Картер Ник : другие произведения.

71-80 маҷмӯаи детективов дар бораи Ника Картера

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:

  
  
  
  Ник Картер
  
  71-80 маҷмӯаи детективов дар бораи Ника Картера
  
  
  
  
  71-80 Киллмастер Маҷмӯаи детективов дар бораи Ника Картера.
  
  
  
  
  71. Ҳадаф: Ҷазираи Судного рӯзи http://flibusta.is/b/684362/read
  
  Ҳадаф: Рӯзи Қиемат Island
  
  72. Шаб Мстителя http://flibusta.is/b/684617/read
  
  Night of the Avenger
  
  73. Мясник Белграда http://flibusta.is/b/608980/read
  
  Бозор маъмул of Belgrade
  
  74. Бригада қотилони http://flibusta.is/b/607271/read
  
  Assassination Brigade
  
  75. Барҳамдиҳанда http://flibusta.is/b/610142/read
  
  The Liquidator
  
  77. Рамзи http://flibusta.is/b/607252/read
  
  The Code
  
  78. Агент-мубориза-агенти http://flibusta.is/b/612843/read
  
  Агенти Counter-Агенти
  
  79. Соат totem http://flibusta.is/b/685950/read
  
  Hour of the Wolf
  
  80. Мо агенти дар Римэ-танаффус http://flibusta.is/b/687063/read
  
  Our Агенти in Рум is Missing
  
  
  
  
  
  
  Ник Картер
  
  
  Ҳадаф: Ҷазираи Судного рӯзи
  
  
  тарҷума Лев Шкловский дар хотира дар бораи погибшем сыне Антоне
  
  
  Унвони original: Target: рӯзи қиемат Island
  
  
  
  Якум боби.
  
  
  Вай гуфт, ки ба вай номи Вероника, ки худи насторожило ман. Духтарон бештар на крестили Верониками, ва ин на назар ба мо ба рӯз болотар аз синни шонздаҳ. Он далеле, ки вай дар сатри hotel, ҳеҷ значил; ин кӯдакон имрӯз бо ҳамон вероятностью даст фальшивое тасдиқи шахсият, ҳамчун бо чизи дигаре, ки онҳо бояд бошад. Як назар ба фасли сармо шахсе, ки боиси чашмони зери дароз светлыми мӯй, ва бештари мардум, шояд боваринок мебуд хей-дар тамоми. Подозрительность - як дар атрофи асосии составляющих ман касби; дуюм ин натура - ҷустуҷӯи ҳақиқат дар бораи қабатҳои дурӯғ аст. Вай буд, ки дар рухсатӣ будани корманд, вале ин шуда, фарқ намекунад. Дар ҷаҳон кофӣ мардуме, ки меҳмонхона бубинем Ника Картера мурдагон, ки ба нигоҳ доштани ман дар омодабошии доимӣ.
  
  
  Вай буд, ки дар Вестбуше чанд рӯз ба истироҳат сипас напряженных супоришҳои дар ховари миена. Онҳо буданд, махсусан механизми мураккаб нисбат ба дигар заданиями, ки вай выполнял, ва ман буд, на ба нав пулевых шикофи ҳама. Аммо баъд аз бештар аз як моҳ дар биебон ман зарурати снеге ва мирных кӯҳҳо, ширкати мардум, ҳаргиз слышавших оборудова ман пештар, шарике ман дар ин дурдаст, балки айшу горнолыжный саранҷомест дар Вермонте. Ва ҳоло Вероника.
  
  
  Бештари рӯз он буд, ки дар лыжных склонах, ки дар он буд, низ людное, зеро миенаи буд якшанбе. Дар рӯзҳои мо онро наметавонам кататься дар шаҳри ваҳдат чун қисми, ки чӣ тавр мехостам, аммо ман остаюсь дар шакли, то ки вай на ба кӯшиш мувофиқ чемпионам, вай метавонад аз ӯҳдаи амалан бо ягон спуском чемпионати. Мумкин аст, каме поосторожнее; Ман, аз ҳад зиед қисми избивали дар кори ман, ки танҳо резвиться бо дарахтон ва валунами.
  
  
  Вақте ки вай, добрался то сармуҳосиб бо толори бузург кушода камином тақрибан дар маркази бо медной шторами бар он, дар он ҷо хурсандии оживленно. Бӯи фурӯзон грецкого ореха смешался бо запахами пӯст, намӣ пашм ва соблазнительными ароматами горячих нӯшокиҳои, ки Дреды смешивал барои стойкой. Аксарияти одамон ҷавон буданд ва нишаста буданд, е болтались гуруҳи, дар ҳоле, ки чанд ҷуфт гирифта уединением амиқ кожаных диванов қади деворҳои.
  
  
  Поприветствовал ман бармен, пурдарахт, ҳамеша улыбающийся redhead писар. Ӯ аллакай медонист, ман ном, аз ин рӯ, ман ҳайратовар буд, вақте ки аз ӯ пурсид: "Хуб рӯз, Ник?"
  
  
  "Неплохой", - ҷавоб додам ман, опускаясь дар табурет. Дар аввал ба он дид моложавую блондинку; вай сидела дар полдюжине стульев, пушт ба ман. Аммо вақте ки ӯ услышала исми ман ба, он оҳиста-оҳиста повернулась, посмотрела ба ман торик оина паси Дреды, пас повернулась ва посмотрела ба ман.
  
  
  "Пас, ту Лақаби". Вай овози буд, ҳалим, як каме хриплым, ва, бо вуҷуди он ҷавонии, ин буд, ки монанд ба притворство. Вай гуфт, албатта, ба кор бурд. Ҳатто дар толстом сиеҳ свитере, доходившем то буд, ки равшан буд, ки вай измотана, мисли як ситораи оид сие забавных филмҳо дар бораи ба соҳил. Аммо ман ҳанӯз бартарӣ дидани ih каме калонтар; Хей, метавонад сӣ, аммо вай ҳанӯз хеле огоҳ охир юношеских дел, ва ман бовар намекунам, ки ягон бор дойду пеш аз ин. Вай наклонила сари ҳамин тавр, ки long-мӯяшро дароз кунад ниспадали як китфи, ки чӣ тавр тиллоӣ обшори. Сипас вай thoughtfully кивнула. 'Бале. Шумо мисли Ника. Сипас вай повернулась ба ман пушт ва посмотрела mimmo каблуках дар як қатор баланди windows, выходящих дар освещенные снежные склоны.
  
  
  "Овози хуб ва ҳамаи", - подумала ман ва отпил гарм ҷоиз нест Дреды.
  
  
  Бо гузашти вақт духтар оҳиста-оҳиста соскользнула аз стула; ӯ буд, каме баландтар назар сидящей. Вай зуд посмотрела дар ман, ва ин буд яке аз сие фальшивых знойных назарҳои, ки амал наврасон; вай закусила поении губу, ва он чашмони маро самимона сквозь ман. Вақте ки ӯ подошла ба ман, ин буд, ки бо навъи инсон, ки танҳо бо қарори мушкил. Вай ба таври худкор хеста, - ва на бо вежливости. Вай меҳмонхона омода мешавад ба тамоми, ки метавонанд рӯй аст.
  
  
  "Вай Вероника", - гуфт вай.
  
  
  "Хайр, ин хуб name, - фикр кардам ман. ӯ эҳтимол гирифта шудааст ego, сипас дидани пир филмҳои оид ба телевизион. "Инак, мо медонем, ки дӯсти як дӯсти, ки бо номи", - хушхӯю гуфт: ман. Духтар заложила дасти аз пушти, ва ӯ умедвор буд, ки ӯ ин корро мекунад, танҳо ба хотири худро нишон сочную сандуқе.
  
  
  'Бале. Вай ... вай видела ту дар ин ҷо пеш. Ту дар ин ҷо як аст, ҳамин тавр не?
  
  
  Вай гуфт.
  
  
  "Ман ҳам фикр кунем. Вай кӯдакон".
  
  
  Вай доранд mimmo нах дар бузургтарин толори; акнун ӯ заполнился, ва садои усилился. Ки ӯ навозанда оғоз звенеть дар гитара. "Ман фикр мекунам, рафтор бо этй бо тӯдаи мардум положит нить твоей масъалаи", - усмехнулся ман дар ҷустуҷӯи нах.
  
  
  Он дар шакли мухтасар гуфтам, сипас боз ба оғози хоидан губу.
  
  
  "Не, ин ... хуб, дар ин ҷо ҳама бештар е камтар тааллуқ ба ҳама аст ва ман намехоҳам ..." Ҳе, чунин ба назар мерасад, мушкил буд, рафта, ба моњияти. Вақте ки ӯ протянула дасти он замер, вале он убрала танҳо прядь мӯй.
  
  
  Вай оғоз расслабляться, ин буд, танҳо як духтар дорам, ки машғул мехост, ки ширкат барои вақтхушӣ, ва ӯ буд, дастрас аст. Баъд аз ин вай спрашивала, оиладор ое ман ...
  
  
  "Ту оиладор, Ник?"
  
  
  "Ман ҳеҷ чунин масхара".
  
  
  'Ба вай шавҳар дорад. Чанд моҳ.'
  
  
  Он бояд нишон дод, худ ба худ даҳшат.
  
  
  "Ман медонам, ки выгляжу мисли кӯдак, махсусан барои мардум постарше..."
  
  
  Овоздиҳӣ ва шумо; Вай кўшиши нест съежиться.
  
  
  "... вале ман бисту як, ва дар ин масъала".
  
  
  Ки ж ў маро ба ин достала. - 'Ки ту имеешь дар назар доред?'
  
  
  "Шумо мебинед, ки вай буд, ки шавҳар дорад - дар бораи, вай аллакай гуфт он. Чанд моҳ пеш. Модарам шавҳари ман ҳеҷ дўст намедорад, аз ин рӯ, вай попросила ман отчима выгнать ego, ва акнун ба онҳо бо диққат ба ман наблюдают ".
  
  
  "Ва ту дар ин ҷо як?"
  
  
  - Ман дар назар дорам ... дар ин ҷо. Дар меҳмонхона. Аммо дар хонадони ман аст лыжный домик на ба тарафи дигар ин склона ". Вай неопределенно указала ба дароз як қатор windows. "Шумо шояд дида он".
  
  
  Вай покачал сари ӯ, балки ба қатъ. Дар давоми як ба атрофи худ сафар вай дид дароз баланди девор, ки бо простиралась пайваста дар чанд сад ярдов ва дарахтон ва кусты атрофи буданд, вырублены, ки агар аз он буд, зиндон ва е қалъа. Барои он, ки ба вай дид хонаи калон бо дымоходами ва покатыми крышами. Лыжный домик, ҳа! Вай пурсид Веронику, ки ое он ҳавлӣ, он омелой дар хотир доред.
  
  
  "Ҳа, ин ҳамон хона".
  
  
  "Бештар монанд аст, на зиндон".
  
  
  Вай кивнула. 'Ин тавр аст. Онҳо овард, маро ба ин ҷо, ба ... ором. Ин аст, мо моликияти; Берт - ман отчим - снял ego мавсими. Пеш аз он принадлежал особенных гангстеру е касе дар ин гуна худро, балки дар ҳудуди як всевозможные ғам зангҳо ва ужасные домҳои ".
  
  
  "Чунин ба назар мерасад, ҷои хуб барои гузаронидани фасли зимистон".
  
  
  "Дар бораи чӣ, танҳо ту ба попадаешь дар ин парванда, ин шавқовар аст".
  
  
  "Лекин ту ҳоло як кӯчаи".
  
  
  "Хӯш, вай на омелой дар хотир доред, ки онҳо бо пахши ман взаперти е чизе, ки дар ин гуна худро. Вале модар ва Берт ҳамеша пайгирӣ шаванд, то ки, агар вай подружусь бо хема чизе дар ин ҷо, хусусан бо мальчиком ман синну сол, ego прогнать ".
  
  
  "Чӣ тавр онҳо ба зудӣ ин корро?" Вай зуд огляделся, вале дидам кас, ки ҳидоят мепоиданд барои духтаре, ва ба вай хуб различал он ки онхо худ наметавонанд. Бало хуб аст.
  
  
  'Ҳенри. Ӯ ҳама вақт маро интизор аст, ки дар даромадгоҳ ва пас ва он заглядывает ин тараф, ки ба тафтиш, ки чӣ тавр ба он ".
  
  
  "Ҳенри", - вздохнул ман. Вай оғоз ба фикр мекунам, ки ин духтар каме сумасшедшая.
  
  
  "Ин, албатта, мо ронандаи".
  
  
  'Албатта. Чӣ мешавад, агар ӯ мебинад, ки ба шумо мегӯям: бо ман ҳоло?
  
  
  "Ту монанд ба шахсе, ки мумкин аст, испугать, Лақаби".
  
  
  Вай гуфт анбӯҳи ҷавонон. "Ва онҳо, ки нест?" Дар баъзе писарон буданд, мӯи чунин дарозии ҳамон аст,, чӣ тавр ва духтаракон, вале буданд, ва чунин, ки метавонист ба бозиҳои регби.
  
  
  "Ҳамсарон, ки бо он вай, гуфтугӯ, ва Ҳенри дидам, маро дод ин. Сипас кофир аз ман ".
  
  
  'Он гоҳ чӣ?'
  
  
  "Ва баъд аз он, ки аз Ҳенри ... поговорил бо онҳо".
  
  
  "Ту возбуждаешь ман кунҷковӣ". Вай дар оғоз, каме злиться; е ин духтар, придумавшая худро неправдоподобную таърих, е аз Ҳенри, агар он чизе, ки ӯ гуфт, буд, ки рост нест.
  
  
  "Ое шумо як мошин, Ник?"
  
  
  'Бале.'
  
  
  "Дар он ҷо ҳастанд, бар ..." Вай закусила губу. "Дар кишвари ҳамсояи шаҳри ва ... ту медонӣ, ки ман қариб ду моҳ аст, ҷои шуда, ғайр аз ин ҷо?"
  
  
  "Ки бар?"
  
  
  "Ман шунидам, ки он аз ҳама блестящее ҷои дар ноҳияи. Хуб music, hilarious одамон. Ба ту маълум аст.'
  
  
  Вай медонист. Вай он вақт қариб ки омадаам, то дарк мекунанд, ки духтар танҳо як меҳмонхонаи, ки вай гирифта чун дид шахсе, выглядывающее тавассути дверной проем вестибюля. Шахсе буд, ки дар голҳо андозаи ва ранги напоминавшей баскетбольный дакикаи. Ego buffs қуллаи образовывали непрерывную черную хати бар чашмони, скрытыми дар складках пӯст ва бинї изгибался, спускаясь ба гибкому даҳони. Дар nen буд манзил лижаронии пидљакњо ва торик орад ва чунин ба назар мерасад, ки ӯ буд, андоза, ки маҷбур мебуд, фикр ҷопон варзишгари сумо.
  
  
  Ногаҳон ба вай усмехнулся Веронике, дод, то каме пул Дреды дар стойку ва бардавом нерӯманд аст ва ба духтаре, ки барои дасти.
  
  
  "Агар ин Ҳенри, - гуфтам ман, - ин аст, ки бояд предмети мебели ба хона шумо гангстеров. Бие, Вероника; Вай мехоҳам, ки ҳар сол ин бар! '
  
  
  Вақте ки мо вазъи муроҷиат ба рӯз, аз Ҳенри прищурился ва боло нахмуренные черные қуллаи мебошанд. Вероника пыталась худро барои ман. Ҳенри назар смущенным, ва ego нарм лабони шевелились, ки чӣ тавр ҳамсарон ба ҳаяҷон кирм. Ego бузург торс заполнил дверной проем, аммо вақте ки мо вазъи муроҷиат лижет, ӯ отступил як қадами.
  
  
  "Оддӣ, - хурсандӣ гуфт: ман.
  
  
  Ego чашмони оторвались аз ман ва муроҷиат ба духтаре. "Маликаи Вероника ..." - оғоз аз ӯ, ва овози ego абсурдно, угрожающе.
  
  
  "Ҳама чиз дар тартиби", - перебил он ego. "Ӯ бо ман".
  
  
  Воқеъ mimmo он ғайриимкон буд, вале ман нигоҳ рафтан.
  
  
  Ҳенри дод, ки боз як қадами пеш, пас собрался бо қувваи худ. Ман кунҷкобу дар бораи он шуданд, ки чӣ тавр дур ӯ зайдет дар ҷои ҷамъиятӣ аст ва вай умедвор буд, ки он хоҳад буд, хеле дур. Шояд ин буд, ки бештар кӯдакон бо ман тараф аст, вале ман мехоҳам ба онҳое, ки аз бенавоӣ метарсонад кӯдакон.
  
  
  Вероника мегӯяд: "Бигӯ, модари ва Берту, ки ман дар хона дар нисфи шаб, Ҳенри". Дар он голосе буд, садои высокомерного эътимоди, ки одатан маро озори, аммо ман онро каме гордился он, ки вай сопротивлялась эму.
  
  
  Ҳенри нигариста, ба ман, аз афташ, намедонанд, ки чӣ кор кунанд. Ба вай кӯмак эму қарор қабул кунад, ба нармӣ гузоштани дасти он ҳает, напоминавший пивную бочку ва надавив, ба ӯ бо чунин қувват, ки ба мо метавонанд гузаранд. Ӯ сопротивлялся, ки ман як каме разочаровало, вале назар ба ego назари ваъда "баъдтар". Мо зуд ба воситаи вестибюль ба васеъи арочному крыльцу. Акнун буд, ки хеле торик аст, балки баланди дуговые лампаҳои освещали шаб. Мо пробрались snowpiercer ба асфальтированной истгоҳи руизаминии ва дар чунин game ман кабуд прокатный "форд". Вероника чизе гуфт, то ки ман оғоз намуд, ки муҳаррики.
  
  
  .'Салом!' - ором гуфт вай ва засмеялась. "Ман намедонам омелой, ки аз Ҳенри буд, рафта ба он ҷо ба кор!"
  
  
  "Шумо фикр кунед, ӯ отшлепает маро дар назди ҳамаи ин одамон?"
  
  
  Вай пожала плечами ва оғози рыться худ калон кожаной болишти тавассути китфи. "Шумо як сигарета, барои ман?" аноби вай.
  
  
  Дод ҳе, як атрофи ман махсус сигор бо золотым мундштуком, ва ба вай чашм расширились, вақте ки ӯ увидела он.
  
  
  "Ки ин барои бренди?" аноби вай.
  
  
  Вай нажал ба панели зажигалкой. "Онҳо дод, ки дар Туркия ва надоранд бренди".
  
  
  Вақте ки вай, биронам, дар баробари роҳи оҳани проселочной роҳ, вай пай бурд, ки вай ба чашмони назар ба ман, ки агар он танҳо, ки шунид, ки дар ввязывается. Бо духтарони ман нуқтаҳои сиеҳ эҳсос намекунанд мӯй - каме длинноватыми, зеро ки ман буд, қарори подстричь ih - ва худым шахси онро метавонам назар қариб зловеще ҳангоми муайян равшанӣ, ва дар ман калон дасти намоен осори ман бешумори набард кунад. Вай махсусан баланд оид ба сегодняшним меркам - зиеда аз панҷ пойҳои баланди, ва нӯҳ инч, - вале ҳама гап дар мушакҳо, махсусан дар дасти ва плечах, ва ин аз он дида мешавад. Ман ҷолиб буд, чун духтар наздик бо ман объявит, ки передумала.
  
  
  "Чӣ номида мешавад, ки ин бар?"
  
  
  "Прекрасное девона аст", ва ман боварӣ дорам, ки он дар охири дигар шаҳр". Вай овози буд, ором аст; метавонад, вай боз ба вай недооценил.
  
  
  Роҳ вилась якчанд мил байни баланд сугробами; мо дидем, дигар ҳаракати то баромада ба прямую, ва он гоҳ ба вай дид дар оинаи бо чароғҳои аз пушти. Вай улыбнулся дар бораи худ ва притормозил. Мошин дар мо низ.
  
  
  'Ҳенри?' - пурсид вай, духтаре, нишон ангушти худро ба воситаи китфи.
  
  
  Вероника оглянулась. "Он ego намебинанд".
  
  
  "Ин бузургтарин мошин. Кадом шумо мошин?
  
  
  "Ман фаҳмидам, ки ӯ имрӯз барои рондани" Бентли "".
  
  
  Вай гуфт. 'Аст, дар асл. Ва ӯ выпустит туро бо тамоми майдонҳои назари, ҳамин тавр не?
  
  
  "Имконпазир нест." Вай вздохнула. "Оҳ, фармоишии не инро гир".
  
  
  Ба засмеяться. 'Успокойся. Ки он метавонад,?'
  
  
  Вай гуфт, аммо ман дидам, ки чӣ тавр ӯ боз закусывает губу.
  
  
  Ин буд, ки хурд городок ва маркази буд безлюдным ва темным, бо якчанд мағозаҳо, якчанд церквями ва пир сафед чўби домами, ки бесадо истода дар атрофи заснеженного парк. Мо проехали оид ба парку ва гуфта хурд шавковар дорожке. Дар ин ҷо буданд, ду передвижных тарабхона, мотель, блинная ва хурд assassin майкадае, бо наздик припаркованных дар назди он фургонов; тавассути роҳ, дар тарафи дигар биноҳо, находилось "Прекрасное девона" - бревенчатый домик дар ҳолест деревенском бо сабки бузург вывеской болои дари худ.
  
  
  Вақте ки мо баромада, Вероника оглянулась. Чароғҳои акнун буд, вале ман боварӣ карда шуд, ки аз Ҳенри буд, ки касе пушти мо, аз он ба маблағи обочине роҳ бо выключенным светом.
  
  
  Вақте ки мо дар сомона ба воситаи толстую дари громовой длинноволосой рок-гурӯҳи чор нафар зад ман бо ушам. Дар дохили буд комил, задымлено, тускло освещено свечами ва пылающими карда мешаванд. Официантка дар мини-домани, зеленом ки бренди-нав swimsuit ва қариб шаффоф блузке подвела мо ба столику ва муоҳида мо медодед. Фирменным блюдом ин ҷо буд ва гарм сидр бо Джеком Дэниелсом, ки ман показался олиҷаноб. Вероника рассеянно розї шуд; вай сконцентрировалась ба мусиқӣ аз стеклянным glance дар пеши назари шумо.
  
  
  Вай, албатта, чизе надорам, ба муқобили рока; қисми ин бало хуб аст, ва вақте ки шумо гуш мекунед суханони баъзе суруди, шумо бояд иқрор шуд, ки ин ҷавонон авторам ҳастанд, ки мегӯянд, ва онҳо ин корро бо шавқу. Вале дар ин ҷо як ҳуҷра буд, низ маленькой, аз ҳад зиед жаркой аз оташ ва многолюдной мардум барои чунин сатҳи садои.
  
  
  Ман буд ҳайрат дар бораи чӣ метавонанд сухан ҳамаи ин одамон дар атрофи мо, зеро ки онҳо никак не метавонад дарк дӯсти дӯсти.
  
  
  Вай на як чашм бо рӯз ва мехост, ки аз Ҳенри. Ӯ зоҳир, ки маро ба ҳайрат; Он ба интизор, ки ба он пайравӣ мо.
  
  
  Бо гузашти вақт вай, извинился ва давида дар мард ҳоҷатхона, ки дар тарафи дигар мусиқии саҳна. Ман бет, ки агар он тарк Веронику як чанд дақиқа, вай зуд привлечет ба худ анбӯҳи мухлисони. Ҳатто дар ин ҳуҷраи пурра зебо духтарон, вай выделялась.
  
  
  Ман ошибся; вақте ки вай рафта, дар атрофи нах буд, ки ду нафар ҷавон. Вероника на поощряла ih, вале ман мегӯям, ки он ценила диққати.
  
  
  Вай познакомила ман бо мальчиками - вай дарк намекунанд ih номҳо, вале ин шуда, фарқ намекунад. Ба вай гуфтаанд, ки ih нишастан, ва онҳо дар чунин як бозӣ. Агар ҳам буданд, ки мӯяшро дароз кунад; дар як буданд whiskers, ки дигар не, ва ман показалось, ки ман эҳсоси сахте доштам безусого писарак атрофи hotel. Вай дуруст буд.
  
  
  Ӯ аз ман пурсид. - "Шумо бимонад дар Вестбуше, ҳа?"
  
  
  Вай гуфт, ки ба.
  
  
  "Хей бача, ту бало хуб лыжник. Pro?
  
  
  Ки ж, баъзан вай фикр польщенным, ҳарчанд кӯшиш муқобилат. "Не", - ҷавоб додам ман. "Ман танҳо отдыхаю".
  
  
  Рок-гурӯҳи дод таваққуфро, ки дар вақти дод беседу бештар терпимой. Баъд аз чанд дақиқа ба мо ҳамроҳ ду духтар, ду ҷавон, одетые дар стандартии даъвои саросари джинсов ва пӯст бо бахромой. Сипас вазъи муроҷиат бачаҳо, ки хуб медонистанд, ва вақте ки боз заиграла music, мо ҳашт нафар дар чунин бозӣ дар ду кресла, составленные ҷамъ. Вероника болтала бо дигарон, ки агар онҳо буданд, пир дӯстони худ, вале он поддерживала ман ба як сӯҳбати рӯ. Вай расслабленно откинулся пеш ва аз он ҷо риоя, вақте ки ман чизе мегуфтанд. Ман ба онҳо писаронатонро хуб молодыми одамон. Онҳо курилы чизе қавитар Кэмела ва, аз афташ, на возражали зидди хотири он буд асосии шумо.
  
  
  Вақти пролетело наменамояд, ва, иқрор шуд, ман фаҳмидам, ки шавковар аст,. Барои муддате вай ҳатто забывал назар аз Ҳенри дар дверях. Боре вай нигариста, соат. Буд, ездаҳ соат, ва ӯ фикр кардам, ое меарзад, ки мехостам ба он таваҷҷӯҳи Вероники. Аммо ман қарор додам, ки ин кор; Ман мехостам ба разыгрывать дахшатнок ва утаскивать вай аз мухлисони нав. Баъд аз чанд дақиқа ӯ засунула рукав ман офтоб ва худи посмотрела бедор.
  
  
  "Пойдем", - нармӣ гуфт вай; ӯ буд, то аз наздик ба ман, ки ман равшан шунидан ee, ee китфи гармӣ прижималось ба ман. Вай усмехнулся ва е назар хей ба чашмони. Вай поцеловала ман осон аст, вале бо безошибочным ваъдаи.
  
  
  Вақте ки мо буданд, дар бодрящем морозе, вай қатъ наздик "фордом". 'Ба куҷо?'
  
  
  "Фикр мекунам, хона". Вай мегӯяд, ин тасодуфӣ, балки бо явным сожалением.
  
  
  Вай огляделась. Ҳенри буд, дар он дида мешавад, вале он ҳанӯз ҳам боварӣ карда шуд, ки ӯ дар ҷое, ки поблизости.
  
  
  Ба вай гуфтам. - "Ва агар ман имконияти халос твоей сояи?"
  
  
  'Ки пас аз он?' Вай сидела наздик бо ман нигариста ба ман он қадар кушода сочными губами.
  
  
  "Мо метавонем рафта, бирав, дар ҷое ... на хона".
  
  
  Вай поцеловал ee, кӯшиш кунад, ки он осон, аммо вай даҳони ифтитоҳи он забон скользнул дар даҳони ман, навозиш бо ман ба забони.
  
  
  "Ба ҳар куҷо, масалан?" - шепотом аноби вай.
  
  
  "Хуб, ман як рақами бо нозанин навъи".
  
  
  Вай покачала сари. "Мо метавонем ба он ҷо рафтан; аз Ҳенри хоҳад мо ".
  
  
  Албатта, ӯ ҳақ буд. Аммо аз сабаби он, ки чӣ тавр ба он мақоми прижалось ба андешаи ман, ва он ба дасти обвились атрофи ман гардан, вай на буд, ки рафта Золушку хона.
  
  
  "Дар бораи..." Ман нигариста, роҳ, эҳсоси бештар расстроенным, аз он баргашта бо онҳо хорька, ки чӣ тавр наврас буд. "Шояд, мо оторвемся аз он".
  
  
  'Сипас?'
  
  
  Вай пожал плечами. "Мо метавонем ба истифода аз мошини на барои он, ки дар он аз сарзаминамон".
  
  
  Вай озорно ухмыльнулась, ва бо чунин выражением шахс вай дигар ба назар шестнадцатилетней.
  
  
  Вай, албатта, медонист роҳҳо, вале ман ҳалим мошин бо зимними шинами проходила повороты ва повороты бо бештари маневренностью аз бузургтарин Bentley. Дарҳол пас буред он свернул дар обсаженный дарахтон гузаргоҳи сарҳадии ва выключил брылев. Ва як лаҳза баъд аз Ҳенри дар ҳақиқат манучењр дасти ба "Бентли". Чун танҳо ӯ гузашт mimmo, Вероника обняла ман.
  
  
  "Успокойся", - гуфтам ман, ба нармӣ отталкивая вай. Вай выехал home роҳи сафар кард ва баръакс, ҳамон як роҳи, ки мо ехали, то дид дигар проселочную роҳ. Дар он на ҷойи амоч барф, вале дар барфи вай дид ду параллельные роҳрав. Вай аз паи онҳо то крутого буред, проехал бо ӯ қатъ зери дарахт бо. Мо буданд, дар як пеши бо залитым лунным светом overlooking бузург сафед луг, испещренный следами ҳайвоноти ваҳшӣ. "Овози акнун", - гуфтам ман.
  
  
  Чӣ тавр ман дур заподозрил, дар он чизе буд, ки зери толстым свитером. Ee соски ожили аз ман прикосновения, ва он корчилась ирина наздик бо ман бо дуо мехонад ва тихими криками. Вай даҳони уткнулся ман гардан; соқи буданд прижаты ба ман. "Ин бояд буд, ки рӯй", - пробормотала вай. Танҳо бисер баъдтар ман осенило ҳақиқӣ арзиши ин калима. Шахсан бартарӣ вай бузург кат барои закрытой дари худ, вале ман буд, ки ба истифода аз он дар максимуму. Вероника буд требовательной ва искусной, ва то даме ки мо мехост, ба ҷои он лабони ва дасти буданд, банд всякими чи бо застежками-молниями. Дар лунном партави он пӯст буд бледной ва сияющей ва сина буданд приподняты ба ман. Намедонам, ки чӣ тавр ба хей, идора халос узких лыжных штанов, вале вай ба ин кор, ва он гоҳ деҳот ба ман афтод, закинув пойҳои ман ба китфи. Ин аст, рӯй зуд - чуқур пурқудрати кашидани покачивание он буд, рывки вай бадан боло-поен. Вай запрокинула сари закрыла чашм ва идонаро даҳони дар беззвучном крике экстаза. Вақте, ки вай омад, ба вай дароз ва хитро стонала ва прижимала нохунҳо ба ман шее. Сипас вай низ гузорем, фуҷур ва Вероника стонала боз ва боз: "Оҳ.. уми.. уми..".
  
  
  Ӯ буд, ки қариб скромной ва отстраненной, ки боз оделась. 'Ки ҳоло соат?' - оживленно аноби вай.
  
  
  Вай нигариста, соат. "Чанд дақиқа аввал".
  
  
  "Эй Худованд, ту бояд ба худ меронем ба ман хона". Вай застегнула молнию худ эластичных штанах ва натянула убуру тавассути сари.
  
  
  "Хуб аст, Cinderella", - гуфтам ман. Ростқавлона гап дар он буд, каме хиҷолат: ба ман маъқул нест, ки чунин вазъият, ташаккур, хонум, ҳатто дар припаркованной бошад.
  
  
  Вале Вероника ҳатто попросила сигарету. Вақте ки вай, дилам, вай обеспокоенно нахмурилась, ва ин баени тағйир наефтааст, то ки мо добрались то баромадан, ки ҳамзамон ба съемному хона вай отчима.
  
  
  "Метавонад, беҳтар мебуд, агар ту позволишь ман ба роҳ дур аз ин ҷо", - гуфт вай. Ӯ дар ҷавоб гуфт; ба Он як каме аз як зол ба худ на камтар аз нах. Вай танҳо сафар кард.
  
  
  Наздик ба баланд железным забором дар стоны находилось аст, ки имконпазир буд, даъват танҳо сторожкой. Пеш аз ӯ истода нафар дар шубе, ва буд, хуб аен аст, ки ego дробовик. Ва дар канори буд припаркован Бентли.
  
  
  Вероника схватила ман дар дасти. "На то абад, Ник ..."
  
  
  "Ман танҳо отвезу туро ба хона гаронбаҳо ман худ".
  
  
  "Маро бубахш", - пробормотала вай.
  
  
  Вай нигариста, нах. 'Чаро?'
  
  
  "Зеро ки ман аз барвақт дар он аст, то ... то таъљилан".
  
  
  'Ва низ?' - гуфтам ман, пожав плечами.
  
  
  "Мефаҳмед, ин чертова нисфи шаб".
  
  
  "Не, вай ин мебинам". - Ман притормозил.
  
  
  "Гӯш кунед, волидони ман... ман дар назар дорам, онҳо маро озод кардаанд, балки ба аҳде, ки мо қарор додем, ки... хайр, вай бояд дар хона ба нисфи шаб. Шумо дарк мекунед?'
  
  
  "Ман фикр кардам, ту бист як аст". Агар дар ман голосе сарказм буд, пас аз он сабаб аст, ки ман кӯшиш кардам, ки ҳамлаҳои ego.
  
  
  Аз нах хватило приличия ҳар сол. "Ки кист, ин маҳз ҳамин тавр. Ман зудтар деҳост, ва фармоишии не ... инро гир! Онҳо бештар е камтар опекают ман. Ман дар назар дорам, ки онҳо дод он психиатра изҳор дошт, ки ман тамоман компетентен, мефаҳмед? Ва агар ман корро чизе, ки онҳо мегӯянд, онҳо метавонанд аз нав кишту ман дар зиндон аст ".
  
  
  'Ое?'
  
  
  "Ман мехостам, ки ин сухан". Вай гуфта мешавад ором. "Ман кӯҳпора дар ин хона, ва он гоҳ... он гоҳ бекор кардани. Умуман буд, ки сабабҳои он. Вай...
  
  
  ... Дари "Бентли" аз зловещим пахта захлопнулась. Ҳенри чӣ ваҳй ба мошини ман, ҳамчун бузургтарин кӯҳи.
  
  
  Вероника идонаро дари сбоку, пас наклонилась ҷудо ва зуд засунула забон ман дар гӯш. "Ман позвоню ту фардо", - прошептала он берун.
  
  
  Вай низ буд, то берун, вале аз Ҳенри прислонился ба ман як рӯз, он шахс упало дар тирезаи кушода, ба монанди перезревшая моҳ.
  
  
  "Ое шумо як даҳ сония ба развернуться ва аз байн", - прохрипел ӯ.
  
  
  Дар сурати дигар, дар дигар ҳолат он мебуд бросился атрофи мошинҳо ва мурғоб эму душвор ба даст маро тарк. Вале ман дидам, ки чӣ гуна Вероника аллакай покорно сидела дар заднем курсии "бентли", ва соат дар меховой куртке чӣ ваҳй ба ман бо ружьем наготове.
  
  
  Фикр мекунам, ки он метавонист барои мубориза бо онҳо ду; дар баъзе маънои он ман кор. Вале, чунин ба назар мерасад, буд, ки махсус ба маънои сар драку аз сумасшедшей сарватманд духтарон, ки дар он, эҳтимол, участвовала мебуд ва маҳаллӣ пулис - зеро, агар он ба ҷанг бо ин ду, савганд ба ин замон, вақте, ки мо анҷом, эҳтимол мехоҳам, ки смертельные ҳодисаҳои. Ҳенри буд, хеле бузург, ки бо он ӯҳдаи, ки нанеся смертельных punches худ, бо онҳо он қадар хуб управлялся, ва, ки чӣ гуна онро мефаҳмам, ҳар шахсе, ки ҳамлаҳои ман бо дробовиком, инчунин ҳалокшуда доранд не.
  
  
  Аз ин рӯ, вай закрыл тирезаи то онҳо хорька, то ин гиганту на барои нусха истироҳат, љойгир кардани мошини задним рафти корҳои омодагӣ ва оғози доштан зарур. Аммо вақте ки ба он фуруд омад, ба переместиться пеш, вай шунид хушк смешок, ки, аз афташ, раздался бо аз пушти курсии Bentley. Ин буд, ки ое Вероника; ин ба таври возеҳу равшан мард садои. Сипас вай шунид невнятное бормотание ҳамон овоз, ки безошибочно худро тамом ибораи дигар "Ник Картер".
  
  
  Ба ман ин тамоман на нравилось. Дар Вестбуше он нест, истифода бурда худро ба ин ному насаб. Вай ҳеҷ гоҳ ин корро, вақте ки ҳастам дар рухсатӣ будани корманд.
  
  
  Боби дуюм
  
  
  Вай ба нақша гирифта буд, ки барои баргаштан ба Вашингтон рӯзи дигар, вале ҳеҷ буд, то ин корро. Аз ин рў, вақте ки Вероника нест, ӯ даъват ба ман буд, нетрудно ба нақл нест, худ мондан боз каме. Дар аввали рӯз - ба ҳар ҳол дожидаясь занги - ман буд дар қариб заброшенном даромадгоҳ лижет ба шоми.
  
  
  "Барои имрӯз кофист?" - гуфтам ман Дреды.
  
  
  'Бале.' Вай рассеянно выпил худро гарм ҷоиз нест ва дар назар дари вестибюля. Дар охир, он сол бар он шањодат медињанд, ки ҷавон бармен thoughtfully назар дар ман, ва қарор додам, ки ман бояд, ки ба бозӣ нақши худро дар ҳар дуи охири. "Оҳ духтар", - оғоз ман.
  
  
  Дреды гуфт, ухмыляясь. "Ин малламуй?"
  
  
  'Бале. Он қисми ин ҷо чӣ меравад?
  
  
  "Дида чанд маротиба. Дар охир якчанд рўз.
  
  
  - Аммо қисми ое вай приходила барои ин? Пеш аз он, ки ман аз он мулоқот?
  
  
  "Эй худо, нест. Вай, вайро танҳо чанд шаб пеш ".
  
  
  Вай улыбнулся. "Ва ба таври дигар, ман фикр мекунам он мебуд, мушоҳида кардам, ки туро".
  
  
  "Хайр, медонӣ, ки Лақаби".
  
  
  "Ман фикр кардам, вай приезжала ин ҷо қариб як моҳ".
  
  
  Дреды қатъиян покачал сари. 'Не, ин тавр намешавад. Ду, метавонад, дар се рӯз то позавчерашнего рӯз. Чӣ тавр гузашт?'
  
  
  Ман дар ҷавоб. Ин ба он низ интизор набудам. Ӯ танҳо усмехнулся ва баъзеи ман мешавад mug, ба пухтан нав нушокї,.
  
  
  Муддате баъд, аввали бегоҳ, он буд, ки ба ҳуҷраи худ ва мехост, ки беҳтарин самт то фурудгоҳ Бостона, ки вай метавонист пересесть дар Вашингтон, ки зазвонил телефон.
  
  
  Вай медонист, ки ин Вероника, ҳанӯз пеш аз он, ки гирифта трубку. 'Hi?'
  
  
  'Ник?' Вай овози буд напряженным ва хомӯш.
  
  
  'Бале.'
  
  
  "Ту ба ман лозим аст."
  
  
  "Ин хуб аст, гаронбаҳо ман худ".
  
  
  "Ман дар назар дорам, ки ту ба ман лозим аст ..."
  
  
  "Ое ту медонӣ, ки вай".
  
  
  'Шумо ба ақл дарнамеебед!' Хей, идора всхлипнуть, ки густариши овоз.
  
  
  "Он гоҳ объясни ман ин аст". Вай низ меҳмонхонаи ee, вале намехостам, ки ин нишон.
  
  
  "Онҳо ба зудӣ, ва... дар бораи Ник, ба ман!"
  
  
  "Кадом душвориҳо?"
  
  
  Ҳей, агар ман выберусь аз ин ҷо имшаб, онҳо задан ин боз. Онҳо запирают ман! Дар бораи Ник, вытащи маро аз ин ҷо, то ки онҳо... -
  
  
  Вай овози буд прерван решительным щелчком чубуќ.
  
  
  Он нест, дар бораи, кладя трубку. Phone ширкати мо отключила; ин буд, ки касе аз хона барои баланд девор.
  
  
  Вай колебался чанд mins, вале дар ҳақиқат сомневался дар он аст, ки хоҳам. Нуждающиеся дар кўмак ба хонумҳо нест, ки тамоман ба ман ихтисос, вале ин сохта буд, ба ман бештар аз он меҳмонхона. Баъд аз чанд сония вай алоќаи Хьюго атрофи худ чемодана ва гузошта марговар тези стилет дар ножны худ оид ба дасти. Сипас шла Вильгельмина, аз ман "Люгер" дар сабук наплечной кобуре. Зери нейлоновой курткой, ки ӯ бар болои офтоб, он выпирала. Аз эҳтимол дур аст, ки ман бояд чӣ гуна дар атрофи ин ду навъи яроқ, аммо то даме ки вай буд, то анчом дар ин духтаре аз хона, шуд, девона нест готовиться ба бадтар.
  
  
  Вечерние лыжники ҷамъ омада, дар приподнятом кайфияти ба низинных равнинах склонов. Вай поднялся дар кресельном подъемнике дар оғози дуюми ошенаи, бар освещенной площадкой. Бештар кас буд; подо ман дар лунном партави хушхӯю сиял барф. Вай натянул дар сари черную шерстяную ниқоби бо он сӯрохиҳои гуногунро барои чашм ва rta. Метавонад, сафед ниқоб буд, шояд беҳтар аст, вале он на шталь ee ҷустуҷӯ. Ғайр аз ин, вай сомневался, ки ман метавонам ҳатто наменамояд проскользнуть дар камуфляже дар ин васеъи снежному полю, бо лунным светом ва прожекторами дар стоны атрофи хона аст,.
  
  
  Вай спустился, прокладывал худ роҳи чап ва суст кард, бодиққат контролируемые повороты, то саросари девор. Вай монд аз дарахтон, е назар ба ин ҷо. Дур дар поен буданд дарвозаи ва дар назди хона истода буд, соат ба соат, ки пас ва дар он буд, ки дасти худ, то гарм шавед. Буд, ягон муассисаҳои ед, ое деворҳои дигар часовые е не, аз ин рӯ, он аст, ҳатто кӯшиш мекунам, ки ин корро. Дар байни чизҳои дигар, бе ягон шубҳа, буд электрическая ҳушдор, ва ман буд, вақти бодиққат омӯхтани ин штопора.
  
  
  Аз тарафи тамошо ним соат он омадаам, то дарк мекунанд, ки у ворот маблағи он танҳо як соат; чунин ба Назар мерасад, онро мо бо хема на гуфтугӯ, ва ҷои ҳеҷ буд, ҳеҷ следов мошинҳо.
  
  
  Сахт толкнув дубинки, вай спустился бо пологого склона. Выйдя аз дарахтон, ки ба вай эҳье лыжи, замахал дасти худ ва издал приглушенный дуъояшон. Вай умедвор буд, ки ба эҷоди удачную иммитацию лыжника, ки гум назорати худ ҳаракатҳои аст. Вай поскользнулся ва споткнувшись, направился ба гауптвахта. Сипас свернул он, аен аст, ки суръати equipoise, ва бросился откровенные k стонать. Незадолго пеш аз он, ки ман добрался он ҷо рафта,, он як каме свернул ба бархӯрди буд, ки чунин қавӣ, чӣ тавр ба назар менамуд. Вай афтод, беспомощно дергая, то, крича:
  
  
  "Дар бораи худо, дар бораи худо, дар бораи эй худо!"
  
  
  Сипас вай громко застонал, iso тамоми қувват кӯшиш мекунам, ки қием ва аз нав афтод. 'Муайян ба ман!' Вай слабо застонал. Соат ман мушоҳида кардам. Бо ружьем наготове, он кард, ки чанд қадам ба ман, пас заколебался.
  
  
  Вай боз застонал.
  
  
  Соат давида рафтам ба ман бо барфи. Вай ҷони худро фидо неподвижно, мунтазир аст, ки он ҷо ба ман. Буд, муҳим аст, ки бифаҳмем, дар ҳақиқат, ое ӯ яке. Вале чунин ба назар мерасад, ки ego не заботит ҳеҷ чиз, ғайр аз ман. Он чӣ ваҳй, қатъ ва имкон дод ружью повиснуть дар дасташ.
  
  
  "Ту бо тартиби мужик?"
  
  
  Ин буд, беақл штопора, аммо вай дар ҷавоб гуфт.
  
  
  "Ман фикр мекунам, ки пора лодыжку", - стиснул вай дандон. 'Оҳ, ҳа?'
  
  
  "Агар шумо метавонед ба ман кӯмак даст ..." - вай дамида то беспомощным, ки чӣ тавр ин мумкин буд.
  
  
  Соат покачал сари. "Ман духтур, чувак".
  
  
  "Хуб, ту оставишь ман овоздиҳӣ ҳамин тавр?"
  
  
  Ӯ сомневался. "Ту набояд буд, дар ин ҷо кататься дар шаҳри ваҳдат, чувак. Ин горнолыжный склон ".
  
  
  "Гӯе ман намедонам! Вай танҳо метавонад нигоҳ ин проклятые лыжи дар самти дуруст аст ".
  
  
  "Хайр ..." Соат чӣ ваҳй лижет.
  
  
  "Шумо метавонед занг лыжный домик?" - умоляюще гуфтам ман. 'Дар меҳмонхонаи? Пас, метавонад, ки омада доктор?
  
  
  "Ман шумо мефахмед кӯмак ба ту қием, чувак, вале ман наметавонам дод ба ту телефон". Ӯ қайд кард, ки сари ҷудо гауптвахты. "Нест, телефон, танҳо пайванди бо хона".
  
  
  Хуб, - гуфт вай ба худаш ва баргузор аз ӯ буд, ба дасти. Ба вай имкон дод эму схватить маро барои запястье, пас баъзеи ego ва потянул ба пеш, ба воситаи сари ман. Вай перекатился бо ӯ дилам ва дар мавриди эму дар сандуқе. Пеш аз ӯ фаҳмидам, ки рӯй медиҳад, он вырвал винтовку оид ба ego дасти ва прижал мағзи сар ба ego дар гӯши.
  
  
  "Як садо, як ҳаракати, - прорычал ман, ва онҳо бояд ба ҷое дар Ню-Гэмпшир пайдо дуюм нисфи твоей сари ". Ӯ двигался, вале таҳти ман коленом дрожал, мисли харгӯш в ловушке.
  
  
  'Девори. Ба монанди он мекушояд? '
  
  
  Ӯ гуфт, ва ҳангоме ки аз он ткнул ego стволом винтовки, ӯ фаҳмонд, ки чӣ тавр андохта ҳушдор, агар ду калиди повернуты нест, дуруст тартиб. Вай вынул калидҳои оид ба ego кармана ва имкон дод эму қием. Бо hoodie шубы ego дар як тараф вай, зашагал бо ӯ ба тоҷикистон надорад. Вай нигариста, телефон дар гауптвахта, ва қарор додам, ки на ламс ego; агар выдерну ego ба воситаи деворҳои, метавонад прозвучать сигнал изтироб ...
  
  
  Хоаг мерафтанд замкам ворот; Ӯ фармуд, часовому кушодани ih. Ӯ колебался, вале вақте, ки нишон дод вай эму ангушти худро дар спусковом крючке, ӯ повернул калидҳои дуруст тартиб. Сипас, он имкон медиҳад, ки прикладу ружья ба замин, ки дар он череп, затащил дар караулку ва проскользнул тавассути дарвозаи кушода.
  
  
  Роҳ вилась тавассути заросли баланди сосен, закрывающих моҳ. Барф буд, расчищен, то ки буданд, намоен бетонӣ плитаҳо аз стыками залитыми гудроном. Вай бодиққат рафт подъездной дорожке, ки отрывая назар аз далеких огней зиеди хона. Вай ба хотир, ки чӣ тавр Вероника гуфта мешавад, ки дар бораи "мерзких ловушках", ва сопротивлялся порыву нырнуть дар сояи оид ба ҳарду ҷониб. Сипас подо ман рухнула подъездная дорожка.
  
  
  Камтар аз ҳама шумо онро интизор, ки бештари бетонӣ пешакњ тарк хоҳад кард дар зери шумо, ҳамчун нить качелей, вале ин рӯй дод. Ногаҳон ба вай соскользнул дар кромешную тьму, ки дар силах никак худ нигоҳ доранд.
  
  
  Нур буд, тамоман, гирди ман буд, танҳо сард сырость. Вай, баргузор дасти нащупал сангҳо дар ду тарафи он нақшу. Ин буд, ки доираи васеи нақби, ва павлус зери поям буд грязным. Дар ҷое, ки пеши ман раздался стойкий пронзительный садои. Ман рафт дар самти садо; он чизе, ки ман метавонист.
  
  
  Лой, е чизе дар ин гуна худро, шуд, ман бо щиколотку, вақте ки вай добрался то ҳам охири нақби. То абад ман буд, луқо, дар атрофи толстых лавҳаи. Вай на кӯшиш мекунам, ки кушодани он. Вай боварӣ карда шуд, ки касе меояд ҳар сол барои ман.
  
  
  Луқо открывался дароз. Дар ҳамин ҳол, вай рафта, дар нақби, пригнувшись пурра dark, нигариста, ба ҳар ду тараф. Ҳеҷ кас подходил аз ҷониби обрушившейся бетонной судї, аз ин рӯ, вай қарор кард, ки ин кор часового - хизмат ба ин сӯ.
  
  
  Ва он гоҳ зоҳир сергей. Дар кушода луқо спускалась веревочная нардбоне.
  
  
  Вақте ки вай панцирь масири побега, ман дар дасташ буд Вильгельмина. Тавассути сӯрох буд, дида шахсоне, вале ман буд, омода барои тир дар ҳамаи, ки появлялось.
  
  
  Вай бо мушкилӣ рушд мекунанд поднялся болохона, пас, чӣ ба ман лозим буд, нигоҳ "Люгер" наготове, ва аввалин чизе, ки ман дидам, буд, ки шахсе Вероники. Вай смеялась.
  
  
  Сипас вай дид стоящего ҳамроҳи вай як мард, ки қариб нест улыбался, вале ҳадди ақал, улыбался акнун, ки худи буд, хеле хуб аст.
  
  
  "Салом, Лақаби", - гуфт мард.
  
  
  Вай дониш ego. Ego звали Hock, ӯ ба ман раҳбари он каме нест, застрелил ego дар ҷои.
  
  
  
  Боби 3
  
  
  
  
  Довуд Hock - мард сол панҷоҳ е шаст - ҳеҷ кас намедонад албатта бо редкими седыми мӯй ва суровым шахси священника Нав Англия. Ego шведов асосан бо профессорского твида, вале незажженная сигара, ки ӯ одатан жует, аҳамияти эму навъ пожилого ходими давлати. Кӯтоҳ гуфт, Hock - шахсе, ки нелегко тазод - ба ҳеҷ ваҷҳ.
  
  
  "Шумо ба зудӣ тир дар атрофи ин донагӣ?" - оромона пурсид ӯ, ишора кард, ки Вильгельмину. "Агар нест,, убери он".
  
  
  Вай ин корро кард. - "Ки фармоишии не инро гир, чӣ воқеа рӯй медиҳад?" Ego тонкогубый даҳони скривился. "Аз ту буд, қариб сӣ сония, Ник; ту аллакай бояд буд, ин ақл ".
  
  
  Метавонад, вале на он кадар. "Вероника, - ман нигариста, духтаре, - он касе, ки дар атрофи мо?"
  
  
  Хоук гуфт. "Ученица, вале ба назар мерасад, ки нах ҳама чиз хуб аст".
  
  
  Вай аз ҳуҷра шуд; книжные шкафҳо, ҷевонҳо ва пурдарахт торик-сурх қолинҳо. Windows отсутствовали. Вай оғоз ба он дарк мекунанд.
  
  
  "Пас, он аст, мо ба маркази таълимии".
  
  
  Хоук гуфт. 'Охирин. Дар омади гап, дар бораи гузашта, соҳиби ҳақиқии Вероника ҳақ буд; ӯ буд, бутлегером ва баъдтар шталь калон контрабандистом меборад. Агар шумо кӯшиш перелезть тавассути девор, оҳан-хушаи вылетели мебуд ва пробили ҷисми худ,. Он хурсандам, ки туро хватило хотир ба воситаи дарвоза. Ва дар омади гап, прыгающие минањо дар ҳама ҷо, дар ҳар ду тараф аз проезжей қисми ".
  
  
  Вай медонист, ки он чӣ буд: дастгоҳи приводимые дар ҳаракати қадам, заставляющие ih якчанд пойҳои ррссрс боло ва взрываться дар ҳаво, бо фиристодани смертоносный шаҳр дар ҳамаи самтҳои.
  
  
  "Шумо ҳатман аз даст ин ҷо бисер шогирдони", - мушоҳида кардам ман. Хоук покачал сари. "То ки ба мо як. Прыгающие минањо заряжены пурра, ва мо танҳо дар мардуми мо нест, кӯшиш перелезть тавассути девор. Чун ту медонӣ, Ник, деворҳои одатан беҳтарин роҳи ворид бодиққат охраняемый хона.
  
  
  Вай гуфт.
  
  
  "Инак, имрӯз шумо хеле хуб баромад намуданд. Мо бар ин медињанд ".
  
  
  Ин буд, ки дар хона. Дар хона бо чунин тадбирњои амният дар ҳама ҷо бояд телевизионӣ мониторҳо.
  
  
  "Хуб аст, ки шумо гуфтед часового", - гуфт Хоук.
  
  
  "Чӣ мешавад, агар вай мехост?"
  
  
  "Мо мебуд қатъ ту, Ник. У ворот як громкоговоритель, ва он мебуд, дар вақти обширной кишвар, шумо ба тартиби.
  
  
  "Ту умедвор буд дар он."
  
  
  Хоук самодовольно гуфт, ва ман медонистам, ки дар он ҳуқуқи.
  
  
  "Хуб, акнун шумо дар ин ҷо", - гуфт ӯ. "Биеед бигардед ба парванда."
  
  
  Аз он лаҳза, ки чӣ тавр ба он ego, дидам, вай, фаҳмидам, ки дар ин овоздиҳӣ-овоздиҳӣ рӯй медиҳад. Ба он хотир, ки маҳз Хоук пешниҳод намуд, ки ба ман ҳамчун ҷои истироҳат Вестбуш.
  
  
  Вероника встала. Дар он буд, брючный даъвои он мӯи ҷамъ шуданд, дар шиньон дар затылке, ва он назар - хуб, метавон гуфт, ки дар чанд сол калонтар аз шонздаҳ. Вай чашмони нест, маро, ба ман, вале ман онро дида сурх қабоҳаткор он щеках.
  
  
  Ястреб чизе нагуфт, то даме ки вай берун ба воситаи хуҷраҳо. Сипас ӯ наклонился пеш дар кожаном кресле, сцепив дасти якҷоя ва гузоштани локти афтод.
  
  
  "Касе, ки дар Вестбуше медонад, ки шумо, Ник?"
  
  
  Вай покачал сари. 'Ҳеҷ кас. Номи ман Ник Уолтон. Ягона шахсе, ки бо вай гуфтугӯ - ба ғайр аз Вероники - ин бармен дар меҳмонхона. Боре ӯ аз ман пурсид: дар бораи ин, ва ба вай назвался эму ин ном ва гуфт, ки занимаюсь байналмилалии сармоягузории ".
  
  
  'Хуб. Шумо метавонед бо истифода аз ин ном дар Doublé Cay ".
  
  
  Вай ҳаргиз шунидам, ки дар бораи Дубле-Кей.
  
  
  "Он, ки ҳамсарон дар ҷазираҳои хурд дар Багамах", - шарҳ Хоук. "Як пурра развитый - он ҷо як меҳмонхонаи нав ва кӯҳна номҳои, ки ин ҷо буданд, аз оғози асри. Дар дигар ҷазираи месозанд бештар меҳмонхонаҳо ва bridge, соединяющий ҷазира ".
  
  
  Вай интизори он буд, ки ӯ ба эмомалӣ. Ва, одатан, ӯ бар ба дигар мавзӯъ.
  
  
  "Ман муҳайе кардаем, ки ин чорабинӣ барои ту аст, зеро ки ба ман лозим буд, ба худ бовар мекунонад, ки дар чанд чиз, Лақаби".
  
  
  'Бале.' - Ман буд, ки агенти бо AX кофӣ дароз аст, то бо он чӣ кард коргардон. Мо буданд, ба мо CIA, ба мо FBI, ва шумо шояд, ҳатто шояд номи мо чизе миена. Мо танҳо вуҷуд доштанд, як гурӯҳи хурди спецагентов, ки он чиро, ки ҳеҷ кас дар хукумати ҳеҷ гоҳ фикр мекарданд, ҳатто, ва Hock ҳамзамон мешавад. Ego њамсояњо дар Джорджтауне фикр мекарданд, ки ӯ президенти малоизвестного фонди.
  
  
  "Пеш аз ҳама, - гуфт ӯ, - вставал штопора дар бораи он, ки поладить бо молодыми мардум бо мӯи дароз доранд, мӯй. Вероника ба ман гуфт, ки "аксбардорӣ олиҷаноб нозил шудааст" ту буд, тӯҳфаи крутым ".
  
  
  Буд, ки ба табассум. 'Хуб.'
  
  
  "Ва он гоҳ ба миен омадааст, ки масъала ба ин қалъа. Ин буд, нетолько, рост аст? Вале шумо ин корро. Ман буданд, шубҳа, Ник.
  
  
  Вай яростно нигоње; он буд, ҳуқуқ, то бо ман гап.
  
  
  "Хуб, хуб аст", - таъљилан суханро Хоук. "Шумо гузашт ҳам аз хамир, ва акнун рафта минбаъдаи. Дабл-Кей, Ник. Ва Грейди Ингерсолл.
  
  
  Ин буд, ки зарбаи нақл. Грэди Ингерсолл буд, шояд, аз ҳама бой инсон дар ҷаҳон, миллиардером дар синни тақрибан панҷоҳ сол, ки дар солҳои охир шталь затворником.
  
  
  Вай, интизор то Хоук двинется минбаъдаи.
  
  
  - Грэди Ингерсолл, - прогудел Хоук, ки гӯе хонда аз папкам, дар ҳоле, ки пеш аз ӯ чизе набуд, - ego синну соли панҷоҳ ҳафт, панҷ пойҳои ҳашт инч, тақрибан номерам мино. Дорои шаш гуна, асосан кинозвезд. Дод, ки вазъ дар ширкати сохтмонии падари худ, ки ҳамон оғоз дар охири 1930-ум. Тақрибан мегӯям, спекулянт. Ego ҷамъият дошт, ки бо судоходными ширкатҳои, производили рафтанаш, зернохранилища, нефтепроводы - эй худо, ин нафар ҳатто зарабатывал пул ба истеҳсоли филмҳои. Пилотировал бомбардировщик дар ҳоле ки аз оғози ҷанги дуюми ҷаҳонӣ, ду бор буд, ки мухтасар аз болои Олмон, як маротиба сбежал, балки оғози дуюм маротиба буд ва ривоятҳо дар лагери барои аскар дар ҳарду охири ҷанг. Имрӯз он аст, ки сармоягузор дар бисере аз ширкатҳои - калон аз тарафи сармоягузор, ки дар бисере аз мавридҳо маънои онро дорад, ки дар он доминирующий таваҷҷӯҳи ".
  
  
  Ҳамаи ин вай медонист, ки дар бораи Грейди Ингерсолле... Чанд сол пеш ӯ удалился дар отдаленный район Ню мексика расид - аз ҳама маъруф отшельник таърих. Дар ин рӯз ҳеҷ кас ба дида, ego, ба истиснои ego "қасри стражи" аз суровых мард, ки буданд, ego ягона ҳидоят контактом бо олами беруна.
  
  
  "Ego охирин сармоягузорӣ, - идома дод Ястреб, - буд, дар аэрокосмической ширкати Ниҳоии Dynamics. Ингерсолл соҳиби аксари саҳмияҳо, пас ӯ шаҳид. Ва аз ин Ника, Пентагон ва Сафед хонаи грызут нохунҳо ".
  
  
  'Ки ту имеешь дар назар доред?'
  
  
  Хоук тира аст, улыбнулся. "Вақте ба ҳокимият омад ширкати Ingersoll, Ниҳоии Dynamics вносила охир ранҷе, ки дар баландтарин мураккаб системаи пулемет ракет бо ягон изобретенных. Кӯтоҳ гуфт, ӯ метавонад ба омӯхтани мавзеъ, дар поен ва корректировать қурби мушакҳои дар роҳи аз ҳама точностью, аз он метавонист ба кор пилот-нафар; он метавонад обнаруживать мушакҳои-перехватчики ва тир аз онҳо бо воситаҳои ҳифзи. Вале аз ҳама дастоварди назаррас он аст, ки дастгоҳ метавонад ба муайян намудани таъсири қаблӣ ракет ва сипас ба парвоз тир второстепенным е ҳатто третичным бошад ".
  
  
  "Ба ибораи дигар, - гуфтам ман, - ин дурўғи метавонад ба амалан чизе, ки метавонад ба инсон-пилот".
  
  
  'Ва бештар. Ин сеюм қобилияти, ки машғул месозад ego бебаҳо. Дар рӯзҳои мо бисер мегӯянд, ки дар бораи излишествах - чанд маротиба мо метавонем хосташон, Русия е Чин бо кортҳои, нисбат ба он чӣ қадар вақт онҳо метавонанд хосташон, мо бо корт. Вале бо ин таҷҳизоти зиед зарур нест, кор панҷ е шаш ҳастаӣ боеголовок оид ба як, ва ӯ ба ҳамин мақсад; бор аввал завершит рисолати худро дигар метавонанд нацеливаться ба дигар мақсадҳо. Пас, шумо метавонед тасаввур кунед, ки ин системаи пулемет хоњад барои бештар заиф қувват ".
  
  
  Вай, албатта, то худ ин пешниҳод намояд. Танҳо Иелоти Муттаҳидаи амрико ва Советский Иттиҳоди обладали ядроӣ мощью, ки барои нобуд кардани як қисми зиеди ҷаҳон, балки дастгоҳи Ниҳоии Dynamics имкон медиҳад, ки ҳар нисбатан пешрафтаи ин кишвар - ба мисли Чин - расидан ба ядерного рисует, ҳатто агар он обладала танҳо як ҳиссаи энергияи ядроӣ. шумораи ракет.
  
  
  Њољат ба гуфтан нест, ки дастгоҳ аст, комилан секретным ва назорат бо риояи строжайших чораҳои амниятӣ. Дар айни замон ба он даъват "Дрикоппер", ки умуман безумное номи ".
  
  
  "Пешниҳоди ман ин аст, ҷаноб, Вашингтон нигарон аст причастностью Ингерсолла ба ин".
  
  
  'Маҳз. Грэди Ингерсолл барангехт, дар Дубле-Кей қариб як сол пеш. Ӯ соҳиби як островками, ва яке аз ego ширкатҳои ih инкишоф. Ингерсолл зиндагӣ дар меҳмонхонаи кӯҳна, ки дар бораи он ба вай мегуфт... - Хоук қатъ ва чӣ ваҳй ба особенных старомодному мизи. Ӯ гирифта, свернутую корт ва пурдарахт қаҳваранг конверт, пас поманил маро ба мизи ва развернул намоед. Ду островка доштанд шакли гурда бо широкими изогнутыми бухтами, обращенными ҳамдигар ба якдигар. Дар аэрофотоснимке буданд, намоен корҳои сохтмонӣ дар як ҷо дар атрофи ду ҷазираҳои, аст, ки мисли ман гуфт Хоук, даъват Ҷазираи Кардани суд. Дар дигар называемом Ҷазираи Қиемат, менамуд ва васеъ гостиничный маҷмааи бо ҳавзи кӯдакон, теннисными кортами ва полем голф. Наздик ба як ҳавзи, ба вуқӯъ намоен сквозь қабати пальмы ва дигар растительность, буд, набросок боз як бинои наздик ба даври лагуной.
  
  
  "Ин меҳмонхонаи" Дублон ", - гуфт Ястреб, ишора кард, ки қариб скрытую сохтори. "Вай отделена аз боқимондаи ҷазира девор ва оборудована ҳабсҳои сабтҳои электронӣ бо таҷҳизот ва мусаллаҳи нигаҳдорӣ мешавад. Ингерсолл намояд, барои ин девор, ки добрался то Дубле-Кей, ва дигар показывается ".
  
  
  "Ягон кас ягон бор дар дохили буд?"
  
  
  "Ман даст ба ин воситаи як дақиқа. Муҳим он аст, ки барои ҳамаи ин вақт Ингерсолла шахсан ҳеҷ кас дида, ба ғайр аз гурӯҳи ego ердамчиен. Ва ин боз як баҳона барои изтироб ".
  
  
  Вай на перебивал ego шудааст.
  
  
  "Дар давоми соли гузашта, - идома дод Ястреб, - ego ердамчиен монд як дигар. Ҳамаи гузашта еварони буданд, аз чил то панҷоҳ, асосан мардон, ки бо назардошти мансабҳои роҳбарикунанда дар ширкатҳои бима Ингерсолла. Вале на бештар. Дар ин бора ih шестеро, ҳамаи ҷавонон, аз афташ, бист сол, бо мӯи дароз доранд, мӯй. Яке дар атрофи онҳо ҳастанд - ба зан. Вай шунидам, красавица. Вай ба таври худкор усмехнулся ва гуноҳони худ боссу идома диҳанд.
  
  
  "Дар ҳоле ки ҳамаи онҳо назар американцами, онҳо як шиноснома чанд кишвари Аврупо ва Латинской Америк. То даме ки мо муяссар гардид, ки ин е он пешниҳод ба онҳо, вале, аз тарафи дигар, маълумот дар бораи онҳо кам ".
  
  
  Hock царакат дар атрофи қаҳваранг лифофа ним даҳҳо нозук феҳристҳо ва баргузор ман. Вай пролистал ih ва сфокусировался ба хабарнигори 18 x 24 дар коргузории. Панҷ похожих дӯсти дигар ҷавонон - чор малламуй ва яке аз темными мӯй, - ва эффектно зебо темноволосая зан. Дар охир ба вай гуфт бе энтузиазма: "Фикр мекунам, вай мефаҳмам, некӯтар аст ва ҳамаи меравад. Шумо мехоҳед, ки ба ин мардум ҳоло ".
  
  
  "Хеле бештар аз ин. Ин мардони ҷавон - мо даъват ih "маҳрамона шестеркой" - ягона чизе, ки дорои робитаи мустақим бо Ингерсоллом. Дар бораи ӯ дар ҳақиқат звонит директорам худ ширкатҳои гуногун ва медиҳад, ин аст, бештар е камтар мунтазам, ва дигар зарар бинанд дида, ego...
  
  
  - Вале шумо танҳо гуфтанд, ки... -
  
  
  Хоук боло дасти. 'Ором. Дар чанд моҳи охир Ингерсолл аљиб табдил доброжелательного соҳиби ҳақиқии. Ту метавонист низ ба ин мегӯянд. Шумораи зиеди ҷавонон останавливаются дар меҳмонхона Doublé Cay наздик Doubloon, ки меҳнатиеро ҷалб мекунанд, хеле паст будани тарифҳои барои ҷавонон, ки чӣ тавр онҳо ин меноманд. Қисми еварони Ингерсолла интихоб хоҷагидоре, ки барои даъват ih дар дохили деворҳои оид ба yahoo, ки гӯе э-э ... манъ карда нашуда бошад. Ба меҳмонон подают беҳтарин марихуана ва омадаанд, нӯшокиҳои ва мусиқӣ, инчунин иҷозат дода мешавад, ки рафтан шиноварӣ дар лагуне. Шумо ба худ тасаввур карда метавонед, ки дар атрофи ин получится. Ва овози меояд кульминация: вақт аз вақт дар саҳнаи пайдо мешавад Ингерсолл. Ӯ аз он ба маблағи як навъ балконе барои толстой стеклянной перегородкой, хостем, худ ба меҳмонон тавассути громкоговоритель - ва қисми кадом як дар атрофи духтарон, то он лоиҳаҳое, ego шахсан ".
  
  
  Ростқавлона гап, ман ин показалось оқилона. Дар охир, метавон интизор буд, ки мард бо чунин пул мехоҳад повеселится, ва ӯ ҳам гуфт.
  
  
  "Танҳо Грейди Ингерсолл".
  
  
  Вай буд, ки фармоишгари шубҳа. Марде, ки дорои шаш никоҳ ва чанд ба таври васеъ маълум муносибатҳои, ки дур интихоб барои yahoo зрелую ва зани ҷавон бурд.
  
  
  "Вале Ингерсолл, - фаҳмонд, Hock, - ҳамеша хеле скрытным инсон. Ҳар чизе ки ӯ кард ҷавон дар солҳои дода шуда буд ҳарчи ба кор бурд; ва ӯ намехост огласки, ва, албатта, на устраивал оммавӣ зрелищ ".
  
  
  Вай угадал. - 'Мекунам?'
  
  
  "Шояд, аммо аз эҳтимол дур аст. Дар охир, ӯ чунин wouldnt ва кӯҳна.
  
  
  Вай фикр кардам, ки поймал дар голосе Тетеревятник нотку ҳифзи, вале на вазифадор гардид, ки дар он ego диққати.
  
  
  "Ҳол он, ки ту фикр мекунї, ин аст?"
  
  
  Боби ОҲ нигариста, ман бо такя ба курсї ду дасти. "Е бо сари Грейди Ингерсолла рӯй дод, ки он ҷиддӣ, е ин шахс ое Грейди Ингерсолл".
  
  
  Пеш аз он ки ба вай чизе гуфт, наступило дароз хомӯшии боиси. "Лекин ба шумо мегӯям: ман, ки ego дидаанд".
  
  
  "Танҳо аз ин маҳрамона шестерки ва сук ҷавонон нест интизор меравад, ки ту узнаешь, ки ягон кас дар бораи айни замон дар Ингерсолле ".
  
  
  Вай гуфт. "Ва дар бораи духтароне, ки ӯ интихоб кардаанд?"
  
  
  "То чӣ андоза ба мо маълум аст, ih буд, ҳафт. Бидуни истисно ҳамаи онҳо покинули ҷазираи фавран баъд ... мулоқот ... дар як адад тайераи тамғаи оид ба Ингерсолла. Мо пайдо яке дар коммуне hippie дар Мексика. Ӯ хӯрад, ки онҳо танҳо разговаривали ки Ингерсолл дод хей даҳ ҳазор доллар, пеш аз он кишту дар ҳавопаймо.
  
  
  Вай присвистнул. "Даҳ ҳазор нафар ба болтовню".
  
  
  Хоук криво улыбнулся. "Ва, аз афташ, молчала".
  
  
  "Ва чӣ гуна дар бораи занг аз Ингерсолла? Хуб аст, ки ое ego медонанд мардум, мушкилоте, ки ӯ сухан?
  
  
  Ман раҳбари нахмурился. 'Бале. Аксари ego медонад. Ва ҳеҷ кас мехоҳад, ки ба имон, ки звонивший - обманщик. Мо ҳатто идора ба даст хамеша овози бо телефони худ ва аз... хуб, ин буд, неубедительно ".
  
  
  "Ман фикр кардам, ки голосовые распечатки хеле приемлемы ҳамчун идентификатора".
  
  
  'Ҳолам хуб нест, то. Мо сабти свидетельских баенот Ингерсолла чанд сол пеш дар назди кумитаи Конгресс, ва ин овози назар мерасад, ки ба голосу вақтҳои охир. Балки баъзе фарқиятҳо. Радиотелефон дар ҷазираҳои барои начинаний, на ҳамеша хеле ораш ".
  
  
  'Аст, дар асл. Пас шумо мехоҳед, ки ба вай медонад, ки ое ин нафар Ингерсолл, ҳамин тавр не?
  
  
  "Ин як лаҳзаи. Албатта, агар он метавонад самозванцем, шумо низ бояд муқаррар карда шавад, чӣ рӯй дод бо ҳамин Ингерсоллом. Дар ҳар сурат, ба шумо лозим аст, ки расми ки дар делле аъзои "маҳрамона шестерки", кадомҳоянд ih ангезаҳо ва чӣ тавр онҳо таъсир Ингерсолла ".
  
  
  - Ба фикри шумо, ое метавонад кадом маврид алоқаи байни онҳо ва Трехголовым?
  
  
  "Мо ҳоло ин нест, медонем. Аммо дар ҳоле аст, ки чунин имконият, мо ҳатман бояд дар ин расми ".
  
  
  "Ман фарз кунем, ки буд, опробован рост муносибати".
  
  
  'Бале. Вазири мудофиаи шахсан кӯшиш мекунам, ки тамос бо Ингерсоллом, ва ду якшанбе пеш одина атрофи навбатии мушовирони президенти прилетел дар Дубле-Кей. Вале Ингерсолл тарафи ih бо назардошти е сӯҳбат бо онҳо. Ӯ хусусии шаҳрванд, Ник ва ҳукумат метавонад даст ба ego тарк паноҳгоҳ ".
  
  
  "Пешниҳоди ман ин аст, ego миллиардҳо доранд не ба ин ягон муносибати", - саркастически гуфт: ман.
  
  
  "Ин таъсир мерасонад, ки мо. Шумо медонед, ки худро ба супориши. Ҳанӯз чанд муфассал, ки ба шумо лозим аст, ки ба муҳокимаи, ва он гоҳ шумо отправитесь дар ҷануб. Доберись то Ингерсолла, Ник. Омӯзед, ки чӣ ба мо лозим аст, то бидонед ".
  
  
  - Ва агар ба он манфӣ? Агар ин вобаста ба Трехголовым?
  
  
  - Пас останови он. Ба ту усмотрение.
  
  
  'Дар ҳар сурат?'
  
  
  Хоук гуфт. "Ман огоҳи он ҷо агенти AX дар ранге Killmaster танҳо барои он ки ба шумо якчанд савол диҳам".
  
  
  Ки пеш аз ман, пас ман сомневался; супориш менамуд, хеле оддӣ, агар не, мегӯянд, ҳабсҳои - ва ин буд, оғози дуюм маротиба барои чанд рӯз, вақте ки вай допустил хатои дар суждении.
  
  
  
  Боби 4
  
  
  
  
  Дастурамал ишғол камтар аз се соат аст,, ва боз буд, полночи, ки онро тарк особняк. Соат застенчиво усмехнулся ман ва қайд кард, ба ман лыжи, прислоненные ба гауптвахта. Вай меҳмонхонаи извиниться пеш аз он, вале на шталь; ӯ медонист, ки ego ждало, ва аз ин бештар буд, нисбат ба вай мегӯям.
  
  
  Вай интизор аст, боз мебинем Веронику пеш аз рафтани ӯ, аммо вай пайдо шуд. Шояд ҳам беҳтар буд. Акнун вай медонист, ки он омелой дар хотир бошад, ки дар ин заснеженной болои холма, ва вай метавонист обойтись бе ee шуд е неповиновения - кадом мебуд, дар робита ба ӯ мо муоҳида баъд аз он, ки увлеклась секретной вазифаи.
  
  
  Вай кам хоб, ки шаб. Сарфи назар аз он, ки ман рақами менамуд, ки дар тарафи дигар hotel, дур аз холла, вай шунидам гудение гитары, сопровождаемое неустойчивыми голосами. Дар рассвете вай бархоста, оделся ва як чиз. Ӯ брился оид ба дастурамали мазкур.
  
  
  Хурд сверток буд, дар багажнике ман мошинҳо, мисли гуфт Хоук. Вақте ки мо разговаривали дар арафаи шом, ego извлекли як воситаи мо агентҳои. Он дорои чанд чиз, разработанных шӯъбаи махсуси таъсири AX, ки метавонист муфид бошад, дар як вазъият вазнин. Бояд, ба кормандони шӯъбаи Стюарта гирифта зиеде хиради, ки омад, то бо аслиҳа ва воситаҳои, ки мумкин аст мебуд пинҳон дар бренди-нав swimsuit е ҷуфт сандалий, аммо, мисли ҳамеша, ба онҳо ин идора.
  
  
  Ман онро гирифта ду якшанбе, ки барои расидан ба Майами, ки ба вай дод, ҳама чизро ба суст худро иҷозати. Супориши Хоука буд дар он аст, ки отрастить густую тоҷикистон омадаанд, вале ба пятому рӯзи вай табдил ефтааст бало зудящей, ва ӯ монд бо усами. Ман бакенбарды парвариш хеле зуд, ва ӯ медонист, ки дар охири ду ҳафта, ки ман як ришу, ки машғул хоҳад кофӣ барои уважающего худ намояндаи рок-саҳна.
  
  
  Вай буд, ки Лақаби Уолтоном, менеҷер чанд рок-гурӯҳ. Hock интихоб барои ман се гурӯҳ, ду, атрофи он, дар айни замон гастролируют аз Африқо ва Осие, аз номи департаменти Давлатӣ. Дигар гурӯҳи буд, муваққатан распущена, ва он бояд буд, ки ба гирифтани рухсатии Дубле-Кей, то гурӯҳи реорганизовывалась. Дар роҳи ҷануб - умуман канорагирӣ Вашингтона - он пулхои шом дар боршуда аз барах, ки метавонад ба пайдо слушая мусиқӣ автоматҳо ва маҳаллӣ combos, погружаясь дар мусиқӣ ва атмосфера. Вай соатҳои заходил дар мусиқӣ мағозаҳо, запоминая тамгахо, ном ва номҳои иҷрокунандагон.
  
  
  Савганд ба ин замон, вақте, ки вай добрался то Джексонвилля, ба ман чунин менамуд, ки ман медонам дар бораи муосир маъмул мусиқӣ қадар миенаи навраси. Ман whiskers росли, ва ба ман лозим буд, подстричься. Идеалӣ. Ман ба кор охирин объезд, пеш аз нишаст ба ҳавопаймо дар Майами. Мо бо Хоуком муддате обсуждали ин, пеш аз тасмим рискнуть. Онҳо ҳамчун маротиба готовили аввал тестӣ парвози Трехголовой системаи мысе кеннеди, ny, ва мо ҳам ҳис кардам, ки ман бояд ба даст, ки чӣ тавр шумо метавонед маълумоти бештар оид ба беҳтарин сарчашмаҳои.
  
  
  Вай вориди бинои асосии комплекси NASA занад, ба ҳамроҳ ба сафари дар токзорњо. Мо ҷамъ омада, дар прохладной светлой қабул ва ба воситаи коридор. Дар ин бора ба ман қатъ гвардияи дар шакли.
  
  
  "Маро бахшида метавонӣ, ҷаноб", - гуфт ӯ.
  
  
  Вай огляделся, ки чӣ тавр ва чанд аъзои дигари гурӯҳ. 'Ҳа?'
  
  
  "Ту водишь кабуд Форд?" Ӯ хонда номерной аломати.
  
  
  "Ҳа, ин ман".
  
  
  "Метарсам, ки шумо заблокировали боз чанд мошинҳо. Мо мехоҳам, ки шукронаи агар шумо переставили ego ".
  
  
  "Фармоишии не побери", - прорычал ман. "Вақте, ки вай дар он ҷо припарковался, дигар мошинҳо буд".
  
  
  - Метарсам, ки доранд, ҷаноб. Агар шумо зид.' Ин кадар дархост.
  
  
  'Проклятье! Хуб.' Вай сердито зашагал бозгашт ба гулкому коридору. Вақте ки мо бо посбон кист гумроҳтар аз хотир доред, ки барои сафари гурӯҳи ӯ гирифта, маро ба дасти. Мо мондан дар як лаҳза, огляделись. Кас ба дида мешавад,.
  
  
  "Мо дар ин ҷо, ҷаноб", - гуфт ӯ уважительным тоном, ки, эҳтимол, истифода мебуд, нисбат ба боби NASA.
  
  
  Ӯ кушода калиди невидимую дари бе қалам, ки машғул буд утоплена дар стоны. Мо зуд гузаштанд оид ба длинному низкому коридору. Ин ҷо ва он ҷо буданд, рӯзи дигар, ҳама бо рақам ва буквами, вале бе дигар опознавательных аломат. Мо шуморо ба он диданд, ки свернули чанд кунҷҳои, спустились оид ба стальной лестнице, гузашт, боз ду запертые рӯз ва дар охир даст он чӣ назар ба монанди глухая аз девори шаҳр.
  
  
  Носком худ блестящего сиеҳ ботинка гвардияи толкнул як хокистарӣ плинтуса дар поен деворҳои. Дарҳол ҳеҷ чиз рӯй, вале тавассути чанд лаҳзаҳои тамоми девори беззвучно развернулась, тавассути ворид намудани сӯрох кофӣ бузург аст, то ки ӯ метавонист проскользнуть ба воситаи он. Дар девори, ба ман пушт качнулась, ва ӯ монд як дар маленькой ҳуҷраи бо металлическим суфра, ду стульями ва бузург зеркалом, ки мебоист бошад односторонним. Наздик ба зеркалом буд, дари; Он ҳастед пурсаброна интизори он буд,, вақте ки ӯ ба ин амал.
  
  
  "Ҷаноб Шуд?" пурсид бестелесный овоз.
  
  
  'Бале.'
  
  
  "Каме истед, илтимос".
  
  
  Вай усмехнулся дар оина, вале қарор нест, махать дасти. Ин космические гении одатан барои табобати худам ба таври ҷиддӣ ва ман наметавонам ih винить. Онҳо доранд, ба чӣ ҷиддӣ муносибат.
  
  
  Тақрибан пас аз як дақиқа дари фаъол, ва дохил ду фигуры дар сафед халатах ва безупречных теннисных туфлях, shoving аз назди худ бенуќсон стальной курсї, ки қисме аз он аз ҳад зиед дида, дар беморхонаҳо.
  
  
  "Мо бояд ба худ распечатки ангуштони, ҷаноб", - гуфт jr бо ду фарзанд. Мо як атрофи онҳо назар ба сӣ ва ҳам буданд, дар очках. Ҳатто ih мӯяшро дароз - даҳ сол пеш ih мебуд подстригали ежиком - не умаляли ih целеустремленности. Онҳо нанесли маро ранг ба ангуштони ва развернули ih дар рӯи коғаз. Сипас, як атрофи онҳо отпер курсї, кушода қуттии ҳуҷҷатҳо ва сравнил ман распечатки бо ангуштони дуюми маҷмӯи, сипас гуфт.
  
  
  Ба вай гуфтам. - "Шумо ташриф курсҳо бардоштани шиноса дар Массачусетском технологии донишкада?"
  
  
  "Калифорнийский технологии институти", ҷаноб", - гуфт калони. "Ва нест, аммо мо ҳам учились дар академияи FBI". Ӯ слабо улыбнулся.
  
  
  Нишон дод, ки ба вай дар худ изумлении. "Ҳамаи дар ин ҷо, то кунад?"
  
  
  "Ин тараф, ҷаноб". Ӯ қайд кард, ки дар дарњои кушод. "Доктор Эйвери шуморо интизор аст".
  
  
  Як рӯз дар ин долони нест кушода шуд; дар коргоҳи хурд энергичные мардон ва якчанд занон дар сафед халатах склонились бар чертежами ва техникӣ книгами, разговаривали боз бо дигар чанд гуруҳи, записывая мелом муодилаи огоҳ, дар синфхона лавҳаҳои паеми. Дар охири коридора ман сопровождающие бор кушоданд дучандон дари ва веления ман дар ҳукумат ва як ҳуҷра барои мебошад. Мард барои суфра дамида ненамного калонтар аз ман Эскорта, ҳарчанд ego кӯтоҳ седеющие мӯй ба вуқӯъ прикрывали загорелый череп. "Низомнома дар бораи хусусиятҳои иҷозатномадиҳӣ ҷаноб Шуд", - гуфт ӯ, вставая. Ӯ қайд кард, ба ман дар зеленое кожаное раисикунанда.
  
  
  "Гумон дорам, ки шумо доктор Эйвери. Е шумо боз ва мудири? Вай улыбнулся, вақте ки пурсид, вале ӯ дар ҷавоб гуфт.
  
  
  "Мо вақти кам, ҷаноб Шуд. Ое мо ба сар?'
  
  
  Не маъно нест, ки ба такрор ҳамаи тафсилотеро, ки ӯ ба ман хабар дод, ки дар давоми оянда соат. Бисер гуфта шуда буд дар бораи координатах ва спутниковом картографировании, дар бораи компютер, компасах, стабилизаторах ва механизмҳои иҷроияи бораи выдвижных планерах ва датчиках, инчунин дар бораи системаи муњофизат аз intercepting. Ин буд, ки бештар е камтар аз он чӣ ба ман гуфт Хоук, вале то ба таври муфассал, ки ба ин замон, вақте, ки Эйвери хатм вай эҳсос кард, ки худаш қариб қодир мебуд, барои ҷамъ овардани трехголовую системаи шумо. Хуб, шояд, на он кадар.
  
  
  Эйвери, чунин ба назар мерасад, придерживался ӯ дар ҳамон ақидаҳои; ego ҳамсарон буд, қариб снисходительным. "Осонтар сухан, ҷаноб Шуд, ки назар ба лоиҳаи "Трехголовый" пас: мо запускаем батарею миниатюрных ракет аз Арлингтона тавассути Потомак дар Вашингтон, dc. Дозволительно, чор атрофи он ҳадаф, ки дар Сафед хонаи мо ҳадафи асосии. Бо истифода аз едбуд Джефферсона ҳамчун ориентирующего, телекамеры хадамоти иктишофї дар ҳар ракете ҳиссаи худро ба фонди зарурӣ дигаргуниҳо. Запускаются мушакҳои противоракетные; шояд, сарфи назар аз мо системаи ҳифзи, як е ду мо мушакҳои хоҳад сбиты. Мо бояд ин имконияти ҳатто каме, агар хоҳад ташаббус чунин ҳамлаи. Е мо уничтожаем душман аввалин залпом, е барои мо ҳама бар. Ҳа?'
  
  
  Вай гуфт.
  
  
  'Хуб.Дозволительно, аввал ракета, нацеленная Сафед дар як хона, - ин бевосита ingesting. Он гоҳ дигар мушакҳои бояд кард ҳамон ҳадаф. Санҷандаҳоро регистрируют заданд, ва сипас активируют компютерӣ механизми. Дуюм мақсади запрограммирована дар системаи пулемет. Приводы иҷрои кори худро убирающиеся скользящие болҳои раскрываются барои баланд бардоштани подъемной қувват, ва мо ракета устремляется, мегӯянд, дар харид ноҳия Четырнадцатой кӯча е дар Stucky hotel. Ин равшан аст?
  
  
  'Он ҳам ҳамин хел фикр кардам. Ба ибораи дигар, дар тотальной ядроӣ ҷанг мо бояд кард ҳадафҳои асосии аст ҳамчун якбора чанд ракет. Вале агар попадет якум, ба мо лозим нест, ки харҷ дуюм ".
  
  
  'Маҳз ҳамон.'
  
  
  Эму потребовался соат ба шумо чизе мегӯям, ки ман чизе, ки ман аллакай медонист. "Ва чӣ гуна дар бораи худи системаи, доктори Эйвери? Ҳар кадар вай аст?
  
  
  "Ман наметавонам ба шумо нишон. Ман нест, ки дар он иҷозат ".
  
  
  'Албатта, не. Аммо чӣ гуна вай калон? Ое имкон аст, ки он дуздӣ?
  
  
  "Нисколько." Ego иқдомро охватил тамоми зеризаминӣ маҷмааи, отрезанный аз боқимондаи пойгоҳи. "Фаромӯш накунед, дар бораи тадбирҳои лозимиро; Он ки, боварӣ дорам, ки онҳо ба ҷанг. Ӯ дарк намекунанд, ман сарказма. "Чӣ қадар бузург ин чертова дурўғи?"
  
  
  Ки ж ... ҳамту доллар "Driekopper" - ин компютер. Бо худ андоза ӯ ценымногие сахттар аз ҳама, ки таҳия шуда буд, дорад то имрӯз ".
  
  
  "Ва ин маънои онро дорад?" - огрызнулся ман.
  
  
  "Ох ... шояд андозаи аз муҳаррики муқаррарии мошин". Дасти ӯ қайд кард, ки ба м мураббаъ аст, дар атрофи.
  
  
  "Пас ҳеҷ кас наметавонад берун аз дари он".
  
  
  'Гумон аст.'
  
  
  'Хуб. Ки боз медонад, дар бораи ин дастгоҳ? "
  
  
  "Хеле кам одамон. Ман кормандони, ҳабдаҳ нафар тамоми атрофи онҳо таҳаммул доранд. Сафед хона, дигар ҳукуматӣ ва муассисаҳои олии ҳарбӣ фармондеҳии ".
  
  
  "Ва Ниҳоии Dynamics?"
  
  
  "Қариб ҳар касе, ки кор бо Driekopper, акнун дохил мешаванд, ки дар таркиби ман кормандони".
  
  
  'Қариб?'
  
  
  "Танҳо ду инсон, ки дар атрофи гурӯҳи кор бо ман. Одина атрофи онҳо якчанд вақт пеш дар беморхона дар авиакатастрофе. Дигар - директори иҷроияи ширкати ".
  
  
  "Ки маънои онро дорад, ки ӯ итоат Грэди Ингерсоллу?"
  
  
  "Ман ҳамин тавр фикр мекунам."
  
  
  "Ва ин маънои онро дорад, ки Ингерсолл, огоҳ".
  
  
  Эйвери назар удивленным. "Шумо, албатта, фикр намекунад, ки касе монанди Ингерсолла..." Эму лозим набуд санҷидани аз ибора, аен аст, эму ое мехоҳед аз ман подтекст, ва ӯ намедонист, ки ин корро.
  
  
  "Ман шунидам, ки шумо ба зудӣ ошкор месозанд санҷиш парвоз Driekopper".
  
  
  'Бале. Ҳафтаи оянда. Дақиқ таърих ҳанӯз муайян нашудаанд. Дар бораи системаи медонанд танҳо ман, кормандони, ва онҳо шахсан вставят ҳамаи тафсилот дар ракету ".
  
  
  "Ое ягон имконият, ки иностранное судно вмешается ва выловит ин штуку дар баҳр?"
  
  
  "Ягон имконияти. Агар ракета нест, приземлится маҳз он ҷо, ки ӯ запрограммирована, вай самоуничтожится ".
  
  
  Чунин менамуд, ки дар ин гробнице бо кондиционером вай бештар чизе гуфта наметавонам кунад, аз ин рӯ, вай ба манзилаш Эйвери ва чап ego. Чораҳои амниятӣ дар мысе кеннеди, ny ман на интересовали, ва ӯ медонист, ки одамон, участвовавшие дар ин кор чизе, ки дар ih силах. Вале ин реплика дар бораи Ингерсолле ва ego доверенной шестерке атрофи ман чертовское изтироб.
  
  
  Шояд агар ман фикр дар бораи ин масъалаи он мебуд, мавриди таваҷҷӯҳи бештар он чӣ рӯй дод, баъд аз чанд дақиқа. Посмотрев дар телеэкран, гвардияи гузорем, фуҷур маро бозгашт ба безлюдный коридор. То дари бе опознавательных рамзҳои бе сарукордошта ба ҳар ҳол закрывалась барои мо як ҷуфти болтающих азиата дар соломенных шляпах, тира костюми ва фотоаппаратах дар шее воситаи асосии дари.
  
  
  Онҳо заколебались, вақте ки диданд, ки маро ва мебошад, пас продолжили болтать. Одина атрофи онҳо фуруд омад, ба аксбардории нарм дохила; чун дигар повернул худро фотоаппарат ман ҷудо, он ба оғоз закрывать шахсе, пас маҷбур маро фаромӯш оборудова ҳамаи. Дар охир, имрӯз ҳама ҷо, ки шумо ба мо рафт, шумо хоҳед дид сайеҳон ҷопон бо фотоаппаратами; танҳо вақте ки онро добрался то ин ҷо, он фаҳмидам, ки ин ду азиата дар делле њатмї монанд ба японцев.
  
  
  Перелет тавассути Майами, дар ҷазираи Ню-Провиденс дар Багамах буд, на бештар аз прыжком, қариб буд, ки вақти ба он косаеро, ки чӣ тавр мо погрузились в светло-сабз баҳр, испещренным песчаными островами. Послеполуденное осмон буд, ба нармӣ затянуто облаками, аз сабаби он торик-сабз растительность казалась қариб black, ва вақте ки мо кружили бар аэропортом, борон хлестал оид ба windows истифода 7271.
  
  
  Мусофирони устремились тавассути перрон ба укрытию дар шакли пешинро сераля, ки онҳо номида бино душанбе. . Дар дохили бозид оркестр, ва бортпроводники раздавали ройгон нӯшокиҳои бо ром, то ки мо барои худ бағоҷи. Гумрук буд, ки мушкили; дар миени туристического мавсими открывался, шояд, одина аз панҷоҳ чемоданов. Вале багажным ба хизматчиени гирифта, бештар аз ним соат ба выгрузить ҳама чиз бо плоскости, оид ба сабаб, ки то абад хоҳад, барои ман кардам сирри. Чемоданы фоида дар биржаи дароз аст, аз роҳи оҳани конвейерной ленте, ман қариб буд, охирин. Ман буд, ду чемодана ва дар як - махсус отсеке барои Вильгельмины ва Хьюго. Вай на кардам беш бо худ силоҳ, вақте ки пересекаю хориҷа, зеро бошад задержанным - як атрофи аз болезненных он чиро, ки метавонанд рӯй аст аз спецагентом, ва одатан он ба маблағи хатари.
  
  
  Дар наздикии рӯзи душанбе истода баланд темнокожий мард дар карнавальном костюме. Дар наздикии ӯ ба пальме находилась табличка, ки мегӯяд: "DOUBLÉ CAY - Эйр Taxi". Борон прекратился, балки дар осмон ҳам буд, грейс, ва облачным. Боз се одамон аллакай истода зери пальмой; ҷуфти миенаи сол ва бой-навраси бо гитарой, аз мӯй то плеч ва обильными детскими pimples таъом медиҳад.
  
  
  "Ҳа, дружище?" сиеҳ нафар поприветствовал ман. "Шумо дар Дабл-Кей?"
  
  
  'Бале.'
  
  
  Ӯ аз ман пурсид, мисли номи ман, ва сверился бо рӯйхати. - Ҳавопаймо, ки дар охири дигар майдонҳои. Лимузин приедет ин ҷо, ки ба худ меронем шумо.
  
  
  Мо хиҷолат истода зери пальмой c он капала об, благодарные ветру, ки смягчал дымящуюся сырость. Дар охири тротуара истода худощавый седой мард дар рваном свитере, брюках ва грязных теннисных туфлях, пристально нигариста, ба дари бинои душанбе. Вақте равшан шуд, ки баромада охир мусофирони, ӯ пожал плечами, дилам ва боло дасти. Торик-браун "кадиллак" выехал ба болопўши, дари фаъол ва мард дохил шудам.
  
  
  Вай то пристально looked дар седого як мард, ки аз пай як гурӯҳ ба истгоҳи руизаминии, то Кадиллак на скрылся дар хотир доред. Дар он ҷо буданд, ду ҷавон инсон, баланд ва светловолосые, бо распущенными локонами, одетые дар қатъӣ торик даъвои, ва наздик ба онҳо сидела духтар, ки машғул буд, қариб чунин ҳамон афзоиши мисли мардон. Ӯ буд, баста, ки аз гардан то пои в оддӣ, развевающемся либос, ки облегало вай ҷисми дар ҳамаи нужных маҳалҳо, ва торик-каштановые мӯи ниспадали хей китфи қариб то камар. Байни ee грудей болталась ҷамъоварии ожерелий, ва ҳатто дар сумрачном партави он шахсе, ки чунин менамуд, блестело.
  
  
  Ман якум мыслью буд Хадиша д'Арк е шояд Joan Баэз; аз нах буд, чунин сияющая боварӣ дар выражении шахсоне, ки ба таври масъул рафтор. Вале ба ин фикр буд, зуд отброшена, вақте ки вай фаҳмидам, ки нигоҳ барои Анжелу Раффлс ва ду аъзои дигари "Маҳрамона шестерки".
  
  
  Вай кофӣ таҳқиқ хабарнигори Маҳрамона Шестерки, ки фавран ih медонанд, вале дар ҳақиқат выделялась танҳо духтар. Панҷ ҷавон буданд, он қадар монанд хориҷиро, ки ба ман боварӣ карда шуд, ки номҳои муносиб ин ҷуфт. "Не, пас ба ин шуда, аҳамияти муҳим дорад, - фикр кардам, ки ба вай; Вай умедвор буд, ки Анджела Раффлс буд, ки ман нуқтаи ибтидоӣ дар роҳи ба Грейди Ингерсоллу.
  
  
  Вай нигариста, нах ва он оглянулась. Вай безмятежная табассум буд, ҳамзамон убедительной ва пугающей, ки агар ӯ метавонист притянуть ба худ як мард, ҳеҷ чиз кор. Ва ӯ инро медонист. Тибқи иттилооте, ки ба ман дода Хоук, хей буд, бисту панҷ, вале он казалась нестареющей. Вай оторвал аз нах дар назар, пеш аз он ки фаромӯш, барои чӣ он ҷо. Шестидверный "мерседес бенс" выехал ба болопўши, ва темнокожий мард оғоз ба баланд бардоштани бағоҷи дар багажник. Барои ман дар ин гуна бозии ҳамсарон ва гитарный носильщик. Дар як лаҳза он фуруд омад, ва ба воситаи дурахшанда дар бораи боми мошинҳо дар назар бурд. Вай ҳанӯз улыбалась, ҳанӯз ҳам мунтазири ман ҷудо. Вай нырнул ва қатъиян доранд, ки дар тарафи дигарро, то ки мо уехали.
  
  
  Мо вчетвером разместились дар просторном роскошном толори "Лир Джет". Ҳеҷ кас дар атрофии мо чизе гуфт; ҳамсарон назар каме растерянной, бой угрюмым. Сиеҳ мард овард ба мо ҷоиз нест ва ғоиб шуд, ба пеш. Вақте ки ӯ ба зоҳир боз ва эълон кард, ки баъд аз чанд дақиқа қадамҳои то он фикр кардам, ки зан отключится. Вай подш буд, хеле ҳайрон ҳастам, вале, присмотревшись наздиктар, сквозь мешковатые шим ва обшитый золотыми нитями пидљакњо, вай дид жизнерадостную салоҳиятнокии, ки бо обнадеживала.
  
  
  "Номи ман Херридж, - гуфт ба мо пилот, - ва ба вай, умедворам, ки шумо хуб вақт ба Дабл-Кей". Вай, мушоҳида кардам, ки ego аксент намояд; аз афташ, эму лозим бозӣ всевозможные нақши. Разгон буд, кӯтоҳ ва плавным, танҳо вақте ки мо взлетали бо парвозу фурудгоҳ, офтоб пробивалось сквозь абр. Вай дод глоток ва е назар дар тирезаи. Мо пролетели бар серро-сабз территорией атрофи фурудгоҳ ва чанде расид окраины Nassau. Офтоб менамуд, ба нармӣ светило ба айшу прибрежные гавана бо ih бассейнами, красивыми садами ва бениҳоят зелеными лужайками. Херридж имкон дод самолету пролететь бар гаванью дар маркази шаҳри; Вай дида груды корзин, разноцветные матоъ, ва онҳо ҳамон маснуоти мис, ки ҳоло дар тамоми бозорҳо аз Марракеша то Сингапура. Баланд темнокожая зан бо red банданой дар голҳои ва дар шатровом либос яростно фаъоли гурӯҳи бонки ҷаҳонӣ оид ба дасти. Херридж дар як лаҳза покачал кончиками крыльев, пас мо тир, вақте ки ӯ повернул дар шимол ва бодаш бар худи оммаи қисми ҷазира. Баъд аз чанд дақиқа баҳр боз исбот таҳти мо.
  
  
  Дар он дид, ки чанд рахи сафед, ба зудӣ двигалась вақте, тарк ду гурӯҳҳо спереди. Муддате қаиқ қариб нест отставала аз мо, ва ман фаҳмидам, ки он бояд ба судно дар подводных крыльях. Ӯ буд, ки дар ҳамон огоҳ аст, ки мо ва ман як эҳсосоте, ки он ба қаиқ Грэди Ингерсолла. Ба ман гуфтанд, ки ӯ буд,, ва флота, ки дар он ego еварони плыли он ҷо ва баргашта, дар байни Дубле-Кей ва Nassau.
  
  
  Сипас, писаронатонро ҷазираҳои-близнецы, какими он дида, инчунин бо баландии птичьего парвоз дар Хоука. Дар ярком офтобӣ партави "Эҳеи" менамуд, искрилось - ҳавзи, майдони голф, окруженная девор лагуны, сверкающие сафед бурҷи hotel - дар ҳоле ки "Дахшатнок суд" назар ба ҳамин дилгиркунанда, монанди ягон майдончаи. Дар песке ва подлеске буданд проделаны калон зияющие даридаи он силиндрӣ, баъзе залиты бетон, дигар - бульдозерами ва кранами. Стальной каркас як атрофи биноҳои поднимался дар ҳаво, отбрасывая ба замин причудливые он ки онхо худ наметавонанд.
  
  
  Вақте ки Херридж якбора повернул ба роҳ то он дид строящийся bridge байни ду островами. Дар соҳили "Кардани суд" аллакай муқаррар карда шудаанд, як такягоҳи бетонӣ, атрофи он выступала навсозиҳои. Бо интихоби намуна ҳаво ин назар ҳамчун як қисми амрико горок, танҳо ценымногие бештар.
  
  
  Ман следовало супорем таваҷҷӯҳи бештар ба мимолетное таассуроти, ки ман пас аз ба миен омадани, вале Херридж аллакай дар мавриди, ва ман буд, кӯмак эму, стиснув дандон ва схватившись ба қалам стула. Тавре ки ба ҳама маълум ман пилоты, ки ба вай бад номатлуб.
  
  
  
  Боби 5
  
  
  
  
  Рақами ман аст, дар меҳмонхона буд, то неприличия роскошным. Балкон overlooking об буд, хеле бузург ва ванная буд ненамного камтар. Сабз қолинҳо буд щиколотку буд ва чунин ҳалим, ки ҳамсарон ба оммаи васеи кроватей казалась қариб ненужной. Дар дохили як яхдон менамуд бузург графин бо пуншем бо ром, ва ухмыляющийся хизматгори, ки шуд банд открыванием дару тирезаҳо шкафов ба назар мерасид, ки дар ҳақиқат бо духтарони ман чаевыми. Ин буд, ба ҷои, ки вай ба осонӣ метавонист полюбить.
  
  
  Бо балкона вай метавонист дидан зери он кунҷи калон аз ҳавз, ки дар аввали бегоҳ ҳам буд, людно, бо якчанд фигурками, занимающими плацдарм. Зери навесом атрофи плетеных пальмовых рухсатии стальная садо издавала волнообразные садоҳои, ва шунид, ки ба вай нарм смеющийся овоз. Ман як мухлиси калон туристического hotel, вале ман мехоҳам солгал, агар иқрор шуд, ки фазои шуд замечательна.
  
  
  Вай зуд гузошт расклешенные шим дар солнцезащитную полоску, торик синюю прозрачную ҷомаи ва выцветшую джинсовую куртку. Дар атрофи як чемодана вай гирифта аст, ки Стюарт дод, ки барои ман дар "Спецэффектах" ва тасмим гирифт, ки ба нармӣ помятые теннисные балетные ки шиппахои уро гирам. Ягон носков. Вильгельмина ва Хьюго монд худ секретном отсеке; ӯ фикр мекард, ки онҳо понадобятся. Passing ба воситаи бузург вестибюль, ба ман лозим твердить худ, ки ман дар ин ҷо, дар Дубле-Кей, оид ба корњои ва на дар рухсатӣ будани корманд. Ки агар он ба мо доранд, ба вай дида ҷавондухтарон, дар баъзе купальниках, дигар дар шортах, мини-юбках ва джинсах, ки казались нарисованными ба пӯст. Беглый назар убедил ман, ки бюстгальтеров дар ҷазираи чунон кам, ба монанди сафед медведей. Ман кунҷкобу дар бораи он шуданд, ки дар ин ҷо мекунад, як ҷуфти миена сол бо ҳавопаймо дар Ню-Йорк-Провиденс.
  
  
  Вай панцирь ба бассейну оид ба васеъи коридору, уставленному мағозаҳо бо пляжной либос, сувенирами, спиртными нӯшокиҳои, книгами, табаком, кожаными изделиями ҳунарҳои, - вақте ки он аз нав дид Анджелу Раффлс.
  
  
  Вай сидела дар кушода рӯз дар миени заходящего офтоб, балки ҳатто бо силуэту вай дарҳол фаҳмидам, ки ба вай. Духтар, ки бо он разговаривала Анжела, буд, ки дар зер афзоиши, ки ба маънои, ки он аз таҳсилоти миенаи афзоиши, ва қариб тамоми он коричневая пӯст буд, ки дурахшон, ки дар крошечном бикини, ки вай носила. Вай черные чӣ тавр смоль мӯи буданд влажными ва струились оид ба бозгашт ва ночизи капельки исчезали дар мехоҳам байни ee ягодицами. Ҳанӯз пеш аз он, ки дид, он шахсе, вай эҳсос кард, ки ӯ необыкновенная ва ошибся.
  
  
  Вай гуфт Анжеле, passing mimmo онҳо. Вай кивнула дар ревматизма. ХУБ, ин буд, ки кофӣ нест. Ман маскировочной нақши тӯҳфаи крутого мудири рок-гурӯҳи он метавонад сар аз якуми дружеского жеста, он бояд буд, ки даст ба он, ки дар ман карабкаются мардум фанаток.
  
  
  Вақте ки ӯ буд, ки дар баъзе роҳи масофаи вай фуруд омад, дар назар ҳавз ва анбӯҳи ва тадриҷан дилам, то ки бубинанд, загорелую духтаре спереди.
  
  
  Хислатҳои он шахсоне буданд, қариб восточными ва нармӣ скошенные торик чашмони оживленно сверкали, вақте ки ӯ разговаривала бо Анжелой. Баланд скулы сияли дар лучах дер офтоб, об ва ласковыми каплями цеплялась барои бархатистую пӯст. Аз нах буд васеи даҳони худ, балки пурра ба лабони скривились дар улыбке бе занг Анджеле. Ee китфи пайваста двигались, вақте ки ӯ гуфта мешавад, инчунин он ба баланд аст рони покачивались. Ee сандуқе буд, фаро тканью, подчеркивающей соски; пойҳои аз нах буданд дароз, мускулистые, рельефные ва байни пои чанд пучков металлҳои сиеҳ мӯи вились аз зери нижнего бикини.
  
  
  Ман буд, ки занон аз даврони Вероники - духтарон, ки онро дидам, дар пивных палатках қади роҳҳо, дар Вирҷиния ва каролинаи Шимолӣ, буданд, дар ман вкусе, - аммо ҳатто агар он танҳо баргашта, дар атрофи сафари оид ба Нилу бо Клеопатрой, вай мебуд, ки ба ҳар ҳол ҳамеша дар ҳайрат ки ин духтар.
  
  
  Вай посмотрела ба ман. Тавре Антон, ки бо шла ба ман. 'Салом.' Аз нах буд, ба овоз монанд, церковному колоколу ранним туманным воскресным субҳ.
  
  
  'Салом.' Вай тарзи беҳтарин хей улыбнулся ва снял солнцезащитные дода шуд, ки получше разглядеть.
  
  
  "Ое ман видела туро имрӯз никак не, вақте ки дар фурудгоҳи?"
  
  
  'Аст, дар ҳақиқат.'
  
  
  "Ое шумо ба нақша мондан ба муддати дуру дароз дар Дубле-Кей?"
  
  
  "Ман ҳанӯз строю ягон сахти банақшагирӣ".
  
  
  Понимающая табассум. "Чӣ ж не уходи аз ҳад зиед".
  
  
  Вай повернулась, качнув бедром буд, ки хеле откровенно ҷинсӣ ва рафт, дар зери дасти дар меҳмонхона бо духтаре дар бикини, хомӯш ду аз ҳама аҷиб аз занон, ки ба вай ягон дида. Хуб аст, ки ман повеселился бо Вероникой; Ман буд, кунҷкобу пайдо аст, ки Hock медонист дар бораи мо коротком романе, ва он омадаам, то дарк мекунанд, ки тамоми беҳтар хоҳад шуд, агар вай ҳеҷ гоҳ ин донам.
  
  
  Вай обошел ҳавз ва дар назар баланди каменную девор берун аз он. Ӯ буд, замаскирована дарахтон ва кустарниками, вале беглый назар мониъи колючую проволоку - электрифицированную, чунон ки ба ман гуфтанд, - ки бо пролегала тавассути девор, сквозь барг ва ветки.
  
  
  Қисми Де Дублона шуд аен. Ин буд, трехэтажное бинои, построенное атрофи торик санг ва выветренного хишт. Windows, выходящие дар ҳавзи, баста шуд ва баста мешаванд ставнями. Ягона сӯрох дар стоны буд, барои як ҳавзи назди гардид hotel, ки вуруди преграждали сахти оҳан-дарвозаҳои. Пагоҳ вай ваъда дод, ки ба худ, он совершу однодневную сафари саросари ҷазираи - чӣ сайеҳӣ, отправляющийся дар экскурсию. Шаб опустилась зуд, вақте ки офтоб погрузилось дар уқенус, вале пловцы мардум аз освещенного дар ҳавз. Дар зери он ҳамон бом, ки Tireless Steelband буд, бар аст,, ва ба ман муяссар гардид, ки купить бурбон бо об ба ҷои рома. Муддате вай нишаста тамошо аксариятро ва оркестром наздик бо ман аст,, ва шунид нарм плеск об зери невысокой девор откровенные пушти ман.
  
  
  Вай рафта, дар меҳмонхона ва е назар дар казино. Дар даромадгоҳи висела вывеска бо номҳои шудааст соседнего kabare ва атрофи як хабарнигори заставила маро бас.
  
  
  Буд, хато: восточные хислатҳои шахс ва экрани гирифтааст, смелая табассум, ки бо сверкала ҳатто равшантар аз лампаҳои суратгир. Ee звали Суфра Негрита, ва, дар тамоми намоении, вай солҳои тӯлонӣ дар костюме, ки прикрывал ҳеҷ чиз, ба ғайр аз бикини. Вай духтаре Анджелы, ва ин кофӣ буд, ки ба он тафтиш аз. Ғайр аз ин, худи номи вызывало ман изтироб: ман шунидам, ки ego зикр якчанд духтарони омехта кубинского, мулатского ва чин истеҳсолкардаи, асосан шлюхи дар Флорида. Вале дар Дубле-Кей, дар наздикии Грэди Ингерсоллом ва ego рост робита бо дастгоҳи "Се арзиши одати ҳамла", чизе, ки дошт ҳангоме ки кадом чизе марбут ба Кубӣ е Востоку, лозим буд, намедонанд, ба таври ҷиддӣ. Ҳама чиз муҳим аст, ки дар кори ман.
  
  
  Казино киевӣ хушхӯю освещенное, роскошно оформленное бино бо сифати баланд потолком, толстыми коврами ва frugal освещением бар столами. Буд ду стула барои roulette, се стула барои бозӣ в poker, ва, шояд, ки ним даҳҳо нишаст ишора намуд, ки барои шмен-де-фер. Альков дар қисми пушти сармуҳосиб толори буд зарезервирован барои бозӣ в баккара - танҳо барои бозингарони калон, бо худ баром ва хизматрасонии. Бозии дар корти е устухон нест, ки ман бозӣ; ман дар афкори онҳо кофӣ нест, ки ба ташвиш дар бораи числах дар варақаҳои е пластикӣ кубиках. Вале одамоне, ки қисми казино ташриф, қисми мекушояд опытному нозирон бештар аз, бигӯ, дар аввал робита ба синф ҳавопаймо дар атрофи Ню-Йорк дар Лиссабон. Вақте ки ба он дохил шудам, он ҷо буд то бисере аз мардум ба мушоҳида лекин дере нагузашта вай дид, ки-ки аст, ки пай дар пай.ин убедило ман, ки ман барои ин сабабҳои асоснок дорад трачу вақт.
  
  
  Ин буд, ки аз ҳама ум ҷуфти азиатов, ки онро дидам, дар мысе кеннеди, ny. Одина атрофи ду фарзанд throw устухон барои покерным суфра, дар ҳоле, ки ego шарики комил уделял таваҷҷӯҳи бештар боқимондаи хуҷраҳо аз он, ки рӯй ба зеленом сукне зери ego бинї.
  
  
  Дид, ки ман дар он лаҳза, вақте ки вай пай ego, ва ин "непостижимые" восточные хислатҳои выдавали flare узнавания, пеш аз он ки зуд е назар дар тарафи дигарро. Вай амиқан вздохнул ва идома дод, ки рафта, ба фикр дар бораи суратҳо дод ин субҳ, ки дар он вай шуд, аз ин проклятой дари худ ба ман пушт.
  
  
  Уходя, кӯшиш мекунам, ки онро кӣ миллаташ ин ду мард. Чӣ ман фахмидам пеш аз онҳо буданд, японцами; ин буд, ки маҳз. Вай фикр кардам, ки дар бораи Набард; онҳо дар ин ҷо буд, ки сохтмон ва ободонии шумораи зиеди корейцев. аз тарафи дигар, онҳо метавонанд омад аз куҷо угодно байни Джакартой ва Кабулом, ва ман буд, ки сабабҳои ба фикр мекунам, ки ин буданд, ки касе дигар сайеҳон, ки дар ин ҷо меравад ҳамон маршрутом, ки аз вай.
  
  
  Вале он на доверил ин мо дар як сония.
  
  
  Он вақт суханрониҳо дар kabare, вале дар толори пустынен, агар не худамро чанд нафар барои столиками ва дар чанд длинного изогнутого офтобӣ дар бораи бар. Вай селл дар табурет дар наздикии саҳна ва шталь интизор sipping бурбон ях. Дар он ҷо буданд, жонглер, комик, зан бо конским шахсе, ки машғул бо попугаями, ва дастаи ливанских акробатов, заполнивших вақти то пайдо шудани Чины.
  
  
  Интизорӣ аз он дорад, арзиш. Ногаҳон ба саҳна погрузилась дар кромешную тьму; сипас последовала продолжительная рол драм ва рентгении проектор блеснул дар миени закрытой занавески. Вай якбора фаъол, складки хеле васеъ дар бораи задрожали дар сояи, ва барабан фуруд омад. Саҳна буд пуста, тишина дар ҳуҷраи затаила нафас - ва он гоҳ, бо лязгом цимбалы, Суфра развернулась дар маркази диққати.
  
  
  Як лаҳза вай сидела неподвижно, ки дар як ноге, чӣ тавр ба бронзовая статуя, ва он гоҳ барабанҳои сар зада, ва ӯ ба оғози суст махать. Ӯ буд, сохибчамолу сочетанием танцовщицы ҳает, гоу-гоу ва стриптизерши. Вай даъвои иборат аст, асосан дар атрофи горстки перьев ва блесток; вай выступала пойлуч, вақт аз вақт топая вай аз шу ххх дар як задани, ударяющему ритму. Дастбандҳое звенели дар он запястьях ва лодыжках. Ҷисми худ сияло дар партави прожекторов, ки следовал барои он, ки чӣ тавр упорный любовник ва ду холма вай сина танцевали ва дрожали, агар ҳар як буд, дар дучархаи. Бо мурури он, ки суръати увеличивался, вай торик-черные мӯи хеле васеъ дар бораи закручивались дар ҳамаи ҳизбҳо, ки баъзан пўшонидани қариб ҳамаи он туловище.
  
  
  Сипас, ӯ, навъе сумела отвязать the хашму bra, аз костюма ва бигзор эму афтод дар саҳна. Мӯи вай мӯй развевались оид ба сина ва животу, дар як сония раздвигались ва боз закрывались. Вай нишон дод, ки наклоняюсь пеш дар барном стуле ва задерживаю нафас.
  
  
  Вай крутилась ҳама чиз зудтар ва тезтар, то мӯй на қаср бо ee сари, монанди чатр, ва ҳар мускул дар он бадан бешеной задвигался...
  
  
  Затемнение - ва тишина.
  
  
  Он моргнул, кӯшиши дохил шуда, дар кромешную тьму, вале чизе дид.
  
  
  Сипас прожектора боз включился, ва духтар сидела, склонив сари он сандуқе вздымалась зери мӯй, дасти дар ду тарафи он нақшу, пойҳои прижаты ҳамдигар ба якдигар. Аплодисменты бояд шудааст бурными, вале пайравони буд, низ маленькой. Вай низ кӯшиш аплодировать, ва вақте ки ӯ уходила аз саҳна, overlooking принцессы инков, вай взглянула ман ҷудо, ва ман боварӣ карда шуд, ки дид он табассум.
  
  
  Брылев дар даромадгоҳ суст включился, ва ӯ дод глоток худ нӯшидан об. Ки акнун? Ман буд, ки метавонанд дар муддати дароз интизор, ед.
  
  
  Суфра проскользнула тавассути як дари хурд дастрас дар чида охири саҳна, качнулась байни столами, помахала оркестру ва подошла ба baru. Дар он буд, сафед кард либос-ҷомаашро, ки бо чунин дарки вырезом, ки вырез на заканчивался дур аз подола, ки ба вуқӯъ спускался поентар аз он буд. Аз нах буд, сафед шарф, повязанный атрофи он мӯй, ва дар он буданд, пойафзоли. Он умуман на душманон аз ман ҷудо.
  
  
  Бармен фармон дар назди он як шиша шампан ва як шиша. Вай деҳот ва баъзеро як пои дар санаи наздиктарини табуретку, подняла як шиша, осушила ego ва боз наполнила. Дар ҳоле ки суханрониҳо якчанд мардон баромада, оид ба казино ва акнун оғоз ба ухмыляться ва подглядывать дар он сӯ. Вай проигнорировала хуб, ва вақте ки яке дар атрофи онҳо прошептал бармену, ӯ покачал сари ӯ ва отодвинул купюру, ки мард баргузор в ego ҷудо.
  
  
  Он вақт бартарии ман аз пазироии гарми муомилоти диққати. Вай царакат як тилло пластинку андозаи бо медали нуқра доллар, ки ман дод, то дар тасдиқи ман таърихи прикрытия. Ба вай имкон дод ки ин штуке давр занад, ва шталь интизор.
  
  
  Духтар ҳанӯз на душманон аз ман ҷудо. Одина бо азиатов, ки онро дидам, дар мысе кеннеди, ny ва боз дар як казино, дохил шудам ва чӣ ваҳй самимона ба он. Суфра, чунин ба назар мерасад, ки обрадовалась, пас аз дидани он, отпрянув, ба он чӣ ваҳй. Ӯ гирифта, ee ба дасти приблизил худро шахсе, ки ба вай ва, аз афташ, дар бораи чизе настойчиво заговорил бо он. Вай стряхнула ego дасти, аммо боқӣ монд неподвижной. Ниҳоят вай кивнула ва мард боз берун рафт.
  
  
  Суфра, чунин ба назар мерасад, ки клюнула ба ман наживку, аз ин рӯ, вай хонда бармену.
  
  
  'Ҳа ҷаноб?'
  
  
  "Ҳе, чувак, ки чӣ тавр ту думаешь, ин гурӯҳ метавонист ба бозӣ чизе ба ғайр аз бродвейских суруди соли 1933?" Вай гуфт, дар оркестр, иҷрокунандаи суруди Коула Портера.
  
  
  Бармен назар мисли беженец дар Майами, бо лоғар, мисли карандаш, усами, рыхлым шахси ва бодиққат зачесанными пеш мӯй. Онҳо буданд, ҳам сиеҳ, эҳтимоли крашеными. "Хуб, ман фикр мекунам, оркестр метавонад ба бозӣ аз рӯи фармоиш, ҷаноб", - ба таври худкор гуфт ӯ.
  
  
  "А-а, фарқ надорад". Вай допустил тиллоӣ пластинке боз навбат ва громко стучать оид ба стойке.
  
  
  Ӯ розӣ шуд. "Ин шавқовар тангаи".
  
  
  Вай баргузор эму чиз аст. "Прочти навиштаҷоти, чувак. Ман ба кори ин маънои онро дорад, ки "Оскар".
  
  
  Ӯ гирифта, монетку ва поднес вай ба рӯшноӣ бароянд сатри. Ego buffs қуллаи одобрительно приподнялись. "Ҳе, он медонам, ки ин гурӯҳ". Эму бояд панҷоҳ, вале ба ҳар ҳол ӯ буд, огоҳ шоу-бизнес буд - бештар е камтар. "Шумо узви?"
  
  
  Ба ман муяссар гардид, ки назар ҳамзамон frugal ва саркашӣ.
  
  
  "Не, вай ih менеҷери. Ин буд, ки мо аввалин медали тилло рекорди ".
  
  
  Ин сработало. Суфра посмотрела дар кишвари мо ҷудо.
  
  
  "Шумо бозӣ дилхоҳ поблизости? Райский ҷазира? Озод порт?' Вай покачал сари. "Эй худо, нест". Вай нигариста, қариб ки холӣ шуд. "Мо играем ин ҷо, чувак. Медонӣ, ӯ дар ин ҷо дар рухсатӣ будани корманд. Вай шунид, ки дар ин ҷо буд, модное, вале ман он нест, мушоҳида мекунам ин ".
  
  
  Бармен закашлялся, дар як лаҳза нигариста, Чину, баъдан боз ба ман. "Хуб, мо развлечение..."
  
  
  "Оҳ ҳа, вай медонам, чувак. Ин духтар потрясающая, вале music... - Ман скривился, баргузор дасти ва многозначительно қайд кард, ки ангушти худро ба поен.
  
  
  Цинь хрипло хмыкнула ва допила нўшокї шампан. "Бигӯ джентльмену, ки ин хуб аст, ки ӯ мегӯяд, оборудова ман", - гуфт вай бо осон испанским таваҷҷӯҳ аст, ки перекрывал овозҳои мусиқӣ.
  
  
  Вай гуфт хей, ва улыбнулся. Вай ба дандон блестели, вақте ки ӯ низ смеялась.
  
  
  "Ва ба ӯ буд, чизе, ки менӯшед, Макс", - афзуд ӯ пеш аз
  
  
  повернуться ва зуд направиться ба казино.
  
  
  На қисми духтар, муроҷиат ба духтари орзуҳои ҳар як мард, ба ман пешниҳод бинӯшед, ва он гоҳ меравам, ҳатто спросив ман ба номи. Вай меҳмонхонаи даст кашад, вале баъд омадаам, то дарк мекунанд, ки ин мебуд заифмизоҷеро. Ях тронулся, ва дафъаи оянда, вақте ки вай увижу ee, мо хоҳад дар бораи чӣ гап, барои оғози.
  
  
  Дароз интизор нест, буд,. Ба воситаи ним соат онро боз дидам Чину. Вай гузашт mimmo назди ҳавзи шиноварӣ ва дид сафед кард либос дар освещенной dark устувор дар роҳи оҳан ограды дар стон-Де-Дублона. Вай собит байни ду хуб сложенными мардон дар торик костюми. Онҳо двигались зуд, ва ҳатто дар чунин масофаи ман муқаррар шудааст отчетливое таассуроти, ки духтар меравад ценымногие тезтар аз хей мехостам. Вай дид, ки чӣ тавр дарвозаи кушода ва баста мешавад, дарҳол ба онҳо; Дар Чины монанд буд, ки махсус проблемаҳои, вале, аз афташ, на танҳо мехостам ба он ҷо дохил шавад. Буд нетрудно ҳамлаҳои такони паи ih; хотираҳо дар бораи Веронике ва дар бораи он ки ӯ ба ман передала буданд, ҳанӯз ҳам тару тоза ва болезненны. Ғайр аз ин, ман вазифаи на входило спасать ҳамаи духтарон, ҳатто агар дар ин буд, ки зарурати воқеӣ.
  
  
  Вай рафта, дар казино, гум бисту bucks дар chemin-de-fer, отбился аз пухлой духтарон, ки бо навъе услышала дар бораи ман ҳам ба ном касб ва пас аз муддате монд, дар як хона. Буд ва следа ин азиатов буд, ки разочарованием; Вай баҳона мехоҳам, ки ба шумо якчанд савол диҳам дарбон е ба котиби генералии.
  
  
  Дар охир вай чӣ ваҳй ба стойке як калиди. Бақайдгиранда кам буд, подвижным сиеҳ мард бо софу бегазанд нигоҳдорӣ кунед англисӣ таваҷҷӯҳ.
  
  
  "Мо умедворем, ки ба шумо маъқул, ҷаноб Уолтон".
  
  
  "Ин чӣ тавр ба магнитофонная вуруд", - фикр кардам ман. "Дар ин ҷо каме аз мардум аст", - гуфтам ман.
  
  
  Ӯ зуд пожал плечами. "Мо қариб пур аз ҷаноб".
  
  
  "Вале онҳо як ҷуфти ҳамсарон, а?"- вай гуфт, аз смешком ва гуфт ҷудо қариб пустого казино.
  
  
  Ego табассум буд мрачной. "Мумкин аст ..."
  
  
  "Вале шодам, ки туро дар хона баъзе бозигарони бузург бо дигар ҳам охири дуне".
  
  
  'Оддӣ, ҷаноб?'
  
  
  "Ин япошки е касе дигар. Вай дид, ки чӣ тавр чанд нафар нишаста буданд, барои покерным суфра. .
  
  
  'Oi. ҳа. Мо джентльмены аз Шарқ ба Дубле-Кей.
  
  
  'Оҳ, ҳа?'
  
  
  Буд, қариб нисфи шаб, ва дарбон буд, дилгиркунанда, ки ман интизор. - Сухан дар бораи ба лоиҳаи "Дахшатнок суд", ҷазираи-близнеце, дарк мекунед. Ҷ-би Ингерсолл гуфт ӯ қарордод барои сохтмон ва ободонии он бо ширкати дар Формозе е ҷое поблизости ".
  
  
  'Оҳ, ҳа?' - такрор он боз кӯшиши ба ҳамлаҳои зевок.
  
  
  "Дар ҳақиқат, ҷаноб, вай боварӣ дорам, ки ин як навъ экспериментальный комплексӣ лоиҳаи; Ҷ-би Ингерсолл, ки чӣ тавр шумо эҳтимол медонед, фаъолона иштирок мекунад, дар беҳтар намудани шароити зиндагии гурӯҳҳои ақаллиятҳои миллӣ дар тамоми ҷаҳон ".
  
  
  'Представляю худ.' Вай нигариста, тощего чернокожего человечка. "Фикр кунед, ки ое шумо, ки ӯ метавонист оғози як каме лижет, ба хона?"
  
  
  Ego чашмони кофирон непрозрачными. 'Оддӣ, ҷаноб; вақт ман қариб тамом шуд ва ман ҳам бояд бисер маъмурӣ кор ".
  
  
  Вай приоткрыл дари худ ҳуҷраҳо, вақте ки фаҳмидам, ки чизе нест. Он чап дохилшуда святее, ман ҳамеша то корро дар гостиничных номерах, - аммо акнун вай шагнул пурра темноту. Вай, қатъ ва прислушался.
  
  
  Ягона нидои, ки вай шунида буд, ки худ нафас. Вай зуд проскользнул дохили ва закрыл барои худ дари. Вай нащупал калиди аст. Щелкнул сахт.
  
  
  Ҳанӯз темнота.
  
  
  Ҳар чизе ки ман то бубинем, ки ин бледный прямоугольник раздвижной стеклянной рӯз ба ман балкон, освещенный лунным светом, парящим бар баҳр. Вақте ки ба чашмони ман оғоз приспосабливаться ба тусклому нур, вай шунид ҳалим меравад, дид, ки чӣ тавр сояи скользнула ба рӯз.
  
  
  Вай давида дар ковру ва баъзеи касе барои либос. Китфи зери тканью закручено ва повернуто. Вай кӯшиш мекунам, ки оттащить он, аммо, ҳарчанд злоумышленник буд, камтар ман, он буд, ки хеле қавӣ. Вай мельком дид нуқтаҳои круглое, невыразительное шахсе, ки дар сояи. Ин буд, бошад, ки яке аз азиатов. Сипас як зироъ, ки гӯе кувалда, зад, ки маро дар байни ребрами.
  
  
  Ман қудрати ослабла; озоди дасти ткнул он ки борон гулӯ вай зад ва он дар даҳони. Мард зарычал ва попятился ба перилам балкона. Дар лунном партави он дидам, ки дар ego дасти блестит металл. Ego дасти повернулась ба ман, ва баъзеи он запястье, нисфи вывернул ego, нырнул зери пухлое бадан ва аз он боло.
  
  
  Ӯ барои мо садо, перелетая тавассути перила ва падая бо баландии ҳафт ошена, ба судї дар атрофи ҳавзи шиноварӣ. Аз паи хеле глухой заданд, мисли тарбуз разбился дар бораи семент, пас наступила пурраи тишина.
  
  
  Вай перегнулся тавассути перила ва кӯшиш мекунам, ки разглядеть бадан, балки святый дар назди ҳавз аз атрофи погас. Чунин менамуд, ки ҳеҷ чизе шунида намешавад. Он қадар интизор сипас дохил шудам ва дар дохил дигар, калиди ҷаҳон.
  
  
  Ҳанӯз ҳеҷ чиз рӯй. Вай проверил лампочки; ҳамаи онҳо буданд, ки ба ҷои.
  
  
  Телефони зазвонил. Вай эҳье трубку.
  
  
  "Ҷаноб Уолтон?"
  
  
  Ҳа.'
  
  
  "Оддӣ, ҷаноб. Ба шумо мегӯям: аз стойкой бақайдгирӣ, мо сообщаем ҳамаи меҳмонон, ки отключили барқ. Ба қарибӣ ба он хоҳад буд, барқарор ".
  
  
  Ба он хотир, ки сергей дар долони нест боз буд, дохил карда мешавад, гуфт дар ин бора.
  
  
  "Ҳа, ҷаноб, онҳо кор доир ба дигар нақшаи".
  
  
  Ба назар мерасид, ки ӯ самодовольно гордился худ е чужой - изобретательностью. "Мо ҳамеша муқаддас дар меҳмонхона Doublé Cay, ҷаноб".
  
  
  "Ки аз кист, он гоҳ ин хуб аст. Ташаккур. Вай вале илоҷи ин трубку ва зуд проверил худ бағоҷи ҳангоми партави фонарика. Злоумышленник пайдо нашуд отсеке, ки дар он вай спрятал худро дар яроќ, ҳарчанд он каме испортил ман либос.
  
  
  Надошт, маънои, ки ӯ метавонист пайдо пас он разделся ва пахш кунед пилорамма ба хоб. Сарфи назар аз он, ки ман карда наметавонистанд хорошенько разглядеть шахсе, ки шахс нигоҳ пул, ки ҳоло дар Дубле-Кей табдил ефтааст камтар тучных азиатов".
  
  
  
  Боби шашум ҳокимияти маҳаллӣ
  
  
  Ба рассвету бадан аллакай буд ва қариб дар нимаи ӯ шунид он шепот. Вай нишаста дар шезлонге дар назди ҳавз мунтазир аст, ки ҳарифи двинется ман ҷудо. Ман пухлая, размазанная тушью эҳтимолӣ поклонница затрещала маро дар гӯши худ. Баъзе аз ee њамсолон, њам мардон ва заноне, ҷамъ омада, дар атрофи мо, нигариста, ба ман бо баъзе сомнением. Гарчанде ки ман на он кадар Мик Джаггер, вай, буд, ки беҳтарин оид ба ҳама дастрас кумиров. "Ки шумо ҷустуҷӯ доред... э... истеъдод?" Спрашивавший буд, ки писарбача бо pimples таъом медиҳад, ки дирӯз буд, ки бо ман дар тайера. "Ман мехоҳам ба меҳмонхонаи ин, чувак". Ба ман ин калимаи аллакай надоело, ва ӯ қарор кард, ки ое ба истифода ego хеле қисми. "Глоток тару тоза интихоби намуна ҳаво байни ду турами. Шумо ба бозӣ дар ин штуку? Вай гуфт, ки дар он гитара. Ӯ покраснел. 'Каме.' 'Бале.' Вай доранд, ки дар тарафи дигарро, щурясь аз офтоб, отражающегося аз об дар ҳавзи шиноварӣ дар. Равнодушие - вотум қисми тасвирҳо. Яке дар атрофи духтарон сидела дар изножья ман лежака, сл қисми поении купальника прижалась ба ман пальцам пои. Ӯ буд, маленькой, даври ва пышно сложенной ва дар он светло-каштановых манфиатдор светило офтоб - е чизи дигар. Вай подавил хоҳиши онро таҳқиқ мекунад, вале тасодуфан переместил, то, чунон ки ман лодыжка скользнула он теплому бедру. Вай хихикнула ва қасдан сопротивлялась, то ки ман пятка устроилась байни он пои. Вай дар ҳақиқат, дар оғоз қадр прикрытие, ки таҳия кардааст, барои ман Хоук, вақте ки ба гурӯҳи дарида баланд бородатый ҷавон. "Ҳе, ту дигар шунида намешавад?" Чӣ гуна вай метавонист, ҳукм накунад, ӯ гуфтугӯ мо бо хема мушаххас. Ego пӯст буд, ранги оштукатуренной деворҳои, ки дар тарафи дигар назди ҳавзи шиноварӣ, ва ӯ метавонист ба даст чиҳил мино, на опустившись поен номерам. Ӯ буд, бошад, ки поэтом; Он оғоз распознавать намуди. Касе гуфт: "не", он ки онҳо ҳеҷ шунидаед. "Шаби гузашта ба кадом як бача калон содир ҷаҳиш. Нест.' - Ӯ қайд кард, ки ба ҷои дар зери ман балконом. Чунин ба назар мерасад, кас ин махсусан манфиатдор нест, аз ин рӯ, штопора буд задан ба ман.
  
  
  'Касе, ки аз он аст,?' Ришу пожал плечами. "Кӣ медонад? Гуфта буд ман ин аст, дарбон гуфт, ки ӯ спрыгнул аз худ балкона. Ӯ боз ба як, ин дафъа дар балкон ошкоро таҳти ман. "Ин буд, вьетнамец е чизе, ки дар ин гуна худро. Ӯ ба чап предсмертную як еддошт, ки дар он навишт,, ки наметавонад бештар зиндагӣ дар ин упадочном ҷомеа е чизе, ки дар ин гуна худро. Вай хеле доверил ego рассказу - савганд ба ин замон, ҳамчун достони обошла ҳавзи, ӯ ҳайратовар буд, ки ман, вақте, ки мурдагон буд, шестифутовый шветсия acrobat, ки афтод, дар ҳоле полуночной варзиш, - вале ман напряг гӯши ҳангоми упоминании дар бораи предсмертной записке. Агар аз он буд, дуруст, ин маънои онро дошт, ки ман нападавшим сидела хеле самаранок уборочная бригада. Духтар ба ман пои извивалась каме настойчивее, ва ман ба ин фикр. "Ҳа, хуб, фикр мекунам, вай танҳо низ каме прыгну", - гуфтам ман, якбора вставая. Бо қабули чанд қадам ба вай исбот кард, ки дар охири назди ҳавз нырнул в голубую об ва проскользнул қадри таҳти сатҳи пеш аз всплыл ба схватить ртом ҳаво. Дар ҳавзаи буд, ки каме аз одамон; чунин ба Назар мерасад, ин буд, ки асосан ба гурӯҳи нишаста ва наблюдающих. Вай переплыл дар дигарро, развернулся ва оттолкнулся пеш, ба маркази дар ҳавз. Баъзе вақт ӯ писарашро, ки дар пушти дар ҷустуҷӯи дар безоблачное осмон. Краем чашмони вай дид баланди каменную девор ва Де Дублон, барои он. Вақте ки он ҷо доранд, ифтитоҳи луқо, ва берун аз тиреза ба вай дид проблеск отраженного ҷаҳон. Телескоп - е телеобъектив; Он буд, iso ҳамаи қувваҳои ба назар ошкоро дар тирезаи, вале агар касе ба он ҷо интересовался ман буд, на ба маънои нишон медиҳад, ки ман медонам, дар бораи ин. Ман намекардам, ки поплыл поен баланд батутҳои бачагона, то шунид сдавленное "ба кор бурд!" е назар ба боло ва дид летящую ба ман бело-бронзовую фигуру. Вай уплыл дур, сахт погрузив як дасташро дар об ва ударив шатта iso ҳамаи қувваҳои. Ныряльщик погрузился дар об дар миллиметр задел ман китфи, ва боло мавҷи, ки бо захватила ман. Маро сахт даст, аммо вай сунул сари зери об, ки ҳар сол, на ранен ое ныряльщик. Бадани лежало дар поени назди ҳавз согнув по ва скривив фигуру дар преломленных лучах офтоб. Он вақт на двигалось, ва ӯ аллакай дар бораи нырнуть барои ӯ, вақте ки аз он пойҳои ногаҳон выпрямились, ва ныряльщик бросился ба ман. Мо лбы рӯ ба рӯ, вале аз дард буд; вай мӯяшро дароз смягчили заданд. Суфра рассмеялась, ки приблизилась, ва он пурра ба лабони буданд, пас аз наздик ба ман буд, ки қариб оскорблением нест, бибӯсам он. Вале ман он ранҷондам - бозӣ сард. Ин буд, нетолько. "Оҳ!" вай полоскала гулӯ. "Ин аст, ки шумо, ҷаноб Уолтон!" Вай на спрашивал он, он аз куҷо маълум исми ман. Дар поени кор, вай имзо библ дар арафаи шоми. 'Бале, ин ман ҳастам,.' "Ман дод ба ту зиене?" 'Ба вай ин хел фикр надорам. Ту бо тартиби?' Ҳатто вақте ки ӯ буд, ки дар & nb, хей, идора пожать плечами. Вай дид, ки ee, сафед купальный даъвои он танҳо ҳадди ақал, инчунин мумкин аст, на ҳама. Гармии он загорелого бадан встретило ман, вақте ки мо плыли, мо ба зону соприкасались зери об. Сухан ба мо суханони мо подплыли ба канори пруда - дар бораи баръакс он ҷойҳои, ки ӯ буд - ва выбрались берун, Суфра двигалась бо плавной грацией тюленя. Вай гирифта шудааст, ки бо шезлонга бузург дастмоле, обернула онҳо китфи ва посмотрела ба ман. 'Хуб?'
  
  
  Ба ман лозим буд, пурсед, ки ӯ омелой дар хотир доред, не, ки чӣ тавр ба он душманон ба ман. Бе либос е дар плавках, ки бештар е камтар аз ҳамон - ман буд, хеле впечатляющая внешность. Вай гуфт, ин танҳо аз сабаби он ки ин факт аст ва ман хеле кӯшиш ба он чунон. Пулевые кашшофӣ ва ножевые кунанд, ки дар назди ман буданд дар тамоми касб ман шуда искусно заделаны хирургическими гениями, ки ба кироя AX, то ки ман ба назар мисли як пораи гўшт, ки нишон медиҳанд, ки дар мактаб гўшт мешавад. "Пойдем прогуляемся", - самимона гуфт: ман. "Ман ҳам буд, ки ҳалли ҳар сол ин ва сирк". 'Чаро не?
  
  
  Дар ҳар сурат, ба ман лозим нест, ки ба дурӯғ ба солнышке ". Вай оҳиста-оҳиста проводила дастмоле бо салоҳдиди худ смуглому бадан, пеш аз қатли ego дар кафедра паси нах. Ин буд, ки ман нишонае, ки барои ьаматарафа омӯзиши ee; ee пӯст, зоҳиран, на требовался лосьон сӯзонидани бадан (загар), барои ба даст овардани чунин бағоят. Вай, кори он суст ва қатъиян, сар карда, бо ин сенсационных пои дар як лаҳза задержавшись ки ба нармӣ округлившегося ҳает, пеш аз он ки бо таваҷҷӯҳ нигаред, дар сина, застрявшие дар бикини. Вай соски буданд, намоен сквозь паст шароби сафед матоъ. "Ту як бикини, ки дирӯз", - ором шарҳ ман. 'Оҳ! Ту пайхас!' 'Бале.' Вай беззвучно рассмеялась, ва ба вай чашм заблестели. "Ман ҳамеша фикр мекунам, ки агар хоҳӣ либоси аст, ки бо шумо мувофиқ не, ки маънои онро тағйир. Шумо ҳам нест, чунин ба назар мерасад, ҷаноб Уолтон? 'Он низ ҳамин тавр фикр мекунам. Name Ник. 'Бале. Ва ман... - Ман низ умею хондан. Шумо хабарнигори воздают ба шумо дода, Суфра. 'Ҳеҷ.' Духтар умела муроҷиат бо комплиментами. Вай панцирь ба океану қади деворҳои Де Дублон, то Суфра болтала наздик бо ман, ee бедро қариб касалось ман. "То ту дар рухсатӣ будани корманд?" - 'Маҳз ҳамон.' Мо кружили дар атрофи гурӯҳи пиронсолон загорающих, асосан, бо занбурўѓњо животами ва слитных купальных костюми бо намунаи floral расм. Вай дид, ки якчанд миена сол дар атрофи ҳавопаймо "Лир"; зан впилась glance дар Чину, кӯшиши нигоҳ худро пурра бадан дар майдони назари байни духтар ва он мард. Ман метавонистам, ки онро винить. "Хоҳӣ, дар ин ҷо чанд вақт?" "Ин аз он вобаста аст, ки ба шумо лозим аст, хоҳад кард".
  
  
  Вай, қатъ ва қайд кард, ки дар кунҷи-Де-Дублон, ки буд, ба standout девор. "Ки дар ин ҷо?" "Ин ... чизе монанди особняка. Дар он ҷо зиндагӣ хеле бой нафар ". Вай понимающе ухмыльнулся. "Шумо буданд, аз ӯ в гостях?" "Ман даъват", - гуфт вай. Ман ҳеҷ вақт исрор. Дар пеш буд пролом дар стоны набережной бо выбеленной лестницей, ведущей дар соҳил. Ҳангоме ки Суфра шла пеш аз ман, вай взъерошила мӯи худ, то ки тар пряди погладили ман бараҳна ҳает. Кадом-ки дар он на песке лежали хурд гурӯҳи одамон, инчунин дар осоиштаи & nb лежало якчанд рақамҳо unbelievable. Прибоя қариб буд, танҳо рябь дар волнах ва плеск бледно-сабз об дар соҳил. Чашмони - мӯзаи ва занонаи - следили барои мо, то ки мо мерафтанд тяжелому песку дар кромки об. Мо проигнорировали назари. Суфра шла плавно, ки сахт раскачиваясь. Ҳе, он лозим нест. Аз тарафи чап, ки аз мо девори-Де-Дублон продолжалась қади соҳили. Вақте ки чанд сад ярдов, онро пайхас сӯрох бар хурд бухтой. Ин бояд бошад, ки вуруд ба лагуну. Хурд пешеходный пул буд протянут бар об; болои он девори выпирала, монанди ҳамсар гриба ба гладкого бетон. Ягон имконияти ба даст нест, барои ба ин сӯ, ҳатто бо крюком ва веревкой, ки маро на ба ҳайрат. Ӯ инчунин медонист, ки кӯтоҳ нақби пешбари зери девор ба лагуне, баста шуд выдвижным железным ограждением, ва ман буд, ҳайрат, ки хоҳад, ба баланд бардоштани ego. Вақте ки мо переходили bridge, вай қайд кард, ки дар сӯрох. 'Ки аз он аст,?' "Оҳ, чизе монанди зиеди пруда. Агар ин шахс аст, ки худро монанд. 'Оҳ, ҳа?' Вай кивнула гирифта шудааст ва ман дар дасти; вай рони гузашт mimmo ман. "Шумо мехоҳед ин суратҳо гоҳ монанд, Ник?" 'Албатта.' 'Ман чунин. Яъне вай метавонад аз як дар атрофи меҳмонхонаи ". "Кадом вақте?" Ин ... Ман намедонам, чӣ тавр онҳо ин меноманд. Камшавии қаиқ? Хурд вақте, ки машғул аст, хеле зуд ". "Скоростной катер. ҳа. Ки аз кист, он гоҳ мо ба маблағи съездить ба он ҷо ". - Ое шумо даст баробари хуб бо кашола карданд? Вай прижалась ба ман лесид, ва он торик чашмони улыбнулись. "Ман метавонам меронем, ту лодку". Вай бало хуб медонист, ки вай намекает, вале меҳмонхона ба вай гуфт: ин. "Бубинем." 'Баъдтар?' "Бале, баъдтар."
  
  
  Де Дублон мансаби тамоми ғарбӣ қисми ҷазира. Мо гузаштанд қади деворҳои оид ба доираи васеи; дар ин Ҷо буд, ки мо купающихся, ба мо онҳое, ки загорает, ва ҳалим прибой плескался дар атрофи, ба вуқӯъ укрытых коралловых рифов недалеко аз соҳил. Дар баҳр ба уфуќи выделялся ягона сафед ҳаракаташон; ғайр аз ин, чизе буд, дар он дида мешавад, ба истиснои ором бурлящей об. "Чӣ қадар шумо дар ин ҷо работаешь, Суфра?" - "Ох ... ба назар мерасад, қариб як сол". "Оҳ, ин хеле зиед аст". Вай пожала плечами. "Онҳо хуб пардохти, ва ҳает барои ман хуб аст".
  
  
  "Шумо дар Флорида зиндагӣ аст, то ин чист?" Вай якбора остановилась ва испытующе посмотрела ба ман. 'Чаро ту спрашиваешь аз он аст,?' 'Ман намедонам. Ман ин менамуд, хеле муносиб ". Духтар кивнула, ва дар он назари промелькнула дард. 'Бале. Вай мегурезад аз Кастро ". "Ман надоштам, ки дар назар доред...", "Оҳ, ин аҳамият надорад. Гузашт бисер вақт вай буд, маленькой девочкой, вақте ки мо сбежали. Мо бо модарам переправлялись бо дигарон дар маленькой қаиқ. Онҳо стреляли дар мо, кубинский патруль, вале мо кист гумроҳтар. Қариб.' Вай вопросительно приподнял бровь. "Ман аз... модари ман. Ӯ буд, раненую ва ҷиддӣ раненую. Бештар аз як моҳ табибон гуфтанд, ки хой табдил хоҳад беҳтарин, ва он гоҳ вай намурдааст ". 'Маро бубахш.' Вай боз пожала плечами. "Аз он буд, дароз, Лақаби". "Ва падари шумо?" "Дарҳол пас инқилоби Кастро мурғоб ego дар зиндон аст. Бо онҳо хорька вай дар бораи nen чизе шунидам. Истифода шуд, мегӯям. Ӯ шунидам аз ҳад зиед чунин ҳикояҳо, ки танҳо бовар хей, вале ҳамеша буд, имконият, ки вай рост мегўяд ва ман фикр намекунам, ки ин умуман шуда, арзиши. Мо рафта бесадо; вай подошла ба ман наздик аст, вале казалась погруженной дар фикрҳои худро. Дар охир ӯ гуфт: "Ту ҳамон медонӣ, ин аст, ки ман айни замон ба номи". 'Oi?' Он дар шакли мухтасар гуфтам. "Ин аст, тааҷҷубовар нест, ки барои шумо". Вай покачал сари ӯ ва понимающе улыбнулся. "Вақте, ки панҷ е шаш сол пеш ба вай буд дар шоу-бизнес дар Майами, ман агенти на дар меҳмонхонаи нависед, ман ҳамчун Маргариту Ortiz. "Аз ҳад зиед обыкновенно", - гуфт ӯ, ба ман нигариста дар шахси.
  
  
  Ту модар шуд, нисфи китаянкой. Падари ман буд мулаты. Аз Ин Ҷо - Суфра Негрита ". 'Oi.' Вай остановилась ва посмотрела ба ман. "Ту ҳама чизро медонӣ, Ник?" "Ман донам бештар ва бештар". "Ха!" Вай сжала ман дасти. "Чаро ту хешамон омадам, ки дар чунин ҷое, ки чӣ тавр Дубле-Кей, Ник? Дар ин ҷо танҳо кӯдакон-hippie ва старики бо толстыми занон ". "Оҳ, вай дар бораи он шунид, куске динамита, ки устраивает дар ин ҷо танцевальное нишон, ва ман буд, омад". Вай гортанный ханда абсурдно шубҳа. Вай встала дар цыпочки, прижавшись сина ба ман сина. Вай бархатные лабони приоткрылись ва чашмони потускнели. Мо поцеловались. Вай обняла маро ба гардан, ва он таз дилам бар зидди ман. Ман ревматизма буд незамедлительным ва безошибочным, ва он қавитар прижалась ба ман, вақте ки ба он забон мебуд ман. Дастҳои ман спустились поен вай баргашт, дар қисми поении купальника, ба муҳити оила гарм мебуд, байни он устувор задницей. Шояд хуб аст, ки дар ин бора оети намоен ду ҷуфти ҷавон, оҳиста-оҳиста расидан ба қади деворҳои баланди. Вай дид ih якум ва вазифадор гардид, ки дар онҳо диққати Чины. Вай вздохнула, пас хихикнула ва коснулась выпуклости ман, ки бренди-нав swimsuit. "Ман роҳ, барои ту, то шумо остынешь, хуб?" "Бигзор, аз тамошои", - прорычал ман. Вай хушбахтона засмеялась. "Ман медонистам, ки ҳақ буд, Ник. Шумо аломати, имкон ба онҳо рафта дар ҷаҳаннам ". Вай хушбахтона улыбнулся, ва мо рафт мераванд дигарон. Баъд аз он, ки мо миновали хуб ва повернули дар кунҷи девори, Суфра обняла маро барои талию ва потерлась щекой дар бораи ман дасти. "Имрўз ман истироҳат, Лақаби". "Ва аз ту одатан занимаешься ногоњ?" "Баъзан он езжу дар Nassau. Е вай бимонед дар ҳуҷраи худ ба почитать китоби "Е ту катаешься дар катере?" Ҳа. Ин кӯдакон.' "Ман фикр мекунам, ки ин ақида хуб аст. Ин шом?' 'Албатта.' "Шумо мебинед, дар сатри kabare. Аввал поедим, ва он гоҳ... - Не, - якбора гуфт вай. "Дар барре. Ман дӯст медорам, ки ... хуб, медонӣ. Ман худам ба касе интихоб кунад, то ман он ҷо рафта,, агар мо таъин мулоқот. Вай омада, дар ҳуҷраи худ ". "Ое ту медонӣ, ки ин ба?" Вай кивнула. "Шумо бояд ба навиштани рақами дар стойке ки дарбон шоми дирӯз". 'Oi. Ин рост аст,.' Мо гузаштанд, ҳанӯз ҳам як каме, то дур нест, табдил ефтааст ошкор меҳмонхонаи. "Ое туро ... hmm ... дар ин ҷо кас нест,, ҳамин тавр не?" 'Ки ту имеешь дар назар доред?' 'Боз?' 'Oi. Не, не, махсусан, Ник. Дар ин ҷо ҳеҷ шахсе, ки агар извлекли маро масхара, ҳатто ненадолго ". Вай ба чашмони ман гуфтанд, ки ман, аз афташ, истисно, вале вақте, ки мо добрались то хурд ин ҷо, сбоку аз hotel, ки дюжина разноцветных пляжных buggy мерцала дар офтоб, вай фикр кардам, ки бало сахт бовар, ки чунин красавица, мисли Суфра танҳо ждала, ки Ник Уолтон заполнит он одинокие pm.
  
  
  
  Боби ҳафтум
  
  
  Ман овардаед, ба рақами монанди он эҳсос намекунанд, ва чанд машки ледяного пиво Amstel. Waiter накрыл столик дар балконной рӯз, вақте ки ӯ баргашт, вай досталь атрофи чемодана чанд чиз, ки меҳмонхонаи ба омӯхтани. Дар суханронии худ неторопливом ҳаракат дар ҷануб он проехал ба воситаи Ню-Йорк ва харида дар он ҷо чанд навигационных кортҳои. Онҳо iso тамоми қувват кӯшиш барои ефтани чизе, ки он меҳмонхона, вале дар охири мо пайдо корти Дубле-Кей. Он гоҳ қариб нест looked ба нах; Вай хеле меҳмонхонаи мегузорам, дар ин шумный шаҳр ва танзим рафтан. Акнун выпил полстакана пиво ва развернул намоед. Он ки кам дида мешавад; ба мо як уважающий худ шкипером на шталь мехоҳам ба истифода аз он барои маневрирования зиеди киштӣ дар наздикии ду островков, балки он шудааст, ки ба веб-корт, ки қодир ба вай пайдо. Тавре ки қайд шуда буд, ки чанд хатарнок подводных монеаҳои; ду пир затонувших корабля, коралловые харсангҳои зериобӣ, ки дар он дидааст, ки пештар дар он рӯз, ва як чанд чизҳои хурд, қитъаҳои. Лагуна дар қитъаи Де Дублон буд, қисмати вале баромадан ба воситаи уқенус, ки буд, дида мешавад. Ин буд, ки ман бевоситаи намуд; аз Ман бештар интересовали об дар атрофи дигар ҷазираи, ҷазираи Кардани суд. Буданд отмели ва харсангҳои зериобӣ шакли нодуруст мегирад. Вай iso ҳамаи нерӯҳои кўшиши ih дар хотир доред, бидонед, ки ин меорад, ман бисьер дар dark. Вале на камтар аз вай медонист, ки онҳо дар он ҷо, ва ин метавонад дорои аҳамияти. Сипас нисфирӯзӣ вай, берун омада, ба балкон; Офтоб акнун буд, баста тонна баланд, зуд ба ҳаракат абр. Вай сахт перегнулся тавассути перила, вале метавонистам, ки дидани чизе ба ғайр аз наздиктарини ба баҳр кунҷ-Де-Дублона. Вай гирифта ғамхорӣ дар бораи он, ки ба рақами дар ошенаи болоии меҳмонхона ҳастанд, вале акнун вай фаҳмид, ки ман следовало кӯшиш ба рақами бо пурра overlooking гостиницу. Ки ж, ҳамаи, ки лозим буд мекунед, ин вуруд дар як ҳуҷра бо чунин overlooking. Вай переоделся дар кӯҳна сафед ҷинс, махровый убуру ва пойафзоли чарм, бар солнцезащитные нуқтаҳои ва убедился, ки дар ҷайбатон нигоҳ доред кофӣ молӣ; он гоҳ ман рафт длинному безмолвному коридору. Эҳтимол, ин буданд, ки рақамҳои аз 716 оид ба 729. Вай поднялся дар лифте, ки дар вестибюль нижнего дод ва дар ҳолате, ки агар касе пайхас кардам, ки ман дохил шудам, дар калон, тускло освещенный холл. Вай sel ва фармон ҷоиз нест, ки ба ман тамоман осудаанд. Баъд аз чанд дақиқа ба вай гуфтам, ки дар толори мард ҳоҷатхона ва направился аз самти. Чӣ тавр ман ва умедвор буд, дар он ҷо буд, ду телефони киосках. Вай ба даст овардани рақами hotel ва гуфтаанд, ки рақами 722. Вақте ки вай, фикр кардам, ки ман аввалин кӯшиши аз тарафи атласбофӣ, ба ман гуфт, зан; он казалась сонной ва взволнованной. Вай пурсид, ки дар бораи Хешовандон, вай гуфт, ки Родни нест, вай извинился ва вале илоҷи ин трубку. "Сабр", - гуфт вай ба худ ва рафта, ба худ барному стулу. Дар давоми зерин ним соат он ду бор обзвонил дигар ҳуҷраҳо барои худ ошенаи, ва кашф, ки онҳо ҳам банд. Агар ҳангоми оянда звонке ман пайдо шуд, мешавад ба ҳуҷраи, ба ман лозим кӯшиш чизи дигар; одамоне, управляющие крупными туристическими отелями, ки ҳамон дараҷа беақл ҳастед, ва дер е зуд оператор дарк мекунад, ки ҳамон як нафар звонит ба рақамҳои гуногун дар як ошенаи. Ин кӯҳна ҳиллаест, аз взломом - то сола, ки ман қариб шарм буд, ego истифода баред. Вале ман буд, ба андак вақт, ва ман мехостам, ки бештар истифода прямую ва жестокую - борҳои, ки ба даст ба як ҳуҷра, ки бо открывала ба ман намуди, ки вай мехост. Бо чоруми кўшиши ба вай дод телефон зазвонить даҳ маротиба пеш аз убедился, ки ҳуҷра пуста. Вай поспешил пеш дар вестибюль ва поднялся дар лифте, ки дар худ ошенаи. Аввалин чизе, ки маро научили, чӣ тавр ба талаба ҷосусӣ, - ин матнро ҳисоботҳо, ва дуюм - ба монанди кушодани қасрҳои. Ҳар як камар, ки ман дорои встроенные tools ва камтар аз як дақиқа тавассути он исбот кард, ки дар ҳуҷраи 721. Вай чап дари приоткрытой - то, ки сокинони баргаштанд, он метавонад извиниться барои он чизе, ки дидам, чӣ тавр ба дари кушода, ва дохил шудам, то полюбоваться overlooking, - ва тез чӣ ваҳй ба балконной рӯз. Ман буд, ки ба муддати дароз истодан ба балконе. Бо он ҷойҳое, ки он хранил, ман буд, хуб намоен қисми маҳал. Вай мельком дид мардон, ки целенаправленно рафтан бозгашт ва берун пардохтҳои бевосита аз паси девор. Онҳо буданд, одеты дар шакли, ва ягон яроқ буд, дар он дида мешавад, балки минтақаи озоди ҳаррӯза netkolay. co шведов, ки онҳо пӯшидани, буд, аҷиб аст, монанд ва ин замаскировать чизе, ки аз 45-уми калибра то обреза винтовки. Дар лагуне плыли чанд оқилонаи моторных лодок, ва ягон кас плавал дар & nb. Вай дид қисми кулли мощеной майдоне, ки дар он загорали дигар одамон; Байни онҳо мерафтанд слуги дар сафед куртках бо подносами бо нӯшокиҳои... ва прочими чи. Буд, ки зарурати гирифтани калон нақшаи, ки ба ақл, ки ҳанӯз доставляется. Ба вай маълум аст бородатого ҷавон аст, инсон вазни тақрибан 140 кг, вақте ки ӯ потянулся ба хеле особенных белому цилиндру, поймрл сабукфикрона сложенному дар подносе, представленном эму. Эҳтимол, иштирок мекунанд; Ба соблазнить баъзе меҳмонон, гирифта, чизи аз он бештарро аз озод выпивка. Вале бештари он дидан карда наметавонистанд. Дарахтони атрофи меҳмонхонаҳо буданд шинонда дӯсти наздик ба якдигар ва изогнутая ҷанг дохилӣ дар девори паси лагуны закрывала хуб шарҳи фасада биноҳо. Инак, двойная баррикада, ки бо создавала масъала, заключающуюся дар он аст, ки лозим перелезать тавассути внешнюю девор, намедонам, ки дар куҷо қарор доранд охранники, - ва он гоҳ, агар вай ба навъе преодолевал мебуд, ин монеаҳо, возникала масъалаи гузаштани дохилии баррикады, ва Худо медонад, ки боз чӣ лозим аст, бартараф. .
  
  
  "Бингар, ҷаноб. Метавонам, ки ба вай чизе ба шумо кӯмак? Барои шунидани ин овоз, вай обернулся, рўњї лаънаткунандагони проклятые пурдарахт қолинҳо барои фарш. Баланд темнокожий мард, стоявший дар дверном проеме буд, либоси дар обычную ҳаррӯзаи либос. Як даст тасодуфӣ буд засунута дар як дақиқа ego кӯтоҳ камзолы. Ӯ вопросительно улыбнулся ва дамида комилан непринужденным. Вай откашлялся ва умедвор буд, ки выгляжу кофӣ смущенным. 'Бубахшед маро илтимос. Вай дид, ки дари кушода, ва дохил шудам, ки ҳамасола дар намуди бо ин тарафи меҳмонхонаи ".
  
  
  'Бале.' Ӯ закрыл барои худ дари - поступок, ки маҷбур ман насторожиться. "Ин баландтарин нуқтаи ҷазираҳои Қиемат, ва бознигарии хеле аҷоиб аст". Ин дафъа ӯ ба таври васеъ улыбнулся, ва он гоҳ ба вай дониш ва ego. "Херридж?" Ҳавонавард аст "Лира" дар як лаҳза склонил сари. "Албатта, ҷаноб Уолтон". 'Ба ман дар ҳақиқат хеле афсӯс. Вай танҳо ба меҳмонхонаи... - ман устало махнул дасти ҷудо балкона, пас робко усмехнулся. "Агар шумо проверите, шумо хоҳед дид, ки ман зашел ин ҷо на барои он, то ки пас бигирад". Ӯ дод, чанд нафароне, ки дар ҳуҷраи ва идома дод, ки назар ба ман. 'Ин аст, шарт нест; Барои ман шумо монанд ба дузд, ҷаноб Уолтон. Вай приложил кӯшишҳои зиед ба қабул расслабленную позу. "Извиниться", - гуфт вай, пас гуноҳони худ естественному любопытству прорваться. Херридж понимающе гуфт. "Ҳа, ин ман ҳуҷра. Дар Doublé Cay хеле хуб ишора ба персоналу. Баробарӣ барои ҳама ". Ӯ гуфт, ин бе сояи аз кудурат. "Хушбахт он аст, ки шунидан. Онҳо мефаҳманд, ки ih пилот бояд хушбахт ". "Ман қаноатманд". Ӯ гуфт ман ба воситаи китфи. "Шояд шумо интересовала ин хеле необычная вазъият, аз паси девор?" "Ин ҳама, ҳамин тавр не? Ман дар назар дорам, ки ба ҳамаи онҳое, ки медонад, ки он ҷо зиндагӣ мекунад ". "Ҳа, ин тавр аст." "Аммо ман фикр кардам, ки ӯ отшельник. Касе, ки ҳамаи ин одамон, резвящиеся дар ego лагуне? "Эй ҷаноб Ингерсолл метавонад отшельником, вале ӯ на эгоист. Ӯ даъват қисми ҷавонон истифода ego ... хусусӣ бинои ". "Ман оғоз ин дарк намоянд". "Ман ҳам". 'Oi?' Херридж қайд кард, ки дар канори меҳмонхонаҳо, санаи наздиктарини ба бассейну. 'Аллакай аст секретом, ки ҷаноб Ингерсолл насб байни ин дарахтон якчанд телекамер. Ба назар мерасад, ки ӯ развлекается, тамошо барои мењмонон, ва шахсан интихоб мекунад онҳое, ки мехоҳанд даъват ба моликияти худро ". "Ин барои ман секрета". Ин имконият медиҳад, барои estestvenno, омад ба ман, ки дар сари вақте ки Хоук проинструктировал ман, ва ман хурсандам, ки ин подтвердилось. "Акнун шумо онро медонед, ҷаноб Уолтон". 'Бале. Ки ж, послушай, извиниться, ки ман танҳо дохил шудам. Шумо мебинед, он кас, ки сафар, чунон ки бисер мисли он - меҳмонхонаҳо, осоишгоҳи ва ба он монанд, - пайдо одати дар ҳамаи совать худро бинї. Ҳеҷ медонӣ, вақте, ки встретишь сола дӯсти е чизе, ки дар ин гуна худро. 'Он мефаҳмам.' Херридж истода, чӣ тавр ба скала, як каме дар тарафи, ки ба дарсњо ман.
  
  
  Вай гузашт mimmo ӯ, кивнув, неопределенно помахал дасти, тавассути ворид оид ба коридор, ва бодиққат закрыл барои худ дари. Роҳи худро ба ҳуҷраи вай, ҳайратовар буд, ки чаро дар пилота, дар кории либос, дар ҷайбатон нигоҳ доред камзолы дурӯғ пистолет. Шояд, ман фикр кардам, ки Херриджа дар Дабл-Кей буданд, дигар ӯҳдадориҳои дар бораи аз вай аллакай медонист.
  
  
  Рӯзи дигар оставалось кофӣ барои омӯхтани Ҷазира Қиемат боз каме. Шодмон корӣ дар истгоҳи руизаминии ба ман омӯхтаӣ пляжный buggy, яке аз сие разбитых фольксвагенов бо особым кузовом ва широкими шинами. Вай сафар кард бо извилистой подъездной дорожке, усаженной пальмами, то добрался то аз майдони голф. Клуби намояндагӣ худ на бештар аз крытый павильон, кушода бо се тарафҳо, бо наздик шкафчиков бо чоруми тараф. Дохили ва берун буд хурд бар ва бортҳои, аммо кас дар он ҷо набуд.
  
  
  Вай, аз вакилон оид ба деревянному ошенаи павильона ва дар назар майдони голф. Пологие соҳаи буданд, фаро пышной кабудї, љой усыпанной цветущими растениями ва искусно расположенными пальмами. Вдалеке дид он яккаса аст, квартет бозигарони ва ду аробаҳо голф; дар қисми боқимондаи майдони менамуд безлюдным.
  
  
  Вай боз сель дар buggy ва суханро дар роҳи бе ҳадаф. Дар охири майдони голф роҳ расширилась, огибая кусты ва якбора шарике маро ба як гавани. Ҳар ду тарафи бухты выступали волнорезы; ду е се круизера приличных андозаи буданд пришвартованы дар хасташуда бар, инчунин аз хоке, хурд парусных ва быстроходных катерова. Вай надидаам, чизе похожего ба судно дар подводных крыльях.
  
  
  "Шояд, ки Ингерсолла буд, як парки аз ҷое, ки дар он лагуне", - фикр кардам ба вай, дар пиндоре хатарҳо, маҳз дар куҷо аст.
  
  
  Дар дигар соҳили халиҷи вай дид ҷазира "Дахшатнок суд", ego стальными скелетами, поднимающимися атрофи қум ва опорами пуле, выступающими бар водами халиҷи. Бо он ҷойҳое, ки он хранил, навсозии пули дар худи чида пирсе бештар аз ҳарвақта, напоминала омма стальных балок, брошенных он ҷо ва забытых. Ба пул буд, ки ягон аломатҳои фаъолияти сохтмонӣ, вале вдалеке он дида, бардошта, балки крана ва кружащиеся атрофи он аз нуқтаи желтых сохтмонӣ шлемов. Ман ин показалось ҳабсҳои строительным лоиҳаи, ва он сол бар он шањодат медињанд мебуд, буд, ки ое он чизе, ки ҳанӯз дар ҷустуҷӯи ошкоро обро аз масофаи зиеда аз полумили.
  
  
  Приглушенное рычание ревущего муҳаррики привлекло назари ман, ба тарафи чап гашт. Сафед қаиқ обогнула отдаленное ҷои дар охири бухты, ва сафед корпуси, поднялся бар об дар блестящих металлӣ стойках. Судно дар подводных крыльях, ва ман буд, ки дар пиндоре хатарҳо, аз куҷо он взялось. Анджела сидела дар қисми пушти кушода кабина, дар наздикии квадратным пухлым азиатом, инчунин барои рондани нишаста яке аз длинноволосых ҷавонон, ки аз вай дида, бо вай дар фурудгоҳ дар арафаи.
  
  
  Камшавии қаиқ дод васеи доштан зарур ва устремилась дар пролив байни ду островами. Вай доплыла то биржаи дароз аст, аз хасташуда бар, ки бо уходила дар об Кардани суд, сбавила суръати приближаясь ба соҳил, ва погрузилась дар об. Чанд хурдсол фигурок вазъи муроҷиат ба схватить швартовную веревку, пас троица взобралась нардбон, ҷаҳиши дар соҳили гон буд ва барои гурӯҳи невысоких биноҳо.
  
  
  "Иҷрокунанда" бо "Формозы", ки дар бораи он гуфта мешавад бақайдгиранда, моҳвора ман злоумышленника дар арафаи шоми зоҳиран дар срочном аз строительную љавобҳо бо ду аъзои маҳрамона шестерки ...
  
  
  Вай мепоиданд барои лодками дар маленькой гавани, ва ба ман кунҷкобу дар бораи он шуданд, ки ин барои катер Чины. Аввал вай дар меҳмонхонаи танҳо выслушать вай, ед, ки он метавонад барои шумо чизе мегӯям, ки ман дар бораи амалиети Ингерсолла, вале ҳоло ман дар зоҳир фикри получше.
  
  
  Runway располагалась дар возвышении, недалеко аз гавани. "Лир Джет" буд припаркован дар лачуге, бар он развевался ветроуказатель; поблизости буд, чанд варзишӣ адад тайераи тамғаи. Ба ман бештар расониданд буд, рафта, аз ин рӯ, вай биронам, дар бетонной платформаи. Дар атрофи лачуги мард берун омада ва дар ҳоле буд, тамошо, ва сипас баргашт ба дохили. Вай буд, ки танҳо сайеҳон шаҳодат медиҳанд.
  
  
  Акнун вай биронам, дар баробари, дар buggy дар соҳил барои нахустин ва охирин бор, завершая доираи худ, дар плавном бо суръати оид ба песку, то добрался то теннисных кортов наздик отелем. Онҳо буданд, пустынны, чӣ тавр ба соҳил; аен аст, ки меҳмонон меҳмонхонаи Doublé Cay буданд, дар бораи чизе бештар напряженным аз голф ва бездельничанье хона дар ҳавз.
  
  
  Вернув buggy, ман рафта наметавонанд худро дар ҳуҷраи; ҳоло на вақт опасаться ҷавон, ки шояд напасть ба ман. Вай проспал соат, сипас ба сухан оғоз готовиться ба предстоящему шоми.
  
  
  Вай взвесил потенциальную зарурати дар ман спрятанном силоҳ бо вероятностью он, ки бо Чиной ман хоҳад буд бисер, эҳтимоли пинҳон ego ба муддати дуру дароз; сипас вай моил қарор додам, ки ба тарк Вильгельмину ва Хьюго дар ҷои. Ҳангоми мусоид дар дигар ҳолатҳо низ шпионская работа кофӣ душвор аст, вале, бо дарназардошти хурд имконият, ки танцовщица буд, танҳо касоне, хема вай худ считала, ман метавонистам, ки имконияти нигоҳ доштани чизҳои оддӣ аст, оғоз ego бо пистолетом ва стилетом. Ман поймают.
  
  
  Вай гузошт торик шим, торик-браун убуру ва светло-голубой пиджак ва худро гузошта чанд изношенные теннисные балетные ки шиппахои уро гирам. Пас аз он, посидел дар балконе чанд дақиқа ва дар назар худро дар гӯшаи тақрибан дар ҳавз. Стальная садо ҳам буд занята, ва дар давоми офтоб пробивалось сквозь рваный облачный покрова.
  
  
  Касе тихонько закашлялся. Вай обернулся, вале паси ман дар ҳуҷраи кас буд. Сипас вай шунид тихое бормотание овозҳо, вале суханони буданд неразборчивыми. Барои шунидани садои он чӣ ваҳй ба перилам балкона ва прислушался. Дар атрофи чанд калима, ки онро шунид, забони показался норавшан шиносҳо, балки хоси. Он доранд, поен ва наклонился пеш ривненской то ба дидани перила балкона дар поен.
  
  
  Дар перилах лежали смуглая дасти ва, ки қитъае аз сиеҳ рукава. Вай оҳиста-оҳиста запрокинул сари ва гумон дорам, табассум ба ман шахсе буд, мрачной. То ки онҳо нишастаанд откровенные подо ман - ва барои кофӣ гибкого инсон на дар пайи меҳнат перелезть бо ih балкона ба ман, балки боз ҳам осонтар аз нав қием. Танҳо вчерашний злоумышленник буд, қодир ба истифода аз ин осон маршрутом побега ...
  
  
  Ман гирифта чанд дақиқа ба соз ки-чӣ дар ҳуҷраи ман, ва ман ҳамчун маротиба хатм, вақте ки ман дари постучали. Вай буд, неподвижно, вале расслабленно looked бедор. Суфра мешуморад, дар ваќташ.
  
  
  Вақте ки вай кушода дари, ва дидам, ки он ба маблағи аз он ҷо дар як лаҳза ба ман табдил ефтааст қариб афсӯс, ки буд истифода аз он пас, чӣ тавр вай ба нақша гирифта буд. Онро гирифт ҳамагӣ як лаҳза.
  
  
  
  Боби 8
  
  
  
  
  "Ҳа", - гуфт ӯ ба нармӣ, оҳиста-оҳиста изучая вай. Мисли ҳамеша, он буд, одета дар сафед кард, ин дафъа дар замысловатое либос то ба ҷинс, драпированное, складчатое ва заправленное бештар е камтар, ки дар бозори ҳиндустон таъсири буд, сабки. То он шла, либос аст ин ҷо, он ҷо расшатывалось, обнажая бронзовые пойҳои, ва амиқ вырез медиҳад, ки ба ақл, ки дар зери он чизе буд, феликс. Вай захватывающая рӯҳи сандуқе коснулась ман камзолы, вақте ки ӯ проплыла mimmo ман аст, ва вақте ки ӯ буд, посреди хуҷраҳо, вай пируэт ва позировала аз светом атрофи балконной рӯз паси нах.
  
  
  "Ман ба ту нравлюсь?" аноби вай.
  
  
  "Ин беақл штопора".
  
  
  Вай хихикнула. 'Бале.' Вай огляделась, вай чашм мондан бузург категорияҳо дар кати хоб. "Мумкин аст, дар назди ужином перекусим?"
  
  
  Одатан вай на замедляю вокуниш ба чунин пешниҳодҳо, аммо ин зан-пантера буд, барои ман ҳам зуд. Ӯ ҳис ман нерешительность ва innocently подняла қуллаи мебошанд.
  
  
  "Ман дар назар дорам каме бинӯшед".
  
  
  Дар баъзе маънои он буд, ки ба беҳтар; ман буданд, нақшаҳои ба шом, ва он меҳмонхонаи сару онҳо бо тартиби дурусти. "Ромовый пунш?"
  
  
  'Нўшокї шампан.' Ин буд, дархост.
  
  
  Ба он чӣ ваҳй ба телефон. "Бингар, ки чӣ қадар зуд ego принесут".
  
  
  'Зарур нест.' Вай подошла ба маленькому холодильнику ва достала як шиша шампан азбаски графина бо пуншем. "Ман дигар чизе не пью, агар достану ин", - гуфт вай.
  
  
  "Ту офаридаӣ он ҷо ин як шиша?"
  
  
  "Вай". Вай наклонила сари ва посмотрела ба ман. "Ба ту ҳам маъқул?"
  
  
  "Ман на бар зидди он."
  
  
  Мо выпили оид ба охлажденных айнак, ки он низ оставила дар яхдон ва қасдан держались мондан дигар бо дигар. Мо сӯҳбат прерывался; вай аноби ман дар бораи кори ман, вале, чунин ба назар мерасад, хеле заинтересовалась духтарони ман ответами. Ин послало дар мағзи ман боз як огоҳӣ аст; Ин буд, бошад, ки дельцом шоу-бизнес, ва агар Суфра не планировала харҷ тавозуни худ касб, танцуя дар Дубле-Кей, ӯ мебоист на камтар аз притвориться очарованной духтарони ман бодиққат отрепетированными историями.
  
  
  Ба ҷои ин, вай обратила сӯҳбати худ ба худ несчастное кӯдак, ки дар худ горечь нисбат ба Кастро ва тамоми коммунистам. Пойбанди ҳама дар бораи он модар, ки чӣ тавр ба он мегурезад оид ба материкового Чин, ки ба аз нав, ки ба воситаи, ҳамаи ин. Ӯ буд, ки қариб убедительна, вале аз ҳад зиед настаивала ба ин.
  
  
  Ва ин маро устраивало; ман бештар буд, ки ба мо малейших шакке дар он нест, ки ман дорам, на ба он шаб.
  
  
  Вақте ки мо баромада, дар атрофи хуҷраҳо шуд, торик аст. Дар поен мо избегали асосии ошхона в манфиати меҳмонхона; освящения буд, чунин ҳалим, ки чунин менамуд, ки сафед кард либос Чины светится. Вай аз боиси ман дар укромный гӯшаи overlooking ба об, ки чӣ тавр шумо метавонед минбаъд аз офтобӣ дар бораи бар ва оркестр ча-ча-ча-ча, играющего барои як танцполом.
  
  
  Ин ҷо ҳамон пайдо аввал оид waiter бо як шампан ва ҳамагӣ як меню.
  
  
  "Онҳо ба ман медонам", - фаҳмонд Суфра.
  
  
  Ба засмеяться.
  
  
  "Philae ин ҷо ҳамеша хеле хуб, Лақаби".
  
  
  'Хуб. Шумо ба ҳамин коршинос ". Ман на волновало, гирифта шудааст, ки ое духтар онро дар дасти худ њамин тариќ, дар поени кор, вай дар ин ҷо, дар хона, ва бозӣ бо вай қоидаҳои кард мехоҳам. Дар ҳоле,.
  
  
  Ӯ буд, ненасытной дар эде ва атаковала маслянистый нармӣ бифштекс бо деликатной мутамарказгардонии. Мо қариб нест разговаривали, ки ман писанд омад. Вай заглянул дар холл; баъзе ҳамсарон танцевали, асосан мардони калонсол, ба истиснои як ҷуфт, целующейся, чӣ тавр ба молодожены. Барои столиком ки оркестр сидела ҷуфти длинноволосых писарон, одетых дар яркую, вале нисбатан муқаррарӣ либос - чӣ донишҷӯен, играющие дар hippie оид ба выходным.
  
  
  Баъд аз он, кофи буд, баҳравар, он гуфтаанд, ки вай потанцевать. Вай қатъиян покачала сари он мӯяшро дароз бо занбурўѓњо прядями падали хей, оид ба китфи. "Ман танцую сыч пул, Лақаби". Вай ба дандон блестели дар мраке. "Ҳар чӣ вай ин корро танҳо барои масхара".
  
  
  Вай нигариста, нах дар як лаҳза, пас, ба нармӣ гирифта, дар дасти худ. "Он гоҳ, ки ту ҳатман захочется принарядиться".
  
  
  Вай қуллаи мебошанд тир. 'Oi?'
  
  
  "Агар танҳо шумо нахоҳед, ки рафта, барои шино дар худ гоночной қаиқ".
  
  
  "Скоростной катер. Ту худаш инро ба ман гуфт.
  
  
  'Бале.'
  
  
  "Вале чаро он гоҳ ман наряжаться?" Вай сжала ман дасти ва погладила складки худ либос. "Ин низ чизе". Мо баромада ба воситаи флешдор ва дари обошли ҳавзи то парковки. Дар Чины, албатта, буд худ пляжный buggy, ва он велась мошини бо ӯ ҳамон свирепой мутамарказгардонии, ки продемонстрировала барои ужином. Вақте ки мо добрались то бандарҳои бар ӯ подъехала ба причалу, ва шӯроҳои дребезжали зери чархҳои.
  
  
  Катер истода буд, дар охири хасташуда бар, дар наздикии бузург "Крис-Крафт" бо якчанд чароғҳо дар поени набор. Суфра хихикнула, закатила чашмони дар ego ҷудо ва направилась ба худ қаиқ. Ин буд, скоростная қаиқ, панҷ метр, бо калон кабиной, саховат бо мягкими матами. Тавре ки бо чизе дар Чины, ҳама чиз сафед буд. Ман аз он хеле нравилось, вале ман карда наметавонистанд чизе дар бораи ин корро.
  
  
  Вай задрала юбку, сняла пойафзоли ва ба осонӣ спрыгнула дар кабину. Вай ин сол кормовую швартовную веревку, вақте ки ӯ отвела подвесной муҳаррики Mercury бо иқтидори 75 л. с., ва вақте ки ӯ шталь мунтазам кор, вай отзвязал носовой трос ва сель дар наздикии он. Ӯ хуб буд, ӯ медонист, ки имкон медиҳад, ки отступила, кор доштан зарур мебошанд, ба 90 дараҷа ва бо нарастающим ревом выплыла атрофи бухты.
  
  
  'Ба куҷо ту мехоњї рафта,?' - закричала он, перекрикивая рычание муҳаррики.
  
  
  Вай неопределенно махнул дасти. "Бие танҳо бубин, ки ба чизе".
  
  
  Мо мчались сквозь муқаддас, мавҷи кӯтоҳ, ориентируясь танҳо ба дур чароғҳои hotel аз тарафи чап ва чанд корӣ чароғҳо дар ҷазираи Кардани суд рост; буридаи moon чизе значил. Суфра вытащила лодку дар нить парвозу фурудгоҳ ва ринулась амал дар баробари соҳили. Мо миновали меҳмонхона, обогнули баландтарин дальнюю нуқтаи, ки дар он мрачные деворҳои Дублона отбрасывали сояи дар қум, он гоҳ повернули пеш.
  
  
  Мӯи Чины развевались дар ветру, ва ленту, ки вай заплела дар мӯи худ, распалась. Вай, баргузор аз як тараф ва алоќаи он. Вай усмехнулась ва похлопала ман бо ноге.
  
  
  Вай крикнул ҳе дар гӯш, ишора кард, ки руль.- "Метавонам, ки ба вай нигаред?"
  
  
  Вай заколебалась, сипас гуфт:. 'Албатта. Чаро не?' Мо поменялись ҷойҳое, ки худи буд, ҷолиб маневром, вақте ки мо перелезали боз як воситаи дигар, вале ҳеҷ муайяншударо, зеро ҳанӯз ҳам мерафтанд ва хеле зуд.
  
  
  Вай ускорился, ва мо полетели минбаъдаи, ва акнун меҳмонхонаи чап аз мо промелькнул mimmo нуқтаи фиристодани. Он фаромад вуҷуд ва дилам ба Чине.
  
  
  "Чӣ тавр дар бораи дигар ҷазираҳои?"
  
  
  "Шумо дар хотир доред "Дахшатнок суд?"
  
  
  'Бале. Ки ту он ҷо мебинӣ?
  
  
  Вай пожала плечами. "Танҳо бульдозеры. Хеле зишт.'
  
  
  "Пойдем бубинем".
  
  
  Вай посмотрела ба ман бо сомнением. - "Онҳо ҳеҷ впускают".
  
  
  "Эй худо, детка, вай дӯст ба тамошо дар сохтмон ободонии. Бубинем.'
  
  
  Ман буд, ба ҳар ҳол, попалась вай дар ин е не; Он свернул. Мо помчались тавассути халиҷе ба бетонным опорам ва пляжу барои онҳо.
  
  
  Пеш аз он ки мо миновали охирин post, вай дид мардум, бегущих оид ба склону k & nb. Ва ҳатто дар неясном партави дид, ки силоҳ, ки аз онҳо буд. Вай сбавил суръат ва имкон дод катеру дрейфовать, то поени нест задело рег.
  
  
  Мо ослепил тавоно lantern аст. Вай боло дасти ва дар назар Чину. Вай сидела неподвижно, лабони приоткрыты, чашмони холӣ мебошанд.
  
  
  "Истироҳат мањалли! Истироҳат қаламрави! Уходите!' Дуъояшон дар dark буд настойчивым ва пронзительным.
  
  
  Вай усмехнулся дар ослепляющем луче нур. "Ҳе, мужик, мо танҳо плывем. Ки аз ту дар ҳама аст, дар ин сагон қум? Вай хеста перелез тавассути лобовое шиша дар бинї монанд.
  
  
  Дар луче нур вырисовывался сахт силуэт. Ego карабин иртибот дошт ба ман дар ҳает.
  
  
  'Дур!' - прошипел ӯ. "Ин истироҳат ҳудуди. Боз як қадам, ва ман выстрелю ".
  
  
  'Ник!' - крикнула Суфра пушти ман. 'Хайр бие, ҳамон!'
  
  
  Вай пожал плечами, ухмыльнулся нур, ки кард, дар атрофи указательного ангушти пистолет ва уронил ангушти чӣ тавр ба гурзандозӣ. "Майлаш, дӯстро, дафъаи оянда вай туро позову", - гуфтам ман, забираясь бозгашт ба кабину, дар пиндоре хатарҳо, ки увлекся ое вай худ ролью перезрелого hippie.
  
  
  Вай дохил trailing ҷараен ва снял катер аз соҳил. Оҳиста-оҳиста вошди дар бухту. Вақте, ки мо аз ин дар кушода & nb, онро парвариш дар дучархаи ва чап лодку дар плаву. "Ҳе, онҳо доранд хуб кумитаи оид ба қабули меҳмонони", - гуфтам ман. Вай табассум буд натянутой. 'Он, ки туро предупреждала.'
  
  
  "Кадом аз онҳо ҳуқуқ ҳам меояд?" - возмущенно гуфтам ман. "Ое онҳо намедонанд, ки касе метавонад ба сойти дар соҳили, ки шумо бимонад, дар зер ишорашуда пурра об?"
  
  
  Вай табассум буд, каме бештар самимона. "Шумо медонед, ки дар бораи чунин чизҳо?"
  
  
  "Ман плавал зери парусом".
  
  
  Вай кӯшиш ба харҷ медиҳад, ки ба дасти ман ба китфи. "Заходи на хеле дур, Ник. Дар он ҷо чунин қонунҳо попирают ".
  
  
  "Чӣ ж, як роҳи хуби кор худ парванда!" Вай, чунон ки ман умедвор буд, хуб накапливал худро негодование. "Онҳо метавонанд то дерьмово меояд".
  
  
  "Ник ..."
  
  
  Вай тақрибан притянул вай ба худ. Ин буд, расчетливый рафти, аммо гумон аст, ки кӯшишҳои. "Послушай, Суфра, - прорычал вай ҳе дар гӯш, - дар ин ҷо низ бисер одамон, пытающихся нигоҳ мо ба дур аз он аст. Аввал Ингерсолл бо ego проклятой девор, ва ҳоло он! Фаҳмо аст?'
  
  
  Суфра дароз нест, ҷавоб медод, ва аз он тарсидам, ки зашел хеле дур дар худ comedy. Пас аз он оҳиста-оҳиста опустилась ба ман, гузоштани дасти ман зери куртку ва обняв маро барои талию.
  
  
  'Ник?' прошептала вай. "Ҳе, мо бояд буданд, баъзе хурсандӣ дошта бошад..."
  
  
  Вай оғӯш ee ба китфи ва притянул ба худ. Вай соответствовала андешаи ман бадани худ, ва бароҳат извивалась. Вай поднялось, ва ӯ поцеловал ee дар лабони; аввал инчунин, сипас бо зиед аз оташи, ки дар он взволнованно гуфт.
  
  
  Хурд прожектор качнулся болои об аз ҷониби ҷазираҳои Кардани суд паси мо. Вай интизори он буд. Сергей ба мо повернул боз дуртар, заколебался, сипас баргашт ва поймал мо худ лучом.
  
  
  Суфра пошевелилась, подняла чашм ва нахмурилась. Сипас вай подняла коричневую дасти ва протянула миена ангушти худро дар универсальном жесте презренного занг.
  
  
  Прожектора двинулся минбаъдаи. "Ин поганые вуайеристы", - пробормотала вай ва боз прижалась ба ман.
  
  
  Мо плыли оид ба боздорад, то ки мо лабони ва забонҳои гимнастика разведкой, ва замысловатые складки ороишоти вай распахнулись. Ee сандуқе ожила аз ман прикосновения, ва ман ба лабони скользнули оид ба желтовато-коричневому столбу ee гулӯ ба поднимающемуся брустверу, то расид стоячего соска. Вай сахт дышала, прижала ман сари ба худ бадан ва скрестила як пои аз болои поям.
  
  
  Ин љайритиїорати осон набуд, вале маҳз вай, вырвался ба озодӣ. 'Проклятье!' Пробормотал ман.
  
  
  "Ки ин зебо" Суфра не пыталась прикрыть худро обнаженную сандуқе, ва дар мягком партави он назар ҳамчун рабыня-варвар атрофи Древнего Рифму.
  
  
  "Бубахшед, - прорычал ман, - вале онҳо паровых..." Вай покачал сари ӯ гӯе буд, низ зол, барои изҳори ин суханон.
  
  
  "Забудь дар бораи онҳо", - настойчиво гуфт вай. "Танҳо подумай дар бораи Чине".
  
  
  "На волнуйся, ширин". Вай гузорем, фуҷур ба дасти, снял куртку ва мурғоб вай дар коврики барои диваном. "Ман фикр мекунам, ки дар бораи ту". Хашм рывком гирифта лодку ва ускорился. Мо умчались дар баҳр, бинї взлетал ва опускался дар волнах.
  
  
  'Ник! Ту чӣ кор карда истодаӣ?'
  
  
  Вай усмехнулся хей. "Представляешь худ бозӣ, ширин?"
  
  
  "Ман намедонам ..."
  
  
  "Нигар!" Вай ткнул указательным ангушти ҷудо ҷазираҳои Кардани суд, ки аллакай буд, на бештар аз выступом дар уфуќи паси мо. "Ба ҳар ҷое, ки мехоҳам онро ба мо рафт, ин хук, ки ба озор ман". Ман ба закричать ба перекрыть ғуррон муҳаррики; сангпушти баҳрӣ пена баҳри мо, ва намочила. Чину, чунин ба назар мерасад, ин аст, ки волновало.
  
  
  "Овози чаро мо возвращаемся дар ин проклятый ҷазира".
  
  
  "Вале ..." Вай казалась дар ҳақиқат сбитой бо ҳеҷ нафъ. "Мо буданд..."
  
  
  "Бале, мо аз ин банд. Ва минбаъд мо ин корро ".
  
  
  Вай оғӯш ee ба китфи ва ноҳамвор притянул ба худ. "Мо танҳо ба зудӣ ин корро ба тарафи дигар".
  
  
  Вай повернул лодку полукругом ва направился ба тарафи дигар Кардани суд. 'Як.'
  
  
  "Ту девона, Лақаби".
  
  
  'Не, ин тавр намешавад. Танҳо забавляюсь Он вызывающе нигариста, нах. "Ту мехоњї переспать бо ман, Суфра?"
  
  
  'Оҳ, ҳа!'
  
  
  "Он гоҳ, ки мо бо он таҳти прицелом гребанных хукҳо. Хуб?' Азми он обхватил дасти вай обнаженную сандуқе, пас отодвинул либос вай ба кушодани ва дуюм. Дар як лаҳза он сидела неподвижно, пас беспомощно покачала сари ӯ ва наклонилась ба засунуть забон ман дар гӯш. Вай сбавил суръати то мо қариб нест продвинулись ба пеш, ва обогнул дальний нить ҷазира Кардани суд, ба дигар мавзеъ халиҷи ва майдончаҳои сохтмонӣ. То мо якҷоя гимнастика гуногун корҳо, вай оҳиста-оҳиста писарашро, ки дар қади соҳили дар гуфтаанд, ки имконпазир патруля. Ниҳоят вай рискнул направиться ба соҳили задааст.
  
  
  Пас аз қаиқ берун ба воситаи песчаного поени он выключил муҳаррики ва ҷаҳиши пеш ба анчом хурд якорь ба соҳили. Суфра буд, самимона барои ман.
  
  
  'Ник!' прошептала вай. "Ва агар онҳо хоҳад мо дар ин ҷо?"
  
  
  "Ва он чӣ кард?" Вай зацепил лопасть якоря дар бутта. "Ки онҳо метавонанд кунад, ба ғайр аз выгнать мо?"
  
  
  "Вале онҳо ..."
  
  
  Вай бархоста ва дар назар нах, қариб чихая. "Ки бо ту нест?" - гуфтам ман, горько смеясь. "Ин хукҳо ба тарафи дигар ҷазира. Онҳо ҳеҷ гоҳ хоҳанд донист.
  
  
  Суфра суст проводила дасти худ оид ба мӯи, ва он сина қаср, ки чӣ тавр ба ҳаво тестӣ. Пас аз он гирифта шудааст, маро ба дасти ва потащила оид ба короткому крутому склону ба каменистому выступу. Мо обошли ego ва вазъи муроҷиат ба одинокому дереву, окруженному спутанными зарослями. Вақте ки мо вазъи муроҷиат ба полю баланд травой, вай остановилась ва вопросительно посмотрела ба ман.
  
  
  Вай затащил ee дар мягкую киштзор, утонув дар волнах он мӯй, то ки мо обнимались. Боқимонда ороишоти бо пряжкой дар камар распахнулась ташаккул зери он сафед кард кўрпа ман. Бо ман либос љайритиїорати осон набуд, вале мо справились, ва мо бадани слились гузоштани, ки тавассути якчанд лаҳзаҳои мо легли паҳлӯ ба паҳлӯи. Вай ҳис мекардам, ки чӣ тавр ба он гармӣ обволакивает ман, соқи обвиваются атрофи ман, ee, подтянутый ҳаети яростно вздымается. Он успокаивал онро ба дасти худ, то он даме ки лежали, ҳанӯз дрожа, бо непрозрачными чашмони дар бледном лунном партави.
  
  
  "Ник ..." выдохнула вай. "Войди дар ман ..."
  
  
  Мо рафт оҳиста - аз таҳқиқи ин, цветущий боғ кушода мешавад ман, ee по ба қием бархоста, ба вай бадан растягивается, пас аз хӯроки шом дароз погружение бо горкой. Вай прижалась ба ман, мо бадан акнун буданд мокрыми аз бонк ва он рони извивались.
  
  
  'Бештар беш!' - вай ахнула, ва он гарм аст нафас коснулось ман гӯш кунед. "Дар бораи, Ник, вай ҳеҷ гоҳ ..."
  
  
  Вай маҷбур он замолчать, погладил он бока дасти худ эҳсос кард, ки чӣ тавр ee соски прижались ба ман сина. Муддати дароз воцарилась тишина, перемежающаяся вздохами ва дуо мехонад масхара, ва он гоҳ ба вай дид, ки чӣ тавр ба он чашмони ногаҳон ба таври васеъ распахнулись, вақте ки вай бадани напряглось.
  
  
  "Оҳ, не ... ҳа ... ҳа, ҳа, jajajaja ..."
  
  
  Ман буд, ки мушкилоти бо приспособлением ба он кульминации ва азбаски мо ҳам рафтаанд паҳлӯ ба паҳлӯи, измученные, мо монд барои муддате. бесадо истироҳат. Ӯ буд, ки аввалин касе, ки пошевелился, наклонившись ба покусывать ман гардан худ бениҳоят мягкими губами. "Ник", - пробормотала вай. "Дар бораи, Лақаби он ҳам, ҳеҷ гоҳ хуб набуд..."
  
  
  Потребовалась ман тамоми қувват иродаи қавӣ барои буда аз нах, балки навъе вай справился, перевернулся ва хеста ба зону. Вай нигариста, нах, ба безупречное сияющее бронзовое бадан, ва дарида берун хандидан.
  
  
  "Ки ин, зебо?" - бо сомнением аноби вай. "Ман чунин хуб аст?"
  
  
  "Эй худо, нест. Вай фикр мекард, танҳо дар бораи ин мусаллаҳ героях дар поени; онҳо мебуд взобрались дар деворҳои, агар фаҳмидем, ки мо ҳоло дар ин ҷо - ва, ки мо дод ".
  
  
  "Дар бораи, забудь ih". Вай протянула дасти ба оцӯш ман. "Вернись ба ман, ман Лақаби".
  
  
  Вай маҷбур худ қием. Онро доранд, ки тавассути ҷазираи стальной каркас, простирающийся дар осмон ба полмили. "Ба ман бало кунҷкобу, ки онҳо дар он ҷо кунад, ки ҳеҷ кас мебинад".
  
  
  "Дар бораи, он фарқ надорад, гарон. Парваронандаи ман... "
  
  
  Вай вонамуд намешунавам, вай ва оғоз натягивать орад. "Пойдем прогуляемся, Суфра. Мо якҷоя сарф тамоми шаб ".
  
  
  Вай вздохнула, перевернулась ва встала яке плавным њаракати, ба монанди, "кобра", выходящая дар тамоми сабади заклинателя змей.
  
  
  Вай гузошт торик убуру ва балетные ки шиппахои уро гирам ва захотелапомочь Чине бо платьем. Вай убрала ego аз зери дастрасии ман.
  
  
  'Мо чӣ кор мекунем?' - аноби он, надуясь.
  
  
  Вай қайд кард, ки дар вақти святый дар сохтмон. "Танҳо подойдем ва бубинем. Ое шумо тайер ҳастед, ба ин?
  
  
  "Ха!" вай презрительно фыркнула. "Ман тайер ба тамоми".
  
  
  Пеш аз он ки вай тавонад, вай бас, он зашагала оид ба траве, имкон платью волочиться барои худ ҳамчун фата арӯс.
  
  
  Он зуд бо вай дастгир кард ва маҷбур притормозить. Вай намегузорад, ки душманон ба ман ва на сопротивляясь, последовала барои ман направляющей дасти. Мо спотыкаясь пробирались тавассути заросли шинонда шуд, аз љониби бесадо; сабук ветерок шелестел оид ба ветвям хоҳиш барои кунед-фиристодем, ки росли атрофи мо. Вақте ки мо вазъи муроҷиат чунон наздик, ки ба таври равшан диданд строительную љавобҳо, ба вай фуруд омад.
  
  
  "Бар қавми ман ҷонишини ман дар ин ҷо", - прошипел ман, зуд ба муносибати ба темной тағзия бетономехтакунандаи. Вай присел наздик ва прислушался.
  
  
  Он чизе шунида намешавад, ба ғайр аз шамол. Ҳар чизе ки ман то бубинем, ки ин чанд гофрированных роҳи оҳан занҷири, буровая яроқ ва ламс вдалеке. Откровенные пеш виднелась бузург зияющая яма, зацементированная бо се тарафҳо - ман фаҳмид, ки ин қисман тайер таҳкурсӣ бо крутым земляным абдураҳим, спускавшимся ба дну ва взбитым бульдозерными гусеницами.
  
  
  Ман показалось хоси, ки онҳо то қатъии ғайр аз як сӯ ҷазира, ва на патрулируют қисми дигари. Вай аллакай дар бораи тарк худро укрытие, вақте ки ба шунавандагон дар паси худ булькающий дуъояшон.
  
  
  Вай обернулся. Суфра буд, на бештар аз пятном дар dark, вале дар байни мо буданд, боз ду қабоҳаткор. Онҳо вазъи муроҷиат ба ман, балки мондан, ки ба ҳамасола ҷудо Чины, ки бо кричала.
  
  
  Оид ба он, ки чӣ тавр онҳо истода неподвижно, ба вай мегӯям, ки онҳо боз дида нашуда буд,. agent. gm Агар вай танҳо нагнулась ва ускользнула, он аст, эҳтимол, шояд даст ба монанд тарк карда еабук. Ба ҷои ин, вай повернулась ва побежала, волоча боиси он проклятое сафед кард либос, чӣ тавр ба матадор.
  
  
  Онҳо сайд вай, пеш аз он пробежала панҷоҳ ярдов. Вай мепоиданд атрофи сояи мошинҳои бетономезӣ, ки чӣ тавр онҳо бросили вай ба замин. Чизе, ки онҳо мегуфтанд, разлетелось оид ба ветру, вале як лаҳза баъд аз онҳо подняли Чину дар по ва потащили вай бозгашт ба ман.
  
  
  Вай подождал ва дид он похитителей. Вақте ки онҳо вазъи муроҷиат лижет он, дид, ки онҳо ба мустаҳкам, целеустремленные, ва дар ҳар ду як карабины. Триои дар шло аз ман рост, бо кулли дуге атрофи бетономехтакунандаи. Мисли масъала буд, ки дар он прыгнуть, ки ое вай дар онҳо е мунтазир бошед, то бингаранд, ки ое поблизости дигар охранники. Вақте ки онҳо миновали ман дар бист ярдах, вай дид, ки чӣ тавр Суфра споткнулась, склонила сари ва кӯшиш прикрыться платьем. Одина атрофи охранников засмеялся. Вай шунид, ки ба вай рыдания.
  
  
  Вай спустился ба замин ва ғуруби зери бетономешалку, ки ба тафтиш ih. Онҳо обошли зияющий таҳкурсӣ, дар як лаҳза нобуд барои хижиной, баъд аз нав пайдо кардаанд, ҳанӯз зуд шагая. Суфра имкон дод ногам волочиться, ва яке аз сл охранников тақрибан дернул дасти худ. Вай шунид, ки чӣ тавр ба он вскрикнула аз зарар, ба он имон фальшивый смешок.
  
  
  Вақте ки онҳо кист гумроҳтар аз хотир доред, он выкатился аз зери бетономехтакунандаи ва давида рафтам, ки ба ближайшей хижине. Вдалеке вай дид се силуэта, то дӯсти наздик ба якдигар, ки онҳо имкон маловероятного шестиногого ҳаюло, направлявшегося ба тарҳҳои оид ба цементных блоки навбатӣ бо баланд стальным скелетом. Онҳо мондан дар як лаҳза, дари коргоҳи коркарди онҳо дохил ва аз дари баста буд.
  
  
  Вай прислонился ба сард стонать хижины оид ба гофрированного оҳанҳоро ва обдумал вазъият. Ин буд, ки бештар е камтар пас, чӣ тавр вай ба нақша гирифта буд, ки дар ин шаб. Масъала буд, ки дар он аст, ки ман як эҳсосоте, ки касе дигар низ ба нақша гирифта буд, ки Суфра буд, аз угодно, танҳо невинным зрителем.
  
  
  
  Боби 9
  
  
  
  
  Буд, нест қарор. Ҳатто агар поимка Чины буд хладнокровно задуманной - ва ба вай қариб буд, боварӣ дорам, ки ин тавр; дар акси ҳол ӯ буд, низ умна ба махать худ сафед платьем дар dark - ман буд, ки мехоҳам ба бозӣ нақши худро наҷотбахши. Ғайр аз ин, ба ман лозим буд, ба расми аз чӣ қадар қатъӣ буд муҳофизат дар ин ҷазираи. Ва чаро ин буд, лозим аст.
  
  
  Вай пощел ҷудо аз роҳи оҳан хижины, гузаронидани дур аз кори равшанӣ дар сатҳи баланди стальном каркасе. Буд, бисер шинонда шуд ва фиристодем, ки он метавонад худро, ки ба вай афтод, ба четвереньки ва бодиққат полз ба зданию оид ба цементных блоки. Аз тарафи дигар аз баланд скелета бинои буданд, ду мард, ва онҳо ба вай метавонист дидан брешь дар пеши, ведущем ба заливу. Вай растянулся дар нимсола ва аз бинои мазкур, ки дар втащили Чину.
  
  
  Бо ман тараф буд windows, танҳо сӯрох бо вращающимся вентилятором. Вақте, ки вай ҷони худро фидо аз он ҷо, ки онро шунид приглушенный дуъояшон буданд,, - албатта, занон.
  
  
  Вай барои ин сабабҳои асоснок дорад оделся дар торик ва чап голубую куртку дар қаиқ. Бегло осмотрев қаламрави он давида ба зданию, дидам, ки байни худ ва охранниками. Вай прокралась дар кунҷи ва собит зери тиреза атрофи такмилефта шиша. Ин буд, приоткрыто, ва он горстью своею ego glance. Хеле кам ба пролезть.
  
  
  Боз як дуъояшон зиене, ин дафъа ценымногие суруд. Вай бодиққат подтянулся ба бетонной раме ва выглянул дар тирезаи.
  
  
  Вай сидела дар жестком деревянном стуле, дасти вай пайваста буданд аз пушт, балки ҳадафи буд согнута, то ки мӯи закрывали шахс. Дар ярком партави лысой лампочки вай дид сурх рубцы оид ба дасти ва бедрах, ва он обнаженные сина; ручеек бонки чапа оид ба ee животу ва дар спутанные черные мӯи миени буд.
  
  
  Мард, собиқ оянда бо он, пушт ба ман, нишаста буд ва дар либоси озод ранги hacks. Ба воситаи ҳуҷраи нишаста буданд, ду мард, одетых бештар е камтар баробар, тасодуфӣ держа худро карабины. Онҳо усмехнулись духтаре, ih хислатҳои шахси қариб - вале на он кадар - восточные. Дар ih шахсоне низ буданд, неопределенные лотинӣ будааст, ва вақте ки пухлый мард заговорил, он фаҳмидам, ки ин барои одамон.
  
  
  Ин буд, дар ҳамин сбивающая бо ҳеҷ нафъ омехтаи забонҳо, ки аз вай шунидам, ки пештар дар балконе таҳти ман. Вай медонам, испанӣ ва баъзе чинӣ диалекты, вале тамоман нест, мефаҳмидам, ки дар бораи чӣ гуфта будам, ки ин мард. Бо вуҷуди ин, ӯ медонад комбинатсияи, - ва фикр кардам, ое зад, ки ое ман дар ҳар чизе оилавӣ ссору; дар поени кор, дар Чины буд, чунин пайдоиши.
  
  
  Вале дар ин лаҳза мард зад вай ва ин пай дар пай.ин убедило ман, ки ин оила ссора. Ӯ зад, вай чунон сахт, ки хуни хлынула он бинї, потекла оид ба губам ва подбородку ва капала дар сандуқе. Ин ба ман қарор; Он буд, симро, вай аз он ҷо.
  
  
  Вай спустился фарш буд ва развернуться - баъд вай шунид шарканье пои. Ман дасти поднялась, вале хеле дер; касе уронил, ки агар ман наковальню дар сари он погрузился дар лужу расплавленного ӯҳда, ки дар он ҳамаи светилось сурх ва сиеҳ, сурх, сиеҳ, сурх ва сиеҳ ...
  
  
  Офтоб поднялось дар грохочущей разбивать ва ѓ. адский садои, қариб ҳамон даҳшатнок, мисли яростное сияние, опалившее ман веки. Вай кӯшиш мекунам, баланд бардоштани дасти, барои ҳифзи шахсе, вале ноком. Ман гирифта бузурги харҷ медод, ки ба кушодани чашм, ва як чанд сония, то бубинанд, ки ӯ ҳастам.
  
  
  Мухлиси крутился баланд дар бетонной стонать, ва голая лампочка ман то абад бросала тез рентген сквозь ман череп. Вай ҷони худро фидо баъзе койке, марбута оид ба рукам ва ногам; повернув сари дид он, ки Суфра ҳам буд привязана ба стулу дар маркази хуҷраҳо. То чӣ андоза он метавонад барои дидани мо шуданд, баъзе. Ман кунҷкобу дар бораи он шуданд, ки чанд вақт аз он хоҳад гирифт.
  
  
  "Суфра!" - прошипел ман. Ман буд, ки се бор такрор вай ном, пеш аз он подняла сари. Вақте ки ӯ посмотрела ба ман, ба он чашмони буданд, холӣ.
  
  
  Ба вай гуфтам. - "Чӣ қадар вай дар ин ҷо?"
  
  
  Вай пожала плечами, ки чӣ тавр мебуд
  
  
  . "Даҳ ... шояд понздаҳ дақиқа".
  
  
  'Ки онҳо?'
  
  
  'Ман намедонам. Ва ман ҳам, - гуфт ба оҳанги овози вай. Аз бинии вай ба подбородку текла засохшая хун, ва дар мӯи худ низ буд сгусток. "Ое онҳо аз ҳеҷ чиз нагуфтанд?"
  
  
  "Мерафтам".
  
  
  "Чӣ ж, мо бояд аз ин ҷо меравем. Ки онҳо ба меҳмонхона ед аз шумо?
  
  
  'Ман намедонам. Фикр мекунам, ки вай делала дар ҷазираи. Онҳо танҳо перебили ман ". Вай устало вздохнула, ки агар привыкла, ки вай бьют.
  
  
  "Ба кадом забон мегуфтанд?"
  
  
  "Чизе монанди лотинӣ чин. Вай ба ед ego аз худ меоянд ".
  
  
  'Понимаешь?'
  
  
  "Аллакай на он қадар хуб аст".
  
  
  Агар ин буд, comedy, вай хуб он бозӣ. Вай буд, майл допрашивать вай, дуртар, вале азбаски мо охранники, шояд мо подслушивали, вай меҳмонхонаи ухватиться барои малейший имконияти он, ки ман прикрытие ҳам буд, ки дорад, ошкор шудаанд.
  
  
  Вай, доранд, ба ҳуҷраи. Ба ғайр аз кат, ки дар он вай ҷони худро фидо, ором буд курсї, чанд стульев, картотеку ва телефон. Ман кунҷкобу дар бораи он шуданд, ки ин охранники.
  
  
  Дароз интизор нест, буд,. Дари распахнулась, ва пушти маро бо бетонному ошенаи послышались shaggy. Дар ҳуҷраи простирались калон сояи, ва он дидам, ки дар шахси допрашивавшего Чину. Хислатҳои ego шахсоне буданд, азиатскими, бо осон латинским оттенком; ӯ метавонист сойти барои амрико индейца, агар желтоватый бағоят ego пӯст. Ӯ буд, невысокого афзоиши, вале ego ҷомаашро, ранги hacks буд impressively набита мускулистым бадани.
  
  
  'Мехоҳам. То ту очнулнулся? Ego лабони қариб нест шевелились, вақте ки ӯ ба сухан.
  
  
  'Бале. Ки ту дар делле фикр мекунї, чи кор карда истодаӣ? '
  
  
  "Ки мо бо тамоми злоумышленниками". Ego англисӣ буд, софу бегазанд нигоҳдорӣ кунед, бо осон таваҷҷӯҳ.
  
  
  'Ва он чӣ гуна аст?'
  
  
  Ӯ посмеялся; ин буд ногувор садо. - Шумо ба ед вақте ки хоҳад абад. Тавре ки аз они ном?'
  
  
  'А они?'
  
  
  Ego бузург дасти двигалась, то рӯза, ки аз ман ҳатто мушоҳида кардам ин; мақсади ман содрогнулась аз қувваи номӯътадили, ва ман накрыла усеянная звездами black фаъол истироҳат. Вале вай ба зудӣ гон буд, ва ӯ впился glance дар як мард.
  
  
  Ӯ пурсид. - 'Хуб?'
  
  
  Вай гуфт, номи эму, ки истифода кардааст; ман буд, ки сабабҳои ин кор.
  
  
  "Ва ту кард дар ин ҷо, дар ҷазираи шуд, Уолтон?"
  
  
  Вай нигариста, Чину. "Мо танҳо мехост тихое ҷое, ки... хуб, медонед, ки ое".
  
  
  "Равшан", - гуфт ӯ бе баен. "Аммо ин тавзеҳ медиҳад, ки чаро шумо рыскали дар ҷазираи бо поисками".
  
  
  Вай пожал плечами, чӣ тавр метавонад. "Танҳо аз кунҷковӣ, овоздиҳӣ, ва ҳамаи".
  
  
  "Нехорошо, ки ту ба чунин амал, Уолтон. Чӣ тавр мегӯянд - кунҷковӣ метавонад туро кушт?
  
  
  Он ҳайратовар буд. "Ҳе, ту мехоњї, ки мегӯянд..."
  
  
  Ӯ оҳиста гуфт.
  
  
  "Эй худо, чувак, мо танҳо ҳамла аст ин ҷо. Ҳатто дар Русия дар ин убивают ".
  
  
  "Ман мехоҳам буд, то боварӣ дар ин Уолтон".
  
  
  Ӯ дилам ба Чине ва молниеносно выплюнул силсилаи калима дар ин ублюдочном забони.
  
  
  Духтар тупо посмотрела дар он. Ӯ колебался, пас заговорил бо вай бо забони англисӣ.
  
  
  "Ки шумо медонед, дар бораи ин шахс?"
  
  
  'Чизе намедонам. Ӯ меҳмони дар меҳмонхона. Бештар аз не, медонам.'
  
  
  "Ҳадди ақал ба шумо лозим буданд, то бидонед, беҳтар аст пеш аз рафтан ба ин ҷазира".
  
  
  Вай беспомощно кивнула. "Ман пыталась мегӯянд эму он, балки аз он буд, зол, ки чӣ тавр худро ба одамон обошлись бо он".
  
  
  Лабони мард скривились дар смертельной, чӣ тавр ба серп, улыбке. "Афсӯс, ки ту натавонист беҳтар аз ором ego ғазаб". Ӯ якбора дилам ва қайд кард, ки дар як, дар атрофи охранников. "Развяжи ин аз фанни математика ва пойҳои. Мо ih ҳам гиранд свалку.
  
  
  Гвардияи дод, ки чӣ тавр эму гуфтанд, пас развязал ресмоне, ки пайваста буданд дастҳои ман. Пеш аз он ки вай тавонад, чизе кунад, ба ӯ привязал ih ба ман бозгашт ва айбдоркунињои нахи кард painfully впились ман дар панљаи худ.
  
  
  Дар айни замон мириҳазор боло Чину дар пойҳои ӯ ва низ связал хей, дастҳои ба пушт. Бо ягон сабаб ба ӯ боло бақияи он ороишоти сафед, ва накинул хей, оид ба китфи. Ин покрыло бисер.
  
  
  Мо баромада - мо бо Чиной, муҳофизат ва капитани. Шояд ин буданд, чароғҳои, висящие дар стальном каркасе бар мо, е маҷмӯи аз ҳама, чӣ ҳодиса рӯй дод, тайи чанд соат, вале дар вазъияти ҷанг ва вазъияти буд нереальный хислати. Ман дидам, чизе, ки метавонист ба даст ih, ки маро бикушӣ, мисли Чину; ғайр аз он, ки чӣ тавр онҳо фикр мекарданд, ки метавонанд ба куштани духтаре, ки агар ҳар вспыльчивый мард дар Багамах отправится он назар, агар он пропадет? Вай показалось, ки онҳо блефуют, аммо чаро?
  
  
  Вақте ки мо вазъи муроҷиат ба незаконченной тарафи кушодаи фундаменте, мириҳазор жестом фармон ба мо бас. Ӯ дилам ба ман, ва ego чашмони вазъ дар хурд черные тестӣ дар тусклом партави. "Мумкин аст, ту танҳо касе, дар бораи касе, зеро ту говоришь, Уолтон. Вале ман наметавонам ба хатар; ман қарзи - мубориза бо злоумышленниками. Ман мардум дар ҷустуҷӯи худ лодку; агар онҳо хоҳад вай, онҳо опрокинут ego ва выкинут дар баҳр. Албатта, шумо бадан ҳеҷ гоҳ хоҳанд ефт, зеро ки онҳо қисми фундаменте он ҷо, дар поен. Ӯ қайд кард, ки дар бузург яму калон аз ҳудуди он буд, фаро цементными воњидњои ва железными прутьями.
  
  
  Ӯ толкнул мо ба пеш, ва мо потащились оид ба крутому склону ба дну. Вақте ки мо омаданд, ки аллакай заполненного қитъаи, ӯ гуфт яке, дар атрофи охранников, ки эҳье карабин ва нацелил ego дар затылок Чине. Хушбахтона, барои ман, барои мо - омӯзонидани он бо теннисными туфлями, ки барои ман охиратро дар Special Effects. Ангуштони худ як пойҳои вай сахт надавил дар нить васеи пластикового ремешка, ки ба ҷойи дар дигар пойафзол. Вай эҳсос кард, ки чӣ тавр ӯ подался, ва вылетело острое, чӣ тавр ба shaver, майса бо фасењ меноманд. Вай бросился ба посбон, ки нацелился дар Чину, безжалостно рассекая ego, то каме боло пятки, перерезав эму ахиллово сухожилие. Ӯ чењрааш аз дард. Вай зад он ego пои оид ба заднице, заставив ego споткнуться дар бораи аз дами рўйпўши бетонӣ блоки, пас аз эҳье кард, то ва рубанул оид ба вобаста рукам Чины, стараясь на задеть он панљаи худ.
  
  
  Дигар гвардияи бо недоумением инсон, чӣ тавр маротиба гузошт, то карабин, вақте ки вай наклонил ба сари ӯ. Вай зад он ego дар ҳает, ва толкнул пушт ба капитану; мо threesome тарк ба замин, ва ӯ покатился минбаъд бардавом подтягивая зери пойҳои худ ва бадани произнося рӯза намоз.
  
  
  Ба дуюм, ба он фикр кардам, ки выдержу; ресмоне буданд, низ тугими атрофи ман запястий. Вай просунул дасти таҳти хари, вале онҳо дар он ҷо мекашид. Ноумедӣ ба он потянул iso ҳамаи қувваҳои ва эҳсос кард, ки чӣ тавр ба дасти скользнули каме дуртар; Вай боз дернулся, вале на продвинулся. Подняв по боло, вай попробовал, боз - ва ман дасти скользнули дар рони, сипас ба икры.
  
  
  Ҳангоми охирин усилии ботинок соскользнул бо пойҳои ман, аммо ҳадди ақал акнун дастҳои ман буданд, ки дар пеши ман аст,, ва ман буд, ки имконияти - агар аз он буд, ки хеле дароз.
  
  
  Ду нафар мардон ҳам буданд, растеряны, ва тамоми ман маневр длился на бештар аз ду е се сония. Гвардияи ҳанӯз даст дар дасти карабин; Он пнул ego пои, вале промахнулся дар неясном партави. Вай порезал ego гардан лезвием дар ботинке. Равшан-red хуни хлынула оид ба ego гулӯ.
  
  
  Мириҳазор истода ба коленях, омода наброситься дар ман; Он ба ӯ зад ego коленом оид ба шахсе, сипас баргузор аз як тараф ва алоќаи карабин атрофи дасти умирающего стражника. Мириҳазор буд крутым; ҳарчанд аз ego разбитого шаҳриер текла хуни ӯ рафт ба ман. Ман буд, вақти битобед карабин ва мақсад, ки дар он, ҳатто агар ӯ метавонист ин корро вобаста бо дасти. Вай эҳье ego барои зарф ва дод lunge iso ҳамаи қувваҳои.
  
  
  Агар вай зад он ego ошкоро дар баландии он ба мағзи забрызгал мехоҳам тамоми Дабл-Кей. Акнун карабин задел ego мясистое китфи ва зад, ки череп, вале дар nen буд, кофӣ қувват ба вырубить он. Ӯ аз стоном афтод, ки дар канори ва ҷони худро фидо неподвижно. Суфра посмотрела ба ман кушода ртом. Ee дасти шуданд расслаблены - ман зуд заданд, аен аст, дод, ки худро дар он ба, - вале вай боқӣ монд неподвижной.
  
  
  "Агар ту ба ман помогла?" Вай баргузор хей ба дасти.
  
  
  Вай уставилась дар карабин дар дасти ман. Вай дид, ки чӣ тавр ба он сахт сглотнула, ва қарор додам, ки на подпускать вай ба яроќ. Нест ҳоло. Вай уронил карабин ва чӣ ваҳй ба ӯ.
  
  
  Вай ангуштони буданд неуклюжими, вале дар охир ӯ развязала адад кофӣ, ки вай қодир ба ин корро мустақилона. Вай наклонился, барои баланд бардоштани карабин ва пурталотум ба назар зуд дар мо душман. Мириҳазор ҷони худро фидо неподвижно; нафар дар хуҷраҳо низ. Гвардияи, ки вай перерезал гулӯ, дигар ҳеҷ гоҳ двинется аз ҷои.
  
  
  'Пойдем.' Вай нерӯманд аст ва ба Чину аз дасти,, ва ман қариб буд, ки тащить вай ба анчом оид ба фундаменте. Вақте ки мо буданд, дар аввал робита ба ошенаи ӯ душманон ба темную қисми ҷазира.
  
  
  "Ман ба қаиқ..."
  
  
  "Забудь дар ин бора", - отрезал вай. "Онҳо бояд, ки аллакай пайдо кардаанд ee". Вай стянул сафед кард либос бо он плеч ва засунул зери бетономешалку. - Ва дар ин бора низ забудь; мо, эҳтимол, бояд ба бартарии темнотой, ва ҳеҷ маънои боз махать сафед флагом ин парням ".
  
  
  Чунин ба назар мерасад, он заботилась дар бораи худ наготе - гӯе маҳз аст, то сахт. Вай потащил вай гофрированной роҳи оҳан рўизаминї, бо бетонному блоку, бо стальным каркасам. Дигар охранников буд, дар он дида мешавад, аммо он ба мо дар як сония на доверил, хуб, ки дар он ҷо хоҳад буд.
  
  
  Мо баромада, ба боло склона, спускавшегося ба заливу. Он ҷо буд, хеле хуб освещено, ва вай метавонист дидан якчанд хурд биноҳо ва дароз пристань, уходящую дар чуқуртар об. Дар охири хасташуда бар менамуд ва металлический желоб, зери он буд, ки фазои кофӣ барои таркиши мошини. Вай фаҳмид, ки ин анбор барои семент; онҳо овард мавод на корабле, пур кардаанд корыто ва перемешали дар бетономешалках.
  
  
  Ҳамчунин, он дида шуд, дар атрофи шашум часовых, целенаправленно шагающих ҷуфти. Онҳо казались безразличными, шояд подозревая, ки ҷуфти злоумышленников буд захвачена. Барои мо он буд, манфиати, ва бигзор каме. Аз тарафи дигар бухты вай метавонист дидан бандар ҷазираҳои Қиемат, вдалеке виднелись асосии чароғҳои hotel.
  
  
  "Ту њаматарафа, ки умеешь хуб шино", - гуфт вай Чине.
  
  
  Вай кивнула, вздрогнув.
  
  
  Вай оғоз рафта, чап, вақте ки рентгении проектор пронесся аз як тараф бухты ба дигар. Вай фаромӯш бораи он.
  
  
  Мо мемонем то вай рассчитывал басомади луча. Давраи длился тақрибан дақиқа: 30 сония дар як тараф, 30 сония дар дигар. Ба ман ин маъқул кӯшиш мекунад, метарсанд, аз ӯ дар & nb кушода, ҳатто агар барои мо мебуд, муваффақ не метарсанд, ҳангоми ҳар як приближении ҷаҳон.
  
  
  Вай қайд кард, ки дар нуқтаи чап аз хасташуда бар, ки дар он буд, ки нисбатан торик аст. "Суфра гаронбаҳо ман худ, спустись он ҷо хеле суст ва бодиққат, ки чӣ тавр шумо метавонед лесид ба кромке об".
  
  
  "Чӣ ба шумо гона кор, Ник?"
  
  
  Вай эҳье карабин. - "Святый погаснет".
  
  
  Вай подождал, то он нопадид ки дар сояи, пас рафта дар противоположном самт ва пополз аз болои откоса, то исбот шавад, ки дар дигар канори халиҷи. Вақти оставалось бисьер набуд; Ман ба поторопиться, пеш аз шахсе, ки ба вай сбил butt карабин, чӣ ваҳй мебуд ва предупредила охранников дар поен.
  
  
  Вай соскользнул поен склону дар меъда ва пополз тавассути заросли шинонда шуд ярдов дар панҷоҳ аз кромки об. Вай интизори он буд, ва назар афканда, то, ки чӣ тавр дароз рентгении нур рад карда мешавад, сипас, суханашро барои як лаҳза ва сипас кард painfully суст баргардонида мешавад. Прожектор муқаррар шуда буд, ки дар кузове мошини дар соҳили либос. Бо ягон приличной винтовки ин мебуд осон, зи, вале бо карабином - чизи дигар. Он таҳия карда шуд, ки тирандозӣ дар корхонаҳои расстояниях. Вай қарор выстрелить пурра ба ҳамаи автоматическим залпом бо умеди он, ки силоҳ хоҳад буд кофӣ дақиқ.
  
  
  Вай прижал приклад ба плечу ва заглянул дар кӯтоҳ мағзи сар. Вақте ки яркая парокандакунанда повернулась ман ҷудо, бо бомҳо склона паси ман раздался дуъояшон.
  
  
  Вай нажал ба триггер ва удержал он. Карабин загремел - ва зад, ки ҳадафи. Онро ба нармӣ опустил силоҳ ва боз шањ. Ин дафъа парокандакунанда разбилась, ва свят погас. Вай повернул зарф карабина ҷудо навбатии ду охранников дод залп. Онҳо ҳам тарк, ва яке аз атрофи онҳо нажал ба триггер худ яроқ ва бесцельно шањ дар ҳаво.
  
  
  Сипас, он шањ дар як мард дар hacks, бо нињоии дасти худ, вале на шталь мунтазир бошед, то бингаранд, ки шабро дар он ego е не. Вай спрыгнул аз склона ва нырнул дар об дароз ровным прыжком. Ҳатто бо выключенным прожектором дар соҳили буд, кофӣ нур, ки маро мебинад. Он гоҳ якчанд тарафҳои таппиши он скрылся, ва якбора тағйир курси, поплыв амал дар баробари соҳили. Ин буд, ки дуруст маневр; паси ман пули летели дар об, баъди мекард, ки вай дар аввал интихоб кардаанд.
  
  
  Вай подплыл ба бандарҳои иловагӣ аст,, бар ва чанд маротиба поп то бо беохир эҳтиет, хватая ртом ҳаво. Одамон дар соҳили бояд подумали, ки ман направляюсь ошкоро ба ҷазираи Қиемат, зеро ки ҳеҷ кас буд, тамошо ман ҷудо. Расидани хасташуда бар он монд, дар сояи пирсов. Агар дар Чины буд, ҳангоме ки кадом коре ақли солим, вай аллакай мехоҳам буд, дар нисфи роҳ ба воситаи канал, вале ман буд, боварӣ ҳосил кунед; пас аз рӯйдодҳои охир соат ба вай мағзи сар, он аст, ки функционировал низ хуб аст.
  
  
  Вай подождал чанд mins, плывя зери пристанью. Агар вай сл окликну, шояд ба касе маълум шавад кофӣ наздик, ки ба ман мешунаванд. Дар охир ба вай омадаам, то дарк мекунанд, ки агар вай ҳоло дар роҳи, пас, ин мушкилоти худ, ва танҳо поплыл ба шабакаи.
  
  
  Вай буд, ки дар нисфи роҳ, борясь қавӣ бо гузашти байни ду островками, вақте чизе закрутилось дар & nb ошкоро пеши ман. Вай, қатъ ва беихтиерона подтянул зери пойҳои худ. ҳастем, ки наҳанг!
  
  
  Ҳар кӣ мегӯяд, ки ҳаросон акул, - санади like азиз е лжец. Хусусан дар шаб дар тропикӣ водах. Дар поени кор, ин ih стихию, ки одамон дар беҳтарин ҳолат неповоротливые пловцы. (Аз тарафи дигар, ба ман чунин менамуд, ки агар ба вай ягон бор столкнусь бо акулой дар соҳили, ман хоҳад бартарии.) Вай интизори он буд, ки бо бьющимся дили кӯшиши дид, ки прячется ин махлуқи.
  
  
  "Ҳе, Ник!"
  
  
  Суфра зашипела ман дар гӯш, то наздик, ки ман ҷаҳиши, агар мебуд, ин буд, ҷисман имконпазир.
  
  
  "Об хуб, ҳамин тавр не?" Вай коснулась ман дасти игриво плеснула ба ман об ва пурқудрат ҳаст гребками уплыла дур.
  
  
  Вай засмеялся ва рафта, бо он следам; дар либос вай, iso ҳамаи нерӯҳои кўшиши нигоҳ то аз нах ва мо ҳамзамон расид хасташуда бар дар ҷазираи Қиемат.
  
  
  Пайдо кардани либос барои нах рӯ осонтар аз мо мунтазир аст. Вай танҳо позаимствовала бузург дастмоле атрофи рулевой рубки як дар атрофи бузургтарин круизеров.
  
  
  Вай улыбалась тамоми роҳи то ба hotel; Вай хурсанд буд, ки он настаивала дар он аст, ки худи вела buggy, зеро баъд аз ҳама, ки мо пережили, ки ман дидам, ба маънои врезаться дар пальму. Суфра указала ман дар як даромадгоҳи меҳмонхона, ва мо ба таври ноаен қаср оид ба black лестнице, - чизе ба он шуда, аҳамияти бузург дорад. Ман фикр мекардам, ки як навъ великолепной улыбающейся духтарон, идущей дар мардона аз як ҳуҷра, дар Дубле-Кей, қариб нисфи шаб, боиси мебуд, бисере аз саволҳои.
  
  
  Дар ҳуҷраи ӯ налила худ ромовый пунш - шампан бештар буд, - ва ба вай ненавязчиво проверил оставленные ман домҳои. Хуб нест, трогали, ва ин маънои онро дошт, ки ман буд, меҳмон, ки он шаб е онҳо буданд, бало ба бохабар бошад,.
  
  
  'Ник?'
  
  
  Вай нигариста, нах. Вай сидела дар изножья категорияҳо дар кати хоб, вай мӯй буданд привязаны ба полотенцу атрофи он сина. "Агар шумо дур доранд ин мокрую либос, мо метавонем хушк дигар дигар".
  
  
  Бо ин суханон ӯ развязала дастмоле ва протянула ман ego, пас аз оғози массировать мӯй - он аст, эҳтимол, насб ҷаҳонӣ рекорди быстрому раздеванию. Мо шаб, чӣ тавре аен гардид, танҳо ба он аз нӯҳ сар мешавад.
  
  
  
  
  Боби 10
  
  
  
  
  Ҳангоме ки вай бедор дар ин саҳар, он буд,. Ман он гоҳ осенило, ки ман ҳатто намедонам, ки дар он зиндагӣ мекунанд - дар меҳмонхона, дар коттедже? Ки ислом, ба вай боварӣ карда шуд, ки найду он, агар он ба ман зарур аст.
  
  
  Дар ҳуҷраи ман ҳеҷ пропало, ба ғайр аз ман қадимтарин таќдим кардааст, ки ишора ба он, ки Суфра, бояд проявила скромность дар рассвете. Вай хихикнул, чун дохил шудам дар душ, ва представил Чину скромной. Ин буд, нетолько.
  
  
  Агар не худамро чанд хоридан, синяка афтод ва пурпурного қабоҳаткор дар болои китфи ӯст, оставленного дандонҳо Чины дар партов, ба long шаб, он буд, дар неплохой шакли. Сипас зуд ба субҳона дар ҳуҷраи вай, спустился поен ба зарезервировать пляжный buggy.
  
  
  Буд, аллакай жаркого дар миенаи шикам субҳ, ва рондани mimmo голф-павильона, вай дид, ки чанд бозингарони ожидающих худ навбат. Дар гавани буд, то бисере аз меҳмонон, ҳарчанд ки бо шабакаи курсировало якчанд хурд парусных лодок. Краснолицый мард дар парусной фуражке бо миқдори зиеди тилло, аз адмирала, сердито махнул офицеру дар шакли. Вай шунид калимаи "дузд" ва "дастмоле", идора доред, ханда ва поплелся дар ҳарду охири бандарҳои иловагӣ аст, бар.
  
  
  Вақте Чины буд, он ҷо, пришвартована, чун вақте ки мо баромада дар арафаи шоми. Буд, ое ин ба ӯ худи ҳамон пристанью? Ман боварӣ карда шуд, вале он ҳам ҳамин хел фикр кардам. Равшан буд, ки одамон дар ҷазираи Кардани суд вернули катер як шаб, лекин чӣ тавр онҳо фаҳмидем, ки ego гузошт?
  
  
  Гох дар линзах бинокля дар охири дигар channel дод ревматизма. Албатта. Хладнокровные қотил, мардон бояд буданд, пай Чину, вақте ки ӯ вывела катер ба рафтор.
  
  
  Ман пидљакњо ҳанӯз лежали дар ковриках дар кабине, сахт помятая ва дараҳои вывернуты дар дохили out. Онҳо тавонистанд, ки чизе ед обыскав он; Вай харида ego, бо роҳи ба ҷануб, дар Atlanta, ва дар дараҳои худ ман буд, чизе ғайр аз зажигалки ва сигор - ҳатто ман бренди махсус бо золотым мундштуком.
  
  
  Онро гирифта, куртку ва перекинул он ба воситаи дасти. Ин падидаи нек аз он роҳи краснолицый адмирал шубҳанок нигариста, ман, вале ман проигнорировал он. Ӯ буд, ягона касе, ки мепоиданд барои ман.
  
  
  Херридж истода ба болои холма дар парвозу фурудгоҳ, пӯшидани дар бледно-голубой комбинезоны ва широкополую як кулоҳ барои ранг. Ego васеъ лабони расплылись дар понимающей усмешке. Ман рафт, то бо склону дар ego самт.
  
  
  "Шумо барвақт встали, ҷаноб Уолтон".
  
  
  "На он қадар барвақт. Офтоб аллакай чанд соат медурахшад дар осмон ".
  
  
  "А, вале ман фикр мекардам, ки одамон, ки ба шумо почтаи бизнесявляется ҳамеша хоб то полудня".
  
  
  "Он гоҳ, ки онҳо дар рухсатӣ будани корманд", - гуфтам ман.
  
  
  "Шумо мехоҳед Дабл-Кей?"
  
  
  "Ва барои чӣ вай дар ин ҷо".
  
  
  Ӯ многозначительно нигариста, ман куртку, сипас ба лодку Чины. "Аен аст, - гуфт ӯ.
  
  
  "Шумо имрӯз летите дар Ню-Провиденс?"
  
  
  "Ҳар рӯз, ҷаноб Уолтон, агар шумо имкон медиҳад, ки обу ҳаво".
  
  
  "Ое шумо ягон бор ба зудӣ ва е флорида?"
  
  
  'Хеле нодир табобатӣ. Вақт аз вақт меҳмон опаздывает дар стыковочный ҳавопаймо ва хоњиш менамояд, ки махсус сафари, вале қисми. Ин гарон аст, ва Doublé Cay то ҷалб касоне, одамоне, ки бо омодагӣ ба effortlessly пардохт барои ин гуна чизҳо ".
  
  
  "Ғайр Аз Грейди Ингерсолла".
  
  
  Ӯ колебался барои як лаҳза, пас плавно улыбнулся. 'Вале, албатта. Ӯ соҳиби онҳо ".
  
  
  "Ба шумо овард ego ин тараф, вақте ки ӯ бори аввал хешамон омадам, ба ин ҷо?"
  
  
  'Дар бораи ки не. Молодец=) ҳамагӣ ду, қариб се моҳ.
  
  
  'Аст, дар асл. Хуб... - Ман боло дасти ва обернулся. "Ҷаноб Уолтон".
  
  
  Вай фуруд омад.
  
  
  "Шумо дар ҳайрат, ки касе пайдо бораи мистере Ингерсолле?"
  
  
  Вай доранд ошкоро ба он. 'Чаро не?'
  
  
  Ин буд, дароз скучный рӯз. Вай, аз вакилон оид ба вестибюлю, ба воситаи паймоиш мағозаҳо ва ғолиби панҷоҳ доллар дар шмэн-де-фер в казино. Бо вуҷуди ин, паҳнкунандаи буд, ки эй кош, ки ман тарк беҳтарин кор дорам, ва ин тааҷҷубовар нест. Агар ҳама чиз аст, асосан обслуживает длинноволосых ва гитаристов, пас дар казино, ки кам рӯй медиҳад; дар ин дӯстон буѓї шумо метавонед танҳо бозӣ - на камтар нест.
  
  
  Боре вай аз вакилон дар коридору седьмого ошена дар ҳуҷраи Херриджа, умедвор аст, ки бори дигар бо таваҷҷӯҳ нигаред, ба воситаи девор владений Де Дублона. Вале дар дверной бичаспед буд табличка "ташвиш". Ягона чизе хилофи аломат, ки давали ҳар як меҳмони халос, заключалось дар он аст, ки дар зери напечатанными ибораи дигар карандашом навишта шуда буд: "ба ман бовар кун!".
  
  
  Махсус паеми бояд шуд, ки бошад, барои ман, ва ман дар ин доверил. Дар Херриджа буд касбии салоҳиятнокии, выходящая дар доираи ego қобилиятҳои ба полетам дар реактивных самолетах; чунон ки агар мо фаҳмидем ҳамон чизе дигар, ки дар друге, ва ин ба ман эҳсос заҳматталаби. Дар ин супориш буд, ки аз ҳад зиед разочаровывающих незнакомцев, ки эҳсос мекунанд, ки зарурати дар берунӣ незнакомце. Ӯ қарор кард, ки то хавотир нашав дар бораи Херридже, аммо онро фаромӯш.
  
  
  Никак не, вақте ки вай боз прогулялся қади деворҳои Де Дублон, вале чизе пайдо кардаанд, ба ғайр аз дар арафаи. Буд, ки ҳеҷ шакке дар он нест, ки ман метавонам ба дохил, балки ҳатто агар вай ин корро на включив ташвишовар занги, он аст, эҳтимол, ҳеҷ чиз гирифта мешуд. Дар охир, вақте ки ҳар чанд рӯз вызывали гурӯҳи писарон ва духтарон, ки равшан буд, ки берун аз меҳмонхонаҳо обнаруживать истифода.
  
  
  Он гоҳ аз он чӣ рӯй шаби гузашта дар Страшном Суд, ман буд, шакке нест, ки рӯй медиҳад, чизе, ки талаб тафтишот. Аз тарафи дигар, штопора заключался дар он аст, ое ман метавонам ба вай бошад, хеле боварӣ ба он дорад, ки кадом аст он ки муносибати Грейди Ингерсоллу. Вазифаи расми алоқа байни Трехголовой ракетной низоми пулемет, Маҳрамона шестеркой ва Грэди Ингерсоллом - агар шахс дар "Дублоне" дар ҳақиқат буд, Грэди Ингерсоллом - оғоз хеле содда аст. Вале ҳамаи ин то бало мушкил аст, ки ман буд, рафта ба занг Хоуку, ки мегӯянд, эму, ки зарур аст немедленные амали, ва вай метавонист ба ин кор, агар ман буд, ки ба интизор боз як рӯз ба вуқӯъ кадом чизе чорабинии.
  
  
  Вале дар ин буд, ки зарурат. Лижет ба шоми он дарефти ҷои худро дар назди як ҳавзи, ва дид, ки чӣ дар атрофи ман ба зудӣ эҳтимолӣ поклонницы ih ҳамкасбон-мардон. Баланд онҳо буд густая як ришу.
  
  
  "Салом, чувак", - гуфт вай эму. "Дирӯз вай дид, ки чӣ тавр ту буд, дар дохили он девори". Вай қайд кард, ки дар ҳавзи.
  
  
  'Оҳ, ҳа? Аз куҷо ту онро медонӣ?'
  
  
  "Ман буд наверху, дар ҳуҷраи дигар, ва мо метавонем аз ту бубинем".
  
  
  "Ҳа, фармоишии не, мужик. Нест дар бораи чизе хавотир, ба ғайр аз суки придурков ва старика, ки дӯст медорад, ба онҳо ҳар сол. Понимаешь?'
  
  
  "Ки дар ӯ назар?"
  
  
  Ӯ непристойно ухмыльнулся. - The sien, дӯстро. Танҳо сиен.
  
  
  Вай презрительно фыркнул. 'Ки пас аз он? Духтарон дар об велосипедах? Хӯшаи шахсиятҳои, курящих травку? Хуб, бие, ҳамон!'
  
  
  Ӯ массивно пожал плечами, маҷбур тамоми бадани дрожать, чӣ тавр ба кадка бо ванильным мороженым. "Он чиро, ки шумо метавонед барои дидани атрофи он гостиничного рақами буд аст,, чувак. Пас, чӣ ҳодиса рӯй медиҳад, ки дар дохили медиҳад старику хушнудии ".
  
  
  'Шумо ба таври ҷиддӣ? Шумо дар хотир-дар меҳмонхонаи?
  
  
  "Ман дар он ҷо буд, ки чанд маротиба". Ӯ ухмыльнулся. "Агар вай гуфт: ту, ки дар он ҷо рӯй медиҳад, ки ту мехоҳам стучал дар дарвоза ба ту впустили".
  
  
  'Бале.' Вай откинулся пеш ва закрыл чашмони закрывая сӯҳбат. Ӯ гуфт: маро чуноне, ки вай фикр мекард, ки ӯ буд, ба мегӯянд,, ва ӯ мехост, ба назар хеле нетерпеливым.
  
  
  Офтоб аллакай садилось барои горизонти, вақте ки вай дид, ки чӣ тавр онҳо ҷои тавассути дарвозаҳои. Антон шла пеш дар суханронии худ муқаррарӣ длинном либос, расшитом бисером. Бо вай буданд, ду нафар длинноволосых мардон дар торик костюми, ҳам светловолосые,бо выражением высокомерной самоуверенности шумо хоҳед дид, ба чеҳраҳои ҷавон многообещающих хамкорон многомиллиардных амал.
  
  
  Вай, буд, тамошо, ки чӣ тавр онҳо омўзонида тавассути ҳавзи. Вақт аз вақт Анжела останавливалась барои сӯҳбат бо духтаре дар ин ҷо, дар он ҷо бо гурӯҳи ҷавонон. Он душманон аз дар мо ва ҷудо барои як лаҳза, балки хурд ҳайати направлялась дар кишвари мо ҷудо. Вай откинулся пеш ва қариб зажмурился.
  
  
  Онҳо вазъи муроҷиат лижет. Бородатый толстяк бархоста, засунув калон ангуштони дасти ба пояс разноцветных плавок то зону-дарозии. Чандин духтарон дар гурӯҳи низ встали, ба таври худкор запустив дар дасти мӯй. Антон ва он сопровождающие мондан назди ман шезлонга. Вай кушода чашм ва назар-бетараф маблағҳои.
  
  
  "Инчунин, ҷаноб Уолтон", - промурлыкала Анджела.
  
  
  Вай гуфт. 'Ин ман.'
  
  
  "Ман раҳбари пурсид, маро даъват мардум ба Де-Дублон дар ... ҳизб. Шумо хоҳед омад?' Вай колебался бо як напуском. 'Акнун?'
  
  
  "Агар шумо ягон чораҳои фаврии дел".
  
  
  Вай сидела пеши ман, офтоб ба он пушт, ва ӯ ҳис кардам, ки бӯи он шампуня ва собун. Ӯ хеста. "Намедонам, чаро не", - гуфтам ман.
  
  
  Ee чашмони буданд, қариб ба сатҳи ман ва неподвижные, ки чӣ тавр дар миена. Навъе идора ҳе, ки ба табассум, на разводя ҷорӣ мешаванд. 'Хуб. Пас, пас чӣ?
  
  
  Боқимонда аз ман хурд гурўњ аз паи барои онҳо, ҳарчанд хуб ва даъватшудаи. Анжела, чунин менамуд, ки замечала ин, то он даме безмятежно шла баробари дар назди ҳавз кивая ин тараф бурд ва он ҷо ҷавон аст одам. Вақте ки мо вазъи муроҷиат ба тоҷикистон надорад, ки дар стон-Де-Дублона, дар он ҷо як манбаъ аз гурӯҳи тақрибан аз бисту панҷ нафар. Анжела повернулась ба ман. "Умедворам, ки шумо хуб барои сарф намудани вақти ҷаноб Уолтон".
  
  
  "Ман боварӣ дорам, ки ҳамин тавр хоҳад шуд".
  
  
  Бо старомодным калиди, свисающим бо як он сершумори ожерелий, Анджела идонаро оҳан-дарвозаи ва толкнула ih дохили. Вай ввела мо дар дохили, инчунин ду нафар блондинов даллаҳои дар ақибгоҳ. Вай держался наздик Анжелой, то ки мо мерафтанд извилистой тропе, окаймленной ҳар ду ҷониб пышными яркими цветами ва ведущей ба лагуне. Бо дигарро кулли водной гладить рост истода буд, ки чанд дарахт, ҳар ҷо, ки вай тасаввур даромадгоҳи нақби ба баҳр, ва ба он ҷое ки вай метавонист дидан суст отблеск сафед корпусов. Вай фаҳмид, ки ин киштиҳо бо қанотҳои зериобӣ "Ингерсолла", ва запомнил, ки онҳо ба маблағи.
  
  
  Мо ногаҳон расид поляны, ва ба воситаи майдони васеи байни гостиницей ва берегом лагуны. Дертар аз офтоб ҳам садилось, нарасонед разноцветных плиток, выложенных мураккаб мозаикой. Яке дар атрофи духтарон дар мо гурӯҳи зоҳиран, ки эҳсоси мисли хона, нырнула дар об ва забралась дар атрофи як обӣ садои, плавающих дар лагуне. Писар аз паи он, ва як лаҳза баъд аз онҳо спецоперации дар миниатюрном ҳаюло ҷанг. Муште аз слуг дар сафед халатах берун аз изогнутой деворҳои, прикрывавшей переднюю қисми меҳмонхонаҳо. Онҳо як подносы бо нӯшокиҳои, як тонна майгу, пора лобстеров ва дигар маҳсулот. Магнитофонная сабти рок-гурӯҳи оғози бозӣ мусиқӣ ба воситаи громкоговорители, спрятанные дар листве; баъзе духтарон оғоз раскачиваться ва дергаться, ки агар рефлекторное, ба онҳо пайрави якчанд бачаҳо. Ба даст ин мардум рақс, на гирифта, бисер вақт.
  
  
  Вай мехостам, Анжелу, вале вай буд. Эҳсоси каме смущенным, онро гирифта, дар поднос бо баланд шиша ва неторопливо чӣ ваҳй ба ограждению деворҳои. Дар охири гардиши он дар саросари девори баланди атрофи наздик воқеъ роҳи оҳан прутьев, бо смертоносными шипами. Ғайр аз ин, вай дид намои меҳмонхонаҳо; амиқ крытая veranda шла дар тамоми паҳнои ва як дугона рӯз дар маркази баста шуд. Барои ставнями дар назди баъзе аз windows вай дид горящий муқаддас, балки чизе бештар. Дар арафаи вай надидаам, ки ягон следов охранников атрофи хуҷраҳо Херриджа, вале дар сояи ҳавлии буд, вай дид, ки чӣ тавр ду сидящие дар dark, пристально онро барои происходящим.
  
  
  Вай рафта, ба гурӯҳи ки лагуны, дар пиндоре хатарҳо, ки зад, ки ое вай дар соли навбатии тани.
  
  
  Духтар, ки бо любила нишаста ман ба по, прижалась ба ман. "Ту чунин ба назар мерасад, ки ин бузург аст?"
  
  
  "Ҳа", - кисло гуфт: ман.
  
  
  "Ҳе, балки он аст, ҳанӯз чизе. Истед, то ки мо войдем дар ритми.
  
  
  'Дар ки?'
  
  
  'Бале. Ин танҳо гарм-то, фаришта. Вай вытянула пушти ту, барои нишон додани ман, ки жизнерадостной он метавонад; Он похлопал он бо бозгашт танҳо зеро ба назар чунин менамуд, ягона вежливым поступком. Ба замми ин ба ман ин маъқул.
  
  
  "Шумо ба зудӣ покурить?" - аноби он, инчунин shoving аз ман бедром. 'Имконпазир аст.' Вай эҳье як шиша дар дасти, ки барои нишон додани, ки ман выпиваю.
  
  
  Вай посмотрела презрительно. "Дар бораи ин shit? Агар Грэди ҳаст, ин деги бузург?
  
  
  "Хуб, он мебинед". Вай ба таври васеъ хей улыбнулся сохт ва бузург глоток осмони нӯшидан об. Ӯ буд, таъми инсоният ва ӯ омадаам, то дарк мекунанд, ки он беҳтарин ҷой дар ҷаҳон барои секретного агенти, ки шаробе номаълуми ҷавҳари.
  
  
  Ин зуд темнеть, вале берунии сергей на горел. Баъзе дар атрофи ҷавонон аллакай накурились; пухленькая духтар бо чашмони, покрытыми тушью, курила трубку кальяна андозаи аз сигару ва бигӯед дароз, суст затяжки, озод едкий дуд атрофи он ноздрей. Вай увидела, ки ман нигох ба нах, ва подошла ба ман, готовая мубодила бо ман бо радостями. Вай ба зудӣ доранд, ки дар тарафи дигарро ва неспешно чӣ ваҳй ба соҳили лагуны, ин сол пойафзоли ва нырнул дар об.
  
  
  Дар сатҳи буд, гармӣ ва каме пасттар буд, хунук ва торик аст. Вақте ки вай погрузился ба якчанд дюйм, ки проникал мо як свят, ва дар умқи буд, чизе спокойное ва угрожающее, ки зуд подняло ман баргашт. Вай оғоз ступать оид ба & nb ва ҳаракат бо медленному доираи. Офтоб буд, хеле дур зашло, барои дидани сафед бадан, ки дар тарафи дигар лагуны ва атрофи вымощенных камнем соҳилҳои пальмы ва дигар растительность отбрасывали чуқур мрачные он ки онхо худ наметавонанд. Боре вай пай ҳаракат дар даромадгоҳи дар нақби, вале он истода ҳанӯз пеш аз он, қодир ego опознать.
  
  
  Вай взобрался оид ба металлӣ лестнице; служащий ин ҷо ҳамон баргузор ман бузург сафед кард дастмоле, ва он вытерся. Вай оғоз ба даст сабр; Он тамоман ҳеҷ чиз гирифта аз ин yahoo.
  
  
  Сипас ин оғози сурат мегирад. Ногаҳон пайдо ду нафар мардон дар торик костюми, ва дар айни замон music прекратилась. Меҳмонони менигаристанд, бо интизори.
  
  
  "Ҳар касе мехоҳад, вуруд?" - пурсид аз ҳама баланди мард дар темном костюме, ва ман медонистам, ки ӯ аз он сабаб буд, ки ягона мард дар Маҳрамона Шестерки бо темными мӯй. Ego звали Қатора ва дар полумраке он назар андозаи аз локомотив.
  
  
  Ego штопора буд, бо разрозненным припевом "Ҳа" ва "Шумо нигоҳ пул". Ӯ қайд кард, ки дар дарвозаҳои. 'Пойдемте, ӯ моро интизор аст ".
  
  
  "Қатора" шелл пеш мо ба тоҷикистон надорад кушода дар роҳи оҳан воротах. Дар сояи ҳар ду тарафи он дид якчанд мардон дар сафед. Яроқ на он дида шуд, вале ман сомневался, ки ба он буд, ки онҳо дар зери дасти. Вақте ки мо ба воситаи дарвозаи ва дохил крыльцо, вай фикр кардам, ки мо имкон гурӯҳи маҳбусон, ки загоняли ба қаламрави лагерҳои.
  
  
  Кушода шуд бузург дугона рӯзи; дар дохили протянулся дароз тускло освещенный холл пешбари оид ба кулли лестнице. Қисми зиеди гурӯҳҳои баръало медонист, ки мо дар пойдем, ва нетерпеливо двинулась пеш. Вале Трейн(Қатораи) повернул сари ва дар назар онҳо, ва онҳо боз отстали.
  
  
  Мо боз вазъи муроҷиат ба двойным дверям. Трейн ва дигар марде дар темном костюме кушоданд ih ва отошли сӯ, пропуская мо. Дар наздикии темноволосый мард назар боз ҳам сахттар, бо густыми нуқтаҳои сиеҳ эҳсос намекунанд бровями, қавӣ усами ва жесткими мӯй, падающими эму ба китфи. Вақте, ки вай мизи mimmo он, ба он чашмони впились дар ман, ва ман показалось, ки ego даҳони барои як лаҳза дернулся. Эҳсоси номӯътадили дар ловушку буд, то қавӣ аст, ки ман заколебался барои як лаҳза, вале баъдан вай аз паи дигар; дар поени кор, вай мебуд, дар меҳмонхонаи ин ҷо бошад. Дар ҳуҷраи ҳастанд, ки мо дар сомона, буд, дарози дорад ва ҷомеаи васеъ, бо потолком дар чанд ошена. Дар атрофи светились нарм разноцветные чароғҳои, дар ҳама ҷо пароканда шуданд паст нимкати хоб, тахти хоб ва груды подушек ва бӯи бухур карда намешавад сар шуда, каломро бараҳна пушти. Дар деворҳои бе windows висели бузурги шиорҳо: психоделические расмњо, кӯшиши рок-суперзвезд ва эротические суратҳо, қариб санъати то қатъии porn, масалан, дар наворҳо ду хеле хурдсол духтарон ва возбужденного тоту. Бар мо оҳиста-оҳиста вращалась бузург соња, усеянная маленькими стеклянными панелями, заливая ҳуҷраи пайваста меняющимся узором ҷаҳон, аз чӣ ман буд, қариб ғайриимкон аст сфокусировать назар аст.
  
  
  Дугона рӯзи баста шуд барои мо. Ягона выходом буд хурд дари дар охири дигар хуҷраҳо. Дар ҳуҷраи буд, ки мо, слуг, мо охранников, мо одамон дар торик костюми, вале баланд дар атрофи як девор буд, калон прямоугольник атрофи шиша. Тахмин карда шуда буд, ки он хоҳад буд, ки хавфҳои мансаби "соҳиби ҳақиқии" ва ҷои, ки дар он вақт аз вақт появлялся. Ман кунҷкобу дар бораи он шуданд, ое мо сарфароз гариданд маъмул аст имшаб - ва онро фавран гирифта ревматизма, худро штопора.
  
  
  Стеклянный прямоугольник оғоз светиться, то шталь пурра освещенным ва шаффоф. Буд, ки мо, садо ва баъзе љавонњо аллакай дар чунин бозӣ дар пилорамма ва болишт. Ҷуфти танҳо оғози раздеваться, вақте ки дар атрофи акустической системаи послышался извиняющийся сулфа.
  
  
  Ҳамаи оглянулись, пас сосредоточились дар освещенном прямоугольнике.
  
  
  Пайдо аввал оид дароз силуэт, оҳиста-оҳиста двигающийся бо мурури наздиккунии ба рӯшноӣ бароянд. Ҳатто пас гулнақшҳои буд нечеткой аз таъсири вращающегося шара, вале вай метавонист дидан кофӣ хуб аст, ба касе, ки инсон дар он ҷо буд, монанд ба Грейди Ингерсолла.
  
  
  Ӯ боз откашлялся, ва ман дидам, ки ин пурдарахт, ба нармӣ сутулый мард бо табассум, ки бо қариб извинялась ego круглом бледном рӯ. Вақте ки ҳама аз назари дар ҳуҷраи буданд прикованы ба ӯ, ӯ ба сухан оғоз.
  
  
  "Шаби шом, ва ташаккур ба шумо, ки омад".
  
  
  Ӯ бо диққат гӯш карда шавад дурӯғ; Ястреб проиграл ман чанд кассет бо овози ego, ва инсон наверху низ хеле походил дар Грейди Ингерсолла.
  
  
  "Чӣ тавр шумо эҳтимол медонед, ки ман наметавонам гуфтан, ки бо шумо мустақиман. Вале ман умедворам, ки шумо повеселитесь, ки агар аз он буд, ки худи шумо хоҳад ... э ... шатер. Он ба таври васеъ улыбнулся, гордясь вуҷуди ин, ки пайдо дурусти калима. "Шумо пайдо чизе, ки шумо мехоҳед ба сафар, ҳаст ва тамоку. Вай махсусан тавсия помадку дар серебряной посуде; ба Вай бовар дорам, ки онҳо хушбахт мондан. Вай аз танҳо дар бораи як, ва ин аст он чизе, ки шумо кӯшиш кунед, ки ба гирифтани ҳар гуна ... appetizers ... берун аз бинои-Де-Дублона. Он чизе, ки мо мекунем баланд мо, ин як, балки ҳокимияти нест допустят дағалона вайрон кардани ҳуқуқи худ адолат. Боре ин репрессивные қонунҳои хоҳад бекор карда мешавад, вале ҳоло мо бояд аз онҳо подчиняться. Ва акнун... - Ӯ боло дасти кард иқдомро. "Ман шатер - ин ту шатер. Повеселитесь.'
  
  
  Бо ego охирин суханони сергей оғоз тускнеть, ва прямоугольник боз шталь туманно-сиеҳ.
  
  
  "Эй худо ман, - гуфт ба овози ман гӯш, - ҳамеша як аст ва ба ҳамин бехуда".
  
  
  Ин буд, смуглая худощавая духтар, ки бо тупо душманон дар одина атрофи эротических плакатҳо, рассеянно гузоштани дасти ман ба китфи. Дар дигар дасташ аз нах буд закопченая ќўрѓонтеппа; вай поднесла ego ба губам, дод long затяжку, сахт дыша, ва протянула ман. Вай меҳмонхонаи покачать сари, вале қарор нест, бошад, пас маълум квадратом. Ман намебинанд, ки махсус ба маънои ин, балки дар доираи кори ман ба ман лозим ба кор аст, хеле бадтарин чиз.
  
  
  Вақте ки вай затянулся, духтар сняла bra атрофи худ бикини. Вай уронила як пораи матоъ, ки ба ман ногам ва посмотрела қариб - вале на он кадар - ошкоро ба ман. Хей, следовало тарк the хашму bra, е ҳадди ақал барои ефтани як бача, ки шуд, ҳамин буд, накурен, ки чӣ тавр ва ба вай. Полуобнаженная, вай на он кадар аппетитной, сплошные устухон ва такя бутоны садбарг. Ҳангоме ки вай оғоз ба тир орад, он иштирок доштанд хей трубку.
  
  
  "Не уходи, - гуфтам ман. Он поцеловал вай дар бинї ва пробился сквозь движущуюся анбӯҳи дигар ниткой хуҷраҳо. Ман фикр мекардам, ки вай хоҳад скучать бо ман аст; вақте ки вай, оглянулся, ӯ буд, як, бо чизе ҷолиб дар подлокотнике дивана. Music акнун заполнила ҳуҷраи; вазнин, rattling ритми, ки аз он ҳис кардам, ки на камтар аз шунидам. Ҷойгир буд, пронизано дымом, ки боз ҳам бештар затемнил муқаддас; Ба истиснои ду е се ҷуфт ва чизе, ки напоминало ҷинсӣ threesome, тамокукашї, выпивка ва хӯрдани фаджа казались аз ҳама дӯстдошта занятием - ҳадди ақал то ҳол хорек.
  
  
  Дар маленькой рӯз дар охири дигар хуҷраҳо вай фуруд омад, то ба дидани саҳна. Ба сифати оргии ин буд, палто бозӣ, ва ба ман кунҷкобу дар бораи он шуданд, кадом хушнудии қабул Ингерсолл, аз тарафи тамошо дар он, бо худ стеклянной киоски.
  
  
  Вай прислонился ба рӯз ва бодиққат повернул қалам. Албатта, он сдалась. Вай оид ба дасти аз рӯи рӯз ва нащупал бархўрди. Вай дид, ки ду қалъа; ба назар чунин менамуд, ки ин ба стандарти қасрҳои. Ман обтягивающий купальник нест, назар ба тавре, ки агар ӯ метавонист чизе ба пинҳон, вале тасмаҳои кордон дар nen буданд обманчивыми.
  
  
  Итминон аст, ки ҳеҷ кас назар карда, ба вай оғоз скан як атрофи роҳҳо ба плоской фасењ отмычке. Вале пеш аз он ки вай тавонад ih симро, тугмаи ба ман бозгашт сдвинулась.
  
  
  Ӯ зуд закрыл хурд огоҳ аст сӯрох миниатюрным клапаном, blackberry тасдиқ шудааст, ки дар купальник. Вай њамдењагони дар роҳи ба краем чашмони дидани дари, ва прислонился ба стонал, кӯшиши ба назар чунон ки агар вай буд поглощен сценой зери духтарони ман, бо чашмони.
  
  
  Бледный рентгении нур афтод ба пойҳои ман. Вай сайд тару тоза аз мазза Анджелы, ва пеш аз он ки вай тавонад, то, ӯ прошептала ман дар гӯш.
  
  
  "Веселитесь, ҷаноб Уолтон?"
  
  
  Вай пожал плечами. "Ман буданд, беш аз ранҷе хуб аст дилхушӣ".
  
  
  "Ман боварӣ дорам, ки ҳамин тавр хоҳад шуд". Ee дасти буд, ман бо дасти. "Он гоҳ пойдем бо ман; ман фикр мекунам, ки шумо пайдо мешавад, ин аст, бештар увлекательным ".
  
  
  Вай аз паи он ба воситаи приоткрытую дари. Ee абр мӯй ва озод халат дар як лаҳза баста, ба ман рӯ ба рӯ мешаванд. Сипас вай отступила ҷудо.
  
  
  Ҳуҷраи буд маленькой ва нармӣ освещенной, дар ошенаи истода буд, танҳо бузург матрас. Духтар, лежащая дар nen пушт ба ман, буд обнажена, вале ба ман лозим буд, ки дидани он ба шахсе, ки ба ед, ки ин ...
  
  
  "Суфра!"
  
  
  Вай дар оғози суст поворачиваться, вале, барои шунидани садои закрывающейся барои ман як рӯз, вай зуд оглянулся дар Анжелу. Вай сидела пушт ба рӯзи гузаронидани як дасти аз пряжку, удерживающую он арғувон халат, танҳо поен сандуқе. Вай табассум буд насмешливой. Вай боз нигариста, Чину, - ва дидам ҳамон ифодаи шахси танцовщицы.
  
  
  Барои шунидани шорох либоси Анджелы дар ошенаи пушти ман, он чӣ ваҳй зуд ба Чине. Аен аст,, ин буд, баргузор ҳамчун бетараф ҷинсӣ threesome, ва ӯ медонист ин духтаре, беҳтар аст... Ва дар ин бора он буд, комил дорам, ки ба ман лозим аст, касе, ки хоҳад ба тарафи ман.
  
  
  
  
  Боби 11
  
  
  
  
  "Умедворам, ки ту зид, агар вай принесу аз они либос субҳи имрӯз, Лақаби". Суфра скатилась бо категорияҳо дар кати хоб ва встала пеши ман, эҳсоси комилан бароҳат дар худ наготе. "Э... не. Нисколько.' Вай медонист, ки пушти маро Антон; он ҳам буд, ки дар як рӯз.
  
  
  "Шумо хуб хоб, ки ман ҳеҷ хватило рӯҳи разбудить ту". Суфра поджала лабони ту менигаранд, на ба ман, балки держалась берун аз дастрасии дасти ман.
  
  
  Вай приподнял бровь, ҷустуҷӯи нах. Дар он назари буд, чизе мертвое, дар ҳоле, ки ман ҳамеша дида пештар ee бо чунин оживленным glance. Вале ӯ нигоҳ табассум, ки агар вай буд, иштирокчии конфронсҳо, предлагающим хей нўшокї шампан дар сатри.
  
  
  "Ое ту медонӣ, Суфра?" Овози Анджелы буд лижет, аз он интизор,, ки ба маънои, ки ӯ метавонад ҳаракат, мисли сояи. "Шумо ҳақ ҳастед дар бораи он".
  
  
  Вай напряг мушакҳои.
  
  
  'Ки ту имеешь дар назар доред?' - аноби Суфра.
  
  
  Вай хис кардам прохладные дасти Анджелы аввал дар плечах, сипас дар дасти ва, ниҳоят, дар бедрах. Вай инчунин сжала ман.
  
  
  "No, ба даст фарбеҳро иловагӣ. Мард ego синни ... шумо аллакай сӣ, ҳамин тавр не, ҷаноб Уолтон?
  
  
  "Албатта", - тира аст, ҷавоб додам ман.
  
  
  "Ман хурсандам, ки ту шутишь. Ҳа, - кӯшиш ба харҷ дод вай, - мужчине ego синну сол ва касбу он бояд дар чунин такомули қодир аст. Хеле зебо бадан, нест, ое ин рост аст, гаронбаҳо ман худ?
  
  
  Вай бало хуб медонист, ки ӯ бо ман сухан. Суфра склонила сари ва откровенно посмотрела ба ман. "Ҳа", - розӣ шуд ӯ. "Ва он имкон медиҳад бо ӯ чунин шавқовар чиз".
  
  
  'Оҳ, ҳа.' Дар голосе Анджелы прозвучала кислинка. "Шумо медонед, ҳама чиз дар бораи он, ҳамин тавр не?"
  
  
  'Вале, албатта. Ник - комил инсон ".
  
  
  Он қадр лесть, вале меҳмонхона ба даст дур бо хати оташ. Вай отступил сӯ барои дидани ih ҳам дар як вақт. Ин буд, ки аввал ман назар ба обнаженную Анжелу. Нисбат ба Чиной, вай аввал буд, қариб лоғар, вале ба оғози афкори дуюм ин тағйир ба ҳайрат пешгирӣ. Ee сандуқе буд, устувор ва шакли зебо, hips вай ба нармӣ выгнуты, ee пойҳои буданд, лоғар, вале красивыми. Ee ҳает буд, ҳамвор ва ҳамвор ва пушистый треугольник мӯи зери он буд, то светло-каштановым, ки қариб назар светлым. "Ки перемена", - фикр кардам ман ва дар ин бора Анджела схватила ман дар дасти.
  
  
  "Чӣ тавр ту думаешь, ки ба ман ба маблағи бо таваҷҷӯҳ нигаред?" Ин буд, занг задан, ва ӯро бори аввал дид торик шубҳа дар вай ба чашми.
  
  
  "Ман ва нигоҳ барои ту?" Аз нах буд ҳокимият, ки бо он ӯ метавонад мешикананд, на придавая махсус фарқ намекунад. Вай на беспокоился.
  
  
  "Шумо меҳмонхонаҳо мебуд переспать бо ман?"
  
  
  Вай заколебался, нигариста, Чину, сипас боз ба Анжелу.
  
  
  'Дар ин бора?' - гуфтам ман, кӯшиши хостем худ беззаботный навъ.
  
  
  'Чаро не? Дар он ҷо як ҷои барои ҳамаи мо ". Вай указала сари бузург дар матрас дар нимсола, дар қисми дигар хуҷраҳо.
  
  
  'Агар мехоњї.' Ман буд, рафта бо вай баҳс; Он ҳис кардам, ки Анжела буд, ҳамон опасна обнаженной, мисли бештари мардон, пурра одетых ва мусаллаҳ.
  
  
  Вай подвинулась ба ман бо натянутой ва нармӣ заиф табассум. "Зид набошед, то онҳо поделилиться?"
  
  
  "Агар ту зид".
  
  
  'Е мубодила?' Вай тақрибан наклонилась ба воситаи ман китфи ва схватила Чину дар дилҳост,, вақте ки ӯ опустила сари ба лизнуть торик сосок. Сипас вай выпрямилась ва посмотрела ошкоро ба ман. 'Понимаешь?'
  
  
  "Ман ҳеҷ гоҳ пас, ое фикр кардам".
  
  
  "Эҳ, иди, гаронбаҳо ман худ дар", - запротестовала Суфра. "Агар шумо хоҳед, ки ба кӯшиш дорад, ое ин. Вале ое ин бад ".
  
  
  "Ман ҳамаи корро бад? Баъд аз он, ки ту дод, ки шаби гузашта? Анджела впилась glance дар Чину, чӣ тавр ба обманутая зан.
  
  
  Суфра вздохнула ва одарила ман бледной табассум ва сипас ба зудӣ дод худро шахси бесстрастным.
  
  
  Вай боз отступил ҷудо; Вай бори дигар исбот кард, ки байни онҳо ва аен аст,, ин буд, ки ман ҷои. Антон ногаҳон обняла ман, ва он сердитые чашмони имкон надоданд, ки маро мешикананд. Вай ба он кард, зеро доштан зарур ee таз метавонист, нишон медиҳад, ки дар бораи ман буд, ки бренди-нав swimsuit чизи дигар, ғайр аз ман.
  
  
  "Ое ту мехоњї, ки маро трахнуть?" вай бросила ба ман занг.
  
  
  "Бие, ту виднее".
  
  
  "Он гоҳ сними ин проклятые эзорчаи оббозӣ".
  
  
  Хурсанд кунад, ин аст, ки он зуд выбрался ва мурғоб ih дар бистар, ки дар он вай метавонист афтонда, ба воситаи онҳо чизе, ки ба ман лозим буд,. Вақте ки ӯ буд, голым, ки равшан буд, ки ман манфиатдор аст, ки манфиатдор Ангела. Он қадар душманон ба пурсиши бунеди, вале вақте ки ӯ оҳиста-оҳиста наклонилась ба он Суфра протянула дасти ва обняла вай.
  
  
  "Нест, ки ое чунин жадной, детка", - промурлыкала он, инчунин кусая ман дар китфи.
  
  
  Чашмони Анджелы загорелись. "Шумо фикр кунед, ки шумо монополияҳои?"
  
  
  Суфра пожала плечами. "Не, гаронбаҳо ман худ, ман эгоистка. Вале мо ҳамеша ба ҳамаи мубодилаи, помнишь?
  
  
  'Албатта. Дар ҳақиқат, чӣ тавр шоми дирӯз.
  
  
  'А? Туро дар он ҷо буд, ки ман буд, кор, мегӯянд, эму, не, ман хеле ревнивая любовница?
  
  
  Анжела оскалила дандон, қариб зарычав. Вай собиралась схватить Чину, вақте ки дари наздик ба bed фаъол мешавад. Пеш аз он ва минбаъд на замечал; дари буд, ҳамон хак пурра undetectable аст, чун дари дар мысе кеннеди, ny дар секретную лабораторию, ки ман иттилоъ дода шуд, дар бораи Трехголовом дастгоҳ. "Хуб, духтарон; то ин кофӣ нест ".
  
  
  Трейн аввал дохил ҳуҷраи барои ӯ аз паи ду белокурых аъзои "Маҳрамона шестерки". Ду нафар дигар истода дар дверном проеме, вале он ih надидаам.
  
  
  Анжела сердито посмотрела дар Трейна. 'Ки ту дар ин ҷо чи кор карда истодаӣ?'
  
  
  "Ту бало хуб медонӣ, модулҳои хелло китти". Ego ухмылка буд, ҳамон фальшивой, ки чӣ тавр ва ба вай. "Ту забыла, чаро ту дар ин ҷо шарике он бача?"
  
  
  Антон каме нест закричала. - "Аммо ман просила туро приходить!"
  
  
  "Вале мо ҳам омада". Трейн отступил ҷудо ва барои ӯ пайдо аввал оид пурдарахт мард дар неброском hacks бо ҷазираҳои Кардани суд.
  
  
  "Инро гир ego пойафзоли", - фармон ӯ.
  
  
  Вай буд, ба иқрор шуд, ки ӯ ба сухан оғоз хуб; он гоҳ вчерашней шаб ӯ, аз афташ, бештар на рисковал. Пеш аз он ки е он чӣ ваҳй ба ман, вай пнул Трейну пойафзоли; ӯ поймал хуб, ки чӣ тавр ситора шикорчӣ.
  
  
  Ду нафар аъзои дигари "маҳрамона шестерки" бар пой аз ҳарду тараф аз ман, ки ба ман дода шавад, ки онҳо медонанд, ки кунад; агар худи близкого ба ман инсон буданд, ба дасти, ки чӣ тавр тортанакканањо, ва ӯ чунин менамуд, меҳмонхонаи онҳо фоидае аз.
  
  
  Мард дар hacks қайд кард, ки дар дигар як мард дар темном костюме, стоящего паси он. Ӯ дохил ҳуҷраи низ квадратную дар шарқи сабки бо неопределенными латинскими чертами. Ӯ дидам дар ман, сунул дасти дар пиджак ва царакат як грубоватую акс, ки бо назар ба тавре, ки агар вай буд вырвана ба воситаи барг контактных finger. Баъд аз он царакат боз як акс, сравнил ih ва нишон дод мужчине дар неброском hacks, гуфт: "Ин аз он ҷаноб Цунганос". Ҳам усмехнулись.
  
  
  "Пас, танҳо, - гуфт Цунганос.
  
  
  "Шумо нигоҳ пул", - прорычал ман.
  
  
  "Шумо мебинед, ҷаноб Ник Картер ..." Ӯ промолчал, аммо он, ки ӯ номи ман ҳоло дар номи ман на ба ҳайрат; Он аллакай медонист, ки омад.
  
  
  "Мо потребовался як рӯз барои муайян кунед акс, ҷаноб Шуд", - идома дод мард.
  
  
  "Пас баеннамудаи кор дар ин примитивных шароити сопряженных бо; лозим буд прилететь дар mainland ва истифода аз ин қарори он ҷо, то дар тамос гиред бо Пекином, ва ... дар Бораи, ки шумо дар ҳайрат, ҷаноб Шуд? Акнун ӯ безжалостно ухмылялся. "Оҳ шояд, шумо медонед, на он қадар, чӣ тавр фикр мекунед, ки медонед,; ташкилоти мо, метавон гуфт, ки сжигала боиси кораблей. Соединительные хати кушода, вале онҳо ҳатман дар ду самти кор. Шумо дарк мекунед маро?'
  
  
  Инро ба ман чунин менамуд кофӣ lucid. "Шумо ба ин розӣ нестанд, ки бо шароити имрӯзаи дохили сиесати ХИТОЙ дар нисбати Иелоти муттаҳидаи амрико", - гуфтам ман.
  
  
  "Хона, ҷаноб Шуд?" - Ӯ вздохнул, чӣ тавр ба мактабӣ муаллим, ки рад аз глупого шогирди. "Оҳ, - бигӯ, то баъзе дар атрофи ман аҷдодӣ метавонад ба ego худ хона. Ки то боқии... -
  
  
  Ӯ пожал массивными плечами.
  
  
  Ман бо озмоиш каме потутить бо он, обвинить дар он аст, ки ӯ чунин отсталый ва аз ҷаҳон ҳоло, мисли он ҷопон сарбозон, пайдо дар ҷазираи дар қисми ҷанубии уқенуси ором мерасад, қариб баъд аз сӣ сол аст, сипас окончаний оғози ҷанги дуюми ҷаҳонӣ, вале қарор нест, ба кор ҳамин; буд, ки ягон сабаб, ки он хоким мебуд, маро дар ҷои, ва ӯ буд манфиатдор дар беҳтарин шансе.
  
  
  "Хӯш, дар мысе кеннеди, ny шумо буданд, дӯстон буѓї шумо метавонед, ки ман сфотографировали", - гуфт ба ман нигариста, дар як акс, ки ӯ даст дар дасти. "Оид ба устувор намудани случайностей."
  
  
  Ӯ покачал сари. "Шумо дар иқбол ҳастед, ҷаноб Шуд. Дар ташкилоти мо бисер аъзоен, ва ҳар ва ҳар рӯз мо дар заминаи рӯй ба ду-се ва е бештар ... э-э ... сайеҳон. Мо, сокинони Шарқ, ҳама, албатта, монанд, ва ҳамаи мо рафта, бо фотоаппаратами. Ин аст, то?'
  
  
  "Ин бузургтарин пойгоҳи", - вақт исрор ман.
  
  
  'Бале. Вале мо, мисли шумо, интересовала қисми муайяни. Ва даромадгоҳи махсуси рӯз, ки аксари сайеҳон, ҳатто пай мебарад. Мо ҳатман фотографируем ҳамаи онҳое, ки берун меояд, ба воситаи ин дари ".
  
  
  Вай сахт сглотнул. "Шумо медонед, дар бораи ин?"
  
  
  Ego ухмылка походила дар карнавальную никоб. "Шумо чӣ фикр доред, ҷаноб Шуд? Ое мо ҳама дар ин ҷо як сабаб?
  
  
  Ӯ зад, ки маро чанд маротиба, то даме ки вай буд, ки вобаста ба он аст; дар nen буданд вазнин коргарон пойафзол, ва буд болтно. Суфра ва Анджела боз облачились дар либоси - надувшись, ки чӣ тавр ба он фикр кардам, - ва вақте ки ман дасти пайваста буданд, Суфра, биноро настояла дар он аст, ки ман вернули ман купальный даъвои. Вай кӯшиш прочесть чизе ки дар вай нигоҳ поло, то ки вай ин делала, вале ӯ ҳеҷ гоҳ душманон дар боло ман подбородка.
  
  
  Цунганос прижал маро ба стонал наздик ба bed, ва ego чашмони блеснули ненавистью. "Шаби гузашта шумо такфир се дар атрофи ман одамон, ҷаноб Шуд, ва ҷиддӣ повредили чорум". Ӯ нащупал сари худро, ки вай метавонист дидан желтоватую шишку зери сармоягузорињои нуқтаҳои сиеҳ эҳсос намекунанд мӯй. "Ман мебуд, хуб аст, соз шумо медленную марги ҳоло, вале ҳоло ҳеҷ вақт барои ин. Шумо бесарусомон то мо ҷадвали, аз ин рӯ, бояд фавран бартараф. Мумкин аст, ки гап дар бораи удаче ".
  
  
  Ӯ якбора зад, ки маро дар шахси; Вай нырнул ва поймал ego зарбаи баланд дар сари, вале гӯшҳои ман звенело.
  
  
  Цунганос зич доранд. - Заминҷунбӣ то охирин лаҳза, инчунин, ҷаноб Шуд? Андешидани ego. Ӯ қайд кард, ки дар ду блондинов, ки толкали маро ба стонать. "Шумо медонед, ки ба куҷо ӯ бояд пойдти".
  
  
  Аз ҷумла ду нафар духтарон, ва он буд, ки ба илова, ки хуб буд, семеро дар ҳуҷраи - ва дастҳои ман пайваста буданд ба пушт. Ман сопротивлялся.
  
  
  Мо бо ду охранниками ба воситаи дари бозгашт дар узкий, устланный ковром коридор. Онҳо столкнули ман бо зинапоя дар наклонный коридор бо каменными деворҳо, рутубатдори сангҳои он царапали китфи ман.
  
  
  Ман охранники буданд, қариб, ки якхела, аммо ман внимательное омӯзиши ih хабарнигори дало натиҷаҳои. Уилф ва Кевин. Одина бо шиноснома дар атрофи Венесуэла, дигар гӯе брюква - ih овози буданд, бо таваҷҷӯҳ Миенаи Ғарб, кишварҳои шимолӣ ва амрикои ҷанубӣ, чӣ гуна вай метавонист шунидан. Онҳо шояд шудан суперзвездами донишгоҳи Индиана; он таассуроти пурра мекунанд, ки онҳо оразат. Душвор буд, ки бовар накунед, ки ин амрикоиҳо шояд, ки маро бикушӣ, вале ман терял вақт, обманывая худ.
  
  
  Мо баромада, дар атрофи меҳмонхонаи болои замин, аз зинда изгородью атрофи шинонда шуд, прикрывающей лагуну. Тавассути якчанд лаҳзаҳои мо баромада ба поляну дар кромки об, наметавонанд таҳти мо истода се монанд бо дарозии миена мувофиқ. Уилф - ӯ буд, каме боло ва коренастее Кевин - ткнул ман пистолетом дар ребра.
  
  
  "Поторопись ва прыгай".
  
  
  Вай кард, чунон ки ба ман гуфтанд, приземлившись бо кар шуда кардам стуком дар стеклопластиковую палубу, ки каме поскользнулся; шом буд, каме влажным аз шабнам. Уилф ба осонӣ аз паи ман, ударив ман дар бораи перила маленькой кабина. Кевин чӣ ваҳй ба рулю ва оғоз муҳаррики, сипас ҷаҳиши ба пеш ба озод трос, удерживающий лодку дар подводных крыльях.
  
  
  Тавоно мотор заворчал, вақте ки мо развернулись, ва он гоҳ повернули ба плыть ба темному туннелю, ведущему ба баҳр. Кевин нажал тугмаи дар панели, як каме сбавил суръат ва влетел дар нақби торик. Вай дидааст, чӣ тавр ба оҳан-перила ҳанӯз ба қием бархоста, ва мо проплыли наметавонанд зери онҳо, ва он гоҳ мо ба ин дар кушода баҳр.
  
  
  Онҳо связали ман плетеной роҳи оҳан проволокой, ки машғул сахт давила ба даст, вақте ки ӯ ба онҳо прижимался. Ман дастро сахт кровоточили, ки метавонист кӯмак, агар он буд, ки бо веревкой, вале ҳамаи ин бефоида буд барои ман. Вай нащупал як атрофи полосок дар пушти купальника, вале дастҳои ман пайваста буданд, аз ҳад зиед баланд ба пушт, ба дотянуться.
  
  
  Уилф буд оянда дар кабине, iso ҳамаи нерӯҳои стараясь разогнаться ва судно дар подводных крыльях поднялось худ металлӣ шаҳри ваҳдат ва заскользило оид ба & nb. Ӯ нигариста, ман бо непринужденным наметобанд.
  
  
  "Шояд, мо маблағи шуморо тарк", - гуфт ӯ кофӣ громко, ба ego шумо метавонед буд, шунидани сквозь пронзительный визг муҳаррики.
  
  
  'Чаро не?' - бизанедашон гуфт: ман. Вай прислонился пушт ба перилам ва идора ба нармӣ вывернуть дасти, то ки акнун вай метавонист дотянуться то ремня ман плавок. Вай ба кор аз болои тамос застежкой-молнией як треугольного мешочка, дар поени копчика.
  
  
  'Бале.' Уилф фосилаи дур улыбнулся, ва ego гардероб развевались дар ветру. "Агар шумо буданд, дар ин ҷо як ҳафта пеш, мо мебуд, аз чап ба шумо. Пайдо, ки чӣ тавр бисер одамон медонанд дар бораи мо. Вале акнун... - ӯ пожал плечами. "Ҳоло ин аллакай надорад. Хеле дер останавливать мо ".
  
  
  Ба вай гуфтам. - "Ту задумал?" Вай меҳмонхона, ки ба ӯ нигоҳ сухан; ман буд, дарвозаи кушод болишти ва агар он танҳо метавонад даст ба кор онемевшие ангуштони ... Уилф засмеялся. 'А ба ту чӣ шуд? Агар мо позволим ту зиндагӣ, шумо ба зудӣ узнаешь, картерро ба ҳузур пазируфт. Аммо дар делле фарқ надорад; ин танҳо оғози, ва ба чунин шахсоне, мисли шумо, ки хоҳад аз он ҷо барои дидани нить ".
  
  
  Свист муҳаррикҳои бар дар приглушенный поентар зеркашӣ. Он ҳанӯз хатм; ман ангуштони ҳам монанд буданд, ки дар вагон, сосискањо, тянущиеся ба мазмуни ҷузвдонҳо дар пушти ман плавок. Вақте дар шаҳри ваҳдат опустилась то бадан, покачиваясь дар биржаи дароз аст, зыби. Кевин нигариста, мерцающий санҷандаро ба ба панели идоракунӣ.
  
  
  "Дар ин ҷо кофӣ амиқ", - эълон кард ӯ, отворачиваясь аз booster.
  
  
  "Метавонад, прикончим, пеш аз бросим?" - гуфтам Уилф. "Не", - Кевин боло буришњо авббшнг. "Мо растворяющийся flex".
  
  
  Ӯ усмехнулся ман. "Шумо медонед, ки ин?"
  
  
  Вай покачал сари ҳарчанд бало хуб медонист ва дар бораи он. "Ин синтетикӣ шнурок, пойдору чун пӯлод, то он даме ки пробудет дар & nb ду е се рӯз. Пас аз он, ҳалшаванда на, шумо всплываете освобождаясь аз кораллового блоки, ки ба он привязаны, ва бедный ҷаноб Ник Картер мегардад утопленником. Яъне, агар онҳо метавонанд ба муайян намудани мақоми пас аз он, моҳӣ покончит бо он ".
  
  
  Ба вай гуфтам. - "Дар ин хусус ба утоплении аз вобаста ба пушт дасти?"
  
  
  "Дар бораи, мо перережем ин сим наметавонанд пеш аз он ки бояд бияфканед дур аз ту дар борт. На волнуйся, Шуд; мо медонем, ки мекунем ".
  
  
  "Ман дар ҳақиқат он қадр", - кисло гуфт: ман, эҳсоси хурд сверток, ки царакат берун дар атрофи плавок.
  
  
  Вақте дрейфовала, ва остановилась, покачиваясь боло ва поен шуд. Кевин спустился дар як хижину ва царакат як коралла андозаи аз пляжный дакикаи. Ӯ обернул синтетическую веревку атрофи дағалона бархост коралла, сипас баргузор нить ба пеш, ба обвязать ман тағоям.
  
  
  Он вақт ман ба ҷанг. Онемевшими ангуштони худ онро кушода хурд сверток, ки даст ба пушт. Вспыхнуло раскаленное шӯълаи ва обожгло дастҳои ман ва позвоночник, вале он прикусил дандон ва прижал бастаи ба худ запястьям. Ба гуфтаи Стюарта атрофи Special Effects, хурд магниевый факел прожигал як порчаи металлӣ қабати аз чор се ҳиссаи дюйм камтар аз се сония, вале ман ин показалось зудтар се сол. Вай эҳсос кард, ки чӣ тавр обжигается пӯст ва сухожилия руҷӯъ ба плавящееся равған; агар вай фақат прижимал дастро ба проволоке, вай ҳис мучительную дард, ки бо приводила ман дар грань гум тафаккури.
  
  
  Вай пнул пои ва Уилф отшатнулся. Кевин даст дар дасти марҷон воҳиди, ва вақте ки вай пнул ego босой пои, вай зад, ӯ буд, ошкоро зери хушӯъашон. Ӯ взлетел ва перелетел тавассути противоположный борт монанд, то ҳол clutching вазнин бор. Агар ӯ ягон бор пайдо мешавад, боз, вале он ego не дид.
  
  
  Вай освободил худ дастро; дард буд, то қавӣ, ки ман буд, ҳар сол монд, ки ое дастҳои ман дар он. Он рӯй дод, ва ба вай зад Уилфа кулаками оид ба животу. Ӯ полез дар куртку, вале ба қадри кофӣ зуд; Вай iso ҳамаи нерӯҳои дод чор мушкил ангушти дар ego гулӯ, раздавив ego трахею. Ӯ мурд, дардод ва залил ман сандуқе кровью.
  
  
  Вай нырнул дар борт, ба шустани дур вай, ва он гоҳ забрался бозгашт ба лодку. Ҷазираи Кардани суд буд, акнун бо правому ҳавопаймо. Акнун, вақте ки ман прикрытие буд разоблачено, он вақт харҷ тщательное тадқиқот; Вай боз овард муҳаррики, ва он гоҳ обыскал лодку дар талаб силоҳи.
  
  
  
  БОБИ ДВЕНАДЦАТАЯ
  
  
  Дар ҳар ярдах аз соҳил онро выключил муҳаррики ва мурғоб якорь дар борт. Ба ӯ буд, прикреплено бадан Уилфа. Ego хурд автоматии пистолет 25-уми калибра часпида дар поясе ман купальника. Дар дасти ман буд, тӯдаи бо васеъи лезвием, хеле тез мебошад, вале ман боварӣ карда шуд, ки дар он nen бештар аз маленьком пистолете Уилфа.
  
  
  Вай спустился дар об ва суст поплыл ба рахи сафед қум, тускло мерцающей дар лунном партави. Дар соҳили буд, ки ягон аломатҳои патруля, вале ман ба вай подождал, дурӯғ чӣ тавр шумо метавонед дар поен нигаред ба & nb, ки дар давоми понздаҳ дақиқа пеш аз берун ба соҳили ва давида ба зарослям.
  
  
  Ин дафъа самт бештар шудааст е камтар маълум аст; он сводил бо чашми корӣ равшанӣ дар баланд стальной раме, ва ҳангоме ки ба он чӣ ваҳй, он ки дид одамон, идущих оид ба коэффитсиент модели зичии атмосфера. "Як вақт хуб барои сохтмони", - фикр кардам ман.
  
  
  Вай обошел кушода таҳкурсӣ ва прокрался дар офисное бинои атрофи цементного блоки. Дар ягона тирезаи проникал муқаддас, ва ӯ дид часового, стоящего дар як рӯз. Ӯ буд, хуб маълум одамон дар строении, ва ин чунин маънӣ дорад, ки ман бояд хеле удачливым е хеле босуръати - мумкин аст, ва он ин ва дигар.
  
  
  Аввал он, е назар дар тирезаи боиқтидор аз раму. Дафтари буд пустынен. Вай меҳмонхонаи тарки поен, вале передумал. Чаро ба соат охранял дафтари кории холӣ? Вай доранд бори дигар. Пасттар қуттии шкафов кушода шуд, ва курсї буд наклонен таҳти атрофи гӯшаи дигар, аз арафаи шоми.
  
  
  Ман оғоз ба пайдо ғояҳои.
  
  
  Тирезаи буд, хеле кам, ки дар он залезть. Ин бояд дари.
  
  
  Вай прокрался дар подлесок барои бино ва оғоз кашлять, аввал ором, сипас, ҳамаи суруд изображая сулфа, чун, ки ҷиддӣ курильщика. Ҳангоме ки вай оғоз ба фикр мекунам, ки соат ба соат глухой, ӯ высунул сари аз кунҷ.
  
  
  Вай боз закашлялся ва зацарапал шатта дар кустах. Соат боло карабин ба плечу. Вай задержал нафас ва ҷони худро фидо неподвижно. Ӯ опустил силоҳ дод, ки чанд нерешительных қадамҳои ба ман. Лежу ба шикам, он бесшумно пополз рост. Соат боздошт. Он вынул аз басомадҳои хурд автоматии пистолет ва швырнул ego дар кусты, ки ҷони худро фидо. Соат бо карабином наготове двинулся зуд аст, вале на дар он самт. Вай медонист, ки ӯ хоҳад неблизко, балки он буд, ки ман беҳтарин имконият аст; Вай бархоста, дод, ки чанд зуд барояд, ва нырнул эму дар пушти ту.
  
  
  Ман дастро ба ҳар ҳол горели ва кровоточили, аз ин рӯ вазнин клинок
  
  
  на скользил плавно; Вақте ки вай зад он ego дар пушти он потянулся ба кожуху спускового крючка карабин ва эҳсос кард, ки чӣ тавр ангушти часового свернулся. Вақте ки вай, фикр кардам, ки аллакай хеле дер, ба ман муяссар гардид, ки засунуть ангушти худро дар спусковой hooked, ва вақте ки ӯ повернул сари ман ҷудо, ба он чашмони потускнели. Ӯ афтод подо ман.
  
  
  Вай бо мушкилӣ рушд мекунанд поднялся ба пойҳои, схватился барои ҳафт меча ва потянул. Хел ҳамин мушкил аст, ки чӣ тавр ва входило, балки ҳатто бо он, ки акнун ман буд, беҳтарин силоҳ дар шакли карабина часового, вай медонист, ки шояд ман бояд тӯдаи, то перерезать якорную веревку, агар ба вай даст ба қаиқ. Агар вай гирифта аст.
  
  
  Он подождал дар кунҷи е назар, ки чӣ тавр кори месозанд каркас биноҳо, ва он гоҳ проскользнул ба рӯз. Ман аллакай буданд отмычки дар дасташ, ва бархўрди буд, мураккаб, аммо, вақте ки вай истода буд, пушт ба маҳкумшудагони мард, ки наверху, ба ман чунин менамуд, ки кушодани дари - тамоми вечность. Дар охир, вай қодир ба ворид незамеченным, ва ба ман кунҷкобу дар бораи он шуданд, ки онҳо дар он ҷо кунад, ки онҳо буданд, ҳам банд.
  
  
  Паси стула вай пайдо кардаанд хурд квадратную мина, уходившую дар бетонный павлус. Металлӣ қалам спускались аз як тараф; Спустился метр сӣ то поени. Вай менамуд ва дар узком долони нест, освещенном якчанд тусклыми лампочками ба паст потолке, ва тақрибан дар панҷоҳ пойҳои истироҳат дар пеши ман буд, закрытая дари.
  
  
  Ih бехатарӣ буд е небрежной, е ӯ буд, то близка аст, ки ба онҳо дода шуда буд, аллакай ба ҳар ҳол. Чӣ тавр мебуд, он ба мо буд, он толкнул дари, ва он ба фаъол; Вай бросился тавассути нах ва прицелился карабином дар фазои паси нах.
  
  
  Он исбот кард, ки дар ҳуҷраи пур приборами, мигающими световыми панелями ва щелкающими растаҳои компютер. Чаҳор нафар мардум дар костюми ранги hacks ҷамъ омада, дар атрофи бузург ба корти, ки дар противоположной стонать, ва вақте ки вай тихонько подкрался ба он, вай дид очертания ee аз соҳили east Флорида то Мэриленда.
  
  
  Цунганос аввал дидам ман. "Шуд!" - прорычал ӯ, ва ман аз нав буд, ки ба дод дур эму дода: ego рефлексы на мондан аз ego парчами иҷозат барои иҷрои. Ӯ нырнул рост ва нащупал карабин, прислоненный ба мизи; Он на дар меҳмонхонаи ego куштани - то не, - аз ин рӯ, ба вай бодиққат прицелился ва всадил эму дар китфи пулю. Ӯ дернулся ҷудо афтод ва ба бетонный павлус, вақте ки хуни баҳри ego ҷомаи.
  
  
  Боқимонда укрылись; Он шањ дар атрофи як мард, ва он афтод, ҳарчанд аз вай надидаам, ки ego ранил. Ду нафар дигар нырнули дар як қатор компютер. Вай переключился дар худкор ба низоми ва шањ дар баланд хокистарӣ хамелеон; паи гуворо борон искр ва бӯи горящей канор.
  
  
  Вай, дилам ба Цунганосу - хеле дер. Ҳоло ӯ дар дасти шуд, худ силоҳ, ва он равона карда шуд откровенные ман дар сари.
  
  
  Вақте ки вай, нырнул ба замин, вай шунид треск ego карабин ва эҳсос резкий укол, ки таращить чашмони царапнула ман гардан. Вай ду бор перевернулся, ки пеш аз бас, ба мақсад; ман буд, вақти гузаштан ба одиночный фику, ва лўлаи ягонаи ба спусковой hooked он имруз дастраси ҳамагон шаш дыр шахсе сина Цунганоса.
  
  
  Вақти пушаймон; Вай хеста, чӣ ваҳй ба горящему як қатор компютер.
  
  
  'Нишон хомӯш худ!' - взревел ман.
  
  
  Боқимонда ду нафар на дар ҷавоб, вале шунидам, ки чӣ тавр дар рӯи фарш шаркает вазнин ботинок. Вай селл дар дар манишинед дар металлический курсї ва шталь интизор. Тишину нарушил садои компютер. То даме ки вай интизори он буд, ба он нигариста, бештар корт ба стоны ва дид сурх булавочные якдигарро, приколотые ба соҳили задааст Флорида шимолтар аз Майами. Аввал вай фикр кардам, ки ин мыс кеннеди, ny, вале баъд дид мыс боз севернее. Ки лежало байни ин буд, ки ќубури ҳадаф ва мақсад барои чӣ?
  
  
  Одина бо скрывавшихся мардум қарор додам, ки кӯшиш ба сбежать ва давида аз пушти компютер ба нырнуть барои карабином Цунгано. Вай қатъ ego зарбаи дар всякому хӯроки, ва ego дуъояшон зинда отозвался эхом дар сатҳи баланди фазои. Ӯ катался бозгашт ва берун аз зарар, ego желтая пӯст падидомада дар creepy-серую.
  
  
  Вай интизори он буд, ки охирини одам. Пеш аз он ки заговорил, воцарилось дароз хомӯшии боиси.
  
  
  "Шуд?"
  
  
  'Бале.'
  
  
  "Ман ҳеҷ силоҳи".
  
  
  "Выходи ва нишон додани он".
  
  
  Последовала пауза, ва он гоҳ аз гӯшаи бинои компютери шумо зоҳир дасти. Дасти шудааст пуста.
  
  
  "Хуб, то. Ва ҳоло бубинем дигарон ".
  
  
  Вай рафта, подняв ҳам дасти боло. Ин буд, ки шахсе, ки опознал ман бо Цунганосом.
  
  
  "Бирав, дар ин ҷо", - амр ман.
  
  
  Ӯ двигался ба кор бурд, ки агар павлус буд, яхбандӣ. Вақте ки ӯ буд, дар дюжине қадамҳои, вай жестом фармон эму бас.
  
  
  "Картерро ба ҳузур пазируфт ... ба Ман дард".
  
  
  'Оҳ, ҳа?'
  
  
  'Ман лодыжка. Метавонад, сломана.
  
  
  - Пас ту хушбахт буд, ки дигар. Ва ҳоло зуд аст,. Ба ман бигӯ, ки ҳамаи ин чунин маъно дорад?
  
  
  "Ин ... аз он чизе".
  
  
  'Не, албатта не.' Вай эҳье мағзи карабин, то ки ӯ иртибот дошт эму дар шахси. "Кӯшиш кунед, ки дигар ревматизма, ва ин дафъа хуб аст".
  
  
  Мард облизнул лабони, ва ego чашмони скользили бо тарафњои. "Ман ... ман чизе гуфта наметавонам".
  
  
  Ман метавонистам, ки имконияти ба бозӣ ба бозӣ ва всадил пулю дар ego поднятую дасти. Ӯ чењрааш, ба он чашмони расширились аз тарси; вақте ки он кӯшиш ба схватить раненую дасти он угрожал эму карабином. Ӯ боло дасти то, ки дар он лбу баромад арақи.
  
  
  "Оянда таращить чашмони баргузор тавассути як зироъ". Ман боварӣ карда шуд, чӣ қадар ман гузошта аксҳоро, вале ventured не, санҷед.
  
  
  'Не, не!' мард ахнул. "Ман мегӯям ин аст! Вай мегӯям ин аст! '
  
  
  Ин буд, ки мисли худи беақл аст, шароб, ки ман вазифадор гардид таваҷҷӯҳ ба шахсе, ки ба вай прострелил коленную чашечку. Ӯ буд, дигар карабин, пеш аз он, ки ман аз вай фаҳмидам, ки ӯ двинулся, ва, эҳтимол, танҳо мучительная дард аз ego осеби помешала ego суратњои выстрелу зад маро. Вай боз нырнул барои раисикунанда.
  
  
  Ego оғози дуюм тӯб буд, сад фоиз самараи. Шахсе, ки ба вай допрашивала, рванулся пеш, пас аз пош на курсї ва на танҳо ба ман, таращить чашмони попала дар гардан. Оттолкнув бадан, вай шунид, ки боз як зарбаи - пас аз тишину.
  
  
  Вай бодиққат оглядел курсї ва бархоста. Охирин мард ҷони худро фидо наздик Цунганосом, ҳанӯз держа дар даҳони, кам карабин. Харитаи стон ego пушт буд шататься равшан-red кровью. Пеш аз он ки кунад, ки каси дигар, вай аз чор бадан. Итминон аст, ки онҳо мертвы, онро таҳқиқ намоед. Bitch булавочных сарпўш буд приколота ба Палм-Бич, ки барои ман ҳеҷ чиз значило. Аммо борик хати тањќиќотњои дар харита аз крошечной нуқтаи дар Багамах, гуфта маро боз ҳам бештар.
  
  
  Онҳо вели бо ҷазираҳои Кардани суд ба ҳадафҳои - ҳама, ба ҷуз як. Ин як хати тянулась баробари тамоми соҳили оид ба рост, направляясь дохилӣ замин, қаъри замин чануб аз мыса Хаттерас. Вай омад, ки ба Вашингтона, ва ӯ фикр кардам, ки ба онҳо понадобилась мебуд булавочная фонди ба марк ин ҳадаф.
  
  
  Вай таъљилан обыскал чор стула дар ҳуҷраи, вале пайдо нашуд чизе бештар судманд, аз чанд тарҳи компютерӣ ва распечаток, ки казались ман абракадаброй.
  
  
  Вале равшан буд, ки ин як навъ диспетчерская, ва ин боиси логическому хулосае омаданд, ки дар ин ҷо, дар ҷазираи Кардани суд, ки чизе рух надод.
  
  
  Butt карабина вай аз сохти ҳамаи санҷандаҳоро дар панели, ва рафта, ба кони, ведущей дар идораи. Вай выбежал ба дари ва нырнул дар подлесок, кас ба заметив дар каркасе биноҳо.
  
  
  Судно дар подводных крыльях буд, он ҷо, ки вай ego чап ва рост истода буд, дар якоре. Вай разрезал леску тупым лезвием, пас привел муҳаррики ва суст отъехал аз соҳил то онҳо хорька, то шталь бехатар ба тугмаи пурра газ. Вай отплыл бозгашт ба ҷазираи Қиемат ва направился ба пляжу наздик отелем.
  
  
  Вай спустил лодку, выбрался дар соҳили бар мо омад ва ба як рӯз аст, ки омӯзиш нишон дод ба ман Суфра. Танҳо вақте ки вай добрался то худ ҳуҷраҳо, вай фаҳмидам, ки ман ҳеҷ бо шумо калиди, то ки ман буд, аз нав истифода бурдани отмычки; ин супориши становилось рафти такмили ихтисос оид ба кашфи замков.
  
  
  Вай снял эзорчаи оббозӣ, бо душ, корнамоии маз дар обожженные дастро ва аз пулевую царапину дар шее. Ин буд, ки бузург аст, вале поверхностная рана; Вай приклеил як банд-кўмаки ва бар торик убуру баланд воротом ва шим.
  
  
  Акнун буд, ки ҳеҷ шакке; Вильгельмина ва Гюго баромада, дар саросари и ' л барои паноҳгоҳ. Вай зарядил "Люгер", засунул ego дар мягкую кожаную наплечную кобуру, пас пристегнул стилет ба левому предплечью. Вай накинул ба худ голубую куртку. Вай нигариста, соат, ки тарк як аст, дар ҳуҷраи худ. Душвор буд, ки бовар, ки шаб боз начинался.
  
  
  Онро гирифта, калиди ҳуҷраи дар ҷадвал дар поен, гузашт mimmo лифтов ва бозгашт аст, бозгашт дар як казино. Одатан, тамошобин кам буд, аммо ман ба ин манфиатдор; ман рафта дар kabare.
  
  
  Комик буд, ки дар саҳнаи, ва ин маънои онро дошт, ки Суфра хоҳад баромад тақрибан ним соат. Ман медонистам, ое ман интизор аст, то даме пеш аз вступлю бо вай дар тамос; Вай ҳатто намедонист, ки ое ӯ ба кор дар давоми шаб. Вай фармон выпивку, подождал, то бармен займется ин аз тарафи дигар офтобӣ дар бораи бар дар, ва зуд биеяд нестам, ки дар дари, ки бо вела дар саҳна.
  
  
  Вақте хурд лестничный баҳор, вай ва зад, ки узкий коридор байни стопками қуттиҳои ва наздик буд раздевалок. Ливанские акробаты нишаста буданд, дар алоқаи наздик ҳуҷраи, вале ба назар ман, вақте ки вай мизи.
  
  
  Вай попробовал се рӯз пеш аз пайдо раздевалку Чины. Вай сидела назди зеркалом, дар он буд, танҳо қисми поении костюма ва атрофи перьев. Вай проскользнул дохили бо Вильгельминой дар дасти.
  
  
  "Мо садои", - прошипела ман нишон ҳе "Люгер".
  
  
  Ee чашмони расширились, вақте ки ӯ повернулась ба ман. 'Ник!' - вай задыхалась.
  
  
  'Бале. Таваққуф дасти ба он ih дидам ".
  
  
  Вай меҳмонхонаҳо қием, протянув ба ман дасти. "Дар бораи, ба ман бовар кун, Ник, онро намедонам омелой, ки онҳо мерафтанд ба куштани ту !"
  
  
  'Албатта, не. Встань. Надень чизе ".
  
  
  Вай оҳиста-оҳиста поднялась.
  
  
  "Надеть чизе?" Боз шуд, ба ҳамин табассум - қариб. "Мо не, дар он вақт, гаронбаҳо ман худ. Поторопись, ва он гоҳ, ман туро ин ҷо ҳамин ман ба ҷои ".
  
  
  Суфра сидела неподвижно ва душманон аз ман чашм; аз он, ки вай дар он ҷо увидела, пай дар пай.ин убедило он, ки ман шӯхӣ не. Вай гирифта шудааст, аз стула либос ва надела он. Ин буд, ки ман дар халат.
  
  
  'Ба куҷо мо пойдем?' - аноби ӯ ба нармӣ дрожащим овоз мебошад.
  
  
  "Ое дар ин ҷо ибтидо?"
  
  
  'Бале.'
  
  
  "Он гоҳ мо пройдем нест".
  
  
  Мо гузаштанд ба коридору, баромада ба воситаи сиеҳ ҷараен ва вазъи муроҷиат ба акнун аллакай знакомой як рӯз. Суфра шла бо баланд поднятой сари ӯ ва оглядывалась, ва ба вай оставался дар чанд шагах паси нах. Вай остановилась аз зинапоя ва оглянулась.
  
  
  "Дар ҳуҷраи худ?"
  
  
  "Чӣ тавр ту угадал."
  
  
  "Ва ту не метавонад ҳатто ба дождаться хатми нишон? Чӣ зебо бо твоей тараф.'
  
  
  'Пооропись.'
  
  
  Дар ҳуҷраи вай толкнул ee дар бистар кофӣ сахт, то каме ушибить. Он чашм, ки дар як лаҳза наполнились сомнением, пас онҳо аз нав оғоз юлить.
  
  
  "Пас, шумо сбежали аз онҳо. Вай то ин рада, Ник.
  
  
  'То аз он аст,. Ки маънои онро дорад, ки ин вазъият дар Страшном суд?
  
  
  "Ин ... ман дар ҳақиқат медонам".
  
  
  Вай нацелил Вильгельмину ҳе дар шахси. 'Биеед, ман кӯшиш ҷавоб боз.'
  
  
  Он имконият дод халату соскользнуть бо плеч. Вай дод ҳаракат бо дасти чап ва имкон дод стилету Хьюго скользнуть ман дасти, то ки ӯ метавонист ego дид. Ин осенило вай.
  
  
  "Ту гуфта наметавонам ..."
  
  
  "Ман чанд вақт гаронбаҳо ман худ. Отвечай.'
  
  
  Вай опустила сари ва всхлипнула дар дасти. "Ман, падар, Ник. Ӯ дар лагере. Агар онҳо хоҳанд донист, он, ба онҳо гуфт:... -
  
  
  Дар лагерях бисер чьих пас падарони, - якбора гуфт: ман. "Сухан...'
  
  
  Вай подняла шахсе, ва ашк буданд рост.
  
  
  "Ростқавлона гап, Ник, вай кам ки дар бораи он медонам. Нахуст гуфтанд, ки чизе корро барои озод кардани ман аз кишвар, балки баъзе вақт пеш онро шунид, ки ин дурӯғ. Вақте, ки дирӯз шаб ман танҳо не кушта мешаванд...
  
  
  - Қариб. Шумо мепиндоштед, онҳо шояд дар ҳақиқат ин аст, анҷом додаанд?
  
  
  "Кӣ медонад? Он гоҳ буд, ки дар ҷазираи Кардани суд; онҳо приказали ман муроҷиат ба ӯ ".
  
  
  Вай колебался; надошт арзиши солгала он е не, зеро ки ман аллакай кофӣ медонист, ки дар бораи Страшном суд.
  
  
  "Ту бояд ба ман бовар накунед, Лақаби". Акнун дар он голосе буд, еддошт истерии; ин буд, ки бузург аст,.
  
  
  "Чӣ тавр шумо ба онҳо помогали? Дар чӣ буд, ки ту кор?
  
  
  "Ман каме делала; онҳо танҳо ба ман гуфтанд хоҳиш оборудова ҳамаи онҳое, ки муқаррар масъалаҳои ".
  
  
  'Ба мисли он?'
  
