ne, hvala."
  
  
  Ona je otišla na mom stolcu i расстегнула ogrtač. Kad joj se nije udaljio se s mjesta, zgrabila me za ruku i pružio svoje tijelo. Očito je smatrala da je najbolja obrana je dobar napad.
  
  
  "Hajde jeftino", - blago je rekla.
  
  
  "O čemu mi trgovina?"
  
  
  "Moj život i sve što mogu dobiti".
  
  
  "Želim znati gdje se u sali, Los".
  
  
  Lagano надувшись, ona je opet стянула ogrtač. "Hale stigao u San Francisco odina. Los je negdje na putu".
  
  
  "To nije ono što je rekao je Hoyle. On je rekao da je Los je bio ovdje".
  
  
  "On je lagao ti je. Los nije došao. On je dopustio Хойлу doći jedan. To je bila pogreška. Oni podcijeniti tebe."
  
  
  Hale je, navodno, izmislio priču o tome kada vez me na sastanak s Музом. On je izvukao vremena, čekajući odluku zgrabiti pištolj.
  
  
  "Tko je povezan s Los u mafia?" - pitao sam je Peni.
  
  
  "On nikada nikome o tome nije govorio. Ima ljudi, naravno, s velikom težinom, s kojom je imao aferu. Organizacija u cjelini ne prihvaća Los, jer oni misle da je lud i nekontrolirano. Ali bio je jedan čovjek na katu, koji je financirala neke pljačke za Los, kao da se odmara transakcije između njih dvoje. Los je rekao, da su bili jedni drugima neke usluge ".
  
  
  "Ti nešto znaš, Denar? Ti mnogo govoriš, ali vrlo malo, kažeš mi".
  
  
  Ona закусила usne. "Radim sve što je moguće kako bi pomogli tebi. Ga želim spasiti svoju kožu". Ona взъерошила kosu. "Daj mi da mislim. Oni su se povukli, pokušava ići na stazi Шейлы Brant. Oni pokušavaju pronaći novac koji ona украла. Ali kunem ti, Hale mi nije rekao gdje je sada Los i Крэддок".
  
  
  "Крэддок", - ponovite ga. "Reci mi više o Крэддоке".
  
  
  "Led Крэддок - treći čovjek, ucestvovao u nekim ограблениях Los. On je sudjelovao u ubojstvu Абруза. To je vitak čovjek s kovrčavu kosu i dječjim licem. To je sve što ja mogu sjetiti o nen".
  
  
  Ona je predstavio jednu korisnu informaciju. Joj подбодрил ga. Hoyle je, mora biti, jako ti vjerovao".
  
  
  "On je hvalio - pokušao impresionirati me. On je bio vezan za mene, čak i kad joj je omiljena zabava Los", rekla je ona. "On je pokazao dobar ukus, Harper. Joj popularan u ovom шайке".
  
  
  "Ja vjerujem u to."
  
  
  "Mogu ga napraviti vam ponudu?"
  
  
  Joj, nasmijao hej. "Mislio sam da si već to napravila".
  
  
  "Negdje postoji velika hrpa novaca. Dvije stotine tisuća dolara. Glasovanje koliko su dobili, kada je ubio Абруза". Ona поджала usne. "To je imam želju da razmišljam o tome. Ona bi hotel, da bi sve to pretvorio u novac i uvaljati u njih gola. Dvjesto tisuća dolarskih novčanica. Mogli ste staviti na mene двухсоттысячную račun? -dolar madrac, ljubavnik? "
  
  
  "Nemam tvoje mašte".
  
  
  "Oni su ostavili to Шейле. Rastali su se, zatim rad u Floridi i povjeriti joj je hej. Hoyle je rekao da mi je".
  
  
  "Los i ego prijatelji pogriješili o Шейлы. Ona ne bi pobjegla s novcem".
  
  
  "Onda što s tim nije u redu?"
  
  
  "Ja ma nikad nije bilo odluke mi reći. Joj uz pretpostavku da je to bio odabrao kod nah. Bojala suočiti s Los, tako da je pobjegla".
  
  
  Očito joj je postalo poznato od Penny sve što je ide. Njezin je ustao iz stolice. Ona je slijedila iza mene na crnom stepenice, gdje joj je obukao cipele.
  
  
  Više se ne postavlja mi pitanja o Хойле. Joj, mislio sam da to nije točno горюет na njega.
  
  
  "Hej, slušaj, Harper. Recimo, tebi uspije pronaći novac, dok vi pokušavate voziti Los. Što ćeš s njima učiniti?"
  
  
  "Nisam mislio o tome".
  
  
  "Dvjesto tisuća. To je nevjerojatna".
  
  
  Joj зашнуровал papuče. "Ćete ponuditi da joj dala ego vam je?"
  
  
  "Pa, mi smo još uvijek mogli podijeliti. To je novac mafije. Čuj, znaju o knjizi on je Los, da je imaš. Ti si htio djevojaka, čija imena su u njoj. Joj mogla bi ti pomoći. Joj znam svoj put. oko javnih kuća je vrlo dobro ".
  
  
  "Rekla si da se bojiš mene".
  
  
  "Za dvjesto tisuća. Nju proæi egipatskom gorućeg ugljena gredica, ja ću plesati gola na travnjak Bijele kuće i обслужу prvom кавалерийскую otvorena. Uzmi me sa sobom. Harper, i hajde potraga novac. Mi smo mogli mnogo učiniti. joj mogao dati tebi seks, kojeg nikada prije nije napravio ".
  
  
  "Ne, hvala", rekao joj je hej. "Ti si previše lako zaboravila Хойла".
  
  
  Devet
  
  
  Joj vratio na mala crna bilježnicu, i popis imena, sada je sužen na četiri. To su Janice, Eva, Barbara i Kora. Joj odlučio otići u Portland i prvo pronaći Janice. Ako bi ga i nacrtao tu prazninu, ona bi se vratio u Reno u Denver i Las Vegas, gdje su trebali biti na druge djevojke.
  
  
  Los je znao da imam ego adresar. On je znao da ja shell
  
  
  
  
  
  po popisu djevojaka, nadajući se da će saznati, da je ego mjesto. Kada sazna da je sam ubio ego jedni Хойла, on ne će sjediti na mjestu, pomislio sam. Negdje na putu, u jednom oko tih četiriju gradova, nju ću Los, ili on / ona će me.
  
  
  Bordel u Portland predstavljao stara kuća nalazi se u выцветшем rezidencijalnoj četvrti u blizini područja mesa. Joj, pokucao na vrata i rano ujutro i pitao Janice. Зевающая djevojka s взъерошенными kose mahao sam rukom.
  
  
  Kave u rano jutro nije tako fragrantly, kao i krunicu. Miriše sinoć, u srebrenici i u seksu, a ponekad i cuge, a ako sluškinje već očišćen, miris sličan армейскому отхожему mjesto.
  
  
  Djevojka s взлохмаченными kose вплеталась u chambermaids, njegova kratka spavaćica раскачивалась u pokretu bedra. Sluškinje pregledao me, očito, pitajući se zašto joj ne mogu odgoditi svoju požudu do noći.
  
  
  Постучав u vrata, djevojka je rekla: "Janice. To je onaj čovjek koji je zvao".
  
  
  Janice je odgovorila pospano. "Odlično." Djevojka, koja se bavi pridružuje mene na dan, nasmijala, похлопала me po obrazu i preselio dalje hodnikom.
  
  
  Dugonog brineta u žutoj pidžami otvorio vrata i потерла izvučenim šaka u oko. Ona ne потрудилась vežite gornje strane pidžami. "Vi kažete da je u potrazi za Los?"
  
  
  "To je ispravno."
  
  
  Ona je otvorila vrata i šire. "Uđite."
  
  
  Moj odraz двигалось u ogledalo u punoj dužini, kada ga je ušao u sobu. Još jedno ogledalo utvrđeno u stropu iznad okruglog bračnim krevetom. U smeće stavi akt plavuša koja se bavi okrenula na bok, kako bi godišnje na mene, svilene krevetu klizala po njenom bijelom tijelu.
  
  
  "Moja djevojka je Delia".
  
  
  Joj, klimnuo glavom, i teen je klimnula u reumatizma.
  
  
  "Los angažirao nas da smo priredili par show za njega, i ego prijatelja. On nije bio sasvim u моеи ukusa", rekla je Janice.
  
  
  "Koliko dugo si dobio vijest od njega?"
  
  
  "Siječanj", rekla je plavuša. "To je bilo još u siječnju".
  
  
  "On je vodio sa sobom osobu, na koju se hotel impresionirati". Janice se nasmiješio. "Mislim da smo oduševili ego, zar ne, Delia?"
  
  
  "Možete se kladiti".
  
  
  "Tko je bio taj čovjek?" Ga pitao.
  
  
  "Gospodine Smith, - rekla je Janice. "Slavni gospodin Smith. Mi smo priredili show za mnoge ego rodbina".
  
  
  Delia хихикнула. "On nije želio da koristi ego pravo ime".
  
  
  "Kako je izgledao?"
  
  
  "Visok i mršav. On je nosio bodova. Ako on ne bi bio s Los, ona bi mislio da je knjigovođa".
  
  
  "Jer on je bio s Los, što vi mislite?"
  
  
  Teen подперла brada ruci. "Idi, odmah. Ako si tražio Los, znaš što mu poslovni partneri".
  
  
  "Gospodin Smith je bio čovjek organizacije. Važno - rekla je Janice. Sjela je na krevet pored plavuša. Oko njih su zapravo bi odličan stolica, stalak za knjige.
  
  
  Za razliku od nekih ljudi koje расспрашивал joj o Лосе, oni su bili spremni da mi pomogne, ali sam otkrio da oni nisu imali nikakve dodatne informacije. Joj zahvalio ih i pozvali su me negdje vratiti.
  
  
  "Pitajte me ili Делию" - rekla je Janice. "Sviđa nam se za timski rad".
  
  
  Kroz trideset min, zatim kako se on vozio u Portlandu, "Lincoln" s urlicima swept me na otvorenoj cesti. Vozač vozio na traku za pretjecanje i ubrzala pored moje gaz.
  
  
  Joj vidio lice, a zatim, malo puške. Joj крутанул volan, udario "gaz" u više težak automobil i istovremeno пригнулся.
  
  
  Pucao sačmaricom probio prozor, ali je promašio.
  
  
  Lincoln je bio previše glomazan za moj легковая stroj bacio ego u skliznuti. Vozač je pritisnuo ego na cesti i grču vlastite kotača. Krilo соприкоснулось s krila, a zatim "Ford" se nalazi na pločniku, ga je kliznuo na ramenu, i on je prešao u zonu za piknik u neposrednoj blizini autoceste.
  
  
  Joj pritisnuo, nasilničkog ponašanja, koliko se usudio, i naglo se okrenuo prijenos, kada stražnji dio stroja naglo se okrenuo i udario o burence sa smećem. Joj gritted moje zube, pokušavajući kontrolirati skliznuti. Automobil je opet okrenuo i udario o drveni stolac za piknik, a zatim se prevrnuo na bok.
  
  
  Joj, mora biti, živio je u pravu. Joj gurnuo vrata i izašao neozlijeđen.
  
  
  Lincoln je nastavio voziti. Joj, vidio kako je nestao na umu iza brda. Na prednjem sjedalu sjedio dvije osobe, vozač i naoružani ljudi. Lice koje je vidio prije nego što je pucao sačmaricom, nikad ju nije vidio jasno, do današnjeg dana, ali sam znao da to pripada Losa. On se nasmiješio, kada je kliknuo na okidač.
  
  
  "Ford" je ozlijeđeno. Morao ostaviti u garaži. Joj iznajmljuje drugi auto i odvezli u Reno, zaustavljanje na cesti samo jesti i nazvati Хоку.
  
  
  "Idem do Losa. On se osjeća kao da dišem na vratu, i emu se to ne sviđa. On je pokušao da me ubije danas".
  
  
  "Nick, budi oprezan".
  
  
  "Od ovog trenutka neću kontaktirati tac dijelu. Imam osjećaj da ću biti jako zauzet".
  
  
  "Potrebne informacije koje smo prikupili o Джейке Хойле?"
  
  
  "Ne, rekao sam. "On je umro."
  
  
  Ga bez poteškoća pronašao Evu u Reno. Tamna трейлерный kamp je smješten na rubu grada. Bilo je tri djevojke i madam, svaka je imala svoj trailer. Eva zabavljala klijenta, i morao sam čekati s madame, vodeći mali razgovor o uzajamnoj njihova nezainteresiranost dobiti. U uredu je bilo vruće i zagušljivo, a madame je bila pokušavam žena.
  
  
  
  
  
  pokušala se pretvarati da je drugačije. Njezine svijetle perika ne prilazi, a crveni nokti su bili poderan.
  
  
  Kad joj je prešao na razgovor o Лосе, njegovi komentari su postali više živo. Ona sjeti velikog goons; ona ne može preporučiti ego kao klijent ili kao порядочного osobe. On je ubio jednu na ee djevojčice, jer emu volio malo nasilja, pomiješana s ego poda. Kod madame su široke poglede, ali to se ne može pomiriti s takvim ponašanjem.
  
  
  Joj dovela kravatu. Madame je nastavila govoriti, ponavljajući jedno te isto i opet. Na kraju klijent Eve izašao na prikolicu i krenuo prema svom automobilu. Ostavio joj madame još uvijek razgovor o čudnom seksu.
  
  
  Eva je bila crvenokosa djevojka, koja se bavi растолстела i увязла u razočaranju. Ona je rekla da je Reno i u bilo kojem drugom mjestu, o kojem joj hotel je spomenuti, previše konkurencije. Previše rastavljenih uručio je ego. Previše ljubitelje diljem zemlje, previše ove nove seksualne slobode. "Hipi će to učiniti iz bilo kojeg razloga ili bez razloga. Joj mrzim hipi" - rekla je ona.
  
  
  Rasprava i atmosfera me удручали. Joj je već platio madame, ali досталь, još dvadeset i stavio na krevet. Eva je okupio pa, kao usisavač. Ona je rekla da naravno podsjetila Los. Oni su se upoznali kada je ona bila u Denveru, u najbolje vrijeme.
  
  
  "Dio da mislim o tome, da se vrate", rekla je ona. "Tada je sve bilo bolje, uključujući i mene". To je odgovorno nasmijala. Ona je shvatila da ne brine o sebi. Hej volio previše dobro jesti, i jedina vježba, koju je ona radila, bilo na leđima.
  
  
  Razgovor ličio na rijeku trenutno nije u tome smjeru. Njezin je negirao su se pojavili u medijima poruka hej, da me zanima Los. "Jako mi je žao", - opet se ispričala je ona. Ustala je, otvorila dvije limenke piva i dala mi jednu. "Los u zadnje vrijeme nije bilo".
  
  
  Došlo je vrijeme kad je ona bila opsjednuta njime, i kad on misli nečim posebnim. Ali odnos je trajao dugo, i zadržala je komunikacija u osnovi ćuk starih melodija. Posljednji put je pogledao ranije ove godine.
  
  
  "Ja sam otišla u Denver odmah poslije toga, kao što je on upoznao je s drugom djevojkom i prestao dolaziti. Ona je bila konobarica. Oko malog grada u blizini Denvera. Ona je tip нравящегося Losa. Joj, sjećam se, da je ona sa centrom imati veliki novac." Eva cinično smijali. "Pretpostavljam da ne, rekao je hej, kako je on imao namjeru to učiniti. Kasnije ga čuo da se stavi ga u kuću".
  
  
  I dalje monolog prestao me rodila. Joj, je rekao: "Ova djevojka je bila plavuša? Sjećaš li joj je ime?"
  
  
  "Ime, ne. To je ono što ja nazivam, аристократичной izgledu. Visoke jagodice, velike tamne oči. Možete misliti da je to model".
  
  
  Ona je govorila o Шейле Brant.
  
  
  "Što se dogodilo?" - rekla je Eva, уловив na mom licu nekakav izraz, o kojem nisam znala.
  
  
  Joj ustade i nasloni se na dan prikolice leđima okrenut prema njoj. "Ne mislim da ti znaš što joj se dogodilo".
  
  
  "Nikad nisam čula. Može, Los ju je ostavio i otišao, baš kao što je učinio sa mnom".
  
  
  "Kasnije Los otkrio veću povezanost", rekao sam. "On mora biti u blizini osobe, obdarena snagom. U Organizaciji".
  
  
  "To je novost za mene - rekla je Eva. "Ovdje nije toliko vinove loze".
  
  
  Kauboj shell okruženja i kamp-prikolice, ego šešir je bio спущена sakriti oči. On ness zelenu torbu za kupovinu. Joj, gledao kako se on približava k meni.
  
  
  "Niste rekli, zašto tražite Los, - rekla je Eva. Ona je sjedila pored mene, otkrivajući još jednu limenku piva.
  
  
  Kauboj je zaustavljen. Ego šešir je bio novi i nespretno valovite. On je posegnuo u torbu za kupovinu i izvukao rub.
  
  
  Napravio iskorak u stranu, kada je podigao oružje i napravio ego na mene. Njezin hit Evu ramena, i vozio ga sa linije vatre, kada je pucao sačmaricom. Olovo струился kroz vrata prikolice i udario je o zid, kao grad.
  
  
  Dolazi do prozora, njezine отдернул zavjese. Kauboj перезаряжал. Joj je ispao iz staklene cijevi Люгера i pucao u njega. Izgubio je šešir, kada je pobjegao u zaklon.
  
  
  "O, moj bože! Što se događa?" - rekla je Eva.
  
  
  Joj vodio na dan, dok kauboj sakrio iza трейлером madame. Ga spustili na zemlju, kao plivač, kad uranja u plitkoj vodi. U zadnji tren joj se okrenuo i udario sebe na ramenu i prevrnuo. Izmjena pucao, kada je sel, i kolutanje otputovao na prikolice u дюйме od lica kauboja, kad je peeked pažljivo iz kuta. Nestao je na umu.
  
  
  Joj, skočio na noge i vrludanja otišla na ego укрытию. Joj, pucao na trčanje, pokušavajući odvratiti ego od toga da ga je izdala naplatiti обреза. Urušavanja joj nasloni leđa na stenjati prikolice.
  
  
  Na trenutak on nije objavio nam zvuk. Potom je čuo тявканье madame. Za prikolice, peeping djevojke. Jedan povika u sav glas. Madame je izašao iz kuta prikolice, ee perika bi to na glavu.
  
  
  Kauboj shell o njoj, koristeći ga kao štit.
  
  
  On ju je zagrlio s puškom u jednoj ruci, spreman pucati u mene. Joj izvadio "luger" prema dolje i pucao između noga, madame, оторвав dio ковбойского boot. Neke prste ostao s njim. Ego creek potisnuta ženski
  
  
  
  
  Madame popped up na ego ruke kada je pao. Ona požuri u prikolicu, koja je daleko od zemlje.
  
  
  Растянувшись na leđima, kauboj se okrenuo, pokušavajući da unesu na mene sačmaricom. Moj sljedeći kolutanje hit emu u glavu.
  
  
  Djevojke su pucali na prikolice, okružuje mene, kad joj je pao na koljena u blizini mrtav borac. Joj nije mogao ništa reći o onome što je ostalo od njegova lica. Joj rummaged u ego svoj džep i pronašao novčanik s водительскими prava, выданными Sydney L. Крэндаллу u Kaliforniji. Joj, mislio sam da je ego vitko stas bio u pravu. On je mogao biti drugi partner Musa, nego tko je pucao u mene metak u Idaho.
  
  
  Joj vratio novčanik emu u minuti. Ego hlače, košulja i cipele također su bili novi. On je kupio odjeću za ovaj posao, da odvrati sumnje.
  
  
  "Vidjela sam tog dečka i prije. On se zaglavi ovdje zadnji dan ili oko toga", rekla je djevojka u crnom odijelu. "On je vodio tu kurva".
  
  
  Joj, mislio sam da su Мусом se rastali. Los je otišao u Portland, a Led je došao ovdje. Oni su došli da brzo me ubiti.
  
  
  Joj požuri na пикапу i brzo pretražio ga, nadajući se da će naći neki trag, koji se bavi me dovesti do Los. Nije uspio. Dokumenti u pretinac za rukavice su pokazala da je kamion bio арендован dva dana ranije, u Reno.
  
  
  Madame mi je prišla, kad joj sel u auto. Joj čuo daleko policijski sirena. Madame je rekla: "bolje Da ostanu i objasniti policije".
  
  
  "Vi ste brine o njoj za mene", rekao joj je hej.
  
  
  * * *
  
  
  Njezin je stigao u Denver u 20:30. i jeli debeli odrezak, запив dvije šalice crne kave. S njima lasica, kako on выписался oko bolnice u državi Idaho, njegova spavao samo jednu noć, i doktor koji mi je savjetovao da se opustite, bio je zaprepašten otkrićem, nego sudjelovali u nju.
  
  
  Koliko ga znao, Los je, također, bio u gradu. Joj skratio redovima ego bande na dva, ali on je pokupio još jedan saučesnik onda Бонэма, čovjeka koji je vodio "Lincoln", kada Mousse pokušao da puca me izvan Portland.
  
  
  U slobodno vrijeme razmišljao o tom čovjeku. Istražitelji AX, a zatim provjerava mjesta ubojstva u Key West, iznio pretpostavku da su četiri ubojice napali na kuću, gdje je David Kirby susreo sa Frankom Абрузом. Samo dvojica su došli s Los u Bonham, ali, možda tamo, sve vrijeme bio je još jedan član bande.
  
  
  Imao sam i drugih čimbenika koje trebate uzeti u obzir dok joj je pokušao procijeniti moguće šanse protiv mene. U paketu je bio tajanstveni as, čovjek još nije опознал. Ga je uvjerio sebe da je on bio воротилой mafije, odrediti na Franka Абруза, i da je to osoba koju mi je opisao šarmantan par Janice i Delia, važan lik Organizacije, na koju se hotel impresionirati Los. Djevojke su rekli da je visok, nosi bodova i slična računovođa.
  
  
  Konačno, bio je Marco Валанте, stari prijatelj Franka Абруза. Jednom Валанте pružio mi je ruku, ali ju je ubio dva ega dječaka i srušila ih sa svog traga. Валанте, možda neće biti tako ljubazni prema meni, ako ćemo se opet sresti.
  
  
  "Pa, nitko mi nije rekao da će to biti lak posao", pomislio sam.
  
  
  Joj platio svoju večeru i zaustavio se kod telefonskog kioscima u predvorju restorana, zvati Barbara, djevojku, za koju joj je došao u Denver.
  
  
  Barbara je bila jedina na sedam djevojaka, navedene u malu crnu bilježnicu, koju Los nije dovoljno detaljno opisao. Ee ime naglašeno, a Mousse stavio ga znoj niz uzvik znakova, kao da ona nije podlegla odgovorne verbalnog opisa. Joj misli da ako je ona bila toliko posebna u spavaćoj sobi, da se Mousse ne može procijeniti njezin nastup, onda to mora biti visoko ocijenio okruženja prirodnih čuda Sjeverne Amerike.
  
  
  Joj morao priznati, da je znatiželja грызло mene, kada se upisati broj za knjige. Onda jednog poziva tijekom poziva prekinula snimanje, da mi reći da upisali mnom broj više ne koristi. To je bilo veliko razočaranje, iako je gotovo očekivao da imam bilo kakvih poteškoća s kontaktom s nekim djevojkama diljem knjiga. Sve su djevojke na poziv ili prostitutke, da ih je struka bio je mobilni.
  
  
  Joj, stajao na telefonske govornice i pitao sam se što mi je činiti. Nisam imao rješavanje saznati, kada Bi snimio broj Barbare. Može, djevojka je otišla oko grada. Čak i ako je ona samo promijeniti adresu joj je, očito, u slijepoj ulici. Nisam znao da nas njegova prezimena, da bismo, kako je izgledao. Imao sam priliku putovati u Las Vegas i pokušati stupiti u kontakt s Korom, zadnji djevojkom na popisu, ali sam nije htio odustati tako brzo.
  
  
  Odlučio konzultirati sa stručnjakom. Joj uhvatio taksi. "Ja sam u potrazi za čovjeka koji zna lokalnim bordelima", rekao joj je долговязому vozaču.
  
  
  "Pogled. Bordel - to je šik javna kuća, u stvari?"
  
  
  "Tehnički, to ne bi trebao biti fantastičan", rekao sam.
  
  
  "Imate svoj čovjek. Emmett Ripley, kao što piše u licenci. Možete me zvati Рэд".
  
  
  "Dobro, Рэд. Znaš проститутку?
  
  
  
  
  
  
  Barbaru Amed? "
  
  
  On je mislio o tome. "Ne навскидку. Ali znam par koji se bavi hotela bih da si nazvao ih Барбарой, ako ti se tako sviđa."
  
  
  "Ja sam u potrazi za određenu djevojku". Joj sel u kabinu. "Odnesite me do tada, tko zna predmet i bolje nego vi".
  
  
  On misli o tome. "Pa, postoji jedna prilika". On je vozio me u bar Милли's. "Idite tamo i razgovarati s barmen, koji izgleda kao slon, nova emu u lice. Nju ću vas čekati".
  
  
  Nije bilo pogrešaka, da je imao u vidu konobar Рэд. On je poput bivšeg boksača. Nju je rekao emu, da je ego порекомендовала Ripley.
  
  
  On mi je dao bourbon i vodu. "Koga više volite: plavuše, брюнеток ili рыжих?"
  
  
  "Ja radije Barbaru".
  
  
  "Ako misliš Barbaru, Djevojku-Базум, ona je otišla oko grada. Znate, ona je bila striptizeta. Хастлинг samo radio s njom honorarno".
  
  
  Joj je priznao da ne znam kako izgleda Barbara.
  
  
  "Pa, osim Базом, joj mogu se sjetiti još jednu Barbaru, koja se bavi mogla biti tvoju djevojku". On je otišao do telefona i razgovarao, vratio i napisao adresu u спичечной kutiji. "Ona kaže doći".
  
  
  "Što je to?" - pitao sam, stojeći s барного stolice.
  
  
  "Venera Милосская toplo", rekao je on.
  
  
  Redhead Ripley vozio me na adresi, koji je bio najstarija građevina u području s mnoštvom kafića, size i kave. Joj, došao i platio za putovanja. "Взлетай, Рэд. Joj mogu ostati kratko".
  
  
  Njegova oklopa hodnikom, нуждавшемуся u slikarstvu, i pokucao na vrata na kraju. Barbara je bio tek nešto više od dvadeset. Na njoj je jakna na sob kože, kaki hlače i sandale. Zidovi male stanove krasi plakate rock-grupe.
  
  
  "Kakvo olakšanje", rekla je ona. "Posljednji čovjek kojeg je poslao ovdje Charlie je bio stariji Henry Киссинджера".
  
  
  "Koliko ste dobili za trik?" Ga pitao ff.
  
  
  "Stotinu dolara. Neki misle da je to previše, ali radim na sveučilištu". Ona se nasmiješi. "Uradi dva, a vi ćete biti u mogućnosti ostati na cijelu noć".
  
  
  "Koja je tvoja specijalnost?"
  
  
  "Međunarodni odnosi" - rekla je ona s bezizrazan pogledom.
  
  
  "Ja ću vam je sto za informacije, igra nije potrebna. Joj tražim Los".
  
  
  "A joj, mislio sam da će to biti zabavno dan. Pa pa. Stotinu je stotinjak. Dajte mi novac, a ja ću vam dati adresu Los".
  
  
  To je bilo previše jednostavno. Nju je rekao: "On je u gradu?"
  
  
  "Ušao je jučer. Pogledajmo gotovina", - inzistirala je ona.
  
  
  Joj izvukao novac, drago što nisam morao podnijeti službeni jbeil. U канцелярском odjelu AX su ljudi koji jednostavno ne razumiju.
  
  
  Barbara pažljivo je završila račun i da ju je gurnuo joj ga u širini hlače. Zatim se bacila da mi telefonski imenik. "Muz nazvao i zamolio me da dođem. Još nije bio, ali sam ga napisala adresu na naslovnici".
  
  
  Joj poderao adresa na knjige. "Ja sam iznenađen da je nisi pitao, zašto njegov ego traži".
  
  
  "Ne zanima me. Ja ne mogu zamisliti da si ti kurac ego čete Mladih Izviđača, ali to nije moj posao. Samo ne govoriti mu je bilo, da sam ti poslao".
  
  
  Joj, pomislio da to može biti sličan Venera Милосскую, ali nah sklopivi dolar, kao kod Chase Manhattan Bank.
  
  
  Kada joj se okrenuo da ode, ona je na strani tešku staklenu pepeljaru i pogodio me njime po golova. Udarac je bio dobar. Joj je bio na koljenima i tresući glavom, pokušavajući ga razjasniti.
  
  
  Još znala je karate. Ona skoči mi na leđa i pogodio me u zadnjem dijelu ruba ruke. Njezin je isključen.
  
  
  Njezin je budan ležao na leđima na podu. Moj kaput je snimljen, a wilhelmina slijedi вынута na futrole imam ispod ruke. Kada ga je završio govoriti sebi, koliko joj je bio glup, čime hej dočekati me je iznenadila, joj, перекатился na rame.
  
  
  Barbara pričala s хема telefonom. "On je ovdje", - govorila ona. "Sve je pod kontrolom".
  
  
  Joj, shvatio da rukava imam закатаны. Još je вынула štikli oko korica. Može, on nije bio budala, samo ona je bila pametna. Mnogi profesionalni špijuni scoured mene i nije primijetio ovaj mali nož. Barbara nije učinjeno.
  
  
  Ona je jedan pogled na mene, kad joj sel. Ona je podigao "Luger", koji je držala u ruci, i da je napravio ego mi u glavu. Ee oči su me upozorili da nisam ignorirao. Njezin je sjedio nepomično.
  
  
  "Dobro", rekla je ona iz matematike i na drugom kraju linije, i objesio slušalicu.
  
  
  "Los?" Ga pitao ff.
  
  
  "Vi znate lokaciju Los ne manje od mene, - rekla je ona. "Ja sam napisao adresu u telefonskom imeniku šest mjeseci".
  
  
  Imam vrtoglavicu gol. Joj je rekao: "Dakle, njegova vaš zatvorenik. Možete li mi reći zašto?"
  
  
  "Skupljam špijuna".
  
  
  Moje oči su počeli затуманиваться. Joj proveo na njih ruke. Odjednom sa sumnjom joj je provjerio obje ruke. Oznaka igla je na desnoj strani. Joj gledao oko sebe i primijetio iglu za potkožnih injekcija na подлокотнике stolice.
  
  
  "U tome nema ništa фатального", rekla je Barbara. "Ja sam znao što radim. Na samom delle joj ne studira međunarodne odnose. Njezin student medicinske sestre".
  
  
  "Još si ti?"
  
  
  "Vi ćete biti iznenađeni" - rekla je sa smiješkom. "Čekala sam vas nekoliko dana, gospodin Carter. Joj počeo razmišljati, da ne će pojaviti". Soba je наклонялась, ona se polako okreće okolo onda na jednu stranu, zatim u drugu. Joj je skliznula na rame. "Ti si погибаешь", rekla je Barbara. "Jednostavno opustiti i daj lijek raditi. Ti si бегаешь na zemlji, pucaju u ljude i tuče pa, ti još uvijek treba malo odmoriti". "Kao...", bilo Mi je teško govoriti. Moje riječi bile su невнятными. "Kako ti je ... znaš?" "Njezina kći Marka Валанте", rekla je ona
  
  
  10
  
  
  Trebalo mi je mnogo vremena, ali sam na kraju izašao oko dubokom bunaru tame i otvorio oči. Jutro sunčano sveti струился u prozor stana djevojke. Joj, squinted i odvratili od njega. Imao sam slaba glavobolja, koja se bavi, može biti похмельем zbog lijekova, koji Barbara Валанте uvela me u ruku, ili zbog udarca naznačenu mi teške пепельницей.
  
  
  Joj, mislio sam da sve ima svoju naknadu. Barem sada ga znao zašto Muz stavio uzvik znakove, a zatim njeno ime u svojoj knjizi. Nije svaki dan takav jeftini bandit, kako je Los, klompe s kćeri vođu mafije.
  
  
  Joj, čuli, kako je u drugoj sobi na radiju svira rock. Jačina zvuka je visoka. To uopće nije pomogao mojoj glavobolja, boli. Moje ruke su vezani za naslon za drvene stolice, na kojoj joj je sjedio. Moje ankles su čvrsto vezani za перекладинам na dnu. Joj pokušao pomaknuti, ali bezuspješno. Stručnjak je me u stolicu, da joj je ostao.
  
  
  Joj, zatvorio oči i pokušao dovesti misli u red. Droga me sjeckan iz cijele noći. Poziv Barbara je morao biti междугородным. Ovo je objašnjeno, da su to stavili me u krevet наболее osam sati.
  
  
  Otkriće da su Barbara je bila kćer Валанте, šokirani. Bilo mi je zanimljivo, kao djevojčica je bila u Denveru, kada ee otac, navodno, оперировал na Istočnoj obali. Moja sjećanja o tome što sam pročitao o podjelama mafija, su nejasne, ali sam znao da je Lew (Dr.) Rossi bio je zadužen za područje Denvera mafije.
  
  
  Joj, otvorio oči i pozvao djevojku. "Barbara!"
  
  
  Malo smanjena jačina zvuka radio. Barbara je ušla u vrata uz šalicu kave u ruci. Jutros je mnogo manje sličan proizvod kontra Amerike. Ona je elegantno odjevena u zelenu haljinu, dok joj je crna kosa su se okupili u uredan čuperak na zatiljku.
  
  
  "Danas si sasvim druga. Stvarno treba da postane glumica", rekao sam.
  
  
  "Ako joj je postala glumica, ljudi su počeli bi западать na mene, daje mi preslatko uloge, čim je postalo poznato tko joj je". Ona je gutljaj kave i pogledao me jasnim plavim očima. "Ja sam prošao kroz period, kada je uživao tako pažljivo, a onda joj je narasla. Joj došao ovdje da biste dobili daleko od utjecaja mog oca i ljudi, koji su čuli o nen. Joj promijeniti prezime i počeo studirati na medicinsku sestru. "
  
  
  "Znači, sinoć si mi je dao dio istine".
  
  
  Ona je meni čvrstu i otvorenu osmijeh. Kada je ona to uradila, ona je izgledala kao susjeda djevojku. Web-razlika je u tome što većina djevojaka iz susjedstva ne prilazi za preokret časopis Playboy.
  
  
  "Žao mi je što sam pogodio пепельницей, ali sam se bojao da neću moći nositi s tobom, ako nisi zapanjen. Rekli su mi da je tebe teško suzbiti, i otići. Moj instruktor karate kaže da sam jedan ego najboljih učenika, ali ga nije osobito jaka, i osjećala da mi je potrebno, to je mala prednost ".
  
  
  "Ti si govorio sa mnom kao sa starom nastavnika u školi, - rekao sam.
  
  
  Ona je otišla licks i lagano прикоснулась prstima шишке na mom potiljku. Taj čvor se raspasti. I čini se kao da tebe nema potresa mozga.
  
  
  "Jednostavno potres mozga - najmanji oko mojih problema".
  
  
  "Vi mislite da netko planira ubiti vas, gospodin Carter?"
  
  
  "Mnogi ljudi su pokušali".
  
  
  "Ne brini o tome. Vi ste u sigurnim rukama, sa Валанте". Ona je držala sam šalicu kave na mojim usnama. "Glas. Uradi gutljaj. U ovom trenutku to je najbolje što mogu za tebe učiniti. Moram na nastavu".
  
  
  Joj jede vruća kava: "Ti i Los. Ova kombinacija ne izgleda prirodno".
  
  
  "Ja tada nisam znao tko je Los. Mislim, koji je to iznutra. Činjenica da je on bio грабителем, nije imao za mene nebitna. Kakav to može biti presudno za kćeri Marco Валанте? "
  
  
  Ona je opet držala sam šalicu na mojim usnama.
  
  
  Radio je intervenirala u glazbu i najavio sat. Bilo je 8:30 ujutro.On je počeo vijestima, uključujući i pucnjavi u kamp-kućici u Reno. On nije rekao kakav je to bio kamp.
  
  
  "Los činilo se da mi je jedan o onih rijetkih ljudi koji žive svoj život, ne oslanjajući se na nas, na koga", rekla je Barbara Валанте. "On je bio jak i samouvjeren, on se nije bojao nikoga i ništa na zelenoj zemlji Boga. Kasnije, kada joj je postalo poznato ego dovoljno dobro ju je shvatio da je ego snage može postati bezobzirni. rezultat je fantastičan ego. On je tako hrabar, pa, pa, je lud ".
  
  
  "Čini se da se svi slažu s tim".
  
  
  Barbara Валанте je pametna i красноречивой djevojkom. Previše seksi. Ali ja sam zaboravio, da je ona pronašla mene zamku. Ako bi ga mogao osloboditi ruke, ne bih bio tako prijateljski. Ona je vratio šalicu kave u kuhinju.
  
  
  
  
  
  . Radio выключилось. Ga je čuo kako su se otvorila još jedna vrata, koja je, navodno, vodi na crnu stubište zgrade. Šapnuo glasa. Barbara налила malo vode u kuhinjski sudoper, očito, ополоснув svoju šalicu, a zatim se vratio.
  
  
  "Moram otići, gospodin Carter. Moj otac je uskoro će biti ovdje s vama razgovarati. I dok je u kuhinji postoji netko tko će vam tvrtku".
  
  
  Nazvala emu. On je ušao u sobu i nasmiješio mi se. On je skinuo kaput, a ja sam vidio, da mu je na ramenu revolver "Smit i Вессон" 38 kalibra. On je također bio gips povez na ruci. Joj, sjetila da je ego ime je Joe. On je radio u Валанте.
  
  
  "Znam kako se osjećaš, Carter. Zbunjen. Vi ste, agenti, AX, moraju biti najbolji širom najboljih, ali jedna djevojčica je uzela vas jedan".
  
  
  "To nije malo", rekao sam. Postoje mjesta gdje ona nije mala ".
  
  
  Barbara Валанте se nasmijao. Zatim je uzela torbu i izišla na vrata stana, ostavljajući me na miru s лейтенантом svog oca.
  
  
  "Ja sam i sam bio zbunjen onim što si me doveo u Kaliforniju. Na taj način je bilo moguće uništiti budućnost ambiciozan mladić", - rekao je Joe.
  
  
  "Ispričavam. U to vrijeme to činilo pravo".
  
  
  Joe sel i pogledao na sat. Očito, Валанте trebao je doći u bilo koje vrijeme.
  
  
  "Kako ti je ovdje?" Ga pitao ego. "Mislio sam da sam izgubio tebe."
  
  
  "Валанте je to shvatio. On je rekao da je kod tebe, očito, tu je popis prijateljice Los, starih i novih. Možda, na popisu je Barbara. Pa onda kako si potresla me u Kaliforniji, on me je poslao ovdje pokušati presresti tebe. "On je rummaged u džep i izvukao malu crnu knjižicu Los. "Sada znam odakle imate imena. Joj scoured vas sinoć".
  
  
  "Vi ste bili ovdje, u apartmanu, kada ga, razgovarao s djevojkom.
  
  
  "U susjedstvu. Barbara nazvala me poslije toga su stavili tebe spavati". On se opet nasmijao. "Savršena djevojka. Potrebna mi je isti kao i ona".
  
  
  "Oboje smo trebali".
  
  
  "Kada nah, nešto je s Лосом, i Валанте saznao o tome, došlo je do eksplozije, koja se može čuti na putu do Покипси. Валанте stvarno je aktivirao svoj odrezak. Nju mislio, on je nekoga ubio. bilo bi bolje ako je imela. "
  
  
  "Ja znam što Vi mislite." Ponovno ga je potajno motri na svoje veze. To je bio beskoristan. Ako joj iziđem na slobodu, netko tko će me osloboditi.
  
  
  "Kada Валанте postavio za nah puteva, ona je navela ego jesti ego riječi", - nastavio je Joe. - "Ona je rekla emu, da on više ne upravlja životom. Ali to radio. Barbara je ostavila Los. sama po sebi, i Валанте oprostio joj je. Sada je čak i ponosan na činjenicu da je ostala s njim."
  
  
  Mladi poručnik Валанте, očito, mnogo razmišljao o svom bossa. I mnogo više je razmišljao o kćeri šefa.
  
  
  Opet je pogledao na sat, ustao i pogledao kroz prozor na ulicu ispod. "Tamo oni."
  
  
  U hodniku послышались shaggy. Joe je požurio da otvori vrata. On je tako nastojao ugoditi svoj gazda, da je to postalo primjerom. Валанте ušao u sobu i stao, ljutito gledajući u mene. Dvojica muškaraca s njim prekinula. Jedan nasloni na dan i скрестил ruke na svoje debelo grudi. Drugi je došao i sel uz kuhinjski dan.
  
  
  "Carter, ti si bio za mene poseban izazov. Te noći u državi Idaho, ti si истекал krvlju, kao застрявшая svinja, i njeni заткнул rupu od metka. Joj dopustio tebi živjeti. Ti si mi je vratio tu uslugu, избив mojih ljudi i ometanja mi je" - rekao je Валанте.
  
  
  "Imali su svoje razloge igrati u" Dobrog самаритянина ". Vi ste mislili da ja mogu vas dovesti do убийцам Абруза. U to vrijeme nisu znali da je Los bio upleten".
  
  
  Сидевший čovjek zapalio je cigaru i srebrni upaljač. "Pametan dječak, zar ne Marko?"
  
  
  "Vrlo je inteligentan. Mislim da je krajnje vrijeme da saznate, što je on naučio".
  
  
  "Vaša kćer je obećao da ja ne пострадаю", rekao joj je Валанте.
  
  
  "Dakle, joj govorio ništa o nasilju? Mi samo želimo postaviti nekoliko pitanja". Валанте prišao i защелкнул sjenila na prozorima. To je bio loš znak.
  
  
  "Nemam vremena za igru, Sv. Idemo прикончим ego sada" - прорычал čovjek u stolici.
  
  
  Joj krišom gledao osobom u kolicima nakon što je on ušao u stan. Vrlo je hotel, saznati tko je on. Momak, прислонившийся na dan, bio vožnji mlin bandi na mob, s флегматичным lice i tupe oči. Ali čovjek u stolici bio je odjeven u skupo, sa srebrnim запонками i cipele oko kože aligatora. Činilo se kao šef jednak rangu Валанте. On me je posebno bio zainteresiran, jer on je bio visok, mršav i nosio bodova. Osim uredan odjeće, on je izgledao kao knjigovođa, a ne kao razbojnik. On je sličan čovjeku, čije su dvije djevojke u Portlandu nazvali drugom Musa.
  
  
  "Uzeo sam te sa sobom, jer to je vaše područje, Lew. Ali ja vodim ovaj show. I joj želim znati što je Carter naučio tijekom svojih putovanja", - odsiječe Валанте.
  
  
  Ga uhvatili ime. Ga uhvatili ime. Osoba u stolici je bio Lew Rossi.
  
  
  
  
  
  Lew Liječniku. Stari neprijatelj Frank Абруза.
  
  
  Izvukao crnu knjigu, Joe predao ee Валанте. "Pronašla sam to kod Kućišta. To je pripadalo Мусу. Upravo ovdje Carter je dobio imena djevojaka".
  
  
  "Kako si to dobio, Carter?"
  
  
  "Los izgubio ego u vrijeme loma".
  
  
  Валанте пролистал stranice. Rossi se nagnuo naprijed. Ego oči iza naočala blještao kao svijetle black metal. Ako je ego ime ili jedna na ego nadimaka će se naći u knjizi, igra za njega biti završen. Валанте sumnja da bi on, da sam shvatio - Rossi angažirao Los, da onaj ubio Абруза.
  
  
  "Samo djevojačke imena", rekao je Валанте, i Rossi, činilo se, opušteno. Валанте došao na stranici na kojoj je ime Barbara. On je u ljutnji poderao joj i скомкал. "Kopile". Zatim je ponovno pogledao u mene. ostaje provjeriti, Carter? "
  
  
  Ju je držao za zubima.
  
  
  "U posljednje vrijeme bili ste vrlo zauzeti - сносили javne kuće, sniziti zbuniti ljude i ubili nekoliko ... Ali još uvijek nemate Los ili novca, ja mislim".
  
  
  "Nema novca. Imate Los i da ih net. Dvoje oko ubijenih mnom muškaraca bili su upleteni u ubojstvo Абруза. Oni su u Бонэме s Мусом, kada je ubio djevojku Бранта", rekao joj je Валанте.
  
  
  "Ja sam to shvatio. Ali ja ne mogu dopustiti da ti se držite Los. Joj naći dobiti zadovoljstvo od foreclosure duga krvi, koji mi je dugovao. Frank Абруз bio moj najstariji prijatelj. Mi smo se vratili. provesti neko vrijeme ovdje s Lew, dok joj idu u Vegas, zatim Musa ".
  
  
  Rossi je ustao, pritisnite cigaru u gluho rta. "I nju ću brinuti o tebi", - nasmiješio on.
  
  
  Валанте, možda ne u hotelu moje smrti, ali Rossi je bio siguran. Joj kako je siguran da je o tome da se uhvati me metak u oči čim Валанте otići. Nema ljutnje. Samo stvar o kojoj se treba brinuti.
  
  
  "Shvatite, da-da, ali ne sve", rekao joj je Валанте. "Vi ste propustili najvažnije".
  
  
  "Što je to?"
  
  
  "On usporava, Sv. Tebi je bolje da ide, ako želiš uhvatiti Los", rekao je Rossi.
  
  
  "Što se dogodilo, Rossi, uplašeni čuti ono što ja govorim? Imam tvoj broj".
  
  
  "O čemu ti to pričaš?" - zahtijevao Валанте.
  
  
  "O tome što je Frank Абруза naručili. To je bio ne samo pljačku koja Bi održao na Floridi. To je bio udarac za tvoj prijatelj. Rossi натравил Los na Абруза, i s njima lasica, on radi protiv vas, kao i ljudi, pokušavajući spriječiti da saznate. "
  
  
  Lew Rossi povukla korak i stao pored Валанте iza Joe. Iznenada je udario Joe šakom u leđa. Mladić je otvorio usta i dahnu. On je napravio korak na mom stolcu i ispruži ruku s gips-dressing. Zatim je pao licem prema dolje, te ih je vidio nož između ego lopatice.
  
  
  Marco Валанте naglo se okrenuo. Joj vikao na njega. "Ne, Валанте. Drugi čovjek!"
  
  
  On je shvatio da je napravio grešku, ali bilo je već kasno. Muškarac na dan, dječak Rossi, pucao u njega, i ego, tijelo дернулось od ulaska metka. Valante tvrdoglavo je odbijao da pada. On je napravio pun upućuje, izvukao pištolj, i bio je suočen s osobom koja воткнул emu metak u leđa.
  
  
  Muškarac na dan ponovno pritisnuo okidač. Ego pištolj, uokvirenu prigušivačem, donijela zvuk sline. Kolutanje dođe u dodir s Валанте, kao šaka u meso. Валанте, konačno je počeo da pada, ali pucao sam. On je tada pao na pod pokraj moje stolice.
  
  
  Napadač Rossi nasloni na dan, noge su mu bili postavljeni, kao da se nadao da će sebi uzeti u ruke i ne padne. On je napravio svoj posao. On je spasio svog šefa. Ali on je umirao. Pucao Валанте dobio emu u životu. On je polako skliznuo iza vrata, kao pijan, odlučio sjesti na pod. Ego koljena visi. Ego noge odjednom соскользнули naprijed, a on se srušio coagulated hrpa.
  
  
  Lew Rossi glatko izvukao nož oko leđa Joe i obrisao ego o kaput mladog mafijaša. On valjanja kapke Joe, kako bi bili sigurni da je mrtav. Zatim je prešla preko Joe i gurnuo Marco Валанте nogom. On je opet gurnuo ga, a zatim upre pogled u mene. "Razočaran Carter?"
  
  
  "Aha", rekao sam.
  
  
  Konačno Rossi provjerio njihov čovjek. To nije izgledalo slomljenog srca, kad potvrdio je da je napadač mrtav. Okolo je bilo puno izmjena. "Kako si saznao?" upitao me.
  
  
  "Mnoštvo gelera gledano zajedno. Netko je mafija poslala Кугана ubiti mene i djevojku u Бонэме. To nije bio Валанте - na-hotel prisiliti djevojku razgovarati, a njegova je - dovesti ego na убийцам Абруза. Kad joj je otkrio da je Los bio još u mafia. Joj, sklapanje i dva i dva zajedno. Абруз upropastili posao prodaje droge s kineskim komunistima. Joj, pretpostavljam, to je vaš posao. Ali vi ste hoteli smrti Абруза na više važnih razloga, nego samo inat. "Sada joj догадывалась. "On zna o dočekati svoje tajne odnosima s komunistima i htio razgovarati. Vi ste se bojali, da mi je znati o čemu se radi, i tako ste dobili osloboditi od Абруза i Kirby. A onda oni Мередита, i ja sam se morao riješiti prije nego što smo nešto pronašli. Vi, mora biti, ubili Мередита sebe - ego ubojica koristio nož ".
  
  
  
  
  
  .
  
  
  "Ne zovu me Dr., jer sam studirao medicinu. U ranijim vremenima je slikao mnoge instant operacija". On je pukla nožem i gurnuo ego u minuti: "ja Sam nešto neće stići vas u motel. Ti si sretan kopile, Carter".
  
  
  "To je zato što sam čista srca".
  
  
  "Imaš previše znatiželjni. Jer ti ne ćeš napustiti ovaj stan je živ, da ga je mogao i reći ti je opremljen svim drugim aspektima". On je opet sel u stolicu i ponovno zapalio cigaru. "Imam dobar odnos s tim Kinezima. Posao s drogom je bio samo paravan - izgovor za mene susret s njima. Ga koristio svoje ljude, da prodre u AX i prenijeti informacije коммунистам. Odina oko mojih ljudi na svoju bazu u Karolini je postalo poznato mjesto Шейлы Brant na dočekati vaše datoteke. Komunisti će platiti za moju pomoć kvalitetnim lijekovima. Imam najbolji zaliha u zemlji. Za estestvenno, mafija neće biti drago poznato o mojim osobnim stvarima. Абруз шталь sumnjivo, pa emu je morao otići ".
  
  
  "Kako planirate da objasni ovu scenu Organizacije? Rad koji ste učinili s Joe, praktične nosi svoje inicijale".
  
  
  "Učinio si to, Carter. Ti si dobar u rukovanju nožem. Ti si i ubio Валанте i mog sina tamo. Ovo je moja priča, i Barbara Валанте će ga podržati".
  
  
  On je pozvao Barbara u bolnicu i rekao hej, da ee otac je ranjen, i hej, bolje da se vrati u stan. On je objesio slušalicu i, sel, gleda me s кремневой osmijeh na tanke usne.
  
  
  "Dao si mi pakao vrijeme, čovjek AX. Ali sada si od mene".
  
  
  Joj вспотел i očajnički vuče konop. Nekako sam morao obavijestiti Хоку ono što sam naučio. Ali sam nije htio ostati u granicama brojevima milja od starca, kad je shvatio da je u AX je prodrla mafije, sa sjedištem u crvenim kineza.
  
  
  Rossi je ustao. On je izvukao oko džepa maramicu i stavio mi je u usta. "Barbara bi trebao biti ovdje minutu preko deset. Ne želim da si vikao ili sudjelovao u razgovoru".
  
  
  Ривненской kroz dvanaest minuta, ona otrča hodnikom i sagnuo u stan. Ona побледнела, kad je vidjela strašnu scenu: tri tijela, jedno oko koje je pripadalo joj je pred ocem. Mnoge žene bi pao u nesvijest. Ona je samo издавала сдавленный zvuk agoniju.
  
  
  Rossi je zalupio vrata i зажал hej usta rukom. Borili su se dok je on držao nož na njezinu grlu.
  
  
  "Znam da ti je teško, Barbara, rekao je svojim mekim glasom, - ali ti si trebao da ostanu mirni i da se ponašaju. Od ovoga ovisi vaš život i život Sump".
  
  
  Ona je klimnula, i Rossi pustio ee. Ona je izdao jecajući oko grla, njene oči su me pitali da objasni, da ne bih mogao hej dati.
  
  
  "Želim da ti došao do telefona", rekao je hej Rossi.
  
  
  "Netko joj mora nazvati?" - raucously upitala je.
  
  
  "Bilo tko, samo ako je član upravnog odbora. Joj predložiti Сэла Терлицци ili Dona Корвоне. Učinimo to Терлицци. On je uvijek mnogo mislio na vas. On će sve što kaže".
  
  
  Barbara фыркнула i oštro вздохнула. Njezine oči метнулись k meni, i on je pokušao razgovarati, unatoč geg, ali je otkrio da je samo gušiti.
  
  
  "Što ću reći, Rossi?" - upitala je glasom koji je iznenada шталь teže.
  
  
  "Onaj Nick Carter je ubio svoga oca, i Joe, i da pokušavam ubiti ego. Sve će biti u redu, ako imaš kakvih problema s razgovora. To će ego uvjerljiv. Onda si кладешь cijev ne govori da nema detalja. "
  
  
  Rossi je okupio sve oružje u sobi i širi ego na stolu. On je uzeo Browning Валанте, koji ness. "A sada, Barbara, ako ti ne передаешь poruku točno onako kako sam joj ruku ego, tebe, nju, выстрелю i Kućišta u lice".
  
  
  Ego plan обретал oblik. Šef mafije, koji je trebao nazvati Barbara, će progutati svoju povijest. Onda bi, kao što je to vise cijev, Rossi će nas ubiti oboje. Zatim, on će reći mafije, da sam ubio djevojku prije nego što on ubije mene. On je, mora biti, mislio je još nekoliko detalja, da se zadnji dio nije bio uvjerljiv, ali suština je jasna.
  
  
  Joj uhvatio pogled Barbara i odmahnuo glavom. Joj, nadajući se da će ona shvatiti. Kad ona završi poziv, mi smo oboje bili mrtvi.
  
  
  Ona je otišla do telefona. Rossi shell o njoj. Njezin prevrnuo kroz stolicu i pao na pod, očajnički pokušavajući razbiti ga, da bi oslobodili ruke. Mi to nije uspjelo, ali zbog udara o pod Rossi grču glavom. Kada je njegov pogled daleko od Barbare, zgrabila iglu za potkožnih injekcija, koju je koristila prethodne večeri, i вонзила joj emu u rame sa svim snage.
  
  
  Iznenadna bol natjerala Rossi dobacivati. Čak joj je zadrhtao, nakon što je vidio uređaj, stajala je imao u ruci, kao što je igla дикобраза. Rossi выругался i yanked ga. Dok je on to činio, djevojka je pogodio ego telefonom. On je pao na zid, a ona je otrčala u kuhinju i zalupio vrata. Unatoč gore, djevojčica je mislila brzo. Bijeg je bio za nah bolje nego što pokušate ostati i boriti se s Rossi.
  
  
  Rossi je nesigurno odmahnuo glavom. On je bio toliko ljut da sam mislila da će pucati u mene, jednostavno pustiti da se zrak oko slezena
  
  
  
  
  
  Zatim smo oboje čuli, kao što je ošamario vrata na crnu stepenice. On je shvatio da je emu je potrebno zaustaviti Barbaru, inače je cijeli plan ego će se raspasti. On se baci na dan, koju je zatvorio, bacio otvorite joj ramena i išla je kroz kuhinju. Joj, čuo kako ona silazi stepenicama.
  
  
  U kuhinji je otvorio sanduk. Barbara je ušao u sobu s mesom nožem. Ona je teško disala. "Ja sam zalupio stražnja vrata i sagnuo u spremište s метлами. On je trčao mimmo mene" - rekla je ona, oslobodio me.
  
  
  Joj otrgnuta od nah nož i odsjekao užeta povezuju moje ankles. Joj podigao je početkom drugog pištolj s prigušivačem i trk kroz kuhinju na stepenicama.
  
  
  Rossi je izašao na ulicu i zaronio natrag unutra, i kada nije vidio djevojku. On je podigao oči, kada su joj se pojavio na sudu drugog kata.
  
  
  Ego kolutanje trknuti po krhotinama od strane otvoreni dan iza mene. Moj prekinuo rukava njegova kaputa.
  
  
  On je otvorio vrata, koja je vodila na ulicu, i skočio u nah. Do tada, kao što sam se spustio na razinu ulice, on je nestao iza ugla kuće.
  
  
  11
  
  
  Kad joj je vratio u stan, Barbara je sjedila na koljenima pored oca. Bol odrazilo na njenom mršavom licu.
  
  
  "Znam da će zahtijevati od vas mnogo, ali mi je potrebna vaša pomoć. Mora ga brzo pronaći Rossi", rekao sam.
  
  
  "Što misliš, krojač vraga?"
  
  
  "On se neće odreći svoje pozicije i pobjeći. On придумает još jednu priču, da kažem Organizacije. Na primjer, ono što je izdao svog oca i udružili sa mnom".
  
  
  Ona je ustala. "Onda moramo ga zaustaviti prije nego što on može stupiti u vezu s njima."
  
  
  "Točno."
  
  
  Je vozio na malom фиате. Kada smo odlazili iz zgrade, ona je rekla: "Rossi ima dvorac u predgrađu. Mislim da je on tamo ide".
  
  
  Napravio ga na ulicu, gdje je sinoć ostavio арендованную stroj. Stroj je još uvijek bio tu, uz ulaznicu za ilegalnu parkiranje na vjetrobranskom staklu.
  
  
  "Vi vozite", - naredio sam. Joj sel pored nje, prikupljanje pušku, koju je testirao na bazi AX u Južnoj Karolini.
  
  
  Kuća Rossi je stajao na brežuljku. Željezna vrata čuvao ulaz, a teritorij окружал je visoka ograda.
  
  
  "Ako je hack vrata, aktivirati alarm", rekla je Barbara. "Trebali bi pozvati u kuću i zamolite da vas prihvatili".
  
  
  Joj skliznuo ispod upravljača, i zauzeo svoje mjesto. Zatim ga vozio kroz vrata, otvorio dvorac i ispao ih. Vozilo prevali na popločanoj cesti, jedan dio vrata još uvijek visio na poklopcu motora. Погнутое krilo царапало gumu, smisla velikog nemaju, kao rezbarena datoteku.
  
  
  Kada smo se vozili mimmo, za nas je viknuo je čovjek u odijelu vrtlar. Počeo drugi muškarac trčao kroz grmlje s pištoljem u ruci. Joj podigao pušku jednom rukom, скрестил ruku na grudi i ispružio mojoj mozga u prozor. Ga pritisnuo okidač, i trči čovjek skrenuo u stranu jezera.
  
  
  "To je stroj Rossi", plakala Barbara, ukazujući na "cadillac" na pristupnu stazu. "On je ovdje dobro".
  
  
  Joj iskočile oko auta i pucao u spremnik plina "кадиллака". Joj nabildani još dva metka, a zatim je izvukao upaljač AX i bacio ga u plin, koji je počeo curiti kroz spremnikom.
  
  
  "Što radiš?" - недоуменно upitala je djevojka.
  
  
  "Bili sigurni da on ne može ići", rekao sam.
  
  
  Plamen взорвало vozila кадиллака, a zatim eksplodirao spremnik. Muškarac u uniformi vozača pojavio na stepenicama, спускающейся na stan iznad garaže.
  
  
  "Nick!" - воскликнула djevojka, što ukazuje na njega.
  
  
  Joj, nasloni za napu autu, stavio pušku na mjesto i всадил metak u prsa vozača, dok je još uvijek pokušavao nabaviti revolver ispod jerkins.
  
  
  Pored mene u krilu whined kolutanje. Netko u kuću, pucao na mene. Joj, sjeo je i potrčao na drugu stranu stroja, gdje je Barbara je već sjedila na čučanj. Još jedan pištolj rana. U kući je bilo najmanje dvojica muškaraca.
  
  
  Držeći pušku u krilu, joj, pogledao djevojku. Ona je teško disala, a rumenilo je vratio na njeno lice.
  
  
  "Barbara, - rekao sam, - s tobom je sve u redu".
  
  
  "Pa ti si, Nick".
  
  
  "Želim da ti se povukli iz stroja i sakrila se krugovima ružama", rekao joj je hej. "Možete pucati pištolj?"
  
  
  "Naravno da ga mogu".
  
  
  Joj posadi hej, u ruci svoje "luger". "Pucati po kući. Tebi ne mora nužno imati cilj. Jednostavno snimite. Joj želim pokriće".
  
  
  Zatim joj пролез kroz otvorena vrata automobila i okrenuo ključ. Uzeo bicikl, ležati na provedenih izračuna na sjedalu, pritiskom ruke na papučicu gasa. Joj, ispruži ruku i pritisne na prijenos, a stroj покатилась na stazi prema prednjem dijelu kuće.
  
  
  Joj izašla na travnjak i, čineći svoj put kroz grmlje, pokazao na zid. Joj прополз ispod prozora u kutu kuće. Straga je bio vrt i zastakljena terasa. Lew Rossi gilles elegantan.
  
  
  Uze malu kamenu klupu, njegova bacao ga u staklo. Istrčao muškarac, tražeći mene. Nju čekao, ja stojim natrag na stenjati. Na kraju on usudio izaći u dvorište. Kada je donesen mimmo mene,
  
  
  
  
  
  Joj, došao i udario u njegov ego kundak puške.
  
  
  Joj, ušao je u kuću kroz razbijene staklene dan i našao ženu u crvenoj haljini, sjedenje u kutu. Hej je za trideset, a ona je bila toliko uplašena da дрожала cijelo tijelo.
  
  
  "Tko si ti, krojač vraga?" - rekla je drhtavim glasom.
  
  
  "Njegov Nick Carter. Vi ste žena Rossi, ili ego, domaćica?"
  
  
  "Mi odina. Joj stigne oko Vegasa. I ako joj se ikada выберусь odavde, neću se vratiti".
  
  
  Njegova je ušao u sobu više, u hodniku, pojavio se muškarac i pucao u mene. Njezin hitac iz puške s kukovima, a moj kolutanje dospije u vazu na dugom stolu, desno od čovjeka. On отпрыгнул. Перевернув dug stolici, gurnuo joj ego, da biste blokirali ulaz u hodnik. Zatim ga koristio ego, kao štit.
  
  
  Muškarac pucao dva metka me u rame. Joj leži na provedena computing i застонал. Joj досчитал do deset prije nego što je pecked. Zatim ga je čuo, kako se on približava k meni. Joj čekala dok je on prišao stolu i nagnuo se nad njim, pronaći moje tijelo. Zatim joj flailed puškom i ispao revolver imao oko ruke.
  
  
  Zgrabio me je za kosu da je ne može biti bolje. Moj urlik nije tako lažnim, kao što je ston. Joj mislila, on će iščupati mi je kosu s korijenom. Diže se, udario ju je ego stražnjica na подбородку. Zatim joj je prešla preko njega i otišao hodnikom, уставленному vratima.
  
  
  "Rossi", - povikao sam. "Ti si previše труслив izaći?"
  
  
  Nema odgovora.
  
  
  Ga bacio otvorite vrata prazne spavaće sobe i krenuo dalje.
  
  
  "Rossi", - povikao sam. "Morate ubiti čovjeka straga, kao što je Joe?"
  
  
  Tišina.
  
  
  Joj pokušao druga vrata. Kupaonica. Žena u uniformama, sobarica съежилась u kupaonici.
  
  
  "Imaš ovdje je prekrasno mjesto, Rossi", - povikao sam. "Reći ću ti što ću s njom učiniti. Joj подожгу joj, ako ti ne udaš".
  
  
  On je izašao. On je iskočio na бельевого wc-a, me je udario vrata i oborio me s nogu, a zatim je napao na mene.
  
  
  Nož сверкнул, kada je воткнул ego mi je u grlu. Joj grču, uhvatio ego za ručni zglob obje ruke i počeo savijati ego ruku natrag. On je pao i razbio, вонзив mi je šakom u rebra. Zatim je ponovno udario nožem, порезав dugu rupu u nozi moje hlače, kada joj je pao natrag.
  
  
  Upoznali smo se u hodniku, zadihan. On je stajao na krilu, dok joj je na svom, i pištolj, koji je pao joj je ležalo na podu između nas.
  
  
  "Podigni to, Carter", rekao je on. "Probaj podići, i njegova отрежу ti ruku".
  
  
  Joj oduzeo Hugo prije nego što napusti stan Barbara. Joj je stavio nož u dlan, i kad je Rossi to vidio, on je podigao ruku da baci svoj nož.
  
  
  Barbara застрелила ga. Ona je ušla u kuću i sjedila u hodniku. Ona je podigao "luger", dobro je preuzeo ego s obje ruke i прострелила emu glavu. Ona je polako otišla do nas i zaustavio se, gledajući na mrtvog čovjeka. Napokon se okrenula prema meni s multiplom izraz lica i rekla: "Kod ... on je prekršio kod Mačke ... kopile".
  
  
  Sljedećeg jutra mi je rekao zbogom u crnoj boji. Njezina duga kosa su se okupili u целомудренный snop na vratu, a na njeno blijedo lice nije bilo šminke.
  
  
  "Pretpostavljam da ste sada ide u Las Vegas, pokušati pronaći nakon Los", rekla je ona.
  
  
  "Imam osjećaj da će me čekati".
  
  
  "Što ste pročitali u novinama? Policija ne može shvatiti što se dogodilo. Oni misle da je u pitanju nekakav rat između bandi".
  
  
  "Išli smo na vrijeme", rekao sam.
  
  
  "Nick, mora ga sam, da je-što reći".
  
  
  "Misliš ovako nešto, možda ćemo se opet, kad okolnosti poboljšati?
  
  
  "Mislim da mi uopće ne treba razgovarati".
  
  
  Broj koji Bi snimio za Kore u Las Vegasu, je broj ranč, legitimni kuće, kojim upravlja žena po imenu Arlene Bradley. Kada je postalo poznato da ja ne želim probati talente ee djevojaka, žena Bradley je održala me u малообставленный ured i sjeo na obrtno stolica.
  
  
  "Kora otišao odavde prije nekog vremena. Ona nije namijenjen za to, a ona je našla drugi život".
  
  
  "Sjećaš li čovjeka po imenu Los?"
  
  
  "On i još trojica došli ovdje da biste vidjeli Kore. Za estestvenno, nije postala i da ih postave pitanja. Ali ja sam mislio da su to bili ljudi s kojima hej, ne treba da se obratite. Kao što sam već rekao, ona mi se sviđala. ee element u tom mjestu ".
  
  
  Ona вынула snimak oko spremnika stolica i predao mi je. "Uzeo sam je. To je djevojka o kojoj vi govorite?"
  
  
  To je Sheila Brant.
  
  
  "Što vam je potrebno, gospodine Harper? Što je predmet tih pitanja?" - pitala je žena.
  
  
  "Mrtva kora. Kao što ste rekli, ona kontaktirala s pogrešnim ljudima. Samo ga je poznavala, kako Шейлу Brant".
  
  
  Ona моргнула. Vijesti, činilo se, snažno je udario po njoj. Kad je opet počela govoriti, glas joj je bio promukao. "Tebi treba mi reći prije. Joj rekao da je volim, i da ozbiljno. Je li čovjek poznat kao Los, odgovoran za njezinu smrt?"
  
  
  "Da."
  
  
  "On je u Las Vegasu. Sinoć ga vidjela ego u casino".
  
  
  "Ako Mousse će se pojaviti ovdje, ti si позвонишь mi u moj hotel?"
  
  
  "Naravno."
  
  
  Nju sam išao u Los to je noć u casino, klubovima i hotelima
  
  
  
  
  
  ali njen ego nije pronašao.
  
  
  Arlene Bradley nazvala me, kad joj завтракал. "On je kontaktirao sa mnom. Možete izaći?"
  
  
  Njezin je vozio pod vrućim suncem na ranču. Puls imam учащался, adrenalin зашкаливал. Moja potraga je došao kraj.
  
  
  "Pitali su me o vama, kao i vi o njima. Joj je rekla da ste bili ovdje i da ćete se vratiti. Oni žele da ga pronašla vam zamku", rekla je Arlene Bradley.
  
  
  "Vi ste prihvatili ponudu?"
  
  
  Ona se prvi put nasmiješi. Osmijeh je fino, čvrsto i suzdržan. "Mislim, oni misle da je netko oko moje poslovanje ne može prigovoriti ih. Predložili su mi 10 000 dolara, kako bi joj ostavio tebe jednog, tako da oni mogu ubiti".
  
  
  "Oni, mora biti, pronašao novac".
  
  
  "Novac?" - rekla je ona, namrštiti.
  
  
  "Nije bitno. Recite im da ste to učinili. Recite im da ste stavili ih u zamku".
  
  
  "I umjesto da ih ulovite".
  
  
  "Pokušat ću", rekao sam.
  
  
  Nazad na ranč ga prevali mimmo starog grada duhova. Otišli smo do njega, i on išao kroz prašinu, sve dok nije pronašao zgradu, koja je izgledao prikladan za ono što joj hotel. Joj izvadio oko auta pušku i sakrio na стропилах uz dan.
  
  
  "Mogu li ja pitati zašto ste to učinili?" - rekla Arlene.
  
  
  "Imam pištolj, što je dovoljno za zaštitu iz neposredne blizine. Ali oni mogu pokušati ubiti mene iz daljine".
  
  
  Gledala безлюдную ulicu. Iako je zrak мерцал od savchenko, ona дрожала. "Idealno mjesto za jedanaesteraca. Kao u filmovima. Samo to ne priču".
  
  
  "Imaš na ranč nekoliko konja. Reci Losa, da ćeš me odvesti na šetnju danas ne kada. Ti si приведешь me ovamo, zatim убежишь s konjima i me ostaviti hoda".
  
  
  "Zvuči savršeno. Za njih".
  
  
  "Želim da oni vjeruju u to. Kad su ponovno kontaktirati s vama?"
  
  
  "Los rekao je da će stići u podne. Raspored emu odgovarati. Isto tako, da sam je bacio ovdje bez konja".
  
  
  Natrag na ranč, ona налила mi je piti i držala sam svoju čašu na moje. "Do uspjeha."
  
  
  "Na zločin", rekao sam.
  
  
  Ona se nasmiješi početka drugi put našeg susreta. "Ja sam сохраняю vidljivost tvrdoće, jer je to bolje za posao. Ali ja mogu snažno suosjećaju s ljudima. Kao Kora. Kako si".
  
  
  Joj je natočio nam još jednu. "Tada k prijateljstvu".
  
  
  Vozili smo se u grad duhova pod tim vrućim suncem, da je moja majica zalijepila za leđa. Joj skidaju.
  
  
  "Vidiš ih, Ned?"
  
  
  "Ja sam vidio отблеск sunčeve svjetlosti. Oni vjerojatno gledaju kroz dvogled. Hajde, взлетай. Oni će biti u blizini. Oni ne žele propustiti sastanak".
  
  
  Ona рванулась, ostavljajući moj konj. To nije bila u planu. Ali to nije bilo važno. Los još uvijek ne dođe. Joj, znao sam da mogu računati na to.
  
  
  Ga prodati na podizanje spuštenih veranda oko jednog davno napuštenih trgovina i выкурил cigaretu. Onda ga je vidio automobil - poznato Lincoln. On se zaustavio na kraju ulice, i iz njega je izašao muškarac. Veliki muškarac. On je stajao i gledao me, a ja sam osjetio kako moj sklopivi dolar smanjio.
  
  
  Moj konj je izdala buka. Joj, pogledala na životinju i vidio drugog mafijaša, približavanja i od suprotne strane. To je shell, vodeći konja. Ego noge podigla prašinu sitnim sajlama.
  
  
  Oni su planirali da me uhvatiti pod unakrsna vatra.
  
  
  Ga bacio pikavac cigarete. Njezin je ustao i pomaknuo se između dvije zgrade. Stati uz jedan zid oko kolibe, joj, čekao je dok se moja stabljika napravi korak. To nije trebalo puno vremena. Los je izašao iz kuta.
  
  
  "Što ti volio moje djevojke, Harper?"
  
  
  "S par sve je bilo dobro / *
  
  
  "Ali nije tako lijepa kao Sheila? Ona je bila cutie. Jako mi je žao što sam razbio hej vrat. Nekoliko smo puta bili zajedno. Ali veliki novac замутят glavu žene, исказят njegova razmišljanja."
  
  
  "Ona ne грабила tebe."
  
  
  Los je došao liže. "Onda, tko je to učinio? Joj dobio hej posao u kuću Arlene, ali ja ga nitko više ne govori o novcu. Pa kako su oni mogli nestati, kao što je rekla?"
  
  
  Moja ruka свисала sa strane, i on se okrenuo tako da je Los ne bi mogao vidjeti moje ruke. Joj udaljio se odvijao "Luger", i Losova od zastave dozvole za izvršenje отвисла.
  
  
  "Mislim da je počinio grešku, rekavši Arlene", rekao sam.
  
  
  "Hajde, Harper!"
  
  
  Drugi muškarac je obišao kuću i došao iza mene. On je stajao na petama, a njegov pištolj je bio usmjeren na mene. "Rekao sam, hajde, sucker".
  
  
  "Ne pucaj u njega", - povikao je Los. "Želim čuti što će reći o novcu".
  
  
  Odbacujući "Luger" i odustao na kolibi. "Arlene je osvojila Шейлу i zaslužio joj povjerenje. Rekla mi je da ste predložili hej 10 000 dolara za ovu postavku. To je ispravno, Los, ili ona je rekla da je to bila usluga za starog prijatelja?"
  
  
  "Ona je rekla da je to milost".
  
  
  Joj, okrenuo se i zaronio u otvoreni prozor kolibe. Joj udario krakom o trule daske, i oni подались, pljuvanje iz prašine. Joj, čuo, kao Los, a drugi muškarac vičući prijatelja na prijatelja. Joj, ustala je pregazio rogove i posegnuo za ulovljene tamo puškom. Joj morao znati, da je ego više neće biti. Arlene se vratio i переместила ego. Ona подставила mene stvarno.
  
  
  Problem je bio u tome, da ja nisam shvatio da je ona sudjelovao, dok Bi opet nije donio novac. Los je rekao da je dobio Шейле posao u kući,
  
  
  
  
  
  Jednom su napravili Arlene лгуньей, barem zbog propusta. Los je rekao da on još uvijek nije pronašao novac, a to je značilo da on nije mogao ponuditi Arlene 10 tisuća dolara. To je dvaput napravio лгуньей. I ona mi je dala ovu repliku o tome koliko je to bilo povezano s Шейле i meni. Ona mi je rekla, da će čekati, ako joj je izaći iz tog zamka živ. Vjerojatno, s pištoljem.
  
  
  Los je vodio prema крыльцу kuće. On je ličio na bivola. On jurnu kroz vrata, ne zaustavljajući se, i propao kroz pod. Ego аленка je više nego što mogu izdržati trule daske. Ego прикололи u sobe. On выругался i корчился, tražeći mene.
  
  
  Joj stao mu i njegov ego na lice подобраной odbora. Udarac je bio tako snažan da je ploča je podijeljena.
  
  
  Drugi muškarac u zalasku sunca u prozor. Ga bacio u njega štikli, ali je otišao žurno i promašio. Joj dodged u vrata. Ako drugi Musa nije podigao ego, moj "Luger" još uvijek ležao bi izvana.
  
  
  Joj kasu skrenuo za ugao. Pištolj je još uvijek bio na mjestu, ali ga nije savijena costia njega. Arlene je sjedila između zgrada, držeći u jednoj ruci uzda živčanog konja, a drugi маузер srednje težine.
  
  
  "Idi i dobiti ga. Joj je vratio, kako bi vas", rekla je ona.
  
  
  "Ne, ti si se vratio, da provjerite s dječacima, i svake godine, da li sve ide po planu. To nije tako. Još uvijek je živ, i oni znaju istinu. Ti si украла novac od Шейлы. Ona je pobjegla kada je utvrdio da su oni nestali. nikada ne догадывалась da to imaš. To ti доверяла. "
  
  
  Ona je pucao po pištoljem.
  
  
  Odbacujući фиат u prašinu. Joj, podigla je glavu na vrijeme da vidi kako se satelit Musa oslanjao kroz prozor i pucao u Arlene. Kolutanje je 45-tog kalibra i prekinuo hej, lice.
  
  
  Joj вскрикнул i požurio na muškarca, čupanje ego kroz prozor. Joj i udario ga ego lice i uhvatio ego za ruku s pištoljem, dok smo se kotrljale niz prašnjav ulici. Iz kuta izašla Los. On je podigao kamen, podigao ego iznad glave i stao do mene.
  
  
  Osoba ispod mene je pokušao usmjeriti pištolj u pravom smjeru, ali sam ga držao ego za ručni zglob. Joj i udario ga ego opet. Joj, znao da će doći Los. U zadnji tren joj je pao natrag. Los je objavio oblutak. Drugi muškarac je sjedio, i kamen ga je pogodio ego, s užasnim zvukom, kao da je nož bio u meso. Nisam sumnjao da je ovaj čovjek je mrtav. Bez sumnje.
  
  
  Los je izgledao сбитым zbunjujuće takav slijed događaja. On je nepovjerljiv je odmahnuo svojom velikom glavom. Zatim je otišao do svog prijatelja. On je poderao 45. kalibar oko prsta muškarci.
  
  
  Joj дополз do "Люгера". Okreće kolo, joj Los pucao u grudi. Dvaput. Joj, pucao u njega i treći put kada je ustao s divljim očima i шевелящимся usta, kao da je u hotel nešto reći.
  
  
  Konačno je pao i mjerenje u prašinu. Polako je ustao na noge. Grad duhova činilo se da je gotovo беззвучным, kao groblje. Joj je bio jedini čovjek u nen, koji je ostao živ. Duga interes je završio i moj posao je napravljen, osim onoga što sam rekao Хоуку o infiltrators na baze AX. Ali sutra će biti drugi.
  
  
  Epilog
  
  
  Pronašao ju kod Hawk pored bazena ega kluba u zelenoj prirodi Virginiji, nedaleko od Washingtona. On je bio prijeko potrebne sunčane kupke. Ego koštane laktove i koljena su slični ručke vrata u boji slonove kosti.
  
  
  "Kako je bilo čišćenje?" Ga pitao.
  
  
  "Opremljen svim brine. Morali smo zatvoriti bazu u Karolini i Denver, ali smo dobili kontrolu nad svim zaraza mafije. Srećom, operacija je bila u ranoj fazi, i oni su prenijeli nikakve važne informacije. "
  
  
  "U principu mafije, nisam znala ništa o transakciji Rossi s komunistima ili o tome da je on bio запричастным na špijunaža za AX. Абруз, vjerojatno, previše malo što je znao. On je bio samo sumnjivo. Ali sumnje mogu biti smrtonosne, kada спутались s takvim ljudima, kao što su Lew Rossi ".
  
  
  Hawk приоткрыл jedno oko.
  
  
  "To je bilo skupo i krvavi posao, Nick, ali to je naš posao, tvoj i moj. Prljavi posao, za koji ne daju medalje".
  
  
  "Znam", rekao sam.
  
  
  "Vi ste spremni sutra otići u London?"
  
  
  "Da, gospodine."
  
  
  "Nadimak", - pozva je on, kad su ga udaljili. On sel u ležaljci. "Tko je ova baka, što vas čeka u autu?"
  
  
  "Pouzdan informator".
  
  
  "Misliš kćer Валанта?", rekao je on .
  
  
  * * *
  
  
  Barbara je nestrpljivo čekao. "Idemo negdje i otići u krevet, Nick. Sutra će doći vrlo brzo". Ona придвинулась me liže, kad joj je odlazio u klubu. "Vaš šef je bio iznenađen?" "Oh, naravno", rekao sam. "On je gotovo izgubio dar govora."
  
  
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  Agent - Druga Strana
  
  
  
  Nick Carter.
  
  
  Agent - Druga Strana
  
  
  Posvećeno službenicima tajne službe Sjedinjenih Država Amerike
  
  
  
  Prvo poglavlje.
  
  
  Provodi opasnu divljač, lovac ponekad otkriva da je on nehotice promenio ulogu sa svojim plijenom, i шталь žrtva. Mnoge divlje životinje posjeduju lukavstvo, potrebne za zasjede, na primjer, jaguar-ubojica u Mato Grosso, koji se sakrio na vlastitom stazom, da se zbuniti i ubiti lovačkih pasa jednim udarcem kandži, uvijek ubija zadnji pas u čoporu prvi. I slon-razbojnik-dabi, koji je razvio gadno naviku povlačiti ekstremiteta kod progonitelja-ljudi.
  
  
  Čovjek, naravno, je sumnjičav oko svih устроителей zasjede, i njegovi pažljivo обдумал ovu činjenicu kada shell taman šumskom stazom. To je idealno mjesto za zasjedu; i ga, znao da je to bilo planirano i to je to.
  
  
  Njegova shell pažljivo, polako, gledajući iza svakog drveta, i grma i na temu pokreta, slušajući малейшему zvuk. Moj "Luger", wilhelmina slijedi, ležao je u pripravnosti u fobus, ali bez opreme. Štikli "Hugo" ležao u замшевых koricama, upućuje na moje desno предплечью, pod курткой, koji ga je nosio. Joj samo da je prošao mimmo нависающей grane, kad je čuo zvuk iza sebe. Još prije nego što je okrenuo joj je shvatio što to znači - čovjek je pao sa stabla na zemlju iza mene.
  
  
  Joj, okrenuo se na vrijeme da vidi опускающуюся ruku s nožem u njoj. Suptilna oštrim nožem bio je poslan na isplatu ravno u moje grudi.
  
  
  Podizanje lijeva podlaktica, blokirati ga, ga, uhvatio čovjeka za ručni zglob. U isto vrijeme ga gurali kažiprsta i srednjeg prsta desne ruke u oči čovjeku. Ali on je pritisnuo slobodnu ruku na переносице, upravo na vrijeme da spasi oči.
  
  
  Joj uhvatio ego drugo zapešću obje ruke, okretanja i отворачиваясь od njega, i jako povukao, naginjanja prema naprijed. Čovjek je letio kroz moje rame i udario je o zemlju leđa. Nož je poletio na ego ruke. Joj напряг mišića na desnoj podlaktici, i štikli bi mi u dlan. Prije nego što je čovjek uspio pomaknuti s mjesta, stavio joj je tanka nit стилета emu ispod brade i držao ego vani.
  
  
  "Od sreće sljedeći put", - rekao joj je tiho.
  
  
  Nije joj stado nož čovjeka u bradu kao i obično. Joj držao ego vani, dok ego oči sužene na mene.
  
  
  Odjednom on se nasmijao. "Vrlo dobro, N3", rekao je on.
  
  
  "Bilo kakve prijedloge?" - pitala sam, oduzimanjem štikli s ego grla.
  
  
  On je sel i отряхнулся. "Pa, da joj mogao spomenuti, da vam treba koristiti više kuka u svitak. I da je vašem štikli nije problem, i smatra se da je gore nego German Траппер's Companion, koji ste upravo uzeli od mene. Ali ja mislim, znate sve ovo, u svakom slučaju. I vi ste, čini se nositi sa svojim radom, nam, unatoč tome što ".
  
  
  Joj Hugo stavio natrag u korice. "Hvala", rekao sam.
  
  
  Njezin je prošao prvi test na tečajevima za izvrsnost. Moj protivnik je bio asistent instruktor aikido akademije AX, pa joj je morao priznati da je napravio vraški dobar posao, pazeći da se sjećam osnove samoobrane. Mi smo bili na teritoriju суперсекретной škole za agenata AX.
  
  
  "Sada, nastavite pratiti ovaj način, sve dok nisu došli do križanja sa stazom koja vodi natrag u trening centar", - on mi je rekao. "Očekujem ništa".
  
  
  "Ja sam uvijek to volim", odgovorio joj je, smiješeći se.
  
  
  Ostavio joj ego tamo i otišao na navijanje pjesmu. Mjesec skliznuo zbog oblaka, осветив nakon jeziv srebrno svjetlo. Joj kretao oprezno, spreman na sve. Jednom kad dođete do križanja, joj je zastao na trenutak. Joj, znao o nedostatku zvuk insekata, a to je značilo da postoji velika mogućnost da je u blizini u dvorani netko drugi. Nju je tek počeo svoj put koji vodi do тренировочному centra, kada se čovjek iskočio kroz mrak na stazi otvoreno preda mnom. Joj izvukao svoj "luger" i ga završio s čovjeka na ego oružja. Joj нацелил "luger" emu u prsa i pritisnuo okidač. Odjeknuo klik u prazno digitalne kamere.
  
  
  "Mrtav si", rekao sam. "Kolutanje 9 mm preklop dolar".
  
  
  Lik u tamnom odijelu se nasmijao, a ja sam vidjela da je njegovo lice je надет čarapa. Smijeh i ovaj čarape su me vrtlog u golove. Dok je još uvijek pokušavao shvatiti to, njegova čuo je iza sebe lagani šum. Ovaj čovjek je bio samo mamac. Ali nije bilo smisla. Instruktori nikada nisu radili u timovima protiv vas, naših noćnih vježbe.
  
  
  Prije nego što se mogao okrenuti licem prema drugom muškarcu, njegova je osjetio nagli oštar bol, взорвавшуюся od baze lubanje. Svjetlila je izbio na mene u mraku. Moja koljena подогнулись, svim javnim i udarila mi o glavu. Joj negdje čuo izvan ston, хрипящий zvuk, i on je došao oko mog grla.
  
  
  Joj čuo glas. - "Je li to to?"
  
  
  "Da, to je to", odgovorio je drugi muškarac s nekim naglaskom.
  
  
  Joj boli otvorio oči i vidio dvije tamne figure lebde u mraku. Oni su oboje
  
  
  nositi чулочные maske. Ga uspio pitati. - "Što je to?"
  
  
  "Pravi život, gospodin Carter" - rekao je onaj s naglaskom. "Nije školske igre, kao što ste mislili".
  
  
  Joj squinted kroz затуманенные boli oči da vidi obrise lica za čarapama, ali bilo je previše tamno da nešto razabrati. U svakom slučaju, nije potrebno nikakvo briljantne zaključke, kako bi saznali da to nije instruktori nastavnog plana akademije. To je samo pokušao pogoditi, kako su došli na teritorij, kada je jedan oko njih snažno me je udario nogom u rame.
  
  
  Joj, porubljen i выругался sebi pod nos. Bol je bio bolan. Čovjek s naglaskom нацелил mi u lice "colt " kobra" 38 Specijal.
  
  
  "To je bio samo da se uvjeri da to nije igra, gospodin Carter", - reče onaj, tko je bio Magare. Drugi muškarac je udahnuo plitkim i izgledao tako, kao da je hotel će ponoviti lekciju.
  
  
  On gurnuo mali pištolj natrag u minuti i izvukao kroz jaknu, crni omotnicu. Издав grlo zvuk, on baci omotnicu pored mene na zemlju.
  
  
  Onaj, kod koga je naglasak, opet progovorio. "Ovo je poruka za vašeg šefa, gospodin Carter. To se odnosi na predstojeće konferencije u Caracas. Joj predložiti svojim ljudima pročitati ego pažljivo i ozbiljno".
  
  
  Moj um кружился u potpunosti boli tami. Konferencija bila je sastanak između američki potpredsjednik i predsjednik Venezuele, koja je morala proći u Palacio de Miraflores, Bijeloj palači, u iduća dva tjedna. To je bio važan politički događaj, koji je trebao ojačati ekonomske i političke veze između SAD-a i Венесуэлой.
  
  
  Njegova hotel postavljati pitanja, kako su govorili još malo. Ali oni su završili razgovor. Onaj tko пнул me prije, htio mi dati konačni udarac prije nego što su otišli. Ego problem je u tome što je previše je volio svoj posao. Ovaj put on je napravio svoj teške cipele mi u glavu. Joj uhvatio ego na nogu i okrenuo se nasmijao. Joj čuo pucketanje kostiju, a on vikne, izgubivši ravnotežu i teško pada na svoga prijatelja. Drugi muškarac отпрянул, i oni su oba pala.
  
  
  "Budala!" - povikao je čovjek s кольтом, pokušavajući ustati na noge, pokušavajući cilj.
  
  
  Do tada joj je bio na nogama, i nekako je bio između mene i pištolj, da me odgovaraju. On me je udario velikom šakom u lice, ali sam пригнулся, i on отлетел od moje čeljusti. Čovjek s pištoljem je skočio i pobjegao u sjenu. Ga je udario drugog muškarca, razbijanje šakom ego u visine. On je pao na leđa, i bacio sam se na vrhu njega, ali on ima fiksni noga mi je u životu, i gurnuo. Joj poletio, i do trenutka kada je ponovno stao na svoje noge, on se izmaknuo u grmlje.
  
  
  Ali on ne će zaboraviti, kao što emu volio kick mene, i to mi je dalo energije, o kojoj joj čak i ne sumnja. Joj dopustio стилету pada mi na ruku i bacao ega emu poslije. On je dobio emu u leđa, kad je došao u gusti grm. On je plakao, uhvatio iza leđa i bacio se naprijed, исчезнув preko vidnog polja u grmlju.
  
  
  Kada joj je prišao, упавшему čovjeku, instruktor je izašao iz sjene iza mene. "Hej, - povika on - što se događa ovdje?"
  
  
  On je došao na to mjesto, gdje ga je držao, i vidio štikli, isturen na svim leđa bandita. On je rekao. - "Isus!" "Da, krojač vraga, dogodilo?"
  
  
  Joj skinuo masku čarape s muškarci i vidio da je on mrtav. Lice je bilo nepoznato. "Imali smo goste", rekao sam. "Jedan otišao".
  
  
  "Ti si ubio njega?" Izgledao je malo bolesno.
  
  
  Instruktori AX - stručnjaci za samozaštite, ali većina oko njih ne provode puno vremena na terenu. Oni uče nas ljenčariti, ali nikada ne rade prljavi posao.
  
  
  "Izgleda da sam to učinio", rekao sam, prolazeći mimmo specijalista za karate s отвисшей čeljusti, podići koverti, koji su moji napadači ostavili i sa mnom. Joj otvorio ego i jedva mogao pročitati poruku u slabom mjesečinom.
  
  
  Na predstojeće konferencije u Caracasu, vlada SAD-a i posebno obavještajna mreža AX će biti podvrgnut zlostavljani poniženja i poteškoća pri. To je otvoreni poziv za AX: tko je kakav oblik prihvati poniženja, i kako će se provoditi, kao i spriječiti ego, ako možete. Kada izgubite, svijet će vidjeti neefikasnost AX i neefikasnost vlade Sjedinjenih američkih Država u svjetskim poslovima.
  
  
  Potpisan samo "Spoilers". Sve poruke, uključujući potpis, bilo склеено na albume časopisa.
  
  
  Бледнолицый instruktor karate prišao mi je косясь na mrtvog čovjeka. Kad je progovorio, glas mu je bio hladan. "Ostavili su ovi ljudi?"
  
  
  "Zapravo," rekao sam.
  
  
  "Mogu ga vidjeti to, molim vas?" - pitao je glasom instruktora.
  
  
  "Bojim se da ne", odgovorio sam.
  
  
  Ego lice наполнилось bijesa. "A sada slušaj, Carter. Ovaj nesretni incident se dogodio u sklopu škole, što želiš učiniti. "
  
  
  Joj gurnuo papir u minuti jaknu. "David Hok će dobiti kompletan izvještaj".
  
  
  Sve u AX poslušali Хоуку, čak i šef tog čovjeka u obrazovnom centru. Njegova sumnja, da je instruktor возмущал činjenica da sam отчитывалась neposredno prije Хоуком. Kada ga je prošao mimmo njim pokupiti svoju štikli, činilo mi se, da je htio da me zaustavi.
  
  
  "Što misliš, možeš li uzeti imam taj papir?" - pitao sam je s sarkastične glup.
  
  
  On je oklijevao trenutak. Joj, znao da je on vrlo hotel primiti poziv, ali je on znao o mom čin. Ovaj jedini činjenica ga prepala, iako je njegov crni pojas u karateu.
  
  
  On je stala na stranu, i njegova досталь, štikli. Joj očistila pile na leđima mrtvog i ego vratio u korice. "Možete pripisati tijelo u trening centar, - rekao sam, - ali ostavite ego je tamo, sve dok ne čujete naloga Hawk. I ništa ne vadite na ego džepova".
  
  
  Instruktor je samo pažljivo me pogledao, na njegovom licu je napisao ogorčenje.
  
  
  "A dok se vježbe završili", rekao sam. "Danas više ne zauvijek skrivati u sjeni".
  
  
  Joj, okrenuo i krenuo natrag u zgradu. Moram odmah nazvati Хоуку.
  
  
  * * *
  
  
  Par dana kasnije Hawke i njegova sjedili za dugim stolom za pregovore oko mahagonija u stožer-apartman AX sa šefom CIA-e, šef Agencije za nacionalnu sigurnost, šef tajne službe i direktor policije sigurnosti Mladih. Hawk pitao te ljude za susret s nama, jer ih agencija okupljali bi se osigurala sigurnost Каракасской konferencije.
  
  
  Hawke je na čelu svoje stolice i rekao kroz veliku smrdljive cigare. "Vi svi imate kopiju poruke, gospodo", rekao je on. "Ako je netko oko vas želi još jednom ispitati original, to je ovdje imam". Ego худощавое tijelo činilo наэлектризованным od energije, a njegova čvrsta ledene oči gledali neprimjereno u veselo lice farmer iz Connecticuta. Joj primijetio je, kao i mnogo puta ranije, da je, kada je Vlado govorio, ljudi su pažljivo slušali, a čak su i poznati ljudi.
  
  
  "Nema nikakve informacije o tome tko je to napisao?" - pitao je šef CIA-e. To je bio visok riđokos muškarac s пронзительными plavim očima i manira generala s pet zvjezdica.
  
  
  "Ja ću N3 odgovoriti na ovaj vadičep", - reče Hawk, guranja cigaru u ustima.
  
  
  Joj, stavi ruke ispred sebe na stolu. Joj ne mogu stajati ove birokratske sastanka, pogotovo kad mi je potrebno odgovoriti na mnoštvo pitanja na inteligencija.
  
  
  "Ne mogu da pronađu materijale koje su koristili za same poruke, - rekao sam. "Mi smo testirali, papir, omotnica, isječke i ljepilo, i to sve normalne stvari, koje bi mogli kupiti bilo oko tisuću trgovine u tom području".
  
  
  "A što je s samih muškaraca?" - nestrpljivo je pitao šef tajne službe. On je bio коренастым i светловолосым, sa sivim prugama na hramovima. Izgledao je jako nervozan.
  
  
  "Osoba za koju ju je ubio, bio prodavač cipela u velikoj robnoj kući, ovdje u Washingtonu. Nema зацепок. Nema zapisa nam je u jednom oko naših odjeljenja ili u policiji. I sve što mogu da vam kažem o ego drugima u tome što je visok momak s europskim naglaskom ".
  
  
  "Ruski?" - pitao agent NSA. To je bio stariji čovjek s bijelom kosom i dugim korist brade. On je slikao u bloku za pisanje ispred sebe, ali napeto je gledao u moje lice.
  
  
  "Ja ne mogu sa sigurnošću reći", rekao sam. "Možda je to bio balkanski naglasak. I, naravno, to može biti lažnu".
  
  
  Венесуэлец odvodom prstima po stolu. Bio je to veliki čovjek s maslinovim lice i tamne guste obrve. On je bio taj čovjek koji je uspješno фробель vlada Venezuele tijekom serije pokušaja puča prije nekog vremena, i sada je, očito zabrinut. "Onda mi nemamo pojma tko stoji iza ovom porukom", - polako je izgovorio on, s jakim naglaskom.
  
  
  "Bojim se da je sadašnja situacija" - priznao je Hawk. "Čak sam potpis za nas ne znači ništa".
  
  
  "Ako bi to zavisi od mene, da ga ne bi шталь brinuti o tome", rekao je šef NSA. "Sve je to, verovatno, neka vrsta izvlačenje".
  
  
  "Ili samo neki ljudi, затаившие kivan na AX", - komentirao je šef tajne službe. "Ljubavnici s kojima se lako nositi, ako se u Caracasu".
  
  
  "Ja ne mislim da su rusi ili crveni kinezi radili zadatke na taj način", - polako je izgovorio čovjek iz CIA-e. "Ali onda je gotovo nemoguće pogoditi, kao i KGB i L5 ponašati u to situaciji".
  
  
  "Čvrst i hladan, ostaje činjenica da", - rekao je Vlado, "da postoji opasnost konferencije. U bilješci navodi o унижении i konfuziju, a ne samo o срывах. I ona je posebno upućena AX. gospodina? "
  
  
  Uslijedila je kratka tišina. Na kraju, šef CIA-e opet progovorio. "Vaši ljudi dijelu spadaju tamo, gdje se očekuje pokušaj, - rekao je - blokirati ih krvnici svojim". On je pogledao mene
  
  
  "Zapravo", rekao je Hok, naslonjena na naslon stolice i gleda preko stolice. "Tako da, ako je AX bi trebao biti na ovoj konferenciji, sasvim je moguće da je netko planira ubiti našeg zamjenik predsjednika ili predsjednika Venezuele, ili oboje".
  
  
  Za stolom кипела govoriti. Šef tajne službe mračno pogledao Hawk. "Ja ne razumijem što mi možemo učiniti takav zaključak na dokumentima, David", rekao je on. "Mislim da преувеличиваете njegova važnost".
  
  
  Službenik NSA je ustao sa stolice i шталь расхаживать natrag i naprijed u blizini dugog stolice, сцепив ruke iza leđa. On je poput britanskog pukovnika u mirovini, шагающего po sobi. "Mislim da smo svi shvaćamo to previše ozbiljno", - tvrdio je on. "Prokleto napomena može biti igre".
  
  
  Do sada tvor ga namjerno šutio. Hok hotel čuti mišljenje svatko, prije nego što smo выразим svoje. Ali sada joj je, mislio sam da je vrijeme da mi pričaju.
  
  
  "Ovo je previše dobro planirana je za šalu", - rekao joj je tiho. "Sjećaš li se tim ljudima uspio dobiti pristup na teritorij trenažnog centra AX. I oni su znali moje ime i uspjeli me naći tamo. Onaj s naglaskom, koji mi je dao napomenu da je rekao upravo to: predlažem svojim ljudima da pročitate pažljivo i ozbiljno. "Pogledao sam oko sebe oko stolice. "To nije izgledalo tako, kao da se šalio".
  
  
  "Ako ga ne ubio čovjeka u takvoj situaciji, ona bi, također, hotel protumačiti sve to je vrlo ozbiljno", - едко, rekao je zaposlenik Tajne službe.
  
  
  Ne bih mogao priuštiti otići na sebe. "Odina oko muškaraca držao usmjeren na mene pištolj, a drugi se borio sa mnom", - hladno rekao sam. "Ako si bio tamo, ti bi sigurno reagirao na ovo ozbiljno. Ga koristio svoj nož, jer mi je bilo potrebno zaustaviti čovjeka, a ne zato što ja volim ubiti".
  
  
  Šef tajne službe samo podigao obrve i uživanju mi se nasmiješio. "Nijedna kritika vašeg presude nije bilo namijenjeno da, gospodin Carter. Joj samo pokušavam navesti da obavještajne agencije redovito primaju takve evidencije. Mi jednostavno ne možemo priuštiti uočiti ih sve ozbiljno".
  
  
  Венесуэлец прочистил grla. "To je istina. Ali ovaj je čini mi druge. I tamo gdje postoji bilo koja mogućnost pokušaj život mog predsjednik, ja ne mogu riskirati. Ga pronašli udvostručiti zaštitu u Palati Miraflores tijekom konferencije. A budući da je vaš zamjenik predsjednika, također, može prijetiti opasnost, njegova visoko preporučiti vam poduzeti dodatne mjere ".
  
  
  "Upravo sam razgovarao s dopredsjednik", - rekao je šef CIA-e. "Ja" - to apsolutno nije briga. Nju je rekao emu da se sva četiri agencije i dalje će imati tamo ljudi, i on smatra da je to dovoljno".
  
  
  Hok opet pogledao zaposlenika tajne službe, koji je pritisnuo vezane ruke k ustima. Bez obzira na svoje cinični komentari, on je očito bio svjestan da snosi primarnu odgovornost za život i osobnu dobrobit zamjenik predsjednika.
  
  
  "Što mislite?" - pitao ego Hawk.
  
  
  On je ozbiljno pogledao Hawk. "Pa, mora ga sam priznati da mi ovdje govorimo o životima menadžera poslovne / konferencijske dvorane, barem potencijalno. Joj da ću pronaći dodatne osobe u putovanje u Caracas, da stane sigurnosti u Venezueli".
  
  
  "Dobro", - reče Hawk, žvakaća cigaru. On je proveo ruku na седым kosu, a zatim je izvadio cigaru iso rta. "Što se tiče AX, kod nas obično ne bi bio agent u ovoj zemlji na sastanku. No, budući da je AX je posebno navedeno u bilješci, njegova objavljivanja svog glavnog čovjeka - Nick Carter na konferenciji". On je mahnuo mi je rukom. "Potpredsjednik smatra da bi bilo lijepo ako bi ga pratio ego, tako da joj previše ide".
  
  
  Šef CIA-e, okrenuo pogled s mene na Hawk. "Mi ćemo se pobrinuti za upis oboje".
  
  
  Čovjek po NSA je polako odmahnuo glavom. "Ja još uvijek mislim, da idete u potjeru za divlje guske", - našalio, rekao je on.
  
  
  "Može biti, i tako" - priznao je Hawk. "I, naravno, postoji i treća mogućnost". On je napravio pauzu, uživajući u očekivanju. "Zamka", - nastavio je, potisna hladnu cigaru natrag u usta. "U dopisu se navodi da je poniziti će to AX. I sve je to otvoreni poziv AX. Možda netko želi da N3 ili ga je tamo iz nekog skrivenog motiva".
  
  
  "Onda zašto da ide?" - prosvjedovao agent NSA. "Mislim da je to ono što ćeš sretan učestvovati na nekom drugom mjestu".
  
  
  Hawk grickao cigaru. "Osim toga, da sam djelovati nije tako", rekao je on. "Ne sviđa mi se ideja sakriti glavu u pijesak i nadati se da prijetnja nestaje ili da se netko drugi brine opremljen za sve nas".
  
  
  "Pozdravljamo vaše prisustvo, senor Sokol", rekao je venecuelanski dužnosnik.
  
  
  Čovjek iz CIA-e je nacrtao na mene svoj pametan i ozbiljan pogled. "Nadam se da vaše putovanje će proći bez incidenta", rekao je on.
  
  
  Joj, nasmijao emu. "Vjerovali ili ne, njoj također se nadam".
  
  
  U drugom poglavlju.
  
  
  U Caracasu je bila Strastveni nedjelju i cijeli grad ide na festival. Su boje bika, povorke sa šarenim поплавками i sve u svijetle regionalne nošnje, koncerte i izložbe
  
  
  i ples na trgovima. Caracas развлекался s olabavljeni kose. A ipak, to nije bilo svijetla, lud карнавальное raspoloženje, koja je bila sa mnom, kad joj se naselili u svojoj sobi u hotelu El Conde samo šest dana do konferencije. To je hladno, zastrašujuća osjećaj jakog vjetra, teško uskim kamenim ulicama starog dijela grada. Nisam mogao da biste dobili osloboditi od strašna osjećaj da grad pokušava reći nešto za mene, da je trijumf skriva od slučajnog promatrača. Nešto zlo.
  
  
  Sokol poletio je ranije, već bio u gradu. On je mislio da mi je bolje ići odvojeno i borave u različitim hotelima.
  
  
  Joj morao kontaktirati Хоуком u malom restoranu u blizini ureda American Express u devet sati. To mi je dalo nekoliko sati nasamo sa sobom, pa sam otišao na kiosk na uglu i kupio novine i list borbe s bikovima. Joj uzeo papir sa sobom u najbliži kafić na pločniku, ali zbog vjetra ju je odlučio sjesti unutra. Joj naručio Кампари i pili ga, dok pročitao sve priče o konferencijama, pitam se da li će ovaj forum učiniti ovi naslovi, prije nego što se sve ovo završiti.
  
  
  Kada završite s novinama, njegova je istraživao sprave za borbe s bikovima. Uvijek sam volio dobro borbe s bikovima. Kada ste zauzeti ubijanjem i pokušati ne biti ubijen, a igrate sa smrću - nasilne smrti - korida uzrokuje imate posebnu draž. Vi idite, platiti novac i sjesti u барреру - u prvom redu. A vi znate, da na аренее će smrt, može, čak i smrt čovjeka. Ali bez obzira na to, udari li smrt bika ili osobe, vi znate da barem ovaj put - možete izaći živ. Bez obzira tko umire, tamo ne ubiju vas ili protivnika. Dakle, vi sjedite na svom оплачиваемом mjestu i vidim sve s osjećajem отстраненности, od kojih je, kao što znate, morati odreći čim se vratim, u svijet izvan arene. Ali tijekom nastupa možete zaista uživati smrću, zadovoljan i отчужденно od smrti, преследующей vas na ulicama.
  
  
  Dok joj je čitao u novinama o borbe s bikovima, ga pogledao i primijetio muškarca, наблюдающего za mnom.
  
  
  Joj brzo je pogledao novine. Joj ne hotel, da bi čovjek znao da je njegov ego vidio. Njezin je zadržao pogled na stranicu i отпил "Кампари", gledajući muškarca krajičkom oka. On je sjedio za stolom izvana, gledajući me kroz prozor. Ga nikada prije nije vidio, ego pojedinaca, ali mi je palo na pamet da je ego ukupni stas bio kao čovjek sa pištoljem, koji je napadnut na mene u trening centru. To može biti isti čovjek.
  
  
  Ali u Caracas, vjerojatno, postoji tisuću ljudi, poput ove. Joj uhvaćen pokret i ponovno podigao oči. Muškarac se bacio nekoliko монетт na stolicu, kad se hoda. Diže, on je opet vrlo brzo je pogledao u mene.
  
  
  Poslije toga, što je čovjek otišao, ga je bacio nekoliko монетт na stolici, gurnuo papir pod ruku i pođe za njim. Do tada, kao što sam stigao do ulice, intenzivno kretanje jučer emu vidno polje. Kada pokret prestao, da ga nije bilo nigdje na vidiku.
  
  
  Kasnije, u restoranu u blizini ureda American Express, joj je rekao Хоуку o incidentu. Kao i obično, on je grickao dugu cigaru. Jastreb pravi patriot, ali kada on ima legitiman priliku dobiti dobru kubanski cigara, to stvarno ne može odustati od nah.
  
  
  "Vrlo zanimljivo", reče on zamišljeno, ispuštanje u moju stranu prsten dima. "Naravno, to ništa ne znači, ali mislim da nam je bolje djelovati s najvećom pažnjom".
  
  
  "Vi ste bili u Bijeloj palači, gospodine?" Ga pitao.
  
  
  "Ja sam danas išao prije. Ima puno ljudi, Nick, ali je tamo vrlo malo organizacija. Ljudi oko sigurnosne službe, čini se, više uzbuđeni festivala, od konferencija. Imam loš predosjećaj".
  
  
  "Imam osjećaj da nisam ni otišao tamo" - priznao sam.
  
  
  "Želim da ste sutra otišao u palaču i dugo, nenametljivo осмотрелся. Imaš oštar njuh za nevolje. Koristite ego, i доложи mi ovdje sutra ne kada".
  
  
  Ga pitao. - "Kad dolazi naš potpredsjednik sa svojim pristalicama?"
  
  
  "Sutra navečer. Naše pare na tajne službe će biti s njim. Šef namjeravao doći sam, ali on je morao ići na Havajima s predsjednikom".
  
  
  "Da je planirao potpredsjednik?"
  
  
  "Bit će nekoliko dana razgledavanja Caracas i ego okolice s predsjednikom i drugim dužnosnicima. Također će se organizirati bankete, prijeme i privatne razgovore s predsjednikom Venezuele. Zatim je na konferenciji će se otvoriti pregovore s upravom predsjednika Venezuele. Mediji, naravno, biti. Konferencija će imati jutarnju i dnevnu sjednicu. Ona bi hotel, da je to kraći ".
  
  
  Hawke je proveo ruke u svojim седым kosu i počeo sam buljiti u šalicu guste kave, koju je naručio ranije. Mi smo sjedili u maloj kutiji pored prozora. U malom restoranu nije bilo mnogo ljudi, i oko nas je dominirao razgovor na španjolskom.
  
  
  "Kada je zamjenik predsjednika po prvi put će se pojaviti ovdje u javnost? "-
  
  
  pitao sam je.
  
  
  Hawk drmati off pepeo s cigare i pogleda u tamnu usku ulicu. "Sutra uveče imao zakazan je gala večera u ego čast nd Palacio de Miraflores. Poslije večere će se pleše".
  
  
  "Ja bih se hotel prisustvovati prihvatiti, gospodine", rekao sam.
  
  
  "Već imam pozivnice za nas", - reče Hawk, žvakaća cigaru. "U stvari, imamo dozvolu za posjet svih aktivnosti koje su planirane za potpredsjednika. Ja ne mislim da nam trebaju posjetiti sve oko njih, jer prijetnja je za saboru, i jer dečki na Tajne službe će na njih dvadeset i četiri sata, propisani posebno bogat zamjenik predsjednika. Ali moramo biti tamo u prvom planu događaju, ako samo treba biti osobno sastati s osobljem Tajne službe ".
  
  
  "Mi ćemo ići odvojeno?"
  
  
  "Da. Sve, osim djelatnika službe sigurnosti, mislim da smo svi mi članovi veleposlanstva ovdje, u Caracas. Potpredsjednik zna naše pokriće i da će подыгрывать emu".
  
  
  Joj vidio muče bore oko komada očiju Hawk. "Znaš, - rekao sam, - sasvim je moguće da autori ovog upozorenja ne planiraju ništa više bolestan nego demonstracije ispred Bijelog dvora".
  
  
  "Ili, možda je to samo velika šala kada netko sjedi i smije se nad nama u rukavu".
  
  
  Joj, slegnuti ramenima. - "Može biti." Ali ja ne bi povjerio taj nas na trenutak.
  
  
  "Vi pokušavate me utješiti, Nick. Joj, mora biti, starimo".
  
  
  Joj, nasmijao. "Ja samo želim da se opustio, gospodine."
  
  
  Hawk opet izvadio cigaru iso rta i bacila ju u malu pepeljaru. "Samo sam hotel da biste dobili osloboditi od strašne slutnje da će se dogoditi nešto smrtonosno i застало bi nas iznenadila".
  
  
  On je opet gledao na stolicu. Njegova hotel reći nešto, da se razvesele, ali nije mogao ništa smisliti. To je osjećaj utjecati i na mene.
  
  
  Sutradan rano ujutro je uzeo taksi do Palacio de Miraflores. To je ogromna zgrada, na primjer, u tisuću sobe. Konferencija je trebala održati u Velikoj čekaonici. Prijem, večera i večeri će se održati u банкетном dvorani i velikoj dvorani.
  
  
  Joj pokazao svoje vjerodajnice kod glavnog ulaza, i bez problema mogao ući. Na samom delle, to je bilo previše jednostavno. Poziva венесуэльская policija je, čini se, previše je pokušavala ugoditi. Palača je zatvorena za gledatelje-konferenciji, ali iznutra on je bio krcat ljudima koji su imali posebne preskače ili na bilo koji način bili povezani s konferencija.
  
  
  Unutra je pravi redoslijed. Joj je bio impresioniran. Oni su čak ostavili dežurne vodiče, da bi službeni posjetiteljima grada. Kada joj je stajao i gledao je na veliki ulja хольст's nepoznatog latino umjetnika, prišao mi je vodič.
  
  
  "Perdóneme, senor. Siento molstarle.
  
  
  "Sve je u redu", odgovorio joj je na španjolskom. "Mi ne мешаете".
  
  
  "Ja samo želim ukazati da dalje hodnikom u dvorani Picasso", - nasmijala se muškarac. Na nen je siva oblik i kapu, da me podsjetio je jednu latinsku verziju jastreb kokošar.
  
  
  "Gracias", rekao sam. "Ja definitivno vidim ego prije odlaska. Zar policija pronašla stožera u palači?"
  
  
  "Da", - rekao je on. "U državnim stanovima. Idite plaćanja izravno na taj hodnik, i ti ćeš ući u njega".
  
  
  Joj zahvalio ego i otišao je u veliku sobu, koja je služila kao stožer sigurnosti. Atmosfera je bila nemirna, ali, ako je moguće, casual. Zvali telefonima, dužnosnici vodili ozbiljne razgovore, ali drugi muškarci zezali, smijali i govorili o festivalu ili borbe s bikovima u nedjelju. Izgledalo je nastala velika zbrka. Ubrzo su čekali zamjenik predsjednika, i stražari pokušali okupiti grupu, za putovanje u zračna luka.
  
  
  Joj, razgovarao sa par prijatelja djelatnika CIA-e, ali izgleda da oni nisu pokazali poseban interes na konferenciji. Odina oko pet minuta mi je pričao o танцоре, koju je upoznao prethodne večeri. Nitko nije vjerovao u opasnost. Joj izašao kroz sobe i otišao iz palače, gledajući lica. Ja ne znam što ju je očekivao, tako da se vidi - može biti, čovjek koji je gledao za mnom u restoranu, ja to ne znam. Ali također sam pokušao procijeniti situaciju kako bi dobili ideju o palači i ego sigurnosti, kao što je činio i Hawk. Nažalost, moji dojmovi nisu bili bolje ga. Činilo mi se da sam sjedio na krutost usporene korake, koja je trebala eksplodirati, kada je sve manje svega toga očekivali. To je bio neugodan osjećaj.
  
  
  Kad joj je otišao, jedan preko agenata CIA-e uhvatio me.
  
  
  "Policija i sigurnost Venezuele uhitila grupu radikala, i oni će držati ih u komorama, dok se to ne završi", rekao je on za mene. "Ne postoji ništa oko Washingtona, nema зацепок na dočekati svoje napadače. Na svim frontama sve izgleda mirno. Problem je u tome što potpredsjednik ne vidi bilješku ozbiljno.
  
  
  Joj, gledao na njega. "Pa, da ja mogu uzeti u obzir na to je jedan razlog."
  
  
  "Da wouldnt?"
  
  
  "Mi smo profesionalci", - zajedljivo rekao sam. Joj, okrenuo i otišao od njega, prije nego je on uspio reći još jednu riječ. Novi pametni dečki s neizrazitim osoba, koji sada нанимало CIA-e, mene nije jako впечатляли.
  
  
  Potpredsjednik stigao kasnije bez nezgoda. Ulica na putu do hotela, gdje se zaustavio je i ego formiranje, s встречающими, размахивающими američkim i венесуэльскими zastavama. Nju je u hotelu, gledati dolazak, i to je bio glasan. Šef tajne službe održao svoje obećanje o dodatnim ljudi. Ego agenti bili posvuda. Barem se činilo da su ozbiljno tretiraju svom radu.
  
  
  Navečer joj obukao smoking i odvezao se taksijem natrag u Palacio de Miraflores. To je kao noć dodjele nagrada Oscar u Hollywoodu. Ulice su pretrpana ljudima, kretanje bilo nemoguće. Njezin je prošao zadnji dugi kvartal do palače. Ovaj put glavni ulaz je bio blokiran djelatnici službe za sigurnost. Unutra, u sali za prijeme s visokim stropovima, potpredsjednik stajao je okružen s nekoliko izabranih predstavnika medija.
  
  
  Potpredsjednik, - visok čovjek, i on towered nad većinom oko ego ljudi. To je bio sijed plemenit čovjek, miran i diskretan. Ego glas čuli samo najbliži ljudi, kada je odgovarao na pitanja novinara. Pored njega je sjedila ego lijepa tamnokosa žena u струящемся dugoj plavoj haljini. Ponovno ga je otkrio da proučavam ljude, ali ništa sumnjivo nije vidio. Joj počeo čuditi, ne je li prava voditelj NSA. Možda smo s Хоуком previše ozbiljno su se prema svemu tome. Može biti, čovjek je u restoranu bio samo венесуэльцем, koji je samo volio пялиться na strance. A možda su ljudi u trening centru samo pokušao me panika ovim pištoljem. Može biti.
  
  
  Banket je prošao odlično, ali bez događaja. Predsjednik Venezuele se pojavio u punom vojnom odijelu s škrinju, набитым medaljama. Potpredsjednik je sjedio na desnoj strani, na čelu dugog banket stolica. Eda je vrhunski spoj kontinentalne i venezuele jela, a vina je bilo još bolje.
  
  
  Uz večeru, gotovo preko puta mene je sjedila lijepa, mlada žena. Ona je bila najljepša žena za stolom: bujna, vitka, sa dugom tamnom kosom i izrazito tamno-plavim očima. Na njoj je crno креповое haljinu s dubokim urezima, открывающее početak nevjerojatan lik. Ona je nekoliko puta uhvatiti moj pogled dok jede, i jednom mi se nasmiješio. Kasnije u dvorani ona mi je prišla i predstavila.
  
  
  "Joj Ильза Хоффманн" - rekla je engleski s laganim naglaskom.
  
  
  Ona se široko nasmiješio mi se, a ja sam nehotice pomislio da što više ga vidio, to bolje izgleda. Maksi crna haljina подчеркивало trbuhom njezine pune grudi i predivni savijanje kukova. Ona nije mogla nositi bilo pod haljinu, i da joj stajanje bradavice jasno gledate kroz susjedni tkanina. Ona je bila viša nego što ga je predstavljao, a noge nah su duge i tanke.
  
  
  "Drago mi je susret sa tobom, Ильза, - rekao sam. "Joj Scott Matthews".
  
  
  "Njegov hotel ne пялиться na vas u vrijeme večere, ali vaše lice mi je tako poznato. Joj radim ovdje, u ambasadi Njemačke. Može li ga, vas vidjeti tamo?"
  
  
  "To je moguće", rekao sam. "Ja radim u američkoj ambasadi, nedavno prebačen oko Pariza".
  
  
  "Ah, da je volim Pariz!" Ona se opet nasmijala. Ee oči su širom otvorena i nevini, a osmijeh privlači svakog muškarca uz živu krv u venama. Ona je nevjerojatno lijepa djevojka. "Ценымногие više nego u mom rodnom gradu Hamburgu".
  
  
  "Ja sam također dobro proveo vrijeme u Hamburgu", rekao sam, pitajući se o njen naglasak. To je bio uglavnom njemački, ali, izgleda, bilo nešto drugo. Međutim glazbom, i ne шталь trošiti vrijeme na razmišljanje o tome. Ga pitao ff. - "Želite li ples?"
  
  
  "Vrlo", rekla je ona.
  
  
  Izašli smo na prepunoj plesni podij. U jednom kraju velike dvorane igrala se mala grupa. Ljudi su stajali i razgovarali malim grupama i слонялись na танцполу. Joj držao Ильзу vrlo blizu, a ona, čini se, nije se usprotivila. Ona je držala svojim toplim tijelom na moju, i smijala mi se u oči. Učinak je bio senzacionalno.
  
  
  U sredini trbuha pjesama potpredsjednik i predsjednik Venezuele napustili u dvorani za privatne razgovore. S njima je otišla grupa muškaraca u civilu. Joj gledao za njima minuti, i Ильза primijetila.
  
  
  "Izlazila sam sa svojim zamjenik predsjednika, - rekla je ona, - i on mi se jako sviđa. On je pravi diplomata, tako непохожий na sliku " карикатурного američki "".
  
  
  "Držim novac, ti si emu previše uživali", - nasmijala sam se.
  
  
  "Čini se vrlo gospodin, osjetljiva osoba" - ozbiljno odgovori ona.
  
  
  Glazba je prestala. Stajali smo licem prijatelj prijatelju. Joj počeo tražiti, da sam imao više vremena za sebe u Caracasu. Ильзе mogla biti vrlo ugodna zabava. "Pa," rekao sam, - to mi se svidja".
  
  
  "Ti si vrlo dobar ples, Scott, - rekla je ona. "Imaš puno osjećaja toreador.
  
  
  Tebi se sviđa borbe s bikovima? "
  
  
  "Gledam pa, kad mogu", rekao sam.
  
  
  Ona se nasmiješi. - "Ah, još jedan bhakta коррид!" "Ja ću na корриду sutra ne kada. Carlos Nunes - moj omiljeni toreador".
  
  
  "Sviđa mi se El Кордобес", rekao sam. Joj, znao da je njegova primjedba je poziv, ali sam imao pametnijeg nego gledati borbe s bikovima. Osim toga, imao sam urođena sumnja da žene koje se tako brzo pokazali inicijativu na prvi sastanak.
  
  
  "El Кордобес - počeo drugi moj favorit", - oduševljeno rekla je ona. Ee plave oči otvorili, ono o čemu joj je osumnjičen za sve to vrijeme njezin hej duh ne manje od nje. "Moraš ići. To će biti savršena borbe s bikovima".
  
  
  Moje oči su se susreli s njom. "Gdje ćeš sjesti?"
  
  
  "U prvom planu red na natkrivenu strani", rekla je ona. "Ja ću jedan".
  
  
  "Ja ću, ako imam priliku da", rekao sam. "Ja bi hotel te vidim tamo".
  
  
  "Ja sam također hotelu bih te vidjeti, Scott".
  
  
  Joj namjeravao pozvati na još jedan ples, kada je vidio kako je čovjek izlazi na ballroom dvorani. Imao sam samo četvrtina anketa je ego pojedinaca, ali ja sam bio gotovo siguran da je to bio čovjek, koji je promatrao iza mene u kafićima.
  
  
  "Oprosti mi, Ильза", - naglo rekao sam i krenuli su nakon muškarcem.
  
  
  On je već prošao kroz široka vrata. Neki ljudi krenula sam na put i zaustavio me. Do tada, kao da sam ušao u hodnik ga mogao vidjeti samo glavu čovjeka koji je brzo shell do glavnog ulaza u palaču.
  