  
  "Ман ҳеҷ гоҳ рассказывала ба онҳо дар бораи ту".
  
  
  'Албатта, не.'
  
  
  "Ман Ҳатто Анджеле?"
  
  
  Суфра боз опустила сари он мӯйҳои ғафси закрывали шахс. "Вай чизе спрашивала. Ҳеҷ чунин. Вақте ки ин одамон дар сомона дар ин ҳуҷраи имшаб, он буд, то ҳамон удивлена, мисли шумо ".
  
  
  "Кас фиристод, ки шумо дар Дабл-Кей?"
  
  
  "Ман агент. Савганд ба могилой модарам ". Вай зуд перекрестилась. "Онҳо назди ман биеяд, вақте ки ӯ буд, дар ин ҷо як е ду моҳ. Онҳо гуфтанд, ки медонанд дар бораи ман падар гуфта шуда бошад, онҳо гуфтанд, ки мехоҳанд, кӯмак ба озод кардани ман ин кишвар. Вале баъдтар дар бораи он шунид, ки онҳо солгали, зеро гуфтанд, ки ман падари убьют, агар ман беҳтарин чизе, ки гуфтанд ".
  
  
  Вай ҳеҷ чиз нав фаҳмидам. 'Хуб. Сабуктар, ман ба шумо бовар мекунам. Ва акнун ба ман бигӯ, ки чӣ тавр ба Де-Дублон. Ва ман дар назар дорам, ки тавассути дарвозаҳои.
  
  
  Вай подняла чашм ва закусила губу. Ниҳоят вай кивнула. "Як роҳи ..."
  
  
  Аз чап ба вай ва минбаъд, связав он тасмаҳои простыни ва поясом худ таќдим кардааст, спустился оид ба black лестнице ва зуд гузашт оид ба пляжу ба входу дар нақби пешбари ба лагуне. Имшаб ба ман лозим буд, бо назардошти як dip, ҳадди ақал, боз, вале ин вақт, ки ман як силоҳ, ки он метавонад положиться.
  
  
  
  
  Боби 13
  
  
  
  
  Дар давоми Хушк қонун-Де-Дублон хизмат асосии перевалочным банди барои контрабандистов рома, вақте ки муқаррар карда шудаанд, зарешеченные дарвоза, закрывающие бухту, инчунин пинҳонӣ тугмаи, открывавшие ih ҳар ду ҷониб. Вақте ки Грэди Ингерсолл харида ҷазира, ва ӯ ба чап системаи нетронутой ҳатто баъд гоњњои дастгоҳҳои пульта дурдасти, ки кор бо судҳо дар подводных крыльях. Ин буд, ки небрежностью; баъзан Ингерсолл фикр мекарданд, ҳатто дар лагуну дигар монанд, на оборудованные пультами. Вале ғайриимкон даст ба қалам аз куҷо чизе ҷуз монанд дар бухте - е қариб, ки номумкин аст.
  
  
  Идоракунии представляа худ як нуқтаи сбоку аз пешеходного пуле, каме сабуктар аз боқимонда каменно-бетонной сохт. Ягона роҳи расидан ба он - перелезть тавассути edge, ва дотянуться то ба тугмаи, ки шумо падаете дар об. Суфра гуфта мешавад ба ман, ки делала ин бисер маротиба марњилањои худ romana бо Анжелой, ки ба онҳо лозим эҳтиет, зеро Анджела ҳанӯз вела худ бештар е камтар ҳамчун hostess Ингерсолла. Дар рӯзҳои мо ин надошт арзишҳои; вкусы миллиардер табдил бештар экзотичными.
  
  
  Он пахш кунед пилорамма ба шудааст, убедился дар маҳалли будубоши ин қабоҳаткор ва двинулся пеш; айбдоркунињои сангҳои терзали ман куртку. Сипас вай афтод ва ҳангоми намуд задел ин slick бошед, пас нырнул дар об.
  
  
  Вақте ки вай подплыл, ба вай чизе дидам, вале ҳангоме ки ман чашмони оғоз привыкать ба сумеркам, вай танҳо дид дарвоза, поднимающиеся дар туннеле. Ман буд, бист сония, ки ба воситаи он, ва ин буд, уходящий битозанд.
  
  
  Ин буд, қавӣ битозанд, ва аз ман шведов сахт мешала ман. Потратив табоҳ беш аз нисфи отведенного вақт, он ҳам буд, наздик ба нуқтаи назари интиқодӣ. Бо қабули як нафас чуқур мегирад, вай нырнул сари ӯ ва дасти, ва оғоз плыть iso ҳамаи қувваҳои. Он нест, то бубинем, ки чӣ тавр ба он продвинулся, вале нигоҳ плыть, то андаке бедор ман аз сар на ба ман гуфтанд, ки вақт аст, бояд, тамом шуд. Вай бодиққат боло сари шумо ва эҳсос кард, ки чӣ тавр дастур оҳан-прутья царапают ман лодыжку.
  
  
  Ман лодыжка собит зажатой байни ду прутьями, ва ӯ эҳсос кард, ки чӣ тавр ман pulls то ба поен. Вай хеле васеъ дар бораи дилам, схватился барои застрявшую пои ва потянул. Буд, дар пешбурди, вале кофӣ нест. Дарвозаи идома опускаться дар поени бухты. Ба ман муяссар гардид, ки вдохнуть наметавонанд пеш аз он ки ман ҳисоб опустилась, сипас вай кӯшиш мекунам, кор ором, то ки estp ҷониби об сомкнулась бар сари ман.
  
  
  Ҳангома каме нест убила ман, вале, вақте ки ӯ ба сухан оғоз метаться, вай представил, ки аз ман интизор аст, агар он выберусь аз ин ҷо ба он, ва кадом касе ором охватило ман. Ин буд, ки қариб ҳамин тавр, ки агар ба ман муяссар гардид, ки нафас амиқ дар зери поверхностью, методично расслабляя лодыжку. Вақте ки ӯ дар охир ба берун, вай зуд всплыл. Вай оҳиста-оҳиста доплыл то вертикального каменного соҳили лагуны ва выбрался ба соҳили.
  
  
  Баъд аз он, ки ман нафас нормализовалось, вай разрядил Люгер ва бодиққат вытер патроны насухо пальмовым листом. Сипас вай вставил ih бозгашт ба салон ва вставил дар ложу.
  
  
  Боқимонда ду киштӣ дар подводных крыльях танцевали худ швартовных тросах, чӣ тавр ба вздымающиеся призраки. Монанд ҳеҷ кас охранял; аен аст, Ингерсолл - е Интимная Шестерка, ки дар делле руководил ин ҷарроҳӣ - нигоҳ нерӯҳои амниятӣ дар назди асосии ворот ва атрофи худи Де Дублона. То он даме, ки маро устраивало, вале агар он подойду лижет ба хона табдил бадтар.
  
  
  Пайдо вуруд ба зеризаминӣ ҷараени буд несложно; Он зуд рафт ҷудо меҳмонхонаҳо, чӣ ваҳй ба лестнице ва бодиққат поднялся болохона. Рост, ки аз ман буд, узкий коридор, ки боиси ба рӯзи ҳуҷраҳо, ки дар он Фариштагон ва Суфра каме подрались на аз барои ман. Аз тарафи дигар, буд, оғози дуюм лестничный баҳор. Ин буд, логичный роҳ, аз ин рӯ, ман рафта бо ӯ. Вақте ки вай добрался то бомҳо, онро пайдо кардаанд, ки дуруст буд, балки ин буд, тани.
  
  
  Стальная дари преграждала порча, азими ва прочная танҳо бо як кам глазком. Вай умедвор буд, ки хоҳад дур мондан аз маҳдуд пурсиш чашм, то подкрадусь ба рӯз. Буд, ба маънои тафтиш, заперта ое он; пас, бояд буд, бошад,.
  
  
  Дар атрофи кармана коняк досталь хурд сверток. Матоъ атрофи бастаи бе меҳнат развернулась, превратившись дар шнурок дарозиаш қариб се метр аст. Дар дохили бастаи буд бузург, ки қитъае аз взрывчатого моддањои; Онро бодиққат прижал ee ба канори як рӯз, пас вставил хурд запальник. Шнурок буд босуръати предохранителем.
  
  
  Зажигая он, он, спрыгнул дар ошенаи аввал, выскочил дар кунҷи ва сехи хурди. Таркиш мусаллаҳи оглушительный у дар прочном каменном бинои, деворҳои ошенаи сотрясались дар давоми як чанд сония. Взглянув дар лестницу, вай дид, ки дари васеъ распахнута на петлях.
  
  
  Вай монд дар ҷои.
  
  
  Онҳо побежали ба ман, Трэйн пеш, ба онҳо ду нафар боқимонда мардум - аъзои Маҳрамона Шестерки. Вай уклонился; дуд буд, ҳанӯз ҳам кофӣ густым ба пинҳон маро аз ih назарҳои, вале дидам, ки ҳамаи се буданд, вооружены пистолетами.
  
  
  Вай беҷавоб Трейна ва ояндаи инсон ва скрылся дар хотир доред, ки таҳти лестницей. Дигар длинноволосый мард дар темном костюме рафт дигар гарон, берун аз дастрасии ман. Он гоҳ, ки он метавонист, ки гӯе нардбон, вале он на дар меҳмонхона барои онҳо буданд, ман дар бозгашт. Ман рафт дар коридору ва поспешил барои Трейном ва дигар мард.
  
  
  Ӯ зуд метобад, то товарища Трейна; ӯ мисли як маротиба поворачивался, вақте ки мо рӯ ба рӯ рӯ-ба-рӯ дар темном долони нест. Ego пистолет поднялся, вале Хьюго буд, каме зудтар; тӯдаи пронзил ego гулӯ ва рафта, ба гардан. Ӯ афтод бо удивленным булькающим нидои.
  
  
  Барои он пистолет бо ego безвольной дасти вай давида дар коридор ва шталь интизор. Дер е зуд Трейну буд, ки агар бозгашт, ва ман умедвор буд, ки ӯ хоҳад, бо ҳамон роҳ. Ман ҳайратовар буд, барои шунидани садои, аммо пас аз ба хотир, ки старое бинои сохта чӣ тавр ба қалъа; чизе, ки ман показалось громом, охранники берун аст, шояд, ҳатто шунидам.
  
  
  Вақти шло хеле зуд; Вай нигариста, соат. Буд, қариб нисфи шаб ва ба ҳангоме ки ба он хотир, ки Уилф ба ман гуфт, ки дар судне дар подводных крыльях, ки аллакай аз ҳад дер ih останавливать, ман бо ҳисси изтироб умумӣ, ки ин метавонад бошад, ки вақти он расидааст. Метавонад, онро парвариш ih диспетчерскую, балки буд, ки ое ин кофӣ аст,? Он омадаам, то дарк мекунанд, ки бештар наметавонам интизор. Вай бесадо поднялся нардбон ба разбитой стальной рӯз ва заглянул дар проем. Вай выглянул сквозь густой дуд дар хурд ва комилан голую прихожую аз дари худ откровенные баръакс ман. Ман рафта, он ҷо бо тайер тир Вильгельминой.
  
  
  'Кист он ҷо?' Ин буд, ки овози Анджелы атрофи громкоговорителя. Дар ин рӯз буд, на ба чашм,балки ба он хотир камераҳои назорати видеоӣ дар саросари хона. Аз сабаби дуд, ба ҳар ҳол висящего дар ҳуҷраи, ӯ маро не, маълум - е таркиш кирпичом камера дар ин ҷо. Дар ҳар сурат, ман хушбахт буд.
  
  
  Вай опустил сари ва прохрипел: "Ин он, Трейн. Открывай!'
  
  
  "Рамз, Трейн ..."
  
  
  "Блин, ман дард! Ублюдок сбежал. Впусти ман!'
  
  
  Воцарилась тишина, ва ман фикр кардам, ки гуфт: ое вай аз ҳад зиед, - сипас дари суст приоткрылась.
  
  
  Вай iso ҳамаи нерӯҳои зад плечом дар ба дари. Дар як лаҳза тамоми ман правый канори онемел аз номӯътадили ва дари приоткрылась ҳамагӣ ба якчанд дюйм, пеш аз он ки якбора остановилась. Вай протолкнулся дар сӯрох ва шталь назар Анжелу дулом люгера.
  
  
  Вай сидела дар нимсола, расставив пойҳои ӯ ва ба таври васеъ раскрыв чашмони. Дар суханронии худ длинном пурпурном либос ва бо растрепанными мӯй онро ба назар чунон бузург кӯдак, ки аљиб афтод.
  
  
  'Ту!' - гуфт вай шепотом.
  
  
  'Бале. Встаньте. Пооропись!'
  
  
  Вай встала ва бесадо дасти омӯзиш нишон дод. Вай тақрибан обыскал вай ва беҷавоб мо дар як ҷойҳое, ки мумкин аст, дода силоҳ. "Ман лозим нест огнестрельное силоҳ", - оромона гуфт вай.
  
  
  Вай усмехнулся. - Шояд, не. Хуб, Анжела, уведи маро ба худ боссу.
  
  
  Вай пожала плечами ва рафт, ба воситаи васеи холл бо чунин роскошными коврами, ки рақами ман аст, дар меҳмонхона, ки нисбат ба он назар убого. Ҳалим непрямое освящения освещало фаро гирифта бархатом деворҳои, ки агар онҳо обладали худ ҳуҷҷатҳои дохилии сиянием. Ин ҷо ва он ҷо пароканда шуданд ангури курсиҳо ва нимкати хоб, тахти хоб, ва ҳатто ҷуфти доспехов менамуд, сидела на страже дар резных ду нохунак гардид, ки дар қафо.
  
  
  "Дар ин ҷо", - гуфт Ангела показав ба дари.
  
  
  'Он гоҳ туро.' Вай саҷда берун хей.
  
  
  Вай толкнула дари. Мо низ дар хеле бузург мешавад ҳуҷраи бо баланд потолками, қисман обставленной боз бисер антиквариата, қисман дар ультрасовременном сабки. Бузург тирезаи крыше бар мо открывало гуна ба ситорагон ва рост ба вай метавонист дидан смотровое тирезаи выходящее дар "толори оргий". Дар троноподобном кресле, дар аксари окутанном тенями, нишаста старик. Вай подтолкнул Анжелу дар назди худ ва чӣ ваҳй ба ӯ.
  
  
  "Ҷаноб Ингерсолл", - нармӣ гуфт духтар.
  
  
  Старик ба нармӣ повернул сари, ба нишон додани ҳамон шахсе аст, ки ман мебинам, аз поен ба ин шом. Ӯ нахмурился, вақте ки маро дид, ва ego бузург дасти сжали подлокотники худ як кресла.
  
  
  'Касе, ки аз он аст,?' - Ego овози буд раздражительным.
  
  
  - Ник Картер. Мо нақл карданд шумо дар бораи nen.
  
  
  Ингерсолл заколебался, он ангуштони взволнованно скользнули оид ба перилам. "Ӯ бояд кушта шавад".
  
  
  "Ва аен аст, ки ин рӯй надодааст". Вай бархоста назди Анжелой ва толкнул Люгер ҳе дар канори. "Шумо бозӣ окончена".
  
  
  Боз як лек дудилагӣ, пеш аз он ки заговорил, ва ангуштони затрепетали. "Ман бозӣ?"
  
  
  Суханони на он кадар имомро дар он, ки чӣ тавр шевелились ego лабони гӯе нодуруст записанный филм. Ба он чӣ ваҳй ба креслу. Ӯ слабо улыбнулся, ва ego лабони вяло шевелились. "Ки ту мехоњї?"
  
  
  Омад навбати ман нахмуриться, зеро истода, ошкоро пеш аз он, он метавонад поклясться, ки ego овози исходил аз куҷо касе аз ego затылка.
  
  
  Ингерсолл на интересовался вокуниш ego штопора. Ego табассум ногаҳон падидомада дар табассум комил самоуверенности - дар он лаҳза, вақте ки ман ба дасти схватили ва отвернули аз Анджелы, то сахт, ки ӯ танҳо нест, вывихнулась.
  
  
  Вай буд, мухтасар бо пои; кулак зад ва маро ба шахси. Онемев, вай попятился, вале парализующая дастрасии дасти ман нест ослабла. Ин буд, Трейн, ва ego смуглое шахсе торжествующе улыбалось ман. Паси ӯ ибтидои дуюми мард дар темном костюме дод пистолет ман ҳамту як доллар аст,.
  
  
  Ба вай имкон дод Вильгельмине афтод ба љинс; "Люгер" хотиравиро ба ковре на бештар аз садои аз Трейн ва дигар, вақте ки онҳо подкрались ба ман.
  
  
  Дарҳол Ингерсолл поднялся аз стула ва двинулся бо шумо ва точностью, ки дар он пеш буд,. "Хеле хуб, джентльмены", - гуфт ӯ. "Ва акнун, вақте ки мо рафта, Ник Картер, мо бояд боварӣ ҳосил кунем, ки он сбежит дар ин вақт".
  
  
  Ман қарияи боло таҳти муолиҷа бимонад, шояд отвисла аз недоумения, вақте ки вай гӯш инсон бо номи Ингерсолл; овози, ки вай шунидам ҳозир буд, тамоман дигар.
  
  
  Ингерсолл ухмыльнулся. "Ту выглядишь удивленным, Шуд".
  
  
  Вай гуфт.
  
  
  'Албатта. Ки мебуд, ҳайратовар буд, агар онҳо фаҳмиданд, ки ман ҳамин Грейди Ингерсолл?
  
  
  'Кист он гоҳ ту?'
  
  
  Мард пожал плечами. "Ҳа, шумо метавонед ба номи ман ҷонишине".
  
  
  "Ва ҳамин Ингерсолл?"
  
  
  - Ое ту дар бораи ин фаҳмид? Ое барои ин нест, арзиши ҳамаи худро спецслужбы? Дар акси ҳол чаро шумо дар ин ҷо ҷосусӣ?
  
  
  "Ӯ мурд?"
  
  
  "Дар баъзе усулҳое, ҳа".
  
  
  'Ки ин ишораи?'
  
  
  "Бирав, онро ба ту нишон".
  
  
  Ӯ направился ба нише тавассути толори, бидуни сафи дастгоҳҳои электронӣ, ки пайваста мерцали ва жужжали. Он фуруд омад, дар назди ду бархатными занавесками дар љинс, боз нигариста, ман ва раздвинул занавески.
  
  
  Вай боз дар назар Грейди Ингерсолла, дар ҳамаи тафсилоти идентичного мужчине, стоящему наздик бо ман. Вале дигар Ингерсолл буд, ки ошкоро дар прозрачном як контейнер, он шахс ва бадан қисман закрывал клубящийся туман. Ego чашмони баста шуд, ва ӯ буд, ки либоси дар чизе, напоминающее больничную якшаба ҷомаи. "Пас, Баргузор Мешавад?" - гуфтам Ингерсолл - е хема, ки ӯ ба мо буд. "Ман восточные ҳамкорони ман гуфтанд, ки шумо хеле фикри интеллектуалӣ расми ..."
  
  
  "Ӯ заморожен?"
  
  
  Ингерсолл - ман метавонист ба номи ego ин ном, зеро ки ман ҳеҷ гоҳ придумывал дигар номи - гуфт. 'Маҳз. Шумо, албатта, он чӣ ки шумо медонед, дар бораи криогенике.
  
  
  "Техника, ки оператори, ки мардум заживо".
  
  
  "Ин таҳия шуда буд, дорад, ки ба пешниҳод ба чунин одамон, чун Грейди Ингерсолл, - ӯ саҷда берун прозрачному сосуду, - изҳори умедворӣ намуд, ки дар бессмертие. Вақте ки шахс, ки бо даромад дар чанд миллиард доллар мекашад неизлечимой бемории, криогеника метавонад ҷойгир ego дар ҳолати анабиоза то он хорька, то тиббӣ илм нест хоҳад доруворӣ аз ego шифо. Хеле содда, фаҳмо?
  
  
  - Пас, шумо ego муовини? То он даме ки вылечится?
  
  
  'Маҳз. Зачислен ва скрупулезно подготовленных худи ин джентльменом дар шароити строжайшей махфият. Ҳатто ego наздик шариконе аз намедонистанд, мо дар бораи ин беморӣ, ба мо дар бораи ман нақши он дар идоракунии царством Ингерсолла, то худи ӯ не бошад, қодир ба идора кардани он боз ".
  
  
  Иловаро муаммои ҳоло зуд начинали шудан ба худ ҷои. 'Овози. Чӣ тавр ту ба ин чи кор карда истодаӣ?'
  
  
  Ингерсолл қайд кард, ки дар таҷҳизоти электронӣ. "Ман мураббӣ - е он, бояд ба ман мегӯянд пастырь? - тавре ки шумо эҳтимол медонед, ин буд, ки чизи бузургтар аз танҳо мошинҳо барои қабули пул аст; ӯ низ буд гением илм. Ман низ як enthusiast таҷриба дар баъзе прикладных науках, ва дар якҷоягӣ мо таҳия кардаанд, барои ман компютерӣ овоз. Ин бонкҳо хотираи дорои бисер ҳазор калима ва ибораҳои, ки дастрас фавран, ҳамаи онҳо навишта Ингерсоллом ego, мутаассифона, неподражаемым овоз мебошад. Бо истифода аз ego вай метавонам, гап дар бораи телефон е баромад бо нутқ дошта ошно шуд.; Он аст, ҳатто метавонам, ки сӯҳбат бо мардум рӯ ба рӯ бо баъзе маҳдудиятҳои, ки чӣ тавр ба шумо пай бурд, ки чанд mins пеш.
  
  
  Вай ба ҳайрат буд, ва убедился, ки ӯ инро мушоҳида кардам. "Ин бениҳоят", - гуфтам ман.
  
  
  'Бале. Афсӯс, ки сулҳ ҳеҷ гоҳ ин мефаҳмӣ, - ҳадди ақал то ки ман уйду ".
  
  
  'Ки ту имеешь дар назар доред?'
  
  
  "Хайр, хайр, Шуд, шумо дар ҳақиқат фикр мекунї, акнун, ки ба вай расидааст, ки ин муқаррароти он оживлю ин live труп?" Ӯ презрительным жестом опустил занавески ва закрыл навъ ҳамин миллиардер. "Пеш аз он, ки вай ҷамъ кардед дар ин ҷо худ боэътимод соратников, вай буд, ягона касе, ки медонист бошад. Ягона дар тамоми ҷаҳон! "
  
  
  "Вале ... шумо доверяете ин ба одамон?"
  
  
  'Албатта. Онҳо доранд, бештар баланди ҳадаф аз танҳо назорати молиявӣ империей, ва ман помогаю онҳо дар ин ".
  
  
  "Ин кадом мақсад?"
  
  
  Ингерсолл помахал толстым ангушти ман таҳти бинї. "Хуб-хуб Шуд, ту аз ҳад зиед онро ба ед".
  
  
  "Чаро мо ба хориҷ аз ин бача ба ҷои он ки дар ин ҷо истода ва болтать?" прорычал Трайн. "Ӯ низ хитрый, ки бо ӯ хатар".
  
  
  "Шояд, шумо метавонед ба шунидани он чизе, ки ман аллакай выяснил", - зуд гуфтам ман.
  
  
  Ингерсолл доранд пас барои ман, он дар Трейна, пас ба ман. "Ҳа, - оҳиста гуфт ӯ, - ба мо бигӯй, ки чӣ ба шумо дар бораи мо фаҳмидед".
  
  
  "Асосан он чизе, ки шумо сохтмони баъзе ракетную насб дар ҷазираи Кардани суд".
  
  
  Ego buffs қуллаи тир ба боло. "Оҳ, аз ин хусус, Шуд? Вақте, ки шумо мегӯям: "кадом пас аз насб" шумо ҳақ ҳастед ".
  
  
  "Шумо дар хотир доред, ки вай омода аст, ки ба истифода?"
  
  
  'Албатта.'
  
  
  - Ҷаноб Ингерсолл, - предостерегающе прорычал Трейн.
  
  
  "Дар бораи, хавотир нашав. Шуд, чунон зебо вторгся дар мутаассифона известную зиндагии хусусї Ингерсолла, ки аз ҳама меньшее, ки мо метавонем, ин нақл эму каме дар бораи мо амалиет, пеш аз он ки мо заставим ego замолчать то абад.
  
  
  Вай угадал дуруст, ӯ буд, болтуном, стремящимся худро нишон смекалку. "Ман ба назар мерасад, ки ту боэътимод шариконе аз ту боварӣ, Ингерсолл", - гуфтам ман. "Дар бораи он таҳқиқ нест". Ӯ дод пирӯзманду иқдомро. "Ҳамаи мо лозим аст, ки ба як дӯсти дӯсти; мо - комил даста, беспрецедентное омезиши идеализма ва техникӣ маҳорату. Гуфт, аллакай дар бораи пул, албатта.
  
  
  'Идеализм?' Вай нигариста, Трейна, сердитый назар аз он бетағйир боқӣ монд. "Ин длинноволосая мразь?"
  
  
  'Мо ваҷҳ? Ин ҷавон одамон ва ошикон хонуми - мехоҳем, ки кушода ҳавзи дар саросари ҷаҳон ва процветанию барои ҳама, рафта ба воситаи чистилище шубҳа нест, отвержения ва пок ".
  
  
  "Ман мефаҳмам, ки туро".
  
  
  - Хуб, биеед биандешем, масалан, Пойдору. Хатм Indies ғарб Пойнта, ӯ-танаффус бедарак дар Ветнам зиеда аз шаш сол пеш. Ба ман гуфтанд, ки ego ва минбаъдаи таҷриба дар Ханое ва дар дигар ҷойҳо шимолтари буд, хеле поучительным. Ва Frank дезертировал бо артиши Ғарбӣ Германий - њољат ба гуфтан нест, он руководствовался муассисаҳои принсипҳои - ва дар охир исбот кард, ки дар Чида Шарқи. Антон возглавила гурӯҳи ихтиериен, ки помогали вывозить ҳосили шакар дар Кубу, ва омада ба хулосае омаданд, ки вай hotel кунад, ки барои ин парванда хеле бештар аз танҳо бурида, сахарный тростник. Артур ... ки Артур?
  
  
  "Мертв", - самимона гуфт Трейн. "Ин бача кушта ego". Ингерсолл нигариста, ман полузакрытыми, бо чашмони. "Буд ва ое ин бояд Кард?"
  
  
  "Дар ҳоле, ки ба назар чунин менамуд, як идеяи хуб".
  
  
  - Ва Кевин? Уилф?
  
  
  "Онҳо мерафтанд ба дод, ман чипта дар як наҳр дар қаъри уқенус. Вай удержал ih аз ин ".
  
  
  'Huh. Шумо, ки гурӯҳ-гурӯҳ ба ман пулти идоракунии имшаб, ҳамин тавр не?
  
  
  Ба вай чизе гуфт.
  
  
  Ингерсолл царакат соат дар атрофи кармана жилета - он шудааст, ки дар чунин костюме, - ва нахмурился менигаранд циферблат. "Ман фикр намекунам, ки мебуд муфид аст, пурсед, ки чӣ қадар ба встретят худ ҳамкорон медонанд дар бораи он, ки шумо ба ед". Ӯ дождался ман ҷавоб. "Аммо он аҳамият надорад. Нақшаҳои мо танҳо лозим аст, ки хоҳад кард, каме тағйир диҳад ".
  
  
  'Чӣ қадар?' Вай ҳис паси худ вазнин бадан Треина ва пистолет Фрэнка наздик бо ман буд неподвижным.
  
  
  'Хайр бие, ҳамон. Он нишон ту.' Ингерсолл санаи дар ҳуҷраи, ки дар он находилось таҷҳизоти электронӣ. Ӯ повернул указатель ва экрани засветился бо подробным аэрофотоснимком. "Дар ин ҷо аст, ки чӣ тавр мебинед, ҷазираи Кардани суд. Сохтмони ободонии ман нави меҳмонхонаҳо меравад хеле суст, вале аз он сабаб, ки ин меҳмонхонаи. Дидани ин вертикалей дар дохили? Ӯ қайд кард, ки дар чанд чизҳои хурд, нуқтаҳои дар скелете строящегося биноҳо. "Хуб, ҳаждаҳ, ва дар ҳар як аз ҳаждаҳ қубурҳо, ки полые, русия мушакҳои. Вай допускаю, ки аз онҳо доираи маҳдуд, вале чун ман фикр мекунам, ки ба ҳадаф kuda то абад.
  
  
  Вай меҳмонхонаи мегӯянд, эму, ки медонам, ки ба чӣ онҳо устремятся, вале сдержался. 'Оҳ, ҳа?'
  
  
  'Бале. Палм-Напасти. Гумон аст, ки ин аз ҳама уязвимая низомии ҳадаф, ҳамин тавр не?
  
  
  'Не.'
  
  
  "Вале... подумай дар ин бора. Вақте ки вай ба ман подам сигнал, майдончаи бозии кӯдакон millionaires хоҳад поражена осколочно-фугасными ракетами. Дар бораи ягон ядерного яроқ, картерро ба ҳузур пазируфт. Мо привозили дар ин ҷо тафсилоти яке аз дигар аст, дар давоми соли гузашта ва бо шарофати хиради мо желтокожих дӯстон - фаромӯш накунед, ки онҳо изобрели порох - мо як хонумҳо ба мо крошечном ҷазираи ".
  
  
  "Вале чӣ маъно дорад?"
  
  
  Дар бораи ин фикр кунед: беспрецедентное ва аз ин рӯ, неожиданное ҳуҷум ба район, ки дар он президенти Иелоти муттаҳидаи амрико дар толори ба ҷои кор рухсатӣ ое - дар консультируется бо иштирокчиени асосии худ маъракаи, баъзе дар атрофи ҳама сарватманд ва бонуфузи одамон дар ҷаҳон ".
  
  
  - Ба фикри шумо, чӣ ба шумо ин дастеб мешаванд?
  
  
  "Чӣ ж, мо ният дорем, ки ба ҳукумати ИМА қабул шартҳои мо".
  
  
  'Шартҳои?'
  
  
  Ингерсолл ғамгин улыбнулся. - Шумо буданд, ба мысе кеннеди, ny, картерро ба ҳузур пазируфт. Шумо медонед, ки мо чӣ мехоҳем. Агар дӯстони ман дар Чида Шарқи низ хоҳад Трехголовая системаи пулемет, онҳо ядерным аналогом дигар сверхдержав ".
  
  
  "Бинобар ин, шумо медонед, ки дар бораи мавҷудияти Driekoppen"
  
  
  "Чӣ асосии саҳмдор, он, албатта, дар ин ҷода ба ҳамаи пешрафтҳои нав вуҷуд доранд. Дар ҳоле, ҳатто агар ман буд, ки дастрасӣ ба тафсил ".
  
  
  Вай гуфт. "Ва шумо ин хуб аст?"
  
  
  "Дар бораи..., ҳисси аз он чӣ ба шумо расид чизе, љомеа купить барои пул. Шояд боре маро ед хоҳад ҳамчун бузургтарин миротворца дар таърих ".
  
  
  "Ва агар ту аввалин ҳамлаи нест сработает? Агар қувваҳои мусаллаҳи кишварамон қарор омада, ин ҷо ба хосташон, ки шумо бо шахсе, ки ба замин?
  
  
  "Оҳ, бие! Бомбить ҷазира посреди популярного туристического ноҳия, ки дар колонияҳои шумо наздиктарини союзника?
  
  
  Вай, фаҳмидам, ки ӯ дошт, дар хотир доред. "Вале чӣ рӯй медиҳад, вақте ки шумо барои раномаҳоилокалии мушакҳои? Ин шахсон метавонанд ҳар сол, ое шумо чизи дигаре ".
  
  
  "Бале, вале мо ба ин ҳам нест. Ядерная ракета "Шуд", ки мо, албатта, онро бо номи "Имон".
  
  
  "Ҷаноб Ингерсолл, ман фикр мекунам, ки мо сӯҳбат баъзе бештар рафт кофӣ дароз аст". Трейн подтолкнул маро ба Фрэнку. "Биеед, уберем ин бача, то ки мо метавонем давом додани амалиети".
  
  
  Ингерсолл гуфт. "Ҳа, шумо бояд, ки дуруст.
  
  
  Кил ego зуд аст, вале ое он берун. Вай позвоню дар контрольную пойгоҳи.
  
  
  Вақте ки Трейн толкнул ман ба воситаи ҳуҷраи, дид он чӣ Ингерсолл снял бо крючка саҳроӣ телефон ва заговорил дар он. Ӯ подождал, сипас гуфт боз, ки чӣ.
  
  
  "Цунганос! Ки дар он шумо?' Ego круглое бледное шахсе буд, ошеломлено яростью.
  
  
  Вай фуруд омад. - "Забудь ego, Ингерсолл. Ӯ мертв. Ва шумо диспетчерская разгромлена.
  
  
  Ингерсолл ноумед обернулся. Дар айни замон вай поймал ифодаи шахси Фрэнка ва дидам, ки дар мағзи сар ego пистолет трясется. Вай отступил пеш, прижался бозгашт ба животу Трейна, баъзеи ego дар дасти ва боло. Ӯ бодаш ба воситаи ман китфи, ки Frank омад, ки дар худ ва нажал ба триггер. Таращить чашмони попала дар здоровенного Трейна; Вай кӯшиш мекунам, ки нырнуть барои стрелка, вале кӯшиши перебросить баланди инсон ба воситаи китфи вывела ман бо противовесов. Он споткнулся, афтод ба як всякому хӯроки, ва касоне, ки пас кинулся ба ман.
  
  
  Мебуд, хеле хуб фикр мекунанд, ки Анджела қасдан пыталась наҷот ба ман, балки ба эҳтимоли зиед аст, ки вай пыталась броситься ман дар пушти ту. Вақте ки вай афтод, вай проплыла mimmo ман ва попала дар хати оташ Фрэнка. Таращить чашмони пробила хей, сандуқе, берун ба воситаи бозгашт ва пролетела дар волосок mimmo ман.
  
  
  Вай споткнулся дар бораи нах ва добрался то Фрэнка, пеш аз он ки оправился аз волидон гуфт, аз таппиши духтарон. Мо подрались аз таппончаи ва кружились оид ба ҳуҷраи, чун ҷуфти ҳамсарон пьяных танцоров, пеш аз он ки вай тавонад, мешикананд эму ангушти. Ӯ чењрааш, ва пистолет скользнул ман дар дасти.
  
  
  Frank аз стоном афтод афтод. Вай зад он ego butt таппончаи, пас дилам ба Анжеле. Вай дар ҳоле ки ба паҳлӯ дар меъда, ва дароз аст либос висело дар боло зону-дарозии. Вай перекатил он дар пушти ту. Вай веки моргнули, ва он посмотрела ба ман. "Ник", - пробормотала он, ва то абад закрыла чашмони.
  
  
  Вай ба зудӣ хеста ва дар назар Ингерсолла. Ego буд, дар он дида мешавад. Сарфи назар аз андозаи ҳуҷраҳо, барои мардон ego ба андозаи буд, ки и ' л барои паноҳгоҳ, ба ғайр аз бархатными занавесками, ки находилось замороженное бадан. Вай раздвинул пардаҳо. Зинда Ингерсолла он ҷо буд,, ва дар полумертвого буд, ки ягон умеди баргаштан ба зиндагии. Таращить чашмони пробившая Анжелу, инчунин попала дар зарф шаффоф. Ва ба воситаи як дырочку лился ледяной дуд, то абад унесший бо худ натсистӣ нақшаи бессмертия Ингерсолла.
  
  
  
  Боби 14
  
  
  
  
  Яке аз лодок дар подводных крыльев, чӣ тавр маротиба отплывала аз соҳил, ки он выходил, дар атрофи нақби. Он шањ дар лодку, дар атрофи люгера, аммо хеле торик буд, ба таври дуруст мақсад. Як лаҳза баъд сафед хал намояд дар туннеле.
  
  
  Вай шунид паси худ дуъояшон буданд,, вале на обернулся. Аз афташ, охранники берун ниҳоят фаҳмиданд, ки бо Де Дублоном ки чизе нодуруст аст. Вай подбежал ба дигар судну дар подводных крыльях, отвязал ego ва овард муҳаррики. Ҳангоми вуруди дар нақби ман буд, ба тугмаи чанд тугмаҳои дар панели идоракунӣ, пеш аз он, пайдо рост аст, ва вақте ки дар вай дид меъерњои воќеї пайдо шавад fuzzier силуэт ворот, вай ускорился.
  
  
  Вай буд, ки хеле зуд; дарвозаи буданд, танҳо нисфи роҳ, вақте ки аз он дошел то онҳо. Вай нырнул, ва шунид, ки чӣ тавр разбилось шиша, ва треск металлӣ, вақте ки оторвалось лобовое мегирифтанд. Вақте духтари суръати, он гоҳ чунин менамуд, задрожала ва понеслась пеш.
  
  
  Вдалеке вай пай дигар судно дар подводных крыльях, направляющееся ба ҷазираи Кардани суд ба худ металлӣ шаҳри ваҳдат. Вай толкнул дроссельную заслонку қадри пеш, эҳсос кард, ки чӣ тавр фюзеляж аҳсан атрофи об ва болҳои скользят оид ба & nb. Вақте неслась оид ба рўизаминї бо суръати аз он ман перехватило нафас - хусусан бе лобового шиша. Вақте Ингерсолла зашла дар канал байни ду островами, ва ба вай, следовал, барои он.
  
  
  Вай интизор аст, ки ӯ направится ба бандарҳои иловагӣ аст, бар, аммо ба ҷои ин, ӯ направился откровенные k особенных бетонному пирсу аз стальным басти. Ego қаиқ врезалась дар причал ва отскочила пеш; Ингерсолл iso тамоми қувват кӯшиш кардам, ки ба нигоҳ доштани назорати, боз приблизил судно дар подводных крыльях, ноумед ҷаҳиши ба канори пирса, подтянулся - ва қариб ки фавран намояд пардохтҳои худи ман дар пеши назари шумо.
  
  
  Дар ҳоле погони он каме метобад, то ба он, вале ненамного, ва ҳангоме ки аз он фаромад вуҷуд, то ки шумо ба даст ба причал, вай ҳамаи даст бартарии, ки гирифта. Вай забрался дар носовую қисми ҷаҳиши ба мушаххас, ныряя зери кунҷкобу сконструированные металлӣ балки. Вай бодиққат поднялся бо Вильгельминой дар дасти. Ингерсолла буд, дар он дида мешавад.
  
  
  Ман медонистам, ки ман корро, ва прислонился ба як бо балок. Ман показалось, ки ӯ ба нармӣ дрожит аз шамол, вале баъд онро равшан эҳсос кард, ки чӣ тавр ба он бармеангезад! Вай отступил бозгашт ва дид, ки чӣ тавр оҳиста-оҳиста, вале безошибочно мечархад, тамоми ин аҷиб бесарусомонӣ. "Вотум он!" - ором гуфт: ман, ныряя дар стальную омма.
  
  
  Дар маркази буд сӯрох, напоминающее желоб. Вай помедлил як сония, пас бросился дохили. Вай қодир суст харобии упершись дасти худ дар девори ҳар ду ҷониб; дар поени он шунидам гул пуриқтидор мошинҳо. Сипас дароз медленного зиддилағзиш вай дид мерцание, ки становилось қавитар аз он, ки чӣ тавр ӯ спускался. Дар поени чубуќ буд голое гладкое slick; Вай афтод, ки чӣ тавр шумо метавонед оромтар ва огляделся.
  
  
  Вай исбот кард, ки посреди печидатар васл кардани қубурҳо ва сохтмонӣ балок, бо гидравлической разводкой дар атрофи. Вай бодиққат подкрался ба манбаъи нур. Грейди Ингерсолл истода дар назди панелью, крутил қалам ва назар афканда, то дар циферблаты, он мӯй буданд распущены дар ҳамаи тарафҳо ва шахси светилось аз шиддати. Барои панелью мизи нақби, ва агар ман эҳсоси самтҳои на обманывало ман пурра, ӯ медонист, ки ӯ бояд баранд дар диспетчерскую, ки вай разгромил. Ин маънои онро дошт, ки идоракунии, ки ба онҳо идора ба Ингерсолл, буд резервной гузоштани ...
  
  
  Вай буд перепрыгнуть тавассути васеъ сӯрохи дар бетонном нимсола ва ногаҳон ман подняло дар ҳаво. Ошеломленный, вай вскрикнул ва кӯшиш мекунам, ки спрыгнуть бо як мизи предмети байни пои. Вале ӯ неумолимо толкал маро ба боло, ошкоро ба стальной балке ман то абад мемонанд.
  
  
  Визг мошинҳо якбора прекратился. Вай фуруд омад. Вай вскочил аз худ ҷойҳои неуклюже ба замин афтод ва уставился дар откровенные кам карабин дар дасти Ингерсолла.
  
  
  "Пас, ту пайдо ин, Шуд". Ӯ сахт буд, нафаскашӣ, ва ego сандуқе сахт вздымалась. "Ба назар мерасад, ки шумо пайдо ҳамаи закоулки ман амалиети".
  
  
  "Монанд аст".
  
  
  "Ки кист, ин худ охирин кушодани. Бияфкан як пистолет, майлаш, ман мехоҳам, ки тир дар ин ҷо. Вай дод, ки он чизе, ки ӯ гуфт; Ман низ лозим буд, перестрелка, зеро бо ҳамаи ин металлом ва бетон атрофи мо пропавшая таращить чашмони метавонад рикошетить абад.
  
  
  "Шумо дар ин ҷо доранд, ядерная ракета?" Вай, дар назар аст, ки толкнуло маро ба боло, ва дид, ки таҳти носовым конусом дароз цилиндрический асос, уходящий дар яму дар рӯи замин.
  
  
  "Афсӯс, ки ту кашф ин, то барои ту он аст, хеле дер". Ӯ улыбнулся, он шахс исказилось дар тусклом партави. "Он чизе аст, ки нисбат ба шумо хурсандӣ душвор ракетами, вале ӯ мубориза хоҳад кард, аз вазифаи худ. Твердотопливный, оддӣ, балки самаранок, ки механизми, ориентированный дар худ пойтахт ".
  
  
  "Ин аст, ба худо ва ту кишвари", - овозцо появившиеся дар вао паемҳо вай эму.
  
  
  'Дар бораи ки не. Ман пойтахти ин аст, ки ҷое ки дар он исбот кард, ки, картерро ба ҳузур пазируфт. Ки ман бояд Соединенным Штатам, е, агар ки гӯе ба он рафт, ки ӯ ба ягон кишвар? Ҳамаи, ки ба онҳо лозим аст, ин ба ман пул бо ih буд ва ифлос андоз...
  
  
  - Эҳ, кофист, - отрезал ман. "Шумо забываете, ки шумо".
  
  
  'Дар бораи не.' Ӯ хитро ман улыбнулся. "Вай Грейди Ингерсолл, ҳамин Грейди Ингерсолл ва танҳо ту садоятро мегӯянд, ба таври дигар".
  
  
  "Монанди дигар зинда якчанд бачаҳо".
  
  
  - Сипас вай разберусь бо онҳо, агар зарур аст, вале ман фикр намекунам, ки дар ih манфиати болтать, картерро ба ҳузур пазируфт. Танҳо ту опасен.' Ӯ боло карабин.
  
  
  Он барқарор ва бросился ба замин. Чӣ тавр ба санади like азиз , Ингерсолл дод, ки дар навбати худ, ва свинец разлетелся дар ҳамаи ҷонибҳо. Ман задело пошнаи, ва дуюм таращить чашмони сипарӣ то наздик, ки ба мӯи ман, ки загорелись.
  
  
  Вақте ки вай, дидам, ки дар Ингерсолла, ман показалось, ки эму нест иқбол. Ӯ нишаста ба бетонном нимсола, ба он чашмони расширились аз недоумения ва тарс. "Шуд", - проговорил ӯ. "На позволяй хей чинанд, то ин ки ман ҳоло. . Ӯ афтод, ки дар канори ва пахш кунед пилорамма неподвижно.
  
  
  Вай бархоста наздик бо ӯ афтод ва приподнял як пилки. Ӯ двигался, ва буд, ягон аломатҳои нафас. Убрав карабин, проверил вай, бузург мулоим бадан дар мавзӯи зарари, вале чизе дид. Вай аз вздохом бархоста. "Илова доллари", - пробормотал вай дар оромӣ. "Е чизе, ки дар ин гуна худро". Чӣ тавр мебуд, пас мо буд, ман гузошта бадан, ва он на дар меҳмонхонаи солҳои ego дар ин ҷо.
  
  
  Ин буд, дароз резкий шер ба желобу - ки, албатта, буд, пусковой трубой мушакҳои - тащил боиси бадан Ингерсолла. Дар охир, вақте ки вай добрался то пирса, вай полежал дар холодном бетоне, ки чанд дақиқа ба отдышаться. Буд, дар назар аст, дар канал, ва дид ид чароғҳои ба бузургтарин лодках дар хасташуда бар гӯе дар Дубле-Кей, мумкин аст, ки танҳо буд, развлечься.
  
  
  Ниҳоят вай бархоста ва дар назар ҷазира Кардани суд. Мо кофӣ дур дохилӣ замин, қаъри замин, ки ба мо на пай патрульные стражи. Ман кунҷкобу дар бораи он шуданд, ки чӣ қадар вақт ба онҳо лозим аст, ки ба пайдо кардани чор светильников дар подземной диспетчерской, вале ман карор додам, ки на ба ташвиш аз ин хусус; аз ин буд ih мушкилоти.
  
  
  Як дар тамоми судҳо дар подводных крыльях - "Ингерсолла" бо неповрежденным ветровым шиша - прибило ба пирсу гузашти channel, ва он боло мертвого инсон дар кабину. Вақте ки ӯ буд, посреди channel, вай фикр кардам, ки кор бо остывающей кӯҳи намаки ҷисм ба ман пои. Вай на меҳмонхонаи хаво ego дар об; беҳтар мебуд, агар ego ҳеҷ гоҳ пайдо кардаанд.
  
  
  Вай дар охирин маротиба направился ба пустынному участку ҷазира Кардани суд. Рег буд, ки ҳалим, ва бо истифода аз сломанной ветки он вырыл могилу, ки эҳтимоли хилоф пайдо сол - агар умуман ягон. Сипас вай дар бораи рафта кор ба ҷазираи Қиемат, обдумывая ҳамаи имконпазир минбаъда shaggy.
  
  
  Вақте ки ӯ вориди бандар, бо вай қарор. Буд ҳам хатарнок боқӣ мемонад, ки дар Дубле-Кей, ҳангоме ки дар як лаҳза дигар аз он зарур аст, на танҳо аз сабаби выживших аъзои ташкилоти "Интимная шестерка" - агар онҳо ба меҳмонхонаҳо маро кушт, - балки аз ҳукуматҳои маҳаллӣ; онҳо, эҳтимол, нест проявили мебуд шафқат ба резне, ки вай ҳар имшаб, ҳар кадомро, оправданной он буд.
  
  
  Ӯ писарашро ба қаиқ ва обдумал худ қадами оянда. Ман ба шумо тарк оид ба Багамских ҷазира, ки ба маънои Флориду. Он тасаввуроте надоштам, тавони он дошта бошанд, ки ое ба судно дар подводных крыльях доплыть он ҷо бо имеющимся топливом дар ҳавопаймо ... Ман дидам ба холм, ки дар он истода Херридж ин субҳ, ва фикр дар бораи Лир Джете, припаркованном, ки дар тарафи дигар парвозу фурудгоҳ.
  
  
  Аз Он ки он ҷо торик ва неподвижный дар лунном партави. Вай бар мо омад, снял противооткатные упоры бо чархҳои ва ослабил стропы. Ман ҳеҷ вақт буд, то гарм мошини ва чӣ тавр бояд проделать қисми расмиети всплытия; лозим буд, то гарм, муҳаррикҳои, ба вай поднялся...
  
  
  - Шумо ба куҷо мерафтанд чизе на ба парвоз, ҷаноб Уолтон? Ба ман лозим набуд оборачиваться, ки ба ақл, ки Херридж буд, ки пушти ман. "Ман танҳо восхищаюсь дастгоҳи".
  
  
  "Ва ту мехоҳам меҳмонхонаи ego кӯшиш".
  
  
  Вай, дилам ва усмехнулся, размышляя, чӣ тавр ба ego обезвредить. Таппончаи буд, дар он дида мешавад, аммо дасти ego буд, дар ҷайбатон нигоҳ доред коняк. "Ман бовар мекунам, ки шумо маро сайд", - гуфтам ман.
  
  
  'Аст, дар ҳақиқат. Шояд, шумо мехоҳед, ки ба шумо тарк, то ногаҳон он гоҳ ҳамаи волнений дар Дабл-Кей?
  
  
  "Ки барои ҳаяҷони гуворо фаро гирифтааст?" - innocently гуфтам ман.
  
  
  "Ҳа, вай бисер чиро мебинам атрофи худ windows. Бисер гардид, ки дар деворҳои-Де-Дублон, бисер криков. Ва онҳо киштиҳо бо қанотҳои зериобӣ, ки вылетали дар баҳр, ҳамагӣ се. Вай дид, ки чӣ тавр як садится дар мель паси hotel, ва ман мебинед, ки чӣ тавр шумо прибываете дар бандар ба дигар қаиқ. Дар куҷо сеюм судно, ҷаноб Уолтон?
  
  
  "Аз куҷо ман ин аст, медонед?"
  
  
  Херридж хушхӯю усмехнулся. - Ва чаро ту ба ман низ рассказываешь? Хуб, метавонад, мистеру Нику Уолтону бояд то абад нопадид бо Дубле-Кей. Залезай.' Ӯ қайд кард, ки ҳавопаймо дар минтақаи дасти.
  
  
  Вай селл дар ҷои дуюм пилота ва карор додам, мунтазир бошед, то ки мо поднимемся дар ҳаво, пеш аз обезвредить ego; пас аз он мебуд, осонтар аст. Вале пеш аз он ки мо вырулили дар взлетно-посадочную полосу, Херридж царакат дар камзолы тупой револьвер ва баргузор ман.
  
  
  "Агар шумо ба раќамњо шубња дошта бошед, ман мотивах, ҷаноб Уолтон. Вай кор дар подразделении иттифоќи бритоние ҳукумат оид ба мубориза бо маводи нашъаовар, предоставленном ќабл аз Багамских ҷазираҳои. Ман заданием figuring буд, машғул ое Грейди Ингерсолл маводи мухаддир. Ман чунин ҳиссиет, ки дар он бештар аҳамият надорад. Вай ҳуқуқҳои?'
  
  
  'Фикр мекунам, ки пагоҳ ту сможешь залезть дар девор ва ҳамаи тафтиш ".
  
  
  'Хеле зебо, ки аз ҷониби Худ. Ташаккур.'
  
  
  Вай sel ва осуда аст, баҳра полетом.
  
  
  Хоук интизори он буд, ки ман дар худ спартанском идораи ба Дюпон-Серкл, вақте ки вай хешамон омадам дар рӯзи каме баъдтар полудня.
  
  
  "Шумо ҳавопаймо ба воситаи Майами дар мавриди ним соат пеш", - поприветствовал ӯ ба ман. "Дар куҷо будӣ?"
  
  
  "Хӯш, вай писарашро, ки ӯ дар либос, ки машғул буд, дар ман, ва ман фикр кардам, ки мебуд, хеле хуб переодеться, пеш аз он, приеду ин ҷо".
  
  
  Ӯ тира аст, гуфт. 'Ва низ?'
  
  
  Он ба таври муфассал қатъ дар ҳикояи, ки дод эму телефон дар се соат аз шаб. Ӯ ба гӯш, бе шарҳ, то ки вай на ба хатм кардааст.
  
  
  Ӯ пурсид. - "Ое шумо гумон мекунед, ки рӯй медиҳад, бо дигарон дар қисми ташкилоти?"
  
  
  "Онҳо наводят тартиб ва кор бознигарии, ки ҳеҷ чиз рӯй, е Херридж ва ego одамон бар шкалаи, ки пеш аз онҳо метавонанд ба коре самаранок. Дар ҳар сурат, гумон дорам, ки шумо аллакай уведомили ҳокимияти Багамских Ҷазираҳои бораи ракетной заминаи дар ҷазираи Кардани суд.
  
  
  "Аз он буд, дода шуда, ба онҳо аз рӯи бавосита каналҳои. Ҳама чиз баррасӣ наменамояд ".
  
  
  'Албатта.'
  
  
  "Вале як чизе, ки бо ман нигаронӣ. Он шахсе, ки шумо тариқ: ое мо метавонем боварӣ дошта метавонем, ки аз он буд, ҳамин Грейди Ингерсолл? Ки ин бадани дар як контейнер буд, на танҳо манекеном?
  
  
  "Чаро онҳо ин корро?"
  
  
  "Ман чизе дар ин бора намедонист. Вазифаи мо - танҳо пурра боварӣ ҳосил кунед, ки дар ин ".
  
  
  Вай порылся дар боковом ҷайбатон нигоҳ доред коняк ва швырнул парпечшуда ва дар матоъ предмети ego кафедра. "Ин аст, ки барои санҷиш". Оҳиста-оҳиста, настойчиво ӯ развернул объект, то ки назди ӯ нест, исбот кард, ки ангушти калон. Изҳори ego шахс тағйир ефт, вақте ки ӯ нигариста, ман. 'Хуб?'
  
  
  'Санҷед, хамеша ангушти; Тайер поспорить, на он мебуд, мувофиқ ба ангуштони қайдшударо нест кунед ангушти ҳамин Грейди Ингерсолла.
  
  
  'Превосходно.' Хоук бархоста. "Ва охирин. Шумо боварӣ доред, ки ин духтар, танцовщица, ки бо шумо то взволновала, на табдил болтать?
  
  
  "Вай гуфта метавонад? Дар байни чизҳои дигар, ба вай гуфтаанд, ки Херриджа рафтан ба рақами ман аст, дар меҳмонхона ва гузаштани он, ки ӯ бозмегардем ба Дабл-Кей, ва ӯ гуфт, ки хоҳад,, барои он присматривать.
  
  
  - Чи аз они рассказу, аз афташ, вазифаи иҷро гардид. Вай пас, мефаҳмам, ки ту мехоњї, боз дар рухсатии?
  
  
  Вай покачал сари. 'Не, ташаккур. Ҳар вақт, ки онро тарк беҳтарин кор дорам, таътил, ту придумываешь чизе хитрое, ки ба гирифтани ман, то он бояд истироҳат. Аммо шумо метавонед барои ман як ".
  
  
  Мисли ҳамеша, Хоук буд, ки бисер пеш аз ман. "Вай ҳамчунин упоминала шумо якчанд маротиба. Фикр мекунам, имрӯз никак не, вақте ки шумо наметавонед пайдо Веронику дар стрельбище. Ӯ покачал сари ӯ ва ледяным тоном улыбнулся. "Ман намефаҳмам, ки чунин як духтари ҷавон мебинад, ки дар чунин старике, ки чӣ тавр ту".
  
  
  * * *
  
  
  Дар бораи китоб:
  
  
  Дар ҷое, ки ба Багамах эксцентричный миллиардер устраивает дикие оргии бо иштироки hippie, ҷинсӣ ва задааст. Вале дар вақти ройгон богач развлекается бо ракетным маҷмўи умумии нобудкунӣ. Рагњо "Мастеру убийце" Нику Картеру танзим рафтан. Хатарнок кардааст тур марг. Зеро лозим аст, ки қатъ безжалостного богатого сумасшедшего. Ҳарчанд мо ба ки. Непростая работа ҳатто барои Ника Картера. Махсусан, вақте ки аз он transpires, ки чунин hippie, ки чӣ тавр Антон, бештар хатарнок аст обнаженными аз аксари аво гангстеры.
  
  
  
  
  Оглавление
  Боби 3
  
  
  Боби 4
  
  
  Боби 5
  
  
  Боби 8
  
  
  Боби 9
  
  
  Боби 10
  
  
  Боби 11
  
  
  Боби 13
  
  
  Боби 14
  
  
  
  
  
  
  Ник Картер
  
  
  Шаб Мстителя
  
  
  
  
  
  Ник Картер
  
  
  Шаб Мстителя
  
  
  тарҷума Лев Шкловский дар хотира дар бораи погибшем сыне Антоне
  
  
  Унвони original: Night Of The Avenger
  
  
  
  
  Боби якум
  
  
  Вай, дилам дид монаха дар желтой рясе, идущего mimmo, склонив сари ва сложив дасти дуо. Ego хрупкое бадан танҳо наткнулось ба ман. Ӯ омад, дар худ рафт ва минбаъд, на ҷамъоварии чашм, дида мо, маро, моро, нищих, сидевших дар тротуаре.
  
  
  Пеш аз ман буд, темнокожий писар. Ӯ буд, ки бо обнаженной тощей сина ва шадидан ба двигал узловатыми коленями. Он назар ба ҳамин санаи pathetic, чунин голодным, ки мисли дасти ба таври худкор потянулась ба дастнорас аст. Вале ӯ бодаш mimmo ман локтя намояд, пеш аз он тавонад дур эму танга.
  
  
  Ба воситаи як сония таваҷҷӯҳи ман привлекла элегантно одетая зан, изящно выходящая аз "роллс-ройса". Ба нархи ee либоси садҳо голодных мардум дар кӯча метавон буд, ки таъом дар давоми як моҳ.
  
  
  Вай танҳо привыкал ба умопомрачительным контрастам Kolkata, ки дар ҳафт метр аз бинои садои таркиш. Windows выпирали, ва лопались, чӣ тавр ба перекачанные ҳаво тестӣ.
  
  
  Вай дидааст, чӣ тавр ба осколки врезались дар полуобнаженные бадан нищих ва разорвали парижское либос занон дар атрофи "Роллса". Вай шунид додзанӣ ва стоны зиене, пас невидимый кулак фишори интихоби намуна ҳаво зад, ки маро дар оғӯши ва сбил бо пои.
  
  
  Дуд клубился барои камнями, летевшими кӯча ва врезавшимися дар автомобилҳои, припаркованные баръакс. Пеш аз вай даст аст, ӯ дид, ки чӣ тавр обрушились верхние этажи биноҳо. Оҳиста-оҳиста, чун тающий воск, ин тарҳ теряла шакли худ, вақте ки пўлодӣ балки прогибались ва шӯроҳои треснули ва рассыпались. Дар атрофи ман посыпался қавӣ шаҳр ва сангҳои цементных блоки.
  
  
  Вақте сахт предмети ударялся ман дар затылок, дард буд мафурӯшед. Вай дар ед дорам, чӣ хеле равшан фикр кардам: "Ман мурд". Ва он ҳам ҳатто приступал ба заданию.
  
  
  Сипас ҳамаи почернело, ва вай дигар ҳис дард.
  
  
  Ман ин ягона додани садо сирен, онҳое weird назарияи english гудков, ки бештар подходили хурдсол аврупо пулис муфтӣ, аз барои бисере аз кадиллака ерии таъҷилӣ, остановившегося дар чанд инч дур аз ман сар ба тротуаре.
  
  
  Вай эҳсос кард, ки касе вытаскивает осколки атрофи ман пои ба, ва шунид овози шинос, говорящий бо ман аз дур дид.
  
  
  'Ник? Ин ту?'
  
  
  Штопора показался ман глупым. Вале овози нигоҳ такрор штопора, ва вай натавонист ҷавоб. Ман даҳони буд, пур аз хок ва кусочков семент.
  
  
  — Ту ҳанӯз ба зиндагӣ, Ник? Ту маро слышишь?'
  
  
  Ман зери дасти подхватили ва мустаҳкам мардон ба кор бурд подняли ман ба stretchers гирифта. Вай ҷони худро фидо плашмя, то ки ман не кӯҳпора дар мошини ерии таъҷилӣ, вале он sel, ки кӯҳна "кадиллак" қатъ дар Чоуринги-роуд.
  
  
  Шахсе, ки ба гуфтугӯ бо ман дар кӯча, дар он ҷо буд; бо ман ехали танҳо худые медбратья-индийцы, ва ӯ ба онҳо доверял.
  
  
  Чизе ки ман буд, бо худ пули бисер. Ман бештар беспокоило силоҳ, вшитое ман даъвои.
  
  
  Дар равзанаи он дида, собравшуюся дар кӯчаи анбӯҳи назди дымящимися руинами взорванного биноҳо. Чанд нафар обстреляли сангҳо бо раненых дар тротуаре ва дигар забрасывали камнями полицейскую мошини. Полис аллакай стреляла дар анбӯҳи баллончиками аз слезоточивым газ, ва чунин менамуд, ки як бунт, ногузир не.
  
  
  Пас аз як дақиқа "кадиллак" аз чап ба анбӯҳи паси, ва агар не худамро ба дард сар ва лой дар даҳони он ҳис сайеҳон шаҳодат медиҳанд, ки дар сафари дар токзорњо.
  
  
  Ростқавл дастури бояд мебуд тасвир Калькутту, ки чӣ тавр "аз ҳама ифлос, аз ҳама ифлос, аз ҳама больной, пӯсида шаҳр дар ҷаҳон".
  
  
  Вале дар якчанд маҳаллаҳои Чоуринги-роуд буд раем барои палатаи Савдои. Музей, муассисаи ҳукуматӣ, хурд меҳмонхонаҳо ва просторные хусусӣ хона бар пой оид ба обеим тарафњои, вале барои ih берун аз ҳудуди қарор гирифт чи аз онҳо западному аз фанни математика табдил ефтааст, мехоҳам дурно.
  
  
  Kolkata, мисли аксари душных, переполненных шаҳрҳо, — яке дар атрофи бузургтарин дар ҷаҳон аст. Танҳо трущобы гуногун. Миллион сокинони шаҳри умуман надоранд, манзил. Онҳо зиндагӣ мекунанд, дар кӯча, дар тротуаре, дар парках ва ҷамъиятӣ биноҳо мебошад. Никак не, вақте ки онҳо попрошайничают ва воруют, барои зинда монданашон. Тамоми оила рождаются, зиндагӣ мекунанд ва мемиранд, надошт, ҳатто худи примитивной боми болои сари ӯ, ки дар беҳтар кардани вазъи, аз каламушҳо, мушкилоте, ки онҳо дерутся аз партов.
  
  
  Шаб сафи спящих напоминают трупы, выложенные барои сожжения баъд аз эпидемияи. Зиеда аз удачливые зиндагӣ дар трущобах е буэсти, боми он возвышается ба якуним метр аз замин. Веб-об — ин илистая ва невыразимо загрязненная оби дареи Хугли.
  
  
  Ба он хотир, вақте ки дар замони охир буд, дар Калькутте. Буд мавсими боришот ва бо кучаҳои текла дарвозаи кушод канализация.
  
  
  Пас ман мебуд, хусусан манфиатдор дар ин сафар. Вай дар бораи рафта кор ба он ҷо бо заданию, ман медонам, ки ба шаҳри ифода выгребную яму бемориҳо ва лой.
  
  
  Ки пас аз он буд, умед аст, дар беҳтарин маротиба. Дар соли 1947, вақте ки англичане таъмин кишвар истиқлолияти нави ҳизби Конгресс раздавала безумные ваъдаи беҳтар ояндаи ташаккур демократия, балки бо онҳо хорька Kolkata танҳо бештар увязла дар ботлоқи он ҷой динозаврҳо мавҷуданд.
  
  
  Дар соли 1971, сокинони ноумед овоз доданд, ки барои коммунистов. Вале ин умед нест оправдалась. Имзои низ метавонад назорат шаҳр, аз ин рӯ, вмешалось ҳукумати федералӣ ва объявило қонун ҳарбӣ.
  
  
  Айни мутахассисони Kolkata на менамуд шаҳр мувофиқ аст, барои агенти ОҲ . Вале ман буд, ба подчиниться фармони, ва паем, дошедшее то маро дар тбмх буд, буд, хеле lucid.
  
  
  "Отправляйтесь дар Калькутту, ҳарчи зудтар", — гуфторе аз он. Аз ин рӯ, вай вытолкнул атрофи партов привлекательную французскую графиню ва селл дар аввал ҳавопаймо, направлявшийся дар шарқ. Акнун, ба воситаи соат, сипас приземления дар Калькутте, он буд, дар мошини ерии таъҷилӣ, зализывал захм ва поздравлял худ бо касоне, ки ба зинда.
  
  
  Пеш аз больницей ман дар дрожащих по выбрался атрофи мошинҳо ва озод аз пешниҳодҳои медбратьев худ меронем ман дар "Қамчин кӯмаки". Ба ҷои ин, вай аз паи ҷавон медсестрой бо мулоим коричневой пӯст ва зебо попкой оид ба оживленному коридору. Баъд аз он, ки мо пур кардаанд оддӣ, ки ба шаклҳои он боиси маро алоҳида палату ва велела дождаться духтур.
  
  
  Ба воситаи як соат омад Хоук.
  
  
  Вай нигариста, ӯ бо кушода ртом. Вай фикр кардам, ки ин буд, ego ва овозе ки шунидам, ки вай полузасыпанный дар кӯча, балки приписал ego бреду. Ба дониши ман, он менамуд, ки дар кабинети инфиродии худ, дар бинои Объединенной матбуот ва телеграфных хадамоти дар Дюпон-Серкл дар Вашингтон.
  
  
  Ӯ ҳатто гуфт: "салом". Ӯ танҳо нахмурился, вынул як ба атрофи худ арзон сигар ва откусил кончик. Ӯ зажег вай бо явным хурсандӣ.
  
  
  Барои Хоука зажигание сигары — маросими, ва он гоҳ, чунон ки ӯ нигоҳ медорад, вай дар даҳони, медиҳад берун аст, ки ӯ бинависам. Дар ин бора ӯ ягон шуд, нигарон аст, е", - зикр намуд нав вазъият.
  
  
  Чун ӯ боло чашм, пас аз он, ки бозпардохти спичку, ӯ чунин менамуд, ки бори аввал дидам ман.
  
  
  'Ба мисли ту худ чувствуешь?'
  
  
  Вай выкашлял боз каме аз хок атрофи гулӯ ва гуфт: "Ҳа, ҷаноб. Ман хуб аст.'
  
  
  Ӯ гуфт, равшан довольный.
  
  
  — Шумо мегуфтанд, ки поедете дар Калькутту, — гуфтам ман.
  
  
  "Таѓйирот дар наќшањои", гуфт ӯ. "Ман возвращался аз мулоқот дар Пекин. Берун ненадолго. Вай поеду хона ба воситаи соат.
  
  
  Хоук доранд, ошкоро, ба ман ва боз нахмурился.
  
  
  — Ту становишься небрежным, — гуфт ӯ ногаҳон. "Ман следовал барои ту тамоми роҳ аз фурудгоҳ. Ӯ буд, ҳатто дар як маҳаллаи пушти шумо, вақте ки дар бомба.
  
  
  Вай нигоње. Хоук буд, ба даст агенти ва на фаромӯш ин,, вале ман буд, ба ақл, ки ба ман касе шуморо. Дар кори ман дароз на протянешь, агар не заметишь, ки барои ту истодаанд.
  
  
  — Бомба предназначалась ман?
  
  
  Ӯ гуфт, не. Шояд не. Ин буд, ки русское бинои ситод-квартираҳо савдо намояндагӣ. Ва ин қисми масъала".
  
  
  Ман раҳбари кушода хурд бастаи, ки ӯ овард.
  
  
  Чизе, ки ӯ ба даст буд, назар ба ржавую бонк бо мусорной гард. Тамғакоғазҳо буд,, ва бо як тараф торчал предохранитель. Он назар аст, на бештар хатарнок, аз игрушечная бомба.
  
  
  "Ин аз он, костя чӣ ту дар Калькутте", — гуфт Хоук. "Самодельные бомбаҳои".
  
  
  Вай дарида берун хандидан. Ин метавонад ҷиддӣ бошад. Чизе нест казалась таҳдиди воқеӣ. — Нитрат калий, — гуфт ӯ. — Шикори бонк ва взрыватель. Арзиши - ду рупии.
  
  
  "Ду четвертака", — подсчитал он баланд.
  
  
  'Маҳз ҳамин тавр бошад. Хеле арзон аст, ҳатто дар чунин кишвар, ба монанди Ҳиндустон. Аммо ин дурўғи кофӣ тавоност, ки шикофт барои пои е таркиш бинои. Шояд бештар тавоност, аз гидрогенӣ бомба, ки агар шумо мебинед ih кофӣ ва истифода ба сифати сиесӣ фишанги фаъолияти.
  
  
  Ин дафъа навбати ман буд нахмуриться. Ӯ удивил ман. Hock буд, марде склонным ба преувеливанию, вале он сухан дар бораи самодельной жесткости пас, чунон ки агар он буд, атомная бомба. "Тайи як шабонарӯз се русҳо биноҳо дар Калькутте буданд, валангор ин арзон бомбами. Намояндагии тиҷоратӣ ва ду ширкати русиягӣ.
  
  
  Ба вай гуфтам. - "Хўш муддао. Бо кадом ин хорек ОҲ нигарон аст, ки русҳо дар ин разозлятся?
  
  
  "Мо сурх дӯстони кричат дар бораи кровавых убийствах. Пулис обнаружила, ки консервные бонкҳо истеҳсол шуда бошад амрико аз ҷониби ширкати National Can Company.
  
  
  "Вале онҳо фурӯхта, дар саросари кушода ҳавзи".
  
  
  'Надорад. Ба мо фишор мерасонанд. Сухан дар бораи возмездии. Ва дар бораи ин овозаҳо.
  
  
  — Овозаҳо?
  
  
  "Гап дар бораи калон восстании".
  
  
  — Дар натиҷаи ягон чиро арзон номи пурраи?
  
  
  Хоук chewed погасшую сигару. Ego шахсе буд, мрачным. "Ҳа, агар таркиш ih кофӣ дар нужных ҷойҳои..." Ӯ пожал плечами.
  
  
  Ӯ баргузор ман нек папкаи бо извиняющимся выражением шахси. "Ин аст, ки то ҳамаи, ки мо дорем. Ин масъала вазорати корҳои хориҷӣ дел, аз ин рӯ, мо решаем он ба воситаи мо консулгарии. Ман фикр мекунам, ки онҳо доранд, зацепка барои ту. Лутфан бо Ранди Ҷаҳон. Он аст, контролирующим агенти ОҲ . Маълумот барои тамос доранд, дар делле. Ӯ вздохнул ва назар танќисї нест. Ин буд, ки монанд ба он. "Мо мехоҳем, ки пресечь ин дар зародыше. Дар ин парванда мебошанд бӯи, ки ба мо маъқул нест.
  
  
  Ӯ боз замолчал, ки гӯе сожалея дар бораи он, ки гуфтааст. "Хукуки, ки истеҳсол бомбаҳои ва зоҳир ин нить. Действуй бе маҳдудият.'
  
  
  Дар делле буд, ду паемҳо аз Ранди Танҳо монда, дигар ҳеҷ чиз. Вай метавонист ба даст овардани маълумоти бештар оид ба рӯзнома. Он бояд буд, ки ба саргашта ба пайравӣ аз ин иттилоот, ва ман аз он на нравилось.
  
  
  Вай нигариста, Хоука, мунтазир аст аз он калонтар.
  
  
  — Ту медонӣ қадар мо ҳоло Ник. Мо на метавонанд ба ед чизе дар бораи он аст", — гуфт ӯ. "Бо ин то абад сару зуд. Мо ҳеҷ вақт ба мо дар тщательную омӯзиш, мо ҳатто дар ҳамаҷониба таҳлил. Пас, эҳтиет бошед. Мо хабаре надорем, ки дар ввязываемся.
  
  
  — Милое аст, — гуфтам ман.
  
  
  "Мехоҳам, то ки мо тавонистем, мегӯям ба ту бештар. Ранди Ҷаҳон мегӯяд, ки ӯ як саг аст, ки бо кӯмак карда метавонад. Дар давоми як сол аз он девонаест оид ба немецкую овчарку обнаружению тарканда фаъол моддаҳои. Он қариб аст, аммо кӯшиш кунед. Дар ин сурат ба мо лозим аст, ҳамаи, ки мо метавонем ба даст аст,.
  
  
  Ӯ стряхнул пепел бо сигары ва втер ego ботинком дар ошенаи. "Мо кам медонем дар бораи передвижениях русҳо дар ин ноҳия. Онҳо дар ин ҷо, дар камтар аз як нафар, ва метавонад ва бештар. Ва хитоиҳо низ метавонад фаъол".
  
  
  "Ман камуфляж?"
  
  
  Hock ба ман дода накунанд, шиноснома ва нисфи билети ҳавопаймо.
  
  
  — Шумо Ховард Мэтсон. Моҳи гузашта шумо мехоҳед дешевую селитру дар Чида Шарқи. Шумо истеҳсолкунанда rocking.
  
  
  Онро гирифта, дар шиноснома ва е назар ба он, ки дар хотир доред, ки вай гӯе таваллуд ва зиндагӣ мекард ва дар куҷо находилась ман фиктивная ширкат.
  
  
  Болишти буд пур аз қиматноки вобаста ба фейерверками, формулами, шартномаҳои дасти втулки, стяжки-фурӯши ручками ва блокнотами. Кофӣ ба вуқӯъ беглый азназаргузаронии. Хоук порылся дар ҷайбатон нигоҳ доред ва царакат калиди аз hotel. Ӯ дастур дод, ки ин ба ман.
  
  
  — Дар ҳуҷраи ҳастанд шведов. Ҳамаи чизҳои шахсӣ, ки ба шумо лозим аст. Барори кор.'
  
  
  Он чӣ ваҳй ба рӯз, ва берун омада, на оглядываясь. Вай бори дигар исбот кард, ки як. Побитый камнями ва израненый, бегона ба даст дар грязном шаҳр, ки ба рисолати, ки бо каме не, хоким маро ҳам пеш аз он, ки ӯ шурӯъ ба амал.
  
  
  Духтур, ки бо ман сухан дар оксфордском забони англисӣ, ва бодиққат ман аз.
  
  
  "Устухон надорад сломаны", — гуфт ӯ. "Дохилӣ зарари не".
  
  
  Ӯ дарҳол даст ба ман маъқул. Ӯ выписал дорухат барои дард-қазои намояд. Ба воситаи як соат берун омада, вай ба атрофи беморхона, ва шталь ҷустуҷӯи таксӣ.
  
  
  Боз ман истода, берун, ба жаре, ӯ фикр мекард, ки дар бораи либос, ки Хоук муҳайе кардааст, барои ман дар меҳмонхона, ва умедвор буд, ки ӯ интихоб кардаанд, қабул намояд ва даъвои сард. Вале на танҳо савченко заставила ман вспотеть, вақте ки вай sel дар кабину. Ин буд, супориш. Вай панцирь дар он вслепую ва бе ягонаи муносиби наводки е калидҳои. Ба ман ин маъқул нест.
  
  
  
  Боби 2
  
  
  
  
  Бертрум Ҷ. Слокум назар маъмулӣ дипломатом. Ӯ буд, ки дар боло панҷ пойҳои баланди, бо серебристо-седыми мӯй ва бодиққат подстриженными усами. Дар nen буданд, хеле тобнок балетные ки шиппахои уро гирам, гарон костюми хуб покроя ва запонки тилло) гардидаанд полосатой куртаҳои. Вақте ки ӯ баргузор аз дасти он шахс пайдо шуд зуд табассум, ки асосан дар ин ҷо ҳамон гон буд.
  
  
  — Аммо, ҷаноб Шуд. Вай шунидам, ки дар бораи шумо ақл чиз.
  
  
  — Мэтсон, — гуфтам ман. "Биеед, привыкнем ба андешаи ман камуфляжному номи".
  
  
  — Оҳ, ҳа, албатта. Ӯ жестом даъват ба ман нишаста дар обитое кабуд бархатом раисикунанда наздик ego полированным суфра. Дар як миз буд, ки ҳатто телефон ба отвлечь диққати аз блестящего зернистого тасвир дар nen.
  
  
  Ӯ пурсид. - "Шумо буданд, проинформированы дар ин бора, вақте ки покинули Францию?"
  
  
  'Пурра.'
  
  
  "Ммммм. Хуб, буд, боз чор таркиш, аз ҷумла он, ки шумо танҳо избежали имрӯз. Рубли консули расман возложил масъулияти дар Иелоти Муттаҳидаи амрико. Онҳо идома присылать сметаи хароҷоти барқарорсозӣ ва рӯйхати шуд россиян. Дар ҳоле ки ҳисоби тақрибан бист миллион доллар.
  
  
  'Ин хандаовар аст. Чӣ тавр онҳо метавонанд исбот кунанд, ки мо...
  
  
  "Онҳо метавонанд".
  
  
  "Мо масъули он аст?"
  
  
  — Не, не, албатта, не. Мо дар неведении, мисли ҳар каси дигар. Дирӯз русҳо раздали тамоми кормандони консульства пистолеты. Онҳо дар он ҷо бисту шаш нафар, ва ман догадываюсь чаро. Ин яке аз бузургтарин шпионская шабакаи овоз ва ҳамаи. Ӯ дод таваққуфро ва пододвинул ба ман тавассути курсї конверт. "Вашингтон прислал ба шумо паем. Он закодировано. Онҳо низ проинструктировали мо пурра ҳамкорӣ бо шумо.
  
  
  Слокум хеста, чӣ ваҳй ба окну. Пас сарф дасти оид ба шахсе, ӯ баргашт.
  
  
  "Шуд... ман дар назар дорам Мэтсон... ба мо лозим аст, ки фавран гузошта нить ин бомбардировкам ва стряхнуть бо худ русҳо. Ин аст, аввал тафтишот дар касб ман. Бисту ҳафт сол аст, ки дар хизмати дипломатӣ, ва ҳоло ҳам ин аст.
  
  
  — Ман беҳтарин чизе, ки дар ман силах, ҷаноб Слокум. Вале ман бояд ба чанд чиз. Панҷоҳ патронов барои стандарти 9-мм пистолет "Люгер", хуб хурд автоматии пистолет 25-уми калибра ва ду осколочные норинҷак.
  
  
  — Ҷаноб Мэтсон! Он дипломат, на торговец аслиҳа ба он. Вай дарида берун хандидан. "Шумо мехоҳед, ки ба он сарф дипломатический сӯҳбат бо террористом, ки саркашонро ба ман бомбу? Вай применяю худро усулҳои шумо ният худро. Дигар ба ман лозим аст, ки мошин ва ҳазор доллар дар рупиях, на бештар аз бист пулҳои коғазӣ.
  
  
  Слокум дар як лаҳза нигариста, ман, ва он дид неодобрение дар ego нигоҳ поло. Дар ego шахсӣ тафсир rank он буд, ценымногие поен ego. Вале дар айни замон ӯ лозим дар ман. Чизе гуфт, ӯ гирифта, трубку ва оғоз отдавать фармонҳо. То он даме ин додаед, онро кушода конверт, ки ӯ ба ман дод, ва баррасӣ хушхӯю напечатанные рақамҳо ва ҳарфҳо. Post навишта буд, ки дар пятигрупповом равзанаи гуфтугӯи рамзи AX. Он мебуд, на фавран нобуд паем, вале паем аз панҷ гурӯҳҳои дур нест расшифруешь, аз ин рӯ, вай заложил ego дар як дақиқа.
  
  
  Слокум дод, ки ман калидҳои аз мошинҳо ва як анбора рупи, аксари атрофи онҳо буданд, сахт потрепанны, ва ҳар, ки он меҳмонхона. Дар ҳалқаи барои калидҳои буд выбита трехконечная ситораи дар круге. Маънои онро дорад, калидҳои бояд буданд, бошад, ки аз "Мерседеса", шояд аз худ мошинҳо Слокама. Ақал, ки ӯ рафта, ба баъзе ҷабрдидаи.
  
  
  "Ҷаноб Мэтсон, Вашингтон аз ман хост, ки ба шумо хотиррасон мекунанд, ки ин он аст, ки дар худ тухми муқобилият байни ИМА ва Русия. Таъсис дода мешавад, ки таассуроти, ки нақши виновника мо навязали, ва мо надорем қарори исбот худро невиновность. Агар кунунии теъдоди бомбгузориҳо зиед е погибнет бештар кормандони рубли консульства... — Ӯ вытер мочка. Слокум вспотел дар худ як сард кабинет.
  
  
  — Чӣ ж, он гоҳ дар ин ҷо, дар Калькутте, метавонист начаться коршинос: оташи ҷанг. партизанская љанг. Амрикоиҳо ва русҳо мемиранд дар нейтральной кишвар — ужасающая перспектива".
  
  
  — Агар ин ҳолат рӯй диҳад, ҷаноб Слокум, ман ба шумо на понадоблюсь. Сипас, ба шумо лозим аст баҳрӣ пехотинцы.
  
  
  Вернувшись тавассути ним соат дар худ гостиничный рақами он склонился бар чунки ягон паеми, ки гирифта бо иелоти муттаҳидаи АМРИКО. Дастурамали кӯтоҳ буд.
  
  
  "Ба шумо пешниҳод тамос ва нигоҳ доштани робита бо Чоэни Мехтой, духтари маъруф промышленника. Маълум ҳиндустон, намояндаи синфи M4, ih низший синфи. Баланд бардоштани аз курьера. Ба назар мерасад, ки кор аст, танҳо қисман. Метавонад муфид барои грантҳои фарогири мушкилоти Kolkata. Маълум аст, ки вай симпатизирует ИМА, вале аз ошкор намудани худ камуфляж бе зарурат". Мансаби надошт зиеди арзиши, аммо, бо вуҷуди ин, он шудааст, дастгирӣ. Дар ҳар сурат, ин дало ман эҳтимолӣ ба союзника ва хуб дар Калькутте буд, хеле кам бо онҳо хорька, ки чӣ тавр ҳукумати ИМА встало дар канори пакистанцев дар ih карданд бо Ҳиндустон. Вай перелистал телефонную китоб, то ки ниҳоят пайдо нашуд ном муњаррир англоязычной рӯзномаи. Вай притворился як нависандаи-freelancer ва гирифта аз нах бештари зарурӣ ман иттилоот. Чоени Мехте буд, бисту ду сол қариб панҷ пойҳои баланди афзоиши, ва ӯ буд, брамином дар хакикат касты. Ӯ омӯхта дар мактаб дар Швейтсария ва омелой эътибори любительницы вечеринок. Ҳар рӯз вай играла теннис дар клуби "Ракетка ва мубориза" назди боғи Майдан.
  
  
  Дидор бо вай рӯ осонтар аз он фикр. Он танҳо буд, ки дар клуби, ки вай обыгрывала кадом аст англичанку. Баъд аз он, ки у ба вай бармену даҳ crore, ӯ ба ман гуфт, ки дӯстдоштаи напитком Чойни буд шипучий гафури, бинобар ин онро гирифта, бо худ ду коса, вақте ки ниҳонӣ дар корти корт.
  
  
  Вай аллакай обыграла соперницу.
  
  
  — Бозии окончена, — гуфт Чоени, направляясь ба сетке.
  
  
  — Ин зарбаи меарзад, ки ба он косаеро, — гуфтам ман, протягивая хей як шиша.
  
  
  Вай лбу пайдо хмурость, ки бо боз гон буд. - Вай идома дод.
  
  
  "Кадом касе, ки дар атрофи дӯстони ба Монти карло сафар маслиҳат ман, ки ба дастрасӣ ба шумо, агар ӯ ягон бор хоҳад дар Калькутте. Ва овози вай дар ин ҷо.
  
  
  'Бале.' Овози аз нах буд паст ва гуворо, бо осон англисӣ таваҷҷӯҳ ва оттенком снобизма. 'Дӯстони, ки...?'
  
  
  Вай улыбнулся. "Бубахшед, вай ҳеҷ гоҳ занг номҳо. Танҳо ба дӯстон.'
  
  
  Ҳоло дар гӯшаву канори он rta играла табассум. Вай зебо, бо светло-оливковой пӯст. Аз нах буданд карие чашмони черные ва мӯи тобнок, свисающие дар ду косы то нимаи бозгашт.
  
  
  "Ман фикр мекунам, ки ту шутишь, вале ташаккур барои выпивку", — гуфт вай. Вай глоток ва истодааст, ба ман як шиша. 'Мехоњї подержать ман? Агар шумо хоҳед, ки ба дождаться анҷоми мусобиқаҳо... мо метавонем, ки ба гап. Вай засмеялась. — Дар бораи онҳое, мо друзьях ба Монти карло сафар. Вай ҳеҷ гоҳ дар он ҷо набуд.' Вай повернулась ва омӯзиш нишон дод ба ман худро выгнутую хари зери кӯтоҳ сафед теннисным платьем. Вай хушбахт буд, ки касе бо ОҲ пешниҳод намуд, ки ман дар таъсиси ин тамос. Вай метавонист як каме отвлечь ман дар вақти ин кор.
  
  
  Чойни подавала хуб, ин буд қатъӣ пешниіоди бо таъсири инқилоби. Вай выиграла охирин шет, шаш-ва як подошла ба ман, вытирая арақи аз лба.
  
  
  'Бад.'
  
  
  Вай смеялась. "Вай е ман бозӣ?"
  
  
  'Ҳам. Ту аввалин зане ки вай дид, ки бо кушода шатта.
  
  
  Чойни рассмеялась гирифта шудааст ва ман худро нушокї,. "Ман скандалистка. Дар Швейтсария е Лондон аз ин ҳисоб хеле шикарным. Вай протянула нушокї дар кушетку ва повернулась ба ман, bodice он теннисного ороишоти доштаам вай зебо хомӯш сандуқе вай. Вай медонист, ки дар бораи эффекте. — Шумо ба амрико, ҳамин тавр не?
  
  
  — Дар асл ва ман меҷӯям, бо хема мебуд поужинать. Чӣ тавр дар бораи ин?
  
  
  Вай назар удивленной. 'Чаро?'
  
  
  "Ту зебо, фикри интеллектуалӣ, шањвонї. Ва он хаста, ман дилгир ҳастам, ва ба ман лозим аст, ки бо хема пас харҷ шаб. Вай помолчал. "Бубахшед, номи ман Ховард Мэтсон. Вай дар саросари Ню-Йорк, ва он ба ин ҷо барои харидани фейерверки.
  
  
  "Ва шумо манфиатдор бомбаҳои?"
  
  
  'Бале.'
  
  
  "Кадом девона аст". Вай помолчала. 'Чаро не? Шумо танҳо удивитесь, ки чӣ қадар дилгиркунанда метавонад ин шаҳр. Чӣ мешавад, агар мо поужинаем ман дар истиқоматии тақрибан ҳашт соат аст?
  
  
  "Ман намехоҳам, ки причинять ту душворӣ..."
  
  
  "Ман мегӯям худ повару, ки ӯ буд, попроще". Вай рассмеялась, вставая. 'Онро ба душ бигирад. Шумо мебинед, беш аз шом.' Вай повернулась ва рафт ба клубу. — Ҳе, вай ҳатто намедонам, ки ту живешь. Ман рафта, барои он. Вай остановилась.
  
  
  — Ҷаноб Мэтсон, шумо фаҳмидед, ки ман дар ин ҷо, дар теннисном корте. Шумо фаҳмидем, ки ман як каме путешествовала, ва, шумо, эҳтимол, подкупили касе, бидонед, ки ман пью. Боварӣ дорам, шумо возникнет мушкилоти дарефти ҷойҳои, ки дар он зиндагӣ мекунам. Агар шумо ба ҳеҷ чиз не получится, метарсам, ту пазмон худ барои даст нашуст,.
  
  
  Вай боз повернулась ва направилась дар душ. Назди зан утоқҳо вай дид, ки чӣ тавр ба он остановилась ва заговорила берун бо сола мрачным мард. Клубный астролог, фикр кардам ман. Бо он ҷойҳое, ки он хранил, вай метавонист дидан ego китобхона якии астрономӣ ҳисобҳо дар брусках оид ба бересты, ва ман ин ҷолиб, спрашивала, ки ое вай аз он шӯрои нисбатан ман.
  
  
  Ego ҳузури ман хотиррасон кард, ки дар бораи ду шахсоне-Ҳиндустон... муосир тараф, ки тоҷикистонро дуне занон, ба монанди Чоени Мехта, ва древнем гузашта, цепляющемся барои онҳо щупальцами динҳо ва оккультизма.
  
  
  Ин двусмысленность метавонад усложнить ман супориш. Покинув клуб, вай қарор кард, ки фавран тамос маҳаллӣ контролирующим агенти ОҲ . Шояд, ӯ метавонист ман кӯмак дар беҳтар фаҳмидани ин фарҳанги, ки баъзе одамон рафтан дасти луч бо кучаҳои ва вымазывали бадани худ пеплом, дар ҳоле, ки дигар употребляли сояи барои асри ва помаду.
  
  
  Вай хеле кам медонистам, дар бораи Ранди Ҷаҳон, ҳатто шунидам ego ном пеш. Ӯ буд, ки пурра банд буд, ба амал чӣ сторожевой пес, ва нозире, таъмини амният барои мардуми мо, ки дар Ҳиндустон е проезжающих тавассути нах.
  
  
  Буд, ки қариб чор соат, вақте ки вай добрался то ego, мағоза, club китоб мағоза бо ҳабсҳои нищим дар назди дари худ. Дар ин вақт он зан буд. Вай мегӯям ин бо каломи "ram", вытатуированному ба вай рӯи якчанд маротиба ба санскрите.
  
  
  "Харе Кришна, Харе Ram", — пела вай аз зери сари ва шарфа.
  
  
  Ӯ зуд гузашт mimmo нах. Ба дониши ман, он низ метавонад бошад, ки агенти наблюдателем Ранди Ҷаҳон е контрагентом коммунистов.
  
  
  Вай припарковал мошини дар ду блокҳои поен ҳастед, ки аз мағоза ва чап "пойтахт" дар назди солдатом-индейцем стоящим тавассути убогую шуд. Аз Он ки бо винтовкой аз китфи, ва ego он кивку фаҳмидам, ки ӯ ефт нашуд пайравӣ машиной.
  
  
  Намуди ego винтовки овозцо появившиеся дар вао-заметки ман дар бораи Вильгельмине дар кобуре зери дасти чапи ман. Ва баъд ман буд, Хьюго, ман дароз стилет, боғро укрытый ки ман ҳуқуқбунед панљаи худ, аз куҷо вай метавонист афтонда ego дар як сония.
  
  
  Вай омода буд амал Калькутте, ва сохранял ҳушер. Вай гузашт назди магазином, ба таври тасодуфӣ, кӯшиш ба дидани ое сиеҳ рафти.
  
  
  Ҳатто дар нимаи панҷум дар кӯча ҳам буд, душно ва жаркого. Сафед сангҳои отражали ба ман офтоб аз ҳамаи тарафҳо. Дар кунҷи он чап Чоуринги-роуд ва направился ба қисми пушти ӯ little club китоб мағоза.
  
  
  Вай панцирь бо роҳи оҳани кӯча ва ҳис мекардам, ки чизе иваз шуд. Ритми савдогарони шумов буд, ки дигар. Унсури садои сместился. Вай оглянулся ва дидам танҳо ду оборванных мальчишек, ба касе чизе дар атрофи онҳо на бештар аз ҳашт сол ҷазо дода мешавад. Онҳо хурд буданд, сангҳои, привязанные ба веревкам, ки онҳо любопытным ба таври раскачивали сар доштан зарур, ва он гоҳ обрывая ego, бозӣ, ки дар онҳо бозӣ, дар вақти гаштугузори.
  
  
  Ман рафта минбаъдаи ва оглядел мағозаҳо, монанди гуляющий сайеҳӣ е соҳибкори маҳаллӣ, проводящий вақти ройгон дар незнакомом шаҳри.
  
  
  Намедонам, чаро вай, эҳсос худ хиҷолат ва ventured не даромадан дар мағозаи Ранди Ҷаҳон. Play буд ва ҳоло дар маҳаллаи пушти ман, ва ман дар ҳақиқат қатъ дар собираясь битобед пеш, вақте шунид, ки чӣ тавр нафар целенаправленно меравад ба ман.
  
  
  Ego суръати ускорился, ва он беихтиерона развернулся. Аввал онро дидам корде дод ва сипас ба дасти, сжимавшую ego.
  
  
  Индиец выругался ба индусски. Ӯ нигоҳ тӯдаи низменному ва наготове. Ба воситаи як сония вай выхватил Хьюго росташ ва направился ба нападавшему.
  
  
  Бача буд, хуб, вале на мутахассис. Ӯ дод lunge, фуруд омад, дилам ва ба ӯ зад. Аммо ман медонистам, ки ӯ рафта кунад. Гӯе ӯ завершил танҳо як қисми худ таълим. Он парировал заданд, ва ман шамшер чуқур вонзился эму дар запястье. Ӯ уронил корде дод ва кӯшиш мекунам, ки гурезад, аммо он сбил ego пои. Пеш аз он ки тавонад прыгнуть ба ман, вай прижал, то ба ego сина ва оттолкнул оварад бадан аз сангҳои.
  
  
  — Кӣ ба ту, фармоишии не инро гир? Ӯ пробормотал номи, балки он чизе ба ман на сказало. — Кӣ туро фиристод?
  
  
  Ӯ покачал сари. Вай такрор штопора забони англисӣ. Он ҳам дар ҷавоб гуфт. Ego запястье кровоточило. Вай қайд кард, дар ин, аммо он пожал плечами. Хема буд, ки ин бача? Вай мебоист донад. Ӯ танҳо грабил ман е кӯшиш ба куштани аз рӯи фармоиш?
  
  
  Вай приставил майса ба ego горлу ва поскоблил ego пӯст, пустив нек струйку хун. 'Кӣ?' — аз нав пурсид вай, дар индуистском забони.
  
  
  Ӯ кушода чашм дар искреннем ужасе. Ӯ отпрянул. Вай қавитар надавил ба майса ва дидам, ки он прорезало ҳиссаи миллиметра амиқтар. 'Кӣ?' Вай гуфтам боз. — Закир, — гуфт ӯ, скорчившись аз дард. "Ман прислал Закир".
  
  
  — Закир, ки он чист?
  
  
  Ӯ ахнул ва кушода чашмони боз ҳам васеътар, вақте дидам хун, капающую бо ego панљаи худ. Пас аз ego мақсади скользнула сӯ, ва ӯ гум аст.
  
  
  — Фармоишии не инро гир, — пробормотал ман.
  
  
  Вай меҳмонхонаи маълумоти бештар. Буд, ки ое ман камуфляж аллакай раскрыт? Касе, ки чунин Закир? Метавонад танҳо арзон гангстер.
  
  
  Вай наклонился, ки боиси ego дар ҳиссиет, балки маҷбур шуд таслим, вақте ки ба кӯча берун гурӯҳи пестро одетых индейцев.
  
  
  Мард дар пеш буд, либоси дар либос домод ранги охры ва богато бо headdress. Ego арӯс дар вуали буд вросла реша ба ӯ символическим шелковым шнуром. Барои онҳо мерафтанд тӯй меҳмонон, дюжина е зиеда богато одетых хешовандон.
  
  
  Ҳангоми шакли хун, льющейся атрофи мардон ба болопўши, гурӯҳи замерла. Онҳо выжидающе посмотрели ба ман.
  
  
  Ман дигар интихоб надоштанд. Метавонад ба вуқӯъ панҷ дақиқа пеш аз ин одам бо корд дар хоҳад омад, то дар худ кофӣ барои заговорить. Савганд ба ин замон бояд буд, ҷамъ мешудем анбӯҳи бузург. Ин буд, ки ое њолати идеалие, ки барои пурсиши шахс.
  
  
  Вай дар ҳайрат шуд, ки ое ӯ яке. Ҷое дар ин узком переулке, шояд маро интизор ego коллега? Ман рафта, тезтар, пас выбежал тавассути тангкӯчаи ва свернул ба дигар кӯча, ки пеш аз бас. Вай вспотел дар худ нав костюме, кӯшиши сориентироваться.
  
  
  Вай медонист, ки ин мард кӯшиш кардам, ки маро кушт, аммо чаро? Зеро ки ман буд, ба Лақаби Картером е шояд дар атрофи барои он, ки ман буд, чанд рупи дар ҷайбатон нигоҳ доред?
  
  
  Вақте ки вай, добрался то club китоб мағоза, вай қарор кард, ки даромадан ба воситаи сиеҳ рафти. Вай боздошт тупиковом переулке ва критически оглядел он. Вай кас ба дида, чизе хавфнок аст. Вай бодиққат рафта, дар гузаргоҳи сарҳадии.
  
  
  Агар аз он буд, сӯиқасди, ки чӣ тавр онҳо метавонанд қадар зуд маро раскусить? Ин метавонад ба ронандаи таксӣ. Пешниҳод даҳ рупи ба сифати подош ва шумо метавонед харидани нисфи аэропортовых таксистов ва ронандагон рикш. Ед тақдири баланди американца мебуд несложно. Ҷое, ки ба он ҷо пул мегӯянд, то равшан, ки чӣ тавр дар Калькутте.
  
  
  Ба он чӣ ваҳй ба пушти рӯз ва повернул қалам. Дари буд заперта. Ба он дохил ҳуҷраи похожую дар кладовую, ва дид зани ҷавон зан, сидящую ирина. Ӯ оромона закрыл дари ва улыбнулся хей, ба он закричала. Ҳайратовар буд, ки вай гуфтам, ки дар ревматизма.
  
  
  Ӯ буд, хорошенькой, аз светло-коричневой пӯст, блестящими мягкими мӯй ва зелеными чашмони, контрастировавшими бо он индийским шахси. Ee ҷисм буд, дар як шакли.
  
  
  "Шумо бояд аз амрико", — гуфт вай.
  
  
  — Оддӣ, он нест, меҳмонхонаи шумо тазод...
  
  
  Вай отмахнулась аз ман суханони. — Падари ман дар ин ҷо нест, аммо ӯ ба зудӣ баргардад. Ӯ медонад, ки шумо ба фоидаи Калькутту. Номи ман Лилия Ҷаҳон".
  
  
  Ақаллан маро интизор буданд, дид. Вай вздохнул бо ѓазаб. Ин қисми амалиети ба ин монанд, шла аз рӯи нақша.
  
  
  Духтар буд одета дар традиционную приталенную паст шароби сафед блузку ва сари. Ee доман ҳама гул радуги буд длинного озод покроя. Вай изящно поднялась бо дивана.
  
  
  — Метавонам онро ба шумо як пиела қаҳва?
  
  
  Вай проводила ман дар аккуратную, светлую ва благоухающую гостиную. Дигар кас буд. Аз як тараф дар атрофи девор истода буд, паст оғил. Ду рӯз дар тарафи чапи стоны вели дар дигар ҳуҷраҳо, ва откровенные дар пеш буд, сеюми дари ҷорӣ дар bookstore.
  
  
  Бо воситаи хусусияти он зуд опустил маълумотнома дар бораи подслушивающих дастгоҳҳои. Духтар посмотрела ба ман ҳеҷ чиз илтимос. Вай дид, ки ee падар низ ee кор.
  
  
  Ман интизор набудам, ки найду чизе, балки транзитии хона баъзан рӯй берун обманом. Ва дар кори ман кофтукови хона, соҳиби ҳақиқии на поймол этикет.
  
  
  Буд микрофонов дар истифодаи маҳалҳо, ки гӯе як меҳмони тасодуфӣ метавонист замима ih прикрепив кусочком маҳлули е ширеш. Буд микрофонов мо дар як миз, дар мо, дар дверных косяках, мо зери курсиҳои варзиш махсуси он истифода стульев.
  
  
  Он танҳо, ки омадаам, то дарк мекунанд, ки Ранди Ҷаҳон бояд беҳтар аз онро аз худ намояндагӣ, вақте ки дид ego... Ин буд, канцелярская тугмаи, ки машғул ба назар як каме великоватой. Ӯ буд, вдавлена дар девори назди дохилшавӣ ба генералии рӯз қариб вровень бо полом.
  
  
  Вай бодиққат царакат он аз қисми поении. Як қабати пластики покрывал миниатюрные қабулкунанда ва шумо ирсолкунанда. Ин буд, ки нав ба намуди, вале ман прикинул, ки ареал на бештар аз 200 метр аст.
  
  
  Лилия подошла ба ман ва посмотрела, ки чӣ ман кор шуд. Вай приложил ангушти ба губам, ва он нахмурилась. Пеш аз он ки вай тавонад, чизе мегӯянд, дари фаъол, ва дар ҳуҷраи дохил шудам мард. Эму буд, ки чиҳил сол, невысокого афзоиши он бо осонтар мекунад выбритой сари ӯ, дар бузургтарин очках, чун, ки Ганди, ва бинї, ки чанд маротиба ломали ва ҳам на вправили.
  
  
  Вай эҳье шумо ирсолкунанда дар дасти. Ӯ нигоње, вале чизе нагуфт. Нишон дод ба вай эму, ки дар он пайдо кардаанд. Мард, кӯфтанд, аз микрофон дар атрофи ман дасти швырнул ego ба павлус зери худ вазнин кожаным ботинком.
  
  
  — Ман тасаввурот надоштам... — сар кард.
  
  
  "Ки мо метавонем ба гап?"
  
  
  Ранди Ҷаҳон сарф ман ба воситаи дари бозгашт дар гузаргоҳи сарҳадии, ки аллакай торик буд,. Ман гирифта ҳамагӣ чанд дақиқаи шунидани ҳамаи Дуне медонист дар бораи взрывах. Ӯ медонист ва он чизе, ки ман медонистам. Вай ҳанӯз ҳам буд, ки дар dark.
  
  
  — Шумо медонед некоего Закира?
  
  
  Ҷаҳон гуфт. — Ин обычное ном дар Ҳиндустон. Ман чаҳор нафар хешовандон бо номи Закир. Дар як танҳо Калькутте ih бояд ҳазор... — Ӯ покачал сари. — Ин шумо ирсолкунанда... он мисли шароб. Вай фикр мекардам, ки онҳо маро подозревают, вале ҳоло ҳамаи онҳо медонанд. Вай шталь барои ту бесполезен.
  
  
  "Ва акнун онҳо медонанд, ки мо пайдо яке аз микрофонов. Шояд онҳо илова ih боз, пас нагузоред, ки онҳо ба шунидани чизе муҳим аст.
  
  
  Вай гуфт эму, дар бораи марде бо корд дар кӯчаи. Ӯ затаил нафас. — Ман бовар дорам, ки ин мард кӯшиш мекунам, ки шумо ограбить. Ин метавонад assassin. Вай спрошу.
  
  
  Вернувшись баъд аз чанд дақиқа дар bookstore, вай хорошенько осмотрелся. Ҳоло онҳо медонистанд, садои ман овоз. Пас, ман бояд ба шудан приманкой барои ih домҳои, хема мебуд, онҳо ба мо буданд. Bookstore баста шуд, дар windows буданд, металлӣ перила, ва он истода буд, дар назди тиреза, кӯшиш ба фаҳмидани он, ки метавонад ih подслушиватель. Шумо ирсолкунанда дошт, маҳдуд радиуси амали. Аз тирезаҳои он дидам, ки бо даҳҳо ҷойҳои, ки дар он метавонист нишаста, касе бо трубкой приемника. Балконы дар саросари кӯча мехоҳам, ки беҳтарин хосият. Вале кист он? русҳо? Чин роҳбарони? Худи разведывательная шабакаи индийцев?
  
  
  Ӯ то ба ҳол припомнить, ки ман ягон бор разоблачали то барвақт ба рисолати. Вай ҳис охотником, обнаружившим, ки ego илмҳоро хирс гризли, ки ӯ, ҳатто дида.
  
  
  Пеш аз он ки вай тавонад, ҷамъ мешудем, бо фикрҳои шумо, вай дид, ҳаракати берун аз. Ин буд, ки зуд, незаметное ҳаракат, тавре ки дар олами ҳайвонот, преследующего худро истихроҷи.
  
  
  Минбаъд кӯчаи ба книжному мағоза скользнула дуюм сояи. Баъд пайдо шуд тамоми орда, даҳҳо инсонӣ рақамҳо unbelievable бо камнями, палками ва самодельными копьями дар дасти.
  
  
  Аввалин санги ударился дар бораи оҳан-перила ва барқарор пеш. Зерин разбилось хурд окошко дар як рӯз. Пас аз тирезаи калон барои ки вай хранил буд разбитое сеюм камнем. Вай отпрыгнул пеш, барои пешгирӣ падающего шиша.
  
  
  — Ту ба онҳо лозим аст, — крикнул паси ман Ранди Ҷаҳон. — Онҳо медонанд, ки ту дар ин ҷо.
  
  
  Вай розӣ шуд. Онҳо кӯшиш ба итмом расонидани кор, ки машғул буд неудачной дар кӯча, танҳо дар ин вақт онҳо аз он кардаанд, зери прикрытием шӯриш.
  
  
  Вай њамдењагони аз тирезаҳо ва потащил Лилия барои худ. Ee чашмони буданд, ба таври васеъ раскрыты аз тарс. Вақте ки мо дар сомона дар гостиную, падараш запер барои мо дари.
  
  
  — Рафт, — амр ман. "ту ва ту духтари... зуд ба воситаи сиеҳ рафти."
  
  
  Ӯ меҳмонхонаи возразить. Вай бодиққат подтолкнул ego k рӯз. Ӯ нигариста, ман моргнул, сипас гуфт ва ман маро ба кладовой. Ҷаҳон кушода наружную дари ва нисфи берун омадам берун. Ego дуъояшон раздался фаро расад, ва ӯ пош бозгашт дар як ҳуҷра бо трехфутовым копьем дар сина, ва он нарм, ҷиддӣ ба чашмони буданд, аллакай қӯшчӣ озерами марг.
  
  
  Вай захлопнул дари ва дастархонро единственную лампу дар ҳуҷраи.
  
  
  Мо собит в ловушке, осаждаемые чӣ тавр спереди, то ки аз пушти. Духтар меҳмонхона чизе гуфтан, вале он ҳалли илмӣ-тадқиқотӣ вазифаҳои гул зажигательной бомбаҳои дар китобфурӯшиҳо. Мо буданд, прижаты — оташ пеш, ва анбӯҳи паси мо.
  
  
  
  Боби сеюм
  
  
  На тавонад, вай пошевелиться, ки чӣ тавр дар зери дари худ club китоб мағоза потекла ручеек фурӯзон бензин. Вай перепрыгнул ба воситаи бадани Сулҳ ва присел дар деворҳои. Вақте ки вай кушода дари бозгашт ба ваҷаб ва е атрофи он, таращить чашмони врезалась дар дарахт ва дари врезалась дюжина сангҳои. Ӯ зуд закрыл дари ва захлопнул засов. Заглянув дар равзанаи тарафи рост аз рӯз, вай дид, ки чӣ тавр ба портики выбежала гулнақшҳои, ва зуд шањ, сипас он мард ба замин афтод. Оғози дуюм ливень пуль ва сангҳои зад, дари ва дастархонро тирезаи.
  
  
  Лилия набросила қолинҳо дар горящий бензин ва потушила шӯълаи, вале ба зудӣ ба оташ дар китобфурӯшиҳо вырвался бо мебел чӯбӣ рӯз.
  
  
  Вай аллакай қариб қарор выбежать тавассути сиеҳ рафти, вақте ки дар дуюм зажигательная бомба. Бозгашт ба дари буд шататься горящим бензином. Мо буданд, заперты в ловушке.
  
  
  — Лилия, ое дигар баромадан?
  
  
  Вай плакала қариб истерически ва трясла сари. Ман рафта дар дигари ниткой хуҷраҳо. Ӯ буд, воткнуть пир папками, картонными коробками, ящиками. Вай потянул ih поен. Бояд роҳи ба отступлению. Лилия присела наздик бо падар ва гирифта шудааст ego ба дасти. Вай запрыгнул дар қуттиҳои е назар ба боло. Ба назар мерасад, ки дар он ҷо буд баъзе выступ.
  
  
  Перелезая тавассути сложенные дигар дигар қуттиҳои он фаҳмидам, ки онҳо доранд, ки дар роҳи оҳани лестнице. Вай поднялся болохона. Дорожка тянулась дар тамоми паҳнои ҳуҷра ва дар охири буд, дари. Вай подбежал ба он, пайдо қалам ва повернул вай. Дари буд заперта. Ман асосҳои вылетела ва попала дари наздик ба замком. Дари распахнулась. Фонариком он пронзил темноту ва дид, боз як щель, вале зина, ведущей поен буд.
  
  
  — Лилия, бирав, дар ин ҷо зудтар.
  
  
  Вай удивленно подняла чашм ва взволнованно побежала ба боло нардбон. Бодиққат гузаштанд аввал хона, баъд аз оғози дуюм. Дар сеюм хона фаъол дари дар хушбӯ вечерний ҳаво. Таҳти мо ҷони худро фидо гузаргоҳи сарҳадии. Вай повис дар карнизе ва ба замин афтод. Вай поймал Лилия, вақте ки ӯ прыгала, ва повел вай ба мошин. Мо оҳиста-оҳиста дар ин ҷо меравад. Пушти моро ки мо метавонем дид полыхающее шӯълаи club китоб мағоза ва шунидан сирены вдалеке. Вақте ки мо буданд, дар масофаи бехатар аз лашкари он қатъ "пойтахт" ва запрокинул сари.
  
  
  Вай амиқан вздохнул ва погрузился дар самогипноз, ки ба ӯ фаҳмидам, ки дар ИМА. Баъд аз чанд сония вай погрузился дар сабук фаромарзӣ. Ба ман чунин менамуд, ки ман бедор аз дароз освежающего своды ва мешунавам, ки чӣ тавр Лилия ором мегӯяд наздик бо ман.
  
  
  "Мо медонист, чӣ аз он рӯй хоҳад дод", — гуфт вай, плача.
  
  
  'Кӣ?'
  
  
  "Падари ман аз вай. Вақте ки ӯ розӣ шуд, ки барои шумо кор, ӯ гуфт, ки боре мурд... насильственной марги. Ин буд, ки нархи, ки мо бояд буданд, пардохт барои ба даст дур бо нищих banner, ки ба як хона ва маориф. Акнун мо хоҳад пардохт, ки нархи.
  
  
  Вай меҳмонхонаи чизе гуфтан утешительное, вале то пайдо кардани калима.
  
  
  'Ба куҷо ту направляешься? Ое шумо як оилаи?'
  
  
  — "Ое шумо ба худ меронем маро ба андешаи ман дяде? Шояд ӯ қодир ба ғамхорӣ оборудова ман".
  
  
  Вай гуфт, ва он сохта буд, ба ман нишонӣ. То он оставалось ҳамагӣ чанд маҳаллаҳои. Вай высадил вай дар назди внушительным хона дар Олд-Корт-Хаус Стерт.
  
  
  "Бояд, ин кор допоздна", — гуфт вай. "Ӯ ҳамеша ҳамин тавр медиҳад".
  
  
  Вақте ки ӯ берун, вай даъват хей, номи ман hotel. — Агар ту бояд ерии позвони ман, Лилия.
  
  
  Вай посмотрела ба ман бо любопытными зелеными чашмони ва выдавила дар атрофи худ табассум. "Ҷаноб Мэтсон, шумо аллакай кӯмак ба ман аст, то ки то чӣ андоза имкон надоданд, ки пугало. Шумо наҷот ҳаети ман.'
  
  
  Вай повернулась ва побежала ба рӯз.
  
  
  Аз худ, ки дар меҳмонхонаи он аз рақами, дар ҳолате, ки агар назди ман омад незваный меҳмон. Ҳамаи ба назар чунин менамуд, ки дар тартиби. Вай дохил радио, бо душ ва оделся.
  
  
  То он завязывал анд, радио Kolkata гузориш дар бораи боз як сиесии взрыве. Ин дафъа бомба попала дар хона рубли ноиби консула ва роҳбарони буданд, дар ярости.
  
  
  "Рубли консули Андрей Соколов, имрӯз талаб, ки тӯйҳо ҳиндустон ҳастанд, нерӯҳои усилили ҳифзи атрофи ҳамаи хонаҳои рубли мансабдорони ва ба ҳамаи объектҳои вобаста карда шуд", — хабар дод пешбари. "Соколов низ талаб ба тамоми кормандони консульства ИМА буд выслан дар саросари шаҳр, агар не, хоҳад фавран қатъ карда шаванд ҳамла ба рубли ва кормандони российскую моликияти".
  
  
  Вай тихонько присвистнул. Ин буд, ки ягон чизи нав дар доираҳои дипломатӣ. Вай ҳаргиз шунидам, ки ба як тараф просила дигар выслать дипломатҳо сеюм давлати. Таъсири буданд ужасающими. Тааҷҷубовар нест, ки Хоук ва департаменти Давлатии има дар ташвиш буданд.
  
  
  Вале чаро шуданд совершены теракты? Вай то кунун хорька тасаввуроте надоштам, ки чаро ба русҳо хаво бомбаҳои. Ва чаро дар Калькутте?
  
  
  Шояд штопора осонтар буд. Ҳиндустон буд таҷассуми демократия дар Осиеи марказӣ. Англичане чап баъд ба худ структурированную системаи, ки машғул аст ва дар баъзе ҷойҳо кор хеле хуб аст, инчунин дар дигар буд, ба талабот ҷавобгӯ. Вале дар Калькутте онҳо потерпели ҷиддӣ хилоф.
  
  
  Шояд Чоени Мехта, метавонист дод, ки ман подсказку, ки барои ман ба ед, ки маблағи барои ин мушкил.
  
  
  Дарефти он ба суроғаи буд нетрудно, ҳарчанд дар алоқаи китоби ego буд. Сипас якчанд зангҳои телефон ба вай буд дар роҳи.
  
  
  Вай баргро боќї мегузоранд, дар яке аз қадимтарин "тузы" Чоу-ринги-асои, роскошном хона, стоявшем сӯ аз роҳ, дар як қитъаи, окруженном баланд металлическим забором, ва покрытом синей сафолї молидани шавад. Мартабаи ва ҳамзамон ба богато украшенным, вале боғро железным тоҷикистон надорад. Сикх якбора нигариста, ба ман гуфт, ки ба касе телефон, баъд дод иқдомро ва кушода калон дарвозаҳои. Вай въехал ва шунид, ки чӣ тавр паси ман хлопнули дарвозаҳои.
  
  
  Вай припарковался дар подъездной дорожке байни Rolls-Royce Силвер Cloud ва потрепанным Land Rover.
  
  
  Ман ждала зани ҷавон, ва проводила ман ба воситаи буридани ҳавлӣ, mimmo боғ бо навесом, бо тропинке mimmo назди ҳавзи шиноварӣ ва ба воситаи дари роҳ, ки дар тарафи дигар зиеди особняка.
  
  
  Дар Чоени буд, хунукӣ дар флигеле зиеди хона. Он мулоқот ба ман назди гардид.
  
  
  — Ту пайдо кардам ман, — гуфт вай ва гуфтам. — Ман хеле надеялась, ки ту сможешь ин корро.
  
  
  Вай повернулась ва омӯзиш нишон дод ба ман зебо сари, ки буд, дар он. Дасти ва китфи аз зери мулоим, нежной синей блузки буданд, намоен, вале бештари ih скрывал шарф, свисавший бо он китфи чап ва либоси зери дасти росташ. Ин буд, шелковый платок сад гул, бо замысловатым узором, бо ин ва баъзе mde фигурками, вышитыми ба таври дастӣ бо шелку. Сари развевалось рӯи фарш. "Красивы... ва зан, ва сари".
  
  
  Вай гуфтам ва посмотрела ба ман бо карими чашмони.
  
  
  — Инчунин ба шумо, ҷаноб, хуб ва гарон одеты, вале пистолет видный шумо аз зери дасти чап. Ое ҳама смартфонҳои истеҳсолкунандагони rocking пӯшидани силоҳ?
  
  
  Вай дарида берун хандидан, ба пинҳон худро бузургтар ҳайратовар буд. Бештари ботаҷриба чашми наметавонанд кашф Вильгельмину, зеро ки он утопает ман куртке. Вале ин куртку дод, ки ман Хоук, ва ӯ буд, на он қадар хуб аст, мисли ман.
  
  
  "В чужой кишвар ҳаргиз хеле медонед, ки чӣ интизор".
  
  
  Чони нест, табдил ефтааст мумкин аст барои муайян кардани. Вай окинула ҳуҷраи взмахом дасти. — Шумо чӣ фикр дар бораи ҳуҷраи ман?
  
  
  Ин буд, захватывающая ҳуҷра. Помесь бад модемов ва поп-арта бо оттенком сиеҳ юмор. Ба вай ҳам намешавад, гуфт, вай нахмурилась.
  
  
  "Нест, ки ое муомила, ту бояд хуб оборудован ба ман".
  
  
  'Чаро?'
  
  
  "Овози мисли ба таври дигар ба ҳайрат зан".
  
  
  — Чаро вай бояд ба тавлиди шумо таассуроти?
  
  
  "Ба ҳама маълум аст, ки амрико мардум кӯшиш соблазнить ҳар встречную зан".
  
  
  Вай кивнула касе, ки ба он намебинанд,, ва проводила маро ба складным стеклянным дверям, ки открывались ба гуворо балкон. Дар он ҷо росли гул, хурд кустарники ва дарахт. Ҳарчанд он ва дохил шудам дар ошенаи аввал, мо буданд, ҳоло дар ошенаи дуюм, overlooking, ки дар дареи. Зери он вай дид зард, ба забонҳои алангаи хурдсол костров.
  
  
  — Похороны, — фаҳмонд Чоени. — Ин ҷои кремации ба воридшавии Ганга, дареи Хугли.
  
  
  Ман буд, ҳайрат, иҷро ое ҳоло Чоени супоришҳои, медонад, ки ое он, ки вай дар делле, ва медонад, ки ое дар он чизе дар бораи ҳамлаи оид ба мағозаи ӯ дар шаб. Он чизе гуфт. "Оила относит бадан ба дареи барои обод", — гуфт вай. "Он гоҳ писари раздробит череп".
  
  
  — Череп разбивают? — недоверчиво гуфтам ман. — Дар трупа?
  
  
  "Барои estestvenno; то абад озод кардани як нафар пеш аз он, ки чӣ тавр бадани хоҳад сожжено".
  
  
  — А пепел?
  
  
  — Ego бросают дар дареи хонаҳои гуворо, касты, ки бо машғул кремацией барои мо. Сипас просеивания пепла ба кашфи медали тилло ҳалқаҳо ва он чунин. Ҳамин тавр онҳо таъмин худ воситаи рӯзгузаронӣ".
  
  
  Сипас вай повернулась гирифта шудааст ва як шиша хереса дар слуги, подошедшего ба мо бо подносом. Вай дод глоток ва нишон дод, ки ин превосходный херес.
  
  
  Чанде служанка вернулась ва эълон кард, ки eda пешниҳод. Вай интизор афсонавӣ ҳиндустон хӯрок, бисер биринҷ ва curry, вале, тавре гуфт: Чоени, ки мо гирифта ба худ, чӣ тавр ба аҳолии деҳот. Eda буд, қариб скудной, сарфи назар аз лотокњо бо медали тилло каймой ва столовые асбобҳо атрофи дорогого нуқра, дорои шакли намуна.
  
  
  'Кабачок,' — гуфт вай, вақте ки вай el-сабз ба тундгароӣ ва омӯзиши ислом.
  
  
  "Ва чапати", — илова кард ӯ, вақте ки аз он проткнул вилкой плоскую булочку дар шакли блина. Буд чечевичный чошнии бо биринҷ ва чанд кусков козьего гӯшт, вале гумон аст, ин буд роскошная eda, ки вай интизор дар ин хона, ки чӣ тавр.agent. gm
  
  
  Чоени фаҳмонд: "Ин осон eda аҳолии деҳот ба ман хотиррасон мекунад, ки ман ҳеҷ заработала. Бе боигарии ман падар... — Вай замолчала ва подняла чашмони. "Шумо медонед он чист?" ӯ аноби.
  
  
  Вай гуфт. Камбизоатӣ, бадбахт, марги, ки ҳар рӯз гуляли бо кучаҳои Kolkata, подчеркивали вай суханони. Вай умедвор буд, ки ин вдумчивая, зебо зан буд, ки мо аз ҷониби.
  
  
  Пас таоми мо рафт дар гостиную, ва он вобрала дар худ стереозвук. Music буд шарқӣ, дар ҳоле, ки ман фикр намекунам, ки вай ожидала, ки ман оценю диссонансы барабанов, тарелок ва звучание шарманки.
  
  
  "Ман ба ҳайрат ба ед дар бораи ту", — гуфт вай, ман истода, баръакс ман frugal скрестив дасти ба сина. "Ман любопытен марде, ки меравад, барои ҳама, барои қонеъ кардани як зан, ки ӯ ҳеҷ гоҳ дидам, марде, ки низ мепӯшад силоҳ".
  
  
  — Ту ва худи хеле шаффоф, — гуфтам ман. "Бештари занони зебо проигнорировали мебуд, чунин неуклюжую кӯшиши хаваси ih".
  
  
  Вай рассмеялась ва роҳбари mimmo маро ба встроенному baru саросари ҳуҷраи.
  
  
  — Шумо ягон бор стреляли дар касе, ҷаноб Мэтсон? — якбора аноби вай.
  
  
  Онро гирифта, ee ба дасти повернул ба худ ва потянул пеш. "Танҳо дар занони зебо, ки аз ҳад зиед мегӯянд".
  
  
  Вай тайер буд, ки вай, наклонился, ба вай бибӯсам. Вай обвила дасти ман дар гардани шумо ва прижала ман шахсе ба худ. Бӯсаи оғоз нармӣ, пас усилился, то ки мо лабони на аҳли, ва ман забони нест проник дар даҳони вай. Вай ором вздохнула, пас аз озод дасти отошла аз ман.
  
  
  — Фикр мекунам, он вақт гап, — гуфт вай. "Мо танҳо ба ин ки дар мулоқот аст ва ман намедонам, ту ва..."
  
  
  Ман лабони скользнули бо ҷазои нисбатан сабуктар иваз маконҳои дар поен вай мунтазир аст, ва он эътирози прозвучали ба нармӣ.
  
  
  Баъд аз чанд дақиқа мо буданд, ки дар он хоб, дари буд заперта, ва он танҳо, ки боз поцеловал ee. Мо лежали дар кати хоб. Чоэни тихонько засмеялась, деҳот ва сняла бо сари зебо дароз шарф. — Пойдем рафтан шиноварӣ, — пешниҳод намуд ӯ.
  
  
  'Шумо ба таври ҷиддӣ?'
  
  
  'Бале, албатта. Ошкоро ҳоло.' Вай облизала лабони кончиком забони. — Ва акнун шумо бояд гуфт, ки дар назди ту нест, ки бо худ плавок.
  
  
  "Ба ман ин лозим нест".
  
  
  Ба вай кӯмак хей расстегнуть синюю блузку ва нишон дод, ки дар он ҳеҷ лифчика. Вай бар сина, пурра ва созревшие, ва заканчивались твердыми темными pointy барфпӯше. Вай боз поцеловала ман, ва он лабони прильнули ба ман. Вай расстегнула ман ҷомаи, ва ба воситаи як лаҳза мо ҳам дасти луч буданд,.
  
  
  Вай гирифта шудааст, маро ба дасти ва ба кор бурд проходила тавассути тамоми хона ба поен ступенькам ба бассейну. Ба амиқи тарафи буданд лампаҳои. Ҷуфти шезлонгов сидела хона, дар зинаҳои паст тараф.
  
  
  Вай подбежала ба edge ва плавно нырнула дар об. Вай нырнул тавассути як лаҳза. Вай дархост ee зери об, подплыл ба он, поцеловал дар лабони ва бардавом оғӯш. Дар охир ба мо ба ошхонаи боѓ рафтем, дардод.
  
  
  Буд, ки сабабҳои чизе гӯяд. Мо подплыли ба ступенькам, ва он сарф губами он щекам ба шее, плечам ва набухшей сина. Вай ахнула, вақте ки ман даҳони сомкнулся атрофи острого соска. Вай скользнула бозгашт ба об ва притянула ман шахсе ба плоскому животу зер худ пупка.
  
  
  Як лаҳза баъд мо боз буданд, ба ступеньках, ва ee бадан погладило ман сандуқе, пас погладила ман тар ҳает ва скользнуло поен то он даме ки застонал аз масхара.
  
  
  Вай усадил ee откровенные, зачерпнул дар дасти об, вылил ба он curls ҳамвор сина ва назар афканда, то чун вай равон байни ва атрофи возвышающихся авҷи. Вай толкнула маро бозгашт ба об, сипас повернулась ва поманила ман, полуплавая, ба таври васеъ расставив пойҳои. Вай бодиққат скользнул пеш, гузаронидани дасти худ оид ба ee баланд загорелым холмикам, поглаживая плоские соски, то ки онҳо встали баланд, твердыми ва вопросительно возбужденными. Вай наклонился пеш ва скользнул ртом аз як сина ба тарафи дигар, то шунид, ки ба вай ором стон ва он потянулась ба ман.
  
  
  Вай скользнул оид ба он, ки & nb, мисли ҳайвонҳои обхокӣ, қатъии прижал ee ба худам, сипас сахт ва маҳз толкнул, вай озод дуъояшон дард ва парчами иҷозат барои иҷрои. Мо нырнули, обнявшись, зери об. Тавассути якчанд лаҳзаҳои мо баромада ба воситаи об боз. Вай подняла по ва обвила онҳо ман пушти ту. Мо он мягкими, нежными ҳаракатҳои аст, ки дар баъзе фундаментальном ритме, ки посылал ударные мавҷҳои бо мо телам.
  
  
  Вай шунид, ки чӣ тавр ба он вскрикнула, вақте ки мо аз нав оғоз тонуть. Ин дафъа мо ба ғайр аз он ҷойҳое, вале на тормозили.
  
  
  Вай эҳсос кард, ки чӣ тавр ба он протянула дасти, барои баланд бардоштани мо болохона. Вақте ки мо всплыли, он ба боло мебарояд, Чоени издал тӯлонӣ ва ором стон, чизе монанди первобытного вздоха қонеъ ва озод.
  
  
  Мо оҳиста-оҳиста поплыли пеш ба зина сохта шаванд, ҳанӯз обняв дӯсти дӯсти. Баъзе вақт мо лежали, бо нигоҳ ба ситорагон, ором шепча дӯсти дӯсти.
  
  
  Бист дақиқа баъд мо баромада ба воситаи об, чунин расслабленные ва освеженные, ки ман қариб фаромӯш барои як лаҳза, чаро он буд, ки дар Калькутте.
  
  
  Мо вытерли боз як дигар ва рафта, дар бораи бозгашт ба вай барои хонаи хоб ва гарнитураҳо на ошенаи болоии хона, аз куҷо открывался гуна ба миллиардҳо огней Kolkata.
  
  
  Вай убрала мӯи худ бо чашми ман.
  
  
  — Шумо дар муносибат бо тамоман дигар чизҳоест, аз фейерверки, ҳамин тавр не? Шумо ба фоидаи ин ҷо, дар шаҳр, субҳи имрӯз. Шумо рафта ба консулу ИМА, сипас тасмим ба даст бо ман. Чаро?'
  
  
  Вай чизе нагуфтааст.
  
  
  Бештари амрико тоҷирон, приезжающих дар Калькутту, дастрасӣ надоранд личному автомобилю амрико консула. Вай видела ин мошини сад маротиба. Шумо бояд хема чизе махсус. Ва Пэтси оид ба Calcutta News — ман ва дӯстдухтари. Вай аз ӯ даъват ба ман имрӯз никак не вақте, гуфт, ки касе спрашивал ман. Чоени тихонько рассмеялась. "Ман ба бозӣ иловагӣ шет, то он ждала ту даромад". Вай поцеловала ман дар бинї. "Ман хурсандам, ки дождалась".
  
  
  Ман ибтидоии ҳангома гон буд. Ӯ метавонист пайдо оборудова ҳамаи ин аз ҳиндустон секретной хадамот, инчунин метавонад ва худаш боварӣ ҳосил кардан дар он. Ӯ буд, яркой зан. Чизе, ки ӯ гуфт, метавонад исходить атрофи оддӣ мушоҳида.
  
  
  Он поцеловал он дразнящие лабони. "Чаро зебо занон ҳамеша мепурсанд аксари масъалаҳои мураккаб?"
  
  
  — Ман боз як барои шумо. Мехоњї мондан дар ин ҷо бо ман, то ки хоҳӣ дар Калькутте?
  
  
  Мо ҳам буданд, ҳанӯз ҳам обнажены. Вай нигариста, вай восхитительное бадан, поцеловал пурра сандуқе ва гуфт: "Вай меҳмонхонаи метавонист доред, то тамоми вақти худро бо шумо бод,, Чоени".
  
  
  — Зебо, — гуфт вай, боз прижимая ман ба лабони худ дрожащей сина.
  
  
  Вақте, ки вай омад, ба он ҷо дар 2 соат шаб, дар даромадгоҳи дар гостиницу истода мусаллаҳ шуд. Ӯ буд, пистолет дар кобуре ва винтовка дар болои китфи ӯст. Вақте, ки вай мизи mimmo он, он аст, у ифтихори.
  
  
  Дар ин субҳ вай хеста, дар нӯҳ соат аст,, зеро дар ба дари постучали. Омад курьер бо посылкой. Ин буд, настоятельная дархости занг консулгарии. Одевшись, вай дохил кунед транзисторный қабулкунанда ва поймал нить семоҳаи ҷорӣ Радио Kolkata.
  
  
  "...ва консули гуфт, ки зданию нанесен назаррас зарар. Шаби гузашта буданд, обстреляны боз ду бинои марбут ба ИМА: китобхона Иттилоотии хадамоти ИМА ва дафтари Амрико Express дар маркази Kolkata".
  
  
  Чи дар саросари, ки шаб вазъияти коњиш ефтааст. Русҳо дар Калькутте бештар буданд, танҳо маќсади. Акнун разбирались ва бо американцами. "Консули ИМА бештар на комментировал, — идома дод дуртар рафт, — ва полис рад кард гумони нисбат ба он алоќаманд ое охирин ҳаводис бо недавними взрывами молу мулки Иттиҳоди Шӯравӣ. Хориҷӣ тамоюлҳо...
  
  
  Вай выключил радио, зуд оделся ва хонда дар консулгарии. Вай хонда Слокуму, ки чӣ интизор, ва он меҳмонхона бо ман гап ошкоро ҳоло. Вай буд, ки дар ego утоқ тавассути даҳ дақиқа.
  
  
  Дар равзанаи он дида, ки чӣ тавр хурд бомба повредила кунҷи зиеди бинои. Коргарони аллакай буданд, банд устранением зарари, ва пулис рылись дар завалах.
  
  
  Тавре ба Слокама, пас ego ва боварӣ пошатнулась. Ego дасти дрожали, вақте ки аз он кӯшиш кардам, ки он нур сигарету. Курсї, дирӯз чунин аккуратный, акнун буд, завален бумагами, ва эму буд, ки ба назар пепельницу.
  
  
  'Шумо шунидаед?' — пурсид ӯ напряженно. Гулӯ тӯрӣ ego куртаҳои сафед буд расстегнут, ва ӯ брился. Ман як эҳсосоте, ки ӯ ҳоло бештар восприимчив ба чунин одамон, чӣ гуна ӯ ба он вақте ки мо пешвоз.
  
  
  — Дар бораи се взрывах?
  
  
  "Тамоми буд, ҳафт, аз ҷумла ду мо мошинҳо взорвались. Вай танҳо гуфт, ки бо телефон бо российским консулом, ки изҳор дошт, ки дар бораи худ ба маҳал. Мо запросили ки сафир дар Ню-Деҳлӣ иҷозат дархост ташрифи ҳиндустон нерӯҳои барои ҳифзи консульства ва дигар амрико иншооти".
  
  
  Слокум хеста жестом даъват маро ба ӯ пайравӣ. Мо дохил шуд ва чунин бозӣ дар "мерседес бенс", ки онро ба ман одолжил.
  
  
  "Ман бояд ба шумо нишон медиҳад, ки-ки аст, ки шумо пайдо ҷолиб", — гуфт ӯ. "Ман тасдиқ мекунам, ки медонам ҳақиқӣ ҳадафи ҳузури худ дар ин ҷо, вале ман мефаҳмам, ки бояд ба ман расонда шумо ҳадди дастгирӣ ва мусоидат дар ин деликатном саволи".
  
  
  Ӯ қатъ мошини дар полуквартале аз таркиши каменного биноҳо. Парчам сурх бо серпом ва молотом развевался болои бино. Се даҳҳо мусаллаҳ ҳиндустон сарбози истода на страже аз ду тараф биноҳо. Ҳам ворид шуданд маҳфуз аст баррикадами атрофи болиштҳои бо sandbags. Ин буд, монанд кардани манзараҳои ба военному фильму.
  
  
  "Соколов, рубли консули ин ҷо мегӯяд, ки ӯ тайер аст, фавран амал, агар ego биноҳои хоҳад lipo нав бомбардировкам. Ин буд, дирӯз. Акнун ӯ сокрушается, ки надоштам, ягон муносибат ба нападениям дар мо".
  
  
  — Пас, эскалация оғоз, — гуфтам ман.
  
  
  "Тамоми ин вазъият ба инкишоф мисли снежный ком, он дида, он дар Алҷазоир. Тӯб сар release медорад якпаҳлӯ, ва ногаҳон ӯ парвоз то зуд ва мегардад, чунин бузург, ки ҳеҷ кас наметавонад қатъ ego. Аз ҳад зиед гуногун тарафҳо воюют дӯсти дигар. Агар бо ин на покончить, мо окажемся дар пороховой бочке. Ва агар ин бочка взорвется, индийское ҳукумати метавонад свергнуто. Kolkata метавонад, хеле ба зудӣ табдил ебад шаҳр, ки ҳазорон бунтовщиков хоҳад кор бо бомбами, е горящими факелами ва драться дигар бо дигар барои дидани, ки аввалин подожжет фитиль. Ва он гоҳ мо окажемся откровенные тақрибан дар маркази.
  
  
  Вай боз дар назар баррикаду атрофи болиштҳои бо sandbags ва фаҳмидам, ки ӯ ҳуқуқ. Меҳмонхонаи мебуд, вай бошад макон ба макони дигар.
  
  
  — Шумо ба нақша расставить часовых атрофи консульства аст, ҳамин тавр не?
  
  
  Слокум гуфт. — Мо наняли панҷоҳ нафар бо аслиҳа ба он. Мо истифода ih, то получим ҳиндустон шуд".
  
  
  'Хуб. Ки дар он ба пайдо осколки ва моњидорї ҷамъоварӣ политсия баъд аз бомбгузориҳо дар сафоратхонаҳои има?
  
  
  — Онҳо дар Амартии Раджа оид ба политсия. Ӯ ҳамчунин узви Сурх калькуттского кумита ва мушовири командующего генерала, ки ҳоло командует Ғарбӣ Бенгалией дар шароити донишкада низомномаи. Ӯ як нафар аст. Слокум записал суроғаи дод ego ман.
  
  
  — А ки дар бораи он чи, ки дар бораи он ӯ дархост мешавад?
  
  
  "Ман фармуд ih гузошта, дар стойке", — гуфт ӯ. Ӯ оҳиста-оҳиста проехал mimmo рубли консульства ва направился бозгашт ба дафтари кории худ. Ӯ қатъ дар тротуаре, ва ӯ проскользнул барои руль, вақте ки аз он берун омадам,.
  
  
  Вай перезвонил эму ва гуфтаанд, мунтазир бошед, то ба вай напишу телеграмму бо наивысшим афзалияти ва гуфтаанд, ки ирсоли он барои ман дар Вашингтон.
  
  
  Вай боз овард муҳаррики, вале ӯ то дасти ман ба китфи ва назар thoughtfully.
  
  
  — Бояд тантанавӣ, ки метавонад ба шумо дар хаваси... махсус маҷлиси Сурх Калькуттского Кумита. Мо бо Соколовым даъват. Дар кумита дохил мешаванд даҳ, понздаҳ корӣ, фарҳангӣ ва низомӣ арбобони. Ин кӯшиши ҳалли мушкилоти, ки разрывают ин шаҳр дар қисми".
  
  
  "Чунин ба назар мерасад, дар ҷаласаи палатаи Савдои", — возразил ман. "Гумон аст, ки ин ба ман ихтисос".
  
  
  — Ин организовал полковник Чан Ву. Шавқовар бача. Ое ӯ калон манфиатҳои дар судоходстве ва меноманд, инчунин дар беш аз панҷоҳ дигар корхонаҳо. Аз Он ки дар назди Чан Кайши, вақте сола генералиссимус ҷанг бармехостанд бо коммунистами дар материковом Чин. Ӯ рафт ба Ҳиндустон, пас аз он, ки Чан потерпел кил. Ҳоло ӯ дар давоми мебошанд, хеле бой, аккуратный человечек, ки ба ӯ доранд, ки ба даст, вақте ки Kolkata загорится. Ӯ ба ман гуфт, ки як барои мо ва русҳо bridge ҷаҳон".
  
  
  — Ва чӣ тавр ман дахолат кунанд?
  
  
  Ӯ нахмурился, обдумывая худро ревматизма.
  
  
  — Шумо бояд ба як соҳибкор, коршиноси оид ба боеприпасам. Ба маънои бартарии твоими талантами ҳоло, вақте ки ту дар шаҳри. Ин далел овардан, ки у ба вай политсия, вақте ки гуфт ба онҳо, ки шумо мехоҳед, ки ба омӯхтани осколки бомбаҳои. Дар байни чизҳои дигар... — Ӯ замялся, ва ман дидам, ки ӯ дар ҷустуҷӯи дуруст ревматизма. "Хуб, ман дар назар дорам, ки ҳангоми мазкур дар дигар ҳолатҳо низ дар мулоқот бо коммунистами унсури хавфи. Дар охир... ум бомбу дар консулгарии ки... Хуб, ӯ метавонист ба ягон кас кушт... ман, масалан. Ва шумо, ба... чӣ тавр мебуд, ин мегӯянд... таҷрибаи чунин чиз.
  
  
  Вай ҷони улыбнулся. Ӯ буд, напуган, ва ногаҳон он шталь арзишманд дигар.
  
  
  — Албатта, — гуфтам ман. 'Ба вай омада,.'
  
  
  "Хонаи Сулҳ", — гуфт ӯ. "Чин дар тарабхонаи Боғи-стерт".
  
  
  Ӯ вздохнул бо ѓазаб, ва даъват вақт. Ӯ свистнул, passing тавассути дарвозаи ва ман захотелось наорать ба он, ки ӯ гуфт: ростӣ. Он чизе, ки ман буд, дар наздикии он нест, маънои онро надорад, ки барои ӯ ягон ҳифзи.
  
  
  Ҳеҷ кас буд, ки дар амният дар Калькутте, то ки дар ҳар як уголке шаҳри взрывались бомбаҳои.
  
  
  
  Боби 4
  
  
  
  
  Вай ҳис асосие шиддати барқ ба шиддати дар шаҳри вақте ки ронандагӣ буд, ба нишонии зерин, ки дар кӯчаи Олд-Корт-Хаус. Мардум пур кардаанд кӯча. Танҳо баланди двухэтажные автобусҳо казались кофӣ пурқудрат ҳаст, ки бороздить людские даре, аз ин рӯ, он биронам, самимона барои як саросари автобус ба ӯ расчищал роҳи назди худ. Чанд маҳаллаҳои кӯдакон дар тротуаре узнавали дар ман американца ва onço наздик машиной, насмехаясь ва гузаштани айбдоркунињои еддошт дар индуистском диалекте, ки ман мефаҳмидам. Калонсолон бо любопытством дар назар ман ва шарҳҳо кислым шахси свидетельствующим дар бораи парвариши нафрат ба иностранцам, учинившим қадар зӯроварӣ дар ih шаҳри. Вақте ки вай добрался то полицейского раесат, вай, буд, ҳайрон мешавад, дар ҳоле, ки ин буд, ки бинои мазкур, ки он высадил Лилия Оромии шаби гузашта. Ин буд, аен аст,, вале ман дар ҳоле ва дар сари ҳеҷ бадие, ки падараш метавонад родственником полицейского. Чунин, ки ба агенти андоз, ба монанди Ранди Ҷаҳон, лозим буданд, тамос дар доираҳои расмӣ, ки ба муфид бошад ва ОҲ.
  
  
  Спереди бинои буд, ба таври қатъӣ расмӣ, бо анъанавӣ колоннами ва широкими изношенными лестницами, ки нищие интизор раздаточного маводи. Дар қисми пушти қарор гирифт биноҳои истиқоматӣ доданд. Вақте ки вай панцирь оид ба васеъи каменному тротуару, ба ман вазъи муроҷиат ду нафар кормандони хадамоти амнияти. Ман биноро пурсид, ки онро мехоҳам. Вақте ба вай гуфтам, ки мехоҳам ба сӯҳбат мистером Раджем, ман впустили ба воситаи флешдор дари. Вай дучор секретаршей ва тавассути як лаҳза очутился дар як утоқ бо стальным суфра, шкафами барои ҳуҷҷатҳо ва луч лампочкой, свисающей бо потолка дар маркази хуҷраҳо.
  
  
  Амартия Радж буд внушительным мард, зиеда аз панҷ пойҳои баланди афзоиши, васеъи ва бардавом сложенным буд, ки ғайриоддӣ аст, ки барои индийца. Ӯ буд, ки либоси дар shoreham даъвои, вале дар ҳар ду запястьях ӯ буданд, медные дастбандҳое шириной дар ду инч. — Аммо, ҷаноб Мэтсон, — ба сухан оғоз кард. "Шумо консулгарии звонило... гуфтанд, ки шумо наздик меҳмонхонаи".
  
  
  Ӯ баргузор дасти ва жестом қайд кард, ки маро дар кафедра баръакс худ кресла.
  
  
  "Ман дар ин ҷо барои харидани фейерверки ва порох, — оғоз ман, — вале ҷаноб Слокум аз ман хост, ки понаблюдать барои ин терактами, зеро взрывчатка — ман ихтисос".
  
  
  Дар thinnest табассум расползлась оид ба шахси полицейского-индийца, ва ӯ фаҳмидам, ки ӯ моро дар як сония на доверил андешаи ман рассказу дар бораи ман прикрытии, вале, аз афташ, на буд нападать ба ман дар ин хусус.
  
  
  "Равшан аст, ки амрикоиҳо мехоҳанд, ҷалб ба ин кори худ аз мардум. Мо окажем шумо тамоми имконпазири кӯмаки".
  
  
  "Нуро-ҳар сол осколки бомбаҳои?"
  
  
  "Албатта", — гуфт ӯ, повернувшись ба хамелеон ман, ки распаковал ржавую бонк. "Ин аст, ки тамоми бомба, ки машғул нест, дар ҳоле ки нах сгорел фитиль". Ин буд, ки қариб ҳамон чизе, ки бомба, ки ба ман нишон дод Хоук, ба истиснои он, ки ҳар ду ҷониб дар бонк буданд, пробиты кашшофӣ, united дурудароз як пораи ресмоне аст.
  
  
  "Фаромӯш накунед, дар бораи отпечатках ангуштони, ҷаноб Мэтсон, — гуфт ӯ. "Мо чанд нусха, вале бо ҳашт миллион нафар дар Калькутте мо хеле кам шиноса, дар мо парвандаҳое".
  
  
  — Барои чӣ ин ресмон?
  
  
  — Мо инро намедонем. Мумкин аст, ба зимма ин чиз. Дар Ҳиндустон дӯстдоштаи мо аз мувозинат чи. Занон доранд дар головах кувшины, сабади, ҳатто сангҳо. Писарон ва духтарон привязывают веревку ба як мешавад, ба зимма ih, масалан, ба китоби е бутылке. Он гоҳ онҳо метавонанд раскачивать ин штуку дар веревке, останавливать он, ки ба бозӣ бо вай дар давоми роҳ". Радж боло бомбу барои веревку ва ба ман нишон дод, ки чӣ тавр он мумкин аст раскачивать. "Вале ман дар ҳақиқат тасаввур карда наметавонам, ба касе размахивал ин штукой, чӣ тавр ба игрушкой".
  
  
  — Ягон-ягон нишонаҳои?
  
  
  Радж чӣ ваҳй ба окну. "Мо на он қадар самаранок, чӣ тавр шумо политсия дар Иелоти Муттаҳидаи амрико. Ва мо ҳашт миллион гумонбар. Мегӯянд, дар Калькутте pippa мумкин аст, ки киро дар даҳ рупи ва банду сабаби панҷоҳ рупи.
  
  
  — Шумо пайдо чизе ба ин субҳ, пас аз ҳамла ба консулгарии?
  
  
  Ӯ устало покачал ва сари ман маро ба коридору дар полицейскую лабораторию. Дар давоми як соат ӯ бо ифтихор демонстрировал ман расмиети, ки онҳо пайрави ҳангоми тщательном омӯзиши ҳар як ҳамла.
  
  
  Аммо вақте ки экскурсия ба поен расид, он чизе медонист ва бештар аз пеш. Бомбаҳои ҳамаи шуданд примитивные, самодельные. На бештар аз бонкҳо, наполненные калий селитрой.
  
  
  Радж беспомощно пожал плечами. — Чанд кусков ресмоне, ман кӯшиш бонк... он ҳамаи он чӣ ки аз чап ба мо террористы. Ин хеле рӯҳафтода. Ба назар мерасад, ки онҳо popping то дар саросари ниоткуда... ноаен, неслышимые — то он гоҳ ки рӯй таркиш". Ӯ ваъда дод, ки ба нигоҳ доштани ман дар донед, вале чарогоҳҳоро ман дар атрофи бинои то искусно, ки ман покачал сари. Вай ҷои нест зад.
  
  
  Сипас вай дид Лилия. Ӯ буд, ки дар ҳавлии як атрофи хонаҳои барои корманди пулис замин.
  
  
  Вай, гуфтугӯ, намехоҳам, ки ӯ маро увидела, вале он позвала ман ва побежала ба ман. Пеш аз он подошла ба ман, вай дид саг, ки вай вела, прекрасную немецкую овчарку, хеле қавӣ зверя.
  
  
  — Ин барои шумо, ҷаноб Мэтсон, — гуфт вай, остановившись бо саги пет ба. Вай посмотрела ба ман зелеными чашмони ӯ, ки ҳанӯз отражался зарбаи нақл аз вафоти он падар. Вай казалась чунин подавленной, ки ман фавран ба вай фаҳмидам: "Ин Prince", — гуфт вай. "Падари ман тренировал ego... ӯ дар меҳмонхона, ки ба он буд, ки туро".
  
  
  Зверь оромона нишаста наздик ба он, ва он хотир, ки ба ман гуфт Хоук. Ранди Ҷаҳон омода саг вынюхивать взрывчатку.
  
  
  "Ӯ буд, ки мо дар конуре", — гуфт вай. — Вай нав набуданд ego субҳи имрӯз. Ин зебо пет. Он метавонад ...'
  
  
  Вай заложил дасти ин ҷо ба китфи, ва он замолчала дар полуслове. — Хуб, — гуфтам ман. — Ман ӯро мегирам.
  
  
  Вай боз казалась удивленной, вале он дар назар проследил барои ман, вақте ки вай, дидам дар тирезаи дафтари Амартии Раджа.
  
  
  — Ҳа, амак Радж. Ӯ буд, хеле добр бо ман. Аммо имрӯз онро тарк беҳтарин кор дорам, дар Мадрас. Дар он ҷо зиндагӣ мекунанд, ман замужняя хоҳар, ки бо он вай хоҳад зиндагӣ. Вай бошад, бо тартиби.'
  
  
  Вай дар дохили застонал. Агар ман ягон бор буд, прикрытие барои ин кор, он мебуд, ego аллакай аз даст дод.
  
  
  — Ту медонӣ амакам аз вчерашнего рӯз? Ӯ медонад, ки кӣ вай? Вай прошептала "не" гуфт, ки гӯяд эму, ки ман дигар, ки ман омадаам, то арзи худро ба корҳои вобаста ба фавти он падар. Сипас ӯ гирифта шудааст саг дар поводок ва передала ман.
  
  
  — Инро гир ego бо худ, — гуфт вай. — То меҳмонхонаи падари ман. Вай побежала бозгашт ба хона, тарк маро як ба подъездной дорожке, ведущей ба берун. Вай дид, ки Амартия Радж ҳанӯз назорат ба ман, балки ба дод гуна, ки мушоҳида мекунам он.
  
  
  Он чӣ ваҳй зуд ба мошин ва кӯшиш мекунам, ки нишаста дар нах, пеш аз худощавые мальчишки, собравшиеся атрофи мошинҳо, боз фаҳмидем, ки дар ман американца. Вай шояд ин корро, агар саг тарафи. Вақте ки вай кушода дари бозгашт "Мерседеса", ӯ отпрыгнул пеш ва выдернул камар гирди ман дасти. Ӯ ба дилам ва залаял, зоҳиран, сбитый бо ҳеҷ нафъ. На испугавшись, ягон мальчишки вазъи муроҷиат, кричали ба ман ва лақабгузорӣ пет палками. Саг оскалила дандон, вале никак не отреагировала дар попадающие дар нах сангҳои.
  
  
  Вай фармон хей нишаста дар мошини, вале он проигнорировала ман. Вай опустила сари ва принюхалась, сипас ҷаҳиши ба гурӯҳи савдогарони мальчишек, окруживших ман.
  
  
  Ногаҳон ӯ бросилась дар дафтар хурд писарак ва зад хрупкое бадан дар сатҳи плеч. Писар вскрикнул ва боло дасти ба отодвинуть оскаленные дандон. Хуни хлынула атрофи захм пеш аз он ки вай тавонад, прыгнуть ба зверю ва фишурдани ангуштони худ ego ошейник.
  
  
  Ҳамлаи поен расид, чунон ки ба зудӣ, ба монанди оғоз. Раненый бой вскочил ба пойҳои ӯ ва убежал. Боқимонда низ аҳли, ва ӯ монд бо Принцем аз мошинҳо дар танҳоӣ. Ӯ вилял хвостом ва улыбался ман, гӯе мунтазир аст таъриф. Вай погладил ego оид ба морде, ва он гоҳ толкнул дар заднее курсии "Мерседеса". — Бастард, — гуфтам ман, садясь барои руль. Мисли ҳар чизи дигаре, ки дар ин делле, ӯ бефоида будаам.
  
  
  Зеро ки ман карда наметавонистанд чӣ тавр ба хориҷ аз он дарҳол, вай нигоҳ ego бо худ, то он гоҳ рафта, дар меҳмонхона. Дар он ҷо ман ба кироя индийца ба он присматривал барои он. Ман оставалось боз якчанд хизматрасонии дақиқа, аз ин рӯ, вай хонда Чоени. Вай меҳмонхонаи мегӯянд, чизе дар бораи вчерашнем шабнишинии, вале ҷавоб гирифта, аз ин рӯ, вай удовлетворился он, ки ҳе извлекли гул дардовар мечашонем доранд выглядящий швейцар аз он пахло ганджей, маводи мухаддир, облегчающим ранҷу азоб бисер ҳиндустон тарғиб...
  
  
  Дар давоми зерин ним соат он обзвонил ҳамаи кимиевӣ корхонаҳои истеҳсолӣ, то ки қодир ба даст, ва ба онҳо хабар дод, ки манфиатдор дар харидории панҷ тонна нитрати калий барои истифодаи худ фейерверках. Вай пайдо кардаанд, танҳо ду ширкат, ки гуфтанд, ки онҳо доранд, содиротии иҷозатнома ва онҳо метавонанд ба ман кӯмак. Вай записал суроға барои имконпазирии санҷиши минбаъдаи. Ман метавонистам, ки имконияти ба дарсњо мо малейшего имконият. Дар нимаи одиннадцатого вай баргашта бузург "Пойтахт" ва биронам, дар Хона дар Ҷаҳон аст. Ман дидам, бисер чин дар Калькутте, балки дар назди тарабхонаи, назар мерасад, парванда аз љониби хуб аст. Слокум интизори он буд, ки ман дар як рӯз. Вай вориди панҷ mins пеш.
  
  
  "Мо русҳо дӯстони ҳанӯз дар таҳрири", — гуфт ӯ, вақте ки мо гузаштанд mimmo нишаст ишора намуд, ки дар флешдор дар як ҳуҷра бо ҷойҳои ба бист нафар. "Полковник Ву хоҳад омад ин тараф, ҳам ба ояндаи раиси. Ӯ мегӯяд, ки хеле доверяет худ миротворческой рисолати".
  
  
  Мо шунидем русҳо ҳанӯз пеш аз он, ки онҳо дар сомона. Дил, амиқ ханда эхом разнесся оид лоғар стенам, сопровождаемый раскатистым овоз мебошад.
  
  
  — Он Александр Соколов, сардори ки бо русҳо дар ин ҷо, — гуфт Слокум. "Ego асосии кор — ҷосусӣ". Сипас дари фаъол мешавад.
  
  
  Соколов кам буд ва коренастым. Ӯ буд, ки либоси дар пурдарахт двубортный даъвои ва платком вытер арақи бо лысины. Дар як сония вай дид проблеск узнавания дар ego назари; он гоҳ ӯ нигариста, ман пас, чунон ки гӯӣ ҳаргиз маро намебинанд. Вале ӯ ба ман фаҳмидам. Он встречался бо Соколовым, е Вольгинтом, е полковники Зеро, чӣ тавр ба ҳадди ақал ду маротиба, ва ҳар ду маротиба мо шпионская бозӣ заканчивалась draw. Вале ҳарду маротиба ба он выполнил рисолати худро, ва он берун омада, бо кофӣ честью наҷот сари худро ва дар Москва.
  
  
  Слокум дод пешниҳодҳои худ ҳамвор дипломатӣ ба таври масъул. Ego табассум Соколову казалась самимона, ҳарчанд ӯ медонист, ки ӯ ненавидит ин инсон аст, ки ӯ отстаивает. Вошло одамон бештар, аз ҷумла ҷ-би Радж оид ба политсия, ки дар он ҳамаи ҳозирон ба назар мерасид, ки уважали.
  
  
  Буд пешнињоднамудаи одамон бештар ва сипас бозгашт полковник Ву. Ӯ буд, ягона китайцем баланд мо. Ин буд, невысокий мард дар очках, ки нервно ощупывал худро козлиную бородку, ки шелл ба саридораи мизи ва жестом приглашал ҳамаи нишаст. Вай гуфт, дар индусском забони, ва, бо назардошти он, ки ӯ прожил дар Ҳиндустон бист сол, ego индусский буд, бад.
  
  
  "Худованд, ҳоло хеле бад вақт. Бад барои бизнес, агар бомба взорвется. Бад барои русӣ, бад барои американца, бад барои ҳама".
  
  
  Полковник сухан дар бораи худ бад индусском боз панҷ mins, рассказывая дар бораи калон успехах ба дастомада кумита дар ослаблении шиддати ва ба роҳ андохтани бештар гуфтушунид робита бо военными ва гражданскими администраторами. Баъд аз он вақт исрор дар он аст, ки тамоми ih кор хоҳад напрасной, агар ин конфронтация байни Иелоти Муттаҳида ва Советским иттиҳоди аврупо идома дорад.
  
  
  Ӯ дод аломати официанту-индийцу, ки баргузор эму як анбора [ои гиматнок.
  
  
  Ӯ гордо саҷда берун ва улыбнулся, чӣ тавр ба самодовольный нафар, стремящийся ба муваффақият он ҷо, ки дигар потерпели хилоф.
  
  
  "Ман ба пайдо хуб қарор", — гуфт ӯ. — Ин дар рӯи коғаз. Лутфан бо диққат хонед изҳороти".
  
  
  Ӯ мепоиданд, ки барои ҳамаи мо, вақте ки мо склоняли сари хондани ариза, ки ӯ ба мо супорид. Дар як лаҳза он понадеялся, ки ӯ ефт, ки ҳалли. Агар little man чин қодир ба миенарав шудан байни ҷумлаи державами, вай метавонист ба канорагирӣ худ паршивого супоришҳои.
  
  
  Он гоҳ, бе ҳеҷ огоҳӣ, Соколов вскочил ба пойҳои ӯ ва зарычал. Ман на ҳама дарк кард, вале гуфт ӯ, асосан ба забонҳои русӣ, балки моҳияти онро дарк кард. Ӯ буд, в ярости.
  
  
  "Русҳо на подбрасывали бомбаҳои, — кричал ӯ. Ин буд, анҷом американцами, ба як масъала. Ва ҳоло онҳо кӯшиш ба кунондани ego иқрор аст, ки онҳо мекардаанд.
  
  
  Вай нигариста, предложенное Ву созишнома ва дарҳол фаҳмидам, ки дошт, дар хотир Соколов. Ин буд, ки оддӣ барнома, ки дар он њар як тараф соглашалась худдорӣ аз оянда нападений дигар суверенные кишвар е ih моликияти дар шаҳри Kolkata дар давоми ҳадди ақал шавад.
  
  
  Ревматизма амрико консула буд, бештар суст ва чанд бештар сазовори вале вай метавонист дидан покрасневшую гардан Слокама бар воротником.
  
  
  — Хандаовар аст, — гуфт ӯ. "Ин таҳқири ман аз кишвар". Онро гирифта, дар қиматнок ва севумӣ ih пополам. "Иелоти муттаҳидаи амрико возражают бар зидди ин наглого пиндоштҳо, ки мо ягон спецоперации, соглашались е поддерживали ҳар гуна ҳамла ба кадом ягон моликияти Иттиҳоди Шӯравӣ дар шаҳри Kolkata".
  
  
  Толори в смятении. Русҳо анҷуман громко протестовали, ва Радж, ки дамида чунин ором аст, дар худ кабинет, вскочил ба пойҳои ӯ ва высказался дастгирии нақшаи.
  
  
  "Он чизе, ки мо метавонем барои боздоштани бешеную таҳдид шаҳри мо", — крикнул ӯ.
  
  
  Ва ягона англичанин дар ин замина, пухлый банкир бо опухшими чашмони, наклонился дур пеш бар суфра, ки дар атрофи ҳилоли дарахт ва пробормотал: "Агар шумо подбрасывали бомбаҳои, чаро не ое шумо нигоҳ ба ин чертов нақшаи?"
  
  
  Слокум берун омада, ба воситаи худ.
  
  
  — Зеро дар ин изҳорот гуфта шудааст, ки мо перестанем хаво бомбаҳои, санади like азиз . Он қариб ки ба эътирофи гуноҳ. Слокум выплюнул ин суханон. "Тамоми ин фикри хандовар. Чаро ин кумита нест выясняет, ки афканда, ин бомбаҳои? Ин маънои онро надорад, ки агар ин кор.
  
  
  Раздался бо даҳҳо овозҳо. Соколов хеста, чӣ ваҳй ба Слокуму. Онҳо гуфтанд, дар ҳоле, сипас Соколов оғоз фаред. Баъд аз чанд лаҳзаҳои Слокум низ чењрааш. Забон буд, дар аввал ба русӣ ва баъд англисӣ, сипас индуистским ва, ниҳоят, бо омехтаи ҳамаи се дар шадидан обличительной нутќ, ки бо мо ба чӣ на шарике.
  
  
  Полковник Ву нишаста дар худ кресле, берун аз дастрасии гневного словоблудия, ва ego хурд круглое шахсе выражало ногаҳонӣ ва изумление. Дар охир ӯ бархоста, ба саҷда берун ва аз берун ба воситаи хуҷраҳо. Дар ego нигоҳ поло буд, зарбаи нақл ва недоверие.
  
  
  Соколов ҳукми китайца, ва он гоҳ стукнул худ бузург шудан ба мизи меорад интихобшуда, то дар ҳуҷраи на воцарилась тишина.
  
  
  Худованд Советский Иттифоқи подпишет ин нелепую эъломияи. Ин шахс барои мо. Мавқеи мо чунин аст ва хоҳад буд, иборат аст, ки Иелоти Муттаҳидаи амрико Америк бояд мо 20 миллион доллар барои гум кардани молу мулк ва жизней. Пас аз ин маблағ хоҳад выплачена, мо хурсанд хоҳем нишаст ва ба муҳокимаи дигар нороҳатӣ аз миен наравад, ҷанбаҳои ин вазъият. Омода аст, ки ое Иелоти Муттаҳидаи амрико ҷуброн зарар, товони ih бомбами?
  
  
  Вай эҳсос кард, ки чӣ тавр Слокум напрягся дар худ кресле наздик бо ман; баъд аз он бархоста ва дар назар Соколова.
  
  
  "Дирӯз дар консулгарии ИМА дар бомба. Ин низ метавонад арзиш касе фаро расад он ҳает аст,, ва мо талаб расмӣ извинений аз Иттиҳоди Шӯравӣ".
  
  
  Соколов подавился як шиша об, ки р. Пеш аз омада, дар худ Слокум хлопнул ман бо плечу, ва мо баромада. Слокум подождал, то ки мо выйдем ба шуд, ки пеш аз оғоз ба фаред. Аҷиб аст,, вале ego ғазаб буд, равона шудааст полковника Ву.
  
  
  "Санади like азиз ! Ву — назойливый глупец. Чӣ тавр ӯ метавонист фикр мекунанд, ки чизе аст, то безумное метавонад муваффақ бошад? Чаро ӯ ба чап дипломатию дипломатам? Вазъият ҳоло бештар ҷиддӣ, аз пеш. Дар ҳоле, ҳадди ақал, мо танҳо кричали дигар ба як дӯсти дар телефон. '
  
  
  Вай нигоње ва фаҳмидам, ки чӣ тавр ин масъала зиед дар андозаи. Дипломаты акнун шахсан накричали дигар аст, дар дигар. Хеле қисми дар таърихи ин маънои оғози ҷанг.
  
  
  Вай кӯшиш ором ego, вале ӯ гӯш. Он чизе прорычал ман ва зашагал дур. Оставшись яке дар кӯчаи ба он боз ва боз крутил байни ангуштони худ сигарету бо золотым мундштуком. Вай кӯшиш кардам, фикр мекунам, отбрасывая хурди далелҳо, ки дар ихтиери ман. Ман на он кадар медонистам, аз куҷо оғоз ва ба ман мучило шубҳа, ки вақт меравад тезтар аз ҳар каси фикр.
  
  
  Дар ноумедӣ, ба он баргашта, дар меҳмонхона. Вай припарковал мошини бозгашт ва аллакай дар бораи рафтан ба вестибюль, вақте, ки дид ба Подшоҳзода, ки дар тарафи дигар дар ин ҷо ва играющего. Индус, ки вай кироя присматривать барои зверем, вақт дар гармӣ солнышке, балки чаҳор нафар мальчишек лақабгузорӣ ва бозӣ бо саг, ки агар вай буд ih дӯстдошта мухлиси. Ман якум реакцией буд, ҳушдор писарон. Дар ин ҷо вай дарк намуд, ки қавӣ пес виляет хвостом ва резвится, чӣ тавр ба щенок.
  
  
  Душвор буд, ки бовар, ки ҳамон ҳайвон ҳамагӣ чанд соат пеш пыталось шикофт барои ба дасти дигар сурат мегирад.
  
  
  Полусформировавшаяся фикр мелькнула ман дар сар, ва он оглянулся ба пет. Ӯ низ развлекался бо кӯдакон, ки бинед ман.
  
  
  Вай эҳсос худ каме девона, ки царакат берун Вильгельмину оид ба кобуры ва извлек дар атрофи, чун васлкунӣ 9-мм патрон. Вай назар афканда, то дар замин, то дид трещину дар бетоне, кофӣ васеъ, ба хобгоҳро дар пулю. Вай дергал латунную гильзу, то он даме ки освободилась аз пули.
  
  
  Порох афтод, ки дар мушаххас, ва аз он доранд, ки дар канори Принса.
  
  
  Бузургтарин саг перестала бозӣ, понюхала як маротиба ва оскалилась, пас подлетела ба ман ва азим прыжками пронеслась тавассути парковку, тарк кӯдакон дар ҳайрат аст,. Ӯ напал ба ман дар охир прыжке.
  
  
  Вай метавонист поклясться, ки ego даҳони буд шириной дар се дюйм. Ego дандон блестели дар офтоб, ва ӯ нырнул ба ближайшей рӯз. Вай шуд танҳо пеш аз ӯ. Вай шунид, ки чӣ тавр ego ва вазнин бадан врезалось дар паси дари ман. Ego рык буд ва дарки угрожающим. Вай хурсанд буд, ки мо, вале собит шавад, ки ду ваҷаб дарахт.
  
  
  Аммо он чизе ки маълум аст. Prince напал ба ман айнан ҳамон тавре ки ӯ напал ба писар дар кӯчаи назди хона Раджи. Ҳар чизе ки ман метавонад корро, ин поладить саг, вале ман буд, боварӣ дорам, ки мо бо мальчиком як чизи умумӣ... чизе, ки приводило дар шахзода хуб обученное пет - бӯи взрывчатки.
  
  
  Гарчанде ба назар чунин менамуд, бессмысленным, вале он согласовывалось бо якчанд дигар фактами, ки ман буд,, ва аввали формироваться закономерность. Вай ба хотир писарак, ки врезался ман дар як сония пеш аз он, ки таркиш чизро несту нобуд кард бинои дар аввал ман як рӯз дар шаҳри. Ва он хотир веревку, ки дар он касе фарсудаи бомбу, ки Радж ба ман нишон дод, ки дар худ кабинет.
  
  
  Ӯ гумонбар, ки касе диверсификатсияи ин штуку, чӣ тавр ба игрушку. Метавонад ва кӯдак.
  
  
  Ин буд, узкая таиироти назаррасро, вале ман буд, рафта бо он. Бинобар ин бор Prince каҷравии, он направился ба мошини худ сафар кард ва бозгашт ба идораи полис, ки ба манзили Раджа. Як соат вай, просидел дар "мерседесе", умедвор аст, ки писарак дид, ки дар он қаблан дар рӯз то бераҳмона напал Prince. Ман раздражало сарф қадар вақти, аммо ман медонистам дигар муассисаҳои пайдо зацепку, ки дар он ба вай чунон ноумед лозим. Дар кӯчаи буд, бисер кӯдакон менамуд садҳо.
  
  
  Вай на танҳо дод, то вақте ки писарак дид. Ӯ буд, монанд ба аксари дигар — бетартибона ва аз ҳад зиед калон барои ӯ шортах, — ва ба вай мебуд, фаҳмидам, ки он, агар дид грязную шудани либос дар атрофи ego захм.
  
  
  Вай медонист, ин кӯдакон. Ӯ буд, ки яке оид ба чаулей ятим, онҳо метавон дид, ки дар ҳар шаҳр Хориҷи Шарқ, ih костлявые дасти пайваста протягиваются, ба нигоҳ пурсидани барои милостыню. Pathetic, голодный назар дар ih назари — ih визитная корти, вале онҳо хватают худро милостыню як дасти ва воруют ҳамени худ дигар. Зинда монданашон - ih, ки ба веб-мораль.
  
  
  Вақте ки вай окликнул ӯ вздрогнул. Сипас, ӯ давида ва саривақт намояд, ки дар байни мардум. Вай маҷбур ego бовар аст, ки ӯ убежал аз ман, пеш аз он оғоз паи он. Ӯ буд, зуд барои чунин худого ва болезненного дар намуди кӯдак ва ман маро аз кӯчаи ба кварталу каменных ва лавҳаҳои гил лачуг, окруженных заваленным мусором шабакаи якуми. Вай набояд онро аз даст, то ки он ғоиб шуд, ки дар медной лавке дар якчанд маҳаллаҳои аз полицейского қитъаи, ки ӯро бори аввал дидам он.
  
  
  Ӯ отсутствовал ҳамагӣ як лаҳза. Вернувшись, ӯ дарида берун хандидан ва сжал дар дасти чанд пулҳои коғазӣ дар рупиях. Ӯ давида ва ба ман гузорем, фуҷур он, умедвор аст, ки ба ин лаҳзаи он найду беҳтарин баъд.
  
  
  Вақте ки ӯ скрылся дар хотир доред, он, ки бар берун рафт ва дар лавку. Каменный хона буд сола, эҳтимол, сохта, дар онҳо давру замон, вақте ки англичане пили послеобеденный чой ва менигаристанд, ки чӣ тавр изгои бимирад, дар кӯча, дар назди ih железными воротами. Дар дохили буд, сард ва торик аст. Вай закрыл дари ва засунул дасти таҳти куртку он ҷо, ки покоился ман Люгер.
  
  
  Чизе шевельнулось чап аз ман, вале ман ба вай нигоҳ пистолет дар кобуре. Вай асаб, дар ҳоле буд, ки чизе ощутимого, ки метавонист боиси ман гумон меравад. Play метавонад комилан ҳангоми аз.
  
  
  — Сахиб? — гуфт мард овоз дар dark пеши ман. Вақте ки ба чашмони ман одат ба тусклому нур, вай дид лавочника. Он шудааст, ки калонтар аз предполагал ego овоз. Ego ҳадафи буд обрита, ва ӯ буд, ки либоси дар белоснежную либос. Сафед краской ба ҳам щеках буд нарисована перевернутая ҳарф V. Оид ба ego китфи торчала мавқеи дар thinnest игла.
  
  
  — Ман мунтазири вазнин медные подсвечники, — гуфт вай эму ба индусски.
  
  
  Ӯ покачал сари. Ӯ мехост, ки ба дидани ман. Ego дасти возились бо мантией, пас задрожали. — Уходи, — гуфт ӯ ба индусски. "Мо ҳеҷ подсвечников, ва ман аз шумо бошад".
  
  
  Акнун вай метавонист беҳтар аст, ки бубинем дар сумерках. Вай дид занавеску оид ба полновесные сбоку аз ман. Ман ба он ҷо рафт. Вильгельмина скользнула ман дар дасти. Вай зуд заглянул барои занавеску. Вай отгораживала танҳо як ҳуҷра, ки бо использовалась чӣ тавр ба манзили истиқоматӣ. Дар он ҷо кас набуд. Вай, аз вакилон дар дигарро хуҷраҳо, ки буд ошкор азими дари дар каменной стонать. Мард испуганно бархоста. Ногаҳон ӯ заговорил ба аксбардорӣ олиҷаноб забони англисӣ. "Не, сахиб, вай осон торговец!"
  
  
  Вақте ки оттолкнул он ego, вай шунид, низ шинос пахта аксҳоро қуввати худ. Панелҳои дари полетели осколки, ва байни ман ва стариком просвистела таращить чашмони. Панҷ см дар ҳар як сӯ, ва яке дар атрофи мо мебуд мертв.
  
  
  Вай ду бор шањ дар дари, пас бори дигар. Вай шунид пронзительный дуъояшон зиене, ва боздошт кардааст, тир. Вақте, кӯфтанд, ки ба вай дари, дар он буд, ки омода аст боз выстрелить, вале стрелявший дигар намояндагӣ таҳдид. Вай недоверчиво доранд, поен. Лилия Ҷаҳон хобида дар ошенаи маленькой пушти ҳуҷраҳо.
  
  
  Ee чашмони моргнули. Вай обхватила, то дасти кӯшиши боздоштани хуни атрофи пулевого кашшофӣ дар бедре.
  
  
  
  Боби 5
  
  
  
  
  Лилия посмотрела ба ман борясь бо болью. Таращить чашм ба воситаи бедро ва берун аз тарафи дигар. Хушбахтона, он нарасида аст, ки дар устухони, аммо вай наметавонад ба роҳ ҳадди ақал як моҳ. Вай пистолет валялся дар ошенаи. Вай оттолкнул ego ва назар афканда, то, ки вай одамро газад лабони ба заплакать. Вай сжала кулаки дар гневе. — Ҷаноб Мэтсон, — позвала вай. — Ман фикр, ту Закир. Вай фикр кунем..." Вай закрыла чашм ва застонала:
  
  
  "Вай меҳмонхонаи застрелить ego... ва на ту".
  
  
  Дард переполняла вай, ва он согнулась бар худ раной.
  
  
  Аз пушти ҳуҷраҳо берун пожилая зани ва бо любопытством посмотрела ба духтаре. Вай гон буд, дар як лаҳза ва вернулась бо шаффоф пардохтпазир, ки полила на рану Лилия. Ба вай кӯмак хей ва надавил барои боздоштани хунравї. Пеш аз заговорить, старуха перевязала рану полоской веб.
  
  
  Вай аноби. — Ту ба вай любовник?
  
  
  Вақте ки вай, покачал сари, старуха казалась удивленной.
  
  
  Вай шунид, ки чӣ тавр закрылась дари мағозаи, ва фаҳмидам, ки старик рафт. Бидуни шак, гирифтани кӯмаки.
  
  
  Ман интизор. Ӯ метавонист бозгашт бо политсия,, ва ман буд, вақти шарҳ бо мақсад.
  
  
  Вай гирифта бурд ба дасти ва аз дар берун, боиси рикшу дод мужчине муште аз рупи. Ӯ бегом подбежал ба андешаи ман Мерседесу. Сипас вай биронам, дар гостиницу, занес Лилия ба воситаи дари бозгашт ва пробрался худро дар ҳуҷраи.
  
  
  Вай запер дари пеш аз гузоштани он дар бистар ва боз дидани огнестрельное ранение.
  
  
  Хей, лозим буд, кӯмаки тиббӣ. Слокум буд, ягона, ба кӣ онро метавонист муроҷиат барои истифода. Эму бояд ба ғамхорӣ дар бораи ин пинҳонӣ, зеро ки ман наметавонам дахолат намоянд.
  
  
  Бо эму ва объяснив вазъият, вай рафта, ба кати хоб ва инчунин похлопал Лилия бо щеке. — Просыпайся, Лилия, — гуфтам ман, похлопывая вай щекам. "Хоби окончен".
  
  
  "Бубахшед, оқои Мэтсон, — извинилась он, бедорӣ.
  
  
  'Чизе нодуруст аст,. Вай танҳо пушаймон, ки бадқасдона ба ту зарар.
  
  
  — Ман фикр, ту Закир, — гуфт вай. "Ман рафт, ба он ҷо пайдо ego".
  
  
  Вай боз закрыла чашмони ӯ фаҳмидам, ки ӯ мехоҳад, ба нақл ман тамоми таърихи. Вай догадывался, ки он нигаронӣ.
  
  
  — Падари шумо, кор дар ин Закира, ҳамин тавр не?
  
  
  Вай слабо кивнула.
  
  
  — Падари шумо, предал мо, ҳамин тавр не?
  
  
  — Фикр мекунам, ки ҳа, — гуфт вай. — Ӯ гуфт Закиру, ки ту приедешь. Ӯ гуфт, ки дар делле ту чист нест Мэтсон. Ӯ гуфт, ки шумо кӯшиш кунед, ки қатъ бомбгузориҳо. Вай бештар чизе дар ин бора намедонист.
  
  
  — Ва ту винишь Закира дар марги ту падар?
  
  
  'Бале. Ӯ ҳамин тавр амал мекунад. Вай медонам ego.'
  
  
  — Ки бо мальчиком? Вай аз ӯ пурсид. — Кадом онро дорад, ки муносибати Закиру?
  
  
  'Писар? Вай чизе намедонам дар бораи мальчике. Вале медная фишори миена ва хурд play тааллуқ дорад Закиру. Ӯ меояд, он ҷо аз вақт ба вақт.
  
  
  — Боз ту медонӣ, ки дар бораи Закире?
  
  
  — Танҳо ego номи... Закир Шастри. Ӯ мефурӯшад кӯдакон. Вай дигар чизе намедонам.
  
  
  Вай нахмурился, боз ҳам сбитый бо ҳеҷ нафъ. — Аз Он мефурўшад кӯдакони? Чашмони Лилия остекленели, ва ӯ фикр кардам, ки ӯ низ боз аст, вале он сахт вздохнула ва ором заговорила. "Ба ятимон, кӯдакони кӯча. Ӯ бо меҳнат зинда аст хуб, ва он гоҳ мефурўшад сарватманд ҳамчун слуг е даъвати хона. Баъзан ӯ ҳатто мефиристад, дар баъзе храмы". Вай боз уснула, нисфи бедорӣ ва нисфи поглощенная худ болью. Вале ман нигоҳ настаивать барои тафсилоти бештар. Ба ман лозим буд, то бидонед, ки дар он ба пайдо Закира. Вай боз посмотрела ба ман прищуренными, бо чашмони.
  
  
  Вай гуфт: чизе, ки дар ҳиндӣ, чӣ ман фахмидам, он гоҳ вай шунид, ки чӣ тавр ба он пробормотала суроғаи, ва ба вай гуфт: "Фабрика". Падари ман мулоқот хомӯш барангехт ego он ҷо як рӯз.
  
  
  Вай закрыла чашмони. "Ман бояд буд, кӯшиш ба куштани Шастри, пеш аз молиашон истироҳат дар Мадрас. Узр ...
  
  
  Ee мақсади откинулась пеш, ва ӯ медонист, ки он медињад, дар оянда як чанд соат.
  
  
  Вай сравнил суроғаи, ки он аз ман сохта буд, бо адресами, ки вай записал, ки звонил ба маҳаллӣ кимиевӣ осиеб. Хотираи ман ҳеҷ подвела. Суроға, ки он аз ман сохта буд, совпадал бо нишонии West Bengal Chemical Industry, як атрофи калонтарин ширкатҳои истеҳсоли нитрати калий. Дар охир суханронӣ ки проясняться.
  
  
  Вай фикр дождаться ерии таъҷилӣ, вале передумал. Вай буд, бовар аст, ки Слокум отвезет вай дар беморхона ба ҳалокат расидааст.
  
  
  Химиявии нерӯгоҳи располагался дар қисми шимолтари шаҳри хуҷанд, дар трущобах, ки средах фишанги ифлос кӯчаи байни кокосовыми скорлупами ва дигар мусором зарылись хук. Мустақим роҳ ба ҷои, ки вай буд,. Вай ба пайдо хуб шарҳи вуруд ба фабрику тавассути роҳ ва дар полквартале аз ворот. Вай взобрался дар груду шағал, ки бо пеш буд, ки хона.
  
  
  Вай hotel бимонед незаметным, вале ин ғайриимкон буд, аз ман ғарбӣ либос. Ҳатто бонги, выпорхнувшие аз зери обломков, парили бар сари ман, ва чунин менамуд, ки нервно следили барои ман. Ду нафар фарзанд аст, аз тарафи ба ман, то ки вай на пролез ба воситаи сӯрохи дар старом хона он ҷо, аз куҷо метавонист пайравӣ входом, ва бо ин маро хеле хуб дидаанд.
  
  
  Ман на он кадар мефаҳмидам, ки чӣ интизор, вале записал тавсифи мухтасари се мардум, даромад ба фабрику, то он мепоиданд. Қариб тасодуфан ба вай дид ӯ little смуглого писарак, бодиққат крадущегося атрофи тангкӯчаи ҷудо аз пушти ҳавлӣ фабрики. Тамоми қитъаи буд окружен решетчатым забором бо колючей проволокой поверху, вале писарбача қариб нест колебался.
  
  
  Ӯ доранд бо тарафњои, пас приподнял чанд шинонда шуд аз асосҳои гирифтани, ва зуд проскользнул дар як дырку дар мулоим аст. Ӯ зуд пролез таҳти чанд мошинҳо дар заводской саҳни, пробрался вплотную ба зданию ва оғоз копаться дар саг партов.
  
  
  Баъди якчанд сония ӯ давида рафту ба як утоқи зери воротами. Вақте ки ӯ пробежал mimmo ман, вай дид отблеск офтоб дар ego нигоҳ поло. Вай фикр мекард ӯ қатъ, вале қарор нест ин кор.
  
  
  Вай боварӣ карда шуд, ки бонк, ки он ба диверсификатсияи, буд, ки бо нитратом калий. Ин бисер объясняло... чаро, масалан, политсия муваффақ не насб пайдоиши взрывчатки, использованной бигузор. Фурӯши тарканда фаъол моддаҳои ба танзим дароварда чунон вазнин аст, ки ба онҳо мебуд, мушкил аст, барои харидани чизе, ки ба онҳо лозим аст, вале касе, работавший дар нерӯгоҳи хоидан, метавонист ба осонӣ ба дуздӣ миқдори ками взрывчатки ва пинҳон вай дар мусорных баках аз ниҳол. Кӣ барои чизе ба кұдак, ки роется дар мусоре? Ҳеҷ кас нест... дар Калькутте, ки ин общепринятая касб.
  
  
  Дар нақшаи буд хитрым. Ҳатто агар вай поймал як дар атрофи кӯдакон, он мебуд, хеле кам маълум аст. Эҳтимол, онҳо медонистанд худ мухотибон танҳо ба монанди мардон, раздающих edu е якчанд рупи. Зерин ман қадам буд, ба назар дар дохили фабрики, вале никак не ки барои ин буд, ки вақт.
  
  
  Пас, ман рафта ба мошини худ сафар кард ва бозгашт, дар шаҳри. Ман рафт ошкоро дар консулгарии.
  
  
  Вай зад оид ба тормозам, вақте ки дид анбӯҳи назди бино. Дар он ҷо буданд, припаркованы пулис ва мошинҳои оташнишонӣ ва горящий кузов боз як "Мерседеса" поливали об.
  
  
  "Слокум", — фикр кардам ман, припарковав мошини ва побежав ба взволнованной саҳнаи.
  
  
  Тлеющие останки мошин истода ба чор пораи покрышках дар кӯча. Толори выгорел, капот сорвало, курсии вывалились, чӣ тавр ба тлеющая хӯшаи. Мувофиқи он чӣ задние рӯзи буданд сорваны бо петель, буд, чунин ба назар мерасад, ки касе як бомбу дар заднем курсии.
  
  
  Вай рванул пеш мунтазир аст дидани мертвое бадан Слокама дар кӯча, балки дар он буд, ego не, бадан.
  
  
  Ин буд, ки писарбача бо скрещенными дар сина дасти худ, ба таври васеъ кушода аз парчами иҷозат барои иҷрои ртом ва чашмони. Ӯ мурда буд, ҷони худро фидо, ки дар худ хуни. Шояд ӯ извлекли бомбу ва тавонад, берун, фикр кардам ман.
  
  
  — Мэтсон, — шунидам, ки касе гуфт: ин ба тротуаре. Вай огляделся ва дид Слокама, стоящего назди воротами консульства.
  
  
  Ego шахсе буд, бледным аз тарс.
  
  
  — Ин метавонад бошад, ки ман, — гуфт ӯ, кивая дар мертвого писарак.
  
  
  Ман рафта, бо ӯ дар ego ҳуҷраи, ки дар он опустился дар кафедра ва закрыл шахси дасти. Ego бадан тряслось.
  
  
  — Соберись, — гуфтам ман. "Ҳамаи мегардад, ки боз ҳам бадтар, ки пеш аз наступят беҳтарин даврони".
  
  
  "Мо бояд аз ҳифзи", — гуфт ӯ. "Сарбозон. Баҳрӣ пехотинцы мумкин аст. Ман намехоҳам, ки умирать. Ман як зан ва фарзандон.
  
  
  Вай кӯшиш ором ego, вале ӯ гӯш.
  
  
  — Шумо мефаҳмед, — гуфт ӯ. — Аллакай қариб пятнадцатое, пятнадцатое август.
  
  
  Не, вай не, фаҳмидам. "Ки маънои онро дорад пятнадцатое?"
  
  
  'Рӯзи истиқлолият. 15 августи соли 1947 британцы расман бисанҷед.
  
  
  'Ки дар атрофи ин?'
  
  
  — Ое ту помнишь? Он гоҳ буд, бесарусомонӣ, беспорядки, индийцы ва мусулмонон мерафтанд ва уходили ба воситаи нав хориҷа бо Покистон. Ин буд, ҷаҳаннам. Иттилоъ дода шуд, ки боиси марги зиеда аз як миллион нафар. Акнун ин метавонад повториться.
  
  
  Онро доранд, ки тавассути курсї тақвими дуо мехонад. Ин буд, 11 август.
  
  
  Акнун бештар кусочков встало ба худ ҷои. Вақти показалось мувофиқ аст. Он кас, ки истода буд, барои взрывами, ҳамаи бодиққат спланировал. Онҳо оҳиста-оҳиста подгоняли шаҳр ба хаосу. Онҳо противопоставляют дигар дӯсти ду world давлати - Русия ва ИМА. Мегӯянд, ки пятнадцатого шумораи оташи индейцев ба худ apogee.
  
  
  Вай боз доранд дар тақвим. Ҳатто чор рӯз. Ин буд, ки каме камтар.
  
  
  Вай эҳсос кард, мисли арақи баромад ман дар лбу, ва дид складки тарс атрофи rta Слокама. Ӯ дуруст буд. Буданд, ҳамаи асосҳои ба ваҳму.
  
  
  
  Боби 6
  
  
  
  
  Баъд аз ду соат ӯ аз нав буд, ки дар худ утоқи меҳмонхона. Вай кӯшиш мекунам, ки дозвониться то Чоени, зеро меҳмонхонаи дидани вай, пеш аз он ки хеле увлекусь, вале боз гирифта ҷавоб медиҳад. Пас, ман танҳо лозим буд, рафта ба кор.
  
  
  Вай переоделся, бар черную ҷомаи бо мӯи дароз доранд, рукавами, черные шим ва мустахкам походные пойафзол. Вай застегнул "люгер" таҳти рубашкой ва бар махсус камар.
  
  
  Вай сунул дар як дақиқа амон мағозаҳо барои Вильгельмины ва фокус гранату, дар атрофи блоки бо заруранд Слокама ва берун берун. Имшаб вай нест, мехостам, ки ба ҷалб кардани диққат ба мерседесу, бинобар ин тарк ego назди отелем гирифт, рикшу.
  
  
  Буд, аллакай хеле торик аст. Ин буд, нест, асосии кӯчаи, вале тротуары буданд усеяны спящими одамон. Вай дид, тамоми оила гурўњи дар муҳити оила гарм, душной фазои Kolkata. Вай берун рафт середину кӯча ва зуд зашагал ҷудо кимиевӣ корхона. Ин буд, ки ҳамагӣ ду маҳаллаи.
  
  
  Пеш аз он ки ба меғелонад дар кунҷи он таҳқиқ зеринро шуд. Дар ин ҷо горели фонари, онро дид, танҳо бледный отблеск moon.
  
  
  Ҷаҳон дар ин корхона низ буд, ва вай на дида охранников. Вай пробрался тавассути семоҳаи ва чӣ ваҳй ба тоҷикистон надорад, ки дар қисми пушти биноҳо. Вай бидуни саъю перерезал сим ва ступил дар неосвещенную заводскую љавобҳо. Вай интизор аст, ки дар атрофи заводов тадбирҳо андешида мешаванд амният, вале чизе дар ин дид.
  
  
  Даромадгоҳи бинои на показался душвор. Дар nen буд сабук люков е калон вентиляционных шикофи ҳама, вале дар бозгашт аз рӯзи ором буд бархўрди.
  
  
  Вай бесшумно проскользнул сквозь сояи ба рӯз. Буд кӯҳна қалъа бо пружинкой, мушкилӣ буд. Пас аз даҳ сония вай отодвинул засов кончиком корд ва отпер дари. Вай бодиққат кушода, ба он гӯш ба тревоге, визгу е щелчку, вале чизе шунид. Вай закрыл дари ва вставил бархўрди дар ҷои. Дар ҳуҷраи буд кромешно торик аст. Вай каме подождал, ки пеш аз давом додан.
  
  
  Дар охири дигар хуҷраҳо вай шунид, ки чӣ тавр ба дари фаъол ва тавассути як лаҳза закрылась. Оҳиста-оҳиста ба ман подошла гулнақшҳои. Чунин менамуд, ягон таҳдид карда буд, мард оҳиста-оҳиста shell минбаъдаи.
  
  
  Вай интизори он буд, ки ego, ва вақте ки ӯ ба дарефти ҳуқуқ мавқеи, мисли правая дасти сахт ударила ego оид ба шее. Вай на меҳмонхонаи ego куштани, танҳо чарогоҳҳоро оид ба васлкунӣ дар чанд mins, вале он промахнулся ба ҷои рост меояд кардам. Зарбаи соскользнул ҷудо ва корнамоии старомодный як хук, ки бар эму дар қарияи боло таҳти муолиҷа бимонад. Ego мақсади отлетела пеш. Ego карие чашмони остекленели, вақте ки ӯ соскользнул ба замин.
  
  
  Вай зуд обыскал, вале пайдо нашуд шањодатномаи шахсї. Боғро нейлоновым шнуром шуд, ки ман ба худ он связал ego тағоям ва дасти. Сипас отнес он ego ба черному гузаштан ва худро оғоз экскурсию дар корхона. Вай бештар дида охранников. Ман потайной lantern аст, ба зудӣ ба ман нишон дод, тамоми таърихи. Ин буд, ки хурд аз ширкат. Чунин ба назар мерасад, производили танҳо нитрат калий. Дар баробари яке, дар атрофи деворҳои муқаррар шудааст хурд конвейер барои истеҳсоли мулоим коричневой стяжки.
  
  
  Ягона намоен монд взрывчатым ҷавҳари буд нимтайер дар як солярка емкостью бораи чилу литр. Чизи дигаре хранилось барои проволочными заборами бо замками, аммо ман дарҳол фаҳмидам, ки чӣ тавр аз тарафи дуздӣ. Дар назди яке аз запертых-ҷой лежали мавқеи пайваст бо металлӣ оби як пиела дар охири. Касе сабр зачерпывал як миқдори ками дар саросари кушода бочек дар пўшида кабинах, беря оид ба ҳар як баррел то андак аст, ба ин оставалось незамеченным.
  
  
  Танҳо як кас буд, вақти кофӣ нест, дар ин корхона, масалан, nightcrawler сторож, метавонад анҷом диҳад, чунин дуздии.
  
  
  Вай дар як лаҳза баррасӣ имконоти ки пеш аз қарор қабул намояд. Завод буд, аз байн. Агар аз он буд, ки ягона манбаи взрывчатки барои террористон, ӯ мебуд выполнил рисолати худро дар камтар аз як дақиқа. Агар не, вай метавонист, ҳадди ақал ба таври назаррас кам ih қарори.
  
  
  Аз ин рӯ, ба вай гуфтаанд, рол фитиля ва отрезал порчаи дар одина д. Он прорубил проволоку, вставил як нить фитиля дар санаи наздиктарини бочку ва поджег он.
  
  
  Вай фикр мекард, ки ман се дақиқа, аммо вақте ки вай поднес зажигалку ба фитилю, ӯ вспыхнул ва оғоз сӯхтан ду маротиба тезтар аз онро интизор. Вай отпрыгнул ва давида ба ночному сторожу, то барорад ego пеш аз он, ки бинои взлетит дар ҳаво. Аљиб ин аст, ego пойҳои қаср ва врезались ман дар ҳает. Вай зарычал ва попятился пеш. Вай дид, ки чӣ тавр дар dark аллакай нисфи сгорел фитиль. Бо вуҷуди дард дар қисми поении бадан, он выпрямился, дар саросари человечка дар нимсола ва кӯшиш мекунам, ки перекинуть ego ба воситаи китфи. Ӯ брыкался ва извивался, мисли он ки ба ҷанг берун ҳаети худро. Ӯ медонист, ки ego ақидаи, он меҳмонхона, кунад. Вай маҳфили бо мактуби ба ӯ забони англисӣ ва сипас ба ҳиндӣ.
  
  
  Вай ҳатто қайд кард, ки дар фитиль ва издал садои похожий дар таркиш, вале ноком кунонанд, ки ego. Вай идома дод, ки ҷанг чӣ гуна метавонад, вобаста бо дасти худ ва пойҳои, то аз он на корнамоии эму ҳамлаи оид ба шее, ки метавонад марговар.
  
  
  Вақте ки вай перекинул ego ба воситаи китфи, фитиля на ба чап мо дар гуф. Ӯ омад, дар худ ва зад кулаками бо ман шее. Дар дверях ӯ баргузор дастҳои ва пойҳои, ва ман мешал попыткам бираванд.
  
  
  Ӯ зарычал ва выругался бо убеждением. Вай ҳанӯз ҳам шунидам fizz фитиля паси мо. Вай убеждал ego, қариб умоляя даст кашидан аз муқовимат.
  
  
  Сипас, ба вай сахт зад он ego сари ӯ дар бораи дверной косяк дар отчаянном порыве энергетика, успокоив ego дар кофӣ дароз, то ки каме поп.
  
  
  Ба воситаи як сония дар ҳаво взлетела бочка бо калий селитрой. Яркая дурахши нур осветила шабона осмон; сипас раздался громовой ҳазор громова, ки таркиш ва севумӣ хурд бинои дар қисми выбросив дар индийское осмон шӯроҳои, баррел ва пораҳои металлӣ.
  
  
  Фишори интихоби намуна ҳаво сбило мо бо пои отбросив дар ним даҳҳо қадамҳои. Индеец қабул ба худ аз ҳама зарбаи қавӣ ва афтод дар ман боло, ба хизмат щитом, вақте ки дар мо падали ахлот.
  
  
  Вақте ки вай выкатился аз зери он, он ҳам бормотал ба ман лаънат мебошанд, то ки ман протащил ego тавассути дарвозаи ва аз дар гузаргоҳи сарҳадии пеш аз он, ки зиндагонї мекунанд наздик ба одамон хлынули ба воситаи худ ветхих шуд.
  
  
  Сӯхтор буд,, ва ман подсчитал, ки ман чанд дақиқа пеш аз пулис приедет обыскивать мавзеъ. Вай таъиншуда мубаддал тартиби хӯрокпазӣ шаб сторожа ва наклонился бар ӯ, то ки ӯ метавонист шунид, ки ба ӯ шепчу эму сквозь садои мардум дар кӯча.
  
  
  "Як дуъояшон буданд,, ҳанӯз як, ва ту вступаешь дар бесконечный давраи реинкарнаций. Фаҳмидам?'
  
  
  Ӯ гуфт, ва понес он ego минбаъд бо переулку ва сипас дар як дворик, ки истода сола ба мошини боркаш. Поднес ego, дар муқобил чархи мошини.
  
  
  "Хуб, ба ман бигӯ, ки ҳоло, е хоҳӣ шино дар дареи Хугли то субҳ".
  
  
  Ӯ яростно нигариста, ман.
  
  
  "Кӣ ба он месупорад, ба сабаби он ки онҳо воровали дар встретят худ, хамкорон?"
  
  
  Тишина.
  
  
  "Касе, ки шумо хоса ба он чизе, ки ба шумо прятали взрывчатку зери мусором?"
  
  
  Тишина.
  
  
  Вай полез дар як дақиқа ва царакат як қуттии, он на қисми фоидае аз. Дар он ҷо як впрыскивает бо се капсулами намояд. Нишон дод ба вай ночному сторожу, ки ин корро.
  
  
  Вай бодиққат кушода силиндраи шприца ва вынул ego, пас протолкнул иглу тавассути резиновое уплотнение капсулањо ва втянул моеъ.
  
  
  — Шумо дидед, чизе монанд пештар? — пурсид вай инсон, прислонившегося ба грузовику. Шахсе ego буд напряжено, чашмони васеъ кушода, аз тарс.
  
  
  "Ин нав маводи мухаддир таҳти унвони новокаине. Моҳиятан, ин хуноба дур аз њаќиќат нест, ки машғул ба таври комил амал мекунад. Вале ин ногузир маънои онро дорад, ки марги ҷабрдидаи. Ман дорам, ягон интихоби; Ман бояд донед, кӣ ки шумо месупорад барои кўмак дар тайер кардани ин номи пурраи.
  
  
  Ego ҳоло трясло. Вай проверил иглу ангушти, пас прижал ee ба ego дасти. Ӯ напрягся ва афтод, дар канори. — Боз, боз. Кӣ ба шумо месупорад барои он, ки шумо тарк взрывчатку кӯдакони?
  
  
  — Ин... ман намедонам. Акнун ӯ вспотел, ва ego чашмони следили барои ҳар ман ба њаракати сӯзанҳо.
  
  
  "Дар аввал ту ба ин почувствуешь. Пас аз оғоз наркоз аст. Он мегардад, ки њарчи бештар ва шадидтар аст ва пас аз муддате, ки шумо дар ҳама эҳсос намекунанд нарасонд. Нить меояд, ба зудӣ баъд аз ин.
  
  
  Вай боз попробовал иглу. 'Хавотир нашав. Вай медонам, ки чунин садоқатмандии. Дар охир ту мемирӣ тавассути ним соат, ва он гоҳ ту ба раҳбари яке ба озодии... дар ҳоле,. Вале то он вақт вай хоҳад донист, ки дар бораи nen ҳамаи.
  
  
  Ӯ покачал сари. Вай воткнул иглу дар мышцу дар он дасти ва зуд ввел моеъ. Игла аллакай буд вынута ва выброшена, пеш аз индеец он фаҳмидам. Ӯ нигариста, худро ба дасти худ, эҳсос холод моеъ. Тавассути якчанд лаҳзаҳои маводи мухаддир оғоз ба амал, ва он обернулся. "Закир Шастри... он месупорад, ба мо".
  
  
  — Кадом чизи дигар номҳои? Ба касе кор Закир Шастри?
  
  
  Мард покачал сари.
  
  
  "Шумо буданд, сарчашмаи ягонаи, е ягон дигар, ки снабжают Закира?"
  
  
  — Ман медонам, аст, танҳо танҳо. Ҷанубӣ-Калькуттский калиевый нерӯгоҳи Кашемир-стерт.
  
  
  — Ту боварӣ дорам, ки ин ҳама?
  
  
  Ӯ гуфт.
  
  
  "Почувствуй худро ба дасти". Вай перерезал ресмоне дар атрофи ego запястий, то ки ӯ метавонист фикр ба ҷои он, ки вай ввел эму укол. — Ту чизе нест чувствуешь? Ин қисми туро аллакай мертва.
  
  
  Ego чашмони вспыхнули в панике.
  
  
  — Шумо медонед, ягон бор дигар ба номҳои? Кадом боз кимиевӣ осиеб истеҳсоли бомбаҳои?
  
  
  Ӯ покачал сари менигаранд онемевшее якранг оид ба дасти. Вай баъзеи Хьюго ва перерезал ресмоне дар атрофи ego лодыжек.
  
  
  — Танҳо як роҳи обезвредить моеъ, ки он ввел туро. Бозгашти ҳамаи шумо ба сӯи пробежать панҷ километр. Агар ту выйдешь дар кӯча ва пробежишь се мил, обиды дар туст жилах сгорит, ва новокаине обезвредится".
  
  
  Ӯ бархоста, напряг мушакҳои пои ба, ва боз пощупал худро аз дасти парчами иҷозат барои иҷрои.
  
  
  "Поторопись, бубинем, сможешь ое ту выгнать обиды атрофи худ бадан; дорӣ, ки имконияти зинда монданашон пагоҳ".
  
  
  Хурд индеец дод, ки дар аввал чанд қадам дар переулке, ва он гоҳ бросился бешено медаванд. Он чизе крикнул мардум дар назди разрушенным бино, ва ба вай на шталь мунтазир бошед, то боварӣ ҳосил, мегӯяд, ки ое он оборудова ман. Вай нырнул ба дигар кӯча ва направился бозгашт ба меҳмонхона.
  
  
  Вай дар бораи қабул нури гарм ноил шудан ба ванна гарм ва хорошенько бихӯранд, пеш аз он ки дидани дигар химиявии ниҳол, ки дар бораи он зикр nightcrawler сторож.
  
  
  Аммо вақте ки вай дорад, дохил худро ба ҳуҷраи, ӯ буд, на пуста.
  
  
  Як бор ба он дохил шудам, Чоени Мета дод ман дар оғӯши як пистолет.
  
  
  — Сядь ва успокойся, — гуфт вай.
  
  
  
  Боби 7
  
  
  
  
  Чоени нигоҳ пистолет ду дасти, чунон ки баъзе обученные касбӣ стрелки.
  
  
  — Ки ин як шӯхӣ? — пурсид вай, аммо дар он холодном нигоҳ поло буд, ки юмор.
  
  
  — Ман шӯхӣ не, — гуфт вай. "Ман верила ту".
  
  
  Табассум скользнула бо ман губам. Вай аллакай применял ин ба разгневанным занон. Одатан ин муваффақ не.
  
  
  — Ту Ховард Мэтсон. Шумо намояндаи ҳукумати ИМА.
  
  
  Вай пожал плечами. 'Хўш муддао? Ту догадалась дар бораи ин бор ба мо вохӯрд.
  
  
  — Шумо — Николас Хантингтон Шуд, Ник Картер, Master-галина ОҲ. Ту ҳатто замаскировался. Ту выставил ман дурой.
  
  
  'Чӣ?'
  
  
  "Ӯ ба ман буд, мегӯянд, — огрызнулась вай, — Радж".
  
  
  "Пешниҳоди ман ин аст. 'Раҳбари худ?'
  
  
  Вай гуфт, вале ин бояд шуд, ки бошад дуруст аст. Вай медонист, ки он секретной хадамоти Ҳиндустон. Ва ба вай мегӯям, ки ӯ буд, новичком.
  
  
  "Мо ба як тараф, пас, чаро ту наводишь ба ман пистолет?"
  
  
  — Бомбгузориҳо, — гуфт вай. — Радж гумон мекунад, ки ту дар ин замешан, ва, мумкин аст, ҳамаи ин руководишь. Мо ба шумо саволҳои зиед.
  
  
  Вақте ки ӯ остановилась, вай шунид, ки чӣ тавр дрожит он овоз. Вай ҳанӯз шуд касбии мо, ба даст агенти умеющим куштани бе угрызений виҷдон.
  
  
  "Шумо фикр кунед, ки метавонед қатъ бомбгузориҳо, застрелив ман?" - Ман барои ин гуна шутку, афсонавӣ детскую андешаи.
  
  
  "Ман куштани туро, агар лозим", — гуфт вай. "Агар шумо дадите ба ман ҷавоб, ки вай мехоҳам".
  
  
  Вай покачал сари. — Ту ҳаргиз ба мо дар касе нест, стреляла, ҳамин тавр не? Шумо ҳеҷ гоҳ нажимали ба триггер ва надидем, ки касе, ки бимирад. Шумо чӣ фикр доред, шумо шояд бо сар ман? Ман сводил чашми он шахс ва кӯшиш барои фаҳмидани ибора ego. Ҳаети ман зависела аз ин. Вай дар ҳақиқат убьет ман? Вай сомневался дар ин, аммо наметавонистанд имконияти ошибиться. Ман буд, рафта ба хатар ҳаети худ дар ин ҷо.
  
  
  Ба ман бисер вақт направляли пистолет, ва ман ҳамеша ловкий арзебии он лаҳза, вақте ки диққати ман рақиби отвлекается дар як сония. Неожиданный садо, дурахши ин нур; ҳар месозем меарзад, агар шумо мутмаин ҳастед, ки одам бо пистолетом омода аст марг ба шумо, дар ҳар сурат. Вале бо Чоени он бартарӣ интизор.
  
  
  — Ман хешамон омадам дар Калькутту, барои кӯмак, — гуфтам ман. "Ман як фармон боздоштани террористон пеш аз мушкили распространится минбаъдаи".
  
  
  — Пас чаро шумо дар ин ҷо омада, зери a лақаби? — Чаро ту омада, ошкоро, ростқавлона?
  
  
  Дар делле ман буд, ҷавоб медиҳад. — Овози ҳамин тавр мо ин корро, — гуфт вай хей. "Махфият".
  
  
  — Ман наметавонам ба ту таваккал хоҳанд кард, — гуфт вай. "Ман бояд ба куштани ту ҳоло, вақте ки ман имконияти".
  
  
  Ман смутил вай оҳанги. Вай казалась қариб убежденной. Шояд вай недооценил вай.
  
  
  Вай поймал худ дар он аст, ки затаил нафас, ва дар ин ҷо интизор дорам, вақте ки гарм таращить чашмони пронзит ман сабук. Вай на буд, нафаскашӣ қариб як дақиқа баъдтар, вақте ки зазвонил телефони суфра наздик бо ман.
  
  
  Ӯ звонил се маротиба, пеш аз он махнула пистолетом. — Подними, — гуфт вай.
  
  
  Вай нисфи гуфтугӯ аз нах ва гирифта трубку бо дасти чап. Ин ҳаракат имконият дод, ки маро сохта Хьюго дар рости ладонь. Вай бештар буд, беспомощен.
  
  
  — Бале, — гуфтам ман дар трубку.
  
  
  Овози дар охири дигар дамида удивленным, ки агар звонивший интизор набудам, ки худи ман возьму трубку.
  
  
  — А, ҷаноби Картер, ин шумо.
  
  
  Созвездии имрӯз ман ҳамин номи қариб нест шокировало ман, балки аз номи звонившего ман шокировало.
  
  
  — Шумо ба гуфтугӯ бо полковники Ву, — идома дод, ки овози соҳибкори аст, ки бо Шарқ.
  
  
  — Ту номи маро картерро ба ҳузур пазируфт, — гуфт ба ман.
  
  
  Вай ба воситаи е назар ба ҳуҷраи ба Чоени ва губами ед номи Полковника. Ӯ шунид ва прошептала барнома, то ки он дар як лаҳза прикрыла микрофон.
  
  
  "... боз як Раджа", гуфт вай.
  
  
  Вай выругался дар бораи худ. Аен аст, Радж буд, хеле саховатманд ба маълумот дар бораи ман ба шахсият. Он дар ҳайрат буд, ки чаро. — Шумо яке, ҷаноб Шуд? — гуфтам Ву.
  
  
  Ба вай фикр дар бораи Чоени ва пистолете, ки дар он дасти. — Не, — гуфт вай полковнику. "Бо ман мис Мехта. Мумкин аст, шумо онро медонед?
  
  
  Чоени опустила пистолет ва сунула ego дар сумочку, ки ман интизор. Он табдил ефтааст агар тир ба ман, ки ҳоло, вақте ки касе медонист, ки мо бо ҳам.
  
  
  "Оҳ, албатта. Хеле знатная дама. Ee падар қисми рӯй ба ман, в гостях.
  
  
  — Шумо дар ҷавоб ман штопора, полковник Ву, — қатъиян гуфт: ман. — Чаро шумо онро бо номи ман Шуд?
  
  
  Ego мелодичный овози абсурдно шавковар. "Барои ман калон муносибати бидонед маъруф агенти", — гуфт ӯ. — Дар ҳақиқат пушаймон бораи мулоқот имрӯз никак не ва вақте аст,. Полковник Ву потерпел хилоф. Боиси бузург хашми доираҳои дипломатҳо, дар атрофи бузурги кишвар. Вай нақл кунед, ки бояд ба ман извиниться дар назди онҳо. Он гоҳ маститый ходими полис хабар маро, ки средах ego меҳмонон дар толори машҳури амрико агенти, ӯ ҳамон рисолати... озод Калькутту аз террористони. Вай переживаю барои шаҳри мо, ҷаноб Шуд. Ту бояд кӯмак гузошта нить бомбардировкам. Хеле муҳим аст, ки барои ман қабул намоем. Хеле муҳим аст, барои бизнес.
  
  
  — Ташаккур, полковник. Вай бовар дорам, ки манфиатдор кишвар қадр худ ғамхорӣ, аммо ин кор барои мутахассисони. Вақт меравам.'
  
  
  — Дар асл, ҷаноб Шуд. Вале, шояд оддӣ соҳибкори маҳаллӣ тавони он дошта бошанд, послужить бузург кишварњо. Вай хуб медонам Ҳиндустон. Он қисми помогаю политсия. Меҳмонхонаи мехоҳам ба бартарии ин хосият барои кӯмак хеле маълум американцу".
  
  
  Вай колебался ҳамагӣ як лаҳза. Шояд сола man чин буд, ҳуқуқи шояд, ки ӯ метавонист ба ман кӯмак.
  
  
  "Мехоҳам ба шумо пагоҳ придти дар меҳмонони ба ман хона", — гуфт ӯ. — Ту ва мис Мехта. Мо дар бораи он гап мезанем. Мумкин аст, кӯмак ба наҷот шаҳри мо.
  
  
  Вай розӣ шуд, ва ӯ даъват вақт барои нисфирӯзӣ. Сипас вай гузошта трубку ва дилам ба Чоени. Вай ҳанӯз сидела дар як кресле баръакс. Ee west доман буд натянута дар рони, нишон идеальную шакли он аз пойҳояш. Хьюго похолодел дар дасти ман. Ба вай фикр дар бораи он, ки чӣ тавр ба наздикӣ ба вай подумывал куштани он. Баъзе аз ин мебуд грехом. Вале дар ин буд, ки зарурат. Индийское ҳукумат ҳанӯз на он қадар углубилось байналмилалии ҷосусӣ, ки бояд наемных убийцах. Ва ҳатто агар мебуд ва меҳмонхонаҳо, ки ӯ, гӯе, маҳз мешаванд мебуд, барои ин богатую, утонченную бурд.
  
  
  Вале аз нах буданд, саволҳо, ки вай дар меҳмонхонаҳо ба даст ҷавоб аст, ва ӯ фикр кунем, ки пистолет дорои қуввати эътиқод. Баъд аз уқубати хилоф бо як аслиҳа, шояд он попробует дигар, силоҳ, ки он мебуд, пайдо қадар хурсандиовар мебошад.
  
  
  Вай затолкнул Хьюго бозгашт ба ножны, баргузор ва дасти боло он аз стула. Он боиси дар назар аст, вақте ки вай прижал вай ба худ сина.
  
  
  — Детка, — прошептал ман.
  
  
  Ман лабони коснулись вай гӯш кунед, он гоҳ калтаки. Ӯ буд, ки баланд аст,, ва онро бадан ба таври комил подходило андешаи ман, вай нежные ќатшудагињо ва ќатшудагињо дополняли ман қувват ва он аз корҳоест, афзуда. Дар вақти дигар ва дар ҷои дигаре, ки ба вай гуфта ҳе, ки дӯст вай. Аммо он мебуд беинсофона. Барои мо метавонад танҳо ҷисмонӣ оташи. Танҳо ваъдаи, ки мо метавонем дод, ки дӯсти як дӯсти, шавад шаб аз шаб.
  
  
  Вақте ки он обхватил ангуштони худ вай аст дар hips вай дароз борик ангуштони скользнули бо ман баргашт. Дар якҷоягӣ мо бадан двигались дар безмолвной тарафайн ба ҷабрдидаи; сипас мо отступили пеш ва дасти дар дасти рафт ба категорияҳо дар кати хоб.
  
  
  — Ложись, — гуфт вай. 'Интизор шудан ман.'
  
  
  Вай встала дар пеши ман, ба раздеться. Вақте ки вай нарм, браун сина освободились, он беихтиерона потянулся ба он, вале он оттолкнула ман, то обнажилась.
  
  
  Вай встала ба зону ба љинс ва помогла ман бо либос.
  
  
  Ӯ ҳам не омада мебуд, ба ман. Ӯ монд, ба коленях, поцеловала ман дар лабони, пас скользнула ҳамаи поен то ба бадани худ пурсед, ки барои пайвастшавӣ бо он бадани.
  
  
  Вай дасти двигались ба андешаи ман бадани худ, ощупывая, ощупывая, льстить. Дар охир ӯ ба кати хоб дар бистар. Вай оҳиста-оҳиста подошла пеш, прижимая худро упругую сандуқе, ки ба ман сина, сипас покачивая бо мӯи дароз доранд, фасењ шатта, то накрыла бадани ман аз сар то пои.
  
  
  Вай поцеловала ман инчунин, сипас боз ҳам ишқу. "Бие, позволь ман ин корро ба андешаи ман".
  
  
  Ҳаракати он буд нисбати ман сохтани маро. Ин хуб буд, эҳсос вай ба худ, вақте ки вай дасти буданд, банд, доводя ман то огненного савченко ҳанӯз пеш аз он, ки ӯ пошевелился.
  
  
  Баъдтар мо лежали дар оғӯш дӯсти дӯсти ва маро дар тирезаи кушода ба чароғҳои шаҳр дар поен.
  
  
  — Ва акнун ба ман бигӯ, ки рост, — гуфт вай.
  
  
  'Дарахте якум. Ту работаешь дар Раджа? Ҷиддӣ?'
  
  
  "Ҳа, он кор дар он аст, зеро бовар мекунам, ки метавонам аз кӯмак ба кишвари худ".
  
  
  'Чӣ?'
  
  
  "Сохранив штати Бенгалия барои Ҳиндустон".
  
  
  — Район атрофи Kolkata?
  
  
  Вай кивнула. 'Бале. Одамоне ҳастанд, ки мехоҳанд ҷудо Бенгалию аз дигарон мебошад. Онҳо меҳмонхонаҳо мебуд, ки ба эҷоди нав кишвар е ҳамроҳ Мекунад. Ҳанӯз пеш аз он, ки бенгальцы отделились аз Покистон, дар Калькутте пайдо повстанцы, желавшие мешикананд кишвар ба қисми. Бесарусомонӣ, вызванный взрывами, метавонад ба онҳо зарурӣ, имконияти".
  
  
  "Ва дар он, ба ақидаи Раджи, он метавонад иштирок кунад?"
  
  
  "Ӯ намедонад, вале ӯ доверяет американцам".
  
  
  'Ту?'
  
  
  — Ман низ аз ин намедонам.
  
  
  Он поцеловал вай нарм лабони.
  
  
  "Мо ҳам аз як тараф, мефаҳмад, ин Радж е не. Фақат ба ман бовар кун, ки дар ҳоле,. Ду рӯз е, шояд, ҳатто камтар.
  
  
  Вай септически нахмурилась. — Шояд, — гуфт вай. "Мумкин аст, вай метавонад корро, ки ҳоло."
  
  
  'Хуб. Хуб, метавонед мегӯям,, ман дигар, ки метавонад фоиданок бошад? Ое Раджа ягон хел маълумот дар бораи супоридани нитрати калий? Маслиҳатҳо оид ба ташкил, стоящей барои ин? Касе, ки дар маркази заговор, ки метавонам, ки вай сайд?
  
  
  Зебо шахсе Чони нахмурилось.
  
  
  'Ман намедонам. Вай корро танҳо чизе, ки ӯ ба ман мегӯяд. Шумо метавонед пурсед ego.
  
  
  'Не.'
  
  
  Вай кӯшиш хей ин шарҳ. Вай ба ҳеҷ кас иҷозат нест доверял, ҳатто Раджу. Ростқавлона гап, вай низ ба хей, нест доверял, вале на то ба ин мегӯянд. То он ошкоро нест иқрор шуд, ки ҳастам трейлер агенти, ки дар ego кишвар, Раджу мешал протоколи. Ӯ то ба ҳол арестовать ман е выслать тамоми кишвар бидуни улик. Ва ego ягона далели то кунун хорька дурӯғ обнаженной дар дасти ман.
  
  
  Вай аноби. - "Чӣ ман ба мегӯянд, эму?"
  
  
  — Ӯ дархост ту маро бикушӣ?
  
  
  — Не, танҳо он hotel допросить туро. Пистолет буд фикри ман.
  
  
  -- Рафтанду эму, ки ман медонам, -- гуфтам ман.
  
  
  Вай зуд фаҳмонд, " ҳей ин, балки гирифта ғамхорӣ дар бораи он, ки дод хей, танҳо ба ин маълумот, он меҳмонхонаи мубодила. Вай гуфт, дар бораи ин корхона ва дуздӣ калий селитры, вале нагуфт, ки дорам чӣ гуна он ба муносибати таркишро заводов. Раджу буд, иҷозат аллакай фаҳмидед дар ин бора самому.
  
  
  — Дар ин ҷо замешан an Закир Шастри, — гуфтам ман. — Бигзор Радж направит худро ба кормандони ego їустуїўи. Дар политсия роҳҳои выследить мардум, вақте ки онҳо медонанд номи".
  
  
  Вай меҳмонхона, мегӯям, дар бораи худ подозрениях дар бораи кӯдакон, закладывающих бомбаҳои, вале передумал. Ба вай гуфтам: ҳе, кофӣ нест, то ғалаба кунад, ки ба вай эътимод доранд. Ба ман лозим нест, ки бештар буд.
  
  
  Ба вай гуфтам. - "Ту ба ман веришь ҳоло?"
  
  
  — Ҳа, — гуфт ӯ, вале ба назари вай, ҳанӯз ҳам буд, шак, ва ӯ кӯшиш ба ором кардани вай поцелуем.
  
  
  Вай сдерживалась барои як лаҳза, пас проводила дасти ба андешаи ман ҷисми худ,. Обнаженные, мо прижались ҳамдигар ба якдигар ва имкон надоданд, ки мо оташи идора кардани мо мақомоти комил. Баъдтар вай приподнялась дар локте ва гуфт: "Гарон, вай ба ту доверяю, лекин, илтимос, не дури, маро боз. На лги ман бештар.
  
  
  "Ҳеҷ гоҳ беш", — гуфтам ман, задаваясь масъала, поверила ое ӯ ба ман. Вай ҳеҷ эҳсос гуноҳ — дурӯғ — қисми кори ман. — Вақте ки ҳама ба охир, шояд мо метавонем ба сафар бирав, дар ҷое бо ҳам муҳаббати ман. Ман як пул, бисер. Вай медонам Аврупо. Шумо лозим нест, ки ба кор дар ҳаети шумо. Чизе, ки ӯ гуфт, маро ба ҳайрат. Вай звучала самимона. Шояд барои нах ин буд, ки бештар аз интермедия. Вай опустился ба нах, боз омодагирӣ ба муҳаббат. Вай застонала аз масхара ва дар он вақт мо фаромӯш, ки дар деворҳои ҳуҷраҳо ҳастанд дар ҷаҳон.
  
  
  
  Боби 8
  
  
  
  
  Дар ин субҳ ба мо позавтракали дар якди -. Хурд зани, ки бо мо обслуживала ба назар мерасид, комилан не подозревала, ки бо ман дурӯғ голая зан. Вақте ки ӯ ушла, Чоени перевернулась, наклонилась то абад ман ва поцеловала маро дар оғӯши. Ба выталкивать вай аз зери рӯйпӯшҳои.
  
  
  То Чоени одевалась, вай хонда, дар дафтари Слокама ва гуфтаанд, ки рақами телефони, ки он метавонист тамос бо Лилия Ҷаҳон. Лилия менамуд, буд, ки дар кайфияти хуб, ки вай мегуфт бо он. Вай гуфт, ки вай ба зудӣ выпишут атрофи беморхона, ва он отправится в Мадрас, мисли планировалось. Вай пешниҳод намуд, ки ҳе, гирифта бо худ ба Подшоҳзода, вақте ки ӯ уедет атрофи Kolkata. Вай бо шавқу розӣ шуд ва гуфт, ки ҳозир попросит касе тавассути хешовандон чинанд, то саг.
  
  
  Вай хурсанд буд, ки хонда хей. То кунун ман хорек супоришҳои причиняло Лилия танҳо дар боло. Шояд саг кӯмак мекунад, ки ба ҳе, ки ба воситаи вай мунтазир аст мушкилот. Ба вай гуфтанд ҳе, ҳама наилучшего ва вале илоҷи ин трубку.
  
  
  Пас аз он, дилам ба Чоени.
  
  
  Мо бояд буданд, ки дастрасӣ ба он дар хона то он, ки чӣ тавр поедем ба полковнику Ву. Вақте ки вай, сель дар руль, вай фаҳмидам, ки ман ба хотир, ҳанӯз ҳам банд Чоени — ман ҳатто фаромӯш назар ба заднее курсии. Вақте ки вай, обернулся, сахт ангушти иртибот дошт откровенные ман дар байни чашм.
  
  
  "Бэнг, бах, Ник Картер, ту мертв".
  
  
  Чоени развернулась ва вытащила дар атрофи болишти пистолет. Вай буд, ба қатъ нагардидааст, пеш аз он, ки вай аз оғози тир. Мард дар заднем курсии зуд нащупал худро пистолет.
  
  
  — Успокойся, Соколов, — крикнул ман.
  
  
  Пурдарахт тоҷикӣ колебался, засунув дасти таҳти куртку.
  
  
  'Ин ки?' — гуфтам Чойни. "Чӣ мехоҳад?"
  
  
  Соколов представился. — Шарики комил Александр Соколов, — гуфт ӯ. "Консули дар Калькутте аз Иттиҳоди Советских Социалистических Ҷумҳуриҳои".
  
  
  — Мо дар иқбол ҳастед, — гуфтам ман. — Ҳе, Бигӯ, ростӣ, Соколов. Шумо ҷосуси КГБ, мисли аксари рубли дипломатҳо дар саросари кушода ҳавзи".
  
  
  Русӣ боло дасти нишони таслим. "Шумо, амрикоиҳо ба... шумо ҳамеша чунин прагматичные. Майлаш, вай дар бораи ҷосусӣ. Шумо метавонед донед. Ҳамин тавр Не, Шуд? Ва шумо, мис Мехта? Шумо низ принадлежите ба мо скромной касб. Ин дуруст?'
  
  
  Чоени нахмурилась ва тарафи ҷавоб намедиҳад. — Ин муҳим нест, — гуфт ӯ. "Имрӯз мо душманони". Ӯ боз боло дасти, ва thoughtfully склонил сари. "Пагоҳ... кӣ мегӯяд? Пагоҳ мо метавонем, ки куштани дӯсти як дӯсти, аммо имрӯз... имрӯз мо бояд якҷоя кор.
  
  
  'Касе, ки ин тавр мегӯяд?' — сард пурсид аз ман.
  
  
  — Ман, шарики комил Шуд. Мо мушкилоти.
  
  
  "Мо?'
  
  
  'Ҳамаи мо. Ое шумо. Ман. Ое мис Мехта. Ман фармони куштани туро.
  
  
  Чоени вздрогнула, ва ӯ дид, чӣ тавр он ба дасти крепче сжала як пистолет, ки ӯ ҳанӯз держала. Вай ҳеҷ тарс. Ҳанӯз не. Вай медонист, ки чӣ кор Соколов. Агар ӯ буд, ки маро бикушӣ, на мебуд, огоҳӣ.
  
  
  "Ман як фармони куштани ҳамаи агентҳои, ки мумкин аст масъули теракты дар мо дипломатии намояндагӣ дар Калькутте", — гуфт ӯ. "Пагоҳ шумо метавонед чунин фармон... куштани ман ва ҳамаи чин агентҳои дар шаҳри, пас индийцев, ба монанди мис Мехта... ҳамаи онҳое, ки метавонанд ба иҷрои ин масъулият".
  
  
  Вай пурсиданд: — "Пас чаро ту ждешь? Ту ҳаргиз пеш аз стеснялся куштани одамон".
  
  
  — Чунки ман фикр мекунам, ки на кӯмак хоҳад кард. Вай гумон, ки бомбгузориҳо идома хоҳад. Вай гумон, ки касе бо мо нест, гунахкор аст. Вай гумон, ки касе... чӣ тавр шумо ба ин называете... касе, ки мехоҳад стравить мо ҳам дигар.
  
  
  Он вақт мепоиданд ба забонҳои русӣ ва қариб доверил эму. Ӯ метавонист рост мегӯянд... дар ин вақт.
  
  
  "Касе мебозад бозӣ, — розӣ шуд, ки ман, — ва бар мо ду смеются".
  
  
  — Ҳа, Ҳа, — гуфт ӯ, кивая. 'Он ҳақ аст. Касе, ки дар офаридани мушкилоти байни мо.
  
  
  Ба вай гуфтам. - "Чун мо дар берун дар атрофи ин?
  
  
  Соколов афсӯс покачал сари. 'Ман намедонам. Вале ман дигар ғамхор. Мо суханони аҷиб. Мо суханони об угрозах. Одамоне ҳастанд, ки мегӯянд, ки мо консулгарии взорвут дар пятнадцатое шумораи... рӯзи истиқлолият.
  
  
  "Кӯчаи мешавад, пур аз мардум аст", — афзуд Чоени. "Ин буд, мехоҳам аз ҳама муносиб аст, як рӯз барои санадҳои зӯроварӣ".
  
  
  "Ман аз ҳукумати рассержено, — гуфт ӯ. "Ходят сӯҳбатҳо дар бораи возмездии — зинда возмездии — агар консулгарии хоҳад повреждено".
  
  
  Вай ҳис арақи зери воротником. Ман карда наметавонистанд тасаввур кунед, ки рӯй дода метавонад, ки агар таҳдиди осуществится.
  
  
  Ба вай гуфтам. — Чаро ту ба ман ҳамаи ин рассказываешь? "Бо кадом ин хорек шумо кӯмак американцам?"
  
  
  Тоҷикӣ вздохнул. — Чунки ман приказали қатъ туро. Вале чизе, ки ман метавонам ефт, нишон медиҳад, ки шумо на танҳо масъулияти... мо, шумо, мо дигар амрикоиҳо. Одамоне, заложившие бомбаҳои, ки тавассути CIA, е ҳамон ОҲ . Мављудияти ...'
  
  
  Ӯ промолчал, ва онро хатм пешниҳод барои он. — Ин кӯдакон, — гуфтам ман.
  
  
  Соколов тибқи гуфт. — Бале, муҳим аст, ки ин кӯдакон.
  
  
  — Ман ҳам фикр намекунам, — возразил Чоени. 'Ин ғайриимкон аст.'
  
  
  Вай возражала, вале ман ҳис кардам, ки ӯ гумон мекунад, ки дар бораи онҳое, чанд [ои му [им, ки бояд гузориш дод хей политсия. "Дирӯз дар наздикии амрико консульства кушта шуд писар, — гуфтам ман.
  
  
  "Бегуноҳ мурдааст кӯдак", — гуфт Чоени. 'Прохожий.'
  
  
  — Террористи, — фаҳмид Соколов. "Созвездии имрӯз ба кӯдакон... ин аст, барои шумо", — гуфт ӯ бо табассум.
  
  
  — Ва на барои шумо, — гуфт ба ман. "Ман Ҳатто маоисты ҳанӯз рафтаанд қадар чуқур аст".
  
  
  Ӯ скользнул оид ба сидению мошинҳо ва дари кушода. — Он чизе, ки ман бояд ба шумо мегӯям, — гуфт ӯ.
  
  
  Вақте ки аз он берун омада, онро вставил калиди дар зажигание, привел муҳаррики сафар кард ва ба хона Чоени. То он переодевалась, вай истода ба балконе ва назар афканда, то, ки чӣ тавр аҷиб шаҳри пробуждается нав субҳ аз мубориза беохир барои наҷоти худ. Ман кунҷкобу дар бораи он шуданд, ки барои аъҷубаи наводило даҳшат дар ин измученный шаҳр. Кӣ интихоб Калькутту полем ҷанг ду бузург держав? Ӯ умедвор буд, ки ба даст аз ин? Вай надоштам пешниҳоди. Вақти утекало сквозь ангуштони, ва натиҷаҳои буд. Ҳамагӣ се рӯз, ва ман маслиҳатҳои худо обескураживающе скудными. Он кас, ки истифода аз кӯдакон ҳамчун террористон, амал оќилона. Бо следу буд, ки қариб ғайриимкон аст, рафтан.
  
  
  Ҳамаи, ки ман буд, ба он - Закир Шастри. Вай метавонист танҳо умедворем, ки бо васеъ таъсири полковника Ву дар шаҳри кӯмак мекунад, ки ман пайдо инсон, стоящего ба ин ном.
  
  
  Бо Чоени мо дар ин ҷо меравад, дар ҷануб, ба Бенгальскому заливу, баъди дастури полковника Ву, ба воситаи плоскую область дельты, ки ғолибу Ганг ва ego гуногун притоки насб плодородный мыс барои ҳазорон сол. Особняк Ву выходил дар дареи Хугли. Ин буд, ғанӣ маҷмааи, ки назар ба тавре, ки агар ӯ низ строился дар муддати тӯлонӣ аз вақти. Поместье простиралось дар бисер мил оид ягона наклонной маҳал ва включало кустарники, лиственные дарахтон ва бузург чарогоҳ барои асп. Хонаи калон, сохта атрофи соф сафед санг, сиял, чӣ тавр ба маъбад дар офтоб.
  
  
  Вақте ки мо ба мондан дар мощеной истгоҳи руизаминии бузург дар назди хона, ду нафар слуг дар шакли выбежали берун барои кушодани дверцы мошинҳо ва аз паи мо ба воситаи бузург двустворчатые рӯз дар вестибюль. Дар як лаҳза ба ман показалось, ки мо шагнули дар гузашта ва собит дар қасри яке бо панҷсад принцев, правивших маленькими давлатҳо, дар атрофи он ба воя Ҳиндустон ва Покистон.
  
  
  Дар толори бениҳоят роскошен — павлус буд, ба нестї аз тончайшего санги мармар ва сафолї молидани косы, сутунҳо дар атрофи соф санги мармар, деворҳои увешаны шароб старинными гобеленами, мебел датируется тамоми древними давраҳои фосилавии Ҳиндустон.
  
  
  Ин буд, ки зудтар осорхонаи аз хона, бештар маъбад аз резиденцией. Мо проводники мондан, то ки мо дар назар ҳамаи ин великолепие ва сипас бесадо ведем моро ба ин рӯз, ведущей атрофи таркиши толори дигар шуд. Ӯ буд, бад освещен, ва сохта, дар атрофи грубых сангҳои, ки шояд буданд подняты бо banner и деҳаи.
  
  
  Посреди хуҷраҳо находилась хижина, боми он буд, ки дар панҷ пойҳои истироҳат дар болои замин. Ӯ буд, сделана бо картон, пир лавҳаи, упаковочных қуттиҳои, ба ботили банкаҳои ва днища гребной монанд.
  
  
  Полковник Ву нишаста дар дверях хижины дар грязно сафед дхоти, обернутом атрофи чресл. Ӯ нишаста ба корточках дар пойгоҳи позе йога. Пас аз дидани мо, ва ӯ каме пошевелился, вале на бархоста.
  
  
  — Оҳ, ту омаданд. Оддӣ беақл хотираҳо. Вай таваллуд шудааст, дар чунин хижине, -- гуфт ӯ, потягиваясь. "Хуб аст, барои ба одамон барои ба хотир ва мегӯянд, ки то абад хоҳам дигар".
  
  
  Ӯ поднялся ба пойҳои ӯ ва смиренно саҷда берун. "Барои ман бузург, шараф, ки шумо ташриф хонаи ман, мис Мехта, — гуфт ӯ. — Инчунин ба шумо, ҷаноб Шуд. Худ ҳузури прославляет ман скромное низомнома.
  
  
  Чоени гуфт, зуд аст,, вале ман буд, назар ба суханони. Ман смутил.
  
  
  Аккуратный человечек менамуд, смутился, ки ego диданд, ки дар крестьянской либос. Ӯ извинился ва гуфт, ки ба зудӣ баргардад, вақте ки хоҳад "бештар мувофиқ аст, ба таври либоси барои чунин баланд ба меҳмонон".
  
  
  Ӯ зуд заговорил ба китайски, ва оид ба дигар ҳуҷра баромада, ду ҷавон духтарон дар шарқи либос. Онҳо кланялись ва спотыкались дар назди мо, ih узкая доман гӯсолаи-дарозии ограничивала ih shaggy якчанд дюймами. Онҳо гузаштанд пеш аз мо ба воситаи дигар дар дари ҳуҷра дар муҳити гуворо ғарбӣ-сабки, ки дар он играла тихая music, ва ба он ҷое ки буд, тв, қолинҳо барои фарш, мебел буд муосир ва стон висел ба назар мерасад, ки ҳамин Поллок. "Муаллим мегӯяд, ое ин ҷо ҳама, ки чӣ тавр ба шумо маъқул; ӯ хоҳад омад, то пас аз як дақиқа, — гуфт яке, дар атрофи духтарон. Он гоҳ онҳо ҳам нобуд берун аз дари худ.
  
  
  Бар азим камином висела расм тасвири Чан-Кай-баччан дар ҷавонӣ, вақте ки ӯ буд, материковым Хитой. Дар противоположной стоны висела чунин расм калон. Ин буд,
  
  
  Сун-Ят-хасбеда.
  
  
  "Ву буд, ҳамин полковники", — прокомментировала Чоени, то он осматривал богато оро ҳуҷраи. "Ин почетное унвони, ки ӯ ба ҳузур пазируфт муҳофизи шахсӣ мубориза бар зидди Мао ва коммунистов. Ӯ буд, танҳо мальчиком, вақте ки ӯ ба хизмат дар зери оғози Чан-Кай-баччан.
  
  
  Вай меҳмонхона, вай пурсед, ки дар бораи чизе, вале пайдо аввал оид бой-индиец дар рӯи рахи сафед, куртке ва повел мо ба тиковому baru зери марра оид ба тигровой машк. Мисли ҳар чизи дигаре, ки дар ин хона, ман низ поразило захираи спиртного. Он ҷо буд, хуб виски, бузург коньяки, превосходная ҷамъоварии старинного рома. Писар пешниҳод ih бо бузург дониш, аз бармен, разливающий лагери.
  
  
  Мо интихоб ямайский ҷоиз нест, ва чун барои бори кард глоток, чун дохил шудам Полковник, пӯшидани дар бриджи ва мӯза.
  
  
  Аз Он ки ба оянда бо ман ва пристально назар афканда, то ба ман.
  
  
  — Ое мехоњї покататься дар лошадях назди обедом?
  
  
  Вай меҳмонхонаи мегӯянд, ки ман нест, ки дар ин вақт, балки Чоени ҳам зуд розӣ шуд. Ӯ отправил вай аз як тараф бо служанок переодеться, ва худи ман маро бо короткому коридору, уставленному статуями. Он гоҳ мо дар долони нест обогнули мудаввар крытый ҳавзи бо оби голубой об ва ба воситаи дари роҳ, ва баъд пересекли каменный bridge, ки уделял дохилии қисми як дар ҳавзи шиноварӣ бо беруна қисми.
  
  
  Се аспи рвались бо тарафи дигарро як пуле, ки дар он буд, огороженная дорожка, вале ӯ проигнорировал ih ва махнул дасти ҷудо парк, дар террасе дар поен.
  
  
  Ӯ пурсид. — "Шояд мехоҳед, ки ба пострелять оид ба тарелочкам?
  
  
  Барои воқеъ вақти, то боз хоҳад расид тӯйи хонуми.
  
  
  Ман пронзила сояи гумон меравад, ва он аз дасти ӯ little одам. Онҳо буданд, аљиб ин аст, қавӣ ва жилистыми. Бо вуҷуди ухоженные нохунҳо, дасти ӯ буданд, айбдоркунињои, чунон ки деҳқон.
  
  
  — Оид ба тарелочкам, — гуфтам ман. "Ман хеле хуб дар ин".
  
  
  Ӯ улыбнулся. — Бо-континентальному, — извинился ӯ, ва ӯ ногаҳон дарк кард, ки ego манера сухан комилан тағйир ефт. Вақте ки он осуда аст,, ӯ гузорем, фуҷур coarse-мӯи coarse забони англисӣ, ки истифода кардаанд, ба обезоружить меҳмонони худ. "Дар ин як занг... чӣ тавр ва дар ҳает. Ҳеҷ медонӣ, ки дар кадом самт меравад мақсади имкониятҳои".
  
  
  Ман фаҳмидам, вале дар паи он ҷо, ки сидела метательная мошин, ва дидам, ки ду ҷавон слуг, идущих ба мо бо выбранными винтовками дар дасти.
  
  
  "Ҳазор рупияи барои судї", — гуфт ӯ гирифта, "браунинг" ва шагнул ба отметке двадцатисемиметровой роҳрав. 'Хуб?'
  
  
  Пеш аз он ки вай тавонад, ки ягон мегӯянд, ӯ дод сигнал, ва дурахшон-зард диски взлетел дар ҳаво. "Браунинг" шањ ва тарелка дар бист пойҳои истироҳат аз хурд металлӣ метательной мошинҳо. Ин буд, зарбаи хуб, ошкоро пеш, дар атрофи онҳо, ки превращают глиняные тарелок, ки дар борон, дар атрофи осколков.
  
  
  Як нафар бо ифтихор улыбался ва интизор. Ба он чӣ ваҳй ба хати вставил картридж дар одина бо патронников интихобии ман винтовки дод сигнал сурат мегирад дар хона метательного автоматом. Он шањ. Глиняная тарелка разлетелась вдребезги, чӣ тавр ба хока, ва ӯ ҳис кардам яростное қаноатмандӣ аз иштироки бевосита дар тамос бо ашеҳои.
  
  
  Полковник Ву на ба чап, ба ман вақти злорадствовать. Ӯ дар ин ҷо ҳамон боиси дигар судї, шањ ва зад, ки диски сахти шумо. Вай дарҳол аз паи ӯ осон таъсири. Мо стреляли зуд аст, то рӯза, ки аз ман сар ба ташвиш дар бораи мальчике дар автомате буд, ки бояд гузошта судї дар мощную метательную рукоятку ва талоқ ба дасти худ, пеш аз он ки сахт аст пружинная швырнет мақсади дар фазои собиқ шӯравӣ мебошад. Буд қоидаҳои говорящего, ки шумо бояд озод судї ва тир, як бор ба шахси дигар шуморо аз байн мебарад худро ба ҳадафи худ, балки, ки чун инро гуфт, ба мо суханони мо гузошта шартҳои худро.
  
  
  Вақте, ки ба мо ҳамроҳ Чоени, мо стреляли дар диком изматывающем ритме шуданд ва фаро баъд. Дастҳои ман болели аз доимӣ аз кӯҳ чор мино худо ва дарахти сурх ва китфи горело аз ҳама приклада, ҳатто вақте ки вай, пош афтод ва бардавом оперся дар приклад. Ву удивил ман. Ҳарчанд аз он буд, кам ба назар мерасид, ки ӯ на мушкилоти бештар аз ман. Вай дид тамоюл ба волейбол, ки дар гӯшаву канори ego rta, вақте ки вай запнулся, ва лотокњо оғоз лопаться, на даст пароканда вдребезги. "Ва боз", — эълон кардааст, ки писар паси мо. "Ҳам ҳафтод панҷ пай дар пай".
  
  
  — Даҳ ҳазор рупияи, — крикнул полковник Ву ҷамъоварии винтовку барои боз як аксҳоро қуввати худ.
  
  
  Ӯ зад онро дар судї. Дастҳои ман қариб нест дрожали, вақте ки аз он боло худро винтовку барои ҳафтод шашум зи пай. Вай зад ба диски муштарак лотокњо ва боз даҳ, пеш аз он, ки эҳсос кард ветерок дар шее.
  
  
  Ву эҳсос суст шамол хеле дер. Тарелка, ки ӯ дархост, аљиб пригнулась, вақте ки ӯ нажал ба триггер. Зард диски победоносно ва невредимым проплыл оид ба усыпанному осколками полю назди метательной машиной. Танҳо ин тарелка избежала ego силоҳи.
  
  
  Полковник Ву дар як лаҳза прижал винтовку ба плечу, маҷбур худ ба оштӣ бо шикасти. Дар як лаҳза он дид демоническую шахзода дар ин косых чашми. Ӯ буд, неудачником, вале вақте ки ӯ нигариста, ман, ӯ боз улыбнулся, саҷда берун, нақши бозидааст скромного крестьянина.
  
  
  "Даҳ ҳазор рупияи знаменитому американцу".
  
  
  Ӯ махнул дасти, ва бой прибежал бо чековой книжкой. Ву нацарапал маблағи баргузор ман дар чек.
  
  
  Вай гирифта, ба он, зажал байни ангуштони худ, намереваясь мешикананд дар қисми.
  
  
  "Хушнудии буд, ба ман гуфт," ман.
  
  
  — Интизор шудан, — крикнула Чоени аз охири хатҳои оташ, аз куҷо вай ҳамаи ин замон аз наздик мушоҳида. Вай подбежала ба мо гирифта шудааст ва ман дар чек. "Барои встретят фарзандони шумо. Ҳа?' — гуфт вай изҳор мо. "Даҳ ҳазор рупияи ih нуро-ба таъом дар давоми чандин рӯз".
  
  
  — Албатта, — розӣ шуд, ки ба Ву. 'Барои кӯдакон.'
  
  
  Ба вай гуфтам. - 'Встретят фарзандони шумо?'
  
  
  Хурд человечек дарида берун хандидан ва ишора ба поен холму дар обнесенный девор маҷмааи тақрибан дар четырехстах ярдах аз он.
  
  
  — Кӯдакон дар хона аст, — фаҳмонд Чони. "Ӯ наҷот садҳо кӯдакони кӯча. Ӯ медиҳад, ки ба онҳо маориф, либос ва хона, то ки намехоҳанд кофӣ калонсолон ба постоять барои худ".
  
  
  — Вале бисер одамон ба кӯмак ниез доранд, — ғамгин гуфт Ву. "Ҳатто чунин бой марде, чунон ки ман не метавонад кӯмак ба онҳо ҳама".
  
  
  Ву нишон дод, ва овози вай дид кӯдакон дар майдон таҳти мо. Садҳо нафар, асосан писарон, бозид дар огороженной бозӣ саҳни приюта. Онҳо напомнили ман ба писаре, ки онро дидам, дар химическом ниҳол, ва ӯ little мертвого писарак, лежащего дар кӯчаи наздик разбитым "мерседесом" дар назди трейлер консулгарии.
  
  
  Вай проклинал худро шубҳанок ҳам мушоҳида шудаанд фикрҳои. Ву, эҳтимол буд, щедрым меценатом, вале он ҳанӯз относился ба ӯ, бо гумони. Ман мехостам ба имон, ки ӯ запричастным ба взрывам, вале ин фикр нест, уходила.
  
  
  — Шояд шумо медонед, ки шахсе, ки ба вай нигариста, — якбора гуфт: ман. — Бо шумо фоизҳо ба фарзандони шумо метавонед бидонед некоего Закира Шастри. То чӣ андоза вай мефаҳмам, он ҳамчунин мерабояд кӯдакон бо banner".
  
  
  Полковник Ву прошипел сквозь дандон. "Ин писари змеи", — гуфт ӯ ба китайски. 'Он медонам ego. Ӯ похищает кӯдакон ва истифода мебарад ih дар худ маќсади. Вай наҷот якчанд оид ба ego когтей, вале ih ҳамеша рӯй берун, ки бештар.
  
  
  Чоени нахмурилась, эҳтимол дар ҳайрат дар чаро вай зикр Шастри. Ин буд, просчитанный ба хатари шумо аст, барои дидани, ки чӣ тавр отреагирует Ву, вале талош карда тщетными. Ӯ отреагировал ҳамин тавр, чӣ тавр ворид агар аксарияти мардум, ва дар ман ҳам буд, ки ба назар зацепку.
  
  
  — Чаро шумо мехоҳед, ки ба гап ба ӯ? — гуфтам Ву. — Ӯ запричастным ба взрывам?
  
  
  Вай покачал сари. — Ман боварӣ дорам не... мумкин аст.
  
  
  "Шояд, мо метавонем кӯмак мекунад", — пешниҳод Ву. "Кӯдакон дар кӯча метавонад донад, ки ин нафар".
  
  
  Ӯ щелкнул ангуштони худ, ва хизматгори бар мо омад ва бархоста наздик бо ӯ. Ву дароз мегуфт, бо ӯ дар диалекте, ки ман мефаҳмидам. Ӯ торжествующе улыбнулся, вақте ки бой потрусил ба хона.
  
  
  "Кӯдакон музде хоҳад", — гуфт ӯ. "Хоке, бояд донад, ки дар ин бора Закире. ки таъсир аз он.
  
  
  Онҳо отведут ту ба ӯ.
  
  
  Вай гуфт, ки дар аломати изҳори сипос.
  
  
  — А, акнун мо ба бозӣ, — эълон кард Ву, ҷамъбасти натиҷаҳои моро ба лошадям.
  
  
  Мо оседлали асаб ҳайвонот ва направились ба ҷои он, ки поместье граничило бо дареҳо. Ӯ нишон дод, ки мо худро хусусї бандар ва чор элегантных скоростных катера, пас сарф моро ба площадям барои гандбола бо толстым пўшонидани бо плексигласа ва минбаъд бо дорожке ба полю голф бо девятью лунками ба зебо лужайке.
  
  
  "Ое шумо ба он ҳамаи доранд", — мушоҳида кардам Чоени, ва little man чин нигариста, маро мунтазир аст, ки ман мегӯям.
  
  
  Пас аз вай фаҳмидам ego. Ӯ кам буд марде бо азим ego. Толорҳои теннисбозӣ, аз майдони голф, бузург боғу... вале ҳамаи ин амалан калима, он буданд, ки танҳо трофеи, свидетельствующие дар бораи ego молиявӣ муваффақияти. Ва мо буданд, дар ин ҷо чӣ ego тамошобинон даъватшудаи похлопать ego оид ба плечу ва мегӯянд, ки ӯ classy. Ҳарчанд вай, лозим ego, ки ба ерии он поддался предчувствию. "Қариб ҳама чиз", — извращенно гуфт: ман, подъезжая ба Чоени ва наклоняясь, ки инчунин бибӯсам он в щеку. Вокуниши Ву ошеломила ман. Ӯ дарида берун хандидан — вазнин, хриплым смехом барои чунин невысокого инсон.
  
  
  — Метавонад, — гуфт ӯ сафар кард ва дар пеш моро ба хона.
  
  
  Дар дохили хона ӯ дар ман маро ва Чоени оид гуногун квартирам дар аввал робита ба ошенаи. Барои ман буд разложена тару ҳасиб шведов, ва вай бо душ ва переоделся, ки пеш аз баргаштан ба поен.
  
  
  Ву интизори он буд, ки ман дар ego кабинет, двухэтажной ҳуҷраи обшитой панелями дар саросари коғазҳои хату дарахт ва муҷаҳҳаз шкафами бо первопечатными бо нашрияҳои. Вай нишаста барои азим ба таври хаттӣ суфра, аз сабаби он дамида боз ҳам камтар ва ничтожнее аз буд дар делле.
  
  
  Дар атрофи ӯ нишаста ба миз ва дар ошенаи дар назди ӯ нишаста буданд, ба духтарон. Ih буд, даҳ, баъзе индийцы, баъзе восточные, баъзе буданд, то светлокожими, ки ман гумонбар, ки бо онҳо буданд, чистокровными сафед.
  
  
  — Тавре ки ман аллакай гуфтам, — гуфт Ву бо табассум мекунед,. — Ман ба он ҳамаи доранд.
  
  
  Ӯ изящно помахал дасти бар головами ҷиддӣ духтарон.
  
  
  "Выбери як", — гуфт ӯ. — Е ду. Ту аз ман меҳмон.
  
  
  
  Боби 9
  
  
  
  
  "Ман барвақт пайдо кардаанд, ҷаноб Шуд, — бо ифтихор гуфт, полковник Ву, — ки дар роҳи инсон ба муваффақият доштан зарур аст. Нуро-ба онҳо, ки дар толори нафар дар ин роҳ бо он чӣ ӯ мехоҳад, ки бештар аз ҳама. Аввалан, пурра ба ҳает. Пас чи... чизпарастӣ, ки чӣ тавр шумо онро ном дар кишвари шумо. Баъд, ҳангоми аз аввалин аломатњои зиеди сарват, маќоми. Боз баъдтар — бисер ҷинсӣ қонеъ. Барои муваффақ араба ин гарем. Барои японцев гейши. Барои богатого американца любовницы.
  
  
  — Барои чин?
  
  
  Ӯ боз махнул дасти. — Наложницы, албатта. Мисли ин бузург моҳияти. Хеле бодиққат подобранный навъи дар ягон бичашед ва, хоҳиши.
  
  
  — Чаро, полковник Ву?
  
  
  'Ки чаро?'
  
  
  — Ҳа, чаро шумо предлагаешь ман худ наложниц? Мо хеле дӯстони сола, ки ба воситаи онҳо, ки ба мубодила любовниц. Ву самодовольно усмехнулся. Ӯ саҷда берун ва боз притворился ба фурӯтанон, аммо лабони ego фыркнули. "Зеро Ву мехоҳад кунад, тӯҳфа калон американскому, ки ба агенти андоз".
  
  
  'Мехоҳад, ки мисли?'
  
  
  "Бас кунед ин бомбометание", — гуфт ӯ. "Наҷот шаҳри мо аз минбаъдаи дарду".
  
  
  — Ман аллакай кор аз болои ин. Ин ба ман кор. Шумо мехоҳед, ки ба чизе дигар.
  
  
  'Бале. Бо мурури замон шароб мешавад, насб карда мешавад. Шумо метавонед ин корро. Шумо метавонед таъмин исботи.
  
  
  "Касе винить? Русҳо?
  
  
  "Маоистов, — гуфт ӯ. "Чин коммунистов. Бигзор онҳо понесут маломатгаре барои ин таҳдид кушода ҳавзи дар саросари ҷаҳон. Бурс, ки барои ман ва онҳо аз они ту... як е ҳамаи.
  
  
  Ман не метавонад шикофт барои чашм аз неровного як қатор духтарон, ки қариб обнаженные бадан блестели офтобӣ дар партави, льющемся тавассути бузурги windows ба тарафи дигар хуҷраҳо. Бояд кофӣ осон обвинить чин коммунистов, пас аз он выследил террористическое дастури он, албатта, буд, вазифадор аст, ки худ сурх коллегам лояльностью.
  
  
  "Хурд хизмати, — гуфт ӯ, — барои чунин восхитительную подоши. Кадом мард метавонад даст кашад ва аз он ҷаноб Шуд?
  
  
  Вай колебался, ва дар он лаҳза, вақте ки вай переводил назар бо яке аз духтарон ба кори дигар, дари фаъол мешавад. Бандаи паси ман гуфт: сухане чанд дар китайски, ва полковник Ву раздраженно бархоста.
  
  
  — Мис Мехта вернулась, — гуфт ӯ. — Мо мебинем, ки вай дар ошхона.
  
  
  Ӯ обошел раисикунанда ва боз улыбнулся.
  
  
  "Подумай дар бораи ин,," ӯ гуфт:. "Барои шаб масхара, ки шумо метавонед сар".
  
  
  Вай қатъ дар як рӯз. Ба ман омад, ки дар сари ҳокимият. Вай, гузоштани дасти ба рукав Ву, ва ӯ низ қатъ.
  
  
  — Бояд чизи бештар, чӣ мехоҳад хеле бой нафар, полковник Ву. Пурра ба ҳает, ҳар ки ӯ дар ягон меҳмонхона, мақоми, ҳамаи заноне, ки бо онҳо қодиранд, ego бадан... вале боз? Албатта бояд ба чизе дигар, чӣ мехоҳад, чунин одам мисли ту. Ин аст, полковник?
  
  
  "Албатта, ҷаноб Шуд". Ӯ смеялся. "Сипас аз ҳама ин нафар метавонад танҳо қадар ба дилхоҳ шавад, боварии... ниҳоии ва худи неуловимого мехост". Ӯ сарф ман дар толори. Бо назардошти ба мадади Чоени дар дасти ӯ сарф онро дар бузург ошхона мебошад, ки бо суфра дароз ва гигантскими люстрами. Ӯ нишаста дар боби стула, ки чӣ тавр ҳукмронӣ султон.
  
  
  Ego ревматизма маро удовлетворил. Ба монанди ман на показалось, ки ӯ буд ҷӯяд ва яқин. Ман як эҳсосоте, ки он ба меҳмонхонаи чизи дигар. Вале чӣ?
  
  
  Ман буд, ки қарори настаивать. Баъд аз чанд дақиқа дароз курсї буд уставлен шароб ва яствами, мо посыпали рогом шуд. Барои дафтар хурд инсон Ву шуморо ба миқдори бузург, ва ҳанӯз el, ки слуги боиси тощего кӯдак бо укрытии у подножия холма.
  
  
  Вай наклонился пеш ва задал сурат мегирад масъалаҳои размеренным тоном, ки баъзан идора ба даст сухан. Вале лоғар бой отшатнулся аз ман. Аҷиб аст,, вале Чоени омада, ба ман кӯмак.
  
  
  Вай ором заговорила бо мальчиком дар диалекте, он вай пештар шунида намешавад, ва чунин ба назар мерасад, зуд завоевала ego боварӣ.
  
  
  "Марде бо номи Шастри сахт напугал он, — гуфт вай ба ман. "Мард пешниҳод эму маориф, ва он гоҳ кӯшиш ба доми ego дар мошини. Ӯ сбежал ва омада дар ин ҷо, дар паноҳгоҳ полковника Ву.
  
  
  — Спроси он ҷо дид, ин инсон.
  
  
  Вмешался полковник Ву. Ӯ баргузор пои фазана, ки бо он капал чошнии атрофи шароби сурх, ва фармуд шудаанд ман штопора.
  
  
  Вай поймал чанд калима, ки хватило, барои фаҳмидани чизе, ки мегуфт писар.
  
  
  "Дар маъбади бо олиҷаноби red башней", — шунид аз он.
  
  
  Ӯ гуфт, бештар, вале ба маънои ускользал аз ман, то Чоени перевела на ин аст, ки барои ман.
  
  
  "Он боварӣ дорам,— гуфт вай.— Ӯ дар ед дорад, танҳо маъбад ва gurus".
  
  
  — Ва сияющую красную башню, — афзуд полковник Ву. "Бояд, ин ориентир".
  
  
  Ву улыбнулся ва гордо откинулся дар спинку стула. Чунин ба назар мерасад, ӯ фикр мекард, ки қарор барои ман тамоми штопора. — Хеле хурсандам, ки ба кӯмак американскому, ки ба агенти андоз, — гуфт ӯ, вставая аз стула.
  
  
  Ӯ қариб отослал мо. Ӯ позвал худ слуг, ва онҳо баргузор мо бо Чоени тавассути хона ба припаркованному "Мерседесу".
  
  
  Вақте ки мо возвращались дар шаҳр, вай кӯшиш мекунам, ки даст аз нах маълумоти бештар. "Ман бояд ба ед ки чӣ тавр шумо метавонед бештар — фикр кардам ман, — пеш аз ee гузориши Раджу ӯ ба салиб дар ҳама корҳои".
  
  
  "Бисере аз мо храмовый як бурҷи — возразила вай. "Ва бисере аз атрофи онҳо сурх. Ин муҳим аст,?'
  
  
  — Бало муҳим аст, — гуфтам ман. — Ин зерин пайванд дар разбивать. Шояд ин Шастри околачивается нест, мумкин аст, ин ба кадом аст ego ситод-квартираҳо.
  
  
  Вай покачала сари кӯшиши фикр. "Ин мумкин аст, ки угодно. Ҳатто сола маъбад, харобаҳои... тамоми чамоати деҳоти мавзеъ усеяна онҳо".
  
  
  Ee ревматизма ман разозлил. Мо онҳоро соат бо кам полковники, ва ӯ терял сабр. Мо фоида дар маркази шаҳр, ва ба вай фуруд омад, дар назди консулгарии дарк, ки чӣ тавр ба зудӣ пролетело вақт.
  
  
  Шиддати барқ ба шиддати дар шаҳри буд, монанди статическому қувваи барқ хушк дар як рӯз. Вай ҳис кардам, ки ин дар ҳаво. Даҳҳо мусаллаҳ ҳиндустон сарбози истода дар назди консулгарии бо винтовками барои плечами. Дигар сарбозон истода сбоку аз биноҳо.
  
  
  "Подумай дар бораи маъбади бо red башней", — гуфт вай Чоени. 'Он ба зудӣ даст.'
  
  
  Дар тротуаре маро қатъ jittery ҳиндустон шуд. Оғози дуюм сарбози допросил ман аз металлӣ ворот, пас аз ҷамъбаст ба стоявшему дар рӯзи сержанту. Сержант задал ман якчанд саволҳо, пас аз ба даст овардани рақами телефон.
  
  
  Слокум интизори он буд, ки ман дар дверях худ девони. Дар nen буд, ки галстука, мӯи буданд растрепаны ва лбу баромад арақи, ҳарчанд дар утоқ сард буд.
  
  
  — Мо укрепляем бинои, — взволнованно гуфт ӯ. "Мо интизор ҳамла дар ягон лаҳза".
  
  
  Ӯ опустился дар кафедра паси худ стула. Ӯ вытер арақи аз худ нахмуренного лба льняным носовым платком.
  
  
  "Ман аз Вашингтон прислать 300 баҳрӣ пехотинцев барои ҳифзи ҳает ва молу мулки амрико", — гуфт ӯ.
  
  
  "Морпехи!" — гуфтам ман.
  
  
  "Эй худо благослови мо, мо метавонем мондан безоружными назди русскими. Онҳо аллакай боиси худ аз мардум ин ҷо бо баракатҳои Ню-Деҳлӣ.
  
  
  "Мехоҳам ба шумо оғоз Сеюми мировую ҷанг дар ин ҷо?"
  
  
  "Агар ин ублюдок мехоҳад, ки аз ин..."
  
  
  "Блестяще".
  
  
  Ӯ якбора дар назар ман.
  
  
  — Ое шумо шунидаед, ки дар бораи Красном Флоте? "Онҳо доранд, эскадра, ки машғул фиристода мешавад ба Бенгальскому заливу дар тренировочные маневры. Дувоздаҳ кораблей таҳти фармондеҳии ракетного крейсера.
  
  
  — Медонӣ, ту метавонист ин корро, — гуфтам ман. "Бачаҳо, шумо метавонед дар бораи он сӯҳбат дар ин ҷо ва ҳоло, то он гоҳ, ки хоҳад мазкур ядерная љанг. Чаро ба шумо лозим нест, ягона, ки оқибат фикр? Вай хеста, чӣ ваҳй ба ego мизи. Слокум отпрянул.
  
  
  — Шумо шунида чизи дигаре дар бораи пятнадцатом ҷумла?
  
  
  'Рӯзи истиқлолият? Нест.'
  
  
  — Ту гуфт, ки, мумкин ки, чизе пиво, помнишь? Ва он, шунидам, ки туркманҳо ба консулгарии хоҳад взорвано. Шумо консулгарии бояд поражено дар як вақт.
  
  
  Слокум буд, ҳушеру бедор. Он чизе зарба расонда бошад, бо ӯ бевосита.
  
  
  — Ту боварӣ дорам, ки имрӯз чизе рӯй?
  
  
  'Не. Аммо ман чунин эҳсосоте, ки онҳо ҳамон аксари одамоне, ки пештар закладывали бомбаҳои 15 август ба нақша чизи грандиозное. Шумо затруднит эвакуация мардум бо консульства шом четырнадцатого.
  
  
  "Эй худо ман, — гуфт ӯ. — Пас аз мо ҳеҷ чиз метавонем?
  
  
  — Албатта, — гуфтам ман. "Бигӯ худ часовым ба пускали кӯдакон дар кӯча, ба консульству".
  
  
  'Кӯдакон?'
  
  
  'Бале. Ва ба ман пайдо кардани маъбад, ки бо red башней. Ман бояд бузургтарин харитаи шаҳр, ки бо шумо.
  
  
  Слокум нажал тугмаи дохилии алоқа. Баъд аз чанд дақиқа секретарша разложила корт дар он мизи.
  
  
  Нақшаи дар асоси поместье полковника Ву, вай начертил доираи радиусом, ки писар метавонист мегузарад, ба роҳ барои чанд соат. Баъдан он боиси чанд индийцев атрофи ситод Слокама ва гуфтаанд, ки ih ишора храмы дар дохили ин намуна.
  
  
  Онҳо медонанд, ки ду маъбади бо red башней.
  
  
  "Як атрофи онҳо — нусхаи знаменитой Бурҷи Ғалаба, — гуфт ба ман ҳиндустон секретарша панҷоҳ сол. "Ин даъват Кутб-Минар. Ӯ сохта дар атрофи ҳилоли песчаника ва дорои баландии зиеда аз сӣ метр ба боло мебарад винтовая нардбоне.
  
  
  Вай сохта шуда буд, то тақсимшавӣ. Ҳоло аз маъбади каме боқӣ мондааст.
  
  
  'Ва дигар?'
  
  
  — Бояд ин маъбад Оссиана дар шарқи шаҳри хуҷанд. Ин қисман амалӣ андешанд; он ҷо кам касе чӣ меравад.
  
  
  Вай ба манзилаш ба вай ва рафта, ба берун, ки дар он Чоени ждала дар мошин. Ҳангоме ки вай инро нақл кардааст ҳе, ки маълум аст, он ба омӯзиш нишон дод ба ман, ки роҳи ба суратњои храму, дар бораи он упомянула зан.
  
  
  Вақте ки мо дар таҳрири тавассути понздаҳ дақиқа, вай дид, ки Кутб-Минар, чӣ тавр ба маъбад, хеле мувофиқ... ин буд, ки на зиеда аз баланди red башня. Вай мехост, ки дигаре, гарчанде ки ман боварӣ буд. Этакий генералии ситод бо ҷойгир намудани ки барои миќдори зиеди одамон - чизе укромное, крипто, ки на заглянет хамкорон.
  
  
  Маъбад Оссиана назар хеле бештар многообещающе. Квадратные сутунҳо подпирали санг своды, фасады рухнувших биноҳо, ҳавлӣ намояндагӣ худ нагромождение упавших сангҳои. Дар як гӯшаи находилась двухэтажная red башня. Харобаҳои переходили дар густую растительность атрофи кустарников ва дарахтон. Дуд поднимался байни дарахтон нежной спиралью.
  
  
  "Ман пойду мебинед".
  
  
  — Ман меравам ба ту, — гуфт Чоени.
  
  
  Мо ба воситаи развалины. Баъзе қитъаҳои буданд расчищены ба имондорон омада воззвать ба благословению худ манбаъҳои обӣ.
  
  
  Байни руинами мо пайдо қисми истифода бурда мешавад тропу, ки бо вела баробари охири маъбади ба подлеску. Мо буданд, қариб ки дарахтон, вақте, ки вай дид бузург торик зеленую палатку.
  
  
  Мо бесадо сошли бо намуд, ки дар подлесок, ки ҳар сол. Дар аввал мо дидем, ки танҳо дарахтони бузургро льняную палатку. Сипас вай пай хурд кострище ва тароват. Аз зери палатки берун омада нафар, потянулся, огляделся, кашлянул, сплюнул ба замин ва бозгашт аст, дар дохили. Дигар ҳеҷ кас надида. Чанд маҳфилҳои дуд вились аз мисли ҳезуми оташи ҷаҳаннаманд. Паси мо раздался садо — нисфи всхлип, нисфи дуъояшон буданд,, хашми бо оттенком истерики. Вай, дилам дид фигуру, приближающуюся ба роҳи, ки мо танҳо гузаштанд.
  
  
  Ин буд, ки шахсе, ки шелл зуд аст, вале сабукфикрона хромал. Ва ҳангоме ки наздик омад, ба он дид, ки ӯ широкоплечий ва қавӣ, марде, ки ба осонӣ метавонад ба ваҳширо кӯдак. Ман кунҷкобу дар бораи он шуданд, ки ое ин Закир.
  
  
  Мо нырнули дар кусты, вақте ки ӯ ба ҷойи mimmo. Аз Он доранд, ки дар кишвари мо ҷудо. Ego нафас буд, беспокойным, ва ман гумонбар, ки бо ӯ зуд буд. Вай, дилам ба Чоени, чун танҳо ӯ гузашт mimmo мо.
  
  
  — Возвращайся ба мошин ва жди ман, — гуфтам ман. "Ман меравам, то ки аз паи ӯ".
  
  
  Тропинка вела дар дигарро харобаҳои қадим, ва ба воситаи рощу дарахтон. Чанде мо низ дар қисми пушти сола маъбади баланд. Уцелела танҳо як девори шаҳр. Ӯ буд, сохта атрофи калон каменных блоки ва омелой даҳ метр дар баландии, ва сӣ метр дар дарозии. Мард прислонился ба ин стонать ба отдышаться. Сипас ӯ оглянулся, кас дид ва протиснулся сквозь густой подлесок, ки, аз афташ, скрывал сӯрох. Ӯ намояд нест.
  
  
  Дод мужчине ду дақиқа, пас давида ба он ҷо, ва пайдо лазейку.
  
  
  Он ҷо буд, торик аст. Вай прислушивался ба худ худ дыханию, выбивающемуся атрофи шуш. Ба ғайр аз ин, буд, ягон садои. Вай дохил lantern аст, ва дод узкий рентгении. Вай менамуд ва дар земляном проходе, тақрибан дюжины ступенек, пешбари поен.
  
  
  Дар поени зинапоя ба вай пайдо шамъ ва амрико спички. Баъди муми аз шамъ дар ошенаи ҳамзамон рост. Коридор дар ин ҷо буд боло, беш аз шаш фут мебошад, ва буд вытесан бо азму гил, шояд бо песчаника. Дар бист шагах вай дид тусклый муқаддас, ки танцевал ва мерцал. Нақби пах бениҳоят старым затхлым запахом.
  
  
  Вай оҳиста-оҳиста пополз ба рӯшноӣ бароянд. Он чизе шунида намешавад. Коридор дод сард доштан зарур. Вай фуруд омад, ба чашмони ман одат ба мавсими нави нур. Пеш аз ман буд, ҷойгир намудани масоҳаташ ҳафт пойҳои мураббаъ бо потолком дар боло нақби. Дар атрофи хуҷраҳо ман шуморо ду хӯрокҳои. Дар аввал ба он намебинанд,, ки боиси брылев. Пас аз он дидам машъалҳо, заправленные чизе монанди равған, горящие дар контейнер баргузории дар чор деворҳои. Ҳуҷраи буд пуста.
  
  
  Вай зуд кардааст, ба ҳуҷраи ба ближайшему отверстию ва рафта, ба коридору. Вай, қатъ ва огляделся. Ба назар мерасад, ки ман дигар ҳеҷ кас дидам. Ин нақби буд, кӯтоҳ ва открывался дар зиеда аз ағбаи дароз, протянувшийся беш аз ҳафтод метр, пеш аз описывал хурд изгиб. Ба воситаи баробар фосилаи дар асосҳои туннеле буданд хуҷраҳо. Онҳо казались кельями, ки медитировали трансцендентные k кушода ҳавзи монахи.
  
  
  Дар охири нақби дод, ки боз як доштан зарур, шталь васеътар ва сабуктар.
  
  
  Машъалҳо освещали роҳ пушти ман, балки пеш аз ман чунин менамуд, ки свят дигар. Сипас вай дид аввал лампу, свисающую бо электрического хоаг. Дар ин ҷо нақби раздваивался: ман свернул рост, ки бо семиметровым интервалом висели барқӣ фонари. Каме дуртар нақби выходил дар толори бузург. Нақби сужался ва ҳамзамон як хурд тавре балкону дар пушти стонать шуд.
  
  
  Подо ман царила кипучая фаъолияти. Понздаҳ мальчишек, большинству, атрофи онҳо каме аз бист, нишаста буданд, дар атрофи стула ва усердно украшали бонкҳо дар ранги сиеҳ. Дигар буридаанд ва аз чизҳои дона фитилей. Дигар писарон упаковывали холӣ бонкҳо ва як ih тавассути арку дар дигар ҳуҷра.
  
  
  Фаъол истироҳат хушнуд захлестнула ман. Вай пайдо завод оид ба истеҳсоли номи пурра е, ақаллан, як атрофи аз ҷойҳои, ки дар он террористы изготавливали худро двухчетвертные бомбаҳои. Аммо ман низ эҳсос озноб, вақте ки фаҳмидам, ки здешние писарон буданд, бар он бача, ки аз вай дида, собирающим нитрати калий дар химическом ниҳол. Онҳо буданд, монанд ба сарбоз. Чунин менамуд, ки онҳо медонистанд, ки чӣ кунад, ки агар ih обучали.
  
  
  Ман ба ҳеҷ кас дида, аммо ман не метавонад, ки ба воситаи карниз балкона незамеченным. Вай баргашт ва попробовал як нақби. Ӯ дод хурд доштан зарур мебошанд, баъдан, суханро меравад, масалан, дар ҳамон самт, ки дигар развилка. Дере нагузашта ӯ низ гузашт, як қатор ҳуҷайра. Ин буданд, ки дар истифодабарии. Дар дохили буданд соломенные халтаҳои ва ифлос рюкзаки, ки дар онҳо шояд қарор гирифт земные пожитки ба писарон наврасон.
  
  
  Ин туннели метавонанд простираться дар бисер километры зери Калькуттой. Ба ман лозим буд, зуд пайдо баромадан е бозгашт аз он маршруту, ки вай танҳо следовал. Пеши ман лежало боз як фазои холӣ. Дар дохили буд хаттии, раисикунанда ва ҷуфти стульев ва барои онҳо буд, деревянная дари дар раме.
  
  
  Дар ҳуҷраи кас буд. Ӯ зуд гузашт ба як рӯз. Ӯ буд, ки заперта.
  
  
  Открыв он, вай дид, боз як коридор, ки боиси ба сатҳи. Вай берун омада ва рафта, ба мерседесу.
  
  
  Чоени он ҷо буд.
  
  
  Ӯ шунид, ки ба вай зов атрофи аз торикӣ ба воситаи роҳ.
  
  
  — Ник, молодец=).
  
  
  Вай обернулся, ва дар ман мағзи сар щелкнуло ҳисси шашум. Шояд аз он буд, ки садо е проблеск металлического предмети ба офтоб. Намедонам, аммо вай сжался, ва баъзеи худро Люгер.
  
  
  Сипас вай дид ego... дородного индейца, барои онҳо аз паи вай дар маъбад. Он чӣ ваҳй ба ман аз пеши мошинҳо. Ӯ хиҷолат помахал корд бар сари ӯ. Дарҳол Люгер исбот кард, ки дар дасти ман.
  
  
  Пистолет ӯ, албатта, потерпеть карда наметавонистанд, балки нигоҳ наступать ба ман. Вай попятился ва крикнул огоҳӣ. Вай на меҳмонхонаи ego куштани. Вай боварӣ карда шуд, ки ин Закир Шастри, ва ӯ ба ман, ба таҳқиқ буд, ки бояд зинда. Ӯ рассек ҳаво дар назди ман шахси ва боз ба махал, вақте ки аз он отстранялся.
  
  
  Ноумедӣ вай, шањ як маротиба дар чанд инч, ки аз он шахсоне, ки дар огоҳӣ ва оғози дуюм маротиба дар дасти. Аз рӯи пули ӯ закружился ва афтод; аммо ӯ вскочил ба пойҳои, ва бар мо омад ба ман, он дар дасти безвольно свисала.
  
  
  Вай боз шањ дар он, ин маротиба дар як пойи. Ӯ афтод пеш, ки агар ego опрокинули.
  
  
  Беихтиерона ба он, отступил пеш нигоҳ пистолет наготове барои дуюм нападавшего, вале ягона ҳаракати, ки вай метавонист дидан буданд Чоени, бегущие ба ман аз тарафи дигар.
  
  
  Вай бросилась ман дар нагирад, вале он оттолкнул вай аз худ. Аз пушти вай шунид топот пои. Писарон дар атрофи маъбади выбежали ва забрались дар мошини кӯҳна паси харобаҳои қадим.
  
  
  Онҳо убежали, вале ман буд, нигоҳ инсон дар рӯи замин аст, пеш аз мо тавонистем барои аз паи барои онҳо. Вай таъиншуда мубаддал тартиби хӯрокпазӣ ego ба пушти пои.
  
  
  Ӯ мурда буд. Дыра андозаи аз ман кулак буд, он ҷо, ки буд, ego пупок. Чоени сидела наздик бо ман, равшан нест тронутая overlooking хун. 'Ин ки?'.
  
  
  Вай выудил ҳамени мардум дар атрофи кармана ва разложил ego дар рӯи замин. Ном ба қиматнок буд, ки ба таври равшан читаемо.
  
  
  "Закир Шастри". Вай дар охир ӯ пайдо.
  
  
  Вай опустился ба зону наздик ба бадани. Вай дарҳол дид хунини он сӯрохиҳои ба дасташ ва ноге. Вай на промахнулся. Касе дигар шањ эму дар пушти ту. Таращить чашмони берун спереди ва раздвинула дар назди худ пупок, чӣ тавр ба распустившийся гули.
  
  
  Касе меҳмонхонаи куштани Шастри пеш аз он ки ӯ тавонад заговорить, касе, ки истода ва ба воситаи роҳ, вақте ки здоровенный индеец содир самоубийственную, бо корд ҳамла кард.
  
  
  Вале ки?
  
  
  
  Боби 10
  
  
  
  
  'Нигар!' — воскликнула Чоени.
  
  
  Вай хеста оглянулся дар мошини боркаш. Нагруженный мальчишками, ӯ мчался кӯча, набирая суръати. Ӯ свернул ба увернуться аз лежащей в канаве дини мубини гов аст, ва он гоҳ бросился ошкоро дар як анбӯҳи одамон, выбегавших аз хона дар садоҳои аксҳоро. Одамон бросились сӯ, ва як мошини боркаш бо грохотом рафтанд аз барои кунҷ.
  
  
  — Рафт, — позвал он Чоени. "Мо следуем барои онҳо".
  
  
  Заднее шиша треснуло, вақте ки мо запрыгнули дар "Пойтахт". Таращить чашмони затянула бо тор печонида мешаванд, ҳамаи тирезаи. Дуюм таращить чашмони врезалась дари ва тарк ҷое барои курсии подо ман.
  
  
  Аен аст, Шастри буд, на танҳо маќсади, вале ҳоло ман буд, вақти кушодани ответный оташ аст.
  
  
  Вай ускорился ва "мерседес бенс" рванул пеш аст, чунон ки ба воситаи тире ки дар нишон луқо. Мо каме нест опрокинулись дар гӯшаи, ва Чоени закричала кӯшиши ҷамъ мешудем.
  
  
  Мо вскочили ба ҷилавгирӣ, проехали сӣ ярдов оид ба бордюру ва, ниҳоят, выехали бозгашт ба берун. Вай дид мошини равон пеш аз мо, ва притормозил, ки имконияти ба дигар мошин аз сарзаминамон пеш мо ҳамчун прикрытия.
  
  
  "Шумо буданд зада хоҳад шуд?" — пурсид вай Чоени.
  
  
  Вай посмотрела ба ман ва покачала сари. Ӯ нигоҳ watch дар заднее тиреза, вале мо ҳеҷ кас преследовал. Ӯ буд, напугана.
  
  
  — Назорат мошини, — амр ман. "Агар мо зиен хоҳанд ӯ, мо метавонем оғози ҳамаи аввал". Проехав полквартала паси мошини мо аз паи барои он минбаъд дар шаҳр. Ба воситаи ним соат мошини боздошт аз ҷониби вуруд дар фурудгоҳи Дум-Хона, ва писарон наврас выпрыгнули дар атрофи қуттии. Ронандаи, худощавый индиец дар ғарбӣ костюме, загнал ih дар бинои душанбе.
  
  
  Мо баромада аз "Мерседеса" ва аз паи барои онҳо дар платформаи. Ih интизор сола DC-3, выглядевший пас, агар ӯ прилетел дар Бирму дар ҳоле ки аз оғози ҷанги дуюми ҷаҳонӣ.
  
  
  Вақте ки онҳо дар сомона он выругался дар бораи худ. Пайгирӣ барои самолетом буд нетолько.
  
  
  — Шумо метавонед афтонда ih нақшаи парвоз? — пурсид вай Чоени. "Шояд Радж метавонад ба ту кӯмак".
  
  
  Вай задумалась барои як лаҳза, ки пеш аз рафтан ба лестнице диспетчерской бурҷҳои. Вақте ки ӯ вернулась, DC-3, аллакай шуда буд, дар охири парвозу фурудгоҳ.
  
  
  Вай назар хушбахт ва протянула ман связку калидҳои.
  
  
  "Онҳо парвоз мекунад дар Раксол", — гуфт вай. "Ин дар склонах Гималаев, недалеко аз Непал. Аз ин ҷо бештар аз ҳафтсад километр.
  
  
  Ба вай гуфтам. — "Мо низ як ҳавопаймо?"
  
  
  "Piper-команч", — гуфт вай. — Шумо ягон бор летали дар nen?
  
  
  'Бале.'
  
  
  'Он низ.' Вай гирифта шудааст, маро ба дасти ва вывела ба берун. — Ба зудӣ стемнеет, — возразил ман. "Шумо мутмаин ҳастед, ки ин освещенный фурудгоҳи?"
  
  
  Вай смеялась. 'Хавотир нашав. Мо бросаем спички ба осветить взлетно-посадочную полосу.
  
  
  Вай колебался, вале он побежала пеш маро ба ангару. Вақте ки вай добрался он ҷо рафта,, вай аллакай поговорила бо корманди пулис дар шакл ва отдавала фармонҳо механикам. Онҳо дар берун "Команч" ва мо ба чунин бозӣ дар борт. Пас аз даҳ дақиқа мо тир ва направились шимол.
  
  
  Ин буд, дароз перелет, ва аллакай стемнело, ки пеш аз мо дидем, чароғҳои деҳаи. Вай гуфта мешавад дар радио ва дар майдони освещалось автомобильными фарами. Чоени барвақт дар яке аз доира пеш аз боварӣ опустила мошини дар утрамбованную лой аэродром. Дар рӯи замин буд, ҳамагӣ ду дигар ҳавопаймо, ва аз як дар атрофи онҳо буд, DC-3, ки мо дидем взлетающим дар Калькутте. Чоени вырулила дар стоянку, ва мо прикрепили мошини ба крылу ва хвосту, пеш аз тафтиш DC-3. Ӯ андохта шуд. Буд, нест аломатҳои экипаж е писарон, ки мо дидем, Калькутте.
  
  
  Дар маленьком бинои душанбе паси зидди нишаста правительственный мансабдори. Он назар скучающим, то Чоени нест, омӯзиш нишон дод эму дугона дар бумажнике. Сипас ӯ просветлел ва берун аз чайником. То мо пили некрепкий шаробе, ӯ ба мо гуфт, ки як соат то ба мо омадан приземлилась мошин, пурра писарон, ih забрал мошини.
  
  
  Ӯ медонист ва бештар. Ӯ отвел мо дар пушти нав ба ҳуҷраи, ки дар он мо метавонем як танаффуси то саҳар.
  
  
  Дар рассвете мо рафт оид ба грунтовой роҳ дар деревню.
  
  
  Намуди деҳаи ман ҳеҷ дўст намедорад. Чанд каменных хонаҳои, пустынные продуваемые ветрами кӯҳҳо, кӯчаи бо якчанд лоғар дарахтон дар бесплодной хок, ва дар ҳама ҷо хок. Грунтовая роҳ буд вымощена, ва дар он виднелись муҳоҷирон охир ва нишонаҳои манзили истиқоматӣ.
  
  
  Вай дид, ки дар ин ноҳия ҳам танҳо як мошин сола "Рамблер", ки дамида гуна ҷаласа ҳайратовар ва неуместным қадар баланд буд, ки дар предгорьях Гималаев.
  
  
  Чоени поговорила бо соҳиби Рамблера. "Ба мо лозим аст, ки ту мошин барои омӯхтани мавзеъ", — гуфт вай. "Мо то многого метавонем дид, ки бо интихоби намуна ҳаво. Мо хуб аст бозгашти шумо ба ин.
  
  
  Мард эҷоди. Вай гуфт, ки мошин ҳаракат карда наметавонад, ва дилам ба ин санг, ки рубил.
  
  
  Дар дигар хона мо пурсид, дидем, ки ое жильцы мошини бо мальчиками, проезжающий mimmo. Аввал зане, ки бо таҳаммул гӯш карда шуд тамом нест. Сипас вай разозлилась чизе, ки гуфт, Чоени. Ee чашмони сверкнули, ва он захлопнула дари.
  
  
  Чоени расстроилась. "Дар Ҳиндустон то кунад", — гуфт вай. "Мо слушаем, мо соглашаемся, ва ҳама вақт смеемся. Е зан испугалась. Ба ман ин маъқул нест.
  
  
  Дар кишвари ҳамсояи хонаи мо сар кардаанд, чунин неприятие, ҳарчанд бештар умеренное. Старик, живший он ҷо, дамида невосприимчивым ба страху. Ӯ буд, аллакай хеле наздик аст, ба қабр. "Ҳеҷ кас ҳеҷ чиз намегӯяд, дар бораи грузовике, — гуфт ӯ. "Мо дидем, ego пеш аз ego тонна ҷавонон. Аммо касоне, ки насия низ бисер масъалаҳои дароз на зиндагӣ мекунанд. Возвращайтесь дар Калькутту. Дар ин ҷо царит танҳо марг аст. Ҳатто сӯҳбат бо шумо бод, сабаби аз оилаи ман гумон меравад. Ба хона меравам.'
  
  
  Ӯ отступил пеш ва закрыл дари.
  
  
  Чоени рахгум задед нахмурилась. — Шояд беҳтар аст, ки мо бармегарданд, — гуфт вай. "Мо доставляем ин одамон неприятности. Онҳо бе мо ин кофӣ нест.
  
  
  — Ту имеешь дар хотир доред, ки мо бояд танҳо фаромӯш бораи мушкилоти, назревающих дар Калькутте?
  
  
  — Не, вале мо метавонем Раджу. Он метавонад фиристед суд артиши агар лозим мешавад.
  
  
  Вай гуфт: не, ва идома дод, ки рафта бо следам мошини. Вай колебалась танҳо як лаҳза пеш аз сайд, то бо ман. Вай перестала баҳс, то ки мо мерафтанд ба воситаи деревню, ҳамзамон бо извилистой камбар овезаи шина ба баланд склонам. Паси мо оживала деҳа. Деҳқонон баромада, ба воситаи худ хижин ва бо любопытством посмотрели ба мо. Аз афташ, хориҷиен, ҳадди ақал выходцы бо Ғарб, дар ин мавзеъ шуданд редкостью. Он дар ҳайрат буд, ки облетят ое окресности хабарҳо дар бораи мо ҳузури.
  
  
  Мо гузаштанд ду мил ба боло оид ба склону ва мондан дар аввали якчанд шинонда шуд, ки диданд. Мо буданд, дар як овраге. Вай истода ва назар афканда, то дар кӯҳҳо бо шапкой вечных снегов.
  
  
  "Ин безнадежно", — гуфт ӯ бештар ба худ аз Чоени.
  
  
  Вай аноби. - 'Чаро?'
  
  
  — Мо ҳатто намедонем, ки дар ҷустуҷӯи. Кӯҳҳо тянутся ба садҳо километр. Ин як мошини боркаш то сафар ба ягон тараф. Мо ҳеҷ имконияти угнаться барои ӯ ба роҳ.
  
  
  — Пас бозгардед? — умедворем, аноби вай.
  
  
  Ман дар ҷавоб. Акнун вақт буд, ки бар рақиби ман. Агар мо баргаштанд, пас даст мехоҳам як рӯз. Понздаҳуми рӯз буд, хеле наздик.
  
  
  Вай аз нав таҳқиқ горизонти, қадам ба қадам, бодиққат сосредотачиваясь, ва он гоҳ имкон ба взгляду ҳаракат ба боби оянда участку манзараи. Дар охир, вай дид ин... слабое ҳаракат дар кустах, метр дар трехстах пеш.
  
  
  Барои мо дида. Ин буд, аломати хуб аст. Вале онҳо, ки мо мехост, метавонист ба осонӣ скрыться дар хотир доред, ки дар паст кустарнике, ки рос дар ҳама ҷо дар предгорьях ва тамоми артиш метавонад худро дар оврагах ва ущельях, уходящих дар кӯҳҳо.
  
  
  Мо буд, ягон имконияти пайдо кардани як мошини боркаш, е писарон, агар онҳо кӯшиш ба мондан берун аз соҳаи назари. Мардум, ки мо мехостем, бояд омада, ба мо. Ин буд, ки мо ба веб-умед.
  
  
  Пас, ман вынул "Люгер" аз кобуры ва прицелился бештар е камтар дар самти ҳаракат, ки дидам дар уфуќи.
  
  
  Чоени сглотнул. 'Ту чӣ кор карда истодаӣ? Ту нузул аст?'
  
  
  — Ман кӯшиш ба даст ба асирӣ, — гуфтам ман.'
  
  
  "Мардум дар атрофи манзили истиқоматӣ". Он нажал ба триггер ва пистолет рявкнул боз як маротиба. — Возвращайся дар ҳавопаймо, — гуфтам ман. "Парвоз дар Калькутту ва гирифтани кӯмаки".
  
  
  Вай боз нажал ба триггер.
  
  
  — Не, — запротестовала вай. Вай опустила ман дасти ва помешала ман боз выстрелить. "Ин убьет ту".
  
  
  — Вернись, — он вақт исрор, лекин вай на двигалась.
  
  
  Вай гузошт "люгер" дар кобуру ва гирифта, ба вай оид ба дасти. Ee бадан задрожало наздик бо ман.
  
  
  "Мумкин аст, он метавонад ба шумо кӯмак," гуфт вай. Вай гирифта маориф, ое.
  
  
  Вай меҳмонхонаи оттолкнуть вай аз худ, балки буд, хеле дер.
  
  
  Ваќт надорам, мо шунидани садои мотора, ки оид ба кӯҳҳо ба воситаи роҳи манучењр дасти як мошини.
  
  
  Чаҳор нафар мардон бо армейскими рюкзаками ва винтовками наготове выскочили аз он. Чор зарф равона шудааст, ба ман.
  
  
  "Ҳе, ки ин?" — возмущенно гуфтам ман. "Маънидод ин винтовки?"
  
  
  Аз мошини берун омада, баланд худощавый индиец дар ҷомаро ва доранд ба мо.
  
  
  — Шумо стреляли, — гуфт ӯ ба индусски ва ба такрор ин ба аксбардорӣ олиҷаноб забони англисӣ.
  
  
  — Аждаҳо, — солгал ман. "Кобра". Вай напугала ман зани.
  
  
  Ӯ проигнорировал дурӯғ ва бо диққат аз Чуни.
  
  
  — Ту прилетел дар деревню дар ин маленьком красном тайера? - пурсид вай.
  
  
  Вай гуфт.
  
  
  'Чаро шумо дар мавриди ин ҷо? Мо дар ин ҷо дур аз хатсайрҳои туристӣ.
  
  
  "Мо осматриваем тамошобоб. Ӯ бори аввал дар Ҳиндустон аст". Инсон дар ҷомаро бо сомнением нигариста, Чоени, ва вай зуд сообразил.
  
  
  "Ман бо зани худро дар Созмони милали Муттаҳид дар Ню-Йорк, — фаҳмонд ба ман.
  
  
  Ӯ ба ман на доверил, вале муддате нигоҳ game.
  
  
  — Мехоњї прокатиться бо мо? — биноро пурсид ӯ.
  
  
  — Ҳа, — розӣ шуд, ки Чоени. "Ман хеле устала".
  
  
  Мард меҳрубонона гузашт пеш аз мо ва кӯмак Чойни нишастан переднее курсии. Вай вскарабкался наздик ба он ва дид, ки чӣ тавр намоишгоҳи залезли дар кузов.
  
  
  Муҳаррики зинда шуд, ва дар як сония дид ӯ аз пушти оинаи бо приклад винтовки. Ӯ сахт зад, ки маро дар черепу. Вай танҳо тавонад, нырнуть каме левее. Ин буд, мӯи coarse заданд, вале сахт аст деревянная ложи ҳанӯз зад ман кофӣ сахт ба даст мағзи ман хеле васеъ дар бораи сотрястись. Ман буд, чунин ҳисси барзиед, ки бар мегирад, ки шумо, мисли як маротиба ќабл аз бессознательное накрывает mind худ ҳалим бархатным плащом.
  
  
  Баъдтар, вақте ки вай очнулся нишаста ва постанывал, ки онро пайдо кардаанд, ки дастҳои ман ва тағоям алоқаманд. Дастҳои ман буданд, назди ман бадани, ва бо ду нафар мусаллаҳ мардон, охранявших ман дод, ки силоҳ ба ман дар ҳает.
  
  
  Ман медонистам, чӣ қадар мо проехали, аммо ман не метавонад бе огоҳии бештар аз бист дақиқа. Пеш аз он ки вай тавонад, фикр дар бораи чизе ки ба ҳар ҳол, мошини затормозил ва въехал дар дарвозаҳои. Бо обеим тарафњои буданд витки колючей сим ва дугона девори атрофи стальной сим.
  
  
  Баланд мард чӣ ваҳй ба қисми пушти мошини.
  
  
  "Перережь ресмоне дар атрофи ego лодыжек ва инро гир ego ба андешаи ман мизи", — гуфт ӯ.
  
  
  Вай яростно возмутился. "Ки маънои онро дорад, оглушить ман ва бибандад?"
  
  
  Одина атрофи сарбози зад ман бо шахси тыльной тарафи хурмо. Боқимонда рассмеялись.
  
  
  Онҳо вытолкнули маро ба пеш, ва онро шунид Чоени паси мо. Вай разговаривала бо ду ҷангиени, ки бештар е камтар як он, направляясь дар дигар самт.
  
  
  Ин буд, ки пас банда, сарфи назар аз хизмати ҳарбӣ шакли. Сарбозон дар грузовике толкали ва подталкивали ман, то он ниҳонӣ байни онҳо ба невысокому зданию аз дари худ, балки бе тиреза аз тарафи чап. Як żarówka афзуд худро брылев, ки ба нур, ки лившемуся ба воситаи рӯз. Ман втолкнули дар дохили, ва дари зуд закрылась барои ман.
  
  
  Ҳуҷра буд, монанд ба офис бо шкафами барои ҳуҷҷатҳое, ки ба таври хаттӣ суфра ва пишущей машинкой.
  
  
  "Дар встретят худ ҳуҷҷатҳои навишта, ки шумо чист Мэтсон, Ховард Мэтсон, — гуфт мард дар ҷомаро. — Ман мехоҳам, то бидонед бошад. Кӣ ба ту чунин ва чаро ту дар ин ҷо шныряешь?
  
  
  "Ман ба соҳибкори маҳаллӣ, овоздиҳӣ, ва ҳамаи".
  
  
  "Бо ин чи?" Ӯ нигоҳ Вильгельмину ва Хьюго. Аен аст, ки онҳо гирифта ih ман дар грузовике. Ӯ буд, ки ба ih ҷудо ва дилам ба ман бо жуткой ухмылкой. "Ҳа майлаш, ҷаноб Мэтсон, шумо моро недооцениваете".
  
  
  Вай қарор кард, ки ҳатто баъзе вақт ба бозӣ нақши дерзкого американца, ҳарчанд гумонбар, ки ман охранники медонистанд оборудова ман бештар аз онҳо меҳмонхонаҳо иқрор шуд.
  
  
  "Послушай, — огрызнулся ман, — шояд, ту фанатик ин тупых ҳиндустон гардид, вале, ба дониши ман, ту танҳо бандит, преследующий мардум. Шумо наемники выглядите дерьмово. Он дида, бештар интизоми дар стае волков. На пытайся расад, наздик ба ман, акси он пас сахт ударю, ки ту начнешь стонать. Ва ҳоло развяжи ман дасти!
  
  
  Ин буд сола ҳиллаест, бо возмущением, ва ба ӯ хизмат мақсади худ. Ин ego боиси дар disconcerting ва хашми. Ӯ хеста сахт зад ман; Вай гуфтугӯ ва развернувшись, сахт зад он ego пои. Баъд ман даст аз пушти оид ба хобида мањлули. Дард буд ужасной.
  
  
  Вай акнун на сопротивлся ва имкон дод ки ду нафар маҳкумшудагони мард, ки подтащить маро ба мизи. Онҳо перерезали ресмоне ва приставили пистолеты ба ман мақсад.
  
  
  — Раздевайтесь, — фармон ih мириҳазор. 'Пурра.'
  
  
  Ман возражал. Вақте ки ман либоси убрали, онҳо тақрибан потащили ман ба курсї ва дармонда ба ӯ, расставив дастҳои ва пойҳои.
  
  
  Ih мириҳазор проковылял ба мизи ва аз ман.
  
  
  — Ва ҳоло, ҷаноб Мэтсон, — оғоз намуд ӯ, — шояд шумо меҳмонхонаҳо мехоҳам ба шумо мегӯям, ки ба мо каме дар бораи худ. Касе, ки ба ту? Ки ту дар ин ҷо чи кор карда истодаӣ?'
  
  
  — Ман дар амрико, — гуфт вай сахт двигался аст, ба мақсад. — Ба шумо лозим аст, то бидонед, бештар. Агар консули ИМА мефаҳмад, ки ин
  
  
  Ӯ засмеялся. Чун мардум дар атрофи он.
  
  
  — Консули? Дар Калькутте? Шумо шутите, ҷаноб Мэтсон, е чӣ тавр шуморо ба он ҷо. Баъд ду рӯз дар Калькутте бештар хоҳад амрико консульства. Метавонад, ҳатто аллакай ва дар Калькутте. Вале ту аллакай ҳамаи ин медонӣ, не?
  
  
  Вай гуфт, ки намедонам, дар бораи чӣ мегӯяд. Ӯ низ бо таҳаммул гуфт.
  
  
  — Албатта, албатта, — гуфт ӯ, отворачиваясь. Вақте ки ӯ боз дилам ба ман, ба он дид, ки дар ego дасти дароз бритву. Ногаҳон ба вай, убедился, ки ин буд, ки ое чунин wouldnt хуб мешуд, ки дар поени кор, бигзор ман бошад захваченным.
  
  
  — Шумо ягон бор фикр дард, Мэтсон? — пурсид мард. "Ужасающую, невыносимую дард, ки бо разрывает рӯда ва водор илтимос дар бораи зуд марг?"
  
  
  Shaver сверкнула ба андешаи ман шахси; ӯ буд, шаш инч дароз ва чунин тез мебошад, ки ба нармӣ блестела дар утреннем партави. Вақте, ки бори аввал майса коснулось ман пӯст ман фикр кардам, ки он попало ба мақсади—, набуред, шуда буд, чунин назорати онро ба чунин ҳамвор. Вай повернул сари, ки ҳар сол ба худро гузошта дасти. Майса, сар карда, бо нӯги ангушт мебошад ман указательного ангушти, пересекло ладонь, гузашт mimmo дастро ва поднялось ба андешаи ман плечу, пас изогнулось ва зацепилось каме боло ключицы.
  
  
  Аввал дард нахлынула, вақте ки вай дид, ки чӣ тавр майса врезалось ман дар запястье. Вай закрыл чашм, балки ба он оғоз. Вай меҳмонхонаи закричать.
  
  
  — Шумо ягон бор шунидам, дар бораи марг аз ҳазор порезов, ҷаноб Мэтсон? Ин қадим восточная шиканҷа, одатан применяемая, вақте ки касе мехоҳад ба даст овардани маълумот, балки зиндагии шахси манфиатдор надорад, ягон арзишҳо. Дар бораи ман мегӯям, ки ҳамаи қурбониени ҳазор порезов мемиранд. Баъзе выжили. Ҳамаи ih бадан покрыто шрамами. Дар хотир доред, ки чӣ тавр разрезы мегузаранд танҳо ба воситаи аввал ба қабати пӯст, то ки дар баробари хати разреза ҳосил мешавад, танҳо чанд ќатра хун. Рондани пеш, мо пайдо роҳи нав ва погружаемся ҳама амиқтар ва амиқтар. Вақте, ки касоне, захмро озори муҳофизат мегузарад, ки аз сар ва сина ба гениталиям, ҳатто аз ҳама қавӣ мард сарлашкари. Ками одамон метавонанд таҳаммули дард".
  
  
  Баъдӣ порез буд, ҳамин, мисли аввал, вале ман рости дасти ва дар дасташ. Ин дафъа shaver вошла амиқтар... жгучая, жгучая дард, ки бо нафаҳмида бедор фырканье парчами иҷозат барои иҷро ба воситаи ноздри. Ман дандон ва лабони буданд фишурда мешаванд. Вай фикр кардам: "Агар откажусь вай кушодани даҳон, ба ман осонтар хоҳад буд, сдерживать додзанӣ дардовар".
  
  
  Баланд нафар мефаҳмидам, кори худро. Вай дид, сияние масхара дар ego назари, шиддати мушакҳо дар атрофи ego ва бинї искривленных ҷорӣ мешаванд, ки катер двинулся бозгашт ба андешаи ман бадани худ — ин дафъа ба подбородку — очерчивая сеюми хати разреза барои ман сина ва шикам.
  
  
  Индиец боз заговорил. Вай кушода чашм, намедонам, ки закрыл ih.
  
  
  "Болевой арафаи шавқовар. Баъзе ғарбӣ одамон пурра мешикананд дар ин бора. Онҳо ҳикояҳо ба шумо чизе, ки медонанд, бо аввалин маротиба зиед мебошад. Ҳангоми дуюм, аз рӯи онҳо плачут ва умоляют дар бораи пощаде. Дар сеюм, аз рӯи онҳо впадают дар истерику е даст аст. Шумо болевой арафаи ценымногие дар боло, е худ омодасозии беҳтар аз он фикр. Ӯ хатмкардаи надрез. 'Акнун саволҳо. Ки подослал шумо ба ҷосусӣ дар бораи мо?
  
  
  Ман гуфтам: ҳеҷ чиз. Вай бояд буд, пайдо баромадан, роҳи сбежать. То ин назар безнадежно. Адад дар веревках буданд искусны; растянув хӯш, вай дарк кард, ки дастҳои ва пойҳои на провисают. Кафедра буд, ки як ва ба осонӣ наклонялся, вале ҳатто агар он перевернулся, вай кам чӣ метавонист кунад.
  
  
  — Кас фиристод, ки ту ҷосусӣ дар бораи мо, Мэтсон?
  
  
  Тӯдаи дар мавриди дар полудюйме аз дигар пореза ба ман дасти. Ин дафъа ӯ врезался амиқтар ва маҷбур ман вздохнуть аз дард.
  
  
  Дари фаъол мешавад. Сарбози сунул сари. 'Гармии!' воскликнул ӯ. Шахсе ego буд возбуждено, ва ӯ ба такрор сигнал изтироб. "Оташ, мириҳазор! Берун.'
  
  
  Мириҳазор дод сердитое шахс. Ӯ дамида разочарованным он, ки ego прервали, вақте буд, ки бритву. — Не убегай, Мэтсон, — гуфт ӯ.
  
  
  Ӯ ва охранники выбежали дар дари, ва ман вздохнул бо ѓазаб. Он тасаввуроте надоштам, ки рӯй берун, вале радовался перерыву.
  
  
  Аз дард ба ман захотелось боз пӯшед чашмони е позвать ба кӯмак, аммо ҳарду ғояҳои буданд тщетны. Ман карда наметавонистанд даст барои мо сония.
  
  
  Вай ба воситаи е назар ба ҳуҷраи. Дар аввал вай дида баромадан, ягон қарори буда аз веревок, впившихся ман дар пӯст. Он гоҳ ба вай фикр дар бораи масляной лампе, горящей дар мизи ҳамсоя.
  
  
  Аз дигар вай назар афканда, то дар лампу, он тезтар оформлялась андешаи. Ин буд дарояд, вале имконияти баландтар буданд интизор бозгашти ҷодугароне бо худ смертоносной бритвой. Агар вай танҳо метавонад опрокинуть лампу ва накинуть ресмоне дар запястьях бар пламенем, ман мебуд, имконият.
  
  
  Аммо ба даст буд, нетолько. Вай ба вуқӯъ метавонад ҳаракат. Bouncing ва извиваясь, он метавонад танҳо ба нармӣ наклонить раисикунанда. Ман понадобилась ман тамоми қудрат ба перекатиться ва подбросить, то ки ӯ пошатнулся. Вале дар охири курсї опрокинулся ва афтод, дар канори. Тарки ошеломило ман ва усилило дард.
  
  
  Вай прикинул масофаи то стула ва суст толкнул курсї рост. Сипас вай перевернулся ба ҳает, то ки ба кафедра исбот кард, ки на ман бозгашт ва бо истифода аз ego, чӣ тавр ба таран зидди стула. Żarówka дрогнула, пас тарк. Вай рухнула ба замин ва взорвался дар огненной луже.
  
  
  Хушбахтона, żarówka буд, ки хеле пурра, вале ба ман лозим буд, босуръат идома ба кор, то ки равған на пропитало земляной павлус.
  
  
  Ман потребовались тамоми қувват ба перекатиться дар канори кофӣ дур нигоҳ дасти бар пламенем ба оташ метавонад суст прогрызать мустаҳкам ресмоне, ки ба он буд, ки вобаста ба он аст.
  
  
  Чанде шӯълаи оғози жечь, ва ман панљаи худ. Вай сахт дернул рости дасти, ба нохушиҳои он алангаи. Ресмон идома сӯхтан.
  
  
  Дард пронзила мағзи ман. Ресмон горела, ва ман дидам, ки чӣ тавр ба он опалила мӯи ман запястье дод ва ман пӯст сурх. Вай боз дернул рости дасти; ресмон зиене впилась ман дар запястье. Боз як суръат, ва ман запястье буд, озод карда шуданаш.
  
  
  Вай сдернул бақияи ресмоне, ки бо дасти сипас развязал адад дар атрофи чап дасти. Онҳо буданд, хуб чуќурї. Тамоми ман правая дасти ва запястье горели аз дард. Аммо ин буд, ки ман ягона шанс бошад. Дар охир адад развязались; Вай сорвал ресмоне, ки бо он пои ба, ва баъзеи либос. Ман пистолет ва тӯдаи лежали суфра. Вай оделся, обулся, ва буд, аллакай омода бошад, ки дар дари дохил шудам баланд индеец. Он назар хеле хушбахт, вақте ки маро дид, ва пистолет, направленный эму дар ҳает.
  
  
  Ӯ буд, тамошо дар он, мунтазир аст, ки ман выстрелю дар он. Дар делле, ӯ буд, то сосредоточен дар пистолете, ки ба зӯр дида тӯдаи ман дигар дасти. Ӯ дохил шудам дар ego бадан каме боло паха.
  
  
  Бо ego лабҳои вырвался булькающий садо, вақте ки ӯ отступил аз як ва прикрыл рану дасти. Сипас ӯ соскользнул ба замин.
  
  
  Ӯ мурда буд, вақте ки аз он таъиншуда мубаддал тартиби хӯрокпазӣ аз он.
  
  
  Ба вай гуфтам. - "Ки дар он духтар?"
  
  
  — Ушла, — гуфт ӯ. Хуни хлынула дар тамоми гӯшаи ego rta, ва ӯ закашлялся. "Вай устроила сӯхтор дар ҳуҷраи худ. Лутфан, муайян ба ман. вай...'
  
  
  Сипас ногаҳон затих, ки ӯ ҷони худро фидо трупом назди пои ман.
  
  
  Ман буд, эй кош. Вай мебуд бартарӣ тарк ego зинда, вале тӯдаи аст, дақиқ аслиҳа ба он.
  
  
  Вай огляделся. Дар кунҷи истода автомат ва дар муњлати ду дастӣ норинҷак. Вай гузошта норинҷак дар дараҳои ва держа автомат наготове, рафт ба як рӯз. Вай мебоист пайдо кард, ки дар ин ҷо рӯй дод, ки дошт муносибати Калькутте, ва он буд, пайдо Чоени. Вай кушода дари ва берун берун.
  
  
  
  Боби Одинадцатая
  
  
  Вай бодиққат берун омад. Вай дид, ки дар ҳуҷраи стеганую куртку, ки бештар эҳсос қисми муҳити зист. Опустив сари он метавонад ненадолго сойти барои як атрофи часовых.
  
  
  Вай вдохнул дуд аз мисли ҳезуми оташи ҷаҳаннаманд ва шунид додзанӣ мардон, борющихся бо пламенем, доносящиеся оид ба бо травой хижины.
  
  
  Вай, дохил шудам дар ҳавлӣ, застроенный одноэтажными зданиями, ки производили таассуроти қалъаи сола амрико Ғарб. Он ҷо буд, дюжина биноҳо, се, атрофи онҳо назар мисли казармы ва яке аз афташ, буд ошхона. Дар назди яке дар атрофи иморат истода, се мошини.
  
  
  Танҳо аз сабаби тушения сӯхтор маро мушоҳида кардам дюжина мардон дар шакли вақте ки вай ба берун баромад ба грузовикам. Вай қариб буд, ки ҳадаф, вақте ки, аз сабаби ближайшей мошинҳо пайдо аввал оид мард. Он чӣ ваҳй откровенные ба ман, предупреждающе подняв дасти. Ӯ бо любопытством нигариста, ман, пас попятился ва чунин менамуд, дар бораи позвать ба кӯмак, вақте ки вай позвал ego. Он чӣ ваҳй ба ман бо удивленным ва подозрительным overlooking.
  
  
  "Як ангуштзании, ва ҳама чиз тайер мешавад", — гуфтам ман. "Повернись ва встань наздик бо ман. Вай ҳидоят ба ту пистолет. Вай зуд заговорил дар ҳиндӣ, умедвор аст, ки ӯ ба ман фаҳмидам.
  
  
  Ӯ дилам, ва тарс, ego, шахс буд, то бузург, ки ман қариб ҳис ego бӯи. Мо гузаштанд дусад ярдов, то добрались то бомҳо склона ва спустились аз тарафи дигар. Вақте ки мо кист гумроҳтар тавассути майдонҳои назари лагерҳо, вай толкнул ego ба замин.
  
  
  — Ту дидам, духтаре? Ӯ гуфт. "Ба ҳар ҷое, ки ӯ делась?"
  
  
  Ӯ қайд кард, ки дар склон, ки дар он мо буданд. — Касе, ки дар ин ҷо шаҳид?
  
  
  — Намедонам, — гуфт ӯ дрожащим аз тарс овоз мебошад. — Ман танҳо Нага, кук. Ман медонам.'
  
  
  'Хуб.' Вай жестом фармон эму қием. "Ба ман нишон хомӯш, ба куҷо рафт, духтар".
  
  
  Ӯ ба зудӣ аз ман маро, то ба склону дар самти ғарбӣ. Мо баромада ба каменистое паҳнкӯҳи, ки граничило бо як долиной. Дар поени он дид як даҳҳо хонаҳои, баъзе нисфи сӯзонда, дигар пурра хароб. Мо менигаристанд, дар муддати панҷ дақиқа, на замечая no motion. Ӯ қайд кард, mimmo подлеска ба ҷои тақрибан дар четырехстах ярдах ба як паҳнкӯҳи.
  
  
  "Овози командный адад. Агар дама зашла, то кунун, вай шояд спряталась дар поен, ва ба дождаться аз торикӣ.
  
  
  Мо соскальзывали бо санг дар бутта, бо санг ба дарахт. Вақте ки мо буданд, дар двухстах метр, Нага боло дасти. Мо шунидем, ки чӣ тавр касе гуфтугӯ. Мо бодиққат гузаштанд метр панҷоҳ ва диданд ih. Командный банди менамуд ва дар ҳафт метр ба поен охири скального як паҳнкӯҳи.
  
  
  Мо осмотрели мавзеъ, вале часовых монанд буд. Бесшумно мо подкрались лижет, то гуфта паҳнкӯҳи ошкоро бар онҳо. Вай алоќаи чек оид якуми дастӣ норинҷак, сипас боз дар назар мишень. Шестеро мардон нишаста буданд, дар бункере, вырытом чуқур дар пеши. Дар ду атрофи онҳо буданд, автоматҳои. Сеюм устанавливал хурд радио. Дигар looked дар деревню дар дурбин.
  
  
  Граната влетела дар командный адад. Баъдан ман дар болои китфи ӯст исбот кард, ки автомат ва ӯ подпрыгнул ва загрохотал, вақте ки ман пули засыпали мардум. Таркиш шталь развязкой. Ду нафар мардон аллакай кушта шуданд. Граната превратила дигарон дар корчащуюся, истекающую кровью омма. Кофир интизор барои дидани зинда ое касе. Мо сбежали бо холма, обогнули командный адад ва бросились ба домам, дар четырехстах ярдах поен. Сипас вай дид Чоени, ки бо пряталась баланд скал. Чаҳор нафар мардон дар зери потянулись ба он дар давоми обыска ҳудуди, вале ҳангоми звуке норинҷак ва автоматных очередей онҳо ба даҳшат афтодем ва отступили.
  
  
  Вай увидела, ки мо дар пойдем, ва побежала ба ман.
  
  
  Он поймал ба вай оид ба дасти ва понес минбаъдаи. Қисми зиеди он мӯй буд опалена, инчунин шахсе почернело аз сажи.
  
  
  — Не, иванников маро бозгашт ба деревню, — гуфт вай, дрожа. Вай фуруд омад. "Аммо маҳз дар ҳамон ҷо мо биеед пайдо берун паноҳгоҳи".
  
  
  'Не. Ин... он низ сахт. Кас ба хоронили. Ih танҳо gunned ва аз чап ба он ҷо. Занон, кӯдакон ва старики...
  
  
  Вай, дилам ва дар назар Нагу. Ӯ гуфт. 'Ин тавр аст. Онҳо ба шумо имконияти худ ба мардум практиковаться ба воқеӣ мехоҳад. "Бар қавми ман ҷонишини ман дар ин ҷо бо вай, — гуфт ӯ Наге. "Ман бояд рафта, ҳамасола".
  
  
  Вай рванулся пеш, почуяв бӯи rotting, распухшей ҷисм, пеш аз пробежал бисту ярдов. Вақте ки вай, добрался то якуми хона, подлетела дюжина канюков. Частичные останки старика ва писарак лежало дар кӯча.
  
  
  Деворҳои хонаҳои буданд испещрены дырами аз гранат ва пуль. Аксари хонаҳои сохта атрофи валунов ва маҳлули доштанд ва садҳо пулевых шикофи ҳама. Дар кишвари ҳамсояи хонаи вай дид се занон. Дар як гирди тел буд отрезана сандуқе; дар дуюм буд, ки сари. Дар охир ба хона марди прибили то шатта ба рӯз, ва он гоҳ gunned бо близкого масофаи.
  
  
  Вай давида бозгашт, на оглядываясь оид ба разбитой кӯчаи. Агар ин партизаны ягон бор войдут дар Калькутту, оғоз хоҳад кард резня.
  
  
  Вақте ки вай рафта, ба ҷои он, ки ба чап Чоени, вай нишон дод, ки дар рӯи замин танҳо сморщенного Нага. Вай наметавонист эму кӯмак. Ӯ кушта шуда буд; ego внутренности буданд вырваны ва гулӯ перерезано. Духтарон буд, дар он дида мешавад.
  
  
  Агар ӯ ба онҳо буд, ки онҳо бояд дар наздикии...
  
  
  Ногаҳон раздался треск пулемета ва сангҳои залил як қатор пуль дар ду метр правее. Вай обернулся, вале кас дидам. Боз як навбати, ва пули врезались ба сангҳои тарафи чап. Вай подкатился ба дереву ва шањ наугад ба даст ih шумо сари вале ба ҳар ҳол кас дидам. Вай ҷони худро фидо пурра ба кушод мавзеъ...
  
  
  "Ҳуқуқ, ҷаноб Шуд, муқобилат бефоида аст", — маҳфили бо мактуб ба ман che-он овози. "Шумо пурра окружены, безнадежно муқобилат дн. Ту низ умен, кӯшиш прорваться ба воситаи ин. Чаро ба шумо лозим нест, ки ба бас худро ружье ва роҳ то ин ҷо ором?
  
  
  Қавӣ, убедительный овози исходил атрофи мегафона, ки ба назар мерасид, ки эхом разносился оид ба маленькой водии.
  
  
  Вай партофт пистолет ва бархоста, подняв дасти боло. Чор "валуна" дар холме вскочили ба пойҳои, сбросили камуфляж ва побежали ба ман, нацелив автоматҳо ман дар оғӯши.
  
  
  Тӯйҳо ҳиндустон ҳастанд, партизаны столпились атрофи ман ва лишили ман Хьюго ва Вильгельмины. Сипас онҳо тақрибан толкнули маро дар назди худ.
  
  
  Мо шуданд, ки дар лагер. Охранники веления ман mimmo лагерҳо, ки дар он мо пайдо дуюм роҳ. Тақрибан дар полумиле поен холму мо баромада, ба майда водии, се тарафи он буданд, перпендикулярны, ки агар дар ин ҷо буд, каменоломня. Бозгашт буд зиеди пещера. Пеш аз входом дар ғор буд, ҳимоят пурдарахт монеаи атрофи колючей сим.
  
  
  Посбонони ман ба заграждению. Кушоданд хурд қитъаи втолкнули ман аст ва ин ҷо боз ҳамон баста колючую проволоку. Вай дид, қариб сӣ нафар - баъзе шуданд больны, баъзе плакали, ҳамаи буданд, бад одеты ва равшан нест, накормлены. Вай, дилам ба забору атрофи колючей сим ва дид, ки хуб одетого марди в равшан-сабз шакли бо погонами дар плечах. Ӯ нигариста, лагери.
  
  
  "Ҷаноб Шуд. Подойдите, лутфан.
  
  
  Ба он чӣ ваҳй ба колючей проволоке.
  
  
  -- Мо бо огоҳинома оид ба Kolkata, -- гуфт ӯ, бо любопытством нигариста, ба ман сквозь нуқтаҳои -- мо танҳо маълум номи мо баланд меҳмон. Вай бисер шунида, дар бораи шумо. Шахсе, ки нест кушт. Мумкин аст, мо получим ҷои дар китоби таълимӣ таърихи.
  
  
  Вай проигнорировал ego хатари аз масхара.
  
  
  Ба вай гуфтам. - "Ки дар он ҷо хоҳад буд 15 августи?" "Ин аст, ки баъд аз рӯз калон, ҳамин тавр не?'
  
  
  Ӯ дар ҷавоб гуфт угрожающе. — Ту ин бубинӣ.
  
  
  Ӯ дилам, он гоҳ, ки дар бораи чӣ фикр кардам. — Не беспокойся аст, дар бораи духтаре, — гуфт ӯ. "Вай ба шумо расид, дар деревню". Вақте ки ӯ баргашт, вай кӯшиш ҷамъ мешудем, бо фикрҳои шумо.
  
  
  Чи дар саросари, ӯ буд, як раҳбари. Марде, ки ман буд, ки бояд як, хоҳад шуд, дар амният дар шаҳр ва займется навтарин приготовлениями.
  
  
  Вай барои ефтани ин шахс. Лекин аввал ба ман лозим буд, кӯшиш ба мондан зинда ва дар ҳоле, ки ба назар чунин менамуд, кофӣ душвор.
  
  
  Вай нигариста, ғор. Дарвозаи даромадгоҳи буданд, статсионарӣ ба қувваи барқ, эҳтимол, кофӣ сильному, то маро бикушӣ, ва деворҳои буданд, пурдарахт, ки дар панҷоҳ фут. Шумо метавонед ҳаети тамоми долбить ih. Фирор дамида, ғайриимкон нест.
  
  
  Вай буд, на ба як, балки ба одамоне, разделившие тақдири ман, кам аз метавонад кӯмак. Бештари атрофи онҳо буданд, стары ва немощны, эҳтимол, дењќонон, добывающие худ бутонеро, ки дар заминаи устувор сарсабз. Онҳо готовились марг бо невозмутимостью, ки дорои танҳо индусы. Онҳо нишаста буданд, скрестив по, склонили сари ба земляном нимсола ва беспрестанно суруд худ дуо богам: "Харе Кришна, Харе Ram".
  
  
  Онҳо буданд, омода барои қадами оянда дар длинном давраи реинкарнаций. Вале ман буд, омода аст.
  
  
  Вай баланд рафта буд, онҳо кӯшиш ба анчом ih оид ба фаталистического оцепенения, вале ҳеҷ кас дар атрофи онҳо ба назар мерасад, ки дидам ман. Танҳо вақте ки вай добрался то ҷавон аст, инсон, прислонившегося ба стонать, вай гирифта ревматизма.
  
  
  Ӯ дарида берун хандидан, пас аз дидани ман. "Маънои онро дорад, ки онҳо перехитрили калон моҳӣ. Шумо англичанин?
  
  
  — Амрико, — гуфтам ман.
  
  
  'Чувствуй худро чун дар хона. Ба полудню ҳамаи мо умрем.
  
  
  Вай хеста ба зону наздик ба ӯ ва баргузор сигарету. Ӯ гирифта, ego ва подавился дымом.
  
  
  Ба вай гуфтам. - 'Ва ту низ?' — Чаро онҳо мехоҳанд, ки туро кушт? Дигар кӯҳна. Чаро онҳо мехоҳанд, ки туро?
  
  
  "Ман принадлежал ба онҳо, — гуфт ӯ. "Ман завербовали дар Калькутте. Онҳо кормили ман ва заботились дар бораи ман сестре.
  
  
  Сипас вай дид, дар ин ҷо деревню. Ман не метавонад пас аз куштани одамон, аз ин рӯ, ман кӯҳпора дар ин ҷо бо изгоями, прокаженными ва вдовами, ки молятся дар бораи душах худ ба мардум". Ӯ боздошт ва яростно дар назар мебошад. — Ба зудӣ л, возьмут чор-панҷ нафар ва поедут в деревню. Агар мо кофӣ быстры, мо убьют штыками е выстрелами. Вай дид, ки чӣ тавр онҳо, ки мекардаанд, ба пеш.
  
  
  Ҷавон дрожал аз тарс ва ғазаб.
  
  
  Ба вай гуфтам. — Ту медонӣ, ки онҳо замышляют? "Ки онҳо мехоҳанд, ки ба кор дар Рӯзи истиқлолияти? Ту шунидам, дар ин бора?
  
  
  Ego карие чашмони сверкнули ман ҷудо, тавре, ки забони кобры. — Албатта, вале аз куҷо ту медонӣ, ки дар бораи ин? Ба мо гуфтанд, вале ту аз ҷониби. Ӯ пожал плечами ва уставился дар замин, присев дар дар манишинед. "Ин як кори бузург инқилоби. Агар мо тавонем, мо мебуд, сазовори ҷойҳои Калькутту ва тамоми Ғарбӣ Бенгалию. Онҳо гуфтанд, ки ба политсия ih тараф; амрикоиҳо ва русҳо хоҳад тир дигар аст, дар дигар. Ҳамаи, ки мо бояд кунад, ин таркиш bridge, Мардум ва железнодорожную стансияи, пас аз содир налет дар Чоуринги-роуд, ва поджечь ҳамаи хонаҳо. Kolkata мебуд, дар чунин панике, ки мо метавонем выступить бо сотней нафар ва оккупировать тамоми штати".
  
  
  Ба вай гуфтам. - "Ин сработает?"
  
  
  Ҷавон покачал сари. 'Ман намедонам. Онҳо тренировали мардум месяцами. Онҳо ба он даъват Освободительной лашкари Kolkata. Аломати хоҳад баҳравар, ки консульства взорвуться. Хурд гурӯҳи хоҳанд содир набеги дар мавқеи калидӣ. Ин метавонад сработать. Ӯ боло китфи.
  
  
  — Барои мо фарқ надорад, — идома дод ӯ. Ҳар субҳ дар деҳаи раҷаббой аҳмадзода бозиҳои. Онҳо ҳамеша мегирад сильнейших, ба онҳо хизмат ҳамчун намунаи барои муаррифӣ мекард. Ғайр аз ин, онҳо ихроҷ кардам аз сокинони деҳаи дар поен ба даст ih замолчать".
  
  
  Вай хеста рафт қади деворҳои, вглядываясь дар торик гӯшаҳои пещеры. — Ое аз ин роҳи берун аз ин ҷо?
  
  
  Ӯ манфӣ покачал сари.
  
  
  Вай обыскал худро ками, вале ман буд, чизе ғайр аз ремня. Удушающие риштаи аллакай метавонад ба ман кӯмак. Ман низ буданд, спички дар поясе, вале дар хом ғор ҳеҷ горело.
  
  
  Буд, ки агар ин кор дар деҳаи. Дар он ҷо мо мебуд баъзе озодии ҳаракат, имконият. Вай нигариста, сгорбленную фигуру, ки машғул бор буд, ки ҷавонон ба шахсе, беҳтар.
  
  
  "Чӣ хоҳад кард, дар деҳаи вақте мо ба он ҷо доберемся?"
  
  
  Ӯ дарида берун хандидан кар шуда кардам, насмешливым смехом.
  
  
  "Не, не ягон маънои муқобилат неизбежному. Шумо танҳо лозим аст, ки ба истироҳат ва дуо дар бораи беҳтарин ҷои загробной ҳает".
  
  
  Вай наклонился, баъзеи ego ва насб ба пойҳои, сахт прижимая ба хом стонать пещеры.
  
  
  — Ту бояд ба ман мегӯям, ки ин рӯй медиҳад, ки дар деҳаи. Ба ман бигӯ, ки чӣ кунад, ки мардум бо ружьями, ки куҷо рафта ҷабрдидаи.
  
  
  Вай ослабил хватку дар он дасти. Акнун ego чашмони маро дар ман; настороженно, испуганно, сердито.
  
  
  "Онҳо гирифта панҷ е шаш мард ба боло скалистого паҳнкӯҳи, пас освобождают, обстреливают ва загоняют дар деревню. Як ҳабдаҳ хонаҳои, хижин ва саройҳо. Онҳо бояд шавад, кӯшиш кунед, ки ба пинҳон. Агар ин касбии сарбозон, онҳо хуб кор мекунанд, подвозят одамон, метавонад, бењтар тир меандозанд, њол бо ногам, ба онҳо спрятались дар дигар хона. Вақте ки обыщут охирин хона, ҳамаи расстреляют е прикончат штыками. Ҷавон рекруты аксари бад. Онҳо заключают пул, чӣ қадар проживет ҳар як шахси ҷабрдида.
  
  
  Вай покачал сари. — Кадом аз онҳо силоҳ?
  
  
  "Ружья, автоматӣ винтовки, дастӣ норинҷак ва дароз корд".
  
  
  Вай аллакай буд прислониться ба хом стон, вақте дид, ки ҳаракат дар гирифтани атрофи колючей сим назди входом.
  
  
  — Онҳо идома дорад, — гуфт ҷавон.
  
  
  Ба вай гуфтам. - 'Номи шумо чист?'
  
  
  "Паембаронро чӣ гуна қабул кардед ман Ҷо — хуб американское номи".
  
  
  Вай њамдењагони аз ӯ ва дар ҳоле ки интизор прислонился ба стонать. Дар сомона ду охранников, барои онҳо чаҳор нафар ҷавонон дар штатском. Ҳама шестерых буд худкор силоҳ. Аз ҳама баланди гвардияи нигариста, ман ва жестикулировал.
  
  
  "Берун!" воскликнул ӯ. 'Ту аввал!'
  
  
  Вай панцирь оҳиста-оҳиста; майса штыка зиене вонзилось ман дар ягодицы. Оғози дуюм гвардияи боло Ҷо ба пойҳои ӯ ва подтолкнул дар самти баромадан ба барномаҳои. Свят худованд ослепил ман, вақте ки вай ба воситаи проем дар воротах.
  
  
  Прищурившись, дид, ки ба вай наздик бо худ панҷ нафар. Ҷо буд, ки яке дар атрофи онҳо. Дар он ҷо буданд, се зан ва старик, дароз, вале истощенный. Старик берун омада, дар атрофи пещеры, он гоҳ дилам ба солнцу ва сель дар замин.
  
  
  'Вставай!' — заревели охранники. Ӯ проигнорировал ih.
  
  
  Ego дасти проткнули штыком, вале ӯ двигался. Майса пронзило мушакҳои китфи. Танҳо пас аз он ба чењрааш. Гвардияи гуфт ва ба чаҳор нафар наврасон бо автоматами вытащили корд ва бросились дар старика.
  
  
  Як қаср ва вонзились чуқур ба ҷисм, то ки ман кӯшиш ва расми нест опрокинулась ва тарк дар пушти ту. Корд идома сверкать дар мягком офтобӣ партави ва як акнун буданд липко-красными. Мард дигар ба издавал мо садо, танҳо тихое бульканье, вақте ки охирин вздох сорвался бо ego окровавленных ҷорӣ мешаванд.
  
  
  — Кофӣ, — гуфт гвардияи. Ӯ заговорил бо панҷ оставшимися аз гурӯҳи мо. 'Бирав зуд. Ва берун рафта, бо тамоми калисо, е шумо мефахмед мертвы дар ҷои. На отставайте аз охранников.
  
  
  Љавоне вытерли худро корд дар бораи орад старика ва пас аз сохта ба мо. Ду нафар наврасон мерафтанд пеш ва ду нафар закрывали шествие.
  
  
  Марти дар деревню рафта хеле зуд; Вай ҳам ноком меояд, ки бо нақшаи, ки чӣ тавр ба берун дар атрофи он. Ҳама чиз айнан мисли гуфт Ҷо. Дар болои скального паҳнкӯҳи, ба мо гуфтанд, ки ба тамом ба домам. Посмотрев поен, дид он одинокую фигуру дарвоза дар пеши. Ин буд, Чоени.
  
  
  Вай, буд, чунон рӯза танҳо метавонист, ба поен склону, умедвор аст, ки ман на выстрелят дар пушти ту.
  
  
  — Беги, — крикнул вай, муносибати ба он.
  
  
  Мо нырнули дар каменную девор, ва дар як лаҳза вай эҳсос худ дар бештари амнияти. Ҷо скользнул наздик бо мо. Вай снял камар, царакат як атрофи нозук удушающих чентаноб ва баргузор хей.
  
  
  "Агар шумо имконияти, истифода аз ин".
  
  
  Вай нахмурилась, сипас гуфтам, ва ман показалось, ки ман дидам проблеск умед ба он чашмони.
  
  
  Пеш аз он тавонад омада, то бо чизи дигаре,, барои кунҷи хона выскочили ду браун фигуры. Ин буданд, писарон, аз сездаҳ сол. Дар назди ҳар як дар атрофи онҳо буд ружье. Аввал шањ яке, он гоҳ дигар, ва ман шунид, ки чӣ тавр гарм свинец просвистел ман бар сари ӯ, то мо убегали.
  
  
  Вай пайдо дари ва нырнул дар дохили, боиқтидор Чоени. Ин буд, ки бузургтарин хона дар деҳаи бо грубым чердаком аз як тараф. Чердак буд, тақрибан даҳ пойҳои дар паҳнои, ин кофӣ буд, ки дар ҳоле, ки ба пинҳон. Мо қаср бо мебел чӯбӣ лестнице ва дастаҳои ҳунарии тоҷикистон дар пурдарахт сосновые шӯроҳои. Дар ошенаи истода хурд қуттии чӯбӣ. Вай оттолкнул Чоени ба дальней стонать ва жестом пешниҳод хей шумо.
  
  
  Ман кунҷкобу дар бораи он шуданд, ое ҷавон ҷангиени дастӣ норинҷак. Ба воситаи як лаҳза онро фаҳмидам ин аст. Хурд граната влетела дар зери тирезаи мо, срикошетила як маротиба дар се пойҳои истироҳат дар болои замин. Ман буд, вақти пригнуться. Қисми ҷисми ман попала зери шрапнельный борон, аммо гарм металлӣ ман хис кардам. Вақте ки дуд рассеялся, як атрофи мальчишек бодиққат дохил ҳуҷраи. Бо кӯтоҳ автоматическим пистолетом дар дасти ӯ зуд обыскал ҳуҷраи, пас аз ego, диққати обострилось. Тавре ки танҳо ба ӯ нигариста, чердак, ки ба вай дод, то қуттии чӯбӣ.
  
  
  Ӯ буд, вақт, ба канорагирӣ аз ego. Қуттии кӯфтанд, аз силоҳ ба ego ва дасти ӯ зад ego дар ҳает. Ӯ нисфи развернулся, схватился барои ҳает ва запыхавшись, ба замин афтод. Вай нигариста, автомат. Ин метавонад ба мо спасением. Аммо вақте ки вай аллакай дар бораи ego схватить, вай давида омада, гуфт ибтидои дуюми писар. Дид, ки худ товарища, лежащего дар нимсола, шубҳанок заглянул дар чердак ва осыпал ошенаи поен градом пуль атрофи туфанги. Мо спасло ego бад прицеливание ва ду инч бардавом дор.
  
  
  Тавассути якчанд лаҳзаҳои ӯ царакат лежащего писарак ва забрал пистолет-пулемет.
  
  
  Вай спустился нардбон ва Чоени последовала барои ман. Дар ошенаи лежали санг андозаи аз кулак. Он танҳо буд, ego истифода баред. Вай выбросил санг яке flick, сипас прижался ба стонать, ва шталь интизор. Санг зад, ки дар як порчаи металлӣ аз соседнего хона ва дар ин ҷо ҳамон раздалась навбати. Дар мо ҷудо рафт shaggy. Вай кӯшиш кардам, ки аниқ ҳисоб кардани вақт. Дар лањзаи охирин, вай, нырнул дари ва пурра рыси баъзеи ҷавон мекунанд. Вай зажал ego даҳони як дасти ва втянул ego дохили.
  
  
  Вай связал эму дастҳои ва пойҳои тасмаҳои куртаҳои, ва Чоени засунула эму дар даҳони кляп. Винтовка, ки он ба диверсификатсияи, казалась исправной, вале вақте ки он кӯшиш тавр ба патрон дар зиндон, вай нишон дод, ки вай заклинила. Вслепую мо выбежали ба дари ва направились дар он самт, аз куҷо омад бой.
  
  
  Садои паси ман маҷбур ман повернуться бо пистолетом наизготовку, вале ман ангушти ослаб дар спусковом крючке, ки Ҷо афтод ба замин бо пистолетом дар дасти ва пополз наздик бо мо.
  
  
  Ego шахсе буд, ба хашм. "Вай кушта як мертвой хваткой; ақаллан, он раздобыл силоҳ.
  
  
  — Шумо барои рафтан тайер дорам, ки дар гору?
  
  
  Ҷо гуфт.
  
  
  Вақте ки мо миновали аввал девор, Чоени бо бледным шахси дернула маро барои рукав. Як атрофи пришедших бо мо занон, дар ҳоле ки ба паҳлӯ дар пушти; ee ҳает буд разорван, вай сандуқе буд шататься кровью; сл илова доллар буд, дар як он кушода шудаанд.
  
  
  Вай протащил Чоени mimmo занон ва давида ба оянда хона. Мо боз шунаванд бо мақсад ва додзанӣ паси мо.
  
  
  Мо перепрыгнули тавассути распухший труп. Ee шахсе буд, съедено стервятниками. Мо мондан аз паси девор, акнун прикрытой спереди ва бозгашт, ва кӯшиш отдышаться. Чоени назар измученным.
  
  
  Вай гирифта шудааст ман винтовку, дар як лаҳза поработала спусковым крючком ва механизмом, ва ӯ шунид, ки чӣ тавр картридж хеста, ба ҷои дар як мағозаи. Вай аз вздохом истодааст ман он.
  
  
  Лежу дар ошенаи, ба вай бодиққат выглянул аз кунҷи девор. Дар пеш моро кас буд. Склон холма, ки бо он мо сбегали чанд дақиқа пеш, поднимался дар бомҳо сесад метр аст. Ин буд, дароз пурталотум бе прикрытия. Ман боварӣ карда шуд, ки Чоени выдержит, аммо вай гуфт, ки омода аст.
  
  
  Мо вскочили, побежали қади деворҳои, тайер штурмовать склон пеш. Мо ба ваќт надорам. Чоени столкнулась бо кам мальчиком бо дароз ружьем. Ee дасти беихтиерона вытянулась дар каратэ-ударе оид ба шее, ва писаре, ки бе огоҳии пош дар пропитанную кровью замин. Чоени подняла ego силоҳ.
  
  
  Барои он буд, як атрофи охранников, ки боиси ба мо. Ego автомат буд, ки ҳадафи мо.
  
  
  — Повернитесь, — гуфт ӯ.
  
  
  Он шањ, ки дар он ин қадар зуд, ки ӯ ҳатто пай ҳаракати таппончаи. Таращить чашмони попала эму дар сандуқе ва отбросила ду метр в красную хок.
  
  
  Мо побежали.
  
  
  Мо буданд, танҳо нисфи роҳ ба холму, вақте ки дар мо оғоз ба тир... Мо пригибались ва onço минбаъд пригибаясь ва поворачивая дар дигарро, балки идома рафта, дар гору.
  
  
  Дар даҳ ярдах аз бомҳо поднялась гулнақшҳои бо автоматом ва выстрелила дар мо. Ҷо шањ дар он, вале промахнулся. Ман винтовка боз поднялась ва выстрелила; нафар развернулся афтод ва бо холма мо самт. Мо пробежали mimmo он ва нырнули боло.
  
  
  Инсон дар джипе буд, ҳайрон бештар аз мо. Сардори лагерҳо, мард дар яркой сабз шакли танҳо опустил коричневую шиша ва вытер лабони. Вай зарбаи кӯфтанд, аз як шиша дар атрофи ego дасти.
  
  
  Ӯ воздел дасти бар сари, ва тамоми бравада покинула ego акнун, ки дар он дод, ки силоҳи.
  
  
  Вай давида пеш, обыскал ego ва пайдо касе, ки бештар аз ҳама намерасид дар последее вақт... Хьюго ва Вильгельмину. Гуворо буд ih баргардонад. Вай, дилам ба командиру.
  
  
  — Выходи! — ман фармон.
  
  
  Ӯ дамида сбитым бо ҳеҷ нафъ.
  
  
  — Вылезай атрофи ин джипа, — крикнул вай эму. Ӯ выскочил ва бархоста, дрожа, дар пеши ман. "Сними куртку ва ҷомаи". Ӯ нахмурился, балки кард, мисли ман гуфт:.
  
  
  Вай снял бо он нуқта ва мурғоб ih доираҳои сангҳои.
  
  
  Иди поен, фармондеҳи. Дар деревню.'
  
  
  — Не, шумо метавонед ин корро! ӯ чењрааш. "Онҳо хоҳанд донист, ки маро бе шаклҳои..."
  
  
  Вай сбил ego пои шудан. Ман асосҳои ударила ego пеш аз раскаленная добела фаъол истироҳат адоват охватила ман. Вай омӯхтаӣ Чоени винтовку, боло инсон ба пойҳои ӯ ва швырнул ego барои edge як паҳнкӯҳи. Ӯ каме покатился, ва он гоҳ мо бо Ҷо оғоз ба тир наздик ба он ва аз паси он, то ки он дар панике ва давида дар ҷаҳаннам, ки худи ҳамон ва офаридааст. Вақте ки ӯ добрался то аввалин хонаҳое, мо шунидем лязг винтовок ва автоматов.
  
  
  Вай буд, Чоени дар джип. Ҷо sel бозгашт ва тағйир винтовку дар автомат командири. Мо ехали оид ба ухабистой тропе ба лагерю. Вай гумонбар, ки танҳо чанд нафар хоҳад дежурить, зеро аксари сарбозон хоҳад Калькутте, мунтазир аст сигнал ба медалҳои толибилмони тоҷик.
  
  
  Чоени подобрала винтовку, вақте ки мо вазъи муроҷиат ба суратњои зданию. Вай переключился дар дуюм интиқоли, ускорился ва скользнул аз рӯи повороту. Чаҳор нафар мардон, стоявших он ҷо, отлетели дур, вақте ки мо промчались mimmo онҳо. Дар пеш буд, ду мошини. Он яке аз онҳо, ва Ҷо проколол ду чархҳо барои ҳар як мошин, ки мо промчались mimmo он, пас мо свернули барои кунҷ ва бо визгом перелезли ба воситаи девори атрофи колючей сим.
  
  
  — Думаешь, ҳавопаймо ба ҳар ҳол вуҷуд дорад? Чоени кивнула.
  
  
  "Ман шунидам, ки фармондеҳи гуфт: касе, ки ӯ полетит дар Калькутту, пас аз фаро расидани торикӣ". – прорычал ман. Сипас хурд ҳавопаймо хоҳад заправлен топливом ва омода аст ба взлету. Вале ое онҳо часовые дар фурудгоҳи? Вай ҳам фикр накарда.
  
  
  Мо дар ин ҷо меравад наметавонанд дар фурудгоҳ ва Чоени рафта, ба менеджеру, ки ба мегӯянд, ки ба мо фавран уедем. Ӯ нахмурился, вақте ки мо ба чунин бозӣ дар хавопаймо ва вырулили охири парвозу фурудгоҳ. Он бояд буд, ки ба ақл, ки меояд, чун танҳо дид, ки джип тронулся. Ӯ направился ба мо зери ҷолибу атрофи гӯшаи, ва боздошт двухстах ярдах аз мо мошинҳо.
  
  
  Чоени кивнула дид, джип. Вай ускорилась, прогрела муҳаррикҳои ва направилась оид ба взлетно-посадочной хати ошкоро ба джипу. Мо рванули ба воситаи майдони, ва инсон дар джипе выскочил ва укрылся. Вай меҳмонхонаи схватиться барои румпель, барои роҳ надодан ба бархӯрди бо джипом. Чойни сахт закусила поении губу, фаъолият элеронами ва гузаронидани поен бинї ҳавопаймо пардохтҳои бевосита дар маркази парвозу фурудгоҳ ва джипу. Дар дар охирин лаҳза ӯ якбора потянула румпель пеш. Хурд мошин менамуд, буд, самимона удивлена ин бигӯянд, вале бигӯед, ҳама чизро.
  
  
  Ӯ подпрыгнул аз внезапного порыва интихоби намуна ҳаво... сипас онро қариб шунид вздох ҳавопаймо; мо ҳанӯз кофӣ буд, ки аз меъери барои чунин ҳуҷраи ба ба тамоми. Мошин боз приземлилась дар взлетно-посадочную полосу. Вале мо перескочили тавассути джип ва акнун бо визгом неслись оид ба трассе дар роҳ ба нормальному старту. Ман показалось, ки аз он ман шунидам, ки тӯб, вале ӯ бадқасдона зарар.
  
  
  Вай откинулся дар спинку кресла, вақте ки мо дар охир тир, эҳсоси дард ва баданашон охир якчанд соат. Ман запястье пульсировало вуҷуд дорад, ки аз он буд, обожжено пламенем. Касоне, захмро озори муҳофизат оид ба дасти ва сина пронизывал торт шӯру арақи, ва он чунон хаста дорам, ки дар меҳмонхона хоб як сол.
  
  
  "Мо ҳеҷ гоҳ доберемся то Kolkata", — гуфт Чоени, ишора кард, ки санҷандаро сӯзишворӣ.
  
  
  — Посади ego дар наздик фурудгоҳ, — гуфтам ман. "Имрӯз мо поспим ва пагоҳ заправимся ва полетим дар Калькутту".
  
  
  Вай вздохнула бо ѓазаб ва наклонилась ба пеш, ба омӯхтани корт.
  
  
  
  Двенадцатая боби
  
  
  Рӯзи дигар мо пролетели поен бар Гангом, ҷанги дареҳо имони индусов. Дар Ганга бисер притоков; яке дар атрофи онҳо ҳастанд — дареи Хугли, протекающая тавассути Калькутту. Мо направились ҷануб, ки ба пайравӣ аз ҷанги дареи то худи шаҳри.
  
  
  Ногаҳон мо дидем, ки он похожее на черную нуқтаи дар уфуќи. Аввал вай фикр кардам, ки ин чайка, ва ба воситаи десятую як сония фаҳмидам, ки ин реактивный fighter, несущийся оид ба ҳаво, бо суръати ду баробар аз суръати садо дар наздикии "Команчем". "Команч" сахт занесло, нисфи перевернуло, ва Чоени бо мушкилӣ рушд мекунанд румпелем подтянула бинї. Поене, ки мо мезананд, дар ҳабси шадиди пойтахт, вақте ки бар мо пронесся слипстрим ревущего истребителя.
  
  
  Ҷо скорчился наздик бо ман, он ноздри расширились аз тарс, зеро мошин угрожало бошад разорванной дар қисми.
  
  
  Дар уфуќи зоҳир шуд, боз ду черные нуқтаи. Чоени опустила "Команч" дар авҷи ва пролетела чӣ тавр шумо метавонед дар поен аз болои дарахтон. Вақте, ки бар мо пролетали истребители, вай дид калон ситораи сурх ва экрани болҳои МиГи-23. Ин шуда беҳтарин ҳавопаймо, ки буданд, аз русҳо.
  
  
  Чоени указала бозгашт ва аз боло ба тоҷикӣ бомбардировщик. Дар паҳлӯи бомбардировщика летели боз шаш стройных истребителей.
  
  
  "Чунин ба назар мерасад, русҳо муаррифӣ кардаанд калон ба қувват", — гуфтам ман.
  
  
  Чоени переключился дар басомади фурудгоҳ ва прислушалась. Қариб дарҳол зинда заполнился забонҳои русӣ ва англисӣ переговорами. Ҳар ду гурӯҳ запросили дастурамал оид ба шинондани.
  
  
  "Ое амрико тайераи?" — аноби Чоени. Мо осмотрелись дар атрофи. Ҳангоме ки мо наздиктар шудем, ки ба фурудгоҳи Dum-Dum, мо дидем, ки чӣ тавр mimmo мо пронеслись ду гурӯҳ истребителей бо треугольными болҳои, аз чор дар ҳар гурӯҳ. Ин буданд, двухмоторные штурмовики ВМС ИМА.
  
  
  Чоени гирифта шудааст дастӣ микрофон, ва дар давоми мухтасар танаффус дар радио, вмешалась ва попросила қарор оид ба шинондани.
  
  
  Паеми қавӣ аз истгоҳи фурудгоҳи прогрохотал тавассути громкоговоритель додан хей немедленные дастури.
  
  
  Дигар овози вмешался дар забони англисӣ. "Амрико ҳавопаймо бо авианосца "Лексингтон", сообщаем ба шумо, ки шумо афзалиятноки иҷозат барои фуруд дар ҳафтум хати ҳаштум гурӯҳҳо. Лутфан, на бештар аз ду адад тайераи тамғаи ҳамзамон.
  
  
  Сигнал прерван, ва российским самолетам буд приказано замин дар хати ҳашт сифр тақрибан тавассути ҳафт дақиқа.
  
  
  Мо бо Чоени переглянулись. Ба мо лозим буд, ҳеҷ гап, изҳори тарс, ки нарастал дар дохили мо аст. Ду абарқудрат собирали ба дасти худ дар шаҳри.
  
  
  Ин называлось дружескими визитами. Е ин ки онҳо истифода бурда, мехоҳам ба дигар дипломатическое ибора, то сафед ҳуҷуми дар қаламрави Ҳиндустон, ки акнун буд, ки дар миќеси хурд. Вале натиҷаҳои мехоҳам, ки трагическими, агар ду давлати рӯ ба рӯ ба нейтральной ҳудуди.
  
  
  Чоени управляла приборами ва изящно опустила хурд "Команч", пас, чӣ ба мо приземлились дар оғози парвозу фурудгоҳ ва вырулили дар перрон ангаров барои хусусӣ адад тайераи тамғаи.
  
  
  Вай сосредоточенно нахмурил қуллаи мебошанд. Вопросительный назар Чоени маҷбур ба ман баен фикрҳои худро яъне.
  
  
  — Ин четырнадцатое август. Фардо рӯзи бузург. Мо чунон наздик ба карданд, ки ман тошнит.
  
  
  Ҷо ба ман гуфт, ҳангоми парвоз, ки ҳарчанд он кам ки медонад дар бораи террористах, он метавонад ба худ меронем мо дар ih анбори лавозимоти ҷангӣ дар шаҳр, ки онҳо спрятали худро силоҳ мунтазири бузург ҳамла 15-уми моҳе.
  
  
  Агар мо метавонад нобуд ih лавозимоти ҷангӣ, мо метавонем ба пешгирии ҳамла ба консульства аст ва аз ин рӯ, надвигающееся бархӯрди байни Русия ва Иелоти Муттаҳида.
  
  
  Вай свернул дар "Мерседесе, ки" дигар дар берун ва объехал зиеди бинои, ки русҳо истифода бурда, барои худ дипломатӣ кор дар Калькутте. Намо баста шуд. Дар назди бино находилась сплошная шеренга русҳо баҳрӣ пехотинцев. Онҳо буданд, винтовки тавассути китфи ва патронташи бо патронами дар атрофи бадан. Русҳо буданд, бо омодагӣ ба даст.
  
  
  Ман мефаҳмидам, ки чӣ тавр шумо метавонед подобраться кофӣ наздик, ки ба бас бомбу, вале ман як эҳсосоте, ки шахсе, ки мо мехост, аллакай завершил нақшаҳои худро. Навъе ӯ ба воситаи ин. Вале чӣ тавр?
  
  
  Бо обеим тарафњои бинои консульства ИМА муқаррар шудааст блокпост. Баҳрӣ пехотинцы ИМА дар сабз мубориза костюми разворачивали ҳамаи мошинҳо.
  
  
  Онро гирифта, бо худ Ҷо ва Чони, ва мо оғоз пробиваться тавассути хати мудофиаи атрофи консульства. Савганд ба ин замон, вақте, ки мо ба воситаи бузург дарвозаи ва қаср бо тротуару ба дохилшавӣ ба генералии рӯз, Слокум берун омада, ба мо поприветствовать.
  
  
  — Шумо дар ин ҷо хуб ба артиш, — гуфтам ман. "Ое ҳукумати Ҳиндустон аст, ки ба дифоъ аз ин кишвар?"
  
  
  "Баҳрӣ пехотинцы?" — гуфт Слокум. — Онҳо ташкил фахрии сторожевая. Мо низ ба ин ҷо овард тайераи... барои кӯмак ба индийцам ҷашн гирифтани Рӯзи истиқлолияти давлатии".
  
  
  Вай ухмыльнулся оправданию, ки ӯ дод, ва задался ҳайрат, ки чӣ тавр отреагирует Ню-Деҳлӣ.
  
  
  Сипас Амартия Радж спустился оид ба бордюру.
  
  
  "Ҳузури рубли ва амрико қӯшунҳои — ман баракат", — хрипло гуфт ҳиндустон бм маломат ваколатдор. "Бисере аз ҳукумат ирсол дошта, намоянда, ба ҷашн мо истиқлолият". Ӯ боздошт ва многозначительно нигариста, ман. — Вале дар Калькутте не ҷойҳои подрывникам, ҷаноб Шуд .
  
  
  Ӯ таъкид ман ном ва сжал лабони дар жесткую, решительную хати. Слокум сглотнул ва назар виноватым. — Бубахш, — гуфт ӯ ба ман. "Ҷаноб Радж... ӯ медонад, ки шумо. Ӯ мехоҳад, ки шумо арестовать.
  
  
  Вай нигариста, дородного ҳиндустон полицейского ва усмехнулся. Вай демонстративно баргузор дасти омодагирӣ ба наручникам.
  
  
  — Биеед, — гуфт ба ман. "Арестуйте ман."
  
  
  — Мушкилоти бештар хоҳад буд, — гуфт Слокум бо наигранной боварӣ. "Полковник Ву ва сокинони Ню-Деҳлӣ кор бар оштӣ байни мо ва русскими. Ва мо позвонили дар Иелоти Муттаҳидаи амрико. Комиссияи тафтишот хоҳад отправлена дар давоми якшанбе.
  
  
  'Якшанбе?'
  
  
  'Бале.' Слокум ба ҳар ҳол кӯшиш мекунам, ки сухан боварӣ, вале наметавонистанд. "То даме ки он минбаъдаи терактов..." Ӯ ба гуноҳони худ голосу замереть.
  
  
  Радж проигнорировал он. Ӯ ба шубҳа нигариста, ба ман, баъд ба Чоени.
  
  
  Ӯ пурсид. — "Ое шумо зацепка? Ба мо лозим аст, ки ба донистани тамоми имеющуюся шумо маълумоти".
  
  
  "Доверься эму", — гуфт Чоени здоровенному индийскому полицейскому.
  
  
  Радж нахмурился, балки пеш рафт мо дар дафтари Слокама. Вай ҳайрон буд, дид, он ҷо сидящего Александр Соколова. Ego угловатое шахси ҷиддӣ буд.
  
  
  Ӯ пурсид. — "Шумо ҳанӯз зинда, ҷаноб Шуд?" .
  
  
  — Комилан, — гуфтам ман.
  
  
  — А бача..., ки он чист?
  
  
  'Дигар.' Вай бештар чизе гуфт ва Соколов покосился ба Ҷо. Русская лиза почуяла аҳамияти ҷавон индейца, аммо минбаъд на рафт.
  
  
  "Ҷаноб Соколов омад ин тараф, то ба соъате пеш афтед ультиматум, — гуфт Слокум. — Ego хамкорон на бовар мекунад, ки мо искренни. Онҳо ҳанӯз ҳам фикр мекунанд, ки мо стоим барои нападениями дар ih мирных поедставителей дар Калькутте. Онҳо фикр мекунанд, ки ин қисми бештар чорвои нақшаи ба ih гузошта, дар неловкое низомнома дар саросари кушода ҳавзи".
  
  
  — Ин бештар намешавад повторится, — ба нармӣ гуфт Соколов. "Ҳамла На бештар дар акси ҳол, мо отражаете ответный заданд. Ман як фармон.
  
  
  Ӯ зарычал, мардум ноҳамвор гуфт ва рафта ба воситаи хуҷраҳо. Вақте ки ӯ рафт, Радж ба пеш баромад. Ӯ нахмурился, ки кӯшиши пинҳон кардани худ недовольства.
  
  
  — Ман наметавонам ба шумо имкон медиҳад, минбаъд низ худро мустақил амал, ҷаноб Шуд. Шумо оскорбляете мо ифтихори миллӣ. Е шумо расскажете ман ба ҳамаи шумо маълум аст, е ба шумо ҷое дар, ки ба консулгарии, то ин ки мешавад, ки дорад, ошкор шудаанд.
  
  
  Дар байни мо истода Чоени. Ӯ ошкоро заговорила бо ман.
  
  
  "Инро гир бо худ Раджа", — пешниҳод намуд ӯ. — Ӯ метавонад ба ту кӯмак ба берун зинда.
  
  
  Ба куҷо ӯ бояд нохушиҳои ман? — критически пурсид Радж. Вай дар меҳмонхонаи танҳо рафтан дар анбори лавозимоти ҷангӣ, вале ҳиндустон ходими полис, чунин ба назар мерасад, қодир ба ман ин затруднить. Дар фонди ман буд, ки камтар аз бисту чор соат, ва ман буд, вақти возражать.
  
  
  — Хуб, — гуфт ӯ Раджу. — Вале ягон масъалаҳои. Ва ту идешь як. Ҳеҷ кас дигар. Ҳеҷ вақт предупреждать худро канцелярию.
  
  
  — Ин хандаовар аст, — возразил Радж. "Ин метавонад уловкой ба увести ман дар атрофи ситод-квартираҳо, то даме ки шумо идома ташвиш русҳо. Ҳама дар тартибот.— Слушай, — раздраженно рявкнул ман. "Чӣ гуна вай мефаҳмам, пагоҳ никак не, вақте ки дар Калькутте метавонад разразиться сеюм усулҳо ва принсипҳои таълими фанҳои љанг. Ва мо метавонад танҳо ба як имконияти пешгирии он. Агар шумо хоҳед, ки ба кӯмак, аъло. Дар акси ҳол вай пойду як.
  
  
  Мо бо Ҷо аллакай баромада дар дари, вақте ки мо аз паи portly русия индеец. Вай аз паи мо ба мошин ва бесадо биронам, ман дар меҳмонхона. Дар ҳуҷраи худ вай, нырнул дар ҷомадон, ки Хоук ба ман дода ва гирифта, ба Вильгельмине нав харид. Онро гирифта, Пьера, газовую бомбу, привязал он скотчем ба ноге ва сунул газовую авторучку дар нагрудный як дақиқа.
  
  
  Вай бар ҷомаи пок, тоза гирифта, носовой платок, яке аз сие калон шикарных льняных носовых платков, ки ҳамеша дар Хоука, ки дар ситод-истиқоматии барои ман бастабандишуда ҷомадон.
  
  
  Вай пешниҳод намуд, ки Раджу махсус, силоҳ, вале ӯ покачал сари. Ego хеле устраивал сахт хромированный пистолет 45-уми калибра дар бедре.
  
  
  Офтоб садилось дар ғарб барои домами, вақте ки мо забрались дар "пойтахт", ва ӯ ба сухан оғоз ба пайравӣ дастури Ҷо.
  
  
  Як соат баъд аз ҳамаи мо боз сайр доранд оид ба окраинам Kolkata, то ки Ҷо кӯшиш ба хотир, ки ӯ дар гуфтугӯ бо Закиром. Дар охир ӯ қайд кард, ба ман дар обочину ва выскочил атрофи мошинҳо, ки чӣ тавр мо танҳо мондан.
  
  
  Ҳа, — боварӣ гуфт ӯ ба худ. — Ҷое дар ин ҷо. Ӯ махнул дасти, ишора кард, ки ошпаз биринҷ аз талоши тянущиеся ба окраине шаҳр.
  
  
  Мо дар сомона дар ошпаз биринҷ аз талоши вале Амартия Радж колебался, ором пул кор кардан барои худ, номгузорӣ худ идиотом барои он, ки рафт аз мо. Танҳо вақте ки ба он оғоз рафтан тезтар, ӯ аз паи ман. Дар якҷоягӣ мо рафта дар ҷануб, то вазъи муроҷиат ба каменной стонать.
  
  
  — Овози вай, — гуфт Ҷо.
  
  
  Радж берун омада, ба пеш ва критически аз девор. Ӯ гуфт, ки мебинад, ки чизе зловещего дар қадим ҳастанд. Вай қатъ ego дасти дар чанд инч дур аз предупредительного хоаг, идущего поверху деворҳои. Сим мизи тавассути чархдор проушины дар ду инч аз болои девор. Ӯ буд, фармоишгари, то ки вокуниш чӣ тавр ба восходящее ҳам нисходящее фишор. Радж чизе гуфт, аммо сим застала ego ғайриинтизор. Ин аст чизе, ки шумо метавонед пайдо аст, дар стоны фермерского хона; ин буд, ки системаи сигнализатсия, ки шумо мунтазир аст.
  
  
  Ҷо рафта, аввал, пас аз он, ки вай ego подтолкнул. Ӯ бодиққат переступил тавассути проволоку ва нармӣ спрыгнул ба замин. Сипас вай Раджу кӯмак перелезть тавассути девор ва аз паи онҳо. Ҷо жестикулировал бо баъзе масофаи. Ба он чӣ ваҳй ба ӯ. Тамоми қаламрави hotel, инчунин дар дохили деворҳои падидомада дар қароргоҳе ва дамбы рисовых карданд давным-дароз рухнули. Дар мягком лунном партави он дида танҳо киштзор ва хурд сафи дарахтон.
  
  
  Мо рафта қади деворҳои, бо истифода аз дарахтони чӣ тавр прикрытие. Аз ҳар дусад ярдов мо останавливались ва прислушивались.
  
  
  Бо вуҷуди ин, мо танҳо не беҷавоб аввал часового. Ӯ прислонился ба дереву ва назар афканда, то дар кишвари мо ҷудо. Ӯ гӯш транзисторное радио. Мо двигались атрофи он.
  
  
  Моҳ скрылась барои облаками, то ки мо бесадо мерафтанд открытому пастбищу ва осматривали полосу шириной тақрибан чорсад ярдов, аниқ намедонам, ки мо дар ҷустуҷӯи.
  
  
  Диққати маро привлек суст бӯи дуд.
  
  
  Оғози дуюм ветерок донес хато-free бӯи арзон сигор. Мо дидем сӯзон coster чап аз мо метр дар трехстах аз мо.
  
  
  Дере нагузашта мо дидем часового дар импровизированной шакли. Ego ҳузури кофӣ буд, ки кунонанд, ки мо дар он аст, ки мо дар роҳи дуруст. Ҳатто Радж наклонился амиқтар ва двигался осторожнее, то ки мо кружили атрофи инсон.
  
  
  Дар майл ба дарахтон мо дидем соҳиб мусоид аломати — роҳ, ки бо проходила mimmo як қатор дарахтон.
  
  
  "Ҳа, овози ин ҷо мо ба чунин бозӣ дар мошини", — гуфт Ҷо, ва ego назари блестело мебахшад.
  
  
  Дар сотне ярдов вай дид дароз паст будани фонди. Боми буд, пурра фаро дерном ва кустарником, ва ақсои буданд наклонены, то ки китъаи нест буд, дид бо интихоби намуна ҳаво.
  
  
  Мо бодиққат обошли бинои. Минбаъд буданд, боз дарахтон. Роҳ зашла тани, аммо вақте ки мо собит доираҳои дарахтон, пас диданд тропинку, прорубленную дар подлеске. Мо аз паи барои ӯ ва чанде баромада ба крытую стоянку. Дар рост истода буд, ки чанд ҳиндустон армейских джипов, ки буданд, дар изумлении ва нав аст. Чӣ тавр ба онҳо низ дар ин ҷо, дар лагере, ки чӣ тавр ба он аз они онҳо, принадлежал террористон?
  
  
  'Ки аз он аст,?' — якбора пурсид Радж. "Барои чӣ мо интизор мешавем?"
  
  
  "Ин джипы... ба назар мерасад, украдены ки артиши".
  
  
  Радж дар ҷавоб гуфт: "Ҳа. Е фурӯхта террористон. Дар ҳама ҷо фасод аст".
  
  
  Ҷо потянул маро барои рукав ва қайд кард, ки пеш. — Ин вуҷуд, — гуфт ӯ напряженно. "Анбори лавозимоти ҷангӣ".
  
  
  Вай нигариста, мавзеъ, ки дар он ӯ қайд кард, ки ва дид, чароғҳои, мерцающие пеш аз дарахтон.
  
  
  Дар нисфи роҳ ба воситаи top фонари мо вазъи муроҷиат ба низкому каменному зданию. Ин буд, ки дар кушод мавзеъ, бе камуфляжа, ва вай метавонист дид, ки ба он буд, ки дар он ҷо дароз. Самимона ба зданию вела роҳ, ки бо заканчивалась калон дари худ.
  
  
  Мо бо меҳмонхонаҳо Ҷо рафта, вале Радж шепотом возразил.
  
  
  — Беҳтар аст, ки мо бармегарданд, — гуфт ӯ.
  
  
  'Чаро?'
  
  
  — Барои ба даст овардани reinforcements. Вай метавонам ҷамъ сад нафар... ҳазор, агар лозим аст. Мо окружаем биноҳо ва арестовываем ҳамаи онҳое, ки дар онҳо дар толори".
  
  
  Ӯ бархоста, вале он потянул ego ба худ.
  
  
  — Онҳо уедут пеш аз он, ки мо бозгардед, — гуфтам ман.
  
  
  — Вале мо наметавонем, ки даромадан ба он ҷо ба баъзе, — отрезал ӯ. "Мо мебуд, эҳтимоли".
  
  
  — Дорӣ, фикри получше?
  
  
  — Ин ғайриқонунӣ, — возразил portly русия ходими полис. Вай меҳмонхонаи аст snicker. Ба ҷои ин, вай поманил Ҷо, ва мо подкрались лижет ба зданию.
  
  
  Қариб самимона ба мо чӣ ваҳй соат бо автоматом. Ӯ мехоҳам дид мо секундой баъдтар, аммо Ҷо среагировал беихтиерона. Ӯ смело хеста гуфт теплое салом дар индуистском, ки отвлекло часового.
  
  
  Мард переместил винтовку, вале буд, хеле дер. Вай аллакай ҷаҳиши ба он. Ва дар ин вақт ман буд, маҳз он чӣ ман буд, ба шумо лозим аст... Пйер, хурд газовая бомба, ки машғул буд, ки ман дар байни пои.
  
  
  Вай активировал вай дар назди шахси мардон ва дид ошеломленное изҳори, ки ӯ дод як нафас чуқур мегирад, пеш аз он ки фаҳмидам, ки рӯй медиҳад.
  
  
  Ӯ мурда буд, вақте ки аз он имкон дод эму соскользнуть ба замин. Онро гирифта тамоми полминуты барои кушодани қулфи дар рӯзи овоздиҳӣ мо аллакай дар дохили. Дюжина қуттиҳои бо гранатами сидела дар деворҳои бо эмблемой артиши ҳинд. Ки дигар деворҳои истода қуттиҳои бо аслиҳа, баъзе кушода, баъзе боз заколоченные. Дар пушти деворҳои рост истода буд, ҳатто чанд минометов ва базук, ки хватило мебуд дар таљњизонидани хурд партизанской варзиданд. Вале бинои буд, асосан пур самодельными бомбами — осколками ба ду ҳиссаи, ки использовались ба танзим амрико ва русҳо дӯсти зидди дӯсти дар давоми чанд рӯзи охир. Вай ҳанӯз проверял анбор, вақте ки соат ба соат пайдо аввал оид ба дверном проеме аз тарафи дигар дароз роҳи оҳани казармы.
  
  
  Мо на огоњї — он ego на дидам ва на шунидам. Ба назар мерасид, ки ӯ танҳо выскочил дар сояи, прислонив автомат ба бедру.
  
  
  Ӯ буд, худым ва ҷавонон, ӯ буд, ба зӯр ба синни бисту, ва ӯ буд, ки либоси дар импровизированную шакли, ки вай дидааст, ки баъзе сарбозон дар деҳаи. Ӯ колебался; ӯ прицелился ва шањ.
  
  
  Ӯ як Ҷо аввалин аст, ва аз писарак буд, ки мо ягона имконият. Пули мезананд, ки ӯ буд, дар ҳает ва аз ќароргирифтаро кардаанд пеш. Ӯ мурда буд пеш аз он ки рухнуть дар земляной ошенаи бино.
  
  
  Зерин ду сония, писаронатонро вечностью. Ман дасти мехост Вильгельмину, пойҳои ман согнулись, ва ӯ ба замин афтод; ва чашмони ман буданд, ба сина часового. Вай аллакай як нуқтаи, ки вай ударю он, агар проживу кофӣ дароз. Дар сина, байни трахеей ва дил.
  
  
  Ман фикр кардам, ки ман ин получится. Автомат зуд отклонился аз окровавленного бадан Ҷо ва нацелился дар Амартию Раджа. Чанд пуль здоровенному копу, чизи дигаре ман аст; он ҳамаи, ки лозим буд, ба кор часовому.
  
  
  Перевернувшись, вай мельком дид шахсе Раджа. Буд, зич, вале тарс буд, дар он дида мешавад. Ба назар мерасид, ки ӯ интизор, вақте ки аз он убьют. Ӯ нигоҳ дасти дар ду тарафи он нақшу.
  
  
  Вай буд, ки дар рӯи замин аст ва откатился дар укрытие, ки силоҳ часового метнулось ба животу Раджа.
  
  
  Вале, соат ба соат на шањ. Дар ҳоле ки ҳадаф дод винтовка равона ошкоро ба баланд полицейского.
  
  
  Вақте ки Радж на двинулся бо ҷойҳои соат дилам ва идома дод доштан зарур худ аслиҳа ба он. Вале ego ритми буд нарушен, ва ин дало ба ман имконияти перекатиться як хӯшаи қуттиҳои. Соат колебался золиме выстрелить дар взрывчатку дар атрофи ман.
  
  
  Вай доверял худ яроќ. он шањ бор; ду пули мезананд, эму дар сандуқе. Ӯ вскрикнул як маротиба, пеш аз афтидан ба замин.
  
  
  Вақте, ки ҳама худро тамом, ба вай бодиққат выбрался аз қуттиҳои. Радж ҳам истода посреди убури байни штабелями лавозимоти ҷангӣ.
  
  
  Мо неподвижно менигаристанд дӯсти дигар. Пас аз он дод, ки дар он пистолет. Ӯ ба назар удивленным.
  
  
  — Гузошта пистолет ба павлус, — гуфт вай эму.
  
  
  Ӯ ухмыльнулся.
  
  
  — Ҳоло шумо ато дур фармонҳо, ҷаноб Шуд? — прорычал ӯ.
  
  
  — Шумо танҳо дар атрофи онҳо, — он айбдор ego.
  
  
  Вай танҳо догадывался, вале наметавонист фаромӯш tu дуюм, вақте ки соат ба соат, ки чӣ қадар ед кардам дородного полицейского ва чап ego зинда.
  
  
  "Шумо забываете, ки ман калони корманди политсия", — гуфт Радж. — Ту фикр мекунї, ту касе поверит? Ӯ боварӣ улыбнулся, вақте ба ӯ ҷавоб надода.
  
  
  Ӯ наклонил сари ва прислушался ба звуку вдалеке.
  
  
  Вай низ ин аст, шунидам, ки — мошини переключал интиқол, вақте ки заезжал ба холм.
  
  
  — Ман одамоне, — фаҳмонд ӯ. "Протсенко барои аслиҳа".
  
  
  — Ба фардо?
  
  
  Ҳа.'
  
  
  — Аммо чиро, ба шумо, ту дастеб мешаванд?
  
  
  "Мо свергаем ҳукумати давлат. Мо метавонем эҷод кофӣ давутози барои ин ќазияро, ки дар Ню-Деҳлӣ ба эълон қонун ҳарбӣ. Онҳо мекардаанд, ба пеш аз он. Танҳо дар ин вақт мо позаботимся дар бораи он аст, ки зинда нест, гузошта расмӣ ба шахсоне, ки метавонист бигирад, онро дар дасти худ".
  
  
  — Ба ғайр аз ту.
  
  
  'Бале.'
  
  
  — Шумо дар иқбол ҳастед, — гуфтам ман. Вай қайд кард, пистолетом дар яроќ дар атрофи мо. "Шумо ба қадри кофӣ захираҳо ва е ба одамон барои дастгир шаҳр, гуфт, аллакай дар бораи ҳама давлати".
  
  
  Ӯ боло китфи. "Мо омодаем, рискнуть".
  
  
  Ба вай гуфтам. - 'Мо?'
  
  
  — Ман гуфтам, кофӣ нест, — гуфт ӯ.
  
  
  Ӯ оглянулся тавассути китфи ба дари, ки мо дар сомона. Берун аз мо шунаванд равзанаи он манзили истиқоматӣ ва садоҳои выпрыгивающих мардон. Онҳо буданд, ки дар веселом кайфияти, разговаривали ва смеялись, ки чӣ тавр ба он кор карда истодаед мардон дар назди боем. Вақте, ки аввал дорад, дохил дари ва дид Раджа, ӯ улыбнулся узнавая. Аммо изҳори ego шахси тағйир ефт, вақте ки ӯ дид пистолет дар дасти ман. Радж якбора гуфт, эму чизе ба индусски ва мард попятился дар як рӯз. Берун доносились додзанӣ ва садои; он гоҳ ногаҳон ором табдил ефтааст.
  
  
  Амартия Радж боз зарычал ба ман. "Хӯш, ҷаноб Шуд, ки шумо ҳоло мебинед? Шумо окружены. Ва шумо дар: посреди чанд тонна взрывчатки.
  
  
  — Агар ба вай мурд, ту низ хоҳад мурд, — ором гуфт: ман.
  
  
  Ӯ боло китфи. "Ман индус. Бовар намекунам, ки пас аз марги дахшат аст барои ман, ки барои шумо. Пас онро такрор, ҷаноб Шуд, ки маҳз шумо мехоҳед, ки мекунед,? Ту отдашь ман худ силоҳ е подождешь, то ман аз мардум взорвут мо ҳам ба миллион кусков?
  
  
  Тринадцатая боби
  
  
  Дар покере, агар шумо дар охирин доллар дар як миз, шумо метавонед блефовать.
  
  
  Пас, истодан дар анбори бо мошини мардум берун ва тоннами взрывчатки дар дохили он қарор рискнуть. Ибтидо буд, танҳо як аст,, ва ба ман лозим буд, Радж ҳамчун эскорта. Эму буд, ки сдерживать худ сарбозон, агар вай аз меҳмонхона берун аз он ҷо зинда. Вале ҳатто, кам люгера, приставленное ба ego, голҳои, чунин ба назар мерасад, ки остановило мебуд, он. Радж буд касбӣ, корманди хадамоти бехатарӣ, ба даст бо яроќ ва взрывчатке, ки чӣ тавр ва ба вай. Вале ман буд, як бартарӣ, ман эътибори. То ки ман дод, то худро корт дар стуле, ва шталь интизор умедворем.
  
  
  — Гарун худро пистолет ва бедор, — гуфтам ман.
  
  
  'Чаро?'
  
  
  Ӯ колебался, ва он ба ӯ зад ego люгером оид ба виску. Ӯ опустился дар ошенаи, ва он забрал ӯ ego, соат ва пистолет 45-уми калибра.
  
  
  Вақте ки аз он омад ба худ, он танҳо, ки ба тамом ба кори худ. Ин буд, срочная работа, вале чунин менамуд, ки вай сработает.
  
  
  Дар асоси тамоми ин буд, граната. Вай алоќаи ударник, ва он гоҳ толкнул ego пеш ривненской то ба нигоҳ предохранитель дар ҷои. Пас аз он дастархонро шиша дар часах Раджа ва снял секундную тирчаи, пеш аз талоши карандаш ба циферблату.
  
  
  Вай кӯшиш кунад, то ки хурд стрелка соат оттолкнула карандаш. Ва падающий карандаш отбросит опасную чек норинҷак. Вақте ки ин рӯй медиҳад, мо буд, чор сония ба гурезад.
  
  
  Вақте, ки нишон дод вай ин Раджу, ӯ дарида берун хандидан. 'Ту шутишь. Он гоҳ сработает.
  
  
  Вай назар удивленным. 'O? Чаро не? Ин сработало, ба рӯйхати дар гонконг. Шояд шумо шунида дар бораи он. Вай ба истифода аз ин гуна ловушку барои сола чин контрабандиста. Ҳисоб аз танаи, маҳз аз рӯи нақша.
  
  
  — Ҳа, хуб, — иқрор шуд Радж. "Боре, мумкин аст. То қалам ба зӯр дар толори дар гранате... агар карандаш кофӣ вазнин... агар бедор заведены аст... агар...
  
  
  Ман захотелось рассмеяться. Бо вуҷуди худ, ӯ отпрянул. Ӯ аз паи онҳо. Се метр, шаш метр; мо отступили, ки сводя чашм бо нелепого маснуоти ҳунарҳои. Ӯ истода буд, ба болои кушода блоки бо минометными снарядами. Агар граната взорвется, минометные патроны ва ҳамаи дигар взрывчатые моддањои дар бинои низ взорвутся. Ин буд пурқудрат таркиш. "Албатта, мо метавонем, ки ба тамом зуд", — гуфтам ман.
  
  
  'Чӣ?' Ego назар буд, прикован ба гранате.
  
  
  — Якҷоя, — гуфтам ман. "Мо метавонем давида ба грузовику. Вай ошкоро барои шумо бод. Шумо бояд позвать худ аз мардум, то ки мо бежим. Шумо бояд ба онҳо мегӯям, ки ба онҳо стреляли.
  
  
  — Бирав, ба черту, — гуфт ӯ.
  
  
  Мо побежали ҳарчи дуртар аз норинҷак. Мо буданд, дар наздикии як рӯз. Вай шунид, ки чӣ тавр ego, одамон кричали ба мо берун аст. Онҳо интизор буданд, ки барои ego фармон.
  
  
  — Вақти худ, — гуфт вай оромона. — Ман дар хотир дорӣ, наваду сония.
  
  
  Як лаҳза он буд, тамошо дар ман, ва он гоҳ бори дигар нигариста, гранату.
  
  
  — Ҳафтод сония, — гуфтам ман. вақти кофӣ буд. Албатта, ту ба ҳар ҳол... чӣ тавр индуисту, ва ҳама чиз аст. Вай нигариста, соат. "Шаст сония".
  
  
  Ӯ ба сухан оғоз ба арақи. Вай низ.
  
  
  Ин метавонад сработать, — пробормотал ӯ. "Шояд ин танҳо сработает".
  
  
  "Чилу панҷ сония".
  
  
  Акнун он доранд, ки дар ҳама ҳолат аст. Савганд ба он, шунидам, ки чӣ тавр бедор тикают.
  
  
  "Шумо бовар мекунед, ки ин сработает, ҳамин тавр не?" — пурсид вай аз худ. 'Шумо бовар мекунед...'
  
  
  Вай ҳатто хатм ибора дар афкори онҳо. Ногаҳон табдил ефтааст, ки пеш масхара.
  
  
  "Сию ду сония... сию як".
  
  
  Вай акнун на считался бо Раджем. Вай посчитал барои худ. "Фармоишии не инро гир, Картер," чењрааш portly русия ходими полис. "Выключи ин штуку. Костя Худо.' Моил ба он, шагнул ба гранате. Ӯ нерӯманд аст ва маро аз дасти ва қатъ. — Не, не абад, — крикнул ӯ. "Шумо метавонед ба он завибрировать. Шумо мебуд...
  
  
  Вай нигариста, соат. "Эй худо ман, даҳ сония... нӯҳ... ҳашт".
  
  
  'Бежим!' — взревел ӯ. 'Рӯза!'
  
  
  Мо фикр мо сония. Мо побежали. Самимона ба дари.
  
  
  Вай шунид, ки чӣ тавр ӯ кричал дар индуистском забони, ва ӯ буд, самимона паси он, приставив пистолет ба ego бозгашт. Ман фаҳмидам, ки ӯ кричал. Вай метавонист танҳо умедворем, ки ӯ фармон худ ба мардум набояд тир.
  
  
  вай дида ego сарбози; баъзе анҷом додаанд, ба мо силоҳ. Ӯ бояд кричал ки ба дигаре, зеро ки ногаҳон одамон бросились врассыпную. Онҳо дарҳол побежали барои мо.
  
  
  Мо буданд, ки манзили истиқоматӣ, вақте ки Радж дилам зад ва ман худ мускулистой дасти. Ӯ зад, ки маро дар подбородку, заставив пошатнуться.
  
  
  Он шањ оид ба Люгера ва промазал.
  
  
  Касе аз пушти ман низ шањ, ва он ҷаҳиши дар мошини боркаш. Вай дод, боз ду зудтарини зи в Раджа, вале дидам, зад, ки ое ман дар он.
  
  
  Сипас дар ҳаво взлетел анбори лавозимоти ҷангӣ. Е аз ман маҳорати помогло, е ин буд, шальная таращить чашмони. Вай ҳеҷ гоҳ ин донам, вале паст будани бинои взорвалось, чӣ тавр ба гигантская петарда. Аввалин дурахши буд, ослепляющим лучом нур, қабул гардад сафед қабоҳаткор ба ман сетчатках. Сипас раздался пахта ва садо зад бо ман барабанным перепонкам. Сипас омад цедру, ударивший ман, ки дар шахс ва фишори интихоби намуна ҳаво, отбросившее маро ба грузовику.
  
  
  Патроны ва норинҷак, подброшенные дар ҳаво кредитори ибтидоӣ взрывом, взрывались, ударяясь дар бораи замин. Винтовочные пули трещали смертоносным стаккато, вақте ки дар атрофи ман падали ахлот.
  
  
  Вай дид, инсон, подброшенного дар ҳаво, ва ego бадани буд сломано, ва расчленено, пеш аз он ки боз афтод. Дигар кушта фавран е спотыкались кругами зери градом пуль, то ки оянда бо онҳо нест взорвался снаряд, разорвав ih пополам.
  
  
  Гирифта, як мошини боркаш ва биронам откровенные тавассути хушк ошпаз биринҷ аз талоши ба "мерседесу". Бомбгузориҳо ҳанӯз ҳам освещали шабона осмон пушти ман, вақте ки вай sel дар "пойтахт".
  
  
  Ман медонистам, монд, ки ое боз ягон кас зинда дар анбори лавозимоти ҷангӣ повстанцев, вале ман буд, хеле уставшим, ки ба ташвиш дар бораи он.
  
  
  Вай проехал бештар километр, пеш аз он ки фаҳмидам, ки ман левая дасти слабая. Ман китфи болело, ва вақте ки аз он боло дасти, ки ҳар сол ба нах, ӯ эҳсос кард, ки чӣ тавр шрапнель проткнула матоъ ман камзолы.
  
  
  Вай тарсидам, ки ман хоҳад, дер вақт пеш аз он потеряю аст,, ва ман буд, ки чунин даҳшатовар шубҳа, ки масъала ҳанӯз ҳал шавад. Вай уничтожил захираҳои террористон ва шояд ҳатто кушта аксари мардум муҳим, вале ман буд, конеъ мегардад. Буд, ҳанӯз ҳам як каме ҷанбаи, ки он меҳмонхона ба тафтиш.
  
  
  Бинобар ин ба ман лозим буд, ба кӯмаки касе, ки поддерживал мебуд, маро, то бӯҳрони ба охир.
  
  
  Танҳо буд, як сайти ба куҷо он метавонад рафта. Ва вай умедвор буд, ки ман дар он ҷо пеш аз он, ки потеряю аст.
  
  
  Прохладные дасти Чоени хушхӯю наклеили як банд-кўмаки ба сӯрохи ман дар болои китфи ӯст. Сипас вай наклонилась пеш ва поцеловала ман дар больное ҷои.
  
  
  Беихтиерона он перевернулся ва кӯшиш мекунам, ки ба гирифтани он дар дасти, вале дард ҳам буд, ки хеле қавӣ.
  
  
  "Бедный кӯдак", — гуфт вай. — Шодам, ки туро на кушта мешаванд.
  
  
  Вай sel ва кӯшиш мекунам, ки сориентироваться. Вай буд, ки дар он истиқоматии дар кати хоб, ки мо то ба наздикӣ ҷинсӣ.
  
  
  "Ба шумо рӯ ба рӯ бо "Мерседесом", — гуфт вай. "Шумо аз даст аст, вақте ки въезжали дар подъездную дорожку".
  
  
  Вай отошла аз кати хоб ва подошла ба окну. Вақте ки ӯ идонаро пардаҳо, дар ҳуҷраи дарида офтобӣ брылев.
  
  
  'Дар Бораи Эй Худо!' Вай задохнулся. "Аллакай субҳ".
  
  
  — Ту проспал тамоми шаб. Ту ин буд, лозим аст.
  
  
  Вай меҳмонхонаи чинанд, то ки худро дар либос, ва ӯ подбежала ба ман ва кӯшиш оттолкнуть ман.
  
  
  — Шумо дарк намекунед, — гуфтам ман. "Ин пятнадцатое шумораи... калонтарини ҳамлаи... ки машғул метавонад состояться имрӯз. Мо бояд бас аст.
  
  
  Ӯ ба нармӣ гуфтам ва кўшиш менамояд, ки дасти ман дар мочку. — Ое ту помнишь? Ту дар бораи ин нить.
  
  
  'Чӣ?'
  
  
  "Анбори лавозимоти ҷангӣ террористон... гурӯҳ-гурӯҳ ба шумо ego шаби гузашта. Якҷоя бо Раджем.
  
  
  Вай бо любопытством нахмурился. "Ту ин шунидам?"
  
  
  — Барои estestvenno. Дар тамоми шаҳр медонад. Вай шунидам инфиҷорҳо дар ин ҷо.
  
  
  Мағзи ман ҳис сонным. Ман хеле не фахмидам, ки вай мегӯяд, то он боз на упомянула Раджа.
  
  
  "Амартия кард ба ман, ҳамаи".
  
  
  "Радж? Маънои онро надорад, ки ӯ ба зиндагӣ?
  
  
  — Ҳа, ранен, вале баъд фармонбардори у бошӣ. Ӯ мехоҳад, ки шумо имрӯз присутствовали дар маросими ба хонаи ҳукумат.
  
  
  Вай выругался дар бораи худ. Ублюдок буд, боз ба баъд фармонбардори у бошӣ.
  
  
  — Ӯ приедет барои ту дар мошин, — гуфт вай. "Эскорт". Ногаҳон ба вай фаҳмидам. Вай хеле зиед медонист. Радж прислал барои ман эскорт, ҳа, якчанд палачей, бе шак, ки позаботятся дар бораи он аст, ки вай ҳаргиз дигар кушода rta.
  
  
  'Ҳангоме ки?'
  
  
  'Ҳозир. Дар ягон нуқтаи.'
  
  
  Вай оттолкнул он чӣ ваҳй ба окну. Дар майдони дар поен вай дид поворачивающую дар подъездной дорожке мошини. Чоени возражала, вале вай ба зудӣ оделся кӯшиши шарҳ хей вазъият.
  
  
  Мо баромада тамоми квартираҳо, чӣ тавр маротиба пеш аз он, ки чӣ тавр дар таҳрири ду марди дар гирди мошинҳо дар подъездной дорожке. Горничная Чоени боиси ih барои хонаи хоб ва гарнитураҳо ва мо сбежали тавассути сиеҳ рафти.
  
  
  — Хандовар, — пробормотала Чоени, вақте ки мо забрались дар он кремовый "Бентли". "Радж доранд не, чизе ба кор бо террористон. Ӯ шталь мебуд, фармонҳои ирсол минтақаи худ ба одамон барои куштани туро. Вай медонам ego.'
  
  
  Аммо дар он лаҳза, вақте ки ӯ инро гуфт, ба либӣ он мошинҳо пайдо дырка аз пули 45-уми калибра. Оғози дуюм пайдо бампере, вақте ки вай чарогоҳҳоро "Бентли" оид ба подъездной дорожке ба тоҷикистон надорад.
  
  
  Вақте ки мо свернули ба берун, вай увидела мардон дар равзанаи худ хобгоҳ, ки дар он онҳо мехоҳанд мо. Пистолеты дар ih дасти идома тир ба мо.
  
  
  — Ин рост аст, — гуфт вай. "Он гоҳ Радж — раҳбари террористони... нафар, стоящий барои взрывами?"
  
  
  "Не, гуфтам ман. Ман ревматизма ман низ удивил. Ногаҳон ба вай эҳсос кард, ки Радж буд роҳбари террористон, на вдохновителем аз ҳама заговор, ҳарчанд дар делле ман буд, ки сабабҳои ин ҳадс — танҳо ман беспокоили чизҳоеро, ки ӯ гуфт, е шояд он аст, ки ҳанӯз чувствовалось дар атрофи.
  
  
  "Касе, ки аз ин пас?" — аноби Чоени.
  
  
  Ман медонистам ин. Ҳарчанд мо кофӣ дур аз хона, то ба битарсед одамоне, ки Радж подослал куштани ман, он сахт нажал дар педаль газ. Ман сводил чашм бо часового. Ман даҳшатовар буд, гумонбар, ки полгорода метавонад дар ҳар лаҳза ба қием бархоста, дар ҳаво.
  
  
  Чоени кӯшиш маро ором. — Езжайте каме сусттар барои, — попросила вай. — Мо ҳоло на торопимся. Радж метавонад ба амалӣ намудани нақшаҳои худ, — возразила вай. — Шумо, ки гурӯҳ-гурӯҳ ба ih захираҳо. Шумо такфир бештари ih мардум. Он метавонад ба амалӣ ih нақшаи.
  
  
  Чизе, ки ӯ гуфт, маънои калон доранд, оқилона аст, вале ман ором. Ман ҳанӯз мучило ҳам саволҳои зиеде. Ва ногаҳон ба он фикр кардам, ки медонам, ки аз куҷо пайдо намоед. Ба вай чизе гуфт, Чоени, вырулив дар "бентли" home кӯча ва помчавшись ҷануб ба консульству. Дар кӯча аллакай царила праздничная атмосфера бо флагами дар ҳамаи фонарях. Тротуары оғоз заполняться одамон дар яркой либос, направлявшимися ба правительственному зданию дар маркази Kolkata.
  
  
  "Онҳо рафта ба ҷашнҳо", — гуфт Чоени.
  
  
  "Вақте ки онҳо оғоз?" — пурсид вай напряженно.
  
  
  'Дар дувоздаҳ соат.'
  
  
  Вай нигариста, соат. Буд, ки нисфи одиннадцатого.
  
  
  Аз минбаъдаи мо въезжали дар шаҳр, бештар аз становилось анбӯҳи, то ки мо тавонистем, ҳаракат танҳо черепашьим қадам. Одамоне буданд, колоритны дар худ миллӣ одеждах. Онҳо окликнули мо дар кайфияти хуб, вале навъ ih шумораи ҳар маро. Он дида хуб нест, фурӯши одамон, ва крупинками чун хокаи фуҷур, ки вотум-вотум воспламенятся аз зажженной спички.
  
  
  Вазъият дар назди трейлер консулгарии низ уменьшила изтироб ман. Баҳрӣ пехотинцы ИМА ҳанӯз ҳам дар он ҷо буданд. Онҳо буд, ки бо худ силоҳ, ва онҳо буданд, сахт нагружены заруранд, вале онҳо буданд, ки дар парадной шакл ва атрофи онҳо толпились одамон.
  
  
  Онҳо пурра утратили ҳушер.
  
  
  "Онҳо медонанд, ки террористы нобуд", — шарҳ Чоени, вақте ки мо проезжали тавассути дарвозаи дар ҳавлӣ консульства. "Русҳо кӯдакон".
  
  
  Вай застонал, вале он засмеялась ва назвала ман паникером. — Ҳамаи бар, — боварӣ гуфт вай. — Ягон масъалаҳои. Ба зудӣ мо арестуем Амартию. Ӯ ҳеҷ чиз метавонад.
  
  
  Вай ба хей, нест противоречил. Вай выскочил атрофи мошинҳо ва давида дар консулгарии.
  
  
  Слокум чӣ маротиба спускался нардбон, вақте ки вай дарида дохили. Тарс намояд, дар атрофи ego чашм, мисли арақи аз лба. Ӯ боз шталь он ором аст, хладнокровным касбӣ дипломатом. Ӯ нахмурился, пас аз дидани ман, ва ман фаҳмидам, ки ин аст, чунки ман овозцо появившиеся дар вао паемҳои эму, ки чанд рӯз ӯ қариб буд, нокаутирован, чун фикр мекард, ки ҷаҳон вотум-вотум взорвется дар ego владениях. — Эй ҷаноб Шуд, — гуфт ӯ бе улыбки. — Ту идешь ба ҷашни?
  
  
  Вай позвал ego. "Баҳрӣ пехотинцы... онҳо бо пахши одамон дар тарс".
  
  
  Ӯ снисходительно фыркнул. — Ин паси. Шаби гузашта одамон мистера Раджа гурӯҳ-гурӯҳ ба террористони. Вай гумон дорам, шумо ба онҳо кӯмак бо ин.
  
  
  — Ҳамла ҳанӯз ҳам метавонад, — настойчиво гуфт: ман. "Як бомба метавонад брошена дар кумита, ки ба консулгарии, ва онҳо оғоз ба тир".
  
  
  — Ором шавед; ҷаноб Шуд, — гуфт Слокум. "Он ҳоло дар дасти мутахассисони... дипломатҳо. Ва мо держим вазъият зери назорати".
  
  
  Ӯ успокаивающе, то дасти ман ба китфи. "Ростқавлона гуфт, субҳи имрӯз мо танҳо приятельские протягиваем дасти русӣ". Ӯ нигариста, худро соат. — Пас аз даҳ дақиқа, агар дақиқ. Ih ҷаноби Соколов мегирад, мо як делегацию. Вай бояд ба ман шитоб ба он ҷо.
  
  
  Ба вай гуфтам. - 'Делегацию?'
  
  
  Ӯ гузашт mimmo ман. Ego ронандаи, баҳр пехотинец дар парадной шакли придержал дари кушода, ва Слокам чӣ ваҳй ба мошини назди бино.
  
  
  — Ба фикри полковника Ву, — крикнул ӯ.
  
  
  Ӯ буд, ки мошинҳо, ки вай баъзеи ego ба китфи. — Интизор шудан, — рявкнул ман дар он. — Ки бо полковники Ву?
  
  
  Разозлившись, ӯ отбросил ман дасти. "Послушай, Картер, ту работа дар ин ҷо сделана. Шумо анҷом вазифаи худро, ки ба вай гуфта, кровавую вазифаи. Пас убирайся аз Kolkata, то ҳанӯз садоятро.
  
  
  Ӯ дилам ба мошин, аммо вай боз баъзеи ego ва сахт прижал ба рӯз. Ронандаи дод, ки қадами дар бораи ман самт, сипас фуруд омад. — Фармоишии не инро гир, Слокум, — прорычал ман. 'Отвечай. Ки ба дурӯғ полковник Ву?
  
  
  — Не, аз они аст, — гуфт ӯ, — аммо мо як идеяи. Иқдомро ҷаҳон. Кӯдакон понесут гул ба российскому консульству. Ин хоҳад оид ба телевизион дар тамоми ҷаҳон тавассути спутник".
  
  
  Вай убрал дасти бо ego китфи. Ман ин натавонистанд имон оваранд, дар ҳоле, ки ӯ гуфт:. — Кӯдакон, — гуфтам ман.
  
  
  — Ҳа, ба воситаи паноҳгоҳ полковника Ву. Садҳо кӯдакон.
  
  
  Бо цветами аз мо, барои россиян. Гениально, шумо находите?
  
  
  "Оби тоза..." Ман отступил пеш, бидонад, ки ӯ ҳеҷ гоҳ мефаҳмидам, ки чӣ тавр террористы выполняли кори худро.
  
  
  Слокум дилам, сель дар мошини ва закрыл барои худ дари. Дар ин бора ба подошла Чоени ва встала наздик бо ман.
  
  
  — Ӯ гуфт, ки хоҳад кӯдакон, ҳамин тавр не? прошептала вай. "Пас аз он меравад..." Вай таваққуфро, ба фикри он чи бар ҳанӯз пурра сформированную фикр. "Ман дар назар дорам, ки ба он аст, ҳанӯз наҳр. Ҳанӯз не. Инчунин полковник Ву...
  
  
  — Бале, — гуфтам ман. — Бояд ин полковник Ву. Аммо хоҳанд айбдор амрико. Слокум... ин девона... ӯ тамоми роҳ мебозад дар дасти полковнику Ву. Вай давида бозгашт ба "бентли", ва Чоени последовала барои ман.
  
  
  'Аз ту планируешь барои чи ое?' воскликнула вай.
  
  
  "Бас аст, агар он мулоқот хоҳад кард." Вай скользнул барои руль, вақте ки ӯ подошла ба рӯзи дигар.
  
  
  — Не, вай поеду як, — гуфтам ман. "Ин метавонад хатарнок аст".
  
  
  Вай проигнорировала ман бинависед ва деҳот.
  
  
  "Агар ин полковник Ву, ки чаро ӯ ба мо додааст, маълумот дар бораи Закире ва маъбади?" — аноби Чоени. "Закир аллакай буд скомпрометирован. Мо медонистанд, ки ego ном, бинобар ин ego буд, ки талоқ. Ву бояд умедвор буд, ки мо убьют дар як вақт. Эму он қариб муяссар гардид.
  
  
  Вай нажал дар honk ва выскочил тавассути ворот консульства. Баҳр пехотинец отпрыгнул ҷудо ва проклял ман чунин овози, ки ego шумо метавонед буд, шунидан дар нисфи роҳ ба поен кварталу.
  
  
  Дар пеш мо бо тротуарам спешили одамон. Мо окликнул ходими полис ва яростно замахал дасти худ, балки ӯ на сбавил суръати, то ки мо низ дар наздикии рубли консульства.
  
  
  Дар як лаҳза ба ман показалось, ки ман барои ин сабабҳои асоснок дорад паниковал.
  
  
  Мисли амрикоиҳо, русҳо понизили ҳушер. Ih сарбозон, низ дар парадной шакли казались зудтар парадными аз военными. Вале ман бо нехорошее предчувствие, вақте ки вай дид дастаи баҳрӣ пехотинцев ИМА, стоящий оид ба стойке смирно тавассути роҳ аз консульства. Слокум кард, ки вазъиятро боз ҳам бештар опасной, бо ворид взвод баҳрӣ пехотинцев.
  
  
  Ego мошин ехала наметавонанд пеш аз мо, ва вақте ки вай подъехал ба обочине, ego ронандаи танҳо въехал дар дарвозаи консульства. Вай дид, ки чӣ тавр Андрей Соколов выходил оид ба парадной як рӯз бино ба ҷавобгӯ меҳмонони худ.
  
  
  'Нигар!' — воскликнул Чойни. Ӯ хеле васеъ дар бораи указала ба берун.
  
  
  Онҳо аз он боло раванд бо як хурд тавре склону, хуб шуд, ки на камтар аз садҳо. Кӯдакон, мусобиқаи онҳо буд ва даҳ сол ҷазо дода мешавад. Хурд артиш бо пением... скопом направлялась ба российскому консульству. Ва ҳамаи онҳо як хурд ангурро дар гул дар равшан раскрашенных бонкҳо.
  
  
  Слокум берун омада дар атрофи мошинҳо ва дар назар кӯдакон ифтихор ва сияя, ки агар аз он буд, ego шахсӣ дипломатии триумфом. Ҳатто сола лис Соколов дамида дар кайфияти хуб.
  
  
  Вай взревел:
  
  
  "Остановите ih!"
  
  
  Вай ҳис идиотом. Ман бо криком выбежал дар кӯча ва Чоени барои ман.
  
  
  Вай шунид, ки чӣ тавр Слокум зовет ман. Одамон дар кӯча маро ба ман, ки чӣ тавр ба сумасшедшего. Корманди берун омада, ба пеш, ба қатъ ман; Вай оттолкнул ego ва бросился ба кӯдакон. Сипас вай дид полковника Ву. Аз Он ки дар тарафи тамошо тарк наврасон атрофи худ и ' л барои паноҳгоҳ масъуланд.
  
  
  Ҳамаи рӯй хеле зуд. Кудакон ошеломлены overlooking баланд сафед инсон, проносящегося байни онҳо. Онҳо қатъ суруд ва отшатнулись.
  
  
  Корманди ҳар ҳол кӯшиш ба даст ба ман, ва баъзе одамон дар кӯча низ. Вай хеле васеъ дар бораи шталь вырывать ангурро дар атрофи хонаи бачагон дасти. Вай доранд як гулдастаи, чизе пайдо нашуд ва выбросил бонк. Баъд аз он доранд, ки боз як аст,, ва боз...
  
  
  Кӯдакон закричали. Баъзе побежали бозгашт дар ҳамон самт, аз куҷо омаданд. Вай чизе пайдо нашуд, то ки ман не позвала Чоени ва сохта буд, ки бонк бо букетом гул. Вай выбросил гул ва боло бомбу, ки машғул буд, дар зери онҳо.
  
  
  Чӣ тавр маротиба аст, ки ман худам намояндагӣ.
  
  
  Полковнику Ву ҳатто идора мебуд, свалить маломатгаре ба кормандони амрико консульства аст, зеро, ки чӣ гуна русҳо медонистанд, маҳз Слокум организовал кӯдакон марти ба консульству. Агар бомбаҳои взорвались, вокуниши Русия мебуд, таркиш. Вале ман буд, вақти ин ҳама и ' л шарҳ аст. Пулис оғози приближаться ба ман. Инчунин гурӯҳи одамон дар кӯча. Вай ҳатто дидам, ки чӣ гуна двигался взвод морпехов.
  
  
  Вай дод дикую догадку. Вай алоќаи зажигалку ва поджег кӯтоҳ фитиль, торчащий тавассути бонкҳо.
  
  
  Дар байни мардум гузашт дуъояшон. Одамон отшатнулись ва затоптали дигар дигар дар як шитоб надоранд, ба спастись. Вай развернулся, ища ҷои куҷо бас бомбу, балки қариб дар ҳама ҷо буданд, одамон. Дар охир, вай дид полковника Ву. Аз Он ки як наздикии стеклянного ворид муосир офисное бинои. Дар ҳар сурат, ин буд, ки дур аз рубли консульства. Вай умедвор буд, ки Соколов дарк мекунад, ки ман кӯшиш кардам, пешгирии ҳуҷум ego ситод. Вай дод, то каме бомбу, чӣ тавр ба гранату. Вай приземлилась ба семент дар назди Ву ва покатилась минбаъдаи. Ӯ нырнул дар бинои пеш аз он, ки дар бомба, балки калон windows разбились, ва обрушились дар он борон. вай дид, ки чӣ тавр ӯ афтод; баъд онро гум кардам ego дар хотир доред.
  
  
  Анбӯҳи иҷро поен варид марказии дар атрофи ман. Кӯдакон уронили худро bouquets ва плакали.
  
  
  Вай давида ба зданию, ки дар он дида Ву. Дар дохили бинои шиша хрустнуло зери поям, ва он дид кровавый пас, меояд, пас аз он ҷойҳои, ки дар он афтод полковник Ву.
  
  
  Вай дид, ки чӣ тавр баста шуд рӯзи аз ҷониби варзишгари барқро. Вай бросился дар сужающуюся щель байни раздвижными дверями. Вай ин корро, вале ин на танҳо ба маблағи буд, ба ман ҳает.
  
  
  
  Четырнадцатая боби
  
  
  Дар он лаҳза, вақте ки вай ввалился дар бањрї, Полковник ҷаҳиши ба ман. Ӯ буд, ба босуръати. Ego дасти ощупывали ман дар ҳама ҷо дар талаб силоҳи. Вай боло дасти ба прикрыть Вильгельмину ва корде дод, вале эҳсос кард, ки чӣ тавр ӯ царакат чизе дар атрофи кармана ман камзолы.
  
  
  — Не двигайся, — крикнул ӯ.
  
  
  Ӯ спрыгнул бо ман навис ва ман то абад мемонанд. — Суст повернись, — фармон ӯ.
  
  
  Хеле эҳтиеткорона ба он ва оглянулся тавассути китфи. Ӯ прислонился ба закрытой рӯз, готовясь як дасти барои пахш кардани тугмаи, ки асосан боиси ба мо дар боми биноҳо. Ego шахсе буд, ки ҳама дар шиша. Дар атрофи баъзе ран ҳанӯз торчали осколки шиша. Хуни лилась оид ба ego сина, дар шикам буд, мавқеи рана, ки машғул бояд шуд, ки ба маънои ego ва марг, балки ҳатто ҳоло дар nen ҳанӯз сохранялось муайяни шаъну шараф. Чанд дақиқа пеш аз марг ӯ сохранял дақиқ, бодрую манеру рафтори, ки машғул аллакай производила дар ман таассуроти дар ego поместье.
  
  
  Дар дасти ӯ буд, ки мисли авторучка, наполненная марговар газ. Ӯ аллакай снял колпачок ва нигоҳ ангушти дар обойме, омода выстрелить. Аен аст, ки ӯ медонист, ки чӣ тавр ба он амал мекунад.
  
  
  Ӯ целился дар ман, ва ман дар ҳайрат буд, ки осознавал ое ӯ бинобар ин донагӣ.
  
  
  "Агар ту используешь дар ин ҷо, дар лифте, — предупредила вай аз ман, — ту ҳам хоҳӣ мертв".
  
  
  "Як нафас — ин ҳама, ки ба шумо лозим аст", — гуфт ӯ. — Ман хуб медонам, ки ин танҳо дастгоҳи Шуд.
  
  
  Ман показалось, ки ман дидам, чӣ тавр ба шевельнулся ego ангушти, ва он каме нест, зарычал дар он.
  
  
  — Интизор шудан, — гуфтам ман. — Шитобкорї чї лозим.
  
  
  Ӯ дарида берун хандидан ва жестом аз ман хост, ки қием. Вай бодиққат хеста прижался ба дигар стенке лифт.
  
  
  — Танҳо ба ман фаҳмон, барои чӣ, — гуфтам ман. — Чӣ, ту hotel ба даст?
  
  
  "Дода, Шуд, — фаҳмонд ӯ. "Ба наздикӣ ту аз ман пурсид, ки чиро боз метавон қадар ба дилхоҳ шавад чунин шахс, ки чӣ гуна ман. Вай гуфт, ки касе, ки доранд, ҳама, танҳо мехоҳад боварӣ карда мешавад".
  
  
  — Ва ин буд, дурӯғ?
  
  
  — Не, вале ман он нест, шталь шарҳ он минбаъдаи. Танҳо қувват медиҳад, ки ба амнияти. Танҳо нафар наверху бехатар.
  
  
  'Он то кунун хорек намефаҳмам. Чӣ ба шумо рафта буданд, ба кор бо ин бомбами?
  
  
  — Бесарусомонӣ, — гуфт ӯ. "Русҳо обвинили мебуд, амрико. Мехоҳам, ки аксҳоро. Беспорядки дар кӯча. Хурд љанг дар ин ҷо, дар Калькутте. Мегӯянд, ки шаҳри Ню-Деҳлӣ эълон қонун ҳарбӣ, тавре ки пеш аст. Радж тавҳидаш қудрати. Баъдтар мо провозгласили мебуд, истиқлолияти давлати Бенгалия".
  
  
  — Аммо он мебуд, кор ба шумо?
  
  
  'Бале.'
  
  
  "Подставное шахсе, зеро ки ту man чин?"
  
  
  Ӯ боз гуфт ва каме нест согнулся пополам аз дард.
  
  
  — Дар охир ту мемирӣ, — предупредила он ego. "Бе ту ӯ ба ӯ аз боло".
  
  
  Ӯ слабо покачал сари. "Ое ҳуҷҷатҳо. Онҳо бояд кушода сипас ман аз марг.
  
  
  "Ҳуҷҷатҳо дар бораи иштироки Раджа дар заговоре?"
  
  
  'Бале.'
  
  
  Ӯ выпрямился ва нармӣ боло газовый пистолет. — Аммо ту потерпел хилоф, — гуфтам ман. "Дар охир ту мемирӣ напрасно".
  
  
  Ӯ нажал тугмаи лифт паси худ. Бањрї суст поднимался.
  
  
  Баъд ӯ чуқур вздохнул ва нажал дар тазиқи авторучки. Вай интихоби намуна ҳаво глотнул, чӣ тавр маротиба пеш аз он ки байни мо образовалось абр газ.
  
  
  Хурд бањрї буд бо онҳо, ва змеился атрофи мо, чӣ тавр ба тигр, омода напасть бор мо откроем даҳони, ба вздохнуть. Мо истода ва назар дӯсти дигар дар смертельной, безмолвной ҷанг, затаив нафас. Ҳеҷ кас дар атрофи мо на шевельнулся. Наҷот буд. Оҳиста-оҳиста поднимающийся бањрї поднимался ба боло ошенаи. Вай наметавонист пробиться mimmo он, ба қатъ бањрї тақрибан дар маркази. Ба ман лозим буд, вздохнуть, пеш аз он ки қодир ба кушодани дари.
  
  
  Ӯ самодовольно ухмыльнулся. Акнун эму осонтар хоҳад буд, мурдан. Он меравад, ки дар могилу, фикр ғолиби охирини ҷанг. Ин буд, ки беҳтар аз состязаться бо ман дар стенде барои тарелок. Агар ӯ қодир иҷроро ба таъхир гузорад нафас ҳарчанд дар як сония давом дигар аз он, ӯ мебуд одержал худ охирин триумф. Вай полез дар як дақиқа ва алоќаи худро носовой платок, махсус носовой платок, ки Хоук мегӯяд, ман ҳамеша мемонад бо шумо, вақте ки вай beru газовый пистолет бо худ ба супориши.
  
  
  Вай прижал ego ба даҳони ва бинї, пас ривненской вдохнул воситаи махсус фильтрующие нахи.
  
  
  Шахсе Ву буд, дар аввал смятение, пас фаҳмиши он гоҳ даҳшат. Ӯ покраснел; ӯ ҳатто закрыл даҳони дасти. Вале дар охири эму буд, ки вздохнуть. Ӯ вздохнул ва ҷаҳиши ба ман, ба он хурд қалам сжали ман гулӯ. Ман сопротивлялся.
  
  
  Вақте ки он ангуштони сомкнулись атрофи ман гулӯ, он выдохнул. — Проклинаю ту! — воскликнул ӯ. Мо ба як лаҳза маро дӯсти дигар.
  
  
  Пас аз ego ангуштони суст расслабились ва скользнули ҷудо. Ӯ мурда буд, вақте ки ба фарш афтод.
  
  
  Ба вай имкон дод газу дар ошенаи болоии рассеяться, ва он гоҳ оғоз суст сафар ба поен. Вақте, ки дари лифт дар ошенаи робита ба ошенаи бинои фаъол, Чоени подбежала ба ман.
  
  
  Дар беморхонаи лобби ҳамаҷонибаи бино ба происходящим аз наздик мушоҳида растерянная анбӯҳи.
  
  
  Он ҷо буд, Слокум, ва ego шахс боз буд мокрым аз бонк, вай назар афканда, то ба ман сердито ва униженно. Вай проигнорировал ego ва дилам ба Александру Соколову, вышедшему атрофи мардум.
  
  
  Тоҷикӣ, хуб улыбнулся. Ӯ ҳатто наклонился, то бибӯсам ман дар ҳарду калтаки', чӣ тавр ба ego ҳамватанони кунад бо шарикон.
  
  
  — Ту наҷот ҳамаи мо, — гуфт ӯ, коснувшись губами ман гӯш кунед. — Вале уезжай дар Kolkata имшаб. Сипас, улыбаясь, ӯ отступил пеш ва оғоз муҳокимаҳои дипломатӣ болтать дар бораи он аст, ки амрикоиҳо ва русҳо мирно якҷоя зиндагӣ мекунанд, дар ҳама ҷо, ҳатто дар Калькутте. Паси ӯ онро дид Амартию Раджа, он левая дасти дар гипсе ва захм шахси аз таркиш дар анбори лавозимоти ҷангӣ. Ӯ истода буд, кушода аст, вале ман аллакай фаҳмидед дар бораи тарс, ки овладел онҳо. Дер е зуд ego разоблачат. Ин буд танҳо штопора вақт.
  
  
  Дар охир дасти Чоени собит дар ман, ва он повела маро ба "бентли".
  
  
  Вай оглянулся дар бинои ва фикр дар бораи он, ки гуфт: Соколов.
  
  
  Он бояд буд, ки тарк. Дар ин субҳ ego одамон попытаются куштани маро. Ҳанӯз то ин Радж метавонад фиристед худ, ки қотилони. Kolkata буд, ба ҷои хатарнок; аммо пас аз он, дар назар Чоени ва ки дар бораи чӣ фикр кардам. — Ту ба хона, — гуфтам ман. "Бистари табдил ефтааст набояд".
  
  
  * * *
  
  
  
  Дар бораи китоб:
  
  
  Бузург Кормчий у худ войскам ҳалкунанда дастури. Кремль натавонистанд развернуться. Дар Калькутте аллакай зажегся фитиль тотального хароб.
  
  
  Монд танҳо як нафар, барои пешгирии ин: Ник Картер. Смертельное супориш, вақте ки ӯ нишон дод, ки ego противниками кудакон буд. Кӯдакон, наполненные ненавистью ва жаждой ба убийствам, сарварии обезумевшим Крысоловом шуд, ки чунон ғайб аст, сколь ва хатарнок аст.
  
  
  
  
  
  Оглавление
  Боби 2
  
  
  Боби 4
  
  
  Боби 5
  
  
  Боби 6
  
  
  Боби 7
  
  
  Боби 8
  
  
  Боби 9
  
  
  Боби 10
  
  
  
  
  
  Ник Картер
  
  
  Мясник Белграда
  
  
  
  
  Аннотации
  
  
  
  ҚОТИЛ ДАР БОЛОИ ХУД КРОВАВОЙ КАСБ ...
  
  
  Шахсе, номашҳур мо як касбии иктишоф дар ҷаҳон аст. Вдохновитель хусусӣ шпионской шабака бо арзиши миллиард доллар таҳти унвони Topcon, Inc. Садист, ки жестокая қудрат расид нисфи земного шара ...
  
  
  ДАР ПАРИЖ
  
  
  Red перебежчик буд, ки бояд ба нақл аз Нику Картеру дар бораи смертельной бозии Topcon буд зарезан, пеш аз он ки қодир ба произнести ҳам калом.
  
  
  ДАР ЛОЗАННЕ
  
  
  Зебо ҷавон немецкая агентша истифода ҳамаи суратхои худ хуб тренированного ба ақл ва ҷисм, ки ба маҳрум Ника имконияти пайдо Топкон.
  
  
  ДАР МИЛАН
  
  
  Чин оперативник қариб то абад қатъ Ника марговар боздид каратэ. Агенти Chicom низ охотился барои марде, ки руководил Topcon.
  
  
  ДАР ТРИЕСТЕ
  
  
  Hostess нацистского донишкада ҷинояткор вовлекла Ника дар взрывную бозӣ дар прятки. Ва то он отвлекла Ника сӯ, неуловимый нафар № 1 Topcon сбежал бори дигар.
  
  
  ДАР БЕЛГРАДЕ
  
  
  Дахшатнок маскарад табдил вуқуи аст, ки Ник Картер дар охир фаҳмидам ҳақиқӣ шахсияти соҳиби ҳақиқии Topcon!
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  
  Ник Картер
  
  
  
  
  Пролог
  
  
  Боби якум
  
  
  Боби дуюм
  
  
  Боби сеюм
  
  
  Боби чорум
  
  
  Боби панҷуми
  
  
  Боби шашум ҳокимияти маҳаллӣ
  
  
  Боби ҳафтум
  
  
  Боби ҳаштум суд
  
  
  Девятая боби
  
  
  Боби даҳум
  
  
  Одиннадцатая боби
  
  
  Двенадцатая боби
  
  
  Тринадцатая боби
  
  
  
  * * *
  
  
  
  
  Ник Картер
  
  
  Killmaster
  
  
  Мясник Белграда
  
  
  
  
  
  Посвящается ба хизматчиени секретных хадамоти Иелоти муттаҳидаи амрико Америк
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Пролог
  
  
  
  Восточный экспресс, ҳамчун беҳтарин black аждаҳо, выскользнул атрофи Миланского душанбе. Матнро суръати қатора рафтанд атрофи шаҳр дар зеленую итальянскую сельскую мавзеъ, скуля оид ба рельсам, мчась ҷудо Триеста.
  
  
  Дар купе, дар қисми пушти качающегося қатора нишаста як невысокий jittery мард, бо мубаддал мегардонад чемоданом аз ego пои. Ego звали карло сафар Спинетти. Ӯ буд, торговцем, направлявшимся хона сипас сафар ба дальним хешовандони. Нигариста, ба воситаи тирезаи қатора дар мчащийся манзараи ӯ фикр мекард, ки чӣ тавр хушбахт аз нав дидани зани худро ва кӯдакон. Барои касе, ки дар ин сафар метавонад шавқовар, вале барои карло сафар Спинетти непрекращающаяся суета мардум нервировала.
  
  
  Баланд мард кушода дари купе ва қатъ менигаранд карло сафар холодными темными чашмони ӯ, ки ба назар мерасид, ки буданд, вырезаны атрофи сиеҳ дарахт. Ego назар афтод ба қаҳваранг ҷомадон, ки карло сафар на удосужился гузошта ба стойку. Слабая табассум скривила гӯшаи rta инсон ва пас аз он гузашт бақияи роҳ дар купе ва сель баръакс карло сафар, вытянув дар назди худ пойҳои дароз.
  
  
  "Шумо берун рафта, дар Триесте, а?" пурсид.
  
  
  Карло сафар Спинетти моргнул ва зашевелился дар ҷои худ. Ӯ буд ҳайрон мешавад пайдо кард, ки ин бегона ба даст медонад, ки ego ҷои таъинот. Ӯ гуфт: "Ҳа, инчунин шумо?"
  
  
  Мард нигоҳ табассум, ки агар ӯ медонист дар бораи шутке, ки ба зудӣ ед хоҳед кард, ки аз карло сафар. "Ман низ берун дар Триесте".
  
  
  Баъд аз панҷ дақиқа дар купе дохил шудам пурдарахт мард. Ӯ закрыл дари ва прислонился ба он, изучая Спинетти, ки чӣ тавр ба он буд, аввал мард. Ego назар низ афтод, дар як болишти пои ки Спинетти. Сипас ӯ гуфт высокому мужчине, гӯе онҳо медонанд, ки дӯсти як дӯсти бо далекого гузашта.
  
  
  Беихтиерона карло сафар наклонился ва передвинул ҷомадон, ки ба назар мерасид, ки заинтересовал ду незнакомцев. Ӯ то ба ҳол шарҳ ih таваҷҷӯҳи. Болишти буд потрепана ва изношена, ва дар он буд, ки чизе арзишманд, ба ғайр аз либоси карло сафар ва баъзе хурд барои ширкат идеяҳои атои, ки ӯ причал хона ба хонаводаи худ.
  
  
  "Ту низ гона дар Триест?" - нервно осведомился ӯ дар марҳилаи дуюми незнакомца.
  
  
  "Бале". Овози буд грубым ва сахт. Калон мард опустился ба ҷои наздик аввалин незнакомцем ва скрестил дасти ба сина. Ӯ нишаста буданд, бесадо, он чашмони буданд прикрыты, ки агар ӯ задремал, то қатора тронулся.
  
  
  Карло сафар хиҷолат поерзал. Ӯ ба худ гуфт, ки бояд хаели таҳдиди, ки аз он ҳис кардам, ки дар ih бо суханон. Ҳам аз мардум буданд, одеты қимат бештар аз он. Ih шахси казались сахт, вале онҳо буданд, монанд ба дуздон, ки воровали ки дорусозӣ бегуноҳ сайеҳон.
  
  
  "Ки бо шумо бод, дӯсти ман? Ба назар мерасад, ки ту як каме нервничаешь", - аз ҳама баланд гуфт мард.
  
  
  Карло сафар приложил ангушти ба воротнику ба loosen то ego. "Ба ман буд, ҷолиб аст, - метавонад
  
  
  бошад, ки ту маро медонӣ? "
  
  
  "Не, ман дигар, вай туро намедонам".
  
  
  "Ман чунин ҳиссиет он, ки шумо тамошо дар ман".
  
  
  "Ман мунтазири барои чи ман мекунам, ба ту, вале нигох", - баланд гуфт мард. Сипас ӯ засмеялся.
  
  
  Асабоният карло сафар зуд сменилась страхом. Чун инро гуфт, ба худ, ки эму лозим нест, дар ин ҷо мондан, ки он метавонад тағйир купе, ӯ наклонился ва зуд схватился барои худ ҷомадон. Аммо вақте ки ӯ ба сухан оғоз ҳаракат бо худ ҷойҳои баланд мард муқобил ба он, ба ӯ зад ва пои прижал ҷомадон ба маҳалли, преграждая роҳи карло сафар пои.
  
  
  "На оставляй мо, дӯсти ман. Мо мисли аз они ҷамъияти", - гуфт ӯ угрожающим овоз мебошад.
  
  
  Ногаҳон чашмони массивного мардон распахнулись. Ӯ впился glance дар карло сафар. "Ҳа, сядь. Ва молчи, агар мехоњї, ки туро обидели".
  
  
  Карло сафар афтод ба ҷои. Ӯ дрожал. Ӯ эҳсос кард, ки чӣ чизе ползет оид ба ego щеке. Ӯ смахнул ego бошед, он гоҳ фаҳмидам, ки ин риоя бонк.
  
  
  "Чаро ту ба ин чи кор карда истодаӣ? Вай ҳеҷ гоҳ туро пеш аз дида. Ки ба ту лозим аст, ки аз ман?"
  
  
  "Ман гуфтам ба ту хомўш", - прорычал chunky мард.
  
  
  Сбитый бо ҳеҷ нафъ ва напуганный, карло сафар оставался ба ҷои худ, то қатораи на подъехал ба стансияҳои дар Триесте. Ӯ буд, то напуган, ки хеста, танҳо, вақте ки калон мард хеста дод иқдомро. "Пойдем. Шумо рафта, пеш аз мо".
  
  
  Баланд ғуруби мард дар куртаат. Ӯ досталь тӯдаи бо кӯтоҳ васеъи лезвием. "Мо биеед биандешем, ту ҷомадон, дигар аз ман. Веди худ прилично, агар онро зиндагӣ".
  
  
  Карло сафар запротестовал. "Ман дар чемодане чизе арзишманд. Албатта, ин нодуруст аст; шумо ошиблись".
  
  
  "Мо дилхоҳ нафарро, ва дилхоҳ ҷомадон". Тези нить корд уколол гардан карло сафар. "Заткнись ва бирав".
  
  
  Чун карло сафар суст спускался оид ба ступенькам қатора, дар тамоми поту ва дрожа аз тарси он, ки ӯ буд, ки он дар сари он, ки шояд ин мардум убьют он, ки агар ӯ ба мо кард. Дар ego сар гремела ҳамлаҳои ваҳм. Вай рафта, ба платформаи стансияҳои ва ego чашмони мельком диданд, ки дар байни мардум дар шакли полицейского. Ӯ беихтиерона крикнул: "Лутфан, муайян ба ман!"
  
  
  Ӯ давида ба полицейскому, вале майса корд бераҳмона вонзилось эму дар гардан. Ӯ пошатнулся, дардод. Чӣ сабаб буд? Чаро онҳо буд, бояд ego ҷомадон? Сбитый бо ҳеҷ нафъ ҳам дар охири, ки ӯ вслепую рванулся аз охири платформаҳо ва бо криком, ки бар дар предсмертное рыдание, пош поен, дар релсҳо ...
  
  
  
  
  
  
  Боби якум
  
  
  
  Вашингтон падал нарм борон. Густой туман висел болои шаҳри мисли хокистарӣ бачаҳо. Вақте ки вай, выглянул ба воситаи тирезаҳо худ гостиничного рақамҳои, вай метавонист дидан қариб то кунун, чӣ тавр метавонад бас Пентагон. Дар бораи имкони истироҳат, ки ба вай кӯшиш мекунам, ки баррасӣ силуэт шӯравӣ сафорат дар кӯчаи. Ман буд, ҳайрат, банд ое касе дар атрофи ego писарон придумыванием лоиҳаҳо, ки ман поручили мешикананд.
  
  
  Зазвонил телефон, ва ӯ ба зудӣ чӣ ваҳй ба ӯ. Вай интизори он буд, ки паем аз Довуд Хока, инсон, ки боиси ба аввал барои AX, агентии плащей ва кинжалов, ки наняло ман. Работа буд рискованной, ва баъзан бедор шуданд ужасными, вале ман познакомился аз бисер ҷолиб мардум.
  
  
  Овози, ки раздался дар хати принадлежал як воситаи ердамчиен Хока. "Старик дар маҷлиси ӯ хабар медиҳад, ки аст, ба муддати дуру дароз. Ӯ мегӯяд, ки шумо гирифта, истироҳат, ва сӯҳбат баъзе бештар рафт бо ӯ фардо".
  
  
  "Ташаккур", - гуфтам ман, нахмурившись, вале илоҷи ин трубку. Вақте ки Довуд Хоука связывали дароз мулоқот, ин одатан маънои онро надорад, ки мо аз тарафи чизе вайрон шудааст.
  
  
  Нетерпение грызло ман, вақте ки вай снял ҳамаи худро таҷҳизот - люгер " дар наплечной кобуре, стилет дар рукаве, як газовую бомбу, ки вай қисми якуми приклеенной ба дохили ҷониби рони, - ва дохил шудам дар душ. Баъзан ман он буд, чунин ба назар мерасад, ки дар ҳолати ҷанг: поторопись е интизор шудан. Овоздиҳӣ аллакай ду рӯз вай буд, дар Вашингтон, дар интизори фармонҳои ва Хоук ҳанӯз ҳам ба ман гуфт, чӣ шуд. Вақте ки он ба непостижимости, бисере аз сокинони Шарқ шояд берун сглаза дар худощавого сола касбӣ, ки руководил амалиети ТОПОР.
  
  
  Хоук боиси маро ба пойтахт оид ба Ню-Деҳлӣ, ки дар он вай танҳо выполнил супориш. Душвор буд, барои саломатии нишонгузорӣ ҳамчун "Афзалияти 2", ки ба маънои, ки мӯҳлатнок он омода аст. Танҳо дастурҳои Афзалияти Одина метавонад зудтар расонидани агенти ба хона ва Афзалияти Як зарезервирован барои заметки, отправляемых, вақте ки Президент шуд дар робитаи мустақим, инчунин котиби Давлатии мегазиданд ҳар нохунҳо то буғумҳо.
  
  
  Аммо аз лаҳзаи омадан ба ман муяссар гардид, ки сӯҳбат бо Хоуком танҳо як маротиба, ва ин сӯҳбат буд, мухтасар. Ӯ ба ман гуфт, ки танҳо ӯ намечается супориш, ки шуд, ошкоро дар бораи переулке.
  
  
  Ин аст, шояд ба маънои, ки ман метавонанд кушт.
  
  
  Обернув дастмоле камар, вай гӯш хабарҳо, то брился. Ҳоло дар ҷаҳон чӣ қадар, чӣ рух надод пеш ва қисми бештари он буд, ки хуб нест. Дар баробари унылой ҳаво ин кофӣ буд, ки фиристед преданного дигар дар бар барои боз як двойным бурбоном. Вале он шаб буд, ки ин имконнопазир мебуд, хеле скрасить, агар мард медонист ҳуқуқ бурд. Ва вай медонист як.
  
  
  Вай звали Ellen. Вай солҳои тӯлонӣ дар яке аз сие гарон бошад адвокатҳо, ки тахассус дар баррасии дел дар Верховном суд. Ман медонистам, ки чӣ қадар он хуб аст, ки ба сифати адвокат, вале агар ego дучор мухтасари сводки буданд, нисфи чунин ҳамон шароб, ки чӣ тавр ego котиби, он аст, эҳтимол, ки ба он ҳаргиз проиграл он.
  
  
  Ман виделся бо Ellen қариб як сол аст, вале азбаски вай медонист, аз вай занимаюсь, ман буд, ки ба пешниҳод ягон дароз баенот, вақте ки вай звонил " ҳей. Вай гуфт, ки хоҳам рафт то он дигар банақшагирии шаб. Вай сафар кард ва бабаро ба он истиқоматии дар мошин, ки AX приведена барои ман. Туман буд, то густым, ки ба ман лозим ҳаракат бо суръати улитки.
  
  
  Дар Ellen буд облегающее сиеҳ каме либос бо дарки вырезом. Вай гирифта шудааст ман плащ, пас обняла маро ба гардан, прижалась назди ман худ пурра сина ва поцеловала маро, ки аз он buffs қуллаи миена растопились мебуд.
  
  
  "Не сарф вақт барои ин сабабҳои асоснок дорад", - гуфт вай хей.
  
  
  "Ту ҳеҷ гоҳ истифода даст. Имрӯз ту дар ин ҷо, фардо рафт". Вай гуфтам ман. "Ман ҳамин тавр мефаҳмам, шумо ба ҳар ҳол работаешь дар ин мерзкого старика, Хоука?"
  
  
  "Дар асл, аммо имрӯз онро тамоми ту".
  
  
  Вай приподняла бровь. "Садо хеле шавқовар аст,, ҷаноб Шуд".
  
  
  Мо тасмим на ҷуръат. Обу ҳаво буд, низ паршивой, ва, ғайр аз ин, рост буд дар он аст, ки ҳеҷ кас дар атрофи мо на дар меҳмонхонаи рафтан хеле дур аз хобгоҳ. Баъд аз он, Ellen поджарила мо бифштексы пурдарахт, ҳамчун Sunday New York Times, ки мо назди ҳавз нишаста, пили шароб ва дар бораи он гуфта гузаштем, ки чӣ рӯй дод, бо мо дар як сол, бо онҳо хорька, ки чӣ тавр мо ман шуморо. Пойбанди ба ман дар бораи фаъолияти худ, ва ба вай гуфт ҳе, дар куҷо буд, агар не оборудова ҳама, ки дод.
  
  
  Сипас поднес як шиша бар мо омад ва ба он дар длинном бахарев. Оҳиста-оҳиста улыбнувшись, вай допила бақияи шароб, ва он гоҳ наклонилась, schwarze сползло бо он сафед сина, ва протянула худро mug наздик бо ман.
  
  
  "Дар охир, Ник, - гуфт вай. "Сар шуд, ман фикр мекунам, ки ту ҳеҷ гоҳ дойдешь пеш аз ин".
  
  
  Вай тихонько дарида берун хандидан ва гуноҳони худ пальцам скользнуть поен вай платью ва мягкости вай сина. Вай сосок буд твердым ва натянутым ман бо хурмо худ гирад. Вай поцеловал вай ва эҳсос кард, ки ба вай стремительный забон ва пас аз он повернулась ва тарк ман афтод.
  
  
  Задержавшись дар он лабони худ нест, онро таҳқиқ ego, то вай гуфт, горячо. Савганд ба ин замон, вақте, ки бӯсаи тамом, аз нах перехватило нафас, ee сина подергивались боло ва поен.
  
  
  "Ник, он хеле дароз аст".
  
  
  "Ҳа, дар ҳақиқат, - фикр кардам ман.
  
  
  Поднявшись, вай эҳье кард, онро ба по, потянулся ва расстегнул либос аз пушти. Вай оҳиста-оҳиста спустил lashings бо ee плеч, пас обнажил пурра хомӯш сандуқе вай. Он поцеловал вай аз нав, ва онро ба дасти скользнули бо ман баргашт.
  
  
  "Хоб, ки ӯ буд пеш аз ин?" Ба вай гуфтам.
  
  
  Вай кивнула, боз ища даҳони ман, ва ман дар боло вай ва понес ба воситаи дари ба категорияҳо дар кати хоб.
  
  
  "Бузург?" - аноби он, ман истода, бар он, снимая бачаҳо.
  
  
  "Хуб, Лақаби".
  
  
  Вай хатмкардаи раздеваться ва вале илоҷи ин люгер дар спинку стула. Ellen душманон ба ман темными ва тлеющими, бо чашмони.
  
  
  "Ман мехоҳам hotel, ки ба шумо пӯшидани ин чиз", - гуфт вай. "Ин ба ман хотиррасон дар бораи он чӣ ба шумо суде, ки дар ҳает".
  
  
  "Касе, ки бояд ин корро".
  
  
  "Ман медонам. Вале ин ҳам хатарнок аст. Бирав, дар ин ҷо, Ник. Поторопись. Вай мехоҳам, ки ту ҳоло".
  
  
  Вақте ки ба он чӣ ваҳй ба ӯ, ӯ вылезла тавассути либос ва металлҳои сиеҳ трусиков, ки буданд, ҳама чиз носила дар зери он. То он ласкал ee сатҳи дохилии рони он поцеловал ee сина. Вай корчилась, ки агар ман ламси зажгло.agent. gm
  
  
  Сипас входил дар он нах, ва он росла подо ман, синхронизируя худро ҳаракати бо духтарони ман. Мо расид кульминации ҷамъ.
  
  
  Ӯ буд, ки ҳар чизе, ки ман помнил, ва ҳатто бештар.
  
  
  Мо бадан ба ҳар ҳол буданд, алоқаманд, чун вай шунид занги телефон дар прикроватной тумбочке. Ellen поморщилась, пас вылезла аз зери маро гирифта шудааст ва трубку. Вай прислушалась ба голосу дар трубке, пас сунула ман трубку. "Ин шахс".
  
  
  "Умедворам, ки вай ҳеҷ чиз прервал", - гуфт Дэвид Hock.
  
  
  "Ту буд бало наздик аст", - гуфт вай эму. "Чӣ тавр шумо фаҳмидем, ки вай буд?"
  
  
  "Обоснованное, ба гумони он ҷо, вай гумон дорам, ки шумо мехоҳам онро бо номи он, ки ба вай медонам, вай гуфт, ки шумо дар гирифтани истироҳат, Ник, аммо он чи, охир, оғоз кард. Вай мебуд, меҳмонхона, ки шумо фурӯзон шуд, дар мағозаи, ошкоро ҳоло".
  
  
  Вай гузошта телефонную трубку
  
  
  хеста, бо кати хоб ва боз оделся. "Як паемҳо барои ин мерзкого старика?" - пурсид вай, Ellen, ба муносибати рӯзи.
  
  
  "Ҳа", - гуфт вай бо заиф табассум. "Бигӯ эму, ки ман фикр мекунам, ки интихоб ба онҳо дар ҳоле буд, ки танҳо потрясающее".
  
  
  Борон утих, вақте ки вай добрался то бинои Amalgamated Press and Wire Services ба Дюпон-Серкл. Ин буд, play, чӣ тавр даъват ego-Hock, прикрытие барои маркази амалиети ТОПОР.
  
  
  Танҳо чароғҳои дар дафтарҳои Хока горели, вақте ки вай ба берун баромад бо безмолвному коридору. Дар комиссияи қабул сидела ҷуфти мардон. Одина атрофи онҳо ткнул ангушти худро дар самти рӯзи дигар аст,, ва дар он дохил шудам ва пайдо Хоука ego суфра. Он назар ба тавре, ки агар он низ хуб аст выспался.
  
  
  "Хуб, Ник, ки чӣ тавр сипарӣ шаб?" - пурсид ӯ сухим овоз мебошад.
  
  
  "Ин бузург буд, то он длилась". Вай селл, не илтимос.
  
  
  "Ман эҳтимоли давида даври аз як чертовой мулоқот ба дигар кӯшиши проработать тафсилоти ин ба супориши". Наметобанд ва калон Хоука ба бюрократии отразилось ба он рӯ ба рӯ. "Акнун чӣ рӯй дод, чӣ-чӣ, ки аҳамияти эму махсус срочность. Додани маълумот барои шумо имшаб, зеро ки ман мехоҳам, ки шумо субҳи вылетели дар Париж".
  
  
  "Чӣ ба ман кард, вақте ки вай ба он ҷо доберусь?"
  
  
  Хоук кушода қуттии ва царакат папкаи бо манильской қиматнок. Дар атрофи ҷузвдонҳои ӯ извлек чанд хабарнигори. Ӯ баргузор тасвирҳо дар мизи. "Бо таваҷҷӯҳ нигаред, дар он. Ин невзрачный хурд гаджет, ки шумо мебинед, дар ин ҷо, ифода хеле пурарзиш таҷҳизоти".
  
  
  Вай бо диққат таҳқиқ се хабарнигори. "Аен аст,, ин электронӣ дастгоҳ. Вале ин ҳанӯз?"
  
  
  "Чӣ тавр шумо медонед, ки мо дорем хеле душвор аст, низоми моҳвора нишон мониторинг. Вай ценымногие беҳтар аз ҳама, ки русҳо ва е хитоиҳо қодир ба такмили. Бисере аз муваффақияти мо дар системаи ин дастгоҳ, показанное дар ин хабарнигори. Он доранд, қобилияти прицеливаться дар крошечную движущуюся бо мақсади зиеди масофаи ва улавливать мельчайшие садоҳои, издаваемые ин мақсад ".
  
  
  "Ман мефаҳмам, ки чаро он арзишманд аст".
  
  
  Ястреб сорвал обертку бо black сигары. "Ин ба мо имкон медиҳад, ки пайгирӣ чизе, ки ба даст Маслињат аз худ аҳли даст-шпионов, ва нависед, ки ҳамаи ин барои минбаъд ба декодирования. Тавре ба радифӣ хадамоти иктишофї, пас ин надӯхтаам бештар илова объекти дар ҷаҳон".
  
  
  "Ва ин на бештар аз мард кулака".
  
  
  Хоук гуфт ва вонзился дандонҳо дар сигару. "Ин маънои онро дорад, ки ego ба осонӣ дуздӣ ва ба осонӣ пинҳон".
  
  
  Дар бораи қисми боқимондаи он қариб догадывался. "Касе, ки дар тарафи дигар завладел яке аз дастгоҳҳои?"
  
  
  "Мо имкон надоданд, ки британцам даст чанд дар атрофи онҳо. Як дуздида шуда дар Лондон".
  
  
  "Русҳо?" Ба вай гуфтам.
  
  
  "Не, - гуфт Хоук. "Вале онҳо, фармоишии не побери, меҳмонхонаҳо мебуд доранд, ва ego. Хитоиҳо низ. Ва акнун биеед ман аз ту мепурсанд штопора, Ник. Ки шумо медонед, дар бораи ташкили таҳти унвони "Topcon"?"
  
  
  Чун он шунид, ки номи, он наклонился пеш. Ман вокуниши бояд выявила ман возрастающий манфиати, зеро Хоук гуноҳони худ нек ва чанд усталую табассум.
  
  
  "Топкон", - ба такрор аз он. "Ман медонам, ки он вуҷуд дорад. Мисли шумо, онро мешунавам ғайбат дар бораи шпионской савдо".
  
  
  "Ин истироҳат ва управляемая разведывательная ташкилот. Самаранок. Пеш нест вай менамуд, ба миен омадааст, ки дар атрофи ниоткуда, вале фавран табдил ба омили дар шпионской ҷанги байни шарқу ғарб. Topcon крадет розҳо ва фурӯши ih бо баландтарин нарх. То кунун хорька воровали асосан мо розҳо, ва асосан сурх ih покупали ".
  
  
  Хоук дар ҳақиқат хаста. Ӯ гузошта незажженную сигару дар пепельницу ва прищурил чашмони. "Topcon - ин estp ҷониби ташкилоти Ник, дар саросари намоении, сплоченная ва бодиққат контролируемая. Шояд ин беҳтарин истироҳат шпионская ташкилоти офаридааст, бо онҳо хорька, чӣ тавр ба Гелен офаридааст худро дар Германий он гоҳ ҷанг. Ва мо метавонем муайян кардани шахсе, ки онро роҳбари. маълумот дар бораи nen ускользнула аз мо ".
  
  
  "Ман медонам. Он метавонист ба кор якчанд истгоҳҳои қариб дар ҳар шаҳри калон Аврупо ва хабар ба суроғаи маҳаллӣ советских ва британияи кабир сардорони хадамоти иктишофї, вале Topcon - ин тамоман чизи дигар аст. Ман наметавонам номи шумо номи ҳар касе, ки барои онҳо кор мекунад ".
  
  
  "Ва он, имон ба шумо ҷолиб буд, вақте ки AX бросит мушкилоти ин ширкат ва попытается пайдо, ки он идора".
  
  
  Вай усмехнулся. "Ба ман лозим аст, ки кор аст,, агар шумо ин барои дар хотир нигоҳ дорем".
  
  
  "Ник, ки Topcon як драгоценный хурд гаджет, изображенный касоне, хабарнигори. Онҳо выставили ego дар музоядаи".
  
  
  Хоук боз кушода ба папкаи муштарак ва вынул вырезку атрофи рӯзномаи ки ба ман омӯхтаӣ. "Пеш аз он ки вай дар бораи рафтан, он мехоҳам, ки шумо хонда ин хабари".
  
  
  Вай нахмурился, зуд perusing вырезку оид ба итолие рӯзномаи. Достони буд, хеле мухтасар. Дар nen гузориш дар бораи марги зарезанного корд путешественника бо номи карло сафар Спинетти. Куштор содир шуда буд, платформаи қатора дар Триесте. Пулис
  
  
  мехост, ду мард, ки саф ба ин ҷиноят ҳангоми дуздӣ чемодана карло сафар Спинетти.
  
  
  "Чӣ гуна алоқа байни ин ва дигарон, ки шумо ба ман изҳор намуданд?" - пурсид вай Хоука.
  
  
  "Қотил нест интересовались мўњтавои чемодана худ ҷабрдидаи. Ба онҳо лозим буд, дорожная наклейка, ки машғул буд, дар атрофи болишти. Наклейка, ки дар он скрывалась микроточка бо ценными маълумот". Хоук гирифта вырезку ва покачал сари. "Карло сафар Спинетти, ҳатто гумонбар чӣ ба зиммаи ego".
  
  
  "Бе ego огоҳии ego истифода бурда мешавад барои ҳамлу украденных маълумот?"
  
  
  "Комилан афсонавӣ. Ва Topcon ҷавобгар мебошад. Онҳо бо истифода аз железную роҳ барои қочоқ маълумот, ки барои содироти украденных сирри атрофи озод ҷаҳон барои iron парда. Онҳо бо истифода аз Восточный экспресс, курсирующий атрофи Париж дар Софию тавассути Милан, Триест ва Белград. Мо бо диққат следили барои воздушными трассами, то ки онҳо таҳия кардаанд, боз як транзитии роҳи ".
  
  
  Вай совмещал гуногун snippets иттилоот. "Ва шумо гумон мекунед, ки дастгоҳи электронӣ, украденное Topcon хоҳад перевезено дар ин транзиту".
  
  
  "Беҳтарин қисми он аст, ки ман ба шумо наќл кард, омад ба мо аз болгарского перебежчика бо номи Ian Скопье. Ӯ ба мо иттилоъ дод, ки дар Topcon доранд, гаджет ва ӯ нақша дорад, ки расонидани ego дар Софию дар ҳавопаймо Восточного экспресса. Одина атрофи рубли мардум аршади корманди КГБ, нақша дорад, ки дидор бо агенти Topcon савор қатора ба гуфтушунид аҳд то омадан ба Софию. Шумо, Ник, бояд дидор бо Скопье дар Париж, ба даст овардани ягон тафсилоти дигар, ва перехватить бор, пеш аз он ки перейдет бо дасти дар дасти ".
  
  
  Вай бори дигар дидам, ки дар дастгоҳҳои аксбардорӣ. "Хуб аст."
  
  
  "Ман привез шумо дар Вашингтон бо нияти поручить шумо пайдо нозироти. Дар ҳоле, ки ман медонистам, агар касе аз он. Он гоҳ ки дар Скопье оғоз кард мешикананд поен, бинобар ин, ман ба як қарор".
  
  
  "Ман мефаҳмам. Ва акнун вақти дышит мо дар гардан. Вай бояд даст ба дастгоҳи пеш аз он задан русҳо".
  
  
  "То даме ки шумо ин корро, агар шумо тасодуфан раскрыли боми Topcon, вай мебуд, хеле рӯҳафтода шуд".
  
  
  "Ман мебинед, ки ман соз". Ӯ хеста. "Ягон бор минбаъда дастурамал?"
  
  
  "Ту выступаешь зидди КГБ ва Topcon. Ва Худо медонад, ки боз метавонист боз сунуться ба умеди заполучить ин нозироти. Пас, пайравӣ бо иқдомҳои, Ник. Вай мехост аз даст, ва назорат, ва туро".
  
  
  Вай ваъда дод, ки кӯшиш мекунад, наҷот ego аз ин вайронкунии.
  
  
  
  
  Дуюм боби.
  
  
  
  
  Буд резьбы рӯзи оянда рӯз, вақте ки аз он вориди фурудгоҳи Орли недалеко аз Париж. Обу ҳаво буд, прохладной, вале ясной, ва савор таксӣ то hotel Prince de Galles дар авеню Георга V, 33 буд, хеле чат хуб. Париж назар ҳамин, ба истиснои пайваста ба афзоиши ҳаракат дар кӯчаҳои. Дар дарахтони ороста, обрамляющих бульвары, росло чанд бутонов. Ман бо ностальгией ба хотир, ки баъзе аз дӯстдоштаи ман banner: Рю Барои бо-ee балконами, отделанными оҳан пайваст, дар ноҳияи Монпарнас ва прекрасную Рю дю Фобур Пуассоньер, ки бо вела ба Фоли. Вале ҳоло ман буд дар он вақт. Вай бояд буд, пайдо Jan Скопье.
  
  
  Бо фарорасии торикї ман ақди дар "Prince де Галлесе". Вай ба даст овардани рақами Скопье, ки ӯ ба мо дод, ва хонда эму. Ego овози паст буд, ки бо қавӣ таваҷҷӯҳ ва напряженным.
  
  
  "Даромад, ки дар масоҳати Се граций назди Фоли", - гуфт ӯ ба ман. "Дар ҳафт. Аз дер, ба беҳтар, ки чӣ тавр ба шумо, амрикоиҳо, мегӯям". Раздался осон jittery ханда. "Ман дар сатри Duke's Bar, дар маҳаллаи аз ман hotel".
  
  
  "Ман дар он ҷо", - гуфтам ман.
  
  
  Пеш аз он ки тарк меҳмонхона, он проверил "Люгер" - Вильгельмину. Вай фикр мекарданд, ки чунин ҳушерона буданд, дар яке аз сабабҳои он буд, ҳанӯз дар замоне ки зинда аст, дар ҳоле ки як ҷуфти Killmasters, ки предшествовали ман буданд, номбар кардаанд, ба монанди ҷабрдидагони ҷанги сард, ки дар ҷузвдони махсус, ки Хоук кормил дар запертом ящике худ стула.
  
  
  Тестируя стилет, ки номи вай Хьюго, вай согнул гузошта дасти. Смертоносный ножик хушхӯю выскользнул атрофи ножен дар дасти ман. Вай гуфт дар бораи худ, удовлетворенный он буд, ки омода аст, то ба он аст, ки ожидало пеш ва пас аз спустился нардбон ва берун рафт баҳор офтобӣ брылев.
  
  
  Ман буд, ранний хӯроки нисфирӯзӣ дар тарабхонаи Chez des Anges дар кӯчабоғи Латур-Мобур coq а. ю. vin, oeufs en meurette ва mug превосходного бургундского шароб. Пас аз он гирифта таксӣ то майдони Намуданд.
  
  
  Зеро вай медонист, мавзеъ ва дар он шом ба ман мехостам ба шавад, махсусан эҳтиет, вай гузашт бақияи роҳи рафтор. Дар кӯчаҳои номбурда аллакай бисер вуҷуд колясок, ва ман буд, хуб проти mimmo онҳо ва потеряться. Вай дид калон гурӯҳи ҷавонон, наслаждающихся весенней шаб назди стансияҳои метро Belleville. Пас аз он гузашт, ки таҳти полуразвалившейся аркой, ки машғул, ки пас аз он закрывала Сите-де-Тревиз, ва очутился дар маленькой майдоне, ки дар бораи он зикр Скопье. Ӯ буд, ки як навъ сола Париж - скамейка y боғи бо фонтаном.
  
  
  Дар майдони буд, се меҳмонхонаҳо, ҳамаи хурд ва дар як атрофи онҳо менамуд ва бар Duke's. Вай, дохил шудам ва огляделся. Ҷои он буд, безлюдным - аен аст,, ҳамин тавр, ки чӣ тавр ин меҳмонхонаи Скопье. Вай пайдо ego сидящим барои суфра аз пушти як рӯз, ведущей дар пушти нав, ба ҳуҷраи. Ба он чӣ ваҳй ба ӯ.
  
  
  "Дар Тюильри мевадор гул мекунанд гул, - гуфтам ман.
  
  
  Ӯ омӯхта ман шахсе. Ин буд, баланд худощавый мард бо землистым шахси ва темными кругами зери чашмони. "Мешавад, ранняя баҳор", - эҳтиеткорона ба ӯ гуфт:.
  
  
  Вай sel баръакс он дар кафедра. Мо буданд, дар ин ҷо баъзе, ба истиснои официанта дар сатри. "Он Ник Картер", - гуфтам ман. "Ва шумо, Ian Скопье".
  
  
  "Бале. Хуб шинос аст,, ҷаноб Шуд". Ego ба шеваи буданд, ҳатто бештар нервными аз ego овози занги телефон. "Мо бояд ин вохӯрӣ мухтасар. Вай боварӣ дорам, ки онҳо фаҳмидем, ки вай зиндагӣ мекунам. Ман намедонам, ки онҳо доранд, дар хотир нигоҳ дорем, вале ман мехоҳам, ки онҳо дида ман бо шумо".
  
  
  "Болгарские агентҳои?" Ба вай гуфтам.
  
  
  "Ман боварӣ дорам. Шояд ин одамон Topcon. Онҳо..."
  
  
  Омад waiter ва бо мо медодед. Скопье подождал, то он даме меорад нӯшокиҳои, ва боз рафт, пеш аз он ки дубора ба муҳокимаи.
  
  
  "Барои ман гостиницей назорат мард, - ором гуфт ӯ. Ӯ ба воситаи е назар ба китфи распахивающиеся рӯз пушти ҳуҷраҳо, ки дар он танҳо, ки ғоиб шуд waiter аст. Сипас ӯ ба дилам аз назди ман. "Украденное дастгоҳ хоҳад доставлено дар борт Восточного экспресса тавассути ду рӯз дар Лозанне, Швейтсария. Қатораи бас нест субҳи барвақт".
  
  
  "Чаро Лозанна?" Ба вай гуфтам.
  
  
  "Ситод-квартираҳо Topcon дар толори дар Швейтсария. Ман намедонам дар куҷо". Ӯ бо диққат следил барои входом дар толори. Waiter баргашта дар як ҳуҷра ва чӣ ваҳй ба baru.
  
  
  "Касе, ки аз дуруғе, украденное дастгоҳи?" Ба вай гуфтам.
  
  
  "Ин махсусан калонтарини амалиет барои Topcon. Аз ин рӯ, украденное молу мулки передаст боби созмони".
  
  
  "Ин кист?"
  
  
  Скопье кушода буд, ба даҳон, ки ба чизе гуфтан, вале ноком произнести суханони мо. Ego чашмони васеъ открылись ва даҳони приоткрылся боз ҳам бештар. Вай шунид суст у барои вращающимися дверями, ба пушт Скопье ва дид, ки чӣ тавр як атрофи онҳо двигалась. Қарияи боло таҳти муолиҷа бимонад Скопье беззвучно кор, вақте ки ӯ тщетно хватался барои ҷой дар миенаи шикам худ бозгашт. Сипас ӯ пош дар кафедра.
  
  
  Вай потянулась ба Вильгельмине, вставая аз стула. Пас аз он дидам кам дротик, торчащий дар саросари бозгашт Скопье. "Скопье?" - гуфтам ман, ҷамъоварии ego сари. Вале вай аллакай мурда буд.
  
  
  Дар ин бора ба waiter дилам ба мо ва дид, ки чӣ рӯй дод. Вай проигнорировал ego додзанӣ ва давида ба воситаи распашные рӯз дар як мос ва кладовую. Дари ҷорӣ дар гузаргоҳи сарҳадии, кушода буд.
  
  
  Рафта ба воситаи торик дверной проем, ба вай бодиққат дохил шудам дар гузаргоҳи сарҳадии, держа Люгер дар дасти. Буданд вазнин сояи, ва дар аввал он чизе, ки дидам. Сипас вай мельком дид темную фигуру, появившуюся дар светлой кӯчаи.
  
  
  Вай давида дар переулку ва расидани тротуара, қатъ ва е назар рост. Мард буд, бо кварталу, мардум менигаристанд, эму баъд.
  
  
  Вай сунул дар кобуру бузург Люгер ва двинулся барои он. Ӯ завернул дар кунҷи ва ман аз паи онҳо. Вай догонял он. Ӯ завернул дар дигар кунҷи, ва мо низ дар кӯчаи Бержер. Ослепительные неоновые чароғҳои всплывали дар dark. Мард ҳам буд, дар пеш. Вай идома дод, ки кор барои ӯ. Сайеҳон ва коренные парижане останавливались ва менигаристанд. Мард намояд, ки дар узком переулке, ва ӯ боз онро аз даст.
  
  
  Вай подбежал дар самти баромадан ба барномаҳои кӯча ва заглянул дар темноту. Ego, ҷои дида мешавад,. Вай дид, танҳо дверные проемы, якчанд переулков ва боз як пересекающийся гузаргоҳи сарҳадии. Вай боз царакат Вильгельмину ва рафта, бештар кор бурд. Ӯ метавонист бошад, ки угодно, ва ман буд, заъф дар он аст, ки ман буд, рафта, барои ӯ бими даст ба засаду.
  
  
  Passing mimmo, вай проверял ҳар дверной проем. Ҳамаи онҳо буданд, холӣ мебошанд. Ин мумкин аст, ки ӯ добрался то пересекающейся кӯчаи пеш аз он добрался то кунҷ. Вай гузашт гузаргоҳи сарҳадии ва чизе дар nen на дид. Вай оҳиста-оҳиста бар ба оянда, акнун устувор гузошт, ки онро аз даст.
  
  
  Вақте ки вай, дохил шудам дар гузаргоҳи сарҳадии, оянда бо ман чӣ рӯй дод, чӣ касе ҳаракат. Чизе аст, сахт чизе зарба расонда бошад, ки дар ман ќаноти росташ запястье, ва онро гум кардам Вильгельмину. Калон дасти схватили ман ва сбили бо пои вай ударился дар бораи булыжник, повредив бозгашт, ва китфи.
  
  
  Подняв чашм, дид он аст, ки то абад ман истода, аз ду фигуры. Яке буд, худощавый усатый мард, ки барои он гнался бо кӯчаҳои Париж ва наздикии ӯ буд, ego бузург, шикамкалон, неповоротливый шарики комил, касе, ки зад, маро як пораи шӯроҳои ва повалил ба замин. Нозук даст дар дасти як роҳи оҳан қубурҳои дароз дар ним фут. Вай фикр кардам, ки заманили ое онҳо маро ба ин ҷо, то кушт.
  
  
  "Касе, ки ба ту?" Вай пурсид
  
  
  умед бас ih. "Чаро ту кушта Скопье?"
  
  
  "Ça vous ne regarde pas", - гуфт здоровяк, гуфт ба ман, ки аз он чӣ ман гап.
  
  
  "Депеш-ву", - афзуд дигар, призывая здоровяка идома дорад.
  
  
  Ӯ дод. Ӯ зад ман бо шахси ботинком бо шипами. Вай схватился барои ступню ва қатъ вай ба он дастархонро сари ман. Вай сахт изогнулся, перекатываясь, ки ба нигоҳ доштани фишор ба ӯ нигоҳ то. Ба воситаи як лаҳза ӯ пора лодыжку, ва раздался треск устухон. Ӯ крикнул ва ударился дар бораи болопўши.
  
  
  Сахт замахнулся ба ман трубой, ва вақте ки вай откатился, вай громко треснула дар бораи мостовую наздик бо ман. Труба боз опустилась, аммо ин дафъа вай схватился барои нах ва сахт потянул. Ӯ афтод ба ман аз боло, суръати трубу. Баъд аз он кӯшиш буда, вале то он метался, вай порезал ego гардан ва шунид треск устухон. Ӯ мурда буд, вақте ки ударился дар бораи болопўши.
  
  
  Вақте ки вай, поднялся ба пойҳои, здоровяк кӯшиш барои баргаштан ба бозӣ. Чун танҳо ӯ кӯшиш мекунам, ки даст ба як всякому хӯроки, зад вай ego зиеда аз сар, ва ӯ пош ба болопўши. Мертв.
  
  
  Вай дархост ва пайдо Вильгельмину, пас шталь рыться дар ih дараҳои худ. Буд, ягон шањодатномаи шахсї. Зеро онҳо гуфтанд, дар французски, вай фикр кардам, ки ба эҳтимоли зиед аст, ки ин буданд, ки одамон Topcon оид ба Швейтсария, ва на болгарские агентҳои. Вай Скопье иқрор шуд AX, ки кор дар КГБ ва Topcon ва кӯмак спланировать хонадоршавии монитор. Вақте ки Скопье дезертировал, Топкону е КГБ буд, ки заткнуть ego. Аен аст,, ин буд работа Topcon.
  
  
  Вай аллакай қариб разочаровался дар ман дархост чӣ гуна арзишманд дар телах, ки пайдо кардаанд, ки дар ҷайбатон нигоҳ доред худощавого мардон клочок наъно қиматнок. Ин буд, ки ба французски: клаус кардааст, Пфафф. Gasthaus Liucerne, L. Minuit le deuze.
  
  
  Вай пай бирку дар дохили тарафи ego камзолы; дар nen буданд инициалы H. D. Сунув барге дар як дақиқа, вай бо диққат аз внешность худощавого мардон. Сипас вай поспешил дар сояи эъломияи париж шаб.
  
  
  
  
  Боби сеюм
  
  
  
  
  Ба ин саҳар субҳи барвақт вай проверил якчанд хурд меҳмонхонаҳо дар ҷазираи Сите-де-Тревиз, ва сеюм ланг ба ман нишон надоданд. Позавчера ба имзо ду нафар мард. Яке буд, худощавым ва дигар калон. Худощавый мард дохил шудам дар системаи шумо, мисли Анри Депе, ном, ки совпадало бо инициалами дар он куртке. Як звали Наварро.
  
  
  Вай метавонист, ба баъзе аз гумони худ, соединив худро snippets иттилоот. Депе буд, явиться оид ба математика ва бо номи клаус кардааст, Пфафф баъд аз он, ки избавился аз Скопье ва ман. Ҳарф L сипас gasthaus дар записке, шояд означала Лозанну. Ҳадди ақал, вай то показалось. Депе буд, ба пешвози Пфаффом ки дар он вақт таъин, дар нисфи шаб, ва мегӯям, эму, чун ҳама чиз дар ин ҷо, дар Париж аст,. Гӯе, он гоҳ Пфафф хоҳад подчиняться боби Topcon. Агар танҳо худи Пфафф буд, калон марде.
  
  
  Барои ман буд, ораш тарзи амал. Вай поеду дар Лозанну, чунки маҳз аз он ҷо украденный нозироти попадет дар борт Восточного экспресса. Ва он мебуд, бо Пфаффа ҷои Депе. Агар худи Пфафф буд роҳбари Topcon, ки возил агар дастгоҳ дар қатора, ӯ эҳтимол медонист мебуд, ки шахсияти раҳбари. Шояд метавонам ба он бовар кунонад ego ошкор кардани ин тайную шахсият.
  
  
  Вай метавонист нишаст дар Восточный экспресс дар Париж дар Лионском вокзале, аммо, зеро он рассчитывал харҷ дар ҳавопаймо дар ҳоле, баъдтар, ва азбаски вақт шуда, аҳамияти он мошини кироя, ки ба сафар ба Лозанну. Онро гирифта, напрокат Mercedes-Benz 280SL, зард варзиш, аз он ҳам пахло нав запахом. Ба позднему утру он буд берун аз Париж ва направлялся дар Труа ва Дижон. Обу ҳаво потеплела, аз сарзаминамон ин хуб буд. Чамоати деҳоти мавзеъ буд холмистой ва сабз, аммо бо мурури наздиккунии ба Швейтсария он становилась бештар холмистой.
  
  
  Дар миенаи шикам рӯзи барангехт, дар Швейцарию, ва road дар ҳоле табдил ефтааст роҳи оҳани ва извилистой. Вдалеке показывались снежные пики, вале онҳо оставались дар заднем робита ба тамоми оставшуюся роҳ. Недалеко аз Лозанны, баланд бо травой сарсабз дар атрофи он пай мошини, ки бо шикастанд дар обочине роҳ. Зери ego капюшон заглядывала духтар. Вай фуруд омад ва пешниҳод худро мерасонанд.
  
  
  "Чизе ба вай карда метавонам?" - пурсид вай, муносибати ба равшан-синему Lotus Plus 2.
  
  
  Вай подняла чашм ва бо диққат посмотрела ба ман. Ин буд зебо длинноногая малламуй дар кожаной мини-домани ва сапогах. Ee мӯи буданд, то плеч ва назар растрепанными. Баъд аз он, ки ӯ дар як лаҳза сосредоточилась ба ман, он шахсе просияло.
  
  
  "Ник!" вай гуфт:. "Ник Картер!"
  
  
  Акнун настала навбати ман нигаред бори дигар. "Метарсам, ки шумо як бартарии", - танќисї нест гуфтам ман. "Ман бовар дорам ..."
  
  
  "Бонн, дар соли гузашта тақрибан дар ин замон", - гуфт вай бо немецким таваҷҷӯҳ. "Он Гронинга. Ник, ту помнишь!"
  
  
  
  Сипас вай низ ба хотир. "Урсула?"
  
  
  Вай гуфтам кулли ҷинсӣ табассум.
  
  
  "Урсула Бергман", - афзуд ман.
  
  
  "Ҳа", - гуфт вай бо табассум, исходящей аз он зебои шахси. "Чӣ зебо бо твоей ҷониби омада, танҳо барои кӯмак ба старому якдигар дар хатар".
  
  
  "Шумо дар Бонне буданд каштановые мӯй, - гуфтам ман. "Кӯтоҳ каштановые мӯи худ. Ва карие чашм".
  
  
  "Ин ман мазкур онњо мӯи", - гуфт вай, нарасонед льняных ришта. "Ва чашм буданд контактными линзами".
  
  
  Урсула мелодично рассмеялась. Соли гузашта мо дар якҷоягӣ кор тақрибан якшанбе дар Бонне ва Гамбурге ба ҷамъоварии маълумот дар бораи немце чап толка бо номи Карл Гронинг, ки подозревали, ки дар интиқоли ғарбии олмон ҳарбӣ иттилооти муайяннамудаи ба шахсони дар Шарқи Берлин. Дар ин ҳолат Урсула выполняла махсус супориш. Вай мунтазами кор буд подразделении хадамоти иктишофї Ғарбӣ Германий, ки занималось танҳо отслеживанием ва задержанием собиқ нацистов, ки низомиени ҷиноят. Ин ҳама, ки Эйкс рассказала ман дар бораи он, ва ман буд, ки қарори маълумоти бештар дар.
  
  
  "Ман бас пайравӣ чизи Гронинга баъд аз он, ки ман перезвонили дар Вашингтон", - гуфтам ман. "Судҳо дар Бонне иқрор ego гунаҳгор дониста бо предъявленным обвинениям?"
  
  
  Вай самодовольно кивнула. "Айни замон ӯ коротает вақт дар шаҳри маҳбас".
  
  
  "Хуб аст. Ту мехоҳам, ки вақт аз вақт шунидан дар бораи хушбахт канори ин дел. Ту чӣ кор карда истодаӣ дар Швейтсария, Урсула, е ман бояд ба киноят?"
  
  
  Вай пожала бо прекрасными плечами. "Ҳамон аст".
  
  
  "Ман мебинам."
  
  
  "Ва он чӣ шумо мекунед, дар Швейтсария?"
  
  
  Вай усмехнулся. "Ҳамон аст".
  
  
  Мо ҳам засмеялись. Хуб шуд, ки боз увидеться боз дигар. "Чӣ бадӣ бо лотосом?"
  
  
  "Метарсам, мошин капут, Ник. Чӣ тавр ту думаешь, онро метавонам мепурсанд, ки барои подбросить ман дар шаҳри?"
  
  
  "Ман дӯст медорам", - ҷавоб додам ман.
  
  
  Мо ба чунин бозӣ дар "пойтахт", он, выехал дар роҳ ва направился дар шаҳри. Баъд аз он, ки ӯ ба даст овардани љойивазкунї, вай нигариста, нах, то ба ӯ нигоҳ гап дар бораи Карле Гронинге, ва дид, ки чӣ тавр ба он сандуқе упиралась дар блузку бо ҷерсӣ ва мисли мини-доман поднималась баланд ба вай дароз пурра гирифтааст. Урсула расцвела бо онҳо хорька, ки чӣ тавр ӯ познакомился бо вай дар Бонне ва натиҷаи таъсирбахш буд.
  
  
  "Шумо останавливаетесь дар Лозанне?" - аноби Урсула, вақте ки вай переключился дар извилистое dip. Дар назди мо фаъол панорама Лозанны, идеологї, воқеъ дар кӯҳҳо бо пятнами барф аз недавних зимистон снегопадов бар он.
  
  
  "Танҳо имшаб", - гуфтам ман. "Шояд, мо метавонем якҷоя ҷамъ мешудем, ки шаробе дар кадом маврид скромном маленьком ратскелере".
  
  
  "Оҳ, ман мехоҳам аз он хеле писанд омад. Вале имрӯз вай занята, ва ман бояд аз шумо тарк пагоҳ субҳ".
  
  
  "Ба фикри шумо, мошинаи шумо то он вақт тайер мешавад?"
  
  
  "Ман тарк беҳтарин кор дорам, қатора субҳ", - гуфт вай.
  
  
  Дар ин субҳ ба Лозанны рафт танҳо як қатора ва ин буд, ки ман ба қатора, Восточный экспресс. "Чӣ шавқовар аст", - шарҳ вай. "Ман низ тарк беҳтарин кор дорам, поездом пагоҳ субҳ".
  
  
  Вай посмотрела ба ман бо ясными голубыми, бо чашмони. Мо ҳам арзебӣ шуд аҳамияти ин рўзе, ки рост меояд. Агар мо якҷоя, агар мо буданд, шинос бо корфармоен дигар дигар, мо ҳам мехоҳам, ки подозрительны. Лекин ман аз вай дида Урсулу Бергман дар кор ва доверял ба ақидаи, ки ў буд, нестанд, двойным агенти.
  
  
  Вай аллакай муоҳида қарор. Ee чашмони сверкнули камоли дружелюбием. "Хуб, он хеле зебо, Ник. Мо метавонем, ки шаробе якҷоя дар ҳавопаймо".
  
  
  "Ман бесаброна дар ин ҷо интизор дорам, ки ин". Вай улыбнулся.
  
  
  Вақте ки мо дар таҳрири шаҳри, высадил он Урсулу дар меҳмонхонаи de la Paix дар авеню Б. Констан, дар маркази шаҳр, ва он гоҳ биронам, дар безобидный хурд gästehaus дар майдони Сен-нӯҳ нафар.
  
  
  Вақте ки вай, добрался то худ ҳуҷраҳо, вай кушода худ бағоҷи ва оғоз готовиться ба мулоқот. Вай буд, то кор дар атрофи худ Анри Депе, ва ман буд, ки ин корро бо хотираи.
  
  
  Вай досталь кэйси, ки ман подарили бачаҳо дар атрофи шӯъбаи спецэффектов ва монтажи. Ин буд, ки маҷмӯаи маскировки, ки хеле изобретательный. Худи Хоук бисер як якҷоя - дар як вақт аз он буд, коршинос дар тахташро. Дар маҷмӯи входили тасмаҳои кордон бонкӣ "пӯст" ва разноцветные линзаҳо тамос, парики ва накладки, инчунин бисер сояҳои гуногун ороиш. Буданд, ҳатто пластикӣ ҷароҳатҳои, ки мумкин буд замима ба ягон қисми шахс е бадан.
  
  
  Гузошт маҷмӯи назди зеркалом туалетного столика. Аввал ба вай татбиқ бонкӣ бигиред "пӯст", наращивая қабатҳои, ба утолщить переносицу ва удлинить кончик. Сипас вай накачал скулы ба калтаки ' назар впалыми, зери наростом. Баъд аз он ки ман ба вай удлинил мочки ушей ва хушӯъашон, ман шахсе табдил ефтааст напоминать шахсе Депеу. Сипас нанесла ороиш, разбирающиеся дар ego ранг, надела браун линзаҳо тамос ва выбрала светло-қаҳваранг парик. Вай нигариста худ
  
  
  дар оина аст,. Вай мебуд нузул барои Депе, агар касе присмотрелся хеле бо диққат, вале ман метавонам дар як лаҳза фиреб Пфаффа.
  
  
  Дар ездаҳ сӣ он биронам, ба воситаи bridge Бессер дар рю-де-ла-Каролин дар меҳмони хонаи Люцерн. Вақте ки ба он дохил шудам, ба ман буд, ки эй кош, ки он ҷо буд, ки ним даҳҳо меҳмонон.
  
  
  Ман буд, ки қарори бидонед, чӣ тавр ба назар клаус кардааст, Пфафф. Вай метавонист танҳо умедворем, ки ман шикаст он ego он ҷо, ки вақте ки ӯ приедет, ӯ мефаҳмад, ки ман псевдо-Депе шахс.
  
  
  Он дувоздаҳ соат мулоқот, ва ҳеҷ чиз рӯй. Вошла ҷуфти ҷавон, донишҷӯен ва қарор дорад столик пеш, ба вай гуфтаанд, ки столик дар қисми пушти ҳуҷраҳо, рӯ ба рӯз. Он гоҳ омада, панҷ, сипас даҳ. Он сар шуд, фикр мекунанд, ки Пфафф аст, ки показываться, е ки ӯ аллакай он ҷо буд. Буд, танҳо як нафар, ва ин буд, пузатый немец. Ман фикр мекардам, ки ӯ метавонад Пфаффом. Омада тамоми гурӯҳи муштариени нав, ва дар заведении кипело. Вай на омела мо малейшего пешниҳод, ки чӣ тавр поступлю бо Пфаффом дар чунин дар дигар ҳолатҳо низ. Он чоряки двенадцатого, ва ман маҷбур шуд, ки фармон бутерброд ва пиво. Дарҳол пас аз он, ки waiter овард ман медодед, дари фаъол, ва дохил шудам невысокий худощавый мард. Зери ego пиджаком монанд буд выпуклость. Ӯ қатъ наметавонанд дар як рӯз ва огляделся. Вақте ки ӯ ба чашмони ман пайдо, ӯ направился пардохтҳои бевосита ба андешаи ман столику. Ин буд, бошад, клаус кардааст, Пфафф.
  
  
  Он фуруд омад аз ман стула ва боз оглядел ҳуҷраи пеш аз нишаст. Ин буд, ки jittery мард бо зачесанными светлыми мӯй ва лоғар шрамом дар left ear. "Bonjour, - клаус кардааст", - гуфт вай эму.
  
  
  Ӯ sel баръакс ман. "Бубахшед, ки опоздал", - гуфт ӯ. "Ва, лутфан, забони англисиро медонед. Шумо медонед, қоидаҳои".
  
  
  Ӯ ҳатто не назар афканда, то ба ман самимона ва аз вай буд, эму миннатдор ҳастам. Бозгашт waiter гирифт, ки Пфаффа тартибот тушеной ҳасиб ва квашеной карам. То ки он чӣ дар он царакат Вильгельмину атрофи кармана коняк ва нацелил "Люгер" дар Пфаффа. Пистолет ҳанӯз ҳеҷ кас дидам.
  
  
  Waiter рафт. Пфафф дидам дар ман, ва он гоҳ заглянул тавассути китфи. "Хуб аст. Чӣ ҳодиса рӯй дод, ки дар Париж аст?"
  
  
  Вақте ки вай готовился ба ин мулоқот, ба ман омад, ки дар сари фикр, ки Пфафф метавонад танҳо боби Topcon, онҳое, ки буд, ба зимма украденные чиз. Аммо акнун, ки вай дид ego пеш аз он фаҳмидам, ки ӯ метавонад раҳбари.
  
  
  "Дар Париж рух хеле зиед аз ҳама, - гуфтам ман.
  
  
  Ман овози ҳар он. Ӯ аввал сосредоточился дар бораи шахс, ва ego чашмони сузились. Вай дид, ки чӣ тавр онҳо ба ман ҳисоб. Пас аз ego шахсе тағйир ефт, вақте ки ӯ боз ба он нигариста, ман шахси.
  
  
  "Не, ман Анри Депе", - гуфтам ман.
  
  
  Хашми ва тарс равшан отражались дар он узком рӯ. "Ин чӣ?" - ором пурсид ӯ.
  
  
  "Аз куҷо вай омад, мо ба ин даъват дуруст е ба тан".
  
  
  "Касе, ки ба ту? Ки Анри?"
  
  
  "Анри мертв, - гуфтам ман. "Вай кушта ман".
  
  
  Ego чашмони боз ҳам бештар рафтаанд ва уголки rta ба нармӣ подергивались. "Ман намедонам, ростӣ ба шумо мегӯям: е не. Вай истироҳат ба дорам ҳайрат шуда. Вохӯрии ман буд, бо Депе".
  
  
  Ӯ ба сухан оғоз хестан, вале он қатъ ego.
  
  
  "Ман намехоҳам, шталь ин кор", - предупреждал вай.
  
  
  Ӯ колебался, ҳанӯз ҳам нишаста дар стуле. Ego назар афтод, ба ман дасти росташ, ки бо держала "Люгер" зери суфра.
  
  
  "Ҳа", - ором гуфт: ман. "Ман нигоҳ ба направленный ба ту пистолет. Ва он ефт нашуд истифода ego, агар ту встанешь бо ин стула".
  
  
  Пфафф сглотнул ва е назар ба ман дар шахси. Вай дид, ки чӣ тавр ба кор ego, mind, кӯшиш ба фаҳмидани он ки ман ҳастам,, ва кӯшиш то фаҳманд, худро ба мақсад. "Шумо на осмелились тир дар ин ҷо бо ружья", - гуфт ӯ.
  
  
  "Ман метавонам ба воситаи сиеҳ ҷараен дар давоми понздаҳ сония, пас аз он, ки шумо упадете ба павлус". Вай умедвор буд, ки ӯ бо мунтахаби блеф. "Ва берун маро мунтазир буд. Мехоҳед кӯшиш ба ман?"
  
  
  Хашми ego, нафар намояд; тарс гирифта, онро зери назорати. Ӯ буд, храбрым марде, ки маълум буд барои ман.
  
  
  "Ки ту мехоњї?" пурсид.
  
  
  "Маълумот."
  
  
  Ӯ нервно засмеялся. "Туристическое дафтари дар толори минбаъдаи кӯчаи".
  
  
  Вай вздохнул. "Ое скромен бо ман, вай ба ту сари оторву".
  
  
  Ego ухмылка гон буд. "Кадом намуди маълумот ба шумо лозим аст?"
  
  
  "Фикр мекунам, беҳтар аст, ки мо муҳокимаи ин танҳоӣ", - гуфтам ман. Озоди дасти вай полез дар як дақиқа камзолы ва мурғоб дар кафедра пачку chf франков барои пардохт ба мо фармоиш. "Eda на ман", - гуфт вай бо табассуми сабук. "Ва ҳоло он мехоҳам, ки шумо встали ва хеле оҳиста-оҳиста вазъи муроҷиат ба саридораи входу. Вай хоҳад самимона ба шумо, ва ин пистолет хоҳад иртибот ба шумо дар пушти ту. Вақте ки мо выйдем ба берун, ба шумо минбаъда дастурамали. . "
  
  
  Ӯ гуфт.- "Чӣ тавр ту думаешь, ба ту муяссар шуд, ки ба канорагирӣ ҷазо барои ин глупость?"
  
  
  "Ту беҳтар аст, ки ба ман умед".
  
  
  Вай засунул Вильгельмину дар як лаҳза, ва мо
  
  
  баромада берун. Вай пулхои ego то "мерседеса" ва фармуд нишаста, ба ҷои ронанда. Вай sel наздик бо ӯ, подбросил emu калидҳои ва гуфт, ки ӯ ба ронандагӣ буд, ба окраине шаҳр.
  
  
  Пфафф ҳоло хеле тарс. Вале ӯ въехал ба мошини сабз дар кӯҳҳо, ки чӣ тавр ӯ ва фармон. Вай дод ego ба грунтовую роҳ, ки бо уходила рост ба деревьям ва амр ба эму ягона, вақте, ки мо на дида мешавад, ки бо асосии роҳ. Вақте, ки мотор хомӯш буд он, дилам гирифта ва "Люгер" эму дар сари.
  
  
  "Ваҳшате самоубийство бо истифода аз ин фарса", - громко гуфт ӯ.
  
  
  "Зеро ки шумо дружки оид ба Topcon достанут ман?"
  
  
  Ego лабони сжались. Ин бори аввал буд, ки он зикр ташкили. "Ин дуруст аст", - қатъиян мегӯяд ӯ.
  
  
  "Бубин, ва то даме ки шумо гона ҳамкорӣ бо ман не?"
  
  
  "Ки шумо мехоҳед бидонед?"
  
  
  "Ман мехоҳам, то бидонед, ки садится дар Восточный экспресс пагоҳ субҳ".
  
  
  "Бисер одамон."
  
  
  "Ман аллакай медонам, ки сардори Topcon аст, ки шахсан перевезти украденное дастгоҳ дар қатора", - гуфтам ман. "Лекин шумо метавонед ба ман мегӯям, ки ӯ, ва ба ман ego тавсифи".
  
  
  "Шумо бояд, ки девона". Он назар недоверчивым.
  
  
  Вай буд, фармоишгари ба тањќир е. Вай опустил "люгер" сбоку ба он шахс. Ӯ хмыкнул ва тарки аз номӯътадили оид ба ego щеке текла хун. Ego нафас табдил ефтааст поверхностным, вақте ки ӯ схватился барои рану.
  
  
  "Ман намехоҳам, ки бештар пас сухан", - прорычал вай эму. "Ман мехоҳам ба даст ҷавобҳо ба саволҳо, ки мепурсанд, ба ту. Ва ту беҳтар аст, ки оғози сӯҳбат ба тезтар".
  
  
  "Хуб", - ниҳоят розӣ шуд ӯ. "Метавонам, ки он выкурить сигарету?"
  
  
  Вай колебался. "Преуспевать." Вай бо диққат мепоиданд, чунон ки ӯ досталь як зажег вай. Ӯ кушода пепельницу дар панели ва вставил дар нах спичку.
  
  
  "Шумо гарантируете ман бехатарӣ, агар вай хоҳад ҳамкорӣ бо шумо?" - пурсид ӯ, ҳанӯз гузаронидани пепельницу.
  
  
  "Ин дуруст аст."
  
  
  "Пас аз он дод, ки ба ту ном, ки шумо мехоҳед. Ин..."
  
  
  Вале Пфафф нашуда буд, то ба ман ҳеҷ чизро нақл. Ego дасти освободила фиксатор пепельницы ва вытащила ee оид ба панели аст. Ӯ ба ман дод, то, ки дар шахси ҷамъшудаи пепла.
  
  
  Дар ҳоле, ки чашмони ман буданд, пур аз пепла, ӯ зад ва маро ба тарафи рости дасти ва бо қувваи отбросил он сӯ. Барои дафтар хурд инсон дар он буд, ки бисере аз нерӯҳои. Сипас дари мошинҳо буд, кушода ва Пфафф выбежал атрофи мошинҳо.
  
  
  Вай выругался баланд, прочищая горящие чашмони. Вай ҳанӯз ҳам нигоҳ "Люгер". Вай вылез атрофи мошинҳо. Ба ин лаҳзаи чашмони ман буданд, кофӣ равшан аст, ки разглядеть Пфаффа, босуръат бегущего ба асосии роҳ.
  
  
  "Ист!" Вай кричал, вале ӯ идома дод, ки ба ҳаракат. Он шањ эму дар пойҳои. "Люгер" взревел, ва таращить чашмони попала дар пойҳои Пфаффу. Вай промахнулся.
  
  
  Пфафф дилам ва нырнул дар дарахтони чап аз грунтовой роҳ. Вай давида аз он.
  
  
  Вай снял бо китфи ружье Пфаффа, вақте ки ӯ садился дар "Пойтахт", пас ман қарор додам, ки ман як манфиати илова, балки ошибался. Вақте ки вай, берун омада, ба як поляну, аз ҷониби Пфаффа раздался фику, ва просвистел mimmo ман гӯш кунед. Бояд бошад,, дар ҷое, ки ҳангоми nen буд спрятан хурд пистолет.
  
  
  Вақте ки вай нырнул барои толстую сосну, вай шунид, ки чӣ тавр Пфафф двигается пеш. Вай дар оғоз бештар ба кор бурд. Вай сунул "люгер" дар кобуру, зеро мо буданд, тамоман дар наздикии асосии гарон, ва вай на меҳмонхонаи илова худро бо мақсад ба шуму. Ғайр аз ин, вай меҳмонхонаи зинда Пфаффа.
  
  
  Боз ба воситаи бисту ярдов, вақте ки вай, фикр кардам, ки шояд аз даст ego, Пфафф вырвался дар атрофи и ' л барои паноҳгоҳ неподалеку аз ман ва давида ба воситаи поляну. Вай қарор бошад, ки камтар эҳтиет. Вай бросился ба ӯ, умедвор аст, ки он услышит ман, то табдил хоҳад хеле дер. Вақте ки вай приблизился ба ӯ дар масофаи бист фут, ӯ ба дилам ва дидам ман. Ӯ танҳо боло хурд пистолет ба мақсад, вақте ки онро ба ӯ зад ego дар ноҳияи камар дар солнечное сплетение.
  
  
  Пистолет шањ ду бор, ҳам баробар промахнувшись mimmo ман, вақте ки мо рухнули ба замин. Якчанд маротиба прокатились. Баъд баъзеи он ego дасти бо пистолетом, ва мо ҳам бо мушкилӣ рушд мекунанд қаср ба пойҳои. Вай зад Пфаффа шудан бо шахси ва повернул ego дасти бо пистолетом. Ӯ выпал оид ба ego дасти.
  
  
  Вале Пфафф буд, ефт нашуд дод, то. Ӯ якбора боло всякому хӯроки ман дар пах. То он оправлялся аз номӯътадили, ӯ вырвался, дилам ва боз давида.
  
  
  Вай поборол дард дар меъда ва двинулся барои он. Мо прорезали подлесок ва шохањои дарахтон. Вай выигрывал бо ӯ ҳар як сония. Сипас вай боз бросился дар он. Мо ҳам тарк, ман дасти схватили он, ва он кулаки даст маро бо шахси ва голҳои. Мо врезались дар сухое дарахт, ки рухнуло аз мо номӯътадили. Акнун вай хуб нигоҳ ин инсон аст, вале он ҳанӯз ҳам бился дасти. Пас аз он зад ба он ego шудан бо шахсе, ва ӯ ба замин афтод.
  
  
  "Ва ҳоло, фармоишии не инро гир, ба ман бигӯ, ки номи", - талаб вай, затаив нафас.
  
  
  Пфафф полез дар як дақиқа. Он дар ҳайрат буд, ки чаро
  
  
  ин дафъа ӯ ба дурӯғ силоҳи нав. Вай сдвинул предплечье ва имкон дод стилету афтод ман дар ладонь, вақте ки дасти Пфаффа берун аз кармана ва подошла ба даҳони.
  
  
  Ман потребовалась ҳиссаи сония ба фаҳмидани чӣ рӯй медиҳад. Пфафф, ман медонам, ки эму нитками, вставил худ дар даҳони лифофаи бо цианидом. Ӯ прикусил ee.
  
  
  Вай партофт стилет ба замин афтод ва наздик бо ӯ афтод. Вай схватился барои ego қарияи боло таҳти муолиҷа бимонад ва кӯшиш мекунам, ки кушодани он, вале ман кӯшиши на увенчалась мегардад.
  
  
  Пас чи буд, бар. Чашмони Пфаффа расширились, ва ӯ эҳсос кард, ки чӣ тавр ego, бадан напряглось дар дасти ман. Вай гузорем, фуҷур ego қарияи боло таҳти муолиҷа бимонад, ва ӯ фаъол мешавад. Буд ногувор бӯи. Пас аз он дидам крошечную струйку хун дар уголке ego rta ва разбитое шиша, ки дар он забони. Тадриҷан ego шахсе табдил ефтааст темнее.
  
  
  Клаус кардааст, Пфафф мурда буд.
  
  
  
  Боби чорум
  
  
  
  
  Дизельный муҳаррики Восточного экспресса қариб бесшумно въехал дар пойгоҳи Лозанны, вақте ки офтоб дар он вақт аллакай поднималось дар далекий холм. Дар саҳна буд, кам одамон. Вай looked like қатора бо грохотом қатъ ва хонда навиштаҷоти дар бортах вагонов: ПАРИЖ ЛОЗАННА-МИЛАН ТРИЕСТ БЕЛГРАДА, СОФИЯ, ИСТАМБУЛ. Ин буданд, экзотические номҳои ва онҳо пробудились мебуд, дар хотираи бисере атрофи ман гузашта супоришҳои.
  
  
  Қатора фуруд омад ва чанд мусофирон баромада аз он. То ин вақт ба саҳна як манбаъ аз анбӯҳи бузург, ки ба қием бархоста, ба борт. Вай тасодуфӣ аз як шахс. Яке дар атрофи онҳо метавонад нафар бо калон-озмун thinner, агар танҳо исчезновение Клауса Пфаффа на ба Topcon бор фикр кунед пеш аз интиқоли дастгоҳ дар ин қатора. Аммо он қадар фикр накарда. Чи дар саросари, дар ин қатора аллакай буданд запланированы мулоқот ва парванда бо КГБ. Ин нақшаҳо нест шуд, пас, ба осонӣ тағйир.
  
  
  Бори дигар взглянув дар бозгашт атроф маро шахсе, ки онро гирифта, худро бағоҷи ва оғоз садиться дар қатора. Сипас, шунид, ки ба вай овози паси худ.
  
  
  "Субҳ ба хайр, Лақаби".
  
  
  Вай, дилам дид Урсулу Бергман. "Guten morgen, Урсула, - гуфтам ман.
  
  
  "Ое шумо мехоҳед шом дар Лозанне?"
  
  
  "Ин хуб буд, ором", - соврал ман. Вай пай бурд, ки сарфи назар аз табассум, имрӯз шахсе Урсулы тағйир ефт. Он ҷо буд, шиддат, ки пештар буд. "Гӯш кунед, он шунидам, мо як вагон-ресторан, то тарҳрезии милан. Метавонад онро угостить шумо наҳорӣ дар ҳавопаймо?"
  
  
  Вай колебалась танҳо як лаҳза ва сипас ба таври васеъ гуфтам ман. "Ман мехоҳам ин hotel".
  
  
  Дар вақти шинондани он, кӯшиш мекунам, ки бо таваҷҷӯҳ нигаред, дар аксари мусофирон, ки дар ин гуна бозӣ, балки он буд, хеле мушкил аст. Ба воситаи ним соат мо тихонько выехали дар сельскую мавзеъ, Швейтсария ва дере нагузашта аллакай ба суръати хуб, побежали оид сабз холмам. Мо бо Урсулой мулоқот дар вагоне-тарабхонаи дар ҳашт сӣ, ва мо ҳеҷ мушкилӣ буд, бо гирифтани столика.
  
  
  "Швейтсария манзараи афсонавӣ, ҳамин тавр не?" Вай ҳамзамон светскую беседу.
  
  
  Урсула казалась озабоченной. "Ҳа", - гуфт вай бо бардурӯғ шавқу.
  
  
  "Дар ин ҷо аст, хеле монанд ба Баварию", - идома дод вай.
  
  
  Вай маро не, шунидам. "Оҳ. Мебошанд монандии. Акнун вай мебинам".
  
  
  Вай инчунин хей улыбнулся. "Урсула, ки чизе нодуруст аст, ҳамин тавр не?"
  
  
  Вай зуд посмотрела ба ман сахт голубыми, бо чашмони. "Ман намедонам, мехоҳам, ки ое вай втянуть ту дар ман мушкилоти Ник. Дар охир, ба ту лозим нест, ки ба ташвиш дар бораи худ делле".
  
  
  Онро гирифта, ee ба дасти. Ҳей, агар шумо мушкилот, метавонад, ба он рози чизе, ки ба кӯмак. Ҷони Ман они AX, вале онҳо метавонанд дода ба ман ним соат е чунон".
  
  
  Вай подняла чашм ва гуфтам хурд шутке. "Шоми дирӯз он буд, дидор бо марде. Боз як агенти ташкилоти мо. Ӯ буд, нишаста, дар қатора, дар Лозанне бо ман аст, ва мо бояд буданд ... ҷамъ ва нињодњои".
  
  
  "Ва ӯ сель?"
  
  
  Ee овози шталь напряженным аз ғазаб. "Ӯ... ӯро пайдо кардани ego дар ҳуҷраи меҳмонхонаи..."
  
  
  Овоздиҳӣ ва ҳамаи. Урсула ва он коллега-агент, аен аст, биеянд, боз як воситаи худ сершумори фармондењони нацистов, ва даста ҳамсари чӣ ваҳй низ наздик ба ih истихроҷ ва худи шталь ҷабрдида. "Ин буд, ки яке оид ба встретят дӯстони худ дар саросари Сеюм рейха?" Ба вай гуфтам.
  
  
  Вай взглянула боло, ва ба вай чашм ба ман гуфтанд, ки бале. "Ман напугана, Ник. Ҳамтои ман аст-агент таъин гардид, ба ин ки танҳо барои дастгирии ман. Мутаассифона, ego, бояд фаҳмидем. Ман фикр намекунам, ки онҳо ҳам медонанд, ки ман".
  
  
  "Ман намехоҳам, ки вникать дар чиро, ки дар бораи он шумо ба ман лозим нест нақл. Вале ман фикр мекунам, мо метавонем каме қоидаҳои loosen то. Шумо дар ҷустуҷӯи донишкада ҷинояткор ва онро интизор аст, ки ӯ маълум шавад дар ин қатора. дуруст?"
  
  
  "Информатор ба мо гуфт, ки ӯ хоҳад, ки дар ин ҷо".
  
  
  "Ое шумо метавонед, ки ба даст дигар кӯмак, агар он ба шумо зарур аст?"
  
  
  "Ягон имконияти. Не, ин қадар зуд. Вале ман худам, ки шояд, ӯ метавонист интизор доранд, ки ба шумо ерӣ дар сурати ба миен омадани њолатњои".
  
  
  Вай бовар кунонд. agent. gm "Шумо метавонед дар ин ҳисоб",
  
  
  
  Урсула кивнула. Ӯ буд, крутым агенти. Аз нах буд, таҷрибаи бузург бо "мокрыми корҳои" - чӣ тавр ih хуб тасвир русҳо - ки пайваста буданд, бо разведывательной шуд.
  
  
  Waiter овард вудкои ва қаҳва ва рафт. Он дидам, ки дар ағбаи ва дид сидящего дар танҳоӣ восточного инсон, аен аст, китайца. Ӯ боз ба он нигариста, ман, ва он гоҳ рӯза переключил диққати худро ба субҳона.
  
  
  Фикр, ое man чин бошад касбии, гуфтаанд, ки вай дар хотираи ном, ки метавонист мувофиқ ego пухленькому супорад. Ман раҳбари Хоук хеле вақт исрор ба баъзе чораҳои лозимиро, ки ӯ гӯяд, асосҳои мо савдо, як, дар атрофи он буд, ки дар он аст, ки агентҳои ман ранга одатан, кашидадӯзию файлҳои нохоҳ хеле агентҳои тарафи дигар. Аз ин рӯ, вай фарсудаи бо худ як бонки хотираи.
  
  
  Дар ин њолат ба ман муяссар омад, то бо номи. Ман карда наметавонистанд ба ед чин. Ин исключало ego, ҳамчун душман. Ӯ метавонад ба наздикӣ завербованным дар омӯзиш, хема касе, ки шталь фаъол бо онҳо хорька, ки чӣ тавр онро дар охирин бор кард худсохти супориш. Ба дониши ман, он метавонад вобаста ба Topcon.
  
  
  Шахси дигар, shoreham, дохил шудам ва ҳамроҳ ба китайцу. Вай бо таваҷҷӯҳи мепоиданд барои онҳо, аллакай фаҳмидед дар бораи чӣ мегӯянд. Кунҷковӣ метавонад куштани кота, вале он кас ба ман почтаи бизнесявляется он повредило. Набудани любопытства баъзан оказывалось фатальным.
  
  
  Вай дод глоток қаҳва ва looked like дар вагон-тарабхонаи вошла нав ҷуфти. Онҳо гузаштанд оид ба проходу ва чунин бозӣ дар столик оянда бо он, ки сидела вай бо Урсулой. Як зан буд, қариб сӣ, ки бо торик каштановыми мӯй ва хуб фигурой. Мард дар миенаи афзоиши, бо каштановыми мӯй ва қавӣ подбородком зери standout бинї.
  
  
  "Ки дар он, Ник?" - аноби Урсула.
  
  
  Вай покачал сари. "Ҳеҷ." Ман бонки хотира танҳо пайдо кардаанд, ки дар он марде бо standout бинї. Ego звали Иван Лубянке, ва ӯ буд, агенти КГБ.
  
  
  Дар айни замон вай выбросил атрофи сари китайца ва ego товарища. Пайдоиши Лубянки чизе значило. Ӯ буд, высокопоставленным чиновником КГБ, навъи инсон, ки русҳо мешаванд мебуд, барои гуфтушунид бо чунин ташкилоте, ки чӣ тавр Topcon.
  
  
  Лубянка ва зан бо он, чунин ба назар мерасад, переживали расмӣ нороҳатиҳои, ки обменивались незнакомцы. Ego ва рафтори вай ишора ба он, ки онҳо танҳо, ки ба мулоқот.
  
  
  Дар кисаатон ман буд, як микрофон. Ман мехостам, ки ба ӯ прилип ба мизи меорад интихобшуда, ки барои он нишаста, Барбара ва зан, ва ба вай баргашта худро купе ва гӯш ih сӯҳбат. Вай боварӣ карда шуд, ки он хоҳад буд, хеле шавқовар.
  
  
  "Ое ту медонӣ, ки шахс Ник?" - аноби ман Урсула.
  
  
  "Ӯ назар як каме шиносҳо". Вай оттолкнул вай. Дар нах, кофӣ буд,, поводов барои изтироб.
  
  
  "Шояд шумо фикр мекунед зан", - пешниҳод намуд, ки онро нишон ба ман сояи улыбки.
  
  
  "Гумон аст", - заверила вай. agent. gm "Вай метавонад нигоҳ свечу назди ту".
  
  
  Ҳадди ақал аз он буд, дуруст. Як саросари pleasurable хотираи бораи ман гузашта знакомств бо Урсулой включало кӯтоҳ таваққуфро дар хоб.
  
  
  Равшан чунин фикр омад, ки дар сари шаҳри духтаре. Ӯ ба нармӣ рассмеялась, потянулась тавассути курсї ва коснулась ман дасти. "Афсӯс, ки ин сафари, Лақаби".
  
  
  "Шояд, ин на танҳо як бизнес. Вай боз метавонад дур аз ту либос", - гуфтам ман.
  
  
  То мо разговаривали, он ҳам буд, тамошо Лубянку зан. Ih сӯҳбат шталь шадидтар. Вай аллакай қарор кард, ки Барбара буд российским агенти, ки поручили купить дастгоҳ назорат аз Topcon. Вале чӣ гуна дар бораи занон? Ман фикр мекардам, ки Барбара кардааст бигирад, то вай дар қатора барои вақтхушӣ ва бозӣ. Дар гузориш доданд, AXE o nen гуфта мешуд, ки ӯ буд, танҳо деловым шахсе, ки бе ягон назаррас слабостей, ба истиснои шояд, имони касе, ки коммунизм буд, чизе, ки дар оянда. Омода поспорить, ки ин дама низ буд шпионкой.
  
  
  Вақте ки вай дар бораи ин фикр кардам, зане, тасодуфан взглянула ман ҷудо. Ee чашмони буданд холодными ва проницательными ва назар хеле ҳидоят. Сипас вай боз диққати ба корманди КГБ, ва онҳо боз погрузились в баҳсу.
  
  
  Вай взвесил эњтимолияти он, ки зан буд, ки намояндаи Topcon, ки аз нах буд дастгоҳи назоратро, ки ба ман дастур дода шуд, ки то. Вале ба ман гуфтанд, ки раҳбари Topcon ба зиммаи дастгоҳ дар қатора, ба музокирот. Ое метавонад, ки ин зан буд мозгом чунин тӯҳфаи вазнин ба созмон, чун Topcon?
  
  
  Агар ин ҳодиса рӯй дод, ман фикр кардам, ки бо он метавон мебуд, ки ба қонеъ интригующей дамой.
  
  
  "Ник, вай қарор нақл аз ту дар бораи марде, ки ба вай нигариста. Ман метавонам мепурсанд, ки твоей кўмак, агар он на дар баробари бо шумо ҳастам", - вмешалась Урсула дар андешаҳои. "Мо мехост, ки ego бисту панҷ сол ҷазо дода мешавад. Ӯ буд, ки аз ҳама ужасным, қотил. Вақте ки ӯ руководил лагерем барои аскар дар Полша, онҳо, ки зуд умирал аз он дасти буданд, бештар удачливыми аз онҳо, ки бар ӯ пытал. "
  
  
  . ;
  
  
  Немецкая духтар повернулась ва посмотрела дар тирезаи калон дар наздикии мо. Mimmo проскользнула усеянная шале чамоати деҳоти мавзеъ. Щелканье релсҳо зери поездом буд ритмичным оттенком вай овози пасти.
  
  
  "Маҳз дар Белграде мо пайдо баъд аз ego. Онҳо дар атрофи мо, ки дидам, гузоришњои дар бораи ego касб, даъват ego Мясником - Белградским мясником. Ӯ дар як вақт хатарнок кардааст ва коварный. Ҳарчанд мо буданд, ки наздик ба он ба схватить ego не маротиба , вай идома дод, ки ускользать аз мо. Ӯ тағйир номҳои шахсият ва ҳатто шахси. Мо чизе намедонем, ки дар бораи ego кунунии ҳаети мо аниқ медонем, ки чӣ тавр ба он назар аст, ки ҳоло. Мо медонем, ки одамоне, ки буданд, шинос бо ӯ дар гузашта бинед ego ба наздикӣ дар Белграде. Дар назар дошта шудааст, ки он ҳамгаро бо мо дар ин қатора ".
  
  
  "Ман мебинам, ки ин бештар аз танҳо навбатии супориш. Дастгир ego хеле муҳим аст, барои шумо".
  
  
  "Ҳа, ин ҳамин тавр. Чизе, ки ӯ кард..." Он закончила ибора. Хей, нест, лозим буд, санҷидани аз ego.
  
  
  Онро фурӯ бурда шавад, бақияи қаҳва. "Мо дастгирӣ менамоем ва робитаи, Урсула. Ин аст, хеле калон қатора. Вай хоҳад оянда, агар вай ба ту понадоблюсь. Шумо вооружены, ҳамин тавр не?"
  
  
  "Бале".
  
  
  "Хуб аст." Вай гузашта тавассути ағбаи ва дид, ки Барбара ва зан начандон ҷамъ.
  
  
  "Оддӣ", - гуфтам ман, доставая оид ба кармана чанд купюр ва кладя ih раисикунанда. Вай поднялся аз худ гардиданд. "Мо встретимся баъдтар".
  
  
  Лубянка ва шатенка выходили бо вагон-тарабхона. Онҳо направлялись охири қатора ва бозгашт ба купе синфи А. Вай, берун омада, барои онҳо дар атрофи мошинҳо, зуд взглянув дар китайца, проходящего mimmo. Ego шахсе буд, незнакомым, вале ӯ боз дидам, ки дар ман, вақте ки вай мизи mimmo.
  
  
  Дар қисми пушти қатора находилась хурд смотровая майдончаи ва загадочная зан ва Барбара рафт самимона ба он. Онҳо истода ва идома сӯҳбат. Онҳо дида ман, вақте ки ӯ буд, ки дар курительной дар бораи ih пушт. Вай полез дар як дақиқа камзолы ва царакат хурд дисковый микрофон. Бо ерии ин дастгоҳ, он метавонист танҳо ба бидонед, ки онҳо мегӯянд. Ман рафта, бо онҳо дар платформаи.
  
  
  Садои ман приближений буд приглушенный њаракати қатора, балки ҳамчунин ih овоз. Вай барои очевидный садо ва онҳо повернулись. Зан посмотрела ба ман душманона; Лубянка бо диққат маро изучила. Чунин ба назар мерасад, ӯ ба ман накардааст.
  
  
  "Субҳ ба хайр", - гуфт вай бо французским таваҷҷӯҳ. "Ин прекрасное субҳ, ҳамин тавр не?"
  
  
  Зан нетерпеливо отвернулась аз ман. Лубянка проворчала: "Бале, прекрасное субҳ".
  
  
  Ба вай гуфтам. - "Чӣ тавр дур шумо берун меояд?" Вай притворился, ки теряю equipoise, ва схватился барои поручень назди Лубянки, гузоштани брелок дар мулоқот ҷудо поручня.
  
  
  Акнун шахсе Лубянки низ буд враждебным. "Ҳамаи ин вобаста ба ҳолатҳо", - гуфт ӯ. Ӯ мехост, ки ба злоумышленник беспокоил ego бештар аз як зан. Ӯ сард гуфтугӯ аз ман ва уставился дар удаляющиеся едгориҳое, равшан блестевшие дар утреннем офтоб.
  
  
  "Чӣ ж, хуб рӯз", - гуфт вай ба онҳо.
  
  
  Лубянка кивнула, ки мунтазири ман буд. Вай, дилам ва баргашт ба дохили. Вақте ки он проезжал mimmo вагон-тарабхона, Урсулы аллакай буд. Ба он чӣ ваҳй ба спальному вагону ва дохил шудам дар худ купе рақами се. Пас аз он кушода худ ҷомадон ва пайдо спрятанный дар nen хурд маҷмӯи приемников. Вай щелкнул ва повернул циферблат.
  
  
  Аввал чизе, ки ман буд,, буд, статическим. Сипас вай шунид устувор ангуштзании чархҳои қатора ва перемежающиеся бо ӯ овоз.
  
  
  "То абад... ҳар сол асбобҳои... пешниҳод кунад". Ин буд, ки овози Лубянки.
  
  
  Зиеда аз статичный аз овози зан.
  
  
  "... На ба ошкор дастгоҳ... агар мо позволим шумо ба омӯхтани... вале як аксӣ хуб... ман дар купе, баъдтар".
  
  
  Сипас, овози Лубянки кӯтоҳ простился бо зан, ва сӯҳбат буд окончен.
  
  
  Вай снял трубку ва спрятал дар бағоҷи. Акнун ман буд, шакке нест. Зане буд, агенти Topcon, ва он омелой мубориза бо Лубянкой фурӯши украденного монитор.
  
  
  Аммо ба ҳар ҳол оставался штопора: буд, ки ое зан дар қатора як е он ехала бо дигар оперативником Topcon, шояд, роҳбари ташкилот, ки тибқи предсказанию Jan Скопье, скрывался дар хотир доред. Агар ӯ буд, дар ҳавопаймо як, шояд он аз боби Topcon. Дар ҳар сурат, он аст, эҳтимол, нест мешавад, ки ба пӯшидани дастгоҳ бо худ, ва ego ҳатто метавонад бошад, ки дар он купе. Буд, санҷед, то боварӣ ҳосил.
  
  
  Сабук хӯроки нисфирӯзӣ буд, баҳравар дар закусочной наметавонанд пеш аз он ки мо дар таҳрири Милан. Вай бо Урсулу, ва мо якҷоя вступили. Ба вай фикр дар бораи он удовольствии, ки вай метавонад ба худ имкон медиҳад, ки дар як дар саросари спальных отсеков. Вале ман буд, вақти дароз фикр дар бораи ҷинсӣ рӯ. Вай прошелся
  
  
  ба ед, дар кадом отсеке занимала зан Topcon.
  
  
  Вай қодир ба иҷрои рисолати худро, ки қатора боздошт Милан ва вагон-тарабхонаи дур доранд. Урсула ненадолго сошла бо қатора, ба як назар дар мусофирон, ки баромада маш пойҳои, ва ман рафта, бо он. Чӣ тавр маротиба вақте ки қатора буд, рафта бошад, вай дид, ки чӣ тавр зан Topcon берун аз дверного проема стансияҳои ва деревень уми оғози дуюм, дар атрофи ду спальных вагонов, соседний бо Voiture 7 ҷое, ки он фуруд омад. Аз чап ба вай Урсулу дар саҳна, ва зуд перебрался дар Voiture 5. Воридшави дар коридор, он зан дид, исчезающую дар купе. Вай, аз вакилон дар коридору ва мушоҳида кардам, ки он вошла дар купе, 4. Вай проследовал дар ҳарду охири мошинҳо ва рафта, ба платформаи. Баланд темноволосый мард панҷоҳ сол, - вале бо ҷавонон, manly overlooking - забрался дар мошини; ӯ буд портативная рация отличного олмонӣ бренди, вале ӯ буд, тихой. Ӯ гузашт mimmo ман, кӯтоҳ кивнув, ва дохил шудам барои хонаи хоб ва гарнитураҳо. Ба он хотир, ки дида ego ба вокзале дар Лозанне. Баъд аз он ки ӯ рафт, вай боз ба берун омада, ба воситаи қатора ва пайдо Урсулу.
  
  
  Вай аз наздик мушоҳида барои шахсоне, вале ҳанӯз пайдо кардани худ дар як мард. Вай злилась.
  
  
  "Шумо медонед, ки чӣ қадар аз он хоҳад буд, дар ҳавопаймо?" - пурсид вай, вақте ки мо дар якҷоягӣ забрались дар борт.
  
  
  Он метавонад берун рафта, дар Белграде, вале ман боварӣ дорам. Шояд он дошел пеш аз он, ки мо следим барои ӯ ва умуман гирифтанд, дар борт ".
  
  
  Мо онро чӣ тавр клерк қатора дар шакли ба саҳна раскачивает худро "тухм-пашот", диски ба палке, ки сигнализировал дар бораи фиристодани қатораҳо аз истгоҳи. Рӯй хурд рывковое меравад, қатора ва двинулся минбаъдаи. Бисер одамон ноҳияҳо бо платформаи.
  
  
  Вай буд, ки хеле наздик ба Урсуле. Вай кладу дасти ин ҷо ба талию. "Шумо чӣ фикр мекунед, ба шумо ед кардед худ як мард, агар хоҳед дид ego?"
  
  
  Вай взглянула дар ман, ва он гоҳ ба пойгоҳи, вақте ки ӯ проскользнула mimmo мо ва тарк дар қатора. "Чӣ эсэсовец дар Сеюм рейхе, ӯ буд, блондином. Ӯ шояд покрасил мӯи худ. Он гоҳ ки назди ӯ буданд, whiskers, вале он, шояд сбрил ih. Бо вуҷуди ин, ое он чи ҳаст, ки вай метавонад поискать. Он мард тақрибан ту андозаи. Пеш аз он дар шее буд шрамм муроҷиат аз пули. Вай, мефаҳмам, ки ego шумо метавонед буд вячеслав хирургическим бо роҳи, вале ман ҳам метавонам ego " ефт ".
  
  
  "Ин нест, гӯе, ва бисер".
  
  
  "Як чизи дигаре. Ӯ деформированный сустав дасти чап. Ин душвор хоҳад буд, тағйир диҳад".
  
  
  "Ин аст, ҳанӯз ҳам каме. Вале ман пайравӣ марде, ки ҳама вақт нигоҳ медорад, гузошта ба дасти худ дар ҷайбатон нигоҳ доред", - гуфтам ман дар шутку.
  
  
  Урсула ба нармӣ гуфтам ман. "Агар вай увижу касе, ки метавонад ба онҳо, Ник, ман як умед обманом даст ego диҳад худро шахсияти".
  
  
  Вай казалась решительной. Аммо вай аз бахшидани қарзи на танҳо чизе, ки маро привлекало.
  
  
  Вай оғӯш ee, ва ӯ ногаҳон повернулась, он лабони нармӣ приоткрылись. Вай прижался ба он губам, ва ба ӯ гуфт.
  
  
  Ба воситаи як лаҳза вай отстранилась. "Ман мебинам, ки шумо ҳам дӯст доред худ ҳамкорон-агенти дар кайфияти хуб", - гуфт вай.
  
  
  Вай пай, ки чӣ тавр ба он сандуқе прижималась ба свитеру шуд, ки дар он. "Шумо маро медонед, ман мехоҳам, ки ҳамаи улыбаются", - гуфтам ман.
  
  
  Ӯ буд, каме взволнована, шояд як каме смущена чӣ ӯ гуфт, дар бӯсаи. "Ман бояд рафта, дар ҳоли купе, Ник. Шумо мебинед, баъдтар".
  
  
  Вай ба осонӣ улыбнулся. "Ман рассчитываю ба он". Сипас ӯ ушла.
  
  
  Мо боз буданд, ба кушод мавзеъ. Буд офтобӣ баҳор рӯз. Итальянская чамоати деҳоти мавзеъ буд шататься яркими красками малинового маков ва рангҳои кабуд полевых гул. Венетсия буд, ки мо оянда қатъ лижет ба шоми ва вай интизор ба ед дар бораи зан бо Topcon пеш аз он, ки мо ба он ҷо сол меоем, аз.
  
  
  Вай ба воситаи рӯзи автобусҳо, ки дар онҳо буданд, курсии ҳамчун аввал ва њам дуюм синфи. Қисми синфи буд ценымногие шумнее ва камтар аз цивилизованной аз қисми аввал. Дар купе синфи якум буданд закрывающиеся рӯз, ва дар бисер дар саросари онҳо буданд, задернуты пардаҳо барои ба танҳоӣ. Вай оҳиста-оҳиста переходил аз як вагон ба шахси дигар, тамошо барои шахсони сайеҳон, вақте ки онҳо chatted, то, бозӣ дар кортҳои, е танҳо нишаста буданд ва дремали, имкон ташаббуси қатора андохта ih дар хоб. Дар охирин мошин дар назди спящими вай боз дидам шатенку. Вай сидела бо ду мардон; мо одина атрофи онҳо буд, Лубянкой. Одина атрофи мардон буд, бо радио, ки беҷавоб маро бозгашт ба борт дар Милан. Вай сидела ва вязала, нигариста, аз тиреза, ва чунин ба назар мерасад, намедонист мо як инсон аст. Мард бо радиои погрузился дар итальянскую рӯзномаи. Дигар марде, пурдарахт, шикамкалон, хушбахтона chewed хӯроки нисфирӯзӣ, ки овард бо худ ба борт, ва чунин менамуд, ки обращал таваҷҷӯҳ ба ду дигар. Вай гузашт mimmo купе пеш аз он ки як зан ба ман мушоҳида кардам, ва направился ба Voiture 5. Ин буд, ки ман аз имконияти ба назар дар дохили.
  
  
  ee купе.
  
  
  Ӯ яке ин буд, ки дар долони нест, ки чӣ ваҳй ба сл рӯз. Вай, кӯфтанд, ки ба як бор, то боварӣ ҳосил, ки ба хона не, мо ба вай товарища, мо швейцара. Сипас онро зуд взломал бархўрди ва дохил шудам, закрыв барои худ дари.
  
  
  Ин буд, ки хос хобгоҳҳоямон отсеке бо ягона койкой аз як тараф маленькой хуҷраҳо ва прикроватной тумбочкой ва зеркалом бо дигар. Буданд, рафҳо барои бағоҷ, чӣ дар мактабҳои рӯзонаи таҳсилоти умумӣ вагонах, ва аз заноне буд, ки чанд чемоданов.
  
  
  Вай сфотографировал дар як багажу ва просматривал хуб, ҳама чиз. Вай чизе пайдо кардам, онҳо ҳатто суратҳо, ки ба он упомянула дар як сӯҳбати рӯ бо Лубянкой. Вай пайдо кардани иммиграционную коғаз кунед, ки дар он зикр карданд, ки он - Ева Шмидт баргузор гардид, шахси хушбин, Швейтсария.
  
  
  Вай разочаровался дар бағоҷи. Вай оғоз систематикӣ кофтукови бурида, perusing љойгиршавии ва ҳар чизи дигаре, ки метавонад пинҳон кардани дастгоҳ. Ӯ қариб, ки тамом, вақте ки дари распахнулась. Одина атрофи ду мард, стоявших он ҷо буд man чин, ки аз вай пештар дида дар вагоне-тарабхонаи. Бо ӯ буд ego шарики комил бо обеду, shoreham шаҳрванд, аз смуглым, рябым шахси.
  
  
  Дар назди ҳар як дар атрофи злоумышленников буд револьвер. Ва ҳар силоҳ равона шуда буд ба ман.
  
  
  Вай улыбнулся онҳо. "Джентльмены, шумо бояд буданд постучать".
  
  
  Смуглый мард захлопнул дари. "Шумо мехоҳед, ки ба вай кушта ego ҳоло?" - пурсид ӯ китайца.
  
  
  Хуб кам, ки метавонад ба қатъ. Дар ih пистолетов буданд глушители. Агар ман пустят чанд пуль, ҳеҷ кас берун бурида на мефаҳмад.
  
  
  "Нест, ки ое нетерпеливым", - гуфт man чин смуглому оид ба математика ва аксбардорӣ олиҷаноб забони англисӣ.
  
  
  Гарчанде, ки шахс смуглого буд пухлым, ва он як қабати гардани фаро скоплениями фарбеҳ, он ба дӯши казались қавӣ ва дасти азим. Ман сомневался, ки ӯ қодир ба ғамхорӣ худ дар мубориза.
  
  
  Смуглый мард буд невысоким ва вазнин, ego ҳаети выпирал. Он назар, то мисли пулхои аз ҳад зиед вақт барои выпивкой. Чашмони ӯ, ки дар рябом шахсоне буданд, наздик шинонда. Он қадр ego паси чин, монанди душман, ба мисли зиеда аз медленного ва шояд камтар аз умного аз ego шарики комил.
  
  
  "Шумо пайдо чизе, ки мехоҳед?" пурсид аз ман man чин.
  
  
  Вай пожал плечами. "Шумо чӣ фикр мекунед, ки ман мехостам?"
  
  
  "Чунин ревматизма хеле глуп, ҷаноб Шуд. Агар шумо ба зудӣ притвориться, ки дарк намекунанд, ки дар бораи чӣ ба вай гап, вай метавонист бигзор андешаи ман якдигар пеш рафта ва застрелить шумо".
  
  
  "Ман мехоҳам ба аниќ намехост, ки ба он рӯй дод". Вай разворачиваю дасти ладонями боло. "Ман бо дасти холӣ чӣ мебинед".
  
  
  "Шояд Ева Шмидт на ба пӯшидани дастгоҳ", - гуфт смуглый мард.
  
  
  "Ин, албатта, имкон дорад. Шумо чӣ фикр доред дар ин бора, ҷаноб Шуд?" - гуфтам man чин.
  
  
  "Намедонам. Ман буд, ки қарори қонеъ мис Шмидт баргузор гардид. Аз куҷо шумо медонед, ки ман ном?"
  
  
  "Ин аст, ки мо файлҳои якҷоя бо худ аксбардорӣ кардаанд. Шумо медонед, ки шумо наздик ба он, то табдил знаменитостью дар минтақаи мо. Вай умедвор буд, ки мо метавонем ба рӯ ҳанӯз бо якдигар".
  
  
  "Файлҳо бояд бештар полными аз мо. Вай кӯшиш мекунам, ки ба шумо ефт, вақте дидам шумо дар вагоне-тарабхонаи. Вай қодир набуд".
  
  
  Man чин усмехнулся. "Дар ғарбӣ файлҳои нест, ки ман хабарнигори, ҷаноб Шуд".
  
  
  Ин дало ман баҳона ба шумо ҳайрон. Ин поместило ego дар махсус мебошанд.
  
  
  Man чин сель дар edge кат Ҳавво Шмидт баргузор гардид. "Кофӣ оборудова ман, ҷаноб Шуд. Он ба як шахс. Вай мебуд, бартарӣ не муҳокимаи худ. Вай бартарӣ ба шумо ҳозирон ба мо бигӯ, ки чӣ тавр бисере аз шумо медонед дар бораи ташкилот, ки бо худаш Topcon".
  
  
  Ман дидам, сабабҳои нигоҳ онро дар олами. "Хеле кам", - гуфтам ман. "Ман ҳатто намедонам, ое Ева Шмидт сардори ташкилотҳо е ки танҳо аз рўи яке наемных кормандони".
  
  
  "Дар делле вай ба мо ин аст, ки мо дигар", - пай китайца. Ӯ дамида удивленным, ки ӯ буд, маълумоти бештар дар бораи Topcon аз ман. "Зан Шмидт - не, сардори, ва ҳол он бешубҳа бештар аз танҳо подчиненная".
  
  
  Смуглый мард, прислонившийся ба рӯз, давутоз зашевелился. "Ба шумо мегӯям: эму бештар аз ӯ мегӯяд, ба мо", - ворчал ӯ китайцам.
  
  
  "Зеро мо ба зудӣ куштани ego, ин аҳамият надорад", - гуфт man чин худ обманчиво любезным овоз мебошад.
  
  
  Онро ба нармӣ сдвинул пойҳои, то тавонанд ҳаракат ба ягон атрофи мардон. Ман ба нақша гирифта шавад сбитым, ки кӯшиши аввал ih кушт. Вақте ки вай ба кори худ, аз рафти он выбирал он, ки буд облизывает ҳама.
  
  
  "Ту дар ин ҷо низ бояд бошад. Topcon фурӯши дастгоҳҳои русӣ", - гуфт вай китайцу.
  
  
  "Онҳо инчунин пешниҳод ego дн. Мо меҳмонхонаҳо пардохт ih нархи. Мо тасмим ego ба ҷои он, ин".
  
  
  Онро ба нармӣ наклонился пеш, имкон вазни худ дар баробари рафта, бо њаракати, ки барои омода
  
  
  броситься ба мужчине дар кати хоб. "Шумо дар хотир доред, ки ин қатора метавонад кишит всевозможными агентами, ки муртакиб дуздӣ асбобу аз мардум, ки дуздида ego аввалин шуда ?"
  
  
  "Ин масъала он аст, ки шумо, капиталисты, называете ба предпринимательством. Ин бедор рӯҳи мусобиқаи", - хихикая, гуфт man чин.
  
  
  Смуглый мард боз заговорил. "Беҳтар аст, ки мо бо ин покончить. Зан метавонад, ки барои баргаштан ба ҳама вақт".
  
  
  "Ва мо минбаъд ба ин, дигар аз ман. Вале на ҳар рӯз имкони шахсан сӯҳбат бо трейлер, қотил. Аз скольких ман аҳли шумо ихроҷ кардам, ки барои худ афсӯс известную мансаб, ҷаноб Шуд? "
  
  
  Вай пожал плечами. "Ман низ як нафар".
  
  
  "Шумо буданд, барои мо занозой. Вақте ки ӯ ба пайғамбарӣ, ки завладел калон-озмун thinner ва устранил шумо, он метавонад ба даст похвалу аз худи вазир", - злорадным овози гуфт man чин.
  
  
  Вай фикр кардам, ки онҳо дар тӯйи як ҷуфти. Смуглый мард меҳмонхонаи куштани ман фавран дар атрофи соф нетерпения, а man чин интересовался пок, ки ӯ метавонист ба даст, вернувшись дар Пекин бо ман скальпом дар поясе.
  
  
  Бо дасти чап man чин зикр кард, ки дар худ товарища. Сипас ӯ боло рост револьвер. Ӯ омода буд казнить ман, на хатар буд. Вай ба нақша гирифта буд, то ки онҳо ҳам всадили дар бадани ман пули.
  
  
  "Ман солгал ту", - гуфтам ман.
  
  
  Man чин заколебался, гузоштани ангушти ба триггер. Мард дар рӯзи выругался. "Ӯ тормозит, Шэн Цзы".
  
  
  "Шэн-цзы", - фикр кардам ман ва якбора бонки хотираи даст. Шэн Цзы, достонӣ чин коммунистический агенти, ки пас аз бомуваффақият скрывал шахсияти худро, ки буд, бештар монанд ба spook, аз ҷисм ва хун. Дар вақтҳои мухталиф аз вай шунидам, ки чӣ тавр ego описывали, чӣ тавр ба старика; дар ҳолатҳои дигар вай шунидам, чӣ мардум иддао доранд, ки не, эму буд, танҳо барои сӣ. Ва ҳеҷ кас дар атрофи ин мардум надониста ego хуб аст. Онҳо танҳо мельком диданд ego, аз афташ, гуногун ниқоб. Зеро ҷудо аз он, ки Шэн Цзы оставался загадочным марде, заключался дар он аст, ки одамон, ки медонанд, ки чӣ тавр ба он назар дар делле, доштанд нелепую одати умирать насильственной марги.
  
  
  Чашмони китайца сузились ҳатто бештар, вақте ки номи выскользнуло оид ба усть ego собеседника. "Фиреб", - прошипел ӯ смуглому мужчине. "Ту огоњї, ба ту ҳеҷ гоҳ истифода исми ман".
  
  
  Ӯ оглянулся ба ман изҳори ego шахсони дигар буд дружелюбным. "Акнун, ҷаноб Шуд, худ марги бештар муносиб аз пеш".
  
  
  "Шумо бояд мардуми бошад, ки дар ҳақиқат лозим аст, ки ин дастгоҳ. Онҳо албатта вытащили бузург артиллерию".
  
  
  "Бештар нест болтовни", - плюнул ӯ ба ман, разъяренный он, ки ego спутник дод хато. "Ту гуфтӣ, ки солгал мо. Объясни ман ин аст".
  
  
  "Ман пайдо гаджет. Ӯ ба ман дар ҷайбатон нигоҳ доред". Вай пошевелил дасти. "Ман нишон аз он ки ба ту".
  
  
  "Шуд, убери дасти бори дигар, ва ман тафтиш хоҳад кард дараҳои мертвого инсон", - гуфт Шэн.
  
  
  Вай замерз. Вай медонист, ки ӯ дошт, дар хотир ҳар як калима.
  
  
  Шэн дод иқдомро. "Проверь ego дараҳои", - гуфт вай аз фанни математика дар як рӯз.
  
  
  Смуглый мард двинулся ба пеш, ва дар як лаҳза ego бадан заблокировало шарҳи Шэна, скрывая ҳаракати дасти ман, вақте ки вай, прижал стилет ба ман бо хурмо худ гирад.
  
  
  Ӯ сунул дасти дар як дақиқа ман камзолы, ва он баъзеи Хьюго ва воткнул майса бритвы дар ego пурдарахт ҳает. Ӯ ахнул, ба он чашмони округлились аз дард. Ӯ якбора тарки пеш, ва онро ба баъзеи ego ба дӯши барои истифода ҳамчун сипари.
  
  
  Шэн шањ дар ман. Ин поразило смуглого як мард, ки аз вай баъзеи ego обвисшее бадан. Зарбаи маҷбур ego подпрыгнуть, ҳарчанд ҳаети улетучивалась аз он боз то дар тамос бо ашеҳои пули.
  
  
  Стиснув дандон, толкнул он мертвый бор ба дасти пеш, швыряя бадан ҷудо кат ва чин агенти. Шэн увернулся. Барои инсон ego, афзоиши он буд, тааҷҷубовар зуд. Ӯ рафт бо роҳи, ва ҷисми ego товарища рухнуло дар койку.
  
  
  Шэн боз буд выстрелить. Вай дод қадами ба ӯ шунид, ки чӣ тавр револьвер бо глушителем дар ego дасти издал садои пахта. Вай наклонился, поворачивая бадани худ ба пеш ва поен ва пиная ego рости пои.
  
  
  Ego оғози дуюм тӯб промахнулся аз ман аст, ҳаракат, ва он гоҳ ман заданд, ки ман научил ҷопон оғозебӣ каратэ, бераҳмона зад Шэна дар дасти сломав ангуштони, ва револьвер рафтанд оид ба ego дасти.
  
  
  Пеш аз он ки қодир омада, дар худ он, двинулся ба ӯ. Вай партофт кулак дар ego пухлое шахс ва поймал ego дар қарияи боло таҳти муолиҷа бимонад. Ӯ ахнул ва пошатнулся, вале буд аз ҳад қавӣ ба ego шумо метавонед буд одолеть яке аз таъсири.
  
  
  Вай полез дар пиджак барои Вильгельминой. Он даст ба дасти худ дар заднице Люгера, ки man чин набросились ба ман. Ӯ зад, ки маро ошкоро дар подбородку шкалаи, ки танҳо на ман пора гардан ва прижал ба категорияҳо дар кати хоб.
  
  
  - Ягон тавозуни буд, хомӯш, он афтод
  
  
  бар болои неподвижного бадан шарики Шэна. Вай перевернулся, дар мавриди ба љинс ва боз потянулся барои "Люгером".
  
  
  То ин вақт Шэн дари кушода. Поразительно зуд ба ӯ исбот кард, ки дар долони нест, ки пеш аз вай тавонад, им пистолет дар ego ҷудо.
  
  
  Вай хеста бросился барои он, оттолкнув полуоткрытую дари бо роҳ. Шэна буд, дар он дида мешавад. Мрачное вай баргашта дар купе, занон Гардид. Он ҷо буд, бадан, ки бо он лозим буд, сару.
  
  
  Захлопнув дари он притащил мертвого ба окну ва выбросил он. Вай мельком дид бадан, катящееся оид ба склону, пеш аз қатора чап ego пушти.
  
  
  Вай сахт буд, нафаскашӣ. Вай эҳье пистолет мертвеца, ва пайдо силоҳ Шэна дар ошенаи назди кат. Вай выбросил ih, пас закрыл қуттии ва таъљилан прибрался дар купе. Вай на ба меҳмонхона, ки як зан Шмидт медонист, ки ман он ҷо буд.
  
  
  Ман кор буд вазнинтар, аз вақте ки он садился дар қатора. Вай бояд буд, пайдо Шэн Цзы. Бозии аст, ки он танҳо бо брд, барои мо нест тамом. Вай буд, ки ягона зинда агенти озод ҷаҳон, ки медонист, чӣ тавр ба ӯ назар. Ӯ буд, рафта иҷозат ба ман дароз аст, ба анҷом атрофи бо худ ин дониш.
  
  
  
  
  Боби панҷуми.
  
  
  
  Вай, аз вакилон оид ба поезду аз як ҳарду то охири он дигар аст ва на пай чин агенти.
  
  
  Савганд ба ин замон, ки ман завершил ҷустуҷӯи, қатора дод, ки ду рӯза қатъ. Цзы Шэн то спрыгнуть дар ягон атрофи онҳо. Он низ метавонад бошад, дар ҳавопаймо дар яке аз отсеков, ки ман буд, қодир ба вуруд ва е дар дюжине ҷойҳои дигар. Ман умед тадқиқотро аз ҳама аз ҷойҳои, ки дар он метавон худро дар движущемся қатора.
  
  
  Вай вздохнул ва дар як лаҳза дод, то. Ҳамин тавр е ба таври дигар, ба вай боварӣ карда шуд, ки встречусь бо Шэном боз.
  
  
  Дар миенаи шикам рӯзи вай застал Урсулу сидящей танҳо дар купе. Ӯ буд, занята записями дар маленькой записной книжке, ки достала атрофи сумочки. Вай кушода дари купе ва дохил шудам.
  
  
  "Салом, - гуфтам ман.
  
  
  "Оҳ, Ник! Садись. Ба он танҳо кӯшиш кардам, то як еддошт дар асарҳои худ боссу. Вай бояд бигӯям эму, ки то кунун хорька монд, бо дасти холӣ. Вай пришлю телеграмму дар Венецию".
  
  
  Вай sel наздик ба он. Ҳар тараф купе буд, бо се плюшевых курсии ҳар атрофи он буд, покрыто маводи бо сиеҳ мубаддал мегардонад расм, ки придавало эму навъ аврупо як хуҷраҳо асри гузашта. Купе буд, бунед ефта, дар даврони гламурных қатораҳо, вақте ки подшоҳон ва одамони машхур садились дар Восточный экспресс. Бар курсиҳои варзиш махсуси он истифода буданд, калон ва хурд багажные рафьои дар ҳар як стоны оид ба зеркалу ва дар ду тарафи он нақшу аз зеркал буданд хабарнигори пейзажей маршрутизации.
  
  
  Урсула убрала худро сабт дар сумочку, ва он мельком увидела дохили автоматии "Уэбли" 22 калибра. Вай умедвор буд, ки дар хей намекард баромад бар зидди худ мардум бо ин игрушкой. Вай посмотрела дар ман, ва табассум гон буд, ки бо он шахс.
  
  
  "Ник! Ба ту чӣ шудааст?"
  
  
  Вай омелой дар хотир синяк, ки нишон дод, аз он ҷое ки ман зад Шэн. Вай усмехнулся. "Ман занимаюсь худ ба касби".
  
  
  "Бо ту ҳама впорядке?"
  
  
  "Ҳа, ман дар тартиби". Ман буд, хуб аст, ки вай самимона обеспокоена. "Мегӯянд, ки ҳоло нест, вагон-тарабхона, вале ман онро харида як шиша бурбона дар Милан. Шумо мехохед, ки ҳамроҳ ба ман дар бораи ман купе, ки менӯшед?"
  
  
  Вай посмотрела ба ман холодными голубыми, бо чашмони. Вай медонист, ки ин пешниҳод, ва вай медонист, ки он меҳмонхона ба вай медонист. Вай боз взглянула дар движущуюся сельскую мавзеъ, ки машғул акнун сглаживалась, вақте ки мо приближались ба Адриатике.
  
  
  "Ман фикр мекунам, ту кўшиш соблазнить ман, Лақаби".
  
  
  "Мо ваҷҳ", - гуфтам ман.
  
  
  Вай поморщилась. "Ту ба мо қатраҳои бетағйир боқӣ монд. Ое надидаӣ, ки ман кор?"
  
  
  "Ту бояд ягон бор истироҳат".
  
  
  "Ин нелегко кунад, вақте ки шумо выслеживаете чунин инсон, ки чӣ тавр Ганс Рихтер".
  
  
  Вай бори аввал упомянула номи шахсе, ки назвала Мясником. Он сол бар он шањодат медињанд он. Онро хонда, дар бораи Рихтере, ва он чиро, ки ман хонда буд страшным.
  
  
  "Маънои онро дорад, ки ӯ ҳамон касе ба шумо преследуете. Вай дарк худро муайян".
  
  
  Дари фаъол, ва аз он ҷо сидела зан миена-сола. "Ин ҷойҳо банд?" - аноби вай бо британским таваҷҷӯҳ ишора ба чор хизматрасонии шуд.
  
  
  "Не, лутфан, бо мо ҳамроҳ шудан", - гуфт Урсула.
  
  
  Зан вошла ва деҳот дар курсии аз windows дар муқобил ман ва Урсулы. Дари купе оставила кушода, дар коридору дул сард ветерок. Баъд аз он, ки вай деҳот, вай полезла дар соломенный болишти барои связкой вязания.
  
  
  "Гуворо рӯз", - гуфтам ба вай. Ин буд, худая зан бо ястребиным бинї ва кӯтоҳ седыми мӯй. Дар он очках буд, танҳо қисми поении муқаррарӣ линзаҳо - иловаро хурд шиша, ки использовались барои кори калон нақшаи.
  
  
  "Ҳа", ҳамин тавр не?
  
  
  "Урсула розї шуд.
  
  
  Урсула перевела назар бо вязания ба ман ва гуфтам. Зан занялась вязанием, бештар пардохти дар мо диққати. Ман дар он вақт буд, боз сӯҳбат бо Урсулой, ки дар купе дохил шудам мард. Мо бо хема на разговаривая, ӯ сель дар чида поени купе, дар як рӯз. Ин буд, ки шахсе, ки ба вай дида пештар бо рацией, ки он ҳам диверсификатсияи. Ӯ баъзеро ба вай наздик бо худ ба курсии, царакат оилаи солим-ҷомеаи солим аз зери дасти ва оғоз ба хондани. Ҳар дафъа, вақте ки вай шоҳиди ин шахс, ба ӯ диверсификатсияи радио, вале ҳеҷ гоҳ включал он.
  
  
  "Шумо медонед, вақте ки мо прибудем дар Венецию?" - аноби британка Урсулу.
  
  
  Урсула пыталась получше разглядеть инсон бо рўзнома. Акнун вай повернулась ба англичанке. "Ман интизор тақрибан шашум е баъдтар".
  
  
  "Оҳ, ин хеле хуб. Мо, ҳама, албатта ll доранд, ба он ҷо чизе бихӯранд, зеро ки нест, вагон-тарабхона".
  
  
  "Ҳа, дар ҳақиқат, - гуфт Урсула. Вай дид, ки чӣ тавр ба он шахс тағйир ефт, чунон ки гӯӣ аз он чизе вспомнила ва сипас онро зуд оглянулась оид ба ин масъала бо радио.
  
  
  "Ман имон дорам сахт нецивилизованным на присылать бо мо вагон-ресторан ба ҳама роҳи", - гуфта мешавад британка.
  
  
  Акнун Урсула душманон ба гузошта ба дасти мардум. Вай низ доранд ва дид, он чизе, ки он душманон. Костяшка дар безымянном пальце дасти, ки дар он буд, рӯзномаи, бузург буд ва узловатой. Мо табодули афкор. Ин костяшка буд, хусусияти фарқкунандаи Ханс Рихтера.
  
  
  Урсула наметавонист хорошенько разглядеть ego шахс, аз ин рӯ, вай қарор кард, ки кӯмак ба ҳе. Вай подождал, то ки ин шахс перевернет саҳифаи, ва заговорил бо он.
  
  
  "Маро бахшида метавонӣ, ҷаноб", - гуфтам ман.
  
  
  Мард уронил рӯзномаи ва дар назар ман. "Бале?" Ego аксент буд, монанд ба аксент Урсулы. Ӯ буд, ки тақрибан ман ва афзоиши тамоюли ҳарбӣ выправку. Ego мускулистое умное шахс дар назари аввал чунин менамуд худ ҷавонтар мешавад.
  
  
  "Ман мебинам, ки шумо як лондонская рӯзномаи", - гуфтам ман. "Дар он ҷо ягон чизе simulators натиҷаҳои?"
  
  
  Ego назар переместился бо ман дар Урсулу ва акнун боз баргашта ба ман. Ӯ гузошта рӯзномаи ва омӯхтаӣ ман. "Ман бовар дорам, ки доранд,. Дар ин ҷо аст,, он танҳо, ки тамом".
  
  
  Вай избегал тамошо дар он гузошта, дасти. "Ташаккур", - гуфт ба ман, ки бо назардошти ба мадади рӯзномаи. Вай надидаам шрама дар он шее.
  
  
  Ӯ боз ба он назар афканда, то дар Урсулу. "Ҳама дар тартибот." Ӯ гирифта, рацию ва бархоста. "Ҳоло, агар шумо маро бубахшед".
  
  
  Ӯ ба дилам ва рафта, ба купе, направляясь ба спальным вагонам. Вай, дилам ба Урсуле: "Хӯш?"
  
  
  "Ман намедонам", - гуфт вай.
  
  
  Зан ба воситаи ағбаи остановила бофтан ва бо неподдельным таваҷҷӯҳи гӯш карда шуд тамом нест мо сӯҳбат.
  
  
  "Дасти чунин аст, бисер не", - гуфтам ман.
  
  
  "Не", - признала Урсула. "На, хеле зиед аст".
  
  
  Вай хранил. "Ман ба зудӣ даст".
  
  
  Вай зуд двинулся дар коридору рӯз устоди дар он самт, ба куҷо рафт мард. Он метобад, то он вақте ки ӯ въезжал дар Voiture 5, мошини, ки дар он остановилась зан бо Topcon. Вай маблағи он дар охири мошинҳо, то он шелл. Сипас вай ва нырнул дар кунҷи коридора. Ба воситаи як лаҳза вай шунид, ки чӣ тавр закрылась дари. Ӯ дохил шудам дар купе, 6.
  
  
  То он вуҷуд дорад, барои истода, ба вай ва қарори. Ман қадами оянда зидди Topcon хоҳад камтар аз лоғар. Бояд рафта ба Еве Шмидт ва вай пурсед, ки спрятано украденное дастгоҳ. Ҳозир буд, аз ҳама вақти муносиб. Вай, кӯфтанд, ки ба дари ва 4-ин купе, аммо ҷавоб набуд. Вай попробовал бори дигар, аммо дар дохили ҳама ором. То абад хоҳад кӯшиш баъдтар.
  
  
  Вақте ки вай рафта, дар Урсулу, зан ҳам буд, бо он, муњокимаронии манфиатҳои вагонҳои роҳи оҳан сафар дар муқоиса бо авиакомпаниями. Урсула обрадовалась, пас аз дидани ман. "Бие, прогуляемся", - гуфтам ман. "Дар платформањои зебои".
  
  
  "Фаромӯш накунед, ки ба хӯрдан дар Венетсия", - гуфт зан.
  
  
  "На забудем", - гуфт вай хей.
  
  
  Вақте ки мо баромада дар коридор, ба вай гуфт: "Бие, дар пойдем ман купе".
  
  
  Вай посмотрела ба ман. "Аъло."
  
  
  Вақте ки мо добрались то ман купе, ки буд, дар се дақиқа аз купе Урсулы, ӯ ҳамон мошин, вай снял куртку барои hotel, ва Урсула уставилась бузург Люгер дар кобуре. Сипас вай отбросила фикрҳои худро.
  
  
  Вай бодиққат деҳот дар дами ман двухъярусной категорияҳо дар кати хоб ва вай налил ҳар як аз мо бурбон. Вай гирифта шудааст худро сабук бо табассум мекунед,. "Пеш аз он ки шумо маро напоите, ман мегӯям, - шумо пайдо инсон бо радиои?"
  
  
  "Ӯ дар оянда вагоне", - гуфтам ман. "Купе 6. Шумо чӣ фикр доред, шумо пайдо Мясника?"
  
  
  "Ман видела шрама", - гуфт вай.
  
  
  "Не. Вале ego бияфзудааст мувофиқ, ва ego синну сол низ".
  
  
  "Ман намедонам, намедонанд", - оҳиста гуфт ӯ. "Ман чунин ҳиссиет, ки аз он мардуми мо аст,, вале ман намехоҳам, ки арестовывать на он инсон".
  
  
  "Он гоҳ шумо танҳо як алтернатива", - гуфтам ман. "Шумо гона
  
  
  кӯшиш кунед, ки пайдо ego шахсии он чи коре, ки хоҳад кунед идентификацию бештар позитивной ".
  
  
  "Оре, шумо ҳақ ҳастед", - розӣ шуд ӯ. "Ман бояд кӯшиш ба даст ба ego купе".
  
  
  Вай вздохнул. "Гӯш кунед, ман дар ин разбираюсь. Биеед ман обыскать ego купе".
  
  
  "Ту мебуд, медонист, ки чӣ барои ҷустуҷӯ, Лақаби".
  
  
  Вай як каме фикр кардам. "Хуб, пойдем дар якҷоягӣ".
  
  
  Вай гуфтам. "Пас, беҳтар аст. Шумо метавонед пурра мубтало ҳаяҷон".
  
  
  Вай дод глоток бурбона. "Мо метавонем рафта, ҳоло", - гуфт вай хей, обнимая вай барои талию. "Мардуми мо, е, ки, ки ӯ ба мо буд, ки танҳо баргашта дар купе. Ӯ пробудет дар он ҷо муддате. Мо бояд ego савор берун".
  
  
  Кӯдаки кабуд корпартоӣ симро хостем чашмони посмотрели дар ман, ва вай глоток бурбона. Вай як пиела гирифта, ба дасти вай, ва ба сӯ. Вай селл дар edge кат ва притянул ee ба худ. Сипас вай дароз поцеловал ee дар лабони ва ба ӯ гуфт. Вай поцеловал ee гардан, зери малламуй мӯи худ, ва аз нах вырвалось нафас. "Расслабься", - гуфтам ман.
  
  
  Савганд ба ин замон, вақте, ки соати баъдӣ бибӯсам, ӯ қарор отдаться ман. Вай эҳье вай ба пойҳои, ва мо оғоз раздеваться, сухан ба мо суханони. Дере нагузашта мо гуфта койке, мо бадани напряглись. Он аз гулӯ вырывались ранҷе хуб аст тихие садоҳои. Он ҷисм буд, оби гарм ба ман прикосновения.
  
  
  Вай оид ба дасти худ, бо ee сина. Чашмони Урсулы баста шуд. Вай дидааст, чӣ тавр ба сверкнули вай дандон сафед. Вай застонала ва обняла ман рости ба осони ба гардан. Вай эҳсос кард, ки ба вай дрожь ва шунид, ки ба вай вздох ва сипас онро тарк, табассум играла дар гӯшаву канори он rta.
  
  
  Чархҳои қатора грохотали таҳти мо, ва вагон плавно двигался. Ин буд, бошукӯҳ лаҳза, ва мо як дар атрофи мо на мехостам прерывать ego суханон.
  
  
  Дар охир, Урсула коснулась ман калтаки. "Аз он буд, хеле хуб аст, Лақаби".
  
  
  Вай улыбнулся хей, дар ревматизма. "Ин беҳтар аст, аз бофтан дар купе".
  
  
  Вақте ки мо оделись, вай приоткрыл штору дар тирезаи. Мо оказывались дар болотистую мавзеъ, недалеко аз Венетсия.
  
  
  "Акнун, тавре ба он купе, ки мо мерафтанд ба обыскать..." - гуфт Урсула.
  
  
  "Бигзор ман ба тафтиш кунед, як мард, ва ҳар сол, аз он ҷо, ки ое он ҳанӯз".
  
  
  Вай выскользнул дар коридор ва двинулся ба ӯ дар купе, ки мансаби мард бо рацией.
  
  
  Ӯ дари кушода, ҳангоме ки ба он чӣ ваҳй ба ӯ, ва дар як лаҳза мо посмотрели дӯсти як дӯсти, ки дар чашмони. Вай идома дод, ки рафта, ва гузашт mimmo он ҳам дар охири вагон. Пас аз он, дилам сохт ва навъ, ки бегло оглядываюсь пеш. Мард ҳам истода дар дверях ва мепоиданд барои ман.
  
  
  Чашмони моро боз вохӯрд. Ego назар буд, вазнин, вызывающим. Баъд аз он баргашта дар купе ва захлопнул дари.
  
  
  Ҳукумат, ки ба вай пешниҳод Урсуле, дар лаҳзаи хориҷ карда шуд. Гузашта аз ин, ин нафар ба ман дамида подозрительным. Агар ӯ исбот кард, ки Гансом Рихтером, он гумонбар шудааст, фаҳмо. Барои роҳ надодан ба асорати онҳо то даме, ки чӣ тавр ба он кард Рихтера, мард бояд буд, бояд сверхосторожным, доимо ту ҳушер, недоверчивым ба ҳамаи. Шояд он вақт бо пистолетом дар дасти.
  
  
  "Албатта, ин буд, Рихтера", - фикр кардам ман. Урсула мебоист боварӣ ҳосил кунед, чунки ин ба вай кор. Хей понадобятся далели ego ҳақиқӣ шахсият ба арестовать он. Вале барои ҳамаи мақсадҳои амалӣ нест он показалось, ки ӯ буд, мясником Белграда. Ин деформированная костяшка ва настороженное рафтори мардон сохтани ин маро.
  
  
  Вақте ки вай истода буд, дар охири мошинҳо, пайдо шуд Ева Шмидт, напомнив ман, ки ман як кори худ, ва он, чунин ба назар мерасад, калиди ба он.
  
  
  Зан сипарӣ mimmo ман, ва он сайд бӯи ee брасс буд, ки хеле женственным. Вай назар афканда, то ба соқи, ки вай шла дар коридору. "Хеле хуб, - фикр кардам ман.
  
  
  Остановившись дар рӯзи худ купе, вай посмотрела ба ман ҳамон оценивающим glance, ки бори аввал, вақте ки вай дид ee. Сипас вай отперла дари ва вошла.
  
  
  Вай баргашта ба Урсуле ва гуфт: "ҳей, ки шахсе, ки ба вай фикр Рихтером, ҳанӯз ҳам дар толор дар ego купе. "Кӯшиш кунед, ки ба пайравӣ ego дари худ. Ман бояд чи ба ое худ як чизи", - гуфтам ман, проверяя "Люгер".
  
  
  "Он ки барои бизнес, як Лақаби?"
  
  
  "Баъзе одамон ба он даъват убеждением".
  
  
  Вай, кӯфтанд, ки ба дари Ҳавво Шмидт баргузор гардид, ва он фавран идонаро ee. Вай назар удивленной. "Ки ту мехоњї?" - аноби вай бо немецким таваҷҷӯҳ.
  
  
  "Шумо", - гуфт вай хей. Вай оттолкнул вай ва зуд закрыл барои худ дари.
  
  
  Зан настороженно посмотрела ба ман, балки он аст, бешубҳа буд, ки дар дами ҳамлаҳои ваҳм. "Ое беҳтарин роҳҳои ба даст", - гуфт вай.
  
  
  "Он бештар монанд ба spa-занги, Ева".
  
  
  "Агар шумо ходими полис, ман истифода шуд. Агар шумо дузд, ман каме ба маблағи дуздӣ".
  
  
  "Танҳо электронӣ дастгоҳ аст, ки аз меҳмонхонаҳо мебуд дошта большон шумораи њукуматњо", - ҷавоб додам ман. "Биеед, ego ин ҷо.
  
  
  Он медонам, ки шумо агенти Topcon. "
  
  
  "Кадом аст агенти Topcon?"
  
  
  "Ман ҳамчунин медонам, ки шумо разговаривали бо агенти КГБ. Шумо надеетесь фурӯши дастгоҳи Советскому ба Иттиҳод ба шумор меравад".
  
  
  "Ки барои агенти КГБ?" вай гуфт:. Вай ќомати садо, чӣ тавр ба граммофонная пластинку.
  
  
  Вай, фаҳмидам, ки ман бояд, ки ба вай бовар кунонад, ки ман медонам дар бораи чӣ гуфта истодаам. Вай гуфт: "Ман гӯш шуд, ба одина бо встретят гуфтугӯҳои худ бо забонҳои русӣ. Ego номи Лубянке. Дар мо файлҳои доранд ego хабарнигори".
  
  
  Вай чашмони сузились. "Ва шумо касоне, CIA?"
  
  
  "Ман худам дар ih кори".
  
  
  "Терпима, вай кӯшиш чизе, ки ба фурӯши русӣ. Чӣ тавр ба шумо пешниҳод карда шуданд аломати маро бас?"
  
  
  "Чӣ ж, як роҳи осон. Вай метавонад туро кушт".
  
  
  Ева Шмидт на вздрогнула. "Дар переполненном қатора, ту садоятро. Шумо блефуете".
  
  
  Вай пошевелил дасти, ва шпилька вошла ман дар дасти. "Чӣ тавр шумо сахт хато мекунед. Вай аллакай кушта як инсон дар ин қатора. Вай ба осонӣ метавонам ин корро бо ду".
  
  
  Вай побледнело, ва ба вай чашм нервно метнулись ба блестящему лезвию корд. "Зиедатї нест, дар ин отсеке".
  
  
  "Аз куҷо ин дар толори?"
  
  
  "Ман наметавонам ба шумо ин мегӯянд. Агар вай гуфт, ман ба одамон кушта мешаванд мебуд, маро".
  
  
  Ман дасти метнулась ба он. Яке flick ба он отрезал пуговицу либос вай, онро тарк фарш ва скатилась.
  
  
  "Бо ҳамин муваффақияти он метавонад аз они гулӯ, Ева".
  
  
  Вай тихонько ахнула. Вай чашмони зерин ба тугмаи. "Ман ҳеҷ дастгоҳ. Вай веду гуфтушунид танҳо бо русскими".
  
  
  "Раҳбари Topcon дар толори дар қатора, ҳамин тавр не? Шумо миенарав, инро эму пешниҳодҳои КГБ".
  
  
  "Танҳо предосторожность. Шумо медонед, ки чӣ тавр ба он рӯй. Дигар ҳеҷ кас, ки метавонанд боваринок". Чи дар саросари, ки Ҳавво Шмидт буд невозмутимое ҳисси юмор.
  
  
  Вай усмехнулся хей ва прислонился ба рӯзи купе. "Агар КГБ муқаррар намояд нархи ҳуқуқ, раҳбари худ аз таœти прикрытия ва передаст нозироти. Ин чунин нақшаи?"
  
  
  "Шумо помешаете эму иҷрои он. Ҳеҷ кас ҳеҷ гоҳ ego не останавливал".
  
  
  "Ман специализируюсь дар новичках", - гуфт вай хей.
  
  
  Пас касе, ки дар долони нест повернул қалам ва сахт толкнул дари сбив ман тавозуни буд, хомӯш.
  
  
  Ева Шмидт отреагировала ба тавре, ки агар вай ожидала ин қарори. Вай ударила пои он пятка зацепила ман берун кунад. Вонзив китфи ман, ки дар дилҳост, вай схватила ман ду дасти барои запястье, ва кӯшиш ба харҷ медиҳад, ман ба дасти худ дар всякому хӯроки.
  
  
  Зан даст задани назди коршинос. Вай мехоҳам сломала дасти ман аст, агар он на двинулся дар баробари он, лишив ee таъсири фишанги фаъолияти зарурӣ барои ҷуброни ман превосходящей қувват. Вай оғӯш ee ба гардани шумо озод бошед ва бад дернул ee барои сари, ки он хмыкнула, ки агар ба вай даст.
  
  
  Вай эҳье стилет ва прикоснулся онҳо ба вай горлу, ва он гоҳ развернулся, то ки назар ба дари.
  
  
  Дар он ҷо кас набуд.
  
  
  "Двинься бори дигар, - гуфт вай, Эве, - ва ин сафар барои ту окончена".
  
  
  Вай перестала муқобилат. Вай мепоиданд, чунон ки дари купе, ки машғул буд, акнун приоткрыта, ба нармӣ дрожала аз ҳаракати қатораҳо.
  
  
  Утащив зан боиси он проверил коридор. Предполагаемый коллега Ҳавво намояд.
  
  
  "Шумо интизор ширкат. Ки ин буд?" Вай пурсид.agent. gm
  
  
  "Русӣ. Ту ego напугал".
  
  
  Вай захлопнул дари. "Ман шубҳа, ки шумо лжете, ва он танҳо беҷавоб вохӯрӣ бо роҳбари Topcon".
  
  
  "Агар ҳамин тавр аст, пас ту иқбол. Ӯ мебуд, ту ба ман ваҳй мешавад".
  
  
  Ин буд, оғози дуюм маротиба, вақте ки ӯ ба ман гуфт, то чӣ андоза непогрешимым буд загадочный мард. Е он боиси аз ҳамкорон мафтуни е Ева шахсан интересовалась онҳо. Ба он хотир, ки-ки аст, ки гуфт: чин агенти, ки хвастался. Ӯ гуфт, ки Ева буд, ки роҳбари Topcon, балки он аст, бешубҳа буд, ки танҳо боз як наемником.
  
  
  "Рафтанду ман дар бораи худ парне, Эве. Начни бо номи".
  
  
  "Ту душишь ман. Вай ба вуқӯъ метавонам сухан".
  
  
  Вай каме ослабил хватку, ва он отплатила ман барои хизматрасонӣ. Вай впилась дандонҳо дар дасти ман.
  
  
  Чанд чиз вуҷуд доранд, ки бар зидди он шумо метавонед муқобилат. Одина атрофи онҳо - чуқур газидани муносибатҳои дандон ва аз Ҳавво ба назар мерасид, ки буданд, аксари тез.
  
  
  Вай выругался ва гузорем, фуҷур ee.
  
  
  Зан отскочила аз ман ва ҷаҳиши ба вязальным чемоданом, ки мисли ман дар он дида, он несла дар дневном тренере. Вай откинула нахустин аст, заглянув дохили.
  
  
  Вай зад ee оид ба поясу. Мо рухнули дар койку. Ева пнула ман ва попала чашм. Мо скатились дар ошенаи, ва он всякому хӯроки чизе зарба расонда бошад ва попало дар ҳадаф. Вай хис кардам тошнотворную дард.
  
  
  "Фармоишии не", - гуфтам ман. Овоздиҳӣ ва ҳамаи. Ман сабр иссякло. Вай зад ee сахт сари худ
  
  
  
  ва он ҳадафи ударилась дар бораи павлус. Вай боз зад дасти вай, ва он закричала, вақте ки дар атрофи гӯшаи ee лабони потекла хун.
  
  
  Вай оседлал он, прижав он ки луч-рони ба ман баргашт. Вай либос буд, разорвано дар мубориза, ва вай метавонист дидан қисми як сина. Чаро касе онро ба назар сексуальнее аз пеш, аммо ман буд, не, дар кайфияти барои дружеских бозӣ.
  
  
  Ева поднесла дасти ба даҳони ва посмотрела дар хуни nen. "Доннерветтер!" вай плюнула. Вале дар он назари буд, қавӣ тарс.
  
  
  "Агар ту омад, ки дар сари фикр, ки ман шуморо накушед, зеро ту зан, выбрось вай дар атрофи сари".
  
  
  Вай Хьюго нигоҳ пеш аз он испуганными чашмони, пас скользнул лезвием хей зери хушӯъашон. "Ман бештар як таҳдид намояд ту. Вай танҳо њамин корро мекардам".
  
  
  "Ego номи Хорст Блюхера. Вай акнун на ба шумо мегӯям, ки ҳатто агар он маънои ҳаети ман. Вай на ба вуқӯъ ego. Лекин, агар шумо мехоҳед, ки меъери зидди русӣ дастгоҳ, онро передам калимаи Хорсту".
  
  
  Вай дар бораи ин фикр кардам, дар як лаҳза. Ман ин буд, ки ваколатҳои пардохти пули нақд, барои бозгашт ба дастгоҳ, вале Ева, зоҳиран, омела ин дар хотир, вақте ки гуфт, ки отдаст ҳаети худро барои ҳифзи худ раҳбари.
  
  
  Вай потянулся ба вязальному футляру, войди дар он аст ва алоќаи "Беретту". Вай засунул пистолет дар як дақиқа танҳо барои амнияти.
  
  
  "Шумо бо ин Хорстом бояд хеле rustic".
  
  
  "Ӯ идеяҳои аст. Он ба онҳо хеле восхищаюсь".
  
  
  "Ва боз каме нигоҳ пул"
  
  
  Ева прикоснулась ба губе, ки вай порезал боздид чап. "Бале, мо любовники. Ин як атрофи сабабҳое, ки он мебуд, намурдааст барои он".
  
  
  "Ман аз ҳукумат метавонад тайер кунад, ки пешниҳоди бозгашт ба нозироти. Передайте мансаби салоҳдиди худ оид ба математика".
  
  
  "Ман мебинед, ки он мегӯяд".
  
  
  "Вақте, ки вай донам?"
  
  
  "Пешниҳоди ман ин аст, ки ба шоми ман хоҳад ревматизма".
  
  
  Вай поен бо нах, он деҳот ва сахт прислонилась ба канори кат. Вай ҳис мекардам, ки дар Хорста кам эҳтимоли фурӯ наживку ва берун дар кушода фазои. Аммо вай будааст дальний нақшаи умедвор аст, ки Ева боиси маро ба ӯ.
  
  
  Берун дар долони нест вай фикр кардам, ки ошибся ое ман. Буд, эњтимолияти, ки Еве идора тамос бо Хорстом бе ман осон аст, ва он танҳо намеревался куштани маро. Он гоҳ ман барои скальпом мешавад ва бузургтарин винтовка Топкона ва чин assassin. Он нест, пайдо шуд, чунин дурнамои ҷолиб.
  
  
  
  
  Шашум боби.
  
  
  
  Урсулы бештар буд.
  
  
  Аз чап ба вай ва минбаъд риоя берун аз дари худ инсон, ки монанди мо подозревали буд Ганс Рихтер, нацистский намояндагони felon маҳкум ки бо номи Мясник. Вай буд, ки дар охири вагон, ки онро дида, онро дар охирин бор, ва он буд, ки мо дар худ купе, на ман.
  
  
  Вай фикр кардам, ки чунин целеустремленная духтар, ҳамчун Урсула, ки покинула мебуд мансаби худ бе сабаби узрнок. Бояд он увидела, чӣ тавр мард берун омада, ба купе ва қарор дар паи он.
  
  
  Остановившись дар назди дари худ мардон, ба вай ҷалб карда шаванд. Ман гирифта ҷавоб медиҳад. Вай доранд дар коридору. Дар мошини дохил шудам мусофирон ва бо табассум шахсе двинулся ба ман. Ки он ego пеш дида? Он гоҳ ба хотир. Пештар дар роҳи ӯ нишаста дар мошин ҳамон рӯз, ки Ева Шмидт ва шахсе, ки мо дида мебароем Рихтером.
  
  
  Ӯ хурсандӣ поприветствовал ман. "Чӣ продвигается сафар?" Вақте ки ба вай гуфт эму, ки ҳамаи корҳои мо хуб аст, ӯ гуфт ва товарищеским жестом хлопнул ман бо плечу, ва он гоҳ двинулся минбаъдаи.
  
  
  Вай помедлил, мунтазир аст, вақте ки ӯ скроется дар хотир доред. Вай панцирь дар купе то кас буд, ва пулхои ҳукумат, ки hotel Урсула. Аз пеш вай уладит бизнеси худ, ин, ѓолибан ба вай перестану эҳсоси масъулияти нах.
  
  
  Шодмон бегона ба даст боздошт. Ӯ обернулся. "Мумкин аст, ки вай мепурсанд, ту штопора?"
  
  
  "Бале".
  
  
  Ӯ убрал дасти, ки машғул буд, дар ҷайбатон нигоҳ доред коняк. "Шумо боваринок ман, агар вай гуфт, ки нигоҳ револьвер?"
  
  
  "Ман медонам, ки чаро ту солгал ман дар бораи чунин чизҳо". Вай ба ҳайрат буд ego актерскими қобилияташон. Он назар ҳамчун як сайеҳӣ. Ӯ ҳатто фарсудаи фотоаппарат дар ремне дар шее.
  
  
  "Ман меравам, то нохушиҳои шумо ба он касе, ки худо бо шумо сӯҳбат. Он чизе, ки мо мехоҳем, - як гап", - гуфт ӯ.
  
  
  "Он гоҳ пистолет ба лозим нест".
  
  
  "Шояд не, вале ман бартарӣ ба эҳтиет. Вай пойду дар як масофаи паси ту. Кофӣ наздик, ки ба тир, вале ба қадри кофӣ наздик, ки ба ту метавонист прыгнуть ба ман. Агар хоҳӣ рафтор прилично, мо ба таври комил поладим".
  
  
  "Ман кӯшиш ладить бо тамоми", - гуфтам ман. "Ба ҳар ҷое, ки мо пойдем?"
  
  
  "Танҳо повернись ва начни рафтан. Ӯ ба ту мегӯям, ки бас".
  
  
  Вай ва ҳамзамон худ прилично ва выполнял фармонҳо. Ман буд ҳайрат ба ед, кӣ фиристод ego барои ман.
  
  
  "Хуб аст. Ояи", - гуфт ӯ, вақте ки мо дохил соседний вагон.
  
  
  Вай дод таваққуфро юмро.
  
  
  
  Мо буданд, дар наздикии наздик хусусӣ купе. Вай, шунидам, ки, чун як мард повернул калиди дар замке.
  
  
  "Акнун шумо метавонед развернуться ва вуруд дар дохили", - гуфт ӯ.
  
  
  Вай выполнял фармонҳо, то он даме ки зад, ки дар купе. Сипас вай дид Урсулу ва нузул девона.
  
  
  Духтар хобида дар койке. Ӯ буд, пурра обнаженной. Бо нах дур доранд либос ва разбросали оид ба купе. Вай дышала, вале буд неподвижна.
  
  
  Ғофил пистолет, вай, дилам ба худ похитителю. Онро ҷаҳиши ба он. Дастҳои ман сомкнулись дар он гулӯ. Вай зад он ego дар бораи стенку купе, придушив. "Ту бо вай дод?"
  
  
  Сипас дари паси ман фаъол мешавад. Вай шунидам, вале дар ваќташ на дилам. Свинцовый кастет зад маро, ки дар гӯш ва повалил дар ошенаи.
  
  
  Вай кӯшиш мекунам, қием, вале ноком. Вай ҳис кардам, чӣ тавр ман дасти тянутся аз пушти ту. Пас касе связал ман дастро шелковым шнуром, бо осонӣ натягивая риштаҳои.
  
  
  Ego дасти хлопнула ман бо плечу. Мард, ки оседлал ман, ки дар робита будан шнурок, гуфт: "хавотир нашав дар бораи духтаре. Ee танҳо вырубили".
  
  
  Вай фаҳмидам, ки дар ин голосе веселого як backpacker.
  
  
  Ман затуманенное диди оғози проясняться. Вай дид по шахси дигар, ки истода буд, дар як рӯз. Дар nen буданд, азиз жириновский черные чарм балетные ки шиппахои уро гирам. Аен аст,, ӯ буд, ки онҳое, ки маро подколол. "Хукуки, ки ӯ", - гуфт ӯ мистеру Веселому.
  
  
  Он гоҳ ӯ берун омад дар паси дари пеш аз он тавонад, назар ба он шахс.
  
  
  Вақте, ки дари як мард дар металлҳои сиеҳ туфлях закрылась, ҷаноб Шодмон таъиншуда мубаддал тартиби хӯрокпазӣ ман. Ӯ ҳанӯз сиял, ки чӣ тавр раиси приветственного кумита. "Тавре ки ман аллакай гуфтам, туро на убьют, агар хоҳӣ рафтор прилично".
  
  
  "Ва дар бораи духтарон?"
  
  
  "Ман мефаҳмам, ки нигаронии худро. Вай зебо. Вале мо бояд пайдо шуданд, ки ба вай. Аз ин рӯ, вай вырубил он, снял бо нах либос ва аз ee".
  
  
  "Чӣ қадар ту ед?"
  
  
  "Сл ташкил медиҳад берун худ агентҳои шањодатномаи шахсї. Барои estestvenno, вай омелой ego бо худ".
  
  
  Дар ин огаҳии масъалаи робита бо тайным сиесӣ агентии Урсулы. Онҳо придерживались ҳамаи бюрократических одатҳои, ки шояд хатарнок аст барои оперативника дар маҳалҳо.
  
  
  "Ки шумо низ як тасдиқи шахсият?" пурсид шодмон мард.
  
  
  "Net вай гуфт:.
  
  
  Вай умедвор буд, ки агар заставлю ego гап дар кофӣ дароз, он рози гузошта ego дар доираи фаҳмиши умело расонида шудааст номӯътадили. Он гоҳ, ки вай метавонист ба оғози комилан нав бозӣ бо ball бо худ пешниҳоди.
  
  
  "Шумо ду нафар бо ҳам бродил оид ба поезду, кӯшиш кардаанд, рӯз, заглядывали дар купе дигар одамон. Агар шумо ба кор ҳамчун шарикони, ки чӣ тавр шумо ба ин шарҳ?"
  
  
  "Фармоишии не, - гуфтам ман, - ту ҳеҷ чиз метавонед барои омад, то бо худ?"
  
  
  "Не, вай ленивый". Ӯ царакат дар атрофи кармана боз як порае аз шнура. "Ман ин корро ҳамин тавр, ба ту душвор буд, ба ҳаракат". Ӯ ловко обвил ман тағоям веревкой, стараясь на застать ego ғайриинтизор. Ман буд, ки имконияти ба удачный заданд.
  
  
  Дар долони нест мард проявил чунин ҳамон намешавад, бешубҳа, рожденную таҷриба. Хема, ки ӯ ба мо буд, ӯ медонист, қоидаҳои бозӣ.
  
  
  Аксент мистера Веселого буд немецким, ки чӣ тавр ва аз Ҳавво Шмидт баргузор гардид. Тавре ки аз Урсулы, агар гӯе ба он рафт. Ин буд, ки калиди ба разгадке ego тааллуқ ба ягон ташкилот. Дар шпионском почтаи бизнесявляется тараф хеле қисми тағйир меебад, мутахассисони ҳамаи миллиятњои дастрас буданд, ки барои кирояи ягон муштарӣ, ва он чиро, ки ба назар мерасад, маълум, қисми оказывалось бардурӯғ.
  
  
  Масалан, ердамчии Шэн Цзы буд, ҳамин китайцем, ҳамчун Frank Синатра.
  
  
  То чӣ андоза вай медонист, ҷаноб Шодмон, то кор ба касе угодно, аз Topcon ба восточногерманской хадамоти иктишофї. Он, ҳамчунин, метавонад приятелем Ханс Рихтера, шахсе, ки Урсула бояд буд иҷроро ба таъхир гузорад.
  
  
  Вай метавонист танҳо боварӣ ҳосил, ки ба он кор на дар AX оид комилан lucid сабаб е дар Пекин. Агар ego наняли нозирони чинӣ, Шэн Цзы присутствовал мебуд, ӯро ва, эҳтимол, аллакай мебуд мертв.
  
  
  Ӯ уронил пойҳои ман, ва он гоҳ ба нармӣ дернул онҳо, санҷидани қувваи худ кор. Довольный, ӯ выпрямился. "Акнун, ки ба мо фурсат, мо метавонем, ки ба гап. Рафтанду ман аст, ҳама дар бораи худ".
  
  
  "Аз оғози? Хӯш, он дар Иелоти муттаҳида таваллуд шудааст Америк..."
  
  
  "Ту аз ҳад зиед шутишь", - предупреждал ӯ ба ман.
  
  
  Он чӣ ваҳй ба категорияҳо дар кати хоб ва дар назар обнаженную Урсулу, ки машғул буд, алоқаманд бо рукам ва ногам, ӯ ҳамон веревкой, ки маро. Ӯ дидам ба боло аст, то боварӣ ҳосил, ки ман наблюдаю барои ҳар ego њаракати, пас қасдан щелкнул ногтем дар як атрофи сосков духтарон, ҳайати бияфтод.
  
  
  "Ман кӯшиш выбивать атрофи ту ҷавоб. Мебуд, хеле мушкил аст. Агар ту не скажешь ба ман, ки ту, вай поработаю бар духтар".
  
  
  Ман наметавонистам, ки ман гирифта, утаивая маълумот. "Ман даст фармоиш аз созмони таҳти унвони AX. Номи ман Ник Картер".
  
  
  "Номи шумо ва номи ташкилоти шумо ба ман шинос аст. Аммо ман намефаҳмам, ки чаро шумо ва духтари кор дар якҷоягӣ".
  
  
  "Мумкин аст, шумо бовар намекунед, аммо мо танҳо дӯстони сола, ехавшие яке поездом".
  
  
  "Духтар выслеживает собиқ нацистов. Шумо низ охотитесь дар собиқ нациста?"
  
  
  "Ҳолам хуб нест. Вале агар он наткнусь дар як он, маҳз хоҳад целовать ego дар ҳарду калтаки".
  
  
  "Вай мебуд, фикр кардам, ҷаноб Шуд. Дар ҳама ҳолат, вай бояд ман равам". Ӯ дидам бедор ва рӯза чӣ ваҳй ба рӯз. "Наслаждайся остатком сафари".
  
  
  Вай looked like закрылась дари, ва шунид ангуштзании қалъа. Сипас купе затихло. Вай огляделась. Буд моро бағоҷи, мо дар либоспӯшӣ ишора ба он, ки ҳуҷраҳо буданд, банд пассажиром. Мумкин аст, ки мистера Веселого буд отмычка, ва ӯ интихоб холӣ ҷои инфиродии хоб, ки ба нигоҳ доштани моро дар асорати.
  
  
  Вай ҳайрон буд, ки ӯ задал саволҳои чап мо невредимыми. Вале ман дар бораи шикоят. Мисли масъала буд, ки дар он аст, ки симро, мо аз ин ҷо.
  
  
  "Урсула", - гуфтам ман. Хуби Вай "Бедор, Урсула".
  
  
  Духтар не двинулась аз ҷои. Вай прокралась ба койке, продвигаясь суст ва неуклюже. Сипас вай хеста ба зону ва боз заговорил бо Урсулой. Вай бизанед ба нармӣ вздрогнули.
  
  
  Ин буд зебо расм, тару ҳасиб ва манящая. Вай наклонился ва ламс забони вай соска. Ин буд, як дар саросари роҳҳои разбудить вай.
  
  
  Урсула беихтиерона гуфтам. Сипас вай пошевелилась дар койке. Вай чашмони распахнулись. "Ник!"
  
  
  "Ҳайратовар", - гуфтам ман.
  
  
  Вай боз потрогал сосок. Вай ненавидел бас.
  
  
  "Ҳоло ҳеҷ вақт барои ин", - упрекнула вай маро. "Чӣ тавр ту ба ин тараф зад?"
  
  
  "Ман привел chunky мард. Як бача бо фотоаппаратом дар шее. Шумо чӣ фикр мекунед?"
  
  
  "Ман аз наздик мушоҳида барои купе в Voiture 5, то шумо гимнастика бо корҳои аз мехоҳам ин ба мо буд. Марде берун омад. Одатан, мебардоранд худро проклятую рацию. Ӯ ҳамин тавр, берун баромад, ки ба ман боварӣ карда шуд, ки аз он аст, ки касе пешвози Вай қарор кард, ки пайгирӣ барои он, ки ӯ фикр њамин муҳим. Бояд, ӯ пайхас кардам ман. Ӯ сарф ман ба воситаи умумии вагон, ки нишаста ин як бача бо камера. Онҳо бояд, табодули сигналами ба навъе. Ду нафар атрофи онҳо заманили ман дар ловушку дар саҳна. Вай буд, маҷбур омада, дар ин ҷо. Баъд ман даст дар гӯш ".
  
  
  "Ман мебинам дар он ҷо прекрасное гусиное тухм, вале ту ба ҳар ҳол, дар шакли хуб".
  
  
  Урсула каме покраснела. "Шумо гузошта, ки маро дар невыгодное низомнома".
  
  
  "Меҳмонхонаи мехоҳам ба вай ба дарефти роҳи ба даст дар ин".
  
  
  "Кӯшиш кунед, ки диққататонро ба парвандаҳои. Ки мо ба кор навбатӣ?"
  
  
  "Ман ба коре омадаам, то", - бовар кунонд вай.agent. gm
  
  
  Вай аллакай фикр дар бораи рӯйдодҳои рӯз. Чизе нест встало дар ҷои, ва ман раздражало, ки ман наметавонам он дарк.
  
  
  Вай кӯшиш мекунам, ки мавқеъи гирифташуда хулоса дар логическом тартиби. Он мард бо радио буд Рихтером, беглым нацистом Урсулы. Ӯ буд, деформированная костяшка, чун, ки Рихтера, ва ӯ ҳамзамон худ чун инсон, привыкший ба бегству. Баъд аз он, он аст, фаҳмидам Урсулу, буд, ки хеле хуб барои estestvenno, ки ӯ попытается ед, ки вай. Ӯ дидааст, маро бо шаҳри духтар.
  
  
  Рихтера зад маро, то ки вай ба ҷанг бо ego сообщником, мистером Веселым. Ӯ буд, он марде, ки гуфт мистеру Веселому ки ман шахсияти. Вале чаро чунин осторожный инсон ҳамчун Рихтер, ба чап ҳал штопора худ товарищу? Дар ин ҳолат, чаро Рихтера сафар карда, бо товарищем, ки ба назар мерасид, ки буд, ба даст агенти? Мумкин аст, герр Рихтер низ буд, дар шпионском почтаи бизнесявляется.
  
  
  "Подойди, Урсула, ва озод барои ман ҷои. Вай меравам, то ки шумо бо ту дар бистар", - гуфтам ман.
  
  
  "Ник!" - отругала вай. "Не ҳоло."
  
  
  "Ту нодуруст фаҳмидам, детка. Вай меравам, то ки шумо ба бистар, кӯшиш развязать ту дасти".
  
  
  Мо ба чунин бозӣ пушт ба пушти, ва занялся он тугими узлами дар веревках, ки связывали вай. Вазифаи буд, то мураккабтар, ки ман проклинал мистера Веселого ним даҳҳо маротиба.
  
  
  "Ник, ки чаро онҳо дур доранд ман либос?"
  
  
  "На танҳо аз сабаби намуди, ҳарчанд ӯ ва мо. Ҷаноб Шодмон меҳмонхонаи обыскать худ либоси".
  
  
  "Чизе рӯй, то ки ман нокаутировали?"
  
  
  "Ҳеҷ чиз монанди, ки мехоҳам ту упустил", - усмехнулся ман.
  
  
  Вақте ки вай развязывал парандапарварӣ, дастҳои ман вақт аз вақт касались обнаженной бозгашт ва сурин дар ҳоле дароз Урсулы. "Дар ин кор баъзе манфиатҳои иловагӣ", - гуфт вай хей.
  
  
  "Онҳо пайдо чизе, ки мехост маро, Ник?"
  
  
  "Худро ба тасдиқи шахсият. Рихтера медонад, ки шумо".
  
  
  Дар ин бора ба вай дид фотоаппарат мистера Веселого. Ӯ
  
  
  
  
  чап ego дар купе.
  
  
  "Чӣ рӯй дод?" - аноби Урсула.
  
  
  "Ӯ ба чап худро камера".
  
  
  "Шумо дар хотир доред, ки он метавонад ба бозгашт ба ин?"
  
  
  "Дар ин дуне", - гуфтам ман. "Касе, ки пас эҳтиет, на забывает чизе монанди фотоаппарата".
  
  
  Не, агар танҳо ӯ буд, то фаромӯш бораи он.
  
  
  Вай хеста, бо кати хоб афтод ва дар ошенаи. Вай подкатился ба камераҳои рақамӣ, зеро ин буд, зудтаринро роҳи ба даст он ҷо.
  
  
  "Урсула, встаньте бо кати хоб, встаньте пушт ба окну ва бархоста, сарҳои ego". Вай гуфт:.
  
  
  Аз нах хватило хотир. Ба андешаи ман тону овози вай медонист, ки бояд даст замон барои ин сабабҳои асоснок дорад. Вай шунид, ки чӣ тавр ба он босые пойҳои ударились дар бораи павлус.
  
  
  Вай ҷони худро фидо меъда ва рассматривал камера бо близкого масофаи. Агар вай дуруст буд, ба вай рисковал, ки ба даст фику ошкоро ба шахсе, вале аз ин ҳеҷ чиз поделать.
  
  
  "Ман мебинам, ягон дастгоҳ ишора вақт ва на мешунаванд тиканья, вале ман фикр мекунам, ки дар дохили як взрывное дастгоҳ".
  
  
  "Ин шахс ба чап ego нарочно?" - гуфт Урсула. Акнун вай аз windows.
  
  
  "Вақте, ки ту чаро Ганс Рихтер бояд нагузорад ту зинда? Дар назар аст, ки ин отсеке мегардад, ки мо могилой, детка".
  
  
  Вай шунидам вазнин нафас Урсулы. Вай хваталась дар тирезаи дергая ego.
  
  
  "Ҷаноби Шодмон нигариста, худро соат пеш аз он, чӣ ба даст дур аз мо. Вай бояд ишора мекунад, ки дар он активировал вақтсанҷи, аз зеркунии тугмаи оид ба фишанги дар камераҳои рақамӣ. Вай метавонам хомӯш ego, агар возьму камера, вале ман рискну ".
  
  
  Вай, дилам ба камераҳои рақамӣ пушт ва баъзеи он ду дасти. Он вспотел. Ман гуфтам Урсуле, вале ман фикр кардам, ки агар взрывчатка сработает, вақте ки вай перемещаю камера, ҳадди ақал, бадани ман ҳифз қисми таркиш, ва, шояд, захира вай зиндагӣ.
  
  
  "Отойди аз windows", - гуфт вай хей.
  
  
  Вай определился исми ман ба ҷазои нисбатан сабуктар иваз овози, пас двинулась, ва ӯ бархоста.
  
  
  No шуд.
  
  
  Вай ҷаҳиши ба окну қатора. Вай намехост, ки имконияти, катаясь рӯи фарш. Вай, дилам аз пушт ба окну, прислонился ба ӯ ва перекинул камера вобаста дасти.
  
  
  Қатораи тронулся ба пеш, ва ӯ нигариста, Урсулу, ва мо улыбнулись дӯсти як дӯсти, ва ин показалось мо ѓазаб.
  
  
  Баъд мо шунидем таркиш баробари релсҳо. Ин буд, ки монанд ба бомбгузориҳо дастӣ норинҷак дар тарафи дигар холма.
  
  
  "Ман рада, ки шумо диданд ин камера ва фаҳмиданд, ки ин аст", - гуфт Урсула.
  
  
  "Ҳа, боз якчанд дақиқа, ва мо мехоҳам взорвались".
  
  
  "Маро бубахш, Ник. Аз ман ту ҳает дар хатар. Рихтера ҳоло попытается куштани мо ҳам".
  
  
  Урсула видела танҳо верхушку адами. Ганс Рихтер ва ego лейтенанти ҷаноб Шодмон составляли як ақаллияти баланд қотилони, ехавших дар ин қатора.
  
  
  
  
  Боби ҳафтум
  
  
  
  Савганд ба ин замон, ки чӣ тавр Восточный экспресс боздошт Венетсия, ба ман муяссар гардид, ки озод кардани дасти Урсулы. Вай избавилась аз веревок атрофи лодыжек ва надела ҷуфти асосии маводи либос, пеш аз развязать ман.
  
  
  "На стесняйся", - поддразнила вай. agent. gm "Ба ҳақиқат вақти он медонам, ки дар бораи ту ҳама".
  
  
  "Не, Ник. Ту медонӣ, танҳо, мисли ман выгляжу. Мард ҳеҷ гоҳ медонад, дар бораи зан ҳама".
  
  
  Мо баромада дар саросари купе ва смешались бо выходящей атрофи қатора бо тӯдаи. Урсула бросилась барои бутербродами, ва он дарефти мансаби, ки позволял ман пайравӣ аз шахсоне, ки чизе значили барои мо ду фарзанд.
  
  
  Вай надидаам, Ханса Рихтера ва ego напарника, ва вай на пай Шэн Цзы, агенти чин коммунистов. Вай мельком дид Еву Шмидт баргузор гардид. Ҳамчун Урсула, вай набирала sandwiches.
  
  
  "Ева", - позвала ман, вақте ки ӯ роҳбари mimmo ман ва направилась бозгашт ба поезду бо пакети минималии хӯрок дар дасташ.
  
  
  Вай остановилась. "Ту сохта буд, ба ман вақт то имрӯз pm, помнишь?"
  
  
  "Танҳо проверяю, овоздиҳӣ, ва ҳамаи".
  
  
  "Ман свяжусь бо Хорстом ва передам паеми шумо дар бораи интересе ба монитору. Вале он на вступлю дар ин тамос, то ман боварӣ дорам, ки лаҳзаи муносиб аст. Ба ибораи дигар, ман меравам, то ки аз ошкор кардани ego шахсияти шумо е касе дигаре, ки метавонад ба мушоҳида барои ман ".
  
  
  Сипас вай ушла дар якҷоягӣ бо аксариятро, ва мавсуф диққати худро ба Урсулу, ки бо подошла ба ман аз пушти бо мо бутербродами.
  
  
  "Ман фикр кунем, ки ту кўшиш ба ефтани дигар товарища оид ба играм, - гуфт вай, - то услышала snippet андаке аз твоему разговору. Касе, ки чунин Хорст?"
  
  
  "Танҳо касе, ки мехоҳам ба он дар саросари. Дар хотир Рихтере, детка".
  
  
  Чанде Восточный экспресс выезжал бо гардид, ки дар он самт, ки дар он омада. Барои боз молиашон истироҳат ба шарқ, қатора буд, бозгашт ба mainland тавассути дамбу. Стемнело, ки "Экспресс" несся оид ба двухмильной роҳ, ва мо дидем паси худ ослепительное намоиши желтых огней баробари береговой хати: намудҳои Венетсия, поднимающиеся оид ба баҳр черноты.
  
  
  
  Сипас зуд аз хӯрок Урсула гуфт, ки мехоҳад бори дигар clump оид карда шудаанд Ганьсу Рихтеру. "Биеед кӯшиш ба ego купе. Агар ӯ аз он ҷо, он арестую он. Агар не, мо обыщем ego чиз, ва бифаҳмем, ки чӣ гуна ӯ задумал".
  
  
  Рихтера буд,, ва ман нест, ҳайратовар буд.
  
  
  "Ба ҳамин вақт ӯ медонад, ки онҳо ба мо на кушта мешаванд. Бояд буд, ки рӯй дода таркиш, он буд".
  
  
  "Ник, ту думаешь, он ego духтари?"
  
  
  "Ӯ выходил дар саросари қатора дар Милан", - мушоҳида кардам ман.
  
  
  Вай взломал замок, ва мо дар сомона дар купе Мясника.
  
  
  Вай дохил боло брылев. Бағоҷ буд, ду, ва ҳам лежали дар нимсола, на стеллажах. Онро гирифта, дар як ҷомадон ва Урсула потянулась дигар. Баъд аз он, ки мо вскрыли қасрҳои дар чемоданах, мо ih бодиққат кушоданд.
  
  
  Дар атрофи болишти, ки он обыскал буд, чизе назаррас, аммо дар он ҷо буд, носовой платок, ки албатта не принадлежал аз фанни математика, дар он буд, ки радио. Ӯ буд, осон бӯи брасс, ки ман показался норавшан шиносҳо. Вай закрыл болишти ва кӯмак Урсуле дидани дигар. Як лаҳза баъд он подняла як пораи коғаз.
  
  
  "Бингар, ки чӣ ба он аст, - гуфт вай. "Ӯ нақша дорад, берун рафта, ба Белграде". Ин буд, ego чипта дар қатора.
  
  
  Вай хмыкнул. "Ин ба шумо медиҳад, бисер вақт".
  
  
  Вай заглянул дар кунҷи блоки зери ягон куртаҳои, ва пайдо якчанд пачек аврупо сигор. Онҳо казались махсус бо омехтаи. "Гарон мазза", - зикр кард вай, нишон Урсуле як атрофи замбўри пардохт накардааст.
  
  
  Вай гирифта шудааст ман, ки аз сигор ва посмотрела дар пачку. "Ганс Рихтер танҳо ҷумла бренди бельгийских сигор. Ин дафъа ман аст, марқӯс".
  
  
  "Шумо бояд кӯшиш схватить ego дар Белграде, вақте ки ӯ берун саросари қатора".
  
  
  "Югославские ҳокимияти ваъда кӯмак ҷалб Рихтера ба ҷавобгарӣ кашида мешавад. Вай попрошу ih пешвози мо дар вокзале бо як ҷуфти пулис дар штатском".
  
  
  "Ое шумо предпочтете тавлиди ҳабси танҳо?" Ба вай гуфтам.
  
  
  "Ӯ бояд схвачен зинда", - гуфт вай. "Агар вай схвачу яке аз ин нацистскую хук, он метарсам, ки вышибу эму маѓзи".
  
  
  Гузошта ҳама гуна буд, ва баромада бо купе. Урсула рафт, дар ҳоли купе ба протянуть вақт, то ки он барои ба грохочущему поезду.
  
  
  Мо мондан дар Триесте дарҳол пас Венетсия. Дар нӯҳ сӣ мо бояд буданд бошад, дар Поджореале-дел-Корса дар югославской шудааст. Вай қарор кард, ки агар Ева Шмидт на связалась бо ман то он вақт, он мебуд, он оғоз ба назар.
  
  
  Вай рафта, худро дар купе, бо умеди он, ки Ева свяжется бо ман нест. Дод хей, ego, рақами, вақте ки ӯ пообещала мегӯянд Хорсту Блюхеру, ки ман мехоҳам, ки барои иштирок дар озмуни харид нисбати озмуни хариди дар спутниковый нозироти.
  
  
  Ширкати ждала ман, балки он буд, ки на Ева Шмидт е он ошиқ. Иван Лубянка, чекист, откинулся ман койке, подперев бо дасти чап сари. Дар тарафи рости дасти ӯ нигоҳ револьвер Webley .455 Mark IV бо глушителем.
  
  
  "Низомнома дар бораи хусусиятҳои иҷозатномадиҳӣ", - гуфт ӯ.
  
  
  Вай закрыл барои худ дари фикр, ки ман следовало бошад, бештар эҳтиет.
  
  
  Лубянка деҳот дар койку. "Пас, ту Ник Картер. Ту выглядишь чунин крутым".
  
  
  "Кӣ ба ту гуфт, ки ман сард? Вай киса".
  
  
  "Агар вай медонист, ки ту едешь бо ман дар қатора, Шуд, он мебуд, зашел повидаться бо ту пеш аз ин".
  
  
  Вай хмыкнул. "Агар шумо кард обереги, шумо фаҳмидем ман, вақте диданд мебуд, маро дар вагоне-тарабхонаи. Вай медонад, ки шумо".
  
  
  Вай назар афканда, то ба ман раздраженно. "Шумо, албатта, медонед, ки ман бояд кушт шумо".
  
  
  Вай сгорбился. "Чаро хавотир?" Ба вай гуфтам. "Шумо, шояд, ба ҳар ҳол убьете ман".
  
  
  "Ман омадаам, ба ин ҷо на барои он, ки ба кор аз меъери", - гуфт ӯ пешниҳодшуда қатъиян бо қавӣ таваҷҷӯҳ. "Ман омадаам, дар ин ҷо, чун ягона харидор, ва ман мехоҳам, ки ҳам боқӣ мондааст".
  
  
  "Ва чӣ гуна дар бораи чин?"
  
  
  "Ман сару бо як конкурентом барои бори", - ба нармӣ ҷавоб дод ӯ.
  
  
  "Агар шумо ин корро, ба шумо хоҳад бадан дар саросари поезду. Шумо бояд фикр дар бораи ин". Вай на шталь кӯшиш выхватить Хьюго, зеро медонист, ки Барбара на дод, ки ман вақти.
  
  
  "Ман фикр дар бораи ин", - гуфт ӯ. Ӯ поднялся бо кат. Ӯ буд, ки дар ду инч поен ман, ва ман дидам, ки эму ин хеле не нравилось. "Мо бо шумо бод, пойдем ба охири ин қатора, картерро ба ҳузур пазируфт. Мо пойдем хеле бодиққат. Дар роҳ вай хоҳад нигоҳ аз ин пистолет дар ҷайбатон нигоҳ доред, вале ӯ хоҳад нацелен ту дар позвоночник. Чун ту медонӣ, зи дар позвоночник хеле дардовар мечашонем доранд. Пас, ман умедворам, ки шумо мебинед чизе глупого ".
  
  
  "Ва чӣ рӯй дар охири мо хуб қадам якҷоя?"
  
  
  "Хавотир нашав, он хоҳад буд, хеле зуд".
  
  
  "Чӣ саховатмандона бо дасти худ".
  
  
  "Лутфан. Ту пойдешь бо ман ҳозир". Ӯ махнул ман калон пушкой, ва он
  
  
  фаҳмидам, ки агар ин дурўғи выстрелит, ман аз сина хоҳад дыра, кофӣ калон, барои мард метавонад дар нах воткнуть кулак.
  
  
  Вай, ва дилам кушода дари умед, ки дар долони нест касе нест. Вале ҳеҷ буд. Вай, дохил шудам дар коридор ва Барбара последовала барои ман. Пистолет ҳанӯз держался пеш аз ӯ, вале то он буд, тамошо, ӯ сунул ego дар як дақиқа камзолы. Вай то бубинем, ки чӣ тавр кам торчала аз зери матоъ, ва буд нацелена ба ман талию.
  
  
  Ӯ закрыл дари купе ва гуфт ба ман, ки ман рафт. Вай, дилам ва суст двинулся пеш дар коридору. Қатораи грохотал ва раскачивался таҳти мо, вале на он қадар зиед, ки вайрон equipoise Лубянки. Ӯ держался байни мо дар бораи се қадам, то ки ман не метавонад ба осонӣ даст ба он.
  
  
  Мо вазъи муроҷиат ба охири Voiture 7 ва выехали дар платформаи байни ӯ ва 5, ки дар он находилось купе Ҳавво Шмидт баргузор гардид. Мо буд, ки ба воситаи ду ҷуфти гардид. Passing оғози дуюм вагон, Лубянка ниҳонӣ, дарҳол аз ман, вай дод, ки қадам.
  
  
  Вай сахт ба њаракати захлопнул дари бозгашт ба Лубянку. Дари ударила ego ва суръати мувозинат, ва он афтод, ки дар ошенаи платформаи. Вале револьвер ӯ гум кардам. Он шањ, вақте афтод. Аввалин таращить чашмони разбили шиша дар як рӯз сипарӣ сквозь нах ва каме нарасида аст, ки дар китфи ман, вонзившись дар деревянную обшивку пушти ман. Раздался оғози дуюм тӯб, вале ӯ ҳатто приблизился ба ман.
  
  
  Вақте, ки Барбара устремилась ба платформаи, он вырвал Вильгельмину. Ман зи зад, ки металлический павлус платформаи наздик присевшим русӣ, отрикошетив атрофи он, ки задев он.
  
  
  Барбара боз идонаро оташ, выбив дверной косяк, ки онро истифода барои и ' л барои паноҳгоҳ. Пас, вақте, ки вай нырял аз дари ӯ поспешил бозгашт ба воситаи дари дигар вагон. Вай дид ego дар охирин лаҳза ва идора выжать боз ду зи оид ба люгера. Як таращить чашмони Лубянке попала дар китфи, ва ман дидам, ки чӣ тавр ӯ афтод, ки дар павлус дар дигар мошин.
  
  
  Буд, дароз, холӣ лаҳза, вақте ки чархи таҳти мо громко стучали. Сипас вай дид поднятую дасти бо револьвером. Лубянка зуд шањ ба ман, балки хеле васеъ дар бораи промазал. Сипас, вай дид, ки чӣ тавр ego мақсади металась дар поени windows. Вай, шањ, вале промахнулся. Баъд аз он рафт ва давида дар коридору, ки ҳамзамон ба дигар то охири мошинҳо. Эҳтимол, ӯ қарор кард, ки гурезад ва зализать захм.
  
  
  Вай бодиққат перебрался дар худ ҷудо платформаҳо ва зуд кардааст, холигии ва дарефти мавқеи наздик дигар аз дари худ. Аксҳоро бештар буд. Вай заглянул дохили, балки Лубянки ҷои шуд. Шояд дар он ҷо ба ман фармон ловушку.
  
  
  Вай приоткрыл дари ба получше баррасӣ. Ҳеҷ чиз. Чунин ба назар мерасад, Барбара дар ҳақиқат дур рафт. Вай оҳиста-оҳиста дохил шудам дар вагон, держа "Люгер" дар назди худ. Ego он ҷо буд. Сипас вай завернул дар кунҷи ва дид ego, масалан, дар ду третях роҳи дар коридору. Ӯ дилам, он шахс потемнело аз ғазаб ва ноумедӣ, сохт ва ду неточных зи оид ба перезаряженного револьвера. Вай зуд присел ва пули просвистели бар сари ман.
  
  
  Вай выругался худ, ки таҳти бинї. Дар он лаҳза, вақте ки Барбара побежала дар коридору, вай бори дигар шањ дар он. Аммо ҳаракати қатораҳо испортило ман прицел, ва он каме нест, промахнулся. Сипас тоҷикӣ скрылся дар атрофи гӯшаи, выходя тавассути вагон.
  
  
  Аз афташ, ҳеҷ кас шунидам приглушенных аксҳоро. Дар саросари купе, ҳеҷ кас выходил. Вақте ки вай добрался то ҳам охири вагон ва ҷойҳои, ки дар он марде бо КГБ скрылся дар хотир доред, вай дид, ки қатора въезжает дар Поджореале-дел-Корса.
  
  
  Дар ин зуд равзанаи Барбара на сойдет, гуфт, вай худ. Ӯ на мехоҳам, ки ба ҳокимияти фаҳмидем, дар бораи ego ранении. Ӯ метавонист, ки ба шарҳ, ки чӣ рӯй дод. Ғайр аз ин, эму ба ҳар ҳол лозим буд, ки назорат, ки аз он кӯшиш кардам, купить аз агентҳои Topcon дар қатора.
  
  
  Ҷуфти мардон дар униформе шла ба ман дар коридору. Яке буд, проводником қатора, дигар таможенником. Мо буданд, дар наздикии сарҳади мо проверяли.
  
  
  Вай предъявил як шаҳодатномаи шахсиятмуќарраркунандаи, ки спецподразделением ТОПОР. Таможенник гуфт, ва онҳо бо кондуктором двинулись минбаъдаи.
  
  
  Қатораи набирал суръати боварӣ рондани ҷудо Югосальвии. Оянда истгоҳи хоҳад тақрибан нисфи шаб дар Повке.
  
  
  Вай фикр кардам, ки дар зайл ба ман чизе, ки хоҳад буд, боздид ба Еве Шмидт баргузор гардид. Зан бояд буд, бошад, ки ӯ, ки гуфт Лубянке, ки ман кӯшиш кардам, ки афтонда спутниковый нозироти.
  
  
  Вай попробовал купе Ҳавво, вале вай дар он ҷо буд. Вай боз взломал бархўрди ва дохил шудам бо Люгером дар дасти. Дар он ҷо кас набуд. Ӯ қарор кард, ки азбаски вай купе буд, ягона, ки он метавонист, ки аз ҷониби рақами, азиз ман мухолифони хоҳад гузаронидани конфронси ки дигаре.
  
  
  Он берун оид ба купе ва рафта, бозгашт ба дневным вагонам, ҳама вақт ища Лубянку.
  
  
  ва Шмидт - инчунин мехостам, ки ба Шэна, зеро ман буд, асосҳо фикр мекунам, ки он ҳам савор, ва охотится барои ман шкурой.
  
  
  Ман їустуїўи карда мешавад. Мо як, атрофи онҳо буд. Вай забеспокоился, ки метавонад, ҳамаи онҳо дар ҳоле сбежали шудааст.
  
  
  Сипас қатора подъезжал ба истгоҳи Пивка. Пивка - ин провинциальный городок, воқеъ дар чорроҳаи чанд югославских вагонҳои роҳи оҳан хатҳои. Истгоҳи примитивная - дароз аст хокистарӣ бинои мазкур, ки дар он шаб кам огней. Дар он ҷо, дар кӯҳҳо буд сард. Вақте қатора қатъ shell моросящий борон.
  
  
  Вай мепоиданд бо як атрофи автомобилгарди платформаҳои, ки ба дидани мамлакатамон ое касе. Дар саҳна зоҳир чор инсон. Се атрофи онҳо буданд, мусофирон, ки қарор перекусить дар бутербродной, ва қаҳва дар ближнем охири бинои душанбе. Чоруми, ки вай дар охир маълум оид ба знакомой походке буд, Иван Лубянке.
  
  
  Мо як бор не оглядываясь тавассути китфи, Лубянка поспешил ба воситаи бинои душанбе дар темную берун аз он. Вай колебался барои як лаҳза. Ин метавонад уловкой ба отвлечь диққати маро, то Шмидт ва Блюхера выходили оид ба дигар мошинҳо. Вале ман буд, бартарии ин шансом. Вай ступил ба замин ва двинулся барои Лубянкой. Ӯ метавонад украденный нозироти.
  
  
  Барбара аллакай скрылся дар сером бинои. Вай поспешил ба ӯ, умедвор аст, ки қатораи на уедет пеш аз он рози бармегарданд. Тускло освещенная обшарпанная қабулгоҳ буд, қариб пуста. Лубянки буд, - бояд, ӯ аллакай берун омада, дар атрофи бинои.
  
  
  Вай выбежал дари дар кӯча ва оглядел торик болопўши берун. Осон борон намочил шахси шаб сард буд, жалкая. Ҷои дида мешавад, мо мошин, мо пиедагардон - танҳо хокистарӣ санг заборы, хокистарӣ биноҳо ва борон. Лубянка пурра намояд.
  
  
  Ба ман лозим буд, ҳал рафта, ое барои Лубянкой ва фаромӯш бораи қатора, Шмидте ва Блюхере, е бозгашт ба борт, агар онҳо ҳоло ҳам дар он ҷо бо украденным дастгоҳи.
  
  
  Ин буд, вынужденное қарор аст, зеро ки ман буд, дар вақт - ин қатора буд, роҳ дур ба воситаи даҳ е понздаҳ дақиқа. Агар вай приму нодуруст ба ҳалли он даст ба он ҷо, аз куҷо оғоз худро ба їустуїўи монитор, ва ман ҳатто ба даст ego то абад.
  
  
  Дар як лаҳза бемории вай дод, ки интихоби. Вай развернулся ва поспешил бозгашт ба воситаи тускло освещенную стансияи ба саҳна. Чароғҳои Восточного экспресса тянулись баробари релсҳо дар пеши ман. Қатораи назар мисли оазис тамаддун дар ин black хомӯш кардани суруд лату. Вай доранд, ки дар канори тарабхона ва дид, ки дар дохили чанд нафар нишаста барои чашками гарм қаҳва ва е чой барои грубыми чўби столами. Югославский кӯдак, ки бояд буд, шумо дар бистар дар ин соат, двигался ба столику бо оби як пиела дымящегося чой. Дар nen буд, сафед фартук ва лакированные балетные ки шиппахои уро гирам. Осмотрев шахси харидорон ва итминон аст, ки ҳеҷ кас дар атрофи онҳо ба ман шинос, вай направился дар мард ҳоҷатхона. Бо ѓазаб ба он фикр кардам, ки делся Лубянке аст ва ое ӯ барои бастани аҳд бо калон-озмун thinner.
  
  
  Вақте ки вай, дилам бираванд, вай пай, як мард, стоящего дар дверном проеме - ман дӯсти сола Шэн Цзы. Ӯ ба нармӣ ухмылялся ва дар тарафи рости дасти нигоҳ револьвер. Ин буд Smith & Wesson .44 бо Magnum бузург глушителем.
  
  
  "Мо мулоқот дар замони охир, ҷаноб Шуд, - гуфт Шэн. "Мо тоҷикӣ аст, ҳанӯз фурсат барои тарк қатора ва вақте ки вай избавлюсь аз шумо, ман хоҳад, дигар рақибон".
  
  
  Вай назар афканда, то пистолет, ва ego дасти бо пистолетом. "Боз бояд сару бо худи Блюхером". Вай, мушоҳида кардам, ки ягона святый дар ҳуҷраи исходил аз тусклой лампочки, свисавшей бо потолка, недалеко аз ҷои, ки дар он хранил. Вале ман дар он дида, муассисаҳои затемнить он ҷое, ки соҳиби ду ва е се пули. Ва дар ҳуҷраи буд мутлақо ҳеҷ и ' л барои паноҳгоҳ.
  
  
  "Зан хоҳад, ки ба ман бо роҳи ба дастгоҳ", - сард гуфт Шэн. "Вале ин хоҳад буд, ки мисли масъала, ва шумо". Ӯ ба нармӣ приподнял пистолет; ва ин буд, нацелено ман ҳамту як доллар аст,. Чӣ тавр маротиба вақте ки ӯ буд, рафта ба тугмаи триггер, дар паси дари он дохил шудам мард. Ӯ буд, югославом, ба хизматчиени истгоҳи.
  
  
  "Ин чӣ?" - пурсид ӯ, мунтазири дароз пистолет Шэна.
  
  
  Аз Он ки дар се пойҳои истироҳат аз Шэна. Шэн дилам ба ӯ, выбросил як оринч ва ба ӯ зад ego ба рӯ. Раздался глухой хруст ва приглушенный дуъояшон буданд,, ва як бача бе тафаккури пош фарш.
  
  
  Вале он на шталь мунтазир бошед, то клерк ҳеҷ тарк хоҳад кард, ки дар ошенаи. Пеш аз Шэн қодир битобед пеш ба хатми истироҳат, маро, он, схватился барои шнурок маленькой лампочки пеши ман ва якбора дернул, вақте ки вай, дилам ба тарафи чап гашт.
  
  
  Ҳуҷраи буд погружена дар қариб пурра темноту, ягона тусклый святый исходил бо платформаи истгоҳи воситаи дарњои кушод. Шэн шањ ман ҷудо, вале промахнулся
  
  
  
  Пистолет глухо шањ дар ҳуҷраи, ва таращить чашм аст биронанд дар цементную девори пушти ман. Вақте ки он аз нав дилам ба Шэну, ӯ целился. Вай швырнул стилет тавассути затемненную ҳуҷраи, ва ӯ бар Шэну дар предплечье дар дасти, держащей револьвер. Дасти судорожно разжалась, ва пистолет полетел ба воситаи ҳуҷраи.
  
  
  Шэн громко вскрикнул менигаранд тӯдаи, воткнутый дар ego предплечье, ки перерезал сухожилия, шоҳрагҳои ва мушакҳои. Ӯ дилам, ҳанӯз держа тӯдаи дар дасти пайдо пистолет. Пас аз он дод, ки қадами мераванд, лекин он баста истифодабарандаи ego. Ӯ выругался ба китайски.
  
  
  "Дигар ягон яроқ, Шэн", - гуфтам ман бо паст рычанием. "Бие бубинем, ки ту сможешь бе он кунад".
  
  
  Шэн помедлил як лаҳза, пас вытянул стилет аз худ предплечья бо кряхтением нарасонд. Хуни хлынула дар ошенаи. Ӯ ловко схватился барои ҳафт корд, бо дасти чап ва двинулся ба ман.
  
  
  Вай метавонист кӯшиш ба афтонда пистолет дар нимсола, аммо ман медонистам, ки ҳеҷ гоҳ доберусь то он пештар Шэна. Тавре ба Вильгельмины, ин ман "Люгер" дар ин стансияҳои абсурдно мебуд, чӣ тавр ба винтовка.
  
  
  Шэн акнун кружил ман то абад мемонанд. Ман барои нусха истироҳат аз ego пистолет дар ошенаи. Ӯ низ метавонад ба ин ноил гарданд, вале буд, пурра бо худ нав бартарии. Ӯ интизор, ки ман разрубит дар клочья стилетом.
  
  
  Шэн зуд дохил шудам, дар ҳоле ки қабули ложный зарбаи корд. Он инчунин бо ин справлялся. Вай избежал зуд резкого номӯътадили, аммо дуюми ҳамлаи прорезала рукав ман камзолы ва поцарапала дасти. Табассум вернулась дар он васеи шахс. Ӯ боварӣ карда шуд. Вай чунин кард, ки боз як зарбаи лезвием ва порезал ман хомӯш сандуқе вай.
  
  
  Мо ба чашмони акнун привыкали ба полумраку, ва вай метавонист бубинем, ки чӣ тавр хуни пайваста капает бо яке аз рост намебошад предплечья Шэна, вақте ки ӯ методично преследовал ман бо узкому доираи. Ӯ низ дида хуни ман рубашке, ва ego шахсе буд, дида мешавад, ки эму мехоҳам он чиро, ки, дид. Ӯ қарор кард, ки прикончит ман дар танҳо чанд сония.
  
  
  Сипас Шэн дод, ки як иқдоми бузург. Ӯ омад, ки маро бикушӣ, нанеся русияро ба ман дар ҳает. Вай шагнул, дилам ҷудо ва рости дасти ӯ зад ego оид ба запястью. Вай сахт зад он ego ва дасти раскололась аз номӯътадили. Хьюго бо грохотом фарш афтод.
  
  
  Пеш аз Шэн қодир омада, дар худ он, дилам ба ӯ лижет ва порезал ego ва сари гардан тыльной тарафи хурмо. Ӯ хмыкнул ва афтод дар четвереньки. Вай перешагнул ба воситаи он ба татбиќ боз як зарбаи, вале ӯ омода буд ба ман. Ӯ зад маро ба тарафи рост ва пои сбил ман бо пои ударив ман бо бедру.
  
  
  Мо ҳам вскочили ба пойҳои ҳамзамон,, вале ман буд, бартарии бар он, зеро ки ман ба ҳабс гирифта шудааст, то сахт. Вай дод, то дар он кулак, вале онро дар вақти мушоҳида аз он. Сарфи назар аз он, ки ӯ буд, больная дасти ӯ нерӯманд аст ва ба ман ва перекинул тавассути китфи бо кулли дуге. Вай дид, ки чун биное ва павлус, вақте ки тянулся ба ӯ дар роҳ ба поен. Вай дар мавриди дар як всякому хӯроки, ҳанӯз гузаронидани он. Бо созданной онҳо инерцией вай таъиншуда мубаддал тартиби хӯрокпазӣ ego ба воситаи бозгашт, таъиншуда мубаддал тартиби хӯрокпазӣ то шатта дар ҳаво ва сахт приземлил пушт ба бетонный павлус. Ӯ зад бо громким стуком, ва ӯ шунид, ки чӣ тавр ҳаво вырывается тавассути ego шуш.
  
  
  Вай хеста, ба пойҳои ӯ, ки Шэн, запыхавшись, слабо поднялся афтод. Баъд он якбора ӯ зад ego пои оид ба мақсад ва ӯ афтод, ки дар канори. Ӯ кӯшиш мекунам, ки боз ба даст афтод, вале он ego интизор. Чун танҳо ӯ бо мушкилӣ рушд мекунанд поднялся ба пойҳои ӯ, ба вай бодиққат прицелился, сахт зад он тыльной тарафи дасти бо ego переносице ва бо громким треском зад, ки ҳадафи. Шэн хмыкнул афтод ва дар ошенаи пушт. Баъдан ӯ ду маротиба дернулся ва мурд.
  
  
  Вай выглянул дари ва дид, ки кондукторы боз тайерӣ ба запуску Восточного экспресса. Баъд аз он, ки вай забрал Хьюго ва Вильгельмину, вай застегнул куртку, ба пинҳон кардани хун ба рубашке, ва бросился дождливой шаб ба поезду.
  
  
  
  
  Ҳаштум боби.
  
  
  
  Дере нагузашта баъд аз он, қатора рафт оид ба Пивки, вай застал Урсулу, ки дар пушти саҳна, як, проверявшую лавозимоти ҷангӣ дар худ Webley Лилипутов. Вай обрадовалась, пас аз дидани ман.
  
  
  "Ман видела, ки чӣ тавр шумо выходили, ва подумала, ки шумо метавонад бошад, мушкилоти дар истгоҳи", - гуфт вай.
  
  
  Вай тағйир пиджак ва ҷомаи, бинобар ин буд, далели ман стычки бо Шэном. "Барои ман буд, якчанд чорабиниҳои", - иқрор шуд, ки ман. "Готовишься ба Белграду?"
  
  
  Вай натянуто гуфтам. "Бале. Ман фикр мекунам, он аст, як каме ба таври маро ташвиш надеҳ".
  
  
  "Охир, қариб як соат бурида. Вай пешниҳод ту рафта як каме поспать. Мо сол меоем, аз дар Белград то нӯҳ субҳ".
  
  
  "Ман каме отдохну", - гуфт вай. "Ман ваъда."
  
  
  "Хуб аст. Ман бояд чӣ-чӣ кунад. Шумо мебинед, беш аз пагоҳ субҳи барвақт. Ту идешь бозгашт ба худро купе?"
  
  
  "Фикр мекунам, дар аввал ба он подышу myekashand", - гуфт вай. Вай наклонилась ва коснулась ман лабони худ.
  
  
  Вай беспокоюсь дар бораи ту, Лақаби ".
  
  
  Вай улыбнулся. "То скорого."
  
  
  Аз чап ба вай Урсулу ба саҳна рафт ва баргашт ба воситаи Voiture 7, акнун охирин вагон, ба рақами 5, ки умедвор буд ба вай пайдо Еву Шмидт баргузор гардид.
  
  
  Вай добрался то ба хориҷи ҳам охири Voiture 7, вақте ки дид инсон, направляющегося ба ман ба воситаи коридор оянда спящего. Ин буд, Ганс Рихтер. Ӯ дигар на фарсудаи, бо худ радио, ва ego шахсе назар хеле деловым. Вай нырнул бозгашт оид ба хотир ва давида пеш аз он, бозгашт ба худ купе. Вай отпер дари ва дохил шудам дар дохили, вақте ки Рихтер свернул дар кунҷи коридора.
  
  
  Вай подождала, то услышу ego-пасс, ки пеш аз ба анчом бозгашт дар коридор паси он. Ӯ направился ба Урсуле, ки бо ҳам находилась, ки дар пушти саҳна. Аввал вай фикр кардам, ки он, эҳтимол, танҳо тасодуф буд, аммо баъд дид, ки ӯ дар ҳақиқат қатъ дар охири коридора, царакат кармана оид калон стилет ва майса кушода. Дар ин буд, шакке нест: ӯ медонист, ки Урсула буд он ҷо. Аз афташ, ӯ фаҳмид, ки вай охотится барои онҳо, ва буд, то куштани вай.
  
  
  Рихтера скрылся дар атрофи гӯшаи коридора. Вай зуд двинулся аз ӯ, дарк, ки эму бояд ҳамагӣ як лаҳза ба куштани Урсулу, агар он заметит ego наздиккунии, ки грохочущие қатора заглушит ягон садо, ки ӯ издавал.
  
  
  Ман гирифта ҳамагӣ як лаҳза ба натиҷа дар кунҷи коридора ва даст ба рӯзи платформаи. Вақте ки он ego ба воситаи паймоиш, пас дид, ки мардуми мо, аллакай баъзеи Урсулу бозгашт ва приставил тӯдаи ба он горлу. Дигар ego дасти шудааст прижата ба даҳони вай, ва он метавонад пешниҳод намояд, ки ба вай хеле васеъ, пурра тарси рӯ ба рӯ мешаванд.
  
  
  Рихтер гуфта будам, ки аз худ пленником ҷо хоҳед вазнин овози, вақте ки вай приоткрыл барои ӯ дари.
  
  
  "Ҳа, вай, медонам, ки умирать ногувор аст. Вале баъд аз ин ҳамин ҳукумат Бонна дорад, дар хотир доред, ки барои ман ҳамин тавр не?"
  
  
  Ин буд, непростая вазъият. Ӯ то ба ҳол танҳо куштани Ханс Рихтера, зеро Урсула ва Бонн меҳмонхонаҳо ego зинда. Барои онҳо муҳим буд, ки ӯ перенес шарм оммавӣ суд.
  
  
  Вай прикрыл барои худ дари царакат Вильгельмину ва чӣ ваҳй ба Рихтеру дар пушт, вақте ки ӯ буд, рафта ба харҷ стилетом оид ба горлу Урсулы. Сипас вай прижал, кам автоматов ба асос черепа Рихтера, ки ӯ эҳсос кард ego нест.
  
  
  Рихтер зуд повернул сари ҳар ҳол прижимая тӯдаи ба шее Урсулы. Вақте, ки ӯ дид маро ба пушти худ ба он твердом, мускулистом инсон появилось баени тоза адоват.
  
  
  "Шумо?" - воскликнул ӯ.
  
  
  "Ту беҳтар аст, ки уронить тӯдаи", - гуфт вай қатъии прижимая "люгер" ба ego черепу.
  
  
  "Ва агар вай ин корро?"
  
  
  "Он гоҳ вай прострелю ту сари", - тира аст, гуфт, ман, умедвор аст, ки ӯ ҷавоб надода, ба блеф.
  
  
  "Ое пеш аз он рози кушодани гулӯ ин хонум, чӣ тавр ба спелый помидор. Не, ман дар ин ҷо ба манфиати дигар аз ман. Агар ту фавран нест уберешь пистолет ва покинешь ин платформаи, он, убью вай фавран.
  
  
  "Шумо нодуруст медонед, ки чаро вай дар ин ҷо", - плавно идома дод ӯ. "Вай танҳо дар меҳмонхонаи ваҳширо зан. Ман буд, рафта ба он куштани. Ва ман меравам, то куштани вай ҳоло, агар шумо покинете ин платформаи. Агар чунин накунӣ,, он ll маҷбур мешаванд перерезать он яремную вену".
  
  
  Рихтер буд ловким лжецом, вале на убедительным. Вай медонист, ки агар уйду бо платформаи, ӯ бештар на увижу Урсулу зинда.
  
  
  Вай дидааст, чӣ тавр ба кӯдаки кабуд корпартоӣ симро хостем чашмони ноумедӣ ба назар ман. Вай сахт сглотнул ва боз ҳам қавитар прижал Люгер ба асос ego черепа.
  
  
  "Хуб, - гуфтам ман, - бурс он".
  
  
  Рихтер дидам, ки дар ман. "Шумо дар хотир доред, ки бигзор ман дар куштани вай?"
  
  
  "Воқеан, - гуфтам ман. "Ва баъд аз ин, ту ҳадафи нопадид дар dark. Акнун ту решай, Рихтера. Бародарам тӯдаи, е ту мертв".
  
  
  Вай умедвор буд, ки ин садо убедительно. Рихтера дар як лаҳза заколебался, обдумывая ва таъриф. Сипас, вай дид, ки чӣ тавр ego шахсе тағйир ва каме расслабилось. Ӯ вынул тӯдаи атрофи гулӯ Урсулы ва убрал дигар аз дасти ee rta.
  
  
  Вай дод, ки як иқдоми бузург аз Рихтера, ва ӯ каме њамдењагони аз Урсулы. Акнун вай повернулась ба ӯ, ки сахт дыша.
  
  
  "Ки дар ислом, чунин ба назар мерасад, ту ниҳоят шуморо ман", - гуфт ӯ Урсуле саркастическим тоном. "Wie schade фурӯши mich." Эй кош, ки барои он - ego сарказм вазнинтар, аз ҳарвақта.
  
  
  "Чунин ба назар мерасад, мо арестовали ego пеш аз шумо тафтиш мекунад", - гуфт вай Урсуле, ки сводя чашм бо Рихтера.
  
  
  "Мо отвезем ego ман дар купе. Вай хоҳад шармгоҳи ego тамоми шаб ба ӯ вырвался озодӣ", - гуфт Урсула.
  
  
  Рихтер усмехнулся.
  
  
  "Хуб, - гуфтам ман. Ман мехостам, ки ба ин шахс буд, ки мо то субҳ, хусусан вақте ки он беспокоился дар бораи Еве Шмидт ва Блюхера, вале дигар баромадан набуд. "Двигайся, Рихтера". Вай махнул Люгером ҷудо рӯз платформаи
  
  
  
  Ӯ ҳанӯз ҳам буд, тӯдаи дар дасташ, ва ӯ баргузор дасти ба чинанд, то ба он вақте ки ӯ мизи mimmo ман. Ӯ ба ман дода ego бе мушкилоти, вале баъдан, вақте ки вай выбросил ego дар борт, оторвав аз он чашмони ҳама дар як сония, ӯ нерӯманд аст ва ба дасти ман барои ќаноти росташ запястье ва оттолкнул Люгер аз худ.
  
  
  Мо якҷоя ударились дар бораи переборку, Рихтер дилам ба схватить пистолет. Дар баъзе нуқтаи он метавонист рискнуть выстрелить дар он, вале Урсула находилась дар хатти оташ паси он.
  
  
  Вай, дилам дар якҷоягӣ бо Рихтером, то он крутил ego оид ба маленькому доираи то ego расщепление на ударилась дар бораи пушти нав қисми қатора. Урсулы зиед буд, ки паси он. Вай ҷиҳод ба битобед "люгер" ба ӯ. Маро бештар на волновало, хоким мебуд, он, Рихтера е не, вале ба ҷои ин, вай кӯшиш мекунам, ки агар ранить ego. Кряхтя ва вспотев, вай прижал, кам пистолет ба ego ва ҷисми худ,. Ӯ сжал ман дасти, ва дар атрофи люгера ҳамл фику. Таращить чашмони попала дар переборку ва срикошетила дар шаб.
  
  
  Урсула танҳо вытащила худ Уэбли, вале ман буд, миени он ва Рихтером, ва ӯ наметавонист бо истифода аз он ба муқобили он. Внезапным яростным ва отчаянным толчком Рихтера отбросил маро аз худ. Вай дар як лаҳза тарк дар Урсулу, выбив Уэбли он дасти. Сипас Рихтера дорад, дохил дари. Ӯ скрылся барои он, ки вай мусаллаҳи боз як зарбаи аз "Люгера". Таращить чашмони разбили шиша ва попала дар он, вақте ки ӯ завернул ба кунҷи дар коридор. Зарбаи пули он ego дар бораи девор. Вале он ҳанӯз ҳам буд, ба по. Пас аз он ғоиб шуд, дар саросари соҳаи назари.
  
  
  "Фармоишии не!" Вай, чењрааш. "Бо ту ҳама впорядке?"
  
  
  Урсула забирала худро Уэбли. "Ман бо Лақаби", - гуфт вай, вале ман дидам, ки ӯ буд, потрясена.
  
  
  Вай схватился ба дари распахнул он ва дохил шудам дар хоб вагон. Вақте ки вай завернул дар кунҷи коридора бо "люгером" дар дасти он дид Рихтера тақрибан нисфи роҳ ба поен, бегущего ба шахси дигар дар охири. Вай опустил дар он "люгер", вале баъд передумал. Аксари мусофирон аллакай лежали дар худ купе ва зарбаи албатта ih разбудит.
  
  
  Вай опустил "люгер" and looked like Рихтера аташаке дар дигар охири вагон. Урсула наздик буд бо ман.
  
  
  "Извиниться", - гуфт вай хей.
  
  
  "На волнуйся, Ник. Ӯ ҳанӯз дар қатора. Дафъаи оянда ӯ буд, ки lucky. Мо позаботимся дар ин бора. Мумкин аст, мо ego поищем?"
  
  
  "Рафта."
  
  
  Мо рафта дар купе Рихтера, вале ego он ҷо буд. Сипас мо обыскали қисми қатора. Ego, ҷои дида мешавад,. Маълум мешавад, ки ӯ пайдо ҷои пинҳон. Чунин ба назар мерасад, мо бояд умед бастан ба он, ки Урсула бошад схватить ego субҳ дар Белграде. Он даъво дар он аст, ки Урсула отправилась дар ҳоли купе ненадолго истироҳат. Вай гирифтаанду нуждалась дар ин. Вай направился бозгашт ба Voiture 5, умедвор аст, ки мулоқот бо зан Шмидт баргузор гардид.
  
  
  Вақте ки ӯ вориди Voiture 5, маро интизор бузург ҳайратовар.
  
  
  Ман ҳамчун як бор рафта, дар коридор ба купе Ҳавво рӯй дод, вақте ки вай дари фаъол ва пайдо аввал оид Ганс Рихтер.
  
  
  Вай завернул дар кунҷи ва шталь тамошо. Ӯ натягивал куртку, ки дар дасташ буд, повязка. Ӯ украдкой огляделся, ва он гоҳ направился аз ман ба дигар вагону.
  
  
  Дар тамоми намоении, собиқ нациста сехи хурди дар купе, занон Гардид, дар ҳоле ки мо ego не мехост. Ӯ низ як armband ва ин значило, ки Ева, бояд помогла эму.
  
  
  "Мардуми мо!" - чењрааш ман, выходя ба воситаи и ' л барои паноҳгоҳ.
  
  
  Ӯ шитофтанд. Вай бросился барои он, ки ӯ распахнул дари ва рафта, ба воситаи вагон.
  
  
  Вай добрался то ҳам охири коридора, дернул дари ва аз паи онҳо.
  
  
  Сипас вай боз бо веселого инсон.
  
  
  Ӯ буд, ба саҳна дар байни вагонами. Бояд, ӯ мунтазири Рихтера. Ӯ шунидам ман дуъояшон буданд,, дида бегущего Рихтера ва омода буд ман дар саросари омада аст, ки он ворвалась дар ба дари.
  
  
  Обладая кастетом, подобным он, ки пештар истифода Рихтера, ҷаноб Шодмон зад маро. Вай мельком дид ego шахсе, ки дар партави мошинҳо паси мо танҳо пеш аз сабти номӯътадили.
  
  
  Ман ба зону обвисли. Шахсе, использующий кастет, медонист, ки чӣ тавр зад ва ба ҳар ҷое, ки маҳз бояд даст заданд, ба гузошта, то қурбонӣ ба ҷои. Вай бедор, свернувшись дар саҳна, кондуктор тряс ман ва спрашивал, чӣ рӯй дод.
  
  
  "Ман зад мард".
  
  
  "Мумкин аст, шоњиди дузд. Вақте ки вай входил дар дари, вай дидааст, чӣ бар ту склонился нафар. Ӯ убежал дар зеринро мошини. Агар ту садоятро тасвир ego..."
  
  
  "Ман ҳатто дидам, ego шахсони", - соврал ман.
  
  
  Рихтера ва ego дӯстро боз сбежали, вале вай фикр мекарданд, ки ман хушбахт буд. Агар кондуктор ҳеҷ зоҳир, ҷаноб Шодмон, шояд ба чап мебуд, маро дар бадтарин ҳолати аз бияфтод.
  