  
  Kad joj je stigao tamo, on je već bio vani. Brzo je prošao mimmo grupe gostiju na ulazu, sišao mimmo stražara na stepenicama. Joj nigdje nije vidio tog čovjeka. On je nestao. Joj, siđe stepenicama na razini zemlje i pogledao mimmo dvije šetnje parova na kraju zgrade. Tamna figura kao put сворачивала za kut u smjeru palače i vrtova.
  
  
  Joj da požuri niz stazu, a zatim pobjegao, kad je pobjegao na umu. Joj nakratko se zaustavio na mjestu gdje je čovjek skrenuo za ugao. Još jedna pjesma je održana na jauk zgrada, ali na njemu nije bilo nikog.
  
  
  Psovanje sebi pod nos, ga je vodio na stazi, ne smanjuje oči s vrta. Nju je prošlo oko dvadeset metara, kad dvojica muškaraca iziđe iz sjene preda mnom. Jedan je u ruci imao pištolj.
  
  
  "Neto vaya tan-de-приса!" rekao je onaj, tko je bio pištolj. "Espere un minuto, popshot". On mi je govorio držati ego otvoreno ovdje.
  
  
  Očito, to je par zaposlenika venezuele policije sigurnosti. Oni ne znaju me u lice. Onaj tko je imao pištolj, bio je previše высокомерен.
  
  
  "Ja radim u američkom istraživanju", - rekao joj je na španjolskom. "Vidjeli ste kako ovdje u pitanju muškarac?"
  
  
  "Američka obavještajna?" - ponoviti onaj tko je imao pištolj. "Možda. Podignite ruke iznad glave, molim vas."
  
  
  "Gle, krojač vraga!" Joj je rekao. "Ja pokušavam uhvatiti čovjeka koji je shell na ovoj stazi. On nestaje, dok se vi mene držite".
  
  
  "Međutim, - reče onaj, tko je bio pištolj - moram vas provjerite".
  
  
  "Dobro, slušaj, nju ću vam pokazati svoje radove", - rekao je ljutito sam.
  
  
  Drugi je tiho prišao mi je s mrzovoljan izraz lica. Joj, posegnuo za svojim identitetom pojedinca. čim je stigao. On je odmah me udario šakom u lice, kucati me s nogu. Joj nepovjerljiv gledali na njih dvoje. Joj, čuo da венесуэльская tajna policija je vrlo teška, ali to je bilo smiješno.
  
  
  "Ti rekli, držati ruke gore!" rekao je čovjek, koji me je udario. "Mi ćemo tražiti od vas za identifikaciju".
  
  
  Onaj tko je imao pištolj, drži kaiš blizu mog lica. "Sada ćeš sjediti glasova, oslanjajući se rukama na pločnik, dok ćemo vas čistiti".
  
  
  S mene je bilo dovoljno. Joj umoran raditi s vojskom bruto sigurnost osoblja, i naročito mi je dosta tih gluposti dva policajaca u civilu.
  
  
  Njezin je pogodila strelica nogom na щиколотке, i kost glasno puknut. U isto vrijeme je uhvatio ego za ruku s pištoljem i snažno povukao. Mene nije brinuo oko toga, opalio li prokleti pištolj, i svi srčani udar. Ali nije uspjelo. Policajac leti zauvijek mnom i snažno udario u lice. Joj zgrabio pištolj, kada je preletjela mimmo, i poderao ego kod njega u ruku. Drugi muškarac jurnu na mene. Njen smotani od njega i on je udario o pločnik. Joj stavio dršku njegovog pištolja na ego zadnjem dijelu, i on se srušio pored mene. Njezin je kleknuo u tom trenutku, kada je prvi čovjek je pokušao ustati na noge. Joj воткнул emu u lice revolver, i to mjerenje.
  
  
  Drugom rukom joj je izvukao svoju I. D., oko džepa i stavio na ego lice, tako da se može pročitati. Počeo drugi policajac je pokušao sjesti, pokušavajući se usredotočiti na mene.
  
  
  Ga pitao prvog. - "Što ste pročitali na engleski?"
  
  
  On je gledao me trenutak, teško dišući, a zatim pogledao na svog смятого drugova. Kad je opet pogledao, na njegovom licu se pojavio novi poniznost. "Da", - rekao je on. On je brzo istraživao moju posjetnicu. "Vi ste sa AX?"
  
  
  "To je ono što sam pokušao da ti kažem, - nestrpljivo je rekao da ga odmah.
  
  
  On приподнял tamne obrve. "Izgleda da je napravljena pogreška".
  
  
  Njezin je ustao, i on jedva ustao na noge. "A sada pogledajmo na svoju posjetnicu", tiho sam rekao. On досталь, ego i pružio mi je. Dok ga testirao, on je pomogao svom prijatelju da ustane. Muškarac ne bi mogao staviti na desnu nogu nema gravitacije. Kad je shvatio da mu je slomljen gležanj, na lice mu se vratio neke neprijateljstvo.
  
  
  I. D. provjereno. Da, to je bila tajna policija. Joj vratio karticu zajedno s pištoljem drugog čovjeka. On tiho prihvatio to.
  
  
  "Dobro", rekao sam. "Sada smo oboje zadovoljni." Joj počeo da ide.
  
  
  "Obavijestite o tome?" - pitao je čovjek s pištoljem.
  
  
  Njezin je uzdahnuo. "Ne, ako ste zaustavi uzimanje cilj oko ovog komada u mene", rekao sam, pokazujući na revolver. Joj, okrenuo se i krenuo natrag prema prednjem dijelu palače. Tajanstveni čovjek ponovo nestao. I sudjelovanje u ovom sustavu sigurnosti stvarno početkom moje djeluju mi na živce.
  
  
  Treće poglavlje.
  
  
  Ujutro ga je pitao Коллинза, agent, zadužen tajnik za operacije CIA-e, kontaktirati veleposlanstvo Zapadne Njemačke, da biste saznali radi li postoji djevojka po imenu Ильзе Хоффманн. Bila je nedjelja, a ured je bio zatvoren, ali Collins osobno znao njemački ambasador i mogao nazvati kući emu.
  
  
  Veleposlanik je rekao da tamo radi djevojka po imenu Ильзе Хоффманн, i dao opis koji redom.to uvjeren sam da je to moja djevojka koju je upoznao prethodne večeri. Veleposlanik je poslao svog zamjenika na recepciji i rekao emu, što se može ponijeti sa sobom još jednog radnika. Možda Ильза izrazila želju da ode, a on ju je uzeo.
  
  
  Joj pokušao se sjetiti tko je sjedio pored Ильзой za večeru. Činilo mi se, da sam se sjetio, da ga okružuju, muškarci srednjih godina. Bilo je oko njih mogao biti u srbiji. Činjenica da je kasnije, ona mi je prišla, jedan, sam po sebi nije značajan. Bilo je za estestvenno da ej želite pronaći više zanimljivih tvrtku.
  
  
  Collins je pokušao uspostaviti kontakt s ovim zaposlenik kod kuće, ali odgovora nije bilo. Ovaj tip je vjerojatno развлекался u svoj izlaz.
  
  
  Djevojka je, čini se, bio prisutan, ali to nije napravio mene manje sumnjivo. Imam još uvijek je bio loš predosjećaj u vezi ovoga zadatka. Hok je dao nekoliko preporuka za CIA-e i venezuele policije sigurnosti. Sada je zaštita činilo čvršće, ali osjećaj nije nestao. To je također imao Hawk. Slutnja - to nije jako znanstveno, ali u mom delle učite obratiti pozornost na intuiciju. Oni se mogu razviti na niz malih činjenice, koje nije dovoljno za protresti vas na svjesnoj razini, ali postoji предчуствия, koji зажгут crvena sveti negdje duboko unutar vas. Ja ne znam što je to. Samo znam da je puno puta spasio sebi život, slijedeći svoj rad pruža uvid.
  
  
  Možda to nije imalo nikakve veze s djevojkom, ili čak i sa muškarcem, koga joj je vidio u kafiću, a možda i u palači. To može biti nešto u vezi s njima, скрывающееся duboko u sjeni moje podsvijesti. Ali djevojka i tajanstveni muškarac bili su dovoljan razlog za moj настороженности, slutnja ili nedostatka hunches.
  
  
  Joj пообедал u kafiću u blizini trga Ibarra, u neposrednoj blizini Avenida Баральт. Dok ga el, prošao parada, i njegov ego dobro vidio. Tamo su plesači u kostimima, pluta, glavama na papier-mache na шестах i zavoji. Ljudi zabavljali, a ja sam počeo malo da se opustite.
  
  
  Ne kada je upoznao Хока u restoranu, kao što je i bio rekao. On je sjedio vani na suncu, odjeven u svijetlo plavu sportsku majicu s расстегнутым воротом i plavi šal sa slobodnim vršnjacima. Na glavu je imao tamno plava uzima, vesela склоненный na jednu stranu. On je izgledao kao starenja lik Хеммингуэя. Joj potisnuo osmijeh i sel nasuprot njega za mali stol.
  
  
  "Устраивайся leđa, Nick, i ne činite bilo kakve komentare o udaljenosti. Joj pokušavam da se topi u svečanoj gomili".
  
  
  Pod беретом svi isti stari Jastreb. On je izvukao jednu oko svoje duge kubanskih cigara, malo off komad s jedne oba kraja, i ispljune. Zatim je on gurnuo cigaru u usta i polako okrenuo, смачивая. Cigara je bila nespojiva s беретом i košuljom. Na kraju je zapalio ego i počeo usisan u blistava život. Za njega to je bio svojevrsni ritual, i on nikada nije prestao da me iznenaditi.
  
  
  "Vi ste divni, gospodine", rekao joj je, unatoč opomene ego.
  
  
  On je pozorno pogledao u mene. "Ne tako lijepa, kao što su diskovi черноволосая ljepotica, s kojim si plesala sinoć. Mislis da je to plaćeni godišnji odmor?"
  
  
  "Ona je ipak", rekao sam. "Ona je činila mi se vrlo dotične".
  
  
  "Da, znam", rekao je on. "Kod tebe ili ima, ili nema". On je iskrivio se nasmijao.
  
  
  "Na samom delle ona me насторожила", - rekao sam, prisjećajući se. "Provjerio sam ga jutros, ali izgleda da je u redu."
  
  
  "Još nešto zanimljivo na recepciji?" - rekao je on, marljivo ingestijom cigaru. "Mislim, osim djevojke?"
  
  
  Joj rekao emu o ovom čovjeku i o svom susretu s policijom sigurnosti Mladih. "Naravno, nisam siguran da je to bio isti čovjek, - rekao sam.
  
  
  - Ili, ako je to bilo tako, on ima nekakav odnos prema opasnosti. Nema ništa loše u tome da čovjek ide u isti kafić i na potrošnju, što je i u isti dan. Može, to je samo nervozan ".
  
  
  Došao je konobar i oboje smo naručili Pernod. Ne bismo obnovili naš razgovor, dok je on donio piće i otišao.
  
  
  "Djevojka praktične me zamolila da joj u susret, danas ne kada se na borbe s bikovima", rekao sam, kad je on otišao.
  
  
  Obrve Hawk приподнялись. "U samom delle?"
  
  
  "Ona je rekla da je ona фанатка".
  
  
  Hawk počeo žvakati cigaru, njegova худощавое lice je bilo tmurno, костлявое tijelo склонилось nad stolom. "Što si rekao, hej?"
  
  
  "Rekao sam hej, da ću doći tamo, ako ću biti u mogućnosti. Ali imam neke druge misli. Joj želim se vratiti u palaču danas ne kada da se svake godine, što mogu naučiti o mom misterioznom čovjeku".
  
  
  "To je osvježavajuće odnos" - rekao je on, pazeći da se ne smiješi. "Imam ponekad dojam da je tebi teško strpati posao u svoju burnu seksualni život".
  
  
  "To je samo lažne priče koje su nekoć sarkastičan zaposlenici KGB s ciljem diskreditacije mene" - nasmijala sam se.
  
  
  On je porubljen. "Na samom delle, kada poduzeti za posao, veoma ste istrajni. Ali ja želim da vi budete posebno oprezni u ovom delle. To može biti vrlo opasno za vas".
  
  
  "Neke teorije?"
  
  
  On je sjedio u meditaciji minuti, prije nego što pričati. Toplo podne sunce je zasjala na njegovu sijedu kosu i окрашивало lice u solarni boja. "Ništa posebno. Ali ako je onaj čovjek koji je napadnut na vas u obrazovnom centru, bio u KGB, i ako je on bio osoba koju su vidjeli ovdje dva puta, to može značiti da oni uskladili vas na nešto".
  
  
  "Ako je sreće, mogli su me ubiti u školi".
  
  
  "Možda to ne bi došao da ih ciljeva", - polako je rekao on. On je pogledao u mene. "U koliko počinje borbe s bikovima?"
  
  
  "U četiri. To bi trebao biti jedini događaj u Venezueli, koja počinje na vrijeme."
  
  
  On je pogledao na svoj ručni sat. "Imate jako puno vremena za to učiniti."
  
  
  "Vi želite da ga je upoznao s djevojkom na borbe s bikovima?"
  
  
  "Da, znam. Mislim da nam je bolje shvatiti u čemu je njezin interes za vas. Ako je to čista ljubav - pa, uživajte, ali budite oprezni. Ako to nije tako, mi želimo znati o tome."
  
  
  "Dobro," rekao sam. "To su borbe s bikovima".
  
  
  "Vratite se k meni sutra ujutro. Nju ću gledati Picasso u Museo de Bellas Artes u deset ujutro sutra.
  
  
  "Ja ću biti tamo", rekao sam.
  
  
  Ako nikad niste bili u Nuevo Circo u 15:30. u nedjelju tijekom festivala nikada nećete saznati kako izgleda potpuni kaos. Oko слоняется toliko obožavatelja, što je gotovo nemoguće proći iz jedne točke u drugu, ne nego kroz njih. Svugdje postoje špekulanti, prodaje ulaznice u dva-tri puta skuplje od uobičajene. Različiti trgovci začepiti otvorenom prostoru ispred arene, a stotine džepara marljivo rade. Bilo mi je lako pronaći špekulant sa kartom u tamnu sekciju баррера, gdje je, prema Ильзы, ona će sjediti. Ulaznice u prvim redovima nije tako jednostavno dobiti tijekom festivala. Ali na kraju ga je dobio ulaznicu i ušao.
  
  
  Unutar atmosfera je bila sasvim drugačija. Bio je uvijek bučan, ali u gužvi vladala atmosfera безмолвного čekanja, uopće nije slična предигровое vrijeme na utakmicama u nogometu. Nju je pronašao svoje mjesto, koje je otvoren kod arene, gdje je sve bilo vidljivo iz neposredne blizine. U tom trenutku je zazvonio horna, i čovjek na konju prešao arenu i skinula šešir na stranu predsjedničke lože. On je bio odgovoran dužnosnik koji je i dobio dozvolu od predsjednika arene na nastavak borbe s bikovima.
  
  
  Joj gledao oko sebe na zamolio Ильзы i kroz nekoliko minuta primijetiti, sjedenje u samo dva dijela. Ona me nije vidjela. Muškarac koji je unajmio jastuci, shell za prolaz pored mene, i ja sam uzeo jednu. Bez jastuci te kamene tribine mogu biti prilično neugodno. Nekoliko minuta dva sjedala pored mene bila prazna, ali onda je došao par engleza i uzeo ih. Parada toreador je završila, i orkestar je prestao igrati. U areni utihnuli. Joj opet pogledao Ильзу, i to, činilo se, htjela mene.
  
  
  Onda su se otvorila vrata, i tamo uz pad je skinut veliki crni bik. Тореадоры stajali iza prepreka i mračno su gledali kako je bik napao štit бурладеро iskren pred njima, udario u drvo i glasno ego расколол. Životinja Ильзы, Nunez, bio je jedan oko muškaraca, promatranje vanjska strana za ničime. On je bio prvi toreador na računu.
  
  
  Kod англичанки pored mene, činilo se, sve bilo u redu, gleda na početni veroniki i родильясо s velikom crvenom накидкой, jer da je sve tako šareno i lijepo. I ovdje je stvarno volio graciozan бандерильеро. Ali ona je počela бледнеть, kad bik srušila konj пикадора i skoro забодал пикадора. Nunez borio se s bikom, i ego накидка je bio ugodan.
  
  
  ali malo кричащей. Na kraju je otišao na ubijanje, krv je tekla. U prvom pokušaju mač je udario u kost, i emu morao povući ff. Ali drugi pokušaj bio atraktivnije - oštrica je postala čista. Куадрилья Нуньеса гналась za bika u krug, dok nije pao na koljena, i matador прикончил ego кинжалом od baze lubanje. Zatim je došao упряжка mule i протащила заляпанную малиновыми uslijed trupa, mimmo nas, odlazak iz ringa. Do tada engleska dama već je dosta. Ona stvarno bila zelena, kad joj je vodio muž.
  
  
  Nunez поклонялся na рингу. On je dobio nagradu umjesto na poštovanje za svoj ugled, nego ego posao. On ne zaslužuje to za ovu borbu. Ego накидка je prilično dobra, ali je loše ubio bika. Umjesto da ide kroz rogove, što je potrebno za dobar ubijanja, ali zahtijeva određenu hrabrosti od strane borac s bikovima, Nunez izbo životinjama, kao učenik mesara.
  
  
  Kada vrišti malo oslabio, ga pozva Ильзе. Ona se okrenula na zvuk mog glasa, i ona je mahao hej.
  
  
  "Ovdje ima prostora za to, ako želite da mi se pridružite", - povikao sam.
  
  
  Ona nije postala čekao drugi poziv, i odmah krenuo prema meni. Na Ильзе je kratko замшевая suknja i isti gillett preko prozirne bijele bluze. Kada je preselio, suknja je govorila njezina duga preplanula bedra.
  
  
  "Bojim se, moj dragi toreador je bio loš dan", rekla je sjeo pored mene. Dao hej svoj jastuk.
  
  
  Joj iskrivljeno nasmiješio. - "Nije mi krivo vrijeme?"
  
  
  Nasmijala se, u reumatizma i zaslijepljen mene. Može biti, on će postići veći uspjeh u svom drugom biku ".
  
  
  "Siguran sam u to", rekao sam. "Žao mi je što sam otišao tako brzo sinoć. Ali joj je vidio čovjeka koji ga je znao, i on odlazi".
  
  
  Joj, gledao u njeno lice, očekujući reakciju, ali ga nije bilo. Joj je bio siguran da je to isto vidjela tog čovjeka, i pitala sam se zna li ona ga. Ali ako ona to uradila, ona to ne pokazuje.
  
  
  "Znam da je važnije poslovne komunikacije", rekla je ona. "Samo ako komunikacija nije posao".
  
  
  Joj se nasmiješio. "Dobro rekao."
  
  
  Možete tko, kada žena želi da legne s tobom u krevet, čak i ako ona pokušava sakriti od vas. U osnovi to je ono, kako ona gleda u vas i geste, koje ona čini svoje ruke i tijelo. Ponekad to ide kroz sebe, kad joj je razgovor sasvim ne mami. Ona može savjetovati da se izgubi ili da objasni najnoviju teoriju termodinamike. Ali ee tijelo, ee kemija uvijek daje ff. Ильза je nastavila govoriti o detaljima borbe s bikovima, ali sam mogao reći da je ona hotela mene jednako snažno kao i nju. Čak i ako nah su bili skriveni motivi za želju me, joj, otkrio da željno ovdje čeka ove večeri.
  
  
  Počeo drugi borac s bikovima, kao put dolazio, da se posvojiti svoga vola, velikog lepog bika sa jednog oko najboljih ranč. Toreador bio nikome nije poznat, ali on je riskirao da molimo gužvi.
  
  
  "Ole! Ole!" vikali su oni.
  
  
  "On je dobar, - rekla Ильзе.
  
  
  "Da." Joj, vidio kako je reprizirao марипосу, prisiljavajući plašt развеваться, kao leptir. "Znate li nekoga na toreador?"
  
  
  "Osobno", rekla je ona. "Iako volim gledati kako oni djeluju, oni ne mom ukusu, znate. U svakom slučaju, latinoameričke muškarci obično ne volim".
  
  
  "Koliko dugo ste u ambasadi?" - pitao sam, mijenjajući temu.
  
  
  "Od mog dolaska u Caracas, prije gotovo godinu dana. Joj mislila da želim vidjeti svijet".
  
  
  "A sada ne?"
  
  
  Ona me pogledala svojim plavim očima, a zatim opet pogledala na prsten. "To može biti usamljen ... za djevojke u stranom gradu ove veličine".
  
  
  Ako to nije bio zeleni svet, ona bi ego nikada nije vidio. "Vi ste išli na prijem je sinoć s momak", rekao sam.
  
  
  "Ah, Ludwig". Ona se smijala. "On je dobar čovjek, ali vole skupljati stvari leptira i čitati duge knjige o drevnoj povijesti. Čak nisam sigurna da je emu se sviđaju djevojke".
  
  
  Razmijenili smo osmeha. Ga pitao. - "Vi radite za njega?" Joj, znao da Ilze Хоффманн ne radi na njemu.
  
  
  Ona nije gledala u mene, ali je nastavila gledati na toreador. "Ne, ne Ludwiga. Čovjek po imenu Steiner".
  
  
  Reumatizam je bio u pravu, ali ja sam još uvijek nije bio zadovoljan. "Ja znam dobro Hamburg. Gdje ste živjeli?"
  
  
  "Na sjeveru grada. Na Friedrichstraße. U neposrednoj blizini parka".
  
  
  "Oh, da. Joj znam teren. Vi ste živjeli tamo sa svojim roditeljima?"
  
  
  "Moji roditelji su poginuli u prometnoj nesreći, kada joj je vrlo malo, - rekla je ona.
  
  
  To je također bilo istinito. Veleposlanik spomenuo Коллинзу da Ильзе Хоффманн ostala velika ekonomska kriza.
  
  
  Žao mi je.
  
  
  Gledali корриду. Joj kupio od prodavca dva pića, i Ильзе, čini se, jako blizu. Nunez opet pojavio i održao bolje nego u prvom pokušaju. Imao je samo dva bika, i, prema glasinama, to su nezreli telad s второразрядного ranč.
  
  
  "Zašto ne bismo otići i popiti negdje zajedno?" - predložio je.
  
  
  Joj, pogledala u njezine plave oči i opet vidio tu pozivnicu. "Zvuči sjajno - rekao sam.
  
  
  Mi smo pili u obližnjem kafiću, a zatim ga je pozvao Ильзе večerati u El-Hardin, na Avenida Almeda. Onda bi, kao što smo završili večeru, ona je pozvala me vratiti u svoj stan, da pije. Budući da još uvijek nije shvatio njegova, i jer "mami obećanje u njenim očima, stvarno me dotaknu, ja sam otišao.
  
  
  Kod nah je velika smještaj u blizini trga Miranda. On je namještena u starinskom španjolskom stilu i ukrašen prekrasnim antiknim. Bio mali balkon s pogledom na usku ulicu.
  
  
  Kad smo ušli unutra, Вячеславовна okrenula prema meni, ja sam stajao vrlo blizu, je rekla: "Pa, glas, i mi smo, Scott".
  
  
  Ee usne su meke i potpuni, i pa je lako nabaviti. Joj spustile na malu udaljenost i poljubio ee. Odgovorila je toplina, kao da je čekao cijeli dan. Ona nevoljko отстранилась.
  
  
  "Učini nam piće, dok joj переодеваюсь", rekla je ona.
  
  
  Ona je nestala u spavaćoj sobi. Joj je natočio nam par konjaka iz kristalne kriglu, i do tada, kao što sam ga završio, vratio se Ильза. Na njemu je bio dugačak облегающий ogrtač, koji ništa nije ostavio za maštu. Ona прикрыла zavjese, zatim mi je prišla i pio rakiju.
  
  
  Joj skinula jaknu, kad je bila u spavaćoj sobi, i nije potrudio sakriti luger i štikli. Ga je gledao izraz lica, kada ona ih je vidjela. Joj, se nadao da će to biti iznenađenje, i tako je i bilo. Ali nisam mogao biti siguran, da je to autentično.
  
  
  "Što je to, Scott?" rekla je.
  
  
  "O, samo oružje" - nonšalantno rekao sam. "Moramo poduzeti dodatne mjere opreza u ambasadi, kad se događa nešto poput ove konferencije".
  
  
  "Da. Naravno" - rekla je ona.
  
  
  Njezin je smatrao da je svaki detalj njenog tijela kroz gustu tkaninu njegova ogrtača. Staviti svoju čašu. To čak nije probala ga, ali u ovom trenutku to je razlog zašto nešto nije činilo važnim. Ильза napravio gutljaj i previše guraju. Joj, zagrlio ju je za tanki struk i притянул prema sebi. Nekako ogrtač усиливал učinak. Od mog dodira nije bilo skriveno nam je jedan od savijanje ili savijanje tijela. Ga je poljubio opet, i ona je uporno držala do mene, dok su moje ruke oko na njeno tijelo.
  
  
  "Oh, Scott, - rekla je ona.
  
  
  Joj, nagnuo se i polako undid ogrtač, dopuštajući mu je pasti na pod. Sjedila je nepomično, gledajući me u oči. Ee tijelo bilo je čak i više impresivan nego što joj je mogao zamisliti. Ee disanje postaje površna, joj pune okrugle grudi пошевелились. Joj skinula kubura i korice na ukosnica i bacio ih na stol uz samu širu sofe iza nas. Ona mi je pomogla da se svuku, a zatim je otišla na kauč i krevet na njega.
  
  
  "Dođi ovamo, Scott", - prošaptala je ona.
  
  
  Ja sam otišao s njom. Mi smo ležali zajedno irina i uzbudljiv miris ee puhačke napuni moje nosnice. Njeno toplo tijelo je u mojim rukama, a njezin slatki okus ощущался na moje usne. Ona je uporno se preselila k meni, kad se moje ruke i usne pokrivena trbuhom na grudima stana uzbuđen bradavice. Ee ruka bila na meni, i ona vodi me do nje, a zatim me je zahvatio vrući slast. Bokovima качнулись k meni, a noge сомкнулись oko mojih leđa. Ona je izdao niske senzualan zvuk u grlu, dok je naša strast нарастала. Onda je ona izdala oštar krik, i njegove blage tijelo snažno задрожала, kad joj je eksplodirala unutar nah.
  
  
  Malo kasnije Вячеславовна ustala na коньяками. Joj leži opušteno i sit na kauču, растянувшись u svim rast. Ako je to ono što Ильзе prinos u reume na moje sumnje, to je besmisleno nastaviti brinuti o njoj.
  
  
  Međutim, njegova pomno gledao za njom, a u isto vrijeme ne сводил oči sa svog oružja na najbližem stolu. Joj dopustio Ильзе popiti ee rakije prije nego što gutljaj svoj.
  
  
  "Da li vam se sviđa?" - pitala me ona poslije toga, kako joj je uzeo gutljaj.
  
  
  "Drinking ili odmor?" Ga pitao. To je onda osjetio blage vrtoglavice.
  
  
  "Zabava", - nasmijala se ona u reumatizma.
  
  
  "Ovo je prvi razred". Kada ga prodati na rub kauča uz nju, ju, je osjetio da su moje ruke postale teške.
  
  
  "Za mene je to previše svidjelo".
  
  
  Njegova stvarno počeo da se izvrši. Njezin je osjetio vrtoglavicu i slabost, i za to nije bilo razloga. Ako samo Ильза ne накачала me droga.
  
  
  "Što je, dovraga..." - rekao sam. Riječi jednostavno ne prilazi.
  
  
  Ильза ništa nije rekla. Ona se malo povukla od mene.
  
  
  Joj, gledao na hax. Joj iznenada je postao jako ljut - na hax i na sebe. Joj popustili budnost, unatoč upozorenjima Hawk i moje vlastite sumnje.
  
  
  "Kurvo!" - rekao joj glasno, i njegove riječi čudno odjekuje отозвались mi je u ušima. Ga snažno udario u lice, i ona je prigušeno uzdahne pao na kauč.
  
  
  Njezin je ustao i pijano raspoređen. Joj uhvatio svoju odjeću i шталь joj se izvući. "Koje je tvoje pravo ime?" - pitao sam, pokušavajući učvrstiti svoj zatvarač na moje hlače.
  
  
  Ona je pogledala u moje oružje, ali nisam imao hrabrosti pokušati da se držite jedno oko njih. Ona je obrisao curenje krvi iso rta. "Moje ime je Tanja Savić", rekla je ona.
  
  
  Sada je na meni su cipele. Njezin je korak do stola Luger i štikli ležalo tamo, i malo ne pala mi je na lice.
  
  
  Joj, uhvatio za stolicu, ali je okrenuo ga, a on se srušio na pod. Joj оперся na naslon za ruke kauča, stajati nad djevojkom po imenu Tanja Savić.
  
  
  "Dok radite na KGB", rekao sam.
  
  
  "Da. Mi je iskreno žao, gospodine Carter", tiho je rekla ona. "Ti mi se mnogo dopadate."
  
  
  Joj, gledao na hax i vidio dva Tan. "To je bio konjak, zar ne? Ali ti si sama ego-datoteku. I nju je gledao za tobom, kad si išao po čašama. Što si učinila, накололась protuotrov prije?"
  
  
  "To nije bio rakiju" - rekla je gotovo несчастно. "To je ruž za usne. I imam hipnotički imunitet na ee токсическим efekata".
  
  
  "Hipnotički...?" Nije joj mogao završiti vadičep. Joj, osjetio sam kako se približavaju tama ga obuzima me, a onda je pao na pod.
  
  
  Mene više nije izazvala oružje. To je samo hotel nadvladati tamu i izaći kroz stan. Ako bi joj mogao doći do hodnika, itko mogao bi mi pomoći. Nekako ju je našao u sebi dovoljno snage da ustane na noge i, kamen, da se presele na dan.
  
  
  Čim joj je prišao mu, on je otvorio, i tamo je stajala dvojica muškaraca. Jedan kratak, ćelav razbojnik je дурацкая ухмылка. Drugi je bio čovjek koji ga je vidio u kafiću i u palači, vjerojatno onaj koji je držao dok mi je pištolj u trening školi u Washingtonu. Ih lica расплылись, kad je droga počela djelovati. Veće dvoje, onaj tko muči me od Washingtona, zakoračio prema meni.
  
  
  "Čini se da ste malo ne u sebi, gospodin Carter".
  
  
  Joj nespretno to na njega. To je lako izbjegao, te ga je pao na njegov коренастого drug, koji je uhvatio mene, i na trenutak podlogom, a zatim snažno udario me u glavu.
  
  
  Njezin je pao natrag u stan i opet sletio na podu. Kada je nizak zdepast muškarac ustao zauvijek mnom, uhvatio njezin ego za noge i izvukao ih iz njega. On je pao na pod pored mene. Ga gotovo nije čuo ruskih riječi. Visok muškarac je prišao i udario me nogom u rame.
  
  
  "Ne činite mu je bilo bolno", - čula njegove riječi djevojke. "Nema potrebe da uzrokovati emu bol". Glas, činilo se počeli drugog na oba kraja dugog tunela ili, može biti, kroz druge oba kraja svijeta.
  
  
  Visok muškarac glasno выругался djevojku. Zdepast muškarac skočio je na noge. Vrtoglavica postajalo je sve gore i gore. Joj pokušao ustati na koljena, ali teško je pao na rame. Stalno je mislio o tome da su oni došli ubiti mene. To je zavjera s ciljem ubistva glavnog agenta SJEKIRA, i to je bio uspjeh. Ali ni jedan oko muškaraca nije bilo oružja.
  
  
  "Vi mislite da ono što ćemo s njime učiniti, ne povrijediti emu?" Nabijen ruski ružno se nasmijao. On je snažno udario me nogom u rebra. Joj застонал i pao na leđa. Joj, čuo kako je djevojka po imenu Ильза Хоффманн ili Tanja Savić izražen dobro odabrane riječi коренастому muškarcu. Zatim glasa затихли i postao gluh sirena u ušima.
  
  
  Kroz minutu je tama se vratio, i ovaj put već nije uspio odgurnuti. Odjednom pao, propali su kroz бездонное crno prostor, moje tijelo se polako vrti, kada ga je pao.
  
  
  Četvrto poglavlje.
  
  
  Kad joj se probudio, njegova je ležao na podu u jarko osvijetljen антисептической soba površine oko deset kvadratnih metara. U sobi je bila prazna, ako se ne računaju bijeli kreveta. Kad ju je gledao na njih, plafonjere jako светили u moju glavu. Joj iso svim silama pokušao sjesti, i odmah je osjetio bol u provedenih izračuna na istom mjestu gdje mene su šutirali. Je pregledao svoje rebra. Imala strašne modrice, ali ništa nije kako treba.
  
  
  Joj nije imao pojma kako su me ovamo stavili. Prvo joj se nije ni mogao sjetiti događaja vodi do isključivanja svijesti, ali onda je postupno vratio na scenu s djevojkom. Prokleto pametno s ih strane подмешать hej, na usne lijeka. Ali što je rekla o svom imunitetu? I zašto da ga se sada sjetila, kako njen smirujući glas je govorio sa mnom u neodoljivim черноте, njezin senzualan, neodoljiv glas naredio mi mirno spavati? Stvar je u tome da sam potpuno isključen, tako potpuno, da bi osjećaj odmarao, ako ne i pulsirajuća bol u provedenih izračuna.
  
  
  S nekim teško ga je ustao, prišao krevetu i prodati na ee rub, protrlja lice rukama, pokušavajući očistiti glavu. Bilo bi lijek su nas koristili protiv mene, njegov učinak je privremen, i, očito, bezopasno. Iz nekog razloga nisam mogao shvatiti, oni hoteli držite me živ i neozlijeđen. Može biti, čak i prije nego što je sve završilo, ona bi želio da oni ne dopustiti da me metak u glavu u stanu djevojke.
  
  
  Joj sjetio toplo tijelo Tani ispod mene irina. U KGB su uvijek bili popularni seks kao oružje. Ali to bi bilo dovoljno, da se mene bez novog kozmetički pripravak. Glasine da su rusi rade na stotinama lijekova i da su oni na mnogo godina ispred Zapada u ovom području. Možda joj je bio prvi neprijatelja zastupnik, protiv kojih su primijenili ovaj lijek. Nije joj želio doživjeti ovog prvaka.
  
  
  Gledajući unatrag, nisam shvatio, нетипичного ponašanja Tani za običnog agenta KGB.
  
  
  Bio je ovo pokušaj da se zaštiti me od premlaćivanja muškaraca i spomen o... nekom hipnoza. Hipnotički imunitet, glasovanje, i to je sve. Joj nikad prije nije čuo za ovaj pojam. Moj razum проносился kroz sve vrste odluke i vjerojatnosti, a mi je što nije došao, i moj gol-snažno pulsira. Mi samo uspio u potpunosti zbuniti, kad joj je čuo zvuk na dan.
  
  
  Automatski napeti. Vrata su se otvorila i ušao dvojica muškaraca, koji su se pojavili u stanu Tani. Kod debelog, ćelav tip imao isti ružna ухмылка. Visok ravnodušan nadgledati pogledao u mene.
  
  
  "Pa, da - rekao je visoka, - nadam se da si dobro zaustavljao". To je definitivno bio glas čovjeka koji je napao mene u Washingtonu.
  
  
  Joj je rekao. - "To si bio u чулке osoba u Washingtonu".
  
  
  "Da, to sam bio ja", - uživanju, rekao je on. "Čovjek, koga si ubio, bio je samo amerikanac, koji je radio za nas. On je bio potrošni materijal".
  
  
  "I vi ste me proganjaju u Caracas".
  
  
  "Naravno. Nismo hoteli izgubiti kontakt, prije nego što je dr. Savić će imati priliku da te mame u zamku".
  
  
  "Doktor Savić?"
  
  
  "Uskoro ćete vidjeti", - rekao je on. "Sada ustanite, gospodine Carter. Imate li sastanak u našem laboratoriju".
  
  
  "Laboratorij?" Njezin je ustao i pohvalio udaljenost i položaj svakog čovjeka, pitam se hoću li ići mimmo kod njih na dan. "Gdje je on?"
  
  
  Visok muškarac se nasmijao. "Vi ste još uvijek u Caracasu. Samo da mi doveli su vas u novu ustanovu KGB, Carter, stvorena posebno za vas".
  
  
  Zdepast muškarac snarled. - "Kažete previše!"
  
  
  Visok čovjek nije ni pogledao na njega. "To ne smeta - hladno rekao je on.
  
  
  Pitam se što to znači. Ako im je zacrtao da će me ubiti, zašto to nisu učinili? Dok je za mene sve to nije imalo smisla.
  
  
  Ga pitao. - "Što ćeš sa mnom učiniti?"
  
  
  "Uskoro ćete saznati. Otišao. I ne dostavlja nam nema problema."
  
  
  Njezin je prošao mimmo kod njih na dan, i oni su slijedili iza mene. Joj осмотрелся na bijeloj dvorani, nadajući se da će pronaći vrata, kao na izlaz. To je bio kratak hodnik s vratima u svakom kraju i par drugih sredini. Joj, odlučio je da je krajnje dan bi trebao biti izlaza. Oni su bili zatvoreni, ali nešto mi se подсказывало, pa da ne otkrivaju. Prvo, kod rusa nije bio pri sebi ključeva.
  
  
  Možda je to moja jedina šansa za bijeg od. Nema garancije da ću biti u bilo kojem obliku, pokušati to kroz pet minuta. Mi smo se okrenuli i otišli na dan u udaljenom kraju hodnika. Tada joj je pokušao.
  
  
  Iznenada ga je zaustavio i ponovo napao коренастого čovjeka koji je uživao fizički dio mog svoju moć. Joj teško stao na njegovu lijevu nogu, i čuo škripanje i glasan krik boli. Joj i udario ga ego lakat širok lice i osjetio, kao ego nos расплющился. On je udario o zid pored njega.
  
  
  Visok čovjek выругался i zgrabio pištolj u jaknu. On досталь pištolj, a on je bio sličan onome koji je прицелил mi u glavu u Washingtonu. Upoznavanje ne dao mi je osjećaj udobnosti. Joj, uhvatio je za ruku s pištoljem, drugom rukom udario ju je ego na oči. On je blokirao udarac i brzo udario koljenom mi u prepone. Kada je udario ju je, osjetio strašnu bol i jak napad mučnine. Joj, porubljen i izgubio ruku s pištoljem. Moje reakcije su sporije zbog nuspojava djelovanja lijeka, i to je dalo mu je bila značajna prednost.
  
  
  Joj to rukom njegov vrat, a on je djelomično snimao ga. Ali joj досталь ego kliznih udarac адамовому jabuka. On dahnu i pao na zid. Joj, okrenuo se i zaputio se na dan na kraju hodnika. Morao sam skočiti kroz сутулую lik коренастого čovjeka koji je samo pokušao ustati na noge. Joj, nadajući se da ovom visokom čovjeku trebati minutu, da bi došli u sebe, ali moja očekivanja su недолговечными. Ona je samo na pola puta na dan, kada je revolver ispalio.
  
  
  "Stani, Carter. Ili sljedeća kolutanje će tvoj mozak".
  
  
  To je bio uvjerljiv prijetnja. Joj, zaustavio se i nasloni na stenjati, ne gledajući u njega. Moj priliku za bijeg pao. Minutu visok muškarac prišao mi je i воткнул revolver me u rebra.
  
  
  "Ti si vrlo gadan tip, Carter", rekao je on, bez daha, drži ruku na grlo.
  
  
  Drugi agent KGB došao do nas. "Ako ne oni - brzo reče on na ruskom, pokazujući palcem u drugi dio zgrade, - ona bi ubio ego isplate upravo ovdje i sada. Polako i bolno".
  
  
  Zdepast muškarac izvukao svoj pištolj i podigao ga da me udariti u glavu i lice.
  
  
  "Ne!" - rekao je visoki čovjek. "Razmislite o misiji".
  
  
  Nabijen заколебался s divljim pogledom u očima. Krv je tekla na ego nosa prema usnama na подбородку. Nos već опух, na ego osobe. Joj, gledao na njega i pokajao, da je bio u stanju ubiti ego. Trebalo bi samo minutu više, a to je поставляло bi mi veliko zadovoljstvo.
  
  
  Ali seljak spusti pištolj.
  
  
  "Idi, - rekao je visoka. "Oni su još uvijek čekaju na nas u laboratoriju".
  
  
  * * *
  
  
  Oni svezan me na posebne drvene stolice. To je bila u laboratoriju. Bila je to velika soba, koja se bavi podsjetio me na operativni u velikom američkom bolnici, osim toga, da je na vidiku nije bilo operativni fotelje. Možda stolicu, na kojoj je bio njezin приязан, služila u istu svrhu. U prostoriji je bilo nekoliko jedinica elektroničke opreme, na пультах upravljanje мигали boje svjetla. Na strojevima radili dva teretna vozila, a ostatak joj je bio jedan. Agenti su izišli kroz sobe, vezao me do stolice.
  
  
  Ova stolica je sama po dogovoru. To je kao na električnu stolicu, ali s ožičenjem je ценымногие teže. Bio je čak i šlem s strše van iz njega elektroda. Prvo joj, mislio sam da je to neko sustav oruđa za mučenje, ali to nije imalo nikakvog smisla. Čak i rusi ne idu na to, da jednostavno замучить osobu, čak i da biste dobili veće tajne. Bilo je i više primitivni načini koji bi mogli obavljati taj posao ne gori od bilo kojeg stroja. U svakom slučaju agenti ne njeguju duboku državnu tajnu nas, u Rusiji, nama na Zapadu. Sam nije bio iznimka. U stvari, agenti imaju AX imao manje razloga od većine, za hranu povjerljivih informacija, budući da se poslovi AX su više povezane s određenim fizičkim akcijama protiv druge strane, nego s istragom i prikupljanju podataka.
  
  
  Dok je još uvijek pokušavao širom izdvojiti ga je čuo iza mojih leđa su se otvorila vrata, i u sobu je ušao tri osobe. Tanja je bila jedna oko njih. Na njemu je bio bijeli ogrtač i spotova u napaljeni ivicom. Ee kosu su prikupljeni u paketu, i ona je izgledala vrlo mračna i snažnu. Ona se susrela s mojim očima i dugo je gledao u njih, prije nego što pričati. Mislim, ona je pokušala da mi kaže da žali opremljen svemu tome, ali dug je u prvom planu mjestu.
  
  
  "Kako se osjećate, gospodin Carter?" - neopisiv upitala je.
  
  
  "Lijepo, s obzirom na okolnosti", odgovorio sam.
  
  
  Dvojica muškaraca su ga. Jedan je bio upoznat, jer sam upravo pročitao ego je prije odlaska u Washington. To je bio Oleg Dimitrov, rezident KGB-u Caracasu, i čovjek odgovoran za sve što se ovdje događa. On je bio srednjeg rasta, sa sijedom kosom i veliki родинкой na desnom obrazu. Ego oči su oštre i hladne.
  
  
  "Dakle, vi - sramotno Nick Carter" - rekao je Dimitrov.
  
  
  "Pretpostavljam da to negiraju beskoristan, - odgovorio sam.
  
  
  "Da, to je beskorisno. Joj Oleg Dimitrov, kao što ste vjerojatno već znate. Ova slatka djevojka, koja se bavi pomogao nam je da vas uhvatiti, - dr. Tanja Savić, najbriljantnijih бихевиорист Rusiji. A ovaj gospodin - ee kolega, dr. Anton Kalinin".
  
  
  Sijed čovjek u bijelom odijelu na drugu stranu od Tani pogledao me preko naočala i kimnuo. Ego pogled je napravio mene osjećam se амебой pod mikroskopom. Joj okrenuo pogled s njega na tanya malom.
  
  
  Ga pitao. - "Бихевиорист?"
  
  
  "U Stvari, Nick. Nadam se da ti ne smeta, ako ga ću pozvati tebe Nikom".
  
  
  Ga sluša njezinu glasu, i sada je shvatio zašto je apsurdno nije baš na njemačkom jeziku. To je bio hrvatski glas, pokušava oponašati engleski s njemačkim naglaskom. To nije bilo idealno, ali je bilo dovoljno da me pitate.
  
  
  "Možeš nazovi me kako hoćeš", rekao sam. "Ja ne mislim da to ima veliku važnost. Iako bi bilo lijepo znati što ćete učiniti. Moja znatiželja je dobio bolje mnom zauvijek. Vi ste trojica stvorili sklepati vještice KGB ili nešto slično?"
  
  
  Tanja nasmijala, ali lica muškaraca ostao je kamenom. Dimitrov je govorio prvi stresno, visokim glasom. "Klasični američki junak, a i gospodin Carter? Usuditi šala u lice opasnosti".
  
  
  Joj, gledao Dimitrov. "To je bolje nego plakati", - ljutito odgovorio sam.
  
  
  "Mi smo sada ćemo napraviti tim, Oleg, - rekao emu liječnika Kalinin.
  
  
  Dimitrov porubljen i otišao. Ga je čuo kako se vrata otvorila laboratoriju i ponovno je zatvoren kada su je napustili. Dva teretna vozila kod metala ne bi obraćao na nas pažnju. Kalinin je prišao i воткнул me u oči svjetiljku. Radeći, on je govorio sa mnom tihim glasom.
  
  
  "Doktor Savić je specijalizirana za kontrolu nad ponašanjem", - polako reče on, gledajući me u oči. "To je jedan oko vodećih ruskih stručnjaka u područjima opojne kontrole nad umom, hypnotherapy i zajedničkih metoda kontrole ponašanja".
  
  
  On je isključen, jahve, svet; ja sam gledao na tanya malom.
  
  
  "To je istina, Nick, - rekla je ona. "Mi smo godinama eksperimentirao s kontrolom ljudskog ponašanja. Joj proveo je mnogo istraživanja u ovom području. Liječnik Kalinin je usko surađivao s našeg tima, snimanje i analiziranje fizički utjecaj metoda liječenja naših pacijenata, on je izvanredan liječnik naše zemlje ".
  
  
  Ga pitao. - "Vi planirate provesti zauvijek mnom bihevioralni eksperimenti?"
  
  
  "Ti ćeš biti prvi muškarac, kojeg će kontrolirati naše poboljšane metode", rekla je ona, a glas joj pokazao joj je nesigurnost. Sada je bio siguran da Tanja nije znala što hej morat će primijeniti svoje znanje i vještine u takvim užasno poslovima. Ee plave oči sakri se iza sunčanih naočala u napaljeni ivicom.
  
  
  "Ti ćeš koristiti... me negdje?"
  
  
  Tanja je brzo pogledala me u oči i opet se okrenuo.
  
  
  Kalinin je došao ovdje na pomoć. "Mi ćemo uništiti Nick Carter" - rekao je on. "Barem ne na vrijeme. Više neće postojati, kao što su Nick Carter".
  
  
  To je samo pogledao u njega. Možda joj je bio u pravu - najnovija kolutanje u stanu Tanja je moglo biti bolje za mene u dugoj vožnji.
  
  
  "Više ne postoje?"
  
  
  "Mi ćemo provesti transplantaciju ličnosti", - nastavio Kalinin. "Vi ćete postati potpuno druga osoba. A ta osoba će biti programiran da se nama, gospodine Carter. Vas, kao i računalo će se programirati tehničar. Počinjete shvaćati?"
  
  
  Joj okrenuo pogled s njega na tanya malom. "Bože moj, Tanja", - šapnuo sam.
  
  
  Plave oči susreo s mojim. Ona se privije me svojim lijepim licem i uzela najbližeg stola balon.
  
  
  "To je намбулин, - rekla je ona na-poslovnu, - priprema, nedavno je razvijen od strane naših laboratorija. To je ono što bi nazvali droga, изменяющим svijest. On ima svojstva slične LSD-a, ali je akcija naše lijekova već više ograničena ".
  
  
  "Ja sam nestrpljiv čuti", - sarkastično rekao sam.
  
  
  Ona проигнорировала komentar i nastavila. "Kada se ubrizgava намбулин, misaoni procesi prekidaju na osnovnoj razini, a identitet se mijenja. Prima lijek postaje vrlo ponizan i doživljava veću sugestibilnosti".
  
  
  "Ponuda", pomislio sam. "Dakle, to je sve."
  
  
  "Djelomično", rekla je Tanja. "Dok je pod utjecajem droge, vi ćete biti izuzetno osjetljiv na sugestibilan stručnog hypnotherapist. I na metode kontrole ponašanja, a tijekom godina naša istraživanja".
  
  
  Ga pitao. - "Što radi?"
  
  
  Tanja se okrenuo.
  
  
  "Nema smisla ići u detalje", rekao je Kalinin, uze mi Tani bočici i ispunjen tekućinom ubrizgava. "U svakom slučaju, ne setite se ništa oko toga, da smo govorili u tom razgovoru".
  
  
  Nešto u ego самодовольном lica mi je jako ljut. "Po mjeri tebe побери!" - vikao joj emu.
  
  
  Ego je izbio oči u susret s mojim izgledom, i činilo mi se da sam primjetio u njih slabi bljesak straha, kad je pogledao u mene. "Molim vas, bez dramatični, gospodin Carter. Vi ste samo усложните sebi zadatak".
  
  
  Tanja je ustala sa stolice i otišla razgovarati s jednim oko tehničara. Kalinin držao ubrizgava u lice, gura klip, da biste očistili aparat od mjehurića uzorkovanje zraka.
  
  
  Žestoki očaj pokrilo moje grudi. To je bio vrlo blizu panici da sam ikada doživio. Nikad ju nije strah od fizičke boli ili smrti, ali sve je bilo drugačije. Zapravo htjeli su me ubiti, uništiti moj identitet, a zatim koristiti moje tijelo u svojim bezbožnim svrhe. Iz jedne misli o tome imam na leđima пробегали trnce. I sada joj, znao da je prijetnja poniziti AX nije bio prazan. Za pripremu ovog plana - kako bi nam on bio - oni su otišli mjesecima ili čak godinama. I vodeći agent AX, выполнявшим to, oni su gotovo kao kod kuće.
  
  
  U pomoć Калинину došao tehničar. Tanja okrenula i pogledala u nas kroz sobu. Tehničar vezan gumene cijevi na moje rame i zavrnuti rukav moje košulje. Joj vidio izbočene vene na podlaktici. Намбулин bio je iskren u beču.
  
  
  Moj sklopivi dolar je bombardovanje. Kada Kalinin prišao mi je s iglom, svoje шталь očajnički bore s kožnim trakama, svim silama pokušava da ih razbiti. Ako bi joj mogao ustati sa stolica, joj mogao lako voditi brigu o tim muškarcima. Ali veze su previše jaki.
  
  
  Nema potrebe da se bore, gospodin Carter, - nježno je rekao Kalinin, hvatajući me za podlaktice. - Pobjeći u ovom trenutku nemoguće ".
  
  
  Igla je pala, i tehničar držao me je za ramena, tako da on nije mogao kretati. Lice Kalinin je jednostavan savjet zabave, kada je воткнул iglu u proširenu venu, a zatim надавил na klip šprica.
  
  
  Peto poglavlje.
  
  
  Me pokrilo osjećaj euforije. Onda je moje tijelo početak неметь. Moje disanje se značajno usporio, i on je osjetio kako sa čela i gornje usne kaplje znoj. Mene čak i ne brinuo oko toga, da me накачали droge, i grozan osjećaj panike nestao. Još uvijek mogao zapamtiti sve što su mi rekli, i ja sam znao da će oni me koristiti u nekom groznom eksperimentu na užasa, ali me to više ne smeta. Joj, znao sam da bih trebao biti, ali mene to jednostavno nije brinuo oko toga. Nekoliko minuta ga, borili su se s tim osjećajem, pokušavajući zapaliti bijes koji je osjetio njezinu unutar sebe, ali ništa nije ostalo. Da bi nam oni radili, da bi nam oni rekli, mene je to odgovaraju. Bilo je glupo nositi s tim brinuti o tome. Joj je u ih vlasti, da ih snaga bio je ogroman. Joj подчинюсь tom i, možda, nekako ću preživjeti. Na kraju, to je ono što je stvarno važno u dugoj vožnji.
  
  
  Ih lica искривились ispred mene - Tani i Kalinin, - i oni su gledali
  
  
  na mene, kao zamorac u kavez, ali ja ne bi smetalo. Kod njih je njegov posao, i on im je omogućilo da to učinite.
  
  
  Kalinin dospio do moje lice i приподнял moje kapke. Kimnuo Tane i otišao. Tanja mi je prišla lice. Sjela je vrlo blizu. Joj, pogledala u njezine sjajne plave oči i otkrio dimenziju, na koju se ranije propustio.
  
  
  "Sada se osjećate vrlo opušteno, vrlo zadovoljstvo u položi-nazad", rekla je ona mi je mekana senzualnim glasom. Glasa, intonacija je povećalo moj osjećaj blagostanja.
  
  
  "Da", rekao sam, gledajući u tamno-plavi bazeni ee očiju.
  
  
  "Kada ti gledaš me u oči, tvoje oči umore. Tvoji kapci postaju vrlo teški, a želiš ih zatvori".
  
  
  Moji kapci задрожали.
  
  
  "Sada je teško držati oči otvorene. Kad joj je досчитаю do pet, zatvorite oči, zato što želite. Osjetit ćete veliku olakšanje kada zatvorite oči. Onda bi, kao što ste ih zatvorite, vi polako uronite u duboki trans. Odina. Vi ste jako pospani. Dvije. Imate vrlo teške kapke. Tri. Vi ste duboko opušteni i pokoran. Četiri. Kada se vaše oči će biti zatvorene, neka moj glas voditi će vas dočekati svoje odgovore i akcijama. Pet ".
  
  
  Činilo mi oči zatvorene u vlastite paljba. Joj, znao sam da ne mogu odvratiti ih od zatvaranja, ali nije ni želio pokušati.
  
  
  "Ti si sada u гипнотическом transu i откликнетесь na moj glas."
  
  
  Ona je rekla blagim, tihim monoton glas, koji je bio nekako vrlo uvjerljivo. Nju je otkrio da osjećam veliku ljubav prema prekrasnom zvuk njezina glasa - ovog senzualnog, обольстительного glas, - i htio sam učiniti sve što je tražio od mene.
  
  
  "Razumijete li?" - upitala je.
  
  
  "Da, to razumijem."
  
  
  "Dobro. Sada ćemo staviti to kružno uređaj na glavu i zalijepite elektrode". Joj, osjetio kako se netko kreće oprema mi na glavu. Zvučao je zavoj na glavi, i on se sjetio labirint žica, koji je izašao iz njega.
  
  
  "Dok joj govorim s tobom, Nick, ti ćeš dobiti audiovizualni podaci iz stroja. Ono što vidiš i čuješ će biti ugodno iskustvo i pomaže vam postići stanje nam pruža najveće transa". Negdje sam čuo klik na gumb, a zatim vrtlog lijepih boja napao crnilo, stvorili Tanjom. Zajedno s cvijećem došao soft glazbi, prekrasna glazba, koju joj nikad prije nije čuo. I glas Tani u pratnji prekrasne prizore i zvukove.
  
  
  "Sve mišiće u vašem tijelu lagano opuštaju, lako se opuste, i vas pokriva ogroman osjećaj euforije. Vi ste na эскалаторе, koji se kreće prema dolje. Sa svakom nogom polako опускаетесь dolje, i postajete još opuštenije. "
  
  
  Stroj je stvorio za mene eskalator, i u glatkoj скольжении me понесло dolje kroz labirint boja u meku tamu.
  
  
  "Što se približava dnu stepenica i ulazite u vrlo, vrlo dubok trans. Vi ste u potpunosti vidim moj glas". Joj dno i našao se u raskošnim, slobodno парящей tami iz koje nikada nije htio otići.
  
  
  "Ja ću vas pitati brojati do pet, ali propustite broj tri. Vi ne možete izgovoriti broj tri. Sada brojati do pet".
  
  
  Moje usne шевелились. "Jedan, dva, četiri, pet". Moja usta i mozga nemaju nikakve veze s brojem tri.
  
  
  "Vrlo dobro", rekla je Tanja. "A sada, recite mi vaše ime i prezime i tko si."
  
  
  Nešto duboko unutar mene сопротивлялось, ali taj svemoćni glas me pitao, pa joj je odgovorio: "Joj Nick Carter. Joj radim u AX, gdje sam imao kodno ime N..." Ja ne mogu sjetiti sobi, i rejting Киллмастера ". Dalje je dao detaljnije informacije o identitetu.
  
  
  "Dobro. Slušajte me pažljivo. Zaboravite sve što su mi rekli, i sve ostalo što je povezano s vašim prošlosti. U ovom trenutku imate razvija potpuna i sve amnezija".
  
  
  Dogodila se čudna stvar. Mene je zahvatio egzotične drhtanje, i kada je ona prošla, joj, osjećao sam vrtoglavicu. Kada je fizički efekti su prošli, joj, osjećao sam se drugačije. Bila je to tanka razlika, ali činilo se da se cijeli svijet oko mene je nestao. U svemiru ništa nije preostalo, osim moje ogromna tijela i glasa Tani.
  
  
  "Tko si ti?"
  
  
  Joj mislio minuti. Se ništa nije dogodilo. Joj pokušao iso svim silama, ali još uvijek nije mogao odgovoriti. Nisam imao identitet. Ona je biće, kako pluta u бескрайней tami, prisutnima da me nazvali, klasificirati i klasificirati.
  
  
  "Ne znam", rekao sam.
  
  
  "Gdje ti stanuješ?"
  
  
  "U ovom черноте", odgovorio sam.
  
  
  "Odakle ste došli?"
  
  
  "Ne znam."
  
  
  "Dobro. Joj освежу tvoju memoriju. Sada ćeš vidjeti pred sobom sliku čovjeka". Stroj зажужжала, i vidio sam čovjeka. On je bio visok, tamne kose i sivim očima. "Ovaj je čovjek - to si ti", - nastavila je ona. "Vi Ste Rafael Chavez".
  
  
  "Rafael Chavez", rekao sam.
  
  
  "Vi ste венесуэлец, koji je proveo nekoliko godina u Sjedinjenim američkim Državama. Vi ste rođeni
  
  
  u Margaritas i dobio obrazovanje u Caracas. Radili ste na nekoliko načina, ali sada ste aktivan revolucionar ".
  
  
  "Da", rekao sam.
  
  
  "Vi živite u stanu na aveniji Avenida Bolivar, 36, ovdje, u Caracas".
  
  
  "Avenida Bolivar, 36".
  
  
  Ona je nastavila su mi govorili da nemam obitelj ili prijatelji, i da su ljudi s kojima komunicira, bili malo u ovoj zgradi, koji su bili članovi revolucije.
  
  
  "Kasnije ćete saznati više o sebi", - konačno je rekla. "A dok se morate opustiti. Nju ću odbrojavati od pet minuta. - U vrijeme računa se polako izaći iz transa i opet se vratiti u svijest. Pet. Opet ćete se popeti gore stepenicama. Četiri. Potpuno ste u mogućnosti mir. odmarali, ali možete postati više осознанными. Tri. Kada se vaše oči otvaraju na račun do jednog, ništa ne sjeti prije nego što zatvorite oči, baš ništa. Dvije. Kada se vaše oči će se otvoriti, sjetit ćete se samo ono što sam rekao o tome, da li Rafael Chavez. Ništa ne sjetite do početka potpuna amnezija. Odina ".
  
  
  Joj je otvorio oči. Tamo je sjedila djevojka, i on je znao da je vidio to lice ranije, ali nije imao pojma pod kojim pod drugim okolnostima. Mora biti, to nije dugo prije nego što je zatvorio oči. Odmah je primijetio da ona ne oko Venezuele, a to je smanjen moj interes za хорошенькому личику. Joj, razgovarao s njom беглом španjolskom.
  
  
  Ga pitao. - "Qué pasó?"
  
  
  "Vi ste bili pod dozom umirujuće, senor Chavez. Vi ste imali nesreću i dobio udarac na gol, a mi ćemo se pobrinuti za vas u roku od nekoliko dana. Vi ste stvarno naučili svoje revolucionarne drugovi, don? "
  
  
  Joj skenirano sobu. Tehničar undid veze koje drže me na stolicu i skinula nešto s moje glave. "Zašto... da", rekao sam. Stvar je u tome da ja gotovo ništa ne pamti.
  
  
  "Ovo je dr. Kalinin, dok joj je Tanja Savić, vaši rusi prijatelji revolucionarnog pokreta. Ovi ostali drugovi - Menendez i Сальгадо. Oni su bili sa vama u pokretu za neko vrijeme. Mi smo donijeli ovamo, u ovu privatnu kliniku, liječiti vas. Na kraju, konferencija nije daleko ".
  
  
  Ga pitao. - "Konferencija?"
  
  
  Tanja se nasmiješio. "Ne pokušati se sjetiti sve odjednom. Morate ići u svoju sobu i opustite se".
  
  
  "Da", tupo sam ja rekao. "Odmara. Vrlo umoran."
  
  
  * * *
  
  
  U sobi, u koju sam ga odvedoše, bilo je lijepo tiho. Je samo койка, na kojoj se mogao okrenuti, ali u podacima pod drugim okolnostima joj nije mogao očekivati bolničkog kreveta. Na kraju joj je bio čovjek, tražen zakonom, zar ne? Iskreno govoreći, malo što je mogao sjetiti. Žao mi je što nisam pitao djevojku, kao što se dogodilo nesreću, jer sam nije sjetio o tome. Jedno je jasno - trebaju mi bili drugovi, koji вылечили mene. Meni su jako potrebni. Nisu imali pojma koliko je ozbiljan moje amnezija. Pa, to je razjasniti nekoliko sati. Dobar san mene će biti bolje. Ali mene muči nešto što nisam mogao sjetiti važnu konferenciju, o kojoj je govorila djevojka. Moj mozak закружился od pokušaja sjetiti, ali na kraju joj se, zaspao.
  
  
  Odjednom se probudio usred noći. Imao sam halucinacije, ili je to bio samo čudan san? Mora biti, to je bio san. Bio je u nekoj stranoj zemlji, u napuštenoj zemlji. Ga je vodio po mračnoj popločanoj ulici i zaronio za muškarca. Ga je držao u ruci dugi crni pištolj njemačke proizvodnje, vjerojatno, Luger. Joj pucao u tog čovjeka i pokušao ubiti ego. On se okrenuo i pucao u mene, a ja sam osjetio smarting u provedenih izračuna. Pištolj u mojoj ruci, odjednom je izrastao u sjekira sa kratkom рукоятью. Onda ga je probudio.
  
  
  To je bio čudan san. Joj nije sjetio da je bio u bilo kojoj zemlji, osim Venezuele i Monoton. I nama nikada u životu nije pucao u muškarca. Ili nju? Za mene sve to nije imalo smisla.
  
  
  Kada dođe jutro, donijeli su mi je pladanj s hranom i joj s pohlepom uzeo na sebe. Kad završite, ga je pregledao svoje lice u ogledalu. Barem, to je poznato. Ali, izgleda da to lice nije pripadalo Rafi Чавесу. Joj, pogledala na odjeću koju su donijeli mi, ali se ne zna ff. Džepovi su bili prazni, provjere nije bilo. Nakon otprilike sat vremena došao Menendez i poveo me natrag u sobu sa stolicom sa žicom i drugom opremom.
  
  
  "Dobro jutro, senor Chavez", - поприветствовала me djevojka, назвавшаяся Tanjom. "Vi ste spremni za novi liječiti?"
  
  
  "Da, tako mislim", rekao sam, gledajući na stroj. "Ali da li je sve to potrebno? Njegova hotel je mogao znati, što tretman ga dobiti".
  
  
  "Molim vas - rekla je Tanja, pokazujući mi veliki stolac. "Morate nam vjerovati, senor Chavez. Mi smo vaši prijatelji".
  
  
  Joj sel u stolici, ali mi to ne po sebi. Njegova hotel izaći oko ove zgrade, lutati ulicama Caracas, vratiti u svoj stan na Avenida Bolivar. Joj kako je siguran da su ti poznate vrste vraća mi se sjećanje i učinit će me zdravi. Joj sebi obećao da, ako je to zanimanje ne donosi rezultate, joj odmah poći kući.
  
  
  "A sada se opustiti", rekao mi je čovjek po imenu Kalinin.
  
  
  "Ja ću vam jednostavno umirujuće ". On воткнул mi u podlaktici ubrizgava i napravio подкожную injekciju.
  
  
  U mom golova промелькнуло naziv. Намбулин. Gdje ga je čuo prije? Prije nego što ga je mogao više razmišljati o tome, njezin je počeo osjećati da me obuzima duboko euforija, a ja sam izgubio interes za riječi i sve ostalo.
  
  
  Netko je izravnao mi šlem. Ja ne bi smetalo. Kroz minutu je čuo njezin glas Tani.
  
  
  "Želite zatvoriti oči. Zatvorite pa na račun do pet". Ona smatra, i moje oči su zatvorene. U mraku iznenada izbio boje, a njezin je čuo neki čudan glazbu, koja se bavi nekako se činilo mi poznate. Glas умолк, ali boja i glazba i dalje pull me prema dolje i prema dolje. Činilo mi se da sam na эскалаторе. Zatim, na moje glave, tu je bio drugi glas. Glas mi je govorio opremljen mi sve. Svaki detalj, od datuma mog rođenja, na moj nedavni aktivnosti u lijevom pokretu za oslobođenje Venezuele od tiranije imperijalizma Sjedinjenih Država. Bili su slike određenih scena. Kada je sve završilo ga je dobio detaljnu sliku svoje prošlosti. Moje amnezija излечилась.
  
  
  Joj bio član političke skupine pod nazivom "self-presudu", kojoj je cilj bio rušenje vlade Venezuele i uspostavljanje lijevog profila pomoću ruskih. Mene завербовали prije nekoliko mjeseci, i prije par dana joj je ozlijeđeno tijekom prosvjeda od američkog veleposlanstva.
  
  
  Tanja je opet počela govoriti. "Vaš voditelj pitao nas je obavijestiti vas da je redovima vigilantes истончаются zbog трусливого prebjezi pred lice brutalne policijske taktike. Dakle, moramo djelovati sada. Vi ste bili izabrani da provedete ovu akciju.
  
  
  "Venecuela je postala previše ovisi o Sjedinjenim Državama", - nastavila je ona. "Sjedinjene Države kupuju oko 40 posto izvoza nafte Venezuele, što daje amerikancima smrtonosnu ekonomsku sposobnost za Venezuele. Predsjednik Venezuele i ego kapitalističkog vlada moraju biti uništeni prije nego što se proslijede cijelu zemlju amerikancima. Bio je razrađen plan. dizajniran s obzirom na predstojeće Каракасской konferencije.
  
  
  "Konferencija će biti susreta između predsjednika Venezuele i zamjenik predsjednika Sjedinjenih američkih Država. Ona će pružiti jedinstvenu priliku da se štrajk oba neprijatelja naroda. Kasnije ćete biti obaviješteni o karakteru plan i detalje o tome kako to treba provesti. Razumijete? "
  
  
  "Da, to razumijem."
  
  
  "Dobro. Kada se probudite, sjetit ćete se u detalje sve što sam vam rekao, i sve što ste čuli i vidjeli, dok je u dubokom transu. Ako se u vašem umu kakvih pitanja o detaljima, vaš podsvjesni um će dati odgovore i popuniti sve praznine to može smetati. Nećete dovode u pitanje svoj identitet, kao što su Rafael Chavez i nećete sumnjati u ispravnost ego političke filozofije ".
  
  
  Kroz nekoliko minuta moje oči na prirodan način otvorila, a on se sjetio kako je Tanja mislila u obrnutom redoslijedu od pet do jedan. Također ga se sjetio sve o svom prošlom životu. Da bi nam oni učinili sa mnom, to je radio. U potpunosti oporavio od amnezija.
  
  
  Tanja se nasmiješio. - "Kako se osjećate, druže?"
  
  
  "Vrlo dobro", odgovorio sam. "Droga me se sjetiti. To bi trebao sudjelovati u misiji protiv Каракасской konferencija, sada joj se sjetio o tome. Njegova ću biti spreman?"
  
  
  "Vi ćete biti spremni", rekla je ona.
  
  
  Kalinin se okrenuo i otišao do tehniku na suprotnom kraju sobe, ostavljajući nas sa Tanjom nasamo. "Mi smo s vama... mi znamo prijatelja druge bolje nego što joj mogu?" Ga pitao. Kod mene je prolazna slika Tani iza gola irina.
  
  
  Da nešto nije bilo u njenim očima, a zatim joj je lice расплылось u lagan osmijeh. "Ja sam se nadao da si вспомнишь. Imali smo večer zajedno. Zar se ne sjećaš?"
  
  
  "Ne baš", rekao sam. "Ali, ukratko, neke sjećanje ga je dobio, volio bih se sjetiti više."
  
  
  Ona se tiho smijali. "Možda smo opet provesti nekoliko minuta zajedno prije nego što ste покинешь kliniku".
  
  
  "To je nešto što se isplati čekati", rekao sam.
  
  
  Iako joj se osjećao potpuno dobro, oni su inzistirali da joj je ostao u svojoj sobi i zaustavljao. Joj malo mislio o Tane. Čudno. Moj naselje rusiji je bio najvažniji u mom životu, ali ja ne mogu prestati razmišljati o ovom izvanredno lijepa djevojka.
  
  
  Kada ne bih mislio o Tane, ju je pokušao vratiti u prošlost, koja je gotovo zaboravio zbog nesreće. I, kao što sam pokušao sjetiti, mi вспомнился mali slučaj. Joj bos забежал u zemljanom kuća na periferiji Margarita. Onda joj se sjetio da je ovaj dom je bio moj dom, a lijepo черноволосая žena po imenu Marija, je bila moja mama. Ona i moj otac je umro kad mi je bilo devet godina. Ubrzo zatim je stigao u Caracasu, gdje je živio kod rođaka i studirao na javni službenik.
  
  
  U svemu tome još je nešto čudno. Joj mogao sjetiti, da je-da kroz svoje prošlosti, ali te stvari se činilo nestvarno, mentalno slike блеклые i maglovit. I kad joj je prestao razmišljati o njima svjesno, oni jednostavno nestao u zaborav i nije se činilo da ovaj dio mene.
  
  
  Nevjerojatno, ali najviše živopisan mojim uspomenama boravili su nekoliko godina, koje joj je proveo u Americi, radeći na погрузочной platformi.
  
  
  Njezin je proveo cijeli dan u svojoj sobi. Te noći pala mi je na pamet Tanja. Ona je tiho ušao i zatvorio za sobom vrata. Joj ustao s kraja kreveta, gdje je čitao novine ah Каракасской konferencije. Kod nah je stetoskop, a u ruci je držala tableta.
  
  
  "Mogu ga osjetiti tvoj puls?" upitala je.
  
  
  "Naravno."
  
  
  Ona držala moj ručni zglob svom malom mekom rukom. Naši pogledi su se susreli, i ona se brzo okrenuo. Ona je dala znak na svom dijagramu, zatim приставила stetoskop mi na grudi i s minuti прислушивалась.
  
  
  "Ako se osjećate mučninu?"
  
  
  "Ne."
  
  
  "Ima li znojenje u snu?"
  
  
  "Nije da joj se sjetio".
  
  
  Moj pogled pomaknuo s njezine pune usne na senzualne obline njezina tijela. I opet je u mojoj golova промелькнул primamljive slike - Tanja gol irina. Ee sljedeći vadičep činilo экстрасенсорным.
  
  
  "Rekao si da se pamte ... bliskost između nas, Rafael".
  
  
  "Da, ga pamte to."
  
  
  "Ne možete li mi reći da pamte?"
  
  
  Joj se nasmiješio. "Ne. To je bio i ti. Irina".
  
  
  Njezine prekrasne plave oči izbjegavali moj pogled. Joj uzeo nah tableta i stetoskop i bacio ih spola. Zatim joj nježno притянул ee k sebi. Joj, poljubio, a ona je odgovorila.
  
  
  "Stvarno si spavao sa mnom, zar ne?" - tiho je upitao sam.
  
  
  Ona je pokušala отодвинуться, ali sam ga zadržao ga. "Rafael, nisi ljubavnik", - возразила je ona. "Ti si revolucionar. Kod tebe nije imao vremena za žene".
  
  
  "Je, mora biti, pronašao je vremena da barem jednom, - odbijeni su se pojavili u medijima objave hej.
  
  
  Njezine oči pronašao moje. "Da, jedan put". Činilo se da se sjeća. "Neposredno prije demonstracije od američkog veleposlanstva. Joj donio bilješku u svoj stan, i da me je zamolio da ostane".
  
  
  "I mi poljubila, a ja sam pritisnuo tebe, tako blizu", rekao sam, polako trošenje rukama cijelom dužinom svoga tijela.
  
  
  "Rafael, molim vas..." - malo запротестовала je ona.
  
  
  Joj undid joj oblik do struka i gurnuo ruku unutra, pritiskom na ee k sebi. Joj milovala ee grudi i osjetio, kao moj dodir joj bradavice otvrdne.
  
  
  "Rafael ..."
  
  
  Ponovno smo se poljubili. Ona je prestala da se odupre i s iznenadnom ogromnom strašću odgovorio na moja milovanja, tijelo joj je očajnički напряглось, kad joj je istraživao usta njezina. Kad je poljubac završio, oboje smo затаили dah i željeti više.
  
  
  "Ah, Bože moj, Rafael", - выдохнула je ona.
  
  
  Ona скинула oblik i pao joj na podu. Joj gledao kako ona стягивала gaćice sa svojim dugim glatkih bedara. Ona je otišla na kat i otišao, tijelo joj je дрожало od uzbuđenja. Joj brzo gol i bench press-u blizini s njom. Moji prsti i usne перебирали svaki centimetar njezine tople drhtavim tijelu.
  
  
  Iznenada ona je pokušala отодвинуться, ali joj je dobro pritisnuo ee. "Što ja radim s tobom?" rekla je. Joj potisnuo njezine riječi, duboko uroniti u usta jezikom. Ona je opet počela reagirati.
  
  
  Nisam znao da je ona омелой na umu i da mi je svejedno. Njezin je mogao misliti samo o svojoj спелом, toplinu u tijelu. Ona застонала od želje, kad joj se prevrnuo na hax. Bokovima otvorila za mene, a ja sam osjetio kako joj nokti впиваются na moja leđa. To naglo ušao u nah, i ona вскрикнула od užitka. Tada je sve bilo tamom, безотлагательностью i povećanja neobuzdanom strašću.
  
  
  Šesto poglavlje.
  
  
  Ponovno sam se strapped na stolcu, i u sobi je bilo potpuno mračno. Napravili su mi još jednu injekciju, ali ovaj put nije bilo умоляющих glasova. U meni je djelovao samo droga. Tanja i Kalinin čak i u sobi nije bilo.
  
  
  Oni su nešto spomenuli "posljednju fazu". Joj, čuo što su rekli to je na ruskom, i nekako je sve shvatio, iako se on ne sjeća da je ikada studirao ruski.
  
  
  Kad joj je sel na stolici, u mraku ispred mene je nastao stil. To je bio predsjednik, a on je govorio politički govor. On je bio na svega dvadeset metara od mene i жестикулировал tijekom razgovora. On je govorio stvari koje me jako uzrujao. Joj покрылся hladan znoj. Euforija je bio jak bijes, jer riječi predsjednika postajali sve više i više uvredljive, sve glasnije i glasnije. Ego lice polako исказилось i postalo je strašno iskrivljeno. Kroz minutu je lice bilo sve što je ostalo od slike. On je počeo širiti, postaje sve veći i ružniji, kako ljutnja napao na ego скрюченных usana. Lice je bilo tako blizu da sam mislio, da je mogao posegnuti i napasti ga.
  
  
  Joj čuo krik u sobi i shvatio da je došao oko mog grla. Joj bijesno дотянулся do ovog užasnog lica, pokušavajući razbiti tijelo golim rukama, grebanje svoje prste.
  
  
  Ali nisam mogao to ostvariti. Krik je bio poklič potpune frustracije i жалкого očaj zbog nemogućnosti doći do strašne osobe i uništiti ego. Kroz minutu je glas zamro, i utihnuli, iskrivljena lica nastavio kretati ispred mene.
  
  
  Iznenada
  
  
  Glas Tanja je zazvonio oko mraka. "To je vaš neprijatelj. To je čovjek koji stoji između svog naroda i slobode. On мерзкое, ružna životinja, i on se hrani leševima svojih ljudi. Uvijek ego nije ljubio i bojao, ali sada zaokupljeni ste očajni, nasilni gađenjem. Mrzite ego više nego ikada mrzili nekoga ili nešto u svom životu ".
  
  
  Joj mislio da je moja prsa glasova-glasova će eksplodirati od gađenja i mržnje koji ga doživio искаженному lice. Joj cijelo vrijeme prisjetio pokvarene riječi predsjednika i сжимал šake do one lasica, dok nokti ne potpišu dlan.
  
  
  Napokon slika nestala u mraku, i zamijenio drugim. Prvo to mi nije poznato, onda ga se sjetio o tome preko novina. To je američki potpredsjednik. On je govorio engleski, ali je njegov ego dobro razumio. On je objasnio da će usko surađivati s vladom Venezuele, da Sjedinjene Države će ponuditi više ekonomske i vojne pomoći, da predsjednik Venezuele ostao na vlasti. Dok je govorio, njegovo lice se promijenilo. Ego oči su bivali sve više zlih, a po ust извергались odvratno, odvratno riječi.
  
  
  Kada je konačno зажегся svet, bio je sav u znoju. Tehničar skinuo me sa stolice i poveo natrag u moju sobu. Lijek i nepremostive emocije potpuno истощили svoju energiju. Moje noge su bile tako slabe, da sam jedva mogla hodati.
  
  
  Vrativši se u svoju sobu, tehničar mi je pomogao da sjedne na krevet i pogledao me odozgo prema dolje.
  
  
  On je pitao. - "S tobom je sve dobro?"
  
  
  "Ja mislim tako."
  
  
  On je rekao je ljubazno. - "To je sve što vam je potrebno za vaše misije".
  
  
  Joj duboko je uzdahnuo. - "Gdje Je Tanja Savić?"
  
  
  "Ona je zauzeta projektom".
  
  
  "Moram ga vidjeti."
  
  
  "Bojim se, to je nemoguće."
  
  
  Joj, gledao na njega. To je bio mladi венесуэлец po imenu Сальгадо. Ego je lice izgledalo je iskren. Može biti, zbog ispovijesti koju je tamo vidio, joj, izvaliti nešto o čemu nije ni znao da je mislio.
  
  
  "Zar je također onaj хема me zovu? Zar je previše, sve je to potrebno za narodnoj medicini revolucije?"
  
  
  Ego oči sužene na mene. "Ti si сомневаешься u tome?" - zabrinuto je upitao on.
  
  
  "Ja... ne znam. Mislim da ne. Ponekad mi se čini da sam šiziti".
  
  
  "Vi niste ludi. Na samom delle, vi ste sada potpuno zdravi". Ego glas je bio umirujući.
  
  
  Ga pitao. - "Koliko dugo joj je bio ovdje, u klinici?"
  
  
  On заколебался, kao da se upitaju, odgovoriti je li mi. "Prekjučer navečer vas je doveo drug".
  
  
  "A kad njena ću biti spreman otići?"
  
  
  "Danas."
  
  
  Joj slabo приподнялся na lakat. - "U samom delle?"
  
  
  "Zadnja faza završi danas kasnije. Imat ćete još nekoliko studijskih aktivnosti. Sljedeći će biti jako ugodan za vas, ali on to završi prije nego što ste saznali o tome. To je apsolutno nužan dio priprema za rad na konferenciji."
  
  
  "Što je to posao?"
  
  
  "Oni će vam reći kasnije danas".
  
  
  Odjednom su se vrata otvorila i ušao je dr. Kalinin. On je ljutito pogledao i teretna vozila. "Što je to? Zašto ste još uvijek s сеньором Chaveza?"
  
  
  Tehničar je izgledao uplašen. - "On je hotel malo razgovarati".
  
  
  "Te povratak na posao", - kratko je rekao Kalinin.
  
  
  "Da, naravno." Сальгадо okrenuo i izašao kroz sobe.
  
  
  Joj, izgledao kao Kalinin priđe. Mi se nije sviđala ideja o tome što se ovdje čine rusi, i da mojim sunarodnjacima da ne smiju razgovarati sa mnom. Венесуэлец mora kontrolirati svoju revoluciju, ali Kalinin tretira Сальгадо, kao do najniže.
  
  
  Kalinin je trajala mi se nasmiješio. "Jako mi je žao što se tako dramatično je oduzeto vas Сальгадо, senor Chavez, ali ona ima odgovornosti u drugom mjestu. Vi dobro osjećate?"
  
  
  "Izvrsno", odgovorio sam.
  
  
  On пощупал moj puls i neko vrijeme nije ništa rekao.
  
  
  "Vrlo dobro. Tebi treba opustiti, a mi ćemo doći po tebe poslije ručka. Imaš ispred ozbiljno zanimanje".
  
  
  "Zar je previše za nju stvarno mogu napustiti ovo mjesto danas kasno navečer?"
  
  
  Moj vadičep stići ego iznenađenje. Ali nakon kratke stanke, on je odgovorio: "Da. Večeras ćete biti spremni".
  
  
  "Dobro", rekao sam. "Mrzim zaključak".
  
  
  "Mi smo svi djeca", - namjerno rekao je on. "Ali, mi moramo prinijeti žrtvu u korist revolucije. Zar nije tako?"
  
  
  Joj je kimnuo. Kalinin je trajala se nasmiješio i otišao.
  
  
  Joj zaspao dugo. Iznenada ga je čuo svoj vlastiti krik. Ga prodati na kat iskrene, sav u znoju i трясясь. Joj proveo ruku dršćući ruku na ustima, gledajući na suprotnom zidu. Na mene je ne čini se bojati - toliko o njoj znao o sebi. Mora biti da su oni davali mi lijekove. Sam imao još jedan noćna mora.
  
  
  Joj vidio ružna lica iz tamne sobe i čuo oštar zli glasovi. Sve to je pomiješana s mojim slikama. Njegova oklopa na tamno uličici s "люгером" u ruci. Joj skrenuo za ugao, i odjednom se ispred mene pojavio ogroman искривленное lice. On je izgledao kao predsjednik, ali to je bilo деформированное lice visi u mraku.
  
  
  Joj je strijelac na люгера opet i opet, ali to odvratno lice samo смеялось mnom zauvijek. Usta otvorena, prijeti progutati mene. Na mene približavali duge oštre zube. Tada joj je plakao.
  
  
  Zatim lagani ručak ga odvedoše me natrag u sobu s aparatima - zvali su ga kupaonica orijentacija. Tehničar je upozorio me da je ovaj razgovor će biti drugi, a on ne pretjeranih. Tanja srela sam u sobi, kada metode привязывали me na stolicu.
  
  
  "To će biti neugodna", rekla je ona. "Ali sve će završiti prije nego što ste to saznali".
  
  
  "Mislio sam da ti je prije", rekao sam. "Zatražio sam od tebe, ali oni su rekli, da ste previše zauzet da me vidi".
  
  
  Muškarci završili mene vezati remenjem i došli do jedne oko automobila. Prije se nisu koristili. Imao je mali upravljačka ploča, no, na šalteru su desetke treperi obojenih svjetala.
  
  
  "Što su rekli ti je istina", rekla je Tanya.
  
  
  "Vidim da li sam ga u vas opet, zatim kako otići odavde?"
  
  
  Ona se okrenuo. "Možda. Sve ovisi o ishodu misije".
  
  
  "Ne znam ništa o misiji", - odbijeni su se pojavili u medijima objave hej.
  
  
  "Uskoro ćeš znati".
  
  
  Ovaj put su koristili drugi uređaja - spojnu metalne trake na prsima i nova frizura. Tanja проследила, da sve bude kako treba, i izašao kroz sobe.
  
  
  Oni su isključili svetim i ga vidio još nekoliko slika u mraku. Slike su čak i više stvaran, nego oni, da vidio sam to jutro. Ovaj put mi se nije učinio injekcije, ali sam znao da je akcija jutarnje doze još uvijek nije u potpunosti nestao.
  
  
  Predsjednik pojavio u sobi. On projektila kroz gužvu, nasmijao махая rukama i nasmijana. Čim se slika pojavljuje, povez početka nešto učiniti sa mnom. U glavu je nastao užasan pritisak, bol je postala gotovo nepodnošljiva. Dok ju je gledao kako se kreću slike, agonija je pojačano. Joj iso svim silama pokušao da se oslobodi, otvaranjem i zatvaranjem usta i squinting od boli. Postao je samo još gore, sve dok nisam mislio da je moj gol glasova-glasova će eksplodirati. Krik je izbio imam oko grla. Čovjek je odvojen od gužve i kandidirao za predsjednika, mašući ogromnim mačeta. Oštrica соединилось, обезглавив predsjednika, ego i cilj je letio u gužvi, prolijevanje krvi posvuda. Ljudi su se smijali i smijali.
  
  
  Bol je nestala, i on je osjetio samo slatki prazninu fizičkog udobnost. Predsjednik je bio mrtav, i svijet je bio spašen od njegove tiranije.
  
  
  Joj, nadao, da je razgovor gotov, ali to se nije dogodilo. Još jedna scena njome budu ispunjene sobu, kada je predsjednik održavao javnu riječ. Bol je došao opet, i nju naletio na hax, sklupčana unutar, da se odupre hej. Ali me to pogodilo. Ovaj put je užasan pritisak na strelac je bio u pratnji akutne boli u prsima, kao da sam doživjela srčani udar. Njezin je čuo moj vapaj, ali bol nije prolazila. Muškarac voditi pištolj na predsjednika i iščupali pucao emu glavu. Bol odmah oslabio.
  
  
  Ali opet je soba puna slika, ovaj put za američkog potpredsjednika. On je vozio u crnom "Кадиллаке" službene povorci, i on je znao da je predsjednik Venezuele je vozio ispred njega u autu. Potpredsjednik je u skupo odijelo na tanke trake, империалистической gestikulirajući gužvi. Pritisak opet došao, ali ovaj put nije bilo stiskanje u prsima, samo užasna bol u glavu. Rezultat nagle eksplozije dima i ruševina strojevi potpredsjednik je bio uništen nevidljiva bomba, i sve koji su se nalazili u automobilu je poginulo. U sobi je početkom drugog прогремел jaka eksplozija, i stroj za predsjednika Venezuele srušila. Bol je otišao zauvijek.
  
  
  Joj srušila u stolicu, kad me отстегнули i isključili uređaj. Pored mene je bio dr. Kalinin, ali ja ga nije vidio, i na Bolje.
  
  
  "Najgore je iza nas, - rekao mi je.
  
  
  Kada je završio slušati me svojim стетоскопом, on mi je pomogao da ustane sa stolice i proveo hodnikom u redovan проекционную sobu. Na krajnjem ston je bio ugrađen ekran, a u stražnjem dijelu prostorije bila je kiosk za projektor.
  
  
  Kalinin stavio mi je u ruku napunjena "Luger". Joj tupo gledao u njega, još uvijek онемев od brutalne sesije. To je bio pištolj, oko kojeg je pucao joj u svom кошмаре.
  
  
  "Lijek je već više - rekao mi Kalinin, i vaša reakcija na različite podražaje tijekom ovog dijela obuke će biti sasvim prirodno. Vi ćete držati pištolj i učiniti sve što želite. . "
  
  
  To je samo gledao na veliki pištolj. Joj, znao da je to njemački pištolj, ali nekako ассоциировал ego sa Sjedinjenim američkim Državama. Dok joj pokušao je shvatiti u sobi tamne, i film je počeo. To su bili pravi fotografije, navodno snimljene u posljednjih nekoliko dana na предконференционных sastanke. U filmu je prikazan predsjednik izlaze na stazu ispred
  
  
  Palacio de Miraflores, pored njega je američki potpredsjednik. Okolo su operatori, a predsjednik bezbrižno razgovarao sa svojim američkim gost.
  
  
  Kada je lik na ekranu, čini se, približavali k meni, u mojim grudima porasla neodoljiv osjećaj mržnje, i on je osjetio anksiozni smisao, osjećaj jake nelagode. Bol pojačala s osjećajem potpunog gađenja. Ga više nije vidio zaslona. Dopire do mene muškarci postaju vrlo stvarna. Joj podigao pištolj u desnoj ruci i napravio ego na dvije figure. Njezin prvi znamenitosti na predsjednika. Joj trese od mržnje i boli, i znoj tek na moje čelo. Ga pritisnuo okidač. Lik ležerno su dolazili k meni. Joj, bio bijesan. Joj je strijelac na pištolj i opet, i na prsima predsjednika gusta uzorak formira crna rupa. Za minutu ga spustio okidač u prazan spremnik. Ipak, dvije figure, i dalje približiti mi se. Joj метнул u njih pištolj, a zatim u formi bijes potrčala za njim. Joj snažno udario je i teško pao na pod.
  
  
  Zapalio sergej, Kalinin mi je pomogao ustati. Joj meni bez daha i bio je iscrpljen. Sada, kada je film završio, bol i bijes su otišli, oko mene.
  
  
  "Vrlo dobro", - слащаво govorio Kalinin. "Odlično, općenito".
  
  
  "Želim jasno... odavde" - rekao joj emu.
  
  
  "Dobro, - rekao je on. "Mi ne ćemo trebati u vama, do danas, kada će biti posljednja sjednica. Možete da se vrati u svoju sobu."
  
  
  Mi ga odvedoše natrag u bijelu sobu sa койкой, i da joj je teško bench press. Činilo se da je prošlo nekoliko bolan neprospavanih dana s njima lasica, kako sam se probudio to jutro. Joj zaspao dugo. Ali ovaj put noćna mora nije bilo. Umjesto toga sam imao vrlo detaljan san o Tane. Ona je bila gola u mojim rukama. Toplo mekoću njenog tela proguta me, zgrabila me željom. Svi osjećaji su bili probudio sam čuo njezin prekrasan glas i osjećao opojni miris ee брасс. I tijekom cijelog svodovi, u žaru strasti, ona je cijelo vrijeme govorila mi je: "Izvini, Nick. Oprosti, Nick".
  
  
  Nisam mogao shvatiti zašto se ona koristi to strano ime, ali ne шталь ispravi ga. Mene nije brinuo oko toga, kao što je ona mene pozvala. Ništa nije bilo važno, osim tople, zahtjevna mesa, извивающейся ispod mene.
  
  
  Odjednom sel. Njegove misli o Tane i njegovu uporabu stranih imena. Nick. Što to znači? Joj sanjao o Люгере, koji Kalinin воткнул mi je u šake. Dok je ležao tamo, očekujući da će oni dovesti me na završnoj sjednici, svoje misli, ne bi li u zadnjih par dana nešto više, nego što joj je znao više nego što su mi rekli ti ljudi. No, oni su morali biti legitimni. Oni su znali svi opremljen mene, sve o mojoj filozofiji i moj rad s prometom. Mi smo sve radili vjačeslav jednog djela, i on im je trebao vjerovati.
  
  
  Kada su došli po mene, rekli su mi da sada je rana večer, i mene je pušten kroz nekoliko sati poslije dobrog obroka. Mene oni ga odvedoše u ориентационную, ali ne пристегивали k specijalne stolice. Umjesto toga, oni su me pitali sjesti na obična stolica pored Сальгадо. Nakon nekog vremena otišao je, i ušli Tanja i Kalinin s trećom osobom, ruskim po imenu Oleg Dimitrov.
  
  
  "Senor Dimitrov usko surađuje s lider pokreta", - objasnio mi Kalinin.
  
  
  Joj okrenuo pogled s muškaraca na tanya malom. Ispod ruke je nosio svežanj papira. Ona nesigurno mi se nasmiješio.
  
  
  "Mi ćemo početi?" - neopisiv upitala je.
  
  
  "Dobro," rekao sam. "Krenimo."
  
  
  Oni придвинули tri stolice a u igri licem " ko mi, ljudi na obje strane Tani. Ona je uložila papira sebi na koljena. Dimitrov napeto gledao u mene, kao da pokušava procijeniti moje najdublje misli i osećanja.
  
  
  "Tražimo od vas da još jednom proći tečaj terapije", rekla je Tanja. "Onda ćeš spreman".
  
  
  Kalinin priprema kalupa. On se nagnuo naprijed sa stolice i napravio mi injekciju. "Ovaj put ste dobili samo mali broj sedativ, reče on, jer ćemo objaviti odmah zatim završetka sjednice". Tekućina dospije u moju venu, on je izvukao iglu i pritisnuo pamuk disk do sitnih rana.
  
  
  "Sada - rekla je Tanja svojim ravna, tihim glasom, - ako se osjećate vrlo opušteni i mirni". Njezin glas bio je gromak, nagovoriti moj mozak, i uskoro se našao u ego moć. Ona je potpuno pokoran.
  
  
  "Ovaj put ga pitati je li otvoriti oči, ali ne morate ići oko dubokog transa. Na račun pet otvorite oči, ali ostati u гипнотическом stanju".
  
  
  Ona je polako mislila. Kad je rekla pet, moje oči su se otvorila. Joj prevede pogled s jednog lica na drugo. Joj dobro svjesni sve što me okružuje, ali je još uvijek bio u stanju krajnje euforije. Joj je bio potpuno opušten i znao da sam u punom snagom tog glasa.
  
  
  "Vi ste bili izabrani za obavljanje najvažnija misija"
  
  
  Ovo naselje rusije, koju su svi isti poduzela revolucije - ozbiljno je rekla Tanja. - Prekosutra će se održati Каракасская konferencije. Će jutarnja i dnevna sjednica. Će prisustvovati predsjednik Venezuele, potpredsjednik Sjedinjenih američkih Država i drugi uglednici. Konferencija će se održati u Palacio de Miraflores.
  
  
  "Vi ćete ići na dvodnevni sastanak neposredno prije nego što je konferencija će opet. Bit će vam dati bokal s vodom, koji možete prenijeti u sobu. Kada se konferencija nastavi, uređaj, tucked daleko u grofica, da će ubiti sve u ovoj sobi".
  
  
  Mene je zahvatio jeza užitka.
  
  
  "Nećete koristiti oružje za ubiti svoje neprijatelje, kao što ste pokušali učiniti prije. Ali vas ubiti ih. Razumijete?"
  
  
  "Da, to razumijem."
  
  
  "Vaše lice će izgledati drugačije kada se probudite iz tog transa. Mi ćemo učiniti da izgledate kao američki špijun po imenu Nick Carter".
  
  
  "Nick Carter", - ponovite ga. Nick! Tako pozvala me u snu Tanja. To je slutnja, kao u snu o "Люгере".
  
  
  "Uđete u zgradu pod imenom Nick Carter. Član naše grupe će vam bokal sa skrivenim uređajem. Vi donesite bokal za sastanke i stavi ego na stolicu. Vi ćete biti u mogućnosti to učiniti, jer to je Nick Carter, od kojih smo se riješili, ima viši nivo priznati na konferenciju ".
  
  
  "Razumijem", rekao sam.
  
  
  "U iduća dva dana ćete prikazati oko sebe Nick Carter. Sada ću početi čitati datoteke o tom agentu, i morate zapamtiti svaki detalj, tako da možete uspješno predstavljati Karter. Osim toga, imate određena znanja o ovaj čovjek je duboko unutar vas. Možete koristiti samo dovoljno tog znanja, za obavljanje svoje utjelovljenje, i ne više od toga ".
  
  
  Čitala papira na koljenima. Informacije zapamtiti je bilo lako. Nekako mi se to činilo vrlo poznato.
  
  
  "To joj je dao sebe za Ильзу Hoffman", - zaključuje Tanja. "A onda bi, kao i mi vas nećemo pustiti, vi ste odmah obavijestiti šefa Картерса, David Хоуку. On поинтересуется, zašto ste bili bez veze, u roku od dva dana, i on pita opremljen mene, koju on zna kao Ilze Хоффманн. Kažete da ste съездили sa mnom na ladanje vilu na nekoliko dana, jer ste hoteli me, ali sada ste uvjereni da sam izvan sumnje ".
  
  
  "Da", rekao sam. "Iznad sumnje". Informacije neizbrisivo записывалась u mom mozgu.
  
  
  "Vi ćete davati sebi za Nick Carter baš prigodno, što je i dobro, čineći sve što se od vas očekuje prije podne na dan konferencije. Zatim se zanemari sve naloge, koje oni vam mogu dati, i krenuo u palaču. Morate biti u hodniku otvori za ulaz u dvoranu ривненской u sat vremena na dan. U to vrijeme će se uklopiti u naš čovjek. Na nen će biti tamno plavo odijelo i crvenu kravatu s bijelim cloves na rever. On preživjeti vam ovaj bokal, koji je oko njih, da će se koristiti na stolu za pregovore ". Uzela mi Dimitrov veliki okićen bokal. "Unutar njega, pod lažnim dnom, biti će to uređaj".
  
  
  Ona oprezno maknuo e-mail gadget. To je kao fancy транзисторное radio.
  
  
  "Uređaj se upravlja pomoću daljinskog upravljača. To se emitira zvuk u širokom rasponu frekvencija, šire nego što je razvijen od ranije. Na određenim frekvencijama i razinama glasnoće zvuk uništava središnji živčani tkanina. Vrlo kratko izlaganje dovodi do bolne smrti".
  
  
  Ona je zamijenila gadget u grofica. "Uređaj će biti postavljen na željenu brzinu pomoću daljinskog upravljača zatim u uvjetima dnevnog sesije. U roku od nekoliko minuta ona će ubiti sve unutar udaljenosti, ali ne utječe na nikoga izvan sobe. Onda bi, kao što je to ispuni svoj posao, to je za objavljivanje mnogo niži zvuk, koji će i dalje zvučati vrlo visoka za dočekati vaše uši. Možete čuti ovaj zvuk izvan konferencijske dvorane, gdje ćete biti ".
  
  
  "Ja ću čuti zvuk izvan konferencijske sobe", - ponovite ga.
  
  
  "A onda bi, kao što je naš čovjek će vam bokal za vodu, a da se približite na stražarima na dan sobe i reći im da je osoblje palače tražio da dostavi bokal, da je slatka voda za članove konferencije. Budući da je Nick Carter ima dozvolu za ulaz u poslovne / konferencijske dvorane, oni će vam se pripisati bokal unutra i stavi ego na stolicu. Ostavite ego kod zida, a drugi bokal odnesite u najbližu uslužni sobu u hodniku. će ostati daleko od neposrednoj blizini, dok ne vidite da su svi ušli u dvoranu za dnevni sjednici.
  
  
  "Kada ćete čuti prodoran zvuk oko sobe, saznat ćete da je uređaj je zadržao svoj posao. Sada slušajte pažljivo". Dimitrov je ustao i okrenuo brojčanik na malom pisaćem stroju, na obližnjem stolu. Joj čuo prodoran krik, koji je negirao su se pojavili u medijima poruke mi buka nekim zrakoplova.
  
  
  "To je zvuk koji ćete čuti".
  
  
  Glas ega je zastao na trenutak. "Kada ste to čuti - polako reče ona, - vi ćete se prisjetiti i sve što je bilo pokopano u vašoj podsvijesti. Sjetit sve što sam vam rekao ranije ne pamti. Vi ćete se prisjetiti svega što se dogodilo prije vašeg odlaska na ovu kliniku. Ali vi ne uči ništa, što se ovdje dogodilo. To će vam otkriti istinu, ali će dovesti do prave pometnje. Vi ste признаетесь prvi iz matematike, koji govori s vama, da ste подложили uređaju smrti u dvoranu. Da li je sve to jasno? "
  
  
  "Sve je jasno - rekao sam.
  
  
  "Osim toga, kada je naš čovjek daje vam bokal, on će reći:" Viva la revolución! Ove riječi ojačati svoju odlučnost ubiti predsjednika Venezuele i amerikanac, i osjetite neodoljivu želju da se pripisati bokal u sobi, kako joj je. pripremio za posao za vas ".
  
  
  "Viva la revolutión", rekao sam.
  
  
  Kalinin je ustao, otišao do stola i досталь, s obzirom da mi "luger", i štikli u koricama. On je predao mi oružje.
  
  
  "Ostavi pištolj", rekla je Tanja. "Korice na стидете mora biti priključen na vaš desno предплечью".
  
  
  Ga je slijedio njezine upute. Oružje činilo mi se neugodan i težak. Kalinin mi je donio taman sako i kravatu, i Tanya велела obući ih preko oružja.
  
  
  "Oružje je pripadalo Niku i Kućišta, - rekla je Tanja. "Vi ćete znati kako ih koristiti. Šveđani su previše je ega".
  
  
  Dimitrov se sagnuo i nešto šapnuo Tane na uho. Ona je klimnula.
  
  
  "Nećete pokušati vratiti u svoj stan na Avenida Bolivar. I vi ne ćete komunicirati s Линчевыми ili хема-bilo tko povezan s tom misijom, čak i osoblje ove klinike".
  
  
  "Vrlo dobro", rekao sam.
  
  
  "Sada, Rafael Chavez, možete izaći iz hipnoze kada joj отсчитаю od pet do jedan. Vi ćete biti tečno govoriti engleski jezik, i to jezik koji ćete koristiti, sve dok ne ispunimo svoju misiju. Vi ćete biti spremni da završite misiju, i vi slijedite sve moje upute točno.
  
  
  "Ja ću početi jbeil sada. Pet. Vi ste Rafael Chavez, i promijeniti tijek suvremene povijesti Venezuele. Četiri. Vaš predsjednik i potpredsjednik Sad - vaši smrtni neprijatelji. Tri. Da li ste razmišljali. bez cilja, ali ubiti ovih dvaju muškaraca, kao što smo planirali. Dvije. Kada se probudite, nećete znati da su bili pod hipnozom. Ne možete sjetiti imena onih koji su ovdje s vama, ali ste naučili da smo prijatelji revolucija, koje su pripremili vas za svoju misiju ".
  
  
  Kada je dostigao broj jedan, u troje ispred mene na trenutak, činilo se, расплылась, a zatim opet postao fokusiran. Joj prevede pogled s jednog lica na drugo.
  
  
  "Ti si dobro se osjećate, Rafael?" - pitala je slatka mlada žena.
  
  
  "Osjećam se odlično", odgovorio joj je, hej, na engleskom jeziku. Nevjerojatno, ali rekao sam to bez rada.
  
  
  "Хема ćeš u sljedeća dva dana?"
  
  
  "Nick Carter, američki špijun".
  
  
  "Što vi činite kako уедете odavde?"
  
  
  "Доложите iz matematike po imenu David Hok. Joj reći emu, što je s vama - s Ilze Хоффманн - za vrijeme odsutnosti Sump".
  
  
  "Dobro. "Idi i gledaj sebe".
  
  
  Joj, prilazi ogledalu. Kad joj je vidio svoje lice, on je izgledalo drugačije. Oni promijenio moj izgled, tako da sam izgledao točno kao Nick Carter. Joj zalazak sunca u jaknu i izvukao "luger". Ime wilhelmina slijedi промелькнуло u mom golova. Joj nije imao pojma zašto. U svakom slučaju, to nije činilo važnim. Joj povukao okidač i staviti uložak na uložak za pištolj. Joj bio je iznenađen svojom sposobnošću nositi oružje.
  
  
  Ponovno se okrenuo prema троим oko njih. "Ne znam dočekati svojih imena", rekao sam.
  
  
  Muški, očito, zadovoljno se nasmiješio. Međutim cura je pričala. "Vi znate da smo vaši prijatelji. I prijatelji revolucija".
  
  
  Njezin je oklijevao. "Da", rekao sam. Joj нацелил pištolj na osvijetljena kroz sobu i squinted duž debla. To je prekrasan alat. Joj gurnuo ego natrag u kubura.
  
  
  "Čini se da si spreman" - rekla je djevojka.
  
  
  Joj drži oči na trenutak. Joj, znao da između nas nešto bilo, ali se nije mogao sjetiti njenog imena. "Njezin je spreman". Joj osjetio iznenadna želja da se odseliti, da najvažnija stvar u mom životu - misijom, na kojoj su me pripremili su ti ljudi.
  
  
  Čovjek u poslovnom odijelu progovorio. Ego glas činilo prilično autoritativnim. "Onda idi, Rafael. Krenuti na konferenciji u Caracasu i ubij svoje neprijatelje".
  
  
  "Smatram da je, da je to učinjeno", rekao sam.
  
  
  Sedmo poglavlje.
  
  
  "Gdje je, krojač" uzmi, si bio?"
  
  
  David Hawk u crni bijes topal po broju hotela. Ego sijede kose su взлохмачены, a oko hladnih plavih očiju formira duboke bore. Nisam znao da su amerikanci sposobni za takve izljeve ljutnje.
  
  
  "Bio sam s djevojkom", rekao sam.
  
  
  "Djevojka! Na dva dana? Tijekom vašeg безвременного odmora su se dogodile važne događaje. Ne bi bilo loše, ako ste došli ovdje na naložio".
  
  
  "To činilo previše zainteresirana previše brzo," rekao sam. - Morao sam saznati, koristi li se ona nekako protiv nas. Ona je pozvala me je na par dana u prigradski vilu, i nisam mogao doći s vama do toga kako smo otišli. Onda bi, kako smo došli do vile, nisam imao nikakvu rješavanje kontakt s vama ".
  
  
  Hok squinted, gledajući u mene, a ja sam se bojao da me vidi kroz moj maskirati. Joj kako je siguran da je on znao da ja ne Nick Carter, i on je samo igrao sa mnom u igru.
  
  
  "To je cijela priča?" - едко pitao je on.
  
  
  On nije vjerovao u to. Morao sam improvizirati. "Pa, ako moraš znati, njegova je bio bolestan. Prvo joj je, mislio, da djevojka me отравила, ali to je bio samo težak slučaj bolesti turista. Joj ne bi donio tebi ništa dobro, čak i ako bi mogao da se uspostavi kontakt ".
  
  
  Kad joj je govorio, oči su mu bile lijepe na moje lice. Na kraju, su se malo omekšala. "Gospodine. Mi smo na pragu vrhunac naše najveće misije u godinama, a vi odlučite postati bolestan. Pa, može, to je moja greška. Možda joj previše teško vas pritom".
  
  
  "Jako mi je žao, gospodine", rekao sam. "Ali morao sam provjeriti djevojku. Sada joj je uvjeren da je ona izvan sumnje".
  
  
  "Pa, mislim da je to nešto, čak i ako je to nešto negativno".
  
  
  "Može, to je spremno na divlje guske", rekao sam. "U svakom slučaju, njezina je vratio na posao. Što je novo?"
  
  
  Hok izvukao dugu kubanski cigara. On je malo off konac i zavrnuti ego u usta, ali je nije zapalio. Imao sam snažan osjećaj deja vu - Sokol negdje drugdje, pa isto. Sve nagađanja i flash невозможных polu-sjećanja su učinile da mi nervozan.
  
  
  "Potpredsjednik je sišao s uma. On kaže da smo overzealous s pitanjima sigurnosti. On je zgrabio nekoliko djelatnika CIA-e i zahtijeva dodatne djecu na Tajne službe kući. Rekao je da za press nezgodno imati vojsku zaštitara oko, kao da mi ne vjerujemo venezuele policije ".
  
  
  "To je jako loše", rekao sam. Na samom delle sve je bilo normalno. Manje će oko amerikanaca, za koje joj ću djelovati, lakše će biti moj posao, kada joj doći na konferenciju.
  
  
  "Pa, u palači još uvijek puno ljudi s pištoljima u džepu. Joj izazvao N7, kada je mislio da si mogao bi biti negdje na dnu шестифутовой rupe".
  
  
  Prvi put ga je shvatio da je jedna oko razloga zašto je Hawke je bio toliko ljut, bio je u tome da je on stvarno bio zabrinut opremljen mene. Bolje rečeno, o Nike Kućištu. Nekako je to svijest me dotaknu, i uhvatio sam sebe misli da je sudbina Kućišta pate od ruke mob su.
  
  
  Ga pitao. - "N7 - to je Ljepilo Vincent?"
  
  
  "Da. On nastanio u trećem hotelu Las Americas. Joj naredio emu provjeriti vaš nestanak". - sarkastično rekao je on. "On se sada može prebaciti na više važnih pitanja. Večeras potpredsjednik prisutan na внеплановой stranci, koja se bavi održava se u vrtovima američkog veleposlanstva. Predsjednik Venezuele nužno objavi. Budući da je konferencija će se održati sutra, joj želim početi poduzeti posebne osobne mjere opreza, posebno u pogledu svih događaja koji nisu uključeni u početni raspored ". On je grickao cigaru.
  
  
  Spominjanje tih neprijateljima naroda me izbiti. Mene je zahvatio vrući aktivan odmor mržnje, i morao sam iso svim silama odvratiti to. Jedan pogrešan potez s Хоуком može uništiti misiju.
  
  
  "Dobro, njegova ću biti tamo", rekao sam.
  
  
  "Ti si stvarno ok, Nick?" - iznenada je upitao Hok.
  
  
  "Naravno, a zašto ne?"
  
  
  "Ne znam. Samo na trenutak si izgledao drugačije. Tvoje lice se promijenilo. Ti si uvjeren da još uvijek nije bolestan?"
  
  
  Brzo je prihvatio izgovor. "To može biti", rekao sam. "Ja danas ne sasvim sami." Joj, mislio, da je u bilo kojem trenutku, on će otkriti moju maskirati, i mi morati ubiti ego люгера u džepu. Joj ne hotel ego ubiti. Činilo se kao dobar čovjek, čak i ako je bio jedan oko neprijatelja. Ali bilo tko tko sjedne na putu moju misiju, biti će potrebno riješiti - alternative nije bilo.
  
  
  "Pa, ti zaista nisi sama", - polako reče Hawk. "Htio sam vas poslati u ambasadu, da provjerite da li je par asistenata, koji će se u palači sutra, ali ja ne mislim da ste spremni na to. Bolje vam je da se opustite do ove večeri. "
  
  
  "Za to nema potrebe, gospodine", rekao sam. "Ja ću biti sretan da ide u ambasadu i..."
  
  
  "Po mjeri побери, N3! Ti bolje znas nego se raspravljati sa mnom. Jednostavno, te povratak u svoju sobu i ostaju tamo dok ti ne понадобишься. Nju ću vas, kada dođe vrijeme ići u ambasadu".
  
  
  "Da, gospodine", tiho je rekao ja sam zahvalan za priliku da se izbjegne veći broj kontakata s amerikancima, nego je apsolutno potrebno.
  
  
  "I ne связывайся s taj prokleti djevojkom", - povikao mi je Hawk.
  
  
  * * *
  
  
  Vrtovi veleposlanstva u redu u bilo koje vrijeme, ali u večernjim satima su oni bili posebno veliki. Posvuda su se svjetla. Za goste su bili postavljeni burning мангалы, i stolovi s hranom. Na jednom kraju vrta je igralište gdje se cijelu večer svira orkestar.
  
  
  Sokol i Vincent su bili sa mnom, ali mi ne govori da još s drugima.
  
  
  Joj ranije upoznao Vincenta u wc. Mi smo razmijenili pozdrave, i bilo mi je prilično neugodno. Joj, znao da je morao to znati, ali nisam bio spreman za sastanak sa drugim agentima AX. Morao sam na blef u toku našeg razgovora, a ja sam se bojao da me ne uvjeri. Vincent je ukratko ispričao o stožera-apartman AX i o prethodnom zadatku, na kojoj smo radili zajedno. Joj dopušta da mu je govoriti i samo соглашался sa svime što je govorio.
  
  
  Potpredsjednik pojavio dosta rano navečer. Joj pokušao potpuno ego izbjegavati. Ego lice i glas izazvao imam takve snažne emocije, da sam bio siguran da ću otkriti svoje pokriće, ako ću biti susret s njim licem u lice. Joj, pristupio grupi, i samo slušali kako se oni igraju. Glazba je bila odlična, i on je nestrpljivo čekao dan kada je moja domovina oslobodi od tiranije. Prvi put u nekoliko sati je počeo da se opušta.
  
  
  No, sreća nije držite. Joj ču iza sebe glas, i to je strašno glas američkog potpredsjednika.
  
  
  "Gospodin Carter".
  
  
  Joj, okrenuo se, pogledao emu u lice i osjetio užasan pritisak u golove, ali se borio s gađenjem. Između potpredsjednik stajali dvoje djelatnika tajne službe, koji кивнули mi.
  
  
  "Gospodin zamjenik predsjednika", rekao joj je teško.
  
  
  "Mislim da se nisu susreli s predsjednikom", rekao je čudovište. On je ukazao na približava lik, a njegova je vidio čovjeka kojeg je mrzio više od svega. To je bio direktan i značajan čovjek, na izgled dobroćudni starac sa širokim osmijehom i grudima, набитой trakama i medaljama. Ali ja sam znala da on predstavlja, i to mi je moj želudac сжаться. On je došao i stao pored nas. Dvojica policajaca u civilu i медперсонал su iza sebe.
  
  
  "Gospodine predsjedniče, to odina širom najboljih mladih ljudi u našim спецслужбах", rekao je potpredsjednik. "Gospodin Carter".
  
  
  "Mi je zadovoljstvo upoznati se s vama, gospodine Carter".
  
  
  Blizina tog lica učinila moj bijes gotovo nekontrolirano. Joj borio s nepremostivim naletom se baci na njega i rastrgati na komade golim rukama. Znoj je održao imam na čelo, a ja sam osjetio snažnu kompresiju u prsima, koja se bavi nastavila dredove i dreadlockse. Imam toliko boli trenutke, da sam mislio da je to glasova-glasova će eksplodirati.
  
  
  "To... to..." - izdahnuo sam i okrenuo od ove dvije muškaraca. Morao sam uzeti sebi u ruke, ali nisam znao kako to učiniti. Joj, osvrnuo se s tmurno lice. "Sa zadovoljstvom, gospodine predsjedniče - rekao sam.
  
  
  Svi su gledali u mene, kao da je sišao s uma. Sigurnosne službe pažljivo su proučavali mene.
  
  
  "S vama je sve u redu, mladić?" - upitao je predsjednik.
  
  
  Moje oči iso svim silama pokušao sastati se s ego pogled. "O, da, - brzo sam rekao. "Ja ću biti u redu. Imam samo da je sukob s turistima".
  
  
  Potpredsjednik pažljivo promatrao moje lice. "Bolje vam je da se opustite, gospodin Carter", tiho je rekao on. Minutu kasnije su prešli na razgovor američki ambasador.
  
  
  U naglog očaj joj se okrenuo da ide za njima. Moja ruka ušla u jaknu. Joj namjeravao povući "люгеры" i pucati na tom im glave. Ali kad joj je osjetio hladan metal pištolj ispred svoje ruke, svoje je došao u sebe. To nije bilo u planu, i on je morao pokoravati nalozima. Nju je izvukao ruku i obrisao znoj o jaknu. Joj, sav trese. Joj i osvrnuo se da vidi je li tko moje korake, i kad joj je okrenuo na zgradu, joj vidio da je moj kolega na AX Ljepilo-Vincent gleda u mene. On je cijelo vrijeme gledao.
  
  
  Boreći se s panike, njegova požurio prema stražnjem dijelu zgrade veleposlanstva, u muški wc. Postalo mi je loše, a ja sam se bojao da me će povraćati. Još uvijek trese, i činilo se da je gol-glasova-glasova расколется.
  
  
  U toilet počela zavaljat joj glavu hladnom vodom i teško nasloni na умывальнику. Joj bacila oko glave i lica, kao i bol i mučnina su počeli da se povuku. Kad joj je okrenuo pronaći ručnik, Vincent je bio tamo.
  
  
  "Što je s tobom, Nick?" upitao je.
  
  
  Ga odvratili od njega i вытерся. "Mora biti, joj da nešto nije u redu jeli", - odgovorio sam. "Mislim da joj još malo ne u sebe".
  
  
  "Izgledate strašno", - insistirao je on.
  
  
  "Sada se osjećam dobro".
  
  
  "Nije vam se čini da vam je potražiti liječničku pomoć ambasade".
  
  
  "Krojač, neto. Njegova stvarno u redu".
  
  
  Uslijedilo dugo tišina, dok joj grubo расчесывал kosu.
  
  
  "Ja sam nešto popio u tome kafić u Bejrutu, kada smo radili zajedno - rekao je on. "Sjećaš se? Ti si mi pomogao da se izvuče oko toga. To je samo pokušao vratiti za uslugu".
  
  
  Nešto duboko u moj mozak je reagirao kad je spomenuo incident u Bejrutu. Imam je vrlo kratko viziju, kao što su Ljepilo-Vincent pada na stari zid, i ja ću pomoći emu ustati na noge. Kroz djeliću sekunde scena je nestala, i on je mislio, predstavljao je li ga uopće.
  
  
  To me je pogodilo. Nju nikada u životu nije upoznao Ljepila Vincent. Kako sam joj mogao sjetiti da je s njim u Bejrutu? Nju nikada nije bio izvan Venezuele, osim toga vremena, kada joj je bio u SAD-u. Joj ništa nije znao o Libanonu. Ili joj je još uvijek bio tamo?
  
  
  Imam ponovo pojavio osjećaj da u mojoj prošlosti se nešto krije od mene u klinici. Nešto vrlo važno. Ali, možda ga je u krivu. Možda droge potiče moje mašte, da ga je mogao izmisliti scene, koji bi pomogli mi je igrati ulogu Nick Carter.
  
  
  "Ispričati", rekao sam. "Ja cijenim vaše zanimanje, Clay".
  
  
  On kratko se nasmiješio, ali znoj mu se vratio zabrinutost. "Nick, koji vrag ti radiš tamo onda bi, kako je s tobom razgovarao?"
  
  
  "Što misliš?" - защищаясь, pitao sam je.
  
  
  "Pa, na trenutak je izgledalo tako, kao da si bio idući za svojim Люгером. Što se dogodilo?"
  
  
  Njezin psihički trčao kroz nekoliko mogućih odgovora. "Ah, to. Mislim, to je prilično nervozan. Joj, vidi kako dečko gurnuo ruku u svoju jaknu, i na trenutak mi se činilo da je on posegnuo za pištoljem. Joj, osjećao sam se kao idiot, kad je izvukao maramicu".
  
  
  Naše oči se sastao i upoznao, kada je Vincent pohvalio moj reumatizam. Ako je on bacio me zvati, sam morao bi ubiti ego otvoreno ovdje, a to bi značilo velike probleme.
  
  
  "Dobro, prijatelju - rekao je on. Ego glas шталь mekša. "Tebi je bolje da se opustite, tako da sutra tebi će biti bolje".
  
  
  Joj, gledao na njega. To je bio zdepast muškarac s рыжеватыми kosom, vjerojatno, godina trideset i dvije. Imao je otvoreno, iskreno lice, ali sam znao da on može biti opasan.
  
  
  "Hvala, Clay", rekao sam.
  
  
  "Zaboravi to."
  
  
  Ostatak večeri joj je pokušao držati podalje od osnovne djelatnosti. Vlado se pojavio u nekom trenutku, kada su svi gledali na grupu plesača, i stao pored mene.
  
  
  "Sve izgleda normalno?" - pitao je, ne gledajući u mene.
  
  
  "Da, gospodine", odgovorio sam. Zanimljivo, govorio je da li je emu Vincent opremljen mene.
  
  
  "Čini se, ne moraš ostati ovdje dugo, Nick, - rekao je on. "I ja ću Vincenta natrag u ego sve. Ali ja vidim sutra rano ujutro u palači. Unatoč činjenici da se sve čini lijepim, ja sam još uvijek takav osjećaj o upozorenja. Primijetite da je osoba koja je u potjeru za tebe? "
  
  
  Još jedna незнакомая scena промелькнула imam golova - muškarac, stoji u bijeloj sobi, drži me s pištoljem. Ne, to je bio koridor, a ne soba. Joj dotaknu svog čela rukom, a Hawk počeo sam buljiti u mene.
  
  
  "Ne. Ne, njegov ego nije vidio". Kako je ona uopće zna o kojoj osobi je on rekao? U datoteci koja mi pročitali moji drugovi, ništa ne spominje. Samo ako ga nije zaboravio.
  
  
  "Nick, jesi li siguran da je s tobom sve u redu?" - pitao Hawk. "Kad ovdje Vincent, vjerojatno sam mogao učiniti bez tebe konferencija".
  
  
  "Ja sam u redu!" - rekao joj je nekoliko dramatično. Joj, pogledala na Hawk, i on je sumorno me pogledao, žvakaća незажженную cigaru. "Ispričavam. Ali ja osjećam da trebam na konferenciji, a ja želim biti tamo."
  
  
  Joj pokušao se ne čuje u glasu grube paniku. Ako Hawk izvukao me diljem sigurnosne službe, a ja ne mogu ostvariti svoju misiju.
  
  
  "Dobro", - konačno je rekao on. "Vidimo se sutra, sine."
  
  
  Nisam mogao gledati u njega. - "Ispravno".
  
  
  Hawke je prošao kroz vrt, a njegov je otišao. Mi ne želimo se vratiti u hotel. Morao sam popiti. Joj uzeo taksi do El-Hardin, jer se osjećao usamljeno, i zašto nešto ассоциировал to mjesto s djevojkom u klinici. Kad joj je ušao unutra, joj, bio je iznenađen da vidi da sjedi za stolom, kutnim. Ona je bila jedna, ispijajući šalicu vina. Ona je odmah me je vidjela.
  
  
  I vi ne ćete komunicirati s Линчевыми ili хема-bilo tko povezan s tom misijom, čak i sa osobljem u ovoj bolnici.
  
  
  Joj odvratili od nah i prišao stolu na drugom kraju sobe. Joj osjetio strašno želju ići s njom, reći hej, o svojim problemima, uzeti ga sa mnom u krevet. Ali ona sama zabranila mi da dođu u kontakt. Došao konobar ga naručio konjak. Kada je on otišao ju je podigao oči i vidio da je ona sjedila pokraj moje stolice.
  
  
  "Dobra večer, Rafael". Ona je sela pored mene. Ona je čak i ljepše od nje sjetio.
  
  
  Njezino ime je odjednom došlo mi je u glavu na svim dubina moje podsvijesti. "Imaš ime... Tanja". Joj pogledao hej, oči u oči. "Ne moram to znati, zar ne?"
  
  
  "Ne, ali mislim da znam zašto to radiš. Sve je u redu".
  
  
  "Ja ne moram biti s tobom, zar ne?"
  
  
  "Pitali su me da vas kontaktiramo. Da biste saznali kako se osjećate, i bili sigurni da ste usvojili kao Nick Carter".
  
  
  "Mene uzeo za njega", rekao sam. "Ali onaj koga se ime Sokol, previše zabrinut mojim blagostanje. Večeras me predstavili su predsjedniku, i to je prilično grubo na trenutak. Ali mislim da je prisiljen Hawk, da je sa mnom sve u redu. "
  
  
  Lijepo lice Tani помрачнело. "Sokol - jedina osoba koja može prekinuti cijelu ovu misiju. Morate uvjeriti ego na sve moguće načine, da se Nick Carter i da možete ispuniti svoj zadatak na konferencijama". Glas joj je bio naporan i uporan. "Važno je da ste imali pristup u dvoranu za vrijeme pauze za ručak".
  
  
  "Razumijem, Tanja, - rekao sam. Njegova hotel
  
  
  zagrliti ga i poljubiti. ""Dođi u moju sobu", rekao sam. "Na neko vrijeme. To... važno za mene".
  
  
  "Sokol, možda, bdije nad tobom", - blago je rekla.
  
  
  "Ne, to nije tako. Molimo vas, priđi, nakratko".
  
  
  Ona kretala minuta, zatim pruži ruku i nježno dotaknuo moje lice. Joj znala da je ona hotela mene. "Ja ću biti tamo kroz pola sata".
  
  
  "Ja ću čekati."
  
  
  Kroz četrdeset pet min stajali smo u полумраке moje hotelske sobe, joj grubo je zagrlio tanya malom. Joj poljubio ee, i njezin jezik skliznuo mi je u usta. Ona se privije me kukovima.
  
  
  "O, Rafael", - выдохнула je ona.
  
  
  "Skini odjeću", rekao sam.
  
  
  "Da."
  
  
  Раздевались u mraku. Kroz nekoliko sekundi oboje smo stajali gol i pohlepno gledali prijatelja na prijatelja. Tanja je bila jedna oko najljepših žena koje su joj ikada vidio. Moje oči upijaju puni okruglih grudi, tanka struka, oblikovane bokove i duge glatka bedra. I mene fascinira njegova blaga senzualan glas. Glas, koji je tako nježno i uvjerljivo je govorio sa mnom u klinici. Između nas je bio dodatni magnetizam zbog tih posebnih odnosa. Joj tražio tijela, koje je pripadalo toj убаюкивающему, манящему glas, glas koji je imao takvu moć zauvijek mnom.
  
  
  Zajedno smo došli do kreveta, a on je poljubio tamo, притянул k sebi i osjetio kako ee obučeni grudi прижались k meni, pomicanjem ruke na набухшим savijanja joj bedra.
  
  
  Oboje smo teško disanje. Ga pustiti, i to kreveta na krevet, i dalje puna krem oblik je izgledala kao krem na pozadini bjelina plahti. Joj sjetio strastvene trenutke u svom domu u klinici. Iznenada se kod mene pojavila jedna druga uspomena, na svodovima, koji je imao mene u klinici. Joj, vidio sam kako je Tanja ispruži irina umjesto kreveta, svim svojim tijelom приглашала me da se pridruže. To je bio samo san? Ili se to stvarno dogodilo? Joj je bio grozan koncizan i zbunjujuće.
  
  
  Njegova bench press u krevet i bench press-u blizini s njim, licem prema njoj. Joj, dodirnuo joj gorućim usnama svojim, a zatim je održana usnama na njen vrat i rame.
  
  
  "Imate sa sjedištem u Caracasu?" - upitao ga je između poljubaca.
  
  
  "Zašto si ti tako misliš", rekla je ona пораженно.
  
  
  "Imate li u stanu ima širok kauč?"
  
  
  Ona je pogledala u mene, i činilo mi se da sam vidio je strah u njezinim očima. "Zašto pitate?"
  
  
  Joj je rekao. - "Tamo smo prvi put napravili ljubavlju, zar ne?" "Do klinike. Kao što ste mi rekli, toga nije bilo u mom stanu. U mom stanu nema takve kauču". Pokazali su mi par slika mog stana na Авенидо Bolivar.
  
  
  Tanja je izgledala расстроенной. "To važno?" upitala je.
  
  
  "Ne baš", rekao sam, ljubim ga. "To je samo da je došla u glavu, kad ga vidjeh ovdje".
  
  
  Lice joj je opet расслабилось. "U pravu si, Rafael. To je bio moj stan. To je samo pregledao vas u klinici za naučiti, sjećaš li se".
  
  
  "Zbog misije?"
  
  
  "Zbog moje ženske taštine". Ona se nasmiješio i uporno držala za mene.
  
  
  Joj prestala brinuti o tome i zaboravio opremljen svime, osim hitnosti svoje želje i baršunasta blagost-ee tijelu.
  
  
  Glava osma
  
  
  Sljedeće jutro Hawk, Vincent i njegova krenuli u Bijeli dvor. Veliki dio redovnih snaga sigurnosti je vani cijelu noć. Na šestom satu ujutro je već bio дурдом. Hawke je rekao Винсенту i mi provjeriti konferencijske sobe i susjedne sobe do devet i trideset, kada je konferencija trebala početi. Joj je bio vrlo nervozan. Kod mene je nastao čudan osjećaj, kada ga je slijedila sve ove sigurnosne provjere, kao, lako premještanje okruženju ljudi koji su bili tamo s jedinim ciljem - da se zaustavi me. Ako to nije tako nervozan, to bi uživao ironiju svega toga. Osoblje službe sigurnosti кивнули i улыбнулись mi, čak i ne sumnjajući da je to pobrinuo da nitko nije napustio konferencijske sobe živ.
  
  
  Tijekom cijelog jutra osobe orijentacijskih sobe vraćaju me iznova i iznova, i svaki put kad se to dogodilo, njegova покрывалась hladan znoj. Snaga moje mržnje раздирала me na dijelove. Njegova hotel nastavi, obavljaju svoj posao i osloboditi svijet od ove dvije zlih ljudi.
  
  
  "Pa, ovdje je sat vremena prije početka konferencije, - reče Hawk, i da nam ništa više učiniti, nego što smo imali kada smo napustili Washington. Osim toga, da mi ne možemo naći visoke osobe, koje nitko osim tebe nije vidio. . "
  
  
  "To nije moja greška", - oštro sam rekao.
  
  
  Hok pažljivo istraživao moje lice, a ja sam shvatio da je to učinio opet. Joj izbjegavao ego lukave oči.
  
  
  "Tko, krojač sranja, to je rekao?" - odsiječe on u reumatizma.
  
  
  "Ja... žao mi je, gospodine. Mislim da ga je malo nervozan od novinare".
  
  
  "To baš ne liči na tebe, Nick" - ozbiljno, rekao je on. "Ti si uvijek сохраняешь hladnoća. Glas zašto joj vjerujem tebe najbolji. Da s tobom uopće? Ti znaš da možeš usporediti sa mnom".
  
  
  Joj, gledao na njega. On je na mene čudan utjecaj, i nije mogao shvatiti zašto. Sviđao mi se taj čovjek i njegova nekako osjećao vrlo blizu mu je, iako je nikada nije vidio, ego do jučer ujutro. To je bilo čudno.
  
  
  Sa mnom je sve u redu, gospodine, " rekao sam. - Možete na mene računati.
  
  
  "Jeste li sigurni?"
  
  
  "Da, to sigurno."
  
  
  "Dobro. Ako ste nešto обнаружишь, možeš naći me u stožer sigurnosti".
  
  
  Kada je on otišao, i željela udariti šakom o stenje. Joj mogao izgledati kao Nick Carter, ali nije se ponašao kao on. I Hawk primijetio. Ako ne bih bio više oprezan, ona bi проворонил cijelu misiju.
  
  
  U vrijeme konferencije palača je nevjerojatno nemirna. Dvorane su pretrpana ljudima. Bile stotine novinara iz cijelog svijeta. Photoflash rade svake minute, a bilo je i puno krikove i oblik turizma. Kada menadžeri dobit poslovne / konferencijske dvorane, publika oko njih bila je tako gusta da ih je jedva mogao vidjeti.
  
  
  Vidjevši ih ponovno iz blizine, njegova osjetio na njih kao neprijateljstvo, kao otvorenu mržnju, da sam se morao okrenuti. To nije mogao gledati, kako ulaze u sobu. Nakon nekoliko minuta svi su bili unutra, a iza njih zatvoren velike dvokrevetne dan. Konferencija je počela.
  
  
  Kad joj je stigao do palače i provjerio konferencijske sobe, skrenuo joj pažnju na bokal s vodom, na dugačkom stolu, oko mahagonija. On je bio identičan onome što mi je, ako je kasnije, za vrijeme odmora. On je ležao na pladnju, zajedno s desetak pjenušava kristala naočale. Do podneva voda, preostali u grofica, postat će pljesnivi, a zaposlenici palače će za estestvenno donijeti svježu vodu za dnevni sjednici.
  
  
  Jutro je trajalo godinu dana. Joj nemirno hodao amo-tamo po dugom hodniku. Ostali stražari su gledali u mene. Dvorane su bile pune njima. Dva venezuele straže, jedan zaposlenik CIA-e i jedan agent tajne službe su stajali na straži ispred ulaza u dvoranu. Svaki oko njih znao Nick Carter, i nitko nije ni pogledao na mene, kad joj je prije provjerava sobu.
  
  
  Oko jedanaest i trideset, pola sata prije prekida, hodnik izvan konferencijske sobe ponovno počeo rasti. Joj osjetio strašno napetost u prsima, i ja sam počela navijati za gol. Ali ovaj put bol je bila gotovo ugodan. Joj, znao da će nestati odmah poslije toga, kao što ću ispuniti svoju misiju.
  
  
  Neposredno prije promjene prišao mi je agent CIA-e. On je, očito, znao sam i nju morala znati ego. Joj usredotočio se, i ego lice postalo mi je poznato, iako, naravno, to nije tako. To sve je uvjetovana, i nije imao vremena brinuti o tome kako se to radi. Međutim, ovi sukobi su učinile da mi nervozan. Jedan slip mogao uništiti cijelu misiju.
  
  
  "Gdje si bio, Carter?" - pitao je muškarac. "Nismo vidjeli ste ovdje par dana".
  
  
  "Ah. Joj testirao nekoliko sumnjivih osoba", rekao joj je teško, iso svim silama pokušava zvučati za estestvenno.
  
  
  "Koga?"
  
  
  "Sinoć ga vidio na šalteru prijave muškarca sumnjivog izgleda, ali to se pokazalo mrtav kraj".
  
  
  "Ah, da, ga je čuo o tome. Također je čuo da se neko vrijeme je spavao sa nekom njemačke djevojkom. Ima li u tome istine?" - nasmijao se on.
  
  
  Osmijeh iznenada me podsjetio na onu koja je na lice američkog vice-predsjednika, kada je upoznao mene za predsjednika. "Zašto ti ne uzimajući izgubljen, nesposoban kopile!" - прорычал sam.
  
  
  Odjednom joj je primijetio Hawk i Vincent, stoji na samo nekoliko metara od mene, i gleda na mene. Nisam vidio da su prilazi.
  
  
  "Tebi treba držati toga na uzici", - ljutito je rekao čovjek iz CIA-e, kada je brzo prošao mimmo Хока i Vincent i otišao dalje niz hodnik.
  
  
  Vlado je stajao tamo, proučavajući me s minuti. Kad je progovorio, glas mu je bio blag i miran. "Hajde s nama, Nick, - rekao je on.
  
  
  "Njegov hotel mogao biti ovdje kada oni dolaze", rekao sam. "Može biti problem".
  
  
  "Po mjeri" uzmi, joj je rekao da ide s nama!"
  
  
  Joj потерл usta rukom. Imao sam problema, preostalo je nešto više od sat vremena do susreta sa osobom koja će mi bokal. Ali joj se nikako nije mogao odreći Hawk. On nije dao mi izbora.
  
  
  "Dobro, - tiho sam rekao.
  
  
  Hawke je proveo nas u praznu osobne sobu u blizini stožera službe sigurnosti. Kad smo bili unutra, Hawke je zatvorio i zaključao vrata, a zatim se okrenuo prema meni. Vincent je stajao po strani, u potrazi vrlo neugodno.
  
  
  "A sada", reče Hawk oštrim niskim glasom. "Da, krojač vraga, ovdje događa? Joj uzeo od tebe je sve, što je mogao, Nick. Da ste djelujući kao manijak".
  
  
  Joj ljutito pogledao Vincent. "Vi ste rekli emu o incidentu na zabavi".
  
  
  "Ne, ne, rekao je," - защищаясь, rekao je Vincent. "Ali morao sam to učiniti."
  
  
  "Kakva nesreća?" - pitao Hawk.
  
  
  "Samo mali emocionalne ispade", - rekao je Vincent.
  
  
  Joj облизнул žedne usne. Joj je drago što on nije spomenuo o mom pokušaju da izvadi Luger. Jastreb je bio oštar. Joj kako je siguran da je već sumnjao u moje osobnosti. Može, on je primijetio nekakvu manu u mom maskirati. Može, oni su ostavili родинку, шрамм vučene ili nešto drugo, da je izdala mene. Ne, to mora biti moja krivica. Joj jednostavno nije ponašao kao Nick Carter.
  
  
  "Dobro, što je to?
  
  
  - nestrpljivo je pitao Hawk. - Zašto cijelo vrijeme prokleto jesi li nervozna? Ti ne bi bio isti čovjek s njima lasica, kako se on s vile ".
  
  
  Reumatizam je bio jednostavan. Ona je druga osoba. Rafael Chavez. Ali nisam mogao da mu je ovo za reći. On je bio jedan oko neprijatelja. Obje ove agencije AH su moji neprijatelji.
  
  
  "Ja samo ne znam, gospodine. Može biti, to je zato što sve to prokleto frustrirajuće, s mnoštvom ljudi, толпящимися oko, buke i katastrofa. I što je najgore - znati da se nešto može dogoditi u bilo kojem trenutku, a mi ne biti u mogućnosti da bilo što s tim učiniti. Ovaj rad sigurnosne nije moj stil ".
  
  
  Oba su muškarci tihi minuti. Hok se okrenuo i otišao do prozora. "Bojim se da to nije dovoljno, Nick". On se okrenuo prema meni. Ego худощавое tijelo, čini se, još više smanjio u твидовом жакете, a njegove hladne oči, činilo se, gledao otvoreno na mene. "Što se dogodilo u su dva dana, kada vas nije bilo?"
  
  
  "To je ono što sam ti rekao", rekao sam.
  
  
  "Ne sviđa mi se to reći, Nick, ali mislim da si nešto скрываешь od mene. To također ne čini na tebe. Mi smo uvijek bili vrlo iskreni prijatelj s prijateljem, zar ne?"
  
  
  Pritisak na strelac i dojke raste. Prije nego što sam morao dokazati da se u tom hodniku, preostalo je manje od sat vremena. A David Hok hotel razgovarati i razgovarati.
  
  
  "Da, mi smo uvijek bili iskreni".
  
  
  "Onda, budimo iskreni", rekao je Hawk. "Mislim da se nešto dogodilo, kad si nestala, i ja ne razumijem zašto si mi o tome ne govoriš. Joj znam da imaš moraju biti uzrok bila ugrožena, ali za nas oboje bilo bi ценымногие bolje ako Se složite to. To se odnosi na djevojke Hoffman? "
  
  
  Ga bacio na njega pogled. "Ne, to nema nikakve veze s djevojkom. Što je, dovraga, to bi trebalo biti? Joj isto rekao da je to bio jasan. Da li vi stvarno vjerujete da sam vam jls? Joj, shvatio da je vrištati, ali bilo je već kasno.
  
  
  "Smirite se, Nick, - tiho rekao je Vincent.
  
  
  Trenutak Hawk nije rekao ništa. On je opet gledao u mene, пронзая me svojim otežanim hladnim očima. Pritisak u moju glavu i grudi opasno возрастало, i on se je osjećao, kao bomba, priprema eksplodirati.
  
  
  "Nick, - polako je rekao Hok - ja pucati na tebe s ovog slučaja". Ego je lice iznenada postalo staro i umorno.
  
  
  Me udario hladnoću. Joj, okrenuo, u susret s njim okom. "Ne možeš to učiniti", - gluh rekao sam. "Ja sam potreban ti je ovdje".
  
  
  "Molim vas, vjerujte mi, kad joj kažem da ne želim. Vi ste broj jedan na mojoj listi, i vi to znate. Vaš kasete govori sama za sebe. Ali ovdje nešto nije u redu. Osjećaj koji ju je iskusio, kad je stigao u Caracas - grozan osjećaj da je nešto pošlo po zlu, još uvijek sa mnom. Na samom delle, u posljednjih nekoliko dana postalo je ценымногие jači ". On je pogledao u Vincenta. "Vi to osjećate, zar ne, Clay?"
  
  
  "Da, gospodine", - rekao je Vincent. "Ja sam чуствую to."
  
  
  "Ti si uvijek vrlo cijenjena intuiciju, Nick. Ti si sam rekao mnogo puta sam o tome. Pa, njoj također. I iskreno sada imam jak osjećaj da ti ne bi trebao sudjelovati u tome. imenovanje više. Za svoje dobro, i za dobro konferencija ".
  
  
  "Gospodine, dopustite mi da vam pokažem što sam u redu", rekao sam. "Samo da mi dopusti da ostane na pauzi".
  
  
  Ego obrva нахмурилась: "Zašto u podne?"
  
  
  Nisam mogao gledati emu u oči. "To samo izgleda posebno opasna vremena. Kada su se sigurno vratiti u dvoranu, malo je vjerojatno da nešto pođe po zlu. Ga ostaviti, ako želite da joj ode".
  
  
  "Želim da ti ode sada", - hladno reče Hawk. "Vincent," idi i pozovi jednog na venezuele zaštitara. Njegovo postavljanje jednog natrag u hotel s Nikom, samo da bi bili sigurni da dođe tamo u redu".
  
  
  "To ne mora nužno biti!" - ljutito je rekao sam.
  
  
  "Oprosti mi, Nick, ali mislim da je to tako", - reče Hawk. Ego je glas bio oštar, kao i oči.
  
  
  Vincent je vodio put na dan, i odjednom se uspaničili. Nisam mogao dopustiti tim ljudima spriječiti mi ispuniti moj zadatak. Nešto su kliknuli iznutra, i moj cilj je uklonjena. Joj, znao sam da trebam učiniti. Morao ih ubiti. Mene zahvatila teška, hladna odlučnost.
  
  
  Joj brzo pristajanja u jaknu i izvukao "luger". Joj нацелил ego na Hawk, ali i razgovarao s Vincent. "Ostanite ovdje otvoreno", - oštro sam rekao.
  
  
  Oboje su me gledali u potpunom šoku.
  
  
  "Ti si sišao s uma?" - nepovjerljiv pitao Hawk.
  
  
  Vincent se okrenuo od dan. "Priđi ovamo, da joj mogao vidjeti", rekao sam. Kako samo ona to će ga ubiti ih oboje. Ali joj se mora brzo djelovati.
  
  
  "Što je to, Nick?" - pitao Vincent niskim stresno glasom.
  
  
  Joj je rekao. - "Moje ime je Rafael Chavez". "Ja osvetnik. Sada to ne smeta, da li vi znate. Nick Carter je mrtav, i ja выдаю sebe za njega. U roku od sat vremena joj je besprijekoran svoju misiju, a svi sudionici konferencije će biti mrtav. Ništa me neće zaustaviti, tako da se micati preda mnom, kao što sam rekao ".
  
  
  Jastreb Vincent i razmijenili poglede.
  
  
  "Ja sam vidio tajnu tetovažu na tvojoj desnoj ruci, kada ste oprali suđe jutros", - polako reče Hawk. "Ne, ne ti si prevarant. Costia boga, Nick, odgoditi tu stvar i razgovarao s nama."
  
  
  Ego riječi su me dovele u bijes. Joj нацелил pištolj emu u prsa. Ali onda ih je vidio, kao što je Vincent potrčala prema meni.
  
  
  Joj, okrenuo, u susret mu, ali je zakasnio za djelić sekunde. Sljedeće što se sjećam, on je bio na vrhu mene, i mi smo se srušila na pod.
  
  
  Kada smo došli, мясистый šake Vincenta udario me u lice. To je bio težak udarac, i on je zapanjen sam. Zatim joj je, osjećao kao "Luger" dobiva se oko moje ruke. Joj drzi iso svim silama, ali Vincent imele prednost. Pištolj je pao na pod. Ali ja ga obnovljena snage. Joj зампхнулся na Vincenta stopala i snažno pogodila njegov ego nogom u prepone.
  
  
  On je plakao i pao sa mnom na leđima. Joj primijetio "Luger", onda je dobio za njega.
  
  
  "Ne čini to, Nick. Morat ću pucati". Vlado je stajao nad nama, držeći mi svoju беретту. Joj, gledao kroz dugi šal emu u oči i shvatio da je on bio vrlo ozbiljan. Polako je ustao.
  
  
  "Misliš, možeš me zaustaviti u tome?" - pitao sam je prijeteći glas, koji ne priznaje svojim.
  
  
  "Potpuno sam siguran, da ću", - tiho je rekao on. "Ali ne bi me to rade".
  
  
  "Ja pick imaš ovu igračku i ubiti ga", - прорычал sam. Njezin je napravio korak prema njemu.
  
  
  "Joj пристрелю, Nick, - reče Hawk. Ali joj mogao vidjeti nagovještaj strah u ego očima - on se bojao da ne može me ubiti.
  
  
  Ja sam prolazio nazvati ego-blef, kada je vidio, da je Vincent, пошатываясь, opet je ustao na noge. Kada je Hawke oprez нацелил pištolj mi u sise, Vincent došao do mene. Joj uhvatio ego i vukao prema sebi, kako bi se zaštitili od "Беретты jastreb kokošar". Zatim ga je snažno gurnuo Radovima, i on je teško pao na Hawk. Oba muškarci отшатнулись, i pištolj pucao, издав tiho kucati. Kolutanje se zabio u strop.
  
  
  Joj hodali brzo, udaranje desne ruke o vrat Radovima, i on отлетел od jastreb kokošar, čime je otvoren put mi. Kada je Hawke opet опускал pištolj da se opet cilj, nju je uhvatio ego ruku s pištoljem i povukao, jako okretanja, kada se dovukao ego u sebi. On je otišao preko moje bedro i srušio se na pod, "Berretta" udario o zid iza njega. On je bio оглушен.
  
  
  Joj, posegnuo za Люгером, ali ovdje je Vincent opet me je uhvatio. Joj, pao, ali je odmah došao u sebe i pogodio lijevi hook u široko lice Vincent. Ego jagodice puknut, i on покачнулся od udarca. Emu je bolno, ali on nije završio. Joj, vidio, kao ego je ruka otišla pod jaknu. Jednim pokretom joj gurnuo štikli sebi u dlan i poslao ego u letu u tom trenutku, kada je Vincent cilj. Nož вонзился mu je bilo pod rebra, on dahnu, njegove oči raširile, a on je pao na rame.
  
  
  "Gospodine, Nick!" - povikao Hawk, nepovjerljiv gleda na tijelo Vincent. Hok došao svijesti, ali još uvijek bila previše slaba da se krene. Joj uhvatio "luger" i pažljivo нацелил emu u glavu. On mora umrijeti. Drugog načina nije bilo. Joj stisnuo prst na okidaču, ali nešto me zaustavilo. Hawk gledao me provokativno i ljutito i обиженно.
  
  
  Mržnja i bijes переполнили moje grudi. Ovaj čovjek je stajao uz mene na putu. Joj je bio eliminirati ego. Moj prst se opet stisne tvrdi metal ispusnog kuka. Joj, gledao na to морщинистое lice, i zamrznula, zapanjen neočekivanim val emocija. Ne znam zašto, ali sam joj previše volio i poštovao tog čovjeka, da puca. A ipak sam morao povući okidač. Joj покрылся hladno onda kada kontradiktorne emocije zapljuskuju moje upaljene mozak. Joj, облизнул žedne usne i opet cilj. Moja dužnost je bio jasan. David Hok je morao umrijeti.
  
  
  Ali ja ne mogu to učiniti. Joj jednostavno nije mogao povući okidač. Može, mi još uvijek nije morao ubiti ego. Ga mogao povezati ego i držati po strani, dok ne besprijekoran svoju misiju.
  
  
  Hawke je gledao u moje lice. On nije izgledao vrlo удивленным, kad joj je spustio pištolj.
  
  
  "Ja sam znao, da ti mene ne убьешь", tiho je rekao on.
  
  
  Joj, povikao je. - "Šuti!" Joj je bio previše uzrujan i kratak zbunjujuće, da misle jasno.
  
  
  Njezin je povezala Хоуку ruke i noge ego kravata i remena. Imam pokrenuti događaje misli, njegova borio se kao agent AX, a ne revolucionar-amater. I njezin je povezala Хока, kao profesionalac, iako je znao da nikada prije nije napravio ništa slično. I bio je to čudan osjećaj, koje je doživio starac. Nije bilo više smisla od izbijanja nepoznatih sjećanja i lude snove koji su mi снились posljednjih nekoliko dana.
  
  
  Imam ponovo pojavio osjećaj da sa svim tim nešto nije u redu sa ljudima u klinici, misijom, u koju je bio i sa mnom. Ali nije bilo vremena da se bave.
  
  
  Joj затащил Hawk u чулан. Joj ne заткнул mu je usta, jer je znao, da je soba potpuno звуконепроницаемы. On je samo gledao u mene.
  
  
  "Ti si pod drogom ili nešto slično", rekao je on.
  
  
  "Šuti, a ja ne ću te ubiti", - oštro sam rekao.
  
  
  "Ne želiš me ubiti. Ti si istina vjeruj mi, da li je čovjek po imenu Chavez? "
  
  
  "Joj Chavez".
  
  
  "To nije istina", - odlučno rekao je on. "Ti Si Nick Carter. Krojač побери, ti si Nick Carter!"
  
  
  Od njega imam predenje gol. Glavobolja vratio - glavobolja, koja se bavi održat će se tek onda bi, kao što sam ga ubiti svoje neprijatelje. Joj pogledala na sat i vidjela da imam još oko pola sata. Joj запихнул Hawk u ormar, zatvorio i zaključao vrata. Joj, pogledala na Vincenta, kada je prišao na dan. On je izgledao mrtav, i iz nekog suludog razloga bilo mi je jako žao.
  
  
  Joj, izašao je u hodnik i sa čuđenjem otkrio da je gotovo pusta. Venecuelanski policajac je ušao u sobu zaštite na drugom kraju dvorane. On me nije vidio. Očito je da nas nitko nije čuo. Ali ne i hotel nam хема suočiti. Osoblje službe sigurnosti mogu pomoći, ali pitam se, odakle joj, ili netko, tko je vidio, kako idem hodnikom s Хоуком i Vincent, svibanj početi zbrojiti dva i dva. Njezin je odlučio izaći oko palače kroz bočni ulaz. Nju mogao proći kroz dvorište i vratiti se kroz glavni ulaz. Nadamo se da će publika je rasprodana bi tijekom podnevnog odmora. I svatko tko je vidio, kako je ušao, samo verovati da sam otišao na rani ručak. Joj brzo gledao oko sebe, tiho prošao hodnikom i iziđe kroz bočna vrata.
  
  
  Deveti poglavlje.
  
  
  Joj bacila oko glave Hawk i Vincenta. Moj sat je pokazao dvanaest i trideset pet - ukupno dvadeset i pet minuta prije sastanka sa svojim kontaktom izvan konferencijske dvorane.
  
  
  Brzo je prošao kroz dvorište prema prednjem dijelu palače. Čak i u to relativno mirno vrijeme svugdje su ljudi. Automobili su ispunile ulice, pogodan u sklopu palače. Prilazni putevi su stegnute, ali stražari pustite stroj za povećanu sigurnost.
  
  
  Izbjegavanje zgrada, ih je vidio na stotine ljudi, glodanje oko teritorija u očekivanju da se pojavi uglednici.
  
  
  Nju je tek počeo se spuštati na gomili, kada je sa strane ceste, prišao mi je muškarac, osim mene put. Joj, pogledao u nju i shvatio da je to čovjek iz CIA-e, kojima joj je naišao ranije. Nisam mogao ignorirati ga. To je još više izazvao bi ego sumnje.
  
  
  "Reci, Carter, joj mogu razgovarati s tobom?"
  
  
  Joj ležerno okrenuo ga, pokušavajući da ne obraćaju pažnju na sve veći pritisak u prsima. Moj gol pulsira od boli. "Da?"
  
  
  "Ja sam samo hotel reći da se ispričavam za strane mnom bilješka. Ja ne kriviti u tome da si ljut".
  
  
  "Da, sve je u redu", rekao sam. "Ja sam pretjerano reagirao. To je samo malo nervozan. Moja krivnja". Joj počeo da ide od njega.
  
  
  "Onda nema ljutnje?" upitao je.
  
  
  Joj okrenuo leđa. "Ne, bez ljutnje. Ne brini o tome."
  
  
  "Dobro." On ispruži ruku. Joj uzeo ego i držao po minuti.
  
  
  On je s olakšanjem široko se nasmiješio. "Znaš ga razumijem kako je ova vrsta odgovornosti može zaista te dobiti. Mislim, to čekanje i promatranje. Ja ne znam kako zaposlenici Tajne službe rade, to je dan, da ne kada, mjesec za mjesecom".
  
  
  Joj pogledala na sat. Bilo je dvadeset do jedan. Njezin se trudio ne pokazati svoje emocije. "Da, imali težak posao. Točno to ne želim. Pa, trebam sastati s kolegom. Vidimo se kasnije".
  
  
  "Naravno, dobro, - rekao je on. "Smirite Se, Carter".
  
  
  Joj, okrenuo i otišao na dugu stazu. Osjećaj misije je bio toliko jak u meni, da nisam mogao misliti nam o čemu drugom. Joj nije osjetio ništa oko sebe, osim svoga putu kroz сгущающуюся gužve. Kad joj se, prišao ulazu, grupa asistenti je blokiran pločnik. Joj razbiti kroz njih, i oni su gledali na mene kao luda. Ali sada nije imao vremena za praktičnost. Ga zaobiđe malo novinara u blizini glavnih koraka je i prošao mimmo njih. Publika je postajalo je sve deblji.
  
  
  Kada ga je dobio na stepenice i počela se penjati po njoj, me je blokiran gužva. Joj протискивалась kroz njih laktovima. Joj gurnuo jednog čovjeka protiv drugog, a on je povikao nešto za mene nepristojan. Joj udario u ženu, malo ne kucati ga s nogu. Ali joj čak nije шталь gledati.
  
  
  Morao sam na vrijeme doći do hodnika.
  
  
  "Hej, pogledaj, momak!" netko je povikao mi je poslije.
  
  
  Polako se popeo stepenicama. "Daj mi proći", - zahtijevao sam. "Daj mi proći, krojač uzmi". U tom slučaju ga nikada ne bi mi tamo na vrijeme.
  
  
  Joj je bio kreće срочностью moju misiju, ne obazirući se na nas, na što, osim prisile doći, gdje joj ljuske. Na vrhu stuba, publika je bila još gušća i stražari držao sve.
  
  
  Njegov poticaj, i толкнулся u njih. Službenik sigurnosti Venezuele pozorno je pogledao u mene, kad joj je prošao mimmo njega. Ali morao sam ući u palaču. Moj povezanog će me čekati tamo ривненской u sat vremena na dan. I on nije mogao čekati. Vrijeme je trebao biti savršen.
  
  
  "Oprosti mi", - rekao sam, pristup do njih. "Molim vas, dajte mi proći!" Ali nitko nije krenuo. Svi su bili previše zauzeti da pričajući o konferencijama i svjetskim poslovima, da ni primjetiti mom prisustvu. Ja u njih prošao čineći svoj put kroz masu tel.
  
  
  "Hej, opustiti!" - vikao je jedan čovjek.
  
  
  Njezin je prošao mimmo njega ne odgovarate. On je gotovo prošao kroz людную zonu iskren ispred vrata. Joj, pogledao na sat i vidio da je preostalo mi je samo sedamnaest minuta. Joj razbiti na dan, gdje se čuva nekoliko policajaca.
  
  
  "Da?" - rekao je венесуэлец u uniformi. Naš je on, naš сидевший s njim muškarac u civilu, nisu prepoznali mene.
  
  
  "Joj AX, - rekao sam. "Carter".
  
  
  "Vašu osobnu iskaznicu, molim vas."
  
  
  Njegova hotel srušiti čovjeka s nogom, i trčati mimmo njega. Disanje u glavu bila je gotovo nepodnošljiva. Joj, fumbled u džepu i pronašao novčanik Nick Carter. Joj otvorio ego i nađe osobnu iskaznicu. i posebnim prolazom u palaču. Pokazao joj дежурному.
  
  
  "Hmmm", rekao je on. On je pogledao fotografiju na karticama, a zatim pažljivo istraživao moje lice. Ako Hawk i Vincent nije mogao reći da ja ne Nick Carter, taj čovjek ne bi bio u stanju vidjeti kroz moju maskirati.
  
  
  "Mogli ste požurite, molim vas?" - nestrpljivo je rekao sam.
  
  
  U svakom slučaju, molimo vas, čini se, замедлила. On je istraživao kartu, kao da je u njoj bio neki propust, koji je samo i čekao da ju je on otkrio. Očito joj je povrijedila ego svojim izgledom, i on je htio podučavati mi lekciju.
  
  
  "Gdje ste smješteni, gospodin Carter?"
  
  
  Kod mene je nastao gotovo nekontrolirani zamahom udariti šakom o ego самодовольному lice. Ali ja sam znao da je to brzo će stati nit misije.
  
  
  "To važno?" - rekao sam, stišćući šake, pokušavajući obuzdati sebe.
  
  
  - Ne osobito - kiselo, rekao je on.
  
  
  "Hotel El Conde", rekao sam.
  
  
  "Gracias, muchas gracias", - sarkastično rekao je on.
  
  
  U hotel, razgovarati s njim na mom maternjem jeziku, reći emu, da je on idiot, невольный alat zlog tiranina. Ali ja nisam govorio.
  
  
  "Vaše karte, gospodin Carter". On se vratio ih na mene. "Možete ući u palaču".
  
  
  "Hvala", rekao joj je, nasmijao. Joj uzeo novčanik i požurio mimmo zaštitara unutra.
  
  
  Unutra je ценымногие tiše. U predvorju je bilo nekoliko osoba, ali oni su bili raspršeni, i nisam imao problema proći. Joj, krenuli na Veliki recepcije, koja se bavi koristila za konferencije.
  
  
  Kad joj je ušao u ovaj dio palače, bila je još jedna sigurnosna provjera, ali odina oko zaštitara znao za mene, tako da je bilo brzo. Joj, prošao kroz hodnik i soba za sastanke. Joj je gotovo do cilja.
  
  
  U ovom trenutku šef policije sigurnosti Venezuele izašao na vrata samo nekoliko metara od dvorane. Joj, osjećao sam se kao da u trbuhu svodi se gadi, a tlak u golove i dojke raste. Kao šef brutalan tajne policije je bio gotovo jednako loš kao i sam predsjednik.
  
  
  "Ah, gospodine Carter!" - rekao je on, kada je vidio mene.
  
  
  "Senor Santiago", odgovorio sam, pokušavajući da zadrži smirenost.
  
  
  "Sve ide dobro, zar ne? Čini se, da u našim mjerama opreza na kraju nije bilo potrebe".
  
  
  "Tako se čini, gospodine", čvrsto je rekao sam. U mom golova označeno sat. Mora biti, bez osam minuta sat. Morao sam pobjeći od nje.
  
  
  "Siguran sam da će sve biti u redu", rekao je on. "Imam dobar predosjećaj. Ste vidjeli señora Hawk?"
  
  
  "Ne sa ranih jutarnjih sati", - lagao joj samo nagađati, izdala li me moje lice.
  
  
  "Pa, joj, uvjeren da ću ga pronaći. Vidimo se kasnije, da vam čestitam na tako dobar ne kada". On se nasmijao i potapšao me po ramenu.
  
  
  "Vrlo dobro, gospodine", rekao sam.
  
  
  On se vratio u kabinet, koji je, činilo se, bio je nešto poput proširenja do штабу službe sigurnosti. Ga, uzdahne s olakšanjem i otišao hodnikom u dvoranu. Joj, pogledao na sat, i oni su rekli, pet prema jedan.
  
  
  Joj stao ispred otvorenih vrata, kako me велели. Na drugom kraju hodnika дежурили četiri straže, oni isti koji su bili tamo ujutro. Oni su znali mene, tako da mi nije iznosio rada proći mimmo njih. Ostalo je još dvije minute. Hodnikom je prošao majstor i pokazao svoje vjerodajnice. Stražari впустили ego u sobu. Svugdje su ljudi oko službe sigurnosti, koji su hodali hodnikom i stajao unutar konferencijske sobe.
  
  
  Joj, pogledao prema gore i prema dolje po hodniku. Bilo mi je jako bolno. Napetost i pritisak u mojoj golova brzo rastao tijekom minutu. Joj, znao da je bol ne prođe, dok joj ne ću uništiti svoje neprijatelje. Ali imala sam grozan osjećaj da su svi kao nešto nije u redu. To je unutarnji osjećaj, nejasan, ноющее osjećaj koji se, čini se, dolazio oko skriveni kutak mog mozga. To nije imalo smisla - kao i sve ostalo što se dogodilo u posljednjih nekoliko dana. No, kako bi imali osjećaj je počeo mučiti svoju savjest, čak i kada me potiskuje žurnosti moju misiju. Joj, osjetio sam da je u mom golova događa strašna borba, i ona bi mogla pomoć mikrofona i zvučnika mene ludi, ako nije prestala u skorije vrijeme.
  
  
  Joj počeo čuditi što je moj kontakt je bio u pritvoru.
  
  
  Ali onda bi joj vidio ego - tamne kose венесуэльца u konzervativnom tamno plavo odijelo i crvenu kravatu, dolazi k meni hodnikom. Izgledao je kao običan sudionik zamak osoblja, ali s bijelim cloves na rever i posuda u ruci.
  
  
  Moj sklopivi dolar je mahnito tuklo o rebra. Za minutu on je bio pored mene, drzi mi bokal. "Senor Carter, direktor konferencije, pitao me je donijeti svježu pitku vodu u konferencijske sobe tijekom podnevnog prekida." On je govorio vrlo glasno, da svi oko nas čuli. "Jer imate poseban ulaz, možete li se ego za mene?"
  
  
  "O, dobro. Nju ću to", - uživanju rekao sam.
  
  
  "Gracias", rekao je on. Zatim oštar šapat: "Viva la revolución!"
  
  
  Muškarac brzo je otišao natrag hodnikom. Joj je posuda u rukama, pogođen strašnim sumnjama i замешательством. Morao uključiti uređaj u sobi. Bilo je previše kasno za razmišljanje o drugim osjetio. Najvažnija stvar u mom životu je bio pripisati ovaj bokal za sastanke i stavi ego na stolicu.
  
  
  Joj, prišao dan.
  
  
  "Bok, Carter" - rekao je vani zaposlenik CIA-e. "Što imate tamo?"
  
  
  "Čini direktor konferencijama želi svježe vode na stolu za pregovore", - rekao joj je ležerno. "A joj dječak trčanje errands".
  
  
  Agent CIA-e je pogledao u bokal. Suradnik tajne službe nasmiješio mi se, a zatim također i upre pogled u bokal. Oni su bili zadovoljni. Venecuelanski policajci кивнули mi je da joj je nosio bokal u sobu.
  
  
  Nju je nosio bokal je unutra. Drugi suradnik tajne službe pogledao me je, kada ga je uzeo sa stolice gotovo prazan bokal i zamijenio ego onima koji je donio sa sobom.
  
  
  On je pitao. - "Što sve to znači?"
  
  
  Joj, nasmijao emu. "Ne bi hotela, kako bi sudionici konferencije, pio несвежую vodu, zar ne?"
  
  
  On je pogledao u bokal i na mene, zatim se nasmiješio u reumatizma. "Drago mi je vidjeti da su se konstruktivno koriste vas, ljudi AX".
  
  
  "Jako smiješno", rekao sam.
  
  
  Joj uzeo stari bokal i gurnuo ego pod miša, a zatim se osvrnuo na onaj koji je upravo stavio u centru stolicama za sastanke. I nju čuo, kao strelac odjekuje отдавались riječi:
  
  
  Zatim u uvjetima dnevnog sesije uređaj će biti postavljen na željenu brzinu pomoću daljinskog upravljača. Nakon nekoliko minuta on će ubiti sve unutar udaljenosti.
  
  
  Joj, okrenuo i izašao kroz sobe.
  
  
  Izvana ga zaustavio pored zaštitara. "Pitam se što mi je učiniti s tim?" - rekao joj, im, predstavljajući nestrpljivost.
  
  
  "Dolje hodnikom je ostave", rekao je jedan венесуэльцев.
  
  
  "Možda si mogao pomesti pod, Carter, - nasmijao čovjek CIA-e, njemu na dan. "Možda u depou ima metlu", - široko se nasmijao se on.
  
  
  "Što je to. Sat komedija CIA-e?" - kiselo upitala, kao da ih šale me gnjaviti. Mene bi bilo briga za ono što su rekli ili učinili, dok se oni ne sumnja da je najveći u posljednjih nekoliko godina trag u sustavu sigurnosti učinjena isplate upravo njima pod nos.
  
  
  Joj odnese stari bokal hodnikom u чулан. Asistenti i dužnosnici počeli da se vrate u dvoranu. Joj, pogledala na sat i otkrila da je već drugi kvartal. Zvijezde show predsjednik Venezuele i potpredsjednik SAD-a, će stići za nekoliko minuta. I uskoro će početi dvodnevni sastanak. I nitko se u dvorani nije заподозрит da ostatak ego životu mogu se mjeriti minutama.
  
  
  Sve se odvijalo po planu.
  
  
  Deseta glava.
  
  
  Bacanje bokal, njegova krenuli natrag u dvoranu. Kako sam jednom uspio vidjeti, kao predsjednik Venezuele i potpredsjednik SAD zajedno idu hodnikom, stavljajući ruke amerikanaca na rame венесуэльца. Ih okružuju, agenti tajne službe. Kada ih je vidio, kao da nestaju u dvorani, me zapljuskuju mržnja i gađenje.
  
  
  Unutar fotografi radili nekoliko fotografija u last minute prije nastavka konferencije. Glasine da je u jutarnjem zasjedanju su postigli važne ekonomske aranžmane. Bez sumnje, oni su bili povezani s financijskom pomoći венесуэльскому režim u povratku dozvole za stavljanje američke vojne baze. Bez moje intervencije ova monstruozna tiranije trajao bi zauvijek.
  
  
  Ja sam oba puta je zauzeo svoje mjesto nasuprot još uvijek otvorenih vrata, kad odjednom se pokraj mene pojavio šef policije sigurnosti Mladih. Ovaj put ego lice je bilo tmurno.
  
  
  "Gospodin Carter, odina na dočekati svoje agenti NSA samo da mi je, da ste proveli nekoliko min u dvorani".
  
  
  Joj osjetio trnce u stražnjem dijelu vrata. Pritisak na strelac je opet povećao, u hramovima strašno запульсировало.
  
  
  "Da, gospodine", rekao sam. Moj um je požurio naprijed. Može, oni su provjerili i otkrili da je direktor konferencije nije naredio svježu vodu.
  
  
  Ili oprezan agent mogao pronaći uređaj, jednostavno nakon obilaska bokal. Možda su već uklonili uređaj oko sobe.
  
  
  On je pitao. - "Ti sve mi se činilo normalno?"
  
  
  Kompresija dojke malo oslabila. "Da. Činilo se da je sve u redu".
  
  
  "Dobro. Ne bi li ići sa mnom na trenutak? Ona bi hotela da pogledate ovaj ažurirani popis osoba s tolerancijom do povjerljivih informacija. To ne uzeti puno vremena".
  
  
  Joj, osjetio sam da je na toj brzini mogu odstupati od moje odluke. Dan konferencijske sobe još nisu bili ni zatvoreni. U svakom slučaju, njegov ne razumije kako se mogu odbiti. Kada je šef policije sigurnosti Venezuele zamolio vas da nešto učinite, vi to učinili. Joj poðe za njim u bunar sigurnosnih službi, u neposrednoj blizini dvorane. Kad smo ušli, tu je bio venecuelanski policajac, ali on je odmah izašao, ostavljajući me nasamo sa muškarcem, koga joj je mrzio gotovo jednako snažno kao i svatko tko je htio ga uništiti.
  
  
  "To list". Dovoljno letimičan čitanja, da ... "
  
  
  Telefon na njegovu stolu zazvonio. On prilazi mu odgovoriti dok je proučavao popis, iso svim silama pokušava kontrolirati svoje emocije.
  
  
  Ego lice просветлело. "Ah, senor Hawk!"
  
  
  Joj, osjetio, poput čelične vise сомкнулись na moje grudi.
  
  
  Lice венесуэльца promijenilo. "Što!"
  
  
  U to nije bilo sumnje. Jastreb nekako je izašao na slobodu i sada zvoni na drugom dijelu palače, ne verujući sebi da bi mi ovdje na vrijeme. On pomislio da ću nešto izvući za vrijeme pauze, koja je upravo završila.
  
  
  "Ja ne mogu u to vjerovati!" rekao je venezuelanski. Njezin je posegnuo za "Люгеру" i prišao mu s leđa. "Ali, senor Carter je ovdje s..."
  
  
  On se okrenuo prema meni u tom trenutku, kad joj ga je pogodio рукоятью люгера o ego glavu sa strane. On je teško pao na pod i ležao bez svijesti. Uz tablicu klimanje telefonska slušalica. Joj čuo glas Hawk s druge oba kraja.
  
  
  "Bok? Što se dogodilo? Ti si ovdje?"
  
  
  Joj prešla preko инертное tijelo i stavio slušalicu na mjesto. Joj, došao dan, i pogledao prema gore i prema dolje po hodniku. Okolo nije bilo nikog. Njezin je izašla u hodnik, brzo zatvorivši za sobom vrata. Nadajmo se da je neko vrijeme nitko neće ići u bunar sigurnosti.
  
  
  Joj vratio u dvoranu, kada su se zatvarali dan. Kroz nekoliko minuta konferencija nastavi, i smrtonosnih uređaj će biti aktivirana. Njegova je stajala u hodniku, stresno i itekako osjeća užasan pritisak. On će uskoro nestati, konačno, uređaj će napraviti svoj posao. Agent tajne službe izašao kroz konferencijske sobe i kimnuo stražarima. On mi je prišao.
  
  
  "Bok, Carter" - rekao je prijateljski glas.
  
  
  Joj je kimnuo.
  
  
  "Pa, oni su tamo, u putu. Joj i ja ću sretan kad se sve to završiti".
  
  
  "Ja također", rekao sam.
  
  
  Njen hotel, da je on otišao, dopustio mi je samo stajati i čekati u samoći. Uskoro će biti signal, i ja ću znati da je sve gotovo. Bilo tko može izaći oko sobe za pomoć, može biti, čuvar stoji otvoreno na dan. Ali naš predsjednik Venezuele, naš potpredsjednik SAD ne bi preživio - nitko za stolom nije preživio.
  
  
  "Sve izgleda mirno", rekao je muškarac. "Previše je mirno, za moj ukus. Imam takav čudan osjećaj. Kod tebe je to?"
  
  
  "Ne danas", rekao sam. "Ali ja sam stvarno bio zabrinut kada je prvi put ovdje".
  
  
  "Pa, to imam. Iskrene na potiljku. Ali sve je u redu".
  
  
  "Da, to sam siguran da kod nas će biti dan bez događaja", rekao sam.
  
  
  "Pa, mislim da mi je bolje ići provjeriti u policiji sigurnosti. Vidimo se kasnije, Carter".
  
  
  "Zapravo," rekao sam.
  
  
  On ode hodnikom do sklopu službe sigurnosti. Na moje gornje usne bile sićušne kapljice banka. Ako je on otkrio, da je načelnik službe sigurnosti Venezuele leži tamo bez svijesti, on će vjerojatno pokušati zaustaviti konferenciju, i to sve pokvariti. Njegove misli, stoji li mi ići za njim. Ali imao sam jak osjećaj da sam trebao ostati tamo gdje joj je. Nalozi su bili narudžbama. Službenik NSA je izašao u hodnik i sa suprotne strane i prestala razgovarati s agentom Tajne službe. Joj dobio je kratki predah. Joj jerky je uzdahnuo i pogledao na dan konferencijske sobe. Unutar počeo dvodnevni sastanak. U bilo kojem trenutku uređaj će biti aktivirana.
  
  
  Odjednom se iznad zgrade odjeknuo glasan, prodoran zvuk. To je bio prodoran krik zrakoplova, пролетавших iznad dvora u znak pozdrav Каракасской konferencije. Zvuk probio moje bubnjićima, i da se nešto čudno počelo dogoditi u meni.
  
  
  Moje svijesti urezan u nered scene, riječi i mentalnih slika. Joj vidio sam pištolj Luger. Joj vidio, tuđe grada i stan, koji je morao biti u Americi. Sve наваливалось na mene, вертелось u mom mozgu, što uzrokuje mučninu i vrtoglavicu.
  
  
  Nešto duboko u sebi
  
  
  mene misleći da sam napravio od mene da na prozor, da bi ga opet mogao čuti zvuk. Ali me suzdržan jak osjećaj dužnosti. Oni su naredili mi ostati izvan konferencijske dvorane. Unatoč tih naloga, morao sam otići do prozora i polako, neugodno sam otišao hodnikom do алькову, gdje je znao, da ću ga pronaći. Joj je lebdio u jednom i gotovo se okrenuo svom postu, u blizini poslovne / konferencijske dvorane, ali je zatim otišao do prozora. Joj gurnuo ego, baš u trenutku kada je zrakoplov letio prije početka drugi put облететь palača.
  
  
  Prvo, kada im je prišla palače, joj ništa nije čuo. Ali onda, kada su gotovo otvoreno nad glavom, ga je čuo glasan, prodoran zvuk ih motora. On se pretvorio u rika, kada su letjeli iznad zgrade, сверкнув na suncu.
  
  
  Ovaj put zvuk aviona bio sam jako potresen. Bilo je to kao veliku udarni val, prošli kroz cijelo moje tijelo. Iznenada ga je čuo prekrasan glas Tani:
  
  
  Onda bi, kao što je to obavit će svoj rad, uređaj će se izdavati mnogo niži zvuk, koji će i dalje zvučati vrlo visoka za dočekati vaše uši.
  
  
  Zvuk aviona je još uvijek vibrira u mojoj golova. I da ga je čuo u glavu, još jedan prodoran zvuk, gotovo isto kao što je upravo objavio zrakoplova.
  
  
  To je zvuk koji ćete čuti. Kada ste to čuti, sjetit ćete se sve što je skriveno u vašoj podsvijesti.
  
  
  Iznenada istina je zadesila na mene sa svih strana. Joj gledao oko sebe, zapanjen i užasno zbunjen. Da, krojač vraga, dogodilo? Zašto joj je predstavljajući se kao revolucionarno ime Chavez? Joj, znao da je njegov Nick Carter, da sam radio u AX, i on je bio ovdje, da... Odjednom ga pamte svoju bitku s Vincent i Хоуком, i... Gospodine!
  
  
  Avioni su nestali. Joj slabo nasloni na подоконнику. Da, krojač " uzmi, sve je to bilo? Zašto ga je uzeo identitet венесуэльца, o kojem ranije nije ni čuo? Da me se boriti s Хоуком i Vincent, kada su samo pokušali spriječiti ... mene posla. Bokal! Joj donio bokal za sastanke su samo nekoliko minuta prije i znao da je u ns postoji uređaj koji će svima u sobi.
  
  
  Sve se brzo возвращалось. Joj ne samo позировал - ja sam stvarno vjerovao da ga je čovjek po imenu Chavez. Sve što sam učinio u posljednjih dva dana, bio je usmjeren na ubojstvo predsjednika Venezuele i potpredsjednika Sad - dvije osobe, koje su me poslali u Caracas, da se brani! Ranije joj ništa nije mogao sjetiti, ali sinoć je opet sreo Ilze Хоффманн i nazvao ga Tanjom - ruski naziv. I ona je znala o mojoj smrtonosnu misiju.
  
  
  Da, glasati i to je sve! Nisam mogao sjetiti ničeg što mi se dogodilo u međuvremenu, kao što sam otišao u svoj stan prije nekoliko dana, a u međuvremenu, kad joj se vratio, u uvjerenju da su joj Rafael Chavez. Ali nešto вспомнилось o toj noći u njenom stanu. Sjetio osjećaj vrtoglavice i mučnine. Njezin je pokušao pobjeći, ali me zaustavila dvojica muškaraca. Joj, mora biti, bio pod drogama. I oni su nešto učinili sa mnom, da bi me se ponaša onako kako joj je s njima lasica. To je bilo poniženje, o kojem su razgovarali u poslanici. Na neki način su oni koristili da bi me ubio dostojanstvenika konferencije. A "oni" su KGB. Tanja je priznao. Joj, sjetila kako je objasnio svoje nestanak Хоуку, ali to je za ovu priču oni su mi rekli reći emu. Joj apsolutno nije sjetio one dva dana, kada me nije bilo, i bez sumnje su to hoteli. Mora biti, to je bilo tada, kada me je prisiljen preuzeti ulogu Rafael Chavez.
  
  
  Nju vodio oko алькова, iza ugla, u glavni hodnik. Morao sam ući u dvoranu. Uređaj koji se tamo našao, već može raditi i ubiti sve unutar udaljenosti.
  
  
  Kada joj je prišao na velika vrata ih čuvali trojica muškaraca, dvojica venezuele policajaca i agenata tajne službe. Agent CIA-e, koji je bio tamo ranije, otišao, vjerojatno, u kratki predah. Agent tajne službe i zaposlenika NSA, koji je razgovarao još s drugima iza zatvorenih vrata proširenja sigurnost, sada nije bilo, a vrata su još uvijek bila zatvorena. Čovjek tajne službe, očito, bio otet i prije nego što je pronašao šefa policije sigurnosti.
  
  
  Njezin strah zaštitara na dan konferencijske sobe.
  
  
  "Moram ući unutra", rekao sam. "Tamo ima oružje, a ako ga ne вытащу ego brzo, to će ubiti sve u sobi".
  
  
  Joj počeo протискиваться mimmo od njih, ali gotovo венесуэльцев преградил mi put. "Ispričavam se, senor Carter, ali imamo stroge naloge ne prekinuti konferenciju".
  
  
  Joj, povikao je. - "Miči mi se s puta, idiote!"
  
  
  Ga je odgurnuo straže, ali ego je drug izvukao pištolj i zaustavio me. "Molim vas, senor Carter", tiho je rekao on.
  
  
  "Što se dogodilo, Carter?" - uči zabrinuti pitao je agent Tajne službe.
  
  
  Joj nestrpljivo se okrenuo prema njemu. "Sjećaš bokal za vodu, koji ga je uzeo prije?"
  
  
  Zamislio se na trenutak. "O da." Ego oči sužene. "Da je po mjeri sranja, to je bomba? "
  
  
  "Ne, ali nešto je isto loš, možda čak i lošije", rekao sam. "Ja moram dobiti ovu prokletu stvar sada".
  
  
  Njezin je počeo po treći put, i венесуэльец snažno pritisnuo pištolj na mojim leđima. "Zašto ste uopće donijeli bokal u sobu, gospodin Carter?"
  
  
  Bilo je očito da će oni da bi mi sve objasni, prije nego što me впустят. A na to nije imao vremena. Do sada prokleti mehanizam je već mogao biti aktiviran.
  
  
  Joj okrenuo, odbacivanje pre lijevu ruku. Moja ruka je pogodila u ruku венесуэльца oružje, a pištolj je pao na ego ruke i, uz pad pao na pod. Nju naletio lakat ego мясистое lice i čvrsto povezan. Tu je bio gluh pucketanje kostiju, on je glasno porubljen, a zatim je pao na zid i skliznula na pod, gdje je sjedio zapanjen i uzdisaje.
  
  
  "Nick, ćuk Boga!" Njezin je čuo vrisak zaposlenika tajne službe.
  
  
  On se baci na mene, i okrenuo emu susret, snažno udaranje emu u lice lijeve i on je pao.
  
  
  Drugi венесуэльец izvukao svoj pištolj i, očito, htio koristiti ego protiv mene. On целился mi u sise, dok joj je očajnički zgrabite za ruku s pištoljem. Joj gurnuo pištolj gore i desno, kad je pritisnuo okidač. Izvješće zatrubi u hodniku, i kolutanje se zabio u strop. Joj čuo krikove oko dalekog oba kraja hodnika. Minutu sve stražari će zauvijek mnom.
  
  
  Joj snažno okrenuo ruku венесуэльца s pištoljem i na kraju je uspio oduzeti njega revolver. Joj dopustio emu pasti i воткнул emu svako pleme u prepone. Muškarac согнулся na pola, vrištati od boli. Dok je on još uvijek сжимал svoje prepone, ga je udario ego ruku na glavu i соединила slanjem ego u letu prema vratima dvorane.
  
  
  Prvi венесуэльец je počeo da ustaje, ali sam joj i udario ga ego nogom u rame, i ona je teško pao na leđa. Joj počeo otvarati dan, ali su bila zaključana. Joj povukla, udariti ih.
  
  
  "Čekaj, Carter".
  
  
  To je bio suradnik Tajne službe. Joj, okrenuo mu samo na trenutak. On нацелил svoj "Smith i Вессон" 38-og kalibra mi se u grudi. Joj, gledao u pištolj, a zatim se opet na njega.
  
  
  "Ja ću ići u tu sobu", - smireno je rekao sam. "Ako joj se to ne učinim, sve tamo umrijeti. Morat ćete pucati u taj prokleti komada, da se zaustavi me."
  
  
  Joj okrenu od njega, podigao nogu i snažno udario nogom u vrata. Oni s glasna buka bacio otvoriti, i u nju provalio u dvoranu.
  
  
  Vrata pogodio zaposlenika tajne službe i повалила ego na podu. Svi ostali stražari su krenuli prema meni, a sudionici konferencije zabrinuto gledali u mene.
  
  
  "Što je to naopako?" - povikao je čovjek na podu. On je vidio straže na podu u hodniku.
  
  
  Predsjednik Venezuele plemenite vrste pogledao me je sa rezervisanom zanimanjem. Američki potpredsjednik gledao me u otvorenom šoku i strahu.
  
  
  "Što sve to znači?" To je bio američki pomoćnik, koji je uskrsnuo od stolice. Poslije prvog šoka sve konferencija se pobunili.
  
  
  "Molim vas, ostanite mirni", - rekao joj je čvrstim glasom. "Ovaj bokal na stolu sadrži ubojitog oružja. Ego funkcija - ubiti sve u ovoj sobi".
  
  
  Jedanaesta glava.
  
  
  Sve je bilo bučno i neuredno. Nekoliko muškaraca žurno popeo se i skočio sa svog mjesta. Njezin je prošao mimmo od njih i перегнулся kroz stolicu.
  
  
  "Uklonite ego" - povikao венесуэлец hodnikom.
  
  
  Već je gotovo stigao do kriglu, kao venecuelanski muškarac u civilu uhvatio me straga. Nisam mogao doći do kriglu. Joj, okrenuo i očajnički se borio da se oslobodi.
  
  
  Tada je uređaj aktiviran. Svi u sobi smatrali to joj mogao reći da ih stranama. Zvuk nije mogao čuti. Uređaj za davanje zvukove frekvencije na kojoj se nisu mogli razumjeti, ne čujete ili se samo osjećate. Ali jedno je jasno - on je djelovao na svaka živčana vlakana u našem tijelu. Zvuk je prodrla u samu srž mog mozga, kidanje i grebanje moje živce, nemilosrdno сотрясая ih, uzrokuje bolan bol i mučninu. Bol je počeo u glavu i grudi, jednako kao i oni grozan osjećaj koji sam imao u protekla dva dana, ali u sekundi je postao pakao gore. Par muškaraca za stolom nesigurno stavi ruke na glavu, a jedan je već pala na stolicu.
  
  
  "Pusti me, krojač vraga!" Joj vikao na венесуэльца.
  
  
  On je objavio me na svoje trikove ривненской toliko da me udariti šakom u lice. To je snažno pogodio mene, a ja sam pala na stolicu. Ali u ovom trenutku branič osjetio utjecaj stroj smrti. On je uhvatio za glavu. Joj snažno pogodila njegov ego po licu i on je pao.
  
  
  Joj pokušao ignorirati rastućom bolan bol u glavu i grudi, boreći se s mučninom, koja se bavi mene одолевала. Joj nesigurno zalazak sunca na stolicu, uhvatio bokal s vodom,
  
  
  i iskočio s njim s druge strane stolice.
  
  
  Njezin je pao kada je pao na pod i выронил bokal. Uz velike poteškoće joj se uvukao u njega i opet ga podigao, zatim, пошатываясь, opet je ustao na noge.
  
  
  Na tako blizu staze djelovanje uređaja bilo još jače. Joj druženje. Joj, pogledala na predsjednika Venezuele i vidio da je on naslonio se na naslon stolice s остекленевшими očima. Američki potpredsjednik očajnički pokušao ustati sa stolice. Svi ostali u sobi vrlo brzo заболевали.
  
  
  Joj je iskočio na prozor i srušio свинцовое staklo posuda. Ja sam samo htio baciti ego kroz slomljeno staklo, kada je u sobu provalio Hawk.
  
  
  "Prekinuti, što ti radiš, ili ga продю tebi rupu iskren u tvoju glavu. Joj ozbiljno".
  
  
  Ga pogledao, a on нацелил na mene svoju "Беретту". Joj, vidio kako je promijenila izraz ega lica, kad je osjetio vibracije iz stroja.
  
  
  "To je ultrazvuk oružje", - slabo sam ja rekao. "Ja sam избавляюсь od toga".
  
  
  Bez čekanja, kada on klikne na okidač, joj, okrenuo mu leđa i bacio bokal je kroz slomljeno staklo. On je pao još više stakla, a zatim pao na pločnik ispod, разбившись na komade.
  
  
  Izmoren, joj, okrenuo Хоуку. Joj je bio tako slab, da sam morao прислониться na подоконнику. Odjednom joj se, osjetio je da se bol je oslabio, i moj život je počeo maziti. Joj skenirano sobu i vidio što drugi, također su osjetili olakšanje. Oni su počeli pokazivati znakove života. Predsjednik Venezuele подвинулся u stolici, a potpredsjednik SAD stavio ruku na čelo. Joj kako je siguran da s njima će biti sve u redu. Oni nisu izloženi dovoljno dugo da se dobije stvarno ozbiljne ozljede. Ali sam se sumnja da je kod nas sve će mamurluk u oba kraja dana.
  
  
  U sobi se postupno возвращалось neki privid normalnog života. Sudionici konferencije prilično brzo поправлялись, osvrnuvši se drugi na drugi, bolan, zbunjen izraz lica.
  
  
  Meni shell Hawk, dajući svoju "беретту" mi se u grudi. Par zaštitara prilazi mu s bokovi. On je stajao otvoren preda mnom, još uvijek držeći mi pištolj. Ljudi s njim izgledao kao da je pucao bi i najmanju provokaciju.
  
  
  "Prvo si кидаешь nožem jednog po svojim kolegama, štoviše, starog prijatelja, i угрожаешь u mom životu", - ljutito vikali Hawk. "Tada ćete оглушаете poglavlje venezuele policije sigurnosti. A sada ovo!"
  
  
  Osoba koja ga je srušila na cesti, pristupio grupi, njegovo lice još uvijek исказилось od boli koju je pretrpio. "On je tvrdio da je u grofica vode imao oružje", rekao je muškarac. "Onda se ovdje počelo je nešto strašno. Kada je dobio osloboditi od bokal, to je sve bio zaustavljen".
  
  
  "Zapravo", rekao je sjedi za stolom amerikanac. "To je propala u minuti, kada je вышвырнул bokal u prozor".
  
  
  "Tako da je u grofica, Nick?" - pitao Hawk. "Ili ste još uvijek mislite na sebe революционером po imenu Rafael Chavez?"
  
  
  "Kao što su Vincent, gospodine?" - pitao sam, ignorirajući ego vadičep. "To je...?"
  
  
  "Ubio ega?" Hawk završio iza mene. "Ne. S njim će biti sve u redu. Tebi nije bilo dovoljno do ego, peče oko pola inča".
  
  
  "Hvala bogu", - glupo, " rekao sam. Sada, kada je konferencija bila spasio, zajedno sa životima svojih rukovoditelji, joj, osjetio sam da me obuzima potpuno iscrpljenosti. Morao sam spavati oko nedjeljom. I nju je otkrio da mi je svejedno što oni misle o mojih objašnjenja. "Ne, gospodine, sada ga razumijem, da ja ne Chavez. Mislim da je moja memorija se vratila prerano, kada su letjeli zrakoplovi. Oni hotela, da ga zapamti, ali ne prije nego što ću čuti njegova niska frekvencija signal od uređaja. Zatim Joj je morao znati, tko je to, i shvatiti da sam ja napravio *.
  
  
  "Oni?" - reče Hawk, proučavajući moje lice.
  
  
  "Ljudi koji su uhapsili su me na dva dana", rekao sam.
  
  
  Hawke je studirao moje oči i, navodno, odlučio da sam opet vodim sebe, kao što su Nick Carter. On je uzeo pištolj u kubura i ga otresao od drugih agenata. Do nas je došao potpredsjednik.
  
  
  "Da, krojač vraga, dogodilo?" upitao nas.
  
  
  Predsjednik Venezuele je ustao iz stolice. On je odgovorio zamjenik predsjednika kroz buku u sobi. "Izgleda da je ovaj mladi čovjek samo da je spasio nam živote. Glasovati što se dogodilo, senor zamjenik predsjednika".
  
  
  Potpredsjednik okrenuo pogled s predsjednikom Venezuele na mene. "Da", polako reče on. "Ja vjerujem da je to vrlo dobro prikazuje. Ali da je to za đavolski stvar koju si bacio kroz prozor, Nick?"
  
  
  "Nisam siguran, gospodine", rekao sam. "Ali ako možemo otići na trenutak, njegova ću biti sretan s vama podijeliti svojim teorijama".
  
  
  "Dobra ideja", rekao je predsjednik Venezuele. "Gospodo, ova konferencija će se slomiti na jedan sat, a onda smo opet соберемся ovdje da završetak naših poslova".
  
  
  Kod nas je vrlo osobni susret. Predsjednik Venezuele, potpredsjednik SAD-Hawke i njegova došli do sklopu sigurnosne službe, a sve ostale zamoljeni da odu. Šefa policije sigurnosti Venezuele već unaprijed odveden na liječenje.
  
  
  Nakon nekoliko minuta joj je ostao nasamo s dva сановниками i Sokol.
  
  
  "Vi ste djelovali vrlo brzo, mladić", rekao je predsjednik Venezuele, сцепив ruke iza leđa.
  
  
  "Hvala, gospodine", rekao sam.
  
  
  "Međutim, Carter, - rekao je potpredsjednik, - tebi će morati mnogo toga objasniti. Netko mi je rekao, da to si ti donio bokal u sobu."
  
  
  "Bojim se da je to ispravno, gospodine", odgovorio sam.
  
  
  Hawk скривился. "Izgleda da Колодезный oteo i uvjeren je vjerovati u to da je on bio венесуэльским революционером, намеревавшимся vas ubiti", - kiselo, rekao je on. On je zapalio dugačku cigaru i počeo hodati po sobi, pogrbljeno u svom твидовом jaknu.
  
  
  "Vrlo zanimljivo", rekao je predsjednik Venezuele. "A sada svoje normalne sposobnosti su se vratili, senor Carter?"
  
  
  "Da, gospodine."
  
  
  Američki potpredsjednik sel na rub stolice. "To je sve jako dobro za nas ovdje, u ovoj dvorani. Ali kada su mediji sazna o tome, oni će vikati da je američki agent саботировал konferenciju i pokušao ubiti predsjednika i mene."
  
  
  "Slažem se, - reče Hawk. "To nesamo objasniti".
  
  
  "To je previše je došla u glavu, gospodine - rekao je zamjenik predsjednika. "Ali imamo par potencijalnih kupaca, koji su stvarno odgovorni za to".
  
  
  "I tko su oni?" - upitao je predsjednik.
  
  
  Joj, sjetila se da je rekla Tanja, to je noć u svom stanu, neposredno prije nego što lijek sjeckan iz mene. Joj, gledao Hawk, tražeći dozvole im reći, a on je kimnuo. "KGB", rekao sam.
  
  
  "Qué demonio!" promrmlja predsjednik.
  
  
  "Zadržite novinare na dvadeset i četiri sata - rekao sam, - ja ću ih pronaći. Poslije toga ćemo vidjeti da je cijeli svijet pritisnite uči povijest. Pravu priču".
  
  
  Hawk minuta proučavao moje lice, a zatim je pogledao na potpredsjednika. "Možemo li imati toliko vremena?"
  
  
  Potpredsjednik podigao obrve. "Uz pomoć vlade Venezuele", - rekao je, obraćajući se predsjedniku.
  
  
  Predsjednik je pogledao u mene trezveno. "Ja ne vjerujem ovom mladom iz matematike. Nju ću i u potpunosti surađivati s vama. Molim vas, držite me u toku. A sada, senor potpredsjednik, mora ga увидеться sa svojim zaposlenicima do nastavak konferencijskog poziva. Vidimo se u dvorani. Gospodin Carter, ako ste u mogućnosti opravdati, možete dobiti najviše nagrada u mojoj zemlji ".
  
  
  Prije nego što je uspio reći, on je otišao. Potpredsjednik ustao zbog stolice i prišao mi. "Sada, kada je sve u obitelji, Nadimak joj osjećam da bih trebao dati jednu zadnju misao".
  
  
  "Mislim da ga znam, da je to", rekao sam. "Imam dvadeset i četiri sata na povjerenju. Jer sam stvarno mogao biti перебежчиком. Ili, može biti, samo luda. Kad je moje vrijeme isteklo, ona sama po sebi".
  
  
  "Nešto slično tome, Nick. Sada si mi izgleda normalno. Ali sigurnost je sigurnost. U mom golova mora biti neko pitanje. Nadam se da nisi protiv, da kažem tako iskreno".
  
  
  "Razumijem. Nju ću osjećati isto, gospodine", rekao sam.
  
  
  "Ja ću svoj posao u Sump", - iznenada je rekao Hok, ne gledajući u mene. "Ja sam bezuvjetno emu vjerujem".
  
  
  "Naravno" - rekao je potpredsjednik. "Ali ide naprijed, David. Press neće čekati vječno".
  
  
  Potpredsjednik izašao kroz sobe. Joj i Hawk bili sami. Poslije duge šutnje joj je konačno progovorio.
  
  
  "Čujte, žao mi je, - rekao sam. "Ako bi joj bio s djevojkom поосторожнее..."
  
  
  "Prekinuti, Nick. Znaš da se ne možemo braniti od svih nepredviđenih okolnosti. U svakom slučaju, njezina je zatražio od vas da provjerite ee. Ona računamo na to. Nitko nije mogao izbjeći zamke u koju si dobio. Bio je to vrlo dobro isplanirali, a to je bio namijenjen stručnjacima. Sada ćemo реконструируем ono što se dogodilo ".
  
  
  "Pa, joj, mogu zamisliti da me накачали drogom, a onda... može biti, hipnoza, ne znam. Joj stvarno ništa ne mogu se sjetiti s večeri u stanu djevojke. Droga je u njen ruž za usne...".
  
  
  Хоуку uspio ухмыльнуться. "Glas zašto si винишь sebe. Ne budi glup, moj dečko. Ali ako pretpostavimo da je ova djevojka je bila agent KGB, i oni su odnijeli te na neko mirno mjesto, kako hipnotizirati tebe - zašto su продержали tebe dva dana. Hipnoza bi zahtijevao samo nekoliko sati, najviše. I kako oni mogu prisiliti da nešto, što je u suprotnosti vaš moralni kod? Hipnoza tako ne radi ".
  
  
  "Pa, to samo mogu nagađati, ali ako bi im uspjelo promijeniti cijeli moj identitet, moju cijelu osobnost, to je moj moralni kodeks promijenio bi zajedno s tim. Ako ga stvarno prihvatio činjenicu da sam bio революционером, koji je vjerovao u nasilnog rušenja ego vlade ova ideja funkcionira. A mi znamo da su rusi koriste metode kontrole ponašanja, koje može u potpunosti slomiti moral i integritet osobe i da je rob ega uvjetovane reakcije. Kombinacija hipnoza i kontrole ponašanja mogao uvjeriti me da sam bio Chaveza ".
  
  
  "Da", - rekao je zamišljeno Hawk. "I to je bio prokleto pametna ideja. Uzmi bolje američkog agenta, pretvorite ego u ubojicu i otpustite ga kako bi on napravio nekakav prljavi posao za vas.
  
  
  A onda neka emu i ego zemlji da preuzme krivnju. Sada joj je na početku shvatiti opasnost u tome spriječiti ".
  
  
  "Koje je napisano da dostavi nas ovdje", rekao sam.
  
  
  "Potpuno fantastično. I da joj je uhvaćen na to - kuka, ljeska i visak. Ako je netko kriv, Nick, onda je to to."
  
  
  "Ja sam također pročitao dopis", rekao sam. "Možda nam je bolje prestati kriviti i početi razmišljati o završetku ovog zadatka. Mi smo ih uništili veliki plan, ali sada moramo ih uhvatiti". Joj, gledao u pod. "Imam ideju da oni похлопывают sebe na leđa od smijeha na ovo, a možda i dobiti od ovog zadovoljstvo. Pa, zabava za moj račun je završilo. Kad joj je pronaći ih, oni se neće smijati".
  
  
  "Pretpostavljam da ste ih već отрезвили", - rekao je Vlado, - "a onda bi, kao što ste prekinuli i da ih nožem. Odakle znate da se ova djevojka za KGB?"
  
  
  "Jer, rekla mi je", rekao sam. "Ili, barem, ona je priznala kad joj je pitao ff. To je bilo neposredno prije uzimanja ovog lijeka., kada lijek mene sjeckan iz. U svakom slučaju, njeno pravo ime je Tanja Savić, te u njemačkom акценте postoji aluzija na hrvatski jezik. "
  
  
  "To je sve što možete sjetiti o njoj?"
  
  
  "U ovom trenutku. Imam smještaj koji želite provjeriti, i ambasada Njemačke, i restoran, gdje joj e vidio. Osim toga, sjećam se klinici, ljudi u bijelim kutama, i tanya malom, koja se bavi dao mi upute opremljen svemu tome". Ne sjećam se da ih imena ili ono što su učinili sa mnom tamo. Kad joj je napustio kliniku, mi завязали oči, pa joj nemam pojma gdje je to ".
  
  
  Hawk скривился. "Pa, barem si izbjegao tragediju, koju su planirali, Nick. Kažeš da je izašao iz transa prerano?"
  
  
  "Lete avioni izdao zvuk, nalik na onaj koji ga je trebao čuti iz stroja. Ovaj zvuk je zajedno s предупреждающими poruka koje moje podsvijesti отправляло protekla dva dana su me prići prozoru, da čujete zvuk. KGB, mora biti hotel, kako bi joj vratio u svoj pravi identitet onda bi, kao što je ubojstvo je završio. Ako bih ga prihvatio, i da mu je Nick Carter, to bi moglo zbuniti novinara. Oni ne bi saznali tko je zapravo delle kriv. Ili oni samo mogli da сообразил da je sišao s uma. KGB to nije hotel. Oni hoteli, nas poniziti, i to im je gotovo uspio ".
  
  
  "S tobom je sve u redu, Nick?" - pitao Hok, gledajući me.
  
  
  "Ja sam u redu", - uvjeravao ga ego. "Ali onda ga treba djelovati".
  
  
  On je porubljen. "Dobro. Djevojka naš web-glavna junakinja?"
  
  
  "Web. Ali joj je da se sjećam o ovom misterioznom čovjeku. Nešto novo. Mislim, on je bio u bolnici".
  
  
  Hawk затянулся svoj smrdljivi cigaru i objavio prsten dima. "To brojke. Pa, da, najvjerojatnije, prvo treba provesti nekoliko testova, ali mi nemamo vremena za to. Nastavite, ako mislite da ste spremni".
  
  
  "Ja sam spreman za to", rekao sam. "Ali držite policiju i drugih agenata daleko, dok ne prođu prva moja noć. To je sve što ga molim. Ne želim zapinje o asistenta".
  
  
  "Dobro, Nick, - reče Hawk.
  
  
  "Onda, vidimo se u vašem hotelu".
  
  
  * * *
  
  
  Za velikim stolom oko mahagonija mi je sjeo me gospodin Ludwig Schmidt, zamjenik veleposlanika Zapadne Njemačke, koji je trebao odvesti tanya malom na recepciji te noći, kada je upoznao ee. Schmidt полулежал u svojoj stolici s visokim naslonom za leđa, držeći u desnoj ruci dugačku cigaretu.
  
  
  "Oh, da. Joj poveo фрейлейн Хоффманн prijem. Ona hotele prisutan na diplomatsku događaju. Ona je pametna djevojka, znate. Nazvala je bolesnik odmah zatim uzima. Očito, on je pojeo nešto na borbe s bikovima, da je svađa joj je želudac. užasno. Ona je do sada tvor nije vratio na posao ".
  
  
  "Koliko dugo je ona bila s tobom ovdje?" Ga pitao.
  
  
  "To je kratkog vijeka. Гамбургская djevojka, ako nisam u zabludi. Ee otac bio ruski izbjeglica".
  
  
  "To je ono što je ona tebi rekla?"
  
  
  "Da. Ona govori njemački s laganim naglaskom zbog svog bračnog statusa. U svojoj obitelji govorili kuće na ruskom".
  
  
  "Da, - rekao sam, - razumijem."
  
  
  Герр Schmidt je bio vrlo tanka, бесполым muškarca četrdeset godina, očito vrlo zadovoljan svojom ulogom u životu. On je pitao. - "Slatka djevojka, ti se ne slažem?"
  
  
  Ga pamte oni dani kad smo sjedili s njom irina, kat i kreveta. "Vrlo lijepa djevojka. Mogu ga kontaktirati s njom na adresu navedenu u dočekat će vaše datoteke?" To je isto mjesto, gdje se ona spaja me te noći, kada накачала me droga.
  
  
  "Siguran sam da možeš. Na kraju, ona je bolesna".
  
  
  "Da. Ako ne ja ću ga kod kuće, znate li gdje još ga mogao tražiti? Restorani, kafići ili poseban prostor za odmor?"
  
  
  "Ali ja sam vam rekao da je djevojčica bolesna".
  
  
  "Molim vas", - nestrpljivo je rekao sam.
  
  
  Činilo se kao iritira moju upornost. "Pa, nju sam ponekad je vodio ga ručati u mali kafić u blizini su odavde. Ne sjećam se naslova, ali hej sviđa венесуэльская халлака, i tamo se poslužuju. Ovo jelo je na kukuruznog brašna".
  
  
  "Znam", rekao sam. Joj, sjetila da je Tanja заказывала je u El-Hardin onda borbe s bikovima.
  
  
  Schmidt je zadovoljan počeo sam buljiti u Сейлин..
  
  
  "Na samom delle, mislim da sam привлекаю djevojku, - povjerljivo, rekao je on. - Biti prvostupnika u ovom gradu - divan hobi".
  
  
  "Mislim," rekao sam. "Pa ću probati naći ee kuće, герр Schmidt. Dobar dan".
  
  
  On nije ustao. "Sa zadovoljstvom," rekao je on. On je opet počeo sam buljiti u strop, vjerojatno sanjate o svom seksualnom potencijalu, kao неженатого muškarci oko Caracas.
  
  
  Joj stvarno nije očekivao pronaći tanya malom u njezinu stanu. Treba biti ona pristala je da ostavite ego minuti, kada je počela zadnja faza operacije - moje hvatanje. Ali sam se nadao da će tamo naći neki ključ za otključavanje. U prvom planu katu zgrade mene upoznala debeli венесуэлка, koji nije govorio engleski.
  
  
  "Buenos tardes, senor", - glasno reče ona, smiješeći se široko.
  
  
  "Buenos tardes", odgovorio sam. "Ja sam u potrazi za mladu ženu po imenu Ilze Хоффманн".
  
  
  "Oh, da. Ali ona je ovdje više ne živi. Ona se preselila vrlo iznenada, prije nekoliko dana. Neobična иностранки, ako vi oprostite za ono što kažem to".
  
  
  Joj se nasmiješio. "Ona je sve uzela sa sobom?"
  
  
  "Nisam provjerio pažljivo stan. Ovdje je tako puno stanova, a njegova zauzet žena".
  
  
  "Ti ne smeta, ako ga pogledam gore na vrhu?"
  
  
  Ona pažljivo gledala u mene. "To je protiv učinio. Tko si ti, reci mi molim te?"
  
  
  "Samo još miss Хоффманн", rekao sam. Njezin je posegnuo u minuti i predložio ženi пригоршню боливаров.
  
  
  Ona je pogledala u njih, pa opet na mene. Ispružila je ruku i uzeo novac, gleda preko ramena u predvorje. "To je broj osam", rekla je ona. "Vrata nisu zaključana".
  
  
  "Hvala", rekao sam.
  
  
  Joj, popeo stepenicama u svoj stan. Ako ste sretni, mogu ga zaustaviti tanya malom i njegove drugove do toga, kako su oni samo sjede u avion za Moskvu. Ali sam zabrinut - oni već sigurno znaju da ih zavjera je propao.
  
  
  Na vrhu ga je ušao u stan. Sjećanja opet došao žure na mene, jedna za drugom. Širok kauč je stajao usred sobe, kao i te noći, kada je Tanja se nije promijenilo svoje tijelo na usnimanje američkog agenta. Joj zatvori za sobom vrata i gledao oko sebe. Sada je sve bilo drugačije. U nen je nedostajalo u životu, životnost, koju je dao emu Tanja. Joj порылась u okvire malog pisanog stolice i nije našao ništa, osim par karata u kazalište. U sljedeća dvadeset četiri sata oni ne daju mi puno koristi. Joj, prošao kroz ostatak stana. Otišao sam u spavaću sobu i tamo našao, u kanta basket смятую program borbe s bikovima. Joj saznao rukopis Tani, jer ona je radila snimanje u programu, kada joj je bio s njom na borbe s bikovima. Samo podsjetnik da je potrebno pokupiti namirnice. Za mene je to bilo beskorisno. To je samo bacio ego natrag u koš za smeće, kad je čuo zvuk u dnevnoj sobi. Vrata hodnika otvori i zatvarala vrlo tiho.
  
  
  Njezin je posegnuo za Вильгельмине i pritisne na uzdisaje pored vrata. U drugoj sobi je bila tišina. Netko progoni me. Netko, tko je gledao многоквартирным dom i bojim dolaze izvan previše blizu, da se smiri. Može, to je sama Tanja. Joj čuo gotovo неслышный škripa dasaka pod tepih. Joj znala točnu lokaciju tog odbora, jer sam stao na hax prije. Činilo se da nema razloga za odgodu konfrontaciju. Joj, izašao na vrata.
  
  
  U sredini sobe je stajao muškarac s pištoljem. On je bio moj tajanstveni čovjek, i pištolj je bio isti, oko kojeg on mi je u glavu u Washingtonu, i тота, koji je, kao što sam ga se sjećam, vidio u bijelom hodniku u laboratorijima KGB. On se okrenuo kad je čuo mene.
  
  
  "Baci to", rekao sam.
  
  
  Ali on je imao druge ideje. On je pucao. Joj, shvatio sam da on ide pucati u djeliću sekunde prije pucao i zaronio na podu. Pištolj glasno je zazvonio u sobi, i kolutanje zabio se u zid iza mene, kad joj je udario o pod. Pištolj je opet urlao i расколол drvo pored mene, kad joj se prevrnuo i počeo pucati. Nju je pucao tri puta. Prvi kolutanje razbio svjetiljku iza strelica. Početkom drugog ušao u ego grudi i swept ego natrag na stenjati. Treća kolutanje hit emu u lice, otvoreno, ispod jagodica, i leti u stranu glave, забрызгав zid malina месивом. On je snažno udario o pod, ali nije ni osjetio toga. Osoba koja se progoni me u cijeloj ovoj misiji, umro je prije nego što je ego, tijelo postaje svjestan toga.
  
  
  "Po mjeri!" Promrmljao sam. Imao sam živi svjedok, čovjek koji je mogao mi sve reći. Ali sam je morao ubiti ego.
  
  
  Nju brzo popeo na noge. Ljudi u zgradi čuli pucnjeve. Joj, došao do распростертой lik i pogledala u ego džepove. Ništa. Neto osobne iskaznice, lažnim ili drugim. Ali na komadić papira je malo нацарапанное poruku.
  
  
  "Tako La Масия. 1930 godine"
  
  
  Joj gurnuo papir u minuti i došao do prozora. Joj čuo dlakama i glasove u hodniku.
  
  
  Ga bacio otvorite prozor i izašao na vatrogasne ljestve. Kroz nekoliko minuta ga je našao na zemlji, ostavljajući zgrada daleko iza sebe.
  
  
  Kad joj je izašao na ulicu, темнело. Poruka u bilješci se vrti u mom golova opet i opet. Na Avenida Casanova je bio restoran La Masia. Odjednom je prestao, prisjećajući se. Joj čuo o tom mjestu, jer je bio poznat po svojoj халлакой, omiljeno венесуэльским jelo Tani, ako je ona rekla i svom prijatelju Людвигу istinu. Može biti, mislio sam, da je slovo "T" označava tanya malom, i da je tajanstveni čovjek, navodno, ruski agent, krenuo u susret s Tanjom tamo u 19:30 ili u 19:30? To je web-trzaj, koje je sam imao, tako da sam mogao krenuti za njom.
  
  
  Njegova je došao u restoran rano. Tanja je nigdje na vidiku. Joj sel za stol u stražnjem dijelu kuće, gdje joj je mogao vidjeti sve diskretno, i шталь čekati. U 7:32 ušla Tanja.
  
  
  To je isto lijepa, kao što sam ga zapamtio. To nije bila iluzija. Konobar sažeo ga do stola ispred ulaza. Zatim je ona ustala i otišla u mali hodnik u stranu дамской sobe. Joj ustao i otišao iza nje.
  
  
  Ona je već nestala u sobi sa oznakom "Dame", kada joj je prišao maloj niši. Ga je čekao tamo, drago da ćemo sami i daleko od ljudi, u blagovaonici, kad je pušten. Minutu kasnije vrata su se otvorila i mi smo se susreli licem u lice.
  
  
  Prije nego što je uspio reagirati, njegova je zgrabio ju je i snažno stezanje stenjati. Ona glasno ахнула.
  
  
  Ona je rekla. "Vi!" "Što ti radiš? Pusti me, ili joj закричу".
  
  
  Nju ošamario ee na lice stražnji dio dlana.
  
  
  Joj snarled na hax. - "Mislite li da je to nekakva igra u eksperimentalnoj psihologiji?" "Mi s vama potrebno pomoću mikrofona i zvučnika abakus".
  
  
  "Ako ti tako kažeš, Nick, - rekla je ona. Ona je držala lice rukom. Ee glas шталь mekša.
  
  
  "Ja tako kažem, draga - rekao sam. Joj dopustio стилету pasti na moj dlan desne ruke.
  
  
  "Ti ćeš... ubiti mene?"
  
  
  "Ne, ako vi to ne učinite to apsolutno neophodno", rekao sam. "Mi smo s vama izaći oko tog mjesta zajedno. I ti ćeš se ponašati tako kao da savršeno provodeći vrijeme. Ili imaš to pod rebra. Vjeruj mi, kad joj kažem da ću te ubiti, ako si попытаешься ništa."
  
  
  "Možete li zaboraviti vrijeme kad smo bili zajedno?" pitala je kako senzualnim glasom.
  
  
  "Nemojte me vara, dijete. Sve što si učinila, to je bio samo posao. A sada se micati. I ponašajte se sretan".
  
  
  Ona вздохнула. "Dobro, Nick".
  
  
  Mi smo bez ikakvih problema izašao na cijelom restorana. Došla je na kavu, pa ga prisilila me odvesti tamo. Mi u takvu igru u njemu, i on sel za volanom. Stroj je bila potpuno sama u mračnoj uličici.
  
  
  "Sada. S хема ste se susreli u restoranu?"
  
  
  "Ne mogu vam to reći."
  
  
  Nju je držao joj nož. "Po mjeri" uzmi, ne možeš".
  
  
  Ona je izgledala напуганной. - "On je agent".
  
  
  "KGB?"
  
  
  "Da."
  
  
  "I vi?"
  
  
  "Da. Ali samo zahvaljujući svojim posebnim znanju - jer ja sam znanstvenik. Joj odgovara da ih ciljeva".
  
  
  Uzeo auto i vozio na Avenida-Casanova. Ga pitao. - "Ići u kliniku?" "I ne igraj se sa mnom igra".
  
  
  "Ako ga uhvatit tebe tamo, oni će nas ubiti oboje!" - rekla je ona gotovo sa suzama u očima.
  
  
  "Kakav put?" - ponovite ga.
  
  
  Ona je bila vrlo uzrujana. "Skrenite desno i slijedite bulevar, sve dok vam ne kažem vam, gdje skrenite opet".
  
  
  Napravio pokazivače.
  
  
  "Gdje je Alexander?" upitala je. "Onaj tko je morao sam zadovoljiti".
  
  
  "On je mrtav" - rekao sam, ne gledajući na hax.
  
  
  Ona se okrenula i sa trenutak bulji u mene. Kad je opet pogledala naprijed, njene oči остекленели. "Rekla sam im da ste previše opasno", gotovo je tiho rekla je ona. "Sada ste razmažena ih veliki plan".
  
  
  "Pa, možda to nije bilo tako wouldnt i zdravo", - едко rekao sam. "To je Dimitrov je vodio ovaj glavni plan?"
  
  
  Ona je bila šokirana da bi saznali da znam ime Dimitrov. Ona je bila pravi početnik u svom mail businessse, bez obzira na svoje fantastične sposobnosti. "Ti si previše znaš", reče ona.
  
  
  "Ja ću pronaći ego u ovoj tzv klinici?"
  
  
  "Ne znam", reče ona. "Možda je on već otišao. Na sljedećoj ulice skrenite lijevo".
  
  
  Ona mi je dala daljnje savjete, i ja sam slijedio ih. Kad ga je oštro okrenuo u desno, okrenula se prema meni. "Želim znati. Što je pošlo po zlu? Kad je došao na hipnoza i kako?"
  
  
  Joj, pogledala na hax i rugaju. "Ja sam šiziti, pokušavajući pogoditi istinu u posljednjih nekoliko dana. Sada joj da ću vas na vrijeme gatati".
  
  
  Na sljedećem raskršću smo napravili zadnji pokazivač lijevo, a Tanja mi je rekla zaustaviti ispred stare kuće. Prvi kat je izgledao kao neiskorišteni shop, a gornje katove činilo безлюдными.
  
  
  "Njegov glas, - tiho je rekla.
  
  
  Njegovo rješavanje istraživačkih zadataka motor. Gledajući u retrovizor, joj, vidio sam da je iza nas подъехала još jedan stroj. Na trenutak joj, mislio sam da to mogu biti prijatelji Tani, ali onda je shvatio kvadrat lice za volanom. Hawk позаимствовал čovjeka CIA-e, kako bi on gledao za mnom.
  
  
  Moj iznenadni bijes je prestao. Nije joj mogao ego kriviti, s obzirom na to kako se on ponašao u zadnje vrijeme. Joj odlučio ignorirati svog čuvara живицу.
  
  
  "Izlazi", - rekao joj je, Tane, махнув hej pištoljem.
  
  
  Mi вылезли. Tanja je napete i vrlo prestrašena.
  
  
  "Nick, ne bi me ići s tobom. Joj pokazao da ti je stožer. Molim te spasi me. Spomeni se oni, trenutke koje smo proveli zajedno. Ne smiješ zaboraviti je to sada".
  
  
  "Da, mogu", - hladno rekao sam. Joj gurnuo ee "Люгером", i to je prošlo oko zgrade prema bočnoj dan.
  
  
  Ništa oko toga nije bilo poznato. Kada su me doveli, bio sam jako накачали, i kad je izašao, mi завязали oči. Ali sam se sjetio približnu udaljenost od ulice do bočne dan, i to je bio isti. Unutra, kad smo silazili po strmim stepenicama na prizemlje, kat, joj izbrojao onoliko koraka koliko пересчитал, kada je izašao oko klinike. U to nije bilo sumnje - Tanja vodi me u lavlju pećinu.
  
  
  Dvanaesto poglavlje.
  
  
  Kada smo ušli u bijeli hodnik, njegova шталь prisjećati sve više i više pojedinačnih incidenata. Joj ranije stajao u tom hodniku, i čovjek joj je samo da je ubio u stanu Tani, drži me ovdje.
  
  
  "Mislite", rekla je Tanja.
  
  
  "Da. Bila soba, kupaonica orijentacija. Nju je bio vezan do stolice".
  
  
  "Samo naprijed".
  
  
  Joj, krenuli su dalje hodnikom. "Bio je još jedan čovjek", rekao sam. "Vi ste s njim radili zajedno. Joj se sjetiti imena Kalinin".
  
  
  "Da", - teško, rekla je Tanja.
  
  
  Joj je otvorio vrata, na koju je ukazao Tanja, držeći moj "Luger" u pripravnosti. Joj, ušao unutra sa Tanjom otvoreno preda mnom. Na mene je došao žure uspomene. Подкожная injekcije. Hipnoza. Audiovizualna razgovori. Da, oni su prokleto dobro obavljeno mnom zauvijek.
  
  
  Stolica s trake i žice još uvijek stoji na sredini sobe. Moans visio tehnike, ali je jedan dio već je djelomično srušena. Pored stajao je tehničar. Njeno poznavanje ego. Da mi je ime Menendez. On se okrenuo i na trenutak me pogledao непонимающе.
  
  
  "Dobar райос!" - rekao je on, tmurno выругавшись, kada je shvatio da je ego podzemni tvrđava infiltrirali.
  
  
  "Ostani ovdje otvoreno", rekao sam, što par koraka prema njemu.
  
  
  Ali on se uspaničili. On je počeo petljati u ladici ladice pored njega i досталь pištolj. On je izgledao kao standardni automat Beretta. Kada se okrenuo prema meni, njegova je pucao na люгера i dobio emu u sklapanje dolar. Ona srušila natrag na djelomično разобранную stroj, растянувшись pas ruku i nogu, oči su gledali u strop. Jednom twitched počecima, i on je bio mrtav.
  
  
  Za minutu ga je čuo iza sebe glas Tani. "A sada izvoli, Nick".
  
  
  Joj, okrenuo i vidio da je zgrabila pištolj i s ciljem da se u mene. Nije joj gledao za njom pažljivo, jer jednostavno nije predstavljao ga kao strijele. To je bio početak, drugi put, kad joj je bio u krivu o nah. Na njezino lice je bilo tužno, ali čvrsto izraz. Kada ju je podigao "luger", i dalje mali pištolj i ispalio u sobi, i kolutanje udario u mene. Joj крутанулся, srušio se na veliku stolicu i pao na pod. Srećom, njegov šut je bio loš, i ona je došla mi je u lijevo rame, a ne u grudi. Imam još uvijek bio Luger.
  
  
  Tanja opet прицелилась, i on je znao da je ovaj put njegov cilj će biti bolje. Ne bih mogao igrati s njom u ove igre. Ona je odlučila da imaju demontažu. Joj pucao na люгера i nadmašio ga do drugog hica. Tanja схватилась za život i отшатнувшись, srušio na pod.
  
  
  Joj, ustao je i prišao joj. Ona leži na leđima, držeći se rukama za окровавленное mjesto na trbuhu. Joj выругался sebi pod nos. U njenim očima već svijetlile sjaj dubokog šoka. Ona je bezuspješno pokušala disati ривненской.
  
  
  "Što je, dovraga, ti morao to učiniti?" - tužno upitao sam.
  
  
  "Ja sam... bila je previše prestrašena, Nick. Joj ne mogu vratiti u Moskvu..., potpuni neuspjeh. Zaista mi se... jako mi je žao. Ti si me toliko ljubio". Ee cilj okrenula na jednu stranu, a ona je već bila mrtva.
  
  
  Joj, pognut nad njom na trenutak, prisjećajući se. Čak i poslije smrti lice joj je bilo lijepo. Kakav jebeni gubitak! Joj gurnuo "luger" u kubura, ustao je i prišao ormaru, odakle tehničar досталь pištolj. Joj otvorio nekoliko kutija i pronašao zapis o mom fizičkom stanju. Oni su, zajedno s tim strojevima, trebali ispričati priču. Nju bih zamolio da ovdje poslali фоторепортеров. Sama oprema bi bila naslovom. Sada ju je gotovo opravdano. I to bi bio ponižen Kremlj, a ne Washington.
  
  
  Ali gdje je Dimitrov? Ako bi on pobjegao sada, sve to je ostavilo bi loš osjećaj u ustima. Moj posao je ценымногие više nego samo staviti Kremlj u nezgodan položaj. Joj morao pokazati KGB, da su otišli predaleko. To je bio vadičep profesionalni princip.
  
  
  Joj čuo shaggy u hodniku.
  
  
  Joj udario u sanduk prsima i opet je uhvatio pištolj. Njezin zvuk čuo u hodniku.
  
  
  Joj, došao je dan kada u predvorju trčao muškarac. To je bio Kalinin, kolega Tani, nespretno бежавший s teškim koferom u ruci. On je bio gotovo na kraju hodnika.
  
  
  Joj vikali. - "Stoj!"
  
  
  Ali on je nastavio da teče. Štakori su brzo napustili potonuće broda. Joj pucao na люгера i dobio emu se u desnu nogu. On ispruži na podu, a ne dođe do izlaza, vodeći na ljestvici.
  
  
  Joj začuh iza sebe zvuk. Okreće kolo, joj vidio drugog čovjeka, loše, коренастого, s хрущевским lice druge osobe oko odjel KGB-Mokra Slučaj. On целился u mene револьвера.
  
  
  Joj pritisne na stenjati kad je pucao, a metak je pogodio u zid, od samo nekoliko centimetara od moje glave. Zatim ih je vidio drugog čovjeka u hodniku iza strijelca, viši muškarca sa sijedom kosom i aktovkom pod mišem. To je bio Oleg Dimitrov, operator-rezident, zadužena za nožem. On je bio taj koji joj je zaista hotel, s kojim sam morao da se dogovore, prije nego KGB stvarno shvatiti, da oni ne mogu igrati igre sa AX. On je vrlo brzo trčao hodnikom na samom kraju, vjerojatno, na drugom izlazu.
  
  
  Čovjek KGB opet pucao, i on пригнулся, kada kolutanje просвистела iznad moje glave. Joj pucao u reume, ali je promašio. On je cilj i treći put, ali joj je pucao prvi i dobio emu u prepone. On je plakao od boli i pao. Ali do tog vremena Dimitrov je nestao u drugom kraju hodnika.
  
  
  Joj vodio na упавшему agent. On корчился na podu, u ego lice струился znoj, oko grla čuli zvukove koji dolaze šišteći zvuk. On je potpuno zaboravio na oružje u desnoj ruci. Joj je ispao iz ego ego ruke i potrčao hodnikom. On, vjerojatno će preživjeti do suda. Ali nisam mislio da će biti drago to.
  
  
  Ga je slijedio Димитровым u sobu na kraju hodnika, ali unutar ugledao otvoren prozor, ide u uličici. Dimitrov nije bilo.
  
  
  Joj jedva пролез kroz prozor u tamna traka na vrijeme da vidi kako oko dalekog oba kraja skida crna limuzina. Joj, istrčao na ulicu i tamo upoznao čovjeka CIA-e.
  
  
  On je rekao. - "Da, krojač vraga, događa se, Carter?"
  
  
  Joj, pogledao u smjeru u kojem je crna limuzina vozio na bulevar. Joj bio siguran da je na putu u zračnu luku. Nakon sat vremena je, putovanje u Rim. Vjerojatno Dimitrov ide im odletjeti.
  
  
  "Tu ima nekoliko poginulih i ranjenih ruski", rekao sam. "Dođi i pratiti uživo ostao na mjestu. Joj idem na aerodrom da ih gazda".
  
  
  On je pogledao u krv teče u moje ruke oko rukava jerkins. "O, moj bože, zašto si uzeo me tamo sa sobom?"
  
  
  "Vaš posao je u tome da samo me gledati, a ne upasti na tvrđavu. U svakom slučaju, objašnjenje zauzeli bi previše vremena. Vidimo se na propitivanju".
  
  
  Joj sel u auto Tani i otišao. Ako bi joj bio u krivu i Dimitrov ne bi bio na aerodromu, nju bih ništa ne gubi. Joj mogao izjaviti emu ukupnu anksioznost i privući na posao венесуэльскую policiju. Ali ja sam bio gotovo siguran da je moj mislim -- verna.
  
  
  Kroz dvadeset minuta ga je u zračnoj luci. Kad joj je ušao u zgradu air terminal, ga pamte koliko je to veliko. Ona je izgrađena na nekoliko razina. Čak i ako bi Znak bio tamo, jako mi je lako da ego je izgubiti. Ako se samo on ne bi pogodili o letu u Rim. To je bio let TWA, koji je trebao letjeti kroz pola sata. Joj, došao do prodaje blagajni. Dimitrov nigdje na vidiku, pa ga je pitao o ns agent, detaljno описав ga.
  
  
  "Da, Da. Osoba zadužena takvom opisu, bio je ovdje, osim čovjeka koji ga je vidjela s brkovima. On je ovdje samo nekoliko minuta pre".
  
  
  "Imao je prtljaga?"
  
  
  "On nije testirao, gospodine."
  
  
  To je shvatio. Da, i brkovi Димитрову дались bilo lako.
  
  
  "Mislim da se zove imenom... Giorgio Карлотти", rekao je clerc. "On je bio talijanski pasoš".
  
  
  "I on je samo otišao?"
  
  
  "Da, gospodine."
  
  
  Joj zahvalio ego. Dimitrov je bio ovdje, sada joj je bio siguran. Joj samo mogao doći do vrata i čekati dok se to čini, ali to je još uvijek malo sreće. Osim toga, vrata će publika putnike. Ako Dimitrov upustili u borbu, tu bi moglo biti jako zbuniti.
  
  
  Je pregledao najbliži dućan s frizurom, ali Dimitrov nije bio tamo. Zatim joj je prišao prozoru mjenjačnica. Ona je čak sišao u kameru porcije, prtljaga i pitao. Dimitrov je naizgled nestao.
  
  
  Joj samo da je skrenuo za ugao, kada je to primijetio.
  
  
  On je išao u muški wc s aktovkom pod mišem. On me nije vidio. Sijede vitice promijenio ego ukupni izgled. To je bio mali kamuflaža, ali nije imao vremena za bolje.
  
  
  Dimitrov je ušao u wc, a vrata se za njim zatvore tresak. Nadamo se da wc nije bio pun.
  
  
  Joj izvukao "luger", kada su se otvorila vrata.
  
  
  Unutra Je prolazio oprati ruke u sudoperu nasuprot mala soba. Joj gledao oko sebe i bio je sretan da vidi da u sobi nema nikog.
  
  
  . Dimitrov pogledao u ogledalo i vidio u nen moj odraz. Ego lice посерело od straha.
  
  
  On se okrenuo prema meni lice, gurnuo ruku u jaknu i okrenuo se. On je očajnički pokušao izvaditi pištolj. Ga pritisnuo okidač люгера i čuo prigušen klik.
  
  
  Joj, pogledao pištolj. Joj, znao da je kamera od njega. On je samo misfired - neispravan spremnik, to se dogodilo samo jednom oko milijun. Joj, uhvatio je za razmačni krvavu lijevom rukom.
  
  
  Ali nije bilo vremena. Dimitrov je izvukao veliki маузер парабеллум i pažljivo je cilj mi je u grudima. On низменному sjeo.
  
  
  Joj zaronio na pločice. Kolutanje udarila o pločice pored moje glave i срикошетила u sobi, kada joj je dozvoljeno Hugo skliznuti mi u ruku. To naglo okrenuo Димитрову i pokrenuo štikli. On je udario u ego gornji dio bedra.
  
  
  Joj nadala na trupu, ali je, vjerojatno, bio sam sretan da sam nešto ozlijeđen pri podataka pod drugim okolnostima. Dimitrov je plakao, kad štikli pogodio njegov ego, a ego маузер pao na pod. Izvukao je dugačak nož i posegnuo za izgubljeno pištoljem.
  
  
  U međuvremenu ga bacili loše uložak od "Люгера", i on je, uz pad pao na pod. Njegove znamenitosti na Dimitrov baš kao što je na маузер. Kad je dospio do mu, on je podigao oči i vidio da nema šanse.
  
  
  On je podigao svoje ruke i odustao iz pištolja. Vidjevši izraz mog lica, odjednom je progovorio. "Dobro, gospodine Carter. Vi ste pobijedili. Joj odustati od vas".
  
  
  Njezin je ustao na noge, i on je također ustao. Stajali smo kroz sobu drugih, naše oči bulji u prazno. Moja lijeva ruka je počela strašno boljeti.
  
  
  "Vi ste napravili veliku pogrešku, Dimitrov, rekao sam. "Vi ste izabrali AX, da nas poniziti".
  
  
  "Tražim pošalji me policija" - rekao je on. "Odustao sam..." On je polako spustio ruke, a zatim odjednom posegnuo u minuti, i u ego ruci, pojavio se maleni Дерринджер.
  
  
  Ga pritisnuo okidač Люгера, i ovaj put pištolj i pucao. Kolutanje navukao Dimitrov malo iznad srca i swept ego natrag. Ego oči na trenutak su me gledali oči širom otvorene, a zatim ga je grčevito uhvatio za šinu za ručnike uz njega. Kad je pao, тканевое ručnik вылетело po brošura uređaja duge plahte, pola прикрывавшей ego nepomičnu tijelo.
  
  
  "Vaše kremlj šefovi mogu razmišljati o tome sljedeći put kad će veliki plan", rekao je njegov трупу.
  
  
  Joj stavio luger natrag u kubura. Joj koliko je puta bacio Hugo natrag u korice, kada su dvojica policajci provalili vrata s gole pištolje. Oni su gledali na Dimitrov, a zatim na mene s strašan pogledom.
  
  
  "Qué pasa aqui?" povikao je jedan.
  
  
  Joj emu je pokazao svoje osobne iskaznice. "Nazovite šefa policije" sigurnost", rekao sam. "Recite emu, da svi ruski urotnika u pritvoru".
  
  
  "Ti si, senor Carter", - rekao je muškarac.
  
  
  Joj izašao kroz sobe i razbiti kroz gomilu znatiželjnih putnika na najbliži stup, gdje ga mogao nazvati. Njezin psihički zapamtio lokacija podzemnog stožera KGB, čudan laboratorija, gdje je održan fantastičan eksperiment na ljudske morske свинке - na meni. Vlado želi da se presele tamo, da promijeni čovjeka CIA-e i reći policiji o tome što se dogodilo. On bi bio siguran da je tisak predao povijest ispravno.
  
  
  Njezin je dobio telefon od ticketing blagajnik agent, ali na trenutak помолчал, prije nego birajte broj. Ne sviđaju misije, koji je ostao bez nastupa na pozornici. Će imati više sastanaka o sigurnosti, i mi morati ispričati svoju priču mnoštvo ljudi. Mi to sada ne treba. Bio mi je potreban večer s takvom djevojkom, kao i Tanja Savić. Me progoni obliku joj безжизненного tijela, još uvijek prekrasne u smrti. KGB ili ne, ali to je bio poseban.
  
  
  Njezin je dubok dah i polako izdahnuo. Pa, može, ako mi se posreći, pojavit će se još jedna crnka sa dubokim plavim očima i senzualan мурлыкающим glasom. I možda to ne bi bio neprijatelja zastupnik, a ja nisam morao da ga ubije. To je bilo nešto što je podržavala me u sljedećih nekoliko tjedana birokratskih komplikacija.
  
  
  Joj skinula slušalicu i bira broj Hawk.
  
  
  Sažetak
  
  
  "MI SMO ПОХОРОНИМ VAS!"
  
  
  Komunistička prijetnja nikada nije činilo tako stvarnim! Malo je AX uputio Киллмастеру svoju novu misiju, kao što je post od njih - oni prijeti da nanese smrtni udarac međunarodnom uticaju zemalja sjeverne i južne amerike.
  
  
  Očito, to je posao za Nick Carter - najviše smrtonosne u ego karijeri. Киллмастеру suđeno da se igraju važnu ulogu u дьявольском priči, nadzornik AX. Da su s njim napravili? Zar je previše, oni su zapravo stvorili najvećeg agent AX protiv onih najvažnijih snaga, koji se zakleo štititi? Samo kada je Nick bio pod čari osjetilnog ruski оперативника, on je počeo shvaćati kako ego koriste. Ali bilo je već prekasno? Ego smisla već je pripadao KGB?
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  Sat vuka
  
  
  preveo Lav Шкловский u spomen na погибшем sinu Антоне
  
  
  Originalni naslov: Hour Of The Wolf
  
  
  Prvo poglavlje
  
  
  Jet fighter, uz pad leti mimmo mene, разнося put preda mnom.
  
  
  Ga prokleo pilota i svih ego predaka, kad joj iso svih snaga переворачивал volan svog Ситроена. Joj mogao spasiti ove napore. Cesta bila je ništa, kao što je duboko stazi za kolica uza zid planine, i prastari jaraka ostao isti kao vijak, na tankim gumama mog 11cv. Joj mogao ići samo u jednom smjeru, i u tom smjeru su išli kolosijek. S obzirom na gromada desno i dubok ponor na lijevoj strani, i to bilo dobro. Tamna, tanak šuma окутывал me na rijetkih izravnih kraja, i iako ga mogao sakriti od borca pod crn-crna lišće, to bi bio пиррова pobjeda. Za mene je zaronio pukovnije jugoslavenskih vojnika, i Bog zna koliko oko njih su prošli kroz planine da okružuju me.
  
  
  Citroen je suočen s velikim kamenom na cesti i odbacio me na dan. Kada se stroj ponovno pao, ostatak ispušne cijevi izvući. Salon je bio ispunjen ispušnih plinova. Vijci i matice открутились brzo, i jedina prilika koju sam imao, - to je vožnja. Joj pogledao prema gore kroz razbijeni vjetrobran. Jet fighter preletjela наискось. Ego telo zasjala u mjesečini i pretvorio se u blistava silueta, kada on silazi dolje, kako bi se usmjeriti na mene još jedan naboj.
  
  
  Mislim, on nije mogao kretati više od nekoliko sekundi. Između ostalog, svoj dugo morao umrijeti. Već je gotovo sat vremena su se borili od progonitelja, i jedino što sam mogao učiniti - to zbuniti moju orijentaciju. Njezin je prošao sve moguće bočnim putevima, i ono što oni сужались, je mene strah, da će nestati u ništa. Joj nije imao pojma gdje sam, osim strme litice negdje u Динарских Alpama. Mora biti, u dolinama bio je skrovište, ali sve što sam vidio, to je vojska, metke i taj prokleti avion. Pri sadašnjem stanju stvari, to bi bio tok mog naloga, i AX mogao izgubiti agent N3, joj, osim toga, nije zaboravio, što se već dogodilo s NI i N2, prije mnogo godina u različitim mjestima.
  
  
  Borac stigao pozdraviti me metak milosrđa. Njezin je vozio tako brzo, kao što je mogao, u smjeru ego vatre. Stari 11cv strašno трясся. Citroen 11cv provjerili od 1938 do 1954 godine, i kako je on reagirao joj je bio uvjeren da imam ego prototip. Prednja svjetla za posluživanje ploči s instrumentima nikada nije radio, tako da ne bih mogao reći koliko je brzo vozio. Barem, moglo назать na plin. Nisam mislio da će to biti dovoljno, ali to je jedina šansa, koji je imao tako predstojećim avion koji je zaronio da objave svoje залпы.
  
  
  Citroen трясся u znak protesta, i huka ispušnih plinova proizveo takvu buku, da nisam ni mogao čuti svoje misli. Vjetar je puhao kroz otvoren vjetrobransko staklo, moje uši su zaleđeni, a kosa закручивались oko lica. Zrakoplov je sada tako blizu, da, imam dojam da je ego progutati zraka.
  
  
  Joj pritisnuo nasilničkog ponašanja iso svih snaga. Mitraljez kalibra .50 pečenja redovima s krila borac. Cesta ispred mene разорвалась, i stroj za pokri kiši oko kamenja i grudica čvrste zemlje. Automobil skoči i izmaknuo se od metaka, a po naglog oduvati par ga je shvatio, da su oni došli u hladnjak. Kipuće vode juri šiklja gore i otrčati na moje lice oblacima užasna par. Joj, kliknuo na plin i opet pokupi brzine. Nalet vjetra, kada je lovac leti mnom zauvijek, nastupila mrtva tišina, koja se bavi uvijek treba za napadom. Joj slušao svoje disanje, polako ide oko pluća. Privremena odgoda.
  
  
  Ali F-86 već opet поворачивался za još jedan napad, i on je znao da je pilot će pasti na mene, prije ili kasnije. Da, F-86, Sabre. Mi jugoslaveni su bili uz 150 F-84. Joj, vjerujem, što me najviše uvrijeđen svijest o tome da su darovi uncle Sam glasovanje o-glasovanje o прикончат mene. Югославы koriste Sablja za borbu protiv партизанами u uskim kanjonima, jer сверхзвуковые F-X4 i MIG 2I kreću previše brzo za takve visine. "Сэйбер" uvijek je bio najbolji borac, ali superiornost u zraku ovdje nije bilo važno, ne protiv starog "Ситроена".
  
  
  Web-razlog zbog kojeg joj je ostao živ, bio je u tome, da sam znao da iz uređaja ego mitraljeza, na primjer, ograničenje na broj metaka u trgovinama, koji su bili prazni bi onda trideset sekundi neprekidnog snimanja. Pilotu je učio pucati redova u jednu-dvije sekunde. Ali zbog ravnoteže je zbog Sabre četiri strojnice kalibra .50 pokopani u носо zbog trzanja. Tako da postoji trend pucati pred ciljem. Tako da je slovenska pilot pucao tamo gdje joj bi, ako joj nije kliknuo na nasilje i ne bi on istom brzinom. Hvala mojim saznanjima kombinacije kratkih rafala i ronjenja u nos joj je stajao četiri uzastopna napada, ali sam sumnjao da će raditi do onih lasica, dok se ne završi gorivo, i pilot neće biti prisiljen vratiti se.
  
  
  Joj okrenuo da upućuje i na mene je zadesila noćni sjeni stabala. Zauvijek mnom straga visi "Сейбр", čeka dok joj odem na izravan dužina ceste za pogodak. Joj, pognut nad volanom i osjetio kao znoj заливал moje lice, mišiće leđa напряглись, kao da su osjetili udarce metaka. Ako bi pilot je odlučio pokušati napad straga, moj tekući količinu unazad smanjio bi se za oko pola. Kod Citroen jednostavno nije bilo brzine, nadoknaditi tu razliku.
  
  
  Cesta вилась kroz nekoliko nagla skretanja. Motor закашлял, žestok, zbog nedostatka vode, a radio je sporije, kad joj je opet шталь se penju na brdo. Joj mogao izaći i pobjeći brže, barem tako joj misli očaj. Joj je bio na pola puta do toga, pokušava učiniti posljednji napor.
  
  
  Negdje u blizini grmlja je počeo pucati. Metak просверлили brodu Ситроена, i mene обрызгало krhotina stakla bočnih prozora, da se razdera premaz na komadiće. Vojnici su stajali uz cestu sa smrtonosniji automatskim puške. Izaći oko auta, značilo bi počiniti samoubojstvo. Joj, pognut dublje pod ободком uskog vjetrobranskog stakla kada je uslijedila salva сотряс stroj. Od sada traga od kolica moraju obavljati sve kontrole.
  
  
  Cesta je posrtati cool mjesečinom. Sa svoje pozicije ne bih mogao reći koliko dugo je cesta uvijek će biti besplatan, ali imao sam tužan osjećaj da to je dovoljno da Сэйбр opet napao. U šumi раздались nove snimke, dok nepovezano, da je svjedočio o tome da glavne snage vojnika još nije stigao. Nije da je to imalo veliki značaj: ja sam bio zarobljen, kako bi vi na to nas gledali.
  
  
  Sergej просачивался kroz drveće i postigao poklopca motora i krova. Joj čuo udaljeni zvuk mlaznog lovca, kad se približi. U ruševinama jakom retrovizori njezin pogled vidio približava avion. Slika заполнило ogledalo, a iznad moje glave nestabilna unakrsna vatra. Ponovno ga je pokušao procijeniti udaljenost, ovaj put oslanjajući se uglavnom na svoju intuiciju, i promijenio svoju prethodnu taktike namjerno čekati do posljednjeg trenutka, da bi se zatim opet dati gas. Citroën je bio tvrdoglav francuz. On je odbio da se preda. On je u grču naprijed sa silom, koju, kako mi se činilo, on je koristio davno.
  
  
  Ali toga je bilo malo. Ovaj put pilot je kao točno скомпенсировал salto nos, i metak s čeličnom licem poderati "Citroën" od krme do rešetke. Joj okrenuo volan udesno, okomito na tragu, tako da je većina napada bila zahvatila gotovo vertikalnim karoserije automobila. Ali ploča s instrumentima je beznadno uništena, kao i da je nešto strašno ispod haube. Plamen ползло na половицам. Vatra je topla, i mene окутало debelom masnu oblak dima. Citroën je umirao. Gume su bile prekinute u komadiće, spremnik za gorivo tekao. Prednja osovina lijevo oporavio, a sve što je ispod, je zatvorena u komadiće.
  
  
  Felge bez guma klizi po tragu. Nisam mogao više kontrolirati. Na obrazu sporije mnogo krvi, ali ne bih mogao reći koliko je ozbiljno ranjen. Stroj je sada valjanja zajedno pod kosom, истерзанный metal plakao u ludi i slijepi bijes, i polako je počeo padati s kraja brda u provaliju.
  
  
  Joj grčevito se držeći za sjedalo, ugrize se za usne od ослепляющей boli od opeklina. "Citroën" jako shakin ' i oštro bačena me u drugu stranu. Nju je udario u vrata teška ботинком, i ona je otvorena. Srećom, 11cv svinja straga, tako da se vrata ljuljačke otvoren vjetrom. To je bilo jedino što mi je spasio život. Sljedeće što se sjećam, ona je ispala van i kotrlja po neravnoj cesti, posezanje za ceste, da ne padne s kraja, koji se nalazi na deset centimetara od mene.
  
  
  Stroj заскользила na rubu, врезавшись u stijene, grmlje i drveće, покатилась tamo-amo i прокладывала sebi put na dnu duboka vododerina. Kada je dosegla dno kamenite klisure, ona взорвалсась mora crvenog plamena.
  
  
  Пошатываясь, ga ran u grmlje, brišući krv sa poderane kože, i moj život выворачивался od šoka i мерзкой mučnine. Nebo окрасилось u crveno kroz gori telo "Ситроена" na dnu. Morao sam požuriti. I ako ne bih skočio s pištoljem, imam oko bi stotine vojnika koji su uključeni u eksploziji automobila. Ali na trenutak sam morao prestati da uhvati dah... Onda bi joj se uvukao dalje kroz grmlje.
  
  
  Moj mali plinski bomba još uvijek je zalijepljena na moju nogu i ljepljive trake, iako je malo vjerojatno da se može očekivati da ova prokleta stvar uvelike će pomoći u tom otvorenom prostoru. Moj oštar kao britva, stilet je izvađen na ego korica i sada leži u ruci. Joj daničić svoj "Luger", kada прорывался kroz bunker na sjevero-istočno od Метковича, i sada je pištolj bio tamo, sredstava spaljivanjem ostataka 11cv. Ali je velika razlika to ne čine. Cijeli arsenal oružja AX'a bio bi beskoristan, ako bi vojnici primijetili mene sada. I da Ih je previše, da se bore s njima.
  
  
  Metković je bio početak moje noćne more. Do tada je sve išlo glatko. Joj došao u Jugoslaviju na talijanskom траулере, a onda доплыл do obale. Metković nalazio neke u dubini kopna, nova poljoprivredna gradić negdje u podnožju Динарских Alpa, split, отделявшей obali Dalmacije, iz Bosne i Hercegovine. U Metkoviću kontakt osoba predstavili su mi dokumente, odjeću i stroj. Kontakt osoba bio miran horvat s невыразительным lice, iako, držim novac, to je izraz promijeniti, čim on sazna što se dogodilo s ego poznati "Ситроеном". Dokumenti izgledali lijepo, ali radne cipele su sjedili, kao papuče циркового klaun, i hlače, pulover i debela kožna jakna sjedili na me čvrsto, kao korzet na китовых rebra.
  
  
  Dokumente trajne i razvijaju, iako su izgledali su sasvim legitimno, čak nisu prošli post zaštite na блокпосту. Morao progurati kroz kukuruzno polje na drugu cestu, i od trenutka kada joj je bio u bijegu. I svi su isti vojnici ne сдавались. Nju i nadajući se da će ljudi misliti da sam mrtav, kada će se vidjeti, kao što je eksplodirala, ali sreća nije bila sa mnom. Već je mogao vidjeti približavanja svjetla, i od vremena do vremena čuo krikove sergeants раздававшиеся, kao što je nalog o pronalaženju. Može se reći, joj je još uvijek bio u bijegu.
  
  
  U šumi je bio miran, ako se ne računaju stalnog шелеста vojnika i retkog лайя pasa.
  