  
  Вай бовар кунонд кондуктора, ки метавонам рафта, ба роҳ. Вақте ки ба ман муяссар гардид, ки аз ӯ берун омад, вай рафта, дар купе Ҳавво Шмидт баргузор гардид.
  
  
  "Ин кист?" вай позвала дар ревматизма ман наафтонед оид ба.
  
  
  Вай тағйир овоз ва заговорил ба французски. "Портером, мадам".
  
  
  Наступила пауза. Сипас щелкнул бархўрди. Дари приоткрылась. Вай воткнул, то дар сӯрох ва воткнул люгер дар удивленное шахсе Ҳавво рӯй дод.
  
  
  "Чунон ки ӯ дар бораи аҳдҳои, ки бо мо буд?" - гуфт вай грубым овоз мебошад.
  
  
  "Ман связалась бо Хорстом. Вале ман буд, вақти ба боз ба тамос бо шумо бод".
  
  
  Захлопнув дари, ба вай гуфт: "Ту лжешь - ту натравила ба ман русӣ".
  
  
  Зан избегала ман назар. "Агар ӯ извлекли шумо неприятности, ин буд фикри ego. Вай танҳо гуфт, эму, ки шумо спецоперации дар озмуни харид нисбати озмуни хариди дар дастгоҳ".
  
  
  "Зебо. Вақте ки ба ту гуфт, эму ин, ту бало хуб медонист, ки вай хоҳад кард".
  
  
  "Шумо метавонед интизор, ки ман ба ташвиш дар бораи бехатарии худ. Ое баъд аз он, ки шумо маро перебили".
  
  
  Вай сдержался. "Чӣ гуна шумо робита бо Гансом Рихтером?"
  
  
  Вай назар баргашта ба ман. "Мо бо Гансом Рихтером ҳеҷ алоқа".
  
  
  "Ман дидам, ки чӣ тавр ӯ выходил оид ба купе. Ӯ буд, огнестрельное ранение, ва он омад, ки ба шумо барои истифода. Шумо перевязали эму дасти".
  
  
  Онро ба назар на дрогнул. "Ман иқрор шуд, ки ин рост аст,. Вале мо ба ҳар ҳол ҳеҷ алоқа, ба истиснои он, ки ман медонам, ки западногерманские агентҳои ҷустуҷӯ ego. Ман имон ба ин аст, ман чизи. Бигзор, онҳо ба гирифтани худ собиқ нацистов".
  
  
  "Чаро ӯ бояд буд, омада ба шумо?"
  
  
  "Чанд сол пеш мо хуб медонистанд дӯсти дӯсти. Вай ego маълум шуд, ки боз дид он. Вай совершила хато, садо эму рақами худ купе, ҳатто подозревая, ки ӯ попадет дар беду дар қатора". Ӯ ба нармӣ гуфтам. "Пас, дар ин ҷо, ҳеҷ гап ман ин аст, ки шумо дарк намекунед, ки ман дар назар дорам, вақте мегӯям, ки вақте ки касе ego хуб медонист".
  
  
  "Бигзор ман ба шумо чизе мегӯям, ба шумо дар бораи фикр, ки машғул танҳо, ки буд ман дар сари Ҳавво. Мумкин аст, Ханс Рихтера - раҳбари Topcon. Мумкин аст, он шахсе, ки шумо зовете Хорстом Блюхером".
  
  
  "Хорст на бегает, вақте ки аз он подстреливают. Ӯ низ умен барои ин".
  
  
  "Пас аз он ки ӯ ва чаро не показывается?" Ба вай гуфтам. "Ки ӯ дар ҷавоб гуфт ба ман, ки дархости дар бораи мулоқот?"
  
  
  Вай вытащила ба пачки американскую сигарету ва прикурила. "Хорст мегӯяд, ки посчитает шумо ҳуқуқӣ contender дар ин дастгоҳ. Лекин ӯ хоҳад доранд, ки ба шумо танҳо дар ин қатора ва аҳд бояд заперта пеш аз он, ки мо дар сол меоем, аз Софию. Шумо фикри худро пешниҳод ба воситаи ман".
  
  
  "Фармоишии не инро гир, вай њамин корро мекардам", - гуфтам ман. "Ман тайер кунад, ки худро пешниҳод оид ба монитору. Вале ман он корро ego танҳо боссу Topcon".
  
  
  Вай сахт вздохнула. "Эму ин лаззат вале ман он доставлю паем. Вай назначу вохӯрӣ ва принесу огоҳинома дар бораи купе".
  
  
  "Вақте, ки вай метавонад интизор вестей аз шумо?"
  
  
  "Он гоҳ мо таваққуф дар Белграде субҳ. Ман наметавонам тамос бо Хорстом имшаб".
  
  
  "Хуб, - гуфтам ман. "Вале ин дафъа мулоқот анҷом хоҳад расид беҳтар аст. Он даст, ки хеле нетерпеливым".
  
  
  Дар dark худ купе, вай растянулся дар кати хоб ва прислушался ба звуку чархҳои, ки қатора мчался ҷудо Белграда, ва ин як нуқтаи муҳимро, ки барои ман ва барои Урсулы.
  
  
  Урсула надеялась сайд худро моҳӣ дар Белграде ва вай умедвор буд пешвози худ. Сарфи назар аз таърих, ки рассказала ман Ева Шмидт, вай ҳанӯз дар ҳайрат буданд, ки ое он шахсе, ки он преследовал, ва неуловимая истихроҷи Урсулы ҳамон чизе ...
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  Аз шаб ҳаяҷон ва қавӣ хастагӣ вай проспал дигар аз интизор. Ман ин ягона додани як мекӯбеду дари купе. Ин буд, Урсула. Дар кӯчаи ба lucid буд рӯз, ва мо приближались ба Белграду.
  
  
  "Вай hotel бигӯ бай ба ҳолат, агар мо дигар шумо мебинед", - нармӣ гуфт ӯ ба ман.
  
  
  Вай базӯр буд, монанд ба агенти. Вай взлохмаченные мӯи малламуй придавали хей навъ ҷавон школьницы буд, ки хеле бамаврид.
  
  
  "Чӣ зебо бо твоей ҷониби", - гуфтам ман.
  
  
  Вақте ки вай, поднялся бо кат, он подошла ба ман ва прижалась губами ба ман. Вай ҳис кардам, ки вай мулоим бадан ба худ сина. Ба воситаи дароз бӯсаи тамом, ва он табдил ефтааст нафас неглубоко.
  
  
  "Вай омелой дар хотир доред, ки дар ҳақиқат hotel бигӯ бай", - гуфт вай.
  
  
  Вай улыбнулся хей. Фикр мекунам, он аст, фаҳмидам ee совмещать бизнес бо як хурсандӣ. "Ба зудӣ мо дар Белграде".
  
  
  "Прощание вақти зиедро намегирад".
  
  
  Вай боз улыбнулся, наклонился ва прикоснулся бо губами ба ee губам. "Шумо хеле убедительны", - гуфтам ман.
  
  
  "Ман надеялась бошад". Вай гуфтам.
  
  
  Вай ба дастовардҳои плащ ва стянула пойафзол, то даме ки вай буд, тамошо. Сипас ӯ натягивала убуру тавассути сари. Ин дафъа дар он буд, ки holster. Дар утреннем офтоб онро ба назар восхитительно. Ҳангоме ки вай оғоз ба тир юбку, он ба оғоз расстегивать ҷомаи.
  
  
  Баъд аз чанд дақиқа мо дар якҷоягӣ лежали дар койке. Ee гарм нагота давила дар ман, ва ман ҳис кардам, ки ҳамаи ин бадан
  
  
  
  интизор аст ман прикосновения.
  
  
  Вай оҳиста ва ҳамзамон дасти бо бархату ee гирифтааст. Мо ташвиш ба берун, ки задернуть штору дар равзанаи, ва офтобӣ святый ee пӯст аст, " ҳей, персиковый бағоят, вақте ки ӯ двигала бедрами ба ман. Вай сарф дасти миени он пои.
  
  
  Ee сина тянулись ба ман ҷавоб додан ба ман ламси. Вай пайдо кардани ман ва ласкала маро оҳиста-оҳиста ва эҳтиеткорона, дар нежном ритме. Ee лабони жадно мехост, ки ман ища, покусывая ва тону.
  
  
  Сипас, вай эҳсос кард нур дрожь дохили нах ва фаҳмидам, ки наметавонам интизор. Он чӣ ваҳй бодиққат ба он, ва мо қатор то. Зебо стон вырвался дар тамоми умқи он аз гулӯ.
  
  
  Ман дар ҷавоб гуфт хей. Вай буд, одержим настоятельной зарурати ефт, дар он қонеъ. Мо двигались ҷамъ, бештар ва бештар настойчиво, ва бузург садоҳо атрофи он аз гулӯ ба назар мерасид, ки разносились дар атрофи ман. Акнун ee рони ба хулосае ман дар асорати чувственного мехост. Ритми нарастал ва становился бештар вазнин. Дар дохили ман кипел a дегхонаи, омода переполниться. Вақте ки ee садоҳои слились гузоштани бо далеким свистом қатора a дегхонаи закипел, ва онро дорад, он гарм аст пролитие дар аксари сокровенные ва аксари сокровенные ҷои.
  
  
  "Як роҳи хуб барои оғози рӯз аст", - гуфтам ман, лежу наздик ба он. "Ва мо прощаемся. Нест ҳоло. Вай встречусь бо шумо дар политсия".
  
  
  "Забудь, Лақаби", - гуфтам ба вай. "Ое шумо ба худ чунин вазифа, ки дар бораи он бояд фикр кунанд".
  
  
  "Ман супориш мумкин аст, бо шумо", - ҷавоб додам ман. "Ман наметавонам ҳоло шарҳ. Вале беҳтар аст, ки мо либоси. Мо қариб дар Белграде".
  
  
  Мо зуд оделись, ки қатора проезжал окраину Белграда. Баъдтар, вақте ки мо мерафтанд вагонам , ба ман омад, ки дар сари неприятная фикр. Агар Хорст Блюхера дар делле буд Гансом Рихтером, ва агар Урсула идора арестовать ego пеш аз он ки ба ӯ маълум, ки дар толори украденный назорат, е агар нозироти буд взят бозигар дар якҷоягӣ бо Рихтером, ман имконияти бозгашт ба ego буданд слим. Югославы, албатта, на сдадут дастгоҳ ба ман е ҳукумати ИМА.
  
  
  Дар баъзе усулҳое, ки мо бо Урсулой дар он лаҳза буданд, противниками, зеро мо ба намояндагӣ ва наздик ҳадафи противоречили дӯсти дӯсти. Вай боварӣ карда шуд, ки гарчанде вай наҷот Урсуле ҳает, он подумала мебуд, дар хусуси батаъхиргузорӣ ҳабс Рихтера дар Белграде танҳо аз сабаби он ки вай аз меҳмонхона дур аз ӯ як қисми таҷҳизоти электронӣ, пеш аз он взят бозигар. Вай сочла мебуд худро супориши первостепенным аз чудовищности ego қаблӣ ҷиноят.
  
  
  Аммо двойная шахсият набуд ва буд, ба исбот расидааст. Вай надидаам, муассисаҳои отвлечь Урсулу аз он ба мақсадҳои ба разгласив ман рисолати, ва ман мехостам, ки ба ин кор. Аз ин рӯ, ӯ қарор кард, ки мондан бо Урсулой дар ҳоле ки вай кӯшиши ҳабс тамошо Евой Шмидт, ва ҳар сол, ки хоҳад ба фоидаи ман.
  
  
  Мо омўзонида ба воситаи рӯзи мураббиен оҳиста-оҳиста, вале ба мо Гардид, мо Рихтера буд, дар он дида мешавад. Савганд ба ин замон, ки чӣ тавр қатора двинулся оид ба дароз серой платформаи Белградского душанбе, мо аллакай истода ба саҳна назди паровоза. Қатораи ждало бисер одамон ва мо ҳам дарк кардаанд, ки мардуми мо хеле ба осонӣ метавонист потеряться дар чунин мардум.
  
  
  Қатораи ниҳоят қатъ. Вай, дилам ба Урсуле ва улыбнулся хей. "Чӣ ж, биеед бубинем, ки ое мо метавонем пайдо встретят худ дар штатском", - гуфтам ман.
  
  
  Мо баромада бо тамоми қатораҳо дар платформаи пеш аз дигарон мусофирон ва направились ба оживленному зданию душанбе. Урсула мехост, ки пулис ӯро, ва назар афканда, то дар платформаи қатораҳо.
  
  
  "Ман мебинам ih", - гуфт вай. "Пайравӣ Рихтером, то ки он хоҳад ҳидоят намуд. Агар лозим аст, мо, ки ба гузаронидани кофтукови қатора спереди ва аз пушти".
  
  
  Урсула бросилась берун, ва ман онро пайхас Еву Шмидт баргузор гардид. Ӯ буд, ки як ва дар як саросема ҳастед, пробиваясь сквозь наҳр мардум, направилась ба қисми пушти қатора. Вай ва двинулся баъд аз Евой, дар шитоб дучор бо путешественниками.
  
  
  Вай дидааст, чӣ тавр ба Ганс Рихтер ва ego шарики комил, chunky мард бо веселым шахси баромада, оид ба охирин мошинҳо. Рихтера диверсификатсияи бағоҷ ва знакомое радио.
  
  
  Ба онҳо дучор тележку бо багажом ва кист гумроҳтар аз он. Ба он чӣ ваҳй ба ӯ бо багажом, скрывающим маро аз ih назарҳои, ва чӣ ваҳй кофӣ наздик, ки ба шунидани ih овоз.
  
  
  "Шумо динро оқилона, задержав Картера. Ин ба зудӣ анҷом хоҳад расид". Ин Рихтер буд. "Ман встречусь бо забонҳои русӣ дар ин ҷо ва заключу созишномаи".
  
  
  "Ки шумо ба дастгоҳ?" Ин гуфт Ева
  
  
  Рихтер засмеялся. "Ошкоро дар ин ҷо, дар ман радио, ки ба он буд, ҳама вақт".
  
  
  Вай алоќаи Вильгельмину аз зери камзолы. Тааҷҷубовар нест, ки мардуми мо ҳеҷ гоҳ расставался бо радио, ки муҳим мебозид. Спутниковый назорат менамуд ва дар дохили футляра радио. Ҳатто агар ego разобрали, дастгоҳи назар мехоҳам ҳамчун як қисми сарпӯш paper барои ҳар ғайр коршинос.
  
  
  Обойдя тележку барои бағоҷ, вай гуфт:
  
  
  
  "Ташаккур барои ташкили вохӯриҳо, Ева".
  
  
  Рихтера выругался.
  
  
  "Ман возьму радио, Хорст. Гумон дорам, ту предпочитаешь ин ном, dis wouldnt ту ego ҳоло используешь. Вақте ки радио хоҳад ман дар дасти мо подойдем ва дар бораи он гап мезанем, ки бо полицейскими, ки меҳмонхонаҳо низ туро медонам ".
  
  
  Ego дӯстони оставались бо ӯ то худи ҳам охири. Ева взмахнула сумочкой ва ударила ман бо пистолету, ва мистер Шодмон набросился ба ман.
  
  
  Вай застрелил коренастого як мард, ки мо падали. Вай аз ҳад зиед хаста, бо ӯ ба ҷанг.
  
  
  Ӯ шавад фарҷом, вақте ки аз он ин сол ego аленка ва боз поднялся ба пойҳои. Ӯ ба назар удивленным, ки ман нажал ба триггер Люгера. "Ӯ интизор ин аст, ки ҷаҳиши барои ман, - фикр кардам ман. Ба Он танҳо кӯшиш мекунам, ки бидиҳам Рихтеру вақти шикастани.
  
  
  Собиқ нациста воспользовался имконияти. Ӯ бросился рӯз ба истгоҳи, дар бораи отталкивая мардум.
  
  
  Ева Шмидт низ мегурезад. Вақте ки ӯ увидела, ки ман всадил пулю дар инсон, ки напал ба ман, вай повернулась ва потерялась, ки дар байни мардум. Вай пай бурд, ки вай шла дар самти қатора, вале ман буд, ба ҳар ҳол, ки аз он рӯй.
  
  
  Вай мчался барои Гансом Рихтером.
  
  
  Вақте ки ӯ добрался то охир дар бештари стансияи, ӯ дилам. Акнун ӯ нигоҳ дар як тараф маузер-парабеллум, инчунин дар дигар - радио. Ӯ нацелил маузер ман дар сари ва шањ. Зи прогремел оид ба платформаи, каме нест, номӯътадили ман чапи баланд. Ҷуфти занон закричала. Паси ман баланд пиронсол мард афтод ба замин - таращить чашмони попала эму дар китфи. Буданд, боз додзанӣ. Вақте ки Рихтера дилам ва давида ба стансияи, он алоќаи худро "люгер", прицелился ва шањ. Маҳз пас аз он тағйир курси ва ӯ скучал бо ӯ.
  
  
  Буд, дар вақти тамошои он ҷо буданд, Урсула ва cops. Вай давида дар пойгоҳи баъд аз Рихтером. Дар дохили қарор гирифт садҳо одамон ва Рихтера ловко двигался баланд онҳо ба дальним дверным проемам, пешбари ба берун. Вай засунул Вильгельмину дар як дақиқа ва рӯ ба суръати. Мардум истода ва назар ва баъзе кӯшиш ба роҳ дур аз мо роҳ. Рихтера сбил зан бо пои ба, ва ба дуртар рафт. Вай ҳанӯз набирал љойивазкунї, ва пеш аз он ки тавонад, даст ба дару, қатъ ego бо истифода аз роҳҳо.
  
  
  Рихтера сахт ударился дар бораи павлус, аммо ба иллатҳои мо маузера, мо радио. Ӯ дилам ба отстрелить сари ман,, вале ман ба вай поймал ego дасти бо аслиҳа ва оттолкнул. Маузер взревел дар ҳуҷраи калон, ва таращить чашмони врезалась дар баланд, чун биное. Бештар буд криков ва воплей, ва буд паническое дур шудан, ба скрыться аз аксҳоро.
  
  
  Мо ду бор ба ғайр аз он ҷойҳое, кӯшиш ба нигоҳ назорат. Мо дасти iso тамоми қувват кӯшиш ба нигоҳ пистолет. Ӯ шањ боз, ва ҳангоме, ки тирезаи дар парадной рӯзи разбилось. Он мардум ноҳамвор зад шудан бо квадратному шахси Рихтера, ва ego қудрати ослабла. Маузер выпал оид ба ego дасти, вақте ки вай зуд повернул дасти.
  
  
  Рихтера выругался дарида берун хандидан зад ман сжатым шудан дар сар ва подключился. Вай хис кардам хруст дар наздикии гӯш афтод ва дар ошенаи. Дар ин лаҳза Рихтер поднялся ва потянулся барои маузером.
  
  
  Ӯ досталь, пистолет, пеш аз он ки вай тавонад, подобраться ба ӯ, ва вақте ки ӯ дилам ба ман, ба он шахс пайдо шуд ҳалим ухмылка. Вай партофт Хьюго дар ладонь, вақте ки ӯ кард маузер ман дар сари. Вале мо пушки, мо стилет на задааст.
  
  
  "Halten sie! Genug!" Ин буд, Урсула.
  
  
  Рихтер гуфтугӯ аз ман ва дидам, ки хеле мрачную Урсулу, направившую Уэбли эму дар пушти ту. Оид ба ҳарду ҷониб аз нах истода ду югославских тайных пулис дар штатском. Дар назди ҳар як дар дасти кӯтоҳ буд, револьвер, нацеленный дар Рихтера.
  
  
  "Лутфан, опусти ружье", - амр он аст, ки рост аз Урсулы.
  
  
  Рихтера крякнул, уронил маузер ва оглянулся ба ман. "Фармоишии не ту побери", - ором гуфт, ки ӯ забони англисӣ.
  
  
  Ба он чӣ ваҳй ба ӯ ва выдернул рацию оид ба ego дасти. Югославы кивнули ман ва схватили ego дасти.
  
  
  "Мо отвезем ego гумрук баъди барои мухтасар: курсҳои пурсиш, пеш аз перевезем ego ситод", - гуфт югослав, говоривший қаблан, Урсуле.
  
  
  Вай меҳмонхонаи симро, аз он ҷо пас аз радио. "Ман бояд рафта, дар қатора барои сумкой", - гуфтам ман. "Ман ба зудӣ даст."
  
  
  Ба ман маҳфили бо мактуби ҳамон югослав. "Не, лутфан. Қатораи хоҳад буд, боздошт. Аввал пойдем бо мо".
  
  
  Ӯ ба назар склонным ба баҳсҳои. "Хуб", - гуфт ба ман моил последовав барои онҳо дар як ҳуҷра.
  
  
  Ин буд, хеле хурд ҳуҷра, ки дар он буд, танҳо курсї ва се мустақим стула. Буд, танҳо як қуттии, выходившее ба берун. Ин назар сырым.
  
  
  Вақте мо дохил ҳуҷраи Урсула заговорила бо югославом, ки даъво кард, ки вай сопровождал ih.
  
  
  "Дар бораи, ego болишти!" воскликнула вай. "Дар ин саҳна аст,. Вай получу он".
  
  
  "Хеле хуб", - розӣ шуд ходими полис.
  
  
  Урсула танҳо гон буд, ва закрыла барои худ дари, вақте ки Рихтера боз сар амал.
  
  
  Пулис ҳанӯз ҳам нигоҳ ego дасти. Он кас, ки ҳанӯз нагуфтааст, забрал ман радио, ба андешаи ман особенных таассуф аст, ва гузошта ego дар кафедра пеш аз мо. Акнун ӯ полез дар пиджак барои як ҷуфти наручников, вале Рихтера ногаҳон ва хеле бераҳмона вырвался атрофи дасти дигар югослава ва ба ӯ зад ego локтем дар шахси. Ходими полис отшатнулся ва сахт афтод фарш, дар ҳоле, ки Рихтер толкнул дигар дар ман. Мард омад, дар саросари хиради ман аст, ва ман ба ego сайд, ки ба ӯ афтод, ки дар ошенаи.
  
  
  Рихтера зад аввал офицера ва потянулся барои пистолетом. Вай потянулся ба Вильгельмине, то ки марде, ки маро зад, кӯшиш ба барқарор equipoise. Пас аз пайдо аввал оид Рихтера бо курносым револьвером, развернулся ва шањ дар ман. Вай нырнул ҷудо стула, ва ӯ промахнулся.
  
  
  Ходими полис, ки афтод ба ман, акнун тянулся барои пистолетом. Рихтера шањ дар он ва зад, ки ӯ буд, ки ошкоро дар сандуқе. Инсон поднялся бо пои ба, ва оттолкнулся пеш аз внезапного номӯътадили. Дар ego назари отражалось тааҷуб внезапной аз марг, вақте ки ӯ врезался дар девор, ва он гоҳ соскользнул дар ошенаи.
  
  
  Рихтер зуд обошел раисикунанда, бо роҳи зарпарастона радио, ва давида ба окну. Вай зуд шањ бо худ и ' л барои паноҳгоҳ ва задел ego китфи. Ӯ развернулся ва кушода ответный оташ аст. Сипас ӯ дид, ки дигар ходими полис оғоз целиться дар он. Ӯ шањ бори дигар, номӯътадили ин дар ҳает ва ходими полис сахт афтод дар кафедра. Сипас Рихтера дилам ва нырнул дар тирезаи разбив шиша градом осколков. Он шањ, ки дар он бори дигар, вақте ки он ғоиб шуд, вале на шабро дар он.
  
  
  Дар ин лаҳза дар ба дари вошла Урсула.
  
  
  "Ӯ оторвался аз мо", - гуфтам ман. "Рафта." Вай выскочил ба дари mimmo любопытных зевак ва направился ба воситаи стансияи ба входным дверям. Урсула буд, самимона барои ман.
  
  
  Дойдя то ҳам охири биноҳо, вай дид, ки Рихтера бештар нест. Вай дид черную мошини зуд удалявшуюся аз ин ҷойҳои семоҳаи минбаъд дар кӯча, балки буд, ки қарори пайдо шуд, ки ое ин Рихтера.
  
  
  "Дафъаи оянда, вақте ки вай увижу мистера Рихтера, - тира аст, гуфт Урсула, - ман меравам, то пустить эму пулю дар сари ва савол баъдтар".
  
  
  Дар он лаҳза ягона чизе, ки дар бораи чӣ ӯ метавонист фикр мекунам, ин радио, ки Рихтера нерӯманд аст, ки сбежал. Дар як лаҳза ман буд, нозироти, вале акнун ӯ боз буд барои ман гум. Метавонад то абад.
  
  
  Сипас вай ба хотир Еву.
  
  
  
  
  Девятая боби.
  
  
  
  "Мо мунтазири ҳамон як инсон", - гуфт ӯ Урсуле.
  
  
  Вай вопросительно посмотрела ба ман, вақте ки ба берун баромад, вай пушт ба входу дар стансияи. "Ки ту имеешь дар хотир доред, Ник?"
  
  
  "Ҳоло на он қадар вақти зиед барои баенот. Рихтера замешан калон дуздӣ, ва он украл чизи хеле арзишманд барои ман ҳукумат, ки ба фурӯши ин коммунистам. Овози чаро ӯ буд, дар Шарқи экспрессе".
  
  
  Вай метавонист шунидан садоҳои сирен политсия, вақте ки мо мчались ба воситаи стансияи. Дар атрофи хуҷраҳо, ки пулис пыталась иҷроро ба таъхир гузорад Рихтера, як манбаъ аз анбӯҳи. Берун Восточный экспресс готовился ба выезду.
  
  
  "Ман меравам, то назари худро ба шумо дар ин ҷо, Урсула. Не, мегӯям ба политсия ҳеҷ чиз дар бораи ман даст агар наметавонед ба ин канорагирӣ. Хуруҷ то дар меҳмонхона Majestic бо суроғаи Obilicev Venac 28, ва ман ба дидори шумо он ҷо баъдтар. Дар ҳамин ҳол санҷед, calve ва анљоми пайдо Рихтера. Агар шумо ба ҳар ҳол онро пайдо нест, кӯшиш накунед, ки ба схватить он, акнун ман ".
  
  
  "Вақте, ки вай увижу ту боз?" аноби вай. "Ба ҳар ҷое, ки шумо гона, Ник?"
  
  
  "Дар қатора як касе, ки метавонад ба мо мегӯянд, ки дар он ба пайдо Рихтера", - гуфтам ман. "Пас, он возвращаюсь дар борт. Умедворем, ки ба баргаштан ба шумо имрӯз баъдтар е фардо".
  
  
  Вай гуфтам. "Ман рада, ки кори мо дар ҳоле ба мо имкон медиҳад, ки мондан дар якҷоягӣ", - гуфт вай. "Барори кор, то ки вай туро не увижу".
  
  
  "Ҳамон чизе ва бо шумо ҳастам", - гуфтам ман.
  
  
  Вай добрался то ба платформаи, ки қатора тронулся, ва вскочил дар борт. Тӯйи малламуй Урсула помахала дасти ман истода, дар дверном проеме, ва он гоҳ повернулась ба поприветствовать югославских пулис дар шакли.
  
  
  Дар масъалаи дуюм қатора тарк стансияи ва ускользнул бозгашт ба югославскую деревню. Ҳангоми дар Белграде, қатора зашел дар вагон-тарабхона, ки акнун буд, охирин вагоном дар қатора, паси спящих. Ин дод боз як ҷое ки ман буд, агар ба назар Еву Шмидт, ва маҳз он ҷо, ки ман онро пайдо. Вай танҳо заказала субҳона, вақте ки аз он чӣ ваҳй ба вай столику.
  
  
  "Ман бояд пустить ба ту пулю пардохти ҳуқуқ дар ин ҷо", - гуфтам ман. "Аммо ман ман ба ту имконияти охирин. Бархез ва ба худ купе. Вай хоҳад самимона барои шумо бод. Ва ин дафъа ягон хардовар. Ту биеед, ман кӯшиш чизе монанди гузашта маротиба, ва ман убью ту бе минбаъдаи муҳокимаи ".
  
  
  Вай колебалась як лаҳза. Сипас вай встала ва рафт, бо проходу вагон-тарабхона. Вай партофт
  
  
  чанд купюр ee столик барои официанта ва последовала, барои он. Дере нагузашта мо истода дар назди дари худ ee купе в Voiture 5.
  
  
  "Дар дохили", - амр ман.
  
  
  Вай отперла дари. Мо дар сомона, ва ӯ запер дари мо. "Акнун, ки шумо меҳмонхонаҳо бидонед?" - едко аноби вай.
  
  
  "Чӣ тавр барои пайдо ту лавр".
  
  
  Вай вазнин гуфтам ва проводила дасти бо темным мӯи. "Ҳоло ин метавонад бошад, хеле мушкил аст. Ганс хеле ба зудӣ завершит худро ба фурӯш, ва он гоҳ аз он табдил хоҳад хеле бой инсон. Ӯ боз мебуд худро аз шахсият ва эмомалӣ ускользать аз дураков, ки ego преследуют". Вай смеялась. "Ва мо метавонем миннатдории худро ба ҳукумат ба ин ҳама".
  
  
  Ӯ дӯст медошт, ки то абад ман смеялись, ва ман даъват дураком. "Дорӣ, роҳи сар иқбол аст", - гуфт вай хей. "Ки дар он Рихтера боздошт Белграде?"
  
  
  Ева гуфтам. Вай дар оғози раздеваться, то ки ман бо вай гуфтугӯ. Ман намедонист, ки вай ожидала, вале ба зудӣ ӯ монд бе штанов ва holster. Аз нах буд спелая пурраи танга.
  
  
  "Агар ба шумо ин маълумотро вай приму мушкилоти марбут ба кори худ", - гуфт ӯ ба ман.
  
  
  Вай пристально посмотрела ба ман снимая лифчик ва обнажая сандуқе.
  
  
  "Шумо низ шояд дар любезным ва ба ман мегӯям, ки дар толори ситод-квартираҳо Topcon", - гуфт вай хей, тамошо, ки чӣ тавр ба он стягивает черные кружевные panties бо сафед буд. Вай пыталась отвлечь ман ба алоқаи ҷинсӣ, мисли бисер дигар занон.
  
  
  "Шояд, ки мо метавонем рафтан ба ягон созиш", - промурлыкала вай ба ман истода пурра обнаженной. Вай подошла ба ман ва прикоснулась ба ман худ ба сина.
  
  
  "Кадом созиш?" Ба вай гуфтам.
  
  
  Ӯ ба нармӣ прижалась ба ман. "Шумо розӣ-дар меньшее, аз ҳамаи иттилооте, ки мехоҳед, ва ба ҷои ин вай корро ба шумо як тӯҳфа". Вай оҳиста-оҳиста проводила бо забони губам.
  
  
  "Ман ба ҳар ҳол метавонед чинанд, то ки тӯҳфа", - напомнила вай хей, эҳсоси монанди он рони фаъолона ҳаракат мекунанд ба ман.
  
  
  "Бале. Аммо он мебуд, ҳамон чизе,, нест, ҳамин тавр не? Тамоман не, пас ба ҳамон".
  
  
  Ба вай имкон дод уголку rta пошевелиться. Ӯ буд, хуб. Онҳо бо Рихтером иборат аъло дастаи. Эҳтимол, ӯ ба истифодаи он дар дигар намояндагӣ Topcon. "Ва агар вай омода буд, ки рафта дар созиш, чӣ гуна маълумотро шумо ба ман не?"
  
  
  Вай двигала бедрами бештар настойчиво, ва ин бало отвлекало. "Ман наметавонам ба шумо мегӯям, ки дар толори ситод-квартираҳо Topcon, зеро ки ман намедонам. Рихтера на водит ман ба он ҷо. Лекин ман ба шумо мегӯям, ки ӯ регистрируется дар меҳмонхона Excelsior дар Белграде дар Княже Милоса 5. Вай, ба шумо мегӯям, зеро ӯ хоҳад, ки бошад, аз он ҷо дароз, ва шумо, шояд, ба ҳар ҳол хӯрд пайдо ego ".
  
  
  Ee рони наздиктар шудем ба ман. Вай оғӯш ih ва эҳсос кард, ки чӣ тавр ҳалим аст ҷисм шевелится аз ман прикосновения. Вай баъзеи ee дар хушӯъашон дигар дасти, притянул ба худ, яростно поцеловал ee дар лабони. Вай сидела, затаив нафас, бо выпученными, бо чашмони. Он гоҳ дар вай ба чашми появилось изҳори замешательства ва ноумедӣ пур. Як лаҳза пеш вай контролировала вазъи, он руководила амали, вале ногаҳон ӯ духтари ин назорат.
  
  
  Вай на отпускал ee хушӯъашон. Вай баъзеи ego крепче. "Ту лжешь, гаронбаҳо ман худ дар", - вақт исрор ман.
  
  
  Смятение сменилось опасением. "Оби тоза ..."
  
  
  "Оҳ, ҳа. Вай инро дида, дар чашми шумо". Он гузорем, фуҷур он хушӯъашон, вале ба ҳар ҳол прижал ба худ дигар дасти. Сипас вай полез дар пиджак ва царакат Вильгельмину. Вай прижал, кам ба он тарафи чапи сина ва погрузил вай дар мягкую ҷисм.
  
  
  "Ин тавр намешавад, чунон ки пештар", - гуфт вай хей. "Ин дафъа ман худро тамом сабр. Ва акнун бо диққат гӯш кунед. Вай ба расми аз он ҷо скрывается Рихтера дар Белграде, фарқ надорад, мегӯед шумо ба ман е не. Шумо дар ҳақиқат мехоҳед, ки мурд, то ки каме усложнить вазифаи? барои ман?"
  
  
  Тарс, ки вай показывала пеш, ки ҳоло баргашта дар он чашмони. Вай мегӯям, ки ба вай фикр дар бораи он, ки ман гуфтам. Вай взглянула дар пистолет, прижатый ба он сина, ва он гоҳ посмотрела ман дар чашмони.
  
  
  "Меҳмонхонаи Сава", - ором гуфт вай.
  
  
  Вай назар афканда, то ба вай, ва ӯ буд, бовар дорам. Меҳмонхонаи "Савва" буд, вале ба ҷои, ки интихоб мебуд Рихтера - кам ва уединенным.
  
  
  "А ситод-квартираҳо Topcon дар толори дар Лозанне, ҳамин тавр не?"
  
  
  Вай зуд посмотрела дар ман, ва он гоҳ ҷудо. Вай қавитар прижал кам пистолет ба вай сина. Вай ахнула.
  
  
  "Ҳа", - тез гуфт ӯ. "Вале ман ростқавлона гап, намедонам суроғаи".
  
  
  Онро гирифта, пистолет ва гузошта ego дар кобуру. "Ман ба ту бовар мекунам", - гуфтам ман. "Ва акнун вай бояд тарк шумо, ва рафтан ба истгоҳи оянда".
  
  
  Вай отошла аз ман. "Шумо мехоҳед, ки ба гирифтани қисми дигар пешниҳодгардида ман созишнома?"
  
  
  Вай оид ба дасти худ, бо бедрам ва поцеловал ee дар лабони. Вай казалась ман голодной. Вале ман дар пањлўи буд, ки дигар. Вай, дилам ва снял он шарф бо деворҳои купе.
  
  
  "Ман медонам, ман ба он маъқул, - иқрор шуд, ки ман. "Аммо вай бояд гузошт берун бизнес боло масхара, ҳадди ақал, баъзан".
  
  
  Вай поднес шарф ба он шахсе, ки ва он вопросительно посмотрела дар он. Сипас натянул он ego хей, даҳон ва завязал аз пушти. Он ногаҳон оғоз извиваться, зада ва издавать приглушенные садоҳои сквозь шарф. Вай баъзеи ee обнаженное бадан, боло, отнес дар койку ва мурғоб ба нах. Ман показалось, ки дар назари вай дар як лаҳза появилось выжидательное ибора, вале он привязал вай ба койке он буда ремнями ва либос. Ба воситаи як лаҳза вай распласталась дар койке ва пристально посмотрела ба ман.
  
  
  "То ки шумо пересечете хориҷа бо Болгарией, шумо бояд кондуктор е носильщик ба выбивать шумо дари", - гуфт вай хей. "Ва ин танҳо дер. Он вақт вай доберусь то меҳмонхонаҳо" Сава "".
  
  
  Дар он назари вспыхнула дӯст доранд ва ӯ пробормотала чизе олмонӣ сквозь шарф.
  
  
  "На переживай аз сабаби он, ки туро связали", - улыбнулся он ҳе. "Танҳо биеед, ман кӯшиш фикр дар бораи ман альтернативе".
  
  
  Вай ба чап он привязанной обнаженной ба койке ва запер барои худ дари купе. Баъд ман рафта ба Voiture 7 ва худ купе, ки ба чинанд, то ки худро хурд бағоҷи. Вай буд, ки омода аст, ба берун рафта, дар оянда ягона, ки бо последовала чанде пас свистка.
  
  
  Акнун вай мебоист баргаштан дар Белград бо умеди он, ки Рихтер уехал дар меҳмонхонаи "Сава", сарфи назар аз он, ки ego разыскивала югославская пулис. Ба ман лозим буд, расми боқӣ мондааст, ки ое ӯ радио.
  
  
  
  
  Боби даҳум.
  
  
  
  Буд, тақрибан полудня, вақте ки баргашта онро ба истгоҳи марказии ба Белграде дар қатора синфи дуюм. Вай таксӣ гирифта, кӯчаи Сараевоска то бульвара Кнеза Михайла, миновал таъсирбахш осорхонаи Миллии дод, ки якчанд поворотов, то боварӣ ҳосил, ки ба мо на истодаанд, ва он гоҳ направился ошкоро ба отелю Majestic дар кӯчаи Обиличев Венац. Урсула хеле обрадовалась, пас аз дидани ман.
  
  
  "Оҳ, Ник!" - гуфт вай, обнимая ман бо мягкими дасти худ ба гардани шумо, вақте ки вай дохил шудам дар он ҳуҷраи. "Вай ягона барои дар рӯи фарш. Ки ту, фармоишии не инро гир, буд".
  
  
  "Ман буд, чизро ба ое баъзе незавершенными корҳо. Шумо ҳамон фикр аст, ки ман тарк шумо як дар ин шарир зиен коммунистической пойтахт, ҳамин тавр не?" Вай усмехнулся.
  
  
  Вай закрыла барои ман дари. Вай пай бурд, ки вай поселилась хеле элегантном ҳуҷраи оид ба скромной баҳомондашудае ки бо nah мекушояд, то ки як навъ ба берун. Аммо акнун вай фикр буданд, ки танҳо дар бораи Гансе Рихтере.
  
  
  "Шумо чизе ед?" аноби вай.
  
  
  Вай закурил сигарету ва пешниҳод намуд, ки " ҳей, як, балки он ихтиер накунед. Акнун вай назар афканда, то ба нах ҷиддӣ. Ӯ буд, хеле напряжена. "Фикр мекунам, вай медонам, ки прячется Рихтера", - гуфт вай хей. "Агар танҳо ӯ запаниковал ва сбежал дар атрофи шаҳри".
  
  
  "Аз он ҷое, ки поблизости?"
  
  
  Вай дод long затяжку сигор ва задержал вай дар як лаҳза. "Ҳа, ин недалеко аз ин ҷо".
  
  
  "Дар куҷо? Ҳамаи?"
  
  
  Вай омӯхта шахсе Урсулы барои як лаҳза, ки пеш аз заговорить. Ба назар чунин менамуд, мувофиқ аст ҳамин ҳол, ба нақл аз ин ҷо дар бораи мониторе. Вай бояд буд, е мегӯянд, дар ин ҷо дар бораи ин е пурра хориҷ карда шуд, онро дар атрофи romana, ва охирин варианти на дамида одилона.
  
  
  "Меҳмонхонаи" ҳа", - оҳиста гуфт: ман.
  
  
  "Ки аз рӯи?" Вай перешла ба телефон дар тумбочке. "Ман позвоню дар политсия, ва бар мо он ҷо".
  
  
  Вай покачал сари. "Не, Урсула".
  
  
  Вай посмотрела ба ман бо осон удивлением дар худ гирдиҳамоӣ голубых чашми. Пас аз он ба дастовардҳои трубку баргашт. "Чаро не?"
  
  
  "Урсула, - оғоз ман, - ман меравам, то ки бо шумо сӯҳбат. Рихтера украл электронӣ дастгоҳ дар иттифоќи бритоние ҳукумат, дастгоҳи ИМА, ки муҳим аст, барои амният Ғарб. Ӯ ин дастгоҳ бо худ. Ҳадди ақал он буд, ки ӯ вақте ки ӯ выходил, дар атрофи Марказии душанбе ба воситаи тирезаи ".
  
  
  Вай дар як лаҳза вспомнила. "Радио?" аноби вай.
  
  
  "Ҳа, радио. Ӯ қариб боварӣ дорам, ки дар дохили он спрятано дастгоҳ".
  
  
  "Овози чаро ӯ фарсудаи радио бо худ дар қатора".
  
  
  Вай улыбнулся. "Ин аст он ки ман бовар мекунам, ки дар ҳамин лаҳза. Акнун югославская пулис мебуд рада экстрадировать ego дар Ѓарбї Олмон ба предстать дар назди суд барои низомиени ҷиноят. Имзои ҳамеша истиқбол, агар поймают инсон оид Сеюм рейха. Вале ман фикр мекунам, ки шумо метавонед мефаҳманд, ки онҳо метавонанд ба таври дигар назар штопора o баргардонидани ман дастгоҳҳои электронӣ ".
  
  
  "Ман мефаҳмам, Лақаби", - гуфт вай.
  
  
  "Ман кӯшиш кардам, ҷудо Рихтера аз ego-стансияҳои радио, аммо ман ин аст, наметавонам", - идома дод вай. "Агар вай дар он ҷо буд, ман супориш мебуд дорад. Акнун ба ман лозим аст, ки баргаштан ба ин радио".
  
  
  "Вале, Ник, ман наметавонам арестовать Рихтера бе политсия", - гуфт ӯ ба ман. "Интиқоли ego бозигар мо аз ҳукумат талаб бузург бюрократии. Бояд задействована политсия".
  
  
  "Ман мефаҳмам", - гуфтам ман. "Лекин дар хотир доред, ки West Олмон яке аз
  
  
  хизматрасонии давлати, ки пострадают, агар ин дастгоҳ попадет дар дасти КГБ. Дар асл, он имон, ки Рихтер ҳисоб кардани бастани аҳд дар бораи фурӯши дастгоҳҳои бо забонҳои русӣ ошкоро дар ин ҷо, дар Белграде. Шояд, онҳо аз он аст, ки аллакай анҷом додаанд. Дар ҳар сурат, Урсула, вай ва аз шумо дод, ки ман вақти Рихтера ва ego, радио, пеш аз он ки мо обратимся ба югославам барои истифода дар ego ҳабси ".
  
  
  Вай подумала барои як лаҳза. "Ман мехоҳам ба шумо кӯмак сайд Рихтера".
  
  
  "Ҳа, шумо метавонед ба рафтан бо ман", - розӣ шуд, ки ман.
  
  
  Вай гуфтам. "Хуб, Ник. Вай подожду, пеш аз позвоню дар политсия, аммо онҳо, албатта, метавонанд дар худ ғояҳои. Ман ба назар мерасад, ки вай видела инсон, наблюдающего барои ин отелем. Вай бояд гумон, ки онҳо метавонанд пурра ба ман боварӣ".
  
  
  "Дар ин як маъно", - гуфтам ман. "Дар поени кор, ту хуб коммунист".
  
  
  Вай гуфтам ман аз кулли шаҳри табассум, ва он ба кӯдаки кабуд корпартоӣ симро хостем чашмони вспыхнули. "Ман ҳатто духтари хуб", - гуфт вай.
  
  
  "Ман намехоҳам, розӣ шуд, ки бо ин".
  
  
  Дар он буд, халат, завязанный дар камар, зеро ки он танҳо, ки берун аз душ. Вай развязала халат ва буд, ки ӯ буд, распахнуться - дар зери он ӯ буд, обнаженной. "Гумон дорам, ман беҳтар аст, ки либоси", - гуфт вай.
  
  
  Вай жадно буд, тамошо дар он ќатшудагињо. "Пешниҳоди ман ин аст."
  
  
  Халат фарш афтод. Вай гуноҳони худ взгляду блуждать оид ба выпирающей сина, камар лоғар ва взмаху ширӣ буд ва буд. Вай ба хотир Еву дар қатора ва ӯ медонист, ки Ева оғоз кардааст дар ман чизе, ки ҳоло ласкало ва лелеяло навъи Урсулы.
  
  
  "Аз тарафи дигар, - гуфт вай, приближаясь ба мо, ки ба бурида, масофаи байни мо, - агар мардуми мо ҳоло дар ин меҳмонхона, он аст, эҳтимол, пробудет он ҷо дигар як каме".
  
  
  "Хайрият, - гуфтам ман.
  
  
  Вай дар оғози покусывать ман гӯш. Ва ба вай имкон дод хей сар раздевать ман.
  
  
  Урсула разжигала дар ман оташе, ки ваъда кардааст, ки хеле ба зудӣ берун аз назорат. Ба вай кӯмак хей, ба дигари сару либос, ва он гоҳ отвел онро ба бузург двуспальной категорияҳо дар кати хоб воситаи ҳуҷраи. Мо легли якҷоя ва дигар чизе, ки ман ба ед, ин аст он чизе, ки вай подошла ба ман мард мавқеи.
  
  
  Вай сина свисали бар ман сина красивыми отвесными дугами. Вай опустилась лижет ба ман, ва кончики он грудей хушхӯю потерлись дар бораи ман сандуқе, поцеловав ман шахсе ва гардан бо влажными губами.
  
  
  Вай спустилась ба андешаи ман животу, инчунин целовала ман, ва оташ горел дар ман паху. Сипас вай двинулась поен, задобрить полными теплыми губами, то ба он не метавонад бештар тањаммул.
  
  
  "Акнун, бездельник?" аноби вай.
  
  
  "Ҳоло", - хрипло ҷавоб додам ман.
  
  
  Вай толкнул ee ба бистар ва оседлал, затаив нафас, нетерпеливо. Ширӣ рони қаср ва окружили ман, ва ман дар хотир дорам, чӣ ҳис мекардам, ки чӣ тавр онҳо боғро сцепились пушти ман, вақте ки мо соединились. Оташ перерос дар вулқони холокост. Сипас буданд ширин бӯйи, бузург садоҳои ва гарм ба ҷисм, вақте ки мо расид кульминации.
  
  
  Вақте ки вай, дидам, ки дар меҳмонхонаи "Сава", вай фаҳмидам, ки чаро Рихтер интихоб ego. Дар Муттаҳидаи амрико ego беҳтар аз он аст, тасвир ҳамчун ловушку барои блох - старое ветхое бинои, ки назар ба тавре, ки агар ego дароз дошт, снести дар старом ноҳияи шаҳр. Вывеска берун шуд, то обветшала, ки вай мумкин аст, ки буд, мегузарад, ҳатто подозревая, ки ин меҳмонхонаи. Ин буд, монанд ба он ҷое ки дастур хоҳад назар тарафи дигарро аз шубҳанок меҳмонон.
  
  
  Дар меҳмонхона буд, ки ҳамагӣ бист рақамҳои, ва ба миқдори калидҳои положенных дар почтовые қуттиҳои барои суфра, он метавонад бингар, ки чӣ гирифта, танҳо дар ним даҳҳо. Ман ҳайратовар буд,, вақте ки неряшливый югославский служащий нест, гуфтаанд, ки нишон аз мо шиноснома ва танҳо снял ih рақамҳои. Ӯ фикр танҳо формальностью ба нақл нест, политсия.
  
  
  То клера обходил раисикунанда ба чинанд, то ба ман воҳиди бағоҷ, вай боз дидам ба почтовые қуттиҳои ва запомнил, онҳо, ки аз тиловати шуѓл муайяни ҳуҷраҳои. Сипас мо қаср нардбон бо клерком. Вақте ки ӯ кушода дари ва баъзеро бағоҷи ман дод, эму маслињат.
  
  
  Вақте ки клера уходил, дари дар долони нест фаъол ва дар коридор берун омада Ганс Рихтер. Вай оттолкнул Урсулу дар як рӯз, ва худи сехи хурди аз чашми. Як лаҳза баъд он украдкой дидам ва дидам Рихтера ва ду мард пеша дар долони нест пушт ба ман. Онҳо мерафтанд ба тарк дигар як мард аст, дар атрофи хуҷраҳо он танҳо, ки мекунед, огоҳ аст. Дигар мард - Иван Лубянке.
  
  
  Аен аст, Рихтер дар бораи рафта кор ба ин ҷо Лубянку, ки выходил дар саросари Восточного экспресса дар Повке. Акнун, дар ҳоле, Рихтера, чунин ба назар мерасад, пайдо дигар укрытие аз сабаби садама дар истгоҳи ӯ омада, дар ин ҷо бо ин одамон, ки, аен аст,, буданд, агентами Topcon, ки ба муҳокимаи бо забонҳои русӣ фурӯши дастгоҳҳои назорати.
  
  
  Рихтера на диверсификатсияи радио. Мумкин аст, ӯ доверял КГБ. Ӯ бо шарикон рафт коридору ба лестнице, то Барбара закрывал дари.
  
  
  Вай, дилам ба Урсуле. "Ин мардуми мо, ва ego дӯстон", - гуфтам ман. "Он нафарро дўст дошта бош, ва мехостем, ки онҳо пули маро ба рафтан. Постарайся на погибнуть. Ва то даме ки вай ба навестить ман русӣ дигар дар долони нест. Вай встречусь бо ту дар" Маджестике "дар се. Интизор шудан. як соат баъд аз ин, ва агар ман покажусь, ту худи ".
  
  
  Вай посмотрела ман шахс дар як муддати кӯтоҳ нежное як лаҳза. "Хуб, Лақаби".
  
  
  Вай улыбнулся. "То скорого."
  
  
  "Бале".
  
  
  Урсула гон буд дар коридору баъд аз Рихтером ва ego одамон.
  
  
  Баъд аз чанд дақиқаи он, кӯфтанд, ки ба дари Лубянской хуҷраҳо. Сипас кӯтоҳ таваққуфро аз рӯзи раздался овози Лубянки. "Бале?"
  
  
  Вай хеле хуб разбирался дар диалектах ва голосах, махсусан баъд аз он, ки омела имконияти ih шунидан, аз ин рӯ, вай прочистил гулӯ ва iso ҳамаи нерӯҳои кўшиши садо мисли Ганс Рихтер.
  
  
  "Блюхера", - гуфтам ман.
  
  
  Қулфи дар рӯзи щелкнул, вақте ки вай царакат "люгер". Вақте, ки дари фаъол, ва он дид удивленное шахсе Лубянки, вай на шталь интизор даъватномаҳо дохил ҳуҷраи. Вай якбора зад пои дари ва дарида дар ҳуҷраи. Вай попала Лубянке дар сандуқе ва сари ва повалила ego дар ошенаи.
  
  
  Лубянка принялся барои пистолетом, вале он ego қатъ. "Замри пардохти ҳуқуқ дар ин ҷо".
  
  
  Ӯ ба дилам ва дид "люгер", нацеленный эму дар сари. Сипас дидам, ки дар масофаи байни онҳо ва "Уэбли" ва қарор кард, ки ба маблағи хатари.
  
  
  "Ин боз ту", - бо горечью гуфт ӯ.
  
  
  "Метарсам, ки бале, старик. Хуб, встань. Ва держись дур аз худ бозичаҳо суфра".
  
  
  Барбара суст поднялся, хуни капала бо ego палочек ва rta. Ego губа аллакай опухла. Ба он чӣ ваҳй ба рӯз, ва закрыл он, ки ба пайваста пайравӣ илмӣ, КГБ. Дар ego назари буд, калон якмаромӣ ба ман.
  
  
  "Ва ҳоло, - гуфтам ман, - мо бо шумо бод, хуб сӯҳбат бо шумо".
  
  
  "Мо дар бораи чӣ сухан", - тира аст, гуфт вай.
  
  
  "Ман фикр мекунам, ки ҳа".
  
  
  Ӯ хмыкнул ва приложил дасти ба порезу дар щеке. "Метарсам, ки шумо берун омада, на ба он аз фанни математика".
  
  
  "Шояд", - гуфт ба ман. "Вале, агар вай ин корро, ба ту хеле бад буд". Вай назар афканда, то ба он шахсе, то вақте ки ман он таъсири ин барнома.
  
  
  "Мо ҳанӯз на, ба хулосае омаданд, ки аҳд", - гуфт ӯ ба ман. "Аз ин рӯ, ман ҳеҷ ба он чӣ ки шумо ҷустуҷӯ доред".
  
  
  Ба вай гуфтам. "Агар ӯ ҳатто дар Рихтера, ки ӯ дар он дуконҳо?"
  
  
  "Рихтер?"
  
  
  "Бубахшед барои оплошность. Барои шумо он Хорст Блюхера".
  
  
  Барбара дар як лаҳза задумался. "Ман намедонам, ки дар толор ба дастгоҳи шумо. Ӯ хеле скрытный ва уклончивый".
  
  
  "Мумкин аст, ӯ ба ту доверяет, Барбара", - гуфтам ман, каме подколол ego.
  
  
  Ӯ нигариста, ман. "Ман эму низ доверяю".
  
  
  Гӯша ман rta двинулся. Ман ҳамеша доставляло хурд, ки хушнудии дидани ду неприятных мардум, пытающихся перехитрить дигар дигар. "Чӣ ж, як мумкин аст, ки мегӯянд, албатта, Лубянка. Шумо медонед, ки бо ӯ дар тамос бошед. Вай мехоҳам, ки шумо маро аз он гуфтанд".
  
  
  Лубянка перебрался дар незастеленную бистар. Вай бо диққат мепоиданд ба ӯ нигоҳ "Люгер" нацеленным дар он. "Ӯ ба ман гуфт, ки он фуруд омад", - оҳиста гуфт ӯ.
  
  
  "Ту лжешь, Лубянка. Ва ту попадет 9-миллиметровая таращить чашм, дар сари". Ба он чӣ ваҳй ба ӯ лижет. "Ба ман лозим аст, ки рост аст, ва ман мехоҳам ба вай ҳоло. Ки дар он ман пайдо Рихтера?"
  
  
  Чашмони Лубянки ногаҳон табдил плоскими, отчаянными. Ҳайратовар буд, он гирифта, бо кати хоб бузург подушку ва дилам ба ман, гузоштани он дар назди худ. Он тасаввуроте надоштам, ки ӯ мекунад, пас, он рисковал. Он шањ, ва "Люгер" взорвался дар маленькой ҳуҷраи.
  
  
  Таращить чашмони зарылась дар толстую подушку ва аввалин сина Лубянки. Дар ҳамин ҳол ба ман набросился Барбара, ҳанӯз держа подушку байни мо. Вай прицелился ва боз шањ дар ego сари, ва ман фику ба зӯр нест зад, ки мақсад, вақте ки ӯ афтод, ки дар ман.
  
  
  Лубянка зад, ки маро дар дасти бо пистолетом ва сахт зад, вале ружье он ҳанӯз ҳам нигоҳ. Акнун болишт буд, ва Барбара ду дасти сахт крутил ман дасти. Мо ударились дар бораи девор, ва ӯ гум пистолет.
  
  
  Пас мо ҳам соскользнули ба павлус кӯшиш драться. Вай ба ӯ зад шудан дар аллакай окровавленное шахсе Лубянки, ва он идора ҷавоб ба русияро пеш ояд аз ман. Сипас ӯ потянулся ба Уэбли, ки акнун истода наздик бо ӯ дар як миз.
  
  
  Ӯ баъзеи пистолет пеш аз он ки вай тавонад, дотянуться, то ба он, вале ӯ ноком дар вақти даст ба спускового крючка ба выстрелить. Вақте ки ба он чӣ ваҳй ба ӯ, ӯ терзал онҳо, масалан, номӯътадили ман дар сари вазнин стволом.
  
  
  Вай афтод тирезаҳо, ба стонать. Сипас Лубянке поднялся ба пойҳои ӯ ва боз дод "Уэбли" ба ман, вале ман пайдо кардам, дар худ қувваи схватить ego дасти бо пистолетом ва потянуть он, пеш аз он ки тавонад выстрелить. Ӯ промазал mimmo ман ва дастархонро худ тирезаи.
  
  
  Шиша громко разбилось, ва обрушилось ба ман борон, вақте ки ба вай дилам ва назар афканда, то, чунон ки бадан Лубянки намепарад берун берун - ego дасти буданд, ба таври васеъ расставлены, вақте ки аз он кӯшиш кардам, ки чизе схватиться.
  
  
  Дар давоми тирамоҳи Лубянки наступила кӯтоҳ тишина, он гоҳ шунавандагон ба вай дуъояшон. Вай высунулся тавассути разбитое шиша ва дид, ки ӯ ударился дар бораи балкон дуюми дод. Ӯ буд, пронзен пикетами роҳи оҳан балюстрады рӯ ба боло, бо кушода, бо чашмони, ва ду пикета выступали тавассути ego сина ва ҳает.
  
  
  Вай ругал худ. Лубянка ба ман ҳоло ҳеҷ чиз гӯяд. Вернув Вильгельмину, онро зуд тарк як ҳуҷраи поспешил дар коридору дар он лаҳза, вақте ки бо парадной зина доносились shaggy. Вай избежал ih, спустившись дар бозгашт аз сафари хизматӣ лестнице, ки ба берун.
  
  
  
  
  Одиннадцатая боби.
  
  
  
  "Ин аст он ҷое. Дар ин ҷо Рихтера рафта бо ду мардон", - гуфт ба ман Урсула.
  
  
  Мо забились дар торик дверной проем дар роҳи оҳани улочке, ҷустуҷӯи сквозь шаб дар старое бинои баръакс. Урсула хеле нороҳат шуд, аммо старалась нишон надеҳ ин.
  
  
  "Шумо чӣ фикр мекунед, онҳо шояд пай бурд, ки шумо ин барои онҳо?" Ба вай гуфтам.
  
  
  "Ман ҳамин тавр фикр намекунам, - гуфт вай.
  
  
  Хона тавассути роҳи намояндагӣ аз хонаи истиқоматӣ. Урсула ба ман гуфт, ки онҳо дар сомона дар уличную ҳуҷраи ошенаи дуюм, вале дар он лаҳза дар он ҷо буд, ки сулҳ.
  
  
  "Хуб, пойдем бирав ва бубин", - пешниҳод намуд, ки ман.
  
  
  "Хуб, Лақаби". Вай полезла дар сумочку барои "Уэбли".
  
  
  "Ман мехоҳам, ки ту хуб прикрыла ман дар он ҷо", - гуфтам ман. "Ин метавонад ловушкой".
  
  
  "Шумо метавонед интизор ба ман Лақаби".
  
  
  Вақте ки мо вазъи муроҷиат ба ҳуҷраи, ки дар он, тавре ки мо дар он, қарор гирифт Рихтера ва ego одамон, он собит холӣ. Вай бодиққат дохил шудам, бо пистолетом, вале дар он ҷо кас набуд.
  
  
  "Заходите, - гуфт вай Урсуле.
  
  
  Он шуд, ки назди ман, закрыла дари ва огляделась. Ин буд, ки бузургтарин ҳуҷраи алоҳида бо en. Краска отслаивалась бо девор ва сантехника назар старинной. Дар кунҷи буд неуклюжая кат, фаро шрамами чӯбӣ курсї ва чанд мустақим стульев сбоку.
  
  
  "Дар баъзе ҷои", - шарҳ вай. Вай сунул люгер бозгашт ба кобуру. Ба он чӣ ваҳй ба койке. Чунин менамуд, ки касе, ки ба наздикӣ дар он ҷони худро фидо.
  
  
  "Дар ин ҷо нест, бағоҷ е чизи дигар, - изҳор Урсула. "Шояд, мо аллакай даст ego".
  
  
  "Бие бубинем ки дар атрофи", - гуфтам ман.
  
  
  Мо ба таҳқиқ ин ҷои қисм ба қисм. Буданд, далели он аст, ки он ҷо буд, Рихтера худро гузошта - дар butt як аз ego дӯстдоштаи сигор; як шиша шароб, қариб сарфи; ва дар мусорной сабади, ego брошенный билете, дар қатора, он аст, ки пайдо чизе, ки мехоҳам ишора ба он, ки ӯ бозмегардем дар ин ҳуҷраи. Дар асл, ҳамаи далелҳои неъматеро, ки ӯ ба чап ин то абад.
  
  
  "Ки мо акнун бояд кард?" - аноби Урсула.
  
  
  "Ман намедонам", - гуфт вай хей. Вай рафта, дар ванную ва суст огляделся. Ман показалось, ки дар ҳуҷраи буд, кадом аст он ҷое, ки мо пай. Вай боз заглянул мешавад аптечку.
  
  
  Пас аз ман рафт дар ҳоҷатхона. Аз боло буд дар nen. Вай эҳье сарпӯши ва заглянул дар таз.
  
  
  Он ҷо ман дидам, ки қитъае аз мокрой смятой қиматнок, плавающий дар шаффоф & nb.
  
  
  Вай выудил ин ва дидам, ки дар он. Ин буд, танҳо як пораи коғаз аз бештари куска, ки, аен аст,, буд, порван ва предан забвению, вале nen буд, чанд рукописных айнан.
  
  
  "Ман кадом-як", - гуфтам ман.
  
  
  Урсула подошла ва посмотрела ба воситаи ман китфи. "Ин чист?"
  
  
  "Чунин ба назар мерасад, Рихтер кӯшиш кардам, ки чӣ тавр ба хориҷ аз ин дар унитазе. Шумо метавонед разобрать, ки ин барои ҳарфҳои?"
  
  
  Вай взглянула дар он. "Ин ҳусни Рихтера", - гуфт вай. Вай скривилась, ба нармӣ повернув як еддошт. Чунин ба назар мерасад, ки ин навишта дар сербохорватском, Ник. Шояд асосӣ калимаи "миллии". Ва боз як ҳарф, оғози дигар суханони ".
  
  
  Вай покосился дар он: "Гуфта мешавад. Вале кадом дуюм калимаи?"
  
  
  "М - Ки - Бо - осорхона, осорхонаи Миллии".
  
  
  Вай зуд нигариста, нах. "Осорхонаи. Ое дар nen гардеробная?"
  
  
  "Ман ҳам гумон дорам", - гуфт вай.
  
  
  "Дар Рихтера буд, ки мехоҳам сабабҳои ба истифода осорхонаи барои вохӯрӣ", - гуфтам ман. "Мо медонем, ки ӯ аллакай встречался бо Лубянкой дар меҳмонхонаи" Сава "ва, шояд, дар ин ҷо".
  
  
  "Ин дуруст аст", - гуфт Урсула, вале на последовала барои ман.
  
  
  "Хуб, допустимо, шумо меҳмонхонаҳо супорад ин радио бирав, дар ҷое, ки барои нигаҳдошт дар як ду рӯз. Шумо метавонед ба кор наеяд ва камера хӯрок бағоҷи Марказии вокзале е дар фурудгоҳ, зеро политсия дар он ҷо шуморо ба шумо. Вале чаро не бартарии камера мебарад ғизо дар ҷои ҷамъиятӣ ба монанди осорхона? "
  
  
  "Аммо он чи аз он ҷо, оставляются танҳо дар давоми
  
  
  
  "То ба меҳмонон дар осорхонаи", - напомнила ман Урсула.
  
  
  Вай дар бораи ин фикр кардам, дар як лаҳза. "Онҳо нигоҳ мехоҳам чизи якчанд рӯз мунтазир аст, ки он ду нафар баргардад. Вале, допустимо, Рихтер намехостам, ки такя чунин имконият. Шояд, ӯ ба чап радио дар осорхонаи ва сипас хонда, ба онҳо, ки баъдтар никак не, вақте ки ба мегӯянд, ки ӯ фаромӯш чинанд, то он вақте ки уходил. Ӯ мебуд, ваъда дод, ки ба даст радио дар давоми бисту чор е чилу ҳашт соат. Пас аз ego заверили мехоҳам, ки онҳо проявили эҳтиет шадид, ки ба нигоҳ доштани ego барои он ".
  
  
  "Ин хуб ба назарияи Ник. Минбаъд ба маблағи тафтиш".
  
  
  "Аз субҳ мо дар осорхонаи", - гуфтам ман. "Агар имшаб Рихтера хабардор Лубянке, он аст, эҳтимол, ҳал фавран тарк Белград, вале бе ин радио. Агар ӯ ҳамаи ҳамон спрятал ego дар осорхона,, мо мехоҳам меҳмонхонаҳо ego он ҷо избить. Ин метавонад бошад, ки мо дар охир имконият барои тамос бо эму."
  
  
  "Ва то ки, - гуфт вай, - ту бояд як каме истироҳат. Ва ман дар" Маджестике "доранд, махсусан комфортабельный рақами".
  
  
  "Таклифи хуб аст", - гуфтам ман.
  
  
  
  * * *
  
  
  
  Мо буданд, дар осорхонаи Миллии вақте ки он ба ифтитоҳи дар ин субҳ. Буд офтобӣ баҳор рӯз дар Белграде. Дар баландтарин дарахтони ороста, дар parque Каламегдан росли дурахшон сабз бутоны. Катера дар подводных крыльях курсировали оид ором водам дареи Дунай ва оживленное ҳаракат менамуд, ки кадом чизе камтар аз беспокойным. Вале худи осорхонаи ба ясное субҳ дамида бо ва грейс; он буд, ки равшан напоминанием дар бораи он, ки мо бо Урсулой ин ҷо омада нест, барои вақтхушӣ.
  
  
  Дар дохили буданд баланди потолки ва стерильные стеклянные витрины, разительно контрастировавшие бо солнечным субҳи оид ба ин сӯ ego толстых девор. Мо ба зудӣ пайдо раздевалку. Дежурный югослав боз хоб набуд.
  
  
  "Субҳ ба хайр", - поприветствовал он ego. "Мо дигар ба чап, дар ин ҷо дастгоҳи таҳвилшаванда радио, ва фаромӯш ба гирифтани ego бо худ. Ӯ фиристод ва мо то ego". Вай гуфт, бо беҳтарин немецким таваҷҷӯҳ.
  
  
  Ӯ почесал затылок. "Радио? Ки он?"
  
  
  Вай қарор кард, ки ба кӯшиш аз сӯҳбат бо ӯ ба сербо-хорватски. "Радио. Он чиро, ки мепӯшад, дар ремне".
  
  
  "Оҳ, - гуфт ӯ. Ӯ гузашт дар кунҷи маленькой ҳуҷра ва ман, затаив нафас, потянулся ба муњлати. Ӯ алоќаи радио Рихтера. "Ман як одина, дар ин ҷо тарк тарафи марде бо номи Блюхера, швейцарец".
  
  
  "Ҳа", - гуфтам ман, взглянув дар Урсулу. "Овоздиҳӣ ва ҳамаи. Хорст Блюхера - номи пурра".
  
  
  Ӯ нигариста, blunder. "Бале. Шумо доранд, ҳуҷҷатҳои ҷаноб Блюхера? Ба назар мерасад, ки ман дар ед дорам, аз они шахси".
  
  
  Вай сдерживал худро нетерпение. Вай аллакай қарор чинанд, то магнитолу қувват, агар лозим. "Ман Хорст Блюхера", - гуфт вай қасдан. "Мо ego дӯстон, ки омада талаб кунад, ки барои ӯ радио".
  
  
  "А. Хуб, ҷаноб Блюхера буд, омад худам, медонед. Ин қоида аст".
  
  
  "Бале, албатта", - гуфтам ман. "Вале ҷаноби Блюхера бемор мегардад ва метавонад дар оянда барои радио. Мо умедворем, ки шумо дарк хоҳад кард. Шумо худро эму зиеди хизматрасонӣ, агар дадите мо рацию ба вуқӯъ эму".
  
  
  Ӯ шубҳанок нигариста, ман, ва он гоҳ ба Урсулу. "Ӯ дастур дод, ки ба шумо квитансияи?"
  
  
  Акнун Урсула бозӣ нақши. "Оҳ, гаронбаҳо ман худ! Ӯ зикр намуд, ки мо бояд дар гирифтани блан наметавонанд пеш аз рафтани ӯ. Вале ӯ фаромӯш дур ego дн. Ӯ хеле бемор аст". Сипас вай включила чары. "Ман умедворам, ки шумо мефахмед техникӣ шарҳ хато. Ҷ-би Блюхера tac меҳмонхонаи послушать зебо югославскую мусиқӣ, то ки ӯ дар ин ҷо".
  
  
  "Оҳ", - гуфт мард нигариста, дар он сард кӯдаки кабуд корпартоӣ симро хостем, ба чашмони. "Чӣ ж, вай метавонад ин ба ақл. Ин ҷо, шумо метавонед ба гирифтани радио. Ман ва то соф қарори нигоҳ ego дар ин ҷо".
  
  
  "Як ҷаҳон ташаккур", - гуфт вай эму.
  
  
  Ӯ проигнорировал ман ва омӯхтаӣ радио Урсуле. "Бигӯ, ки дӯсти, ки ӯ зудтар выздоровел, то ки ӯ метавонист баҳра пребыванием дар Белграде".
  
  
  "Ташаккур", - гуфт Урсула.
  
  
  Вай гирифта шудааст радио ва мо баромада ба воситаи утоқҳо. Вале, выходя атрофи биноҳо, ба вай нишон дод, ки ман ғолиб шуда буд недолгой. Ду марде баромада бо чароғдонест, ки дар долони нест, ва ҳеҷ атрофи буд. Онҳо ҳам буданд, пистолеты. Ин буданд, ки ду нафар бо Topcon, ки мо пештар дида бо Рихтером, одамон, ба онҳо следовала Урсула.
  
  
  "Остановись, лутфан", - фармон баланди.
  
  
  Вай неслышно застонал. Боз чанд mins, ва нозироти мебуд ман. Ое прокляты ин одамон! Ин буд, оғози дуюм маротиба вақте, ки вай моликияти онҳо танҳо барои он, ки ман отобрали ego. Урсула буд, то расстроена, мисли ман. Вай духтари ҳамагуна робита бо Рихтером, сарфи назар аз барқарор кардани радио ва акнун ин мардум восстановили ин тамос. Вай фикр кардам, доживет ое ӯ пеш аз он, ки ба манфиат аст, ки ба рӯи чунин воқеаҳо рӯй.
  
  
  Низкорослый мард, кв аз сломанным бинї, махнул автоматом дар радио. "Фидо радио дар ошенаи байни мо якҷоя бо твоей сумочкой... -
  
  
  он дидам, ки дар ман - и худ пистолетом.
  
  
  "Он гоҳ отойди аз онҳо", - фармон баланди мард.
  
  
  Урсула посмотрела дар ман, ва ман тибқи гуфт. Вақте, ки ба мо кардаанд, ҳадаф, ки ду таппончаи, баҳс буд расониданд. Вай берун ба пеш ва протянула рацию ва сумочку бо "Уэбли" дар ошенаи. Вай суст царакат "люгер" аз камзолы, выискивая ягон имконияти истифода ба муқобили онҳо, балки ҳоло ҳам таппончаи буданд, равона барои ман сина. Вай гузошт "Люгер" дар ошенаи наздик радио ва сумочкой. Ман ҳам буд Хьюго дар рукаве, вале чунин менамуд, ки ман хоҳад чанд имкониятҳои истифода аз ego.
  
  
  "Хеле хуб", - гуфт баланди агенти Topcon. Ӯ буданд, мӯи торик ва хеле худое шахсе. Ӯ дод аломати дигар мужчине, ки шагнул пеш кушода сумочку Урсулы ва царакат Уэбли. Ӯ сунул ин Вильгельмину дар як дақиқа коняк. Сипас ӯ гирифта радио.
  
  
  "Ва ҳоло пойдем бо мо", - баланд гуфт мард.
  
  
  Урсула боз посмотрела ба ман. "Беҳтар аст, ки мо ба кор аст, ки мегӯяд мард", - гуфт вай хей.
  
  
  Мо наменамояд вытащили атрофи биноҳо ва растанињо дар хокистарӣ седан "Фиат". Мо бо Урсулой гуфтанд нишаста дар мошини пушти. Баланд мард сель дар руль, аммо он кас сломан бинї, sel наздик бо ӯ, бо пистолетом, направленным ман дар оғӯши.
  
  
  "Акнун мо поедем дар як рафтор", - бо як қаноатмандӣ ба ман гуфт он кас буд, пистолет.
  
  
  Мошин вошла дар субҳ ҳаракати мошинҳо. Вай дид, ки ҳарду задние рӯзи заперты махсус қасрҳои. Чунин менамуд, ки холис қарори избить инсон бо пистолетом. Рихтер, аз афташ, қарор кард, ки беҳтар аз ҳама ба хориҷ аз мо барои идома музокирот бидуни дахолати. Он сар шуд, ки ба ақл, ки чӣ тавр он дар тӯли стольких сол ускользал аз ҳамаи намудҳои мақомоти полис ва агентҳои давлатӣ: ӯ буд, умен, самаранок ва пурра ройгон аз виҷдон.
  
  
  Мо выезжали оид ба Белграда. Мо ехали оид ба Бранкова Призренскому бульвару, то добрались то дареҳо ва сипас дар Кара Дордева выехали дар шаҳри ҷануб. Дере нагузашта мо гуфта кушода холмистой маҳал.
  
  
  "Ба ҳар ҷое, ки шумо моро везете?" - ниҳоят пурсид аз ман.
  
  
  "Ту узнаешь хеле ба зудӣ", - гуфт сломанный бинї, якбора усмехнувшись ман. Ego аксент буд немецким ва аз баланди инсон - французским. Ин буд, хеле космополитический либос, ин Topcon.
  
  
  Ego article буд верным. Боз ба воситаи понздаҳ дақиқа, обогнув якчанд проселочных роҳҳо, мо вазъи муроҷиат ба уединенному загородному хона. Ронандаи фуруд омад назди ӯ ва ба мо фармон барояд.
  
  
  Мо бо Урсулой баромада, оид ба фиата. Он тасаввуроте надоштам, ки мо буданд; Вай медонист, ки танҳо мо буданд, ба чануб аз шаҳри. Буд, мантиқист, ки Рихтера уедет оид ба Белграда, зеро пулис прочесывала шаҳри ман дархост ӯ. Ба ҳамин вақт ӯ то ба ҳол ҳаракат дар нақлиети ҷамъиятӣ. Ҷолиб он аст, медонистам, ки ое ӯ ҳанӯз дар бораи Лубянке.
  
  
  "Дар хона", - фармон баланд мард баіс револьвером. Ҳам таппончаи боз буданд, ба ҳадаф, ба мо. Вай выполнял фармонҳо.
  
  
  Дар дохили хона назар аст, ҳатто камтар аз менамуд, берун аз. Аммо он чизе, ки ба шумо лозим аст Рихтеру. Ба воситаи як лаҳза, пас аз он, ки чӣ тавр бо баланд стрелок позвал ego, дар ошхона дар як ҳуҷра дохил шудам Рихтер.
  
  
  "Чӣ ж, - гуфт ӯ, чун мо - кадом гуворо ногаҳонӣ". Ӯ потянулся ба рации, ки баланд мард фармон дар кафедра. "Шумо қариб дорем, ин аст, ҳамин тавр не?"
  
  
  "То ҳол хорек шумо буданд, як қадами пеш аз мо", - гуфтам ман. "Вале ту иқбол на ҷовидона, Рихтера".
  
  
  Вай дидааст, чӣ тавр ба наемники маро дар ман, ки онро истифода ego ҳоли ном. Зоҳиран, ӯ маълум шуд, онҳо танҳо ҳамчун Блюхера. Рихтера ухмыльнулся ман, пас бар мо омад ва зад маро ба шахси.
  
  
  Вай сахт фарш афтод. Урсула ахнула ва наклонилась ман то абад мемонанд. Iso rta текла струйкой хун. Вай ҷони худро фидо, назар афканда, то дар Рихтера ва ненавидел он. Ин нафрат заставила мебуд, маро постараться каме қавитар аст, агар ман имконияти ба выступить бар зидди он.
  
  
  Урсула взглянула дар Рихтера. "Нацистский мясник!" - прошипела вай.
  
  
  Шахсе Рихтера вспыхнуло аз ғазаб. Ӯ сахт зад вай ба рӯи шахси, ва онро тарк наздик бо ман.
  
  
  Рихтер дилам ба мардум, ки мо боиси. "Наденьте ба онҳо наручники дар он ҷо ва он ҷо". Ӯ қайд кард, ки дар разделительную перегородку, ки дар он ба дверному проему дар ошхона пристроили як қатор қарорҳои маккорона роҳи оҳан прутьев, ва сола iron радиатор дар як стонать. "Пас, онҳо тақсим".
  
  
  Мард аз сломанным бинї приковал ҳарду дастро Урсулы ба батарее ва баланд мард приковал ман цепью ба беруна стойке перегородки. Дастҳои ман буданд, паси пушт, ба ҳар запястье буданд наручники ва соединяющая занҷираи атрофи перекладины. Ман ба қием ва Урсула - нишастан љинс, прислонившись пушт ба батарее.
  
  
  "Хуб, принеси бомбу", - фармон Рихтер высокому бо аслиҳа ба он. .
  
  
  Баланд мард намояд, ки дар маленькой хоб ва тавассути як лаҳза баргашта бо самодельной бомбой. Ба ӯ буд, прикреплено кофӣ динамита ба таркиш ду хона андозаи аз он, ки дар он мо қарор гирифт. Рихтер дидам, ба ман бо усмешкой, гирифта бомбу атрофи дасти баланди инсон ва дар бораи дастгоҳи ба курсї дар маркази толори. дар ҳуҷраи ҳастанд, тақрибан дар нисфи роҳ байни ман ва Урсулой.
  
  
  "Андре хеле хуб разбирается дар ин чиз", - қайд Рихтер, устанавливая соат, ки подаются спусковым крючком барои бомбаҳои. "Таращить чашм, албатта, мебуд аккуратнее, вале он хеле тавонотар. Гумон аст, ки ҳукумат тавони опознать худро бадан, сипас таркиш ва сӯхтор. Вай, умедворам, ки ин намунаи табдил предупреждением барои ҳамаи онҳое, ки метавонанд рафта, барои шумо бод ".
  
  
  "Ман фикр мекунам, ки ин сабаби ih гирифта фикр", - гуфтам ман. Вай бо диққат нигариста, бомбу, ки машғул буд, муқаррар намояд ва тикает. Рихтер дуруст буд. Агар ин дурўғи dragos, барои омӯзиши гузошта мешуд немногое.
  
  
  "Мо ҳеҷ гоҳ сдадимся, то ки шумо ба попадете зери опеку одамон, ки номи шумо опорочили", - гуфт Урсула напряженным овоз мебошад.
  
  
  Рихтер дидам ба нах. "Ман опорочил?" - едко гуфт ӯ. "Афсӯс, ки ту буд, дар оянда, вақте ки ҳамаи ин рух надод, фройлейн. Сеюм ҳам давлат зависел аз ман як расидан ба ҳадафҳои худ. Ҳамаи мо баъд буданд нацистами. Вақте ки мо потерпели кил, чанд заиф взбесились ва дигарон ногаҳон табдил антифашистами.
  
  
  "Ту нацистский пес", - прошипела Урсула.
  
  
  "Ҳоло муд дӯстона бо šумœуриœои душманони худ, кор бо социалистами ва предавать кӯҳна идеалы", - оҳиста идома дод ӯ.
  
  
  "Ва нацисты дар ниҳояти кор бо коммунистами", - овозцо появившиеся дар вао паемҳо вай эму.
  
  
  Ӯ пристально нигариста, ман. "Ин бизнес аст, тоза ва оддӣ. Ин аст, ки чӣ бояд ман ба кор нафар, ки дар он, ба мисли саг, онҳо охотятся, ки напал ба он".
  
  
  "Куштани моро не шуморо наҷот хоҳад дод, герр Рихтер!" - громко гуфт Урсула. "Шумо задержат, ва шумо дицанд, барои он, ки дод".
  
  
  Ӯ горько усмехнулся. "Акнун шумо камтар аз бист дақиқа, то боварӣ ҳосил, ки дар ин". На дожидаясь ҷавоб, ӯ дилам ба худ приспешникам. "Хомӯш Lamborghini. Мо поедем дар Fiat то стансияҳои Dragoman Pass дар Crveni Krst. Дар он ҷо бояд бехатар садиться қатораи".
  
  
  "Ҳа, герр Блюхера, - баланд гуфт мард. Ду нафар повернулись ва дохил шуд.
  
  
  Вақте ки рӯзи садились дар мошини берун, Рихтера боз дилам ба ман. "Шумо муваққатан прервали ман аҳд бо русскими. Аммо танҳо муваққатан. Барои ин шумо ҳоло маоши ҳаети худ".
  
  
  Маънои онро дорад, ӯ медонист дар бораи Лубянке.
  
  
  "Вақте, ки вай уеду аз ин ҷо, ман мебуд, на танҳо аз ҳама вақт аст, ки онро мехоҳам, ки дар сафар, хабарнигори, up music, дубора ба музокирот дар бораи фурӯши моҳвора нишон мониторинг, вале ман сниму бо худ слежку ҳукумати Бонна барои муддате. Мефаҳмед, ҳама кор одатан, хеле хуб барои ман ". Он чӣ ваҳй ба рӯз. Берун завелся муҳаррики Fiat. "Auf wiedersehen. Е, шояд, ки ман бояд танҳо бигӯ бай?"
  
  
  Ӯ ба дилам ва рафт. Ба воситаи як лаҳза "Фиат" отъехал, ва садои оҳиста-оҳиста стихал бо мурури он, ки чӣ тавр онҳо возвращались home роҳ.
  
  
  Мо бо Урсулой ҳамзамон посмотрели дар тикающую бомбу, ва он гоҳ дигар аст, дар дигар. Урсула прикусила поении губу ва покачала сари. "Ман бояд буд, кушт Рихтера, пас маълум ego".
  
  
  "Остынь", - гуфтам ман. "Мо гузошта камтар аз понздаҳ дақиқа. Ин аст, тарк бисер вақт барои амиқ андеша дорад".
  
  
  "Ман наметавонам пошевелиться", - гуфт Урсула, стучая наручниками оид ба батарее.
  
  
  "Попытайся истироҳат", - оромона гуфт вай хей. "Нигаронии худро метавонад бошад, ки заразным, ва ба ман лозим хел ки омад, то бо".
  
  
  Проклятое тиканье бомбаҳои суфра буд, чунин ба назар мерасад, ки чӣ тавр мо дили забились дар охирин маротиба. Вай отключился ва дилам, ки ҳар сол дар решетку пушти ман. Вай натянул он аст, ки ба он буд, прикреплен, ва он согнулась, ва он гоҳ отскочила пеш. Вай нахмурился ва потер цепочку наручников дар бораи перекладину. Ӯ издал нарм садо, на яку-якбора, скрипящий, чӣ тавр ба металл. Дар поени кор, прутья буданд, аз металл ва атрофи он дарахт, окрашенного зери оҳан сиеҳ. Сипас вай ба хотир Хьюго. Онҳо пайдо Хьюго, ман стилет.
  
  
  Умед закипела ман сина ва заставила ман кишечник сжаться боз ҳам бештар. Вай пошевелил рости дасти ту, балки чизе рӯй надодааст. Вай буд, сахт маҳдуд дар худ движениях. Вай, дилам аз ҷониби шахси ба Урсуле ва откинулся аз лоғар мебел чӯбӣ перекладины.
  
  
  "Ту чӣ кор карда истодаӣ, Ник?"
  
  
  "Кӯшиш ба наҷот ҳаети мо", - кӯтоҳ гуфт: ман. Ман буд, вақти ба болтовню.
  
  
  Вай боз пошевелил дасти, ва Хьюго соскользнул ман дар ладонь. Поднес тӯдаи, то ки ман ҳафт буд крепкой. Якбора повернув запястье, онро идора татбиќ тези edge аз як Хьюго дар деревянную перекладину наметавонанд дар зери дасти. Вай разрезал пруток ва эҳсос кард, ки чӣ тавр майса корд вонзилось дар дарахт. Дарахт буд, твердым, вале корде дод
  
  
  буд изгнан то лоғар кромки барои бандс. Вай дод хурд қатъӣ ҳаракатҳои лезвием ва эҳсос кард, ки чӣ тавр аз он отваливается ҷуфти сколов.
  
  
  Вай, дидам, ки дар Урсулу. "Ман кӯшиш расколоть ин проклятый панели сохтмони", - фаҳмонд ба ман. Вай надидаам, циферблат жесткости. "Он ҷо чӣ қадар вақт?"
  
  
  "Каме бештар аз даҳ дақиқа", - гуфт Урсула, вытянувшись, барои дидани циферблат.
  
  
  "Худовандо", - гуфтам ман, шарир зиен, ки гузашт, ин қадар вақт.
  
  
  Вай резал. Вай на меҳмонхонаи прорезать тамоми планку. Вай танҳо ба меҳмонхонаи ego loosen то. Дар ошенаи буд, бисер сколов. Вай бас хак ва сахт дернул штангу. Раздался осон треск, вале дарахти на сломалось. Наручники акнун чуқур врезались ман дар панљаи худ. Вай буридаанд ва боз каме, то ки ниҳоят эҳсос кард чуқуртар трещину дар дарахти муайян. Вай собрался бо қувваи худ, ки барои рӯҳан фишор ба дастро, ва дар назар Урсулу.
  
  
  "Замон", - гуфтам ман.
  
  
  "Шаш м".
  
  
  Вай подставил зери пойҳои худ ва потянул iso ҳамаи қувваҳои. Раздался паеми треск, ки чӯбӣ брюс раскололся. Вай пош сари фарш ва каме нест ударился дар бораи курсї, дар он лежали бомбаҳои.
  
  
  Дастҳои ман ҳам буданд, скованы бозгашт, вале вай бо мушкилӣ рушд мекунанд поднялась ба пойҳои. Вай ҳис кардам, ки хуни худ запястьях. Вай хеста, дар кафедра, ки ҳар сол дар бомбу. Агар вай медонист Рихтера, ва ба вай, фикр мекардам, ки сар он мебуд, ҳар бомбу, то ки ҳар он сотрясение, масалан, баланд бардоштани ee, боиси мебуд, дар амал пеш аз вақт. Вай наклонился, ки ба тафтиш проводку, ва убедился, ки дуруст буд. Ман ба ягон обезвредить бомбу, ки перемещая он е монанди он озод Урсулу аз радиатора.
  
  
  Бомба бояд буд таркиданаш, ки минутная стрелка омӯзиш нишон дод ним соат ва оставалось ҳамагӣ чор дақиқа. Ман буд, дар андак вақт.
  
  
  "Мо бояд избавить туро аз ин дона зиед аст", - гуфтам ман, повернувшись ба Урсуле. "На ман ҳаракат бомбу".
  
  
  "Вале чӣ тавр ман метавонам буда?" - аноби ӯ кӯшиши пинҳон панику дар голосе.
  
  
  Вай наклонился ва аз мисли ў буд, вросла реша ба металлу. Буд, танҳо як роҳи озод ee - вскрыть бархўрди наручников. Аммо, барои ин амалиет лозим аст, ки якчанд дақиқа, ҳатто агар он нигоҳ дасти назди худ. Вай Хьюго сунул дар trailing як дақиқа брюк; Ман мехоҳам ин аст, понадобилось. Сипас бодиққат аз радиатор.
  
  
  Труба атрофи таҳхона, соединяющая радиатор, тамоми заржавела. Назар пас, агар радиатора нест, мавриди истифода қарор дода шуд, бисер сол. Ғайр аз ин, судї, прикрепляющие радиатор ба деревянному нимсола, назар пир ва ослабленными.
  
  
  Вай отступил ва аз саҳна бо як масофаи. Радиатор буд, ҷойгир тақрибан 30 см аз деворҳои. Он ҷо буд, ки фазои кофӣ барои он, ки ман задумал. Вай расположился наметавонанд дар назди батареяи ва дидам, ки дар Урсулу.
  
  
  "Соберись", - гуфтам ман. "Ман меравам, то ки дод ин штуке қавӣ ҷаҳидан".
  
  
  "Хуб, Ник, - гуфт вай.
  
  
  Вай дидам бедор. Оставалось ду дақиқа. Подняв пои ва согнув всякому хӯроки он дар натиҷаи зад рости пои оид ба батарее.
  
  
  Вақте ки вай подключился, раздался треск металлӣ ва дарахт ва Урсулу отбросила бозгашт ба радиатору. Вай шунид, ки чӣ тавр ба он издал резкий горловой садои. Вақте ки он доранд, барои дидани натиҷаҳои он нишон доданд, ки дар ошенаи як хӯшаи ржавчины. Радиатор пурра оторвался аз қубурҳои ва прислонился ба стонать. Заррин, ки нигоҳ ego дар ошенаи буданд оторваны, аммо ба он аст, ҳанӯз оставалось гнилое дарахт. Як атрофи заррин ҳанӯз ҳам прилипала ба деревянному нимсола дар якоря, бинобар ин, вай боз выбросил вай ва пурра освободил.
  
  
  Урсула буд, сиеҳ ва кабуд ва покрылась ржавчиной.
  
  
  "Метарсам, ту бояд тащить худро нить ин штуке", - гуфт вай хей. "Вставай. Зуд".
  
  
  Вай бо мушкилӣ рушд мекунанд поднялась ба пойҳои ӯ, боло бардошта, барои худ як наҳр дар радиатор. Барои нах ин як вазнин буд,, вале adrenaline аз нах tech. Вай двинулся боком, схватился барои дигар риштаи дасти худ дар наручниках ва боло радиатора то сатҳи буд. Вай нигариста, соат ба жесткости. Гузошта камтар дақиқа.
  
  
  Вай гуфт:. - "Бежим!" "Аз дари!"
  
  
  Урсула выскочила атрофи кушода дверного проема, ҳанӯз цепляясь барои калон як порчаи металлӣ дар шакли гармошки. Вай аз паи он қадам қариб задом наперед.
  
  
  "Иди хеле зуд аст", - гуфтам ман. "Не, беги. Ба мо лозим аст, ки гузаранд на камтар аз панҷоҳ ярдов. То он силосхобонӣ дар рӯи замин".
  
  
  Вай повиновалась приказам, кряхтя ва вспотев. Ин буд, бало хиҷолат. Боре Урсула тарк афтод, ва он каме нест, гум нить радиатора. "Вставай", - гуфт вай ором овоз мебошад.
  
  
  Вай. Соат ман сар ба ман гуфтанд, ки мо ҳамагӣ тақрибан понздаҳ сония. Мо зуд двинулись ба неглубокой впадине дар майдон, прилегающем ба хона, ва бар як нах. Пас мо тарк ба замин, раздался оглушительный таркиш.
  
  
  разорвав ором рӯз паси мо.
  
  
  Ударные мавҷҳои повредили ба гӯши ман ва рассыпали мӯи мо бо шахсоне. Баъдан ба мо обрушился клубок лой ва партов. Дар атрофи мо сыпались калон вазнин гузоришҳо. Ба воситаи як лаҳза ҳамаи худро тамом ва мо посмотрели ба сӯи хона. Бузург абри дуд клубилось ба небу, ва он немногое, ки мондааст аз коттеджа, пылало.
  
  
  "Эй худо ман", - воскликнула Урсула, аз афташ, рамзи, ки рӯй медиҳад, бо он, агар радиатор на берун омада, оид ба васлкунӣ. Вай мӯи малламуй буданд взлохмачены, инчунин шахсе буд, ки дар лой.
  
  
  "Ба мо нишон надоданд", - гуфтам ман.
  
  
  Вай баъзеи Хьюго ва чӣ ваҳй дар охири радиатор Урсулы ба сар взламывать бархўрди вай манжетах. Дар ин ушло бештар аз даҳ дақиқа. Вақте ки ӯ ниҳоят освободилась, он қадар потерла дастро ва чуқур вздохнула. Сипас вай принялась барои кор бо Хьюго, ки ба ман наручники. Дар он аз нах ушло тақрибан мисли ҳамон вақт, бо освобожденными дасти. Ман дастро буданд порезаны наручниками, вале хуни аллакай покрывала захм.
  
  
  "Ҳоло, Ник?" - аноби Урсула.
  
  
  "Акнун мо направляемся ба перевалу Елин сипас Рихтера".
  
  
  "Онҳо доранд, ки бартарии дар назди мо", - гуфт вай. "Ва мо ҳеҷ мошинҳо. Онҳо гирифтанд, баъзе тафсилоти аз Lamborghini".
  
  
  "Ман медонам", - гуфтам ман, взглянув дар итальянскую мошини назди хона. Қисми ego шиша буд зиен ва шояд дар краска слетела аз як тараф взрывом. "Вале мардуми мо, ки равшан дод, ки ба ақл, ки, бармегардад ба борт Восточного экспресса дар перевале. Ӯ ефт нашуд убур кардани сарҳади бо Болгарией дар Димитровграде. Пас, ба мо лозим нест, ки дар бораи хавотир аст, ки барои расидан ба Црвени Крст, ки Рихтера он ҷо доберется, вале то фиристодани қатораҳо. Ин метавонад имконпазир бошад, агар мо сойдем home роҳ ва дарҳол поймаем мошини ".
  
  
  "Он гоҳ пойдемте", - гуфт Урсула.
  
  
  
  
  Двенадцатая боби.
  
  
  
  Ин буд, ки ҳамин болоравии ба роҳ. Урсула на жаловалась, вале ман мегӯям, ки шиддати барқ ба шиддати охир бисту чор соат сказывалось дар он. Тақрибан як ним соат пас аз он, ки мо покинули ҷои фурӯзон коттеджа, мо расид ягона роҳ, проходящей ба воситаи ин қисми кишвар.
  
  
  "Ин назар аст, хеле одиноко", - гуфт Урсула.
  
  
  Роҳ тянулась ривненской баробари речной водии дар ҳар ду самт чӣ қадар ба чашм намерасид, вале мошинҳо дар он буд. Чунон ором, ки мушкил буд, бовар аст, ки ягон проезжает ягон нақлиет.
  
  
  "Аз ин сабаб ман дар бораи фаромӯш Рихтере ва фақат лаззат тишиной ва покоем", - гуфтам ман.
  
  
  "Ҳа", - розӣ шуд, ки Урсула. Ӯ рафт, ва деҳот дар травянистый соҳили назди роҳ, ва ӯ ҳамроҳ ба он ҷо.
  
  
  Урсула откинулась ба баланд траве, подперев зери худ локти. Вай закрыла чашм ва прислушалась ба птице дар наздик буд. Ин буд, ки ҳалим офтобӣ баҳор рӯз бо расслабляющей ҷодуе дар благоухающем ҳаво. Наздик шептала гурӯҳи тополей, сабз бутоны, украшающие ih кружевные шоха ва шамол, ки двигал дарахтон, инчунин хушхӯю колыхал баланди киштзор дар майдон, параллельном роҳ. Ин буд он рӯз, ҷои ва чунин ширкат, ки фирефтаи агенти ба шумо ҳайрон, ки фармоишии не инро гир, он мекунад, ки дар худ мушаххас касб.
  
  
  Кӯтоҳ estp ҷониби доман Урсулы задиралась атрофи он буд ва ман лежу дар он ҷо онро ба назар хеле хуб. Хоб нест, ки ягона ҷои комил барои дарсҳои муҳаббат, тавре ки вай нишон дод, ки дар дигар хушбахт ҳолатҳо. Қисми пайдо ҷои комил дар ғайричашмдошт дар дигар ҳолатҳо низ. Вале ин имконият, бо дарназардошти он, ки мо бо дақиқа ба дақиқа ба онҳо умед мебандем, ба мошини, буд, камтар аз мусоид.
  
  
  "Ник! Ин мошин!" Урсула указала.
  
  
  Ин буд, седан, Citroen, приближающийся ба мо бузург суръат.
  
  
  "Хуб", - гуфт ба ман. "Ман кӯшиш мекунам, ки ин бас". Вай вылез дар проезжую қисми махнул дасти худ бо кулли дуге. Мошин, фавран ба оғози замедлять ҷараен ва тавассути як лаҳза перевернулась дар обочину наздик бо мо.
  
  
  Дар дохили қарор гирифт ду ҷавон итальянцев, ки худи направлялись ба шудааст.
  
  
  "Шумо ба зудӣ даст ба Црвени Крст дар перевале Елин?" Ба вай гуфтам.
  
  
  Ҳар дуи онҳо буданд, худыми молодыми мардум бо мӯи дароз доранд, мӯй. Ронандаи дидам дар Урсулу, ва эму, зоҳиран, маъқул аст, ки ба он дид. "Мо ҳатман поедем дар Црвени Крст", - гуфт ӯ бо қавӣ таваҷҷӯҳ. "Лутфан, нишаста, барои".
  
  
  Мо аз он кардаанд,, ва мошин бо ревом помчалась оид ба шоҳроҳҳо. Вай хурсанд буд, ки онҳо нравилось зуд савор, чунки мо буд, дар андак вақт. Дар асл, мо шояд аллакай дар дарсњо на аз имконият даст ба он ҷо дар вақти.
  
  
  Гарчанде ҷавон одамон заигрывали бо Урсулой. Пешниҳод коньяк ва меҳмонхонаҳо доир ба истироҳат доранд. Вале вақте ки онҳо диданд, ки Урсула на любила гурӯҳӣ ҷинсӣ, онҳо аз нав оғоз лаззат солнечным никак не ва вақте аст,. Мо фоида дар горную деревню Црвени-Крст, ки, бешубҳа, направлялся Рихтера, тақрибан ду соат рӯз. Итолиявиен ба отвезли мо ошкоро дар истгоҳи ва мо
  
  
  горячо манзилаш ih дар сафар. Сипас, мо бо Урсулой дохил дохили.
  
  
  Ин буд, ки як ҷой ва он назар аст, комилан грейс, мисли аксари стансияҳои ин хатҳои дар Югославия. Мо зуд осмотрели толори интизорӣ ва диданд, ки мо Рихтера, мо ду ego приспешников он ҷо буд. Взглянув дар платформаи стансияҳои, вай дид, ки қатора хориҷ мешавад.
  
  
  "Бирав, - гуфт вай Урсуле.
  
  
  Савганд ба ин замон, ки чӣ тавр мо баромада, қатора аллакай шуда буд, дар охири платформаи, набирая суръати. Ин буд, Восточный экспресс.
  
  
  "Фармоишии не!" Вай гуфт:.
  
  
  Вай доранд поен, дар ҷараени биноҳо, оид ба ошкоро љавобҳо, ки сидела ҷуфти мошинҳо, ва дид "Фиат", ки дар он Рихтер биронам, дар баробари загородного хона зери Белградом.
  
  
  "Нигоҳ кун", - гуфтам ман. "Ego-мошинҳо. Ӯ дар ин қатора".
  
  
  Вай баъзеи Урсулу дар дасти ва потащил онро ба худ, то ки буд, дар саҳна ба мошин.
  
  
  "Мо чӣ кор мекунем, Ник?" - аноби вай, то ки мо onço.
  
  
  "Мо ба зудӣ афтонда Белградского мясника", - гуфт вай хей.
  
  
  Мо мондан дар Фиата ва ӯ нигариста, трассу. Ба ман лозим буд, успеть дар он қатора. Агар Рихтера попадет дар Болгарию, ман имконияти заполучить ego ва радио буданд, дар ҳақиқат хурд. Дар он ҷо ӯ хоҳад тамоми кӯмаки зарурӣ КГБ.
  
  
  Вай ҷаҳиши дар пасти спортивную мошини ва ухватился барои хоаг зери приборной панелью. Қатора суст исчезал барои поворотом роҳ. Он, соединил хоаг, ва муҳаррики ба даст.
  
  
  "Садись ва дар ин ҷо меравад!" Вай крикнул Урсуле сквозь садои мошинҳо.
  
  
  Вай перебрался дар пассажирское курсии, ва Урсула деҳот барои руль.
  
  
  Вай қайд кард, ки ба ҷои, ки дар он "Восточный экспресс" исчезал барои поворотом роҳ.
  
  
  Ӯ гуфт."Мункирони барои ин проклятым поездом!"
  
  
  Вай взглянула ба ман танҳо як дуюм. Сипас мошин вылетела дар атрофи ин ҷо ва направилась баробари обочины шавад.
  
  
  Вай доранд пеш ва дид, ки ҳарчанд бо обеим тарафњои шудааст наздикии деҳаи буд, сард шуста, дар он ҷо буданд, ҷои барои роҳи оҳани варзишӣ мошинҳо, агар Урсула метавонад кофӣ хуб идора.
  
  
  "Перейди ба дигар ҷудо шудааст, ки дар ин перекрестке дар ин ҷо", - гуфт вай салом, вақте ки мо натыкались левыми чархҳои ба шпалы. "Ман мехоҳам, ки бошад, ба наздикии поездом, агар мо ego поймем".
  
  
  Вай, мисли ман гуфт: "ҳей, ва акнун мо дар ин ҷо меравад дар тарафи чапи шавад. Чашмони Урсулы расширились, вақте ки ӯ iso ҳамаи нерӯҳои пыталась нигоҳ назорат аз болои машиной. Стяжки зери чархҳои рост сахт сотрясали мошини, ва дар зери чархҳои дигар образовывались выбоины, вале Урсула держала Fiat дар обочине кирминањо. Ба воситаи як лаҳза қатора боз буд, дар майдони назари, ва мо аллакай приближались ба ӯ.
  
  
  "Тезтар", - убеждал вай.agent. gm
  
  
  Урсула нажала дар педаль газ ва мо устремились пеш. Қатораи менамуд ва ҳамагӣ дар якчанд ярдах. Ӯ скользил плавно нисбат ба мо худӣ ваҳшӣ сафар. Мо наехали дар кочку, ва мошин свернула, ба тарафи чап гашт. Дар як лаҳза ба ман показалось, ки мо дар пойдем оид ба набережной. Вале Урсула боролась барои назорати, ва, ниҳоят, мо боз рафт хуб аст. Биниши пушти сар намудани майдончаи вагон-тарабхона буд, акнун дар доираи бист фут. Вай кушода дари фиата ва дидам, ки дар Урсулу.
  
  
  "Вақте, ки вай сяду дар борт, возвращайся дар шаҳр ва жди маро дар истгоҳи. Вай кӯшиш мекунад, то ego зинда, агар ӯ ба ман имкон медиҳад".
  
  
  Вай бо ноумедӣ кивнула, вай буғумҳо сафед дар руле. Вай дод, то ба нах охирин назар ва хеста, ба ступеньку рӯз кушода мошинҳо. Мо истода аз пушти платформаи қатора. Дарвозаи кушод дари мошинҳо на позволяла тавр то ба мо хеле наздик аст, вале ба ман лозим буд, боз як асосҳои.
  
  
  "Лесид!" Вай крикнул хей, дар ревматизма.
  
  
  Универсал натыкался, свернул ва отъехал аз қатора. Пас мо гуфта наметавонанд баръакс қатора, дари дарвозаи кушод бо лязгом ударилась дар бораи конструкцию платформаи. Буд, ҳоло е ҳаргиз. Вай перепрыгнул ба воситаи чор фут мчащейся замин, схватился барои перила платформаҳо ва схватился барои нах. Вай подтянулся ба саҳна ва перелез тавассути перила. Пас аз он, оглянулся ва дид, ки Урсула аллакай тормозит мошини. Вай помахал хей, ва он мигнула фарами, оҳиста-оҳиста рондани ба оянда перекрестку.
  
  
  Вай поправил либос ва убрал мӯй аз лба. Вай поднялся дар борт, ки убив мо, худ, моро Урсулу. Акнун ба ман лозим буд, пайдо Ханс Рихтера, ки пеш аз мо дойти то сарҳади.
  
  
  Вай, дохил шудам дар вагон-ресторан ва бо диққат нигариста, шахси онҳое, чанд кас омад, ки менӯшед сипас нисфирӯзӣ. Ҳеҷ кас дар атрофи онҳо буд, Рихтером, е ego одамон. Вай двигался дар вагону тасодуфӣ, ки гӯе танҳо гулял оид ба поезду. Агар кондуктор қатъ ман костя чипта, вай метавонист купить ego дар ҳавопаймо, - шояд, чипта дуюми синфи, вале ман буд, ба ҳар ҳол, зеро ки ман интизор набудам расслабляться ва лаззат ин сафар.
  
  
  Вай оҳиста-оҳиста ба воситаи ду спальные вагонҳои, ища ҳар гуна аломатҳои
  
  
  Рихтера, аммо ман чизе дидам. Дар умумӣ вагонах ӯ низ чизе надидаам. Дар қатора вай дида танҳо шахси хушбахт сайеҳон. Агар Рихтера буд, дар ҳавопаймо, ӯ ба бозӣ ба кор бурд ва скрывался. Эму, шояд идора афтонда як е якчанд спальных купе барои худ ва ego мардум, ва онҳо хоҳанд, ки дар дохили онҳо мунтазир аст гузариш дар Болгарию дар Димитровграде.
  
  
  Аммо буд, ба манфиати, ки вай гирифта, бо онҳо хорька, чӣ ҳис кардам охирин қатора. Акнун ӯ боварӣ карда шуд, ки дар шахсияти Ханс Рихтера ва медонистам, ки чӣ тавр ӯ назар. Вай метавонист тасвир ego проводникам қатора.
  
  
  Ман гирифта даҳ дақиқа пайдо носильщика, аммо вақте ки вай ин корро кард, ӯ ба ман хеле кӯмак кардааст.
  
  
  "Бигзор-ка ҳар сол, - гуфт ӯ ба сербо-хорватски, - ман гумон дорам, ки чунин шахс, ки чӣ тавр шумо описываете, sel дар борт дар Црвени-Крст. Ҳа, ҳоло ба он хотир. Вай фақат дида, чунон ки ин бача входил дар отсеке 8 дар оянда спальном вагоне".
  
  
  Ба воситаи як лаҳза вай қатъ дар рӯзи бурида 8. Вай алоќаи Вильгельмину ва рўњї подготовился ба тамоми, ки метавонанд рӯй аст. Вай гуфт, худ, ки дар ин вақт Ганс Рихтер на қадамҳои то, на он буд, то нагузорад ин қатора зинда. Вай дар як лаҳза њамдењагони аз рӯз боло рости пои ва бераҳмона пнул вай.
  
  
  Дари дар купе врезалась, ва ӯ дар паи он. "Люгер" буд, омода ба тирандозӣ. Вай қатъ наметавонанд дар як рӯз ва аз interior. Ӯ буд, пустынен.
  
  
  Вай зуд дохил шудам ва закрыл барои худ дари. Ман роиҷ дар бораи он, ки Рихтер гирифта ду е бештар бурида, бешубҳа, буд верным. Ӯ эҳтимол ба даст овардааст дигар купе, ки ба номи касе, ки аз дигар одамон, ва ӯ эҳтимол буд, ки дар он ҷо ошкоро ҳоло, планируя худ қадами оянда фурӯши моҳвора нишон нозироти сафар, хабарнигори, up music.
  
  
  Вай огляделась. Бағоҷи ва радио буд, вале дар койке лежали пидљакњо. Ин ман аз ҳама, дар он пеш буд, Рихтера.
  
  
  Вай метавонист интизор ego дар ин ҷо ва е кӯшиш ба ефтани он, ва ego, одамон прячутся. Вай, дилам ба койке ва откинул кўрпа, то боварӣ ҳосил, ки он спрятал ҷое, ки дар он ҷо радио. То маро отворачивали дар як рӯз, вай шунид ангуштзании сарукордошта. Вай якбора дилам ба звуку, ки потянулся барои перезаряженным "Люгером".
  
  
  Дар дверях истода агенти Topcon аз сломанным назди бинї худ, инчунин он ба баланд ери shell самимона барои онҳо.
  
  
  Мард аз сломанным бинї потянулся барои пистолетом, вале он ego кушта. То ego дасти буд, дар куртке, уродливое, кам Вильгельмины аллакай указывала дар он удивленное шахс. Ego баланд шарики комил, ҳатто кӯшиш мекунам.
  
  
  "Убери дасти оид ба бачаҳо. Ба кор бурд", - гуфтам ман.
  
  
  Ӯ дод.
  
  
  "Ҳоло шумо ҳам, ворид дохили".
  
  
  Вай отступил дар ду марҳила ва дохил шудам дар купе. Вай фармон высокому мужчине наздик барои худ дари. Вақте ки ӯ ин корро кард, ба вай бодиққат обезоружил ҳам.
  
  
  "Чӣ тавр шумо ин корро?" - гуфтам сломанный бинї. "Чӣ тавр ту выбрался атрофи коттеджа?"
  
  
  "Фарқ надорад, - гуфтам ман доред то ih ҳам дар назди худ. "Дар Куҷо Ба Мардуми Мо?"
  
  
  "А", - усмехнулся баланд мард. "Шумо рафт не ин мардум, ман дигар. Ӯ сель дар ин қатора".
  
  
  Ӯ буд, ба ман лижет, ҳама. Вай ба ӯ зад "Люгером" сбоку дар ego сар ва парвариш. Ӯ хмыкнул ва афтод дар девори купе.
  
  
  Вай пурсид.- "Шумо мехоҳед, ки ба кӯшиш врать бори дигар?"
  
  
  Баланд мард дар ҳайрат монд ва ошеломлен. Дигар сухан аз он. "Ӯ дар ҳавопаймо", - гуфт ӯ. "Аммо мо намедонем, ки дар куҷо. Мо ба чап ба ego дар охири дигар қатора".
  
  
  "Ин купе барои як инсон", - гуфтам ман. "Шумо ду нафар гирифта алоҳида купе?"
  
  
  Мард аз сломанным бинї заколебался ва баланд тира аст, нигоње. "Бале".
  
  
  "Кадом рақами?"
  
  
  "Ҳеҷ гап эму!" - громко крикнул баланд мард. Вай зад он ego дар пои кунад, ва ӯ чењрааш.
  
  
  "Хуб аст?" Вай пурсид дигаре.
  
  
  "Ин зерин купе", - нармӣ гуфт мард, ткнув ангушти худро дар девор.
  
  
  "Фиреб!" - баланд гуфт мард сквозь дандон.
  
  
  "Хуб, дар ин ҷо меравад, - гуфтам ман. "Дар платформаи. Выходи".
  
  
  Он кас сломан бинї, дари кушода ва берун омада, дар коридор ва он толкнул баланд дар санъати. Дар долони нест кас набуд, бинобар ин, вай на подпускал "Люгер".
  
  
  "Двигайся", - амр ман, вонзив пистолет дар ребра баланди инсон.
  
  
  Ба воситаи як лаҳза мо расид платформаҳои байни машинами. Вай истода буданд, дар паси онҳо нигоҳ "Люгер" ба онҳо. "Хуб, прыгай", - амр ман.
  
  
  Онҳо пристально посмотрели ба ман.
  
  
  "Қатора ҳаракат хеле зуд", - гуфт мусаллаҳ felon маҳкум.
  
  
  "Мисли зуд на ҳамчун таращить чашмони атрофи ин ружья", - предупреждал он ego.
  
  
  Сипас недолгого ларзиши головорез аз сломанным бинї кушода дари ва ҷаҳиши. Дар ин лаҳза баланд мард бросился ноумед ба ман.
  
  
  Вай бо ҳамлаи стволом люгера, сахт ударив ego оид ба животу. Ӯ застонал ва бе тафаккури сахт афтод ба металлический павлус дар назди пои ман. Вай убрал "Люгер" дар кобуру, потащил ego кушод рӯз ва ин сол бо қатора.
  
  
  Вай дидааст, чӣ тавр ба ego обмякшее бадан ударилось дар бораи шағал, ва он гоҳ скрылось дар хотир доред, ки дар баланд траве. Эму, шояд беҳтар буд, аз агар он мурдаҳо буд, вале дар ҳама ҳолат он мебуд нест шталь, ки ба харҷ ин бисер своды. Дар охир, ӯ кӯшиш разнести ман ба пораҳои хурд.
  
  
  Акнун буд, Рихтера. Ӯ буд, ки дар ин қатора, ва ба ман лозим буд, ego ефт. Вай бесаброна интизор шуда кардед барои ин.
  
  
  
  
  Тринадцатая боби
  
  
  
  Интихоби на оставалось. Чанде қатора подъедет ба Димитровграду ва въедет дар Болгарию, ва он гоҳ ман кор хоҳад ценымногие сахттар. Ман то ба ҳол танҳо дар атрофи нишаста, бо гузоштани дастҳои ва мунтазир бошед, то Рихтера андеша бошад. Ба методично обыскать спальные отсеки, стуча дар тамоми рӯз. Чунин тактикаи метавонад боиси аз ман мушкилоти бо носильщиком, вале ман буд, ба рискнуть.
  
  
  Вай қарор кард, ки ба дастрасӣ дар дальний нить аввал спального вагон, он, ки лижет, ба пеши қатора. Он сар шуд, їустуїўи аз хориҷи ҳам охири пробирался бозгашт ба воситаи ҳам аз вагон. Вале ин нақшаи ногаҳон шталь комилан нолозим. Вақте ки вай, добрался то нуқтаи тақрибан нисфи роҳ ба воситаи аввал ба хоб вагон, дари купе фаъол ва дар долони нест ҳамагӣ дар якчанд пойҳои истироҳат аз ман буд, Ганс Рихтер, уставившийся ба ман, ки чӣ тавр ба привидение.
  
  
  "Шумо!" - прошипел ӯ.
  
  
  Вай, мушоҳида кардам, ки дар вай диверсификатсияи радио.
  
  
  "Иди, Рихтера, - предупреждал вай. "Шумо доберетесь то сафар, хабарнигори, up music ҳоло".
  
  
  Вале дар Рихтера буданд, ақидаҳои дигар. Ӯ пробормотал чизи худ, ки таҳти бинї олмонӣ, пас развернулся ва давида дар коридору дур аз ман.
  
  
  Ӯ направлялся ба спальному вагону, ки онро танҳо гузошта, дар охири қатора. Қатораи буд, аз ҳад зиед пур, ки кӯшиш выстрелить. Ба ҷои ин, вай бросился дар погоню.
  
  
  Тавассути якчанд лаҳзаҳои Рихтера исбот кард, ки дар пушти платформаи қатора. Ӯ зашел то кунун, то чӣ андоза метавонад дар ин самт. Вақте ки ба он чӣ ваҳй ба рӯз бо пистолетом, ӯ маро интизор. Дари захлопнулась баръакс ман, вақте ки он кӯшиш мекунам, ки ба воситаи он проем дар саҳна. Ӯ қариб мувозинат гум, вақте ки дари ударилась ман дар сандуқе ва дасти. Рихтера сахт он толкнул. Вай бодиққат шагнул дар дверной проем ва дид, ки чӣ тавр Рихтера аташаке дар лестнице, ведущей ба крыше мошинҳо.
  
  
  "Сдавайся, Рихтер!" - крикнул вай сквозь садои қатора. Вале ӯ ғоиб шуд, тавассути соҳаи назари.
  
  
  Чунин менамуд, ки кор буд, истифода, ғайр аз ӯ пайравӣ.
  
  
  Вай перегнулся тавассути релсҳо, дар ҷустуҷӯи ба боло нардбон, ва занад, дид, ки чӣ тавр Рихтера целился ман дар сари атрофи як бельгийского револьвера. Он шањ, он нырнул пеш ва таращить чашмони попала дар мчащуюся замин дар зери чархҳои. Сипас Рихтера двинулся оид ба крыше вагон ба пеши қатора.
  
  
  Вай зуд взобрался дар лестницу ва забрался дар боло вагон. Рихтер буд, аллакай дар чида охир, перепрыгивая тавассути вагон-тарабхона ба охир спальному вагону. Ӯ дар як лаҳза гум equipoise, приземлившись дар боми оянда вагон, вале удержался.
  
  
  Вай давида дар он оид ба крыше вагон-тарабхона. Вақте ки вай добрался то ҳам охири он, ки бо суръати перепрыгнул масофаи байни ӯ ва спальным вагоном ва суханро тамом.
  
  
  Рихтер дилам ва боз ду маротиба дар шањ ман. Вай дид, ки чӣ тавр ӯ прицелился, ва пригнулся. Ҳам зи гузаштанд mimmo, ҳарчанд оғози дуюм прогрыз боми вагон зери поям. Вай кушода ответный оташ бо "люгера", вале, қатора двигался таҳти мо, он низ қодир ба мақсад ва таращить чашмони innocently пролетела mimmo сари Рихтера. Баъд ӯ боз давида.
  
  
  Рихтера перепрыгнул боз як ҷои байни вагонами. Ӯ становился беҳтар аст дар он. Вай аз паи; мо побежали ва перепрыгнули ба воситаи боз чанд вагонов. Рихтера подходил ба пеши қатора.
  
  
  Вақте ки Рихтера дод, ки боз як ҷаҳиш байни вагонами, қатора свернул, ва он афтод, ки дар як всякому хӯроки. Вақте ки ӯ ба дилам ва дид, ки ман приближаюсь ба ӯ, ӯ боз нацелил хурд револьвер кард, боз ду аксҳоро қуввати худ. Вай пош дар боми оянда вагон, ва пули разъели дарахт дар надстройке наздик бо ман сари ӯ ва бо дасти. Рихтера бори сеюм нажал ба триггер револьвера, лекин ҳеҷ чиз рӯй. Сипас ӯ сердито дод, то ба ман пистолет. Ӯ барқарор кардааст, ки аз боми мошинҳо ва ғоиб шуд дар канори.
  
  
  Рихтер боз дилам ва давида. Вай бархоста, сунул "люгер" дар кобуру ва аз паи онҳо. Сипас вай дид пеш ткацкий станок, дар пеши кӯҳи ва зияющее дар nen сиеҳ сӯрох - нақби. Қатораи врезался дар нақби, ва Рихтера пахш кунед пилорамма занад, вақте ки он вагон намояд, ки дар dark. Вай низ бросился шахси поен, ва он гоҳ ба он погрузился дар темноту. Ба воситаи як лаҳза вай дид, ки чӣ тавр меафзояд қурс ҷаҳон
  
  
  дар охири дигар ва боз берун омада, оид ба black қубурҳои ба рӯзона брылев.
  
  
  Рихтер аллакай приближался ба паровозу. Вай хеста, давида аз он. Вай меҳмонхонаи халалдор эму бозгашт дар қатора. Ӯ ҷаҳиши дар аввал вагон барои паровозом ва суханро ҳаракати. Вақте ки вай, спрыгнул, қатора покачнулся дар крутом повороте роҳ. Вай афтод рост ва каме нест соскользнул бо боми мошинҳо.
  
  
  Вай подождал, то релсҳо боз на выпрямятся. Пас аз он, двинулся ба Рихтеру. Қатора боз покачнулся дар неровной роҳ, вақте ки Рихтер приблизился ба пеши фургона. Ӯ афтод ва уронил радио. Он заскользило ба канори боми вагон, вале Рихтер нерӯманд аст ва ба он, ки пеш аз он упало .
  
  
  Рихтер буд, акнун пеш аз вагон. Ӯ буд, тамошо ба паровоз, то он приближался, ки бурида як масофаи байни мо. Ӯ қарор кард, ки на хоб медидам, ки ба паровозу, ва ба ҷои он чӣ ваҳй ба лестнице, ведущей тавассути борт мошинҳо. Вай добрался то он замоне, ки ӯ ступил дар он.
  
  
  Вай баъзеи ego iso ҳамаи қувваҳои ва потащил дар боми вагон. Ӯ впился дар ман glance, кӯшиши мешикананд аз барои озодии.
  
  
  "Отпусти ман!" ӯ чењрааш. "Ое шумо низ фикр мекунед, ки ман офаридаанд, ки ҳамаи ин барои ин сабабҳои асоснок дорад?"
  
  
  Ego суханони буданд, қариб унесены шамол, пеш аз он ки вай тавонад, уловить, ки ӯ мегуфт. Вале ego чашмони ман гуфтанд ҳамаи. Вай добивался муваффақияти он ҷо, ки ҳамаи дигарон сабр варзиданд кил ва Ганс Рихтер дар охир исбот кард, ки дар ловушке. Чанд рӯз кӯтоҳ вай шталь ego душмани.
  
  
  Вай зад онро муште аз ego квадратному шахс ва пора эму бинї.
  
  
  Рихтер афтод ба боми движущейся мошинҳо. Чамоати деҳоти мавзеъ скользила таҳти мо бо головокружительной суръати. Вай боз схватился барои он, балки аз он пнул ва кӯфтанд, аз пойҳои ман аз таҳти ман, ва ман афтод наздик ба ӯ ва перекатился на бештар аз дами боми.
  
  
  Вай, дидам, ки дар заросли замин подо ман, схватившись барои аз дами боми дасти худ ва пойҳои. То он суст уходил аз охири, Рихтера боз хеста, ба пойҳои. Вақте ки вай, дилам ба қием, ӯ зад, ки маро пои дар голҳо ҳисоб мешаванд.
  
  
  Вай уклонился аз номӯътадили ва Рихтера боз мувозинат гум ва афтод афтод. Мо ҳам, дар якҷоягӣ бо мушкилӣ рушд мекунанд қаср дар по, балки дар ин вақт ман буд, бартарии. Вай зад он ego шудан бо животу, ва ӯ согнулся пополам. Сипас, ба вай сахт зад он ego бештар сар ва такрор заданд. Ӯ отшатнулся ва каме нест афтод боз.
  
  
  Акнун вай буд, байни Рихтером ва передним краем боми вагонов. Охирин отчаянным усилием ӯ дод радио ба ман дар сари. Ин дафъа вай дид, ки ба ӯ наздик, ва отступил, ки Рихтер чӣ ваҳй ба ман. Такони ego ҳамлаҳои пронес ego mimmo маро ба охири мошинҳо ва аз болои он. Вақте ки ӯ ба бодаш, вай баъзеи рацию ва вырвал вай аз ӯ бо дасти. Рихтера пош дар кушода фосила байни машиной ва паровозом.
  
  
  Ман буд, ки имконияти ӯро наҷот. Вай танҳо нест, перевернулся, ки схватился барои радио. Дигар лаҳзаи Рихтера афтод байни вагоном ва паровозом, ва он гоҳ ударился дар бораи шпалы дар поен. Барои долли сония вагонҳои перекатились тавассути ego смятую фигуру.
  
  
  Зрелище буд, ки оид ба вақт хурсандиовар. Рихтер ҳатто тавонад, закричать. Бадани скрылось зери движущейся машиной. Пас, вақте, ки вай оглянулся, вай дид оторванную пои шуда, дигар қисми бадан, ки ғайриимкон буд, опознать, тарк бо кирмакњо. Белградский мясник буд зарублен.
  
  
  Қатораи замедлял. Мо равшан приближались ба Димитровграду, ва он метавонад ба ин қатора, ки дар он ҷо хешамон омадам. Вай спустился нардбон, ки Рихтер кӯшиш ба истифода қаблан, ва вақте ки қатора фаромад вуҷуд ҳатто бештар, вай ҷаҳиши ба мчащуюся замин.
  
  
  Вай пыталась нигоҳ доштани пойҳои зери худ, вале наметавонистанд. Вай ду бор перевернулся бо пойҳояш ба сари соскребая ҷисм ва рвущие матоъ, то катился. Сипас вай чудом исбот кард, ки дар пушти у подножия хурд насыпи ва дид, ки чӣ тавр смотровая майдончаи қатора отступает оид ба рельсам.
  
  
  Вай нащупал сломанные устухон, вале пайдо нашуд. Вай гум радио, вале он находилось дар понздаҳ пойҳои истироҳат аз ман. Ба он чӣ ваҳй ба ӯ, ва дар партави дер полуденного офтоб кушода ego бозгашт ва заглянул дохили. Овоздиҳӣ он, ки чӣ тавр ба он ва омадаам, то дарк мекунанд, встроено радио, то ки дар он назар ҳамчун як қисми сарпӯш paper - дастгоҳи моҳвора нишон мониторинг.
  
  
  Вай закрыл радио ва покачал сари. Ман левая дасти ва кий горели дар он ҷо, ки онҳо буданд, натерты шағал дар баробари роҳрав. Вай вытер шахсе платком ва дар назар релсҳо дар роҳи он ҷойҳое, ки Рихтера афтод бо қатора. Дар он ҷо хуб буд мил, е тақрибан ба он, ва ба вай ҳеҷ чиз надидаам.
  
  
  Тақрибан дар сӣ ярдах аз ин ҷо тянулся як қатор параллельных релсҳо, ва аз рӯи онҳо приближался суст қатора. Ӯ снаряда дар он самт, аз куҷо вай танҳо омад, ҷудо перевала Елин. Дар ҷое, ки пеш аз ин қатора перейдет дар роҳи асосие.
  
  
  Ин буд, ки беҳтарин иқбол барои ман,
  
  
  зеро ин вытащит ман дар атрофи ин ноҳия дар як шитоб надоранд ва аз ҳамин тариқ, то ки он метавонад пешгирӣ шуданд. Ӯ зуд аст, ки бар дигар роҳ. Ба воситаи як лаҳза қатора двигался mimmo ман, тадриҷан афзоиш худро медленную суръати. Вай подождал, то ки ҷо охирин мошин, қариб дар тамоми чанд вагонов синфи дуюм, ва он гоҳ оғоз давида мисли рӯза мисли метавонист. Вай ухватился барои перила ступенек, ки дар пушти саҳна ва держался, қатора ва выдернул пойҳои ман аз таҳти ман. Як лаҳза баъд аз он истода, ба саҳна бо рацией Ханс Рихтера дар дасти and looked like вдаль ускользает манзараи атрофи Димитровграда.
  
  
  Дар камтар аз панҷ дақиқа қатора миновал он ҷое ки Мясник мулоқот муносиб марги. Вай дид ки он похожее на як хӯшаи сола либос, лежащую байни рельсами, вале snippets буданд идентифицированы, ҳамчун шахсият. Боқимонда Рихтера лежали ҷое, ки оид ба ин сӯ релсҳо. Вай муддати дароз thoughtfully назар афканда, то ба як тонна, ва он гоҳ ба он гон буд дар хотир доред.
  
  
  Урсула хоҳад недовольна он, ки Рихтера нест овард, ки дар Бонн барои суд. Вале дар охири ego уродливой касб наступило як навъ адолат - як навъ жестокая расплата.
  
  
  Мо бо Урсулой харҷ имрӯз шаб дар кадом маврид маленькой комнатке дар Црвени Крст. Вай касался вай бадан, ва мо фикр танҳо дар бораи онҳое, теплых моментах ҷамъ.
  
  
  Мо отводилось дар он ҳуқуқи.
  
  
  
  
  
  
  
  Ник Картер
  
  
  Бригада қотилони
  
  
  Боби якум
  
  
  Вақте ки дар хокистарӣ предрассветные соат зазвонил телефон, вай медонист, ки дар охири дигар хоаг метавонад танҳо як нафар - Ястреб, ман раҳбари дар AX.
  
  
  Телефони истода ба ночном столике бо противоположной ҷониби категорияҳо дар кати хоб, аз ин рӯ, ман ба ползти тавассути Марию замина Альдер, спящую наздик бо ман, ки барои расидан ба он. Мария зашевелилась дар хоб, ба нармӣ подтянув як пои, то ки вай прозрачная розовая ночнушка поднялась боло буд, вақте ки аз он боло трубку.
  
  
  "Ту бояд фавран бозгашт ин ҷо", - гуфт Хоук, пас фаҳмидам, ки ба ман овоз. Ego суханони буданд резкими ва настойчивыми. "Мо кор мекунем, аз болои нави аҳд. Тайер фирор баъд аз сӣ дақиқа ".
  
  
  "Баъд аз сӣ дақиқа?" Ба вай гуфтам. "Чӣ тавр? Чунин ба назар мерасад, ки ту фаромӯш, ки ман.
  
  
  Вай буд, ки дар Виски-Кей, крошечном ҷазираи ки Багамских ҷазираҳои, ки маро фиристод, ки худи Хоук. Ба ман лозим буд, ташкил лодку ба чинанд, то ба ман ва худ меронем одина дар атрофи бузургтарин ҷазира, ки онро то нишастан ба ҳавопаймо бозгашт ба Амрико.
  
  
  Хоуку на терпелось шунидани ман ревматизма. "Омода бошад баъд аз сӣ дақиқа", - такрор он ледяным тоном. "Оқои. Яъқуб таъмин ба нақлиет ".
  
  
  Вай бесадо гуфт. "Оқои. Яъқуб "- ин кодовое номи президенти Иелоти муттаҳидаи амрико Америк.
  
  
  "Хуб", - гуфт Хоук, ки агар дид, ки ман киваю. "Вақте заберет шумо аз сармуҳосиб дар Виски-Кей ривненской тавассути бисту ҳафт дақиқа". Ӯ вале илоҷи ин трубку. Гузоштани трубку, вай дид, ки Марям идонаро чашм ва нигоҳ ба ман.
  
  
  "Ин буд, ки ман ба офис дар Ню-Йорк", - гуфт вай хей. "Метарсам, ба ман лозим аст, бозгашт. Ширкати мефиристад лодку.
  
  
  Марям фикр кунем, ки он дар давоми мебошанд, ки бо номи Тони Доус, прикрытие, ки ба он истифода дар бораи ҷорӣ супориш ба AX. Ҳатто агар ӯ услышала ман сӯҳбат бо Хоуком, ки нах ҳам не мебуд, ки сабаб ҳадс дар ман прикрытии.
  
  
  Вале вай скривилась, вай спелые сурх лабони взорвался. "Ту бояд ба бозгашт имрӯз?"
  
  
  "Ҳа, метарсам, ки ҳа", - бодро гуфтам ман, собираясь қием бо категорияҳо дар кати хоб. "Ва на танҳо имрўз, балки наметавонанд ҳоло. Ман дар он вақт як вақт либоси пеш аз он, ки чӣ тавр ба ин ҷо хоҳад омад қаиқ.
  
  
  Вале пеш аз он ки вай қодир ба даст, ки бо партов, Мария подняла дасти ва игриво потянула ман дар дасти притягивая ба худ.
  
  
  "Ба ту лозим нест, ки то вақти шумо, - хрипло гуфт вай.
  
  
  Дар ин буд, шакке нест, Мария замина Альдер буд зебо существом, длинноногой стройной блондинкой бо великолепно сложенным золотым бадани ва пурра ҳамвор сина, розовые кончики онҳо упирались дар bodice он прозрачного либос. Он душманон дар бадани ман, ва ин дид, ки вай намуди кард бо ман. Вай соскользнула бо кати хоб, дар бозгашт, ба нармӣ приподняв гирифтааст, пешниҳоди ман худро шелковистое бадан, ки гӯе ҷоми муҳаббат, ожидающая худ пуркунӣ.
  
  
  Бо тамоми қувват иродаи қавӣ, ки дар он буд, қодир, вай прошептал: "Хоҳад шуд, ва дигар маротиба". Вай сарф губами он щеке ва рафт ба душ.
  
  
  Вай наметавонист пожаловаться ба он, ки дар охир панҷ рӯз дар Виски-Кей буданд, хеле приятными. Ҷазира буд, бозӣ площадкой барои хеле сарватманд. Ба ҳар ҷое, ки мо глянь, дар ҳама ҷо буд боҳашамат - пок, вымытые баҳрӣ яхты, стоящие дар якоре дар сверкающих голубых водах; акры гарон бошад обод сабзазор, пылающих яркими огненными цветами, уходящие ба баҳр; ҷамъшавии роскошных боҳашамат, равшан раскрашенных, ки агар онҳо буданд, нарисованы детскими мелками, возвышались бар Атлантическим океаном. Он баҳраманд дар ҳоле ба ҳама, аз ҷумла Марию замина Альдер, охир, панҷ рӯз.
  
  
  Вале ман боздид ба Виски-Кей, ҳанӯз ҳам буд разочаровывающим; Ин буд, ки дар он ҷо оид ба парванда ва буд лижет, ба қарори ман ҷории вазифа, аз рӯзе, ки Хоук бори аввал проинструктировал ман дар ситод-истиқоматии AX дар Вашингтон.
  
  
  Хоук оғоз беседу необычным монологом дар бораи опасностях ин ҷумла рисолати бениҳоят бештар шансах ва жизненной аҳамияти муваффақият.
  
  
  Вай партофт, ба ӯ назар краем чашм, фикр ва боз чӣ нав аст? Ӯ қариб интизор барои дидани, ки чӣ тавр морщинки атрофи ego лабҳои нозук руҷӯъ ба табассум. Дошт Хоук, доно сокини Нави Англия, кӯшиш шутить. Вале ман дидам, ки ин морщинки атрофи ego rta ва пронзительные чашмони танҳо усилились, ва ман медонистам, ки ӯ ҷиддӣ.
  
  
  Ӯ перетасовал қиматнок суфра ва нахмурился. "Мо танҳо иттилоъ дода шуд, ки ин, албатта, тамоман секретно - ки шаш соат пеш муовини сарвазири Англия таҳдид куштори ego давний дигар, аъзои парлумон. Ду нафар мардон қарор гирифт, ки дар загородном хона сарвазир, чун дигар ногаҳон досталь винтовку, нацелил, онро ба сарвазир ва сипас, комилан необъяснимо, нацелил винтовку ба худ ва вышиб худ фиреб хӯрдан. Дар ин замон, ки бештар кас набуд, бинобар ин мо метавонем диҳад ҷомеа фальшивую таърих. Вале воқеӣ оқибатҳои садама ужасны ".
  
  
  Вай гуфт. Ин буд, ки бештар аз бегона, аз он интизор, ва ҳатто он гоҳ суханони муқаддимавӣ суханронии Хоука.
  
  
  "Расмии як нусхаи тавсиф ин ҳамчун афсӯс парвандаи", - идома дод Хоук. "Осечка, ки дигар осматривал винтовку. Албатта, он ҷо хоҳад,
  
  
  
  
  Ӯ зикр намуд, ки дар аввал силоҳ равона карда шудааст зидди сарвазир ".
  
  
  "Шумо ба зудӣ одолжить ман англичанам, ки барои кумак дар тафтиши?"
  
  
  Хоук покачал сари. "Мушкилоти лижет ба хона. Гузориш дар бораи чунин ҳолатҳо дар Чин, Фаронса, Ҷопон ва Германий. Дар њар як маврид шоњиди қотил буд, ҳукми куштани худро қурбонӣ, вале ба ҷои ин, убивал худ.
  
  
  "Шумо ба худ тасаввур карда метавонед, ки кадом таъсири ин хабарҳо дошт президент. Ӯ ба осонӣ метавонист шудан оянда маќсади. Ва он аст, мунтазир бошед, то ки аъзои ин даста, ки қотилони доберется то Сафед хона, ҳатто агар қотил дар ниҳоят убьет танҳо худ. Вазифаи мо ин дафъа - ба ҷустуҷӯ ва уничтожать - превентивные чораҳои ".
  
  
  "Мо ягон хел зацепки?"
  
  
  "Каме, - иқрор шуд Хоук. Ӯ закурил як ба атрофи худ арзон сигар ва бо як дақиқа попыхивал дар оромӣ. "Ман ҳамаи файлҳои тафтишот гуногун њастем, дар ҳар як аз кишварҳо, инчунин Интерпол. Мехоҳед бидонед, ки онҳо пайдо кардаанд? "
  
  
  Ӯ таъкид намудаанд далелҳо дар ангуштони худ. "Аввалан, ҳамаи мертвые қотил буданд полными. Сониян, ҳамаи шуданд одержимы худ-плюс вазни ва сарф бисер вақт, кӯшиши аз ӯ халос. Се-се, ки дар атрофи онҳо буданд наздик бо сестрами Замина Альдер ".
  
  
  Вай приподнял бровь. "Аҷиб. Вай барои толстых мардум дар бораи ѓизои доранд, ки мехоҳед ин суратҳо гоҳ зебо духтарон. Ту на он кадар упрощаешь он ".
  
  
  "Ман медонам, - гуфт Хоук. "Ман афсӯс." Мувофиқи он, ки чӣ тавр ӯ ба ин гуфт, он қариб доверил эму. Вале баъд ӯ боз шталь қатъиян деловым.
  
  
  "Мо оғози бо хоҳарони замина Альдер, яъне бо шумо. Ин веб-реал a нӯги, ки мо дорем ".
  
  
  Духтарон замина Альдер худ буданд, каме странными. Мария, Хельга ва Эльза - дар шабеҳ тройняшки-блондинки, хуб маъруф ба ягон хонанда аз рӯзнома е телезрителю. Онҳо буд, ки бо бист, ва онҳо буданд, красивыми. Протсенко дар Иелоти Муттаҳидаи амрико оид ба Германий пас аз оғози ҷанги дуюми ҷаҳонӣ бо модарам Урсулой. Онҳо специализировались дар мужьях ва любовниках-миллионерах, ки кардаанд ih кишварҳои бой мешаванд, ки дар шакли хонаҳои, разбросанных дар саросари кушода ҳавзи, яхт гаронбаҳо ва ҳатто хусусӣ адад тайераи тамғаи.
  
  
  Поразмыслив, тасмим ба он, ки наздик намудани бо пасзамина Альдерс, эҳтимол буд, як атрофи аз pleasurable роҳҳои бо онҳо ба вай ягон сар шуд, иҷрои супоришҳои.
  
  
  Барои AX буд, кофӣ аст, танҳо ба таъмин намудани ман прикрытие - Тони Доуэса, богатого соҳибкори аст, унаследовавшего ривоҷ тартиботи импортный бизнес бо ситод-воқеъ дар Ню-Йорк. Ба зудӣ, вақте ки Хоук дар паси парда дергал барои нужные ниточки, ман даъватшудаи дар чанд вечеринок, ки духтарон Замина Альдер. Пас аз он бо хоҳар, он хеле ба осонӣ, бо щедрыми зуҳуроти бахшоишҳо ва фокус, як қисми ih аз шабакаи иҷтимоӣ.
  
  
  Марям буд, аввалин замина Альдером, ки ман "таҳқиқ". Он отвез вай дар Виски-Кей, дар куҷо мо баргузор панҷ хушбахт рӯз дар айшу. Вале ба утру, ки Хоук фармон ба ман барои баргаштан ба Иелоти Муттаҳидаи амрико, ӯ нишон дод, ки ягон дигар зацепок.
  
  
  Ду
  
  
  Камтар аз тариқи бист дақиқа, сипас занги Хоука он, направился ба саридораи причалу Виски-Кей. Мария замина Альдер рафт, бо ман, цепляясь барои ман дасти. Дар он ҷо аллакай ждала қаиқ - сорокфутовый крейсер, қисми зиеди гулу облезла ва заржавела, ду дизеля кор дар холостом гузаштан. Ба набор буд, чор инсон.
  
  
  Одина атрофи мардон, ки дар он буд, выцветшая бейсболка, крикнул: "Мо омода оттолкнуться, ҷаноб Доус".
  
  
  "Бошад, бо шумо ҳастам", - ҷавоб додам ман. Вай, дилам ба бигӯ бай бо марьям, ки не, ва ӯ дароз ва требовательно поцеловала ман.
  
  
  "Зиннатҳои, Дамплинк", - гуфт вай, - ҳамаи хоҳарон замина Альдер худ даъват мардон "Дамплинк", - "держись дур аз ин ман хоҳарон, е ба вай выцарапаю ба онҳо рӯ ба рӯ мешаванд".
  
  
  "Ман е хайр?" Ба вай гуфтам.
  
  
  "Ҳамаи чашм", - гуфт вай.
  
  
  Вай зуд поцеловала ман, вай ҷаҳиши ба палубу крейсера. Мард дар выцветшей бейсболке ин ҷо ҳамон бросился дур. Чун тавоност сдвоенные дизели крейсера ожили, вай дид, ки чӣ тавр дуюми қаиқ неслась ба причалу. Ӯ ногаҳон дилам ва направился ба андешаи ман крейсеру, ки босуръат приближался ба открытому шуд, ego бинї рассекал об, ва он бинї кард атрофи брызг петушиный дум. Чанде Мария замина Альдер, ҳанӯз стоявшая дар охири хасташуда бар, уменьшилась то андозаи куклы, ва он гоҳ пурра гон буд. Баъд аз чанд дақиқа худи ҷазираи намояд дар тамоми майдонҳои назари.
  
  
  Ногаҳон ба вай дарк намуд, ки мо дигар илмҳоро қаиқ. Шинос холод пробежал бо ман баргашт. Касе содир хатои - метавонист, ки ое ин аст он?
  
  
  Вай кӯшиш ба фаҳмидани он, ва зуд аст,. Е дигар қаиқ буд, вражеским кораблем, пытавшимся даст ба ман е вай буд, ки ба чинанд, то ба худ на ба қаиқ ба он, ва дигар судно буд, ки касоне, ки Ястреб фиристод, ки дар Виски-Кей. Пеш аз он ки ман пайдо шуд, ки имконияти кор кардан аз болои ин ҳам, мард дар бейсболке ба ман гуфт, ки пас аз ман-меҳмонхонаи донист.
  
  
  "Лутфан, ое глупостей, ҷаноб Доус, - гуфт ӯ. Ӯ откинул порае аз брезент дар палубу ва баъзеи обрез, лежавший дар зери он. Мағзи иртибот дошт маро дар оғӯши.
  
  
  Ақал, ки ӯ намедонист ман ҳамин ном. Вале он ҳанӯз ҳам дар институте, ӯ аз куҷо медонист, ки ман интизор мешавам идора ба даст аз хасташуда бар дар Виски-Кей.
  
  
  
  
  
  т. Е касе подслушивал занги Хоука, е ман выдала Мария замина Альдер.
  
  
  Раздался дуъояшон инсон барои штурвалом крейсера, ва вақте повернула рост бо внезапным креном, ки каме нест сбил мо ҳама бо пои. Баъдан мо дидем, ки дар чӣ масъала - офатовари медали нуқра мавзӯъ, пронизывающий об қариб ошкоро бар мо бинї. Преследовавший мо катер ҳукми торпеду, вале ракета нарасида аст дар мо, ва улетела дар баҳр.
  
  
  Аммо ин лаҳзаи кӯтоҳ, вақте ки ҳамаи дасти савор крейсера даст equipoise, ба ман дода зарурӣ ба ман имконияти ба анчом Wilhelmina, ман модифицированный Саночника бо трехдюймовым стволом. То даме ки вай буд, бо марьям, ки не дар Виски-Кей, спрятал он ego дар секретном отсеке дар ман бағоҷи. Вале пеш аз он ки тарк мо рақами, дар он субҳ, вақте ки Марям буд, дар ҳуҷраи дигар, вай предусмотрительно засунул ego дар промежностную кобуру, ки вай фарсудаи худ брюках ба дотянуться то таппончаи ва расстегнув ширинку.
  
  
  Дар ҳоле, ки шахс бо ружьем ба ҳар ҳол ҷони худро фидо перилах, вай присел, расстегнул молнию ва алоќаи "люгер". Вай метавонист дидан изумление дар ego инсон, чун "Люгер" пайдо аввал оид ба ман ширинки. Ӯ заорал ва взмахнул дулом ружья боло, он дар ангушти сжал триггер. Мо стреляли дар як вақт. 9-миллиметровая таращить чашмони Вильгельмины сократила фосила байни мо дар полсекунды зудтар. Таращить чашмони снесла мужчине шахс ва отбросила ego ба воситаи перила дар баҳр, ва дробовик аз дробовика зад, ки переборку пушти ман.
  
  
  Вай двинулся зуд, як дасти зарпарастона спасательный гиллетт ва дигар засовывая "Люгер" бозгашт ба кобуру. Пас аз он, ҷаҳиши тавассути перила дар баҳр. Вай фаҳмид, ки мардум дар оғози дуюм қаиқ подавали ман сигнал, ба он кӯшиш берун аз лодок, вақте ки онҳо озод торпеду, ки онҳо онро барои ман дар дурбин.
  
  
  Бо вуҷуди рӯз жару, вақте ки вай ударился рафт ва дар зери об, об шуда, сахт хунук аст. Ба ҳар ҳол clutching дар дасти спасательный гиллетт, ӯ қариб дарҳол вскочил ва поплыл аз крейсера co оғози дуюм қаиқ, ки машғул акнун неслась ба ман. Ба воситаи китфи вай дидааст, чӣ тавр ба крейсер оғоз разворачиваться дар погоне.
  
  
  Крейсер ҳанӯз менамуд ва дар нисфи роҳ, вақте ки приближающийся катер нашр боз як торпеду. Сангпушти баҳрӣ ракета просвистела mimmo ман, танҳо дар панҷ ярдах аз ман аст, ва ин вақт попала дар мидель крейсера. Рӯй додааст адский таркиш, ва ман даст қавӣ ударные мавҷҳои, ки распространялись воситаи об, чӣ тавр ба барқӣ баҳси он ҷо тавассути оголенный сим якро. Крейсер разлетелся дар қисми подняв бузурги гейзер дар атрофи об, партов ва ба сим.
  
  
  Баъд аз чанд сония преследующая қаиқ подтянулась ба рӯъеи, ва дасти кўмак подняли ман дар борт. Оказавшись ба набор, вай дид, ки ин вақте буд, дақиқ нусхаи ягона, ки разрушенного крейсера; ҳатто дар отслаивающуюся ва ржавую краску ва шумораи одамон дар бораи раесат. Аммо ин дафъа дар атрофи як мард нишон дод открытку бо мӯҳри Иелоти муттаҳидаи амрико ва бо имзои президент.
  
  
  "Узр извинения барои нороҳатиҳои", - кӯтоҳ гуфт мард. "Мо опоздали дар причал дар Виски-Кей. Касе, ки ҳар як диверсию мо генераторах ба иҷроро ба таъхир гузорад моро. Вақте ки мо дидем, ки дигар вақте отошла якҷоя бо шумо, мо догадались, ки рух дод ".
  
  
  "Ташаккур", - улыбнулся ман. "Шумо хуб выздоровели".
  
  
  Ӯ шталь, то дарк кунем, ки ҳамин касбӣ. Ба ҷои ин, ӯ гуфт: "Шояд, шумо метавонед переодеться дар сухую либос, пеш аз он ки мо доберемся то маҳалли таъинот. Дар поен, дар каюте, найдешь либос.
  
  
  Вай спустился поен ва переоделся дар тару тоза ҷинс, спортивную ҷомаи, пояфзол ва насбшуда. Ин буд, ки на он кадар шведов Сэвилл-Rowe, вале буд, оби тоза ва хушк аст. Ман наҷотдиҳандагони на задавал ман ягон савол ва пешниҳод карда шуданд аломати ягон иттилоот. Эҳтимол ин буд, ки CIA, вале он ҳанӯз ҳам дошт, пешниҳод, ки чӣ тавр онҳо ба нақша бозгашт, маро ба mainland бо ин суръати, ки дошт, дар хотир Hock.
  
  
  Вақте ки он аз нав поднялся болохона, ҳамон нафарро, ки гуфта будам, ки бо ман пештар ба ман гуфт, ки мо бояд ба нуқтаи даст пересадки тақрибан баъд аз шаш дақиқа.
  
  
  Вай гуфт, вале ба ҳар ҳол мефаҳмидам, ки дар бораи чӣ мегӯяд. Дар ҳоле, ки мо буданд, берун аз соҳаи назари Виски-Кей, ва дар атрофи он, ки ман медонистам, ки дар бораи ин қисми уқенуси Атлантика, дар бисер мил ба западу буд, замин, ғайр аз ИМА. Ҳар чизе ки ман то бубинем, ки буданд кӯҳӣ мавҷҳои кабуд либос аз ҳамаи тарафҳо. .
  
  
  Ривненской баъд аз панҷ дақиқа ва панҷоҳ сония мо низ дар майдони назари авианосца ВМС ИМА нафар ба набор бо ман гуфт: "Овози ва мо самимона ба тугмаи".
  
  
  Даҳҳо реактивных адад тайераи тамғаи аз сложенными болҳои нишаста буданд, дар авианосце, ки гӯе торик парранда, отдыхающие назди возобновлением парвоз. Баъзе аъзои экипаж сбросили веревочную лестницу, вақте ки мо вақте подошла ба соҳили. Вай пожал дасти худ спасителям, ва он гоҳ поднялся нардбон. Крейсер њамдењагони ва қариб скрылся дар хотир доред, ки дар бурлящем баҳр пеш аз он расид decks.
  
  
  Мириҳазор корабля бо ман наверху трапа, отсалютовал вай гуфт, ва зуд потащил маро ба реактивному самолету, ки интизори он буд, ки дар летной набор. Муҳаррикҳои A-4 Skyhawk аллакай шуданд
  
  
  
  
  дохил карда, сахт ба қием бархоста, дар ҳаво. Вай пожал дасти пилоту, молодому рыжеволосому, бар летную либос ва захода дар пушти нав кабину. Пилот ба ман нишон дод "ангушти боло" ва мо бо головокружительной суръати катапультировались бо decks авианосца дар осмон. Вақте, ки президенти Иелоти муттаҳидаи амрико буд, худ шахсӣ туристическим агенти хунукӣ буд, ба таври қатъӣ первоклассным...
  
  
  Се
  
  
  Бозгашт перелет дар Амрико низ зуд ва бидуни дарояд. Мо дар банди таъиноти буд фурудгоҳи ба номи Ҷон кеннеди, ny дар Ню-Йорк, ва мо приземлились он ҷо, дар махсус подготовленной взлетно-посадочной хати. Он гоҳ офтоб ва ясного осмон, дар Виски-Кей, ман буд, омода барои ба суровым, сахт январским холодам Ню-Йорк.
  
  
  Хоук интизори он буд, ки дар охири парвозу фурудгоҳ дар длинном темном лимузине. Пас аз он ки бар бо ҳавопаймо ба мошини, redhead пилот махнул дасти, развернул ҳавопаймо ва взлетел ба авианосцу. Дар пеши лимузина нишаста буданд, ду нафар мардон - шофер ва, тавре ки ман фаҳмид, боз як агенти AX. Вай медонист, ки мо бояд ба рӯ ҷиддӣ кризисом, зеро Хоук қариб, ки ҳеҷ гоҳ ошкор намудани шахсияти як агенти дигар. Хоук, кӯфтанд, ки ба стеклянной перегородке, отделявшей моро аз мардон пеш, ва лимузин проехал тавассути фурудгоҳ.
  
  
  "Чӣ ж, N3, - гуфт Хоук, нигариста дар тирезаи - ман гумон дорам, ки шумо не, маълумоти нав ба хабар".
  
  
  "Метарсам, ки не, ҷаноб", - гуфтам ман, вале ба ҳар ҳол гуфт эму дар бораи дублирующем крейсере дар Виски-Кей ва ман дилаш. Вай афзуд: "Албатта, ғайриимкон аст, барои исбот, ки чӣ тавр онҳо соҳиби маълумот. Мария замина Альдер метавонад дар ҳама иштирок намекунанд ".
  
  
  "Hmm", - ҷавоб танҳо Хоук.
  
  
  Мо ехали дар оромӣ чанд сония пеш аз Hock дилам ва гап гуфт: "Раиси федератсияи ҳизби коммунистии бояд биеяд ин ҷо дар ню-йорк, масалан, тавассути шаш дақиқа. Ӯ встретится бо баъзе дар атрофи мардуми мо дар секретном ҷаласаи СММ, пеш аз вылетит бозгашт пагоҳ. Ба мо возложили масъулият барои бехатарии ego, то он ҷо. Овози чаро вай то срочном лозим ту.
  
  
  Настала навбати ман пробормотать: "Hmm".
  
  
  Лимузин притормозил ва ҳоло дар боздошт дар наздикии яке бо фурӯдшавии фурудгоҳ, ки дар он ego ждала калон анбӯҳи одамон ва мошинҳо. Хоук наклонился пеш ва қайд кард, ки дар бузургҷусса турбореактивный муҳаррики, спускающийся аз пентоксиди осмон. "Мо як меҳмони, занад", - қайд ӯ, взглянув дар карманные соат, ки он пӯшидани дар занҷираи, перекинутой тавассути гиллетт.
  
  
  Чӣ тавр танҳо рубли ҳавопаймо қатъ дар взлетно-посадочной хати, кормандони фурудгоҳ ба зудӣ подкатили ступеньки ба рӯзи кабина, ва берун советский раиси ҳизб. Дар атрофи як ҳавопаймо барои он следили чанд рубли дигар шахсони расмӣ, ва, пеш аз лестницей тамоми гурӯҳи фавран окружили пулис ва кормандони хадамоти амният - ҳам русия ва ҳам амрико ва сопроводили ба навбат атрофи мошинҳо. Вақте ки процессия сарварии гурӯҳи ню-йоркских мотоциклистов тронулась, мо лимузин ронандагӣ буд, самимона барои машиной шӯравӣ вазир. Чанде аз мо аллакай входили дар дарвозаи Созмони милали Муттаҳид, мавқеи величественная вереница флагов он зуд развевалась дар ледяном ветру.
  
  
  Оказавшись, ки дар дохили бино, тамоми гурӯҳи зуд перенесли дар атрофи як ҳуҷраҳои хусусӣ, ки шӯрои амният. Ин буд, просторный толори бе windows, ки бо курсиҳои варзиш махсуси он истифода, расставленными ярусами, наподобие амфитеатри барои тамошобинон, бо трибуной дар маркази, ки дар он мешунаванд ва худро ба ҷои советский раис ва ego ҳизб, инчунин мушовир оид ба амнияти Иелоти Муттаҳида ва ego еварони. Вай ва Хоук, дигар агенти AX ва вай бо назардошти ҷойи нишаст дар аввал бобат як қатор наздик бо федератсияи политсия амният, сопровождавшей раҳбари шӯравӣ аз Москва. Барои мо истода агентҳои мақомоти ҳифзи ҳуқуқи шаҳр, давлат ва ҳукумати федералӣ. Мулоқоти албатта, буд, закрытой барои тамошобинон.
  
  
  Ду нафар мардон общались ба воситаи тарҷумон, ки переводил шепотом аз як ба оянда, то ки чизе бо ки гуфт: шуд овози шунидорӣ нест, ки мо назди ҳавз нишаста,. Ин буд, ки ҳам, ки аз тамошо спектакль дар пантомиме ва жестам угадывать, ки мегӯянд фаъолони.
  
  
  Дар аввал чунин менамуд, ки ҳам мардон буданд сердиты ва подозрительны. Буд, бисер хмуриться, хмуриться ва стучать кулаками. Дере нагузашта шӯриш сменился недоумением, ва пас аз он дидам, ки ду марде ба оети бештар дружелюбными. Аен аст,, онҳо сар ба дарк мекунанд, ки мо як тараф нест сидела барои причудливыми инцидентами.
  
  
  Ба зудӣ баъд аз ин мулоқот подошла, ба охир, ва раиси Иттиҳоди Шӯравӣ ва мушовир оид ба амнияти ИМА истода, ба пожать дӯсти дӯсти дасти.
  
  
  Сипас, яке аз атрофи аъзои ҳизби шӯравӣ сарвазири баъдтар ба ӯ маълум, ки ӯ буд, российским сафири - дод қадам ба раиси коммунистов. Ӯ нигоҳ вытащенную атрофи кармана гранату. Мард открепил гранату ва мурғоб вай дар плюшевый қолинҳо ошкоро ба ногам рубли раҳбари.
  
  
  Дар последовавшую як сония ледяного ужаса дар ҳуҷраи буд, ки овози шунидорӣ мо овоз. Вай дида пок даҳшат инсон шӯравӣ вазир, вақте ки ӯ беспомощно looked поен смертоносную активированную гранату, лежащую дар носках ego ботинок.
  
  
  
  
  
  беихтиерона вай алоќаи худро Люгер Вильгельмину оид ба кобуры, вале Хоук нерӯманд аст ва маро аз дасти. Дар делле, зеро он буд, ки зудтар маро, то бубинанд, ки ман чизе наметавонам кунад. Таращить чашмони танҳо тезтар взорвет гранату. Дар рубли раҳбари вақти ҳатто сдвинуться аз ҷои.
  
  
  Дар ин лаҳза, вақте ки ҳамаи ҳозирон дар ҳуҷраи буданд парализованы, рубли сафир - нафар, уронивший незакрепленную гранату - бросился дар взрывчатку. Раздался приглушенный таркиш; Смертельная қувваи норинҷак буд подавлена бадани мард. Ego бадан разлетелось дар қисми, ҳадафи оторвана аз танаи.
  
  
  Оқибатҳои таркиш потрясли раиси Шӯро ва дигар ҳозиринро ба трибуне, вале дар ҳолатҳои дигар онҳо ба мардум невредимыми. Мо бо Хоуком фавран перевели российскую ва американскую ҳайати атрофи хуҷраҳо в ожидающий берун лимузин. Буданд, таъљилан андешида мешаванд, ки ба он, ба мушовир оид ба амнияти ИМА ва ego кормандони баргаштанд, ки дар Вашингтон ва қабули тараф направилась дар советское сафорати ва он ҷо монд то аз рафтани Гирифт.
  
  
  Дар ҳамин ҳол, ерии таъҷилӣ омаданд, кӯмаки полис ва N. Y. P. D. ДАР СММ оғоз меоянд саперы бо теъдоди газетных рўзноманигор ва суратгирони. Толори хусусӣ шӯрои амният шуда буд, баста политсия СММ, вале Хоуку ва ба ман иҷозат баргаштан дар дохили, ки дар он оид ба stretchers гирифта загружали фаро гирифта брезентом бақияи рубли сафир. Аллакай ҳоло кормандони федератсияи политсия амният ва амрико агентҳои омода пайгирӣ муҳоҷирон охир ва ҳаракати сафир.
  
  
  Ба нестї шуд занги Сафед дар хона ва президент буд проинформирован дар ин бора делле. Пеш аз ин сӯҳбат тамом, Хока боиси ба телефон барои сӯҳбат бо президенти. Вақте ки ӯ баргашт, шахсе сардори AX буд, грейс.
  
  
  "Ин буд, ки қариб садама", - гуфт ӯ, покачивая сари. "Президенти ман хабар, ки мо получим пурра ҳисобот дар бораи передвижениях шӯравӣ сафири бор тафтишот чизе обнаружит. Вале мо аллакай медонем, ки як ".
  
  
  "Ин чист?"
  
  
  "Ҳамагӣ ду шаб пеш, - гуфт Хоук, - советский сафир буд, гостем дар як ҳизб, устроенной Хельгой замина Альдер ва он модар дар истиқоматии Хельги дар Боғи-авеню".
  
  
  "Шумо мутмаин ҳастед?" - удивленно аноби вай.
  
  
  Хоук гуфт шахси дигар, ки ба агенти андоз AX, ки сопровождал мо дар лимузине аз кеннеди, ny. "Агенти Z1 буд, дар як ҳизб. Зеро вай медонист, ки ғайриимкон аст, назорат ҳамаи занон замина Альдера ҳамзамон, вай истифода ego дар ин делле. Вай мехоҳам, ки шумо ду нафар ҷамъ шуданд, ки ба сафорат ва ба шумо тафсилоти он шом. Баъд аз ин вай мехоҳам, ки шумо поработали бар Хельгой замина Альдер. Ва...
  
  
  "Ҳа, ҷаноб?" Ба вай гуфтам.
  
  
  "Ман боварӣ дорам, ки ба ман лозим нест напоминать шумо дар бораи муҳлатнокӣ шумо намояндагӣ. Бояд кадом аст робитаи байни ин бизнес аст, ва замина Алдерс. Пайдо аз он чӣ мехоҳам ин аст, ки мо арзиш ".
  
  
  Чор
  
  
  Hock рафт, яке дар ню-йоркский дафтари AX, тарк Z1 ва маро ба гап ҳамроҳ. Пас сарф бештари рӯз дар тайера, летевшем оид ба Виски-Кей, ва дар мошини худ ехавшей оид ба Ҷон кеннеди, ny, вай эҳсос кард, ки ман бояд потренироваться дар толори ҳис. Вай пешниҳод намуд, ки Z1 рафта дар клуби варзишӣ поиграть дар гандбол, то ки мо разговаривали.
  
  
  Ҳеҷ кас ба мо, албатта, медонист ҳамин номи дигар. Худи Z1 буд, тақрибан ман синну сол, ба ду инч дар поен, ва ба чанд кило вазнинтар, бо соломенными мӯй ва светлой пӯст. Пас мо переоделись дар спортивную шакл ва оғоз game, он дид, ки ӯ арзанда ҳарифи гандбола. Ба фикри ӯ буд, ба clumsy, плоскостопий, вале ӯ буд, бо мячу бо убийственной қувват, то ки он отскакивал, чӣ тавр ба таращить бо чашмони рикошетом, ва заставлял маро ба ҳаракат.
  
  
  "Дискҳо pm шаби гузашта буд ҳамин вечеринкой", - оғоз аз ӯ, ва он сайд суст ҷануб аксент дар ego голосе, як навъ аксент қаторкӯҳи южных муттаҳидаи амрико. "Дар ин замина Альдеры маҳз метавонед суратҳо развлекать. Буд, ки як ҷуфти бозингарон, рубли сафир, ду британияи кабир нависандаи ин поп-рассом, ки на рисует ҳеҷ чиз, ба ғайр аз расм бо спортивными ремнями, ва боз дюжина одамоне, ки вай ҳам ҷавобгӯ нест ".
  
  
  "Касе чизе дар атрофи онҳо показался махсусан хурсандиовар бо сафири?" - пурсид вай, нанося ҳамлаи оид ба мячу, ва ҳангоми удачном ударе сахт вонзив ego дар середину Z1, ки аз сабаби он ӯ қодир ҷавоб заданд.
  
  
  "Безорам!" - пробормотал ӯ, бо усилием выпрямляясь, шахсе ego покрылось каплями бонк. Баъдан, ҷавоби ман штопора, ӯ гуфт: "Ман показалось, ки ҳамаи меҳмонони буданд, хеле дружны боз дигар. Гӯе ҳамаи онҳо буданд, ки аъзои кадом аст эксклюзивного клуби. Агар шумо мефаҳмед, дар бораи чӣ, вай?"
  
  
  Вай гуфт. "Вале ое Хельга е он модар, Урсула, ягон гуфтугӯ бо сафири барои ягон вақт, дар давоми pm?" - аноби он, мчась он ҷо-дар ин ҷо доир намуд. Ман медонистам, ки кадом маълумот, ӯро интизор аз он даст, вале ягон зацепка е робитаи байни мурдагон ва сафири он е дигар оид замина Альдеров кӯмак карда метавонад.
  
  
  "Не", - ҷавоб дод Z1, кор ҳиссаи худро дар озмуни сафорати озарбойҷон. "Дар делле русӣ аксар вақт гуфтугӯ бо ин художником ва, ниҳоят, завершил шом аз тарафи харидории ду интернет, ки бача привез бо худ..
  
  
  
  
  
  
  Ба ман омад, ки дар сари ваҳшӣ андешаи. "Ки шумо подумали, агар ба вай гуфтаанд, ки AX соз кушодани мағзи мертвого русӣ?"
  
  
  "Кушодани?" - воскликнул Z1, оборачиваясь ва мунтазири ман. "Ки метавонад исбот таҳсил ego мағзи сар?"
  
  
  "Ин танҳо фикри--, - гуфтам ман. "Ман метавонам, ки бояд бияфканед дур дар атрофи сари дур странной аст, ки ба тамоми аст. На танҳо он чиро, ки рӯй дод, ки имрӯз, балки ҳамаи гузашта куштори - е, ки ба вай гуфта, самоубийств. Ин одамон сформировали баландтарин странную дастаи қотилони, ки вай ягон дида. Мумкин аст онҳо дар аввал, ое маводи мухаддир, е загипнотизировали, е промыли мағзи. Касе буд, маҷбур ih рафтор ҳам баробар иррационально. Бояд аз ин тавзеҳ намедиҳам. Шояд кушодани дод, ки баъзе ҷавобҳо ба мо кӯмак мекунад фаҳмидани сабабҳои ин парванда ".
  
  
  "Гумон дорам, љоиз". Z1 пожал плечами.
  
  
  "Хоук мехоҳад, ки вай дарҳол кӯчиданд ба Хельге", - гуфт вай эму. "Ҳарчи зудтар мо ин game, он позвоню дар ин ҷо ва попробую кунад санаи ба имшаб. Фикр мекунам, ба ту беҳтар аст, ки доложить Хоуку дар ситод. Ҳатман бигӯ эму, ки ман мехоҳам ба харҷ кушодани русӣ ".
  
  
  "Албатта", - гуфт ӯ, упустив имконият ва проиграв ман бозӣ.
  
  
  Баъди қабули душ ва одевшись, мо рафт дар бар ва выпили якчанд охлажденных мартини, ва ба вай ӯ даъват Хельге замина Альдер оид ба алоқаи киоски.
  
  
  "Пельмень!" вай взвизгнула аз хушнуд, чунон ки танҳо услышала ман овоз. "Шумо баргаштанд. Ман тупая хоҳари буд, ки бар ту даст. Шумо мебинед, имшаб?
  
  
  "Дар дурустии он чӣ ман буд, дар хотир нигоҳ доред", - гуфт вай хей. "Ман заеду барои ту тақрибан ҳашт".
  
  
  Вақте ки онро хатм гап, мо бо агенти Z1 расстались. Вай направился дар роскошную истиқоматӣ дар Саттон-Плейс, ки AX арендовал барои ман - е, баръакс, барои "Тони Доуэса".
  
  
  Яке аз манфиати кор зери прикрытием барои AX ин буд, ки ташкилоти жалела маблағҳо барои таъсис додани майдони боэътимод барои маскировки барои худ агентҳои. Гостиничные Тони Доуэса буд, намунаи хуби. Ин буд, шево, шево холостяцкий домик бо тамоми принадлежностями барои соблазнения, ки чунин як мард метавонист таъмин худ. Звукоизолированный берун аст, кофӣ баланд ба кушодани намуди дар шаҳр ва танҳоӣ ва оснащенный тамоми новейшим сабтҳои электронӣ бо таҷҳизот дохилӣ инъикоси то квадрофонического садо. Танҳо духтарони ман просьбами буданд, як толори хурди ва сауна. Боқимонда соат рӯз онро сарф дар боксерскую нок, ва сутунҳо ва хатм сауной. Буд, ҳафт сию панҷ, вақте ки ман дар смокинге рафт ба Хельге замина Альдер.
  
  
  Квартираҳо Хельги буд пентхаусом дар Боғи-авеню дар восьмидесятых, дар королевском бинои, ки бештар походило ба хусусии клуб, аз истиќомат. Вай интизор аст, ки вай аз яке, аммо вақте ки вориди он, вай дид, ки Урсула буд, дар он ҷо бо седым джентльменом, шахсе ки назар норавшан шиносҳо, ҳарчанд ego ном барои як лаҳза ускользнуло аз ман.
  
  
  "Вале Дамплинк", - поприветствовала ман Хельга, поцеловав ман лабони ҳабсҳои поцелуем замина Альдера бо кушода ртом ва втянув ман дар дохили, "передай салом Урси" - духтари замина Альдера звали худро модари Урси, - "ва он сопровождающего Байрона Тиммонса. "Пас аз он фаҳмидам, ки дар ин як марде дар атрофи нефтяных магнатов кишвар. Урсула фон Ольха низ поцеловала ман дар лабони буд, ки дур нест, материнским, ва Тиммонс бардавом пожал ман дасти.
  
  
  "Урси ва Байрон чӣ маротиба уходили", - афзуд Хельга, херувимски улыбаясь.
  
  
  Байрон Тиммонс пробормотал: "Оҳ, ҳа", ва оғоз кӯмак Урсуле надеть норковую шубу.
  
  
  "Мо дар бораи ужасной садама бедного Владимир Колчака, - гуфт Хельга. "Шумо шунидаед, ин аст, ки дар эълонҳои release?"
  
  
  "Не, вай гуфт:. "Ман метарсам."
  
  
  "Имрӯз никак не, вақте ки ego такфир дар созмони МИЛАЛИ муттаҳид, - ғамгин гуфт: Хельга, - чизе монанди таркиш котла".
  
  
  "Бузург", - гуфт вай, аллакай фаҳмидед, ки ба дурӯғ ое Ястреб "таркиш котла" барои матбуот подш.
  
  
  "Бедный Владди, - гуфт Хельга, - ӯ ҳамеша пур аз ҳает. Вай хоҳад скучать бо ӯ.
  
  
  "Шумо медонед ego?" Ба вай гуфтам.
  
  
  "Ҳа, - гуфт Хельга. "Ӯ буд, старым дигар Урси. Ӯ буд, ки дар ин ҷо, дар хона, дар як ҳизб, ҳамагӣ ду шаб пеш.
  
  
  "Ҳамаи мо хоҳад ego пазмон аст", - тасдиқ намуд Урсула, целуя Хельгу в щеку, нарасонед ман лабҳои ee губами ва направляясь ба рӯз. Байрон Тиммонс аз паи ман, боз бардавом пожав ман дасти.
  
  
  Чӣ тавр танҳо Хельга закрыла дари барои уходящей як ҷуфти, ба он тарк дар ман нагирад бо подавленным хихиканьем ва прошептала: "Эй Дамплинк, Байрон Тиммонс сахт зол ба ман - ба ту. Чун ба он расидем шумо ба санаи имрӯз никак не вақте, ки он комилан фаромӯш, ки имшаб он буд, рафта, бо ӯ дар театр. Вақте ки он хотир, ман ба кор баъзе отчаянную перестановку ва позвать Урси барои иваз. Вай гуфт Байрону, ки шумо кӯҳна, дигар, ки ман дидам, бисер сол ва шумо буданд, дар шаҳри танҳо дар шаб.
  
  
  "Ман медонистам, ки ӯ аз касе бозпас. Акнун он мефаҳмам.
  
  
  Хельга отстранилась, качая сари. "Баъзан он метавонад бошад, ки чунин непослушным. Вале дар он меҳмонхона бошад, бо ту ".
  
  
  "Ман хурсанд нестӣ, - гуфт вай салом, - ва иќтибос. Ба ҳар ҷое, ки ту мехоњї, ки ба он туро боиси?
  
  
  "Ин чунин неприятная шаб", - гуфт Хельга.
  
  
  
  
  
  Ӯ оромона гуфт: "Ман фикр кардам, мумкин аст,, ту беҳтар аст, ки останешься дар ин ҷо ва хоҳӣ уютным. Агар бар зидди он чизи оддӣ, масалан, шампан ва икры. Метарсам, он чизе ки мо дорем дар хона ва ҳоло дар слуг истироҳат.
  
  
  "Ман омад, то бо беҳтарин муассисаҳои харҷ шаб".
  
  
  Ӯ маро ба он озодона. Ӯ буд, одета дар обтягивающее сафед кард шабона либос, вай мӯи малламуй буданд, бодиққат чуќурї, ба шее висело бриллиантовое ожерелье бо мақомоти дахлдори бриллиантовыми подвесками, свисающими атрофи мочек он ушей. Ӯ буд, ки омода аст барои гузаронидани шаб дар шаҳр. Аммо пас аз он, фаҳмидам, ки занон Замина Альдер, эҳтимол то либоспӯшии то танҳо барои он, ки шом бездельничать дар хона.
  
  
  Хельга включила мусиқӣ ва выключила брылев. Дере нагузашта ӯ принесла нўшокї шампан ва икру, ва мо ба чунин бозӣ паҳлӯ ба паҳлӯи, дар леопардовом шезлонге пеш аз windows аз фарш то потолка, атрофи онҳо мо онро чароғҳои шаҳр ва снежную тьму.
  
  
  "Медонӣ, Тони, - ба нармӣ гуфт: Хельга, поворачиваясь ба ман, чун мо ҳам потягивали охлажденное нўшокї шампан, - ту на чунин аст, мисли дигар мардон, ки вай медонист, ки дар ҳаети худ. Одатан, он метавонад хеле ба осонӣ ih, ки ба ақл, ки ба ақл, ки онҳо мехоҳанд аз як зан. Бо ту ман боварӣ дорам, ҳатто медонам, ки ту хеле дароз. Ва ин масъала. Ман ин аҷоиб аст,, ва ман фикр мекунам, ки ҳамаи боқимонда занон Замина Альдер, аз ҷумла Урси, низ. Вай ногаҳон деҳот наметавонанд. "Ба ту писанд омад, ки бо марьям, ки не?"
  
  
  Вай ростқавлона гуфт. "Вай замечательная. Вале пас аз ҳамаи шумо. Дар поени кор, шумо ҳамон баробар тройняшки.
  
  
  "Пурра якхела". Вай инро дида, ба вай табассум дар полумраке. Вай протянула mug бо шампан ва соскользнула дар раисикунанда, прижавшись бадани худ, ба андешаи ман. Вай ҳис гармӣ ба вай бадан сквозь либос. Экзотический бӯи ee духовой волновал ман чресла. Вай просунул ангушти зери бретельку он либосҳо ва қатъ.
  
  
  "Хельга", - гуфтам ман.
  
  
  "Huh?"
  
  
  "Ин бача, Колчаком е Владди, ки чӣ тавр шумо ego даъват - шумо ego қисми дида вақтҳои охир?"
  
  
  Вай нодуруст шунид ман штопора. "Ба ту лозим нест, ки ба ego ревновать, Дамплинк". Вай придвинулась лижет назди ман, то ки мо рони соприкоснулись.
  
  
  "Не, аммо ба ман кунҷкобу", - вақт исрор ман. "Қисми ое ӯ навещал шумо ва е оилаи худ барои чанд ҳафтаи охир?"
  
  
  Вай пожала плечами, ҳанӯз прижимаясь ба ман. "Владди буд, як атрофи он нафароне, ки ҳамеша буданд ва е ҳамеша дар оянда бо духтарони ман дӯстони худ. Шумо бинед, вақте ки ӯ дар он ҷо буд, ки шумо скучали бо ӯ, вақте ки ӯ отсутствовал ". Вай нетерпеливо пошевелилась. "Аммо ин гузашта ин айни. Айни ҳамеша муҳим аст".
  
  
  Вай медонист, ки он чизе, ки вай собиралась мегӯянд. Шояд, вай меҳмонхонаҳо, чизе ба пинҳон, ва мумкин аст, дар ҳақиқат танҳо истифода буд, ба мегӯянд, дар бораи Колчаке. Дар ҳар сурат, вай ҳис кардам, ки дар ин бора выполнил вазифаҳои худро.
  
  
  Акнун вай диверсификатсияи ҷавобгарӣ дар назди худ, ба ин дарсњо, ки имконияти ускользнуть байни ангуштони ман. Ин ангуштони худ вай ослабила бретельку ороишоти Хельги. Вай спустила ҳам ремня бо дасти ва ҳалим матоъ сафед тарк ана талию.
  
  
  Дар он буд, ки holster. Вақте ки ӯ откинулась пеш, вай пурра ба стройные сина приподнялись, соски бо розовыми кончиками встали дыбом. Вай извивалась ба пеш, ба пешвози то бо ман рӯ, то ки ман даҳони наполнился яке ва сипас ба дигар ниҳодҳои дыне холмиками. Ҷисми худ яростно дрожало, вақте ки вай ласкал он соски кончиком забон, то дар охир, он, судорожно вздохнув, гирифта шудааст ман сари ду дасти худ ва поднесла ман ба лабони худ. Вақте ки мо целовались, вай проводила ангуштони худ як дасти ба андешаи ман бедру, то наткнулась дар шаҳодатномаи ман arousal. Вай дар дасти як лаҳза задержалась нест.
  
  
  "Хуб аст, Дамплинк, хеле хуб аст", - прошептала он, дардод ва прижалась губами ба андешаи ман дар гӯши.
  
  
  Вай эҳье кард вай ва понес тавассути гостиную, ба воситаи остонаи барои хонаи хоб ва гарнитураҳо. Дар маркази хуҷраҳо находилась бузург круглая бистар. Вай опустил, онро ба нах, ва он сняла либос, чулки ва кружевные panties, бикини. Лежу дар атласных простынях, вай нетерпеливо протянула дасти ба ман кӯмак ба либос.
  
  
  Вай ҳис кардам, ки мисли хун дар хуни ман, вақте ки ба чашмони ман поглощали он великолепное бадан. Вай дақиқ нусхаи хоҳари худ Марям, ки бо комил очерченной, выпирающей сина ва нармӣ изогнутых буд, то ба дафтар хурд тиллои секунҷа, ки дар маркази он ба бадан. Вай притянула маро ба худ, ва вақте ки мо бадани соприкоснулись, вай повернула сари набок ва ба нармӣ гуфт: "Послушай, Дамплинк, ки мехоҳам ту ба мо дилам, ту мебинӣ, ки чӣ тавр мо бо он сарукор муҳаббати".
  
  
  Пеш аз ин ман замечал, ки се деворҳои ҳуҷраҳо, дар изголовья категорияҳо дар кати хоб ҳарду ҷониб буданд, пурра зеркальными. То ки бадани Хельги сжималось ва раскручивалось дар якҷоягӣ бо ман мисли an комил запрограммированный, балки як воситаи чувственности, оина отражали чувственные ҳаракати, ки агар мо буданд посреди китобхонаи бузурги оргии, ки дар он мо буданд, ки тамоми гурӯҳи иштирокчиен.
  
  
  Вай нишон дод, ки чӣ тавр ба ман гуфт Хельга, ки ӯ ва он хоҳари Мария пурра якхела. Дар он аст, ки чӣ тавр онҳо гимнастика муҳаббат, буд, ки фарқи калон. Ҳам занон гимнастика муҳаббати бо бесконечным воображением ва бузург кушода хурсандӣ. Вале ба ин монанд худро тамом. То Марям буд молчалива ва напряжена, ee ҳаракати
  
  
  
  
  
  
  буданд изысканно лоғар, Хельга буд ваҳшӣ ва заброшенной, дасти вай, hips ва даҳони мунтазам таҳқиқ бадани ман, обмениваясь приятными содда дорам ба ҳар як молу мулке, ки он. Ҳамаи ee ҷунбандае пайваста корчилось, дрожало ва побуждало ман ба ҳама бузург ва бузург высотам экстаза. Гӯе - ва зеркальные деворҳои усиливали таъсири - ман додаед, муҳаббати бо дюжиной гуногун занон, ҳар як гуногун бо як даст шахсӣ ва реакцией. Дар охир, вай вскрикнула аз пок масхара, ва тарк бозгашт ба бистар.
  
  
  Ба воситаи як лаҳза вай наклонилась ман то абад мемонанд. "Ман туро хушбахт?" - аноби он, пўшонидани ман шахсе поцелуями.
  
  
  "Ҳа", - гуфтам ман. "Ҳа, ту чи кор карда истодаӣ ман хушбахт аст".
  
  
  "Ман низ хурсанд аст", - гуфт вай. "Ту ҳамон касе, ки онро аз ту фикр".
  
  
  Вай бодиққат притянул ee ба худ, ба он категорияҳо дар кати хоб барои ман, мо бадани прижались якдигар, ба якдигар бо сари то пят. Мо лежим неподвижно, ҳеҷ кас бо мо нест сухан. Ба воситаи як лаҳза ӯ ба нармӣ вздохнула аз парчами иҷозат барои иҷрои, ки вай интизор.
  
  
  "Shh", - прошептала он ҳе.
  
  
  Вай боз замолчала, вале ненадолго. "Оҳ!" воскликнула вай. "Оҳ! Оҳ, Дамплинк! ОҲ!" Ee бадан боз судорожно затряслось, дар ҳоле, ки вай бо дурудароз хомӯш стоном хушнуд нест перевернулась дар пушти ту ва закрыла чашмони.
  
  
  Ман мунтазам барномаи машқ барои бадан ва хотир аст, боз пригодились, позволив ба ман интиќол Хельге охирини атои масхара, ки он ожидала.
  
  
  5
  
  
  Хельга идонаро чашмони ва ба нармӣ гуфтам ман, вақте ки вай склонился бар ee сари. "Аз он буд, хеле хуб аст, хеле хуб аст, хеле хуб аст", - прошептала вай. Вай перевернулась ва вылезла атрофи партов. "Отдыхай, Дамплинк", - гуфт вай, целуя ман ва выходя тавассути хуҷраҳо.
  
  
  Ба воситаи як лаҳза вай вернулась бо як шампан ва ду бокалами. Вай наполнила як атрофи айнак ва протянула ман. "Ин аст, ки, - гуфт ӯ, - танҳо туро, то ки он хоҳад ба гирифтани душ". Вай боз поцеловала ман, ва вошла дар ванную, хушбахтона напевая. Роскошно растянувшись дар кати хоб, вай шунид, ки чӣ тавр ӯ ба душ мегирад.
  
  
  Вай дод глоток охлажденного ба Хонаи Perignon. Берун поднялся шамол. Чорум дар девори ҳуҷраҳо буд, фаро портьерами, ва ӯ медонист, ки барои шторами буданд, ки як рӯз боғ пентхауса, ки compassing ҳамаи чор тараф квартираҳо. Берун аз дари худ чизе стучало. Поднес mug шампан наздик ба bed, натянул шим ва чӣ ваҳй ба рӯз. Вақте ки вай отодвинул қисми пардаҳо ҷудо, вай дид, ки яке дар гирди дару приоткрыта, ва раскачивается дар ветру. Вай закрыл дари ва запер вай.
  
  
  Вай буд, ки дар нисфи роҳ бозгашт саросари ҳуҷра, ки ин безошибочное ҳисси шашум, подсознательное огоҳӣ дар бораи надвигающейся хатари послало ман худро дар паем. Намедонам чаро, он беихтиерона вскинул ҳарду дасти назди худ горлом, вай на шталь амал хеле барвақт. Дар ҳамон як лаҳза дар thinnest проволочная петля накинулась ба ман сари категорияҳо дар кати хоб ва ман ба китфи. Симчӯбҳо, ки машғул бояд шуд, ки бошад воткнута дар ман гулӯ, ба ҷои ин чуқур аст биронанд дар пӯст ман вытянутых дасти.
  
  
  Ман нападающий издал вазнин рычание ва хашмгин суръат петухов. Вай пригнулся ва зад плечом пеш. Вай ҳанӯз ҳам карда наметавонистанд дид, ки буд паси ман, вале дар ин внезапном выпаде он мельком дидам ду борющихся тарзи дар стоны зеркал Хельги. Аз он доранд, ки бори дигар дид худ ва инсон пушти ман, отраженного нест. Мард буд Z1!
  
  
  Ego шахсе исказилось аз ҳамла, балки ego шахсият имконнопазир буд ки. Ин буд, ҳамон нафарро, ки бо вай бозӣ в гандбол дар спортивном клуби рӯз.
  
  
  Буд, ки ғайриимкон аст барои фаҳмидани он ки чаро ӯ кӯшиш кардам, ки маро бикушӣ ҳоло. Ҳар чизе ки ман метавонад корро, ин њимояи худ. Ва ин буд, жуткое, эҳсоси изтироб умумӣ - watch, монанди касе, мекӯшад, ки ба куштани ман дар ҳамон зеркалах, ки ба наздикӣ онро дида, худ ва Хельгу, пурзӯр наслаждающимися алоқаи ҷинсӣ.
  
  
  Он ҳам на пай зеркальной деворҳои ва намедонист, ки ман наблюдаю барои ӯ дар он. Ӯ ба сухан оғоз ба баланд бардоштани пои ба упереться коленом ман дар пушти ту. Вай бераҳмона зад он ego пои чап, зад, эму дар коленную чашечку ва разбился. agent. gm Ӯ задохнулся аз зарар ва сар ба афтод, таща ман, барои худ. Вай кӯшиш мекунам, ки вывернуться оид ба проволочной петухов, поворачивая сари ҳангоми намуд. Ӯ нигоҳ сахт ба петле, ба ҳар ҳол кӯшиш задушить ман. Ҳоло вай ба таври равшан видела ego шахс. Ego чашмони буданд остекленевшими - ки агар ӯ буд, загипнотизирован е таҳти таъсири маводи мухаддир.
  
  
  То кунун хорек вай умедвор буд, ки метавонам ба ҳифзи худ, ки убивая он. Вале ман дидам, ки ин номумкин аст. Вай зад твердым краем рости дасти дар асоси ego гулӯ, нанеся смертельный русияро дар каратэ. Зарбаи қавӣ буд ва пок. Ego гардани шикастанд ва ӯ мурда буд, шояд ҳатто подозревая, ки ego усули кушта. Ego бадан осело ба љинс, ҳадафи гротескный повернулась набок. Вай поднялся ва бархоста, оседлав ego, бадан.
  
  
  Вай шунид, ки чӣ тавр дар en меравад душ. Ковровое фарогирии бо дарки ворсом дар ошенаи хобгоҳ заглушало садоҳои мо мубориза. Он гоҳ ба ман чунин менамуд, маълум, ки Хельга замина Ольха заманила ман барои хонаи хоб ва гарнитураҳо, ман медонам, ки агенти Z1 буд, то он гоҳ содир сӯиқасди ҳаети ман. Чӣ тавр мебуд, хуб аст, ӯ ба мо буд бо ман дар партов, он гоҳ метавонад
  
  
  
  
  
  Вай забываю, ки ӯ ва он хоҳарон буданд опытными актрисами.
  
  
  Аз тарафи дигар, овозцо появившиеся дар вао паемҳо вай худ, ҳанӯз ҳам вуҷуд дорад, имконияти, ки он невиновна. Z1 медонистам, ки ба ман вохӯрӣ бо Хельгой имшаб, ва метавонад пайгирӣ барои ман то квартираҳо. Агар мисли ман акнун гумонбар, ӯ гирифта фармон, ки маро бикушӣ, ӯ метавонист проскользнуть дар як ҳуҷра бо террасы, то ки мо бо Хельгой гимнастика муҳаббати, ва ӯ намедонист мебуд, дар ин бора бештар аз он.
  
  
  Агар аз он буд, дуруст, ки ӯ метавонад имкон Хельге низ љон ва пайдо кардани шахсе, ки онро кушта, лежащего дар он ковре. Не метавонад ягон баенот, ки удовлетворила мебуд, вай, агар он на раскрыл ман прикрытие. Агар вай ин корро, ки ба веб-зацепка, ки машғул буд, ки AX парванда, Замина Альдерс, мебуд бесполезной. Вай метавонад корро танҳо як чиз - ба мақоми Хоуку, ки он дар ихтиери буданд, тамоми воситаҳои, ки ба таври ноаен чӣ тавр ба хориҷ аз он.
  
  
  Вай нагнулся, боло труп дар подлокотники, потащил ego саросари ҳуҷра, ки ба воситаи рӯзи террасы ва выбросил ба берун. Сипас вай поспешил ба прикроватному телефон барои занг Хоуку. Буд, ки ба сӯҳбат бе скремблера.
  
  
  "Ин ҷиддӣ муносибат", - гуфт ба ман, як бор ба ӯ гуфт. Мегӯям, ба таври мухтасар, вай гуфт эму, ки маҳз рух дод, импровизировав рамзи оид ба гузаштан мешавад. Дар хотима вай гуфтааст: "Мо дигар ба зудӣ уедем аз ин ҷо. Метавонед, ое шумо барои мубориза бо зачисткой? "
  
  
  Хоук фаҳмидам. "Доверьте ҳамаи пухтупаз ман, - гуфт ӯ, - вале загляните ба ман имшаб".
  
  
  "Ман ба нақша", - гуфт вай ва оборвала сӯҳбат, вақте, ки услышала, чӣ тавр ба Хельга выключила душ дар ванна.
  
  
  Баъд аз чанд дақиқа дар ҳуҷраи вошла Хельга дар прозрачном сиеҳ неглиже, открывающем ҳар як банди онро ба ҷисми худ,. Вай боз растянулся бузург категорияҳо дар кати хоб ва потягивал нўшокї шампан, дар атрофи бокала. Хушбахтона, марги агенти Z1 буд бескровной, ва дар ҳуҷраи буд, чизе, ки ишора мешуд ба мубориза аст, ки бо произошла он ҷо ҳамагӣ чанд mins пеш. Агар Хельга участвовала дар заговоре ва вернулась, мунтазир аст, ки ба пайдо ман труп, он сохта буд, ки дар он ягон дастуру. Ба ҷои ин, вай прижалась ба категорияҳо дар кати хоб наздик бо ман, то он наливал хей mug шампан.
  
  
  "A amore", - гуфт вай, коснувшись ман косаи худ.
  
  
  "A amore", - розӣ шуд, ки ман.
  
  
  Баъд аз он, ки мо напились, вай скинул бо пойҳои категорияҳо дар кати хоб ва гуфт: "Бирав, Пельмень, он меравам, то туро даъват, ба даст нашуст. Инсон зиндагӣ мекунад, на танҳо муҳаббат. Ҳадди ақал, на ин шахс.
  
  
  Мо интихоб тарабхонаҳо дар як тускло освещенном фаронса заведении, недалеко аз квартираҳо Хельги. Берун ҳанӯз ҳам шелл бо худ мебаранд, вале дар тарабхонаи буд, гармӣ ва шавқовар аст, инчунин хизматрасонӣ ва eda буданд превосходными. Аммо вай дар ҳақиқат буд, гурусна, зеро дар тӯли тамоми трапезы вай доимо тасаввур ужасную саҳна, ки машғул аст ва рӯй хоҳад дод, дар истиқоматии Хельги, ки Hock убирает бадан мертвого агенти AX.
  
  
  Хельга менамуд, ки замечала ман озабоченности ва нодонӣ аз ҷонҳои, оживленно болтая дар тамоми хӯроки пешинӣ. Боре вай притворно надул лабони - ҳамин иқдомро, ки дод Мария, вақте ки ба он гузошта, онро ба Виски-Кей, ва гуфт: "Дамплинк, бие поедем бирав, дар ҷое дар рӯзҳои истироҳат, то ки мо метавонем побыть баъзе. Шумо бисанҷед бо марьям, ки не. Акнун навбати ман."
  
  
  Ман позабавила ум шутливая рақобат, ки бо существовала баланд гашт. "Он ки аз ту буд, дар пањлўи?" Ба вай гуфтам.
  
  
  Вай неопределенное ҳаракати дасти дар ҳаво. "Мексика. Шояд, Испания. Ҷануб Фаронса. Дар поени кор, реактивный ҳавопаймо танҳо нишаста бе парванда дар вешалке. Мо метавонем ба ин кор наеяд ". Вай пешниҳод намуд, ки он то тасодуфӣ, ки агар дода шавад, ки дар бораи рафтан ба хизмати таксӣ мебошанд, ки ба воситаи шаҳри. Ва он то бубинем, ки ӯ буд, серьезна.
  
  
  "Њайф, - гуфтам ман, тарк имконоти худро кушода, зеро ки ман ҳанӯз намедонист, ки чӣ гуна ањвол хоҳад баъд аз марг агенти AX.
  
  
  Хельга кивнула, ва он озодона ман ба касоне, ки ногаҳон посерьезнела. Чунин кайфияти онро тамоман интизор набудам аз головокружительного замина Алдерса.
  
  
  "Ман ба ту ки-ки мегӯям, Тони", - прошептала вай ангуштони переплелись бо духтарони ман, то ки мо потягивали коньяк. "Ман даст аз шумо ларзиш, ларзиш қувваи хеле бузург мешавад. Ин аст он чизе, ки ба ман ҳает мехост, ки дар мужчине. Мягкость заботливого дӯстдорони ва эътибори авторитетного инсон. Баъзан шумо находите он е дигар. Вале ҳарду - ҳеҷ вақт! Ин хеле хуб аст." Вай нахмурилась ва суст определился: "Боре ба вай кӯшиш фаҳмонед, ки мехост, знакомому мужчине. Ӯ буд, нежным, вале на қавӣ, ва ӯ гуфт, ки ман эҳсос мекунам, ҳамон чизе,, зеро ки ҳеҷ гоҳ медонист падари худ. Ӯ гуфт, ки ман барои дӯстдорони ва падар дар як рӯ. Ту веришь, ки?"
  
  
  Вай покачал сари. "Ман ҳеҷ гоҳ размышляю дар бораи чунин чизҳо, сабабҳои эҳсосоти худ. Муҳим худ эҳсоси ".
  
  
  "Ман ҳам ҳамин тавр фикр мекунам", - розӣ шуд ӯ. "Вале ман дар ҳақиқат, баъзан фикр мекунам, ки дар бораи худ падар гуфта шуда бошад, ва ман медонам, ки Марям ва Эльза низ фикр мекунанд, ҳарчанд мо ҳеҷ гоҳ гап дар бораи nen".
  
  
  "Ва ego шумо тамоман на дар хотир доред?" Ба вай гуфтам.
  
  
  "Не. Танҳо чизе ки гуфт, мо Урси. Ӯ кушта шуда буд, ки дар Берлин дар ҳоле ки яке аз бомбардировок иттифоқчиен дар ҳоле ки аз оғози ҷанги дуюми ҷаҳонӣ. Мо бо сестрами он гоҳ буданд, хеле маленькими, ва Урси наҷот мо зиндагӣ танҳо аз чудом.
  
  
  Вай гуфтам ва боз просияла. "Бу
  
  
  
  
  
  
  "Бо онҳо хорька зиндагии хуб табдил ефтааст", - гуфт вай.
  
  
  Баъдтар, вақте ки вай отвел Хельгу бозгашт ба он хона, вай задержался кофӣ ба муддати дуру дароз, то боварӣ ҳосил, ки Хоук убрал бадан бо террасы. Албатта, ӯ гирифта ғамхорӣ дар бораи ин кор. Вақте ки вай уходил аз Хельги, вай боз напомнила ман, ки мехоҳад, то мо якҷоя дар ин ҷо меравад дар рӯзҳои истироҳат. Вай ваъда дод, ки ҳе донист. Пас аз он, спустился поен ва як таксӣ то ситод-квартираҳо AX.
  
  
  Шаш
  
  
  Ню-йоркский дафтари ТОПОР менамуд ва дар Поени Indies ғарб Сайде шаҳр, дар анбори ноҳияи панел. Ронандаи таксӣ нест обрадовался, вақте, ки шунид суроғаи. Фикр мекунам, ки ӯ фикр мекард, ки ман меравам, то ограбить ego дар роҳ, зеро ман шунидам, ки чӣ тавр ӯ вздохнул бо ѓазаб, вақте ки мо подъехали ба хона. Вай таъиншуда мубаддал тартиби хӯрокпазӣ ego ва вылез. Вақте ки ба он оғоз гузаранд болопўши, ӯ высунулся ба воситаи равзанаи ва пурсид: "ое Ту боварӣ дорам, ки ин аст он ҷое ки ба ту лозим аст, дӯстро?"
  
  
  Вай отмахнулся аз он. Ego ҳиссиети буданд, понятны. Тамоми набережная буд темной ва безлюдной. Бинои мазкур, ки дар он располагалась ситод-квартираҳо AX буд затемнено, ба истиснои як освещенной хуҷраҳо в пеши бино. Ронандаи таксӣ нест, то бидонед, ки ҳамаи боқимонда тирезаҳои торик дар бинои буданд закрашены ба пинҳон суету, ки бо происходила дохили бисту чор соат дар як рӯз, ва, ки одамон бо пурқудрат ҳаст инфракрасными телескопами пайваста онро дар кӯчаи сангинбой. Собственно, сухан, таксисту метавонад бехатар дилхоҳ дар шаҳри аз наметавонанд аз он ҷо, ки берун аз худи пуриқтидори контрразведывательного агентии ҷаҳон.
  
  
  Дежурный nightcrawler гвардияи дар освещенном переднем дафтари худ, ки ба назар мисли обычное складское мешавад, нажал тугмаи занги зери худ суфра, ва вай ба воситаи железную дари ба лифту бо одамон. Часовые бо телескопами дар равзанаҳои наверху аллакай майдонҳои атрофро аз ман бо ду мардон, вақте ки вай ҳанӯз приближался ба зданию.
  
  
  "Хоук чап фармони худ меронем шумо дар таҳхона, як бор ба шумо войдете", - гуфт лифтер. Мошин спустилась.
  
  
  Ниҳоне - ин значило, ки Хоук интизори он буд, ки ман дар морге агентии. Тавре большинству сверхсекретных разведывательных ташкилотҳои AX буд, ки ба доранд, худ морг дар ҳудуди ба коркарди трупы, ки нест шуд, дарҳол додани полиси. Аммо қисми зиеди тел оқибат буд шуданашон дар дасти маҳаллии мақомоти ҳифзи ҳуқуқ ва баъд аз он, ки роҳ буд расчищена, то ки смущающих масъалаҳо ба миен омадани.
  
  
  Вай пайдо Хоука, стоящего наздик пўшида бадани Z1. Бо ӯ буд судмедэксперт ширкатҳои AX, доктори Кристоффер.
  
  
  Хоук гуфт ба ман, ва судмедэксперт, ки мо онро бо номи доктор Томом, гуфт: "Ман сарф пешакӣ кушодани, Ник. Ин аст мувофиқ бо он, ки шумо ба мо гуфтанд. Ego, марги буд саҳоми натиҷаи переломом гардан ".
  
  
  "Шумо пайдо чизе дигар?" Ба вай гуфтам.
  
  
  Доктор Чӣ покачал сари. "То ки чизе. Чаро?"
  
  
  Ба ҷои ҷавоб эму, вай поговорил бо Хоуком. "Агенти Z1 доложил шумо имрӯз ба ман пешниҳод кунад, кушодани мағзи сафири Колчака?"
  
  
  "Не, не медонист", - гуфт Хоук. "Ӯ рафта, дар ин ҷо, дар ситод, ва ба ман гуфт, ки шумо связались бо Хельгой замина Альдер. Баъд аз ин вай ego надидаам. Дар бораи вскрытии нест зикр. Ин муҳим аст? "
  
  
  "Шояд", - оҳиста гуфт: ман. "Ин метавонист ба мо ато возможный беш аз нияти сайд барои ego ҳамла ба ман".
  
  
  Хоук нахмурился. "Ман слежу барои шумо бод".
  
  
  Вай медонист, ки гап дар назди доктор Томом, дар он буд, ки сатҳи олии иҷозат дода мешавад, ба ҳамаи амали AX, бехатар. "Хӯш, вақте ки ӯ набросился дар ман истиқоматии Хельги, он назар ошеломленным - чун касе, ки не метавонад назорат ба худ, - вале ego шахсони воқеӣ амали буданд, ба таври комил скоординированы".
  
  
  "Шумо дар хотир доред, - перебил Hock, - шумо фикр мекунед, ки ӯ як узви бригада қотилони?" Чӣ тавр мебуд, ман не нравилась фикр дар бораи он, ки ба одина ба воситаи мо агентҳои метавонад таҳти таъсири ин - ин қувват, е чизи дигар, он розӣ аст ".
  
  
  "Балки он аст, шарт нест, ки мефаҳмонад, ки чаро ӯ кӯшиш кардам, ки маро кушт, - идома дод ба ман, - агар танҳо вай гуфт, ва е чизе, ки угрожало он, аз мо сражаемся. Ягона чизе, ки ба ман омад, то бо ин пешниҳоди ман дар бораи вскрытии. Зеро ӯ ҳеҷ роҳнамое ба шумо пешниҳод, аммо кӯшиш кардам, ки маро бикушӣ, чунин ба назар мерасад, ин буд, робита.
  
  
  "Шумо чӣ фикр мекунед, ки маҳз хоҳад омӯзиши мағзи сар сафири?" - пурсид духтур Аст.
  
  
  "Намедонам, - иқрор шуд, ки ман. "Вале мо reputed, ки ба мардум причастным ба ин инцидентам, навъе промыли мағзи. Пас аз кушодани русӣ буд, боздид ба доказательству назарияи "промывания мозгов". Шояд, мо ҳеҷ чиз нест, биеед пайдо берун аст, вале он гоҳ, ки мо истифода гум, агар кӯшиш ".
  
  
  "Ҳа, фаҳмо, - гуфт доктор Аст. Ӯ нигариста, труп, лежащий оид ба плитаи кунед свалке AX. Ӯ дидам дар Хоука. "Чӣ тавр дар бораи ин, раҳбари?"
  
  
  Hock колебался ҳамагӣ дар як сония. "Бирав, - гуфт ӯ, кивая.
  
  
  Доктор Чӣ натянул простыню дар застывшие хислатҳои шахс. "Барои ин ман аз қадамҳои то як ҷуфти рӯз, - thoughtfully гуфт ӯ, - ман пришлю ба шумо ҳисобот бор получу натиҷаҳои".
  
  
  Мо бо Хоуком бесадо баромада, оид ба свалке ва қаср дар лифте, ки дар оғози ошенаи дуюми бинои. Ин ошенаи буд нервным маркази
  
  
  
  
  
  
  ситод-квартираҳо в Ню-Йорк. Штати зиеда аз панҷоҳ нафар ба кор дар он ҷо бисту чор соат дар як шабонарӯз аз телетайпов, радиоприемников ва системаҳои замкнутого телевизион, ки поддерживали робита бо офисами ҷаҳонӣ нерӯҳои пулис. Коридор, ки ҳамзамон ба офису Хоука, мизи наздик бузург комнатой. Дар деворҳои буданд односторонние стеклянные windows, то ин ки онҳо, ки ба менамуд ва дар долони нест, метавонед нигаред ба ҳуҷраи, вале онҳо, ки менамуд ва дар ҳуҷраи, метавонем дид ih. Ин позволяло дигар кормандони AX watch секретными агентами, ки явились дар дафтари Хока.
  
  
  Пас аз мо низ дар идораи Хоука, сардори AX устало устроился дар худ шакли хаттӣ кресле, рылся дар дараҳои худ, то пайдо пережеванную сигару ва воткнул вай дар даҳони незажженной.
  
  
  "Бояд иқрор шуд, Ник, - гуфт ӯ, - он ки ман обеспокоило. Шумо чӣ фикр дар бораи die Von Alders?
  
  
  "Душвор аст, ки мегӯянд", - ҷавоб додам ман, бодиққат ҷамъоварии суханони. "Чӣ гуна ин ба ман муяссар гардид, ки онҳо маҳз чунин, какими ба назар ба рўизаминї. Вале мушкил сбрасывать аз, балки он аст, ки ҳар вақт, вақте, ки дар делле пайдо нав таҳия, онҳо, навъе алоқаманд ".
  
  
  "Ба ҳар ҳол дар бораи нав разработках, - вмешался Hock, - ман буд, ки қарори ба шумо мегӯям, дар бораи Монти карло сафар. Мо танҳо дорем, ки имрӯз паем аз Интерпол.
  
  
  "Монти Карло Сафар?" Ба вай гуфтам.
  
  
  "Бале. Дар он ҷо як казино. Марде бо номи Трегор, бельгиец, зиқ бонк. Шурин Трегора чанд ҳафта пеш кӯшиш зад канцлера Германий корд, вале ба ҷои ин, воткнул тӯдаи ӯ буд, ки дар гулӯ. Мо чизе дар бораи Трегоре, вале шумо ба ҳар ҳол беҳтар аст, ки рафта ва санҷед ки аз он.
  
  
  "Дастури казино муваққатан остановило бозӣ, - гуфт Хоук. "Вале онҳо ба мувофиқа расиданд дубора ego ба воситаи як рӯз. Вай мебуд, меҳмонхона, ки шумо дар он ҷо буданд, вақте ки казино боз ин амал, вале ман намехоҳам, ки шумо теряли робита бо замина Альдерс. Метавонед, ое шумо барои мубориза бо ду? "
  
  
  "Ин масъала аст", - гуфт вай эму. "Пештар аз ин шом Хельга умоляла ман сафар бо вай дар Мексика. Вай гуфт, ки мо метавонем ба истифода аз он хусусии ҳавопаймо ".
  
  
  "Ва шумо гумон мекунед, ки вай согласится ба Монти карло сафар?" Хоук дарида берун хандидан. "Шумо бояд бисер сармоягузорӣ ба кори худ".
  
  
  "Аз ин ое худ мукофот". "Ман метавонам хуб пешниҳод намояд", - гуфт ӯ, дур аз ман дар атрофи худ девони.
  
  
  Ҳафт
  
  
  Буд барвақт незадолго то ҳашт субҳ баъди рӯз, вақте ки ӯ хонда ба хона Хельги. Вай медонист, ки он встанет то аввали то, вале ман не метавонад бештар фидо занги, агар мо мерафтанд, дар ҳамон рӯзи парвоз ба Монти карло сафар.
  
  
  Овозе, ки гуфт, буд, сонным аз своды. "Салом. Салом?"
  
  
  "Хельга, - гуфтам ман, - ин Тони Доус".
  
  
  "ТУТ?" - аноби ӯ, ҳанӯз полусонная. "Салом?"
  
  
  "Эй худо ман, - гуфтам ман, смеясь, - сухан ба ман, ки ту фаромӯш ман пас, ба зудӣ баъд вчерашней шаб. Ин Тони.
  
  
  "А... Тони, Дамплинк", - акнун ревматизма буд, ки пур аз ҳает.
  
  
  "Сабаби, ки вай хонда ба ту ҳам барвақт буд дар он аст, ки вай меҳмонхонаи даъват туро дар як сафар - мо танҳо вдвоем. Вале ба ҷои Испания, Фаронса е Мексика биеед ба Монти карло сафар. Чун ин садо?"
  
  
  "Божественно", - гуфт вай. "Вақте, ки шумо мехоҳед ба рафтан?"
  
  
  "Дар ҳақиқат ҳоло, - гуфт вай салом, - субҳи имрӯз, ҳарчи зудтар. Шумо гуфтанд, ки ҳавопаймо омода аст.
  
  
  "Албатта", - гуфт вай. "Аммо чаро ба Монти карло сафар?"
  
  
  Вай аллакай қарор шарҳ хей воќеии интихоби Монти карло сафар. Дар ҳоле субҳ, тв, радио ва рўзномањои нақл карданд, ки дар бораи побеге в казино.
  
  
  "Шумо, шояд, шунидам, ҳудуди баренцева баҳр", - гуфтам ман. Дар казино бисер пул. Шоми дирӯз дастури приостановило бозӣ дар як рӯз. Вай меҳмонхонаи мехоҳам ба он ҷо бошад, вақте ки ӯ аз нав оғоз хоҳад кард ".
  
  
  Вай фикр кардам, ки ин танҳо чизе, ки мехоҳам замина Альдеру. Вай дарк намуд, ки угадала, ки услышала он дилгармии, - мақсади нигаронидашуда визг.
  
  
  "Дар ин ҷо меравад", - бе дудилагӣ воскликнула вай. "Чӣ тавр ба зудӣ шумо мефахмед омода барои взлету? Шумо мехоҳед, ки ба вай заехал барои шумо ба Лонг Айленд?
  
  
  Замина Альдеры нигоҳ кунед ҳавопаймо дар худ поместье дар Лонг-Айленде дар қафқози шимолӣ соҳили. Вай буд, ки дар поместье якчанд маротиба бо онҳо хорька, чӣ тавр ба познакомился бо оила. Пас, зеро вай медонист, ки он дар толор, ба вай гуфт: "ҳей, ки встречусь аз он ҷо ба воситаи ду соат.
  
  
  Вай хабар дод Хоуку, ва сипас як каме потренировался дар як толори дар ман истиқоматии, пеш аз он ки ба пӯшидани зарурӣ ва бастабандӣ болишти. Хоук фиристод мошини бо ба ҳайси ронандаи, ки ба худ меронем ман ба Лонг Айленд, ва вақте ки мо добрались он ҷо рафта,, вай нишон дод, ки Хельга ждала ва аллакай готовила ҳавопаймо ба хусусии взлетно-посадочной хати замина Альдера.
  
  
  Дар камтар аз як ду соат баъд аз он ки вай хонда Хельге, мо қаср дар ҳаво дар реактивном тайера "Лир" ва пролетели бар Атлантикой. Мо бо Хельгой дар чунин бозӣ дар курсии дар қисми пушти просторной кабина, ки дар он буданд, тамоми имконот - шезлонги, оғил-бистар, бар, ва ҳатто хрустальная люстра - тоқатфарсо меҳмонхона.
  
  
  Ин буд, беҳтарин рӯз барои соҳаи; осмон буд голубым ва безоблачным, аз горизонта то горизонта - долгожданное тағйир додани нисбат ба пасмурной ҳаво гузашта шаб. Баҳр таҳти мо буд, монанд ба ровный кабуд қолинҳо.
  
  
  Хельга боиси маро дар кабину, ба пешвози пилота, капитани Дирка Обри, ва дуюм пилота Дугласа Робертса. Обри баланд буд, зиччи бача бо лоғар, мисли карандаш, нуқтаҳои сиеҳ эҳсос намекунанд усами. Робертс буд стройным ҷавонон марде, шояд
  
  
  
  
  
  
  ӯ буд, каме бештар аз бист - аз светлыми мӯй ва веснушчатым лунным шахси.
  
  
  "Вай меояд, аз рўи қурби асъор, - гуфт Обри, кивая ҷудо панели, - ва обу ҳаво ясная, ошкоро дар Орли, ки мо заправимся".
  
  
  Дар давоми зерин чанд соат мо бо Хельгой развлекались просмотром филм, ки вай показывала оддӣ тела ҳамсарон тугмаҳо ва пас аз бозӣ дар нарды. Хельга казалась бештар подавленной, аз арафаи шом, аммо ба ҳар ҳол боқӣ монд хуб ширкати вақт пролетело наменамояд.
  
  
  Мо бояд буданд, камтар аз панҷоҳ мил аз соҳили Фаронса, вақте ки бе огоҳии ҳавопаймо якбора пош бинї дар канори либос. - закричала Хельга. Ҳама дар кабине, ки буд, прибито гвоздями, аз ҷумла ман ва Хельгу, скользило оид ба наклонному ошенаи кабина ва сахт ударилось дар бораи закрытую дари кабина.
  
  
  Хельга ҳанӯз кричала, то он кӯшиш повернуться дар канори барои кушодани дари кабина. Ӯ буд, заперт. Вай выдернул Вильгельмину, аз ман "Люгер" дар наплечной кобуры, ва взорвал бархўрди. Дари распахнулась, обнажив кабину, ки машғул акнун находилась подо ман.
  
  
  Вақте ки вай, заглянул дар кабину, ӯ дид, ки мириҳазор Обри ҳанӯз менишинад барои штурвалом, вале ego, поза, чунин менамуд, застыла. Оғози дуюм пилот Робертс валялся дар ошенаи мурдагон е бияфтод. Ҳавопаймо ҳанӯз падал дар самти уқенус.
  
  
  Вай крикнул Обри, ки дар як лаҳза повернул сари ва дар назар ман. Баъд аз он баргашта ба идоракунӣ, ду дасти clutching руль. Нигариста, ба он шахсе, ки ба ӯ маълум ҳамон холӣ ибора, ки мепоиданд нафар агенти AX, вақте ки аз он кӯшиш кардам, ки маро бикушӣ дар истиқоматии Хельги. Ego чашмони буданд остекленевшими, ки агар ӯ буд, ки зери гипнозом е дар зери таъсири маводи мухаддир.
  
  
  То ин лаҳза вай висел ангуштони худ барои рӯзи борт кабина. Акнун вай гузорем, фуҷур хватку, ва рванулся пеш, дар кабину. Вай потянулся ба пилоту барои штурвалом. Навъе ба ман муяссар гардид, ки зацепить як дасти атрофи ego гардан ва приподнимите ego қисман буда аз чархҳои, вале он ҳанӯз ҳам сахт цеплялся раесат, то он дергал дар он ҳама чиз ба дасти худ ва дод, то ego бозгашт дар қисми пушти толори.
  
  
  Ҳавопаймо идома дод тарки ҷудо либос.
  
  
  Вай афтод, ки дар раисикунанда пилота ва сахт дернул штурвал. Тавоно дрожь пробежала оид ба струе аз бинї ба хвосту, вале баъдан оҳиста-оҳиста оғоз ҷойҳо ба бинї. Вай идома дод, ки анчом чарх, напрягая ҳар мускул худ бадан, кӯшиш барои бартараф қувваи вазнинии. Ниҳоят, ҳавопаймо выровнялся - ҳамагӣ дар якчанд пойҳои истироҳат аз ташкилотҳои байналмилалӣ мебошад. Ман хушбахт буд, ки ман налетал на самолетах кофӣ, то тавонанд. барои мубориза бо ин самолетом, балки аз он ҳам буд, близкая фалокат.
  
  
  Дар давоми зерин якчанд дақиқа вай буд, банд санҷиши асбобҳои, дар ҳоле, ки реактивный ҳавопаймо шацру скользил оид ба сатҳи уқенус. Ба назар мерасид, ки ҳама кор, аз ин рӯ, вай толкнул чарх ба пеш, ва мо аз нав оғоз ҷойҳо. Сипас Хельга выкрикнула исми ман дар бозгашт аз кабина.
  
  
  Вай, дилам занад, то бубинанд, ки чӣ тавр Обри наздик ба ман бо гаечным калиди. Держа руль як дасти он боз выхватил Вильгельмину дигар ва шањ эму дар ќаноти росташ китфи. Ӯ отшатнулся ва афтод, позволив гаечному ключу выскользнуть атрофи онемевших ангуштони. Кӯшиши нигоҳ ҳавопаймо оид ба афзоиши, он, оглянулся дар пилота. Ӯ боз поднялся дар по, балки катился бозгашт ба пушти нав кабину. Дар заднем робита ба вай дид Хельгу, свернувшуюся дар кунҷи хижины. Вай ҳанӯз ҳам нигоҳ Вильгельмину дар дасташ, вале ман мехостам ба тир аз нав, агар Обри на двинется мо ба Хельге, ба мо, ба ман.
  
  
  Ӯ ин нест дод. Ба ҷои ин, ӯ пьяно поплелся ба рӯзи кабина, ки эму идора распахнуть, сарфи назар аз ҳаҷми хеле зиеди фишор ба нах. Ego нест буд, бас, ба ғайр аз выстрелить - ва агар он промахнусь, пас ман таҳдид тамоми ҳавопаймо. Обри ненадолго завис дар кушода дверном проеме ва сипас рафтанд сари ӯ пеш. Вай крутанул ҳавопаймо то, ки дари захлопнулась. Зери правым крылом вай то бубинем, ки чӣ тавр бадани Обри меафтад қариб дар замедленном бо суръати онро дастҳои ва пойҳои расставлены дар дасти, то ки ӯ ба ударился дар бораи об ва ғоиб шуд зери неровной поверхностью.
  
  
  Хельга шуд, ба ман дар кабине, ва он сосредоточил ки диққати худро ба раесати самолетом. Вай кӯшиш тимати, то Робертса, дуюм пилота, ки ба ҳар ҳол ҷони худро фидо бе тафаккури, дар ошенаи. Хей гирифта, бисер вақт боиси ego дар ҳиссиет, вале дар охири пробормотал ӯ, танќисї нест sel ва огляделся. Ӯ качал сари. "Чӣ рӯй дод? Чӣ ҳодиса рӯй медиҳад?"
  
  
  Ego рафтори подтвердило ман гумон меравад, ки ӯ буд, ки зери маводи мухаддир. Вақте ки ӯ кофӣ оправился ба сухан связно, ӯ ба ман гуфт, ки охирин чизе, ки ӯ помнил, - ин пиела қаҳва, ки эму баргузор Обри. Он ҳам буд, ҳам ошеломлен, ки ба ту мепурсанд,, ки дар бораи пропавшем мириҳазор, аз ин рӯ, ба вай чизе эму на рассказала дар бораи тақдир Обри. Баъдтар вай омадаам, то кадом чизе аз ин тавзеҳ намедиҳам.
  
  
  Он вақт вай связался бо диспетчерской вышкой дар Орли, ки ба он мо приближались, ва ба мо иҷозат ба замин. Каме дертар мо приземлились, ва он қатъ ҳавопаймо.
  
  
  
  
  
  
  Ман гуфт, ки ман худ осонтар аст.
  
  
  Вақте ки мо баромада, дар атрофи ҳавопаймо, Хельга посмотрела ба ман бо недоумением дар пеши назари шумо. "Ки дар он ҷо рӯй дод?"
  
  
  Вай покачал сари. "Душвор аст гуфтан. Чунин ба назар мерасад, худ мириҳазор прижался ба штурвалу омад ва дар шахзода аз тарс, вақте, ки ҳавопаймо дар сар афтод. Шояд аз он буд, полубезумным, ки напал дар ман, ва сипас ҷаҳиши. Робертс, оғози дуюм пилот, бояд, ки гум аст, ба сабаби қувваи вазнинӣ. Чунин чизҳои воќеъ мешавад, дар-парвоз. Балки бигзор ман аз сӯҳбат бо мақомот, барои мо собит втянутыми дар бюрократизм ".
  
  
  Имконнопазир буд, ки бигӯед, ое он муоҳида ман шарҳ, вале он бештар ба ман на давила.
  
  
  Вақте ки "мо добрались то бинои аэровокзала бо ҳамроҳии Робертса, ки ҳанӯз дрожал дар бораи пойҳои ӯ, - онро гирифта ба раиси полиси амнияти Орлы ва гуфтаанд, ки ego прислать ман агенти AX, шахсе, ки ба вай медонист, ки чӣ тавр Даммлиер ва маҳаллӣ сардор. Интерпол. Чун ҳам мардум фоида, вай ба онҳо гуфт, ки маҳз рух дод, зикр намудем, ки гумон, ки ин ҳодиса буд, вобаста ба ман заданием. Вай таъкид дошт, ки мо бо Хельгой зарур аст, ки фавран ҷое ба Монти карло сафар.
  
  
  "Бие ман ғамхорӣ дар бораи ин", - гуфт марде бо Интерпол, вақте ки вай тамом. "Он ҷо хоҳад буд ягон мушкилӣ. Шояд шумо дар саҳаргоҳон дар ин ҷо, - дилам аз ӯ ба Даммлиеру, - метавонад пайдо боэътимод пилота ва дуюми пилота, ки доставляют шумо ба маҳалли таъинот.
  
  
  Даммлиер гуфт, ва мулоқот анҷом. Дар камтар аз як соат мо бо Хельгой буданд, дар роҳ ба тбмх буд, ближайшей ба Монти карло сафар посадочной намуд. Мо буд, ду американца, шояд як қисми аст ситод AX е CIA - пилотировать ҳавопаймо. Даммлиер бо тадбирҳо барои бозгашт ба Робертса дар Амрико, ва худи Хельга заверила он, ки ӯ ба эмомалӣ кор аз нах ва хоҳад даст дицанд, то он оправляется аз худ фалокат. Чӣ гуна вай метавонад ба касе ман шарҳ - ки Робертс гум шуури - қабул карда шуд ва Хельгой, ва мақомот.
  
  
  Парвоз дар Ниццу гузашт бе гардид. Мо приземлились лижет ба шоми ва мо бо Хельгой дар чунин бозӣ дар лимузин дар Hotel де Париж, недалеко аз казино ба Монти карло сафар. Хельга договорилась, ки лимузин хоҳад буд, ки мунтазири вохӯрӣ бо мо самолетом, инчунин зарезервировала смежные ҳуҷраҳо дар меҳмонхона. Ба мо нишон надоданд, ки Хельга буд, инчунин маълум; ба мо гарантировали рақами, ҳарчанд ба Монти карло сафар буд, комил любопытных сайеҳон аз тамоми ҷаҳон. Кӯчаи кишели туристами, придавая шаҳри пьянящий карнавальный навъ ва пустого гостиничного рақами буд.
  
  
  Вақте ки мо ехали бо кучаҳои Монти карло сафар, ки Миеназамин мерцало, чун торик, насыщенное шароб, дар муассисаҳои шабонаи таҳсилоти умумӣ торикиҳои, ман напомнили легендарную таърихи ба вуҷуд омадани Монако дар соли 303. Аз рўи ривоят, корсиканец. Бокира, Девот, буд, ягон-яке вазирони корҳои Корсики, ки тавре аен гардид, ки ӯ буд, христианкой. Губернатори ҳамдигар духтаре, ки ба бибандад ва тащить дар лошадях оид ба пересеченной маҳал, ва он гоҳ ба озоратон дар стойке то марг. Дар он лаҳза, вақте ки ӯ намурдааст, бар ee бадани пай сафед нозил шуд. Як шаб, вақте ки ҷисми худ гирифта, пломбаю роҳиби ҳавайӣ ва рекламаи дар лодку рыбака, боз пайдо аввал оид сафед кабӯтар. Мурғони аз паи голубем, вақте ки парранда скользила оид ба & nb, ведя ego дар Монако, ва закопал аз он ҷо ҷисми духтарон.
  
  
  Вай фикр кардам, ки ое ман мондан дар Монако, ва ҳамин ақл.
  
  
  8
  
  
  Дар атрофи ман люкса открывался соъиқаи назар дар сверкающее баҳр ва баланд скалы, простирающиеся дар бисер мил дар баробари изгибающейся береговой хати. Распаковывая чемоданы, бо назардошти душ ва переодеваясь, вай шунид, ки чӣ тавр Хельга чӣ меравад ва дар худ утоқи дари навбатӣ. Бо ҷунбиши даст ба оҳанги бартобад он ҳаракатҳои вай мегӯям, ки амали он, масалан, дублировали ман.
  
  
  Бозӣ в казино возобновилась барои чанд соат. Мо, албатта, пообедали мебуд, дар толори меҳмонхонаи шумо дорои тарабхона-пентхаусе бо раздвижным потолком, открывающимся дар осмон. Вале то нисфирӯзӣ боз оставалось вақт. Вай медонист, ки Хельга нест ғамхорӣ достопримечательностях, ва фикр кардам, ки буд обидно, агар мо хоҳад баҳраманд ин вақт якҷоя дар бештар вақт хурсандиовар машғулиятҳо. Умедвор аст, ки Хельга фикр мекунад, ки ҳамин қарор додам, ки вай хурд аст, вале эҳтимолан неприятную мушкилӣ, ки кардани запертая дари байни мо, заказав нўшокї шампан, икру ва се дюжины садбарги сурх, ки бояд таслим хей, дар шаш. Тақрибан пас аз як дақиқа, пас аз як соат он постучала дари ва нармӣ позвала ман.
  
  
  "Шумо хеле бодиққат", - гуфт вай, протягивая mug шампан, вақте ки вай дохил шудам дар он рақами.
  
  
  Вақте ки ӯ подошла ба windows истифода overlooking ба баҳр, ки ба он буд, нежное бархост неглиже, подчеркивающее ee бадани нозанин силуэтом. Вай фуруд омад, дар як лаҳза лаззат overlooking ба вай бадан ба воситаи нек матоъ, либос, ва сипас ҳамроҳ ба он аз тарафи тиреза. Заходящее офтоб скрылось ҷое барои горизонтом, вале оставило чуқур, богатое, gold дарҷ дар чистом осмон. Об Средиземного либос, дар навбати худ, отражали осмон, сафарбаркунии муқаддас, пас аз ҳуҷра казалась зинда ослепительной.
  
  
  
  
  
  
  чӣ тавр ба тилло.
  
  
  "Хеле зебо намуд, ки ое ин рост аст?" - аноби Хельга, поворачиваясь ба ман.
  
  
  "Ҳа, хеле зебо", - ҷавоб додам ман, дидаву дониста иҷро glance оид ба ee бадани худ, ва аз боло то мулоқот бо вай glance. Вай проводила бо забони губам ва аноби: "Ман ба ту нравлюсь, Тони?"
  
  
  "Ҳа, дар ҳақиқат."
  
  
  "Чӣ тавр шумо мехоҳед ин суратҳо гоҳ хоҳарони ман?" ӯ настаивала. Ин штопора удивил ман он гоҳ шаб, ки мо якҷоя сарф, ки дар Ню-Йорк, вале ба ҷои ҷавоб хей, откровенные, вай, баргузор дасти гуфт: "Шумо мехоҳед, ки нишон дод вай ба шумо чӣ қадар?"
  
  
  Вай подошла ба ман чувственным плавным њаракати он чашмони буданд полузакрыты ва лабони приоткрыты. Вай поцеловал ee, ва тамоми ҷисми худ фавран откликнулось, инчунин вибрируя боло ва поен нисбат ба ман. Вай пойҳои раздвинулись ва обняли ман, ва ман ҳис кардам, ки чӣ тавр ee дрожащий иҷорагир дар ҷустуҷӯи ман худ возбужденное, отвечающее бадан. Вай ором застонала ва качнувшись пеш, протянула mug бо шампан. Вай офаридаӣ худ як шиша, ки дар наздиктарин кафедра. Вақте ки ба вай дилам дид, ки вай соскользнула бо пеньюара.
  
  
  Тиллоӣ свят худованд табдил вай обнаженное бадан дар изящно вылепленную живую бронзовую ҳайкали. Вай ба вуқӯъ тавонад ба сабукгардонии бо худ либос, ки чӣ тавр ба он затащила маро ҳамроҳи худ дар шезлонг.
  
  
  "Зуд!" - прошептала он умоляюще, приподняв гирифтааст. Ба мо ҳамроҳ.
  
  
  "Бале! Бале! Ҳа!" пробормотала он, затаив нафас. Вай дасти вцепились дар дӯши ман ва дасти, ва он нохунҳо впились ман ҷисм, вақте ки ӯ подгоняла ман. Чанд лаҳзаҳои баъд вай эҳсос кард, мисли ҷисми худ кушода мешавад ва сжимается атрофи маро он ҳадафи крутится дар атрофи тараф аз рӯи шаҳват, то ки мо расид пика хеле васеъ дар бораи судорожной кульминации.
  
  
  Вақте ки мо лежали паҳлӯ ба паҳлӯи ба шезлонге, вай повернула сари ва посмотрела ба ман. Ӯ ба нармӣ улыбалась: "Акнун ту медонӣ, не?"
  
  
  Вай гуфт.
  
  
  Вай медонист, ки дар бораи чӣ буд, фарз карда метавонад, ки бо онҳо хорька, ки чӣ тавр мо уехали дар атрофи Ню-Йорк, вале, албатта, ҳамагӣ чанд дақиқа пеш буд, ки қарори мегӯянд. Зан, лежащая наздик бо ман буд Хельгой, зеро ки ман буд, ба ҷо овардани он роҳи махсус машѓулият муҳаббат. Ва Марям, ки вай ҳам дуру наздик.
  
  
  "Ту Эльза".
  
  
  "Ҳа", - признала вай. "Ту ҳеҷ афсӯс, рост аст?"
  
  
  "Чӣ тавр мумкин аст, ки мепурсанд, чунин штопора? Баъд аз он аз мо танҳо аз хоби? "
  
  
  Вай хушбахтона засмеялась. "Хельга хоҳад в ярости, вақте мефаҳмад, ки ман натворил. Вай ночевал дар он истиқоматии, вақте ки шумо позвонили хей субҳ. Вай ҳанӯз спала ва ҳеҷ чиз шунидам. Вақте, ки шумо пешниҳод сафар ба Монти карло сафар, вай танҳо қарор ҷамъ мешудем ва сафар ва бигзор шумо фикр, ки онро Хельга. Ин маънои калон надоранд, пас шавқовар аст,. Ғайр аз ин, шумо аллакай сарф вақти кофӣ бо ду духтарони ман сестрами. Навбати ман."
  
  
  Слушая вай ба суханони вай фикр кардам, ки буд, маҳз он ҳиллаест, ки занон замина Альдер шуда тавонанд. Вале ҳатто бо вуҷуди он, ки вай тавзеҳ менамуд, кофӣ муносиб, он бояд буд, ки ба худ хотиррасон мекунам, ки замина Альдеры подозревались дар делле, ки вай кӯшиш дорад, ошкор аст, ва он ин аст, ки Эльза заменила Хельгу, метавонад чизе зловещее.
  
  
  Вале дар он лаҳза вай ҳеҷ чиз метавонист. Онро ба нармӣ шлепнул ee оид зебо кам ягодицам ва фармуд, " ҳей, либоси.
  
  
  Вақте ки мо фоида дар казино, сипас нисфирӯзӣ, мо нишон дод, ки он часпида. Бузург анбӯҳи находилась зиччи кругом атрофи як чархи roulette, дар безмолвном ҳоле ки интизор. Дар дохили доираи буданд, ки се мард: крупье, оғози дуюми мард дар смокинге ва торик очках - аен аст, одина бо директорони - ва бельгиец Трегор, шахсе, ки грабил бонк.
  
  
  Эльза ва ба ман муяссар гардид, ки протиснуться сквозь анбӯҳи ба маҳалли ҳамагӣ дар якчанд пойҳои истироҳат аз се мард. Як бор ба мо фоида, вращающееся чарх roulette щелкнуло то қатъ, ва наблюдающая анбӯҳи двинулась пеш ва ахнула. Крупье сунул тавассути курсї, бузург як анбора фишек Трегору, ки невозмутимо заложил ih наздик бо дигар китобхонаи бузурги стопкой пеш аз ӯ.
  
  
  "Эй кош ман!" - взволнованно прошептала зан наздик бо ман. "Ӯ танҳо ғолиби ним миллион доллар! Ки ӯ акнун хоҳанд кард?
  
  
  Чунин менамуд, Трегор нест, муҳтарам таваҷҷӯҳ ба гирди ego мардум. Ин буд бузурги импозантный мард бо як животом, ки нўшокї бо косаи минеральной об, ки ӯ наполнял атрофи машки, стоящей аз ego локтя. Торик нуқтаҳои закрывали ego чашмони, вале он шахсе, ки мисли ман мушоҳида кардам, буд, комилан сарфи ниқоби.
  
  
  Ҳар чашм, ки дар ҳуҷраи буданд прикованы ба ӯ, мунтазир аст, ки он хоҳад кард, ки минбаъд. Ӯ наклонился пеш ва уперся лбом дар кулак, яди рости дасти гӯе ӯ медитировал, ва оставался дар ин позе чанд сония. Дар он лаҳза вай буд, шояд ягона дар байни мардум, ки дидам дар стоящего баръакс директор. Ӯ қариб буд, дар ин ҳамон позе, ки Трегор! Гӯе онҳо бесадо общались дигар аст, дигар!
  
  
  Секундой баъдтар ҳам мардон ҳамзамон подняли сари, ва Трегор устувор дасти боварӣ рекламаи ҳамаи худро як анбора фишек дар сурх аз хисобатон як мураббаъ дар назди худ.
  
  
  Эльза схватила ман дар дасти. "Ӯ сахт меъери дар тамоми пардохти худро ба воситаи!" прошептала он недоверчиво. "Як Миллион доллар!"
  
  
  Трегор откинулся дар спинку стула ва крупье боло дасти ва аз нав оғоз гаштааст. Ин крутилось
  
  
  
  
  
  
  головокружительно дар як сония ва е ду. Вақте ки ӯ ба сухан оғоз замедляться, зеваки оғоз дружно скандировать: "Сурх, сурх, сурх" - сатњи Трегора. Дар охир чарх истода ҳанӯз. Бельгиец боз ғолиб. Крупье подтолкнул боз як анбора не фишек ба ибтидоиро стопке Трегора. Ду миллион доллар! Сипас, директори берун омада, ба пеш ва хомӯш овози эълон кард: "Чарх баста дар шаб".
  
  
  Анбӯҳи отступила, ки Трегор як худро фишки бо истифода аз якчанд кормандони казино ва направился ба хазинадори. Вай, мушоҳида кардам, ки на камтар аз дувоздаҳ секретных агентҳои саросари гуногун корҳои хориҷии давлатҳо, ҳамаи онҳо ба ӯ маълум, биеянд, онро. Трегор карда наметавонистанд, он метавонист ҷои рафтан бе онҳо агентҳои, ки онро ба онҳо. World ҳукумати имкон надоданд, ки ба ӯ осон буд, ускользнуть дар атрофи шаҳр.
  
  
  Вай баррасӣ ҳамаи намудҳои нақлиет ба Монти карло сафар ва атрофи он. Дар атрофи шаҳр барои ҳамагӣ се роҳ аст, ва барои онҳо буд, ба осонӣ мушоҳида. Городские ҳокимияти нигоҳ ҳамаи монанд дар гавани зери назорати доимии, ва онҳо буд, ки аз ҳама камшавии вақте дар Баҳри миеназамин аст,. Ҳеҷ кас метавонист улететь аз љониби ҳаво паҳн, зеро ба Монти карло сафар нест, ровной рўизаминї, кофӣ барои таъсиси аэродром. Ин омилҳо имкон надоданд, ки Трегору ускользнуть аз агентҳои, ки следили барои онҳо пайдо, ки онро мегирад выигранные пул. Ман буд, ки зарурати пайравӣ.
  
  
  Ман интересовали директор ва крупье, ки ҳоло мефаҳмам, чарх roulette - амалияи умумї дар охири бозӣ, вақте ки ба хона понес чунин калон зарар. Чарх хоҳад перенесено дар таҳхона казино, ки дар он истеҳсол, тамоми чархи казино гирифташуда дар атрофи бархост ва дарахт. Вай медонист, ки ҳар як чархи балансируется бо точностью то як тысячной дюйм ва иқдомҳои бо драгоценным камням ҳамон дақиқ ҳамчун соат.
  
  
  Вале чархи мумкин буд починить. Овози чаро он як меҳмонхонаи наздиктар назар дар ин мушаххас ва чаро вай аз паи директори ва крупье, вақте ки онҳо ба воситаи ҳаракати " ҷавонон барои эҳеи дари. Тамошо, ки чӣ тавр онҳо пажмурда дар дверном проеме, ба вай фармуд, Эльзе бозгашт ба меҳмонхона ва интизор маро аз он ҷо.
  
  
  Дар лестнице, ведущей дар таҳхона буд торик аст, аммо дар поен горел муқаддас. Вай буд, ки дар нисфи роҳ ба поен, вақте ки дари то абад ман захлопнулась. Дар ҳамон замон вспыхнул ослепляющий брылев. Сипас вай шунид пронзительный дуъояшон. Зуд обернувшись, дид он аст, ки Эльза, бар хилофи ман, дастурҳои последовала барои ман. Мард, эҳтимол, он кас, ки захлопнул дари бардавом нерӯманд аст ва ба вай ва нацелил ба ман пистолет.
  
  
  Вай, дилам ба подвалу ва дид директори казино ва крупье, поднимающихся ба ман нардбон. Ҳам буданд, вооружены ружьями ва крупье низ даст дар дасти як пораи қубурҳои. Вақте ки ду нафар аз мардум расид ступеньки подо ман, директори снял торик дода шуд. Ego чашмони буданд остекленевшими, ки агар ӯ буд, ки зери гипнозом е дар зери таъсири маводи мухаддир. "Ғамхорӣ дар бораи nen", - фармон ӯ. Крупье боло железную трубку, ва ҳамаи почернело.
  
  
  Шуури возвращалось суст, ва ҳатто он вақте ки онро боз қодир ба дидан ва шунидан, ба ман чунин менамуд, ки ман нигох ба окружающее аз дур дид ва сквозь туманный филтр. Бадани ман ва конечности казались вазнин ва канора нест. Ҳарчанд айбдоркунињои дасти толкали ман, ӯ қариб ҳеҷ чиз ҳис кардам. Тадриҷан вай ҳис нишонаҳои худ летаргического вазъи. То даме ки вай буд, ки бе тафаккури, маро сахт накачали маводи мухаддир. Бояд ин буд, ки яке оид ба тавоност дипрессия, воздействующих ба системаи марказии асаб.
  
  
  Вай ҷиҳод мушкил бартараф намудани таъсири маводи мухаддир, балки ҳатто агар вай буд, дар отличной ҷисмонӣ шакли вай буд, танҳо қисман муваффақият. Вай метавонист дидан ҳама, ки чӣ дар атрофи ман буд, вале на то пошевелиться. Крупье ва директори кишту маро барои руль дар переднее курсии мошинҳо. Вай дид Эльзу, находящуюся таҳти таъсири маводи мухаддир ва бе тафаккури, растянувшуюся ба курсии наздик бо ман ва дар дохили ҳам дарҳои кушода истода мардон. Мотор мерседеса мчался, вале мошин на двигалась.
  
  
  Сипас вай ба мушоҳида кардам, ки атрофи як мард чизе поправлял дар половицах маро зери шатта. Дере нагузашта ӯ выскользнул атрофи мошинҳо ва ман шунид, ки чӣ тавр ӯ гуфт: "Хуб, ӯ омода аст, ки ба взлету".
  
  
  Рӯзи мошинҳо захлопнулись. Муҳаррики ҳам кор мекард. Ман одурманенный мағзи метавонистам, ки ба маънои происходящего. Норавшан, ки агар вай буд, дар тумане, вай дид, ки чӣ тавр ба воситаи тирезаи кушода наздик бо ман просунулась дасти ва дохил "пойтахт". Мошин рванулась пеш.
  
  
  Сипас вай фаҳмид, ки мо бо Эльзой кишту дар "пойтахт", прижав акселератор ба половицам. Акнун мо мчались оид ба темным пустынным дорогам Монако бо суръати бештар sta мил дар як соат. Дар чунин таҳаввулоти босуръати суръати "мерседес бенс" рухнет, пеш аз он ки мо сари хеле дур, ва мо ҳам погибнем. Вақте ки мо бадани кашф шуд, ки ин назар ҳамин тавр, ки агар мо мурдаанд, ки дар натиҷаи истеъмоли аз меъер зиеди маводи мухаддир. Мешуд, ки ягон аломатҳои куштори.
  
  
  Ноумед он кӯшиш кардам, ки ба даст овардани назорат бар бадани худ.
  
  
  То даме ки мо везло, ва мошин находилась дар маркази роҳ. Вале пеш хоҳад кӯҳҳо ва curves повороты,
  
  
  
  
  
  
  ва агар он нест, сар бурида идора машиной, мо ба зудӣ съедем бо роҳ. Вай кӯшиш мекунам, баланд бардоштани дасти, вале ман показалось, ки онҳо вазнин. Вай попробовал бори дигар. Ҳарду дасти сахт қаср, - дрогнули, рафтаанд ва боз оҳиста-оҳиста баланд шуд. Вай метавонист дидан торик манзараи, проносящийся mimmo дар ослепляющем тумане атрофи windows мошинҳо. Аз ман кӯшишҳои баланд бардоштани дасти ба якчанд дюйм ба рулю лился арақи. Пас аз он дидам, пеш нишеб доштан зарур. Вай дид, ки чӣ тавр ман ангуштони сомкнулись дар рулевом колесе, вале ҳис кардам, ки чархи зери онҳо. Навъе ба ман муяссар гардид, ки битобед ego ба якчанд дараҷа рост, ки мошин вошла дар S-образную кривую. Ин буд, ки кофӣ, то ки мо идома ба роҳи. Мошин ба головокружительной суръат, развернулся оид ба повороту ва катапультировался оид ба крутому склону.
  
  
  Роҳ идома ҷойҳо. Ба воситаи равзанаи мошинҳо вай дид, ки мо дар обрыве скалы, ки асосан аз охири тротуара спускалась қариб ошкоро ба баҳр. Мошин взлетел ба боло обрыва ва сипас бо крутому склону понесся ба роҳ, чун металлический снаряд атрофи орудий. Чархҳо визжали дар бораи болопўши. Ба ҳар ҳол обескураженный маводи нашъаовар, вай кӯшиш мутамарказонида ба мо ягонаи шансе барои наҷоти худ: навъе ба ман лозим нигоҳ мошини дар ҳолати амудӣ дарефт мешаванд ва дар роҳ, то ки дар он охир надорад кончился бензин.
  
  
  Чунин менамуд, ки последующему кошмару мешавад, ҳам ба охири. Париж барои милей "мерседес бенс" бо ревом проносился mimmo затемненных боҳашамат ва коттеджей, ба боло ва поен извилистым, извилистым дорогам Лазурного соҳил. Монако буд, дур паси не. Мо мчались оид ба карнизам, шоҳроҳҳо, соединяющим Монако бо Ниццей, ва сипас ба воситаи худ Ниццу, ором ва баста шаб.
  
  
  Роҳ барои Ниццей шло вровень баҳр - мокрым, яхбандӣ ва хатарнок аст. Биниши пушти сар намудани қисми "мерседеса" скользила оид ба тараф. Агар мо занесло, мо мебуд приземлились дар баҳр. Вале "пойтахт" оид ба манучењр дасти Антибам. Дар охир, дар ҷое, ки байни Антибами ва Каннами, ӯ ба сухан оғоз суръат ва тақрибан тавассути париж унсурҳои унсурҳои катился. Бо бузург усилием он, повернул руль, мошин вылетела дар обочину ва остановилась. Муҳаррики заглох. Эльза, ҳанӯз сидевшая наздик бо ман, мо як бор не пошевелилась.
  
  
  Нӯҳ
  
  
  Офтоб светило ман дар чашмони. Вай застонал ва селл, покусывая гардан аз пушти. "Мерседес бенс" ҳанӯз ҳам истода ба обочине роҳ. Аввалин чизе, ки ман дидам,, ин аст он чизе, ки Эльза накрасилась. Пас аз он дидам берун аз тиреза, ки аз ҷониби Эльзы анбӯҳи кӯдакон, прижатых ба стеклу буд ва ба нах, ба таври васеъ чанбаре чашмони ӯ, вақте ки вай пудрила бинї. Вай назар великолепно - гӯе танҳо проснулась аз бодрящего своды. Бо роҳи проносились мошинњои ва мошинҳо, ва ман мушоҳида кардам, ки аксари мусофирон дар дохили онҳо вытягивали мунтазир аст, то беҳтар аст, ки мо ба назар гирифт.
  
  
  Эльза мушоҳида кардам, ки ман сажусь, убрала ee паймон диск ва помаду ва гуфтам.
  
  
  "Мо развлекались шаби гузашта?" - масхара аноби вай.
  
  
  Ман медонистам, ки ӯ медонист е помнила дар бораи вчерашнем шабнишинии, вақте ки мо перебили дар лестнице дар таҳхона казино. Тамоми шаб буд, ки барои ман кошмаром, вале ман бояд дод дур дода ба занон замина Альдер дар як - онҳо буданд, стойкими.
  
  
  "Пойдем", - гуфтам ман, наклоняясь mimmo nah барои кушодани дари, ки бо он тараф. Вай берун, дар атрофи мошинҳо ва ман аз паи он. "Ба мо лозим барои баргаштан ба Монти карло сафар. Ин мошин бензин тамом ".
  
  
  "Вале чун мо дар он ҷо доберемся?"
  
  
  "Агар ин ба ман", - гуфтам ман, подтягивая ee наздик бо ман дар канори роҳ. Кӯдакон ҳанӯз ҳам мерафтанд, дар атрофи мо. Вай офаридаӣ Эльзу дар назди худ ҳамин тавр ба он имконпазир шуд, ба осонӣ дида оид ба проезжающего нақлиет ва боло ангушти нишони байналмилалӣ автостопщика. Аввал проехавший мошин затормозил, ва ронандаи, грохоча ба французски, распахнул дари.
  
  
  "Монти карло сафар", - гуфтам ман.
  
  
  "Оуи", - гуфт ӯ. Эльза ва он, ехавшие пеш наздик ба ҳайси ронандаи, баргаштанд ба Монти карло сафар ба грузовике, наполненном баклажанами. Швейцар дар Hotel de Paris на приподнял қуллаи мебошанд, вақте ки мо ҳанӯз ҳам дар вечернем наряде, баромада, бо мошини помахали ва поблагодарили ронандаи мошини ва пронеслись тавассути вестибюль.
  
  
  Аз чап ба вай Эльзу аз дару он ҳуҷраҳо ва фармуд, " ҳей, як каме истироҳат. Воридшави ба худ ҳуҷраҳо, вай шунид занги телефон. Ин буд маҳаллӣ агенти AX, нафар, маъруф ба ман чӣ Чиклет. Ӯ гуфт, ки ба ман лозим аст, ки фавран маҳаллӣ дафтари AX ба ман позвонили аз сарҳади. Хоук, шояд звонил оид ба муттаҳидаи амрико оид ба скремблеру. Вай таъљилан переоделся, ва ҳатто дар Монако пирс никак не, вақте ки привлек мебуд, ба ман чиро эҳтимолияти диққат - ва рафт ба дафтари AX, ки менамуд ва дар вилле недалеко аз hotel. Чиклет бо ман дар як рӯз ва отвлек ҷудо. сӯҳбат. Ҷои кишело ҳамон агентами, ки онро дидам, дар казино, хариду фурӯши одамон, ки ба онҳо супориш дода шуд, ки выследить Трегора, вақте ки ӯ рафт аз худ выигрышем.
  
  
  Пеш аз вай пурсид Чиклета дар бораи Трегоре, онро кӯтоҳ кард эму дар бораи он, ки бо ман рӯй дод ва Эльзой, ва пурсид, ки ое мо метавонем фавран ба пешвози директори казино ва крупье.
  
  
  
  
  
  
  Иклет покачал сари. - Метарсам, ки ин мушкил аст, - ғамгин гуфт ӯ. "Ҳам нобуд якҷоя бо Трегором".
  
  
  "Гон буд?" - недоверчиво гуфтам ман. "Чӣ тавр метавонад Трегор байн бо ҳамаи ин агентами, преследующими ego?"
  
  
  "Мо рӯ ба рӯ хеле коварным ақл кунед, - фаҳмонд Чиклет. "Шаби гузашта, вақте ки Трегор берун омада, бо казино, ӯ баргашта худ дар меҳмонхона. Мо буданд, мардуме, ки онҳо аз ин макони спереди ва аз пушти. Аз агентҳои дигар бо назардошти мавқеи ҷамъиятӣ, пешбари атрофи шаҳр ва дар баробари гавани. Вале Трегор, директори казино ва крупье ускользнули аз ҳамаи онҳо ".
  
  
  "Чӣ тавр онҳо ин корро?"
  
  
  Чиклет покачал сари ӯ гӯе ба ҳар ҳол бовар надорад, ки ин. "Дар ҳуҷраи" Трегор "буд балкон overlooking ба баҳр. Вақте ки касе ранним, ки субҳи имрӯз болои шаҳр бодаш вертолетом.
  
  
  Ӯ боло Трегора бо балкона, ва, аз афташ, кардааст бигирад, то дигарон ки дар ҷои дигар гӯрониданд дар шаҳри ва улетел. Аҷоиб падидаи ".
  
  
  Вай розӣ шуд.
  
  
  "Шояд, мо ҳеҷ чиз кашф, - идома дод Чиклет, - вале мо проверяем қади ва поперек соҳили, ки ба ед, на шунидам, ки ое касе вертолетом. Агар ҳамин тавр, онҳо метавонанд подсказать мо рӯзе, ки дар он ӯ рафт ".
  
  
  "Ва агар мо биеед пайдо берун кас, ки шунид вертолетом, мо баргаштан ба он, бо чӣ шурӯъ карданд", - афзуд ман. Сипас вай овозцо появившиеся дар вао паемҳои Чиклету, ки ӯ ба ман гуфт, ки ман позвонят аз сарҳади.
  
  
  Ӯ гуфт. "Хоук мехоҳад, ки ба гап ба шумо бо зашифрованному проводу. Вай мегӯям оператор, ки ба ӯ перезвонил ". Ӯ привел ман дар дафтари наверху, ва вақте ки Хоук чӣ ваҳй ба хати ӯ ба чап маро ором.
  
  
  "Ман шунидам, ки ту истихроҷи ускользнула", - гуфт Хоук бе предисловия. "Ягон бор минбаъда чорабиниҳои?"
  
  
  "Не", - гуфт вай эму пеш аз он, ки чӣ тавр ба диҳад эму пурра ҳисобот дар бораи ман худ таҷрибаи гузашта шаб.
  
  
  Хоук фыркнул. "Чунин ба назар мерасад, ки шумо буд, ки наздик ба занг". Ӯ дод, таваққуфро, ва хоаг байни мо ненадолго зажужжали. Сипас ӯ гуфт: "дар ин Ҷо рӯй дод, ки он, дар бораи аз вай меҳмонхона, то шумо бидонед,. Бет фикр мекунам -- дар бораи кушодани мағзи Z1 оправдалась. Доктор Он дар ҳақиқат чизе пайдо - хурд микроскопический диск, внедренный дар асоси мағзи сар. Мо намедонем, ки ин чӣ гуна аст ва чӣ маъно дорад. Бачаҳо бо лабораторияи ҳоло кӯшиши онро таҳлил. Ва дуктур Он наметавонад, ки ба ақл, ки чӣ тавр ба он ҷо гирифта. Дар черепе не следов е следов амалиети ".
  
  
  "Бо вуҷуди ин, он бояд чизе намедароянд", - гуфтам ман.
  
  
  "Шояд", - неопределенно гуфт Хоук. "Вақте ки мо биеед пайдо берун бештар, агар мо ба он мекунем, он дам шумо медонед,. Кадом ое шумо нақшаҳои ҳоло? "
  
  
  "Ман мехоҳам ба кӯшиш ба пайдо баъд аз ин вертолета ва пул", - гуфт вай эму. "Ҳам, шояд то ҳол дар ҷое дар ин ноҳия. Пул метавонад маро ба он, ки маблағи он ки сарчашмаи ҳамагӣ ба ин. Дар ҳар сурат, ин ягона многообещающее зацепление, ки ман буд, то ҳанӯз хорек ".
  
  
  "Ҳа, хуб, удачной сайд", - гуфт Hock " ва вале илоҷи ин трубку.
  
  
  Чиклет интизори он буд, ки ман дар ҳуҷраи дар поен, пур мардон, ки зуд разговаривали телефон ба французски ва итальянски. Як девори шаҳр буд, фаро бузург корти тасвири Монако ва муҳити зист ego заминҳои аз Лионского халиҷи, ки дар фаронса дар ғарб дар соҳили то Генуэзского халиҷи дар италия дар соҳили шарқ. Ранга булавки буданд замима ба корт дар нуқтаҳои гуногун, ки берун аз Монако.
  
  
  "Ман агентҳои добиваются муайяни орзу менамоям", - гуфт Чиклет, кивая дар канори мардум бо телефон. "Бинед, ӯ қайд кард, ки дар корти ба стон, - мо связывались бо мақомот дар шаҳрҳои қади соҳили дар ҳар ду самт ба расспросить нафар сокинони маҳаллӣ шунидем, ки ое онҳо дар шаб вертолетом. Акнун мо оғоз ба даст ответные зангҳои бо натиҷаҳои ".
  
  
  "Ое мусбат ҷавоб?"
  
  
  - Хушбахтона, ҳа, - ҷавоб дод Чиклет, гузаронидани маро ба настенной корт. Ӯ қайд кард, ки дар булавки. "То ҳол хорька мо буданд, паемҳо аз Сен-Рафаэля ва Фрежюса дар бораи он, ки шунида вертолетом. Posts бо шарқ, дар саросари Италия, манфӣ доранд. Аз афташ, ин одамон направились дар ғарб. Акнун мо концентрируемся дар соҳили барои Фрежюсом. Ӯ улыбнулся. "Дар ояндаи наздик мо метавонем маҳз, ба кӣ, куҷо онҳо рафт".
  
  
  Вай дар назар намоед. Ба западу аз Фрежюса, дар баробари изгибающейся береговой хати қарор гирифт Сен-Тропе, Йер, Ла-Сен, ва минбаъд - Марсель. Вале чизе ки боз привлекло таваҷҷӯҳи ман дар харита - гурӯҳи ҷазираҳои, лежащих дар д'Иере, дар назди соҳили, дар нисфи роҳ байни Фрежюсом ва Марселем. Вай ҳангоми оғоз ба фикр мекунам.
  
  
  "Гӯш кунед, Чиклет, - гуфтам ман, - ман хеле муҳим аст, ки фавран даст вертолетом ва пилота. Шумо метавонед ин соз? "
  
  
  "Албатта. Ин дар ҳоле, каме мегирад, вале иҷозат деҳ, ки ба ман занг занед ".
  
  
  Ӯ воспользовался яке оид ба телефонҳои ва баргашта, кивая. "Дар давоми як соат дар ин ҷо хоҳад вертолетом. Дар nen хоҳад парвоз як воситаи мо агентҳои Ниццы. Ӯ вопросительно нигариста, ман. "Ое шумо як нақшаи?"
  
  
  "Чӣ гуна вай мефаҳмам, - гуфтам ман, - ин вертолетом дур нест улетал - ӯ ҳеҷ гоҳ ба нақша гирифта буд, ҳеҷ гоҳ. Вай фарз кунем, ки ба ӯ фуруд ҷое поблизости, ки ego шумо метавонед буд, пинҳон, ки пул ва одамон эҳтимол тарҷума аз он ҷо имшаб ".
  
  
  "Мулкро?" - озадаченно пурсид Чиклет. "Барои чӣ?"
  
  
  Вай пожал плечами. "Ту фикр -- қадар хуб, мисли ман. Вале ман фикр мекунам, ки онҳо воспользуются скоростной кашола карданд ".
  
  
  "Рӯза қаиқ!" - воскликнул Чиклет. "Албатта. Ин буд, ки маълум парванда ". v? Ишора ба корт, ӯ афзуд: "Ва аз ин сабаб ман фикр аст, ки шояд садои
  
  
  
  
  
  
  
  резак, ки мо мунтазири метавонад спрятан ҷое дар ин ҷазираҳои, дар логово д'Эрса е ба соҳили. Ҳар ҷо, ки ӯ аз мо буд, ego хоҳад осонтар аст, е бо дигар вертолета, ки парвоз низменному, аз замин ".
  
  
  Чиклет розӣ шуд, ки бо духтарони ман рассуждениями. То даме ки мо барои расидан вертолета, вай хонда Эльзе дар Hotel де Париж ва гуфт, ки ман аст, ки барои муддате ба кадом чизе ба корњои, вале ман мехоҳам, ки вай ждала ман нест.
  
  
  "Ман собиралась кунад, ту ногаҳонӣ", - гуфт вай, надуясь. "Ман проскользнул дар ҳуҷраи худ, аммо ту дар он ҷо буд. Шумо мутмаин ҳастед, ки бо чӣ кор машғул ҳастед тиҷорат? "
  
  
  "Албатта", - заверила вай. agent. gm "Танҳо бар қавми ман ҷонишини ман дар ҷои, то ки ман доберусь ба он ҷо. Ин метавонад бошад, ки имрӯз баъдтар е имшаб. Он гоҳ мо хоҳад вақти кофӣ барои сюрпризов ".
  
  
  10
  
  
  Зеро ҷалб ҳад зиед таваҷҷӯҳ дар Монако буд, он inadvisable, Чиклет отвез ман дар атрофи шаҳр, дар як ҷой дар кӯҳҳо, ки мо интизор вертолетом. Пеш аз он ки мо покинули офис, динро нав гузоришҳо дар бораи он аст, ки шаб ба западу аз Фрежюса буд, ки овози шунидорӣ мо як вертолета. Чунин ба назар мерасад, вай метавонад аллакай фаҳмидед - вертолетом укрылся ҷое поблизости.
  
  
  - Акнун эҳтиет бошед, - бо trepidation маслиҳат Чиклет. "Шумо медонед, ки бо какими шансами омада дар саросари".
  
  
  Вай гуфт. Ман верная Люгер, Вильгельмина, қатъии сидела ман наплечной кобуре, ва ман стилет "Хьюго" буд, ки дар худ ножнах зери рукавом бачаҳо, омода прыгнуть ман дар дасти ҳангоми малейшем гардиши дасти. Он нест, махсусан беспокоился дар бораи шансах.
  
  
  Ба зудӣ вориди вертолетом, ки мо интизор буданд, дид. Ин буд, вертолетом UH-1 Huey. Чикле познакомил ман бо пилотом, ҷавонон французом бо номи Марсель би де климента, бузург, худощавым, взъерошенным марде, ки ба осонӣ улыбался.
  
  
  Чиклет проинструктировал он, ки ӯ бояд аз паи ман приказам, ва предупредила, ки кор метавонад опасной.
  
  
  "Хатари ман хавотир нашавед, Чиклет", - бовар кунонд ego пилот. "Ое ту медонӣ, ки."
  
  
  Вай забрался дар чоппер, вале пеш аз он ки мо тир, Чиклет содир даврӣ обход корабля, то боварӣ ҳосил, ки вай дар толор ба лоињаи коршоям. Сипас ӯ отмахнулся аз мо. Марсель нишаста дар носовой қисми вертолета, ва он нишаста дар он рӯз буданд, отодвинуты пеш, то ки ман буд, хуб аен аст, ки аз поен дар тавоно дурбин, ки ба ман дастур дод, ки Чиклет.
  
  
  Мо направились ғарб дар береговой хати. Баъд аз он, ки мо миновали Фрежюс, Марсель бодаш низменному, дар ҳоле, ки мо бо он прочесывали замин дар ман дархост ягон чизе аломатҳои ҷойҳое, ки метавонист бошад спрятан вертолетом. Мо проехали чанд нишаст бо густой листвой, ва дигар ҷойҳо, ки дар он оид ба сангҳо буданд таъмиқи - ҷой, ки дар он метавон шуд, ки пинҳон вертолетом, - вале ман нест, то кашф чизе, ки мехоҳам ишора ба он, ки чӣ гуна дар атрофи онҳо буд укрытием. Савганд ба ин замон, мо проехали ҳамаи соҳили аз Монако, то нуқтаҳои дур барои Фрежюсом, аз куҷо шаб таъқиботи паемҳо дар бораи вертолете. Ҷамъшавии ҷазираҳои Дурӯғ-д'Иер буд, ки дар ҷануби.
  
  
  "Пойдем ва мекунем он ҷо гузарад", - крикнул он Марселю, ишора ба сӯи либос.
  
  
  Ӯ гуфт ва повернул вертолетом. Дере нагузашта мо пролетели бар островами ва таклифи боз як порча хурд дар баландии болои местностью. Дурбин имкон дод ба ман баррасии ҳамаи поентар калон нақшаи, аз ҷумла баъзе сокинони ҷазира, ки қабул кард шодмон ба мо, вале мо дидем, ки ягон аломатҳои неуловимого вертолета.
  
  
  "Ки акнун?" - гуфтам Марсель атрофи кабина.
  
  
  "Метавонам, ки ҳамчунин дар бозгашт мо пеш", - моил гуфт: ман.
  
  
  Марсель повернул вертолетом барои баргаштан ба соҳили. Вай ҳанӯз омӯхта мавзеъ, ки дар дурбин, ки ногаҳон пай хурд торик пятнышко дар баҳр. Вақте ки вай сфокусировался дар nen, вай дид, боз як ҷазираи хурд, каменистый ва бесплодный, агар не худамро чанд дарахтон ва редкого подлеска. Ин буд, он қадар кам, ки зикр гардид, ки дар харита дар дафтари Чиклета. Бо вуҷуди ин, он ҳам буд, кофӣ калон - аз мил то якуним метри мил - барои приземления вертолета, инчунин кофӣ буд, файлҳои аз ҷониби президенти фр владимиром дииш шудан хуб укрытием.
  
  
  Вай похлопала Марселя оид ба плечу ва указала дар ҷазираи. "Ки он ба ҷои? Шумо бо ӯ шинос аст?
  
  
  "Ӯ номида мешавад" Шайтон " Рок ", - гуфт Марсель, -" Дьявольская скала "- ном мазкур эму французским ҷиноят ҷаҳон, использовавшим ego бисер сол пеш, ҳамчун перевалочный адад барои аслиҳа ва маводи мухаддир, воридшаванда ба кишвар. Қудрати дароз-конфронс ih фаъолияти. Бо онҳо хорька ӯ буд, заброшен, ба истиснои, чунон ки ман аз вай шунидам, колонияи каламушҳо, наводнившей ин ҷои. Мегӯянд, каламушҳо дароз мезананд, ки он ҷо баъд кораблекрушения, ва бо онҳо хорька размножились ".
  
  
  "Ман фикр мекунам, мо бояд присмотреться ба ин", - гуфт ба ман.
  
  
  "Ту думаешь, мардуми мо метавонанд дар он ҷо прятаться?" - бо сомнением пурсид Марсель.
  
  
  "Шояд. Ин танҳо имконпазир аст.
  
  
  Марсель боз повернул вертолетом ба баҳр. Мо боз миновали Ое д'Эр ва продолжили роҳи ба ҷануб. Бо мурури он, ки чӣ тавр мо приближались ба зулмест бузург Року, вай то бубинем, ки кадом ин мрачное ва неприступное ҷои бо на бештар аз грудой металлҳои сиеҳ сангҳои выступающих оид ба либос, ки-ки - якчанд тощими дарахтон ва намуд басомадҳои ... баланд браш.
  
  
  
  
  
  
  
  Марсель опустил вертолетом, то ки мо коснулись верхушек дарахтон ба кор суст даврӣ шарҳи ҷазира. Вақте ки мо подлетели ба замин, вай дид садҳо калон металлҳои сиеҳ каламушҳо, испуганных нидои мо engine, сновавших доираҳои сангҳои.
  
  
  "Шумо чизеро мебинед?" - гуфтам Марсель.
  
  
  "Каламушҳо", - ҷавоб додам ман. "Рақами каламушҳо".
  
  
  Мо қариб тамом худро дар ҳалқаи, вақте ки ӯ ногаҳон чизе мушоҳида кардам, ки дар дурбин. Ин буд, яркая дурахши нур, дарҷ офтоб дар металле зери яке дар атрофи бузургтарин выступов скал дар маркази ҷазираҳои. Ин метавонад пинҳон вертолетом.
  
  
  Вай гуфт Марселю дар бораи он, ки дида, ва аз ego бори дигар дар атрофи даст ин ҷо.
  
  
  Ӯ гуфт ва наклонил вертолетом, ва мо двинулись бозгашт ба маҳалли. Марсель летел то низменному, ки мо каме нест таъкид бомҳо дарахтон дар поен. Вай нацелил дурбин ба он ҷое ки ман показалось, ки ман чизе дидам, он қадар сахт концентрировался, ки ҳатто фикр дар бораи хатари, то Марсель на чењрааш. Ногаҳон ба вай эҳсос кард, ки чӣ тавр вертолетом покачнулся ва задрожал.
  
  
  Дар зерин дуюм ба мо обрушился шквал пуль, ки врезались дар вертолетом поен, разбили стеклянный сипари кабина, пробили металлический корпуси вертолета, ва врезались дар муҳаррики. Вақте ки вай, присел барои кабиной, вай дид, ки чӣ тавр чор е панҷ нафар стрелял дар мо, дар атрофи поднятых автоматов бо бомҳо скал.
  
  
  "Марсель!" Вай крикнул, зарпарастона ego ба китфи: "Вытащите мо аз ин ҷо".
  
  
  Вақте ки ӯ дилам ба ман ба ҷои худ, вай дид, ки ego шахсе буд, окровавленной маской. Ӯ кӯшиш кардам, ки ба чизе гуфтан, вале iso rta текла танҳо хун. Ego чашмони баста шуд, ва ӯ афтод боком аз худ гардиданд. Вай выхватил Вильгельмину оид ба кобуры, вале пеш аз он ки вай тавонад, мақсад ва выстрелить ба мардум дар поен, муҳаррики вертолета взорвался бузург пылающим огненным шаром. Мошин устремилась ба баҳр, сопровождаемая гигантским слоем алангаи ва дуд.
  
  
  Шӯъбаи баландии спасла ҳаети ман. Он засунул "люгер" бозгашт ба кобуру ва ҷаҳиши дар кушода дверной проем, барои роҳ надодан ба оташ наметавонанд пеш аз он ки вертолетом тарк ба об. Оташ ва дуд дар атрофи вертолета заслонили маро аз скрытого аз чашми мардум, ки мо сбили. Вақте ки вай всплыл, вай нишон дод, ки ҳанӯз ҳам скрыт аз чашми касоне, ки дар ҷазираи, сӯзон вертолетом, ҳанӯз плывущий дар сатҳи либос, менамуд ва байни ман ва сушей.
  
  
  Вай зуд саривақтӣ масофаи то ҷазира, нырнул чуқур ва писарашро, ки дар зери об, то эҳсос кард, ки ман сабук лопнут. Вай идома дод, ки плыть, то дар охир на саросари сангҳои. Нащупывая ангуштони худ роҳи дюйм барои дюймом боло оид ба скалам, вай дар охири беззвучно прорвался сквозь сатҳи об. Держа танҳо бар сари об, вай прижался ба камням ва глотал ҳаво. Вақте ки он аз нав қодир хуб нафас, вай бодиққат боло сари шумо ва огляделся.
  
  
  Хушбахтона, чун ӯ умедвор буд, вай исбот кард, ки дар приличном масофаи аз ҷои крушения вертолета. Аз ин лаҳза ӯ ҳам метавонист дидан обугленные останки вертолета, плавающие дар & nb. Вай мепоиданд, ки чӣ тавр чанд нафар, побывавших дар ҷазираи, отправились дар резинӣ поени дара ва поплыли ба обломкам. Вай дид, ки чӣ тавр онҳо вытащили бадан Марселя ва кӯҳпора ego одина бо плотов. Сипас ин мард обыскали об дар атрофи обломков. Онҳо баръало дида ду мард дар вертолете, ва кӯдакон ба онҳо умед мебандем, пайдо ман труп. Вай кўшиши дур низменному дар & nb ва боқӣ қисман укрытым скалами, то ки онҳо прекратили їустуїўи.
  
  
  Вақте ки одамон плыли бозгашт ба ҷазираи тлеющая хӯшаи металлӣ, ки бо бор буд, вертолетом, ушла зери об. Вай цеплялся барои скалы, то мардум на вытащили худро резинӣ плоты ба соҳили ва баргаштанд дар маркази ҷазираҳои. Вай ненадолго фикр дар бораи он ба поен бирав ба соҳили ба яке атрофи плотов, ба кӯшиш барои баргаштан ба mainland. Аммо пас аз он хотир, ки дар бораи муҳлатнокӣ худ кор. Одамон дар ҷазираи, ва пул, ки онҳо гирифтанд, дар казино, шояд боиси маро ба чизе ҳаетан дигари муҳим.
  
  
  Вай, интизор то сергей на оғоз угасать, ва он гоҳ кӯшиш убур ҷазира ба арзебии вазъият.
  
  
  Атрофи он ки ман мепоиданд, чунин ба назар мерасад, ки мард муваққатан истифода ҷазира, то интизор, вақте ки ih заберет қаиқ бо фарорасии торикї.
  
  
  11
  
  
  Ҳанӯз як соат шабона офтоб оғози садиться, ва ман хис кардам, ки мумкин аст, бехатар ползти оид ба скалам ба обсохнуть ба гармӣ ветру, дувшем бо тоҷикистон. Он танҳо, ки рӯзаро дар сангҳо ва растянулся дар узком выступе, вақте эҳсос кард, ки чӣ чизе ҳалим упало ба ман гузошта ба пои. Вай вскочил ва нишон дод, ки аз нигох кроваво-чашмони сурх-бусинки бузург black каламушҳо, ки машғул аст ва, аз афташ, тарк бо нисбатан баланд санг. Вай зад он ego пои, встряхнул ва мурғоб сӯ, бросив санг.
  
  
  Сипас вай шунид тихие визги дар атрофи худ. Вай ба зудӣ хеста, ва дид даҳҳо блестящих немигающих чашм. Сард дрожь пробежала бо ман бозгашт ва мисли дасти беихтиерона потянулась ба Люгеру, Вильгельмина.
  
  
  
  
  
  
  ман на волновало, ки зи боиси он, ки одамон дар ҷазираи хоҳад кофта истодаам ман.
  
  
  Вале каламушҳо напали на. Ба ҷои ин, онҳо нервно метались бозгашт ва берун, тихонько визжая, царапая когтями сатҳи сангҳои. Вай бодиққат попятился, ки сводя чашм бо мардум, то эҳсос кард, ки чӣ тавр сахт мудаввар металлический предмети вонзился ман дар пушти дар байни лопаток. Резкий овози прорычал: "Танҳо дур ошкоро дар ин ҷо!"
  
  
  Аз пушти ман протянула дасти ва нав набуданд "люгер". Сипас, мард он буд, крупье казино ба шагнул пеши ман. Дар як тараф ба он нигоҳ курносый 38-ум калибр, инчунин дар дигар - ман "Люгер". Ӯ гуфт, ман ... "Мо фикр, ки ту выбрался атрофи вертолета зинда. Мо туро мехост. Бирав, бирав ".
  
  
  Ӯ наклонился ва боло порае аз чӯб, аен аст, залитый бензином. Зажег одина ego нить, то ки он табдил сӯзон факел, ӯ помахал онҳо ба расчистить роҳи сквозь рой каламушҳо, ки ноумед устремились дур дар заросли.
  
  
  Мо қаср дар боло оид ба скалам ҷазира, то расид зиеди выступа, ки вай пай бо интихоби намуна ҳаво. Крупье взмахнул ружьем ва толкнул маро пеш, дар бештари выдолбленную ғор. Пылающие машъалҳо муқаррар карда шудаанд, аз рӯи доираи атрофи вуруд ба пускать каламушҳо, ih свят худованд освещал вертолетом дохили. Шуд ва дигар ба мардон - директори казино Трегор ва шахсе, схвативший Эльзу дар лестнице дар таҳхона казино. Вай фаҳмид, ки он бояд буд, бошад, ки касе, ки пилотировал вертолетом.
  
  
  Боқимонда посмотрели ба ман бе махсус манфиати умум, вале директори казино гуфт крупье: "Обыщи он, свяжи ва пайравӣ аз он".
  
  
  Крупье, ҳанӯз держа бо худ пистолет, ғуруби дохили вертолета ва алоќаи ду длин ресмоне аст. Сипас ӯ толкнул ман амиқтар дар дохили пещеры. Вай боло дасти, вақте ки ӯ ба сухан оғоз ман обыскивать, то ки ӯ беҷавоб стилето, Хьюго муқаррарнамудаи дар пружине, ки дар тилло) гардидаанд, ки дар рукаве ман бачаҳо. Сипас обыска ӯ маҷбур ман растянуться дар рӯи замин, боғро привязав веревкой.
  
  
  Бояд выжидать. Дар айни замон, вақте ки дар наздикии истода крупье бо пистолетом ва мепоиданд барои ман он буд, беспомощен. Лекин ман ба ҳар ҳол буд, Хьюго дар рукаве.
  
  
  Дар кӯчаи темнело. Вақт аз вақт касе дар атрофи мардон сӯрохии дурбин ва дурахш, ва выходил ба берун. Ман онро гирифта, бисер вақт барои фаҳмидани, ки онҳо мунтазир ҳастанд, ки ih заберут бо ҷазира. Ман ибтидоии назарияи казалась верной - ih собиралась чинанд, то лодку.
  
  
  Гузашт соат е бештар аз, пеш аз, як, дар атрофи нозирони чењрааш, ва дигарон, ба истиснои крупье, ҳанӯз охранявшего ман, пинҳонӣ дур. Вай ба истифода аз он лаҳза, вақте ки диққати ман похитителя буд, муваққатан абстрагироваться ба щелкнуть пружину дар ножнах. Стиллето фавран соскользнул ман дасти росташ. Буд, ки ба зудӣ перерезать ресмоне аст. Ман фақат идора ба перерезать ih ва озод аз дасти вақте ки се мардон пинҳонӣ ба ғор.
  
  
  "Он ҷо", - крикнул коргардон. "Ки кист, то аз вертолетом ва возвращайся барои шумо бод".
  
  
  "Аз куҷо ман медонам, ки ту вернешься?" - шубҳанок пурсид крупье.
  
  
  Директори гирифта, бо вертолета бузург алюминиевый ҷомадон. Ӯ заложил ego дар ошенаи пещеры ва гуфт ҷудо. "Пул ҳам хоҳад кард аз ин ҷо. Мо бозмегардем."
  
  
  Ҳамаи мардон оғоз выталкивать вертолетом атрофи пещеры. То ih диққати отвлеченное, вай перекатился дар канори ва выгнул бадан ба пеш, ба дастҳои ман шояд дотянуться то веревок, ки связывали пойҳои ман. Ба зудӣ вай освободился ва баргашта худро прежнее низомнома, ман лежу неподвижно кӯшиши кор кардан дасти худ ва бо шатта аз пушт, барои беҳбуди гардиши хун. Дар он замон одамон вытолкнули вертолетом атрофи пещеры, ва крупье баргашта, ба ман ҷудо. Овози дигарон се together гурўҳи нотавон.
  
  
  Ман васӣ мельком дидам, ки дар ман. Баъд аз он царакат дар атрофи кармана сигарету ва зажег спичку. Вай дод, яраи, вскочил ба пойҳои ӯ ва бросился ба ӯ, держа дар дасти стилет. Вай сверкнул корд дар шахси испуганного инсон, пас аз бодиққат воткнул майса ego ҳает ва озоди дасти потянулся барои пистолетом.
  
  
  Ба ҷои он, ки ба повиноваться ман, он глупости боло пистолет ба выстрелить. Вай вонзила стилет эму дар ҳает, ва ӯ беззвучно согнулся пополам, зажженная сигарета ҳанӯз свисала бо ego ҷорӣ мешаванд. Вай на ба нақша гирифта ego куштани, аммо ӯ на ба чап маро аз интихоби аст.
  
  
  Вай баъзеи ego 38-ум калибр ва худро "люгер", ва зуд бросился ба алюминиевому чемодану. Вай кушода қулфи дар ва сарпӯши вскочила. Дар он ҷо, дар колеблющемся партави факелов, он дидам, ки дар ду миллион доллар дар дохили.
  
  
  Вай тарҳрезӣ хурд нақшаи ба ин пул бо онҳо хорька, ҳамчун директори насб ҷомадон, ва ман медонистам, ки ӯ ба он ҷо. Вай таъљилан оғоз ego намояд. Вай зачерпнул анбора пулҳои коғазӣ ва наполнил поени чемодана нињоии камнями аз ошенаи пещеры. Сипас вай выкладываю қабати купюр на бештар аз ҳамсарон сад bucks дар
  
  
  
  
  
  
  кӯҳӣ зоти гусфанд. Вай захлопнул ҷомадон ва чап ego ба прежнем ҷои.
  
  
  Вай ҳоло ҳам метавонад шунидан овози дигар мардум дур, вақте ки вай зуд расстегивал ҷомаи, запихивал пул дохили ва боз застегивал пуговицы. Ду миллион доллар ман дар сина буданд неуклюжими, вале, сарфи назар аз вазнинии он, бозгашт ба мертвому крупье, баъзеи ego дар гулӯ тӯрӣ ва потащил тавассути ғор ба берун.
  
  
  Боқимонда се мардон ҳанӯз ба кор бо вертолетом, ки дар тарафи дигар зиеди плоского выступа скалы. Вай ба ӯ зад, дар противоположном самт, волоча труп аз худ, то добрался то баъзе амиқи кустарника, ки дар он метавон шуд, ки пинҳон ego. Сипас вай пополз бозгашт ба санг дар возвышенность, аз куҷо метавонист watch происходящим дар поен.
  
  
  Пурраи моҳ равшан освещала саҳна. Ба ҳақиқат вақт онҳо вытолкнули вертолетом дар поляну. Одина атрофи мардон, пилот, забрался дар он ва привел дар ҳаракати лопасти несущего винта. Вертолетом оғоз ҷойҳо, аммо вақте ки ӯ буд, дар якчанд пойҳои истироҳат аз замин, мард выпрыгнул. Беспилотный вертолетом ногаҳон взлетел дар ҳаво, унесся дур аз скалы ва нырнул дар торик об дар поен. Ӯ затонул бе следа.
  
  
  Дар ҳамин ҳол директори казино баргашта дар ғор. Ӯ выбежал, мебардоранд ҷомадон ва кричал. Вай равшан шунидам овози мардум аз он ҷо, ки вай прятался, ва шунидам, ки дуъояшон директори: "Ӯ сбежал! Ин бача освободился ва убежал! Ӯ гирифта, бо худ Жоржа! "
  
  
  "Пул? Пул?" - крикнул дар ревматизма Трегор. "Пул дар амният?"
  
  
  Директори насб ҷомадон ба замин, ва ба ҳамаи се столпились атрофи он, вақте ки ӯ ego кушода.
  
  
  "Дар ин ҷо! Ӯ ҳанӯз ҳам ин ҷо! "- воскликнул ӯ. Чӣ тавр ман ва умедвор буд, ки ӯ пайдо нашуд вақт ба таҳқиқи пул барои верхним слоем пулҳои коғазӣ, зеро массаи сангҳои буд, тақрибан баробар вазни ин пулҳои коғазӣ.
  
  
  "Бие!" - крикнул Трегор. "Бие, уйдем бо ин проклятого ҷазира".
  
  
  Се оғоз хизмат фонариками. Ответный сигнал омад аз охири ҷазира, ва буд, дохил бузурги прожектор. Сипас вай дид, ки ба ҷои монанд ih увезет гидросамолет. Ӯ зарулил назди скал ва интизори он буд, ки дар он ҷо, bouncing дар & nb. Вақте ки мардум оғоз ба спускаться ба самолету, вай шунид, ки чӣ тавр онҳо размышляли оборудова ман.
  
  
  "Шумо чӣ фикр мекунед, ки гум шуда аз ин бача ва Жорж?"
  
  
  "Шояд ӯ маҷбур Жоржа поен одина атрофи плотов, ки ӯ қодир ба бозгашт дар mainland".
  
  
  Вай монд дар ҷои тамошо, то ки онҳо расид охири ҷазира, ки чунин бозӣ дар атрофи як плотов ва поплыли ба самолету. Вай ҳеҷ эҳсос намекунанд, дар амният, то ки онҳо қаср дар борт ва ҳавопаймо нест взлетел ва ғоиб шуд дар шимоли.
  
  
  Вай ва умедвор буд, ки онҳо обнаружат, ки қариб ҳамаи пул гум шуда, то доберутся то маҳалли таъинот. Ба он лаҳзаи барои онҳо мебуд хатарнок бозгашт, зеро онҳо метавонанд боварӣ дошта метавонем, ки ба ман расид, ки аз ҷониби президенти фр владимиром дииш барои бозгашт ба мақомоти ҳокимияти давлатӣ. Вай ба ҳар ҳол наздик буд, раскрытию парванда, балки, ҳадди ақал ман тавонистам ба халалдор ih нақшаи.
  
  
  Дувоздаҳ
  
  
  Моҳ зашла, ки чанде пас аз он ки ҳавопаймо улетел. Акнун чунон торик аст, ки ман ба вуқӯъ метавонад дидани худро ба дасти худ дар назди шахс. Вай кӯшиш мекунам, ки пайдо кардани бадан крупье љое, ки тарк ego дар кустах, вале дар dark ин рӯ невыполнимой вазифаи. Чӣ тавр мебуд, ман не нравилась идеяи гузаронидани шаб ба ин ҷазираи, кишащем крысами, вай медонист, ки дар dark мебуд, хеле хатарнок пробираться ба канори соҳил пайдо одина атрофи резинӣ плотов. Вай қарор кард, ки барои баргаштан ба ғор, ки ҳанӯз горели ҷуфти факелов, ки муқаррар мардон.
  
  
  Вақте ки вай рафта, дар ғор, он як роҳи охапку хушк cysts ва тарҷумаи вай аз худ. Вай ложи сухую браш дар пылающие машъалҳо, то ин заиф шӯълаи, то ки вай нишаста, скрючившись, дар даромадгоҳи. Ин буд, ягона роҳи нигоҳ роящихся каламушҳо дар тарс, вале вай ҳоло ҳам метавонад дидани ih чашмони тобнок дар партави мисли ҳезуми оташи ҷаҳаннаманд, ки барои пещерой. Вай нигоҳ кунед Люгер дар дасташ, ва дар ҳоле, ки вай хаста, аз он осмеливался задремать, бими, ки каламушҳо осмелели ва нападут.
  
  
  Чунин менамуд, ки то даме ки чашми чап бесконечное вақт. Вай буд, ба по ва готовился поен ба & nb бо аввалин лучами офтоб. Ба вай нишон додем, ки пул ҳам боғро застегнуты зери рубашкой, ва он гоҳ, мебардоранд горящий факел ба ваҳширо каламушҳо, рафт. Аммо, пеш аз он, двинулся поен канори ҷазира, он проверил щетку пайдо бадан крупье. Вай ефт нашуд труп. Буд, танҳо ego раиси вилояти суғд, бо пок костями. Каламушҳо кор дар dark.
  
  
  Вай таъљилан гуфтугӯ ва поспешил поен ба воситаи кусты, дар ҳоле, ки каламушҳо убегали бо ман роҳ дар пеши ман. Вай танҳо ба охири ҷазира ва оғоз ба ҷустуҷӯи одина атрофи плотов, вақте, ки шунид гудящий садо дар атрофи об. Вақте ки он доранд, дид бузург сафед крейсер, кружащий тақрибан дар чоряки мил аз ман. Аввал вай фикр мекард, ки одамон дар атрофи шаб
  
  
  
  
  
  
  Ӯ баргашта, ба кӯшиш барои ефтани ман ва пул, аммо вақте ки вай каме успокоился, он дид, ки крейсер буд корманди пулис катером бо Монако. Вай зуд мусаллаҳи чанд аксҳоро дар ҳаво аз "Люгера".
  
  
  Крейсер шунид ман сигнал, ва дар ин ҷо ҳамон повернул ба соҳили. Вақте ки ӯ партофт якорь, се мард спустили лодку ва гребли ба сайд ман. Вай ҳайрон буд,, дар ҳоле, ки яке дар гирди мардон буд Чиклет. Чӣ тавр ӯ фаҳмидам, ки маро кофта истодаам?
  
  
  - Чӣ ж, - поприветствовал ман Чиклет, - шумо ба ҳар ҳол собит зинда хоҳам гузошт. Мо қариб партофташуда аз ту напрасно. Ба ман бигӯ, ки чӣ рӯй дод?"
  
  
  Вай кӯтоҳ намоиш эму ҳодисаҳо ва нишон дод эму вырученные пул. Пеш аз тарк намудани ҷазира, ки мо ба қаср дар скалы ва спустили раиси вилояти суғд крупье дар лодку. Сипас мо отплыли, тарк Satane Roc колонияҳои хояндањо.
  
  
  Вақте ки мо буданд, дар ҳавопаймо крейсера ва возвращались дар Монако, Чиклет кард ба ман, ки чӣ тавр ӯ ба ман пайдо кардаанд. "Пеш аз он ки шумо бо Марселем тир дирӯз дар вертолете, - гуфт ӯ, - поднес бипер дар дум вертолета. Вай даст сигнал бо онҳо хорька, ки чӣ тавр шумо ба тир. Вақте ки шумо рафта, ба шаб, он предупреждали политсия ва гуфтаанд, ки назари худро лодку дар рассвете. Мо проследили барои сигналом пейджера, ва ӯ привел мо ба ин нуқтаи, недалеко аз ҷазира, ки мо дарефтем, вертолетом зери об. Садои сигнал то ҳол кор мекунад. Аммо ман бояд гӯям, ки тарсидам, ки ту мертв, вақте ки фаҳмидам, ки вертолетом рафт дар баҳр.
  
  
  "Ман хеле афсӯс Марселя", - гуфт вай Чиклету. "Ӯ буд, хуб пилотом ва храбрым марде".
  
  
  Чиклет гуфт. "Ман ҳам, эй кош. Вале ӯ медонист хатарҳо, ба монанди ҳамаи мо ".
  
  
  Вақте ки мо дар таҳрири ба Монти карло сафар, Чиклет бо тадбирҳо барои бозгашт ба пул казино ва онро бори дигар хонда Хоуку дар хориҷа оид ба зашифрованному телеграфу оид ба ego дафтари худ. Вай гуфт Хоуку, чӣ рӯй дод ва чӣ тавр ман вернули пул.
  
  
  "Чӣ ж, - гуфт Hock бештар самимона аз ман фикр мекунам, - на камтар аз ҳама рафт, ки бар зидди мо. Агар модели сохранится, чун дар гузашта, шояд ба зудӣ рӯй хоҳад дод нави рушди. Ва Ник ...
  
  
  "Ҳа, ҷаноб?" Ба вай гуфтам.
  
  
  "Ман мехоҳам, ки шумо расслабились дар ду рӯз е, отдохнули". Ӯ дод таваққуфро ва ноҳамвор афзуд: "Ин фармон. Вай свяжусь бо шумо ".
  
  
  Пеш аз он ки вай тавонад, ҷавоб, вале илоҷи ин ӯ трубку.
  
  
  Полис аллакай перевезла останки крупье маҳаллӣ морг ва пул возвращались в казино. Дар дафтари AX ман бештар истифода шуд, ки ба кор. Вай гуфт Чиклету, ки возвращаюсь дар меҳмонхона хоб.
  
  
  Вақте ки вай хешамон омадам, Эльза ждала ман дар ҳуҷраи. Дар аввал вай притворилась, ки сердится ба ман, вале вақте ки ӯ мушоҳида кардам, чӣ тавр ман выгляжу измученным, ee шутливая асабоният сменилась сочувственной намуд.
  
  
  "Бедный Дамплинк, - проворковала вай, - ту выглядишь сахт. Ту чӣ кор карда истодаӣ?"
  
  
  "Ин буд, бизнес мулоқоти тамоми шаб", - гуфт вай хей, снимая пиджак ва анд. "Ва акнун ман бояд хуб гарм душ ва дароз хоб".
  
  
  "Албатта, Дамплинк", - гуфт вай. "Ту раздеваешься. Вай приготовлю барои ту душ.
  
  
  Пеш аз он ки вай тавонад, возразить, он гон буд дар ванна ва дохил душ.
  
  
  Савганд ба ин замон, ки ман переоделся дар халат, ванная буд пур аз ҳамсарон. Эльза берун, розовощекая, толкнула ман дар душ ва закрыла дари.
  
  
  Вай вытерла ҳар ваҷаб худ пӯст ва мӯи оби гарм, ва он гоҳ смыла ледяным душ. Баъд аз ин обвязал он камар тароват дастмоле ва бозгашт барои хонаи хоб ва гарнитураҳо. Эльза стянула покрывало дар бистар ва сидела наздик ба он.
  
  
  "Вытягивайся шахси поен", - приказала он, похлопывая оид категорияҳо дар кати хоб. Вақте ки вай заколебался, ӯ ба нармӣ подтолкнула ман. Вақте ки вай растянулся дар кати хоб ба шикам, он стряхнула дастмоле ва гуфт: "Расслабься, вай ин корро ба ту масҳи".
  
  
  Вай достала як бутылочку лосьона, ки принесла худ ба воситаи рақамҳои, бо сахт запахом лимӯ. Сипас вай сняла либос, оседлала бадани ман ва оғози наносить лосьон на ман бозгашт ва лопатки. Ин буд, вяжущий аст, ки аввал боиси эҳсоси tingling дар пӯсти худ, ва сипас фиристод, то чуқур ором гармӣ дар ман мушакҳои.
  
  
  "Ки ин apiece ту используешь?" - аноби ман, поворачивая сари ва дар ҷустуҷӯи Эльзу, ки бо наклонилась ман то абад мемонанд.
  
  
  "Ин старое худсохти воситаи Von Олден", - гуфт вай. "Кафолат медиҳад, ки натиҷаҳои мусбат".
  
  
  Вай ласкающие дасти ласкали ман ҷисм, ба монанди целебный бальзам, рондани боло ва поен, чунон ки осон ба мисли теплое ширин нафас, дар тамоми бадан ба андешаи ман. Сипас Эльза встала афтод ва приказала ман перевернуться.
  
  
  Вай, дилам ба он шахс ва пахш кунед пилорамма байни он раздвинутыми шатта. Вай дар оғози смазывать переднюю қисми бадани ман ба шуш вай ҳаракати ангуштони худ двигались аз ман сина ба андешаи ман животу, ба андешаи ман паху, дар паҳлӯи ман пои ба ман пальцам пои. Вақте ки ӯ наклонилась ба ман, вай нарм мӯи коснулись ман обнаженной ҷисм аст, ва ман ноздри наполнились ego ароматным бўй. Бо мурури замон чунин менамуд, ки ӯ солҳои тӯлонӣ бо шадиди мутамарказгардонии, қариб гипнотической, вале чанде вай пай бурд, ки он нафас буд, ки беш аз частым, ва он ҷисм табдил ефтааст намӣ ва дрожала.
  
  
  Вай эҳье сари ва дар назар нах. Ee чашмони буданд, ба таври васеъ раскрыты, ва ба вай дандон
  
  
  
  
  
  
  буданд раздвинуты, то ки показался кончик вай бархост ва забон. Вай прижал онро ба даҳони худ, катя вай дар зери худ. Вай экрани рони напряглись. Мо вохӯрд ва бесадо ҳамроҳ ва ҳамзамон бе суханони расид кульминации.
  
  
  Он бештар вақт аз бодрствовал, вақте ки мо бадани аҳли. Вай встала дар кати хоб, держа дар дасти халат. Аммо вақте ки ӯ наклонилась ва поцеловала ман, вай эҳсос кард, ки чӣ тавр бадани ман боз ба ед меорад, ва буд, омода ва жаждало бештар. Вай тихонько рассмеялась ҳангоми шакли ман аз arousal ва прошептала: "Ман забыла ба ту мегӯям, Дамплинк, ки баъзан ин доруворӣ аз замина Альдера низ амал мекунад, ҳамчун aphrodisiac". Вай поцеловала ман. "Хоб", - прошептала вай.
  
  
  Вай хоб бисту чор соат, ва метавонист хоб дигар, агар ман надоранд, ин ягона додани занги телефон. Ин звонил Хоук.
  
  
  "Умедворам, ки шумо каме отдохнули", - гуфт ӯ. "Ман дар Париж. Встретимся дар ин ҷо, дар дафтари худ, ҳарчи зудтар. Метарсам, боз хабари бад. Бо ҳамин муваффақияти ту метавонист бигзор зан замина Альдер рафта бо ту, ба ту метавонад, ки барои он присматривать. Вай забронирую барои шумо ҳам дар меҳмонхона George V ".
  
  
  Эльза обрадовалась, ки ба вай гуфт: "ҳей, ки мехоҳам ба он поехала бо ман дар Париж. Вай хонда Чиклету, ки ба ego ва бигӯ бай, ва дар камтар аз як соат мо бо Эльзой возвращались дар Ниццу, то нишастан ба ҳавопаймо.
  
  
  Сездаҳ
  
  
  Вақте ки мо приземлились дар Орли, shell борон. Пас аз он ҳаминро Эльзу дар меҳмонхона George V, ки Хоук зарезервировал барои мо ҳамсоя ба қисмҳои ҳуҷраҳо, вай таксӣ гирифта, то дафтари AX Париж, ки менамуд ва дар як қаҳвахона дар майдони Сен-Мишел. Утоқҳои корӣ қарор гирифт, ки дар се бораи ошенаи бинои шуданд звукоизолированы аз садои дар поен. Хозяином олӣ буд, агенти AX оид ба кодовому номи Бонапарт.
  
  
  Ӯ бо ман дар як рӯз, ва повел ба пушти лестнице, ведущей дар нуқтаҳои наверху. Вақте ки мо омўзонида тавассути задымленную ошхона ва бар, ӯ буд ҳайрон мешавад, дар ҳоле, ки ҳарчанд дар он ҷо буд, ки бисере аз тамошобинон буд ва ҳамчунин ба тақрибан сӣ е чил кормандони политсия амният ва агентҳои AX, ки ба ӯ маълум бо қабл аз встречам. Ӯ медонист, ки бояд сурат чизи муҳим аст.
  
  
  Хоук бо ман дар ошенаи дуюм. Ego шахсе буд, мрачным, ва он ба вуқӯъ гуфт, вақте ки сарф маро ба кабинети инфиродӣ, закрыл ва запер дари.
  
  
  "Чунин ба назар мерасад, ин парванда нест, ҳам ба охири", - гуфт ӯ, доставая оид ба кармана конверт ва передавая ego ман. Аз Он ки ба ман пушт, нигариста, аз тиреза ба торик борон, бьющийся дар бораи шиша, то ки онро хонда номаи мешавад.
  
  
  Дар нома ба напечатано дар машинке:
  
  
  Тавсияҳои ядерная ракета, исчезнувшая 12 соат пеш хоҳад баргардонида шудааст, ки дар ивази 2 миллион доллар. БО РОЗИГИИ, ҶОЙГИРКУНИИ ЗАГЛАШЕННОЕ ЭЪЛОН ДАР ЛОНДОН ДАР АВВАЛ ДУ РӮЗ ХОНЕД: "АЛЕКСАНДР - ШАРТҲОИ ҚАБУЛ - (ИМЗО) КУБЛАЙ-ХОН. МИНБАЪДА АЗ ПАИ ДАСТУРҲОИ.
  
  
  Дар мешавад набуд суроғаҳои. Хоук, ки гуфтугӯ аз windows, дид, ки ман хмуро нигох дар конверт ва фаҳмонд: "Дирӯз субҳ ego засунули зери дари сафорати чин".
  
  
  "Ва ба ростӣ, ки тавсияҳои ядерная ракета гон буд?" Ба вай гуфтам.
  
  
  - Хеле дар асл, - бо горечью гуфт Хоук. "Ин ба вуқӯъ баъд аз чанд соат баъд аз он, ки шумо вернули пул аз Satane Roc. Шумо бинед, ки запрошенная маблағи маҳз чунин ҳамон тавре, ки маблағи, ки аз казино ".
  
  
  "Шумо дар хотир доред, ки тавсияҳои ядерная ракета дар ҳақиқат гон буд?" Вай буд, недоверчивым.
  
  
  "Аен аст, - қайд Hock, - хиради мо душман нест шавад. Чанде баъд таҷрибаи худ дар ҷазираи хитоиҳо запускали ядерную ракету ба сирри полигон, вақте, ки ҳавопаймо танҳо ғоиб шуд. То омад ин записка, хитоиҳо фикр мекарданд, ки ҳавопаймо разбился ".
  
  
  "Ва чӣ гуна дар бораи экипаж?" - озадаченно гуфтам ман. "Онҳо бояд хуб гузашт санҷиши пеш аз ih интихоб барои чунин кор".
  
  
  "Ҳа, - розӣ шуд, ки Hock. "Аммо метавонад муҳим замечание, ки ҳамагӣ чанд ҳафта пеш пилот, ки буд як воситаи бештар боэътимод ва лояльных мардум дар чин ВВС, уехал бо Чин дар командировку дар Албанию. Барои он нест онро бо диққат, то ки ӯ он ҷо буд,, ва, аслан, хитоиҳо наметавонанд шарҳ ego амалҳои дар давоми як чанд рӯз аз сафар. Онҳо ҳанӯз ҳам месанҷанд. Эҳтимол аст, ки дар ин муддат то он добрался мо ҳарифи, ки метавонад ба дахолат дар ego мағзи сар.
  
  
  "Ба зудӣ, ки ое хитоиҳо пардохт бозхариди?" - гуфтам ман, возвращая нома Хоуку.
  
  
  Ӯ гуфт. "Овози чаро мо мулоқот дар ин ҷо ҳоло. Пойдем болохона ".
  
  
  Дар ошенаи болоии бинои интизор чор чин джентльменов бо мрачным ва каме подозрительным overlooking. Ih ҳузури объясняло строгую бехатарӣ дар бинои. Одина атрофи мардон буд, ба сифати тарҷумон, ва ба воситаи он Хоук познакомил ман бо се дигар, ки номҳои ба вай маълум аст, ки чӣ тавр высокопоставленных аъзоени ҳизби коммунистии Хитой. Ҳар шубҳа ба ман проницательный назар, вақте ки мо ба табодули рукопожатием. Сипас ҳар се тез заговорили бо сифати тарҷумон дар китайски.
  
  
  "Онҳо мегӯянд, - гуфт ба ман тарҷумон, - ки барои онҳо бузург, шараф доранд, ки чунин ҷаноби олӣ мӯҳтарам намоянда, ки ба онҳо кӯмак дар баргардонидани мушакҳои ядроӣ. Боз мегӯянд, ки
  
  
  
  
  
  
  Раиси ҳизби поговорил бо худ президенти, ва дастур дод, ки ба онҳо дастури всемерно ҳамкорӣ бо шумо аст ".
  
  
  "Барои ман низ бузург, шараф, - гуфт вай, тарҷумони. "Ман кӯшиш мекунам, ки бояд сазовори боварии тибби Ҷумҳурии тоҷикистон".
  
  
  Сипас ин расмиети ӯ пурсид: "Буд, ое қабул қарор дар бораи пардохти ду миллион доллари?"
  
  
  Тарҷумони боз посовещался бо бо ҳамватанони худ, ва сипас ба ман калон кожаную болишти бо выгравированными китайскими иероглифами ва снабженную замком. Тарҷумони отпер ego ва кушода, дарк мекунанд, ки дар дохили бастаҳои бо банкнотами.
  
  
  "Ду миллион доллар буд", - гуфт ӯ. "Дар фардо иҷозати" Лондон Times "хоҳад эълон, написанное мутобиқи дастурҳои".
  
  
  "Хуб, - гуфтам ман. "Боз запри пул. Вай мехоҳам, ки ӯ оставался дар ихтиери худ, то ки мо получим минбаъдаи огоҳинома.
  
  
  Баъд аз он, ки тарҷумони тарҷума ба ман суханони, се мард ҷиддӣ склонили сари, ва мо боз мухокимаи рукопожатием. Hock ба ман гуфт, ки аллакай андешида мешаванд, ки ба чин намояндагони оставались дар биноҳои, дар дафтари AX то онҳо хорька, то даме ки он ҷавоб эълон London Times. Ҳамин тариқ, маблағи бозхариди хоҳад боғро нигоҳ то он хорька, то ваќти пардохти.
  
  
  Хоук баргашта бо ман дар таксӣ дар меҳмонхона. Буданд сумерки. Борон ва унылая обу ҳаво комил подходили барои мо кайфияти.
  
  
  "Касе, ки агар мо истода барои ин, - пробормотал Хоук, - бояд, ки мисли мо quandary. Тасаввур кунед, ки шумо дуздида ядерную ракету ва вернули вай ба бозхариди! "
  
  
  "Ӯ интихоб кардаанд, ки барои реклама чанд интеллектуалӣ унвонҳои", - мушоҳида кардам ман. "Александр ва Хубилай-хон".
  
  
  "Ӯ девона аст, вале хеле хитрый, - қайд Hock. "Чӣ мехоҳам ман нест, у ба заполучить ego". Он дидам, ки дар ман.
  
  
  Вақте ки мо добрались то hotel, Hock высадил ман ва направился ба американскому посольству, дар ҷое, ки он фуруд омад, ки дар Париж аст.
  
  
  Вақте ки вай, добрался то худ рақамҳои, вай, буд, ҳайрон дарк мекунанд як еддошт аз Эльзы. Дар nen гуфта мешуд, ки он даъват ба ҳизб дар Монмартре ва он чӣ ба он аст. Вай оставила ман суроғаи, ки вай метавонист ба ҳамроҳ вай, агар хоҳам, мегуям. Ба ҷои он қарор хӯрдани якчанд охлажденных мартини ва хуб хӯрок дар ҳуҷраи худ. Пеш аз он ки шумо ба хоб, вай хонда ба стойку бақайдгирӣ, ки дар ин субҳ ба ман овардаед, нусхаи London Times.
  
  
  Эльза ҳанӯз ҳам вернулась дар меҳмонхонаи савганд ба ин замон, вақте, ки вай гирифта ба худ нусхаи рӯзномаи барвақт субҳи рӯзи ва ман не метавонад мегӯям, ки буд, ое чизе значимое дар он ночном набудани. Бо вуҷуди ин, эълон шуд, ки "Таймс", ва ego таҳияи буд, маҳз чунин, чунон ки дар записке дар мавриди ба даст овардани. Хондани вай, вай, представил, чӣ тавр ба довольный "Александр" ҳам, вай мехонад. Ӯ метавонад дар Париж е Лондон, е ба Монти карло сафар, е, агар ки гӯе ба он рафт, дар Тибете.
  
  
  Ман хеле мехостам ба даст дар идораи AX, ки чӣ тавр ӯ медонист, хоҳад ҷои аввал, ки як метавонед бидонед, ки ое минбаъда бо дастурамал. Ӯ буд, либоси ва берун аз номерам, ки вернулась Эльза.
  
  
  Вай ҳанӯз ҳам буд, ки дар вечернем либос, бо перекинутой тавассути китфи норковой шубой. Вай назар сонной, вале вай гуфтам ва поцеловала ман, позволив бачаҳо фарш афтод. Сипас вай повернулась ба ман, ба расстегнуть молнию дар бораи бозгашт ба он либос.
  
  
  "Ман скучала бо ту дар як ҳизб, Дамплинк", - гуфт вай. "Ин буд, ки хеле шавковар. Бисер французов. Pm ҳанӯз ҳам идома дорад, ки агар мехоњї рафта.
  
  
  "Не, ташаккур", - гуфт ба ман. "Ман як хел кадом парванда. Хоб, вай ба ту баъдтар позвоню.
  
  
  "Бизнес, бизнес, бизнес", - гуфт вай, похлопав маро ба шахси. "Зиннатҳои, тамоми кор, ва ҳеҷ гуна дилхушӣ кунад Тони дилгиркунанда мальчиком". Вай берун ба воситаи либос ва подошла ба рӯз, ведущей ба рақами, ва назар хеле қадр дар прозрачном лифчике ва колготках. Вай ненадолго остановилась дар дверях ва поманила ман ангушт. Вақте ки вай, покачал сари ӯ послала ман фазои ҳавоӣ бӯсаи ва гон буд.
  
  
  14
  
  
  Пас аз он, добрался то як қаҳвахона дар майдони Сен-Мишел ва поднялся болохона дар дафтари AX, хис кардам, ки ба вай фишор ва уныние, пронизывающие ҳамаи ин ҷои. Берун светило офтоб ва ҳаво чувствовалась ложная баҳор, вале кадом мебуд радостное кайфияти создавало мо погодное кайфияти, он исчезало аз деворҳои биноҳо.
  
  
  Хоук дар он ҷо буд, выглядя бештар изможденным, аз он назар арафаи шом, мисли чаҳор нафар ба чин, инчунин даҳҳо чанд агентҳои AX ва охранников. Ҳамаи мо дар таҳрири ҳад зиед, ва мо нетерпение росло бо мурури он, ки чӣ тавр тянулись соат дароз. Танҳо дар нимаи мо ниҳоят соҳиби мансаби, ки интизор буданд, дид. Ва, албатта, окольными путями.
  
  
  Мо позвонили аз парижского дафтари Интерпол ва гуфтанд, ки онҳо соҳиби ѕитъаи аз посыльного барои маҳаллӣ сардор. Открыв бастаи, он аст, нишон дод запечатанную қуттӣ ва машинописную як еддошт, ки дар он гуфта мешуд, ки ба қуттӣ бояд фавран таслим дар сафорати Чин. Зеро раиси Интерпол буд проинформирован дар бораи бӯҳрони, ӯ фавран хонда Хоуку, ва он гоҳ поспешил дар дафтари AX. Дар ҳамин ҳол агентҳои Интерпол подобрали посыльного шуд, ки он аслӣ аст,, ва вақте ки онҳо пурсид ego дар бораи шахсе, ки дод эму ѕитъаи барои таҳвили, дод тавсифи, ки метавонист мувофиқ
  
  
  
  
  
  ҳазор французов.
  
  
  Дар қуттии находилась магнитофонная садо. Мо толпились дар атрофи, то Хоук вставлял ленту дар офисную мошини. То катилась пленка, овози гуфт: "Ин Александр. Вай гирифта мансаби худ ва акнун хостї, ки шумо дастурҳои зерин. Дер шом, тридцатого шумораи киштии таҳти сафед флагом бо запечатленным дар nen сурх драконом пайдо дар Адриатическом баҳр ва шутур дар бандар дар Сплите, Югославия. Ба набор ин корабля хоҳад ҳангоме тавсияҳои ядерная ракета. Яке аз встретят худ суд метавонад роҳ то ба ӯ бо ду миллионҳо доллар. Як бор пул дода мешаванд одамон дар ҳавопаймо, ракета хоҳад баргардонида шудааст. Агар хоҳад ташаббус кӯшиши бозгашт ракету бе пардохти пул, вай взорвется ".
  
  
  Суханони дар пленке ҳеҷ чиз ба мо гуфтанд, дар бораи марде, ки ih ед, - е, баръакс, дар бораи шахсоне, зеро ҳар каси дигар пешниҳод шуданд произнесены дигар овози, ih апостроф варьировались аз иттифоќи бритоние то олмонӣ ва бруклинского. Мағзи сар, стоящий барои сюжетом, оставался ғайб аст.
  
  
  Баъд аз он, ки пленка буд расшифрована ва нусхаи дод, анҷом дода шуданд поспешные зангҳои телефон, ки ба пайдо кардани ҳавопаймо, ки доставит мо ба Адриатическому соҳили задааст, ва ба мо, ки интизори он буд, ки бузург ва босуръат киштии, недалеко аз Гуноҳ, Югославия. Ҳатто вақте ки ҳамаи онҳое ки тайер буданд, дод, Hock буд, банд банақшагирии вақт, вақте ки ракета хоҳад ефт.
  
  
  Каме баъдтар Ястреб, чинӣ бо намояндагони выкупом, як чанд агентҳои AX ва вай дар ин ҷо меравад, дар Орлов ва полетели дар хавопаймо ба мурдан дар Адриатике. Бо ҳукумати Югославия связались оид дипломатии каналҳои, ва вақте ки мо аз фоида, мо интизор изящный ва зуд киштӣ.
  
  
  Вақте ки мо вазъи муроҷиат ба гавани ва бросили якорь назди соҳил, ки дар Сплите, бо либос дул хунук, резкий шамол. Дигар судҳо буд, дар он дида мешавад. То мо расхаживали оид ба набор, Хоук оғоз бормотать: "Умед дорам, ки ин сайд, Лақаби".
  
  
  Бо прошествии ҳанӯз ҷуфти соат, вақте, ки рӯзи оғоз гузаранд сумерки, вай ҳангоми оғоз ба фикр мекунам, ки Hock метавонад ба ҳуқуқи. Аммо баъд, хеле аљиб ин аст, дар даромадгоҳи дар бандар пайдо аввал оид калон сафед киштии сафед бо флагом, украшенным сурх драконом. Ӯ партофт якорь дар ҳуқуқбунед шарик мо киштӣ, ва инсон дар капитанской шакли чӣ ваҳй ба перилам, боло мегафон ва крикнул: "Ҳе, вай передаю ба шумо салом аз Искандари. Дорӣ, пул ба марг? "
  
  
  Hock ба ман чунин мегафон. "Ин худ нишон медиҳад", - гуфт ӯ.
  
  
  "Мо пул", - гуфт вай ба воситаи мегафон. "Мо омода ҳастем, ки дар анҷом додани аҳд".
  
  
  - Шумо метавонед ба қием дар борт, - крикнул дар ревматизма мириҳазор.
  
  
  Ҷуфти аъзои экипаж мо корабля спустили як чашми ҳамоҳангсозии лодку дар борт. Ду нафар ба чин, як, дар атрофи он ба диверсификатсияи болишти бо пул, ва он переправились ба дигар киштӣ. Ба мо кӯмак кӯҳ палубу, мириҳазор ва чанд нафар атрофи ego дастаи. Дар носовой набор буд бузурги объект накрытый привязанным брезентом. Бояд ин буд, ракета, вале он ҳанӯз ҳам насторожился. Ба набор буд, боз якчанд нафар, вале ӯ медонад, ки танҳо як бельгийца Трегора.
  
  
  Мириҳазор буд радушен ва сарф моро дар бештари каюту дар асосии набор, ки мо ждало охлажденное нўшокї шампан.
  