  
  Joj, znao da će uskoro izaći na мкстность sa oskudne vegetacije, jer šume su ovdje obično su bili ne više od nekoliko kvadratnih kilometara, kao i svim javnim, a bila previše suha. Ali u mraku šume ipak ostavljao dojam velikog svoda. Činilo se kao da beskrajno raste na male padine i doline, заросшим корявыми starim i hrastovom šumom. Stabla su гротескные oblike, kada je u meni rasla je potrebno pronaći put prema dolje, cesta još uvijek nije bila.
  
  
  Morao se spustiti dolje. Cesta je bila puna vojnika, i sve nove i nove grupe i da ih устремилясь preko brda sa druge strane. Nije imao izbora, osim da siđe. Ali padini planine ostao, kako bi издеваясь mnom zauvijek, previše strme, previše skliska i previše gola, pokušava to učiniti.
  
  
  Joj, osjećao koliko iscrpljeni, a bol od ozljede postao nepodnošljiv. Bilo je teško disati. Joj se zaustavio na brijeg. Iznenada ga je čuo glupi šum vode. Joj, znao da ona dolazi odnekud ispred mene, iako je jedino što sam mogao vidjeti, to je uska preko nego, koja se bavi взбиралась na stijenama, i заросла na brdu. Ako tamo je voda, onda bi to trebalo je biti rijeka: zvuk je bio previše jak za potoka. A rijeka je predstavljala još više duboke doline, koja se bavi, vjerojatno, прорезала planinska livada lijevo od mene. To je značilo, za mene, da je biokovo će imati stijeni, barem s dva na četiri strane, tako da nisam mogao ići nigdje, osim u zagrljaju vojnika ih s psima.
  
  
  Sada joj je također mogao čuti lajanje pasa. Donijeli pasa, vjerojatno uzeti od graničara. Joj je skliznula niz padinu, prešao je malu šupljine i držeći se za ruke, kao kandžama, popeo se na najmanje vrh. Zvuk pasa iza mene шталь glasnije. Kao, u ime Isusa, oni su po mom stazi? Oni su morali imati dobar njuh..
  
  
  Posljednji spust je bio vrlo strmim i prekriven ogromnim gromada. Joj dobro stisnuo обожженные ruke i popeo iznad килями. Zatim je naglo skrenuo desno i, kamen, vodio prema изгибу pojasa. Na jednu minutu zvuk vode je prestala, tanka hrpa высунулась gore i opet nestala. Joj izašao kroz опушки šume i, kao što sam i očekivao, došao stijene, отрезавшей mi je zadnji put da se izvuče. Ona je bila gotovo vertikalne i skliska i otišla u provaliju, koji je bio toliko tamne da se samo šum vode ispod mene ukazuju na ono što me čekali, kad joj je ikada doći do ego dna.
  
  
  Vibrira od pulsirajući boli u prsima i glavom joj je stajao u očaju, gledajući u obje strane u provaliju. Mjesec je izašao iza oblaka i opet засияла u punoj snazi. U svakom metara desno od mene i isto toliko metara ispod njega vidio ruševine rimskog акведука. Gotovo sve što je od njega ostalo, je niz kamenih lukova, nalik na gomile, koje возвышались nad pored granitnih zubi i vlaknastih biljaka. To bi bilo kao na prelazak Niagara falls na изношенному užetu, koji je učinio da bi mi idealna meta za vojnike. Osim, naravno, da ga mogu spustiti tamo živi pokušati.
  
  
  Pogrbljen, ga ran na rubu, pritiskom na lijevu ruku na tijelo za suzbijanje akutne boli. Njegove misli, razbio je li joj rebra ili jednostavno prekinuo mišić, kada je izašla oko auta. On je gotovo dosegla točku iskrene nad акведуком, kad je čuo shaggy uz mene. Njen pognut naprijed na trbuhu i pritisne na zemlji, što plućima diše kroz otvorena usta.
  
  
  Dvojica došli k meni napeto uzbuđenja, ne sumnjajući da sam bio dovoljno blizu da čuju i da ih tihi šapat. Oni su nosili češke kratke strojnice M61. Muškarci su još nekoliko koraka i zastao, nervozan i sigurno je da želim da su bili na drugom mjestu te noći. Oni su previše dugo sigurnosnu operaciju u potrazi. Joj je bio iza njih gledati, ne pretvarajući se buke.
  
  
  Tiho joj se popeo na više od duboku sjenu i došao na to navući na drvetu. Oni su onda došli k meni, manji muškarac lagano nagnuo se naprijed, kao da je hotel probiti tamu očima. Njezin je ostao potpuno nepokretan, i nije vidio mene, dok nešto ne dođe mi na noge. Zatim je ispružio lijevu ruku, uhvatio ego za brada i grču glavu natrag. Desnom rukom joj je pritisnuo štikli na ego grlu.
  
  
  Vojnik izdao булькающий zvuk i pao, pri čemu se krv залила ego тунику. Joj okrenuo tijelo u stranu drugog čovjeka, prije nego što je on mogao gađati oko svoje M61, i našao se na nen, dok joj кинул u njega nož. On intuitivno se okrenuo, prisiljavajući svoga mrtvog prijatelja pasti između nas i udarca ego cijevi svoje puške. Odjeknuo zvuk рвущейся tkiva, подавленное prokletstvo, a zatim moj nož je završio u cilj ispod prsne, u ego staviti dolar. On tiho всхлипнул i pao na zemlju pored sa svojim prijateljem.
  
  
  Joj mislio pokupiti ih oružje sa sobom, ali onda je odlučio napustiti ego na mjestu. Bilo bi lijepo imati utor, ali ako bi joj podigao ih, ona bi još više umorna, a nose ih, vjerojatno, usporio bi moj silazak do акведуку. Joj, pregazio je na rubu vododerina i pogledao dolje. Kada nešto kanal je trajala kroz brdo, na kojem joj je sada stojim, ali s godinama je to blokirate, možda i zbog velikog klizišta. Još ne различил puta sushi, gdje se to dogodilo, i oštar kut između različitih slojeva, tamo na vrhu акведука. Bilo bi cool nas je ovaj nagib, on je bio bolji od перпендикулярные zid s obje strane.
  
  
  Što je brže moguće ju je sišao opasan obronak, držeći se za stijene i posezanje za biljke i mlada stabla, da ne padne. Bez obzira na moje napore, otišao kolaps na labav kamenje i blato i osjetio njezin okus kraju акведука. Na trenutak mi se činilo da sam slomio gležanj, ali je ona držala moj аленка, kad joj je ustao i lagano skliznula oko известнякового zgloba. Akvadukt su prešli klanac drevnih ruševina, koje bi рассыпаться ispod mene u bilo kojem trenutku.
  
  
  Joj počeo puzati na sve četiri. Morao pažljivo da odaberu svoj put. Joj je bio na desetak metara ispred div jezgrene stupce kada je s brda zauvijek mnom odjeknuo prodoran krik. Pronađeni su mrtvi vojnici. Joj, čuo kako oni trče кустам i опавшим listova; zatim раздалось još više vrišti. Joj okrenuo i vidio vojnika stoji na rubu vododerina. Sve ih M61 počeli pucati istovremeno... Komada granita, ulomaka iz škriljaca i biljaka pogodila me pljusku. Joj, pritisne na kamenju, malo укрытию, koje je mogao naći, sada se uvukao natrag, ne znam kamo idem. Moje papuče поскользнулись, od čega dolaze komade pogodila акведука. Grad metaka i срикошетивших gelera swept mimmo mene, kao roj zlih pčela. Nekoliko osoba соскользнули sa staze. Dvojica boraca ostao na početak pojasa i počeli pucati preko svojih automata. Joj grčevito se držeći za kamenje, moj sklopivi dolar tuklo o rebra.
  
  
  Pucnjava je prestala isto tako brzo kao što je i počeo. Njezin je ležao nepomično. Odina oko dva muškaraca počeo se smijati, prekida tišinu, a zatim je htio ponosni na mene. On je postavio novi dućan u svoj mašinka. Moj nož je skliska od krvi. Joj tiho obrisao ga o штанину i čvršće stisnuo u ruci, čekajući ego приближений. Joj, čuo kako je čovjek došao liže, da se to svršiti za mene. Joj ostao nepokretan. Moja jedina šansa bila poanta je u tome da to dokazuje da je previše samouvjeren onda ovaj svoj red za pištoljem. U mraku je bilo teško reći, živ ili ne, i on je računao na element iznenađenja.
  
  
  Sada je na pola puta do mjesta gdje joj leži. Shop ego M61 bio gurnut prema naprijed, a on je lagano покачивался u šetnju. Ego oči nervozan i uplašen блуждали, ga je čekao sve dok se napola okrenuo, a zatim skočio i bacio štikli.
  
  
  Baciti s vrha je težak i dobar, a nož je nestao u lijevoj strani prsa vojnika. Ego tijelo напряглось, a ja sam se bojao da će pasti s акведука, prije nego što ga je mogao doći do njega. Joj uhvatio ego i uspio izvući nož, neposredno prije nego što je on počeo padati. Nož je izašao čist. On se okrenuo i pogledao me je otvoreno. U ego očima pojavio izraz zbunjenosti i boli, zatim dim praznine, kad je opet otvorila vatru strojnica.
  
  
  Ga koristio ego tijelo kao štit. Metaka pogodio emu u leđa, i затрясли ga, kao тряпичную lutku. Joj pokušao kliziti s njim na акведуку, ali bilo je nemoguće obuzdati ego i istovremeno držati ravnotežu. Kolutanje je došla u moju jaknu, a ja sam osjetio smarting, kada je опалила mi rame. Moji prsti su izgubili sposobnost. Vojnik je sklupčana u stranu, a zatim pao s акведука.
  
  
  Zatim ga izgubio ravnotežu na neravnim površinama. Joj raspoređen, pokušao uhvatiti, ali to je bilo beznadno. Kad joj je skliznula preko ruba, uhvatio njezin ego sa svim snage, koja se bavi imam još ostao. Klanca завывал hladan vjetar. Moji prsti trnu, i on se više nije mogao držati. Kap vode pojavio se kroz pukotine iznad moje glave, kao da je bila izbačena oko kamena moju sposobnost. Ona je polako skliznuo prema dolje i увлажнила moje usne. To je najviše slatke vode, koju joj je ikad pokušao.
  
  
  Zatim kamen raspadne pod pritiskom mojih ruku, a ja sam pao...
  
  
  
  
  
  Poglavlje 2
  
  
  
  
  Joj došao svijesti u more boli, переходящей u инстинктивную slijepoj panici, i moja ruka je osjećala glatko čvrsto stablo. Onda je shvatio da ne ispadne, i da югославские vojnici više ne ide mi se na petama.
  
  
  Joj pokušao mahati glavom, ali ona je bila teška. Moje oči, činilo se, bili su, i nije mogao da ih otvori. Postupno moje misli su postale связными, kao što sam prodrla kroz debele slojeve potisnutih sjećanja. Joj sjetio kako je bacio stari Citroën pod metaka. Joj sjetio mala šansa, koji mi je dao akvadukt, i бессмысленную borbe koje je vodio, kako bi se spasila od progonitelja, kada se usudio ići preko njega. I neumoljiva tok, kada su moji prsti соскользнули da je od kamena. Osjećaj pada, s najnovijim jasne misli, kako bi njegov hotel i ubiti one koji su me pasti u ovaj pad. To mora biti zamka; drugog odgovora nije bilo. Onda je magla, kada je ledeni плещущаяся voda je dosegla mene i potopljena u mene. Vrijeme hladnoće i vlage, ego сокрушительная tvrdoće i ništa više.
  
  
  Ništa, do sada tvor. Banka прилипал na moje grudi. Sada joj je to osjetio. Nisam imao nikakvih razloga da ostanu u životu, ali ja sam bio njezin. Zatim je osjećaj ugodan osjećaj mekih prstiju, поглаживающих moju kožu, a osjećaj je vlažnom krpom na mom licu.
  
  
  "Ссст", - šapnuo che-onda glas. Tada blagi glas na сербо-hrvatskom nastavio: "Tiho. Sada si na sigurnom.
  
  
  Na određenoj udaljenosti ga čuo drugi ženski glas, koji je kratko rekao: "Замолчи, Арвия!"
  
  
  Polako joj je otvorio oči i primijetio da gledam na mlađe lice. Djevojka je sjedila na koljenima pokraj mene, gotovo zagrli me, pognut. Ona je bila mlada, dvadeset godina, na njemu je bila tamno plava suknja i svijetlo plava vezene košulje. Joj duge ravne kosa bila boje sjajnog bakra. "Može, njegova je mrtav, i to je raj", pomislio sam.
  
  
  Djevojka je okrenuo glavu i reče preko ramena: "mama, Mama, on je konačno probudio".
  
  
  "Onda idi odmah pronađite svog oca".
  
  
  Djevojka je ponovo pogledala u mene. Prije nego što se krene, ona pritisne tkanina k čelo. Ona je obrisao ruke o dugu suknju. Kosa joj je dopirala do ramena i zgužvana a njegovo oko njezine pune grudi.
  
  
  Upitala je. - "Tko si ti?"
  
  
  Prije nego što je uspio odgovoriti, njezina majka je vikala: "Арвия, idi odmah pozovi svog oca".
  
  
  Djevojka je otišao i požuri na dan. Moj pogled проследил za lijepe linije ee mladog tijela, linijama ee grudi i nogu. Ona je ostavila vrata otvorena, i ja sam vidio, da je sada dan. Ali, sunce gotovo da ne проникало unutar ovog malog kvadratnog sobe. To je trebao biti soba na farmi, s obzirom na drveni pod, i drveni zid i slamnati krov. Ona je bila loše opremljena grube home-made namještaj, tamne i stare. Ispred mene je bio kamin, gdje se mala коренастая žena помешивала nešto u čaši. Ee kosa je siv-sivim, bili su čvrsto povezane s u čvor na морщинистым okruglog lica. Крестьянки vode dosadan stil života, i godinama vuku. To je potpuno проигнорировала mom prisustvu i ne rekla mi naše riječi.
  
  
  Joj leži, растянувшись zida grupirati u nekoliko pokrivača na cauda kose. Osjeća trnce na koži joj, shvatio sam da sam gola. Joj vidjela moju mokru odjeću na uže nad glavom žene.
  
  
  Dugo vremena nije bio nam zvuka, osim pokretima starije. Zatim je otvorio vrata i ušao Арвия, iza njega je slijedio zdepast muškarac s cerro-crnom kosom, dugim brkovima i velikim crvenim ušima. Vatra ognjišta hans ego lice oštar reljef, ističući oštre linije i uglove, duboko usađene oči i uska usta. On je progovorio tek kada je otvoreno ustao je ispred mene, a zatim je još uvijek oklijevao, prvo duboko uzdišući.
  
  
  Znači, ti si se probudio, — konačno je rekao. "Mi smo bili vrlo zabrinuti. i ti . .. tako dugo spavao.
  
  
  Kako si se sada osjećate?' — pitala Арвия, polijetanje припарку.
  
  
  Meni je bilo bolje — rekao je sam, nakon što je uspio prikazati osmijeh na lice. — Reci mi, gdje joj je sada?
  
  
  To je selo Джзан na neretvi.
  
  
  Me sasvim je postavila ova informacija. Metković je također bio na Neretvi, neposredno prije nego što je rijeka pretvorio u veliku deltu. A budući da dužina rijeke je samo nekoliko stotina milja, to je značilo da sam još uvijek u području svoje misije. Joj, nasloni za oplakivanje, i upitao: "Джзан — to je malo selo?"
  
  
  Usta starca скривился u kiseli osmijeh.
  
  
  Odina za najmlađe. I postaje sve manje i manje.
  
  
  "To je iznad Мостаром?" Mostar – to je mali planinski grad na oko trideset kilometara od Метковича.
  
  
  "Mi smo ovdje, na pola puta između Мостаром i Коничем, gdje je cesta polazi od rijeke".
  
  
  Joj облизал usne. — Znači, mi smo uz Аптосом?
  
  
  Oči djevojke raširile od straha, i ona je poput побледнела pod štavljena koža. Namrštiti, otac поджал usne i zamišljeno je odmahnuo glavom. — Da, — rekao je nježno, a zatim podigao мясистую мозолистую ruku. — Mislim da smo dosta pričali.
  
  
  "Previše, Josip", — dodao ego žene. Ona mi je prišla s teškim šalicu u kojoj je pušenje juha. Ispružila mi je bubalo, a on оперся na lakat, da se ee. Ee oči su ponosni i njegove čeljusti bili su napeti. — Previše — odjekuje odgovorila je ona, ponovno okretanje. - I to će donijeti mnogo dobra.
  
  
  — Šuti, žena, — naredio je čovjek. onda mi je: "Jedi, a onda отдыхай". .. Sinoć si mora napustiti Джзан, tko god ti nam bio.
  
  
  — Ne, — выдохнула Арвия. — On je još preslab.
  
  
  "Ti ništa ne možeš učiniti."
  
  
  — Razumijem — rekao sam. Joj osjetio okus ustanove месива. To je bio divan na grah juha s cijelim komadima janjetine i rajčice, i to обжигал moj hladan prazan želudac. — Ti si vrlo riskirao, спрятав mene — nastavio ju. — Dovoljno da si mi je spasio život.
  
  
  — Možda mi spasio ti je život. Prerano je govoriti o tome. Manje od mjesec dana prije njegova bi se rado usudio, koliko bi vremena za to nam je trebalo, ali je sada. . On prekinuo sebe, odjednom huddling zbunjujuće.
  
  
  Арвия završio misao iza njega. Glas ee apsurdno žurno i дрожаще. "Sutra ili prekosutra Джзана više neće biti".
  
  
  Neko je vrijeme šutio. Je proučavao čovjeka i ego kćer, i dalje postoji. Nakon što ste popili zadnju kap staviti šalicu pored dekom i tiho je upitao: "Što se događa ovdje?"
  
  
  Muškarac gritted moje zube i прошипел kroz njih: "To nije tvoja bitka".
  
  
  — Slušaj, — rekao sam. — Ti si spasio moj život, do sada tvor ne znam kako. Ti skriva mene i stalo opremljen mene, i znam, da će s tobom i tvojom obitelji, ako vas uhvate. Tako da nemojte mi reći da ovo nije moja bitka. To nije bitka, — ljutito je rekla žena kod ognjišta.
  
  
  Josip, ti si budala. To već nije bitka. Bitka je gotova.
  
  
  — Recite mi nešto o tome, — inzistirao sam.
  
  
  — Bolje da ostanu jedni drugima stranci, — tvrdoglavo odgovori on.
  
  
  Pa, joj mogu biti jednako tvrdoglavi, kao i svi.
  
  
  Ga pitao. - "Zašto vaše selo uništen?" — Moram znati, inače sam otišao. Inače ja ne mogu pobjeći.
  
  
  Čovjek u očaju воздел ruke prema nebu, sa žaljenjem uzdah. "Nije tajna da zemlja hitno treba & nb. Ovdje, u Джзане, imamo veliki avion, pored rijeke, gdje uzgajamo kukuruz i vino. Pokazati našu sreću, mi radije izgraditi oko drveta, a ne oko kamena, i mi smo ponosni na ove lokalne tradicije".
  
  
  — Samo nastavi, " rekao sam.
  
  
  "Sada Srbija želi pretvoriti Джзан vojnik u kamp, jer tamo ima vode, i lako doći do glavnog logora u Sarajevu".
  
  
  Kad je tako lagano odjekivali o "Srbiji", morao sam teško obuzdati smijeh. Srbi čine 42% stanovništva Jugoslavije, tako da oni kontroliraju politiku i vlada. Druge etničke grupe, hrvati, slovenci, bosanci, черногорцы i makedonci mrze srbe. Zemlja predstavlja šarenilo oko nezavisnih skupina i regionalne težnje. Nije ni čudo, da je Josip odbacujući nazvao jugoslavenskih vojnika srba, što ukazuje na ono što smatra ih više nepozvane goste, nego mene. Ali sada nije bilo do smijeha. Situacija je bila previše плачевной za to. "Oni su zarobili moć, da se bore s otporom?"
  
  
  'Da.' Oboje smo znali da je baza Otpora u dvorani u Аптосе.
  
  
  — Što je s tobom biti?
  
  
  Lice starog Josipa izgledalo tako, kao da je to bio postavljen širom granita; ego je glas bio napeta i puna mržnje. — Oni su smješteni u logorima za mnogo milja odavde. Oni će nas ubiti, kao zvijeri. To je naša smrt. Josip je nastavio već smireniji ton: — Jedan oko stanovnika vas našao, bez svijesti, выброшенным na obali rijeke. Seljaci su donijeli ovamo, jer sam imao mjesto za vas ugostiti. Vas bi vojnici. Mi bi pomogli bilo sakriti od njih.
  
  
  Obitelj je neutješne, kao da razgovori o rova preseljenju ih izgubili hrabrost. Josip zaustavio i okrenuo. On постоял trenutak, uokvirena vrata dovratnik. Sunce je iza njega veličanstveno отбрасывало sjenu na nošen paul, prilagođavate ego precima. "Запри vrata ovog osovinu uz nju", rekao je on. "Ja sam постучу tri puta polako. Više nikoga ne впускай. Onda su svi oni otišli.
  
  
  Kada ih shaggy стихли, njegova je ustao i zaključao vrata, kao što je on rekao. Debeli okrugli greda bila u drvene kvačice na obje strane dan i izgledalo je dovoljno jak da izdrži prilično tvrd napad. Joj ощупал svoju odjeću i otkrio da je ona još uvijek mokra. Želio sam izaći, ali ja sam bio ranjen, jako ушиблен, i osjetio jaku bol. Svaki mišić u meni napeti i ныл.
  
  
  U sredini sobe joj nekoliko oklijevajući prošao 108 koraka tai chi-chuan, alternativna oblika Cohen Vii. Za provedbu cijelog rituala trebalo mi je dvadeset minuta, ali onda bi joj, osjetio освеженным i вдохновленным, a zatim kratkog odmora ponoviti ego opet. Poslije trećeg puta ju je vratio na svojim одеялам i potonuo u zen-trans. Oslobođeni od svog tijela i vanjskih osjećaja, joj, razmišljajući o sudbini Джзана i o svojoj несостоявшейся misije.
  
  
  Samo rad od samog početka izgledalo sumnjivo. ..
  
  
  Imaš ugled vuka, N3, — reče Hawk s ravnodušan lice. "Ti se svidjeti ovo novi nalog".
  
  
  Kad je moj šef naselja na юмору, on je uvijek sarkazam. Joj шлепнул loptu ispred sebe, znam da je besmisleno odgovarati. Loptu u travu oko dvanaesti rupe. Veliki reljefni trke poletio i sletio mi je na cipele.
  
  
  Gritting zube, njegova копался u сорняках pronaći svoj loptu. Mi smo bili u Delaware Golf & Country Club, na suprotnoj strani Potomac dalje od ureda AX u Washingtonu. I mi прикинулись кучкой obični građani ćuk ove igre. Za mene je to bio samo mi nije morao pretvarati.
  
  
  "Da li ste ikada čuli za Полгаре Milanu?" — pitao Hawk, ide za mnom.
  
  
  Joj pritom sunovrati svojom štap za golf. Joj nekoć poznavao Milana u Germanij, — odgovorio sam. "Sada emu mora biti ispod šezdeset. Zadnje što sam čuo o nen, to je ono što je u planinama svoje domovine-Jugoslavije, on je vodio neko hrvatska pokret za nezavisnost.
  
  
  — Polgar Milan je također bio agent AX. Mi smo pomogli pokriti ego troškove, ako znate o čemu pričam. Nismo znali ego grupu. Ne znam da li su ego ljudi pravi domoljubi, ili je to samo banda razbojnika, ubiti i грабящая pod sveobuhvatan parolama slobode i revolucije. Dovoljno da je Milan bio tamo s oružjem, koje je s vremena na vrijeme dostavljala oko svog logora u Аптосе.
  
  
  — Da, gospodine ? Misliš da je Milan mrtav, a njegova grupa još uvijek djeluje?
  
  
  'Upravo tako. On je ubijen u pucnjavi sa югославскими vojnika prije desetak dana. To je bio sukob, koji se bavi ne омелой nam nikakav odnos. Ti si već našao svoj loptu? — ležerno pitao je on.
  
  
  'Ne.'
  
  
  "Uvijek možete uzeti ova dva kaznena boda".
  
  
  "Ja ću ovu loptu".
  
  
  On je podigao ramena. - 'Da bih to nam je bilo ljudi Milana do sada lasica koriste baze u Аптосе.
  
  
  Аптос — to je orlovo gnijezdo u planinama. To je bivši rimski logor robovi, nazvanom tako u čast početne karijere, koji je bio tu i ranije, u vrijeme vlasti grka". Dobro, ako vam se sviđa stara priča. Kakve veze sve to ima na волку?
  
  
  — Ne budite tako nestrpljivi, Nick. Ti si više nikada ne nađeš, ovaj loptu". Hawk nasloni na drvo i definitivno je izvadio cigaru u celofan, stavio ga u usta i zapalila. On je nastavio u вонючем oblaku dima. "Kod Milana kao ljubimac je bio polu-divlji bijeli vuk. Čudan izbor, ali više ili manje odgovara, ako znate tu osobu. Ovaj vuk je svuda išao sa njim, i to ne samo na odanosti. Ne znam kako Милану to uspio, ali on je napravio mali rez usluge naborima kože na vratu vuka. To je kao mala male torba. To ne može vidjeti zbog krzna, a vuk joj kako bih čuvao. Milan je iskoristio ovu torbu za nošenje povjerljivih informacija.
  
  
  To je vrlo neobično, zar ne?
  
  
  Također je uvijek tako mislio, ali je Milan u svoj perverzni način mislili da je to odlična ideja."
  
  
  — A sada je on mrtav?
  
  
  "Vuk je sada u dvorani kod ego udovice".
  
  
  A gdje je ova žena pokojnog Milana?
  
  
  "U Аптосе. Gdje drugdje".
  
  
  Ga zaustavio, оперся na dršku petljati za golf i osjetio, odjednom vrlo umoran. Joj previše dugo radila Hawk u AH, da ne znaju što se događa. — Ne, ne govori mi. Daj угадаю. Kada je Milan poginuo, u волчьей odijelu je informacija, i ona je potrebna nam otvoreno sada. Sada ga mora sam krenuti u Аптос o njoj .
  
  
  — Glas-glas.
  
  
  Ali ova zena zna da bih trebao doći?
  
  
  'Da. Ona vas čeka već dva dana.
  
  
  "Zašto sam uvijek posljednji čujem takve informacije?"
  
  
  'Pa hajde isti. Pronašao ju je tvoj loptu — rekao je Hok, podizanje nogu s toga mjesta gdje je on bio вдавлен u zemlju. — Kad se vratimo, njegova нарисую vam kartu Аптоса i reći kako stupiti u kontakt s našim čovjekom u Metkoviću. .. '
  
  
  Tako je i bilo: od Метковича do акведука Джзан. To je besmisleno velikog nemaju ludo, ali moj naselje rusiji, neka i gotovo проваленная i, očito, postavio je ugrožena, još uvijek trajao. Jučer je bio ne samo bunker u blizini Метковича. To je bio bunker za jednu osobu, uz potporu snagama, psima i boraca. Netko upozorio, jugoslaveni, što stignem, a to je značilo da je moje prikrivanje frustriran, a moji dokumenti sada previše opasni za upotrebu. Аптос mogao postati zamka, a nisam imao rješavanje saznati o tome. Morao je biti vrlo oprezan, ali danas u noći zauvijek je preći u Аптос.
  
  
  Na vrata pokucati tri puta. - 'Bok. Čuješ li me?'
  
  
  Joj saznao glas Арвии, ali nije odgovorio.
  
  
  — Ja sam jedna, — rekla je ona. "Molim vas, впусти mene".
  
  
  Njegova завернулся u jedan po deke i uvukao se na dan. Tamo sam stavio uho na hladni drva i pažljivo sluša, ali ništa sumnjivo nije čuo. Nam sela škripa teških čizama, nam tihog disanja muškaraca, stoji pokraj nje.
  
  
  'Što želiš?'
  
  
  'Njen . ...Joj donijela je nove zavoje... za tvoga boka, - rekla je ona, дергаясь, kako bi gubitak.
  
  
  Već vezano oko struka traka od tkanine, ali je oslabila od mojih vježbi, te je posrtati krvlju. Joj sjetio пульсирующую bol u provedenih izračuna sinoć, i strah koji je slomio rebra. Ali to nije bilo tako. Srećom, kolutanje, ostavio samo ogrebotine. Koža je još uvijek bila blijedo-žuto-ljubičaste, gdje je, barem , nije bilo protivnoj ružičaste pruge, a trake bilo je potrebno promijeniti, prije nego što ga je mogao poći dalje. — Dobro, — rekao sam. — Ali ne i ulaz, sve dok vam ne kažem.
  
  
  — Kako želiš — odgovori ona.
  
  
  Ga otpusti gas i vratio se одеялу. Zatim joj je zijevnuo, i vrata su se otvorila i dovoljno široko da joj nedostajati . Ona je odmah opet zatvorila ego i postavio grede na mjesto.
  
  
  Ah, — uzdahnuo, pristup k meni. Vrh joj je jezik skliznuo i увлажнил usne. U njenim očima je bio blistav sjaj. — Potpuno smo sami, ti to znaš?
  
  
  — Čekaj trenutak, Арвия. Tvoj otac zna da si ovdje?
  
  
  "On je bio vrlo zauzet. Joj nije htio uznemiravati ga.
  
  
  "Uh-huh. I tvoja majka?'
  
  
  — Previše je zauzet.
  
  
  Ona je pala na koljena pokraj mene i pruži ruke. 'Znate? Joj donio ti zavoji. U rukama nah bio veliki paket, bijela бинта. — Ja sam перевяжу tebe grudi. Onda ti osjećati ценымногие bolje.
  
  
  — Hvala, — rekao sam, smiješeći se-hej. Ona je bila tako blizu, da sam osjetio toplu sise na svoje lice, udisati miris ga svježe kože. Ona натянула list na moj struk i lagano početka razvezati kukova, prsti joj skliznula preko moje gole kože.
  
  
  Uvijek sam bio ovdje jedan — rekla Арвия, vuče выбеленную tkanina. "A parni kao dosadne. Tamo, odakle si, dosadno?
  
  
  'Nikada. Ali do sada lasica mi nije bilo tako dosadno u Джзане
  
  
  "To je istina, ako si žena", — надулась je ona. "Sve moje prijateljice u braku i imaju jedno ili dvoje djece, i ja želim isto za sebe. Voli ga nekad i previše, ima šanse za udaju, ali ja ne želim udati se za čovjeka Джзана. Oni su kao ovce, a ti... .. '
  
  
  Svoje ruke sada обжигали moje gole kože. Oni pale sami po sebi, zaranja pod pokrivač i, kruži oko mog života i bokova. Ona je dotaknuo me jednom, vrlo jednostavno. Njezin je održan dah. Zatim ga odbacio je pokrivač u stranu, i njene oči затуманились, i punjenje željom da, kada je ona pogledala me je odozgo prema dolje.
  
  
  Ona raucously se smijala, kad joj je roza jezik ponovo skliznula mimmo ee usana. Polako, sudionika, ona расстегнула plavu bluzu i pokazala svoju elastična, okrugli grudi. Najlakši nijansu samopouzdanja trčao joj lice, kad je polako podigla svoje tijelo, kako izaći ispod suknje. Moje oči блуждали na njezine golotinje, a ona присела na koljenima, kako spustiti gaćice sa svojim дрожащих bedra. Ona je pao ego na podu pored low-cut bluzu i suknju.
  
  
  Ee oči zalijepljen na mom tijelu, i ona je šapnuo niska, blagim glasom. 'Ju-želim tebe. Joj hotela tebe, kada je prvi put vidio tebe, kad je otac doveo te ovamo prošle noći.
  
  
  Арвия krevet pored mene na deku. Ju je održao rukom na glatkoću ee stražnjice. Oni su lijepo oblikovane, a grudi joj se bile tople i meke, grleći moje grudi. Ona je podigla lice i dobro pritisne svoj vanjski usta na moje , kad joj je ruka skliznula dolje između nas. Nije joj mogao izdisaj, kada je hladno, prsti сомкнулись oko mene; ona je tada držala cijelom dužinom svoga tijela prema meni... — Da, za sada — простонала je ona. "Sada, molim vas."
  
  
  Joj подтянул ga pod sebe, a ona se proširila moje noge, da me prihvatiti. Joj, osjetio sam kako drhti tijelo joj je kada je ona polako двигала kukove naprijed i natrag. Bokovima прижались na nogama, a gležanj согнулись i сомкнулись oko mojih telad. Joj zaronio duboko u njenu mekanu tijelo, i ona напряглась ispod mene, oplakivanje pod mojim potresa, otvaranjem i zatvaranjem svoje bokove i мотая glavom naprijed i natrag, u čistu i potpunu predaju. Joj, osjetio sam kako raste i расширяюсь u njoj sa sofisticiranim zadovoljstvo koji je rastao u meni, i ja sam našao da se približava njegov vrhunac kada je ona čvrsto сжимала mene i kretala se ispod mene sa većom snagom.
  
  
  Više! Da. Još, — zamolila je ona, još više возбуждаясь, udaranje me po nogama пятками. Zatim je вскрикнула, krik, koji oštro прорезал mir kolibama. Ona конвульсивно twitched, постанывая iz zabave, kad joj je stao u nah. Zatim je njezino tijelo безвольно откинулось prije, i ona je prestao govoriti, ako se ne računaju nekontrolirano дрожи ee bedra, koja je dobro прижались na moj чреслам. Oboje smo ležali nepomično, umorni i potpuno zadovoljan.
  
  
  Kasnije smo u igri na deke i uzeli juha, koji joj je majka ostavila u dizel gorivo. Lice Арвии покраснело od zadovoljstva kad ona bulji u mene s беззастенчивым interes, dok ga, razgovarao s njom.
  
  
  Slušaj pažljivo, — rekao sam. — Ti znaš da sam edu u Аптос, zar ne? — Tako sam i mislila — rekla je ona na vrhu kraja mugs. Ispružila je juha, a oči su joj opet postali tužni. — Ali ti nikada neće uspjeti. Svugdje vojnici.
  
  
  Joj pokušati, Арвия. I ako ga hoće , joj pokušati pomoći vama i vašim ljudima.
  
  
  Ali kako?'
  
  
  Joj, odmahnuo glavom, потерявшись u vlastitim mislima. 'Ja ne znam kako. Ali ako Джзан će biti uništena zbog toga što vojnici žele boriti protiv pobunjenika, Аптос treba mi nešto pomoći.
  
  
  — Ti si dobar čovjek, — prošaptala je ona.
  
  
  "Najvažnija stvar je da morate odoljeti što je moguće duže. Čim sjednete na vlak, mi više ništa ne možemo učiniti.
  
  
  Арвия na trenutak dovela je pogled, a zatim tiho je uručio naš šalice na stolicu. Okrenula se i krenula ispred mene, još uvijek молчаливая, i lice joj je bilo u sjeni strah i tjeskobu. Konačno je oštro rekla: "Ja bih hotel... .. što može biti njezin mogu vas zaustaviti vaše mad plana. To je beznadno, za nas i vas. .. previše je opasno.
  
  
  Joj se nasmijao, oslanjajući se na laktove, da ga istražite skulpture ljepotu. — Topla riječ. обжигающие. Ali joj je tako dugo bio kul, i mene naši nikada nije uhvaćen.
  
  
  'Nikada?'
  
  
  — Pa, gotovo nikada.
  
  
  — Ti si заслуживаешь nagrade, — rekla je ona, zadihan. "Ti si заслуживаешь mnoge nagrade. I mi, također, postaje vruće. Vruće kao vatra. Sjedila je zauvijek mnom, a ja sam se osjećao kao u donji dio mog tijela je ponovo rasplamsao vatru. "I kod nas je mnogo sati", — dodala je ona. "Mnogo sati."
  
  
  
  Poglavlje 3
  
  
  
  
  Mrak, Josip, vjeran svojoj riječi, odveo izvan Джзана. On je proveo me po gotovo pustim ulicama, kroz široku dolinu iza sela, a zatim na stjenoviti rt. Nakon nekoliko sati smo se zaustavili, i pod sklonište oko kamenih gromada se rastali vatru i kuha kavu. Koristeći остроконечную štap, on вычертил zemlji kartu i objasnio mi mreža načina na koji sam morao proći da dođem do brdu atos.
  
  
  "To se razlikuje od onoga što je bilo planirano prije", rekao sam, prisjećajući se ruta, naveden me Хоуком.
  
  
  — Da, — odgovorio je. — Ali ti si sada izađeš kroz nekog drugog mjesta. Nju ću ti pokazati najkraći put odavde, i čak se na taj način vam je potrebno mnogo sati, doći do stražnjeg dijela Аптоса.
  
  
  — Straga?
  
  
  "Nažalost, moj prijatelj, — objasnio mi je. "Ja nisam čarobnjak. U Аптос vode samo dvije ceste, i oni nisu povezani. Morate zapamtiti da postoji dobar razlog zbog kojeg Apthos труднодоступен. Nekoć je to bio zatvor za robova i gladijatora, a i sada. .. -- On je uzdahnuo, dršćući. "Ti bi se trebao vratiti u Метковичу, ako želite da se približite Афтосу sprijeda", — lagano, dodao je on.
  
  
  — Pokaži mi put, Josip, " rekao sam, interno простонав. To je već сотая greška. - Hawk mi je rekao da je supruga Milana me čeka, ali na određeni način i u određeno vrijeme. Joj je već kasno, što je samo po sebi bilo sumnjivo, i kad joj je konačno ću doći tamo, to neće biti on strane . Partizana mogli bi biti vrlo osjetljivi na te točke, posebno s prstom, koji su zadržani na okidaču.
  
  
  Kada je Josip završio svoje objašnjenje, a njegova ponoviti emu put u memoriju, on je izbrisao kartu i opet okupio stvari. Zatim, dobro zagrli me, on je otišao u noć i nestao.
  
  
  Joj je bio jedan. Supruga Josipa pridružuje svoju odjeću u red, a Арвия pripremila za mene je paket s hranom, kako bi joj mogao nastaviti put. Moj plinski bomba bila jedino oružje koje mi je ostavio. Njezin je izgubio štikli, kada je skliznula dolje s акведука: "Bomba sada je imam u džepu. Obitelj Josipa skinula ga s moje noge, kada joj je bio bez svijesti, i pažljivo высушила zajedno sa svim mojim stvarima. Ona je postala gotovo je beskoristan, a u Джзане nije bilo ništa što sam mogao koristiti umjesto izgubljenog oružja.
  
  
  Joj počeo ići sporo, siguran korak, da bi svoju energiju, i nikada ne отклонялся od destinacije koje mi je dao Josip. Bila je to duga šetnja. Dok joj ljusku po tamnim poljima, vjetar завывал okruženja, suhih stabala, щипая moje lice. Njegova oklopa na visokim хребтам, a na mojih nogu, leži ogroman mrtav svijet, i plač i noćnih zvijeri вселяли u meni nadu da vuka Milana ne previše rodbine u tom području. Svim javnim, a brzo počela penjati, pretvarajući se u masivne stijene, i, konačno, kada je horizont окрасился u pink boju zore, njegova je postigao brdu atos.
  
  
  Hawk ne pretjeranih. Аптос je орлиным kukavice, negdje visoko u planinama. Priroda je stvorila uistinu neosvojivu tvrđavu, окруженную neprohodne planine i visokih litica. Bilo je to kao otok u nebo, a crni ulaz predstavljao ništa, kao i uski prolaz oko sedam metara dužine, povezan je s pjesmom prekrasnim stepenicama, вытесанной ručno.
  
  
  Joj шталь popeti na tabor, osjeća se goli i nezaštićeni, lak plijen za sve i svašta... ja Sam se popeo na spiralnim stepenicama i došao do prijevoja. Iskrene ispred svog vidio staro pojačanje. To je bio napuni sivom svjetlo bez sjene. Jedini zvuk bio je šapat vjetra iznad visoravni.
  
  
  Bilo je previše tiho, previše sablasno tihi. Standardni postupak je bio u tome da su izloženi vremenskim , a mi bi već окликнули. Kad joj je oklop na uski prolaz, ga osjetio na sebi poglede oko skrivene pukotine, ali ništa nije vidio. Joj шталь oprezni ljutiti puma, i moje živce напряглись, kada ju je osjetio još nešto: ja sam osjetio da idem otvoreno u zamku.
  
  
  Nju je prošlo oko pola za prolaz, kad ispred mene oko stijene su dvije ogromne brojke. U slabom svjetlu nisam mogao razabrati ih lica, i oni пригнулись k meni. Joj, okrenuo oko svoje osi, misleći da ću se vratiti na izlazu. Ali iza mene i približavali se dvije tamne sjene. Mi smo dogovorili u divljem переплетении ruku i nogu.
  
  
  Šakom udario mi je u životu. Automatski парировал ego putem recepcije Tie Sjow Shemg Sjie, hvatanje lijevom rukom lijevi zglob napadača i заблокировав ego lijevu ruku svojim desnim предплечьем. Joj stisnuo obje ruke i izvukao snagu na ego napada. Prije nego što je on uspio nešto smisliti u reumatizma, joj spustio lijevu ruku i uzeo desnu tako da gurate предплечьем, prisiljavajući ego izgubiti ravnotežu. Onda ga je udario njegov ego nogom u čašica.
  
  
  Ako je sve učinjeno ispravno, to može onemogućiti ego vrijeme. Ali ja сдерживался, jer nije htio ugasiti ih zauvijek. Bože moj, ove pare su trebali biti na mojoj strani. Problem je bio u tome što sam bio jedini koji je to znao... Čovjek je izgubio svijest, врезавшись u osobi iza njega.
  
  
  — Hej, — vikao sam. "Hej, čekaj trenutak. joj . .. '
  
  
  To je bilo sve što sam imao vremena. Počeo drugi muškarac skočio mi na vrat straga. Ego ruke povukao svim dijelovima tijela, do kojih je mogao doći. Njezin se prijavila za prijem Shan Сьен Dan Шое, zatim пригнулся i jako пнул ego u životu jedini lijeve cipele, притворившись da ударяю ego lijevom rukom u lice, da biste bili sigurni da on neće odbiti moj udarac.
  
  
  On je izdao promukao krik i pao.
  
  
  Joj, nastavio je. Čovjek, udario u pod težinom mog prvog napadača, skočio je na noge, a odmah je вцепился mojim prstima u grlu.
  
  
  Četvrti čovjek snažno me udario po nogama, i on je pao. Odmah je skočio na mene odozgo, i nekoliko sekundi nisam bio siguran u tome, da nešto vidim. Mora biti, to je bio jedan oko najvećih ljudi s kojima ga ikada suočio. To je bio gigant, ne manje šesti metara, stan proporcije. Ego ramena su tako ogromne, da se činilo kao da je on nosio наплечники za ragbi. Može biti, to je zato što on съежился, ali ego gol s trga čeljusti na ramenima nije izgledala tako, da mi j je vrat. Ego noge su stvorene kako bi bazen stolicu, a ruke su nešto tanji. Ego lijeva ruka treba biti širine najmanje jedan metar. Nije imao desnu ruku. Umjesto toga, on je imao трехконечный kuka. Sve što emu je bilo potrebno učiniti je poslati ovaj kuka u određenom smjeru, i ja bih bio разрезан kao riba.
  
  
  On je pokušao низменному, oštro roniti. Nisam imao vremena probati bacanje trbuh; To je već previše zauzet, переворачиваясь i блокирая ego smrtonosni kuka. Lijevom rukom je uhvatio njezin ego zglob, nalik na drvo, dok je desnom rukom uhvatio ego iza lijevog ramena, utisnuvši svoje cipele na ego gležanj kako bi se osigurala. Ego noge отлетели u stranu, a on je letio zauvijek mnom u luku. Kada je udario o zemlju, on содрогнулся.
  
  
  Njezin je odmah skočio i закружился oko svoje osi, da bi nas na trenutak ne izgubi ego je na umu. On je sletio na noge naopako, i opet napao. Njezin je objavio nogu i opet uhvatio ruku, koristeći sve svoje smrtonosnom snagu, da se okrenete ga na pola. Zatim, savijena ego ruku, рубанул njezin ego dlan. Morao dogoditi oštar prijelom kosti, zatim čiji je ego kuka шталь bi uzaludan. Ali umjesto toga, moja ruka je otupio od boli. Ego je ruka bila metalne do samog lakta.
  
  
  Ha, to je frka. — Sada joj te ubiti. Ego oči su veličine tanjurići, sjajna mržnju i puni zlobe.
  
  
  On je to na me svojim kukom i snarled od bijesa. Njegova парировал udarac lijevom i ego udarac pogodila je prema dolje. Zatim ga povukao u stranu, da će pogoditi ego na blendi zglobovima desne šake. Ali on je bio toliko brz, kao i visoka. On je uhvatio moj šakom u dlan lijeve ruke i počeo ego se zbiti. Joj, osjećao sam kao напряглись tetive i kosti, kao da su oni glasova-glasova nestanu i сломаются, kao растопка.
  
  
  Moje snage je ponestalo. On stisne jače, i njegova ruka сжимала moj, kao što je grip. Moje noge dršćući, već oslabljeni многочасовым prijelaza. Još trenutak, i troje drugih ljudi прыгнут na mene, i sve će biti više. Moja jedina šansa je bila hit Djöe Feng-Sjie pi, ali to je ostavilo bi me nezaštićeni od strašnog kuka.
  
  
  Moja lijeva ruka метнулась naprijed, udario ego zglob. Moja desna ruka je sada bila slobodna, ali u tom trenutku ego desna ruka взмахнула, i oštre uglove ego kuka вонзились u moju jaknu. Joj iso svim silama guraju ego u ramena. On iskočio, a odjeknuo prasak, kada je kožni rukav odvojen od ramena.
  
  
  Žeže boli proboli moj mozak, i tamna krv šiklja kroz moj otrcana džemper. Međutim, njegova je dopustio sebi da napad na njega prije nego je on uspio osloboditi svoj kuka, a preostalih troje набросились u mene straga. Joj i udario ga ego, na desnoj strani potkoljenice lijeve noge i napravio jednostavan baciti na koljena.
  
  
  Ego ruke качнулись, kao krila vjetrenjače, i on je opet pao. Nju naletio kukovima emu u prsa i pritisnuo ego ruke na koljena. Joj скрестил ruke, tako da je moja zapešća su stisnute na ego grlo, ako se to može nazvati grla, i on je dao sve što sam imao. Nije ga pokušao ubiti ego, to je samo hotel isključiti ego, zaustavljajući dotok krvi u ego mozgu. To je nemoguće. Moja раненая ruka je doživjela oštre, пульсирующую, bolan bol, ali sam навалился na njega cijelom svojom težinom, znam da mi je potrebno nositi se s njom i brzo. Joj, čula sam kako se iza mene idu trojica muškaraca, i ruke diva klize mi pod noge. Joj pritisnuo jači. Ego oči su počeli закатываться. Nešto hladno i metalne прижалось na moje desno hram. Ženski glas je rekao: "Ako on umre, njegova снесу ti glavu."
  
  
  Polako se okrenuo, još uvijek, ne želim popustiti pritisak, i otkrio da gledam u prtljažnik pušku "Vremenima Каркано".
  
  
  Joj pogledao malo veći. Žena čvrsto pruži svoje duge ravne noge, utisnuvši kundak puške na ramenu, i s poznatom povjerenjem глядела na mene. Hej, bilo je oko trideset. Joj hlače i košulja slobodno visi tamo gdje joj je struk сужалась i uske natezao tamo gdje ee pune grudi i sočan stražnjice прижимались do blage nositi tkiva. Joj иссиня-crna kosa bila je kratko подстрижены i nalegnu k čelo, gorućim očima i гордому crvenim ustima.
  
  
  Ponovno je pogledao u muškarca. On je već шталь plave boje, i malo jače pritisnuo ego grlo sa perverzan osjećaj. — Pucaj, rekao joj je hej. "Barem tada bol će prestati ".
  
  
  "Svakako ću to učiniti. Nužno ubiti, ako ti ne выполнишь moj nalog.
  
  
  "Ako joj se pustiti ga, on će me ubiti".
  
  
  — Idiot — прошипела je ona. "S njima lasica, kako ste došli ovamo, da vam je poslan oružje. Ako smo domovi za svoju smrt, ti bi odavno bio leša. Ali ti si naljutio Mljeveno meso svojim pozivom, i on je izašao kroz sebe. Nije zlo me sad, ili ćete izgubiti svoj život.
  
  
  Joj osjećao sam navalu gorke divljenja ljepoti i snaga ove žene, i pomislio, kako bi bilo dobro osloboditi u njoj dio ove arogancije. Onda je shvatio da je trebao ostati živ, da pokuša, i da je držao pištolj, koji je nužno ostvariti. Joj, uzdahnuo i popustio stisak. — Dobro, — rekao sam. 'Ali joj je . .. '
  
  
  'Ništa od toga. Nam riječi.' Ios ткнула me svojim pištoljem, da naglasi svoje riječi. — Hajde, pusti ego i сохраняй mir. Mljeveno meso Падра će voditi brigu o tome da si rekao nam ono što želimo znati, a ne nešto što želiš reći ti.
  
  
  Sa mirnom безразличной položaja polako je skliznula s muškarci i stavio ruke na zemlju. Sada nije vrijeme pokazati strah. Muškarci su se okupili oko nas, jedan je šepala, a drugi je gumiran život tamo gdje joj je ego dotaknuo. Drugi su im se pridružili спустясь sa stijena, dok svih šest nije partizan уставились na mene kroz продуваемую vjetrom tamu, sve nadajući se da sam рухну na zemlju i ja ću moliti za milost.
  
  
  "Hash? Mljeveno meso, ti si u redu? — zabrinuto pitala je žena. Čovjek na zemlji втянул zrak, i ego masivne sise надулась, kao balon. Nakon kratkog vremena, on sel, откашлялся, сплюнул i nasmijao s набитым zlatnim zubima usta. — Da, — прорычал on. "To je bio dobar pokušaj, ali nije dovoljno da se zaustavi Падру".
  
  
  — Pomoći u hrani žena, da vas spasi? — ležerno odgovorio sam.
  
  
  On se nagnuo naprijed i gurali tvrdim vrhom svog kuka u moje grlo, neposredno iznad arterije s lijeve strane. S hladnog bijesa on je rekao: "Pratiti svojim riječima, jer u suprotnom oni mogu postati tvojim najnovijim. Čak i najglasniji zvono utihne, kada je s njega skinut звонница".
  
  
  Joj jedva сглотнул, iznenada osjetivši svoj jezik. — Ti si bio glup kada sam pokušao da izvidi na nas.
  
  
  "Nisam došao ovdje da izvidi, — rekao joj Hash Duhovnik. "Moje ime je Carter, Nick Carter, i nju... .. '
  
  
  — Lažeš, — režanje, prekinuo je.
  
  
  "Ustani, Nick Carter je morao proći kroz Vrata prije nekoliko dana.
  
  
  "Vrata... misliš glavni ulaz?"
  
  
  — Kao da ti to nije znao, — nasmijao Падра. — Mi smo poslali čovjeka da zadovolji Kućišta i provesti ego ovdje. Ali našeg čovjeka uhvatili prije nego što je pronašao Колодезный, ovog Kućišta. Tako da je emu i dalje morati proći kroz Vrata jer on ne zna ništa bolje. Ali ti si došao kroz drugi ulaz. Samo Карак mogao poslati tebe. On vidi u nas male djece?
  
  
  — Ne znam Karaka, — огрызнулся sam. — Ali ako si уберешь od mene ovaj ribarska udica, joj isto ću ti reći kako sam se ovdje.
  
  
  Umjesto toga, kuka otišao još dublje. Joj je zadrhtao, osjećajući kako krv curi po svim lakšeg ozljeđivanja na moje tijelo. Joj brzo je rekao: "Polgar "Milan", koji je ovdje glavni, zar ne?"
  
  
  'Što?'
  
  
  "Ja sam udovica. .. Ako joj je bio u stanju razgovarati s ego udovica, njegova bi mogao dokazati, tko sam ja".
  
  
  Mljeveno meso Падра mislio da je vrlo zabavno. On je bacio glavu unazad i glasno se nasmijao, gušenje, i svaki put kad se opet nasmijao, kuka uronjene malo dublje. Njegove misli, mi li ga pogoditi ego na lice i prije nego što je ovaj kuka prekinuti mi sve u grlo.
  
  
  — Ako ste razgovarali sa ego udovica, da bi ste to rekli? — pitao je, kad se prestala smijati. — Što bi ti rekao?
  
  
  'Zaboravi. To je na njemačkom jeziku.
  
  
  — Probati — opsežna zemlja je on. Ego oči zasjale, kao kod mačke. On se prebacio s сербохорватского na engleski s jakim naglaskom i ponoviti: "Probaj".
  
  
  Joj umorno gledao na njega. Volio sam to sve manje i manje. Muškarci su izgubili strpljenje, i žena prijeti da взмахнула puškom. Ostavio ih na neko vrijeme u neizvjesnosti, a zatim je citirao: "posljednja rezervacija niemals wünschen vorangehen unsere Hass". Što znači: Mi nikada zaboraviti našu mržnju.
  
  
  Žena je odmah odgovorila sljedeći redak pjesme. "Posljednja rezervacija haben jeder абер eine einzige Hass". Ili: Mi svi imamo samo jedan mržnju.
  
  
  Joj gledao u j u čudu na trenutak. 'Ti...'
  
  
  Žena Полгара. Sofija.'
  
  
  — Ali ja ga se sjećam Полгара starca. I ti . .. "Hvala. Ali u matematici i toliko godina, koliko se on osjeća, a Polgar uvijek osjećao. .. mlad. Ona je blago mi se nasmiješio, a zatim процитировала: "mi Smo voljene, kao jedan, mi mrzimo, kao jedan, kod nas postoji samo jedan neprijatelj". Ako ste Nick Carter, ne bi li mi reći posljednje dvije linije ?
  
  
  — To je samo jedna, i samo jedna riječ, — rekao sam. "Njemačka nikada neće prestati mrziti Francusku".
  
  
  "Posljednja riječ — "Engleska!".
  
  
  "Ali u vrijeme početka drugog svjetskog rata . .. '
  
  
  — To je pjesma Prvog svjetskog rata, — ravnanje joj ff. Pjesma mržnje Ernst Лиссауэра. Ali vaš svijet se promijenio. Odbacujući doprineo pogled oko sebe. "Vaš neprijatelj sada neprijatelji svog muža, a ne u Francuskoj ili Engleskoj".
  
  
  Ona smanjena je "vrijeme"... "Žalim, ali mi smo s Polgar vjenčali su se u Berlinu nakon mnogo godina poslije toga, kao što je sreo vas. Nikada nismo susreli. Njezin je trebao biti осторожна.
  
  
  "Ne nego sami krivi".
  
  
  Sofija, Milan se okrenuo Hash Duhovnik i ostalima. To je Nick Carter, — rekla je ona još сербохорватски. "Slučajno on je došao ovdje kroz ovaj ulaz, a ne kroz Vrata i pobjegao i vojske, i Karaka. Pozdravite ga.
  
  
  Oni su pozdravili me ona ista neodoljiva strast s kojom su se borili sa mnom nekoliko minuta ranije. Oni su gužve oko mene sa svih strana, dok je Duhovnik nije morao dati nalog, bljeskanje kukom u jutarnjem svjetlu.
  
  
  Kada smo stigli do logora, Sofija залечила moje rane, a zatim je u trgovini za nas obrazovanje. Između komadu гвивеча, tipičnog balkanskog variva za mješoviti povrća, i dah bijelog vina, ukusno osmog prešanog grožđa, joj je rekao o napadu, jugoslaveni, o Джзане i o svom putovanju na svetoj gori.
  
  
  Većina je bila istina. Nije joj spomenuo Арвию. To nije dobro, onda. Također je izbjegavao razloga na kojima joj je bio ovdje. Mene je očito čekali, ali od gluposti s tim стихотворением ukazuju na to da grupa nije znala moje ciljeve. Hawk nije izjavio o toj u tajnosti. On je samo rekao mi je da je supruga Milana o tome inzistirala. Ali балканская politika se brzo mijenja, a oprez je razumljiv. Tada je slučajni zapis o čovjeku, kojega je poslao me susret, i druge osobe, Карача. To mi se također nije svidjelo. Ali, rekao sam im detaljno ono što sam im rekao. Za te ljude, skromnost samo dva koraka od kukavičluka, i blago pretjerivanje ne boli priča, pogotovo ako želite da ona bude na ih strani. Osim toga, nju sam dobio užitak.
  
  
  Kada ga je završio, oni su predali mi bocu, i njegova prodati od kamena. Naizgled, najteži dio iza nas. Joj došao, dogovoreno, a ostalo će biti lako . Nisam zaboravio na svoje obećanje, da ću dobiti pomoć za Джзана, ali sam morao čekati svoj red. Hok u svojoj фамильярной, oštar način je naglasio da su informacije, koje je vuk Milana, potrebno je dobiti pod svaku cijenu. To je bio moj red, i moj nalog je bio važniji od svega. Joj, pogledao Sofiju i opet se prebacio na njemački.
  
  
  — Frau Milano, — počeo sam.
  
  
  "Molim vas, pozovite me Sofije", rekla je ona.
  
  
  Падра, nakon što je shvatio značenje, ako ne i svaka riječ, kratko se nasmijao i valjanja oči. Ga je ignorirao ego, hej nasmijala se i pokušao samo da otvorenu bocu. "Sofija, što bi mi da nam duh Афтос i svoje gostoprimstvo, mi uskoro morati otići".
  
  
  'Da. Potreban ti je vuk mog muža.
  
  
  — Ne treba mi cijeli ovaj vuk, — žurno, " rekao sam. "Toga da on sa sobom, dovoljno".
  
  
  'To je nemoguće.'
  
  
  'Ne mogu?' Joj brzo je uzeo gutljaj vina. Već je mogao zamisliti svoj put natrag, pokušavajući držati pod kontrolom свирепое životinja, ne izgubivši pri tom nam je komadić kosti. "Ne može se odvojiti te dvije stvari."
  
  
  — Mislim, — tiho reče ona, — nemam tog vuka.
  
  
  'On je nestao? Pobjegao? Ili взбесился?
  
  
  "On Karaka".
  
  
  Njezin je čuo moj glas шталь glasnije. — Tko je ovaj Карак?
  
  
  Uslijedilo dugo tišina. Sofija okrenula licem u утреннему suncu. Prve zrake искрились u svojoj kosi, rasvjeta visoke jagodice i vrat na slonove kosti. Njezine oči, činilo se, uhvaćen ego toplinu, ali kad je pogledala na mene, oni su postali hladniji i непримиримее nego ikada. Kao i njezin glas, i kad je napokon nastavila na srpsko-hrvatskom. — Prvo joj je isto ću ti reći što je umro Polgar, Nick. On i još devet osoba hit vojska iz zasjede, kao što je moja, koji ste pobjegli kad su ušli u Церна-Planinu. Nisu imali šanse.
  
  
  Церна Planina u prijevodu sa srpskog znači crna Gora. Ga pitao: "Ego odustali, Sofija?"
  
  
  Ona je klimnula. "Izdajnik je bio jedan oko nas, umorni od bitke i snažan veliku nagradu.
  
  
  Umro je zaslužio smrt philadelphije. Mi согнули dva stabla zajedno i svezan ego između njih. Zatim smo se poklali užad, drže stabla".
  
  
  "Ali ubija ne završava", — прорычал Падра.
  
  
  "Sada smo u jeku građanskog rata. Moramo odlučiti tko vodi nas poslije smrti Полгара.
  
  
  M mi раскололись prepolovio.
  
  
  "Druga polovica, — rekao sam, — to je Карак?"
  
  
  'Da. Evan Карак, poručnik mog muža. On zapovijeda najveći dio, Nick. On kontrolira velik dio logora, a mi — skitnica.
  
  
  'Ti? Ali ti si žena Milana.
  
  
  "Ovdje žena smatra kako je cimerica muškarci, a ne kao ego lider" — rekla je sa žaljenjem. "I ja Karaka nalazi se vuk".
  
  
  "Ona se odnosi na ego mač", objasnio je Падра. "Vuk je umro zajedno s Полгаром, i Карак содрал mu kožu. On koristi ego, kao totem, kao dokaz da je on legitimni nasljednik Полгара. I što je još gore, muškarci slušaju i slijede, kao блеющие uplašen ovce.
  
  
  "Život ovdje je tvrd, a borba za nezavisnost Hrvatske je duga, možda i previše dugačka. Šefovi su izgubili dušu zajedno sa mladost, — вздохнула Sofija. — Ali to je za estestvenno. Kada postanete stariji, vi želite čvrsto drže za ono što je ostalo".
  
  
  — Ba, — ljutito je uzviknuo Падра. "Moramo napasti. Moramo se osvetiti Полгара i naših palih braće. Ali ne! Mi smo u Аптосе opet borba s prošlošću i igrajući igre, kako bi zaboravili o budućnosti. Prema Karaka, mi реалисты, i mislim da smo ovdje загниваем".
  
  
  — Ali ti znaš, Nick, zašto je to nemoguće za nas — rekla je Sofija. "Na strani Karaka puno ljudi, i on će ostati na vlasti sve dok ima ovaj vukova krzno. On ne odustaje. Žao mi je da ste ipak došli ovamo, i sada se mora vratiti praznih ruku.
  
  
  Joj, pomislio sam na trenutak, kada udarač osjećaj пробежало kroz moje tijelo. Onda ga je pitao je na njemačkom jeziku: Zna li Карак o tome delle, Sofija?
  
  
  "Naravno da ne", — odgovori ona je na njemačkom jeziku. "Mi smo s Полгаром drže to u tajnosti".
  
  
  — Znači, da bi tamo nam je bilo, ona je još uvijek tamo?
  
  
  'Da.'
  
  
  Joj, ustao je, pružio i отдаваясь neizbježnog, joj je rekao još сербохорватски: "Onda ostaje samo jedna".
  
  
  — I to?
  
  
  Trebate pokupiti ovaj mač iz Karaka ".
  
  
  
  Poglavlje 4
  
  
  
  
  Sofija ахнула, kad joj se oči raširile. — Ne, to je nemoguće!
  
  
  'To bi trebao to učiniti.'
  
  
  Падра otvorio je usta da nešto reći, ali joj ga je zaustavio. "Slušajte ga razumijem vaš problem i suosjećati hej", rekao sam. Joj prevali полмира i popeo se na ovu boga napuštenog goru, ne da se vratim praznih ruku. To bi trebao raditi svoj posao, i to je prokleto važno. I Карак mora to shvatiti.
  
  
  "On će ubiti tebe."
  
  
  — Da, Падра. Može biti.'
  
  
  — Reci mu da je o... .. '
  
  
  — Ne, Sofija. To ostaje naša tajna.
  
  
  — Ali što ćeš učiniti? .. ?
  
  
  Joj ne znam još. Joj idem negdje. Joj nespretno ustao, razmišljajući, mogu li joj reći im još nešto vrijedno. Ali nije bilo. — Recite mi, gdje je ego pronaći, i poželi mi sreću, — rekao sam.
  
  
  — Nick, ne možemo vas pustiti da to učinite.
  
  
  — Morat ćete me puca, ako želite da me zaustavite. Lice Падры окаменело i potamne, dok nije postao sličan mahagoni. Odjednom on заревел: "Zatim ode
  
  
  sve .'
  
  
  — Tebi to ne treba, rekao sam. "Ova vuk koža... .. '
  
  
  — To je jednako važno za nas kao i za vas, Carter. On se okrenuo i povikao na ostale. "Ono što smo mi kukavice, da neka to stranac radimo svoj posao. Moramo se boriti s Караком i riješiti ovaj vadičep jednom i zauvijek.
  
  
  "Ali Mljeveno Meso. Nas je tako malo, a Карак toliko ljudi .. — On je potisnuo ga protest poražavajući udarac desnom rukom po zemlji i яростным prokletstvo. Opet nastupila teška tišina, i kod mene je nastao traju depresivni osjećaj da je vuk Milana postaje simbol, za koji strane će se suočiti. I nju ću biti u središtu toga, kada krv počne da teče. Jedan po jedan muškarci površno i izrazio svoju suglasnost s Падрой, dok konačno ne dođe ukupni glasan krik, pozivajući nas da ide. Sofija je došla i stajala pored mene, njene oči su bile tamne i strašnih.
  
  
  — Otišao, rekla je, podižući pušku u zrak. "Mi svi idemo."
  
  
  — I brzo, plakala Падра, — sve dok mi opet ne padaju duhom.
  
  
  Gromoglasan smijeh je odgovor, ali smijeh je bio posljednji, o čemu je mislio na nju. Mi se nije sviđala pomisao da ću ih na pokolj. Sofija je bio pored mene na uski prolaz, ramena su расправлены, a fenomenalan grudi ponosno выпячена. To je bio kao muškarac, bez taštine i udvaranja, iako s vremena na vrijeme joj je kuk bio moj .
  
  
  Mi moramo biti je izgledao kao stari plakat, kada su ušli u grad. Znate, kao plakati: herojsku seljački par, stoički gleda u budućnost, to s rukom na рычагах svojim divovskim strojevima, a ona je sa снопом pšenice u rukama. Samo mi nije bilo tako drago igračke, a Sofija držala u rukama staru pušku. Iza nas je bio šarolik tim, odjevena u тряпье, i держащая oružje. Svemogući Bog . ..
  
  
  Otišli smo na заросшим ulicama između jezgri opeke i betonskih zgrada. Kada nešto donje etaže su uglavnom табернами, malim trgovinama s drvenim tendama na šarkama, koji se može izostaviti, ako su se služili brojila. Gornje etaže su kuća s balkonima i stubištima, a krovovi su bili pokriveni pločicama. Ali sada stari Афтос je bio mrtav, израненный vremenu i prezir, sve dok od njega nije ostao ništa osim hrpe obrastao šljunka.
  
  
  S vremena na vrijeme mimmo prolazili single žene, uglavnom obučeni od stopala do pete u crno. Oni koji su žurili dalje, zaustavljajući se samo na trenutak, da se okrene i svake godine nam slijedi. Na uskim ulicama protiv nas skupili ljudi, neke stare i ponosni, a češće mladi, s краснеющими pojedincima i ciničan ili робкими očima i neodlučan hod.
  
  
  — Jeste li s Падрой nije rekao da ljudi stare? — radoznalo upitala Sofiju.
  
  
  "To su oni koji su skupili oko Karaka, i koga mi znamo mnogo godina. Ali Карак i regrutirao nove. Joj usne изогнулись u kišete. "Oni kažu da su ovdje, da se bore za pravednu stvar, ali ponekad se pitam, koliko su duboki da ih namjere. Posebno me zanima Карак.
  
  
  "Barem to zvuči kao ludi".
  
  
  "Mi smo ne samo lopovi, — rekla je ona. Onda je ona pitala, ne договорив fraze.
  
  
  Kao i većina rimskih gradova, A imela obrazac os-a i nalazi se simetrično oko avenije, nad kojima towered hram. Od toga hrama, gotovo ništa nije ostalo, ali kada smo došli do stepenice, vodeći prema njemu, Sofija je pokazao prstom i rekao: "ti Si već ne možeš ego vidjeti, Nick. A s druge strane kuće Вигилуса. To je bio najveći i najbolji kuća, i on je još uvijek tvor nalazi u boljem stanju nego druge kuće, tako da je ovdje zaustavljen Карак. Joj kad-onda, pravac tamo — s gorčinom, dodala je ona.
  
  
  "Вигилус, gradonačelnik, zar ne?"
  
  
  — Radije zapovjednik garnizona. Guverner provincije živio u Splitu. Na samom delle ovaj grad je osnovao car-язычника palače. Аптос bio mali pogranični posta, i вигилус je zadužen za mali garnizon i robova, koji su radili u каменоломнях i обучались biti gladijatora.
  
  
  Još uvijek možete vidjeti загоны i tamnice ", primijetio Падра, подошедшая do nas. On je mahao sa kukom na potonulog amfiteatar. "Oni su umrli tamo. .. ili živjeli do smrti u Rimet".
  
  
  Je proučavao dugu ovalni čašu. "Izgleda da je on još uvijek u upotrebi", rekao sam, vidjevši u kakvom dobrom stanju je.
  
  
  — Pa i jest, — nastavio Падра. "Mi smo uvijek koristili ego za streljaštva i sport. Ne tako davno, kada Polgar je bio još uvijek živ, Карак predložio koristiti ego za druge igre, stare igre.
  
  
  "Gladijatorske boje? Vi šalite.'
  
  
  "Nije na smrt, i to tako, kao što su stare rimske događaja". Sofija tužno pogodio je glavom. "Polgar ne odobravam to, ali je vjerovao Караку, kao svog лейтенанту, i onda se to činilo безобидной zabava".
  
  
  — Rimljanima previše, rekao sam.
  
  
  "I, kao i u slučaju s rimljanima, njegova popularnost je porasla". Duboko uzdišući, Падра popeo se stepenicama. "To je čisto ludilo — boriti prijatelj s prijateljem. Kada se to završi?
  
  
  — Kunem se Караком, — mračno je rekla Sofija i повела nas gore.
  
  
  Za hram je bio veliki prostor, a odmah iza nje nalazila se полуразрушенная villa, okružena ostacima zida. Nije dugo razmišljanja, krenuli smo u vilu.
  
  
  — Da glasaju točno — rekla je Sofija, a njezin je prvi put čuo, kao što drhti joj glas. Muškarci su nam se pridružili straga, potajno переглядываясь i pri čemu se glasa. Atmosfera je bila mirna: nabijenim mira, prethodni jake oluje, i svima oko nas, to je dobro svjesni. Očajan jutarnji sveti ne iskrao iza nas u vilu. Otišli smo na гулкому hodnik sa svjetlucavim bakljama. Onda smo ušli u prostranu pravokutnog sobu, osvijetljen трехногими жаровнями. U zraku teško je visio miris za spaljivanje ulja. Prije nekoliko stoljeća, vila je bila ukrašena ukrasima položaja i bogatstva: teška tepisima, выложенными ručno mozaičnim podom i bogatim freskama. Sada tepiha nije postao, paul потрескался i покрылся blatom, on je škripala pod nogama, a boja потускнела ili потрескалась. Sada nije bilo drugog namještaja, osim dugog stolice na неотесанного drveta i par klupa, na kojima je čovjek dvadeset i gledali na nas mahnito.
  
  
  Moj pogled метнулся uz stolicu na mali uzvišenje na drugom kraju sobe. Uzvišeni je bilo nekoliko kamenim blokovima, a bilo prekriveno presvlakama i шкурами, vrlo nosi. Na nen stajao okrugli stolac bez naslona, po logici u daljnjem rimskog naslonjač, i opet tronožni žara.
  
  
  U toj stolici sjedio muškarac. Je proučavao ego u неуверенном svjetlu pržionice. Bio je pun, s debelim курчавой bradu, закрывавшей ego lice, s licem od nasilnog borama i ožiljcima. Bio je obučen u povećanim oblik kaki, koju su nosili partizana Castro, a njena duga crna kosa krasi policijska kapu.
  
  
  Na njegovom krilu ležala MAB automatski pištolj koji je on nježno milovao, kao omiljenu igračku.
  
  
  On me je pogledao s posebnim zanimanjem i pitao: "Tko si ti?"
  
  
  "Nick Carter".
  
  
  On sel iskren. Ego glas шталь oštriji. — Čuo sam o tebi, Carter.
  
  
  — A joj je čuo o vama. Joj ne шталь dodati ono što je čuo o nen. — Vi ste Evan Карак, poručnik Полгара Milana.
  
  
  "Milano " mrtav".
  
  
  'Joj znam to.'
  
  
  "Glas zašto ga više ne mogu biti ego лейтенантом". Карак na trenutak pomiluje svoju bradu, oči sužene. — Ti si u loše društvo, Carter.
  
  
  'Oni su moji prijatelji. U smislu da smo svi prijatelji Milana, — mirno odgovorio sam. — Ali ovdje ju za sebe.
  
  
  'Zašto?'
  
  
  "Da bi dobili krzno vuka Milana".
  
  
  Nastupila je tišina. Карак gledao otvoreno na mene tamnim zlih očiju. — Ego kožu? — oštro je upitao. 'Za što? Dati ego putovanjima, fotografije, glazbu i sl сборищу nezadovoljni?
  
  
  Pored mene Падра preselio u veliki gnjev, i on stavi ruku emu na ramena, da se smirim. — Ne, — rekao je njegov Караку. "Ali zbog toga". Joj duboko je uzdahnuo i izgorio, импровизируя, dok je govorio. "Ja sam upoznao Milana prije mnogo godina u Berlinu. Jednog dana on mi je rekao: "Nick, sada se vratio u domovinu, ali nikada ne zaboravi me. Te povratak na svom američkom narodu, ne zaboravi me". I nije umro, mi smo u mom sklopivi dolar nam sklopivi dolar mnogim свободолюбивых amerikanaca".
  
  
  U ovom trenutku ljudi Karaka počeli mumljati i nemirno kretanje, a jedan oko njih odjednom uzviknuo: "To je zamka". Drugi je povikao: "Ne to emu to!"
  
  
  Joj, okrenuo i vidio da govore su mladim ljudima, čini se, dva regruta Karaka. To je imalo smisla. Joj, okrenuo na platformi, i oči Karaka gledali na mene, pun ismijavanja.
  
  
  — Ti si ovdje stranac, Carter, — rekao je on. "Vi ne razumijete kako stvari stoje kod nas".
  
  
  Njezin je umorna od toga da me zovu strancem. Odjednom mi je dosta cijeli ovaj prokleti borba. — Došao sam za sebe, ali ne samo za sebe — огрызнулся sam na njega. — Ovaj mač ne pripada nama, vas, nas, mene, nas, putovanjima, fotografije, glazbu. Ali on pripada cijelom vanjski bazen. To je simbol onoga za što je umro Milan. On je simbol slobode i neovisnosti naroda svih zemalja".
  
  
  Opet послышался zvuk glasova i pokreta okruženja muškaraca. Na trenutak mi se činilo da sam otišao predaleko. Zatim, jedno oko muškarci stariji za stolom iznenađenje je rekao: "Vi možete učiniti za nas?"
  
  
  'Da. I to ću Riječ je bilo uobičajeno, a to će značiti podršku i novac za vas. Dajte mi to.
  
  
  Njegova stvarno bio zainteresiran. Sve što mi sada treba je vatromet i zastava, za mene su izabrali za predsjednika. Uzbuđenje u sobi je bila velika, te se činilo kao da sam povući Sofiju i njegova banda odavde živi.
  
  
  U gamay sljedećoj rasprave jasno se čuje glas starca. "Ja kažem da moramo dati emu ovu poziciju", rekao je on. "Svijet mora čuti o našoj borbi, i ako Carter će biti u mogućnosti... .. '
  
  
  — Gluposti, — frka Карак. "To je sve laž. Još uvijek . .. " Gorke ego oči čudno заблестели, i on je polako počeo osmijeh. Bila je to ružna osmijeh. On stooped pokupio sive меховую kožu i bolno stisnuo joj je u ruci. — Želiš li ovaj mač? Ok, dođi za njim. Ja ne želim da budete u blizini Sofije ili Падрой, u slučaju, ako je vaš trik, da se diskreditirati mene. To je, vjerojatno, bio trik ego. Izgledao dovoljno lukav da ništa učiniti. Ali ja sam prišao mu je i bio gotovo na dohvat ruke, kad mi je rekao da se zaustavi. Zatim je bacio kožu na nogama. Joj uhvatio ee i brzo proveo prsta na nah, tražeći mali minuti straga na vratu. Je pregledao ego, dva, tri puta, pola okrenuo da prikrije svoje obličje od Караца.
  
  
  Zatim bacio joj je krzno na podu. — Карак, — hladno rekao sam. "To nije vuk Milana".
  
  
  Карак frka, njegova ruka grčevito stisnuo pištolj. Ego glas шталь glasne i opasne. 'Ne budi glup. Nju sam vidio kako umire, ovaj vuk, i skinula kožu. Si me nazvao lašcem?
  
  
  "To nije vuk Milana".
  
  
  Карак napeti, bez daha od srdžbe, a onda se iznenada nasmijao. Ova osoba je očito lud, i to je napravio ego sto puta opasnije, a sve ega akcije nepredvidljiv. Okrenuo se prema svojim ljudima, da ga мясистое lice pod bradom je postala vode. "On ima hrabrosti, to je Karter", — bijesno izdahnuo je. "On dolazi, kao da mi ego podređeni, tvrdi da to nije moja koža i optužuje me za laži. Pa i šala!'
  
  
  Mladi ljudi, očito se složili s njim. Oni согнулись od smijeha, iako ne сводили oka s mene, da nam s putovanjima, fotografije, glazbu, nam male skupine, drži vlast u rukama noževa i vatrenog oružja.
  
  
  Ga pitao. — Gdje je pravi vuk? — Ti si скрываешь to?
  
  
  Lice ego iznenada postao ozbiljan, ruke, slično kao pršut, uhvatio MAB i on нацелил ego mi se u grudi. "Get kožu", rekao je on; ego glas je bio hladan i bistar, прорезая tutnjava, kao ланцет. — Uzmi ga, Carter. I dobiti svoje шакалов, sve dok joj se ne kuha oko vas, sve sapuna.
  
  
  Падра snarled straga: "Izgleda da ti ne znaš što s tim učiniti, Карак".
  
  
  Карак u ljutnji сплюнул, njegov palac побелел na okidaču. Нарастал zavijanje tamne bijes ego ljudi koji čekaju da jedna riječ osloboditi ih. To bi bio pokolj, paul bi bio залит naše krvi. Карак ustao. Ego oči ludo blistala.
  
  
  Joj, skočio naprijed. Jedan je čovjek ustao da zaštiti Karaka. Bez razmišljanja, joj poderao kod njega puške i pogodio ga ego stražnjica na lice. Закричав, on je pao навзничь. Iza mene ljudi Karaka vrište od divljeg uzbuđenja, распространявшегося, kao brzi šumskog požara. Карак, iznenađen mojim brzi napad, iskočio na sjedalo i pao sa čudnim bijes. Onda ju je uhvatio ego za kosu, iskopali gore i gasili pištolj na ego slabe ruke.
  
  
  Joj всадил u njega debla, baš u trenutku kad su ga ljudi namjeravali upasti na platformu. Joj, povikao je. — 'Останавитесь!' Ili će on umrijeti prvi!
  
  
  Muški zastao, i u djeliću sekunde se činilo, da su zastao. Neki dotaknuo svoje oružje kao da nisu bili sigurni da sam to imao na umu, ali se nitko nije usudio.
  
  
  — Падра, — rekao sam, — Sofija. I ostalo. Hodi ovamo.'
  
  
  Падра se od srca nasmijao, kad je stigao do mene.
  
  
  — Ja sam u tebe ne sumnjam, — прорычал sam. — Tako da ja tebe opet вытащу. Postoji li izlaz?
  
  
  — Tamo — rekao je Падра, pokazujući na vrata, gotovo skrivene u hladu. Između nas i vrata stajao najmanje desetak tamnih muškaraca.
  
  
  — Прикажи im Карак, — rekao sam. On me je pogledao leering, oči закатились u ružičastoj глазницах, a na čelo bile kapljice banka. Opet grubo gurali ego u jetru. On выкрикнул nalog, i ljudi, mrmlja, poslušamo emu.
  
  
  K dan formiran staza. Ga je počeo vući ego sa platforme. On je iskočio, ali nije imao izbora. Joj je čvršće stisnuo ego ruku i duboko вдавил pištolj emu u rebra, da stane ga. Joj osjetio miris ego strašno banke.
  
  
  — Ti si neće preživjeti, pas, — простонал on.
  
  
  "Onda i ti ne bi trebao opstati", — sumorno obećao joj emu. "Ti ćeš živjeti tako dugo kao i mi."
  
  
  Карак, očito, mislili smo, ubijmo ga, kako je samo proći kroz taj prolaz. Zato što je on sam učinio bih to kada su isti pod drugim okolnostima. U ludom očaju, on se borio, царапаясь i кусаясь. Ja ne vjerujem da je on bio svjestan da je radio u to vrijeme. Neto ne panika je bila previše jaka u nen za to. Ali moja ruka je pokazao previše blizu ego ustima, kad se borio s njim, i on ga je ugrizla nju. Moja reakcija je bila prisilno i automatski: nju bacio pištolj. Još uvijek je držao ego za ruku, ali onda Падра slučajno spotaknuo o mene, još jači lišavajući me ravnoteže, i Карак izbio na slobodu. Probio kroz оцепление uz vrisak. 'Ubijte ih. Ubijte ih.'
  
  
  Nije imala vremena ni проклясть sebe. Stari turski mač gore šlag me okrutan udarac. Joj съежился, i jedna stvar moje tjeme. Zatim ih je vidio drugu priliku i pognut, ripped najveću tkanina, na pozornici, i ona raspala, kao stolnjak na накрытом površini. Ona je sletjela na pod, zajedno s još nekoliko ljudi, пытавшимися prišuljati nam straga. Onda stativ je razbijen i, uz pad pao. Vruće ulje расплескалось zrakom širokom luku. Vatreni pljusak шипел i брызгал na hladnom podu, potoci lave je izbio plamen, što uzrokuje soba je potpuno zaprepaštenje i užas. Девятеро nas zaronio u smjeru izlaza, nanose udarce lijevo i desno oko sebe. Карак zajedno prokleo đavola i starog психа. Падра швырял oko sebe tijela je gotovo jednako brzo kao i изрыгал svoje prokletstvo. Sofija je koristila stari Mannlicher kao bejzbol биду. Ego je samo pucao malo da košta protiv ove horde, čak i ako hej, postoji li mogućnost da se cilj.
  
  
  Sa strane prišao mi je još онин muškarac. Joj i udario ga ego i tako snažno da je on vratio natrag u poloćaja žeravnice. On je reagirao kao da je pogodio u осиное gnijezdo i skoči u divljem plesu, pljeskanje rukama na parenje stražnjem dijelu hlača. Падра okrenuo i oborio s nogu čovjeka, пытавшегося napad na Sofiju. Treći je bio kratak noga, prije nego što je bio u mogućnosti koristiti svoj 45. kalibar. Druge dvije oprezno prilazi i ustao, spreman pogodio me u glavu. Падра zakačen jedan, ali ju je uzeo drugi, ono što smo oboje udario ih prijatelja o drugima glave. Oni su pali, kao i dva jaja, da ih gazi ostatak. Više od svega to je sličila starinski tučnjavi u baru.
  
  
  Konačno smo došli do masivne stari dan, rađenih po debelih trupaca, zajedno prečki. Otvorili smo ga i захлопнули перебив che-a zatim palac. Blokiranje zvuk krik, Падра udario okidač dan.
  
  
  "Na neko vrijeme, hej morate ih držati", rekao je on.
  
  
  — Može biti, na trenutak, — sumorno rekao sam. Na vrata već žestoko puknuti. Joj, čuo Карак выкрикивал naloga. "Nema sjekire, idioti. Raspršiti ovu prokletu vrata u komadiće. Blow ga. Ubijte ih. Ne dajte im pobjeći.
  
  
  Joj brzo gledao oko sebe, brojati ljudi, gotovo slijep, u mraku. Nas je ostalo samo šest, jedna osoba uzdisaje od boli, jedna ego je ruka bila je nemoćna, kao što je slomljena krila, прижатое do provedena računarstva, a s druge je potopljena krvlju lice.
  
  
  'Što je iza vrata?' — pitao ju Падру.
  
  
  "Ti si mislio, da će koristiti takve vrata za паршивого сераля?"
  
  
  "Pa, kamo smo put nastavljamo?"
  
  
  Pass — izaći na ulicu, — samo, rekao je on.
  
  
  "Onda nam je bolje da ode — rekao joj emu, — dok se ne одумались i ne zaobilaze vilu".
  
  
  Падра krenuo u tamu, u uski hodnik, potpuno skriveni tamom. Sofija uhvatio me za ruku i otišla u blizini, gotovo neprekidno psovanje i režanje, okidanje preko nevidljive olupine.
  
  
  Isto tako iznenada kao što smo ušli u чернильную tamu, mi smo ponovno došli širom nah, u svijetle zrake sunčeve svjetlosti, koja je na trenutak zbunjen nas. Oko niotkuda se pojavila sjena, dim, u nepoznatom svjetlu. Instinktivno joj sjeckan iz ego, osjećaj potpunog zadovoljstva od порванных tetiva i živaca. Падра plakala, a mi smo sve pratili ego ogroman lik, мчащейся u dvorištu vile. Zvuk čizama bio samo nekoliko metara iza nas.
  
  
  Dolazimo do stenjati vile, koja se bavi čudo уцелела. Падра i troje drugih ljudi перелезли kroz nah, i njegova zaustavio ривненской tako gurnuti Sofiju slijedi iza njih. Ispružila sam ruku odozgo, guranje protiv nogom na drugu stranu zida, a zajedno smo bili na ulici, na drugu stranu. Opekotine kiša olova зашипел nad nama i gore šlag na vrhu zida, gdje smo samo sjedili.
  
  
  Падра istaknuo kuka u smjeru u kojem nam se treba premjestiti. Čuli smo kako ljudi Karaka trči tamo-amo na drugu stranu zida, pokušavaju otkriti рассыпающееся mjesto, kroz koji bi se moglo proći. Zatim smo se okrenuli prema dolje u kutu, dolje uz uski putić, prešli dvorište i помчались na neravan ruševina uništenih kuća.
  
  
  "Ovdje, oni su ovdje!" odjeknuo krik iza nas. Mi se ne usuđuju prestati da se osvrnem. "Oni su došli ovdje. Ovdje! Izrežite ih.
  
  
  Падра nestao u Termama, u zgradi u kojoj se nekoć nalazio kupalište. U svoje vrijeme to je bio bogato ukrašen zgrada, pogotovo za takve дальной ispostava, kao
  
  
  Аптос. Ali, vjerojatno, između dva gladijatorske turnirima im više nije imao što raditi. Ušli smo u калидариум, velika središnja dvorana s jacuzzijem, previše otvoreni, da se osjećate ugodno. Mi smo trčali za manje prostorije u prostoriju iza, čim su se pojavili ljudi Karaka i počeli pucati na nas.
  
  
  Dolazimo do фригидарию, gdje je nekoć bila hladna kupelj, i odina oko naših крутился, na grudi ego šiklja krv. Ostavili smo ego je tamo, mrtvog, i požurio kroz manji аподитерий, rimski pandan svlačionice, i otišli smo na nekoliko stubišta пролетам na niže razine.
  
  
  — Da je smislio ovaj Падра? — upitala Sofiju, zadihan. "Kod nas nema šanse da se ispred ih".
  
  
  'Mi . ... mi pokušavamo doći do kanalizacije, — bez daha, прошипела je ona.
  
  
  Падра zaustavio pred velikim pretincem za pješčenjaka. Tamo dole je očito samo tama. — Dolje, — kratko naredio on, i bez oklijevanja je zaronio. Mi slijepo slijedili za njim i spustili u vodu i blato. Sofija sletio mi je na grudi i gurnuo me u blato.
  
  
  — Brže, brže, — uporno je rekao Падра, i mi smo kamen, поплелись iza njega, oslanjajući se u najvećem dijelu na zvuk ego булькающих koraka. Dvoje preostalih muškaraca prikrili povlačenje.
  
  
  — Budi oprezan, gdje postavite noge, upozorio je, tvrde mene Sofija. "Ne nosim cipele".
  
  
  — Što se dogodilo s tvojom obućom?
  
  
  — Nedostaju, — kratko je rekla i nastavila. Njezin je trčao uz nju, moje hlače zalijepljen na noge, i utrljava na kožu na unutarnjoj strani bedra. Mi smo stvaranje njihov put kroz labirint smrdljivih, tamnih tunela, ne zadržavaju dugo na jednom te istom, ali uvijek сворачивая u jedan oko koridora on ili druge strane. Vrišti i shaggy naših progonitelja odjekuje отдавались oko nas, i bilo je nemoguće tko ih udaljenosti ili smjer. Zadihan, mi ran dalje.
  
  
  Ga uspio pitati. — "Mi ćemo se sakriti ovdje?"
  
  
  'Nema . .. Nema . Карак će čuvati ulaza, da ne daju nam... ako. .. sa štakorima u zamku. Mi treba . .. doći do karijera, gdje smo расположимся kampovanje. Mi ovdje . ... u sigurnosti, — выдохнула Sofija.
  
  
  Odjednom smo čuli zvuk koraka, trčanje na kamenu iskren pred nama, odmah iza sljedećeg ugla. Падра u bijes je prestao, kada je iza ugla se pojavio lik, i bio je gotovo otvoreno u moje naručje. Joj развернулс i sa svim snage stado šake emu u životu. Zrak je izbio kroz ego pluća, i on je pao na glavu u prljavu vodu.
  
  
  Početak druga osoba stala na stranu, kada je izašao iza ugla i napravio svoj маузер na mene. Automatski i mjerenje, očekujući metak. Ali u tom trenutku u mojim ušima odjeknuo громоподобный zvuk, i ego cilj je nestala u crvenom пятне. Čovjek je pao na kamenje, i nju vidio Падру, stoji nad njim s pištoljem u lijevoj ruci.
  
  
  Joj ne gubi vrijeme uzalud. Ostatak ljudi Karaka pucali na za kut u slijepoj pokušaju da nas ubiti. Olovo pucao gore i заскулил u увертюре рикошетящих metaka i oštrih krhotina kamena naših ušiju.
  
  
  Joj, stooped podići маузер, ali ovdje Падра pitao: "Ti ne bi radije oružje Karaka?"
  
  
  "Naravno, ali ja sam bacio to".
  
  
  On je stavio mi je pištolj, koji je još uvijek дымился. "Kao zamjenik zapovjednika, njegova je zahtijevao ego za sebe, ali na samom delle on mora biti kod tebe."
  
  
  — Hvala, Падра, — rekao sam i uzeo Маузер.
  
  
  — Oni su došli do amfiteatra brže nego što ju je očekivao, — прорычал on kroz divlje kucati metaka. "Sada smo u zamku".
  
  
  — A drugog izlaza nema?
  
  
  Ali to je bilo nedavno. Ako se vratimo, oni выскочат iz kuta i pucao nas na komadiće.
  
  
  — Ako mi to ne napravimo, — zabrinuto je rekla Sofija — oni koji su iza nas, настигнут nas i ubiti. To je beznadno.
  
  
  "Pa, rekao sam, možda joj se mogao nadoknaditi". Njezin je posegnuo u minuti i izvukao plinsku bombu.
  
  
  To je više nova, poboljšana verzija: manji, lakši i više koncentrirani. On je bio veličine i oblika, kao što je slatki krumpir i омелой posebna paljenje, tako da se ne može slučajno raditi, ako padne u krivo vrijeme. Joj izvukao oprezu i imao sam dvije sekunde.
  
  
  Odbacujući ego u kut ispred nas, gdje je sve to prošlo između grupa muškaraca, stoji s druge strane. Joj čuo uplašeni krik, kada jednog oko njih pogodio hej, na golove, i bomba je eksplodirala s praskom. Buka — to je pola psihološki učinak, kao i metode AH su mi rekli. Prolaz napunio dimom i гарью.
  
  
  Odmah smo čuli kako ljudi Karaka počeo gušiti, zatim раздались jauk i рвотные nagon. Sada su шатались, pa тошнило, pluća разывались od boli.
  
  
  Odina oko njih pala naprijed iz kuta, savijen na pola od boli i mučnine, njegovo lice je bilo prekriveno skupštinom. Падра izdala divlja rika i spušta svoju kuku u vrat čovjeka. On je pao kao пронзенный bik.
  
  
  — Ne udisati, — предостерегающе povikao sam. 'Trči!' Mi smo pobjegli. Mi smo se okrenuli i помчались u smjeru u kojem su došli do Падра nije pronašao još jedan tunel. Mi smo ušli u njega, i on je opet poveo nas je kroz mrežu podzemnih cijevi, gore уклонам na bočnim kolektore, a onda opet dolje, da siđe u glavni kolektor, a ponekad samo u krug, meandri i okreće. Joj je izgubio svaki osjećaj za smjer. Naš bijeg uzeo lik neobično svodovi.
  
  
  U nekom trenutku smo stali pod осыпающейся rupe s полуразрушенной stubište vodi do бледному neba nad nama. Mi smo se popeli na vrh, što je prije moguće i malo prebačen dah, kada su otkrili da ovaj izlaz nije zaštićen.
  
  
  Rupa otvorila pristup terenu, punom kamenja i grmlja. Na drugoj strani terena bila je litica koja se bavi спускалась dolje, i kad smo stigli do kraja, Падра istaknuo dolje i rekao: "Dobro! Mi ćemo ići na nju, a zatim u kamenolom.
  
  
  Каменоломня bila je veliku dolinu, koja je izgledala tako kao da joj je ruka вырыла div. Ego strane predstavlja dlakave prave terase smeđe stijene s venama i parapeta, palma dvorima šumama i ružno коренастыми drvećem. On je skoro predstavila robovi, бьющихся pod rimskim bičevi, dok se silazi dolje.
  
  
  — Kada nešto što ja niti u Berlinu, — tužno je rekla Sofija. "Onda u Аптосе. A sada glasovati ovdje.
  
  
  To bi trebao biti thread svijetu.
  
  
  
  Poglavlje 5
  
  
  
  
  Kamp je smješten na platou s pogledom na zapadni karijere. On se sastojao od oko dvije srušene kolibe, koje su, mislim, bili казармами legiji i timski stavkom. Naravno, on je bio zamišljen kao zaštita od moguće pobune robova, samo s jednim ulazom, a ostatak padine strme i potpuno nedostupne. To je bilo dovoljno sigurno, toliko sigurno koliko je utočište bi ih se u danim pod drugim okolnostima.
  
  
  Planinski zrak bio je hladan, čak i sada, poslije podne i u nišu u stonu najveći koliba spaljena mala vatra. Odina oko muškaraca pritisne leđa on na isti jauk, zuji sebi pod nos. Drugi muškarac sjeo iskren je kod vrata, stavljajući puškom na koljenima, a всматривался u jedan jedinstveni put.
  
  
  Joj nalazio u samom mala koliba koja je služila kao putovanjima, fotografije, glazbu spavaćom sobom, kuhinjom, ostava i oružanu. Sa mnom su bili Sofija i Падра. Sve troje su sjedili na čuči na матраце putovanjima, fotografije, glazbu, samom prikladnom mjestu u sobi. Imali smo bocu vina, koja je brzo završila, dok smo razgovarali još i s drugima.
  
  
  — Карак više ne će nas gnjaviti, — niskim glasom rekla Падра. — Ne, dok smo mi ovdje u sigurnosti.
  
  
  "Ne tako puno nas je ostalo da se bori s njim, ako on napadne, — primijetio sam. "Nas četvero, osim vas i mene."
  
  
  — Da, ali Карак je već jednom pokušao upasti na kampu, kad smo bili vođeni oko brdu atos i krenuli ovamo, da nastavi borbu. Mi smo, naravno, nije pucao na poraz, ali slučajno ranjeno nekoliko. Za njega je to bio veliki moralni poraz".
  
  
  "Tada smo imali više ljudi", rekla je Sofija. "I još dva ili tri dobre strelica mogu otjerati napada".
  
  
  — Ono što me više smeta, nastavio Падра, — jer to je ono što Карак će nas držati pod opsadom i čekati dok mi ne umrijeti od gladi i žeđi. Ego mladi regruti su već opkolili visoravni.
  
  
  Ga pitao. — "Koliko dugo mi može ovdje izdržati?"
  
  
  Падра uzeo šaku zemlje i dopustio hej polako curiti kroz prste. On nije odgovorio.
  
  
  — Neka pokuša, — выдохнула Sofija. "Mi nikada nećemo odustati".
  
  
  Падра se nasmijao nad njezin otpor. "Ti si dobar дерешься, kao žena".
  
  
  — Dovoljno dobro da spasi tvoju kožu? — ponosno je odgovorila ona. — Ili si zaboravio, da sam spasila, kada je Nick nešto nije ubio tebe?
  
  
  Div zakašljao, opet se okrenuo prema meni i naglo promijenio temu. "Usput o шкурах, bila je to zaista nije moja koža?"
  
  
  Joj upre pogled na Sofiju. Ona je klimnula, i on je rekao emu. "Na vratu nije bilo džepa. Ja ne znam da je to zbog vuk koža, ali to nije bio vuk Milana.
  
  
  — Uh, — frka Падра. "Svi smo bili одурачены priče Karaka . Ali gdje je onda prava koža?
  
  
  — Samo Карак to zna — пробормотала Sofija.
  
  
  I meni će to morati shvatiti.
  
  
  Oni su gledali na j s čuđenjem. — Misliš li da ćeš se vratiti? — pitao Падра.
  
  
  "Ne," rekla je Sofija sa zadivljujućim žestina. "To je bilo dovoljno loše za prvi puta, i Карак čak i ne očekuje od nas. On je sada spreman i ne zna za milost".
  
  
  Joj, ustao i počeo hodati po sobi, kao zvijer u kavezu. "Ja ne mislim da on očekuje da će mi napraviti nešto otvoreno sada. Ako ćemo djelovati odmah, dok on još uvijek misli da smo обороняемся. .. '
  
  
  "Ah, ali ova grupa muškaraca na dnu", odbijeni su se pojavili u medijima poruke mi Падра, tresući glavom. 'Sve još . .. '
  
  
  — Vidiš, — взмолилась Sofija. — Ne pokušati, Nick. Molim vas...'
  
  
  "Prije ili kasnije morat ćemo proći kroz to i ja mislim, da što prije, to bolje".
  
  
  "Nick prava, Sofija". S teškim uzdahom Падра ustao na noge. "Naš logor pretvorio u zamku. Moramo ići.
  
  
  'Dobro. Ali ne moramo se vratiti u Аптос.
  
  
  'Kako? Misliš da smo убежим, kao što je pretučen psi, i odmah отдадим pobjedu Караку? Zar samo što nije rekla da mi nikada nećemo odustati?
  
  
  U salonu повисла неловкая tišina. Naš dah se činilo vrlo glasna u uskim granicama kamenih zidova. Падра prišao mi je i zajedljivo podigao svoj kuka.
  
  
  "Znam njihovih sunarodnjaka. Bez srebrne jezika Karaka, koji je mogao srušiti ih zbunjujuće, oni će slušati zdrav razum. Bez ove kože oni će vidjeti ego gola. Nakon nekoliko sati su ti ljudi устанут čekati, i da ih ljutnja će da se ohladi i iz dana u dan. Može biti, možemo skliznuti kasnije.
  
  
  Ga pitao. - "Kroz kanalizaciju?"
  
  
  'Da . .. i nema. Malo tko zna, ali u rimskim gradovima je centralno grijanje. Veliki krijes u podrumima i kanale u zidovima, da prođe vrući zrak.
  
  
  — Ali to je nemoguće, Падра! — воскликнула Sofija. "To je čisto samoubojstvo".
  
  
  "Ali to mora biti učinjeno," ravnodušan nadgledati, rekao je Падра. Zatim on zijevnuo i dodao: "me probuditi? ne kad je kasno. A još ću spavati. Možete nastaviti raspravu s Karter, ako želite. Падра s понимающей osmijeh je izašao iz kolibe.
  
  
  "Spustite zavjese", rekla je Sofija, imajući u vidu deka, служившее vrata. Joj popustio konopac, удерживающую ego na licu, i ona je pala u rupu.
  
  
  ""Dođi i sjedi pokraj mene".
  
  
  Kad ga je opet našao na матраце, ona se privije k meni i tiho rekla: "Nick, ti stvarno treba da se vratim na ovu шкурой?"
  
  
  — Da, i ti si sama znas da moram to učiniti.
  
  
  "Već ste učinili više nego što itko može učiniti. Ценымногие više. Na tvojem mjestu, ona bi napustila svetoj gori prije nego što sam mučen ili su poraženi u bitci, koja se bavi ne moje .
  
  
  — Isto joj mogu reći i o tebi, Sofija. Polgar je mrtav.
  
  
  "Ovo je moja borba), Nick. Joj učinio je svoje . Joj više ništa nije rekao, samo pomiluje joj svilenkasta crna kosa.
  
  
  "U svoj dvadeset peti rođendan joj je, probudila s tužnim osjećajem da je živjela četvrt stoljeća, ništa nije postigao. Ubrzo zatim je upoznala Полгара Milana". Ona je govorila mirno, oči su joj bile zamišljen. "Sada, kada je otišao, Аптос — to je sve što mi je ostalo vjerovati".
  
  
  'Vi ste još uvijek mladi. Možete pronaći drugu osobu.
  
  
  — Da, — rekla je ona, milovati moje lice vrhovima prstiju. — Ali onda bolje ne želiš podmiriti za manje. Molimo vas, neka nam допьем vino.
  
  
  Mi smo harali bocu. Ee palicama bila prekrivena mrljama od cuge, a dah postao malo teži. — Nemoj, — prošaptala je ona. "Reci svojim ljudima da koža uništena".
  
  
  — Ali ja znam da to nije tako, Sofija, i to je dovoljno, da je sve išlo svojim tijekom. Postoji još jedna stvar: obećanje, koje je dao stanovnicima Джзана.
  
  
  "Da, joj, sjećam se, ti si rekao da je grad preuzimamo, i ti si hotel im pomogne."
  
  
  — Pomoći — sarkastično rekao sam. "Odlična pomoć — to Аптос".
  
  
  "Vi ćete dobiti pomoć", — obećala je ona. — Ti si kao nešto dobiješ, ako jedan oko nas preživjeti. Suze potekle na oči. — Molim te, ne odlazi, opet, rekla je ona. "Ne želim da budeš umirao".
  
  
  "Ako je netko i umre, tako da je ovaj drzak kopile s bradom".
  
  
  'Ti si lud. Isto luda, kao i Polgar, — povika ona. Zatim ona je potrčala prema meni i s barbarski snagom pritisne svoje vlažne usne na moje .
  
  
  Ona upletena na slobodu jednako iznenada kao i уцепилась, ostavljajući nas oboje bez daha i žude više. Zraka sunca se borio njegov put kroz jaz u jauk i ispunio joj je lice, i vidio njen osmijeh, koji je bio istovremeno i izveštaj o, i topla i nežna. Joj притянул ee k sebi i nestrpljivo je poljubio u vlažna, otvorena usta. Naši poljupci narasti nekontrolirani požar. "Da, da", — простонала ona, kad joj je undid i skinula s j bluzu. 'Da . .. '
  
  
  Jednim pokretom dolje joj, undid zatvarač na njegove hlače i izvukao ih ee preslatko bedra. Joj osjetio toplinu njenog tijela, kad ona se preselila k meni, imajući hlače na noge. Sada na njoj su samo gaćice, i nekako se tu izvanrednu ženu uspio pronaći svilenkasta na dodir i vrlo mali tračak njezine ženstvenosti u svijetu koji se sastoje oko strašnim i surovim muškaraca. Joj стянул gaćice, i ee stražnjice i bedara oslobodili neki za moje исследующих ruke. Polako je proveo rukom po ee trbuha i bedara, a zatim duboko prodrla hej, između nogu. Ona je oplakivanje i дрожала od želje.
  
  
  Sofija mi je pomogao skinuti odjeću, nervozno vuče hlače i džemper, подставив moje tijelo hladan zrak kolibe. Mi откинулись na krevetu i tiho je prihvatila, uživajući dotakne druge prijateljice u mraku.
  
  
  Strasno, naše usne spojene u jednu, i sva nježnost bio izbačen u more. Njezine ruke обвились oko mene i притянули na sebe, kad je ona покусывала moje usne, duboko втягивала moj jezik u usta i održala svoje nokte duboko u mojim leđima. Joj, osjetio njezinu grubu požuda, ee bradavice твердеют na moje grudi, tijelo joj je двигалось, kada je ona stalno jadikovanje.
  
  
  Slabe krikove životinja ushićenja вырывались oko grla, kada je обнимала mene. Lice joj je bilo prekriveno požuda, usta halapljivo шевелился, bokovi ritmički otvaraju i zatvaraju oko mene. Mi više ne osjećaju ništa, osim nevjerojatnog uzbuđenja sada. Joj podigli svoje drhtanje, i prekrasna bol zabave navela Sofija bacanje i skrenuti ispod mene. "Ah, ah, оооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооочичичичихауууу!" povika ona. Joj osjetio samo da je sve unutar mene veliki stres i trenje naših tijela je još jedan o drugi.
  
  
  Zatim, ona je plakala, plakala od gotovo nepodnošljiva intenzitet užitka, i sve u našim tijelima, činilo слилось zajedno u posljednjoj eksploziji.
  
  
  Kada se sve završilo, mi smo задремали sretan spavanja bez snova, naše tijelo nježno isprepleteni.
  
  
  
  Poglavlje 6
  
  
  
  
  Došli smo do kolibe neposredno prije zalaska sunca. Joj, osjećao sam se odmarao onda svodovi, ali smrznut. Sofija je inzistirao da ga ostavili svoju рваную kožnu jaknu i umjesto nah višak obukao džemper. Joj tucked u oba veste u hlače i заткнул MAB na svoj pojas. Sofija переоделась u čiste hlače i majicu i разыскала par cipela. Ona me uvjeravali da u njih vezice, koje se ne slomiti. U zalazak sunca lice joj je bilo zlatno i neobično lijepa. Ee usne su potpune i crvene.
  
  
  Падра izašao na druge kolibe, ljulja ramenima i grebanje sise i kuku. On je imao isti svjestan pogled u očima, i kada je Sofija vidjela da se on približava, ona gusto blushed i požuri natrag u kolibu, da nađu posao .
  
  
  — Sve učinjeno? — ukratko, pitala sam se, ignorirajući ego pogled.
  
  
  "Tako spremna, koliko je to moguće. On se okrenuo, da se svake godine u kamenolom. "Ona je divlja mačka, — blago je rekao on, — ali čak i kod divljih mačaka ima sklopivi dolar".
  
  
  Joj, klimnuo glavom u znak pristanka.
  
  
  U svjetlu zalazak sunca, sjene su duge, a staza duž istočne padine činilo trakom prašine. Daleko dolje виднелись ogromnih kamenih gromada koje su, vjerojatno, skrivaju ljudi Karaka, a na ovim валунам vukli zlo ulomaka iz škriljaca. Škriljac je bio sličan suhom зыбучий pijesak, i шталь zamka za svakoga tko je pokušao se popeti ili spustiti na njega. No, put je veoma dobro zaštićena, kako bi pokušati napraviti nešto slično.
  
  
  — Mogli smo ići drugim putem, — sumorno predložio Падра.
  
  
  'To nije dobro. Tamo sunce izlazi, a ljudi Karaka mogu računati nas na prste, koji će pokušati to s strane, ako mi ne koristiti na put. Mislim da bismo trebali ići stazom. Mi ćemo se u hladu, i oni ne razmisle da ćemo pokušati пройдти.
  
  
  — Dobra ideja, Carter, — primijetio Падра.
  
  
  Tiho mi заскользили s vrha visoravni dolje na уступу preko traka škriljaca. Mi smo lagano krenuli, držeći oružje u pripravnosti, i počeo puzati po сланцевому brdo.
  
  
  Sada smo bili na otvorenom, i svaki centimetar našeg padne bio bolan borbe sa loose škriljevac. To je zahtijevalo od nas punu koncentraciju, i ako ljudi Karaka primijetiti nas sada, kod nas neće biti naših jedinstvenu priliku. Svaki korak joj je očekivao, da me ubili. Moje mišiće напряглись u okrutnom судороге, kada ju je, uhvatio za изрытую колеями zemlju i skliznula dolje na kraćim stranicama, previše strme, da ide drugačije. Vrijeme kao da je stalo, ali postupno je pred nama вырисовывались ogromna gromada.
  
  
  Konačno smo došli do granica škriljca staze. Joj перекатился između prve kamenjem, na koje su naišli, i Падра koji me slijedio. - Učinili smo to - nasmiješio mi je. — Sada ćemo прикончим tih ублюдков. Ovdje samo regruti Karaka i nikoga oko moje bivše braće. Ovaj put joj neću pucati, samo da bi ozlijediti".
  
  
  Joj, klimnuo glavom u znak pristanka, a zatim je otišao preko pustinja, divlji krajolik, kroz grmlje i oko kamenih gromada. Gotovo pariz smo s Падрой крались, stalno pratiti na put. Vremenske Karaka ne mogu biti daleko, a staza će se poništiti nas zajedno u prikladnije vrijeme.
  
  
  Odjednom smo došli do dubokog den, gdje je nekoć, prije mnogo stoljeća, prekinula veliki oblutak, uz pad swept preko dna doline, ostavljajući tamo dubok nakon. Joj lagano uvukao do ruba bih Падрой, ползущим straga i zatim, šapće preko ramena, rekao: "Dva čovjeka".
  
  
  Падра malo približi, da je mogao zaviriti iza ruba. Ispred ležao na blagoj padini oko dvadeset metara. Na loptu, zaštićenog od ognjeni vjetar, stajala su dva bandita, прислонив puške na stijene. Jedan muškarac скручивал cigaretu, a drugi je popio oko boce. — Zar ti nije rekao? — prezirno je rekao Падра. "To nisu borci za slobodu. Oni su kriminalci. Kod njih ne postoji političko razumijevanje. Oni nemaju što raditi ovdje, u Аптосе.
  
  
  Joj sjetio riječi putovanjima, fotografije, glazbu: "mi Smo ne samo lopovi". U sljedećem trenutku Падра нацелил pušku na bocu.
  
  
  — Ne, — прошипел sam, izguravanje ego ruku. "Ako ste pucati, buka će privući sve ostale".
  
  
  — U pravu si, — uzdahnuo je. — Oprosti, Carter.
  
  
  Nju je rekao emu prikriti mene, a onda skočio u окоп upućivanjem na njih MAB. - "Naš zvuk".
  
  
  Oni nisu bili u stanju na vrijeme doći do svog oružja, i, srećom, nije ni pokušao. Oni polako выпрямились, držeći ruke iznad glave, na licima je napisao zbunjen.
  
  
  — Падра, — vikao joj je preko ramena. "Dođi i uzmi ih oružje".
  
  
  On je skliznuo preko ruba rova i krenuli na vremenske izvan linije vatre mog automata u slučaju otpora.
  
  
  Odjednom zbog slijepi zone pojavila jedna grupa oružanih ljudi. Neko vrijeme, oni su stajali tamo, i da ih lica bili su puni zbunjenosti i čuđenja, a zatim su otvorili vatru. Olovo sa zviždanjem рикошетил oko Падры i mene.
  
  
  Da joj se baci u stranu i podigao pištolj-pištolj, da odgovori na смертоносную napad. Падра zaronio za stjenoviti greben, hladnokrvno uzimanje cilj u njih svaki metak . Grupa napadača рассеялась, ostavljajući dvoje troje i troje ранеными. Joj пристрелил drugog, kada je postigao kraja dolovi. Još jedan čovjek, nespretno mustachioed razbojnik, nešto ne swooped dolje na mene, kada je pao s metkom Падры u prsa. Joj, ode na stranu i pucao u čovjeka крысиным osoba koja целился u Падру. On grču minuta, a zatim je pao prema naprijed, klizne prema onome što je ostalo od njegova lica.
  
  
  Pucanje стихла, kada ljudi Karaka regrupirana, i on je bio u mogućnosti pridružiti Padre do toga, kao što je snimanje opet je planuo.
  
  
  Ga pitao. - "Kako ste?"
  
  
  "Pa točnost gore nego ih daha", — rekao je on, перезаряжая маузер. Streljivo za MAB u kolibi putovanjima, fotografije, glazbu nije bilo ga je koristio najnoviji uložak. Odina oko dečki Karaka bacio iz skloništa za укрытию, ali tlo расшаталась, i on je pao. Napravio ga je svoj posljednji udarac. Kolutanje hit emu u kopča i nestala u kutu života. Tamo sam stajao sa svojim praznim pištoljem, sada ne manje nego što je skupo i komplicirano metalnu palicu.
  
  
  "Падра, oni окружат nas".
  
  
  "Da, i ja se bojim da smo napravili dovoljno buke da privuku sve ih društvo".
  
  
  - Onda hajde makni se odavde u pakao .
  
  
  Izlaz na svim karijere pretvorio u кошмарную niz najtežih uspona i nenajavljene kratke tučnjave. Joj uzeo Schmeisser MP 40 kod jednog oko ubijenih. "Imate ovdje je prokleto čudna zbirka oružja", primijetio njezin Duhovnik. "Moj još, ako ti ćeš se boriti protiv tlačitelja, kao партизану, umjesto da im omogućiti opskrbu od tebe, ti ćeš biti zadovoljan sa svime do čega дотянешься".
  
  
  "Tako da postoji vjerojatnost da Karaka nema se odnose na radio uređaje, poput раций".
  
  
  "Ne, pa on nema."
  
  
  "Pa, joj, pretpostavljam, to je ono što bismo trebali biti zahvalni".
  
  
  Mi карабкались po pukotina i оврагам, na крошащимся pod mojom težinom drevnim stijenama, na колючим, искривленным кустам, изводившим našu kožu. Rane na provedena computing i ruci пульсировали glup жгучей boli, a on trese na hladnom vjetru. Još jedan češalj, još jedna pukotina; run, boriti i opet trčanje. Падра laganim tempom. Mi smo oboje su bili iscrpljeni i задыхались, kada su konačno stigli do polja i smanjili brzinu do sporim kasom. Izgubili smo ljude Karaka na umu i zadnji put осмотревшись, спрыгнули u kanalizaciju.
  
  
  Kroz pola sata mi smo bili u vili. Mi проползли duž stražnjeg zida na drugi thread zgrada i выглянули zbog контрфорса. Na разрушенному dvorištu nemirno hodao vremenska s puškom na ramenu. Падра klimnuo glavom u stranu, razbili su vrata u roku od nekoliko metara iza straže. — Idemo u podrum, — šapnuo je. — Tu možemo popeti na vodove. On je stavio маузер u minuti i ponudio mi je ostaviti шмайссер. "Za to nema mjesta", — on mi je rekao.
  
  
  "Kod nas će biti tvoj pištolj, samo ako nas ne uhvate". On фаталистически uzdahnuo.
  
  
  Joj, okrenuo se i pogledao na sat, pitajući se tko je bio više prevariti, Карак, Падра ili nju. Vremenska činilo da je padala cijelu vječnost. S vremena na vrijeme on je sjeo, da se trljati svoje cipele i da mrmlja u sebi. Konačno nestao je iza ugla. Joj duboko je uzdahnuo i trčao za Падрой.
  
  
  Vremenske još ne bijaše vidljivo, kad smo stigli do lukova i zaronio u pljesniv, пропахший plavi podrum. U centru se nalazio форнакс, svodovi starog ognjišta, nad kojim se između zidova разветвлялись uske cijevi, površine od oko pola metra.
  
  
  — To će biti put za nas, — rekao sam. — Jesi li siguran da to će nas dovesti do Караку?
  
  
  'Da. Oni vode u svakoj sobi vile.
  
  
  — Onda hajde pokušajmo prodrijeti u spavaću sobu. Možemo dočekati ga, kada on dođe jedan. Usput, što se događa ako mi застрянем?
  
  
  — To bi bilo vrlo razočaravajuće, — suho je odgovorio Падра. "Ne možemo okrenuti i dobili rat".
  
  
  Joj gledao u rupu s još većim gađenjem. Падра ukazao na cijev, u koju se hotel se ubacivati i da ga pritisne, da odgurnuti nogom od ruba i klizi unutra. Tamo sam se prevrnuo na život. Padre je još teže, ali se popeo iza mene, dok joj je išla po inču дюймом, oslanjajući se na podlaktice i prste nogu.
  
  
  Ti stari cjevovod, mora biti, raditi u prošlosti, otprilike isto kao i danas. Osim rešetke na podu, kod rimljana su izlasci u dnu zida. Liže, na stropu su više od uske rupice. To je nevjerojatno učinkovit sustav.
  
  
  U mraku smo se uvukao, povremeno zaustavljanje za odmor. To je bio prljav, изнурительное stvar. Joj cijelo vrijeme mislio da možemo lako da se zaglavi u uskom mjestu, i rat će grickati mi se noge.
  
  
  "Sada smo u glavnoj dvorani", primijetio Падра u jednom još traje. "Još jedna soba ili dvije, tri, ja mislim."
  
  
  — Nadam se da si u pravu, Падра.
  
  
  On ništa nije rekao, samo je frka. Nastavili smo puzati kroz cijev, dok se ne postigne обрушившейся sekcije. Polako joj расчищал prolaz, prenoseći Padre komada kamena i blata. Zatim smo širiti dalje.
  
  
  Zvuk počeo curiti odnekud odozgo. Nisam bio siguran je li ono što oni govore, ali ja sam bio apsolutno siguran da je saznao glas Karaka. Joj помедлил, gesta naredio Padre ponašati потише i nastavio put, zmajem vrlo tiho, da nas nitko nije čuo.
  
  
  Njezin je zadržao dah kad je stigao do izlaza, gdje je šum bio je glasan. Ista sila koja je upropastila cijev iza nas, proširio ga ovdje. Postupno sam uspio naći dovoljno prostora za kretanje čučavac. Падра je bio pored mene, pogrbljeno i oslanjajući se na bedra. On je bio sličan трубочиста. Joj, pognut naprijed, milimetar po миллиметром, i pregledao sobu, moje oči su navikli na dim treperenja antičke svjetlo baklji.
  
  
  Oko desetak muškaraca koji su sjedili za klimavim stolom. Četvero oko njih izgledaju kao veterani stare garde, preostale iz vremena vodiča "Milana". Ostali su avanturisticki mladih gangstera Karaka. Карак strutted natrag i naprijed u razočaranju ili нетерпении, a mogu i u tome, i u drugom, kada ga je udario desnom šakom po lijevoj ruci. Падра tiho snarled, poput životinja, почуявшее neprijatelja, i переместил svoj аленка u rastućem nadraživanja.
  
  
  S tim riječima on обрушил komad kamena. Zvuk činilo se da je zaglušujuća. Joj kako je siguran da su čuli bi to u sobi. Ali ne, razgovor je trajao bez prekida.
  
  
  Joj, čuo Карак je rekao: "pakao udovica Milana i ovaj idiot s kukom. Treba pogledati činjenicama u lice. Mi слабеем, a vojska postaje jači. Dana, naše slave iza sebe. Mi smo za njih više nego trn u provedenih izračuna.
  
  
  "Kritike su još uvijek može biti jak", — odbijeni su se pojavili u medijima poruka emu odina oko muškarce je malo stariji .
  
  
  "Ba. Na koliko dugo? Naše oružje je zastario i zastarijeva. Zapad je izgubio interes i odvratili od nas. Nikoga to ne zanima.
  
  
  — Ali ovaj čovjek, Carter, rekao je... .. '
  
  
  — On je rekao, on je rekao — povika Карак. "Ovo je samo jedna osoba".
  
  
  — Ti si očekivao više, Evan? — tiho je upitao starac. "Samo jedna osoba je imala priliku doći do Аптоса, i Kućišta je to uspjelo".
  
  
  — Ja ništa ne očekujem — žestoko suprotstavio Карак. "Samo hladnoću, glad i sramotan smrt, ako ćemo nastaviti u istom duhu".
  
  
  "Ne postoji drugi način".
  
  
  "Postoji."
  
  
  Bradati vođa s prekrivene s mrljama lica ljudi nije grubo pogledao starca: "Slušajte, svi vi. Naš kontakt u Metkoviću je napravio nekoliko upita vlasti. On kaže da ako mi sada ćemo se ponašati потише, onda možemo dobiti određene ustupke.
  
  
  — On laže, — прошипел Падра.
  
  
  Joj pritisne prstom na usnama, da bi ego šuti, ali u mom mozgu крутились kontradiktorne misli. Je li kontakt Karaka u Metkoviću isto što i ja? Ako da, je li tako, tko je on югославскую vojsku, i oni skoro me ubili? I osim toga, ako vlada je na taj примирительным, zašto su oteli Джзан?
  
  
  "Glas zašto, nastavio Карац, kucanje svoje zglobove na stolu, — pozvao ju je ljudi oko Beograda posjetiti nas ovdje".
  
  
  'Ovdje?' прорычал Падра, potišten. On je izgledao kao da je htio eksplodirati od bijesa. — On je doveo ovamo neprijatelji? Milan prevrnuo bi se u grobu, ako je to čuo".
  
  
  — Š-š-š, — прошипел joj emu.
  
  
  — Ali što ako mi ne согласимся? — tiho je upitao starac.
  
  
  "Tada se pridružite kako маньякам u каменоломне", — lajao Карак. "Imamo šansu za sigurnost i mir, i ako vi ne ćete toga za sebe, razmislite o budućnosti svoje rod i djecu. Možemo zaključiti bolji posao i više sa svim tim godinama krvoproliće.
  
  
  Joj čuo režanje pored mene i miješanje noga. Prije nego što ju je uspio ništa napraviti, bijesna Падра skočio kroz rupu u sobu, ревя od bijes i ogorčenost. Sve osobe okrenu u stranu ega, zaprepašten dolaskom ovog почерневшего od čađi дикаря.
  
  
  Joj выругался na engleskom i srpsko-hrvatskom, ali požuri se pridružiti белокурому дикарю, pitajući se, umrem li joj je sada. Bolje je da umrem ja stojim, nego u ovom prljave воздуховоде. — Krojač " uzmi, Mljeveno meso, — vikne sam na njega. "Vidi što si učinio."
  
  
  "Čovjek može podnijeti samo određenu količinu, a ne više", — on je zalajao. On je zakoračio naprijed i огрызнулся na starce. — Ti si, Ветов, moj rodni čovjek! Vi ste već zaboravili kako smo se rame uz rame s Полгаром su se borili za čast Hrvatske? I ti si, i ja sam bio, budeš puzati pred srba, poljubi im čizme? On je plakao, njegove oči сверкнули bijesa. — Dobra prodaja, Evan? Prodali ste nas, vi ste to učinili.
  
  
  Glas Караца apsurdno, kao kremen. — "Vi ste ludi, Mljeveno meso. Našim snovima došao tok, i mi moramo prihvatiti realnost. Zašto ti više krvi na tvojim rukama? Revolucija nikada nije uspješan."
  
  
  Падра mahao sa kukom. "Ako ovdje i postoji krv, jer je krv srba u fer borbi. A što je krv na tvojim rukama? Krv hrvata?
  
  
  Ljudi Karaka došli liže, nešto mrmlja.
  
  
  — Ili on vam nije rekao? vikao Падра. — Ne bi li on ti rekao da je okružio i naredio da nas ubiti?
  
  
  — Laži, laži, — прокричал glas. "Ti si izdajica".
  
  
  Падра objavio šake, kao što je đule. Odjeknuo prasak i muškarac влетел u osobi iza njega. Ljudi Karaka na trenutak отшатнулись, a zatim opet došao do nas.
  
  
  Падра парировал nožem svojim kukom i udario napadača koljeno u prepone. Joj udario dlan na lice i čuo škripanje kostiju. Kad joj je planirao napad na drugog čovjeka, njegova je osjetio kako kolutanje dabbed mi se u nogu. Приклады urezan mi je u grudi, i iznenadna, ослепляющая bol, čini se, prekinuo mi je glavu. Joj, raspoređen, uze u ruke i pokušao da se hvata za jedan na puške ispred mene. Publika надвинулась i pritisne nas natrag na stenjati. Joj pokušao пригнуться, ali je zakasnio za djelić sekunde.
  
  
  
  Poglavlje 7
  
  
  
  
  Oko tame glas. "On dolazi u sebe".
  
  
  — Odlično, — отзвался drugi glas. — Ti si spreman, Garth? Imam vrlo malo vremena za to.
  
  
  Prvi glas kratko odgovorio: "baš je spreman, kao i on". Polako tamne tucci raspršena, ali u početku nije bilo nikakvog smisla. Joj uplovio u more boli. Polako ga je shvatio, da sam ja potpuno gola, sjediti na željeznom dobu stolici. Kad joj je pokušao kretanje, onda je otkrio da je moj ručni zglob i gležanj sputavao oštrim metalnim okove.
  
  
  Nekoliko metara od mene je stajala niska мясистый muškarac. Ego je ogroman života нависал nad pojasom, i bio je istaknuti kroz rupe na košulji. On je bio potpuno ćelav, i u ego бесформенном lica bila ova monumentalna беззаботность profesionalnog krvnika, samo obavlja svoj posao. Послышался šuškanje pokreta. Evan je ustao sa stolice i prodati na koljenima pokraj moje ruke.
  
  
  — Dobra večer, Carter, — veselo, rekao je on. "Ti i Падра jako me je potresla, kada su ušli kroz zid".
  
  
  Joj nije rekao ništa. Već sam imao problema s tim da bi moje grlo raditi. To činilo osušiti i сдавленным, kao da je netko stao na njega tijekom rada boje.
  
  
  "Ali mislim da mogu da-da se vrati", — сардонически nasmijala Карак. "Dobrodošli u moju sobu odmor".
  
  
  Joj gledao oko sebe i počeo sam shvaćati gdje sam ja. Joj nalazio na malom trgu digitalne kamere s grubo отесанными zidovima. Zrak je bio ispunjen зловонием krvi i izmeta. U titranje svjetlu jedina kamine joj, vidio sam, da je digitalni fotoaparat s druge strane dva dana s dvorcima i uskim prorezima na razini očiju. Zidovi su bili ožbukani starim uređajima za mučenje: držači za noge i stopala, кругловязаное platna (dres, oznake, kičmena valjak, viseće razbiti i narukvice od klackalici, mnogo запятнанных, zapušten kliješta i igle. Joj, osjećao kao žuč dolazi desno gore prema grlu, a na голому tijelu, osjetio trnce.
  
  
  Карак se okrenuo prema meni i povukao mi glavu za kosu, nasilno okrenite ga, bez sumnje, sjećam se tog trenutka, kada ga iskopali ego za kosu. — Želim sve znati o волке Milana, — uporno šapnuo je. "Ja želim znati što je u tome tako važan.
  
  
  Nju je izdala emu nekoliko riječi, od kojih je ego lice побледнело, i pusti moju kosu, kao da je ego ужалили. "Ja bih se hotel Падра je ovdje otvoreno sada, da se vidi tko je oko vas prvi koji će moliti za milost. Ali sada vi samo morati moliti dva puta više, kako bi se to pravo. Garth!
  
  
  On порывисто mahao drugom muškarcu, i Garth prišao stolcu. Nije joj mogao vidjeti što radi, ali kod mene se pojavila uznemirujuća pomisao da sam ne samo sjedim u staroj stolici. Joj, čuo, kako se on суетился na sve četiri. Za minutu ga je osjetio oštar miris red hot metal i dima.
  
  
  — Ti ćeš mi reći, Carter. Prije ili kasnije ćeš mi reći.
  
  
  Smrad postaje sve jači, i sada joj je primijetio da je stolica postala je neugodno vruće. Kako stari metal stolica postaje sve više vruće, сжимал joj okova . Moja koža je spalio. Joj gritted moje zube i šutio.
  
  
  — Misliš da ja to ne mogu da slome te, Carter?'
  
  
  Jezici vatre širiti prema gore na sjedalo stolice, dok Garth trivijalan sa malo krzna na ovčje kože. Vatra разрастался, lizali moje ruke i обжигал kožu. Шипованное željezo je postao ćete završiti trešnja-crvena, i postao novi smrad, još jedan smrad, smrad горелой tijelu. Mene зажаривали živ.
  
  
  — Carter, u čemu je tajna proklet vuka? Joj znam da on postoji, i nemam vremena da se molba za vas u dobrom, dok je vojska srba već na putu. Reći to.'
  
  
  Joj čuo, kao što sam to izvaliti. 'Koza . ... koza.
  
  
  'Što? Kakva je koza?
  
  
  "Vaš obiteljski goat, Карак".
  
  
  "Što je s ovim?"
  
  
  Nju su se borili u gori stolici, moja pluća сжимались od dima i boli. Međutim, ja sam uspio udahnuti dovoljno uzorkovanje zraka. "Vaš obiteljski kozu... Šteta, da je vaša majka nikada nije čula o kontracepcijska sredstva". Карак udario me je po velikom šakom u lice i razbio usnu. "Psi za дюймом joj poslat ću te u pakao", — on je zalajao na mene. — Garth dovoljno. Привяжи ego na slomljeni raspoloženja.
  
  
  Garth počela zavaljat vodom vatru ispod rešetke, dovela me i grubo vukao na hladni kamenom podu. Moji živci su eksplodirala, a bol je bio skoro nepodnošljiv, kada je grubo kamen терся o moj обожженую kožu. U sljedećem trenutku Garth kopča teška željezna okova klackalici na svojim zapešćima. Ljuljačka — to je gotovo predhistorijski prethodnik mužjak, mucenje, koja se bavi žrtvu podiže u zrak, a onda se iznenada vraća ga na zemlju. To brutalan način povlačenjem ruke, uvijanje mišića, jaz zglobova i prijeloma kostiju.
  
  
  Garth podigao me za ručni zglob, dok se ne powys, tako da moji prsti stopala jedva dodiruju tlo. Zatim je otišao na jadikovanje o ljuljačkama i uzeo u ruku urušeni bič. On je potreslo ego iza sebe i okrenuo Караку, čeka naloga.
  
  
  Oči Karaka bili лихорадочными i nestrpljivi kada se okrenuo prema meni. "To je rimsko uređaj, Carter. To čini ego je vrlo pogodna za mučenje, zar ne?
  
  
  Zatim ga je povukla natrag i kimnuo. Ulupati letio i gore šlag na moje tijelo. Bol je bio skoro nepodnošljiv, kada sirova koža okrenula oko golih bokova i života. Joj smanjila u luku, u svom висячем položaju.
  
  
  "Glas, kao što su rimljani slavili blagdan Луперкалии", — nasmijao Карак. "Svake godine petnaestog veljače muškarci plesali na ulicama, tuče svojim vrsta bičevima, a koje su snimili na ивовых grane. A sada reci mi više o tome волке Milana, Carter. Reci mi, dok možeš.
  
  
  Opet šlag hit me, ostavljajući алую strip je na golom tijelu. Joj iso svim silama borio s lancima удерживающими mene, pokušavajući izbjeći шлепающего mrkve. Ali Garth je majstor svog zanata i ništa ne bi propustio.
  
  
  "Vuk Milana, Carter. Što je s ovim vuka?
  
  
  Glas Karaka шталь za mene neshvatljivo, kada Garth i opet ударял mene. Krik odjekuje разнесся u digitalni fotoaparati, i kada je mjerenje, njezin je shvatio da je došao od mene samog.
  
  
  "Vuk. ..'
  
  
  Joj morao opustiti. Joj morao bi Гарта ostati, inače ga nikad neće pronaći izlaz iz tog mučenja. Sa стоном spustio joj glavu prema naprijed i pretvarao, da je izgubio svijest. Moje tijelo обмякло i nepomično definiranim u željezne okove. Garth me je udario još nekoliko puta, ali sam uspio potisnuti рвущиеся oko grla viče. Za minutu ga čuo, kao šlag pao na pod.
  
  
  Карак je prokleto ljut. — Ti si otišao predaleko, idiot, — povikao je Гарту. "Podigni ego".
  
  
  — Morate čekati.
  
  
  'Ne mogu čekati.'
  
  
  "Morat ćete."
  
  
  — Krojač " uzmi, Garth, imam pametnijeg, nego gledati, kako on visi ovdje. "Pozovi me kad se on opet može govoriti.
  
  
  Joj, čuo Карак izašao kroz tamnice. Tresak vrata za njim s tup стуком.
  
  
  Minute vukli su stoljeća. Znoj струился kroz moje tijelo, впиваясь u natečene rane, ali on se nije micao. Garth nestrpljivo je hodao amo-tamo. Joj, čuo, kako se on чиркнул спичкой da zapali cigaretu. Miris sumpora i loše duhana tickled nosnice. Ali vrijeme vuče, i odjednom Garth promrmljao: "balvan pristupiti!"
  
  
  Vrata su se otvorila i opet zgrabe. I Garth je otišao. Joj gledao u praznu sobu, i mislio, koliko vremena imam prije nego što se on vrati. Nakon nekoliko minuta joj je čuo tiho škripanje i odlučio da moj odmor je već završen. Ali onda bi joj, shvatio da zvuci čuli zvukove koji dolaze iz-iza mojih leđa, zbog kamere. To je kao ono, kao što su miševi trče po zidovima.
  
  
  — Kućište, — čuo njen šapat. "Carter".
  
  
  Polako se okrenuo u svojim krugovima licem u dan na drugom kraju. Dva duhova osobe s изможденными očima, jedva se razlikuju u titranje svjetlu. Odmah naučio ih. To su bili ljudi putovanjima, fotografije, glazbu, dva od tri, palim u prvom susretu s Караком.
  
  
  'Vi nas čujete?'
  
  
  'Da.' Ga pitao. — Падра s vama?
  
  
  — Ne, — odgovori jedan oko muškaraca.
  
  
  — Zar on nije bio s tobom? pitao je drugi muškarac. Može biti, on je pobjegao.
  
  
  — Ili je umro — s gorčinom dodao je prvi.
  
  
  — Ja sam mislio, vi ste svi mrtvi, — rekao sam.
  
  
  "Oni njeguju nas za druge smrti: na igrama ".
  
  
  — Igre ?
  
  
  "U areni. Protiv favorita Караком ubojice. Ментона više ne postoji, a mi smo sljedeći.
  
  
  "Карак sišao s uma". - Jedva sam mogao vjerovati vlastitim ušima.
  
  
  'Da, ali . .. ' Muškarac je oklijevao, a potom reče zabrinuto: 'Joj čujem Гарта. Zbogom, Carter.
  
  
  Osoba je nestala, a ja sam opet ostao sam.
  
  
  Dio moje snage se vratio, подпитываемая strah od toga da su oni samo što su mi rekli. Odmarajući se čelo udaranje u zid, da ga подтянулся da se hvata za podijeliti nad okove na rukama . Moji prsti su skliske, ali sam zadržao. Što dubok dah joj se počeo penjati prema gore, ruka za ruku tako brzo kao što sam mogao . Mišići mojih ruku i ramena напряглись do krajnjih granica, ali sam nastavio penjati.
  
  
  Čim je stigao do teške prečke, njegove čuo zvuk približavanje koraka. U očaj ga, slung nogu kroz gredu i вскарабкался na hax. Joj bijesno grču okova, znam da mora pobjeći prije nego što Garth dođe do mene i počne šlag natrag svojim bičem. Kod кандалов su jednostavne brave-isječke koje se koriste za okretna dvoraca u njihov program vremenima, vjerojatno najraniji dana brdu atos. Vrata s teškoćama otvorila, i sjena Гарта se na kamenom podu. U isto vrijeme njegova je našao točku pritiska i oslobodio okova. Onda Garth je vidio mene. Kako bi debeli nam je bio, on среагировал brzinom panthers.
  
  
  On je zgrabio bič i занес ego iza sebe, njegovo lice исказилось od nagli bijes.
  
  
  Joj uhvatio željezne lanac tako brzo kao što sam mogao i potrča na njega. Vanjski наручник pogodio njegov ego sa strane na strelac, раздробив visoke do krvavom kaše. Pada, on je udario o stolica s rešetkom i srušio se na zemlju. Bez oklijevanja, njegova je skočio na njega odozgo i sletio cijelom svojom težinom emu na grudi. S булькающим стоном on je, činilo se, bio otpuhan; krv i sluz skočila na ego otvorenog rta. Mora biti, joj razbio barem pola ego rebra, i sada раздробленная kost prodrli u ego pluća.
  
  
  Joj, znao da je vanjska vrata nisu bila zaključana, ali je također imao aferu s drugom bravu na dan početka drugi hotel i oslobađanje drugih zatvorenika. Joj brzo pretražio tijelo Гарта u tražio ključeve, ali ni kod njega, da nam se bilo gdje na digitalni fotoaparati joj ih nije pronašao. .. U očaju ga pozva dvojicu muškaraca kako bi rekli su mi gdje su.
  
  
  "Ključevi postoji samo Karaka", odgovorio je jedan oko muškaraca.
  
  
  — Ne brinite za nas. Убегай dok možeš, — rekao je drugi.
  
  
  - I ako možeš, otišao pomoć.
  
  
  Joj mrzio ostaviti muškaraca u tamnici, ali oni su bili u pravu. To je bio jedini reumatizma. — Učinit ću to", obećao sam.
  
  
  Joj, istrčao kroz mučenje Karaka u dugi tamni hodnik. Kad joj je prestao, za razmišljanje, u kojem smjeru trebam ići, ga je čuo krik jednog oko muškaraca. "Поверни pravo, ovo je jedini izlaz!"
  
  
  Bez dodatnih pitanja joj u grču desno. Joj, znao sam da me ubiju, goli i nenaoružanih, što je samo jedan oko zaštitara Karaka vidjeti mene. Hodnici su beskrajne, dio bi ostao bez zastoja ili обваливались, prisiljavajući me vraćaju nazad i početi ispočetka. Joj pala u zamku slabo osvijetljena tihim mreže. Ali činilo se da on vodi prema gore.
  
  
  Joj, krenuli su naprijed u tamu, i otkrio da se onda izvorni plima adrenalina moje snage povuku. Oštri kameni zidovi gumiran protiv o moj разорванную kožu, a potplati bose noge, ostavljali krvave tragove. Jedino što je mene potez, — to je moja jaka mržnja prema Караку i moja je želja da bi ego platiti.
  
  
  Kasnije je ono što se činilo kao vječnost, tunel više nije bio tako taman kao i prije. Daleko ispred svog, различил siva svet na kraju tunela i, dršćući od iznemoglosti, išla tamo. Nešto me smeta: полубессознательное upozorenje je pokušao da me zaustavi. Ali ga drmati off ego, i došao do vrata.
  
  
  Onda je ponovno briznula u svijet. Joj je pao na koljena, moje noge su previše slabi da stoji otvoreno, i ja sam osjetio tlo pod sobom. To je prožeto krvlju суглинистая tlo: суглинистая tlo rimskog amfiteatra.
  
  
  
  Poglavlje 8
  
  
  
  
  Оцепенев od hladnoće, caked krvi i prljavštine, nju i ustao na noge. Bila je to arena amfiteatra, na koju Падра mi se ukazao uoči, i on zaglavi u ovalnom ring. Zauvijek mnom, u redovima klupa, sjedili na desetke ljudi Karaka s bakljama, rasvjeta осыпающиеся ruševine. A na vrhu amfiteatra nalazi ogranak ассасинов sa strojnicama i puške. Otprilike u sredini dugi zakrivljeni zid je bio kućišta каменнных klupe u kutije, i one oko njih je Карак. Pored njega je par prijatelja s bakljama, a na vrhu uniforme je накинуто stare deke kako bi se zaštitili od hladnog vjetra. Ego oči su lijepe na mene, a usta скривился u đavolski osmijeh. S mjesta gdje ju je držao, on je izgledao kao neznatno "nero" u поношенной nema toga.
  
  
  Otvoreno preda mnom na zemlji je ležalo обезглавленное tijelo muškarci. Joj, znao da je to bio Ментона, treći zatvorenik grupe putovanjima, fotografije, glazbu. Kod njega su povezane s oči, kao da pogubljenog. Prvo ja ne razumijem zašto, onda sjetio da je određena grupa gladijatora, андабатов, дралась slijepo s повязками na očima.
  
  
  Joj nije mogao ne zapitati koliko je muškaraca i žena stajao tamo, gdje mu je sada bio; koliko se oko njih je дьявольски dosadno ćuk zabave krvožednih tirani poput Karaka.
  
  
  Joj čuo glas Karaka. - "Carter!" On se smije kao lud. — Tebe ne čeka kao nova atrakcija. Ali dobro, da to može ići".
  
  
  "Garth je mrtav".
  
  
  — Ja sam to i očekivao, inače se ne bi mogli pobjeći. Pogledajte kako dugo si продержишься, prije nego što присоединишься na njega.
  
  
  — Oni koji su glasova-glasova umrijeti, pozdravljaju vas — sarkastično je rekao sam, podižući ruku.
  
  
  S druge strane arene, oko vrata je izašao veliki tamni ratnik. Bio je obučen u uske hlače i čizme, njegove gole grudi блестела u svjetlu baklji. On ness утяжеленную ribarsku mrežu i trozubac, oružje drevnih ретиариев.
  
  
  Kada je prišao mi je, joj, sjeo, moji prsti stopala dodiruju tlo. Gladijator je kružio oko mene, borba me lažnim napadima трезубца.
  
  
  — Idemo, — odbrusio sam. 'Ono što te zaustavlja? Bojiš golog čovjeka?
  
  
  On se nasmijao i samo počeo okretati mreža, kao laso, stalno расширяющимися, širokih krugova nad glavom, spreman pustiti i baciti na mene. Joj, znao sam da je bolje ne gledati na mrežu i promatrati izraz ego očiju i ego pojedinaca.
  
  
  Glasovati se! Udio sekunde prije bacanja. Joj пригнулся i pao natrag od njega. Jedan po olovnim utega zabio mi se u nogu, ali mreže промахнулась i pala na pod arene.
  
  
  Joj, skočio i bacio se na njega prije nego što je opet uspio dokopati svoju mrežu. On je raspoređen natrag, i na trenutak mi se činilo da sam ll ga. Ali on парировал me ego трезубцем, i morao sam пригнуться, da on ne нанизал me na svoj trozubac. On me je odvezao u kut.
  
  
  Joj, stoji, hvata, nije uvjeren da mogu djelovati dovoljno brzo sljedeći put. I čak i ako sam to uspio, morao bi izmicanje sljedeći napad, i od sljedećeg. Joj potisnuo želju sjesti i opustiti i dopustiti mu je ubiti mene.
  
  
  U mom radu na OH ga borio se s podmornicama i водородными bombama, senzorima x zrakama i koja se mijenjaju svijest droga, svim izumima, koji se samo može zamisliti, ali to je bio drugi, zastrašujuće drugima. To je bio rat, сведенная joj примитивному izgled, lišene svoje moderne složenosti. To je divlje zvijeri boriti još s drugima, i to je na neki način napravio je još strašnije.
  
  
  Ali osjećao sam se kao zvijer raste u meni, i оскалился na ovaj gladijator dvadesetog stoljeća, kao što samo on susreo za još jedan pokušaj. Joj напряг sluh da čuje smrtonosni zvuk se krece mreže. Nju čekao, pogrbljeno, moji mišići напряглись.
  
  
  On je samo bacio ego opet.
  
  
  Joj, zaronio, kao i prije, ali ovaj put joj se okrenuo i uhvatio закрученную mreže, prije nego što je imao vremena da ga otpusti. Gladijator je bacio na mene, drži trozubac. Ga bacio крутящуюся mreža, nadajući se da će ego stanja.
  
  
  On je iskočio i zapleteni u mreži, koja se bavi pokrivena ego.
  
  
  Njezin je odmah pokazao na vrhu, odlučujući pokazati mu koliko ljubavi, koliko je imao na mene, kada je otišao u napad. Joj повалил ego na zemlju i poderao trident, oko ega ruke. On je plakao od straha, kad joj je, okrenuo se od potonuća trident emu u prsa. Sve bilo gotovo za sekundu. Jednom zadrhtao, pobijeljela od smrti, a zatim beživotno pao na zemlju.
  
  
  Joj, stajao pognut tijelom, oslanjajući se na древко трезубца. Joj čuo režanje ljudi Karaka. Joj, okrenuo скамейкам i vidio Karaka na tronu. Ego je lice bilo blijedo od bijesa. Za trenutak joj вывал trozubac i došao do Караку.
  
  
  On je odmah shvatio, da sam se zamislio. — Ne pokušati, Carter, — povikao je. "Ne možeš baciti taj trozubac tako daleko, i, osim toga, moji ljudi će vas ubiti".
  
  
  "Koga briga, kao da sam mrtav, Карак? Joj, mogao bih i da ti se sa sobom.
  
  
  "Uvijek sam mislio da ste vi, amerikanci, ljubitelji sporta".
  
  
  "Sport?" Ju je održao rukom po krvavom sceni. "Mislite li da je to sportski? Kakav je smisao u tome, Карак?
  
  
  On злорадно se nasmijao. "Mene to zabavlja".
  
  
  — Da li ste stvarno bolesni — rekao sam s gađenjem. "Ti si lud ".
  
  
  — Ne govori mi, tko sam ja. Tebi nikad nije morao živjeti ovdje, u taj prokleti адской rupu.
  
  
  "Počinjem shvaćati. Ti si stvarno mrzim Аптос.
  
  
  "Ja je prezirem Аптос". Карак повелительным gesta gušće zamotan deka; ego oči su, poput granita. "Svaka minuta dana provedenih ovdje, bio je za mene мучением. Ali to će se uskoro završiti.
  
  
  — Znači, Падра ipak bio u pravu. Vi ste sami prodali srbima.
  
  
  'Prodao . . On je podigao ramena. — Ali je nije predao. Ugovor iz Beograda dao mi je novac i vlast, koji mi причитались. Ali to također znači da ljudi više nikada ne će мерзнуть, pate od gladi ili straha".
  
  
  Bilo je to tvor vlada drži svoje riječi? Tebe varaju, Карак.
  
  
  'Nema. Neću vas slušati. Moji ljudi će biti sretni.
  
  
  — Oni su došli ovdje da bi bili sretni, Карак. Oni su došli ovamo da postanu slobodni.
  
  
  'Slobodni?'- Карак stvarno je plakao od smijeha. "Аптос cijeli moj život bio hladnim dušu zatvor. Samo smrt donosi ovamo slobodu. On je ošamario u rukama, navodeći drugom гладиаторе. "Glas zašto ga tako volim igre. Njezin posljednji oslobodilac svoga naroda. Sada boriti i budeš slobodan, Carter.
  
  
  Iako je oko rta nije bilo pjene, kod Karaka, očigledno je da nešto nije u redu s glavom. Očito, on je podlegao rigoroznu svog postojanja i patio je od paranoje i opsesije veličanstva, psihički strays između snovima o slavu Аптоса i vizijama svoje osobne budućnosti raskoš. Nisam mogao kriviti ego o želji svijeta, ali razuman čovjek shvatio bi da je ovaj put besmislen i саморазрушителен. Карак je bio očito nije rezonovanja; To je uzalud trošio snagu, pokušavajući razgovarati s njom.
  
  
  Joj, okrenuo mu leđa i otišao natrag prema sredini arene. Tamo sam se okrenuo na gol, odakle se trebao pojaviti moj sljedeći protivnik.
  
  
  Novi gladijator je bio viši i teži od prethodnog.
  
  
  Ego prsa bila prekrivena ožiljcima, njegove ruke su обмотаны цести, обручами oko kože i metala, poput bakra кастеты, i on je držao kratak mač i cijele фракийский štit. On ne gubi vrijeme uzalud i otišao otvoreno na mene, cepanje zrak svojim smrtonosna mačem. Joj okrenuo leđa, a on, psovanje i zadihan, koji me slijedio. Joj se zaustavio, okrenuo i кольнул u njega трезубцем. On flailed svojim oštrim kao britva mačem i stado ego otvoreno u древко, opet ostavljajući me nenaoružani.
  
  
  On je požurio naprijed da зарубить mene, i ja шлепнулся na zemlju. Joj brzo je pao natrag u stranu. Ego mač je pao, jedva ne udarajući me, i sjedeći u zemlju.
  
  
  Kada gladijator izvukao mač za još jedan pokušaj, ga je udario njegov ego nogom. On se okrenuo, i moja peta промахнулась nekoliko centimetara od njegove prepone i pogodio na unutarnjoj strani ego bedra. Зарычав od boli, on je odustao. Nije joj mogao nanijeti velike štete, ali na trenutak emu obeshrabrilo. Ego je lice bilo багровым od ljutnje zbog javnog poniženja od strane nenaoružanih osoba. Joj da požuri daleko od njega, golova imam гудело, i bila je potpuno prazna, njezin očajnički želio neku ideju. Uzalud. Odjednom gladijator je otišao opet do mene, mašući mačem i рубя oko sebe mačem.
  
  
  U tom trenutku joj, stooped, prikupila dvije ruke šljunka i zemlje i bijesno bacao ih emu u lice. Kao što sam i očekivao, on je podigao štit kako bi zaštitili oči, i prljavština nije izazvao emu nikakvu štetu. Ali ego je pažnja zanemarite na trenutak. Visoko подпрыгнув, udario ju je ego предплечью босой lijevom nogom, a onda desnom nogom u koljeno. Mač je letio na ego omamljeni prstiju i letio na sceni, izvan dosega ego.
  
  
  Bijes me je pogodila цестом ; udarac ispao sav zrak oko moga tijela, i to bacili me na zemlju s ispružena rukama i nogama.
  
  
  On se okrenuo i otišao za svojim mačem. Kako bi nam bio оцепенел, njegova je znao da ne mogu dopustiti emu vratiti taj mač. Kao što samo on opet dođe do toga, on порежет me na komadiće. Ona bi izgledalo tako, da me guraju kroz staklena vrata.
  
  
  Joj, skočio je na noge i poðe za njim.
  
  
  "Хаджии" ja Sam plakao tako glasno, kao što sam mogao, kao da joj je разъяренным апачем. Smeten, gladijator okrenuo. "Хаджии!" Joj opet plakala i doći do njega prije nego što je shvatio što se događa s njim. On je pokušao podići svoj štit , ali bilo je prekasno. Moje noge skočio u смертоносном utjecaj i došli emu u grlu. Ego cilj откинулась prije, i on je čuo kako хрустнули позвонки.
  
  
  Ona je pala, ne издав nam zvuk, ego oči su bile široko otvorene, vrat согнулась pod čudnim kutom.
  
  
  Joj trčao za svojim mačem i pobjedonosno podiže ego nad glavom, pobjedonosno махнув угрюмому Караку.
  
  
  'Što sad?' — samo ju je upitao. — Može biti, lavovi? Ili u okviru na voze se kolima?
  
  
  — Ne budi idiot, — bijesno frka je. "Gdje ćemo uzeti lavova ili kola?"
  
  
  — Ne расстраивайся, Evan. Joj dajem vam dati bolju ideju, koju ste vidjeli u posljednjih nekoliko godina.
  
  
  "Idite u pakao, Carter". On je skočio na noge, jednom rukom stišćući u рваное pokrivač oko njega, drugi mahnito gestikulirajući. "Milan ustao sam na putu. Sada ste došli amo, da se podigne ovo sranje. Ti si morao umrijeti prije nekoliko dana, kao što je Milan. Ali nekako ti uspio doći do Аптоса. Ovaj put vam neće pobjeći.
  
  
  U ljutnji Карак nije razumio što je rekao.
  
  
  — Ti si se okrenuo protiv Milana? — pitao sam, zapanjen ovim priznanjem. "On je budala, on je živio u jučerašnjem i позавчерашнем".
  
  
  — A moj povezanog u Metkoviću? To je također bio jedan dočekati svoje ljude?
  
  
  — Ja sam dobro platio da ego truda, uvjeravam vas. Kao i svi ovdje, on se bori za bolji život, a ne na besmislene ideale. Карак zaustavio, усмехнувшись, kao da uživa svoju osobnu šala. Onda polako opet sel, ravnanje iz nabora svoje stare deke. On je nešto šapnuo jedan oko svojih krvnici, i on je odmah potrčao daleko.
  
  
  "Joj što je pripremio, i siguran sam da ćeš naći to zanimljivo, Carter", — obratio se pismom on je prema meni. "Samo čekaj i uživajte u svojim posljednjim minutama na ovoj zemlji". Izmoren, ju je zaustavio, прислонив mač na zemlju. Ja nestrpljivo mislio da on može biti u rukavu. Do tog trenutka čisto otpor može napumpati u moju krv dovoljno adrenalina da nastave pokret. Misao o tome, da se predaju tom бородатому ублюдку sada, bila nepodnošljiva. On odjeljak me onaj, flogged i пытал, i, konačno, planirao ubiti mene, ali emu će morati pričekati dok se pakao ne će zamrznuti prije nego što joj сдамся i опущусь na koljena u prašinu pred njim.
  
  
  Joj, mislio da je ovaj put on me je uhvatio. Joj se trese od hladnoće i druženje od iscrpljenosti. Nekako sam uspio preživjeti u dva gladijatorske borbe, ali i jedini način da se držite jednakog protivnika je bilo ono što je moj treći neprijatelj bi bio patuljak-osakaćen. Sa mnom je sve bilo gotovo, i oboje smo to znali.
  
  
  Odjednom zbog vratima odjeknuo duboki zlokoban zvuk. Kosa na zatiljku je ustao na kraju, i mene je zahvatio hladan, ljepljiv strah. Joj čula zveka željezne rešetke i zlo režanje, донесшееся do mene.
  
  
  Vukovi!
  
  
  Šest ogromnih gladnih vukova izbio oko paddocks pod arenu. Neko vrijeme su se nemirno hodao amo-tamo na ulazu, kao da je mrtav zbunjujuće zidovima i наблюдающей gužve.
  
  
  Duboki šum će pokazati porastao je u gužvi zauvijek mnom. "Jako mi je žao što smo morali učiniti bez lavova, Carter, — veselo povika Карак. — Ali, nadam se, ti ćeš argumentirati protiv alternative.
  
  
  Joj odgovorio emu nizom riječi na srpsko-hrvatskom jeziku.
  
  
  Караку sve je to jako blizu. — Ako vam je zanimljivo, — rekao je on od zla smijeha, — pa vođa — favorit Milana. Njezin ego je bio na dijeti, da se malo razbiti ego, bijes, ali izgleda da on nije slomljen. Na samom delle, ova glad samo da je napravio ego je malo više zla. Ali, može biti, onda se dobro jede, on će se malo послушнее.
  
  
  Карак расхохотался još glasnije i malo ne согнулся na pola puta u svojoj kamenoj sjedalo, dok ju je gledao na volkova sa завороженным užasom. Znači, jedan od njih je vuk Milana. Tako da sve ove gluposti o tome da je on mrtav, i s njega izguljena koža, bila je laž. Ali to je značilo da je ego tajna do sada tvor nije otkrila. Znanje o tome što je životinja bila važna, bez razumijevanja na koji način, mora da je bio мучением za Karaka. On nije mogao riskirati da ubije vuka prije nego što je on to shvatio, a on nije mogao doći dovoljno blizu da bi saznali. Nekako je to napravio mene osjećam se bolje, ali ne puno, s obzirom na situaciju. Moj zadatak se sastojao u tome kako pronaći vuka, i glasovati on je ovdje. Samo nam jedan oko tih životinja, čini se, nije želio slušati razum. Režanje i грызя, oni царапали zemlju, njuškanje na svoj plijen: mene.
  
  
  Odjednom su se bacili u napad, opuštene ispucao repove na zemlji.
  
  
  Moje vlažne prste сжали mač.
  
  
  Oni напряглись i skočio. Joj, odskočiti u stranu, žestoko jure za njima. Ali oni su previše brzo za mene, a ja sam se osjećao kao oštre zube pokvario mi bedra. Na trenutak joj je posrnuo, ali je zatim povratio ravnotežu i probode mačem na najbližeg k meni vuka. On je pao postrance na drugog vuka, koji je prolazio skočiti mi u grlo. Treći vuk uvukao daleko prije. Ga je udario mačem i skoro mu nisu otvorili vrata ego na pola. Svuda je bila krv koju втоптали u prašinu uznemirujuće, nemilosrdni životinje. Oni kruže oko mene, pripremajući se za još jedan napad, ali iznenada sve se povukli na samog velikog vuka.
  
  
  Bez daha, joj, gledao ih u stranu baš nasmijao, kao da su gledali u mene. Vođa vjerojatno je vuk Milana, i činilo se kao najopasniji u cijeloj sobe.
  
  
  Iznenada je momčad opet raspala, a oni opet napali na mene. Махая mačem i рубя ga, bacio na njih. Joj se pridružio u borbi jedan na волкову, i on je pao, njegova njuška вгрызлась u prašinu, a cilj vrti natrag u posljednje konvulzije. Drugi vuk je skočio naprijed, i on je proveo žilet po ego licu, i on urla od boli, отпрянул.
  
  
  Preostala dvojica samo su nastavili napadati, sve brže i brže. Posebno je najveći. Kao Милану uspio ukrotiti ovog velikog čudovište? To je činilo gotovo nemogućim. Ipak, Milan i Sofija su uspjeli zadržati ego, način na koji Карак nije shvatio. U očaju, pokušao joj provjetriti glavu. Šapat misli swept u mom golova, zametak ideje. To se činilo kao ludilo, ali da mi je izgubiti?
  
  
  Joj iso svih snaga uzvikivali волку, da je on zastao. Umjesto srpsko-hrvatskog ga koristio njemački. "Ostani. Slušaj moju naredbu.'
  
  
  Ali oni su nastavili da napadaju. Joj jurnu na njih mač, pitajući se zašto joj je, mislio, da je Milan podučavao svog vuka njemački jezik. Ali to je odgovaralo onome što sam znao o putovanjima, fotografije, glazbu, i to sazvežđe je danas stranog jezika nije uspjela волку slušati bilo tko drugi. Tac dio дрессируют policijskih pasa u SAD-u.
  
  
  Ranjeni vuk se vratio u borbu. Krv je kapala on iso rta. Joj opet pokušao reći emu zaustaviti i odmarati se. "Хальт. Унтергехен".
  
  
  Vuk Milana заколебался na djelić sekunde, naginje glavu na jednu stranu. Činilo se kao da sluša, tako da je nastavio vikati, nadajući se da će na vrijeme uhvatiti poznati znak.
  
  
  "Унтергехен, ширешейхер Шойзаль".
  
  
  Vuk je snažno reagirao sada, kad joj je nazvao ego odvratan reeking čudovištem. On je odustao i prestao zbunjen. Ostatak je također zaustavio i čekao.
  
  
  Vrijeme činilo da je stalo. Joj primijetio je skupinu muškaraca koje su, čini se, затаили dah, a Карак se nagnuo i grču sebe za bradu. Svi su šutjeli i čekali.
  
  
  Zatim joj je čuo glas. "Carter, Carter, mi smo ovdje".
  
  
  Joj lagano okrenuo, još uvijek u strahu od vukova, i krajičkom oka vidio šest hodaju po terenu figure. Падра, Sofija, dvojica muškaraca oko karijere i dvojica iz tamnice. Na neki način ovaj šaku Падра je pobjegao, kad su se uhvatio mene i emu uspio se vratiti, da nas spasi.
  
  
  Ali on je vodio Sofiju i ostalih isplata direktno na areni s oružjem i hrpa vukova. Vukovi su opet počeli nemirno, režanje, i ja sam znao da moje naredbe vašeg ljubimca Milana će trajati dugo.
  
  
  — Ne, — povikao je njezin Duhovnik. 'Ostaju tamo. Ostaju tamo!'
  
  
  — Ali, Carter. .. '
  
  
  'Ja sam u redu. Ostaju tamo.'
  
  
  Nesigurni, oni su prestali, a jedan oko razbojnika Karaka otvorio na njega vatru. Prašina leti ravno pored njih, i metak odjekuje отдавались u ovalnog posudi. Slijedio je još jedan nalet metak, a Sofija i njena grupa su se povukli u sjenu vrata.
  
  
  Sljedećih nekoliko trenutaka prošao u brzom akciji. U mom posjedu bili su samo vukovi i mač, a o vukova ga nije bio previše siguran. A ipak joj se usudio. "Mit mir", — lajao sam na njih, prikazuju se na трибунам. — Mit mir, euch dickfelligen Nilpferde!
  
  
  Životinja Karaka je napravio ono što emu je rekao, ide pored mene, režanje i скуля, poput dobrodošlice davno izgubljenog gospodara. Ostali vukovi rado su ga slijedili. Trik sada je bio u tome da se djeluje što je moguće brže, prije nego što čarolija će biti uništen. Čim do toga vuk je, da ja nisam taj фамильярный, kako se činilo, to će se zaustaviti me slušati i набросится na mene.
  
  
  Ali sada otvoreno vukovi jeli oko moje ruke. Figurativno govoreći, naravno. Kad smo došli do stenjati ispod sjedala Karaka, joj je naredio: "Ангрейфен". Ангрейфен.
  
  
  — Kućište, — zaurlao Карак odozgo zauvijek mnom. 'Što želite za . .. '
  
  
  Njezin je nastavio prilagođene volkova. "Ангрейфен! Вейтер. Вейтер. Tasche und der toten Mann.
  
  
  Imao sam osjećaj da je dobro ne treba je teško uvjeriti da ide na Караком: oni su bili veoma gladni sada. Svi oni sa zadivljujućim milost i brzinom skočio na vrhu zida i подогнули tamo stražnje šape za sljedeći skok.
  
  
  — Zaustavite ih, Carter.
  
  
  'Ne!'
  
  
  Na tribinama se popeo buka, muškarci počela paničariti. Neki спотыкались o naslon klupe, pokušavajući pobjeći. Neki su bacali baklje i шатались u instant-mrak, ništa ne vidim. Neki oko njih podigli oružje, ali su se kretale, bojeći se da dodirujete svoje. Vukovi se približiše Караку, duge noževe, blještao od sline. Повизгивая od ljutnje i straha, bradati poglavica je pobjegao iz svog mjesta. Ego deka развевалось za ego leđa, kao изъеденная молью накидка, kada je on, kamen, bacio oko i između redova klupa, ne znam na koji način pobjeći; ego strah koči svaki ego misli. On se okrenuo i pucao na svog ruski Нагана u približavanju predatora. U panici, on je promašio za nekoliko metara. On je opet trčao i pao na рассыпающиеся klupa.
  
  
  Ogromne zvijeri prošla zube i bacio se na svoju съежившуюся plijen. S usana Karaka сорвался сдавленный krik užasa. On брыкался iso sve snage, ali i sa vukovima emu je nemoguće nositi. Jack Karaka stih, kada ljubimac Milana uhvatio ego u сонную arteriju. Joj vidio брызнувшую krv, a zatim se čuo još jedan zvuk, diže se na sceni, zvuk oštre čeljusti, вгрызающихся u meko meso.
  
  
  
  Poglavlje 9
  
  
  
  
  Većina ljudi Karaka došli u sebe, zatim prvog šoka. Oni su otvorili vatru na vukovi iz pušaka i strojnica.
  
  
  Vukovi su pouzdano zaštićeni kutova klupe i leđima sandučića, ali ja sam bio idealna meta. Nju vodio k stenjati, koja se bavi djelomično štitila me od metaka, zatim stooped to na dio koji se bavi urušio pod težinom vremena. Joj preskočio labav kamen i otišao natrag prema zapisima, na пирующим vukovi.
  
  
  Neki su na životinje gledali na mene u mom pristupu, i prijeti da зарычали. Joj nije prestao. Joj ništa ne bi mogao učiniti za Karaka, čak i ako bih. Ali nisam mogao priuštiti da izgubite na umu vuka Milana. Ovaj vuk je bio razlog zašto ga je došao ovamo, i, krojač побери, ja ne vratim praznih ruku.
  
  
  Vukovi su počeli оттаскивать tijelo Караца u stranu, kao psi. U trenutku kad napuste zaklon između klupe, oni će postati svjetlo ciljevi za oružje. Metak odmah utjecali oko njih, a oni su trčali na sve strane, još više напугав muškaraca na vrhu.
  
  
  "Бляйбен", Ga pozva ljubimca Milana.
  
  
  Veliki vuk se naglo zaustavio, kao da je na kraju duge konopce. — Dođi, — naredio sam, začudilo koliko je dobar Milan pripremio ovog vuka. On je poslušno potrča k meni. On je gumiran me nos, обагрив moju kožu krvlju Karaka, пропитавшей ego njušci.
  
  
  Onda je shvatio da mora sam osjetiti mustafa lavova, kada potiskuje glavu lavu u usta. Joj dopustio волку sjesti i proveo ruke na воротнику ego vrata je pitao потайного džepa.
  
  
  Iznenada ga je čuo još jedan red. Okretanje, joj vidio Sofiju, Падру i četvero drugih, несущихся kroz arenu na пролому u stonu, pucanje u pokretu.
  
  
  — Vratite se, — povikao sam. 'Vratite se.'
  
  
  Ali pucketanje ih puške i uzvratni kucati strojevi proizvodili previše buke, da se moj glas čuje. Olovo забрызгал Sofiju i svojih ljudi, kada su militanti Karaka pokušali ciljati ih раскачивающиеся izvode tijela.
  
  
  Odina oko muškaraca, ranjen s перевязанной rukom, iznenada uhvatio za lice, kada je njegov vrat je nestao u eksploziji mozga i kostiju. Preostalih petero перепрыгнули kroz rupe u jauk i širiti prema dolje preko reda tamo gdje ga sakrio po ladicama .
  
  
  — Nick, ti si u redu? - Sofija je plakala, obuhvaćajući mene. Joj dobro ga zagrli, osjetio drhtanje njezinih usana i okus soli, i dalje ići dolje. — Hvala bogu, ti si u redu.
  
  
  Mi dobro bi šveđani ", — rekao sam, smiješeći se-hej.
  
  
  Ako je i primijetila moju golotinju, onda, barem, ne pokazuje to. — A ti, Knez je još uvijek živ, — фыркнула je i jednom rukom притянула životinja na sebi kao беззубую njemačkog ovčara.
  
  
  "Vi ste pronašli ono što su htjeli?" — pitao Падра.
  
  
  — Još ne, — rekao sam. "Milano" dobro sakrio torbu".
  
  
  — Ja ću to za tebe, — rekla je Sofija. — Znam gdje je to.
  
  
  "Moramo otići odmah poslije toga", rekao je Падра. 'Odmah.'
  
  
  — Imam previše pojavila takva ideja, Падра.
  
  
  — To je gore nego što misliš, a drugi je.
  
  
  'Što ti misliš?' — pitao sam je nagađanje, koliko gore može biti.
  
  
  U reumatizma nad našim glavama odjeknuo swishing piskav zvuk, koji joj je dobro poznavao: minobacači!
  
  
  'Ныряем.'
  
  
  Snažan prasak podigao cijeli zid amfiteatra. Kameni zidovi i redovima klupa šire u blistavom gašenje svjetla. — To je srpska vojska, — povikao mi je Падра kroz pljusak, oko cementa i kamenja. Oko nas загрохотало još više projektila. Oni сотрясали arenu i šakom velike rupe u već srušene zgrade. Rasplamsao plamen, i čuli smo staccato približava крупнокалиберных mitraljeza. Ljudi Karaka растерялись, oni su pucali i vikali kako bi se izbjeglo grom napada.
  
  
  — Vojska se pridružuje veliki topovi, plakala Sofija, blokiranje buke. "Oni su nas okružuju. Vidjeli smo ih u karijeri. Ljudi Karaka uhvaćeni smo u zamku, ali kada su shvatili da se približava vojska, da su pobjegli, kako se kuja pari gaćica.
  
  
  Ispružila mi zgužvane list papira. — To je ono zašto si došao ovdje, Nick?
  
  
  — Nadam se — rekao sam, pretvarajući papir. Za mene to nije bilo ništa kao što je poruka šifrirana i puni znakova. Joj samo staviti ego natrag, a onda sam shvatio da mi nema mjesta za ego pohraniti.
  
  
  Падра посмеялся nad mojom situacijom. "Koji je tvoj veličine?"
  
  
  '50.' Nju je rekao emu europski ekvivalent četrdeset četvrte veličine SAD-a. Joj, mislio sam da Падра samo šali, ali on je mirno podigao pušku i cilj u osobi visoko iznad nas na pobjedničkom postolju. — Ja ću nastojati ne povrijediti odijelo, — прорычал on. Zatim je pucao.
  
  
  Убегающий muškarac skočio, kada se kod njega pojavila trećeg oka, a zatim potonuo na скамейкам nekoliko metara od nas.
  
  
  — Sada možeš dotjerati, — sa zadovoljstvom je rekao Падра.
  
  
  — Hvala — rekao sam i uvukao na трупу. Svući ego je naporan posao, ali mi je bila potrebna ova šveđana. Polijetanje s njega шерстяную majicu i hlače, ga je upitao: "Kako si izašao oko vile, Mljeveno meso?"
  
  
  On je ležerno slegnuti ramenima. — Nisam bio bez svijesti, kao što si ti. Kad su me vukli u tamnice, bilo je samo četiri zaštitara. S mojim хуком i dobra lijevom rukom šanse su otprilike jednaki. Joj naišao Sofije, kada je otišao za pomoć. Odlučili smo pokušati uštedjeti oko tamnice. U to vrijeme nismo znali što stojite ovdje u areni.
  
  
  "To je za mene igrama". Joj, osjetio sam kako se moje kralježnice пробежала drhtati. "Princ spasio me. Nju nikada nije vidio psa, tako dobro дрессированную, kao što je ovaj vuk. To je nevjerojatno.'
  
  
  "Milan je sam bio vuk", — s glup, rekao je Падра. "Oni su razumjeli druge prijateljice. Oni su oboje voljeli istu ženu.
  
  
  — Mljeveno meso, — запротестовала Sofija, покраснев.
  
  
  "I ono što je iza šala; Y Karaka ona je bila sve ovo vrijeme.
  
  
  — S njim se ne šali, — sumorno je rekao sam, подползая na мертвому предводителю.
  
  
  "Da, vidjeli smo to", rekla je Sofija. "On je umro strašnom smrću".
  
  
  — Ali ne i gore nego što je zaslužio, Sofija, — odgovorio sam, podižući Наган tamo gdje ego pao Карак. Joj uvukao natrag u to, pritisne na stražnjem dijelu ladice, kada je u areni разорвался morta projektil, осыпав nas šljunka i oštrim metalnim gelerima.
  
  
  "Карак predao svoga muža", — rekao je na svojim putovanjima, fotografije, glazbu. "Kasnije ego kontakt izvijestio vojske, da ću doći. Zapravo, da ego je ubio vuk, kad je pokušao prilagoditi ego protiv mene.
  
  
  Joj, okrenuo Duhovnik i pitao: "Zašto je sada vojska napada? Uostalom, Карак hvalio da će se sastati s predstavnicima vlade, da se postigne mir. U to nije bilo potrebno.
  
  
  "Kod srba previše mržnje prema nama". Plavokos diva tužno je odmahnuo glavom. "Beograd je vidio priliku dobiti ev je upotreba zanemariti svoje zaštitom u ime mira, i sada oni ubijaju nas. Pričati s njima — ne više od koristi oružje u ratu. Nju je pokušao da upozori Karaka, ali... .. '
  
  
  On je uzdahnuo, a zatim drmati off sa sobom melanholično raspoloženje. — Ali kod nas više nema vremena za razgovor. Moramo izaći odavde dok još možemo.
  
  
  Njezin je pristao, i požurili smo na zavod za najbližeg izlaza pod kontinuirani grmljavine eksplozija i prašina od pada kamenih gromada, клубящийся oko nas, kao magla. Kada smo istrčao oko amfiteatra i помчались ulicama, na zapadnim obroncima sjalo jarko adv = β. Nas nitko nije pokušao zaustaviti. Svim javnim, a trese pod mojim nogama, a u ušima грохотали eksplozije. Zidovi i stupovi su bježale na krhotinama cigle i cementa. Vatra i prašina podignuta prema nebu, kao gljive poslije kiše. Muškarci s glasanjem trči okolo i su bile smrskane ili prekinute u komadiće . To je bilo mrtvo u Аптосе, mrtvo u strašnim razmjerima, i to više nego smiješno vježba za югославской vojske.
  
  
  Trčali smo na ulici, upravo u trenutku kada je grad umirao dobiti na komade. Zatim požurili smo na zavod na malom trgu mimmo трясущихся zgrada. Ispred ih je vidio veliku zgradu i čuo Падра viče na mene, kada ga je vodio: "Vrata. Moskovskye Vorota".'
  
  
  Došli smo do glavnih vrata Аптоса u žaru borbe. Ljudi Karaka borio za svoj život, ne znam milosti, znajte da nema milosti im također, neće biti. Багровое sunce освещало ih oružje. U najboljem slučaju to je klimav linija obrane, a on je sumnjao da su high-držite dugo.
  
  
  Četvero hrvata, Sofija, vuk i nju zaronio u gužvi, stalno se kreće, dok ljuska za projektil je pao na grad. Prelazak prazan prostor, mi smo ušli u ruševine slomljeno školjke kuće, протиснулись mimmo uskog balkona, i, kamen, dolje u mraku, крошащейся stepenice, вырубленной u stijeni prije mnogo godina. Bez daha i iskašljavanje od dima i prašine, mi протиснулись kroz prorez u gradski stenjati. Mi smo skupili izvan utvrda na rubu uskog pojasa.
  
  
  — Oprosti , — rekao je trajala Падра. — To je naša jedina šansa. Povlačenje je, tamo, kako si došao, Carter, otvoreno sada izgleda kao mjesto borbe.
  
  
  Nisam bio siguran da je to ценымногие bolje.
  
  
  Borba ključanje u blizini. Sada joj je vidio da su Vrata predstavlja masivni luk, veći dio u kojem je uništena. Mali most su prešli mala jaruga, koji je ležao pred njim. Югославские vojnici zauzeli most i koristili ego okupljenih ofenzivu na grad. Za vojnika vidjeti broj SU-100, pokretnih topova. A na putu za topova išla kolona, francuski AMX-13, tenkova. Nalazeći se na položaju, oni сокрушат sve na svom putu.
  
  
  "S istim uspjehom može se pokušati ubiti muhe пушечными jezgri", rekao sam.
  
  
  — Uvijek jedno te isto, — podrugljivo прорычал Падра. "Mi utječemo udarac u najprikladnije vrijeme za nas, a zatim рассеиваемся u planinama. Vojni nikada neće moći da nas pronaći, čak i s tim snažnim снаряжением.
  
  
  — Ali ne i ovaj put — odbijeni su se pojavili u medijima objave emu.
  
  
  "Samo zbog mad izdaja jednog oko naših ljudi".
  
  
  "Nisam sigurna, Mljeveno meso, da je to bilo tako". - Sofija zbunjeno me pogledala. — Što misliš, Nick?
  
  
  "Ah, Карак zaista bio budala. Ali ono što je on napravio, to je bio vrijedan novac, mnogo novca. Oni ljudi koje je okupio oko sebe, bili razbojnika, a ne domoljubi. To znači, da kod njega je morala biti skrivena podrška, i bilo mi je zanimljivo, tko bi to mogao biti.
  
  
  "Barem ne komunisti".
  
  
  'Nema. Barem ne Rusija ili Tita, — odgovorio sam. — I Zapad ego također nije osigurao joj pouzdano. Postoji samo jedna opcija: u Kini".
  
  
  'Kina?'
  
  
  "Kroz Albaniji. Ili, može biti, Albanija platiti račun. Mi smo, vjerojatno, nikada neće saznati sigurno. Ali sam ga stavio na to. Na kraju Albanije u dvorani pored ovoj zemlji, u kojoj je bilo mnogo uspona i padova u odnosima s Rusijom, i sa malo novca Albanija može malo uzdrmati situaciju. Oni nemaju što izgubiti, a ako Hrvatska ikada biti neovisan, s хема nešto na čelu, koji želi podržati Albaniji, Albanija će biti u mogućnosti da zaradite dovoljno: отхватив težak komad Jugoslavije".
  
  
  "Карак nikada ne bih pristao".
  
  
  'Možda i ne. Ali što emu je izgubiti?
  
  
  — Ono što smo svi izgubili, — tužno je rekla Sofija. "Аптос".
  
  
  — Da, Аптос, — gorko se nasmijao Падра. "Ali kada Караке Аптос je rastao u veličini u tumor, a njegova je morao vjačeslav. Аптос umrijeti, ali naša borba će živjeti.
  
  
  "Svi ćemo umrijeti, ako опозорим ego", rekao sam. "Onda ćemo umrijeti, kao i muškarci", — razmišljao Падра, kako se spuštamo niz stenje rovova. — A ne kao zvijeri, прячущиеся u špiljama.
  
  
  "Ja ne vidim gdje možemo ići", rekla je Sofija.
  
  
  Prošli smo kroz sjene na neravnim strani rova. Moji živci bili napeti, a nosnice трясло od mirisa кордита i prljavštine. Na nas je obasuo nove školjke, kad sljedećih vojnici probila rupe u bijednoj linije obrane s takvom snagom, da je svim javnim, a сотряслась od eksplozija. Joj čuo krikove ljudi Караца, запаниковавших prije нахлынувшей napadom i prilično glupo разбегавшихся, kada je jugoslavenska vojska je gurnuo ih u klaonicu.
  
  
  Naš put pod univerziteti postati široka vrata je bio slobodan. Vojnici набрасывались na svoje žrtve, i uopće nisu bili zainteresirani onim što se događalo ispod mosta. Ali opet, opet pod vedrim nebom, opet smo se našli u paklu. Na pedesetak metara od nas su drveće, stijene i kamenje. Ako bi smo bili u mogućnosti doći do njih, mi smo bili u sigurnosti. Ali između nas i onima utočište su stotine vojnika, SU-100, tenkovi, minobacači, bacača, strojnice i reflektori. Reflektori zbirci u sumrak i sustavno блуждали u magli boje, pokušavaju otkriti mogući cilj.
  
  
  Odina oko bivših zatvorenika u tamnicu перекрестился. Onda smo svi bježe kao vrag. Zrake svjetlosti se okrenuo i oblikovao nas. Joj čuo грохочущие oružja. — Leći, — vikao sam, i mi smo распластались na zemlji.
  
  
  Rafalom iz vatre i zvuk groma; dva 35-mm projektila utjecali na samo tri metara od nas.
  
  
  Mi skočio je na noge i pobjegao odmah, iskašljavanje i чихая, ali samo privremeno skriva u oblacima prašine. Oko nas su padale komada kamena, a clods zemlje, ali bio sam zahvalan ovom strelicu. On je metak podigao prašinu koja se bavi potisnuta od nas.
  
  
  Odina oko reflektora zasjala iznad oblaka, čekajući kada će pasti i da će otvoriti nas. Пулеметный vatru заливал zemlju da bi bili sigurni da smo ne stajati na nogama. Kada se prašina konačno magarca, imamo zaokružena glave, i mi задохались, ali došli smo do litice. Падра izgledao malo zeleno. On me uhvatio za ramena svojim мохнатой lijevom rukom i nervozno je rekao: "ne možemo zaustaviti. Moramo odmah krenuti dalje.
  
  
  "Dalje ok, ali s tenk".
  
  
  "Tenk? Ali zašto?'
  
  
  "Brda puna vojnika. Mi nikada ne idemo kroz hoda. Znači, treba nam nešto što se može premjestiti. Sada tenkovi dolaze ovdje najnovijim, a to znači da ako mi ćemo zadnji tenk u konvoju, možemo implementirati ego i da se probijaju, ne bumping na otpor. Dobro? Osim toga, — dodao je kao uvjerljiv argument, jedino što može zaustaviti jedan tenk, — to je drugi tenk. Zvuči razumno, zar ne?
  
  
  — Ti si lud, Carter. Падра prevede pogled s mene na tenkove, i obrnuto. "Kako ćemo to učiniti?" — pitao je on. — Ostavite to meni. Daj mi tri minute. I trebam vuk.
  
  
  "Ne, mi ne možemo..."
  
  
  Падра prekinut je u eksploziji još jedne granate. Joj, pao na zemlju i sakrio glavu putovanjima, fotografije, glazbu u savijanju ruke. Školjke izrezati u drveću iznad nas, i na nas padale čvrstih komada debla i grane. Kada je Sofija je opet podigao glavu, njezin je vidjela kako njezina obraza teče krv.
  
  
  — Uzmi sa sobom Kneza, — rekla je, brišući krv. Joj lagano izašla zbog zaštite stijena, Princ pored mene. Joj oprezno je krenuo kroz grmlje uz cestu, znam da smo idealan cilj za bilo koji пулеметчика, koji je slučajno primijetiti nas, kad idemo na zadnji nijemce.
  
  
  Joj, mislio da je stigao do njega, ali ovdje je čuo teške kucati drugi stroj, приближавшейся na prijelazu ispred; latecomer pokušava nadoknaditi. Поманив vuka natrag, joj, sjeo, čekajući, dok je domaćin mimmo nas.
  
  
  Iza brda odjekuje od laem oružja, разрывами minobacačkog projektila i čak glasno pucanje mitraljeza. Аптос umro je strašnom smrću. Veliki komadi stijena dolaze i izrezati bijelo-plava sveti разрывающихся školjke i žuto-narančasta sjaj razornog požara. Zrak je bio prepun krikove i dima.
  
  
  Posljednji tenk je već liže, извергая ispušni plinovi i перемалывая zemlju pod sobom. AMX-13 — stari, ali još uvijek učinkovit spremnik koji se koristi u istom broju modela, kao što je Fiat. On je imela 35-mm скорострельную pištolj i 7,62 mm strojnica. Jedan član posade tenka gledao što se događa kroz otvoreni prednji otvor, a drugi je sjedio u башенном otvor, držeći u rukama mitraljez. On nije pucao, i nije mogao, ne снеся glave svojim ljudima da se pred njim — ali emu nestrpljiv da se izjasne, i pucati.
  
  
  AMX-13 polako swept mimmo, i mi smo Princ je puzanje za njim. Joj запрыгнул na brodu, koristeći olovku iznad ispušne cijevi, i vuk je skočio za mnom. Nismo imali vremena da uhvati dah. Kako bi tiho smo naše ponašali, strijelac mora biti osjetio da nešto nije u redu. On se okrenuo, vidio nas je i posegnuo za puškom. Joj pucao u njega na Нагана. Zvuk udarca izgubio u buci boje. Наводчик zakašljao i ošamario pištoljem, kad joj je naredio волку napad.
  
  
  Princ je bio pravi hrvatski патриотом i točno je znao što se od njega zahtijeva. On je došao do tornja i zaronio u grotlo, ne obazirući se na mrtvog strelica. Unutar spremnika imaš nevjerojatnu bitku. Joj čuo režanje, krik i jedne рикошетившую metak. Tenk, drhtanje, zaustavio, a vozač tenka, je stajao ispred pao подстреленный. Joj pogodio emu glavu prije nego što je pao na tlo.
  
  
  On je prevrnuo i mjerenje pored tenka.
  
  
  Spustivši strelica s tenk ga je skočio da popravi druge dvije. Pronašao ju pa tamo s перекушенными gutljaja. Princ dobro se nosila sa zadatkom. Čim je namjeravao da biste dobili osloboditi od tih tijela, Падра, Sofija i njeni ljudi su, oko grmlja i popeo se na tenk.
  
  
  "Princ je vrlo pomogao da to učinite", — rekao joj ih. 'Brzo. Definirati mi u srebrenici.
  
  
  Prvo joj je pao jedan, a zatim drugi Падра. On нацепил ih na udicu i izvukao, kao da su to bile velike komade govedine. Onda je i Sofija спрыгнули u tenk, a druge dvije su ostali na vrhu. Sofija vidljivo побледнела, gledajući krv, ali se brzo oporavio. Jedini metak nije uspio unutrašnjost, i to je naša glavna briga u ovom trenutku.
  
  
  Ga prodati na vozačko i pogledao na control panel, pokušavajući se sjetiti kako pokrenuti ovaj tenk. Samo motor spasiti, a sve ostalo je, činilo se, bio uključen i funkcionisalo. Budući francuskim, motori AMX su trebali biti Hotchkiss ili Renault, a na ploči lijevo od mene su senzori i tipke koje se pojavili mi se poznatim. Pronašao ju poluge, dvostruki mobbing, poluge gaznoga sloja i, konačno shvatio što ručicu je potrebno okrenuti da pokrenete motor. Buka unutar bila zaglušujuća, pogotovo kad ga nekoliko puta pritisne na papučicu gasa.
  
  
  Joj ispružio mojoj glavi oko prednji poklopac, da se svake godine, kuda edu, i uključen je prijenos. Tenk je odvratan brzinom рванулся naprijed.
  
  
  — Kamo ćemo ići, Nick?
  
  
  — Dok se ne dovede u stroncija, Sofija. Joj mora okrenuti ovu molekulu.
  
  
  Joj ne samo kružio oko. Joj borio s druge strane i počeo se kretati naprijed i nazad, naprijed i natrag. To je ipak bilo, da pobjegne s bliski parking usred grada. Do vremena kada ga manevrirati, joj je bio mokar od banke, ali joj je sasvim savladao je čudovište. On se nije puno razlikovala od bagera. Njegova vrlo je koristio za prijenos i držao je veliki broj okretaja. Počeli smo отползать od Аптоса.
  
  
  Ga pitao. - "Kuda vodi ovaj put?"
  
  
  "Na kraju krajeva, Čitluk", odgovorio je Падра. "Tamo ćemo se u sigurnosti".
  
  
  — Ako uspijemo, rekao sam. — Ako nas sada ne primijetiti, to je samo na kratko vrijeme. Mi smo idealan cilj za ih boraca, i oni će shvatiti da smo na putu do Читлуку". Napravio je pauzu, da razmisle, a zatim je rekao: "Možemo li mi kao nešto smisliti kako doći do Джзана?"
  
  
  'Možda. Ali to je velika kuka.
  
  
  Sofija mi je prišla. — Ti si još uvijek želite im pomoći?
  
  
  — Ja sam im dao riječ. Između ostalog, moramo negdje ići, a sudeći po tome kako stvari poslove u Аптосе, izgleda, vojna učinili sve što je moguće. U Джзане mi ne ćemo velikog otpora. I ako mi ikada želimo pomoći tim ljudima, mi moramo to učiniti odmah".
  
  
  — I mi smo tenk, — veselo je rekao Падра.
  
  
  — Ja se samo nadam da mi ne опоздаем, — uči zabrinuti, rekla je Sofija.
  
  
  Joj vozio na spremniku i skrenuo s glavne ceste, gdje Падра mi je rekao okrenuti prema Джзана. Sada smo se vozili prema uskim, osvaja stazama. Tenk je vozio po brdima, sam ton, grmlje i перемалывая ego гусеницами. Mi натыкались na kamenje koje se šire pod težinom, što nas ludo slajd.
  
  
  Polako, kreteni smo silazili s brda, кошмарная jahanje na серпантинам i strmim спускам.
  
  
  
  Poglavlje 10
  
  
  
  
  Nakon nekoliko sati smo stigli do sjevernog predgrađa Джзана. Ulice su bile opustio, kuće темны. Ga čuo kako Падра suzdržan je rekao: "Ovdje rano idu u krevet".
  
  
  — Mislim da su oni već otišli, — tmurno je odgovorio sam. 'Mi smo već kasno. U Джзане sve takve. .. '
  
  
  'Ostanite. Joj vidim брылев. Падра se nagnuo naprijed, povlačenjem vrat. "Da, na željezničkoj stanici, na drugom kraju grada".
  
  
  Ga je slijedio ego upute i uskoro vidio sveti snažne svjetiljke. Nakon pokraj zadnji kut, joj, izašao na trg ispred вокзальным dvorištem.
  
  
  Trg je bio обнесена žurno возведенным ograde na bodljikave žice, kao da je to bio privremeni tor za stoku. Na stanici, samo usamljeni platformi uz kioske, stajao je lokomotiva s тендером. Lokomotiva je bio marljiv 2-4-2 s закопченными ventilima i uske cijevi. Zmija parove koji se polako diže prema gore iz drugog humps kotla. Na тендеру je прицеплен stari drveni teretni vagon, a za njim mali putnički veliki medvjed.
  
  
  Nad teritorijem spalio radnici svjetla, патрулировала nekolicina vojnika. Od njih sa sobom je 64А, srpska verzija ruski automat AK lokalne proizvodnje u Kragujevcu. Nekoliko vojnika objavili kombi.
  
  
  Pri jakom svjetlu njegov vidio da je pošiljka sastoji od ljudi. Izgubljene, ošamućen lica muškaraca, žena i djece bespomoćno gledali oko pun zaštitnog kola. Nekoliko jadno plijen su bili skriveni među njima, smotan u putne torbe ili punjena u stare kartonske kofere. Jedan poznat Bogu, u kojoj kamp će biti poslana stanovnici Джзана.
  
  
  "Mi smo na vrijeme", rekao je na svojim putovanjima, fotografije, glazbu pored mene. 'U točno vrijeme. Oni bi otišli preko sat vremena . Tada joj vikali Padre: "Ja ću iskreno na njih. Joj idem otvoreno na vlaku.
  
  
  'A zatim?'
  
  
  — Mi ćemo ići vlakom. Previše ljudi ugurati u tenk. Joj pokušati ugurati između zaštitni вагоном i zaštitar, da ste imali slobodno polje za vatru.
  
  
  "Mi smo natečenost vlakom. .. ' Ga čuo, kako se on ворчал u sebi. On je pukla prstima. — Хапсаки, mi natečenost vlakom. .. On je stvarno bolestan ".
  
  
  Mi прогремели kroz trijem, kruške drveni stupovi ograde, a putem od bodljikave žice. Palisada прогнулся, сплющился, i iza nas размоталась bodljikava žica. Падра otvorio vatru pištoljem, a druge dvije partizan koristili puške, preuzet od ubijenih vojnika.
  
  
  Joj vozio iskreno, otvoreno do zaštitnom tračnica. Mi застигли ih je iznenađenje. Oni nisu očekivali da će bilo koji ih oko vlastitih tenkova врежется u vrata, ne govorim već o tome da će se otvoriti na njega vatru. Dvojica vojnika, o kojima joj je bio zabrinut, više od svega, bili najbližim ljudima. Ali ljudi putovanjima, fotografije, glazbu pucao ih prvi. Падра bio zauzet vatre na ostatak, apsolutno ne obraća pažnju na grad metaka.
  
  
  Dao više plina na desnoj гусенице i otpusti lijevu. Tenk je okrenuo i stao pored domaćina po dogovoru. Joj isključiti motor i iskočila kroz prednji grotlo. Pognut ga vodio na otvorena vrata. -- Josip , -- uzviknuo sam . -- Josip , ti si ovdje ?
  
  
  U automobilu je bilo toplo od ljudskih tel. Međutim, oni su smrtonosno tišine onda naše iznenađenje napad. Seljaci su bili моргая, pojedinci ih zamrznuta i помрачнели od straha.
  
  
  "Josip, njezin se vratio da pomogne tebi".
  
  
  Joj čuo reumatizma negdje oko stražnjem dijelu stroja. Zatim mustachioed horvat, спасший mi život, i probio se kroz gužvu, osmijeh осветила ego obično ništa ne выражающее lice. "Niste zaboravljeni".
  
  
  Арвия prišla mu je odostraga. Ona порывисто požurio oko auta u moje naručje. Joj raspoređen pod njezinom težinom, clutching nah, da se ona ne bi pala. "Nisi me zaboravio".
  
  
  Sofija ponosno sišla sa tenkovima. "Tko je ovo dijete?" — oštro je upitala.
  
  
  Арвия izvući iz moje grudi. -- Tko, -- ljutito odgovori ona, -- ova starica?
  
  
  Iznenada sam se pojavio anksiozni osjećaj da sam bio u većoj sigurnosti u areni. "Molim vas, Sofija,- to je Арвия. .. '
  
  
  Падра me spasio od dileme. "Preživjeli vojnici bježe", rekao je on. — Ali oni će se vratiti s pojačanjima. Moramo ići.'
  
  
  Joj gurnuo dva ревнивых žena na zaštitnom tračnica. — Brzo, idi unutra. Uvijek možemo razgovarati kasnije.
  
  
  Moramo izaći odavde prvi.
  
  
  — A kamo možemo otići? — tužan upitao je Josip.
  
  
  'Ne znam. joj . .. ' Joj je lebdio i došao na trenutak. "Na zapad u Italiju".
  
  
  'Italija?' Арвия захлопала u rukama. — O, vi mislite da je to moguće?
  
  
  — Naravno — brzo je rekao sam. — Ali nije u tome slučaju, ako ostanemo ovdje. Brže, sjesti u kola.
  
  
  Joj pomogao hej popeti na palubu, gdje joj je otac nastavio je širiti informacije. "Mi smo otekline u Italiju. Italija. Slobode.'
  
  
  — Ti si previše ulaz. Sofija.'
  
  
  — Ne, Nick. Joj ne pad ovdje...'
  
  
  — Sada nije vrijeme da se ljuti, — rekao sam. — Tu se može napraviti puno više korisnih stvari, a u локомотиве za tebe nema mjesta. Ti si potrebna mi je tamo, u Sofiji, kako bi se olakšalo njihovo putovanje. Molimo vas da činite, kao što ja kažem.
  
  
  Na trenutak joj se uplašio da je to odbijaju. Ali nakon kraćeg šutnje ona влезла u kola, zajedno s ostalim, usne su joj bile stisnute, a lice je bilo opasno. Prije nego što jedan oko dviju žena uspjela stvoriti još nekih problema, njena zatvorena vrata.
  
  
  Mi se nije sviđala ideja ostaviti siromašnih u proizvoda na vagonu, ali to je bilo sve što je moguće. Na trenutak joj razmisljao ideju posaditi neke oko njih u vagon straže, ali on je bio слишко mali za primiti sve, i trebalo bi previše vremena da odluči tko je gdje treba sjesti. Ovaj putnički vagon je bio previše otvoren meta. Joj vodio na локомотиву. Kabina je bila prazna.
  
  
  — Gdje je, — vikao sam, — vozač tog stroja?
  
  
  'Ovdje.' Падра trčao oko spremnika za mene. — Ja sam tvoj inženjer, Carter.
  
  
  'Ti? Vi stvarno znate upravljati vlakom?
  
  
  On uzbuđeno i ponosno mahao puškom. "Moj otac je četrdeset godina carted izraziti preko Šibenika do Trogira".
  
  
  On подтянулся, i прибежавший za njim vuk je skočio u kabinu.
  
  
  Oboje su me gledali oko kabine. — Ti, — rekao je Падра, — budeš moj pomoćnik.
  
  
  "I što to znači?"
  
  
  -- To znači da ćete morati baciti u peć ugljen. .. '
  
  
  Ne znam bolje rješenje, joj, popeo se u kabinu, ali osjetio malu nepovjerenje prema onome što on želi biti inženjer. S pravom. Kasnije ga je otkrio da je između Šibenika i Trogira nikada nije bio brzi vlak. Osim toga, ako mislite da joj ništa nije znao o svom ocu Падры.
  
  
  Падра studirao senzori, grebanje brada kukom. "Parova malo высоковат. To je dobro.'
  
  
  Kolutanje просвистела mimmo ego uha.
  
  
  'Što to?' — on je zalajao, kada je pucao просвистел između nas. On je zgrabio svoj srpski M48 i pristupio strani, okrenut prema dvorištu. "Ah. Ne, devet srba, tamo na terenu. On je pucao lijevom rukom. — Sada samo osam. Nemojte prestati i ne rui nos, Carter. Otpustite ove nasilničkog ponašanja — glasova — i dođite do leptir za gas. Za glasovanje tako. I igla ovaj reverzibilni štap.
  
  
  Je to učinio, kao što je on rekao meni. Ga, uzdahne s olakšanjem kad je vlak počeo polako krene naprijed; kotači okrenuli iznenadne snagu pare. Падра pucao tako brzo kao što sam mogao, psovanje srpske olovni metak, рикошетившие od oklopa lokomotiva. Joj powys na дросселе, vlak nesvjesno затрясся i povukao sve dalje i dalje od stanice.
  
  
  Postupno smo uspjeli prikupiti brzinu i sve brže i brže vožnje po željezničke kolosjeke. Metak стихли, a vojnici su nestali, dok smo se vozili na lijevoj obali rijeke Neretve.
  
  
  "Kamo ide ova linija?"
  
  
  — Na jug, do obale, — odgovorio Падра, pristup, da biste promijenili me kod alata. "Ako si nađeš negdje lopatu... ... i treba nam para. Lopata pola umočen u žar. Joj počeo bacati ugljen, pokušavajući dobiti jasnu ideju o zemljopisu terena, kako bi se orijentirati. Me proboli misao. — Do Метковича? — pitao sam je .
  
  
  'Da.'
  
  
  Znači, krug je zadržao, mislio sam ga u sebi. Joj vratiti se na izlazu. A u nekog horvata u Metkoviću su nastale bi konvulzije, ako bi on to znao, smrtonosne i konvulzije.
  
  
  Brda отбрасывали u mjesečini tamno plave sjene, a tračnice činilo sjajnim srebrnim nitima. Letjeli milja, i planinski teren je postao više neravan, kada smo napustili dolinu Джзан iza sebe. Oštre stijene сомкнулись oko nas, a cesta сузилась i postao više vjetrovito. Падра вглядывался u tamu ispred nas, fumbled s alatima. I njegova сгребал угольки u nezasitan ognjište.
  
  
  "Nadam se da ne će eksplodirati", rekao je Падра. On je pokucao na манометру, a crna strelica popeo još nekoliko bodova. "To je stari leš, na nen više regulatora, od mene, u moje hlače".
  
  
  "Pa, barem , kod nas još dovoljno ugljena".
  
  
  "Onda ćemo ići sve dok on nastavlja da to učinite". On je u grču za uže, i oštar, mračan zvuk odjeknuo po dugom cijevi na vrhu drugog kotla. — Sviđa mi se ovaj zvuk, — rekao je on, opet vuče za niz. Kako je vrijeme prolazilo, u zabrinjavajuća i alarmantna tišini. Noćne sjene сгустились, i sada joj je mogao vidjeti sveci, просачивающийся kroz idući zaštitnog kola. Bez sumnje, netko je zapalio svjetiljku, koji je sada pogodio u стропиле. Застучали klipnjače, i veslanje kotača заскрипели na zavojima. Lokomotiva грохотал, извергая dim i para.
  
  
  Tračnice zgužvana a njegovo kroz pusta brda. Još jedan cool naputke i s obje strane padine su postale hladnije.
  
  
  Nevjerojatno, ali teren je pretvorio u mali plato. Uski pojas duž duboke stjenovite klanca. Iskrene ispred виднелся эстакадный most; ветхая konstrukcija oko drvenih greda, соединявшая dvije strane klisure. On je bio više sta metara u dužinu i imao je nepravilan oblik za veću snagu, a na suprotnoj strani je bio još jedan zavoj, oštro поворачивавший u planinu.
  
  
  Joj, peeked pažljivo oko kabine i vidio glavni most je otvoren pred nama. — Samo nastavi, — vikao joj je preko ramena.
  
  
  Lokomotiva i vagoni затряслись još jači kada smo došli do шаткому zgradi. Prigušen zvuk kotača je zaglušujuća, i nije gledao na nevjerojatnu dubinu ispod mene. Lokomotiva bezbrižno грохотал, извергая dim na pregrijanog kotla sa strašnim zvukom narednim par.
  
  
  Iznenada ga je čuo jasan zvuk udaraca. Падра glasno выругался, radije zamolite, nego je iznenađenje, i opet je posegnuo za puškom. Drugi metak pogodio u lokomotivi i natječaja, udario u stablo ili срикошетили o željezo.
  
  
  Joj uvukao na Duhovnik i peeked pažljivo prema van. Nedaleko od nas je vozio još jedan vlak, koji je velikom brzinom išao na nas. Drugi lokomotiva je s modernim dizelskim motorom, koji je pritom prije platformu. Ee vojnici укомплектовали безоткатной pištolj i nešto para 65А ručnih mitraljeza s коническим flash supresorski i dva razmaka. Oni su pucali u nas, oko svega što su imali.
  
  
  "Jedan udarac na безоткатного oružja, i mi smo se spustili bi s tračnica". Падра ga je uzeo filozofski. "Ali ih vlak brže?"
  
  
  — Oni dostižu nas, zar ne?
  
  
  — Onda mislim da je sve gotovo. Onaj nagib tamo nas usporiti.
  
  
  Vojnici su nastavili pucati, kad smo stigli do oba kraja mosta i okrenuo na duge padine. Mene je zahvatila chilling užas, kada je naš stari vlak skrenuo za pokazivače i замедляясь, jedva взбирался strme padine. Srećom, slijedila platforme previše раскачивалась za precizno gađanje. To je jedino što nas dok spasio. Ali dizel i platforma sada bili na mostu, i uskoro će zaista biti iza nas, pucanje iz velike blizine.
  
  
  Nije bilo institucija izbjegne katastrofa. Ili je to? Moj mozak je radio na žestoki tempo, vuče za tanku nit nade. Bilo bi samoubojstvo pokušati, ali, možda, ako imamo sreće. ...
  
  
  Joj vikali Duhovnik. — "Ostani jedan na neko vrijeme. Справляйся, kako se možeš".
  
  
  On je nepovjerljiv počeo sam buljiti u mene. — Dobro, ali za što?
  
  
  "Jedini način da ih od toga, da nas spasi — to je srušiti ih diesel prije nego što dođu do nas. Naš putnički vagon izgubiti. Možda ga mogu koristiti ga sa mosta zajedno s njima.
  
  
  — Bože, pomozi nam! — uzviknuo Падра . — Ti ne ćeš gurati natrag i отцепить ego?
  
  
  — Imaš bolju ideju?
  
  
  Падра nepovjerljiv trepnuo, a zatim je zaronio za lopatu. On je stajao i фыркал: "Ako nam je potreban parova. Carter, njegova справлюсь.
  
  
  Joj ne mogu pomoći, ali osmijeh emu, još uvijek indeksiranja natrag na тендеру. Metak po jugoslavenskih ratnih oružja i vatre automata 65А progone me, dok joj uvijek indeksiranja po žeravici i silazi na malu platformu. Mjesta je bilo malo, i vlak je jako дергало, i качало.
  
  
  Joj, skočio u teretni vagon. Moja босая počecima dotaknuo noge, a ruke вцепились u željezne prečku stepenice koje vode na krov. Joj dobro uhvatio za nju, a zatim se počeo penjati.
  
  
  Joj ne akrobata. Joj prešao zaštitni krov vagona na rukama i koljenima, ne ide pokušava stajati i držati ravnotežu u svim ovu pucnjavu i vrludanja, sustav će kočiti. Joj stigao na drugu stranu vagona i pogledao prema dolje, gdje je mimmo me flitted željeznički pragovi. Dva vagona njihali i neuredno gumiran protiv još jedan o drugi.
  
  
  Metak je teško rezati u drveni zid vagona. Joj čuo krika i jauk seljaka i iznutra, i postalo mi je zanimljivo, koliko oko njih, već je bilo dosadno. Bijes переполнял moje grudi, kad joj se silazi dolje. Joj kleknuo na malu platformu i odmah je počeo da vuče kopču kvačila. To je bio jednostavan kuka булавочным gori, ali s godinama je проржавел. Moji prsti grčevito izvukao nosač, pokušavajući osloboditi ega. Još više olova оцарапало metalne šasije oko mene, i kolutanje žestoko просвистела mimmo moje glave, промахнувшись na kosa. Ga čuli krici ranjenih seljaka. Ispred, u kabini, Падра žestoko выругался, a Princ je počeo zavijati. Joj nastavio raditi na vodič, ali nije mogao ego iščupati.
  
  
  Konačno, nakon, činilo kao vječnost, ja sam uspio povući nosač. Joj pao i okrenuo se hvata za stepenice, da je za što držati. Kolutanje iskopali rukav moje vune košulje i оцарапала kožu na podlaktici, ali ja ga gotovo nisam primijetio. Joj je bio previše zauzet promatranjem, kao prazan vagon zaustavi, a zatim polako počinje kliziti natrag. U početku se činilo da je on samo jeza, nemaju dovoljno brzine da se zaustavi nadolazeće vojnika, ali iznenada on pokupi brzine i otišao valjanja niz padinu do mosta.
  
  
  Vlak naših progonitelja već bio na pola puta prema gore klanca. Naš vagon рванулся na mu катясь, kada su su se za pokazivače i помчались gore na mostu. Od pogonskih kotača dizel odletio iskre, kada se žurno radila pneumatski nasilničko ponašanje, i platforme, jako закачалась, kada je vlak je stao.
  
  
  Konjski trk za njim. Njezin je održan dah. Sada югославские vojnici su usmjerene vatru na vozilo, pokušavajući očajnički raznijeti ga i srušiti s tračnica granata, ali stroj je nemilosrdno мчалась na njih, kao raketa.
  
  
  Oni su načeti još u drugoj s urnebesnim стуком. Drvo, metal i ljudsko tijelo je letio u zraku, odjednom pratnji ослепляющей bljeskalicom грибовидного narančaste svjetlosti i guste akutnog crnog dima. Dio mosta i lokomotiva tekla kroz tamni oblak u sredini kanjona.
  
  
  Plamen nestrpljivo лизало slomljene grede nogari. Ga gledao, kao i ostaci lokomotiva i platforme još uvijek nesigurna prilijepiti za putnički vagon, кувыркаясь vatrenom vlak na dno klanca. Tamo sanduka streljiva eksplodirala, uz pad, сотрясшим zemlju i осветившим nebo.
  
  
  Prije nego što zadnji stih grmljavina eksplozije, ga je čuo kako Падра zabavno zujanje u паровозный kokain. Joj se nasmijao s velikim osjećajem olakšanja i, cereći se, подтянулся stepenicama natrag u kabinu lokomotive.
  
  
  
  Poglavlje 11
  
  
  
  
  Nakon nekog vremena joj je već sjedio u kabini lokomotive, высунув glavu u prozor. U ovom trenutku nam ne trebaju ugljena, pa ga je smirila. Joj втянул glavu unatrag i pogledao na vuka. Vuk me pogledao. On je sjedio u kutu, mrzi svaki trenutak ovog putovanja. — Slušaj, — rekao joj je Duhovnik. "Moramo početi razmišljati o ede".
  
  
  — Bojim se, u ovom vlaku nema рестарации.
  
  
  'Aha. Pa, Princ izgleda ценымногие bolje, a on počne pokazuju poseban interes za određeni bedrene kosti.
  
  
  — Uskoro ćemo u Metkoviću. Joj odredim ovo područje.
  
  
  "Nadam se da je stanica dobar obnovljen".
  
  
  Падра pogledao me boli. 'Ti si šalite.'
  
  
  — Zaista, — uzdahnuo sam. "Siguran sam da će nas čekati u Metkoviću. Vojni, mora biti, predao tamo poruku.
  
  
  "Ja sam iznenađen da još nismo došli na drugi vlak", odgovorio je Падра. "Može biti, oni će nas čekati na сортировочной stanice Метковича, odakle ćemo imati priliku pobjeći. Ali маневровая stanice u dvorani na južnoj strani grada, u neposrednoj blizini luke. Ako možemo tamo proći i naći brod. .. '
  
  
  — Glas ti šalite, — rekao sam. — Čak i ako bi smo bili u mogućnosti doći do luke i ukrasti brod , dovoljno veliki da dostavi tamo sve, mi bi потонули kroz pet minuta. Mi nikada ne ćemo doći do Jadrana, da ne govorimo o Italiji.
  
  
  'Italija! Ti i tvoja obećanja, Carter.
  
  
  "Jao, ovo je prekinula nekoliko okolnosti", rekao sam u svoju obranu. Štoviše, u Jugoslaviji za njih više ne postoji sigurno mjesto. Što još trebam učiniti? Odvede ih u Albaniji?
  
  
  Падра bacio na mene oštar pogled, kao da je htio reći da je to učiniti s njima. Ali on nije htio, i nakon nekoliko sekundi opet se nasmijao. "Moguće je, uz druge svojim vještina, također možete podijeliti vodu. Onda mi svi možemo proći hoda.
  
  
  Ga je ignorirao ego komentar. — A što je s aerodroma?
  
  
  — To je sjevero-zapadno od Grijeha, na primjer, u bilo kojem pedeset kilometara odavde.
  
  
  — Ja ne mislim na nacionalni aerodrom u Kaštel Štafiliću, Mljeveno meso. Postoji li negdje u blizini fakulteta aerodroma? Падра zamišljeno potapšao se po kosi. 'U pravu si. Ima takvih. Sjeverno od Метковича. To je u blizini željezničke pruge. Ali možete i odmah zaboraviti. Imamo samo nekoliko topova, i mnogi oko naših ljudi — stari poljoprivrednici i starije".
  
  
  — Glas i cijeli razlog zbog kojeg bismo trebali pokušati, — sumorno rekao sam. — Zato što mnogi oko nas ne naoružani ili ne mogu boriti. Moramo učiniti nešto brzo, nešto neočekivano. Inače, nitko oko njih nikada neće vidjeti Italiju. Znate neki drugi način?
  
  
  On je tužno odmahnuo glavom. — A kad mi tamo dođemo, što onda?
  
  
  — Ne znam — tiho odgovorio sam, opet высунув glavu u prozor.
  
  
  Mi петляли na poljima, mimmo visokih stijena, kroz hladu grmlje klanca. Polako smo se spustili, a ruta je bila manje opasna. Noćni vjetar завывал mi je u ušima, i bled mesec obuhvaća blijedo čelične trake ispred, dok smo продвигались na rubu stan заросшей šalice.
  
  
  Ušli smo u dolinu Neretve, oko četiri tisuće hektara непроходимых močvara u Хутово Rukavce, u blizini Каплины i Метковича. Joj prešao na drugi dio doline, kada je odlazio na Метковича prije mnogo stoljeća na Ситроене. To je bilo jedno oko najvećih mjesta zimovanja i lov ptica selica u Evropi. Bilo je na desetke tisuća patke i divlje guske.
  
  
  Noć je bila jasna, i nad krošnjama zasjale raspršena svjetla Метковича. Sergej približi, i drveće, i bog je stanjena. Падра usporio kretanje lokomotive, kada smo se vozili mimmo prvih kuća i stand. On je uključen obrnut, zatvoreno gas i okrenuo prema meni.
  
  
  — Tamo vidim rezervni put. Bolje nam je da se zaustavi, i hoda hoda do zračne luke. Mi ne možemo ići dalje. Znaš kako koristiti prekidač?
  
  
  'Mislim, da. Ali zašto smo ovdje skrenite?
  
  
  — Vi ne znate, kada će stići ovamo sljedeći putnički vlak?
  
  
  'Ne.'
  
  
  — Pa, njoj također. I ne želim da se nevini ljudi umrli".
  
  
  Parovi шипел kroz motor, a oko kočnica lete iskre, kada smo se zaustavili kod prekidača. Joj, skočio dolje i otišao u kontakt. Morao sam se odvije starinski dvorac, i malo leđa nije razbio, podesite prekidač starim polugom.
  
  
  Dvorac выдул gustom oblaku pare mi u lice, kada Падра opet donio ego. Polako je uvukao gore na stranu padine. On шипел i грохотал, a oko cijevi još uvijek shell dim, kada Падра i vuk moj prijatelj i ja dobio oko kabine. U vrijeme kad joj je vratio prekidač u položaj Падра već je otvorio vrata zaštitnog kola i pomogao ljudima da izađu.
  
  
  Da Ih je bilo oko dvadeset, neki s home-made повязками, neke su podržavali druge dvije. U stroju je ostalo četvero: oni su umrli, kada se na nas granatama vojnici.
  
  
  Sofija i Арвия nije ozlijeđen. Oni trčao prema meni. Nick — Sofija je pozvala. 'Što se dogodilo? Da to je za buku?'
  
  
  To se brzo ispričao im što se dogodilo na mostu, gdje smo sada i koji su naši planovi.
  
  
  — Ali, imamo malo vremena, — rekao joj ih. "Mi moramo doći do zračne luke, prije nego što je vlak će otkriti i nas выследят. Usput, ovdje ima nešto za jesti?
  
  
  — Stanovnici našeg grada ima eda sa sobom. Sigurno, oni su rado će vam, — brzo je rekla Арвиа.
  
  
  "Mi smo s Арвией su došli do sporazuma relativno tebe', ponosno je rekla Sofija.
  
  
  'Fantastike. Ali morat ćete mi reći kasnije, kada bi imali malo više vremena. Sada nam je vrijeme da ide, ali joj je gladan. Iskreno, kao Princ, a znaš kakav je on, kada je gladan.
  
  
  Ubrzo poslije toga Падра i njegova predvodio grupu, подкрепляясь hranu od seljaka. Dok smo hodali, jeli smo kruh, povrće, jaja, sir i skuša salsa bara.pokušajte janje. Mi hranili Princ malo po malo, da bi ego pored njega, podalje od ostalih. Joj, bojao sam se da je panika i da ih, ali oni su, činilo se, uzeli ego bačen zajedno sa svim ostalim u ovom čudnom одиссее, Princ je malo neposlušan, jer emu je nedostajalo mesa, ali, srećom, on je volio sir.
  
  
  Mi smo išli što je moguće tiše i na pustim ulicama spavanje grada, ali dvadesetak uplašenu seljaka napravili puno buke. Nekoliko ljudi su me pitali, zašto smo se zaustavili u Metkoviću, i bilo je jako teško odgovoriti. Čak sam nije bio tako siguran.
  
  
  Opuzen i Ploče su ценымногие liže, na Jadranu, i tamo bi bilo ценымногие lakše naći brod za besplatno putovanje u Italiju. Ali ako pretpostavimo da smo svoj put živ, i on je znao da Падра bio u pravu kada je rekao da je kod nas, vjerojatno će naići na probleme u samih tih gradova. Oba su resort i рыбацкими gradovima s populacijom od nekoliko stotina tuš i malim укрытиями iznutra ili izvana. Tamo vode odlične ceste, što je u ovom slučaju bio bi za nas nedostatak. Ih ribarskim brodovima bili su obiteljski brodovima, premala za sve nas. Moramo ukrasti pare, курсирующий između Ploča i Трпанье, i riskirati preći na nen. Joj sumnjao da nam ikada moći proći mimmo patrolnih brodova ministarstva vanjskih poslova tipa "Osa".
  
  
  Nije da je Metković bio tako veliki problem. To je relativno veliki grad, cesta, željeznica ogranak i važna poslovna zgrada. Sagrađen je na mjestu gdje se rijeka Neretva se grana na pješčanu deltu s dvanaest протоками, Metković ima puno pitke vode. Međutim, on je u dvorani u blizini borovih šuma, bijelih plaža i plava haljina dalmatinske obale. To je starinski grad, i sve se zatvara u 7:30. Radio Beograd je izgubio kroz eter u ponoć, kada je u gradu više nema na svijetu.
  
  
  Nedostatak noćnog života napravio nas je opasno vidljiv. Проезжающая stroj, znatiželjni policajac, usamljeni prije pješačkoj досягае i mi otkrili. Mi smo ostali u sjeni, i otišli u uskim ulicama. U nekom trenutku smo izgubili i bili su na gradskom trgu. Gradska vilecnica , gradska vijećnica, jedan je oko rijetkih turističkih atrakcija Метковича. Ona prolazi kroz cijeli niz arhitektonskih stilova. Ona je djelomično romanička, s podovima u stilu kasne gotike i renesanse i vrhom, koju je najbolje opisati kao austro-mađarski izbočina. Jedino što ovdje nedostaje, tako je turski krojač, ali u nekoliko blokova smo prošli mimmo džamije sagrađene u 1566 godine, u vrijeme sultana Sulejmana Veličanstvenog.
  
  
  Nisam ostao nas na trenutak, da se dive cijeloj ovoj ljepoti. To čak nije je napustio grupu kako bi posjet svom starom skupih prijatelju, связному, koji je izvijestio opremljen mene vojske na zahtjev ev je upotreba Karaka. Nije da nisam imao iskušenja nanesite ovaj posjet, ali ja sam bio na čelu mnoštva ljudi koji slijepo vjeruju mi da izvadi ih na nereda živi. Nažalost, nije imela nam najmanjeg pojma što učiniti kada smo stigli do zračne luke.
  
  
  Mi перелезли kroz zid na drugom kraju grada. Od svih jugoslavenskih gradova, čini se da postoji neki zid, samo s vremena rata kada su lokalni stvar. Mi smo prešli zemljište močvare i usku traku mediteranski grm ili vegetaciju makije, maslina, smokve i ružmarina. Konačno smo došli do groblja, a s druge strane, uvjeravao me Падра, mi smo bili u mogućnosti vidjeti zrakoplove.
  
  
  Crkva je sličan okvir oko starog filma o Drakula. Bio je mrak; заброшенная područje je puna trulih skulptura i mrtvih stabala. Zvala se Kapela Blaženog Ivana Урсини, Kapela blaženog Ivana Урсини. Dovoljno je prijeći staro groblje, tako da i samog starog Ivana širiti trnce . Nadgrobni spomenik datira odavno. Bilo je čak i nekoliko стекков, nadgrobnih spomenika богумилов, vjerske sekte, prevladava u planinama Bosne i Hercegovine u srednjem vijeku. Očito, vi ste rizikovali zaraziti nekom vjerskom gube, jer pola vremena nisam znao da plače glasnije, vjetar ili žene Джзана.
  
  
  Dolazimo do dugoj uskoj grupi маккиа , po kojoj виднелись nejasna daleka svjetla. Mi протиснулись kroz grmlje, i tu je zračna luka, kao što je i obećao Падра.
  
  
  Postigli smo makadamsku cestu koja vodi plaćanja izravno na vrata. Vrata na samom delle predstavlja ništa, kao i rupu u ogradi oko polja, s štand, s jedne strane, i štand nešto veće veličine, s druge strane. U manjoj je stajao stražar, a u većoj netko drijemam; dakle, teren je bio više nego zaštićen. Za mene je to bio aerodrom. On se sastojao od oko dvije 2000-mjerač piste, sijeku u obliku uskog slova X. Na kraju još jedne piste, sa strane vrata, nalazila se dvoetažni kontrolni toranj, na vrhu antene i радиолокационным opremom. U neposrednoj blizini tornja su bila dva hangara.
  
  
  S mjesta gdje smo stajali, bilo je nemoguće reći što se događa na terenu. Joj znanje Il-14 i nekoliko RT-33 u blizini hangara, ali preostali avioni predstavlja ništa, kao i nedefinisano crne figure, parkirani duž ograde na obodu. Il-14с i RT-33, do nas su nam ništa. Moje nade возлагались na uređajima koji ga još uvijek nije mogao prepoznati, a to je značilo da je potrebno prići bliže, da vidi, da su oni oko sebe predstavljaju .
  
  
  Nick. .. '
  
  
  Joj, okrenuo leđa. Арвия mi je prišla i lagano dotaknuo moje palice. — Nick, ako mi ne dođemo do Italiji živim... .. '
  
  
  — Mi ćemo doći, Арвия, — rekao sam, tiho fige. "Bez obzira na to uspjeli smo za ili ne", — надулась ona sa ženskom logikom. — Želim ti da se što reći. Mi smo s gospođom Milan dugo i naporno kuhano situaciju i odlučili da je najbolje što možemo učiniti je... . .. '
  
  
  'Laž!' — odjednom зашипел Падра. Mi smo svi pali na zemlju kao put prije nego što džip "Koda" прогремел mimmo, manje od metar od nas. Džip se zaustavio pored vremenske, koji je malo razgovarao s tri muškarca u džip. Zatim džip opet je krenuo s mjesta i izvukao se na stolu. Čuvar u velikom kuća nije ni шевельнулся.
  
  
  Uzbuđenje je, činilo se, prekinula lanac misli Арвии. Sjela je, моргая i marljivo bacanja vlati trave s kose. Prije nego što je mogao vratiti na ono što je hotel mi reći, Падра me je pitao: "Što je sada, Carter?"
  
  
  "Mi napasti na sigurnost i idemo unutra".
  
  
  "Ja sam obličje evo čekam to. Ali kako?'
  
  
  Joj ozbiljno je razmišljala za trenutak. Na kraju joj je odgovorio: "Napad komandosa s отвлекающими маневрами. Ima li netko komad sira?
  
  
  Mi smo s Падрой polako je hodao po-razbacane šljunkom pjesmu mimmo kiosci vremenske, Princ je bio pored nas. Onda smo napravili kružni tok u kabinom. Čuvar u velikom kuća morao primjetiti nas, ali s mjesta na kojem smo sada bili, vidjeli smo, kao ego usne шевельнулись u zadovoljan храпе.
  
  
  Nekoliko metara od kioska joj, stavljajući ruku na rame Падры. On je odmah prestao da joj mogao šaputati emu: "Ja idem prvi. Kad joj je вытащу osoba od tamo, ti ćeš otići u drugu караулку.
  
  
  "On nikada neće probuditi iz svojih snova", — predvidjeti Падра. "A onda, mi ćemo sjesti na bilo koji zrakoplov?"
  
  
  — Bojim se, ne bilo koji zrakoplov. Moramo pronaći takve, koja se bavi moći primiti sve nas, ali ne toliko velika da nas hrani cijeli tim pilota.
  
  
  — Ti si dobar pilot?
  
  
  "Isto dobar, kao što je vozač".
  
  
  Ja ne mislim da je on bio previše zadovoljan ovim odgovorom. — Recite, — tiho je upitao, — što nam je činiti, ako se takav zrakoplov ne postoji?
  
  
  "Hash — rekao sam — možemo se samo nadati".
  
  
  Mi se uvukao na satu, dok se ne utvrdi da je otvoren za njim. Na vidiku nije bilo naših automobila, naših pokreta na terenu. Joj, kimnuo Duhovnik, i on je klimnuo glavom u reumatizma, da mi je znati što je učinio ponudu. On je ostavio svoju pušku od jednog oko muškaraca. To je posao za tiho noža ili tiho kuka.
  
  
  Joj utrljava komad sira pod nos kod Princa, подержал ego tamo dovoljno dugo da bi shvatio što radim, a zatim bacio ego kroz караульное prostor na pistu na drugu stranu ograde.
  
  
  Vuk je zaronio za sir, mimmo vremenske.
  
  
  Muškarac je izašao godišnje, što se događa, i prišao sam mu s leđa. Postoje trenuci kada treba hodati bos, i to je bio jedan oko takvih trenutaka. Njezin je dobio malu korist od iznenađenja. Napad se dogodilo tako brzo onda suludog pohoda Princa, da zaštitar nije ni podigao svoju 64А, ne govoreći već o tome da se pošalje ega se u pravom smjeru. On nije čuo za mene, sve dok ne bude prekasno. Vremenska okrenuo i vidio sam kako se раздраженное znatiželju njegova lica promijenio удивленным razumijevanjem. Onda mu nisu otvorili vrata emu grlo dlan, i ego oči закатились pod kapcima. Joj затащил ego natrag u караульное prostor prije nego što je on uspio pasti na zemlju. Joj ovdje je ego ego 64А i ego М57, югославской verziju ruske puške Токарева М1933. Također je uzeo ego debele vunene čarape i čizme. On je imao noge više od mene, ali bio sam tu zadovoljan. Imam jako su natečene noge i strašno su bili bolesni. Na drugoj strani vrata Падра je već preuzeo brigu o stanju mirovanja, стражнике. On je stajao natrag na mene, i ja sam primijetio da on čini молниеносное pokret desnom rukom. Onda je povukla natrag, i vidio je da je stražar još uvijek na svom mjestu, samo cilj ego sada je malo pao na grudi, a grudi potpuno natopljena krvlju. Meni se pridružio Падра, također s oružjem. "Ostavio sam ego sretan", rekao je on. "Sada je imao dva ухмыляющихся rta. Ti si već našao karte?
  
  
  'Još uvijek ne postoji.'
  
  
  Sada joj je mogao vidjeti sve polje. Joj, pogledala na kraju, moleći da smo sretni. U nizu poredanih tri "jastreb kokošar", još jedna grupa RT-33, olupina aviona C-47, još jedan Il-14 i par helikoptera "Алуэтт III". Ništa od toga.
  
  
  Joj, osjećao sam kao razočaranje raste u mojim grudima. Bijes od toga da sam bio tako blizu, a u isto vrijeme tako daleko, muka od spoznaju, da sam je poticala nevine ljude da se pobune samo da otkrijete da je cesta u slijepoj ulici.
  
  
  Ali onda ih je vidio najudaljeniji kut luke, gdje je sergej bio najslabiji. To je poznato obliku aviona. To činilo nemogućim, ali to je tako: Il-2, dvomotorni transportni zrakoplov.
  
  
  "Mljeveno meso, prikupiti sve ovdje, i brzo ".
  
  
  Падра napravio korak naprijed; provjerio je li slobodna cesta, zatim flailed kuka. Grmlje na drugoj strani ceste počeo miješanje, oko njih su odlazili ljudi koji su pobjegli iz svih noga, da nam se pridružite.
  
  
  — Ti si pronašao uređaj? — pitao Падра.
  
  
  — Možda, — nasmiješio sam se. "Ruska kopija DC-3". Joj prešao na polje, i svi išli za mnom.
  
  
  Bilo je puno удивленных pogleda. U okviru, prošlo je samo nekoliko ljudi, i mi ne možemo izgledati tako kao da smo bili tamo legalno. Ali, očigledno, jugoslavenska vojska ista kao i sve druge vojske: nikada ne idi tamo dobrovoljci, i nikome ne мешаете. Štoviše, ova šarena brigade, da маршировала na аэродрому je propustila zaštitom.
  
  
  Mi uminu su; Ястребки, S-47 i otišao pod velikim Il-14. Joj pobjegao naprijed, a grupa je slijedio me u neuredno linije. Joj sve mislio, zašto ga je pregazio, jer gotovo neizbježno Il-2 može biti smijenjen, ponestane goriva ili u igru baterije. Oni nije objavio nikakve Il-2 gotovo dvadeset godina, i on nije mogao biti preispitivanja s gledišta prihvaćanja do leta, jednostavno nije mogao biti. Ali ja sam nastavio trčati. To je naša jedina šansa. Da bi došao do Il-2, ga, u grču vrata i втолкнул sve unutra.
  
  
  — Ti ne ideš? — pitala Sofija, penjanje na brodu.
  
  
  "Tako iskreno".
  
  
  "To je strašno", — ona se žalili. "On je sklon, i u ns nema stolica".
  
  
  "To je teretni zrakoplov. Stolice uklonjeno.
  
  
  Joj hodali oko njega, spustivši jastučići ispred kotača, pokušavajući se sjetiti što sam znao o Il-2. Pa, u osnovi to je modificirana Dakota; raspon krila 95 metara, dužina 64 metara i аленка 12,5 tona, komplet motori snage 1800 konjskih snaga, sa stropa 16000 metara i brzinom od 140 čvorova, kada napredni emu na rep. Ali taj avion nikada ne долетит, ne u tom уставшем stanju, ne s oksidacijom krila i mrljama teče hidrauličkim vodovima.
  
  
  Ali, u gumama bio zrak, i to je bio dobar znak, pomislio sam, dok se nije sjetila da je jednom nizozemci spasio borac vremena početka drugog svjetskog rata, kada je осушили польдер, gume koje su također bile pod pritiskom.
  
  
  Nju vodio natrag u dan, i popeo se na palubu. Njegova mračna pomislio da je, ako ste sretni, mi smo samo mogli imati ovi motori. Ako su провернулись, nisu mogli napraviti. I ako bi oni zaradili, joj mogao nekako podići taj prokleti stroj u zrak, ako nitko nije kliknuo na ove prigušnice previše puta, ili ne letjeli previše puta sa prevelika turbo ili previše niskim prometom.
  
  
  Joj, ušao u kabinu. Kod Il-2 nema трехопорного šasije, tako da on naginje na rep. Nju je rekao svim nekoliko dobronamjernih riječi ohrabrenja, iako sam gotovo nije nadao, i zatvori za sobom zavjese. Kada joj se okrenuo, Падра sjedio u stolici za pilota.
  
  
  — Ostani, Mljeveno Meso. Joj ukazao prstom udesno. — Dobro, — rekao je on, pristup desno stolicu.
  
  
  — To znači da ovaj put si разгребаешь žar.
  
  
  Kabina bila je uska zatvori ormar sa sitnim окошками. Joj je skliznula u stolicu pilota i pukla na nekoliko prekidača. Kao i u većini zrakoplova ruske proizvodnje, instrumenti nalaze se u obrnutom smjeru, pa sam morao istraživati ploča s desna na lijevo. Ali zasjala svjetla ispravno i strelice iskočio, što ukazuje na ono što sam imao dovoljan napon, tlak goriva i uzorkovanje zraka. Joj, prošao kroz bacača operacije, vuče prigušnice, ventil goriva i sve gumbe i poluge tamo gdje su trebali biti u DC-3, očajnički moleći da je to dovoljno za ove kutije.
  
  
  Odjednom reflektor obasja naše telo, ослепив mene, kada je udario u vjetrobransko staklo. To je svjetlosna puška, intenzivan reflektor s uskim snopom, koji je kontrolni toranj se koristi za prometne manevre. On je usmjeren na nas, i tamo ostao.
  
  
  — Da glasaju i sve, rekao joj je Duhovnik. "Nas otkrili".
  
  
  "Blaženi Арнир! Što sada?'
  
  
  "Помолись", — rekao joj emu pritiskom na tipku start. Lijevi motor je počeo tresti, i kada je buka popeo na visoko, glatko urla, joj prebacio na "Mrežu". Propeler uključivanja, uzeo ga k sebi ego, i vodio je gušiti . Oko ispušne cijevi prsnuti plamen , i Падра содрогнулся.
  
  
  — Ne brini, — povikao joj kroz buku. 'To je u redu. Ne brinite o tome da je ovaj jeep vožnja do nas.
  
  
  Kroz polje sa strane tornja swept "Koda", набитая vojnicima i oružjem. Падра već ustao sa svog mjesta i počeo sam buljiti u moj prozor zbog čega mi je bilo malo teže uključiti desni motor. Ga je odgurnuo ego i rekao: "Uzmi oružje i uzmi ljude držati ih podalje od nas." Treba mi nekoliko minuta za zagrijavanje motora.
  
  
  On je požurio kroz zavjesu, ne rekavši više nam riječi. Motori чихали i тарахтели, što je uobičajena za strojeve toga vremena. Koliko ga znao, to su normalne zvukove motora Швецова. Замигала žarulja, što ukazuje da su stražnja vrata otvorena, i zapalio još dvije žarulje, upućuju na to da grotla iznad krila otvoriti. Nisam čuo zujanje, ali je vidio, kao što je jeep jako je kliznuo, i iz njega je ispao nekoliko vojnika.
  
  
  Ništa mi nije trebao učiniti, osim da ostane na mjestu i čekati dok прогреются motora. Temperatura porastao je tako sporo, da sam počeo sumnjati, možemo li ikad otrgnuti od zemlje.
  
  
  Югославы su se bacili na nas, uzimanje cilj u mene, motora i guma. Падра i ego ljudi uzvratio svojim puške i mitraljeza 64А, koji mi je uzeo od vremenskih. Nekoliko vojnika pokušali približiti, prestali na licu mjesta, ustao i оглянулись, kao da je nešto zaboravio. Tada su se razvile na pola na asfalt. Džip je kružio, stalno pucaju. Na "angara" dovezao je još jedan džip s pojačanjima. Zauvijek je poletjeti sada ili nikada.
  
  
  Joj instalirao zaliske na dvadeset stupnjeva, gurnuo poluge za upravljanje naprijed i pustio nasilničko ponašanje. Počeli smo pokret. Mi se okrenuo na pistu. Pogled na ветроуказатель mi je rekao da mi edenu u pogrešnom smjeru: ja sam bio vjetar u leđa, i mi smo morali da se okrene, ali ja ga ne namjeravam to učiniti. Imao sam dovoljno problema sa održavanjem ove kutije u uspravnom položaju, jer to je, čini se, imela je gadna navika povući udesno. Onda joj se sjetio da je to ruski motora, a ne Pratt & Whitney, i da se okreću u suprotnim smjerovima.
  
  
  Brzina od zemlje porastao je na minu, zatim na brojeve petnaest. Alati su oživjele; senzori kao u normi. Opet avion vukao u desno, i opet joj рулил хвостовым volanom smjera. Nit piste nadvila nevjerojatno blizu. Dao je odgovor na pritisak. Avion je bio spreman, ali još uvijek nije mogao ustati. Bože, čini nam se da je potrebno ići u Italiju, a ne letjeti.
  
  
  Početkom drugog džip je vozio iskreno na nas. Ego vozača, čini se, bio neki manijak, koji hotel frontalnog sudara. Dvojica muškaraca ludo выпрямились straga, strijeljanje oko svoje oružje u motore. Nos Il-2 je već porasla, tako da sam mogao gledati što se događa, ali u isto vrijeme biti najbolja meta. Motori взревели, oko ispušne cijevi prsnuti bijela lisa.
  
  
  Džip je počeo крениться, kada je vozač pokušao izbjeći nama u posljednjem pokušaju. On je pucao u avion, i on je osjetio kako je zrakoplov завибрировал, ali bilo je prekasno izaći i provjeriti što se dogodilo. Joj grču polugu natrag, a horizont je nestao. Mi smo bili slobodni.
  
  
  Njezin je nastavio pritiskati lijevo kormilo pravca, da se krene desno, a mi smo letjeli iznad kraj polja, ne više od stotinjak metara iznad tla. Uspon moj je bio cool, pod iznimno kosim kutom od gotovo kilometar. Zatim niveliraju njezin ego, i skrenuo lijevo. Kad joj je odletio u kut, joj mogao vidjeti korake na pisti. Tamo negdje, gdje joj je izbio na slobodu, nestabilna požar. Džip je, mora biti, prevrnuo i zapalio.
  
  
  Joj se popeo na visinu od 35 000 metara, krenuo na zapad-jug-zapad, prati i hlađenje i niveliraju avion. Činilo mi nah ugodna putna brzina oko brojevima čvorova, i kako bi nam krenuti hotela diljem zračnog prostora bivše Jugoslavije, da mi je svejedno volio da biste dobili osloboditi od opterećuju zrakoplova. Joj mogao popeti malo veći, ali još uvijek ne toliko da se izbjegne obala aaas-a i baterija s-2. Osim toga, ljudi straga već dovoljno zaleđeni sa svim tim otvorenim kolapsom. Ako joj заберусь gore, onda ću ih napraviti samo gore.
  
  
  Joj, pogledao kroz bočni prozor, pokušavajući se orijentirati, ali ništa nije vidio. Međutim, u općim uvjetima moj smjer je bio u pravu, a u ostalom to nije imalo velikog značaja. Prije ili kasnije, mi bi postigli Jadranske obale, a zatim i u Italiji.
  
  
  
  Poglavlje 12
  
  
  
  
  Zavjese затрепетал tako snažno da sam nije primijetio kako Падра opet ušao u kabinu. Nisam ga vidio dok nije pao na mjesto drugog pilota. Tamo je tiho izgledao kao da je preuzet ispušni plinovi oko desnog motora. Za koji trenutak on se okrenuo prema meni. i rekao je сдавленным glasom: "nikada prije Nisam letio".
  
  
  — Ne brini, Mljeveno meso. Ponekad mi se da mi je prvi put.
  
  
  — Gdje ćemo u Italiji?
  
  
  — Ne znam, mi ćemo ići do najbliže piste. Možda u Пескару ili dalje na obali, nedaleko od Barija. Sada je najvažnije da mi je nestao oko zračnog prostora bivše Jugoslavije. Čim smo минуем otoka Palagruža, mi smo od njih će otići.
  
  
  "Igra će pobijedila". On je dopustio da ovaj izraz skliznuti kroz ego usta. 'To zvuči prilično dobro. Koliko vremena će nam trebati za to?
  
  
  "Četrdeset, četrdeset i pet minuta. Dva puta više do talijanske obale. To jest, ako nas ne imati novih problema.
  
  
  - To ne će, - samouvjereno rekao je on. "Mi smo ostavili naše neprijatelje iza sebe".
  
  
  — U najmanju ruku, Метковича. I joj, sumnjam da će oni pokušati da iskoriste nas nad kopnom, gdje može biti previše svjedoka napada. Ali čim se mi nađemo nad morem, postali smo lak plijen za sve ono što su vam poslati u Kaštel Štafiliću.
  
  
  "Kakvi su izgledi, ako to učine?"
  
  
  Nju je rekao emu istinu. "Otprilike isti kao i kod Аптоса".
  
  
  — Aaa, — rekao je nježno. Poslije stanke upitao je: "Onda, zašto ne bismo letjeti ispod, kako bi se izbjeglo da ih radara?"
  
  
  "Suvremeni radar može otkriti karte gotovo od nule metara, — objasnio joj emu. — Iako je malo zdravog razuma reći im što je naš put leta: najkraći put na cijelu državu. Ne želim pasti ispod, ako oni napadaju i mi morati manevar, ili ako nešto pođe po zlu, i ja ću morati pokušati planirati. A oko za ljude joj ne želim ići gore".
  
  
  On understandingly je kimnuo. "U leđima je hladno, a neki se ljudi boje umrijeti od nedostatka kisika".
  
  
  — Ovdje nije baš usred ljeta, — прорычал sam. — Vrati se i reci im da oni ne će umrijeti. I recite im da dišu kroz ruke, ako pred njima previše jak vjetar.
  
  
  Joj opet provjerio senzori, ali je sve bilo u redu. Brzina je ostala ista, tlak ulja i temperature su još uvijek bili na desnoj strani crvene linije. Motori su još uvijek zvučao je tako kao da su radili na redovnom letu.
  
  
  Joj, pogledao dolje, kada je obalna linija pretvorio u lanac svjetla, dosadno svjetla nekih primorskih gradića i ribarska sela. Ogromna siva prostranstva Динарских Alpa sada je ostao iza mene, a ispred mene je ležao ogromne, glatke dine dosadno vode, pustinja Jadrana. Tamo dole je bilo jebeno mokra, ali odavde je izgledalo kao pješčana pustinja. Stari avion je nastavio huka, i to je gotovo počeo vjerovati da nam je to uspjelo.
  
  
  Potom je čuo nečiji giggles. Joj, okrenuo i vidio da je Sofija i Арвия протиснулись u kabinu. Vuk je s Sofije, i on je izgledao tako jadno, koliko može biti несчастно ljubimac".
  
  
  — Mi smo već iznad vode, — rekao joj ih. "Kroz deset ili petnaest minuta svi mi možemo disati ценымногие lakše".
  
  
  Žene smijući i толкались kod prozora, da biste vidjeti van. Joj, pogledao Sofiju i sjetio надменную, презрительную ženu koju je sreo prvi put, i sve što sam mogao učiniti je okrenuti se i mahati glavom. Ona je radije umrijeti nego priznati da u njoj ima nešto lagano i женственное. Ipak, on je, očito, bio je prisutan u njoj u skrivenom obliku.
  
  
  Kabinu iznenada početak snažno tresti, kao da je ogromna ruka uhvatio avion za rep i baš трясла ego. Srebrni, bljeskalica je sve to prošlo mimmo prozore, na koje je ukazala Sofije i leti dalje, singes nas яростным naletom uzorkovanje zraka.
  
  
  Njezin se borio s volanom i pedale, ispraviti mogući skliznuti, a zatim je ponovno pogledala u prozor. Zapravo, to i nije bilo potrebno: ja sam znao da je to to; a također ga je znao, da za još jedan srebrni bljesak je bio visoko iznad nas.
  
  
  "Sofija, Арвия, vratite se na ostatak. Brzo. Reci im svima, tako da oni uvukao pre, što je moguće dalje, pogrbljen i opuštene glave.
  
  
  Oni su učinili ono što sam rekao. Joj, gledao u Падру. On je držao u rukama nalaze im se u avionu signalne rakete, kada je muče bore skliznula na ego čelo. — Problem, zar ne? — rekao je on, drzi mi je nekoliko projektila.
  
  
  — Pun, — sumorno rekao sam. "Hrpa мигов".
  
  
  Mig-21-F, biti precizan. "Фишбед" brzinom od 2,2 Maha raketama zrak-zrak", "Atol" pod krilima. Najbolje što se može ponuditi Jugoslavije. Oni zajedno protiv dvadeset godina, nenaoružanih vijčanog aviona.
  
  
  'Što bismo trebali učiniti? Zar ne bismo trebali spustiti ispod?
  
  
  "Visoko ili низменному, to ne smeta. Ali kada su приблизятся, Mljeveno meso, svjetlo toliko raketa, koliko možeš, i выбрось ih u prozor.
  
  
  'Ne znam.'
  
  
  — Nemam vremena objašnjavati. Glasovati oni idu.'
  
  
  Avioni su letjeli po širokom, пикирующей luku, koja je trebala biti nešto iznad našeg rep. Sa zavijanjem od oni su letjeli, gotovo dodirivanje vrhovima krila u fantastičnoj redovima.
  
  
  "Sada, Mljeveno meso," povikao sam. "Выбрось ove rakete".
  
  
  Također je zapalio raketu tako brzo kao što sam mogao, i baciti ih oko prozora. Ona bi radije imati pištolj Natalia, koja отодвигал bi svjetionici daleko od aviona. Ali ga ne bih uspio napuniti i pošalji ego Duhovnik, a Миги su već previše blizu.
  
  
  Iza nas, oko krila Мигов slomio četiri male eksplozije. Kao što sam i pretpostavio, oni su granatirali nas oko svojih Atola. Rakete brže, više i uredniji nego oružje. Атоллы došli do nas, kad Миги skočila, da svake godine na strašan vatromet izvan dosega. Pod nama rakete izbio je užarenim добела plamen, singes naše krila i stomaka. Rakete мелькнули licks, a zatim se jedan po jedan zaronio dolje, daleko od aviona, nakon pada svjetionici-rakete.
  
  
  'Što je . .. što se događa? — koncentracija Падра s otvorenim ustima.
  
  
  "Атоллы privlači toplinu, a popustom rakete odaju više topline nego što zapravo naših starih motora". Joj objasnio emu. "Ponekad biti malo zastario — to je prednost."
  
  
  Raketa je pucao daleko ispod nas, na tzv ciljevima u smjeru Jadranskog haljina. Oni su nestali ispod površine, i kroz trenutak more eksplodiralo kuglicama narančasti plamen i cvrčanje bijelom pjenom.
  
  
  — Ha — воскликнула Падра. 'Učinili smo to. Mi smo otimali im zubi".
  
  
  — Ti tako misliš, — odlučno sam rekao. "Mi мигов više očnjaka, i oni su već vraćaju sa sljedećim zalogaju".
  
  
  Dva югослава su samo dvije srebrne točkice iza nas, i oni su se brzo približavali. Joj obrisao rukava мочку, obrišite znoj, pokušavajući misliti. Ga otpusti gas, i mi smo počeli padati u širokom strmom скольжении. Moje ruke su bile mokre od banke instrumente. Tri tisuće metara, a još niže.
  
  
  — Znači, mi ih gubimo, rekao Падра.
  
  
  Ego naivnost podigao napon i me рассмеяться. "Mi привязанной koze još više šanse protiv Princa, Mljeveno meso. Ali ako moramo roniti, ne želim pasti previše daleko. I možda, samo možda ću ga držati ih dovoljno dugo dok mi ne križaju inozemstvo.
  
  
  — A ako mi dođe talijanskog zračnog prostora?
  
  
  "Može biti, samo Миги onda neće ići za nama".
  
  
  Visinomjer pokazivao je 2500 metara, onda je 2000, a njegova je nastavio padati. Joj, nadajući se da ako Миги i napadnuti, onda će to učiniti sada. Ako bi oni to učinili ga mogao uzeti jedan kroz njih s nama.
  
  
  Ali borci su ostavili iza sebe, kao da se cijeni nas. — Što to oni rade? — nervozno je pitao Падра. — Zašto ne idu?
  
  
  — Oni će to učiniti uskoro. Može biti, oni će se održati bacanje novčića, saznati tko će doći prvi.
  
  
  Lijevi Trenutak izašao na izgraditi na jog, opet u klasičnom stilu. Polako, ali zapravo je on granate iznad nas, idući prema dolje pod kutom u odnosu na našem rep. U strmoj strani okreće ga, okrenuo za 180 stupnjeva, замедлившись tako da je moj brzinomjer lebdio tik iznad kritične brzine vrtnje. To mi je pilot Treperi пикировать malo hladnije. Ali Mig-21 — okretan avion, i mi trebamo na trenutak ne пропадали širom polja. On je došao liže za određenu direktan pogodak.
  
  
  "Strojnice. .. — počeo je Падра.
  