  
  "Дорӣ, пул?" пурсид.
  
  
  Вай гуфт китайцу, ки омӯхтаӣ як болишти.
  
  
  "Шумо зид набошед, ки мо пеш, пеш аз он ки мо передадим шумо ракету, ҳамин тавр не?" пурсид.
  
  
  "Не", - ҷавоб додам ман.
  
  
  "Джентльмены, лутфан, нӯшид баъзе шампан, то мунтазир аст", - пешниҳод мириҳазор, выходя тавассути хуҷраҳо бо пул.
  
  
  Мо як атрофи чин на бо mug шампан аз стюарда ва онро пазируфт. Ин буд, хуб марочное шароб, бузург охлажденное. Вай выпил ду пиела, то хитоиҳо хиҷолат ерзали рӯи мизу. Вақте ки мириҳазор рафта, он улыбался ва кивал сари.
  
  
  "Хеле хуб, джентльмены", - гуфт ӯ. "Монанди ҳамаи мешавад. Агар шумо пойдете бо ман дар палубу, мо метавонем анҷом мо мешавад ".
  
  
  Ман сахт ҳайратовар буд,, вақте ки мо бори дигар собит наверху ва дидем, ки аъзои экипаж дур доранд брезент бо иншоот дар носовой набор. Ин буд, ядерная ракета, аллакай сохта, дар подъемник.
  
  
  Ду нафар ба чин шубҳанок ҳоло ракету, пеш аз он ки боварӣ доред, ки ҳама дар тартибот. Онҳо ба таври ҷиддӣ кивнули ман, ва ӯ гуфт капитану.
  
  
  Ӯ дамида довольным, вақте ки аз нав гирифта, мегафон ва позвал ожидающее югославское судно, гуфт ӯ буд, ки роҳ то наздиктар ба ракету мумкин буд спустить дар палубу. Ду нафар ба чин ва он мардум дар бораи раесат, то ки дастаи кор бо подъемником, ҷамъоварии гигантскую ракету дар ҳаво, ва он гоҳ поен, дар палубу мо корабля, ки мо аллакай омода люльку, ки дар он барои нигоҳ доштани. Вай метавонист дидан изҳори осон ба шахсе Хоука, вақте ки ӯ дид ракету, стоящую ба набор ва ниҳоят благополучную дар бораи раесат.
  
  
  Обменявшись кӯтоҳ рукопожатиями бо капитаном сафед корабля, вай баргашта ба мо судно бо китайцами.
  
  
  "Ҳеҷ масъала?" - дарҳол пурсид, ки ман Хоук.
  
  
  "Не", - гуфтам ман.
  
  
  "Аммо агар вай туро медонам, - гуфт Хоук, пристально мунтазири ман - чизе, ки туро нигаронӣ".
  
  
  "Аз он буд,
  
  
  
  
  
  
  ҳама чиз хеле осон аст. "Ман ба дар ҷавоб гуфт. "Онҳо бояд бидонанд, ки, азбаски, мо бехатар вернули ракету, ки мо ба зудӣ танҳо нишаста дар ин ҷо ва ба онҳо имконият уплыть бо ду миллионҳо доллар".
  
  
  "Шояд онҳо омад, то бо нақшаи, ки мо истифода баред", - гуфт Хоук.
  
  
  "Бовар намекунам."
  
  
  "Хуб, дар ҳар сурат, онҳо поднимают якорь бираванд", - қайд Хоук, ишора кард, ки киштии, поворачивающий дар гавани. "Ман претворяю нақшаи мо дар ҳает". Дар дасти ӯ нигоҳ ҷузъи радиои ирсолкунанда ва ӯ ба сухан оғоз ба зудӣ гап дар он, предупреждая ҳамаи судро интизорӣ пардохтҳои бевосита дар гавани - итальянские суд, греческие киштӣ, югославские, ҳатто баъзе русҳо крейсеры - ҳамаи онҳо, ки буданд, фиристод, ки дар иҷроро ба таъхир гузорад мо душман.
  
  
  Вақте ки киштии сафед писарашро ба входу дар бандар, мо дар оғоз аз ӯ пайравӣ ба баъзе аз масофаи. Пеш аз ҳама выходом дар кушода баҳр пайдо мо корабельная армада. Онҳо ҳанӯз ҳам дур буданд, ва Хоук ҳанӯз фармон ба онҳо расад, наздик. Сафед киштии ногаҳон қатъ, дар маркази дар даромадгоҳи дар бандар. Хоук, боз оғоз ба сухан ба шумо ирсолкунанда, вале вай қатъ ӯ.
  
  
  "Интизор шудан каме истед", - пешниҳод намуд, ки ман.
  
  
  "Чаро? Ки ин чист?"
  
  
  Вай покачал сари. Ман намедонист, ки чӣ тавр ӯ набуд, вале шарм, ки чизе нест. Гузашт чанд дақиқа, ва ҳеҷ чиз рӯй. Мо бо Хоуком нацелили дурбин дар палубу корабля - он ҷо буд, пусто. Хоук ҳанӯз даст дар дасти дорои ҷузъи радиои ирсолкунанда ва ego нетерпение росло. Вай оғоз ҳадс дар бандед:, ва буд, рафта ба мегӯянд, эму, ки ӯ ба у фармон закрыться, вақте ки ин рӯй дод.
  
  
  Ногаҳон мо дидем яркую flare оранжевого алангаи, исходящую аз сафед корабля. Аз паи оглушительный таркиш. Гладкое сафед кард судно разлетелось дар қисми баҳр. Ӯ айнан дар як сония распался дар чанд парящих лавҳаи. Таркиш буд, то неожиданным ва то шокирующим, ки қариб ҳамаи мо дар як муддати кӯтоҳ застыли дар неподвижности.
  
  
  Аммо Хоук зуд оправился ва созмон дар мубориза выкрикивая оид ба радиопередатчику фармон ҳамаи ожидающим кораблям вуҷуд меояд ва кӯшиш ба чинанд, то имконпазир выживших. Дар айни замон мо катер босуръат приближался ба ҷои он, ки затонул киштӣ. Аммо вақте ки мо ва дигар киштӣ вазъи муроҷиат ба ин району, выживших буд. Дар делле ин чо гузошта нест, ба ғайр аз чанд обугленных лавҳаи ва масляных бандс. Ва ҳол ҷустуҷӯи продолжались сахт дар шаб, об освещалась гигантскими прожекторами бо палуб ҳамаи судҳо. Мо ҳеҷ чиз нест, пайдо кардаанд.
  
  
  "Барои ман ин загадка", - оҳиста ед Hock, вақте ки ба їустуїўи, ниҳоят, прекратились ва дигар киштӣ интизор минбаъда дастуру аз он. "Чаро ба онҳо сарф қадар кӯшишҳо ба ҷамъоварии ду миллион доллар ва сипас таркиш худ - ва пул аст?"
  
  
  "Овози ҳамаи", - якбора гуфт, ки ман, вақте ки ман ба миен омадааст, ки андешаи. "Онҳо бо динамит онро пул!"
  
  
  "На бо динамит онро пул?" - талаб ҷавоб Хоук. "Пас, аз куҷо ин?"
  
  
  "Намедонам, - гуфтам ман. "Вале ӯ затонул дар якҷоягӣ бо кораблем. Навъе ба онҳо идора ба ego то таркиши ".
  
  
  "Чӣ тавр? Чӣ тавр?" - нетерпеливо пурсид Хоук. "Мо нигоҳ ego зери назорати доимии бо он лаҳза, ки чӣ тавр бори аввал диданд, аз он. Чӣ тавр ин метавонад удалено? "
  
  
  "Ҳоло намедонам", - иқрор шуд, ки ман. "Вале онҳо аз он кардаанд. Онҳо ҳамеша ба нақша он кор ҳамин тавр. Онҳо бар он будем, ки баъд баргардонидани мушакҳои мо хоҳад, барои онҳо доми, вале ин шуда, фарқ намекунад. Хӯроки асосии - ба-пул. Чизи дигаре, ки киштии ва дастаи, бояд шудааст принесены қурбонӣ ".
  
  
  "Вале ин девона аст", - возразил Hock.
  
  
  "Албатта, - гуфт вай эму, - мисли ҳамаи дигарон".
  
  
  "Ҳа, - розӣ шуд, ки Хоук, оҳиста гуфт, - шояд ту ба ҳуқуқи. Вале чӣ тавре, ки чӣ тавр ба онҳо муяссар гардид, ки ба cashout аст? "
  
  
  "Ман ҳатто намедонам, - боз гуфтам ман, - вале вай, эҳтимоли бештар донам. Ревматизма бояд дар ҷое, ки дар ин ҷо, дар соҳили Адриатического либос. Вай мехоҳам, ки мо обыскали ego, ваҷаб ба дюймом, то биеед пайдо берун далели он, ки буд выживший е боқимонда зинда, ки сошло бо дасти пул ".
  
  
  Хоук ҳанӯз сомневался дар ман мнении, вале ӯ розӣ шуд, ки мепурсанд, ки стоящие наздик киштӣ ман кӯмак ба ман дархост улик. Ҳамаи онҳо пешниҳод карда шуданд аломати мерасонанд. Hock чап маро дар Сплите, зеро эму буд, бозгашт, то мурдан дар Иелоти Муттаҳидаи амрико, ба доложить шахсан ба президенти.
  
  
  Мо гирифта боз ду рӯз ва шаб дар ҷустуҷӯи соҳили Адриатического либос, пеш аз он ки мо дарефтем, далелҳои, ки вай буд, боварӣ дорам, ки ҷое ки дар он ҷо ҳастанд. Вай буд, ки хабардор шаванд, ки юнонӣ крейсер пайдо ego ва бросился ба ин маҳалли - пустынному участку бесплодной замин шимолтар аз Гуноҳ.
  
  
  Аз он ҷо, выброшенная ба соҳили ва қисман затопленная дар баҳр буд брошена хурд одноместная зериобии қаиқ. Вале вай гирифта ревматизма дар бораи он, ки чӣ тавр бо корабля буданд сняты ду миллион доллар буд. Шояд, ба зудӣ пас аз он, ки мо гирифта пул ба борт дар ивази ракету, онҳо буданд, супурда подводнику, ва ягонаи катер буд, гиред ба воситаи трюм корабля.
  
  
  Крошечной подводной қаиқ буд, ба осонӣ выскользнуть атрофи гавани, проложить роҳи қади соҳили, ва ба замин. Баъдтар, шояд дар ҳамон шаб,, е ҳатто дар як зерин оид ба рӯз ва е
  
  
  
  
  
  
  ин шахс, эҳтимол кардааст бигирад, то дар ҳавопаймо е дигар судно, ва он ғоиб шуд, ки бо 2 000 000 доллари има. Як бор ба ман муяссар гардид, ки гуфтушунид бо судовым радио, вай хонда Хоуку, ки ба он вақти бозгашт дар Ню-Йорк. Вай гуфт эму он чизе ки мо пайдо кардед он аст, ки дар шакли коди. Ӯ воспринял ин хабари шодмон бештар аз онро интизор, ва ба ман фармон бозгашт ба Париж ва даъват эму оид ба офису AX, зеро ки ӯ мумкин аст, барои ман хабари нав дар бораи разработках.
  
  
  Баъдтар дар ҳамон рӯз дар Париж вай заехал дар меҳмонхонаи барои сӯҳбат бо Эльзой пеш аз он, монанди рафтан ба дафтари AX.
  
  
  Вай схватила ман, пеш аз он, дохил шудам дар дари покрыла ман шахсе поцелуями, ва бо беспокойством гуфт: "Ман медонистам, ки бо ту рӯй дод, Дамплинк. Вай омода буд изҳор дошт, ки дар бораи шумо дар политсия, ки дар бораи пропавшем бедарак ".
  
  
  "Боз бизнес", - гуфтам ман. "Бубахшед, ман буд, қодир ба тарк паем. Ва ман бояд берун омада боз. Аммо ин дафъа онро ба зудӣ ба даст, ва, мумкин аст, мо метавонем ба харҷ вақт бо ҳам ".
  
  
  Дар дафтари AX Бонапарта связал ман бо Хоуком оид ба зашифрованному проводу.
  
  
  "Мо нав зацепка, - гуфт Хоук. "Ин метавонад бошад, беҳтарин атрофи онҳо, ки мо то ба буданд, дар ҳол хорек. Мо муҳаққиқон, ки пайваста проверяли иштирокчиени ин парванда, ниҳоят фаҳмиданд муайяни робитаи байни баъзе дар атрофи онҳо. Шумо дар хотир доред, ки онро пештар зикр аст, ки дар баъзе одамон буданд, мушкилоти вазни. Ки ж, акнун мо нишон дод, ки ҳадди ақал чаҳор нафар атрофи онҳо буданд, ки беморон дар як санаторию курортӣ барои талафоти вазн дар Швейтсария ".
  
  
  "Ин аст, ки бояд бештар аз тасодуф буд, - дар бораи ман.
  
  
  "Мо ҳам ҳамин тавр фикр", - гуфт Хоук. "Ба ҷои, недалеко аз Берна, дар кӯҳҳо. Ӯ номида Rejuvenation Health Spa ва амалкунандаи аз тарафи духтур Фредериком Бошем. Шумо чӣ фикр доред?"
  
  
  "Фикр мекунам, ман беҳтар аст на ба парвоз дар Швейцарию, - гуфтам ман, - ва осмотреться".
  
  
  "Ҳа, вай розӣ аст", - гуфт Хоук. "Ки бигӯӣ ин зан дар замина Альдера, Эльза?"
  
  
  "Ман мегӯям: ҳе, ки ман ба як бизнес дар Берне, ва предложу хей, бозгашт ба Амрико".
  
  
  "Ҳа, хуб, - гуфт Hock, - ман дигар мардум, ки ба истодаанд берун аз дигарон замина Алдерсами. Агар вай баргардад, вай низ натравлю ба нах як мард. Вай свяжусь бо шумо, вақте ки шумо наздик меҳмонхонаи дар Швейцарию.
  
  
  Вақте ки вай рафта, дар меҳмонхона ва кӯфтанд, дари рақами Эльзы, вай нишон дод, ки вай сартарош мекунад хей мӯи.
  
  
  "Ин ба ман маъқул нест, ки ту мебинӣ, ки ман, то он кӯшиш шудан зебо", - гуфт вай, нахмурившись аз зери мухлисони худ.
  
  
  "Ман ба сӯҳбат ба шумо бод", - гуфт вай хей. "Ман мехоҳам имрӯз шумо тарк, дар берн технологияи. Ман позвонили аз дафтари, ва ба ман лозим аст, ки сару дар баъзе делле.
  
  
  "Берн технологияи!" - хушбахтона воскликнула вай. - Вале, Дамплинк, ин хеле хуб аст. Вай пойду бо шумо бод,. Берун аз Берна доранд, танҳо чудесный spa-толори, ки мо бо Урси қисми роҳ. Мо полетим он ҷо ба хавопаймо, ва ман метавонам истироҳат в spa-маркази, то ки шумо бо чӣ кор машғул ҳастед бо корҳо ".
  
  
  "Чӣ номида мешавад, - гуфтам ман, - ин саранҷомест?"
  
  
  "Ин даъват омолаживающий беьбудц spa", - гуфт вай, чунон ки ман ба вай ва намояндагӣ. Ва боз шудааст, боз як робитаи байни замина Альдерсом ва ин парванда. Ман дидам, сабабҳои Эльза бояд мебуд ҳамроҳӣ ман дар Берне, зеро ин метавонист ба таҳкими робитаи, бинобар ин вай розӣ шуд.
  
  
  Баъд аз он, ки вай боз хонда Хоуку ба воситаи худ рақам ва гуфт, эму, ки Эльза ҳамгаро бо ман дар Берне, мо выписались аз "Джорджа V. Дафтари AX Париж дар бораи сафари роҳ дар Швейцарию.
  
  
  Понздаҳ
  
  
  Вақте ки мо приземлились дар Берне, ҳаво сард буд ва ясной. Эльза медонист хурд аст, шале, ки дар окраине шаҳр, аз ин рӯ, мо аз он ҷо дур доранд смежные рақамҳои.
  
  
  "Мо ҳамеша аз бас дар ин макон", - фаҳмонд ба ман Эльза баъд аз он, ки мо заселились худро ҳуҷраҳо. "Хуб доранд чунин ҷой, вақте ки дар spa мегардад хеле зич".
  
  
  Ба ман маъқул мо шуд. Ин буд, холис, тихое, веселое ҷой дар ҳар як ҳуҷраи горел гарм оташ аст. Пиронсол седовласый мизбон бо яблочно-щеками ва ego занон пользовались отличной репутацией. Дар атрофи тирезаҳо ман хуҷраҳо Эльза указала ба беьбудц санаторию, ки менамуд ва дар болои кӯҳҳо, дар баъзе роҳи, ки аз масофаи. Баъд аз он, ки вай ушла аз ман худро ба ҳуҷраи, онро таҳқиқ spa дар дурбин.
  
  
  Ин буд, маҷмааи бузурги бо многоэтажным асосии бино, окруженным якчанд зданиями тифлонро хурдтар мебошанд. Ҳамаи онҳо буданд, ослепительно ранги сафед доранд, ки переходили дар снежные пики, выступавшие аз ҳамаи тарафҳо дар атрофи онҳо. Вай метавонист дидан извилистую однополосную роҳ, ки бо вела ба ин маҳалли, ва канатную роҳ, ки машғул буд подвешена дар ду троллейбусных самтҳои дохилӣ бар сари ӯ. Бо чунин масофаи ғайриимкон баррасӣ бисер тафсилоти. Ман буд, ҳайрат, ки чӣ тавр ман метавонам тавр то - пинҳонӣ, е ба сифати меҳмон, ва е, шояд, ба воситаи Эльзу. Аммо дар ҳоле, ки ман интизор мешавам худ соат ва кӯшиш мекунад, ки сару дар маҳал. Ғайр аз ин, агар замина Альдеры навъе буданд замешаны дар заговоре, Эльза дер е зуд позаботилась мехоҳам дар бораи он, ки ман ба он ҷо заманили.
  
  
  Дар ҳамин ҳол, эҳтимол мебуд, хеле хуб тамос маҳаллӣ агенти AX. Вай ҳеҷ гоҳ бо ӯ на встречался, вале Хоук даъват ба ман ego ном ва дар куҷо ego ефт. Вай кӯфтанд,
  
  
  
  
  
  дар дари, ки бо соединяла ман ба ҳуҷраи бо комнатой Эльзы ва гуфта мешавад ҳе, ки ман истироҳат ба дорам ҳайрат шуда ненадолго. То ки ман буд,, ӯ делала худ косметические расмиети ва ждала ман, вақте ки ба вай даст.
  
  
  Ганс Верблен, маҳаллӣ намояндаи AX, бо ман дар дару скромной atelier, носившего ego name, дар яке аз переулков Берна. Верблен ман интизор. Ӯ гуфт, ки Хоук, аллакай иброз эму тафсилот ба ман супориш дар як сӯҳбати телефонӣ звонке атрофи муттаҳидаи амрико. Ӯ буд, ки дар ихтиери ман.
  
  
  "Аз вай метавонам кӯмак?" - гуфтам пурдарахт темноволосый мард.
  
  
  "Асосан, - гуфт вай эму, - вай меҳмонхонаи мебуд доранд, ки чӣ тавр шумо метавонед маълумоти бештар дар бораи spa-толори Rejuvenation Health Spa". Ое дар он ҷо ягон мушкилоти? Кӣ ба онҳо мекунад? Чунин маълумот. "
  
  
  Верблен гуфт, запер дари худро atelier ва ман маро дар таҳхона. Ин буд, просторное звукоизолированное бино бо картотечными шкафами қади деворҳои. Дар ҳама ҷо буданд, фотоаппаратҳо, магнитофоны, телетайпы, всевозможное силоҳ.
  
  
  "Дар ин ҷо он корро худро ба ин кор аст", - шарҳ Верблен, махнув дасти.
  
  
  "Он ҳамин модда подстава", - мушоҳида кардам ман.
  
  
  Верблен чӣ ваҳй ба яке атрофи шкафов. "Метарсам, ман ҳеҷ тиҷорати досье ба spa. То телефонного занги Хоука ман буд, ки махсус дархост барои ҷамъоварии разведданных. Он чиро, ки ман, ба таври қатъӣ рутинное, на бештар аз ман дар ҳама гуна дигар заведении шаҳр. То чӣ андоза вай медонам, дар он ҷо буд, ягон мушкилӣ. Онҳо доимии наҳр меҳмонони аз тамоми ҷаҳон, аксарияти онҳо аз рӯи состоятельные. Ман ҳамеша кӯшиш аксбардории ҳарчи бештар прилетов ва отъездов дар камера бо телескопическим линзаи. Вале, барои estestvenno, онро њаматарафа, ки бисер упустила.
  
  
  Ӯ партофт суратҳо дар раисикунанда ва ман ғарқ шуд, дар ҳоле, ки он ҷо буданд, ҳазорҳо хабарнигори.
  
  
  "Ту бешубҳа, сазовори худро мундариҷа, Верблен", - гуфтам ман, качая сари ӯ дар тасдиқи ego тщательности. Вай пролистал чанд хабарнигори ва пай ҳамаи чор замина Альдерсов дар аксҳоро шаб, дод, ки дар вақтҳои гуногун.
  
  
  "Шумо чӣ фикр мекунед, онҳо ба шумо чизе кӯмак мекунад?" - гуфтам Верблен.
  
  
  "Метарсам, ки ҳоло не, - гуфт ӯ эму. "Онҳо метавонанд муқимӣ баъдтар. Ки ман ҳоло фикр мекунед, пас аз он ҳамаи, ки шумо метавонед, барои нишон додани ман е шумо мегӯям, дар бораи сиесати дохили қисми spa. Ва дар бораи Фредерика, Боша, духтур, ки ин заведует ".
  
  
  "Дар ин ҷо истифода нишон е мегӯям, - ҷавоб дод Верблен. Вай дид, ки он разочаровался дар худ. "Шумо мефаҳмед, ки саранҷомест - ин хеле эксклюзивное ҷои. Зеро дар ин ҷо, то бисере аз состоятельных меҳмонон, бехатарӣ дар ин ҷо строгая. Худи вай дар дохили ҳеҷ гоҳ буд, аз ин рӯ, хабарнигори аз дохилаи ман нест. Агар буд, як дархост аз AX, он мебуд, албатта, пайдо баромадан ".
  
  
  "Ҳа, вай мефаҳмам, вале чӣ гуна дар бораи доктори?"
  
  
  "Шумо боз пушаймон хоҳем шуд, ки барои љавоб додан", - гуфт Верблен. "Ман ҳеҷ хабарнигори доктори Босха, зеро ки ӯ нодир табобатӣ, агар умуман ягон, метарсид, ки ба берун. Вай шунид, ки ӯ европеец. Ӯ хешамон омадам ин ҷо чанд сол пеш ифтитоҳ намуд spa-толори. Аввал ин буд, хеле скромное ҷои, вале ҳамеша муваффақ не. Дар солҳои гузашта ego қисми перестраивали, ба ӯ шталь внушительным бунед, ки аз он аст, имрӯз. Ман ҳеҷ досье ба доктори, зеро ки ӯ ҳеҷ гоҳ набуд, мо бо швейцарскими мақомот, мо бо какими-е дигар санадҳои расмӣ шахсоне, ки то чӣ андоза нишондиҳандаи файлҳои Интерпол. Вай бо ҳушерона ва проверил.
  
  
  "Ҳеҷ бартараф карда берун, ки попытаешься наменамояд проскользнуть дар spa", - гуфт вай Верблену. "Агар вай ҳанӯз доварӣ кӯшиш, он метавонад ба шумо муроҷиат барои ерии".
  
  
  Верблен ба нармӣ наклонил сари. "Ман тайер кунад, чизе, ки метавонам, барои кӯмак. Ман фақат афсӯс, ки ман қодир ба шумо бо таъмин маълумоти иловагиро ".
  
  
  "Шояд, ки ту ба ман кӯмак кард, ки бештар аз думаешь", - гуфт вай бо ego удивлением. "Ман, масалан, фаҳмидам, ки аз шумо, ки доктор Босх нодир табобатӣ пайдо мешавад, ки дар ҷомеа. Ин мумкин аст, фарқ надорад, вале, аз тарафи дигар, ман ба ин каме настораживает. Аз подозрений он хоҳад осторожнее ".
  
  
  Верблен ман маро бозгашт ба болохона, ва тарк вай ego аз дару ego мағоза ва рафта, бозгашт ба шале. Ҳаво буд, тару тоза ва бодрящим. Буд, шом ва аксари мағозаҳо дар кӯчаи баста шуд ва заперты. Ман нравилась роҳ, ва ман буд, озабочен касоне, ки ба назар хурд витрины мағозаҳо дар кӯча, аз ин рӯ, вай шунидам мошини, вақте ки ӯ ехала наздик бо ман. Аввал киноя ба хатари появилось танҳо вақте ки дид он дарҷ дар стеклянном равзанаи як мағозаҳо бо темной мошинҳо дар обочине наздик бо ман ва пятерых мардон, ки выскочили атрофи хонаҳои кушод, ва акнун бросились ба ман. .
  
  
  Вай якбора дилам, мисли дасти потянулась ба Вильгельмине, дар наплечной кобуре, вале ҳамаи панҷ гуфта ман, пеш аз он ки қодир ба анчом "люгер". Онҳо набросились ба ман аз ҳама тарафҳо, ih кулаки врезались дар бадани ман кӯтоҳ дикими якпаҳлӯ. Вай оказала танҳо маънои рамзӣ муқовимати - кофӣ, ки чӣ тавр ман умедвор буд, ки ба фиреб ih, - илова намуд, ки бадани ман обмякло, ҳадафи качается тавассути тараф, ва чашмони баста мешавад, ки дар притворном бессознательном қодир аст.
  
  
  "Хуб, - гуфт яке, дар атрофи мардон, - ego не. Садите ego дар мошини. Зуд!"
  
  
  Ду
  
  
  
  
  
  
  мардон гирифтанд, маро ба китфи, боз ду нафар схватили ба пойҳои. Онҳо оғоз тащить ман бо тротуару. Он имкон медиҳад, ки ба онҳо подвести ман тақрибан дар нисфи роҳ ба мошин, вақте ки вай ногаҳон пнул ду шатта зарпарастона як атрофи мардон, несущих ман, ба пойҳои, ва он гоҳ дигар ошкоро дар шахси. Ҳам закричали ва отшатнулись, схватившись барои шахс. Дар айни замон вай, бросился боло, ва вақте ки пойҳои ман освободились, вай вырвался атрофи дасти ду мард, державших ман дар китфи. Внезапность ман ҳаракатҳои застала ih ҳамаи ғайриинтизор. Вай, дилам ба ӯ.
  
  
  Панҷум мард, опередивший мо то мошинҳо, ки дар коленях дар атрофи як дарҳои кушод бо пистолетом дар дасти. Он шањ, ва таращить чашмони отколола порчаи тротуара тақрибан дар дюйме аз ман. Савганд ба вақти Вильгельмина аллакай шуд, ман дар дасташ. Ое ин шахс, ки имконияти онро як зарбаи пеш аз он закрепил, каме ба худ люгера ва всадил эму пулю дар ҳает. Ӯ афтод, ки дар мошини пушт, свесив пойҳои шуд.
  
  
  Боқимонда чаҳор нафар мардон бросились гуногун мавқеи дар кӯча. Як нырнул дар дверной проем бино, ду нафар дигар свернули дар гузаргоҳи сарҳадии ва чорум бросился дар припаркованную мошини. Вай ба ҳар ҳол мехоҳам, ки худро. Чаҳор нафар дар як вақт кушоданд бо ман оташ. Он шањ дар ревматизма, баъд хеста ба зону ва прицелился дар незащищенные пойҳои инсон барои машиной. Вай ду бор нажал дар спусковой hooked Вильгельмины ва мард чењрааш ва бросился ба пеш, ду пойҳои вылетели аз зери он.
  
  
  Ҳар ду ҷониб ба ман мерафтанд ва дигар аксҳоро. Ман буд, ҳайрат, ки миролюбивые швейцарские шаҳрвандон фикр мекунанд оборудова ҳамаи перестрелках дар ih одатан тихом шаҳраки. Gangsters прижали маро дар байни худ машиной ва входом дар мағозаи, ки дар он хранил, ки ih мошин подошла. Вай медонист, ки ба ман лозим аст, ки худро аз кӯча пеш аз онҳо бросятся ба ман. Аммо ман не метавонад, ки ба тамом аз машиной, зеро ки онҳо тавонанд ба таври равшан пристрелить ман, ки дари мағозаи паси ман буд, баста ва заперта.
  
  
  Пас аз он дидам се тоҷикистон, идущих барои ман, ва ман ба двинуться аз ҷои. Вай мусаллаҳи ду аксҳоро ба ненадолго ih доред. Мумкин аст, ки буд, кунад як чиз танҳо. Опустив сари ва обхватив вай дасти худ барои ҳифзи шахс, ӯ давида ба тротуару ва нырнул дар стеклянное тирезаи мағозаи пушти ман. Шиша раскололось ба бузурги осколки ва упало дар кӯча берун аст, аммо ман буд, ки дар дохил ва берун аз хатари бевоситаи.
  
  
  Play намояндагӣ аз як мағозаи бозичаҳо бо бозиҳои ва куклами. Дида буд, заброшено. Вай пробежал ба воситаи он, ва пайдо дари бозгашт аст, ки бо фаъол мешавад. Вай сбежал дар гузаргоҳи сарҳадии. Вай нырнул барои edge бинои ривненской он қадар зиед, ки дидани мардум, ки кӯшиш соз ман засаду, спешащих ба худ припаркованной бошад. Се атрофи онҳо затащили ду дигар дар мошини ва умчались. Он вақт вай шунид приближающийся вой клаксонов. Пулис буд, дар роҳ. Вай направился худ меҳмонхона ва гузашт аз закоулкам, то выбрался атрофи озоди.
  
  
  Вақте, ки вай дорад, дохил шале, ки ба ман ҳеҷ кас вазифадор гардид диққати. Вай ҳоло ҳам метавонад шунидан вой пулис мошинҳо вдалеке, ва садои продолжался боз дароз.
  
  
  Пас аз он дорад, дохил худро ба ҳуҷраи, ба вай баъзеи дурбин ва чӣ ваҳй ба окну. Вай нацелил дурбин дар роҳ, ки боиси боло боло ба spa, ва бе меҳнат пайдо темную мошини. Вай боварӣ карда шуд, ки одамоне омаданд, ки бо он ҷойҳои, ва он чиро, ки ман дидам, подтвердило ин далели.
  
  
  Хуб, ман фикр кардам, хуб, онро дар меҳмонхона, рафта дар spa, вале на он қадар.
  
  
  Ин ҳодиса нишон дод, ки чӣ касе медонист, ки ман интересуюсь spa ягон меҳмонхонаи чинанд, то ки ман он ҷо бо қуввати е боварӣ ҳосил кунед, ки ман шабро дар он ҷо зинда. Чӣ тавр зинда мардон - аз афташ, дар атрофи курорта - фаҳмидем, ки ман дар Берне? Ба Воситаи Эльзу? Шояд. Аммо ман низ дар гуфтугӯ бо Вербленом, швейтсария агенти AX. Метавонист, ки ое ӯ бошад, ба ин васила? Чӣ тавр ман вай хеле хуб медонист, доир ба таҷрибаи гузашта, ҳама чиз имконпазир аст.
  
  
  Шонздаҳ
  
  
  "Дамплинк", - поприветствовала ман Эльза, passing ба воситаи дари худ хуҷраҳо вақт дертар. "Ман шунидам, ки чӣ тавр ту баргашт".
  
  
  Вай переоделся. Чӣ гуна ӯ метавонист, ҳукм накунад, вай назар изношенным не бадтар.
  
  
  "Ман зашел ҳамагӣ чанд дақиқа пеш".
  
  
  "Ман барои ту аз ҳама чудесный ногаҳонӣ, Дамплинк", - засмеялась он, вертясь. Дар он буд, бархост неглиже бо оборками. Ӯ ба нармӣ повернулась дар типто, указала ба дарњои кушод худ хуҷраҳо ва позвала.
  
  
  Дари дохил ду дигар хоҳарон Замина Альдер ва барои онҳо - ih модар Урси. Ҳарду хоҳарон буданд одеты дар розовые пеньюары, ҳамон тавре, ки дар Эльзы, - е ин буд, Эльза? - фарсудаи. Дар Урси буд худсохти стеганое бачаҳо. Назар ба се хоҳарон пеша паҳлӯ ба паҳлӯи, буд, ба ҳар ҳол, ки назар ба се оина инъикос ҳамон як тарзи.
  
  
  Яке дар атрофи духтарон засмеялась ва гуфт: "Ту буд непослушным мальчиком, сбежавшим бо Эльзой. Шумо дар ҳақиқат гумон, ки метавонед, то ба осонӣ сбежать аз дигарон дар атрофи мо? Акнун ту заплатишь барои он, зеро ки мо бигӯ ту, ки дар атрофи мо, ки вуҷуд дорад ".
  
  
  "Зеро ҳамаи шумо баробар красивы ва очаровательны, - гуфтам ман, - ин
  
  
  
  
  
  аҳамият надорад. Ман хушнудии зиед дар се баробар афзудааст ".
  
  
  Ҳамаи ин буд, добродушный ва, албатта, дар атрофи он чиро, ки замина Алдерс дӯст мебуд, кор. Вале ман не тааҷҷуб буд ва ое ин танҳо шӯхӣ, ки бо шарике ih дар ин ҷо, дар берн технологияи е сабаб дар он буд, ки ман буд, пас аз наздик ба spa, ва онҳо е меҳмонхонаҳо пайдо кардани роҳи нигоҳ маро мондан, е як роҳи ба даст ба ман дар ҷои. Вақти шавед.
  
  
  Замина Альдеры қарор додем, ки ман бояд даъват ih барои хӯроки нисфирӯзӣ ба ошхона мебошад, шале, ки чӣ тавр онҳо ба ман гуфтанд, славилось худ превосходной таомҳои. Вай розӣ шуд ва чор зан кист гумроҳтар берун аз дари худ, заперев вай ба худ. Вай шунидам ih ханда. Сабаб ин аст, ки онҳо маро фиреб доданд?
  
  
  Баъдтар, вақте ки мо панҷ спустились дар ошхона, вай нишон дод, то чӣ андоза маъмул буд, ин аст, шале. Ошхона буд, переполнена меҳмонон ва сокинони маҳаллӣ. Албатта, дере нагузашта замина Альдеры буданд окружены знакомыми одамон, ки қариб ҳамеша случалось, вақте ки онҳо появлялись дар ҷомеа. Мо курсї бо панҷ нафар ба зудӣ табдил ба раисикунанда, дар атрофи дюжины е бештар. Ман познакомили бо ҳар оид ба аз нав прибывших, аксари атрофи онҳо буданд, аъзои сафоратҳои хориҷӣ ва ѓайра мох. Замина Альдеры на общались бо мардуми оддӣ.
  
  
  Масалан, дар нимаи меъда хӯроки пешинӣ дар болтовне ва смехе ногаҳон фаро расад прервалась болтовня ва ханда, ва ҳамаи мӯзаи сари дар ҳуҷраи, аз ҷумла ман, повернулись, ки ҳар сол дар прекраснейшую духтаре, ки бо вошла ва деҳот яке аз столиком аз windows. Ин буд, яркая, тағйирпазир рыжая дар либос бо дарки вырезом, облегавшем он великолепно сложенное бадан, чунон ки гӯӣ аз он буд, нарисовано кистью.
  
  
  Одина атрофи мардон барои мо суфра бодиққат свистнул. "Касе, ки аз ӯ чунин?"
  
  
  Яке аз тройняшек фыркнула ва гуфт: "Эй, он танҳо работница санатория. Вай, вайро дар ҳама ҷо, вақте ки мо дар он ҷо буданд.
  
  
  Занон замина Альдер буданд, низ опытными, ки бигузорем, мужскому менамоем ба муддати дуру дароз ба даст тарафи парешон аз онҳо, ва чанде вай пай бурд, ки мардум, собравшиеся атрофи мо стула, игнорировали рыжую, ба истиснои тасодуфӣ нуқтаи назари дар он сӯ. Вай, аммо, қисми заглядывал. Вай фикр мекард, ки ба вай присоединится эскорт, вале ӯ нигоҳ доранд, як.
  
  
  Вақте ки мо анҷом нашуст, одина оид ба сидевших барои мо суфра мардон даъват ҳама ба иди бузург, ки дар он шаб устроили дар яке аз сафоратҳои. Замина Альдеры буданд, хушбахт ва қабул, мисли ва дигарон барои суфра. Вай извинился, гуфт, ки ман бояд наверстать упущенное, ки ман бимонед дар шале. Дар делле, вай меҳмонхонаи боз каме фикр дар бораи spa, ва он ҳатто рассматривал имконият кӯшиш ба подкрасться ба он ҷо. Албатта, ба ман буд, ки осонтар ба кор бо пасзамина Альдерсом, ки дар акси ҳол мешуд банд. Тройняшки ih модар хеле меҳмонхонаҳо рафта ба як ҳизби, аз ин рӯ, мо пожелали осоиштаи шаб.
  
  
  Он фармон боз коньяк. Вақте ки waiter овард алкогол, ӯ баргузор ман як еддошт ва қайд кард, ки дар рыжую, ки бо ҳам сидела як. Вай ҳайрон буд,. Рахгум задед, вызванном сабаби дигар меҳмонон барои мо суфра, онро тамоман фаромӯш бораи духтаре, ки машғул қаблан привлекла, диққати маро аст.
  
  
  Вай кушода як еддошт ва хонда: "ИЛТИМОС, ба ман ҲАМРОҲ назди ман? МӮҲЛАТНОК СУХАН БА ШУМО. Вай, поинтересовался, ки чаро таъкид гардид каломи МУТОБИҚИ. Вай оглянулся ва дид, ки духтар ҷиддӣ нигариста, ба ман гуфт.
  
  
  "Оқои. Доуз, - гуфт духтар ба ҷазои нисбатан сабуктар иваз хриплым овози, протягивая ман нек, стройную дасти, - вай Suzanna Хенли. Аз нах буд мушкил аксент - онҳо даъват ego среднеатлантическим, вале вай метобад, то хеле қавӣ бритоние оҳанги. Вай помолчала, то waiter рафт, ва ман деҳот ва сипас афзуд, ки дар маҷмӯъ: "Илтимос, фаҳм кунед, дуруст, ман привык гирифтани мардон аст. Аммо як муҳимро штопора, ки онро бояд муҳокима бо шумо. Вай испытующе оглядела ошхона ва сипас боз посмотрела ба ман. "Мо метавонем дар ин ҷо ин муҳокимаи. Ман намедонам, ки метавонанд тамошо. Ое аз он ҷое ки мо метавонем сӯҳбат ба танҳоӣ? "
  
  
  "Хуб, дар он ҷо ман ба ҳуҷра наверху", - пешниҳод намуд, ки ман. "Ин аст, ки бояд кофӣ бошад приватным, агар ту аз ин хавотир нашавед".
  
  
  "Ман њаматарафа, ки шумо оғо (джентльмен) мебошад, ҷаноб Доус, - гуфт вай. "Бале, дар твоей ҳуҷраи ҳама чиз хуб хоҳад шуд. Иди болохона, ва баъд аз якчанд дақиқа вай пойду барои шумо бод.
  
  
  Вай даъват хей рақами худ хуҷраҳо ва бархоста, бираванд. Вақте ки waiter боз чӣ ваҳй ба мизи меорад интихобшуда, ки отодвинуть ман курсї, вай протянула дасти ман ва гуфт: "То ин хуб ба шумо баргашта дид, ва ман позвоню шумо, агар ба вай ягон бор хоҳад дар Муттаҳидаи амрико".
  
  
  Вай поднялся болохона худро ба ҳуҷраи, дар пиндоре хатарҳо, ки метавонад маънои онро дорад, ки ин охирин доштан зарур мебошанд, ба рӯйдодҳои. Гузашт дақиқа даҳ е понздаҳ, ки пеш аз ман дари постучали. Вай кушода ego ва Suzanna Хенли зуд вошла дохили. Вай закрыл ва запер дари. Аввал чанд лаҳзаҳои он казалась асаб ва неловкой. Вай давутоз бродила оид ба ҳуҷраи, выглянула тиреза ва увидела, spa-толори, ки дар он мерцали чароғҳои дар шаб.
  
  
  "Дар бораи, овоздиҳӣ, ки онро ба кор", - воскликнула вай. Вай зан пай дурбин дар подоконнике, подняла ego ва сфокусировалась дар курортном маҷмааи биноҳои. "Аз ин ҷо хеле хуб намуди, ки дар саранҷомест", - гуфт вай, опустив дурбин ва боз повернувшись ба ман.
  
  
  "Маликаи Хенли, ки ин барои сӯҳбат
  
  
  
  
  
  дар бораи чӣ? Ва лутфан, присядь.
  
  
  Вай деҳот дар раисикунанда дар муқобил ман ва каме подумала, ки пеш аз шумо оғоз. "Ман медонам, ки ҳамаи ин маънои онро дорад, ҷаноб Доус, вале то маро доходили овозаҳо дар бораи шумо, дар санаторию курортӣ. Ва он њаќќи. Вай дар ҳақиқат медонам, ки шумо ва ман медонам, ки шумо фикр мекунед, дар ин ҷо, балки ... хуб, он аст, танҳо ҳис хуб дар робита ба ин. Вай фикр мекард, ки ба ту мегӯям, овоздиҳӣ, ва ҳамаи. Вай остановилась ва беспомощно покачала сари.
  
  
  Вай гуфт: чӣ тавр мумкин аст, ки softer: "Шумо мефаҳмед, мис Хенли, он дар ҳақиқат аст, мефаҳмам, ки шумо кӯшиш ба ман мегӯянд".
  
  
  Вай амиқан вздохнула ва, ниҳоят, откинулась дар спинку стула. "Ман следовало шарҳ, - гуфт вай, - ки ман кор дар санаторию аллакай якчанд сол. Дар он ҷо диетолог. Вале муддате ман нравилась атмосфера. Ин назар мерасад, мисли ... хайр ... зловещим.
  
  
  "Ки маънои онро дорад, офатовари?" - вақт исрор ман.
  
  
  "Ман дар ҳақиқат медонам, - гуфт вай. "Танҳо дар ин ҷо хеле шепотом ва махфият. Ва он мешунавам, ки одамон меоянд ва начандон амиқи шаб. Дар ҳама ҷо охранники, балки меҳмонони ин намедонанд. Меҳмонони фикр мекунанд, ки онҳо танҳо кормандони. Аммо онҳо хеле аво дар намуди мардон. Никак не ва савганд ба шаб вақте, ки мешунаванд он шепот, ва ман ба хотир они ном, Доус. Вай фаҳмид, ки ба миен омадааст, ки масъала, ки имрӯз никак не, вақте ки панҷ охранников баргаштанд ба саранҷомест, ки дар мошин. Вай фақат ба таври тасодуфӣ аз ih дидам. Ҷабрдида ҷуфти. Ва вай боз шунидам, монанди номи шумо зикр карданд. Вай обзвонил, то пайдо, туро дар ин ҷо. Овози чаро вай омад ин тараф дар даст нашуст,. Вай пурсид официанта, ки чунин ҷаноб Доус, - ва ӯ қайд кард, ки дар шумо аст,. Вай танҳо ба меҳмонхонаи ҳушдор аз ту, ба ту держался мондан ".
  
  
  Вақте ки вай расспрашивал он минбаъдаи он ҷавоб казались кофӣ содда, вале вай маълум нест, чизе, ки марбут ба ин парванда, ҳарчанд мо дар хеле дароз аст. Он метавонад дар сатҳи, е вай метавонад приманкой, посланной, кӯшиш отговорить маро аз слежки.
  
  
  Буд, ки аллакай хеле дер, вақте ки мо анҷом сӯҳбат, ва ӯ ногаҳон взглянула бедор ва ахнула: "Оҳ, ман ҳоло ҳамин модда мушкил аст. Аллакай дар нисфи шаб. Комендантский соат барои кормандони дароз миновал. Ман барои баргаштан ҷо имшаб. Онҳо потребуют подробного баени он, ки вай буд,. Ба ман лозим хоҳад ефт ҷое ягона ва бозгашт субҳ ".
  
  
  Ӯ буд, ба по, хеле взволнованная, ва направилась ба рӯз. Вай остановилась нисфи роҳ ва вздрогнула. "Агар касе бо санаторию мебинад маро дар кӯча, онҳо подберут ман ва допросят".
  
  
  "Ин ҷо чунин ба назар мерасад, ки дар зиндон аст".
  
  
  Вай кивнула. "Бале, маҳз. Ин аст он чизе, ки ман кӯшиш кардам, ки ба ту мегӯям.
  
  
  Вай идонаро дари ва оғози қадам дуртар. Вай баъзеи ee ба дасти оттащил пеш, закрыл ва боз запер дари.
  
  
  "Агар ин тавр хатарнок барои ту, - гуфтам ман, - шояд ту ба маблағи переночевать дар ин ҷо. Хоҳӣ, ки дар амният.
  
  
  Он қадар душманон ба ман thoughtfully, шояд обдумывая тамоми оқибатҳои аз ман даъват кардан. Ман дар ҳақиқат буд, ки ягон ниҳонӣ мотивов, то ин пешниҳодро, ба истиснои он, ки он меҳмонхона ва кӯмак. Вале агар возникнет чизе дигар...
  
  
  "Шумо мутмаин ҳастед, ки ба шумо ин аст, доставит неудобств?" аноби вай.
  
  
  Вай пожал плечами. Дар он ҷо буданд, ду катҳои яккаса барои хоб, мисли он ки он метавонад ба таври равшан мебинем. "Шумо метавонед ба гирифтани як бистар, - гуфтам ман, - ва ба вай танҳо растянусь ба дигар то субҳ. Шумо дар пурраи амнияти. Вай буд, ки дар хотир нигоҳ ин аст, то, ки чӣ гуна онро тафтиш мекунад.
  
  
  "Хуб", - оҳиста гуфт ӯ, кивая сари.
  
  
  Ӯ рафт, дар ванную. Вай проверил қасрҳои дар дверях ва сергей выключил дар ҳуҷраи. Сипас вай снял пояфзол ва жим дар атрофи як кроватей. Дар ҳуҷраи ҳам буд, светло аз инъикоси moon дар барфи берун. Вай вернулась баъд аз чанд дақиқа, дар он танҳо буд, слип. Вақте ки ӯ перешла бо en ба категорияҳо дар кати хоб, ҷисми худ буд, очерчено дар партави атрофи тирезаҳо, ва вай метавонист дид, ки зери он беш чизе нест.
  
  
  Вай категорияҳо дар кати хоб дар бистар ва накинула ба худ кўрпа ман. "Осоиштаи шаб, ҷаноб Доус. Ва миннатдории шумо."
  
  
  "Осоиштаи шаб", - гуфтам ман. "Рафтан ба хоб, ки ҳоло."
  
  
  Признаюсь, дар як муддати кӯтоҳ фикр дар бораи он аксбардорӣ олиҷаноб бадан, лежащем то наздик, отвлекала маро аз своды. Аммо вай пешниҳод таҷриба даъват кардан. Ба зудӣ вай сонитар. Фикр намекунам, ки ман хоб хеле дароз, вақте ки ман разбудили нарм додзанӣ оид ба ee партов.
  
  
  Вай sel ва наклонился ба категорияҳо дар кати хоб. "Suzanna? Мис Хенли? Шумо хуб ҳастед?"
  
  
  Ӯ нигоҳ ором гиря, ва ман фикр кардам, ки шояд танҳо приснился аз вуқуи аст. Ба он чӣ ваҳй ба ӯ, sel дар edge категорияҳо дар кати хоб ва нармӣ потряс вай ба китфи.
  
  
  "Ҳама чиз дар тартиби", - прошептала ман. "Просыпайся! Ҳама дар тартибот. Ту танҳо дурной хоб снится.
  
  
  Вай дасти ногаҳон қаср, обвили ман гардан ва мутобиқи притянули ба худ. Вай чашмони ҳанӯз баста шуд, вай аз оғози лихорадочно пушонида ман шахсе поцелуями. "Таваққуф ман. Таваққуф ман! Маро дӯст медорад!"
  
  
  Ҳанӯз мушкил буд, мегӯянд, бедор вай е хоб, аммо он ба дасти переместилась ба андешаи ман бадани худ, возясь бо духтарони ман штанами, дар ҳоле, ки ӯ нигоҳ целовать ман. Вай зуд ин сол либос ва пахш кунед пилорамма якҷоя бо вай дар бистар.
  
  
  "Suzanna, - аз нав пурсид вай, - ту на спишь?"
  
  
  "Касе маро дӯст медорад, лутфан", - тасдиқ намуд ӯ. Вай хей обязал.
  
  
  Ӯ гуфт, ки агар вай подготовилась ба санади love.
  
  
  
  
  
  
  тамоми ҳаети худро, вале ҳаргиз пеш аз омелой қарори амал ба он. Вай гуруснагӣ буд, як бузург, ва он заставляла он сар як эротическое мебахшад дигар, то мо ҳам буданд, истощены повторяющимися оргазмами. Ҳаргиз пеш аз он на медонист заноне, ки машғул то комил отзывалась мехоҳам тамоми њиссиет-эњсосот, ҳар нервом худ моҳияти. Боз ва боз вай ба бадани бешено металось оид категорияҳо дар кати хоб, он поворачивала сари ба карахт худро додзанӣ, ба онҳо эхом разносились дар саросари шале.
  
  
  Сипас вақте, ки мо лежали наздик, вай ниҳоят идонаро чашм ва гуфтам ман. "Аввал, - ба нармӣ гуфт вай, - ман фикр кунем, ки он танҳо ба хоб. Аммо ин буд, ки на хоб, ва ин буд, ценымногие беҳтар аст ".
  
  
  "Ҳа", - розӣ шуд, ки ман. "Аз он буд."
  
  
  Вақте ки ба он оғоз откатываться аз нах вай эҳсос кард, ки чӣ тавр он ба дасти коснулась дохилии ҷониби ман чап гирифтааст. Вай пальце буд, ринг, ва ӯ эҳсос кард, ки чӣ тавр он ба нармӣ царапает ман ҷисм. Вай қариб ҳеҷ эҳсос харошидан, вале қариб ки фавран бо тамоми бадан ба андешаи ман распространилось теплое як эҳсоси ором. Ман якум мыслью буд, ки ин танҳо последствие мо длительных дарсҳои муҳаббат. Рост поразила маро як лаҳза баъд, вақте ки аз он эҳсоси сменилось карда қавитарин удушьем. Он рӯй дод боз - ман накачали маводи мухаддир. Suzanna Хенли ввела дар бадани ман ягон чизе ҷавҳари атрофи худ ҳалқа.
  
  
  Ин дафъа вай медонист, ки ин сильнодействующее доруворӣ, пеш аз он ки ман метавонам ба муқобилат. Зуд сгустилась торикӣ. Мағзи ман босуръат буд, дар черную пустоту.
  
  
  Ҳабдаҳ
  
  
  Ман рӯъе буд затуманено ослепляющим сафед светом, ки падал самимона ман дар чашмони. Бояд бошад, он муддати дароз шуд, ки бе огоҳии. Вай фикр мекард, ки ман парализовало. Вай наметавонад двигать дасти худ е пойҳои. Оҳиста-оҳиста, вақте ки ман рӯъе прояснилось, вай дид, ки ҳастам комилан сафед ҳуҷраи похожей дар больничную, ки ослепляющий святый меояд, аз светильника, ки дар потолке откровенные бар ман. Вай ҷони худро фидо бозгашт, ва дастҳои ман ва ба пойҳои буданд боғро привязаны кожаными ремнями.
  
  
  Вай кушода даҳони вай ва кӯшиш мекунам, ки крикнуть дар ҳамаи гулӯ, вале танҳо хрипло хрипло. Бо вуҷуди ин, ман, садои привлек чор здоровенных мардон дар сафед куртках, ки мемонад санитары беморхонаҳо, ва окружили ман. Онҳо подняли қисми болои ман категорияҳо дар кати хоб, пас ман нишаста наметавонанд.
  
  
  Аз худ нав ҷои онро тавонад дид, ки дар ҳуҷраи боз ду нафар ба ғайр аз чор "санитаров". Яке буд, ки ман дӯсташ, ки шаби гузашта. Suzanna Хенли бо пылающими рыжими мӯй назар ба таври комил дар рӯи рахи сафед, униформе њамширањои ва сафед туфлях ба паст каблуке. Дигар буд седым мард сол шаст, одетым дар халат сафед, сафед орад, сафед балетные ки шиппахои уро гирам ва сафед дастпўшакњо. Ӯ нишаста дар инвалидном кресле. Он беихтиерона медонистам, ки ҳоло ҳастам, дар санаторию Rejuvenation Health Spa, ки ин шахс буд, доктор Фредерик Бош.
  
  
  Доктор придвинул инвалидное раисикунанда лижет ба ман категорияҳо дар кати хоб ва одарил ман ледяной табассум, бо лоғар губами. Suzanna Хенли взглянула ба ман, бе ҳеҷ баен ва отвернулась.
  
  
  "Хуш омадед ба мо spa", - гуфт доктор хриплым овози бо немецким таваҷҷӯҳ, - "ҳарчанд аз он метарсам, ки ин боздид хоҳад беҳтар нест саломатии худро". Ӯ дод, таваққуфро, ва сипас афзуд: Ник Картер ".
  
  
  Ego эътирофи маро дало ба ман такони, ва муддате он тщетно ҷиҳод бо узами, ки бардавом нигоҳ ман.
  
  
  Доктор махнул дасти. - Ҷанг комилан бефоида аст,, ҷаноб Шуд. Шумо дар ин ҷо бессильны. Ғайр аз ин, барои чӣ ба ту то терпится шумо тарк, ва агар шумо то ба меҳмонхонаи ин ҷо омада? "
  
  
  Ӯ развернулся дар худ инвалидном кресле ва фармон четырем помощникам дар сафед халатах нохушиҳои ман ба болохона.
  
  
  Мард зуд перекатили ман, ба ҳар ҳол привязанного ба категорияҳо дар кати хоб, ба воситаи ҳуҷраи k особенных лифту, ки пайдо аввал оид фавран, вақте ки яке дар атрофи онҳо нажал тугмаи. Онҳо затолкали ман дар нигаҳдории лифт, ва ба мо ҳамроҳ Suzanna Хенли ва доктор дар ego инвалидном кресле. Ҳеҷ кас посух дод, то бањрї беззвучно поднимался. Мо қаср дар чанд ошена, пеш аз бањрї дар ҳақиқат қатъ дар рӯзи открылись, ва ман сарф бузург ошкоро, ба ҳуҷраи.
  
  
  Осмотрев ҳуҷраи, дид он, ки он аз андозаи бо кв шаҳрӣ семоҳаи ва остеклена аз фарш то потолка аз ҳамаи чор тарафҳо. Мо шуданд, дар болои spa, ва, азбаски он гардид находилось дар болои баланди кӯҳҳо, ба воситаи стеклянную девор аз ҳамаи тарафҳо открывался навъ дар водии чуқур. Ин буд, шавқовар зрелище, хусусан ҳангоми дневном партави вақте ки офтоб освещало барф.
  
  
  Вале дар ҳуҷраи буд потрясающее зрелище - бузурги гудящий, гудящий компютер дар маркази, занимавший бештари фазои. Нишондиҳандаҳои компютери шумо ҳамеша мигали ва мигали ва мошин издавала ровный ором жужжащий садои. Дар ҳолатҳои дигар, азбаски ҳуҷраи буд, аен аст, звукоизолирована, дар он буд, ки creepy ором. Доктор кард ҳаракати дасти, ва чаҳор нафар мардон придвинули ман бистар лижет ба аппарату. Вақте ки вай дар он ҷо буд, як атрофи мардон повернул рукоятку дар изножья ман категорияҳо дар кати хоб ва вай не sel аз самими қалб, ба ҳар ҳол привязанный, бо поднятой пушт ва опущенными шатта, ки агар вай буд, в кресле.
  
  
  Чаҳор нафар мардон баргаштанд ба лифту ва покинули мо, вақте ки доктор боз махнул дасти.
  
  
  Suzanna Хенли сидела наздик
  
  
  
  
  
  
  Ӯ дохил компютер ва оғоз забонбозӣ оид ба ҳадди ақалли ва забонбозӣ оид ба ҳадди ақалли циферблаты, дар ҳоле, ки доктор подкатил дар худ инвалидном кресле, то ки ӯ исбот кард, ки ошкоро дар пеши ман.
  
  
  "Овозҳои ӯ, ҷаноб Шуд, - гуфт ӯ, взмахнув дасти ишора ба компютер, - ревматизма, ки шумо мехоҳам. Барои он, ки шумо вақте ки касе онро бо номи "Бригадой қотилони", ба маблағи қувват. Овози вай, ва ба шумо ба ҳар ҳол дарк мекунед, ки ин маънои онро дорад, ҳамин тавр не? "
  
  
  Ӯ дуруст буд. Ман медонистам, ки ин гуна компютер, ва мисли ӯ боиси бўҳрон ҷаҳон.
  
  
  "Касе, ки ба ту?" Ба вай гуфтам. "Ки ҳамаи ин чунин маъно дорад?"
  
  
  Доктор гуфтугӯ аз ман ва ман аввалин мушоҳида кардам, ки ego инвалидное раисикунанда буд, пурра механизированным, аен аст, идорашаванда бо истифода аз унсурҳои идоракунии, ки ӯ метавонад идора бе дастӣ меҳнат. Ӯ дарида берун хандидан, масхара, вақте ки ӯ просвистел як маротиба дар ҳуҷраи. Пас аз он рафта, он ҷо, ки дар он нишаста буданд.
  
  
  "Иҷозат диҳед, ба представиться", - гуфт ӯ, притворно поклонившись аз камар. "Представляюсь бо ҳамин ном аст, на касоне, ки зери он ман ҳама медонанд, доктор Фредерик Бош. Ин ном ба шумо шинос аст, - доктори Феликс замина Альдер. Он мебинам приподнятые қуллаи мебошанд, ҷаноб Шуд. Шумо медонед, ки ман зани ва се ман гирдиҳамоӣ дочерей. Вале ин танҳо шӯъбаи қисми таърих ".
  
  
  Он фуруд омад, дар як лаҳза ва вопросительно нигариста, ман. "Пеш аз он, мегӯям ба шумо худро таърих, ҷаноб Шуд, он мехоҳам, ки шумо дарк кунед, ки чаро вай рассказываю шумо. Шумо мебинед, ки ҳоло шумо дар ман ҳокимияти - ва ҷисман, ва ба зудӣ шумо мефахмед ман ҳокимияти пурра ва ҷисман, ва ментально. Уверяю шумо, ҳеҷ чиз метавонад дар боздоштани он, ва шумо ба зудӣ боварӣ ҳосил кунед, ки дар ин худи. Лекин пеш аз ин вай, мехоҳам, ки шумо шунидем, ки чӣ рӯй дод. Шумо бо гузашта кунед дастовардҳои худро, аз равишҳои барои ӯ олиҷаноби таърих, ки вай бояд мегӯям. Вай hotel, ки дар ин бора ба шумо буданд, дар ин ҷо зиндагӣ, зеро ки шумо ба он кас, ки дар ҳақиқат метавонад ба қадр он чиро, ки ба ман муяссар гардид, ки ба кор. Дар акси ҳол, - вай боз ба дилам в кресле, дар акси ҳол ман кор мебуд монанд таъсиси бузург шедевра, симфонии, ки ҳаргиз шунидам, ки он кас, ки қадр хуб мусиқӣ, е картине, ки ҳеҷ кас ҳаргиз дида. Шумо мефаҳмед?"
  
  
  Вай гуфт. Кадом далел, ман фикр кардам, ин явному безумию?
  
  
  Доктор Феликс замина Альдер муддате нишаста неподвижно дар худ инвалидном кресле, пеш аз наклонился ба ман барои сӯҳбат.
  
  
  Ӯ буд, зарарнок олиҷаноби олимону дар Германий, кор дар Адольфа Гитлера бар назорати рафтори инсонӣ. Дар экспериментах 30-40-ум дар спецоперации танҳо чорво, ва онҳо буданд, хеле грубыми, бо истифодаи маводҳои кимиевӣ ва хирургических усулҳои барои тағйир додан ва идоракунии мозгом.
  
  
  "Ман буд, баъзе муваффақият, - бо ифтихор гуфт замина Альдер, - ҳатто он гоҳ. Тадќиќи фюрер борҳо украшал ман.
  
  
  Вай омода буд рафта, ба одамон. Он гоҳ буд, ки аллакай дер - љанг ба поен расид. Буд рид иттифоқчиен дар Берлин, ки ба он кор... - ӯ замолчал ва снял худро сафед халат. Вай дид, ки ego дар дасти сафед перчатках буданд искусственными. Ӯ пошевелил плечами, ва ҳар ду дасти тарк фарш. "Ман гум кардам киро дар рейде".
  
  
  Чанде пас аз ин, идома дод ӯ, љанг ба поен расид. Вақте ки русҳо дар таҳрири Берлин, онҳо мехостанд, ки ego, зеро медонист, аз ego экспериментах. Вақте, ки онро ефт, увезли дар ИҶШС. В смятении маротиба олмониҳо подумали, ки ӯ мертв. Буд, ягон сабти дар бораи идомаи фаъолияти доктори Феликса замина Альдера.
  
  
  Дар Москва ӯ кори худро идома дод, вале дар ego ихтиери буданд, ки бештар мураккаб барқӣ равандҳои. Русҳо офарида, барои ӯ дасти сунъӣ ва cysts, ва ба ӯ муяссар гардид, ки блестящего муваффақият.
  
  
  "Вале русҳо, - илова намуд ӯ, - ҳеҷ гоҳ переставали муносибат ба ман, ки бо гумони". Вай боз қатъ ва задвинул бедрами ба курсии аробачаи маюбӣ намуд. Бо ҳам пойҳои, аст, ки он ҳоло дида, искусственными, тарк фарш.
  
  
  "Онҳо отрезали ман пойҳои, то ки ман не метавонад сбежать. Онҳо медонистанд, ки вай ih душман. Ман ҳамеша бовар превосходство олмонӣ мардум аст. Тамоми ман кор буд, дар он аст, барои кӯмак ба немецкому давлат вироиш бояд ҷаҳон, - ва акнун, вақте ки аз он усовершенствовал худро ба усулҳои, мисли хоб то ба амал ояд.
  
  
  "Вале баргаштан ба забонҳои русӣ, аз онҳо таҳқиқ достони Сеюми рейха ва пайдо ман чуқуртар шахсӣ бахшидани Гитлеру. Аммо ин монеъ аз онҳо истифода ман илмӣ дониш. Онҳо имон худ, ки ба ман наздик прорыву дар худ экспериментах. Аз ин рӯ, онҳо нигоҳ маро дар канор; ман буд, ҳеҷ чиз, ба ғайр аз кори ман ".
  
  
  Замина Альдер нишаста дар худ кресле пеши ман, безрукий ва безногий торс. Вай то бубинем, ки ӯ смаковал ман эй ва зарбаи нақл, вақте ки вай буд, тамошо дар он. Ӯ горько засмеялся ва задействовав мушакҳои аз бозгашт, рафт раисикунанда-stroller зигзагообразно оид ба ҳуҷраи ва боз ба ман, доказывая, ки ҳатто ҳоло ӯ дур нест, беспомощен.
  
  
  Боз остановившись, давом дод ӯ оид ба худ достони. Дар Русия ӯ пурра тарҳрезӣ назарияи муваффақ идораи фурӯши одамон, зеро дар он замон дар ҷаҳон буданд, пешниҳод карда ду нав таҳия - компютерҳо ва миниатюрные транзисторы.
  
  
  "Бор ба вай нишон дод, ки ин ду унсур, - гуфт замина Альдер, - ман фаҳмидам, ки ман як чизе ба ман лозим аст. Дар охир, дар компютери буд, танҳо механическим мозгом, ки имконпазир буд, запрограммировать ба он, ки
  
  
  
  
  
  
  ҳангоме ки вай ба мо дар меҳмонхона, ки ба он буд, ки - мағзи сар берун аз бадан. Вай медонист, ки поместив ночизи транзистор дар дохили мағзи инсон, вай рози интиқол фармонҳо аз компютери шумо транзистора. Ман фан мебуд таҳти ман мутлақ назорати ".
  
  
  Вале ӯ ҳанӯз ҳам проблемаи: ӯ намедонист, ки чӣ тавр сохта, транзистор, ҳатто транзистор бо зеркальными аз ҷониби нуқтаҳои, ки дар мағзи инсон аст. Вай идома дод, ки таҷриба ҳам нест открыв худро назарияи забонҳои русӣ.
  
  
  Сипас олимони чинӣ оғоз ташрифи Маскав барои мубодилаи иттилоот. Замина Альдер карор додам, ки рафта дар дигарро. Чунин менамуд, ки хитоиҳо чизе намедонанд ва дар бораи ego сиесии гузашта, ва бо ӯ хоҳад, беҳтар аст, муроҷиат намоянд. Ӯ подружился бо китайским физиком, ва ба воситаи он буд, вывезен бо Русия, қочоқи. Ин осон буд. Сунъӣ дастҳои ва пойҳои замина Альдерса хориҷ шуданд, ва ego кӯҳпора дар поени блоки бо тадқиқотҳои илмӣ приборами, ки отправлялся дар Пекин.
  
  
  "Оказавшись дар Чин, - идома дод замина Альдер, - ман пайдо қарор. Тааҷҷубовар буд, танҳо. Шумо метавонед аллакай фаҳмидед? "
  
  
  Пеш аз он ки вай тавонад, ки ба касе мегӯянд,, ӯ худ ба худ гуфт: "Иглоукалывание".
  
  
  Ӯ, затаив нафас, нигоҳ нақл худро достони. Бо истифода аз қадим китайское тиббӣ санъат иглоукалывания, ӯ қодир дафн микроточечный транзистора дар инсонӣ мағзи сар. Транзистор питался аз компютери шумо, ва замина Альдерс пурра контролировал инсон.
  
  
  Чунон ки дар Русия, замина Альдер нигоҳ худро кушодан дар олами. Вақте ки представилась осони имконият, ӯ вживил микроточечный транзистора дар мағзи пьяного чиновника ҳизби коммунистии, высокопоставленного узви ҳукумат. Сипас ӯ активировал транзистор бо истифода аз пеш запрограммированного компютери шумо, ва хитоиҳо кӯмак замина Альдеру сбежать дар Швейцарию.
  
  
  "Мутаассифона, - ҳамагӣ вздохнул замина Альдер, - бедный man чин кушта шуда буд, вақте ки возвращался дар ватан".
  
  
  Чун танҳо ӯ добрался то Швейтсария, замина Альдер связался бо худ занаш. Ӯ намедонист, ки вай родила онҳо дочерей чанде пас аз он ки русҳо увезли замина Альдера. Урсула нигоҳ нигоҳ дар олами шахсияти шавҳари худ аз ego робита бо Гитлером, вале он обеспечила ӯ буд, ки маблағҳои барои кушодани spa-толори. Ego оила намедонист бораи ego ҷорӣ экспериментах, ва ego духтараш ҳеҷ гоҳ подозревали, ки "Доктору. Босх "буд ih падар.
  
  
  Саранҷомест процветал, ҷалби сарватманд ва бонуфуз мизоҷон аз тамоми ҷаҳон. Замина Альдер сарф сол барои таъсис ва аз худ отряд қотилони, имплантировав микроточечный транзистора дар маѓзи бодиққат интихобшуда беморон дармонгоҳҳо. Вақте ки доктор омода буд, ӯ танҳо активировал худ инсонӣ роботҳои ба воситаи компютер.
  
  
  Вай нигоҳ ором, дар вақти ego длинного таърих, қисман аз сабаби он, ки замина Альдер сухан, бе таваққуф ва қисман аз сабаби он, ки ego таърихи шуд, ки ҳам ақл, ки ба он эзоҳро. Он ба таври возеҳу равшан зол, вале хеле зуд исбот намуд, ки на фиреб.
  
  
  Гӯе бо хондани андешаҳои, вай: "Шумо ба ман бовар надорад. Ту фикр мекунї, гӯш дикие садо дод сумасшедшего старика.
  
  
  Ӯ дилам бузург ба компютер пайваст ва гуфт: "гӯш кунед, ҷаноб Шуд. Слушай бо диққат." Ӯ дод аломати Сюзанне Хенли, ки бо нажала тугмаи. Ногаҳон ҳуҷраи заполнил овози президенти Иелоти муттаҳидаи амрико. Ӯ баррасишуда шер савдо бо Россия ва Хитой. То ego овози продолжался, ваҳшӣ кудахтанье замина Альдера қариб заглушало он.
  
  
  "Транзисторы на танҳо таҳвил ман фармонҳо, - гуфт замина Альдер, - вале онҳо низ амал мекунанд чӣ тавр ба қабулкунанда. Вай мешунаванд сӯҳбатҳо, происходящие дар саросари ҷаҳон. Акнун шумо мешунавед, чӣ тавр шумо президенти мегӯяд, тавассути транзистор, вставленный дар мағзи сар як атрофи олии шахсони мансабдори худ департаменти давлатии. Онҳо дар ҷаласаи девони вазирони ".
  
  
  Замина Альдер шикоят аломати Сюзанне, ва он нажала якчанд тугмаҳо. Сӯҳбатҳо бо Русия, Чин, Англия, яке аз дигар заполонили ҳуҷраи.
  
  
  Акнун вай медонист, ки чӣ тавр замина Альдер следил барои тамоми духтарони ман амал, обгоняя ман дар ҳамаи самтҳои. Ӯ бояд буданд передатчики дар мағзи сар агенти Z1 ва Верблена ва шояд ба дигар кормандони AX.
  
  
  "Ҳеҷ кас наметавонад маро бас, - хвастался замина Альдер. "Вай организовал ин куштори-худкушӣ, ба оставалось масъалаҳо, вақте ки вай омада, бо як убийством. Вақте, ки вай ҳоло угрожаю, онҳо ба ман доверить. Ва ое то, чунон ки ман мехоҳам ".
  
  
  Ego чашмони блестели, доктори подкатил инвалидное раисикунанда, то ки мо шахсони собит ҳамагӣ дар якчанд инч дигар бо дигар. "Акнун мо муҳокима ояндаи худ, ҷаноб Шуд. Дар ҳоле, ки шумо буданд, ба бе тафаккури, вай вставил транзистор дар мағзи шумо. Ба воситаи як лаҳза ердамчии ман, - ӯ гуфт Сюзанне, - як ego. Аз ин лаҳза ба шумо, пурра ва комилан дар ман ҳокимияти подчиняясь запрограммированной ленте, ки он рекламаи дар компютер ".
  
  
  Замина Альдер дар як лаҳза нишаста, мунтазири ман дар шахси. Он ба таври возеҳу равшан баҳраманд дар ҳоле ман беспомощностью. Вай хеле хуб осознавал ego қувват ва эҳсос кард, ки чӣ тавр ба андешаи ман бадани худ баромад арақи.
  
  
  Замина Альдер гуфтугӯ аз ман ва гуфт духтаре. Вай приготовился, тамошо, ки чӣ тавр он ба дасти чануб ба тугмаи ҳиссаи оид ба компютери шумо. Вай коснулась тугмаи. Вспыхнул як қатор огней, ва мошин сохта буд, боз бештар гудения. Вай напряженно интизор намедонанд, ки чӣ интизор. Вай мебуд отключился? Вай мебуд, гум тамоми хотира
  
  
  
  
  
  гузашта? Чӣ рӯй медиҳад? Чанде чароғҳои қатъ мигать.
  
  
  "Транзистор Ника Картера буд фаъол, доктори замина Альдер", - сард гуфт духтар. "Вазифаи идеальна".
  
  
  Вай сель неподвижно в кресле. Вай ҳеҷ чиз ҳис - мағзи ман кор чунон равшан, мисли пеш. Ман медонистам, ки чӣ рӯй дод, вале маълум мешавад, ки вай на менамуд ва таҳти назорати замина Альдера. Вай кӯшиш кунад жесткую ниқоби худ шахсоне, ки ба ӯ ҳеҷ чиз нест, пайдо кардаанд.
  
  
  Замина Альдер, аз афташ, гумон кардам, ки амалиет бомуваффақият сипарӣ. Ӯ ба зӯр гирифт назар дар ман ва взволнованно кружил оид ба ҳуҷраи, разговаривая худаш бо худ. "Ман муваффақияти! Боз мисли ҳамеша! "
  
  
  Ӯ дод аломати Сюзанне ва қариб презрительно гуфт: "Отпустите он, марҳамат".
  
  
  Духтар зуд подошла ба ман ва оғози ослаблять lashings, ки нигоҳ ба ман. Вай нигоҳ шахсе сӯ, дар сурати, агар ӯ мебинад, ки он чизе, ки предупредит он, вале вай ҳатто взглянула ба ман. Вақте ки вай дар охир освободился, вай вернулась ба компютери шумо мекунад. Он гоҳ вай намедонист, ки чӣ тавр ба амал, аз ин рӯ, танҳо нишаста дар ҷои, то замина Альдер нигоҳ метаться бозгашт ва берун, бессвязно рассказывая дар бораи нақшаҳои худ.
  
  
  Ногаҳон дар миени худ обличительной суханронии ӯ замолчал ва бросился ба ман дар инвалидном кресле, асабҳо ego нафар бесконтрольно подергивались.
  
  
  Қариб дар ҳамон лаҳза Suzanna закричала ба ман: "нигоҳ кун, Ник! Ӯ медонад, ки ту на ба назорат. Ӯ медонад! Ӯ дид, чашмони ту! "
  
  
  Ee пешгирии он занад. Вай спрыгнул бо он ҷойҳое, ки бо нишаста, вақте ки инвалидное раисикунанда замина Алдера налетело ба ман. Он гоҳ хеле дер дидам, ки аз зери подлокотников аробачаи маюбӣ намуд торчали ду намордники. Як, кам извергало барге обжигающего алангаи, дар ҳоле, ки дар атрофи дигар выходила струи ослепляющего газ. Агар ман ҷаҳиши, вақте ки ӯ ин корро кард, ӯ мебуд сгорел дотла. Бо вуҷуди ин, як қисми ман китфи чап ва дасти буданд, сахт обожжены, ва ӯ буд, нисфи ослеплен, ки уклонился ҷудо.
  
  
  Замина Альдер дар бешенстве развернул инвалидную stroller ва боз бросился ба ман ҳам дула выплюнули смертоносное шӯълаи ва шипящий газ. Вай буд, извиваясь ва поворачиваясь саросари ҳуҷра, то он толкал ман дар инвалидной ефт. Ман боз обожгли пушти ту, пеш аз он ки қодир ба ускользнуть аз он, зеро ки дар ин вақт ӯ двигался хеле зуд. Ба вай наздик буд, истощению, вале пеш аз он ки ӯ қодир ба аз нав битобед раисикунанда, вай бросился барои он.
  
  
  То он крутил курсї, он ҷаҳиши эму дар пушти ту ва обняла ego ба гардан. Инвалидная коляска ҳанӯз мчалась пеш, увлекая ман, барои худ. Озоди дасти вай амиқан вонзил ангуштони дар гардан замина Альдера, то добрался то искомого асаб. Вай оказала фишор ва муваққатан парализовал он. Акнун ӯ метавонист пошевелиться, ҳатто мушакҳои кӯшиш суст худро мошин. Бо истифода аз тамоми худро аленка, повернул он мчащееся инвалидное раисикунанда ва нацелил ego ошкоро ба стеклянную девор.
  
  
  Инвалидное раисикунанда дар суръати пурра мчалось ба мақсади худ. Вай держался ҷустуҷӯ, чӣ тавр ба девори наздик њамаи лижет ва лижет, то вақте ки инвалидная коляска на пробила шиша, вай на ба фарш афтод. Кафедра бо бадани замина Альдера разбился дар бораи шиша ва кувырком афтод дар долину дар поен.
  
  
  Suzanna Хенли бросилась ба ман ва помогла ман қием. Вай нигариста, нах. "Ту ба ин наҷот ман, ҳамин тавр не?"
  
  
  "Ҳа", - гуфт вай, цепляясь барои ман. "Ман фаҳмонда ин баъдтар."
  
  
  Мо вдвоем бесадо истода дар канори ҳуҷраҳо, нигариста дар амиқро дар поен ҷаста. Дар он ҷо, дар садҳо фут поен, дар ях дақиқа ледника лежало бадан замина Альдера, наздик ба ӯ лежало разбитое инвалидное раисикунанда. Бо баландии бадани назар, ки чӣ тавр крохотная сломанная кукла, аз он буданд, оторваны дастҳои ва пойҳои. Suzanna вздрогнула, ва он оттащил вай аз windows.
  
  
  "Компютер", - гуфт вай, ногаҳон вспомнив. "Ман бояд хомӯш ego".
  
  
  Вай поспешила саросари ҳуҷра ва нажала тугмаи. Сафи огней погасли, ва buzzing онҳо дар сатҳи пасти гул. Бо нашри охирини дрожью мошин дар ҳама остановилась ва замерла.
  
  
  Suzanna посмотрела ба ман. "Акнун ҳамаи тартиб, - гуфт вай. "Компютер қуфл. Мо одина бо транзисторов не кор хоҳад кард, ва ҳамаи қурбониени доктори замина Альдера вернут худ муқаррарӣ шахсият. Бо мурури замон микроточечные транзисторы - аз ҷумла дар мағзи шумо - танҳо растворятся ". Вай гуфт. Ин буд, окончено.
  
  
  18
  
  
  Баъд аз он, ки компютер қатъ шуд, вай хонда Хоуку дар Амрико. Дод эму мухтасар, пурра гузориш дар бораи он, ки чӣ рӯй дод. Вақте онро тамом, он аст, маслиҳат ман барои мондан дар spa-толори. Ӯ хоҳад пурраи маърӯзаи президент ва намояндагони дигар қабул мекунад. Сипас ҳамаи онҳо приедут дар Швейцарию шудан шоҳиди ниҳоии ҳалокат компютери шумо.
  
  
  То ки мо бо Сюзанной мемонем пойбанди ман худ достони. Вай проработала дар замина Альдера ду сол. Ӯ буд, британкой, попала ба ӯ ба воситаи махфӣ эълон дар бораи разыскании кӯмакпулӣ дар лондон рӯзнома. Ӯ буд, лаборантом дар Лондон ва дар санаторию кардан мумкин буд барои чи ое чизи дигар аст.
  
  
  Ӯ буд, дар асл басташудаи аз рӯзи худ расидан. Давида буд, ғайриимкон аст. Ҳатто дар он шаб, вақте ки ӯ приходила ба ман гостиничный рақами, агар ӯ маро нокаутировала, касе бо
  
  
  
  
  
  ӯ яке аз головорезов замина Алдера - закончила мебуд, кори худро.
  
  
  Омезиши адоват ва ноумед ба вай рафта, дар ин безумную авантюру дар компютери худ. Вай надеялась, вай молилась, ки озод кардани ман кӯмак мекунад, ки ба ҳе.
  
  
  Баъд аз чанд соат Хоук ва ego гурӯҳи оғоз меоянд. Онҳо буданд, недоверчивы, вақте ки вай иброз ҳамаи тафсилотҳои дар таърихи замина Альдера. Фикр мекунам, агар Suzanna буд, ки дар он ҷо барои дастгирии косуля, - ва агар онро надоштам, ки чунин солидной, ба эътибори худ дар ин соҳа, - ман мехоҳам уволили, чӣ тавр ба чудака. Ва, албатта, буд, ки компютери шумо, ки ба таъмин намудани далели.
  
  
  Амал бо фармони президент, Hock связал швейцарские ҳокимияти гигантской мошинҳо. Дар рӯзи саранҷомест буд, пок карда шуд, аз мардум. Сипас андохта шуданд мутахассисон барои разборки компютери шумо. Ҳамаи далелҳои нақшаи доктори замина Альдера оид ба идораи ҷаҳон - компютер ва санаторию нобуд карда шуданд. Мақоми доктори амиқи шаб доставили дар Берлин ва кӯҳпора дар оиладор қитъаи замина Альдера. Танҳо Урсула буд проинформирована дар бораи марги ego, ва он просила, ба вай духтараш ҳеҷ гоҳ медонист, ки дар бораи мавҷудияти худ падар, пас аз оғози ҷанги дуюми ҷаҳонӣ.
  
  
  Ҳокимияти гуфтанд сокинони Берна, ки саранҷомест бояд зиен аст, зеро сохтори буд, эътироф небезопасной. Акнун, вақте ки буд баста ва ҳама учтено, Hock, Suzanna ва вай мулоқот дар шале, ки ман ҳанӯз ҳам боқӣ монд ҳуҷра, ки шаробе дар прощание. Он шаб Ястреб прилетал баргашт, вале ӯ великодушно пешниҳод маро мондан рӯзи дигар.
  
  
  "Хуб, Ник, - гуфт ӯ, чокаясь якҷоя бо ман, - мо метавонем ба нишондиҳандаҳои дигар барои AX". Ин буд, ки аз ҳама наздик ба ман таъриф Хоук.
  
  
  Дертар, баъд аз он ки ҳавопаймо Хоука улетел, мо бо Сюзанной лежали дар ҳуҷраи ман. Мо боз занялись муҳаббати, ва ӯ притянул ee ба худ ва гуфт: "Медонӣ, вай ҳис мекунам, ки метавонам идома машғул муҳаббат бо шумо бод, тамоми оставшуюся ҳает. Хатарнок ҳисси.
  
  
  Вай приподнялась дар локте, наклонилась то абад ман ва нармӣ гуфтам. "Шояд Дамплинк, - прошептала ӯ, - маҳз ин рӯй ба шумо. Фаромӯш накунед, ки дар мағзи шумо ба ҳар ҳол встроен транзистор, ва он медонам қариб қадар доктор замина Альдер, дар бораи назорат аз болои одамон. Вай метавонист танҳо бояд як компютер ва запрограммировать ту, ба ту лозим машғул шудан бо ман муҳаббати никак не, кай ва дар шаб ".
  
  
  "Ту думаешь, ин ман аз бенавоӣ метарсонад?" - аноби ман, поцеловав вай.
  
  
  Нить
  
  
  
  
  
  Ник Картер
  
  
  Барҳамдиҳанда
  
  
  
  
  Аннотация
  
  
  
  Юнонӣ агенти сола ҳам, Картера, кор дар "железным занавесом", вале мехоҳад, ки роҳ дур аст ва ниез ба кӯмаки AX барои ин.
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  
  Ник Картер
  
  
  Боби якум
  
  
  Боби дуюм
  
  
  Боби сеюм
  
  
  Боби чорум
  
  
  Боби панҷуми
  
  
  Боби шашум ҳокимияти маҳаллӣ
  
  
  Сеедьмая боби
  
  
  Боби ҳаштум суд
  
  
  Девятая боби
  
  
  Боби даҳум
  
  
  Боби Одинадцатая
  
  
  Двенадцатая боби
  
  
  Тринадцатая боби
  
  
  Четырнадцатая боби
  
  
  Пятнадцатая боби
  
  
  Шестнадцатая боби
  
  
  Семнадцатая боби
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  
  
  
  Ник Картер
  
  
  Killmaster
  
  
  Барҳамдиҳанда
  
  
  
  
  
  Посвящается ба хизматчиени секретных хадамоти Иелоти муттаҳидаи амрико Америк
  
  
  
  
  
  
  Боби якум
  
  
  
  
  
  Аз Вашингтона то Беруна соҳилҳои недалеко; он аст, танҳо қадар ба назар мерасад. Зеро ин буд, таътил, мо каме отступили ва дар ин ҷо меравад бо пул Аннаполис-Бэй тавассути Чесапикского ба восточному соҳил, ва он гоҳ дар ин ҷо меравад бо роҳи ба воситаи сельскую мавзеъ, чунон захватывающую, ҳамчун амали байни Индианаполисом ва Терре-Хот. Пештар буд, хеле хуб савор пароме аз мыса Чарлз то Норфолка - кофӣ долгая, барои истироҳат, мехӯрад берун, дар ошхона ва понаблюдать барои морским њаракати байни Атлантикой ва заливом. Вале на бештар аз он. Акнун як маҷмааи мостовой, монанди корҳои бетонӣ роҳҳо ба воситаи об, ва ҳамсарон шокирующих погружений дар туннели, ки гӯе имкон кораблям гузаранд, бе қатъ ҳаракати. Масъала дар он аст, ки ҳар вақт, вақте, ки оғоз тӯфон хомӯш, катер срывается бо якоря, канданиаш сваи пули ва пӯшида ҳамаи иншоот барои чанд ҳафта. Баъзан вай ҳайрон, ки чӣ тавр онҳо метавонанд ба ӯҳдаи мардум, ки рафтуомад дорад, бо мыса то Норфолка, вале ин ih мушкилоти.
  
  
  Беҳтар аст, ки шумо метавонед ҳангоми проезде тавассути Норфолк, - ин, ки ба бастани чашм. Сипас, направляясь ҷануб, фаромӯш бораи Великом Мрачном ботлоқи рост ва мутамарказонида оид ба ин китобхонаи бузурги разбивать ҷазираҳои, ки медиҳанд шимол нисфи соҳили Каролинаи Шимолӣ. Як бор ба шумо попадете Берунӣ дар соҳили атрофи модулҳои хелло китти-Hock, шумо худро, ки дур ҳастед, ки дар баҳр, бо роҳи оҳани streak песчаных дюн ва мотелей ба даст дар об. Дар делле, шумо хеле дур, дар баҳр, вале имон аз он ин чепухе туристӣ дафтари дар бораи он, ки мыс Хаттерас аст, ки ба худи шарқӣ нуқтаи ИМА; Филоделфия обогнала наҷобати сотню мил танҳо барои начинаний.
  
  
  Вале мо останавливались дар Хаттерасе. Низ бисер сайеҳон ва мо бо Моникой на гирифтанд, ки ин аз рӯзҳои истироҳат дароз, ба сӯҳбат бо тонна суратгирони. Проехав абад бо прямому монотонному роҳ, мо добрались то парома, идущего то Окракока, охирин қатъ Беруна соҳилҳои. Рух баҳор рӯз ба lucid буд, вале мрачным, бо сабук пасмурной ҳаво, аз он офтоб становилось қариб гнетущим.
  
  
  Вақте ки мо приплыли, мо баромада оид ба иҷора гирифташуда зард "Мустанга" ва мондан дар тупого шаҳриер монанд; Ветерок кифоя буд, ки хаво брызги брызг мо дар шахс, балки аз он буд, ки зудтар освежающим аз раздражающим. Моника буд, оид ба он духтароне, ки беспокоились дар бораи худ макияже - е дар бораи чизе ҳам, ки буд, аз рӯи яке аз сабабҳое, ки онро гирифта, ӯро бо худ дар ин як рафтор.
  
  
  Ман раҳбари дар Вашингтон буд, бозпас интихоби ман барои дароз рӯзҳои истироҳат; Вай ҳам карда наметавонистанд мегӯям эму, ки остановлюсь, зеро ки ҳаргиз пеш буд, дар Окракоке; ин тамоман на он чизе, ки ба шумо лозим аст туристам. Вай бештар е камтар ваъда дод, ки ба пайғамбарӣ эму, пас мо биеед пайдо берун мотель, вале мо ҳам медонистанд, ки ман, эҳтимол, фаромӯш кардед. Хуб медонам, ки ба ту лозим аст, аммо дар ҷое, ки лозим аст, ки харҷ черту.
  
  
  Мо мондан дар ҷои, недалеко аз шаҳр дар Окракоке, гурӯҳи хонаҳо ва мағозаҳо, воқеъ дар атрофи гавани, образующей комил њалќаи. Вай хурсанд буд, ошкор шуд, ки дар утоқи телефон не, балки мо льдогенератор берун. Чанд сол пеш яке аз дӯсти ман дар дигар навишта мақола дар бораи ин маленьком уединенном ҷазира, ва, зеро дар он подчеркивался ego, таваҷҷӯҳи асосӣ ба ҳает, вай медонист, ки Окракок на танҳо хушк, балки чӣ шуд, ҳатто шахсе, ки метавонист меорад шумо берун шуда, ба ноҳақ як шиша е ду. Вале мо дар таҳрири хуб снабженые, ва мо бо Моникой на беспокоились, вақте, ки оғоз ба худ банд истироҳат барои якчанд рӯз.
  
  
  Моника кор дар санаторию дар Бетесде, ва як назар ба ин хурд, вале великолепно яркое бадан - чизе, ки метавонад ба понадобиться ин реклама. Дар бисту панҷ сол, он гоҳ ҷуфтҳои разрушенных никоҳ, ки нах буд наивно приподнятое кайфияти наврас, балки дар он буд, acumen, ки ба он қадр. Вай ҳеҷ гоҳ спрашивала дар бораи ман шрамах, ужасных, ки ҳатто суперхирурги AX натавонистанд пурра вячеслав. Аз он ҷое ки ӯ солҳои тӯлонӣ, подходило барои ин гуна ран.
  
  
  Вашингтонская клиентура - ҳарбӣ хамкорон, дипломаты ih сателлиты мард ва зан дар атрофи гуногуни давлатӣ идораҳо, ки титулы чизе нагуфтам дар бораи ih ҳақиқӣ функциях. Ба ибораи дигар, масъалаҳои нест поощрялись, ва ин буд, ки сабаби асосии, ки ман раҳбари отправил ман дар ин ҷо баъд аз он, як атрофи ман супоришҳои оставило ман хеле бад даридааст.
  
  
  Мо бо Моникой таклифи кӯтоҳ шиноварӣ дар прохладной Атлантике, баъд аз он аз паи дароз, шудаанд субҳона дар оила загары дар офтоб, сипас боз як кӯтоҳ купание ва поспешное бозгашт ба мотель, вақте ки офтоб оғози афтод ҷудо Памлико-Саунд, ки дар тарафи дигар ҷазира. Пас ҷонҳои мо баргузор соъиқаи соат дар якди -, ва сипас встали, барои пайдо кардани ҷой барои хӯроки пешинӣ. Интихоби буд невелик, вале тару ҳасиб моҳӣ дар он ҷое, ки мо интихоб кардаанд, хуб буд приготовлена, агар не, мегӯянд, шавқовар, ва мо ростқавлона имкони нест, ки метавонад аз шикоят.
  
  
  Ҳамин тавр давом якчанд рӯз; мо бродил оид ба пляжам, вақт аз вақт останавливались барои сӯҳбат бо серфингистами, ҳоло, сувенирные мағозаҳо ва ба мувофиқа расиданд, ки мо дар як ҷо, дар атрофи онҳо буд, чизе стоящего. Обу ҳаво ҳаргиз менялась, ҳамеша осонтарини дымка, ки бо делала осмон кабуд каҳкашон ефт-грейс, ва бо гузашти вақт он оғози угнетать мо ҳам. Ба полудню рӯзи сеюм мо розӣ, ки он вақт меояд; мо останавливались дилхоҳ боз қади соҳилҳои шаб нест, ки торопились, танҳо мо меҳмонхонаҳо двинуться минбаъдаи.
  
  
  Мо шунида тоту Окракока, ваҳшӣ породе, похожей ба онҳое, ки обитают дар ҷазираи Чинкотиг, недалеко аз Вирҷиния, вале бинед, мо ба як, то ки буданд, дар роҳ ба парому. Пас, вақте, ки мо ехали оид ба узкому двухполосному асфальту тавассути холмистые дюны, Моника ногаҳон указала ба ман пеш аз ба тарафи чап гашт.
  
  
  Вай завизжала. "Нигар!" "Тоту! Тамоми рама!"
  
  
  Вай повернул сари занад, то бубинанд, ки чӣ тавр як ҷуфти ҳамсарон конских пушти конечностей аташаке барои баланд, поросшей кустарником дюной. "Онҳо рафт ҳастед", - гуфтам ман.
  
  
  "Эҳ, лутфан, перестань, Лақаби", - настаивала духтар. "Бубинем, ки ое мо метавонем ih аз нав ефт".
  
  
  "Онҳо дикие, ки онҳо подпустят шумо ба худ". Вай медонист, ки Моника бе хотир аз асп; вай мунтазам ездила верхом дар конюшню дар Мэриленде. Барои ман аспҳо - ин танҳо зиеда аз ин роҳи тези барои бартараф намудани замин, аз рафтор, агар ин ягона интихоби, ки ба шумо доранд.
  
  
  "Бие ба ҳар ҳол кӯшиш". Вай кӯшиш ба харҷ медиҳад, ки ба дасти ман ба всякому хӯроки ва одарила маро ба худ табассум дар бачагиаш худ ухмылкой, говорящей дар бораи он, ки он бало хуб медонад, ки добьется худ. "Мо ҷои нест торопимся, ва хатто маро дар ин қисми ҷазира".
  
  
  Тамоман, дар асл, иқрор шуд вай худ, съезжая дар обочину роҳ ва аз ҷониби манъ мошини. Вақте, ки муҳаррики буд, хомӯш, ягона нидои буд сабук ветерок, пронизывающий неопрятный красно-қаҳваранг кустарник, ки навъе муваффақ не дреды дар песчаной хок. Вай нигариста, Монику бо он вздернутым бинї ва яркими чашмони, ee загорелые палочек танҳо начинали фарсӯда дар атрофи осмон бошанд. Сипас вай нигариста, вай изумительно plump сина, ки напрягались дар замина ҳалим вязаной куртаҳои, ва выцветшие denim кӯтоҳ, ки прилипали ба он бедрам, чӣ тавр ба нагирад возлюбленного. Вай снял он дасти бо зону ва кӯтоҳ поцеловал.
  
  
  "Хуб аст. Биеед бузург облаву", - гуфтам ман, ошкор дари аз ҷониби худ.
  
  
  "Инро гир камера. Вай меҳмонхонаи кунад якчанд хабарнигори".
  
  
  "Фаҳмидам."
  
  
  Мо ҳам пойлуч рафт оид ба тяжелому песку дар самти садо. Байни баланд дюнами оид ба ҳарду ҷониб аз мо буд, як навъ тропинка - е, ҳадди ақал, рахи қум, ки дар он на росли кусты. Вай следил барои он маҳали, ки гум шуда аз аспҳо, аммо, вақте ки мо вырвались дар кушода ҷои дар соҳили, инчунин, ҷои дида мешавад,.
  
  
  Моника, акнун мчалась пеш, осматривая замин; ногаҳон онро тарк афтод, ки чӣ тавр ҳиндустон разведчик. "Нигоҳ!" вай завизжала. "Нишонаҳои копыт!"
  
  
  "Аз ту ожидала?" - аноби ман, шаркая оид ба горячему песку ба он. "Нишонаҳои шина?"
  
  
  "На девона." Вай встала ва посмотрела ба дароз прямую полосу соҳил воқеъ аст. "Вале мо метавонем аз паи онҳо".
  
  
  "Албатта. Аз ин лаҳза ва то зерин рақобат мекунанд. Ва чӣ гуна шумо фикр кунед, ки чӣ қадар ба мо имконияти ба сайд, то ih?"
  
  
  "Хайр..." Вай повернула сари кӯдаки кабуд корпартоӣ симро хостем чашмони сузились. "Бояд, ки онҳо рафт ҳастед ҷое барои дюнами". Вай схватила ман дар дасти ва оғози наоварад. "Бие, Лақаби".
  
  
  Ба вай имкон дод хей мегирад, маро бо худ. Вай направилась поен пляжу, берун рафта, он ҷо, ки дар он рег буд твердым ва влажным аз мини-мавҷҳои Садо. Вай бо диққат аз наздик мушоҳида барои нагромождением копыт, пас ногаҳон остановилась ва указала дохилӣ мебошад.
  
  
  "Нигар! Онҳо дар он ҷо свернули". Вай побежала, ва, фармоишии не инро гир, вай давида, барои он рысью. Чунин шавқу метавонад заразительным.
  
  
  Вақте ки осори нобуд дар зарослях густой барои дюнами, ба ман муяссар гардид, ки удержаться аз он ки ба мегӯянд аст, " ҳей: "Ман ҳамон гуфт: ту", қисман аз сабаби он, ки ман ин нест дод, ба ғайр аз дар голҳо ҳисоб мешаванд. Моника остановилась
  
  
  якбора татбиқ ангушти ба он губам ва вздохнула.
  
  
  "Шавқовар, дар кадом тараф..." - аз оғози он.
  
  
  "Ин фарзия".
  
  
  Вай кивнула. "Шояд ту ба ҳуқуқи." Сипас вай просияла. "Вале бингар! Мо метавонем ба кӯҳ боло ин боло зишт ба поени омӯзиш дюны ва ҳатто осмотреться. Мумкин аст, мо метавонем ба ih, боз пай бурд!"
  
  
  Настала навбати ман вздохнуть, вале маротиба wouldnt он, зашел бо он қадар дур, муқобилат буд, ки ба маънои. Вай взбиралась оид ба крутому склону дюны, чӣ тавр ба quarterback, приводя по дар шакли ба сезону, ва ое ман барои як чанд сол ҷавонтар аз он мебуд, эҳсос худ ӯҳдадор аст, нишон медиҳад, хей, ман ҳам метавонам ин корро. Ба ҷои ин, вай поднялся дар зиеда аз разумном бо суръати; ман дар соҳаи фаъолияти кофӣ шахсони воқеӣ талаботи, ва ман лозим нест, ки ба выпендриваться. Ғайр аз ин, ба ман лозим нест, ки чизе буд, исбот кардани Монике.
  
  
  Вай встала дар цыпочки, осон ветерок трепал он малламуй мӯи худ, ва оҳиста-оҳиста повернулась ба дидани замин дар поен. Ман дидам, чизе, ки дар бесконечном клубке шинонда шуд ва низкорослых дарахтон, байни ду растаҳои дюн. Он ҷо ки мумкин аст кинаеро аз танковая дивизия, бигзор танҳо дар бораи дюжине тоту.
  
  
  "Фикр мекунам, мо ih маҳз гум кардам", - гуфтам ман.
  
  
  Моника кивнула. "Чунин ба назар мерасад, фармоишии не! Вай танҳо дидани меҳмонхонаи ih наздиктар".
  
  
  "Хуб, дафъаи оянда". Вай доранд дуртар, бар болои вай дар сари асфальтированную роҳи дур. Вай метавонист дид зард "Мустанг", припаркованный он ҷо, ки вай ego чап, вале на дида мешавад, мо мошинҳо, мо инсонро, ки ба мо ҳатто заблудшей чайки. Паси мо, дар звуке, ки атиқулайем тянулся ба невидимому материку, метавонад шавад, дар масофаи бист мил аз мо, дар & nb проползла ҷуфти игрушечных лодок, лекин онҳо доштанд, ягон муносибат ба ин компютери дурдаст ва изолированному ҷои.
  
  
  Вай боз нигариста, Монику, ки бо душманон ба ман хуб шиносҳо ман glance. Вай зевнула, потянулась, взъерошила мӯи дасти. Ee пурра ба сина приподнялись зери рубашкой, соски якбора очерчены. Вай сонно гуфтам, ва он застегнул кожаный мисоли барои фотоаппарата ба рег нест, дар саросари он.
  
  
  Вершина дюны буд выдолблена - табақ мулоим атрофи қум, ки дар аввал буд, гарм нисбат ба луч ҷисм. Вале баъдан, вақте ки ин рони оғоз худро ритмичное ҳаракати подо ман, вай тамоман фаромӯш бораи жаре ва оборудова ҳамаи ҳолатҳои дигар, ба истиснои он, ки мо кард. Ӯ буд, қашанг, похотливой духтаре, пурра вовлеченной дар нах; вай подняла по ва обвила онҳо ман талию, прижимая маро ба худ бо аҷиб қувват, ва он гоҳ оғози яростно дернуться кӯшиши втянуть маро ба худ. Пас аз он озод дароз, ором вой, аз дард ва хушнуд ва сипас оҳиста-оҳиста аз оғози спускаться, то он исчерпывал худ.
  
  
  "Ин маълум буд", - пробормотала вай.
  
  
  "Аҷиб", - розӣ шуд, ки ман акнун осознавая, мисли офтоб жжет ман.
  
  
  "Меҳмонхонаи мехоҳам ба вай дар ин ҷо мондан дар тамоми рӯз". Вай дасти ҳам буданд, ки ба ман шее, ва ба вай чашм буданд приоткрыты, вақте ки ӯ гуфтам ман.
  
  
  "Баъзе аз ҷойҳои дигар". Аст, чизе ба вай нест, мехостам, ки боқӣ мемонад, вале дар ман буд, ки чизе любопытная ѕатъият, ки онро худам наметавонистам. То он нест, шунид приближающийся далекий садои.
  
  
  Вай, доранд, ба тарафи чап гашт, дар канори ҳам охири ҷазира, ки дар он буд, пристань парома. Дар ҳаво, дар баландии на зиеда аз sta фут бар замин, вертолетом суст двигался мо мазкур онњо мутахассисони самт. Ӯ ба нармӣ покачивался бозгашт ва берун, аен аст, perusing двухполосное асфальтобетонное фарогирии. Вақте ки ба он то ман зард "Мустанга", ӯ боз ҳам бештар фаромад вуҷуд, завис, ва сипас як каме опустился, ки гӯе ман мехоҳам наздиктар шинос аст,.
  
  
  Бе церемоний он вырвался атрофи объятий Моники ва вскочил ба по; Вай натягивал орад, ки вертолетом ногаҳон накренился ва направился ошкоро ба мо дюне.
  
  
  "Ин чӣ?" - аноби Моника, танҳо дар нимсолаи встревоженная, приподнявшись дар локте.
  
  
  "Зард Мустанг", - проскрипела ман, лаънаткунандагони агентии иҷораи он, ки он дод ба ман камтар заметную мошини.
  
  
  "Дар бораи аз ту говоришь, Ник?" Духтар перевернулась, нигариста дар осмон, вақте ки приближался вертолетом. Савганд, обнаженная ва ҳама чиз аст, он собиралась помахать ба осони, вақте ки вай дернул вай ва ин сол бо крутого соҳили дюны. Ин буд, ки хеле маҳорат муроҷиат бо дамой, ки бо он шумо танҳо занялись муҳаббат, аммо вақте ки вай, нырнул барои он, ин буд, ки охирин чизе, ки дар бораи чӣ фикр мекард вай. Вақте ки ман дар ҷустуҷӯи ҳавопаймо аҷиб, он машу дасти - он пригибаюсь.
  
  
  
  
  
  
  Боби дуюм
  
  
  
  
  
  Бо вуҷуди ҳамаи укрытие дар як масофаи, дар ҷойҳои, ки мо карда шуданд, ки хватило ба пинҳон кролика. Ин дафъа навбати ман буд идора, волоча боиси Монику; навъе хей, идора схватить вай либос, вақте ки вай толкнул ee ба воситаи дюну, ва вязаная ҷомаашро развевалась паси нах, мисли парчам. Чизе ки ба он шуда, арзиши; Дар ҳама ҳолат бача ба вертолете нест, то мо ба дарсњо.
  
  
  Ӯ бодаш бар мо низменному, шамол аз роторов боло қум
  
  
  дар мо шахси. Моника споткнулась, кӯшиш ба бастани чашм; Вай фуруд омад, ки барои кӯмак ба хей, оглянулся, ва дар ин бора вертолетом сель дар замин ҷуфт даҳҳо пойҳои пеш аз мо.
  
  
  Он вақт буд, ки барои баромадан медаванд. Вай прищурился аз нури офтоб, отражающегося аз свистящих лезвий, беихтиерона вставая байни духтар ва вертолетом; ва он на танҳо ба хотири пинҳон боздоштанд. Ближайшая дари мизи пластикового ҳубобӣ фаъол ва бо nah оҳиста-оҳиста берун омада, мард. Ӯ буд, танҳо силуэтом, вале чун танҳо ӯ двинулся ба ман, ба он осуда аст.
  
  
  "Заберись худ чизҳои ширин", - пробормотала вай духтаре ва подождала, то ки Довуд Hock эҳтиеткорона ба ҷо. Хушбахтона, барои он, Моника буд, оид ба он духтароне, ки ба онҳо лозим аст, ки тақрибан якуним сония барои пӯшидани зарурӣ, аз ин рӯ, эму на бештар лозим отводить чашмони.
  
  
  "Хуб", - гуфт ӯ дар охир, тамоман нест хрипя. Вождь AX на танҳо ба назар чунон ки агар он бояд мавъиза адский оташ ва серу худ пастве дар деҳаи Нав Англия, аммо ӯ баъзан амал мекунад ва то - бо сабабҳои маълум хурд дар ҳузури обнаженной зан.
  
  
  Дар последовавшей паузе онро бар ҷомаи худро. Ба вай гуфтам.
  
  
  "Ки боиси ба шумо ба великолепному Окракоку?"
  
  
  "Ту", - самимона гуфт ӯ. "Чаро ту ба чап весточку, ки дар ҳақиқат қатъ дар ин ҷо?"
  
  
  "Зеро вақте ки вай уезжал оид ба Вашингтона, вай медонист".
  
  
  "Ва вақте ки шумо ед кардед?"
  
  
  "Ҳамагӣ якчанд рӯз ин надошт арзишҳои".
  
  
  Ego кремневые чашмони метнулись бо ман дар Монику, баъдан боз ба ман. "Ту беҳтар аст, то бидонед, Шуд".
  
  
  Бо ӯ буд, ягон баҳсҳои. Ман ягона оправданием буд, ки ман прервал аз ҳад зиед ман кӯтоҳ рухсатӣ овоздиҳӣ ҳамин тавр, вале ин тавр набуд оправданием. Мо хурд ташкил, ва вақте ки вай нуждаюсь, ба вай лозим аст.
  
  
  "Извиниться", - гуфт вай кӯтоҳ. "Чӣ мехоҳам ин аст, ки мо буд, ки мо ба чӣ вақт возвращались дар ҳавза Колумбия, вақте, ки шумо... э-э... бинед мо".
  
  
  Ӯ хмыкнул. "Ммм. Албатта, барои ҳамаи мо, ки ба мо дод, ба вай имон. Агар шумо буданд, ба куҷо дигаре, ғайр аз ин ҷазира дар канори дуне, ба он бовар намекунам, ки мо муқаррар мебуд тамос. Вале кӯшиши он стоила, ва он сработало. Шумо бояд ба фиристодани духтаре интизор шумо аз мошинҳо ".
  
  
  Ман спрашивал чаро, танҳо ба дилам ва гуфт Монике. То абад дур хей дода, он надулась ва протестовала. Вай танҳо помахала дасти ва побежала дур.
  
  
  Хоук на шталь лоѓарии вақт дар бораи пеш аз озмоишҳои. "Ту бояд ба мо дар Вашингтон ба таври ошкоро ҳоло, Ник; он хоҳад вдаваться дар тафсилот, то ки мо бозгардед дар офис, аммо он факт, ки ман хешамон омадам ин ҷо танҳо бояд ман ба ту мегӯям, ки то чӣ андоза он муҳим аст".
  
  
  "Мефаҳмам." Чизе ба старик буд, танҳо командири дидбонгоҳи, аммо дошт шумо метавонед нигаред ба боби як, дар атрофи муҳимтарин дар ҷаҳон разведывательных ташкилотҳои бегающего оид ба парвандаҳои.
  
  
  "Духтар водит мошини?"
  
  
  "Бале".
  
  
  "Хуб аст. Он гоҳ он метавонад ба бозгашт ба мошини дар Вашингтон. Ту летишь бозгашт бо ман".
  
  
  "Ман ба сафар ва ба даст он ҷо ба шаб".
  
  
  "Хеле дер. Ба шоми ту аллакай дар роҳ".
  
  
  "Ба куҷо?"
  
  
  "Баъдтар. Садись дар вертолетом, ва мо высадим туро ба худ... хушбахтона, заметном як мошин".
  
  
  Вай покачал сари. "Ман пойду роҳ; ин меньшее, ки ман метавонам, ки мекунед, он гоҳ аз он чӣ маҷбур духтаре ин корро".
  
  
  Hock дуюм назар афканда, то ба ман посасывая холодную трубку. "Не, мегӯям ба ман", - гуфт ӯ, подергивая лабони, ки хизмат эму табассум. "Ба шумо даст джентльменом дар ин рӯз?"
  
  
  Не нуқтаи дар ҷавоб.
  
  
  Моника прилично восприняла ин хабари, ҳарчанд сохта буд, ки ба ақл, ки ҳе маъқул нест, андешаи гузаштан ба тавозуни мо рухсатӣ. "Шумо мебинед, ки чӣ тавр танҳо ман метавонам", - гуфт вай хей, дар хотир ҳар як калима: чунин духтарон, ки чӣ тавр Моника, - редкая находка, махсусан барои мардон дар ман почтаи бизнесявляется. Вай нерӯманд аст ва худ бағоҷи, поцеловал вай дар прощание ва сель дар вертолетом. Вай помахала як маротиба, ва сипас помчалась, ки гӯе готовая мчаться то Вашингтона. Пас, чӣ тавр вай вела мошини он мебуд шталь гузошт берун зидди нах, агар ин долгая медленная савор пароме.
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  Хоук гуфт, ман суханони мо, то ки мо низ дар ego дар идораи ситод-истиқоматии AX дар Дюпон-Серкл. Барои фасадом умумиҷаҳонии хадамоти семоҳаи ҷорӣ скрывается маҷмааи стерильных хурдсол утоқҳои корӣ, выкрашенных дар ҳамон як унылый бағоят зиндон сабз ва освещенных бесконечными растаҳои бледных неоновых трубок. Дар Хоука одина атрофи чанд оконных идора, вале ин тавр ego веселее; он арзиш пеш аз глухой кирпичной девор, ки аст, дар толор, қариб дар доираи фаҳмиши.
  
  
  Вай селл ба сахт рост курсї баръакс ego оддӣ стального стула. Одатан, дар nen буд, ки ҳамагӣ чанд хушхӯю сложенных феҳристҳо, ҷуфти муқаррарӣ металлҳои сиеҳ телефонҳои ҷамъи он, ки шумо мебинед, сурх ба махсуси созмони отсеке, встроенном дар ego кафедра. Тавре Hock, дафтари шудааст, танҳо
  
  
  барои бизнес. Касе ҳеҷ гоҳ поощряли задерживаться ва коротать он ҷо давоми рӯз.
  
  
  "Ту начинаешь асаб, N3", - қайд старик.
  
  
  "Чӣ медиҳад ба шумо, то гап?"
  
  
  "Танҳо аз сабаби он, ки... бигӯ, то... вуайерист қарор наздиктар ба назар happenings дар болои ин дюны, ту действовал ҳамин тавр, ки агар ту тарсидам, ки барои зиндагии худро".
  
  
  "Агар ту аввал нест, проверил мошини ман, вай метавонист бигирад, ту барои боз як Подглядывающего Том. Вале дар ҳар сурат ба вай на эксгибиционист, пас аз он мебуд, выбрался аз он ҷо, хема мебуд, вай туро ба мо гумон".
  
  
  Хоук якбора гуфт, чиркнул кухонной спичкой ва поднес вай ба вонючей косаи худ чубуќ. "Вақте, ки шумо дар охирин маротиба плавал ба қаиқ, Ник?"
  
  
  Он буд, як каме фикр кунед. "Дар охирин бор он буд, ки дар Багамах. Чор моҳ пеш".
  
  
  "Дар ягон?"
  
  
  "Танҳо яке аз сие хурдсол катамаранов, ки сдают ба иҷора calve".
  
  
  "Чизе калонтар аст?"
  
  
  "Оби тоза... эй парвардигори ман фикр. Бо гузашта тобистон. Ман дӯстдухтари дар Шарқи соҳили як яхт дар чилу ду пой. Мо якчанд рӯз, сафар дар он оид ба Чесапику".
  
  
  "Управляешь кашола карданд мустақилона?"
  
  
  "Албатта. Шумо медонед, ки ман умею шино. Вай мебуд шталь шкипером 12-километровой дистанции, ки дар сабќат дар Ҷоми Америк, вале ман метавонам, ки обойтись амалан аз ҳама аз мӯътадил справляется як нафар".
  
  
  "Ҳа, он дар парванда кунед. Дар новбари аст, ки?"
  
  
  "Ин ҳам дар файли".
  
  
  Ӯ гуфт. "Alex Зенополис".
  
  
  Вай аз нав оғоз чизе гап дар бораи худ досье, вале баъд номи пронзило ман ва остановило ман, чӣ тавр ба каменную девор. "Alex", - выдохнул ман. "Гузашт чандин сол бо он хорька, чунон ки ман аз вай шунидам, ки он ба номи".
  
  
  "Хуб, дар бораи nen вақт аз вақт фигурируют дар отчетах бо онҳо хорька, ки чӣ тавр ӯ бар дар канори сурх. Аен аст,, ӯ хуб зарабатывал дар ih разведывательном дастгоҳи".
  
  
  "Ман ба ед надорад, ба дида ягон атрофи ин ҳисоботи".
  
  
  "Бошад, миннатдорам, ки он чиро, ки ба шумо барои кор дар соҳа, ба шумо лозим нест, ки ба хондани ҳар як маърӯзаи".
  
  
  Вай буд, миннатдор ҳастам, вале ҳеҷ буд, то дар бораи ин сухан. "Эй кош, ман хуб нест, дидам; ки мо бо Алексом ҳоле буданд, дӯстони худ".
  
  
  "Ҳа, вай припоминаю".
  
  
  "То ки дар бораи он ҳоло?"
  
  
  "Аен аст,, ӯ мехоҳад, ки ба берун".
  
  
  Настала навбати ман кивать; Ман буд, ки ба савол.
  
  
  "Шаби гузашта, - идома дод Хоук, - яке дар атрофи мо одамони мизбон дар Юнон қади сарҳади Албанией, гирифта паем, гӯе бо Зенополиса. Ин буд, ки фавран дода шуда дар ин ҷо". Хоук кушода боло ба папкаи муштарак ва баргузор тавассути курсї нозук як пораи коғаз.
  
  
  Мансаби буд, бо сабабҳои маълум хурд загадочным; Дар nen гуфта мешуд, ки танҳо Alex Зенополис, собиқ корманди юнонӣ хадамоти иктишофї, шахсан свяжется бо агентами ИМА дар Юнон дар меҳмонхона мебозад зинда аст е дар атрофи он. Вақт ва ҷои пайравӣ. Сипас ӯ подаст сигнал тасдиқи, ки ба хоҳад оид ба стандартӣ частоте дар вақти муайян.
  
  
  Вай барнагардонидааст ego ба сардори. "Ое мо ягон бор нишон медиҳад, ки ӯ?"
  
  
  "Охирин чизе, ки шунидаем, ӯ хизмат дар баъзе гурӯҳи алоқа, шомили байни Югославией ва Албанией". Хоук гуноҳони худ холодную табассум. "Шумо ба худ тасаввур карда метавонед деликатность ин гуна амалиети".
  
  
  "Ман дар хотир доред, ки Alex буд дипломатом".
  
  
  "Не. Аз тарафи дигар, мо, шояд камтар медонем, дар бораи он, ки чӣ идома дохили Албания аз бораи Красном Чин".
  
  
  "Пас, ту думаешь, ӯ метавонад ба мо чизе гуфтан муҳим аст?"
  
  
  "Ҳамеша чунин имконият. Аз тарафи дигар, ҳама чиз, ки ӯ мегӯяд, он чизе, ки ӯ мехоҳад бо мо тамос гиред. Шахсан".
  
  
  "Ки маънои онро дорад, рӯ ба рӯ. Дар Юнон".
  
  
  "Ва, шояд, ӯ танҳо мехоҳад, ки барои баргаштан ба лоно".
  
  
  Вай пожал плечами. "Хуб аст. Дар ҳар сурат, ӯ бояд нақл кунад, ки ба мо чизе ҷолиб".
  
  
  "Шояд хеле".
  
  
  "Шумо як чизи дигаре, ғайр аз ин паемҳо?"
  
  
  "Ҳолам хуб нест. Вале ман дар ҳақиқат мехоҳам ба даст овардани як зерин, ки ӯ пришлет".
  
  
  "Ва дар ин миен?"
  
  
  "Ва то ки шумо ба зудӣ ба вуқӯъ ускоренный қурби парусного варзиш ва новбари".
  
  
  "Ман мефаҳмам".
  
  
  Хоук хеста, бо худ скрипучего вращающегося стула ва чӣ ваҳй ба як қатор серых стальных картотек, ки ин ягона нақшу доир гардид. Дар атрофи блоки ӯ царакат свернутую корт ва отнес вай ба измазанному ожогами барои мизи музокирот паси ман. Вай ҳамроҳ ба ӯ
  
  
  "Ана, - гуфт ӯ, - балканские давлат. Юнон, Албания, Югославия, Болгария ва Руминия. Акнун мо, шахс, кас, ки гирифта паем буд, ки ҷойгир шуд, дар ин ҷо". Ӯ қайд кард, ки ба ҷои недалеко аз ҷои, ки дар он сходятся сарҳади Югославия, Албания ва Юнон. "Шумо бинед, ки дар ин ҷо калон кӯл, ва ҳар се кишвар мубодила ego соҳил. Дар хеле гористой кишвар".
  
  
  Эму нашуда буд, шарҳ. "Дар он ҷо хеле приграничного ҳаракати?"
  
  
  "Тааҷуб кам, бо дарназардошти
  
  
  мушкилоти ҳифзи маҳал. Вале чунин қаламрави ҷиҳати имкониятҳои зиеде барои квалифицированного ва опытного инсон ".
  
  
  "Ва дар бораи посыльного? Чизе, ки аз ӯ?"
  
  
  Хоук покачал сари худ аст, як каме ғамгин фикр кардам ман. "Ин аст, бештар е камтар аз кушода мансаби барои гӯш кардани миена. Танҳо ба худ рӯшан аст, ки управляемый AX. Аен аст, посыльный медонист, ки ӯ дар толор, ва... ааа... танҳо сунул як еддошт дар зери дари".
  
  
  Акнун ӯ медонист, ки ӯ смущен, ҳатто агар амалиет на находилась зери назорати мо қарор дорад. Аз ин рӯ, вай промолчал ва имкон дод эму идома диҳанд.
  
  
  "Дар ҳар сурат, бо назардошти хусусияти кор, ки кард Зенополис, мебуд бамаврид ишора мекунад, ки дар он ҷое, ки дар ин минтақа". Ӯ ткнул дар кӯли тупой, заляпанный табаком ангушти.
  
  
  "Не, мегӯям ба ман, ки ман бояд плыть ба ӯ".
  
  
  "Умуман нест. Дар делле, агар Зенополис ният выступить дар ин соҳа, мо метавонем доранд, ки аз онҳо чизе ба кор. Танҳо на ба он ҷо".
  
  
  "Чаро?"
  
  
  "Инак, дар ин ҷо. Дар яке аз самти ин кишвар, он қадар яростно настроенная бар зидди халқҳои ғарбӣ ба мисли ҳама гуна дигар кишвар дар ҷаҳон аст. Наздик ба он, Югославия, благосклонная ба мо дар ин рӯзҳо, вале ба ҳар ҳол бешубҳа ки союзником тарафи дигар. Ва Юнон. мо союзник, бале, вале муносибатҳои мо ҳангоми ҷорӣ ҳукумати баръало натянуты. Ва тасаввур кунед, чӣ қадар, ки онҳо полковники, ки ҳозир кунад, ки ҳе, меҳмонхонаҳо мебуд заполучить касе мисли Зенополиса ".
  
  
  "Фикр мекунам, он мефаҳмам. Ягона роҳи зуд анчом он, чун танҳо ӯ пересечет сарҳади хоҳад шуд, бо ҳаво. Ва ба он маъно як парвоз аз болои Албанией е Грецией, ва мо як атрофи онҳо хоҳад хеле дар бораи хавотир аст, ки бигузорем, барои мо ба даст. дур аз призом ".
  
  
  "Ва агар греки донист, ки агентҳои ИМА дар ҳама гуна роҳ замешаны, метавонанд хеле бештар аз мушкилоти ҷиддӣ".
  
  
  "Маҳз ҳамин тавр бошад."
  
  
  "Чӣ бармегардад мо ба дарсҳои худ парусного варзиш".
  
  
  Хоук сарф ангушти оид ба западному соҳили задааст Юнон. "Вақте ки мо аз нав насб кардани тамос бо Зенополисом, мо настаивать дар он аст, ки ӯ прорвался тавассути Албанию чӣ тавр нуро-лижет, ба баҳр. Ин танҳо роҳи, ки мо метавонем имконияти ба бибандад ба он, ки дар ин марҳила".
  
  
  "Чӣ мешавад, агар он доранд, ки-он маълумот муҳим барои мо?"
  
  
  "Баъд мо, шояд, ки ба тағйир додани тафаккури мо. Ва то ки шумо бояд бо омодагӣ ба пешвози ego дилхоҳ дар ин ноҳия. Сипас, ба шумо перенесете ego дар Таранто, ки дар толор дар пятке итолие сапога".
  
  
  "Хуб аст, вале чаро он? Ягон агенти метавонист анҷом додани ин кор, ва ман фикр намекунам, ки ман ягона, ки метавонад дар идора кардани парусной кашола карданд, ки ба воситаи... чӣ?" Вай проверил миқеси мил; дар харита буд изображен буридаи ҷанубу шарқии Италия. "Мумкин аст, ки ҳафтоду панҷ мил? На бештар аз садҳо?" Вай дар оғоз, каме раздражаться, вспоминая худро смущающий парвоз бо песку бо обнаженной Моникой дар буксире.
  
  
  "Бале, мо як е ду агенти, ки зиеда аз квалифицированы дар робита ба ин, аз шумо. Вале ҳеҷ кас дар атрофи онҳо медонад Дан Зенополиса дар шахси".
  
  
  Гирифта вақт ба ин дарк намоем. "Лекин, гӯш кунед, - возразил ман, - ман дидам, ки шахс понздаҳ сол ҷазо дода мешавад. Вай метавонист ба вуқӯъ mimmo он дар кӯча ва ед ego".
  
  
  "Умедворем, ки ин нодуруст аст. Имрӯз вай просматривал худро парвандаи шахсии, ва дар давоми ин вақт шумо внешность тағйир наефтааст чӣ қадар чизи намоен".
  
  
  Агар старик кӯшиш кардам, ки ба ман льстить, ӯ то ба ҳол ба интихоби беҳтарин усули. Он гоҳ ӯ буд танҳо бача, каме аз бист, ба зудӣ пас аз хасташавӣ ва хеле самоуверенным дар нисбати худ ва намуди зоҳирии ҷисмонӣ ба вазъи. Бо онҳо хорька он нигоҳ худ дар шакл, ва, тавре ба назар кунед, вай гумон дорам, ки ман як атрофи аз онҳое, ки танҳо нест, хеле пир. Ба мӯи ман, ки ҳанӯз ҳам буданд, густыми ва темными, каме дарозтар дар онҳо early, бевосита эйзенхауэровские рӯз. Вай вешу даҳ кило бештар аз он гоҳ, вале ман ба вай накопил ego қасдан дар доираи барномаи силовых хасташавӣ, ва ба ман не, ба мо грамм бештар аз он гуфта наметавонам, меҳмонхона. Агар ин садо ба мисли як хвастовство, бигзор шавад; касе, ки бисер медавад, барои мондан дар шакли, бояд ман ба ин каме ифтихор.
  
  
  "Хуб", - розӣ шуд, ки он бо Хоуком. "Пас, метавонад, онро донам Alex".
  
  
  "Ва ҳатто агар чунин накунӣ,, албатта,, шумо метавонед насб ego, шахсият, рассказав дар бораи пир шуморо дастгирӣ мекунад".
  
  
  Вай буд, то боварӣ дорам, ки дар ин; агар тарафи дигар выставит иваз намояд, ӯ бояд хуб проинформирован. Аммо баҳс на ман буд. "Пас ҳамон минбаъд, ҷаноб?"
  
  
  Хоук баргашта, ба мизи худ. "Як бор ба шумо соберете каме либос, шумо парвозҳо дар коммерческом авиалайнере дар Провиденс. Барои шумо анҷом дода шуд боҷ ба номи Дэниела Макки. Ое ман бақайдгиранда доранд, кортҳои пардохт ва дигар ҳуҷҷатҳо барои тасдиқи шахсият".
  
  
  "Провиденс?" Ман изумления, бояд, шуд аен.
  
  
  Хоук усмехнулся сохт ва маро ба он рӯз. "Шумо ниҳоӣ нуқтаи таъинот - Ньюпорт. Аммо дар шаҳр, ки шумо ненавидите, шумо истиқбол дар фурудгоҳи нафар бо номи
  
  
  Nathaniel Фредерик. Ӯ проинформирует шумо минбаъдаи. "
  
  
  "Ӯ ба як воситаи мо агентҳои?"
  
  
  "Умуман нест. Дар асл, он ки маҳз чунин аст, ки чӣ тавр ego садо насаб".
  
  
  "Ин чӣ?" Вай на доверял старику, вақте ки ӯ улыбался.
  
  
  "Хуб, албатта, мактабӣ муаллим Нави Англия ба нафақа".
  
  
  
  
  
  
  Боби сеюм
  
  
  
  
  
  Вақте ки ба он дохил шудам дар терминал, ӯ интизори он буд, ки ман, баланд мард бо румяным шахси ва взлохмаченными темными мӯй, ки дар он буд, ки ҳалим седина. Ego рукопожатие буд сердечным ва ба як, балки ба ощущению ego кожаной хурмо ман аз таассуроти, ки он метавонад втиснуть слиток нуқра, дорои шакли нафарро, ки дар рол монетт. Ӯ буд, веселое озорное шахсе, ки чашмони доимо плясали, ва он бароҳат дар кулли хоки миенаи буд, на васеътар ego чунон оммаи васеи плеч. Ҳанӯз пеш аз он, ки ӯ заговорил, вай медонист, ки чаро ӯ кор дар AX; Nathaniel Фредерик буд, аен аст,, марде, ки бывал нест ва пеш аз ин, ва дӯст ҳар як дақиқа аз ин.
  
  
  "Ту шодам", - гуфт ӯ, вақте ки мо баромада, дар атрофи терминал ва направились ба ego старинному универсалу, припаркованному пардохтҳои бевосита дар даромадгоҳи. "Шумо ҳавопаймо вориди танҳо дар вақти. Одатан, шумо метавонед интизор аст, ки парвози оид ба Вашингтона прибудут аз охири ҳадди ақал як соат".
  
  
  "Мумкин аст, ба ту шодам", - гуфт ба ман. "Ту буд, мунтазир бошед".
  
  
  "Оҳ, ман на бар зидди мунтазир бошед". Ӯ похлопал оид ба черному портфелю, ки ба даст таҳти мышкой. "Ман ҳамеша омода скоротать праздные лаҳзаҳои".
  
  
  Агар ин замечание буд, ки ба сабаби ман кунҷковӣ, он сработало. Вале ман карор додам, ки худдорӣ намояд, то получу бештар фикри равшан дар бораи марде, ки ба назар мисли угодно, танҳо нест, retiree, дар саросари Нав Англия. Вақте ки ба он оғоз намуд, ки шумный, вале плавно коргар ба муҳаррики, вай дар як лаҳза таҳқиқ ego кунед. Ба ман ҳисоб, на бештар аз нимаи пятидесятых, ва ин ба ман гирифта фикр. Истеъфои? Он назар, то, агар қодир ба нигоҳ то ҳаштод сол ва метавонад, ва он гоҳ.
  
  
  Ӯ ронандагӣ буд, ба боварӣ ва тасодуфӣ, преодолевая кӯчаҳо ва шоҳроҳҳо, то ки мо выехали дар атрофи шаҳр. Ӯ қариб ҳеҷ чиз намедонанд, дар бораи ин қисми кишвар, ба истиснои он, ки боре аз ман фиристода Браун дар воқеъ махсус қурби. Миенаи буд зимистон, ва зимистон дар Провиденсе фирефтаи инсон орзу побывать ки дигаре. Боре вай буд, дар Ньюпорте сафар бо дӯстон дар қаиқ, ки бо ҳуқуқи мумкин аст, ки номи яхтой, вале вай ҳатто добрался то соҳил дар замони мо ночевки.
  
  
  "Ки барои машќи?" - пурсид вай, ки чӣ тавр открывающий.
  
  
  Nathaniel дидам, ки дар ман. Ӯ бешубҳа буд, дар атрофи он одамоне, ки шумо номбар кунед Нэтом "Хуб, ту останешься дар ман хона. Вай хоҳад меронем, ту, ки туро дар баҳр ҳар рӯз, то ки ту хоҳӣ ки booster, ки чӣ тавр дар хона е, ба монанди рондани автомобил. Он гоҳ ба шумо лозим меояд, то бидонед боз кадом-чӣ ... "
  
  
  "Дар новбари аст", - перебил вай.
  
  
  "Дар бораи, ин ишора ба парусному варзиш, ва агар ба ту лозим аст, ки каме освежить дар хотираи назарияи, вай, албатта, шумо мефахмед кӯмак ту бо ин. Вале ин осонтарини қисми".
  
  
  "Ин дуруст аст?"
  
  
  Ӯ усмехнулся, он шахс осветили лампочки дар панели ту нест,. "Шумо бояд ба хотир нигоҳ доштани он чизҳоест тафсилоти - андоза, такелаж, таҷҳизоти иловагӣ ва махсусан нархи - қариб ҳар парусного киштӣ, ки ҳоло фурӯхта дар Иелоти Муттаҳидаи амрико ва дигар қисматҳои ҷаҳон".
  
  
  "Ҳамаи ин? Чаро?"
  
  
  Nathaniel усмехнулся. "Довуд гуфт, ки ӯ буд, дар вақти ба таври муфассал проинформировать шумо, аммо ман медонистам, ки ӯ ба шумо чизе гуфт".
  
  
  Мард наздик бо ман удивлял ман ҳар бор, ки открывал даҳони. Ӯ буд, ки ягона шахсе, ки мисли ман шунидам, гӯяд, вождя бо номи.
  
  
  "Ӯ гуфт, ки шумо дадите ман тафсилот".
  
  
  "Њољат ба гуфтан нест,, танҳо дар ин қисми амалиети. Ва ин барои он, ки рӯй шумо дар разумное нусха яхтенного брокери, ҷаноб Дэниел Макки. Ман намедонам чаро, ман ҳеҷ гоҳ интизор мефаҳмем, ки барои чӣ ин лозим аст, ки" ман бояд донист, дар бораи худ амалиет, илтимос, ҳеҷ гап ман ".
  
  
  Вай на буд ин корро, вале ман худ кунҷковӣ ба ман ҳамаи ки ед шумо метавонед дар бораи ин херувиме-переростке. "Ман ҳамин тавр мефаҳмам, ки ту аллакай кор бо Хоком пеш".
  
  
  "Дар бораи албатта", - иқрор шуд ӯ. "Мо возвращаемся ба Якуми ҷаҳонӣ кард, вақте ки ҳар дуи мо кор в ҳарбӣ-баҳр иктишоф. Хуб, ҳадди ақал, онро ба кор; Довуд буд... на дар давлати, ки чӣ тавр мо одат сухан".
  
  
  "Оғо. Ва акнун ту преподаешь дар мактаб?"
  
  
  "Бештар нест. Вай, берун омада, ба истеъфо чанд сол пеш".
  
  
  Вай нигариста, ӯ ошкоро, итминон, ки ӯ ин осознает. "Шумо кажетесь каме ҷавонон барои нафақа", - самимона гуфт, ки ман кӯшиш ба фаҳмидани доранд.
  
  
  Ӯ танҳо тибқи гуфт. "Ин рост аст. Ман ҳамагӣ панҷоҳу нӯҳ. Аммо вақте ки ман зани намурдааст, ман мавқеи дар приходе Рӯҳи Дунстана табдил ефтааст неудобным".
  
  
  "Ин мактаб?"
  
  
  "Бале. Мебинӣ, ки ое писарон ба тайерии мактабҳои доранд, тамоюли привязываться ба женам ректоров баъзе факултаҳо. Шумо Медонед, послеобеденный чой, чунин фазои дарҳои кушода, ки бо дастгирӣ дар баъзе ҷойҳо.
  
  
  . Зани ман, вай мегӯям бе хвастовства, буд, шояд любимицей ҳамаи асои факултет, ва вақте ки ӯ ушла, вай нишон дод, ки дар он ҷо буд, аз ҳад зиед... хайр, бигӯ, то ҳамдардии ба ман. Ин хеле душвор аст, ки таълим медод, ва ман беспокоило аст, ки писарон худованд дар машғулиятҳо, танҳо аз ман. Инак ..., ки ман ба истеъфо рафт ".
  
  
  Ӯ мегуфт сухо, сабук бо табассум бар лабони худ нест, балки як вақт сарф оид ба глазам, ва он гоҳ громко прочистил гулӯ.
  
  
  "Шумо... эээ... ба ҳар ҳол зиндагӣ дар кампусе?" Ман камтар волновало, ки дар он зиндагӣ мекунад, аз он, ки чӣ тавр ин метавонад таъсир ман прикрытие; на Камтар аз ман мехостам ба сару бо кучкой любопытных мактаббачагон.
  
  
  "Дар бораи ки не. Вай снял хона наздик яхт-дастаи дар Саконнете. Хеле бузург аст, аммо он ваќт ман талаботи, ва он кофӣ наздик ба университетскому городку, аз ин рӯ, вай метавонад интизор меравад, ки дӯстони хоҳад кард, вақт аз вақт заглядывать ба он ҷо. Ва он дар ҳақиқат Як банд, ҷаноб Шуд, бубахшед маро, ҷаноб Макки. Нафақа барвақт, шумо медонед, он вақт ҳает аст, вақте ки мард наебад имконияти ба кор ҳамаи он чиро, ки ӯ пеш аз откладывал ".
  
  
  Майлаш, маънои онро надорад, ӯ медонист, ман ҳоло ба номи. Ин буд, ки сюрпризом, махсусан баъд аз он, ки сол бар он шањодат медињанд, ки чӣ тавр ба он наздик буд, Хоуку. Вале ман показалось, ки ӯ низ озодона сухан бо ман, ва ман буд, ҳайрат, ки чӣ тавр дур ӯ зайдет.
  
  
  "Фикр мекунам, ки шумо аллакай мекардаанд монанд бо Хоуком", - мушоҳида кардам ман.
  
  
  Ӯ зуд дидам, ки дар ман. "Не, тамоман нест. Яъне, он на сарф обычную мактаб морского парванда барои агентҳои AX, ҳарчанд ки аз замони ба вақти он девонаест оид ба асосҳои як е ду встретят худ ҳамкорон".
  
  
  "Вале шумо... поддерживали робитаи ҳамаи ин солҳои".
  
  
  Ӯ ухмыльнулся. "Шумо исследуете ин робита, ҷаноб Макки".
  
  
  Откровенно гуфт, ин показалось як идеяи хуб. "Ман ҳамеша мехоҳам бидонед, чӣ тавр шумо метавонед бештар дар бораи марде, ки ман дорам, он. Махсусан, вақте ки ӯ баръало сола дӯстро ман сардори".
  
  
  Nathaniel усмехнулся. "Ки ислом ба ҳеҷ сабаб ба шумо мегӯям, ки як каме. Ман якчанд хурд истеъдодҳои дар соҳаҳои гуногуни, ки Довуд бударо истифода баред, вақте ки ӯ буд, дастрас аст. Ба ғайр аз лодок ва парусного варзиш, вай хеле хуб суратгир, ташаккур ҳарбӣ-морскому флоту ва омӯзиш, ки ое онҳо ба ман бисер сол пеш. Ва он сафар; ҳатто вақте, ки вай боз преподавал, он одатан плыли дар Аврупо, дар Карибский ҳавз, ҳатто ба воситаи уқенуси Ором, дар тамоми онҳое, ки ҳам мӯяшро дароз сол аст, ки зиндагӣ мактабӣ муаллимон. . Худ рухсатии эҷодӣ - эй Худо, қариб даҳ сол пеш! - Вай гирифта, зани ду дочерей, ки парвариш ва покинули лона, дар кругосветный круз. Довуд аз ман хост, ки сару дар баъзе чизҳое, насб кардани тамос ... хуб, шумо мефаҳмед дар бораи чӣ ман. Вай боварӣ дорам, ки шумо ба зуди, илтимос ба ман дар бораи подробностях ".
  
  
  "Онҳо бояд дар файлҳои агентии".
  
  
  "Умедворам, ки не. Хурди кор, ки вай выполнял барои худ сардор, буд шахсӣ парванда. Барои сола мебошанд. Ва чун сола ҳам, Довуд маро бовар кунонд, ки ба исми ман ҳеҷ гоҳ пайдо мешавад, мо дар як AX-парванда, ҳатто дар закодированном намуди. Вай доверяю эму. Ҳамин тавр Не? "
  
  
  Вай гуфт. Дар ҳоле ки дар ҳамон вақти сол бар он шањодат медињанд, ки доверяю ин аз фанни математика ва чунон сахт, ки чӣ тавр ба касе е касе ба вай ягон мулоқот дар ҳаети худ. Ки, албатта, беспокоило ман, зеро қисми ман касби - он бало шубҳанок барои табобати ҳар як, бо хема он вступаю дар тамос.
  
  
  "Чунин ба назар мерасад, прикрытие", - гуфтам ман. "Шумо, занон, кӯдакон, сафар кушода ҳавзи. Дар кадом бандарҳои ба шумо рӯ ба рӯ?"
  
  
  Nathaniel покачал ман инчунин укоряющим ангушти. "Пас, акнун, Ник, ки тонет дар он. Ин якчанд сол пеш буд, ва ҳамаи он чизҳои хурд, ки вай буд, барои Довуд, дароз закончены. Ғайр аз ин, ман ҳамеша оставался пок, ҳеҷ гоҳ буд, идентифицирован ҳамчун агенти. ба ҳам буд. "
  
  
  "Дар ин ҳолат, - гуфт вай иронией, - ту беҳтар аст, ки не, маро ба он даъват Дэниел Макки".
  
  
  "Оҳ, ман не гоҳ фаромӯш нахоҳанд кард".
  
  
  "Ва ман... яхтенный брокери?"
  
  
  "Ин идеяи. Чаро мо мунтазир бошед, то ки мо доберемся то ба хона ман, пеш аз он ки ба муҳокимаи ин, минбаъд? Оғоз борон, ва ин надоедливые дворники танҳо размазывают об бо лобовому стеклу".
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  Ман самарабахши манзил вписалась мебуд, дар мос "хеле калон" хона Натаниэля Фредерика. Ин буд, ветхое двухэтажное бинои, обшитое сафед сементӣ, бо васеъи крытым крыльцом, идущим баробари бозгашт ва выходящим ба доираи васеи водоем. Вақте ки мо дар таҳрири, shell борон, ва ман тамоман мефаҳмидам, ки мо. Вале ман на волновал Nathaniel.
  
  
  Савганд ба ин замон, вақте, ки ман сарф ман ба ҳуҷраи наверху, ва вымыли, ман мизбон зажег оташ бузург тоқатфарсо меҳмонхона, ки машғул аст ва, аз афташ, инчунин служила кабинетом. Дар ҳама ҷо валялись китобҳо ва қиматнок; як девори буд выложены пробкой, ки дар он буданд, замима увеличенные тасвирҳои баъзе саросари беҳтарин аксҳо аз лодками, ки он ягон дида. Оид ба рафьои ва дар тасодуфӣ столиках пароканда шуданд обрамленные тасвири кӯдакон дар марҳилаҳои гуногун взросления, инчунин ба дигар стоны висела сурат занон, гордо седой, вале сияющей зебоӣ. Ин буд, танҳо расми сар ва плеч.
  
  
  • Вай медонист, ки он касоне, заноне, ки отвлекут ҳамаи назари аз абдураҳмонов кроликов Playboy. Ман эҳтиром ба Натаниэлю Фредерику повысилось боз ба якчанд зинаҳои; Агар онро гум чунин инсон он мебуд, фармоишии не инро гир, ое шталь мебуд табассум.
  
  
  "Ман ҳамин тавр фаҳмидам, ки шумо ҳаводор бурбона", - гуфт ӯ.
  
  
  "Ба назар мерасад, ки ту хеле оборудова маро медонӣ".
  
  
  "Бале". Аз Он ки дар мягком старом дафн ва наливал оид ба хрустального графина бузург дар як шиша.
  
  
  "Об?"
  
  
  "Танҳо kaif, ташаккур".
  
  
  Мо везли аз ин ҷо пурпурную худро нӯшокиҳои - ман фикр мекунам, ин буд, херес, вале он метавонад боварӣ - дар мос, ки ӯ кушода чанд банкаҳои ва хушнудии қамчин дасти нашуст, ки ба бичашед на походил дар мо, ки бо консервов. Вақте ки вай ба дод, эму таъриф, ӯ отмахнулся аз лести.
  
  
  "Вақте ки шумо неделями дар баҳр ба маленькой қаиқ, ҷаноб Макки, шумо придумываете всевозможные ҷолиб донагӣ бо лӯбие ва тушеной говяжьей тушкой. Дар акси ҳол шумо на корабле бунт".
  
  
  Он гоҳ мо баромада ба заднее крыльцо. Борон ҳам лил, ва дар ҳоле, ки шаб буд, ки прохладной, вай ҳис гарм ва защищенным дар муносибатҳои бом. Хурд рахи қум спускалась ба канори об, ки дар он торик мавҷҳои жадно плескались дар соҳили.
  
  
  Nathaniel қайд кард, ки бевосита аз мо. "Яхт-клуб. Танҳо ҷои, ва мо пойдем он ҷо фавран. Бо сабабҳои маълум хурд ба вай нигоҳ худро лодку дар хасташуда бар, ки бо дар толори фавран барои он. Баъд аз чанд рӯз, вақте ки вай почувствую, ки шумо метавонед ба воситаи онҳо рафта аз он ҷо мегузаронад, чӣ тавр ба яхтенный брокер, мо тафтиш шумо дар клуби ".
  
  
  "Санҷиши?"
  
  
  "Чаро не? Шумо фикр кунед, вай ба харҷ шумо ускоренный қурби бе выпускного имтиҳон?"
  
  
  Ман фикр дар бораи ин, аммо бояд розӣ ҳастанд, ки ин менамуд, як идеяи хуб. Аз тарафи дигар, вай ҳанӯз намедонист чаро. Ба вай гуфтам.
  
  
  "Оҳ, хеле дер ба муҳокимаи ҳамаи ин шоми имрӯз, ҷаноб Макки. Бармегарданд ба воситаи як лаҳза".
  
  
  Мо баргаштанд, ки дар гостиную, ки дар он снял бо рафҳои китоб. Вай пай бурд, ки наздик ба рост истода буд, ки чанд якхела томов; ҳадди ақал суперобложки ҳамаи ҳамон.
  
  
  "Рискуя назар нескромным, онро ба шумо пешниҳод, ки ба гирифтани он бо худ, ба почитать пеш аз хоб", - гуфт Nathaniel. "Ҳатто агар ба вай навишт, он ки дар худи, он бад".
  
  
  Ном буд Lines & Spars, ва ман аз дасти он буд, ки ҳамин вазнин, чӣ тавр ба робитаҳои байналмилалӣ Манхэттена.
  
  
  "Танҳо барои баланд бардоштани ту кайфияти", - гуфт Nathaniel. "Андохта дар тривиальные тафсилоти муҷаҳҳаз ва идоракунии парусным судном, то ки шумо метавонед бодрствовать. Вале эҳтиет бошед, ҷаноб Макки".
  
  
  Дар ego голосе буд, дигар еддошт, ки бо заставила ман напрячься. "Осторожный?"
  
  
  Ӯ улыбнулся. "На позволяй китоби афтод ту ба шахсе, то ту задремаешь. Вай кофӣ сахт аст, барои шикастани ту бинї".
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  Зерин чанд рӯз нақшаи даъват ба хизмат дар девона хона, ҷисмонӣ ва равонӣ истощения. Мо проплыли дар кечче Натаниэля масофаи сӣ-нӯҳ фут боло ва поен дар дареи Саконнет, ки машғул аст ва умуман на ба даре, балки устье, ки чати гарм ва отливы вскипают, чӣ тавр ба пороги дареи Колорадо. Ки ж ... шояд, на он қадар сахт аст, вале ин дар айни замон озмоиши - медаванд, бо хеле попутным шамол барои кормой, ҳамаи паруса парвоз ва обнаруживать, ки шумо плывете оид ба боздорад. Дар баъзе нуқтаи ҳатто Nathaniel признала худро кил ва дохил вспомогательный муҳаррики ба мо кӯмак мекунад, даст ба бандарҳои иловагӣ аст, бар. Аз ин ман он осонтар аст. Ботаҷриба моряков иҳота кадом аст сирри; таъсис дода мешавад, ки таассуроти, ки онҳо мебуд дрейфовать абад аз прибегать ба худ двигателям, вале Nathaniel на извинялся.
  
  
  "Агар ба шумо лозим аст, ки баъзе ба даст, - гуфт ӯ, - доберитесь он ҷо чун беҳтарин шумо метавонед. Мо якҷоя бо дигарон ба бузургтарин дар нажодҳо ва хвастаемся".
  
  
  Барои санҷидани ман навигацию ва таъмини ҳамаҷонибаи идоракунии кашола карданд, мо отправились дар бораи як круз рафт, ки длился якчанд рӯз. Аввал Каттиханк, ки пас гӯе ва минбаъд, вале Nathaniel thoughtfully як рӯз, вақте ки дар туман буд, то густым, ки ego шумо метавонед буд, амалан меғелонад дар тестӣ хурд ва захира. Ӯ нишаста дар кабине, ки хеле наздик ба ман ва хондани китобҳои, то ки вай ба ҷанг бо шамол ва приливами, инчунин бо он далеле, ки ман ба вуқӯъ метавонад бубинед, ҳатто бинї мубориза. Вай хеле гордился худ, вақте ки мо анҷом додаанд, буй, обозначающий вуруд ба бандар, вале ман хитрый инструктори муҳайе кардааст, барои ман боз як хурд ногаҳонӣ; ӯ зикр намуд, ки фаъол истироҳат зиеди андозаи разбивается пардохтҳои бевосита дар даромадгоҳи дар бандар, ва вақте ки мо ба фоидаи онҳо кофӣ калон нест, ки дар серфера слюнки текли.
  
  
  Пас ман ба амал ба-умному, сбросив паруса, бе кӯмаки Натаниэля, ва дохил вспомогательный муҳаррики. Ӯ гуфт, мо суханони, вале ман аз таассуроти, ки он дод, ки агар ҳамон.
  
  
  Аз он ҷо мо отправились дар Мартас-Винъярд, переночевали дар ҳавопаймо дар гавани Эдгартауна ва барвақт субҳи рӯзи отправились дар ҷазираи Воҳиди, қитъаи круз баҳр яхты.
  
  
  ягон ориентиров буд, дар он дида мешавад. Ба вай маълум аст, ки дар бораи дрейфе ва ҷубронпулӣ, чӣ буд, қодир мебуд, омӯзиш чӣ гуна барои як даҳҳо сол аст, ва вақте ки писаронатонро баланди тусклые сурх скалы ҷазира, ки онро ивазшаванда бештар кўмак, аз самодовольства.
  
  
  Мо обогнули ҷазира ва дохил Бузург дахл доранд пруд, зебогии табиии бандар дар тарафи ғарбӣ. Буд, боз светло, дер шом, ва Nathaniel ба мо пешниҳод сойти ба соҳили.
  
  
  "Ман фикр кардам, ки мо метавонем бозгашт дар Ньюпорт ба имрӯза шаб", - гуфтам ман.
  
  
  "Вақти худ. Ое шумо ягон бор аз ин ҷо пеш?"
  
  
  "Ҳеҷ."
  
  
  "Ин ҷои ҷолиб. Биеед, биеед биандешем, ки якчанд дучарха ва отправимся дар тур".
  
  
  "Дучархаҳо?"
  
  
  "Албатта! Ин ягона роҳи сафар, вақте ки шумо ба & nb".
  
  
  Инак, мо дар сошли шуста, пришвартовавшись дар баланд панели аст, ки сохта шуд, дар навбати аввал барои истеъмоли сола паромов, курсирующих байни ҷазираи ва материком. Як гурӯҳи хурди мағозаҳои баққолӣ ва киосков казалась закрытой, вале Nathaniel, кӯфтанд, ки ба дари обветшалого, провисшего биноҳо. Зан идонаро; аз нах буд багровое шахсе, ки ба маънои, ки ӯ е буд, пьяной ҳает, е азият баъзе ужасной бемории. Чӣ тавр мебуд, он ба мо буд, ӯ просияла, ки увидела Натаниэля, обняла он, ва он гоҳ проводила моро ба қисми пушти бино, ҷое, ки дар анбор хранилась ҷуфти сад садои, сложенных дигар аст, дар дигар.
  
  
  "Берите ҳама, ки мехоҳед, ҷаноби Фредерик. То ки онҳо бегают, а?"
  
  
  Вытащили оид ба сукин якчанд байков, ҳоло.
  
  
  "Онҳо подойдут, миссис Гормсен, - гуфт Nathaniel. "Мо, шояд баргаштан ба воситаи якчанд соат".
  
  
  "Ту останешься шаб е уйдешь?"
  
  
  "Мо ҳанӯз тасмим. Шумо мехоҳед, ки ба мо таъом?"
  
  
  Зан аз ҷонҳои усмехнулась. "Дар бораи Худованд, ки не, ҷаноби Фредерик. Дар ин вақти сол, мо асосан зиндагӣ дар замороженных хот-догах, ки фурӯхта тобистони соли гузашта. Хуш омадед, вале ман фикр намекунам, ки шумо онро лозим аст".
  
  
  "Ман шудан баҳс дар ин хусус", - гуфт Nathaniel, перекинув, то тавассути курсии худ велосипеда.
  
  
  Мо ехали оид асосии роҳ, хати асфалт бо выбоинами, ки бо проходила mimmo пустующих, пўшида ставнями пир меҳмонхонаҳо ва сола пансионатов, дар ягон атрофи он шояд явлениях аҷдодӣ, прячущиеся барои слепыми windows. Ҷазираи Блоки - баланд қитъаи замин; мо проехали mimmo мавзеъ, похожих дар английские болота, усеянные сланцево-серыми прудами. Вале мо буданд, пурра изолированы; вақте, ки мо чунин буданд, аз нисфи роҳ ба поен ҷазираи, ба мо дучор зани ҷавон, ки ҳамсарон дар тандемном сиклии, ки бо доимо крутила педали, ва, ошкоро, ба таври комил проводила вақт. Мо уступили ба онҳо ҷои онҳо замахали ва засмеялись, ва он гоҳ растворились дар сгущающихся сумерках.
  
  
  "Ман фикр кардам, ки ин ҷо касе буд, ки дар берун аз мавсими", - гуфт ӯ Натаниэлю.
  
  
  "Оҳ, ҳамеша як чанд чудаков. Вай бартарӣ ih дид".
  
  
  Мо ехали минбаъд, то расид хориҷи ҳам охири ҷазира, баланд обрыва overlooking уқенуси ором. Бо он ҷойҳое, ки мо истода, открывался таъсирбахш гуна мумкин аст, ки дар сотню фут поен, вақте ки мавҷҳо безжалостно бились дар бораи скалистый шуста дар поен. Дур ба чап, аз мо буд, мавзӯи меҳвари буд, ego "рентгении" танҳо сар шуд, кружиться дар сгущающейся шаб. Мо бо Натаниэлем постояли чанд mins, вдыхая сард њавои тоза аз куҷо чизе монанди Азорских ҷазираҳои. Сипас мо баргаштанд ба мо велосипедам.
  
  
  Аз садои шамол ва мавҷҳои мо шунида приближающейся мошинҳо; акнун ӯ истода, выключив чароғҳои, ва разбитая решетка упиралась дар мо дучархаҳо. Дар кушода рӯз аз ҷониби ронанда истода буд, мард, ва барои лобовым шиша вай метавонист разглядеть размытое шахсе, вале на вазифадор гардид, ки дар он диққати махсус. Ман бисер бештар заинтересовал дробовик, ки мард кард, ки дар кишвари мо ҷудо.
  
  
  "Ҷаноби Фредерик?" - пурсид ӯ заиф овози бар зидди шамол.
  
  
  "Оҳ, эй худо", - нармӣ гуфт Nathaniel.
  
  
  "Ту помнишь ман?"
  
  
  "Метарсам, ки ҳамин тавр." Nathaniel на двинулся бо ҷойҳои; ӯ нигоҳ дасти дар ду тарафи он нақшу, ва дамида қариб осуда. "Гарчанде ки ин қадар дароз ..."
  
  
  "Ценымногие дигар барои ман". Ӯ ба нармӣ передвинул дробовик, ки ба ман маъқул нест. "Онҳо боварӣ ба ман, ое. Онҳо фикр мекарданд, ки ман кор оид ба встретят худ аз мардум ва на аз онҳо, ва гузашт бештар аз соли пеш аз он ки онҳо маро отпустили".
  
  
  "Шумо бояд буданд замонҳои сахт".
  
  
  "Ин буд, ки ҳамин ҷаҳаннам! Як проклятый сол, аз заводском корабле, ва ин дар ҳақиқат сафари хуб буд барои масхара!"
  
  
  "Не, ӯ то представляю, Грейвс". Nathaniel дод полшага ба мужчине ва қайд кард, ки дар дробовик. "Шумо ба зудӣ истифодаи ин?"
  
  
  "Ман хешамон омадам ин ҷо нест истироҳат ба беруни бино бузург".
  
  
  Акнун вай метавонист дид, ки ба он буд, ки мард сол сӣ бо каме, бо нињоии сарангушти дасти ва морщинистым шахси огрубевшим аз шамол ва об. Зери невзрачной ветровкой ego внушительные мушакҳои китфи вздулись.
  
  
  "Пас, шумо тасодуфан пайдо мо дар ин ҷо?" Nathaniel
  
  
  рафта минбаъдаи. Боз полшага.
  
  
  "Кардааст, дар ҷазираи шуд, ки якчанд ҳафта, аз он хорька, ки чӣ тавр ман отпустили. Зани ман ҳамаи онҳо аз ин ҷо..."
  
  
  "Дар бораи, албатта. Ва миссис Гормсен - шумо модари-дар-қонун, ҳамин тавр не?"
  
  
  "Шумо мефаҳмед, ҳама хеле хуб аст". Грейвз двинулся пеш. "Фикр мекунам, ба ту ва аз они дӯсти беҳтар бозгашт ба edge обрыва".
  
  
  "Шумо гона тир дар мо е фикр мекунї, сможешь моро маҷбур ба спрыгнуть?"
  
  
  "Ин маблаги барои ман ягон тафовут, ҷаноби Фредерик. Вай дар бораи татбиќ шумо боздид дар Ньюпорт, аммо имрӯз шумо избавили маро аз ин".
  
  
  "Агар вай медонист, ки ин сурх рыболовные дӯстони отпустили ту, вай метавонист, ки ба тағйир додани худ дар масири". Nathaniel тамоили ин добродушную полуулыбку ба инсон ором, ки агар ӯ истода ва дар назди классом, заполненным нетерпеливыми менамоем.
  
  
  "Ҳа, хуб, ман фикр мекардам, ки иҷро кунанд киштӣ шумо телеграмму. Шумо маро хеле хуб подставили, ҷаноби Фредерик, ва ба вай ҳеҷ чиз монанди нест забываю. Веб-сабаби он ки онҳо аз ман нест, такфир, буд..."
  
  
  "Зеро ки ту буд, махсусан муҳим аст, ҳамин тавр не?" Тағйири овоз Натаниэля буд замечательным; акнун дар nen буд усмешку.
  
  
  Ин сработало доранд. Грейвз двинулся ба ӯ, ego шахсе побагровело ҳатто дар сгущающейся dark. Ӯ боло дробовик, ки бо истифода аз ego, чӣ тавр ба дубину, ва мактабӣ муаллим ба нафақа нырнул зери он. Ӯ вонзил окоченевшие ангуштони дар ҳает бо истифода аз дигар предплечье барои маҳкам намудани зарбаи дула дробовика. Грейвз согнулся пополам, чашмони выскочили. Nathaniel боз зад он ego аз рўи ҳамон як маҳалли, ин дафъа перевернув ба дасти худ ва қариб приподняв як мард бо пои зацепив ангуштони зери ego грудиной. Грейвз кӯшиш мекунам, ки завизжать, вале бо ego ба таври васеъ кушода rta вырвался танҳо сдавленный садои хашми.
  
  
  Nathaniel гирифта дробовик оид ба ego дасти, имкон мужчине ба замин афтод. Ба он шахсоне буд, табассум омехта қонеъ ва сожаления, вақте ки ӯ буд, тамошо ба Грейвза, корчущегося аз мучительной дард - ва ӯ назар хеле дароз.
  
  
  Дари дигар мошинҳо фаъол ва бо nah берун зан. Вай мегӯям, ки ба ин зан буд, зеро аз нах дар мӯи худ буданд, розовые пластикӣ curler; дар ҳолатҳои дигар вай одета бештар е камтар аз чӣ мард, лежавший ба пои Натаниэля. Аз нах буд, пистолет.
  
  
  Вай низ. Вильгельмина, Люгер, ки буд, ба ҳамон қисми ба ман, ки ман правая дасти, выпрыгнула атрофи худ наплечной кобуры. Вай нырнул дар Натаниэля, отбросив ego ҷудо, вақте ки ба зан дод бузург сола револьвер дар кишвари мо ҷудо. Аз сабаби шамол ва прибоя он қариб не шунид садо аксҳоро қуввати худ, балки эҳсос кард жгучую дард, вақте ки таращить чашмони попала ман дар китфи.
  
  
  Зан е зан, вай застрелил вай. Як дақиқ зи откровенные илова доллар дар; он шудааст, хеле наздик ба он то промахнуться, ва ӯ буд танҳо ранить ee.
  
  
  Вай тарк, мисли санг, револьвер выпал атрофи он ангуштони, чӣ тавр ба игрушка, ки аз он вай ногаҳон устала. Nathaniel аллакай поднимался ба пойҳои, стреляя оид ба дробовика ҷудо бузург аст.
  
  
  "Хеле хуб, ҷаноб... оҳ... Макки. Вай назар мерасад, медонист, ки делала бо ин аслиҳа". Ӯ наклонился бар бадани занон ва покачал сари. Сипас ӯ гирифта, ба вай пистолет ва сунул барои пояс. "Ҳоло, ки мо хурд масъала".
  
  
  "Ҳа, гӯе."
  
  
  Грейвз ҳанӯз корчился ки ман пои кӯшиши ба даст, аммо наметавонистанд, на бештар аз гап зада метавонист.
  
  
  "Афсӯс, ки ӯ вмешал дар ин номусашон", - гуфт Nathaniel. "Е ақаллан, он, фарз кунем, ки ӯ буд, маҳз чунин аст. Дар Асл, Грейвз?" Ӯ низменному склонился бар он.
  
  
  Грейвз гуфт, ӯ шахсе буд, искажено, гардан сжата.
  
  
  "Пас аз он, гумон дорам, шумо гумон аст, ки бахшиш пурсида, гуфтам, ман он марг аст". Ӯ бо сожалением покачал сари. "Не, гумон аст, он гоҳ ту суханронии имшаб. Пас..." Ӯ пожал плечами. "Бубахшед, Грейвс". Ӯ потянулся ба сина мардон, безжалостно впился ангуштони худ зери ребра, ва нигоҳ тела - ҳамаи дар боло ва дар боло, прощупывая илова доллар, то ego дасти қариб нест погрузилась дар ҷисм. Грейвз тихонько взвыл, дергая шатта; Nathaniel тасодуфӣ поглядел, ки ослабляя фишори. Сипас, мард затих неподвижно.
  
  
  Муаллима дар нафақа аст, бархоста, вытер мочка тыльной тарафи дасти. "Ман намедонам, мертв он е не, аммо ин хеле муҳим аст. Поможешь ба ман баргардонад ih ih дар несчастную мошини?"
  
  
  Ин буд, ки на аз ҳама убедительная садама бо ягон инсценированных, аммо он факт, ки интиқоли автоматии сола Chevy омелой тамоюли отключаться, кори ҳамаи ин каме камтар муносиб. Мо дохил зажигание, подкатили мошини ба канори обрыва ва столкнули вай дар борт. Nathaniel на шталь мунтазир бошед, то бингаранд, ки чӣ тавр ба он ударится оид ба сангҳо дар поен; Дар ҳар сурат, хеле торик буд, ба чизе разглядеть.
  
  
  Вай, е назар ҷудо маяка.
  
  
  "Хавотир нашав, - гуфт ӯ. "Агар онҳо чизе шунидам, ки онҳо аллакай мебуд ин ҷо буданд,. Ih нигаронӣ аст, ки сурат мегирад, дар баҳр, ва на дар соҳили. Он вақт барои баргаштан дучархаҳо миссис Гормсен?"
  
  
  Рафта дар dark љайритиїорати осон набуд; святый ман велосипеда
  
  
  на падал дур аз ҳудуди ман форвард чархҳои, ва аз Натаниэля умуман на кор. Вале вай назар менамуд, медонед, ба куҷо меравад, ва то даме ки мо оҳиста-оҳиста ехали дар ҷазираи, ӯ ба ман наќл кард, ки чунин Грейвс.
  
  
  "Ӯ буд, рыбаком, лодочником, называйте ego, ки чӣ мехоҳед. Кор асосан дар Монтоке, дар оконечности Лонг-Айленда. Ошкоро нест". Ӯ қайд кард, ки, ба тарафи чап гашт, ки дар он, ки чӣ тавр ӯ медонист, як қитъаи об, отделяющий ҷазира Воҳиди бо президенти фр владимиром дииш. "Чанд сол пеш сурх завербовали ego. Мунтазам меҳнат, шумо бояд онро бо номи ego дар шпионском почтаи бизнесявляется. Ego работа буд танҳо дар он аст, ки ба нигоҳ доштани чашм кушода. Дар ин ҷо, масалан, бисер подводных лодок; дастрасӣ ба Атлантике бо суббазы дар шаҳри Ню-Лондон. Шуданд ва чизҳои дигар. Грейвс кор дар чартерных лодках, ва хеле бисер одамон бо муҳим связями дар ҳукумати приезжали ин ҷо барои чанд рӯз истироҳат. Ҳатто Никсон кард ин аст, ки пулхои маъракаи шаст ҳаштум, ое. Дар ҳар сурат, мо умумии дигар дар Вашингтон даъват маро ба Грейвзу, ва, азбаски он буд, ки дар зери дасти ту, ва як каме разбирался дар лодках, ман поручили... бартараф намудани ego ". Ӯ ухмыльнулся ман, вақте ки мо ехали паҳлӯ ба паҳлӯи. "Одатан ман аз нохоҳ хеле супоришҳои, вале рӯй, то ки ман қодир ба истифода аз пул, ки пешниҳод Хоук".
  
  
  "Достони бо чӣ заводским кораблем?" - аноби ман, уклоняясь аз выбоины андозаи аз ҳавзи ба backyard chicken.
  
  
  "Оҳ, бале, маҳз ҳамин тавр онҳо ин корро кард. Чӣ шумо бояд донед, рыболовные флоты бисер кишварҳо, аз ҷумла Русия ва кор танҳо якчанд мил аз мо соҳилҳои. Кадом соперничество дар ин ҷо иқтисодӣ ва идеологическое, то ки одилона шумораи заметки байни гуногуни лодками, сарфи назар аз миллат е сиесат. Пас барои бузург аст буд несложно расонидани ҳисоботи худро оид ба ин е дигар российскую лодку. Вале баъзан аз ӯ буданд, чораҳои фаврии паемҳо ва пас аз он ложи сигнал святее наметавонанд, бо онҳо обрывов, ки ӯ баромада, оид ба васлкунӣ таҳқир ва онҳо бо зани рухнули насмерть ... "
  
  
  "Дар ин бора", - перебил вай. "Шояд марги ӯро метавон тасаввур чӣ афсӯс хомӯш, вале чӣ гуна дар бораи он марг? Дар он девятимиллиметровая таращить чашм".
  
  
  "Бале, Бале. Хеле тозаву озода. Аммо дар ин вақти сол ин як қисми соҳили то пустынно, ки агар мошин дар толори зери об - а, чунон ки бояд бошад, то он вақт, вақте ки тасодуфан обнаружится, он мебуд, кофӣ нест. тарк трупы маҳаллӣ ба мақомоти дода, ки онҳо заподозрили чизе ба ғайр аз фалокат. Агар онҳо инро хоҳанд, ки ислом, барои ин бояд мо дигар дар Вашингтон, ҳамин тавр не?
  
  
  Ба ман лозим набуд, чизе гуфтан; ин як ' фурӯтан мактабӣ муаллим, ки метавонист хладнокровно куштани, шудааст, дур пеш аз ман.
  
  
  "Дар ҳама ҳолат, - идома дод Nathaniel, вақте ки мо оғоз спуск оид ба длинному, постепенному спуску ба скоплению биноҳо ва иншооти ба он, - ба ман муяссар гардид, ки кунонанд, ки бузург аст, ки ман сочувствую. Ин буд, несложно; ӯ ин гуна Ментальность - чунин мешуморад, ки тамоми муаллимони мактаб муаллимон - роҳбарони он е дигар дараҷаи. Дар охир вай убедил ego фиристед паем, ки дар он як дар атрофи рыбацких лодок маълум шавад дар мо минтақавӣ водах - ки албатта, ба таври қатъӣ манъ аст. Катер береговой ҳифзи истода буд, наздик шуда, аз он ҷо буд, бодиққат спланированная - ва бесполезная - погоня, дар ҳоле, ки вай притворился, ки захватил бузург аст, ки дар асирӣ. Ӯ сбежал, спустился дар бандар ба дигар тарафи ин ҷазира ва украл чашми ҳамоҳангсозии лодку бираванд. - Бигӯ, ӯ нишон дод, як атрофи сурх траулеров ва буд расиданаш дар заводской киштӣ, ки бо чизи бузург аз танҳо коркарди моҳӣ. Ростқавлона гап, мо буданд, ки онҳо отвезут ego бозгашт ба матушку-Русия, вале, аз афташ, ih таҷҳизот бештар сложное аз мо фикр. "
  
  
  Мо приближались ба як қатор обветшалых биноҳо, недалеко аз иншоот. "Чаро рафта дар ҳамаи ин мушкилот?" Ба вай гуфтам. "Ое мебуд осонтар танҳо арестовать ин бача? Е ислоҳ ego?"
  
  
  "Хуб, шумо медонед, ки шахс дар Вашингтон; ӯ тавзеҳ медиҳад, чизе, ки набояд. Вале ман назария аз он иборат аст, ки агар мо арестовали бузург аст ва судили ego, он мебуд, ки бессмысленным занятием. Дар поени кор, он шудааст, танҳо маҳаллӣ моҳигир, выполняющий як грязную кор дар тарафи, ки ба маблағҳои иловагӣ. Суд комилан метавонист ego мучеником, ва дар ин рӯз мо ih беш аз кофӣ бошад. Аз тарафи дигар, агар мо метавонад бовар кунонад, ки ба суд дар дигар. Ба ғайр аз он, ки ӯ буд, двойным агенти, ки мо ба назар мерасад, ки ба андозае дод, онҳо буд, ки мехоҳам ба харҷ бисер вақт ва кӯшишҳои ба санҷиши худ дигар умумии кор, то боварӣ ҳосил, ки на ҳамаи онҳо мисли бузург аст ".
  
  
  Ин буд, ки маҳз ҳамин тавр, ки чӣ гуна ӯ тасаввур буд, аз ин рӯ, вай то дар ин мавзӯъ. "Ки дар бораи нах?" Мо замедляли ҷараени назди закрытой ставнями стойкой барои хот-догов миссис Гормсен ва торговым маркази прокат садои.
  
  
  "Ман намехоҳам, шталь хавотир", - гуфт Nathaniel. "Мо буд, ки далели он даст".
  
  
  "Касе гуфт, Грейвсу, ки мо дар ҷазираи".
  
  
  "Ҳа, албатта. Вале дар арафаи
  
  
  агар аз он буд, ки вай, ин ҳатман ee замешало. Дар поени кор, яхтсмены, ки пардохтро напрокат дучархаҳо, дар ин вақти сол баъзан дошт ".
  
  
  "Хуб..."
  
  
  "Вале ман пешниҳод бозгашт ба мо қаиқ ва молиашон хона имшаб. Не маъно кор ҳам бисер пиндоштҳо не?"
  
  
  
  
  
  
  Чорум боби.
  
  
  
  
  
  Савганд ба ин замон, вақте, ки мо баргаштанд ба причалу дер шом, Nathaniel менамуд, фаромӯш бораи маленьком уродливом ҳодисае дар ҷазираи Блоки. Ӯ буд, ҳамин безмятежным ва выдержанным, мисли ҳамеша, вақте ки мо дар сомона дар хонаи торик аст ва вақте ки ӯ ба зудӣ аз ҳуҷраҳо, ӯ нигариста, ман бо чӣ гуна аст забавным overlooking.
  
  
  "Шумо Медонед, ки нест дар зиндагӣ пайваста тарс дар назди убийством", - қайд ӯ. "Дар акси ҳол, ки маънои зиндагӣ? Мо tu отвратительную андаке кор, ки мо ва бештар е камтар омодагӣ ба последствиям. Ин тавр рафтор мекунанд ва бисер дигар одамон, ки дар ин ҷаҳон. Ва танҳо тасаввур кунед. Ҷаноб Макки, ки чӣ тавр мебуд, ин буд, ки агар мо ҳамаи беспокоились дар бораи он, ки мумкин аст кинаеро аз зерин атрофи гӯшаи. Чаро, ки касе шояд кофист смекалки баллотироваться ба мансаби президенти? Шумо ҳамроҳ ба ман барои сэндвичем ва қаҳва? "
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  Дар давоми зерин аз чанд рӯз, вақте ки мо плыли, ки ба вай омӯхта асосан феҳристи ва кӯҳна вырезки дар бораи Ню-Йоркском боут, нишон медиҳад. Дар Натаниэля буд қуттии ҳуҷҷатҳои набитый ҷои нави корӣ таъмин карда лоиҳа ҳамаи мыслимых навъи парусных судҳо, аз мактабҳои рӯзонаи таҳсилоти умумӣ парусников дар океанских тримаранов, дар якҷоягӣ бо хабарнигори ва тиҷоратӣ бо тамоми рӯзнома дар саросари кишвар. Мо баҳрнаварди дар чанд верфях поблизости, осмотрели бадан онҳо лодок, ки буданд, выброшены дар об, ва умури дохилии бисер дигарон. Якчанд маротиба ӯ ҳамзамон ман дар Christie's, калон тарабхона дар причале дар Ньюпорте, ки хизматрасонӣ ва eda буданд превосходными, ва дар куҷо метавонад ба шумо буд, дар бораи ба васваса алоҳида дар заблудшего яхтсмена Вандербильта е пушистого прапорщика бо як атрофи маҳаллӣ базаҳои ВАЗОРАТ. Nathaniel медонист ih ҳама, ва он гоҳ ҷуфтҳои боши вай хеле хуб зарекомендовал худ ҳамчун прикрытия Дэниела Макки, яхтенного брокери бо ғарбӣ соҳили Флорида. Ӯ ҳатто сар шуд, бовар кунед дар ин худаш.
  
  
  "Имтиҳон" дар яхт-клуби буд, чунин гӯе оддӣ. Аъзои буданд, мардуме, ки медонистанд худро монанд; онҳо буданд, иштирокчиени коктейлей дар хонавода хасташуда бар ва веб-яхтенная кепка, ки вай дида буд, прибита ба стонать бар баром. Nathaniel ҳамзамон беседу барои бузург "мизи мудаввар", тасодуфӣ - злонамеренно, мисли ман фикр кардам - техникӣ дар соҳаҳое, ки вай маҷбур шуд меояд, то баъзе ҷавоб. Фикр мекунам, ки вай гузашт, зеро ки ҳеҷ кас, ки дар байни мардум нест, назар шубҳанок. Дар ҳама ҳолат, вақте ки мо бисанҷед - хеле дер, - Nathaniel хлопнул ман бо плечу ва назар хеле довольным. Бозгашт ба ego аз home, мо хеле спотыкались оид ба рег, ва ман намедонам, ки дар атрофи мо поддерживал дигар.
  
  
  Ҳаво ҳанӯз торик буд, вақте ки ман ин ягона додани резкий як мекӯбеду дари. Ба сар ман кружилась ҳадафи - аз клуби ба бурбон на скупились, - вале вай дарҳол вскочил.
  
  
  "Ин чӣ?" - талаб ман.
  
  
  "Ник!"
  
  
  "Вай Дан!" Он прорычал дар ревматизма.
  
  
  "Ҳа, Ҳа", - гуфт Nathaniel. "Лекин шумо бояд қием ва двинуться бо ҷойи".
  
  
  "Ҳоло бошад?" Ман буд, ҳайрат, ки ба воситаи боз ҳам ӯ буд, ки маро рӯҳан.
  
  
  "Ин мӯҳлатнок. Шумо лозим аст, ки успеть дар бораи сафари роҳ дар Тампу, ва мо ба зӯр ҳастанд, дар ҳоле, ки барои расидан ба фурудгоҳи".
  
  
  "Тампа?"
  
  
  "Намедонам, ки чаро. Довуд танҳо хонда ва аз он ба асосии афзалияти. Ва ҳоло одевайтесь. Поторопитесь!"
  
  
  "Тампа", - фикр кардам ман, снимая пижаму. Ин становилось як атрофи аз запутанных супоришҳои, ки вай ягон выполнял. Ва агар кор буд, дар Юнон, он аниқ на приблизился ба он.
  
  
  
  
  
  
  Боби панҷуми.
  
  
  
  
  
  Тамос буд оддӣ; message барои Дэниела Макки дар фурудгоҳи Тампы, информирующее ман, ки ба исми ман буд, анҷом мулоҳизаҳо дар мотеле поблизости. Вай зарегистрировался ва танҳо, ки зуд побрился - ягон имконияти пеш аз он, ки чӣ тавр ба он тарк дар хона Натаниэля, - вақте, ки дар дари легонько постучали.
  
  
  Вай заколебался, нигариста, худро ҷомадон, дар махсуси созмони отсеке он лежали Вильгельмина. Вале ман фикр кардам, ки ман бояд соддакардашудаи Люгер, на ҳозир. То чӣ андоза ӯ медонист, буд, ки сабабҳои ба назар ман, агар ман буд, доброжелателен. Нест ҳоло. Бо вуҷуди ин, ба вай бодиққат кушода дари ва дид, стоящего он ҷо Хока, эҳсос тоқ сабукӣ.
  
  
  Ӯ дохил шудам, не, гуфт ба мо суханони салом, sel дар атрофи як ҷуфти зиеди кроватей ва дар назар ман. Вай смахнул каплю пены, развернул курсї назди суфра, имитирующим дарахт ва уселся ба он рӯ ба ӯ.
  
  
  "Ин ҳуҷра буд, бодиққат тафтиш карда", - гуфт Хоук. "Одина дар атрофи мо электронщиков сарф ин ҷо гузашта шаб, ва бо онҳо хорька ӯ дар толори зери назорат гирифта шудааст.
  
  
  Он ба таври худкор ва дар назар девори пушти он аст; дар ин рӯзҳо ба назар мерасад, ки аксари мотелей сохта, атрофи марли, ва ҳатто пиронсол нафар бе слухового дастгоҳи метавонад шунидан чизе, ки рӯй медиҳад, ки дар оянда блоки ба вуҷуд.
  
  
  "Хавотир нашав, - гуфт старик. "Мо booked рақами дар ҳар ду тараф; ҳеҷ кас услышит, ки дар мо мегӯянд".
  
  
  Ин маро удовлетворила; Вай ҳеҷ гоҳ сомневался дар қобилияти Раҳбари продумать ҳар як банди.
  
  
  "Зенополис ба он мекунад, ба ихтиери", - гуфт ӯ бе минбаъдаи натиҷаҳои пешакии арзу. "Дақиқ таърих ҳанӯз на таъин, балки он хоҳад буд, ки дар давоми якшанбе. Ӯ пересечет хориҷа бо Албанией ва направится дар Корфу. Вақт ва ҷои мулоқот хоҳанд муайян, ки дар он вақт".
  
  
  Вай гуфт, пас аз нахмурился. "Тавре ки ман дар тамос бо ӯ?"
  
  
  "Ба воситаи ego сестру".
  
  
  Хоук гуфт: ин тавр сухо, ки дар аввал ин аст, пай. "Ин буд, ки боз?"
  
  
  "Ego хоҳари. Номи вай Манижа, ва он ego, ки ба веб-live родственница. Дар айни замон он кор коллеҷ медсестрой дар Афинах, вале аз нах рухсатии соҳили ғарбӣ аст,. Шумо заберете он, ва ..., ки ба вай лозим нест вдаваться дар тафсилот ".
  
  
  Вале ӯ ҳам ин корро. Кристин, ки чӣ тавр, зимни боздид маълум гардид, буд, ки бисту ду сол, вай видела Alex бо онҳо хорька, ки чӣ тавр ӯ сбежал понздаҳ сол пеш. Вале Alex, ба гуфтаи Хоука, меҳмонхона, ба ego хоҳари присутствовала ҳангоми мо мулоқот; ӯ буданд, ҷиддӣ гумон меравад, ва он гоҳ натиҷаҳои пешакии музокирот бо мо одамони ӯ даъво дар ҷалби Кристины ба аҳд. Ӯ гуфт, ки ба веб -, ки он метавонад такя, ва мо бо Хоуком ба мувофиқа расиданд, ки аз он истифода кардааст, ки ба вай ҳамчун буферӣ байни худ ва имконпазир предательством греческого ҳукумат.
  
  
  "Ман ҳамчунон хоҳам притворяться, агар мефаҳмам, ки маҳз ӯ медиҳад, - иқрор шуд Hock, - вале, чунин ба назар мерасад, ба мо ба маблағи рафта, якҷоя бо он аст, то, ки чӣ гуна ин имконпазир аст".
  
  
  Ман супориш менамуд, нисбатан содда: ман буд, прилететь дар Афины, киро мошини ва харҷ якчанд рӯз, осматривая лодочные қодир ба қади соҳили. Дар Пиргосе он забирал бурд ("чунон ки ба ман гуфтанд, хеле привлекательную", - маро бовар кунонд Хоук), ва он гоҳ арендовал парусную лодку барои кӯтоҳ круиза дар Корфу. Дар он ҷо, дар ҷазираи шуд, ки дар толор беш аз Албания, пеш аз Юнон, мо вдвоем свяжемся бо Алексом Зенополисом.
  
  
  "Мо чанд маротиба общались бо он бо касоне хорька, ки чӣ тавр мо дар охир гуфтанд, ки бо шумо", - шарҳ Хоук. "Мо на заботит, ки чӣ тавр ба он ҷо попадет, вале ҳоло ӯ нишон медиҳад, ки ӯ дорад, критически маълумоти муҳими, ки он метавонад ба вуқӯъ мо. Шояд, шояд, не, балки ба шумо лозим меояд, саъю кӯшишҳои ба увезти ego, чӣ тавр ба планировалось; мо бояд ба фарз, ки ў рост мегўяд, то мо донед, баръакси ".
  
  
  "Ман ҳам гап, чаро на худ меронем ego дар Таранто дар скоростном катере? Ин парусный бизнес метавонад якчанд рӯз".
  
  
  Старик покачал сари. "Ҳаетан муҳим аст, ки шумо ҳеҷ ваҷҳ позволяли ҷалб кардани диққат ба шумо ва е ба Зенополису. Ӯ уверяет мо, ки ego як рахнашавии мемонад незамеченным дар давоми ҳадди ақал чанд рӯз аст, вале ӯ исрор дар он аст, ки кӯшишҳои мо ба манфиати ego бояд комилан незаметными. вовлекается унсури вақт, ки ба ӯ фаҳмонд, пурра; дар ҳама ҳолат мо бояд эҳтиром ego шӯро дар ин бора. Не, Ник шумо отвезете худро арендованную парусную лодку дар Таранто бо секретным проездом. Шумо ба кор чизе, ки барои ҷалб намудани диққати мақомоти Юнон е ягон кишвари дигар, то Зенополис нест, маълум шавад дар амнияти мо. Дар ҳар сурат, - афзуд ӯ бо табассуми сабук, - агар он чӣ то погони оид ба & nb, ва ҳеҷ як моторная вақте, ки шумо шояд даст, натавонист мебуд, то намудани ҷой, тоҷикистонро киштӣ ва ҳавопаймо, ки гуногуни ҳукумати пошлют барои шумо ".
  
  
  Дар ҳар сурат, ӯ убедил ман. Вай фикр мекард, ки ин ба ҳама, вале Хоук муҳайе кардааст, барои ман боз як хурд ҳайратовар.
  
  
  "Дар байни чизҳои дигар", - гуфт ӯ, взглянув ман кушода ҷомадон дар стеллаже дар деворҳои. "Дар ин супориш ба шумо хоҳад силоҳи оташфишон. Е чӣ ягон каси дигар, ки метавонад инкриминирующим, агар шумо поймают ва допросят".
  
  
  "Ҳеҷ чиз?" - талаб ман.
  
  
  "Пешниҳоди ман ин аст, ки шумо метавонед пӯшидани худ корде дод, вале дар онҳо ножнах дар предплечье, ки бо истифода аз. Чӣ тавр ба тоза кардани гумрук, ба шумо лозим аст, кадом аст майса, гарчанде ки шумо гумон аст, ки пайдо кардан мумкин аст, ки дар ҳавопаймо аксари лодок. наҳр, аммо, он метавонад ба шумо понадобиться ".
  
  
  "Ту то думаешь?"
  
  
  "Бале. Мебинӣ, ки ое Ник, мо бояд ба инобат ҳастанд, имконияти меомадаро, ки ҳамаи ин амалиет - ин як навъ доми, устроенная тарафи дигар. Тавре ки шумо медонед, мо дар давраи хеле деликатных музокирот бо русскими ва китайцами. Дар асл аст, як навъ негласный мораторияи мо амалиет бар зидди ин кишварҳои ih сателлитов. Агар шумо интихоб, дар вақти гузариш аз Корфу дар Таранто, ки Зенополис кор барои ih мақсадҳои ба фош мо бад он, допустимые, он гоҳ шумо метавонед пайгирӣ барои касоне, ки ба ӯ... потерялся дар баҳр ".
  
  
  Ин маро на смутило; Ман не, ое баҳои "Киллмастер", зеро ки ман вздрогнул аз фикрҳои воткнуть тӯдаи дар вражеского агенти, ҳатто агар ӯ буд, марде, ки пештар буд, ки дигар.
  
  
  
  "Хуб", - гуфтам ман, вставая ба роҳ то ба худ атрофи болишти. Вай вынул "люгер" ва омӯхтаӣ ego Хоуку. "Ғамхорӣ дар бораи nen, ӯ инчунин ба ман хизмат".
  
  
  "Вақте ки ту вернешься, он тайер мешавад", - гуфт ӯ, убирая силоҳ дар сандуқи.
  
  
  Вай боз сель. "Боз ки."
  
  
  Хоук приподнял косматую бровь, мунтазири ман аст.
  
  
  "Чӣ, фармоишии не инро гир, вай корро дар Тампе?"
  
  
  "Албатта. Вай буд, рафта онро. Шумо останетесь дар ин ҷо дар ду рӯз ва познакомитесь бо як қатор пристанями барои яхт ва яхтенными брокерами". Ӯ вынул атрофи сандуқи хурд конверт ва гузошта ego ба кат наздик бо худ. "Ин рӯйхати брокерони, ки ба наздикӣ прекратили фаъолияти худ; шумо ба кор дар ҳамаи се дар атрофи онҳо ва ҳоло кор ба танаффуси кӯшиши кушодани тиҷорати худ. Шояд, мо хеле эҳтиет бошад,, аммо агар касе спросит шумо ба касе ба шумо кор, шумо метавонед маълумот дод, ки нелегко санҷед. Дар делле, дар ин лозим нест; ин амалиет мегирад фақат аз як чанд рӯз. Вале мебуд заифмизоҷеро допускать случайную вохӯрӣ. "
  
  
  "Одамоне, ки греблей, хеле наздикони саросари кушода ҳавзи", - розӣ шуд, ки ман. Nathaniel Фредерик убедил ман дар он.
  
  
  "Комилан афсонавӣ. Сафар соҳили задааст Юнон, шумо шояд ҷавобгӯ дигар амрико, ки медонанд ин мавзеъ. Беҳтар аст, ки бойким аз заикаться ва раҳгум задан, а?"
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  Вай дод, ки чӣ тавр ба ман гуфт Хоук, гузаронидани ҳар световой соат, ва зиеде он гоҳ фаро расидани торикӣ, саргардон дар атрофи оид ба пристаням, торговым залам ва верфям, чӣ тавр ба безработный яхтенный брокери. Дар замони худ сафар вай узнавал номҳои менеҷерони ва фурӯшандагон, мириҳазорон хасташуда ва бачаҳо, ки обслуживали бензоколонки гуногун доках. Шояд ҳамаи тафсилоти ҳеҷ гоҳ понадобятся, вале агар кадом чизе амрико, мегӯянд, дар Пирее оғоз вспоминать бо ман чокнутого сола аломатҳои, ки кор дар ҳолати назди Клируотера, вай мебуд, ки тайер достони худ ба нақл мешавад, ки дар бораи nen.
  
  
  Дар охири марҳилаи дуюми рӯзи вай проехал тавассути ташриф меорад Флорида дар Майами, ки вай sel ҳавопаймо, ки извлекли ман дар Мадрид субҳи барвақт баъди рӯз. Дар он ҷо ман буд, стыковочный сафар дар Афины, ва аллакай темнело, ки онро хатм гузаштан аз гумрук - онҳо тамоман на обрадовались обоюдоострому ножу, ки дар вай диверсификатсияи дар бағоҷи, вақте ки онҳо фаҳмиданд, ки дар бораи ман предполагаемом делле, - ва берун омад. барои ефтани таксӣ. Шаб омелой tu особенную возеіият, ки, ман фикр мекунам, пайдо кардан мумкин аст танҳо дар Юнон ва Леванте; он чунон ки гӯӣ аз осмон улавливает ва дистиллирует ҳамаи экзотические дорои мошинмебошад, оливковых ва дарахти анҷир, омехта бо горящим углем ва жареной бараниной, ва сипас як каме охлаждает ih, ба онҳо приедались. Ин як навъ неуловимый рӯҳ аст, ки метавонад ба пӯшидани ба мо як зан, вале Афины ин корро стильно ва изысканно.
  
  
  Сипас вай зарегистрировался дар "Хилтоне", суръати ҳамаи ин аз сабаби вялости амрико системаи хунуккунанда интихоби намуна ҳаво. Дар делле, вақте ки вай включила тв дар ҳуҷраи худ, он гирифта Gunsmoke. Овози аср колыбель тамаддуни ғарбӣ.
  
  
  Дар ин субҳ вай побаловал худ зуд экскурсией дар шаҳр. Сахт гап, лекин он бисер сафар карда, ки шаҳри сулҳ оғоз доранд неутешительное монанд бо ман. Ба ҳар ҷое, ки шумо, ки ба мо рафт, ба назар мерасад, дар ҳама ҷо ҳастанд американское муқаррар кардани; Ласковый торговец коврами мегӯяд, бо забони англисӣ аст ва шуморо ба корҳое, то шумо бидонед, ки дар бораи ego брате дар Акроне, ва, дар ҳоле, ки шумо метавонед на барои дидани вывеску Coca-Cola дар ягон кӯча, ҳамеша як эҳсосоте, ки он аллакай ба кӯҳ.
  
  
  Пас, ман беэътиноӣ не мусбат доранд. Вай низ буд, раздражен. Ин супориши показалось ман хеле оддӣ, ва ба ман лозим буд, взбодриться, ҳамчун қаҳрамони super косаҳои, готовящийся ба бозии бозӣ дар олл-ситора коллеҷи. Дар бозии ҳамеша бояд таҳвили хушнудии профессионалам, ва ин маънои онро дорад, ки онҳо бояд хусусан эҳтиеткор, ба іисоби он пренебрежением. Мисли масъала буд, хеле ҳамон, балки ба ҳаети ҳаррӯза netkolay. co, ки вай бояд буд прожить зерин чанд рӯз, приправленная вохӯрӣ бо, умедворем, ки ҷолиб духтаре, ба осонӣ метавонад маҷбур ба ман лениться дар сар, агар ман хоҳам эҳтиет. .
  
  
  Ғайр аз ин, вай, скучал оид ба Вильгельмине. Дар ҳоле, ки ман медонистам, чӣ қадар; в кӯтоҳи вақт аз он буд, ба он пайдо.
  
  
  Вай арендовал Volkswagen в маҳаллӣ агентӣ Герца ва оғоз тур яхтенным брокером. Пирей буд, ман аввал як мантиқӣ муаррифӣ иттилоот равона қатъ, ва ман сарф рӯз, strays оид ба докам ин оживленного портового шаҳр. Бозӣ соҳибкори аст-путешественника, он задавал масъалаҳои кард навъ, ки изучаю нав тоҷику лоиҳаҳо ва оснастку бо таҷриба, ки вай боварӣ, Nathaniel мебуд аплодировал. Ҳеҷ кас, бо хема вай встречался, ки сомневался дар ман прикрытии; Ин буд, Дэниелом Макки, дар бораи таътил дар ин гӯшаи дуне, ки баъзе номида раем барои моряков. Ҷолиб ин буд, ки ман буд, дар ин қисмати ҷаҳон танҳо як рӯз, ва ин буд, ки ба биҳишт барои моряков, вале на аз он ҷиҳат, дар кадом онҳо ҳоло дарк мекунанд. Ба шарҳ, хема он буд,
  
  
  поступив дар артиши ИМА пятнадцатью сол пештар мебуд, хеле мушкил аст. Танҳо гӯед, ки ба он буд, ки қисми ман такмили ихтисос бо AX, ва ҳатто артиши метавонад вайрон баъзе қоидаҳои, вақте ки аз он ба назар мерасад мешуморанд дахлдор. The танҳо вақт вай буд, дар униформе дар давоми ин вақт, он мизи мактаб контрразведки дар Форт Холаберд дар Балтиморе. Ин буд, ки асосан барои галочки, аввалин чизе, ки мо научили, - ин матнро, зеро ки агенти буд, ба пур то ҳамаи ҳисоботҳо ва он фарсудаи безобидные тасмаҳои кордон дуюми лейтенанти. Баъдтар, вақте ки ман присваивается ба мансаби Ғарбӣ Германий, ҳар хамкорон, ки требовало ед ман унвони, получало огоҳинома, ки ман майори. То он гоҳ, ки кор CIC, ва вай медонист, як е ду капралов, ки дар штатском, ки, агар музде хоҳад, низ буд, ки "унвони" майор.
  
  
  Вале rank надошт, чизе ба кор бо он, ки чӣ тавр ман познакомился бо Алексом Зенополисом, ва бо ҷарроҳӣ, ки мо якҷоя сарф. Кӯтоҳаш, мо артиши преследовала гурӯҳи дилерҳо ҳероин, ки бо привозила ин мавод дар Олмон ва покупали ego мо войскам. Ҳеҷ чиз монанди, ки чӣ тавр дар Ветнам дар солҳои охир, вале он гоҳ, ки ҳанӯз ҳам ба таври ҷиддӣ. Он дида шуд, ки муште аз сарбозон буд, таъминкунандагони, ва онҳо получали ego аз ҳамсарон греческих моряков, ки алоқа дар Туркия. Банди мубодилаи буд Наксос, бузургтарин ҷазираи Киклад.
  
  
  Одина атрофи сарбозон, ҷавон сержант, устроился дар як атрофи онҳо муқимӣ кор, дар бораи онҳо орзуи ҳар як сарбоз; ӯ пилотировал хурд двухмоторный ҳавопаймо, ки перевозил VIP-перссон, намояндагони роҳбарияти олии гражданӣ ва шахсоне, ки дар солнечные ҷойҳои дар ҷойҳои ба монанди греческие ҷазира ва Лубнон. Буд несложно бозгашт дар Мюнхен холӣ ба нишастан хурд аэродром дар Наксосе ва мегирад ҷамъшудаи хокаи сафед. Ӯ буд, ки ягон гумрукӣ кард, ва чанд механиков дар заминаи спецоперации дар муомилот; онҳо гирифта маводи мухаддир ва выносили ego барои чизҳои хурд, кўчањо.
  
  
  Ман бо иштироки дар отборочных мусобиқаҳои; асосан аз он буд, кор ба аъзои CIC, вале вақте равшан шуд, ки дар ин замешаны греческие низомиени, он табдил ефтааст каме раздражающим барои ҳарбӣ пулис. Ба таври қатъӣ гуфт, ин ҳам на работа CIC; населенный адад русия Бадан аз он иборат аст, ки ба қатъ ягон скрытую таҳдиди артиш, балки аз он аст, хеле васеъ интерпретируется. Дар ҳар сурат, ман привлекли ба кори выведению контрабандистов маводи мухаддир оид ба ҷамъкунӣ, ва барои он, ки ҳеҷ кас дар ягон атрофи вовлеченных руковидителей на эҳье дар он як садои. Ва е шунидам, ки дар бораи ин, агар метавонист, ки шунидан.
  
  
  Ин буд, убийственная кор; Вай дарк намуд ки ин бор аз ман дастур тамом. Ва ҳангоме, ки онро мулоқот Дан Зенополиса дар Бейруте, ҳар чӣ ба ман лозим буд, ба кор, ин аст, ки ҳар сол дар он аст, ки ба ақл, ки ба он шахси хуб барои кор бо ман. Alex буд мард-быком, каме боло ман, дар шашум пойҳои як дюйм, ва дахлдор равон. Он гоҳ ӯ хизмат ҳарбӣ-баҳр иктишоф кишвари худ, балки дар темном ҷомеаи шаҳрвандӣ костюме он назар, ки чӣ тавр аломати, дар атрофи филми Хамфри Богарта: черные мӯй ва whiskers, свирепые чашм, ки ба назар пас, агар ки онҳо метавонанд прижать шумо ба стонать ва назари худро деворы дар он ҷо. то он даме ки қарор додам, ки ту биравӣ.
  
  
  "Ту Шуд", - гуфт ӯ, вақте ки мо дар мулоқот дар шумном қаҳвахонаҳо. Дар як маҳфили мусиқӣ автомате играла пластинку Синатры ва перекормленная хорсаро рақс ҳаети кӯшиш посоревноваться бо up music.
  
  
  Вай иқрор шуд, ки буд, онҳо; онҳо Дар рӯзҳои вай боз метавонад ба истифода аз номи худ.
  
  
  "Хеле осон аст". Ego англисӣ буд, хуб, вале он терял суханони даром. "Ду мардуми мо бузург аст ду амрико дар аэродроме. Мо бо ту уничтожаем ih".
  
  
  "Чӣ тавр мо мефаҳмем, ки прилетит амрико ҳавопаймо?"
  
  
  "Ҳаст ҷойҳои overlooking посадочную љавобҳо. Обустроенная мо, хижина козопаса; ва ӯ гирифта, дар беморхона, бедняга". Alex засмеялся нишон бузург щель байни передними дандонҳо. "Хурд масъала бо желудком, ки пас аз ego нўшокї & nb. Ӯ старик, вале ӯ поправится".
  
  
  "Ва чӣ қадар мо интизор?"
  
  
  Alex пожал массивными плечами. "То ки онҳо саф. Шумо вақти худ?"
  
  
  Мо гирифта сола гремящую лодку, ки бо чунин менамуд, останавливалась дар ҳамаи ҷазираҳои Киклад, бигзор танҳо дар бораи Крит, ки пеш аз мо фоида ба Наксос. Мо бояд шудааст туристами, ва он гоҳ высадки мо разговаривали боз дигар. Вай зарегистрировался дар он аст, ки имон шуд гостиницей дар портовом шаҳри, ва он гоҳ бозӣ эксцентричного американца, ки меҳмонхонаи ба танзим аз барои ба кӯҳ кӯҳ, предшественника, ман фикр мекунам, муосир hippie, кишащих дар ҳама ҷо, дар ҷаҳон аз худ рюкзаками.
  
  
  Вай пайдо Alex дар коттедже козопаса overlooking посадочную полосу. Хушбахтона, ӯ буд, пачку фарсударо, вале исправных игральных кортҳои, ва ӯ ба навъе идора ќисми зиеди захираи соњаи тандурустї дар якҷоягӣ бо аслиҳа, ки ба мо зарур аст. Интизорӣ, ки длилось беш аз ду рӯз буд, неплохим, вале агар мо ба бозӣ дар пинокл барои пул воқеӣ, он ҳам мебуд бояд ман Алексею Зенополису қариб ҳамаи, ки ман ба даст ба онҳо хорька.
  
  
  Летное соҳа буд, ки дар биржаи дароз аст, аз роҳи оҳани водии таҳти мо; он буд, сохта немцами дар вақти
  
  
  дар вақти ҷанг ва содержался дар бештар е камтар исправном қодир аст аз ҳисоби парвариши гӯсфанд ва козырь. Дар чида охир аз мо сард буд обрыв; дар охири буд зиеди табиӣ пещера, даромадгоҳи он мо метавонем хуб дид.
  
  
  "Матросы ба он ҷо дохил мешаванд", - фаҳмонд Алексей. "Мардуми мо, защитники мо соҳилҳои". Ӯ плюнул дар земляной павлус хижины. "Мо, грекам, бояд дифоъ қадар соҳилҳои; бингар, ки чӣ гуна корт, Ник. Ва фикр мекунанд, ки танҳо ин нечисть, ки чӣ тавр ин, оскверняет ih касб кард..." ва Ӯ боз плюнул.
  
  
  Вай дарк намуд, ки Alex буд идеалистом. Ин маро беспокоило; ва ҳатто пас аз он мебуд, бартарӣ ба кор бо циниками, зеро ки онҳо ценымногие надежнее.
  
  
  Шаб буданд, ки њама вазнин, зеро ки мо метавонем бо истифода брылев. Alex ва он низ кам разговаривали. Баъзан он выходил ба берун, ба полюбоваться бледной яркостью заминҳои зери ослепительной моҳ давр. Ва ин буд, ки дар се як ҳиссаи шаб вай дид фигуры, двигавшиеся дар охири парвозу фурудгоҳ, поднимаясь бар краем обрыва, чӣ тавр ба альпинисты, достигающие пика Эвереста.
  
  
  Вай давида бозгашт ба хижину ва ин ягона додани Дан. "Онҳо дар ин ҷо", - прошептал ман. "Худро дӯстон буѓї шумо метавонед ба он қариб боварӣ дорам".
  
  
  Alex махнул дасти ва перекатился зери кўрпа ман. "Хуб, хуб, марди ҷавон". Ӯ буд, сол ба даҳ калонтар аз ман. "Онҳо подождут, чӣ гуна ва мо. Амрико ҳавопаймо пайдо нашавад, то даме ки чашми. Шаб дар ин ҷо ба замин нест".
  
  
  Вай мебуд шталь клясться, вале ман показалось, ки Alex храпит бор гуфт, ки худро охирин калима.
  
  
  Шояд вай проспал ним соат тамоми оставшуюся шаб; Он медонам, ки бедор, ва дар назди рассветом передвигался оид ба хижине, нетерпеливо мунтазир аст, вақте ки офтоб оғоз освещать мо. Моҳ дер ушла, ва он қариб ки метавонистам, ки дидани поени води.
  
  
  "Мо оғози ки ҳоло". Ором овози Alex дар безмолвной хижине буд, то ошеломляющим, ки ман танҳо не выпрыгнул оид ба скинов. "Ним соат то рӯз нур". Ӯ буд, ба по, натянув вазнин бар черную кожаную куртку, дараҳои он буданд, набиты заруранд. Дар зери он ӯ буд, пистолет Кольта 45 калибра, лекин бештар аз ҳама он полагался дар винтовку М-1, ки ӯ перекинул тавассути китфи.
  
  
  Ман низ буд, ки чунин як. Ман низ буд, Вильгельмина, Люгер, ки вай ба наздикӣ ба даст овардааст, дар Германий ва ки дар муайяннамудаи ҷиҳат, становился қисми ман ба.
  
  
  Мо бодиққат двигались баробари ближнего охири водии, кружа ба холмам бар входом дар ғор. Мо держались кофӣ дур аз охири, ба ҳеҷ кас дар поен карда наметавонистанд мо мебинем, ки ҳатто агар буд, муқаддас ва пок рассудительность ва инстинкт Дан подсказали мо, ки дар он бас.
  
  
  "Овоз", - прошептал ӯ, ишора кард, edge.
  
  
  Мо ползли оид ба неровной замин, похожей дар листву, ва дар охир дидем майдони дар поен. Мо буданд, дар баландии тақрибан шаст пойҳои, ва, чӣ гуна вай метавонист дидан, роҳи поен буд.
  
  
  "Чӣ тавр мо...?" Вай дар оғоз, балки Alex приложил ангушти ба губам, ва дандон блеснули дар dark.
  
  
  Дар атрофи як воситаи худ сершумори карманов, ӯ царакат як порчаи нейлоновой ресмоне аст. Ба сӯи яке аз охири шуд прикреплена граната, ва ӯ гузошт, ки ҳамсарон дигар ба замин наздик бо худ.
  
  
  "Ҳавопаймо парвоз аз он ҷо", - гуфт ӯ, ишора ба рост, аз мо, дар черную пустоту барои краем майдонҳои. "Ягона роҳи рафтан аст,. Вақте ки ӯ приземлится, ӯ бояд вырулить то ба хориҷи ҳам охири ва битобед, ҳа? То ин ки ҳангоми приземлении... , ки онҳо наметавонанд".
  
  
  Ӯ дар оғоз хеле суст спускать як хати нек аз скалистой стонать обрыва, то нить бо прикрепленной гранатой на исбот кард, ки чӣ тавр маротиба бар входом дар ғор. Пас аз он дод, таваққуфро, пошевелив ангуштони худ-сосисками, тавлиди мысленные тахмин, ва боз даст. Ӯ дод отметину дар нейлоне ва порезал ego корд. "Комилан афсонавӣ", - эълон кард ӯ ва гирифта оставшуюся қисми лески барои замима кардани вай як хурд тавре кусту дар якчанд пойҳои истироҳат аз охири.
  
  
  "Ки акнун?" Ба вай гуфтам. Ҳеҷ кас ба мо гуфт, ҳар кас, ки ҷавоб барои ин амалиет, вале Alex, чунин ба назар мерасад, медонист, ки кор кард, ва ӯ омода буд ба ед.
  
  
  "Ин як чизи бад барои спускается, вале ман ба поен бирав ба поен". Ӯ и пурдарахт дастпўшакњо, обернул амали закрепленной ресмоне дар атрофи hips ва перекинул петлю тавассути китфи. "Акнун ту возвращаешься дар дальний наҳр майдонҳои. Хурд тропинка, ки аз рӯи он зиндагӣ мекунанд бӯз, мебарад аз ту ба поен. Вақте ки ту слышишь, ки дар ғор разрывается граната, ту спускаешься поен ва убеждаешь касоне, бачаҳо дар тайера, ки ба онҳо расониданд рафтан. Фаҳмидам?"
  
  
  Вай ҳам ҳамин хел фикр кардам. Вай послушно давида бозгашт ба он самт, ки дар он мо омаданд. Пайдо тропу, ки дар бораи он сухан Alex буд нетрудно, ҳарчанд, ҷустуҷӯи нах дар сером партави ложного даме ки чашми он сеяки козу. Отпустив худро M-l, он пахш кунед пилорамма ба edge утеса ва шталь интизор.
  
  
  Дар аввал ба он монанд доимӣ buzzing нест-магасе, ва ӯ мубориза бо искушением зад вай, вақте ки фаҳмидам, ки задремал. Чашмони ман якбора открылись, ва он назар афканда, то дар як палящего оранжевого офтоб, поднимающегося оид ба далекого либос.
  
  
  Дар миенаи шикам полудиска виднелось торик пятнышко, ки продолжало иловапулӣ дар ҳаҷми направляясь откровенные он ҷо, ки вай ҷони худро фидо. Вай эҳсос кард, ки чӣ тавр ба зудӣ схватился, на ҳает, маҷбур худ мемонданд, ки двухмоторный ҳавопаймо пайдо аввал оид ба қуттии назари направляясь ба фуруд дар чида охири майдонҳои.
  
  
  Вай доранд дар баробари охири обрыва дар канори он ҷойҳое, ки он ба чап Дан. Ego умуман он дида шуд, то чархҳои ҳавопаймо нест коснулись киштзор, вале пас аз он дидам, ки чӣ тавр громоздкая гулнақшҳои поднялась ва выбросила дароз нек паст шароби сафед полосу. Вай пролетела аз љониби ҳаво паҳн, зуд тарк таҳти разбивающимся грузом, прикрепленным ба ego охир, ва, ниҳоят, врезался дар сӯрох пещеры.
  
  
  Последовала долгая пауза, аз ҳад зиед долгая, ва ман сар ба фикр мекунанд. Чор сония - он андаке, вале боре ба ӯ гуфтаанд, инструктори анчом pin, дар атрофи норинҷак, ва он гоҳ тасодуфӣ бас вай ба ман. Вай выставил ego пок ва шањ тавассути бетонный парапет дар тренировочную яму, ки агар вай буд миенарав дугона мебозад. Баъд аз ин, ман чанд рӯз болел як зироъ - норинҷак вазнин, аз хотир набароред, - вале бештар аз ҳама, маро беспокоил хихикающий сукин писар, ки ҳамаи ин затеял, ва выяснял, чӣ гуна ба беҳтар аз куштани ин ублюдка. Хушбахтона, барои ӯ ва шояд барои ман, он гоҳ ба он рӯз он бештар ego надидаам.
  
  
  Даромадгоҳи ғор взорвался шокирующе громким взрывом бузурги ҷараенҳои дуд ва ливни обломков хлынули дар зеленое буд. Пеш аз он ки вай тавонад, двинуться аз ҷои, вай дид, ки чӣ тавр Alex бросился аз охири утеса, ударившись дар бораи выступы скал, ва зуд спустился ба замин.
  
  
  Вай карабкалась оид ба нишеб тропе, цепляясь барои неопрятные кусты, ва ба иҷро ударилась дар бораи поени води. Двухмоторный амрико ҳавопаймо рулил ба ман бо ревом муҳаррикҳои, вале дар айни замон вай нест, тарсидам, ки маро тарсонанда; таркиш паси онҳо бояд буд, ки ба гирифтани ҳамаи ih диққати.
  
  
  Вақте, ки ҳавопаймо фаромад вуҷуд, вай, вай давида омада, гуфт, ки дар як расселину дар стоны обрыва, дождался оғози буред, сипас берун омад ва мусаллаҳи якчанд зуд аксҳоро наметавонанд дар бинї ҳавопаймо. Вай дид испуганное, бледное шахсе ба воситаи лобовое шиша ва сипас ҳаракати босуръати мебошанд. Боковая дари оғози открываться, ки пилот суханро худро доштан зарур мебошанд, аллакай заводя моторы барои взлета.
  
  
  Буд, фармон нест, тир самолету, агар мо метавонем кӯмак; дар поени кор, он моликияти ҳукумати ИМА. Аз ин рӯ, вай шагнул ego дум, берун аз дастрасии вероятного бандита дар як рӯз. Внезапный таркиш ду поя каме нест сбил ман бо пои подняв хок, ва дар як лаҳза ослепив. Вақте ки он аз нав қодир ба дидан, ҳавопаймо зуд удалялся аз ман; ман дар болои китфи ӯст буд, M-1, омода тир дар рози, вақте ки Alex рафтанд оид ба разрушенной пещеры ошкоро ба додани самти он чӣ летящего ҳавопаймо.
  
  
  Дар раннем партави он назар, ки чӣ тавр хурд маунт, дар тамоми сиеҳ, бо поднятыми дасти худ, ки чӣ тавр баъзе ҷанговари қадим, пытающийся доред, шахзода худоени. Вақте, ки ҳавопаймо мчался ба ӯ чунин менамуд, ки бархӯрди ногузир буд, вале дар охирин лаҳза ӯ отклонился сӯ, заглушив муҳаррикҳои ва заклинив запугивание. Alex нырнул зери крутящийся винт, откатываясь аз чархҳои.
  
  
  Ӯ буд, ки бо полю k особенных греку ва самолету ва дид, ки чӣ тавр пистолет рафтанд дар як рӯз пештар аз ин дод Алишер. Вай фуруд омад, хеста ба зону ва эҳье худро M-l, вақте, ки ҳавопаймо фуруд омад, дар ухабах дар охири обрыва. Мард высунул сари кард пистолет ба ман шарик.
  
  
  Ин буд, ки хурд ҳадафи ва ҳавопаймо ҳанӯз раскачивался сипас резкого буред, ва шадидан манъ аст, вале вақти ба бодиққат мақсад. Вай дод, ки як зарбаи сипас, боз як. Мард дар дверном проеме нигариста, ман, ва ҳатто бо чунин масофаи он то бубинанд, ифодаи пурраи парчами иҷозат барои иҷрои ego инсон, вақте ки хуни хлынула оид ба ego гардан. Ӯ ба сухан оғоз ҳидоят пистолет ман ҷудо, вале ногаҳон ӯ бояд шталь вазнин, чӣ тавр ба наковальня. Ego дасти тарк, пистолет выпал оид ба ego дасти, ва ӯ оҳиста-оҳиста пош ба воситаи дари ба замин.
  
  
  Alex зудтар фаро расидааст, ба як мард, ки ӯ вскочил дар кабину. Раздался баланд приглушенный дуъояшон буданд,, пас гортанный ханда; Баъд аз якчанд сония ба шахси дигар рафтанд ва дар мавриди аз ҷониби шахси поен каменистую замин. Alex аст, пушти ӯ дар дверном проеме, держа худро девятифунтовый M-l ҳамчун осон аст, чунон дубинку полицейского. Сипас ӯ поманил ман, вале ман аллакай поднялся ва снаряда ба самолету.
  
  
  "Хуб тир", - гуфт ӯ. "Ту бало удачно каме нест, кушта пилота".
  
  
  "Ки ту имеешь дар хотир доред?" Мо ҳам онро чун корчится дар рӯи замин аст, шахс; касе, ки дар он шањ, ки двигался.
  
  
  "Ха! Шумо таращить чашмони мегузарад, ба воситаи ego гардан ва олуда ба ҳавопаймо, порезает ин летчику гӯш ва канданиаш лобовое мегирифтанд. Афсӯс".
  
  
  "Оғо. Ое дигар зарар?"
  
  
  "Ман ҳеҷ дидам. Фикр мекунам, аз они оғози дуюм тӯб зад, эму дар сандуқе. Дар ҳар сурат, ки гузашт чизро амиқ ҳис мекунад".
  
  
  "Е метавонад ба
  
  
  вай пурра промахнулся. "
  
  
  Alex покачал сари. "Не, ту промазал, Ник Картер. Ва ӯ ҳеҷ гоҳ онро фаромӯш кард, понимаешь?" Ӯ нигариста, пилота, ки кӯшиш нишаст. "Шумо мехоҳед, ки ба ин бача дар замоне ки зинда буд?"
  
  
  "Агар ба ӯ сахт ранен, ман фикр мекунам, мо метавонем истифода ego дар ситод-истиқоматии". Вай наклонился, марди нерӯманд. Дар nen буд армейская шакли бо сержантскими нашивками, ва ӯ медонист ego шахсе, чунон ки хуб ҳамчун худро худ пас аз омӯзиши ego мешавад. "Рэган", - прорычал ман. "Шумо мехоҳед, ки ба зиндагӣ ва е бимиред, ошкоро дар ин ҷо? Ин интихоби шумо".
  
  
  "Чизус, ҳа!" Ба он хотир, ки ӯ буд, на бештар аз бузғола, ва назар ҷавонтар худ портрета. Ӯ нигариста, Alex ва удивленно покачал сари. "Псих!" пробормотал ӯ. "Ин бача девона".
  
  
  Alex засмеялся ва опустился наздик ба ӯ афтод, кам ego винтовки коснулось шахсони ҷавон старшины. "Smart бой, - гуфт ӯ. "Медонед, агар ту ударишь ман, ту ҳавопаймо сломается мисли он. Ва ту полетишь поен". Ӯ дод красноречивый иқдомро дасти нигариста баъд ба китфи edge обрыва. "Ва аз ту остаешься зинда, а? Хуб бой". Ӯ хлопнул ego оид ба бозгашт, пас баъзеи ба китфи ва боло старшины ба пойҳои.
  
  
  "Ва чӣ гуна дар бораи пещеры?" Ба вай гуфтам.
  
  
  "Ҳамаи мертвы". Ӯ похлопал оид ба прикладу винтовки. "Ва баъд аз он, ки ту уйдешь, вай воспользуюсь дигар гранатами, ки ба мӯҳр ғор. Ое зебо гробницу. Чӣ тавр дар бораи ин?" Ӯ толкнул мертвого ангушти по.
  
  
  "Не. Вай беҳтар аст, ки возьму ego бо худ. Вале чӣ тавр шумо гона аз ин ҷо бираванд?"
  
  
  "Ин аст, ки қисми ман аз ин кишвар, Ник Картер. Шумо хавотир нашав оборудова ман, а? Акнун вай помогаю шумо ба бастаи то ин писарак, ки ба ӯ извлекли шумо ба мушкилоти дар вақти парвоз".
  
  
  Мо тасмим ба назари худро бодиққат алоқаманд Рэгана фавран барои сиденьем пилота, ки вай метавонист пайравӣ аз он. Ҷисми дигар мардон Дан повисло бозгашт, мисли њамлу. Пеш аз он дохил шудам, ӯ порылся дар дараҳои худ ва алоќаи якчанд бастаҳои хурд.
  
  
  "Андешидани ҳам; шумо, амрикоиҳо, ба шумо лозим аст, ки далели. Мо, мо чизе намедонем, ки дар бораи контрабанде маводи мухаддир, а?" Ӯ хлопнул ман бо бозгашт. "Удачной сафар, Ник Картер. Агар ту чунон хуб пилот, ки чӣ тавр стреляешь, ки туро хоҳад мушкилоти а?"
  
  
  Охирин чизе, ки ман дидам, ego, ин аст он чизе, ки ӯ тащился бозгашт ба ғор бо винтовкой, тасодуфӣ несущей тавассути китфи; он назар ҳамчун шикорчӣ, возвращающийся хона пас удачного рӯз. Ӯ ҳатто дилам ба помахать ба осони, вақте ки вай взлетел.
  
  
  
  
  
  
  Боби шашум ҳокимияти маҳаллӣ
  
  
  
  
  
  Вақте, ки шаб опускается дар соҳили Юнон, пас ногаҳон темнеет. Вай пайдо неплохой меҳмонхонаи недалеко аз объекти тавсия ман капитаном чартерного киштӣ, ки бо вай гуфтугӯ пештар. Ӯ пешниҳод намуд, ки нишон додани он ба ман nightclubs, вале рад кардам, ӯ буд, чунон меҳрубонона, ки чӣ тавр ин мумкин буд; Он ҳам настраивался дар супориш, ки ҳоло ба оғоз, ва намехостам, ки ягон дружеских отвлекающих омилҳои.
  
  
  Ман ба ҳуҷра буд, тоза ва аккуратной. Холис телевизион, ки ман буд, ба нармӣ благодарным. Ин буд, ки рӯзи дароз, ва ба вай на привык ба яркому солнечному нур, ки метавонад истощить қувваи инсон пеш аз он, ки чӣ тавр ӯ ин заметит. Субҳ вай дар бораи сафар ба Пиргос, ба пешвози то бо духтаре, ва ман хеле мехостам двинуться аз ҷои.
  
  
  Вай пообедал хурд таверне неподалеку. Наздик сидела гурӯҳи амрико ва як атрофи занон, ки дар байни мардум кӯшиш ба харҷ дод поглядывать ба ман. Ӯ буд, ки хеле хуб ба назар дар баъзе маънои загорелой, ки агар вай ҳар световой соат пекла пӯст ва оставила дар оташдон аз шумо включенной ба муддати дуру дароз. Вале ман он проигнорировал он, изучая круизного чекҳо бояд нигоҳ, он кардааст бигирад, то дар туристическом дафтари худ дар Афинах.
  
  
  Зан бе таваҷҷӯҳ боқӣ мемонад. Краем чашмони вай дид, ки чӣ тавр ба он встала ва пошатнулась ба онҳо чўбӣ сабо дар сатҳи баланди каблуке, ки ҳоло мемонад зан. Вай остановилась баръакс маро барои суфра, уставившись ва нахмурившись, ки агар вай буд, кадом аст он хоси экземпляром, ки бо он ӯ столкнулась дар анбўі овоза.
  
  
  "Ман метавонам ба шумо кӯмак?" - корафтодагон аз ман пурсид. Вай ҳамзамон бархоста.
  
  
  Вай встряхнула бо залитыми офтоб каштановыми мӯй. "Ман намедонам." Вай обвиняюще ткнула дар ман ангушт. "Галвестон. Се, чор соли пеш. Шумо буданд, дигар Sue-Ellen, ҳамин тавр не?"
  
  
  Вай застыл, стараясь нишон надеҳ ин. "Метарсам, фикри шумо дар бораи касе дигар".
  
  
  Вай нахмурилась боз ҳам бештар. "Савганд ба он ҳаргиз забываю мо як шахс. Ва гӯе маҳз чунин нест, мисли ту". Камшавии табассум, нишон медиҳад, ки вай маро қадр. "Бирав, ва ҳоло. Номи... Ник? Ҳа. Ин буд, гарун як дақиқа; он омадаам, то охир".
  
  
  "Ман хеле афсӯс, номи ман Дэниел Макки".
  
  
  Вай понимающе кивнула. "Угу. Ва он Jackie Онассис. Ки бо ту? Ту дар ин ҷо бо зани худ е чизе, ки дар ин гуна худро?"
  
  
  "Не, аммо..."
  
  
  "Шавқовар, мо танҳо буданд, имрӯз аз Sue-Ellen. Ee яхте?" Вақте ки ӯ гуфта мешавад, мебинӣ, ки зан аксент
  
  
  мегардад, бештар кишвар. Ман буд ҳайрат; як фикру дар бораи Sue-Ellen кофӣ буд, ба гузошта, маро дар даҳони кукурузную лепешку.
  
  
  "Ман дар ҳақиқат ..."
  
  
  Вай кӯшиш ба харҷ дод, ки агар на шунидам ман. "Шумо медонед, ки пас аз он вақт вай дар охир талоқ гирифт, вале ман фикр мекунам, ки шумо медонед, дар бораи ин, аз шумо ва Sue-Ellen буданд, чунин наздикони дӯстон. Албатта, боз оиладор аст, вале вай сола юнонӣ шавҳар қариб, ки нест мегузаронад, бо он вақт ҳамаи ин рӯз. Ман фикр мекунам, ки Сю-Ellen хоҳад хеле рада ҳастам, барои шунидани он чӣ шумо дар ин чодари ".
  
  
  Вай хуб ҳис мекардам, ки ин ҳозир ба ман аз тамошои дигар, на танҳо дигарон бо ширкати болтливой занон, балки мардум барои якчанд соседними столиками. Ӯ хеста. "Ва бовар кунед, хонум, вай Дэниел Макки". Вай вынул корти оид ба бумажника. "Дар делле, он ҳастам яхтенным брокером. Мумкин аст, шумо подруге Sue-Ellen ҷолиб хоҳад буд, ки бо ман гап. Маҳз дар куҷо аст, ee вақте?"
  
  
  Вай презрительно посмотрела ба паст шароби сафед дугона. Сипас вай посмотрела ба ман шахсе, ки ба вай чашм хеле сфокусировались. Ниҳоят вай покачала сари ӯ ва отступила як қадами. "Ман метавонист поклясться, ки ин ба ту, Ник Некто. Танҳо дар Sue-Ellen нест, мебуд, ки дар вохӯриҳо бо як фурӯшанда лодок. Ҳатто дар рӯзҳои истироҳат".
  
  
  "Хайр..." Ман смутился ва, ниҳоят, иштирок доштанд визитную дугона дар ҳисоби худ.
  
  
  Зан погрозила ман ангушт. "Лекин, мумкин аст, ки шумо чизе, ки шумо мегӯед, дар асл? Ба он хотир, ки Лақаби ӯ буд, хитрым, набояд гузорем, ҳеҷ вақт. Вақти худ, ҷаноб яхтенный брокери; Sue-Ellen гуфт, ки мумкин аст дар ин ҷо дертар. Он гоҳ мо барои ҳосил медонем, а? "Вай поползла бозгашт ба мизи худ.
  
  
  Вай меҳмонхонаи зуд аз ин ҷо фирор, вале маҷбур худ анҷом трапезу, ғофил назари дигар мардон ва занон дар ширкат. Ин буд, преуспевающая дастаи асосан сол аз сӣ то чил, чунон ки ман ба вай судил, дар атрофи онҳо, ки popping то қариб дар ҳар туристическом ҷо дар ҷаҳон. Дар атрофи онҳое, ки хоҳад, бо дӯстон, бо хема чизе монанди Sue-Ellen аллакай чандин сол, е чӣ тавр ба он ҷо вай насаб дар мо рӯз, ва боварӣ ҳосил кунед, ки ҳамаи ih дӯстони медонанд ин.
  
  
  Вале дар ин шаб нест шуд, фикр дар бораи Sue-Ellen е он приятелях, аз ин рӯ, вай выбросил вай дар атрофи сари як бор онро берун оид ба майхона сипас улыбки ва кивка зан дар амрико як ҳизб. Вай ҳис кардам, ки вай оценивающие чашмони худ бозгашт, вақте ки берун омад, ба тоза шаб ҳаво.
  
  
  Шуд сард бо об дул ровный ветерок. Дар гавани рост истода буд, дар якоре бузург круизное судно, горели ҳамаи чароғҳои, ва ҳатто дар чунин масофаи он то шунидан глухие punches рок-гурӯҳ. "Девона", - фикр кардам ман. одамон приезжают аз тамоми дуне барои дидани Грецию, ва онро ба рӯъеи худ корабля, ба послушать американскую мусиқӣ.
  
  
  Вай панцирь суст, муносибатҳои иқтисодии берунии ҷт тасодуфӣ, вале пас аз звенело дохили. Он ба Sue-Ellen беспокоило ман, ва ман поймал худ дар он аст, ки проверяю торик улочки, passing mimmo онҳо. Худи бандед буд, хуб освещен, ва ҳатто дар он вақти шаб кофӣ буд,, фаъолияти, ба вай ҳис бароҳат. Бо вуҷуди ин, пешайвони он ҳузури Хьюго, акнун rustic сидящего дар ножнах дар предплечье. Танҳо далеле, ки поблизости буд, ки ҳар касе, ки медонист, ки вай дар делле, ва хусусан исми ман ба, буд, ки ҳар чизе, ки ба ман лозим барои ба танзим эҳсосоти худро дар он баландии, ки ба вай хуб медонист.
  
  
  Савганд ба ин замон, мисли ман баргашта дар меҳмонхона, мо як кас аст, на подошла, ва ман истода, дар дверях, ки дар охирин маротиба неспешно дидани тихую як майдоне, ки вай на пай мо малейшего подозрительного ҳаракати. Ниҳоят вай, пожал плечами, гузашт дохили ва поднялся оид ба единственному пролету кулли зина худро дар ҳуҷраи.
  
  
  Онҳо интизор буданд, ки барои ман, вақте ки вай отпирал дари, ва онҳо буданд, бало мебошанд. Ягон таҳдид, қариб ки ягон калима; яке дар атрофи онҳо захлопнул дари, вақте ки ба он дохил шудам, дигар зажег муқаддас ба воситаи ҳуҷраи. Ҳам аз мардум буданд, шароити вазнини бияфзудааст, дар муқаррарии тира костюми ва автоматика, ки онҳо пӯшидани, буд маленькой, вале смертоносной.
  
  
  Вай подождал, то як атрофи онҳо заговорит, заметив, ки бағоҷи ман кушода шуд, ки дар кати хоб, ближайшей ба окну. Вай на шталь распаковывать чиз, ва мувофиқи он чӣ ман нигаред, ман ду меҳмон буданд, хеле аккуратны дар худ ман дархост. Хеле аккуратны.
  
  
  "Ҷаноб Дэниел Макки?" Мард, находившийся минбаъд танҳо аз ман, заговорил; ӯ буд, каме баландтар дигаре, он ки мӯи торик буданд, кӯтоҳ острижены, вале бо шароб висячими усами.
  
  
  "Ҳа", - ривненской гуфт, вай аст,, ба нармӣ обрадовавшись, ки онҳо истифода бурда ба ман ҳоли ном.
  
  
  "Ту баргашта барвақт".
  
  
  Метавонам поклясться, ки мард улыбнулся, вале бо чунин усами душвор буд, боварӣ ҳосил.
  
  
  "Аен аст, - гуфтам ман.
  
  
  Ӯ царакат дар атрофи аз пушти кармана ҳамвор потертый ҳамен ва кушод ӯ. Вай дид расплывчатую расм ва дугона расмии намуди таҳти сахт поцарапанным ва пожелтевшим пластиком, ва он гоҳ ба он ҳама боз убрал.
  
  
  "Ки шумо ҷустуҷӯ доред, кадом аст расмӣ алоқа, ҷаноб Макки?" - пурсид мард. Ego даста ҳамсари, стоящий баръакс приземистого девор чӯбӣ комода у подножия
  
  
  дар бистар, не, гуфт ба мо суханон ва пошевелился.
  
  
  "Ҳолам хуб нест."
  
  
  "Шумо... яхтенный брокери". Ин буд, ки масъала.
  
  
  "Дар асл."
  
  
  "Шумо мехоҳед, ки ба харид е фурӯши монанд дар Юнон?"
  
  
  "Не", - эҳтиеткорона ҷавоб додам ман. "Ман танҳо осматриваюсь. Чизе монанди расслабляется дар якҷоягӣ бо як бизнес аст".
  
  
  "Шумо находите манфиати бузург дар мо водной соҳаи?"
  
  
  "Албатта. Ое ин аҷоиб аст?"
  
  
  Мард захохотал, ба таври васеъ раскрыв даҳони; барои як лаҳза, вақте ки вай дид щель байни ego передними дандонҳо, он сахт ба хотир Дан Зенополиса. Вале Алишер гуфт, вай худаш буд, ба добрых шаш инч боло ...
  
  
  "Шумо дар ин кишвар ба муддати дуру дароз?" - идома дод мард, рассмеявшись.
  
  
  "Намедонам. Ҳанӯз чанд рӯз, шояд ман ҳеҷ махсуси банақшагирӣ".
  
  
  "Ҳа, албатта. Мо аз тарафи - тараф, фароғат... барои приезжих". Ego торик чашмони кофирон бурными, вақте ки ӯ ба ед охир ду калима, ва он настороженно looked дар пистолет, ки ба он ҳам нигоҳ нацеленным ба ман середину.
  
  
  "Он чиро, маҳз шумо тафтиш мекунад?" - гуфтам ман, стараясь назар зудтар нервным аз требовательным.
  
  
  Ӯ махнул дасти бо пистолетом, аммо ин дало ман мо фикри кӯшиши схватить ego; ego даста ҳамсари буд, ҷойгир кофӣ дур аз ӯ, ва ба вай никак баландгӯякро ih ҳам, ки илова ҳатто боз як шрама ба худ шкуре. Ғайр аз ин, барои ин буд, ки ягон сабаб. На он қадар дур.
  
  
  Мард бо усами пожал плечами. "Барои маълумоти бештар дар бораи шумо аст,, ҷаноб Макки. Вақте ки ягон бегона, маро бахшида метавонӣ, американца, приезжает дар ин кишвар ва оғоз наводить маълумотнома, ин аст, ки барои estestvenno, бедор кунҷковӣ ман ҳукумати".
  
  
  "Шумо шояд ба ед, танҳо спросив", - қайд кард вай.
  
  
  "Ҳа, мумкин аст. Аммо ман тарафи ... лутфан дарк намоянд, ҷаноб Макки, мо дар хеле шатком низомнома, окружаемым бо қувваи худ аз ҳамаи тарафҳо, ки недружелюбны нисбат ба мо. Аз ин рӯ, мо маҷбур муносибат ба ҳамаи шубҳанок, ва маро бовар , ҷаноб, мо сожалеем дар ин бора бисер бештар аз шумо. Аз ин рӯ, мо истифодаи ҳама бевосита надорад, ҳатто айбдоркунињои tools, ки барои омӯхтани он чиро, ки, ба андешаи мо, мо бояд донед. Шумо мефаҳмед? "
  
  
  "Албатта", - кисло гуфт: ман. "Ва ман фикр мекунам, ки шумо аллакай кардааст, кофӣ аст, ҳамин тавр не?"
  
  
  "Хуб... шояд". Барои худро нишон добросовестность, ӯ убрал пистолет дар кобуру дар поясе. "Танҳо як чиз аст".
  
  
  "Оҳ?" Вай, мушоҳида кардам, ки ego даста ҳамсари ҳар ҳол нигоҳ кунед пистолет, ҳарчанд аз он буд, ки ҳадафи он на ман.
  
  
  "Агар ту на возражаешь..." Ӯ ба таври васеъ раскинул дасти нишон худро наҷобати волей, ва двинулся ба ман гирди кати хоб. "Хурд ҷустуҷӯи? Шумо аз инсон?"
  
  
  Масеҳ! Он ҳама, ки ман буд, ба шумо лозим аст, ки бо Хьюго дар ножнах ман left предплечье. Вай отступил як қадами. "Ман намефаҳмам, чаро ин лозим аст", - гуфт вай, чунон ки беҳтар аст ба подражая ба нармӣ возмущенному американскому туристу. "Худо медонад, ки вай на вывожу бо кишвари шумо монанд қочоқи!"
  
  
  "Албатта, не. Бо вуҷуди ин". Ӯ ҳанӯз шелл ба ман. "Ин удовлетворила мехоҳам ба ҳамаи мо аст, ҳамин тавр не?"
  
  
  "Ман намефаҳмам, чаро ...?"
  
  
  Даста ҳамсари боз боло пистолет, роҳнамоӣ ego ман ҷудо.
  
  
  "Лутфан, ҷаноб Макки", - гуфт усатый play. "Мо мехоҳем, ки настаивать".
  
  
  Ӯ обошел изножье категорияҳо дар кати хоб, умиротворяюще раскинув дасти зиедтар, нигарист ва дружелюбным, чӣ тавр ба носорог.
  
  
  Вай на выдержал. - "Мемонанд, ки дар хатти!"
  
  
  "Бале?" Усатый фуруд омад, вале, чунин ба назар мерасад, ӯ растерялся.
  
  
  "Ба шумо мегӯям, ки шумо ба пулис, е чизе дар ин гуна худро. Мумкин аст, ки ба ман наздиктар ба назар дугона, ки шумо ба ман нишон дод?"
  
  
  Ин остановило он. Ӯ зуд дидам, ба худ напарника ва двинулся ман ҷудо. Ego хато. Вай дод полшага як тарафи гузоштани ego байни худ ва онҳое, ки даст дар дасташ пистолет. Пеш аз он ки ба касе е ба воситаи онҳо фаҳмидам, ки рӯй медиҳад, он баъзеи Усатого барои запястье, повернул ego ва прижал ба худ сина. Ӯ буд, твердым ва вазнин, вале ман ба вай дод ego безвольным.
  
  
  "Ҷаноб Макки..." - выдохнул ӯ.
  
  
  Вай хурсанд буд он мешунаванд; ки агар мо аз рӯй, ӯ баръало медонист, ки он дар делле.
  
  
  "Ҳисоби", - прохрипел вай эму дар гӯш.
  
  
  Ӯ ба сухан оғоз копаться дар набедренном ҷайбатон нигоҳ доред. Вай шуд то пур аз нопокии нигоҳ ego, ки мушоҳида кардам, ки дигар кард мард. Нест, гарчанде. Сипас вай дид, ки чӣ тавр ӯ оромона вставляет глушитель дар кам ба худ таппончаи. Пеш аз он ки вай тавонад, среагировать, ӯ бодиққат прицелился ва ду выстрелами шањ дар громоздкую сандуқе, ки шахсе, ки ба вай нигоҳ. Ман шарм мегӯянд, ки ман якум реакцией буд, сабукӣ аз он, ки мо як таращить чашм нест сипарӣ сквозь бадан ва нарасида ба ман.
  
  
  Whiskers провисли, ego аленка ногаҳон ду баробар зиед дар дасти ман. Ба вай имкон дод эму афтод; аен аст, ки ӯ дигар годился барои ман, ҳамчун сипари.
  
  
  Дигар мард махнул ман дар ревматизма. "Ман заберу он. Шумо хавотир нашав... ҷаноб Макки".
  
  
  Ман маъқул нест, ки чӣ тавр ӯ ба ман ухмыльнулся, хусусан вақте ки он мельком дид металлӣ дандон, обрамленные резиновыми губами.
  
  
  "Кадом хислати", - гуфтам ман, кӯшиши баргаштан ба худ нақши соҳибкори аст-путешественника. Равшан буд, ки ӯ буд, рафта ба сессияи ман.
  
  
  "Баъзан хандовар ба яке аз чизҳои рӯй, ҷаноб Макки", - гуфт ӯ, склонившись бар безжизненным бадани назди пои ман. Бо аккуратных проколов дар сина Уса текла хун, балки тамоми он впитывалась тканью торик ба коняк.
  
  
  "Угу", - гуфт ба ман каме вытягивая гузошта дасти ба хомӯш, агар ман дар як лаҳза беморӣ бояд Хьюго. Маҳз пас аз он пас сахт мехостам, ки ба Вильгельмину, ки эҳсос кард, ки ба вай таъми. "Чӣ, фармоишии не инро гир, шумо гона кор?"
  
  
  Бандит боло чашмони он хурд глазки буданд мертвыми, чун, ки змеи. "Шумо мехоҳед бидонед, ҷаноб Макки?"
  
  
  Ба вай чизе гуфт.
  
  
  Ӯ боло мертвеца, ба пойҳои ӯ, пригнул ego толстое бадан ва перекинул Усатого тавассути китфи. "Як хадамоти оташнишонӣ нардбоне", - эълон кард ӯ, ки агар вай аз ин намедонист, ва направился ба окну, выходящему дар як майдони дар поен. Сипас минутной таваққуфро ӯ перешагнул тавассути подоконник дар железную решетку. Мақоми он дар болои китфи ӯст дардовар мечашонем доранд ударилось дар бораи поднятую оконную створку, вале Усатый карда наметавонистанд возражать.
  
  
  Бандит қатъ дар як сония, пас аз он, ки ego ноша буд, берун аст, ва вақте ки ӯ нигариста, ман, ӯ табассум буд, қариб дружелюбной.
  
  
  "Мо боз мебинем шумо ягон бор, инчунин, ҷаноб Макки?" Ӯ похлопал бадан Усатого оид ба крупу. "Ва дафъаи оянда мо на бо глупых хато, а?"
  
  
  
  
  
  
  Ҳафтум боби.
  
  
  
  
  
  Ба он чӣ ваҳй ба окну ва мепоиданд, чунон ки chunky бандит карабкался бо оташ лестнице, чӣ тавр ба хахашечка, аз афташ, ғофил кардам беш, ки он ба диверсификатсияи. Агар ман буд, Вильгельмина... аммо не, гуфт, вай худ, ки дар ин фоидаҳои? Камтар аз ҳама ман дар ин ҷо мехостам, дар ҳоле диққати. Махсусан, диққати ҳукумат.
  
  
  Ва, албатта, вай медонист, ки ду нафар шутников, ки обыскивали ман ба ҳуҷраи, надоштанд, ки чизе ба кор бо аз ҷониби ҳукумати; қонунии агентҳои кор дар кишвари худ, на расстреливают шарикони худ, вақте ки онҳо ба переделку.
  
  
  Вай проверил худ бағоҷи ва қисми дигари ҳуҷраҳо, аз ҷумла примитивную ванную ҳуҷраи. Ба назар мерасид, чизе нест, пропало, ва, азбаски ман буд, ки чизе компрометирующего, ки ман буд, рафта ба миқдори махсусан ба ташвиш дар бораи он. Ба истиснои он, ки ман ба тааҷҷуб буд, ки ин ҷуфти ҳамсарон, ва чаро онҳо ин ҷо буданд,. Ман мехостам ба хорошенько назар дугона, ки ба ман нишон дод Усатый, балки ин буд, ки аллакай хеле дер. Ва, эҳтимол, ин надошт ягон фарқ намекунад. Касе, ки чизе ташкилоти интересовалась Дэниелом Макки, яхтенным брокером, ва ин кофӣ буд, ки вай дар њаќќи. Бештар аз ҳарвақта ба раздеваясь ва собираясь хоб, он скучал оид ба Вильгельмине.
  
  
  Санаи буд, ки рӯзи дигар, ва ӯ бархоста субҳи барвақт барои сабук трехчасовой сафар бо Пелопоннесу. Бузург кӯҳистон ташриф меорад буд сплошь сабз ва сафед, бо пышными зелеными склонами сарсабз ва скоплениями меловых тоҷики; Роҳ буд, хуб, ва он сеяки, ки ман буд, вақти задержаться ва ростқавл бошанд сайеҳон шаҳодат медиҳанд. Вале ман буд, хеле нетерпелив, аз ҳад зиед hotel даст ба таъиноти худ; Хотира дар бораи он, ки чӣ ҳодиса рӯй дод, ба ҳуҷраи ман, ки шаби гузашта, на отпускала ман, ва ман ҳис кардам, ки навъе бало муҳим аст, ки ҳамроҳ дар тамос бо Кристиной. Сипас, мо метавонем ба даст, чунон ки гуфта шудааст, нишон медиҳад, ки дар сафар.
  
  
  Пиргос - убогий городок бо великолепной табиӣ гаванью. Ки пеш аз шумо ҳар чизи дигаре,, вай бродил оид ба докам, то он гоҳ, ки пайдо ҷои дар куҷо метавонад ба шумо мебуд, ки ба иҷора гифифтан, додан парусную лодку дар як ҳафта е ду. Элгон Ксефрат буд добродушным соҳиби олӣ, дафтар хурд человечка бо надгробными дандонҳо, ки ӯ ҳама вақт дурўѓ дар ослепительной улыбке.
  
  
  Мо ба хулосае омаданд, ки аҳд дарҳол; ба Ман ҳам лозим амал оромона, вале ман як бало дорам, ки метавонам ба даст овардани он чиро, ки ба ман лозим аст, ки дар мӯҳлатҳои кӯтоҳтарин. Элгон маро бовар кунонд, ки ӯ хоҳад, барои ман мореходное судно, вақте ки вай хоҳам, мегуям ego мегирад. Ин буд, ки яке дар атрофи масъалаҳои муҳими.
  
  
  Дигар меҳмонхона, кам аз отличавшийся аз он, ки буд дар Пирее, ба истиснои он, ки дар nen буд, ки як бузург аст, неровная бистар ва ванна располагалась дар долони нест. Хӯш, вай монд, танҳо дар як шаб ва метавонад ва ое дар ин шаб.
  
  
  Буд, аллакай рух рӯз, ва он выполнял худро туристический тартиби қадаре, ки метавонист, вақте ки ӯ дар охир чӣ ваҳй ба таверне Закинтос. Ин буд, ки бузург гардид дар њавои кушода, аз куҷо открывался бошукӯҳ гуна ба бандар ва бузург кӯҳистон ҷазира аз соҳил якчанд мил. Вай селл дар бораи металлический столик дар террасе, снял потрепанную яхтенную фуражку ва гузошта, онро ба курсии наздик бо ман. Дертар аз офтоб наклонялось бар Ионическим баҳр, падая дар сапог Италия, ки дар он буд, ки ҷое ки дар як ҷуфти рӯз. Вай интизори он буд, ки Кристину бо ҳадди имкон сабр, умедвор аст, ки вай маҷбур маро интизор низ дароз аст. Шуд бало нороҳат мубориза бо баъзе незнакомой духтаре, ки бо медонист бештар ман дар бораи тафсилоти ин намояндагӣ.
  
  
  Хусусан он стычки бо ду pro ман дар утоқи меҳмонхона дар арафаи шоми.
  
  
  Дар атрофи майхона вай дидааст, чӣ тавр дер шом дар гавани бармеангезад водный нақлиет. Ӯ шуд пур, вале монанд ҳамаи мастей доимо осмон ва уходили. Пайдо аввал оид малолитражный катер бо сиеҳ корпусом, буксирующий духтаре дар об шаҳри ваҳдат. Онҳо наздиктар шудем ба як қатор рыбацких лодок, привязанных ба набережной. Духтар подняла як дасташро болои сари ӯ, торик мӯи развевались берун аз пушт ва дар он залитом брызгами шахсе буд, изҳори экстаза. Дар катере ва ба автомашинаи, ва дигар марде, наблюдавший барои лыжницей бо кормы, ободряюще улыбались хей. Баъзе аз моҳигир дар причале оторвались аз худ дел; баъзе истода дар худкор восхищении ҳангоми шакли проносящегося mimmo онҳо бронзового, одетого дар бикини бадан, ва раздались рваные возгласы салом.
  
  
  Сипас седой, chunky мард дар фуражке бо впечатляющими золотыми нишонаҳои аъло, бросился ба набережной, яростно жестикулируя. Инсон барои рондани катера аввал нест, мушоҳида кардам, вале баъзе инстинкт маҷбур ego диққат ба он, ки ӯ снаряда; ӯ якбора повернул, ҳамзамон замедляя меравад, чун дид, ки меояд, наздик ба охири гавани.
  
  
  "Проклятые аблаҳон", - пробормотал вай дар бораи худ. Дар ҳар сурат, онҳо бояд бидонанд, ки бештар ба кататься ба обии шаҳри ваҳдат дар гавани.
  
  
  Духтар пыталась укоротить буксирный трос; вай казалась ягона оид ба шавковар илоҳӣ аст, ки бо медонист, ки мекунад, ва, бо вуҷуди тағйири суръат ва самти монанд, вай, чунин ба назар мерасад, контролировала вазъият.
  
  
  Сипас, оид ба непонятной ман сабаб, ӯ фақат тарк. Вай спустилась дар об, ба таври худкор отрываясь аз лыж, отпустив буксирный трос. Аплодисменты прекратились, вале служащий бандарҳои иловагӣ аст,, нигоҳ чунбонда кулаками одамон дар катере. Ӯ қариб қатъ ego муҳаррики заворчал дод суст доира ва приблизился ба духтаре.
  
  
  Вай ба осонӣ аст, ступала оид ба & nb, цепляясь барои лыжи, аммо вақте ки қаиқ муроҷиат вай шунид, ки чӣ тавр ба он овози возвысился аз ғазаб. Онро андаке медонист, юнонӣ, вале боварӣ карда шуд, ки он чизе, ки вай гуфта мешавад, нест пайдо мо дар як саросари стандартии иншооти сӯҳбат. Вай подтолкнула обӣ лыжи оид ба математика ва корме; онро гирифта, дар ih бо недоумением ба рӯ. Аммо вақте ки ӯ баргузор хей дасти кӯмак хей қием дар борт, вай пожала плечами, повернулась ва поплыла ба ноҳамвор мебел чӯбӣ лестнице баробари набережной.
  
  
  Ронандаи бодиққат маневрировал барои он, ҳам мардон ошкоро умоляли. Вай проигнорировала ih, он шахс отражало он высокомерное наметобанд ва калон. Вақте ки ӯ ба зинапоя расид ва оғози ҷойҳо ба рӯи об, ки шахс дар корме боз потянулся ба он; вай стряхнула ego дасти, слила об аз худ развевающихся мӯи худ, ки ӯ буд, пурра забрызган, пас поднялась боз чанд ступенек, то собит бар онҳо. Дар ин бора ба ӯ повернулась ва чизе гуфт, отрезая ин аст, ки чӣ сержант, отдающий фармонҳо самому неумелому новичку дар худ взводе. Ҳам мардон назар удрученными, ва он гоҳ угрюмыми; Байни худ онҳо супорида шуд духтаре баъзе либос, ва бузург соломенный болишти. Вақте, ки онҳо аз нах аллакай буданд, вай отвернулась, ҳатто взглянув дар прощание, ва зуд взобралась ба боло набережной.
  
  
  Мисли аксари дигар меҳмонон майхона, вай бархоста аз стула ба беҳтар присмотреться пас аз он, ки духтар тарк. Бо он ҷойҳое, ки он хранил, ман буд, хуб аен аст, ки ҳамаи happenings, ва ӯ истода буд, наздик, вақте ки ӯ аввалин бомҳо кулли каменной набережной. Вай остановилась барои як лаҳза, қасдан нест оглядываясь, то услышала внезапный ғуррон подвесного engine, вақте ки ee ду безутешных эскорта бо хот-модарӣ возвращались дар гавани дар гуфтаанд, ки худ потерянного ego. Пас аз он ба дастовардҳои соломенный болишти ба худ ногам, подняла дасти сбросила махровую ҷомаи дар сари извиваясь ривненской аст, то ки то чӣ андоза ин буд, ки зарур аст, то шведов нест, собит чануб аз он буд. Вай вытащила curls ҳамвор рутубатдори мӯй аз зери воротника куртаҳои, полезла дар болишти ва вынула монструозную якчанд нуқтаҳои торик. Танҳо баъд аз он, ки вай надела хӯш, вай посмотрела дар мо, ки истода ва назар ба нах.
  
  
  Дар он нисбати буд, ки мо фальшивой скромности, мо надменного безразличия; вай танҳо слабо гуфтам, пожала плечами ва подняла як болишти. Вақте ки ӯ проходила mimmo ман чунон наздик, ки ман ҳис кардам, ки бӯи омехтаи оби шӯр ва лосьона сӯзонидани бадан (загар), ки покрыл он пӯст бусинками, вай колебалась дар як сония, пас продолжила роҳи худро пардохтҳои бевосита ба таверне.
  
  
  Вай мепоиданд барои вай - вай мебуд, албатта испортил худро прикрытие, агар ин корро не, зеро ҳар каси дигар, маҳз нах менигаристанд - вақте ки ӯ поднялась бо ҷуфт оммаи васеи неглубоких ступенек дар каменную террасу ва гирифта шудааст курсї бе зонтика, то гуна худро эмин нигоҳ дошта, аз офтоб. Пеш аз он деҳа, аз он ҷо буд, waiter аст, ва вақте ки ӯ баргашт, дар мрачный дохила майхона, ба биеварад, ки ба вай фармоиш, вай оҳиста-оҳиста баргашта ба худ столику. Вай ҳис баъзе ҳиссаи изощренного сожаления, ки он выбрала соседний столик, балки ба маънои умумӣ овозцо появившиеся дар вао паемҳои ман, ки
  
  
  • Вай омада, ин ҷо на танҳо барои он, ки полюбоваться маҳаллӣ богиней об.
  
  
  Вай выпила mug маҳаллӣ шароб, бардавом сжала ангур, ки вай аллакай кӯшиш мекунам, ва қарор пайваст ба соњаи тандурустї; ҳадди ақал бледное, молочное ҷавҳари посылало худ предупреждающие сигналҳои, ки пеш аз шумо ego проглотили. Мо назди ҳавз нишаста, дар, то, ки шумо метавонед буд, тамошо дӯсти дигар, ки придавая ин аҳамияти бузурги, ва бо гузашти вақт маълум гардид, ки вай қисми переводила назари ман ҷудо. Хуб, он метавонад ин бигирад; ки танҳо меҳмонон дар ин ҷо, дар ин бора буданд, муште туристӣ ҷуфт ва якчанд маҳаллӣ, соҳибкорон, чи ih қатъӣ либос, мо, як, дар атрофи онҳо заинтересовал агар духтаре е агар касе хватило мебуд смелости роҳ то ба ӯ баъд аз ин суханронӣ дар & nb якчанд мгновениями пештар.
  
  
  Як атрофи он дароз голых пои нетерпеливо дергалась. Ҳар чанд сония вай распушивала тар мӯй ва сушила ih ба офтоб; аз худ ҷойи вай метавонист дидан медные блики дар black бархате аст, ва ҳар дафъа, вақте ки ӯ поднимала дасти вай сина якбора выделялись дар миени облегающей бофтаи он сорочки. Вай, гуфтугӯ; дар охир чизе ба ман лозим буд,, он месозем ин гуна. Ғайр аз ин, гуфт вай, ба худ, он аст, эҳтимол буд высококлассной духтаре, ки бо даъвати дар рӯзи истироҳат, ищущей дастгирии. Вай бо диққат аз қисми майхона ва бидуни ҳар нескромности омадаам, то дарк мекунанд, ки он беҳтарин оид ба имконпазир муштариени эҳтимолӣ.
  
  
  Вай нигариста, соат, сипас ба зудӣ падающее офтоб бар баҳр. Ҳам гуфтанд, ки аллакай дер, ва ман фикр кардам, ки ҳамон пайдо ман тамос.
  
  
  Вай поднималась ба пойҳои, сигарета бо золотым наконечником свисала бо он лабҳои. Дар ҳоле, ки вай сидела, оглядывая набережную, гӯе чизе мехост, сипас повернулась ва рафт, ҳанӯз ҳам пойлуч, дар полутемный дохила майхона. Passing mimmo ман столика, вай неопределенно гуфтам, ки мунтазири ман буд.
  
  
  Вай боло дасти ба поправить солнцезащитные нуқтаҳои, ва waiter аст, зависший поблизости, бо ин иқдомро тартибот; ба воситаи як лаҳза дар пеши ман буд, боз як соњаи тандурустї. Ин буд, ҷавон, ба вуқӯъ исполнившийся подросткового синну сол, ва, гузоштани нушокї дар раисикунанда, он дидам, ки дар столик духтарон, пас дар пушти нав қисми майхона, ego buffs қуллаи яростно взмахнули, ки агар ӯ имитировал Граучо Маркса. Пеш аз он фаҳмидам, ки ӯ мекунад, он ҳамчунин баъзеро mug шароб, ки р духтар ва поспешил дур, пеш аз он ки вай тавонад, возразить.
  
  
  Вай вернулась қариб дарҳол пас аз ego ғамхорӣ, усевшись ба курсии муқобил ба ман. Пеш аз гуфтан ва каломи вай глоток шароб, издал пасти порывистый вздох признательности ва откинулась дар спинку стула. Танҳо пас аз он посмотрела ба ман.
  
  
  "Ое шумо як мошин?" аноби вай. Аз нах буд подчеркнутый аксент, вале, чунин ба назар мерасад, ӯ шарм ва худ бароҳат бо забони англисӣ.
  
  
  "Ман дар як чиз", - розӣ шуд, ки ман. "Фольксваген" гузоронида мешавад шудааст припаркован наздик, дар хотир мо стула.
  
  
  "Ман фикр, он бояд аз они", - сухо гуфт вай. "Прокат рақамҳо ва он факт, ки шумо ба амрико".
  
  
  "Ин қадар нишон медиҳад?"
  
  
  Вай пожала плечами, нишон равнодушие. "Оҳ, нуро-омӯзиш бар". Вай посмотрела дигар бортҳои поблизости. "Онҳо, ки дар он ҷо онҳо бо Англия". Ӯ ба нармӣ кивнула нишон ҷуфти миена сол, потягивающую вермут барои затененным суфра. "Ӯ ба истеъфо рафт ва бар худ виски; инак, дар ин рубиновые палочек! Ва ҳар гуна зан, ки бо равияи ҳамин тавр, бо шахс, чӣ тавр ба топор, ва дар ин фантастическом твидовом костюме, ки дар ин ҷо дар офтобӣ партави Пиргоса! Ое имкон аст, пешниҳод намоянд, ки онҳо дар таҳрири оид ба..." Вай разочарованно махнула дасти дар ҳаво. "Аргентина?"
  
  
  Буд, ки ба табассум. "Эҳтимол, нест."
  
  
  Вай уперлась локтями дар раисикунанда ва наклонилась ба ман, подарив ман дар қудрат худ улыбки, ки агар вай танҳо идонаро барои худ чизи тамоман очаровательное. "Пас, агар ту як мошин?" Вай взглянула дар "фольксваген"гузоронида мешавад.
  
  
  "Бале. Ин аз ман".
  
  
  "Пас, шояд шумо мефахмед возражать... Ман духтари нақлиет".
  
  
  "Пас, он аст, мушоҳида кардам".
  
  
  "Ин танҳо як ҷамъиятӣ соҳил, недалеко. Онҳо ба бачаҳо дар қаиқ, онҳо даъватшудаи ман прокатиться бо онҳо дар об шаҳри ваҳдат, ва ӯ гуфт, чаро не". Ee китфи акнун аз он боло раванд ва опускались, чӣ тавр ба поршни дар связке чархҳои локомотива. "Вале онҳо медонанд, ки чӣ тавр идора кардани ин кашола карданд, мефаҳмед? Глупцы! Овози ҳам самимона дар гаваньи... дидаед?"
  
  
  "Оғо."
  
  
  "Пас, он ба чап ih; ман бовар дорам, ки онҳо ҳатто отвезут маро бозгашт ба меҳмонхонаи хурд дар соҳил, ки он остановилась. Пас ман... чӣ тавр шумо ба ин называете? Брошена?"
  
  
  "Ҳолам хуб нест, аммо ба фикри шумо верная".
  
  
  Вай наклонилась ба ман ба воситаи кафедра. "Стандарти ҷараени", - фикр кардам ман, вақте ки вай сандуқе уперлась дар пышную матоъ сорочки. "Шумо, дер вақт боз дар Пиргосе?" аноби вай.
  
  
  "Ман интизор нестем, ки хоҳад дар ин ҷо дароз аст".
  
  
  "Оҳ. Ба ҳар ҷое, ки шумо бирав аз ин ҷо?"
  
  
  Вай каме отодвинулся в кресле. Вай муқаррар низ бисер масъалаҳо, ҳатто барои проституток. "Боз ventured не", - ба хушхӯю гуфт: ман.
  
  
  "Шояд..." Вай придвинулась ба ман боз облизывает, ки агар стула буд. Ee чашмони блестели, ки агар онҳо буданд, худро дохилии сарпӯш paper. "Корфу нахоҳад бад?"
  
  
  "Ин имконияти", - иқрор шуд, ки ман. Не, ба маънои врать.
  
  
  "Пас, шояд ба шумо лозим аст ери?"
  
  
  Штопора буд, неожиданным, вале ман буд, ҷавоб медиҳад. Он қадар буд, тамошо ба нах, пеш аз ҷавоб. "Шумо мехоҳед, ки ба сафар ба Корфу?"
  
  
  "Ман намехоҳам, возражала".
  
  
  "Чаро?"
  
  
  Настала вай навбати колебаться. Вай отвернулась ва арийцев повела ин чудесными плечами. "Ин ҷои хуб".
  
  
  "Ҳамин тавр аст".
  
  
  Ногаҳон ӯ усмехнулась, ки чӣ тавр як хурд духтари, пойманная дар безобидной дурӯғ аст. "Вале Корфу ценымногие беҳтар аст, ҳамин тавр не?"
  
  
  Вай хис кардам tingling. "Мумкин аст..."
  
  
  Вай потянулась тавассути курсї ва коснулась ман дасти. "Шумо зид набошед, агар вай буд компаньоном дар чанд рӯз аст, ҳамин тавр не?" Вай табассум табдил ефтааст, ҳанӯз ҳам васеътар. "Ҷаноб Макки?"
  
  
  Он нест, ки зикр номи худ.
  
  
  
  
  
  
  Боби ҳаштум суд
  
  
  
  
  
  Гумон ин буд, slimmest тамос, ки ба он ягон вступал, ва ин беспокоило ман, вақте ки вай причал духтаре дар меҳмонхона, ки дар он оставила худро либоси. Дар мошини мо кам разговаривали; Он поощрял вай, ва он пешниҳод таҷриба. Вале пеш аз он ки мо добрались то қитъаи ҷамъиятӣ соҳил воқеъ аст, окруженного чанд второразрядными отелями, аз куҷо вай отправилась худро экспедицию дар об шаҳри ваҳдат, вай притормозил, ки ҳар сол ба нах.
  
  
  "То ту ба Манижа", - гуфтам ман. Вай то ҳатто гуфт: ман аз ин.
  
  
  "Албатта. Дорӣ, вақте?"
  
  
  "Ман як взятая ба якпаҳлӯ, ҳа".
  
  
  "Пас, шояд, мо бояд.... Ое ту нест употребляешь истироњат?"
  
  
  Вай нахмурился: "Мумкин аст. Вобаста ба он, ки ту имеешь дар хотир нигоҳ дорем".
  
  
  "Ман дар назар дорам, ки мо бояд видимыми дар ҷомеа, аен аст, привлеченными дигар ба якдигар". Вай гирифта шудааст, маро ба дасти, вале ба худ теплое голое бедро. "Овоздиҳӣ ҳамин тавр, не? Амрико сайеҳӣ, гречанка дар рухсатӣ будани корманд. Ое ин нест, ки чӣ тавр планировалось?"
  
  
  Вай баръало медонист, ки дар бораи нақшаҳои ценымногие бештар аз он, вале он маъно дод. "Ки ту слышишь аз Alex?" - самимона пурсид аз ман.
  
  
  Гӯе вай пӯст ногаҳон падидомада дар мрамор, хунук, ба монанди қабри, аммо ӯ барвақт дар no motion ба оттолкнуть ман дасти. "Мо бештар дар бораи ин баъдтар".
  
  
  "Чаро ҳоло?"
  
  
  Вай табассум буд, монанд ба посмертную никоб. "Зеро ки мо бо шумо, ҷаноб Дэниел Макки, чизе намедонем об Алексе. Ҳозир мо ҷашн шиносоӣ дигар бо якдигар, ва фардо, вақте ки мо отправимся дар мо як круз дар Корфу, мо хоҳад вақти кофӣ барои сӯҳбат дар ин бора".
  
  
  Барои дилетанта вай чунин менамуд, омела хеле фикри хуб, ки чӣ тавр ба ҳамаи кор дар ман почтаи бизнесявляется. Вай буд, рафта бо он. Ақаллан барои лаҳзаи.
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  Ee меҳмонхонаи намояндагӣ худ невзрачное хурд местечко бо розовой штукатуркой ва кулли террасой overlooking тарҳи чаҳорчӯбаи танг полосу соҳил воқеъ аст. Мо ба воситаи маросими: выпили барои яке дар атрофи столиков дар террасе, взявшись дасти, ва бисер ҷустуҷӯи дӯсти як дӯсти, ки дар чашмони. Вақт аз вақт онро проверял, муҳтарам ое касе ба мо таваҷҷӯҳ, вале на дида кас, ки проявлял мехоҳам ба Кристин беш аз назар. Дар охир, вақте ки офтоб собиралось мубтало баҳр, он поднялась, подняв маро ҳамроҳи худ ба пойҳои.
  
  
  "Мо обедать?"
  
  
  "Албатта."
  
  
  "Албатта", - тасдиқ намуд ӯ. "Даромади барои ман ба воситаи ним соат. Шояд... шояд шумо мехоҳам ба ташкили, барои мо отплытие пагоҳ субҳ?"
  
  
  "Ман намедонам." Вай ткнулся бинї дар он гӯш, тавре интизор, вале асосан аз сабаби он, ки меҳмонхонаи боварӣ доштан аз он, ки ҳеҷ кас услышит чизе, ки ман мегӯям. "Вақти худ гаронбаҳо ман худ. Вай мебуд меҳмонхонаи договариваться оид ба фардо сафар, то табдил ба бало аен аст, ки шумо берун меояд, аз ман".
  
  
  "Пас биеед ба ин, ҳоло маълум". Вай ба ҳама маълум таври ударилась дар бораи ман пах, ба нармӣ приподняв, то ба потереть голым коленом ман бедро. Ин буд танҳо кӯтоҳ иқдомро, вале ҳеҷ кас метавонист ego гузаред. Е ego оқибати.
  
  
  "Ҳа", - гуфт ба ман, ва ман ба прочистить ки борон гулӯ вай, пеш аз появилось боз кадом чизе дар калом. "Мо ба зудӣ ба шумо тарк субҳ".
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  Дар суханронии худ торик синем либос ӯ назар хуб мисли ва дар бикини; аен аст, ки ба он буд, ки касе купленное аз анбори, вале Манижа умела хостем ягон худ либос гуна, ки гӯе ин, анҷом дода шуд, ки барои нах bvlgari, burberry. Мо рафта ба як тарабхона дар наздикии он hotel; дар ин буд, ки ҳеҷ қадар, ва, чӣ гуна вай метавонист дид, дигар корҳои сайеҳон дар он ҷо буд. Вақте ки ӯ боварӣ карда шуд, ки моро ҳеҷ кас наметавонад подслушать, вай пурсид ee,
  
  
  чӣ сабаб буд, ки мо низ дар ин мушаххас ба ҷои.
  
  
  Вай покраснела, каме ночизи сквозь тан.
  
  
  "Ман дар ҳақиқат медонам, ки ин шаҳр", - гуфт вай. "Ман дар ин ҷо барои нахустин бор".
  
  
  Вай дар бораи ин фикр кардам як чанд сония, пас откинулся дар спинку стула ва улыбнулся хей, тавассути курсї. "Танҳо як ҷуфти сайеҳон, ҳамин тавр не?"
  
  
  "Ҳа..."
  
  
  Омад навбати ман сдвинуть мубориза бо мертвой нуқтаи. Бо манильского лифофа, ки ба вай дод, то оянда аз стулом, вай гирифта корт ва развернул вай. "Ба ман нишон, ки ки дар ин бора соҳили", - гуфт вай хомӯш овоз мебошад. "Е бигӯ, ба ман, ки ту медонӣ. Дар ҳар сурат".
  
  
  Ин буд, корти ғарбӣ соҳили Юнон - аз Пелопоннеса то ҷазираҳои Закинф; Кефалония; Итака, аз куҷо Улисс отплыл, ки боиси ҷанг бо Троей, ва он гоҳ ҳамаи ин солҳои рафта, ба худи верной гафури дар таърих Левкас; ва якчанд дигар ҷазираҳои хурд ва материковых бандарҳои, то пайдо аввал оид Корфу, ки дорои шакли топора бо деформированной рукоятью, майса он равона карда шуд, ки дар соҳили Албания.
  
  
  "Аз он мебуд, хуб круз", - хушхӯю гуфт духтар.
  
  
  "Оғо. Кадом истгоҳ дар роҳ ба шумо мехоҳам бартар?"
  
  
  "Не. Мо, ки дар кадом њолат. Вале ман фикр мекунам, ки шояд... се рӯз мебуд, неплохим ҳамин ҳол".
  
  
  Ман сжалось flair на дар бори аввал ба ин рисолати. Бештар ба таъхир вақти бештар, вақте чизе рӯй медиҳад.
  
  
  "Њаматарафа, ту мехоњї рафта, бо ман?" Вай боз баргашта ба нақши.
  
  
  Вай сфокусировала ба ман худро бузург чашмони торик. "Вале, албатта, Дэниел Макки".
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  Сипас нисфирӯзӣ мо мерафтанд, ӯ ба воситаи узкие переулки, окруженные сплошными растаҳои тира хонаҳои, ки ба назар мерасид, ки нависали бар мо, заслоняя холис ионическое осмон. Манижа шла наздик бо ман ба нармӣ, ee бедро прижималось ба андешаи ман, ва ман лозим пайваста ба худ хотиррасон кунед, ки лозим аст, ки ҳушеру бедор предмети имконпазир думи.
  
  
  Онро ҳеҷ кас дида. Ба ман ин маъқул нест.
  
  
  "Шумо... э-э... пробыли дар меҳмонхона кофӣ дароз аст, то гирифтани огоҳинома аз...?"
  
  
  Вай прижалась губами ба ман, балки ба он лабони буданд холодными ва содержали огоҳӣ. Не, "ҳоло сухан", - пробормотала вай. "Ин шом барои мо".
  
  
  Ман не метавонад мегӯям, гуфта мешавад, ки ое вай бо ман е бо ягон пас жучком, посаженным ба нах. Дар ҳар сурат, ӯ то ба ҳол возражать.
  
  
  Мо рафт оид ба набережной, ки вай ва минбаъд бори аввал дидам, тасмим дигар ташрифи таверну, ки мо вохӯрд, пас направились дар канори ман hotel, ки менамуд ва аз ҳама ҷуфт маҳаллаҳои. Вақте ки мо приближались ба тускло освещенному входу, дар атрофи тангкӯчаи выехал қаҳваранг "мерседес бенс", заревел мо ҷудо ва якбора маҳсулоти худро рафти. Ӯ гузашт ползком; Вай лениво нигариста, мошини, вале дар заднем курсии чизе дид, ба ғайр аз нечеткой фигуры. Ронандаи дар кулоҳ, надвинутой ба чашмони невозмутимо буд, тамошо берун. Вақте ки "мерседес бенс" исбот кард, ки дар як масофа аз мо, ӯ съехал дар обочину дар противоположной тарафи кӯча. Наздик буд, припарковано танҳо чанд дигар мошинҳо ва мо бо Кристиной буданд, ки танҳо пешеходами, ки буданд, дар майдони назари.
  
  
  Духтар схватила ман дар дасти, маҷбур бас. "Макки!" - настойчиво прошептала вай. "Касе, ки аз ин одамон?"
  
  
  "Ман ҳеҷ намедонам". Вай гуфта будам, ки ором Буд, ки кофӣ бад мубориза бо рядовым любителем, на ба ваҳширо вай то марг.
  
  
  "Аммо онҳо диданд мо ва мондан". Вай ҳис кардам, ки вай дрожь, ҷисми худ прижалось ба андешаи ман. "Чаро онҳо интизори он ҷо?"
  
  
  "Мерседес бенс" буд, пардохтҳои бевосита ру ба ворид меҳмонхона, ego муҳаррики негромко грохотал, ва выхлопной қубурҳои выходили борик струйки ҷуфти.
  
  
  Вай, дилам ба духтаре дар оғӯш вай. "На беспокойся оборудова ҳама, ки ту мебинӣ, Манижа. Сегодняшняя шаб мо... агар танҳо".
  
  
  "Агар танҳо?"
  
  
  "Ое ту нест, шавҳар, ҳамин тавр не? Е дигар бача?"
  
  
  Вай покачала сари, вопросительно таҳқиқи чашмони ман. "Не. Шудааст, агар он дар рухсатӣ будани яке, агар вай ego омелой?"
  
  
  Он, тибқи гуфт. "Пас аз он битарсед? Ман дар ҳуҷраи хоҳад ором аст,, пас аз он..."
  
  
  Духтар оборвала ман суханони внезапным яростным поцелуем. Ин застало ман ғайриинтизор аст, вале ман ба зудӣ оправился ва бардавом прижал ee ба худ. Баъд аз муддате ӯ оторвала худро аз даҳони ман ва табдил ба даст нарасонад ба ман шее, прижав лабони ба андешаи ман дар гӯши. "Дар ҳуҷраи худ мумкин аст, ки бехатар гап?" пробормотала вай.
  
  
  "Ман намехоҳам, шталь дар ин гузошт берун". Буд, ба маънои упоминать дар бораи ман вчерашних гостях, ҳатто агар онҳо қарор гирифт, ки барои полстраны аз ин ҷо.
  
  
  Вай оҳиста-оҳиста отстранилась, ки ҳар сол ба ман сияющими чашмони ва ба таври васеъ раскрытым ртом дар ошеломляющей улыбке. "Пас, мо ин шаб, Дэниел Макки. Ва он гоҳ мо бубинем..."
  
  
  Вақте ки мо дар сомона дар гостиницу, қаҳваранг "мерседес бенс" оставался дар ҷои мисли манишинед затаившийся аждаҳо, дышащий дымом выхлопной қубурҳои.
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  Манижа буд, ки мо застенчивой, мо бешено нетерпеливой, вале
  
  
  ӯ низ буд, на безразлична ба љинс. Вай аз он духтароне, ки ҳеҷ гоҳ шояд мондан равнодушными мо ба институт, хоњ тоза кардани дандон е машғул шудан бо муҳаббати незнакомцем. Вай ба осонӣ деҳот дар edge комковатой категорияҳо дар кати хоб, ки бо возвышалась бар комнатой, то он налил brandy дар як ҷуфт айнак. Вай гирифта шудааст кунед, попробовала ба таъми, проводила бо забони губам, монанди гурба.
  
  
  Ягона курсї дар ҳуҷраи буд, хеле паст ва менамуд ва бад ҷои. Нарушив як атрофи ман асосӣ буд, вай селл ба доираи васеи подоконник, итминон, ки оконная штора қатъии баста; ҳатто пас аз вай медонист, ки ман силуэт - комил ҳадаф, агар ҳидоят снайперскую бо мақсад ва доверял худ инстинкту, ки ҳеҷ кас мехоҳад, ки вай мурд. Ҳанӯз то мехоҳад.
  
  
  "Хуб", - гуфт ба ман мухлат пурдарахт шиша аст, дар ҳуҷраи меҳмонхонаи дар жесте гӯшзад бутерброд бо панир.
  
  
  "Хуб аст?"
  
  
  Ин буд, ки аввал ман дар ҳақиқат хуб ба назар Кристину Зенополис; дафъаи дигар маро ослепило аз ҳад зиед нури офтоб, ва ҳамаи ин влажная, поджаренная ҷисм; дар тарабхонаи пеш буд приглушенный муқаддас, ва дар байни мо истода столик. Дар ин ҷо сергей буд приглушенным, вале на аз ҳад сахт аст,, ва ҳеҷ чиз мешало баррасии. Ҳатто вай торик-синее либос бе арча буд, қариб ҳамин откровенным, ба монанди: рӯзона, бикини, ва дар баъзе ҷиҳат шавқовар бештар. Бо он густыми темными мӯй ва ба таври васеъ расставленными поразительно голубыми чашмони ӯ буд, визуальным сокровищем, ва то ҳол хорька он фаъолияти хотир ва рӯҳ, барои мувофиқ берунӣ хотир доред. Дар як лаҳза он сеяки, ки мо чунин, какими казались, ва дарҳол гуфтам ба худ, то он бас бошад дураком.
  
  
  "Пас, шумо донишҷў", - бидидам ман, ведя сӯҳбат то мисли ягон слушающий метавонист интизор меравад, ки сайеҳӣ спросит духтаре, ки аз ӯ гирифта ва привел худро дар ҳуҷраи.
  
  
  "Бале".
  
  
  "Ки ту изучаешь?"
  
  
  Вай пожала плечами ва кор калон глоток brandy. "Вақте ки касе ба ман отелем шудан медсестрой, вале ман буд, бас".
  
  
  "Чаро?"
  
  
  "Ин буд, ки..." Вай нахмурилась. "Њайф, вай ниҳоят ба худ иқрор шуд, ки наметавонам мондан наздик бо беморони тамоми оставшуюся ҳает. Шумо Медонед?"
  
  
  "Ман ҳам гумон дорам".
  
  
  "Ва бинобар ин вай ... хайр, вай танҳо шудаам. Мумкин аст, вай як биологом, метавонад, археологом. Не вақти шумо то абад бо қарори, рост аст?"
  
  
  "Пешниҳоди ман ин аст, ки падару модари шумо меҳмонхонаҳо мехоҳам, ки шумо соҳиби ихтисос". Вай гуфт, ин бо понимающей усмешкой, аммо ман низ медонистам, ки аз нах не падару модар.
  
  
  Манижа пристально посмотрела ба ман. "Ман не, падару модар, Макки. Албатта, ту медонӣ; ман бояд ба ту гуфта мешавад, дар ин бора пеш аз ин".
  
  
  Вай гуфт. "Ман гумон дорам, ки ту ба ин кор. Извиниться. Вале мисли ту ... э-э ... мисли ту зарабатываешь ба ҳает?"
  
  
  "Эҳ, ў, кор дар бутике дар Афинах. Ин аст, хеле наздик ба Хилтону. Онҳо хеле хуб пардохт ба ман барои истироҳат, вақте ки ба ман лозим нест, ки ба рафтор дар дарсњо". Вай наклонилась ба пеш, як вырез ороишоти вай приоткрылся танҳо ба як қисми. "Ое ин хуб нест, ки ман ҳоло дар рухсатии?"
  
  
  "Чӣ тавр беҳтар нест", - ҷавоб додам ман ва ман чун фаҳмидам, реплику, хеста сель дар наздикии вай дар бистар. Вай двигалась ва казалась удивленной, балки ба ҷузъ автоматикунонидашуда ласк буд. Ба ман бештар ва бештар нравилась ин духтар.
  
  
  "Ва ту, Макки, пайдо Юнон чизе, ки мехостам?"
  
  
  "Дар баъзе усулҳое".
  
  
  Вай смеялась. "Ман мегӯям, дар бораи худ почтаи бизнесявляется".
  
  
  "Ое ба ман гуфт?" Вай усмехнулся хей, дар ревматизма. "Хӯш, дар делле, он буд, дар ин ҷо ҳамагӣ чанд рӯз аст, вале он бо баъзе мардум, дар назар монанд. Ман буд, баъзе фикри он, ки шояд метавонам ба он дид, ки дар кишвари шумо гения дар дизели яхт, касе, ки метавонист ба омад, то ки бо ягон чизи нав ва шавқовар. То ... вале сарфи назар аз он, ки худам ба он чӣ, ки ҷустуҷӯ е не, ба он донам, ки чӣ дар бораи Юнон. Бештари атрофи ин ба ман маъқул аст ".
  
  
  Ин дафъа вай поцеловала ман прохладными ва шуш губами. Вай оғоз обнимать он, вале он отстранилась, на сахт, ривненской аст, ки ба дод, ман дарк мекунанд, ки ҳоло на вақт.
  
  
  Вай гуфт:. - "То ки пагоҳ ту отплывешь?"
  
  
  "Ин идеяи. Ҷолиб он аст, ки дар кишвари ман ва шояд шумо низ, вақте ки одамон ба қаиқ бубинем, ки чӣ тавр нафар приезжает дар мошин ва оғоз ба саволҳои, онҳо моил нест, бисер гап. Аммо вақте ки ҳамон шахс пайдо мешавад, ки дар қаиқ ва муқаррар онҳо ҳамон масъалаҳое, ки ба онҳо ответят ".
  
  
  "Ҳа, онро мефаҳмам, ки чӣ тавр ин метавонад бошад". Вай ҳанӯз глоток brandy. "Ва ту ростқавлона онро мегирад, маро бо худ?"
  
  
  Акнун ӯ боварӣ карда шуд, ки дар он гуфта мешавад, ки дар бораи хатоҳои имконпазир аст, чунки он бало хуб медонист, ки ман бояд бигирад, вай аз худ. "Ман хеле hotel. Ҳамагӣ се-чор рӯз танҳо прибрежное шиноварӣ. На торопясь".
  
  
  Чунин ба назар мерасад, вай обдумывала он; пас аз он оҳиста-оҳиста кивнула. "Бале. Мебуд, хеле, хеле хуб аст". Бо ин суханон ӯ встала, протянула як шиша холӣ аз зери brandy дар наздиктарин коммода ва подняла паст шароби сафед шерстяную накидку, ки вай носила аз шабона прохлады. "Ман бояд, ки барои баргаштан ба шумо меҳмонхона, Макки".
  
  
  Ман изумления бояд проявилось равшан аст, аммо он подавила ман эътироз яростным нахмуриванием. "Ту ҳатман?" - неубедительно гуфт: ман.
  
  
  "Оҳ, ҳа. Ин буд, ки хеле хуб аст, Макки. Вай ҳис мекунам, ки мо хуб фаҳмидем дӯсти як дӯсти, ки барои чунин як муддати кӯтоҳ, ва зиеде аз ҳама, аз он ба маблағи интизор. Не?" Вай склонила сари набок ва дразняще гуфтам ман. "Ҳарчи зудтар мо останемся баъзе дар баҳр, ба вай бовар дорам, ки мо биеед пайдо берун, ки дар бораи чӣ гап".
  
  
  Вай передала паем, ва ман возражал. Манижа ва шунидан ҳеҷ hotel, ки ба он отвез вай бозгашт ба меҳмонхона, балки ман убедился, ки қаҳваранг "пойтахт" хоҳад буд, ба воситаи роҳ, пеш аз шинондани он дар таксӣ. Вай назар афканда, то, то он даме ки скрылась оид ба хотир ва дид, ки ягон аломатҳои он, ки дум подхватил он, вале ба ҳар ҳол ҳис кардам фасли сармо изтироб меъда; Манижа буд, ман танҳо роҳи тамос бо Алексом, ва агар бо он чизе рӯй ба ...
  
  
  Ҳамаи, ки ман акнун ба кор ба ин умед, ки ӯ медонад, ки месозад, зеро ки ман, фармоишии не инро гир, ое медонист.
  
  
  
  
  
  
  Девятая боби
  
  
  
  
  
  Вақте ки ӯ вориди барвақт субҳи рӯзи, ман интизори он буд, ки Элгон Ксефрат, вале ӯ буд, он дружелюбным улыбчивым марде, ки он бегоњї дар арафаи. Ӯ ғамгин покачал сари ӯ, чун дид, ки ман берун дар атрофи мошинҳо ва дохил шудам дар ego хурд, захламленный офис.
  
  
  "Бубахшед, иллат не оправдал орзуву", - оғоз ӯ дар ҳақиқат ҷустуҷӯ барои паст шароби сафед спортивную болишти, ки он ба диверсификатсияи. "Шумо, вақте хоҳад буд, омода ба отплытию имрӯз. Пагоҳ, мумкин аст, ба воситаи ду-се рӯз. Ман гуфта наметавонам".
  
  
  "Чӣ, фармоишии не инро гир, рӯй дод?" - талаб ман.
  
  
  "Афсӯс, ки парвандаи шаби гузашта". Ӯ пожал плечами ва неопределенно қайд кард, ки тавассути китфи. Ба воситаи тирезаи ego пушт вай метавонист дидан шумную верфь, доки ва як бухту, ки дар он пришвартовано чанд даҳҳо лодок, асосан хурд. Ба вай маълум аст тридцатидвухфутовый catch, ки ӯ осветил маро дар арафаи, прижался ба причалу дароз ва толстой змеей атрофи шланга, переливающейся тавассути борт ва поен дар каюту.
  
  
  "Чӣ рӯй дод?"
  
  
  "Ман фикр мекунам, ки касе дер паембаре швартовке. Бояд ту " Аргос "хеле сахт протаранили; субҳи имрӯз мо пайдо ego бо миқдори зиеди об, ки чанд лавҳаи выскочили пеш. Ӯ қайд кард, ки он бе зарурат.
  
  
  "Ӯ метавонад аз ҳад зиед сахт поврежден, агар не утонет дар шаб",
  
  
  "Мумкин нест; мо бояд ба симро, вай, то боварӣ ҳосил".
  
  
  "Метавонам, ки он рафта, ҳар сол? Мумкин, ман пайдо мешуд..."
  
  
  Ego чашмони буданд холодными. "Шумо медонед, ки дар бораи ман лодках бештар аз он, ҷаноб Макки?"
  
  
  "Албатта, не; ман ин буд, дар хотир доред. Лекин, гӯш кунед, шумо гуфтанд, ки шумо боз як қаиқ, ки метавонад онро бигирад. Ки дар бораи ин?"
  
  
  "А, вале баъд аз он, ки шумо дирӯз уехали, берун омада, ду нафар джентльменов ва зафрахтовали ego. Шумо гуфтед, ки нахоҳед, "Аргос" дар ҳар сурат".
  
  
  Вай кард; вай камтар бо он осонтар буд, ки аз ӯҳдаи як дасти, ва дар маҷмӯъ, он назар беҳтар. Бо вуҷуди ин... ", ки Онҳо аллакай гирифта ба вай?"
  
  
  "Сцилла? Ҳанӯз не, не".
  
  
  "Ба ман лозим аст, ки вақте", - қатъиян гуфт: ман.
  
  
  Зефрат назар удивленным. "Аммо шумо гуфтед, ки буд, спешки, ҷаноб Макки".
  
  
  "Ҳама тағйир ефт. Вай меҳмонхонаи мебуд, ҳидоят бо шумо парванда, вале агар шумо сдержите худро калима, ман бояд рафта, ба куҷо дигаре, ҷаноб Ксефратес".
  
  
  Агар онро интизор чунин аз ин инсон аст , ӯ, мутаассифона, ошибся. Ӯ фақат дароз назар афканда, то ба ман, пас пожал плечами. "Ин аз они ҳуқуқ".
  
  
  "Гӯш кунед, он заплачу барои Сциллу, ки чӣ қадар ба шумо пурсед. Бигзор дигарон подождут рӯз е дар бораи он, то Аргос починят".
  
  
  "Ин хеле муҳим аст барои шумо, ҷаноб Макки?"
  
  
  "Ин муҳим аст". Вай усмехнулся. "Ба зудӣ ту поймешь, ки чаро".
  
  
  Ксефрат назар задумчивым, ба он чашмони буданд мрачными, ва он гоҳ ego торик, ки шахс бо ришу вспыхнуло внезапной табассум. "Оҳ! Шояд, вай мефаҳмам". Ӯ, кӯфтанд, ки ба огрызком карандаша оид ба зубам. "Шояд дигар джентльмены низ дарк хоҳад кард".
  
  
  "Вақте ки ба онҳо гуфта шуд, ки оғоз?"
  
  
  "Танҳо имрӯз. Дар делле, зеро дирӯз онҳо омада, то дер ман буд, ки қарори анчом ih дар лодку. Одатан вай бояд боварии комил дорам, ки касе медонад, ки чӣ гуна муроҷиат кунанд, бо як атрофи дӯстдоштаи ман лодок, пеш аз он, худам ба онҳо чинанд, то ба вай. Ба истиснои ҳолатҳое, ки онҳо доранд, монанди... монанди ин мегӯянд? Ваколатҳои? Бале, монанди шумо, ҷаноб Макки.
  
  
  Баланд ҳуҷҷатҳои дигар, ки барои ман таъмин гардида, ксерокопия шаҳодатномаи, ки дар он гуфта мешуд, ки ман ду бор пересекал Атлантику дар нажодҳо дар хурд лодках, як маротиба ҳамчун штурмана ва дигар ҳамчун капитани. Вай буд, чунон хурсандам, ки Ксефрат на аз ман хост, ки барои гузаронидани "Сциллу", шлюп бо широкими балками, дар кабине он фазои кофӣ барои стайки козырь, ки имконпазир буд, ба зимма ҳамчун бор, дар атрофи переполненной бухты.
  
  
  "То он метавонам "Сциллу" ба ҷои?" - гуфтам ман, потянувшись барои бумажником.
  
  
  Ду ҳолати покачал сари. "Ман метавонистам, ки ин кор, ҷаноб Макки. Дод калимаи қурбони дигар джентльменам".
  
  
  "Вале ту ваъда ба ман".
  
  
  "Ба зудӣ наступит рӯз, вақте ки ту захочется мегирад "Аргос"".
  
  
  "Ое шумо метавонед, ки даъват ба ин, дигар ребятам? Ҳадди ақал, пурсед, хуб, не возражают ое онҳо ба таъхири сафари дар як рӯз е дар бораи он?" Вай ҳис бошад хандовар, қариб умолять ҳам, вале дар Пиргосе буд, дар дигар ҷой, ки дар он ӯ метавонист фавран зафрахтовать лодку. Ягона алтернативаи буд, ки барои баргаштан ба Пирей, ки дар он юнонӣ Бо яхт-клуб метавонад ба ташкили чартеры қариб дар ҳар порту, ки онҳо дастрас буданд. Вале ин маънои онро надорад, ки мехоҳам на танҳо нигоҳ доштани ақаллан дар як рӯз, вале чӣ муҳим бештар, сняло мехоҳам бо ман дар изтироб дар мавриди оғози ман "неспешного" круз.
  
  
  Ксефрат нахмурился, пролистал-кадом қиматнок дар худ крысином гнезде суфра, пайдо чиро, ки мехост, ва, ниҳоят, покорно вздохнул. "Маро бубахш. Ба назар мерасад, ки он на записал ih меҳмонхонаи".
  
  
  Ӯ нишаста, чӣ тавр ба chunky, печальный, вале неумолимый man, ва вай аллакай оғоз ба фикр мекунам, ки ин населенный адад русия буд, пурра провалом, вақте ки афсари Манижа.
  
  
  Ксефрат каме нест вскочил, ки вошла духтар, он торик, ки шахс раскололось дар идиотской улыбке признательности. Дар выцветших ҷинс кабуд шортах, полосатом свитере бо мизи вырезом ва излучающем рвение ба отпуску ee буд кофӣ ба даст қием ҳар як мард.
  
  
  "Мо омода ҳастем?" - аноби он, клюнув ман в щеку ва уронив ду холщовых болишти ба хока павлус.
  
  
  Вай кӯтоҳ кард дар ин ҷо дар бораи осложнениях. Вокуниши Кристины буд идеалӣ доранд; вай повернулась ба Зефрату, кофӣ надуясь.
  
  
  "Вале ин ситам! Ман таътил ба охир баъд аз чанд рӯз, ва ман ваъда хурд круз".
  
  
  Ксефрат, зоҳиран, дар ҳаяҷон буд. Ӯ мегуфт, ки бо духтаре бо греческим, ва ӯ ҷавоб медод; Вай наметавонистам мо як дар атрофи онҳо. Вале чӣ тарз, ки вай ба мо гуфта мешавад, Манижа обладала бо қуввати эътиқоди, ки ӯ метавонад дарк намоем; пас аз чанд дақиқаи Ксефрат гуфт, як каме ғамгин, вале пожал плечами, ва мо дар худ як пидљакњо дар причал.
  
  
  Одина бо ego ердамчиен привел Сциллу аз ин ҷо, ва он гоҳ, ки чӣ тавр ӯ проверил ман дар такелаж ва либос, шлюп буд снабжен провизией, ва мо гузошта, худро экипировке поен. Ксефрат сарф самараноки амалиет, ва танҳо то полудня мо ускользнули аз бандарҳои иловагӣ аст, бар. Кор дар зери мощью грохочущего бортового муҳаррики он пробирался сквозь ҷамъшавии лодок, пришвартованных дар бухте, эҳсоси вялость booster. Танҳо вақте ки мо аст, дур аз буя, обозначающего вуруд ба бухту, он у чарх Кристиной ва пеш рафт.
  
  
  Стаксель поднялся аввал; ӯ буд, самонастраивающимся, ки хеле упростило шиноварӣ танҳо. Манижа рассказывала ман, ки он каме ходила зери парусом, вале танҳо дар хурд лодках, пас, ба истиснои њолатњои фавќулодда, он рассчитывал, ки ҳама ҷиддӣ хоҳам худаш. Вақте ки кливер оғоз наполняться вай, дилам гуфт духтаре баланд бардоштани шлюп бар зидди шамол. Вай кивнула, повернула штурвал, ва держала ego, сахт сморщившись, то бинї нест развернулся ва оғоз хлопать кливер. Вақте, ки вай хурсанд буд, ки вай заставила мо бештар е камтар боварӣ ҳаракат дар роҳи дуруст ба вай бозгашт ва боло вазнин гротом. Мустақилона ин љайритиїорати осон набуд, ҳатто бо лебедкой, аммо вай дар охир, прижал вазнин брезент ба болои бурҷҳои ва очистил foehl.
  
  
  "Сцилла" раскачивалась ба мӯътадил қавӣ волнах, ва ман буд, каме потанцевать, то он маневрировал бо роҳи оҳани дорожке mimmo боми каюты. Вақте ки вай рафта, дар просторную кабину, Кристиной душвор буд идора кашола карданд; Он sel наздик ба он ва выключил муҳаррики. Тишина буд, намоиши зебо.
  
  
  "Ин созишномаи бузург аст, вақте", - ором мушоҳида кардам ӯ дар ҷустуҷӯи бузург мачту, вақте ки шамол сар наполнять ego.
  
  
  "Кофӣ бузург аст", - розӣ шуд, ман, ки бо назардошти ба мадади аз нах руль.
  
  
  Рӯз ба lucid буд ва тару тоза, ҳаракати судҳо умеренное ва хеле хуб рассредоточенное. Ҳатто пас аз наздик ба соҳили поене безграничной умқи таҳти мо корпусом, об торик кабуд ранг превращалась дар мягкую пену, вақте ки мо пробирались сквозь мавҷҳои. Манижа подняла дасти ба откинуть пеш худро аз қабати мӯи тобнок, дар офтобӣ партави он метавонист дидан дар nen медные блики. Вай амиқан вздохнула, смакуя шамол ва торт шӯру ҳаво, бо чашмони худ баста; вақте ки вай идонаро ih аз нав, он душманон самимона ба ман.
  
  
  "Хуб", - гуфт вай.
  
  
  "Бале".
  
  
  Вай посмотрела пеш; даромадгоҳи бухту аллакай буд, танҳо як неотличимой қисми хати соҳили. "Дар охир мо баъзе". Вай гуфтам. "Ман дар назар дорам, дар ҳақиқат танҳо ҳастед".
  
  
  "Оғо." Вай, дидам, ки дар кушода trap пешбари асосии каюту, ва бодиққат нигариста, нах. "Ое шумо метавонед, каме кор кардан бо штурвалом? Вай мехоҳам ба тафтиш аз баъзе чизҳои дар поен".
  
  
  Манижа кивнула ва боз гирифта шудааст штурвал. Танҳо барои ягон сушей, ба ғайр аз президенти фр владимиром дииш паси мо буд Закинф ва ҷазираи менамуд ва бисер мил оид ба правому ҳавопаймо.
  
  
  Айни мутахассисон, албатта, мисли ҳама чиз хуб аст, ки ое кадом е неожиданность на метавонист втянуть мо дар ягон мушкилот бо кашола карданд. Вай спустился поен, барои пайдо кардани ягон кори дигар масъала.
  
  
  Шояд вай переусердствовал, вале ман онро аз тамоми дохилии қисми монанд талаб имконпазир неполадок. Чунин менамуд маловероятным, ки касе то ба танзим ягон подслушивающие дастгоҳ дар "Сцилле", балки буд, ки ба маънои хатар. Дар поен буд, дар тааҷуб просторный, бо асосии каютой, ки дар он вай метавонад истода қариб вертикально. Камбуз буд, паймон ва равшан новее аз қаиқ бо бом бо пластики ва крошечной ҳавз аз пӯлоди зангногир тавсия менамоем. Он ҷо буд барқӣ яхдон, ки ба вай гуфт Ксефрату, ки истифода барам; ин маънои оғози муҳаррикҳои барои нигоҳ доштани заряд аккумуляторҳо, ва он ниҳонӣ на барои ин. Чӣ тавр мебуд, он ба мо буд, кӯҳна аслии яхдон ҳанӯз оставался, ва дар nen буд воҳиди ях вазни панҷоҳ кило ба эля оставалось задааст.
  
  
  Ҳамчунин дар асосии каюте буданд верхние ва нижние кат бо левому рӯъеи, ва аз тарафи дигар - раисикунанда аз встроенными мягкими курсиҳои варзиш махсуси он истифода дар паҳлӯи; ошхона қисми мумкин буд, ки шумо ба рӯй ҳамаи ин дар двуспальную бистар.
  
  
  Пеш, ба воситаи кӯтоҳ узкий порча, окруженный изголовьем ва подвесным шкафчиком барои либос, находилась дигар кабина асосӣ, ки дар он ба нармӣ изогнутых койках хоб ду нафар. Барои ба даст ба даст дохили ба ман буд, ки қариб ползти, зеро баландии зери носовой палубой якбора уменьшилась. Луқо бо як зарф оид ба шишаҳои органикӣ буд, ягона манбаи нур аст, ва он ба нармӣ приподнял он, ки ба гирифтани баъзе myekashand дар панир бино расида бошад. Вай дод мысленную еддошт, ки ба бастани он, агар обу ҳаво табдил ба бад; ҳатто дар сурати он аст, ки мо буд автоматии трюмный насоси буд, ки ба маънои гирифтани об бе зарурат.
  
  
  Ман потребовался қариб як соат аст, то боварӣ ҳосил, ки Сцилла тоза. Девона, гуфт, вай худ, бошад, ки бало эҳтиет, лекин як гирди аввалин чизе, ки ба вай фаҳмидам, ки дар шпионском почтаи бизнесявляется, - он гоҳ ки ба гирифтани чизе дода. Ғайр аз ин, буданд, ки онҳо ду бачаҳо, ки дар арафаи кӯшиш зафрахтовать Сциллу, гуфт, аллакай дар бораи "садама", повредившей дигар лодку. Не, соат стоил. Вай кушода ду машки пиво ва овард ih бозгашт ба кабину.
  
  
  "Ман боялась, ки ту сонитар", - гуфт Манижа.
  
  
  "Танҳо убедился, ки ҳама дар тартибот. Акнун мо метавонем сӯҳбат". Вай sel дур аз нах, дар масофаи дастрасии; он вақт буд, рафта, ба парванда.
  
  
  "Оби тоза... неисправностей?" - осон аноби вай.
  
  
  "Не", - қатъиян гуфт: ман.
  
  
  "Шумо мехоҳед, ки ба нишаст барои руль?"
  
  
  Вай нигариста, правый борт. Мо приближались ба нуқтаи, на худи ҷанубӣ оконечности Закинфа, ва ин маънои онро дошт, ки ба зудӣ ба мо лозим барои тағйир додани қурби ва молиашон дар шимолу-ғарб. Вай проверил боди; мо буданд, дар масофаи калон, боди дул қариб аз шимол; тағйир албатта, бояд ба маънои ҳеҷ чиз, ба ғайр аз тағйироти гузоштани закрутке. Вақте устуворона плыла ба пеш, ба таври возеҳу равшан ҳастанд хушбахттар зери парусом, аз мотором.
  
  
  "Агар ба идораи худ", - гуфтам ман. "Ое туро хуб рӯй."
  
  
  "Ва ҳоло мо метавонем гап?"
  
  
  "Агар мехоҳед."
  
  
  Вай отвернулась, ки сводя чашм бо қутбнамо, ки наметавонанд дар назди колесом.
  
  
  Ба вай гуфтам. - "Хуб аст?"
  
  
  "Чӣ гап?"
  
  
  Вай оғоз ба ошкоро. - "Барои чӣ ту дирӯз шаб боялась ин мошинҳо?"
  
  
  "Мошинҳо?" Вай тянула вақт.
  
  
  "Назди ман hotel. Ое сабаби он, ки барои шумо бод, он бояд назорат?"
  
  
  Ee чашмони расширились, вақте ки ӯ посмотрела ба ман. "Хуб, албатта! Ое шумо намедонед?"
  
  
  Вай вздохнул, ба ламс он обнаженной дасти. "Послушай, Манижа, беҳтар аст, ки мо кадом-ки сару. Ту дар ин сафар, зеро ки ту бародар даъво дар он аст,. Лекин ман намедонам, ки чӣ қадар ое шумо бо ӯ робита ва мисли ин буд. . Вай хоҳад боинсоф; ба ман ин маъқул нест. Alex - сола ҳанӯз, ва ман афсӯс, ки ӯ втянул ту дар он, вале, аен аст,, он нест отговорить аз ин. Ки ман бояд донед, ки дар навбати аввал чӣ қадар ба шумо барои иштирок дар ин бизнес аст ".
  
  
  Вай облизнула лабони боз взглянула дар қутбнамо, ва он гоҳ поднялась, ки ба тафтиш насб закрутке. Ниҳоят вай пожала плечами. "Хуб аст. Аввалин чизе, ки ман медонам об Алексе ... возвращающемся ... ин аст он чизе, ки одина дар встретят худ ба мардум ояд ба ман, вақте ки аз он берун бо бутике. Ӯ ба ман хабар, ки Alex свяжется бо шумо". Вай повернулась ба ман. "Ту бояд донист, Макки, ки ман қариб намедонам бародари худ. Ман буд, ки ҳамагӣ ҳафт сол, вақте ки ӯ... бар дар дигарро. Ва пеш аз ин ӯ ҳамеша буд, дар отъезде, пас аз он дидам, ego хеле кам, вақте ягон. модар вафот, балки аз падар кард чанд сол пеш, вақте ки ӯ буд, младенцем. Пас аз он, гумон дорам, он... ӯ ҳис кардам, ки аз он буд, ки ягона оставшимся узви оила... ӯ метавонист ба ман боварӣ? "Вай закончила дар вопросительной еддошт, ки бо ман хеле успокаивала.
  
  
  Вай на ханс ин арзишҳои. "Ягон тамос бо шумо поддерживали бо он бо касоне хорька?"
  
  
  "Ду, се маротиба ба вай получала паемҳои; ман намедонам, ки чӣ тавр ӯ ih ман извлекли. Вай танҳо обнаруживала ih
  
  
  вақте ки вай возвращалась хона бо хизмати ва е аз кор ".
  
  
  "Ки дар онҳо буд?"
  
  
  "Ман ih нест, ки бо худ. Ӯ маслиҳат ба ман сӯзондан ih".
  
  
  Шукри Худо, ки ҳам барои ин, гуфт вай ба худ. "Лекин ту ҳамон помнишь ih".
  
  
  "Албатта. Ӯ гуфт, ки баргардад, ки ego встретят амрико агентҳои ва он чӣ ки ӯ мехоҳад, ки ба он буд, ба он ҷо".
  
  
  "Ман то ҳол хорек намефаҳмам, чаро ту встретилась бо он".
  
  
  "Ва он низ."
  
  
  "Ӯ мехоҳад, ки ба гирифтани туро бо худ?"
  
  
  "Ман гуфта наметавонам. То чӣ андоза вай медонам, ки вай ба нақша ҷое, ки бо ту дар Корфу, дидор дар он ҷо бо Алексом ва сипас бозгашт дар Афины. Таътил ба анҷом хоҳад расид". Вай рассеянно гуфтам. "То он норавшан припоминаю, ман бародари калонии ҳамеша буд упрямым марде, ҳамеша талаб намуд худ ба худ роҳ. Шояд ӯ танҳо мехоҳад, ки ба дидани охирин оставшегося узви оила".
  
  
  Буд, комилан равшан аст, ки мо ба ҷои нест продвинемся, аз ин рӯ, вай тағйир доданӣ аст. "Бие, бозмегардем ва ба коричневой мошини шаби гузашта. Ту боялась. Чаро?"
  
  
  "Ман намедонам. Вай ҳаргиз пеш аз участвовала дар чунин чиз, аз ин рӯ, шояд ӯ хеле хуб осведомлен дар бораи... ин чизҳо".
  
  
  "Ин беақл штопора, вале он бояд ego мепурсанд. Шумо ба касе дар ин бора нест, мегуфтанд? Ман дар назар дорам, ки чизе монанди он, ки шуниданд, аз шумо, бародари баъд тамоми ин сол?"
  
  
  Вай қатъиян покачала сари, пас хей, буд, ки талоқ прядь мӯи худ rta. "Не. Ман... ман ҳеҷ наздикони дӯстони, Макки. Кас бо хема он табдил ефтааст мебуд, гап".
  
  
  Вай нигариста, нах. "Ин як каме аҷиб", - самимона гуфт: ман. "Не наздикони дӯстони?"
  
  
  Вай покраснела зери худ загаром. "Оҳ, ҳа, ман ба вай мефаҳмам. Хӯш, вай, буд ... то ба наздикї алоқаманд бо як ҷавонон ба шахсе, беҳтар. Ман бештар ego не. Ва ман ҳеҷ girlfriends наздик. Ман кор ва ман нави донишгоҳ; вай сахт иваз ҳаети худ, то ки ҳеҷ кас, ки ба вай мегуфт аст ".
  
  
  "Аммо ту ба ҳар ҳол боялась".
  
  
  Вай боз пожала плечами. "Ту ҷосуси, Макки аст ва ман њаматарафа, ки ин аз они айни ном аст, вале ин фарқ надорад; ое ту подозреваешь чизе монанди мошинҳо ӯ шаби гузашта?"
  
  
  "Угу. Вале на ҳатман. Ин аст, комилан секретная амалиети Манижа; ҳеҷ кас бояд чизе дар бораи ӯ бидонед, ки ғайр аз онҳое, ки дар он иштирок мекунад".
  
  
  "Ҳа, вай, нақ ..."
  
  
  "Хуб, бие забудем дар ин бора. Мумкин аст, касе просочился дар ягон тафсилоти ин амалиет. Вазифаи мо - ба ҳар ҳол биеварад, ки то ҳам ба охири. Мо як ҷуфти рӯз дар баҳр, гап, аз ин рӯ, начни бо он, ки рафтанду ман, ҳамчун Alex бояд бо ту дар тамос бошед. дар Корфу ".
  
  
  Вай колебалась, борясь аз штурвалом, ки "Сцилла" раскачивала кильватерный баъди бузург моторной монанд. Сипас вай вздохнула ва рухнула дар норанҷӣ спасательный доира, ки барои истифода ба сифати спинки. "Мо ба мувофиқа оид ба сана ва вақти мулоқот. Ин assassin майкадае, дар Корфу".
  
  
  "Эй сард!" Вай всплеснул дасти. "Маҳз дар ҷое, ки касе, ищущий ego, метавонист интизор ego пайдо дар Албания".
  
  
  "Ҳа, лекин ҳеҷ кас ба ego ҷустуҷӯ, Макки".
  
  
  "Ки ту имеешь дар хотир доред?"
  
  
  "Дар навъи худ охирин паем, ӯ ба ман гуфт, ки дар ҳоле буд, ки аз ҳама муҳим. Дар давоми ҳадди ақал ду е се рӯз, сипас ego нигоҳубини онҳо хоҳанд донист, ки ӯ-танаффус".
  
  
  "Ва чун эму ин идора?"
  
  
  "Ӯ гуфт:. Ego паемҳои буданд, кӯтоҳ".
  
  
  "Бале, фикр мекунам, ки ҳа. Корфу". Вай бархоста, спустился поен, ва баргашта бо пачкой свернутых кортҳои. Вақте, ки онро ефт, tu, ки дар он буд, Корфу, ман кофӣ буд, каме назар аст, ки ба ақл, ки ба ҳама чиз нодуруст аст. "Мо дар он ҷо на пойдем, - гуфтам ман.
  
  
  Вай посмотрела он ҷо, ки паемҳои пешин вай. "Чаро?"
  
  
  "Зеро, ҳангоме ки мо аз они братом уедем, мо бояд долгая пробежка, понздаҳ ва е бист мил дар ҳар самт, то ки мо достигнем кушода либос. Ки мебуд, ӯ ба мо мегуфт, ки касе метавонад ба назар дан чунг, пеш аз он ки мо метавонем рафтан ба Таранто ".
  
  
  Вай посмотрела ба корт. Корфу, сардори шаҳри ҷазираи Корфу располагался нисфи роҳ қади соҳили east ҷазира. Ҳамагӣ дар якчанд мил аз об буданд, соҳили Юнон ва Албания, ва вай на буд, то кӯшиш сбежать бо перебежчиком бо ҳам ин кишварҳо дар қаиқ, ки бо метавонист инкишоф ҳамагӣ чор е панҷ ба калисоҳо. Дар ҳар сурат, на аз он ҷо; он ба Ман гирифта мебуд, хеле бисер вақт ба танҳо берун аз Корфу дар ошкоро об. Метавонад, агар ман надоранд, навещали ду гаронвазн, як, дар атрофи он ҳоло мертв, ду шаб пеш, он мебуд, рискнул. Аммо акнун, дар бораи он наметавонад ва суханронии.
  
  
  "Аммо боз мо метавонем?" - аноби Манижа.
  
  
  Он қадар буд, тамошо ба ҷадвали. Дар ҳаюло соҳили Корфу менамуд ночизи городок таҳти унвони Айос Маттаиос. "Шумо медонед, ин ҷо?"
  
  
  Манижа покачала сари. "Ман ҳеҷ гоҳ шуда ба Корфу".
  
  
  "Чӣ ж, мо поплывем он ҷо, ва назари худро ин лодку. Фикр мекунам, мо метавонем ба пайдо кардани ягон-ягон мошини, ки ба худ меронем мо дар Корфу".
  
  
  "Вале ... Макки?"
  
  
  "Ба wouldnt?"
  
  
  "Чаро мо рафта,, ки дар чунин ҷое, ки чӣ тавр Айос Маттаиос?
  
  
  Ту бояд бошад, сайеҳон шаҳодат медиҳанд, ва ман... хайр. Мо як сайеҳӣ на поплывет дар чунин глухое ҷой ва поедет дар Корфу. Агар танҳо мо хеле торопились. "
  
  
  Вай ҳақ буд. Агар мо мерафтанд ба разыграть ин ҳам охири, махсусан дар решающем марҳилаи мо метавонем имконияти ба чизе нестандартного. Вай развернул боз якчанд ҷадвалҳои, ки проверил. "Хуб, Манижа, ту ба ин ҳуқуқ. Имшаб мо остановимся дилхоҳ ба Селфалонии. Ин баъдӣ калони ҷазира, сипас Закинфа. Фардо шом Превеза, а зерин никак не, вақте ки Айос Маттаиос. Аммо вақте ки мо доберемся он ҷо рафта,, мо чизе монанди мушкилоти кашола карданд; ин хоҳад буд, ки мо оправданием, ва ман ин корро ҳамин тавр, ба тамоми назар legit. Ночевка дар Корфу ва пас аз бозгашт ба ... "
  
  
  Вай чунон сахт покачала сари ӯ, ки ман буд, замолчать. "Чӣ рӯй дод?"
  
  
  "Не!" вай ахнула. "Не, ҷо!"
  
  
  "Аммо, чаро не? Ин беҳтарин проклятое ҷое, ки метавонам дар он дида, ҳатто агар ego душвор произнести".
  
  
  "Ман дар назар дорам он ҷо". Вай указала ба корт. "Танҳо Айос Маттайос". Ee ангушти боз двинулся боло оид ба береговой хати. "Он ҷо".
  
  
  "Превеза? Ки дар ин нодуруст аст?"
  
  
  Бе ҳар сабабҳои ба вай оғоз ба дарк мекунанд, ки он уткнулась шахси ман дар китфи, вцепившись дар дасти ман. "Не, Макки, е чӣ тавр ба он ҷо ту чист. Лутфан! Ҳар ҷо, ки мо, моро мондан, бигзор ин ҳаргиз Превеза!"
  
  
  
  
  
  
  Боби даҳум.
  
  
  
  
  
  Инак, мо беҷавоб Превезу. Эътироз Кристины буд, то истерическим, ки ман карор додам, ки на ба таҳқиқ, на камтар аз он. Баъд аз ин хей, чунин менамуд, буд, ки шарм барои худ таркиш, чунон ки гӯӣ аз он як меҳмонхонаи мебуд, то ego баргашт. Вале чӣ тарз, ки вай ба мо омелой дар хотир доред, он буд, ки заҳмату; ин нишон дод, ки он дар толори зери фишор, ва акнун на великолепная олиҳаи об лыж, ки машғул аст, ба таври тасодуфӣ метавонад интихоб кунад, то амрико путешественника ва ҷое ки дар як сафари кӯтоҳ меравем. Ин вернуло дуруст назар ба чизҳои, ва ин хуб буд барои ман.
  