  
  — Oružje, Mljeveno meso, — ravnanje njegov ego. "S tim starim škrinju je dovoljno nekoliko bližnjih napada, kako bi se u potpunosti prekinuti nas u komadiće".
  
  
  Uslijedilo bombardiranje olovom. Trup je prožeta sita kuhinja , a krila ispunjen rupama veličine šake. Kabinu zasjala blistav bljesak svjetlosti. Ledeni vjetar je zavijao kroz razbijeni vjetrobran, a na ploči s instrumentima počeo вырываться gusti, crni dim. IL-2 je oštro grču.
  
  
  — Učini nešto, plakala sam Падра. — Onda ti ništa ne možeš učiniti?
  
  
  Joj, uhvatio je za poluge, moleći da su još uvijek radili i nastavili raditi još jednu sekundu. Samo jedna sekunda...
  
  
  — Da, — vikali su joj u reumatizma. 'Sada!'
  
  
  Joj надавил na polugu krilce i grču rudo sebi na koljena, ispuštanje cijeli plin. Brod содрогнулся do kostiju, pokušavajući ponovno se popeti, iznenada дернувшись repom, u nemoguću situaciju.
  
  
  Trenutak je planirao letjeti iznad nas, a zatim se vratiti u krug, ali ga je izveo avion na svoju putanju. Odjeknuo je zaglušujući urlik, kada je pilot pokušao počiniti strmo penjati se, da se ne sudaraju s nama, prevrnuo od zastave dozvole za izvršenje i pucao nam se u lice plamen. Lunar sergej zasjala na srebrno krilima, kada je posada iso svim silama pokušao upravljati avionom. Ali zbog ega, brzine i naše visine, mi smo bili sada na nadmorskoj visini od 1500 metara — kod njih više nije bilo visine i prostor za to.
  
  
  Bitka je bila kratka. Moderni borac je bio angažiran protiv ветхой rudarstva i modernim oružjem dokaz za svoju neefikasnost. To mjerenje nije u mogućnosti birati visinu, kada je more porasla, da ga pokupiti. Kupola отлетел prije, a lik kacige očajnički su pobjegli van. Zatim se zrakoplov srušio se u Jadransko more.
  
  
  Vrh krila udario o val, i on закружился u zraku, dok je drugi aktivan odmor nije uzela ga, a on je prevrnuo naglavačke u ложбину vala. Tu je on ležao, брюхом prema gore, kao da je mrtva galeb raširenih krila. Polako je počeo tonuti.
  
  
  Imali smo svoje probleme, s kojima se morao boriti, ali to nije bilo moguće napraviti na oduševljen krikove Падры. "Mi smo srušio ih! Hej, Carter. Pa i šala.'
  
  
  — Naravno, šala, — gorko frka sam, nastavljajući pumpa za gašenje požara. "I, naravno, znate li tko se zadnji smijati?"
  
  
  Kabina je pretvorio u mokru kasu, dok joj je pokušao uskladiti avion i ugasiti požar. Cijeli zrakoplov je bio изрешечен, desni motor žao дергался, извергая mastan dim. Plamen лизнуло zrak i обугленное krilo, ili ono što je od njega ostalo. Njegova mračna mislio, koliko oko naših putnika je poginulo ili je ranjeno.
  
  
  "Падра, vrati se i pogledaj kako поживают naši ljudi", — povika joj kroz gromoglasan umire motora. Joj je grozničavo radio na огнетушителях motora, тушив vatre u desnom motoru pjenom. Падра ustao sa stolice i uhvatio za zavjese. 'Ali. .. možemo to učiniti sada?
  
  
  "Možemo letjeti dalje na jednom motoru", — žurno je rekla da joj emu. "Ako ga mogu ugasiti vatru . Ali tu je uvijek onaj drugi Trenutku.
  
  
  'Mi Ne možemo . .. ?
  
  
  "Ne, ovaj vic se aktivira samo jednom. Više od toga, kod nas nema za to snage. Žuriti!'
  
  
  Joj ne hotel, da je on bio u kabini pored mene, kad dođe konac. Glas zašto oni koriste zavoj na očima u pošasti. Početkom drugog Oka već je bio na položaju, i emu ne ometa u ego igra, kako drugačije. S nemilosrdnom preciznošću on dođe do nas. I nitko oko nas ne bi rekao da je to opet.
  
  
  Joj выравнивал отказавший motor, malo planiranja, održavati brzinu, istovremeno подравнивая ostaci kormilo pravca, uravnotežiti nejednake vučna sila lijevog motora. Trenutak okrenuo za napad.
  
  
  — Gledaj, — uzviknuo Падра. Tek tada joj je, i primijetio sam, da je on izvršio mog naloga. On je još uvijek stajao pored mene. "Gledajte, to nije sve".
  
  
  On je ukazao kroz razbijeni vjetrobran. Bio je u pravu: do nas je došao još šest boraca. Na djelić sekunde strah stisnuo moje grlo, a potom je shvatio da to nije Миги. To je pola eskadrile borbenih zrakoplova G-91Y "Фиат" sa zeleno-bijelo-crvene кокардой talijanskog ratnog ZRAKOPLOVSTVA.
  
  
  — Bože moj, — presretan sam. "Mi smo u inozemstvu".
  
  
  — Drugi avion još uvijek će biti napadnuti? Kod njega uvijek ima vremena.
  
  
  'Ne znam.'
  
  
  Njezin je održan dah, nagađanje, kao Падра, završi li Treptaj njihov napad i usuđuje li međunarodni incident. Trenutak mogao letjeti u krug oko starijim i pluća G-91Y. Joj shvatio zašto su ovamo stigli G-91, a ne F-104. Oni bi mogli početi s biljnim piste u blizini.
  
  
  Talijanski zrakoplov približavao, расплываясь na horizontu. Trenutak заколебался u neodlučnosti. Onda odjednom взвился i nestala u daljini.
  
  
  — On se vraća, Carter, — сдавленно всхлипнул Падра. "On se vraća. Znači li to da...
  
  
  Da, nasmijao sam se. Joj omogućio navigacijska svjetla, поворотную platforme, zatim uključio radio.
  
  
  — Da, — rekao joj je emu. "To je dobitni igra".
  
  
  
  Poglavlje 13
  
  
  
  
  Pescara — lijepo izletište na ušću Фольи. Ovdje je malo industrije, ali, što je još važnije, mnoge pješčane plaže, topla voda, vruće sunce. Nažalost, to je gotovo ništa nije vidio, osim kroz svoje hotelske sobe.
  
  
  Ga zaustavio u hotelu Pensione Cristallo u blizini plaže, gdje povjetarac i nježno lapping valova su mi pomogli da se oporavi od ozljede. Hok mi predstavio dva tjedna bolovanje zbog OH.
  
  
  Iskrcavanje pratnje je prilično neuzbudljiv onda naše tranzicije; a zatim običnom натовской žuriti naselje je prošlo glatko. Naš čovjek u Rimet je došao, da se presavijeni list papira, koji ga je uzeo u Princa, a on je kasnije rekao mi je da je smisao ove poruke se sastojao u tome da Albanija priprema državni udar u Jugoslaviji, uz pomoć nekoliko jugoslavenskih boraca otpora. Ih vođa, neki "Milan", bio je do tada mrtav. Fantastika.
  
  
  Joj, riskirao život i zdravlje, da bi dobili točno to poruku na Аптоса. To je bio jedan oko najvažnijih ироничных rezultata moju misiju. Ali onda joj se sjetio da je poderao iz pod nos, jugoslaveni tenk i avion, i proveo dio stanovnika sela putem ih vojsku i zrakoplove.
  
  
  Talijanska vlada заботилось o stanovnicima Джзана; ona гарантировала utočište i obećao posao. Sofija, Падра, i dvije od posljednjih ljudi širom ih grupe namjeravali vratiti u Jugoslaviju, da nastavi borbu za neovisnost, ali dok se odmarao sa mnom u hotelu. Vratar podiglo dosta buke oko Princa, ali Падра prepala ego još više nego Princ, i na kraju je vratar pristao.
  
  
  Vuk je sada bio s Падрой, jer u ovom trenutku emu nije bilo potrebno ništa, osim kućnog ljubimca.
  
  
  Падра i Princ su stajali vani, u hodniku, čuvajući moje vrata za slučaj, ako su znatiželjni da će pokušati da me zamarati. Joj ležala gola na širokom ležaju. Арвия je ležala pored mene i ласкала me svojom čvršće grudi.
  
  
  S druge strane Sofija senzualno vozio, grickanje мочку moje uho.
  
  
  To je trajalo već četiri dana, senzualno, mahnito i lagodno, isprekidanih samo doručak koji smo jeli u sobi. Djevojke su, izgleda, shvatili, da me za njih je dovoljno da se dijele.
  
  
  Oni su se složili o tome zajedno tijekom putovanja vlakom. I da ga mogao zamisliti najgori oblik bolovanje.
  
  
  Nit
  
  
  
  
  Sadržaj
  Poglavlje 2
  
  
  Poglavlje 3
  
  
  Poglavlje 4
  
  
  Poglavlje 5
  
  
  Poglavlje 6
  
  
  Poglavlje 7
  
  
  Poglavlje 8
  
  
  Poglavlje 9
  
  
  Poglavlje 10
  
  
  Poglavlje 11
  
  
  Poglavlje 12
  
  
  Poglavlje 13
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  
  Naš agent u Rimet je nestao.
  
  
  preveo Lav Шкловский u spomen na погибшем sinu Антоне
  
  
  Originalni naslov: Agent vermist in Rome
  
  
  
  
  
  Prvo poglavlje
  
  
  Od AI postoji više apartmana u hotelu na Manhattanu, koji je neću nazvati. Njezin je prijavljen tamo, a onda dva tjedna R&H (odmor i oporavak) ranč AX u lovačkim угодьях Virginiji, nedaleko od Washingtona, dc.
  
  
  U ovoj organizaciji postoji nekoliko svojih agenata uvjetima ego zaposlenika, i to mi daje kućni osjećaj . To je također zadovoljava iso Hawk na sigurnost; - Hok, siva, anonimni i ironično voditelj AX. S jednakom lakoćom šalje me na neki port kabak, кишащий головорезами, ali u tom trenutku, kad joj se vratio u SAD, a zatim je opasan zadatak, on me gleda kao da joj je bio neposlušan svojim djetetom.
  
  
  Imam još ostao dva mjeseca neplaćenog dopusta, i to je bio odličan kraj vojnog mjesto za početak. U mom apartmanu je bila velika spavaća soba sa super-kupatilo i dnevni boravak s potpuno opskrbljena bar. U nen je kuhinja s poslugu u sobu, a kuhar uzrokuje da mislite da ste u Parizu doba Napoleona Trećeg, a ne u mračnoj New Yorku. I održavanje je bio uzdrzan i učinkovit. Ja sam također bila hrpa štednje na plaćama, koje su akumulirane na mom bankovnom i pretpostaviti.
  
  
  Joj skinula slušalicu uz krevet i nazvala prekidač broj Тигги.
  
  
  Тигги — to je Tabita Инчболд. Пятифутовая savršeno preklopljene engleska дворянинка (otac — graf), koji je mijenjao privilegije lokalnog plemstva, na posao tajnika u tvrtki za odnose s javnošću Madison avenue.
  
  
  "To Je Nick Carter, Тигги".
  
  
  "Uh ti si." Glas joj je bio mješavina кокни i australije. 'Ti si ovdje? U gradu?' Тигги omot puno smisla u nekoliko kratkih riječi.
  
  
  Trebalo je samo nekoliko minuta živo chit-chat — razgovor Тигги je bio pun завуалированных aluzija na naš posljednji nezaboravan večer zajedno — da zakaže sastanak za cugom i zajedničke večere.
  
  
  U to je vrijeme bio polovica četvrti. Ga je prihvatio dugu kupku i završio ledena tušem, da se osvježite i vratiti u život. Kupaonica je ogledalo do stropa, i on je bio zadovoljan onime što je vidio. Opet je u redu. Ko mi je vratio сброшенный аленка, moji mišići su radile, kako je dobro, i nije ostao ožiljak od pokušaja drugi natjecatelj izrezati crijeva oko mog života i koristi ih kako petlju, da se naviknete na mene. Samo slabe srebrno-bijele linije pokazao, gdje ego oštar kao britva je nož кукри je počeo svoj rad.
  
  
  Joj lathered lice i glatko obrijan i čist, prije nego što se nanese opor losion poslije brijanja. Vrativši se u sobu, da joj se ležerno odjeveni.
  
  
  Joj skliznula u svoju jaknu. Nadoknaditi mjesto u odjeći za люгера Вильгельмины, je ispunio lijevi unutarnji minuti kožnim novčanikom. Njezin pogled i upre pogled u ogledalo spavaće sobe i našao sve to je nezadovoljavajući. Joj ravnanje kravatu i bio je spreman otići u bar, koji smo s Тигги odabrali kao polazište.
  
  
  U tom trenutku, kad joj je, stavljajući ruku na kvaka, telefon prodoran zazvonio.
  
  
  — Krojač — rekao je njegov glas, ali još uvijek se vratio i uzeo slušalicu.
  
  
  Joj staviti slušalicu na uho i čuo nešto nalik na snimku karneval, samo obrnuto. Joj pritisnuo crveni gumb na telefonskom pretvarač, uobičajenom opremi privatnim hoteli naše organizacije, i na полуслове čuo poznati glas. "...i joj, znam, da ste na odmoru, ali loš proračun, s kojima moram raditi, znači da nemam još takvih ljudi kao što si ti. Kako bi slab si nam bio, ti si naš jedini dostupan agent.
  
  
  To je bio Hawk. On je bio na drugom kraju žice crveni telefon i razgovarao je sa mnom preko svog ureda u Washingtonu.
  
  
  — Ja sam propustila početak, gazda, — rekao sam, pozivajući se na sve svoje strpljenje. — Molim vas, recite mi još jednom, što se dogodilo... — Rim, — izlanuo je on, još više zaustavljanju do mene. "Nešto вонючее pronađeno je u Тибре. To je nešto- Клем Anderson, i prokleto je mrtav. Клем Andersson je nevažno informator u Italiji. Na samom delle on nikada nije bio dio naše organizacije, ali s vremena na vrijeme nam je pomogao da, opskrbljuje nas informacijama koje veliki dečki oko CIA-e i Interpola mogli ne primjetiti.
  
  
  Hawk, poglavlje top-secret, najmanjih i najsmrtonosnijih jedinice globalne obavještajne službe Amerike, nastavio je: "On nam je poslao gomilu nejasnih pretpostavki o nekom дерьмовом filmu, koji će oni povući. Ovaj film, u kojem špijuniranje i контрразведка predstavljen kao čaroban posao. Ali vi ste sve o tome znate.
  
  
  Jednog dana u nepažljivog trenutku joj je rekao Хоуку da mi se jako svidio film, koji ju je vidio. Od toga dana on je ostavio u meni nakon toga, svojim ребяческим i tvrdoglavi sadržaja. Joj je bio ljubitelj filma. Jedno oko njih uporni, nepremostive zabluda o mom osobnom (ha-ha) života.
  
  
  "U početku joj je, mislio sam da je to još jedan roman u film na iznos od deset do dvadeset milijuna kuna", — nastavio Hawk. "Ali Клем nastavio tvrditi da je sve mnogo dublje. Joj dopustio emu to istražiti, jer je on bio dobar čovjek, vrlo koristan u našoj mreži. Joj već nije obraćao pozornost na to, ali sada Клем mrtav. Tako da, možda, Клем naučio nešto važno. Tebi rezervirali kartu za putovanje Alitalia u 20:15 na aerodrom kennedy, ny. Imaš sat vremena helikoptera, koji vas vodi oko Manhattana do zračne luke.
  
  
  "Ali, gospodine ..." — rekao sam, gledajući, kako je debeo i sočan Тигги nestaje u magli.
  
  
  — Tebi ne treba više od sat vremena, da pročitate list, — umirujuće rekao je on. — Iskreno sada on dolazi na телексу hotela. Pronaći ćete kod u svom poštanskom sandučiću na recepciji. Sve što vam je potrebno, u dvorani, u ovoj omotnici. Novac za troškove, osobne iskaznice, dva pasoša. Joj više neću vas držati. Joj već vidim kako svijetle oči pri pomisli zabavna talijanske slatki život. Ali zapamtite: ovo je posao, a ne šetnja". Joj spomenuo nešto o dodatnom danu u New Yorku, koji mi je potreban, ali Hawk je već spustio slušalicu. To je igra koja joj igrao, i Hawk postaviti pravila.
  
  
  Joj je pozvonio na dužnost uredu dio i zamolio donijeti teleks, koji ju je čekao, zajedno sa svime što je bilo u mom poštanskom sandučiću. Zatim joj je zazvonio u bar i ostavio dama Инчболд poruku o tome da je, nažalost, bio sam pozvan na više terminskih poslova. Kada je dječak trčanje errands došao s телексом i debelim smeđim конвертом, njegova ispružena emu dvije двадцатидолларовые novčanice. Pet dolara su za između lijeve i ukrajine, a ostatak na cvijeće, koje je bilo potrebno dostaviti Тигги. Imam dojam da će za nah isti veliki komfor, što je za mene posao koji mi je iznenada li.
  
  
  Телексное poruku dužine šest metara, развернувшееся, što je ogroman komad toaletnog papira na prvi pogled nije izgledalo više nego dosadno izvješćem o budućnosti chicago trgovine sojinim. Međutim, kada ga je pročitao ego kroz polarizirane prozirne plastične folije sa kodnim brojem četiri na omotnicu, on je otkrila ego važan sadržaj. Potpuno izvješće o aktivnostima i prijavljivanje Kontakt Anderson, moj pokriće za taj zadatak od prapovijesti i drugi pokriće u slučaju potrebe. Adrese dva kontaktnih kuća u Rimet i neke žurno prikupljeni podaci o nazivima, navedenih u izvješćima Anderson.
  
  
  Joj pročitao ego brzo i pažljivo, разматывая papir liniju po liniju i запихивая u standardnu шредерную stroj u našim apartmanima. Više ga pročitao, više uvjeren, da je Hawk šalje me na nekakvu lovu za uklet. On je bio u pravu na početku. To su glasine i ogovaranja, koje je činilo više bitno u reklami filma, nego u istrazi AX. Nekoliko čvrstih činjenica, a ostalo ne više od mjehurića. Lorenzo Conti, talijanski producent širokim predstave, ispunjena seksom i krvlju, ucestvovao na primjer u svim klasičnim produkcijama-od "Odiseje" do "Jagnje Marije", pripremao novi эпопею pod nazivom "Tok svjetlosti" . Film s međunarodnim okupacijom o tome što se može dogoditi tijekom Trećeg svjetskog rata.
  
  
  Krojač, svatko tko je ikad čitao novine, znali o tome. Osim, možda, Hawk, koji je teško uvida u stranom, zatim neko vrijeme uživao vizije, a zatim izbacivanje novine.
  
  
  Conti je bio nepouzdan i pametan momak. Čak i najuspješniji ego filmovima investitorima ostao samo dio profita, dok je Lorenzo, s druge strane, koristi da se dobit na sadržaj svoje palače u Rimet, svoje vile na Capri svog dvorca na jugu Francuske, i veliki broj ljubavnice, plišane životinje, domaćinstava i bilo прихлебателей. Ali jedva da je povjerljive vijesti. Drugi dragi producenti oko Londona ili Hollywooda slijedili on жадной shemi.
  
  
  Клем Andersson je napravio bilješku o необъяснимом ubojstvo mlade austrijske zvijezde. Ubojstvo koje Conti, činilo se, imao na svojoj savjesti, štoviše, da je ubrzo poslije njegove smrti njega je doživjela slom, a on je dva mjeseca podnio ostavku na svoj odmor kod kuće i u klinici. Ali je i to bilo normalno. Zvijezde baš заменимы, kao tajni agenti. I kvarova za zvijezde velikog film baš česte, kao i romane sa start-up актрисами. Partneri Conti na novom filmu postali sir Hugh Марсленд, bivši britanski ministar s upitne financijske ugled, ali ne i stranac vanjski bazen, estrade i neposredan kontakt s engleskim дистрибьюторскими tvrtkama. Dan Piero Симка, nestalan talijanski patuljak; političar i bankar- "playboy", a također je vrlo normalan partner u tom poduzeću, što je Верелдейнде. I, konačno, Стадс Mallory, nezavisni američki producent i redatelj, poznat dvije оскароносными filmovima prije desetak godina.
  
  
  Sastav je bio taj, kao što se i očekuje od epa Conti. Oko deset top imena iz Engleske, Francuske, Italije i zemalja sjeverne i južne amerike. Većina oko njih su bili pozvani zvijezdama samo od pet do deset minuta, ali ih imena odlično izgledao bi u oglasu. Dvije su glavne uloge odigrali Camilla Cavour, najnovija talijanska seks-bomba, i Michael, Sport, engleski lopov u zakonu, koji je imao najbolje godine, ako se ne računaju promotivni vrijednosti.
  
  
  Телексное poruka je potpuno uništen, kao i prozirne list. Joj pao na podu u položaju yoge, da se usredotočite i ponovno pregledati materijal, koji je već bio kod mene u glavu. Joj dopustiti da njegov um postati potpuno prazan, a zatim sve odvijala poruku opet, kao da joj je pročitao ego na višoj razini koncentracije.
  
  
  Nema čuda nije dogodilo. Doduše, glavni likovi filma su varanja, Клем napravio puno bilješke o broju vojne opreme, prikupljene za verziju Conti o Trećem svjetskom ratu: tenkovi, avioni, lažne raketa s podzemnim betonirane бункерами za hranjenje, ali to je, također, bila uobičajena. I on je također morao primjetiti da s materijalima stiglo mnogo talijanskih, engleskih, američkih i натовских časnika komunikacije.
  
  
  Svaki veliki film o ratu, čak i ako je pravni samo do pola, može računati na formalnu suradnju vlade. To je također nije bilo ništa neobično. Imao je samo ono što Клем je ubijen. Ali ni to nije nužno imalo stav ego istraživanja film Nit Svijetu . Sudeći po nekoliko bilješki, Клем je порядочным osobom, ali prilično sumnjivo zbog svoje ovisnosti o kocki, i zbog svoje stalne duguje nezakonito ростовщиками. I razloga zbog kojih se našao u Тибре, može biti mnogo više od ega znatiželje o киноэпопеи.
  
  
  Imao sam deset minuta da se opet okupe. Joj uzeo Вильгельмину, moj Luger, Hugo, moj štikli i Pierrea, plinsku bombu, oko ih tajne odrezati na dnu kofera i opet spremio odjeću koju joj je samo da uredno obješen u ormaru spavaće sobe. Joj skinula jaknu za staviti наплечную kubura. Joj zavrnuti rukav i kopča uske ljuske стилета. U ovom trenutku mi nije bila potrebna plinski bomba, gdje joj ee obično stavim, pa joj je postavio Pierre u minuti. Je već naručio račun, i glasnik je pokucao na vrata, kad joj je opet obukao jaknu.
  
  
  Joj bacila je sve oko glave i fokusiran na svoj novi identitet. U zračnoj luci kennedy, ny joj je već bio Roger (Jerry) Карром, bogat техасским uljar, koji je na pameti samo jedno — uživati u životu i shvatiti da ima prihode, koji nikad neće presušiti. To je ova uloga joj je volio igrati, ali Hawk, krojač uzmi, ne daje mi dovoljno dijelu.
  
  
  Kao Grad, da je potrebno ulagati u ovaj film nije za to da zarade, a kako bi uživati u perspektivi društva zrelih zvijezda na doručak, ručak i večeru, a možda čak i vrlo, vrlo kasno перекусом. Sviđa mi se takve stvari u mojoj ulozi Nick Carter, ako ne i činjenica da to ometa moj rad. Ako sam morao izaći na ulogu Jerry Carra, imao bi drugo pokriće s putovnicom; to Bin Carpenter, novinar-slobodnjak. Nekoliko pijanica, распущенная slika iz veće socijalne slobodu kretanja, nego texas playboy.
  
  
  U zračnoj luci kennedy, ny улыбающаяся djevojka, koja je izgledala kao da je sišla s internetu u doba Renesanse ili jedan oko posljednjih talijanskih filmova, dao je Jerry Grad avionsku kartu prve klase. Dao prave signale u putničkom tunelu, i mene propustili bez potrage mojih osobnih nakita: люгера, nož i bombu.
  
  
  U kiosku u dvorani ispadanja je kupio dovoljno časopisa i knjiga u meki, da ispunite let preko New Yorka u Rim u slučaju, ako ga ne mogu spavati. U idealnom slučaju joj je bio san u početku zadatka, ali to mora biti učinjeno na prirodan način. Čak i najbolji liječnici u AX se s pilula, koja se bavi dala bi mi san, oko kojeg joj je, van s takvom fizičkom pripremom i prisutnošću duha, kako bih želio.
  
  
  Avion Jumbojet je bio ispunjen samo dopola, i on je bio gotovo jedan u prvom planu klasi. Sergej uključeni podsjetnik, ne pušiti, i njegova пристегнул pojas. Imao sam pet minuta, promatrati mojim kolegama putnika — opreza, koje sam uvijek prihvaćam, putujući li je u avionu, u autobusu ili u повозке nacrtao magarca. Joj, mislio o tome, koliko joj mogu opustiti i koliko je to sigurno.
  
  
  Putnika je bilo samo deset osoba. Četvero poslovnih ljudi, bliskih prijatelja do prijatelja, gotovo jednake u svojim tamnim odijelima i s tim diplomatske portfeljima. Tri para srednjih godina sa zlatne ploče s imenima, koji su identificirali pa kao članova luksuzne turističke grupe svjetske turneje. Sve je normalno, da je nevin i dalekoj, ostavljajući mi je broj sjedala za sebe, sa nekoliko praznih redova ispred i iza mene.
  
  
  Kako je samo zapalila zelena sveti, i mi smo se našli u zraku, njegova se vratio u wc. Tamo sam skinula kubura s Люгера i korice sa стилета. Vrativši se na svoje mjesto, stavila ih u vlastiti diplomatski portfelj i okrenuo dvorac sigurnosti. Ako sam dovoljno sretan da zatvori oči tijekom leta, ne želim riskirati tako da je moja jakna расстегнется, a moje kolege putnici naiđete na čudne misli o угонах aviona i tome slično . Ja sam samo pala u jednostavno čitanje, kada interfon просигналил o svom prisustvu. Zavodljiv, blagi ženski glas je rekao na talijanskom, francuskom i engleskom jeziku, što će biti podnesena eda.
  
  
  Stjuardese su bile dvije. Ne bih mogao reći o одноq više nego što je ona bila tamo. Ali druga je privukla moju pažnju od trenutka kada je prvi put primijetio nju. To je bila velika žena. Na nekoliko centimetara iznad mog baca Тигги. I пышнее. Ona njome budu ispunjene svoju причудливую uniforme do zadnjeg inča, savijanje, staviti moj edu. U ovom trenutku svega toga je bilo toliko da je gotovo заполнило cijelu sobu. Joj, sjetila se da je jednom živio francuski kralj, čaše za vino koje выдувались točno po obliku grudi ego tadašnje omiljena ljubavnica. Nju mogao zamisliti da je morao osjetiti taj čovjek.
  
  
  Joj je rekao. - 'Hvala'
  
  
  Ona se nasmiješi. I to je za one žene koje se nasmiješio na putu od svojih dugih, sjajnih, crvenkasto-smeđe kose do najdužih nogu, presvučena najlon pokrivene, do vrhova prstiju svoje briljantne mini-сапожек.
  
  
  "Za večeru crveno vino", rekla je ona. "Ali imamo i Colognola. Crno vino, koji, barem ne zaostaje Soave okruženja bijelih vina, i to se događa po regiji, gdje je rođen. To također može podnijeti.
  
  
  Njen engleski je bio gotovo bez žeton; samo malo ograničenjima u izboru riječi, ali je vrlo uzbudljivo.
  
  
  Ga pitao. - "Tvoja domovina?"
  
  
  "Veneto", rekla je ona. "U Veneciji. Ali joj je u Padovi. Više u unutrašnjost zemlje.
  
  
  "Dozvolite da Colognola", rekao sam. "Ali pod jednim uvjetom. .. '
  
  
  — Tako je, gospodine ... — Ona je jedan pogled na popis putnika, koji je držala u ruci. — Gospodin Carr? Mene catered posljednji putnik u ovoj sekciji, a druga stjuardesa je već otišla sa svojim kolicima. — Da si probati to vino sa mnom, — rekao sam.
  
  
  — To je potpuno kon učinio, čvrsto, rekla je ona. Ali to je više zvučalo kao početak nečega, nego na potpuni neuspjeh.
  
  
  — Pravila su osmišljene da ih ne krše ili, barem, kršiti, синьорина, — rekao sam. — Синьорина?
  
  
  — Синьорина Morandi — rekla je ona. I opet je blagoslovio me jedan oko njih обволакивающих, всеохватывающих osmijeha.
  
  
  "Розанна Morandi, gospodin Carr".
  
  
  — Jerry, Розанна, — rekao sam. "Možemo li pregovarati zaobići neke oko tih učinio? Izgleda da je tvoj odjel je bio pun. Joj sjetio svoju privremenu ulogu bogatog naftom prijatelj playboy i pronašao u novčaniku dvadeset. "Ako si отдашь je svoju djevojku, ona sigurno će biti u mogućnosti voditi brigu o ostatku putnika?"
  
  
  Osmijeh sada je osmijeh konspirator.
  
  
  "To je više u suprotnosti s pravilima, Jerry", reče ona, uzimajući jbeil. — Ali Анджеле to će vam se svidjeti. To je par čarapa za nah. Joj se uskoro vratiti s Colognola. To je isto lako i meko, kao Soave, ali čvrsto.
  
  
  'Kako si?' Joj je to rekao prije nego što je ona otišla.
  
  
  — Možda — rekla je Розанна. 'Vidjet ćemo.'
  
  
  Ubrzo se vratila s dvije boce Colognola i mali pladanj s hranom za sebe. Ona je pala na sjedalo pored mene i stavio u ladicu na policu ispred sebe.
  
  
  "Postoje samo dvije nedjelje", rekla je ona. "A onda opet počinje kaos . Tada počinje turistička sezona. Sva mjesta će biti zauzet. Svi oni žele nešto drugo. I ove debele stare biznismeni, koji počinju da me patiti, jer da su pročitali nešto o tim talijanskih щипках i sada žele primijeniti to u praksi. Mi ценымногие više volim kad ne tako crowded, kao što je sada. Čak i ako društvo ne misli tako".
  
  
  Ona je prekinula ispuna na bocama i откупорила ih натренированным prometom vadičep. Ona налила malo u moju čašu, da ga je okusio. To je bio jednako dobar, kao što je to i rekla, lako i aromatično, s dobrim završetkom.
  
  
  Joj je kimnuo, a ona se napuni obje čaše. Mi smo pili zajedno u невысказанном tost. Imao sam jak osjećaj da ćemo piti, jedno i isto.
  
  
  Poslije nekoliko čaša Розанна отодвинула разделявший nas nespretno stolica i прислонилась k meni svim svojim težinom.
  
  
  "Tako je već bolje, Jerry", rekla je ona, zaustavljajući se svoje nevine smeđe oči moje, a jedna ruka блуждала na mojoj ruci, koja se bavi preselio u njezine grudi. Ona nije gurnuo ruku, a сжала ga još čvršće.
  
  
  Još jedna stjuardesa je okupio naše ladice i dvije prazne boce pod vina. Sergej avionom isključen, i koliko joj mogao vidjeti, ostali putnici, poslovni ljudi i гастролирующие bogati par srednjih godina spavali. Nisam baš početnik u ljubav na prvi pogled, ali obično se to događa u trenucima opasnosti, napona, oa Nikada, kao sada: jednostavno, spontano i воодушевляюще: od početne razmjene pogleda hranom za snimanje & amp; kategoriju, koje se već ne može izbjeći. U roku od nekoliko sekundi mi je spustio naslon drugog sjedala, i kod nas je sve prostor, privatnost i udobnost, o kojima mogu samo sanjati dvije osobe.
  
  
  Розанна mi je pomogla da skinu jakne, bez podizanja usne od mog rta. Njen govor bio je kod mene u ustima, kao потерявшаяся, испуганная riba. Ona стряхнула gornji dio svoje uniforme i brzo oslobodila od čarapa i cipela. Visoka energična žena s neočekivanim duši lako seksualne leptira.
  
  
  Dalje ощупывающие ruke bile su posvuda. Ispod moje расстегнутой košuljom, sada beskrupulozno niže i više uporno, a zatim кусающий usta i traženja jezik. Dao hej onoliko koliko je dobio. Zatim ju je napao nah, tamo gdje se ove klasične duge noge, a zatim su slijedili polako bistre minute međusobne ekstaze. To nije zahtijevalo riječi; naše svjetiljke već su nam rekli sve.
  
  
  Kada smo zajedno postigli vrhunac, Розанна samo duboko вздохнула sa zadovoljstvom.
  
  
  Još uvijek odmara, kad Розанна, sela otvoreno i smijala pored mene. Ako se ne računaju jednostavno румянца i toga, da je osmijeh joj sada sličila упитанную mačka osmijeh, ona je bila sasvim uzorku respektabilna i časna stjuardese уделившей nekoliko minuta lupetati, i ništa više, s респектабельному putnika.
  
  
  "Ako si ikada opet želite letjeti s nama, Jerry, — rekla je ona, — biti sigurni da provjerite, da to činiš u off-sezone, kao što je sada".
  
  
  Ga pitao. — "Baviš ljubavi samo u zraku? — Na kraju, ga planiram ostati u Rimet na nekoliko tjedana. Možda ga mogao koristiti svoje slobodno vrijeme, da se svake godine sve glavne atrakcije. A to znači da si — najviša točka svih vrhunaca.
  
  
  — Pa, hvala vam, Jerry, — rekla je ona. "Mnogo sam letjeti tamo i natrag. Ali ako ga besplatno, možete me kontaktirati na ovaj broj. Ona mi je dala broj telefona, koji uredno zapisati u bilježnicu. "Mislim, bilo bi lijepo saznati, što još možemo učiniti na zemlji bez svih tih ljudi oko nas". Ona je jednom rukom mahao drugim spava putnicima i захихикала. 'Gdje si остановишься? Ako to nije previše bezobrazan, možda ga mogao nazvati tebi tamo.
  
  
  — Albergo Le Superbe, — rekao sam. "A ako me tamo neće biti, ostavite poruku".
  
  
  — Što ćeš učiniti u Rimet, Jerry?
  
  
  To je bio nevin i vrlo očito vadičep, ali sam se osjećao kao radio moj sustav upozorenja. Trnci u vratu, koji je, kako sam shvatio, je instiktivno znak opasnosti.
  
  
  To je bio vadičep, koji je mogao postaviti mi je bilo, ali trenutak je bio neuspješan. Gotovo svatko učinio bih to mnogo ranije. Priprema blizini se uvijek odvija kroz razgovor, i nitko ne čeka od seksa, da se malo omekšati cilj. I "cilj" — to je ono što sam osjećao od prvog trenutka. Trebalo mi je svega nekoliko stotinki sekunde obraditi ovu misao u mojoj golova.
  
  
  — Želim posjetiti tu киношников, — rekao sam, ne prekidajući razgovor. "Ovaj Lorenzo Conti. Možda joj je udahnuti malo novca u ego novu inscenacije".
  
  
  "Ah, Nit Svijetu", rekla je Розанна, i to je gotovo vidio kako releja su kliknuli u duhovima za nasmijana, senzualan lice Madone u tamno-tamnocrvena okvir. "Ako ćeš se sastati s takvim ljudima, od tebe neće biti puno vremena za susret s nekog stjuardese Розаной".
  
  
  Njezin ju je uvjeravao da je tada našeg zajedničkog orgazma ona nikada ne može biti za mene beznačajna.
  
  
  Mi smo malo chat o sebi, o najboljim restoranima u Pjesmicu o tome, što je prekrasan hotel Le Superbe, i tako dalje. To je opet bili nevini разговлры, ali joj je donio to, da onda o tome kako se to dužan moje putovanje u Rim s "Kraj Svijeta" , ona swept svako znatiželju.
  
  
  Tako da smo pričali i drijemam u roku od nekoliko sati, sve je još uvijek velik. Zatim Розанна ispričao.
  
  
  "Eda još nije podnesena", rekla je ona. "Doručak pred slijetanje. Ti ne spaljivali moj broj telefona, Jerry?
  
  
  Joj je rekao hej, ne, neću to učiniti.
  
  
  Nisam rekao ej, da bih nakon ega связному AX u Rim za in-dubina istraživanja синьорины Morandi, ee biografije i sve njene prošlosti i sadašnjosti veze s "Kraja Svijeta" i preminulim Клемом Андерсом.
  
  
  
  
  Poglavlje 2
  
  
  
  
  U zračnoj luci u ime Leonardo da Винея Фумичино pod Rimom je vladao potpuni nered. Njezin je ukazao da je točan naziv i brzo prošao običaje i sigurnosne provjere. Joj jurnu u bitku taksi. Bio je običan štrajk u zračnoj luci, a natječaj za taksi bio tvrd. Na kraju ju je pronašao prijateljskog kopile, koji je pristao da me s mojim torbama u grad zajedno s druga dva putnika samo za udio na osobi iznad ukupnog iznosa.
  
  
  Oni su dobili svoju rezervaciju u hotelu Le Superbe, a Hawk je napravio svoje uobičajene vješte pripreme. Me tretiraju tako kao da joj je stvarno pod kontrolom техасские milijune. Kad joj je pristupio, pitao registrirani li također Стадс Mallory ili sir Hugh Марсленд.
  
  
  — Oboje, gospodin Carr. Recepcionar s radošću potvrdio podataka AX o tome da Le Superbe je neformalni stožera sjedištem kreatora Wereldeinde.
  
  
  — Onda joj samo ću napisati im poruku — rekao sam. U mojoj ruci je bio komad hotelskoj papira, prije nego što ju je izvadio olovku oko džepa. Nju je napisao oba jedno te isto, čime se pokriva rizik da jedna prema poruka nestane. Njegova hotel kontaktirati što je prije moguće. "Dragi gospodine Hugh — napisao je nju (i "Dragi Mallory" u drugoj poruci), — Lew, Kevin naredio mi увидеться s vama u Rimet. Joj želim da film шталь remek-djelo. I mislim da je "Концец Svijetu" još uvijek može biti prilika da to učinite " .
  
  
  Staviti veću неразборчивую potpis, i clerc je potrčala za скрепками za poslovne kartice, za koje mi je dao Hawk, идентифицировав mene kao člana zastupničkog хьюстонского gospoda kluba .
  
  
  Glasnik poveo me na šestom katu, u sobi koja je izgledala više elegantno, nego onaj koji sam ostavio u New Yorku. Le Superbe započeo svoju lancu hotela život u svijetlim vremenima na prijelazu stoljeća, i s ego brojnim promjenama stila i реконструкциями, nikada nije slijedio moderni trend povećanja popunjenosti kroz podjelu svojih apartmana na manje prostore. Joj izvadio dvije nove novčanice od 1000 lira za messenger, a zatim je predao emu jedan na 5000 i rekao mu da je vrati na maksimalnu brzinu sa najnovijim i najvećoj karticom Pjesmica. Joj prilično dobro poznavao grad, ali planirao brzo će se naviknuti, čeka se odgovor od moje bolje skup: dvije poruke.
  
  
  On se vratio prije nego što ga je završio распаковываться. Kao nagradu joj je odustao od polaganja, za koju se on vratiti hotel.
  
  
  Njezin je proveo pet minuta сосредоточенного pažnju na karti, koja se bavi разложенном mogućnosti pokrivači pola mog kreveta u baroknom stilu. Što ga je potvrdio svoje znanje o prošlosti, ispunjen nekoliko nejasne mrlje u memoriju i odredio lokaciju naše kontakt adrese: jedan u plemenitom Parioli, drugi u živahnom Trastevere na drugoj strani Tibera.
  
  
  Za daljnje potrebne i uobičajene rutine ju je, izvadio "Luger" iz diplomatskog кейса, разобрал ego i капнул uljem udarnog mehanizma. Zatim ga gol u pet minuta joge. Zatim joj bench press da se malo opusti, što Розанна tako sretno svuče mene u zrakoplovu, želim zaboraviti na oba kraja dana, ako je potrebno.
  
  
  Ako ga nije dobio odgovor na svoje postove, da-onda to ne bi bilo tako, jer što više od nje, razmišljao o Розане — činjenicu da je njegova ekspanzivna predigra je istovremeno efikasan i erotskog, — više je uvjeren da je ona nekako povezana s "Kraj svijeta".
  
  
  Joj pala u dubok san, i sam imao ugodan san, koji je bio opušten reprodukcijom mog sastanka s Розаной. Samo u mom snu u avion, više nije bilo nikog i djela obradili malo potpunije. Dok ne прозвенел alarmantan poziv.
  
  
  Joj probudila brzo, i bio je nezadovoljan. Telefon je zazvonio. Joj skinula slušalicu s kuka.
  
  
  — Gospodin Carr? Ženski glas s lako stranim naglaskom.
  
  
  — Vi se vratite na razgovor?
  
  
  — Sir Hugh Марсленд za vas. Trenutak, molim.
  
  
  Joj čekaše, i previše toplo, previše vibrira glas zauzeo mjesto djevojački.
  
  
  — Govorite s Hugh Марслендом, gospodin Carr, — rekao je on. (Uvijek pazi, ako je englez zaboravlja svoj naslov prerano.) "Dobio sam vašu poruku. Lew je vrlo razborito savjetujemo vam da nas kontaktirate. Kao поживает ova stara budala?
  
  
  Joj odgovorio informacijama koje Hawk predao mi телексу. Lew, ovaj stari je lud, putovao je na svojoj jahti "Luda Jane" kod obale Diamond-Reid, zajedno s Mimi, peti gospođe Kevina. Morao pozdraviti od njih oboje.
  
  
  — Bojim se, s financijske strane oba kraja Svijeta" sve je u redu, dragi, rekao je sir Hugh, malo podsjetio Lew. — Ali nema razloga zašto ne bismo u susret, da se malo opustiti u la bella Roma. Renzo Conti, i da-tko je oko nas, želimo upoznati, popiti piće i provesti noć. Joj je bilo drago ako bi nam se pridružite. Recimo, oko polovice sedmoga u dvorani "Monza"?
  
  
  Joj rekao da mi se to sviđa.
  
  
  Kratkog razgovora bio je gotovo dovoljno da bi stekli uvid u сэре Hugh u krvi i mesa. Kompetentni i dobro vaspitan englez s lažnu izgledom društvu zgodnih dečki, koji je iznosio prikriti svoj snobizam, tako da je on mogao zaraditi dolar, marku, franak ili лиру, koje on nije naslijedio, kao i drugi dječaci. I bilo je gotovo sigurno da je u "Kraju Svijeta" naći mjesto za još veće količine novca. To je bio samo rekao da bi doprinos privlačniji glup, bogat техасца, prisiljavajući ego čini nepotrebno, tako da, ako oni ne uhvate mene, oni uslugu mene i pretvarati se da su djeca dobro provode vrijeme.
  
  
  Bilo je samo pet sati p.m., i moj dulji odmor eliminiran nemir razlika u vremenu. Joj smog korisno koristiti, oni su dva sata, koje sam ostavio prije nego što je igra počela. Joj odjeveni (i psihički i napravio sebi napomenu kupiti još neke svijetle košulje i pribor, kako bi svoj stil još uvjerljiviji), i spustili liftom, pozlaćena metalni kavez, u predvorje.
  
  
  Vratar je izazvao taksi, a ja sam otišao na Piazza Navona, nevjerojatno lijepo i turističko mjesto. Umjesto da nastupaju na terasi Tre Scalini, joj prešao površina, ogranicena na nekoliko okreta i vratio na svoj put, Corso Vittorio Emanuel. Njezin je stigao upravo na vrijeme da sjednu na autobus do Trastevere. Bio topao proljetni dan, i autobus je jam-zdepast, i činilo se, da ste zapeli na lageru, punom mirisa несвежего rublje, ali sam znao da je dobio osloboditi od progonitelja.
  
  
  Kontakt adresa je ветхая, oskudno uređen kutak stanu iznad duhanske лавкой, gdje su cigarete, sol i srećke. Joj popeli su se na klimave stepenice i pokucao tri puta. Vrata je otvorio mršav momak dvadeset godina s lanenom kosom, poput nezaposlenih utrci za najboljeg traktora. Idealna maskiranje krugova početak, бродячего studentske populacije području. On je zadržao svoj spor stav narkoman, sve dok se ne zatvori i ne zatvori za mnom vrata.
  
  
  Zatim je izašao na svoj stav, a шталь izgledati malo više человечным.
  
  
  — Hyman, CIA-e , — rekao je on. — Rekli su mi da si приедешь. Vi ste Jerry Carr, zar ne?
  
  
  'To je tako.' Joj uzdrmala emu ruku.
  
  
  "Jako mi je žao Anderson, — rekao je Hyman. "Nismo imali pojma da to čini. Joj pretražio sve ego stvari, i još uvijek imamo lasica nema зацепок. Imao je neka divlja teorija o "Kraju Svijeta". Ali jedini zavjera, koji ju vidim u tome — to je uobičajena pokušaj mlijeko investitora i, može biti, čak i publiku". On me pustiti u stražnju prostoriju u kojoj je bio isti smrtonosna atmosfera je, kao i u prvoj sobi. Ipak, neki organizaciju u tome je trebao biti, jer on približio stari kauč, potisnuo nered na podu, i izvukao ispod nje i kartonsku kutiju.
  
  
  "Možda ćete naći nešto što smo propustili na umu", rekao je on bez posebnog uvjerenja. "To je ego stvari, osim odjeće u kojoj je pronađen, njegov jedini dobar kostim u kojem je bio pokopan, i još što-bilo odjeće, koju ego sobarice prodala na buvljak".
  
  
  — Ego sobarice? Moje uši навострились od mogućih uputa. "Kore. Američka studentica. Navodno, — rekao je Hyman. Najnovija u dugom serija. Neto mjesta u tom smjeru. Mi smo testirali. Ali, možete dobiti svoju adresu, ako želite. — Možda — rekao sam. — Ali prvo daj mi nositi s ovim.
  
  
  Ja ne отмахиваюсь od CIA-e. Ali bilo je vremena kada AX saznao o stvarima koje su propustili na umu. I rijetke ljekovite dogodilo obrnuto.
  
  
  — Ja ću biti u drugoj sobi, ako понадоблюсь — rekao je Hyman. "Kladim se da joj je ovdje jedini koji mora gorjeti kanabis u кадильнице sakriti činjenicu, da ja pušim Camel".
  
  
  Ga prodati na расшатанный kauč i шталь pregledajte sadržaj kutije. Mi ne nego je zaustaviti. Sve reprize onoga što sam već znao o телекса. Hrpa nespretno napisane bilješke Anderson sebi opremljen svime na svijetu; od posjeta s Korom i drugim djevojkama do bilješke o Conti, Марсленде i Mallory. Клем Блессид Andersson je bio kronični писакой. To je isto loša navika za zaposlenika tajne službe, kao i lani u alkoholiziranom stanju. S druge strane, njegova знавал dobrih agenata (nikada nije vrhunska, ali još uvijek dobrih), koji je u alkoholiziranom stanju toliko pričali i izvijestili toliko polemike, da сводили s uma контрразведчиков, koji je pokušao izdvojiti oko ih lupetati dio istine. Isto se može reći o каракулях i bilješkama Anderson. Osim toga, da je poludio, nije neprijatelj, a njen Nick Carter, tražeći priliku, koja se bavi mogla izuzeti od odmazde, i tražeći ključ za otključavanje onoga što bi mogao biti uzrok smrti ega.
  
  
  Bilo je samo tri bilješke, koje nisu bile duplikati onoga što sam ranije hranio u svojoj golova. Nejasnog obris s imenima Conti, Марсленда i Mallory, koji oblikuju trokut oko slova L. Na njih upitnik i nečitak napomena, što može značiti CH, oznaka registarske pločice Švicarskoj. A za to treba nešto da se čita, kao i Jungfrau, alpine toranj u Švicarskoj, ili, njemački — djevica (vrlo malo vjerojatno), ili Juncker — njemački plemić, ili divlje šljive — narkoman. Ili, možda, neko kodna riječ. Početkom drugog je sve jasnije nota, koja se sastoji više od "R". "R", i kurirske? Ali tko je to? Ni u bolesti moje misli su se vratili na Розане.
  
  
  Treće, u sredini trbuha prazne kartice slova "AA". Na Kontakt imao problema s alkoholom, a on je, možda, htio povezati s Rimskim odjela Anonimnih Alkoholičara, ali to se činilo tako isto napregnut, kao i moj prethodni "djevica".
  
  
  Joj zahvalio Хаймана, snimio adresa Kore i otišao. Ona stabljike gost kuća u blizini. Za svaki slučaj ga, prošao je nekoliko ulica na trgu Santa Maria, isti uobičajenih turističkih stanici u Trastevere susjedstvu, i uhvatio taksi.
  
  
  Imam još je malo vremena da se kupi par svijetle košulje i par visokih čizama na krokodilske kože kako bi podržao svoj imidž техасца. I imam još je malo vremena da se obrije u svojoj sobi i haljinu za sastanke.
  
  
  Inspiriran misticizma utrke serijskih automobila, sobe Le Superbe u Monzi bio je ukrašen s reprodukcijama starih automobila baš kao i neki engleskih pubova ukrašena reprodukcije konja i lovačkih pasa. Sada, na polovini sedme večeri, ego ispunjavala filmske setove grupe Conti, neki od sljedećih, i najljepše i uredan obučeni su žene koje su joj ikada vidio, собравшимися pod jednim krovom.
  
  
  Njegova je ušao u sobu u Monzi s nekoliko шизоидной stil ponašanja, koji je, čini se, najbolje odgovarala Jerry Grad. Pola nesigurnost stranca i pola oholost čovjeka koji zna što se može napisati bilo ček na восьмизначную iznos. Ga je ignorirao konobar, пытавшегося provesti me do stola, ostao na mjestu, pola i blokira ulaz, i gledajući u zavodljiva tamu.
  
  
  Još uvijek щурился, kada mi je prišao visoka, gusta, čovjek s crvenim licem, лысеющей glavom i тугими crvenom brkovima iznad gornje usne.
  
  
  Jerry Carr? Hugh Марсленд. Joj saznao glas oko telefonskog poziva. — Drago mi je da ste bili u mogućnosti doći. Mi smo svi u tome kutu. On je mahao mesnatom rukom u neodređenom smjeru. "Prihodi i podržite sretan tvrtku s ego гаремной tvrtka". On je izdao храпящее rzati, i ja sam slijedio njega.
  
  
  U ego grupi i grupi Conti je сдвинуто zajedno nekoliko malih stolova. Me uveli s Lorenzo Conti, Renzo sa svojim prijateljima, Стадсом Mallory, starenje zvijezda Michael Sportom, procvat, fantastične Камиллой Cavour i drugima. Joj naručio dupli "Chivas Ригал" s ledom, sel u позолоченное stolica između sir Hugh i Conti, i pokušao вглядеться u tamu, da razabrati svoje nove drugove .
  
  
  Sir Hugh joj je već opisao. Treba samo dodati, da je između ego лысеющим lubanjom i crvena brkove imao je zabavno i nevin lice воспитанника engleskog ukrcaj, iako emu je daleko više od četrdeset. On je izgledao kao vedra i vesela beba, dok ga nije vidio ego oči. Strme, proračunata lopte po nehrđajućeg čelika. On je bio visok i nekoliko коренастым zbog toga, da je davno otišao u sportu.
  
  
  Renzo Conti je druga krajnost. Niska, oko pet metara visok, vitak i elegantan, svega 56 godina, po mojim podacima, s иссиня-crne kose. Ili je to bilo za estestvenno, ili je to bila najbolja slika koju joj je ikad vidio. On je bio čisto obrijana, imao aristokratski nos i tamno smeđe oči na загорелом lice. Ego cerro-zeleni kostim na мохера je сшит skrojen s talijanskim savršenstva. Na nen je blijedo-zelene svilene водолазка. Na lijevom zapešću je imao zlatni "Rolex". Na njegovo pravo treći prst je bio starinski prsten s печаткой oko svijetlog zlata. On se nasmiješio i pokazao potpuni skup blještavo bijelih zuba, bolji nego kod većine ego zvijezde.
  
  
  Стадс Mallory je bio velik, kao što je Марсленд. Ali on je, navodno, bio ценымногие deblji, unatoč skupo krojenje ego krzneni твидового kostim. Sve u ns je bilo tako novo, navodeći ego новообретенное prosperitet, da vam ne treba je više informacija da se to primijetiti. Ne znam zašto, ali netko poput Renzo može prvi put ide u odijelu, i još uvijek se stvara dojam da je ego obitelj nosila ego kroz generacije u generaciju. U to vrijeme, kao što je netko poput Стадса dao kernel фальшивости, bez obzira na sve funti, koje je on ulagao u svoje skupe zhirinovsky odijela. Kod Jata je dugo i ružno lice, je deformitet koji neke žene, na koje je lako impresionirati, naziva privlačan. Pogotovo s ožiljkom na lijevom obrazu. U bilo kojem povoljan period svoje karijere on je to mogao vjačeslav. Tako da se on mora biti, hotel zadržati ga kao uspomenu o svojoj prošlosti Ego oči su blijedo-plavim.
  
  
  Michael Sports. Vi, sigurno, znate, ego je na fotografijama. On je izuzetno lijepa englez, nešto manje od pohaban, nego moglo bi se pretpostaviti na ego izgleda na velikom ekranu. Izgleda na četrdeset, i расскрывает svoj pravi dobi od pedeset i nešto godina, samo da na kraju napornog noći sa стервами i alkohola.
  
  
  Camille Cavour opet je nešto sasvim drugo. A što-nego, nego rađe, na trenutak. Izgledala je bolje nego što se očekivalo joj кинообразе, i ovaj prepoznatljivu filmsku osobnost ju je seks-simbol u samo dvije kratke godine. Jedva da to može biti iznad brojevima šezdeset metara bos ili težiti više brojevima funti, ali rezultat je bio savršen. Njezine meke smeđu kosu su pokupi baršunasta žuta traka i ниспадали na leđa. Joj fantastično tijelo je zaključan u обтягивающем narančastu haljinu, обтягивающем dvije zvučnici grudi сливообразной oblika. Kada se okrenula, da ee uveo sir Hugh, dva tamno карих oči gotovo iste crne kao zrele masline, imali blistav efekt dva 250-watt žarulja.
  
  
  Ostatak činili manje šefovi, zaposlenici, glumci i glumice, o čemu je sir Hugh rekao mi je preko telefona. Kod mene je nastao jak osjećaj da je cijela večer bila sazdana za pametnije bezazlen Jerry Carr, prijatelj playboy i mogućih investitora.
  
  
  Konobar odjeven kao da je pobjegao s polja boja XVII stoljeća, donio mi viski, a Renzo, već moj veliki prijatelj, on mi je ponudio cigaretu za stan zlatko cijevi, ukrašen grbom. Možda i grb obitelji. Joj pristojno odbio cigarete i izvukao svoj vlastiti brand, cigarete sa filterom koji ga vole. Oni su izrađeni po mjeri i monogram ukrašen C, koja se bavi može sići za Carr ili Carter. Camille oduševljeni заворковала i pitala, da li je moguće hej djeca. To je samo hotel dostaviti hej zadovoljstvo. Ona доверительно nagnuo i okrenuo прикуривание u poseban, intiman čin.
  
  
  — Oh, — razočaranja, rekla je ona kasnije duge momenat. — To je običan duhan, gospodin Carr.
  
  
  — Oprosti, — rekao sam. "Shvatio sam da je talijanska policija je prilično teško, odnosi se na marihuani".
  
  
  Pooh — rekla je ona. "Za bums i hipi — da, ali ne za takve kao što smo mi. Дотторе Симка, koji će uskoro stići, ima visoki politički položaj, i svi znaju da je ego izdržljivost djelomično povezan s kokainom. Isto vrijedi i za Renzo.
  
  
  — Ne, — rekao sam, odnosno впечатленный. — Nazovi me samo Jerry — dodao sam.
  
  
  "Ako budeš nazovi me Камиллой", rekla je ona. Pogledala me na trenutak. "Mislim, to ja ću sjesti pokraj tebe , Jerry", rekla je ona. "Čak i ako se tvoja cigareta — običan duhan". Ja ne znam što je to učinio sa G, ali to je besmisleno velikog nemaju, kao da je nešto između Ch i Dsj, i od toga imam žmarci čudne trnce.
  
  
  Sada mi je mali prostor za nas četvero: Камиллы, sir Hugh, Renzo i mene. Camille je držala me je tako blizu da je između nas nije bilo mjesta ni za toaletni papir.
  
  
  "Jerry postoje planovi da se uključe u "Kraju svijeta", rekao je sir Hugh sa сдерживаемым od smijeha. — Ali rekao sam emu, da je to, bojim se, kod nas je pun novca. Zapravo, Renzo? — Bojim se da ga previše ne mislim tako, — rekao je Conti. "To je proračun za osam milijuna, vrlo veliki ovih dana, a već imamo dva dodatna milijuna na moguća kašnjenja i inflaciju. Velik dio našeg proračuna odlazi na neobične rekvizite, i "specijalne efekte". Уничтожаем cijeli stroj. Oko deset snimanja glasova-glasova početi. Bit će potopljen ogromne flote, ne govoreći već o džep novcu u pola milijuna dolara na naknade zvijezde poput Камиллы i popularne Gospodina Sport. Mi također koristimo najvećih zvijezda za svaku zemlju, uključujući i Rusiju i, prvi put, Kine, privatnih uloga".
  
  
  — Kakav neuspjeh, Renzo, — uzdahnuo sam. "Ja bih dao zadnji dolar da se jednom godišnje takav film". Budući da je ovaj zadnji dolar je trebao biti pokopan ispod više od dvanaest milijuna braće i sestara, uzdah Conti je bio dočekan многозначительным mračan pogled.
  
  
  Joj bi bio zadovoljan ako bi Jerry dobio udio u našem filmu — ljubazno je rekla Camille. — Samo sam upoznala ego ovdje, Renzo. Ti si знакомишь ego sa mnom, a onda opet прогоняешь. To me čini nesretnom, i znate kako to može biti loše za film: kašnjenja, ponovljeni carinf.com nije odgovoran, liječnici, injekcije, ako joj postati nesretan". Njezin najnoviji film "Madonna de Dvorište" je trošak od nekoliko stotina tisuća lopti skuplji hvala joj temperamenta i temperamenta. — Hvala, Camille, — rekao sam.
  
  
  — Ali, Camille, pupa, — запротестовал sir Hugh. "Morate znati, da postoji granica sudjelovanje. Možemo priuštiti neke na dočekati svojim hirovima s dodatnim dva milijuna.
  
  
  "Nekoliko hirovima, Hugh?" — pitala Camilla, kada se oko njegove ruke, krv-crvenim noktima kreveta na moj svako pleme i lagano сжала ga.
  
  
  — Molim vas, Camille, dušo, — rekao je Renzo. — Nisam imao na umu da bi Jerry će biti nemoguće, samo je teško. I ako želiš napraviti oko ovog problema, može mi ništa придумаем. Ali moramo pričekati Piero, gospodina Симку, našeg financijskog stručnjaka. On ima svoj vlastiti švicarska banka, i to je naš politički povezani. Ne расстраивайся dok se, dušo Camilla, i vi, Jerry.
  
  
  Ga pitao, kad je ovaj gospodin Симка će nam se pridružiti. Ovaj švicarska banka, mogao biti kao put on komunikacijom, koju joj je volio u jednom čudnom crteža Kontakt Anderson.
  
  
  — Tko zna, — reče Renzo. — Ako Piero dođe, on će doći. I ako emu se sada sviđa huliganizma u Senatu, to će biti malo kasnije.
  
  
  "On postavlja svoje zakone", rekao je Стадс Mallory. — Kao da on stvara zakone za Italiju.
  
  
  "Ili krši zakone", — чирикала Camille.
  
  
  — Pa, dobro, — rekao je sir Hugh, očev namrštiti. "Ne smijemo dozvoliti da Jerry dolazili u glavu čudne ideje".
  
  
  Renzo nasmijao, kao da je sir Hugh samo da je rekao najveći vic na svijetu. I, možda je to bilo tako.
  
  
  Zatim je uslijedila nekoliko sati napiti i nenamjeran slavlja u dvorani "Monza", prije nego što je Renzo pogledao na svoj "Rolex" i rekao da je vrijeme premjestiti cijeli zvjerinjaka u restoran na večeru; večeras je angažirao sasvim posebnu boravak.
  
  
  "Mi možemo jesti tamo, a zatim Стадс će pokazati Jerry dio naše заимствованной zrakoplovstva", rekao je on. "Ja sam zaradio milijune, kombinirajući svoj posao i zadovoljstvo". On je također sruši to hvalisanje dodatkom: "I glas, kao i da ih ponovo izgubio.'
  
  
  Prema mom телексу, on je do zadnjeg dana je bio u dugovima prema bankama i manje tolerantni privatnim vjerovnicima. Ali morao sam to reći, da je nastavio da se ponaša kao čovjek bez ijedne brige u ovom svijetu.
  
  
  Šest limuzine ili automobila čekali na navijanje pjesmu hotela. Nju je privukao česte biti prvi. Renzo, Camilla i na stražnjem sjedalu. Mallory i sir Hugh na preklop sjedalima ispred nas, a Michael je pored ливрейным vozačem.
  
  
  Od hotela do restorana trebalo mi je dobrih dvadeset pet min, koji ga je proveo potpuno apsorbira sobom. S jedne strane, Renzo s oprezan, ali detaljnim pitanjima o mom financijskom položaju u tome slučaju, ako Верелдейнде pozvao mene kao investitora. S druge strane, Camille, koja se bavi вовлекла me u nekim oko svojih aktivnosti . Jedva smo došli oko hotela, kao što sam ga osjetio na svojoj bedro malu svilenog ruku, проверяющую moje reakcije na njezin dodir.
  
  
  "Imamo dosta problema s dobivanje pristojan iznos po Sjedinjenim američkim Državama, Jerry — rekao je Renzo. "Iako su svi ti razgovori o slobodnom poduzetništvu".
  
  
  "Uvijek imam nekoliko milijuna u rezervi u Nassau" — priznao joj je Renzo.
  
  
  "Dobra lokacija financijski u Nassau". Sir Hugh se okrenuo da se pridruže pozivu. "Nema problema, ako želite da brzo dovedu stvari u red".
  
  
  Camille хихикнула i сжала moje bedro. "Mi se mnogo više sviđa, ako si замедляешь svoj posao" — šapnuo mi je na uho. Ona određuje riječi, po kojima je uslijedio pokret jezika, poboljšana labav pokreta njene ruke.
  
  
  "Jednog dana ga je dobio prijevod na Nassau, i trebalo je samo dva dana", — dodao Стадс Mallory. "Ako bi ga pokušao dobiti ego kroz Ameriku, trebalo bi dva-tri nedjeljom".
  
  
  — I što vam je potrebno je popuniti pedeset oblika na mizernih 400 000 funti sterlinga, — frka sir Hugh.
  
  
  Također je frka, ali to je bilo frustrirajuće i zabave, koji je došao zajedno s tim. Ja ne znam koliko još mogu izdržati pod blagim miluje Камиллы, ne взорвавшись. Joga mi je dala neku kontrolu, ali za maksimalne rezultate potrebna puna koncentracija. I s jezikom Камиллы u mom uhu, ee igrama u blizini moje prepone ga je morao držati toga otvoreni za Conti, Mallory i sir Hugh, a oni su mi odgovorili, ne povezujući se izravno.
  
  
  Joj gritted moje zube i upućenosti je govorio o mogućnostima broj multinacionalnih kompanija s uredima u Rimet ili Milanu. Joj šapnuo безмолвную molitvu zahvalnosti, kada limuzina konačno skrenuo na обсаженную aleja čempresa na našem ресторану. Camille je objavio gotovo zapravo tihi ljut zvuk, kao malo razmaženo dijete, потерявший svoju igračku, kad je отдернула ruku. Stroj je stao. Kada je vozač otvorio nam vrata, Renzo vodio nas je kroz veliku drvenu vrata starog оштукатуренного farmera kuće. Cijeli prvi kat pretvorila u blagovaonicu. U krmenom dijelu pod dva ogromna вертелами stajali puna dva plamen vatre kamina, топившихся drveta. Na jednom ražanj obješen vrlo veliki divlji вепрь, masnoće koje вытягивал male vatrene jezike oko logorske vatre na dnu. Na drugom je imao tri guska i pet kljuna.
  
  
  "Mi smo dobili тосканскую obrazovanje u svom najboljem izdanju", izjavio je Renzo. On je ukazao nam na glavni stolica i zaustavio se dati vlasniku nekoliko kulinarskih savjeta.
  
  
  Ostatak grupa ušao unutra. Ubrzo je počeo tradicionalni talijanski večera oko nekoliko jela. Za антипастой slijedio gusta seoska juha od povrća i/ili paste. Zatim pečenu svinju s pečenim krumpirom i artičoke. Zatim piletina ili guska s mix-salatom i кабачками. Zatim ogromne ladice sa slatkim kestena i кремовыми pite. Onda sir peglanje gotovo veličine odina oko stolova i, konačno, povrh svega svako je drugačiji sitnica, запиваемая konjak, šampanjac i граппой.
  
  
  Camille je sela pored mene. Ona je ella sva jela sa istim apetitom kao i alav pastusi ispred nas. Ako ona uvijek dolaze tako, onda ee malu пятифутовую lik potrebno je održavati stalni i упорными vježbe. Naša vožnja ovdje mi je dala neke ideje o tome, da je to za vježbanje. — Gospodine — rekao je Mallory, primjenjuje na vilice visokih špagete i ispire ih chianti, — kunem ti. Da-to je, u ovom talijanskom zraku, od čega je kod mene skuplja života. Kuća u dva oko tih jela su bili punopravni ručak, a ovdje joj i dalje postoji".
  
  
  Negdje između tjestenine i вепрем na ulazu pojavila neko uzbuđenje, i u svim blagovaonom prošao kroz šapat.
  
  
  — Piero ide — rekao je Renzo. "Mali mudrac".
  
  
  Na vidiku se pojavio debeli krčmar, koračni natrag i низменному klanjanje. A nakon njega ih je vidio samog malog čovjeka kojeg je ikad vidio. Piero Симка je sređen, spektakularno izgledajući patuljak s dobro постриженными kose i uredan bradica u obliku srca. Nosila je kratak štap sa набалдашником na slonove kosti ne smije biti duži od četiri metara. U čizmama na platformu na visoke pete bio je oko pet metara visok.
  
  
  Ego se spusti na naš stol, gdje je konobar već stavio na stolicu dva jastuka. Sve je ustao, pozdraviti ga, uključujući Камиллу i nespretno slijedeći po njima, kao što bi zahtijevalo je moja uloga, vaš ponizni sluga.
  
  
  "Pierrot".
  
  
  'Profesor".
  
  
  — Napokon, — uskliknuo je Renzo. "Profesor Симка. Gospodin Carr, o kom sam vam govorio.
  
  
  "Dosta o tome, profesor ", rekao je čovječuljak, dobro stiskanje moje ruke, kao kandže. "Ovdje smo kao prijatelji. Joj Piero, Jerry, i drago mi je upoznati vas. Sjednite, kako bi joj se mogao nadoknaditi u ovom распутном обжорстве.
  
  
  On je besprijekorno govorio engleski s laganim američkim naglaskom, za razliku od on britanske чопорности, koja se bavi obično promatraju u pismen talijana.
  
  
  Ego osmijeh je bila otvorena i nevina. Ali ego malom pravom obličju чувствовался jak bijes. To nije bio onaj uvijek настороженный pogled ego zelene oči, a nešto poput mekog шороха u ego худощавом tijelu. Jedino što ga mogao usporediti to je noć davno u Палембанге, Sumatra. Zatim joj uvijanje i sedam besane sate u svojoj smeća. Dok sam gledao unutra i ne bi našao sićušne svijetle i sjajan крайта; jedan okrugli najviše fatalnih zmaj u cijeloj prirodi.
  
  
  Ego veličina ne smeta idejama Piero o zdravoj prehrani. Vjeran svojoj riječi, on je vratolomnom brzinom поедал антипасту i špagete i zatekne nas, kada su podnijeli svinje. Kasnije je imao vremena za razgovor.
  
  
  Sir Hugh je rekao o mojoj želji da investiraju u "World End" , o svojim sumnjama u tome, da je to, možete se dogovoriti i o замечании Камиллы da će ona biti vrlo zadovoljni, ako ja ne mogu biti jedan njezin sponzora.
  
  
  "I ti ne bi htio da joj je bio nesretan, Piero", — dodao je Camille.
  
  
  — Nikada, moje dragocjeno dijete, — rekao je Piero, odsijecanje veliki komad кабаньей šunke i прикалывая ego do svog najboljeg glumca, kao minijaturni sokol, бросающийся na plijen. — Da te vidim sretan, čovjek je skrenuo bih planine. A budući da ja ne gledam veličine buldožer, više imam razloga pomaknuti ih za vas. Daj mi da mislim.'
  
  
  Zatvorio je oči, stavite meso u usta i zamišljeno прожевал. Siva kozja bradica se preselio gore i dolje na ego širokom zlatna leptir, dok je žvakanje i mislio.
  
  
  On je otvorio oči, zadovoljno namigivanje. "Odricanje аргентинцам", rekao je on.
  
  
  Ne trebam je da igraju, da izgleda kao ošamućen. Ga pitao. — Što je to, Piero?
  
  
  — Mislim naglas, Jerry, — rekao je on. "Ponekad ne previše lagano. Mislim da je u Buenos Airesu postoji grupa bogatih idiota, koji žele sudjelovati u našem filmu; mali dio oko pola milijuna. Ništa nije potpisan, nije bio ni vod.
  
  
  I cijeli svijet zna da je Piero drži svoju riječ. Ali ako nije to dogovaranje, zašto naš prijatelj Jerry Grad ne bi zauzeti mjesto ovih argentinaca?
  
  
  "Zašto nisam mislio o tome?" — uzviknuo je sir Hugh s pretjeranim divljenjem, kao da on stvarno ne razmišljam o tome, kako bi skupih Jerry Grad da biste dobili osloboditi od dijela ego нефтедолларов u tom trenutku, kada je on završio čitati moje poruke u "Супербе".
  
  
  — Ti stvarno misliš da če to učiniti? — pitao ju u odgovarajućem nevjerici.
  
  
  'Mogu učiniti?' — rekao je mali Piero. — Već sam to učinio, Jerry Carr.
  
  
  Moj glas stisak ruke, svjedoci kojoj mogu postati svi naši prijatelji". Opet ova jaka, slična kandžama smrti hvat. — Više od pet stotina tisuća dolara za sudjelovanje u "World End" plus uobičajene dodatne troškove. Ali to je posao odvjetnika i sutra-prekosutra. Nema više razgovora o novcu večeras. Danas mi je samo tvrtka gay prijatelja koji se dobro provode vrijeme. Соглашаешься?'
  
  
  — Dobro, — rekao sam.
  
  
  — Dobro, — rekao je sir Hugh.
  
  
  — Lijepo je da ste u blizini, — promrmljao Стадс Mallory.
  
  
  — Bravo, — uskliknuo je Renzo.
  
  
  Odgovor Камиллы je dugo, ласкающее kompresija moje bedro.
  
  
  U oba kraja večere stvari se ne raspravlja. Kasnije smo opet забились u limuzine i odvezli na aerodrom, gdje su politički dostojanstvo Piero je dovelo nas mimmo stražare u zaleđu luke, gdje je bio sklopljen prvi dio ratnog ZRAKOPLOVSTVA Верельдейнде. Izvješća Kontakt Anderson pripremili su me na nešto впечатляющему, ali joj je i dalje bio iznenađen. Ne samo da je Conti djeci, da različite vlade pružiti najbolje avioni svojih zračnih snaga — jet "Phantom", jet - "Сейбры" i nešto što je čak i u slabom svjetlu pokazao pravi B-52, — ali također je pregršt выставленых leti igračaka o kojima ga je znao samo za izvješća AX : avioni, koji se čak i ne spominje se u najnovijem izdanju All the world ' s Aircraft, to незаменимого godišnjeg registra tome tko što proizvodi i koga ubija. Dva oko tih tajni zrakoplovi su američki. Ostale tri su izgledale su ruski model, o kojem joj znao samo na glasinama i tako nekoliko prokrijumčarili fotografijama. Da Ih je bilo tri, što može samo značiti da ti непостижимые istočni susjedi продвигались napred mnogo brže nego što je mogao pratiti naš najbolji intelligence service.
  
  
  Prvi put je to primijetio pravi entuzijazam kod Renzo, sir Hugh i Стадса. Maleni Piero shell naprijed, krećući se od jednog blago na drugu, kao oduševljeni učenik.
  
  
  "Zamislite, ako bi jedan oko tih objekata pojavio iznad Washingtona, dc, sa simbolima Sovjetskog Saveza, — rekao je, — u vrijeme kada je američki avion se pojaviti iznad Ленинградом, a jedan oko njih, recimo, sa kukastim križevima, pojavit će se iznad Pekinga. Samo zamislite reakciju u sva tri slučaja, i to kako brzo civilizacija kakvu znamo, će doći do kraja".
  
  
  "To je glavna tema "oba kraja svijeta" — šapnuo mi je Renzo. "Mi ćemo učiniti "Waterloo" Лаурентиса kao staru komediju Shirley Temple".
  
  
  Ga pitao. — "Neki film s porukom?"
  
  
  Стадс Mallory расхохотался u napuštenom aerodromu. Za večeru je stalno uživao граппой, napitak koji se može koristiti gotovo kao gorivo za reaktivne motore, ne previše mijenjanja proces destilacije.
  
  
  — To je poruka, — rekao je on. "Poruka мертвому vanjski bazen". Sa svojom lagano pogrbljeno lik u mjesečini, s bas izlazi iz ego dugog сморщенного lica, i s tim crni plašt, накинутым na ramena, izgledao je kao vampir oko jednog filma na ego manje braće u kino. — Стадс ima u vidu — ozbiljno je rekao sir Hugh, — da ste u pravu. To je film sa porukom, Jerry. I to je poruka se sastoji u tome, da je to glupo stari globus jednostavno ne bi mogla opstati Treći svjetski rat sa svim oružjem, pristupačne sada čak i malim zemljama".
  
  
  — Pristupačne, čak i za tv, — suho dodao sam. Sir Hugh se nasmijao. 'Zapravo. Naravno, to je težak posao potreban samo za detalje: uzlijetanje, slijetanje i slično. Naše za borilačke scene, neki oko kojih će se najviše zadivljujući po ikada snimljenih, bit će ukinute u skali. Do visokog kategoriju zrakoplova nad igračkama područja, ribnjaka, koji će poput oceana, ali sve je to nevjerojatno realno". "To je novi proces, — rekao je Renzo. "S računalima možemo unaprijed programirati cijeli slijed. Dvije vojske se bore prijatelj s prijateljem, uništavanje New Yorka бомбардировками, simuliranje nuklearnih eksplozija. Jedan klik na gumb i samo kao putokazi".
  
  
  "Ti jedva da je potreban redatelj, istina, Hugh", — twitted Стадс. — Ja sam bolje ići skupljati kofere. — Vi Ste, Стадс? Čovjek koji je vodio ustanak зулусов u filmu? — žarko запротестовал Renzo . "Naš mali-veliki rat će biti jednako lijep kao i podaci koje ćemo predstaviti u računala. I, Стадс, nema redatelja, koji je mogao razviti ovaj program je bolji od vas. — Pogledajte, umiješala sir Hugh .
  
  
  "Već je kasno, a meni je hladno", — tihi glas Камиллы odjekuje odazvao igra velikih dječaka. — Vraćamo se, zar ne?
  
  
  — U pravu si, dijete moje — rekao je Piero, iso svim silama pokušava da se oslobodi od svog divljenja. "Moje stare kosti previše počinju da se ohladi. Joj zavidim vam, mladi ljudi, koji su tako brzo zagrijani. On je otvoreno pogledao Камиллу i mene.
  
  
  Natrag smo se vozili u istom limuzini. Camille je opet držala za mene. Manje aktivno, ali ne manje zavodljivo.
  
  
  "Danas je, ostajem s tobom, Jerry", rekla je ona, kada smo došli oko auta.
  
  
  "Ali hotel..." — pomislio ga naglas.
  
  
  "Paperje. Mislite da Le Superbe - jedan na ovo jeftinih hotela, gdje je slučajna drolja mora značiti vodič za dopuštenje? To je luksuzan i civilizirani hotel, posebno za gospodina, снявшего najbolji broj, a posebno za našeg Renzo drugi. Ona pritisne moju ruku na svojoj elastična male grudi. Ee bradavica jako probio tanki sloj tkiva. Moje bilješke o Камилле jasno, da li će me razumjeti, da je prije tri godine i ona je bila jedna oko njih slučajnih kurve, koje su organizirale svoje emisije u jeftini roza hotelima. Ali novac, popularnost i više glasački izbor kultura je izbrisan tom razdoblju, na svoju memoriju.
  
  
  Nedugo prije toga, što smo postigli okrenuti prije Le Superbe, mi malo nije naišao. Otrcana stari plavi "Фиат-500" letio kroz aleje na Piazza della Репаблика isplata direktno na naše vozilo. Vozač Renzo herojski grču volan, a vozač "фиата", veliki je gorila u kockastim sportska jakna, učinio isto. Dva automobila s vrisak stali rame uz rame, nos svaki pokazuju u različitim smjerovima. Joj vidio kapi banka na lice drugog vozača. Naš vozač выкрикнул emu nekoliko talijanskih riječi, taj je odmah odgovorio i otišao dalje.
  
  
  Jedina prednost je da se Camille sletio mi je na koljena, stišćući me u sladak užas.
  
  
  "O, bože, — rekla je ona, — mislila sam da ćemo umrijeti prije nego što ляжем spavati".
  
  
  Renzo, manje potresen, nasmijao. "Naše slavno rimsko pokret", rekao je on. "Ništa strašno, iako je usred noći to se događa malo smanjiti".
  
  
  U predvorju hotela Стадс, sir Hugh i Michael Sporta, osvojili majstor za proizvodnju u automobilu iza nas, ostavio nas nekolicine. Renzo popeo sa mnom i Камиллой u pozlaćena kabini lifta na trećem katu, gdje je imao stalni boravak sa ne manje konstantan protok posjetitelja, uglavnom loše momke. Nastavili smo put na šesti kat ispod gotovo matične osmijeh glasnik.
  
  
  "Ah, joj znam taj broj", rekla je Camilla, prolazeći mimmo me u dnevni boravak u spavaću sobu. "Ja mislim da je on lijep. Gledaj.' Ona дернула za remen, i zavjese, koje je отдернула, otvorila moans ogledalo, простиравшееся od poda do stropa. "O, ti полюбишь me na širokom ekranu", — obećala ona, hrabro zaranja u kupaonicu.
  
  
  Ne treba mi to odgoj da se svlače. Ali Камилле nije bilo ništa snimati, i ona je bila gola, kao novorođenog djeteta, kada ga je samo skinuo jaknu i hlače. Ona mi je pomogla s ostatkom, i on je bio zadovoljan, da je stavio pištolj i štikli u svoj kofer. Malu plinsku bombu sličnu zlatnu sitnica, može se ostaviti na прикроватной noćnom ormariću. Nisam morao odgovoriti na zamršenih pitanja, koji bi mogao da pomrsi moje trenutne namjere ...
  
  
  Moji privlači svojim sjajnim педагогическими sposobnostima namjere, moje osjećaje, moju горячность, — sve odražava u tom ogledalu u svim rast. Camille je bila u pravu, da bih se zaljubio u nju na širokom zaslonu. I da je bio u pravu o, kako je ona обрабатывала svoje gigantske jelo, oko mesa, tjestenine i антипасты. I oba od nas je volio biti u pravu.
  
  
  Prvi put je brzi, bez daha i instiktivno. Полежав u blizini neko vrijeme da uhvati dah i nježno istražiti drugu drugi, mi smo se preselili na drugu, sporijeg krug s dugim stankama i letargičan promjene položaja. Oboje smo osjetili trnce od toga i stavi na toplo i переплетались prijatelj s prijateljem. U ogledalu, a mi se kao da je visio u bestežinskog stanja u prostoru, klizne po nekom četvrtu seksualnu dimenziju.
  
  
  Ali dio mog mozga počela je raditi jači. Bio sam dovoljno sretan da se uvijek naći u seksu više jaki stimulans, nego, na primjer, amfetamin. Možda seks izazvao je isto zarazna, ali manje štetan za središnji živčani sustav. Ako Камилле i bilo poznato nešto više o "Kraju Svijeta" , nego dalje шестизначная plaće, krevet je bio prikladno mjesto za mene, da se naučiti. I joj mogao saznati, samo ako je u potpunosti расслаблена. S obzirom na akcije do sada lasica, to činilo u nekoliko krugova od nekoliko više slabe zaštite.
  
  
  Joj malena tijelo palac za дюймом je isto divan, kao i više sočno tijelo Розаны. Kod Камиллы također je imao malu prednost u iskustvu i obrazovanju. U tom trenutku ju je i osjetio lagani titraj, u njoj, drhtanje, koja se bavi ne омелой nikakve veze sa prehlade. Joj, bio je spreman ponovno prodrijeti u nah.
  
  
  'Ga, Jerry. Ti si, da, za sada — rekla je ona.
  
  
  Joj vidio u ogledalu joj malo biku, изгибающееся, spremno je za mene, a ja sam se pripremao zatvoriti oči za prvog pokreta. Zatim je ponovno otkrio ih je, ali prekasno. U ogledalu ga vidio kako dvije mesnate lik ušao u sobu kroz dan u dnevni boravak.
  
  
  Joj pokušao okrenuti, ali prvi, masna gorila u kockastim jakni, već me je udario u zadnjem dijelu šakom veličine pršut; udarac iz kojeg je mogao pasti bik. Joj, pao je s kreveta i sletio na debeli tepih, gdje je naletio me u rebra teške обутой nogom. Zbog magle boli i затуманенного svijesti mi se činilo da čujem glas Hawk, kao što je u prethodnim danima mojih treninga. On je rekao: "Prva stvar koju uvijek treba imati na umu to da ne će biti opravdanja, ako vas uhvaćen, kada nećete biti na oprezu". Možda negdje porezni obveznici zahvalan naroda zaključavanje te riječi, na moj надгробный kamen.
  
  
  Do pola bio svjestan, kao što je početkom drugog posjetitelj izvlači Камиллу oko našeg vrta radosti, u jednoj ruci zatvaranja hej usta, a drugi suzbijanju ee borbu. Zatim je заткнул hej usta gagged, заклеил ego trake i povezala ga poderan pruge fine lanene plahte Le Superbe.
  
  
  Joj, osjetio sam da gubim svijest, ali, kada je gorila u kockastim jakni pomogao svom nahođenju prijatelj dobro povezati Камиллу, joj uhvatio Pierre, plinsku bombu. Joj sakrio ego pod mišem. Joj, mislio sam da nitko neće čistiti čovjeka kojeg je izvukao iz gola oko smeća. Mi je pala na pamet još jedna misao. Pokrivač jakna je vozač Fiat 500, koji je skoro zabio nas. Onda bi joj prestao razmišljati.
  
  
  
  
  Poglavlje 3
  
  
  
  
  Prošlo je neko vrijeme prije nego što je ponovno počeo razmišljati. No, kroz deset ili petnaest minuta joj je došao u sebe povezanu, kao štruca, na stražnjem sjedalu "фиата-500", spušta po nepoznatim ulicama. Oni ne smetaju zasvirati mi oči, što je bio loš znak. Očito, nisu imali филантропического namjere da me ostaviti u jednom komadu.
  
  
  Pulsirajuća bol u glavu je jaka, ali koliko ga je mogao suditi, ništa nije kako treba, a teške ozljede nisam imao. Moj um polako прояснился, barem ne dovoljno, kako priznati sebi da je sada joj je bio pogođen čak i više nego kad je moja naselje rusiji počeo.
  
  
  U to vrijeme moj posao čini ništa više nego zamoran zadatak. Idi u Rim i saznajte što je prije moguće, je li bilo razloga da sumnja Kontakt Anderson, ima li nešto više nego samo skupo i кричащее filmmaking. Ako Клем nije bio u pravu, njegova mogao doći i ići kući nastaviti svoj neplaćeni dopust i popraviti slomljena odnos s Тигги. Sada je znao da Клем nije u krivu, ali što je on bio u pravu?
  
  
  Na prvi pogled sve je ispalo tako, kako je računao Hawk. "Nit svijeta" je bio samo još jedan izuzetno dugotrajan i skup film i za današnje proračunskim standardima. Ali užasne optužbe, vjerojatno predstavlja ne više od prijevaru Conti i ego drugove u nevolji. Brzina kojom se клюнули na moj mamac, bio je još jedan dokaz za to, kao i da ih ugodan mali poklon u obliku Камиллы uzbuditi moj interes.
  
  
  Ih opsežna zabrinjavajuće zbirka i замысловатое oružje su mnogo više nego na samom delle potrebno je film, ali to i ne čudi, s obzirom na tu раздутую манию veličanstvenost, koja je tako dio se može susresti kod velikog кинодеятелей. B-52 i drugi najnovije borci su skupe igračke, ali, u principu, bez vatrene moći, nisu više opasni, nego cepelin Гудьира, koji leti iznad ispunjena oglašavanjem Rim.
  
  
  Joj morao priznati, da je ispod površine postojale su i druge razine. Ali oni su još uvijek bili tako nejasni i tako malo istražen, ništa, od žurno набросанных Клемом bilješki do moje trenutne otmice, činilo se, nije imao nikakve veze sa međunarodnim urota. Sve što sam primijetio u Renzo, сэре Hugh, Стадсе pa čak i o ovom opasnom карлике Piero, to je ono, da se činilo da su htjeli vidjeti me na životu, i (uz pomoć Камиллы) iznimno sretan. Barem s vremena na vrijeme, potrebno je potpisao ček na pola i prijenosa novca s Bahama u ih švicarska banka. Mi smo, možda, jeli piletinu u večernjim satima, ali nitko oko ljudi koje je sreo nju, nije je oko njih, koji ubija gusku koja nese zlatna jaja. I Jerry Carr je bio takav piletinom ih očima.
  
  
  Moj luta mislima naglo zaustavili, kad je automobil naglo zaustavio. Gorila u kockastim jakni bacio otvorite vrata i izvukao me na tvrdi pod. Na moje iznenađenje, njegova je otkrio da je pogled na ulaz u service restoran, gdje smo se zabavljali manje od sedam sati. Sada je bio mrtvački miran i napušten u mračnoj mjesečini. Joj sjetio, kao što je Renzo, ili netko drugi mi je pričao da je dvoje je živio na farmi u nekoliko milja odavde. Osoblje je davno otišao kući, u Rimu ili negdje u blizini.
  
  
  Gorila me postavio na noge i vukao za sobom. Ego prostran pratilac je otvorio drvena vrata novim sjajnim ključ. Je li ovo povratak na mjesto naše yahoo usko povezan s "Krajem Svijeta" ... ili ne?
  
  
  Ako bi Gorila i onaj, za koga je radio, napravio pravi oluk — a joj, mogu se zakleti da je ona započela prije nego što je naš parada limuzine ili automobila vozio oko hotela, — ukazati će na restoran. Napušten nakon radnog vremena, to je mjesto za igre, u koje hotela igrati sa mnom. Čak je i minimalna komunikacija sa svijetom će vam dati ključ u najkraćem mogućem roku. I novost ih je namjera ukazati na Renzo i ego sluga, a u drugom smjeru. Ako bi oni ego utvrdili su imali bi svoj vlastiti ključ. Стадс Mallory, rekao je za večeru, da je to mjesto i cijela svim javnim, a oko njega je nekada pripadala obitelji Renzo, do toga, kao što je kockanje, draga zhirinovsky dječaci i upitan je novac oduzeo je imao полуаристократическое baštine. Još uvijek je ribu ribu u isti taman & nb, kao i prije.
  
  
  Vrata su bila otvorena. Gorila i ego satelit su me između sebe u blagovaonicu. Pola vukući, pola noseći, oni веления me u tok sobe, s golemim очагам, sada pust i bez riječi zbog slabe dima полупогасшего vatre na dnu. Checkered kaput bacao me na stolac, što je torbu s ugljenom.
  
  
  "Ovdje drže drvo", — u ljutnji rekao to svom prijatelju na talijanskom jeziku. — Uzmi dovoljno da smo mogli zapaliti vatru, Pepe. Kao što je bilo veselje ukusan техасское roštilj.
  
  
  Joj ne bi trajalo tako dugo, pada нарастающему straha pred mogućnošću mučenja. To odina poduzeće u struci. Ali, priznajem, misao o tome da поджариться na malom lomači, ne natjerao moj sklopivi dolar tuku od radosti. Mi se još uvijek lasica je to sjećanje na veleslalomu svinje, s kojom капало ogromne količine masti na vruće vrući štednjak na drva na dnu. Pepe vratio s pregršt od raketnim pogonom drva za ogrjev. On je drmati off s žar pepeo i bacio se na nju pola svog obroka. Стреляющее plamen лизало drvo nepravilnog oblika, i kroz nekoliko minuta centar opet pretvorio u bijesan plamen.
  
  
  Gorila iskopali ljepljiva traka s mog rta. — Dobro, gospodine Carr, — rekao je on. "Sada je vrijeme za razgovor".
  
  
  On je govorio engleski s jakim talijanskim naglaskom, koji ja ne ću pokušati prenijeti.
  
  
  Joj držao usne stisnute jednako čvrsto kao s лейкопластырем na njih, i pokušao sam sebi dati pozivatelja izgled. To nije tako jednostavno, kad si s golim član i vezan je za ruke i noge, ali je on, izgleda, shvatio. On je razgovarao s Pepe na talijanskom dijalektu, i Pepe подтащил heavy-metal nju, почерневший i još uvijek s ostacima vepra, koji joj je još uvijek переваривал.
  
  
  Gorila lagano gurnula me svojim teškim čizmom, i Pepe je pljunuo mi u leđa. Oni izdvajali čvrst najlon čipke i čelika, vežu me nepomično na вертелу.
  
  
  Zajedno su везли odavde ljubičastu me na rešetki ložišta i spustio uvijanje u držači. Zatim je slijedio барашковыми matice. Rotisserie поддерживался dvije okomite komada kovanog željeza, u kojima se na jednakoj udaljenosti su izrađene utore za kontrolu udaljenosti do vatrene ploče. Potpune čovječnosti, oni su počeli s najviše razine.
  
  
  — Vi ste bez odjeće, — rekao je gorila, — to će biti lijepo toplo onda hladnog noćnog uzorkovanje zraka izvana, gospodin Carr. Prije nego što ćemo izaći kroz sebe i neka vam je previše teško pregrijati, imam nekoliko pitanja.
  
  
  Joj izrazio emu svoje reume, zajedno sa svojim mišljenjem o nen, njegova хозяевах i ego mogućim pitanjima u toku kratkih rečenica.
  
  
  — Vrlo dobro, gospodine Carr! Pepe!
  
  
  Oni spustiše me na korak ispod, i toplina već ne može biti pozvan na ugodno. Nisam mogao prestati znojiti, i svaka kap banka издавала zveckajući zvuk.
  
  
  "Koji su vaši pravi odnos s "World End"?" — pitao gorila u kockastim jakni. — Krojač " uzmi , — процедил ga kroz стиснутые zube. "Njegov investitor. Joj ulažu novac u njih, jer mislim da će to donijeti više novca".
  
  
  On могильно se nasmijao. "Siguran sam da možete postići veći uspjeh, gospodin Carr, ako vas tako ime", — rekao je on. — Tebi je svejedno morati ispričati. Koji su vaši pravi odnos s "World End"?
  
  
  — Točno ono što sam rekao — прорычал sam.
  
  
  'Ništa više? Slatka, nevina investitor?... On je ukazao Pepe.
  
  
  Još korak ispod. Ono što je nekad bilo neugodno žarom, sada se pretvorila u gori.
  
  
  — Samo to", izlanuo sam. "Samo što, čak i ako ne dobivam od toga dobiti, to je još uvijek dobiti od ove svoj novac kroz Камиллу Cavour. Joj mogu si priuštiti novac samo na to. — Znači, nije baš nevina investitor, gospodin Carr, — булькнул gorila s osmijehom hijene. — Ali još uvijek nije dovoljno uvjerljiv. Želite da joj se povjerio, da ćete uložiti pola milijuna dolara u malu djevojčicu, kada možete dobiti desetak takvih je više od pet stotina, a ne tako davno mogli kupiti синьорину Cavour pedeset? Pepe!
  
  
  Još jedan korak ispod. Sada je znao da ja to ne mogu. Ona bi, također, ne шталь govoriti, ali to ne riješi problem, AH. Naravno, Hawk mogao poslati još jednog agenta, ali ovisno o tome koliko vremena im je potrebno pronaći moje tijelo, ili od toga da li je moj nestanak nenamjerno, to će odgoditi nekoliko dana ili čak i nedjeljom. I ako je Anderson stvarno nešto osjećala, ako je stvarno postojala međunarodna prijetnja da zavladaju red, to bi bilo premalo.
  
  
  Pepe подбросил u vatru tri nove полена, i plamen je postao još veći.
  
  
  Gorila, rekao je. - "Mislim da je s ove strane, on je već završio, Pepe", rekao je on sa svojim odvratnim humorom.
  
  
  Sada joj je visio na leđima okrenut prema dolje. Prvo je u konstantnom neko olakšanje, jer udaljenost do požara više, ali novo je gorivo koje Pepe подбрасывал u njega, također pojačala vatru, i on je već osjećao kao mjehurići se pojavljuju na mojim leđima i stražnjici... I on je osjetio još nešto. ...
  
  
  Kada je moja zapešća su iskrene nad vatrom ploče joj se osjetio blagi pad napona, kada se najlon čipke počeo topiti od savchenko. Joj stisnuo zgloba izdržati još malo. Joj напряг mišića lijeve ruke, da se drže Pierrea, koji sigurno sakrio sam se ispod miša.
  
  
  "Koji su vaši pravi odnos s "Kraj svijeta", Gospodin Carr? Pitanje je sama po sebi bio однотонным... Vlad sada je oko mene gotovo nepodnošljiva. — Mislim da je sve preko uvjerljivo, nego tvoja frfljanje o novcu i ove сучке na filmu. Jer u suprotnom, nit svijetu za vas dođe prerano, i nećete biti u mogućnosti napraviti tvrtku za naš mali razgovor.
  
  
  Pepe yelped od smijeha, a zatim je ustao u blizini sa svojim šefom, da se bliži uzeti u obzir i srj.
  
  
  Sada je došlo vrijeme, sada kad su oboje stajali tako blizu mene. Hvala bogu, oni su gledali više na moje lice, nego na moje vezane ruke, kad ga выдавила još jednu molbu. — Iskreno, — вопил joj se, igrati bolje nego itko na programu movie maker Conti. — To je zaista jedino. To je samo нефтяник, kod kojeg je novca više nego mozga. Joj čuo, tako da možete malo bliže гламуру film. Ne жгите me više signorom ...
  
  
  "Pekli, kao svinja, krešteći kao svinja", — twitted me gorila. — Potreban nam je reumatizma bolje, gospodin Carr. Može biti, još jednom skrećemo tebe licem na vatru?
  
  
  On je opet počeo okretati od mene. To je bio taj trenutak.
  
  
  Kada je on počeo kretati sam, joj, ispruži slobodnu desnu ruku i jednim brzim pokretom gasili Pierre. Joj взвел joj palcem i bacio između Pepe i gorila.
  
  
  "Pa, krojač..." — glas je gotovo sve što je on još uvijek mogao reći našalio. Pepe srušio na pod pored mene. Naglim pokretom joj odskočiti od užarene peći i plamena i brzo se okrenula. To se brzo oslobodili od полурасплавленных užeta na gležnjevima i пригнулся, spreman zadovoljiti svoje мучителей. Mi više nisu morali brinuti.
  
  
  Ljepota ovog plinske bombe leži u brzim i koncentriranom djelovanju na mali prostor. Njezin je održan dah, ali je vjerojatno u tome je potreba.
  
  
  Gorila u kockastim jakni i Pepe već su bili kandidati na groblju Campo Verano, kad joj je opet izdahnuo. Zrak, diže se nad štednjakom vatre, uhvatio sa sobom posljednjih ostataka plina.
  
  
  Kada je ponovno stao na noge, osjetio se ne tako kako je, navodno, loše, ne ценымногие gore nego onaj koji подгорел, заснув na plaži u Miamiju. Vjerojatno imam ostao žuljeva i nekoliko dana nelagodu, ali ga opet ću biti u akciji .
  
  
  Odjednom se od olakšanja i svijesti svoj položaj joj, расхохотался. Ovdje joj je stajao jedan u blagovaonici s dva telima. Ovdje je već stajao Nick Carter, u svrhu kojih opet кипела misli vratiti na posao AX, crvena kao jastog, onda prženje, i još uvijek je isti gol kao Adam prije pada u dobrim šesti kilometara od Rima.
  
  
  Prije nego što je ponovno uronite u impresivan ili smislene akcije agenta AH, moram završiti neke manje dramatične stvari. Joj ušuljao u kuhinju restorana i našao u ormaru neku odjeću. Joj отдолжил prljavu bijelu majicu u tri veličine manje nego što mi je potrebno, hlače sa slobodnim šav, prljave поварскую jaknu, previše malo, par разваливающихся radnih cipela. To uopće nije bio презентабелен nam za koji medij, osim tamno naličje, ali, barem za sada mi ne грозила opasnost od uhićenja zbog laznih ponašanje.
  
  
  Mrtav ili ne, ali imao sam osjećaj da je gorila u kockastim jakna još uvijek mi nešto treba. Uredno натянув kolekciju odjeće u svoju полупрожаренную тушку, ponovo se vratio na ego i tijelo. Joj skinula ego jaknu, koja se bavi dala bi mi više topline nego što je kratka bijela jakna asistent kuhara, i smatra da se ključevi od "фиата" nalaze se u istoj na ego džepova. Joj izašao kroz sela restoran i zatvorio za sobom ogromnu ulazna vrata. Zatim joj sel u "фиат-500" i вырулил s pristupne staze. Joj je bio na Via Тибуртина i odvezao se na zapad, u smjeru centra.
  
  
  Bilo je oko pet sati ujutro, a prve zrake izlazećeg sunca natjecali su se s tamom. Prometa gotovo i nije bilo znakova života gotovo i nije bilo, sve dok nisam skrenuo na pola okreta Piazza della Репаблика i nije vidio grupa policijskih vozila ispred Le Superbe. Od kamiona do patrole strojeva i općinskih i hitnu pomoć.
  
  
  Joj parkirao "фиат" u sporednoj ulici i otišao natrag u "Le Суперб". Kad joj je pokušao ući u ulazu, sam s obje strane uhvatio dva diva карабинера, osnovne skupine rimske policije.
  
  
  — Dokumenti? pitao je onaj da desno od mene, bolno выкручивая mi je ruku.
  
  
  "Vaše dokumente", rekao je onaj što je lijevo od mene, cijeđenje moju drugu ruku. 'Međunarodnu putovnicu? Идентификационая kartica?'
  
  
  — Oni su u mojoj sobi, rekao sam. "U hotelu Le Superbe.
  
  
  Je da ponovi svoj program na talijanskom jeziku, i oba časnika nepovjerljiv gledali na mene. Odina oko njih pogledao u mom растрепанную, živopisno oslikane jaknu. I jedan pogled na moje обвисшие hlače, moje vise noge je bilo dovoljno da ga uvjeriti da ja nikada, nikada ne mogu biti постояльцем u Le Superbe. Oni su razgovarali o tome da ostavite li me je leći u jarak ili uzeti u pritvoru na dugačak popis neriješenih zločina, od silovanja, iznude, krađe umjetničkih djela i završava prijevara. Policajac koji je hotel mene uhititi, činilo se, bio na bodove, dok me konačno nije naselja ženski krik radosne saznanja, донесшийся kroz prozor šestom katu hotela. Jerry, caro mio! Jerry. To je on. Gle, Pierrot!
  
  
  Joj podigao oči i vidio Камиллу u moje svijetlo plava пижамной jakni u prozoru moje hotelske sobe. Pored nje je bio mali Piero Симка, autoritativno ukazuje na присоединившегося na njih povjerenik policije u formi. U megafon, on je odao miniranje tima, koji je još više prekršili i bez toga нарушенную tišinu tog ranog jutra.
  
  
  — Narednik Бланди. Капралов Инверно. Odmah pustite tog čovjeka i vodite ego ego sobu. On smisli s Piero, koji je dosegao ego struka. "Soba 79. Odmah!"
  
  
  Dvoje mojih napadača pretvorena u любезных, pažljivi prijatelja. Oni postupa sa mnom kao da sam hoteli maziti nešto moje буквальной ćud, žalba, koja ga je vrlo cijenio, i proveo me kroz удаляющиеся redovima znatiželjnih prolaznika i policajaca u predvorje, gore na dizalu i u mojoj sobi, gdje je Pukovnik poslao ih s kratkim zahvalnošću.
  
  
  — Bože moj, — выкрикнул Renzo, nailazi imamo dan. Camilla, Piero, sir Hugh i Стадс su stajali iza njega, obučeni u različite pidžami. "Mi smo mislili da su izgubili te zauvijek". On je bio producent, a ne glumac, i bilo je teško posumnjati u ego iskrenosti, jer je jasno tko poštuje znakove dolara.
  
  
  — Ja, — воскликнула Camille. "Ove strašne ljudi. Joj mislila, ti si mrtav.'
  
  
  — Ali gdje si uzeo ovu odjeću? — lajao Piero. Čak i u tom metežu je ostao moderan model za sve u svojoj saten pidžami od Valentino, jarko crvenom odijelu i kućnim papučama od Gucci.
  
  
  Neću trošiti vrijeme na ponavljanje onoga što se dogodilo, kako je on to objasnio. Joj ukazao na vozača "фиата", koji je skoro zabio nas prije toga, kao i moj otmičar, i Renzo, i Piero razmijenili razumijevanja pogledima.
  
  
  "U svijetu filma postoje neprijatelji koje ne mogu prestati pokušati sabotirati proizvodnju "oba kraja svijeta" i razori Lorenzo Conti", izjavio je Renzo .
  
  
  "Ili je to osveta tih вспыльчивых argentinaca", pomislio je naglas Piero. — Iako su oni mogli tako brzo saznali da nismo mijenjali ih interese za interese Jerry?
  
  
  Ove reakcije primijetili da su mi više nego параноидальными. Briga o mojoj sigurnosti smisla velikog nemaju iskreno. Ali ih obrazloženje o prapovijesti moje otmice bili blizu ludila. Iako su, možda, bili параноиками, to ni na koji način ne ukazuje na dublji smisao mojih partnera u filmu na ovom izvlačenju. Oni predana nebo i zemlju, da me naći. Oni uvjeriti rimsko policiju i jedinice službe sigurnosti talijanske vojske me naći s njima lasica, kao što je primijetio moj nestanak. Dopustite mi da ukratko kažem o tome što se dogodilo nakon mog nestanka. Камилле trebalo je manje od petnaest minuta da se oslobodi od odcijepljen plahti i iskoristite telefon da upozori Piero i Renzo. Oni, pak, upozorio na sve organe. Ee opis dva uljeza je previše neprecizan. Ona tekućine i krvi ih diže oko osam metara i мускулистыми, kao ukrajinski тяжелоатлеты. Ali čvrste činjenice samog mog nestanka, poderane plahte, eksplicitne ogrebotine na dan ugrožena dvorca bili su više nego dovoljan dokaz krađe.
  
  
  Policija i snage sigurnosti su proveli istragu, radila je brzo i efikasno. Kroz deset min, a zatim bi, kao Gorila, i Pepe gurnuti me u тратторию , po cijelom gradu su postavljene zapreke. Trojica muškaraca su radili s tri različite телефонану slanjem tima istražitelja za propitivanje nekih oko bivših ljubavnika Камиллы.
  
  
  — Nije da ga ostavili da netko tako jadan, — sa zadovoljstvom, rekla je ona. "Ali ljubomora je nepredvidljiv, i da im samo treba pratiti svaki će pronaći tebe, Jerry". U to jutro, mora biti, bilo je puno crvenih lica i nepotpunih izjava ženama u Rimet. — Zato što ja još nisam završio s tobom, — obećala je ona uz nestašan osmijeh. Okrenula se prema krevetu, na kojem je sjedila, i ukazao na sobu punu киношников, policajaca i istražitelja. "Glas netko tko još nije spavao, i doživio strašno vrijeme. A sada još i беспокоите ego svojim pitanjima i чепухой . Napolje. Sve što vam je. Camille brine o nen. Čak i Renzo i Piero кивнули u reumatizma ee strastveni naloga, i u sobi je ponovno postao prazan. Camille je vozio glasnik svoju adresu, i велела mu je bilo donijeti s komoda joj šminka.
  
  
  "Ti si sada dok je beskorisno za mene, za nas, tko god to nam je bio, slabo Jerry — rekla je ona. — Ali imam prekrasan mast. Ona je lijepa boja. Kao što muška sperma. Ona хихикнула. — I kroz nekoliko sati tvoji gori brinuti. Tamo je puna posebne stvari, enzima i ostalog. Jednom joj je tako обожглась na snimanju u Sardiniji, doktor mi je rekao da prestanu carinf.com ne snosi nikakvu odgovornost, najmanje tjedan dana. Ali ujutro je stavila ovu čarobnu kremu i na isti dan bio je besprijekorno, kao i uvijek pred kamerom. Ovaj film je okupio dva milijuna samo u Italiji, i njegova do sada lasica dobiti blagajni naknade, ako su moji odvjetnici malo push up Renzo , tako da, kao što vidite...
  
  
  U njoj uopće ne vidi ništa, ali neka hej malo sa mnom posla. Ona vješto kartici mene. Uzela je malu pravokutnog šminka mi je glasnik, kada se on vratio. On nam nikada nije pogledala na plikove na mom багровом tele, kada ga je ležala gola na krevetu, i na Камиллу, još uvijek одетую u gornju polovicu moje pidžame, kada je bila savijena mnom zauvijek. Možete reći puno o tim upscale hotelima s ih najvišim cijenama.
  
  
  Camille je pronašao bokal veličine s malo mliječnih bocu s biserno siva mješavina i brzo stavila malo ego sadržaja u moje tijelo. Odmah osjetio neko olakšanje. Njezin bih preporučio ff medicinske usluge, AH... Neka im dati savjet, bilo bi nam on bio.
  
  
  Kada je помазала mene, moj um je prebacio u višu brzinu. Kao i uvijek na zadatku od AH kod mene je nemoguć mjesavinu stvari koje trebate učiniti odmah, bez jasnog institucija i da ih ispuni. Na samom delle puno lakše pobjeći od dva skoro поджаривших tebe nasilnika, nego izmaknuti oko hotela, zaštićenog pol najboljih snaga talijanske i međunarodne snage sigurnosti.
  
  
  Camille je izazvao domara u sobu i opet заправила krevet. Ona je i debeo, невозмутимая djevojka nježno перекатывали me na bok, a zatim, naprotiv, укладывали čiste, meke plahte, a zatim укрывали me lako pokrivača. Vani je već рассвело, i Camilla задернула zavjese na dva balkonskim prozorima.
  
  
  "Sada moraš spavati, Jerry," rekla je ona. — Ako ti se čini teško, joj ostaviti vas dvije male pilule koje mogu poslati čak i slona u zemlju snova. Ali mislim da ste dovoljno umorni da spavaju na miru.
  
  
  Ona nagnuo se da neuvjerljivo, u-briga me poljubi u glavu.
  
  
  "Ja sam sama mora ići spavati", reče ona. "Bože moj, ja sam vjerojatno je sličan stare vještice".
  
  
  Ona više походила na 14-godišnjoj гиперсексуальную djevojku-скаута igrati u dr, i to također ovdje o tome, rekao je. Hej, to je ludo volio. I da joj je drago što ona nije htjela nastaviti svoj milosrdni dug, sjedi na rubu mog kreveta.
  
  
  Još jednom se zahvalio joj, i ona je rekla da je u snu, njegova ću biti u potpunoj sigurnosti, jer je pukovnik Динджес nižu stražare u hodniku, u liftu i u predvorju.
  
  
  Mi zauvijek bio susret sa osobom, još dva sata pre po jedan oko kontakt adrese AH.
  
  
  Dao si je pet min i onda bi, kao što je Camille je otišao, u slučaju da ona dođe da pokupi neku razuzdana stvar, prije nego što ju je pokušao sjesti i napraviti nalog. Losion Камиллы je čudo. On je gotovo opet osjećao čovjekom. Ja ne kažem da bih volio naići na nešto više od čvrste, od svile ili Camille, ali peckanje je nestalo, i on je otkrio da mogu oblačiti, ne osjeća ništa, osim nekoliko manjih uboda boli. Joj uzeo bocu s dvije žute kapsulama , koje Camille je ostao kao pomoć za spavanje, i stavljajući ga u jedan oko bočnih džepova jerkins. Ovaj put joj je učvršćen štikli na lijevoj предплечью i obukao наплечную kubura s Вильгельминой. Pronašao ju je jedan, oko braće-blizanaca Pierre u tajnom prostoru svog portfelja i gurnuo ego u minuti. Nisam znao kamo idem, a još više prema nekome, ali ja ne namjeravam opet biti uhvaćen nenaoružani.
  
  
  Nju je otkrio da mogu čak i da prihvati onaj stav joga, koja se bavi najviše pomogao mi je s dubokom koncentracijom. Dakle, potpuno odjeven i gotovo u potpunosti je dosao u sebi, njegova je sjedio prekriženih nogu na тебризском tepihu u svom luksuznom apartmanu.
  
  
  CIA, kao i vlastitu mrežu AH već izvijestio Хоуку o buci moje otmice i moj povratak. Ali Bog zna, koliko je izobličen, netočan, definitivno nepotpuni i zbunjenima mogu biti ove verzije. Joj morao dati svoj vlastiti, pravi izvještaj računalima AH i još više tankom um Hawk. Financijske wunderkind AH Goldie Simona također, potrebno je upozoriti da je malo подтасовал podatke, prije nego što ću morati uspjeli strpati svojim novim partnerima ček na 500 000 dolara preko banke u Nassau, koji ga je tako hvalio. Naziv i adresa banke već su u mojim предысториях, tako da joj neće verovati da je i dio ceste već vodi. Ali Goldie hotel će znati kada i koliko. Jedan na prednosti moje otmice i navodnih ozljeda je ono što je Renzo morao važan poslovni sastanak na dan ili dva. To vrijeme je primljena na sat, koji ga je izgubio, i koje još treba je uhvatiti.
  
  
  Konačno je došla jedna misao. Joj rummaged u kofer i izvadio je nevin reizdanje knjige Зейна Gray. Međutim, ne možete prelistati stranice, jer ma nije bilo stranica. Kod nah je bio samo mali kompaktan sklopivi dolar na гелигнита, koji je eksplodiralo preko četrdeset sekundi, a zatim aktivirati, издав dvadeset klikova, a zatim разбросало svoj sadržaj na slične za konfete trake u velikom neredu na trgu više od pedeset kvadratnih metara.
  
  
  Joj, otišao do prozora i отдернул zavjese ривненской tako, da se svake godine na пробуждающуюся ulicu na dnu. Dva patrolna vozila i petorica izrečeno policajaca na ulici, plus nekoliko policajaca u civilu okruženja prolaznika. Na ulici pod bočnim prozorom bilo je samo tri časnika u obliku s automatskim карабинами ispod ruke. Bilo uzbuđenja na ulici prisiljen da ih pokrenuti naprijed, da pomogne svojim drugovima . Prije prijave je pregledao zgradu izvana i misli o tome, gdje ga je vidio, kpmo. On je još uvijek bio tamo. Датируемое 1897 godine, zgrada je izgrađena arhitekt, koji je nastojao oponašati sjaj velikih palazzo šesnaestog stoljeća. Sve gornje анфилады imali balkoni, kutovi koje su bile omotane oko masivne, teške temelja. Pravokutna komada kamena s десятисантиметровым projekciju između svakog. Potrebno je sasvim malo napora da se udobno se spustiti na deset-petnaest minuta. Ali spustiti nezapaženo na tri-pet maraka minutu, na koje joj se nadao, bilo je malo teže.
  
  
  Joj, ode, skinula jaknu i zavrnuti штанины. Zatim je obukao ogrtač. Još uvijek unshaved i crvena prženje, on ne treba u kozmetici, dati moje lice vanjske znakove napetosti. Joj, otišao u dnevnu sobu i otvorio vrata.
  
  
  Ispred mene вытянулся div u obliku s puškom, gotovih pucati. Će me tretirati s poštovanjem, koja mi treba za moje planiranja.
  
  
  Joj želim dobro spavati — rekao joj emu na talijanskom jeziku. "Moji živci glasova-glasova nestanu ". Joj съежился od boli, da bi sve izgledalo uvjerljivije, i carabiner understandingly kimnuo sam. "Molim vas, uvjerite se da me ne ometa u narednih tri sata", rekao sam. "Ne zanima me tko. Kad joj malo spavati, njegova ću biti u mogućnosti razgovarati sa svojim časnici, a dok joj želim odspavati.
  
  
  — Ali to što su moje upute, — rekao je on, opet вытянувшись na vojnom.
  
  
  — Dobro, — rekao sam. Пошатываясь, njegova se vratio u svoju sobu i zatvorio vrata. Joj tiho je dobio osloboditi od haljina, zavrnuti штанины i našao u kofer sprej sa sprejem protiv insekata. Ne znam nauditi li ego sadržaj bilo мухе, ali ako je ego nanesite na ruke s udaljenosti šesti inča, on tvori tanki sloj, koji je čvrsto облегает kožu. To je sve isti čvrste, poput kože nosoroga, i kad se osuši, možete poletjeti kao salivene. To je derivat neopren, razvijen jedan oko naše čudo-liječnika kemičara. Otvoreno sada mi je to bilo potrebno.
  
  
  Joj, flailed rukama u zraku i согнул prste u maksimalno vrijeme sušenja dvije minute. Zatim ga je podigao knjigu Зейна Gray s kreveta i staviti na prozor. Napravio puta u gornjem desnom uglu, koja se bavi активировала tu stvar, polako сосчитал do dvadeset pet i otvorio prozor. Zatim joj je dopustio emu otploviti i opet brzo zatvori prozor. Petnaest sekundi kasnije izbio je to ludilo .
  
  
  Гелигнит eksplodirao, kao da su dva tankera sastati još sa drugima, i konfete прострелили cijelu ulicu u bilo kojem smjeru, gotovo na ulazu u hotel.
  
  
  U tom trenutku je već bio kod drugog prozora, a zatim izvana. Njezin je sišao s balkona na zidanje kutu, gledajući jednim okom, kao što su ljudi požurili sa svojih postova u sporednoj ulici na mjestu eksplozije.
  
  
  Moje ruke вцепились u prostrane niše, a njezin je pao, jedva скрывшись na umu s ulice. U samo nekoliko sekundi više nego što bi to bilo u prekrasnom, ali povijesnoj lift, joj, sišao dolje. Kad je jednom došao tamo, joj, išao je još uvijek prilično пустынному trotoar na drugi kut i dade signal taksi.
  
  
  Joj nazvao emu odredište, mjesto u neposrednoj blizini je moj drugi mail adrese za kontakt, ali dovoljno daleko da biste dobili osloboditi od progonitelja.
  
  
  Kad joj je, izašao je, okrenuo ga iza dva kuta i ušao u predvorje hotela, gdje spava službenik za šankom je kimnuo mi je, kao da joj je bio obični turist, koji ovdje je mjesto. Potom je izašao kroz službeni ulaz. Nju naletio na putić. Dvije kuće od moje ciljevi ušao u trijemu i čekala još tri minute da bi bili sigurni da me nitko ne prati. Vozeći dio i pločnik je ostao prazan. Ja sam otišao dalje, a zatim je dao dva kratka i jedan put dugačak signal za zvono sa znakom Peći. Odjeknuo zvuk "Chick" iz automatskog otvaranja dan, i da joj je tako i iznutra, na putu prema gore.
  
  
  Na drugom katu, na vratima me je čekao je proćelav muškarac srednjih godina. On je radio u родственном agenciji vlade. Na nen je линялый crvena фланелевый haljinu bez pojasa preko выпирающего života, koji teško skrivaju мятые gaćice strašnih slika.
  
  
  "Pitanja, pitanja, pitanja. Ti slatka dječaci na AH misle da je njegova kombinacija Lieve Lita i ANP. Zauvijek s njima razgovarati za raznolikosti.
  
  
  Glasanje za što ga ovdje, — rekao sam. — Hajde, Mack.
  
  
  — Gilchrist, — rekao je on угрюмо. "Ne Mack".
  
  
  On je prošao kroz опрятную, uređen dnevni boravak, spavaća soba, koja je izgledala jednako čista kao i неряшливой. Spremnik velikog stolice oko stabla oraha u dalekom kraju zida bio je otvoren, otvarajući primopredajnik koji su zauzeli pola spremnika. Druga polovica je bila zauzeta konglomerat elektroničkih uređaja, uključujući i telefon s многокнопочным uređaj formatirati govora.
  
  
  — Otmice, ubistva, bombe, — growled on. "Mislio sam na diplomatskoj službi, a ne u респектабельном špijunskim programima društvu. Daj mi telefon, onda možete razgovarati sa svojim nadređenima kroz pretvarač govora. Može, onda joj отдохну.
  
  
  On je malo okrenuo svoje sat suočava, a zatim pokucao na tipki Morse uz uređaj.
  
  
  On je nastavio prigovarati. "Neke oko nas moraju zarađivati za život obični sat. Od devet do pet. Ne trčati iz jednog kreveta u drugi i iz jednog roštilj na drugu. Stanite, Carter. Pa, trebat će vam različite špijuni za svoje špijunske mreže.
  
  
  Suhi glas Hawk već apsurdno mi je u ušima kad ga je odgovorio na poziv. "Ti si neka vrsta genija, Nick", rekao je on. "Šaljem vas riješiti mali problem, i prva vijest, koju joj se, leži u tome što vi sami jeste glavni problem. Ovdje je napisano..." ja Sam čuo, kako se on nestrpljivo перелистывал svoja izvješća. — Ovdje rekao, da su te oteli dva momka, koji je svezan za tebe na вертелу i idući зажарить li živ, kad si prekinuo i otišao od njih. Smrt na "nepoznatog razloga". Pa, da ga mogu pogoditi bez daljnje upute, ali ja sam uvijek mislio da je potrebno četvoro ljudi da se dokopati jednog, oko mojih dečki. I šest, da ratujem s tobom.
  
  
  Joj usudio da ego прервут objasniti emu, kako me je oteo. Nije da je to napravio Hawk više podnošljiv.
  
  
  "Znam da je tvoja komešanje s ove vruće цыпочкой bila potrebna — rekao je on, — ali ne u smislu da si smanjila pri tome svoju zaštitu. Ne zanima me što si ляжешь s хема onda u krevet..." skoro Sam se osjećao kao ego misli sele na сенсационному, iako je i nevjerojatnih otkrića ... vaše podatke daje. Ali nije u tome slučaju, ako otvorite se za likvidacije.
  
  
  — Mene još nije likvidiran, — rekao sam.
  
  
  — Čije su to ljudi? — pitao je , kao da sam imao sa sobom kompletan katalog foto međunarodnih kriminalaca.
  
  
  "Nisu mi pokazali svoje vozačke dozvole", rekao sam, odgovarajući na njegov sarkazam. "Na tijelima također nije bilo nikakvih dokumenata. Ali ja ne mislim da su se jako voljeli amerikanaca, što može ukazivati na komunisti. Iako i to nas ništa ne vodi. Danas uncle Sam sve druge, a sljedeći dan on može postati neprijatelj".
  
  
  "Držite se чертовых činjenice", — reče Hawk. "Прибереги svoju političku filozofiju za svoje prijateljice. Imam ih fotografije u телексе, i Rim može samo potvrditi da su vanjski članovi ceha. Oni se iznajmljuju za sve one koji žele. Ali ja želim znati: jesi li pronašao nešto što bi potvrdio sumnje Anderson?
  
  
  — Pronašao ju je dovoljno da imaju neke sumnje, " rekao sam. "Ali to nije dovoljno da se shvati koliko je to ozbiljno i što sve ide". Joj prebacio na kratki plan: moja je ideja o tome da "Konac Svijeta" nije bio više tako, nego se činilo na površini, ali i da je zbirka fakulteta rekvizita može biti vrlo primamljiva za onoga tko žudi organizirati međunarodni kaos. Uvijek ima te pare, bilo gdje u svijetu.
  
  
  "Dok se ova dvojica ne provalili u moju spavaću sobu, — zaključio sam, da sam sumnjao da je Anderson prava. Ali je netko pokušao me ispitivati. I oni su to pitanja na koja su pokušali istisnuti oko mene, sve otvoreno je ukazao na "Tok svjetlosti".
  
  
  On je napravio pauzu na nekoliko sekundi da razmisli o činjenicama koje ga emu je izvijestio. Ponovno ga je čuo šuškanje papira.
  
  
  — Još nešto — rekao je on. "Бомбовая napad. Netko je pokušao ubiti ili opet isti užitak?
  
  
  — To sam bio ja — rekao sam. Prije nego što je on uspio возмутиться, njegova emu je izvijestio o svom kratkoročnom brizi za Le Superbe, obavijestiti emu opremljen mene.
  
  
  — Dobro, — rekao je s uzdahom. — Kako si sada ćeš se vratiti? Vi sada ne взорвете cijeli Koloseum?
  
  
  Nju je rekao emu, da ne mislim, da je to potrebno, i počeo govoriti mu je o svom planu da se vrati .
  