  
  Бақияи аввали рӯзи мо сарф, хурсандии кушода баҳр, гузаронидани дур аз Закинфа ва вақте ки офтоб оғози закатываться бар кушода Средиземным баҳр, направились дар Аргостилион, сардори шаҳри Кефалонии. Дар порту мо гирифта, боз захираҳо, консервов, ях, бисер машрубот барои камбуза, он гоҳ пайдо тарабхона, ки дар он тира аст, то . Манижа молчала, сосредоточившись худ блюде оид ба неотличимых сабзавот ва ҳанут, вақте ки офтоб нест шудааст паси тиреза.
  
  
  "Ман гумон дорам, - гуфт вай, - мо хоб дар ҳавопаймо?"
  
  
  "Александр буд, ки нақшаи".
  
  
  "Бале". Вай гуфт: ин аз вздохом шайтон онҳоро ғайри.
  
  
  "Ин масъала?"
  
  
  "Не." Вай гуфт: ин хеле зуд. "Ое мо метавонем аз баромадан ба бандар ва бас якорь?"
  
  
  "Мумкин аст. Вай уточню ки капитани бандарҳои иловагӣ аст,,; мо, шояд, метавонем ба чинанд, то озод причал".
  
  
  "Шояд мо танҳо... continue?"
  
  
  "Шумо гуфтед, ки мо се рӯз. Ба ҳар куҷо шитоб?"
  
  
  "Ое шумо ягон бор плыли шаб? Дар кушода баҳр бо парусами, наполненными осон шамол?"
  
  
  Суханони звучали бегона, аз Кристины. "Ҳа", - ҷавоб додам ман.
  
  
  "Он гоҳ мо метавонем ое мо, Макки?" Ee дасти скользнула рўи мизи ва коснулась ман дасти ангуштони худ. Онҳо буданд, ором, сабукфикрона дрожали.
  
  
  "Шумо дар хотир доред, ки мехоҳед плыть тамоми шаб?"
  
  
  "Мебуд, хуб аст".
  
  
  "А, чаро не?"
  
  
  Дар ин бора ба waiter овард ба мо қаҳва ба турецки, ва то он фильтровал осадок аз поени рюмки сквозь дандон, Манижа встала, ки барои чи ое худ. Вақте ки ӯ вернулась,дар волнении , вай пас аз якбора тарк дар кафедра, ки ман фикр кардам, ки ӯ сломает он.
  
  
  "Макки!" - прошипела вай. "Дар он ҷо буд, ки касе!"
  
  
  "Угу. Ки барои касе?"
  
  
  "Мард! Прислонившись ба стонать наметавонанд дар назди дамской комнатой!"
  
  
  "То?"
  
  
  "Вале ман ба вай видела ego пеш! Шаби гузашта дар Пиргосе!"
  
  
  Ин привлекло, диққати маро аст. "Ки дар Пиргосе?"
  
  
  "Ин буд, ки..." Вай заколебалась, татбиқ карда мешавад ангушти ба даҳони ва грызла ноготь. "Ман дар меҳмонхона баъд аз он, ки ман уехал аз шумо. Вақте ки вай хешамон омадам, ӯ гуфтугӯ бо дарбон".
  
  
  Ӯ хеста. "Он ҳанӯз вуҷуд дорад?"
  
  
  "Не! Вақте ки вай ушла, ӯ рафт. Макки! Чӣ тавр онҳо метавонад ҳам ба мо пайравӣ кунед?"
  
  
  "Намешавад, ки ое аз ҳад зиед боварӣ, ки ӯ илмҳоро мо".
  
  
  "Балки он бояд бошад, нест!"
  
  
  "Хуб, хуб. Расслабься". Бархоста. "Бигзор ман ба задани як сафари мустақилона".
  
  
  Аммо вақте ки вай рафта, дар як порча аз асосии ошхона, он ҷо, дар ҳама кас буд, ва ӯ нишон дод, ки мардона уборная пуста. Ҳангоме ки вай баргашт, Манижа бо trepidation душманон аз ман ҷудо, ва ман покачал сари ӯ, вақте ки сель. "Ҳеҷ кас. Шумо боварӣ доред, ки ба он буд, ҳамон мард, ки шумо диданд, ки дар худ меҳмонхона?"
  
  
  "Бале".
  
  
  "Тавсиф ego".
  
  
  Вай заколебалась, закусив губу. "Ӯ буд, ... дар поен аз ту, балки хеле васеъ. Торик даъвои, мӯи торик. Лысеющий, ман фикр мекунам, аммо ӯ
  
  
  фарсудаи як кулоҳ, аз ин рӯ, вай ва наметавонист бошад њаматарафа ".
  
  
  "Ки дар ӯ дод?"
  
  
  "Ӯ танҳо... истода берун нест. Гуфтугӯ бо дарбон..."
  
  
  "Ба кадом забон?"
  
  
  "Оҳ, бо-забони юнонӣ".
  
  
  "Ӯ гуфта будам, ки бо шумо? Дод чизе?"
  
  
  "Не, ҳеҷ чиз монанди. Ӯ танҳо буд, тамошо; он шарм ego ба назар мегирад, дар тамоми роҳ ба боло нардбон".
  
  
  Вай смеялся. "Ман наметавонам ego винить".
  
  
  "Вале ӯ дар ин ҷо!"
  
  
  "Угу. Ин ҳамон аст, ки хандовар не, рост аст? Хуб, Манижа, ин шиноварӣ дар тамоми шаб. Аммо ту бояд ба развлекать маро барои штурвалом, агар ман метавонам ба нигоҳ доштани чашм кушода".
  
  
  Вай гуфтам. "Ман ваъда Макки, ки беҳтарин чизе, ки метавонам, ба ту сонитар".
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  Савганд ба ин замон, ки чӣ тавр мо направились бозгашт ба қаиқ, мимолетное маҳфилҳои беззаботности Кристины нест шудааст; дар ҳар қадами он оглядывалась тавассути китфи, то ки ба ман лозим нест гап дар хей, ба вай убрала он. Вақте ки мо буданд, дар ҳавопаймо ва очищали бандар, вай бо диққат осматривала ҳар судно, mimmo он мо проезжали, ва он гоҳ следила барои ҳамаи онҳое, ки двигалось. Буд, қариб ки торик аст, вале баъзе дигар лодок ҳанӯз мчались бозгашт ва берун. Яке дар атрофи онҳо буд моторная қаиқ хуб андоза, ки бо скользила наздик ба мо, набитая визжащими гуляками, ки, аен аст,, буд, наплевать, ки дар он гузаронида шавад pm. Баъзе дар атрофи онҳо, ки озоди ба мо дасти; Вай помахал дар ревматизма, вале Манижа менамуд, пыталась скрыться дар хотир доред.
  
  
  "Фаромӯш накунед онро!" - огрызнулся ман. "Шумо танҳо привлекаете ба мо диққати. Онҳо бар навъи".
  
  
  Вай сердито посмотрела ба ман, пас выпрямилась ва слабо помахала удаляющемуся крейсеру. То мо онро быстроходная қаиқ направилась ба китобхонаи бузурги моторной яхте, қариб ҳамон бузург, мисли круизный шурӯъ намуда, ки бо плыла дар баҳр ба холостом гузаштан. Ҳар иллюминатор горел огнями, ва ҳатто бо чунин масофаи он то шунидан рок-мусиқӣ, слабо доносящуюся оид ба & nb.
  
  
  "Чунин ба назар мерасад ба як ҳизби", - мушоҳида кардам ман.
  
  
  Манижа кивнула. Мо менигаристанд, ки чӣ тавр моторная қаиқ оҳиста меравад наздик моторной яхтой. Буданд спущены ва замима тросы ва боз заполненная монанд хурдтар андозаи эҳье шуд, ба сатҳи асосии decks. Раздался дуъояшон буданд,, ханда, ва дар дурбин вай дид, ки чӣ тавр як зан встала, каме нест, афтидани дар борт.
  
  
  "Проклятые аблаҳон", - пробормотал ман.
  
  
  "Ҳа", - розӣ шуд, ки духтар наздик бо ман. "Сайеҳон".
  
  
  Вай усмехнулся хей. "Чӣ тавр вай."
  
  
  "Не, Макки. Ту ҷосусӣ".
  
  
  Вай поморщился. "Хуб аст, он гоҳ мис евари ҷосусӣ мобилӣ мекунад. Нишаста, барои аз руль, то он спускаюсь поен ва вытаскиваю барои мо гарм офтоб. Мегардад сард".
  
  
  Вай табассум буд пур аз маъно. "Вале ман тамоман на сард".
  
  
  Дар он буд, ки ҳалим ҷомаашро, тасодуфӣ застегнутая бар болои купальника, ва ҳамон выцветшие синие кӯтоҳ. Вай постарался нишон медиҳад, ки чӣ тавр баланд оцениваю он бипушанд. "Биеед, то оставим", - гуфтам ман ва спустился поен.
  
  
  Ҳангоме ки вай баргашт, вай свернулась, свернувшись калачиком ба васеи встроенном курсии, ки рақобат, тамоми кабине, поджав зери пойҳои худ ва подперев сари ба локте.
  
  
  "Ин назар хуб аст, аммо ман намехоҳам, ки ту ҳам управляла ман кашола карданд шаб. Хеле осон аст, ки ба хоби дар чунин вазъи".
  
  
  "Ҳа, капитан", - гуфт вай, ба нармӣ приветствуя ман.
  
  
  Вай партофт хей, убуру ва мурғоб кўрпа дар курсии наздик ба он, сипас пеш рафт, ки ба тафтиш кливер. Ӯ буд, хурсандиовар взвинчен шамол, ва вақте ки проверил он ego, вай нишон дод, ки самонастраивающаяся оснастка на испортилась. Якорь буд поставлен město, омода рафта, дар борт, агар мо бояд бас, ҳарчанд дар ин амиқ водах буд, то бисер ҷойҳои, ки мо канат доходил мебуд, то поени. Ӯ фаромӯш нашудааст наздик брейк луқо, рўњї тадбирҳои похлопывание Натаниэля Франклина оид ба бозгашт ва пополз бозгашт ба кабине.
  
  
  "Ҳама чиз дар тартиби шкипером?" - аноби Манижа.
  
  
  "Оғо." Вай бо любопытством нигариста, нах. "Чунин ба назар мерасад, ки шумо маро аз ҳад зиед филмҳо дар бораи як парки".
  
  
  "Ман учили шино амрико прапорщик".
  
  
  "Ха! Ту имеешь дар хотир доред, ки ин слабаки дар ҳақиқат метавонед суратҳо шино?"
  
  
  "Хуб, ин буд крошечная қаиқ. Дар он ба вуқӯъ хватило ҷойҳои барои мо ҳам".
  
  
  "Бояд, ин буд, шикарно". Вай афтод, ба курсии дар назди ee подвернутыми шатта.
  
  
  Ногаҳон ӯ деҳот самимона, на сводя чашм бо проблескового маячка оид ба правому ҳавопаймо. "Ин чӣ?"
  
  
  Ман буд, ки ба тафтиш кунед ҷадвали. "Ин святые дар мысе, ки мо дидем, ки заходили дар порт. Пас мо оставим ego паси мо боз направимся шимол".
  
  
  "Равшан. Ту ҳуқуқҳои Макки, ҳоло на вақт ва на лозимӣ таваҷҷӯҳи. Ту мехоњї ба хоб? Аз ту буд, рӯзи дароз".
  
  
  Ee овози абсурдно қариб чопорной, ки чӣ тавр он дода шавад, уставившись наметавонанд пеши худ, ҳар ду дасти чарх аз спицами.
  
  
  "Не. Нест ҳоло. Он танҳо ба танҳо шеърҳои.
  
  
  ва... лаззат навиштани навъи ".
  
  
  Манижа не, мушоҳида кардам неуклюжего сарзаниш.
  
  
  Муддати дароз ҳеҷ кас дар атрофии мо нест, гуфтугӯ; пас аз он оғоз извиваться, эҳсоси ман наздик назар аст.
  
  
  "Чаро шумо ҳам ба ман смотришь?" - раздраженно аноби вай.
  
  
  "Ман фикр кардам, ки ту возражаешь. Шаби гузашта дар кӯчаи ба ту буд... тамоман дигар духтар".
  
  
  "Ин действовало".
  
  
  "Мисли мардон, ки дар коричневом мерседесе?"
  
  
  "Албатта."
  
  
  "Ва ҳоло ih не?"
  
  
  Вай повернула сари назди ман аст, ва дар сгущающейся dark он чашмони буданд спокойными ва трезвыми. "Макки, он, эҳтимолан, меҳмонхонаи агар шумо, ки бо ту дар бистар. Дар баъзе вақт. Агар лозим буд, чизро ба ое бо шумо бод, муҳаббат ба кунонанд, ки касе дар он аст, ки мо чунин, какими мо притворяемся, он мебуд, на колебалась. Дар ҳоле, вай буд влюблена дар худ однокурсника, ва ман ростқавлона гуфтан мумкин нест, ки ӯ буд, дур нест, ин ҷолиб аст, ки чӣ тавр ту. Ва ҳол он ки... - Вай пожала плечами ва боз взглянула ба боло, пас бори дигар ба ман. "Ман шлюха, ба повалиться дар бистар бо аввалин трейлер сайеҳон шаҳодат медиҳанд, е шпионом, называйте худ чӣ тавре ки шумо мехоҳед. Шумо мефаҳмед?"
  
  
  "Албатта." Вай каме отодвинулся аз нах, вале на ба масофаи фарогирии. "Ин аст, низ тавзеҳ медиҳад, ки чаро шумо ногаҳон тасмим плыть тамоми шаб".
  
  
  Хеле торик буд, барои дидани покраснела ое вай, балки оид ба он, ки чӣ тавр ба он наклонила сари он фаҳмидам, ки ӯ смутилась.
  
  
  "Ин рост аст, Макки. Қисман. Агар онро мехоҳам шавад твердым худ азм, ҳеҷ ба маънои ба хатар overkill искушением".
  
  
  "Лекин, танҳо қисман?"
  
  
  "Бале. Вай як каме фикр кардам, ки бо онҳо хорька, ки чӣ тавр мо дар пештар имрӯз".
  
  
  "Дар бораи чӣ?"
  
  
  "Дар бораи чӣ тавр шумо тағйир нақшаҳои мо".
  
  
  "Ки ту имеешь дар хотир доред?"
  
  
  "Alex... ӯ хеле эҳтиет. Шубҳанок ҳам мушоҳида шудаанд. Вай, медонам, он аст, танҳо бо паемҳои кӯтоҳ, ки онро гирифта аз он".
  
  
  "Он гуна, монанди мусаллаҳи чунин таассурот".
  
  
  "Пас, ман фикр мекунам ... мебуд неразумно вносить чунин ислоњот".
  
  
  "Шумо дар хотир доред, ки мо бояд аз молиашон истироҳат ба Корфу, мисли планировалось?"
  
  
  "Ман фикр мекунам, ин беҳтар мебуд, то".
  
  
  Ҷолиб ин буд, ки ман худам фикр мекардам, ки дар ҳамон рӯҳ ва қарор кард, ки веду худ низ ба кор бурд. Агар рӯй вайрон намудани амният ва е кадом-гоҳ ҳамла мешуд, чунин фарќияти калон, новобаста аз он ки мо дар байни Корфу ва материком е дар кушода баҳр; дар ҳар сурат онҳо поймают мо.
  
  
  "Ман ҳам, - гуфт ба ман.
  
  
  Ee чашмони расширились аз парчами иҷозат барои иҷрои, ки агар вай ожидала ссоры. "Ту сделаешь?"
  
  
  Вай фаҳмонд, ки худро фикрронӣ. Вай кивнула.
  
  
  "Масъала дар он аст, - идома дод ба ман, - ки мо бояд ба куштани як рӯз е то, пас аз он, ки мо доберемся то Корфу бо ин суръати, ки бо он мо ба зудӣ плыть.
  
  
  Вай ҳис мекардам, ки чӣ тавр ба он напрягается зимнан, номи, ва боз дар ҳайрат буд, ки чаро вай нест hotel муроҷиат ба ин ҷои.
  
  
  "Вале, - идома дод ба ман, - як маротиба, гӯе ин то ба зинаи, истгоҳи оянда, на ҳисоби Корфу, бояд дар Паксосе. Шояд мо метавонем ба он ҷо бимонед рӯзи дигар, аммо то даме ки шумо фикр кунед, ки барои мо истодаанд, ман маъқул шавад, хеле дароз дар як порту ".
  
  
  "Ҳа, он мефаҳмам. Бале, шояд он чизе воображаю, Макки, вале азбаски вай видела ин инсон дар таверне дар Аргостилионе, вай ҳам фикр намекунам, ки хеле".
  
  
  Шояд он вақт мегӯям, дар ин ҷо дар бораи ман мулоқот, вале он қадар фикр накарда. Ҳанӯз не. Бештар ба он дида, ин духтаре, вале, сахттар аз он становилась, ва ин относилось ва ба рисолати.
  
  
  "Хуб, - гуфтам ман, - мо побеспокоимся дар бораи ин пагоҳ. Ва ҳоло рафтанду ман, ҳамчун Alex нақша дорад, ки дар тамос бо шумо бод, дафъаи оянда".
  
  
  "Ман... ман бояд ба касе чизе нақл. Ҳатто ба ту".
  
  
  "Ин девона. Ту гуфт, чизе дар бораи таверне дар Корфу, вале на бештар аз он. Фарз мекунем, ки ту тарк барои борт, е чизе дар ин гуна худро".
  
  
  Вай гуфтам. "Ман плаваю, моҳӣ".
  
  
  "Ин меорад, ба шумо махсус ба манфиати, агар шумо упадете шаб, то даме ки он духтурњо дар поен. Шумо метавонед сайд лодку зери парусом, маро бовар".
  
  
  "Ин на рӯй хоҳад дод, Макки".
  
  
  "Намешавад, ки ое аз ҳад зиед боварӣ. Дар ҳар сурат, он ба хоб меравам, дар ин ҷо".
  
  
  "Шумо хоҳад сард".
  
  
  "Ҳадди ақал, ман хоҳад кард ширкат. Дар поени одиноко".
  
  
  Вай смеялась.
  
  
  "Бинобар ин, баргаштан ба парвандаҳои. Шумо тамос бо Алексом".
  
  
  "Ҳуқуқ, Макки. Ман гуфта наметавонам".
  
  
  "Ту беҳтар аст, ки фикр боз ҳам гаронбаҳо ман худ. Агар барои мо пули маро ба рафтан одамон, мо метавонем разлучиться е аз он бадтар аст".
  
  
  Вай заколебалась, прикусив губу. Ниҳоят вай оҳиста покачала сари. "Шояд пагоҳ. Эй парвардигори-ка фикр Макки".
  
  
  "Бигӯ самимона, Манижа." Ман приказано дидор бо Алексом, то ego ва таслим дар Италия. Ошкоро ҳоло ту ягона тамос, ки ман бо он, пас, беҳтар аст, ки мо довериться дӯсти як дӯсти е развернуться пардохти ҳуқуқ дар ин ҷо ва мегӯянд, фармоишии не инро гир "
  
  
  Вай вздрогнула, вай чашмони расширились аз тарс.
  
  
  "Ту мебуд шталь!"
  
  
  "Фармоишии не инро гир, вай шояд ин корро кард". Вай блефовал, вале баромад аз он вокуниши ӯ буд, қисман убеждена.
  
  
  "Лутфан, Макки. Ҳамаи ин то сањми назаррас дорад, барои ман; ман намедонам, ки чӣ кор кунанд, ки подчиняться. Мо бояд дар низоъ?"
  
  
  "Интихоби они аст", - қатъиян гуфт: ман.
  
  
  "Он гоҳ вай ба ту мегӯям".
  
  
  Вай подождал, то тишина нест табдил кофӣ rainforest, ки ба бурида, бо корд.
  
  
  "Фардо", - ором гуфт Манижа.
  
  
  Вай сердито посмотрела дар нах, он гоҳ вздохнул, растянулась дар мягком курсии гирифта шудааст ва спасательный њалќаи ба ҷои болишт. "Разбуди ман, вақте ки устанешь", - прорычал ман.
  
  
  "Ҳа", - нармӣ гуфт вай.
  
  
  "Ва бо диққат назорат қутбнамо".
  
  
  "Ҳа, ҷаноб".
  
  
  
  
  
  
  Одиннадцатая боби.
  
  
  
  
  
  Субҳ выдалось ветреным, торик абр неслись низменному бар сари ӯ. Никак не, вақте ки аз он ҷо ба кор вазнин рубки, ва сахт аст, вақте бо широкими балками раскачивалась ва опускалась, чӣ тавр ба сбежавшая гардид. Манижа спала дар поен, аммо ба зудӣ боз ба берун ба палубу, бледная ва взволнованная.
  
  
  "Мо ҳама дар ба тартиби?" - аноби вай, бо trepidation дар ҷустуҷӯи абр.
  
  
  "Не, дар бораи чизе хавотир." Ман ба закричать, перекрывая нарастающий вой шамол, thunder ва скрип кўтоҳмуддати. Якбора тағйир ефтани шамол ба калон гротом хлопать, чӣ тавр ба привязанный, обезумевший орел; Он ҷиҳод аст, ки бо рондани, то ки мо низ дарк шамол, ки боз заполнил ҳаракаташон.
  
  
  Манижа оперлась дар боми каюты ва каме огляделась безумным glance. "Ки дар он мо? Ман мебинам замин".
  
  
  "Эҳ, ин ҷое нест". Вай неопределенно махнул ҷудо ҳуқуқбунед шарик.
  
  
  "Аммо ое ту медонӣ?" Дар ee голосе буд, дар thinnest оттенком ҳамлаҳои ваҳм.
  
  
  "На волнуйся". Вай нигариста, соат; буд, ки дар бораи шашум буд. Як шаб он прикинул мо суръат ва қарор кард, ки ба мо, масалан, баръакс Превезы, балки он буд, хеле тақрибан. Ӯ гуфт: духтаре. "Агар чунин ба назар мерасад, ки мо мушкилоти чизе, ки ба ман лозим аст, ки мекунед,, он ҷое ки ба шарқ, ва мо мебинем, ки заминро офарид". Дар айни замон ин буд, хеле привлекательная перспектива, зеро ки боди акнун дул бо он равия, ва барои бартараф кардани ego потребовалась мебуд, силсилаи утомительных дароз галсов. Ташаккур Натаниэлю ӯ медонист, кофӣ аст, ки ба ақл, ки маломощный вспомогательный муҳаррики дастрас аст, ки кӯмак хоҳад кард, ки аз ин баҳр; бе стабилизирующего таъсири шамол дар парусах "Сцилла" бештар двигалась мебуд, аз боло ба поен, аз пеш.
  
  
  "Лекин... мо метавонем ое мо аниқ мефаҳмем,, ки мо? Бо ин... чӣ тавр шумо ба ин называете? Трезубец?"
  
  
  Вай усмехнулся. "Секстант". Вай, дидам болохона. "Ва то он хорька, то пайдо офтоб, ки дар он мумкин аст ягона, ревматизма - не".
  
  
  Вай нахмурилась, равшан обеспокоенная, убрала худро ба дасти худ аз боми каюты ва дар ин ҷо ҳамон отшатнулась, ба зӯр нест, провалившись дар кушода ағбаи паси нах.
  
  
  Вай, чењрааш. - "Нигоҳ кун!" "Биеед, на сломаем по дар ин як круизе. Бирав, дар ин ҷо ва сядь".
  
  
  Вай, ки чӣ тавр ҳей, гуфтанд, покачиваясь тавассути ошкоро кабину ва каме нест врезавшись дар нактоуз компас. Вай баъзеи ee ба дасти притянул ба худ.
  
  
  "Бар қавми ман ҷонишини ман дар ҷои. Костя худо, на ломай қутбнамо, зеро ки он гоҳ, ҳатто дар он мебуд, оғоз ташвиш".
  
  
  Вай мимолетно гуфтам ва убрала мӯи худ бо шахси. Ee пӯст буд, намӣ, ва ин буд, ки аз брызг, ки вақт аз вақт разбивались аз ҷониби тарафи-тараф. Вай медонист, ки ин назари.
  
  
  "Эҳсос каме укачанной?"
  
  
  "Ба ман на тошнит? Ман намедонам, ки чунин суханони".
  
  
  "Дардовар мечашонем доранд".
  
  
  "Ва... як каме. Дар он ҷо, то душно, ва вақте ин қадар прыгает".
  
  
  "Угу. Хуб, бар қавми ман ҷонишини ман дар ин ҷо, то ки мо выберемся аз ин ҷо. Садись барои руль".
  
  
  "Он?" Вай убрала дасти алъон боялась даст нарасонад ба он.
  
  
  "Чаро не? Беҳтарин дар ҷаҳон доруворӣ аз баҳр беморӣ, ки ба нигоҳ то дел ба набор".
  
  
  "Ман страдаю баҳр бемории!"
  
  
  "Чӣ тавр шумо ба ин мо даъват. Дар ҳар сурат, ба вай кафолат медиҳанд, ки баъд аз чанд дақиқа ба шумо ҳис хуб. Prima нигоҳубини ин. Ман як кор".
  
  
  Вай, ки чӣ тавр ҳей, гуфтанд, скользнув ба ҷои он, ки он освободил, вақте ки аз он бархоста. Дар як лаҳза он бо сомнением посмотрела дар ман аст, сипас сахт вздохнула ва гирифта шудааст руль ду дасти. Вай спустился дар каюту.
  
  
  Вақте ки вай рафта, баъд аз чанд дақиқа, вай слабо улыбалась, ҷамъоварии сари ба сайд ветерок ва мариновани, намакин брызги. Табобати сработало зудтар аз вай фикр мекард.
  
  
  "Мехоҳед, ки ба гап?"
  
  
  "Гап?"
  
  
  "Угу. Шумо медонед".
  
  
  "Ҳа." Вай поднялась аз курсии қафо, ба получше баррасӣ циферблат компас. "Каме дертар ба даст, ва, Макки? Вай, ки ҳоло каме занята".
  
  
  Ба вай имкон дод ки ин ба вуқӯъ.
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  Ба полудню буд,
  
  
  боз ором ва солнечно; Вай справился бо истифода аз секстанта ва помолился, ба ман элементарная новбари буд, ҳарчанд кофӣ дақиқ. Вай ҳайрон буд,, дарк мекунанд, ки мо зашли, минбаъд аз он интизор; Превеза бояд дурӯғ қариб, ки ба шарқтар аз мо. Ин буд, ки як ҷазираи на бештар аз чор-панҷ мил дар дарозии, ва ego буд нетрудно гузаред. Боди ҳанӯз дул бо шарқ, ва, ҳарчанд баҳр буд спокойнее, ҳанӯз ҳам боқӣ монд неприятная хурд аз як фавқулодда аст . Аз вздохом он, принялся дар аввал мо привязку. Ин буд, ки як рӯз барои масхара е ҳатто барои кор.
  
  
  Вай спустился поен, насб корти мо ноҳия ба васеи миз дар асосии каюте ва таъкид мо вазъи. Аз ин лаҳза ман буд, ки шояд маҳз отмечать ин рад, ки мо двигались пеш ва пеш аз ин, бар зидди шамол, пайгирӣ дақиқи вақт сарф оид ба ҳар галс, ва умедворем, ки арзебии ман пройденного масофаи кофӣ дақиқ нест. Ин буд, ки нелегко ҳатто бо модари дасти ба руль, вале он чиро, ки Манижа зан барои ман он ҷо, дод ҳамаи дур мушкил бештар ва номуайяни; дар поени кор, вай ҳаргиз пеш аз отрывалась дар хотир соҳил. Аз тарафи дигар, ман ва худи буд, хеле опытен дар чида плавании.
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  Лижет ба шоми мо мезананд, хурд островок дар бинї. Рӯзи шталь золотым, вақте ки мо направились дар прекрасную як бандар Порто-Gayo. Дар назари аввал ба назар чунин менамуд, примитивным, неосвоенным ҷои; чизе, ки мо метавонем бубинем, ки ин серебристо-сабз оливковые рощи, простирающиеся дар ҳамаи тарафҳо, ки чӣ тавр мо метавонем дид. Пас, вақте, ки мо приближались, мо метавонем различить нигоҳдории биноҳо, сафед, браун ва розовые, бо дасти луч мачтами пришвартованных лодок, покачивающихся дар гавани.
  
  
  Городок кам буд, вале многолюдным; Аксари хонаҳои тянулись баробари набережной. Каменная набережная граничила бо гаванью; дар соҳили буд, ки як қатор хурдсол магазинчиков, таверн ва ҷуфти крохотных меҳмонхонаҳо. На муњокимаронии ин, Манижа розӣ шуд, ки переночевать дар ҳавопаймо "Сциллы"; мириҳазор хасташуда расидем, ба мо причал дур аз соҳили, ки ман хеле устроило. Мо вақте несла крохотную шлюпку, привязанную ба шлюпбалкам, дар корме, ва ба даст ба як лодку андозаи аз ванна буд, бузург подвигом дар робита ба тавозуни ва вақт. Вақте ки мо вдвоем забились дар нах, мо буданд, то низменному дар & nb, ки ман интизор, ки мо затопит пеш аз он ки мо метавонем ба вуқӯъ якчанд садҳо ярдов то бандарҳои иловагӣ аст, бар.
  
  
  "Хушбахтона, дар ин ҷо нест обӣ лыжников", - шарҳ вай.
  
  
  "Оҳ?" Акнун Манижа казалась шавковар, пурра забыв дар бораи ҳар бомдод заботах ва тарс дар арафаи шаб.
  
  
  Вай каме сместил худро аленка; шлюпка покачнулась ва перевалила тавассути борт каме об. Духтар назар встревоженной, сипас рассмеялась.
  
  
  "Ҳа, вай, фаҳмидам, шумо чиро дар хотир доред. Шояд, мо ба маблағи бозгашт дар лодку то фаро расидани торикӣ, а?"
  
  
  "Нахоҳад буд, ягон фарқи; мо метавонем тонуть никак не, ки е дар шаб".
  
  
  "Ва мо ҳамеша метавонем шино".
  
  
  "Албатта." Мо афтод, ки чӣ тавр мебуд, переплетены, бо ин ки ҳеҷ поделать, ва ба ман чунин менамуд, ки вай дорои як фишори иловагиро. Метавонад.
  
  
  Мо long рафтор бо маленькому городку, ва каме погуляли берун аз ego, изображая сайеҳон бо удвоенной бо қуввати. Чамоати деҳоти мавзеъ, буд сабз ва каменистой, якбора поднимаясь бар баҳр, чӣ тавр ба вершина кӯҳҳо затонувшей, он дар делле буданд, аксари греческих ҷазираҳои. Бо пыльной роҳ мо метавонем нигаред ба боло ва дидани склон холма, усеянный меловыми валунами, баъзе андозаи аз котеҷ, стоявшие баланд онҳо, ки дар хона дар баъзе ҳолатҳо отличались асосан темными квадратами, обозначавшими ih windows. Хрипящая шикори мошин, муроҷиат ба довоенный ситроен, проезжала mimmo мо, забитая калонсолон ва кудакон. Вай на фаҳмид, ки мақомоти одамони сарватманд; дигар, ки мо дидем, ки дар роҳ буданд, е гуляющими, е управляющими конными телегами. Асосан онҳо обращали дар мо диққати; мардон невысокие ва коренастые, бисере аз нињоии усами, занон дар стандартӣ крестьянской либос сиеҳ ранги гӯсолаи-дарозии, одатан бо чунин ҳамон шалями, ки қариб закрывали ih шахси. Ин буд, ки ман озадачило дар Юнон бо он лаҳза, ки чӣ гуна ӯ аввалин оғоз кард ба хондани o вай: чаро чунин барби тамоми қаламрави hotel, ва бо вай бодрящим myekashand ва сверкающей об бояд населена занон ва ќатори мардон дар вечном трауре. Агар вай буд философски фармоишгари, вай метавонист, дар бораи ин мепурсанд Кристину, вале ман буд, дигар фикр. Парусный варзиш боиси иштиҳо, ки метавонад рӯй худи привередливого едока дар обжору, ва он голодал.
  
  
  Мо пайдо таверну overlooking набережную, ва хӯроки нисфирӯзӣ буд, он қадар аҷиб аст, хуб аст, ки мо задержались дар nen то охири шаб. Ҷои равшан предназначалось барои сафар яхтсменов; Менюи буд, қисман бо забони англисӣ, украшено тақрибан нарисованными якорями ва снарядҳо. Нахуст мо буданд, ки танҳо дар ин ҷо, вале дере нагузашта ввалилась гурӯҳи мардон ва занон бо загорелыми ашхос ва қавӣ дасти ба баҳр либос.
  
  
  Чи обрывкам сӯҳбатҳо, вай мешунид, ки ба он буд, омехтаи гурӯҳи амрико ва британцев, аз ҷумла итальянку ва ду ошкор рафтан нест французов. "Ҳеҷ қадар, - гуфт вай ба худ ва дидам, ки дар Кристину.
  
  
  Он душманон наметавонанд дар назди худ, чун агар чизе барои ман левым плечом, вале ман мегӯям вай подбородку ва поверхностному дыханию, ки ӯ буд, напряжена.
  
  
  "Ин чӣ?" - аноби ман, наклоняясь ба пеш, ба мо буд, ки овози шунидорӣ.
  
  
  "Ин... аз он чизе". Он дар шакли мухтасар гуфтам. "Ба назар мерасад, вай гумон ҳамаи. Вай ва як рада, вақте ки ҳамаи ин ба анҷом хоҳад расид".
  
  
  "Шумо?"
  
  
  "Бале".
  
  
  Вай потянулся ба вай дасти воситаи кафедра. "Ман боварӣ дорам, ки бо хурсандӣ".
  
  
  Он қадар душманон ба ман. "Не", - дар охир гуфт ӯ. "Шояд, вай низ хоҳад".
  
  
  Ҳеҷ кас гуфтугӯ бо мо, то ки мо пили қаҳва, вале пас аз як атрофи французов ба воситаи ҳуҷраи хеста, огоҳона направился ба мо столику. Ин буд, худощавый мард бо копной песочных мӯй ва застенчивой табассум, пурра ҳамаатон.
  
  
  "Маро бахшида метавонӣ", - гуфт ӯ нигариста, асосан ба Кристину. "Шумо амрикоиҳо?"
  
  
  "Вай", - гуфтам ман. "Ӯ холис."
  
  
  "Мо бо дӯстон интересовались, ки ое шумо мехоҳед, ки ба ҳамроҳ ба мо, ки шаробе". Он ҳам назар афканда, то дар Кристину;
  
  
  Ӯ азми қавӣ покачала сари. "Маро бубахш, - гуфт вай бо сард вежливостью. "Вале мо бояд хоб рафтан пораньше, ин буд, ки рӯзи дароз". Вай встала бо плавной грацией принцессы, отвергающей недостойного як мухлиси. "Ту заплатишь оид ба чек, Дэниел? Мо бояд рафта,. Вай даст ба воситаи як дақиқа".
  
  
  Француз отступил, аст, кӯшиш ба захира беспечное хладнокровие. Вай улыбался дар бораи худ, раскладывая драхмы; духтар ба ҳар ҳол ман удивляла. Тамошо, ки чӣ тавр ба он ҳаракат ба сӯи туалета, баҳраманд дар ҳоле, ки ба вай overlooking, ҳатто бозгашт, зебо наполненные сафед шим бо кулли голубой рубашкой бар болои онҳо. Илоҳо, даъвои доду фаҳмидани чӣ дар вай буд, ва ногаҳон, вспомнив гузашта шаб, ман интизор набудам ин.
  
  
  Омад waiter аст, гирифта, пул ман ва у ih пухлой усатой зан барои кассой. Ӯ дароз дар бораи ин фикр кардам, ва он сар шуд, ки аз даст сабр. Вақте ки ӯ ниҳоят баргашта, вай аллакай шуда буд, ба по, аммо вақте ки ӯ уходил, вай боз сель. Манижа ҳанӯз ҳам вернулась.
  
  
  "Шояд ин ман нетерпение", - гуфт вай ба худ ва огоҳона на дидам бедор. Вай проверил курсї дар охири дигар хуҷраҳо; онҳо менигаристанд ман ҷудо, ва ҷавон француз ухмылялся.
  
  
  Вай маҷбур худ нишаста оромона, sipping бақияи қаҳва, дар ҳоле, ки ман рӯда сжимались бо мурури он, ки аз љониби дақиқа. Вай ба хотир вай аз изтироб, ки вай увидела як мард дар тарабхонаи дар Аргостилионе ва оғози асаб, тавре ки пеш аст.
  
  
  Зан барои кассой вопросительно душманон ба ман. Вай оглянулся ниҳоят хеста, чӣ ваҳй ба ӯ.
  
  
  "Умедворам, ки ту говоришь забони англисӣ".
  
  
  "Вале албатта", - гуфт вай.
  
  
  "Юная хонуми". Вай қайд кард, ки дар канори туалета, - е, ҳадди ақал, коридора пешбарандаи ба ӯ. "Мо буд, ки рӯзи дароз сафар, ва, шояд, вай нездорова..."
  
  
  "Вале, албатта", - тасдиқ намуд ӯ ва подняла худро одетую дар сиеҳ тушу баланд табуретки ба ковылять дар дамскую ҳуҷраи. Ба воситаи як лаҳза вай вернулась, пожимая плечами. "Дар он ҷо кас не", - гуфт вай.
  
  
  "Дар куҷо, фармоишии не...инро гир?"
  
  
  "Шояд назад дари". Вай взглянула дар кафедра, аз он француз назар шубҳанок самодовольным, ки чӣ тавр ба марде, ки он ҳама улажено ва торопится ҳамту. иловаро ҷамъ.
  
  
  Ба истиснои он, ки ман доверил ин ба мо барои як лаҳза. Ҳеҷ кас вставал бо он стула, ва чунин менамуд бало маловероятным, ки Манижа бросила мебуд, маро дар шаб аз тасодуфан пижона. Дар ҳар сурат, не ҳоло. Вай проигнорировал он.
  
  
  "Ташаккур", - гуфт он зан ва поспешил оид ба майхона. Вақте ки ба он чӣ ваҳй ба ҷои он, ки мо аз чап ба лодку, ӯ ҳайратовар буд, дарк мекунанд, ки ба вай дар он ҷо, вай мебуд, маҳз вернулась дар лодку як. Аммо вақте ки вай нигариста, затемненную бандар, вай қодир различить темную фигуру, дрейфующую недалеко аз Сциллы. Ин буд, ки хурд аз қаиқ бо подвесным мотором, бинї он упиралось дар корпуси шлюпа, ва чӣ тавр вай покачивалась ва опускалась, ман аз таассуроти, ки он аз чап ба он ҷо ҳамагӣ чанд mins пеш. То он буд, тамошо, дар иллюминаторах асосии каюты блеснул муқаддас, ва ҳеҷ шакке нест, оставалось.
  
  
  Вай sel дар лодку, отчалил, ва ҳарчи зудтар поплыл тавассути переполненную бандар. Бикӯбед шодмон дар уключинах дамида ман громом дар гӯши ҳис аст,, аммо як бор вай фуруд омад, ки омад, то бо роҳи приглушить садои mimmo пронеслась моторная қаиқ. Ego баъди қариб затопил ман, вале ман ба вай тамоили ва назорати истифода садои ба вуқӯъ қисми дигари
  
  
  масофаи то "Сциллы".
  
  
  Вай привязался ба бинї, пас вылез дар носовую палубу. Сатҳи шуд, ки намӣ аз шабнам, ва, лежу ба вай, вай ва ҳис кардам, ки ҳамчун маводи моеъ просачивается сквозь ман ҷомаи. Ман ин беспокоило; аз Ман бештар беспокоило аст, ки сергей на мизи тавассути сарпӯши ҷаноби оид ба шишаҳои органикӣ наметавонанд дар назди ман бинї. Ин маънои онро дошт, ки дверной проем байни каютами баста шуд.
  
  
  Вай приоткрыл луқо, благодарный, ки пеш аз ин на кӯшиш выломать ego аз даруни. Ӯ бесшумно качнулся боло, ва ӯ опустился байни ду узкими бо катҳо дар поен. Луқо боз закрылся, ва ӯ маҳсулоти худро ба қадам, то захлопнулся. Вай двинулся ба дверному проему, проверяя Хьюго дар ножнах дар предплечье, ва приложил гӯш ба лоғар мебел чӯбӣ панел.
  
  
  Агар ман юнонӣ беҳтар буд, вай метавонист мегӯянд, ки онҳо мегӯянд, вале суханони ин шахс вырвались хеле зуд ба вай метавонист уловить бештар аз чанд snippets сӯҳбат. Вале ego овоз дод, ки ба ақл, ки ӯ ба касе таҳдид, чун вай шунид ревматизма Кристины, буд, ягон шубҳа нест, ки. Вай шунид садои резкого шлепка ва приглушенный дуъояшон. Вай оғоз ба гирифтани тӯдаи дар дасти, ки дар боло ман тарк тонный кирпичей.
  
  
  Ӯ ба воситаи луқо, ки вай танҳо закрыл. Дар dark вай надидаам, чизе, ба ҷуз давящей ба ман громоздкой сояи; дар тесноте бо катҳо дар байни он ҳатто метавонад перевернуться, ки барои расидан ба инсон. Порыв чесночного нафас каме нест задушил ман, ва ин придало ба ман қувват ноумед. Вай вскочил, чӣ тавр ба мустанг бо заусенцем зери седлом кӯшиши стряхнуть дурно пахнущего як мард бо худ бозгашт. Ego мақсади ударилась оид ба паст чун биное, ки ӯ сахт хмыкнул, то ego дасти ҳам сжимали ман гулӯ. Вай боз ба ӯ зад ego, оғоз швырять дар атрофи як кат, ки дари распахнулась.
  
  
  Сергей в асосии каюте буд тусклым, вале пас аз пурра аз торикӣ вай дар як лаҳза ослеп. Чизе, ки ман дидам, буд силуэт ва гох металлӣ дар ego дасти. Вай зад он шатта, балки қодир нест, то он ба даст. Раздался леденящий ангуштзании отводимого курка; Вай развернулся кӯшиши втянуть инсон дар пушти байни худ ва пистолетом, аммо ман медонистам, ки буд, хеле дер.
  
  
  Зарбаи буд, чунин удару грома дар тесноте. Дар як лаҳза он замер, мунтазир аст, ки почувствую, ки маро даст. Аммо дардовар буд, ҳатто субҳи онемения, ҳисоббаробаркунии аз хашми ҷиддӣ номӯътадили. Вақте, ки вай боз дар назар силуэт дар дверном проеме, вай дид, ки он пошатнулся. Шахсе, ки напал ба ман ослабил хватку, ва ман вырвался ба озодии нацелившись дар pippa.
  
  
  Вай, кӯфтанд, аз пистолет бо ego дасти толкнул ego пеш. Дар тусклом партави берун аз тиреза ба вай дид Кристину, ee дасти шудааст запуталась дар ego мӯи худ, он тянула ih iso ҳамаи қувваҳои. Вале дар мубориза ба он минтақаи озоди дасти вылетела барои бозгашт ва ударила оид ба керосиновой лампе, выбив вай подвесов.
  
  
  Пылающая моеъ разлилась оид ба мизи, сипас ба палубу, лизнув доску бо роҳхат ба мо дар внезапной dark. Вай оттолкнул ин инсон, акнун ғофил ҳатто дар Кристину. Сӯхтор дар ҳавопаймо монанд - ин аст, шояд аз ҳама ваҳшатнок, ки дар партави он, махсусан вақте ки шумо дар ловушке дар поен, ва оташ фиристода мешавад наметавонанд дар бензобаки.
  
  
  Вай хватал рӯйпӯшҳои бо гранат ва throw ih дар аксари калон горящие қитъаҳои; то ки онҳо тлели, вай дохил об дар пинҳон шавед ба камбузе, пас нырнул бузург подвесной шкафчик ва царакат пидљакњо барои непогоды ба перебросить дигар горящие ҷои. Тамоми бизнес не метавонад барои гирифтани бештар аз якуним дақиқа, дар акси ҳол, мо ба даст мебуд лодку ва шояд ҳаети мо, - вале вақте он дар охир потушил оташ, меҳмонон буд. Вай шунид оғози подвесного engine, кӯшиш мекунам, ки ба қием бархоста, дар кабину, вале врезался дар Кристину.
  
  
  "Макки!" - завизжала он, обнимая маро ба гардан. "Оҳ, Эй Кош Ман! Макки!"
  
  
  "Оғо-оғо." Вай рассеянно похлопал ee, гӯш ба затухающему звуку мотора. "Ки дар ин ҷо рӯй дод?"
  
  
  "Вай ... онҳо гирифта маро дар атрофи майхона. Аз инсон буд, пистолет ва ..."
  
  
  "Майлаш." Вай оттолкнул ee, хеле каме, ки вай метавонист наклониться ва санҷед палубу зери шатта. "Эй парвардигори ман дурахш, а?"
  
  
  Бо вуҷуди тамоми оташ ва disconcerting, махсус зарари буд. Хушбахтона, курсї, ки попала аввал фаъол истироҳат фурӯзон керосина буд, фаро слюдой; якчанд ҳаракатҳои тряпкой уберут қабоҳаткор. Обшивка decks, проходившая тавассути середину каюты, ҳамеша буд, намӣ аз плескания трюмной об каме поен, ва танҳо краска буд выжженной. Итминон аст, ки дар ҳавопаймо ҳеҷ тлеет, вай дохил святый ба Кристин.
  
  
  "Извиниться", - кӯтоҳ гуфт: ман. "Зеро хулиганы бисанҷед, вай фикр кардам, ки беҳтар мебуд, то боварӣ ҳосил, ки мо взорвемся, ки пеш аз шумо бигардед ба масъалаҳои".
  
  
  Духтар сахт кивнула, опустив сари байни
  
  
  
  плеч, вақте ки ӯ сидела дар койке оид ба левому ҳавопаймо. "Ман мефаҳмам."
  
  
  "Мехоҳед ман кӯмак ҳоло?"
  
  
  "Кӯмак ба ту?"
  
  
  "Мо ба зудӣ ба доираи ҳуқуқ сокин дар ин ҷо имшаб, гаронбаҳо ман худ. Пойдем, выберем кадом чизи дигар причал - агар танҳо ба ту мехоњї, боз плыть тамоми шаб".
  
  
  "Оҳ, эй Худо, нест, МакКил". Вай закрыла шахси дасти. "Ин қадар..."
  
  
  "Хуб, на прогибайся ҳоло. Рафт. Вытащи лодку бо бинї ва привяжи вай ба корме, то он заведу муҳаррики".
  
  
  Дар баъзе усулҳое, беҳтар мебуд уплыть он шаб аст,, вале ман сар ба сар боз ҳам девона ҳисси оид ба ин амалиет. Агар онҳо меҳмонхонаҳо кушт е схватить мо, онҳо метавонанд ин ин корро. Хусусан дар кушода баҳр. Пас, шояд дар ҷои дигар ба боқимондаи шаб мешавад, он қадар бехатар. Дар ҳар сурат, он ҳам хаста шудам.
  
  
  Мо пайдо причал дар беруна окраине гавани, дармонда ба ӯ ва анҷом очистку. Мо вставили боз як lantern аст, дар кронштейн, ва то Манижа собун столешницу, ба вай бодиққат проверил қисми кабина, убрав бақияи разбитого шиша ва дигар партов. Вай пайдо пистолет, ки кӯфтанд атрофи дасти инсон сола револьвер 32-уми калибра, ки бо боз як патроном дар цилиндре. Бесполезный, вале вай дар бораи имкони истироҳат, то дар полку дар камбузе.
  
  
  "Шумо задаете ягон масъалаҳои", - ором гуфт Манижа.
  
  
  "Ман интизор шуда кардед барои ту."
  
  
  "Ки ту мехоњї, ки ба вай гуфт?"
  
  
  "Мумкин аст, ки фармоишии не инро гир, рӯй дод".
  
  
  "Ин чунин ба назар мерасад... глупым".
  
  
  "Глупым?"
  
  
  "Бале. Мебинӣ, ки ое инсон бо пистолетом нерӯманд аст ва ба ман дар таверне. Ноҳамвор нафар, беҳтар хулигана, ту медонӣ? Ӯ ва ego шарики комил маро бозгашт ба қаиқ..."
  
  
  "Чаро? Ва чаро дар ин ҷо?"
  
  
  "Вотум, ки то заифмизоҷеро. Онҳо фикр мекарданд, ки ту бой амрико, крутишься атрофи гуфтаанд, ки лодок барои хариди. Онҳо фикр мекарданд, ки дар ҳавопаймо аз ту спрятано пули бисер, ва онҳо мекӯшанд, ки ба даст ба ман гуфт, ки ... хайр ... ту омадам . "
  
  
  Вай нигариста, нах шубҳа. Вай назар ба ҳамин восхитительно, мисли ҳамеша, ва, опустив мӯи худ дар назди шахс, вай вызывала сочувствие ва рӯҳбаландкунанда ласки. Вақте ки вай чизе гуфт, ӯ посмотрела ба ман. "Чӣ рӯй дод, Макки?"
  
  
  "Ҳеҷ чиз", - гуфтам ман, қариб убедив худ. Дар поени кор, он метавонад ҳақиқӣ. Ва чаро хоҳари Дан Зенополиса бояд бозӣ бо ман дар чунин мураккаб game? Ба ман муяссар гардид, ки сочувственно, ки ба табассум. "Хуб, акнун ҳама бар. Фикр мекунам, як атрофи онҳо чизҳои. Чун ту худ чувствуешь?"
  
  
  Оҳиста-оҳиста ee ҳисоб поднялась, ва он отбросила мӯи худ бо шахси. Большинству занон гирифта мехоҳам чанд соат дар толори зебоӣ, ки ба ноил шудан ба чунин ҳамон тағйирот дар намуди.
  
  
  "Чун шаб колпак?", - гуфт вай ва усмехнулась.
  
  
  Дар ҳавопаймо буд, brandy ва як шиша бурбона, ки вай пайдо Афинах. Чунин менамуд, ки он вақт хуб ба сару бо ин.
  
  
  "Ин чӣ хоҳад буд?" - гуфтам ман, подняв ду шиша.
  
  
  "Оҳ! Шумо бурбон!" Вай чашмони плясали дар тусклом партави.
  
  
  "Не, мегӯям: ман, ки шумо ба ед шахси дигар агар ин амрико прапорщика".
  
  
  "Мо бисер омӯзиш дар амрико". Вай опустилась дар тарҳи чаҳорчӯбаи танг койку баръакс стула ва посмотрела ба ман. Ман пересохло дар гулӯ, ва ба ман лозим буд, ки менӯшед.
  
  
  Баъд аз он, ки ба вай дод, ки як ҷуфти солим глотков, вай похлопала оид ба койке наздик бо худ. "Сядь, Макки".
  
  
  Вай дод. Ee даст тасодуфӣ категорияҳо дар кати хоб барои ман бедро, ва он прохладное гармӣ менамуд, излучалось тавассути нек темную блузку, ки вай носила. Вай откашлялся.
  
  
  "Овози... Паксос".
  
  
  "Ҳа", - пробормотала вай ва дод дароз суст глоток.
  
  
  "Акнун", - гуфтам ман.
  
  
  Вай повернулась ба ман бо притворным удивлением. "Дарҳол?"
  
  
  "Бале. Шумо ваъда карданд. Дар бораи худ тамос бо Алексом".
  
  
  Як лаҳза он душманон, сипас оҳиста-оҳиста покачала сари. "Бояд, ое мо? Ҳоло?"
  
  
  "Ва аз он чӣ беҳтарин вақт?"
  
  
  "Дар бораи ... баъдтар?" Вай придвинулась лижет, ва навъе чанд пуговиц дар болои он блузки идора расстегнуться. Дар отверстии образовалась восхитительная ҷисм, ва ман левая дасти поднялась худи, инчунин ба обхватить сандуқе, прижимавшуюся ба ман сина. "Ҳа", - выдохнула вай. "Ҳа..."
  
  
  "Ки ба ту?" - пурсид вай. "Шоми дирӯз аз ту играла девственницу, имрӯз ба ту боз шлюха".
  
  
  Вай отреагировала нест, мисли ман интизор; вай чашмони мардум приспущенными, вақте ки вай гирифта шудааст дасти ман ва кўшиш менамояд, ки вай худ дар сандуқе. "На пытайся фаҳмидани маро фавран, Макки. Ба ман бовар кун. Доверься ман инстинктам".
  
  
  "Аз они инстинктам?"
  
  
  "Баъдтар, Макки. Вале акнун..." ҷамъияти боз як тугма, он гоҳ боз як; дар айни замон вай наклонилась пеш ва инчунин прижалась губами ба ман. Дар ин бора ман ба масъалаҳои сафарбар шудаанд.
  
  
  Вай забони метнулся ба андешаи ман, таҳқиқи, дотягиваясь. Ман дасти проскользнула дохили
  
  
  дар блузку, эҳсос кард, ки чӣ тавр сосок меафзояд ва твердеет зери духтарони ман ангуштони худ. Вай ахнула, пас скользнула дасти ба андешаи ман бедру. Ман таваҷҷӯҳи шуд, маълум, ва он хихикнула чуқур горлом.
  
  
  Откинув блузку, вай поцеловал ee китфи, чуқуртар затененную расщелину, як сандуқе, он гоҳ дигар. Пас аз он, отстранился, ки ҳар сол ва полюбоваться; соски истода неподвижно ва ошкоро, ба нармӣ приподнявшись, ки агар тянулись ба ман дар даҳони. Рони Кристины суст двигались, ва он ба дасти проскользнула барои пояс ман брюк. Вай втянул ҳает диҳад ҳе, як каме фазои бештар, ва он пурра воспользовалась ин ...
  
  
  Не спрашивайте, ки чӣ тавр ба ман муяссар гардид, ки хомӯш лампаҳои дар каюте - одамон ба қаиқ то бало небрежны, ки танҳо заскочили - ва превратили курсї ва пилорамма дур ӯ дар бистар, вале тавассути чанд лаҳзаҳои мо аллакай лежали луч-якҷоя ҷисми худ прижалось ба он. аз ангуштони пои то плеч. Мо омўхта кардам, боз як дигар бо нарастающим голодом, ва он забон буд, банд ва ловок; ва он гоҳ, вақте ба назар чунин менамуд, ки мо ҳам взорвемся аз ин настойчивого мехост, вай фаъол ба ман.
  
  
  Вай ахнула, вақте ки вай толкнул оҳиста-оҳиста; вай гуфт: чизе, ки ман фахмидам, ва кӯшиш втянуть ман аст. Вай сопротивлялся ривненской аст, то ки барои нишон додани, ки дар ин ҷо сардори, ва он гоҳ оғоз дароз, суст ҳаракат, пронизывающие ҳама амиқтар бо ҳар шкалаи. Вай подняла по, обхватила онҳо ман пушти ту, дернув бедрами боло, ба пешвози ман усиливающиеся роҳҳо. Вай дар оғози стонать, притягивая маро ба худ, то бибӯсам ман бо нарастающей жестокостью, бо мурури он, ки чӣ тавр ба он ҳаракати гурўҳи бештар быстрыми ва неистовыми.
  
  
  Вақте ки ин рӯй дод, ӯ запрокинула сари васеъ открыв чашм ва даҳон, цепляясь дасти худ ба китфи ман, вай рони колотились, чӣ тавр ба поршни. Ба назар мерасид, ки ин длилось абад, мо взаимные вздохи смешались, вақте ки аз он взорвался дохили нах аст, ва вақте ки дар охир, мо ҳам буданд, истощены, вай беспомощно ҷони худро фидо поперек нах, осознавая ин восхитительную заъф ва скользкость пропитанных баъд сим. Гузашт бисер вақт пеш аз он заговорила.
  
  
  "Макки?" - гуфт вай хриплым овоз мебошад.
  
  
  "Бале?"
  
  
  "Ташаккур ба шумо."
  
  
  Вай усмехнулся. "Ташаккур ба"
  
  
  "Не. Шумо метавонед дар фаҳмидани". Дар ee голосе буд странная еддошт шайтон онҳоро ғайри.
  
  
  "Биеед, ман кӯшиш маро."
  
  
  Вай покачала сари. "Не, ман гуфта наметавонам".
  
  
  "Чӣ-чӣ?"
  
  
  "Ки ман мехоҳам".
  
  
  Вай боз ходила кругами, вале ман сопротивлялся худ раздражению. Вай қисман скатился бо нах, вале он цеплялась бо аҷибе бо қуввати.
  
  
  "Не! На оставляй ман!"
  
  
  "Ман ба ҷои нест пойду. То шаб бояд аз роҳи дур, Манижа". Вай перегнулся тавассути edge категорияҳо дар кати хоб, пайдо дар ошенаи як шиша, боло ego сохт ва бузург глоток бурбона. Вақте, ки моеъ потекла оид ба горлу ба животу, он аллакай ҳис кардам, чӣ тавр ман қудрат бармегардад ...
  
  
  "Ҳа", - выдохнула духтар, потянувшись барои як шиша ва подняв сари ба отпить. "Ин аст, ки мо шаб, ва ман метарсам, ки он ягона, Макки".
  
  
  Вай ҳақ буд, ки чӣ тавр ба он бало зуд выяснил, балки ҳатто Манижа намедонист, ки чӣ тавр ба он ҳуқуқи.
  
  
  
  
  
  
  Двенадцатая боби.
  
  
  
  
  
  Онҳо интизор буданд, ки барои мо дар Корфу, ошкоро то қаҳваранг "мерседеса", припаркованного дар видном ҷо дар асосии причалов. Ду марде, неотличимых аз тира костюмов ва шляп, скрывающих бештари шахсони нишаста буданд ва бесстрастно менигаристанд, то ки мо бо Кристиной гуляли оид ба набережной, ҷуфти баҳрӣ сайеҳон зебои измученных шаб муҳаббат ва долгим, суст никак не, вақте ки плаваний кадом аст баҳр. баъзе меноманд, ки аз ҳама зебо бо тамоми греческих ҷазираҳои.
  
  
  Мо интихоб кардаанд,, ҷои барои ман дар худи шимолӣ қисми гавани, дур аз битозанд дар маркази. Дар & nb, ки мехоҳам мо, мо посмотрели буданд, монанд ҳамаи ҳаҷму навъи, аз крошечных парусных судҳо то маҳаллӣ рыболовных судҳо ва қисмати бузурги океанских яхт. Шабона офтоб отбрасывало дароз сояи, то мо рафта mimmo қатор киосков, предлагающих туземную либос, заргарӣ, маводи санъат, всевозможную маориф, бӯйи он смешивались бо соленым myekashand ва неопределенными запахами кӯҳкорӣ деҳот, ки бо маячила дар шаҳри. Гудели мотороллеры, додзанӣ фурӯшандагон ва мусиқӣ доносились дар тамоми дарҳои кушода ҳамаи дигарон олӣ ҷамъиятӣ дархостҳо. Мо аллакай қариб оғоз погружаться дар атмосфера иди, вақте ки вай пай ба "пойтахт".
  
  
  Вай предупредительно баъзеи Кристину дар дасти призывая идома ҳаракат, на сбавляя қадами. Аввал он шунид, вале пас аз дидани мошини, напряглась; Вай потащил он пеш.
  
  
  "Нест, нигар ба онҳо. Ба пеш ҳаракат".
  
  
  "Вале... чӣ тавр онҳо ба ин ҷо задааст? Дар мошини ӯ?"
  
  
  "Як паромы, ҳамин тавр не?"
  
  
  "Оҳ. Ҳа. Вале чаро онҳо танҳо... нишаста, дар ин ҷо?"
  
  
  "Чӣ ҳам муҳимтар аст, чунки онҳо фаҳмиданд, ки мо дар ин ҷо?" Мо буданд, қариб баръакс мошинҳо. Мардон дар дохили суст повернули сари, то ки мо
  
  
  гузашт mimmo, вале изҳори ih шахсони тағйир наефтааст.
  
  
  Манижа покорно пожала плечами. "Ҳамаи приезжают дар Корфу. Е... ту гуфт он аз фанни математика, ки дар он арендовал лодку?"
  
  
  Вай задумался барои як лаҳза. "Шояд. Ҳадди ақал, вай гуфт, ки эҳтимол пойду шимол".
  
  
  "Шумо бояд буданд, мегӯянд, эму?"
  
  
  "Ин нест буд, ки ба канорагирӣ. Ӯ меҳмонхонаи донад, ки ӯ буд, то ҷое, ва агар вай гуфт, ки мехоҳам содир круз бо Кикладам, ӯ ба фикр мебуд, ки ин аҷиб аст".
  
  
  "Чаро ин аст,?"
  
  
  "Инак, ба корт. Пиргос дар толори дур аз Эгейского либос; мебуд разумнее иҷора лодку дар Пирее, агар он ба нақша гирифта молиашон истироҳат ба он ҷо".
  
  
  "Албатта. Ва ин одамон... метавонед, ки ое онҳо бошад, онҳое, ки кӯшиш ба иҷора гифифтан, додан ин чист?"
  
  
  "Угу. Ва эҳтимол истифода бурда, касе, ки дар аввал буд мегирад. Танҳо ин ҳам надорад зиеди беҳуда". Ин тавр намешавад. Агар онҳо меҳмонхонаҳо Дан, ва ба ҳақиқат вақт вай буд, бовар дорам, ки новобаста аз он, ки ба ман гуфт Ястреб, дар ҷое, ки бояд шуда бошад, ки фош шудани чаро онҳо мекӯшанд, ки ӯҳдадориро боздорад мо дар Пиргосе? Ягона ревматизма, ки вай метавонист омада, заключался дар он аст, ки агар мо идома сафар дар мошин буд, ки осонтар аст аз паи мо. Ин буд, хеле удовлетворительный ревматизма.
  
  
  Вақте ки мо гузаштаанд, минбаъд барои "мерседесом", вай повел духтаре як хурд тавре киоску, ки дар он сидела ошеломляющая холигӣ разноцветных шарфов. "Купить в яке", - гуфтам ман. "Харида, ду, вале на торопись".
  
  
  То он собирала аз бори он, ки ба шодӣ морщинистой старухи-хозяйки, хушбахтона оглядывал набережную. Одамоне, ки дар "мерседесе" на двинулись аз ҷои, вале онҳо аз ман нест, махсусан беспокоили; онҳо дода, худ он қадар намоен бошад, ки ба ман боварӣ карда шуд, ки бояд бошад, ва дигарон. Вале дар он ҷо буд, чунин занятая, пайваста движущаяся анбӯҳи буд, ки қариб ғайриимкон аст, таъкид касе, ки каме ҳам каме назар мебуд шубҳанок; Европейцев дар торик костюми буд қадар ва равшан одетых сайеҳон ва ман имконияти пайдо инсон, убившего худро напарника дар ҳуҷраи ман буданд, бало хурд.
  
  
  Ва тамоми рӯз Манижа уклонялась аз ман саволҳо дар бораи худ тамос бо Алексом.
  
  
  Вақте ки ӯ выбрала якчанд шарфов, ки мо рафта,. Вақте ки онро ба нармӣ даст ee ба дасти духтар дрожала.
  
  
  "Ин чӣ?"
  
  
  "Ман... ба назар мерасад, сард мегардад".
  
  
  "Ва...?"
  
  
  "Ман фикр мекунам, вақти он". Вай гирифта шудааст, маро ба дасти перевернула запястье ва посмотрела дар ман бедор. "Бале. Мо бояд ба рафтан".
  
  
  "Ман фикр кардам, ин аст, ки пеш аз фардо".
  
  
  "Имрӯз он бояд насб... тамос".
  
  
  "Вале мо ҳатто бояд буд, ин ҷо бошад, имрӯз".
  
  
  "Вале мо". Вай табассум буд, самимона ва хеле самодовольной, ки муроҷиат ба ман.
  
  
  "Хуб, ту хитрая хурд сучка". Вай смеялся. "Мо дар пойдем?"
  
  
  "Не. Мо биеед биандешем, таксӣ". Вай указала ба пеш, ба оживленный кунҷи, ки аз набережной дар шаҳри вела кулли сент. "Дар он ҷо бояд як атрофи онҳо".
  
  
  Бори дигар ӯ ба ман он озодона; Он интизор бештар саркашӣ, вале ҳоло ӯ, зоҳиран, то ҳол гирифта шудааст, маро бо худ. Он чизе гуфт, аммо прижал фуҷур гузошта ба дасти худ; Хьюго успокаивающе rustic устроился дар ножнах.
  
  
  Дар кунҷи рост истода буд, ки бо ним даҳҳо таксӣ, припаркованных назди бузург, раскинувшимся старым отелем, похожим дар отреставрированные харобаҳои греческого маъбади бо потускневшим аз вақт мраморным фасадом. "Кадом чизе мушаххасан?" - гуфтам ман, вақте ки мо вазъи муроҷиат ба гӯшаи.
  
  
  "Дар бораи..." Манижа остановилась, закрыла чашм ва помахала указательным ангушти дар як круге, пас указала. "Ин", - гуфт вай, аз нав ошкор ба чашм.
  
  
  Ин буд, хока кӯҳна "Форд", ки барои рондани он нишаста скучающий ронандаи аст, ки деловито ковырял дар зубах ва обращал диққати прохожих. Чанд дигар ронандагон истода обочине назди худ боҷҳо, кланяясь ва жестикулируя, вале Манижа проплыла mimmo онҳо барои кушодани дари бозгашт бо интихоби худ. Portly русия мард рондани моил ба боло чашм; ба назар чунин Менамуд, ки ӯ тамоман намехост, ки ба гирифтани мусофирон. "Бояд, ин буд, ки ронанда cab дорам, дар атрофи Ню-Йорк", - фикр кардам ман, баъди дар Кристиной дар затхлый мошин.
  
  
  Ронандаи на оглянулся ва вздохнул ва сахт поерзал ба курсии. Манижа наклонилась пеш ва чизе, ки зуд гуфт: бо-забони юнонӣ. Ӯ моил гуфт, привел муҳаррики ва дохил интиқоли.
  
  
  Сипас разворота мо пробились сквозь қатъии ҳаракати мошинҳо дар кулли кӯчаи; Дере нагузашта ӯ сузился, ва сафи элегантных мағозаҳо сменились семоҳаи блочных хонаҳои сохта паҳлӯ ба паҳлӯи бо намеками дар прохладные дворики барои массивными баста бубинӣ фасадами. Ба мо приблизилась одетая дар сиеҳ зан верхом дар старом жеребенок, ғофил ҳаракати паси нах. Вақте ки мо проезжали он, ронандаи сплюнул тиреза ва чизе пробормотал; ин ба Ман лозим буд, ки донистани забон, ки ба ақл, ки ӯ гуфт:.
  
  
  Кӯчаи табдил ефтааст сард ҷойҳо; хонаи худо дуртар аз роҳ
  
  
  ва мо дидем, ки кӯдакон, играющих дар пыльных дворах, чӯҷаҳои худро, клюющих замин, невзрачных саг, ҳам равнодушных, ба кор бештар аз тарбияи сари ва дар назар проезжающую мошини. Чанде шаҳри исбот кард, ки паси мо ва асфальтированная кӯчаи сменилась ҳамвор грунтовой гарон аст, ки бо оғози петлять бозгашт ва берун бо крутому, покрытому дарахтон холму.
  
  
  Мо ехали бесадо, то расид гребня. Ронандаи притормозил, вақте ки мо наздиктар шудем, ба як роще, окружавшей чизе монанди маъбади е, шояд, қабр. Дар ҳар сурат, ӯ буд, ки дар атрофи сафед санги мармар, бо колоннами спереди, дар паҳлӯи онҳо истода sculpting бо тазом спереди, похожим дар птичью ванна. Ронанда cab дорам проехал mimmo, сипас якбора повернул, ба тарафи чап гашт ва қатъ дар як перекрестке.
  
  
  "Оҳ, кадом як навъ!" - воскликнула Манижа.
  
  
  Бо он ҷойҳое, ки мо буданд припаркованы, мо метавонем нигаред дар тамоми шаҳр ва бандар дар зери мо ҳамчун открытку бо картинками дар сарисинагии нур, вале ман на интересовали великолепные намудҳои дар ин бора. Вай наклонился ба прошептать Кристиной. "Ӯ мегӯяд, англисӣ?"
  
  
  Вай пожала плечами. "Ман намедонам."
  
  
  Вай рискнул. "Ин... ба ҷои?" Вай буд, раздражен; он буд, адское ҷои барои ҳар як тамоси. Роҳ буд, хеле загружена, вале ҳаракати он ҷо ва баргашта буд, хеле устувор.
  
  
  Сӯҳбат бо духтаре, вай мушоҳида кардам, ки ронанда cab дорам суст поворачивается, ки ҳар сол дар мо. Зубочистка ҳам буд, аз он дар даҳони ӯ оҳиста улыбнулся.
  
  
  "Ҳамин тариқ, - гуфт ӯ. "Ин аст, ки онҳо прислали туро. Ту выглядишь мо дар йоту гуногун, барои тамоми ин сол, Ник Картер".
  
  
  
  
  
  
  Тринадцатая боби.
  
  
  
  
  
  Пеш аз он ки вай тавонад, ки ба касе мегӯянд,, ӯ повернул мошини задним рафти, выехал дар роҳ ва роҳи худ идома дод. Манижа назар ба ҳамин изумленной, ки чӣ тавр ва ба вай. Вай бардавом сжала ман дасти мунтазири кушода ртом дар затылок ронанда.
  
  
  "Ал..." - аз оғози он, вале ман glance маҷбур он замолчать.
  
  
  "Бале, ин ман ҳастам." Ронандаи снял плоскую клетчатую фуражку, ки фарсудаи; ҳадафи ӯ буд, лысая, вале ҳоло ӯ нишаста ронандагӣ ровнее, ва ҳатто аз пушти, ва баъд аз понздаҳ сол вай метавонист дидан бычью эътибори шее ва плечах. "Наксос". Ӯ даъват сол ва моҳ. "Ту ва ман, Ник. Норинҷак дар як ғор. Вай останавливаю ҳавопаймо, ту стреляешь дар инсон, ки буд, ки маро бикушӣ. Дар ҳар сурат, ки онҳо бо ин мальчиком-сержантом, вақте ки шумо вернешь ego дар Олмон?"
  
  
  Ман дар ҷавоб. Дар ҳар сурат, на ба ego штопора. "Ман мехоҳам меҳмонхонаи получше назар аз они шахс", - хушхӯю гуфт: ман.
  
  
  "Албатта. Хеле ба зудӣ мо дар он ҷо, ки ба зудӣ, ва он гоҳ ба вай оборачиваюсь. Понздаҳ сол, аз вай монд, ҳа?"
  
  
  Душвор аст гуфтан. Чизе, ки ман дидам, вақте ки мо ба чунин бозӣ дар боҷҳо, буд, ки вазъияти вазнини шахсе, ки бо анъанавӣ густыми нуқтаҳои сиеҳ эҳсос намекунанд усами. Вай, бешубҳа, на ба интизор пайдо Дан Зенополиса дар кунҷи кӯчаҳо дар маркази Корфу, ва кор бознигарии, маҳз имрӯз.
  
  
  "Ман дам ба шумо медонед,. Ба ҳар ҷое, ки мо пойдем?"
  
  
  "Шумо бо ман сестрой хоҳад выпивать дар туристическом заведении недалеко аз ин ҷо. Хеле сенсационный гуна, амрико бар бо мартини ва дайкири. Ба ту ҳам маъқул бурбон, Ник?"
  
  
  Вай вспоминал таърих, ки гуфт ман летчик маротиба аз оғози ҷанги дуюми ҷаҳонӣ дар бораи он, ки чӣ тавр ego сбили бар Олмон, ва вақте, ки ўро дар допрос баъд аз он, ки ӯ буд, схвачен, нафар муқобил ба он, ки барои суфра гуфт эму, ки чӣ дар бораи худ, ҳатто агар ӯ фаромӯш.
  
  
  "Номи ман Дэниел Макки", - оромона гуфт: ман. "Вай яхтенный брокери оид ба Флорида, ва дайкири садо хеле хуб аст".
  
  
  Ронандаи аз ҷонҳои дарида берун хандидан, пожал массивными плечами ва ускорился, обогнув доштан зарур ва роҳ боз оғози ҷойҳо. Ӯ нигоҳ ором, то ки мо выехали дар затененную кустами подъездную дорожку, ки бо вела ба невысокому просторному ресторану, ки қариб буд, скрыт аз роҳ. Мо мондан дар назди темным, темным крыльцом, ва вақте ки служитель оғоз спускаться ба мо оид ба васеъи зина сохта шаванд, ронандаи дилам ба ман. Ӯ улыбнулся нишон васеи щель байни ego передними дандонҳо.
  
  
  "Ман ин ҷо интизор дорам, ки барои ним соат. На бештар. Ое шумо пеш аз бузургтарин шаб".
  
  
  Дежурный кушода дари; Мо бо Кристиной баромада ва дохил дар дохили. Alex, ба он вақт вай, қарор додам, ки бо ҳамин муваффақияти ман занг ego то, шуд, набояд ҳуқуқи нисбат ба навъи бо закрытой террасы, нависшей бар склоном дар дальней тарафи тарабхона. Шамъ мерцали дар ветрозащитных держателях дар бораи ҳар як миз, ва дар сгущающейся dark об дур дар поен падидомада дар мерцающее восприимчивым вилоят, переходящее дар оловянное, ва он гоҳ тадриҷан становящееся сиеҳ. Бо он ҷойҳое, ки мо назди ҳавз нишаста, чароғҳои шаҳр буданд, невидимы, вале дар гавани буданд, садҳо крошечных огоньков, похожих дар скопище светлячков. Ҳеҷ кас дар атрофии мо нест, гум гуфтугӯ мекарданд, ва ман фикр намекунам, ки Манижа дар ҳама обращала диққати ба намуди зоҳирӣ.
  
  
  Alex интизори он буд, ки мо дар даромадгоҳи. Мо баргаштанд ба роҳи пеш аз он, ки ӯ заговорил.
  
  
  "Ту ҳоло ҳам сомневаешься
  
  
  ки дар он ман, Ник Картер? "
  
  
  "Хеле каме", - иқрор шуд, ки ман.
  
  
  "Хуб аст. Ба ту мегӯям, ту одамон ҳатто намекали, ки шумо гона дидор бо ман. Хуб страховка; агар он на монанд ба Alex Зенополиса, ки бояд донист, ки ғайр аз ту, а?"
  
  
  "Оғо."
  
  
  Ӯ поерзал ба курсии дар назди мо. "Манижа, хоҳари ман. Оддӣ, он кам гап бо ту. Вай дар ед дорам, ки ту танҳо маленькой девочкой".
  
  
  Он чизе, ки гуфт, эму аз ih забони. Ӯ посмеялся.
  
  
  "Не, мо сухан аз забони англисӣ. Беҳтар аст, барои Ника, а?"
  
  
  Баъзе вақт ба ман лозим, ки имконияти. "Хуб, Alex. Ки мо ба кор навбатӣ? Чаро, ки ту ҳоло, дар ин ҷо?"
  
  
  "Мо почтаи бизнесявляется мо придерживаемся ҷадвали дақиқи. Дар хотир доред, мо барои ин контрабандистов се рӯз?"
  
  
  "Бале".
  
  
  "Маънои онро дорад, ба ман лозим буд, ки шумо тарк оид ба Албания дар як рӯз пештар. Чизе кардани; мо бояд буданд, овоздиҳӣ то дидор фардо. Дар ҳамон ҷо дар як вақт. Хурд Манижа, ӯ чизе намедонад, инчунин, хоҳари?
  
  
  "Ин дар асл."
  
  
  "Мо уезжаем имшаб?" Ба вай гуфтам.
  
  
  "Не. Шумо бо ман сестрой, шумо завершите худро ба як романи бузург шаб дар шаҳр. Шумо танцуете, мехӯред, ояи дасти, ва пагоҳ ба шумо мегӯям: ғамгин омад прощание, ки отплываете, ва хурд донишҷӯи бармегардад дар Афины. бо нармӣ разбитым дил. Ое ин нодуруст аст? "
  
  
  Ин буд, ки ман буд, дар хотир доред. Дар ҳолате, ки агар мо ошиблись дар он аст, ки барои мо истодаанд, фикри буд, ки дар он аст, то мо кӯтоҳ роман ҳарчи бештар муносиб.
  
  
  "Ва ту дар ҳамин ҳол чи кор карда истодаӣ, Alex?"
  
  
  "Имшаб он перевожу шумо ду фарзанд аз ҷои. Сипас вай возвращаю шумо ба худ қаиқ. Шумо нишон хомӯш ба ман, ки он пришвартована. То даме ки чашми вай поднимусь дар борт ва ҳеҷ кас маро мебинад. Вай безбилетный номатлуб, ҳа? "
  
  
  "Чӣ тавр шумо гона ин корро?"
  
  
  Ӯ пожал плечами. "Ман плаваю. Вай умею бошад, мисли моҳӣ-ҳолати, дар & nb дар dark".
  
  
  Муддате ба он нигоҳ ором. Мо миновали хурд маъбад; чанд мошинҳо буданд, припаркованы дар смотровой саҳни баръакс, ва як ҷуфти сидела дасти дар дасти назди колоннами. Вай ба онҳо завидовал; Дасти Кристины сард буд, ман.
  
  
  "Чӣ тавр ту гирифта, ин таксӣ?" Ба вай гуфтам.
  
  
  "Ман дар ин ҷо ҳастанд, тамос, ман дигар. Дар ин ҷазира ҳастанд, ва дигар, ки мо онро метавонам ба боварӣ. Мехоҳед маълумоти муфассал дар?"
  
  
  "Вай гуфт:. - Не.
  
  
  "Хуб аст. Ҳеҷ масъала?"
  
  
  "Умедворам не." Вай буд, дур нест, конеъ мегардад, балки ба чап шубҳаҳои худ бо худ.
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  Ин буд, ки аз ҳама мрачная шаб таҷлили, ки ба вай ягон бор сарф кардед. Мо ужинали дар "Павилеоне" дар беруни бино зери решетчатыми виноградными лозами overlooking аз ҳама истисноии соҳил ҷазира. Мо зиндааш лангуст, гирифта живьем, дар атрофи об дар ih ҳуҷайраҳои ҳамагӣ дар якчанд пойҳои истироҳат аз мо стула. Сергей буд приглушенный, яркая анбӯҳи, ва ин ҳама медонистанд. Ба вай маълум аст, ҳадди ақал ду кинозвезд, аз ҷумла актрису, ки буд, влюблен наврас. Ҳамаи ин солҳои баъд онро ба назар калон нақшаи ҳатто беҳтар аз пас.
  
  
  Баъдтар мо рафт ба дискотеку дар Palace Hotel, ки онро бар зидди иродаи худ кружился бо Кристиной дар танцполе. Ӯ буд, то воткнуть, ки надошт, ягон фарқ намекунад, ки мо мекунем аст, вале ҳатто дар ин анбӯҳи духтар привлекла бештар аз он ҳиссаи мардон диққати. Ба ман ин маъқул нест,, вале на аз рӯи реҷаи иллат; Дар он движениях ва выражении шахси поене контролируемого ноумед, ки агар вай прислушивалась ба звуку фалокати. Ҳар касе, ки пригляделся ба он, то фикр кунанд, ки ӯ буд, ки зери кадом чизе навъи маводи мухаддир, балки он аз они онҳо, ки дар ин мардум ба он хоҳад буд аз ҳад зиед необычным.
  
  
  Буд, боз як ҷои, ва боз якчанд пас аз он, ҳамеша бо неумолимым Алексом, ки возил мо бо шумному шаҳр. Ду бор онро замечал қаҳваранг "мерседес бенс", вале ман ба ин сахт беспокоило; Вай мехост, ки дигар нозирони. Чанд маротиба ба он буд, ки дар дами пешгирии Дан, вале ин шахс буд, то боварӣ дар худ ва, тавре ки ман равшан помнил, то бало қодир, ки ман карор додам, ки промолчать. Вай дуруст буд ва нодуруст аст.
  
  
  Дар ду соат шаб, Alex эълон кард, ки вақти он ҷое, ки ба қаиқ. Мо истода хуб освещенной набережной, то он сунул пачку намудани пул ба ихтиери "водителю" ва гуфтаанд, ки ego бозгашт субҳ. Марди ҷавон, ожидавший дар катере, бескорыстно мепоиданд барои мо сахт зевая.
  
  
  "Не", - выплюнул Alex. "Пагоҳ пойду он ба воситаи ҷазира, дар меҳмонони модари худ меоянд".
  
  
  "Хуб аст. Мебошанд ва дигар ронандагон".
  
  
  "Бале". Ӯ ҳар қасдан оскорбительное нишон подсчитывая пул, хмыкнул ва попятился, то рӯза, ки аз ман буд, отскочить ҷудо. Мо бо Кристиной менигаристанд, ки чӣ тавр ӯ уезжает, пас ғамгин улыбнулись дӯсти як дӯсти, ки мо дар сомона дар катер аз бандарҳои иловагӣ аст, бар.
  
  
  Дар кӯтоҳ сафари мо анҷом додаанд,
  
  
  харид дар фурӯшгоҳ, асосан барои шпика, идущего паси мо.
  
  
  "Ӯ буд, то плох", - гуфт Манижа.
  
  
  "Хуб, майлаш. Дар ҳар сурат ин хуб буд, шаб, ҳамин тавр не?"
  
  
  Дар ревматизма он поцеловала ман ба нармӣ в щеку ва сипас бо бештар аз оташи, танҳо дар зер ман подбородка. "Вале, - афсӯс гуфт вай баъд аз чанд вақт, он ба мо ҳам ҳеҷ зарур аст имшаб. Вақте ки ман сафар намепарад? Дар ду?"
  
  
  "Ман фикр мекунам, то." Он шом ӯ подошла ба телефон ва забронировала чипта барои бозгашт аз сафар дар Афины. "Меҳмонхонаи кунӣ мондан рӯзи дигар е чунон".
  
  
  "Вале ин номумкин аст. Ва шумо низ бояд плыть дар Италия".
  
  
  "Ман тороплюсь." Вай потер он ба дӯши оғӯш ва прижал ба худ. Рулевой монанд маҳсулоти худро ба муҳаррики, ҳамаи ego диққати буд, бар равона барои приближении ба "Сцилле", едущей дар он причала.
  
  
  "Лекин... вай. Мутаассифона". Манижа вздохнула ва оторвалась, ки аз ман, вақте ки катер қатъ наздик темным шлюпом; горели танҳо ходовые чароғҳои, маломощные барқӣ лампочки, ки хеле кам разряжали батарея.
  
  
  Вай оплатил рулевому катера, ва мо спустились поен. Вақте мо дохил в темную кабину, Манижа якбора остановилась пеши ман ба трапе.
  
  
  Вай прошипел - "ин Чӣ?", ман левая дасти ба таври худкор отворачивалась аз ман, Хьюго омода буд ба ман дасти атрофи ножен.
  
  
  "Ин... аз он чизе". Вай вошла дар каюту.
  
  
  Вай зуд огляделся; Святый, исходивший аз хасташуда бар, буд невелик, балки буд, ки ба пинҳон негде. Ман пеш рафт, проверил сари ва подвесной шкафчик, пас дигар каюту. Мо одина. Ба касе. Ҳангоме ки вай баргашт, Манижа зажигала одина бо керосиновых чароғҳо.
  
  
  "Мо захотим ih имшаб", - гуфтам ман.
  
  
  "Вале..."
  
  
  "Агар Alex аст выплыть дар ин ҷо ва прокрасться дар борт, биеед на ба лозимӣ ба он зоҳир. Хуб аст?"
  
  
  "Оҳ, мисли девона бо ман тараф". Вай погасила святый ва повернулась ба ман, дар тесноте байни бо катҳо ва суфра. Дар як лаҳза он буд, ки ман ба дасти он ҳадафи прижалась ба ман сина ва сквозь нек матоъ ман куртаҳои вай эҳсос кард внезапные гармтарини ашк.
  
  
  "Ин чӣ?" - успокаивала он, инчунин поглаживая вай мӯй.
  
  
  "Ох... бисер аз ҳама, Макки. Е Ник Картер, е ки шумо ба мо буданд". Вай зажала чашм ва принюхалась. "Шоми дирӯз вай гуфт, ки ин буд, ки мо танҳо як маротиба ҷамъ. Ва ӯ ҳақ буд, вале он набояд фикр кунем, ки ин рӯй, аз ин. Имрӯз тамоми рӯз он надеялась, ки ман... ман инстинкт ошибался. Аммо аз он буд, дуруст аст, ҳамин тавр не? "
  
  
  Чанд вақт пеш он буд, измучен то устухонҳои он гоҳ дароз рӯзи сафар, ва чорабинии идона pm, аммо, вақте ки мо истода якҷоя дар ин узком фазои, вай эҳсос кард, ки чӣ тавр тамоми хастагӣ мегузарад. "Ego не, дар ин ҷо бошад, чанд соат", - хушхӯю гуфт: ман.
  
  
  Дар як лаҳза он бардавом прижала маро ба худ ва сипас якбора отстранилась: "Мумкин аст, ки мо каме бурбона, Макки? Ва бие посидим дар ин ҷо поодиночке дар dark, то кай Alex. Чӣ тарз, ки вай ба мо шарм ба ту, ман намехостам, ки ба муҳаббат, вақте ки ҳар лаҳза ба ман бародар метавонад ҳамроҳ бо мо ".
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  Буд, ки қариб панҷ, вақте ки Alex бесшумно перелез тавассути корму монанд ва огибая шлюпку ва проползая тавассути кабину ба трапу. Вай Хьюго даст дар дасти, вақте ки ӯ мақсади пайдо отверстии.
  
  
  "Погоди!" - прошипел ман, имкон слабому нур аз дурахши берун; дар лезвии.
  
  
  "Ин танҳо ман, Лақаби". Alex пихнул дар назди худ черную водонепроницаемую болишти ва спустился сари ӯ ба поен невысокой лестнице дар каюту. Вай дар як лаҳза дод, ки дар он дурахш; ӯ буд, дар гидрокостюме, закрывавшем ҳама, ба ғайр аз шахси. Вай выключил брылев.
  
  
  "Туро дида нашуда буд?"
  
  
  "Ин номумкин аст. Шумо кӯҳпора ин лодку дар ҷои хуб, дӯсти ман, ягона чизе, ки ман буд, рафта буданд хурд суд. Шаб ба ih ҳавопаймо буд, намекунем".
  
  
  Ин буд, ки случайностью, вале ба ман лозим буд, эму, дар бораи ин сухан. "Мехоњї як каме хушк либос?"
  
  
  Ӯ қайд кард, дар як болишти ба набор дар назди худ. "Ман ҳастанд. Шояд дастмоле. Ду полотенца". Ӯ бархоста, ба он мақоми қариб заполнило фазо дар каюте. "Ман бузург буд, марде, вақте ки шумо бори аввал ман эҳсоси сахте доштам, Ник. Акнун вай шталь як каме бузургтар". Вай оғоз ба тир гидрокостюм, ғофил сестру. Зашла дар сари барои полотенцами.
  
  
  Вақте ки ӯ высох ва оделся дар сухую либос, мо ба чунин бозӣ в асосии каюте бо нӯшокиҳои дар дасти. Осмон барои тиреза аллакай начинало сереть, вале хастагӣ, покинувшая ман якчанд соат пеш ба назар мерасид, ки ушла то абад.
  
  
  "Мо як вақт", - гуфтам ман. "Вақт дар бораи гап".
  
  
  Alex дод чудовищный глоток, ки опустошил ego як шиша бурбона, ва налил боз. "Ягон гуфтугӯҳои. Ту ва ман, мо бисер вақт, Ник. А то мо як каме поспим. Сипас, вақте ки шумо пойдешь барои билетами барои ман младшей хоҳарон, Кристины ва ман, мо як каме аз вақти
  
  
  ҷамъ. Майлаш?"
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  Вай, берун омада, дар соҳили дар катере каме баъдтар нӯҳ. Дафтари ҳавопаймоии буд, дар чанд дақиқа ба роҳ, то ки ман шталь ҷустуҷӯи таксӣ. Як рӯз буд, пасмурный, вале безветренный; об, плещущаяся дар бораи каменную набережную, казалась серой ва безжизненной. Ин андешаи ман нозил настроению.
  
  
  Бо назардошти ба мадади чипта Кристины, вай бесцельно бродил оид ба набережной. Ин субҳ дар майдони назари буд, чанд колясок. Хеле барвақт. Вале қаҳваранг "пойтахт" буд припаркован дар видном ҷо, аз куҷо ронандаи ва ego шарики комил метавонед нигаред ман лодку. Ман ин беспокоило; агар ки онҳо истифода дурбин, онҳо наметавонистанд мегӯям, ки дар он ҷо рӯй медиҳад, ва агар онҳо натавонистанд, ин надошт мебуд, ҳеҷ фарқ намекунад. Alex рӯзаро дар цепной шкафчик назди носовой каютой, ҳар худ лона дар тесноте средах, влажных металлӣ пайвандҳо ва эълон кард, ки аз берун, то ки мо выйдем дар баҳр, бо роҳи дар Таранто. "Вақте ки ту прячешься, ман дигар, ту прячешься. Осоиштаи шаб".
  
  
  Вай вяло рылся дар сувенирных лавках дар ман дархост чизе, ки интиќол Кристиной. Ҳамаи ба назар чунин менамуд дуруст. Вай повернул пеш ва направился ба особенных старому отелю, недалеко аз ҷои, ки дар он буд, пришвартована "Сцилла". Вай розӣ шуд, ки мондан, то ки бародар ва хоҳари дидор хоҳанд кард, ва ман ин ҷолиб, дар бораи аз онҳо метавонанд, ки дар бораи гап ва сипас ба тамоми ин сол.
  
  
  Бар кушода шуд, ва ӯ дохил шудам, танҳо як меҳмони дар китобхонаи бузурги ҳуҷраи бо баланд потолками. Бармен пешниҳод намуд, ки "Кровавую Марям", ӯ медонист похмельного шаҳрвандони, вақте ки ӯро дидам, вале ман карор додам, ки доир ба бурбоне. Одатан ман не пью дар субҳ бошад, вале чи тавре, ки бадани ман аз он буд, ҳанӯз шаби гузашта; Он чи дар хоб набуд.
  
  
  Ман буд, чанд медленных, то ки вай назар афканда, то ба дақиқа зуд тирчаи электрических соат, ки пеш аз висели дар деворҳои синфхона дар мактабҳои ва шояд ҳам ҳаст, щелкали оид ба циферблату. Боз буд ва ездаҳ соат, вақте, ки дар бар дорад, дохил коридорный, огляделся ва қатъ дар ман.
  
  
  "Ҷаноб Шуд?"
  
  
  Ӯ қариб гуфт, ки, пеш аз он ки фаҳмидам, ки ӯ гуфт:. Пас аз он, покачал сари.
  
  
  "Шумо ... не ҷаноб Шуд?" Ӯ буд, сморщенным малышом, софу бегазанд нигоҳдорӣ кунед англисӣ.
  
  
  "Метарсам, ки не. Ном Макки".
  
  
  "Вале джентльмену дар барре звонят. Дама гуфт, ки ego чист Шуд". Ӯ боз огляделся, густарда, ки ман буд, ягона инсон дар ин ҷо.
  
  
  Хонуми. "Проклятая дурочка", - возмущался ман. Бояд ӯ буд, ба набор ва видела, ки чӣ тавр ман меравам, дар меҳмонхона. Ва он ҷо ҳам вай метавонад, ба ғайр аз офтобӣ дар бораи бар? Вай подавил худ ғазаб, бо дарки он ки, бояд, рӯй, ки чизе, заставившее он аст, ки даъват ба ман, ва дар он тревожном қодир аст, ки дар он ба он находилась, вай совершила глупую хато.
  
  
  "Чӣ ж, - меҳрубонона гуфт: ман, вставая, - ман отвечу ба занг, агар дама исрор. Нишон маро ба роҳи". Вай дод, то пул дар стойку ва аз паи посыльным.
  
  
  Ӯ ба ман нишон дод, як қатор хонавода бо телефонҳои узкому коридору, ки ҳамзамон ба комнатам истироҳат ва бозгашт hotel. "Андешидани ҳар гуна телефон, ва оператори свяжет шумо", - гуфт ӯ. Вай подождал, то он њамдењагони, пас аз эҳье трубку. Оператор дарҳол берун рафт. Вай гуфт: ҳе, кӣ ба вай, морщась, вақте ки номи худро дуруст ном, ва ӯ попросила ман каме интизор. Вай прислонился ба стонать, уставший ва испытывающий эй аз тамоми ин небрежной амалиет.
  
  
  Ором садои открывающейся паси ман аз рӯзи аввал на шунида. Сипас вай шунид скрип ботинка, характерный шелест либос, вақте ки подняли дасти. Вай оғоз поворачиваться, phone-ќўрѓонтеппа ткнулась ман дар дасти, аммо он аллакай аз ҳад дер; чизе разбилось ман дар бораи череп, ва он афтод афтод. Ягона болью, ки ҳис кардам, ки вай буд, тамос бо мраморным полом, ва ӯ беспокоился дар бораи онҳое, травмах зону атрофи мактаб футбол рӯз, вақте, ки омад, оғози зарбаи дуюм, ва хавотир буд, ки дар бораи чӣ.
  
  
  
  
  
  
  Четырнадцатая боби.
  
  
  
  
  
  Вай на шталь гум вақт кӯшиши фаҳмидани он ҷое ки ман. Аввалин чизе, ки дар проверил он корд ва ба худ удивлению, нишон дод, ки Хьюго ҳанӯз дар ножнах зери рукавом ман камзолы. Ман нашуда буд аст, ва чунин менамуд, ки ҷони худро фидо баъзе категорияҳо дар кати хоб. Вай бо болью кушода чашм; святый буд приглушенным, ки чӣ тавр рӯзона муқаддас дар рӯзи абрнок ...
  
  
  Сипас полудня! Вай нигариста, соат ва застонал. Буд, аллакай ду соат, ва он буд, бозгашт ба "Сциллу" ба полудню. Вай кӯшиш мекунам, ки нишаст, вале дасти толкнула ман баргашта дар бистари. Чашмони ман на фокусировались, вале ҳар чизе ки ман то бубинем, ки ин расплывчатая ҳадаф то абад ман дар баъзе ақл баландии, пульсирующая дар њусни ударам дар затылке. Барои муддате вай ҷони худро фидо неподвижно, бледный, ором ва ҳар сол, ки фармоишии не инро гир, сурат мегирад. Сипас вай кӯшиш мекунам, ки оттолкнуть дасти, вале ӯ буд, ки устувор ва бо азму барои ман сина. Хурд дасти...
  
  
  Вай ба таври васеъ кушода чашм; шахс то абад ман оғози шино асосии он дар фокус, шахсе, ки окруженное ореолом нарм ва нур пур аз curls.
  
  
  Сипас вай дид лабони, аст, ки дар улыбке, бар онҳо мыс, каме қубурӣ, ва сверкающие чашмони торик шуданд, ки на бештар аз дружелюбными аз ин табассум.
  
  
  "Sue-Ellen", - прохрипел ман. "Кадом хислати...?"
  
  
  "Танҳо бар қавми ман ҷонишини ман дурӯғ, чунон ки хуб дар бой, зебо. Вай мехост, ки ту подпрыгивал то мардум ноҳамвор ва уродливо ".
  
  
  "Убери худро аз дасти ман проклятой сина. Вай мехоҳам нишаст. Агар ман метавонам".
  
  
  "Хуб аст,, гарон, шумо биеед, ман кӯшиш. Вале хеле оҳиста, ки чӣ тавр ту слышишь?"
  
  
  Ee қавӣ коричневая дасти ослабила фишор, вақте ки вай, уселся. Дар охир, он ҷони худро фидо на категорияҳо дар кати хоб ва дар китобхонаи бузурги сафед кушетке, ки дар он шумо метавонед мебуд, хоб то шашуми нафар бе тесноты. Вай бодиққат огляделся; Агар мудаввар windows, мо метавонем исбот дар ягон заурядной меҳмонхона дар Боғи-авеню. Сипас вай фаҳмид, ки нежное покачивание подо ман буд, на танҳо ба сари ман.
  
  
  "Шумо, вақте?" Ба вай гуфтам.
  
  
  "Мисли ҳамеша догадлив, Ник? Угу, ин ман ба қаиқ. Е шавҳари ман, ки агар ӯ ба мо буд".
  
  
  Вай буд, низ зол, ки ба табассум. "Чӣ, фармоишии не инро гир, дар ин ҷо меояд, Sue-Ellen? Кист, ки маро зад?"
  
  
  "Дар бораи, яке, дар атрофи ман сторожевых воситаҳои ченкунӣ. Чӣ тавр ту мақсад, азиз?"
  
  
  "Чӣ тавр шумо онро интизор?" Вай кӯшиш мекунам, қием, вале указательным ангушти ӯ толкнула маро бозгашт ба оғил. Ба он хотир, ки Сю-Ellen буд, чемпиони Техаса оид ба родео средах духтарон дар ҳамаи коллеҷҳои, ки омӯхта дар СМУ, ва он смягчилась мо даҳ сол, ба мо аз се мардум дар бораи он ки ба вай медонист.
  
  
  "Афсӯс. Мехоҳам каме бурбона?"
  
  
  "Не ҳоло."
  
  
  "Ое ту ин субҳ?"
  
  
  "Ҳолам хуб нест."
  
  
  "Хуб, овоз, ки чӣ тавр ба он назар аст, вақте ки шумо аз даст аст агар телефон дар меҳмонхона. Лаппинг дар сатри ва ҳама аст. Хушбахтона, як атрофи ман сторожевых литературу омад ва царакат ту то он, ки чӣ тавр ба омад пулис ва арестовала ту барои ...... "
  
  
  "Маънои онро дорад, яке ба встретят худ сторожевых е маро зад". Вай украдкой дидам бедор боз; дер буд.
  
  
  "Оҳ, не волнуйся, зебо. Шумо хурд юнонӣ духтари танҳо интизор аст, ки туро ӯ бозгашт дар изящной сола ванна, ки дар он ту путешествуешь. Омода бошад привязанной, вай ҳама вақт берун меояд, дар палубу ва нигоҳ сӯ панели, гӯе як атрофи онҳо асои мириҳазор китобоев дар прогулке вдовы ".
  
  
  "Бие!" - огрызнулся ман. "Чӣ шумо мехоҳед аз ман?"
  
  
  Вай ухмылка буд, пок чертенком, бо примесью тоза шлюхи. Дар он буданд, эзорчаи оббозӣ аз бикини ва ҷомаашро, ки ба он ҳатто потрудилась застегнуть. Ба он хотир, ки ee сина буданд маленькими, вале твердыми, чӣ тавр ба половинки харбуза. Дар сӣ е чунон ки нах буд мускулистый ҳаети касбии акробата, ва дар ҳоле, ки вай пойҳои зебо буданд, чуќурї, онҳо обладали қувваи якумра наездника, ки ба онҳо он буд. Sue-Ellen ба зӯр буд, ки ое дар боло аз панҷ пойҳои баланди, вале он борҳо обнаруживал, ки ба подчинить он, ба ман зарур буд, ки фаромӯш, ки он духтар. Хей ин писанд омад.
  
  
  Вай тарк, ба оғил наздик бо ман, позволив рубашке распахнуться, обнажив сандуқе. "Шоми дирӯз аз ту зад, ки ман як хӯшаи душворӣ, Ник. Медонӣ?"
  
  
  "Он? Чӣ тавр?"
  
  
  "Хуб..., ки аз он буд,? Якчанд рӯз пеш ман ва дӯстдухтари увидела туро... дар куҷо буд? Пирей?"
  
  
  Вай гуфт. Нарасонд. "Ман дар хотир дорам."
  
  
  "Хуб, Ронда, вай гуфт, ки ту притворился, ки помнишь вай. Е ман. Вале оиди он, ки чӣ тавр ба он моеъ ва хуни ту, вай медонист, ки он бояд бошад, ки Ник Картер. Дар асл аст,? Ое ба ҳеҷ кас монанд ба ту, гарон".
  
  
  "Ман..." душвор Буд, ки ба ақл, ки чӣ мегӯянд. Sue-Ellen медонист, ки ман чизе корро барои ҳукумат аст, зеро дар ҳоле падараш буд сенатором дар як саросари кумитаҳои, ки гимнастика CIA ва дигар мақомоти амнияти алфавита. "Медонӣ, ҳолатҳое низ ҳастанд, ки вай наметавонам ҳатто поздороваться аз пир дӯстони худ".
  
  
  "Угу. На барои дӯстони калонсол, монанди Ронда, ки разбираются дар бобах. Аммо вақте ки ту показываешь ин зебо шахсе дар тамоми Юнон, чунон ки гӯӣ ту аз он кард, вай медонам, ки ту ягон секретной рисолати, е ки шумо ба мо корҳое, ки барои тағо, амак, хола подш буданд. Хорошенький мард монанди шумо, бояд, ки ман ба истифодаи маскировку, зеро ин бад дӯстон буѓї шумо метавонед в Кремле е ҷое дигар, онҳо ба шумо напали ". Ӯ омӯзиш нишон дод ба ман ангушти щелкнула молотком. "Пас, ман бояд буд, каме сӯҳбат дар давоми шаб аст, гуфт, онҳо, ки ту бузург... хуб... дигар. Бурбонское хвастовство, понимаешь?"
  
  
  Вай медонист. Хеле хуб аст. Якчанд маротиба ба он каме нест, влюбился дар Sue-Ellen, вале ҳар дафъа он одати "избалованная хурд-духтари бой", подпитываемая выпивкой, спасала ман.
  
  
  "Пас, шаби гузашта, вақте ки ҳамаи мо дидем, ки чӣ тавр ту прыгаешь оид ба танцполу бо ин уродливой гречанкой, ва ту ҳатто поздоровался, хуб, ин ба ман обожгло".
  
  
  "Вале ман туро надидаам!"
  
  
  "Не? Ҳатто вақте ки вай упиралась худ задницей дар худ якчанд м ривненской? Ӯ дискотеке, вай забыла дар бораи кадом?"
  
  
  "Ман фикр мекунам,... ҳамаи онҳо буданд, хеле пур мебуданд".
  
  
  "Чизе, ки людное, дружище! Агар дарахте хари ман, кӣ медонад?" Вай подошла ба ман лижет,
  
  
  "Ки ... ки дар бораи шавҳари ту?"
  
  
  "Оҳ, ӯ. Ахиллион, он аст, ки купить киштӣ дар Ҷопон е ҷое дигар. Ӯ буд, ки оянда бо ман бештар аз ним даҳҳо маротиба бо онҳо хорька, ки чӣ тавр мо дар издивоҷ карданд".
  
  
  "Маънои онро дорад, ки ӯ ҳуқуқ ба ту дар ин ҷо? Аз сторожевыми ва механике?" Мақсади ман акнун зуд прояснялась; гунањгор, трещина дар черепе нейтрализует оқибатҳои набудани своды ва ҳам миқдори зиеди бурбона.
  
  
  "Угу. Ӯ дастур дод, ки ман ин бузург сола яхту ва дастаи он ба вай плачу барои бозӣ в глухонемых, доранд, вале ин ду нафар гаронвазн, ки пайгирӣ ман бештар аз ҳама ба куҷо мебуд онро ба мо рафт". Вай хихикнула ва прижалась ба ман. "Вале на дар ин ҷо."
  
  
  "Шумо чиро дар назар доред?"
  
  
  "Оҳ, ӯ фикр мекунад, ки ба фиреб ба ман, балки ба ҳар ҷо, ки вай дар ин ҷо захожу дар порт, он мебинам ih. Хуб, ва ин ih бузург сола коричневую мошини".
  
  
  "Калон Пойтахт...?"
  
  
  "Угу. Шумо низ ба ин пай бурд? Ҳама бинед".
  
  
  "Шумо буданд... Пиргосе ду шаб пеш?"
  
  
  "Планировала, вале ман ба вай натавонист. Чаро? Буданд?"
  
  
  "Дар баъзе вақт."
  
  
  "Он ҷо, ки ту гирифта, худро шлюшку?"
  
  
  "Вай шлюха. Ва ӯ на хурд".
  
  
  "Не, вай немаленькая. Вале вай метавонист куштани вай бо як дасти алоқаманд ба пушт". Вай возилась бо пряжкой ман ремня.
  
  
  "Ман бояд аз ин ҷо меравем".
  
  
  "Мо барои чӣ. Мо шом, Ник Картер. Истироҳат шом, ошкоро ҳоло. Ва баъдтар ҳамаи дӯстони ман бармегардам дар борт ва ман нишон онҳо, ки ҳеҷ кас пренебрегает Sue-Ellen Барлоу . ҳамаи он дӯстон ".
  
  
  Вай отстранился аз нах. "Шумо дар хотир доред, ки чаро шумо маро оглушили ва боиси ин тараф?"
  
  
  "Хуб... он буд, метавонад як каме сард, гарон. Вале ман хоб тамоми шаб бо ин одамон, ва вай метавонист бубинем, ки чӣ тавр онҳо хихикают, зеро ки ман хвасталась ту, ва он гоҳ ту выставил ман дураком дар пеши чашми ҳама. Аз ин рў, вақте ки ман сагҳои посбони гуфтанд, ки дидед, чӣ хел шумо входил дар бар hotel, он танҳо действовал импульсивно. Ин сагҳои посбони, онҳо хуб барои чизе, ҳамин тавр не? "
  
  
  "Бале. Фикр мекунам, онҳо. Ки онҳо ҳоло?"
  
  
  "Оҳ, ман дар он ҷо як пушти дари худ". Вай неопределенно махнула дасти. "Дар ҳолате, ки агар ту терпится баргаштан ба худ греческому пирогу".
  
  
  "Вай бояд буд успеть ҳавопаймо".
  
  
  "Хӯш, вай метавонад интизор аст, ҳатто як рӯз не?"
  
  
  Вай дид, ки кўшиши урезонить Sue-Ellen безнадежны. Вай бархоста, убрав он когтистые дасти, ва ба зудӣ рафта, ба як рӯз. Открыв он, дид он грубое як шахс атрофи мардон дар атрофи қаҳваранг "Мерседеса", биност на ман. Дар дасти ӯ нигоҳ пистолет 45-уми калибра, нацеленный откровенные ман дар оғӯши. Чунин ба назар мерасад, ки ӯ дар меҳмонхонаи " ego истифода баред. Вай боз закрыл дари.
  
  
  "Гарон, ту думаешь, вай худам ба ту сбежать аз ман баъд аз он, ки ман устроила ҳамаи ин неприятности? Рафта, ба ҳамон". Вай пролежала дар ошенаи дар рӯи рахи сафед, кушетке, ҷомаашро ба ковре наздик ба он, даст заправлена барои пояс ҳадди ақал нижнего бикини.
  
  
  Вақте буд, ки Сю-Ellen буд, шавковар ва шавковар, непристойной, вале солим. Акнун маълум буд, ки вай аст,, ба нармӣ гуфт, таѓйир ефт; Вай метавонист ба хурсандї бо он, вале онро ба бозиҳои отключили ман.
  
  
  Ба он чӣ ваҳй ба ӯ, снял бо нах бикини. Вай выгнула худро қавӣ узкие гирифтааст, ки ба кӯмак. Вай таъиншуда мубаддал тартиби хӯрокпазӣ ee ҳает.
  
  
  "Ммм. Мехоҳед оғоз то, ки чӣ тавр сола бык ва телица?"
  
  
  "Чаро не?" Вай хеле шумно расстегивал молнию на брюках, ва ҳангоме вай дид, ки он чашмони баста мешаванд, вай зуд боло вай ҷомаи. "Бигзор ман ба дасти", - приказала ман нарасед дохили қисми он гирифтааст, ки вай наметавонист фаромӯш, ки, ба андешаи ӯ, он кунад. Вай, ки чӣ тавр ҳей, гуфтанд, мунтазири покачивая задом.
  
  
  Внезапным њаракати вай баъзеи ee дар панљаи худ ва обернул тканью. Пеш аз он бори дигар боварӣ намудам, ки рӯй медиҳад, он, ff обезопасил, ee дасти буданд, дардовар мечашонем доранд баланд подняты дар пушти ту.
  
  
  "Ник!" вай завыла. "Сукин писари!"
  
  
  Вай боролась, мисли ман интизор, балки он рывком боло вай ба по; вай кофӣ буд, маленькой, ки вай метавонист, бе ҳеҷ шиддати гузошта, онро ба цыпочки, ва дар ин вазъи вай наметавонист истифода эътибори худро бар зидди ман.
  
  
  "Ва ҳоло дар ин ҷо меравад ба черту аз ин ҷо, Sue-Ellen", - прошипел вай дар ин ҷо дар гӯш. "Ман як парванда, мо метавонем ба бозӣ дигар бор".
  
  
  "Сволочь!" - завизжала он, отбиваясь аз ман, вай аз шу ххх. Вай подтянул вай каме боло, ва он задохнулась аз дард. "Дино!" - крикнула вай. "Дино, бирав, дар ин ҷо!"
  
  
  Ин буд, ки дар бораи чӣ ман догадывался. Дари распахнулась, ва дар ҳуҷраи влетел сторожевой пес. Сарфи назар аз он, ки Сю-Ellen буд, пеши ман, он буд, кофӣ калон, барои сохтани ягон сипари, ки дар чунин масофаи.
  
  
  "Тир дар сукиного писари!" закричала духтар. "Эму Снеси чертову сари!"
  
  
  Дино улыбнулся, оҳиста-оҳиста боло бардошта, пистолет .45. Ӯ буд, вақти кофӣ нест, ки ба мақсад ва ба тугмаи спусковой hooked.
  
  
  Вале ое бад мисли вай фикр мекард. Вай пожал плечами ва гузорем, фуҷур Хьюго дар гузошта дасти. Ба ҳар ҳол держа Sue-Ellen дигар дасти, метнул он обоюдоострый тӯдаи, ошкоро эму дар гулӯ; Он шталь интизор барои дидани зад, ки ое ӯ ба мақсади худ, балки потащил духтаре поен ва дуртар, то гремел фику дар замкнутом фазои.
  
  
  Вақте ки он ба боло чашмони сторожевой пес ҳам буд, ки дар ҳолати амудӣ бо выражением пурра парчами иҷозат барои иҷро шахси. Ӯ нигариста, дымящийся 45-ум калибр дар дасти худ, сипас оҳиста-оҳиста боло дигар, ба ламс даста, хизмат оид ба ego гардан. Дар як лаҳза ба ман показалось, ки ӯ боз выстрелит, вале внезапный ҷараени хун ба атрофи он сӯрохиҳои анҷом ман корд, уладил ҳамаи. Ӯ оҳиста-оҳиста пош фарш ва беззвучно дар мавриди ба пурдарахт қолинҳо.
  
  
  Вай ҳанӯз ҳам нигоҳ Sue-Ellen дар дасти, ки чӣ ваҳй ҳар сол барои нав труп. Дар аввал вай вырвал пистолет бо ego ангуштони, оғоз отбрасывать ego ҷудо ва передумал. Ин метавонад омада муқимӣ, ва ман лозим нест хоҳад гузаранд таможню дар сафари дарпешистода. Пас аз он царакат тӯдаи атрофи гулӯ Дино, ӯ издал булькающий садо ва пролилось ценымногие бештар аст.
  
  
  "Фармоишии не ту побери, Ник Картер", - прорычала Sue-Ellen. "Бингар, ки ту кард, ба ман ковриком аз девор то девор!"
  
  
  Вале ҳатто бой ва крутая техасская духтар буд потрясена случившимся, ва ӯ воспользовался ин. Дар аввал вай пнул вай хвосту, низ бодиққат ва маҷбур ба вай бозгашт, дар ҳоле, ки имон шуд он либос. Вай гап повиновалась, барои дар ҳоле ки суръати дар суханронии. Вай проверил дараҳои мертвеца, одатан, вале пайдо нашуд, чизе, ки мехоҳам ишора ба он, ки ӯ буд, хема-чизе, ҷуз он ки гуфт Sue-Ellen.
  
  
  "Ки ба шумо гона ин корро?" - пурсид он минбаъд, ишора кард, ки труп.
  
  
  "Он? Ки ту имеешь дар назар ман?"
  
  
  "Ӯ ба ту писар. Дар твоей қаиқ"
  
  
  "Хуб, ту кушта ego!"
  
  
  "Бо мақсади самообороны. Баъд аз он, ки шумо маро похитили".
  
  
  "Ха! Ахиллион, ӯ позаботится дар ин бора беспорядке".
  
  
  "Танҳо аз он дар Ҷопон. Медонӣ, ту сторожевой пес оғоз пахнуть пеш аз он, ки баргардад шавҳари шумо".
  
  
  Ӯ душманон ба громоздкое бадан дар ковре ва грызла ноготь. "Ба дасти..."
  
  
  "Аз куҷо ту гурӯҳ?"
  
  
  "Ман дар ин ҷо меравад ih асосан дар мавриди озодкунӣ аз кор, ба соҳили. Ба истиснои як ҷуфт бачаҳо дар машинном идораи ва як дар камбузе".
  
  
  "Онҳо на мешунавем?"
  
  
  "Ман ҳамон гуфт: ту. Онҳо глухонемые. Дар бораи, на айнан, Ник; ih танҳо дар ед нест мебошад диққати ба чизе, ки рӯй медиҳад, дар ин бузург сола ванна. Медонӣ?" Вай теряла бештари худ техасского аксент, ва, чунон ки ҳеҷ бегона, ӯ ба ман барои ин бештар нравилась.
  
  
  "Шумо послушаетесь? Ба шӯрои сола дӯсти?"
  
  
  "Мумкин аст."
  
  
  "Инро гир худро конфронси байналмилалӣ аз рӯи дастаи ва убирайся ба черту атрофи ин хасташуда. Выбрось бадан е чизе, ки ту считаешь беҳтар аст, вале агар ту сообщишь дар ин бора ба политсия, дар ту хоҳад шуд, танҳо мушкилоти. Ое ин бача хешовандони? ? "
  
  
  "Аз куҷо ман медонам?"
  
  
  Ин прикинул. "Хуб аст. Омӯхтем, ки чӣ тавр ман ба ту гуфт. Акнун ту, Sue-Ellen".
  
  
  "Ҳа..." Вай ба ҳар ҳол душманон дар труп, ва назар ба он, ки чӣ тавр як хурд духтар, ки бо оғози подшучивать болои сари худ. Ки машғул буд чудовищно андозаи аз нах.
  
  
  "Ое вақте, ки вай метавонам? Бозгашт ба шлюпу?"
  
  
  "Угу. Привязана он ҷо наздик". Вай неопределенно махнула дасти.
  
  
  "Он гоҳ вай пойду". Вай эҳье вазнин пистолет.
  
  
  Ногаҳон ӯ бросилась ба ман ва обняла маро барои талию. "Оҳ, Ник! Вай пас аз бало извиняюсь, бубахш!"
  
  
  "Ман низ."
  
  
  "Ое ту останешься ва поможешь?"
  
  
  "Мо, ки гаронбаҳо ман худ.".
  
  
  "Ростқавлона?"
  
  
  "Ростқавлона. Ва агар ту ягон бор бубинӣ боз маро, ки чизе дар ҷаҳон, ту беҳтар аст, омад, то бо ҳамон аст, ки пеш аз боз проделывать чунин ҳиллаест". Вай, кӯфтанд, ки ба ҳе, дар бинї ба дулом 45-уми калибра.
  
  
  Вай поцеловала гарм металл ва посмотрела ба ман. Дар он назари истода мазкур онњо, ашк нест. "Чӣ тавр дар бораи Барри ҳафтаи оянда?"
  
  
  "Чӣ?"
  
  
  "Ман дар назар дорам, он бояд қонеъ ҷо баъзе одамон. Ва агар ту ба ҳар ҳол дар ин гӯшаи дуне, ва... ва работаешь".
  
  
  "Оҳ, костя Масеҳ!" Вале баъд ман буд, рассмеяться. Вай поцеловал ee дар макушку, ӯ буд, рыжей дар охирин бор, ки он уми дида, похлопал он устувор, чӣ тавр ба мрамор, попке ва рафта, ба як рӯз. "Шояд", - гуфт ба ман.
  
  
  Вай биронам, дар катере ба "Сцилле"; миенаи Буд рӯз осмони ҳанӯз ҳам буд, мрачным, ва вақте назар зловеще тихой. Вақте ки вай, поднялся дар борт, ки ба вай дод, то катер аз рӯи боздорад; касе заберет ego дар банд гавани, ва он сомневалась, ки барои Sue-Ellen е он ғоиб шавҳари ин шуда, аҳамияти бузург дорад, баргардад, ое вай ба онҳо ягон бор е не. Хуб шуд, ки ҳоло ҳам бисер.
  
  
  "Салом? Манижа?"
  
  
  Увы, дар он ҷо, дар серой тьме буд, ки ягон аломатҳои ҳает. Вақте ки ба он чӣ ваҳй ба рӯз, он царакат дар атрофи кармана коняк пистолет 45-уми калибра, вале опоздал. Заглянув дар дохили он нишон дод, ки аз оғози дуюм маротиба дар як рӯз нигох сиеҳ нақби марг.
  
  
  
  
  
  
  Пятнадцатая боби.
  
  
  
  
  
  "Гузоштани он хеле суст, Ник. Вай убью ту, агар ту ба ин сделаешь". Alex назар афканда, то ба ман аз рӯи асосии каюты бо револьвером дар дасти. Вай на усомнился дар nen мо дар як сония кард, чунон ки ба ман гуфтанд.
  
  
  "Ба ту ин лозим аст", - гуфтам ман.
  
  
  "Акнун аз он медонам. Шумо, ки гурӯҳ-гурӯҳ ба ҳамаи. Ҳамаи!"
  
  
  "Умедворам не." Вай бодиққат спустился оид ба невысокой лестнице, то он попятился, ки ба нигоҳ доштани дистанцию байни мо. Ин бори аввал буд, ки вай дидааст, ego, стоящим дар приличном нур, ва дар ҳоле, ки дар миенаи шикам ӯ буд, амикро, аз понздаҳ сол пеш, ман буд, соблазна кӯшиш схватить он. Ҳатто агар ӯ буд, дар таппончаи. "Ки Дар Он Манижа?"
  
  
  "Ба пеш".
  
  
  "Послушай, Alex, ба миен омадааст, ки масъалаи..."
  
  
  "Макки? Ник?" Овози Кристины раздался дар пеши каюты, ва як лаҳза баъд аз он пайдо шуд. "Ба ту чӣ шудааст?"
  
  
  Чӣ тавр шарҳ отчаявшемуся мужчине ва духтаре, ки ба шумо нисфи дӯст, ки шумо похитила избалованная бой bitch, зеро ки ... хуб, он кард, ки ҳар чӣ метавонад. Дар охири улыбался Alex ва Манижа назар баҳснок аст.
  
  
  "Шумо дар хотир доред, ки ин одамон дар мошин дида, барои он?"
  
  
  "Ва ман фикр мекунам, каме. Ҳама дар Пиргосе".
  
  
  Вай кивнула, ва ба вай табассум буд pornuwka. "Пас, ту разбиваешь дил, ки мехоҳам ту ба мо рафт, ва, Ник Картер?"
  
  
  Ee бародар якбора повернул сари ва фармуд хей замолчать. Сипас ӯ убрал пистолет.
  
  
  "Бие, бозмегардем ва ба парванда, Alex", - гуфтам ман. "Хеле дер таслим Кристину бозгашт ба Афины имрӯз ба ин назар хандаовар аст..."
  
  
  "Вай, аллакай шуда, дар соҳил, ба бекор худро боҷ. Акнун фардо ба полудню. Ва пеш аз онҳо хорька, ҳамаи мо останемся дар бораи раесат. Шумо мегӯям, ки шумо доставили дар яхту ин зан, ки агар шумо аз даст аст, дар пьяном намуди. Хеле хуб аст. Манижа в панике. Бигзарад. Ман фикр мекунам, осоиштаи шаб барои ҳамаи мо ". Ӯ дилам ба худ убежищу дар цепном шкафчике.
  
  
  "Шояд, мо метавонем ба истифода аз вақт беҳтар аст аз ин", - гуфт ба ман. "Ки ту буд, дар хотир нигоҳ доред, ман мегӯям, чтоя ҳамаи испортил?"
  
  
  "Шояд на ҳама. Дар ҳар сурат, мо бо ту наметавонем гап, то выйдем дар баҳр. Ҳатто ман хоҳари бояд бидонед, он чӣ ман ба мегӯянд худ, ба халқи; барои нах хеле бузург аст, хатари".
  
  
  "Он гоҳ, ки костя ба худо, барои чӣ ту дар ҳама втянул вай дар ин ба?" Омад навбати ман злиться.
  
  
  Ӯ выпрямился, пур кардани худро нить каюты, чӣ тавр ба джинн, выходящий оид ба ҷодугарӣ машки. "Зеро ки вай ба оилаи ман. Шояд, вай ҳеҷ гоҳ он бештар нест, увижу; кӣ гуфта метавонад, ки дар ин ҷаҳон? Ту понимаешь, Ник Картер, ки чӣ тавр ин метавонад?"
  
  
  Қариб. Ман ҳаргиз буд аст, оила, ки дар бораи он шумо метавонед мебуд, гап, аммо он гуна, ки чӣ тавр фаҳмидам.
  
  
  Темнота наступила бо милосердной быстротой дар он рӯзи абрнок. Вай поспал чанд соат, ҳатто вақте ки Манижа носилась оид ба каюте бо раздражением, ва вақте ки вай дар охир встала, шаб буд, black, чӣ дар дохили дула таппончаи.
  
  
  "Манижа?"
  
  
  "Бале?" Ӯ буд, ки ба набор, сидела ронандагӣ бо black шалью, обернутой атрофи он плеч, чӣ тавр ба шикори крестьянка. Ба он чӣ ваҳй ба ӯ.
  
  
  "Ба ту лозим нест, ки ба злиться ба ман. Вай мехост, ки мо расстались бо шумо бод".
  
  
  "Дар бораи он на дар ин Н... Макки. Вале имрӯз вай буд, ки омода бошад, тарк туро тарк ман натавонам, ки ба вай медонист, ҳамагӣ дар якчанд соат кӯтоҳ... ва акнун ин. Ин интизорӣ. Ки каломи? Anticlimax? "
  
  
  "Ин хуб калимаи юноние".
  
  
  Ин боиси призрачную табассум ба вай сжатых лабони худ нест. "Ман бояд донед, ки ое ман"
  
  
  "Дар ҳар сурат, ту дигар лозим нест, ки ба ташвиш дар бораи ин одамони коричневом" мерседесе ". Онҳо биеянд, шумо; ту садоятро бозгашт дар Афины ва... ҳама чиз хуб хоҳад шуд".
  
  
  "Бале. Шояд". Вай повернулась ба ман бо напряженным шахси. "Вале Макки... буд, дигар... дар таверне ва дар ман hotel".
  
  
  "Шумо мутмаин ҳастед, ки ба он буд, ҳамон як нафар аст?"
  
  
  "Чаро ин бояд бошад? Чаро телохранителей он зан пайрави ман?"
  
  
  "Дар бораи, метавонад, аз он истифода кард", - гуфт вай ба осонӣ, ки веря худ гуфтаҳои моро дар як дақиқа.
  
  
  "Ту веришь ман."
  
  
  "Албатта, ба вай бовар дорам."
  
  
  "Дар бораи ки не. Шумо дар бораи ҷосусӣ; шумо онро интизор чунин чизҳои, ва вақте ки онҳо кӯшиш ба куштани шумо дар атрофи пушки, шумо бо истифода аз мақоми занон, ба дифоъ аз худ, то ки шумо ih убиваете".
  
  
  Вақте ки ба вай гуфт Alex таърихи худ мушкилоти бо Sue-Ellen, онро тамоман фаромӯш бораи ҳузури Кристины; ҳоло ман буд, ки эй кош, ки ман вдавался дар ҳамаи тафсилоти.
  
  
  "Бие," обширной кишвар, вай ego
  
  
  "Ин хатарнок аст, Манижа. Радуйся, ки пагоҳ дар нимаи ту выйдешь аз он".
  
  
  "Он? Вай ягон бор хоҳам, ки пас бидонед?"
  
  
  "Ман намефаҳмам, чаро не..."
  
  
  Мувофиқи он чӣ ба он отреагировала, мо бояд шунидем, ин аст, ҳамзамон: тихое наздиккунии монанд ба ихтиери бинї, ҳалим такони ва зуд карабкание ботинок бо кожаной подошвой дар носовой набор. Вай соскользнул бо курсии ва присел, ҳамзамон потянувшись барои 45-м калибром. Нур буд, кофӣ барои дидани ҷуфти нечетких рақамҳо unbelievable пеш толстой бурҷҳои, оҳиста-оҳиста ҳаракат дар мо самт.
  
  
  "Ник...!" Манижа прошипела.
  
  
  Камтар аз ҳама, ман мехостам ба тир; садо дар тихой гавани походил дар пушечный фику. Вай Хьюго сунул дар гузошта дасти ва шталь интизор.
  
  
  "Ҷаноб Макки". Овози раздался аз тарафи дигар бурҷҳои, нарм, вале тоза;
  
  
  Ман дар ҷавоб.
  
  
  "Духтар ба назари ман. Шумо ҷавоб, е он мертва".
  
  
  Вай оглянулся тавассути китфи. Манижа ҳанӯз замерла ронандагӣ, прижав дасти ба горлу:
  
  
  "Хуб", - ҷавоб додам ман.
  
  
  "Мо танҳо мехоҳем, ки ба сӯҳбат ба ӯ. Агар шумо двинетесь, мо двинемся. Розӣ ҳастед?"
  
  
  Вай фаҳмидам овози; ӯ буд, дар ҳуҷраи ман дар Пиргосе чанд шаб пеш, apologizing, то ego ду тащил труп ба оташ лестнице.
  
  
  "Ки ту мехоњї аз нах?"
  
  
  "Танҳо чанд суханони. Агар шумо як пистолет, лутфан бияфкан ego, ҷаноб Макки. Мо ҳамон не орзуманди изтироб, ҳамин тавр не?"
  
  
  "Сипас дар бораи он гап мезанем".
  
  
  "Дар танҳоӣ. Мис Зенополис, шояд ба шумо берун рафта, ба пеш?"
  
  
  Манижа оғози хестан, вале он жестом гуфтаанд, ки вай мемонданд.
  
  
  "Вай хоҳад, нишаста дар ҷои. Ту ба ман гуфт, ки корманди пулис буд,?"
  
  
  "Пас, маро дар хотир доред, ҷаноб Макки?"
  
  
  "Ҳа, гӯе."
  
  
  "Хеле хуб аст. Сипас, ба шумо хоҳад эътирози. Мис Зенополис?"
  
  
  Вай дид, ки дигар сояи ҳаракат бо обходной роҳ ва оғоз ослаблять .45 дар ego самт. Мо ба у, ба мо садои, ман худам ба онҳо чинанд, то ба мо.
  
  
  "Не, ҷаноб Макки", - гуфт нафар барои мачтой. "Ман аз шумо хеле хуб мебинам. Бияфкан ин ҳоло".
  
  
  Вай дод. Шояд, ӯ метавонист куштани як, вале на ду. Аммо вақте ки ба он гузошта пистолет ба палубу, хис кардам, ки ба вай обводки фонарика дар зери дасти. Вай на шталь фикр, мебинад, ки ое касе дар атрофи мардон, ки ман, балки боло ego ва дохил четырехкамерный "рентгении".
  
  
  Инсон дар мачте закрыл дасти чашмони ӯ зуд переключил святый ба дигар. Дар як лаҳза ӯ ослеп, пас отшатнулся ва афтод дар борт. Пеш аз вай шунид лаппиши, он дод, ки муқаддас бозгашт ба дигар инсон, дар ҳоле ки потянувшись пеш ба затащить Кристину дар кабину пушти ман.
  
  
  "Бародарам пистолет!" - скомандовал ман, понизив овоз ва досталь 45-ум калибр. Ӯ дод, ки чӣ тавр эму гуфтанд, ӯ бо силоҳ кар шуда кардам стуком упало дар боми кабина. Ӯ ҳанӯз ҳам даст ба дасти назди шахси. Вай бархоста, двинулся ба ӯ бо Хьюго дар дасти.
  
  
  Агар вай омода буд застрелить он, ӯ мебуд мертв, вале внезапным њаракати ӯ ба дилам ва ҷаҳиши ҷудо. Буд, ҷаҳиши бузург, пас тишина. Ман рафта дар гўшае, ки ҳамасола, аз куҷо ӯ; ман святый поймал кадом аст он ҳаракати зери об, ва он гоҳ онро аз даст. Вай двинулся пеш аст, вале Манижа схватила ман дар дасти.
  
  
  "Ник! Ник!" Барои ман он овози разнесся ҳадди ақал ба якчанд мил, дар & nb, ки гӯш карда шуд тамом нест ҳазор ушей. "Ин мард! Он кас, ки маро преследовал!"
  
  
  "Ки аз рӯи?"
  
  
  "Он... аввал. Касе, ки тарк аввалин".
  
  
  Вай выключил худро святый ва проигнорировал садои монанд, отталкивающейся аз шаҳриер Сциллы, зеро ки ман хеле равшан дида шахсе, ки инсон дар он сергей зад, ки нахустин. Ӯ буданд, великолепные висячие whiskers ва ҳамагӣ чанд шаб пеш ӯ мурд, ман ба дасти худ, аз аксҳоро қуввати худ дар сандуқе шарики худ.
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  "То ҷое, ки фармоишии не инро гир, ту буд?" - талаб вай баъд аз он, ки рӯзаро дар носовую каюту ва кушода дари цепного шкафчика.
  
  
  "Он? Ман дар ин ҷо нест. Помнишь?"
  
  
  "Албатта. Маънои онро дорад, ки онҳо убивают худ қиматбаҳо сестру ту остаешься дар ин норе, ки чӣ тавр крыса?"
  
  
  "Агар онҳо убьют шумо ҳам, пас, мумкин аст, вай подойду ба переднему люку ва убью хайр, ҳа. Он гоҳ, ки роҳе дигар нест. Лекин ман аз вай хеле уважаю шумо, Ник Картер; ӯро бишнавед, ин дурацкие пойафзол, ва бидонед, ки шумо метавонед барои мубориза бо онҳо, на раскрываясь ".
  
  
  "Шумо шояд куштани ih корд. Аз пушти. Вай на меҳмонхонаи тир, то ки онҳо рафт ҳастед".
  
  
  Бори аввал Alex назар танќисї нест. "Бале. Мумкин ту ва ҳуқуқ. Аммо..." Ӯ доранд бар болои ман ба худ сестру, ки бо цеплялась барои ман китфи.
  
  
  "Ник?" вай гуфт:. Ман раздражало, ки онро истифода ман айни ном аст, вале чизе, ки мо буд, якҷоя, акнун, вақте ки ман буд, бад.
  
  
  ва акнун ба ман чунин менамуд, ки мо пурра намедонем дӯсти дӯсти.
  
  
  "Ин чӣ?"
  
  
  "На оставляй ман дар ин ҷо Ник. Ман наметавонам, ки барои баргаштан ба Афины ҳоло, ҳеҷ гоҳ".
  
  
  "Гӯш кунед, ин номумкин аст..."
  
  
  "Вале чаро не, Ник?" Alex вмешался. "Ман родная хоҳари ӯ дар хатар, а? Мо бояд, ки ба гирифтани он аз худ".
  
  
  "Alex, аз ин ҷо, агар мо lucky, доир неки ду рӯз, пеш аз он ки мо метавонем ба даст аст, то Таранто. Дар тамоми фикри ин амалиет аз он иборат аст, ки мо чизе, ки отвлекало мебуд, мо аз роҳ. Агар Манижа меравад бо мо, бо ман , он метавонад ба дареаш ин ҳама ".
  
  
  "Ва агар он боқӣ мемонад, эҳтимол, вай мурд. Не, ман дигар, ӯ метавонист ин фарз. Ман шароб, ҳа, он аст, ки ман привел вай дар аст,, вале ҳоло мо вдвоем бояд мекунед, ҳама чизро барои ӯ ин кор. ҳеҷ уқубат аз ин ".
  
  
  Вай дасти дрожала ман бозгашт ва онро қарор диҳад, ки сармояро ба ман бештар аз баргардонанд Дан. "Хуб аст. Пойдем. Ошкоро ҳоло".
  
  
  
  
  
  
  Шонздаҳ
  
  
  
  
  
  Вай тарк бандар зери ходовыми огнями бо назардошти бартарии бортовым таҷҳизоти ерирасон бо таҷҳизот. Вақте, ки дигар лодок буд, дар он дида мешавад, Alex прокрался дар кабину ва селл ба пои ман.
  
  
  "Шумо медонед, ин об, - эълон кард ӯ. "Овезаҳои буи ба шумо мегӯям, ки не, то абад рафта аст. Вай ба шумо мегӯям, ки ба куҷо равам".
  
  
  Таҳти роҳбарии ego мо мерафтанд тайному фарватеру, ки ҷони худро фидо байни ҷазираи ва материком; Як гурӯҳи ярких огней, гуфт ӯ ба ман, қайд кард, ки сарҳади байни Албанией ва Грецией. "Онҳо доранд, чунин қалъаи! Мо як угорь карда наметавонистанд ба вуқӯъ mimmo онҳо дар баландтарин темную шаб ҷаҳон".
  
  
  "Чӣ тавр шумо ба ин идора?"
  
  
  "Не, дӯсти ман. Аммо аз он ҷо, ки онҳо кӯҳпора қадар мардум ва таҷҳизот барои ҳимояи сарҳад, пас бояд дар дигар ҷойҳое, ки хуб нест, шояд ин қадар. Шояд ҳатто нокифоя бошад, а?"
  
  
  "Ман фикр кардам, ки дар соҳили Албания дар ҳама ҷо хуб охраняется".
  
  
  "Ҳа... бад. Аммо, мумкин аст, ба қадри кофӣ хуб".
  
  
  "Чӣ шимолӣ сарҳади?"
  
  
  "А?"
  
  
  "Дар Баробари Югославия? Инчунин, дар ин қисмати Юнон?"
  
  
  Alex выпрямился. "Шумо медонед, дар бораи ин, Ник Картер?"
  
  
  "Кофӣ", - соврал ман. "Шумо гуфтед, ки ба шумо доранд, ки мегӯянд мо ҳаетан муҳим аст, вақте ки шумо мекунед, огоҳ аст. Шумо бисанҷед. Ки он?"
  
  
  Ӯ усмехнулся ва қайд кард, ки пеш. "Вақте ки мо пройдем ин пролив он ҷо, ки мо попадем зери пулеметы албанцев то наздик, ки шумо эҳсос бӯи чун хокаи фуҷур дар ih патронах, он гоҳ ба вай мегӯям: шумо дар як е ду чиз. Он вақт шумо ба ин пайдо".
  
  
  Он шудааст, ки ҳуқуқҳои дар он аст, ки менамуд недалеко аз албанского соҳили; вақте ки ӯ қайд кард, ки дар навигационные чароғҳои, ман як эҳсосоте, ки ман қариб метавонам дотянуться то соҳили ҳар ду ҷониб. Танкер, indo дар пролив аз тарафи дигар, дар ҳоле, ки маро то чертиков напугал; ба назар чунин Менамуд, ки дар nen гузошта нест ҷойҳои ҳатто барои мо маленькой монанд. Alex маслиҳат ман мебошад, ки дар он диққати.
  
  
  Вақте ки мо аз чап ба пролив паси ва баромада дар кушода баҳр, он боз қариб вздохнул бо ѓазаб, вале на шталь барвақт меравам, то шод. Боди окреп, ва як бор мо покинули баррикады Корфу, дул ошкоро ба мо дар дандон. Вақте ки мо сар ба сар вазнин punches, Alex пеш рафт, барои баланд бардоштани кливер, сипас - шер. Ӯ амал ҳам, гӯе бросаешь якчанд гамбургеров дар гӯшзад кунад ва стоишь сӯ, ба соле, ки чӣ тавр онҳо обугливаются.
  
  
  "Мо плывем, Ник Картер. Ту хуб моряк?"
  
  
  "Ман справляюсь."
  
  
  "Хуб аст. Ин ҳам ту увеселительный круз, ва вақте ки наступит субҳ, вай бояд боз поен ба поен. Агар касе приблизится ... хайр, ман ба тӯйи хоҳари на вынесет як шикасти ту, а? Ту помашешь хей, ва хоҳӣ хушбахт аст, ва агар онҳо поглядят душманона, шумо пристрелите ва убьете ".
  
  
  "Alex?"
  
  
  "Бале?"
  
  
  "Чӣ, фармоишии не инро гир, ҳамаи ин? Мо покинули пролив".
  
  
  "Бале. Ва он бояд ба ман мегӯянд, ба ту, зеро, ки агар ман выживу, ту бояд донист. Ту медонӣ, хема он буд, ки ҳамаи ин солҳои?"
  
  
  "Перебежчиком".
  
  
  "Ҳа, он аст, вале ое чунин подозрительным, ман дигар. Дар кишвари ман ... хайр, бингар, ки чӣ ба он имрӯз аст,. Ое коммунист як таҳдиди, аз як атрофи онҳое, ки лоялен нынешнему ба ҳукумат? Е он ки танҳо, ки буд, коммунистом дар гузашта? Не . Ман оправдываюсь, Ник, мефаҳмам, ки ин аст. Вай нишон дод невыносимую коррупцию ман воќиањои кишвари худ, ва аз ин рӯ, вай биронам, дар Албанию, ки онҳо буданд, хеле хушбахт бартарии духтарони ман истифода. Ин қавитарин мардум, ин албанцы, он аст, баъзан ном монголами. Аврупо. Гуногун аз ҳамаи дигарон, ое шумо медонед? "
  
  
  Вай мефаҳмидам ин, норавшан. Онҳо буданд, қавӣ, скрытными, враждебными ба чужакам ва свирепыми бойцами, веками сопротивлявшимся потенциальным завоевателям. Беш аз нисфи ин мардум мусалмон шуданд, ва онҳо меҷангиданд, дар худ кӯҳҳо ҳамон фанатично, чӣ тавр ба ih бародарон дар биебон кишварҳои Ховари миена.
  
  
  "Чӣ рӯй дод?" Ба вай гуфтам. "Чӣ шумо бармегарданд".
  
  
  "Њайф, ман дигар аст, на он чиро, ки ба шумо мегӯям, ҳамаи дар бораи ин, потребуются якшанбе. Мефаҳмед, коммунизм - бузург уравнитель; ҳатто дар Албания ӯ рӯй гордых ҷанговарони дар чизҳои хурд бюрократов. Аммо ин ревматизма худ штопора, а? "
  
  
  "Не."
  
  
  "Инак, вай ба шумо мегӯям, ки шумо бояд бо диққат гӯш. Бузург ҳаракати ҷаҳонӣ доир гардид амалан истода ҳанӯз; шумо президенти ҷавобгӯи лидерами дар Чин ва Маскав, ва, ки ҷанг дар Ветнам окончена. Дар ин бора". Ӯ усмехнулся. "Бале. Вале як аъзои ин бузург Ҳаракат, ки ба онҳо маъқул нест, ки ба чунин рушди рӯйдодҳои, ман дигар. Онҳо ҳанӯз слушают Маркса, Ленин, Сталина ва фикр мекунанд, ки коммунизм бояд ҳамеша шуд, то ки системаи нест табдил назорат дар тамоми ҷаҳон. . Вақте ки дар чизе, имон, он буд, ки қариб як дар атрофи онҳо. Аммо на ҳоло, Ник, на ҳозир. Дар ҳар сурат, онҳо ҳанӯз фаъол, ин фанатики, ва онҳо таҳияи чудовищную як ҳиссаи, ки машғул метавонанд беҳтар мусоидат ih парванда. аз бист вьетнамов ".
  
  
  "Ин чӣ?"
  
  
  "Шумо медонед, ки ду кӯл дар сарҳади байни Албанией ва Югославией? Наздик ба Грецией?"
  
  
  "Ман кор." Вай хуб помнил лекцию Хока дар бораи корт.
  
  
  "Ошкоро ҳоло он ҷо ҳаст, артиш. Онҳо тааллуқ доранд, ба мо, ба кадом кишвар; онҳо греки, албанцы, югославы, вале ҳамаи онҳо преданные имзои сола вазнин мактаб. Ба воситаи... ҳа... ду рӯз онҳо оғоз амал. силсилаи партизанских ҳамлаҳои бо ин нейтральной озоди байни се кишварҳо, ки бо пурра запутает world давлати. Ih хоҳад возглавлять, ки чӣ тавр ба шумо, амрикоиҳо, ҳам хуб омад, то бо ин ибора, контингент Вьетконга ... "
  
  
  Вай гузорем, фуҷур руль ва якбора обернулся, ки ҳамасола ба васеъ спокойное шахсе дан чунг. "Чӣ!?"
  
  
  "Дар асл, ман дигар. Кӣ беҳтар приспособлен барои пешбурди чунин амалиети низомӣ, аз Вьетконг? Аз худ примитивным аслиҳа ва бо маленькими, недокормленными войсками онҳо меҷангиданд, бо французами ва американцами то упора, чӣ қадар мо помним. . Ое немыслимо ба онҳо дастрас дониши худро ва худро идеализм чунин як гурӯҳ, ки бо як манбаъ дар ин мавзеи дурдаст, байни озерами Охрид ва "Преспа"? Фикр дар бораи имкониятҳои! Аз як тараф, рост союзник Иелоти Муттаҳида, дар ҳоле, ва диктатураи низомии дар рӯзҳои мо; дар дигар - дар репрессивный коммунистический низом дар ҷаҳон ғарбӣ, ва дар сеюм - дар Югославия, бештар мувофиқ бо Западом аз с русскими. Касе хоҳад амал бар зидди онҳо, ки начнутся ih набеги? Дар кадом кишвар хоҳанд гул Ва ҳатто агар ih имкон хоҳад ефт, ки хоҳад ягон атрофи бузург держав? Разбомбят ое ih Иелоти Муттаҳидаи амрико? Ое русҳо фиристодани танки тавассути Югославию? Не, дӯсти ман. Ва ҳол он ки, ки-ки то абад кунад, а? Зеро дар баробари ин маъракаи амалиетҳои террористӣ ва марг хоҳад буд, дар маъракаи тарғиби, ки машғул имкон медиҳад, ки кушода ҳавзи рад пас, чӣ ҳодиса рӯй медиҳад ба мо маленьком уголке ҷаҳон. Дер е зуд бояд андешида шуданд ва ин ногузир бояд боиси ҳалнашуда байни Западом ва коммунистическими державами ".
  
  
  "Садо хеле тира аст, - иқрор шуд, ки ман. "Аммо аз он ҷо, шумо ҳамаи онро медонед?"
  
  
  "Он?" Alex засмеялся. "Зеро ки ман, ман дигар, кӯмак ҳамаи ин танзим, то ки дарк намекунанд, ин аст, ки кунад".
  
  
  "Шумо дар хотир доред, ки намедонистед?"
  
  
  "Нест, ки ое чунин скептиком, Ник. Вай коршинос дар вилоят худ, ва мисли бисер подобным экспертам, ба ман нагуфтанд, ки бештар аз ман лозим буд, бидонед дар бораи ҳадафи умумии ягон нақшаи".
  
  
  "Аммо шумо фаҳмидед?"
  
  
  "Бале. Он сол бар он шањодат медињанд. Вай нишон дод, ки наметавонам зиндагӣ бо он дониш, ки ман буд,. Пас..." Ӯ огляделся дар торик, гнетущее осмон бар мо. "Пас, молодец=)".
  
  
  Ҳанӯз то даме ки чашми ӯ сель дар руль, вале вай ҳатто кӯшиш не хоб фурӯ. Буд ҳам саволҳои зиеде ба миен гузорем ih.
  
  
  "Шумо гуфтед мо агентҳои дар Юнон, ки ҳеҷ кас хоҳад скучать бо шумо дар Албания барои чанд рӯз. Чӣ тавр шумо ин идора?"
  
  
  "Њайф, ин буд, ки то wouldnt мушкил аст. Ин кишвар, ки дар он сплошь кӯҳҳо, ое медонед, роҳи хеле бад. Ман буд, бисере аз озодӣ ба сафар бо худ ӯҳдадориҳо. Бозгашт ва берун осон нест; онро ҳеҷ гоҳ буд, ки дар кореяи Ҷанубӣ Амрико, вале, мувофиқи он чӣ ман хонда, як ба кишварҳои ба монанди Чили ва Перу, бо тақрибан шартҳои якхела бошанд. Ҳама вақт мошинҳо ва автобусҳо съезжают бо роҳҳои, ба поен бирав, ки бо кадом чизе отдаленного кӯҳкорӣ склона. Холис нақлиет дар муддати чанд рӯз ва хеле қисми. "
  
  
  "Вале онҳо гуфтанд хоҳад ҷустуҷӯ туро, ҳамин тавр не? Ҳатто дар пеши кӯҳи?"
  
  
  "Оҳ, ҳа. Ман ба ронандаи ман, мо подобрали старика дар мо охирин сафари. Калон старик, қариб ҳамон бузург, мисли он. Вай ваъда дод эму подвезти ego то соҳили; ман бисер дӯстон доираҳои мардум Албания дар ҳоле ки сайеҳати, мефаҳмед? Вай накинул эму ба дӯши худ форменную куртку, ба ӯ согрелся дар холодных кӯҳҳо. На шталь гирифтани ҳуҷҷатҳои
  
  
  дар атрофи кармана, ин аст, ки чунин wouldnt ки роҳ дароз дар пеш. Сипас ман ронандаи мекунад нодуруст доштан зарур, ва ман ба навъе идора каме поп, пеш аз мошин перевалит гору. Дар бисере аз оташ. Старик бештар ҳаргиз замерзнет, а? "
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  Вай боз шуда буд, ки штурвала, борясь бо қавӣ волнами, вақте ки Манижа поднялась дар палубу. Вай опухло, ва ин буд, ки аз cola. Вай заговорила бо ман, лекин гирифта шудааст mug бо қаҳва ва прислонилась ба крыше кабина, нигариста, ба пеш.
  
  
  "Салом", - нармӣ позвал вай.
  
  
  Хей гирифта, бисер вақт ба ҷавоб, балки дар ором вай ниҳоят повернулась ба ман рӯ.
  
  
  "Хуб выспалась?"
  
  
  "Ман ҳам гумон дорам", - арийцев гуфт вай. "Чӣ тавр мо ба зудӣ доберемся то Таранто?"
  
  
  "Шояд пагоҳ субҳ. Мо хеле шодам, ки бо ҳаво дар ин круизе".
  
  
  "Не, мо то ин тавр нест". Вай спустилась поен, намешавад гуфт, ки бештар ба мо суханони, ва ман буд, як дар барои соат дароз, то ки аз нав нест, то ба зинаи офтоб.
  
  
  Alex удивил ман, выйдя дар палубу баланд бела рӯз, балки ego баени маъно дод. "Послушай, дигар аз ман, мо нисфашро ҷо ҳастед, ки дар Италия, а? Агар онҳо фикр мекунанд, ки ман дар ҳавопаймо ба ин монанд... Безорам!" Ӯ дод, дасти ҳаракати пикирующего бомбардировщика. "Ба ман маъқул нест, ки ба он ҷо бошад, вақте ки офтоб медурахшад. Не, агар ман ин аст, шарт нест".
  
  
  Чанде ба мо шуд, ки Манижа, принесшая дымящиеся як пиела қаҳва ва хушхӯю разложенную судї решакан спам ва панир фета. Alex зааплодировал, вақте, ки дид он.
  
  
  "Акнун ман ин хуб юнонӣ хоҳари!" - проревел ӯ, зарпарастона пригоршню ва засовывая дар даҳони гӯшт ва панир. Манижа слабо гуфтам. Вай, маҷбур ба вай нишаста барои руль ва худи спустился поен ба побриться ва переодеться.
  
  
  Он чӣ маротиба соскребал бақияи пены аз зери бинии вай, вақте, ки шунид отдаленный ғуррон муҳаррикҳои пуриқтидор. Оид ба набор кабина зашуршали пойҳои, ва ба вай, выглянул дар дари занад, барои дидани чӣ Alex ныряет дар сафҳаи аслӣ каюту.
  
  
  "Ин чӣ?"
  
  
  "Калон моторный катер. Меравад ошкоро ба мо". Ӯ гирифта, револьвер бо рафҳои болои ҳавз, ки дар камбузе, проверил заряд ва рафта, ба трапу.
  
  
  Вай выронил бритву, стер бақияи яхмос барои бритья бо болоии лабони ва достала .45. Паршивое силоҳ бо масофаи зиеда аз бист пойҳои баланди, вале он чизе, ки ман буд,. Вай протолкнулся mimmo Дан ва поднялся дар кабину, ки Манижа буд, ки штурвалу қием бар зидди шамол, ҷустуҷӯи лодку, обгоняющую мо.
  
  
  "Таваққуф ee дар гардиши", - фармон вай ва сунул пистолет дар зери ҷомаи.
  
  
  Ин буд, калон крейсер бо сиеҳ корпусом, рассекающий мавҷҳои, ки агар хуб нест существовало. Таҳти мо дар як кунҷи ҳар чизе ки ман то бубинем, ки ин носовая қисми хурди қисми кабина бо як прожектором муқаррарнамудаи дар он. Ӯ навалился дар мо, чӣ тавр ба полузащитник, преследующий подкат, ки иқбол, ва ӯ метавонист ояд аз алафи. Вай боз проклял Хоука ва тамоми нақшаи ego парусника.
  
  
  Вай алоќаи пистолет, нигоҳ ego ба пои, скрывая дар хотир доред. Вақте ускорилась, подошла хеле наздик ба мо корме, пеш аз каме замедлилась ва отклонилась ҷудо. Вай, буд, ки тайер баланд бардоштани пистолет ва выстрелить, вақте ки дид инсон барои рондани.
  
  
  "Алло, красавица!" - крикнул ӯ сквозь брызги эҳье ego корпусом. "Дафъаи оянда, вақте ки ту дар Паксосе, агар ба ин тупого американца, хуб?"
  
  
  Француз бо копной мӯй ва застенчивой самоуверенной табассум махнул дасти, фиристод фазои ҳавоӣ бӯсаи Кристиной ва выплеснул мо ҷудо бисер об, заводя муҳаррикҳои ва уходя таҳти ҳидоят атрофи гӯшаи, ки ба мо рафти.
  
  
  "Сукин писари", - выдохнул ман, заправляя пистолет бозгашт барои пояс. "Нигоҳ пул ба он фиристода мешавад, ки дар Бари".
  
  
  "Чӣ?" - аноби Манижа. Ӯ буд, бледна ва дрожала, ва вай на винил вай.
  
  
  "Фарқ надорад. Вай сяду барои руль".
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  Пеш аз фарорасии торикӣ ба мо ҳам баромада дар соҳили, аммо ман медонистам, ки мо ба пятке итолие сапога. Дар ҳоле буд, ки ягон аломатҳои таъқиби он шабеҳ, ки метавонам истироҳат; Вай гузашт, ки дар носовую каюту, ки ҳар сол, ое вай выспаться чор е панҷ соат. Муддате вай шунидам, мисли Манижа дар асосии каюте варила қаҳва ва грохотала пластиковая зарфҳо, бо уборкой, ки ба назар мерасад, ки ҳамаи занон jennylyn, умею ин кор. Пас аз вай шунид, ки чӣ тавр ба он подошла ба кабине, ва воцарилась пурраи тишина, ба истиснои плеска мавҷҳои бораи санги дюйме е чунон аз сари ман ...
  
  
  Ин буд, ки аз вуқуи аст, ва ман фикр аввал буд, ки дар он аст, ки чї бояд рух дињад. Ман шахсе буд, дар фасли сармо нафас, холод меноманд, ман дар гулӯ. Вай кӯшиш мешикананд iso своды, вале дар кромешной тьме аз вуқуи аст на мизи. Вай ҳис мекардам, ки чӣ тавр майса як рассекает ҷисм аст, ва ӯ медонист, ки духтурњо.
  
  
  Бояд, онро, чењрааш, отскакивая аз корд. Аз барои ман бераҳмона
  
  
  талошҳои ман чизе зарба расонда бошад дар сар ребрами жесткости бадан монанд дар наздикии роҳи оҳани койкой. Вай ноумед шуд, хис кардам, чунон ки ман мӯи дернулись ва ҳадафи откинулась пеш. Тӯдаи оғоз чуқур вонзиться ман кадык, ва он гоҳ ғоиб шуд, ки бо взрывным рычанием аз куҷо касе пушти ман.
  
  
  Вай, фаҳмидам, ки ин тусклый святый, ман дурахш, ва дар призрачном партави он дидам ду искривленных шахсони склонившихся ман то абад мемонанд. Онҳо буданд, на мисли мо ки, ки ман ягон дида пеш: ба таври васеъ раскрытые чашмони напряженные рты, ки ягон овози шунидорӣ буд ва танҳо вазнин rattling, монанд сола дар мошини, готовую издать охирин вздох.
  
  
  Вай якбора выпрямился, баъзеи пистолет 45-уми калибра, ва кашф, ки ӯ ҳанӯз боғро заправлен ман дар поясе.
  
  
  "На волнуйся, Лақаби", - прорычал Alex. "Вай ин шунид".
  
  
  Ӯ нигоҳ сестру ба гардан предплечьем атрофи дубового обрубка, ва то он буд, тамошо, ӯ хунук крутил хей, ангуштони, то он даме ки выронила атрофи дасти тӯдаи, Хьюго.
  
  
  Вай гуфт:. - "Кадом хислати?"
  
  
  Хуби Вай "Бедор, Лақаби". Ӯ толкнул духтаре, ки ба воситаи тарҳи чаҳорчӯбаи танг хижину ба дигар койку: "Ту мехоњї куштани вай, е ин корро ба вай?"
  
  
  Вай нигариста, нах дар як нур, вай шахсе буд, баста густой завесой мӯй. "Куштани вай?"
  
  
  "Албатта."
  
  
  "Ту хоҳари?" Вай ҳанӯз ҳам буд, ки дар полусне.
  
  
  "Хоҳари?" Ӯ фыркнул ва баъзеи ee дар хушӯъашон, маҷбур онро ба назар брылев. "Вай ба ман на хоҳар, Ник Картер. Ва акнун вай вотум-вотум мурд".
  
  
  
  
  
  
  Семнадцатая боби
  
  
  
  
  
  "Ҳа", - гуфт вай. "Убей ман." Ee мақсади тарк дар медвежью лапу Alex, ки агар вай наметавонист бештар барои нигоҳ доштани он е не hotel.
  
  
  Вай оттолкнул дасти вай бародарон ва царакат тӯдаи оид ба наклонной decks ва дар байни мо. "Ин ту хоҳари, Alex?"
  
  
  "Албатта, не."
  
  
  "Шумо аз куҷо медонед?"
  
  
  "Ман медонистам, ин дар аввал як дақиқа, вақте дид, ки чӣ тавр ба он меравад, ба андешаи ман таксӣ. Хоҳари ман боз младенцем, ки он вайро дар охирин маротиба, вале ӯ буд, монанд ба ман. Хеле зебо аст, бале, вале бо толстыми шатта ва бадани мисли ман. Ое чунин бузург аст, шояд. аммо вай наметавонист як чунин комил ". Ӯ сарф заиф лучом карандаша дар тамоми дарозии сбившегося дар як хӯшаи бадани духтарон, ки барои ҷудо кардани он, ва вай маҷбур буд, розӣ аст, ки махсус монандиҳо буд.
  
  
  Вай, баргузор дасти ва маҷбур онро ба назар мегирад. "Шумо кӯшиш, ки маро бикушӣ?"
  
  
  "Бале". Вай гуфт: ин бе дудилагӣ.
  
  
  "Чаро?"
  
  
  "Зеро ки ман бояд буд".
  
  
  "Ва дан чунг низ?"
  
  
  "Албатта." Хей, истифода шуд сдерживать.
  
  
  "Чӣ тавр?"
  
  
  "Вақте, ки шумо хоҳад мурд, он застрелила мебуд ego". Вай указала ман пояс, ки дар он часпида пистолет 45-уми калибра.
  
  
  "Ва чӣ баъд?"
  
  
  "Дар бораи, убей ман! Лутфан!"
  
  
  "Рафта, Манижа. Он гоҳ чӣ?"
  
  
  Вай амиқан вздохнула. "Ва он гоҳ... ман бояд шуд, ки бояд бияфканед дур бадани ман натавонам... Дан борт ва таслим ту дар соҳили Италия. Таранто, агар мумкин бошад, вале ба ҳар ҷое, ки угодно".
  
  
  "Чӣ шуд, ки ҳадафи?" Ман мехостам зеро дар нах кобед, аммо ҳоло вақти он расидааст пайдо берун ҳақиқат.
  
  
  "Ман... ман должена буд, мегӯянд, ки Alex буд, нодуруст аст, ки дар маълумот. Ки шумо ду нафар подрались, такфир, боз, боз, ва... хайр майлаш. Ое ин равшан аст?"
  
  
  "Шумо кор дар дигарро?"
  
  
  "На бо хоҳиши худ!" Вай подняла сари, хеле васеъ дар бораи посмотрела чизе дар ман аст, пас дар Alex, баъд дар умқи кушода цепного шкафчика. Вай всхлипнула.- "Боз ба вай метавонад?"
  
  
  Ин Alex проявил сочувствие. "Ки онҳо ба ту?" пурсид.
  
  
  "Писари ман аст", - пробормотала вай.
  
  
  "Писар?"
  
  
  "Бале. Вай буд... Вай дар Булғористон. Волидони ман буданд, греками, вале онҳо эмигрировали дар вақти ҷанги шаҳрвандӣ. Вай таваллуд шудааст, дар ин фишанги ифлос кишвар, балки зиед гречанкой".
  
  
  "Ва писар?"
  
  
  "Ман як писар. Эму ҳоло чор сол. Онҳо соҳиби давлат. Ва он....".
  
  
  Вай засунул Хьюго бозгашт ба ножны, проверил .45 ва гузошта ego ба койку наздик бо ман. "Манижа? Ин номи шумо?"
  
  
  "Оҳ, ҳа. Ин проблемаи!"
  
  
  "Аз он буд,?"
  
  
  Вай подняла сари посмотрела ошкоро ба ман, баъд ба Alex. "Ман Манижа Каликсос. Ман бисту чор сол. Вақте ки ман буд, деҳост, ман буд, ки як кӯдак, вале ман буд, ки шавҳари. Давлат отняло ego ман. Вай наметавонист, онро мебинад. Вақте ки ман модар ва падар мурданд, ман ҳеҷ чиз шуда буд. уехал, аз ин рӯ, он перебрался тавассути сарҳади дар Грецию, ки вай умедвор буд, ки хоҳад бештар аз озоди ва навъе получу писари худ. Қариб як сол он баргро боќї мегузоранд, ки дар ужасе, зеро ки ман буд, ҳуҷҷатҳо; пас аз он буд, ки дар Превезе ". Вай посмотрела ба ман. "Дар Превезе он буд, ки ба соҳил, ки як духтари ҷавон утонула. Он ҷо буд, ки анбӯҳи бузург ва поблизости буданд, он чиз. Вай посмотрела ва дид, ки вай бо номи Манижа. Вай гирифта шудааст ih ва табдил Кристиной Зенополис. бросила мактаб, ҳамшираҳои, ҳатто оставила возлюбленного ва переехала дар қисми дигар Афин, ки ба ҳеҷ кас сомневался ман дар шахсияти
  
  
  ин аст,, Ва ин барои, то ки онҳо маро пайдо кардаанд ".
  
  
  "Онҳо?" - пурсид вай.
  
  
  "Бале". Вай взглянула ба Alex. "Ин буд, ки... чӣ? Ду моҳ пеш? Шаш ҳафта? Онҳо аз пайдо ман, ва онҳо ба ман изҳор намуданд, ки он чунин аст, ва ҳама дар бораи ман сыне давлатии ба хона. Ва ин ки бояд ба вуқӯъ, агар онро нест, табдил ефтааст ҳамкорӣ бо онҳо. Вай хеле кам медонистам, дар бораи Кристиной Зенополис, вале ҳоло вай медонам, онро беҳтар аз худ ба худ. Онҳо медонистанд, ки ту ба выходишь, Alex. Фикр намекунам, ки онҳо аниқ медонистанд, ки чӣ тавр ман истифода баред, вале, тавре ки рӯй аз, ба онҳо хеле шодам, ҳамин тавр не? "
  
  
  Alex потянул кончик худ усов. "Бале. Онҳо хеле шодам. Ва агар он нест, даъво дар он аст, ки ба тамос бо шумо?"
  
  
  "Пешниҳоди ман ин аст, ки онҳо медонистанд, ҳар худро ҳаракати. Ман гуфта наметавонам. Вале ман онро медонам..." Вай повернулась ба ман. "Ник? Он шахсе, ки афтод, бо монанд, вақте ки онҳо напали на мо? Шумо фикр кунед, ки ego такфир якчанд ночами қаблан".
  
  
  "Не он. Ego шарики".
  
  
  "Оҳ, ҳа. Вале онҳо ба ман гуфтанд, ки чӣ тавр ба он бояд анҷом дода, бо истифода аз восковой пули, наполненной кровью, навъи он аст, ки бо истифода аз баъзе сценические фокусники? Онҳо медонистанд, ки шумо фиреб бо дасти холӣ".
  
  
  "Барои ман ин садо бало мушкил аст", - гуфтам ман. "Чаро онҳо танҳо зарезали Дан ва дур бо ин?"
  
  
  "Ин, ки ман наметавонам мегӯям,. Ба ман лозим буд, иҷро танҳо як супориш..."
  
  
  "Ҳамсарон куштор".
  
  
  "Бале! Ду марги одамон, ки ман намедонист, ба ҳаети ман писари! Шумо интихоб нашуда бошад?"
  
  
  "Майлаш майлаш." Душвор буд, ки на ба ҷавоб ба ишқу, вале, вақте ки вай нишаста баръакс онҳо, вай дид, ки чӣ тавр Alex thoughtfully поглаживал китфи худ собиқ хоҳарон. Навъе ба ман ин осонтар аст, идома дорад. "Позволь ман ошкоро мегӯям. Барои шумо бод, ҳеҷ кас следил, вақте ки мо буданд... якҷоя?"
  
  
  "Не, не. Сарлавхаи, ки шумо фикр кунед, ки ман дар хатар. Ва онҳо, шахсоне, ки қаср дар борт шоми дирӯз... хайр, ту медонӣ".
  
  
  "Маънои онро надорад, ту бояд ба берун рафта, бо мо дар сафар".
  
  
  "Бале".
  
  
  "Ва аз куштани мо".
  
  
  Муддати дароз ягона нидои дар тесноте буд, якбора нафаскашӣ Кристины. Сипас Alex прочистил гулӯ, чӣ тавр ба аллигатор, урчащий шумо ҳармоҳа даст нашуст,.
  
  
  "Аз шумо хушнуд, Ник Картер?"
  
  
  "Бештар на камтар."
  
  
  "Пас, чаро ту рафта, болохона ва ҳар сол, kuda, фармоишии не инро гир, меравад дар ин қаиқ?"
  
  
  Дарҳол пас аз даме ки чашми мо пересекли пошнаи итолие ботинка ва буданд, дар нисфи роҳ ба Таранто, вақте ки бар мо бодаш аввал вертолетом. Шаб вай разложил се оранжевых спасательных нафарро, ки дар носовой набор, ки чӣ тавр мо розӣ аст, ва вақте ки вертолетом пай мо, вылетела дасти, ба мо хабар, ки онро мекушед, ба "Сцилле". Дар камтар аз як соат дигар вертолетом ва шояд ҳамин аст, sel дар кулли бухте наздик бо ӯ, ки барои гирифтани борт Дан ва Кристину. Бо ман монд Хоук ва спущенная бо вертолета шлюпка. обу ҳаво боз испортилась, ва пеш аз ман раҳбари пробыл дар кабине беш аз панҷ дақиқа он шахс начинало совпадать бо бурлящей кабудї об дар атрофи мо.
  
  
  "Чӣ қадар вақт ба вуқӯъ пеш аз шумо метавонед ба расонидани ин штуку дар порт?" пурсид.
  
  
  "Мумкин аст, ки якчанд соат".
  
  
  Ӯ дод, таваққуфро, пеш аз ҷавоб. "Оҳ, он мебинам."
  
  
  "Шумо тафтиш мекунад, ки касе бо ман гап?"
  
  
  "Хайр, шояд. Вай ҳамин тавр мефаҳмам, ки духтар ба собит яке аз атрофи онҳо?"
  
  
  "Ӯ чунин буд. Вай мебуд шталь дар ин аст, ки ҳоло гузошт берун".
  
  
  "Оҳ?"
  
  
  "Нав муҳаббат аст." Вай видела, ба мисли Манижа ва Alex менигаристанд дӯсти дигар пеш аз он, ки пересели дар вертолетом.
  
  
  "Вале ... онҳо бародар ва хоҳари!"
  
  
  Вай заполнил тафсилоти. Хоук оқилона гуфт. "Шояд ӯ низ метавонад ба мо кӯмак мекунад".
  
  
  "Агар ту сможешь чизе ба кор бо он кӯдак".
  
  
  "Ин мумкин аст. Вай бояд аз болои ин кор кардан".
  
  
  Баъзе вақт мо плыли дар оромӣ, пеш аз он ки боз заговорил. "Ва чӣ хел, N3? Бидуни ран? Бе синяков?"
  
  
  "Не, дар бораи чӣ сухан. Бисер".
  
  
  "Хуб аст. Вақте ки мо бозгардед дар Вашингтон шоми имрӯз, вай бояд бо шумо сӯҳбат дар бораи..."
  
  
  "Акнун истед, як лаҳза."
  
  
  "Бале?"
  
  
  Он похлопал оид ба рулю. "Ба ман лозим аст, ки бозгашт дар қаиқ".
  
  
  "Дар ин бора метавон ғамхорӣ".
  
  
  "Ман беҳтар аст ин корро ба худам. Шояд, ман бояд ягон бор дар бозгашт ин ҷо".
  
  
  "Хуб..."
  
  
  "Бале?"
  
  
  "Дар бораи он, гумон дорам, ба ту ҳуқуқи. Чӣ муддат?"
  
  
  "Чанд рӯз. Вобаста ба обу ҳаво".
  
  
  "Хуб аст. Вале занимай вақти бештар аз шумо доранд, Лақаби. Ба ту лозим аст".
  
  
  "Намеафтам", - ваъда дод, ки ба ман ва оғоз карда прокладывать қурби дар Бари. Дар ҳоле, вай қариб подсел дар Кристину, балки ҳатто дар Sue-Ellen ҳеҷ гоҳ приставляла тӯдаи ба андешаи ман горлу. Он вақт каме ба хурсандї. Ин усули ман.
  
  
  
  
  
  
  Рамзи
  
  
  
  
  Ник Картер
  
  
  Рамзи
  
  
  Посвящается одамон секретной хадамоти Иелоти муттаҳидаи амрико Америк
  
  
  
  Пролог
  
  
  Вай на добрался то дафн Кирбӣ. Дар он вақт вай буд, дар Сингапуре, фарсудаи тоҷикистон омадаанд ва нуқтаҳои ва изображал дар атрофи худ перебежчика дар соҳаи ракетного яроқ, стремящегося фурӯши смартфонҳои сирри китайским коммунистам. Он бозӣ нақши худро хеле хуб, ва ба бартараф як атрофи асосии агентҳои Мао ва хак иттилоотии трубопровод, ки ӯ насб, ки ба даст овардани ду пуль дар канори худ ва ба даст шифрованную телеграмму бо поздравлениями аз Хоука, пешрави идеяҳои воҳиди, ки дар он ба вай кор. Мо даъват ego AX. Мо хуб бачаҳо.
  
  
  Ки то ман он запоздалое иттилоот дар бораи марги Кирбӣ, вай лечился шуғл бритоние дар беморхона ба қафқози шимолӣ, дар соҳили Малайӣ полуострова. Дар Хоука кофӣ буд, робита бо британцами пайдо ман хуб табибон, мягкую бистар ва зебо медсестру. Хабарҳо дар бораи Кирбӣ ҳамаи бесарусомон то.
  
  
  Кирбӣ буд, як атрофи аз беҳтарин агентҳои AXE, интеллектуалӣ ва боэътимод. Мо якҷоя кор бар баъзе трудными вазифаҳои дар Амрикои лотинӣ, ки подвергали шумо ҷиддӣ испытаниям. Ман фаромӯш нашудааст, ки чӣ тавр ба Кирбӣ, сард нафар дар сцеплении ва ботаҷриба пилот вертолета, нерӯманд аст ва ба ман бо монанд дар кубинских водах наметавонанд пеш аз он ки киштӣ разлетелся бештар хурди қисми аз пазл.
  
  
  Акнун ӯ кушта шуда буд, ва AX намедонист, ки ego қотил. Пайдо ih буд, ки ман зерин заданием.
  
  
  Якум боби.
  
  
  Ҳавопаймо извлекли ман дар хусусї взлетно-посадочную полосу дар Флорида-Идм. Дар ҳоле ки интизор сидела мошинҳо, баланд мард бо невыразительным шахси прислонился ба капоту. Вай дониш ego. Ӯ буд, як атрофи аз ду агентҳои AX, ки ба кор телохранителями Хока. Ego звали Смит.
  
  
  Он исбот кард, ки як атрофи аз разговорчивых рӯз Смита. Ӯ ед ҳамагӣ ҳаждаҳ калимаро, то причал маро барои вохӯрӣ бо Хоуком.
  
  
  "Старик скрепит дандонҳо", - гуфт ӯ. Мо мчались оид ба пустынной роҳ, стрелка спидометра лимузин подталкивала ба 70. "Наметавонам хотир доред, ки вақте ки ӯ дид, - ego дар чунин отвратительном кайфияти".
  
  
  Сабаби бадбахтиҳои Хоука пайдо нетрудно. Ҳеҷ кас боқӣ хоҳад монд ранодушным он гоҳ гум чунин агенти, ҳамчун Довуд Кирбӣ.
  
  
  Лимузин проехал оид ба повороту, ва он дид яккаса аст, ки коттедж, воқеъ дар охири роҳ бо твердым plated. Барои коттеджем дар тихую бухту таҳқиқ холӣ причал. Мексиканский халиҷе мерцал дур, ки чӣ тавр ранга шиша, забитые офтоб.
  
  
  Дар ҷазираи дул шамол, трепя сафед мӯи Хоука. Ӯ мунтазири назди коттеджа, вақте ки мо подъехали. Нусхаи Смита, дуюм оперативника бо невыразительным выражением шахсоне, ки одатан шумо метавонед буд, пайдо наздикии Хоука, сидела дар як рӯз.
  
  
  "Ин ҷо дигаргуниҳои куштори", - гуфт Hock зуд, дарида берун хандидан ва взмахнув дасти ҷудо хона. "Ман отведу, ки туро дар дохили пас аз як дақиқа".
  
  
  "Ташаккур, ки прислали барои ман".
  
  
  "Ман провоцирую туро ба вендетту, Ник. Он фиристод, то ки барои шумо ҳастам, зеро ки ту ба ман лозим аст".
  
  
  Ӯ пристально нигариста, ман ва идома дод. "Ба мо муяссар гардид, ки барқарор баъзе тафсилоти. Қотил ехали дар як грузовике. Онҳо мондан нест, - зикр кард ӯ, - ва перерезали телефонӣ хоаг боиси ба хона. Сипас, онҳо ба вазъи муроҷиат ба хона ва сохтани касе иқрор шуд, ки онҳо связисты, шояд бо баҳонаи тафтиши телефони худ. Мо фикр мекунем, ки онҳо буданд, одеты, чӣ тавр ба монтеры. Онҳо застали Кирбӣ ва шахсе, ки Кирбӣ привел ин тараф, ки ба дидор, ғайриинтизор, ва такфир хуб ва боз ду фарзанд шуданд, ки дар коттедже дар як вақт . "Дар ego голосе прозвучала горечь, вақте ки вай афзуд: "Мо то ҳол хорек намедонем, хема онҳо буданд,, ва мо метавонем, танҳо догадываться дар бораи ih мотивах".
  
  
  "Чӣ қадар мардуми мо мунтазири?"
  
  
  "Чӣ обоснованное, ба гумони он ҷо, ӯ мебуд, гуфт, чор. Ҳадди ақал бо ду нафар аз онҳо буданд, вооружены автоматами. Дар як буд дробовик. Мо пайдо шудааст едгориҳое, ки одина дар атрофи онҳо кружил хона ба роҳ то ба ӯ бозгашт. Ӯ пора дари бозгашт, ва онҳо расстеряли мардум дар дохили перекрестным зуҳуроти номатлуб. Ин буд, ужасная кор ".
  
  
  Вақте, ки мо рафта ба хона, ки моро дул боди Смит бесадо следовал барои он.
  
  
  "Кадом буд супориш Кирбӣ?" Ба вай гуфтам.
  
  
  "Ӯ омада, дар ин ҷо барои сӯҳбат бо марде, снимающим коттедж. Ин шахс буд, ки Frank Абруз".
  
  
  Ин ном ба ман бас нисфашро ҷо ҳастед. "Frank Абруз бо mafias?"
  
  
  "Бале ва ҳеҷ кас дигар. Engine Frank Абруз. Одина атрофи чанд одамоне, ки mafias ягон розӣ шуд, ки ба бигзор go истеъфо бо почестями. Ӯ перенес сактаи дил ва ӯ қарор кард, ки мехоҳад ба харҷ худро рӯзҳои охир дар Sicily. Шӯрои директорони mafias супориш дод, ки ego нафақа ва қарор кард, ки пардохти эму як нафақа барои верную хизмат ". Хоук гуноҳони худ нек табассум. Нафақаи буд, чанд беҳтар медали тилло соат. Собственно ман мегӯям, - дусад ҳазор дар як сол. Мо фаҳмидем, ки Абруз покинет кишвар дар давоми якчанд ҳафта, ва Кирбӣ насб, бо ӯ тамос ".
  
  
  "Ман мебуд ҷолиб ба ед чизе, ки онҳо мегуфтанд, агенти AX ва собиқ capo mafias".
  
  
  "Сафар Абруза, Ник. Ӯ марде буд, ки доверяли враждующие одамрабоӣ дар дохили Гурба, ва вақте ки онҳо буд, щекотливое супориш, ки лозим буд, ҳал дар хориҷа, онҳо қисми отправляли ego". Хоук ламс ман дасти. "Акнун дар пойдем коттедж".
  
  
  
  
  
  Дигар телохранитель бо номи Корбетт кушода мо дари. Вай танҳо нест, вздрогнул, вақте ки мо дар сомона дар дохили. Ҷои он буд, баста, ки чанд моҳ, вале чунин менамуд, ба ҳар ҳол пахло марги.
  
  
  "Frank Абруз буд ҷолиб марде, индивидуалистом. Не, мегӯям, ки он ego уважал. Ego, ки обурӯи буд, низ кровавым, - идома дод Ястреб, - вале он буд, ки яке дар атрофи пешвоени, ки бар зидди mafias даст ба савдои байналмилалӣ шуд. Ӯ яростно боролась бо ин, дар давоми ду соли охир, вақте ки американскому отделению mafias пешниҳод созишномаи ҳам осие мебошад гурӯҳ, ки бо контролировала отборные опиумные дар соҳаи Индокитае ".
  
  
  "Ин буд, пеш аз сактаи дил, ки привел ego ба нафақа?"
  
  
  "Дар асл. Пас, вақте, ки Абрузу муяссар гардид, ки ҷойҳои аз мавқеи коммунистов-partizan дар аҳди ҳамаи взлетело то осмон. Ӯ выставлял хулосаҳои худро ба мақоми олии шӯрои mafias ва пешниҳод намуд, ки онҳо ба аз нав дида баромадани пешниҳоди. Ин дафъа овоздиҳӣ гузашт дар ego манфиати. буданд несогласные, вале раесат қарор диҳад, ки сармояро бекор кардани созишномаи ".
  
  
  "Ман мефаҳмам. Дар Абруза буд, маълумот дар бораи ҳошияи афюн, ки мо метавонем истифода баред. Кирбӣ кӯшиш ба кунондани ego додани он ба мо".
  
  
  "Добродетелей Абруза буд, каме, аммо яке аз онҳо буд, ки имон дар он чизе, ки коммунизм буд, волной оянда. Буданд, асосҳои умедворем, ки он ҳамкорӣ бо мо. Ғайр аз ин, Кирбӣ гумонбар, ки Абруз омела баъзе маълумот дар бораи коммунистах. Шояд ih мафиозные тамос пайваста буданд, бо онҳо на танҳо дар соҳаи маводи мухаддир ".
  
  
  "Кадом намуди бизнес?"
  
  
  "Кирбӣ намедонист. Абруз танҳо намекнул, ки медонад, ки чӣ, ки AX метавонад пайдо бисер ҷолиб".
  
  
  Хоук сарф ман дар ҳуҷраи, деворе, ки он буданд, изрешечены пулевыми шикофҳо. Ӯ сердито махнул дасти. "Қотил нест рисковали, ки чӣ тавр мебинед. Онҳо разбрызгали дар ин ҷо кофӣ ӯҳда барои куштани як даҳҳо нафар".
  
  
  "Дар Абруза буд қатъӣ обрӯи. Сактаи дил е набудани сактаи дил, вале ӯ буд, он марде, ки бо он метавон буд, ки ба бозӣ.
  
  
  Хоук гуфт. "Онҳо буданд, быстрыми ва муассир, вай иқрор он. Ва комилан хладнокровными".
  
  
  "Шумо гуфтед, ки ду нафар одамони дигар буданд, бачаҳо Абруза?"
  
  
  "Ego" личными телохранителями".
  
  
  Вай кушода қуттии ва впустил ветерок. Ба вай фикр дар бораи старом capo mafias ва ман друге Кирбӣ, лежащих дар ошенаи бо разорванными пулями мақомоти комил. Вай дод амиқ глоток прохладного интихоби намуна ҳаво, струящегося ба андешаи ман супорад.
  
  
  "Чӣ mafias ишора ба марги Абруза?"
  
  
  "Ман одатан манбаъҳои боэътимод мегӯянд, ки онҳо испуганы он ки қариб дар саросари ih боэътимод ердамчиени калон арбобони буд, мухтасар бо ҳеҷ нафъ. Вале дар хотир доред, ки назари Абруза буданд опровергнуты баъзе, ки ӯ нажил худ душманони худро дар вақти. Барои ман муҳим он аст, ки як дар атрофи асосии мо агентҳои кушта шуда буд, дар дигар ҳолатҳо, ки ман наметавонам шарҳ. Ман меравам, то ки бидиҳам, ва аз ин бештар аз шумо. Вай мехоҳам, ки қотил пайдо шудааст ".
  
  
  "Се қарори", - гуфтам ман. "Коммунистические агентҳои кӯҳна душманони Абруза е касе, ки на нравилось, ки ӯ ограничивал азиатскую созишномаи бо фурӯши маводи мухаддир".
  
  
  Хоук рассыпал сигарный пепел дар шим ва смахнул ih. "Чор қарори. Шумо дар Хотир доред, он ки зикр дар бораи нафақа Абруза ба андозаи 200 000 доллар дар як сол? Ӯ дар хона буд пардохти барои соли аввал. Вай гон буд дар якҷоягӣ бо убийцами".
  
  
  "Куштани як атрофи аз страшных capo mafias? Ба омад, то бо чунин идеяи бояд девона".
  
  
  Хоук якбора бархоста. "Инак, дар ин пулевые кашшофӣ. Шумо чӣ фикр мекунед, шахси масъул барои ин буд, ки дар здравом бинависам?"
  
  
  Ӯ дуруст буд.
  
  
  Вай аз паи Хоуком ба берун. "Ман дида, дар хона, ва шунидам ин ҳикоя, вале шумо торопили ман ин ҷо танҳо ба сабаби ин. Боз чӣ?"
  
  
  "Дар коттедже буд, боз як нафар, ки избежал резни. Дар охир-пас мо ба он пайдо кардаанд".
  
  
  * * *
  
  
  Духтар ба назар ҳамчун як миллион доллар ба таваррум. Вай кард малламуй, ҷавон ва длинноногая. Ҳарчанд дар он буд, ки бачаҳо бо поднятым воротником, вай мельком дид вай, вақте ки вай выходила атрофи тарабхонаи, ки ба берун. Аз нах буданд баланд баромад мекунанд скулы ва васеъ торик чашмони - хрупкий маҷмӯи фармоишии не, не дарраи цинизмом ва жесткостью, ки он интизор.
  
  
  "Замри пардохти ҳуқуқ дар ин ҷо", - гуфт Хоук аз фанни математика, сардор проектором. Мо назди ҳавз нишаста, дар темной проекционной ҳуҷраи яке дар атрофи асосии базаҳои AXE, изучая неподвижное тасвир дар экран. "Вай номи Шила Банда, вале он бештар ҳам худ на меномад", - гуфт Хоук. "Мо бало дароз он на находили".
  
  
  Ба ман мушкил буд, бовар аст, ки Хоук кард ба ман дар бораи Шейле Банда. Ин шло бо маккорона аз ҷониби шахси мягкими, бо чашмони.
  
  
  "Шумо мутмаин ҳастед, ки он аз любовницей Фрэнка Абруза?"
  
  
  "Бе шубҳа. Аммо мо хеле кам медонем дар бораи он, хема ӯ буд, то он, ки чӣ тавр Абруз кардааст бигирад, то вай дар Вегасе".
  
  
  Вай разочарованно вздохнул. Фикр мекунам, ки ҳеҷ қонун, ки гуфта мешавад, ки духтари зебо бисту ду сол наметавонад пайдо хушбахтии дар партов стареющего мафиозного capo. "Аз қадимтарин мафиози буд, бичашед".
  
  
  - Воқеан, хеле монанд ба худ, - гуфт Хоук сардоническим овоз мебошад. Сипас ӯ идома дод: "Вақте мо фаҳмидем, ки Шила баргро боќї мегузоранд, ки дар коттедже дар Флорида бо Абрузом ва набуд средах шуд, хангоме ки мо шурӯъ барои он.
  
  
  
  
  
  
  Вай хуб прятала худро нишонаҳои ".
  
  
  "Аз касе он нашрҳои хомӯш? ОҲ, қонун, mafias?"
  
  
  "Шояд, ки аз ҳар се. Ва шояд ҳам касе. Шумо бошад хурсанд аст, медонанд, ки ман дорам, ба тартиб барои шумо ба шумо насб ин штопора Шейле".
  
  
  Вай интизори инро интизор. Вай, дидам, ки дар светящийся циферблат худ соат. Ҳарчанд вай медонист, ки таҳсил бояд, аз он сар шуд, ба фикр острую охири нетерпения. Ман терпелось танзим рафтан ва молиашон аз следу қотилони Довуд Кирбӣ. Ин таиироти назаррасро буд, ки аллакай аз ҳад зиед хунук, ки ман устраивать.
  
  
  "Ин филм буд, ки борон дар як шаҳраки ки дар штати Айдахо таҳти унвони Бонэм. Шила Банда баргро боќї мегузоранд ҷо охир ду моҳ. Шумо хоҳад прикрытие ба шарҳ худ не пайдоиши. Мо мехоҳем, ки ба ваҳширо духтаре дар бегстве. боз ", - гуфт Хоук. "Вале баъди он ки шумо наздик меҳмонхонаи шумо бояд ego таркиш".
  
  
  "Бие бубинем қисми дигари филм", - пешниҳод намуд, ки ман.
  
  
  Проектор боз включился. Мо онро чӣ тавр Шила Банда, засунув як дасташро дар он бари бачаҳо, шла ба припаркованной бошад. Дар он движениях буд плавная грация. Вақте ки ӯ идонаро дари мошинҳо, вай ҳадафи якбора дернулась, ки агар вай услышала садо, ки маҷбур онро ба даст асаб. Вақте ки ӯ шунид, ки садои буд безобидным, он шахс коснулось осон.
  
  
  Вай деҳот дар мошини ва уехала, камера следовала барои он, то ки он свернула дар кунҷи.
  
  
  "Мо инсон снял филм оид ба windows hotel тавассути роҳ аз тарабхона. Духтар кор мекунад он ҷо официанткой", - гуфт Хоук. Ин буд, ки ҳашт рӯз пеш. Мо мард нест, кӯшиш кардам, ки ба роҳ мондани робита. Ин ба ту кор. Ба роҳ мондани робита бо Шейлой ва, дар мавриди зарурат, робитаҳои. Ба мо лозим аст, то бидонед он, ки вай медонад. Ҳамаи он."
  
  
  Проектор выключился, ва загорелся сергей, наполнив ҳуҷраи яркостью.
  
  
  "Хуб, филм ба ту чизе гуфт?" - гуфтам ман Хоук.
  
  
  "Шумо ҳақ ҳастед. Вай напугана. Дар ҳуқуқи ҷайбатон нигоҳ доред бачаҳо он держала силоҳ. Ба замми ин аз нах хуб пойҳои ӯ".
  
  
  "Ман фикр кардам, ки ту ҳамаи он заметишь", - сухо гуфт Хоук. "Боварӣ ҳосил кунед, ки шумо пайравӣ аз он тарафи рости дасти, инчунин барои вай шатта".
  
  
  Ӯ баргузор ман папкаи, ки даст ба коленях. Он дорои файл AX дар Шейлу ва мухтасари ман обложки. Ман буд, бақияи рӯз, ки дар хотир доред ih, омода поддельное тасдиқи шахсият ва шинос шудан бо махсуси таҷҳизот, ки вай возьму бо худ дар Айдахо.
  
  
  Вай ба чап он Шейлы Банда, ки дар бинои истиқоматии, ки маро доштанд, гирифта, сипас худро фальшивое тасдиқи шахсият. Wk Харпер, изображенный дар водительских ҳуқуқи назар айнан мисли Ник Картер. Ӯ буд, суровое шахсе, вале ман он зудтар нравилось. Дар баробари удостоверением шахсияти вай гирифта ҷомадон, набитый личными чи дахлдори он нақш, ки ба вай хоҳад бозӣ дар Айдахо. Шведов нест, назар ба мо нав, ба мо сшитой, вале ба таври комил подходила ман.
  
  
  Он сарф соат дар оружейной. Вай проверил қуттии, дар он ба ғайр аз дигар смертоносных адад, находилась тавоност винтовка бо дальним прицелом. Якҷоя бо ман шахсии аслиҳа ба ин дало ман чунин ҳамон огневую мощь, ки дар баъзе отделених политсия.
  
  
  Боз як ман қатъ шудааст, шӯъбаи электроника заминаи. Бо фармони Хока мутахассисони мо ҷамъ хоҳад, барои ман мачмуи. Он назар, ки чӣ тавр бритвенный маҷмӯи, вале дар nen буданд ҳассос дастгоҳ барои шунидани камера ва ночизи магнитофон. Вай сомневался, ки ман бояд ин таҷҳизот, вале Хоук чизе упускал дар хотир доред.
  
  
  Ба ман лозим буд, ки онро як сафари - дар анбор, ки механикаи кор бар машиной, ки дар он вай биронам, дар баробари, вақте ки вай шталь марде бо номи Wk Харпер. Яке аз механиков буд крепкий невысокий мард чил сол аст, ки гуфт, ки бисер шунидам, ки дар бораи Астра Картере ва меҳмонхонаи ҷавобгӯ бо ман. Вай қарор кард, ки сухан аз ӯ буд, ки дар нимаи он, ки ӯ шунид, эҳтимоли бештар гап њаќиќат надорад.
  
  
  "Мо приказали ба шумо пешниҳод мошини, ки бо назар ба тавре, ки агар вай буд куплена оид ба дешевой подержанной сиесӣ, балки ки аст, дар ҳақиқат ҷои ҳеҷ фаҳмо", - гуфт ӯ бо ухмылкой. "Вотум, ки мо анҷом додаанд,. Ин малышка некрасивая, вале ман фикр мекунам, ки ту влюбишься дар нах. Ӯ ҷавобгар мебошад, ба монанди сафҳои шлюха".
  
  
  Мо гузаштанд ба дигар сӯ сераля. Механик қайд кард, ки дар як қитъаи роҳ, усеянной препятствиями. "Овоздиҳӣ, ки мо ба он опробуем. Ронандаи-испытатель аст, ки іис кардани он ба худ".
  
  
  Трехлетний Форд бо пятнами ранг ва вмятинами дар атрофи як крыльев мурлыкал дар охири гурӯҳҳо монеаҳо. Ронандаи дар защитном шлеме махнул ба мо дасти якбора нажал дар педаль газ. Мошин взлетела, чӣ тавр ба ошпаренная гурба.
  
  
  "Ман ваъда, ки ту сможешь даст аз нах 120 дар як соат, дар рози", - гордо гуфт хурд механик. "Мо дар як он, ки чӣ тавр концертную скрипку".
  
  
  Мошин несся бо препятствиями. Фикр попадет аввал, вале дар охирин лаҳза ронандаи срезал доштааст. Ӯ зигзагами ҳамзамон мошини аз рўи қурби асъор, скрипя шинами. Дар охири дистанции ӯ якбора нажал дар таҳқир ва привел мошини дар қасдан a киштгардон, развернув ee бо голливудским flair каскадера, пеш аз выпрямиться ва сафар бозгашт ба мо.
  
  
  "Ин шахс бояд рафта дар Индианаполис, - гуфтам ман.
  
  
  Табассум механикаи васеътар шуд.
  
  
  
  
  
  "Шумо мехоҳед ин суратҳо гоҳ surprises, Шуд?"
  
  
  Вай, фаҳмидам, ки ӯ дошт, дар хотир доред, ки ронандаи берун омада, дар атрофи мошинҳо, снял защитный шлем ва встряхнул мане равшан-рыжих мӯй. Ҳатто бо ee бадани, скрытым бесформенным комбинезоном буд, шакке нест, ки ронандаи-испытатель буд зан. .
  
  
  Калтаки ' Ee вспыхнули, вай подошла ба мо, качая шлемом дар дасти.
  
  
  "Ки ту думаешь, N3?" - гуфт вай, бо истифода аз ман rank қотил ба ҷои ман ба номи. Баланд духтароне, ки назар ба ҳамин поразительно, ки чӣ тавр вай кўшиши мусоидат каме бештар знакомств, аз ин.
  
  
  "Дар бораи мошинҳо ва е ронандаи?" Ба вай гуфтам.
  
  
  Дар он сабз назари вспыхнул оташ аст. "Мошинҳо, албатта. Ман плевать, ки ту думаешь дар бораи водителе".
  
  
  Вай, дидам, ки дар механикаи, ки пожал плечами ва дипломатически отступил. Ӯ мехост, ки ба шоҳиди, ки ин великолепная рыжая разрубила маъруфи Ника Картера ба пораҳои хурд бо наметобанд.
  
  
  "Ки ман ба ту дод?" - пурсидам, ӯ минбаъд як каме сбитый бо ҳеҷ нафъ.
  
  
  "Чизе дар ҳама. Бубинем, ки ҳам боқӣ хоҳад монд, N3".
  
  
  Ва боз - ном ҷои номи. Вай воспринял он, ва gloss оташ дар он назари ҳамчун мушкилоти. "Ман фикр мекардам, ки ту як каме выпендриваешься, ки сидишь рондани мошинҳо", - гуфтам ман. "Буд, ое ин барои ман?"
  
  
  "Албатта, ки шумо ҳам фикр кунед. Шумо, шояд, ҳайрон шуданд, дар ҳоле, ки зан метавонад, идора машиной беҳтар аз шумо". Вай гордая губа скривилась, вале аз ин пурра даҳони шталь боз привлекательнее. "Биеед, уберем очевидное самимона ҳоло, N3. Баъзе духтарон дар ин ҷо метавонанд парастиш ту, чӣ тавр ба спальнму спортсмену, вале ту эътибори маро ба ҳайрат".
  
  
  "Ки шумо таъсирбахш - спектакль? Метавонад, резвиться обозрение".
  
  
  Вай засмеялась, ки агар ин пешниҳоди вай развеселило. Вай потянула барои молнию дар ee мешковатом комбинезоне. "Шумо медонед, ки ман гуфтанд, N3? Ба ман гуфтанд, ки агар шумо буданд, дар тайера, ки терпит крушение, шумо ба ҳар ҳол вақт пайдо кунад пешниҳод стюардессе".
  
  
  Дуруст аст, - гуфт вай хей. - Дар делле, ин ба вай гуфт.
  
  
  Вай сбросила комбинезоны бо плеч ва вывернулась аз он, сумев кунад тартиби ҳамон як, чӣ тавр ба стриптиз. Зери корӣ либос дар он буданд, облегающие шим ва убуру, облегавший он ќатшудагињо, ҳамчун пӯст.
  
  
  "Ман уважаю шумо чӣ гуна ба касбӣ. Унвони N3, чӣ-чӣ маъно дорад", - гуфт вай. "Аммо биеед минбаъд сӯҳбат дар сатҳи касбӣ, ҳамин тавр не?"
  
  
  Ман карда наметавонистанд, то омада, то чизе, ки ман манфиатдор мебуд камтар, ѓайр аз ин, шояд, хондани маърӯзаҳо дар бораи воздержании дар хона пир горничных.
  
  
  "Мошини хуб управлялся барои шумо аст,, вале ман мехоҳам меҳмонхонаи сар ego дар худ", - гуфт вай хей.
  
  
  Вай ғуруби зери руль, ин ягона гузашт мотор дод trailing рафти. Сипас он шањ. Вай курси қадар зуд, ки чӣ тавр ва духтар, ва хатм ба касоне, ки затормозил мошини бо қабули резкий дугона доштан зарур. Вақте ки аз он берун омадам, мурғоб хей калидҳои ва гуфт: "Сгодится", - фикр кардам ман, вай плюнет ман дар шахси.
  
  
  "Акнун, ки нишон медиҳад понты?" - гуфт ӯ, вале дар он голосе буд, киноя дар бузургтар ҳайратовар буд,, омехта бо сарказмом.
  
  
  "Мошин нест, то wouldnt ва хубе аст, вале нах хеле зиеде зери капотом. Ту выглядишь, ки чӣ тавр бисере аз як зан мумкин аст, чунон wouldnt ва бисер. Ман кофӣ кунҷкобу, ки задаться ин масъала". Вай партофт такрорӣ калиди аз худ хуҷраҳо ҳе дар дасти. "Агар шумо хоҳед, ки ба истифода аз ин, он бояд бошад, ки имшаб. Вай тарк беҳтарин кор дорам, бо пойгоҳи субҳ".
  
  
  "Чӣ медиҳад ба шумо фикр кунед, ки ман мехоҳам подумала дар бораи он истифода?"
  
  
  "Мумкин аст, ба ту монанд кунҷкобу ба мисли ман", - гуфт ба ман.
  
  
  Вернувшись худро каюту, вай стянул куртку, обнажив урезанный "люгер" дар быстрозатяжной оснастке зери дасти чапи. Вооружение, ки вай проверял дар AX, варьировалось аз супориш ба заданию, аммо вай ҳеҷ гоҳ оставался бе шахсӣ силоҳи: Люгер, ки вай даъват Вильгельмина; стилет, Хьюго, дар рукаве, ва приклеенная ба дохили ҷониби рони крошечная газовая бомба Пйер. Бомба метавонад куштани ҳама дар закрытой ҳуҷраи барои сония; чизе, ки требовалось, - ин нишеб доштан зарур аст, ки пора мебуд ego оболочку.
  
  
  Открыв қуттии стула, вай досталь папкаи, ки ба ман дода Hock. Вай откинул обложку ва раздраженно нахмурился. Вай фикр кардам, ки ба хотир, ки як нусхаи ман обложки бар болои файли. Акнун якуми страницей буд, барге бо тавсифи намуди Шейлы ва неподвижной аксбардорӣ атрофи филм, ки вай дидааст, ки пештар дар он рӯз.
  
  
  Вай гуфт, худ, ки бояд ба ман хато мекунем. Вай пролистал content folder attributes, вале на буд, нест аломатҳои одностраничного истифода барем. "Чӣ ж, акнун на дар бораи чизе хавотир", - фикр кардам ман. Постороннему мушкил аст, ки ба сатҳи ба пойгоҳи AX, чӣ тавр ба контрабанду парохода ба футбол дар варзишгоҳи.
  
  
  Ба ҳар ҳол, як каме обеспокоившись, вай принялся перечитывать досье ба духтаре Банда. Чӣ тавр гуфт Хоук,, тафсилоти он гузашта нест. Ӯ метавонист таваллуд намеефт, ки дар онҳо рӯзҳои истироҳат, вақте ки Frank Абруз забрал ee дар Лас вегас. Аммо баъд аз он, ки AX пайдо кардаанд, ки ба вай дар Айдахо, маълумоти буданд кропотливо полными - соат, ки он проработала официанткой, ки одатан ложилась хоб, ва ҳатто карандашный набросок нақшаи хона, ки он снимала.
  
  
  
  
  
  Бисер маротиба ман мехостам доранд фотографическую хотира. Зеро ман ego буд, вай тарҳрезӣ худ усулҳои муқаррар кардани далелҳои асосии худ сар. Вай дод еддошт дар карманном блокноте, ки кардам беш бо худ, ва перечитал ih, ба воситаи паймоиш нақшаи хона Шейлы, пас растянулся дар кати хоб, выбросив ҳама дар атрофи андешаҳои худ, ба ғайр аз маводи, ки ба вай бор хонда кардам.
  
  
  Вай бояд задремала. Вай аз хоб бедор dark, ман насторожил садо, чунон суст, ки ман карда наметавонистанд ego ки.
  
  
  Ӯ раздался аз нав, танҳо суст царапающий садо, металл касался металлӣ. Вай вскочил бо категорияҳо дар кати хоб ва дар мавриди дар дар манишинед бо "люгером" дар дасти.
  
  
  Дари фаъол, ва аз ошенаи пробежала желтая рахи нур. Рыжая гуфт: "Ое туро зуд рефлексы, N3".
  
  
  Вай осуда, осознав, ки он садо, ки аз вай шунида буд, ки он калиди, повернутым дар як рӯз. Вай на смутился, ки маро сайд бо пистолетом дар дасти. Инстинкт, ки маҷбур ба ман даст то бо партов, на маротиба спасал ҳаети ман.
  
  
  "Даргиронидани брылев. Тугма дар стон пушти ту", - гуфт ӯ духтаре.
  
  
  Вай щелкнула выключателем, пас бросила ман калиди. "Агар ту уезжаешь пагоҳ, ман дар он дигар зарур аст, рост аст?"
  
  
  Вай зажал калиди ухмыляясь. "Инак, ба шумо кунҷкобу табдил ефтааст".
  
  
  Вай пожала плечами. "Фикр мекунам, ки ман танҳо бояд буд ва бидонед, ки ое ҳама рост аст, дар бораи шумо, ки ба ман гуфтанд".
  
  
  "Чаро ту нест, бастани дари ва представиться?" Вай гуфт:.
  
  
  Вай закрыла он, ки сводя бо ман чашм. Занг ба ҳар ҳол сиял дар ih сабз чуқурии.
  
  
  "Патрисия Сабки", - гуфт вай.
  
  
  Тоза наплечный камар, вале илоҷи ин вай ego ба спинку стула ва засунул Люгер " дар кобуру. "Чӣ қадар ба шумо барои кор дар AX?"
  
  
  "Масалан, соли. Ва ҳоло спроси, ки чӣ тавр чунин ширин духтар мисли ман попала дар ин бизнес аст".
  
  
  "Бигзор ман ба кор, ба гумони он ҷо. Шумо меҳмонхонаҳо исбот кунанд, ки шумо метавонед ба ҳама, ки кунад мард".
  
  
  "Оҳ, ту хитрый ублюдок", - гуфт вай бе заметной злобы.
  
  
  "Ман як шиша виски, - гуфтам ман. "Тӯҳфа аз мо раҳбари. Метавонад онро ego кушодани?"
  
  
  "Ман омада дар ин ҷо на оби", - гуфт вай. Вай стянула убуру тавассути сари ва бросила ego дар кафедра.
  
  
  Дар он буд, сиеҳ канора bra. Хуб, нисфи holster. Ee рюмки буданд, пур мебуданд. "Хуб обеспечен" - яке овоздиҳӣ дар саросари неадекватных тавсифи, ки дар он ба ман дар сари шумо, вақте ки вай нигариста, нах.
  
  
  Отряхнув равшан-рыжую мане мӯй, ӯ гуфтам ман. Табассум буд, қисман насмешливой, қисман обещающей.
  
  
  Вай ба хотир вай реплику атрофи он рӯз. Ӯ ба такрор аз он. "Акнун ки хвастается?"
  
  
  "Вай", - признала вай. "Аммо ба ту маъқул нест".
  
  
  Ба ҳар ҳол улыбаясь, вай стянула ширинку худ брюк ба барқ ва вылезла оид ба сукин, ки онҳо гузошта ee пои. Акнун дар он буд, танҳо ба сиеҳ the хашму bra, ва дахлдор полоска тӯрӣ сиеҳ ва дар поен.
  
  
  Вай оромона подошла ба категорияҳо дар кати хоб ва деҳот оид ба edge. Вай расстегнула bra ва стянула ego аз худ калон сина. Осон ба њаракати дасти вай накинула либос дар изголовье категорияҳо дар кати хоб ва сипас категорияҳо дар кати хоб барои ман подушку.
  
  
  "Ман тарк шумо panties", - гуфт вай. "Ман фикр кардам, ту захочешь чидан ih аз ман".
  
  
  Акнун дар он назари светилось чизи дигаре, ки аз душвор. - Ҳаяҷон, хоҳиши.
  
  
  Вақте ки ӯ ин сол либос, ва ӯ увидела шпильку ва газовую бомбу, вай воскликнула: "эй Худо ман, ту ходячий хонумҳо".
  
  
  Вай неприлично усмехнулся. "Ту худи упаковываешь ду ядрои".
  
  
  Вай ханда буд хриплым ва раскованным. Вай метавонист исбот мекунанд, ки ӯ ба ягон мужчине, вале он албатта, возражала бар зидди он, ки вай рассматривали, ба монанди санобар объект. "Иди, N3", - призвала вай.
  
  
  "Ник", - гуфт вай хей. "Кат - не, ҷои барои формальностей".
  
  
  "Ник. Ник, - гуфт вай, - ман омода".
  
  
  Вай сорвал бо нах кружевные трусы. Вай ҳақ буд. Ба ман писанд омад ин кор.
  
  
  Пэт буд, қавӣ духтар. Вақте ки мо ба ошхонаи боѓ рафтем, ӯ эҳсос кард, мисли мушакҳои вай бозгашт задрожали. Ee даҳони буд, ҳалим ва гарм, ва забон босуръат ва босуръати. Вай уткнулся шахси дар он сандуқе, ва он ангуштони вцепились ман дар мӯи худ. Вақте ки вай, бозид, ки бо он твердыми pointy барфпӯше, вай корчилась ва рычала, чӣ тавр ба голодный гурба.
  
  
  Дастҳои ман скользнули поен ба вай ягодицам, ва ӯ боло вай, ба пешвози аввал такони. Вай амиқан погрузился дар нах ва шунид, ки ба вай стон. Ҷисми худ прижалось ба ман. Вақте ки аз он боло худро ҳаракати он вздрогнула ва встряхнула бистар. Аз нах буд тағйирпазир қувваи олами ҳайвонот.
  
  
  "Ник", - выдохнула вай. "Бие, ин дар якҷоягӣ".
  
  
  То чӣ андоза вай дарк намекард, он вақт буд, комил. Собственно мегӯянд, ҳама чиз ба таври комил.
  
  
  Ee дасти скользнула ба андешаи ман бедру, таҳқиқи. "Мушакҳои. Шумо ҳамин як пораи гўшт, ҷаноб Шуд".
  
  
  "Пас ту."
  
  
  "Ман тайерам ба ин. Ту ҳатто беҳтар аз ман гуфтанд".
  
  
  "Ман ҳамин тавр мефаҳмам. Вай фахрии бештар аз худ касбии эҳтиром".
  
  
  Вай смеялась. "Метавонам, ки он хоб аст, дар ин ҷо имшаб?"
  
  
  "Шумо метавонед ба мондан дар шаб, - гуфтам ман, - ман намедонам, ки чӣ қадар ту выспишься".
  
  
  Ду
  
  
  Субҳ вай хеста барвақт ва оғоз собираться, то рыжая на проснулась ва перевернулась дар якди -.
  
  
  "Ник, - гуфт вай, - он бузург буд. Махсусан дар замони охир".
  
  
  Вай приклеил газовую бомбу ба дохили тарафи гирифтааст. Прошлая шаб буд, шаби гузашта. Имрӯз ҳамаи он муқаррарӣ. Вай пристегиваюсь
  
  
  
  
  Вай привязал стилет ба предплечью ва проверил пружинный механизми. Вай согнул дасти, ва нозук тӯдаи скользнул ман дар дасти, омода ба кор аст. "Ифодаи худ шахси, каме аз бенавоӣ метарсонад", - гуфт Пэт.
  
  
  Вай одарил вай табассум, ки машғул нест коснулась ман чашм. "Ман на он кадар бой дари навбатӣ".
  
  
  Баъдан вай бар либоси аст, ки бо соответствовала нақши Неда Харпера, гузошт "Люгер", накинул дар он куртку ба барқ ва дар назар худро дар оина аст,. Чӣ гуна вай метавонист, ҳукм накунад,, он назар, ки чӣ тавр pissed ронандаи мошини. Вақте ки вай перебрался дар шаҳр, ки дар он скрывалась Шила Банда, вай гуфт, ки мехоҳам кори.
  
  
  "Ман бояд ба киноят аз ин хусус, - гуфт Пэт, - вале чӣ рӯй дод бо N1 ва N2?"
  
  
  "Хуб иқбол ба поен расид", - гуфт вай хей. "Чӣ тавр ба назди Довуд Кирбӣ", - фикр кардам ман.
  
  
  Вай захлопнул ҷомадон, ки ман таъмин AX. Вай омода буд бираванд. Ҳар чӣ ба ман лозим буд, ба кор, он бигӯ бай.
  
  
  Рыжий избавил маро аз давутози. "Ман медонам. Киштӣ, ки мегузаранд, ки дар шаб, ва аз ҳама аст. Бар қавми ман ҷонишини ман удачливым, Лақаби".
  
  
  Вай биронам, дар Бонэм штати Айдахо, дар ду соат рӯз. Дар шаҳри буд, 4700 нафар, ва ин ба назар чунон ки агар 4695 атрофи онҳо қарор доданд, ки дар хона бимонанд.
  
  
  Свернув дар заправку, ки рекламировалось огоҳ фаврӣ хизматрасонии он подъехал ба цистернам. Мгновенная хизматрасонии буд реализована. Вай рафта, ба воситаи мошинҳо ва дохил шудам дар дохили, ки дар он пайдо, як мард, дремавшего барои суфра, заваленным пылью, дорожными кортҳои бонкҳо бо крекерами ва упакованными автозапчастями. Вай, кӯфтанд, ки ба костяшками ангуштони оид ба чистому канори стула.
  
  
  Ego чашмони потрескались. "Ҳа, ҷаноб?", ӯ зевнул.
  
  
  Вай қайд кард, ки дар мошини худро. "Ман мехоҳам каме бензин".
  
  
  "Оҳ, - гуфт ӯ гӯе чунин имконият эму ва дар сари на приходила.
  
  
  То он выдергивал шланг ва вставлял насадку дар қариб холӣ як обанбор форда, вай истода буд, наздик ва глядел дар сонную шуд, освещенную бледным солнечным светом охири баҳор.
  
  
  Вай надидаам, ба мо чароғакҳои раҳнамо, мо неоновых вывесок. Бонэм назар монанди дар расм Нормана Роквелла бо тасвири як шаҳраки. Вай ҳис на ба ҷои худ, вақте ки ман ҳамаи смертоносное силоҳ буд привязано ба андешаи ман бадани худ, ва заперто дар багажнике ман мошинҳо. Бонэм њатмї походил ба он ҷое, ки предпочла мебуд пинҳон бывшая любовница вождя mafias. Шояд маҳз аз ин рӯ, Шила Банда выбрала ego. "Ҳе, эй парвардигори дода ба маѓзи, - фикр кардам ман.
  
  
  Вай расправил усталые китфи. Вай ронандагӣ буд, ба зудӣ ва бо бисер соат ҳар рӯз бо онҳо хорька, ки чӣ тавр тарк пойгоҳи ТОПОР дар соҳили Каролинаи. Баъдтар дар ҳамон рӯз, вай свяжусь бо агенти AX, ки следил барои Шейлой, то боварӣ ҳосил, ки вай пропустила мо.
  
  
  Дежурный дар истгоҳи техобслуживания оғоз протирать лобовое шиша мошинҳо. "Шумо дар ин ҷо кофӣ мурда ҳашарот ба маводи сатил", - пожаловался ӯ. "Шумо бояд ехали тамоми шаб".
  
  
  "Оғо", - гуфтам ман. Ӯ буд, шӯрои, агар не мгновенным.
  
  
  "Сайеҳӣ?"
  
  
  "Не, вай гуфт:.
  
  
  Ego мақсади повернулась, ва ego чашмони бештар буданд, хоболуд.
  
  
  "Ман ронандаи мошини, - гуфтам ман. "Ман умедворам, ки ба пайдо, дар ин ҷо кор".
  
  
  "Ое махсуси сабаби он ки шумо интихоб Бонэма?"
  
  
  "Ман мехоҳам хурд шаҳр".
  
  
  "Бисер дигар хурдсол городков".
  
  
  "Блин, - фикр кардам ман. Эму таҳқиқ кунҷкобу дар бораи он шуданд. Вай гуфт: "Ман мехоҳам, ки чӣ гуна монанди ин".
  
  
  То он проверял сатҳи нафт, онро дорад, дохил мард ҳоҷатхона ва сдвинул засов дар дохили тарафи як рӯз. Вай плеснул дар шахси оби хунук. Вай хаста аз он, ки то даме буд, приклеен ба сиденью мошинҳо, гуфт, ба вай аз ҷониби худи, дар акси мебуд допрос кормандони нигоҳдории маро раздражал.
  
  
  Ӯ, кӯфтанд, ки ба дари. "Ҳе, ҷаноб, ман бояд туро бубинанд".
  
  
  Вай расстегнул молнию дар куртке, ба зудӣ даст ба "Люгера", сипас кушода дари. "Бале?"
  
  
  "Дар бораи Шейле Банда", - гуфт ӯ, пас усмехнулся. "Вай агенти, ки шумо бояд ҷавобгӯ, N3".
  
  
  Вай ҳаргиз мехоҳам дида ба худ тамоси ва рисковал. "Дар бораи аз ту говоришь?"
  
  
  Захлопнув дари ӯ сунул дасти дар як дақиқа ва царакат зажигалку, идентичную ман. Ӯ омӯхтаӣ ego ман. "Ман дар гуфтугӯ бо як ҷуфти одамоне, ки ба кор бо шумо дар гузашта Шуд. Ман показалось, ки ман фаҳмидам, шумо ih описаниям. санъат. Баъзе аз уловок Хоука, гуфт, вай худ. Дар байни чизҳои дигар, номи ман Мередит.
  
  
  Вай таъиншуда мубаддал тартиби хӯрокпазӣ зажигалку. Чизе, ки ба назар ба мисли рақами силсилавии истеҳсолкунанда дар поен, дар делле буд, рамзи, ки идентифицировал соҳиби ҳамчун корманди AX. "Хуб, Мередит. Вале дар ҷои худ бошад, он мебуд, бештар эҳтиет. Не забывай, ки сабаби ҳама ин бизнес аст, ки он ба ҳузур пазируфт бало хуб агенти". Вай на шталь настаивать ба ин. На ман буд, ego, пережевывать: "Чӣ нав дар бораи мо духтаре Шейле?"
  
  
  "Вай ба ҳар ҳол дар ин ҷо ва шумо худ хладнокровно. Вай кўшиши нест, муроҷиат хеле наздик аст, ки ба сабаби аз нах подозрений. Вай пайдо шудам аз ин кор, чунки тарсидам, ки ҳамшаҳриени оғоз недоумевать, ки чаро вай задерживаюсь. остановимся дар меҳмонхона. Шумо мебинед, имшаб ва баҳси боз як каме ". Ӯ колебался. "Ман мефаҳмам, ки хоҳад опорой дар ин супориш, ва онро бесаброна интизор дорам, ки дар ин ҷо қарори кор кардан бо шумо. На судите ман оид ба он, ки танҳо чӣ ҳодиса рӯй дод. Он одатан чунин тасодуфӣ".
  
  
  "Умедворам, ки не", - гуфтам ман.
  
  
  Вай оҳиста-оҳиста биронам, дар баробари асосии кӯчаи шаҳр
  
  
  
  
  
  намуд макон двухкомнатного полицейского қитъаи, почтового шӯъбаҳо ва ноҳияи эконом-синфи. Вай фикр кардам, ки ту метавонист запаковать тамоми шаҳр дар қуттӣ аз зери пойафзоли. Байни ду нињоии зданиями менамуд ва бар-закуток, ки мегӯяд: "фасли сармо пиво" дар тирезаи. Дар чор витринах поен вай пайдо кардаанд, ҳамаи пережиток рӯз, вақте ки Бонэм буд железнодорожной станцией буд, бештар ва процветал. Акнун двухэтажное бинои нуждалось дар покраске, ва ӯ дид, ки дар бораи баъзе равзанаҳои не экранҳои кушода.
  
  
  Выйдя атрофи мошинҳо, вай бо диққат аз тарабхона рост саросари кӯча аз hotel. Шила Банда дежурила танҳо 16:00. ва агар парванда нест рафт, ки дар гору, вай ва он гоҳ, ҳеҷ понадобилась мебуд. Дар заведении буд, ки меҳмонон.
  
  
  Вай дорад, дохил полутемный вестибюль hotel, ки дар мебел буд, чоряки ваҷаб хок ва следов преклонного синну сол. Лифт буд, танҳо лестничный баҳор ва растаниҳо дар горшках, mimmo ки вай мизи, нуждались дар & nb мисли Бонэму лозим буд вдохнуть, ҳаети нав.
  
  
  Клера поприветствовал ман, ки агар ӯ буд, политиком, приветствующим ҳалкунанда овоздиҳӣ. Ӯ гуфт, ки онҳо дароз баста худро ошхона, аммо ман метавонам, хуб хӯрдан, ки дар тарабхонаи ба воситаи шуд. "Кӯшиш кунед, ки ба шумо баҳраманд мешаванд", - гуфт ӯ.
  
  
  Дар ҳуҷраи худ вай сняла либос ва либос, ва муоҳида душ. Гарчанде ки дар ман чертах ин буд, ки аз он дида мешавад, ҳама ман внутренности свернулись, ба монанди пружина. Ман сар вертелась фикр мекунанд, ки ман буд, ба оянда бо духтаре, ки машғул аст, метавонад ба дод, ман якчанд ҷавобҳо дар бораи марги Довуд Кирбӣ.
  
  
  Ба воситаи равзанаи ошенаи дуюми ман открывался хуб намуди, ки дар тарабхонаи. Застегивая ҷомаи ва надевая орад, вай фикр дар бораи Шейле Банда. Он дар ҳайрат буд, муяссар гардид, ки ое хей сбежать атрофи ин коттеджа дар Калидҳои як е ҳамон қотил бо ягон сабаб тасмим хей фирор зинда.
  
  
  Мередит сохта буд, ба ман рақами худ хуҷраҳо, ки бо находилась дар чанд дверях аз ман. Ман рафта, ба ӯ дар коридору. Мередит исбот кард, ки самимӣ модда, вале ман буд, подозрительным намуди, ва ӯ буд, то онро тафтиш аз.
  
  
  Ташаккур ба таълиму AX ва особенных барномаи амалии таҷрибаи вай шталь коршиноси оид ба взлому замков. Дари дар гостиничный рақами нест кардани худ ягон меҳнат. Двенадцатилетний писар метавонист кушодани қулфи перочинным корд.
  
  
  Вай повернул қалам ва ором дохил ҳуҷраи. В кресле аз windows нишаста мард. Он ба таври васеъ улыбнулся ман. "Мебуд, чунон ки ба осонӣ стучать".
  
  
  Ман метавонистам, ки омад, то бо умного асосҳои. Чизе, ки ба ман муяссар гардид, ки, буд, ки: "касе, Ки ба ту?"
  
  
  "Мередит, албатта. Ту бояд, ки Ник Картер".
  
  
  Агар на он буд, Мередит, ӯ буд, бало хуб лжецом. Ӯ дамида комилан непринужденным. "Ман интизор шуда кардед барои ту. Фикр мекунам, шумо танҳо дохил шудам", - гуфт ӯ. "Шумо ҳанӯз дида бурд?"
  
  
  "Ҳоло не."
  
  
  Агар ӯ медонист, ки ӯ ибтидои дуюми Мередит, ки онро мулоқот охир якуним соат, ӯ мебуд буд, то расслаблен, фикр кардам ман. Вай досталь сигарету. "Як святые?"
  
  
  "Албатта." Ӯ ощупал як лаҳза худ мятого қаҳваранг бачаҳо. Ин буд, круглолицый мард, сар шуд, лысеть ва толстеть, вале внешность мо дар бораи аз ҳеҷ дода шавад. Агентҳои AX баъзан тамоми андозаҳои, шакл ва сину сол. "Вотум ту дар куҷо, Шуд".
  
  
  Ӯ ба ман китоби монанд ба қуттии гӯгирд аст.
  
  
  "Ое шуморо ҳеҷ зажигалки?" - тасодуфӣ аноби ман, закуривая сигарету.
  
  
  "Ҳеҷ гоҳ бери бо худ. Дар чертовых чиз ҳамеша хотима сӯзишворӣ".
  
  
  Вай ухмыльнулся ва мурғоб эму спички. "Фикр мекунам, агар вай метавонад замок хак, ту низ".
  
  
  Ӯ скрестил по ва откинулся дар спинку стула, гузоштани дасти ба всякому хӯроки. Ego чашм нест покидали ман бо онҳо хорька, ки чӣ тавр ба он дохил ҳуҷраи. "Шумо дар хотир доред, ки шумо бовар накунед, ки ман Мередит?"
  
  
  Расстегнув куртку, вай гуфт: "Ман бало хуб медонам, ки ин нодуруст аст".
  
  
  Ego расслабленная табассум ҳам буд, ки ба ҷои. Ӯ кофӣ буд самообладания. "Ки ман нест?"
  
  
  "Муҳим он аст, ки ту ин корро кард. Ки ту дар делле?"
  
  
  "Ман ҳамон нафар, аз он доранд, худ сар ба гиребон кашидан ҳукм", - гуфт ӯ. Ловким њаракати ӯ як дасти задрал штанину. Дигар он царакат револьвер оид ба прикрепленных ба голени ножен.
  
  
  Он тарк дар як всякому хӯроки, то он рисовался. Ego револьвер буд, бо глушителем, ва ӯ шунид ором сулфа, вақте ки пистолет шањ. Таращить чашмони попала дар девор.
  
  
  Вай согнула дасти, ва стилет дохил шудам ман дар дасти. Вай партофт ego, вақте ки ӯ двинулся, ки боз ҷалб ман дар майдон назари. Тӯдаи вонзился эму дар гулӯ ва задрожал, чӣ тавр ба дротик. Ego чашмони застыли, ва ӯ наклонился, ки агар буд, рафта ба назар зери кафедра.
  
  
  Вай поймал, вақте ки ӯ аз хар ҷинс. Ӯ буд, вазнин. Вай растянул ego ва обыскал. Дар ego бумажнике буд, панҷ ҳазор доллар ва дар баъзе ҳуҷҷатҳое, ки дар онҳо гуфта мешуд, ки ego номи Куган ва ӯ хешамон омадам оид ба Денвера. Ин аст, шарт нест, ки касе значило. Ego қиматнок, шояд буданд ин гуна ҳамон фальшивыми, мисли ман. Сунув худ дар як дақиқа ego водительские ҳуқуқ. Ӯ хеста. Парванда начинались бад. Касе медонист, ки чаро он буд, ки дар Бонэме, бехатарӣ AX буд, равшан взломана.
  
  
  Буд, чизе ба кор бо бадани. Ман не метавонад тарк ego дар ҳамин ҳуҷраи Мередит. Итминон ҳастед ки ин коридор
  
  
  
  
  
  буд пустынен, вай наугад интихоб ва дари кушода бархўрди. Аен аст,, дар ҳуҷраи кас буд. Вай эҳье Кугана, отнес ego ба воситаи холл ва гузошта, ки дар бистар.
  
  
  "Мо як палатаи савдо хоҳад буд манфиатдор аст, ки маро ба кор нагирифтаанд", - фикр кардам ман. Вай буд, ки дар шаҳри камтар аз ду соат, ва аллакай вафот нафар.
  
  
  Вай спустился поен ва завязал дружеский сӯҳбат бо дарбон, ки истиқбол имконияти худро тарк кроссворд. Вай гуфт, эму, ки мулоқот дар долони нест инсон, круглолицого веселого бача.
  
  
  "Ин ҷаноб Хоббс. Фурӯшанда. Заселился имрӯз. Ҳуҷраи 206."
  
  
  "Ки мефурўшад ҷаноб Хоббс?"
  
  
  "Ман бовар мекунам, аз он сабаб, ки ӯ гуфт".
  
  
  Баъд аз панҷ дақиқа ба он берун омадам, аз сӯҳбат, боз поднялся нардбон ва взломал дигар бархўрди. Ҳуҷраи 206 буд пустынной, ба истиснои блоки барои образцово-показательный. Ҷаноб Хоббс ба вуқӯъ landed, ки чӣ тавр оғоз интизор маро. Вай шлепнул ҷомадон дар бистар ва кушод ӯ. Ягона намунаи, ки он дорои буд урезанной винтовкой бо глушителем ва прицелом. Ҷаноб Хоббс, ҳамчунин маълум чун ҷаноб Куган ва Мередит, фурўши марги. Хуб смазанная винтовка буд, чизе аз фишанги касбӣ қотил.
  
  
  Вай метавонад аллакай фаҳмидед дар бораи ego робита ба бозӣ. Ӯ буд, перехватить ман ва кушт, як бор ба он приеду, то духтаре дар атрофи windows hotel, вақте ки ӯ омад ба кор, ва сипас дар шитоб тарк Бонэм. Дурӯғ дар бораи он, ки ӯ Мередит, буд, зуд уловкой ба застать ман ғайриинтизор ва эҳтимолан ед гуфтугӯ ое ман бо духтаре. Ҷаноб Хоббс, е ҷаноб Куган, буд интеллектуалӣ касбии хладнокровным ва хуб разбирался дар худ делле. Вале ҳатто дар беҳтарин баъзан рӯзҳои бад.
  
  
  Вай тихонько берун омада, бо 206 хуҷраҳо ва спустился нардбон. Зеро зангҳои телефон дар тамоми рақамҳои омўзонида тавассути коммутатор hotel, он воспользовался кунед-автоматом дар даромадгоҳ ба занг Мередит дар заправку. "На ба роҳ темным переулкам. Мухолифин нанесла русияро дар шаҳр", - гуфт вай эму, ба он чӣ ваҳй ба поен хати.
  
  
  "Фармоишии не. Дорӣ ислоҳи онҳо? Ман дар назар дорам, ки онҳо?"
  
  
  "Танҳо онҳо дӯст медоранд".
  
  
  "Чӣ ж, ягон сабаб барои парчами иҷозат барои иҷрои", - гуфт ӯ. "Агар мо метавонад пайдо духтаре, онҳо шояд ҳам".
  
  
  "Метарсам, ки мо боиси ih ба он", - гуфтам ман.
  
  
  Вай метавонист тасаввур вокуниш Хоука, вақте ки вай гуфт, эму, ки касе бояд проник дар ман ҳуҷраҳо дар заминаи AX, ба воситаи паймоиш досье Шейлы Банда ва истифода мо маълумот, барои насб кардани алоқа бо духтаре. Ӯ взорвется, чӣ тавр ба подорванная мушакҳои.
  
  
  Чорабиниҳои рӯзи корне тағйир вазъият. Ӯ то ба ҳол разыгрывать корти оҳиста ва бо таҳаммул, ҳамчун тавсия Хоук. Ҳаети Шейлы собит, ки дар хавфи. Ман буд, зуд танзим тамос ва ғолиб, ки ба вай эътимод доранд.
  
  
  Вай истода буд, дар наздикии меҳмонхонаи вақте, ки вай омад, дар тарабхонаи. Вай, буд, тамошо, монанди он мекушояд, то дари сурх "Вольво", ва мельком дид гладкое бедро, вақте ки ӯ выскользнула атрофи мошинҳо. Пойҳои ӯ буданд, чунин хуб, ки чӣ тавр ман вай запомнил, шањвонї походка боз ҳам беҳтар.
  
  
  Вай обратила ба ман диққати вақте ки двигалась атрофи мошинҳо дароз грациозными иқдомҳои. Аен аст, ки бознигарии незнакомца он напряг. Вай остановилась, взглянула дар ман, ва ман дар ҷавоб ба он назари худи обаятельной табассум.
  
  
  Баъд аз он, он гон буд, ки дар тарабхонаи он выкурил сигарету. Вай меҳмонхонаи дод, ки ҳе вақт ба даст бачаҳо ва оғоз интизор доранд столиков. Вақте ки ба он фуруд омад, дар шаҳре бо ревом ворвались се мотосикл. Рокеры буданд, чунин ҳамон неуместными дар Бонэме, ки чӣ тавр ва ба вай. Онҳо проехали mimmo hotel, дар ҷустуҷӯи ман ба воситаи нуқтаҳои прикрытые бородатыми ашхоси. Онҳо буданд, камзолы бо разгневавшие нарисованными дьяволами дар бозгашт. Ih мақсади шуда буд, бар. Громко разговаривая, онҳо спешились ва дохил дар дохили. Вай медонист, ки онҳо зиндагӣ мекунанд, дар Бонэме. Дар шаҳри буд, ки кофӣ барои ажиотажа ih намуди.
  
  
  "Преступники ва бомжи", - бо отвращением гуфт клера. Ӯ прислонился ба ман дверном проеме. "Онҳо - як қисми дастаи, ки машғул пайдо мешавад, ки дар ин ҷо як ҷуфти маротиба дар як сол. Меноманд, ки худ выводком Шайтон. Онҳо разбили лагери ба пир ярмарочных майдонҳои. Сокинони шаҳри меҳмонхонаҳо мебуд выгнать ih аз ҳудуди, вале пулис аз ин накардам. мехоҳам афрӯхтанд бунт ".
  
  
  Вай выбросил сигарету. Агар байкеры буданд доимӣ меҳмонон, ин значило, ки онҳо маро касались. Вай бар кӯча ва направился ба ресторану, ки дар он парванда танҳо начинались. Аз ҳама вай насчитал чор мизоҷон. Ҳама буданд, мардон ва се атрофи онҳо метавонад нохушиҳои чашм аз Шейлы. Чорум, фикр кардам, ки ман бояд буд полуслепым.
  
  
  Онро гирифта, дар гӯшаи столик дур аз дигар меҳмонон. Ҳанӯз пеш аз он, ки Шила двинулась ба ман, вай поймал он назар, trailing ман ҷудо, оценивающий ман.
  
  
  "Хуш омадед ба Бонэм. Ба нақша мондан ба муддати дуру дароз?" - гуфт вай, вақте ки подошла ба андешаи ман столику.
  
  
  "Ин вобаста аст аз ту, Шила".
  
  
  Баени он хрупкого шахси застыло. "Номи ман Сюзан".
  
  
  "Ин аст, ки Шила Банда, ва пеш аз онҳо хорька, то Frank Абруз буд, кушта, ту буд, ego любовницей". Ман дасти мелькнула оид ба мизи, ва ӯ прижал он запястье. "Вставай на, ошкоро. Изобразить, табассум дар ин аксбардорӣ олиҷаноб шахс ва бурс гуна, ки мо гап дар бораи он аст, ки дар менюи",
  
  
  "Табассум хоҳад нелегко. Шумо гона мешикананд ман устухон дар запястье".
  
  
  Вай ослабил хватку, аммо набояд гузорем, фуҷур вай. "Одамоне, ки аз он шумо барои раномаҳоилокалии, медонанд, ки дар он шумо ҳастед. Ман тасаввур карда наметавонам, ки чаро онҳо ба меҳмонхонаҳо шумо ислоҳ, вале, чунин ба назар мерасад, ки онҳо доранд, дар хотир доред, маҳз. Ба шумо ерӣ расонед".
  
  
  
  
  
  
  "Ва шумо гона дод, ки вай ба ман?" Вай зебо даҳони скривился. Ин достони зиндагии ман. Мардум ҳамеша ба ман кӯмак мекунад. Ва бештар ба он даст пардохта мешавад, бештар аз ман, ки аз мушкилоти ".
  
  
  "Ман ҳамон касе, ки ҳамаи ин ба тағйир хоҳад кард".
  
  
  "Ба ман буд, ҳайрат, ки ту. Акнун вай медонам. Ту бояд сурудҳои шабнами Мандрагора".
  
  
  "Name - Wk".
  
  
  "Чӣ ж, Wk Маг, ман бояд ҳамсарон аз мӯъҷизаҳои барои аниќ мушкилоти дар ҳаети ман". Сарфи назар аз он, ки вай мегӯяд, дар торик назари пробудился таваҷҷӯҳи. "Шумо, албатта, мехоҳам, чизе ба ивази он".
  
  
  "Мо муҳокима шароити баъдтар".
  
  
  "Эҳ, вай, њаматарафа, ки хоҳем кард", - гуфт вай сардоническим овоз мебошад.
  
  
  Бизнес е соҳибкорӣ, вай гурусна буд. Вай гуфт: "ҳей меорад ман пурдарахт мехоҳад ва сиеҳ қаҳва.
  
  
  "Шумо бовар мекунед, ки ман сбегу барои ин?"
  
  
  "Cinderella нест, мегурезад аз худ крестной феи, ҳамин тавр не?"
  
  
  Вай смеялась. "Ман Cinderella".
  
  
  Вай фикр кардам, ки он метавонад ба бозӣ нақши худро. Ӯ буд, монанд ба духтаре, ки prince меорад шиппахои уро гирам ва унесет, ҳатто агар ки шиппахои уро гирам мувофиқат накунанд. Танҳо он Зебо Prince исбот кард, ки Фрэнком Абрузом, capo mafias.
  
  
  Вақте ки ӯ вернулась бо ман қаҳва, вай задела ман тарафи гузоштани як пиела наздик бо ман бо дасти. Вай интерпретировал ин ҳам аломати он аст, ки мо ба зудӣ поладить.
  
  
  "Чунин ба назар мерасад, ту пух. Ва ту яке нест, дар атрофи дӯстони Абруза. Пас касе, ки ба ту?" аноби вай.
  
  
  "Ман низ фаҳмонед он баъдтар".
  
  
  Дари хлопнула, ва дохил се байкеров, тарбияи расид, ки бо худ вонь. Мо як атрофи онҳо неделями на касался куска собун. Инсон барои кассой, тақрибан ду тарабхона, недовольно нигариста, сегона муқаддас. Ӯ метавонист прожить бе ih бизнес ҳадди ақал зерин наваду сол.
  
  
  Онҳо қарор доданд, ки нишаст дар столик наздик бо ман. Онҳо громко разговаривали, хохоча бар шутками дигар дигар. Ба развлечься, вай кӯшиш мекунам, касе, ки атрофи онҳо дар уродливый. Мусобиқаи худро тамом ничьей дар ҳамин ҳол, агар касе шрамм муроҷиат менамояд, бо корд вился оид ба щеке, ва онҳое, ки нишаста лижет танҳо ба ман, коренастым мард дар бусинке, oily повязке дар голҳои ва кожаными дастбандҳое. Он, ки тақрибан дар маркази, бо мӯи дароз доранд, мӯй ва ришу ранги мис, назар бештар презентабельно.
  
  
  То Шила выполняла ih фармонҳо, Шахсе аз шрамом сарф дасти бо ee ноге. Вай обиделась, бо олӣ хладнокровием. Медная Ришу отшлепал худ товарища бо дасти. "Веди худ прилично", - гуфт ӯ дар як овози сатҳи.
  
  
  Касе, ки нишаста наздик бо ман, поймал назари ман нишон дод ва худро ба дандон, баъзе дар атрофи онҳо отсутствовали. "Барои чӣ ту смотришь, бастер?"
  
  
  "Барои ту", - гуфтам ман. "Ман восхищался твоей дандонпизишкӣ кори". "Як ходими полис зудтар фаро расидааст маро ба шахси. Мехоҳед, ки ҳамон?"
  
  
  "Махсусан", - гуфт ба ман, сопротивляясь искушению засунуть худро як пиела қаҳва эму бар гулӯ.
  
  
  Медная Ришу схватила дигар ба китфи. Ӯ сжал, то сахт, ки мард бо отсутствующими дандонҳо поморщился. "Не, шути бо джентльменом, Джорджи. Ӯ шояд фикр кунанд, ки ту ба ин ҷиддӣ аст. Камтар аз ҳама ба мо лозим аст, нофаҳмӣ. Дар асл?"
  
  
  "Дуруст", - такрор Джорджи. Ӯ дамида upfront. Он назар испуганным марде, держащим дасташро дар болои китфи ӯст.
  
  
  Вай оромона допил бояд гуфт Шейле, ки интизор мешавам, вақте ки ӯ берун аз кор дар нисфи шаб. Вернувшись ба рақами дар меҳмонхона, он устроился в кресле аз windows ба пайравӣ рестораном. То чӣ андоза ӯ медонист, ки мертвого қотил буданд сообщники, ки кӯшиш мебуд, кӯмак ба духтаре.
  
  
  Дар нарм сумерках баромада байкеры ва блуждали кӯча, фахр дар бораи бо идомаи ва хандон. Танҳо касе, ки бо ришу ранги мис, нигоҳ ором, шагая байни дигарон, набуред, боло ih, плавно рондани, чӣ тавр ба вожак. Онҳо возвращались ба baru. Вай мепоиданд барои онҳо, то ки онҳо кист гумроҳтар аз хотир.
  
  
  Задолго то пайдо шудани Шейлы вай оғоз ба ташвиш дар бораи Мередите, ки на омад ва на хонда. На отрывая чашм аз рӯзи тарабхона, вай гузошта телефони худ афтод ва пурсид шаб клерка дод, ки ман внешнюю хати. Вай ба даст овардани рақами шуд ва гирифта ҷавоб медиҳад. Вай нишаста дар dark, гӯш ба гудению, ва ман як эҳсосоте, ки он ҳодиса боз якбора тағйир ефт.
  
  
  Шила берун ба воситаи тарабхона босуръати қадам, оглядываясь бо тарафњои, направляясь ба вольво дар обочины. Рафт осон борон. Вай дид, ки чӣ тавр ба оконном милтиқи пайдо нашуда қатраҳои. Дар Шейле буд, бачаҳо дароз аст, ки он носила дар ин филм Мередита. Вай метавонад аллакай фаҳмидед, ки аз нах дар ҷайбатон нигоҳ доред буд, пистолет.
  
  
  "Детка, ту хитрая", - нармӣ гуфт: ман.
  
  
  Буд, нест, нисфи шаб; буд, танҳо 22:00. Вай уходила барвақт - ба ман намерасид.
  
  
  Вай откинул курсї ва дар се зуд қадами добрался то рӯз. Вай зуд спустился нардбон, миновал испуганного хизматчии ва рафтанд ба кӯча, вақте ки Шила уезжала.
  
  
  Садои запускаемых моторов мотосикл слился бо пульсом мотора Volvo. Байкеры проехали mimmo, ки заметив ман. Онҳо пайрави машиной. Вай дид, ки чӣ тавр дар чида кунҷи проносилось красное свечение пушти чароғҳо, вақте ки вай мчался ба худ потрепанному "форду".
  
  
  
  
  
  Вай метобад, то ih, вақте ки онҳо мчались атрофи шаҳр дар паси хоб Volvo, ки двигался хеле наздик ба предельной суръат. Вақте ки дар шаҳри монд паси вай выругался. Шила настраивалась дар ҳоле, ки байкеры дошт, дар хотир доред.
  
  
  У он "Форду" боз бензин ва приблизился ба он, ва дид, ки вожак хеста, дар наздикии "Вольво" ва махнул духтаре, ки ба вай остановилась. Вай проигнорировала ego ва кӯшиш ускориться атрофи худ мошинҳо.
  
  
  Вақте ки рентгении ман фар афтод, ки дар онҳо фаҳмидем, ки касе загорелся дар як ҳизб. Одина бо байкеров повернул пеш, врезавшись ман дар роҳи ҳамин тавр ногаҳон, ки ман нажал дар запугивание, барои роҳ надодан ба бархӯрди. Вай дид уродливое шахсе инсон бо номи Джорджи, ки катился оид ба мокрому аз борон тротуару. Вай стиснул дандон ва выехал дар штопор, боз заводя "Форд". Вай возобновил погоню.
  
  
  Дар аввал ман чароғҳои сайд Джорджи. Ӯ мотался байни ман ва дигарон, нигоҳ доштани зиеда аз суръати суст, ки ҳар сол, бимонед, ое ман бо онҳо. Оглянувшись, ӯ обнажил недостающие дандон дар ноҳамвор пародийной усмешке. Ӯ дамида қариб довольным, ки ман разбился "форд". Акнун ӯ буд, боз як имконияти ба ман.
  
  
  Ӯ повернул мотосикл ва аз куҷо-пас аз курсии извлек кӯтоҳ занҷираи. Бо цепью, болтающейся дар дасти ӯ вцепился дар мотосикл ва бросился ба ман.
  
  
  Вай на нажал дар таҳқир ва сбавил суръати. Вай устуворона несся пеш, рентгении ман чароғҳо лизал шаб. Джорджи чӣ ваҳй лижет. Вақте, ки ӯ дид, ки ман меравам, то пайваст ба худ албатта, ҳарчанд аз он буд, ки дар роҳи ман, ӯ свернул мотосикл ба дигар полосу роҳ.
  
  
  Вай метавонист битобед мошини ва онро зад, вале тарсидам, ки ин корро ба скользком асфальте. Вай нест, мехостам боз попадать дар занос. Пас Форду бештар бензин, ки онро ба ҷои ин прибавил суръати. Джорджи промелькнула mimmo ман тирезаҳо, ва ман дидам, ки чӣ тавр шевельнулась ego дасти. Ӯ щелкнул цепью, чӣ тавр ба мекафад қамчин.
  
  
  Неожиданный ҷаҳиш ба суръат, ки вынудил вай берун рафта, дар атрофи мошинҳо, маҷбур Джорджи гумроҳ. Занҷираи бо усилием врезалась дар тирезаи пушти ман аст, на дар чизе, ки буд дар назди ман шахси. Вай нафаҳмида вздрогнул, вақте, ки шунид треск шиша. Сипас вай увеличивал масофаи байни мо, зеро ки эму лозим снижать суръати, ки ба мотосикл боз развернулся. Вай дидааст, чӣ тавр ба ego lantern аст, висел пушти ман, вақте ки вай мчался оид ба повороту ва поднимался оид ба холму.
  
  
  Взойдя ба холм, вай пай Шейлу ва он преследователей. Инсон дар ведущем байке буд, дар наздикии "Вольво". Ӯ метобад, то мошини ва оғоз суст кардаанд, ки дар роҳ ронанда, маҷбур он меғелонад дар обочину роҳ, барои роҳ надодан ба бархӯрди.
  
  
  Ӯ буд, то увлечена поединком бо велосипедистом, ки натавонист ба кор баъдӣ доштан зарур. Съезжая бо роҳи, Volvo подпрыгивала ва уклонялась, чӣ тавр ба бумажный кораблик дар стремительном водосточном давоми. Вай тарсидам, ки ӯ перевернется, вақте ки ӯ ударится дар бораи канаву, аммо такони танҳо маҳсулоти худро аз он. Дар Шейлы хватило хотир пешгирӣ внезапного зеркунии тугмаи ба тарсондан. Чи ларзиш мошинҳо, вай фаҳмид, ки вай переключила он ба зиеда аз медленную интиқоли. Сипас пилила тарсондан. Вольво вздрогнул ва поскользнулся, вале на перевернулся.
  
  
  Вақте ки ӯ ниҳоят остановила мошини дар кушодаи майдон, байкеры развернулись. Як воситаи онҳо перепрыгнул тавассути канаву, адад ҳунарҳои зебо савор, ва давида рафтам, ки ба воситаи майдони ба мошин, ки преследовал. Ego чархи взбивали лой.
  
  
  Дар марҳилаи дуюми байкера на хватило смелости прыгнуть дар канаву. Ӯ қатъ дар обочине роҳ ва дид, ки чӣ тавр ман берун аз шаб. Ӯ қарор илмӣ-тадқиқотӣ вазифаҳои мотором ва нузул бо мотосикл.
  
  
  Притормозив, он дидам, ки дар оина пушти нм, ки ба тафтиш Джорджию. Он ҳам буд, ки маро ба думи ва набирал љойивазкунї. Дере нагузашта ӯ ба ман догонит.
  
  
  Вай перевернулся дар обочину назди майдонҳои ва ҳалли илмӣ-тадқиқотӣ вазифаҳои мошини. Вақте ки аз он берун омадам,, ба чап вай сӯхтан чароғҳои. Ожидавший байкер буд, ба вуҷуди ин, агар касе шрамм муроҷиат катился оид ба щеке. Ӯ захода дар дохили камзолы ва царакат тӯдаи. Вақте ки ба он чӣ ваҳй ба ман, ба лезвии блеснул сергей.
  
  
  "Ҷаноб, ба шумо беҳтар аст, ки барои баргаштан ба мошини ва аз ин ҷо меравем ба черту".
  
  
  "Агар ӯ ин корро?"
  
  
  "Ман нарежу ту, ба монанди гӯшт, омодагирӣ ба шмш".
  
  
  Согнув як всякому хӯроки он полуобернулся. Ман левая асосҳои вылетела. Вай хис кардам резкий тамос бо ego коленной чашечкой. Ҷопон оғозебӣ карате научил ман ин сперматозоидњо ва ин буд, хуб варзиш. Шахсе аз шрамом упало, гӯе заминро вырвали ӯ аз зери пои.
  
  
  Поднявшись дар дар манишинед, ӯ ба дод, ки аз ағбаи корд. Вай переместился, ва майса хлестнуло пеши ман, дар дюйме аз ман ҳает. Вай баъзеи ego ду дасти дар дасти опустил вай дар всякому хӯроки ва пора. Шахсе аз шрамом завыл.
  
  
  Вай кардааст бигирад, то ego тӯдаи ва швырнул дар темноту дар тарафи дигари роҳ.
  
  
  Сипас муҳаммад Джорджи. Ӯ биронам, пардохтҳои бевосита ба ман баіс цепью. Вай медонист, ки агар ӯ хоҳад, ки маро оид ба шахсе, ки онро ослеплю е израню барои ҳает. Вай шунид цепной вой, вақте ки пригнулся. Сипас Джорджи обогнала ман. Пеш аз он ки ӯ тавонад, то он расстегнул молнию
  
  
  
  
  
  ва царакат Саночника.
  
  
  Он шањ, ки дар ӯ ба воситаи кор медињад ва байк суханро меравад, вылетев дар середину роҳ пеш афтод, ки дар канори ва соскользнул.
  
  
  На бросив дар Джорджи мо ягонаи назар, вай рафта, ба мошини худ дохил он задним рафти ва осветил соҳаи фарами.
  
  
  Медная Ришу спешился ва стучал шудан суроѓи мошинҳо Шейлы. Ӯ фуруд омад, чун зард, рентген ман фар осветили он.
  
  
  Вай офаридаӣ "Форд" ба арзиши пасти қурби ва биронам, ба воситаи канаву. Барқароршавии оторвал маро аз харони. Медная Ришу давида бозгашт ба худ байку. Вай омада, аввал. Вай вывернул чарх дар охирин лаҳза, то ин ки танҳо ман бампер ударился дар бораи дучархаи, вале аз номӯътадили мошини закружилась. Медная Ришу акнун мчался ба дӯстони худ, эҳтимол, умедвор аст, ки даст ба як атрофи ih мотосикл. Вай повернул "форд", то ки равшан ego дид, ки дар партави фар. Вай вылез атрофи мошинҳо, прицелился оид ба люгера ва шањ убегающему дар як пойи.
  
  
  Шила Банда толкнула дари худ мошинҳо. Дар дасти вай держала револьвер 38-уми калибра. Медная Ришу ин медонистам, аммо вай, метавонист наҷот эму ҳает.
  
  
  "Ҷаноб, - бо благоговением гуфт Шила, - шумо ба чизи дигар".
  
  
  Вай гирифта "Люгер" дар левое заднее чархи мошини истифодашуда Volvo ва имруз дастраси ҳамагон дар nen сӯрохи. Вай гузашт mimmo смотрящей ба нах Шейлы ва шањ дар левое переднее доштааст. Пас аз он боло капот ва выдернул проводку.
  
  
  "Ое шумо девона?" вай потребовала.
  
  
  "Боре ту сбежал аз ман. Вай убеждаюсь, ки ту дигар хоҳӣ ин кор".
  
  
  "Ман намедонист, ое метавонам ба ту эътимод. Вай ҳатто намедонам, ки ту".
  
  
  "Ман ҳамон гуфт: ту. Ном - Wk".
  
  
  "Ман привыкла ба кор. Вай фикр кунем, ки он чизе, ки лозим аст".
  
  
  "Шояд ту сможешь истифода аз ин пистолет, - гуфтам ман, - вале на метавонист, ба ту барои мубориза бо ҳамаи се бойскаутами? Истифода баред, сари худро, Шила. Ба ту лозим аст, ки муњофизат".
  
  
  Вытащив калидҳои бо худ мошинҳо ва гузоштани ih дар як дақиқа, вай рафта, ба Медной Бороде, ки ҷони худро фидо замин, хватаясь барои нигоҳ то.
  
  
  "Хоҳӣ зиндагӣ", - гуфт вай эму. "Агар вай доварӣ бигзор ба ту".
  
  
  Ӯ облизнул губу. "Ин чӣ маъно дорад?"
  
  
  Вай наклонился ва засунул майса люгера байни ego густыми бровями. "Ба ман бигӯ, ки сабаби nightcrawler фаъолияти".
  
  
  "Мо меҳмонхонаҳо блондинку. Боз чӣ?"
  
  
  Вай ткнул ego стволом таппончаи. "Ман фикр кардам, ту садоятро ман мегӯям, ҳанӯз ки-ки. Чизе бештар ҷолиб".
  
  
  "Чувак, ба вай мегӯям: ба ту чизе, ки ту мехоњї шунидани. Вале ҳақиқат дар он аст, ки мо меҳмонхонаҳо бабу. Вай моро обворожила дар обеденном толор, аз ин рӯ, мо тасмим потусоваться ва хурсандї бо он, ки вай закончила кор . "
  
  
  "Ҳеҷ кас ба кироя ту, ба нигоҳубини он?"
  
  
  "Чӣ касе?" Ӯ выдавил дрожащую ухмылку. "Чувак, ки дар мо то ҳол дар сомона?"
  
  
  Ман боварӣ карда шуд, ки доверил эму. Вай гуфт: "Ман на побеспокоит ҷамъ шумо, уродов, ва нохушиҳои дар зиндон аст. Вале мондан аз ман назарҳои. Агар вай боз попаду дар онҳо вай убью шумо".
  
  
  "Чувак, вай бошад, аз ту, чӣ тавр ба сквозняк".
  
  
  Шила сидела дар кушода рӯз ман мошинҳо. "Дар бораи аз шумо ду нафар гуфтанд?" - аноби вай, вақте ки вай рафта,.
  
  
  "Вай номи эму номи худ духтур", - гуфтам ман. "Садись дар мошини. Мо возвращаемся дар Бонэм".
  
  
  Вай заколебалась, пас послушалась ман. Вай проскользнула зери руль ва подошла ба пассажирскому сиденью, он доман поднялась оид ба ногам. Вай ухмыльнулся хей, спрятал "люгер" дар кобуру ва сель дар дохили. Сипас вай ударила худ муште 38-уми калибра ман бо ребрам.
  
  
  "Ман медонам, ки ин роҳи бад изҳори сипосу, - гуфт вай, - вале духтар бояд ғамхорӣ худ".
  
  
  Се
  
  
  Вай нарушил як атрофи аз давних буд, ман худ китобҳо. Smart агенти ҳеҷ гоҳ клал пистолет дар кобуру, то касе дигар худро нигоҳ. Акнун ӯ исбот кард, ки, дар беҳтарин ҳолат, неловком низомнома. Дар бадтарин ҳолат он метавонад закончиться летальным натиҷаи имконпазир муҳофизат.
  
  
  "Ман сазовори ин барои худро неосторожность, - иқрор шуд вай, духтаре, ки бо толкала револьвер ман зери ребра, - аммо он мебуд, дар меҳмонхона, ки ба ман ин объяснили".
  
  
  "Калидҳои Wk. Ба ман лозим калидҳои аз твоей мошинҳо. Пас аз он, мехоҳам, ки ту рафт. Ман даст дар Бонэм. Касе метавонад интизор ба ман нест".
  
  
  "Шумо ба зуди бас, маро ва боз улететь танҳо?"
  
  
  "Ман рискну. Вай выжила то кунун хорек".
  
  
  "Шумо мебуд бало бузург выжили шоми имрӯз, агар ман омадам".
  
  
  То он, баҳс бо он, он оценивал вазъият худ. Ман правая дасти, ближайшая ба он, ба нармӣ покоилась дар руле. Вай медонист, ки чӣ тавр ба зудӣ аз вай рози љойгир кардани ин дасти дар ударе каратэ, ки поразит прекрасное сафед кард гулӯ Шейлы Банда, ҳамчун топор палача. Аммо ман не метавонад, ки имконияти ба таври ҷиддӣ поранить духтаре, ки ба ҳамон як шкалаи метавонад маҷбур ба он спустить триггер револьвера ва вонзить дар ман пулю бо близкого масофаи. Ман маъқул нест ба мо як атрофи ин имкониятҳои.
  
  
  Овози Шейлы афзуд. "Ман бартарӣ нест, тир ба ту. Вале ман њамин корро мекардам, агар лозим".
  
  
  "Стреляй, детка", - гуфтам ман. "Ман бахшиш ба ту калидҳои".
  
  
  Мо он ҷо нишаста буданд, ҳеҷ кас аз мо нест двигался, то он решала, ки ое вай нажимать ба триггер. Вай эҳсос кард, ки чӣ тавр крошечная капля бонк мавриди амал қарор додани ман дар баробари хати мӯй.
  
  
  Ӯ ба қадри кофӣ хуб медонист Шейлу Банда, ба дод, то ҳаети худро дар дасти вай. Вай метавонад причастна марг агенти AX Довуд Кирбӣ; вай метавонад кофӣ панической, барои куштани ман бо тарс;
  
  
  
  
  
  
  фармоишии не инро гир, ки чӣ гуна онро медонам, ки вай ненавидела ҳамаи мардон ва бо хурсандӣ послала мебуд, пулю дар як. Вале ман метавонистам, имконият хей, боз фирор. Дар сл сар шуд, чӣ-чӣ, ки ман буд, дошта, слизи он қадар муҳим аст, ки касе, ки қарор кард, боварӣ ҳосил кунед, ки Шила ҳеҷ гоҳ тақсим онҳо бо AX.
  
  
  "Ое ту бисер асаб", - дар охир гуфт ӯ.
  
  
  Неровно вздохнув, вай вытащила пистолет дар атрофи ман бока ва откинулась ба курсии. "Фикр мекунам, ман бояд повязать туро веревкой. Ба назар мерасад, аз ман не аз он, ки ба шумо лозим аст, то ки туро кушт".
  
  
  "Ман хурсандам, ки ин мешунаванд." Вай вынул калидҳои ва развернул мошини.
  
  
  "Ба ҳар ҷое, ки шумо гона ман ба худ меронем?"
  
  
  "Дар ҳақиқат ҳоло, бозгашт ба Бонэм. Пас аз вай рози ҳамаи ташкил, он ҷо, ки ту ҳаети хоҳад дар хатар".
  
  
  Перепрыгивая ба воситаи майдони он проехал mimmo Медной Кард, ки оғоз ползти ба дӯстони худ, волоча раненую пои. Шахсе аз шрамом нишаста дар обочине роҳ, прижимая ба худ сломанную дасти ва марде бо номи Джорджи ҷони худро фидо, свернувшись неподвижным клубком. "Замечательная гурӯҳи всеамериканских бачаҳо", - фикр кардам ман. Вақте ки мошин покатилась тавассути канаву дар роҳ, Шила гуфт: "Ое ба шумо гона ҳар сол дар инсон аст, ки ишаъеи пайдо мертв ое ӯ?"
  
  
  "Не", - гуфт вай хей. "Ман медонам, ки ӯ мертв"
  
  
  Вай толкнул акселератор, ва ман потрепанная мошин взлетела, ҳамчун рахи. Вай фикр кардам, ки хурд механик AX гордился мехоҳам, ки чӣ тавр ба ego кӯдак ва ҳамзамон худ имшаб. Дар асл, мошин буд, ягона коре, ки машғул кор мутобиқи хуб продуманными нақшаҳои Хока.
  
  
  Вай меҳмонхонаи худ меронем Шейлу дар кадом маврид ба ҷои бехатар зери юрисдикцией AX, вале дар аввал ман буд, даъват Хоуку ва фармоишгарони он. Ман низ ба шумо лозим аст figuring буд, ки чӣ рӯй дод бо Мередит, ки чаро он пайдо аввал оид ба меҳмонхона.
  
  
  "Ман ҳеҷ гоҳ пользовалась ин пистолетом", - гуфт Шила. "Ман аз ҳеҷ кас на шањ. Метавонад, то ки ман не метавонад тир ба ту".
  
  
  "Ман умедвор буд, ки дорӣ, сабаби дигари. Мумкин, ки ту ба ман полюбила".
  
  
  "Ҳоло не", - гуфт вай. "Вале ман гумон дорам, ин шояд рӯй мегирад".
  
  
  Ман дасти коснулась он теплого гирифтааст. Чунин ба назар мерасад, он возражала. "Бигзор ман пистолет", - гуфтам ман.
  
  
  Сипас минутного ларзиши он бросила силоҳ ман дар ладонь. Дар аломати боварии вай фикр мекард, ки муяссар гардид, ки баъзе пешрафту.
  
  
  "Чаро ту ин лозим аст?" вай аноби ман.
  
  
  "Танҳо updated гиред. Дар ҳолате, ки агар ту запаникуешь кофӣ барои боз нацелить ба ман".
  
  
  Вай сунул 38-ум калибр, ки дар як дақиқа. Стрелка спидометра дрожала дар отметке 70, вақте ки мо мчались бозгашт ба шаҳри.
  
  
  "Ин се мард. Ih мешаванд, ки маро бикушӣ, Wk?"
  
  
  "Хуб, раҳбари гуфт, не". Ман не метавонад разобрать изњори он шахс дар темной бошад. "Ӯ гуфт, ки ҳамаи онҳо, ки дошт, дар хотир доред, ки ин як дружеское таҷовуз ба номус".
  
  
  "Ва ту задумал барои ман?"
  
  
  "Чанд чиз." Вай гузашт дароз доштан зарур нест сбавляя суръат. "Таҷовуз ба номус дохил карда нашудаанд, дар ih ҷумла".
  
  
  "Ҳангоми муайян дар дигар ҳолатҳо низ дар ин буд, ки агар зарурат".
  
  
  Вай усмехнулся дар dark. "Чӣ тавр шумо рӯй ба пешвози Фрэнком Абрузом?"
  
  
  "Ман провалилась дар Лас вегас, пас аз он, ноком шудан танцовщицей. Ӯ омада, якҷоя бо он. Ӯ кофӣ буд, взрослым, то бошад, ки падари ман, балки назди ӯ буданд, пул".
  
  
  "Шумо медонед, аз ӯ додаед?"
  
  
  "Ман дирӯз таваллуд шудааст". Он қадар молчала. "Дар Лас вегас, ки хеле бисер зебо духтароне, ки кӯшиш мекунанд, ки ба прорыву. Вай буд, танҳо яке дар атрофи бисер. Вақте ки он обнаружила, ки ман шахси - ман ҳолати он оғоз худро истифода худ бадан".
  
  
  Вай приглушил муқаддас, ки mimmo мо проехал автобус "Грейхаунд".
  
  
  "Ман мехоҳам меҳмонхонаи сафар ба ин автобус", - гуфт Шила. "Хуб, Wk, вай гуфт ба ту як қисми таърихи худ. Ту фикр мекунї, ту бояд ба шумо чизе мегӯям, ки ман худро?"
  
  
  "Кадом қисми ки шумо мехоҳед, аввал?"
  
  
  "Кӣ ба шумо чунин аст, ки чаро шумо явились оид ба ниоткуда дар ҳаети ман ва шумо аз куҷо фаҳмидед, ки дар бораи ман муносибат бо Фрэнком Абрузом".
  
  
  "Бигӯ, то он кор дар ташкилот, ки бо заинтересованная дар ҷустуҷӯи қотилони Фрэнка Абруза".
  
  
  "Лекин ту дар mafias". Ин буд, ки нисфи шавад.
  
  
  "Не. Мумкин ту помнишь инсон бо номи Довуд Кирбӣ. Ӯ буд, ман дигар".
  
  
  "Ман дар ед дорам, ки номи. Ӯ омад повидать Абруза. Он чизе, ки ман медонам, дар бораи худ мистере Кирбӣ. Вай на муқаррар Абрузу саволҳо дар бораи ego почтаи бизнесявляется".
  
  
  "Чор нафар кушта, аз коттедже , вале ту ушла живыой, Шила. Чӣ тавр ту ин идора?"
  
  
  Вай ба ман гуфт,. Ба ҷои ин вай гуфт: "Шумо мехоҳед, ки ба вай указала ба қотилони. Ба ивази ташкилоти шумо пообещает ҳифзи маро. Ин гап?"
  
  
  "Ин ба он". Вай пай пеш аз чароғҳои Бонэма ва притормозил. "Ки ту говоришь?"
  
  
  "Ман подумаю".
  
  
  "Тавре ки ман дар он мебинам, детка, ки туро ҳеҷ интихоби доранд".
  
  
  Городок барвақт пахш кунед пилорамма ба хоб. Танҳо ресторан, бар ва меҳмонхонаи оставались кушода. Вай фуруд омад, дар затемненной заправке. "Дар кадом вақт ин одамон одатан баста мешавад?"
  
  
  "Тақрибан ҳашт соат аст,. Чаро ту мепурсӣ?"
  
  
  Ин маънои онро дошт, ки Мередит опоздал ҳадди ақал ба якуним соат пеш аз он тарк меҳмонхона, ки погоняться барои байкерами. Бо фонариком, ки дар як тараф ва "Люгером" дар дигар берун омада, вай ба атрофи мошинҳо ва побродил доир гардид. Ниҳоят вай пайдо Мередита лежащим дар зарослях алафҳои бегона, тақрибан понздаҳ шагах аз груды заброшенных бочек бо равған.
  
  
  Ӯ гуфт, ки хоҳад, эҳтиет,
  
  
  
  
  
  аммо ӯ буд, кофӣ эҳтиет. Ego гулӯ буд перерезано.
  
  
  Шила подошла ба ман аз пушти. Вай ахнула, ки увидела скрюченное бадан, прижатое ба лучу ман ҷаҳон. "Ман медонам, ин инсон. Ӯ аз кор дар истгоҳи".
  
  
  Вай выключил брылев. "Ҳа, гӯе."
  
  
  "Вале ӯ худро ба кор дар ин ҷо бархӯрдорӣ. Ки ӯ буд, дар делле, Wk?"
  
  
  "Дигар аз ман дигар. Ӯ мепоиданд, ки барои шумо бод".
  
  
  "Ва ҳоло ӯ мертв". Вай ба овози баланд буд, дар nen буд ҳангома. "Чӣ тавр шумо гона ҳифзи маро, чун ту одамоне, ки дар хатар?"
  
  
  Вай фикр кардам, ки ин низоми одилона штопора.
  
  
  Шила отвернулась аз ман ва побежала тавассути пустырь, бо всякому хӯроки алафҳои бегона. Эҳтимол ӯ намедонист, ба куҷо меравад. Вай медонист, ки танҳо мехоҳад, ки ба тарк.
  
  
  Вай бросился, барои он. Вақте ки он иҷро поен варид марказии, тар сорняки хлопали бо ман штанинам. Вай шунид, ки чӣ тавр громко стучит духтар, пеш аз он ки бо вай дастгир кард. Бо қабули lunge, вай баъзеи ee ба дасти ва притянул ба худ.
  
  
  "Отпусти ман", - сахт дышала вай. "Ба ман на муҳофизат кун. Ман беҳтар аст, ки бе нах".
  
  
  Вай нохунҳо впились ман ба шахсе, вале он поймал вай дигар запястье. Вай сина прижимались ба ман сина, ва он нафас буд, гарм ман гулӯ, вақте ки ӯ пыталась мешикананд. Вай оғӯш ee ва маҷбур истода неподвижно.
  
  
  "Мередит содир хато. Вай на корро ee". Вай мегуфт ором, умедвор аст, ки вай ором. "Ман вытащу туро дар атрофи ин шаҳр имшаб. Мо поедем ба ту, он ҳама ман, ва он гоҳ мо оставим Бонэма паси".
  
  
  "Wk". Вай определился исми ман ҳамин паст ва ҳалим овози, мисли ман. "Ман медонам, ки мисли мужчине". Дигар сопротивляясь, вай сидела сина ба ман, бедрами ба ман. "Ман ба ту добрее. Дар бораи, пас хуб аст. Аммо, лутфан, отпусти ман".
  
  
  Вай пешниҳоди маро оскорбило. Вай бо ноумедӣ ва прибегла ба худ беҳтарин интиқоли барқ, ва ман не метавонад винить вай барои он.
  
  
  "Аз барои ту ин садо ҷолибанд. Вале ман кор - гиред, ки ту медонӣ. Вай ба ҳар ҳол наметавонам бигзор ба ту гурезад як. Ин бросит туро дар вилай. Касе хеле ҷиддӣ фармоишгари талоқ туро аз роҳ. Кофӣ ҷиддӣ ба сбить Мередит ва кӯшиш кунед, ки ҳамин корро бо ман. Кофӣ ҷиддӣ ба фиристед pippa барои ту, Шила. Вай дучор шуда, бо ӯ имрӯз дар меҳмонхона. Ӯ упаковывал винтовку ва намеревался сбить туро аз тиреза hotel, вақте, ки шумо дар таҳрири ба кор ".
  
  
  Вай застыла ман дар дасти. "Шумо гумон мекунед, ки ҳамаи ин корро кард, ки қотил Абруза?"
  
  
  "Ин далели. Шумо интернетӣ, ки метавонист ih муайян".
  
  
  Бо nah вырвался талх ханда. "Ман дигар дорам, ки ба мо фикри он аст, ки фиристод, ки қотилони, аммо ман ба шумо мегӯям як чиз барои боварӣ. Ин аст, ки онҳо одамон стреляли дар Фрэнка Абруза ва Кирбӣ. Не, ҳақиқат аст,. Онҳо мехоҳанд, ки вай зинда буд".
  
  
  "Детка, ту пур аз дафтар хурд сюрприза". Қатъии обвив ангуштони худ вай запястье, вай потянул ee ба мошин ва затолкал дар нах.
  
  
  Ман хеле осудаанд солҳои бадан Мередита вуҷуд дорад, ки аз он буд, вале ego қотил ҳам метавонад поблизости, разыскивая мо. Ба ман зарур буд, ки ҳарчи зудтар расонидани духтаре ба ҷои бехатар.
  
  
  "Рафтанду ман дар бораи ин, Шила", - гуфтам ман, заводя мошини.
  
  
  "Шумо хушбахт ҳастед".
  
  
  "Он, эҳтимол не хоҳад. Ба ҳар ҳол ба ман фаҳмон".
  
  
  "Frank Абруз на забрал ман дар Лас вегас тасодуфан. Вай буд, муаррифӣ эму. Ин шахсе, ки ба вай медонист, омад навестить ба ман гуфт, ки Абруз буд, дар шаҳри ва эму дўст намедорад ман раҳо. Ӯ гуфт, ки метавонад ба ташкили, барои мо вохӯрӣ Ки ӯ сохт. Танҳо баъдтар, пас аз он, ки Frank қарор доданд, ки ӯ дар меҳмонхонаи агар ман тарк, ин мард боз связался бо ман. Ӯ гуфт, ки ман эму бояд ба он омода буд чидани пул ".
  
  
  "Ба фикри шумо, ӯ подбросил шумо ба Абрузу, то ки шумо метавонед ҷосусӣ барои ӯ?"
  
  
  "Чизе дар ин гуна худро. Ӯ медонист, ки mafias собиралась расонидани Абрузу дар коттедж 200 000 доллар. Ӯ талаб, то аз он хабар дод эму, ки саф дар пул. Ӯ гуфт, ки ин хоҳад буд, ки ограбление, вай поверила эму. Вай боялось, ки ӯ убьет ман, агар ман корро ҳамин тавр, ки чӣ тавр ӯ гуфт:. Аз ин рӯ, ӯ даъват ба вай ба ӯ буд,, вақте, ки омаданд, ки пул ".
  
  
  Вай переваривал он таърих, вақте ки ронандагӣ буд, ба он хона.
  
  
  "Шумо медонед, ки дар бораи чӣ ба вай гап, ҳамин тавр не?" - аноби он диким овоз мебошад. "Шумо медонед, ки ин чунин маънӣ дорад, вақте ки ӯ даъват ба вай".
  
  
  Вай отпер дари он хона ва зажег муқаддас дар меҳмонхона. Вай огляделась атрофи бо "Люгером" дар дасти, ва чӣ ваҳй ба телефон.
  
  
  "Он подставила Абруза", - гуфт Шила. "Онҳо омаданд ва такфир ман ego, ego телохранителей ва инсон бо номи Кирбӣ. Онҳо ишаъеи ih ҳама. Ин буд, бойня".
  
  
  "Шумо медонед, ки онҳо мерафтанд ба кор", - гуфт вай хей.
  
  
  Дод оператор дальней алоқа рақами телефони хадамоти дархости ерии таъҷилӣ. Сарфи назар аз он, ки ба куҷо рафт Хоук, ва ин охватывало зиеди ҳудуд, духтар, ответившая ба занг ба рақами хадамоти дархости ерии таъҷилӣ, медонист, ки чӣ тавр ба зудӣ бо ӯ дар тамос бошед.
  
  
  Шила распахнула хамелеон ва вытащила як шиша бурбона. "Ман гуфтам ба худ ин. Вале ин бало на кӯмак. Frank Абруз буд, мафиози, вале ӯ относился ба ман прилично. Вай кушта ego". Вай подняла як шиша. "Шумо мехоҳед, ки ба ин?"
  
  
  Вай покачал сари. Ман ба хати шуд, ки духтар ба Хока. Вай ба ед хона суханоне, ки сохтани он, ки ман обманщик: "Абердинский кабуд". Вай гуфт, духтаре, ки мехоҳам ба сӯҳбат бо ин мард.
  
  
  "Ман передам паем, N3", - гуфт вай
  
  
  
  
  
  
  четким, самаранок овоз мебошад. "Эй парвардигори ман рақами, ва гузошта трубку. Ӯ хаторо гирифтед, метавонед дар давоми понздаҳ дақиқа".
  
  
  "Поторопись. Вақти жжет ман фалды".
  
  
  Вай вале илоҷи ин трубку. Шила отнесла шиша дар мос. Вай аз паи он ва нишон дод, ки он ба маблағи аз раковины ва плачет.
  
  
  Вай потерла чашмони. Вай достала як шиша, налила ду ангушти бурбона ва выпила ego, чӣ тавр ба глоток чой. "Ин Кирбӣ. Чӣ хуб ту ego медонист?"
  
  
  "Мо аз дӯстони худ."
  
  
  "Ӯ интихоб неподходящий рӯз ба навестить Фрэнка Абруза". Вай уронила як шиша, ва ӯ разбился дар бораи павлус. Вай уткнулась шахси ман ҷомаи. "Касе, ки метавонад фиристед pippa, Wk? Mafias?"
  
  
  "Мумкин аст. Мумкин аст, онҳо фаҳмидем, ки шумо подставили ih мӯҳтарам аршади наздиконашон супурда".
  
  
  "Ман боялась, ки онҳо ба он задан. Вай убегала аз онҳо ва аз қотилони Абруза". Вай ангуштони впились ман дар рукава. "Шумо обвиняете ман дар ин чор смертях, ҳамин тавр не?"
  
  
  "Ое бад мисли ту винишь худ".
  
  
  Вай потянула ман, прижалась губами ба андешаи ман. Ee лабони буданд теплыми. "Wk, уведи ман барои хонаи хоб".
  
  
  "Ман ин ҷо интизор дорам, телефонного занги".
  
  
  "Ту фикр кунем барои чи ое бо ман муҳаббат. Бурс ин аст, ки ҳоло. Ба ман ин лозим аст, ки ҳоло".
  
  
  Дуруст аст, ки ин фикр аз приходила ман дар сари як чанд маротиба. - Бигӯ, бо даҳҳо. Бори аввал онро дидам ee дар ин филм, снятом Мередит. Вале дар байни мо мардум бе ҷавоби саволҳо.
  
  
  Вай погладил нарм мӯи малламуй Шейлы. "Баъдтар."
  
  
  "Аз ин ман табдил хоҳад осонтар аст. Лутфан".
  
  
  "Баъдтар", - боз ваъда дод, ки ба ман. Ба исбот, ки ман буд, дар хотир ин, он, наклонился ба ee губам. Вай эҳсос кард, ки чӣ тавр приоткрылись он рутубатдори лабони, хис кардам, ки ба вай стремительный забон. Ман дасти подобралась ба он даври сина. Дар он буд, ки holster.
  
  
  Чун вай шунид садои он гуфтугӯ аз нах. Вай нажал ба калиди дуо мехонад ва зажег сергей аст, ки дар пушти як рӯз. Дар саҳни ҳавлии ором. Вай, берун омада, ба кӯча бо "люгером" наготове ва прислушался, проверяя ҳаво, чӣ тавр ба гончая ба шикор рафта. Чизе вайрон шудааст. Вай эҳсос кард аз он. Шила сняла хона в тупике. Наздик њамсояњо буданд, хеле дур ба шунидани чизе ба ғайр аз таркиши. Ih освещенные windows образовывали хурд оранжевые квадратики дар густых торикиҳои дур дар поен. Шила hotel ба танҳоӣ, балки ба танҳоӣ метавонад ловушкой. Вай фикр кардам, ки чӣ тавр осон мебуд, то ки тавонанд загнать моро дар кунҷи.
  
  
  Дар дохили зазвонил телефон. Вай попятился ба рӯз, ва запер вай дар засов, он гоҳ зуд ба воситаи мос дар гостиную. Вай снял трубку аз стульев мавқеи.
  
  
  Ораш ва самаранок овози зан гуфт: "Нигоҳ хати, N3. Ҷаноб Hock меравад".
  
  
  "Чӣ рӯй дод, Ник?" пурсид.
  
  
  "Ман як ман посылка, ки шумо ин мӯъҷизаҳоро ба ман чинанд, то. Вай омода вай таслим".
  
  
  "Шумо ба зудӣ даст ба натиҷаҳои".
  
  
  "Ба ман кӯмак кард. Денвер хуб аст?"
  
  
  "Отвези вай ба он ҷо. Вай позвоню пешакӣ ва ҳамаи ман барои ту. Хел хусусияти ту муқовимат, Ник?"
  
  
  "Ман то метавонам, ба шумо дақиқи намоишгоҳ дар ин хусус. Аммо влад хеле тавоно. Вай боварӣ дорам, ки мо метавонем дар мубориза бо ин ду гуногун гуруҳи", - гуфтам ман. "Мередит дод, то таҳсил".
  
  
  "Пас, мо бояд ба харҷ вақти сӯҳбатҳо. Убирайтесь аз он ҷо". Ӯ партофт трубку.
  
  
  "Агар онро мегирад, ки бо худ ягон чиз упакуй ih", - гуфт вай Шейле. "Мо уходим. Ҳама чиз дар тартиби".
  
  
  "Ту дар ҳақиқат дар ин веришь, Wk?"
  
  
  "Албатта, медонам. Ва он бало хуб паембар". Вай кӯшиш кардам, вай ором асабҳо. Дар делле, он мебуд, на шталь пардохт! дар амният, то ки мо на окружили одамон, ки ба вай доверял.
  
  
  "Шумо бояд буданд, мепурсанд, ман боз як штопора. Вақте ки шумо ба зудӣ ego мепурсанд?"
  
  
  "Ман фикр мекардам, ки худам ба ту мегӯянд, ман ба роҳи худ", - гуфтам ман.
  
  
  "Хуб аст. Мумкин аст, шумо дар ҳайрат, чаро қотил Абруза мехоҳанд маро зинда? Ревматизма - онҳо фикр мекунанд, ки ман 200 000 доллар".
  
  
  То он упаковывала чи вай истода буд, аз тирезаҳо ва назар афканда, то дар темную кӯча ба воситаи щель дар намо. Вай надидаам мо мошинҳо, мо огней, мо мебошад. Садо, ки аз вай шунидам, ки қаблан метавонад нидои бродячей саг е гурба, моторным кашлем вдалеке, дюжиной чиз. Вале ман изтироб сохранялось.
  
  
  Шила аз ҳад дароз дар хоб монд. Вай закрыл пардаҳои тиреза ва чӣ ваҳй ба рӯзи хобгоҳ. Вай повернул қалам ва кушода дари дар dark.
  
  
  Ҷолиб аст, ки чаро он выключила муқаддас, вай пои толкнул дари васеътар. "Шила?"
  
  
  "Ман ин ҷо интизор дорам туро, Wk".
  
  
  Брылев тамоми хуҷраҳо паси ман падал дар бистар, ки дар он пролежала дар ошенаи. Вай обнаженное бадани буд, сафед пятном дар синем покрывале категорияҳо дар кати хоб.
  
  
  "Русия як чизи бештар аст, дар бораи он бояд ба ғамхорӣ", - гуфт вай. "Бирав, дар ин ҷо ва займись бо ман муҳаббат, гаронбаҳо ман худ".
  
  
  Ӯ буд, нозанин произведением санъат.
  
  
  "Ин вақти зиедро намегирад, гарон", - гуфт вай паст ва хриплым овоз мебошад. "Ман то жаркого, ки ман хоҳиш сахти онро дорам, ки дар коротком предохранителе".
  
  
  Ӯ буд, пурра блондинкой, ҳамин модданисбат ба чизе. Як ҳамвор асосҳои подогнулась, вай повернулась дар канори ва протянула дасти. Сергей, проникающий тавассути дарњои кушод, ласкал он пурра ба сина.
  
  
  "Сыч худо, Wk, опусти пистолет ва бирав, дар ин ҷо".
  
  
  Онро кард, ду қадами ба он, шагая бо хати ҷаҳон, чӣ тавр ба уличный гурба, indo ба воситаи девори. Вай метавонист различить танҳо аз љониби очертания мебел дар затемненных гӯшаҳои хуҷраҳо. Дари дар ванную чап аз ман буд, баста, windows задернуты. Баъзе занон нравилось ба ин кор
  
  
  
  
  
  
  дар dark, вале ман фикр мекардам, ки Шила мешавад, як атрофи онҳо. Вақте ки ба он чӣ ваҳй ба категорияҳо дар кати хоб, дар умқи дилам пайваста тикало огоҳӣ.
  
  
  "Ман ба шумо гуфтам, ки ин метавонад мунтазир бошед", - гуфт ба ман.
  
  
  "Баъдтар метавонад хеле дер".
  
  
  Вай овози метавонист каме тағйир аммо, шояд, вай ошибался. Шояд ба он танҳо фикр кардам, ки дар он суханон буд, нома.
  
  
  Вай склонялся аз болои он. Вай шунид, ки ба вай нафас. Суровый, ҳаяҷон. Вай оид ба дасти аз ee сина, ва ба онҳо буд бонк. Вай ламс ee худого ҳаети кончиками ангуштони ва эҳсос кард, ки чӣ тавр ба он дрожит. Вай фаҳмидам, бардавом, мисли он держалась.
  
  
  "Ҳа", - гуфт: ман ҳам нарасонед вай. "Фикр мекунам, мо бояд ин корро ҳоло".
  
  
  Вай эҳсос кард, мисли мушакҳо ҳаети вай подпрыгнули аз шиддати аст, вақте ки вай амиқ испуганный вдох. Ин ҳам буд, предупреждением, ки чӣ гуна ӯ метавонист ба ман мегӯянд.
  
  
  Вай фикр кардам, ки тезтар лозим буд развернуться ва як қадами пеш ба як рӯз. Шила играла нақши, ва он играла он хуб аст, зеро аз ин зависела вай зиндагӣ. Дар темной хоб буд злоумышленник.
  
  
  Ҷолиб он аст, ки ӯ вай огляделась. Дар айни замон, барои ман пинҳонӣ синфхона, ба вай гуфт: "Ту хеле убедительно, детка. Ба ман бигӯ, бори дигар, чӣ қадар шумо мехоҳед, ки ба вай категорияҳо дар кати хоб бо ту дар бистар".
  
  
  "Ое ту медонӣ чӣ қадар, Wk". Вай кӯшиш кунад ва овози худро дар бачагиаш.
  
  
  Оянда бо ман дар прикроватной тумбочке находилась żarówka, вале агар он дерну барои шнурок, внезапная дурахши нур метавонад ослепить ман дар кофӣ дароз, то кушт. Вай исключил он.
  
  
  "Сбрось либоси гарон", - промурлыкала Шила. "Он гоҳ ба вай ердам ба ту чизе, ки ба ту лаззат".
  
  
  "Омода поспорить, - гуфтам ман.
  
  
  Хей, гуфтанд раздеть ман, ва он хеле хуб аз ҷониби ман скрытого душман. Мард нодир табобатӣ держится дар огнестрельное силоҳ, снимая бо худ қуттиҳои.
  
  
  Протянув дасти ба Шейле, вай просунул дасти зери он поясницу ва боло онро бо кати хоб, погрузив даҳони худро дар ямку ee гулӯ. Ман лабони коснулись вай гӯш кунед, ва он прошептала: "дар ҷое, Ки он?"
  
  
  Ӯ буд, ки то наздик, ки шунидам, ҳатто шепот. Ӯ хеста, аз тарафи дигар категорияҳо дар кати хоб.
  
  
  Вай отшвырнул обнаженную бурд ва алоќаи "люгер" аз кобуры, вале выстрелить нест тавонад. Оғози дуюми мард набросился ба ман аз пушти, прижав дастҳои ман ва ба паҳлӯи.
  
  
  Ман рассчитывал ҷанг бо дастаи.
  
  
  "Таваққуф ego", - хмыкнул здоровяк аз тарафи дигар категорияҳо дар кати хоб дӯсти.
  
  
  Отведя пошнаи пеш, вай поймал инсон паси худ ба соқи пой ва ӯ выругался, вале ман наметавонам вырвать хватку ego. Ӯ медонист чӣ мекунад.
  
  
  Здоровяк перелез тавассути кат зад ва маро ба рӯ атрофи таппончаи "Магнум" 357-уми калибра. Ӯ буд, қавӣ. Зарбаи севумӣ ман губу, расшатал дандон, порезал щеку.
  
  
  Вай эҳье кард, то, хлестнул здоровяка дар пах, вале ӯ предвидел ин ҳаракат ва умчался. Ӯ буд, ба по қадар зуд, чун як муштзани.
  
  
  Ҳайратовар буд, он засмеялся. "Чунин ба назар мерасад, мо як муште, Jake".
  
  
  Jake кряхтел, кӯшиши нигоҳ ба ман. Вай развернулся ва швырнул ego ба тумбочку. Żarówka тарк фарш, вале Jake держался.
  
  
  Здоровяк бар мо омад ва боз зад маро. Ба ман чунин менамуд, ки ман дучор шуда, бо девор.
  
  
  "На убей ego", - шунид, ки ба вай плач Шейлы. "Лутфан, на куштани ego".
  
  
  Дари дар ванную фаъол аст, ва барои хонаи хоб ва гарнитураҳо дохил шудам боз як мард. Ман ба зону провисли подо ман, вақте ки здоровяк зад ман аввалин оғоз дуюм маротиба. Дар сар звенело. Вай вдохнула ҳаво ва бросилась пеш, вбив Джейка дар спинку категорияҳо дар кати хоб. Ӯ крякнул аз зарар, ва щелкнул он ego хваткой ва эҳье кунед "люгер".
  
  
  Сеюм мард набросился ба ман сбоку ва ба ӯ зад дулом таппончаи дар голҳо ҳисоб мешаванд. Вай качнулся боком, уронил "люгер" ва афтод, агар дастҳои ман на бар як куртаат здоровяка. Вай хис кардам фосила матоъ, вақте ки поймал вай.
  
  
  "Фармоишии не инро гир, ин лимити", - гуфт ӯ. Ӯ чунон сахт зад, ки маро муште, ки ман оторвался аз пои ба, дар мавриди ба павлус ба китфи ва заскользил оид ба стоны.
  
  
  Вай кӯшиш мекунам, қием, вале ноком. Вай терял аст.
  
  
  Выбираясь атрофи black даридаи он силиндрӣ, вай прищурил чашмони. Ман не метавонад аллакай фаҳмидед, ки чӣ қадар аз он буд, ки бе своды, вале он ҳанӯз ҳам буд дар хоб, ҷони худро фидо животом дар ошенаи.
  
  
  Злоумышленники стянули ман куртку бо ман плеч ва спустили оид ба рукам, ба ҳам пайвастани ih, ва он гоҳ связали ман дастро пушти ман полосами простыни. Пойҳои ман пайваста буданд, ки дар ҳамин роҳ. Вай сдвинул дасти кофӣ аст, ки ба ақл, ки онҳо проделали тщательную кор. Вай мебуд выскользнул ба воситаи худ мт.
  
  
  "Ое шумо дар ин ҷо крутое кукиҳо, як лӯхтак каме дорам", - гуфт здоровяк. Вай ego маълум дағалона овоз. Он чӣ ваҳй ба ман ва ткнул пои ман, дар канори, ки ба тафтиш, ки ое ҳама он бияфтод. Ба вай имкон дод эму фикр мекунанд, ки ман буд, бияфтод.
  
  
  "Агар ба ego ором", - гуфт Шила. "Ин ego не шароб, ки ӯ исбот кард, ки дар ин ҷо, вақте ки шумо омад".
  
  
  Здоровяк дарида берун хандидан. Ӯ буд, аҷиб ҳисси юмор. Боз щелкнув чашмони ӯ, вай, буд, тамошо, ки чӣ тавр ӯ гуфтугӯ аз ман. На двигая сари ӯ ва выдавая худ, он метавонад дидани танҳо ego ступни ва пойҳои. Пойҳои торик хлопчатобумажных брюках буданд, ба андозаи аз шпалы. Ба по шуд кроссовки.
  
  
  "Мо сахт пайдо шуд туро, кукла, вале ҳоло, вақте ки мо баргаштанд
  
  
  
  
  
  боз дар баробари ин хоҳад шавқовар аст. Ту ба ҳар ҳол шуморо дӯст маро? "Оид ба шороху пои ба, ва звуку Шейлы, плюющейся, ки чӣ тавр гурба, вай фаҳмид, ки ин мард прикоснулся ба он. Смеясь, ӯ гуфт:" Ту станешь дружелюбнее. Ҳанӯз пеш аз он, ки шаби охир, шумо гардад ценымногие дружелюбнее. "
  
  
  Ин буд, ки монанд ба таҳдид.
  
  
  "Ман кӯмак ба ту тазод ва ego. Ое ин маънои онро дорад, чизе?" - аноби Шила.
  
  
  "На обманывай ман як лӯхтак каме дорам. Ту отыграла ин як ҷинсӣ саҳна, то ба комилият, зеро медонист, ки ҳар blunder, ки моро тарк намекунад они бача берун бузург сӯрохи шикам". Ego овози шталь серьезнее. "Ту повесила трубку? Ту обманываешь шаҳрванд, кукла?"
  
  
  "Не. Вай на танҳо мехоҳам, ки ego такфир напрасно".
  
  
  Вай ҳанӯз ҳам нақши бозидааст, бозид костя ҳаети ман.
  
  
  Вай бодиққат переместил сузившийся назар, кӯшиши пайдо кардани аҳли здоровяка. Вай пай як атрофи онҳо рост, сидящего дар нимсола, на корточках. Тавре ки бузург марде, ӯ фарсудаи темную либос ва кроссовки. Дар он сари натянули чулок, искажая хислатҳои шахс. Ба он хотир, ки Хоук гуфт, ки қотил, ки ба вай мехостам, буданд холодными ва самаранок аз тарафи мутахассисони. Ин шахс ва гигант бо гравийным овози, бешубҳа, сазовори тасвир.
  
  
  Онҳо вазъи муроҷиат ба хона, приготовившись даромадан ба он, ки испугав сокинони. Ба истиснои як слабого садо, ки аз вай шунид, садо, ки ман буд, қодир ба уловить, онҳо ин идора. Вай фаҳмид, ки онҳо дар сомона ба воситаи тирезаи en, шояд, ба воситаи перегородку вытащили. Онҳо схватили Шейлу, вақте ки ӯ вошла барои хонаи хоб ва гарнитураҳо ва сипас дод, онро ба сару либос ва приказали васваса маро дар бистар ва застать ғайриинтизор.
  
  
  Сидевший наздик мард обыскал ман дараҳои ва вывалил ih content фарш. Ӯ прочесал ih дасти, отодвигая аст, ки ego не манфиатдор. Ӯ нигариста, ман зажигалку AX ва сунул он дар як дақиқа брюк. Открыв ман ҳамени ӯ проверил ман ҳуҷҷатҳо. Ӯ шумораи пул ва закинул ҳисоби воситаи китфи. "Ҳе, Лось, поймай".
  
  
  "Wk Харпер", - гуфт здоровяк, хондани ман водительские ҳуқуқ. Ӯ усмехнулся. "Тибқи ин, ӯ ронандаи мошини. Чӣ қадар ронандагон мошинҳои бастабандишуда люгеры дар наплечные кобуры?"
  
  
  Вай проанализировал сӯҳбат. Ин одамон намедонистанд, ки вай агенти AX, то ки онҳо пайваста буданд, бо қотил дар меҳмонхона. Бо ҳамин сабаб, онҳо шояд ягон масъулият куштори Мередит. Ин подтвердило ман назарияи дар бораи он чӣ ман буд, ки бо ду гуногун гуруҳи душманони.
  
  
  Шила гуфт: "Ман наметавонам ба шумо мегӯям, ки чаро ӯ буд, силоҳ. Вай мулоқот ego танҳо имрӯз. Ӯ дар гуфтугӯ бо ман дар тарабхонаи. Маро дўст намедорад ego сабки, аз ин рӯ, ба вай имконият дод, ки ӯ буд, боиси ба ман хона".
  
  
  "Ту бояд буд, каме ҷинсӣ аст,, ҳамин тавр не?"
  
  
  "Вай на зиндааш вақтҳои охир", - вызывающе гуфт вай Бияндоз. "Ман хеле занята бегством аз ту, ба зиндагӣ ҳаети муқаррарӣ".
  
  
  Вай украдкой пошевелил дасти кӯшиши высвободить шпильку дар рукаве. Бе имконияти. Онҳо стянули ман куртку кофӣ аст, барои нишон додани тайник корде дод, вале онҳо ба таври тасодуфӣ идора маҳкам намудани ego созвездии имрӯз.
  
  
  "Ин парранда нест, ронандаи мошини", - гуфт мард, сидевший на корточках наздик бо ман. "Ин ҳама мегӯяд, дар бораи он, ки ӯ вуҷуд дорад, вале ман итминон дорам, ки ин нодуруст аст. Шумо дидед, ки чӣ тавр ӯ ба худ ва ҳамзамон".
  
  
  "Шояд он прислала mafias. Он хоҳад буд, ки ханда". Бузургтарин мард чӣ ваҳй ба ман ва наклонился. Ӯ таъиншуда мубаддал тартиби хӯрокпазӣ аз ман зад ва маро ба шахси.
  
  
  Дардод, ки агар он танҳо, ки паембаре дар аст, онро ба таври васеъ раскрыл чашмони. Вай дид шахсе, замаскированное чулком, китфи васеъ, бычью гардан. Дасти, схватившая ман ҷомаи ба пеш, буд, ки чун ду ман, ва ман буд, ки маленькой.
  
  
  Гарчанде каме бо чулком озадачил ман. Чаро онҳо ба зудӣ ед хоҳед кард худро ба хислатҳои шахс, ки Шила, зоҳиран, хуб хуб медонист? Пас аз он фаҳмидам, ки онҳо медонистанд, ки бо хема ҳам дидор хоҳанд кард, вақте ки ворвутся дар хона. Ниқоб буданд, боз як чораи эњтиетї, ки машғул дод ih коршиносон дар худ делле.
  
  
  "Чӣ тавр ту худ чувствуешь, жеребец?" - гуфтам ман здоровяк.
  
  
  Мӯи ман буданд, влажными аз хун, сочащейся оид ба пореза назди гӯш, ва ман ҳисоб пульсировала аз дард. Вақте ки вай заговорил, ман овози абсурдно ба тавре, ки агар вай фарсудаи боксерский мундштук. "Ман ҳис бузург".
  
  
  Здоровяк захода дар дохили худ бачаҳо, царакат пистолет аз басомадҳои ва зад онҳо аз ман кадык, заставив ман задохнуться. "Ман қатъии ҷадвали, ва ман шуморо наҷот танҳо як дақиқа. Шумо шартнома killer? Mafias отправлена шумо дар ин ҷо бо қарордод дар блондинку?"
  
  
  Iso ҳамаи нерӯҳои кӯшиши тарҷума нафас, вай, дидам, ки дар Шейлу, ки бо сидела в кресле, ҳанӯз обнаженная, вале бо прижатой ба он остатками разорванной простыни, қисман скрывающей бадани вай не. Вай хрупкое шахсе буд, бледным, торик чашмони наполнились испугом. Вай беспокоилась, шӯрои вай на танҳо дар бораи худ, балки оборудова ман.
  
  
  "Говори, е ки шумо аллакай шунидам", - гуфт Муз.
  
  
  "Ҳа", - хрипло гуфт: ман.
  
  
  Лось гуфт ва гузорем, фуҷур ман ҷомаи додан ба ман афтод. "Слышишь, Шила? Ое шумо мушкилоти бо мафией".
  
  
  "Ин ту кушта Абруза".
  
  
  "Вале онҳо инро намедонанд. Онҳо медонанд, ки танҳо ба ту буд, ба он ҷо, ва шумо на кушта мешаванд, то ки ту бояд выдада ego". Лось громко дарида берун хандидан.
  
  
  Сеюм мард
  
  
  
  
  
  пайдо аввал оид ба дверях хобгоҳ. Ӯ буд, либоси, мисли ҳар каси дигар. "Ман задернул ҳамаи намо ва зуд аз хона. Пул, чунин ба назар мерасад, дар ин ҷо нест".
  
  
  "Агар ин тавр аст, он аст, ки хуб спрятала. Шила фикри интеллектуалӣ духтар. Ту, кукла?"
  
  
  "Хеле равшан, ки барои баромадан ба ту занг. Вай на крала пул. Вай ба ту инро гуфт".
  
  
  "Ман тарк он ба шумо. Шумо буданд, ба масъули ин".
  
  
  "Лось, новобаста аз он ки онҳо аз ман, он мебуд хизмат ih туро. Ое надидаӣ, ки ман напугана то марг?"
  
  
  "Ту боишься, хуб аст, аммо мардум барои 200 000 доллар мегузарад воситаи бештар. Кӣ медонад, аз он беҳтар аст ба ман?" Ӯ қайд кард, ки ба як мард дар дверном проеме. "Рафта, дар роҳ, андешидани мошини мо ва пригоните вай ба хона. Мо метавонем барои гузаронидани ин ҷо бештари шаб аст, вале Шила дод, ки мо он чиро, ки мо мехоҳем".
  
  
  "Чӣ мешавад, агар вай сухан?"
  
  
  "Сид, ки ба вай нафрат, вақте ки мард нигариста, дар темную ҷудо чиз. Мо онҳоро моҳ, выслеживая духтаре, ва акнун мо ба он пайдо. Чӣ ба шумо лозим аст, ки ту фаҳмидам, ки парванда рафт ба шахси дигар? беҳтар аст?"
  
  
  "Дусад ҳазор bucks кӯмак мекунад, - гуфт Сид.
  
  
  "Агар ӯ ба мо мегӯяд, савганд ба худо, мо тафтиш ва минбаъд ба воситаи панҷ муттаҳидаи амрико. Мо такфир чор нафар дар ин дусад ҳазор ва онро мо".
  
  
  Лось баъзеи простыню дар съежившейся духтарон. Сипас ӯ нерӯманд ee барои мӯй ва выдернул атрофи кресла.
  
  
  Дар охирин маротиба онро дидам, ee, онҳо вытаскивали вай дар атрофи хуҷраҳо.
  
  
  Вай шунид дуъояшон Шейлы ва пас аз он овози оборвался. Ӯ буд, ки онҳо дар ошхона. Ман медонистам, ки онҳо бо он кунад, вале натавонист, ки ба пешниҳод.
  
  
  Ба ман лозим буд, ки пайдо чизе, ки мешикананд худро риштаҳои. Вай ба хотир разбитую лампу, ки бо тарк фарш, вақте ки вай ба ҷанг як ва атрофи қотилони бо прикроватной тумбочкой. Перевернувшись, он қодир назар дар зери кат дар дигарро. Разбитая żarówka ҳанӯз лежали. Вай перекатился дар бистар ва дар зери nah. Вақте ки вай выкатился аз тарафи дигар, вай исбот кард, ки дар доираи фаҳмиши лампаҳои.
  
  
  Як порае аз асосҳои лампаҳо назар кофӣ ҷолибу, ба бурида листҳо, связывающие дастҳои ман. Вай бархоста ба пушти ту, поерзал ва нащупал зазубренный як пораи шиша. Азбаски ман нестам, то бубинем, ки ин корро, ман шояд, низ порезал мебуд, дасти, аммо дар ин ҷо ҳеҷ чиз не поделаешь.
  
  
  Ӯ, он ҷо нишаста буданд, ва пилил, вақте ки баргашта як атрофи мардон.
  
  
  "Бингар, ки чӣ мегирад", - гуфт ӯ. Ин буд, ки Сид, ки Лось фиристод, то ки барои машиной. "Ту тупой як суръат не. Ту бояд як соат буда ба ин васила".
  
  
  Вай боз шунид дуъояшон Шейлы, дар он голосе звучали дард ва даҳшат. Вай стиснул дандон ва ташвиш аз болои цепью, clutching як пораи шиша ба ман кровоточащих ангуштони худ. То мард дар дверном проеме на останавливал ман, вай идома дод, ки кӯшиши буда.
  
  
  "Духтар мегӯяд, ту ҳақ. Не, ба маънои мучить ee", - гуфтам ман.
  
  
  "Ту понимаешь пойгоҳи падарӣ. Эму мехоҳед ин суратҳо гоҳ монанди ин. Ҳатто агар ӯ ҳе доверил, ӯ эҳтимол дод, мехоҳанд, ки ҳамин чиз".
  
  
  "Ӯ бояд, ки гирифта як қатор роҳҳо дар Флорида, вақте ки шумо обстреляли коттедж Абруза".
  
  
  "Бале, ҳамаи чаҳор нафар лежали он ҷо мертвые, ва Лось выхватил ман дробовик, ва дод, ки онҳо боз як зарбаи. Ҳама вақт смеялся. Ӯ ҳамон девона ублюдок, ин Лось". Сид гуфт, ин тоном овоз, ки истифода мебуд, аксари одамон, агар, онҳо гуфтанд, ки дигар ин зиндагии ширкат.
  
  
  Вай порезал костяшку ангуштони ва поморщился. "Чаро шумо умуман ое пул духтаре?"
  
  
  "Мо бояд буданд, пинҳон ih. Мо метавонем меоянд кишварҳои бой якшаба, ҳамин тавр не? Дар давоми шашум моҳ, сипас ба онҳо куштор дар бораи ҳар странном долларе, упавшем дар преступном ҷаҳон, мерафтанд доложить одамоне, ки идора мафией. . "
  
  
  Ӯ қариб фаромӯш tu дурӯғ, ки гуфт: Мӯсо, дар бораи он, ки ман касбии киллер, он фиристода ғамхорӣ Шейле Банда. Вай гуфт: "Ман танҳо выполнял қарордоди. Ман дар mafias".
  
  
  "Мо нарушили ду қонуни mafias. Мо дуздида қисми ih пул ва такфир заслуженного capo. Онҳо дар ҷустуҷӯи мо қавитар аз копы. Ва бурд низ. Мо фикр, ки мо як духтар ва пул спрятаны дар надежном ҷои, вале он гон буд ".
  
  
  Сӯҳбат доду ба ман вақти бебаҳои худро наҷот аст, ва он кўшиши ego васеъ. "Вай меҳмонхонаи мехоҳам бидонед, чӣ тавр ба ту муяссар гардид, ки пайдо бурд. Вай фикр мекард, ки ман дар он ҷо ҳастанд дохилии баъд аз".
  
  
  Сид чӣ ваҳй ба ман. Дар делле ӯ зад, ки маро пои оид ба ребрам. "Кофист кӯшиш. Ту сбежать, дӯстро". Ӯ досталь револьвер ва насб ба ӯ глушитель. "Лось ҳамеша ба ман имкон медиҳад, кори, ки бо эму ин аст, хеле шавқовар. Ӯ соҳиби духтаре, ва ӯ туро".
  
  
  Вай, фаҳмидам, ки ӯ омад ва ба ҳуҷраи, то маро бикушӣ. Пиндоре, ки ман кор карда буд, дар мафию, ки онҳо мерафтанд ба солҳои маро зинда, ки ба шумо чизе мегӯям, ки ман боссам аст, ки ман дар сол бар он шањодат медињанд. Вай извивалась дар рӯи фарш ба аз фанни математика ва бо пистолетом, шабеҳ ба берун, сопротивляясь. Ӯ танҳо попятился, презирая ман тщетные кӯшиши даст ба он. Вай дид, ки чӣ тавр кам револьвера поднялось ва нацелилось ба ман, ки чӣ тавр хунук ва смертельный чашм. Падая дар канори он перекатился ба стрелявшему, кӯшиш ба анчом ego оид ба противовесов. Ӯ боз попятился, револьвер на дрогнул. Сипас ӯ застрелил ман.
  
  
  Вай шунид пахта яроқ бо глушителем, ва эҳсос кард, ки чӣ тавр таращить чашм аст биронанд ман дар сандуқе, ки чӣ тавр раскаленная заклепка. Ӯ боз ба он шањ, ки дар ман. Вай афтод
  
  
  
  
  
  Укол зиене, ки дуюм таращить чашмони попала ман дар гардан, вале ҳоло ба ман показалось, ки ман буд, иштирокчии своды. Зарбаи буд, монанд ба як газидани асал, на бештар.
  
  
  Лежу дар тањќиќотњои тахмин, мисли ҷомаашро буд шататься кровью, он душманон, чӣ тавр ба Сид ва двигается ман ҷудо, қариб беззвучно ступая дар худ подкрадывающихся по. Назари ман буд, нечетким. Савганд ба ин замон, вақте, ки ӯ бар мо омад ба ман, ба он назар аст, на бештар аз нечеткой шакли.
  
  
  Ӯ уперся дар пои ман ва толкнул ман дар пушти ту. Вай беспомощно буд, тамошо дар он. Ӯ боз кард револьвер. Вай фикр мекард, ки ӯ совершит охирин як табаддулоти, таращить чашмони байни чашм, вале ӯ опустил силоҳ. Ӯ қарор дод, ба ман истечь кровью то марг.
  
  
  Чашмони ман менигаристанд, дар, чун биное. Ман парализовала заифии. Сид наклонился ва расстегнул ман куртку, ки ҳар сол на рану ба сина. Ӯ дамида довольным. Ӯ рафт.
  
  
  Акнун вай қариб дида потолка. Торикӣ ползла дар гӯшаву канори ман ақли. Ба вай фикр дар бораи Хоуке ва дар бораи он, ки чӣ тавр ӯ отреагирует, вақте мефаҳмад, ки аз даст Killmasterа. Вай показалось, ки ӯ заложил посмертное похвальное нома дар ман аст, ки пеш аз закрыл ego абад - эпитафия, барои агенти тоҷик ҳангоми иҷрои вазифаҳои хизматӣ.
  
  
  Ба вай фикр дар бораи Пэте Сабки, рыжем, пожелавшем ман барори кор. Он метавонад дароз бар, ки ман аз паи N1 ва N2 ва Дэвидом Кирбӣ дар сафи онҳое, ки аз иқбол. Ба вай фикр дар бораи Кирбӣ ва Шейле Банда, ва гуфт: ба худам, ки подведу ih, убив худ ....
  
  
  Вале баъд, ки чӣ тавр пловец, поднимающийся дар њаво пур, он вырвался оид ба окутавшей ман черноты. Ман карда наметавонистанд ба ин шарҳ, вале ман буд, боз ба баъд фармонбардори у бошӣ. Чашмони ман мондан дар потолке ва сфокусировались дар nen. Вай надоштам пешниҳоди аст, дар бораи вақт надоштам пешниҳоди, ки чанд вақт аз он буд, ки бе огоҳии.
  
  
  Дар хона царила мрачная тишина. Суст сергей дохил ҳуҷраи, ки агар берун аз тиреза субҳ зудтар фаро расидааст. Қотил бисанҷед, вай фикр мекард, ки аз ман як.
  
  
  Вай шунидам мошини. Бо звуку мотора ӯ фаҳмидам, ки ӯ дар ҳақиқат қатъ дар назди хона. Дари мошинҳо захлопнулась. Вай ҷони худро фидо ва прислушивался, умедвор аст,. Ҷамъияти входная дари. Вай шунид shaggy дар меҳмонхона. Онҳо двинулись ба ошхона.
  
  
  Вай поработал ртом, вале на барои мо садо. Вай буд, хеле заиф. Вақте ки он кӯшиш ба пошевелиться, чун биное ба назар мерасид, ки провалился, ва он каме нест, гум аст.
  
  
  Боз shaggy, сахт ва вазнин. Дар дверях пайдо аввал оид мард ва заглянул ба ман. Дар nen буданд полосатый даъвои ва hat. Вай издал садои напряженное ворчание.
  
  
  Ӯ ба ман шунидам. Ӯ дохил ҳуҷраи ва нигариста, ман аз боло ба поен. Вай дид сард хокистарӣ чашм ба невыразительном, рябом рӯ. Дар охир ӯ бархоста наздик бо ман афтод. Ӯ вынул тӯдаи, разрезал ман ҷомаи спереди ва аз рану. Ман не метавонад мегӯям, ки буд, ое ӯ манфиатдор дар расонидани ерии ба ман е танҳо интересовался он, ки чӣ қадар ба ман чап ба зиндагӣ.
  
  
  "Касе, ки ба ту?" - гуфт ӯ дар охир. Ӯ буд, ки суст сицилийский аксент.
  
  
  Ман даҳони сформировал калима. "Харпер".
  
  
  Ӯ хеста, рафта, дар ванную ва баргашта бо хона аптечкой. Ӯ, ки чӣ медонист дар бораи огнестрельных ранениях. Ӯ зуд қатъ ман хунравї, пас разрезал простыню ва оғоз наматывать тасмаҳои кордон дар атрофи ман сина, чӣ тавр ба armband. Ӯ вазифадор гардид таваҷҷӯҳ ба ман рану дар шее, аз ин рӯ, вай қарор кард, ки ин танҳо ссадина, ва на он қадар ҷиддӣ аст, то ба сабаби изтироб.
  
  
  "Касе, ки дар шањ туро, Харпер?"
  
  
  Вай покачал сари, нишон дод, ки намедонам. Вай буд, натавонист гап дар бораи он чӣ, ки рух додааст.
  
  
  Ӯ омӯхта маро як лаҳза гӯе мардумӣ ҳалли, ки бо ман ба кор, пас разрезал тасмаҳои кордон матоъ, связывающие ман дастро ва тағоям. Ин ego рябое шахсе буд норавшан шинос, вале ман метавонистам, ки ба касе ego.
  
  
  Поднявшись, ӯ бори дигар оглядел ҳуҷраи, сипас берун аз хона, бештар на разговаривая бо ман. Вай шунид, ки чӣ тавр ego мошин завелась ва уехала.
  
  
  Ин ном ногаҳон он ман дар сари. Валанте. Марко Валанте. Вай дида ego акс дар рўзномањо дар вақти тафтишоти ҷиноятҳои муташаккили Вазорати адлия. Бо имеющимся ин, ӯ буд, як атрофи аз мардум наверху.
  
  
  Вақте ки ба он хотир, ки ӯ сарф чанд дақиқа дар ошхона, пеш аз пайдо ман, вай поднялся дар четвереньки. Ползание потребовало талоши бештар. Вай оҳиста-оҳиста шелл ба рӯз, ки ман дасти коснулась суроғавӣ китобҳо. Ман ангуштони сомкнулись атрофи он.
  
  
  Ман ҳам буд, ки ба истироҳат. Он пахш кунед пилорамма дар канори, борясь бо головокружением, ва шталь омӯзиши китоби. Бояд ӯ выпал атрофи як кармана атрофи злоумышленников, вақте ки мо дар набардҳои. Вспомнив, ки чӣ тавр ба он порвал бачаҳо пойгоҳи падарӣ, ӯ қарор кард, ки китоби тааллуқ дорад эму. Сунув ego дар як дақиқа, вай боз пополз. Ман ба кор таваққуфро ва истироҳат се маротиба, пеш аз он ки дар охир добрался то ошхона.
  
  
  Растянувшись дар дверном проеме, боло вай сари ва дар назар Шейлу, ки бо неподвижно лежали назди стула, ки ба он ӯ буд, привязана. Тасмаҳои кордон матоъ, ки связывали вай, ҳанӯз болтались дар ручках стула ва дар нижних перекладинах.
  
  
  Он барномаро овози худ. "Шила?"
  
  
  Он гоҳ, ки он двигалась ва гуфт, ман на ба ҳайрат. Вале вай боз прохрипел вай ном овози, пур аз дард ва ярости. Сипас вай подполз ба он. Хрупкое шахсе, мазлумонро озод шуд ва хун. Gangsters бераҳмона перебили.agent. gm
  
  
  Вай ламс протянутого дастро духтарон. Шуд сард. Вай закрыл чашмони барои як лаҳза, тарбияи расид
  
  
  
  
  
  
  держа ін зери назорати. Сипас вай подтянулся ба ҷисми худ,.
  
  
  Вай дид, ки он аз убита чунин қавӣ шкалаи, ки сломала хей гардан. Ягона, ки метавонад татбиќ чунин зарбаи буд Лось. "Сукин писари", - фикр кардам ман.
  
  
  Вай ҳис виноватым, зеро ки дар он иштирок доштанд, ва қодир ба ҳифзи. Он буд, ҳанӯз дар замоне ки зинда, ва он намурдааст. Вале худи қавӣ эмоцией, ки бо охватила ман, наполнила ман решимостью, буд шахзода. Вай выйду атрофи ин ва получу Мӯсо, ego ва дӯстони вай фикр мекард, ки ин корро на танҳо барои Дэйва Кирбӣ, балки барои Шейлы.
  
  
  Ҷое ман пайдо бештар дар қувват аз он фикр. Вай, баргузор дасти, схватился барои edge кухонного стула ва поднялся ба пойҳои. Покачиваясь, вай огляделась ва поплелась ба окну. Вай сорвал пардаҳои тиреза ва накрыл онҳо обнаженное бадани духтарон. Вай пош дар кафедра то набрался кофӣ қувваҳои ба пробраться дар гостиную ва содир бениҳоят суст сафар ба телефон. Вай снял трубку бо крючка ва ба даст овардани рақами оператор.
  
  
  Дар ман каркающих суханоне буд, ки махсус ба маънои, вале ба ман муяссар гардид, мерасонам, ки ба ман ерӣ расонед. Вақте ки одина дар атрофи ду пулис Бонэма вориди хонаи вай буд, ки бе тафаккури, дар нимсола, ќўрѓонтеппа буд зажата ман дасти ҳам бардавом аст, ки эму душвор буд, вай высвободить.
  
  
  * * *
  
  
  Вай буд, новинкой барои кормандони беморхона дар ноҳияи, недалеко аз Бонэма. Онҳо лечили чанд огнестрельных ҷароҳат, ба истиснои мавсими сайд, ки переутомленным варзишгарони одатан муваффақ не подстрелить як е ду дигар охотников, ва ман ба таври илова привлекало он чӣ ман буд, аз ҳама хушбахт марде, ки онҳо ягон встречали.
  
  
  "Як таращить чашмони разорвала танҳо еожу дар твоей шее. Ту метавонад бадтар бозиҳои touch футбол", - гуфт духтур. "Аммо ту хеле шодам, ки бо касоне, ки попало ту дар дилҳост". Ӯ боло наплечную кобуру, ки вай фарсудаи шуд. "Ин замедлило ҳаракати пули ва сбились ee аз встретят худ мақомоти муҳим. Таращить чашм ба воситаи кожаную оснастку ва отклонилась аз самти. Шумо истекли кровью кофӣ ба даст стрелки бовар аст, ки ӯ кушта шумо.Шумо дар иқбол ҳастед, ҷаноб Харпер ".
  
  
  "Оғо", - гуфтам ман. Ба ман омад дорам, аммо Шила намурдааст.
  
  
  "Ту шаби самаритянин низ кӯмак кардааст. Ӯ великолепно перевязал туро. Ҷолиб аст,, буд, ки ое он ба кадом чизе тиббӣ маориф".
  
  
  Вай усмехнулся, вақте шунид, ки мафиози Марко Валанте номида Карим самаритянином.
  
  
  Якуним рӯз, ки вай сарф дар беморхона, вернули ман дар меъери. Он ҳам заиф буд, вале ҳис наздик ба бандҳои. Ба духтур гуфт, ки ман ба гирду атроф ҳаракат бо худ ба ҳуҷраи, ва агар ҳамаи меравад, хуб, онро метавонам выписаться атрофи беморхона, дар давоми якшанбе. Ӯ ин медонистам, аммо ба нақша гирифта онро ғайрирасмк, санҷед аз ин баъд аз сӣ дақиқа.
  
  
  Ба он чӣ ваҳй ба окну ва дар назар больничную стоянку. Дар он ҷо ва интизори он буд, ки фарсуда "Форд" бо форсированным двигателем. Субҳи он ego привез оид ба Бонэма. Лось ва ego аҳли буданд, аз ман қариб ба ду рӯз. Ман буд, рафта иҷозат ih следу шудан холоднее.
  
  
  "Гузашт вақти зиед аз он хорька, ки чӣ тавр ӯ дида як мард дар такомули худ қодир аст", - гуфт духтур. Роҳро, ки аз ту гирифта, маҷбур мебуд, маро тарк шумо барои чанд рӯз. Вале давите ба худ аз ҳад зиед. Шумо дармеебед, ки шумо на он қадар қавӣ, чӣ гуна фикр мекунед ".
  
  
  "Ман эҳтиет, Бандед". Вай ҳатто фикр дар бораи он чӣ мегӯям. Ба вай фикр дар бораи Лосе.
  
  
  Баъд аз он, ки ба духтур рафта, ба воситаи палатаи он снял больничный халат ва надела уличную либос. Вай пристегнул израненное аз пули наплечное гаджет, худро талисман дар иқбол аст, ва проверил "Люгер".
  
  
  Ман нақшаҳои буданд, баҳогузорӣ бо Хоуком. То мо буд, ки қарори ба таври муфассал баррасӣ чорабиниҳо дар Бонэме. Боре мо разговаривали телефон бо онҳо хорька, ки чӣ тавр политсия доставила ман дар беморхона буд, ки зарур аст, зеро ки ман ба ҳузури дар хона бо убитой духтаре потребовало баъзе баенот.
  
  
  Дар делле политсия Бонэма угрожала арестовать ман. Онҳо хеле расстроились аз сабаби он, ки дар як рӯз ман омадан ih шаҳри произошла фаъол истироҳат смертельных ҳолатҳои. Вале Хоук дернул барои баъзе ниточки, ва ногаҳон бештар буд, ки ба мо саволҳо ба мо фишор. Дар рўзномањо низ буд, мақолаҳо.
  
  
  Вай рафта, ба воситаи ин беморхона оид ба black лестнице. Вай зуд шелл дар истгоҳи руизаминии, ки мавқеи мошин свернула бо роҳ ва остановилась наздик бо ман. Дари распахнулась, ва Хоук гуфт: "Ник он хурсандам, ки ту хеста".
  
  
  Умедвор аст, ки ман монанд ба школьника, пойманного дар крючке, вай послушался ego сигнал ва сель дар лимузин.
  
  
  "Ман гумон дорам, шумо нақша, ки даъват ба ман. Албатта, шумо мебуд, покинули беморхона ва боз на занялись мебуд погоней, ки иттилоъ ман дар ин бора".
  
  
  "Албатта, не", - гуфтам ман.
  
  
  "Шумо ҳаросон шуданд, ки ман наложу вето дар ин ғоя, ва мегӯям, ки шумо ҳатман аз паи стаю қотилони?"
  
  
  "Не, ҷаноб", - гуфт вай бо эҳтиром дар голосе. "Шумо медонед, он мебуд, уволился бо кор агар мебуд, ҳис кардам, ки метавонам бо ин мубориза".
  
  
  "Вақте ки ту станешь низ сола барои ин кор, Ник, вай порекомендую туро ба дипломатическую хизмат", - вздохнул Хоук. "Ман дар Денвер
  
  
  
  
  
  
  Азбаски ман гумонбар, ки бо ту потянешь чизе монанди ин, вай бар мо омад. Меҳмонхонаҳо агар шумо ба касе таъин шумо ҳамчун подкрепления? "
  
  
  "Не, ҷаноб. Вай беҳтар аст, ки займусь ин танҳо".
  
  
  Хоук задвинул звуконепроницаемую стеклянную панели байни мо ва ду мардон дар переднем курсии.
  
  
  "Ин аллакай на танҳо штопора кор Кирбӣ, ҳамин тавр не, Ник?"
  
  
  Вай покачал сари. "Як духтар. Вале ин ҷо як чизи бештар, аз шахсии месть. Шахсе, ки шумо ки қотилони, - садист, ки эмомалӣ куштани одамон, агар ego не бас".
  
  
  Hock таъиншуда мубаддал тартиби хӯрокпазӣ панели назди худ ва алоќаи магнитофон. Ӯ нажал тугмаи. Омори расмӣ овози ӯ гуфт: "Бигзор маро гузориш, N3".
  
  
  Вай наќл кард, дар бораи рӯйдодҳои, ки шудем, аз лаҳзаи ман омадан дар Бонэм, ва он гоҳ Хоук парвариш ба диктофон. "Ин позаботится дар бораи қисмати расмии. Чизи дигаре, ки гуфта шуд, ба таври қатъӣ дар байни мо ду. Вай худам ба ту давом додани ин дар туст шароити. Убери ин ублюдков, Лақаби".
  
  
  "Шумо мефаҳмед, ки мо амният буд взломана дар заминаи ба соҳили Каролинаи, ҳамин тавр не?"
  
  
  "Ман позабочусь дар ин бора", - вазнин аст гуфт Хоук.
  
  
  "Ман фикр мекунам, ки дар пойгоҳи проник агенти mafias. Онҳо мехостанд, ки ба маълумоти мо ҷамъ хоҳад, дар бораи духтаре, ва онҳо мехостанд қотилони Фрэнка Абруза. Онҳо метавонанд ба фарз, ки ба ҳуҷра инакомыслящих убила шахсе, ки ба онҳо ваъда бехатарӣ ва нафақа. Ин рост даъват ва таҳқир ".
  
  
  "Розӣ", - гуфт Хоук. "Ман омадаам ба ҳамин выводам".
  
  
  "Дар головоломке баъзе недостающие қисми. Масалан, чаро қотил, аен аст, ки дар мафию, кӯшиш мекунам, ки маро бикушӣ, аммо Марко Валанте ба ман кӯмак кард. Расспросите худ коршиносони mafias дар ин бора. Мумкин аст, онҳо метавонанд омад, то бо назарияи".
  
  
  "Биеед, ки он дода мешавад".
  
  
  "Одамон, убившие Абруза ва Кирбӣ, ҳоло дар ҷустуҷӯи худро хунини пул. Вай бовар дорам, ки Шила гуфт, онҳо дар ҳақиқат, ки ӯ намедонист, ки чӣ рӯй дод бо пул. Онҳо такфир он бе сабаби узрнок, ба истиснои он, ки куштор содир Лось. Хуб, ба ҳар ҳол, се ва чаҳор нафар ".
  
  
  "Кадом тафтишот бояд ба пайравӣ аз ин ҷо?" - гуфтам Хоук.
  
  
  "Ин нишонӣ китоб, ки Лось уронил, вақте ки мо ба набардҳои шаби гузашта. Дар он ҳафт номҳо. Вай ба татбиќ ташрифи ҳар яки он дар атрофи ин мардум. Мумкин аст, одина атрофи онҳо боиси маро ба Лосю".
  
  
  "Агар Лось ва ego сообщники е mafias на поймают шумо аввалин шуда". Хоук пролистал адресную китоб. "Ин занонаи номҳо, ҳамаи онҳо".
  
  
  "Ва ҳар, ки дар шаҳри худ ҳастанд. Дар пойгоҳи падарӣ дорои дӯстдухтари дар саросари корт".
  
  
  "Вай тафтиш файлҳои FBI. Мумкин аст, онҳо расскажут ба мо чизе дар бораи пойгоҳи падарӣ ва ego друзьях. Чи шумо тавсифи ӯ ба андозаи аз Веселого Сабз Бузургҷусса. Ин оғози".
  
  
  Вай потянулся барои суроғавӣ книгой, вале Хоук нашуда, берун баромад возвращать вай: "Ник, ин бештар аз рӯйхати номҳо. Агар ин рӯйхат дорои хусусияти шањвонї. Шумо хонда онҳо comments, ки Mousse навишт дар бораи ҳафт девушках?"
  
  
  "Ҳа", - гуфтам ман. "Хеле пикантная дурўғи".
  
  
  "Он тасвир, ки ҳар атрофи он мекунад, беҳтар аз он аст, ҷинсӣ дар соҳаи." Трудится дар Лос-Анҷелес "садо сенсационно".
  
  
  "Шахсан ман понравились тавсияњо, ки ба ӯ дастур дод, ки ба Коре дар Вегасе. Овози ман ба шумо мегӯям, ба шумо ато кунад, то бидонед, ки чӣ гуна точны сабти пойгоҳи падарӣ".
  
  
  "Ту - крепкий ҷисмонӣ намуна, ман бой, вале ман намефаҳмам, ки чӣ тавр ту метавонист шахсан таҳқиқи мавзӯъ, дар чуқурии на изматывая худ то ба устухон ва устухонҳои худ берун овард", - гуфт Хоук веселым овоз мебошад. "Масалан, красоты Барбары ин, ки ҳатто Муз карда наметавонистанд ih тасвир. Вай танҳо таъкид дошт вай ном ва насб ба ӯ восклицательные тамғаи".
  
  
  "Мумкин аст, ӯ ба он кард, зеро ки вай ба веб-дурӯғ бокира дар ин ширкат".
  
  
  "Ман зудтар бовар намекунам, ки Лось медонад девственниц", - гуфт Хоук. "Гумон дорам, ба ман лозим нест, ки нишон аз он аст, ки ҳамаи ин духтарон, шояд ҷалб преступный мир, ва, эҳтимол алоќаманд бандитами, ки бе дудилагӣ убьют шумо, агар ки онҳо заподозрят?"
  
  
  "Ин хоҳад веселое сафари, хуб".
  
  
  Хоук закрыл китоб ва омӯхтаӣ ман. "Ки ба ҳар ҳол, Ник? Туро чизе сдерживает?"
  
  
  "Не", - соврал ман. "Овоздиҳӣ ва ҳамаи. Вай хоҳад, ба алоқа".
  
  
  Ӯ бори дигар ед исми ман, вақте ки вай выходил, дар атрофи мошинҳо. "Шила хотиравиро ба ту қавӣ таассуроти, ҳамин тавр не? Кадом вай?"
  
  
  "Ман не метавонад мегӯям,. Ман медонистам, он қадар хуб аст".
  
  
  Вай на ба зикр аст, ки яке аз номҳои дар китоби Мӯсо муомилот тааллуқ дошта метавонанд духтаре, ки мо медонистанд, ки чӣ тавр Шейлу Банда. Собиқ ноком приписать хей гузашта, вале он бояд аз нах буд, то он, ки чӣ тавр ӯ мулоқот Фрэнка Абруза.
  
  
  Вай преследовал spook Шейлы, инчунин он, ки қотилони.
  
  
  5
  
  
  Агар дар кори ман буд ва яке аз бузургтарин заъф, ба ғайр аз миқдори соат ва баланди фавти модарон, то он чизе, ки ба ман лозим вақти бештар сарф дар русия дигар кишварҳо, аз худ.
  
  
  Вай надидаам, El Pueblo Nuestra Senora la Reinda de Los Angeles de Porciuncula, известную большинству атрофи мо, чун танҳо дар Лос-Анҷелес, ки дар давоми ду сол ҷазо дода мешавад. Шаҳр боқӣ монд на он кадар -, ба беҳтар. Иқлим, чун похожий дар фазои средиземноморских кишварҳое, буд, ҳанӯз комил ва духтарон низ. Аммо ҳаракат ва смога усилились.
  
  
  Вақте ки вай пробирался дар телефонную будку аптеки, ман буд, ҳайрат, ки чӣ тавр Кор мекунад
  
  
  
  
  
  ки машғул арзебӣ шуд саҳифаи аввал ҷинсӣ Who's Who пойгоҳи падарӣ хоҳад сравниваться бо баъзе атрофи пьяных нишаста назди ҳавз сода, мунтазир аст, ки ih пайдо шудааст. Ин як кори бузург дар хоб амрико дар бораи покӣ ҳаргиз бимирад.
  
  
  Вақте ба вай гуфтам Меҳнат, дар трубку ҷавоб дод зан, овози, прозвучавший разочарованно. "Ман позвоню ҳе". То даме ки вай интизори он буд, ба он нигариста, пойҳои духтарон дар назди ҳавз бо газировкой ва распахнул дари киоски, ки вай метавонад истифода барад кондиционером. Рӯзҳои гурўҳи ҳамаи жарче, ва он фарсудаи хеле повязки ба сина.
  
  
  Овози Трудится, дамида знойным, аммо, шояд, ба назари ман, повлияло тавсифи мухтасари пойгоҳи падарӣ ee истеъдодҳои дар хоб. Вақте ки ба вай гуфт: "ҳей, ки дигар пешниҳод намуд, ки ба ман тамос бо он, ки вай пригласила ман ба дастрасӣ. Ин буд, чунон ки осон ба пастшавии бо барного стула. "Ман бе хотир аз нав знакомств", - гуфт вай.
  
  
  Ба зудӣ вай фаҳмид сабаби. Шиносоӣ бо одамони нав буд, ки парванда Трудилась. Вай солҳои тӯлонӣ дар борделе. Вай повела маро ба боло нардбон, цепляясь дар дасти ва гуфт синей streak.
  
  
  "Ту хеле тавсия. Вай гирифта ба ту рақами аз пойгоҳи падарӣ", - гуфтам ман.
  
  
  "Лось? Дар бораи албатта". Вай затащила ман дар ҳуҷраи, ва спустила молнию ба ман брюках, то ки он ҳам буд, тамошо оид ба тарафњои. "Ман бояд ба шумо дидани, гаронбаҳо ман худ, ва хорошенько гирифтани ванна. Хонуми, ки дар он кор, мегӯяд, ки покӣ - он наздик процветанием".
  
  
  Вай уклонился аз он ловкой назарҳои. "Вай бояд ҳамин философ. Вай мебуд, меҳмонхонаи дидор бо вай ягон бор".
  
  
  "Не, ту мебуд шталь. Вай холодна, ҳамчун илова доллари қарзиро, судхӯр. Аксари мадам холодны. Онҳо, movies, ки онҳо доранд, тилло дил, - ин бузургтарин голливудская ахлот аст,. Ки бо шумо бод,, гаронбаҳо ман худ? ламс? "
  
  
  "Ҳадди ақал, онро пайдо собеседника", - фикр кардам ман. Агар ӯ пурсид вай, ки чӣ гуна ба даст то варзишгоҳи, он аст, эҳтимол, афзуд мебуд ҳайати бейсбольного клуби ва прошлогодний рекорди.
  
  
  Трудилась прижалась ба ман. Вай калон девочкой, блондинкой тавассути толори зебоӣ, ва дар он то абад буд, бисер штукатурить. Ee соски пулями кололи ман хомӯш сандуқе вай.
  
  
  "Чӣ рӯй дод бо худ рӯ, ширин?" Вай коснулась разреза дар канори ман ба лабони, қабати, ки доктор ввел ман дар сари. "Шумо выглядите пас, агар тарк дар бетономешалку".
  
  
  "Ман зад, ки дар садама доранд*
  
  
  "Ман афсӯс." Ee дасти боз схватила ман. "Эҳ, ту ҳамин мард, ҳамин тавр не?"
  
  
  Шояд, вай гуфт: ин ба ҳамаи муштариени худ, балки ба маънои калон надоранд, ба тавре, ки агар вай омелой ин, дар хотир доред. Вай таъљилан отступил ва оғоз расстегивать молнию, бидонед, ки агар Хоук карди ҳоло, ӯ мебуд, дарида берун хандидан.
  
  
  "Ман мехоҳам, пурсед, ки ба шумо дар бораи Лосе. Вақте, ки шумо дида, ego дар охирин маротиба?"
  
  
  "Ман дар ҳақиқат ед надорад. Шумо барои ин ба ин ҷо омад, то пайдо, ки дар толори Лось?"
  
  
  "Ту фикри интеллектуалӣ духтар. Ту дур аз ман раскусила, ҳамин тавр не?" Вай льстил iso ҳамаи қувваҳои. "Ман барои бисере аз the clown. Мо аз даст алоқа, мефаҳмед, дар бораи чӣ, вай?"
  
  
  Вай придвинулась ба ман лижет, ва обняла маро бо дасти чап барои талию. Ee правая дасти боз пайдо кардани ман молнию. Вай тезтар карманника. "Бор ба шумо дар ин ҷо, шумо метавонед ба даст хушнудии аз боздид. Ки шумо возбуждает?"
  
  
  Вай баъзеи ee ба дасти ва повернул ладонью боло. Вай шинонда се двадцатых дар он скрученные ангуштони. "Рафтанду ман дар бораи пойгоҳи падарӣ".
  
  
  Вай дружелюбие якбора угасло. Он тозаву озода ба поен расид пули коғазӣ ва запихнула ih ман дар пояс: "Ман фурӯши ҷинсӣ ва маълумоти".
  
  
  "Мо бо Мусом дӯстони сола. Вале мо аз даст пайванд, чунон ки ман аллакай гуфтам. Слушай, ӯ ба дод, ман ба ту рақами, ҳамин тавр не?"
  
  
  "Ту то солгать дар ин бора. Дар ҳар сурат, ман дар хотир дорам, вақте ки видела пойгоҳи падарӣ, ки дар охирин бор, ва ман намедонам, ки дар куҷо ӯ. Ҳатто агар ӯ ба ту дароз гумшуда бародар, ман мехоҳам, ки гап дар бораи nen".
  
  
  Вай досталь, боз ду двадцатки, сложив ҳамаи панҷ ва засунул дар он блузку бо дарки вырезом. "Шумо мутмаин ҳастед?"
  
  
  "Ман комилан боварӣ дорам. Лось дӯст медорад сбивать бо ҳеҷ нафъ одамон, ва ӯ ин хуб рӯй. Ҳеҷ кас мегӯяд, дар бораи nen бо незнакомцами".
  
  
  "Бигзор маро сола суроға, ҳатто рақами телефон. Ман мегӯям, ки вай ego гирифт".
  
  
  Трудится, порылась байни худ калон сина ва вытащила купюры. Вай разгладила ih морщинки. "Ман дидам, ego чанд моҳ, шояд, ҳатто сол. Ростқавлона. Ва он ҳеҷ гоҳ медонист суроғаҳои. Он вақт аз вақт паембаре ин тараф, овоздиҳӣ, ва ҳамаи".
  
  
  "Ӯ буд, номи, ҳамин тавр не?"
  
  
  "Ман фикр кардам, ту ego дӯстро. Дӯстони медонанд номҳои боз дигар". Вай швырнула дар ман купюры, ва онҳо тарк, ки дар ошенаи. "Ту ҳатто монанд ба он дӯсти. Ту выглядишь низ ростқавл. Инро гир ғайриимкон мешавад ва отбей ee".
  
  
  Провалив музокирот, вай попробовал, ки бештар мустақиман ба муносибати. Вай откинул куртку, то ки ӯ метавонист дидан "Люгер" дар кожаных ножнах. "Ба ман лозим аст, ки ном, Трудилась".
  
  
  Вай облизнула поении губу. "Шумо копп?"
  
  
  "Не, танҳо мард дар ҷустуҷӯи пойгоҳи падарӣ".
  
  
  "Jones - ego номи". Вай нервно засмеялась. "Шумо, шояд шумо бовар накунед, ба ман, балки он аст, соф аст. Ego номи Эдвард Jones. Ва он чизе, ки ман ба шумо мегӯям".
  
  
  "Ташаккур", - гуфт ба ман, муносибат ба як рӯз. "Шумо метавонед, назари худро ба ғайриимкон мешавад".
  
  
  Вай интизори он буд, ки дар атрофи хона се соат, рухнула дар автокресло ва кўшиши ба назар наменамояд. Вай буд, ки дар атрофи хона
  
  
  
  
  
  Вай омода буд завалить худ таҳлили аломатҳои, вақте ки дар охир пайдо шуд Трудится, ва остановила таксӣ.
  
  
  Шуд, фикр кардам ман, хуб аст, ки шумо доверчивая кас аст.
  
  
  Вай сафар кард ба хизмати таксӣ мебошанд, ки боиси ба ман ба воситаи шаҳр ба дешевому жилому хона. Вай аз паи Меҳнати дохили занад, ба пай, ки чӣ тавр ба он взбирается ба боло нардбон. Дар охири длинного коридора busty малламуй постучала дар ба дари. Ое бо ба даст овардани ҷавоб, ӯ постучала қавитар. Сипас вай повернулась ва увидела ман, ва ба вай чашм расширились аз парчами иҷозат барои иҷрои.
  
  
  "Дар твоей таърих буд, ки дур аз њаќиќат нест, - гуфт вай салом, - аммо ман як арзиши пул. Ту привел ман ин ҷо".
  
  
  "Smart, чӣ тавр ба фармоишии не, ҳамин тавр не?" вай плюнула.
  
  
  Вай попробовал дари. "Аен аст, пойгоҳи падарӣ нест, ки дар хона. Чӣ ба шумо чизе барои тақдим кардан ба мо ин корро?"
  
  
  Вай побежала ба оянда лестничному пролету. Он преследовал вай то боми ва загнал дар кунҷи. Вай боролась ва царапала ман шахсе, ки пыталась зад маро коленом дар пах ва называла чанд ругательств, ки ман шунидам, ки бо солҳо. Бо дарназардошти ман аксари гуногун сафар, ин бисер гуфта мешавад дар бораи он словарном фонди.
  
  
  Вай потянул ee дар панљаи худ ва прижал ба канори боми. "Ва ҳоло бошад, биеед послушаем ҳақиқат дар бораи пойгоҳи падарӣ".
  
  
  "Ту оттолкнешь ман. Ӯ мебуд, вале ту хоҳӣ".
  
  
  "На рассчитывай ба ин, Трудилась. Лось кушта дӯсти ман ва вставил бурд, то марг. Вай найду ego, ва ман ҳам, ки ман ба кор бо роҳи".
  
  
  Вай сахт дышала. "Ин рост аст, дар бораи духтарон? Ту дар сатҳи?"
  
  
  "Духтаре звали Шила. Шумо ягон бор шунидаед, ки Лось зикр вай?"
  
  
  "Ҳеҷ гоҳ. Ва он нест, дидам, - ego дар вақтҳои охир. Ӯ ба зиндагӣ истиқоматии, вақте ки вай ego медонист. Вай фикр мекард, ӯ дар меҳмонхонаи мехоҳам бидонед, ки шумо ego ҷустуҷӯ. Ин веб-сабаби, он ки ба вай омад. Савганд, ин тавр".
  
  
  "Ӯ худаш Эдвард Jones, е шумо ин выдумали?"
  
  
  "Ӯ истифода аз ин ном, ки он ego медонист. Ӯ шояд истифода ҳам даҳҳо. Агар шумо ба ман имон надоранд, бармегарданд, дар хона ва расспросите дигар духтарон. Онҳо мегӯянд, ки шумо чизе, ҳамон. Ӯ грабитель. Ӯ хвастался, ки натворил чанд калон del ".
  
  
  Вай гузорем, фуҷур ee. "Аъло."
  
  
  "Ман рафта метавонам?"
  
  
  "улетай", - гуфтам ман.
  
  
  Трудилась оглянулась, ки подошла ба лестнице.
  
  
  "Ӯ вставил вай пеш аз марг?"
  
  
  "Оғо", - гуфтам ман. Ман овози буд хриплым.
  
  
  Вай нишон дод, ки арзон бархўрди дар рӯзи квартираҳо осон вскрывается. Хуҷраҳо буданд, холӣ мебошанд, мебел дурӯғ хок. Охирин обитатель рафт хеле дароз. Вай огляделась бо отвращением. Вай умедвор буд, ки дар бештар.
  
  
  Ширкати ждала ман у подножия зинапоя. Вай постарался нишон надеҳ худ парчами иҷозат барои иҷрои чун дид ee.
  
  
  "Чизе ба шумо гуфтанд, ба ман гирифта фикр, - гуфт Меҳнат.
  
  
  "Ин корро?"
  
  
  "Ман дар назар дорам, дар бораи духтаре. Ӯ буд, твоей духтар?"
  
  
  "Не, вай гуфт:. "Аммо вай заслуживала чунин марг".
  
  
  "Ман наметавонам ба шумо мегӯям, дар бораи пойгоҳи падарӣ бештар аз вай аллакай кард. Аммо ман метавонам, ки ба номи шумо номи дигар. Шумо медонед, ки чӣ гуна амал хищные? ҳамдигарфаҳмӣ, онҳо рафта, ба касе бо mafias е ба бача берун, ки маблағгузории ограбления дар қисми истихроҷи. Дар Лос-Анҷелес як нафарро бо номи Хаскелл. пул барои ограбления ".
  
  
  "Ташаккур, Трудилась".
  
  
  "Забудь дар ин бора. Ва ман дар назар дорам, ки маҳз ин. Забудь, ки ман ба ту гуфт".
  
  
  Табличка дар рӯзи Хаскелла гуфта мешавад, ки ӯ бо амволи ғайриманқул. Пурдарахт қолинҳо дар прихожей паемҳои пешин, ки ӯ зарабатывал дар ин пул е подрабатывании. Ego сладострастная секретарша одарила ман табассум, пурра дандон, ва бе самимият ва гуфт, ки ҷаноб Хаскелл кас қабул намекунад, бе пешакӣ сабти.
  
  
  "Чӣ тавр ба даст нест, дар қабули?"
  
  
  Вай боз омӯзиш нишон дод дандон. Вай бояд буд, тарғиби зубную хамираи. "Агар инсон намедонад мистера Хаскелла, дар баъзе табобатӣ медонад".
  
  
  "Ман медонам, Эдварда Джонса", - гуфтам ман. "Ое ин кофӣ?"
  
  
  Вай собрала чанд қиматнок ва вошла, ки хабар ба номи худ боссу танҳоӣ. Вақте ки ӯ вернулась, вай гуфт, ки ҷаноб Хаскелл имрӯз хеле банд аст ва, тавре ки рӯй аз, ҳаргиз шунидам, ки дар бораи Эдварде Джонсе.
  
  
  "Ба ибораи дигар, вай бояд бошад".
  
  
  Табассум боз расцвела, дар ин вақт бисту чор карата. "Ту фаҳмидам, бастер".
  
  
  Сиеҳ кадиллак нишаста дар обочины, ки берун омадам, вай дар атрофи биноҳо дар офтобӣ святый Калифорния аст,. Рондани шофер нишаста дар униформе бо шахси похожим ба инсон аз дуюм ошена.
  
  
  Вай наклонился барои сӯҳбат бо ӯ, вақте ки дар мизи mimmo "Кэдди". "На бояд ба пӯшидани сшитую шакли. Аз ин выпуклость дар зери дасти ту меистад, чӣ тавр ба неровность дар шине".
  
  
  Ӯ усмехнулся ва похлопал оид ба выпуклости. "Овози ки вай кардам беш тавсияҳои худро".
  
  
  Вай припарковался дар полквартале ва шталь интизор. Шофер, аен аст, хешамон омадам ба Хаскеллом. Пас аз даҳ дақиқа пайдо аввал оид пурра мард, ки назар ба тавре, ки гӯе ӯ диверсификатсияи тарбуз зери куртаат ва сель дар мошини.
  
  
  Вақте ки Кэдди проехал он, отстал аз он. Мо мақсади исбот кард, ки chic загородный клуб дар нимаи. Толстяк буд player голф. Вай сарф бештари рӯз, аз тарафи тамошо дар он дар дурбин. Ӯ буд, драйв, чун, ки старухи. Савганд ба ин замон, чунон ки ӯ дар охир поплелся бозгашт ба клуби, вай шталь ҷабрдида ҷиддӣ аз дилтангиро.
  
  
  Он вақт ба кӯчидан. Вай эҳье дурбин ва рафта, ба стоянку
  
  
  
  
  
  . Рондани паси як қатор мошинҳо, ба он чӣ ваҳй бозгашт ба шоферу, ки скрестив дасти прислонился ба капоту "Кэдди".
  
  
  "Салом", - хушхӯю гуфт: ман.
  
  
  Ӯ якбора развернулся, ва он якбора врезал наметавонанд дар ego солнечное сплетение. Вай задернул ego байни ду машинами, ки мо привлекали диққати, ва боз ба ӯ зад ego. Ego чашмони закатились, чӣ тавр ба мрамор, ва ego неуклюжая дасти безвольно соскользнула бо пуговиц коняк.
  
  
  "Биеед бубинем, ки дар худ тавсияҳо", - гуфт ӯ ва сахт потянул барои куртку. Тугмаи посыпались борон дар бораи борт "кадиллака". Вай извлек оид ба кобуры ӯ зери мышкой пистолет 38-уми калибра.
  
  
  "Ҳоло мо мунтазири ту раҳбари", - гуфт вай эму.
  
  
  Вақте ки Хаскелл берун омада, тавассути клуб, шофер напряженно нишаста ронандагӣ. Ego racks буд, аз таппончаи, ки вай воткнул эму дар гардан аз пушти.
  
  
  "Макс, ки ба ту?" - гуфтам Хаскелл, муносибати лижет.
  
  
  "Ӯ дард ҳает", - гуфтам ман. Вай пои толкнул рости дверцу мошинҳо. "Бар, ҷаноб Хаскелл".
  
  
  Толстяк нигариста, ман бо аз пушти курсии. Ӯ буд, ҳамвор тан голф, вале ҳоло ӯ ба назар як каме бледным. "Ин нест, мегӯяд, ба манфиати худ доварии", - буркнул ӯ. "Ман касе, ки бо баъзе таъсири".
  
  
  Вай интизори он буд, ки даме, ва ман терзало нетерпение. "Бар дар мошини, ҷаноб Хаскелл, е он пролью каме хуни худ шофера дар ин азиз жириновский чарм курсии".
  
  
  Ӯ сель дар мошини ва ворча, откинулся дар спинку кресла. Сложив plump ангуштони ҳамзамон, ӯ гуфт: "Ту беҳтар аст, ки дошта бошанд хеле хуб баҳона барои ин амали".
  
  
  "Муваффақият эҷод мекунад самоуверенность, ҷаноб Хаскелл, - гуфтам ман. "Он нест, арзон бандит, ва ман наплевать, чӣ гуна ту, бисер муҳим аст барои ту".
  
  
  Ego хурд чашмони ғам переместились, вале ӯ тамоили composure. "Ман фикр, ки шумо ҳамон шахсе, ки мегӯяд, ки дар як дӯсти аст Эдварда Джонса".
  
  
  "Ман гуфт, ки он ego дигар. Вай гуфт, ки медонам ба он. Вай мехоҳам бо шумо каме маълумот дар бораи он, ки дар он ба пайдо мистера Джонса".
  
  
  "Мо ҳеҷ гоҳ обменивались адресами".
  
  
  Ман дидам, сабабҳои муроҷиат бо Хаскеллом дар сафед перчатках. Сарфи назар аз "Кадиллак" бо шофером, ego устланный коврами офис ва узвият дар загородном клуби, ӯ буд, на бештар аз изощренным бандитом. Вай прижал, кам револьвера ба ego коленной чашечке. Резкий зарбаи боиси ҳамла ба дард.
  
  
  "Касе, ки аз ту, фармоишии не инро гир?" онлайн, hotel донист.
  
  
  "Ман аз он шахсе, ки задал шумо штопора дар бораи Эдварде Джонсе".
  
  
  "Ӯ буд, ки дар Лос-Анҷелес чанд моҳ. Вай надоштам, ки бо ӯ парвандаи дигар ба ин".
  
  
  "Касе, ки кор бо Джонсом? Он доранд, ки ҳамсарон дӯстони, онҳо аз он истифода мебарад, ки дар кори. Вай мехоҳам бидонед ih номҳои".
  
  
  Ӯ поморщился ва потер всякому хӯроки. "Агар шумо буданд, шинос бо ин марди хуб мисли он, шумо мебуд шавқовар ego ҷустуҷӯ. . Ӯ дӯст медорад, ба куштани одамон".
  
  
  "Овози чаро вай барои ego".
  
  
  "Ман наметавонам ба шумо мегӯям, дар бораи ego друзьях, зеро ки ман буд, дар муносибат бо онҳо як аст. Ӯ хеле эњтиеткорона относился ба чунин тафсил. Ӯ бас приходить ба ман барои маблағгузории, зеро пайдо дигар покровителя. Фикр мекунам, касе дар Ташкилот".
  
  
  Вай берун рафта, дар атрофи мошинҳо. Боз як сифр. Сарф табоҳ рӯз, агар не худамро масхара наздиктар шиносоӣ бо мистером Хаскеллом, ки бе он вай метавонист обойтись.
  
  
  "Ое шумо гона ба ман мегӯям, ки ту?" - гуфтам Хаскелл.
  
  
  "Чаро онро бояд ман? Ту ба ман чизе гуфт".
  
  
  Вай партофт ego шоферский пистолет дар мусорный як обанбор дар кӯча.
  
  
  Он шаб вай хонда Хоуку оид ба рақамҳои дар мотеле. "Бие, сравним сабти, - гуфтам ман, вақте ки ба он чӣ ваҳй ба поен хати.
  
  
  "Ман, ки кадом маълумот дар бораи шахсе, ки кӯшиш ба куштани шумо дар меҳмонхона дар Бонэме. Аввалан, ego звали дар делле Куган. Ӯ буд, полицейское досье. Ӯ буд, наемником, яке дар атрофи беҳтарин. Чунин менамуд, ки FBI каме ҳайрон мешавад, ки шумо қодир ба одолеть ego ". Дар голосе Хоука буд, намоен қонеъ.
  
  
  "Касе, ки у худро эму фармонҳо?"
  
  
  "Ӯ буд, баррасӣ пудратчии мустақил. Нанимался ҳар касе, ки метавонад пардохт эму гонорар шуд, ки баланд аст. Дар FBI мегӯяд, ки ӯ входил дар регулярную маоши mafias".
  
  
  "Ва дар бораи Валанте?"
  
  
  "Ӯ буд, ближайшим дигар Фрэнка Абруза".
  
  
  "Метарсам, ман кам. Пойгоҳи падарӣ нест, ки дар Лос-Анҷелес".
  
  
  Хоук прочистил гулӯ мис "дар бораи Трудится? Вай дожила то пешниҳоди а?"
  
  
  Дар ин буд, ки ҳеҷ шубҳа нест. Дар ман боссе буд хислати грязного старика.
  
  
  Шаш
  
  
  Вай барвақт пахш кунед пилорамма хоб ва проспал то даме ки чашми. Ман ин ягона додани шипящий садои. Чашмони сощурились, вай ҷони худро фидо ва прислушивался, вцепившись ангуштони худ дар рукоятку "люгера". Сипас, вай эҳсос кард внезапный якбора гармӣ ба ман супорад.
  
  
  Отбросив простыню, вай повернулась ва тарк фарш, приседая, бо Вильгельминой дар дасти. Оранжевые забонҳои алангаи лизнули девори ман рақамҳои дар мотеле. Fizz, ки вай шунида буд, ки бо он алоқаманд аст, ки занавески ба хайкалхои гардид, ки дар дохилӣ дворик загорелись. Онҳо аллакай сворачивались дар сиеҳ tinder маъмулан, ва оташ разгорался дуо мехонад.
  
  
  Вай баъзеи огнетушитель дуо мехонад дар даромадгоҳ ва воридшави дар як ҳуҷра, вздрогнул аз гармо. Огнетушитель зуд потушил шӯълаи. Вай ғолиб аст, вале агар он проспал барои панҷ дақиқа дигар, ҳамаи мебуд, дар акси ҳол.
  
  
  Вай уронил огнетушитель, боз боло Люгер ва сорвал
  
  
  
  
  
  обугленные пардаҳо. Касе проделал аккуратную сӯрохи дар стеклянной рӯз ва баргузор дасти ба поджечь пардаҳо. Ин буд, ки тӯйи касбӣ кор. То он истода, любуясь дырой, таращить чашмони пробила дари назди ман сар. Вай шунид, ки чӣ тавр таращить чашмони сипарӣ mimmo ва ударилась дар дальнюю девор. Як лаҳза баъд он ҷони худро фидо аз дар баромадан дар ошенаи.
  
  
  Бандит сехи хурди дар невысокой кирпичной девор аз тарафи дигар пӯшида патио ва дар ҳавзи. Дар тусклом партави он то бубинанд, кам ego ружья, вақте ки ӯ просовывал ego тавассути девор. Зеро вай шунидам зи, винтовка бояд оснащена глушителем. Ин мард буд касбӣ дар саросари, ба истиснои он, ки ӯ промазал бо ман сар ба шаш инч. Мумкин аст, он як каме сдвинулся, вақте ки ӯ нажал дар спусковой hooked.
  
  
  Ман дар ҷавоб гуфт эму дар оташ, зеро метавонистам, ки ба таври равшан ego дид. Ӯ низ наметавонистанд маро афтонда. Мо ба бозӣ дар выжидательную бозӣ, ҳар атрофи мо умедвор буд барои кушодани. Ego сабр превзошло ман. Вай қарор ба ҳаракат. Обнявшись дар ошенаи он, оғоз отступать.
  
  
  Вақте ки ӯ буд, минбаъд аз дару он бархоста. Вай натянул шим. Ором шагая пойлуч, вай давида дар застеленному ковром коридору ва поднялся нардбон дар оғози дуюми ошенаи мотеля. "Агар lucky, вай рози выстрелить дар он аз боло", - фикр кардам ман. Аммо вақте ки ба он чӣ ваҳй ба перилам балкона дуюм ошена, ки он ғоиб шуд атрофи худ и ' л барои паноҳгоҳ.
  
  
  Clumps кустарника дар қаламрави мотеля таъмини хуб укрытие, вале тирчаи лозим метаться байни онҳо. Дер е зуд он ego увижу. Вай интизори он буд,, ба нармӣ дрожа дар як сард ҳаво. Ба ғайр аз брюк, ба ман танҳо буд, повязка ба сина.
  
  
  Дар охир вай пай скрюченную фигуру, убегающую аз ман. Пеш аз он ки вай тавонад, выстрелить дар он ҷаҳиши дар дальний кунҷи бино.
  
  
  Вай зуд спустился оид ба ступенькам, пробежал mimmo як қатор автоматов фурӯши нӯшокиҳои бо пардохти танга кунед ва рафтанд ба парковку. Ман мард отступал. Ӯ перелез тавассути проволочную ограду ва ҷаҳиши дар мошини, припаркованную дар обочине роҳ барои территорией мотеля. Ӯ гирифта, мотосикл ва умчался.
  
  
  Вай метавонист выстрелить, аммо ин, эҳтимол, нест остановило мехоҳам ба он, ва вай нест, мехостам, ки ба ҷалб кардани анбӯҳи. Вай гузашт бозгашт худро дар ҳуҷраи худ ба очевидный штопора. Аз куҷо шоњиди assassin медонад, ки дар он ман пайдо?
  
  
  Он гоҳ субҳона он, выехал оид ба мотеля ва биронам, ба воситаи шаҳр ба хона, он ҷое ки мулоқот Works.
  
  
  Аз дару ман бо крепкий man чин. Вай надидаам, - ego дар аввал боздиди, ва сеяки дар ин бора. Ӯ буд, сохта ба монанди трактор ва назар дружелюбным.
  
  
  "Чӣ, шумо мехоҳед, ки дар ин вақти рӯз?" - сердито пурсид ӯ.
  
  
  "Хеле барвақт барои бизнес?"
  
  
  "Агар шумо ягон вохӯрӣ. Ва агар шумо не".
  
  
  Вай прислонилась плечом ба рӯз, вақте ки аз он кӯшиш кардам, ки наздик ба вай дар назди ман шахси. Вай улыбнулся эму. "Бигӯ Меҳнат, ки ба вай омад, дигар".
  
  
  "Нерӯгоҳи имрӯз ҳеҷ мебинад".
  
  
  "Ту ошибаешься дар ин", - гуфт вай эму. "Вай маро мебинад".
  
  
  "Ҷаноб, ое кӯшиш накунед, ки номнавис бо ман вазнин аст. Вай метавонам бас шумо дар оянда блоки".
  
  
  "Шояд ту метавонист. Аммо вақте ки ба он даст, ман бояд нишон ҷаҳаннам".
  
  
  Ӯ запрокинул сари ва расхохотался, похожий дар ғуррон подвесного мотора. "Пеш аз он буд касбӣ борцом. Могущественный Шань, Террор Шарқ, гарчанде ки вай таваллуд шудааст, ошкоро дар ин ҷо, дар Лос-Анҷелес. Ое шумо ягон бор маро рестлинг дар телевизион?"
  
  
  "Ман кӯшиш нест, ин кор".
  
  
  "Послушай, сард бача, ба вай кор танҳо дар ин ҷо. Вале ман он доставлю аз они паем, агар шумо мехоҳед мунтазир бошед".
  
  
  "Ташаккур ба шумо."
  
  
  "Ҳама хуб аст,. Шумо маро развлекаете".
  
  
  Ӯ впустил маро дохили ва њамдењагони, ҳанӯз посмеиваясь. Ӯ дохил шудам дар пушти нав як ҳуҷра дар аввал робита ба ошенаи, закрыв барои худ дари. Вай шунидам овози, як зан. То даме ки вай интизори он буд, ки он дар ҳайрат буд, ки чаро духтаре, ки бо дирӯз буд, ки пас аз дастрас аст, имрӯз пас, душвор аст, дид.
  
  
  Дар лестнице, ки маро дар арафаи вела Меҳнат, пайдо шуд малламуй. Ӯ буд, хеле монанд ба Меҳнат, ба истиснои он, ки ҷавонтар буд ва вазнинтар в бедрах. Дар он буд, неглиже, ки базӯр шуда, арзиши.
  
  
  Зевая ва потягиваясь, вай позвала ман: "Чӣ бар ту лозим аст, ширин?" Он оҳанги овози паемҳои пешин дар ҳоле, ки мехоҳам онро ба мо буд, ӯ медонад, ки вай метавонад ин афтонда.
  
  
  Даҳшат Шарқ баргашт ва прервался. "Заблудись", - прорычал ӯ духтаре. Аен аст, ки ego дигар забавляло. Ӯ ткнул дар ман ангушти худро. "Бие, сард бача".
  
  
  Ба он дохил ҳуҷраи, ки дар он намо буданд қатъии задернуты аз офтоб. Арзон пахучих моддаҳои загрязняли ҳаво ва мебел кардани худ омехта тикка ва голливудского гротеск. Калон man чин закрыл барои ман дари, ва он ман шунидам, ки ангуштзании қалъа.
  
  
  Ждавшая ман зан буд, тамоман монанд нест ба Меҳнат. Хей буд, барои сӣ, ва, бояд, ки ҷое ки дар он предках буд восточный нафар. Ee чашмони буданд, ба нармӣ раскосыми ва пӯст омелой желтоватый бағоят. Вай черные мӯи буданд подстрижены наздик ба мақсад. Сверкающая мандариновая пинҳонӣ облегала он стройное бадан ва нохунҳо дароз буданд, выкрашены дар восприимчивым вилоят. Дар темной ҳуҷраи вай чашмони сияли, ки чӣ тавр чашмони сиамской гурба, свернувшейся аз нах дар коленях.
  
  
  "Ин аз он, Алида?" - гуфтам Шан.
  
  
  "Албатта, ин ба он".
  
  
  "Ту нест,
  
  
  
  
  
  
  дигар Трудится, ҷаноб. "Ӯ нерӯманд аст ва ба ман дар рукав, собирая пригоршню ego толстыми ангуштони худ." Вай метавонад мешикананд поен ба шумо гардан ".
  
  
  Гурба дар коленях аз зан боло сари шумо, чунон ки гӯӣ таҳдид шунид. Ego ночизи язычок скользил оид ба ego отбивным.
  
  
  "Интизор шудан каме истед", - гуфтам ман. "Аз сабаби неприязни?"
  
  
  Зан погладила гурба ва дарида берун хандидан посмотрела ба ман. "Ман управляю ин хона. Шумо дар ин ҷо омада дирӯз таҳти бардурӯғ предлогом. Шумо доставили ба мо форам".
  
  
  "Ки аз они?"
  
  
  "Бадтарин намуди. Трудилась совершила хато вақте рассказала ман дар бораи ту аз оғози. Ман худам ба ту дидани он боз. Ин аст, ки дар он ту участвуешь, ки вай онро".
  
  
  man чин сахт опустил ман дасташро ба китфи. "Ӯ ҳоло аз ман?"
  
  
  "Ҳоло не", - гуфт эму Алида. Вай указала ба ман дароз ногтем. "Шумо добрались то духтарон, гуфт, ки Лось афтод зан то марги. Метавонад, ки шумо солгали. Метавонад, ки шумо сабабҳои дигар, ки ба ҷустуҷӯ ego".
  
  
  "Ки агар онҳо буданд?"
  
  
  "Масалан, дусад ҳазор доллар".
  
  
  Ин буд танҳо штопора вақт, вақте ки ӯ выпустит Шан ба муқобили ман буд ва ман буд, рафта рафта истироҳат, ки поговорив бо Беспокоил. Инак, яростным њаракати пеш вай ба ӯ зад локтем оид ба твердому животу Шана. Ӯ хмыкнул, аз дард ва парчами иҷозат барои иҷрои.
  
  
  Повернувшись, зад вай ego коленом. Ego шахсе буд, ки чӣ гуна угодно, танҳо загадочным. Хатҳои зиене пробежали ба ego глазам, ва ӯ согнулся, чӣ тавр ба косолапый нафар, пытающийся зажать чормаѓз дар байни коленями.
  
  
  Вақте ки ӯ потянулся ба ман, ба вай дод ложный lunge, ва он гоҳ ба ӯ зад ego канори рости дасти. Зарбаи, разрубивший доску, зад, эму сбоку дар толстую гардан. Ego чашмони выпучены ва нафас свистит сквозь дандон. Поймав ego дар куртаат, выдернул он ego оид ба противовесов ва швырнул худ гирифтааст. Ӯ афтод, ки дар павлус, ки чӣ тавр пианино, упавшее бо ду ошена.
  
  
  Вай алоќаи Люгер. "Ва дар куҷо Кор мекунад?"
  
  
  Алида встала ва бросила кота ман дар шахси. Вай увернулся, ва сиамец бодаш mimmo, изрыгая шахзода. Ӯ дар мавриди ба пушти Шана ва оғоз пробираться боло. Хитоиҳо кӯшиш ego оттолкнуть, ва гурба вонзил когти дар сари мужчине.
  
  
  Бедный Шан кричал кофӣ громко, ки пора мегирифтанд.
  
  
  Вай легонько стукнул кота оид ба бозгашт Люгером. Ӯ мяукнул ва ҷаҳиши ба ближайшему мизи.
  
  
  "Ту бо тартиби?" Вай пурсид Шана, вале ӯ гӯш. Вай, дилам ба Алиде, ва он идонаро қуттии, кафедра. Ман буд, ба андешаи, ки дама нест, ҷустуҷӯи барои ман гостевую китоб. Вай баъзеи ee аз пушти обтягивающего либос, ва он порвалось, вақте ки ӯ корчилась. Вақте ки ӯ повернулась, дар дасти у нах буд "Беретта" 38-уми калибра.
  
  
  Вай назвала ман ном, ки маълум шуд, аз худ чинӣ аҷдодӣ. Ин буд, 100-фоиз амрико мат. Пеш аз он успела спустить триггер, вай зад вай запястью вазнин "Люгером", ва "Беретта" выскочила бо он ангуштони ва ударилась дар бораи девор.
  
  
  Вай вставил маслиҳат люгера откровенные байни он полными адоват, бо чашмони. "Штопора буд, дар он аст, ки Трудится?"
  
  
  Алида боиси маро болохона. Духтар сидела дар кати хоб ва раскладывала пасьянс. Вай тира аст, взглянула ба ман. "Мехостем, ки дар ин ҷо. Ман талисман".
  
  
  "Ман пыталась нигоҳ ego дур аз ту. Послушайся ман шӯро, ва чизе барои ӯ буд, на сухан", - гуфт Алида.
  
  
  Дар Завод буд, однодневный фингал. Вай ба он чӣ ваҳй ва приподнял он хушӯъашон. "Касе, ки ба шумо кор?"
  
  
  "Бача бо номи Оскар. Оскар Снодграсс".
  
  
  "Ман фикр намекунам, ки ба он буд, ego номи".
  
  
  "Овозаҳо, ки capo mafias буд, кушта, ва як қисми пул mafias буд похищена. Лось кофӣ ваҳшӣ, ба соз чунин проделку. Ва шумо омад ва ба назар пойгоҳи падарӣ. Алисия мегӯяд, ки ин аҷиб тасодуф буд".
  
  
  "Ба ман на манфиатдор пул. Вай гуфт, шумо, чаро ба ман лозим аст, ки Лось".
  
  
  Духтар посмотрела дар Алиду. "Ки ман ба кор аст,? Вай эму бовар дорам".
  
  
  "Ман рафта буд, ба Хаскеллу. Ӯ ба ман гуфт, чизе, ки ба ман лозим буд, донист. Вале касе кӯшиш кардам, ки маро бикушӣ, ва акнун вай дар ин ҷо пайдо шумо ва ин добродушную мадам дар напряжении. Ки дар таърих бо Трудится?"
  
  
  Вай ба поен расид корти дар як анбора дар кати хоб. "Алида, ба вай мегӯям эму".
  
  
  Он гоҳ поторопись. Вай мехоҳам, ки ӯ аз ин ҷо рафт. Ман мехоҳам бештар бо мушкилоти мафией ".
  
  
  "Шоми дирӯз дар ин ҷо худованд ду марде, - гуфт Меҳнат. "Ман наметавонам номи шумо ih номҳо, вале мегӯям, ба касе ба онҳо кор мекунанд".
  
  
  "Mafias".
  
  
  "Вотум касе. Онҳо медонистанд, ки ту буд, барои дидани ман. Онҳо меҳмонхонаҳо, медонам, ки ту буд, лозим аст. Кӯтоҳ уродец зад ман, ва ман испугалась. Вай гуфт, эму, ки ту ищешь пойгоҳи падарӣ".
  
  
  Вай фикр кардам, ки онҳо биеянд, ман. Вай привел ih ин тараф, ҳам ба привел дар Айдахо. Онҳо буданд, терпеливы ва упорны, ва ҳоло онҳо медонистанд, пас, он чиро, намедонистед, пеш аз он, ки Лось буд ih грабителем.
  
  
  "Онҳо сожгут ту", - гуфт Алида. "Ман умедворам, онҳо туро хуб обожгут".
  
  
  Вай спустился нардбон. Могущественный Шань держался барои подлокотники стула ва гримасничал, ки блондин дар неглиже наносил йод эму ба мӯи худ. Сиамский гурба нишаста, облизывая лапу, дарида берун хандидан ва назар афканда, то ба ман, вақте ки вай мизи mimmo. "Ширин кошечка", - гуфтам ман. Ӯ буд, ҳамин ужасом Шарқ.
  
  
  Ҳафт
  
  
  Вай выехал оид ба Лос-Анҷелес дар даҳ соат субҳ дар ҷануб. Дуюм номи в маленькой black книжке пойгоҳи падарӣ буд, Тереза, ва Тереза буд дар Сан-Диего. Вай умедвор буд сӯҳбат бо ӯ ҳам дар охири рӯз.
  
  
  
  
  
  Ҳуқуқӣ оғоз. Mafias медонист қариб қадар медонист, ки ба вай. Онҳо пошлют сарбозон ба выследить пойгоҳи падарӣ. Ягона ман бартарии буд little black книжка бо оила номҳои.
  
  
  Вай назар афканда, то дар оина аз пушти кӯшиши ки мошини, ки машғул хоҳад паи ман. Вай қарор кард, ки ин қаҳваранг седан, Бьюик. Ронандаи кӯшиш мекунам, ки сбить ман бо ҳеҷ нафъ: ӯ имкон дод ки дигар мошин ненадолго қием ва дар байни мо ва вақте ки аз он маҳсулоти худро рафти, ӯ ба якчанд мил манучењр дасти ба пеш.
  
  
  То ки ӯ дар он ҷо буд, вай свернул бо асосии роҳ дар аввал дастрас флешдор роҳ. Вай подъехал ба истгоҳи техобслуживания ва гуфт дежурному, ба ӯ заправил "форд" ва проверил зери капотом. Вай, дохил шудам дохили ва кушода безалкогольный нушокї,.
  
  
  Браун "бьюик" пайдо аввал оид ҳанӯз пеш аз он, ки дежурный хатм санҷиши нафт. Дар переднем курсии нишаста буданд, ду нафар мард. Як обернулся, ки ҳар сол дар "Форды", вале онҳо идома рафтан. Онҳо ҳанӯз ҳам ба онҳо умед мебандем, ки хуб пай намекунад.
  
  
  Ба ҳар ҳол держа дар дасти як шиша бо напитком, вай рафта, ба воситаи флешдор дари душанбе ва поднялся ба холм, барои он. Дежурный окликнул ман, вале ман нигоҳ рафтан. Он қатъ дар гурӯҳи дарахтон ва присел дар дар манишинед. Вай хуб дида стансияи, вале ман он ҷо ҳеҷ кас дидам.
  
  
  Ронандаи коричневой мошинҳо бездельничал, мунтазир аст, ки он боз появлюсь. Вақте ки вай ин будааст, ки ӯ поворачивался ва возвращался.
  
  
  Вай допил ва looked like обслуживающий стягивает капот "форда". Ман рафтори ego озадачило, вале ман мошин буд ӯ. Ӯ беспокоился дар бораи он, ки ман ҳисобҳои закончатся.
  
  
  "Бьюик" баргашт. Ду нафар головорезов проконсультировались бо мард ФОИЗ. Ӯ қайд кард, ки дар он самт, ки дар он ман рафт. Мафиози ин обсуждали. Сипас онҳо побежали дар гору. Онҳо ҳаросон шуданд, ки ман колечро "форд" ва кӯшиш ба даст дур аз онҳо, ба роҳ.
  
  
  "Пойдемте, писарон, - фикр кардам ман.
  
  
  Вақте ки онҳо вазъи муроҷиат лижет, сахт дыша ва лаънаткунандагони он, проскользнул барои дарахт. Баландтари мард буд, ки ба беҳтарин шакли. Ӯ опережал худ товарища дар се марҳила. Ӯ пробежал mimmo ман и ' л барои паноҳгоҳ, ба иҷро оид ба опушке зарослей. Низкорослый мард крикнул эму баъд: "Салом, Ҷо. Притормози. Думаешь, ин бозиҳои Олимпӣ?"
  
  
  Держа як шиша бо як ба як нить, онро берун аз он дарахт. "Салом, коротышка, - гуфтам ман.
  
  
  Он фуруд омад, ки агар дар саросари бельевую веревку. "Ҷо!" ӯ чењрааш.
  
  
  Вай зад он ego дар сар холӣ як аз зери пиво, ва ӯ пош тонна.
  
  
  Ҷо помолчал. Ӯ оглянулся ва дид, ки ман меравам ва ба ӯ. Ego дасти промелькнула зери куртаат, ва боз дар зоҳир бо пистолетом 45-уми калибра. Сипас ӯ заколебался. Он шањ.
  
  
  Вай на спрашивал, ки чаро ӯ нигоҳ оташ аст. Вай схватился барои он.
  
  
  Бандит обвил ман шатта зад ва маро дар сар аст, дар атрофи .45. Мо катались дар ваҳшӣ траве ва кустам, то набардҳои. Вай баъзеи ego барои запястье ва дернул. Вай пора ego. Садои монанд ба треск хушк дубинки. Бандит застонал. Вай зад он ego бор ва отполз.
  
  
  Ӯ хеста, берун, кӯфтанд "Люгер" ман дар атрофи даст. Вай сбил ego. Ӯ боз хеста, свесив сломанное запястье, ва зад, ки маро солим бошед. Ӯ буд, крутым. Вай идома дод, ки приходить. Дар охири он шубҳа ego правым кроссом.
  
  
  Ego ѕатъият буд поразительной. Ӯ боз бо мушкилӣ рушд мекунанд поднялся ба пойҳои.
  
  
  Вай хаста. Ин буд, ки аз ҳама калон аст, ки ман приложил ба худ, бо онҳо хорька, ки чӣ тавр ман подстрелили, ва ман ҳис кардам, ки мисли энергетика ба бияфзудааст гираду намерасад. Нисбат ба Ҷо Могущественный Шань буд сабук истихроҷи.
  
  
  "Pm окончена", - гуфт вай эму. Хьюго соскользнул ман дар ладонь. "Ман ба соҳили ту барои гурӯҳбандии, вале ман метавонам, ки передумать".
  
  
  Офтобӣ святый блеснул дар лезвии стилета, вақте ки вай, двинулся ба ӯ. Ҷо боло солим дасти. "Ман меравам, то отнимать ки ту ин штуку. Бие дар бораи он гап мезанем".
  
  
  "Касе, ки дар атрофи шумо кор бар Меҳнат?"
  
  
  "Як бача, ки ту прибил. Вале ман ин корро. Бизнес Бизнес аст".
  
  
  Он чӣ ваҳй лижет, ва приставил майса корд ба ego кадыку. "Касе, ки аз ту аыидаи ҳастед?"
  
  
  "Валанте. Марко Валанте".
  
  
  "Ва, ки ба шумо лозим буданд, мегӯянд, ӯ буд, ки дар охирин бор?"
  
  
  "Ки шумо ҷустуҷӯ доред грабителя бо номи Лось. Мо дорем ин аз духтарон. Валанте ба мо гуфт мондан бо шумо".
  
  
  Вай як силоҳ, засунул ego 45-ум калибр худ барои пояс, вложил дар ножны стилет ва повел ego бозгашт ба Кӯтоҳ бо "люгером" дар бораи бозгашт ба.
  
  
  Ҷо нигариста, худро шарики. "Пагоҳ ӯ хоҳад адская дарди сар. Валанте предупреждал мо, ки ба ту пустяк".
  
  
  "Чӣ қадар шумо преследуете ман?"
  
  
  "Мо ефтаем, ки туро дар Лос-Анҷелес, вале бо онҳо хорька, ки чӣ тавр ту выписался атрофи беморхона, ба ту касе буд. Валанте идома тағйир артиши".
  
  
  Валанте буд интеллектуалӣ инсон. Агар ӯ придерживался як гурӯҳи сарбозон, он мебуд ih мушоҳида кардам.
  
  
  Вай таъиншуда мубаддал тартиби хӯрокпазӣ Коротышку ва царакат пистолет бо ego наплечной кобуры. Вай выпрямился ва дар назар Ҷо, фарз кунем, ки чӣ қадар ӯ медонад. Ин буд, ки ҷавон симпатичный итальянец, пӯшидани тозаву озода ва гарон аст. Ман ин натавонистанд имон оваранд чӣ аз он буд, заурядным бандитом. Ӯ буд, аз ҳад зиед монда ба нишеб, аз ҳад зиед крутым, ки аз сломанным запястьем, свисая, вале сдерживал ҳар гуна нишонаҳои зарар, ба истиснои узвҳои атрофи ego тира чашми.
  
  
  "Ман иќтибос, ки Валанте гузошта, маро ба думи ту талант. Ту бояд ego рақами як аст.
  
  
  
  
  
  
  "Ман буд, то ин ҳодиса рӯй дод. Мумкин, маро бештар хоҳад буд".
  
  
  "Касе, ки кушта Мередита?" Он задал штопора ногаҳон, умедвор аст, ки ба даст доранд, ки машғул аст ва мегӯяд ба ман, ки агар ӯ солгал.
  
  
  Вай недоуменно нахмурился. Ӯ прижал сломанное запястье ба животу, ба нармӣ вздрагивая. "Касе, ки чунин Мередит?"
  
  
  "Ӯ кор дар истгоҳи техобслуживания дар Айдахо. Касе перерезал эму гулӯ".
  
  
  "Не он. Он кас медонам. Валанте буд, Айдахо, вале ӯ дид, ки ягон амал. Вақте ки ӯ добрался то ҷойи, ҳама чиз бар. аз хунравї њамроњ мешавад то марг ".
  
  
  "Ӯ буд, ба ман фоиданок аст. Ӯ меҳмонхонаи донист, ки ба вай маълум аст".
  
  
  Ин ҳам сработало. Эму буд, мунтазир бошед, то ба вай выйду атрофи беморхона, ва ба ман развязать поводья, вале ego писарон оставались бо ман кофӣ дароз аст, барои ба даст овардани номи пойгоҳи падарӣ. Ҳангоми ҷорӣ вазъи-дел-ман ба сафари дар Лос-Анҷелес собит беш аз беҳтарин барои mafias аз барои ман. Хоуку ин хеле обрадует.
  
  
  "Дар Валанте метавонад худро баҳона ба ту кӯмак ба шумо дар замоне ки зинда буд", - гуфт Ҷо. "Ман намехоҳам, шталь ego куштани".
  
  
  "Мехоҳам ба шумо истифода аз чунин имтиез?"
  
  
  "Зинда, ту имеешь дар хотир доред?" Ӯ нервно засмеялся. "Ман гуфтам дар ҳамаи ту масъалаҳои чувак. Чӣ боз ту мехоњї?"
  
  
  "То даме ки шумо ба ҳозирон ман калон сирри. Ҳеҷ чиз Валанте на возражал мебуд, ки ба ӯ медонист, бо назардошти намоянд. Меоянд масъалаҳои мураккаб". Вай гирифта "Люгер" эму дар илова доллар. "Ва ҳоло подумай хорошенько. Чӣ тавр ба Валанте дар ҳама маълум аст оборудова ман?"
  
  
  "Он рафта ба маҷлиси раесат, олии роҳбарияти Ташкилот. Онҳо гуфтанд, ки дар бораи куштори Фрэнка Абруза. Номи шумо буд выложено дар кафедра. Раесат тарафдории чизе, ки ба вуқӯъ он Валанте. Ӯ буд, таваҷҷӯҳи хоса. Ӯ ва Абруз буданд наздик ".
  
  
  "Дигар буд, як мард дар Бонэме штати Айдахо. Ӯ рафт, ба он ҷо, ба задааст бурд. Ӯ кӯшиш кардам, ки маро бикушӣ". Вай нигоҳ "люгер" неподвижно, ҳанӯз целясь эму дар илова доллар. "Ту медонӣ, ки дар бораи Кугане?"
  
  
  "Mafias ego не посылала. Онҳо прислали Валанте".
  
  
  "Ки акнун хоҳад кард Валанте?"
  
  
  "Ман хонда метавонам ego фикрҳои, чувак". Ҷо оғоз сухан бештар вазнин овоз мебошад. "Ман аллакай фаҳмидед, қисман. Ӯ попросит дар бораи маҷлиси раесат. Ӯ назовет номи пойгоҳи падарӣ. Ин калима достанется ҳар оила дар кишвар, ва онҳо оғоз прочесывать ҷойҳои девона ублюдок метавонист пинҳон нишаста ".
  
  
  "Ман ҳамин тавр фаҳмидам, ки шумо шунида дар бораи пойгоҳи падарӣ пеш аз он, ки Трудится назвала шумо ego номи".
  
  
  "Танҳо аз ғайбат. Бештар дар бораи касб. Ӯ психопат. Дар мо рӯзҳои Ташкилоти мекўшанд, дур мондан аз он навъи. Овози чаро ӯ мустақилона амал мекунад. Вале овозаҳо дар бораи чунин парне ходят кругом".
  
  
  "Ин хуб аст, Ҷо. Ту ба ман хеле кӯмак кардааст". Ман лабони оторвались аз дандон дар сард улыбке. "Гузошта затронуть боз як лаҳза. Касе, ки дар атрофи шумо кӯшиш кардам, ки маро бикушӣ субҳи имрӯз?"
  
  
  "Вай, е Коротышка, ту имеешь дар хотир доред? Валанте гуфт, ба мо монд аз ту, вале мо буд, ки фармони куштани. Мо ин корро накардед".
  
  
  "На обманывай ман Ҷо. Ин мард буд, касбӣ, мисли ту".
  
  
  Ҷо вспотел. "Ҷое дар ин колоде як джокер. Мередит, Куган - ин одамоне, ки дар бораи ў чизе намедонам. Шӯрои директорони намехоҳад, то подружка Абруза намурдааст, пеш аз он спела онҳо суруди. Вай гуфт: шумо худро фармонҳо аз Валанте. Ӯ гуфт, мемонанд, ки бо ин бача, Картером, ӯ интеллектуалӣ, ва ӯ кӯмак карда метавонад, ки ба мо пайдо кардани пойгоҳи падарӣ. Ӯ гуфт, ки онро хоҳад пайваст шумо, агар аз он табдил хоҳад, комилан зарур аст. Ое ман буд, ки имконияти ба наздикӣ? "
  
  
  "Оғо", - гуфтам ман. "Албатта, шумо ин корро. Ва шумо ҳақ ҳастед. Дар колоде як джокер".
  
  
  Ӯ дар он ҷо буд, ҳанӯз аз даврони Бонэма. Шахсе, ки медонист он чиро, ки медонист mafias, ва хеле зиеде медонист дар бораи AX. Шахсе, нанявший Кугана, перерезал гулӯ Мередит ва ҳар ки ба ман ловушку дар мотеле. Вай опустил "люгер" ва чап Ҷо ва ego шумо шарики бе тафаккури, дар пеши холма. Вай оплатил обслуживающему персоналу бо таври васеъ кушода, бо чашмони бензин, ки ӯ залил дар "форд". Пас аз он боло капот "Бьюика" ва вырвал проводку.
  
  
  "Онҳо наздик аст", - гуфтам ман. Вале онҳо ваќт надорам фирор аз истгоҳи танҳо дар вақти барои ман сайд, то.
  
  
  Вай проехал боқимонда 110 мил то ба Сан-Диего, ки стрелка спидометра буд, дар мўњлати. Ба полудню он буд, ки дар доираи намоении бухты. Кружащиеся чайки стильно ва изящно плывут оид ба ветру.
  
  
  То даме ки вай берун баромад хӯрок, он чи нақшаҳои худро. Буд, занг Хоуку. Буд, чӣ-чӣ, ки он меҳмонхона ба ӯ проверил манбаъҳои AX.
  
  
  Лекин аввал буд, Тереза, ки бо илҳом аз оғози дуюм светящийся snippet андаке оид ба black китоби Мӯсо. Ба ҳамин вақт вай медонист наизусть ҳамаи телефонӣ рақамҳои дар саросари китоб, ки набирал. Терезы ва гуфтугӯ бо овози зан виски.
  
  
  "Ту мехоњї мулоқот бо Терезой?"
  
  
  "Ҳа, гӯе." Штопора маро удивил. Буд, эҳтимолияти калон аст, ки ҳар як духтар, ки дар китоби буд проституткой е духтаре, ки бо даъвати.
  
  
  "Дорӣ махсуси шахсӣ вкусы, гаронбаҳо ман худ?"
  
  
  "Ман бартарӣ нест, муҳокимаи ih оид ба телефони".
  
  
  Вай засмеялась сохта буд ва ман нишонӣ. Ӯ менамуд, ки дар захудалом ноҳия, недалеко аз набережной, посреди кӯча, ки машғул ба назар ҷолиб, ба монанди тюремный корпуси.
  
  
  Вай запер дари "форда", ки вылез атрофи мошинҳо, дар пиндоре хатарҳо, имкон медиҳад, ки ое ҳатто ин updated mat мошин, ки ба он даст. Дар ин семоҳа
  
  
  
  
  
  буд, дар қисми шаҳр, ки дар он мардон ходят дар калисо.
  
  
  Бинои мазкур, ки ба он, ба он чӣ ваҳй буд бельмом дар глазу, ки мебоист бошад снесено бисер сол пеш, вале зуммер муқаррарнамудаи дар изношенной дверной қуттии кор мекард. Зан бо желтыми мӯй выглянула берун, пас оглядела шуд, ки гӯе мехоҳам боварӣ ҳосил кунед, ки ман гирифта, бо худ автозак.
  
  
  "Ман звонил", - гуфтам ман. "Ман омадаам ба Терезе".
  
  
  Вай шубҳанок. Метавонад, ки ӯ буд, монанд ба он муқаррарии харидор. "Ту яке нест, атрофи доимӣ дӯстони Терезы".
  
  
  "Ман мехоҳам меҳмонхонаи яке дар атрофи онҳо. Вай бисер дар бораи он шунид".
  
  
  Зан қарор, ки ба табассум. Дандонҳои буданд, бењтарин. Вай зард, мӯи буданд покрашены хеле ва хеле хуб ва накрашенные buffs қуллаи имкон болҳои летучей муш. Вай распахнула дари васеътар, ки ба вай метавонист протиснуться mimmo, пас сдвинула засов.
  
  
  "Шумо онро интизор рейд?"
  
  
  "Дар рӯзҳои мо ҳеҷ гоҳ медонӣ. Нелегко бештар пул кор кардан дар ҳаети одилона нест".
  
  
  Вай боварӣ карда шуд, ки ӯ дар ҳама чизе намедонист дар бораи он, ки ростқавлона зиндагӣ, е ҳатто дар бораи касе, ки онро медонист. Дар он буданд, сафед пойафзол, обтягивающие шим ва блузку-убуру бо зебровыми тасмаҳои, қатъии натянутыми дар он пышную сандуқе. Блузку украшали калон соски, ҳамчун сангҳои.
  
  
  "Ту хуб бой", - гуфт вай, пробегая бо ман glance. "Нигоҳ пул, ту дар ҳақиқат зебо".
  
  
  Маро даъват ҳам угодно, вале ҳеҷ гоҳ ширин. Вай выдавил ухмылку, ба бозӣ нақши продиктованную обстоятельствами. Ин зан ба таҳқиқ буд, ки дар атрофи онҳо, ки мебуд, манфиатдор аст, ки маълумот додан дур незнакомцу.
  
  
  "А, овози ва Рондо", - гуфт вай, кладя дасти ман ба китфи. Вай ангуштони буданд, ба андозаи аз сосиску.
  
  
  Мард берун омадам, як рӯз дар у подножия зина, ведущей дар оғози дуюм ба ошенаи хонаҳо. Рукава ego куртаҳои буданд обрезаны ва обнажали васеъ китфи. Дар он васеи поясе блестели металлӣ заклепки. Ego орад нишаста буданд, ҳамон қатъии, ки чӣ тавр ва аз занон, обнажая выпуклости дар он пуриқтидор по. Ӯ буд, ки шахсе аз moon, дар гӯшаву канори хурдсол чашм баромад фарбеҳ.
  
  
  "Ба мо бигӯ, ки ту мехоњї, ки Тереза дод, ки барои ту, гаронбаҳо ман худ дар", - пешниҳод намуд, ки ӯ, обнажая дандон, ки буданд, боз худшей шакли аз занон.
  
  
  Вай хис кардам tingling дар затылке. Вай буд, ки дар муқаррарӣ борделе. Чунин менамуд, ки дар хона ҳеҷ кас, ба ғайр аз мо се духтарон, ки онро надидаам.
  
  
  "Вай меҳмонхонаи мебуд аввал дидани он".
  
  
  "Вай тӯйи цыпочка. Ту хиҷил нахоҳам шуд".
  
  
  "Бигзор поднимется, Рондо", - гуфт зан. "Ин садои дархост".
  
  
  Рондо покачал сари. "Ман чунин эҳсосоте, ки ӯ звонарь. Ӯ доду шумо ягон тавсияҳо, ҳамин тавр не?"
  
  
  "Лось", - гуфтам ман. "Лось дод, ба ман рақами Терезы".
  
  
  "Хуб аст, ки номи". Ӯ баргузор дасти. "Фидо панҷоҳ откровенные ин ҷо. Ин, ба монанди пардохти барои прикрытие. Работа дар панҷоҳ доллар - арзонтарин ҳиллаест, ки метавонад ба истифодаи ин цыпочка".
  
  
  Вай скрестила ego ладонь, ва ӯ поднялся оид ба скрипучей лестнице, барои сӯҳбат ба Терезой, ва он гоҳ помахал ман дасти бо майдончаҳои. "Вай мегӯяд, поднимайся".
  
  
  Аввалин чизе, ки ман дидам, открыв дари хобгоҳ, буд, ки як қатор кнутов ва тасмаҳо, разложенных дар деревянном мизи. Дуюм чизе буд, духтаре. Вай дар ҳақиқат буд, намоиши зебо.
  
  
  "Чӣ тавр ту чист, азиз?" гуфт вай хриплым овоз мебошад.
  
  
  Дар thinnest комбинатсияи буд, ки вай ягона предмети либос. Вай опиралась дар як анбора подушек дар неубранной категорияҳо дар кати хоб. Мебел дар полутемной ҳуҷраи буд сола ва ветхой. Дар комоде буданд, танҳо расческа ва треснувший умывальник ва выцветшие занавески пахли пылью. Ягона арзишманд, ки мавзӯи дар ин ҷо буд, ки Тереза. Аз нах буданд черные мӯй, оливковый ранги шахс ва баланд скулы, ки подтягивали пӯст вай худощавого шахси. Ee ҷисм буд, ба ҷавонон ва имрӯзӣ аст,, ва он назар ба тавре, ки агар вай тамоми касоне, ки гуфт Муз худ маленькой black книжке.
  
  
  Аммо ӯ зикр кнуты.
  
  
  "Wk", - гуфт вай хей. "Номи ман Wk".
  
  
  "Ва аз ту бозӣ?"
  
  
  Вай боз нигариста, кафедра. Акнун вай медонист, ки дар кадом хона ҳастам, ва аз бозӣ, ки дар ин ҷо бозӣ буданд, дар ҳақиқат хеле жесткими. Вай фикр кардам. Бо дарназардошти склонность Мӯсо, қарор қабул карда шуд, ки ӯ анҷом хоҳад шумораи чунин ҷойҳои. Танҳо духтар нест, шунид. Ӯ буд, хеле хуб, ба ин ҷо бошад.
  
  
  "Шумо дар ҳайрат, ки ба вай ердам, ба шумо дар бораи худ мебозад", - гуфт ба ман.
  
  
  "Ман дӯст surprises". Дар он улыбке буд извращенность. Ӯ буд, дар атрофи онҳо ҳастанд заноне, ки барои онҳо Фауст омела ҳар сари.
  
  
  "Ман мехоҳам, то бидонед, ки дар толори Лось".
  
  
  "Ман хеле ҳайрон, ки хуб аст. Ва каме разочарована".
  
  
  "Ман бояд ба ефтани он, Тереза".
  
  
  "Ба ту гуфт, дар ин бора Рондо. Агар ту гуфтӣ, ӯ мебуд, нагузошт, ки ту дида маро".
  
  
  "Овози чаро ӯ зикр намуд, дар ин бора".
  
  
  Тереза сунула дар даҳони скрученную сигарету ва чиркнула спичкой дар бораи ошенаи чӯбӣ. Комбинезоны соскользнул бо он китфи, обнажив як круглую сандуқе. Вай боз дразняще гуфтам ман. "Лось уехал дар атрофи шаҳри".
  
  
  Бӯи, распространившийся оид ба ҳуҷраи, ба ман гуфт, ки вай сигарета буд, на бо он, ки вай шояд пешниҳод сардори политсия. Ба он чӣ ваҳй ба категорияҳо дар кати хоб. "Агар шумо меҳмонхонаҳо пайдо пойгоҳи падарӣ, ки шумо рафт?"
  
  
  "Дар ҷаҳаннам. Овоздиҳӣ ба он ҷое, ки бояд бошад". Вай засмеялась, показав дандон. Онҳо буданд, пок, ровными ва занбурўѓњо. Ҳама дар он буд, ки ба таври комил ҳама чиз, ғайр аз ин, хема ӯ буд.
  
  
  "Ое ӯ дӯстон аст, ки дар Сан-Диего, ки дар он ӯ метавонист пайдо?"
  
  
  "Ман нигох ба мардум ва ҳамон лаҳза, дар ин нахустин бор, он медонам, понравятся онҳо ба ман е не. Ту ба ман нравишься". Вай прислонилась сари ӯ ба ман ноге. Вай овози буд ҳалим. "Агар он хеле муҳим аст, ман шумо мефахмед кӯмак ба ту. Чаро ту кўшиш пайдо пойгоҳи падарӣ?" "Ӯ кушта чанд нафар".
  
  
  
  
  
  
  Вай подняла сари. "Шумо ходими полис. Онро меомӯзем пулис ih оид ба походке". Вай погладила ман нигоҳ то. "Ту низ дар чувствуешь худ корманди пулис".
  
  
  "Ӯ кушта дӯсти ман аст".
  
  
  Дари барои хонаи хоб ва гарнитураҳо распахнулась. Дохил Рондо ва желтоволосая зан.
  
  
  Тереза выпрямилась, вай зебо даҳони скривился. "Ту следовало мунтазир бошед, Рондо!" вай закричала: "Ман метавонист ба даст ego шумо чизе мегӯям, ки ман бештар аст".
  
  
  "Мо шунидаем, ки кофӣ нест". Ӯ гирифта, бо стула бузургтарин хлыст. "Ҷаноб, агар Лось ягон бор мефаҳмад, ки касе, ки дар атрофи мо буд, ки шумо ба дум, ҳамаи мо пушаймон".
  
  
  "На волнуйся. Вай эму не, мегӯям".
  
  
  "Истифода хоҳад нақл". Ӯ щелкнул мекафад қамчин, ва двинулся ба ман. "Ман дидам ту пурдарахт ҳисоби вақте ки шумо выложил панҷоҳ. Ое шумо неплохой як пул".
  
  
  "Инро гир ego, Рондо!" - гуфт желтоволосая зан.
  
  
  Вай дарк кард, ки онҳо буданд, комилан омода куштани ман барои пули нақд, ки дар вай диверсификатсияи, е ҳатто фақат ҳамчун одолжения Лосю.
  
  
  Рондо отдернул хлыст, ва ӯ боло курсї бо рост ҳақиқӣ илм-ҳимоят назди кати хоб. Хлыст пронзил ҳаво ва обвился атрофи ножки стула, вақте ки аз он боло ego ба муҳофизат худро шахси. Рондо выругался ва кӯшиш ба симро, хлыст.
  
  
  Онро кард, ду қадами ба ӯ ва дастархонро курсї дар бораи ego сари. Ӯ раскололся, ва он афтод афтод. Вай зад он ego шудан бо шахсе, ва хуни хлестала.
  
  
  Бо визгом Тереза запрыгнула дар бистар, сунула дасти таҳти подушку ва вытащила автоматии "Бауэр" 25 калибра. Бихоҳанд, ба тамоми, ба ин банда.
  
  
  Тереза на велела ман ба доираи ҳуқуқ сокин дар маҳал е тарбияи дасти. Вай пистолет ва нажала ба триггер. Таращить чашмони попала дар девор. Ӯ буд, низ взволнована, ки тир наметавонанд.
  
  
  Вай зуд пересмотрел андешаи худ дар бораи духтаре. Ӯ буд, намоиши зебо, вале ман намехоҳам, ки мехостам дар бораи ба васваса алоҳида дар нах дар темном переулке.
  
  
  "Пристрели он, Тереза", - призвала Зард, ба Мӯи худ. Ӯ буд, некӯ чирлидером. Дод хей ответный заданд ва нырнул барои духтар.
  
  
  Вай ударился дар бораи кат животом, ва он рухнула таҳти ман вазни. Тереза свалилась аз як тараф, топая шатта. Зери комбинезоном дар он чизе буд,. Қуввати ман прыжка перенесла ман ба воситаи бистар, чӣ тавр ба хоккейную шайбу, скользящую аз рӯи ях дақиқа, ва ӯ дар мавриди ба нах. Тарки ман смягчило, вале духтари издал садо мисли больная парранда.
  
  
  Пистолет дар ҷайбатон нигоҳ доред жилета рафтанд ба воситаи он ба дасти полетел рӯи фарш. Рондо вытер окровавленный бинї, поднялся ба пойҳои ӯ ва зашатался.
  
  
  Вай потянулся барои Люгером, вале Зард, Мӯи прыгнули ман дар пушти ту. Вай бояд весила 160. Вай развернулся ва перекинул он ба воситаи китфи, ва он рухнула дар бистар.
  
  
  Рондо кӯшиш ба чинанд, то як автомат. Чунин ба назар мерасад, эму вазнин буд, ки он рӯй диҳад. Вай баъзеи ego ба гардан як дасти ва толкнул пеш, пас аз ego мақсади ударилась дар бораи девор. Ӯ пролился ба шахс ва ҷони худро фидо неподвижно.
  
  
  Зард, Мӯи встала дыбом дар сломанной категорияҳо дар кати хоб ва закричала. "Рондо. Ӯ бадқасдона ту дард, Рондо?"
  
  
  "Не, гаронбаҳо ман худ, - гуфтам ман. "Эму мехоҳам биться дар бораи сари девор".
  
  
  "Ублюдок. Агар ту бадқасдона дард Рондо ..."
  
  
  Вай царакат "люгер", ва он овози сорвался дар миенаи шикам пешниҳод. Ки ба ту гуфт, гаронбаҳо ман худ?" - пурсид вай саркастическим овоз мебошад.
  
  
  Вай присела дар кати хоб ва бесадо посмотрела ба ман.
  
  
  Вай баъзеи ошеломленного Рондо барои пояс, потащил ego дар маркази хуҷраҳо ва таъиншуда мубаддал тартиби хӯрокпазӣ аз ҷониби шахси ба боло.
  
  
  "На стреляйте дар Рондо!" зан закричала.
  
  
  Вай гирифта "Люгер" ошкоро дар уродливое шахсе Рондо. Вай гуфт: "Чаро маро на застрелить ego, кукла?"
  
  
  "Ман фаро ту дар бораи Лосе. Ин аст он чизе, ки ту мехоњї, ҳамин тавр не? Ӯ уехал, дар атрофи шаҳри чанд моҳ пеш. Онҳо спрятали истихроҷи бо ограбления бо кадом пас девкой, ва он убежала бо он. Онҳо охотились ба нах".
  
  
  "Ту ба ҳамин гуфт, ки онҳо, ҳамин тавр не, гаронбаҳо ман худ?"
  
  
  "Лось, Jack Хойл ва сеюм мард. Хойл - невысокий бача, афзоиши то ба китфи Рондо. Ӯ ошкоро дар ин ҷо тату". Вай коснулась худ чапро предплечья. "Мо ҳеҷ гоҳ надида сеюми инсон".
  
  
  Вай покопался дар ҷайбатон нигоҳ доред Рондо ва гирифта худро панҷоҳ доллари пеш аз рафтани ӯ.
  
  
  8
  
  
  Он танҳо, ки вориди Сан Франсиско ва Hock гуфтугӯ бо телефон.
  
  
  "Шумо буданд, дар Сан-Диего? Кадом атрофи жарких ададҳо дар маленькой black книжке аст?" - пурсид вай ба ҳама сардоническим овоз мебошад.
  
  
  "Тереза. Ширин духтар", - гуфтам ман. "Ва сладкая, чӣ тавр ба коралловая аждаҳо".
  
  
  "Ман бояд ягон бор ба шунидани дар бораи он. Аммо то даме ки ин парванда. Шумо даст ба ягон чӣ орзу?"
  
  
  "Ман ҳаст, ном ва тавсифи узви дастаи пойгоҳи падарӣ. Ego номи Jake Хойл".
  
  
  "Мо метавонем тафтиш ego дар файлҳои мақомоти ҳифзи ҳуқуқ, вале дар ин самт на додаем, мо многого дар бораи пойгоҳи падарӣ. Муҳаққиқон ҳоло FBI ва баргузор компютерӣ ҷустуҷӯ аз рӯи номи Эдвард Jones. Ҳеҷ чиз. Мухтасари дар асоси отрывочное тавсифи, ки шумо ба мо дод, дод, онҳо ба ҳамон натиҷаҳои ".
  
  
  "Ман ҳайрон ҳастам. Ин мард аз афташ, хеле хуб дар худ делле. Он қадар хуб аст, ки он, эҳтимол, ҳеҷ гоҳ ба марди қонун.
  
  
  
  
  
  гуфта наметавонам, ки чӣ қадар мушкилиҳои ограблений дар саросари кишвар буд ego кори ".
  
  
  "Хуб, N3, ки навбатӣ?"
  
  
  Вай гуфт эму дар бораи ҳамлаи ба ман дар мотеле, ва маълумот, ки он выдавил атрофи лейтенанти Марко Валанте. "Як чӣ-чӣ, ки метавонад ба кор барои ман тадқиқотӣ, шӯъбаи. Хукуки номҳои злейших душманони Фрэнка Абруза, махсусан ego собиқ душманони, ки акнун метавонанд нишаста, дар шӯрои директорони mafias".
  
  
  "Ман метавонам ба шумо мегӯям: он самимона атрофи сари. Ин буд, ки қисми файл Абруза, даст пеш аз он, ки шумо дар сомона дар чаҳорчӯбаи. Як нафар бо номи Лоджии шуд, ки рақиби Абруза, вақте ки онҳо буданд, молодыми головорезами дар роҳи боло. Ва Росси . Онҳо ҳам дохил мешаванд, ки дар ҳукмронӣ шӯрои mafias "
  
  
  Як name буд, ошно. "Лью Росси?"
  
  
  "Доктор Лью. Бозӣ, проституция ва маводи мухаддир. Ӯ ва Абруза буданд гуногун аќидањои азиатскую аҳд, ва онҳо пеш аз конфликтовали аз рӯи проблемаи маводи мухаддир", - гуфт Хоук. "Ник, ба ман бигӯ, ки дар бораи аз ту думаешь".
  
  
  "Ин ас, ки дар колоде, шахсе, ки ба кушта Мередита, фиристод pippa ба Бонэму, ки ӯ кушта духтаре, ва дар шањ аз ман дар мотеле. Ман фикр мекунам, ки ӯ дар муассисаи таҳсилоти олии касбӣ эшелоне Ташкилотҳои. Ӯ бояд буд, дар мулоқот, ки дар он Валанте шунидам оборудова ман. Ин шарҳу эзоҳи беҳтарин мавҷуд аст ego дониш дар бораи mafias ва ташкилоти мо ".
  
  
  "Агар ту ба ҳуқуқи аз ego мақсади?"
  
  
  "Ман фикр мекунам, ки ӯ настроил пойгоҳи падарӣ дар куштори Фрэнка Абруза. 200 000 доллар шудааст расплатой. Ӯ гуфт Лосю:" Ман медонам, ки дар он шумо метавонед ба даст дусад ҳазор, агар шумо мебинед, барои ман кор ". Ҳоло ӯ дар безвыходном низомнома. Он метавонад имкон Братству пайдо ego. Ӯ мехост, ки ба Шила Банда мо бо хема разговаривала, ва намехоҳад, ки мо ба сайд пойгоҳи падарӣ ".
  
  
  "Ин объяснило мехоҳам ба баъзе чорабиниҳо, ки шудем", - розӣ шуд, ки Hock. "Аммо дар ҳоле ки беҳтарин хосият барои мо боқӣ мемонад little black китоб".
  
  
  "Ман кор болои ин", - гуфт ба ман.
  
  
  * * *
  
  
  Телефон дар кати хоб якбора зазвонил. Вай sel. Дар утоқи меҳмонхона буд, торик аст. Вай поднес телефонную трубку дар назди гӯшатон надоред. Ин буд, оператор, напомнивший ман, ки ба ман як занги 20:00.
  
  
  "Ташаккур", - гуфт ба ман. Нишаста дар канори бистар, вай дохил лампу ва заглянул зери armband дар сина. Пӯст хуб заживала, дар сатҳи, вале ман буд, незаметные захм.
  
  
  Ман снилась Шила Банда. Вай боз пережил лаҳза, вақте ки ба пайдо вай ҷисми дар ошхона дар хона, ки дар Бонэме. Сипас ee марги вай фикр дар бораи он бештар аз вай мебуд, меҳмонхона, ки ҳар касе медонист. Ҳарчанд вай медонист, ки ба вай хеле бархӯрдорӣ, чизе пробежало дар байни мо, нерӯи барқ, ки буд, асосан сексуальным, вале обещало чизи бештар.
  
  
  Дар атрофи windows гостиничного рақамҳои, вай дид, чароғҳои кӯпруки Тиллоӣ Дарвозаҳои. Акнун омад, ба он назар духтаре бо номи Динор, умедвор аст, ки он дод ба ман калиди ҷойгиршавии онҳое, ки кушта Шейлу ва Довуд Кирбӣ.
  
  
  Номи Динор буд сеюм, ки Лось навишт дар маленькой black книжке, ки бо шарике, ки маро ба Меҳнат ва Терез. "Диноре. Аъло алла", - навишт Лось дар болои саҳифа аст, ки ӯ бар духтаре. Ман ҳатто тасаввур карда, ки вай беҳтар аз Трудится. Зери ин комментарием Лось номбар кардаанд, половые санадҳои ҳуқуқие, ки Диноре совершила бо особым муњимми. Агар Лось буд квалифицированным судьей, инчунин, равшан аст, ин, Динор қариб буд, ҳамон редкостью, чӣ тавр ба Страдивари.
  
  
  Вай эҳье китоб ва оделся. Вай проспал панҷ соат ва ҳис бодрым, бодрым. Он хоҳад буд, ки незабываемая шаб. Имшаб он буд, ки дар кафетерий Лиз Бердик.
  
  
  Особняк, сохта, он гоҳ заминҷунбӣ ва сӯхтор, разорившего Сан-Франсиско дар соли 1906, менамуд ва дар болои холма. Ин буд, ки аз ҳама маъруф бордель шаҳр, ва он зан, ки бо онҳо управляла, буд легендой худ вақт. Боре драматург мехостам, ки ба кор таърихи ҳаети вай асос барои бродвейского мюзикла. Хабар дода мешавад, ки Лиз Бердик поблагодарила он, вале он нуждалась дар огласке. Дари идонаро горничная ва проводила ман дар старомодную гостиную, ки висели харони сурх драпировки. Мебел буд антикварной, қолинҳо пурдарахт дар дюйм. Вай сомневался, ки особняк губернатора дар Сакраменто низ буд меблирован.
  
  
  Лиз Бердик вошла ҳуҷраи горничная закрыла боиси дугона рӯз ва оставила мо як. Вай кўшиши нест, назар ослепленным. Вай интизор барои дидани зан постарше. Лиз Бердик буд, танҳо барои сӣ.
  
  
  Вай дароз аст либос скользило оид ба ковру, вақте ки ӯ двинулась ба ман, протянула ман прохладную нек ва дасти посмотрела ман ошкоро дар чашми. "Шумо каме пораньше, вале ман ба вай позову баъзе духтарон. Вай уверенной, ки ман аз онҳо, ки шумо понравятся", - гуфт вай.
  
  
  "Буд условлено, ки ман увижу Диноре".
  
  
  "Бале, мо дар бораи он, вақте ки шумо звонили, вале имрӯз вай хоҳад буд. Вай надеялась, ки шумо попробуете касе дигаре", - гуфтам ба вай.
  
  
  Ee чашмони буданд, ки сард буд, нефритового ранг ва оценивающими, сарфи назар аз табассум, ки он носила. Вай фикр кардам, ое меарзад, ки ба ман пешниҳод хей Бистар. Вай гуфт, ки ман ба соҳибкори маҳаллӣ, приехавший дар конгресс ва ҳам маслиҳат ба ман навестить вай хона.
  
  
  "Динор - як дар атрофи мо маъмултарин духтарон, балки мо ва дигар, он қадар ҷолиб. Ӯ метавонист, корро аз интихоби шумо барои эътимод доред андешаи ман", - пешниҳод намуд ӯ.
  
  
  "Ман боварӣ дорам, ки шумо таъми бузург, мис Бердик ".
  
  
  
  
  
  
  "Миссис Бердик", - поправила вай маро. "Ман вдова." Вай дароз пепельные мӯи малламуй переливались ба рӯшноӣ бароянд ва он двигалась бо чувственной грацией, вақте ки ӯ подошла ба стулу ва деҳот.
  
  
  "Вале ба ман писанд танҳо Диноре". Вай одарил он, ки чӣ тавр ба ман чунин менамуд, простодушной табассум. "Ман ҳанӯз, проделал бо вай кори бузург".
  
  
  "Дар ин ҳолат шумо танҳо лозим аст, мунтазир бошед, то ба шумо дафъаи оянда на расидан дар Сан-Франсиско".
  
  
  "Чӣ рӯй дод бо завтрашней шаб?"
  
  
  "Метарсам, Диноре ба ин ҷо хоҳад буд".
  
  
  "Миссис Бердик, ое одолжение приезжему пожарному. Ман мегӯям, ки чӣ тавр ман метавонам тамос бо Pennies. Агар ӯ дар ин ҷо зиндагӣ мекунад, ба ман деҳ, аз он суроғаи. Вай метавонист даъват хей, ва, шояд, чизе соз".
  
  
  "Шумо Медонед, мо дар ин ҷо як қоидаи. Мо разглашаем чунин маълумот дар бораи мо девушках. Онҳо дорои ҳуқуқи дар худ ҳает, вақте ки онҳо кор намекунанд".
  
  
  Бо мурури он, ки чӣ тавр ӯ становился настойчивее, вай становилась ҳамаи сардтар.
  
  
  Минтақаи зарардида ва имкон онро внезапным шубҳанок, ба вай гуфт: "Шумо кӯшиши халалдор ман дидани он?"
  
  
  Вай гуфтам ва гуфт, аммо рафтори вай кофӣ буд ответными.
  
  
  Горничная вошла дар ҳуҷраи, бодиққат постучав. Вай принесла поднос бо як ҷуфти нӯшокиҳои. Вай нишаста буданд, бо як шиша, ки дар дасташ, ва дар ҳайрат буд, ки чаро мадам оказывала ман VIP-хизматрасонӣ, вақте ки ӯ равшан нест собиралась иҷозат ба ман видеться бо Pennies.
  
  
  "Вақте, ки вай хонда, гуфтаанд, ки вай дар сӯҳбат бо Pennies, вале он поймал шумо. Чаро ин буд, миссис Бердик?"
  
  
  "Зеро, аен аст,, онро дар ин ҷо буд. Дар ин вақт вай фикр мекард, ки вай баргардад, баъдтар дар ҳамон рӯз. Вай ошибался".
  
  
  Вай тряхнул ях дар шиша, вале на шталь нўшокї. "Дар он ҷо?"
  
  
  "Ман фикр намекунам, ки ин аз они он". Вай повысила овози, аммо акнун, ки вай ба чашмони кофирон стальными.
  
  
  (Нахмурившись, поднес худ як шиша. Вай на доверял хей. "Мо ба духтарон гирифта таътил, ое. Онҳо навещают хешовандон. Онҳо бемор. Онҳо ҳамон тавре, ки ҳама, сарфи назар аз он, ки шумо метавонед ба шунидан".
  
  
  Вай ненавидел вытаскивать ружье дар шево, ки аз вазъияти худи синф кафешки Сан-Франсиско, вале updated казалась зарурӣ.
  
  
  Лиз Бердик подняла қуллаи мебошанд, вақте ки "Люгер" скользнул ман дар дасти. Аммо он назар камтар аз удивленной.
  
  
  "Акнун мо фурӯзон ба ҳамин парванда, ҳамин тавр не, ҷаноб Харпер?"
  
  
  "Пистолет бояд дод, ки шумо дарк намоянд, ки ман фармоишгари ба таври ҷиддӣ. Хеле ҷиддӣ аст".
  
  
  "Диноре ба чап мо дар баъзе вақт. Ман наметавонам гуфтан, бештар ба таҳқиқ".
  
  
  Сӯҳбат бо ӯ буд, ба ҳар ҳол, ки мубориза бо зан, прикрытой ледяной девор.
  
  
  Вай протянула як шиша. Ҳар он ҳаракат буд, чунин ба назар мерасад, ки дар шеъри. "Шумо мехоҳед, ки ба шумо мегӯям, ки ба ман ки чаро шумо пӯшидани пистолет, ҷаноб Харпер?"
  
  
  "Одамон дар идома кӯшиш всадить ба ман пули".
  
  
  "Ман афсӯс аз он, ки шунидан. Вале мо дар зиндагӣ таҷовузи кӯдакон зиеда аз замонҳои. Акнун, ки шумо дод аз ман силоҳ, ки ба ман чӣ кор?"
  
  
  "Ман умедвор буд, ки ин каме встряхнет туро. Вай недооценил ту". Вай хеста убрал Люгер " дар кобуру. "Ман барои инсон, ки он дар суроғавӣ китоб буд, ки номи Динор. Чорвои инсон бо номи Лось, ва баъзан Эдвард Jones. Ӯ сард аломати".
  
  
  "Чунин инсон ҳеҷ гоҳ буд, ки дар ин хона".
  
  
  "Ман мехоҳам, ки мепурсанд, ки дар бораи nen Диноре".
  
  
  "Бубахшед. Ин мумкин аст баргузор. Шумо беҳтар аст, бошад, ҷаноб Харпер".
  
  
  Вай на двинулся. Вай истода буданд, нигариста, ба нах, ва гуфт: "номбар кунед, ки нархи".
  
  
  "Ман аз фурӯши иттилоот".
  
  
  Вай усмехнулся хей. "Ман намегӯям, ки дар бораи иттилоот".
  
  
  Дар ин вақт ба он шудааст, удивлена. "Шумо дар хотир доред, барои як атрофи ман духтарон?"
  
  
  "Не, миссис Бердик. Мо яке аз встретят худ духтарон".
  
  
  Вай шунид. Ва фармоишии не инро гир, вай гуфтам ва встретилась бо ман, бо чашмони. "Он мебуд, хеле гарон аст. Беҳтарин ҳамеша гарон аст".
  
  
  "Ман мехоҳам, ки худи беҳтарин", - гуфтам ман.
  
  
  Вай растянулся дар кати хоб ва назар афканда, то мисли Лиз раздевается. Ee конечности блестели золотисто мубаддал мегардонад светом дар партави старинной лампаҳои. Он камар лоғар буд, ва китфи маленькими, вале сандуқе буд, калон ва пурра. Онҳо покачивались, вақте ки ӯ двигалась ба ман. Чун он шахсе, ки дар ҷисми худ буд, дар ҳолати ниҳоят хуб.
  
  
  "Ба монанди ту фикр мекунї, ин ба ту дод? Ман дар назар дорам, ба истиснои очевидного".
  
  
  "Шумо маро интересуете. Вай мехоҳам бидонед, ки шумо движет", - гуфтам ман.
  
  
  Вай хрипло засмеялась. "Шумо мефаҳмед дар бораи шлюхе, агар уложите вай дар бистар. Шлюха - ин ҳунарпешаи ва кат - ин саҳна". Вай наклонилась ба ман ва прижалась губами ба андешаи ман. Вай забони скользнул байни духтарони ман губами, ва он ба дасти скользнула ба андешаи ман бедру. "Вале ман шлюха. Шумо инро дарк мекунед?"
  
  
  "Ҳолам хуб нест", - гуфтам ман.
  
  
  "Ман обслуживаю муштариени худ. Ин корро ман ба духтарон. Ман продаюсь".
  
  
  "Пас, чаро шумо қабул пешниҳоди ман?"
  
  
  "Аз он буд, ки пешниҳоди", - гуфт вай. "Ин буд, ки даъват".
  
  
  Вай повалил вай дар бистар. Дастҳои ман скользнули онро ба ҷисми худ,. Вай ҳис мекардам, ки чӣ тавр ба он ангуштони нажимают дар пуговицы ман куртаҳои. Ба вай кӯмак хей, тоза ego. Вақте ки ӯ увидела ман перевязанную рану, он оид ба масъалаҳои. Вақте ки вай додаед, бо он муҳаббати он сдержанные хислатҳои покраснели. Вай забони высунулся барои ман аст,, дасти гладящие ман пушти ту, ногаҳон напряглись ва сипас онро бо диким криком ринулась подо ман ...
  
  
  "Хуб, он чӣ гуна буд?" аноби вай.
  
  
  "Чӣ тавр ту гуфт, ки ту беҳтарин".
  
  
  - Пас ту, Wk Харпер. Ғайр аз ин, кӣ ба ту? Бандит, ходими полис, ки?
  
  
  "Лижет ба копу".
  
  
  Вай коснулась повязки. "Ин ҳамон пулевое ранение, ҳамин тавр не?"
  
  
  "Комплименты дӯсти шахсе, ки шумо, чунон ки ту гӯӣ, ҳаргиз дида шудааст". "Чӣ тавр ту думаешь, он меравам, то ки ба ту кӯмак танҳо аз сабаби он ки шумо пахш кунед пилорамма бо ман дар бистар?" "Ман найду ego, бо твоей истифода аз ва е бидуни нах. Ӯ кушта ҳадди ақал панҷ нафар. Як исбот кард, ки наздикони ман дигар. Яке буд, ки як зан. Ӯ пора хей гардан".
  
  
  
  
  
  "Бас", - гуфт вай ба овози сахт. "Лось приезжал ин ҷо ду бор. Ӯ буд, ман маъмулӣ муштарӣ. Ӯ буд, грубым ва муомила, ва ӯ мегӯям, ки ӯ буд, преступником. Вале ӯ медонист Диноре пеш аз он, ки вай аз оғози, дар ин ҷо. Вай гуфт, ки ӯ дигар. Вай гуфт: "ҳей, ки дар неи ҳеҷ чиз хуб. Вай хурсанд буд, вақте ки ӯ ба зоҳир боз, он гоҳ марҳилаи дуюми сафари ".
  
  
  Вай поцеловал ee дар гардан. "Дар он ҷо, Лиз?"
  
  
  "Вай на защищала пойгоҳи падарӣ. Вай помогала Диноре. Вай гуфт, ки мехоҳад, ки шумо мебинед, ки ин ӯ зери таҳдиди он ҳаети".
  
  
  "Аз куҷо вай ин маълум?"
  
  
  "Вай табдил ефтааст вдаваться дар тафсилоти. Вай ушла дар як саросема ҳастед, пас вай пообещала, ки интиқоли командования ман ee". Лиз скривилась дар дасти ман. "Метавонад, Лось контактировал бо он. Ту дар бораи ин думаешь?"
  
  
  "Имконпазир аст."
  
  
  "Ман медонам, ки вай остановилась. Намедонам, мехоҳам, ки ое вай ба ту мегӯям. Маълумот метавонад ба куштани ту аст, агар бо вай хоҳад Лось".
  
  
  "Ба ман бигӯ, - гуфтам ман.
  
  
  Вай вздохнула: "Ин кӯҳна сола коттедж дар шаҳри. Вай опишу барои шумо роҳи". Вай встала ва подошла ба старинному хаттии мизи. Он ба таври комил двигалась. Аз нах буд хурд, қатъӣ назад қисми чун, ки духтарони ҷавон.
  
  
  Вай, буд, тамошо, ки чӣ тавр ба он сидела дар стуле ва писала дар изящном клочке синей қиматнок. Ee пурра ба сина колыхались, вақте ки ӯ двигалась. Сергей бозид вай гладких плечах. Ин буд, ки ҳамин модда малламуй, золотистая миени буд.
  
  
  Беззвучно вай хеста, бо кати хоб. Вай дар оғӯш вай ва погладил ee сина. Вай гирифта ih дар палм дасти ва ба возился ee соски, эҳсоси мисли онҳо боз мегарданд твердыми.
  
  
  Наклонив сари он сидела неподвижно, хурсандии духтарони ман ласками. Вай ҳис кардам, ки бӯи он мӯй, бӯи духовой ee бадан.
  
  
  "Ман хурсандам, ки хешамон омадам, ки дар Сан-Франсиско", - гуфтам ман.
  
  
  Оҳиста-оҳиста ӯ прислонилась ба ман, пас повернулась ва уронила сари ман ба китфи. "Чӣ қадар вақт дорӣ, Wk?"
  
  
  "Қадар кофӣ", - гуфтам ман.
  
  
  Ee дасти инчунин коснулась ман шахси. Вай эҳье кард вай ва отнес бозгашт дар бистар ...
  
  
  Хона, ки дар он остановилась Pennies, баланд менамуд ва дар утесе, недалеко аз Сан-Франсиско. Дастури Лиз буд, ки осон ба пайравӣ. Вай припарковался дар панҷоҳ ярдах аз хона дар обочине безлюдной роҳ, берун омада дар атрофи мошинҳо ва ором закрыл дари. Шаб ҳаво сард буд ва влажным, тамоми қаламрави hotel шуда буд, намӣ аз солаи борон. Оид ба ҳар ду тараф аз ман вудс, шталь густым, заросший кустарником дар атрофи осмон бошанд роҳ.
  
  
  Вай дида мошини назди дохилшавӣ ба генералии рӯз дар хона. Меравем ба кор бурд, он обогнал мошини ва присел зери атрофи як освещенных тирезаҳо дар хона. Дар дохили разговаривали ду инсон. Вай шунидам ih овоз, ҳарчанд наметавонистанд разобрать ih калима. Одина бо тамоми овози принадлежал мужчине.
  
  
  Ман "Люгер" дар дасти он свернул дар кунҷи хона. Вай ногаҳон эҳсос кард ҳаяҷон. Ман їустуїўи муносиб ба охир мерасад.
  
  
  Вай ниҳонӣ ба ципочках, тез рондани дар сояи. Вақте ки ба он чӣ ваҳй ба дохилшавӣ ба генералии рӯз, вай шунид, ки чӣ тавр овоз табдил ҳамаи суруд. Одамон выходили. Обернувшись, вай шталь назар укрытие. Shaggy мардони бузург ва резкие, аҳли дар як рӯз. Вай бросился ба припаркованной мошин ва нырнул nah.
  
  
  Сергей залил шаб, нарисовав желтую полосу оид ба замин. Расми мардон прорвалась дар дверной проем. Ин буд, Лось. Ӯ буд, ки андозаи бо гигант бо громовым овоз мебошад. Вай эҳсос якбора ноумедӣ.
  
  
  "Запри дари", - гуфт мард худ спутнице, духтаре, ки аз вай дида, танҳо мельком. Ӯ спустился оид ба ступенькам. Ego коренастая шакли казалась знакомой. Ҳамон ва бо ego неровными иқдомҳои, вақте ки ӯ приближался ба мошин.
  
  
  Ӯ ҳатто дидам, ки дар канори ман форда, припаркованного дар роҳ. Ӯ кушода дари худ мошинҳо ва сель дар нах. Входная дари хона закрылась, ва духтар гон буд.
  
  
  Мард повернул калиди зажигания. Вай шунид, ки чӣ тавр мотор зашевелился, ва эҳсос кард, ки чӣ тавр мошини дар оғози вялое меравад, ки мард переключил интиқоли trailing рафти. Вай схватился ба қалам рӯз ба ҷониби худ, ва ҷаҳиши дар мошини, вақте ки мард попятился аз хона.
  
  
  Ӯ нажал барои тарсондан. "Кадом хислати?"
  
  
  "Ман як пистолет, то ки расслабься. Рӯй боло брылев. Вай мехоҳам, ки ҳар сол чун ту выглядишь".
  
  
  Ӯ буданд, торик мӯй ва суровое шахс. Дар nen буд, ҷомаашро, бо кӯтоҳ рукавами, аз вай дида татуировку якоря дар он предплечье.
  
  
  "Номи Jake Хойл, ҳамин тавр не?"
  
  
  "Ту бояд мертв", - гуфт ӯ. "Сид всадил ба ту пулю".
  
  
  "Ман дар ед дорам, ки дар сурати". Вай зад он ego оид ба шахси Люгером. Кофӣ сахт, то боварӣ ҳосил кунед, ки ман пурра ego диққати. "Ки Лось?"
  
  
  "Ту мехоњї ego дид. Ту дар худ лигаи. Лось доранд, ба монанди ту, ба десерт".
  
  
  "Ман фикр мекардам, ки ӯ тарҷеҳ избивать занон".
  
  
  "Гӯш кунед, васила ҳаким қадам, ки шумо шояд кор мебуд, ба таври ошкоро ҳоло берун рафта, дар атрофи ин мошинҳо ва шумо тарк бирав, дар ҷое, ки барои ҳазор мил аз ин ҷо".
  
  
  Дискҳои шаб дар Айдахо горела ман сар, боз яркая, наполняя ман яростью. Вай вспоминал, чӣ тавр ба Сид оромона всадил дар ман пулю, то ки вай ҷони худро фидо марбута ва беспомощный.
  
  
  
  
  
  
  Вай вспоминая Шейлу Банда ва Довуд Кирбӣ.
  
  
  Вай чунон сахт прижал "люгер" ба ego горлу, ки ӯ ахнул. "Ман задал шумо штопора. Агар шумо ҷавоб ба ӯ, ва ба вай взорву шумо маѓзи дар саросари сиденью ин мошинҳо".
  
  
  Ӯ хрипло гуфт: "Ҳоло вай вохӯрӣ бо Лосем".
  
  
  "Хуб аст. Вай пойду бо шумо бод".
  
  
  "Ин ту похороны". Ақал, ки ӯ ба он умедвор буд.
  
  
  Он вақт аз вақт поглядывал ман ҷудо, вақте ки ҳамзамон мошини. "Лось медонад, дар бораи шумо. Ӯ медонад, ки ба шумо баъзе федералии агент".
  
  
  "Чунон ки ӯ дар ин фаҳмидам?"
  
  
  "Ое ӯ алоқа. Ое он, ки онҳо доранд, то ниҳоли Ташкилот. Шумо ба даст худ, ҷаноб. Шумо зиндагӣ мекунед, ки дар одолженное вақт".
  
  
  Вай сунул сигарету дар даҳони. "Дорӣ, ман зажигалка. Ту снял он ман дар Бонэме".
  
  
  "Ба шумо худо ҳеҷ забываете? Вай барои духтаре зажигалку".
  
  
  Он врезал дар панели. "Езжай зудтар. Вай хеле мехоҳам, ки аз нав дидани пойгоҳи падарӣ".
  
  
  Выругавшись, Хейл қавитар нажал дар педаль газ. "Рондо дуруст буд. Ту девона".
  
  
  "Рондо ба ман гуфт, ки медонад, ки ту буд".
  
  
  "Ӯ ин нест дод, вале мо умумии дӯсти. Ӯ хонда. Вай фикр кардам, ки шумо наздик меҳмонхонаи Сан-Франсиско, барои дидани Диноре. Шумо пайдо ин адресную китоби потерянную Музом. "
  
  
  "Танҳо ман лозим нест, ки бештар watch, ҳамин тавр не?"
  
  
  "Не. Ин нить роҳи ту, ҷаноб".
  
  
  На меняя оҳанги овоз, Хейл повернул руль. Вақте ки мошин свернула, маро ба тарафи кўча шитобон мерафт ба панели.
  
  
  Ман дидам, ки чӣ тавр ӯ сунул дар дасти бачаҳо аст, вале дида flare аксҳоро қуввати худ ва шунидам, садои, вақте ки ӯ нажимал ба триггер. Ӯ буд, зуд. Ӯ буд, ки хеле зуд. Вале таращить чашмони нарасида дар ҳадаф. Вай аллакай афтод, ки дар ошенаи мошинҳо. Ман ин буд, ки вақт ҳама обдумывать. Он шањ дар ревматизма. Люгер громко взорвался дохили закрытой мошинҳо. Хейл издал булькающий садо атрофи гулӯ ва пош, дар руль.
  
  
  Мошин биронам, дар баробари открытому тротуару бе изгибов. Хойл бодиққат интихоб ҷои. Агар ҳама чиз муқаррар шудааст, то, чунон ки ӯ ба нақша гирифта, ба он хоким мебуд, маро ба як босуръати зарбаи ва қодир мебуд, нигоҳ мошини аз съезда бо роҳ. Вале ego нақшаи на сработал.
  
  
  Беспилотный мошин повернул, ба тарафи чап гашт ва пронесся тавассути роҳ. Ӯ врезался дар канаву, вақте ки он кӯшиш ба дотянуться то booster, ва ман отбросило дар бадани Хойла. Выскочив тавассути канавы, мошин пробилась сквозь подлесок ва, ниҳоят, остановилась. Вай ғарқ шуд, ки он перевернулся.
  
  
  Вай выпрямился, прижал Хойла ба сиденью ва пощупал ego пулс. Ego буд. Ӯ мурда буд. Ман ин буд, ки интихоби застрелить он. Бо вуҷуди ин, он буд, сокрушен рушди. Вай на меҳмонхонаи ego марг. Вай меҳмонхонаи даст ба пойгоҳи падарӣ.
  
  
  Вай буд, ки "люгер" ва царакат бадан Хойла атрофи мошинҳо. Вай боз овард мотор, Мошин вылетела тавассути канавы ва боз попала ба болопўши. Вай сафар кард ва бозгашт ба хона.
  
  
  Ба ман лозим буд, маҷбур Диноре ба ман хабар маҳалли ҷойгиршавии Мӯсо, дар акси ҳол он баргашта бо ҷои аз куҷо оғоз.
  
  
  Дар хона ҳам горел муқаддас. Вай обошла ego ва пайдо кардани кушода тирезаи хобгоҳ. Вай надидаам, Pennies, вале шунидам ee. Вай принимала душ. Вай шунидам, мисли об равон.
  
  
  Вай селл дар пушти нав ступеньку ва снял пояфзол, пас взломал бархўрди дар як рӯз. Вай тихонько ба воситаи мос ва гостиную барои хонаи хоб ва гарнитураҳо.
  
  
  Диноре ба пела дар ҷони. Ӯ фаҳмидам, ки оҳанг. Динор буд Барброй Стрейзанд. Ман зажигалка буд, ба сина. Вай партофт ego дар як дақиқа ва сель мунтазир бошед, то ки ӯ закончит.
  
  
  Вақте ки вай дар берун, дар атрофи en, ки дар вай буданд, шапочка барои ҷони, ҷуфти тапочек ва чизе бештар. Мо посмотрели дӯсти дигар. Ҳайратовар буд, ки дутарафа бошад. Вай ожидала дидани худ хоб незнакомца ва вай интизор набудам дидани он дар костюме, ки барои рӯзи таваллуди.
  
  
  Записка, ки Лось дод o ee сина, буд, ки дақиқ. Онҳо буданд, исключительными. Ҳама чиз дар бадани вай буд истисноии. Вай Ракель Уэлч похожей ба писарак-наврас.
  
  
  "Хей, мисли ту зад?" вай гуфт:.
  
  
  "Аз пушти як рӯз. Вай взломал замок".
  
  
  "Шумо грабитель, ҳамин тавр не?"
  
  
  "Ман Wk Харпер. Шахсе, ки шумо мехост, ки ба дидани".
  
  
  "Касе, ки дар гуфтугӯ бо Лиз бо телефон?" Вай сняла шапочку барои душ ва встряхнула мӯи худ. "Шумо бояд ягон оператор, агар дод, ки ба вай мегӯям, ки чӣ тавр маро ефт".
  
  
  "Мо дарефтем, як забони умумӣ".
  
  
  "Ое ту медонӣ як сабаб, ки вай нест, мехостам туро дидан. Хойл ба ман гуфт, ки ту вмешиваешься дар чиро, ки аз они аст. Ӯ гуфт, ки агар шумо пайдо мешавад, вай бояд ба дурӣ аз ту ва хабар эму дар ин бора".
  
  
  "Ва ту справиллась ин аст, хеле тозаву озода".
  
  
  "Кофӣ нест тозаву озода. Ин маълум аст". Вай идонаро хамелеон ва достала халат. "Хуб, агар вай надену ин? Нафрат сухан оид ба парвандаҳое, то он голая. Баъдтар, агар мехоњї, онро боз ego сниму".
  
  
  "Ман бовар намекунам, ки мо ҳамин тавр дружелюбной".
  
  
  "Ҳеҷ медонӣ. Ту ба таври тасодуфӣ нест, дар саросари Хойла?"
  
  
  "Оғо", - гуфтам ман.
  
  
  "Ман тарсидам ин. Ки бо ӯ чӣ рӯй дод? Ҳеҷ чиз хуб бор, нигоҳ пул".
  
  
  "Ӯ бозмегардем".
  
  
  Он муоҳида тамоюлҳо на дрогнув
  
  
  
  
  
  
  . "Ӯ гуфт, ки метавонад ба ғамхорӣ ба ту худаш. Вай эму на поверила. Боре онҳо мекӯшанд, ки ба куштани ту ва ту пережил он. Ту справился бо Рондо. Вай мегӯянд, ки ту хеле сард".
  
  
  Вай фикр кардам, ое вай шавад иќтибос. Вай гуфт: "Ту хеле зиед оборудова маро медонӣ".
  
  
  "Ҳамаи, ки медонист Хойл. Он бузург буд, болтуном". Вай застегнула халат ва сидела назди ман креслом. "Ту ва худи хеле разговорчива".
  
  
  "Ман ҳамеша бисер мегӯям, вақте ки ман дахшатнок, - призналась вай. - Метарсам, ки ту маро низ убьешь".
  
  
  Вай гуфт: "Он нодир табобатӣ мекушам мебошад занон".
  
  
  "Шумо мехоҳед, ки менӯшед? Ман як каме спиртного дар ҳуҷраи дигар".
  
  
  "Не, ташаккур."
  
  
  Вай подошла ба андешаи ман стулу ва расстегнула халат. Вақте, ки вай на двинулся аз ҷои, вай схватила ман дар дасти ва кӯшиш ба харҷ медиҳад, ҷисми худ,. Аен аст,, он считала, ки беҳтарин ҳимоя - ин хуб ҳуҷум.
  
  
  "Бие, торговаться", - нармӣ гуфт вай.
  
  
  "Дар бораи чӣ мо убур?"
  
  
  "Ҳаети ман ва ҳар чизе, ки ман метавонам ба даст".
  
  
  "Ман мехоҳам, то бидонед, ки дар толори Лось".
  
  
  Ба нармӣ надувшись, вай боз стянула халат. "Хейл хешамон омадам, ки дар Сан-Франсиско одина. Лось ҷое, ки дар роҳи".
  
  
  "Он чизе, ки гуфт, Хойл. Ӯ гуфт, ки Лось буд дар ин ҷо".
  
  
  "Ӯ солгал ту. Лось на омад. Ӯ имкон дод Хойлу омада, ба як. Ин буд, мегардад. Онҳо недооценили ту".
  
  
  Хейл, аз афташ, ба дурӯғ ҳикоя дар бораи вақте ки причал маро барои вохӯрӣ бо Музом. Ӯ тянул замон, мунтазир аст қарори схватить пистолет.
  
  
  "Кӣ аст, ки бо Лосем дар mafias?" - пурсид вай Диноре.
  
  
  "Ӯ ҳеҷ гоҳ ба касе дар ин бора нагуфт. Як нафар, албатта, бо як вазни ки бо он ӯ буд, он ба. Ташкили дар маҷмӯъ на тасдиқ пойгоҳи падарӣ, зеро онҳо фикр мекунанд, ки ӯ девона ва неконтролируемый. Вале буд, як нафар наверху, ки финансировал баъзе ограбления барои пойгоҳи падарӣ, чӣ тавр ба истироҳат аҳд байни онҳо ду. Пойгоҳи падарӣ гуфт, ки онҳо низ дӯсти як дӯсти, ки баъзе хизматрасониҳои ".
  
  
  "Ту чизе медонӣ, Диноре? Ту бисер говоришь, вале хеле кам говоришь ман".
  
  
  Вай закусила губу. "Ман ҳар чӣ он мегирад, то ки ба ту кӯмак. Вай мехоҳам, ки худро наҷот шкуру". Вай взъерошила мӯи худ. "Эй парвардигори ман фикр. Онҳо отступили кӯшиши рафта, бо следу Шейлы Банда. Онҳо кӯшиш ба пайдо кардани пул, ки ба он украла. Аммо савганд ба ту, Хейл на ба ман гуфт, ки ҳоло Лось ва Крэддок".
  
  
  "Крэддок", - ба такрор аз он. "Рафтанду ман дар бораи Крэддоке".
  
  
  "Сид Крэддок - ба шахси сеюм, участвовавший дар баъзе ограблениях пойгоҳи падарӣ. Ӯ бо иштироки номатлуб Абруза. Ин стройный мард бо мӯи curling ва детским шахси. Он ҳама, ки ман ба хотир, ки дар бораи nen".
  
  
  Он луч як иттилооти муфид. Вай подбодрил вай. "Хойл, бояд хеле ба ту доверял".
  
  
  "Ӯ хвастался - кӯшиш мекунам, ки ба тавлиди ба ман таассуроти. Ӯ буд, мекушед, ба ман, ҳатто вақте ки вай буд, ки шуғли дӯстдоштаи пойгоҳи падарӣ", - гуфт вай. "Ӯ нишон дод, хуб мазза Харпер. Он маъмул аст, дар ин шайке".
  
  
  "Ман имон дорам ин."
  
  
  "Метавонам онро ба шумо пешниҳод?"
  
  
  Вай усмехнулся хей. "Ман фикр кардам, ки ту аллакай он дод".
  
  
  "Дар ҷое, ки як бузург аст, пачку пул. Дусад ҳазор доллар. Овоздиҳӣ чӣ қадар аз онҳо дорем, вақте ки забҳ Абруза". Вай поджала лабони. "Ин сабаби ман хоҳиши дар бораи он фикр. Вай мебуд, меҳмонхона, ки ҳамаи ин превратилось дар пул ва валяться дар онҳо луч. Дусад ҳазор долл купюр. Шояд шумо гузошта ба ман двухсоттысячную купюру? -долларовый матрас, любовник? "
  
  
  "Ман ҳеҷ ту хаелот".
  
  
  "Онҳо аз чап ба ин Шейле. Онҳо расстались, пас аз кор дар Флорида ва доверить он ҳе. Хойл гуфт ман ин аст".
  
  
  "Лось ва ego дӯстони ошибались дар бораи Шейлы. Вай мегурезад бо пул".
  
  
  "Он гоҳ ки бо ин рӯй дод?"
  
  
  "Аз нах ҳеҷ гоҳ буд, ки қарори ман мегӯям. Вай гумон доранд, ки ба он буд, отобрано аз нах. Вай боялась ба рӯ Лосем, аз ин рӯ, вай убежала".
  
  
  Аен аст,, ба ӯ маълум аз Pennies ҳар чӣ буд. Вай бархоста аз стула. Вай последовала барои ман сиеҳ ба зина сохта шаванд, ки ба вай гузошт пойафзол.
  
  
  Бештар вай муқаррар ба ман саволҳо дар бораи Хойле. Вай фикр кардам, ки ӯ маҳз горюет бо ӯ.
  
  
  "Ҳе, послушай, Харпер. Фарз мекунем, ба ту муяссар шуд, ки ба пайдо кардани пул, то ту кўшиш загнать пойгоҳи падарӣ. Ки ту бо онҳо чи кор карда истодаӣ?"
  
  
  "Ман фикр кардам дар ин бора".
  
  
  "Дусад ҳазор. Ин аҷиб тасаввуроти".
  
  
  Вай зашнуровал балетные ки шиппахои уро гирам. "Шумо ба зуди, пешниҳод аст, ки ба он сдала ego шумо?"
  
  
  "Хуб, мо ҳам метавонем ин мубодила. Ин пул mafias. Слушай, он медонам, ки дар бораи книжке он пойгоҳи падарӣ, ки дорӣ. Ту мехост, духтарони, ки номҳои буданд, дар он. Вай метавонист ба ту кӯмак. Вай медонам, роҳи худ. дар атрофи оммавӣ хонаҳои хеле хуб аст ".
  
  
  "Ту гуфт, ки боишься ман".
  
  
  "Барои дусад ҳазор. Вай пройду оид ба горящей ангишт клумбе хоҳам рақс луч на лужайке Сафед хона ва обслужу аввал кавалерийскую дивизию. Инро гир, маро бо худ. Харпер ва бие поищем пул. Мо метавонем ба бисер бо ин кор. вай метавонист дод ба ту ҷинсӣ, ки шумо ҳаргиз пеш аз накардааст ".
  
  
  "Не, ташаккур", - гуфт вай хей. "Ту хеле осон забыла Хойла".
  
  
  Нӯҳ
  
  
  Вай баргашта ба маленькой black книжке, ва ба рӯйхати номҳо, ки акнун сузился то чор. Ин буданд, Janice, Ева, Барбара ва Пўсти. Вай тасмим ба сафар ва дар Портланд ва аввал пайдо Janice. Агар вай нарисовал он ҷо-ро ташкил медод, он мебуд баргашта дар Рино дар Денвер ва Лас Вегас, ки бояд шуда бошад, ки дигар духтарон.
  
  
  Лось медонистам, ки ман як ego нишонӣ китоб. Ӯ медонист, ки ман шелл
  
  
  
  
  
  рӯйхати духтарон, умедвор аст, ки мефаҳмем, ки ego ҷои. Вақте ӯ мефаҳмад, ки ман кушта ego дӯсти Хойла, он табдил хоҳад нишаста, ба ҷои, фикр кардам ман. Ҷое қади роҳ, дар як ҷо дар атрофи ин чор шаҳру вай найду пойгоҳи падарӣ, е ӯ хоҳад ман.
  
  
  Бордель дар Портланд намояндагӣ худ кӯҳна хона, воқеъ дар выцветшем истиқоматии маҳаллаи недалеко аз ноҳияи мясопереработки. Вай, кӯфтанд, ки ба дари субҳи барвақт ва пурсид Janice. Зевающая духтар бо взъерошенными мӯй помахала ман дасти.
  
  
  Қаҳва субҳи барвақт нест ароматно, чӣ тавр ба розарий. Бӯйи шаби гузашта, мақомоти комил ва алоқаи ҷинсӣ, ва баъзан выпивкой ва агар горничные аллакай убираются, бӯи нисбат ба ҳамин армейскому отхожему ҷои.
  
  
  Духтар бо взлохмаченными мӯй вплеталась дар горничных, вай кӯтоҳ night ҷомаашро раскачивалась дар ҳаракат буд. Горничные осмотрели ман, аен аст,, дар ҳайрат дар, чаро онро наметавонам зуҳр худро похоть то шаб.
  
  
  Постучав дар дари духтар гуфт: "Janice. Ин шахс, ки звонил".
  
  
  Janice гуфт, сонно. "Аъло." Духтар, ки бо шарике, ки маро ба рӯз, гуфтам, похлопала ман бо щеке ва двинулась минбаъд дар коридору.
  
  
  Длинноногая brunette дар желтой пижама идонаро дари ва потерла скрученный кулак дар чашми. Вай потрудилась застегнуть нахустин пойҷомаҳо. "Ба шумо мегӯям, ки ҷустуҷӯ барои пойгоҳи падарӣ?"
  
  
  "Ин дуруст аст."
  
  
  Вай идонаро дари васеътар. "Ворид шавед."
  
  
  Ман дарҷ двигалось дар зеркалах дар пурра афзоиши вақте ки ба он дохил ҳуҷраи. Боз як оинаи муайян карда шуд, ки дар потолке бар даври двуспальной bed. Дар партов лежали обнаженная малламуй, ки бо повернулась дар канори, ки ҳар сол ба ман шелковая простыня скользила он белому ҷисми худ,.
  
  
  "Ман ва дӯстдухтари Делия".
  
  
  Вай гуфт, ва малламуй кивнула дар ревматизма.
  
  
  "Лось кироя мо, то ки мо устроили якчанд нишон барои ӯ, ва ego дӯстон. Ӯ буд, на он кадар дар моеи вкусе", - гуфт Janice.
  
  
  "Чӣ тавр ту дароз гирифта известие аз ӯ?"
  
  
  "Январ", - гуфт малламуй. "Аз он буд, ҳанӯз дар моҳҳои январ".
  
  
  "Ӯ привел бо худ инсон, дар он меҳмонхонаи ҳайрат". Janice гуфтам. "Ман фикр мекунам, мо впечатлили ego, ҳамин тавр не, Делия?"
  
  
  "Шумо меъери".
  
  
  "Ҳар кас, ки буд, ин мард?" Ба вай гуфтам.
  
  
  "Ҷаноби Смит, - гуфт Janice. "Машҳури оқои Смит. Мо устроили нишон медиҳад, ки барои бисер ego хешовандон".
  
  
  Делия хихикнула. "Ӯ мехост, ки ба калима ego айни номи".
  
  
  "Чунон ки ӯ назар?"
  
  
  "Баланд ва лоғар. Ӯ фарсудаи дода шуд. Агар ӯ буд, ки бо Лосем, вай фикр, ки ӯ муҳосиб".
  
  
  "Азбаски ӯ буд, бо Лосем, ки шумо фикр мекунед?"
  
  
  Малламуй подперла хушӯъашон дасти. "Иди, ҳозир. Агар ту ищешь пойгоҳи падарӣ, ту медонӣ, ки ӯ шарикони тиҷоратӣ".
  
  
  "Ҷаноби Смит буд, марде ташкилот. Муҳим, - гуфт Janice. Вай деҳот ба кат наздик блондинкой. Атрофи онҳо получились мебуд бузург стульев мавқеи барои китобҳои.
  
  
  Баръакси баъзе одамоне, ки расспрашивал вай дар бораи Лосе, бихоҳанд, ба ман кӯмак кард, вале ман пайдо кардам, ки назди онҳо буд, ки ягон маълумоти иловагӣ. Вай ба манзилаш ih, ва онҳо ба даъват ба ман чӣ чизе бармегардад.
  
  
  "Спроси ман е Делию", - гуфт Janice. "Ба мо дӯст ба кор дар дастаи".
  
  
  Баъд аз сӣ дақиқа, пас аз он, ки ӯ выехал оид ба Портленда, "Линколн" бо ревом пронесся ба ман дар роҳ кушода мебошанд. Ронандаи выехал дар полосу барои обгона ва ускорился наздик бо ман фордом.
  
  
  Вай дид шахсе, сипас, кам ружья. Вай крутанул руль, врезался "фордом" дар бештар вазнин бар мошини ва ҳамзамон пригнулся.
  
  
  Зи оид ба дробовика имруз дастраси ҳамагон тиреза, вале промахнулся.
  
  
  Линколн буд, низ bulky ба мисли легковая мошин бросила ego дар занос. Ронандаи прижал ego ба роҳ ва дернул худ чарх. Боли соприкоснулось бо крылом, ва он гоҳ "Форд" выехал бо тротуара, он занесло дар обочину, ва ӯ въехал дар минтақаи барои пикника недалеко аз роҳ.
  
  
  Вай нажал, издевательств, чӣ қадар осмелился, ва якбора дохил интиқоли чун назад қисми мошинҳо якбора развернулась ва ударилась дар бораи бочку бо мусором. Вай стиснул дандон, кӯшиши назорат занос. Мошин боз развернулся ва ударился дар бораи чӯбӣ курсї барои пикника, ва он гоҳ перевернулся дар канори.
  
  
  Вай бояд зиндагӣ дуруст. Вай толкнул дари ва выбрался невредимым.
  
  
  Линколн идома аз сарзаминамон. Вай дид, ки чӣ тавр ӯ скрылся дар хотир барои холмом. Дар переднем курсии нишаста буданд, ду мард, ки ронандаи ва мусаллаҳ нафар. Шахсе, ки дидам, он ќабл аз шањ дробовик, вай ҳеҷ гоҳ дида равшан, то ба имрўз, лекин ман медонистам, ки он аз они Лосю. Ӯ улыбался, ки нажимал ба триггер.
  
  
  "Форд" соҳиби кунанд. Ба назари худро дар гараж. Вай арендовал дигар мошини сафар кард ва дар Рино,, қатъ истироҳат дар роҳ танҳо ба хӯрдан ва даъват Хоку.
  
  
  "Ман подхожу ба Лосю. Ӯ фикр мекунад, ки чӣ тавр ман дышу дар он шее, ва эму ин маъқул нест. Ӯ кӯшиш кардам, ки маро бикушӣ имрӯз".
  
  
  "Ник, эҳтиет шав".
  
  
  "Аз ин лаҳза ман ба бибандад ба шумо tac қисми. Ман чунин ҳиссиет ин аст, ки ман хеле банд".
  
  
  "Ба шумо иттилооти заруриро, ки мо ҷамъ хоҳад оид ба Джейке Хойле?"
  
  
  "Не, гуфтам ман. "Ӯ мурда буд."
  
  
  Он бе меҳнат пайдо Еву дар Рино. Торик трейлерный лагери менамуд ва дар окраине шаҳр. Буд, се духтарон ва мадам, ки ҳар як буд, худро трейлер. Ева развлекала муштарӣ, ва ман буд, ки ба интизор бо мадам, ведя светские баҳси тарафайн незаинтересованности. Дар дафтари буд жаркого ва душно ва мадам буд, ки ман кӯшиш ба зан.
  
  
  
  
  
  пыталась кунад навъ, ки дар акси ҳол. Вай светлый парик на подходил ва сурх нохунҳо буданд рваными.
  
  
  Вақте, ки ӯ бар ба разговору дар бораи Лосе, он сарзаниш табдил бештар оживленными. Вай вспомнила зиеди головореза; вай метавонад тавсия ego, чӣ тавр ба муштарӣ е чӣ тавр порядочного инсон. Ӯ кушта яке аз ee духтарон, зеро ки эму нравилось каме зӯроварӣ, ки омехта бо ego полом. Дар назди мадам буданд, васеъ назари, вале он метавонад мириться бо чунин рафтори.
  
  
  Вай развязал анд. Мадам идома сухан ба такрор як ва ҳамон бар ва боз. Дар охир муштарӣ Ҳавво берун омада, бо трейлера ва направился ба худ бошад. Аз чап ба вай мадам ҳанӯз болтать дар бораи странном кушод.
  
  
  Ева буд рыжеволосой духтаре, ки бо растолстела ва увязла дар разочаровании. Вай гуфт, ки дар Рино ва дар ҳар ҷои дигаре, ки дар бораи он вай меҳмонхонаи мехоҳам ба зикр аст, аз ҳад зиед рақобат. Аз ҳад зиед ҷудошуда раздают ego. Аз ҳад зиед мухлисони дар саросари кишвар, аз ҳад зиед ин навини ҷинсӣ аз озодӣ. "Hippie мешаванд, ин кор бо ягон сабаб е умуман бе сабаб. Вай нафрат hippie", - гуфт вай.
  
  
  Муҳокима ва фазои ман удручали. Вай аллакай пардохт мадам, вале досталь, боз бист ва гузошта, ки дар бистар. Ева собрала хуб, ба мисли чангкашак. Вай гуфт, ки албатта помнила пойгоҳи падарӣ. Онҳо познакомились, вақте ки ӯ буд, дар Денвер, дар беҳтарин маротиба.
  
  
  "Қисми он дар бораи он фикр мекунам, ки бармегарданд", - гуфт вай. "Он гоҳ ҳамаи он беҳтар аст, аз он ҷумла ман". Вай виновато гуфтам. Вай шунид, ки ғамхорӣ дар бораи худ. Хей нравилось хеле хуб хӯрдан, ва ягона чизе машќ, ки вай делала, шуд ва бозгашт.
  
  
  Сӯҳбат походил дар дареи, ҷорӣ нест, аз самти. Вай овозцо появившиеся дар вао паемҳои ҳе, ки ба ман писанд Лось. "Маро бубахш", - боз извинилась вай. Вай встала, идонаро ду бонкҳо пиво ва передала ман як. "Пойгоҳи падарӣ, ки дар наздикӣ буд".
  
  
  Вақте буд, ки ӯ буд, одержима онҳо, ва вақте ки аз он фикр, ки ба вай чизе махсус. Вале муносибати длились бархӯрдорӣ, ва ӯ поддерживал робитаи асосан сыч пир мелодий. Дар охирин бор ӯ заглядывал пештар дар ин сол.
  
  
  "Ман уехала оид ба Денвера дарҳол баъд аз он, ки ӯ познакомился ӯ бо дигар духтар ва бас приходить. Ӯ буд, официанткой. Дар атрофи як шаҳраки недалеко аз Денвера. Ӯ буд, ки навъи нравящегося Лосю. Ба он хотир, ки ӯ бо отелем доранд, пул бузург." Ева цинично рассмеялась. "Пешниҳоди ман ин аст, ки ӯ гуфт хей, мисли он буд, то ин корро. Баъдтар дар бораи он шунидам, ки ӯ поселил вай дар хона".
  
  
  Ва минбаъд монолог бас маро хаста. Вай гуфт: "Ин духтар буд, блондинкой? Ту помнишь вай ном?"
  
  
  "Name, не. Ӯ буд, ки ман даъват вуҷуд дорад, аристократичной меафзояд. Баланд скулы, калон чашмони торик. Мумкин аст, ки буд, фикр кунед, ки он ба модели".
  
  
  Вай гуфта мешавад, ки дар бораи Шейле Банда.
  
  
  "Чӣ рӯй дод?" - аноби Ева, уловив ман ба шахсе, ки кадом аст он ибора, ки дар бораи он ман намедонист.
  
  
  Вай хеста прислонился ба рӯзи трейлера пушт ба он. "Фикр намекунам, ки ту медонӣ, ки чӣ бо вай рӯй дод".
  
  
  "Ман ҳеҷ гоҳ шунидам. Метавонад, Лось чап ва аз он биравад, мисли он кард, ки бо ман".
  
  
  "Баъдтар Лось пайдо кардаанд бузург пайванд", - гуфтам ман. "Ӯ бояд дар наздикии марде, наделенным мансаб. Дар Ташкилот".
  
  
  "Ин хабари барои ман, - гуфт Ева. "Дар ин ҷо на он қадар виноградной лозы".
  
  
  Ковбой shell баланд трейлеров, ego hat буд спущена ба пинҳон чашмони. Ӯ диверсификатсияи зеленую болишти барои харид. Вай, буд, тамошо, ки чӣ тавр ба он наздик ба ман.
  
  
  "Шумо гуфтед, барои чӣ дар ҷустуҷӯи пойгоҳи падарӣ, - гуфт Ева. Вай сидела назди ман ошкор боз як бонки пиво.
  
  
  Ковбой фуруд омад. Ego hat буд, нав ва неуклюже гофрированной. Ӯ дар полез, дар як болишти барои харид ва царакат обрез.
  
  
  Вай дод lunge ҷудо, вақте ки ӯ эҳье силоҳ ва дод ego ба ман. Вай зад Еву плечом, ва выгнал он бо хати гармӣ, вақте ки ба шањ дробовик. Свинец струился тавассути дверной проем трейлера ва ударился дар бораи девор, чӣ тавр ба шаҳр.
  
  
  Меравем ба окну, вай отдернул занавеску. Ковбой перезаряжал. Вай, кӯфтанд, аз шиша стволом Люгера ва шањ дар он. Ӯ гум кардам як кулоҳ, ки буд, дар укрытие.
  
  
  "Эй кош ман! Чӣ ҳодиса рӯй медиҳад?" - гуфт Ева.
  
  
  Вай давида ба рӯз, то ковбой прятался барои трейлером мадам. Он спустился ба замин, ки чӣ тавр пловец, ныряющий дар мелководье. Дар охирин лаҳза вай, дилам, зад худ ба плечу ва перевернулся. Вай мусаллаҳи фику, ки сель, ва таращить чашмони вылетела оид ба трейлера дар дюйме аз шахси ковбоя, вақте ки ӯ выглянул аз кунҷ. Ӯ скрылся дар хотир доред.
  
  
  Вай вскочила ба пойҳои ӯ ва зигзагами направилась ба ego укрытию. Вай, шањ ба иҷро кӯшиши отговорить ego аз он, ки ӯ озод заряд оид ба обреза. Свернув он, прислонился пушт ба стонать трейлера.
  
  
  Бо як дақиқа ӯ издавал мо садо. Сипас вай шунид тявканье мадам. Бо трейлеров выглядывали духтарон. Як чењрааш дар тамоми овоз. Мадам берун аз кунҷи трейлера, ee парик соскользнул дар ин ҷо дар сари.
  
  
  Ковбой shell дар бораи он, истифодаи он ҳамчун сипари.
  
  
  Ӯ оғӯш вай бо дробовиком дар як тараф, омода выстрелить дар ман. Вай гирифта "люгер" поен ва шањ байни пои мадам, оторвав қисми ковбойского сапога. Баъзе ангуштони мардум бо он. Ego дуъояшон затмил зан
  
  
  
  
  Мадам выскочила оид ба ego дасти, вақте ки ӯ афтод. Вай поспешила дар прицеп, ки оторвался аз замин.
  
  
  Растянувшись дар пушти ковбой дилам кӯшиш навести ба ман дробовик. Ман оянда таращить чашмони попала эму дар сари.
  
  
  Духтарон выскочили оид ба трейлеров, окружив ман, вақте ки вай опустился ба зону наздик бо мурдагон боевиком. Он чизе мегӯям аз он, ки боқӣ мондааст, ки аз он шахс. Вай порылся дар ego дараҳои худ ва пайдо ҳамен бо водительскими ҳуқуқҳои выданными Сидней Л. Крэндаллу дар Калифорния аст,. Вай фикр кардам, ки ego стройное бияфзудааст буд, дуруст. Он тавонад ба дигар шарики Мӯсо, онҳое, ки пустил дар ман пулю дар Айдахо.
  
  
  Вай барнагардонидааст ҳамен эму, ки дар як дақиқа. Ego шим, ҷомаашро ва пойафзол низ буданд, нав аст. Ӯ харида либос барои ин кор, ба отвлечь гумон меравад.
  
  
  "Ман видела ин бача пеш. Ӯ торчал дар ин ҷо рӯзи охирини е чунон", - гуфт духтар дар black комбинезоне. "Ӯ ҳамзамон аз он ҷо чинанд-то".
  
  
  Вай фикр кардам, ки онҳо бо Мусом расстались. Лось уехал дар Портланд, ва Сид хешамон омадам, ба ин ҷо. Онҳо омаданд, то зуд аст, ман хатми истироҳат.
  
  
  Вай поспешил ба пикапу ва зуд обыскал он, умедвор аст, ки пайдо кардани кадом чизе подсказку, ки машғул боиси маро ба пойгоҳи падарӣ. Неудачно. Ҳуҷҷатҳои дар бардачке нишон дод, ки як мошини боркаш буд, арендован ду рӯзҳо, ки қаблан дар Рино.
  
  
  Мадам подошла ба ман, вақте ки вай сель дар мошини. Вай шунид дур полицейскую сирену. Мадам гуфт: "Шумо беҳтар мондан ва онро ба политсия".
  
  
  "Шумо позаботитесь дар ин бора барои ман", - гуфт вай хей.
  
  
  * * *
  
  
  Вай вориди Денвер 20:30. ва шуморо пурдарахт бифштекс, запив ду чашками сиеҳ, қаҳва. Бо онҳо хорька, ки чӣ тавр ӯ выписался атрофи беморхона, ки дар штати Айдахо, вай выспался ҳамагӣ як шаб, ва духтур, ки ба ман маслиҳат барои истироҳат мебуд, дар ҳайрат монд, баъд аз омӯзиш, аз додаед вай.
  
  
  То чӣ андоза вай медонист, Лось низ буд, дар шаҳри. Вай сократил сафи ego дастаи ду, балки ӯ кардааст бигирад, то ҳанӯз як сообщника сипас Бонэма, инсон, ки ҳамзамон "Линколн", ки Mousse кӯшиш застрелить ман берун аз Портленда.
  
  
  Дар вақти ройгон ба вай фикр дар бораи ин шахс. Муфаттишон AX, ва он гоҳ тафтиш маҳалли куштор дар тугмаи west, выдвинули аќидае, ки чор қотил напали на хона, ки дар он Довуд Кирбӣ встречался бо Фрэнком Абрузом. Танҳо ду марде омада бо Лосем дар Бонэм, аммо, шояд, он ҷо ҳама вақт буд, ҳанӯз ҳам як узви гурӯҳи.
  
  
  Ман буданд ва омилҳои дигар, ки лозим буд, ба назар гирифта шавад, то ки вай кӯшиш дорад, қадр имконпазир модулхои бар зидди ман. Дар колоде буд пурасрор ас, шахсе, ки вай ҳанӯз опознал. Вай убедил худ, ки ӯ буд, воротилой mafias, указавшим дар Фрэнка Абруза, ва он ин буд, ки шахсе, ки ба ман тасвир очаровательная ҷуфти Janice ва Делия, муҳим гулнақшҳои, Ташкилотҳои қарзӣ, ки меҳмонхонаи ба ҳайрат Лось. Духтарон гуфтанд, ки ба он олӣ, аст, дар нуқтаҳои ва монанд ба муҳосиб.
  
  
  Дар охир буд, ки Марко Валанте, кӯҳна дӯсти Фрэнка Абруза. Боре Валанте баргузор ман дасти кўмак, вале вай кушта ду ego писарон ва сбил ih аз худ следа. Валанте, шояд, он ҷо хоҳад, то добры ба ман, агар мо боз встретимся.
  
  
  "Хайр, ҳеҷ кас ба ман гуфт, ки ин хоҳад буд, ки осонтарини ба кор", - фикр кардам ман.
  
  
  Вай оплатил худ даст нашуст, ва боздошт дар назди алоқаи киосках дар беморхонаи лобби ҳамаҷонибаи тарабхона, то даъват Барбаре, духтаре, ки барои он вай хешамон омадам дар Денвер.
  
  
  Барбара шуд, ки танҳо дар ҳафт духтарон номбаршуда дар маленькой black книжке, ки Лось на тасвир тафсил. Ee номи таъкид гардид, ва Mousse фармон баъд аз он строку восклицательных аломат, чунон ки гӯӣ аз он поддалась словесному тавсифи. Вай фикр кардам, ки агар ӯ буд, то махсуси дар хоб тағйир, ки Mousse карда наметавонистанд фаҳманд он суханронӣ, пас он бояд баланд арзебишаванда баланд мӯъҷизоти табиӣ Шимолӣ Америк.
  
  
  Вай буд, ба иқрор шуд, ки кунҷковӣ грызло ман, вақте ки набирал он рақами оид ба китобҳо. Баъд аз як занги он дар вақти сӯҳбат прервалась вуруд ба хабар маро, ки набранный ман рақами бештар истифода бурда намешавад. Ин буд, ки бузург разочарованием, ҳарчанд он қариб интизор, ки ман возникнут мушкилоти бо контактом бо баъзе духтарон дар саросари китоб. Ҳамаи онҳо буданд, духтарон ба даъвати е проститутками, ih касб кардааст мобилӣ.
  
  
  Вай, ки аз алоқаи киоски ва спрашивал худ, ки ба ман чӣ кор навбатӣ. Ман буд, ки қарори ед, ки Лось записал рақами Барбары. Метавонад, духтари уехала дар атрофи шаҳр. Ҳатто агар он танҳо ҷойҳои суроғаи он буд, равшан аст, в тупике. Ман медонистам, ки мо дар он ному насаб, мо аз он ки ӯ назар. Ман буд имконияти сафар дар Лас Вегас ва кӯшиш тамос бо Корой, охир духтаре, ки дар рӯйхат кунед, вале ман мехостам ба дод, то пас ба зудӣ.
  
  
  Қарор посоветоваться бо корманди хадамоти бехатарӣ. Вай поймал таксӣ. "Ман барои он кас, ки медонад маҳаллӣ бордели", - гуфт вай долговязому водителю.
  
  
  "Бубинем. Бордель - ин chic сервитути оммавӣ хона, дар асл?"
  
  
  "Техникӣ ин бояд афсонавӣ", - гуфтам ман.
  
  
  "Шумо худро нафар. Эммет Рипли, чунон ки навишта шудааст, ки дар иҷозатнома. Шумо метавонед маро ба он даъват Рэд".
  
  
  "Хуб, Рэд. Ту медонӣ проститутку?
  
  
  
  
  
  
  Барбару Amed? "
  
  
  Ӯ дар бораи ин фикр кардам. "На навскидку. Вале ман медонам, ки якчанд, ки бо hotel мехоҳам, ки ба ту гӯяд, ih Барбарой, агар ту ҳам мехоҳам".
  
  
  "Ман меҷӯям махсус бурд". Вай sel дар кабину. "Отведите ман ба он касе, ки медонад предмети беҳтар аз шумо".
  
  
  Ӯ дар бораи он фикр. "Хуб аст, ки як имконияти". Ӯ отвез маро дар бар Милли's. "Рафта, он ҷо ва сӯҳбат бо корманди бар, ки назар, ки чӣ тавр слон, наступивший эму дар шахси. Вай интизор мешавам шумо".
  
  
  Буд, ягон хато, ки дошт, дар хотир бармен Рэд. Ӯ буд, монанд ба собиқ боксера. Вай гуфт, эму, ки ego порекомендовала Рипли.
  
  
  Ӯ ба ман дода бурбон ва об. "Касе ба шумо нахоҳед, ки: блондинок, брюнеток е рыжих?"
  
  
  "Ман бартарӣ Барбару".
  
  
  "Агар шумо дар хотир доред Барбару, Духтаре-Базум, вай уехала дар атрофи шаҳр. Медонед, ки ӯ буд, стриптизершей. Хастлинг танҳо кор бо он дар полставки".
  
  
  Вай иқрор шуд, ки намедонанд, ки чӣ гуна назар Барбара.
  
  
  "Хуб, ба ғайр аз Базом, он метавонад ба хотир боз як Барбару, ки бо метавонист бошад твоей духтар". Он чӣ ваҳй ба телефон ва поговорил, баргашт ва навишт, суроғаи спичечной қуттии. "Вай мегӯяд, омад".
  
  
  "Кадом вай?" - гуфтам ман, вставая бо барного стула.
  
  
  "Венера Милосская дар тепле", - гуфт ӯ.
  
  
  Рыжий Рипли отвез ман бо суроғаи зерин, ки исбот кард, ки старым бино дар ноҳия бо ќатори, қаҳвахонаҳо, size ва қаҳва. Вай берун омад ва пардохт барои сафар. "Взлетай, Рэд. Вай метавонам мондан ненадолго".
  
  
  Вай панцирь дар коридору, нуждавшемуся дар покраске, ва кӯфтанд, ки дар дари дар охири. Барбаре буд, каме бештар аз бист. Дар он буд, пидљакњо бо оленьей машк, шим ранги hacks ва пойафзоли. Деворҳои маленькой квартирки украшали шиорҳо рок-гурӯҳ.
  
  
  "Кадом сабукӣ", - гуфт вай. "Охир бача, он фиристод, ки дар ин ҷо Чарли буд, ки синнашон болотар аз Ҳенри Киссинджера".
  
  
  "Чӣ қадар ба шумо даст барои фокус?" Вай пурсид.agent. gm
  
  
  "Аз bucks. Баъзе фикр мекунанд, ки ин аз ҳад зиед аст, вале ман кор дар донишгоҳи". Вай гуфтам. "Бурс, ки ду ва ту сможешь мондан дар шаб".
  
  
  "Чӣ худ ихтисос?"
  
  
  "Муносибатҳои байналмилалӣ", - гуфт вай бо невозмутимым overlooking.
  
  
  "Ман дам ба шумо сотню барои маълумоти бозии талаб карда намешавад. Вай барои пойгоҳи падарӣ".
  
  
  "Ва он, ман фикр кардам, ки ин хоҳад буд, ки веселое санаи. Њайф. Аз ин аз. Бигзор ба ман пул, ва ман, ман ба ту нишонии пойгоҳи падарӣ".
  
  
  Ин буд, хеле оддӣ. Вай гуфт: "Ӯ дар шаҳри?"
  
  
  "Ӯ зашел дирӯз. Биеед барои пули нақд", - настаивала вай.
  
  
  Вай алоќаи пул, радуясь, ки ман буд, хизмат расмии библ. Дар канцелярском шӯъбаи AX буданд, мардум, ки танҳо нест, дарк кунанд.
  
  
  Барбара бодиққат анҷом купюру ва сунула вай дар он бари брюк. Сипас вай бросила ман телефонную китоб. "Муз хонда ва гуфтаанд, ки ба ман омад. Он ҳам буд, вале ман он зан ба суроғаи дар муқоваи".
  
  
  Вай вырвал суроғаи оид ба китобҳо. "Ман ҳайрон ҳастам, ки аз ту пурсид, ки чаро он ego меҷӯям".
  
  
  "Ман ба ҳар ҳол. Ман представляю, ки ту узви ego отряд Детенышей Скаутов, аммо ин дафъа ман аст, ки. Танҳо сухан аз ӯ буд, ки ман ба ту фиристод".
  
  
  Вай фикр кардам, ки он метавонад монанд ба Венеру Милосскую, вале аз нах илова доллар, чун, ки Chase Manhattan Bank.
  
  
  Вақте ки вай, дилам бираванд, он гирифта шудааст, ки бо торца вазнин бар стеклянную пепельницу ва ударила ман дар он ба сар. Зарбаи хуб буд. Вай исбот кард, ки дар коленях ва качал сари кӯшиши вай аниќ.
  
  
  Боз вай медонист карате. Вай ҷаҳиши ман дар пушти ту ва ударила ман бо затылку краем дасти. Вай отключился.
  
  
  Вай бедор лежу дар пушти дар ошенаи. Ман бачаҳо буд, снято, ва Вильгельмина вынута оид ба кобуры ман зери мышкой. Вақте ки онро хатм гап дар бораи худ, то чӣ андоза он буд, глуп, позволив хей застать ман ғайриинтизор он, перекатился дар канори.
  
  
  Барбара разговаривала бо хема-он телефон. "Он ҷо", - гуфта мешавад ӯ. "Ҳама чиз зери назорати".
  
  
  Вай дарк намуд, ки рукава ман закатаны. Ҳол он вынула стилет атрофи ножен. Метавонад, ки ӯ буд, дураком, танҳо ӯ буд, умной. Бисер касбӣ шпионы обыскивали ман ва на пай бурд, ки ин тӯдаи хурд. Барбара ин нест дод.
  
  
  Вай взглянула ба ман, вақте ки вай sel. Вай подняла "Люгер", ки держала дар дасташ, ва дод ego ман дар сари. Ee чашмони огоњї ман, ки ман проигнорировал. Вай нишаста неподвижно.
  
  
  "Хуб", - гуфт вай аз фанни математика ва дар охири дигар хат ва повесила трубку.
  
  
  "Лось?" Вай пурсид.agent. gm
  
  
  "Шумо медонед, ки дар бораи маҳалли будубоши пойгоҳи падарӣ на камтар ман, - гуфт вай. "Ман навиштам, суроғаи алоқаи китоби шаш моҳ пеш".
  
  
  Ман закружилась ҳисоб. Вай гуфт: "Инак, он худ узник. Ое шумо ба ман мегӯянд, ки чаро?"
  
  
  "Ман коллекционирую шпионов".
  
  
  Чашмони ман оғоз затуманиваться. Вай сарф карда, оид ба онҳо дасти. Ногаҳон бо гумони он проверил ҳарду дасти. Label сӯзанҳо буд рост. Вай огляделся ва пай иглу барои подкожных тазриќї ба подлокотнике стула.
  
  
  "Дар ин чо фатального", - гуфт Барбара. "Ман медонистам, ки ин корро. Дар делле вай на изучаю муносибатҳои байналмилалӣ. Вай студенткой ҳамшираҳои".
  
  
  "Боз ту?"
  
  
  "Шумо и' л ҳайрон шаванд", - гуфт вай бо табассум. "Ман интизор шуда кардед барои шумо якчанд рӯз мистер Шуд. Вай оғоз ба фикр мекунам, ки шумо ба зудӣ пайдо". Ҳуҷраи вай наклонялась, он оҳиста-оҳиста поворачиваясь пас аз як роҳи, пас, дар дигар. Вай соскользнул дар канори. "Ту погибаешь", - гуфт Барбара. "Танҳо расслабься ва позволь наркотику кор. Ту бегаешь дар мамлакат, стреляя дар одамон ва избивая хӯш, ту ба ҳар ҳол бояд як каме истироҳат". "Чӣ тавр ба ..." ба Ман мушкил буд, мегӯянд. Ман суханони буданд невнятными. "Чӣ тавр ту ... медонӣ?" "Духтари вай Марко Валанте", - гуфт вай
  
  
  10
  
  
  Онро гирифт ман бисер вақт, лекин ман дар охир ба выбрался атрофи амиқи чоҳ зулмот ва кушод рӯ ба рӯ мешаванд. Субҳ офтобӣ святый струился дар windows квартираҳо духтарон. Вай прищурился ва гуфтугӯ аз он. Ман буд, слабая дарди сар, ки машғул бошад, метавонад похмельем аз доруҳо, ки Барбара Валанте ввела ман дар дасти, е аз рӯи расонида шудааст, ба ман вазнин пепельницей.
  
  
  Вай фикр кардам, ки ҳамаи дорои худро дар ҷуброни. Ҳадди ақал акнун вай медонист, ки чаро Муз насб восклицательные оети, пас вай номи дар китоби худ. На ҳар рӯз чунин ид арзон бандит, чунон ки Лось, холҳои бо духтари вождя mafias.
  
  
  Вай шунид, ки дар ҳуҷраи дигар дар радио нақши санг. Громкость буд баланд. Ин тамоман на помогло ман дарди дард. Дастҳои ман буданд, привязаны ба спинке девор чӯбӣ стула, ки дар он вай нишаста. Ман тағоям буданд қатъии привязаны ба перекладинам дар поен. Вай кӯшиш кардам, ки ба ҳаракат, балки безуспешно. Коршиноси буд, ки ман дар раисикунанда ба вай монд.
  
  
  Вай закрыл чашм ва кӯшиш мекунам, боиси фикру тартиби. Маводи мухаддир ба ман вырубил тамоми шаб. Занги Барбары буд, бошад, ки междугородным. Ин аст, ки вай уложила ман хоб наболее ҳашт соат.
  
  
  Ифтитоҳи он ки ба Барбара буд, духтари Валанте, шокировало. Ман буд, ҳайрат, ки чӣ тавр духтари собит дар Денвер, ки ee падар, тавре ки хабар дода мешавад, оперировал дар Шарқи соҳили. Ман хотираҳои бораи он чӣ ба ман хонда, ки дар бораи воҳидҳои mafias буданд нечеткими, аммо ман медонистам, ки Лью (Доктор) Росси он ҷо риоя берун аз қаламрави Денвера mafias.
  
  
  Вай, кушода чашм ва позвал бурд. "Барбара!"
  
  
  Каме уменьшилась громкость радио. Барбара вошла дари бо оби як пиела қаҳва дар дасти. Ин субҳ дар он буд, ки хеле камтар аз монанд ба маҳсулот контркультуры Америк. Ӯ буд, элегантно одета дар зеленое либос, ва он черные мӯи ҷамъ шуданд, дар аккуратный пучок дар затылке.
  
  
  "Имрӯз ту тамоман дигар. Ту следовало шудан актрисой", - гуфтам ман.
  
  
  "Агар он табдил ефтааст актрисой, одамон оғоз мехоҳам западать ба ман додан ба ман боллазату шањдбори нақши бор маълум шуд, ки вай". Вай глоток қаҳва ва посмотрела ба ман ясными голубыми, бо чашмони. "Ман ба воситаи даврае, ки баҳраманд дар ҳоле чунин мешавад, сипас он зиед. Вай хешамон омадам ин ҷо бираванд, аз таъсири ман падар ва мардуме, ки шунида nen. Вай ҷойҳои ному насаб ва оғози таҳсил дар медсестру. "
  
  
  "Маънои онро дорад, шоми дирӯз ту сохта буд, ба ман як қисми дур аз њаќиќат нест".
  
  
  Вай подарила ман сахт чоп ошкоро табассум. Вақте ки ӯ инро кард, вай ба назар қариб мисли соседская духтар. Веб-фарқи буд дар он аст, ки аксари духтарон бо ҳамсоягӣ нест подходили барои разворота маҷаллаи Playboy.
  
  
  "Ман афсӯс, ки ман буд, зад туро пепельницей, вале ман тарсидам, ки ман метавонам аз ӯҳдаи шумо бод, агар шумо ошеломлен. Ба ман гуфтанд, ки ту мушкил ҳамлаҳои, ва тарк. Ман инструктори оид ба каратэ мегӯяд, ки ман яке аз ego беҳтарин шогирдон, балки он аст, махсусан қавӣ аст,, ва шарм, ки ба ман лозим аст, ин як бартарии ".
  
  
  "Ту обращался бо ман ҳамчун бо кӯҳна учительницей дар мактаб, - гуфтам ман.
  
  
  Вай подошла облизывает ва нармӣ прикоснулась ангуштони худ ба шишке ман затылке. "Ин парандапарварӣ развалится. Ва чунин ба назар мерасад, ки туро нест сотрясения мағзи сар".
  
  
  "Simple сотрясение мағзи сар - камтарин дар атрофи ман беспокойств".
  
  
  "Шумо гумон мекунед, ки касе ба нақша марг ба шумо, ҷаноб Шуд?"
  
  
  "Бисер одамон кӯшиш".
  
  
  "На беспокойся дар ин бора. Шумо дар боэътимод дар дасти бо Валанте". Вай поднесла як пиела қаҳва ба ман губам. "Овози. Бурс глоток. Дар ин бора беҳтар аз он аст, ки ман барои ту кунад. Ман бояд ба хизмати".
  
  
  Вай проглотила гарм қаҳва: "Ту ва Лось. Ин омезиши нест, табиӣ ба назар мерасад".
  
  
  "Ман пас аз намедонист, ки чунин Лось. Ман дар назар дорам, ки ӯ дар дохили буд. Он факт, ки ӯ буд, грабителем, ки дошт, барои ман ягон аҳамият. Кадом ин метавонад дорои аҳамияти барои духтараш Марко Валанте? "
  
  
  Вай боз поднесла як пиела ба ман губам.
  
  
  Дар радио вмешался дар мусиқӣ ва эълон соат. Буд, 8:30 субҳ.Ӯ ба сухан оғоз хоҳиш ба хабарҳо, аз ҷумла бо мақсад дар трейлере дар Рино. Ӯ нагуфт, ки ин буд, хаймазанӣ.
  
  
  "Лось дамида ман яке аз онҳое, баъзе аз мардум, ки ба зиндагӣ ҳаети худ, ки полагаясь ба мо, ба касе", - гуфт Барбара Валанте. "Ӯ буд, қавӣ ва самоуверенным, аз он тарсидам кас ва ҳеҷ чиз ба сабз аст Худо. Баъдтар, вақте ки ба ӯ маълум ego кофӣ хуб, он фаҳмидам, ки ego қувваи метавонад жестокостью. натиҷаи fi ego. Ӯ чунин ҷасур, хуб, хуб, девона ".
  
  
  "Ба назар мерасад, ҳамаи розӣ ба ин".
  
  
  Барбара Валанте буд умной ва красноречивой духтар. Низ ҷинсӣ. Вале ман фаромӯш нашудааст, ки он устроила ман ловушку. Агар он метавонист озод аз дасти ман мебуд, чунин дружелюбным. Вай истодааст як пиела қаҳва дар мос.
  
  
  
  
  
  . Радио выключилось. Вай шунид, ки чӣ тавр фаъол боз як дари, ки машғул аст ва, аз афташ, вела дар черную лестницу многоквартирного хона. Шепчут овоз. Барбара налила каме об дар кухонную раковину, аен аст, ополоснув худро як пиела, пас вернулась.
  
  
  "Ман бояд бошад, ҷаноб Шуд. Падари ман ба зудӣ дар ин ҷо бошад, барои сӯҳбат ба шумо. Ва то ки дар ошхона ҳаст касе, ки дар пайи ба шумо тафсия".
  
  
  Вай аз ӯ даъват эму. Ӯ дохил ҳуҷраи ва ухмыльнулся ман. Ӯ снял бачаҳо, ва ман дидам, ки он дар болои китфи ӯст револьвер "Smith ва Вессон" 38 калибра. Ӯ низ буд гипсовая повязка дар запястье. Ба он хотир, ки ego чист Ҷо. Ӯ солҳои тӯлонӣ дар Валанте.
  
  
  "Ман медонам, ки ту чувствуешь, картерро ба ҳузур пазируфт. Смущен. Шумо, агентҳои, AX, бояд ба беҳтарин дар саросари беҳтарин аст, аммо як духтари хурд гирифта шудааст шумо як".
  
  
  "Вай як хурд", - гуфтам ман. Ҳаст ҷойҳое, ки он тамоман ҳеҷ як хурд ".
  
  
  Барбара Валанте засмеялась. Сипас ӯ гирифта шудааст сумочку ва берун аз дари ҳуҷра, тарк маро дар танҳоӣ бо лейтенанти худ падар.
  
  
  "Ман худам буд, каме смущен чӣ ту привел ман дар Калифорнию. Ҳамин тавр имконпазир буд кӯшид ояндаи амбициозного ҷавон инсон", - гуфт Ҷо.
  
  
  "Извинения. Дар ҳоле, ки ба назар чунин менамуд, дуруст".
  
  
  Ҷо sel ва дар назар соат. Аен аст, Валанте буд, ба вуҷуд меояд, ки дар ҳар вақти.
  
  
  "Чӣ тавр ту ба ин тараф зад?" Вай пурсид ego. "Ман фикр мекардам, ки гум кардам ту".
  
  
  "Валанте фаҳмидам ин аст. Ӯ гуфт, ки аз ту, аз афташ, як рӯйхати подружек пойгоҳи падарӣ, пир ва нав. Шояд дар рӯйхат буд, Барбара. Пас, баъд аз он, ки ту потряс ман дар Калифорния аст,, ӯ маро фиристод, то ин тараф, кӯшиш перехватить туро. "Ӯ порылся дар ҷайбатон нигоҳ доред ва царакат як черную дафтарчаи пойгоҳи падарӣ. "Акнун он медонам, ки аз куҷо ба шумо номҳои. Вай обыскивал шумо дирӯз шом".
  
  
  "Шумо аз ин ҷо буданд, дар истиқоматии, вақте ки вай гуфтугӯ бо духтаре.
  
  
  "Дари навбатӣ. Барбара ӯ даъват ба ман бигӯ, ки чӣ тавр уложила туро ба хоб". Ӯ боз усмехнулся. "Ки духтар. Ман бояд чунин, ки вай".
  
  
  "Мо ҳам бояд".
  
  
  "Вақте ки нах чизе буд, ки бо Лосом, ва Валанте маълум шуд, дар ин бора, таркиши бузург рӯй дод, ки имконпазир буд, ба шунидани дар тамоми роҳи то Покипси. Валанте дар ҳақиқат взорвал худро стейк. Вай фикр мекард, ӯ касе убьет. беҳтар мебуд, агар он омела. "
  
  
  "Ман медонам, ки Шумо барои бо дарназардошти." Вай боз украдкой проверял худро риштаҳои. Ин буд, ки бефоида аст. Агар вай выйду ба озодӣ, касе, ки бояд хоҳад ва маро озод карда шавад.
  
  
  "Вақте ки Валанте насб барои нах роҳҳои, он заставила ego хӯрдани ego калимаҳои", - идома дод Ҷо. - "Вай гуфт: эму, ки ӯ дигар нест, идора ба вай дар ҳаети. Вале ин сработало. Барбара бросила пойгоҳи падарӣ. худи, ва Валанте гуноҳони вай. Акнун ӯ ҳатто гордится ба он, ки дар ӯ боқӣ монд, бо онҳо ".
  
  
  Ҷавон лейтенанти Валанте, аен аст, бисер фикр дар бораи худ боссе. Ва бисер бештар аз он фикр карданд, ки дар бораи духтари раҳбари.
  
  
  Ӯ боз ба он нигариста, соат, бархоста ва е назар аз тиреза ба берун ва дар поен. "Дар он ҷо онҳо."
  
  
  Дар долони нест послышались shaggy. Ҷо бросился кушодани дари. Ӯ то стремился писанд худ боссу, ки ин бросалось чашм. Валанте дохил ҳуҷраи ва қатъ сердито нигариста, ба ман. Ду мард бо ӯ расстались. Як прислонился ба рӯз ва скрестил дасти худ толстой сина. Дигар чӣ ваҳй ва сель дар наздикии кухонной рӯз.
  
  
  "Картерро ба ҳузур пазируфт, ба ту буд, барои ман озмоиши. Он шаб, ки дар штати Айдахо, ту истекал кровью, чӣ тавр ба застрявшая свинья, ва он заткнул сӯрохи аз пули. Ба вай имкон дод ба ту зиндагӣ. Ту отплатил ман, избив ман мардум ва мешая ман" - гуфт Валанте.
  
  
  "Шумо буданд, худро сабабҳои бозӣ" Доброго самаритянина ". Шумо фикр кунед, ки ман ба шумо мерасонад, ба убийцам Абруза. Дар ҳоле, ки шумо намедонистед, ки Лось буд замешан".
  
  
  Сидевший нафар зажег сигару серебряной зажигалкой. "Smart бой, ҳамин тавр не, Марко?"
  
  
  "Хеле донишманду. Фикр мекунам, вақти он мефаҳмем, ки ӯ боз фаҳмидам".
  
  
  "Шумо духтари пообещала, ки ман пострадаю", - гуфт вай Валанте.
  
  
  "Пас, вай мегуфт, ки ба чизе, ки дар бораи зўриву? Мо танҳо мехоҳем, ки ба шумо якчанд савол диҳам". Валанте бар мо омад ва защелкнул намо дар windows. Ин буд, бад предзнаменованием.
  
  
  "Ман ҳеҷ вақт ба бозӣ, Марко. Рафта прикончим ego ҳоло", - прорычал мард в кресле.
  
  
  Вай украдкой мепоиданд барои марди в кресле бо он лаҳза, ки чӣ тавр ба он дохил шудам, ба квартира. Вай хеле меҳмонхона, ед, ки ӯ чунин. Бача, прислонившийся ба рӯз буд заурядным бандитом бо mafias, бо флегматичным шахси ва тупыми, бо чашмони. Аммо нафар в кресле буд, либоси гарон, бо серебряными запонками ва туфлями атрофи машк аллигатора. Ӯ дамида боссом баробари рангу Валанте. Ӯ ба ман махсусан интересовал, зеро ки ӯ буд, баланди, лоғар ва фарсудаи дода шуд. Ба истиснои опрятной либос, он назар ҳамчун муҳосиб ва на мисли бандит. Ӯ буд, монанд ба инсон, ба он ду духтарак бо Портленда онро бо номи дигар Гузоранд.
  
  
  "Ман гирифта туро ба худ, зеро он қаламрави худ, Лью. Вале ман веду он нишон аст. Ва он мехоҳам бидонед, ки Шуд, фаҳмидам, ки дар вақти худ ба сафар", - отрезал Валанте.
  
  
  Вай сайд ном. Вай сайд ном. Марде в кресле буд Лью Росси.
  
  
  
  
  
  Лью Доктору. Сола душман Фрэнка Абруза.
  
  
  Вытащив черную китоби Ҷо омӯхтаӣ ee Валанте. "Ман ба пайдо кардани он дар Картера. Ин принадлежало Бияндоз. Маҳз дар ин ҷо гирифта Шуд номҳои духтарон".
  
  
  "Чӣ тавр ту ин аст, гирифта, Шуд?"
  
  
  "Лось гум ego дар замони пораву".
  
  
  Валанте пролистал саҳифа. Росси наклонился пеш. Ego чашм ба айнак блестели, чун дурахшон сиеҳ металл. Агар ego ном е яке аз ego псевдонимов хоҳад дарефт, ки дар китоби бозӣ барои ӯ хоҳад окончена. Валанте заподозрил мебуд, он, ки ман танҳо фаҳмидам - Росси кироя пойгоҳи падарӣ, то ин ки кушта Абруза.
  
  
  "Танҳо девичьи номҳои", - гуфт Валанте, ва Росси менамуд, осуда аст. Валанте чӣ ваҳй ба саҳифаи, ки дар он буд, ки номи Барбары. Ӯ дар гневе вырвал вай ва скомкал. "Ублюдок". Баъдан ӯ боз ба он нигариста, ман. гузошта тафтиш Шуд? "
  
  
  Вай нигоҳ даҳони на замке.
  
  
  "Вақтҳои охир аз шумо буданд, хеле банд - сносили оммавӣ хона, сбивали бо ҳеҷ нафъ ба мардум ва имонатон чанд ... Вале шумо ҳоло ҳам не пойгоҳи падарӣ е пул, ман фикр мекунам".
  
  
  "Пул нест. Дар пойгоҳи падарӣ ih net. Ду нафар гирди бар ман мардум шарик буданд, ба убийству Абруза. Онҳо буданд, ки дар Бонэме бо Мусом, вақте ки ӯ кушта духтаре Бранта", - гуфт вай Валанте.
  
  
  "Ман фаҳмидам ин аст. Вале ман наметавонам бигзор ба ту заполучить пойгоҳи падарӣ. Вай ефт нашуд, ки ба даст хушнудии аз ситонидани қарзи хун, ки ба ман причитается. Frank Абруз буд, ман аз ҳама старым дигар. Мо баргаштанд пеш. харҷ дар ин ҷо муддате бо Лью, то он поеду дар Вегас, он гоҳ Мӯсо ".
  
  
  Росси бархоста, зажав сигару дар уголке rta. "Ва он меравам, ки ғамхорӣ дар бораи ту", - ухмыльнулся ӯ.
  
  
  Валанте, шояд, ки меҳмонхонаи ман аз марг, вале Росси боварӣ карда шуд. Вай боварӣ карда шуд, ки ӯ буд, рафта ба пустить ман пулю дар чашм, чун танҳо Валанте қадамҳои то. Ягон обид. Танҳо чизе, ки дар бораи он бояд ба ғамхорӣ.
  
  
  "Шумо дарк кардаанд, ки-ки аст, вале на ҳама", - гуфт вай Валанте. "Шумо беҷавоб аз ҳама муҳим аст".
  
  
  "Ин чист?"
  
  
  "Ӯ тормозит, Марко. Ба ту беҳтар аст, ки рафта, агар онро сайд пойгоҳи падарӣ", - гуфт Росси.
  
  
  "Чӣ рӯй дод, Росси, боишься шунидани он чиро, ки ман мегӯям,? Ман ту ба шумораи".
  
  
  "Дар бораи аз ту говоришь?" - талаб Валанте.
  
  
  "Дар бораи он, ки Фрэнка Абруза фармон. Ин буд, ки на танҳо ограбление, ки Лось ҳар дар Флорида. Ин буд, ки таъсири оид ба они якдигар. Росси натравил пойгоҳи падарӣ ба Абруза, ва бо онҳо хорька, ин кор бар зидди шумо, ва одамон кӯшиш шуморо аз ед. "
  
  
  Лью Росси отступил ба қадам ва бархоста наздик Валанте паси Ҷо. Ӯ аљиб зад Ҷо шудан дар пушти ту. Корхои кушода даҳони ва ахнул. Ӯ дод қадам ба андешаи ман стулу ва баргузор аз дасти бо гипсовой повязкой. Сипас ӯ афтод шахси поен, ва ба вай дид тӯдаи байни ego лопатками.
  
  
  Марко Валанте якбора обернулся. Вай кричал дар он. "Не, Валанте. Дигар бача!"
  
  
  Ӯ дарк намуд, ки содир хато буд, вале дошт, аллакай дер. Мард дар рӯзи бой Росси, шањ дар он, ва ego, бадан дернулось аз зањролудшавї аз рӯи пули. Valante сахт шўрбо афтод. Ӯ дод, пурра доштан зарур, вытащив пистолет ва дучор шуда, бо марде, ки воткнул эму пулю дар пушти ту.
  
  
  Мард дар як рӯз боз нажал ба триггер. Ego ружье, оснащенное глушителем, як садои слюны. Таращить чашмони попала дар Валанте, ҳамчун кулак ба ҷисм. Валанте дар охир, сар афтод, вале шањ худаш. Сипас ӯ афтод, ки дар ошенаи назди ман стула.
  
  
  Бандит Росси прислонился ба рӯз, он пойҳои буданд расставлены, ки агар ӯ умедвор буд мегирад, ки худаш љамъоварї ва афтод. Ӯ дод, кори худро. Ӯ наҷот раҳбари худ. Вале ӯ умирал. Зи Валанте зад, эму дар ҳает. Ӯ оҳиста-оҳиста выскользнул дар дари, ки чӣ тавр pissed, решивший нишаст дар ошенаи. Ego зону свисали. Ego пойҳои ногаҳон соскользнули ба пеш, ва ӯ пош свернувшейся тонна.
  
  
  Лью Росси плавно царакат тӯдаи атрофи бозгашт Ҷо ва вытер ego дар бораи бачаҳо ҷавон мафиози. Ӯ закатил веки Ҷо, то боварӣ ҳосил, ки он мертв. Сипас ӯ перешагнул аз тариқи Ҷо ва толкнул Марко Валанте пои. Ӯ боз подтолкнул он, сипас дидам, ки дар ман. "Хиҷолат Шуд?"
  
  
  "Оғо", - гуфтам ман.
  
  
  Дар охир Росси проверил худ инсон аст. Он назар, ки бо разбитым дили вақте тасдиқ намуд, ки стрелявший мертв. Дар атрофи буд, ки як қатор замен. "Чӣ тавр ту фаҳмидам?" пурсид аз ман.
  
  
  "Бисер осколков дар якҷоягӣ муқаррар шудааст. Касе, ки бо mafias фиристод Кугана куштани ман ва духтаре дар Бонэме. Ин буд, Валанте - дар-меҳмонхонаи даст духтаре сӯҳбат, ва он - боиси ego ба убийцам Абруза. Вақте вай фаҳмид, ки пойгоҳи падарӣ буд, ҳанӯз дар mafias. Вай сложив ду ва ду ба ҳам. Абруз испортил созишномаи бо фурӯши маводи мухаддир бо китайскими коммунистами. Вай, гумон дорам, он буд, худ аҳд. Вале шумо меҳмонхонаҳо марг Абруза бо зиеда аз муҳими сабаб аз танҳо злоба. "Ҳоло вай догадывалась. "Ӯ медонад, дар бораи встретят худ тайных муносибат бо коммунистами ва дар бораи гап. Шумо ҳаросон шуданд, ки мо медонем, дар бораи чӣ меравад, ва аз ин рӯ, шумо ихроҷ кардам аз Абруза ва Кирбӣ. Сипас онҳо Мередита, ва ман ба сару, ки пеш аз мо чизе кашф. Шумо, бояд, такфир Мередита худ - ego assassin истифода корде дод ".
  
  
  
  
  
  .
  
  
  "Онҳо меноманд, маро Доктор, зеро ки ман омӯхта медицину. Дар замонҳои пешин он буд, бисер гузариши амалиети". Ӯ щелкнул корд ва сунул ego дар як дақиқа: "Ман танҳо не застал туро дар мотеле. Ту хушо ублюдок, Шуд".
  
  
  "Сабаб ин аст, ки ман пок аст, аз дили пур кунед".
  
  
  "Ту низ хеле кунҷкобу. Зеро шумо гона тарк дастгоҳи ин истиқоматӣ зинда, он метавонист ҳамчунин дар бораи ту оборудова ҳамаи ҳолатҳои дигар". Ӯ боз сель дар раисикунанда ва боз зажег сигару. "Ман муносибати хуб бо ин Китайцами. Аҳд бо маводи мухаддир буд, танҳо прикрытием - предлогом барои ман мулоқот бо онҳо. Вай пештар худ ба одамон барои ба сатҳи дар AX ва додани маълумот коммунистам. Одина дар атрофи ман одамон ба худ дар заминаи Каролине маълум, ки дар бораи маҳалли будубоши Шейлы Банда бо встретят кунед, ки файлҳои. Имзои пардохт барои ман кӯмаки высококачественными маводи мухаддир маъмурияти. Ман беҳтарин захираи дар кишвар. Барои estestvenno, mafias на обрадуется маълум аст, ки дар бораи ман шахсии парвандаҳои. Абруз шталь подозрительным, аз ин рӯ, эму буд, фирор ".
  
  
  "Чӣ тавр шумо ба нақша оид ба фаҳмонидани он ки ин саҳна Ташкилотҳои? Работа, ки шумо проделали бо Ҷо, амалӣ пӯшидани худро инициалы".
  
  
  "Ту ин корро, Мешавад. Ту хуб дар муомилот бо корд. Ту низ кушта Валанте ва ман писарак ин ҷо. Ин мисли достони ва Барбара Валанте аст, ки он барои дастгирии".
  
  
  Ӯ хонда Барбаре дар беморхона ва гуфт: "ҳей, ки ee падар ранен, ва хей, беҳтар поскорее бозгашт ба квартира. Ӯ вале илоҷи ин трубку ва сель дар ҷустуҷӯи ман бо кремневой табассум дар нозук лабони худ нест.
  
  
  "Ту ба ман дода адское вақт нафар AX. Аммо акнун, ки ту ба ман".
  
  
  Вай вспотел ва ноумед дергал ресмоне аст. Навъе ман буд, хабар Хоку чизе, ки ба ман фаҳмидам. Вале ман мехостам ба ҳангоме, ки дар доираи номерам мил аз старика, ки он сол бар он шањодат медињанд, ки дар AX проникли мафиози, работавшие дар сурх чин.
  
  
  Росси бархоста. Ӯ царакат дар атрофи кармана платок ва засунул маро дар даҳони. "Барбара бояд дар ин ҷо пас аз даҳ дақиқа. Ман намехоҳам, ки ту кричал е бо иштироки дар як сӯҳбати рӯ".
  
  
  Ривненской тавассути дувоздаҳ дақиқа ӯ побежала дар коридору ва нырнула, ба квартира. Вай побледнела, ки увидела ужасную саҳна: се бадан, як атрофи он принадлежало он пред падар. Бисере аз занон тарк мебуд, аз берун. Вай танҳо издавала сдавленный садои хашми.
  
  
  Росси захлопнул дари ва зажал хей даҳони дасти. Онҳо дар набардҳои, то он даме ки приставил тӯдаи ба он горлу.
  
  
  "Ман медонам, ки ба ту сахт, Барбара, - гуфт ӯ бо ҷазои нисбатан сабуктар иваз овози, - аммо ту бояд ба нигоҳ ором ва рафтор. Аз ин вобаста аст, ки ба ҳаети шумо ва дар ҳаети Отстойник".
  
  
  Вай кивнула, ва Росси гузорем, фуҷур ee. Вай озод рыдания атрофи гулӯ, он чашмони дархост карда ба ман фаҳмонед, ки ман карда наметавонистанд хей дод.
  
  
  "Ман мехоҳам, ки ту подошла ба телефони", - гуфт хей Росси.
  
  
  "Кӣ ба вай бояд намезанад?" - хрипло аноби вай.
  
  
  "Касе, ки угодно, агар танҳо он узви шӯрои директорони. Вай пешниҳод Сэла Терлицци е Дона Корвоне. Биеед бо он Терлицци. Ӯ ҳамеша бисер фикр дар бораи шумо. Ӯ поверит атрофи, ки ба шумо мегӯям".
  
  
  Барбара фыркнула ва якбора вздохнула. Вай чашмони метнулись ба ман, ва ӯ кӯшиш мекунам, ки заговорить, сарфи назар аз кляп, лекин фаҳмидам, ки танҳо задыхаюсь.
  
  
  "Ки ман меравам, мегӯянд, Росси?" - аноби вай овози, ки ногаҳон шталь сахттар.
  
  
  "Он Ник Картер кушта ту падар ва Ҷо, ки ман кӯшиш ба куштани ego. Ҳама хоҳад буд, тартиб, агар ту возникнут мушкилоти разговором. Ин хоҳад ego убедительным. Он гоҳ ту кладешь трубку, бе ягон тафсилот. "
  
  
  Росси нишасти мазкур ҳамаи пулемет, ки дар ҳуҷраи ва разложил ego суфра. Ӯ гирифта, Браунинг Валанте, ки диверсификатсияи. "Ва ҳоло, Барбара, агар ту передаешь паем маҳз ҳамин тавр, ки чӣ тавр ман вай передаю ego, ту, вай, выстрелю Картеру дар шахси".
  
  
  Ego нақшаи обретал шакли. Раҳбари mafias, он бояд буд, занг Барбаре, проглотит он таърих. Баъд аз он, ки вай повесит трубку, Росси убьет мо ҳам. Он гоҳ ӯ чунин мегӯяд mafias, ки ман кушта духтаре, пеш аз он ки убьет ман. Ӯ бояд продумал боз якчанд адад, ки охирин қисми шуд убедительной, вале моҳияти шуд аен.
  
  
  Вай поймал назар Барбары ва покачал сари. Вай умедвор буд, ки вай шунид. Вақте ки ӯ завершит занги, мо ҳам буданд, мертвы.
  
  
  Вай подошла ба телефон. Росси shell дар бораи он. Вай перевернулся тавассути курсї ва афтод, дар фарш, бо ноумедӣ кӯшиши шикастани он, ки ба озод кардани дасти. Ман аз он нашуд, вале аз сабаби роҳҳо дар бораи павлус Росси дернулся сари. Вақте ки ӯ назар оторвался аз Барбары, вай схватила иглу барои подкожных тазриќї, ки истифода дар арафаи шоми ва вонзила он эму дар китфи бо тамоми қувват.
  
  
  Внезапная дард заставила Росси крикнуть. Ҳатто он вздрогнул, дар ҳоле, ки дастгоҳ, стоящее ӯ дар дасти, ки чӣ тавр сӯзанҳо дикобраза. Росси выругался ва выдернул он. То ӯ ин будааст, духтар ударила ego кунед. Ӯ афтод ба девор, ва он побежала дар мос ва захлопнула дари. Бо вуҷуди худро боло, духтари фикр зуд. Getaways буд, ки барои нах беҳтар аз кӯшиши мондан ва драться бо Росси.
  
  
  Росси танќисї нест покачал сари. Ӯ буд, то зол, ки ман подумала, ки ӯ рафта выстрелить дар ман, танҳо барои озод ҳаво дар атрофи селезенки
  
  
  
  
  
  Пас мо ҳам шунидем, ки чӣ тавр хлопнула дари дар черную лестницу. Ӯ дарк кард, ки эму бояд қатъ Барбару, дар акси ҳол тамоми нақшаи ego развалится. Ӯ бросился ба рӯз, ки ӯ закрыла, распахнул он плечом ва давида ба воситаи мос. Вай шунид, ки чӣ тавр ӯ спускался нардбон.
  
  
  Дар ошхона ифтитоҳи қуттии. Барбара ворвалась дар як ҳуҷра бо мясным корд. Вай сахт дышала. "Ман захлопнула дари бозгашт ва нырнула дар кладовку бо метлами. Ӯ пробежал mimmo маро", - гуфт вай, освобождая ман.
  
  
  Вай выхватил аз нах тӯдаи ва перерезал ресмоне, связывающие ман тағоям. Вай эҳье оғози дуюм пистолет бо глушителем давида рафтам ва ба воситаи мос ба лестнице.
  
  
  Росси берун омада, дар кӯча ва нырнул бозгашт дар дохили вақте дид бурд. Ӯ боло чашм, ки онро пайдо аввал оид ба саҳни дуюм дод.
  
  
  Ego таращить чашмони сбила осколки аз ҷониби кушод рўз паси ман. Ман порвал рукав он бачаҳо.
  
  
  Ӯ кушода дари, ки бо вела дар кӯча, ва ҷаҳиши дар нах. Савганд ба ин замон, ки ман спустился ба сатҳи кӯча, ки он ғоиб шуд, ки барои дар як кунҷи хона.
  
  
  11
  
  
  Ҳангоме ки вай баргашт, ки дар квартира, Барбара сидела дар коленях наздик бо падар. Дард отразилась дар он бледном рӯ.
  
  
  "Ман медонам, ки ин аст, талаб аз шумо многого, вале ман бояд ба шумо кӯмак. Вай бояд ба зудӣ пайдо Росси", - гуфтам ман.
  
  
  "Ки ту думаешь, фармоишии не инро гир?"
  
  
  "Он аст, ки бидиҳам, аз мансаби худ ва гурезад. Ӯ придумает боз як достони, ба нақл аз Ташкилотҳои. Барои намуна, ки шумо предали падари худ ва қатор то бо ман".
  
  
  Вай встала. "Он гоҳ мо бояд ӯро бас, ки пеш аз ӯ қодир будан ба онҳо тамос".
  
  
  "Маҳз аст."
  
  
  Вай ехала дар маленьком фиате. Вақте ки мо уезжали аз хонаи истиқоматӣ, вай гуфт: "Дар Росси як поместье дар нимаи. Фикр мекунам, дар он ҷо поедет".
  
  
  Вай дод, ки вай дар берун, ки шоми дирӯз ба чап арендованную мошини. Мошин ҳам буд, дар он ҷо, бо билетом барои незаконную парковку дар лобовом милтиқи.
  
  
  "Шумо ведете мошини", - амр ман. Вай sel наздик ба он, собирая винтовку, ки проверил дар заминаи AX дар Ҷануби Каролине.
  
  
  Хона Росси истода ба холме. Оҳан-дарвозаи охраняли ворид ва қаламрави окружал девори баланди.
  
  
  "Агар хак дарвоза, сработает ҳушдор", - гуфт Барбара. "Шумо бояд ба даъват дар хона ва мепурсанд, ки шумо намуданд".
  
  
  Вай проскользнул зери руль ва дарефти он ҷои. Сипас вай проехал тавассути дарвозаҳои кушода бархўрди ва кӯфтанд ih. Мошин проехал оид ба мощеной роҳ, як қисми ворот ҳанӯз висела оид ба либӣ он. Погнутое боли царапало шину, ба маънои калон доранд не, чӣ тавр ба резная файл.
  
  
  Вақте ки мо проезжали mimmo, ба мо кричал мард дар либос садовника. Оғози дуюми мард пробежал тавассути кусты бо пистолетом дар дасти. Вай эҳье винтовку як дасти, скрестил ба дасти худ дар сандуқе ва высунул мағзи сар дар тирезаи. Он нажал дар спусковой hooked ва, the макао нафар свернул ҷудо пруда.
  
  
  "Ин мошин Росси", - крикнула Барбара, ишора кард, ки "кадиллак" дар подъездной дорожке. "Ӯ дар ин ҷо хуб аст".
  
  
  Вай выскочил атрофи мошинҳо ва шањ дар бензобак "кадиллака". Вай накачал боз ду пули, пас алоќаи зажигалку AX ва дод, то вай ба газ, ки оғоз сочиться тавассути баком.
  
  
  "Ки чи кор карда истодаӣ?" - недоуменно аноби духтар.
  
  
  "Боварӣ ҳосил намоед, ки ӯ қодир бошад", - гуфтам ман.
  
  
  Шӯълаи взорвало кузов кадиллака, ва он гоҳ взорвался як обанбор. Мард дар шакли шофера пайдо аввал оид ба лестнице, спускающейся дар квартираҳо бар гаражом.
  
  
  "Ник!" - воскликнула духтар, ишора ба он.
  
  
  Вай прислонился ба капоту худ мошинҳо, баъзеро винтовку ба ҷои ва всадил пулю дар сандуқе шофера, то ки ӯ ба ҳар ҳол кӯшиш мекунам, ки афтонда револьвер аз зери камзолы.
  
  
  Оянда бо ман дар крыле заскулила таращить чашмони. Касе, ки дар хона шањ дар ман. Вай присел ва давида ба тарафи дигар мошинҳо, ки Барбара аллакай сидела на корточках. Боз як пистолет завелся. Дар хона буд, ба тавре ки ҳадди ақал ду нафар мард.
  
  
  Держа винтовку дар коленях, вай нигариста, бурд. Вай сахт дышала, ва румянец баргашта ба вай супорад.
  
  
  "Барбара, - гуфтам ман, - бо ту ҳама чиз дар тартиби".
  
  
  "Пас, ту, Лақаби".
  
  
  "Ман мехоҳам, ки ту откатилась аз мошинҳо ва спряталась доираҳои садбарг шинонда шуд", - гуфт вай хей. "Шумо метавонед тир пушке?"
  
  
  "Албатта, вай метавонам."
  
  
  Вай шинонда ҳе дар дасти худ "люгер". "Тир дар хона. Ба ту зарур нест дошта бошад, ки ҳадафи. Танҳо фотографируйте. Вай мехоҳам прикрытие".
  
  
  Сипас вай пролез тавассути дарњои кушод мошинҳо ва повернул калиди. Гирифта, дучархаи, лежу дар тањќиќотњои тахмин ба курсии, тела дасти ба педаль акселератора. Вай, баргузор дасти ва нажал ба интиқоли ва мошин покатилась оид ба дорожке ба пеши хона.
  
  
  Вай выкатился дар лужайку ва ӯ сквозь кусты, исбот кард, ки дар назди деворҳои. Вай прополз таҳти windows дар кунҷи хона. Бозгашт буд дохилии дворик ва застекленная veranda. Лью Росси жиль стильно.
  
  
  Бо назардошти ба мадади хурд каменную скамейку, вай швырнул вай дар шиша. Выбежал мард, ища ман. Вай интизори он буд, ки ман пушт истода, ба стонать. Дар охир ӯ рискнул берун рафта, дар ҳавлӣ. Вақте ки ӯ ба ҷойи mimmo ман,
  
  
  
  
  
  Вай берун омад ва ба ӯ зад ego butt винтовки.
  
  
  Вай, дохил шудам дар хона тавассути разбитые стеклянные рӯз пайдо кардаанд ва як зан дар красном либос, сидящую дар кунҷи. Хей буд, барои сӣ, ва ӯ буд, то напугана, ки дрожала тамоми бадани.
  
  
  "Касе, ки аз ту, фармоишии не инро гир?" - гуфт вай дрожащим овоз мебошад.
  
  
  "Вай Як Лақаби Шуд. Шумо ба зан Росси е ego, hostess?"
  
  
  "Мо одина. Вай приезжаю атрофи Вегаса. Ва агар ба вай ягон бор выберусь аз ин ҷо, ман даст".
  
  
  Ба он дохил ҳуҷраи побольше, дар коридору, выскочил мард ва шањ дар ман. Он шањ оид ба ружья бо hips, ва ман таращить чашмони попала дар вазу дар длинном миз рост аз инсон. Ӯ отпрыгнул. Перевернув дароз курсї, толкнул он ego барои маҳкам намудани вуруд дар коридор. Сипас он истифода ego, ҳамчун сипари.
  
  
  Мард пустил ду пули ман дар китфи. Вай ҷони худро фидо тањќиќотњои тахмин ва застонал. Вай досчитал то даҳ, пеш аз он ки клюнул. Пас аз вай шунид, ки чӣ тавр ба он наздик ба ман. Вай подождал, то он чӣ ваҳй ба мизи ва наклонился бар он, ки ба пайдо кардани бадани ман. Пас аз он, взмахнул винтовкой ва кӯфтанд револьвер ӯ дар атрофи дасти.
  
  
  Ӯ нерӯманд аст ва ба ман дар мӯи худ, ки буд, ки чӣ тавр беҳтар нест. Ман вой буд, чунин фальшивым, чӣ тавр ба стон. Вай фикр он аст, ки вырвать ман мӯи худ бо корнем. Поднявшись, зад вай ego butt оид ба подбородку. Сипас вай перешагнул ба воситаи он ва рафта, ба коридору, уставленному дверьми.
  
  
  "Росси", - крикнул ман. "Ту хеле труслив, ба берун рафта,?"
  
  
  Ҷавоб надоранд.
  
  
  Вай распахнул дари хобгоҳ холӣ ва двинулся минбаъдаи.
  
  
  "Росси", - крикнул ман. "Шумо бояд ба куштани инсон аз бозгашт, чӣ тавр ба Ҷо?"
  
  
  Тишина.
  
  
  Вай попробовал дигар дари. Ванная. Зан дар униформе канизе съежилась дар ванна.
  
  
  "Ое шумо дар ин ҷо ҷои бузург Росси", - крикнул ман. "Ба ту мегӯям, ки ман меравам, то ки бо вай кунад. Вай подожгу вай, агар ту выйдешь".
  
  
  Он берун омадам,. Ӯ выскочил оид ба бельевого туалета, зад ва маро аз дари худ, ва сбил ман бо пои ба, ва он гоҳ набросился ба ман.
  
  
  Тӯдаи сверкнул, вақте ки ӯ воткнул ego ман дар гулӯ. Вай дернулся, баъзеи ego барои запястье ду дасти худ ва оғоз сгибать ego дасти баргашт. Ӯ афтод ва вырвался, вонзив ман кулак дар ребра. Баъд аз он боз зад корд, порезав дароз сӯрохи дар ноге ман брюк, вақте ки вай откатился.
  
  
  Мо дар мулоқот дар долони нест, сахт дыша. Аз Он ки дар коленях, ва он - ба худ ва ружье, ки уронил он, лежало дар ошенаи байни мо.
  
  
  "Подними ин, Шуд", - гуфт ӯ. "Биеед, ман кӯшиш бардоред, ва ба вай отрежу ту дасти".
  
  
  Вай забрал Хьюго пеш аз тарк истиқоматӣ Барбары. Вай вложил тӯдаи дар ладонь, ва вақте ки Росси дидам ин, ӯ боло дасти ба шумо безорам тӯдаи.
  
  
  Барбара застрелила он. Вай вошла дар хона ва сидела дар охири коридора. Вай подняла "люгер", бардавом гирифта шудааст ego ду дасти ва прострелила эму затылок. Вай оҳиста-оҳиста подошла ба мо ва остановилась, нигариста дар мертвеца. Ниҳоят вай повернулась ба ман бо рассеянным выражением шахси ва гуфт: "Рамзи ... ӯ нарушил рамзи Гурба ... ублюдок".
  
  
  Дар ин субҳ ба мо попрощались дар сиеҳ. Вай мӯяшро дароз ҷамъ шуданд, дар целомудренный пучок дар шее ва дар он бледном шахсе буд, ки задан-то.
  
  
  "Ман гумон дорам, ҳоло шумо ба зуди дар Лас Вегас, кӯшиш барои ефтани пас аз пойгоҳи падарӣ", - гуфт вай.
  
  
  "Ман чунин эҳсосоте, ки он хоҳад буд, ки интизор маро".
  
  
  "Шумо хонда рӯзномаи? Пулис наметавонад, ки ба ақл, ки чӣ рӯй дод. Онҳо фикр мекунанд, ки меояд, ки дар ҳоле ҷанги байни бандами".
  
  
  "Мо баромада занад", - гуфтам ман.
  
  
  "Ник, вай бояд аз ман, ки-ки мегӯянд".
  
  
  "Ту имеешь дар хотир доред, ки чӣ гуна метавонад, мо встретимся боз, вақте ки ҳолатҳои улучшатся?
  
  
  "Фикр мекунам, ман умуман лозим нест, ки ин сухан".
  
  
  Рақами, ки Лось записал барои Пўсти дар Лас вегас шуда буд рақами ранчо, қонунӣ борделе, ки идора зан бо номи Арлин Брэдли. Вақте ки ӯ маълум шуд, ки ман мехоҳам ба кӯшиш истеъдод ee духтарон, зан Брэдли проводила ман дар малообставленный ҳукумат ва деҳот дар вращающееся раисикунанда.
  
  
  "Кора ушла аз ин ҷо баъзе вақт пеш. Вай таъиншуда барои ин, ва он ба пайдо кардани худ дигар ҳает".
  
  
  "Шумо дар ед дошта бошед инсон бо номи Лось?"
  
  
  "Ӯ ва боз се ин ҷо омада аст,, барои дидани Кору. Барои estestvenno, вай нест шуд ih расспрашивать. Вале ман фикр кардам, ки ин буданд, ки мардум бо онҳо ба хей, нест следовало бибандад. Тавре ки ман аллакай гуфтам, ӯ ба ман нравилась. ee унсури дар ин ҷо ".
  
  
  Вай вынула ҷудошавиро дар атрофи блоки курсї ва передала ман. "Ман гирифта аст. Ин духтар, ки дар бораи он шумо мегӯед?"
  
  
  Ин буд, ки Шила Банда.
  
  
  "Ки ба шумо лозим аст,, ҷаноб Харпер? Ки аст, ки мавзӯи ин масъалаҳо?" - аноби зан.
  
  
  "Кора мертва. Тавре ки шумо гуфтед, он связалась нест, бо вуҷуди ин одамон. Танҳо вай медонист, ки ба вай ҳамчун Шейлу Банда".
  
  
  Вай моргнула. Ахбор менамуд, сахт даст бо он. Вақте ки ӯ боз заговорила, вай овози буд хриплым. "Ту следовало мегӯянд, ман пеш. Вай гуфт, ки ӯ ба ман маъқул аст, ва он ба таври ҷиддӣ. Буд, ки ое шахсе, маълум Лось, масъули марги вай?"
  
  
  "Бале".
  
  
  "Ӯ дар Лас вегас. Бегоҳи он видела ego дар казино".
  
  
  "Агар Mousse пайдо дар ин ҷо, ту позвонишь ман дар ман гостиницу?"
  
  
  "Албатта."
  
  
  Вай охотился дар пойгоҳи падарӣ он шаб дар казино, баромад мекунад ва меҳмонхонаҳо
  
  
  
  
  
  вале вай ego пайдо нашуд.
  
  
  Арлин Брэдли ӯ даъват ба ман, вақте ки вай завтракал. "Ӯ связался бо ман. Шумо метавонед ба берун?"
  
  
  Вай ронандагӣ буд, ба зери палящим офтоб дар ранчо. Пулс ба ман учащался, epinephrine зашкаливал. Ман їустуїўи вазъи муроҷиат ба охир мерасад.
  
  
  "Онҳо спрашивали дар бораи шумо, чунон ки шумо дар бораи онҳо. Вай гуфт, ки шумо аз ин ҷо буданд ва ба зудӣ бармегарданд. Онҳо мехоҳанд, ки ба вай устроила шумо ловушку", - гуфт Арлин Брэдли.
  
  
  "Шумо қабул пешниҳоди?"
  
  
  Вай дар аввал гуфтам. Табассум буд, лоғар, вазнин ва сдержанной. "Фикр мекунам, онҳо фикр мекунанд, ки касе дар атрофи бизнес ман не метавонад возражать зидди ih. Онҳо туро ман 10 000 доллари има, ки вай аз чап ба ту як, то ки онҳо метавонанд туро кушт".
  
  
  "Онҳо бояд пайдо пул".
  
  
  "Пул?" - гуфт вай, нахмурившись.
  
  
  "Фарқ надорад. Ба онҳо мегӯям, ки шумо ин корро. Ба онҳо мегӯям, ки ба шумо гузошта ih ловушку".
  
  
  "Ва ба ҷои ин, шумо ih поймаете".
  
  
  "Ман попробую", - гуфтам ман.
  
  
  Дар роҳ дар ранчо он проехал mimmo қадимтарин шаҳр-spook. Мо дар ин ҷо меравад ба ӯ, ва ӯ пробирался сквозь хок, то ефт, бинои мазкур, ки дар назар мувофиқ аст, барои он, ки вай аз меҳмонхона. Вай вынул атрофи мошинҳо винтовку ва спрятал вай дар стропилах дар наздикии як рӯз.
  
  
  "Ое ман метавонам аз вай мепурсанд, ки чаро шумо ин корро?" - гуфт Арлин.
  
  
  "Ман як пистолет, он кофӣ барои ҳифзи бо близкого масофаи. Вале онҳо метавонанд кӯшиш ба куштани ман аз масофаи".
  
  
  Ӯ душманон ба безлюдную шуд. Ҳарчанд ҳаво мерцал аз савченко, вай дрожала. "Ҷои комил барои перестрелки. Чун дар филмҳо. Танҳо ба ин нест, выдумка".
  
  
  "Ое шумо дар ранчо чанд асп. Бигӯ Лосю, ки гона барои гирифтани ман дар рафтор имрӯз никак не ва вақте аст,. Ту приведешь, маро ба ин ҷо, он гоҳ убежишь бо аспҳо ва оставишь ман қадам".
  
  
  "Садо ба таври комил. Барои онҳо".
  
  
  "Ман мехоҳам, ки онҳо боваринок ин. Вақте ки онҳо боз свяжутся бо шумо?"
  
  
  "Лось гуфт, ки приедет ба нимрӯз мерасед. Ҷадвали эму ҷо. Ҳамон чизе, ки бо он, ки ман дод, то ту ба ин ҷо бе асп".
  
  
  Вернувшись дар ранчо, вай налила ба ман барои нӯшидан ва поднесла худ як шиша ба андешаи ман. "Ба муваффақият."
  
  
  "Ба преступлению", - гуфтам ман.
  
  
  Вай гуфтам оғози дуюм маротиба бо мо вохӯрӣ. "Ман сохраняю намоении субот, зеро он беҳтар аст, барои бизнес. Вале ман сахт сочувствовать одамон. Чӣ Тавр Ба Пўсти. Мисли ту".
  
  
  Вай налил ба мо боз як. "Он гоҳ ба дӯстӣ".
  
  
  Мо ехали дар шаҳри-spook таҳти чунин жарким офтоб, ки ман ҷомаашро прилипла бозгашт-ба-баргашт. Вай спешился.
  
  
  "Ое ту мебинӣ ih, Wk?"
  
  
  "Ман дидам отблеск нури офтоб. Онҳо, эҳтимол, аз тамошои ба воситаи дурбин. Бие, взлетай. Онҳо наздик аст. Онҳо нахоҳанд хоҳиши гузаштан ба вохӯрӣ".
  
  
  Вай рванулась, тарк ман гардид. Ин входило дар нақшаи. Аммо ин шуда, фарқ намекунад. Лось ҳам хоҳад расид. Вай медонист, ки метавонам дар ин ҳисоб.
  
  
  Вай селл дар провисшую веранду як атрофи дароз заброшенных мағозаҳо ва выкурил сигарету. Сипас вай дид мошини - шинос Линколн. Он фуруд омад, дар охири кӯча, ва аз он берун омадам, мард. Калон мард. Ӯ истода буд, ва назар афканда, то ки дар ман, ва ман хис кардам, чӣ тавр ман ҳамту доллари сжалось.
  
  
  Мисли асп издал садои. Вай, дидам, ки дар ҳайвон ва дидам дигар бандита, приближающегося бо противоположной тараф. Ӯ шелл, ведя гардид. Ego пойҳои поднимали хок крошечными спиралями.
  
  
  Онҳо нақша сайд, маро таҳти перекрестный оташ аст.
  
  
  Вай партофт окурок сигор. Вай хеста переместился байни ду зданиями. Истодан дар яке аз деворҳои атрофи хижин, вай интизор то ман сталкеры қадам задан. Ин аст гирифт, бисер вақт. Лось берун аз кунҷ.
  
  
  "Чӣ тавр ту понравились духтарони ман Харпер?"
  
  
  "Бо як ҷуфт ба ҳама маълум буд / *
  
  
  "Вале на он қадар зебо аст,, чӣ тавр ба Шила? Ӯ буд, милашка. Маро бубахш, ки ман пора хей гардан. Мо чанд маротиба ҷамъ шуда. Аммо пул калон замутят сари занон, исказят вай фикр".
  
  
  "Вай на грабила ту".
  
  
  Лось чӣ ваҳй лижет. "Пас кӣ ин корро кард? Вай гирифта хей кор дар хона Арлин, вале ман онро ба касе дигар гуфт, ки дар бораи пул. Пас, чӣ тавр онҳо метавонанд аз байн, чӣ тавр вай гуфт?"
  
  
  Ман дасти свисала сбоку, ва ӯ ба дилам то, ки Лось карда наметавонистанд дидани ман дасти. Вай двинулся, развернул "Люгер", ва Лось аз парчами иҷозат барои иҷрои отвисла.
  
  
  "Фикр мекунам, вай совершила хато, гуфт Арлин", - гуфтам ман.
  
  
  "Бародарам, Харпер!"
  
  
  Дигар мард обошел хона ва чӣ ваҳй ба ман аз пушти. Ӯ ва на корточках, он пистолет буд, ҳадафи ман. "Ман гуфтам, ки бародарам, сосунок".
  
  
  "На стреляйте дар он", - крикнул Лось. "Ман мехоҳам, ки мешунаванд, ки ӯ гӯяд, дар бораи пул".
  
  
  Вай партофт "Люгер" ва попятился ба хижине. "Арлин покорила Шейлу ва заслужила ба вай эътимод доранд. Ӯ ба ман гуфт, ки шумо пешниҳод хей 10 000 доллар барои ин сабти. Ин дуруст аст, Лось, е ба вай гуфт: шумо, ки аз он буд, ки хадамоти барои сола дӯсти?"
  
  
  "Вай гуфт, ки ин одолжение".
  
  
  Вай, дилам ва нырнул дар тирезаи кушода хижины. Вай ударился плечом дар бораи гнилые форумҳои, ва онҳо подались, выплевывая хок. Вай шунид, ки чӣ тавр Лось, ва дигар мард кричали дӯсти дигар. Вай бархоста, подбежал ба стропилам ва потянулся барои пойманной он ҷо винтовкой. Вай мебоист донад, ки ego бештар хоҳад буд. Арлин вернулась ва переместила ego. Вай подставила ман бо ҳақиқат.
  
  
  Масъала буд, ки дар он аст, ки ман намекардам, ки вай замешана, то ки Лось боз нест овард пул. Лось гуфт, ки гирифта Шейле кор дар хона,
  
  
  
  
  
  Боре онҳо дод Арлин лгуньей, ҳадди ақал сабаби ҷойдоштаро ба роҳ мемонад. Лось гуфт, ки ӯ ҳанӯз ҳам пайдо пул, ва ин маънои онро дошт, ки он метавонист пешниҳод Арлин 10 ҳазор доллар. Ин бор дод вай лгуньей. Ва ӯ сохта буд, ба ман ин реплику дар бораи чӣ гуна ба сахт ба он относилась ба Шейле ва ба ман. Ӯ ба ман гуфт, ки интизор аст, агар он выйду аз ин домҳои зинда. Шояд бо пистолетом.
  
  
  Лось давида дар крыльцу хона. Ӯ походил дар буйвола. Ӯ бросился ба воситаи дари, ки бо суръати ва провалился ба воситаи павлус. Ego аленка буд, бештар аз метавонист тоб гнилые шӯроҳои. Ego прикололи дар хуҷраҳо. Ӯ выругался ва корчился, ища ман.
  
  
  Вай шагнул ба ӯ ва он ego оид ба шахси подобраной доской. Зарбаи буд, чунин қавӣ, ки шӯрои раскололась.
  
  
  Дигар мард на закате дар тирезаи. Вай дод, то дар он стилет, вале рафт таъљилан ва промахнулся. Вай увернулся дар ба дари. Агар дигар Мӯсо, на эҳье ego ман аст, ки "Люгер" ба ҳар ҳол ҷони худро фидо мебуд берун.
  
  
  Вай рысью свернул дар кунҷи. Пистолет ҳам буд, ба ҷои, аммо вай на наклонился костя он. Арлин сидела байни зданиями, держа дар як тараф поводья асаб аспҳо, ва дар дигар - маузер миенаи вазни.
  
  
  "Бирав ва забери он. Вай вернулась, то ки ба ту кӯмак", - гуфт вай.
  
  
  "Не, ту вернулась, ки ба тафтиш, ки бо мальчиками, ва ҳар сол, ое ҳамаи меравад мувофиқи нақшаи. Ин тавр намешавад. Он ҳам дар замоне ки зинда, ва онҳо медонанд, бошад. Ту украла пул аз Шейлы. Вай мегурезад, вақте ки обнаружила, ки онҳо гум шуда. аст , ҳеҷ догадывалась, ки дар он дорӣ. Вай ба ту доверяла. "
  
  
  Вай выстрелила оид ба автоматом.
  
  
  Вай партофт фиат дар хок. Вай эҳье сари занад, то бингаранд, ки чӣ тавр ба спутник Мӯсо высунулся ба воситаи равзанаи ва шањ дар Арлин. Таращить чашмони шуд, ки 45-уми калибра ва разорвала хей, шахсе.
  
  
  Вай вскрикнул ва бросилась ба як мард, вытаскивая ego ба воситаи тирезаҳо. Вай зад он ego оид ба шахси ва баъзеи ego ба дасти бо пистолетом, то ки мо катились оид ба пыльной кӯчаи. Аз кунҷ вылез Лось. Ӯ боло валун, боло ego, болои сари ӯ ва шагнул ба ман.
  
  
  Нафар подо ман кӯшиш мекунам, ки барои фиристодани пистолет ба right самт, вале ман ба вай нигоҳ ego барои запястье. Вай зад он ego боз. Вай медонист, ки омад Лось. Дар охирин лаҳзаи он откатился. Лось ҳукми валун. Дигар марде нишаста, ва валун зад он ego, бо ужасным нидои, ки агар тӯдаи буд, дар гӯшт. Ман сомневался, ки ин шахс мертв. Бе шак.
  
  
  Лось назар сбитым бо ҳеҷ нафъ чунин поворотом рӯйдодҳои. Ӯ недоверчиво покачал худ китобхонаи бузурги сари. Пас ба он чӣ ваҳй ба дӯсти. Ӯ вырвал 45-ум калибр дар атрофи ангуштони мардон.
  
  
  Вай дополз то "Люгера". Обернувшись, он пойгоҳи падарӣ шањ дар сандуқе. Ду маротиба. Вай, шањ дар он бори сеюм, вақте ки ӯ хеста, бо дикими чашмони ва шевелящимся ртом, мисли меҳмонхона чизе мегӯянд.
  
  
  Дар охир ӯ афтод ва замер дар хок. Вай оҳиста-оҳиста поднялся ба пойҳои. Шаҳр-spook дамида қариб беззвучным, чӣ тавр ба кладбище. Вай буд, ки ягона шахсе, ки дар nen, ки зинда монд. Долгая фоизҳо ба поен расид, ва ман кор буд, сделана, ба истиснои он, ки ман наќл кард Хоуку дар бораи проникших дар заминаи AX. Вале фардо дигар.
  
  
  Эпилог
  
  
  Вай дид ки Хоука дар ҳавзи ego клуби сабз дар деҳот Вирҷиния, недалеко аз Вашингтона. Ӯ таҳти роҳбарии баробар зарурӣ солнечные ваннаҳо. Ego костлявые локти ва зону буданд, монанд ба дверные қалам дар ранги слоновой устухон.
  
  
  "Чӣ тавр сипарӣ рӯбучин?" Ба вай гуфтам.
  
  
  "Оборудова тамоми позаботились. Мо буд, ки ба бастани пойгоҳи Каролине ва Денвер, аммо мо бо назорат бар тамоми шпионами mafias. Хушбахтона, амалиет буд дар марҳилаи аввали аст, ва онҳо дастрас нест, иттилооти муҳим. "
  
  
  "Дар маҷмӯъ mafias чизе намедонист дар бораи аҳд Росси бо коммунистами е дар бораи он буд, ки запричастным ба шпионажу барои AX. Абруз, шояд ҳам каме медонист. Ӯ буд, танҳо подозрительным. Вале гумон меравад метавонанд смертельными, вақте ки шумо спутались бо чунин одамон мисли Лью Росси ".
  
  
  Хоук приоткрыл як чашми.
  
  
  "Аз он буд, дорогостоящее ва кровавое он, Ник, вале ин кори мо, ту ва ман. Грязное он, ки ое як медал".
  
  
  "Ман медонам", - гуфтам ман.
  
  
  "Шумо хостед, ки фардо шумо тарк, ки дар Лондон?"
  
  
  "Ҳа ҷаноб."
  
  
  "Ник", - позвал ӯ, вақте ки аз он њамдењагони. Ӯ sel дар шезлонге. "Касе, ки аз дискҳои бибиям, ки интизор аст, ки туро дар мошин?"
  
  
  "Боэътимод информатор".
  
  
  "Шумо дар хотир доред духтари Валанта?" ӯ гуфт:.
  
  
  * * *
  
  
  Барбара бесаброна ждала. "Пойдем бирав, дар ҷое ва ложимся хоб, Ник. Пагоҳ наступит хеле зуд". Вай придвинулась ба ман лижет, вақте ки вай уезжал оид ба клубу. "Раҳбари худ буд, ҳайрон ҳастам?" "Дар бораи албатта", - гуфтам ман. "Ӯ қариб гум кардам дар сухан".
  
  
  
  
  
  Ник Картер
  
  
  Агент - Контрагент
  
  
  
  Ник Картер.
  
  
  Агент - Контрагент
  
  
  Посвящается ба хизматчиени секретных хадамоти Иелоти муттаҳидаи амрико Америк
  
  
  
  Якум боби.
  
  
  Преследуя опасную дичь, ваз баъзан маълум гардад, ки ӯ нафаҳмида поменял нақши аз худ истихроҷ ва шталь ҷабрдида. Бисер дикие чорво доранд хитростью, ки барои засад, масалан, ягуар-қотил ба Мату-Гросу, ки прятался бо худ следу ба запутать ва куштани охотничьих саг яке аз таъсири когтей, ҳамеша убивая охирини саг дар стае якум. Ва слон-разбойник-даби ҷое мешавад, ки таҳия кардааст, отвратительную одати отрывать конечности дар преследователей-мардум.
  
  
  Инсон, албатта, аз ҳама хитрый атрофи ҳамаи устроителей засад, ва вай бо диққат обдумал ин аст, ки шелл бо темной ҷангал тропе. Ин буд, ба ҷои комил барои засады; вай медонист, ки ин нақша гирифта шуд, ки маҳз ҳамин тавр.
  
  
  Он шелл ба кор бурд, оҳиста-оҳиста, тамошо барои ҳар дарахт бо ва кустом предмети ҳаракати гӯш ба малейшему звуку. Ман "Люгер", Вильгельмина, ҷони худро фидо наготове дар кобуре, вале бе фишанги. Стилет "Хьюго" ҷони худро фидо дар замшевых ножнах, привязанных ба андешаи ман правому предплечью, зери курткой, ки вай фарсудаи шуд. Вай танҳо гузашт mimmo нависающей ветки, вақте, ки шунид садои паси худ. Ҳанӯз пеш аз он, ки ӯ ба дилам аз он фаҳмидам, ки ин маънои онро дорад, мард афтод, ки бо дарахт ба замин пушти ман.
  
  
  Вай, дилам занад, барои дидани опускающуюся дасти бо корд дар он. Тонкое острое майса равона карда шуд пардохтҳои худи ман хомӯш сандуқе вай.
  
  
  Подняв левое предплечье барои маҳкам намудани он, он, баъзеи як мард барои запястье. Дар айни замон вай ткнул указательным ва миена сарангушти дасти рости дар чашмони мужчине. Вале ӯ прижал фуҷур ба дасти переносице, занад, то наҷот ба чашмони.
  
  
  Вай баъзеи ego дигар запястье ду дасти, поворачиваясь ва отворачиваясь аз ӯ, ва сахт потянул, наклоняясь пеш. Мард бодаш ба воситаи ман китфи ва ударился дар бораи замин пушт. Тӯдаи рафтанд оид ба ego дасти. Вай напряг мушакҳо ба ҳуқуқи предплечье, ва стилет соскользнул ман дар ладонь. Пеш аз он мард тавонад, двинуться бо ҷойҳои засунул вай нозук наҳр стилета эму зери хушӯъашон ва держала ego нест.
  
  
  "Барори кор дафъаи оянда", - гуфт вай ором.
  
  
  Вай на вонзил тӯдаи мужчине дар хушӯъашон, ки одатан. Вай нигоҳ ego дар он ҷо, то ego чашмони сузились ба ман.
  
  
  Ногаҳон ӯ усмехнулся. "Хеле хуб, N3", - гуфт ӯ.
  
  
  "Барои ҳама гуна пешниҳодҳо?" - аноби ман, убирая стилет бо ego гулӯ.
  
  
  Ӯ sel ва отряхнулся. "Чӣ ж, вай метавонист ба зикр аст, ки шумо бояд бештар истифода рони дар броске. Ва, ки шумо стилет аст, мушкил набуд, ва ба ҳисоб бадтар аз Олмон Траппер's Companion аст, ки шумо фақат гирифта ман. Вале ман фикр мекунам, шумо ин ҳама медонед, ки дар ҳама ҳолат. Ва шумо, ба назар мерасад, справляетесь аз кори худ, ба мо, бо вуҷуди ин ки ".
  
  
  Вай Хьюго баргашт ба ножны. "Ташаккур", - гуфт ба ман.
  
  
  Вай гузашт нахустин озмоиши дар курсҳои такмили ихтисос. Бар рақиби ман буд евари муаллимон тавассути айкидо дар академияи AX, ва он буд, ба иқрор шуд, ки ӯ дод, бало, кори хуб, итминон, ки ман дар ед дорам, ки асосҳои самозащиты. Мо буданд, дар қаламрави суперсекретной мактаб барои агентҳои AX.
  
  
  "Акнун нигоҳ бирав, ки роҳи, то дар таҳрири то убури бо тропой, ведущей бозгашт ба тренировочный маркази", - гуфт ӯ ба ман. "Интизор аз он угодно".
  
  
  "Ман ҳамеша ин аст, дӯст медорам", - ҷавоб дод вай, улыбаясь.
  
  
  Аз чап ба вай ego он ҷо рафт ва бо извилистой дорожке. Моҳ выскользнула аз абр, осветив баъди жутким серебристым светом. Вай двигался бодиққат омодагирӣ ба кулли. Доехав то гардиши он фуруд омад, ки дар як дақиқа. Вай медонист, ки дар бораи набудани шунидорӣ ҳашарот, ва ин маънои онро дошт, ки як бузург аст, эњтимолияти, ки поблизости дар толори касе дигар. Вай танҳо оғоз ман лафзӣ пешбари ба тренировочному маркази, вақте ки мард выскочил баъд аз торикӣ ба тропу ошкоро пеши ман. Вай алоќаи худро "люгер" ва добил инсон ба ego силоҳи. Вай нацелил "люгер" эму дар сандуқе ва нажал ба триггер. Раздался ангуштзании дар холӣ аз камераҳои рақамӣ.
  
  
  "Ту мертв", - гуфтам ман. "Таращить чашмони 9 мм илова доллар".
  
  
  Гулнақшҳои дар темном костюме засмеялась, ва ман дидам, ки дар он шахсе буд, надет чулок. Ханда ва ин чулок маро вертеться дар голҳо ҳисоб мешаванд. То ки онро ба ҳар ҳол кӯшиш ба фаҳмидани он, вай ба шунавандагон дар паси худ қабул намояд садои. Ин нафар буд, ки ҳамагӣ приманкой. Вале дар ин буд, ки ба маънои. Устодони ҳеҷ гоҳ ба кор дар командах ба муқобили шумо мо ночных упражнениях.
  
  
  Пеш аз он ки қодир ба повернуться шахси ба второму мужчине, вай эҳсос кард внезапную резкую дард, взорвавшуюся аз асосҳои черепа. Чароғҳои дурахшон вспыхнули ба ман дар dark. Ман ба зону подогнулись, тамоми қаламрави hotel, ва ударилась ман дар бораи затылок. Он ҷое шунид пасти стон, хрипящий садо, ва ӯ исходил атрофи худ ман гулӯ.
  
  
  Вай шунид овози. - "Ин аст, ки ӯ?"
  
  
  "Ҳа, ин аз он", - гуфт дигар мард бо чӣ гуна аст диққат.
  
  
  Вай бо болью кушода чашм ва дидам ду торик фигуры, плывущие дар dark. Онҳо ҳам
  
  
  пӯшидани чулочные ниқоб. Вай тавонад, пурсед. - "Ин чӣ?"
  
  
  "Ҳаети воқеӣ, ҷаноб Шуд", - гуфт яке бо таваҷҷӯҳ. "Ба муаллимони мактаб бозӣ мисли шумо фикр мекарданд".
  
  
  Вай прищурился сквозь затуманенные болью чашмони барои дидани очертания шахсони барои чулками, аммо хеле торик буд, ба чизе разглядеть. Дар ҳар сурат, ое требовалось ягон блестящих дастовардҳо, ба расми аз он, ки ин устодони таълимии академияи. Ба он танҳо кӯшиш кардам, то барои сарфаҳм чӣ тавр онҳо мезананд, ки дар қаламрави, вақте ки яке дар атрофи онҳо сахт зад, ки маро пои дар канори.
  
  
  Вай хмыкнул ва выругался худ, ки таҳти бинї. Дард буд мучительной. Инсон бо таваҷҷӯҳ нацелил ман дар шахси "кольт " кобра" 38 Special.
  
  
  "Аз он танҳо буд, ки ба шумо бовар мекунонад, ки ин на бозӣ, ҷаноб Шуд", - гуфт ба ман он кас буд, Кольт. Дигар марде буд, нафаскашӣ неглубоко ва назар ба тавре, ки гӯе меҳмонхонаи мехоҳам ба такрор дарс.
  
  
  Ӯ сунул хурд пистолет бозгашт дар як дақиқа ва царакат тавассути коняк сиеҳ конверт. Издав горловой садои ӯ партофт конверт наздик бо ман дар замин.
  
  
  Он кас буд, аксент, боз заговорил. "Ин мансаби барои шумо начальства, ҷаноб Шуд. Ин ба гуфтаи конфронси Каракасе. Вай пешниҳод худ ба мардум хондани ego бодиққат ва ҷиддӣ аст".
  
  
  Ман mind кружился пурра зарар тьме. Конфронси кардани худ вохӯрӣ байни трейлер ноиби президенти ва президенти Венесуэла, ки машғул бояд шуд, ки воқеъ дар Паласио-де-Мирафлорес, қасри Сафед, дар муддати зерин ду ҳафта. Ин буд, муҳим сиесй, чорабинии, ки бояд буд, ки ба таҳкими иқтисодӣ ва сиесӣ, робита байни ИМА ва Венесуэлой.
  
  
  Вай меҳмонхонаи саволњо, ба онҳо заговорили боз каме. Вале онҳо анҷом сӯҳбат. Он кас, ки пнул ман пеш буд ба ман дод охирин зарбаи, пеш аз он ки онҳо рафт ҳастед. Ego мусибате буд, ки дар он аст, ки ӯ хеле дӯст медошт, кори худро. Ин дафъа ӯ дод, худро вазнин ботинок ман дар сари. Вай баъзеи ego ба пои дарида берун хандидан ва повернул. Вай шунид треск устухон, ва он заорал, суръати мувозинатӣ ва сахт афтидани ба худ товарища. Дигар мард отпрянул, ва онҳо ҳам тарк.
  
  
  "Фиреб!" - чењрааш мард бо кольтом, кӯшиш ба даст ба пойҳои ӯ, кӯшиш ба мақсад.
  
  
  Он вақт вай буд, ки ба пойҳои, ва навъе ӯ исбот кард, ки байни ман ва пистолетом, ки ман устраивало. Ӯ зад ман аз бузург шудан дар шахсе, вале ман пригнулся, ва ӯ отлетел аз даҳони ман. Мард бо пистолетом вскочил ва убежал дар сояи. Вай зад дигар, як мард, разбив шудан ego дар баландии. Ӯ афтод, ки дар пушти, ва ман бросился дар он аз боло, балки аз он уперся пои ман дар ҳает, ва толкнул. Вай полетел, ва савганд ба ин замон, вақте, ки вай боз хеста, ба пойҳои ӯ ускользнул дар кусты.
  
  
  Вале ӯ дар бораи фаромӯш чӣ эму нравилось кард, то русияро дар ман, ва ин дало ман энергетика, дар бораи он ба вай, ҳатто гумонбар. Ба вай имкон дод стилету афтод ман дар дасти ва швырнул ego эму баъд. Ӯ зад, эму дар бозгашт, вақте ки ӯ входил дар густой кустарник. Ӯ чењрааш, схватился барои бозгашт ва бросился пеш, исчезнув тавассути майдонҳои назари дар кустах.
  
  
  Вақте ки ба он чӣ ваҳй ба упавшему мужчине, инструктори берун омада, дар сояи пушти ман. "Ҳе, - крикнул ӯ, - ки дар ин ҷо чӣ воқеа рӯй медиҳад?"
  
  
  Он чӣ ваҳй ба ҷои он, ки вай хранил, ва дид стилет, торчащий дар саросари бозгашт бандита. Ӯ гуфт. - "Исо!" "Чӣ, фармоишии не инро гир, рӯй дод?"
  
  
  Вай снял ниқоби чулок бо мардон ва дид, ки ӯ мертв. Шахсе буд, незнакомым. "Аз меҳмонони мо буданд", - гуфтам ман. "Як рафт".
  
  
  "Ту ба ман ваҳй мешавад ин?" Он назар, ки каме бемор.
  
  
  Устодони AX - мутахассисони самообороне, вале бештари атрофи онҳо мегузаронанд бисер вақт дар полевых шароити. Онҳо приучают мо бездельничать, вале ҳеҷ гоҳ ин корро грязную кор.
  
  
  "Чунин ба назар мерасад, ки ман ин корро кард", - гуфтам ман, passing mimmo мутахассис оид ба каратэ бо отвисшей челюстью, барои баланд бардоштани конверт, ки ман нападавшие чап бо ман. Вай кушода ego ва ба зӯр то хондани паем дар тусклом лунном партави.
  
  
  Ба гуфтаи конфронси Каракасе ҳукумати ИМА ва махсусан разведывательная шабакаи AX хоҳад подвергнуты муносибати унижению ва затруднению. Ин дар кушода даъват барои AX: кӣ, кадом шакли мунтахаби унижения ва чӣ тавр ба он хоҳад реализовано, инчунин пешгирии ego, агар наметавонед. Вақте, ки шумо проиграете, ҷаҳон мебинад неэффективность AX ва неэффективность ҳукумати Иелоти муттаҳидаи амрико дар ҷаҳонӣ парвандаҳои.
  
  
  Ба имзо танҳо "Спойлеры". Ҳамаи паем, аз ҷумла имзои буд склеено оид ба вырезок гузоришҳо оид ба.
  
  
  Бледнолицый инструктори оид ба каратэ чӣ ваҳй ба ман косясь дар мертвеца. Вақте ки ӯ заговорил, овози ӯ буд, задааст. "Ин аз чап ба ин одамон?"
  
  
  "Воқеан, - гуфтам ман.
  
  
  "Метавонам, ки он барои дидани он лутфан?" - пурсидам, ӯ овози инструктори.
  
  
  "Метарсам, ки не", - ҷавоб додам ман.
  
  
  Ego шахсе наполнилось хашм. "Ва ҳоло послушай, картерро ба ҳузур пазируфт. Ин досадный ҳодиса рӯй дод, ки дар ҳудуди мактаб, ки шумо мехоҳед ба кор. "
  
  
  Вай сунул коғаз кунед дар як дақиқа коняк. "Довуд Hock меорад пурра ба гузориши".
  
  
  Ҳама дар AX подчинялись Хоуку, ҳатто раҳбари ин инсон дар маркази таълимии. Вай гумонбар, ки инструктори возмущал он аст, ки ман отчитывалась бевосита дар назди Хоуком. Вақте ки он гузашт mimmo он, ки ба чинанд, то худро стилет, ман показалось, ки ӯ буд, рафта ба ман бас.
  
  
  "Чӣ тавр ту думаешь, сможешь ое ту гирифта ман ин коғаз кунед?" - пурсид вай бо саркастической ухмылкой.
  
  
  Ӯ колебался як дақиқа. Вай медонист, ки ӯ хеле меҳмонхонаи мушкилоти қабул, вале ӯ медонист, ки дар бораи ман звании. Ин ягона далели напугал он, сарфи назар аз он сиеҳ пояс оид ба карате.
  
  
  Ӯ њамдењагони сӯ, ва он досталь, стилет. Вай очистил майса дар пушти мертвеца ва иштирок доштанд ego дар ножны. "Шумо метавонед қоил бадан дар тренировочный маркази, - гуфтам ман, - вале бигзор ego дар он ҷо, то услышите мушкилот аз Хоука. Ва ҳеҷ вынимайте оид ба ego карманов".
  
  
  Инструктори танҳо пристально назар афканда, то ба ман, ба он шахс навишта шуда буд негодование.
  
  
  "Ва то машқҳои закончены", - гуфтам ман. "Имрӯз бештар на то абад прятаться дар сояи".
  
  
  Вай гуфтугӯ ва направился бозгашт ба зданиям. Ба ман лозим буд, дарҳол занг Хоуку.
  
  
  * * *
  
  
  Як ҷуфти рӯз пас Хоук ва он нишаста буданд, барои дароз суфра барои музокирот дар атрофи ҳилоли дарахт дар ситод-истиқоматии AX боби CIA, сардори Агентии амнияти миллӣ, сардори секретной хадамот ва директори политсия амнияти Венесуэла. Хоук гуфтаанд, ки ин мардум ба пешвози мо, зеро ки ih агентии мерафтанд таъмини амнияти Каракасской конфронсҳо.
  
  
  Хоук буд, ки дар боби худ кресла ва мегуфт сквозь бузург вонючую сигару. "Агар ҳамаи шумо нусхаи паемҳои, джентльмены", - гуфт ӯ. "Агар касе дар атрофи шумо, ки худо бори дигар ба омӯзиши аслии он ман дар ин ҷо". Ego худощавое бадан менамуд наэлектризованным аз барқ ва аз он сахти қуллаҳои пиряхӣ об чашмони маро номуносиб дар веселом шахсе деҳқон бо Коннектикута. Вай пай, ки чӣ тавр ва бисер вақт пештар, ки вақте ки Ястреб мегуфт, мардум бо диққат гӯш карда шавад дурӯғ, ва ҳатто ин маълум одамон.
  
  
  "Нест ягон маълумот дар бораи он ки ин навишта?" - гуфтам раҳбари CIA. Ин буд, баланд redhead мард бо пронзительными голубыми чашмони ва манерами пятизвездочного генерала.
  
  
  "Ман худам N3 ҷавоб додан ба ин штопора", - гуфт Hock, засовывая сигару дар даҳони.
  
  
  Вай гузошта, дастҳои худро ба назди худ суфра. Вай тањаммул наметавонам ин бюрократические маљлиси, хусусан вақте ки ман ба ҷавоб ба як қатор масъалаҳо оид ба иктишоф.
  
  
  "Ғайриимкон аст тавр барои пайгирӣ online маводи, ки онҳо истифода бурда мешавад барои худи паемҳо, - гуфтам ман. "Мо ҳоло, коғаз кунед, конверт, вырезки ва ширеше, ва ҳамаи ин чизҳои оддӣ, ки онҳо метавонанд харидани, дар ягон атрофи ҳазор мағозаҳо дар ин ноҳия".
  
  
  "Ва чӣ гуна дар бораи худи мардум?" - нетерпеливо пурсид боби секретной хадамот. Ӯ буд, коренастым ва светловолосым, бо серыми полосами дар висках. Вай назар хеле нервным.
  
  
  "Шахсе, ки онро кушта, исбот кард, ки аз ҷониби фурӯшанда пойафзол дар як универмаге дар ин ҷо дар Вашингтон. Ягон зацепок. Тортанак сабти мо дар як ҷо дар атрофи мо шӯъбаҳо ва е дар полиси. Ва чизе, ки ман гуфта метавонам ба шумо дар бораи ego друге дар он аст, ки он ба баланд бача бо аврупо таваҷҷӯҳ ".
  
  
  "Русӣ?" - пурсид агенти АНБ. Ин буд пиронсол мард бо занбурўѓњо мӯй ва дурудароз выступающим подбородком. Ӯ рисовал дар блокноте дар назди худ, балки пристально назар афканда, то ба ман рӯ.
  
  
  "Ман наметавонам мегӯям, албатта", - гуфтам ман. "Шояд ин буд, балканский аксент. Ва, албатта, он метавонад фальшивым".
  
  
  Венесуэлец, кӯфтанд, ки ба ангуштони худ ба мизи. Ин буд, калон мард бо равғани зайтун бокира иловагӣ аз ҷониби шахси темными густыми бровями. Ӯ буд, он марде, ки бомуваффақият фробель ҳукумати Венесуэла дар давоми силсилаи кӯшиши переворота баъзе вақт пеш ва ҳоло он, аз афташ, њаќќи. "Он гоҳ мо хабаре надорем, ки дар пушти ин паеми", - оҳиста суханонро ӯ бо қавӣ таваҷҷӯҳ.
  
  
  "Метарсам, ки чунин нынешняя вазъият", - иқрор шуд Хоук. "Ман Ҳатто сарлавҳа барои мо чизе маънои онро надорад".
  
  
  "Агар ин вобаста аст аз ман, он мебуд, на шталь ба ташвиш дар бораи ин", - гуфт раиси АНБ. "Ҳамаи ин, шояд як навъ бурди".
  
  
  "Е танҳо баъзе одамон, затаившие злобу дар AX", - шарҳ боби секретной хадамот. "Дӯстдорони, онҳо ба осонӣ аз ӯҳдаи, агар онҳо папкаҳо дар Каракасе".
  
  
  "Ман фикр намекунам, ки русҳо ва е сурх хитоиҳо выполняли супориши ин роҳ", - оҳиста ед нафар бо CIA. "Аммо пас аз он қариб ғайриимкон аст барои сарфаҳм чӣ тавр ба КГБ ва L5 поведут худ дар ин е он вазъият".
  
  
  "Сахти ва хунук он боқӣ мемонад", - гуфт Ястреб, - "ки таҳдиди конфронсҳо. Дар записке гуфта бораи унижении ва смущении, ва на танҳо дар бораи срывах. Ва ӯ мушаххасан муроҷиат намояд, он гоҳ AX. худованд? "
  
  
  Последовало кӯтоҳ хомӯшии боиси. Дар охир, раиси CIA боз заговорил. "Худро ба мардум қисми ба он ҷо рафта,, ки дар он дар назар аст сӯиқасди, - гуфт ӯ, - барои маҳкам намудани ih палачей кунед". Ӯ дидам дар ман
  
  
  "Дар асл", - гуфт Hock, откинувшись дар спинку стула ва оглядывая кафедра. "Пас, агар AX бояд дар ин конфронс, ки онро комилан имконпазир аст, ки касе ба нақша куштани мо ноиби президенти е президенти Венесуэла, е ҳар ду".
  
  
  Барои суфра кипела сухан. Боби секретной хадамоти тира аст, нигариста, Хоука. "Ман мефаҳмам, ки чӣ тавр мо метавонем чунин хулоса оид ба ҳуҷҷатҳо, Довуд", - гуфт ӯ. "Ман фикр мекунам, ки шумо преувеличиваете он аҳамияти".
  
  
  Корманди АНБ хеста, бо стула ва шталь расхаживать бозгашт ва берун дар наздикии длинного стула, сцепив дасти дар пушт. Ӯ буд, монанд ба иттифоќи бритоние полковника истеъфои, шагающего оид ба ҳуҷраи. "Ман фикр мекунам, ки ҳамаи мо относимся ба ин ҳад ҷиддӣ аст", - изҳор намуд ӯ. "Проклятая записка метавонад розыгрышем".
  
  
  То кунун хорек вай қасдан нигоҳ ором. Hock меҳмонхонаи шунидани андеша ҳар, ки пеш аз мо выразим худро. Аммо акнун вай фикр кардам, ки он вақт ба ман высказаться.
  
  
  "Ин хеле хуб спланировано барои шӯхиҳои", - гуфт вай ором. "Шумо дар Хотир доред, ин ба мардум муяссар гардид, ки дастрасӣ ба қаламрави тренировочного маркази AX. Ва онҳо медонанд, ки ман ном ва тавонистем ба пайдо ман он ҷо. Он бо таваҷҷӯҳ аст, ки ба дод, ман дар як еддошт, гуфт, маҳз он: Ман пешниҳод дорам, ки шумо ба одамон хондани он бо диққат ва ҷиддӣ. "Ман огляделся атрофи стула. "Ӯ ба назар чунон ки агар шутил".
  
  
  "Агар вай на ба қасоси шахсе, ки дар чунин њолат он мебуд, низ меҳмонхонаи таъбири ҳамаи ин хеле ҷиддӣ аст", - едко гуфт корманди Секретной хадамот.
  
  
  Ман метавонистам, ки имконияти ба берун рафта, ба худ. "Одина, ки гирди мардон нигоҳ направленный ба ман револьвер ва дигаре ба ҷанг бо ман", - сард гуфт: ман. "Агар ту ба он ҷо буд, ту мебуд, албатта отнесся ба ин ҷиддӣ аст. Вай худ истифода корде дод, зеро ки ба ман лозим буд, қатъ инсон, балки аз он сабаб, ки ман дӯст куштани".
  
  
  Сардори секретной хадамоти танҳо эҳье қуллаи мебошанд ва снисходительно улыбнулся ман. "Ва ҳеҷ як kritika худ доварии на предназначалась ба шумо, ҷаноб Шуд. Ба он танҳо кӯшиш ба ишора, ки спецслужбы мунтазам даст ба чунин сабт. Мо танҳо метавонем вақтро мебинам ih ҳама ҷиддӣ".
  
  
  Венесуэлец прочистил гулӯ. "Ин рост аст. Вале ин назар мерасад, мисли ман дигар. Ва аз он ҷо, ки ое ягон имконияти қасд ба ҳаети ман президент, ман наметавонам, ки имконияти. Он гоҳ ду баробар ҳифзи Қасри Мирафлорес дар ҳоле, конфронсҳо. Ва азбаски шумо ва ноиби президенти низ метавонад, хатар таҳдид намояд, он хеле тавсия ба шумо андешидани чораҳои иловагӣ гиред ".
  
  
  "Ман танҳо гуфтугӯ бо ноиби президенти", - гуфт раиси CIA. "Ego" - ин комилан хавотир нашавед. Вай гуфт, эму, ки ҳамаи чор агентии ҳам хоҳад доранд, ки дар он ҷо одамон, ва ӯ чунин мешуморад, ки ин кофӣ нест".
  
  
  Hock боз нигариста, корманди секретной хадамот, ки прижал сцепленные дасти ба даҳони. Бо вуҷуди худро циничные еддошт, он аен аст, сознавал, ки ба зиммаи асосии ҷавобгарӣ барои ҳает ва некӯаҳволии шахсӣ ноиби президент.
  
  
  "Ту чӣ фикр мекунӣ?" - гуфтам ego Хоук.
  
  
  Ӯ ҷиддӣ нигариста, Хоука. "Чӣ ж, вай бояд ба ман иқрор шуд, ки мо дар ин ҷо сухан дар бораи мегардонад роҳбарони толори ҳадди ақал, эҳтимолан. Вай найду иловагӣ мардум дар сафар дар Каракас, ба тарзе, ки амният дар Венесуэле".
  
  
  "Хуб", - гуфт Hock, жуя сигару. Ӯ сарф дасти бо седым мӯй, сипас вынул сигару iso rta. "Тавре AX, мо одатан не мебуд агенти дар ин кишвар дар мулоқот. Вале азбаски AX буд, махсусан упомянут дар записке, вай амалан худ сармуҳосиб инсон - Ника Картера - дар нишасти". Ӯ махнул ман дасти. "Ноиби президенти меҳисобад, ки мебуд, хеле хуб, агар вай сопровождал ego, аз ин рӯ, вай низ поеду".
  
  
  Раиси CIA тарҷума назар бо ман дар Хоука. "Мо позаботимся дар бораи допуске ҳардуи".
  
  
  Нафар оид ба АНБ суст покачал сари. "Ман ҳам фикр мекунам, ки шумо отправляетесь дар погоню барои дикими гусями", - язвительно гуфт ӯ.
  
  
  "Шояд, ва ҳамин тавр", - иқрор шуд Хоук. "Ва, албатта, вуҷуд доранд ва сеюм имконият". Ӯ дод, таваққуфро, хурсандии ожиданием. "Доми", - идома дод ӯ, сунув холодную сигару бозгашт ба даҳон. "Дар записке гуфта шудааст, ки занем хоҳад маҳз AX. Ва ҳамаи ин кушода занг AX. Мумкин аст, касе ки мехоҳад, ба N3 е он буд, ки дар он ҷо аз кадом касе скрытым асоси".
  
  
  "Пас чаро ба рафтан?" - возразил агенти АНБ. "Ман фикр мекунам, он чизе аст, ки ту хушбахт хоҳӣ пересидеть дар ҷои дигар".
  
  
  Хоук chewed сигару. "Ба истиснои он, ки ман действую нест, - гуфт ӯ. "Ба ман маъқул нест, ба фикри прятать сари рег ва умедворем, ки таҳдиди нопадид е ки касе дигар позаботится оборудова чиз барои мо".
  
  
  "Мо истиқбол ҳузури худи шумо, сеньор Ястреб", - гуфт венесуэльский мансабдори.
  
  
  Марде бо CIA вазифадор гардид, ки дар ман худро интеллектуалӣ ва ҷиддӣ назар аст. "Ман умедворам, ки шумо сафари баргузор бе дарояд", - гуфт ӯ.
  
  
  Вай усмехнулся эму. "Мехоҳед, ки ба имон он аст, мехоҳед, ки не, вай ҳам ба ин умедворам".
  
  
  Дуюм боби.
  
  
  Дар Каракасе буд, Дилчасп якшанбе, ва дар тамоми шаҳр собрался дар ҷашнвораи. Буданд, ранг говҳо, парады бо тамғакоғазҳо поплавками ва ҳама дар ярких минтақавӣ костюми, консертҳо ва намоишгоҳҳо
  
  
  ва dance дар майдонҳои. Каракас развлекался бо распущенными мӯй. Ва ҳам ин буд, ки пас яркое, сумасшедшее карнавальное кайфияти, ки оставалось бо ман, вақте ки вай поселился худ дар ҳуҷраи меҳмонхона El Conde ҳамагӣ шаш рӯз пеш конфронс. Ин буд, ки фасли сармо, пугающее эҳсоси қавӣ шамол, свистящего бо як мощеным улочкам сола қисми шаҳр. Ман карда наметавонистанд чӣ тавр ба хориҷ аз жуткого ҳангома, ки дар шаҳри кӯшиш ба мегӯянд, ман чизе, ки тантанаи пинҳон аз тасодуфан нозир. Чизе злое.
  
  
  Ястреб пеш рафтанд ва аллакай шуда буд, дар шаҳри. Ӯ фикр мекарданд, ки беҳтар аст, ки мо сафар алоҳида ва ягона гуногун дар меҳмонхонаҳо ба даст.
  
  
  Вай бояд буд, тамос бо Хоуком дар як ресторанчике дар наздикии дафтари Амрико Express дар нӯҳ pm. Ин дало ман чанд соат дар танҳоӣ бо худ, пас ман рафта, дар дӯкони алоҳида дар кунҷи ва харида рӯзномаи ва барге корриды. Вай гирифт дар коғаз бо худ дар ближайшее як қаҳвахона дар тротуаре, вале аз сабаби шамол вай қарор нишаст дар дохили. Вай фармон Кампари ва выпил онро то хонда ҳамаи ҳикояҳо дар бораи конференсияҳо, дар пиндоре хатарҳо, ое ин форуми мазкур онњо ба кор сарлавҳаҳои, ки пеш аз ҳамаи ин ба анҷом хоҳад расид.
  
  
  Закончив бо рўзнома, онро таҳқиқ тамоюлҳо корриды. Ман ҳамеша нравилась хуб коррида. Вақте, ки шумо бо чӣ кор машғул ҳастед убийством ва кӯшиш нест, бошад, убитым, ва шумо бозӣ аз марги - насильственной марги - мубориза говҳо боиси ба шумо махсус тӯмор. Шумо рафта, пардохти пул ва бо нишаста, барои дар барреру - дар пеш як қатор. Ва шумо медонед, ки дар аренее хоҳад марг, метавонад, ҳатто ба марги инсон аст. Вале сарфи назар аз он, ки поразит ое марги бардошта, гӯсола ҷавонон е шахсе,, ки шумо медонед, ки ҳадди ақал ин дафъа - ба шумо выйдете зинда. Новобаста аз он, ки бимирад, дар он ҷо на убьют шумо е душман. Пас, шумо нишаста, барои худ оплачиваемом ҷои ва воспринимаете ҳама бо ҳисси отстраненности, ки аз он, ки чӣ тавр шумо медонед, ки бояд даст кашад, як бор ба шумо вернетесь дар ҷаҳон берун аз arena харидорӣ. Аммо дар вақти иҷрои шумо дар ҳақиқат метавонад баҳраманд марг, самодовольно ва отчужденно аз марг, преследующей шумо дар кӯчаҳо.
  
  
  То ки онро хонда рӯзномаи бораи корриде, вай дидам ва мушоҳида кардам, як мард, наблюдающего барои ман.
  
  
  Вай зуд доранд дар рӯзномаи. Вай на ба меҳмонхона, ки ба мард медонист, ки он ego дидам. Вай задержал назар дар саҳифаи худ ва отпил "Кампари", тамошо барои мард краем чашмони. Ӯ нишаста ба столиком берун дар ҷустуҷӯи ман ба воситаи тирезаи. Вай ҳаргиз пеш аз дида, ego шахсоне, лекин ман ба он ки дар сари он, ки ego умумии бияфзудааст буд ва монанд ба инсон бо пистолетом, ки напал ба ман дар тренировочном маркази. Ин метавонад ба ҳамон мард.
  
  
  Вале дар Каракасе, шояд як ҳазор нафар аст, амсоли ин. Вай сайд ҳаракат ва боз эҳье, ба чашмони. Мард throw чанд монетт дар кафедра, собираясь бираванд. Встав, ӯ боз хеле зуд нигариста, ман.
  
  
  Баъд аз он, ки мард рафт, вай дод, то чанд монетт дар кафедра, сунул коғаз кунед зери мышку ва рафта, барои он. Савганд ба ин замон, ки ман добрался то кӯчаи, як ҳаракати закрыло эму соҳаи назари. Вақте ки ҳаракати прекратилось, он аст, ҷои дида мешавад,.
  
  
  Баъдтар, дар тарабхонаи назди дафтари Амрико Express, ки ба вай наќл кард Хоуку дар бораи ҳодисае. Одатан, ӯ chewed дароз сигару. Ястреб - ҳамин патриот, вале вақте, ки ое ӯ имконияти қонунии раздобыть хуб кубинскую сигару, он дар ҳақиқат метавонад ба даст кашидан аз нах.
  
  
  "Хеле ҷолиб аст", - гуфт ӯ thoughtfully, выпустив ман ҷудо ҳалқаи дуд. "Албатта, ин метавонад чизе намедароянд, вале ман фикр мекунам, ки барои мо беҳтар аст, ки ба амал бо ифтихору эҳтиет".
  
  
  "Шумо буданд, дар қасри Сафед, ҷаноб?" Ба вай гуфтам.
  
  
  "Ман заходил имрӯз пеш. Дар он ҷо бисер одамон, Ник, вале дар он ҷо хеле кам ташкилотҳои. Мардум дар атрофи хадамоти амниятӣ, ба назар мерасад, ки бештар взволнованы фестивалем, аз конференсияи. Ман бад предчувствие".
  
  
  "Ман чунин ҳиссиет, ки ман ҳатто ба он ҷо рафт", - иқрор шуд, ки ман.
  
  
  "Ман мехоҳам, ки ту ба фардо рафт дар қасри ва дароз, ненавязчиво осмотрелся. Ое шумо тези нюх дар неприятности. Используй ego ва доложи ман дар ин ҷо пагоҳ никак не чун".
  
  
  Ба вай гуфтам. - "Вақте ки приедет мо ноиби президенти бо худ свитой?"
  
  
  "Пагоҳ дер шом. Мо дӯстон буѓї шумо метавонед ба секретной хизмат хоҳад кард, бо он. Раҳбари буд омад худам, балки аз он буд, ки ба сафар ба Ҳавайӣ бо президенти".
  
  
  "Ки запланировал ноиби президенти?"
  
  
  "Мешавад, чанд рӯз азназаргузаронии достопримечательностей Каракаса ва ego окрестностей бо президенти ва дигар санадҳои расмӣ ашхоси. Низ хоҳад ташкил карда банкеты, ҳилаҳо ва хусусӣ гуфтушунид бо президенти Венесуэла. Сипас, дар конфронс доир кушода гуфтушунид бо маъмурияти президенти Венесуэла. Матбуот, албатта, хоҳад буд. Конфронс хоҳад утреннюю ва рӯз иҷлосияи. Вай мебуд, меҳмонхона, ба вай кӯтоҳ ".
  
  
  Хоук сарф дасти бо худ седым мӯй ва уставился ба як пиела густого қаҳва, ки фармон пештар. Мо назди ҳавз нишаста, дар маленькой будке аз windows. Дар маленьком ресторанчике буд, ки бисере аз одамон, ва дар атрофи мо царили сӯҳбатҳо дар испания.
  
  
  "Вақте, ки ноиби президенти бори аввал пайдо дар ин ҷо дар ҷомеа? "-
  
  
  пурсид вай.
  
  
  Хоук стряхнул пепел бо сигары ва дар назар темную тарҳи чаҳорчӯбаи танг шуд. "Пагоҳ шом ӯ аҳоли гала-нашуст, дар ego муносибати ум Паласио-де-Мирафлорес. Баъд аз таоми хоҳад dance".
  
  
  "Ман мехоҳам меҳмонхонаи мазкур ба примете, ҷаноб", - гуфтам ман.
  
  
  "Ман аллакай даъватномаҳо барои мо", - гуфт Hock, жуя сигару. "Дар асл, мо иҷозат барои боздид аз ҳамаи чорабиниҳо, ки запланированы барои ноиби президент. Ман фикр намекунам, ки ба мо лозим аст, ки ташрифи ҳама дар атрофи онҳо, зеро таҳдиди буд, барои худи конфронс, ва азбаски бачаҳо дар Секретной хадамоти хоҳад ба онҳо круглосуточно, привязанные ба хусусан бой ноиби президент. Вале мо бояд он ҷо, дар аввал нақшаи чорабинӣ, агар танҳо лозим меояд, шахсан мулоқот бо кормандони Секретной хадамоти ".
  
  
  "Мо дар пойдем алоҳида?"
  
  
  "Бале. Ҳама, ғайр аз кормандони хадамоти амниятӣ, дар бораи шумо фикр мекунанд, ки мо - аъзои сафорат дар ин ҷо, дар Каракасе. Ноиби президенти медонад, ки мо прикрытие ва хоҳад подыгрывать эму".
  
  
  Вай дид, ғам морщинки атрофи пронзительных чашми Хоука. "Шумо медонед, - гуфтам ман, - ин мумкин аст, ки нависандагони ин огоҳӣ нест нақша ба чизе бештар бераҳмона аз демонстрацию назди Сафед дворцом".
  
  
  "Е шояд, ин танҳо калон шӯхӣ, вақте ки касе нишастааст ва смеется бар мо дар рукав".
  
  
  Вай пожал плечами. - "Метавонад бошад." Вале ман доверил мебуд, ин ба мо барои як лаҳза.
  
  
  "Ту кўшиш ба ман утешить, Ник. Вай бояд старею".
  
  
  Вай усмехнулся. "Ман фақат мехоҳам, ки ба шумо расслабились, ҷаноб".
  
  
  Хоук боз вынул сигару iso rta ва выбросил вай дар як пепельницу. "Ман танҳо ба меҳмонхонаи мебуд, чӣ тавр ба хориҷ аз ужасного предчувствия, ки рӯй медиҳад, чизе смертельное ва застало мебуд, мо ғайриинтизор".
  
  
  Ӯ боз ба он назар афканда, то дар кафедра. Вай меҳмонхонаи чизе мегӯянд, ки ба баланд бардоштани кайфияти, вале ҳеҷ нест, то омада, то бо. Ин эҳсоси коснулось ва ман.
  
  
  Рӯзи дигар субҳи барвақт онро гирифта таксӣ то Паласио-де-Мирафлорес. Ин буд бузурги бинои, масалан, ҳазор хуҷраҳо. Конфронс бояд буд, ки гузаранд Бузург ба комиссияи қабул. Қабули, хӯроки нисфирӯзӣ ва шом мешавад гузаранд дар банкетном толори калон ва бальном толори.
  
  
  Вай нишон дод, худро верительные ифтихорнома назди сармуҳосиб ворид ва бе меҳнат қодир ба қайдгири. Дар делле, он танҳо ҳам осон. Дежурная венесуэльская пулис, чунин ба назар мерасад,, аз ҳад зиед старалась писанд. Қасри баста шуд, ки барои тамошобинон дар конфронс, балки дар дохили он буд, пур аз мардум, ки онҳо махсус буданд пропускает е дар ҳама гуна роҳ пайваста буданд, бо конференсияи.
  
  
  Дар дохили буд, ба ҳамин тартиб. Вай ба ҳайрат буд. Онҳо ҳатто аз чап ба дежурных дастурҳои барои кӯмак ба маълумоти расмӣ, меҳмонон сориентироваться. Вақте ки вай, истода ва назар афканда, то дар калон масляный хольст's номаълум латиноамериканского рассом, ба ман чӣ ваҳй дастури.
  
  
  "Perdóneme, сеньор. Siento molstarle.
  
  
  "Хуб", - гуфт вай дар испанӣ. "Шумо маро на мешаете".
  
  
  "Ман фақат мехоҳам, ки нишон диҳад, ки минбаъд дар коридору дар толори Пикассо", - улыбнулся мард. Дар nen буд серая шакл ва кепка, ки ба ман хотиррасон кард латинскую нусхаи Тетеревятник.
  
  
  "Gracias", - гуфтам ман. "Ман ҳатман увижу ego пеш аз рафтани ӯ. Ое пулис устроила ситод дар қасри?"
  
  
  "Ҳа", - гуфт ӯ. "Дар давлатӣ ҳуҷраҳое. Рафта, пардохтҳои бевосита ба ин коридору, ва ту войдешь дар он".
  
  
  Вай ба манзилаш ego ва гузашт дар ҳуҷраи калон, ки бо использовалась чӣ тавр ситод амнияти. Атмосфера буд гиҷкунандаи, вале, агар мумкин бошад, осуда. Звонили мобилӣ, шахсони расмӣ вели ҷиддӣ сӯҳбатҳо, вале дигар мардум шутили, смеялись ва дар бораи фестивал е корриде якшанбе. Чунин менамуд, ба миен омадааст, ки бисере аз нофаҳмиҳо аст, дар бораи. Чанде интизор ноиби президенти, ва охранники кӯшиш ҷамъоварии гурӯҳи, ки ба сафар дар фурудгоҳ.
  
  
  Вай поговорил бо як ҷуфти шиносон кормандони CIA, вале, чунин ба назар мерасад, ки онҳо проявили таваҷҷӯҳи махсус ба конференсия. Одина атрофи онҳо панҷ дақиқа гуфт ба ман дар бораи танцоре, он бегоњї дар арафаи шоми. Ҳеҷ кас бовар надорад, ки дар хатар. Вай рафта, ба воситаи хуҷраҳо ва гузашт аз дворцу, ҷустуҷӯи шахси. Ман намедонам, ки вай интизор аст, то ки назар - мумкин аст, шахсе, ки дидам! барои ман дар тарабхонаи ман, ман намедонам. Аммо ман низ кӯшиш кардам, арзебии вазъият ба даст фикри дар бораи қасри ва ego амният, ки чӣ тавр ба он кард Хоук. Мутаассифона, ман таассурот буданд, беҳтар аз он. Ба ман чунин менамуд, ки ман танҳо шеърҳои дар жесткости замедленного амали, ки машғул бояд таркиданаш, вақте ки ҳамаи камтар аз ҳама аз ин мунтазир аст. Ин буд, ки номусоид эҳсоси.
  
  
  Вақте ки вай уходил, яке тавассути агентҳои CIA баъзеи ман.
  
  
  "Пулис амнияти Венесуэла арестовала гурӯҳи радикалов, ва онҳо нигоҳ ih дар камераҳо, то он даме ки ба анҷом хоҳад расид", - гуфт ӯ ба ман. "Ҳеҷ чизе дар атрофи Вашингтона, ягон зацепок оид ба встретят худ нападавших. Дар ҳамаи фронтах тамоми назар ором. Масъала дар он аст, ки ноиби президент наметавонад воспринимает як еддошт ҷиддӣ.
  
  
  Вай нигоње. "Хуб аст, ки ман метавонам продумать, ин як сабаб."
  
  
  "Ба wouldnt?"
  
  
  "Мо ба мутахассисони", - многозначительно гуфт: ман. Вай, дилам рафт ва берун аз он, пеш аз он ки тавонад, мегӯянд, боз як калима аст. Нав доно писарон бо нечеткими шахсоне, ки онҳо ҳоло нанимало CIA, ман хеле впечатляли.
  
  
  Ноиби президенти расиданд, баъдтар бе гардид. Кӯча дар роҳ ба меҳмонхонаи, ки дар он қатъ ӯ ва ego ташаккул, кишели встречающими, размахивающими американскими ва венесуэльскими флагами. Вай буд, ки дар меҳмонхона, ки ба риоя ба прибытием, ва ин буд, шумно. Боби секретной хадамоти сдержал ваъдаи худро дар бораи иловагӣ мардум. Ego агентҳои буданд, дар ҳама ҷо. Ҳадди ақал ба назар мерасид, ки ба онҳо аҳамияти ҷиддӣ ба кори худ.
  
  
  Шоми он гузошт пирс ва биронам, дар таксӣ бозгашт дар Паласио-де-Мирафлорес. Ин буд, ки монанд ба шаб супурдани ҷоизаи Оскар дар Холивуд. Кӯчаи буданд, ки бо хариду фурӯши одамон, ҳаракати буд ғайриимкон. Вай гузашт охирин дароз-уми то қасри. Ин дафъа парадный ворид блокировали кормандони хадамоти амнияти. Дар дохили, дар толори барои мебарад, бо баланд потолками, ноиби президенти истода буд, дар иҳотаи чанд интихобгардидаи намояндагони матбуот.
  
  
  Ноиби президент, - баланд нафар, ва ӯ возвышался аз болои аксарияти атрофи ego мардум. Ин буд, седовласый noble мард, ором ва доно. Ego, овози шунида, танҳо аксари ин мардум, вақте ки ба он ҷо риоя ба саволҳои журналистон. Наздик бо ӯ сидела ego хорошенькая темноволосая зан дар струящемся длинном синем либос. Вай бори дигар нишон дод, ки изучаю одамон, балки чизе подозрительного на дид. Вай оғоз ба тааҷҷуб, буд, ки ое ҳуқуқҳои роҳбари АНБ. Шояд мо бо Хоуком низ аҳамияти ҷиддӣ ба тамоми ин. Мумкин аст, шахсе, ки дар тарабхонаи буд, танҳо венесуэльцем, ки танҳо дӯст медошт пялиться ба ғарибон. Ва мумкин аст, онҳо ба одамон дар тренировочном маркази танҳо мекӯшанд, ки ба ваҳширо ба ман ин пистолетом. Метавонад.
  
  
  Банкет гузашт великолепно, вале бе рӯйдодҳои. Президенти Венесуэла пайдо аввал оид ба пурра военном костюме, ки бо сундуком, набитым медал. Ноиби президенти нишаста дар тарафи рост, дар боби длинного банкетного стула. Eda буд бошукӯҳ сочетанием континентальных ва венесуэльских хӯрокҳои ва шароб буд,, ҳатто беҳтар.
  
  
  Барои ужином қариб баръакс маро сидела зебо як духтари ҷавон. Ӯ буд, худи зебо зан барои суфра: пышная, стройная, бо мӯи дароз доранд, темными мӯй ва поразительно торик синими, бо чашмони. Дар он буд, сиеҳ креповое либос бо дарки вырезом, открывающее оғози як рӯҳи фигуры. Вай чанд маротиба ловила назари ман, дар вақти аз хӯрок, ва боре ман гуфтам. Баъдтар дар бальном толори вай подошла ба ман ва представилась.
  
  
  "Вай Ильза Хоффманн", - гуфт вай бо забони англисӣ бо осон таваҷҷӯҳ.
  
  
  Вай ба таври васеъ гуфтам ман, ва ман нафаҳмида фикр кардам, ки чӣ қадаре ки шумо онро дида, беҳтар он назар. Облегающее сиеҳ каме либос подчеркивало выпуклость он пурра сина ва эффектный изгиб буд. Вай наметавонист ба пӯшидани чизе зери платьем, ва он стоячие соски равшан просматривались сквозь прилегающую матоъ. Ӯ буд, ки дар боло аз он намояндагӣ ва пойҳои аз нах буданд дароз ва лоғар.
  
  
  "Ман шодам, барои шиносоӣ бо шумо бод,, Ильза, - гуфтам ман. "Вай Scott Мэтьюз".
  
  
  "Вай меҳмонхонаи на пялиться ба шумо дар вақти нисфирӯзӣ, вале шумо шахс ба назар мерасад, чунин шиносҳо. Вай кор дар ин ҷо, дар сафорати, Германий. Ин, ки ое шумо ба он, шумо дар он ҷо дид?"
  
  
  "Ин шояд", - гуфт ба ман. "Ман кор дар американском сафорати, ба наздикӣ тарҷума атрофи Париж".
  
  
  "Оҳ, он дӯст Париж!" Вай боз гуфтам. Ee чашмони буданд, ба таври васеъ раскрыты ва невинны ва табассум притягивала ягон мард бо зинда кровью дар венах. Вай бениҳоят зебо духтаре. "Ценымногие бештар аз зодгоҳи ман Гамбурге".
  
  
  "Ман низ хуб вақт сарф в Гамбурге", - гуфтам ман, дар ҳайрат дар бобати он аксент. Ин буд, асосан аз олмон, вале, чунин ба назар мерасад, буд, чизе дигар. Аммо играла music, ва вай на шталь вақт оид ба мулоҳизаҳои дар бораи он. Вай пурсид. agent. gm - "Шумо мехоҳед, ки потанцевать?"
  
  
  "Дар ҳақиқат," гуфт вай.
  
  
  Мо баромада ба переполненный танцпол. Дар як охири зиеди толори играла як гурӯҳи хурди. Мардум истода ва разговаривали чанд гуруҳи ва слонялись оид ба танцполу. Вай нигоҳ Ильзу хеле наздик, ва ба вай, чунин ба назар мерасад, ки возражала. Вай прижалась худ гарм бадани ба андешаи ман, ва улыбалась ман дар чашмони. Таъсири буд, ғайриоддиро.
  
  
  Дар миенаи шикам сурудҳои ноиби президент ва президенти Венесуэла покинули бальный толори хусусии сӯҳбат. Бо онҳо рафт, як гурӯҳи мардон, ки дар штатском. Вай мепоиданд барои онҳо як дақиқа, ва Ильза мушоҳида кардам.
  
  
  "Ман встречалась бо худ ноиби президенти, - гуфт вай, - ва ӯ ба ман хеле маъқул аст. Ӯ ҳамин дипломат, то непохожий ба тарзи " карикатурного американца "".
  
  
  "Нигоҳ пул, ту эму низ маъқул", - улыбнулся ман.
  
  
  "Ӯ, ки ба назар мерасад хеле джентльменом, чувствительным инсон", - ҷиддӣ гуфт ӯ.
  
  
  Music остановилась. Мо истода шахси ҳамдигар ба якдигар. Он сар шуд, қадар ба дилхоҳ шавад, то ки ман буд, вақти бештаре барои худатон дар Каракасе. Ильзе метавонист бошад хеле хурсандиовар аст бозичаву. "Хуб, - гуфтам ман, - ба ман ин маъқул".
  
  
  "Ту хеле хуб танцуешь, Scott, - гуфт вай. "Ое ту бисер эҳсосоти тореро.
  
  
  Шумо мехоҳед ин суратҳо гоҳ корриды? "
  
  
  "Ман нигох хуб, вақте ки метавонам", - гуфтам ман.
  
  
  Вай гуфтам. - "Оҳ, боз як преданный коррид!" "Ман меравам, то ки ба корриду пагоҳ никак не ва вақте аст,. Карлос Нуньес - дӯстдоштаи ман тореро".
  
  
  "Ман мехоҳам El Кордобес", - гуфтам ман. Вай медонист, ки вай замечание буд, даъват,, вале ман буд, парванда поважнее аз тамошои мубориза говҳо. Ғайр аз ин, ман буд, врожденное шубҳанок ба заноне, ки мисли рӯза проявляли ташаббуси ҳангоми аввалин вохӯриҳо.
  
  
  "El Кордобес - оғози дуюм ман дӯстдошта", - бо шавқу гуфт вай. Ee кӯдаки кабуд корпартоӣ симро хостем чашм кушоданд аст, дар бораи аз вай гумонбар ҳамаи ин вақт - он хей нравился на камтар аз он. "Ту бояд ба рафтан аст,. Он хоҳад буд, ки тӯйи коррида".
  
  
  Чашмони ман мулоқот бо вай. "Дар куҷо хоҳӣ нишаста?"
  
  
  "Дар аввал робита ба як қатор дар тенистой тарафи", - гуфт вай. "Ман як".
  
  
  "Ман пойду, агар ман имконияти", - гуфтам ман. "Ман мехоҳам меҳмонхонаи дидани ту нест".
  
  
  "Ман низ меҳмонхона мехоҳам туро дидан, Scott".
  
  
  Вай дар бораи даъват ба он аст, ҳанӯз як ращс, вақте дид, ки чӣ тавр мард берун меояд бального толори. Ман буд, танҳо чоряки пурсиш ego шахсоне, вале ман қариб буд, боварӣ дорам, ки ин буд, ки шахсе, ки дидам! барои ман дар қаҳвахонаҳо.
  
  
  "Маро бахшида метавонӣ, Ильза", - якбора гуфт: ман ва двинулся баъд аз мард.
  
  
  Ӯ аллакай ба воситаи васеи дверной проем. Баъзе одамон встали ман дар роҳ ва қатъ ман. То он вақт, ки ман дохил шудам дар коридор, ки онро тавонад дид танҳо затылок инсон, ки зуд шелл ба саридораи входу дар қасри.
  
  
  Вақте ки вай добрался он ҷо рафта,, ӯ аллакай буд, берун. Ӯ зуд гузашт mimmo гурӯҳи меҳмонон дар даромадгоҳи, спустился mimmo охранников дар ступеньках. Он аст, ҷои дида ин мард. Он ғоиб шуд. Вай спустился оид ба ступенькам ба сатҳи замин ва е назар mimmo ду гуляющих ҷуфти дар охири биноҳо. Estp ҷониби гулнақшҳои чӣ маротиба сворачивала ба кунҷи дар канори қасри идома ефт.
  
  
  Вай поспешил поен дорожке, ва он гоҳ бросился гурезад, вақте ки скрылся дар хотир доред. Вай ненадолго дар ҳақиқат қатъ дар бораи он ҷо, ки мард свернул дар кунҷи. Боз як дорожка проходила оид ба стоны биноҳо, вале ба он кас буд.
  
  
  Ругаясь худ, ки таҳти бинї, вай побежала оид ба дорожке, ки сводя чашм аз хона. Вай, гузашт тақрибан бист ярдов, ки ду мард баромада дар сояи пеши ман. Аз як дар дасташ буд, пистолет.
  
  
  "Оби тоза vaya tan-де-приса!" - гуфт касе, аз касе буд, пистолет. "Espere un minuto, popshot". Ӯ гуфта будам, ки ба ман нигоҳ ego ошкоро дар ин ҷо.
  
  
  Аен аст,, ин буд, ки як ҷуфти кормандони венесуэльской политсия амнияти. Онҳо медонистанд, ки маро ба шахси. Он кас буд, пистолет, буд чересчур высокомерен.
  
  
  "Ман кор дар амрико ба иктишоф", - гуфт вай дар испанӣ. "Шумо дидед, ки чӣ тавр ба ин ҷо меояд, мард?"
  
  
  "Амрико иктишоф?" - такрор он, агар касе буд, пистолет. "Шояд. Бардоред дасти бар сари лутфан".
  
  
  "Нигар, фармоишии не инро гир!" Вай гуфт:. "Ман кӯшиш ба сайд инсон, ки шелл бо ин дорожке. Ӯ ускользает, то ки шумо ба ман нигоҳ доред".
  
  
  "Бо вуҷуди ин, - гуфт касе, аз касе буд, пистолет, - ман бояд туро тафтиш".
  
  
  "Хуб, гӯш кунед, онро ба ту нишон медиҳам худро қиматнок", - сердито гуфт: ман.
  
  
  Дигар бесадо чӣ ваҳй ба ман бо угрюмым выражением шахси. Вай потянулся барои худ удостоверением шахсият. чун танҳо ӯ расиданд. Ӯ дар ин ҷо ҳамон зад маро муште ба шахсе, ки сбив ман бо пои. Вай недоверчиво нигариста, онҳо ду фарзанд. Вай шунид, ки венесуэльская тайная политсия хеле вазнин, вале аз он буд, хандаовар аст.
  
  
  "Ба ту гуфтанд нигоҳ доштани дасти боло!" гуфт: марде, ки маро зад. "Мо дар ҷустуҷӯи шумо барои муайян намудани".
  
  
  Он кас буд, пистолет, нигоҳ револьвер назди ман шахси. "Акнун хоҳӣ нишаста овоздиҳӣ ҳамин тавр, бо такя дасти болопўши, то мо туро обыскивать".
  
  
  Бо ман кофӣ буд. Вай хаста кор бо лашкари грубых кормандони хадамоти амният ва ман махсусан надоела глупость ин ду пулис дар штатском.
  
  
  Вай зад стрелка пои оид ба щиколотке, ва устухони громко треснула. Дар айни замон вай баъзеи ego ба дасти бо пистолетом ва сахт потянул. Ман на волновало, выстрелит ое проклятый пистолет, ва ҳама рӯй ба сактаи дил. Вале сработало. Ходими полис бодаш то абад ман ва сахт ударился шахси. Вай баъзеи пистолет, вақте ки ӯ пролетал mimmo, ва вырвал ego ӯ бо дасти. Дигар мард кинулся ба ман. Вай откатился аз ӯ, ва ӯ ударился дар бораи болопўши. Вай приложил ҳафт худ таппончаи ба ego затылку, ва ӯ пош наздик бо ман. Вай хеста ба зону дар он лаҳза, вақте ки аввал мард кӯшиш мекунам, ки даст ба пойҳои. Вай воткнул эму дар шахси револьвер, ва ӯ замер.
  
  
  Дигар дасти вай алоќаи худро I. D., дар атрофи кармана ва приложил ба ego ба шахсе, ки ба ӯ метавонист, ки ба хондани. Оғози дуюм ходими полис кӯшиш дорад, нишаста, кӯшиш таваҷҷӯҳ ба ман.
  
  
  Вай пурсид муовини аввал. - "Ое шумо хондани забони англисӣ?"
  
  
  Вай назар афканда, то ба ман як дақиқа, сахт дыша, сипас дидам, ба худ смятого товарища. Вақте ки ӯ боз ба он нигариста, ман ба он шахсе появилось нав смирение. "Ҳа", - гуфт ӯ. Ӯ зуд таҳқиқ ман, дугона. "Шумо бо AX?"
  
  
  "Ин аст он чизе, ки ман кӯшиш кардам, ки ба ту мегӯям, - нетерпеливо гуфт, он ки дар як маротиба.
  
  
  Ӯ приподнял торик қуллаи мебошанд. "Чунин ба назар мерасад, буд сделана хато".
  
  
  Вай бархоста, ва он бо мушкилӣ рушд мекунанд поднялся ба пойҳои. "Ва акнун биеед ба худ дугона", - ором гуфт: ман. Ӯ досталь, ego ва баргузор ман. То он проверял, ӯ кӯмак ба товарищу қием. Мард натавонист ба гузошта ба рости, то ягон вазнинӣ. Вақте ки ӯ фаҳмидам, ки ӯ сломана лодыжка, ки дар он шахсе вернулась баъзе враждебность.
  
  
  I. D. месанҷад. Бале, ин буд, тайная пулис. Вай барнагардонидааст дугона дар якҷоягӣ бо пистолетом дуюми инсон. Ӯ бесадо бо он.
  
  
  "Хуб", - гуфт ба ман. "Мо ҳоло ҳам хушнуд". Вай оғоз қадам дуртар.
  
  
  "Ба шумо хабар?" - пурсид мард бо пистолетом.
  
  
  Вай вздохнул. "Не, агар ту перестанешь целить атрофи ин донагӣ дар ман", - гуфт ба ман ишора кард, ки револьвер. Вай, дилам ва направился бозгашт ба пеши қасри. Пурасрор шахс боз намояд. Ва иштирок дар ин системаи амният дар ҳақиқат начинало амал ман дар асабҳо.
  
  
  Сеюм боби.
  
  
  Дар ин субҳ ба вай гуфтаанд, ки Коллинза, агенти, котиби масъули барои амалиети CIA, тамос бо сафоратхонаи Ғарбӣ Германий, то бидонед, ки кор аст, ое дар он ҷо духтаре бо номи Ильзе Хоффманн. Буд, якшанбе ва дафтари баста шуд, вале Collins шахсан медонист олмонӣ сафир ва метавонад ба занг home эму.
  
  
  Сафир гуфт, ки дар он ҷо кор мекунад духтар бо номи Ильзе Хоффманн, дод тавсифи, ки пай дар пай.ин убедило ман, ки ба ин ман як духтар, ки он бегоњї дар арафаи шоми. Сафири худро фиристод муовини ба қабул ва гуфт, эму, ки метавонад бигирад, аз худ боз як корманди. Шояд Ильза выразила хоҳиши сафар, ва ӯ гирифта, дар он.
  
  
  Вай кӯшиш ба хотир, ки нишаста наздик Ильзой барои ужином. Ман показалось, ки ман ба хотир, ки он compassing мардон миенаи сол. Ягон атрофи онҳо метавонад дар сафорат. Он факт, ки баъдтар он подошла ба ман, як, худи нашуда аст ҷолиби. Буд, ки барои estestvenno, ки ҳе захочется бештар пайдо интересную ширкат.
  
  
  Collins кӯшиш мекунам, ки тамос бо ин илмӣ, аз он хона, аммо ҷавоб набуд. Ин бача, шояд развлекался худ истироҳат.
  
  
  Духтар, чунин ба назар мерасад, ҳамин буд,, балки он аст, дод аз ман камтар подозрительным. Ман ҳанӯз ҳам буд, бад предчувствие дар бораи ин кор. Hock дод, ки якчанд тавсияҳо CIA ва венесуэльской политсия амнияти. Акнун муҳофизат казалась крепче, аммо ҳиссиет нест шудааст. Он низ буд, дар Хоука. Предчувствия - ин хеле илмӣ, вале дар ман делле шумо омӯзед пардохт диққати ба хисси ҳамон. Онҳо метавонанд развиться бо силсилаи хурд далелҳо, онҳо кофӣ нест, ки ба потрясти шумо дар сознательном сатҳи, вале як предчуствия, ки зажгут сурх святый ҷое чуқур даруни шумо. Ман намедонам чӣ аз он аст. Вай танҳо медонам, ки бисер маротиба спасал худ ҳает, баъди ба худ догадкам.
  
  
  Метавонад, ин надошт, чизе ба кор бо духтаре, е ҳатто бо марде, ки аз вай дида, дар қаҳвахона, ва шояд, ва дар қасри. Ин метавонад чизе на вобаста бо онҳо, скрывающееся чуқур дар сояи ман подсознания. Аммо духтар ва пурасрор мард буданд, ба сабаби кофӣ барои ман настороженности, предчувствия е набудани предчувствий.
  
  
  Вай пообедал дар як қаҳвахона дар наздикии масоҳаташ Ибарра, недалеко аз Авенида Баральт. То он el, гузашт абдураҳмонов, ва ego хуб дидам. Дар он ҷо буданд, dancers дар костюми, поплавках, головах оид ба папье-маше дар шестах ва дар повязках. Одамон веселились, ва ман дар оғоз каме расслабляться.
  
  
  Никак не, вақте ки вай бо Хока дар тарабхонаи, тавре ки гуфта шуд. Ӯ нишаста дар кӯчаи ба солнышке пӯшидани в равшан-синюю спортивную ҷомаи бо расстегнутым воротом ва кабуд шарф аз озод ҷузъи асосӣ. Дар сар аз он буд, торик кабуд мегирад, шодмон склоненный набок. Он назар ҳамчун стареющий аломати Хеммингуэя. Вай подавил, табассум ва сель дар бораи баръакс он ба хурд столик.
  
  
  "Устраивайся поудобнее, Ник ва накун ҳеҷ мулоҳиза оид ба масофаи. Вай кӯшиш мањлул дар праздничной мардум".
  
  
  Зери беретом ҳамаи ҳамон кӯҳна Ястреб. Ӯ царакат як ба атрофи худ дароз кубинских сигар, откусил порае аз як ҳарду охири, ва выплюнул. Сипас ӯ сунул сигару дар даҳони ту ва суст повернул, смачивая. Сигара казалась несовместимой бо беретом ва рубашкой. Дар охир ӯ зажег ego ва оғоз втягиваться дар сияющую ҳает. Барои ӯ ин буд, ки як навъ маросими, ва он гоҳ переставал удивлять ман.
  
  
  "Шумо прекрасны, ҷаноб", - гуфт вай, бо вуҷуди увещевания ego.
  
  
  Ӯ пристально нигариста, ман. "Не, хунбаҳо, чӣ тавр ба дискҳо черноволосая красавица, ки бо он ба ту танцевала шоми дирӯз. Мисли ту фикр мекунї, ин аст - ба рухсатии пардохтшавандаи?"
  
  
  "Вай настояла", - гуфтам ман. "Вай казалась ман хеле заинтересованной".
  
  
  "Ҳа, онро медонам", - гуфт ӯ. "Ое шумо е доранд, ба он, е не". Ӯ криво усмехнулся.
  
  
  "Дар делле, вай маро насторожила", - гуфтам ман, вспомнив. "Ман проверил вай субҳи имрӯз, аммо, он аст, он дар тартиби".
  
  
  "Чизи ҷолиб дар стойке бақайдгирии?" - гуфт, усердно ingesting сигару. "Ман дар назар дорам, ба ғайр аз духтарон?"
  
  
  Вай гуфт эму дар бораи ин шахс ва дар бораи мулоқот бо политсия амнияти Венесуэла. "Албатта, ман боварӣ дорам, ки ба он буд, ҳамон одам, - гуфт ба ман.
  
  
  - Ва е агар он чунон, ки ӯ дорои кадом чизе марбут ба таҳдиди як ҳушдори. Чизе нодуруст аст, ки мард чӣ меравад ва дар як қаҳвахона, ва ба истеъмоли, ки вай дар ҳамон рӯз. Метавонад, вай фақат нервничаю ".
  
  
  Омад waiter аст, ва мо ҳам ба фармон Pernod. Мо возобновили мо сӯҳбат, то он даме ки овард нӯшокиҳои ва рафт.
  
  
  "Духтар амалии попросила ман ба пешвози вай имрӯз никак не, вақте ки дар корриде", - гуфтам ман, вақте ки ӯ рафт.
  
  
  Buffs қуллаи Хоука приподнялись. "Дар худи делле?"
  
  
  "Вай гуфт, ки вай фанатка".
  
  
  Хоук оғоз хоидан сигару, он худощавое шахсе буд, мрачным, костлявое бадан склонилось бар суфра. Ки ба ту гуфт: "ҳей?"
  
  
  "Ман гуфт:" ҳей, ки доберусь он ҷо, ки агар рози. Вале ман дигар фикрҳои. Вай ба ӯзбакистон дар қасри имрӯз никак не чун, ки ҳар сол, ки ман ед бораи ман загадочном марде".
  
  
  "Ин освежающее муносибати", - гуфт ӯ, стараясь на табассум. "Ман баъзан таъсис дода мешавад, ки таассуроти, ки ба ту душвор аст, втиснуть кори худро бурную половую ҳает".
  
  
  "Ин танҳо лживые таърих, ки распространяли андварафорс кормандони КГБ бо мақсади дискредитировать ман", - улыбнулся ман.
  
  
  Ӯ хмыкнул. "Дар делле, вақте ки шумо беретесь барои он, ки шумо хеле упорны. Вале ман мехоҳам, ки шумо буданд, махсусан эҳтиет дар ин делле. Он метавонад хеле хатарнок аст барои шумо".
  
  
  "Ягон бор назарияи?"
  
  
  Ӯ нишаста дар задумчивости дақиқа пеш аз заговорить. Теплое полуденное офтоб блестело дар он седых мӯи худ ва окрашивало шахсе, ки дар офтобӣ дар ранги. "Ҳеҷ қадар. Аммо агар он касе, ки напал ба шумо дар маркази таълимии буд, бо КГБ, ва агар ӯ исбот кард, ки он марде, ки шумо дидед,, дар ин ҷо ду бор, ин метавонад маънои онро дорад, ки онҳо настраивают шуморо ба чизе".
  
  
  "Агар хушбахт буд, ки онҳо метавонанд кушт маро дар мактаб".
  
  
  "Шояд ин подошло мебуд, барои ih ҳадафҳои", - оҳиста гуфт ӯ. Ӯ нигариста, ман. "Дар чанд оғоз коррида?"
  
  
  "Дар чор. Ин бояд ягона чорабинии Венесуэле, ки дар вақти оғоз".
  
  
  Ӯ дидам ба худ наручные соат. "Шумо хеле вақти зиед аст, ки ин корро".
  
  
  "Шумо мехоҳед, ки ба вай познакомился бо духтаре дар корриде?"
  
  
  "Ҳа, медонам. Ман фикр мекунам, беҳтар аст, ки мо пайдо, ки пеш аз ефта, он ба манфиати ту. Агар ин пок любовный - хуб, наслаждайся, вале эҳтиет шав. Агар ин аст, пас, мо мехоҳем, ки ба медонем, дар бораи ин".
  
  
  "Хуб, - гуфтам ман. "Ин коррида".
  
  
  "Вернись ба ман пагоҳ субҳ. Вай хоҳад назар Пикассо дар Museo de Bellas Artes дар даҳ субҳи фардо.
  
  
  "Ман дар он ҷо", - гуфтам ман.
  
  
  Агар шумо ҳаргиз дошт, Nuevo Circo в 15:30. рӯзи якшанбе дар ҷараени фестивал шумо ҳеҷ гоҳ меомӯзем, ки чӣ тавр, ки назар ба пурра бесарусомонӣ. Дар атрофи слоняется, то бисере аз мухлисони шумо, ки амалан ғайриимкон аст воқеъ дар як нуқтаи дар дигар на пробиваясь сквозь онҳо. Дар ҳама ҷо як спекулянты, продающие чиптаҳо дар ду-се маротиба гарон бештар аз реҷаи. Гуногун тоҷирони забивают ошкоро љавобҳо дар назди ареной ва садҳо pickpockets усердно кор мекунанд. Ман љайритиїорати осон набуд пайдо спекулянта бо билетом в темную секцию баррера, ки дар он, ба гуфтаи Ильзы, он нишаста,. Чиптаҳо в сафи аввал нест, пас танҳо афтонда дар давоми фестивал. Вале дар охири он гирифта чипта ва дохил шудам.
  
  
  Дар дохили атмосфера буд, тамоман дигар. Буд, ҳанӯз шумно, вале дар байни мардум царила атмосфера безмолвного интизор, њатмї муроҷиат ба предигровое вақт дар матчах оид ба американскому футбол. Вай пайдо ҷои худро, ки буд, ошкоро аз саҳнаҳои, ки ҳамаи он дида шуд, ки бо близкого масофаи. Дар ин лаҳза садои горн, ва одам ба аспи кардааст, арену ва снял як кулоҳ ҷудо президентской ложи. Ӯ масъул буд, аз ҷониби шахси мансабдор ва қабул иҷозат аз президенти саҳнаҳои дар идомаи корриды.
  
  
  Вай огляделся дар гуфтаанд, ки Ильзы ва баъд аз якчанд дақиқа мушоҳида кардам ба вай, сидящую ҳамагӣ пас аз ду бахш. Вай маро не видела. Мард, ки арендовал болишт, шелл бо проходу наздик бо ман, ва ман гирифта, дар як. Бе болишт ин санг минбари баланд метавонад хеле неудобными. Якчанд дақиқа ду курсии наздик бо ман буданд, холӣ, вале баъд подошла ҳамсарон дар бритоние қарор дорад ва ih. Абдураҳмонов тореро тамом ва оркестр боздошт кардааст, ки ба бозӣ. Дар арсаи воцарилась тишина. Вай боз дидам ба Ильзу, ва ба вай чунин менамуд, мехост, ки ман.
  
  
  Сипас дарвозаи открылись, ва аз он ҷо бо грохотом рафтанд бузург сиеҳ бык. Тореадоры истода барои преградой ва тира аст менигаристанд, ки чӣ тавр бык атаковал сипари бурладеро наметавонанд, дар назди онҳо, врезался дар дарахт ва громко ego расколол. Пет Ильзы, Нуньес, буд, як атрофи мардон, наблюдающих барои происходящим. Ӯ буд, ки аввалин тореро дар суратҳисоби.
  
  
  Дар англичанки наздик бо ман чунин менамуд, ки ҳама чиз дар тартиби менигаранд ибтидоии вероники ва родильясо бо калон red накидкой, зеро ки ҳама буд, пас красочно ва зебо. Ва дар ин ҷо дар ҳақиқат нравились изящные бандерильеро. Вале вай дар оғози бледнеть, ки бык сбил асп пикадора ва каме нест забодал пикадора. Нуньес ҷанг бо быком, ва ego накидка буд чат хуб.
  
  
  вале каме кричащей. Дар охир ӯ рафт ба куштор, ва хуни потекла. Дар бораи кӯшиши аввал шамшер зад, устухон, ва эму буд, ки ба анчом. agent. gm Вале дуюми кӯшиши собит бештар удачной - майса вошло пок. Куадрилья Нуньеса гналась барои быком нисбат, то он даме ки афтод афтод ва матадор прикончил ego кинжалом аз асосҳои черепа. Сипас берун упряжка мулов ва протащила заляпанную малиновыми брызгами тушу mimmo мо, уходя аз ringside. Савганд ба вақти английской хонуми аллакай надоело. Вай дар ҳақиқат буд, сабз, вақте ки вай увел шавҳар.
  
  
  Нуньес поклонялся оид ба рингу. Ӯ дода шуд, муздашонро зудтар бо эҳтиром ба худ эътибори аз ego кор. Ӯ сазовори ин дар ин мубориза. Ego накидка буд, хеле хуб, вале ӯ бад кушта бардошта, гӯсола ҷавонон. Ба ҷои он, ки ба дастрасӣ тавассути шох, ки зарур аст, ки барои хуб куштори, вале муайянеро талаб менамояд далерӣ аз ҷониби тореадора, Нуньес корнамоии зарбаи животному, чӣ тавр ба талаба мясника.
  
  
  Вақте ки додзанӣ каме утихли, вай позвал Ильзе. Вай повернулась ба садои ман овоз, ва ба вай помахал хей.
  
  
  "Дар ин ҷо ҳастанд, озод ҷойҳои агар шумо хоҳед, ки ба ҳамроҳ ба ман", - крикнул ман.
  
  
  Он табдил ефтааст дожидаться дуюми даъватномаҳо ва дарҳол направилась ба ман. Дар Ильзе буд, кӯтоҳ замшевая доман ва ҳамон гиллетт бар болои шаффоф сафед блузки. Вақте ки ӯ двигалась, доман открывала вай дароз загорелые гирифтааст.
  
  
  "Метарсам, ки ман як дӯст медошт тореро буд кардед як рӯзи бад", - гуфт вай, садясь наздик бо ман. Дод хей худро подушку.
  
  
  Вай криво улыбнулся. - "Ое мо ошибаемся вақт аз вақт?"
  
  
  Вай гуфтам, ки дар ревматизма ва ослепила ман. Мумкин аст, ӯ добьется муваффақияти бештар дар худ дуюми быке ".
  
  
  "Ман боварӣ дорам, ки дар ин", - гуфт ба ман. "Ман афсӯс, ки ман биравам, то зуд аст, шоми дирӯз. Вале вай дид, ки шахсе, ки ба вай медонист, ва ӯ уходил".
  
  
  Вай назар афканда, то ба он шахсе, мунтазир аст реаксияи, вале вай буд. Вай боварӣ карда шуд, ки ӯ низ видела, ки шахс аст,, ва ман буд, ҳайрат, медонад, ки ое вай он. Лекин агар ӯ ин кор, вай ин показывала.
  
  
  "Ман медонам, ки бизнес муҳимтар муошират", - гуфт вай. "Агар танҳо муошират аст, ки ба тиҷорат".
  
  
  Вай улыбнулся. "Хуб гуфта шудааст."
  
  
  Шумо метавонед, ки вақте ки зан мехоҳад, ки барои шумо аз шумо ба бистар рафтан, ҳатто агар ӯ кӯшиши пинҳон кардани он аз шумо. Асосан он чизе, ки вай нигариста, на шумо, ва имову даст, ки ба он медиҳад, ки дасти худ ва бадани. Баъзан ӯ берун меояд, ба воситаи худ, вақте ки вай сӯҳбат њатмї соблазнительный. Вай метавонад посоветовать шумо заблудиться е шарҳ охирини назарияи термодинамика. Вале ee бадан, ee химия ҳамеша медиҳад берун. agent. gm Ильза идома гап дар бораи тонкостях корриды, вале ман мегӯям, ки он hotel маро чунон сахт, мисли он. Ҳатто агар нах буданд, пинҳонӣ ангезаҳо барои хоҳиши дидани маро, вай нишон дод, ки бесаброна ин ҷо интизор дорам, ки ин pm.
  
  
  Оғози дуюм тореадора, чӣ тавр маротиба выходил ба ламс худ бардошта, гӯсола ҷавонон, калон красивого бардошта, гӯсола ҷавонон бо як атрофи беҳтарин ранчо. Тореро буд, ба касе маълум нест, вале он рисковал, ба мисли мардум.
  
  
  "Оле! Оле!" - кричали онҳо.
  
  
  "Ӯ, ки хуб аст, - гуфт Ильзе.
  
  
  "Бале". Вай дид, ки чӣ тавр ӯ исполнял марипосу, маҷбур плащ развеваться, чӣ тавр ба бабочка. "Шумо медонед, ки касе ба тореро?"
  
  
  "Не, шахсан", - гуфт вай. "Гарчанде ки ман мехоҳам ба назар, ки чӣ тавр онҳо мухолифат, ки онҳо дар бораи ман вкусе, ое. Дар ҳар сурат, латиноамериканские мардум, одатан, ба ман ое мехоҳед ин суратҳо гоҳ".
  
  
  "Чӣ қадар шумо дар сафорати?" - гуфтам ман, меняя мавзӯъ.
  
  
  "Аз лаҳзаи ман омадан Каракасе, қариб як сол пеш. Вай фикр кунем, ки мехоҳам дида ба ҷаҳон".
  
  
  "Ва ҳоло не?"
  
  
  Вай посмотрела ба ман бо голубыми чашмони ва сипас боз посмотрела дар ҳалқаи. "Ин метавонад ... одиноко барои духтарон дар чужом шаҳри чунин андозаи".
  
  
  Агар аз он буд, сабз муқаддас, вай мехоҳам ҳаргиз ego надидаам. "Шумо рафтан ба қабули шоми дирӯз бо холостяком", - гуфтам ман.
  
  
  "Оҳ, Людвиг". Вай смеялась. "Он шахси хуб аст, вале дӯст медорад, коллекционировать бабочек ва хондани дароз дар китобҳои древней таърих. Вай ҳатто њаматарафа, ки эму мехоҳед ин суратҳо гоҳ духтарон".
  
  
  Мо табодули улыбками. Ба вай гуфтам. - "Шумо барои кор дар он?" Вай медонист, ки Илзе Хоффманн не кор оид ба он.
  
  
  Вай намегузорад, ки душманон ба ман, вале кӯшиш ба харҷ дод назар тореро. "Не, дар Людвига. Як шахс бо номи Штайнер".
  
  
  Ревматизма буд, дуруст аст, вале ман ҳанӯз ҳам буд, конеъ мегардад. "Ман хуб медонам Hamburg. Ки дар он шумо дар он ҷо зиндагӣ мекарданд?"
  
  
  "Дар шимоли шаҳри. Дар Фридрихштрассе. Наздик ба парком".
  
  
  "Оҳ, ҳа. Вай медонам мавзеъ. Шумо аз зиндагӣ дар он ҷо бо падару модари худ?"
  
  
  "Волидони ман ба ҳалокат худкор фалокат, вақте ки ӯ буд, ки ҳаҷми хеле хурд ва миена, - гуфт вай.
  
  
  Ин ҳам буд, ки рост нест. Сафир зикр Коллинзу, ки Ильзе Хоффманн монд роҳ менамояд.
  
  
  Узр мехоҳам.
  
  
  Менигаристанд корриду. Вай харида аз фурӯшанда ду нӯшидан об ва Ильзе, чунин ба назар мерасад, хеле писанд омад. Нуньес боз омадам ва баромад беҳтар аст, дар бораи кӯшиши аввал. Оставалось танҳо ду нафар говҳо ва орҷтауни, он буданд, незрелые телята бо второразрядного ранчо.
  
  
  "Чаро мо бошад ҳоло ва на барои нӯшидан дилхоҳ якҷоя?" - пешниҳод намуд ӯ.
  
  
  Вай доранд, ки дар он кӯдаки кабуд корпартоӣ симро хостем чашм ва боз дид он ҷо даъват. "Садо бузург аст, - гуфтам ман.
  
  
  Мо выпили дар кишвари ҳамсояи қаҳвахона ва сипас ба он даъват Ильзе поужинать El Хардин, дар Авенида Альмеда. Баъд аз он, ки мо анҷом нашуст, вай пригласила ман баргаштан худро истиқоматӣ, ки ба он косаеро,. Зеро вай ҳанӯз ҳам фаҳмидам, ки ба вай, ва азбаски "соблазнительное ваъдаи дар назари вай дар ҳақиқат тронуло ман, ман рафт.
  
  
  Аз нах буд, беҳтарин манзил недалеко аз майдони Миранда. Ӯ буд, обставлен дар старинном испания сабки ва аз ҷониби прекрасными мавзӯъҳое антиквариата. Буд, як балкончик overlooking тарҳи чаҳорчӯбаи танг улочку.
  
  
  Вақте ки мо дар дохили сомона, Вячеславовна повернулась ба ман ва ман истода, хеле наздик, гуфт: "Хуб, овоз, ва мо, Scott".
  
  
  Ee лабони буданд мягкими ва полными, ва хуб буд, ба осонӣ афтонда. Вай сократил андак масофа ва поцеловал ee. Ӯ гуфт, гармӣ, ки агар ждала тамоми рӯз. Ӯ моил ба отстранилась.
  
  
  "Бурс ба мо шаробе, то он переодеваюсь", - гуфт вай.
  
  
  Вай гон буд дар хоб. Вай налил мо як ҷуфти коньяков оид ба хрустального графина, ва савганд ба ин замон, ки ман онро хатм, вернулась Ильза. Дар он буд, ба дароз облегающий халат, ки ҳеҷ оставлял барои хаелот. Вай прикрыла пардаҳо, пас подошла ба ман ва выпила коньяка.
  
  
  Вай снял куртку, вақте ки ӯ буд дар хоб, ва на удосужился пинҳон люгер ва стилет. Вай мепоиданд барои выражением он шахсоне, вақте ки ӯ ih видела. Вай умедвор буд, ки ин хоҳад буд, ки ногаҳонӣ, ва ҳамин тавр буд. Аммо ман не метавонад боварӣ дорам, ки ба он буд, подлинно.
  
  
  "Ки ҳамаи он аст,, Scott?" вай гуфт:.
  
  
  "Дар бораи, танҳо силоҳ", - тасодуфӣ гуфт: ман. "Мо бояд ба андешидани чораҳои иловагӣ лозимиро дар сафорати вақте, ки рӯй медиҳад, чизе монанди ин конфронс".
  
  
  "Бале. Албатта", - гуфт вай.
  
  
  Вай рассматривал ҳар банди он бадан сквозь сабаби матоъ он таќдим кардааст. Поднес худ як шиша. Вай ҳатто шахсан онро имтиҳон накардаам, вале дар айни замон ин аст, ки чаро касе на чунин менамуд, ки муҳим. Ильза дод глоток ва низ толкнул. Вай дар оғӯш вай нек талию ва притянул ба худ. Навъе халат усиливал таъсири. Аз ман прикосновения буд, пинҳон мо як buckling е buckling ҷисм. Он поцеловал вай боз, ва он настойчиво прижалась назди ман, то ки ман дасти двигались онро ба ҷисми худ,.
  
  
  "Ох,, Scott, - гуфт вай.
  
  
  Вай наклонился ва суст расстегнул халат, гузорем, ба ӯ буд, афтидан ба фарши. Вай сидела неподвижно, нигариста, ман дар чашмони. Ee бадани буд, ҳатто бештар эффектным, аз вай ҳатто тасаввур карда. Ee нафас табдил ефтааст поверхностным, вай пурра ба мудаввар сина пошевелились. Вай снял кобуру ва ножны дар шпильке ва мурғоб ih дар столик назди кулли нимкати хоб, тахти хоб паси мо. Вай помогла ман раздеться, пас подошла ба дивану категорияҳо дар кати хоб ва дар он.
  
  
  "Бирав, дар ин ҷо, Scott", - прошептала вай.
  
  
  Ман рафта ба он. Мо лежали якҷоя ирина ва волнующий бӯи ee духовой наполнил ман ноздри. Вай гарм ба ҷисм буд дар дасти ман, балки он ширин таъми ощущался ба ман лабони худ нест. Вай настойчиво двигалась ба ман, вақте ки ба дастҳои ман ва ба лабони покрывали выпуклость он сина, ҳамвор бар-ҳаяҷон соски. Ee дасти буд, ман, ва он вела ман ба вай, ва сипас ман охватила гарм сладость. Вай рони качнулись ба ман ва ба пойҳои сомкнулись атрофи ман бозгашт. Вай озод паст чувственные садоҳо дар гулӯ, то ки мо оташи нарастала. Сипас вай издал резкий дуъояшон буданд,, ва он ҳалим ҷисми сахт задрожала, вақте ки вай взорвался дохили нах.
  
  
  Каме баъдтар Вячеславовна встала дар коньяками. Вай ҷони худро фидо осуда ва сытым дар кушетке, растянувшись дар тамоми афзоиши. Агар аз он буд, ки Ильзе пешниҳод таҷриба дар ревматизма дар ман шак, ин буд, ки беҳуда идома хавотир дар бораи он.
  
  
  Бо вуҷуди ин, вай бо диққат следил барои он, ва дар айни замон на сводил чашми худ яроқ ба наздик мизи. Ба вай имкон дод Ильзе нӯшидан ee коньяка пеш аз нӯшидан худ.
  
  
  "Ба шумо писанд омад?" - аноби ӯ маро пас аз он, ки он дод глоток.
  
  
  "Выпивка е истироҳат?" Ба вай гуфтам. Маҳз пас аз он эҳсос оварад чарх мезанад.
  
  
  "Дилхушӣ", - гуфтам ба он дар ревматизма.
  
  
  "Ин аввалин синфи". Вақте ки вай селл дар edge дивана ҳамроҳи вай, вай эҳсос кард, ки ман дасти худо вазнин.
  
  
  "Ман хеле ҳам писанд омад".
  
  
  Вай дар ҳақиқат, дар оғоз напрягаться. Вай ҳис чарх ва сустии, ва барои ин буд, ки ягон сабаб. Агар танҳо Ильза на накачала ман шуд.
  
  
  "Кадом хислати..." - гуфтам ман. Суханони танҳо подходили.
  
  
  Ильза чизе гуфт. Вай каме отошла аз ман.
  
  
  Вай нигариста, нах. Вай ногаҳон хеле рассердился - аз нах ва ба худ. Вай ослабил ҳушер, бо вуҷуди огоҳӣ Хоука ва ман худ дар шубҳа ҳастед.
  
  
  "Bitch!" - гуфт вай громко, ва он суханон хоси эхом отозвались ман дар гӯши ҳис аст,. Вай сахт зад вай ба рӯи шахси, ва ӯ бо приглушенным вздохом тарк дар оғил.
  
  
  Вай хеста пьяно пошатнулся. Вай баъзеи худро либос ва шталь он натягивать. "Номи реал шумо?" - гуфтам ман, кӯшиши застегнуть молнию дар штанах.
  