  
  — Ne, ne, Nick, — rekao je on. "Što manje znaju nemoralan detalja dočekati svoje načina rada, lakše je moj život. Ali ono što nitko ovdje ne može shvatiti, tako da je to toga da je netko uspio saznati da ste bili u tom avionu. Si siguran da tu djevojku Розану ne samo tako privukao je tvoja fatalna šarm?
  
  
  — Možda je to pomoglo, — skromno je priznao sam. — Ali držim novac, da je to nečija beba. Pružanje hej adresa mog hotela, možda malo ubrzao akciju. Ali za njih to je jednako vrijedna, kao i za nas".
  
  
  — Хема bi nam oni bili — growled Hawk. "Ja sam bila trostruko provjeru djevojke: mi smo, Vjerojatno, i Алиталия. Također prenijeti financijske detalje Goldie. Pet stotina tisuća dolara. Joj to znao, ali možda će to novi rekord. Imam na putu listovi podataka o dočekati svoje nove drugove. Pozovi Гилкриста prijenos doodles Anderson, kako bi ga mogao odmah shvatiti nekoliko nagađanja. Vi ćete dobiti odgovore od Хаймана. Gilchrist obično samo misli. AA, švicarskih registarskih oznaka, njemački djevice. Joj spomenuo riječ sliči na Jungfrau. "Može biti, onaj Andersson je bio lud . A može biti i ti. Može biti, mi smo svi. Pa, ti si se vraća u hotel i pokušavate drijemati часок, prije nego što ponovno ići obnoviti ove scene oko Pjesmica vremena Nerona.
  
  
  Koder pukla kada je Hawke objesio.
  
  
  Ворчащий Gilchrist gurnuo komadiće papira koji joj je uzeo stvari u Anderson, u utor vašeg prijamnika opreme i bio sretan da se oprostim.
  
  
  Joj uzeo taksi i spustili iza hotela, gdje je primijetio kpmo. Mi je svejedno, vidi li me tko, ali ja ne volim облажаться sa svojim vratar, перехитрив ga.
  
  
  Joj, porastao je u lift na vašem katu i zaustavio se na zid hola. Kut je bio nekoliko metara od mog dana. Kad je dospio u kutu, joj vidio vremenske, kaplar na znak razlikovanja, stoji obazrivo i oprezan kod vrata svog apartmana. Dobro.
  
  
  Joj вытряхнул žute kapsule oko boce koju mi je ostavio Camille. Joj brzo bacao boce u drugu nit sobe. Joj ne шталь čekati na povratak vremenske. On je bio hrabar, dobro odgojen dječak, i on može na njega osloniti. U istoj sekundi, što je do mene донесся zvuk udarca boce o zid, joj, zaronio u vrata. Vremenska napravio положенные pet-šest koraka niz hodnik, već drži dizajnirano u pripravnosti. Mi treba minuta da se motati штанины, obući ogrtač i высунуть glavu kroz dan, da se vidi kao vremensku se vraća u svoj post s непонимающим izraz lica.
  
  
  "Sada ću joj u posluga u sobu, da doručkovati", — objasnio sam. "Ja sam samo hotel, da ste saznali, da se to dogodilo. Je li joj samo da nije čuo zvuk? — Ništa, gospodine , — rekao je on. "Male eksplozije. Studenti, komunista, monarhista. Uvijek imate ove prekršitelji mira. Usput, u kuhinji također postoji jedan oko naših ljudi, koji brine.
  
  
  Joj odlučio slijediti savjet Hawk i pokušati malo odspavati prije sljedeći rad. Losion Камиллы radio tako dobro, osim nekoliko slabih, da je izgledalo kao da me nikada ne поджаривали.
  
  
  Joj skinula ogrtač, spustio hlače i jaknu, bacio košulju i kravatu na stolicu i ohrabrila opet leći u krevet. Puhao je hladan, u ožujku jutarnji povjetarac, pa sam otišao zatvoriti prozor u svojoj sobi.
  
  
  Ali ne samo to prozor, ali okvir sprijeda je bilo otvoreno. Njezin je prokleto dobro znao da je zatvorena, što je samo baciti bombu. Netko je bio u mojoj sobi tijekom moje odsutnosti. Netko, tko je još mogao biti tamo.
  
  
  
  
  Poglavlje 4
  
  
  
  
  Sa spavanjem morati još malo pričekati.
  
  
  Joj izvukao "Luger" iz futrole, висевшей preko jerkins, i krenuli natrag u dan. To je bilo lako pretražiti vas broj: nepozvan gost nije mogao iskoristiti hodnicima, da se vrati u već обысканный području. Samo dvije velike sobe, dnevni boravak i spavaća soba, te velika kupaonica. Centimetar po дюймом ga, prošao je kroz dnevni boravak. Nije joj zaboravio pogledati kauč, iza teške zavjese. Bar s likerom je premala čak i za osobu takve veličine, kao što Piero, ali ga je i dalje gledao u njega. Sve je bilo prazno. Isto vrijedi i u spavaćoj sobi: iza zavjese, u ormaru, pod krevetom.
  
  
  Прозвенел zvono na vratima. Tih nekoliko sekundi ju je proveo na to da se zaključati u kupaonicu izvana i držite stolica ispod vrata ručkom. Ako posjetitelj skrivao tamo, on ne bi mogao sići, dok joj se pladanj s večerom.
  
  
  Konobar u bijeloj jakni dao mi pladanj s hranom. S jedne strane ego окружал moj vratar, s druge — počeo je drugi stražar u obliku koji me je uvjeravao da je bila u kuhinji i gledao za pripremu doručka. Joj zahvalio ih, dao savjet konobara i otišao natrag da završi svoj zadatak.
  
  
  Kupaonica također je bio prazan.
  
  
  Ali otvoreni je prozor ostao misterija. U mojoj odsutnosti netko ušao, vjerojatno s krova, gdje je bio neujednačen profil oluka, dekorativna skulptura i premazivanje dimnjaka sve skrivaju od očiju патрулей na ulici. Pa i za to trebalo inteligentan, neustrašiv čovjek. Ne bih mogao priuštiti podcjenjivati svoje protivnike.
  
  
  Početkom drugog pregled spavaće sobe potvrdio je dijagnoza.
  
  
  Moj kofer i diplomatski portfolio temeljito su pretražili. Sve je pažljivo vracene na svoje mjesto, osim gotovo nevidljive folikula pečata, koji ga je u jednom oba predmeta prije odlaska. Tajno ogranak u malom portfelju nije bio otkriven. Ga je uzeo sa sobom Luger i nož, tako da s moje strane, kao što je Jerry Carr nije bilo ništa sumnjivo. Joj досталь oko kofera nevini pogled tranzistor prijemnik i vratio na posao. Ponovno ga pretražio tri sobe, ovaj put na temu prislušni uređaji. Radio je izgledao kao bilo koji drugi radio iste veličine, ali više pokretima ego može pretvoriti u efikasan detektor skrivenih elektronski prislušni uređaji.
  
  
  Mi je svejedno, прослушивали li ste me. Njezin je zadržao sve što je povezano s mojim ovom osobnošću Nick Carter, za više od najsigurnijih mjesta, od apartmana Le Superbe. Ali ja nekako tečno окинул pogled najnoviju, finest видеоаппаратуру: širokokutni objektivi, ne više glave pribadače, mogu slati sliku na ekran, udaljenom više od kilometar. Ga mogao kontrolirati je Nick Carter, ali se kreće zapisa toga, kao što sam ga разбираю i смазываю "Luger", роюсь u tajnom prostoru u zahtijevao zamjenu plinske bombe TT ili druge igračke (AH Odjel tehničkih trikova) nije baš odgovara mom гиперсексуальному jednostavan način Jerry Carra, texas prijatelj playboy.
  
  
  Ga je primio jedan zvučni signal u dnevnoj sobi, mali nokat-odašiljač na postolju u uglu sobe. Ego je, vjerojatno, bilo je dovoljno uhvatiti čak i prigušeni razgovor u tom području. Ostavio joj ego tamo gdje je bio.
  
  
  U spavaćoj sobi ih je imao dva: jedan za ogledalo iznad туалетным stolom, drugi napola skriven iza jednog po tkanina gumbe na стеганом uzglavlje kreveta. Znao sam da ne osjećaju li se польщенным ili оскорбленным ovim nerazmjeran kamatama na moje korištenje madraca. Ali je ostavio joj ego u miru. Bilo koji mikrofon može raditi u oba smjera, i, možda, sam bio u mogućnosti koristiti ih kao nevine svjedoka za AH.
  
  
  U kupaonici nije bilo naznaka bilo čega. Dijelom je to zbog činjenice da tekuća voda može dostaviti neugodnosti čak i sami bolje подслушивателю. Dakle, ako sam ikada morao ozbiljno razgovarati s хема bilo, ona bi to učinio pod punom promicanju duša, rade i dizalica i učestalo pranje.
  
  
  Malo je manje oduševljen ga pojeo svoju hladan doručak, a zatim flopped na krevet. Prošlo je, mora biti, sat i pol, kad me je to jedini prijenos telefonskog poziva. To je Camille. Blistava, sjajna i poklanjati . Pitala me je li mi ee losion.
  
  
  Što duže ga mogao rastegnuti svoje iscjeljenje, bolje je bilo za moje planiranja. Tako da sam se zahvalio joj i rekao, hej (istine) da je lijek čudesno mi je pomogao, ali (nije istina), da ja još uvijek osjećam lagani titraj, iako ee tablete, ako sam priliku da malo spavati.
  
  
  "Iskreno kažem — ozbiljno, rekla je ona, — vaše gori malo ozbiljnije od običnog opekline. Morate se malo opustiti. Renzo nazvati vas. I ako možete, svi mi možemo ručati kasno navečer, a zatim otići na sastanak na scenariju. Ali to će potrajati nekoliko sati. U Rimet uvijek kasni ručak. Tako da se odmorite. Zaista mi je bilo potrebno nekoliko sati da se moj kozmetički njega oporavio od razaranja prošle noći!
  
  
  Još jednom se zahvalio joj i bacio natrag na krevet, ali ne da zaspati, i kako bi se moje tijelo smiriti, dok se moj um testirao činjenice i gradio planove.
  
  
  To je poruka o kasnom ručku smisla velikog nemaju dobro. Glasovanje pregled scenarij, čak i bolje. Još uvijek je previše nije obaviješten o previše stvari, i više ga naučili o "Kraju Svijeta" , bolje je to bilo. Može biti, onda ću proliti malo svjetla u ovu tamu.
  
  
  Renzo nazvao nekoliko minuta. Joj donio je nekoliko uvjerljiv jauk, kada je odgovorio na poziv. Ručak je bio imenovan u dva i trideset, u uredan restoran u neposrednoj blizini hotela. Rasprava o scenariju trebao održati odmah poslije toga, u zatvorenoj sobi za pregovore kluba.
  
  
  "Tamo ćete vidjeti nekoliko slajdova s drugim detaljima oko naše opreme", izjavio je Renzo. "I onda odmah ćete čuti glavne linije radnje".
  
  
  "Ajme, ja bih to volio, Renzo", rekao sam. "Ali ja još uvijek osjećam, da s mene содрали kožu živ".
  
  
  "Ne želim žuriti tebe, Jerry, — rekao je on недовольно — ali to može biti važno i zanimljivo za tebe kako za investitora... samo Ako nisi predomislio".
  
  
  "Naravno, sve je još u delle", rekao sam. "Ja se samo nadam da ću proći kroz sve ovo je rasprava scenarija".
  
  
  — Sjajno — rekao je on. I on mi je rekao da malo vodi početka ručka, da joj još malo zaustavljao. — I njegova će osigurati o tome da smo završili obrok rakijom Romagna oko zemlje moje obitelji. To će dati vam snage za test našeg istraživanja scenarij. Dok.
  
  
  Imao sam pet sati slobodnog vremena. Na vadičep, kako ja mogu iskoristiti to vrijeme, gotovo je odmah odgovorio je moj časni vremenska koji pristojno pokuca na moja vrata i predao mi omotnicu, potvrdio je za mene na površini i na dnu.
  
  
  "Naš stručnjak je uvjeren da to nije postal bomba", — rekao je on. Ali on je ostao sa mnom u dnevnoj sobi, sve dok joj nije otvorio bez vatrometa i zračenja. To je bio uredno ispisana pozivnica na otvorenje izložbe primitivi u galeriji na Via della Фонтанелла u sljedeći utorak.
  
  
  Pokazao joj je emu s komentarom, da me u međuvremenu doveli u popis kulturnih odojak. On se nasmijao i ostavio me na miru.
  
  
  Kada je on nestao, joj upade nokat palca u jedan oko ugla i lako skinuo plastike, koji je, kao što sam znao, bio je tamo. To je izvješće Хаймана o tome da Хоуку uspio iskopati o mojim pitanjima prije nekoliko sati. Vanjski mehanizam госорганов može imati brzinu слизняка-переростка, ali male državne institucije, kao što su AH, mogu raditi brzinom svjetlosti, ako je to potrebno.
  
  
  Na pravokutnog kartici bez plastične ljuske, bilo je šest malih sivih kvadrata. Joj odnese ego u spavaću sobu i досталь 200-кратную nakit povećalo oko zalihu u mom diplomatsku portfelju. Tada mi je i pomoć u hrani moje прикроватной lampe za dekriptiranje čvrsto upakiran podatke i prenijeti ih u memoriju.
  
  
  Prvi kvadrat je sadržavao uglavnom dosadne detalje mog ček na pola milijuna dolara, kako je obrađena, ako se ikada ukaže potreba odustati od pretplate. Počeo drugi i treći su bili povezani s analizom AH doodles Anderson, i on je primijetio da умники unutarnje službe napravili oko toga ne ценымногие više od nje. Obris s imenima, fokusiran oko slova L, sa slovom H na njoj, i nečitljiv Юнгом... i još nešto, dobio desetak različitih tumačenja. Jedino što je imalo smisla, je interpretacija, koju joj je dao tu sam, činjenica je da je slovo L može značiti Luganu, gdje дотторе-profesor Симка imela svoje veze sa švicarskom bankom. Ali u najboljem slučaju to je imalo na umu nekakav nemir s франками i лирами. Odina oko skeptika pročitao нацарапанное riječ kao format vam je nas, grubo kažem: mladalacki rast, koji se, pak, može se odnositi na Piero Симке, s obzirom na rast ega. Drugi je tvrdio da to mora biti jungflucht , još jedan jung-freudig, još jedan jung-flucht, odnosno opuštanje, radost, prokletstvo. Još Jedna абсурднее drugog. To je što se tiče doodles.
  
  
  Za označavanje AA mi, ako je popis jednako besmisleno mogućnosti, od reklamne agencije i automobilske udruge do malog plemstva. Također nije vrlo logično. Ona bi i sam to otkrio na deset minuta u knjižnici ispred veleposlanstva.
  
  
  Prva dva kvadrata početak drugog retka sadrže detaljnije informacije o сэре Hugh Марсланде, Lorenzo Conti, Стадсе Mallory i Piero Симке. Sve je to bilo vrlo zanimljivo, ali nisam mogao ništa stane pod bilo kakvu shemu. Osim da je nemilosrdne ambicija zajedno, u najmanju ruku, sir Hugh i Stada, veliki emocionalne i mentalne nestabilnosti, da nije tako wouldnt rijetke ljekovite javlja kod velikana filma. Problem Stada, činilo se, bili su uglavnom koncentrirani oko boce. Bio je stalni пьяницей i obično dobro podnosio velike količine alkohola. Ali s vremena na vrijeme, u razmaku od pola godine do godinu i pol, negdje u ego tele срабатывал osigurač i ego s сиреной увозили u vrlo siguran u starački dom. Iako izvijestio slavi offset Renzo na kokainu, o kojem Camilla spomenula ranije, ali ego nesvjestica nisu bili povezani s drogom ili alkoholom. To se događa samo onda kada, kao što je to bio prilično dio, on je bio переутомлен ili iscrpljen svim budalaštine, kojima se financira svoje carstvo i svoj carski način života. Joj vidio da je obitelj ego majke, nekoliko, iako je i drevna znati, stvarno vlasništvu zemljišta oko Pjesmica. Cijelom hotelu, kao i vlasništvo su oduzete od strane prvo фашистами Mussolini, a zatim, zatim rata, vlada kršćana-demokrata.
  
  
  Također je vidio, da je prije četiri godine, onda je jednoga od svojih živčanih prekida, Renzo bio izliječen i smirila na istoj državi kuća za odmor, gdje Стадса je jedna oko ego periodične bitke s bijelim горячкой. Ali to je bio skup, popularan i utjecajan kuća, i ako sam morao istraživati popis pacijenata, da se uspostavi nove veze, ona bi pronašao pola ljudi koji su se pojavili na naslovnim stranicama teritoriju u barentsovom moru u Europi, kao i nekih amerikanaca i azijata.
  
  
  Sir Hugh Марсленд bio čovjek bez izričitog mane za grb. Na putu od многообещающего student Birminghama kroz Oxfordu je imao puno nedokazane nedostataka. On je još uvijek карабкался. Imao je mistična sposobnost otići oko industrijskih kompleksa neposredno prije nego što ih je preuzeo buka ili stečaj, već монетизируя svoje dionice u funta, švicarski franak ili dm. On je nekoliko puta bio milijunaš u funtama, a u sad oko dva puta više. Zadovoljavajuće kraljica imenovala ego plemstvom za ego humanitarne aktivnosti (Orden Britanskog carstva, 1963.; zapovjednik reda Britanskog carstva, 1971,), iako u mojim postovima spomenuo da je ego aktivnosti su u osnovi bio usmjeren na proizvodnju za plasman svoje ime na memorandumu i доению stupovi društva. On je održao nekoliko полуоплачиваемых postove, jedna oko kojih je u Sjedinjenim američkim Državama u odjelu za UN UNICEF-a. On nije bio oženjen, ali je volio djevojke i s vremena na vrijeme činilo malo grub s njima, iako je pokušao držati podalje od javnih skandala.
  
  
  Piero Симка je, što i ne čudi, najzanimljiviji u cijeloj četvorke. Kao i kod Renzo, imao je srodstvo veze sa starim elitu. Ali za razliku od Renzo, on je zadržao obiteljsku imovinu tijekom svih smjena vlade i imela početni kapital, помноженный na interes za sve što je od petrokemijske industrije do blaga djela. Nad njom su nemilosrdno zlostavljani i proganjani zbog ega rasta, on je odbio dopustiti sebi da se pretvori u lude, i tom trenutku ego rast već шталь prednost. Iz Trsta do Sicilije ego zove Mali Великаном. Ego predaka imanja bili na sjeveru, nedaleko od jezera Garda. On je došao u politiku, kao kršćanski demokrat, ali je kasnije odvojila, da se formira svoju vlastitu još više desnu отколовшуюся stranku. On jedva da je imao bilo kakvu vrijednost na nacionalnim izborima, ali ego svoj izborni okrug uvijek vraćanje ego u Senat, gdje on koristi svoj položaj za pregovore i intrige sa svim drugim strankama. On je bio talentiran savjetnik za sve strane, uključujući na međunarodnoj razini. A UN je koristila ego usluga za pregovore s arapskim terorističke grupe, s южноамериканскими тупамаросами i главарями pobunjenika oko Središnje Afrike. Jedna миланская novina nazvala ego "mali Henry Киссинджером", i, možda, to nije je navodno loša definicija.
  
  
  Posljednji kvadrat je ženske teritorija. Prvo Camilla, onda Розанна. Zatim slijedi kratki popis ljubavnici Камиллы, koji читался kao "Tko, što, gdje talijanska industrija, politika, financije i globalna elita". Većina u popisu su priznata lovcima za žene koriste javni autoritet, ali sam bio iznenađen da otkrijete okruženja njih Piero Симку s napomenom da je ego ime u svojoj spavaćoj sobi je Don Лупо (Lord-Vuk). U drugom prijavljen, on ne navodi kao posebno aktivni u prometu, ali ono što sam znao o Камилле oko prve ruke, bio je u tome što ona može napraviti bilo koji čovjek, bez obzira koliko je velika ili mala. Ništa posebno o politici u delle Камиллы ne, samo ono što je registrirana kao коммунистка, da u Italiji ne znači ništa. To je vrsta šik u bogate europske filmske i kazališne krugove. Joj napamet, nastava Piero i slučajno spomenuo o njima Камилле oko određene znatiželje i više zdravog interesa. Moja željeni Розанна činilo više zanimljiv u svjetlu mojih avantura. Rođena je u Padovi samo prije dvadeset godina. Tamo je išla u školu i dvije godine studirao na fakultetu, prije nego što je u 19 godina postala stjuardesa.
  
  
  Zatim je brzo prebačena iz nacionalnih letova do prednost. Razlog hej, morao je napustiti sveučilište, bio je u vezi s nekim student-маоистом i ee akcijama. Ali to je bio registriran kao član Монархической stranke oslobođenja, отколовшейся stranke Piero Симки. Vrlo je vjerojatno, da je napravio svoju karijeru hvala vam pomoći Piero, jer joj je otac bio upravitelj nekim sjevernim zemljama Malog Diva.
  
  
  Sve to pretpostavlja nekoliko neizvjestan objašnjenje, ali je izazvala više pitanja nego odgovora. Ako je ona na neki način bila uključena u "Konac Svijeta" kroz Piero, zašto hej, sudjelovati u pokušaju ubiti texas zlatnu gusku, prije nego što je uspio srušiti svoje zlatno jaje? Ili je već prekinuo stare veze s tom osobom i jednostavno koristi Piero, kao starog obiteljskog prijatelja? To ne bi bilo prvi put, kad netko ide na drugu stranu, kako bi dobili posao, koji je tako očajnički želi, samo da ugodi nadređenim. Ali ako se nešto i mirisao "Kraj Svijeta", moje dosadašnje iskustvo povezuje to s organizacijom s novcem, a ne sa slučajnim bučnih grupa mladih.
  
  
  Moje misli su počeli okretati. Odina širom načina da se obračuna s beskoristan gubitak vremena na self-zadovoljenje — nazvati na telefon koji mi je dao Розанна. Većina zrakoplovnih davali članovima posade slobodan dan ili oko toga, kad su sigurni da se vratim na dugo putovanje, i svaki susret s Розаной, bez obzira na to, ona развеяла tajnu ili ne, омелой svoj šarm. Da, i Camille je u svakom slučaju će biti previše zauzeta sa svojim kozmetičarka narednih nekoliko sati.
  
  
  Pronašao ju sobi u svojoj bilježnici i predao operatoru hotela. Moja linija je gotovo sigurno na audiciju, ali s mojim trenutnim имиджем nije bilo ništa neobično želite nazvati lijepe djevojke. Štoviše, da je nekoliko članova pokreta protiv Nick Carter ili pokret protiv Jerry Carra potrebno je znati, da su oni već jednom напортачили.
  
  
  Na poziv odgovorila je djevojka s центральноамериканским naglaskom i polaganje nos. Onda ga je čula krik: "Ruže neki šaljivac, Carr".
  
  
  Zatim slatko, promukao glas Розаны. "Pozdrav, Jerry. Što iznenađenje! Nisam mislila da se opet čuti o tebi, sada, kada ste sredinama svih ovih prekrasnih ljudi oko filma. Osim toga, njegova čula na radiju, da vas je oteo, a onda si pobjegao. Joj mislila, ti si u bolnici i ne možeš... uh, nešto učiniti.
  
  
  To вывалилось tako šarmantno i nevino, što je, čini se, nije imao šanse devet do jedan, što je i bila tema prstom koji mi se ukazao Gorila u kockastim jakni i Pepe.
  
  
  — Ne, — rekao je njegov istim veseli ton. "On nije u bolnici, i ja također mogu... uh... uživati u nekim stvarima. Ali, draga Розанна, postoji još nekoliko stvari u koje nisam siguran, i, može biti, ti si mi pomogne riješiti, ako imas će vrijeme.
  
  
  Njezin smijeh je bio toliko nepristojan, kao i ugodnijim. "Uvijek imam vremena za dobrotvorne aktivnosti i brige o vama", rekla je ona. 'Kada?'
  
  
  Ga pitao. - "Što kažete sada? Mi imali sumnjivu čast staviti straže pred mojim brojem. Ali ako joj kažem emu, on će propustiti mojih posjetitelja.
  
  
  — Ah — rekla je ona. "To je još više uzbuđenja. Nju ću od vas kroz petnaest minuta, u zavisnosti od našeg ekstremnog pokreta.
  
  
  Nikada više nije to učinila. Joj upozorio sata na dan, i on se s poštovanjem odvodom, da s ljubomorom objaviti da je stigao mlada dama, назвавшаяся medicinska sestra. — Ne medicinska sestra i fizioterapeut, — veselo je rekla Розанна. Ona влетела u dnevni boravak, u sivoj лохматой шубке i smiješno sivom šeširu, poput kape. Ona пронесла šešir kroz cijelu sobu, spustite ga na prepunoj stolica. Onda je ona вылезла kroz kaput.
  
  
  "Bože moj", — rekla je ona jedan rukopisni. "To je ценымногие više privatnom nego u avionu, i izgledaju tako dobro, kao da je cijela tvoja priča je izmišljena od strane samo s namjerom da me mame ovdje".
  
  
  Kaput visoka aristokratski lik Розаны je pokrivena ривненской tako da odgovaraju zahtjevima javne pristojnosti. Na njoj je kratka haljina na svim jednostavan облегающего lila materijala. Njezine lijepe noge su pokriveni sa biserno sivim čarapama. U sive замшевых cipele na platformu ona dopire mi je gotovo do obrva.
  
  
  — Bolje nego u obliku, zar ne? — rekla je ona, hrabro trese suknju i bacajući brz pogled na svoja gola bedra.
  
  
  — Dopustite mi prvo da vam pokazati moj skroman broj, — rekao sam. Joj galantno ju je uzeo za ruku. Okrenula se i privije me svojim tijelom. Umjesto toga, nježno mi dati ruku, ona zagrlila me, u kojoj je sve njezino tijelo.
  
  
  — Ja ne mislim da si uopće bio ozlijeđen. Ona вздохнула, отодвигаясь na nekoliko inča. "I dalje ću joj нянчиться s tobom, kao što je luda".
  
  
  Ona ахнула od zanosa, kad je vidjela veliki krevet s ogledalom, na kojoj joj задернул zavjese, kada smo ušli u spavaću sobu.
  
  
  "To uopće nije ono Jerry, da te proklete stolice u avionu", rekla je sjeo na rub kreveta i spustivši papuče. Ona je spretno držala sam ruku na struk i počeo izvući kvačicu već je gurnite gaćice. "To je kao olimpijski bazen za one koji trenira u kadi". Ona je jako заморгала. "Ako joj je čitao između redaka, vi, mora biti, igrali ovdje s синьориной Cavour u trenutku kada su dohvatili su vas, u stvari?"
  
  
  — Dobro, — rekao sam. "Ona je slučajno otišla. Znaš, kao što se to događa, Розанна. Ovaj film svijet...
  
  
  Opet Розанна smijali ona ugodan osmijeh, koja je trajala sve joj tijelo. I sada joj je tijelo bilo обнажено za još veći učinak.
  
  
  "U novinama je bilo nešto drugo — rekla je ona. "Rekli da vas je oteo potpuno gola, a prvi anksioznost je bila podignuta ljepotom Камиллой. Ona je pozirala novinske fotografe s stisnuto na njega plahti, praveći se da razgovara na telefon. Dlake, Jerry, ne mislim da sam ljubomorna. Ljubomora je za djevice, koji ne znaju koliko je različitih, prekrasnih iskustava treba biti za svakog".
  
  
  Već je skinuo jaknu i sada trivijalan sa svojim remenom.
  
  
  — Stoj, — naredio Розанна. 'To ću to sama. Ti si bolestan. Mora ga učiniti sve za tebe.
  
  
  Nježno me je gurnuo natrag na krevet i počela svući s воркующими zvukovima, pun simpatija i sramotan komplimenata.
  
  
  To je isto lijepa, željeti djevojkom, koji je tada bio u avionu, ali bilo je nešto drugo, nešto nervozna i zaštitnu u svom beskrajnom toku riječi, kao da je seksualno to nam velikog smisla nemaju. To nije bio kamenovan od droga; Ga pažljivo pregledao ga. Na mat koži njezine ruke nije bilo tragova od uboda. Ali ona je rekla, льстила mi je, kao da je radila usrdan trud, da joj ne intervenirala nam rukopisni nas svojim pitanjem, osim na podršku vođenja ljubavi. Pitanja, koje joj je hotel pitati hej, što je svojevrsni šok efekt, morao sam mogao učiniti kada je prislušni uređaji. Ali ga mogao nahraniti ove prislušni uređaji pristojan komad (za mene) korisna dezinformacija.
  
  
  Zbog toga, kao što smo se slagali, čak je i taj mali dio pogrešne informacije treba je da otcjepljenje za kasnije. Розанна završio svoj puni raspored medicinske sestre. Joj pune, meke usne i radoznao jezik su isti исцеляющими, kao čarobni losion Камиллы, i nju je pokušao učiniti hej isto toliko fizičkih komplimenata, koliko je radila za mene. Onda smo bili na krevetu. Široko otvorena blistave oči Розаны je zabilježila u ogledalu svaki naš pokret, kao da je ona ne samo доставляла zadovoljstvo sebi i meni, ali i da će posljednja slušanje u harem bilo nešto neobično naftni šeik.
  
  
  "O, Jerry", rekla je ona, još uvijek dršćući od naše vrhunac. "To je bilo previše dobro". Činilo se, na hax ne utječu samo na seks, na bilo stresno i korisno on nam je. Došlo je vrijeme za podizanje ovaj vadičep, i nitko na слушающих ne smatra sumnjivim, da sam проявляю neko znatiželju, zatim jučerašnjoj žuriti.
  
  
  — Slušaj, — rekao sam, stroking joj po kosi, i mi растянулись na krevet pored prijatelj s prijateljem. — Ti nikome ne bi rekla da sam se zaustavio u "Le Супербе", draga?
  
  
  Ee tijelo prisilno отстранилось iz moje ruke, ali njene sjajne oči ne моргнули. Igra očiju je općepoznate dokaz iskrenosti, ali je isto tako dio ju je vidio u njima znak očitih laži.
  
  
  — Ne, Jerry, — rekla je ona. 'O, Bože.' Ona se povukla od mene i подтянулась da sjedne na krevet. "Ne možete misliti da sam neki odnosu na životinje koje su vas mučili". Ona je počela plakati. I utješiti sve to содрогающееся sjaj je oduševljenje što je opet vodila od jednog do drugog, sada već više mekane, jer joj je uzeo na sebe ulogu смотрителя i ласкателя. Kada je naše disanje opet выровнялось, njegova završio svoj profil, više извиняющуюся, prijateljska, ali ipak пытливую i odgovarajuću moja uloga.
  
  
  "Po mjeri" uzmi, Розанна, dušo, — rekao sam. — Ja uopće tako ne misli. Ali to je tako iznenada i tako je potpuno besmisleno. Osim toga, nitko nije znao da sam ovdje.
  
  
  "Ah". Розанна prihvatila moju ispriku i nagradila me neuredno linija poljubaca od moje brade do pupka. — U Rimet još uvijek svi će znati vrlo brzo, Jerry. Potpuna iskorištenost hotela, taksist, vaše киношники. Pretpostavljam da je netko uzeo vas za nekoga drugog, nije li tako? — Mora biti — rekao sam. "Ali, vidite li, da joj ništa o tebi ne znam, osim toga, da ste lijepi i apsolutno jedinstveni u smeće, i da je porijeklom iz velike vinske zemlje Колоньолы".
  
  
  — Padovi, — naglo поправила ona mene, druženju pogleda u ogledalo. — Ti si stvarno mislite da je mene lijepa, Jerry? Ne previše veliki?
  
  
  "Nisam mogao izdržati nam. više", rekao joj je napola iskreno. "I po inču manje će biti dovoljno." — To je vrlo lijepo, — проворчала je ona. "U reumatizma ću vam reći kakva je njegova jednostavna djevojka."
  
  
  Rekla mi je svoju biografiju, koja se bavi potvrdio ono što sam već pročitao u микроотпечатке. Ona je čak spomenula o маоистской grupi na sveučilištu i отмахнулась od toga, kao i iz rasadnika ćud. I da hvala na podršci Piero ona je dobila posao.
  
  
  To je mogućnost za koju ju je i nadao, i sada je moj red da iskoriste j s mješavinom bijesa, odbojnosti i ljubomore.
  
  
  — Mali Casanova, — eksplodirao sam. — Čujte, joj što sam čuo o ego ugled medija za žene. I misao o tebi s njom... Joj uvjerljivo gritted moje zube da otuđiti sliku Розаны s Piero, sliku umjesto комичный, nego uvredljiv.
  
  
  — Rekla sam da ću vam istinu, Jerry. Ona je definitivno вздернула brada. "Dakle, njegova okrenula ljubavi s don Лупо , i nije bilo tako loše i odvratno, kao što vi mislite. Između ostalog, tvoja topla Camilla jedva više patuljak, i ne čuješ, što sam насмехаюсь nad njom, zar ne? 'Dobro.' Joj скривился od рычащего ljutnja. "Morate znati, — rekla je ona — da je slatka mlade djevojke rijetke ljekovite darom za pružanje usluga".
  
  
  Ga pitao. — "Ti si još uvijek видишься s njim?"
  
  
  'Вижусь?' — rekla Розанна. 'Da. Moj otac radi za njega. I on je važan i stalni putnik prve klase. Ali to nije više tako, Jerry.
  
  
  To je besmisleno velikog nemaju smisla, i ne bih mogao kopati dalje, ne otkrivajući sebe. Sljedeći put kad se vidimo, njegova će osigurati da je to bilo mjesto gdje joj je mogao biti siguran da nastavi svoju istragu. Sada je vrijeme samo тикало.
  
  
  Kao nagađanje moje misli, ona je otišao, kako je posljednji put požudan pogled u ogledalo.
  
  
  "U svakoj spavaćoj sobi mora biti takav zid", rekla je ona. "Ako je njegova ću biti bogat... Ali sada ga treba ići. Imam sastanak preko sat vremena.
  
  
  Njegov nije bio zabrinut o tome. Imam je određen blagovaonom, kroz susret sat.
  
  
  — Nazvat ću te sutra, — obećao sam. — Ili ti nazovi ovdje. Ne znam kakav je raspored kod svoga prijatelja, ali Piero, i ego prijatelji iznosio je ego za moj ulazak u filmska industrija, ali neću dopustiti da to uništi naše ponovno okupljanje.
  
  
  Ona je već opet bio odjeven, ako se tako može nazvati pokriće zraka haljine, i on poðe za njom u dnevni boravak. Iznenada je postao isti miran i ozbiljan, kao što je trenutak prije bio raspoložen i oduševljen svojom krhkom tepati.
  
  
  "Učinio si me tako sretno u tako kratkom vremenu, Jerry", rekla je ona. "U avionu, a onda se opet ovdje. Tako da to me plaši i tjera na razmišljanje".
  
  
  Njezin je izgledao isti ozbiljnih, kao što je i ona da se prilagodi ga novom raspoloženju. Ona se smijala.
  
  
  — Ne brini, Jerry, — umirujuće je rekla. "Misli, ne mislim pronaći način udati, kao što je to napravio bi većina djevojaka. Mislim o drugim stvarima. Ali sutra ćemo dalje razgovarati i igrati".
  
  
  Zatim poljubi je ona otišla.
  
  
  Joj, vratio se u dnevni boravak sa osjećajem da su moji problemi mogli izazvati neke akcije u svojih ciljeva, bez naše pojma u kojem smjeru ove aktivnosti će se razvijati.
  
  
  Joj задернул zavjese na ogledalu prije nego što se obrije i obući za večeru. Moj tranzistor nije mi dao nikakav signal, ali u TT - odjelu AH, nekako mi je pokazao ogledalo naših vlastitih istraživača, koji su izvrsni izravno prenosila video zapis. Elektronske komponente su razasute po cijeloj površini i pojedinačno, možda su bili previše mali da ih možete otkriti kada tražite. Bilo mi je svejedno, da netko može uživati gledajući kako smo s Розаной toliko zauzet na veliki krevet, ali nisam mogao dopustiti da se drugi oči vidio moj diplomatski portfelj, ego tajno ogranak i ego sadržaj.
  
  
  Njezin je promijenio svoj kostim na druge, koji joj je posebno сшил tako neprimjetno sakriti "Luger". Ako je prvi počeo popodne Камиллой je nešto intimno, mora ga je brzo skinu svoju odjeću, ne pokazujući svog arsenala. Ali u isto vrijeme mi nije htio ići nenaoružani na nepoznatom mi teritorij, iste nenaoružanih mačka u džaku, kao sinoć. S Hugo, стилетом je lakše. To je samo visored koricama, na lijevoj ruci dvostrukim slojem zavoje, što je bilo dozvoljeno za čovjeka, koji je nedavno skoro обгорел. Losion Камиллы ne treba ja sam bio potpuno izliječiti svaki centimetar mog tijela. Štoviše, da oni centimetara, koji su najviše zainteresirani Камиллу, ostao cijeli. Nju već je prošlo ovaj test s Розаной.
  
  
  U ogledalu iznad umivaonika u kupaonici ju je izgledao gotovo zdrav. U AH mi ne radimo složene переодеваний i šminke, ostavljamo to manje braći na druge servise. To je samo размазал malo sive, ispod očiju i produbiti te nekoliko bora na licu. To i oni nekoliko uzdaha, koji joj povremeno ispuštanje, morali uvjeriti mojih novih kolega i svim promatračima, da sam još uvijek nije u potpunosti oporavio od burne noći.
  
  
  Pun poštovanja, moj vratar poveo me do dizala na kraju hodnika, gdje drugu vremensku me pustiti i proveo niz stepenice. Postoji još jedan carabiner prošao sa mnom na stalak. Sve je to bilo vrlo laskavo, ali je jako ограничивало moje daljnje aktivnosti. Psihički ga napravio znanje pitati Piero malo popustiti budnost, ako je to moguće.
  
  
  On je, Renzo i Стадс već otišao, ali sir Hugh čekao da me odvesti na sastanak u klub na svojoj "Роллсе" s vozačem. Pred nama je vozio dva policajca na motociklima, a straga je vozio treći časnik s pištoljem. Tko bi nas pokušao je napad na mene na putu, to ne bi bio netko oko prijatelja Piero.
  
  
  Predvorje kluba imela je jedan slab, tamna, ультрабуржуазный dekor koji drugi koristiti talijani, kada je riječ o шике i elegancije. Tamo je sve jučerašnje večeri, osim par " ovo čisto estradnih zvijezda, plus par bijele, hrapav gospodina različitih nacionalnosti, koji su me poslali. Uglavnom investitori i nekoliko tehničkih stručnjaka. Bio je i scenarist Kendall Lane; mršav, nervozan, zaokupljen amerikanac u plavoj фланелевом блейзере, bež hlače i шлепанцах od Gucci. Kad god mi je bilo potrebno rukovati se nekome ruku, da joj je nespretno, a svaki put kada ga slučajno naići na nekoga, onako bojažljivo zatim je izvađen, da su svi morali misliti, da se bave lud uljar. Ako bi netko pokušao povezati moj identitet s ovim posebnim vlastitim Nickom Karter, moj pogled ovdje malo zbunjen bih tog čovjeka.
  
  
  Ručak je bio bogat u ede i pića, neformalni način ego održana. Talijani su vrlo ozbiljni ede i ne mogu vam pokvariti joj pričajući o poslovima. Joj je bio između Renzo i Камиллой. Piero i scenarist, u igri ispred nas. Kozmetički tretmani Камиллы su joj ljepše nego ikada. Ali u slučaju ove posjete kozmetičar su obavezni, vjerojatno za neko socijalnog prestiža i opleten sa drugim strankama, nego bi se dodati da je tako u redu je sudjelovalo u početku. Ona нашептывала mi je čista intimne stvari, выставляла me vijoriti, kao da joj je bio novi пуделем, i potpuno usuđuje spustiti stopala sebi u zasluge moj brzi oporavak.
  
  
  Jedini koji je još uvijek spomenuo "Konac Svijeta", bio je pisac Lane. Kada je on počeo kao pisac, a sada шталь uspješan scenarist, specijaliziran za špijunskih filmova. On nije osjećao vezanim pristojno rimskim tabu u vezi razgovora o ede. On je mislio, da mu je prokleto dobra priča, i ništa ne može spriječiti emu da joj kažem parče prije službenog susreta.
  
  
  Unatoč trza, moguće posljedice декседрина, koji je još uvijek u ego tijelu, Lane je bio ugodan, drag čovjek. Iskren, ali бестолковый lijevi liberal, zaglavi negdje 1930-ih godina. Ego velika opsesija je treći svjetski rat. Sasvim je opravdana zabrinutost. U tom smislu, osim toga, jedan od razloga postojanja AH i mog odredišta. Ego priča, kao i većina dobrih priča, uvijek započela je riječima: "A što ako..."
  
  
  -- Da, ako bi se, - rekao je on, ткнув prstom preko stolice u mom smjeru, za treće jelo diljem fazan s palentom , -- sve nije počelo s jedne na supersila, zemalja sjeverne i južne amerike, Rusije, Kine, a sa grupe nemoralni ljudi, ima dovoljno snage i sposobnosti da stvori niz incidenata u ove tri zemlje? "Velika trojka" je odmah odgovorila bi drugi na drugi. I budući da svi imaju dovoljno nuklearnog oružja da uništi cijeli svijet, to bi bio protok Majke Zemlje. Nit svijetu, znate?
  
  
  Joj emu je rekao da je shvatio. No, je li to više napregnut?
  
  
  — Ja ne mislim tako, — žestoko suprotstavio Lane. "Cijeli globus — zapaljiva cijev. Dovoljno je uzeti dvanaest mjeseci nasilja: pokolj u Лотце, ubojstva tijekom Olimpijskih igara, London, svaki tjedan eksplozija u Belfastu, kazna diplomata u Sudanu, protjerivanje britanske vlade bermuda... oh, Bože moj. I to je samo vrh ledenog brijega".
  
  
  "Nema Trećeg svjetskog rata oko toga nije upalilo, — rekao joj emu.
  
  
  — A — rekao je Lane, kao da je dao emu наводку. "Samo zato što su to sve povući na određeni vremenski interval. Pokušajte zamisliti što bi se dogodilo kad bi svi ti incidenti su se dogodili u roku od dva-tri dana. Dodajte tome nekoliko eksplozija... Što je sljedeće?
  
  
  "Onda se sve može eksplodirati" — priznao sam. "Ali to je još uvijek zvuči mi malo nevjerojatno". "To je prigovor izrazio mnogo puta". Piero se okrenuo na svojoj visokoj stolici pored njega odgovoriti.
  
  
  "Renzo može objasniti".
  
  
  "Nekim čudom Kendall nam dali dvoetažna scenarij", izjavio je Renzo. "I Стадс točno zna kako skinuti nešto slično savršenstvo. Za inteligentnog i zainteresiranih gledatelja to postaje značajna upozorenja. Za druge, i, nažalost, za većinu, to je ništa kao što je divlji crni humor. Pa čak i za treće razine, za jako glupo, to će biti toliko fantastičan spektakl, da je cijeli svijet će htjeti kupiti ulaznice".
  
  
  "Ali ova priča treba da ostane tvrd", — inzistirao Lane. "Crni humor, lijepo. Ali nema komedije. Misao o tome kako nazvati ovu tajnu organizaciju LAL, malo joj slabi.
  
  
  "LAL ", pitao sam puna usta palentu.
  
  
  "Ukidanje svih oblika života", objasnio je Renzo. 'Moja ideja. Ali neću засовывать to tebi u ždrijelo, Kendall.
  
  
  "Front oslobođenja Etiopiji nazvao sebe ELF,' — rekao je Piero. — I u tome nije bilo ništa smiješno.
  
  
  — Hajde, daj mislite, — rekao je Lane, čineći lice genija, koga je mučila sve ove олухи, ali koji pokušava da se s njima živjeti.
  
  
  "S takvim zvijezdama kao Camilla i Michael, — Renzo mahnuo rukom u smjeru fotelje, za kojim sredinama mnoštvo obožavatelja sjedio Michael Sport — još uvijek bi mogli napraviti i zaraditi milijune".
  
  
  "Ja sam napravio samo jedan film, koji je izgubio novac", ozbiljno je rekla Camille. "Ali s obzirom na ovu moguću prodaju televiziji, to može biti samo da se ne računa troškova. Ti si u sigurnosti, ulaganjem u mene, Jerry.
  
  
  — Vic — šapnuo joj je na uho, — s tobom nitko ne brine, sigurno ili ne? U svom reumatizma dobio tu zavodljiva, озорную osmijeh.
  
  
  Uz kavu i konjak imao sam priliku razgovarati s Piero o tome da me jako тяготило: o mojim naoružani do zuba преследователях. Nisam mogao nastaviti bacati гелигнитовые bombe, hotel ako opet napustiti svoju sobu. Takav manevar u uvjetima gustog prometa napuni bi mrtvačnice previše velikim brojem nevinih prolaznika. U svakom slučaju, previše прикрываться Хоуком. Naravno, ne bih mogla reći Piero, zašto mi je potrebna ova sloboda, kako bi ostali u kontaktu s AH. Ali ak ' zaštita brojevima — vrlo uvjerljiv i uvjerljiv način približiti римлянину.
  
  
  "To je kao da sam... pa, nije sama po sebi", — objasnio sam, покосившись na Камиллу, koja se bavi samo da sam razgovarala s bankar na drugom kraju žice.
  
  
  Sitne oči Piero po ružičastim staklima sjaji, tako da sam gotovo povjerio ego nadimak Don Лупо. — Shvaćam koliko je neugodan može biti zaštita, — rekao je on, grimase i namigivanje. "Gotovo za svakog čovjeka, kojega joj znam, prijateljstvo s Камиллой bi trebalo biti dovoljno, više nego dovoljno, ali vidim da su te priče o vama, техасцах, nije pretjerivanje, Jerry". Opet to wink. — Brinem o tome da se u budućnosti takve restriktivne vodstvom imao malo manje. Nekoliko riječi odgovarajućim ministarstva.
  
  
  — Mislim, jedna je osoba u liftu dovoljno — rekao sam. "Ako on propusti me, kad joj želim da me ostavi na miru". "Jedan od lift na vašem katu i jedan u predvorju", — odlučio za mene Piero. — To je dobra vježba za naše mlade časnike. Ali vas nedostajati, ako je lijevom rukom потянете za desnu ušna školjka. Выгляди tako. Pokazao je na mene.
  
  
  To je bio dobar, jednostavan kod. Moje poštovanje za Piero, i bez toga je visok, skočio je još gore. Važno iritacija je nestala, ali glavni vadičep ostao i dalje bez odgovora. Рэндо odvodom voćni nožem na rubu čaše od rakije.
  
  
  — Sada ćemo krenuti u konferencijskoj dvorani na drugom katu, — najavio je on. "Samo članovi grupe
  
  
  "Nit svijeta", tako da, bojim se, još uvijek se morate pozdraviti se s našim privremenim gostima ".
  
  
  Kada blagovaonom, grupa se raspala, gf muškaraca-investitora i dečki žena-dioničara надулись. Oni su svuda oko nas, koji se popeo na stepenice ili se popeo liftom, bili su ograničeni imovinom u iznosu ne manje od 300 000 dolara svaki, plus Lane, pisac i nekoliko tehničara. Nas je bilo trideset, mi smo bili склепаны jakim ljepilom novca i pohlepe, koja je trebala krenuti za tim.
  
  
  Joj mrzim konferencijama, ali th je sjednica "World End" je malo zanimljivije nego većina drugih. Uglavnom zato što sam напрягал glasina da se uhvati za nešto, na što bi se objesiti sumnje Anderson i moje.
  
  
  Lane je počeo s kratkog opisa radnje, koji joj je, na primjer, već je znao, LAL, grupa manijaka, s namjerom raznijeti svijet u cjelini. To će biti učinjeno kroz pokretanje nekih smetnji bombardovanja i провоцирования nekih incidenata u oznakom kapitela i potencijalnih požara, pokreću mehanizam odmazde Velike trojke do toga, kako netko bilo gdje u svijetu preživjeti dovoljno dugo da shvate da je sve to bila pogreška.
  
  
  Tamo su bili poznati, nevjerojatno tajna zračne luke i privatne vojske (čak i više nevjerojatno za mene profesionalno, nego za ostatak publike, koja se bavi halapljivo sve to proguta). To bi trebao sam reći da je Lane učinio je to uvjerljivo i uložio dobro emocije u dva glavna lika. Britanski tajni agent koji prolazi kroz cijeli ovaj zavjere, i ego talijanska domaćica, koja se bavi uveden je u zabludu od strane terorista, ali i počinje s njim roman. Camilla i Michael su podržali buran pljesak, a Lane je predao kratki osobni izložba važnosti filma za ego veliki publike: "Treći svjetski rat ne samo da je moguć, ali sigurno će uništiti civilizaciju, kao i nas". .'
  
  
  "To je sve ono što je govorio i o početka drugog svjetskog rata", - cinično frka bankar u red ispred mene.
  
  
  — Glas što se može dogoditi — rekla je moderan grofica pored njega. "Ili ne gledate okolo u posljednje vrijeme."
  
  
  Sada je skretanje Renzo govoriti; i on je spomenuo imena velikih zvijezda koje će подыгрывать.
  
  
  Zatim je došao sir Hugh s hrpe papira, objasniti i obraniti ogroman budžet. Prije toga, sve je pažnja publike bila usmjerena, uključujući i mene. To je bila radionica prezentacija, a sada ga vidio kako сэру Hugh uspio выдоить milijune sa svojim sunarodnjacima i drugih ljudi, i staviti ih na svoj osobni bankovni račun. Da nam je jedan dio nije bio savladati, ali ako ste вскроете ga na nekoliko dionica, dobit ćete uredno dinja, koji je četiri partnera mogu uredno podijeliti između sebe, i ako oni ne перережут jedni drugima ždrijela prvi.
  
  
  Ego ponašanje, njegove manire, prijateljske, ali aristokratski, mandriva linux, ali nikada ne снисходительные, odgovaraju ega slici. Imao je dobre naravi i dobro informirani odgovore na nekoliko komentara ego publike.
  
  
  "Nas jedan glumac ne vrijedi 100 000 dolara za dva dana rada".
  
  
  Sir Hugh: "Ovaj radi oglašavanja. Ako je trijezan, i mi donijeti ego sada u bolnicu u Sussexu. Da?' Zadnji - западногерманскому промышленнику.
  
  
  "Novac na osiguranje čini mi se da je vrlo pretjerane. Joj platiti manje godišnje za sve moje biljke".
  
  
  Sir Hugh: Meni oni izgledaju pretjerano, герр Schmidt. Ali zato osiguravajuća društva, tako napredovati. Ali bez ludila. Uspjeli smo dobiti dio najskuplji na svijetu vojne opreme, kao rekvizita u gotovo royalty-free kredit. Moramo biti maksimalno zaštićeni u slučaju da jedan oko naših B-52, koji košta više nego što je naš zajednički proračun, može razbiti".
  
  
  Na druga pitanja također su dobili odgovor s istim šarmom i sigurnost.
  
  
  Posljednji čin je za Стадса Mallory. On je govorio na iznenađenje koherentno onda samo pio rakiju. On je objasnio da je "Tok Svjetlosti" će biti prvi film, u kojem je u potpunosti koriste za upravljanje. On mi je rekao da ponovno modeli gradova, flote i polja bitke.
  
  
  "Sve je to staromodan", rekao je on. — Ali razlika je u tome što sve te male komponente su ugrađene u plan našeg glavnog računala. Joj bio programiranja, uključim stroj, kliknem, i šezdeset posto "oba kraja svijeta" snimljen je za jedan pokušaj ".
  
  
  To je izazvalo mršav pljesak sa strane iskusnih film investitora, koji su na teži način savladali, da beskrajno ponavlja carinf.com ne snosi odgovornost pomorskih bitaka u bazenu može biti gotovo isti skupo, kao i sam film.
  
  
  "Za druge scene imamo studio Renzo, koja se bavi trenutno je najveći na svijetu", — nastavio je. "Trafalgar square, Times square, trg Concorde — svi oni su tu ponovno. A treća je ekipa će učiniti dodatne snimke na licu mjesta diljem vanjski bazen, kako samo Zeko Sawyer i ego operateri će stići ovamo do kraja sljedeće nedjelje".
  
  
  Piero održao je i zahvaliti svima nam povjerenje (i novac) i reći nam da će sutra biti izlet u studio Renzo.
  
  
  Lane je pitao Стадса, kada je sastanak završio.
  
  
  "Potrebna nam je još jedna scena", rekao je on. "Dignut je takav divovski tanker. Eksplozije plina u jednom na ego rezervoare dovoljno podići cijeli brod metara na tri stotine i oko vode. A kada su svi spremnici su puni, od vas će biti milje i milje goruće nafte. Savršeno odgovara našim namjere, zar ne?
  
  
  Lice Stada расплылось u одобрительной ухмылке.
  
  
  "Zvuči odlično, Ken", rekao je on. — Ali kako on eksplodira? "Sve je jednostavno: Торпедой. Moguće daljinsko upravljanje s brodova, — rekao je Lane. "Sve što se može dodirnuti. To se ne smije propustiti. Ni na koji način.
  
  
  "Odlično, Ken. Vi ste učinili za mene nekoliko šarenih slika, i ja ću doći za vas model ovog tanker za manje vremena nego što vam je potrebno za napisati ovu scenu". Zaustavio se i počešao po glavi. "Kako ćemo znati da odina oko tih супертанкеров prolazi kroz uski tjesnac, recimo, sljedeći ponedjeljak? Kanal, na primjer. Ili još bolje pod Ленинградом.
  
  
  "Ja ću pitati Marija nazvati na jedan oko tih velikih naftnih kompanija." Ken napravio znanje na poleđini omotnice.
  
  
  Стадс primijetio Камиллу i mene iza njega.
  
  
  "Odlična ideja kod tog momka, — hvalio online Лейна. — Evo, ja ću poslati Sawyer ' skinite ovaj brod, a onda smo prešli na ego požar u bazenu!'
  
  
  Nježno, ali odlučno Camilla дернула me za lakat. "Ja sam подумывала povratak u hotel, da se svake godine, koliko dobro si se vratio, Jerry", rekla je ona. — Onda udoban kasnu večeru u mojoj sobi, a onda kojega ćemo vidjeti kako dobro si se vratio. I da li vam je još neko liječenje.
  
  
  Misao veličine komarca grickaju u pozadini moga uma, ali jednostavnost Камиллы zadavio tu ideju. Vratili smo se u Le Superbe, a nas nitko ne smeta u oba kraja dana i u oba kraja noći.
  
  
  
  
  Poglavlje 5
  
  
  
  
  Njezin se probudio u svojoj sobi. Camille lagodan držala za mene, ali kako bih radosno sve to nam je bilo, nju probudio s osjećajem tjeskobe zbog sve izgubljeno vrijeme. Camille прильнула mene, kao što je šarmantni pijavica, a stražari su još uvijek bili u punom sastavu.
  
  
  Onda je moj prvi dan susreta s Камиллой u svojoj sobi joj je zazvonio Piero. On je samo radosno nasmijao i objasnio mi da je emu je trebalo neko vrijeme da se obratite na neki ministar ili general, tako da sam jednostavno morao voditi brigu o tome da se u međuvremenu malo zabaviti.
  
  
  Dakle, mi smo Камиллой igrali Tarzan i Jane, Romeo i Джульетту, Juta i Джул, i tako dalje do večere sa svim jelima u svom покоях. Zatim smo оделись za kratkog razgovora sa sir Hugh i Стадсом u sobi Камиллы, prije nego što se vrati u moj apartman, gdje je još uvijek stajao na straži težak tinejdžer, s карабином.
  
  
  U svojoj prirodi čovjek od akcije, i ono što sam sada, bio je više kao posao za one dečke koji Hawk naziva "agenti Dick Ханнеса", bića, više bolesnika na besmisleno ćaskanje, od nje, i da je jedna fl oz informacija dobivena oko četrdeset litarski neuredan rad.
  
  
  Joj brbljala i pokušao sam, koliko je mogao, da zauzme nešto korisno; ali, ništa. Sir Hugh i Стадс razgovarali male prednosti La Манша prije Finski zaljev u eksploziji ovog супертанкера. Iako su razgovarali o igračkama, u ih entuzijazam je neki neugodan okus.
  
  
  — Ali vi ne razumijete, Стадс, rekao je sir Hugh. "U Grand imate priliku da upozoravajuća nafte doći i Dover i Calais". On izgovorio ime francuskog grada na engleskom jeziku .
  
  
  "Ali ako se to dogodi ne u Perzijskom zaljevu, a prije Ленинградом — rekao je Стадс, — možemo prisiliti ove ruske odgovori svima, da od njih ima svoje topništvo i rakete".
  
  
  "Priča je dovoljno da rusi mogli da reaguju", rekao je sir Hugh. "Ideja Кендалла također se sastoji u tome, da smo u početku u potpunosti uništio dva grada".
  
  
  "Dobro" — priznao je Стадс, odbijajući od Lenjingrada u korist Dover i Calais, kao igrač, выбрасывающий na stolicu svoje loše strane. "Ja sam прикажу svojim dječacima-моделистам napraviti model engleske i francuske obale". On je okrenuo svoje po stoti put dvostruku rakije, od vlasnika.
  
  
  "Čini mi se — odvažio ga komentirati, — da ste укладываете prokletu gomilu svega tri mjeseca raspored".
  
  
  "U tome i je ljepota računala, Jerry, rekao je sir Hugh. "Kako samo Стадс završi svoj program, za nekoliko dana ćemo učiniti ono što je bilo standardima filmu su otišli bi nedjeljom". — Mjesecima — rekao je Стадс. On je i sir Hugh ухмыльнулись istovremeno.
  
  
  Ga pitao. - " Kada počnete? Njezin će hotel biti ovdje, ali sam smatra se nude predah i krenite na izlet u Jungfrau". Joj dopustio zadnji слогу imena švicarske planine slobodno slijediti njega, pomno pazeći da ih reakcija.
  
  
  "Po mjeri" uzmi, mi smo počeli u sredini trbuha sljedeće nedjelje", rekao je Стадс. "Kako samo Zeko dolazi ovamo sa svojim operaterima. Odsjedanjem ovdje. Uvijek možete ponovno vidjeti ovu Jungfrau. Osim toga, slatka mala Camilla stoji u mojoj knjizi je mnogo veća.
  
  
  To je sve što sam naučio od sir Hugh i Стадса. Veliku debelu nulu. Renzo i Piero otišli svojim poslom.
  
  
  Ga je pokušao dobiti od Камиллы još nekoliko činjenica o Piero, ali ona, kao i Розанна, vidjela u tom ljubomora i bio je to drago. To malo što dodati onome što sam već znao. Kao i u slučaju s Розаной, njezin komentar je bio do ludilo neoprezan: "Ti bi trebao znati, da djevojka treba učiniti nekoliko stvari da se krene u tom киномире, Jerry", — i opet s poštovanjem: "ti Si удивишься, ako ti znat ćeš, da je on osoba. Mislim, za žene. Prvo joj ga je uzeo kao šala, ali on je odličan čovjek, Jerry, i to ne samo u političkom smislu. U svim svojim postupcima on odgovara na rubu ponora, a onda imate mjesecima, kada je uklonjena iz javne scene, da se opustite i voditi brigu o sebi".
  
  
  Posljednja je bilo nešto novo, i Hawke mora izdvojiti... ako ga ikada обрету osobne slobode.
  
  
  To su moje misli i razočaranja, kada ga je probudio. I u tom trenutku, kad joj se probudio, prije nego što je Camille пошевелилась, nešto pada na mjesto s glasno стуком.
  
  
  U barre Стадс, rekao je, da posao ne započinje na oba kraja sljedeće nedjelje. U klubu, onda ručak, on je pitao Лейна saznati kakav tanker prolazi kroz La Kanala, ili pod Ленинградом u ponedjeljak. A sada je četvrtak ujutro.
  
  
  Nešto nije bilo tako ili nije tako. Ali ako bi to bio slučaj, to može ukazivati na nešto mnogo ozbiljnije, nego samo neka vrsta ratne igre u minijaturi.
  
  
  Kao agent AX u rang Киллмастера, to je već više nego dovoljno koristio svoje talente na drugim zadacima, za podršku drago mlade dame ili da biste dobili osloboditi od manje članova kluba, kao što sam učinio prije nekoliko dana. Sada sam imao nekakav trag, i prokleto malo vremena za provjeriti. Moj dan je bio podijeljen na jutarnji posjet u studiju. Joj morao suzdržavati da to obećanje, ako ne i hotel pokvariti i svoju ulogu, i mogućnosti da istražuju samo mjesto. Onda je ručak, nakon čega je uslijedila još jedna obavezna sastanak s Renzo i ego advokati, na kojem ga je trebalo napisati ček. Prema mom Ролексу, sada je 6:45 ujutro.
  
  
  Joj gaćice oko smeća, ne потревожив Камиллу, otišao u dnevnu sobu i otvorio vrata.
  
  
  Vremenske više nije bilo.
  
  
  Joj vratio, i brzo i tiho odjeveni. Napisao joj poruku, puni nježnosti, u kojoj je rekao Камилле da trčim na posao i onda se vidim s njom jutros.
  
  
  Onda joj je izvana.
  
  
  Kod lift stajao sata, ali ga je podnio emu signal мочкой uha, kao i sve dogovorio s Piero. Stražar se nasmijao i dopustio mi je da se u kabini lifta. Isto je i s zaštitar u predvorju. On je, također, se nasmijao. Ne znam, da je za priču ispričao im je Pero, ali mi je svejedno.
  
  
  Ulice su gotovo prazne i taksi bilo подъезжающее stazi, može pripadati drugoj strani. Nju je prošlo pet kvartala do Glavnog kolodvora i uzeo taksi bez redu. Dao je vozaču smjer u kut pored kuće AX-Trastevere. Nisam imao simpatije za ovu надоедливому Гилкристу, i on je bio gotovo siguran da sada ga mogu dobiti pomoć Хаймана i ego vrhuški na CIA-e za rad.
  
  
  Joj poduzeo uobičajene mjere opreza mogu plaćati s vozačem, i, pazeći da me ne prate, uskoro se na vratima kuće.
  
  
  Hyman je otvorio vrata. Ista sjaja držanje i ponašanje, da je i prije; pospani oči, odjeven u svijetlo zelene пижамные hlače i staru vojska majicu oko pamuka. On je odmah bio u stanju čekanja, čim je ušao unutra.
  
  
  "Ti si dobio tu parcelu, koju je ostavio u hotelu?" Postoji sigurno neželjene iz Гилкриста. Pametan mladi agent, još uvijek mamila je u igri.
  
  
  "Primio, pročitao i spremljeno". - Ja sam pokucao na golove. "Zatim je uništio. Imam vrlo oskudne tragove i nekoliko pitanja na DC. Imate red?
  
  
  "Samo pretvarač govora", rekao je Hyman. — Ali to je dovoljno. Osim toga, to više ne mogu. Stari Gil - naš genij komunikacije. Glas zašto on drži sve teške figure u Parioli. Ne dajte se zavarati tom сварливому starac, Carter. On zna o radio, obradi podataka i računalnom programiranju, više nego bilo koji oko tih takozvanih stručnjaka. On je uvijek spreman u slučaju opasnosti, ali emu se sviđa pretvarati jednostavan računovođa koji radi od devet do pet".
  
  
  — Lijepo je znati — rekao sam. — Ali ono što mi sada treba, tako da je razgovor. Prvo sa izvornim bazom, onda s vama. Gdje je telefon?
  
  
  Mi smo došli u stražnju sobu gdje Hyman, očigledno, spavao na сгорбленном бахарев. On je podesno пнул ego jedan kraj, i u разорванном плюше otkrivena uvlačenje peglanje sa poznatim crvenim telefonom.
  
  
  — Mi ostati ili otići? — pitao Hyman.
  
  
  — Slušajte, — rekao sam. "Možda", od tog trenutka ste već klasificirane na slučaj, ako me opet morati nositi s namjerno ili prisilno nestankom".
  
  
  — Da, — rekao je on. — Čuo sam o tvojoj mali izlet, a on noću. U mirnom Rimet kod nas obično ne događaju takve akcije. Ona je pala u naslonjač, kada ga je pritisnuo tipku na telefonu, za izravnu vezu s stožera sjedištem AH.
  
  
  Zazvonio.
  
  
  "Četiri sata ujutro, ako ti još ne znaš", — rekao je glas Hawk.
  
  
  Ju je uveo ego u praznom uredu, s velikim термосом uz kavu, veliku šalicu i na hrpi papira na stolu ispred njega, njegove duge prste željno постукивали, proučavajući podatke.
  
  
  Bez daljnje podneske joj rekao emu o svojim zadnjih 24 sata i prisilne neaktivnosti.
  
  
  — Dobro, dobro, — promrmljao je. "Ako postoji nešto što mrzim, tako da je to osoba za AX, koji se ispričava pred samim sobom. Joj znam da Rim nije džungla, pa ako vam omogućiti sebe oteti, ne možete kriviti ih za ono što su oni prate vas. Recite nešto pozitivno za raznolikosti. Njegova znanja s punim odraz cijelog povratna, kao i pažljivo просеиванию vlastite dobivenih podataka. Ali čak i pri takvom odabiru trebalo mi je dobrih petnaest minuta, kako bi se definirati da su svi razgovori, kako u spavaćoj sobi, tako i one koje nose više socijalne prirode. Osim toga, joj, dijelila s njim svoje primjedbe, koje bi mogle imati veze s moje misije. Ako ste u nešto sigurni, ne ostavljajte bez nadzora; to je bilo вбито u sve nas tijekom našeg učenja. Tako da sam morao da se uključi nekoliko razgovora, koje se činilo mi тарабарщиной, ali mogli bi imati smisla za dečke na pozadini u Washingtonu, ako bi oni скормили ih računalima.
  
  
  Hawke je sve to saslušao, a to je isto napravio snimanje razgovora na magnetofon za temeljitije proučavanje kasnije.
  
  
  "Pogledajte", rekao je on, kada ga je završio. "Ne tako wouldnt i loše primjetiti tu grešku s datumom na танкере".
  
  
  "Ne tako, navodno, loše" Hawk je otprilike ekvivalent državne medalje.
  
  
  "Sada postavljajte pitanja o tome što želite, mi smo ovdje napravili", rekao je Hawk.
  
  
  "Imam dva trajna osnova i dva slutnjama", rekao sam. "Prvi prioritet je ovaj tanker. Možete napraviti tako, da u ponedjeljak u La-Манше nije bilo супертанкера? I u utorak previše?
  
  
  — Nema problema, — reče Hawk. "Energetska kriza završila, a naši kontakti s velikim судовладельцами налажены. Tako su se ubrzava ili usporava toliko da bi to zemljište čisto".
  
  
  — A Lenjingrada?
  
  
  "Ovaj tvoj čudan prijatelj, Стадс, čini se, ne zna da tamo nema nikakve vez objekata, kako prići nekakvu супертанкер", — reče Hawk. 'Sljedeći vadičep.'
  
  
  "Trebam cijeli izvještaj na ovom švicarskom banci u Luganu i još malo podataka o Piero Симке", rekao sam. "Oboje mogu ići na slovo L, u crteža Anderson: Lugano i Don Лупо. "To nije tako wouldnt i teško — reče Hawk. "Ali s ovim Malim Diva će biti malo teže. Već imate sve što smo mogli iznijeti, ali ja ću vidjeti što drugi joj mogu za vas učiniti.
  
  
  — U istom kontekstu, — rekao sam, — treba provjeriti sve kuće za odmor u Sussexu. Tamo krenuli da se liječi Стадс i Renzo. I imam osjećaj da Piero kada je bio tamo klijenta. Vjerojatno pod drugim imenom. Ali ego rast mora biti prepoznatljiv.
  
  
  — Sići, — reče Hawk. 'I to je sve?'
  
  
  "Još jedan pogodak--, — rekao sam, — i jedna molba".
  
  
  — Idemo!
  
  
  — To je pretpostavka vrlo je nejasna, — rekao sam. — Ali, možda tvoj financijeri dobro će raditi na "Магнамутом", osiguravajućeg društva, koji se bavi diktira politiku "oba kraja Svijeta" . Ako je подозрительна, to može značiti da je to način za pomicanje mnogo novca".
  
  
  — Krojač uzme, — reče Hawk. "Mi nismo agencija za neoprezan građana".
  
  
  -- Krojač, šef, -- prosvjedovao sam, AH, također, nije financijska tvrtka, a imate pola milijuna kuna, koje možete uskoro izgubiti samo da podržavaju moje pokriće. Ako ga naučim da novac nestane, mora ga sam saznati, kamo idu i zašto. I, može biti, Andersson je upravo to je i hotel saznati. — Dobro, — прорычал Hawk. — A molim?
  
  
  "Njegov hotel će imati potpunu kontrolu nad Хайманом, здешним agent CIA-e, — rekao sam. "Također sam hotel će imati pravo koristiti Гилкриста, za svaki slučaj".
  
  
  — Slažem se da na Хаймана, — reče Hawk. — Već sam brinuo o tome. Gilchrist — stara budala, ali ako mislite da ste ega ga koristiti ću vidjeti što mogu učiniti. Ali zašto on? Joj mogu dovesti kompilacija drugih posrednika u tom području, koji je deset godina mlađi ego, i dvadeset puta bolje.
  
  
  — Ne želim ego ostaviti — rekao sam. "On je elektronski genije. Da-da imam glava, Glava, previše duboko da se čak reći, ali ako ću biti u mogućnosti prikupiti sve zajedno, jako mi uskoro trebati ovaj Gilchrist.
  
  
  — Ako ti tako прыгаешь, — rekao je Vlado, — ja tebe ego ću dati. Ako ste došli do rimski virus, kojim je ugovoreno Клем Andersson.
  
  
  "Ako je tako, — rekao sam — onda Gilchrist može biti moj protuotrov od toga, da ne bi sperma tako, kao Клем Anderson". Hawke je završio s tužnim, ali одобрительным рычанием.
  
  
  ************
  
  
  Hyman je ustao. — Znači, ja sam tvoj čovjek — rekao je on glup. — Što mi je činiti, rekao je šef? — Bog zna, kad dođe vrijeme — rekao sam. "Samo dvije stvari u ovom trenutku". Joj, pogledao na sat i vidio da strelice pokazuju ривненской osam sati. Mene ne čeka u kuću Lorenzo Conti prije deset sati. S rimskim prometa moguće je dodati pola sata na svakom sastanku. "Prvo, pogledajmo što znam u ovom trenutku i da se oko toga može naučiti. Drugo, свяжи me s djevojkom Kontakt, Kore, u roku od sat vremena. Može, ona nam kola ne zna, ili možda zna nešto, ne sluteći važnost ego.
  
  
  Hyman запихнул crveni telefon natrag u ego jazbine u starom бахарев i već je upisati broj na običnom telefonu, стоявшем na шатком površini.
  
  
  — Kora? — rekao je on, recimo onda dvadeset zvukova zvona.
  
  
  "Naravno da ga znam. Ali ti si бодрствуешь . Hej, nju ću u tebe i nakon pola sata sa osobom koja se bavi želi razgovarati s tobom. Drugi Kontakt iz kuće... Amerika, odakle još... ? Joj znam, ali on želi razgovarati s vama. Tako da ostani na mjestu, dok mi ne dođemo tamo. Možda ga i kupiti šalicu kave s корнетто. A ako to nije dovoljno... — On je malo spustio glas, — ...razmislite još jednom, tko vam je pomogao nositi s poteškoćama povezanim s vašim privremeno pogledom na prebivalište. Dok .
  
  
  "Ona je ovdje." On se okrenuo prema meni i prodati. "Sada daj mi znati što trebam znati."
  
  
  Kao agent, njegova radije djelovati sama, ali postoje slučajevi kada je dobro imati nekoga u blizini da provjeri svoju teoriju. To je bio jedan oko takvih trenutaka, i Hyman je bio dobar, čvrst i pametan momak za ovaj posao.
  
  
  "Saznali smo to...", - rekao joj emu. Neću ponavljati svoj životopis, ali s Хайманом u igra i sa dozvolama Hawk joj ne шталь bila ugrožena, osim, možda, nekoliko detalja o talente Камиллы i Розаны.
  
  
  "Sve dok me nije oteo Gorila u kockastim jakni i Pepe, — nastavio sam — mislio sam da je Anderson je sišao s uma, i vidio previše prijetnji u rutinu киноафере. To je užitak ih pitanja podsjetio me onda o nečemu većem. Ali, s druge strane, čini mi se, da Рэндзо i ego drugovi su čisti, jer im je morao čekati dok moj ček će ih raspolaganju, prije nego što su mogli eliminirati mene.
  
  
  "Ja ne vidim u tome veliki potencijal", rekao je Hyman. — Da nije jako.
  
  
  "Sada je razuman dio," rekao sam. "Počeo sam razmišljati u drugom smjeru. Što će se dogoditi ako ovaj film "Konac svijeta" — ne više od svojevrsni paravan заставляющее stvari rastopiti u zraku? Obični киношники previše лохи. Oni misle da mogu ismijavati svojim investitorima. Ali u tom procesu oni su se nakupili dosta opasno oružje, nepoznata treća strana pretvorio u scenarij "oba kraja Svijeta" u stvarnosti".
  
  
  Su je potrebno nekoliko minuta da se sve proučiti. "Nevjerojatni", rekao je on. — Ali je moguće.
  
  
  "Onda ova gruba greška Mallory sinoć opet promijenila situaciju", rekao sam. "Ako postoje zavjere s ciljem da se uništi svijet, i on planira odsvirati супертанкер, on mora biti u tom upleten. Tako da, možda, netko oko kompanije "World End" upleten u to. Može biti dio grupe urotnika, a ostali glupi idioti.
  
  
  Hyman je kimnuo.
  
  
  "Ako je to bila druga grupa ljudi, — objasnio sam, ili na neko drugo mjesto sa manje gužve i manje policije nego u Rimet, joj samo mogao otići tamo i puknut nekoliko vrijednost vještine napada. Sve dok ga nije čuo istinu.
  
  
  — Ali ako sada расколете nekoliko vrijednost vještine napad i da Piero postavljati bilo kakvih pitanja u senatu će biti vrlo neugodne situacije za ego ekscelencije, našeg ambasadora, i za sebe, prije nego što ova alkohol zavrsiti. Situacije, kada je CIA, a također AH više neće moći da vas trpe, — završio iza mene Hyman. — Pa što ga radim, osim što je uvesti vas s Korom? "Ime svoje ljude po imenima na popisu", rekao sam, stavljajući mu je bio ispisan popis imena kolega-investitora, koji mi je li na sastanak za ručak. "Posebnu pažnju na odnose Mallory. On je poznat redatelj, ali on je utro sebi put kroz zemlje nepoznatog. Počeo je u studio kao подручного, prošao je put kroz svoje tehničke vještine u kino, i na tom putu bilo je nekoliko spornih točaka. To će vas odvesti na danas. Ako se nešto drugo dogoditi, ona постучу u tvoju vrata. U suprotnom, vidimo se sutra ujutro u isto vrijeme. Hyman je iskrsnuo je noćna košulja, obukao traperice i линялую rol, sandale i medaljon, obavlja oko starog križa SS.
  
  
  — Žao mi je zbog nereda, — bez potrebe, rekao je on. — Ali to je samo moje radno odijelo.
  
  
  Izvede me na ulicu. Mi smo prešli cestu i izašao na usku ulicu u blizini piazza Santa Maria. Još jedna stara zgrada i na katu i na drugom katu.
  
  
  Kora je otvorila nam je vrata. Mala смуглая djevojka s blijedo lice; ne čaroban, ali mrki lice na dobrom tijelu, skrivenom u svijetle, moderan hlače i širokom шерстяном свитере. Kroz ee ramena joj upre pogled u прокуренную sobu, koja je mirisala na pljesniv tamjana i u gomili hašiša. Prostor koji je nekada bio смолоду, kako ugodno i zabavno mjesto sa šarenim plakatima i raspršenim jastucima, ali zbog nedostatka predanosti i novca, naprotiv, drastično je pala i sada se pretvorila u malu miša rupu. Još jedan mali miš, nekoliko пухленькая black girl, ležati, ne obraćajući pažnju na nered, i spavao na раскладушке, pod полуукрытым indijskog dekom.
  
  
  — Mogu ga dobiti od vas šalicu kave? — pitala Kora od Хаймана, čak i ne gledajući u mene.
  
  
  'Naravno. Dođite. To Je Jerry Carr. Kora, Jerry.
  
  
  — Bok, — rekla je ona bez entuzijazma. Mi smo se spustili niz stube. Izvana smo došli do espresso bara na uglu, a u igri na stol. Ona je tada upitao: "ti Si... ti si bio prijatelj Kontakt?"
  
  
  "Cleveland". Joj rummaged memorije pitao biografije Kontakt. "Mi smo rasli zajedno. On nije mogao odlučiti da postane li emu glumac ili pisac. Imao sam priliku posjetiti Rimet, tako da je odlučio sam potražiti ego. Ali onda ga je čuo..."
  
  
  — Ovdje je, također, nije uspio toga riješiti — rekla je Cora. Konobar je donio hej pušenja dupli espresso, a zatim prvog gutljaja na blijeda lica, vratio se u ono što život. "Siromašni Клем. Imao je rad na snimanje engleskog teksta, i on je pomislio da bi mogao raditi u američkim novinama. Ali ovaj rad je uvijek bio sutra ili sljedeći tjedan. On je živio nedaleko odavde, i njegova se preselila k njemu. Dva mjeseca kasnije... Бвам! Netko ubija ego i baca u vodu. Joj baš ne u sebi. Palačinka!'
  
  
  Krist je, — rekao sam. "Клем nikada nije činilo..."
  
  
  — Ti si, neka vjerska какашка?.
  
  
  Bez vjerskog ублюдком ili veliki богохульником, njegova gritted moje zube i шталь čekati. Joj ne bi шталь prilagoditi Kore protiv sebe, ali ne prije nego što je imao barem neke informacije.
  
  
  — Žao mi je — rekao sam, — ali mislim da Клем nije bio za one dečke koji pretvara nekoga na neprijatelja. Na samom delle on uopće nije bio neprijatelja".
  
  
  — To nije tako, — samouvjereno rekla je Cora. Ona нахмурилась. "Mislim da je on bio nekako неряхой. Joj to priznajem, ali on je bio simpatičan неряхой. Također smo se lijepo slagali, i nisam bio mi je jednog pretjerano ljubomoran ljubavnik-латиноамериканца".
  
  
  Njezin će pućiti dječje usne su bile stisnute u uske linije samokontrole. "Voljeli sami i oni iste stvari. I ne samo površno. Клем je bio pun mistike, i to mi se sviđalo. Tarot, Ицзин, transcendentalna meditacija. Jung.
  
  
  Moje uši навострились. 'Što ste rekli?'
  
  
  — Jung — potvrdio je ona. "Za Kontakt Freud je bio nitko drugi nego, kako starim викторианским neurologa za переутомленных bečkim tete. Ali, ego riječima, Jung je bio na pravom putu sa ovim kolektivnog podsvjesnog uma i ega onog u mitovima, da li vi znate".
  
  
  — Nisam to znao — rekao sam. "Mora biti, onda je počelo Cleveland". 'Ne znam.' Kora je opet postao prgav, ali sam nastavio inzistirati na tome da može biti pravi зацепкой.
  
  
  "Zapamtite da je sve što je on govorio o Юнге?" - "Samo ti psihijatri nisu razumjeli ego ovih dana", rekla je ona. — Vi nas, a ne Gnijezdo. On je također bio naziv za one promatrača za dušama. On je pozvala ih Юнгами.
  
  
  "Ono što je on mislio pod tim?" Ga pitao.
  
  
  "Pa, ego riječima, većina psihijatara samo pružiti ljudima alibi, a ne pokušao doznati zašto su tako взбесились", rekla je ona. "Tako da su pacijenti samo i dalje polude, samo malo gore. Gdje sam Jung прорезал sve ove gluposti i pokazao kako se ljudi mijenjati sebe. Samo pravi Junga — to je najteži put, i "юнги" pretvarati da mogu ići na najkraći način mnogo lakše. Ali što je, krojač " uzmi, sve to ima veze s vama, dečko?
  
  
  — Ne svaki dan ubijaju moj prijatelj, — svečano rekao sam. (U nekim naredbama AX to se događa kroz dan, ali ovo je još jedan vadičep.) "Njegov hotel učiti o tome, što je više moguće".
  
  
  "Onda ti je bilo bolno strvinara, ili mali detektiv", rekla je ona, gura stolicu od stolice. "Ne sviđa mi se supovi, i mene dovoljno amaterski detektiv Kontakt. Tako da hvala za kavu i doviđenja .
  
  
  Bilo je već pola deveti. Imao sam najbolji крупица zlata, koje je samo mogao nadati, pa joj je dopustio hej ostaviti bez komentara.
  
  
  Joj oprostio od Хайманом i uzeo taksi do hotela. U predvorju imam pojavio poznato, neopisiv osjećaj koji me promatraju. Ali to također može biti zbog vremenske u liftu. Osim toga, to je još uvijek nigdje ne ide, osim svoje sobe, tako da je ostavio ego u miru.
  
  
  Suite je пустынен. Samo poruku, napisanu širokim potezima ruž na ogledalo u spavaćoj sobi, da me podsjeti na Камилле.
  
  
  "Ti si скотина i tajni divljak", pisala je ona velikim tiskanim slovima. "A joj, nadam se da što je češće moguće za mene će osvetiti. Vidimo se kasnije u studiju. Nema potpisa. Jednako velika postscript PS. "Ti si mi je ostavio strašne modrice . To će biti još jedan lijep članak u proračunu i kozmetike. Dan.'
  
  
  Joj je obrijan, brzo je promijenio i našao limuzina, koji je strpljivo čekao da me odvesti u centar carstva Lorenzo Conti.
  
  
  Рэндзо i ego, neposredni podređeni proveo nas mimmo izgleda gradova, koji su trebali biti uništeni prije Kraja Svijeta, i odvezao nas na расчищенную gradilište, pokazati još više vojne opreme. Od arapskih tenkova do plamen bacača, plus još nekoliko stvari koje do sada lasica su u запрещенном popisu. Mi smo prešli na dva helikoptera u Anzio, koji je izgledao tako kao da je on bio u agoniji posljednjeg invazije, sa dijelovima заимствованными od Šeste flote i drugih pomorskih snaga NATO-a, kao i s nekoliko vješto oružanih скоростными brodova, prepusteni izraelom.
  
  
  Činilo se da je Renzo i Piero kroz sir Hugh i Стадса mogli dobiti formulu vodika bombe od Harry Truman bez intervencije Розенбергов i Фуксов. Na kraju, igrališta su bila dva velika skladišta, koje smo posjetili. Kada ga je pitao što tamo mi je odgovorio da je to spremište rekvizita širom prošlih filmova. "Jednog dana превращу njezin ego u muzej", izjavio je Renzo.
  
  
  To može biti istina, ali mislio sam, da ne ću čekati dok imam ne će odluke da kupi ulaznicu. Te skladišta samo pitao za obavljanje ranije istragu.
  
  
  Vratili smo se upravna zgrada, gdje Стадс sagradio mali show na svom računalu. Imao je mali prototyping selo, oko koje se koncentriraju tenkovi i topništvo na brdima oko nah. Osim toga, niz malih pokretnih vojnika u mjerilu.
  
  
  Стадс flailed svoje перфокартой u zraku, a zatim воткнул je u utor za malog računala, a sve je počelo.
  
  
  Tenkovi i броневики krenuli naprijed; topništvo granatama seoskoj površina benzinskim bombama; izbio je požar, male figure počeo miješanje i pala. U sve je uloženo tri minute.
  
  
  "I sada smo dobili neke ideje o tome, kako će to izgledati na ekranu", rekao je Стадс s ponosom malog djeteta. On je snimio cijelu scenu na video, i poslije toga, kao što smo kliknuli prekidačem koji učitava cijelu sobu u tamu, dobili smo akciju koja će se na kraju izgledati kao na zidnom ekranu. To je bilo nevjerojatno. To je vrlo da je n/. Čak i mali vojnici stvarno передвигались, borio se, pao i umro na velikim udaljenostima. "Naravno, to će biti перемежаться snimao izbliza na setu", objasnio je Стадс. "Ali, Bože moj , gledatelj dobiva jebeno puno ratnik za svoj novac".
  
  
  Joj morao priznati, da je sve to bilo jako impresivno, ali demonstracija tehničke izrade Стадса ne развеяла moje sumnje.
  
  
  Renzo održao nam je divan ručak u blagovaonici za zaposlenike studio. Kod Камиллы, čini se, nije bilo uvreda, osim toga, da je ona s vremena na vrijeme дразнила mene. A Piero, dijelom motiviran mojoj ranoj šetnji, sav nasmijan i zlo gledao.
  
  
  Usred tog kaosa su me zvali na telefon, točnije, u raskoši Renzo, mi поднесли telefon. Da усложняло zadatak i napravio je još više zbunjujuće, budući da je glas na drugom kraju linije je pripadao Розане, a Camille je sjedila pokraj mene.
  
  
  — Bok, Jerry, — rekla je ona svojim bezvučnim медовым glasom. — Ti pričaš s Розаной.
  
  
  — O, bok, — čuvajte se, rekao sam.
  
  
  "To ne zvuči vrlo srdačno," rekla je ona. — Ti govoriš... kao da razgovarate s muškarcem, Jerry.
  
  
  — Nadam se da se na to svim srcem, — rekao sam.
  
  
  — Oh, oh, — хихикнула je ona. "Vi ste krugovima različitih ljudi. Može biti, takvi ljudi su, kao синьорина Cavour?
  
  
  — Pa, ima nešto u tome — priznao sam.
  
  
  "U tom slučaju, kada joj je vidjeti vas opet, ti ćeš поцелован u nos, uši, na bradi..." Розанна počeo davati točne i nestašna opis tome gdje ona će poslati sve ove poljupce, očigledno, uzimajući zadovoljstvo iz mog bespomoćno poniženja, kao da je ovdje osobno.
  
  
  - Da, синьорина Marti... Ne... ja razumijem ...
  
  
  Joj brbljala na svom kraju linije, kao da je to bio spa razgovor.
  
  
  Iskorištavanjem u potpunosti moj nesretni direktivom, Розанна je postala ozbiljna.
  
  
  "Sjećaš se kad smo zadnji put vidjeli , njegova je govorio o razmišljanju?" — odlučno rekla je ona. "Pomislila sam," rekla je ona. Mnogo više nego što je to bilo moguće, kad smo bili zajedno u smeće. Mislim... ja Sam mislila, Jerry i ja je glupo. Imam mnogo važnih stvari da vam kažem.
  
  
  — Dobro, — rekao sam, skrivajući svoje uzbuđenje. — Gdje ste sada, синьорина Marti?
  
  
  — U mom stanu — rekla je ona. — Možemo razgovarati danas ne kada? Joj, nadam se da će što je prije moguće.
  
  
  "Ja sam poslije ručka sastanak s киношниками", rekao sam. Joj nimalo nije mogao proći mimmo toga, ne раскрыв svoje pokriće. — Ali, možda oko polovice petog? — Dobro, — rekla je ona.
  
  
  Imam vrtoglavicu gol. Možda Розанна je bio jedini čovjek koji bi mogao riješiti zamršeni splet vlakana, koji je postao moj zadatak. Ako je tako, onda je ona predstavljala je opasnost za one iste ljude, koji su pokušali pržiti me je noću izvan Pjesmica. Ona može biti odlična djevojka, ali nah nije bilo plinske bombe. Sam morao učiniti samo jednu stvar. Nije joj mogao izvući Хаймана na ego utora. Joj također nije mogao dati hej odina oko dva kontakt adrese na telefon. Ali kod nas još uvijek su oni u dvije prijeteće stražare u Le Superbe.
  
  
  — Ako možete proći iskrene k meni u hotel, синьорина, — rekao sam, ostavljajući svoj glas biti tako tiho da sam je jedva čuo. 'U roku od sat vremena. Čekaj me tu, u mojoj sobi. Joj прикажу vas da se, i tada, joj, sigurno ćemo nositi ovaj vadičep na naše obostrano zadovoljstvo.
  
  
  Joj spustio slušalicu. "Su naftne tvrtke", rekao sam. Camilla i Renzo neko vrijeme gledao u mene. "Ne ostavljaju me na miru". Jedno oko njih, činilo se, nisu htjeli pitati ili znati o nečemu.
  
  
  Petnaest minuta kasnije, opravdavanje za ono, da idem u wc, joj upade linija za reset таксофон. Joj nazvao "Le Суперб" i naredio дежурному poučiti vremenskih pustiti miss Morandi u mojoj sobi, i trag, da joj nitko ne smeta.
  
  
  Joj vratio na Piero, Renzo, Камилле i ostatkom s osjećajem olakšanja.
  
  
  Na kraju, tvrtka se raspala. Morao sam brzo otići s Renzo po nekim dokumentima i potpisati ček u uredu odvjetnika. Kod Piero je bilo kakav posao, o kojem je bilo potrebno voditi brigu. Camille je rekla da nah sastanak sa svojim učiteljem govora u 4 sata, ali bi, možda, mogli smo večeru i poslije toga. Joj rekao da mi se to sviđa, i da, ako nešto pođe po zlu, mi smo mogli upoznati kasnije. Mi je bila potrebna sloboda djelovanja u svim smjerovima, jer nisam znao da Розанна hotela će mi reći.
  
  
  Joj pokušao se ne čini iskreno nestrpljivi tijekom našeg putovanja natrag u grad i beskonačne rasprave ugovora. Jastreb je tvrdio na tome, kako bi mi dali italo-američkog odvjetnika, da je sve izgledalo vrlo uvjerljivi. I odvjetnik tvrdio o tome, da pročitate sve manje stavke dvaput, jednom na talijanskom i jedan put na engleskom. Onda su problemi s provjerom potpisa u banci, i kada je sve zakrpati i zapečaćena, bilo je već pet sati. Le Superbe nalazio samo nekoliko blokova od hotela. Pristojno, ali uporno ga odbacio zahtjev Renzo otići u klub i piće, kako bi proslavili ovaj događaj.
  
  
  "Sada si jedan oko nas, Jerry, — rekao je on.
  
  
  Joj emu je rekao da mi je bolje proslaviti zajedno kasnije iste noći, i bilo bi nepravedno podići tost zajedno, bez Piero, Stada, sir Hugh, Камиллы pa čak i Michael Спортса.
  
  
  — U pravu si, Jerry. Ali danas mi je veselje veliko slavlje. U dvorani Monza ili negdje u diskoteci. Joj opremljen svim će osigurati.
  
  
  'Dobro.' Joj uzdrmala emu ruku i trk brzi kas po živoj trotoar.
  
  
  Vremenska u predvorju s odobravanjem kimnuo, kad joj je vratio i rekao da je u moj apartman stvarno впустили mladu djevojku. Početak drugog sata na mom katu je to potvrdio.
  
  
  Ga bacio otvorite vrata i povikao: "Розанна", a otkrio ga sočno, lijepo tijelo, распростертое na moj krevet, s izrezati od uha do uha vrat.
  
  
  Obilnom količinom krvi netko je napisao nešto na talijanskom jeziku u ogledalu, samom ogledalu, koji je nedavno bio prekriven pisanja ruž za ruž Камиллы.
  
  
  "Smrt предателям".
  
  
  Ee tijelo je još toplo.
  
  
  
  
  Poglavlje 6
  
  
  
  
  Joj poslao Розану na smrt. S moje drsko povjerenjem mjere opreza Le Superbe ga i osjetio, kao da je to moja ruka орудовала oštrim kao britva žilet, da narežite joj izvrsnu vrat.
  
  
  Joj razmišljao o tome, ali ne впадал u neodlučnost, iz očaja ili krivnje. Agent AX — čovjek, ali on ne može dopustiti vanjskim posljedica emocija захлестнуть ego, bez obzira koliko duboko oni osjećaju. Iako je psihički psovanje sebe za svoju glupost, već упаковывал minimalnu količinu vaše prtljage, što je potrebno za sigurnu vježbe. Jasno je jedno: vesela, zakačen na seksu texas oil playboy Jerry Carr prestala postojati, i imao isto toliko mrtav za moju misiju, kao loša stvar Розанна.
  
  
  Renzo i Piero mogli opravdati me u ubijanju dva razbojnika. I Piero je bilo dovoljno političke moći da bi zaštitili su me od optužbe za ubojstvo Розаны, ako joj выбегу u hodnik i dići uzbunu. Ali čak i sve napore Piero ne bi mogli zaustaviti dug, otegnut proces talijanskog pravosuđa, s kojim sam tada morao suočiti. Dana ispitivanja, možda, izolacija kao ključni svjedok. I, bez sumnje, po mene opet će biti recepcija njuškanje. I sve to u vrijeme kada mi je bilo potrebno, što je moguće više slobode kretanja.
  
  
  Ga mogao baciti sve, osim onoga što je u meni, i lako nose diplomatskog portfelja s rezervnim plinske bombe, streljivo za "Люгера", prigušivač i još nekoliko neškodljiv predmetima odijelo. Ga je promijenio. Joj promijenio crne lakirane papuče na par grube sandale, koje prvo su udobna, a dva četvornih heel su mjesta za obroke stvari. Lijevo za teške кастета i desni za ugrađeni radioaktivni tracker.
  
  
  Na trenutak joj постоял kod papuča natopljen krvlju kreveta i tiho je obećao da će Розане, da je negdje na putu, u sklopu svoje misije, ako je to moguće, njezin отомщу za nah.
  
  
  Kazaljke na kraju sobe trepnuo, kad joj je tako brzo vratio u dvoranu. Tako emu je dopušteno vidjeti Розану u svim njegovim live sjaj, i on nije razumio, da muškarac ne može ostati još malo. Ali s amerikancima, čini se, podrazumijeva izraz ego, nikad se ne zna. Joj dade signal u vremenskoj u predvorju i dobio od njega isti nepovjerljiv pogled. Ali još više oni će se iznenaditi, kada će se naći tijelo Розаны. Ako bi moj osobni radar radio u pravu, onaj tko je ubio Розану, pokrenula bi za mene sljedeću fazu zamke u roku od nekoliko minuta.
  
  
  Joj uzeo prvu попавшееся taksi, izašao u živoj četvrti u blizini Vatikana i zaronio u kafić.
  
  
  Moj dragi je na izgled jednostavno саржевое kaput nije izgledalo je dvosmjerna, ali kad sam расстегнуть стеганую obloge, kao što je to pretvorio u stvarčica nošen plašt, koji je, možda, знавал najbolje dane, ali u dalekoj i sivoj prošlosti. Mali sprej uništio sve nabore na moje predivne hlače i prisilila ih da izgledaju prljavo i неряшливыми ispod okvira moj kaput. Mali komadić brusnog papira je bilo dovoljno da polirane papuče izgledao stari i nosi. Od udarca перочинным nožem na uglu diplomatskog portfelja ga mogao oderati телячью kožu, ostavljajući je jako oštećen paket za pisma .
  
  
  Jerry Carr je ušao u mali kafić, i ostavio joj ego tamo zajedno sa postavom jerkins, moje tamno-sivim šeširom i ostacima teleće kože.
  
  
  Izašao Bin Carpenter; stariji, siromašni, li obeshrabreni građanin oko istog окраинного svijeta domovi i pisanja scenarija za statista, koji je također bio blažen teritorija Kontakt Anderson. Završni dodir mogao pričekati još malo.
  
  
  Kuća u Trastevere nalazio na nekoliko minuta hoda, a Ben Carpenter nije bio okolo one koji troše svoje lire na taksi, ako on nije previše pijan da o nečemu brinuti. Nju je prošlo dvije milje, uglavnom uz Tiber, obličje vanjska strana potencijal progonitelja. Na Ponte-Garibaldi, velikom mostu, da ga je primijenio svoju uobičajenu taktiku стряхивания progona u uličicama. Preko puta našeg kontakt kuće je bio kafić, a ja sam prestao da popiti gorke espresso, gledajući ulice i pločnik kroz zavjese na полновесные, prije nego što prijeđeš ulicu i kucam.
  
  
  Hyman je otvorio vrata, s čuđenjem u očima.
  
  
  On je pitao. — Zašto ne sutra ujutro? Ali on je brzo me pustiti i zalupila za mnom vrata. "Izgledaš kao propalica". Ga drmati off kaput, i on je tiho присвистнул u očima mog umreženi na red kostim, koji je počeo od sredine bedra i silazi na vratu.
  
  
  — Trebam odijelo — rekao sam, radim jaknu. — I nekoliko majica. Stare. To je sve.'
  
  
  — Prilično velika, — promrmljao je. "Ali ja mogu imati ih."
  
  
  On рылся u dubini ormara, dok joj je govorio emu svoju priču u kupaonicu, gdje ju закрасил kosa сединой.
  
  
  "Vi igrate protiv iskusnih ljudi", rekao je on, kada ga je završio.
  
  
  On je našao odijelo, slično kao na nešto. To je помятым i odgovaralo mi ривненской toliko da bi dojam, da je on dugo vremena pripadala Ben Карпентеру. Imao je samo jedna košulja koja se bavi odgovarala mi je, ali je on mislio da će se moći kupiti još nekoliko u jednom, oko ulice tržišta. U ovom trenutku je sve bilo u redu.
  
  
  Joj переложил sadržaj džepova na svoje novo odijelo, obukao наплечную kubura, prije nego što obući jaknu, i bio je sasvim zadovoljan s pogledom čovjeka koji je gledao me preko ogledala. Hyman lambasted mene.
  
  
  "Moraš još da-da", — rekao je on.
  
  
  Tako ponosan na to, mnogo više mladi agent CIA-e. ali bolno čuti od одолженного dječaka trčanje errands, da mi da nešto još nedostaje. Ali sviđao mi se Hyman, i do sada lasica, on je bio vrlo koristan. Tako da sam bio strpljiv.
  
  
  Ga pitao. — Otpremnice brade?
  
  
  — Miris alkohola, — rekao je on. "Svatko tko je sličan tebi, i ne miriše na jeftini граппой, izaziva sumnju".
  
  
  Joj je priznao da je bio u pravu. Kod ovog dječaka je budućnost, ako on preživjeti dovoljno dugo. Rad sa mnom nije vidio ego šanse za preživljavanje. Ali ja sam napravio sebi mentalnu oznaku, što ako smo oboje preživjeti, nju ću na njega pozornost Hawk. Hok stalno govori o novim krvi, koja se bavi potrebna AX, ali web-svježe krvi, koju smo ikada dobili, ovo je krv prolivena starim profesionalci poput mene .
  
  
  "Imam još destilirana Tarquinia, od kojih je do sada lasica воротят nos ulične алкаши", rekao je on. — Neka присядем u glavnom dnevnom boravku i нальем vam piće. Ako ste выпьешь, također je pijuckati jedna čašica.
  
  
  Vratili smo se u dnevni boravak i igru na stolicu s шатающимися nogama, a Hyman izvukao čep iz nekog boce s blijedo-pšenično tekućinom. Natočio mi dva prsta u širok, ne previše čist čašu s vodom, u skladu s ветхой atmosferi svog doma. Čak i prije nego što sam ga podigao čašu, me okružio сивушный miris. Jedva da to može biti i gore sulfat, mislio sam, što je veliki gutljaj. Ali bilo je još gore. Joj progutati ego i potisnuo рвотные nagon. Ponovno je podigao čašu i popio ga.
  
  
  — Hmmm — rekao je Hyman. Natočio sebi, previše mali, minimalni broj.
  
  
  On je pio i njuškala. U očima se pojavila suza. On je pritisnuo ruke na struk i opet njuškala.
  
  
  "Sljedeći put joj pokušam nešto другон", — простонал on.
  
  
  — Imam za vas nešto što informacije — rekao je on, отдышавшись. — Gilchrist predao ju dom blokade trkača. To odgovara onome što si rekao jutros. Ali to još uvijek ne vidim nikakve зацепок".
  
  
  On pružio mi je nekoliko машинописных lima.
  
  
  "Ja sam prolazio ih smanjiti", rekao je on. "Imam фотолаборатория iza ormara, ali tako je lakše. Uništiti ih, kada završite. Ova težnja banke — otapalo papira. On пододвинул mom radnom veliku bocu Chianti, i počeo ga čitati.
  
  
  Banke u Luganu bio upitan čak i po švicarskim standardima poduzeća, više od 80% koji je pripadao Piero Симке...
  
  
  On je počeo kao granični devizni bod za talijana, koji prenose svoje lire preko granice i prodanoj ih na mnogo sigurnije švicarskih franaka. On je povećao se na nekretnine i za upravljanje imovinom. U posljednjih nekoliko godina, prema podacima Hawk, on шталь iznimno aktivan u kupnju zlatnih poluga. U суперзащищенных podrumima хранилось ega je oko 40 000 000 dolara. Sada, kada su izbili novčani kriza, spekulacija zlata je postala popularna, ali to ide za sve uobičajene okvire.
  
  
  Hyman je već pročitao materijal, i kada ju je završio s listom, skrenuo njen ego i postavio u ovaj otapala.
  
  
  Osiguravajuće društvo našla u slijepoj ulici. To je bila jedna o najstarijih, najbogatijih i najvažnijih respektabilnu društva u Europi, povezana sa renomiranim partnerima, kako vani, tako i u SAD-u.
  
  
  Kuće za odmor u Sussexu je još više zabrinjavajuće. Naše riječi o Piero. Ali nekoliko bivših zaposlenika, koji se brzo trag u Londonu i u Tunbridge Wells, prisjetio se da je tajanstveni gost bio u zaključanoj sobi, u ono doba, kada je Renzo i Стадс su tu bili kao bolesnika. Ego nitko nije vidio, ali ego je bio psihijatar — izvanredna юнгианец, герр dr. Унтенвейзер! Odina na informatore i zakleo je priznavao, da je gost bio dijete ili tinejdžer. Pri tom rastu Piero pri svakom беглом gleda činilo se da je tinejdžer.
  
  
  Kao da je jedan jackpot nije bilo dovoljno, istrage u Engleskoj je također pokazalo da Easeful Acres je dio dugi unosan mreže privatnih klinika, u vlasništvu коецерну u Londonu. A predsjednik upravnog odbora nije bio nitko drugi nego naš drugi sir Hugh Марсленд. Više od toga, sve ostale u Vijeću su молчаливыми подставными strana, sadržaj godišnjih rata, ostavljajući сэру Hugh potpunu kontrolu.
  
  
  Ove četiri ključne figure bile na istom mjestu u isto vrijeme. To je istina, da je prije nekoliko godina, ali trebalo je nekoliko godina priprema za dovršetak "Tok Svjetlosti".
  
  
  "Glas stoljeća i istrage", — bio je zadnji komentar, ali za njim je uslijedila pet zvjezdica ***** , što je značilo da je bilten također sadrži najnovije vijesti.
  
  
  "Trans-Ins Mutualité, — u poruci je navedeno ime osiguravajućeg društva, koji se bavi ne bi izazvalo sumnju, — čini se, djelomično je pod upravljanje švicarske banke. Još uvijek je vrlo tajna posao, no u osnovi u njemu sudjeluje više poslovnih osiguravajućih jedinice. Što je prije moguće, detaljnije činjenice na putu. Im se više ne bi morali izgovarati za mene ime ovog švicarske banke. Pretpostavlja se da će to biti malo poduzeće Piero u Luganu, a zavod će se baviti osiguranjem filmova.
  
  
  Tako da Piero i trojica drugih mogli prebaciti novac preko jednog džepa u drugi. Sve je vrlo legitimno i bez tragova ih u knjigama, da ne встревожить investitora. Investitorima je i ne treba je znati, da ih novac ne koriste se za profitabilna ulaganja, a za to je rastuće zagušenje zlatnih poluga u podrumu.
  
  
  "Sve se slaže", hotel joj reći, ali Hyman me ušutkao.
  
  
  Dok joj je čitao izvještaje, on je stavio na stolicu u svojoj radio i uključio glasne talijanske pop-glazbu, pomiješana sa mirisima i rakija. Sada je glazba bila prekinuta za sažetka teritoriju u barentsovom moru.
  
  
  '... sati pronađeno je tijelo Розаны Morandi, двадцатиоднолетней zaposlenice Alitalia, glavosječa. Policija разыскивает Rogera "Jerry" Carra, bogatog amerikanca, koji boravi u ovoj sobi, i brzo otišao u ono vrijeme, kada je, prema riječima liječnika, miss Morandi je ubijena. Časnik, дежуривший zatim prethodnog incidenta koji uključuje Carra, s povjerenjem je rekao da nitko više nije ulazio u sobi s njima lasica, kako on pustiti miss Morandi u skladu s telefonskim uputama gospodina Carra. Zatim je uslijedio uvodnik o pohlepni do seksa bogatim amerikancima, ugrožava tradicionalne целомудрию talijanskih žena, iza čega je uslijedila laskavu opis najtraženijih.
  
  
  "Jerry Carr — visok zgodan čovjek s aristokratski stil ponašanja", — rekao je. "On je elegantno obučen, i posljednji put ego vidjeli u tamno-sivi фетровой šešir "Гомбург", svijetlo sivi kaput u engleskom stilu i sivoj фланелевом odijelu. Bilo mu je dvadeset osam do trideset pet godina, i on je nešto rekao na talijanskom.
  
  
  Hyman me je pogledao i vidio седого, помятого muškarca, od kojih je mirisao граппой. On se nasmijao. Potrebno je prilično pametan momak, da se vežu vas na ovaj opis", rekao je on.
  
  
  — Ali ti jako pametni dečki traže, — sumorno rekao sam. "Shema koju smo upravo pročitali, razvio se je i nije za onesvijestiti se od srca".
  
  
  — No vidjet ćete da sam imao na umu kad je rekao da зацепок ne? — rekao je Hyman.
  
  
  — Potpuno zapravo, prijatelju — rekao sam. "Sada mi znamo točno, i Jastreb, postupno, kao i Клем Andersson je bio na putu prema nečemu vrlo važnom. Mi znamo da je Renzo, Стадс, Piero i sir Hugh Марсланд prvi put susreli u Easefil Acres u Sussexu, na čelu s хема koje Клем Andersson zove "Юнгом" to slovo L u bilješkama Gnijezdo: može značiti Piero, ili ego banke u Luganu, ali to ne smeta. Mi znamo da je "Nit Svijeta" sakupio dovoljno vojne opreme, za početak mali rat, a možda i aktivirati većinu. Ali dok se ne možemo dokazati da je oružje — to je nešto više nego samo prijedlog, ne bismo na što osloniti prijatelj. — To je previše na stvari — rekao je Hyman. — Kamo sve to ide, Carter?
  
  
  Smatra da je Bin Carpenter je proveo nekoliko godina u Australiji, i nju je počeo svirati ego ulogu.
  
  
  — Dao emu kratku informaciju o sebi. 'Stolar. Kao i Carr, u ns je prvi slog u moje ime. Ako imam dovoljno vremena da se novi identitet, ja ne brinuti se o tome, da se pretvori u Jos Гонсалеса ili Гельмуда Schmidt. Ali ako želite brzo prebacivanje, kao što smo naučili metodom pokušaja i pogrešaka, praktičniji ostaviti nešto oko izvornog imena. Tako da, ako netko pokušat će me pozvati na odgovornost i na ih "Bok, Carter", to će biti isti, kao da joj je rekao: "moje ime je Carr ili Carpenter"...
  
  
  On je kimnuo.
  
  
  — Vratimo se na stvarnim činjenicama, — rekao sam. "Najbolje što možemo sada dokazati, to je ono, što se događa gotovo legalna stvar. To bi trebao ući u zaključani zgrade na području Conti. I brzo.
  
  
  Hyman je pogledao na sat; Njezin je ostavio svoj "Rolex" u toaletu kafića. Kako bi nam bio na njih vezan, za Ben carpenter ' s cave je to bilo previše skupo.
  
  
  — Bolje pričekati do mraka, — rekao je on. "Ja sam istraživao ovo mjesto sami. Prvo, oni imaju zaštitari i čuvari. Nakon što savladate, možete se suočiti s još teže unutrašnjim zaštitnim prstenom. Mi nemamo ništa s malim dječacima. Ali AH morali to znati, inače oni ne bi poslao Nick Carter.
  
  
  — Ben carpenter ' s cave, prijatelju, — ravnanje njegov ego. "Gdje god smo imali. Možda i možete početi trenirati iskren sada".
  
  
  — Dobro, Ben, — rekao je on. "Što imaš, da hack Contiland?"
  
  
  Joj undid jaknu, pokazati emu kubura, koji je već vidio. — I nož, — rekao sam. Nije joj spomenuo Pierre. Morate držati nekoliko stvari u rezervi za svaki slučaj. Pokazao joj emu peta, punim радиоактивным tvari, оставлявшим nakon. Morao sam pokazati emu to, jer njegov hotel, tako je znao da je tracker u dvorani u istom транзисторном radio uključen, da i prislušni uređaji.
  
  
  "Vi pritisnete ovaj gumb," objasnio sam. — A frekvencijsko — to je indikator dužine i širine sa preciznošću do pet posto, na kilometar. Zatim kliknite na gumb ispod i čut ćete zvučni signal, čija snaga se povećava kao приближений na обнаруживаемому elementu. Nikada ne koristite ga dok sam ne kasnim na sastanak ili izvješće više od sat vremena".
  
  
  On je ispravno симмитировал akcije, a zatim gurnuo uređaj u minuti traperice.
  
  
  "Svi su jako pametni". on je rekao. — Ali kako proći mimmo pasa i vremenskih?
  
  
  "Što se tiče tih pasa, — rekao sam, — da mi kupi najjeftiniji hamburger". Joj пропитаю ego ekstrakt valerijane. To će postati neodoljiva čak i za najbolje psa, i onda dodao je sedativ, koji djeluje odmah. Joj ostati s jedne strane, a ti s druge, na nekoliko stotina metara od mene, bit ćeš odvratiti pozornost stražara.
  
  
  — Dobro, — rekao je Hyman. 'Ali kako?'
  
  
  — Mi ćemo to saznati kad idemo tamo. Mi prvo moramo pronaći mjesto za mene. Ja ne mogu više izlagati ovaj dom opasnosti, borave ovdje. 'Međunarodnu putovnicu?'.
  
  
  Odbacujući emu dokument Ben carpenter ' s cave. Ništa strašno, s lažnu vizu шестинедельной zastare, tako da nije bilo sumnje zbog nekog rezidenciju. Дряхлое lice na fotografiji je slično. Sam je bio model za njega, kao i za oko dvadeset drugih fotografija je tijekom svoje duge karijere.
  
  
  "U ovom području nema prave domovi, pomislio je Hyman naglas. — I hotel bi, da si bio u blizini, iako ne previše blizu. Diskovi starica iza bulevara prihvaća cestarine za korisnike. Ona недальновидна i ne previše разборчива.
  
  
  — Hvala — rekao sam.
  
  
  "Dopustite mi da prvo pozovi". On сверился s pocket dnevnik, bira broj i progovorio na iskrivljenom talijanskom s хема nešto na drugom kraju linije. On je uvjerljivo podigao glas, i шталь jeftino zbog plaćanja.
  
  
  "Imate li sobu", rekao je on, stavljajući slušalicu. — Trideset tisuća lira mjesečno, plaćanje unaprijed. Možete dovesti ljude. Cure, ja mislim. Ova starica zna da je to pljačka i tebe. Ona samo želi vidjeti vašu putovnicu, ali ne više od toga. Ona ne vodi evidencija za копо , jer je crna zarada. Idemo.'
  
  
  Talijanske novine print senzacija brzo, i čim smo izašli na ulicu, moje staro lice, precizno Jerry Carra, uvećanu s fotografije snimljene za vrijeme ručka, уставилось na nas iz svih novina.
  
  
  УЧСИДО! РАПИМЕНТО! ВИОЛЕНЦА! МИСТЕРО!
  
  
  "Ubojstvo! Silovanje! Nasilje! Tajna!'
  
  
  Staviti ih sedam plus bodove za ispravnost i iznenadio kad ga je opet izgledalo tako čisto, strmim i čisti.
  
  
  Joj posudila od Хаймана otrcana kofer za dodatnu odjeću, koju emu je uspio iskopati u ormaru. Stali smo kod tržištu pulta, i dodao da mu je dvije iskorištene košulje, выбеленные traperice, dodatni par cipela i odrpan ogrtač s natpisom "Bolnica MORNARICE, ogranak rehabilitacije alkoholičara, Napulj".
  
  
  — Gospodine, Ben — rekao je Hyman. "U ovoj haljini ćete postati omiljeni stanar Момы Пинелли".
  
  
  Još jedna ulica, ugao, i ustao je ispred mene na dvije stepenice stepenice i uveo me Mome Пинелли, тучной gospođa godina pedeset-šezdeset godina, odjeven u пятнистую crnu траурную plašt, podsjetnik o tome da je Papa Пинелли, проведший prije mnogo godina u Etiopiji, dopustio Božje milosti, sići na njega. Kosa mi nah su bili bijeli, a na родинке na bradi izraslo nekoliko crne grede. Ona je bila u dobrom raspoloženju i s oduševljenjem pozdravila me i moje 30 000 lira. Na moju putovnicu ona кинула samo letimičan pogled.
  
  
  "Soba iza sebe, signorom Иеман — rekla je Su. Ako želiš pokazati. Joj previše stara za trčanje tamo-amo. Tvoj drugi želi američki cigarete? Kod mene su samo 300 lira po kutiji.
  
  
  — Kasnije, mama. Ti si переживешь svih nas. Hyman je poljubio u oba štapića i poveo me u stražnjoj sobi.
  
  
  "Ako on želi dovesti djevojaka gore, recite emu, da oni ne mogu glasno zavijanje ili vrisak", — povika ona nam je вдогонку. "Imam ime koje treba podržati u tom području. Ako on želi hašiša, njoj također mogu dobiti. I vrlo jeftino.
  
  
  To je daleko od apartmana Le Superbe, i to ne samo u geografskom smislu. U sobi je krevet s dva prljave pokrivače, grube муслиновой plahti i jedne uske bijele plahte.
  
  
  Također je vidio veliki drveni stolice i mali stolac s pomičnim sandučićem. U njoj je umivaonik s ovalnim ogledalom, a na dnu neizbježna, bidei (kadice). Jedan prozor s prekrasnim pogledom na gluho doba zid dva metra iza njega. Hyman trivijalan s zapušten dizalicama, i voda je tekla kreteni. — Slavina još uvijek radi, — rekao je on s nekim čuđenjem. — Ti si sve shvatio , Ben. Dalje niz hodnik wc sa tušem. Stavite svoj kofer u kut, i možemo ići večerati i vas predstaviti kao novi okupator u Trastevere. Nema smisla ići na teritorij Conti prije deset sati.
  
  
  On je proveo me kroz nekoliko banner na trattoria , koja se bavi se sastojala od po jedne sobe i izašao van s četiri stola na pločniku.
  
  
  "Najbolja tjestenina u gradu", rekao je Hyman. — Između ostalog, iz vremena Zapadna je Spreman da nije bilo ovdje nam je jedan turist. Marco!
  
  
  Na stražnjoj kuhinje pojavio dječak od sedamnaest godina, u засаленном bijela pregača. "Marko, ovo je moj stari uvijek, Ben", — predstavio me Hyman na talijanskom jeziku. I joj, promrmljao im nekoliko riječi, koje Stolar mogao naučiti. — Drago upoznati se s drugima синьора Хаймана, — rekao je Marco.
  
  
  — Ti si nas обслужишь, Marko, — rekao je Hyman. "Za njega je to bio Дотторе Hyman. Ben će živjeti s nama neko vrijeme. Tako da, kao pravi rimski, donesite nam malo crvenog vina, dok se mi mislimo da jesti.
  
  
  — Si dottore, Professore. — rekao je Mark. U tren bolesti vratio se s dvije boce crnog vina, nešto poput Chianti, ali jače i svjetlije boje. "I nekoliko salveta, ćuk boga", požalio se Hyman. "To je mjesto gubi svoj stil". Marko se vratio sa hrpu papirnatih salveta, a mi smo s Хайманом postavljen za olovke, za usporedbu pregled planiranja kata studio Conti i okolnim područjima.
  
  
  Odmah zatim prvo pića mi smo naručili špageti s dagnje, pečenim janjetom i artičoke. I dok smo pili kavu s граппой, još uvijek smo usporedili ove pregled".
  
  
  "Dobro", rekao joj je nad našom najnovijom verzijom. "Mislim da je skladišta previše blizu prijatelju drugome, ali sve ostalo je, čini se, u mjerilu". "Oni su čuvali ego, kao i vojnu bazu", rekao je Hyman. "Ali oni usmjereni na prednjoj ovdje".
  
  
  Ego ručka je pokucao na malo vrata ulaza, gdje Jerry Carr je vozio jutros na luksuznom automobilu kao dugo očekivani gost.
  
  
  "Za njega nema prave ceste", rekao je on. "Kod njih postoji ograda oko bodljikave žice, psi i patrole po cijelom stražnjem dijelu s vremena na vrijeme. Glasovanje o... — Ego pero obavlja дрожащую liniju. — Problema — rekao sam. "Kako ćemo doći do stražnjeg dijela, ne prolazeći prvo kroz prednji dio?"
  
  
  — Ti si stručnjak, — rekao je on.
  
  
  Ponovno je pogledao na kartu.
  
  
  — Nema cesta, — rekao sam. — Ali ja sam prokleto siguran da je primijetio da se ovdje neki stazom.
  
  
  Stavio križ.
  
  
  "Pokušavam lovački staza, — rekao je Hyman. "Ako sve ide tim putem, ona može ući u Ченточелли. I možemo voziti tamo, ne prilaz do vrata.
  
  
  'U samo nekoliko minuta hoda?'
  
  
  "Za to nema potrebe, — rekao je on. "Imam u prtljažniku dva sklopivi bicikl. A sada je mjesto gdje ga treba preusmjeriti straže.
  
  
  — Vidio sam je u svoj dom startni pištolj, — rekao sam.
  
  
  'Da.'
  
  
  "Ima li signala raketa, i da li je imate?" — Da glasaju i sve — rekao je on. "Ali to je svjetlo cijelog područja, tako da oni mogu vidjeti i tebe i mene".
  
  
  — Ne, ako se nađemo drvo, — rekao sam. — A ako ćeš pucati u pogrešnom smjeru, gdje joj je. Tada nije sve osvijetljen, ili, barem, ne drastično. Čekaj malo, dok mi dođemo tamo.
  
  
  Rastali smo se kod vrata konobe. Hyman se vratio po svoje oružje i dogovoru. Joj se vratio da pokupite streljivo za Люгера. Kroz petnaest minuta ga opet ću biti susret s njim u most preko rijeke.
  
  
  On je bio na vrijeme, u starom Пежо. Izvana je izgledao потрепанным, ali čim joj sel u njoj, i odvezli smo se na ravnom brzine još uvijek загруженному девятичасовому kretanja, joj mogao na sluh reći da je automobil konfiguriran idealno.
  
  
  "Pola sata tamo autom", rekao je Hyman.
  
  
  — Onda su barem još pola sata doći do mjesta. Onda ne bi trebalo biti već tamno.
  
  
  Mi više ništa nisu rekli, razbijanje tišine samo za to, da se pomire naše planove susreta, kada je učinjeno.
  
  
  — Ne čekaj me, — rekao joj emu. "Ako ga mogu prijaviti i pronaći izlaz. Joj doći ću k tebi kući u sedam i trideset ujutro. Ako me neće biti do devet, pobrini se za njega radio i istražite, ne прилипло da li se nešto živo na moja peta.
  
  
  Mi smo parkirani "пежо" u Ченточелли, daleko zelenom predgrađu, i nitko nije obraćao na nas pažnju, dok mi распаковывали i prikupljali dva sklopivi bicikl. Hyman je vozio ispred mene na ulici dok kod kuće stanjen.
  
  
  — To je negdje ovdje, — nježno zove on mene. — Između nas i strane oko kilometara šuma i polja. No, koji put vodi gdje?
  
  
  Mi smo sretni. Pjesme raslinje, ali ne toliko da na njega se ne može voziti bicikl. Tri-četiri nevjernika smjera lako korigirani s pomoću kompasa. Bio ривненской sedam minuta jedanaestoga, kad smo vidjeli dugu ogradu oko bodljikave žice Rimskog carstva Renzo.
  
  
  To je izgledalo upravo tako, kao što sam ga se sjetio tada letimičan pregled tem u jutarnjim satima. Svim javnim, a ispred ograde je расчищена, osim skupine stabala tu i tamo. Nju je rekao Su odmjeriti dvije stotine koraka na sjever, a zatim, kada će se naći dobar zaklon, zapaliti fenjer dijagonalno preko ograde. Dok je on izabrao svoj stav, njegova je pripremljen i pročitao je kratku molitvu.
  
  
  Mi smo pošteđeni jedni drugima ruke, i on je nestao. Joj počeo masirati četiri iste loptice na hamburgere, koji je on dao, i miješati ih s jednakim dijelovima valerijane sredstava za pse i miran za brzo kos. Čak i gurnuo измельченное tablete za spavanje Камиллы, koji je cijelo vrijeme nosio sa sobom, bez obzira na sve presvlačenje.
  
  
  Joj bio tako blizu, da je čuo царапанье koljena i vidio blijede sjene; to su gigantski njemački ovčar. Dva trči tamo-amo na drugu stranu ograde. Joj slung četiri hamburger jedan za drugim kroz ogradu. Oni su se spustili, ne издав nam zvuk. Joj vidio pse, trčanje kasu na dva različita mjesta, koji ga je izabrao. Kod mene ne bi imao šanse, ako bi joj se pridružio u sukob s tim psima, pa je dao svaki pas hamburgera s nadjevom uzrokuje pospanost.
  
  
  Mi kao put imali vremena za skinite kotač s bicikla, prije nego što Hyman, gdje bi on nas je sjedio, napravio расцвести na nebu novu zvijezdu. Joj, trčao do ograde, držeći pred sobom je srušena bicikl. Tamo sam воткнул okvir u zemlju i skočio четырехфутовый ograda elegantan skok s motkom.
  
  
  Kada ga je sletio ga prevrnuo i ležao ривненской pet sekundi, sve dok nije shvatio da su vremenske me nisu čuli ni vidjeli. Bilo je pedesetak metara oni su vikali prijatelj na prijatelja, privučen svjetlom rakete. Polako продвигался naprijed, do najbližeg складу. Joj više pasa i vremenske, i u svakom trenutku mogao suočiti s novim problemima.
  
  
  Ali ništa se nije dogodilo. Barem joj ništa nije primijetio. Joj, nadajući se da Renzo i ego djever već toliko zadovoljni прожекторами kod glavnih vrata, njemačkim pastiri i патрулирующими vremenskim da nije poduzela nikakve dodatne mjere opreza. Oni su stvarno dobre, čvrste brave s dvostrukom bravom na dan prvog skladišta, ali dobar, pouzdan brave s dvostrukom bravom — dječja animacija za agenta AX.
  
  
  Prije nego što se prijavite ga pažljivo смазал svinja i brave.
  
  
  Joj očekivao arsenalu, tako da nije bio iznenađen da otkrijete ego. Joj je bio iznenađen i šokiran raznolikost i смертоносностью oružja. Ovdje nađe nešto za svakoga: od ruskih raketa za lovca Mig-24 najnoviji model do nuklearnih bojevih glava za našeg T-2V, osigurava MORNARICE SAD-a, i malih raketa za naše Sabre 100-F (nova serija, neregistrirani, tajna).
  
  
  Možete biti sigurni da nam je jedan prema svim vladama, одолживших ego opreme, ne подозревало, da to može biti tako brzo pretvorena u oružje. Posjet skladištu nekim Rusije, Kine ili iz jedne od zemalja NATO-a sigurno пресечет zavjera u korijenu, prije nego što on može razvijati, čak i ako je on započeo, hvala rezervacije Стадса, u ponedjeljak.
  
  
  Napravio nevidljive oznake na nekoliko spremnicima streljiva, koristeći debelu olovku, sadrži radioaktivni element. Nisam morao obići drugu ostava, ali joj je ležao bez pokreta tmurno deset minuta, dok se noćni čuvar zaobilaženje obje zgrade. Postupno pretvorio se u zastrašujuće monotoniju. Sada sve što mi je bilo potrebno učiniti je da provjerite da sam izašao odavde živ, upozoriti što je moguće više ljudi. Čak i političke veze Piero nije uspio spasiti ego, s tako uvjerljivim dokazima.
  
  
  Nebo je još uvijek bio oblak, kad joj se polako uvukao do ograde. Ponovno ga je trebao odvratiti pozornost, ali ovaj put ga je trebao odvratiti ih od sebe. Joj sjetio ljubak starinski weathervane na farmi, koja je bila dio krajolik Верельдейнде. To je bio samo može vidjeti s mjesta gdje joj je sada bio, i grupa umjetnih stabala skriva me od vremenskih koje je приманит. Joj досталь svoj Luger, potapšao po dršci i mali vijci zategnuti šal. To je stvaranje ego malo nespretno, a cilj je bilo malo teže, ali sam imao samo jednu priliku, i da ga još uvijek im je trebao iskoristiti.
  
  
  Joj приподнялся na lakat i čekala dok se oblaci malo će se trošiti. Tako je bilo deset minuta. Barem, imao sam dovoljno ankete, da bi pucao. Šal je izdala diskretan kašalj, i weathervane se okrenuo, i zvuk udarca odzvanja разнесся na svim terenu. Joj čuo izvode shaggy, približavaju na farmi. Ga je uzeo svoj nož i počeo kopati ispod ograde трехметровую jamu.
  
  
  Oko farme još uvijek podjele vrišti kad joj je opet podigao okvir vašeg bicikla, mali vijci zategnuti kotača i odvezli u smjeru Ченточелли. Joj проклинал sebe za ono što je bio toliko glup, da ne moraju Хаймана čekati u autu. Sada je svaka minuta može biti na računu. Prvo zauvijek jave Хоуку, a onda obranu od svega što je vezano za "Kraj Svijeta". .
  
  
  Joj razmišljao o tome, kada je s bicikla i svima ostalima zaronio na vratolomnom brzinom u prerušena u xiaofei zhe jamu. Joj opet ustao s люгером u ruci, ali opet bacio ga. Oko jame stajala su četvorica muškaraca, stišćući u rukama nespretni automatske puške.
  
  
  "Čekali smo vas, Nick Carter" — rekao je jedan oko muškaraca, glas mu je pomiješano s kapuljačom, koji je izvukao na glavu.
  
  
  
  
  Poglavlje 7
  
  
  
  
  Dvojica muškaraca su mi pomogli da se izvuče preko jame i pažljivo me pretražili, a druge dvije su se držali su me na nišanu oko svog oružja. Onda prvi bok nitko nije rekao nam riječi.
  
  
  Oni su pronašli štikli i odveli ga. Oni su pronašli plinsku bombu u džepu moje hlače i oduzeli ga zajedno sa svim ostalim oko džepova, uključujući i ono što je spajalicu; To je bilo dobro, jer ova slučajna spajalica bila je veza magnezija, koji mogu eksplodirati u ослепительном svjetlu, dovoljno da privremeno blokirati njihov pregled.
  
  
  Između ostalog, sve četiri su мускулистыми, možda, više snažan nego Gorila i Pepe, a navodno je upravo ценымногие pametniji. Oni ga odvedoše me u tok pjesme, gdje me je čekao veliki "Фиат". Kada na kartu je stavljen toliko, on nije mogao riskirati. Vikati za pomoć nije u mojim pravilima, ali sada nije bilo vrijeme za osobne ponosa. I za onaj djelić sekunde, da mi je, da diše i закричать za pomoć, kao воющая pas, odina oko mojih дрессировщиков mi je otvorio usta i stavio u njega грушевидный geg.
  
  
  "To je učinjeno da bi vas osloboditi od nepotrebnih napora, Carter" — rekao je ih je glasnogovornik.
  
  
  Tako da je put natrag u Rimu bio isti mirno, kao i moje putovanje tamo, iako nisu tako prijatne. Joj, shvatio da mi въезжаем u Rim, kada je vidio tračak vrata Port-Maggiore. Zatim dva bandita na stranama od mene u stražnjem dijelu stroja spustio zavjese, kao i шторку ispred staklene sekciju, koji nas dijeli od vozača. Spomenuta staklena stijena izgledala пуленепробиваемой, a obje stražnje dan nisu imali poluge. Čak i ako sam uspio nadvladati oba svog čuvara, i dalje oni imaju oružje, da ga i dalje bi bio odveden tamo gdje im je krenuo da me se u biti dobro zatvoreni kavez oko stakla i metala.
  
  
  Vozili smo se još pet minuta, a onda ju je osjetio, kako je stroj se spustila niz padinu i zaustavio se. Moji stražari pustili zavjese i čekao, dok je vozač i ego satelit će dan vani.
  
  
  Mi smo bili na podzemnom parkingu nekog velikog zgrade. Različite brojeve na različitim automobilima, neki talijanski, austrijski, švicarski, jedan engleski i jedan s temama, posebnim sobama, koje su koristili мальтийские diplomata. Oni su u tri po šesti talijanskih registarskih znakova. CD za diplomatskog zbora. Joj mogao očekivati Piero; barem prijatelja Piero.
  
  
  Kao samo jedan dan otvorio, mi pomogli izaći. Joj je još uvijek bio s gagged u ustima, oni su još uvijek dobro čuva me i mogao je samo tiho govoriti. Me vukli do automatskog dizalu.
  
  
  Četiri teškaša прижались k meni, iako je mala metalna pločica sa strane jasno ukazuju na engleskom, francuskom i talijanskom jeziku, što maksimalno opterećenje iznosi četiri osobe ili, najviše 300 kg. Svaki oko nas prosuđuje ne manje od devedeset kilograma, tako da sam klimnuo glavom u metalnu pločicu.
  
  
  "Da, tako se stidi prekršiti zapovijedi", rekao je jedan prema svim četvorke. — Ali ponekad nemate izbora, zar ne, Carter?
  
  
  Dizalo se popeo na četiri etaže i izašao na to dugi hodnici sa redovima uredskih vrata, tako tipičnih za vladine zgrade vremena Mussolinija. Na kraju dvorane bio je prozor, a ispred ovog prozora sjedila lik s pištoljem ispod ruke. Tamo gdje je prolaz na drugu stranu su činile direktan kut, sjedila je jednako vojna figura.
  
  
  Svaki tračak nade koja se bavi od mene, može biti da se oslobodimo i riskirati pobjeći, nestati. Nisam mislio da je Nick Carter, Jerry Carr ili Bin Carpenter doživjeli bi onda to подлунное postojanje.
  
  
  Ako joj nije govorio i ne će da govori, oni bi se odlučili napraviti pritisak na mene mučenja, сывороткой istine, ili oboje. U svim tim slučajevima, može biti, taj je udio sekunde su bile, kada mi je bilo potrebno osloboditi, ili, ako to nije moguće, dovesti nekoga sa mnom za tvrtke u mrtvačnicu.
  
  
  Proveli su me ili, bolje rečeno, протащили mimmo tri vrata i ostao na četvrtom. Lider ušao i izašao kroz nekoliko trenutaka, gestikulirajući prstom. Tri ego drugove gurnuti me u sobu.
  
  
  To je bio veliki prostrani ormar s зарешеченными prozorima, izlaz na Tiber. Jedna okolo zidova stajao veliki stolica iz tikovine modernog dizajna. Oko njega su bili postavljeni udobne fotelje. Jedan je bio prazan, u drugim sjedili petorica muškaraca u dobi između trideset pet i pedeset pet . Sve jednako респектабельны, kao i moje kolege-investitori u "World End", ali ne Piero i ne Renzo.
  
  
  U stolici za stolom je sjedio visok mršav čovjek je četrdeset godina, s dugim žućkasto kose i s naočalama u napaljeni ivicom. Nikad ju nisam vidio, ego prije. Ga nikada prije nije vidio nikoga oko muškaraca. I svi su oni više походили na članove odbora, готовившего mi je usmeni ispit na stupanj magistra povijesti, od poslodavaca onih dečki koji su pokušali da me pržiti, poklali Розане vrat, a sada me staviti na slobodno mjesto.
  
  
  "Hvala vam, gospodine Carter", — uljudno je rekao светловолосый čovjek, kao da nije primijetio da me gurnuti u stolicu, i dvojica na one dečki došli na obje strane od mene, da me čuvaš tamo. .
  
  
  — Kao što vidiš, — rekao je — nama je da zna tvoje pravo ime, a što se zna o tvojim sposobnostima. Odina oko naših ovdje, gospodin Oleg Перестов, kaže da ego kolege su zanimljivi susreti s vama.
  
  
  Niska ćelav čovjek s dubokim ввалившимися očima na slavenskom osoba sumorno kimnuo u znak pristanka. Iznenada ime вспомнилось. On je bio glavni čovjek МГБ Rusije za Zapadne Europe. Tako da je moja мимолетная misao o sudjelovanju komunisti tijekom susreta nije bio u zabludi . Ali onda zašto rusko oružje u odjelu rekvizita "oba kraja Svijeta"? Lukavi crvena haringa? Ili ga propustili nešto važno?
  
  
  — Znam to, — rekao je s osmijehom, — neću dopustiti da nas najmanji slobode kretanja, dok se ne ću razumjeti da mi djelujemo na jednoj strani. Mogu ga pitati vas odbaciti sve predrasude, gospodin Carter?
  
  
  Nisam vidio u ovom velikog smisla AH unutar ove operacije, u kojoj je također prisustvovao Перестов. Sada joj je također poznati kineski lice koje je u vlasništvu Neke Фалу, član Obavještajne službe Crvene Kine. Možda sam uspio osvojiti malo vremena, pa joj je kimnuo.
  
  
  'Dobro.' - Presretan Plav. "Dopustite mi da se predstavim. Joj pukovnik Pitt Nišana, Norveška, Interpola. On je stavio svoju osobnu iskaznicu polirani stolica i kimnuo mojim stražarima, dopuštajući mi je pružiti ruku i uzeti ga. Tamo su ego ime i fotografije, njegova veza s Интерполом i, u brojkama, ego, identitet, koji je poznat kao jedan oko najboljih svjetskih posrednika.
  
  
  "Ako bi ga znao tko ste, Carter, — rekao je — mi smo bili bi pošteđeni on zlosretan noći od četvrtka. U to vrijeme sve što smo mislili da je ono što ste bili samo još jedan član ove sramotno glavni grupe "World End" . I Oleg poslao prve snage koje je mogao dobiti da biste dobili te informacije. Joj sumnjate da su previše slobodno interpretirati svoje upute, ali onda oni mogu opravdati to pred najviši sud".
  
  
  Перестофф neodobravajuće slegne, a Kou Prekršaj nasmijala ego pogođenost.
  
  
  "Čim su postale poznate činjenice vašeg bijega i tajanstveno, do sada tvor ne objavljuju smrti Luigi i Pepe, bilo малоопытному je postalo jasno da je u tom slučaju trebao biti upleten međunarodni agent poput Nick Carter. Ali u kojoj mjeri i s koje strane? Prošlost je uvijek bio besprijekoran.
  
  
  Перестофф i K Prekršaj dosadno ерзали na svojim mjestima. "Besprijekoran sa stanovišta NATO-a,' Pukovnik Nišana rekao, a i muškarac je opet zastao. — Ali vi ste mogli otići na drugi način, koje nismo znali. Ne tako davno, sir Hugh Марсленд je relativno pošten političar, a Lorenzo Conti nije bio više od кинопродюсером s neutaživu žeđ bogatstvo i hvastanje. Стадс Mallory je nepredvidiva genij, ali ne više od toga. Piero? Dovoljno je bilo probiti na njega prstom, da je cijela Italija, desna i lijeva вступились za njega'
  
  
  Moje iznenađen izraz прорвалось kroz moje заткнутые usne, i pukovnik Nišana na trenutak prekinula.
  
  
  "Nemam vremena za predavanje", rekao je on. Mi smo grupa za reformu međunarodnih sila, Интерполу sviđa primjer, AH i CIA-e . Sve je previše prljavo, previše eksplozivna i previše нескромные narudžbe dolaze do nas", — rekao je on.
  
  
  — Kao što sam već rekao, ne možemo biti sigurni da u vašoj vezi i nisu mogli doći do vas, sve dok nisu bili sigurni. Клем Andersson je potpisala sebi smrtnu presudu kada je pokušao razgovarati sa Стадсом Mallory, jer je mislio da je Mallory je jednostavan američki državljanin, kojeg je prevario lukavi europljani. Hyman je rekao da je s tobom sve u redu, ali, naravno, ti si još mogao igrati s njim. Naša jedina šansa sastojao u tome da je miss Morandi, opet kontaktirao s vama.
  
  
  Tako da, dok joj misli, da je diskretno provjeriti zbog Розаны u sobi-Le-Суперб, ona je baš ispitao i instalira povjerenja u mene.
  
  
  — Ona je rekla nam je da je, prema ee riječima, vi ste više od 100 posto čisti i progone oni isti cilj, da i mi: prodrijeti u "Konac svijeta" i pokušati pronaći čvrste dokaze protiv njih. Ali kontakt s vama je gotovo nemoguće zbog velikih ekrana koji vas okružuju Piero i ego prijatelji — rekao je pukovnik. "Odlučili smo ponovno poslati Розану, s fatalan ishod, koji vam je previše dobro poznato". On je napravio pauzu, kao da je hotel, da bi došao do mene.
  
  
  — Ti si učinio pravu stvar, da je nestao. Hyman, u ovom trenutku, stavljajući svoju odanost na prvom mjestu na usluzi su vam i AH, odbio djelovati kao posrednik, ali to nije imalo velikog značaja. Vi ste učinili ono za što smo se nadali: infiltrirali u zaključani prostor za pohranu. Dakle, mi smo stavili mikrofon na automobil mladog Хаймана i dva ego bicikla, i vas prate na respektabilan udaljenosti. Ovaj put smo koristili agenti, koji su malo iskusniji. On je bio nasmijan, šarmantno i iskreno.
  
  
  "Dakle, Carter, ako ćete nam vjerovati i znati, da nam je potrebna vaša suradnja, javite nam se s klimanje glave. Ako ste pronašli bilo kakve tragove na ovom skladištu, tada imamo priliku ući unutra, uklonite ego i staviti konac svemu tome грязному slučaj.
  
  
  Joj, klimnuo glavom, usvajanjem brzo rješenje. Ako bi pukovnik Nišana i ego drugovi su teme, хема čini se, svi moji problemi bili bi iza sebe. Čak i ako oni nisu bili na njegovoj strani, što je samo njegova освобожусь, njegova ću biti u mogućnosti pronaći način koristiti ih u našu korist. Stražari s obje strane skinula geg i povukli se. Na ovom sastanku spretan, utjecajnih snaga joj je izgledao взлохмаченным, неряшливым, ali joj je bio potreban, i, s mojim informacijama, bio je, možda, najvažnija osoba ovdje.
  
  
  — Sjajno — rekao je pukovnik Nišana. "Prvo kratki uvod". On je pomicao prst od jedne osobe na drugu. Gospodin Carter, druže Перестофф, gospodin Kau Prekršaj, герр Bergen, general Мазератти, pukovnik Le Grand. Pa, da si tamo našao? Dvanaest oka i dvanaest uši su bili prikovani na pozornost, kada ga je opisao sadržaj dva skladišta. Nitko nije napravio bilješke. To su bili iskusni agenti, obučeni slušati i pamtiti. Pukovnik Nišana napravio znanje na komad papira i dao ego jedan sluga u капюшонах, koji je brzo izašao kroz sobe.
  
  
  On je vidio moje podigao obrve i dušmane moje sumnje. "To je samo kako bi se pripremili za naš transport, tako da smo mogli otići — rekao je on — čim smo dobili potrebno odobrenje i potporu vlade. Ako je ono što vi kažete je istina barem 20 posto, politička snaga Piero više ne može zaustaviti ego skladišta od rastavljanja. Sada polovica trećeg. Ako je bomba zaista glasova-glasova će eksplodirati mi je besmisleno nazvati odgovarajući ministar će u sljedećih pet sati".
  
  
  — Ali vrijeme je važno — prosvjedovao sam. "Do sada su možda otkrili ovo spavanje pasa, a možda rupu, koju joj je učinio u ogradi, da se opet izaći".
  
  
  "Bilo ih je više od godinu dana, da se okupe to oružje na ovim skladištima", — rekao je pukovnik Le Grand, francuski agent. — Sumnjam da ih ble za prijevoz na pet sati. "Ako oni pokušati, a zatim će ući u našu zamku", — rekao je general Мазератти. "Imamo svoje promatrači na svim izlasci, i imam vlastiti mali, ali dobro обученное jedinica komandosa, slobodno od uvredljiv, štetan utjecaj синьора Piero Симки u nekim drugim područjima visoke škole ministarstava".
  
  
  "Mislim da sada možemo priuštiti malo više opustiti, sve dok ne dođe čas udar", — rekao je pukovnik Nišana. On pritisne gumb za pozivanje na svom stolu, i nju vidio lijepe plava u obliku - Interpol? Оцепление ? Servis za ručavanje, koja se bavi u dvorani u stanju čekanja dvadeset i četiri sata na dan? - Napravili značajan buffet.
  
  
  Osim pića, grickalica i sendviča, imali smo priliku da se dopuni grabi moje otkriće разрозненной, ali informacija iz drugih izvora.
  
  
  Na što sve to dovelo je, tako je:
  
  
  "Nit svijeta" nije bio u prvom planu nekom grupe urotnika. To je ego vlastitu đavolski shema razaranja, viši nenamjeran čin nasilja za суперпсихопата. Ego je očito priča je iskrena ruglo nad ego stvarnim namjerama. Siromašni Ken Lane. On uopće nije sudjelovao u tom delle i mislili svoju skriptu upozorenje o Trećem svjetskom ratu. Na samom delle to je shematski odskočna daska na putu do samog početka ona samoga rata, na najnoviju krvoproliće.
  
  
  "Današnji svijet je cijev od baruta — rekao je герр Bergen. — I pričekajte da netko ego će eksplodirati. Nekoliko malih, zagušen skupina, kao I vi, gospodine Carter, naša vlastita i povremene usamljeni predani ljudi tu i tamo, dijele teret suprotstaviti ovom paljenje ".
  
  
  "Do sada tvor, — rekao je general Мазератти, — teškoće su se raspršili, i da nam je uspio držati ih pod kontrolom. Ali zamislite, gospodin Carter, svijet u kojem istovremeno se događaju takvi incidenti, kao сбитие libanonskog avion nad Izraelom, stari incident s U-2, ubojstvo predsjednika, suvremenost ubojstva diplomata i bombardiranja zrakoplova. neprijateljske oznakom nad ključnim naselja bodova. Pomiješajte sve to, zajedno s восстаниями, eksplozija u Belfastu, партизанскими rata u Središnjoj Africi, революциями u Srednjoj i Latinskoj Americi, napetosti na Bliskom Istoku i u barutne oko jugoistočnoj Aziji. Tko može zaustaviti, prije nego što preraste u rat u cijelom svijetu?
  
  
  "Ja sam upozorio je Kremlj od previše brzo djelovanje", — sumorno je rekao Oleg Перестов. "Ali moja upozorenja ne podnose paniku i javnog pritiska. Ako je avion s američkim ili kineskim brojevima odigrao barem jednu bombu nad Ленинградом, Moskve ili Камчаткой, moji su zapovjednici će kliknuti na gumb, i da će otići u svoje sklonište bombe. Moja upozorenja proizvesti samo jedan efekt: snimanje u mom delle o tome, da me mogu sumnjati u tome da sam dvostruki agent.
  
  
  — Kao i u slučaju sa mojim nadređenima u Pekingu, — umiješala Ko Prekršaj.
  
  
  Velike zavjerenici su Piero, sir Hugh, Renzo i Стадсом, na primjer, u tom redoslijedu. Možda ću dodati moj жадную do seksa i tu djevojku Камиллу i neke tehničara Стадса.
  
  
  "Mi smo uspjeli rekonstruirati veliki dio ovog zavjera uz pomoć Розаны", — rekao je pukovnik Nišana. "Ona je igrala ulogu dvostrukog agenta s većim rizikom za sebe, ali sa svim obvezu. Hvala ff istrazi i находкам smo naučili, kako i gdje je sve počelo".
  
  
  Najmanje sedam sentimentalnih джентльменов, koje ćete naći na cijelom globusu, obilježava mrtve djevojke minutu šutnje.
  
  
  Joj razbio tišinu. — "Zavjera je započeo u tome ludom kuća u Sussexu?"
  
  
  — Točno, — reče Norden. "Vi ste суммируете je to mali udio vremena koje je trebalo kod nas. Više od sedam godina sir Hugh je počeo pokazivati znakove emocionalne i mentalne nestabilnosti. On ne шталь čekati druge, partneri ili prijatelji primijetiti ego i prisiliti na liječenje, a učinio je to na svoju vlastitu pijesku, i obratio se pismom za pomoć super u matematici i u Europi: P liječniku. Унтенвейзеру, nevin, ali potrebne пешке u igra, koja se bavi zatim će se razvijati".
  
  
  Ga pitao. — Anderson Джангел?
  
  
  'Pravu. dr. Унтенвейзер bio sposoban s pomoću sredstava za smirenje i drugih lijekova pomoći сэру Hugh kontrolirati svoje psihotična napadaje. Ono što je sir Hugh je ubio djevojku na poziv 1968. godine, bio nesretan slučaj, ali je ego utjecaj osigurava da je bio odvojenosti. dr. Унтенвейзер dao ime je specifična bolest, od koje je bolovao sir Hugh, a koju on dijeli s Renzo, Стадсом i Piero. To se zove agriothymia ambitiosa, nekontrolirano i strastvena potreba uništiti naroda i стиреть s lica zemlje sve organizirane strukture društva.
  
  
  — Oznaka AA Anderson, — promrmljao sam.
  
  
  'To je tako.' — rekao je Nišan. Ista bolest, koja se bavi двигала Сирханом Сирханом, ubojice Olimpijskih igara u pekingu i mnogim drugim. Ali ovaj put ova bolest je smjestio u čovjeku, обладавшем kao političke vlasti, tako i ugledom. I strpljiv čovjek. Bio je spreman čekati puno vremena i rješavanje okupi saveznike u kojima je potrebno i nekoliko godina kasnije, on je to učinio.
  
  
  U međuvremenu, sir Hugh, da li kao nagradu za liječenje, da li ćuk osobne sigurnosti, održao dr. Унтенвейзера u svojoj osobnoj bolnici Easeful Acres. To je najviše elegantan je mjesto za živčane bolesti, uglavnom od droge i alkohola, kakav se samo može zamisliti. U ranim 1970-ih Camilla Cavour boravila kao pacijentice onda živčanog sloma, kada je pretvoren je u ulične prostitutke u кинозвезду. Može se to dogodilo slučajno.
  
  
  Ključna značaja i istovremeno dolazak Renzo onda ozbiljnog živčanog sloma, Стадса Mallory, a zatim jedan po ego шестимесячных пьянок i Piero Симки, inkognito, onda pokušaj suicida, koji se bavi, kao što se nadao, bio uspjeh.
  
  
  Sve tri su patili od jedne i on napreduje агриотимии амбициозы, усугубляемой tako da oni sebe smatraju legitimnim osjećajem boli na društvo. Renzo zbog gubitka svoga plemićkog statusa i gubitak svoje ogromne posjede, što nikada ne mogu u potpunosti ispraviti milijune od njegove filmove. Стадс mislili da je veliki studio i vlada SAD-a traži od njega neke patentna prava na neki na ego elektronskih izuma. Piero, najvidljivija oko troje, akumulacija ponižavanja od djetinjstva zbog svog malog rasta.
  
  
  Priliku uveo sir Hugh ostatkom tijekom jednog oko svojih posjeta tamo kao direktor. Emu je bilo dovoljno dijagnostičkih bilješke na karticama tri muškaraca. Osim toga, mi samo možemo nadopuniti je nekim slutnjama. Ali nam se čini vjerojatnim da su nekoliko tjedana koje su proveli zajedno tamo, oni su zajedno organizirali "Tok Svjetlosti" .
  
  
  Piero, čini se, preuzeo je vodeću ulogu, nego sir Hugh, ali s ego strane nije bilo primjedbi. Zajedno su imali sve potrebne međunarodne veze, ali Piero sve je liže do vrha. I to je važno, kada su stigli do toga rekvizita, koji hotela posuditi. Što se tiče oružja, onda su koristili dvostruko i trostruko agenata raznih zemalja, od krijumčara do pohlepni do novca izdajice. Za dvanaest milijuna dolara, možete kupiti vrlo измеников. Studio Renzo i ego položaj u svijetu filma napravili cijeli projekt je pravi. Ali Стадс, izvana выглядевший kao joker, u nekom smislu bio kamen temeljac "oba kraja Svijeta". Samo hvala ego tehnički know-how može programirati i dovesti u akciju računalo".
  
  
  — Jer, dragi Nick, — rekao je pukovnik Le Grand — oni su opremljeni pravi rekvizite, avioni, tenkovi, канонерские brod, britansku podmornicu Porpoise istih daljinski, koji Стадс tako briljantno pokazao da se na svom malom polju, boje".
  
  
  "Ova informacija je prenesena nam je, vaš gospodin Гилкристом, — rekao je general Мазератти, — koji nije tako sporije su i ne tako snažan kao što se čini".
  
  
  "I on je genij, koji se približava talenta Стадса Mallory, kada je u pitanju računala i elektronike", rekao je Перестов. "Jednom smo pokušali da držite ga, ali, nažalost, nisu uspjeli"...
  
  
  Strelice zidni sat je pokazao da je sada samo sedmi sat.
  
  
  "Kroz pola sata — rekao je pukovnik Nišana, — možemo dobiti potrebne dozvole na telefon. General Мазератти će se ovim dalje, jer na ovoj razini, naravno, to je talijanske vlade".
  
  
  "U izvješću синьора Kućišta, — rekao je general, — ga beru na sebe potpunu odgovornost i потребую hitnu akciju. Dovoljno usmenog pristanka, i to traje samo nekoliko minuta. Predlažem idi do konačnog uređenja.
  
  
  Pukovnik Norden, rekao je nekoliko sigurnih riječi u interfon.
  
  
  — Zapravo — rekao je on. — Ali prvo izvješće o nadzoru skladištem. Gospodin Hyman na dnu, i on je naredio emu da nam se pridružite. On se okrenuo prema meni. "On je bio izrazito nezadovoljan kada je saznao da smo vam "posudio", pa joj je malo omekšala ego osjeća доверив emu naš nadzorni bod".
  
  
  Hyman je ušao u sobu i stao pokraj mene. "Žao mi je, Ben... Nick" — rekao je on. "Ti ljudi nisu izvijestili mene dok sve nije završilo. Ali sam znao tko su oni i tko si, pa sam morao raditi s njima".
  
  
  — Bez obzira na to, — rekao joj emu.
  
  
  Okrenuo se prema stolu u полувоенной poza. "Nema pomaka, koji se mogao interpretirati kao kretanje zalihe iz skladišta, gospodine" — izvijestio je полковнику Нордену. — Minimalna Uobičajena jutarnja rad. Kamioni s hranom za studijska potrepštine i slično. Ti ljudi su se prestali nadzor, kada su napustili jastuk; dovoljno daleko da ih ne vidi, ali oni nisu našli u njima ništa više smrtonosna nego mliječna boca".
  
  
  — Dobro, — rekao je pukovnik. — A što je s pasa i rupe koju Carter učinio da pobjegne?
  
  
  "Gledao sam za to mjesto kroz noćni vid zaštitne naočale, gospodine", rekao je Hyman. "Oni nisu nalazili psi do tri sata ujutro. Kad se to dogodilo, bilo je puno velikih komentara, i jedan vremenskih napravio nekakav izvještaj. Oni nisu postali provjeriti ograde, kao što je to učinio bi odmah bilo koja zdrava zaštitar. Ali odmah zatim izlaska sunca ovo mjesto je slučajno otkrio sata. Opet puno krikove, i odina oko muškaraca o tome izvijestio na raspršene postadoše plijen zvijerima telefona. Tamo je bio čovjek, koji je popravljao ogradu na petnaest minuta.
  
  
  — Bilo daljnje događaje? — upitao je pukovnik. — Da nam jedna važna osoba s fotografije?
  
  
  — Samo Стадс Mallory, gospodine — rekao je Hyman. "Ali, mi znamo da je on uvijek dolazi u šest i trideset, da se igraju sa svojim računalima i računalima, bez obzira koliko je pijan on ne bi bio sinoć".
  
  
  — Nadamo se da ćemo uskoro osloboditi ega od napornog rasporeda, — suho je rekao pukovnik Le Grand.
  
  
  Zatim smo ispitali s osnovnim pitanjem: kako, kada, nego i nekoga napasti.
  
  
  Izabrane čete jedinica komandosa generala Мазератти već čitav sat stajao u pripravnosti.
  
  
  Uz to strane nema problema. Problem nastao tek kada su svi hoteli pridružiti akciji, a sve u svojstvu zapovjednika.
  
  
  Полковнику Нордену morao popeti održavati red.
  
  
  - Nema potrebe, gospodo, da vas podsjetim, da sam ja zapovjednik, — on je zalajao na солдатски. "Mi ne organizirati ovdje adware show, za nekoga osobno ili za pojedine zemlje".
  
  
  Svugdje слышалось žamor odobrenja.
  
  
  "General Мазератти, naravno, želi da vodi svoju jedinicu — rekao je pukovnik. — Ja idem s njim. U potpunosti odgovara mojim postovima službenika Interpola. Gospodin Hyman, koji je privremena dužnost časnika za vezu, pridružuje g pa i Kućišta kao koliko spojen. To je sve.'
  
  
  On pokuca o stol, da se umrtviti prosvjednici zvukovi, uključujući i moje.
  
  
  "Ako nas vide zajedno u takve operacije, — rekao je on, — mi ćemo naše organizacije". Gospodin Carter, vi zaboravljate da od vas još uvijek htio za ispitivanja u slučaju ubojstva синьорины Morandi. Kada je naša naselje rusije završi, to će biti lako razjasniti, ali ne prije.
  
  
  Morali smo pristati na to.
  
  
  "Osim toga, — dodao je, kako bi se situacija više podnošljiv — bilo bi glupo izgubiti našu osnovnu grupu u ovaj prvi veliki rad. Ne razumijem, što može poći krivo, ali podcjenjivati naših rivala i opasno. Ako nešto pođe po zlu, nas će ostati najmanje pet. Šestero, ako ćemo o pristupanju gospodina Kućišta.
  
  
  — Razmislite i za mene, rekao joj je previše brzo.
  
  
  "Ako meni ne će, — rekao je pukovnik Nišana, — vodič prelazi na prolaz Перестову". Tako da sam bio pod komandom ruskog na МГБ .
  
  
  "General Мазератти, — rekao je pukovnik Nišana — mislim, sada možete upućivati pozive".
  
  
  Talijanski časnik, bira broj i razgovarao s visokopozicionirani službenik oko Ministarstva obrane. On dobiva još jedan broj, ovaj put za važne osobe u ministarstvu vanjskih poslova del.
  
  
  — Idemo — rekao je on. — Pukovnik Nišana, gospodin Hyman, idete? Ostatak : doviđenja.
  
  
  — Ja predlažem da sve razbiti, — rekao je pukovnik Nišana, i što više se baviti svojim uobičajenim poslom. Novost uskoro će biti poznat.
  
  
  Onda je on nestao.
  
  
  — Vidimo se u mojoj kući — rekao je Hyman. — U trenutku kada budeš siguran da ću se vratiti. Naravno, danas u osam sati. Ne brinite. Nju ću držati oči peeled.
  
  
  Na putu natrag u taksi joj kupio jeftini tranzistor radio. Ostavio joj je svoje sofisticirani uređaj Su. Djevojka Пинелли je sjedila u stolici za ljuljanje u dnevnom boravku i blagoslovio me je nestašan osmijeh, koji je, najvjerojatnije, приберегла za kasnu mamurluka.
  
  
  Joj, ušao u svoju sobu i bench press na podizanje spuštenih krevet u opuštenom položaju yoge. Radio je radio na rimske mreže.
  
  
  Bila uobičajena jutarnji program lake glazbe s пятнадцатиминутными savjete po kući, prije nego što je počeo drugi glazbeni program. Joj shvatio da Nišana, Мазератти, Hyman i odred komandosa će biti u mogućnosti doći do studiju samo dvadeset minuta, a zatim od pola sata do dva sata prije nego što je o tome rečeno u vijestima.
  
  
  Ривненской kroz sat i trideset sedam minuta se pojavila vijest.
  
  
  "Profesor Piero Симка, senator iz Colle di Val d' Amore, nazvao je to najizravniji prodor u slobodu iz vremena fašizma", — rekao je. On osuđuje pretres studio Lorenzo Conti jutros izveden vojnim odjelom generala Giulio Мазератти u pratnji pukovnika Interpola Traži Нордена. Ovdje i sada kaže senator Piero Симка..."
  
  
  Zatim glas Piero, kao i uvijek iznenađujuće niska za ego malog rasta, oglasio podrugljivo i pobjedonosno.
  
  
  "...jutarnji reed najviše okrutan i totalitarno način", rekao je on. — Potraga za koje nisu li ривненской ništa, ali su otkrili da je-što je vrlo važno. Oni su pokazali lakovjernost našim vojnim vođama i da ih nesposobnost čak i trideset godina kasnije izbiti oko duge sjene diktature. U nen što je prikazano razotkrivanje onoga što je navodno аполитичная organizacija Interpol-a, koji je na delle ispada ništa drugo, kao korumpirane policije. Bilo bi zanimljivo znati je li osobni bankovni račun pukovnika Нордена, bez sumnje, u drugoj zemlji, puniti nekom sumom dolara u Kaliforniji, jer je to radnja plaćanja izravno u suprotnosti s interesima talijanski film".
  
  
  Potom, program je ponovno zauzeo je, govoreći o zahtjevu Piero na норвежскому vladu da odmah povuče pukovnika Нордена. Osim toga, on je zahtijevao da se proglasi general Мазератти ukor i niži čin. Nam je jedan službenik i oko ministarstva odbrane ili unutrašnjih poslova-del-nije priznao da su kažnjeni ovu akciju, ali to je bio politički uobičajena.
  
  
  Joj isključio radio, puniti svoje streljivo i druge stvari koje se mogao sakriti u džepove i krenuo do kuće Хаймана. Sada, kada je vijest bila je u zraku, Hyman, vjerojatno, bio kod kuće.
  
  
  On stigao tamo samo pet min prije mene, i izraz ega lica, kad je otvorio vrata, to je imalo malo veze s egom redovne veseo osmijeh.
  
  
  — Tamo nije bilo ništa, Carter, — rekao je on.
  
  
  — Ali ja sam ga vidio, te otvorene kutije i čak vidio nešto oko tih nuklearnih bojevih glava, rekao sam. — Krojač " uzmi, Hyman, ti ne misliš da sam izmislio cijelu priču?
  
  
  "Sve što znam — rekao je — to je ono što sam otišao tamo s Мазератти, mimmo zaštitara Conti, i na one skladištima ništa nije bilo".
  
  
  "Nakon toga može očistiti", rekao sam.
  
  
  "Imamo oko ograde bilo je petnaest osoba s dalekozorom", rekao je Hyman. "Od trenutka kad si ušao prije nego što je ušao u taj odred komandosa".
  
  
  "Znači, vas je varao, sve замаскировав", — pomislio ga naglas. "Možda su sakrili ego u nekom nevini rekvizite. Gospodine, da su to bili za potragu? Djece predškolske dobi, svira u ono što je ta potraga?
  
  
  — Kad joj je rekao "ništa", njegova je imao na umu "ništa", Nadimak, — rekao je on već više opušteno. "K vragu, samo prazna soba i goli, malo prašnjav pod. Ali nema znakova kretanje bilo čega većeg od kanister. Glasova Nick.
  
  
  "Oni su nas prevarili, — rekao sam. Joj sel, da potone u svoje misli. — Morao sam ići s tobom... ali već je prekasno. To bi trebao sam se vratiti.
  
  
  — Nema šanse, Nick — rekao je Hyman. "Conti dvostruko promatranje svojih studija, i karabinjeri ponizno zamolili ego uzeti dvije stotine odabranim osoblje službe sigurnosti, koji su već htio Jerry Carra. Bez šanse.'
  
  
  "Onda joj to učiniti odina".
  
  
  "Nick, ne ti si najpopularnija osoba u Rimet, — odbijeni su se pojavili u medijima poruke mi Hyman. "Vas nazvali obloge, zatim tu je "sranje", u ime generala Мазератти. Pukovnik Nišana još uvijek misli da stvarno nešto našli. Ostalo je sada na sastanku odlučiti prestati da li vas na milost i vukovi ili da ćute o našoj organizaciji.
  
  
  Joj zalio kantom svoje emocije kada se misli o toj organizaciji, u koju su hrvatski i crvena kinez, kojima je tada morao odlučiti može li se vjerovati Niku i Kućišta. Malo je vjerojatno da ih je odluka će biti da diktira nešto što je toliko zbunjen i toplo kao i emocije. S druge strane, oni su morali da ne zaostaju za mene. U njima je bilo puno dokaza da se pokaže da je projekt "Konac svijeta" predstavlja veliku prijetnju, bomba koju je potrebno ublažiti. I to je bio jedini čovjek, koji je vidio projekt iznutra.
  
  
  Joj, sjetila da ne samo da je vidio i dotaknuo ključeve, ali i nevidljivo i несмываемо помечал ih svojim posebnim masnim olovkom.
  
  
  — Trebam ugljik-иттриевый skener, — rekao sam. — Kao što je u slučaju tako radio, koji ti je dao, ali uz određene atomske težine. Takva stvar mora biti kod nas na sveučilištu ili su još uvijek u državnom znanstvenom odjelu.
  
  
  "Ja sam odijevanja kave, a komisija će odlučiti, žele li još uvijek vjerovati da yo-yo, ja ne govorim već o tom dobrom skeneru", — nježno je rekao Hyman.
  
  
  "Gdje su oni provode taj sastanak?" — Ne možemo gubiti vrijeme, Hyman. Ga mogu pitati ih za sebe i objasniti im svoje razloge. Перестов razumjeti.
  
  
  "Nas zovu, a ne obrnuto", rekao je Hyman. "Žao mi je, ali to je tako. Ja ne znam gdje se oni nalaze, nikada ne diže tako visoko u ovom klubu. Joj znam da to nije u uredu vojno-pomorskog odjela, gdje su i danas ujutro.
  
  
  Nju mislio dok Hyman kuha jednostavan instant kava. Joj отпил tekućina, koju je stavio ispred mene u треснутой šalicu. Joj, znao da je vidio tragove, ali i dalje tvrditi o tome dok ne vidim zelenu boju, nije imalo nikakvog smisla protiv utjecaja Piero.
  
  
  Telefon je zazvonio. Hyman je podigao ego.
  
  
  — Da, — rekao je on. 'Da?' Pokušavam ухмылка se vratio na мальчишеское lice. "Gdje je?.. Pa, glasovanje i mi".
  
  
  "Ti si još uvijek u tom delle, Nick", — on se okrenuo prema meni. — Imali su sastanak u vili, na appia. Мазератти i Нордена nema, ali zamjena Мазератти je, i oni su glasali za tebe. Novi zaposlenik Interpola, koji je i dalje pod izravnim vodstvom Перестова, da je glasao protiv. Na vašoj strani su Перестов, ЛеГранд i Ko Val. Bergen, ministar financija, je glasao protiv. Zaključak: da li još jednu priliku.
  
  
  Izašli smo iz kuće i igru u ego "пежо", dok je on nastavio da govori. U to vrijeme, brzina je bila važnija od sigurnosti. On je vozio kao lud na rimskim prometnih gužvi, u kojima se i bez toga je pun ludih vozača. Za manje od petnaest minuta smo s vrisak stali na pristupnu stazu do stare vile. Stara vrata bacio otvoriti i захлопнулись iza nas.
  
  
  To je bio kratak, ozbiljan susret u kojem nije bilo toga optimističan duh drugarstva, da je na prethodnoj sjednici. Mi je rečeno da me koriste samo zato što sam predstaviti posljednju nadu, a ne zato što je netko posebno vjeruje u mene ili voli moje plave oči.
  
  
  Me predstavili bojnik Миллиардоне, talijanskim policijskim, сменившему generala Мазератти, i сеньору Соузе, подозрительному португальскому vojno-morskog ataše u Интерполе. Na sastanku je predsjedao tako Перестов.
  
  
  Joj objasnio im da nemam objašnjenje, a samo jedna nada. Joj pokazao im svoj korporativni olovka, i Перестов je kimnuo. Ego vlastite agenti koristili sličan trik. Joj ispričao im je o pravoj mi skeneru, i Миллиардоне poslao glasnika na fizički fakultet Rimskog sveučilišta "Alfa-Romeo" s воющей сиреной.
  
  
  "Ako je ovo dobar uređaj, — rekao sam, — ja mogu naći svoje oznake u krugu od tri kilometara. Sada smo manje nego u polovici te udaljenosti od područja Conti, tako da možemo početi, kako je samo ta stvar dođe ovamo. Potrebna nam je topografski karta za koordinata na terenu.
  
  
  Bilo je malo zajednička gaf, sve dok nismo čuli zavijanje sirena, signalizira da je "Alfa Romeo" se vraća. Kod Миллиардона je detaljna karta sjevero-zapadnom dijelu sjeverno od grada. Ona leži na stolu u proširenom obliku, kraj visi na obje strane. On je stajao iznad njega sa olovkom u ruci; zdepast muškarac u uniformi, s strše van brkovima, kao da je stari, настороженного mačka, spreman za skok.
  
  
  Policajac mi je dao одолженный instrumentima fizičkog fakulteta. On je bio gotovo identičan onome instrumenta, koji je znao da iz mojih vježbi u stožer-AH stanu. Joj подстраивал ego pod эксцентричное kombinacija elemenata, objašnjavajući svoje postupke.
  
  
  "Mora biti, to je neobična kombinacija, u suprotnom, ona će ukazati na sve koji imaju fluorescentne ručni sat ". Tamo! Glasovati se!
  
  
  Polako ga okrenuo na metar i dobio reumatizma od vibrirajuće strelice na ljestvici dužine. Dao hej smiri prije nego što prođe uređaj Миллиардону. Перестов gledao kroz moje rame, zadihan.
  
  
  Talijan je proveo ravnu liniju na karti. Njezin je postavio ljestvicu za širinu i pročitao drugi broj.
  
  
  Миллиардоне proveo drugu liniju, koja je prešla u prvom trenutku, kao put između dvije kutijama na karti, koji upućuje na skladišta Conti, koji ga je posjetio, skladišta, u koje je general Мазератти napao i našao prazan.
  
  
  — Glupa šala, — s gađenjem je rekao герр Bergen. — Carter na ih strani, i to nas drži leđa. Bilo je ludo može okretati ovaj skener da biste dobili prostor koji je on već zna. To je apsolutno beskoristan.
  
  
  "Ne vjerujem da je uređaj neispravan", — rekao je pukovnik Le Grand. "Pročitao sam, oni su isti brojevi na tom disku, o kojima je spomenuo gospodin Carter". Gradonačelnik Миллиардоне je više ličio na debele mudra mačka nego ikada.
  
  
  — Gospodin Hyman, — rekao je on. — Vi i pukovnik Жисмонди oboje su bili tamo. Vi kažete da nije vidio i nije čuo ništa neobično tijekom svoje oprez, ništa, osim uobičajenog uzbuđenja, kada je pas pronašao snene, a onda, kada je otkrivena pukotina u kavez za ptice. Molimo vas, recite nam još jednom . Korak po korak, ništa ne gubi".
  
  
  Hyman je rekao točno ono što mi je rekao, ali kada je on hotelu odsjesti, gradonačelnik je prisiljen ego i dalje, sve dok ne stigne Стадс Mallory.
  
  
  "Pa, on je onda prešao na "Мерседесе" sa vozačem, — rekao je Hyman. "Izašao je oko auta i ušao u odjel inženjeringa, zgrada, koja je u dvorani između administrativnih tijela i skladištem. Potom je čuo zujanje, znate, kao kada uključite sustav подогретого. Većina amerikanaca to rade мартовскими утрами. To je sve.' — Poručnik Жисмонди — rekao je gradonačelnik.
  
  
  Poručnik počeo je od samog početka, ali Миллиардоне prekinuo ga.
  
  
  "Ovaj hum je onda dolaska Mallory", rekao je on. — Ti si previše je to čuo? Dobro razmislite o tome.'
  
  
  — Pa, gospodine — rekao je poručnik Жисмонди. "Ego je čuo jasno čuti, ali..."
  
  
  Prije svoje druge shvatio o čemu razmišlja Миллиардоне. — Dizalo — rekao sam. "Cijeli ovaj prokleti paul pao. Odina na tehničke uspjeh velikog genija Stada Mallory". Gradonačelnik Миллиардоне se nasmiješio u znak pristanka.
  
  
  "To je kao u kazalištu, joj, pretpostavljam," rekao je on. "Katu, koji se uzdiže, katu, koji se spušta. Sve je to dio ih je iluzorno svijeta. I jedini dokaz — slab hum, koji može biti što god želite. Zatim ego široka mačja osmijeh je nestao.
  
  
  — Ali što nam to pomoći? "Tada je prvi fijasko, ja ne mogu dopustiti novi borbeni dio ući u prostorije, Renzo za još jednu provjeru. Moja karabinjeri nije ni dozvoljeno da mi je proći kroz oni moskovskye vorota". A Piero organizira prosvjedni pohod.
  
  
  Sve osobe su мрачны, dok debeli gradonačelnik gesta dijete, разгадывающего zagonetku, ne ošamario sebe dlan na čelo.
  
  
  "Ne možemo ući na kopnu", rekao je on. "Mi teško možemo da siđe s uzorkovanja zraka. Ali pod zemljom dovoljno koridora za izgradnju autoceste. Nitko ne zna sve катакомб Pjesmica, podzemnih trčanje rast devetnaest stoljeća. Ali joj, Guglielmo Миллиардоне, znam ih bolje nego bilo koje drugo živo biće, jer sam sve vrijeme sjedio tamo, slijediti ih lopovi u brlog. Gle ovamo.'
  
  
  On je pognut karticom i brzo начертил olovkom linije, mrežu zavoja, koji je spojena, preklapaju, konvergirati i opet razlikovala. Dva su kroz njih prošli ispod dvije presječene linije našeg skeniranja.
  
  
  "Ja sam budala, da odmah o tome nije mislio", — отругал on sebe, skidanja sa stolice kubura za револьвера. — Vrlo je vjerojatno da je to način na koji donose svoje top secret materijala. A Mallory izgradio skladišta kat-lift, koji se može spuštati u katakombe i opet se penjati po želji.
  
  
  — Što ćete učiniti kad stignem tamo, major? 'Насвистывать melodiju? Mi smo još uvijek suočeni s неудобствами povezanim s nemogućnošću prebaciti tamo borbeni dio". — Krojač uzmi — priznao je on. 'Ne znam. Ali ja sam nešto učiniti. Možda joj взорву sve, uključujući i sebe".
  
  
  — Prekrasno žrtva, bojnik, — rekao je Перестов. — I potpuno je u stare rimske tradicije. Ali nije praktično. Sve ove nuklearnih bojevih glava zajedno mogu dovesti gotovo na isti požar i nesreće, koje mi pokušavamo izbjeći".
  
  
  — Ja idem s tobom, — rekao sam. — Nije u duhu древнеримских vrijednosti, druže Перестов, nego zato što znam svoje oružje. Joj mogu odvojiti nuklearno oružje iz неядерного, a zatim učinite mina oko nekoliko običnih puni naziv. To će vatra tim pravo ući na vrata studija, bojnik. I tada će vaši podređeni mogu biti spremni dati ono što nam je potrebno, kako samo oni ući tamo i naći skrivene streljivo "oba kraja Svijeta" .
  
  
  — Glas i reume, — rekao je bojnik, zadovoljno похлопав me po ramenu. — Vi idite, signorom Carter. Жисмонди, organizirajte vatrogasce na alarm i prikupiti borbena jedinica Гилио da ga slijede. To će značiti za njega rehabilitaciju do toga, kako Piero će biti u mogućnosti dati ego pod tribunal.
  
  
  -- Ako Nick ići-rekao je Перестов ton, ne patnje prigovor, -- to također ići. Nju je glasao za njega samo zato što je naša posljednja nada. Još uvijek ne vjerujem mu je bilo na lageru, punom takvog oružja".
  
  
  -- Bojim se da ću morati priključiti i kod vas i svoje jadno tijelo, ako dođe Перестов, - rekao je Ko Val. "Ja ne mislim da je moj gazda odobriti, ako ga objaviti američki i ruski zajedno. Čak i pod vašim nadzorom, bojnik.
  
  
  Gradonačelnik Миллиардоне iso svim silama nastojao zadržati pribranost, i emu to uspjelo.
  
  
  — Jeste li sigurni da ne želite da vas prate karabinjeri, nošeni policija i policijski orkestar? 'Tada je sve u redu. Mi отпразднуем zajedno s nama. Ali to je sve. Možemo ući u neistraženo katakombe odmah iza mjesta namijenjena za turiste u Sv. Галиксте. Idemo.'
  
  
  To je samo nekoliko minuta vožnje od melje, gdje nas je ostao policijski automobil. Gradonačelnik Миллиардоне proveo nas mimmo planine starih biciklističkih olupine na uskom ulazu.
  
  
  "Karte izvana, rekao je on, — i imam golova". On je zaronio, a mi smo ga slijedili. Prolaz proširio, i fenjer izlazi ispred bojnik pokazao redovima otet strojeva, najveći dio разобранных na dijelove prodaje na воровских tržištima, ali neke diljem kod njih još su u dobrom stanju.
  
  
  Gradonačelnik shell ispred. Njezin je plašt iskreno za njim, dobro je znati da iskreno me идетт Перестов sa strane češkog pištoljem u desnoj ruci. Iza njega shell Ko Prekršaj, koji ness američki automatski pištolj, mali doprinos Vijetnama u kineski arsenal.
  
  
  — Još pola sata, — odazvao gradonačelnik Миллиардоне. "U početku nam ima nešto za strah od društva običnih lopova, pa prijatelji, budite oprezni".
  
  
  Hodali smo u tišini. Kroz deset minuta Миллиардоне uključen prekidač za kratka svjetla na svojim svjetiljkama i otišao preko sporije. — Sada, — rekao je, okrenuvši mi smo manje od dvjestotinjak metara od zemljišta Conti. Joj predložiti biti krajnji oprez. On je govorio na talijanskom jeziku, koji шталь prihvaćen jezik u našoj misiji. U talijanskom jeziku riječ razboritost se sastoji od tri sloga: prudenza. Gradonačelnik Миллиардоне još nije završio, kao i zbog dva зарешеченных vrata, srušenih pred nama i iza nas, odjeknuo je glasan i раскатистый kucati. U isto vrijeme naš mali skučeni prostor je napuni ослепляющим bijelim svjetlom. — Ja mislim, — zvučalo bariton Piero, — da je ispravan izraz za to: kao što je rat u капкане.
  
  
  
  
  Poglavlje 8
  
  
  
  
  Naša запертая soba u tunelu катакомб izgledaju kao kulise za neki underground sceni mučenja. Svaki detalj je bio jasan kao britva, ali prostor je na njoj bila crne i neprobojan, kao jama.
  
  
  Cerro-smeđi kamen i zemljani zid s tragovima narančaste i crvene. Hrpa ukradene gume шарахался, kao oltar, pod niša oko drevnih kostiju. U kutu pokraj rešetke блестела nova kromirana stroj.
  
  
  Gradonačelnik Миллиардоне dvaput zaglušujući pucao na svoj automatski pištolj. Перестов, Co, Val i njegovi уворачивались od рикошетящих metaka, koji se donose na željezne šipke.
  
  
  — Prekinuti, — naredio Перестов. "Ne možete li se prisjetiti, da sam još uvijek командую vama".
  
  
  Glas je sir Hugh, s bantering smijeha engleskog сквайра.
  
  
  "S виртуозностью Стадса teško se može misliti, da ta tijela — to je izvor naše glasove", — ехидно rekao je on. "Na samom delle mi je vrlo ugodno sjediti u uredu Renzo, gledajući vas u začaranom televiziji". Li obeshrabreni gradonačelnik Миллиардоне čistiti svoje oružje.
  
  
  — Nakon nekoliko sekundi, nastavio je sir Hugh, — obrade vas plinom instant akcije bez mirisa kratko ali učinkovito djelovanje. Kada ste уснете, ti ljudi su poduzete kako bi vas u ovih više od ugodan prostor za roštiljanje, koja bi mogla postati mnogo manje ugodno.
  
  
  — Zadržite dah, — naredio Перестов, ali je kasno i već je skliznuo na prašnjav pod. To je bilo zadnje što sam se sjetila, prije nego što se probudio eugene u sobi Renzo.
  
  
  Prvo ih je vidio zid, potpuno kapaciteta svile folijom.
  
  
  Andy Warhol i slika Marilyn Monroe. Joj, mislio sam da je to halucinacija, sve dok nije vidio poznata lica, Renzo, Стадса, sir Hugh i Piero, сидевших u drugom kraju sobe, i pored mene, vezane ruke i noge isto tako pažljivo kao što ga bojnik Миллиардоне, Oleg Перестов i Ko Val.
  
  
  — Vi ste četiri gubitnik, — obratio se pismom na nas, Piero, kad smo svi došli u sebe. "Isti takav naopaki i jadno, kao i sam svijet, koji, kao što ste očito pogađate, mi ćemo uništiti. Sick i прогнившая civilizacija, kao što su čuvari ee kanalizacije — očiti simptom svoje slabosti.
  
  
  "To je posljednja mali sastanak, rekao je sir Hugh, — namijenjena je samo za našu zabavu. Web-tragedija Верельдейнде, najveći spektakl u povijesti čovječanstva, kao što smo, bez pretjerivanja, najavio je da nema gledatelja".
  
  
  "Samo je, naravno, objasnio je Renzo, — što je pravi tok svijetu ne u istoimenom filmu. To je potpuno apsurdno, čak i popustljiv prema mojim mjerilima. Ali sve četvero oko nas — ljudi estrade, i mi smo nekoliko опечалены tako da ne dobijemo odnos s publikom".
  
  
  "Dakle, kada se četvero oko vas, najbolji policajci svjetsko ime, pada u našu zamku, — rekao je Стадс Mallory sa širokim osmijehom, izlijeva se na četiri prsta viskija u kristalnu kriglu, — mislili smo, ste, naša publika, пленныая publike. . Glasovanje tack.'
  
  
  Patološki potreba za psihopate u publici dio je slabost, koja je rezultirala ih pada. Ali otvoreno je za sada to nije vidio dobar izlaz oko ovog susreta. Moji ashabi su joj bile čvrsto povezane, a s obje strane kauča, sjedili dvije jake straže oko šesti metra, s oružjem na gotovs.
  
  
  Piero, mora biti, primijetio da sam размышляаю u tom smjeru, jer je reagirao. — Vaš vodič, gospodin Carter, — rekao je on, — indonežani. Povezani lojalnost, koja se može dobiti samo kroz visoke plaće. I ove posljednje izlaganje pa, ne šok, budući da oni baš ne razumiju engleski. Kineski previše ne, gospodine K, Prekršaj. "Pucati na nas, tada ćemo umrijeti", rekao je gradonačelnik Миллиардоне. "Mi znamo svoj plan, a tu su i drugi koji ego zna. Možda uspiju tamo gdje smo propali.
  
  
  — Ja ne mislim tako, — rekao je Piero. "General Мазератти u dvorani u kućnom pritvoru i čeka istragu. Vjerojatnije je da će tribunal za ratne zločine. Ako se vaše tijelo će se naći poslije toga, kao stražari studio vas ubili u cilju samoobrane, možemo zabiti posljednji čavao u poklopac groba... Osim toga, sada je riječ o našem zabave, a ne o dočekati svoje prioritete. Ga pitati je sir Hugh početak priče, jer se plan uistinu pripada emu".
  
  
  Sir Hugh se nagnuo naprijed, elegantno odjeven, idealan za bilo koju direktora casting, susretljiv приветливого, ali učinkovito novog engleskog poslovnog čovjeka.
  
  
  -- Pet godina prije, - rekao je on zadovoljstvo u položi-nazad, razgovorni ton, -- sve je dostigla svoj vrhunac, kada ga je shvatio svoje neurološki status. Nesvjestica, gone naopako je, privremena njegov tim memorije i slično. Ali što je još gore, to je sklonost da stvari izmaknu kontroli i organizirati nered, kada joj je bio zarobljen svojim emocijama.
  
  
  Uvijek sam osjećao da moram kontaktirati наемной transrodna prostitutka na primjer, samo jednom ili dvaput tjedno, jedini razuman način: nema hladnih gužve, samo iskrene prema gore i prema dolje. Ali njegova hotel s vremena na vrijeme se nositi s njima je malo grub, pa sam morao platiti malo više. Ali, sve je postalo još grublje, i jednog dana, laku noć joj je gotovo doslovno iščupali sise ovom glupa kuja. Me stajati mnogo novca za odvjetnika, prijatelja, u nekim ministarstvima i tako dalje, da se oko toga. Kada se to završilo, joj shvatio da mi je potrebna medicinska pomoć.
  
  
  Do najveće sreće u svijetu, kada ga je otkrio dr. Унтенвейзера. On je pronašao odgovarajuće lijekove, da upravljaju mojim živcima i садистскими baklje. Tijekom nekoliko razgovora na kauču, on me razumjeti, da je u stvari delle se događa sa mnom nije tako, navodno, i mnoge abnormalne. U svakom slučaju, ne onda, nego kad ga pravilno liječenje ne mogu voditi udoban život. I on je bio apsolutno u pravu. U narednim godinama, bez očitih problema više nije bilo, osim to malo pogreške, kada je nesretna djevojka je ostala mrtva. Ali joj возвысился u svijetu, tako da je sve bilo uredno заметено pod stolicu.
  
  
  Ali da ja, moj dragi dr. Унтенвейзер nije mogao pojasniti, rekao je sir Hugh, tako ležerno, kao da se radilo o kožni osip, — da mi nedostaje mojih prvih razaranja užitaka, i da mi je potrebno nešto ogroman, nešto globalno, da će se zamijeniti. Tada se na sceni pojavio Renzo, Стадс i Piero , upravo u tom redoslijedu. Renzo?
  
  
  "Mi sir Hugh je bio liječnik Унтенвейзер u ego osobne klinici — rekao je Renzo. Ego I slava brzo se proširila u informiranim krugovima širom otvoreni bazen. Nju sam patio jadan vrstu živčanih poremećaja, a također pati od iste izbijanja nasilja koje je sir Hugh mislili tako opasan za svoju sliku. U mom slučaju to su bili dječaci. I u trenutku kada je krhko tinejdžer s lica kerubina Botticelli je izrazio svoju неблагодарность i umro od peritonitis, kojim je ugovoreno zbog prekida rektuma, joj vidio ego klinici Easeful Acres, kao mjesto za odmor, dok se nekoliko poslovnih prijatelja замяли je to slučaj. '
  
  
  On je, također, razgovarao s očitim ravnodušnost ludi.
  
  
  "Moji prijatelji уверяли mene, da je dr. Унтенвейзер ne шталь bi ometati su više doze kokaina, koji se s vremena na vrijeme treba mi, kao i veliki Шерлоку Холмсу, za ostvarenje mojih kreativnih sposobnosti. I to je bio dodatni poticaj za mene da ide u ovu kliniku. Na moje iznenađenje, pronašao ju je u ovoj klinici uglednoga kolegu iz svijeta filma i vaš sunarodnjak gospodin Carter, Стадса Mallory.
  
  
  — Ja sam otišao tamo, da se malo odmorite od cuge, — veselo je rekao Стадс Mallory. "Nije da joj je alkoholičar, ne. Ali s vremena na vrijeme, jednom ili dva godišnje, ova glupost samo klizi oko moje rta. Zatim joj проделываю neki ludi podvale, i mi se opet mora liječiti kako bi se ponovno izaći oko čvora. Ovaj put ga je proslavio svoj najnoviji "Oscara"; zvali Su ga povratkom Mallory, kao da su me nekad bio. Njezin je otišao u Meksiko, u trendy javna kuća. Joj počeo sp viskija, što je za mene i dalje, da ne piju. Ali do tada, kako sam se prebacio na tekila joj pokušao, bilo kakve trikove s četiri takvim шлюхами istovremeno. Također je programer u području seksa. Ove glupe meksičke kurve nisu poslušali moje zapovijedi, i ja sam koristio jedan oko tih starih britve, da izvedeš ih oko sebe. Nešto oko tih suk " uzeše u grobu, a druga nikada neće hodati. Ostatak je također malo ozlijeđen. Ali, u Meksiku se mogu kupiti što god žele, tako da sam kupio sebi alibi. Međutim, imao sam osjećaj da je vrijeme da se opet leći opustiti u malo više cool okruženju. Joj prodati karte u Sussexu, gdje je sve gledano zajedno".
  
  
  — Jednog dana joj je, negdje u Africi, a zauzvrat je zadržao Piero, pod pseudonimom "Karlo Стрэттон". Nju je izabrao to ime, jer ime je poznatog generala "Mali veliki prst". Joj je bio fizički iscrpljen misijom u Središnjoj Africi. To je bio veliki uspjeh, iako ne sasvim siguran. Kao i kod mojih prijatelja ovdje, imam određena sklonost do ekstravagancije. Prije nego što je situacija bila riješen, došlo je dosta upečatljiv ubojstva obitelji bijelih farmera. Noviteti na naslovnicama mučenja, silovanja djece, izvadi creva, u nekim slučajevima djeca su neki jeli otvoreno pred ih roditelja. Ona bi ionako otišao iskrene tamo, ako bi Organizacija Ujedinjenih Naroda pitao me o tome, ali više kako da se pridruže tim malim grupama, nego kako riješiti probleme".
  
  
  — Ovaj Piero, — zaurlao Стадс — uvijek čini što želi.
  
  
  Piero se nasmiješio i nastavio: "s vremena na Vrijeme sir Hugh posjećivao svoju kliniku Easeful Acres, provjeriti računovodstvene knjige, godišnje, kako se liječi kod doktora Унтенвейзера i pretraživati informacije, koja se bavi mogla pomoći emu u ego mail businessse. Nije ucjena, a znanje je, recimo, содомии istaknutih plemića moglo pomoći emu s novim imenom, zar ne?
  
  
  Sir Hugh je brzo provalio u moj nadimak je poznato diljem ih snimiti još dva srodnih duša u Renzo i Стадсе i smanjen nas zajedno. Vrlo tajno u mom osobnom krila za niza sastanaka, koji su doveli do projekta "Tok svjetlosti" .
  
  
  "Ali to je Piero je zaista okupio sve zajedno", rekao je Стадс. "Po mjeri" uzmi, Piero, svi smo bili savršenom потрепаны do svoga prihoda, a inače ne bi imala." — Recimo tako, naše vještine nadopunjuju druge prijateljice, — skromno je rekao Piero. "Svi smo, svjesno ili nesvjesno, žudio za napad na establišment, koji je izazvao bol. Mene bila kažnjena tako što su se smijali zauvijek mnom zbog mog rasta. Renzo izgubio svoju nasljeđivanje imovine. Сэру Hugh, unatoč njegovu slavu i bogatstvo, sve je isto morao izdržati broj tanke ismijavanja zbog ega niskog podrijetla. I oni su izgubili Стадса voćni ego genijalnost bez vidljivog naši ili naknade."
  
  
  "Samo da nitko oko nas nije mogao da se osveti, kao što je hotel", — rekao je zamišljeno Renzo. "Naše male eskapade, iako tehnički i bili zločini su dječja igra. Sveti
  
  
  Juraj je bio spreman za ubijanje zmajeva, ali bio je angažiran samo za ubijanje muha . Sada zajedno možemo postići ništa... ".
  
  
  "Studio Renzo i svoj ugled kao кинодеятеля натолкнули mene na ovu ideju — rekao je Piero. "Što mi je pomoglo moje vlastite diplomatske veze, kao i međunarodni poslovni partneri sir Hugh, kao i tehničke vještine i prestiž Стадса. Okupili smo streljivo i nuklearnih bojevih glava, potrebne za opremanje ih medija, koji su sve vlade rado su nam dali na temelju scenarija filmova Renzo o ratištima. Trebalo je vremena, ali to se dogodilo. Jedina sumnja je bio od par ultra-osjetljivi гнусавый vaše organizacije i super-osjetljivi drugi gospodina Kućišta, Kontakt Anderson, koji je morao likvidirati.
  
  
  Imamo petka navečer. Mi smo četverac odlučili dobro ručati u gradu, možda, u društvu šarmantan djevojka gospodina Kućišta, синьорины Cavour, i nekoliko drugih velikodušne dame. Sutra Рэндзо, sir Hugh i ga poslati privatni avion Рэндзо u pripremljenu nama azila. Prema najboljim stručnjacima, to je zaštićen čak i od najopasnijih oborina tijekom kuhane nama borbe. Za dodatnu sigurnost imamo utočišta, duboko pod zemljom, sa фильтрованным zrakom i sa svim mogućim sadržajima. Imamo dovoljno bogatstva u obliku njihovih prekrasnih zlatnih poluga koje joj pošaljem u Luganu u toku s najnovijim šestog mjeseca . Imamo vlastita vojska, sastavljena na tisuće ljudi, kao što su dva straže ovdje. Joj, nadam se da ste svi sretni da znaju ovu priču sada.
  
  
  U reumatizma Перестов pljunuo na luksuzni tepih. Ostali nisu odgovorili.
  
  
  — Nije baš diskova восторженная publika, na koje je računao, — uzdahnuo je sir Hugh. "Ali sam naučio živjeti sa svojom malom разочарованиями".
  
  
  "Zašto je ta američka bagra ne leti iskreno s tobom?" Ko Prekršaj nije mogla zadržati svoje radoznalosti. "Gospodin Mallory će ostati još nekoliko sati, kako bi se programirati najnovije kasete i kliknite računalo", rekao je Piero. "Još jedan avion spreman za transport ego, tako da on može da nam se pridružite u sigurno vrijeme . I gledati i slušati naša mala nastup tijekom ta dva dana, kada se još mogu raditi i radio i televizija". Стадс Mallory popio svoju treću jak čašica. On пододвинул stolica naprijed, njegove plave oči lagano выпучились od onoga što se moralo dogoditi. — Ti si obećao mi je prvu žrtvu, Piero, — rekao je on. "Oprosti zbog izražavanja". On je posegnuo u minuti i izvukao veliki nož za ljuštenje. On je otvorio ga, i od tamo je došao dugo iskrivio nož.
  
  
  Joj, čuo, što je pored mene участилось dah bojnik Миллиардоне, ali on nije ni trepnuo.
  
  
  — Vidite, — porubljen Piero. "Budući da su za nas takve nezadovoljavajuće publikom, morat ćemo dobiti od vas zadovoljstvo na neki drugi način".
  
  
  Стадс skočio sa stolice i воткнул nož u Миллиардоне malo ispod pupka. Gradonačelnik snarled, ali i jedini. Nedostatak reakcije сводило Стадса ludi od bijesa. Opet i opet on вонзал nož u talijanski časnik. Ali sudbina смилостивилась nad čovjekom, jer treći ili četvrti udarac je došao od čovjeka u sklapanje dolar, i окровавленное tijelo соскользнуло na mene. — Potpuno nesmotreno, Стадс, antike, rekao je sir Hugh. — Pretpostavljam, sada je moj red da ovaj kineski gospodin?
  
  
  On je ustao i prišao K Фалу, čupanje za prsluka согнутую iglu majstori jedrenja slučaj. Što je to značilo, i nikad ju ne prepoznaju, jer u ovom trenutku Ko Prekršaj ugrizao kapsulu cijanida koju je sve vrijeme skriva u zubima, i umro je prije nego što je sir Hugh uspio dotaknuti ga.
  
  
  "Žuta prevarant". Sir Hugh napuhane, kako debela srednjoškolac koji ne može igrati.
  
  
  — Pa-dobro — nasmijao Piero. "Možemo se samo nadati da ćemo se popeti na ovom jeziv радикализмом i nacionalizma naših prijatelja iz Interpola i.... Renzo, sretno ti s rusima.
  
  
  Joj da-što je znao o pripremi МГБ. Kao i naše učenje u AX, ona je usmjerena na čuvanje tajne pred lice mučenja. Ali ono što je imao na umu naše protivnike, na kraju nije bilo više od običnog strahovito bolno, kao svrha samom sebi.
  
  
  Vitka, zlo i elegantan u сшитом na red odijelu Renzo ustao sa stolice. Ego osobe tanki, hladni osmijeh, kao da je portret elegantne predaka u doba Renesanse, koje je on tvrdio.
  
  
  — Hvala ti, Pero, — rekao je on. "Ja dobiti poseban užitak od pretvaranja tih блеющих heteroseksualnim uzorak u хнычущее žele. Dakle, počet ću ga ego пролетарских spolnih žlijezda. Na нагрудного džepa on досталь, uski šeširi za sunce korice, oko kojih je izlazio tanak kirurški skalpel.
  
  
  On je već bio nadomak kauču, kada Перестов povikao: "razdijeliti Ću ti jaja!" On рванулся naprijed скованными krugova nogama i teško i namjerno udario Рэндзо u prepone.
  
  
  Рэндзо согнулся na pola od boli i raspoređen natrag. Kad je ustao na noge i ego, disanje нормализовалось, on зашипел na dva stražara.
  
  
  — Ti si заплатишь za to, Ruski. Иы заплатишь za to.
  
  
  Imam čvrst želudac, ali ja sam se okrenuo kada je Renzo počeo ego rezati. Перестов dugo je umirao, ali je ustrajao. Na samom kraju раздалось nekoliko jauk, ali već je malo vjerojatno da su bili ljudskim. To su bili prisilno refleksi расчлененного i измученного komada mesa, потерявшего svaku vezu sa umom. Njezin je mrzio sve za što se zalagao Oleg Перестов, ali u tom trenutku joj se nadao, da совершу ne manje pristojan ishod.
  
  
  — A sada si, Carter, — rekao je Piero. Ali on je naslonio se na naslon stolice i više se nije micao. "Mislim da je sve što ste vidjeli, se događa s vašim prijateljima, biti previše lako za vas, Carter. Mislim... — podigao Je malu ruku do svojih više dječji расчесанной kozja бородке, s izrazom duboke koncentracije.
  
  
  "Uobičajena ubojstvo čini previše vulgaran za naš veliki show", — rekao je on.
  
  
  — Ono što je na Розане djeca? — pitao ga, što je pretpostavka. Njegova hotel povezati neke nepovezano niti prije smrti.
  
  
  "Vi ste pogodili?" — uljudno je pitao patuljak. — Da, točno isto kao i njegova scoured tvoju sobu kad si tako pametno nestao u prva stvar ujutro. Njegov čovjek, koji voli laka atletika, i moj rasta, postoje određene prednosti . Mi nije bio puno rada skliznuti kroz krov hotela, ide na balkon i oba puta preći diskretno s ulice. Jadna Розанна, ona je još uvijek radila pogled, da radi u našem interesu. Ali imali smo mnogo dokaza svoje veze sa pukovnikom Норденом, tako da sam morao da ga otpusti. Nažalost. Ona je bila lijepa служанкой u naš novi dom.
  
  
  — Ona доверяла tebi — rekao sam.
  
  
  "Svaki političar mora razočarati nekoliko birača u korist visoke politike", rekao je Piero sa strpljenjem luda, pokušavajući da nametne svoju logiku ozbiljnog неверующему .
  
  
  "Sada se svi slažu da je najveći problem u svijetu — over-populacije. "World End" će pomoći u rješavanju ovog problema. I koja bi rasa nas je nastao oko toga, naš rad — dominirati nad njom".
  
  
  On se nasmijao. — Ali ja kasnim na naš večera. Ti si, Carter, bit ćeš jedini član našeg globalnog publike, koji će znati cilj našeg show". On se nasmijao. — Pa nisam ni прикоснусь tebi. Mi ćemo vas odvesti natrag u katakombe, natrag u isto запертое mjesto. Tamo ostavljamo vas s olovkom i papirom, da spali svoje posljednje uspomene, kada je svijet eksplodira nad glavom, i što umiru od gladi i žeđi. Moja ironija je u tome, da se nadam da stranica će biti spašen; priča o архитекторах ovog događaja: сэре Hugh, Renzo, Стадсе i mi. Nakon nekoliko stotina godina ta evidencija će se naći zajedno s vašim kostima i kostima раннехристианских mučenika. On хлопал u rukama i rekao nešto na azijskom jeziku, koji nisam mogao odmah rastaviti. Odina oko zaštitara snažno me je udario u glavu, i on je izgubio svijest prije nego što je mogao odoljeti.
  
  
  Kad joj je došao u sebe, on je opet našao u svojoj зарешеченной katakomba digitalne kamere. Piero je ostavio reflektor uključen, pružajući mi mali stol, nekoliko kemijske olovke i oko desetak bilježnice. Glasanje i sve, novi namještaj, hrpa ukradene gume, mašine, stare, jako stare kosti i nju. Joj mogao облажаться, ako bi snimio odlične su riječi Piera, ali možda ga je mogao napraviti nešto s papira.
  
  
  Ali što? Uloviti štakora, da se vežu za njega komad papira, a zatim pustiti? Ali tko je krojač uzmi, na vrijeme primijetiti ovu poruku? Joj uzrujan u svojoj bespomoćnosti. Nije slučaj, što bi se moglo nazvati tipičnim za Nick Carter. Kao dodatni uvrede oni su ostavili mene moj Luger, moj štikli, moj plinsku bombu i sadržaj svih mojih džepova.
  
  
  Moj nož je bio напильник, ali on ništa nije dao. To bi bilo kao da obiti sefovi banke "Chase Manhattan" s nožem za obračun pisama, samo vježba u bespomoćnosti.
  
  
  Njezin je nastavio razmišljati krugovima sve dok moj sat отсчитывали sat, kao i minute i nisam mogao naći rješenje. Bilo je jutro subote, onda noći sna i trenutaka zastoja. Piero, Renzo, i sir Hugh već mora biti u zraku, ide prema svom ugodnom i daleku укрытию . Negdje zauvijek mnom Стадс Mallory uključuje završavanja dotakne u svoje kompjutersko programiranje. Dalje u Washingtonu Hawk запугивал neke nevine zaposlenika, osiguravanje viših časnika, da će biti sve u redu, jer Nick Carter je radio na ovom poslu i vjeruje da je to tako.
  
  
  Negdje na zapadnom kraju tunela послышался buka. Štakori? Sitni lopovi, koji su došli sakriti ovdje još više svoj plijen? Čak i policija обрадывала bi me, čak i ako su imali nalog na Jerry Carra.
  
  
  "Smiju, ti si na slici". To je bio podrugljiv glas Хаймана, производивший dojam velikog olakšanja.
  
  
  — Тровато , mi smo ga našli, — odjeknuo je glas, koji je, kao što sam ga se sjetio, pripadao лейтенанту Жисмонди, pomoćniku bojnik Миллиардоне. — A gdje je ostatak? "Potreban ti je rezač". Već je dao naloge, nije gubio više vremena.
  
  
  — Narednik Фацио, — čuo njezin odgovor Жисмонди. "Hitne baklju".
  
  
  Posvećenje Renzo ostaviti izvan moje kamere кромешную tamu, ali ga vidio Хаймана i mladog старшины-inženjer, kada im je prišla решеткам. Zatim ih je vidio slabe bljeskalicu plamenika, разрезающую metal, kao što su maslac. Ja sam kamen, izlazio kroz otvor i našao se u zagrljaju Хаймана.
  
  
  — Imamo manje od četrdeset osam sati, — rekao sam. — Reći ću ti sve na putu. Hej, pozdrav..."
  
  
  To дородному Гилкристу, появившемуся pored лейтенантом Жисмонди.
  
  
  — Vikend subotom, — growled on. "Ja ne соглашался, kada je zauzeo ovaj posao. Ali mladi Hyman osvojio mene, i moram priznati da su neki tehnički aspekti me zanimaju. Ono što je on rekao o tome da računalo kontrolira cijeli arsenal... "
  
  
  — Šuti i slušaj, — lajao sam. "Ono što ja želim reći, možda vas zanimaju više. I ti si, Gilchrist, možeš biti naš jedini izlaz odavde.
  
  
  Podešavanje nas, što je brže moguće, njezin im ispričao svoju priču, a oni su mi rekli svoje. Moj plan je bio poznat, ali ih je kako slijedi: zgrabite ovu tvrtku, CIA-e , General Мазератти i cijeli ego odred komandosa bili zajedno s Jerry Карром, Ben Карпентером i Nikom Karter. Ga mogao to zamisliti. Ali što sam mogao i pretpostaviti, da nije mogao nadati, pa to toga da Hyman mislio o mom транзисторном adresi, a zatim je napravio siguran Жисмонди. Dakle, oni su djelovali ne samo neformalno, ali i opet ilegalno, kada je zakačen odred komandosa, da se pridruže Гилкристу i pronađu me. Stroj je istakao, oni su iste točke, koje nam je li u karti skladišta. Жисмонди откорректировал kartice, исцарапанные майором Миллиардоне. Nisu uspjeli ni blizu doći na glavni ulaz na teritoriju koji je sada bio dobro zatvorenoj dečki s "oba kraja Svijeta" , ali oni su izabrali drugi, kružni put.
  
  
  — Ali mi smo svi u istom položaju, — završio ju je u svoju priču. — Kažete da se ne otvore komandosa na upit. Nitko oko nas ne može da se probije kroz vladin aparat, koji Piero je ostavio nam kao blokade. Čak i ako bi smo ušli, onda ne bi našli ništa osim čistog uredu i iste takve praznih skladišta. I kod njih postoji dovoljno privatne vojske, u potpunosti nas slomili, prije nego kod nas će imati priliku ispucati paul i izdržati cijeli arsenal površinu. Oni uvijek mogu reći da su pucali u nas, jer mi smo ih uništili privatnu imovinu".
  
  
  'Naša organizacija još uvijek postoji — rekao je poručnik Жисмонди. "Ja sam u kontaktu, kao i sa generalom Мазератти, tako i s pukovnikom Норденом, koji još uvijek čeka protjerivanje. Oni su spremni za početak zračni napad, ako je potrebno, i po vašem priče njegove, shvatio da je to potrebno sada".
  
  
  — Nema šanse, rekao sam. — Prevelik rizik, kada je sve to nuklearna bojeva glava tako blizu prijatelju drugima. Joj ja mogu pružiti čist eksplozije pokvariti raspored "World End", ali samo u krajnjem slučaju. Imam još uvijek postoje karte u rukavu.
  
  
  — Bolje bi to bio kec, gospodin Carter — s gorčinom je rekao Жисмонди.
  
  
  — Ali, to je žena, — rekao sam.
  
  
  
  
  Poglavlje 9
  
  
  
  
  Odmah zatim podneva on subote obrijana i manje otrcana Bin Carpenter je sjedio pored Камиллой Cavour na stražnjem sjedalu njegova "rolls-ройса". Lijep stroj мчалась na radionici Lorenzo Conti. To bi koštalo me mnogo truda, ali smo bili tamo...
  
  
  "Koliko vam je poznato, ona je dio bande, — obranio Hyman. "Mi znamo da je ona bila pacijentica on klinike, kolijevka svega toga užasa".
  
  
  — Ali i stotine drugih je previše, rekao sam. "Ona nije bila tamo u to vrijeme. I nitko nije spomenuo o njoj, kad su se hvalio u uredu Renzo. Oni nisu imali razloga da bi njegova suradnja u tajnosti, jer su vjerovali da smo i dalje ćemo biti mrtvi. Imam ideju, Hyman, i, hej-bogu, moramo nah zaživjeti. Jer to je gotovo sve što smo lijevo.
  
  
  — Dobro, — недовольно pristao je.
  
  
  — Prije svega, rekao sam, završava svoju listu prioriteta, — provjerite da Mallory tamo. To je važno. Jedini način da se zaustavi to — alter ego program, i jedini koji mogu to učiniti — to Gilchrist.
  
  
  'Moguće?' - Zdepast čovjek возмущенно frka. — Pokaži mi računalo, Carter, i ja ću s njim sve što želite. Od igre na rijeci Swansea do pripreme souza меньер i bombardiranja Guam. Ono što bi ovaj troll na Texas Mallory, Gilchrist može učiniti dva puta.
  
  
  — Dobro, — rekao sam. "Hyman, nazovi Камилле Cavour u Le Superbe. Previše je velika vjerojatnost da ljudi iza pulta prepoznaju moj glas, kao glas Jerry Carra. Recite hej, što je za oglašavanje i promociju "World End" ee pozivaju da prisustvuju otvaranju nove benzinske crpke. Njegova naknada iznosi 100 000 lira. Gilchrist i nju ćemo čekati tamo. Tada ga возьмусь za posao. Ako si ne čuje me na dvadeset i četiri sata, možeš baciti bombe.
  
  
  On je kimnuo, još uvijek nezadovoljan.
  
  
  — Ja ma ima pristup studiju, — rekao sam. "Nitko tamo, osim Стадса Mallory, ne zna svoju ulogu, kao što je Ben carpenter' s cave, a ona je poznata po tome da pokupi beskućnika neradnicima i скручивает ih u mali svitak ili nešto slično tome. Čim smo se našli u studiju, mi ćemo to učiniti, i, nadam se, uz pomoć Камиллы " .
  
  
  - Vi mislite, - rekao je poručnik Жисмонди s cinični glup, -- da синьорина Cavour tako voli da preuzmu ulogu спасительницы samo zato što s vremena na vrijeme pojavi u dobrotvorne svrhe balama?
  
  
  "Ne, ali mislim da Камиллы postoji nešto više od osobnih motiva za održavanje toga da mi samo zovemo civilizacija. Ako joj je u zabludi, njegova мертвец.
  
  
  — Otvoreno, kao što sam ja, — požalio se Gilchrist. — Ali njegova hotel će vidjeti jakna Mallory. Ako je to скупое vlada će mi dati samo jednu petinu ego proračuna... ali, možda će se to promijeniti i da ih pogleda".
  
  
  Camille pecked na mamac, koju je ispružio hej, Hyman. Ali bilo je petnaest rizične minuta na benzinskoj postaji prije nego što je pristala na ostatak mog plana.
  
  
  Prvo kritičko i neprijatan pregled mojim izgledom u načinu Ben carpenter ' s cave, čak i prije nego je priznao da me poznaje. Zatim smo proveli malo više vremena na njezinu procjenu moje trenutne pojave u dvorani.
  
  
  "Skitnica", rekla je ona. — Ali u tebi još uvijek postoje pogoni jaka muškosti, koja se bavi sviđa mi se, Jerry, Ben! Možda joj подумаю o drugom imenu..."
  
  
  Nick Carter, — rekao sam. — To je moje pravo ime. I ti to bolje znati."
  
  
  "Ali čula sam o vama", rekla je ona. Njezine oči sumnjičavo sužene. "O vama ide dosta priče. I, sudeći po onome što sam čula od prijatelja, oni nisu previše dobri".
  
  
  Tako da je to bila igra "sve ili ništa". Joj, igrao se s njom otvoreno i dao hej kratki izvještaj o situaciji. Хема bi nam bio Camilla, ona definitivno nije bila glupa. Onda mojih objašnjenja ona s vremena na vrijeme postavlja pitanja.
  
  
  — Ja ti ne vjerujem — rekla je ona, kada ju je završio.
  
  
  "Nitko nije tako lud da se odrekne velikog filma sa mnom u glavnoj ulozi je toliko lud i divlji plana".
  
  
  To je diskovi oštrinu u svom odgovoru, u koju joj se i nadao na koji je stavio svoju budućnost, ako je moguće, budućnost cijelog čovječanstva. Tako da joj je inzistirao dalje.
  
  
  — Ni ja nisam očekivao da ćeš mi vjerovati, Camille, — rekao sam. Joj pobunama izgled, koji je, kako se nadao, da će vratiti uspomene o prošlim vremenima zajedno. — Ja samo molim vas, dajte mi priliku da se dokaže da ono što vam govorim — istina. Ako ste još uvijek mi ne vjerujete, možete poslati me talijanskim vlastima, a vi ćete dobiti široku oglašavanje u talijanskim novinama. Više i bolje nego što bi bio u slučaju otvaranja nove benzinske crpke". "Renzo, okruženja ostalog, napravio sam zvijezda — rekla je ona. "Dakle, sada pitate me izdati ego za nešto što čini mi se čiste mašte". Do vremena kada je počela raspravljati, stvar je naseljeno više od pola.
  
  
  Ga pitao. — "To je bio vizionar? — Ubojstvo Розаны? Sve što joj želim, to je da ste bili prisutni u trenutku sukoba između Стадсом Mallory i mene. Za to ćete morati dovesti me i Гилкриста na teritorij".
  
  
  — Zašto baš on? To je način širom znatiželje. Ali, možda je bilo i nešto drugo.
  
  
  — Na inženjerski genij, kao Стадс, — rekao sam. "Možda je on jedini čovjek sposoban nadoknaditi štetu svojim drugovima ".
  
  
  Gilchrist održao naprijed s dozom zabave osoba iz mog лестного opisa. U svom starom smeđem odijelu izgledao kao vuk, pokušava nasmijati.
  
  
  "Nad kojim filmom je on radio?" — pitala Camille. Ali to je već ispred nas na svom "Роллсе", i prijeko gesta ruke dao znak vozaču da otvori nam dan.
  
  
  — Nisu sve metode rade s filmom — rekao sam.
  
  
  — Najbolje oko njih, rekla je Camilla. "Alberto, u studiju..."
  
  
  Došli smo tamo. Bilo kakve poteškoće kod vrata. "Rolls" vozio po glatkom mirnom putu prema upravno na zgradu, gdje doormen спотыкались još jedan o drugi, otvoriti nam dan i pustiti nas. S Камиллой u našem društvu svi ovi putevi bili otvoreni. — Da, синьорина Cavour. naravno, синьорина Cavour. To je vrlo lako.
  
  
  Pitala Mallory na recepciji i hej, rekli da je on u svom osobnom prostoru u računalnom centru u blizini zloglasnom skladištem. Kao što sam već rekao, hej ranije, ona je zamolila da ne proglasiti i dalje.
  
  
  "Želimo iznenaditi Стадса", rekla je ona, раскрыв svoj poznati na cijeli svijet osmijeh. "Moji prijatelji i ja.'
  
  
  Dio moje pretpostavke je bio u tome što zaposlenici studijskog kompleksa će se uobičajenim osoblje, nemaju nikakav odnos prema projektu "Tok svjetlosti" . Jake dečki oko sigurnosne službe usredotočavale kod glavnih vrata i ograda.
  
  
  Sudeći prema osmijeh, koju je dobila u reumatizma, joj je bio u pravu. Svi su bili uvjereni da Стадсу Mallory vrlo sretan sa tako šarmantnim stvaranjem, kao i Camilla Cavour.
  
  
  Joj, razgovarao s Камиллой brzo i tiho, dok smo hodali po крытому prolaz, соединяющему zgrada. Gilchrist je bio na korak iza nas. Joj ponovio upute koje hej opet i opet je u "rolls-royce automobila".
  
  
  — Dopustite mi da unesete prvi, rekao sam. Reumatizam Стадса će vam prvi savjet. Ako on ne uči me, čak i ako se vidi u meni samo Jerry Carra, možete pozvati policiju. Ali, ako on će biti šokirana vidjevši me tamo živi, onda morate priznati da sam govorio istinu.
  
  
  — Da, da, — nestrpljivo je rekla. — Ti si već dovoljno rekao mi je. To više nije dijete. Ali s dozom dječje nestašluke dodala je: "mogu saznati tko si zapravo delle, kasnije... na svoju ruku".
  
  
  Neispavan čovjek u sivim uniformama, podigao oči iz svoje stolice na ulazu u техцентр. On zna Камиллу i neprirodan osmijeh, ne diže iz svog сгорбленного položaja.
  
  
  — Mi idemo na мистеру Mallory, rekla je Camilla.
  
  
  — Možete pronaći ego u sobi 19, синьорина, — rekao je on.
  
  
  Njezin je prisiljen Камиллу pokucati na vrata i odgovoriti na režanje Стадса: "Tko je tamo?"
  
  
  — Camille, dragi — rekla je Camilla odvratan sramežljivosti. "Do grla u poslu, ali nikad previše zauzet za tebe." Стадс govorio glasom, kao da расстегивая zatvarač. "Ulaz babe".
  
  
  A j ga, ušao je unutra, ostavljajući za sobom vrata širom otvorena.
  
  
  "Nick Carter" — rekao je to s takvim divljenjem, što ne bi mogao zamisliti nas jedan redatelj. "Što je, dovraga, radiš ovdje."
  
  
  Ego desna ruka otišao na gumb na stolu, a lijeva otišao na spremnik.
  
  
  Joj, prošao je kroz sobu, prije nego što obje ruke pogodila cilj, pogotovo ego lijeva, koja je bila na in iz pištolja.
  
  
  Iako Стадс bio velik i mišićav, on je također bio brz na nogama. U ono vrijeme koje mi je trebalo da se povući žicu alarma i zatvoriti sanduk, dao mu je bilo dovoljno vremena da u potpunosti doći k sebi. Camilla i Gilchrist previše prijavljeni. Gilchrist zalupio za sobom vrata i zaključao ga, da se ne smije nove posjetitelje.
  
  
  Desnom rukom Стадс uhvatio venecijanskog paperweight, rainbow loptu veličine bejzbol lopte. Joj brzo skočio naprijed, loveći ego udarac rame. Nju naletio šakom emu u životu i osjećao sam se kao da je uronio u sve ove višak masti, zbog čega se ego, nekad snažno tijelo обвисло. Napravio drugu ruku emu u prepone. Situacija je zahtijevala brze, mirna i nemilosrdna akcija. Moj Luger обезвредил bi vojsku, ali sa Стадсом mi to nije trebalo. Ego snaga je nestala prije deset godina, i od nah ostao samo tanak sloj laka.
  
  
  On clawed mi oči, ali joj je već obema rukama držao ego za vrat, palca i kažiprsta u trenutku pritiska. Ego ruke mlitave, čak i ne mrda svoj posao. Imao sam samo dvije tanke ogrebotine, pokazati da sam borio. Imam ponekad je više ozljeda u brijačnicu.
  
  
  Joj pritisnuo ривненской tako da se onemogući ego na nekoliko minuta. Joj стянул s ego struk tanak remen na krokodilske kože i dobro povezao zgloba. Camille хихикнула, kada su mu hlače spavali, pokazujući da je osoba, koja mrzi donje rublje. Joj pokrenuo vlastitu kravatu vezati ego gležanj.
  
  
  Gilchrist ležerno šetao po sobi i sada, kada je bitka završila, čitajući sve računalni monitori na zidovima sretno dijete u zoološki vrt.
  
  
  Kada Стадс došao u sebe, on me je pogledao s pogledom обезвреженной kobre.
  
  
  — Morate odgovoriti na nekoliko pitanja, Стадс, — rekao sam, — prije nego što smo odlučili da sa vama napraviti. A sada joj postavili pitanja. "Ti si tako jak, Jerry, Nick, Ben". Camilla mi je prišla blizu, da izraze svoje divljenje.
  
  
  To je bio moj vlastiti prokleti bug. Sva moja pažnja je bila usmjerena na Стадсе u trenutku kada se достала "Luger" iz moje futrole i napravio ego na suprotnoj jauk. Ona отщелкнула osigurač sa vještinom koju je stekao za špageti-vesterna, a ne drhtanje, napravio mozga od mene do Гилкристу i natrag .
  
  
  — Oba stanite uza zid on, — rekla je ona. "Stavi ruke iza glave. Sada pitanja postavlja Camilla Cavour".
  
  
  — Dobro rečeno, — подбодрил joj Стадс. — Ja sam znao da nije u dosluhu s njima. Kod nas ne postoji mnogo vremena. Joj već sve запрограммировал, i prvi gumb podnošenja pritisnut".
  
  
  "Također imam nekoliko pitanja za vas, dragi Стадс ", rekla je Camilla, ne čineći nas koraka, da otpusti ego, njeno lijepo lice bilo je ugroženo mračan pogled.
  
  
  Joj razmisljao ideju napraviti skok prema njoj. Joj mogao ostati i dalje ispod linije vatre, ali zvuk je pucao još uvijek mogao značiti katastrofu, dvostruku katastrofu sada, kada Стадс već donio svoj automobil u pokretu.
  
  
  — "Onda reci hej svoj plan, Стадс - vaš veliki pothvat na uništenju cijelog svijeta, praveći se da snima film".
  
  
  Стадс se nasmijao, još uvijek uvjeren u svoje opsesije.
  
  
  "Nit svijet pravi, Камми , dušo", rekao je on. — Ali finale — samo za glasovanje takvih idiota. On je napravio nezgodan pokret sve više u stranu Гилкриста i mene. "Avion je spreman za vas i mene na Вара Леноевики, otočić sjeverno od Fidži, gdje nas čeka naš vlastiti svijet. Piero, Renzo, i sir Hugh već na pola puta. Od Rima do Kalkute. Na Kalkute u Nandi, a od tamo posljednji skok tamo.
  
  
  "To nije film?" — pitala Camille. Sve, osim ove luda, kao Стадс, mogli čuti ljutnje u njenom glasu.
  
  
  "Po mjeri" uzmi nema, dijete. Moda Loe Lenoeviki ćeš stvarno kraljica, — rekao je Стадс. "Više nego filmska zvijezda. Kraljica cijelog svijeta, što ostaje nam. Mi ćemo pravilo treba svijetom. Piero, Renzo, sir Hugh, ti i ja.
  
  
  "Hvala, Стадс", rekla je Camilla. "Ja sam igrao шлюху ranije u svom životu. Trebalo je mnogo napora da postane filmska zvijezda, i ja radije ostati takav".
  
  
  S besprijekornom preciznošću ona je pucao mu je bilo otvoreno u sredinu ego širokog čela. Bore zastava dozvole za izvršenje popeo, pozdravljajući metak, i tamo gdje je ona ušla, procvala je ruža. Zatim je izgubio svijest.
  
  
  Gilchrist već je krenuo na zvuk udarca, a ja sam je slijedio iza njega.
  
  
  "Click-ove dvije tipke na središnjoj ploči, Carter", — rekao je on, pokazujući na dvije dijagonale, kao stari instruktor za gašenje požara. Kažem to, on je već zrcaljeno out magnezijem i ramena. — Jedan blagoslov, ostavio nam je ovaj Mallory, — rekao je on. "Восьмисантиметровый čelik ekran između ove računalnim centrom i ostatkom zgrade."
  
  
  Nitko oko nas nije obraćao pozornost na Камиллу, dok Gilchrist nije uvjeren u našoj sigurnosti.
  
  
  "Pogledajte ovo", rekao je on, klikom na najnovijim prekidačem školskim gestom. "To nam daje izlaz na..." on близоруко pogled na malu ploču "... najmanje četrdeset osam sati."
  
  
  Tada je to bilo prilično jednostavno. Samo malo računalne tehnologije, ali to je posao za Гилкриста.
  
  
  Joj skinula slušalicu sa stolice Стадса i nazvao Su i Жисмонди nazovite 911.
  
  
  — Sada je moguće djelovati, — rekao sam. "Uzmi sa sobom odred komandosa. Stekli smo računalni centar, i mislim da je zemljište se ovdje odmoriti vojske saznao što se događa, i sada djeluje. Стадс Mallory gotovo mrtav.
  
  
  Camille je došla u svijest i sjedila pored mene, toplo i дрожащая.
  
  
  "Objasnite im da sam застрелила ga, da brani svoju čast i ugled", reče ona, kao da омелой to znači.
  
  
  "Mi jedan sud u ovoj zemlji ne bi mi ništa osim medalje".
  
  
  Ona je malo надулась, jer imamo s Гилкристом je jedva dovoljno za nah vremena u našim pokušajima da se završi program Стадса. Ali veću korist, činjenica da je u svijetu još uvijek će imati priliku diviti se izbliza Камиллы Cavour, bio je pobjednik.
  
  
  Ona bi samo прошил glavno računalo pucnjeve pištolja, ali za Гилкриста to nije briga što izrezati Мону Liza, da popravi zid iza njega.
  
  
  — Ove stvari su neprocjenjive, — promrmljao je. "Kao što možete ubiti nekoga nožem i vilicom, ne bismo se vratili na ono vrijeme, kad smo jeli rukama, zar ne? O bože, ne. To ne mora biti uništen.
  
  
  U mojoj prtljazi bilo dovoljno tehničkog znanja, da se brine o više od grube akcije, kao što su stanica i реверсирование guma, istomišljenika i izračunava se na ključne korake.
  
  
  Gilchrist sudjelovali u više suptilne probleme, kao što su pretraživanje aviona i vojne opreme, već направлявшихся na teren брани. On je odrastao ih nekoliko prije nego što je mogao dogoditi nuklearna eksplozija. On запрограммировал ih letjeti u krug, sve dok NATO i druge sile mogli otkriti ih i donijeti na skupštini.
  
  
  Stolni telefon zvoni deset puta, prije nego što joj je odgovorio. To je bio Hyman. On je bio u administrativnoj zgradi, zajedno s Жисмонди i samo da реабилитированными pukovnikom Норденом i generalom Мазератти.
  
  
  "Sve je ispalo točno onako kako si i rekao, Carter, — ushićeno je uzviknuo Hyman. "Kada su oružane snage Renzo shvatili da održavanje zgrada zaključan, oni уползли, kao i broj štakora. Mi smo pretražili skladište i pronašli skrivene streljivo. Neki oko njih već otišli na trake transportera za preuzimanje u daljinski upravljanih vozila.
  
  
  "Možete dobiti bilo koju nagradu koju može ponuditi moje strane", — umiješala general Мазератти.
  
  
  AH ne misli tako, general — rekao sam. "Sada mi je potrebno hitno najbrže američka vozilo koje može isporučiti me odavde u Kalkutu. Od tamo u Nandi, a od tamo manji avion, koji može isporučiti me na mali otok pod nazivom Vjera Леноевики. Imam još tamo nezavršene poslove.
  
  
  "Zar ga ne neke visoke vode maraka posao, Nick?" — pitala Camille.
  
  
  "Ti si, dušo, trajno zadovoljstvo," rekao sam. "Nažalost, sa tim će se morati malo pričekati".
  
  
  Izgledala je tmurno, dok sam se združio s Хайманом, koji je izvijestio hej, koliko fotografa čeka kraj glavnih vrata. Mi smo s Гилкристом namjeravali izaći kroz stražnja vrata.
  
  
  
  
  Poglavlje 10
  
  
  
  
  Joj spavao većinu put u avionu nije bilo stjuardesa poput Розаны.
  
  
  Kada nisam spavao, njegova je sjedio za шифрующим телексом u stražnjem dijelu velikog aviona na telefon, raspravljati i razmjenjuju informacije s Хоуком.
  
  
  Jednostavno mi je sretan, da je pilot, dok je još uvijek top-secret avion čekao me na pisti натовского zračne luke pod Неаполем. General Мазератти imale me tamo na brzom dvokrevetnoj avion talijanskog ratnog ZRAKOPLOVSTVA.
  
  
  Hok pratio svaki moj korak oko svog ureda u Washingtonu, dc, i moj šef je, kao i ona, hotel je u potpunosti obavljaju svoj posao, ne ostavljajući slučajnih bakterije koji bi mogli ponovno zaraziti svijet. On vuče konce, kritizirao, prijetio i шантажировал gdje je to potrebno, i avion je stajao s pilota, drugi pilot, dva штурманами i взводом padobrancima, začinjeno i spreman za let, očekujući, kad joj odem oko zrakoplova generala Мазератти. .
  
  
  Stariji suvozač mi je pomogao da se popne na palubu i izvijestio o našim priliku u redu letenja. Poslovni jet Renzo je bio najbrži u svojoj klasi, ali u usporedbi s tim avionom je to ličilo na stvarčica sportski automobil protiv Formule 1. I avion Renzo slijedio je uobičajeni put kroz Kalkutu i Nandi, zračna luka na otocima Fiji, na rajski otok Верелдейнде. S transferima i svim slobodnim vremenom, koji su mogli priuštiti, od pametnih guzicu nije bilo razloga da se ustrucavate da stigne u ih privatni zračna luka kasnije nego u nedjelju ne kada. Mi проедем bez zaustavljanja na izravni put kroz Sjeverni pol i doći do otoka rano ujutro istog dana.
  
  
  Red Hawk je došao na телексу preveden na službeni državni jezik tajnik i телексистом, i bez svog uobičajenog sarkazma, ali jasan, kratak i pun:
  
  
  TRENUTNA NASELJE RUSIJI DAJE POTPUNE OVLASTI КИЛМАСТЕРА UĆI U STOŽER VRHOVNIH POJEDINACA I KONAČNA ELIMINACIJA STOP PONOVITI KONAČNA ELIMINACIJA STOP PADOBRANCI DRUGI RED, IAKO STE SVIBANJ DATI SVE ŠTO MOGU PONUDITI ...
  
  
  To je uslijedilo nekoliko metara detalja, uglavnom se odnose na lokacije vile, njegove unutarnje i vanjske sigurnosti, incidenata, koji спланировал Hok " podržan od strane brojnih predstavnika tiska, сотрудничавших s AH, da oponaša ono što Gilchrist pročitao na računalne trake. Će naslovi o eksplozijama u Parizu i Londonu. U stvarnosti previše bi bilo eksplozije, ali pažljivo kontroliranom i bezopasan. SSSR je izvijestio o gubitku nuklearne podmornice. To je izvijestio da je Kina prosvjeduje incidenta na granici s Mongoliji. Naš FBI je uspio na vrijeme otjerati napada na istaknutog politika. Ostatak телекса sadrži detalje za padobrancima. To je teška jedinice kojom je zapovijedao američki pukovnik.
  
  
  Na samom kraju: "DOBRO DJELO". To je velika zasluga za takvu osobu, kao što su Jastreb, ali odmah potom je uslijedila "OVO je VRIJEME... NIT".
  
  
  Pola sata prije toga su morali upoznati s otokom Леноевики, pukovnika, mene je to jedina emisija.
  
  
  — Približavamo otoka s juga, — rekao je on. "Nakon tri minute poslije toga, kao što smo зависнем nad njom, ti s dečkima odvojite prema van, a mi ćemo se nadati da ćete sletjeti na njegovom sjevernom kraju".
  
  
  — Zapravo — rekao sam. "Na primjer, dvije milje od vile". On je kimnuo. "Avion i dalje leti i sleti na otocima Ellis", rekao je on. — Povezanost s britansko-američkim timski stavka kratkih valova. Drago mi je, Carter. Mi smo razmijenili ruke, i on je dao kratak nalog svojim ljudima da se pripreme i выстроиться od krovnog prozora. To su проффи. Nema gluposti, kada su po dvoje pali na avion, lunch sve što treba, i još nekoliko predmeta.
  
  
  Njegova je otvorio svoj "Rolex" i gledao sekunde strelicu, dok ona nije prošao puni krug tri puta. Potom je izašao kroz krovni otvor.
  
  
  Letjeli smo previsoko, da bi nas mogao vidjeti, osim što u teleskop iznad Палобар, ili da nas primijetili radari, koji se nalaze izvan Washingtona i Moskve. Joj izvukao svoju masku s kisikom i шталь odbrojavati sekunde, sve dok se više ne mogu povući konop i atmosfera ne postane dovoljno gusta, tako da možete disati. Zatim ga bacili u ff. Radno vrijeme i raspored bili idealni. Kada joj je zaronio kroz oblak pokriti, ju vidio pod sobom prekrasno građevinsko zemljište otok, punu palmi i vrtova, koji nježno zasjala na pješčanoj plaži. Koristeći užad, njegova utrli svoj put kroz безветренный zrak i lako sletio na расчищенный zemljište, zaštićena stablima kokosa.
  
  
  Joj unfastened привязь i skrenuo parasailing u male kuglice, koji je sakrio u podnožju jednog, oko drveća i присыпал travom i kokosovim vlaknima.
  
  
  Nisam imao vremena uživati nekadašnji alpski ambijent. Tijekom опускал ga već vidio vile i sada je išao u tom smjeru, koristeći sklonište palme i tropske grmlja. Talijanski palača sedamnaestog stoljeća, možda, izgledala bi bilo neprimjereno da se ovdje, u Tihom oceanu, ali ova elegantna arhitektonske ljepote definitivno ne bi izgledala tako.
  
  
  Trebalo mi je malo truda da biste dobili pristup. Kao što je objašnjeno u, izvijestio je Hawk, sigurnost temeljio na rutini. Bili su patrole naoružane straže, ali su napravili zaobilaznicu kroz pravilnim vremenskim razmacima. Joj прополз na kamenim stenjati, sakrio iza присевшим грифоном i nije žurio. Joj засек ih dvaput, prije nego iskoristiti deset trenucima opuštanja koje sam imao, i prijeći dvorište, hack prozor u prvom planu katu i nađu se na vili. Sada sve što mi je bilo potrebno učiniti je brinuti se o tome, da ne padne u pogledu osoblja. Prema mojim informacijama, nije bilo nikakvih vremenskih unutra, ali ga ne шталь riskirati.
  
  
  Prema shemi, koje je zapamtio, ja sam uspio pronaći veliki dnevni boravak i smjestiti veliki naslonjač s visokim naslonom za leđa na золотистой kože.
  
  
  To je bio ogroman i sličila na prijestolje. I ako je to prijestolje, onda za Piero Симки. Sjedalo je приподнято na šest centimetara i bio je dovoljno širok da bi ego mogao poklopiti sa običnom rukom sa растопыренными prstima. To je stajao u tamnom kutu sobe i zadržavali mi dobar pregled dan u hodnik. Njezine su se naselili tamo čekati onoliko koliko je potrebno; pola sata, dva sata, pet sati i više.
  
  
  Sada sam imao vremena promisliti u svom umu operaciju, zapamtiti sadržaj sobe i napraviti nekoliko vježbi u tišini. Pukovnik i ego letači, već su morali da se okupe na nenaseljenim južnoj strani otoka. Odatle, oni će otići u mali privatni aerodrom. Zatim su подождут, dok ne dobije signal o tome da je moje dionici "Киллмастер" je gotova. Ako ne dobiju taj signal, u roku od dva sata, a zatim je sletio privatni avion, oni će početi djelovati i da će početi svoju operaciju. Ali Hawk preferira da prepoznate američki vojnici neće u sigurnosnu operaciju nam u čemu, osim u slučaju krajnje nužde u slučaju očite nužde.
  
  
  Sama soba bila je mali muzej, pun dragog predmeta. Uključujući i mnoštvo slika i skulptura, koje joj je postao poznat širom povremeni pogled na popis ukradenih i nestalih predmeta umjetnosti, talijanskih, francuskih, engleskih. Namještaj rivaled prijatelj s prijateljem po ljepoti i rijetkosti. S high prekriven oblogama stropa свисала ogroman luster s tisućama prekrasnih kristala icicles, visi sa pozlaćeni okvir. Ona je bila nalik na kostur кринолина div milijunaša.
  
  
  Sat prošao, a ja sam napravio nekoliko yoga vježbi, kako bi na živce u dobroj formi i mišiće fleksibilni. Bilo je samo dvije napete sada. Ubrzo potom toga, kao što sam nalazi tamo, u dnevnoj sobi pojavio se brončani lik indonezijski sluškinje. Kod nah je царское dostojanstvo, unatoč mali dužina njene suknje. Ona je bila odjevena u sve crno s bijelim кружевным pregača s naborima. Ona je povukla za ručicu, i na prednji dio starog prsima otvorena, otvaranjem tri velike tv ekrana. Onda je opet otišao. Kroz četrdeset minuta ušao u nekom batler, da tečno pregledajte sobu. Ali, prišao mi je ne liže, od četiri metra. On je izgledao zadovoljan i povukao se opet. Jasan znak da su domaćini čekali.
  
  
  Joj, čuo kako je zrakoplov ide na slijetanje. I manje od deset minuta ga je čuo u hodniku nezaustavljiv glas sir Hugh.
  
  
  — Sve ide glatko, Piero, — rekao je on.
  
  
  ""Istina" priprema svoj oglas rata zbog пропавшей podmornica. Стадс, mora biti, već će odletjeti, da nam se pridružite.
  
  
  Batler pustiti ih u sobu i pitao джентльменов, koje pića ih podnijeti.
  
  
  — Brinem o выпивке, Charles, rekao je sir Hugh. "Mi ne želimo da nas smeta u narednih nekoliko sati, jer smo konferencija". Kroz traku je uključen tri ekrana, na svakom zaslonu prikaže različite scene nereda: bez daha novinar govori o eksploziji bombe u središtu Londona, ne da je određeno kao dim i buka, proizvedene odjel za kaznene istrage na наущению Hawk. Šokirana kolumnist UN-a u New Yorku govorio o direktnom napadu kineski počasni gost manifestacije je postao veleposlanik mp SSSR-a. Na trećem ekranu su noviteti u Dallas. "Vrlo je blizu drugim političkim ubijanja".
  
  
  Piero je zauzeo svoje mjesto na tronu, nakon čega joj je još uvijek sakrio. Sir Hugh napuni tri visoke čaše viskija i soda-vodom. Renzo udobno ispruži irina.
  
  
  Ga je čekao sve dok se sir Hugh biti na pola puta između druge dvije, prije nego što zaronite u sobu s люгером u ruci.
  
  
  — Ruke iza glave, — lajao sam. 'Vi ste sve. Brzo! Iznenađenje i potpunu nevjericu u ono što je Nick Carter je još uvijek živ i sada ovdje, u ovoj sobi, prisilili ih da se tako brzo, kao što joj je toga želio.
  
  
  — Ovaj put ću vam sve ispričati, — rekao sam. "Ali, više nije tako teško kao što ste vi. Dovoljno je da znate, da je to tok vašeg putovanja, dečki.
  
  
  Renzo vozi brzinom gepard. Ego gladak uredan perika udario me je otvoreno, u lice, i prije nego što ju je uspio napraviti barem jedan metak, on točan udarac karate ispao pištolj oko moje ruke. Ostali, još uvijek ošamućen tom scenom, opet spustio ruke.
  
  
  Jednim pokretom отшвырнул joj "Luger" daleko od drugih, i štikli Hugo već spustile zrak, ide u grlo Renzo. Kada ga умирающее tijelo je pao na zemlju, ponovno ga je držao pištolj u ruci, oboren je sir Hugh na putu za dan i potpuno kontrolirao situaciju.
  
  
  — Ustani, kopile. Njegove nedovoljne пнул plemenite engleza. Sada joj se zadržao na sigurnu udaljenost. Slobodnom rukom ощупал njezin ego kosu i kosa Piero, kako bi bili sigurni da više neće biti šale sa perika.
  
  
  "Sada ćemo napraviti nešto drugačije", rekao sam. "Марсленд, свяжи Симку". Odbacujući emu komad električni kabel, koji yanked oko торшера. — A joj проконтролирую .
  
  
  S mržnjom na svakom дюйме svog crvenog lica, sir Hugh je učinio ono što je emu, rekao je. Joj, gledao kako da se čvorovi su ispravno povezane s i čvrsto zabio u kožu.
  
  
  — Dobro — zadovoljno sam rekao, kad je završio. Joj gurnuo je povezan Piero, koji je sada bio malo više od dječje karnevalske lopte, na rame.
  
  
  "Pretpostavljam da znate da je ovo thread za vas," rekao sam. "Ako želite reći zadnju molitvu, posljednja riječ, učinite to brzo."
  
  
  — Ovo je nečuveno, Carter. Sir Hugh pokušao dati svoj glas parlamentarna dostojanstvo, ali jadno propao. "Ne može se tako hladnokrvno ubijati ljude".
  
  
  "Međunarodni žiri prepoznaje više krivim nego bilo nacista, повешенного u Nürnbergu", rekao sam. — Ali to će ostaviti mjesecima. I javnost, koja se bavi zatim će napravio učinkovit svojim hirovima, može dovesti druge na isti katastrofalne ideji. Moj šef smatra da je neki oblik ludosti baš zarazan, kao što su sifilis, ako je privući pozornost javnosti. Vaša smrt преподнесется kako se nesreća.
  
  
  — Ali to ne zaustavlja Protok Svijetu , — хвастливо rekao je sir Hugh. Ego se još uvijek može zaustaviti, ako nam dati priliku poslati Стадсу teleks.
  
  
  — Vi ne možete телексировать мертвому za matematiku, — rekao sam. I u nekoliko kratkih rečenica joj ispriča im o smrti Стадса i lažnim televizijskim slikama koje su tako uživali. Posljednja je natjeralo da-onda kliknuti na velikom англичанине.
  
  
  Možete biti spremni za sve, osim iznenadni udar ludila. Ono što u početku se činilo sporo, inertna tijela, pogodio me kao mlazni buldožer. Svojim vlastitim rukama on ispao "luger" iz mojih ruku, i ego аленка nešto ne повалил me na pod. Krajičkom oka ju je vidio kako Piero s nadom задвигался pod телеэкранами, ali sada nije imao vremena da obratite na to pažnju. Sir Hugh borio se žestoko i prljavo, kao najopasniji protivnik, s kojim joj ikada naišao, i ego snaga udvostručio od njegovog suludog bijesa. Jedna ogromna ruka zgrabila me je za prepone i divlje kreten poderao hlače, hranidbenih i ostalo. On je zgrabio mali antilop torbicu u kojoj ga je držao Pierrea, i to bacili plinsku bombu u duboki nit iz sobe.
  
  
  On je znao Nick Carter, to je točno. Ali ego manevar je koštao emu dijelova prednosti. Joj i udario ga ego glavom u život, zašto on sel na podu. Joj, nagnuo se nad njim i udario emu smrtonosni karate udarac po vratu.
  
  
  Polako joj je vratio, kako bi se Luger te mu Pero, nije gubio više vremena. Tada joj je, отпрянул. Luster s tisućama хрусталей, uz pad pao oko mene. Šuplje kupola искрящегося svijetu sada шталь moj prsni koš. U metalnom kućištu su rupe za moje ruke, ali moj Luger je bio na distanci.
  
  
  Gotovo prijateljski osmijeh došla iz корчащегося Piero, još uvijek bivšeg u lisicama.
  
  
  — Tako da mi sada samo zajedno, Carter, — rekao je on. — Može biti, mi još uvijek možemo otići na posao. Joj znam da ti дорожишь svoj ugled, i ne želim ga izlagati opasnosti. Možete se prijaviti da utopio mene, i obećajem da ću nestati .
  
  
  On je napravio još nekoliko корчащихся pokreta i kroz nekoliko trenutaka, iako su uske затянутые mjesta, bio je slobodan. "Osim toga, da sam ljubitelj sporta, još i akrobata", rekao je on. "Morate razviti mnoge vještine, ako želite preživjeti." U ego glasu je gorčina, ali on je zamijenio njezin osmijeh. "Imam još uvijek i više nego dovoljno milijuna. Joj mogu vas nagraditi ценымногие bolje nego što vaše скупое vlada.
  
  
  Joj, odmahnuo glavom. — To ne uspije, Piero, — rekao sam. "Postoji tvrtka, spremni pomoći, ako ja ne mogu to učiniti". - Ako sam vam povjerio, - rekao je on, još uvijek u dobrom raspoloženju, rastegnut, laganim koracima prišao "люгеру" i podiže ego, a da još uvijek nije siguran da vjerujem, onda bi, tako da, ako kažeš istinu, oni mogu da izmisle istu priču o mom утоплении.
  
  
  Možete vjerovati da sam nestane zauvijek, kao Piero Симка. Sada, kada je vašem prijatelju, Hawk, čini se, tako dobro obavješten o našem malom shemi planiranje smanjenje stanovništva, znam da nemam budućnosti u politici ili bilo gdje drugdje, kao Piero Симке. No, s novom ličnost, sa drugim imenom, nju mogu računati na ugodan život u mojoj omiljenoj Africi. A onda možete otići u mirovinu, kao najbogatiji agent AX u povijesti".
  
  
  — Ni za što — rekao sam. — Ima još nešto što je, što je potrebno riješiti, osim oba kraja Svijeta , Piero. Možete zaboraviti Розану.
  
  
  On je eksplodirao. - "Ova glupa kurva". "Želite li usporediti ga s Piero Симкой?"
  
  
  — Kao i prije, Piero, — rekao sam. "Život za život".
  
  
  Bijes накапливался u malom daemon od. Moj web-nada je bila u tome, da bi ego na taj način.
  
  
  — Osim toga, — rekao sam, — to ne bi bilo sasvim pošteno prema Розане. Na vagi to ne samo da je superiorniji od tebe po težini, ali i sto na приличию.
  
  
  'Pristojnost!' Ego glas izgubio svoju dubinu i apsurdno, gotovo prodoran. "Tada ću vam reći o svim načinima na koje ga jebeno ovu крестьянскую суку". On idu u detalje, od kojih je samo časni doktor Унтенвейзер bi bio oduševljen.
  
  
  Joj otvoreno zijevnuo. "Mora biti, ti si izgledao kao majmun na tijelu Venus de milo",—, rekao je sarkastično sam.
  
  
  'Majmun?' — прорычал on. "Majmun u kavezu. Majmun si Carter. Ja sam slobodan.' On flailed люгером i s ponosom je napravio ego na mene kroz jedno oko polja. Кудахча od užitka, on je uzeo svoju ruku prije nego što ga je uspio ga uhvatiti. 'Mi ćemo igrati igru. Igra pro loš dječak, дразнящего majmuna. Onda joj пристрелю tebe, Carter, doći će tvoji prijatelji ili ne. Mislim da sam, Piero Симка, ipak сбегу.
  
  
  Ona je plesala oko moje stanice, gurnuo oružje unutra, a onda opet brzo gasili ego, kada ga usudio da se baci na njega. Opet i opet on je skakao izvan dosega, kad joj ronjenju na njemu i nije uhvatio ništa, osim uzorkovanja zraka. Joj zacrvenio od razočaranja, grčevito koncentracija i замедлял pokret svakog neuspješnog pokušaja. Do posljednjeg trenutka, kada je moja ruka сомкнулась oko ego glave i сжала tako jako, da je on выронил oružje.
  
  
  On je sada počeo tražiti. On ne шталь pregovarati, kad joj втянул ego glavi пересохшими balavac u rupu. Imao je nevjerojatnu snagu za ego male veličine, ali ego nit je već bio poznat, čim je uhvatio ego malu glavu, veličine kokosa. — Sve — rekao je on raucously. "Sve moj novac, Carter, žene, sve što želiš... ahhh..."
  
  
  Njegove misli o tijelu Розаны, kad ona stavi na podu, basking u svojoj krvi, na mom krevetu u "Супербе", i наклонял ego glavu prema dolje, sve dok se nije čuo, kao što je slomio vrat.
  
  
  Zajedno sa mnom u ćeliji zaglavi podna lampa, i kada me nije bilo strah Piero i oružja, njegova su ga koristili za podizanje luster na nekoliko centimetara iznad zemlje. Onda je to trebalo mi je malo više, nego što će se povući i gurati, da se oslobode tog stroja.
  
  
  Joj uzeo "Luger" i napravio tri hica u razmaku od tri sekunde. Dogovoreni signal s pukovnikom. Hawk mogao da me osloboditi ega izleta u novinama, koji se sada.
  
  
  BRITANSKI FINANCIJER I TALIJANSKI DRŽAVNIK POGINULO, A ZATIM PADA S BALKONA.
  
  
  MISTERIOZNOG SAMOUBOJSTVA POZNATOG PRODUCENTA.
  
  
  Kakvu bi priču Hawk nam izloženi, za mene je sve došao do istog: "Nalog izvršiti".
  
  
  Nit.
  
  
  
  
  
  
  
  
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"