  
  Вай посмотрела ба ман силоҳ, вале ман ҳеҷ хватило смелости кӯшиш завладеть яке дар атрофи онҳо. Вай вытерла струйку хун iso rta. "Номи ман Таня Савич", - гуфт вай.
  
  
  Акнун ба ман буданд, пойафзол. Вай дод қадам ба мизи Люгер ва стилет лежало он ҷо, ва на танҳо тарк маро ба шахси.
  
  
  Вай схватился барои курсї, вале опрокинул он, ва ӯ пош фарш. Вай оперся дар подлокотник дивана, истода бар духтаре бо номи Таня Савич.
  
  
  "Ва шумо барои кор ба КГБ", - гуфтам ман.
  
  
  "Бале. Ман самимона афсӯс, ҷаноб Шуд", - ором гуфт вай. "Ту ба ман нравишься."
  
  
  Вай нигариста, нах ва дидам ду Тань. "Ин буд, коньяк, ҳамин тавр не? Вале ту худи ego-файл. Ва он мепоиданд барои ту, вақте ки шумо дар бораи рафт барои стаканами. Ки ба ту дод, накололась противоядием пеш?"
  
  
  "Ин буд, коньяк", - гуфт вай қариб несчастно. "Ин буд, lipstick аст. Ва ман гипнотический масунияти ба ee токсическим оқибатҳои".
  
  
  "Гипнотический...?" Вай қодир набуд ба анҷом штопора. Вай эҳсос кард, ки чӣ тавр надвигающаяся торикӣ захлестнула ман ва пас аз он афтод, ки дар ошенаи.
  
  
  Маро бештар на волновало силоҳ. Вай танҳо ба меҳмонхонаи побороть черноту ва берун тамоми квартираҳо. Агар вай қодир дойти то коридора, ягон кас метавонад ба ман кӯмак. Навъе онро пайдо дар худ кофӣ қувват, ки даст ба пойҳои, спотыкаясь, двинуться ба рӯз.
  
  
  Пас ба он чӣ ваҳй ба ӯ, ӯ дар ифтитоҳи, ва дар он ҷо истода бо ду нафар мард. Дар як невысокого, лысого бандита буд дурацкая ухмылка. Дигар буд ва шахсе, ки онро дидам, дар як қаҳвахона моя ва дар қасри шояд касе, ки нигоҳ ҳангоми ман пистолет дар тренировочной мактаб дар Вашингтон. Ih шахси расплылись, вақте, ки маводи мухаддир оғоз ба амал. Баландтари бо ду фарзанд, касе, ки мучил ман аз даврони Вашингтона, шагнул ба ман.
  
  
  "Чунин ба назар мерасад, шумо каме дар бораи худ, ҷаноб Шуд".
  
  
  Вай неуклюже замахнулся дар он. Он аст, ба осонӣ уклонился, ва он афтод, ки дар он коренастого товарища, ки нерӯманд аст ва ба ман ва дар як лаҳза бо лашкарҳое, ва он гоҳ ки сахт зад, ки маро дар сар.
  
  
  Вай афтод бозгашт ба квартира ва боз дар мавриди ба павлус. Вақте ки невысокий chunky мард хеста, то абад ман, баъзеи он ego барои пиеда ва царакат ih аз зери он. Ӯ афтод, ки дар ошенаи оянда бо ман. Вай қариб ки шунида намешавад русҳо ругательств. Баланд мард бар мо омад ва маро зад пои дар канори.
  
  
  "Накун ӯ дардовар буд", - услышала он суханони духтарон. "Не зарурати причинять эму дард". Овози менамуд, исходил дигар бо ҳам охири длинного нақби е шояд ба воситаи дигар ҳам охири ҷаҳон.
  
  
  Баланд мард громко выругался ба духтаре. Chunky мард вскочил ба пойҳои. Чарх становилось ҳама бадтар ва бадтар. Вай кӯшиш ба даст афтод, вале сахт афтод, ки дар канори. Вай доимо фикр дар бораи он аст, ки онҳо омада маро бикушӣ. Ин буд, заговор бо мақсади куштори сармуҳосиб агенти ТОПОР, ва ӯ увенчался мегардад. Аммо на дар атрофи як мард буд, ки силоҳи.
  
  
  "Шумо гумон мекунед, ки он чиро, ки мо ба зудӣ бо ӯ кунад, зиене нарасонанд эму?" Chunky тоҷикӣ зишти дарида берун хандидан. Ӯ сахт зад, ки маро пои оид ба ребрам. Вай застонал ва афтод, ки дар пушти ту. Вай шунид, ки чӣ тавр духтар бо номи Ильза Хоффманн е Таня Савич ед удачно подобранные суханони коренастому мужчине. Сипас, овози затихли ва табдил глухо гудеть дар гӯши ҳис аст,.
  
  
  Пас аз як дақиқа торикӣ вернулась, ва дар ин вақт аллакай нашуд оттолкнуть вай. Вай ногаҳон падал, проваливался тавассути бездонное сиеҳ фазо, бадани ман оҳиста вращалось, вақте ки аз он падал.
  
  
  Чорум боби.
  
  
  Вақте ки вай очнулся, вай ҷони худро фидо нимсола дар равшан освещенной антисептической ҳуҷраи масоҳаташ тақрибан даҳ пойҳои. Дар ҳуҷраи буд пусто, агар не худамро сафед кат. Вақте, ки вай назар афканда, то ба онҳо, шифт бударо светильники сахт светили дар сари ман. Вай iso тамоми қувват кӯшиш кардам, нишаст, ва дарҳол эҳсос дард дар тањќиќотњои тахмин, дар он ҷое, ки ман буданд, шатта. Вай аз худ ребра. Буданд, ужасные хунхобц, вале ҳеҷ сломалось.
  
  
  Вай тасаввурот надоштам, ки чӣ тавр онҳо маро ба ин ҷо кӯҳпора. Дар аввал ба он ҳатто метавонад ба хотир чорабиниҳо, приведшие ба отключению тафаккури, вале баъд тадриҷан вернулась дар саҳнаи бо духтаре. Бало оќилона бо ih ҷониби подмешать хей, дар помаду маводи мухаддир. Вале вай гуфт, ки дар бораи худ иммунитете? Ва чаро онро ҳоло ба хотир, ки чӣ тавр ба он овози ором гуфт бо ман дар непреодолимой черноте, вай чувственный, неотразимый овози фармуд, ки ба ман оромона хоб? Далели он, ки ман пурра отключился, то пурра, ки ҳис кардам, ки мехоҳам аз худ отдохнувшим, агар пульсирующая дард дар тањќиќотњои тахмин.
  
  
  Бо баъзе crystallize вай бархоста, чӣ ваҳй ба койке ва селл дар ee edge, потер шахси дасти кӯшиши прочистить сари. Кадом мебуд, давои онҳо мо истифода бурда ба муқобили ман, он дар амал буд муваққатӣ ба, ва, аен аст, безвредным. Бо ягон сабаб ба ман наметавонистам, ки онҳо меҳмонхонаҳо заполучить маро зинда ва невредимым. Шояд ҳанӯз пеш аз он, ки ҳама худро тамом, он мебуд, сеяки, ки онҳо пустили ман пулю ба саҳми ӯ дар истиқоматии духтарон.
  
  
  Вай ба хотир нури гарм ба ҷисм Тани подо ман ирина. Дар КГБ ҳамеша машҳур буданд ҷинсӣ чӣ тавр ба силоҳ. Аммо он мебуд, кофӣ нест, барои ба даст овардани ман бе нав косметического маводи мухаддир. Рафтан дорам, ки русҳо кор аз болои садҳо доруворӣ ва онҳо дар бисер сол мусалмоне Ғарб дар ин соҳа. Шояд вай буд, ки аввалин вражеским агенти зидди он ки онҳо применили ин маводи мухаддир. Вай нест, мехостам сар аз ин первенства.
  
  
  Юмро, ман фаҳмидам, нетипичного рафтори Тани барои муқаррарии агенти КГБ.
  
  
  Буд, ки ин кӯшиши пешгирӣ маро аз избиения мардон ва зикр дар бораи... кадом аст гипнозе. Гипнотический масунияти, овоздиҳӣ, ва ҳамаи. Вай ҳаргиз пеш аз шунида ин мӯҳлат. Ман маънои проносился тавассути всевозможные қарори ва хатари, ва мо ба чӣ не омада,, ва ман ҳисоб-сахт пульсировала. Ман танҳо муяссар гардид, ки пурра ба даст ошуфтааст нест, чун вай шунид садои дар як рӯз.
  
  
  Вай ба таври худкор напрягся. Дари фаъол, дохил ва ду мард, ки пайдо истиқоматии Тани. Ое толстой, лысого як бача буд, чунин уродливая ухмылка. Баланд бесстрастно нигариста, ман.
  
  
  "Чӣ ж, - гуфт баланд, - умедворам, ту хуб отдохнул". Ин бешубҳа буд, овози инсон, ки напал ба ман дар Вашингтон.
  
  
  Вай гуфт:. - "Ин буд, ки ту дар чулке нафар дар Вашингтон".
  
  
  "Ҳа, ин буд, ки ман", - снисходительно гуфт ӯ. "Шахсе, ки шумо кушта мешаванд, буд, танҳо американцем, ки кор ба мо. Ӯ буд, расходным маводи".
  
  
  "Ва шумо следили барои ман дар Каракасе".
  
  
  "Албатта. Мо меҳмонхонаҳо даст тамос, пеш аз он ки доктор Савич пайдо имкони ба доми ту дар ловушку".
  
  
  "Доктор Савич?"
  
  
  "Шумо ба зудӣ хоҳанд дид он", - гуфт ӯ. "Акнун вставайте, ҷаноб Шуд. Шумо таъин мулоқот дар мо лаборатория".
  
  
  "Лабораторияи?" Вай бархоста ва пешайвони масофа ва низомнома ҳар як инсон, дар пиндоре хатарҳо, ое ман ба вай мегузарад mimmo онҳо ба як рӯз. "Ки дар ӯ?"
  
  
  Баланд мард улыбнулся. "Шумо ба ҳар ҳол дар Каракасе. Мо танҳо ба ин ки шумо овард нав дар муассисаи КГБ, Шуд, ки махсус барои шумо".
  
  
  Chunky мард зарычал. - "Ба шумо мегӯям: аз ҳад зиед!"
  
  
  Баланд мард, ҳатто дидам, ки дар он. "Фарқ надорад, - сард гуфт ӯ.
  
  
  Ҳайрат, ин чӣ маъно дорад. Агар онҳо намеревались куштани ман, барои чӣ онҳо ин боз тавр нест? То барои ман ҳамаи он надошт, ба маънои.
  
  
  Ба вай гуфтам. - "Ки шумо гона бо ман чӣ кор?"
  
  
  "Шумо ба зудӣ ед. Рафт. Ва доставляйте мо ягон мушкилот".
  
  
  Вай гузашт mimmo онҳо ба рӯз, ва онҳо караме. Вай осмотрелся оид ба белому коридору, умедвор аст, ки пайдо дари похожую дар ибтидо. Ин буд кӯтоҳ коридор бо дверями дар ҳар охири ва як ҷуфти дигар тақрибан дар маркази. Вай қарор кард, ки конечные рӯз бояд выходами. Онҳо баста шуд, аммо чизе ба ман подсказывало, ки хуб нест откроют. Аввалан, агар русҳо буд, бо худ калидҳои.
  
  
  Шояд, ин ба ман ягона имконияти сбежать. Буд, ягон кафолати, ки ман дар ягон шакли ба кӯшиш аз ин ба баъд аз панҷ дақиқа. Мо повернулись ва рафт ба рӯзи чида охири коридора. Маҳз пас аз он предпринял кӯшиши.
  
  
  Ногаҳон ба вай фуруд омад ва боз напал дар коренастого инсон, ки баҳраманд дар ҳоле ҷисмонӣ қисми ман саффориен. Вай сахт зудтар фаро расидааст, ки дар он гузошта, то, ва шунид хруст ва паеми дуъояшон нарасонд. Вай зад он ego локтем оид ба васеъи шахс ва эҳсос кард, ки чӣ тавр ego бинї расплющился. Ӯ ударился дар бораи девор наздик бо худ.
  
  
  Баланд мард выругался ва баъзеи пистолет дар куртке. Ӯ досталь пистолет, ва ӯ буд, монанд ба он аст, ки ӯ прицелил ман дар сари дар Вашингтон. Шиносоӣ на дало ман ҳисси тасаллӣ. Вай схватился аз дасти бо пистолетом, дасти дигар зад вай ego оид ба глазам. Ӯ баста истифодабарандаи заданд ва зуд зад коленом ман дар пах. Вақте ки ӯ зад вай эҳсос кард ужасную дард ва қавитарин ҳамла дилбењузурї. Вай хмыкнул ва даст ба дасти бо пистолетом. Ман вокуниши буданд сусттар барои аз побочного амали маводи мухаддир, ва ин дало ӯ буд, ки ба таври назаррас ба манфиати.
  
  
  Вай замахнулся дасти он ки борон гулӯ вай, ва он қисман заснял он. Вале вай досталь ego скользящим шкалаи оид ба адамовому яблоку. Ӯ ахнул ва афтод дар девор. Вай, дилам ва направился ба рӯз дар охири коридора. Ман ба перепрыгнуть тавассути сутулую фигуру коренастого инсон, ки танҳо кӯшиш мекунам, ки даст ба пойҳои. Вай умедвор буд, ки ин высокому мужчине бояд дақиқа, то омада дар худ, вале ман интизор буданд, недолговечными. Вай буд, ки танҳо нисфи роҳ ба рӯз, вақте ки револьвер шањ.
  
  
  "Стой, Картерро Ба Ҳузур Пазируфт. Е оянда таращить чашмони пронзит ту мағзи сар".
  
  
  Ин буд, убедительная таҳдиди. Вай, қатъ ва прислонился ба стонать, ки дар ҷустуҷӯи он. Ман аз имконияти ба фирор афтод. Пас аз як дақиқа баланд мард чӣ ваҳй ба ман ва воткнул револьвер ман дар ребра.
  
  
  "Ту хеле противный бача Шуд", - гуфт ӯ, затаив нафас, прижимая дасти ба горлу.
  
  
  Дигар агенти КГБ бар мо омад ба мо. "Агар не, онҳо, - тез гуфт ӯ ба забонҳои русӣ, ишора ба ангушти худро дар қисми дигар бинои, - вай агар кушта ego пардохти ҳуқуқ дар ин ҷо ва ҳозир. Суст кард painfully".
  
  
  Chunky мард царакат худро револьвер ва боло аз он, ки зад, ки маро дар сар ва ба шахси.
  
  
  "Не!" - баланд гуфт мард. "Фикр кунед, ки рисолати".
  
  
  Chunky заколебался бо диким glance дар пеши назари шумо. Хуни текла оид ба ego шаҳриер бо губам ба подбородку. Бинї аллакай опух, дар ego инсон. Вай нигоње ва сеяки, ки қодир ба куштани ego. Онро гирифт мебуд, ҳамагӣ як дақиқа бештар, ва ин поставляло мебуд, ман бузург қонеъ.
  
  
  Вале мужик опустил пистолет.
  
  
  "Бирав, - гуфт баланди. "Онҳо ҳам мунтазир ҳастанд, ки моро дар лаборатория".
  
  
  * * *
  
  
  Онҳо дармонда маро ба особенных деревянному стулу. Вай буд, ки дар озмоишгоҳ. Ин буд, ки бисере аз ҳуҷра, ки бо напомнила ман дар оператсионии калон американском қарор бигирад, ба истиснои он, ки дар майдони аз назари буд амалиетӣ кресла. Шояд, курсї, ки ба он вай буд приязан, хизмат он ба ҳамин мақсад. Дар ҳуҷраи буд, чанд адад таҷҳизоти электронӣ, ки дар пультах идоракунии мигали чароғҳои ранга. Дар мошинҳои кор ду техника, инчунин дар ҳолатҳои дигар он буд як. Агентҳои баромада ба воситаи ҳуҷраҳо, привязав маро ба стулу.
  
  
  Ин курсї худаш буд машиной. Ин буд, ки монанд ба барқӣ курсї, вале бо проводкой буд ценымногие сахттар. Буд, ҳатто headdress бо торчащими аз он электродами. Аввал вай фикр кардам, ки ин ки-он системаи орудий шиканҷа, вале ин шуда ягон нуқтаи. Ҳатто русҳо не, рафта дар чист, ки танҳо замучить инсон, ҳатто барои ба даст овардани олии розҳо. Фаъолият мекунад ва бештар примитивные роҳҳои, ки он метавонист ба иҷрои ин кор нест, бадтар аз ҳар гуна мошинҳо. Дар ҳар сурат агентҳои на ғизо чуқуртар сирри давлатӣ, ки ба мо дар Россия, ба мо дар Ғарб. Ман буд, ба истиснои. Дар асл, аз агентҳои AX буд, камтар аз сабабҳои аз ҳама, барои хӯрок секретной иттилоот, зеро супоришҳои AX буданд, бештар алоќаманд мушаххас иллати амали ба муқобили тарафи дигар, аз шудаанд намудани маълумот.
  
  
  То даме ки он ҳам кӯшиш кардам, ки дар тамоми сару, вай шунид, ки чӣ тавр ба ман пушт фаъол дари, ва дар ҳуҷраи дохил се нафар. Таня буд, як атрофи онҳо. Дар он буд, халат сафед ва нуқтаҳои, ки дар мео-оправе. Ee мӯи ҷамъ шуданд, дар пучок ва онро ба назар хеле мрачной ва решительной. Вай встретилась бо духтарони ман бо чашмони ва дароз душманон аз онҳо, пеш аз заговорить. Фикр мекунам, он пыталась ман мегӯям, ки сожалеет оборудова ҳамаи ин, аммо қарзи дар аввал робита ба ҷои.
  
  
  "Шумо чӣ эҳсос мекунед, ҷаноб Шуд?" - невзрачный аноби вай.
  
  
  "Хеле хуб, бо дарназардошти ҳолатҳои", - ҷавоб додам ман.
  
  
  Ду нафар мардон окружили вай. Яке буд, ки ба ман шинос, зеро ки ман танҳо хонда ego ки пеш аз рафтани ӯ ба Вашингтона. Ин буд, Олег Димитров, резидент КГБ дар Каракасе ва шахси масъул барои чизе, ки дар ин ҷо рӯй. Ӯ буд, миенаи афзоиши, бо седыми мӯй ва бузург родинкой дар тарафи рости щеке. Ego чашмони буданд жесткими ва холодными.
  
  
  "Бинобар ин, шумо - афсӯс маълум Ник Картер", - гуфт Димитров.
  
  
  "Гумон дорам, инкор карда наметавонад онро бефоида аст, - ҷавоб додам ман.
  
  
  "Ҳа, бефоида аст. Вай Олег Димитров, чунон ки ба шумо шояд аллакай медонед. Ин ширин духтар, ки бо помогла мо сайд шумо, доктори Таня Савич, дар олиҷаноби бихевиорист Русия. Ва ин оғо (джентльмен) мебошад - ee коллега, доктор Антон Калинин".
  
  
  Седовласый мард дар шароб сафед ба халате аз тарафи дигарро аз Тани нигариста, маро бар болои имтиез ва гуфт. Ego назари маҷбур ман эҳсос амебой зери микроскопом. Вай тарҷума назар бо ӯ дар Таню.
  
  
  Ба вай гуфтам. - "Бихевиорист?"
  
  
  "Дар Асл, Ник. Умедворам, ки ту зид, агар он назову ту Лақаби".
  
  
  Вай прислушался ба он голосу, ва акнун фаҳмидам, ки чаро ӯ абсурдно хеле олмонӣ. Ин буд, русӣ овози пытающийся имитировать англисӣ бо немецким таваҷҷӯҳ. Ин буд, комил не, вале кофӣ буд, ки ба даст ба ман дар пиндоре хатарҳо.
  
  
  "Метавонед звать ман чӣ мехоҳед", - гуфтам ман. "Ман фикр намекунам, ки он аҳамияти калон дорад. Ҳарчанд он хеле хуб мефаҳмем, ки шумо ба зудӣ ин корро. Ман кунҷковӣ взяло боло ман то абад мемонанд. Шумо се як шабаш ведьм КГБ е чизе, ки дар ин гуна худро?"
  
  
  Таня гуфтам, вале шахси мардон монд каменными. Димитров заговорил аввалин напряженным овози баланд. "Классикӣ амрико қаҳрамон, инчунин, ҷаноб Шуд? Дерзкая шӯхӣ дар назди шахси хатари".
  
  
  Вай нигариста, Димитрова. "Ин беҳтар аст, аз гиря", - сердито ҷавоб додам ман.
  
  
  "Мо ҳоло займемся ин, Олег, - гуфт эму духтур, шикаст хӯрданд.
  
  
  Димитров хмыкнул ва рафт. Вай шунид, ки чӣ тавр ба дари лаборатория фаъол ва боз закрылась, вақте ки ӯ уходил. Ду техника дар зеҳни на обращали ба мо ягон диққати. Шикаст хӯрданд бар мо омад ва воткнул ман дар чашмони дурахш. Бо кор, ӯ гуфта будам, ки бо ман хомӯш овоз мебошад.
  
  
  "Доктор Савич мутахассиси назорати рафтори", - оҳиста гуфт ӯ нигариста, ман дар чашмони. "Он яке дар атрофи пешбари рубли мутахассисон дар чунин соҳаҳо, мастии назорат аз болои сознанием, гипнотерапии умумӣ ва усулҳои назорати рафтори".
  
  
  Ӯ выключил свят худованд, ва ба ман нигариста, Таню.
  
  
  "Ин рост аст, Ник, - гуфт вай. "Мо бо солҳо экспериментировали бо назорати рафтори инсонӣ. Вай сарф тањќиќоти зиеде дар ин соҳа. Духтур шикаст хӯрданд зич бо мо гурӯҳи, записывая ва тањлили таъсири ҷисмонӣ ба усулҳои табобати мо беморон, ӯ як духтур барҷастаи тиббӣ кишвари мо ".
  
  
  Ба вай гуфтам. - "Ое шумо нақша доред, то абад ман рафторӣ мавриди озмоиши?"
  
  
  "Хоҳӣ аввалин марде, ки хоҳанд моро назорат такмилефта усулҳои", - гуфт ӯ, ва ба вай, овози вай нишон дод неуверенность. Акнун ӯ боварӣ буд, Таня намедонист, ки ҳе бояд ба кор бурдани донишу малакаи худро дар чунин ужасающих парвандаҳои. Ee кӯдаки кабуд корпартоӣ симро хостем чашмони кист гумроҳтар аз айнак дар мео-оправе.
  
  
  "Шумо гона... истифода маро чӣ чизе?"
  
  
  Таня зуд посмотрела ман дар чашмони ва боз отвернулась.
  
  
  Шикаст хӯрданд омада, дар ин ҷо ба кӯмак. "Мо ба зудӣ нобуд Ника Картера", - гуфт ӯ. "Ҳадди ақал, дар вақти. Шумо дигар не хоҳад вуҷуд, мисли Ник Картер".
  
  
  Он танҳо буд, тамошо дар он. Шояд вай дуруст буд - охирин таращить чашмони в истиқоматии Тани мумкин аст барои ман беҳтар аст, дар муддати тӯлонӣ.
  
  
  "Дигар вуҷуд?"
  
  
  "Мо ба зудӣ ба харҷ трансплантацию шахсият", - идома дод Калинин. "Шумо гардад тамоман шахси дигар аст. Ва ин нафар хоҳад запрограммирован мо, ҷаноб Шуд. Шумо, чунон ки компютер хоҳад программировать меварзанд. Шумо оғоз ба дарк мекунанд?"
  
  
  Вай тарҷума назар бо ӯ дар Таню. "Эй худо ман, Таня", - прошептал ман.
  
  
  Кӯдаки кабуд корпартоӣ симро хостем чашмони мулоқот бо духтарони ман. Вай прижалась ба ман бо зебо шахси гирифта шудааст ва бо наздиктарини столика пузырек.
  
  
  "Ин намбулин, - гуфт вай ба ноҳияи бизнес, - ба маводи мухаддир, ба наздикӣ разработанное мо лабораториями. Ин аст он чизе, ки шумо бояд онро бо номи маводи мухаддир, изменяющим аст. Он дорои хосиятҳои, монанд ЛСД, вале амали мо доруворӣ, аллакай зиеда аз маҳдуди ".
  
  
  "Ба ман на терпится шунидани", - саркастически гуфт: ман.
  
  
  Вай проигнорировала замечание ва продолжила. "Вақте ки вводят намбулин, мыслительные равандҳои прерываются дар базовом сатҳ ва шахсияти намудест. Принимающий маводи мухаддир мегардад хеле покорным ва сар зиед внушаемость".
  
  
  "Пешниҳоди", - фикр кардам ман. "Пас, ин ҳама."
  
  
  "Қисман", - гуфт Таня. "Ҳангоми дар зери таъсири маводи мухаддир, шумо хоҳад хеле ки хавфи ба нигоц квалифицированного гипнотерапевта. Ва ба усулҳои назорати рафтори, тадбирҳои то имрӯз барои солҳои тадқиқоти мо".
  
  
  Ба вай гуфтам. - "Бо кадом мақсад?"
  
  
  Таня отвернулась.
  
  
  "Не, не ягон маънои вдаваться дар тафсилот", - гуфт шикаст хӯрданд, бо назардошти ба мадади аз Тани флакон ва наполнив впрыскивает пардохтпазир. "Дар ҳар ҳолат, ки шумо ба ед чизе дар атрофи он, ки мо бигардед, дар ин як сӯҳбати рӯ".
  
  
  Чизе, ки дар ego самодовольном шахси ман хеле разозлило. "Фармоишии не ту побери!" - крикнул вай эму.
  
  
  Ego чашмони вспыхнули, ба пешвози ман glance, ва ман показалось, ки ман мушоҳида кардам, ки дар онҳо заиф flare тарс, вақте ки ӯ нигариста, ман. "Лутфан, бе драматизма, ҷаноб Шуд. Шумо танҳо усложните худ вазифаи".
  
  
  Таня встала аз стула ва подошла сӯҳбат бо яке дар атрофи техникони. Шикаст хӯрданд нигоҳ впрыскивает дар назди шахси shoving поршень, ки тоза ба дастгоҳи аз пузырьков интихоби намуна ҳаво.
  
  
  Яростное отчаяние охватило ман хомӯш сандуқе вай. Ин буд, ки аз ҳама близкое ба панике, ки ман ягон іис. Вай ҳеҷ гоҳ тарсидам ҷисмонӣ дардовар е марг, балки ҳама чиз дигар хел буд. Дар асл онҳо мерафтанд ба куштани ман, барои нобуд кардани ман, ки шахсият ва пас аз истифода аз бадани худ шарир бо маќсади. Аз як фикр дар бораи ин ки ман аз бозгашт пробегали goosebumps. Ва акнун вай медонист, ки таҳдиди унизить AX буд, ки холӣ. Маънӣ ин нақшаи - кадом тарзе, ки ӯ ба мо буд, - дар назди онҳо рафт ҳастед моҳ е ҳатто сол. Ва бо пешбари агенти AX, выполнявшим ин, онҳо буданд, қариб, ки чӣ тавр дар хона.
  
  
  Ба кӯмаки Калинину чӣ ваҳй меварзанд. Таня повернулась ва посмотрела ба мо ба воситаи ҳуҷраи. Техник привязал резиновую трубку ба андешаи ман плечу ва закатал рукав ман куртаҳои. Вай дид баромад мекунанд варид дар предплечье. Намбулин входил наметавонанд дар вену.
  
  
  Ман ҳамту доллари бешено колотилось. Вақте, ки шикаст хӯрданд чӣ ваҳй ба ман бо иглой, вай шталь бо ноумедӣ мубориза бо кожаными ремнями, бо тамоми қувваи худ стараясь ih мешикананд. Агар вай метавонад даст то бо ин стула, вай метавонист ба осонӣ ба ғамхорӣ дар бораи ин мужчинах. Вале риштаҳои буданд, низ крепкими.
  
  
  Не эҳтиеҷоти ҷанг, ҷаноб Шуд, - ба нармӣ гуфт, шикаст хӯрданд, зарпарастона, ки маро барои предплечье. - Ба тамом дар ин лаҳза тамоман ғайриимкон аст ".
  
  
  Игла опустилась, ва техник нигоҳ ба ман барои ба китфи ба ӯ ҳаракат карда наметавонистанд. Шахсе, шикаст хӯрданд буд сабук киноя масхара, вақте ки ӯ воткнул иглу дар расширенную вену, ва он гоҳ надавил дар поршень шприца.
  
  
  Боби панҷуми.
  
  
  Ман охватило эҳсоси euphoric. Он гоҳ бадани оғози неметь. Нафас ман намоен замедлилось, ва ӯ эҳсос кард, ки чӣ тавр бо лба ва болоии лабони капает арақи. Ман ҳатто волновало, ки ман накачали маводи нашъаовар ва эҳсоси ваҳшатнок, ҳамлаҳои ваҳм нест шудааст. Вай ҳоло ҳам метавонад ба ед чизе, ки онҳо ба ман гуфтанд, ва ман медонистам, ки онҳо ба зудӣ ба истифода маро дар баъзе ужасном таҷрибаи бо террору, вале ман аз ин бештар намешавад беспокоило. Вай медонист, ки бояд ба ман бошад, вале ман ин аст, танҳо волновало. Якчанд дақиқа вай, мубориза бо ин ҳисси кӯшиши афрӯхтанд ғазаб, ки ҳис кардам, ки вай дар дохили худ, балки дар ин чо гузошта нест. Ки шояд онҳо ба мо корҳое, ки агар онҳо ба мо гуфтанд, ман ин устраивало. Буд, ки девона мубориза бо ин, ба ташвиш дар бораи он. Вай буд, ки дар ih ҳокимияти ih қувват буд, хеле бузург мешавад. Вай подчинюсь ва ин шояд навъе выживу. Дар поени кор, ин буд, ки дар ҳақиқат муҳим аст, ки дар муддати тӯлонӣ.
  
  
  Ih шахси искривились пеши ман - Тани ва шикаст хӯрданд, ва онҳо менигаристанд
  
  
  ба ман, ки чӣ тавр морскую свинку дар ҳуҷайра, вале ман возражал. Аз онҳо буд, ба он кор, ва он имкон дод, ба онҳо ин корро.
  
  
  Калинин потянулся ба андешаи ман шахси ва приподнял ман веки. Ӯ гуфт Тане ва рафт. Таня подошла ба ман рӯ. Вай деҳот хеле наздик аст. Вай доранд, ки дар он тобнок кӯдаки кабуд корпартоӣ симро хостем чашм ва пайдо ченкунии, ки пеш аз скучал.
  
  
  "Акнун ту чувствуешь худ хеле осуда, хеле непринужденным", - гуфт вай ба ман ҳалим чувственным овоз мебошад. Овози интонации усилили ман ҳисси некӯаҳволии.
  
  
  "Ҳа", - гуфт ба ман нигариста, дар торик-синие ҳавзҳои ee чашм.
  
  
  "Вақте ки ту смотришь ман дар чашмони ту чашмони устают. Ту веки табдил хеле вазнин, ва ту мехоњї ih наздик".
  
  
  Ман веки задрожали.
  
  
  "Акнун душвор аст, ки ба нигоҳ доштани чашм кушода. Вақте ки вай досчитаю то панҷ, ба шумо закроете чашм, зеро мехоҳед. Шумо худро бузург сабукӣ, вақте ки закроете чашмони. Баъд аз он, ки шумо ih закроете, шумо оҳиста андохта дар амиқ фаромарзӣ. Одина. Шумо хеле хоболуд. Ду. Шумо хеле вазнин веки. Се. Шумо чуқур расслаблены ва модару. Чор. Вақте ки ба чашмони шумо закроются, шумо биеед андешаи ман голосу шумо роҳнамоӣ встретят худ ответах ва амалиѐт. Панҷ ".
  
  
  Ба назар мерасид, ки ман ба чашмони пӯшида дар худ залп. Вай медонист, ки ман метавонам нигоҳ ih аз ефтан, балки ҳатто мехост, ки кӯшиш.
  
  
  "Шумо ҳоло дар гипнотическом трансе ва откликнетесь ба ман овоз".
  
  
  Вай гуфта мешавад ҳалим, хомӯш монотонным овози шуд, ки чаро он хеле убедительно. Вай нишон дод, ки іис бузург привязанность меандешад звучанию, овози вай ба ин чувственного, обольстительного овоз, - ва ман мехостам ба коре, ки ба он дархост ман.
  
  
  "Шумо мефаҳмед?" - аноби вай.
  
  
  "Ҳа, он мефаҳмам."
  
  
  "Хуб аст. Акнун мо ба зудӣ надеть ин кольцевое дастгоҳ ба худ сари ва замима кардани электроды". Вай эҳсос кард, ки касе шуморо бармеангезад, ки таҷҳизоти ман дар сари. Ӯ походил ба armband дар сари он хотир макао сим, ки выходили аз он.
  
  
  "То ки вай мегӯям, ки бо шумо ҳастам, Ник, хоҳӣ ба даст аудиовизуалӣ маълумот бо мошинҳо. Чизе аст, ки ту мебинӣ ва слышишь, хоҳад буд, хурсандиовар ва кӯмак ба шумо барои расидан ба ҳолати глубочайшего транса". Дар ҷое шунидам ангуштзании тугмаи, ва он гоҳ водоворот гулҳои зебо атаковал черноту, сохтааст Таней. Якҷоя бо цветами омад ҳалим music, тӯйи мусиқӣ, ки вай ҳаргиз пеш шунидам. Ва овози Тани сопровождал бузург зрелищ ва садоҳои.
  
  
  "Тамоми мушакҳои бадан ба нармӣ он мушакҳо суст шуда, ба осонӣ ба он мушакҳо суст шуда, шуморо фаро бузург ҳиссиети нишоти меорад. Шумо дар эскалаторе, ки ба поен бармеангезад. Ҳар пои шумо оҳиста опускаетесь поен, ва шумо даст бештар расслабленными. "
  
  
  Мошин муқаррар барои ман эскалатор, ва дар плавном скольжении ман понесло поен ба воситаи макао рангҳо дар мягкую темноту.
  
  
  "Шумо наздик машавед, ки ба поени эскалатора ва дохил хеле, хеле амиқ фаромарзӣ. Шумо, пурра ва ба воспринимаете ман овози". Вай расид қаър ва исбот кард, ки дар великолепной, озодона парящей тьме, ки аз он ҳеҷ гоҳ мехоҳам рафта истироҳат.
  
  
  "Ман попрошу шумо сосчитать то панҷ, вале шумо пазмон цифру се. Шумо, ҳаргиз натавонед, ки произнести цифру се. Акнун сосчитайте то панҷ".
  
  
  Ман лабони шевелились. "Як, ду, чор, панҷ". Ман даҳони ва мағзи сар доранд,, чизе ба кор бо рақами се.
  
  
  "Хеле хуб", - гуфт Таня. "Ва ҳоло ба ман бигӯ, ки номи худ ва аз касе ки ба ту".
  
  
  Чизе чуқур дохили ман сопротивлялось, вале ин абарқудрат овози спрашивал ман, аз ин рӯ, вай дар ҷавоб гуфт: "ба Вай Лақаби Шуд. Вай кор дар AX, ки ман кодовое номи N..." Ман карда наметавонистанд ба ед рақами, ва рейтинги Киллмастера ". Минбаъд дастур дод, ки ба маълумоти бештар дар бораи муайян.
  
  
  "Хуб аст. Акнун гӯш кунед, ки маро бо диққат. Шумо забудете ҳама, ки танҳо ба ман гуфтанд, ва ҳар чизи дигаре,, ки аст, бо худ соли гузашта. Ин аз ҳама лаҳзаи шумо пурра инкишоф ва тотальная amnesia".
  
  
  Произошла странная чиз аст. Ман охватила экзотическая дрожь, ва вақте ки ӯ роҳбари он, эҳсос чарх мезанад. Вақте ки шахсони воқеӣ таъсири гузашт, вай эҳсос худ ба таври дигар. Ин буд, ки дар thinnest фарқияти, вале чунин менамуд, ки гӯе тамоми ҷаҳон дар гирди ман ғоиб шуд. Дар олам чизе, ки боқӣ мондааст, ба ғайр аз ман парящего бадан ва овоз Тани.
  
  
  "Касе, ки ба ту?"
  
  
  Вай фикр як лаҳза. Ҳеҷ чиз то ба зинаи. Вай кўшиши iso тамоми қувват, вале ҳанӯз ҳам метавонад ҷавоб. Ман буд, ки ба шахсият. Вай буд, существом, плавающим дар бескрайней тьме, ожидающим, ба ман ном доранд, классифицировали ва классифицировали.
  
  
  "Намедонам", - гуфтам ман.
  
  
  "Аз куҷо ту живешь?"
  
  
  "Дар ин черноте", - ҷавоб додам ман.
  
  
  "Шумо аз куҷо омад?"
  
  
  "Ман намедонам."
  
  
  "Хуб аст. Вай освежу худ хотираи. Акнун ту бубинӣ дар назди худ тарзи инсон". Мошин зажужжала, ва ман дидам инсон. Ӯ баланд буд, бо темными мӯй ва серыми, бо чашмони. "Ин мард, - ин ту", - продолжила вай. "Шумо - Рафаэл Чавес".
  
  
  "Рафаэл Чавес", - гуфтам ман.
  
  
  "Шумо венесуэлец, ки сарф чанд сол дар Иелоти Муттаҳидаи амрико. Шумо jennylyn
  
  
  дар Маргарите ва гирифта маориф дар Каракасе. Шумо ба кор аз рӯи якчанд самтҳои, вале акнун шумо фаъол революционер ".
  
  
  "Ҳа", - гуфтам ман.
  
  
  "Шумо ба зиндагӣ дар истиқоматии дар Авенида Bolivar, 36, дар ин ҷо, дар Каракасе".
  
  
  "Авенида Bolivar, 36".
  
  
  Вай продолжила нақл ба ман, ки ман ҳеҷ оила е дӯстон ва одамони бо онҳо ба он общалась буданд немногими дар ин бино буданд, ки шарикон оид ба инқилоб.
  
  
  "Баъдтар ту узнаешь дар бораи худ бештар аст", - дар охир гуфт ӯ. "Ва то ки шумо бояд ба танаффус. Вай хоҳад отсчитывать аз панҷ баргашт. - Дар вақти ҳисоби шумо оҳиста выйдете оид ба транса ва боз вернетесь дар шуури. Панҷ. Шумо боз поднимаетесь боло оид ба эскалатору. Чор. Шумо, пурра дар ҳолати оромӣ. отдохнули, лекин ба шумо даст бештар осознанными. Се. Вақте, ки чашмони шумо кушода ба ҳисоб то як, ба шумо чизе ед, пеш аз он ки закроете чашм, тамоман чизе. Ду. Вақте ки ба чашмони шумо откроются, ки шумо ба ед, танҳо чизе, ки ман гуфтам дар бораи он ки шумо - Рафаэл Чавес. Шумо ҳеҷ ба ед то фаро расидани пурраи amnesia доранд. Одина ".
  
  
  Вай чашмони кушода. Дар он ҷо сидела духтар, ва ӯ медонист, ки дидам, он шахс пеш аз ин, аммо тасаввуроте надоштам, дар назди ҳар гуна дигар ҳолатҳо. Бояд ин буд, незадолго пеш аз он, ки ӯ закрыл чашмони. Вай дарҳол пайхас кардам, ки ӯ дар атрофи Венесуэла, ва ин уменьшило ман таваҷҷӯҳи хорошенькому личику. Вай гуфт, бо он, ки дар беглом испания.
  
  
  Ба вай гуфтам. - "Qué pasó?"
  
  
  "Шумо буданд, зери осон успокоительным, сеньор Чавес. Аз шумо мезананд, ки дар садама доранд ва гирифта ҳамлаи оид ба мақсад ва мо позаботимся дар бораи шумо дар муддати чанд рӯз. Шумо дар ҳақиқат фаҳмидем худ революционных соратников, дон? "
  
  
  Вай оглядел ҳуҷраи. Техник расстегнул риштаҳои, ки нигоҳ ба ман дар стуле, ва снял чизе, ки бо ман сари. "Барои чӣ... ҳа", - гуфтам ман. Далели он, ки ман қариб ки ҳеҷ чиз дар хотир.
  
  
  "Ин доктори шикаст хӯрданд, ва он Таня Савич, худро русҳо дӯстони дар революционном ҳаракати. Ин дигар аҳли - Менендес ва Сальгадо. Онҳо буданд, ки бо шумо дар гардиши барои баъзе вақт. Мо овард шумо дар ин ҷо, дар ин хусусӣ клиникаи худ, шифо шумо. Дар охири конфронс дар кӯҳ ".
  
  
  Ба вай гуфтам. - "Конфронс?"
  
  
  Таня гуфтам. "На пытайся ба ед ҳама дар як маротиба. Ба ту лозим аст, ки рафта худро дар ҳуҷраи истироҳат".
  
  
  "Ҳа", - тупо гуфт: ман. "Истироҳат. Вай хеле хаста".
  
  
  * * *
  
  
  Дар ҳуҷраи, ки ман отвели, ин хуб буд, ором. Буд танҳо дар кат, ки дар он метавон шуд, ки шумо, вале дар маълумотҳои дар дигар ҳолат вай метавонад интизор больничной кат. Дар поени кор, вай марде буд, разыскиваемым қонун, ҳамин тавр не? Ростқавлона гап, вай андак, ки метавонад ба ед. Узр мехоҳам, ки ман гуфтам духтаре, чӣ ҳодиса рӯй дод, бало, чунки ман помнил дар ин бора. Як чиз равшан - ба ман лозим буданд, ки рафиқони, ки вылечили ман. Ман барои онҳо хеле лозим аст. Онҳо тасаввуроте надоштанд, чӣ қадар серьезна ман amnesia доранд. Хуб, ин прояснится баъд аз чанд соат. Хоби хуб ман поправит. Вале ман беспокоило чизе, ки ман карда наметавонистанд ба ед муҳими конфронс, ки дар бораи он гуфта мешавад духтар. Мағзи ман закружился аз кӯшиши ба ед, вале дар охири он, сонитар.
  
  
  Вай ногаҳон аз хоб бедор шудан посреди шаб. Ман буданд, галлюцинации, е ин буд, танҳо аҷиб хоб? Бояд ин буд, хоб. Ӯ буд, ки дар баъзе чужой кишвар, дар пустынной кишвар. Ӯ буд, ки бо темной мощеной кӯча ва гнался барои мард. Ба он нигоҳ дар дасти дароз сиеҳ пистолет истеҳсоли олмон мегузаронем, шояд Люгер. Он шањ, ки дар он инсон ва кӯшиш ба куштани ego. Ӯ ба дилам ва шањ дар ман, ва ман хис кардам жгучую дард дар тањќиќотњои тахмин. Пистолет дар дасти ман ногаҳон табдил топор бо кӯтоҳ рукоятью. Сипас вай хоб бедор шудан.
  
  
  Ин буд, аҷиб хоб. Вай на помнил, ки буд, дар ягон кишвар ба ғайр аз Венесуэла ва Однообразно. Ва ба вай мо як бор дар ҳаети шањ дар як мард. Е вай? Барои ман ҳамаи он надошт, ба маънои.
  
  
  Вақте ки наступило субҳ, онҳо овардаед, ман поднос бо озуқаворӣ, ва вай бо жадностью гирифта, ба худ. Закончив он баррасӣ худро шахсе, ки дар оинаи бо. Ҳадди ақал, ин буд, ошно. Вале, чунин ба назар мерасад, ки ин шахс на принадлежало Рафаэлю Чавесу. Вай, дидам, ки дар либос, ки онҳо овардаед, ба ман, вале маълум нест. agent. gm Ками буданд, холӣ мебошанд, опознания буд. Тақрибан як соат омад Менендес ва отвел ман баргашта дар як ҳуҷра бо стулом бо проволокой ва дигар таҷҳизот.
  
  
  "Субҳ ба хайр, сеньор Чавес", - поприветствовала маро духтар, назвавшаяся Таней. "Шумо бо омодагӣ ба мавсими нави табобати?"
  
  
  "Ҳа, вай ҳамин тавр гумон дорам", - гуфтам ман дар ҷустуҷӯи мошинҳо. "Лекин ҳар ки ое ин зарур аст? Вай меҳмонхонаи мехоҳам бидонед, чӣ гуна табобат ба вай даст".
  
  
  "Лутфан, - гуфт Таня, ба ман нишон калони кафедра. "Шумо бояд ба мо боварӣ, сеньор Чавес. Мо аз дӯстони худ".
  
  
  Вай sel в кресле, вале ман табдил ефтааст на дар худ. Вай аз меҳмонхона берун дар атрофи ин бино, побродить бо кучаҳои Каракаса, баргаштан худро истиқоматӣ дар Авенида Bolivar. Вай боварӣ карда шуд, ки ин шиносон намудҳои вернут ман хотира ва задан маро солим. Вай худам ваъда додам, ки, агар ин машғулият на меорад натиҷаҳои, вай дарҳол пойду хона.
  
  
  "Ва ҳоло расслабься", - гуфт марде бо номи шикаст хӯрданд.
  
  
  "Ман дам ба шумо оварад ором ". Ӯ воткнул ман дар предплечье впрыскивает кард подкожную инъекцию.
  
  
  Ман сар промелькнуло номи. Намбулин. Дар куҷо аз вай шунидам, ки пеш аз он? Пеш аз он ки қодир ба бештар фикр дар бораи ин, вай сар ба фикр мекунанд, ки ман бар мегирад амиқ нишоти, ва ман гум кардам фоизҳо ба гуфти ва тамоми остальному.
  
  
  Касе поправил ман headdress. Ман возражал. Пас аз як дақиқа шунид, ки ба вай овози Тани.
  
  
  "Шумо мехоҳед, ки ба бастани чашм. Шумо закроете хуб ба ҳисоби то панҷ". Вай посчитала, ва чашмони ман баста шуд. Дар dark ногаҳон вспыхнул ранги, ва аз вай шунид баъзе странную мусиқӣ, ки бо сабаби показалась ман знакомой. Овози сухан мегуфтам, механдидам, аммо ранги music идома анчом ман ба поен ва аз поен. Ба ман чунин менамуд, ки ман ба эскалаторе. Пас бо ман сари раздался дигар овоз. Овози гуфт ман оборудова ман ҳама. Ҳар чизи каме, ки аз ман санаи таваллуд то ман ахир фаъолияти left гардиши барои озод кардани Венесуэла аз тиранического империализма Иелоти муттаҳидаи амрико. Буданд, тасвирҳо мушаххас тасвирҳои. Вақте, ки ҳама худро тамом, вай гирифта муфассал расм худ гузашта. Ман amnesia излечилась.
  
  
  Вай узви гурӯҳи сиесӣ таҳти унвони "Самосуд", ки мақсади он буд, свержение ҳукумати Венесуэла ва муқаррар намудани чап низоми бо истифода аз русҳо. Ман завербовали чанд моҳ пеш, ва якчанд рӯз пеш вай, буд, ранен дар вақти гирдиҳамоии назди сафорати амрико.
  
  
  Таня боз заговорила. "Шумо раҳбари гуфтаанд, ки мо ба шумо мегӯям, ки сафи дружиначиени истончаются аз трусливого дезертирства дар назди шахси табъи полис тактикаи. Аз ин рӯ, амал ба шумо лозим аст, ки ҳоло. Шумо буданд, интихоб шудаанд, ки ба гузаронидани ин амал.
  
  
  "Венесуэла табдил ефтааст хеле зависимой аз Иелоти муттаҳидаи амрико", - продолжила вай. "Иелоти муттаҳидаи амрико харидорӣ тақрибан 40 фоиз содироти нафт Венесуэла, ки имкон медиҳад, американцам смертельную иқтисодӣ хватку барои Венесуэла. Президенти Венесуэла ва ego капиталистическое ҳукумат бояд несту нобуд карда, ки пеш аз онҳо передадут тамоми кишвар американцам. Таҳия шуда буд, ки нақшаи. таҳия шудааст, бо назардошти дарпешистода Каракасской конфронсҳо.
  
  
  "Конфронси хоҳад вохӯрӣ байни президенти Венесуэла ва ноиби президенти Иелоти муттаҳидаи амрико. Вай ҷиҳати беназир имконияти clump ҳардуи ин врагам мардум аст. Баъдтар ба шумо сообщат дар бораи хислати нақша ва тафсилоти он ки чӣ тавр он бояд бошад. Шумо мефаҳмед? "
  
  
  "Ҳа, он мефаҳмам."
  
  
  "Хуб аст. Вақте, ки шумо проснетесь, ки шумо ба ед тафсилоти чизе, ки ман ба шумо гуфтам, ва ҳамаи шумо, ки шунида ва дида, ҳангоми дар амиқ трансе. Агар дар майнаи худ мағлуб мекунад возникнут саволҳо дар бораи таври муфассал зерсохторњо мафкураи худро ҷавоб дод ва заполнит ҳар гуна камбудиҳои он метавонад ба шумо ташвиш. Шумо итоат бипурсед худро як шахсияти мисли Рафаэля Чавеса ва на хоҳад ҳадс дар асоснокии ego сиесӣ фалсафа ".
  
  
  Баъд аз якчанд дақиқа ман чашмони табиӣ ба таври открылись, ва ӯ ба хотир, ки чӣ тавр Таня считала дар падидаи нек аз он ба тартиби аз панҷ то як. Он, ҳамчунин, хотир, ҳама дар бораи худ гузашта ҳает. Ки шояд онҳо ба мо дод, ки бо ман, ин сработало. Вай пурра оправился аз amnesia доранд.
  
  
  Таня гуфтам. - "Шумо чӣ эҳсос мекунед, шарики комил?"
  
  
  "Хеле хуб", - ҷавоб додам ман. "Маводи мухаддир маҷбур маро ба ед. Вай бояд барои иштирок дар рисолати бар зидди Каракасской конфронсҳо, ҳоло ба он хотир, дар ин бора. Вай хоҳам омода аст?"
  
  
  "Шумо тайер ҳастед", - гуфт вай.
  
  
  Шикаст хӯрданд гуфтугӯ ва чӣ ваҳй ба техникаи чида охири ҳуҷраҳо, тарк мо бо Таней танҳоӣ. "Мо бо шумо бод... мо медонем, ки дӯсти як дӯсти, беҳтар аз он ед?" Ба вай гуфтам. Ман буд, мимолетный тарзи Тани, лежащей обнаженной ирина.
  
  
  Чизе буд, ки дар назари вай, пас аз он шахси расплылось дар сабук улыбке. "Ман умедвор буд, ки ту вспомнишь. Мо буд, ба шом ҷамъ. Ое ту помнишь?"
  
  
  "Ҳолам хуб нест", - гуфтам ман. "Вале мельком, некое воспоминание он гирифта, ман мехостам ба ед бештар".
  
  
  Вай тихонько рассмеялась. "Шояд, мо боз ба харҷ чанд дақиқа якҷоя, ки пеш аз ту покинешь клиникаи худ".
  
  
  "Ин чизе аст, ки маблағи интизор", - гуфтам ман.
  
  
  Ҳарчанд вай ҳис пурра хуб, онҳо исрор намуда, ки он монд дар ҳуҷраи худ ва отдохнул. Вай як каме фикр кардам, ки дар бораи Тане. Бегона. Ман населенный адад русия буд, ки аз ҳама муҳим дар ҳаети ман буд, вале ман не метавонад қатъ фикр дар бораи ин необыкновенной духтаре.
  
  
  Вақте ки ман аз фикр дар бораи Тане, он кӯшиш ба барқарор гузашта, ки қариб фаромӯш сабаби садама. Ва мисли ман кӯшиш ба хотир, ман вспомнился хурд набошад. Вай пойлуч забежал дар глиняный хона дар окраине Маргариты. Сипас, ба он хотир, ки дар ин хона буд, ба ман хона ва хорошенькая черноволосая зан бо номи Марям, буд, ки ман модарам. Ӯ ва падари ман мурданд, вақте ки ман буд ва нӯҳ сол аст. Чанде пас аз ин, вай хешамон омадам дар Каракас, ки зиндагӣ дар назди хешовандон ва омӯхта ба хизматчии давлатӣ.
  
  
  Дар тамоми ин ҳама боз буд, чизе тоқ. Вай метавонист ба хотир, ки ба воситаи худ гузашта, вале ин чиз казались нереальными, мысленные тасвирҳои блеклые ва туманные. Ва вақте ки вай бас фикр дар бораи онҳо огоҳона, онҳо танҳо исчезали дар забвении ва дамида ҳамин қисм ман.
  
  
  Аҷиб аст, вале њама яркими духтарони ман болохонаи чат доранд монд онҳо чанд сол аст, ки вай сарф дар Амрико, кор дар погрузочной платформаи.
  
  
  Вай сарф тамоми рӯз дар ҳуҷраи худ. Он шаб, ки ба ман омад Таня. Вай ором вошла ва закрыла барои худ дари. Вай бархоста аз охири кат, дар куҷо хонда рӯзномаи оҳ Каракасской конфронсҳо. Аз нах буд, стетоскоп ва дар дасти ӯ держала ҳаб.
  
  
  "Метавонам, ки он пощупать ту пулс?" аноби вай.
  
  
  "Албатта."
  
  
  Вай держала ман запястье худ маленькой мулоим бо дасти. Мо назари вохӯрд, ва вай зуд отвернулась. Вай тамға ба худ метавон, пас приставила стетоскоп ман ба сина ва бо як дақиқа прислушивалась.
  
  
  "Шумо эҳсос nauseous?"
  
  
  "Не."
  
  
  "Ое потоотделение дар хоб?"
  
  
  "Чизе, ки ба он помнил".
  
  
  Назари ман переместился бо вай пурра лабони дар чувственные ќатшудагињо вай бадан. Ва боз ман аз сар промелькнул дразнящий тарзи - Таня обнаженной ирина. Ee баъдӣ штопора дамида экстрасенсорным.
  
  
  "Ту гуфтӣ, ки ба хотир ... наздикӣ дар байни мо, Рафаэл".
  
  
  "Ҳа, вай ба хотир он."
  
  
  "Ое шумо ба ман мегӯям, ки шумо вспомнили?"
  
  
  Вай улыбнулся. "Не. Ин буд, ки ту. Ирина".
  
  
  Он бузург кӯдаки кабуд корпартоӣ симро хостем чашмони избегали ман назар. Онро гирифта, аз нах ҳаб ва стетоскоп ва мурғоб ih ҷинс. Сипас вай ба нармӣ притянул ee ба худ. Вай поцеловал вай, ва ӯ гуфт.
  
  
  "Ту дар ҳақиқат хоб бо ман не?" - ором гуфтам ман.
  
  
  Вай кӯшиш отодвинуться, вале ман ба вай удержал вай. "Рафаэл, ту любовник", - возразила вай. "Ту революционер. Ое шумо вақти ба занон".
  
  
  "Вай бояд пайдо замон ҳарчанд маротиба - овозцо появившиеся дар вао паемҳо вай хей.
  
  
  Вай ба чашмони ман пайдо. "Бале, як маротиба". Чунин менамуд, ки вай ба ед меорад. "Незадолго то гирдиҳамоии назди сафорати амрико. Вай принесла як еддошт дар худ истиқоматӣ ва ба шумо ато карда буд ман монд".
  
  
  "Ва мо поцеловались, ва ман прижал ту ҳам наздик аст", - гуфтам ман, оҳиста-оҳиста гузаронидани дасти худ дар тамоми дарозии он ба бадан.
  
  
  "Рафаэл, лутфан..." - слабо запротестовала вай.
  
  
  Вай расстегнул он ба шакли то камар ва просунул дасти ба даст дохили прижимая ee ба худ. Вай ласкал ee сина ва ҳис кардам, ки чӣ аз ман прикосновения он соски дилашонро сахт.
  
  
  "Рафаэл ..."
  
  
  Мо боз целовались. Вай перестала муқовимат ва бо внезапной китобхонаи бузурги оташи гуфт ба ман ласку, ҷисми худ бо ноумедӣ напряглось, вақте ки вай таҳқиқ даҳони вай. Вақте, ки бӯсаи тамом, мо ҳам затаили нафас ва жаждали бештар.
  
  
  "Оҳ, эй Худо ман, Рафаэл", - выдохнула вай.
  
  
  Вай скинула шакл ва уронила вай ба павлус. Вай мепоиданд, ки чӣ тавр ба он стягивала panties аз худ дароз гладких буд. Вай подошла ба койке ва потянулась, ҷисми худ дрожало аз ҳаяҷон. Вай зуд разделся ва пахш кунед пилорамма наздик ба он. Ман ангуштони ва лабони перебирали ҳар ваҷаб он гарм дрожащей ҷисм.
  
  
  Ногаҳон ба вай кӯшиш отодвинуться, вале вай бардавом прижал ee. "Ки ман корро ба ту?" воскликнула вай. Вай подавил он суханони сахт погрузившись дар он даҳони забони. Вай аз нав оғоз ҷавоб намедиҳад.
  
  
  Ман медонистам, ки ӯ омелой дар хотир доред, ва ба ман буд, ба ҳар ҳол. Вай метавонист танҳо фикр дар бораи он спелом, гармӣ бадан. Вай застонала аз мехост, ки вай перевернулся ба нах. Вай рони открылись барои ман, ва ман ҳис кардам, ки чӣ тавр ба он нохунҳо впиваются ман пушти ту. Вай якбора дохил шудам дар нах, ва он вскрикнула аз масхара. Он гоҳ ҳама чиз тьмой, безотлагательностью ва нарастающей необузданной аз оташи.
  
  
  Шашум боби.
  
  
  Ман боз дармонда ба стулу, ва дар ҳуҷраи буд, ки комилан торик аст. Онҳо дод, ки ман боз як инъекцию, вале ин вақт буд, ки ягон умоляющих овозҳо. Дар ман действовал танҳо маводи мухаддир. Тани шикаст хӯрданд ва ҳатто дар ҳуҷраи буд.
  
  
  Онҳо чизе, ки зикр карданд, ки дар бораи "охирин марҳилаи". Вай шунидам, ки онҳо мегуфтанд, ин ба забонҳои русӣ ва чаро он ҳама фаҳмидам, ҳарчанд аз он аст на помнил ба ягон омӯхта русӣ.
  
  
  Вақте ки вай sel в кресле, дар dark пеши ман сарчашма тарзи. Ин буд, ки президент ва ӯ произносил сиесӣ сухан. Ӯ буд, ҳама дар бист пойҳои истироҳат аз ман ва жестикулировал дар вақти сӯҳбат. Ӯ мегуфт чи, ки ман хеле расстраивали. Вай покрылся задааст баъд. Нишоти сменилась қавӣ хашм, зеро суханони президенти гурўҳи бештар оскорбительными, ҳамаи суруд ва суруд. Ego шахс оҳиста-оҳиста исказилось ва шикасти сахт искаженным. Пас аз як дақиқа шахсе буд, ки ҳамаи онҳое ки боқӣ мондааст, ки аз тасвирҳои. Ӯ ба сухан оғоз шуд, становясь бештар ва уродливее, бо мурури он, ки чӣ тавр обиды хлестал оид ба ego скрюченных ҷорӣ мешаванд. Шахсе чунон наздик буд,, ки ман фикр кардам, ки метавонам протянуть дасти ва ҳамла ба он.
  
  
  Вай шунид дуъояшон дар ҳуҷраи ва фаҳмидам, ки ӯ исходил атрофи худ ман гулӯ. Вай яростно дотянулся то ин ужасного шахсоне, ки кӯшиши мешикананд ҷисм дасти луч дасти царапая вай ангуштони худ.
  
  
  Аммо ман не метавонад ба ин ноил. Дуъояшон буд воплем пурра ноумедӣ ва жалкого ноумед аз сабаби имконнопазирии дотянуться то ужасного шахсон ва нобуд ego. Пас аз як дақиқа овози затих, ва воцарилась тишина, искаженное шахсе продолжало ҳаракат дар пеши ман.
  
  
  Ногаҳон
  
  
  Овози Тани раздался атрофи аз торикӣ. "Ин аст, ба худ душман. Ин нафар, ки маблағи байни худ мардум ва озодии. Ӯ мерзкое, уродливое ҳайвон, ва ӯ питается трупами халқи худ. Шумо ҳамеша ego не, дӯст ва ҳаросон шуданд, вале акнун ба шумо дода деринан отчаянным, муомила ва отвращением. Шумо ненавидите ego бештар аз ҳарвақта ненавидели касеро е чизеро дар зиндагии худ ".
  
  
  Вай фикр мекард, ки мисли сандуқе вотум-вотум взорвется аз отвращения ва нафрат, ки он баргашта ба искаженному супорад. Вай ҳама вақт вспоминал гнусные суханони президент ва сжимал кулаки то он хорька, то нохунҳо на разорвали хурмо.
  
  
  Дар охир тасвир нест шудааст, ки дар dark, ва сменилось дигар. Аввал ин буд, ки ман шинос, сипас онро ба хотир дар ин бора ба воситаи рўзномањо. Ин буд, ки амрико ноиби президент. Ӯ гуфта будам, ки бо забони англисӣ, вале он ego бузург мефаҳмидам. Ӯ фаҳмонд,, ки хоҳад зич ҳамкорӣ бо ҳукумати Венесуэла, ки Иелоти Муттаҳидаи амрико пешниҳод хоҳад бештар иқтисодӣ ва ҳарбӣ кўмак ба президенти Венесуэла оставался дар қудрат. То он сухан, он шахс тағйир ефт. Ego чашмони гурўҳи бештар злыми, инчунин оид ба усть извергались отвратительные, отвратительные суханони.
  
  
  Вақте ки дар охир зажегся муқаддас, он буд, дар тамоми поту. Техник снял ман аз стула ва отвел бозгашт ба ман ҳуҷраи. Маводи мухаддир ва фикру хаелњои ін пурра истощили ман энергетика. Пойҳои ман буданд, чунон нотавон, ки ман ба вуқӯъ метавонад роҳ.
  
  
  Вернувшись ман ба ҳуҷраи, техник кӯмак ба ман нишаста, ба койку ва нигариста, ман аз боло ба поен.
  
  
  Ӯ пурсид. - "Дар ту ҳамаи впорядке?"
  
  
  "Ман фикр мекунам, то."
  
  
  Ӯ гуфт, меҳрубонона. - "Ин ҳама зарур аст, ки барои худ рисолати".
  
  
  Вай амиқан вздохнул. - "Дар Куҷо Таня Савич?"
  
  
  "Вай занята лоиҳаи".
  
  
  "Ман бояд ба вай дид".
  
  
  "Метарсам, он аст, ғайриимкон аст".
  
  
  Вай нигоње. Ин буд, ки ҷавон венесуэлец бо номи Сальгадо. Ego шахсе назар ростқавл. Шояд аз сабаби откровенности, ки вай он ҷо, дид, вай выпалил чизе, ки дар бораи чӣ аст, ҳатто догадывался, ки фикр.
  
  
  "Ое, ҳам, вай ба он, хема ман меноманд? Ое, ҳам, ҳамаи ин зарур аст, ки барои ихтироъ инқилоб?"
  
  
  Ego чашмони сузились ба ман. "Ту сомневаешься дар ин?" - бо trepidation пурсид ӯ.
  
  
  "Ман... ман намедонам. Фикр мекунам, ки не. Баъзан ба ман мерасад, ки ман буд девона".
  
  
  "Шумо девона ҳастед. Дар делле, шумо ҳоло хеле хуб". Ego овози буд, таъсири ором.
  
  
  Ба вай гуфтам. - "Чӣ қадар аз он буд, ки дар ин ҷо, дар як клиникаи?"
  
  
  Ӯ заколебался, ки гӯе задаваясь масъала, ҷавоб ое ба ман. "Позавчера шом шумо привел шарики комил".
  
  
  "Ва вақте ки вай хоҳад тайер шумо тарк?"
  
  
  "Имрӯз."
  
  
  Вай слабо приподнялся дар локте. - "Дар делле?"
  
  
  "Охирин марҳилаи пурра имрӯз баъдтар. Шумо хоҳад буд, ҳатто чанд ознакомительных машғулиятҳо. Баъдӣ хоҳад хеле хурсандиовар аст, ки барои шумо, вале ӯ тамом пеш аз шумо маълумоти дар бораи он. Ин комилан як қисми зарурии худ тайерӣ ба кори конфронси ".
  
  
  "Чӣ кор?"
  
  
  "Онҳо мегӯянд, ки шумо баъдтар имрӯз".
  
  
  Ногаҳон дари отворилась, ва дохил шудам доктор шикаст хӯрданд. Ӯ сердито нигариста, техника. "Ин чӣ? Чаро шумо ҳанӯз ҳам бо сеньором Чавесом?"
  
  
  Техник назар испуганным. - "Ӯ меҳмонхонаи каме сӯҳбат".
  
  
  "Возвращайся ба кор", - кӯтоҳ гуфт, Калинин.
  
  
  "Ҳа, албатта." Сальгадо дилам берун омад ва ба воситаи хуҷраҳо.
  
  
  Вай looked like шикаст хӯрданд мувофиқ ба ман. Ман нравилась фикр дар бораи он, ки дар ин ҷо кор русҳо, ки ман соотечественникам иҷозат дода намешавад сӯҳбат бо ман. Венесуэлец бояд назорат инқилоби худро ба анҷом аст, вале шикаст хӯрданд относился ба Сальгадо, ки чӣ тавр ба низшему.
  
  
  Шикаст хӯрданд натянуто улыбнулся ман. "Ман хеле афсӯс, ки пас аз якбора отнял шумо Сальгадо, сеньор Чавес, лекин он доранд, ӯҳдадории ба дигар ҷойҳо. Шумо хуб ҳис?"
  
  
  "Хуб аст", - ҷавоб додам ман.
  
  
  Ӯ пощупал ман пулс ва дар ҳоле, чизе нагуфт.
  
  
  "Хеле хуб аст. Ту бояд як танаффуси, ва мо придем барои шумо бод, он гоҳ нисфирӯзӣ. Ое шумо пеш ҷиддӣ машғул шудан".
  
  
  "Ое, ҳам, он дар ҳақиқат метавонам мегузорам, дар ин ҷо имрӯз дер шом?"
  
  
  Ман штопора застал ego ғайриинтизор. Вале баъди кӯтоҳ таваққуфро ӯ дар ҷавоб гуфт: "Ҳа. Шоми имрӯз шумо омода аст".
  
  
  "Хуб", - гуфт ба ман. "Нафрат хулосаи".
  
  
  "Мо ҳамаи кӯдакон", - дидаву дониста гуфт ӯ. "Вале мо бояд овардани ҷабрдида дар манфиати инқилоби. Ое ин нодуруст аст?"
  
  
  Вай гуфт. Шикаст хӯрданд натянуто улыбнулся ва рафт.
  
  
  Вай сонитар ненадолго. Ногаҳон ӯ шунид худ дуъояшон. Вай селл дар койку откровенные, дар тамоми поту ва трясясь. Вай сарф дрожащей дасти бо даҳони менигаранд противоположную девор. Ба ман буд, на монанд ба битарсед - ба андозаи вай медонист, ки дар бораи худ. Бояд онҳо давали маро дору. Ман приснился яке дигар аз вуқуи аст.
  
  
  Вай дида шахси зишти аз темной хуҷраҳо ва шунидам резкие злые овоз. Ҳамаи ин буд, смешано бо духтарони ман тасвирҳо. Вай панцирь оид ба темному переулку бо "люгером" дар дасти. Вай повернул дар кунҷи, ва ногаҳон дар пеши ман появилось бузург искривленное шахс. Он назар ҳамчун президент, балки аз он буд, деформированное шахсе висящее дар dark.
  
  
  Вай стрелок оид ба люгера боз ва боз, вале ин отвратительное шахс танҳо смеялось ман то абад мемонанд. Даҳони ифтитоҳи, угрожая бирӯяд ман. Ба ман приближались дароз тез дандон. Пас аз он, чењрааш.
  
  
  Пас аз силоҳи нисфирӯзӣ ман отвели бозгашт дар як ҳуҷра бо машинами - онҳо даъват ба он комнатой ориентаций. Техник предупреждал ман, ки ин сеанс хоҳад дигарон, ва ӯ преувеличивал. Таня мулоқот ман дар ҳуҷраи, ки усулҳои привязывали маро ба креслу.
  
  
  "Ин хоҳад ногувор аст", - гуфт вай. "Вале ҳама охир пеш аз шумо аз он ед".
  
  
  "Ман фикр кардам, ки дар бораи ту пеш аз ин", - гуфт ба ман. "Ман дархост туро, вале онҳо гуфтанд, ки ту низ занята, то маро дид".
  
  
  Мардон анҷом бибандад ман ремнями ва вазъи муроҷиат ба як атрофи мошинҳо. Пеш аз онҳо буданд, аз он истифода. Ӯ буд, ки хурд аз панели идоракунӣ, вале дар он прилавке буданд, даҳҳо мигающих ранга огней.
  
  
  "Он гоҳ, ки гуфтанд бар ту шуд дуруст", - гуфт Таня.
  
  
  "Увижу ое ман онро ба ту боз, пас аз он, ки уйду аз ин ҷо?"
  
  
  Вай отвернулась. "Шояд. Ҳама вобаста аст аз хуруҷ рисолати".
  
  
  "Ман чизе намедонам, дар бораи рисолати", - овозцо появившиеся дар вао паемҳо вай хей.
  
  
  "Ба зудӣ хоҳӣ донист".
  
  
  Дар ин вақт онҳо истифода бурда ба дигар дастгоҳҳо - проволочную металлическую ленту ба сина ва аз нав headdress. Таня проследила, ки ҳамаи ин чӣ тавр бояд ва берун ба воситаи хуҷраҳо.
  
  
  Онҳо выключили муқаддас, ва ӯ дид, боз чанд хабарнигори dark. Тасвирҳои буданд, ҳатто бештар аз ҷаҳони воқеӣ, аз онҳо, ки ман дида аст ин субҳ. Дар ин вақт ба ман тавр нест укол, вале ман медонистам, ки амали утренней вояи ҳанӯз пурра нест шудааст.
  
  
  Президент пайдо аввал оид ба ҳуҷраи. Ӯ снаряда сквозь анбӯҳи, дарида берун хандидан махая дасти худ ва улыбаясь. Як бор тасвир появилось, повязка оғози коре бо ман. Дар сар ба миен омадани ваҳшатнок фишор, дард табдил ефтааст қариб мафурӯшед. То даме ки вай буд, тамошо, ки чӣ тавр фаъолона ҳаракат мекунанд тасвирҳо, агония усиливалась. Вай iso тамоми қувват кӯшиш буда, ошкор ва закрывая даҳон ва прищурившись аз дард. Ин танҳо бадтар, то ки ман фикр кардам, ки ман ҳисоб вотум-вотум взорвется. Дуъояшон вырвался ман дар атрофи гулӯ. Мард отделился аз мардум ва давида ба президенти, баіс бузург мачете. Майса соединилось, обезглавив президент, ego ва ҳадафи полетела дар анбӯҳи, проливая хун дар ҳама ҷо. Одамон смеялись ва смеялись.
  
  
  Дард гон буд, ва ӯ эҳсос кард, танҳо сладкую пустоту ҷисмонӣ тасаллои шумо. Президенти мурда буд, ва ҷаҳон буд, ефт аз он тирании.
  
  
  Вай умедвор буд, ки дар сеанс тамом, аммо ин рух дод. Боз як саҳнаи заполнила ҳуҷраи, вақте, ки президенти произносил публичную он. Дард омад боз, ва он уперся дар нах, свернувшись дохили, барои муқобилат хей. Вале ман ин поразило. Ин дафъа ваҳшатнок, ки фишор дар голҳо сопровождалось шадид болью дар сина, ки агар ман случился сактаи дил. Вай шунидам худро дуъояшон буданд, вале ба дард нест проходила. Мард ҳидоят пистолет ба президент ва оторвал зарбаи эму затылок. Дард якбора утихла.
  
  
  Вале боз ҳуҷра тамоми симоҳо, ин дафъа амрико ноиби президент. Ӯ биронам, дар баробари, дар сиеҳ "Кадиллаке" дар расмии паалатҳои, ва ӯ медонист, ки президенти Венесуэла ронандагӣ буд, ба пеш аз он дар мошин. Ноиби президент буд, дар дорогом костюме, ки дар нек полоску, империалистической жестикулируя мардум. Фишор бар он, вале ин вақт буд, ки аз фишурдасозии дар сина, танҳо ужасная дард дар сар. Дар натиҷаи внезапного таркиш дуд ва обломков мошинҳо ноиби президенти ин ки несту нобуд шуда буд невидимой бомбой, ва ҳамаи находившиеся дар мошин фавтид. Дар ҳуҷраи оғози дуюм прогремел қавӣ таркиш ва мошин президенти Венесуэла разрушилась. Дард сипарӣ то абад.
  
  
  Вай пош дар раисикунанда, вақте ки ман отстегнули ва отключили дастгоҳ. Оянда бо ман буд, доктор шикаст хӯрданд, вале ман ба он намебинанд,, ба Беҳтар.
  
  
  "Бадтарин аллакай паси, - гуфт ӯ ба ман.
  
  
  Вақте ки ӯ ба тамом гӯш кардан ман худ стетоскопом, он ба ман кӯмак кард даст бо стула ва сарф оид ба коридору дар обычную проекционную ҳуҷраи. Дар дальней стон буд встроен экран, балки дар қисми пушти ҳуҷраҳо буд, киоска барои проектора.
  
  
  Шикаст хӯрданд вложил ман дар дасти қавӣ "Люгер". Вай тупо назар афканда, то ба ӯ, то ҳол онемев аз бераҳмона сеанс. Ин буд, пистолет, атрофи он шањ вай дар худ кошмаре.
  
  
  "Маводи мухаддир аллакай тамом, - мегуфт ба ман шикаст хӯрданд, - ва ба шумо вокуниши гуногуни раздражители дар давоми ин қисми омодагӣ хоҳад комилан табиӣ. Шумо нигоҳ пистолет ва ҳар коре, ки метавонед. . "
  
  
  Он танҳо буд, тамошо бузург пистолет. Вай медонист, ки ин дар олмон пистолет, вале чаро касе ассоциировал ego бо штатҳои муттаҳидаи. То он кӯшиш ин аст, ки ба ақл, ки дар ҳуҷраи потемнело, ва филм оғоз ефт. Ин буданд, ки мазкур онњо суратҳо, гӯе гирифташуда дар охир як ҷуфти рӯз дар предконференционных вохӯриҳо. Дар ин филм шудааст президент, indo оид ба дорожке пеш
  
  
  Паласио-де-Мирафлорес, дар наздикии он амрико ноиби президент. Дар атрофи буданд, операторони ва президенти тасодуфӣ гуфтугӯ бо худ трейлер гостем.
  
  
  Вақте ки фигуры дар экран, чунин менамуд, приближались ба ман, ман дар сина поднялось хоҳиши ҳисси адоват, ва ӯ эҳсос изтироб умумӣ ҳисси мақсад, эҳсоси қавӣ андӯҳгину. Дард усилилась бо ҳисси пурра отвращения. Вай бештар дида экран. Расидан ба назди ман мардум табдил хеле ҷаҳони воқеӣ. Вай эҳье пистолет тарафи рости дасти сохт ва ego ба ду фигуры. Вай аввал нацелился ба президент. Вай дрожал аз адоват ва дард, ва арақи tech, оид ба андешаи ман лбу. Он нажал ба триггер. Фигуры неторопливо мерафтанд ва ба ман. Вай, буд, в ярости. Вай стрелок оид ба пистолету аз нав, ва аз нав, ва дар сина президенти зиччи узором образовывались черные он сӯрохиҳои. Пас аз як дақиқа он спустил триггер холӣ дар патрон. Бо вуҷуди ин ду фигуры идома приближаться ба ман. Вай метнул дар онҳо пистолет ва сипас дар приступе ярости ринулся ба онҳо. Вай сахт ударился ва сахт фарш афтод.
  
  
  Загорелся сергей, шикаст хӯрданд ман кӯмак кард кӯҳ. Вай шавад фарҷом буд ва истощен. Акнун, вақте филм тамом, дард ва хашми бисанҷед, ки дар атрофи ман.
  
  
  "Хеле хуб", - слащаво сухан Калинин. "Аъло, дар ҳама аст".
  
  
  "Ман мехоҳам, ки... убраться аз ин ҷо", - гуфт вай эму.
  
  
  "Хуб, - гуфт ӯ. "Мо бояд ба шумо, то имрӯз, вақте ки шумо хоҳад буд, ки охирин иҷлосияи. Шумо метавонед бозгашт худро дар ҳуҷраи".
  
  
  Ман отвели бозгашт ба паст шароби сафед ҳуҷраи бо койкой, ва он сахт пахш кунед пилорамма. Чунин менамуд, ки гузашт чанд мучительных бессонных рӯз бо онҳо хорька, ки чӣ тавр ман проснулась ин субҳ. Вай сонитар ненадолго. Вале ин дафъа аз вуқуи аст буд. Ба ҷои ин ман приснился хеле муфассал хоб бораи Тане. Ӯ буд, обнаженной дар дасти ман. Гарм мягкость вай бадан поглотила ман, поглотила ман желанием. Ҳамаи эҳсосоти буданд разбужены - ман шунидам, ки вай овози зебо ва ҳис опьяняющий бӯи ee брасс. Ва дар тамоми своды, дар пылу шаҳват, вай ҳама вақт ба ман дода шавад: "Бубахш, Ник. Бубахш, Лақаби".
  
  
  Ман наметавонистам, ки чаро он истифода мебарад, ки ин иностранное номи, вале на шталь поправлять вай. Ман на волновало, ки чӣ тавр ӯ маро называла. Ҳеҷ чиз надошт арзишҳои ғайр гарм, требовательной ҷисм, извивающейся подо ман.
  
  
  Вай ногаҳон сель. Ба вай фикр дар бораи Тане ва онро истифода хориҷӣ ба номи. Ник. Ин чӣ маъно дорад? Вай орзу буд, дар бораи Люгере, ки шикаст хӯрданд воткнул ман дар кулак. То он ҷони худро фидо аз он ҷо, мунтазир аст, ки онҳо иҷро нашавад, ки маро дар заключительную иҷлосияи якуми он фикр кардам, буд, ки ое дар охир ду рӯз чизе калонтар аз вай медонист, бештар аз бигардед ба ман ин одамон. Вале онҳо бояд шудааст ҳуқуқӣ. Онҳо медонистанд, ва ҳамаи оборудова ман, ҳамаи дар бораи ман фалсафа ва кори ман бо њаракати. Ҳамаи мо ба кор вячеслав як парванда, он бояд буд, ки ба онҳо такя.
  
  
  Вақте ки онҳо омада ба ман гуфтанд, ки ҳоло ранний шом, ва ман отпустят баъд аз чанд соат баъд хуб мехӯрад. Ман отвели дар ориентационную, вале на пристегивали k особенных стулу. Ба ҷои ин, онҳо хоҳиш маро ба нишастан бетараф курсї наздик Сальгадо. Бо гузашти вақт ӯ рафт, ва дохил Таня ва шикаст хӯрданд, бо сеюм шахс русӣ бо номи Олег Димитров.
  
  
  "Сеньор Димитров дар ҳамкории зич бо раҳбари ҳаракати", - фаҳмонд ба ман, шикаст хӯрданд.
  
  
  Вай тарҷума назар бо мардон дар Таню. Зери мышкой он несла пачку [ои гиматнок. Вай танќисї нест ман гуфтам.
  
  
  "Мо ба сар?" - невзрачный аноби вай.
  
  
  "Хуб, - гуфтам ман. "Биеед."
  
  
  Онҳо придвинули се стула ва дар чунин game шахси " ба ман, мардон оид ба ҳарду ҷониб аз Тани. Вай кӯшиш ба харҷ медиҳад қиматнок худ афтод. Димитров пристально назар афканда, то ба ман, ки чӣ қадар кӯшиш то фаҳманд, ман сокровенные тафаккур ва эҳсосоти.
  
  
  "Мо аз шумо бори дигар гузаранд курси табобат", - гуфт Таня. "Он гоҳ хоҳӣ омода аст".
  
  
  Шикаст хӯрданд готовил впрыски. Ӯ наклонился пеш аз стула ва маро укол. "Ин дафъа шумо даст, танҳо як миқдори ками седативи эњсос, - гуфт ӯ, - зеро мо выпустим шумо фавран пас аз хатми ҷаласаи". Моеъ попала ман вену, ӯ царакат иглу ва прижал ватный диски ба крошечной ране.
  
  
  "Акнун, - гуфт Таня худ ровным, хомӯш овози, - ки шумо эҳсос хеле осуда ва ором аст". Вай овози гудел, задобрить мағзи ман ва дере нагузашта он исбот кард, ки дар ego ҳокимияти. Вай буд, пурра покорным.
  
  
  "Ин дафъа вай попрошу шумо кушодани чашм, балки ба шумо лозим нест, ки ба берун рафта, дар атрофи амиқи транса. Ба ҳисоби панҷ шумо откроете чашмони, вале останетесь дар гипнотическом қодир аст".
  
  
  Вай оҳиста-оҳиста считала. Вақте ки ӯ гуфт, панҷ, чашмони ман открылись. Вай переводил назар аз як шахс ба шахси дигар. Вай ба таври комил осознавал чизе, ки ман окружало, вале ба ҳар ҳол пребывал қодир ба хакикат euphoric. Вай буд, пурра расслаблен ва медонист, ки ҳастам пурра ҳокимияти ин овоз.
  
  
  "Шумо буданд, интихоб шудаанд, барои иҷрои муҳимтарини рисолати"
  
  
  Ин населенный адад русия, ки ҳанӯз предприняла инқилоб, - ҷиддӣ гуфт Таня. - Послезавтра баргузор мегардад Каракасская конфронс. Хоҳад утренняя ва рӯз иҷлосияи. Хоҳад мазкур президенти Венесуэла, ноиби президенти Иелоти муттаҳидаи амрико ва дигар воломақоми шахси. Конфронс баргузор мегардад, дар Паласио-де-Мирафлорес.
  
  
  "Шумо пойдете дар: рӯзона ҷаласаи бевосита ќабл аз конфронси аст, боз. Шумо дадут графин бо об, ки шумо метавонед интиқол ба ҳуҷраи. Вақте конфронсҳо возобновится, дастгоҳ, спрятанное дар графине, убьет ҳама дар ин ҳуҷраи".
  
  
  Ман охватила дрожь масхара.
  
  
  "Шумо на хоҳад истифода аз силоҳ барои куштани мо душманони ки шумо кӯшиш мекунед пеш. Вале шумо убьете ih. Шумо мефаҳмед?"
  
  
  "Ҳа, он мефаҳмам."
  
  
  "Шумо шахси назар ба дигар, вақте, ки шумо проснетесь аз ин транса. Мо бо шумо похожим дар амрико ҷосусӣ бо номи Ник Картер".
  
  
  "Ник Картер", - ба такрор аз он. Ник! Пас называла маро дар хоб Таня. Ин буд, предчувствие, ки дар сновидении дар бораи "Люгере".
  
  
  "Шумо войдете дар бинои зери номи Ника Картера. Аъзои гурӯҳи мо шуморо ба графин аз скрытым дастгоҳи. Шумо биеваред графин дар толори гузошта ва ego дар кафедра. Шумо метавонед ин корро, чунки ин Ник Картер, ки аз он мо ихроҷ кардам, дорои сатҳи олии допускать дар нишасти ".
  
  
  "Ман мефаҳмам", - гуфтам ман.
  
  
  "Дар давоми зерин ду рӯз ба шумо хоҳад тасвир дар атрофи худ Ника Картера. Ҳозир вай хондан сар бурида, бо файлу дар ин бора агенте,, ва шумо бояд дар хотир ҳар як ќисми, ки шумо метавонед бомуваффақият додани худ барои Картером. Ғайр аз ин, шумо муайян дониш дар бораи ин мард чуқур даруни шумо. Шумо метавонед танҳо кофӣ аз ин дониш, ба иҷро таҷассуми худро, ва на бештар аз он ".
  
  
  Ў хонда қиматнок дар коленях. Маълумот дар хотир доред буд несложно. Гӯе ман ба ин показалось хеле шиносҳо.
  
  
  "Ин ба он выдала худ барои Ильзу Хоффман", - ба хулосае Таня. "Ва баъд аз он, ки мо отпустим шумо фавран хабар боссу Картерса, Дэвиду Хоуку. Ӯ поинтересуется, ки чаро шумо буданд, ба берун алоқа, дар давоми ду рӯз, ва он спросит оборудова ман, ки ӯ медонад, ки чӣ гуна Илзе Хоффманн. Шумо мегӯед, ки шумо съездили бо ман дар загородную виллу дар якчанд рӯз, зеро ки шумо меҳмонхонаҳо санҷед, аз ман, вале акнун шумо бовар кунонд, ки ман берун аз подозрений ".
  
  
  "Ҳа", - гуфтам ман. "Дар боло подозрений". Маълумот неизгладимо записывалась дар ман мағзи сар.
  
  
  "Шумо додани худ дар Ника Картера қадар аниқ, ки чӣ тавр ва умеете, қабули ҳар чизе ки аз шумо интизор аст, то полудня дар рӯзи конфронс. Сипас, ба шумо проигнорируете ҳар гуна фармонҳо, ки аз онҳо метавонад ба шумо дод, ва отправитесь дар қасри. Шумо бояд дар долони нест ошкоро дар даромадгоҳи толори ривненской дар як соат рӯз. Дар ин вақт ба шумо ҷо мо инсон. Дар nen хоҳад торик кабуд ва даъвои сурх анд бо сафед гвоздикой дар лацкане. Ӯ протянет шумо ин графин, ки дар атрофи онҳо, ки хоҳад истифода дар як миз барои музокирот ". Вай гирифта шудааст аз Димитрова бузург богато бо графин. "Дар дохили он, зери бардурӯғ дном мешавад, ба ин дастгоҳ".
  
  
  Вай бодиққат удалила электронӣ гаджет. Ин буд, ки монанд ба причудливое транзисторное радио.
  
  
  "Дастгоҳи идора аз пульта дурдасти. Он radiates садои доираи васеи частот, васеътар аз ҳамаи, ки таҳия шуда буд, дорад пештар. Дар баъзе частотах ва сатҳи ҳаҷми садои нобуд танҳо марказии нервную матоъ. Хеле кӯтоҳ таъсири боиси мучительной марг".
  
  
  Вай заменила гаджет дар графине. "Дастгоҳ хоҳад фармоишгари рост басомади бо истифода аз пульта дурдасти он гоҳ ки дар шароити рӯз ҷаласаи. Дар муддати якчанд дақиқа вай убьет ҳама дар доираи слышимости, вале на затронет кас берун аз хуҷраҳо. Баъд аз он, ки ин ӯҳдадориро иҷро накунад, кори худро он издавать бештар паст садо, ки ҳанӯз хоҳад садо хеле баланд барои встретят худ ушей. Шумо метавонед ба шунидани ин садои берун аз толори, ки шумо мефахмед бошад ".
  
  
  "Ман услышу садои берун аз толори", - ба такрор аз он.
  
  
  "Ва баъд аз он, мо одам дод графин барои об, ба шумо подойдете ба охранникам дар рӯзи хуҷраҳо ва ба онҳо мегӯед, ки кормандони қасри гуфтаанд, ки шумо таслим графин, ки буд тару ҳасиб об барои аъзои конференсияи. Зеро дар Ника Картера доранд иҷозати вуруд ба толори онҳо имкон медиҳад, ки шумо қоил графин дохили ва гузошта ego дар кафедра. Бигзор ego дар деворҳои, ва дигар графин отнесите дар санаи наздиктарини ҳуҷраи хизматӣ дар долони нест. ба зудӣ дур мондан аз масофаи наздик, то он гоҳ, ки хоҳед дид, ки тамоми сомона дар толори барои рӯзона иҷлосияи.
  
  
  "Вақте ки шумо услышите пронзительный садо атрофи ҳуҷраҳо, шумо мефахмед мефаҳмем, ки дастгоҳи выполнило кори худро. Акнун бо диққат гӯш кунед". Димитров хеста повернул циферблат дар маленькой машинке дар мизи ҳамсоя. Вай шунид пронзительный дуъояшон буданд,, ки овозцо появившиеся дар вао паемҳои ман садои баъзе адад тайераи тамғаи.
  
  
  "Ин садо, ки шумо услышите".
  
  
  Овози ego қатъ барои як лаҳза. "Вақте ки шумо ба ин услышите, - оҳиста гуфт ӯ, - шумо ба ед чизе, ки буд, похоронено худ подсознании. Шумо ба ед чизе, ки ман гуфта будам, ки ба шумо қаблан дар хотир дошта бошем. Шумо ба ед чизе, ки рух дод, то ба шумо муроҷиат кардан дар ин клиникаи худ. Вале шумо запомнит чизе, ки дар ин ҷо рӯй дод. Ин хоҳад ба шумо рост аст, вале боиси серьезному замешательству. Шумо признаетесь суратњои аз фанни математика, ки заговорит бо шумо, ки шумо подложили дастгоҳ марг дар толори. Ҳама ое ин равшан аст? "
  
  
  "Ҳама чиз маълум аст, - гуфтам ман.
  
  
  "Ғайр аз ин, вақте ки мо шахси медиҳад ба шумо ба графин, ӯ мегӯяд:" Viva la revolución! Ин суханон ба таҳкими худ муайян куштани президенти Венесуэла ва американца, ва шумо эҳсос хоҳиши хоҳиши қоил графин дар як ҳуҷра, монанди он. проинструктировал шумо ".
  
  
  "Viva la revolutión", - гуфтам ман.
  
  
  Калинин хеста, чӣ ваҳй ба столику ва досталь, подаренный ман "люгер", ва стилет дар ножнах. Ӯ ба ман силоҳ.
  
  
  "Поставь пистолет", - гуфт Таня. "Ножны дар стидете бояд замима ба шумо правому предплечью".
  
  
  Вай аз паи он, дастурҳои. Силоҳ менамуд, ба ман неудобным ва bulky. Шикаст хӯрданд овард ба ман торик пиджак ва анд, ва Таня велела надеть ih бар болои силоҳи.
  
  
  "Силоҳ принадлежало Нику Картеру, - гуфт Таня. "Шумо хоҳед донист, ки чӣ тавр онҳо истифода баранд. Шведов низ буд ego".
  
  
  Димитров наклонился ва чизе прошептал Тане ба гӯш. Вай кивнула.
  
  
  "Шумо кӯшиши баргаштан худро истиқоматӣ дар Авенида Bolivar. Шумо низ ба даст хоҳад бибандад Линчевыми е хема-е, ки вобаста ба ин вазифаи, ҳатто бо кормандони ин дармонгоҳи".
  
  
  "Хеле хуб", - гуфт ба ман.
  
  
  "Акнун, Рафаэл Чавес, шумо выйдете оид ба гипноза, вақте ки вай отсчитаю аз панҷ то як. Шумо бегло сухан дар забони англисӣ, ва ин забон, ки шумо мефахмед, ки ба истифода, то иҷрои рисолати худро. Шумо омода ба завершите рисолати, ва аз паи шумо тамоми ман дастурҳои дар дурустии.
  
  
  "Ман сар бурида библ ҳоло. Панҷ. Шумо - Рафаэл Чавес, ва шумо барои тағйир додани ҷараени таърихи муосири Венесуэла. Чор. Шумо президент ва ноиби президенти Иелоти муттаҳидаи амрико - худро смертельные душманони. Се. Шумо фикр накардаанд. бе мақсад, вале ба куштани ин ду мард ҳамин тавр, чун мо ба нақша доранд. Ду. Вақте, ки шумо проснетесь, шумо мефахмед мефаҳмем, ки қарор гирифт, таҳти гипнозом. Шумо ед ба номҳои касоне, ки дар ин ҷо бо шумо, вале шумо фаҳмидем, ки мо аз дӯстони революций, ки омода шуморо ба худ рисолати ".
  
  
  Вақте ки ӯ аввалин шумораи як threesome пеши ман барои як лаҳза ба назар мерасид, ки расплылась, ва он гоҳ боз шуд сфокусированной. Вай переводил назар аз як шахс ба шахси дигар.
  
  
  "Ту хуб аз худ чувствуешь, Рафаэл?" - аноби ширин зани ҷавон.
  
  
  "Ман фикр хуб аст", - гуфт вай, " ҳей, забони англисӣ. Аҷиб аст,, вале ман гуфтам ин бе меҳнат.
  
  
  "Хема хоҳӣ дар тӯли ду рӯз?"
  
  
  "Ник Картер амрико ҷосусӣ".
  
  
  "Шумо чӣ баъд аз он, ки уедете аз ин ҷо?"
  
  
  "Доложите аз фанни математика бо номи Довуд Hock. Вай мегӯям эму, ки буд, бо шумо - бо Илзе Хоффманн - дар вақти набудани Отстойник".
  
  
  "Хуб аст. Пойди мехостем ба худ".
  
  
  Ба он чӣ ваҳй ба зеркалу. Чун онро дид, худро ба шахсе, ки он назар ба таври дигар. Онҳо тағйир ман внешность, то ки ман ба назар айнан мисли Ник Картер. Он рӯзаро дар пиджак ва алоќаи "люгер". Ном Вильгельмина промелькнуло ман сар. Он тасаввуроте надоштам, ки чаро. Дар ҳар сурат, ин чунин менамуд, ки муҳим. Вай алоќаи парда ва вставил патрон дар патрон таппончаи. Вай ҳайрон буд, барои қобилияти он барои муроҷиат бо аслиҳа ба он.
  
  
  Вай боз дилам ба троим дар атрофи онҳо. "Ман намедонам встретят худ номҳои", - гуфтам ман.
  
  
  Мардон, аен аст, манъ ва е маҳдуд мекарданд улыбались. Аммо заговорила духтар. "Шумо медонед, ки мо ба дӯстони худ. Ва дӯстони революций".
  
  
  Вай колебался. "Ҳа", - гуфтам ман. Вай нацелил пистолет ба освещенной саросари ҳуҷра ва прищурился қади танаи. Ин буд як воситаи. Вай сунул ego бозгашт ба кобуру.
  
  
  "Ба назар мерасад, ки шумо омода аст", - гуфт духтар.
  
  
  Вай задержал он назар, ки дар як лаҳза. Вай медонист, ки байни мо чизе буд, вале наметавонист ба ед номи он. "Вай омода аст". Вай хис кардам не, хоҳиши ба даст дур аз он ҷо, чизро ба ое аз ҳама чизи муҳим дар ҳаети ман буд, - ҳайати аст, ки ба он ман омода ин одамон.
  
  
  Мард дар маҷмаии тиҷоратии костюме заговорил. Ego овоз дамида хеле авторитарным. "Он гоҳ рафта, Рафаэл. Отправляйся дар конфронс дар Каракасе ва убей душмани худ".
  
  
  "Биеед, ки он дода мешавад", - гуфтам ман.
  
  
  Ҳафтум боби.
  
  
  "Дар куҷо, фармоишии не инро гир, ту буд?"
  
  
  Довуд Хоук дар black ярости топал бо рақами hotel. Ego седые мӯи буданд взлохмачены ва атрофи холодных голубых чашми образовывались чуқур морщинки. Ман медонистам, ки амрикоиҳо метавонанд ба чунин њамасола аз ғазаб.
  
  
  "Ман бо духтаре", - гуфтам ман.
  
  
  "Духтар! Дар ду рӯз? Дар замони худ безвременного рухсатии дигаргуниҳои муҳим чорабиниҳо. Мебуд, бад нест, агар шумо ба ин ҷо омада дар дастур".
  
  
  "Вай казалась низ заинтересованной хеле зуд аст, - гуфтам ман. - Ба ман лозим буд, расми использовалась ое вай, дар ҳоле, ки бар зидди мо. Вай пригласила ман ба якчанд рӯз дар загородную виллу, ва ман наметавонистанд ба тамос бо шумо, пеш аз он ки мо уехали. Баъд аз он, ки мо добрались то гавана, ман буд, ягон қарори бо шумо тамос ".
  
  
  Hock прищурился, нигариста дар ман, ва ман тарсидам, ки ӯ мебинад, ки маро сквозь ман маскировку. Вай боварӣ карда шуд, ки ӯ медонист, ки ман Ник Шуд, ва ӯ танҳо дар бозӣ бо ман дар бозиҳои.
  
  
  "Ин аст, ки тамоми ҳикояи?" - едко пурсид ӯ.
  
  
  Ӯ бовар надорад, ки дар он. Ба ман лозим импровизировать. "Хуб, агар ту бояд донист, ки вай бемор шуд. Аввал вай фикр кардам, ки духтари маро отравила, балки ин буд, ки танҳо вазнин дар сурати беморӣ як backpacker. Вай мебуд овард ба ту чизи хуб, ҳатто агар мебуд, метавонист насб кардани тамос ".
  
  
  Вақте ки вай гуфтааст, ӯ чашмони буданд прикованы ба андешаи ман супорад. Дар охир онҳо каме смягчились. "Эй парвардигори ман. Мо дар остонаи кульминации мо бузургтарин рисолати тӯли солҳои охир, ва шумо аз доварӣ аз бастани. Ки ислом метавонад, ин мисли шароб. Метавонад, вай низ сахт шумо подталкивал".
  
  
  "Маро бубахш, ҷаноб", - гуфтам ман. "Вале ба ман лозим буд, тафтиш бурд. Акнун ба вай бовар дорам, ки вай берун аз подозрений".
  
  
  "Хуб, ман фикр мекунам, аз он чизе, ҳатто агар он чизе манфии".
  
  
  "Метавонад, ин буд, ки бо омодагӣ ба мегӯянд, ки гусей", - гуфтам ман. "Дар ҳама ҳолат, вай баргашта ба кор. Чӣ нав аст?"
  
  
  Hock царакат дароз кубинскую сигару. Ӯ откусил нитку ва закатал ego дар даҳон, вале на зажег. Ман буд, қавӣ эҳсоси дежа вю - Ястреб дар ҷои дигар, делающий ҳамон. Ҳамаи догадки ва хуруҷи невозможных нимсола хотираи заставляли ман ба даст асаб.
  
  
  "Ноиби президенти нузул девона. Ӯ мегӯяд, ки мо переусердствовали бо масъалаҳои амнияти. Ӯ баъзеи якчанд кормандони CIA ва талаб иловагӣ бачаҳо бо Секретной хизмати хона. Гуфт, ки барои матбуот нороҳат доранд артиши охранников дар атрофи, чун агар мо доверяем венесуэльской политсия ".
  
  
  "Ин хеле бад аст", - гуфтам ман. Дар делле ҳама чиз хуб буд. Камтар атрофи хоҳад амрико, барои он ки вай як амал, он осонтар хоҳад кард, мисли работа, вақте ки вай приеду дар конфронс.
  
  
  "Хӯш, дар қасри ҳанӯз ҳам бисер одамон бо пистолетами дар дараҳои худ. Он боиси N7, ки фикр кардам, ки шумо метавонист бошад, ки он дар поени шестифутовой он сӯрохиҳои".
  
  
  Бори аввал вай фаҳмидам, ки як атрофи сабабҳое, ки Хоук буд, то зол, буд дар он аст, ки ӯ дар ҳақиқат беспокоился оборудова ман. Вернее, дар бораи Астра Картере. Навъе ин татбиқи тронуло ман, ва ман поймал худ ба фикрҳои, ки тақдири Картера постигла аз дасти линчевателей.
  
  
  Ба вай гуфтам. - "N7 - ин Ширеше Винсент?"
  
  
  "Бале. Ӯ поселился дар сеюм меҳмонхона, Лас-Америкас. Вай фармуд, эму тафтиш худро исчезновение". - саркастически гуфт ӯ. "Акнун ӯ метавонад рафта, ба бештар муҳим ба масъалаҳои. Шоми имрӯз ноиби президенти мазкур внеплановой як ҳизб, ки машғул гузаронида мешавад, ки дар боғҳои сафорати амрико. Президенти Венесуэла ҳатман явится. Зеро конфронси пагоҳ, вай мехохам қабул махсуси шахсӣ ҳушерона, бахусус дар нисбати ҳар гуна чорабиниҳо, ки дохил дар аввал ҷадвали ". Ӯ chewed сигару.
  
  
  Зикр бораи ин врагах мардум ба ман аз дурахши берун. Ман охватила гарм фаъол истироҳат адоват, ва ман буд, ки ба iso ҳамаи нерӯҳои сдерживать он. Як неверное ҳаракат бо Хоуком метавонад вайрон поен бахшидан ба рисолати.
  
  
  "Хуб, он ҳам дар он ҷо", - гуфтам ман.
  
  
  "Ту дар ҳақиқат дар тартиби Ник?" - ногаҳон пурсид Hock.
  
  
  "Албатта, а, чаро не?"
  
  
  "Ман намедонам. Танҳо барои як лаҳза, ту назар, дар акси ҳол. Аз они шахсе тағйир ефт. Ту ба ин бовар аст, ки ҳанӯз ҳам бемор аст?"
  
  
  Он зуд бо баҳона. "Ин метавонад", - гуфтам ман. "Ман имрӯз хеле танҳо аст". Вай фикр мекард, ки ҳар лаҳза он мураббї назди талабагон ошкор менамояд ман маскировку, ва ман бояд кушт ego оид ба люгера дар ҷайбатон нигоҳ доред. Вай на меҳмонхонаи ego куштани. Ӯ дамида шахси хуб, ҳатто вақте шуда буд, яке дар атрофи душманони. Вале ҳар касе, ки встанет дар роҳи ман рисолати лозим аст, хоҳад ислоҳ - chat буд.
  
  
  "Хуб, шумо дар ҳақиқат на танҳо", - оҳиста гуфт Хоук. "Ман буд, рафта ба шумо ирсол дар сафорати, ки ба тафтиш, ки ое аз ҳамсарон ба ердамчиен, ки хоҳад дар қасри пагоҳ, вале ман фикр намекунам, ки шумо барои он омода. Беҳтараш истироҳат то ин pm. "
  
  
  "Дар ин ҳеҷ зарурат, ҷаноб", - гуфтам ман. "Ман хушбахт рафта, дар сафорати ва..."
  
  
  "Фармоишии не побери, N3! Ту беҳтар медонӣ, аз баҳс бо ман. Танҳо возвращайся худро дар ҳуҷраи ва бар қавми ман ҷонишини ман дар он ҷо, то ки ту понадобишься. Вай позвоню ту, он вақт кай рафта дар сафорати".
  
  
  "Ҳа, ҷаноб", - ором гуфт: ман, благодарный барои имконияти пешгирӣ миќдори робита бо американцами аз он буд, комилан зарур аст.
  
  
  "Ва связывайся бо ин проклятой духтар", - крикнул ман Хоук.
  
  
  * * *
  
  
  Дар боғчаи сафорат прекрасны ҳар вақт, вале ҳамон шаб онҳо буданд, махсусан великолепны. Дар ҳама ҷо буданд, фонари. Барои меҳмонон муқаррар карда шудаанд, пылающие мангалы, ва мизҳои бо озуқаворӣ. Дар як охири боғ буд, мутамарказ, ки тамоми шаб бозид оркестр.
  
  
  Ястреб ва Винсент буданд, бо ман, вале мо разговаривали боз дигар.
  
  
  Он пештар бо Винсента дар хамелеон. Мо табодули приветствиями, ва ман буд, хеле хиҷолат. Вай медонист, ки бояд буд, ба он медонанд,, вале ман буд, омода барои мулоқот бо дигар агентами AX. Ман ба блефовать дар ҷараени мо сӯҳбат, ва ман тарсидам, ки маро на ба сохтани. Винсент кӯтоҳ доири ситод-истиқоматии AX ва дар бораи гузашта супориш, аз болои он мо якҷоя кор. Вай позволял ӯ буд, сухан ва танҳо соглашался бо чизе, ки ӯ мегуфт.
  
  
  Ноиби президент пайдо аввал оид хеле барвақт шом. Вай кўшиши пурра ego бипарҳезанд. Ego шахс ва овози бедор ман монанди қавӣ ін, ки ба ман боварӣ карда шуд, ки раскрою худро прикрытие, агар встречусь бо ӯ рӯ ба рӯ. Ба он чӣ ваҳй ба гурӯҳи, ва танҳо шунидаем, ки чӣ тавр онҳо нақши муҳим мебозанд. Music буд, намоиши зебо ва ӯ бесаброна мунтазири он рӯз, вақте ки ман ватан освободится аз тирании. Бори аввал дар чанд соат ба он оғоз расслабляться.
  
  
  Вале иқбол на давонду пурсид. Вай шунид паси худ овоз ва ин буд, ки овози даҳшатнок амрико ноиби президент.
  
  
  "Ҷаноб Шуд".
  
  
  Вай, дилам, доранд эму шахсе эҳсос ваҳшатнок, ки фишор дар голҳои, аммо ҷиҳод бо отвращением. Байни ноиби президенти истода ду нафар кормандони секретной хадамот, ки кивнули ман.
  
  
  "Ҷаноб ноиби президенти", - гуфт вай вазнин аст.
  
  
  "Ман фикр мекунам, ки шумо мулоқот бо президенти", - гуфт ҳаюло. Ӯ қайд кард, ки дар приближающуюся фигуру, вай дид, ки шахсе, ки ненавидел бештар аз ҳама дар партави. Ин буд, прямолинейный ва мард сахт, дар намуди безобидный старик бо кулли табассум ва сина, набитой лентами ва медал. Аммо ман медонистам, ки ӯ олицетворяет, ва ин ба ман меъда сжаться. Он чӣ ваҳй ва бархоста дар наздикии мо. Ду нафар пулис, ки дар штатском ва медперсонал буданд, пушти.
  
  
  "Ҷаноби президент, ин одина дар саросари беҳтарин ҷавонон дар мо спецслужбах", - гуфт ноиби президенти. "Ҷаноб Шуд".
  
  
  "Ба ман хуб шинос аст, ки бо шумо, ҷаноб Шуд".
  
  
  Наздикӣ ин шахс делала ман ғазаб қариб неконтролируемым. Вай ҷиҳод бо непреодолимым порывом броситься ба он мешикананд ва пора дасти луч дасти. Арақи баромад ман дар лбу, ва ман эҳсос қавӣ фишурдани дар сина, ки бо идома дреды ва дреды. Ман то сахт болела нуқтаҳои, ки ман фикр мекардам, ки вай вотум-вотум взорвется.
  
  
  "Ӯ... ӯро..." - выдохнул ман ва гуфтугӯ аз ин ду мард. Ба ман лозим буд, ки ба гирифтани худ ба даст, аммо ман медонистам, ки чӣ тавр ин корро. Вай оглянулся бо мрачным шахси. "Ман дӯст медорам, ҷаноби президент, - гуфтам ман.
  
  
  Ҳар назар ба ман, ки агар вай нузул девона. Кормандони хадамоти амниятӣ бо диққат, кашидадӯзию ман.
  
  
  "Бо шумо ҳама дар тартиби ҷавон?" - гуфт президент.
  
  
  Чашмони ман iso тамоми қувват кӯшиш ба пешвози ego glance. "Ҳа, - зуд гуфтам ман. "Ман хуб мешавад. Ман танҳо, ки буд, давутози бо туристами".
  
  
  Ноиби президенти диққат следил барои ман шахси. "Шумо беҳтарин истироҳат, ҷаноб Шуд", - ором гуфт ӯ. Пас аз як дақиқа онҳо фурӯзон шуд ба разговору бо трейлер сафири.
  
  
  Дар внезапном ноумедӣ вай, дилам, рафта, ба онҳо. Ман дасти вошла дар куртку. Вай дар бораи ба симро, "люгеры" ва прострелить онҳо мерӯянд. Аммо вақте ки вай эҳсос кард хунук metal таппончаи ру ба дасти худ, он омад ба худ. Ин буд, ки нақшаи, ва ӯ буд, подчиняться приказам. Вай алоќаи дасти ва вытер арақи бораи куртку. Вай, тамоми дрожал. Вай ва оглянулся, то бубинанд, мушоҳида кардам, ки ое касе аз ман амалҳое, ва вақте ки вай, дилам ба зданию, вай дид, ки ҳамтои ман аст бо AX Ширеше-Винсент нигариста, ба ман. Ӯ ҳама вақт буд, тамошо.
  
  
  Борясь бо паникой, он поспешил ба қисми пушти бинои сафорат, дар гуноњ ҳоҷатхона. Маро ин бад аст, ва ман тарсидам, ки ман вырвет. Вай ҳанӯз дрожал, ва чунин менамуд, ки ҳадафи-вотум-вотум расколется.
  
  
  Дар хамелеон вай полил сари оби сард ва сахт прислонился ба умывальнику. Вай выбросил атрофи сари шахсоне, ва аз дард ва дилбењузурї оғоз утихать. Вақте ки вай, дилам пайдо дастмоле, Винсент он ҷо буд.
  
  
  "Ки бо шумо бод,, Лақаби?" пурсид.
  
  
  Он гуфтугӯ аз ӯ ва вытерся. "Бояд бошад, он чизе нест, пас аз фурӯ бурдааст", - ҷавоб додам ман. "Ман фикр мекунам, он ҳанӯз ҳам як каме ба худ".
  
  
  "Ту выглядишь сахт", - вақт исрор ӯ.
  
  
  "Ҳозир онро эҳсос хуб аст".
  
  
  "Шумо набояд ба назар мерасад, ки шумо бояд ба духтур мурољиат сафорат".
  
  
  "Фармоишии не, холис. Вай дар ҳақиқат бо тартиби".
  
  
  Последовало дароз хомӯшии боиси, то ки вай тақрибан расчесывал мӯи худ.
  
  
  "Ман чизе выпил аз қаҳвахонаҳо дар Бейруте, вақте ки мо якҷоя, - гуфт ӯ. "Помнишь? Ту ба ман кӯмак ба берун дар атрофи он. Ба он танҳо кӯшиш кардам, то отплатить барои хизматрасонии".
  
  
  Чизе чуқур дохили ман мағзи отреагировало, вақте ки ӯ зикр карда буд, ки ин ҳодиса дар Бейруте. Ман буд, хеле кӯтоҳ рӯъе, чӣ тавр ба Ширеше-Винсент меафтад сола дар кирпичную девор, ва ман меравам, кӯмак эму даст ба пойҳои. Ба воситаи як сония ҷойи гон буд, ва ӯ фикр кардам, намояндагӣ, ое шумо онро дар ҳама.
  
  
  Ин маро потрясло. Вай ҳеҷ гоҳ дар зиндагӣ намешавад мулоқот ба Ойњои Винсента. Чӣ тавр ман вай метавонист ба хотир, ки бо ӯ буданд, дар Бейруте? Он гоҳ буд, ки берун аз қаламрави Венесуэла, илова бар ин вақт, вақте ки ӯ буд, ки дар ИМА. Вай ҳеҷ намедонист, ки дар бораи Лубнон. Е вай то ҳол дар он ҷо буд?
  
  
  Ман боз появилось эҳсосоте, ки дар ман гузашта чизе, ки ба зудӣ ед хоҳед кард ва аз ман дар як клиникаи. Як чизи хеле муҳим аст. Аммо, шояд, вай ошибался. Шояд маводи мухаддир њавасманд тасаввуроти ман, то он метавонад саҳна меояд, то, ки ба кӯмак мехоҳам маро ба бозӣ нақши Ника Картера.
  
  
  "Извиниться", - гуфтам ман. "Ман қадр худ ба манфиати Клэй".
  
  
  Ӯ кӯтоҳ улыбнулся, вале сипас ба ӯ вернулась нигаронӣ мебошад. "Ник, кадом хислати ту буд, дар он ҷо баъд аз он, ки бо ту заговорили?"
  
  
  "Шумо чиро дар назар доред?" - защищаясь, пурсид вай.
  
  
  "Хуб, барои як лаҳза аз он назар, то, чунон ки гӯӣ ту буд, рафта барои худ Люгером. Ки чӣ?"
  
  
  Вай рўњї пробежал баъд аз чанд имконпазири ҷавобҳо. "Оҳ, ин. Фикр мекунам, он аст, хеле нервничаю. Вай дидааст, чӣ тавр ба бача сунул дасти худро куртку, ва дар як дақиқа ба ман показалось, ки ӯ чануб барои пистолетом. Вай эҳсос худ идиотом, вақте ки ӯ царакат платок".
  
  
  Мо ба чашмони мулоқот ва дар мулоқот, ки Винсент пешайвони ман ревматизма. Агар ӯ шубҳа ба ман занг задан, ба ман буд, ки агар куштани ego ошкоро дар ин ҷо, ва ин маънои онро надорад, ки мехоҳам мушкилоти бузург.
  
  
  "Хуб аст, дӯстро, - гуфт ӯ. Ego овози шталь softer. "Ту беҳтар аст барои истироҳат, то ки фардо ба ту хоҳад, беҳтар аст".
  
  
  Вай нигоње. Ин буд, chunky мард бо рыжеватыми мӯй, шояд сӣ сол ду. Ӯ буд, кушода, ман ростқавл шахсе, аммо ман медонистам, ки ӯ метавонад крутым.
  
  
  "Ташаккур, Клэй", - гуфтам ман.
  
  
  "Забудь ин."
  
  
  Бақияи pm вай кўшиши дур мондан аз фаъолияти асосӣ. Ястреб зоҳир дар баъзе нуқтаи, вақте ки ҳама дар назар гурӯҳи танцоров, ва бархоста наздик бо ман.
  
  
  "Ҳама чиз ба назар мерасад муқаррарӣ?" - пурсид ӯ, ки мунтазири ман буд.
  
  
  "Ҳа, ҷаноб", - ҷавоб додам ман. Ҳайрат мегуфт, ки ое эму Винсент оборудова ман.
  
  
  "Ба назар мерасад, ки ба ту лозим нест, ки ба мондан дар ин ҷо муддати дуру дароз, Лақаби, - гуфт ӯ. "Ман низ амалан Винсента бозгашт ба ego ҳамаи. Вале ман увижу шумо пагоҳ субҳи барвақт дар қасри. Сарфи назар аз он, ки ҳама ба назар мерасад, комил, ман ҳанӯз чунин эҳсоси оид ба пешгирии. Шумо пай он мард, ки буд, преследовал туро? "
  
  
  Боз як незнакомая саҳна промелькнула ман дар сар - мард, стоящий дар рӯи рахи сафед, ҳуҷраи медорад маро бо пистолетом. Не, ин буд коридор нест, балки дар як ҳуҷра. Вай ламс худ лба дасти ва Хоук уставился ба ман.
  
  
  "Не. Не, вай ego надидаам". Чӣ тавр вай дар ҳама маълум аст, ки дар бораи кадом марде мегӯяд? Дар парванда, ки аз ман хонда кардам, ба ман аҳли чизе буд, зикр гардид. Агар танҳо вай фаромӯш нашудааст.
  
  
  "Ник, ту боварӣ дорам, ки бо ту ҳама чиз дар тартиби?" - гуфтам Хоук. "Вақте ки дар ин ҷо Винсент, ман шояд қодир мебуд, обойтись бе ту конфронсҳо".
  
  
  "Ман дар тартиби!" - гуфт вай чанд якбора. Вай, дидам, ки дар Хоука, ва он тира аст, нигариста, ман жуя незажженную сигару. "Извинения. Аммо ман эҳсос мекунам, ки бояд ба конфронс, ва ман мехоҳам, ки ба он ҷо бошад".
  
  
  Вай кўшиши шунида дар голосе ноҳамвор дода панику. Агар Хоук вытащит ман дар саросари хадамоти амният, ман метавонам ба иҷрои рисолати худро.
  
  
  "Хуб", - дар охир гуфт ӯ. "Шумо мебинед, пагоҳ, сони".
  
  
  Ман метавонистам, ки дар он тамошо. - "Дуруст."
  
  
  Хоук гузашт бо боғҳои ва вай рафт. Ман мехостам ба бозгашт ба меҳмонхона. Ба ман лозим буд, ки менӯшед. Вай таксӣ гирифта, то El-Хардин, зеро ҳис бекас, ва чаро он ассоциировал ин ҷо бо духтаре дар як клиникаи. Вақте ки вай, дохил шудам дар дохили он буд, хеле ҳайрон, ки пас аз дидани он сидящей барои угловым столиком. Ӯ буд, ки як, sipping mug шароб. Ӯ фавран маро увидела.
  
  
  Шумо низ ба даст хоҳад бибандад Линчевыми е хема-е, ки вобаста ба ин вазифаи, ҳатто бо кормандони ин клиника пешниҳод кардаанд,.
  
  
  Вай гуфтугӯ аз нах ва чӣ ваҳй ба мизи меорад интихобшуда, ки дар охири дигар хуҷраҳо. Вай хис кардам ваҳшатнок хоҳиши рафтан ба он, мегӯям хей, дар бораи худ проблемањои, ки ба гирифтани он бо ман дар бистар. Вале худи ӯ кардааст, ба ман тамос бигиранд. Омад waiter, ба вай фармон коньяк. Вақте ки ӯ баргашт, вай боло чашм ва дид, ки вай сидела назди ман стула.
  
  
  "Шаби шом, Рафаэл". Вай деҳот наздик бо ман. Вай ҳатто красивее, аз он помнил.
  
  
  Вай номи ногаҳон он ман дар сари тамоми умқи ман подсознания. "Ту чист... Таня". Вай доранд хей ба чашмони. "Ман бояд дар ин донед, ҳамин тавр не?"
  
  
  "Не, аммо ман фикр мекунам, ки медонам, ки чаро ту ба ин чи кор карда истодаӣ. Ҳама чиз дар тартиби".
  
  
  "Ман бояд бо шумо бод,, ҳамин тавр не?"
  
  
  "Ман пурсида буд, тамос бо шумо. Бидонед, чӣ тавр ба шумо ҳис, ва боварӣ ҳосил кунед, ки шумо қабул кардаанд, чӣ тавр ба Ника Картера".
  
  
  "Ман нафар аз он", - гуфтам ман. "Аммо касе, ки номи Ястреб, аз ҳад зиед озабочен ман благополучием. Имшаб ба ман пешниҳод кардаанд, президент ва ин буд, хеле дағалона, ки дар як дақиқа. Вале ман фикр мекунам, ки маҷбур Хоука, ки бо ман ҳама дар тартибот. "
  
  
  Зебо шахсе Тани помрачнело. "Ястреб - ягона шахсе, ки метавонад ќатъи тамоми ин рисолати. Шумо бояд бовар кунонад ego тамоми имконпазирии таваккал дар роҳҳои, ки шумо - Ник Картер ва он чӣ шумо метавонед худро иҷро супориш дар конфронсҳои". Вай овози буд напряженным ва настойчивым. "Хеле муҳим аст, ки шумо буд, ки дастрасӣ ба толори ҳангоми обеденного танаффус".
  
  
  "Ман мефаҳмам, Таня, - гуфтам ман. Вай меҳмонхонаи
  
  
  оцӯш вай ва бибӯсам. "Подойди ман ба ҳуҷраи", - гуфтам ман. "Дар ҳоле,. Ин... барои ман муҳим аст".
  
  
  "Ястреб, шояд, назорат барои шумо ҳастам", - ба нармӣ гуфт вай.
  
  
  "Не, ин тавр намешавад. Лутфан, подойди, ненадолго".
  
  
  Вай колебалась як дақиқа, пас протянула дасти ва инчунин коснулась ман шахси. Вай медонист, ки он hotel ман. "Ман хоҳад аз он ҷо ба воситаи ним соат".
  
  
  "Ман интизор мешавам."
  
  
  Ба воситаи чилу панҷ дақиқа мо истода дар полумраке ман гостиничного рақамҳои, он ноҳамвор оғӯш Таню. Вай поцеловал ee, ва он забони скользнул маро дар даҳони. Вай прижалась ба ман бедрами.
  
  
  "Дар бораи, Рафаэл", - выдохнула вай.
  
  
  "Снимай либос", - гуфтам ман.
  
  
  "Бале".
  
  
  Раздевались дар dark. Баъд аз чанд сония мо ҳам истода обнаженные ва жадно менигаристанд дӯсти дигар. Таня буд, як атрофи аз занони зебо, онҳо ба вай ягон дида. Чашмони ман поглощали пурра круглую сандуқе, нек талию, экрани hips ва дароз curls ҳамвор менамояд. Ва ман очаровал вай нарм чувственный овоз. Овози, ки то нармӣ ва убедительно гуфта будам, ки бо ман дар як клиникаи. Дар байни мо буд иловагӣ магнетизм аз ин махсус муносибатҳои. Вай буд ҷӯяд бадан, ки принадлежало ин убаюкивающему, манящему голосу, голосу, ки дошт, чунин қудрати то абад ман.
  
  
  Мо бо ҳам вазъи муроҷиат ба категорияҳо дар кати хоб ва ӯ поцеловал он ҷо, притянул ба худ ва эҳсос кард, ки чӣ тавр ee обученные сина прижались ба ман, двигая дасти худ оид ба набухшим изгибам вай буд.
  
  
  Мо ҳам сахт дышали. Он гузорем, фуҷур вай, ва он категорияҳо дар кати хоб, ба бистар, ва минбаъд пурра ба қаймоқ шакли назар мисли қаймоқ дар миени белизны простыней. Вай ба хотир страстные дар лаҳзаҳои худ ба аъзои палатаи дар як клиникаи. Ногаҳон ман миен омадани дигар воспоминание, бо своды, ки приснился ман дар як клиникаи. Вай дидааст, чӣ тавр ба Таня растянулась ирина ба ҷои категорияҳо дар кати хоб, ҳамаи он бадани приглашала маро ҳамроҳ ба он. Ин буд танҳо хоб? Ва е ин дар ҳақиқат рӯй дод? Вай буд, сахт сжатой бо ҳеҷ нафъ.
  
  
  Он пахш кунед пилорамма дар бистар ва пахш кунед пилорамма наздик ба он, ки шахси ба он. Вай прикоснулся ба он горящим губам худ, пас сарф губами он шее ва плечу.
  
  
  "Шумо сардафтари дар Каракасе?" - пурсиданд байни поцелуями.
  
  
  "Чаро ту то думаешь", - гуфт вай пораженно.
  
  
  "Шумо дар истиқоматии дорои доираи васеи оғил?"
  
  
  Вай посмотрела дар ман, ва ман показалось, ки ман дидам, ки аз тарси дар вай ба чашми. "Чаро ту спрашиваешь?"
  
  
  Вай гуфт:. - "Он ҷо, ки мо бори аввал занялись муҳаббат, ҳамин тавр не?" "То клиника пешниҳод кардаанд,. Чӣ тавр шумо ба ман гуфтанд, ин буд, ки дар ман истиқоматии. Дар ман истиқоматии нест, ки чунин диване". Онҳо нишон доданд, ба ман як ҷуфти тасвирҳое, ман квартираҳо дар Авенидо Bolivar.
  
  
  Таня назар расстроенной. "Ин муҳим аст?" аноби вай.
  
  
  "Ҳолам хуб нест", - гуфтам ман, целуя вай. "Ин танҳо, ки он ба ман дар сари шумо, вақте ки вай дид, ки туро дар ин ҷо".
  
  
  Вай шахс боз расслабилось. "Ту ҳуқуқи, Рафаэл. Ин буд, ки ман ҳуҷраи. Вай танҳо проверяла туро дар як клиникаи пайдо помнишь ое ту".
  
  
  "Ба сабаби рисолати?"
  
  
  "Аз барои ман зан тщеславия". Вай гуфтам ва настойчиво прижалась ба ман.
  
  
  Вай бас дар бораи он хавотир ва фаромӯш оборудова ҳама, ғайр аз муҳлатнокӣ худ мехост ва бархатной мягкости-ee ҷисм.
  
  
  Боби ҳаштум суд
  
  
  Дар ин субҳ Хоук, Винсент ва он отправились дар қасри Сафед. Қисми зиеди мунтазам нерӯҳои амниятӣ шуд, ки дар он ҷо тамоми шаб. Ба шашум ҳад ноил субҳ ин аллакай буд дурдом. Хоук гуфт Винсенту ва ман тафтиш толори ва прилегающие хуҷраҳо то нӯҳ сӣ, ки конфронс мебоист начаться. Вай буд, хеле нервным. Ман миен омадани аҷиб эҳсоси вақте ки он пулхои ҳамаи ин санҷиши амнияти, зеро, ба осонӣ перемещаясь муҳити мардуме, ки дар он ҷо буданд, бо ягона мақсад - қатъ ман. Агар он нодуруст асаб, онро мехоҳам баҳраманд дар ҳоле иронией аз ҳама ин аст,. Кормандони хадамоти амнияти кивнули ва улыбнулись ман, ҳатто подозревая, ки ин онро гирифта ғамхорӣ дар бораи он ки ба ҳеҷ кас тарк толори зинда.
  
  
  Дар давоми субҳ шахсони бо ориентационной хуҷраҳо возвращались ба ман боз ва боз, ва ҳар дафъа, вақте ки аз он чӣ дар он покрывалась задааст баъд. Қуввати ман нафрат раздирала маро ба қисми. Вай меҳмонхонаи идома дода, иҷрои кори худ ва избавить ҷаҳон аз ин ду одамони бад.
  
  
  "Хӯш, дар ин ҷо як соат пеш аз оғози конфронс, - гуфт ба ман Хоук, - ва ба мо бештар истифода мешуд, аз мо буд,, вақте ки мо покинули Вашингтон. Ба истиснои он, ки мо метавонем пайдо баланди инсон, он ҳеҷ кас, ғайр аз ту, надидаам. . "
  
  
  "Аст, на мисли шароб", - якбора гуфт: ман.
  
  
  Hock бо диққат таҳқиқ ман шахсе аст,, ва ман фахмидам, ки боз аз он кард,. Вай избегал ego проницательных чашм.
  
  
  "Касе, фармоишии не инро гир он гуфт?" - отрезал ӯ дар ревматизма.
  
  
  "Ман... бубахшед, ҷаноб. Фикр мекунам, он каме нервничаю аз конфронси".
  
  
  "Ин тамоман ба назар намерасанд ту, Лақаби", - ҷиддӣ гуфт ӯ. "Ту ҳамеша сохраняешь хладнокровие. Овози чаро ба вай имон ба шумо, ки беҳтарин. Ки бо ту дар ҳама? Ту медонӣ, ки садоятро сравняться бо ман".
  
  
  Вай нигоње. Ӯ мусаллаҳи барои ман аҷиб таъсири ва онро наметавонистам, ки чаро. Ман нравился ин мард, ва он аст, ки чаро касе ҳис хеле наздик ба ӯ, ҳарчанд ҳеҷ гоҳ дида, ego то вчерашнего субҳ. Ин буд, аҷиб.
  
  
  Бо ман ҳама чиз дар тартиби ҷаноб, - гуфтам ман. - Ое шумо метавонед ба ман интизор.
  
  
  "Шумо мутмаин ҳастед?"
  
  
  "Ҳа, вай боварӣ."
  
  
  "Хуб аст. Агар ба ту чизе обнаружишь, ту сможешь пайдо, маро дар штабе амният".
  
  
  Вақте ки ӯ рафт, ман захотелось зад шудан бо стоны. Вай метавонист ба назар, мисли Ник Картер, вале вай нест, ва ҳамзамон ба худ, мисли он аст,. Ва Хоук мушоҳида кардам. Агар ман буд, бештар эҳтиет, он мебуд, проворонил тамоми бахшидан ба рисолати.
  
  
  Ба вақти конфронси қасри буд, бениҳоят беспокойным. Толору буданд, ки бо фурӯши одамон. Буданд, садҳо рўзноманигор аз тамоми ҷаҳон. Фотовспышки срабатывали ҳар як дақиқа, ва бисер вуҷуд криков ва намуди туризм. Вақте ки роҳбарони фоида дар толори, анбӯҳи атрофи онҳо буд, чунин густой, ки ih ба вуқӯъ мумкин буд, дид.
  
  
  Дар ҳоле ih боз бо близкого масофаи, вай эҳсос кард, ки ба ӯ чунин враждебность, чунин ошкоро дӯст доранд, ки ман буд, отвернуться. Вай ҳатто наметавонистанд тамошо, ки чӣ тавр онҳо дохил мешаванд, ба ҳуҷраи. Баъд аз чанд дақиқа тамоми буданд дохили ва барои онҳо пӯшида калон дугона рӯз. Конфронси оғоз.
  
  
  Вақте ки вай добрался то қасри ва проверил толори, вазифадор гардид, ки ба вай таваҷҷӯҳ ба графин бо об, дар длинном миз, ки дар атрофи ҳилоли дарахт. Ӯ буд, идентичен он, ки ман, агар баъдтар, дар иваз шудани. Ӯ ҷони худро фидо подносе дар якҷоягӣ бо дюжиной сверкающих хрустальных бокалов. Ба полудню об, оставшаяся дар графине табдил несвежей ва кормандони қасри мешавад барои estestvenno меорад навтаринро об барои рӯзона иҷлосияи.
  
  
  Субҳ длилось як сол. Вай давутоз аҳволи бозгашт ва берун бо длинному коридору. Боқимонда охранники посмотрели ба ман. Толору буданд, пур аз онҳо. Ду венесуэльских мебошад, як корманди CIA ва як агенти секретной хадамоти истода на страже дар даромадгоҳи дар толори. Ҳар атрофи онҳо медонист Ника Картера, ва ҳеҷ кас, ҳатто дидам, ки дар ман, ки онро пештар осматривал ҳуҷраи.
  
  
  Тақрибан ездаҳ сӣ, барои ним соат пеш аз танаффус, коридор берун аз толори боз оғоз заполняться. Вай ҳис ваҳшатнок шиддати барқ ба шиддати дар сина, ва ман ќомати бемор ҳисоб. Аммо ин дафъа дард буд, қариб чат хуб. Вай медонист, ки ӯ нопадид дарҳол баъд аз он ки ман выполню рисолати худро.
  
  
  Незадолго то тзен ба ман чӣ ваҳй агенти CIA. Ӯ, аен аст,, ман медонистам, ва вай мебоист донад, ки ego. Вай сконцентрировался, ва ego шахсе табдил ефтааст, ки ба ман шинос, ҳарчанд, албатта, ин тавр намешавад. Ин ҳама дар буд аст,, ва ман буд, вақти дар бораи хавотир аст, ки чӣ тавр ба он амал мекунад. Бо вуҷуди ин, ин бархӯрди заставляли ман ба даст асаб. Як blunder, ки метавонад кӯшид тамоми бахшидан ба рисолати.
  
  
  "Ки дар он шумо буд, Шуд?" - пурсид мард. "Мо дидем, шумо дар ин ҷо якчанд рӯз".
  
  
  "Оҳ. Вай проверял чанд шубҳанок ба шахсоне", - гуфт вай напряженно, iso ҳамаи нерӯҳои стараясь садо барои estestvenno.
  
  
  "Кӣ?"
  
  
  "Дар арафаи шоми он дида, ба стойке регистраций марди подозрительного намуди, вале ин рӯ ки ба тупиком".
  
  
  "Оҳ ҳа, вай шунидам дар ин бора. Вай ҳамчунин шунидам, ки шумо дар ҳоле хоб бо баъзе шаҳри духтар. Ое ин рост аст?" - усмехнулся ӯ.
  
  
  Табассум ногаҳон напомнила ман tu, ки буд, ба шахсе амрико ноиби президент, вақте ки ӯ представил ман президент. "Чаро ту заблудиться, некомпетентный ублюдок!" - прорычал ман.
  
  
  Ногаҳон ба вай пай Хоука ва Винсента пеша ҳамагӣ дар якчанд пойҳои истироҳат аз ман буд ҳастам ман. Ман дидам, ки онҳо вазъи муроҷиат.
  
  
  "Ту бояд ба нигоҳ доштани ин дар поводке", - сердито гуфт нафар бо CIA, вақте ки ӯ зуд гузашт mimmo Хока ва Винсента ва рафта, минбаъд дар коридору.
  
  
  Ястреб вуҷуд дорад, барои истода, изучая ман бо як дақиқа. Вақте ки ӯ заговорил, овози ӯ буд, ором ва хомӯш. "Пойдем бо мо, Ник, - гуфт ӯ.
  
  
  "Вай меҳмонхонаи мебуд, ки ба ин ҷо бошад, вақте ки онҳо аз омад", - гуфтам ман. "Метавонанд мушкилоти".
  
  
  "Фармоишии не инро гир, вай гуфт, ки рафта бо мо!"
  
  
  Вай потерл даҳони дасти. Ман буданд, мушкилоти оставалось каме бештар аз як соат пеш аз вохӯрӣ бо марде, ки подаст ман графин. Вале вай никак не метавонад, рад Хоука. Ӯ доду маро аз интихоби аст.
  
  
  "Хуб, - ором гуфт: ман.
  
  
  Хоук мо сарф мешавад шахсӣ ҳуҷраи назди ситод хадамоти амнияти. Вақте ки мо низ дар дохили, Хоук закрыл ва запер дари, пас дилам ба ман. Винсент ва дар тарафи выглядя хеле смущенным.
  
  
  "Ва ҳоло", - гуфт Хоук сахт овози паст. "Чӣ, фармоишии не инро гир, дар ин ҷо творится? Вай гирифт, агар туро чизе, ки метавонад, Ник. Ту ведешь худ, ки чӣ тавр маньяк".
  
  
  Вай сердито нигариста, Винсента. "Шумо ба ҳозирон эму дар бораи ҳодисае дар як ҳизб".
  
  
  "Не, гуфт", - защищаясь, гуфт Винсент. "Вале ман буд, ин кор".
  
  
  "Кадом афсӯс ҳолат?" - гуфтам Хоук.
  
  
  "Танҳо як каме эҳсосӣ лаппиши", - гуфт Винсент.
  
  
  Вай облизнул пересохшие лабони. Вай хурсанд буд, ки ӯ зикр карда буд, ки дар бораи ман кӯшиши анчом Люгер. Ястреб буд, сахт. Вай боварӣ карда шуд, ки ӯ аллакай сомневался дар ман шахсияти. Мумкин аст, ӯ пайхас баъзе изъян ман тахташро. Мумкин аст, онҳо аз чап ба родинку, шрамм муроҷиат е чизи дигар, ки выдало ман. Не, он бояд мисли шароб. Вай танҳо нест ва ҳамзамон аз худ ҳамчун Ник Картер.
  
  
  "Хуб аст, ки ин?
  
  
  - нетерпеливо пурсид Хоук. - Чаро ту ҳама вақт бало нервничаешь? Ту буд, ҳамон марде, ки бо онҳо хорька, ҳамчун бозгашт ӯ бо гавана ".
  
  
  Ревматизма буд, ки оддӣ. Вай буд, шахси дигар. Рафаэл Чавес. Вале ман метавонистам, ки ӯ буд, ки ба ин мегӯянд. Ӯ буд, як атрофи душманони. Ҳам ин агентҳои ОҲ буданд, духтарони ман, ки душмани шумоянд.
  
  
  "Ман фақат намедонам, ҷаноб. Шояд ба он сабаб, ки ҳамаи ин бало рӯҳафтода, бо толпами мардум, толпящимися атрофи дод, ки садо ва неразберихой. Ва аз ҳама бадтарин - бидонед, ки чизе, ки метавонанд рӯй аст, ки дар ҳар як дақиқа ва мо барои қодир будан ба чизе бо ин кор. Дар ин кор оид ба таъмини амният нест, дар ман сабки ".
  
  
  Ҳам мардон молчали як дақиқа. Hock гуфтугӯ ва чӣ ваҳй ба окну. "Метарсам, ин кофӣ нест, Лақаби". Ӯ дилам ба ман. Ego худощавое бадан назар менамуд, боз ҳам сжалось дар твидовом жакете, ва он сард рӯ ба рӯ мешаванд, ба назар мерасид, ки маро ошкоро ба ман. "Ки ба ҳамин ҳодиса рӯй дод, ба онҳо ду рӯз, вақте ки аз ту буд?"
  
  
  "Маҳз ба он чизе, ки ман ба ту гуфтам", - гуфтам ман.
  
  
  "Ба ман маъқул нест, ин сухан, Ник, вале ман фикр мекунам, ки ту чизе скрываешь аз ман. Ин ҳам намерасад ба ту. Мо ҳамеша буданд, хеле откровенны дӯсти дигар аст, ҳамин тавр не?"
  
  
  Фишор дар голҳои ва сина росло. Пеш аз он, ки ман ба исбот, ки дар ин долони нест, оставалось камтар аз як соат. Ва Довуд Hock меҳмонхонаи сӯҳбат ва сӯҳбат.
  
  
  "Бале, мо ҳамеша откровенны".
  
  
  "Пас биеед ба откровенны", - гуфт Хоук. "Ман фикр мекунам, ки чизе рӯй дод, вақте ки ту ғоиб шуд, ва ман мефаҳмам, ки чаро ту ба ман дар ин бора на рассказываешь. Вай медонам, ки ту бояд сабабҳои сдерживаться, вале барои мо ҳам мебуд ценымногие беҳтар аст, агар Шумо выкладываете он. Ин ба духтарон Гофмана? "
  
  
  Вай дод, то дар он ба назар. "Не, ин дорад, чизе ба кор бо духтаре. Кадом хислати ин бояд бошад? Вай бо ҳамин ба шумо гуфтам, ки ӯ буд, четкой. Шумо дар ҳақиқат имон, ки ман ба шумо лгу? Вай дарк намуд, ки кричу, балки буд, ки аллакай дер.
  
  
  "Успокойся, Ник, - ором гуфт Винсент.
  
  
  Як лаҳза Хоук, чизе нагуфт. Ӯ боз ба он назар афканда, то ба ман пронзая ман худ сахт холодными, бо чашмони. Фишори ман аз сар ва сина хатарнок возрастало, ва ӯ ҳис мисли бомба, готовящаяся таркиданаш.
  
  
  "Ник, - оҳиста гуфт, Hock, - ман бо нури дастрас тир, ки туро бо ин парванда". Ego шахс ногаҳон табдил ефтааст старым ва усталым.
  
  
  Ман имруз дастраси ҳамагон холодок. Вай, дилам ба пешвози ӯ glance. "Шумо метавонед ин корро", - глухо гуфт: ман. "Ман ба ту лозим аст, ки дар ин ҷо".
  
  
  "Илтимос, маро бовар вақте ки ба вай гуфт, ки намехоҳам. Шумо рақами як дар рӯйхат, ва шумо инро медонед. Шумо, ки обурӯи мегӯяд, худаш барои худ. Вале дар ин ҷо чизе нест. Ҳисси, ки аз он ҳис кардам, ки вориди Каракас - ваҳшатнок эҳсосоте, ки чизе вайрон шудааст, - ба ҳар ҳол бо ман. Дар делле, дар охир як ҷуфти рӯз дар як он табдил ефтааст ценымногие қавитар аст ". Ӯ нигариста, Винсента. "Ту низ ин чувствуешь, ҳамин тавр не, Клэй?"
  
  
  "Ҳа, ҷаноб", - гуфт Винсент. "Ман чуствую ин."
  
  
  "Ту ҳамеша хеле қадр хисси ҳамон, Ник. Ту худаш бисер маротиба гуфта будам, ки ман дар бораи ин. Ки ин ж он низ. Ва дар ҳақиқат, ҳоло ман хеле эҳсоси қавӣ, ки ту бояд аз иштирок дар ин. таъини бештар. Барои шумо ба ҳамин неъмат, инчунин барои беҳтар конфронсҳо ".
  
  
  "Ҷаноб, иҷозат ман ба шумо биемузад, ки ман дар тартиби", - гуфтам ман. "Танҳо позволь ман мондан ба танаффус".
  
  
  Ego бровь нахмурилась: "Чаро ба нимрӯз мерасед?"
  
  
  Ман карда наметавонистанд бедор эму чашм. "Ин танҳо ба назар мерасад, махсусан хатарнок мурури замон. Вақте ки онҳо бе ҳеҷ ваҳшате бармегардам дар толори, гумон аст, ки чизе нодуруст меравад, одамон медонанд. Вай уйду, агар шумо мехоҳед, ки ба вай рафт".
  
  
  "Ман мехоҳам, ки ту рафт ҳозир", - сард гуфт Хоук. "Винсент, пойди позови як бо венесуэльских охранников. Он амалан як бозгашт ба меҳмонхона бо Лақаби, танҳо ҳосил кунед, ки он доберется он ҷо дар тартиби".
  
  
  "Ин зарур нест!" - сердито гуфт: ман.
  
  
  "Маро бубахш, Ник, вале ман фикр мекунам, ки ин тавр аст", - гуфт Хоук. Ego овози сахт буд, мисли чашмони.
  
  
  Винсент направился ба рӯз, ва он ногаҳон запаниковал. Ман метавонистам, имконият медињад, ки ин мардум халалдор ман анҷом ман супориш. Чизе щелкнуло дохили, ва ҳадафи ман прояснилась. Вай медонист, ки ман бояд кард. Ба ih кушт. Ман охватила қатъӣ, сард муайян.
  
  
  Вай зуд захода дар пиджак ва алоќаи "люгер". Вай нацелил ego ба Хоука, балки поговорил бо Винсентом. "Ояи ошкоро дар ин ҷо", - якбора гуфт: ман.
  
  
  Онҳо ҳам дар назар маро пурра шоке.
  
  
  "Ту нузул аст?" - недоверчиво пурсид Хоук.
  
  
  Винсент гуфтугӯ аз як рӯз. "Подойди ин тараф, то ки вай метавонад туро дид", - гуфтам ман. Пас аз он ин хоҳад, он убью ih ҳам. Аммо он бояд амал зуд.
  
  
  "Ки дар он, Ник?" - гуфтам Винсент паст напряженным овоз мебошад.
  
  
  Вай гуфт:. - "Номи ман Рафаэл Чавес". "Ман мститель. Ҳоло фарқ надорад, ое шумо медонед. Ник Картер мертв, ва ман выдаю худро барои он. Дар давоми як соат вай завершу рисолати худро, ва ҳамаи иштирокчиени конфронс хоҳад мертвы. Ҳеҷ чиз маро хоҳад, то, ки двигайся пеши ман, мисли ман гуфт ".
  
  
  Ястреб Винсент ва табодули афкор.
  
  
  "Ман дидам, секретную татуировку дар твоей рости дасти, вақте ки шумо мыл посуду ин субҳ", - оҳиста гуфт Хоук. "Не, ту обманщик. Костя худо, Ник, таъхири ин штуку ва поговорил бо мо".
  
  
  Ego суханони боиси маро дар шахзода. Вай нацелил пистолет эму дар сандуқе. Аммо пас аз он дидам, ки чӣ тавр Винсент бросился ба ман.
  
  
  Вай, дилам ба пешвози ӯ, вале опоздал дар як сония. Дигар чизе, ки ман дар хотир дорам, ки ӯ буд, ки аз боло ба ман, ва мо рухнули дар ошенаи.
  
  
  Вақте ки мо задааст, мясистый кулак Винсента врезался ман дар шахси. Ин буд, ки рўзњои шкалаи, ва ӯ ошеломил ман. Пас аз он, эҳсос, ба мисли "Люгер" выкручивается атрофи ман дасти. Вай держался iso тамоми қувват, балки Винсент омела бартарии. Пистолет фарш афтод. Вале ман он восстанавливал қувват. Вай зампхнулся дар Винсента ва пои сахт зад он ego пои ки дар пах.
  
  
  Ӯ чењрааш афтод ва бо ман дар пушти ту. Вай пай "Люгер", сипас принялся барои он.
  
  
  "Инро накун, Ник. Ман бояд ба shoot". Ястреб истода бар мо, держа ба ман худро беретту. Вай доранд сквозь дароз глушитель эму чашм ва фаҳмидам, ки ӯ буд, хеле серьезен. Вай оҳиста-оҳиста хеста.
  
  
  "Ту думаешь, ту сможешь қатъ ман ба ин?" - пурсид вай угрожающим овоз мебошад, ки иқрор худ.
  
  
  "Ман комилан боварӣ дорам, ки метавонам", - оромона гуфт ӯ. "Вале на заставляй ман ин корро".
  
  
  "Ман заберу ки ту ин игрушку ва убью он", - прорычал ман. Вай дод қадами ба ӯ.
  
  
  "Вай пристрелю, Ник, - гуфт Хоук. Вале вай метавонист дидан киноя ба тарс дар ego назари - он тарсидам, ки наметавонад маро кушт.
  
  
  Ман дар он вақт буд, то даъват ego-блеф, вақте дид, ки Винсент, пошатываясь, боз поднялся ба пойҳои. Вақте ки Хоук бодиққат нацелил пистолет ман дар дилҳост, - Винсент чӣ ваҳй ба ман. Вай баъзеи ego ва потащил дар назди худ барои ҳифзи худ аз "Беретты Тетеревятник". Пас аз он сахт толкнул Винсента ва ӯ сахт афтод ба Хоука. Ҳам мардон отшатнулись, ва пистолет шањ, издав ором бикӯбед. Таращить чашмони врезалась дар чун биное.
  
  
  Вай двинулся зуд, ударив дасти росташ дар бораи гардан Винсента ва ӯ отлетел аз Тетеревятник, расчищая ман роҳ. Вақте ки Хоук боз опускал пистолет, ки боз мақсад бо он баъзеи ego дасти бо пистолетом ва потянул, сахт поворачиваясь, ки потащил ego ба худ. Ӯ перелетел ба воситаи ман бедро ва пош фарш, "Беретта" ударилась дар бораи девори паси он. Ӯ буд, оглушен.
  
  
  Вай потянулся барои Люгером, вале ин ҷо Винсент боз маро нерӯманд аст. Вай афтод, вале ин ҷо ҳамин омад, ки дар худ ва корнамоии як хук дар васеи шахсе Винсента. Ego скулы треснула, ва ӯ покачнулся аз номӯътадили. Эму буд, озор, вале ӯ тамом. Вай дидааст, чӣ тавр ба ego дасти зашла зери куртку. Як њаракати вай сунул стилет худ дар ладонь ва отправил ego кард, ки дар он лаҳза, вақте ки Винсент прицелился. Тӯдаи вонзился ӯ буд, ки зери ребра, ӯ ахнул, ба он чашмони расширились, ва он афтод, ки дар канори.
  
  
  "Эй Парвардигори Ман, Ник!" - крикнул Хоук, недоверчиво ҷустуҷӯи ҷасади Винсента. Hock омада, дар шуури, вале ҳанӯз ҳам буд, ки хеле суст ба ҳаракат. Вай нерӯманд "люгер" ва бодиққат нацелил эму дар сари. Ӯ бояд бимирад. Дигар роҳ набуд. Вай сжал ангушти худро дар спусковом крючке, вале чизе, ки маро остановило. Хоук назар афканда, то ба ман вызывающе ва сердито ва обиженно.
  
  
  Нафрат ва шахзода переполнили ман хомӯш сандуқе вай. Ин мард ки ман дар роҳи. Вай буд, ба ислоҳ ego. Ман ангушти боз сжал сахт металл спускового крючка. Вай нигариста, ин морщинистое шахсе, ва застыл, ошеломленный неожиданным всплеском ін. Намедонам чаро, аммо ман аз вай хеле дӯст медошт ва уважал ин инсон, барои тир аст,. Ва ҳол он ки ман буд, ба тугмаи триггер. Вай покрылся задааст сипас вақте, ки хилофи ін охватили ман воспаленный мағзи сар. Вай облизнул пересохшие лабони ва боз прицелился. Ман қарзи буд ясен. Довуд Hock буд, мурдан.
  
  
  Вале ман ин корро. Вай танҳо метавонад ба тугмаи триггер. Мумкин, ман ба ҳар ҳол на ба ego куштани. Вай метавонист ба ҳам пайвастани ego ва нигоҳ сӯ, то завершу рисолати худро.
  
  
  Хоук назар афканда, то ба ман рӯ. Он назар хеле удивленным, вақте ки вай опустил пистолет.
  
  
  "Ман медонистам, ки ту маро не убьешь", - ором гуфт ӯ.
  
  
  Вай, чењрааш. - "Заткнись!" Вай буд, хеле асабонӣ ва мухтасар бо ҳеҷ нафъ, ки ба таври равшан фикр.
  
  
  Вай связал Хоуку дастҳои ва пойҳои ego галстуком ва ремнем. Ман забегали фикрҳои вай ба ҷанг бармехостанд, ҳамчун агенти AX, на революционер-ҳаводор. Ва он связал Хока, ҳамчун касбӣ, ҳарчанд медонист, ки ҳеҷ гоҳ дер намекард чунин. Буд ин аҷиб эҳсоси, ки он баргашта ба старику. Дар ин буд, ки бештар ба маънои аз хуруҷи номаълум хотираи ва девона хобҳо, ки ман снились чанд рӯз.
  
  
  Ман боз появилось эҳсосоте, ки бо ҳамаи ин чизе нест, - бо одамон дар як клиникаи, рисолати, ки дар он вай буд,, ва бо ман. Вале вақти разбираться.
  
  
  Вай затащил Хоука дар чулан. Вай на заткнул ӯ буд, даҳон, зеро медонист, ки хуҷраҳо пурра звуконепроницаемы. Ӯ танҳо буд, тамошо ба ман.
  
  
  "Ту дар зери маводи нашъаовар е чизе, ки дар ин гуна худро", - гуфт ӯ.
  
  
  "Молчи, ва ман шуморо накушед", - якбора гуфт: ман.
  
  
  "Ту мехоњї, ки маро куштани. Ту рост веришь, ки шумо шахсе бо номи Чавес? "
  
  
  "Вай Чавес".
  
  
  "Ин гап њаќиќат надорад", - қатъиян мегӯяд ӯ. "Ту Ник Картер. Фармоишии не побери, ту Ник Картер!"
  
  
  Аз он ман кружилась ҳисоб. Дарди возвращалась - дарди сар аст, ки бо баргузор карда, танҳо баъд аз он ки ман ба вай убью душманони худ. Вай дидам бедор ва дидам, ки дар ман боқӣ мондааст, тақрибан ним соат. Вай запихнул Хоука дар хамелеон аст, захлопнул ва запер дари. Вай, дидам, ки дар Винсента, ки чӣ ваҳй ба рӯз. Он назар мурдагон ва оид ба баъзе безумной сабаб ман буд, хеле афсӯс.
  
  
  Вай, берун омада, дар коридор ва бо удивлением пайдо кардаанд, ки он қариб пустынный. Венесуэльский ходими полис входил дар ҳуҷраи ҳифзи дар дигар қафо. Ӯ ба ман надидаам. Аен аст, моро ҳеҷ кас шунидам. Вале он на ба меҳмонхона ба мо бо хема рӯ ба рӯ. Кормандони хадамоти амнияти метавонанд тааҷҷуб аз куҷо вай, е касе, ки дидааст, ки чӣ тавр ман меравам, дар коридору бо Хоуком ва Винсентом, метавонад оғози ҳамту ба ду ва ду. Вай тасмим ба берун рафта, дар атрофи қасри тавассути як вуруд. Вай метавонист ба воситаи боғ ва бозгашт ба воситаи асосӣ ворид. Мехостам, умедворем, ки анбӯҳи разошлась мебуд, дар вақти полуденного танаффус. Ва ҳар касе, ки дидааст, ки чӣ тавр ба он дохил шудам, танҳо фаҳмид, ки ман биравам ба ранний хӯроки нисфирӯзӣ. Вай зуд огляделся, ором гузашт дар коридору ва рафта, ба воситаи флешдор дари.
  
  
  Девятая боби.
  
  
  Вай выбросил атрофи сари Хоука ва Винсента. Ман бедор показывали дувоздаҳ сию панҷ - ҳамагӣ бисту панҷ дақиқа пеш аз вохӯрӣ бо худ контактом берун аз толори.
  
  
  Ӯ зуд ба воситаи боғ ба пеши қасри. Ҳатто дар ин нисбатан спокойное вақт дар ҳама ҷо буданд, одамон. Автомобилҳои пур кардаанд кӯча, дуруст ба қаламрави қасри. Подъездные роҳи буданд перекрыты, вале охранники пропускали мошинҳо зиед амният.
  
  
  Обходя бинои, вай дид садҳо одамон, слоняющихся дар қаламрави мунтазири пайдо шудани сановников.
  
  
  Вай танҳо оғоз спускаться ба мардум, ҳангоме ки аз тарафи роҳ ба ман чӣ ваҳй мард, преграждая ман роҳ. Вай нигариста, аз ӯ ва дарк кардам, ки ин буд, ки инсон бо CIA, ки бо ӯ дучор шуда, ба вай пештар. Ман метавонистам, ки онро рад. Ин ҳам бештар боиси мебуд ego гумон меравад.
  
  
  "Бигӯ, Шуд, он метавонад сӯҳбат бо шумо ҳастам?"
  
  
  Вай тасодуфӣ дилам ба ӯ, кӯшиш нест, диққати лозимӣ оид ба фишори афзоянда дар сина. Ман ҳисоб пульсировала аз дард. "Бале?"
  
  
  "Ман танҳо ба меҳмонхонаи мегӯянд, ки аз бахшоиш барои тартибдодашуда ман замечание. Ман маломат макунед, ту дар он аст, ки ту рассердился".
  
  
  "Бале, ҳама чиз дар тартиби", - гуфтам ман. "Ман хеле хуб отреагировал. Он танҳо як каме нервничаю. Ман шароб". Вай оғоз ба қадам дуртар аз он.
  
  
  "Он гоҳ, ҳеҷ обид?" пурсид.
  
  
  Вай, дилам аз пеш. "Не, бе обид. На беспокойся дар ин бора".
  
  
  "Хуб аст." Ӯ баргузор дасти. Онро гирифта, ego ва нигоҳ барои як дақиқа.
  
  
  Вай бо ѓазаб ба таври васеъ улыбался. "Медонӣ, вай дарк намекард, ки чӣ гуна ин навъи вазифаҳои дар ҳақиқат метавонад туро афтонда. Фикр мекунам, ки ин интизорӣ ва тамошо. Ман намедонам, ки чӣ тавр кормандони Секретной хизмат кунад ин рӯз ба никак не вақте, моҳи пас аз моҳи".
  
  
  Вай дидам бедор. Буд, ки бист ва ба як нафар. Вай кўшиши на нишон эҳсосоти худ. "Бале, онҳо кори душвор аст. Вай маҳз намехоҳам ин. Ки ж, ман бояд дидор бо ҳамтои. Шумо мебинед, баъдтар".
  
  
  "Албатта, хуб аст, - гуфт ӯ. "Успокойся, Шуд".
  
  
  Вай, дилам рафт ва минбаъд ба дароз тропинке. Эҳсоси рисолати буд, то қавӣ аст, ки дар дохили ман, ки ман карда наметавонистанд ба фикр кунем, ки дар бораи аз дигар. Вай на ощущал чизе дар атрофи худ, ба ғайр аз худ ва ба роҳи сквозь сгущающуюся анбӯҳи. Вақте ки ба он чӣ ваҳй ба входу, як гурӯҳ ердамчиен заблокировала болопўши. Вай пробился сквозь онҳо, ва онҳо посмотрели ба ман, ки чӣ тавр ба сумасшедшего. Вале ҳоло вақти барои роҳати. Вай обогнул кучку рўзноманигор дар наздикии асосии зинаҳои ва гузашт mimmo онҳо. Анбӯҳи становилась ҳамаи гуще.
  
  
  Вақте ки вай, добрался то зина ва оғоз ҷойҳо бо он, ман заблокировала анбӯҳи. Вай протискивалась сквозь онҳо локтями. Вай толкнул як марди бар зидди дигар, ва ӯ крикнул ман чизе непристойное. Вай врезался зан, каме нест сбив вай бо пои. Аммо вай ҳатто шталь оглядываться.
  
  
  Ба ман лозим буд, ки дар вақти рафтан ба коридора.
  
  
  "Ҳе, бингар, бача!" касе крикнул ман баъд.
  
  
  Вай оҳиста-оҳиста поднимался оид ба ступенькам. "Бигзор ман мегузарад", - талаб ман. "Эй парвардигори ман мегузарад, фармоишии не инро гир". Дар чунин ҳолат вай ҳеҷ гоҳ успею он ҷо дар вақти.
  
  
  Вай буд, ҳаракат срочностью ман рисолати ғофил мо, ки ба ғайр аз маҷбуркунӣ ба даст он ҷо, ки куҷо вай ниҳонӣ. Наверху зина анбӯҳи буд, боз плотнее, ва охранники задерживали ҳама.
  
  
  Он споткнулся, ва толкнулся дар онҳо. Корманди хадамоти амнияти Венесуэла пристально нигариста, ман, вақте ки вай гузашт mimmo он. Вале ба ман лозим буд, даст дар қасри. Ман алоќаи хоҳад кард, ки интизор маро аз он ҷо ривненской дар як соат рӯз. Ва ӯ метавонист интизор. Замон бояд буд, ки комил бошад.
  
  
  "Маро бахшида метавонӣ", - гуфтам ман, муносибат ба онҳо. "Лутфан, ба ман мегузарад!" Вале ҳеҷ кас двинулся. Ҳама буданд, ҳам банд разговорами дар бораи конфронсҳои ҷаҳонӣ ва парвандаҳое, ки ҳатто пай ман ҳузури. Ман дар онҳо вакилон ба ӯ ба воситаи омма тел.
  
  
  "Ҳе, расслабься!" - крикнул як мард.
  
  
  Вай гузашт mimmo ӯ, не, ҷавоб додан. Ӯ қариб ба воситаи людную минтақаи наметавонанд дар назди дари худ. Вай нигариста, соат ва дид, ки ман гузошта ҳамагӣ ҳабдаҳ дақиқа. Вай пробился ба рӯз, ки охраняли чанд пулис.
  
  
  "Бале?" - гуфт венесуэлец ҳарбӣ дар шакли. Мо аз ӯ, мо сидевший бо он мард дар штатском, фаҳмиданд ман.
  
  
  "Вай AX, - гуфтам ман. "Шуд".
  
  
  "Шумо тасдиқи шахсият, лутфан".
  
  
  Вай меҳмонхонаи сбить инсон бо пои ба, ва пробежать mimmo он. Пульсация дар сар шуда, қариб мафурӯшед. Вай пошарил дар ҷайбатон нигоҳ доред, ва пайдо ҳамен Ника Картера. Вай кушода ego ва пайдо тасдиқи шахсият. ва махсус ағбаи дар қасри. Нишон дод ба вай дежурному.
  
  
  "Hmm", - гуфт ӯ. Ӯ нигариста, дар акси варақаҳои ва сипас бо диққат таҳқиқ ман шахсе. Агар Хоук ва Винсент наметавонистанд мегӯям, ки ман Ник Картер, ин нафар буд, қодир мебуд, дидани сквозь ман маскировку.
  
  
  "Ое шумо ба поторопиться, лутфан?" - нетерпеливо гуфт: ман.
  
  
  Дар ҳар сурат, дархост, чунин ба назар мерасад, он замедлила. Ӯ таҳқиқ корт, ки агар дар он буд, ки баъзе изъян, ки танҳо ва интизор барои он ки вай пайдо кардаанд. Аен аст,, он ранҷондам ego худ нигоҳ, ва ӯ буд, рафта ба преподать ба ман дарс.
  
  
  "Ки дар он шумо риоя мешавад, ҷаноб Шуд?"
  
  
  Ман сарчашма қариб неконтролируемый такони зад шудан бо ego самодовольному супорад. Аммо ман медонистам, ки ин зуд положит нить намояндагӣ.
  
  
  "Ин муҳим аст?" - гуфтам ман, clutching кулаки, кӯшиш доред худ.
  
  
  - Махсусан, - кисло-гуфт ӯ.
  
  
  "Меҳмонхонаи El аз тарафи", - гуфтам ман.
  
  
  "Gracias, muchas gracias", - саркастически гуфт ӯ.
  
  
  Ӯ дар меҳмонхона, сӯҳбат бо ӯ ба ман бо забони модарии худ мегӯянд, эму, ки ӯ санади like азиз , невольный воситаи злобного тирана. Вале ман промолчал.
  
  
  "Кортҳои худро, ҷаноб Шуд". Ӯ барнагардонидааст ih ман. "Шумо метавонед даромадан дар қасри".
  
  
  "Як ҷаҳон ташаккур", - гуфт вай, дарида берун хандидан. Онро гирифта, ҳамен ва поспешил mimmo охранников дохили.
  
  
  Дар дохили буд ценымногие оромтар. Дар беморхонаи лобби ҳамаҷонибаи буд, чанд нафар, вале онҳо пароканда шуданд, ва ман буд, на ба мушкилӣ мегузарад. Вай направился ба Калон ба комиссияи қабул, ки бо использовалась барои конфронсҳо.
  
  
  Вақте ки ба он дохил шудам, дар ин як қисми қаср, буд, боз як санҷиши амният, вале одина атрофи охранников ман медонистам, пас аз он буд, зуд. Вай, аз вакилон дар коридору дар толори. Вай қариб буд, ки ҳадаф.
  
  
  Дар ин бора сардори политсия амнияти Венесуэла берун омада, бо дверного проема ҳамагӣ дар якчанд ярдах аз толори. Вай эҳсос кард, чӣ дар шикам бурлит эй, ва фишор дар голҳои ва сина росло. Чӣ тавр боби табъи сирри политсия ӯ буд дар қариб ҳамин тавр паршивый, тавре худи президент.
  
  
  "Оҳ, ҷаноб Шуд!" - гуфт, ӯ, чун дид маро.
  
  
  "Сеньор Сантьяго", - ҷавоб додам ман, стараясь нигоҳ хладнокровие.
  
  
  "Ҳама чиз меояд, хуб, ҳамин тавр не? Чунин ба назар мерасад, ки мо ба чораҳои лозимиро дар охир буд, ки зарурати".
  
  
  "Пас, чунин ба назар мерасад, ҷаноб", - нияти қатъӣ гуфтам ман. Ман сар тикали соат. Бояд, бе ҳашт дақиқа як соат. Ман ба роҳ дур аз он.
  
  
  "Ман боварӣ надорам, ки ҳама чиз хуб хоҳад шуд", - гуфт ӯ. "Ман хуб предчувствие. Шумо дидед, сеньора Хоука?"
  
  
  "Не, аз субҳи барвақт", - солгал вай, танҳо догадываться, выдало ое ман ман шахсе.
  
  
  "Хӯш, вай устувор гузошт, ки найду аз он. Шумо мебинед, баъдтар, ба шумо табрик бо ин удачным никак не чун". Ӯ улыбнулся ва похлопал ман бо плечу.
  
  
  "Хеле хуб, ҷаноб", - гуфтам ман.
  
  
  Ӯ баргашта, дар ҳукумат, ки ба назар менамуд, буд, чизе пристройки ба штабу хадамоти амнияти. Вай вздохнул бо ѓазаб ва рафта, ба коридору дар толори. Вай нигариста, соат, ва онҳо гуфтанд панҷ ба як.
  
  
  Вай хеста, дар муқобил хонаҳои кушод, ки чӣ тавр ман велели. Дар охири дигар коридора дежурили чор мебошад, ки онҳо ба ҳамин дақиқ, ки дар он ҷо буданд, субҳи. Онҳо медонистанд, ман, пас ман нест ба меҳнат гузаранд mimmo онҳо. Гузошта, боз ду дақиқа. Дар коридору гузашт устод нишон дод ва худро верительные ифтихорномаи. Охранники впустили ego дар ҳуҷраи. Дар ҳама ҷо буданд, мардум дар атрофи хадамоти амният, ки боз шуморо дар коридору ва истода дар дохили толори.
  
  
  Вай, е назар ба боло ва поен дар коридору. Ман буд, хеле дардовар. Шиддат ва фишор дар ман сар ба зудӣ нарастали бо гузашти дақиқа. Вай медонист, ки дард намешавад, густариш, то ки вай на уничтожу душманони худ. Вале ман буд, эҳсоси ваҳшатнок, ки ҳар чӣ чизе нодуруст аст. Ин буд, интерком эҳсосоте, норавшан, ноющее эҳсосоте, ки ба назар мерасид, ки исходило атрофи скрытого гӯшаи ман мағзи сар. Он надошт, ба маънои - мисли ҳар чизи дигаре, ки рух дод, барои чанд рӯз. Вале чӣ гуна мебуд, мо буд, ки ҳиссиети, он оғози терзать ман виҷдони, ҳатто вақте ки ман подавляла срочность ман рисолати. Вай ҳис кардам, ки ман аз сар рух ужасная мубориза, ва вай метавонист ба воситаи микрофонов ва раиси маро девона, агар прекратилась ба зудӣ.
  
  
  Вай оғоз ба тааҷҷуб, ки ман тамос дастгир карда шуд.
  
  
  Аммо пас аз он дидам ego - темноволосого венесуэльца дар консервативном торик синем костюме ва красном галстуке, идущего ба ман дар коридору. Ӯ буд, монанд ба муқаррарии иштирокчии дворцового кормандон, вале бо сафед гвоздикой дар лацкане ва графином дар дасти.
  
  
  Ман ҳамту доллари бешено колотилось дар бораи ребра. Пас аз як дақиқа ба ӯ наздик буд бо ман, протягивая ман графин. "Сеньор Шуд, директори конфронс, аз ман хост, ки меорад навтаринро питьевую об дар толори ҳангоми полуденного танаффус". Ӯ мегуфт, ки хеле громко, ки ҳамаи атрофи моро шунида. "Зеро ки шумо махсус таҳаммулгароӣ, ки шояд шумо қабул ego барои ман?"
  
  
  "Оҳ, хуб аст. Вай возьму ин", - снисходительно гуфт: ман.
  
  
  "Gracias", - гуфт ӯ. Сипас сахт шепотом: "Viva la revolución!"
  
  
  Мард зуд рафта, бозгашт оид ба коридору. Вай маблағи бо графином дар дасти, охваченный ужасными сомнениями ва замешательством. Буд, ки қоил дастгоҳ дар як ҳуҷра. Буд, хеле дер фикр дар бораи дигар ҳис кардам. Аз ҳама чизи муҳим дар ҳаети ман буд, ки қоил ба ин графин дар толори гузошта ва ego дар кафедра.
  
  
  Ба он чӣ ваҳй ба рӯз.
  
  
  "Салом, Шуд", - гуфт дар он ҷо корманди CIA. "Чӣ шумо он ҷо аст?"
  
  
  "Чунин ба назар мерасад, директори конфронсҳои мехоҳад тару тоза об суфра барои музокирот", - гуфт вай тасодуфӣ. "Ва он бой ба кор супоришро".
  
  
  Агенти CIA нигариста, графин. Корманди секретной хадамоти ухмыльнулся ман, баъд низ дидам ба графин. Онҳо казались довольными. Венесуэльские пулис кивнули ман ба вай отнес графин дар ҳуҷраи.
  
  
  Вай отнес графин дохили. Дигар корманди секретной хадамоти нигариста, ман, вақте ки вай гирифта, бо стула қариб, ки холӣ аз графин ва донишчуенро ego он, ки овард бо худ.
  
  
  Ӯ пурсид. - "Ки ҳамаи ин чунин маъно дорад?"
  
  
  Вай усмехнулся эму. "Шумо мебуд, меҳмонхонаҳо, ба иштирокчиени конфронс, пил несвежую об, ҳамин тавр не?"
  
  
  Ӯ нигариста, графин ва ба ман пас аз улыбнулся дар ревматизма. "Шодам, барои дидани он, ки онҳо конструктивно истифода шумо, мардум AX".
  
  
  "Хеле хандаовар аст", - гуфтам ман.
  
  
  Вай гирифта сола графин ва сунул ego зери мышку, ва он гоҳ оглянулся ба он, ки танҳо бо фармон дар маркази стульями барои табдил шуд. Вай шунид, ки чӣ тавр дар голҳо эхом отдавались суханони:
  
  
  Сипас, дар шароити рӯз ҷаласаи дастгоҳ хоҳад фармоишгари рост басомади бо истифода аз дурдасти. Баъд аз чанд дақиқа ӯ убьет ҳама дар доираи слышимости.
  
  
  Вай, дилам берун омад ва ба воситаи хуҷраҳо.
  
  
  Берун аз вай қатъ назди охранников. "Шавқовар, ки ман ин корро?" - гуфт, ӯ, онҳо, изображая нетерпение.
  
  
  "Дар поен бо коридору як кладовая", - гуфт яке аз венесуэльцев.
  
  
  "Шояд ту метавонист рӯфт љинс, Шуд, - дарида берун хандидан нафар бо CIA, стоявший дар як рӯз. "Шояд дар кладовке як веник", - ба таври васеъ усмехнулся ӯ.
  
  
  "Ки ин. Соат comedy CIA?" - кисло аноби он, ки агар ih шӯхиҳои ман надоели. Ман мебуд наплевать дар ҳоле, ки онҳо гуфт е кард, то ки онҳо подозревали, ки бузургтарин дар солҳои охир брешь дар системаи амният буд совершена пардохтҳои худи онҳо таҳти бинї.
  
  
  Вай отнес сола графин дар коридору дар чулан. Еварони ва шахсони расмӣ оғоз бозгашт дар толори. Вай нигариста, соат ва пайдо кардаанд, ки аллакай кардааст, чоряки дуюм. Ситораҳо нишон президенти Венесуэла ва ноиби президенти ИМА, прибудут баъд аз чанд дақиқа. Ва ба зудӣ оғоз хоҳад кард: рӯзона ҷаласаи. Ва ҳеҷ кас дар толори маҷлисгоҳи на заподозрит, ки бақияи ego ҳает мумкин аст, чен минутами.
  
  
  Ҳамаи шло аз рӯи нақша.
  
  
  Боби даҳум.
  
  
  Выбросив графин, вай направился бозгашт ба толори. Ман ҳамчун маротиба тавонад дид, ки чӣ тавр президенти Венесуэла ва ноиби президенти ИМА дар якҷоягӣ рафта дар коридору, гузоштани дасти амрико дар китфи венесуэльца. Ih compassing агентҳои секретной хадамот. Вақте ки вай дид, ки чӣ тавр онҳо пажмурда дар толори маҷлисгоҳи, ман охватили нафрат ва эй.
  
  
  Дар дохили суратгирони кард, ки чанд хабарнигори дар охирин лаҳза дар назди возобновлением конфронсҳо. Рафтан дорам, ки дар рафти утренней ҷаласаи расида буданд, муҳим иқтисодӣ шартнома. Бешубҳа, ба онҳо пайваста буданд, ки бо ерии молиявӣ венесуэльскому андозбандӣ ба ивази он иҷозат барои ҷойгир амрико базаҳои низомӣ. Бе ман дахолати ин чудовищная тирании продолжалась мебуд то абад.
  
  
  Ман ҳамчун маротиба ба дарефти ҷои худро дар муқобил ҳам кушод, чӣ тавр ногаҳон наздик бо ман пайдо аввал оид сардори политсия амнияти Венесуэла. Ин дафъа ego шахсе буд, мрачным.
  
  
  "Ҷаноб Шуд, одина оид ба встретят худ агентҳои АНБ танҳо, ки хабар дод маро, ки ба шумо якчанд мина дар толори маҷлисгоҳи".
  
  
  Вай хис кардам tingling дар қисми пушти гардан. Фишор дар голҳо боз афзоиш ефт, ки дар висках сахт запульсировало.
  
  
  "Ҳа, ҷаноб", - гуфтам ман. Ман mind устремился пеш. Мумкин аст, онҳо ҳоло, ва пайдо директори ин конфронс на заказывал навтаринро об.
  
  
  Е ҳамон осторожный агенти метавонад пайдо дастгоҳ, танҳо осмотрев графин. Шояд онҳо аллакай удалили дастгоҳи атрофи хуҷраҳо.
  
  
  Ӯ пурсид. - "Ҳамаи шумо дар чунин менамуд, ки муқаррарӣ?"
  
  
  Фишурдани дар сина каме ослабло. "Бале. Ба назар мерасид, ки ҳама чиз дар тартиби".
  
  
  "Хуб аст. Шояд аз шумо рафта, бо ман дар як дақиқа? Вай мебуд, меҳмонхона, ба шумо взглянули дар ин updated рӯйхати мардум бо таҳаммул меафзояд ба секретной иттилоот. Ин вақти зиедро намегирад".
  
  
  Вай ҳис кардам, ки ба чунин суръат метавонад отклониться аз ман қарор. Рӯзи толори дигар, ҳатто баста шуд. Дар ҳар сурат, вай на мефаҳмидам, ки чӣ тавр метавонам даст кашад. Вақте, ки сардори полиси амнияти Венесуэла гуфтаанд, ки шумо чизе, ки мекунед,, шумо ин корро. Вай аз паи он дар пристройку хадамоти амният, недалеко аз конфронс-толори. Вақте ки мо ба сомона, аз он ҷо буд, венесуэльский ходими полис, вале ӯ дарҳол берун омада, маро тарк гуфтугӯ бо марде, ки ба вай ненавидел қариб чунон сахт, монанди касе аст, ки буд, рафта онро нобуд.
  
  
  "Ин рӯйхати". Кофӣ беглого аз хондани барои ба ... "
  
  
  Телефони ӯ, ки дар мизи зазвонил. Он чӣ ваҳй ба ӯ, барои ҷавоб додан, то ки ба вай омӯхта рӯйхати, iso ҳамаи нерӯҳои кӯшиши худро назорат ін.
  
  
  Ego шахсе просветлело. "Оҳ, сеньор Хоук!"
  
  
  Вай эҳсос кард, ки чӣ тавр пўлодӣ тиски сомкнулись барои ман сина.
  
  
  Шахсе венесуэльца тағйир ефт. "Чӣ!"
  
  
  Дар ин буд, шакке нест. Ястреб навъе выбрался ба озодӣ ва акнун звонил доир ба дигар қисми қаср, на веря худ, ки успею ин тараф дар вақти. Ӯ фаҳмид, ки ман меравам чизе, ки симро, дар вақти танаффус, ки танҳо заканчивался.
  
  
  "Ман наметавонам ба ин бовар!" - мегуфт венесуэльский. Вай потянулся ба "Люгеру" ва чӣ ваҳй ба ӯ бозгашт. "Вале, сеньор Шуд, дар ин ҷо бо..."
  
  
  Ӯ дилам ба ман дар он лаҳза, вақте ки онро ба ӯ зад рукоятью люгера дар бораи ego сари сбоку. Ӯ сахт афтод ба љинс ва ҷони худро фидо бияфтод. Оянда бо ҷадвали болталась phone-ќўрѓонтеппа. Вай шунидам овози Хоука бо дигар ҳам ба охири.
  
  
  "Салом? Чӣ рӯй дод? Ту дар ин ҷо?"
  
  
  Вай перешагнул тавассути инертное бадан ва гузошта трубку ба ҷои. Ба он чӣ ваҳй ба рӯз, ва е назар ба боло ва поен дар коридору. Дар атрофи кас буд. Вай дар берун дар коридор, зуд закрыв барои худ дари. Умедворем, ки дар ҳоле, ҳеҷ кас ба заходить дар пристройку амнияти.
  
  
  Вай рафта, дар толори вақте ки онҳо закрывали рӯз. Баъд аз чанд дақиқа конфронсҳо возобновится, ва смертоносное дастгоҳ хоҳад активировано. Вай истода буданд, дар долони нест, банд ва гирифтаанду ощущая ваҳшатнок фишор. Ӯ ба зудӣ нопадид, дар охир аз он, ки дастгоҳ хоҳад, кори худро. Агенти секретной хадамот берун омада, тавассути толори ва гуфт охранникам. Он чӣ ваҳй ба ман.
  
  
  "Салом, Шуд", - гуфт ӯ дружелюбным овоз мебошад.
  
  
  Вай гуфт.
  
  
  "Охир, онҳо дар он ҷо, дар роҳ. Вай ва ман хурсанд ҳастам,, вақте ки ҳамаи ин ба анҷом хоҳад расид".
  
  
  "Ман ҳам", - гуфтам ман.
  
  
  Вай меҳмонхона, ки ба он рафта аст, имкон дод ки ман танҳо истода ва мунтазир бошед, ки дар танҳоӣ. Ба зудӣ хоҳад сигнал, ва ман хоҳам донист, ки ҳамаи бар. Касе метавонад берун дар атрофи хуҷраҳо барои истифода, метавонад, гвардияи маблағи ошкоро дар як рӯз. Вале мо, президенти Венесуэла, мо ноиби президенти ИМА на выжили - ҳеҷ кас барои суфра не зинда.
  
  
  "Ҳама чиз ба назар мерасад, хомӯш", - гуфт мард. "Хеле оромона, ба таъми ман. Ман чунин тоқ, ки эҳсоси. Аз ту он аст,?"
  
  
  "На имрӯз", - гуфтам ман. "Вале ман дар ҳақиқат дар њаќќи, вақте ки бори аввал ба ин тараф зад".
  
  
  "Хуб, он ба ман. Откровенные дар затылке. Вале ҳама чиз дар тартиби".
  
  
  "Ҳа, вай, боварӣ дорам, ки мо дар як рӯз бе гардид", - гуфтам ман.
  
  
  "Хуб, фикр мекунам, ба ман беҳтар аст, ки рафта тафтиш дар политсия амнияти. Шумо мебинед, баъдтар, Шуд".
  
  
  "Воқеан, - гуфтам ман.
  
  
  Ӯ рафт, дар коридору ба пристройке хадамоти амнияти. Дар боло ман губе музокира ночизи капельки бонк. Агар ӯ фаҳмидам, ки сардори хадамоти амнияти Венесуэла дурӯғ аст, он ҷо бе тафаккури, он аст, эҳтимол, попытается қатъ намуд ва он ҳама испортит. Вай фикр кардам, ое меарзад, ки ман рафта, барои он. Вале ман буд, эҳсоси қавӣ, ки ман бояд ба мондан дар он ҷо, ки вай буд,. Фармоиш буданд, фармоишҳои. Корманди АНБ берун омада, дар коридору бо противоположной тараф ва қатъ барои сӯҳбат бо агенти Секретной хадамот. Вай гирифта кӯтоҳ батаъхиргузории. Вай прерывисто вздохнул ва дар назар рӯз ба толори. Дар дохили шурўъ: рӯзона ҷаласаи. Дар ягон дақиқа дастгоҳ хоҳад активировано.
  
  
  Ногаҳон аз болои бино раздался паеми пронзительный садои. Ин буд, пронзительный дуъояшон адад тайераи тамғаи, пролетавших бар дворцом нишони салом Каракасской конфронсҳо. Садои пронзил ман барабанные перепонки, ва чизе тоқ оғози сурат дар ман.
  
  
  Ман шуури врезалось дар фасод тасвирҳои, калима ва мысленных картинок. Вай дид, худ бо пистолетом Люгер. Вай дид, ки бегонагон шаҳр ва истиқоматӣ, ки машғул бояд шуд, ки мумкин аст дар Амрико. Ҳамаи наваливалось ба ман вертелось дар ман мағзи сар, боиси дилбењузурї ва чарх.
  
  
  Чизе чуқур дохили
  
  
  ман гирифта фикр, ки ман маҷбур маро тавр то ба окну, ба вай боз метавонад шунидан садои. Вале ман сдерживало қавӣ эҳсоси қарзи. Онҳо приказали ман монд, ки берун аз толори. Бо вуҷуди ин фармонҳо, ман ба роҳ то ба окну ва оҳиста-оҳиста, хиҷолат, ман рафта, бо коридору ба алькову, ки дар он медонист, ки найду аз он. Вай колебался як бор ва қариб, ки дилам ба худ шунидам, дар наздикии толори, вале баъд чӣ ваҳй ба окну. Вай толкнул ego, ки чӣ вақт дар он лаҳза, вақте, ки ҳавопаймо летели пеш, то оғози дуюм маротиба облететь қасри.
  
  
  Дар аввал, вақте ки онҳо подходили ба дворцу, он чизе шунида намешавад. Аммо баъд, вақте ки онҳо буданд, қариб ба таври ошкоро бар сари он шунид паеми пронзительный садои ih муҳаррикҳои. Ӯ табдил ғуррон, вақте ки онҳо пролетели болои бино, сверкнув дар офтоб.
  
  
  Ин дафъа садои адад тайераи тамғаи маро сахт потряс. Ин буд, назар бузург ударную мавҷи, прошедшую тавассути тамоми бадани ман. Ногаҳон ӯ шунид овози зебо Тани:
  
  
  Баъд аз он, ки ин ӯҳдадориро иҷро накунад, кори худро дастгоҳ хоҳад издавать бештар паст садо, ки ҳанӯз хоҳад садо хеле баланд барои встретят худ ушей.
  
  
  Садои адад тайераи тамғаи ҳанӯз вибрировал ман сар. Ӯ шунид, ки дар сар, боз як пронзительный садо, қариб чунин ҳамон лаҳзае ки озод реактивные тайераи.
  
  
  Ин садо, ки шумо услышите. Вақте ки шумо ин услышите, ки шумо ба ед чизе, ки пинҳон худ подсознании.
  
  
  Ногаҳон рост обрушилась ба ман аз ҳама тарафҳо. Вай огляделся, ошеломленный ва сахт сбитый бо ҳеҷ нафъ. Ки фармоишии не инро гир, чӣ? Чаро вай выдавал худ барои революционера бо номи Чавес? Вай медонист, ки он Ник Шуд, ки ман кор дар AX, ва ӯ буд, ки дар ин ҷо барои... Ногаҳон он хотир худро ҷанг бо Винсентом ва Хоуком, ва... Эй парвардигори ман!
  
  
  Ҳавопаймо нопадид. Вай слабо прислонился ба подоконнику. Ки фармоишии не инро гир, ҳамаи он буд,? Чаро вай бо шахсияти венесуэльца, ки дар бораи он пештар, ҳатто шунидам? Ки ба ман драться бо Хоуком ва Винсентом, вақте ки онҳо танҳо кӯшиш ... барканор намояд, ки маро аз вазифаи. Графин! Вай овард графин дар толори ҳамагӣ чанд дақиқа пеш ва медонистам, ки дар nen як дастгоҳ аст, ки убьет ҳама дар ҳуҷраи.
  
  
  Ҳама зуд возвращалось. Вай на танҳо позировал - ман дар ҳақиқат бовар кардам, ки онро марде бо номи Чавес. Ҳамаи он, ки чӣ кор ман буд, дар тӯли се соли охир ду рӯз, равона карда шуд, ки дар куштори президенти Венесуэла ва ноиби президенти Иелоти муттаҳидаи амрико - ду нафар, ки маро мешаванд, ки дар Каракас ба муҳофизат! Пеш аз он ҳеҷ наметавонистанд ба ед, вале шоми дирӯз ӯ боз бо Илзе Хоффманн ва бо номи вай Таней - русское ном. Ва ӯ медонист, ки дар бораи ман смертельной намояндагӣ.
  
  
  Бале, овоздиҳӣ ва ҳамаи! Ман карда наметавонистанд ба ед чизе, ки бо ман рӯй дод миени он чӣ ман рафт дар он хона чанд рӯз пеш, ва дар ин миен, вақте ки ба он баргашта, дар пиндоре, ки вай Рафаэл Чавес. Вале чизе вспомнилось дар бораи шабнишинии дар он истиқоматии. Ба хотир ҳисси головокружения ва дилбењузурї. Вай кӯшиш кардам, ки гурезад, аммо ман қатъ ду нафар мард. Он бояд буд, ки зери маводи мухаддир. Ва онҳо чизе буданд, бо ман ба даст ба ман рафтор чунки вай бо онҳо хорька. Ин буд, ки паст задани, дар бораи он мегуфтанд, дар нома. Навъе онҳо истифода ман барои куштори высокопоставленных шахсони конфронсҳо. Ва "онҳо" КГБ буданд. Таня признала он. Вай ба хотир, ки чӣ тавр объяснял худро исчезновение Хоуку, балки маҳз ба ин таърихи онҳо ба ман гуфтанд мегӯям эму. Вай тамоман нест помнил он ду рӯз, вақте ки ман буд,, ва, албатта, онҳо ин меҳмонхонаҳо. Бояд ин буд, вақте ки ман дод қабул намуда, нақши Рафаэля Чавеса.
  
  
  Вай давида дар атрофи алькова, ба кунҷи, ки дар миени коридор. Ба ман лозим буд, ки ба толори. Дастгоҳ аст, ки дар он ҷо пайдо кардаанд, метавонад аллакай кор ва куштани ҳама дар доираи слышимости.
  
  
  Вақте ки ба он чӣ ваҳй ба бузург дверям, ih охраняли се мард, ду нафар венесуэльских мақомоти полис ва агентҳои секретной хадамот. Агенти CIA, ки дар он ҷо буд, ки қаблан, уехал, шояд дар кӯтоҳ танаффус. Агенти секретной хадамот ва корманди АНБ, ки разговаривали боз бо дигар барои закрытой дари худ пристройки амният, ҳозир нашуда буд, ки дари ҳанӯз баста буд. Нафар секретной хадамот, аен аст,, буд, похищен пеш аз он, ки чӣ тавр пайдо сардори политсия амнияти.
  
  
  Вай напугал охранников дар рӯзи толори.
  
  
  "Ман бояд ба даст ба дохили", - гуфтам ман. "Дар он ҷо ҳастанд, силоҳ, ва агар он нест, вытащу ego зуд, он убьет ҳама дар ҳуҷраи".
  
  
  Вай оғоз протискиваться mimmo онҳо, балки амалан бо венесуэльцев преградил ман роҳ. "Аз бахшоиш, сеньор Шуд, вале мо сахт фармон нест, прерывать конфронс".
  
  
  Вай, чењрааш. - "Уйди бо роҳи, санади like азиз !"
  
  
  Вай оттолкнул мебошад, вале ego шарики комил царакат пистолет ва қатъ ман. "Лутфан, сеньор Шуд", - ором гуфт ӯ.
  
  
  "Чӣ рӯй дод, Шуд?" - обеспокоенно пурсид агенти Секретной хадамот.
  
  
  Вай нетерпеливо дилам ба ӯ. "Помнишь графин барои об, ки аз он гирифта пеш?"
  
  
  Ӯ задумался барои як лаҳза. "Ҳа." Ego чашмони сузились. "Ки барои фармоишии не инро гир, ин бомба? "
  
  
  "Не, балки чизе аст, ҳамон бад метавонад ҳатто бадтар аст", - гуфтам ман. "Ман бояд барои ба даст овардани ин чертову штуку ҳоло".
  
  
  Вай дар оғоз бори сеюм аст, ва венесуэльец сахт прижал револьвер ба ман баргашт. "Чаро шумо умуман онҳо овардаед, графин дар ҳуҷраи, ҷаноб Шуд?"
  
  
  Маълум буд, ки онҳо ба зудӣ маҷбур ман ҳамаи фаҳмонед, ки пеш аз ман впустят. Ва дар он буд, ки вақти. Ба ҳақиқат вақти проклятый механизми метавонист аллакай карда шуд.
  
  
  Вай развернулся, отбросив пеш гузошта дасти. Ман дасти попала дар дасти венесуэльца бо аслиҳа ва пистолет выпал оид ба ego дасти ва бо грохотом фарш афтод. Вай уперся локтем дар ego мясистое шахс ва прочно соединился. Раздался глухой треск устухон, ӯ громко хмыкнул, пас афтод девор ва соскользнул дар ошенаи, ки дар он нишаста ошеломленный ва стонал.
  
  
  "Ник, сыч Худо!" Вай шунидам дуъояшон корманди секретной хадамот.
  
  
  Ӯ бросился ба ман, ва ба вай, дилам эму мераванд, сахт ударив эму дар шахси чап, ва он афтод.
  
  
  Дигар венесуэльец царакат худро пистолет ва аен аст, ки буд истифода аз ego бар зидди ман. Ӯ целился ман дар дилҳост,, ва он бо ноумедӣ хватался аз дасти бо пистолетом. Вай толкнул пистолет ба боло ва ба рост, вақте ки ӯ нажал ба триггер. Гузориши садои дар долони нест, ва таращить чашмони врезалась дар чун биное. Вай шунидам додзанӣ атрофи хориҷи ҳам охири коридора. Пас аз як дақиқа тамоми охранники хоҳад кард, то абад ман.
  
  
  Вай сахт повернул дасти венесуэльца бо пистолетом ва дар охир идора интихоби ӯ револьвер. Ба вай имкон дод эму афтод ва воткнул эму всякому хӯроки дар пах. Мард согнулся пополам, крича аз дард. То он ҳанӯз сжимал худро промежность, вай поразило ego дасти рӯи сар ва соединила, фиристодани ego дар парвоз ба дверям толори.
  
  
  Аввал венесуэльец оғоз хестан, вале ман онро ба ӯ зад ego пои дар канори, ва ӯ сахт афтод, ки дар пушти ту. Ба он сар кушояд рӯз, вале онҳо буданд, заперты. Вай отступил ба русияро ih.
  
  
  "Интизор Шудан, Шуд".
  
  
  Ин буд, ки корманди Секретной хадамот. Вай, дилам ба ӯ ҳамагӣ барои як дақиқа. Ӯ нацелил худро "Smith ва Вессон" 38-уми калибра ман дар оғӯши. Вай нигариста, пистолет, сипас боз ба он.
  
  
  "Ман пойду дар ин ҳуҷраи", - оромона гуфт: ман. "Агар ӯ ин корро, ҳамаи он ҷо хоҳад мурд. Ту бояд выстрелить ба ин проклятой донагӣ, ба қатъ ман".
  
  
  Вай ба гуфтугӯ, ки аз вай боло ва пои сахт зад пои дари. Онҳо бо громким грохотом распахнулись, ва дар он дарида дар толори.
  
  
  Дари ударила корманди секретной хадамот ва повалила ego дар ошенаи. Ҳамаи боқимонда охранники двинулись ба ман ва иштирокчиени конфронс бо trepidation посмотрели ба ман.
  
  
  "Ки барои чертовщина?" - крикнул мард дар ошенаи. Ӯ дид, мебошад, ки дар нимсола дар долони нест.
  
  
  Президенти Венесуэла благородного намуди нигариста, ман аз сдержанным фоизҳо. Амрико ноиби президенти назар афканда, то ба ман дар кушода шоке ва тарс.
  
  
  "Ки ҳамаи ин чунин маъно дорад?" Ин буд, ки амрико ердамчии, ки бархоста аз стула. Сипас аввалин волидон гуфт, ҳамаи конфронсҳо возмутились.
  
  
  "Лутфан, сохраняйте ором", - гуфт вай твердым овоз мебошад. "Ин графин суфра дорои смертоносное силоҳ. Ego хусусият - куштани ҳама дар ин ҳуҷраи".
  
  
  Одиннадцатая боби.
  
  
  Ҳама чиз шумно ва беспорядочно. Чанд мардон таъљилан қаср ва вскочили аз курсиҳои худ. Вай гузашт mimmo онҳо ва перегнулся тавассути курсї.
  
  
  "Уберите ego", - крикнул венесуэлец дар коридору.
  
  
  Вай аллакай қариб добрался то графина, чӣ тавр ба венесуэльский мард дар штатском нерӯманд аст ва ман аз пушти. Ман метавонистам, ки даст ба графина. Вай, дилам ва бо ноумедӣ мубориза ба буда.
  
  
  Маҳз пас аз дастгоҳ буд, активировано. Ҳама дар ҳуҷраи эҳсос ва ин ба вай мегӯям, ки дар ih ашхоси. Садо буд, овози шунидорӣ. Дастгоҳи доду садоҳои бо суръати ки дар он шумо шояд ба ақл, мешунавед, шумо е танҳо ҳис. Вале як чиз равшан аст - ба он воздействовал дар ҳар нервное нахи мо бадан. Садои проник дар баландтарин сердцевину ман мағзи сар, разрывая ва царапая ман асабҳо, беспощадно сотрясая ih, боиси мучительную дард ва дилбењузурї. Дард оғоз дар сар ва сина, айнан ҳамон тавре ки онҳо ужасные ҳангома, ки дар назди ман буданд дар тӯли се соли охир ду рӯз, вале дар масъалаи дуюм он аст ин бало бадтар. Ҷуфти мардон барои суфра танќисї нест кладут дасти ба сари, ва як аллакай афтод дар кафедра.
  
  
  "Отпусти ман, фармоишии не инро гир!" Вай кричал дар венесуэльца.
  
  
  Ӯ озод ман дар худ назарҳои ривненской то ба задааст маро шудан дар шахси. Ин аст, сахт чизе зарба расонда бошад ман, ва ман афтод дар кафедра. Вале ба ин лаҳзаи гвардияи эҳсос таъсири мошинҳо марг. Ӯ схватился барои сари. Вай сахт зад он ego оид ба шахсе, ва он афтод.
  
  
  Вай кӯшиш ба беэътиноӣ нарастающую мучительную дард дар сар ва сина, борясь бо тошнотой, ки бо ман одолевала. Вай танќисї нест рӯзаро дар кафедра, баъзеи графин бо об,
  
  
  ва споткнулся бо ӯ аз тарафи дигар стула.
  
  
  Вай афтод, ки афтод ба љинс ва выронил графин. Бо бузург crystallize он подполз ба ӯ ва боз боло ба он, сипас, пошатываясь, боз поднялся ба пойҳои.
  
  
  Дар чунин наздик дистанции амали дастгоҳҳои буд, боз ҳам қавӣ. Вай шатался. Вай, дидам ба президенти Венесуэла ва дид, ки ӯ откинулся дар спинку стула бо остекленевшими, бо чашмони. Амрико ноиби президенти ноумед кӯшиш мекунам, ки даст аз стула. Ҳамаи боқимонда дар ҳуҷраи хеле зуд заболевали.
  
  
  Вай споткнулся дар бораи қуттии ва разбился свинцовое шиша графином. Ман дар он вақт буд, рафта ба бас ego ба воситаи разбитое шиша, ки дар ҳуҷраи дарида Хоук.
  
  
  "Бас, ту чӣ кор мекунӣ, е он продю ту сӯрохи наметавонанд дар твоей сар. Вай ба таври ҷиддӣ".
  
  
  Он доранд, ва ӯ нацелил ба ман худро "Беретту". Вай дид, ки чӣ тавр тағйир изҳори ego шахсоне, вақте ки ӯ эҳсос кард вибрацию аз мошинҳо.
  
  
  "Ин ультразвуковое силоҳ", - слабо гуфт: ман. "Ман избавляюсь аз ин".
  
  
  На дожидаясь, вақте ки ӯ нажмет ба триггер он, дилам ба ӯ пушт ва мурғоб графин тавассути разбитое мегирифтанд. Ӯ афтод боз ҳам шиша, пас афтод, ба болопўши дар поен, разбившись пора.
  
  
  Измученный он, дилам ба Хоуку. Вай буд, пас, заиф, ки буд, прислониться ба подоконнику. Ногаҳон ба вай эҳсос кард, ки дард утихла, ва ҳаети ман оғоз успокаиваться. Вай оглядел ҳуҷраи, ва дидам, ки дигарон низ хатаре њис сабукӣ. Онҳо оғоз ба хизмат аломатҳои ҳает. Президенти Венесуэла подвинулся в кресле ва ноиби президенти ИМА приложил дасти kos лбу. Вай боварӣ карда шуд, ки бо онҳо ҳама хоҳад буд, тартиб. Онҳо онҳо аз таъсири кофӣ дароз барои получившийся дар ҳақиқат ҷиддӣ осеби. Вале ман гумонбар, ки ҳамаи мо хоҳад hangover ҳам дар охири рӯз.
  
  
  Дар ҳуҷраи тадриҷан возвращалось баъзе подобие, ки ҳаети муқаррарӣ. Иштирокчиени конфронс хеле зуд поправлялись, оглядываясь дигар ба тарафи дигар, бо дардовар, растерянным выражением мебошад.
  
  
  Ба ман шелл Хоук, направив худро "беретту" ман дар оғӯши. Ҷуфти охранников вазъи муроҷиат ба ӯ бо флангов. Аз Он ки ошкоро дар пеши ман, ба ҳар ҳол держа ба ман пистолет. Мардум ба ӯ назар пас, агар стреляли мебуд, ки ҳангоми малейшей провокации.
  
  
  "Дар аввал ту кидаешь корд дар яке аз ҳамтоени худ, ба ҳамон як дӯсти сола, ва угрожаешь ҳаети ман", - сердито крикнул Хоук. "Он гоҳ шумо оглушаете боби венесуэльской политсия амнияти. Ва ҳоло аз он!"
  
  
  Шахсе, ки ба вай сбил дар роҳ, чӣ ваҳй ба гурӯҳи он шахс ба ҳар ҳол исказилось аз дард, ки ӯ перенес. "Ӯ даъво, ки дар графине барои об буд, ки силоҳ", - гуфт мард. "Пас аз ин ҷо оғоз чизи ваҳшатнок. Вақте ки ӯ избавился аз графина, ҳамаи он буд, остановлено".
  
  
  "Дар асл", - гуфт сидящий барои суфра амрико. "Ин прекратилось дар давоми як дақиқа, вақте ки ӯ вышвырнул графин дар қуттии".
  
  
  "Пас, буд, ки дар графине, Ник?" - гуфтам Хоук. "Е ин ки шумо ҳанӯз ҳам имон худ революционером бо номи Рафаэл Чавес?"
  
  
  "Ҳамчун Винсент, ҷаноб?" - гуфтам ман накардани ego штопора. "Ин аст, ки...?"
  
  
  "Кушта ego?" Хоук хатм барои ман. "Не. Бо он ҳама хоҳад буд, тартиб. Ту хватило то ego, запеченные тақрибан дар нимсолаи дюйм".
  
  
  "Шукри худо", - тупо гуфт: ман. Акнун, ки конфронси буд спасена дар якҷоягӣ бо жизнями он роҳбарони он, хис кардам, ки маро фаро пурра изнеможение. Ба ман лозим буд, поспать тақрибан якшанбе. Ва вай фаҳмид, ки ман ҳам, ки онҳо фикр мекунанд, ки дар бораи ман объяснениях. "Не, ҷаноб, акнун онро мефаҳмам, ки ман Чавес. Ман фикр мекунам, ки мисли хотираи вернулась вакиле, ки пролетели тайераи. Онҳо тафтиш мекунад, ба вай запомнил, вале на пештар аз услышу он низкочастотный сигнал аз дастгоҳ. Пас аз Он мебоист донад, ки ин, ва, ки ба ақл, ки ман *.
  
  
  "Онҳо?" - гуфт Хоук, изучая ман шахсе.
  
  
  "Шахсоне, ки қасдан ман дар ду рӯз", - гуфтам ман.
  
  
  Хоук омӯхта чашмони ман ва, аз афташ, карор додам, ки ман боз веду худ, мисли Ник Картер. Ӯ убрал пистолет дар кобуру ва отмахнулся аз дигар агентҳои. Ба мо чӣ ваҳй ноиби президент.
  
  
  "Чӣ, фармоишии не инро гир, дар ин ҷо рӯй дод?" ӯ пурсид, ки мо.
  
  
  Президенти Венесуэла хеста, бо стула. Ӯ дар ҷавоб гуфт ноиби президенти сквозь у дар ҳуҷраи. "Чунин ба назар мерасад, ин ҷавон танҳо наҷот ба мо ҳает. Овоздиҳӣ чӣ рӯй дод, сеньор ноиби президенти".
  
  
  Ноиби президенти тарҷума назар бо президенти Венесуэла ба ман. "Ҳа", - оҳиста гуфт ӯ. "Ман боварӣ дорам, ки ин хеле хуб подытоживает. Вале ин чӣ буд, барои дьявольская дурўғи, ки ту выбросил дар тирезаи Ник?"
  
  
  "Ман боварӣ дорам, ҷаноб", - гуфтам ман. "Аммо агар мо метавонем уединиться як дақиқа, вай бошад, хурсанд ба мубодила бо шумо бо теориями".
  
  
  "Фикри хуб", - гуфт президенти Венесуэла. "Джентльмены, ин конфронс хоҳад танаффус дар як соат, ва он гоҳ мо боз соберемся дар ин ҷо ба анҷом мо мешавад".
  
  
  Мо буд, хеле шахсӣ мулоқот. Президенти Венесуэла, ноиби президенти ИМА Хоук ва он вазъи муроҷиат ба пристройке хадамоти амният ва ҳамаи дигарон хоҳиш бираванд. Сардори полиси амнияти Венесуэла аллакай пешакӣ доставили ба табобат.
  
  
  Баъд аз чанд дақиқа онро монд гуфтугӯ бо ду сановниками ва Ястребом.
  
  
  "Шумо действовали хеле зуд аст,, ҷавон", - гуфт президенти Венесуэла, сцепив дасти дар пушт.
  
  
  "Ташаккур, ҷаноб", - гуфтам ман.
  
  
  "Бо вуҷуди ин, Шуд, - гуфт ноиби президенти, - ту бояд бештар тавзеҳ. Касе ба ман гуфт, ки ту овард графин дар ҳуҷраи".
  
  
  "Метарсам, ки ин ба таври дуруст, ҷаноб", - ҷавоб додам ман.
  
  
  Хоук скривился. "Чунин ба назар мерасад, ки Колодезный похитили ва сохтани бовар аст, ки ӯ буд, венесуэльским революционером, намеревавшимся куштани шумо", - кисло-гуфт ӯ. Ӯ закурил дароз сигару ва оғоз ба роҳ ҳуҷраи сгорбившись дар худ твидовом пиджаке.
  
  
  "Хеле ҷолиб аст", - гуфт президенти Венесуэла. "Ва акнун худро муқаррарӣ қобилияти баргаштанд, сеньор Шуд?"
  
  
  "Ҳа ҷаноб."
  
  
  Амрико ноиби президенти сель дар edge стула. "Ҳамаи ин, хеле хуб барои мо дар ин ҷо, дар ин толор. Аммо вақте ки матбуот мефаҳмӣ, дар бораи он, онҳо фаред, ки амрико агенти саботировал конфронс ва кӯшиш ба куштани президент ва ман".
  
  
  "Ман розӣ, - гуфт Хоук. "Ин нетолько шарҳ".
  
  
  "Ин ҳам он ман дар сари шумо, ҷаноб, - гуфт ноиби президенти. "Вале мо як ҷуфти ҳамсарон оварда мерасонад, ки дар ҳақиқат масъули ин".
  
  
  "Ва касоне, ки ба онҳо?" - гуфт президент.
  
  
  Ба он хотир, ки гуфт: Таня, он шаб дар худ истиқоматии, чӣ тавр маротиба пеш аз он, ки чӣ тавр ба маводи мухаддир вырубил ман. Вай нигариста, Хоука, ища иҷозат ба онҳо мегӯям,, ва ба ӯ гуфт. "КГБ", - гуфтам ман.
  
  
  "Qué demonio!" пробормотал президент.
  
  
  "Задержите прессу бисту чор соат, - гуфтам ман, - ман кӯшиш мекунам, ки ih ефт. Баъд аз ин мо мебинем, ки тамоми усулҳо ва принсипҳои таълими фанҳои матбуот мефаҳмад, таърих. Ин достони".
  
  
  Хоук, бо як дақиқа омӯхта ман шахсе, пас нигариста, ноиби президенти. "Ое мо метавонем дошта қадар вақт?"
  
  
  Ноиби президенти боло қуллаи мебошанд. "Бо истифода аз ҳукумати Венесуэла", - гуфт ӯ, табдил ба президент.
  
  
  Президенти нигариста, ман трезво. "Ман доверяю ин молодому аз фанни математика. Вай хоҳам пурра ҳамкорӣ бо шумо. Лутфан, нигоҳ ба ман огоҳона. Ва ҳоло, сеньор ноиби президенти он бояд увидеться бо кормандони худро то таљдиди конфронс. Шумо мебинед, дар толори маҷлисгоҳи. Оқои Картер, агар шумо метавонед сафед худ, шумо мефахмед олӣ, муздашонро ба ман аз кишвар ".
  
  
  Пеш аз он ки вай тавонад, возразить, ӯ рафт. Ноиби президенти бархоста аз стула ва чӣ ваҳй ба ман. "Акнун, вақте ки ин ҳама дар оила, Ник, вай фикр мекунанд, ки бояд ман баени як охирин фикр".
  
  
  "Фикр мекунам, он медонам, ки ин", - гуфт ба ман. "Ман бисту чор соат дар асоси боварии. Зеро ки ман дар ҳақиқат метавонад ба перебежчиком. Е, мумкин аст, танҳо девона. Вақте ки вақти ман тамом шуд, вай худаш".
  
  
  "Чизе дар ин гуна худро, Ник. Акнун ту ба ман мерасад муқаррарӣ. Вале бехатарӣ - ин амнияти. Ман сар бояд баъзе шубҳа қарор медиҳанд. Умедворам, ки ту зид, ки ман мегӯям, то откровенно".
  
  
  "Ман мефаҳмам. Вай хоҳад эҳсос, ҳамон чизе,, ҷаноб", - гуфтам ман.
  
  
  "Ман ба ман кори худро дар Отстойник", - баногоҳ гуфт, Hock, ки мунтазири ман буд. "Ман шарт эму доверяю".
  
  
  "Албатта", - гуфт ноиби президенти. "Вале пеш, Довуд. Матбуот хоҳад буд, ки интизор аст то абад".
  
  
  Ноиби президенти берун омада, ба воситаи хуҷраҳо. Вай ва Хоук буданд, ки баъзе. Баъд аз хомӯшии дароз он дар охир заговорил.
  
  
  "Гӯш кунед, маро бубахш, - гуфтам ман. "Агар вай буд, бо духтаре поосторожнее..."
  
  
  "Бас, Ник. Ту медонӣ, ки мо наметавонем ба он гуна худро эмин нигоҳ дошта, аз ҳама ҳолатҳои ғайричашмдошт. Дар ҳар сурат, ба вай дархост туро тафтиш ee. Вай рассчитывала дар он. Ҳеҷ кас метавонист ба канорагирӣ аз домҳои, ки ту зад. Ин буд, хеле хуб спланировано, ва ин буд, задумано коршиносон. Акнун биеед реконструируем чизе, ки рух дод ".
  
  
  "Ки ин ж он, метавонад аллакай фаҳмидед, ки ман накачали маводи мухаддир, ва он гоҳ... метавонад, hypnosis, ман намедонам. Вай дар ҳақиқат чизе наметавонам ба хотир бо он шом дар истиқоматии духтарон. Маводи мухаддир буд, ки дар он помаде...".
  
  
  Хоуку идора ухмыльнуться. "Овози чаро ту винишь худ. Нест, ки ое глупым, ман писар. Аммо агар мо дар назар доштем, ки ин духтар буд, агенти КГБ, ва онҳо отвезли ту дар кадом маврид укромное ҷои загипнотизировать ту - чаро онҳо баргузор шумо ду рӯз. Hypnosis талаб мехоҳам танҳо чанд соат, аз ҳама бештар. Ва чӣ тавр онҳо метавонанд ба даст шумо ба коре, ки хилофи шумо моральному кодекс мутобиқ бошанд? Hypnosis, то кор намекунад ".
  
  
  "Хӯш, вай танҳо догадываюсь, вале агар ба онҳо муяссар гардид, ки ба тағйир додани тамоми ман дар шахсияти шумо тамоми ман шахсияти он ман маънавӣ кодекси монд мебуд дар баробари ин. Агар вай дар ҳақиқат бо он далеле, ки ман буд, революционером, ки бовар насильственного свержения ego ҳукумати ин фикри сработает. Ва мо медонем, ки русҳо истифода мебаранд, усулҳои назорати рафтори, ки метавонад ба пурра сломить мораль ва якпорчагии инсон ва як бандаи ego условной аксуламалҳои. Омезиши гипноза ва назорати рафтори метавонад бовар кунонад ман, ки ман буд, Чавесом ".
  
  
  "Ҳа", - thoughtfully гуфт Хоук. "Ва ин буд, бало фикри интеллектуалӣ ба андешаи. Андешидани беҳтар амрикоиро агенти, превратите ego дар pippa ва отпустите он, ки он дод, ки баъзе грязную кор барои шумо.
  
  
  Сипас бигзор эму ва ego кишвар мегирад маломатгаре. Акнун вай оғоз ба дарк мекунанд таҳдид дар ин пешгирӣ ".
  
  
  "Ки навишта шуда буд, барои расонидани мо ин ҷо", - гуфтам ман.
  
  
  "Комилан афсонавӣ. Ва ӯ омад, дар ин hooked, орешник ва грузило. Агар касе гунахкор аст, Ник, пас аз ин вай".
  
  
  "Ман низ хонда як еддошт", - гуфтам ман. "Шояд беҳтар аст, ки мо бас айбдор ва оғоз ба фикр дар бораи анҷоми ин кор. Мо гурӯҳ-гурӯҳ ih, ки нақшаи глобалӣ ҷо, вале ҳоло мо бояд ih сайд". Вай доранд, ки дар ошенаи. "Ман як идеяи, ки онҳо похлопывают худ оид ба бозгашт смеясь бар ин, ва, шояд, ки даст аз ин хушнудии. Ки ж, шавковар барои ман ҳисоби худро тамом. Вақте ки вай найду ih,, онҳо нахоҳанд, механданд".
  
  
  "Ман гумон аст, ки шумо ih аллакай отрезвили", - гуфт Ястреб, - "ва баъд аз он, ки шумо прервали ih корд. Шумо аз куҷо медонед, ки ин духтар бо КГБ?"
  
  
  "Зеро ки ӯ ба ман гуфт", - гуфтам ман. "Е ақаллан, он призналась, вақте ки вай пурсид. agent. gm Ин буд, ки чӣ тавр маротиба пеш аз пазироии гарми маводи мухаддир., вақте, ки маводи мухаддир ман вырубил. Дар ҳар сурат, он айни name - Таня Савич, дар вай олмон акценте як киноя ба забони русӣ. "
  
  
  "Он чизе, ки шумо метавонед ба хотир гиранд?"
  
  
  "Дар ҳоли ҳозир. Ман як ҷойгоҳе, ки бояд барои тафтиш ва сафорати Германий, ва тарабхонаҳо, ки ба он e дидам. Ғайр аз ин, вай дар ед клиникаи худ, мардон дар сафед халатах ва Таню, ки бо давала ман дастурамал оборудова ҳамаи ин". Ман ба ед надорад ih номҳои е он чиро, ки онҳо анҷом додаанд, бо ман нест. Вақте ки вай покидал клиникаи худ, ман завязали рӯ ба рӯ мешаванд, бинобар ин вай намедонам, ки ин ".
  
  
  Хоук скривился. "Хуб, ҳадди ақал, ту избежал фалокат ба нақша гирифта шудааст, ки онҳо нақша доранд, Лақаби. Ту говоришь, ки берун омадам, ба транса вакиле?"
  
  
  "Пролетая ҳавопаймо издал садои похожий дар он аст, ки он бояд буд, ки аз шунидани мошинҳо. Ин садои дар якҷоягӣ бо предупреждающими паемнависии, ки ман подсознание отправляло охир ду рӯз маро тавр то ба окну, ки шунидани садо. КГБ бояд меҳмонхона, ки ба он баргашта, ба худ ба ҳамин шахсият баъд аз он, ки куштор шуд, закончено. Агар онро инкор карда, ки он Ник Картер, ин метавонист сбить бо ҳеҷ нафъ рўзноманигор. Онҳо мебуд, ое фаҳмидем, ки дар делле гунахкор аст. Е онҳо шояд танҳо сообразил, ки нузул девона. КГБ ин меҳмонхона. Онҳо меҳмонхонаҳо, мо унизить, ва ба онҳо он қариб идора ".
  
  
  "Бо ту ҳама чиз дар тартиби Ник?" - гуфтам Hock, бо диққат тамошо ман.
  
  
  "Ман дар тартиби", - бовар кунонд он ego. "Вале баъд аз он бояд амал кунад".
  
  
  Ӯ хмыкнул. "Хуб аст. Духтари мо дар веб-саҳифаи аслӣ кӯча heroine?"
  
  
  "Веб. Вале он чизе ки дар хотир дорам дар бораи ин загадочном марде. Чизи нав. Фикр мекунам, он буд, дар бемористони.
  
  
  Хоук затянулся худ вонючей сигарой ва ҳукми ҳалқаи дуд. "Ин рақамҳо. Ки ж, шумо, эҳтимол, дар аввал бояд ба харҷ чанд санҷишҳои, вале мо ҳозир нест, ки дар ин вақт. Нигоҳ, агар шумо фикр кунед, ки омода аст".
  
  
  "Ман ба чунин раванд омода аст", - гуфтам ман. "Аммо нигоҳ политсия ва дигар агентҳои мондан, то истекут ман як рӯз. Он ҳама чизе, ки ӯ металабанд. Ман намехоҳам, ки спотыкаться дар бораи ердамчиен".
  
  
  "Хуб, Ник, - гуфт Хоук.
  
  
  "Он гоҳ ки шумо мебинед, дар дохили меҳмонхона".
  
  
  * * *
  
  
  Барои калон мудаввар, дар атрофи ҳилоли дарахт усадил ман ҷаноби Людвиг Шмидт, муовини сафири Ғарбӣ Германий буд, ки бояд ба худ меронем Таню ба қабули он дар давоми шаб аст, ки онро бо ee. Шмидт полулежал дар худ кресле баланд ҳақиқӣ илм-ҳимоят, держа дар тарафи рости дасти дароз сигарету.
  
  
  "Оҳ, ҳа. Вай отвел фрейлейн Хоффманн қабул. Вай меҳмонхонаҳо мазкур дар дипломатическом чорабинии. Вай фикри интеллектуалӣ духтар, ое. Вай аз ӯ даъват больной дарҳол баъд мегирад. Аен аст,, он съела чизе дар корриде, ки расстроило вай меъда. сахт. Вай то кунун хорек на вернулась ба кор ".
  
  
  "Чӣ қадар вай аз ту дар ин ҷо?" Ба вай гуфтам.
  
  
  "Бархӯрдорӣ. Гамбургская духтар, агар ман хато дорам. Ee падар буд, русӣ гуреза ҳастанд".
  
  
  "Ин аст он чизе, ки вай ба ту гуфт?"
  
  
  "Бале. Вай мегӯяд, олмонӣ бо осон таваҷҷӯҳ ба сабаби он оилавии. Дар он оила дар хона бо русӣ".
  
  
  "Ҳа, - гуфтам ман, - мефаҳмам".
  
  
  Герр Шмидт буд, хеле худым, бесполым мард чил сол, ба таври возеҳу равшан хеле довольным худ ролью дар ҳает. Ӯ пурсид. - "Ширин духтар, ба ту розӣ?"
  
  
  Вай ба хотир онҳо давру замон, вақте, ки мо назди ҳавз нишаста, бо вай ирина, койке ва категорияҳо дар кати хоб. "Хеле ширин духтар. Метавонам ба он пайваст бо вай дар суроғаи пешниҳоднамудаи дар встретят худ файлҳои?" Ин буд, ки ҳамон маконе, ки дар он шарике ман дар давоми шаб аст, ки накачала ман шуд.
  
  
  "Ман боварӣ дорам, ки сможешь. Дар поени кор, вай больна".
  
  
  "Бале. Агар ман найду он хона, ое шумо медонед, ки боз вай метавонист поискать? Тарабхонаҳо, қаҳвахонаҳо е ҷойҳои махсус барои истироҳат?"
  
  
  "Вале ман ҳамон гуфт: ту, ки духтари больна".
  
  
  "Илтимос", - нетерпеливо гуфт: ман.
  
  
  Ӯ дамида раздраженным ман настойчивостью. "Хӯш, вай худаш баъзан ҳамзамон вай ба хӯрок дар як қаҳвахона хурд неподалеку аз ин ҷо. Ман дар ед дорам, ки номи, вале хей мехоҳам венесуэльская халлака, ва дар он ҷо подают. Ин табақ бо кукурузной орд".
  
  
  "Ман медонам", - гуфтам ман. Ба он хотир, ки Таня заказывала ин El Хардин сипас корриды.
  
  
  Шмидт самодовольно уставился дар Сейлин..
  
  
  "Дар делле, ман фикр мекунам, ки ман привлекаю духтаре, - маҳрамона гуфт ӯ. - Бошад, холостяком дар ин шаҳр - восхитительное машғулият".
  
  
  "Ман гумон дорам," гуфт: ман. "Чӣ ж, кӯшиш мекунам, ки онро пайдо ee хона, герр Шмидт баргузор гардид. Шаби рӯз".
  
  
  Ӯ хеста. "Ман дӯст медорам", - гуфт ӯ. Ӯ боз уставился дар чун биное, шояд орзу дар бораи худ сексуальном иқтидори мисли неженатого мардум дар атрофи Каракаса.
  
  
  Вай дар ҳақиқат на ба интизор пайдо Таню дар он истиқоматии. Бояд он договорилась тарк ego дар давоми як дақиқа, вақте ки ба он оғоз аз охирин марҳилаи амалиет - ман забти. Аммо ман умедвор буд, ки ба пайдо аз он ҷо чӣ чизе калиди разгадке. Дар аввал робита ба ошенаи бинои ман мулоқот як қабати венесуэлка, ки сухан дар забони англисӣ.
  
  
  "Buenos tardes, сеньор", - громко гуфт ӯ, ба таври васеъ улыбаясь.
  
  
  "Buenos tardes", - ҷавоб додам ман. "Ман барои зани ҷавон як зан бо номи Илзе Хоффманн".
  
  
  "Оҳ, ҳа. Аммо ӯ ин ҷо дигар зиндагӣ мекунад. Вай переехала хеле ногаҳон, чанд рӯз пеш. Необычная иностранки, агар шумо маро бубахшед, барои он, ки гап дар ин аст".
  
  
  Вай улыбнулся. "Вай ҳамаи гирифта шудааст, ки бо худ?"
  
  
  "Ман проверил бо диққат квартира. Дар ин ҷо, то бисере аз хонаи, ва ба вай занятая зан".
  
  
  "Шумо зид набошед, агар вай мебинед наверху?"
  
  
  Вай пристально посмотрела ба ман. "Ин аст, ба муқобили кард. Кӣ ба шумо, лутфан гӯед?"
  
  
  "Танҳо дигар мис Хоффманн", - гуфтам ман. Вай полез дар як дақиқа ва пешниҳод намуд, ки зан пригоршню боливаров.
  
  
  Вай посмотрела онҳо, баъдан боз ба ман. Вай протянула дасти ва гирифта шудааст, ки пул дар ҷустуҷӯи воситаи китфи дар холл. "Ин рақами ҳашт", - гуфт вай. "Дари на заперта".
  
  
  "Ташаккур", - гуфт ба ман.
  
  
  Вай поднялся нардбон дар он хона. Агар lucky, метавонам ба он қатъ Таню ва вай ба ҳамсарон пеш аз он, ки онҳо сядут ҳавопаймо дар Маскав. Вале ман дар њаќќи - онҳо аллакай медонистанд, албатта, ки ih заговор провалился.
  
  
  Наверху вай, дохил шудам, ба квартира. Хотираҳо аз нав нахлынули ба ман як ба дигар. Васеи оғил истода посреди ҳуҷраҳо, ки дар давоми шаб аст, ки Таня аз тағйир бадани худ дар поимку амрико агенти. Вай закрыл барои худ ва дари огляделся. Акнун ҳама чиз дигар хел буд. Дар nen намерасид ҳает, живости, ки сохта буд эму Таня. Вай порылась в ящиках як хаттии стула ва пайдо нашуд чизе ба ғайр аз ҳамсарон чипта ба театр. Дар тӯли бисту чор соат онҳо принесут ман бисер манфиатҳои. Вай ба воситаи қисми квартираҳо. Ман рафта, барои хонаи хоб ва гарнитураҳо ва пайдо нест, дар мусорной сабади смятую барномаи корриды. Вай фаҳмидам, ки ба назар мерасад Тани аст, зеро ки он делала сабти барнома, ки вай буд, бо вай ба корриде. Танҳо пандест дар бораи он, ки лозим аст, то он маҳсулот. Барои ман, ин буд, ки бефоида аст. Вай танҳо дод, то ego бозгашт ба сабад барои партов, вақте, ки шунид садои дар меҳмонхона. Дари дар коридор открывалась ва закрывалась хеле ором.
  
  
  Вай потянулся ба Вильгельмине ва прижался ба стонал наздик ба дари худ. Дар ҳуҷраи дигар буд тишина. Касе преследовал ман. Касе, ки мепоиданд барои многоквартирным хона ва тарсидам, ки ман подойду хеле наздик ба ором. Метавонад, ин худи Таня. Вай шунид, қариб неслышный скрип шӯроҳои зери ковром. Вай медонист дақиқи маҳалли ҷойгиршавии ин шӯроҳои, зеро худи зудтар фаро расидааст, ба нах пеш. Чунин менамуд, буд, ягон сабаб фидо конфронтацию. Вай, берун омада, дар дверной проем.
  
  
  Дар маркази хуҷраҳо истода буд, мард бо пистолетом. Ӯ буд, ман загадочным марде, ва пистолет буд, ҳамон, ки дар атрофи он ӯ маро дар сари дар Вашингтон ва тота, ки чӣ тавр ман онро дар ед дорам, дида, дар шароб сафед ба долони нест дар озмоишгоҳҳо КГБ. Ӯ обернулся, вақте, ки шунид маро.
  
  
  "То аз ин", - гуфт ба ман.
  
  
  Вале ӯ буданд, ақидаҳои дигар. Ӯ шањ. Вай, фаҳмидам, ки ӯ рафта выстрелить дар як сония то зи, ва нырнул дар ошенаи. Пистолет громко садои дар ҳуҷраи, ва таращить чашмони врезалась дар девори пушти ман, вақте ки вай ударился дар бораи павлус. Пистолет боз взревел ва расколол дарахт наздик бо ман, вақте ки вай перевернулся ва оғоз ба тир. Он шањ се бор. Аввалин таращить чашмони разбили lantern аст, паси стрелка. Оғози дуюм дохил шудам дар ego сандуқе ва отбросила ego бозгашт ба стонать. Сеюм таращить чашмони попала эму ба шахсе, ки ошкоро, зери скулой, ва бодаш ҷудо сари забрызгав девор малиновым месивом. Ӯ сахт ударился дар бораи павлус, балки ҳатто эҳсос кард ин. Шахсе, ки преследовал ман дар тӯли ин рисолати вафот пеш аз ego, бадан мегардад, ки маълум аст дар ин бора.
  
  
  "Фармоишии не!" Пробормотал ман. Ман буд, зинда шоҳид, шахсе, ки метавонист ман ба ҳама мегӯям. Вале ман буд, ки ба куштани ego.
  
  
  Вай зуд поднялся ба пойҳои. Одамон дар бинои шунида аксҳоро. Ба он чӣ ваҳй ба распростертой тағзия ва заглянул дар ego дараҳои. Ҳеҷ чиз. Холис шањодатномаи шахсї, бардурӯғ е дигар. Вале дар клочке коғаз буд, танҳо нацарапанное паем.
  
  
  "Т. Ла Масия. 1930, ш."
  
  
  Вай сунул коғаз кунед, дар як лаҳза ва чӣ ваҳй ба окну. Вай шунидам лохматый ва овоз дар долони нест.
  
  
  Вай распахнул қуттии ва рафта, ба пожарную лестницу. Баъд аз чанд дақиқа ӯ исбот кард, ки дар замин аст, аз тарафи тарк як бинои дур паси худ.
  
  
  Вақте ки вай, берун, ки ба берун, темнело. Паем дар записке крутилось ман сар боз ва боз. Дар Авенида Казанова буд, тарабхонаи La Masia. Вай ногаҳон қатъ, вспомнив. Вай шунидам, ки дар бораи ин макон, зеро ки ӯ маълум шуд, худ халлакой, дӯстдоштаи венесуэльским блюдом Тани агар вай гуфт: ба ман ва дӯсти Людвигу бошад. Мумкин аст, ман фикр кардам, ки ҳарф "Т" мегӯяд Таню, ки пурасрор нафар дар саросари намоении, рубли агенти намеревался дидор бо Таней аз он ҷо 19:30 е 19:30? Ин буд, ки ба веб-зацепка, ки бо ман буд,, то ки ман метавонистам, ки аз паи, барои он.
  
  
  Он омад, ки дар тарабхонаи барвақт. Тани ҷои дида мешавад,. Вай сель дар столик дар қисми пушти хона, ки дар он вай метавонад барои дидани ҳамаи наменамояд, ва шталь интизор. Дар 7:32 вошла Таня.
  
  
  Ӯ буд, ки чунин зебо, ман ба вай запомнил. Ин буд, ки иллюзией. Waiter ҷамъбаст вай ба столику назди входом. Сипас вай встала ва рафт, бо маленькому коридору ҷудо дамской хуҷраҳо. Вай хеста, рафта, барои он.
  
  
  Вай аллакай гон буд, ки дар ҳуҷраи бо пометкой "Хонумон", ки ба он чӣ ваҳй ба маленькой нише. Вай интизори он буд, ки вай дар он ҷо, радуясь, ки мо ба баъзе ва дур аз мардум дар ошхона, вақте ки ӯ берун. Пас аз як дақиқа дари фаъол ва мо ба мулоқот рӯ-ба-рӯ.
  
  
  Пеш аз он успела среагировать, вай нерӯманд аст ва ба он сахт прижал ба стонать. Вай громко ахнула.
  
  
  Вай гуфт:. "Шумо!" "Ту чӣ кор карда истодаӣ? Отпусти маро, е ба вай закричу".
  
  
  Вай хлопнул ee оид ба шахси тыльной тарафи хурмо.
  
  
  Вай зарычал ба нах. - "Шумо чӣ фикр доред, ин чӣ аст game таҷрибавӣ психология?" "Мо ба ту лозим аст, ки бо истифода аз микрофонов ва раиси холҳои".
  
  
  "Агар ту то говоришь, Ник, - гуфт вай. Вай держала шахсе бо дасти. Ee овози шталь softer.
  
  
  "Ман ҳам мегӯям, гаронбаҳо ман худ, - гуфтам ман. Ба вай имкон дод стилету афтод ба ладонь ман рости дасти.
  
  
  "Шумо гона... маро бикушӣ?"
  
  
  "Не, агар шумо ин корро мутлақо зарур", - гуфт ба ман. "Мо бо шумо бод, выходим дар атрофи ин макон ҷамъ. Ва хоҳӣ рафтор ҳамин тавр, ки агар ба таври комил проводишь вақт. Е ту получишь он зери ребра. Ба ман бовар кун, ки ба вай мегӯям, ки убью ту, агар ту попытаешься чизе."
  
  
  "Ое шумо метавонед вақт фаромӯш, вақте ки мо ҷамъ шуда?" - аноби он касоне чувственным овоз мебошад.
  
  
  "На обманывай ман, детка. Ҳамаи, ки шумо бигӯед, танҳо буд, бизнес аст. Ва ҳоло двигайся. Ва веди худ хушбахт".
  
  
  Вай вздохнула. "Хуб, Лақаби".
  
  
  Мо бидуни мушкилот баромада бо тамоми тарабхона. Вай приехала ба мошини худ аз ин рӯ, вай маҷбур онро ба худ меронем ба ман ба он ҷо. Мо ба чунин бозӣ дар он, ва он сель дар руль. Мошин находилась комилан як дар темном переулке.
  
  
  "Ҳоло. Бо хема шумо кардед дар тарабхонаи?"
  
  
  "Ман наметавонам ба шумо ин аст, ки мегӯянд".
  
  
  Вай приставил ба он тӯдаи. "Фармоишии не инро гир, ту садоятро".
  
  
  Вай назар напуганной. - "Ӯ агент".
  
  
  "КГБ?"
  
  
  "Бале".
  
  
  "Ва ту низ?"
  
  
  "Бале. Вале танҳо ташаккур ман махсуси дониши - зеро ман олими. Вай соответствовала ih бошад".
  
  
  Гирифта, мошини ва выехал дар Авенида-Казанова. Ба вай гуфтам. - "Ба ҳар ҷое, ки рафта дар клиникаи худ?" "Ва навозиш бо ман дар бозӣ".
  
  
  "Агар вай отведу туро он ҷо рафта,, онҳо убьют мо ҳам!" - гуфт вай қариб аз ашки дар пеши назари шумо.
  
  
  "Кадом роҳ?" - такрор он.
  
  
  Ӯ буд, хеле расстроена. "Рост Битобед ва пайравӣ бульвару, то ки ман ба шумо мегӯям, ки битобед боз".
  
  
  Вай дод доштан зарур.
  
  
  "Ки дар он Александр?" аноби вай. "Он кас, ки буд, ман дар саросари омада аст".
  
  
  "Ӯ мертв", - гуфт ба ман, ки бо нигоҳ ба нах.
  
  
  Вай повернулась ва бо як дақиқа душманон ба ман. Вақте ки ӯ боз посмотрела ба пеш, ба он чашмони остекленели. "Ман ба онҳо гуфт: шумо, ки хеле хатарнок аст", - қариб неслышно гуфт вай. "Акнун шумо бесарусомон то ih пуршукӯҳ нақшаи".
  
  
  "Хуб, мумкин аст, ин буд, ки то wouldnt ва бузург аст", - едко гуфт: ман. "Ин Димитров руководил асосии ин нақшаи?"
  
  
  Ӯ буд, потрясена, вақте, ки ман медонам номи Димитрова. Ӯ буд, ҳамин новичком дар худ почтаи бизнесявляется, бо вуҷуди худро ба қобилияти афсонавӣ. "Ту аз ҳад зиед медонӣ", - гуфт вай.
  
  
  "Ман найду ego дар ин то ба ном як клиникаи?"
  
  
  "Ман намедонам", - гуфт вай. "Шояд ӯ аллакай рафт. Дар оянда кӯчаи битобед, ба тарафи чап гашт".
  
  
  Ӯ сохта буд, ба ман минбаъда тавсияҳои, ва ман аз паи онҳо. Вақте, ки вай якбора повернул рост, он повернулась ба ман. "Ман мехоҳам, то бидонед,. Ки вайрон шудааст? Вақте, ки шумо баромада, оид ба гипноза ва чӣ тавр?"
  
  
  Вай, дидам, ки дар нах ва усмехнулся. "Ман буд девона, кӯшиши барои сарфаҳм ҳақиқат охир ду рӯз. Акнун вай худам ба ту дар вақти погадать".
  
  
  Дар оянда перекрестке мо охирин доштан зарур мебошанд, ба тарафи чап гашт, ва Таня гуфт: ман бас пеш старым хона. Аввал дар ошенаи назар мисли неиспользуемый мағоза ва верхние этажи казались безлюдными.
  
  
  "Овози он, - ором гуфт вай.
  
  
  Ӯ қарор илмӣ-тадқиқотӣ вазифаҳои муҳаррики. Посмотрев дар оина пушти нм, вай дид, ки дар пушти мо подъехала боз як мошин. Дар як лаҳза ў, фикр кардам, ки ин метавонад ба дӯстони Тани, вале баъд сол бар он шањодат медињанд квадратное шахсе, ки барои рондани. Хоук позаимствовал инсон CIA, ба ӯ следил барои ман.
  
  
  Ман внезапный хашми утих. Вай наметавонист ego винить, бо дарназардошти он, ки чӣ тавр ӯ ва ҳамзамон худро дар вақтҳои охир. Вай қарор проигнорировать худ сторожевого живицу.
  
  
  "Выходи", - гуфт вай, Тане, махнув хей пистолетом.
  
  
  Мо вылезли. Буд, Таня напряжена ва хеле напугана.
  
  
  "Ник, ки заставляй ман рафта, бо шумо бод,. Вай омӯзиш нишон дод ту ситод. Илтимос, маро начот бидех. Иродаи онҳо, лаҳзаҳои, ки мо якҷоя сарф. Шумо метавонед фаромӯш ин аст, ки ҳоло".
  
  
  "Бале, метавонам", - сард гуфт: ман. Вай подтолкнул ee "Люгером", ва он сипарӣ атрофи биноҳо ба як рӯз.
  
  
  Чизе дар атрофи ин буд, ошно. Вақте ки ман боиси, маро сахт накачали, ва ҳангоме ки аз он берун омадам, ба ман завязали чашмони. Вале ман ба хотир примерное масофа аз кӯчаи то як рӯз, ва он буд, ҳамин. Дар дохили, вақте ки мо спускались оид ба нишеб лестнице дар цокольный ошенаи он насчитал қадар қадамҳои чӣ қадар пересчитал, ки берун омада дар атрофи бемористони. Дар ин буд, шакке - Таня вела ман дар львиный логово.
  
  
  Двенадцатая боби.
  
  
  Вақте ки мо дар сомона дар сафед коридор, вай шталь вспоминать бештар ва бештар алоҳидаи инцидентов. Вай пеш истода дар ин долони нест, ва шахсе, ки онро танҳо, ки кушта дар истиқоматии Тани, нигоҳ ба ман дар ин ҷо.
  
  
  "Шумо вспоминаете", - гуфт Таня.
  
  
  "Бале. Буд, як ҳуҷра, хона ориентаций. Вай буд, мекушед, ба стулу".
  
  
  "Ин танҳо ба пеш".
  
  
  Вай двинулся минбаъд дар коридору. "Буд, боз як мард", - гуфтам ман. "Шумо бо ӯ якҷоя кор. Вай дар ед дорам, ки номи шикаст хӯрданд".
  
  
  "Ҳа", - сахт гуфт Таня.
  
  
  Вай кушода дари, ки дар указала Таня, держа ман "Люгер" наготове. Вай, дохил шудам дохили бо Таней ошкоро пеши ман. Ба ман нахлынули хотираҳо. Подкожная инъекция. Hypnosis. Аудиовизуалӣ сеансы. Бале, онҳо аз бало хуб поработали ман то абад мемонанд.
  
  
  Кафедра бо ремнями ва проводами ҳам истода дар маркази хуҷраҳо. Дуо мехонад висела техника, балки як қисми онҳо аллакай буд, қисман разобрана. Наздик истода меварзанд. Вай дониш ego. Ман он номи Менендес. Ӯ ба дилам ва бо як дақиқа назар афканда, то ба ман непонимающе.
  
  
  "Равшан райос!" - гуфт, тира аст, выругавшись, вақте ки фаҳмидам, ки дар ego подземную қалъа проникли.
  
  
  "Стой, дар ин ҷо ошкоро", - гуфтам ман, қабули якчанд қадамҳои ба ӯ.
  
  
  Вале ӯ запаниковал. Ӯ ба сухан оғоз шарить дар ящике комода наздик ба худ ва досталь пистолет. Он назар ҳамчун стандарти автомат Beretta. Вақте ки ӯ ба дилам аз назди ман, он шањ оид ба люгера ва зад, эму дар илова доллар. Ӯ пош бозгашт ба қисман разобранную мошини, растянувшись саг дасти ва пои он чашм бар дар, чун биное. Як маротиба дернулась асосҳои, ва ӯ мурда буд.
  
  
  Пас аз як дақиқа он ба шунавандагон дар паси худ овози Тани. "Ва акнун ту навбати, Лақаби".
  
  
  Вай обернулся ва дид, ки вай схватила пистолет ва целится дар ман. Вай на мепоиданд, барои он диққат, зеро танҳо намояндагӣ вай мисли тире ки дар нишон. Ин буд, оғози бори дуюм вай ошибался дар бораи нах. Вай шахсе буд, ғамгин омад, вале сахт ифодаи. Вақте ки он ба боло "люгер", ва минбаъд хурд пистолет шањ дар ҳуҷраи, ва таращить чашмони попала дар ман. Вай крутанулся, врезался бузург курсї афтод ва дар ошенаи. Хушбахтона, ба вай зарбаи буд, бад, ва ӯ попала ман дар левое китфи, ва на дар оғӯши. Ман ҳам буд Люгер.
  
  
  Таня боз прицелилась, ва ӯ медонист, ки ин дафъа вай объекти беҳтар хоҳад шуд. Ман метавонистам, ки ба бозӣ бо вай дар ин бозӣ. Вай қарор соз разборку. Он шањ оид ба люгера ва опередил вай то дуюми аксҳоро қуввати худ. Таня схватилась барои ҳает ва отшатнувшись, рухнула дар ошенаи.
  
  
  Вай хеста, чӣ ваҳй ба ӯ. Вай дар ҳоле ки ба паҳлӯ дар бозгашт, гузаронидани дасти худ барои окровавленное ҷои дар меъда. Вай выругался худ, ки таҳти бинї. Дар он назари аллакай светился гох амиқи волидон гуфт. Вай безуспешно пыталась нафас ривненской.
  
  
  "Кадом хислати ба ту буд, ки ба он кор?" - мутаассифона гуфтам ман.
  
  
  "Ман... буд, низ напугана, Ник. Вай метавонад, ки барои баргаштан ба Маскав..., пурра, то як нокомии. Ман дар ҳақиқат... маро бубахш. Ту ба ман, то нравился". Ee мақсади повернулась набок, ва вай аллакай буд мертва.
  
  
  Вай склонился аз болои он дар як дақиқа, вспоминая. Ҳатто баъд аз марг ба вай шахсе буд, зебо. Кадом чертова гум! Вай сунул "люгер" дар кобуру, хеста чӣ ваҳй ба хамелеон ман, аз куҷо техник досталь пистолет. Вай кушода чанд қуттиҳои ва пайдо сабт дар бораи ман такомули қодир аст. Онҳо, дар якҷоягӣ бо ин машинами, бояд ба нақл аз достони. Вай мебуд, ӯ дархост мешавад, то дар ин ҷо прислали фоторепортеров. Худи таҷҳизот мебуд, сарлавҳаи. Акнун он буд, ки қариб оправдан. Ва мешуд унижен Кремль, на аз Вашингтон.
  
  
  Аммо куҷо буд Димитров? Агар ӯ сбежал ҳозир, ҳамаи ин оставило мебуд ногувор осадок дар даҳони. Ман кор буд, ценымногие бештар аз танҳо гузошт берун Кремль дар неловкое низомнома. Вай бояд буд, нишон КГБ, ки онҳо зашли хеле дур. Ин буд, штопора касбӣ ва принсипи.
  
  
  Вай шунид shaggy дар долони нест.
  
  
  Вай захлопнул қуттии комода ва боз баъзеи пистолет. Вай шунидам садои дар долони нест.
  
  
  Ба он чӣ ваҳй ба рӯз, вақте ки дар даромадгоҳ пробежал мард. Ин буд, ки шикаст хӯрданд, коллега Тани, неуклюже бежавший бо вазнин чемоданом дар дасти. Ӯ буд, қариб дар охири коридора.
  
  
  Вай крикнул. - "Стой!"
  
  
  Вале ӯ идома дод, ки гурезад. Каламушҳо зуд покидали тонущий киштӣ. Он шањ оид ба люгера ва зад, эму дар рости пои. Ӯ растянулся дар нимсола, на доходя то баромадан, пешрави ба лестнице.
  
  
  Вай шунид пушти худ садои. Обернувшись, вай дид дигар, як мард, невысокого, коренастого, бо хрущевским шахс - шахси дигар дар атрофи шӯъбаи КГБ Тар Мешавад. Ӯ целился ба ман бо револьвера.
  
  
  Вай прижался ба стонать, вақте ки аз он шањ, ва тӯб зад, ки девор ҳамагӣ дар якчанд инч дур аз сари ман. Пас аз он дидам дигар як мард дар долони нест барои стрелком, бештар баланд марди седыми мӯй ва сандуқи зери мышкой. Ин буд, Олег Димитров, оператор-резидент, отвечавший аз корд. Ӯ буд, онҳое, ки вай дар ҳақиқат меҳмонхона, ки бо он ман ба он мувофиқанд, ки пеш аз КГБ дар ҳақиқат дарк хоҳад кард, ки онҳо метавонанд, ки ба бозӣ ба бозӣ бо AX. Он хеле тез буд, дар коридору ба дальнему дар охири аст, шояд ба второму выходу.
  
  
  Мард бо КГБ боз шањ ва ӯ пригнулся, ки таращить чашмони просвистела бар сари ман. Он шањ дар ревматизма, вале промахнулся. Ӯ прицелился бори сеюм аст, вале он, шањ якум ва зад, эму, ки дар пах. Ӯ чењрааш аз дард ва афтод. Вале то он вақт Димитров намояд дар охири дигар коридора.
  
  
  Вай давида ба упавшему, ки ба агенти андоз. Ӯ корчился дар нимсола, дар ego ба шахси струился арақи, дар атрофи гулӯ доносились хриплые садоҳои. Ӯ тамоман фаромӯш бораи пистолете, ки дар тарафи рости дасти. Вай, кӯфтанд, аз ego оид ба ego дасти давида дар коридору. Ӯ шояд доживет то суд. Вале ман фикр мекардам, ки ӯ обрадуется ин.
  
  
  Вай аз паи Димитровым дар ҳуҷраи дар охири коридора, вале дар дохили дид кушода тирезаи выходящее дар гузаргоҳи сарҳадии. Димитрова буд.
  
  
  Вай бо мушкилӣ рушд мекунанд пролез ба воситаи равзанаи дар торик гузаргоҳи сарҳадии занад, то бубинанд, ки чӣ тавр дар атрофи хориҷи ҳам охири намепарад сиеҳ седан. Вай выбежал дар кӯча ва бо ҳайрат ба он ҷо инсон бо CIA.
  
  
  Ӯ гуфт. - "Ки фармоишии не инро гир, воқеа Шуд?"
  
  
  Вай доранд, ки дар он самт, ки дар он сиеҳ седан биронам, дар баробари бульвару. Вай боварӣ карда шуд, ки ӯ направлялся дар фурудгоҳ. Ба воситаи як соат буд,, сафари Рум. Шояд Димитров буд, рафта, ба онҳо улететь.
  
  
  "Дар он ҷо чанд бар ва раненых русҳо", - гуфтам ман. "Сходи ва пайгирӣ, ба зинда монд дар ҷои. Вай меравам, то дар фурудгоҳ ба ih боссом".
  
  
  Ӯ нигариста хун, ҷорӣ ба дасти ман гирди рукава камзолы. "Эй худо ман, чаро ту ба ман гирифта, дар он ҷо бо худ?"
  
  
  "Ту работа буд дар он аст, ки танҳо мушоҳида аз ман, на аз штурмовать қалъа. Ба ҳар ҳол, баени сазовори ҷойҳои мебуд, вақти аз ҳад зиед. Шумо мебинед, дар хусуси пурсиши".
  
  
  Вай сель дар мошини Тани ва уехал. Агар вай ошибался ва Димитрова мешуд, дар фурудгоҳи он мебуд, ҳеҷ чиз аз даст дод. Вай метавонист эълон эму умумии изтироб ва ҷалб ба парвандаи венесуэльскую политсия. Вале ман қариб буд, боварӣ дорам, ки ман фикр мекунам -- аст.
  
  
  Баъд аз бист дақиқа он буд, ки дар фурудгоҳ. Вақте ки вай, дохил шудам дар бинои аэровокзала, ба он хотир, ки то чӣ андоза он бузург аст. Он сохта шуда, дар якчанд сатҳҳои. Ҳатто агар Аломати он ҷо буд,, ман хеле ба осонӣ, ки ego буд аз даст. Агар танҳо мебуд, ӯ фаҳмид, ки дар бораи рейсе, ки дар Рум. Ин буд, рейса TWA буд, ки бояд парвоз аз тариқи ним соат. Ба он чӣ ваҳй ба билетной кассири. Димитрова, ҷои дида мешавад, аз ин рӯ, вай пурсид, ки дар бораи nen агенти, ба таври муфассал описав он.
  
  
  "Бале, Бале. Шахсе, отвечающий чунин тавсифи буд, дар ин ҷо, ба истиснои шахсе, ки ба вай видела бо усами. Ӯ буд, дар ин ҷо ҳамагӣ чанд дақиқа пеш".
  
  
  "Ӯ буд, ки бағоҷи?"
  
  
  "Он санҷида нашуд, ҷаноб".
  
  
  Ин прикинул. Ҳа ва whiskers Димитрову дались мебуд осон.
  
  
  "Ман фикр мекунам, ки ӯ даъват номи... Джорджио Карлотти", - гуфт клера. "Ӯ буд, итолиевӣ шиноснома".
  
  
  "Ва ӯ ягона, ки биравад?"
  
  
  "Ҳа ҷаноб."
  
  
  Вай ба манзилаш ego. Димитров буд, дар ин ҷо, ҳоло он буд, ки дар ин боварӣ дорам. Вай метавонист танҳо роҳ то ба тоҷикистон надорад ва мунтазир бошед, то ба он андеша бошад, вале он ҳанӯз ҳам як каме аз иқбол. Ғайр аз ин, у ворот хоҳад анбӯҳи сайеҳон. Агар Димитров ventured дар драку, дар он ҷо метавонист получиться хеле ба даст ошуфтааст нест.
  
  
  Вай аз наздиктарин магазинчик бо маљаллањо нав, балки Димитрова он ҷо буд. Пас ба он чӣ ваҳй ба окну мубодилаи асъор. Вай ҳатто спустился дар камера порциями, бағоҷи ва пурсид. Димитров маъқул намояд.
  
  
  Вай танҳо свернул дар кунҷи, чун бидидам он.
  
  
  Ӯ направлялся дар мард ҳоҷатхона бо сандуқи зери мышкой. Ӯ ба ман надидаам. Седые усики тағйир ego умумии назар. Ин буд, ки хурд аз камуфляж, вале аз он буд, ки вақти дар беҳтарин.
  
  
  Димитров дохил шудам, дар ҳоҷатхона, ва дари паси ӯ захлопнулась. Боқӣ, умедворем, ки ҳоҷатхона буд, пур.
  
  
  Вай царакат "люгер", вақте ки дари кушода.
  
  
  Дар дохили Буд, ки дар он вақт буд, рафта ба шустани даст, ки дар пинҳон шавед баръакс маленькой хуҷраҳо. Вай огляделся ва хурсандӣ дид, ки дар ҳуҷраи дигар кас нест.
  
  
  . Димитров гирифт назар дар оина дид, ки дар nen ман дарҷ. Ego шахсе посерело аз тарс.
  
  
  Ӯ дилам ба ман рӯ, сунул дасти дар пиджак ва дилам. Ӯ бо ноумедӣ кӯшиш афтонда пистолет. Он нажал ба триггер люгера ва шунид глухой ангуштзании.
  
  
  Вай, дидам, ки дар пистолет. Вай медонист, ки камера загружена. Ӯ фақат дод осечку - неисправный картридж, чунин случалось танҳо як маротиба дар атрофи миллион. Вай схватился барои эжектор окровавленной бо дасти чап.
  
  
  Аммо набуд он вақт. Димитров царакат бузург маузер парабеллум ва бодиққат прицелился ман дар оғӯши. Ӯ низменному присел.
  
  
  Вай нырнул дар кафельный павлус. Таращить чашмони ударилась дар бораи судї назди ман сар ва срикошетила дар ҳуҷраи, ки ба вай имкон дод Хьюго скользнуть ман дар дасти. Вай якбора дилам ба Димитрову ва оғоз стилет. Ӯ врезался дар ego қисми болои рони.
  
  
  Вай умедвор буд, ки дар туловище, аммо шояд, ман хушбахт буд, ки ман чизе задел ҳангоми мазкур дар дигар ҳолатҳо низ. Димитров чењрааш, ки стилет зад он ego, ва ego маузер фарш афтод. Ӯ царакат дароз тӯдаи ва полез барои потерянным пистолетом.
  
  
  Дар ҳамин ҳол вай выбросил бад картридж аз "Люгера", ва ӯ бо грохотом фарш афтод. Вай нацелился дар Димитрова, чунон ки ӯ ба маузер. Вақте ки ӯ потянулся ба ӯ, ӯ боло чашм ва дид, ки назди ӯ нест, имконияти.
  
  
  Ӯ боло дасти попятился аз таппончаи. Чун ифодаи ман шахси ӯ ногаҳон заговорил. "Хуб, ҷаноб Шуд. Шумо ба даст доранд. Вай сдаюсь шумо".
  
  
  Вай поднялся ба пойҳои, ва ӯ низ бархоста. Мо истода, ба воситаи ҳуҷраи ошиқ аз ошиқ, мо чашм бар дар, фишори. Ман левая дасти оғози сахт бемор.
  
  
  "Шумо як иштибоҳи бузург, Димитров, - гуфтам ман. "Шумо интихоб AX ба мо унизить".
  
  
  "Ман талаб менамоям додани ман политсия", - гуфт ӯ. "Ман дод, то..." Ӯ оҳиста опустил, дастҳои худро, пас ногаҳон полез дар як дақиқа, ва ego дасти пайдо аввал оид ночизи Дерринджер.
  
  
  Он нажал дар спусковой hooked Люгера, ва ин дафъа пистолет шањ. Таращить чашмони зацепила Димитрова каме боло аз дил ва отбросила ego баргашт. Ego чашм ба як лаҳза маро ба ман ба таври васеъ чанбаре чашмони ва пас аз он судорожно схватился барои рейку барои сачоқ наздик бо ӯ. Вақте ки ӯ афтод, тканевое дастмоле вылетело оид ба раздаточного дастгоҳҳои дароз простыней, нисфи прикрывавшей ego неподвижное бадан.
  
  
  "Худро кремлевские хамкорон шояд фикр кунанд дар ин бора дафъаи оянда, вақте ки онҳо придумают, ки нақшаи глобалӣ ҷо", - гуфт ӯ трупу.
  
  
  Вай засунул люгер бозгашт ба кобуру. Он чӣ маротиба закидывал Хьюго бозгашт ба ножны, ки ду нафар пулис ворвались дари бо обнаженными пистолетами. Онҳо посмотрели дар Димитрова, ва он гоҳ ба ман бо мрачным overlooking.
  
  
  "Qué pasa aqui?" крикнул як.
  
  
  Вай эму нишон худро ба тасдиқи шахсият. "Даъват ба сардори политсия ва амният", - гуфтам ман. "Ман мегӯям эму, ки ҳамаи русҳо заговорщики мусобиқаи".
  
  
  "Ту, сеньор Шуд", - гуфт мард.
  
  
  Вай рафта, ба воситаи хуҷраҳо ва пробился ба воситаи анбӯҳи любопытных сайеҳон ба ближайшей стойке, ки вай метавонист, даъват шудаанд. Вай рўњї запомнил маҳалли ҷойгиршавии подземного ситод КГБ, причудливой озмоишгоҳҳо, дар куҷо гузаронида шуд fi озмоиш дар башарӣ ба баҳр свинке - ба ман. Ястреб худо даст бар он ҷо, ки ба тағйири инсон бо CIA ва ба шумо чизе мегӯям, ки ба политсия дар бораи он, ки чӣ рӯй дод. Ӯ мебуд, итминон дорам, ки матбуот передала таърих дуруст.
  
  
  Вай гирифта ба телефони аз билетного хазинадор агенти, вале дар як дақиқа помолчал, пеш аз фоида рақами. На нравились намояндагӣ, ки заканчивались выступлениями дар саҳнаи. Мебуд, бештар дар мулоқотҳо оид ба амнияти, ва ман ба достони худ ба нақл мешавад множеству мардум. Ман ин ҳоло лозим нест. Ба ман лозим буд ва шом бо чунин духтаре чун Таня Савич. Ман преследовал шакли он безжизненного бадан, ҳанӯз зебои дар марги. КГБ е не, вале вай махсуси.
  
  
  Вай кард, як нафаси чуқур ва гирифтани суст выдохнул. Ки ислом метавонад, агар ман дар lucky, пайдо боз як brunette бо қӯшчӣ голубыми чашмони ва чувственным мурлыкающим овоз мебошад. Ва, шояд, на он мебуд вражеским агенти, ва ман буд, ки агар вай куштани. Ин буд, ки чизе, ки поддерживало ман дар давоми зерин чанд ҳафта бюрократических давутози.
  
  
  Вай снял трубку ва ба даст овардани рақами Хоука.
  
  
  Аннотация
  
  
  "МО ПОХОРОНИМ ШУМО!"
  
  
  Коммунистическая таҳдиди ҳеҷ гоҳ казалась чунин воқеии! Гумон AX дастур дод, ки Киллмастеру худро аз нав ба рисолати, ки чӣ тавр он баъди аз онҳо - онҳо таҳдид татбиќ смертельный русияро ба зери таъсири кишварҳои шимолӣ ва амрикои ҷанубӣ.
  
  
  Аен аст,, ин буд, ки кор барои Ника Картера - бузургтарин смертоносная дар ego кард. Киллмастеру суждено буд, ки ба бозӣ нақши асосии дар дьявольском сюжете, роҳбари AX. Ки онҳо бо ӯ буданд? Ое, ҳам, онҳо дар ҳақиқат як худи арзишманд агенти AX бар зидди он ҳама қувват, ки ӯ гуфт ҳифз? Танҳо вақте ки Ник зад, ки зери чары чувственного русӣ оперативника, ӯ ба сухан оғоз дарк, ки чӣ тавр ego истифода мебаранд. Аммо он аллакай аз ҳад дер? Ego маънои аллакай принадлежал КГБ?
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Ник Картер
  
  
  Соат totem
  
  
  тарҷума Лев Шкловский дар хотира дар бораи погибшем сыне Антоне
  
  
  Унвони original: Hour Of The Wolf
  
  
  Боби якум
  
  
  Реактивный fighter бо грохотом бодаш mimmo ман, разнося роҳ дар пеши ман.
  
  
  Вай проклял пилота ва ҳамаи ego аҷдодӣ, вақте ки вай iso ҳамаи нерӯҳои переворачивал руль худ Ситроена. Вай, метавонист наҷот ин кӯшишҳои. Road кардани худ ҳеҷ каси дигар, ки чӣ тавр чуқуртар тропу барои телег дар деворҳои кӯҳ, ва вековые канавы держались мисли винт, дар нозук шина ман 11cv. Вай метавонист аз сарзаминамон танҳо дар як тараф, ва дар ин самт аз љониби камбар. Бо дарназардошти валуны рост ва амиқро холигии тарафи чап, ин ҳам хуб буд. Торик, нозук вудс окутывал ман ба нодир мустақим канори, ва ҳарчанд ки ӯ метавонист худро аз истребителя зери чернильно-black листвой, ин мебуд пиррова бурди. Барои ман гнался полк югославских сарбоз, ва Худо медонад, ки чӣ қадар дар атрофи онҳо ба воситаи кӯҳҳо ба окружить ман.
  
  
  Citroen дучор бузург камнем дар роҳ ва отбросил маро ба як рӯз. Вақте ки мошин боз тарк боқимонда выхлопной қубурҳои оторвалась. Толори буд, бо выхлопными газами. Иддао ва чормащз открутились зуд, ва танҳо имконият, ки ман буд, ин рондани. Он доранд, то ба воситаи разбитое лобовое мегирифтанд. Реактивный fighter пролетал наискось. Ego корпуси сиял дар лунном партави ва табдил ба сияющий силуэт, вақте ки ӯ спускался поен ба forward ман боз як заряд.
  
  
  Фикр мекунам, ӯ то ба ҳол ҳаракат бештар аз як чанд сония. Дар байни чизҳои дигар, он дароз буд, мурдан. Вай аллакай қариб як соат отбивался аз преследователей, ва ягона чизе, ки маро идора кунад, ин запутать ман самт. Вай гузашт, аз рӯи ҳамаи имконпазир боковым дорогам, ва он чиро, ки онҳо сужались, заставляло ман битарсед, ки онҳо рондан дар ягон ҷои меефтед. Вай тасаввурот надоштам, ки дар он ҳастам, ғайр аз крутого обрыва ҷое дар Динарских Алп. Бояд дар водиҳо буд укрытие, вале ҳар чизе ки ман дидам,, ин артиш, пули ва ин проклятый ҳавопаймо. Ҳангоми ҷорӣ вазъи чиз ин буд наҳр ман супориш манфиатдоранд, ва AX метавонист лишиться агенти N3, вай, ғайр аз ин, фаромӯш нашудааст, ки он аллакай рух додааст, ки бо NI ва N2, чанд сол пеш дар ҷойҳои гуногун.
  
  
  Fighter прилетел поприветствовать ман зарбаи шафқат. Вай биронам, дар баробари, то зуд аст, чӣ тавр метавонад, ки дар самти ego оташ. Сола 11cv сахт трясся. Citroen 11cv производился бо 1938 дар соли 1954 ва оид ба он, ки чӣ тавр ӯ отреагировал, ба вай боварӣ карда шуд, ки ман ego прототипи. Чароғҳои ба хизмат панели ҳеҷ вақт ба кор, пас ман не метавонад мегӯям, ки чӣ тавр ба зудӣ он ронандагӣ буд,. Ҳадди ақал имконпазир буд назать газ. Ман фикр мекардам, ки ин кофӣ хоҳад буд, вале ин буд, танҳо имконият, ки ман буд, бо он приближающимся самолетом, ки нырнул ба озод худро залпы.
  
  
  Citroen трясся ба аломати эътироз, ва поентар зеркашӣ выхлопа мусаллаҳи чунин у, ки ман ҳам метавонистам, ки мешунаванд андешаҳои. Боди дул ба воситаи кушода лобовое шиша, ба гӯши ман замерзли, ва мӯи закручивались атрофи рӯ. Ҳавопаймо буд, акнун чунон наздик, ки ман создалось таассуроти, ки ego поглотит воздухозаборник.
  
  
  Вай нажал таҳқир iso ҳамаи қувваҳои. Пулемет калибра .50 тирандозӣ очередями бо крыльев истребителя. Роҳ дар пеши ман разорвалась, ва мошин покрылась борон атрофи сангҳои ва комков устувор замин. Мошин подпрыгнул ва ускользнул аз пуль, ва внезапному выбросу ҷуфти он фаҳмидам, ки онҳо мезананд, ки дар радиатор. Кипящая об бо шипением хлестала боло ва чапа ба андешаи ман шахси облаками палящего ҷуфти. Вай нажал газ ва боз ба даст овардани суръати. Порыв шамол, вақте ки ваз рохбари тарафи ман то абад мемонанд, наступила мертвая тишина, ки бо ҳамеша бояд барои ҳамла. Вай гӯш худро нафас, оҳиста-оҳиста выходящее атрофи шуш. Муваққатан ба таъхир гузоштани.
  
  
  Вале F-86 аллакай боз поворачивался барои соли навбатии ин ҳамла аст ва ӯ медонист, ки пилот попадет дар ман дер е зуд. Бале, F-86, Sabre. Дар югославов онҳо буданд, дар илова ба 150 F-84. Вай боварӣ дорам, ки бештар аз ҳама, маро задело он дарки он, ки бахшоиши тағо, амак, хола подш буданд вотум-вотум прикончат ман. Югославы истифода Sabre барои мубориза бо партизанами дар узких ущельях, зеро сверхзвуковые F-X4 ва ДИҲАНД 2I фаъолона ҳаракат мекунанд, хеле зуд барои чунин шуд. "Сэйбер" ҳамеша беҳтарин истребителем, вале превосходство дар ҳаво дар ин ҷо надошт фарқ намекунад, ки бар зидди сола "Ситроена".
  
  
  Веб-сабаби, ки вай монд зиндагӣ, буд дар он аст, ки ман чизе, ки медонист бо дастгоҳҳои ego пулеметов, масалан, маҳдудияти шумораи патронов дар мағозаҳо, ки опустели баъдтар сӣ сония муттасили тирандозӣ. Летчиков учили тир очередями дар як-ду сония. Вале аз сабаби уравновешенности Sabre чор пулемета калибра .50 утопают дар носо аз ҳама. Пас, аст, ки тамоюли тир дар назди маќсади. Пас славянский пилот шањ он ҷо, ки вай мебуд, агар вай на нажал дар таҳқир ва двигался бо ӯ ҳамон суръати. Ташаккур ман дониши таркиби кӯтоҳ очередей ва ныряния дар бинї вай выдержал чор ҳамлаҳои пай дар пай, вале ман сомневался, ки ӯ кор хоҳад кард, то он хорька, то ба охир сӯзишворӣ, ва пилот нест, маҷбур мешаванд бармегарданд.
  
  
  Вай повернул, то доштан зарур, ва ба ман обрушилась night сояи дарахтон. То абад ман аз пушти висел "Сейбр", мунтазир аст, то онро выйду ба рост амали роҳ ба задааст. Вай наклонился бар рондани ва эҳсос кард, мисли арақи заливал ман шахсе, мушакҳои аз бозгашт напряглись, ки агар онҳо ҳис punches пуль. Агар пилот қарор додам, ки кӯшиш ҳамлаи бозгашт, ман ҳисобӣ захираи ҷараени кам шудааст мебуд, тақрибан ду баробар афзудааст. Дар Citroen танҳо буд, ки суръат, барои ҷуброн ин тафовут.
  
  
  Роҳ вилась баъд аз чанд аво поворотов. Муҳаррики закашлял, раскаленный аз сабаби норасоии об ва кор сусттар барои, вақте ки вай боз шталь ҷойҳо ба холм. Вай метавонист берун ва давида тезтар, ҳадди ақал, то он, фикр ноумед. Вай буд, ки дар нисфи роҳ ба ин, кӯшиш кунад, ки охирин ба харҷ медод.
  
  
  Дар ҷое, ки недалеко аз шинонда шуд оғоз тир. Пули просверлили борт Ситроена, ва ман обрызгало осколками шиша боковых windows, ки разорвало пӯшонидани дар клочья. Сарбозон истода қади роҳ аз смертоносными автоматическими винтовками. Берун рафта, дар атрофи мошинҳо маънои онро надорад, ки мехоҳам покончить ҳаети самоубийством. Вай наклонился амиқтар, зери ободком узкого лобового шиша, вақте ки минбаъдаи залп сотряс мошини. Минбаъд камбар аз телег бояд иҷрои ҳамаи идоракунии.
  
  
  Роҳ буд шататься сард лунным светом. Аз мавқеи худ ман не метавонад мегӯям, ки чӣ қадар роҳ боз хоҳад озоди,, вале ман буд, эҳсоси ғамгин омад, ки ин кофист, ки ба Сэйбр боз атаковал. Дар вудс раздались нав аксҳоро, то разрозненные, ки свидетельствовало дар бораи он, ки қувваи асосии сарбозон боз на фоида. Чизе ки ба он шуда, аҳамияти калон: ман буд, в ловушке, чӣ тавр шумо ба ин ба мо менигаристанд.
  
  
  Сергей просачивался сквозь дарахтон ва ба капота ва боми. Вай шунид далекий садои реактивного истребителя, ва ҳангоме ки наздик омад. Дар осколках оина аз пушти вай мельком дид приближающийся ҳавопаймо. Image заполнило оина ва дар болои сари ман бушевал перекрестный оташ аст. Вай боз кӯшиш мекунам, ки арзебии масофаи дар ин вақт полагаясь асосан дар худ хисси ҳамон, ва тағйир худро предыдущую борҳои, қасдан откладывая то охирин лаҳзаи ба баъд боз дод, ки газу. Ситроен буд упрямым французом. Ӯ рад таслим. Ӯ рванул пеш бо қувват, ки, ки чӣ тавр ба ман чунин менамуд, ки ӯ истифода давным-дароз.
  
  
  Вале ин кам буд. Ин дафъа пилот ҳадди маҳз скомпенсировал кувырок бинї ва пули аз стальной рубашкой разорвали "Ситроен" аз кормы то панҷараҳо, решетки радиатора. Вай повернул руль рост, перпендикулярно колеям, то ки бештари ҳамлаҳои буд поглощена қариб вертикальным кузовом мошинҳо. Вале панели асбобҳои буд безнадежно разрушена, инчунин чизе попало зери капот. Шӯълаи ползло оид ба половицам. Оташ буд жарким, ва ман окутало густое маслянистое абри дуд. Ситроен умирал. Хаста буданд, разорваны дар клочья, топливный як обанбор протекал. Асосӣ меҳвари чап отскочила ва чизе, ки дар поен буд разорвано дар клочья.
  
  
  Обода бе шина скользили оид ба колее. Ман не метавонад бештар ба идора. Бо щеке текло бисер аст, аммо ман не метавонад мегӯям, ки чӣ тавр ба таври ҷиддӣ ба он буд, ранен. Мошин акнун катилась зери косой, истерзанный металл маро нидо дар безумной ва кӯр ярости, ва оҳиста-оҳиста сар афтод аз охири холма дар овраг.
  
  
  Вай бо ноумедӣ цеплялся барои курсии, кусая лабони аз ослепляющей дард хомӯш карданд. "Ситроен" сахт затрясло ва якбора отбросило ман ба тарафи дигарро. Вай зад, ки дар ба дари вазнин ботинком, ва он распахнулась. Хушбахтона, дар 11cv петухов бозгашт, то ки ба дари распахивается шамол. Ин буд, ки ягона чизе, ки спасло ҳаети ман. Дигар чизе, ки ман дар хотир дорам, вай выпал берун ва катился оид ба неровной роҳ, хватаясь дар роҳ, ба афтидан аз охири, ки менамуд ва дар даҳ сантиметрах аз ман.
  
  
  Мошин заскользила оид ба edge, врезавшись дар сангҳо, кусты ва дарахтон, покатилась бозгашт ва берун ва прокладывала худ роҳи поени амиқи оврага. Вақте ки ӯ аввалин поени скалистого даре, вай взорвалсась баҳр сурх алангаи.
  
  
  Пошатываясь, вай давида дар кусты, вытирая хун бо разорванной машк, ва ҳаети ман выворачивался аз волидон гуфт ва мерзкой дилбењузурї. Осмон окрасилось дар ранги сурх сквозь горящий корпуси "Ситроена" дар поен. Ба ман лозим шитоб. Ва агар ман поторопился, ман дар атрофи мехоҳам, ки садҳо сарбоз, ҷалбкардаи взрывом мошинҳо. Вале дар як дақиқа ба ман буд, бас, ба отдышаться... он Гоҳ вай пополз минбаъд ба воситаи кусты.
  
  
  Ман хурд газовая бомба ҳам буд приклеена ба ман ноге часпанда не райнос, ҳарчанд гумон аст, метавон интизор буд, ки ин проклятая дурўғи сахт кӯмак мекунад, ки дар чунин кушодаи фазои. Ман тез мебошад, чӣ тавр ба shaver, стилет буд вынут оид ба ego ножен ва акнун ҷони худро фидо дар дасти ман. Вай опустошил худро "Люгер", ки прорывался тавассути блокпост аз тарафи шимол ва шарқи Метковича, ва акнун пистолет дар он ҷо буд, баланд ҳосили бақияи 11cv. Вале фарќияти зиед аз он надошт. Тамоми хонумҳо ва силоҳи AX'а мебуд бесполезен, агар сарбозон бинед, ман ҳоло. Ih буд, аз ҳад зиед, барои мубориза бо онҳо.
  
  
  Меткович буд, ки аз оғози ман кошмара. То ин ҳама шло осонтар мекунад. Вай хешамон омадам дар Югославию дар италия траулере, ва он гоҳ доплыл то ба соҳили. Меткович менамуд ва чанд дар умқи замин, қаъри замин, аз нав кишоварзӣ городок ҷое дар предгорьях Динарских Алпӣ, разбивать, отделявшей соҳили Далмотия, аз Боснии ва Герцеговины. Дар Метковиче масъули барнома пешниҳод кардаанд, ман ҳуҷҷатҳои либос ва мошини. Контактным шахсе буд, ором хорват бо невыразительным шахсе, ки дар ҳоле, нигоҳ пул, аз он изҳори тағйир хоҳад кард, чун танҳо ӯ мефаҳмад, ки чӣ рӯй дод бо ego знаменитым "Ситроеном". Ҳуҷҷатҳои назар хеле хуб аст, вале коргарон пойафзол нишаста буданд,, тавре ки шиппахои уро гирам циркового the clown, ва шим, убуру ва як қабати кожаная пидљакњо нишаста буданд, ба ман аст, ки чӣ тавр корсет оид ба китовых ребер.
  
  
  Ҳуҷҷатҳои доимии инчунин разрабатываемых, гарчанде, ки дар назар онҳо ин ҳуқуқӣ аст,, шумо ҳатто гузаштанд, ки баъди ба ҳифзи блокпосту. Ба пробиваться тавассути кукурузное майдон ба тарафи дигар роҳ, ва аз ҳамон лаҳза ба вай буд дар перспективаи. Ва ҳанӯз сарбозон на сдавались. Вай ва умедвор буд, ки онҳо дар бораи шумо фикр мекунанд, ки ман мертв, ки бубинанд, ки чӣ тавр дар мошин, вале иқбол буд, на аз ман. Ӯ аллакай метавонист дидан приближающиеся фонари, ва вақт аз вақт шунидам додзанӣ сержантов, раздававшиеся, чун, ки фармон оид ба ҷустуҷӯи. Гуфтан мумкин аст, он ҳам буд, ки дар перспективаи.
  
  
  Дар вудс ором, агар не худамро доимии шелеста сарбозон ва редкого лайя саг.
  
  
  Вай медонист, ки ба зудӣ выйду дар мкстность аз скудной растительностью, зеро ҷангал дар ин ҷо одатан буданд, на бештар аз чанд метри километр, зеро тамоми ҳудуди hotel, ва буд, хеле хушк. Вале дар dark вудс ҳанӯз производил таассуроти зиеди маҷмўи. Ба назар мерасид, ки он атиқулайем меафзояд оид ба кам склонам ва рӯдхонаҳошон меояд, заросшим корявыми пир дубами. Дарахтони масъулини гротескные шакли, ки дар ман росла зарурати ефтани роҳи поен, роҳ ҳанӯз на находилась.
  
  
  Буд, ки ба поен ба поен. Роҳ буд заполнена сарбозону, ва ҳама аз нав ба нав гурӯҳ ih устремилясь ба воситаи кӯҳҳо аз тарафи дигар. Роњ надорад, ба ғайр аз ба поен бирав. Вале склон кӯҳҳо оставался, ки агар издеваясь ман то абад мемонанд аст, аз ҳад зиед крутым, аз ҳад зиед, яхбандӣ ва низ голым, ба кӯшиши ин корро.
  
  
  Вай ҳис истощенным, ва дард, аз садамањои табдил ефтааст мафурӯшед. Сахт буд, ба нафас. Вай фуруд омад, дар гребне. Ногаҳон ӯ шунид глухое журчание об. Вай медонист, ки он меояд, аз куҷо касе пеши ман, ҳарчанд ки ягона чизе, ки ман то бубинем, ки ин узкая впадина, ки бо взбиралась оид ба скалам, ва заросла дар холме. Агар дар он ҷо буд, об, пас аз он бояд буд, бояд дареи: садои буд, хеле қавӣ барои ручья. Ва дареи означала ҳам бештар амиқро долину, ки машғул аст ва, эҳтимол, прорезала кӯҳистон луг аз чап ман. Ин маънои онро дошт, ки барои ман, ки дар склон хоҳад скалу, ҳадди ақал бо ду ба чор тарафҳо, то ки ман метавонистам равам дилхоҳ ҷои дигаре, ба ғайр аз дар нагирад сарбозон бо ih сагхо.
  
  
  Акнун вай низ метавонист шунидан лай саг. Овард саг, шояд взятых аз сарҳадбонон. Вай соскользнул оид ба склону, кардааст, аз як впадину ва цепляясь дасти худ, ки чӣ тавр когтями, взобрался дар гузашта боло. Садои саг паси ман шталь суруд. Чӣ тавр, дар номи Исо, онҳо гузаштанд ба андешаи ман следу? Онҳо бояд буданд, доранд хуб flair..
  
  
  Охирин спуск буд, хеле крутым ва фаро азим валунами. Вай бардавом сжал обожженные дасти поднялся бар килями. Сипас якбора повернул рост ва спотыкаясь, давида ба изгибу уступа. Дар як дақиқа садои об прекратился, дар thinnest хӯшаи высунулась боло ва боз гон буд. Вай рафта, ба воситаи опушки ҷангал ва мисли ман интизор, расид скалы, отрезавшей ман охирин роҳи ба бегству. Ӯ буд, ки қариб чизпарастӣ амудӣ лозим ва скользкой ва уходила дар овраг шуд, ки то темным, ки танҳо садои об подо ман паемҳои пешин аст, ки ман ждало, вақте ки вай ягон бор достигну ego қаър.
  
  
  Вибрируя аз пульсирующей зиене ба сина ва сар, он аст, ноумедӣ менигаранд дар ҳарду ҷониб ба овраг. Моҳ берун аз абрҳои ва боз засияла, дар қувваи пурра. Дар ҳар метр рост аз ман ва ба мисли ҳамон метр поен вай дид харобаҳои римского акведука. Қариб ҳама чизро, ки аз ӯ боқӣ мондааст, - ин ба як қатор каменных арок, похожих дар сваи, ки возвышались бар наздик гранитных дандон ва растаниҳои нахдор. Ин буд, ки монанд ба убури ниагрӣ дар изношенному канату, ки дод мебуд, маро идеалӣ доранд мишенью барои сарбозон. Агар, албатта, онро метавонам ба поен бирав он ҷо зинда ба кӯшиш аз.
  
  
  Согнувшись, ӯ давида ба канори, прижимая гузошта дасти ба сӯи ҷисми худ, ки ба противодействовать шадид дард. Вай фикр мекард, пора ое вай ребра е танҳо порвал мышцу, ки выкатился атрофи мошинҳо. Ӯ қариб ба нуқтаи откровенные бар акведуком, вақте, ки шунид shaggy назди ман. Вай наклонился пеш ба меъда ва прижался ба замин, қабули шуш вдохи тавассути кушода даҳони вай.
  
  
  Ду нафар вазъи муроҷиат ба ман напряженном волнении, ки подозревая, ки ман буд, кофӣ наздик, ки ба шунидани ih ором шепот. Онҳо пӯшидани чешские пистолеты-пулеметы M61. Мардон дод, ки боз чанд қадам ва мондан, нервничая ва, албатта, мехоҳам, ки онҳо дар ҷои дигар, ки шаб. Онҳо низ ба дароз накашид спецоперации дар погоне. Вай буд, барои онҳо мушоҳида намешавад выдавая худ дод, ки садо.
  
  
  Бесадо он забрался дар бештар амиқро сояи ва чӣ ваҳй ба прижаться ба дереву. Онҳо вазъи муроҷиат ба ман, камтар мард ба нармӣ наклонился пеш, мисли он ки меҳмонхонаи пронзить темноту, бо чашмони. Вай оставался комилан неподвижным, ва ӯ дид маро, то каме нест, зудтар фаро расидааст, маро ба по. Пас аз он баргузор гузошта, дасти, баъзеи ego дар хушӯъашон ва дернул сари ӯ пеш. Рости дасти вай прижал стилет ба ego горлу.
  
  
  Сарбози издал булькающий садо ва афтод, дар ин маврид хун баҳри ego тунику. Вай повернул бадан ҷудо дуюми инсон, пеш аз он ки қодир ба мақсад атрофи худ M61, ва исбот кард, ки дар nen, дар ҳоле, ки вай кинул дар он тӯдаи. Ӯ интуитивно гуфтугӯ, заставив худ мертвого товарища афтода, байни мо ва задев ego стволом худ винтовки. Раздался садои рвущейся матоъ, подавленное лаънат, ва он гоҳ ман тӯдаи зад, ки ҳадафи он таҳти грудиной, дар ego илова доллар. Ӯ тихонько всхлипнул афтод ва ба замин наздик бо худ товарищем.
  
  
  Вай фикр чинанд, то ih силоҳ бо худ, аммо баъдан қарор додам, ки ба тарк ego дар ҷои. Мебуд, хеле хуб доранд, автоматҳои, вале агар он боло ih, он мебуд, боз ҳам хаста ва гузаронидани ih, шояд замедлило мебуд, ман спуск ба акведуку. Вай подбежал ба канори оврага ва е назар ба поен. Вақте ки он канал продолжался тавассути холм, ки дар он вай ҳоло истода, вале бо солҳо ӯ забился, шояд аз сабаби зиеди оползня. Вай ҳанӯз различил складку замин, қаъри замин, ки дар он рӯй дод, ва резкий кунҷи байни қабатҳои гуногун, лежащими дар болои акведука. Чӣ тавр мебуд, крутым мо буд, ин склон, ӯ буд, беҳтар аз перпендикулярные девори ҳар ду ҷониб.
  
  
  Ҳарчи зудтар вай, спустился оид ба опасному склону, цепляясь барои скалы ва хватаясь барои растаниҳо ва ҷавон дарахтон, ба афтод. Сарфи назар аз кӯшишҳои ман, рафт обвал оид ба рыхлых сангҳои ва лой, ва ощутил он таъми охири акведука. Дар як лаҳза ба ман показалось, ки ман пора лодыжку, вале он держала ман аленка, вақте ки вай хеста ба кор бурд скользнул атрофи известнякового выступа. Акведук пересекал мегузаронанд древними развалинами, ки метавонад рассыпаться подо ман дар ягон нуқтаи.
  
  
  Вай оғоз ползти дар четвереньках. Буд, ки бодиққат интихоб кунед, ки роҳи. Вай буд, ки тақрибан дар даҳ метр пеш гигантской сатҳи устувор сутунҳо, ки бо холма, то абад ман раздался пронзительный дуъояшон. Кашф шуд мертвые сарбозон. Вай шунид, ки чӣ тавр онҳо бегают оид ба кустам ва опавшим листьям; сипас раздалось бештар криков. Вай обернулся ва дид сарбози пеша дар канори оврага. Ҳамаи ih M61 оғоз ба тир ҳамзамон... Кард гранита, осколки сланца ва растаниҳо обрушились дар маро берун дар таги борон. Вай прижался ба камням, маленькому укрытию, ки қодир ба пайдо, акнун пополз пеш, намедонам, ки куҷо меравам. Ман балетные ки шиппахои уро гирам поскользнулись, аз он оторвались пора обрушившегося акведука. Шаҳри пуль ва срикошетивших осколков пронесся mimmo ман, чӣ рой злых занбӯри асал ба назар мерасид. Чанд нафар соскользнули аз склона. Ду нафар ҷангиени мондан аз оғози уступа ва шурўъ ба тир ба воситаи худ автоматов. Вай бо ноумедӣ цеплялся барои сангҳо, ман ҳамту доллари колотилось оид ба ребрам.
  
  
  Тир прекратилась қадар зуд, ба монанди оғоз. Вай ҷони худро фидо неподвижно. Одина атрофи ду мард оғоз хандон, нарушив тишину, ва он гоҳ мехост набросился ба ман. Ӯ вставил нав мағозаи худ пистолет-пулемет. Ман тӯдаи буд, яхбандӣ аз хун. Вай бесадо вытер вай дар бораи штанину ва крепче сжал дар дасташ, мунтазир аст ego приближений. Вай шунид, ки чӣ тавр мард чӣ ваҳй лижет ба хатми истироҳат ман. Вай оставался неподвижным. Ман ягона имконияти заключался дар он аст, ки ӯ исбот хоҳад хеле самоуверенным баъд аз ин навбати худ оид ба автоматом. Дар dark мушкил буд, мегӯянд, вай дар замоне ки зинда аст е не, ва ӯ рассчитывал ба унсури неожиданности.
  
  
  Акнун ӯ буд, нисфи роҳ ба ҷои он, ки вай ҷони худро фидо. Play ego M61 буд выдвинут ба пеш, ва ӯ ба нармӣ покачивался ҳангоми рафтор. Ego чашмони нервно ва испуганно блуждали, вай подождал, то он даме нисфи гуфтугӯ, пас вскочил ва мурғоб стилет.
  
  
  Пурталотум боло буд, вазнин ва, хуб, майса ва нест шудааст, ки дар тарафи чапи қисми сина мекунанд. Ego бадан напряглось, ва ман тарсидам, ки онро тарк хоҳад кард, ки бо акведука, пеш аз он, ман метавонам даст ба он. Вай баъзеи ego ва идора анчом тӯдаи, чӣ тавр маротиба пеш аз он ки ӯ ба сухан оғоз афтод. Тӯдаи берун омада, пок. Ӯ ба дилам ва назар ба ман ошкоро. Дар ego назари появилось изҳори недоумения ва зиене, пас тусклая пустоты, ки боз оташ кушоданд пулеметы.
  
  
  Онро истифода ego бадан ҳамчун сипари. Пули мезананд, эму, ки дар пушти, ва затрясли он вай мисли як рэгтайм суюки. Вай кӯшиш кардам, ғеҷонда ба ӯ оид ба акведуку, вале ғайриимкон нигоҳ ego ва ҳамзамон барои нигоҳ доштани мувозинат. Таращить чашмони попала ман куртку, ва ман хис кардам жгучую дард, вақте ки ӯ опалила канори ман. Ман ангуштони даст хватку. Сарбози свернулся ҷудо ва баъд афтод, ки бо акведука.
  
  
  Пас аз он мувозинат гум дар неровной рўизаминї. Вай пошатнулся, кӯшиш мекунам, ки ухватиться, вале аз он буд, безнадежно. Вақте ки вай соскользнул тавассути edge, баъзеи он ego бо тамоми қувват, ки бо ман боз монд. Бо ущелью завывал сард ва шамол. Ман ангуштони онемели, ва ӯ дигар наметавонист дур. Капля об пайдо шуд, ки ба воситаи тарқишҳо бар сари ман, ки агар вай буд вытолкнута атрофи санг ман хваткой. Вай оҳиста-оҳиста соскользнула поен ва увлажнила ман губу. Ин буд, ки аз ҳама сладкая об, ки вай ягон кӯшиш мекунам.
  
  
  Пас санг рассыпался зери фишор ман дасти ман афтод...
  
  
  
  
  
  Боби 2
  
  
  
  
  Вай омада, дар шуури дар баҳр зарар, переходящей дар инстинктивную слепую панику, ва мисли дасти ҳис гладкое сахт дарахт. Сипас вай фаҳмид, ки падаю, ки югославские сарбозон бештар рафтан нест ман бо пятам.
  
  
  Вай кӯшиш мекунам, ки покачать сари ӯ, балки ба он вазнин буд. Чашмони ман чунин менамуд, ки буданд, заклеены, ва вай натавонист ih кушодани. Оҳиста-оҳиста ман ба фикрҳои худо связными, ба он андоза, ки ман проникал сквозь пурдарахт қабатҳои подавленной хотираи. Вай ба хотир, ки чӣ тавр throw сола Ситроен зери пули. Вай ба хотир як имконият, ки ба ман дода акведук, ва бессмысленную мубориза, ки вай ҳамзамон барои спастись аз преследователей, ки рискнул рафтан ба воситаи он. Ва безжалостный наҳр, вақте ки ман ангуштони соскользнули бо санг. Эҳсоси пастиву, бо охирин ясной мыслью, ки агар он меҳмонхона ва куштани касе, ки маро афтод, ки дар он пастшавии. Ин бояд доми; дигар ҷавоб буд. Баъд аз ин буд, туман, ки ледяная плещущаяся об расид ман ва затопила ман. Вақти сард ва сырости, ego сокрушительная аз корҳоест, афзуда ва чизе бештар.
  
  
  Чизе, ки то кунун хорек. Бонки прилипал ба ман сина. Ҳоло вай ин эҳсос кард. Ман буд, ягон сабаб мондан зинда, вале ман он буд. Он гоҳ буд, ки эҳсоси баҳра баред ҳангома нарм, ангуштони, поглаживающих ман пӯст ва ҳангома матои намӣ ба ман рӯ ба рӯ.
  
  
  "Ссст", - прошептал che-он овози. Сипас, овози нарм ба сербо-хорватском идома дод: "Ором. Акнун ту дар амният.
  
  
  Дар баъзе роҳи масофаи онро шунид дигар зан, овози, ки дар шакли мухтасар гуфт: "Замолчи, Арвия!"
  
  
  Оҳиста-оҳиста онро кушода чашм ва мушоҳида кардам, ки нигоҳ барои ҷавони шахс. Духтар сидела дар коленях наздик бо ман қариб обняв ман, наклонившись. Вай ҷавон буд, бист сол, ки дар он буд, торик синяя доман ва светло-голубая вышитая блузку. Вай дароз мӯи буданд, ранги полированной мис. "Метавонад, вай мертв, ва он, ки ба биҳишт", - фикр кардам ман.
  
  
  Духтар повернула сари гуфт воситаи китфи: "Модар, модар, ки ӯ дар охир аз хоб бедор шудан".
  
  
  "Пас, бирав фавран пайдо падараш".
  
  
  Духтар боз посмотрела ба ман. Пеш аз қием, вай прижала матоъ ба лбу. Вай вытерла дасти дар бораи дароз юбку. Вай мӯй доходили то плеч ва вились атрофи онро пурра сина.
  
  
  Вай аноби. - "Касе, ки ба ту?"
  
  
  Пеш аз он ки вай тавонад, ҷавоб, вай модар закричала: "Арвия, пойди фавран позови падараш".
  
  
  Духтар потянулась ва поспешила ба рӯз. Назари ман проследил барои красивыми хатҳои ee ҷавон бадан, хатҳои ee сина ва пои. Вай оставила дари приоткрытой, ва ман дидам, ки ҳоло дар як рӯз. Вале офтоб қариб нест проникало дар дохили ин маленькой квадратной хуҷраҳо. Ин бояд шуд, ки бошад, ба як ҳуҷра дар хочагии, бо назардошти ошенаи чӯбӣ, чўб ва деворҳои соломенную боми. Ӯ буд, бад обставлена ноҳамвор самодельной мебелью, темной ва кӯҳна. Баръакс ман буд каблуках, ки дар он хурд коренастая зан помешивала чизе дар чайнике. Ee мӯи буданд пепельно-серыми буданд қатъии завязаны дар парандапарварӣ дар морщинистым мизи шахси. Крестьянки боиси утомительный тарзи ҳает, ва солҳои дидор худро. Вай пурра проигнорировала ман ҳузури ва гуфт: ман суханони мо.
  
  
  Вай ҷони худро фидо, растянувшись дар деворҳои, закутанный дар якчанд одеял оид ба конского волоса. Бо ощущению покалывания дар пӯст он, фаҳмидам, ки ман бараҳна. Вай увидела ман мокрую либос дар веревке бар сари занон.
  
  
  Муддати дароз буд, ки ба мо садо, ғайр аз ҳаракатҳои аст старухи. Сипас дари фаъол ва вошла Арвия, ба он имон chunky мард бо серро-нуқтаҳои сиеҳ эҳсос намекунанд мӯй, мӯи дароз доранд, усами ва нињоии красными ушами. Оташ очага ханс ego ба шахси резкий релеф, густарда резкие хатти ва кунҷҳои сахт посаженные чашм ва узкий даҳони. Ӯ заговорил танҳо вақте ки ошкоро хеста, пеши ман, ва он гоҳ ба ҳар ҳол колебался, аввал чуқур вздохнув.
  
  
  Маънои онро дорад, ки ту бедор, — гуфт ӯ дар охир. "Мо аз ин хеле ба ташвиш. ту . .. қадар дароз аст хоб.
  
  
  Чун ту худ ҳозир чувствуешь?' — аноби Арвия, снимая припарку.
  
  
  Ман ин беҳтар аст, — гуфтам ман, сумев изобразить табассум ба шахсе. — Ба ман бигӯ, ки вай ҳоло?
  
  
  Ин деҳа Джзан дар дареи Неретва.
  
  
  Ман хеле устроила ин маълумот. Меткович низ буд, ба Неретве, чӣ тавр маротиба ќабл аз дареи превращалась дар бештари дельту. Ва азбаски дарозии дареи ҳамагӣ чанд сад мил, ин маънои онро дошт, ки ман ҳам менамуд ва дар ноҳияи рисолати худ. Вай прислонился ба стонать, ва пурсид: "Джзан — ин деҳаи хурд?"
  
  
  Даҳони старика скривился дар кислой улыбке.
  
  
  Одина бо хурдтарин. Ва ҳамаи мегардад камтар.
  
  
  "Ин бар Мостаром?" Мостар – ин як деҳаи кӯҳистон тахминан сӣ километр аз Метковича.
  
  
  "Мо дар ин ҷо, дар нисфи роҳ байни Мостаром ва Коничем, ки дар он роҳ отходит аз дареи".
  
  
  Вай облизал лабони. — Маънои онро дорад, ки мо наздик бо Аптосом?
  
  
  Чашмони духтарон расширились аз тарс бошад,, ва он алъон побледнела зери загорелой пӯст. Нахмурившись, падар поджал лабони ва thoughtfully покачал сари. — Ҳа, — гуфт ӯ ба нармӣ, пас аз эҳье мясистую мозолистую дасти. — Ман фикр мекунам, мо кофӣ сӯҳбат баъзе бештар рафт.
  
  
  "Аз ҳад зиед, Иосип", — афзуд ego зан. Вай подошла ба ман бо вазнин кружкой, ки дар он буд, дымящийся шӯрбо. Вай протянула ман mug, ва ӯ оперся дар як зироъ, барои гирифтани ee. Ee чашмони шуда истодааст ва он даҳони буданд напряжены. — Аз ҳад зиед, — эхом отозвалась он, боз повернувшись. - Ва он меорад бисер манфиатҳои.
  
  
  — Заткнись, зан, — фармон мард. сипас ба ман: "Мехурию, ва он гоҳ отдыхай". .. Имрӯз дар шаб ту бояд тарк Джзан, ки мехоҳам ту ба мо буд.
  
  
  — Не, — выдохнула Арвия. — Ӯ боз ҳам суст.
  
  
  "Ту чизе нест метавонед кунад."
  
  
  — Ман мефаҳмам, — гуфтам ман. Вай эҳсос кард таъми кипящего месива. Ин буд, дилпазире шӯрбо боќле бо бо целыми кусками барра ва помидор буд, ва ӯ обжигал ман хунук холӣ будани меъда. — Ту хеле рисковал, спрятав ман, — идома дод вай. — Кофӣ ба он, ки ту ба ҳаети ман, наҷот додем.
  
  
  — Шояд мо ба доми ту ҳает. Аз ҳад зиед ба сӯҳбат дар бораи он. Камтар аз як моҳ пеш аз он мебуд, бо хурсандӣ рискнул, ки чӣ қадар вақти мо ин гирифт, вале ҳоло. . Ӯ прервал худ, ногаҳон сбившись бо ҳеҷ нафъ.
  
  
  Арвия закончила фикр ба он. Овози ee абсурдно торопливо ва дрожаще. "Пагоҳ е послезавтра Джзана бештар хоҳад буд".
  
  
  Дар ҳоле, ки ба вай нигоҳ ором. Вай омӯхта марду ego духтари, идома доранд. Выпив охирини каплю, поднес mug наздик покрывалом ва оромона пурсид: "Ки дар ин ҷо чӣ воқеа рӯй медиҳад?"
  
  
  Мард стиснул дандон ва прошипел сквозь онҳо: "Ин ту ҷанг".
  
  
  — Гӯш кунед, — гуфтам ман. — Ту ба ҳаети ман, наҷот додем, вай то кунун хорек намедонам, ки чӣ тавр. Ту прятал ман ва заботился оборудова ман, ва ман медонам, ки ба ту ва твоей оила, агар ту поймают. Пас аз сӯҳбат ба ман, ки он мисли батл. Ин ҷанг, — сердито гуфт зан дар очага.
  
  
  Иосип, шумо фиреб. Ин аллакай на ҷанг. Батл окончена.
  
  
  — Мегӯям ман дар ин бора, — вақт исрор ман.
  
  
  — Беҳтар мондан дӯсти дӯсти чужими, — упрямо гуфт ӯ.
  
  
  Хуб, он метавонад бошад, ки ҳамин упрямым, мисли ҳама.
  
  
  Ба вай гуфтам. - "Чаро шумо деҳаи кур карда намешавад?" — Ман бояд донист, ки вагар на, ба ман уйду. Дар акси ҳол ман наметавонам фирор.
  
  
  Мард ноумед воздел дасти ба небу, бо сожалением вздохнув. "Пӯшида нест аст, ки кишвар хуб ниез дорад, ки дар & nb. Дар ин ҷо, дар Джзане, мо калон плоскость, дар наздикии дареҳо, ки дар он мо выращиваем кукурузу ва шароб аст. Барои нишон додани мо хушбахтӣ, мо бартарӣ сохтани атрофи дарахт аст, на дар атрофи санг ва мо аз ин ифтихор маҳаллӣ анъана".
  
  
  — Ба пеш, — гуфтам ман.
  
  
  "Акнун Сербия мехоҳад рӯй Джзан дар солдатский лагери, зеро ки дар он ҷо ҳаст, об, ва ба осонӣ ба даст, то ба сармуҳосиб лагерҳо дар сараево ќарор доштанд".
  
  
  Вақте ки ӯ то пренебрежительно отозвался дар бораи "Сербия", ман буд, бо мушкилӣ рушд мекунанд доред, ханда. Сербы медиҳанд 42% аҳолӣ Югославия, бинобар ин онҳо назорат сиесат ва ҳукумат. Дигар гурӯҳҳои одамон, хорваты, словенцы, боснийцы, черногорцы ва македонцы, нафрат сербов. Кишвар ифода лоскутное кўрпа дар атрофи мустақил ва гурӯҳҳои минтақавӣ устремлений. Тааҷҷубовар нест, ки Иосип пренебрежительно гӯяд, югославских сарбози сербами, ишора ба он, ки чунин мешуморад ih бештар незваными мењмонон аз ман. Вале ҳоло буд, wenig begeistert. Вазъият буд, низ плачевной барои ин. "Онҳо дар забт кардани ҳокимият, ки ба ҷанг бо сопротивлением?"
  
  
  'Бале.' Мо ҳам медонистанд, ки заминаи Муқовимат дар толори дар Аптосе.
  
  
  — Ки ба ту хоҳад буд?
  
  
  Шахсе сола Иосипа назар ба тавре, ки гӯе он буд, высечено дар саросари гранита; ego овози буд напряжен ва пур аз адоват. Онҳо ҳаминро дар лагерях барои бисер мил аз ин ҷо. Онҳо убьют мо, чӣ тавр ба зверей. Ин мо марг аст. Иосип суханро аллакай гуворо тоном: — Яке аз сокинони атрофи пайдо шумо бе тафаккури, выброшенным дар соҳили даре. Дењќонон онҳо овардаед, шумо дар ин ҷо, зеро ки ман буд, ба ҷои ҷойгир шумо. Шумо мехост, ки сарбозон. Мо мехоҳам ба кӯмак ягон худро аз онҳо.
  
  
  Оила буд безутешной, ки агар сӯҳбатҳо дар бораи вынужденном переселении лишились ih далерӣ. Иосип боздошт ва обернулся. Ӯ постоял як лаҳза, обрамленный дверным косяком. Офтоб аз паси он величественно отбрасывало сояи дар изношенный љинс, уложенный ego предками. "Запри дари ин балкой наздик ба он", — гуфт ӯ. "Ман постучу се маротиба суст. Кас дигар впускай. Сипас ҳамаи онҳо ушло.
  
  
  Вақте ки ih shaggy стихли, вай хеста запер дари, мисли он аст, гуфт. Як қабати круглая балка входила дар чўб зажимы оид ба обеим тарафњои рӯз ва назар кофӣ пояндаву, ба тоб хеле жесткую ҳамла кард. Вай ощупал худро либос ва нишон дод, ки ӯ ҳанӯз мокрая. Ман мехостам ба берун рафта,, вале ман буд, ранен, сахт ушиблен, ва буд, сар аз дард. Ҳар мускул дар ман напрягся ва ныл.
  
  
  Посреди хуҷраҳо вай чанд нерешительно гузашт 108 зинаҳои тайцзи-цюань, эзотерической шакли Коэн Vii. Дар иҷрои тамоми ритуала ман ушло бист дақиқа, аммо пас аз он, эҳсос худ освеженным ва вдохновленным, ва он гоҳ кӯтоҳ истироҳат такрор ego боз. Сипас сеюм бор ба вай баргашта ба худ вазнин мешавад ва погрузился дар дзен-транс. Освободившись аз худ бадан ва хориҷӣ ҳангома он, андеша дар бораи тақдир Джзана ва дар бораи худ несостоявшейся намояндагӣ.
  
  
  Танҳо работа аз оғози назар шубҳанок. ..
  
  
  Аз ту эътибори totem, N3, — гуфт ба ман Хоук бо бесстрастным шахси. "Ту ҳам мисли ин нав чунин вазифа".
  
  
  Вақте ки ман раҳбари прибегает ба юмору, ӯ ҳамеша сарказмом. Вай шлепнул оид ба мячу дар назди худ, ман медонам, ки дар ҷавоб беҳуда. Тӯб зад, ки дар киштзор атрофи двенадцатой лунки. Калон выбитый дерн взлетел ва дар мавриди ман дар ботинок.
  
  
  Скрипя дандонҳо, вай копался дар сорняках ба худ пайдо кард. Мо буданд, дар Delaware Golf & дар кишвар Club, дар противоположной тарафи Потомака дуртар аз утоқҳои корӣ AX дар Вашингтон. Ва мо прикинулись кучкой муқаррарӣ обывателей сыч ин бозӣ. Барои ман, ин буд, оддӣ аст,: ман лозим набуд притворяться.
  
  
  "Ое шумо ягон бор шунидаед, ки дар бораи Полгаре Милан?" — гуфтам Хоук, дар ҳоле идома барои ман.
  
  
  Вай толкал нарциссы худ клюшкой голф. Вай вақте чизе медонистам тарҳрезии милан, ки дар Германий, — ҷавоб додам ман. "Ҳоло эму, бояд, таҳти шаст. Охирин чизе, ки ман шунидам, дар бораи nen, ин аст, ки дар кӯҳҳо худ модарӣ Югославия ӯ возглавлял кадом аст хорватское ҳаракати барои истиқлолият.
  
  
  — Полгар Милан низ буд, аз ҷониби агенти AX. Мо помогали пушонида ego хароҷоти, агар ту понимаешь, дар бораи аз ман. Мо ҳеҷ гоҳ медонист ego гурӯҳи. Ман намедонам, ки ое ego одамон рост патриотами, е ин танҳо банда головорезов, убивающая ва грабящая зери всеобъемлющими лозунгами озодӣ ва инқилоб. Кофӣ аст аз он, ки Милан буд, дар он ҷо бо аслиҳа, ки он вақт аз вақт доставлял атрофи худ лагерҳо дар Аптосе.
  
  
  — Чӣ, ҷаноб ? Шумо дар хотир доред, ки Милан мертв ва гурӯҳи ӯ ҳанӯз ҳам амал мекунад?
  
  
  'Маҳз ҳамин тавр бошад. Ӯ буд, застрелен дар перестрелке бо югославскими войсками даҳ рӯз пеш. Ин буд давутози, ки машғул нест омелой ба мо ягон муносибати. Ту аллакай пайдо кунед дакикаи? — тасодуфӣ пурсид ӯ.
  
  
  'Не.'
  
  
  "Шумо ҳамеша метавонед барои гирифтани ин ду штрафных очка".
  
  
  "Ман найду ин дакикаи".
  
  
  Ӯ боло китфи. - 'Ки агар ин мо буд, ки одамон тарҳрезии милан то кунун хорька истифода аз пойгоҳи дар Аптосе.
  
  
  Аптос — ин орлиное лона дар кӯҳҳо. Ин собиқ роман лагери рабов, названном, то ба муносибати ибтидоии касб, находившейся он ҷо ҳам пештар, дар даврони ҳокимияти аз юнониен". Хуб, агар ба шумо маъқул қадим таърих. Кадом муносибат, ҳамаи онро дорад, ба волку?
  
  
  — Не, ое чунин нетерпеливым, Ник. Ту дигар ҳеҷ гоҳ найдешь ин дакикаи". Хоук прислонился ба дереву ва демонстративно вынул сигару оид ба целлофана, гузошта онро дар даҳони ту ва закурил. Вай идома дод, ки дар вонючем облаке дуд. "Дар милан то ҳамчун як пет буд, полудикий сафед гург. Аҷиб интихоби балки бештар е камтар муносиб аст, ки агар шумо бидонед, ки ин инсон. Ин гург мерафтанд дар ҳама ҷо бо ӯ, ва на танҳо дар бахшидани. Намедонам, ки чӣ тавр ба Милану ин идора, вале ӯ дод хурд надрез дар хизматрасонии складках машк дар шее totem. Ин буд, ки чӣ тавр як хурд плоская болишти. Вай нест шуд, дид аз пўсти, ва гург ба вай чӣ тавр ин ба охранял. Милан истифода аз ин болишти барои интиқоли секретной иттилоот.
  
  
  Ин хеле ғайриоддӣ аст, ҳамин тавр не?
  
  
  Вай низ ҳамеша ҳамин тавр фикр мекардам, вале Милан худ извращенной ба таври масъул фикр мекарданд, ки ин ғояи бузург аст".
  
  
  — Ва ҳоло ӯ мертв?
  
  
  "Гург, ки ҳоло дар толор аз ego вдовы".
  
  
  Ва ки ин зан шодравон тарҳрезии милан?
  
  
  "Дар Аптосе. Куҷо боз".
  
  
  Вай фуруд омад, оперся дар ҳафт клюшки голф доранд ва эҳсос, он ки баногоҳ ва хеле хаста шудам. Вай хеле дароз кор дар Хоука ба ОҲ, то бидонед, ки ба чӣ он мерасонад. — Не, ба ман сухан мегуфт. Эй парвардигори угадаю. Вақте ки Милан дар беморхона, дар волчьей шкуре буд, маълумот, ва ӯ лозим аст, ки мо ошкоро ҳоло. Акнун онро бояд ман ба ҷое ба Аптос дар бораи он .
  
  
  — Овози-овози.
  
  
  Аммо ин зан медонад, ки ман бояд биеяд?
  
  
  'Бале. Вай мунтазири шумо аллакай ду рӯз.
  
  
  "Чаро ман ҳамеша охирин мешунавам чунин маълумот?"
  
  
  'Хайр бие, ҳамон. Вай пайдо ту тӯб, — гуфт Hock, ҷамъоварии, то бо он ҷойҳои, ки ӯ дар куҷо буд вдавлен дар замин. — Вақте ки мо бозмегардем, он нарисую шумо корти Аптоса ва мегӯям, ки чӣ тавр тамос бо мо марде дар Метковиче. .. '
  
  
  То буд: аз Метковича то акведука Джзан. Ин маънои зиеди insanely дошта не, вале ман населенный адад русия, бигзор ва қариб проваленная ва аен аст, поставленная таҳдид, ҳанӯз продолжалась. Дирӯз он буд, ки на танҳо блокпост назди Метковича. Ин буд, блокпост барои як инсон, поддерживаемый войсками, сагхо ва истребителями. Касе предупреждал югославов, ки ман приеду, ва ин маънои онро дошт, ки ман прикрытие сорвано, ва ман ҳуҷҷатҳои ҳоло ҳам хатарнок аст, барои истифодаи. Аптос метавонад шудан ловушкой, ва ман буд, ки қарори омӯхта дар ин бора. Лозим бошад, хеле эҳтиет, вале аллакай имрӯз шаб то абад буд, пробираться дар Аптос.
  
  
  Дари се бор постучали. - 'Салом. Ту слышишь ман?'
  
  
  Вай фаҳмидам овози Арвии, вале дар ҷавоб гуфт.
  
  
  — Ман як, — гуфт вай. "Лутфан, впусти ман".
  
  
  Он завернулся дар яке аз одеял ва подкрался ба рӯз. Дар он ҷо ман приложил гӯш ба холодному дереву ва бо диққат прислушался, вале чизе подозрительного нест, шунид. Мо скрипа вазнин сапог, мо уқенуси ором нафас мардон пеша наздик ба он.
  
  
  'Ки ту мехоњї?'
  
  
  'Он . ...Он принесла нав бинты... барои ту бока, - гуфт вай, дергаясь, ки агар растерявшись.
  
  
  Вай аллакай завязал камар полоску матоъ, вале он ослабла аз ман машқи, ва буд шататься кровью. Вай ба хотир пульсирующую дард дар тањќиќотњои ҳисоби шаби гузашта, ва тарс, ки пора ребра. Аммо аз он буд, нест. Хушбахтона, таращить чашм, тарк танҳо царапину. Пӯст ҳанӯз ҳам буд, инчунин-желто-фиолетовой, ки ҳадди ақал буд, ки бар хилофи розовой гурӯҳҳо ва повязки лозим буд, тағйири пеш аз он ки қодир ба ҷое минбаъдаи. — Хуб, — гуфтам ман. — Вале на входи, то ки ман мегӯям.
  
  
  — Тавре мехоњї, — гуфт вай.
  
  
  Вай убрал заслонку ва рафта, ба одеялу. Сипас вай зевнул, ва дари фаъол ба таври васеъ ба гузаштан ба вай . Вай дар ин ҷо боз ҳамон закрыла ego ва баъзеро балку ба ҷои.
  
  
  Оҳ, — вздохнула вай, муносибати ба ман. Кончик вай забони выскользнул ва увлажнил лабони. Дар он назари буд, дурахшон гох. — Мо тамоман баъзе, ту онро медонӣ?
  
  
  — Интизор шудан як дақиқа Арвия. Падари шумо медонад, ки шумо дар ин ҷо?
  
  
  "Ӯ буд, хеле банд. Вай намехост ташвиш аз он.
  
  
  "Угу. Ва ту модар?'
  
  
  — Вай низ буд, занята.
  
  
  Вай опустилась ба зону наздик бо ман ва протянула дасти. 'Мефаҳмед? Вай принесла ту бинты. Дар дасти ки нах буд, калон сверток, сафед бинта. — Ман перевяжу ту хомӯш сандуқе вай. Он гоҳ ту почувствуешь худ ценымногие беҳтар аст.
  
  
  — Ташаккур, — гуфтам ман, улыбаясь-ҳе. Ӯ буд, ки то наздик, ки ман хис кардам нури гарм сандуқе худ ба шахсе, ки ба вдохнуть бӯи онро тару тоза пӯст. Вай натянула простыню ба ман талию ва бодиққат оғози развязывать armband, вай ангуштони скользили бо ман обнаженной пӯст.
  
  
  Ман ҳамеша дар ин ҷо як, — гуфт Арвия, дергая выбеленную матоъ. "Ва дӯстон буѓї шумо метавонед ба чунин скучные. Аз он ҷо, аз куҷо ту модарӣ, дилгиркунанда?
  
  
  'Ҳеҷ гоҳ. Вале то ҳол хорька ман буд, то дилгиркунанда дар Джзане
  
  
  "Ин рост аст,, агар шумо ба як зан", — надулась вай. "Ҳама ба ман дӯстдухтари шавҳар дорад ва дорои як е ду фарзанд, ва ман мехоҳам ба ҳамон чизе, ки барои худ. Он любила пеш ва низ имконияти издивоч, лекин ман намехоҳам, ки ба берун рафта, оиладор ба бача оид ба Джзана. Онҳо мисли гӯсфанд ту... .. '
  
  
  Вай дасти акнун обжигали ман голую пӯст. Онҳо опускались дар бораи худ, ныряя зери кўрпа ва кружась атрофи ман ҳает ва поясницы. Вай коснулась ман як маротиба, хеле осон аст. Вай затаил нафас. Сипас вай отбросил кўрпа сӯ, ва ба вай чашм затуманились, ва наполнились желанием, вақте ки ӯ посмотрела ба ман аз боло ба поен.
  
  
  Вай хрипло рассмеялась, вақте ки вай гулобӣ забон боз скользнул mimmo ee ҷорӣ мешаванд. Оҳиста-оҳиста, иштирокчиени он расстегнула голубую блузку ва омӯзиш нишон дод худро упругую, круглую сандуқе. Осон бағоят самоуверенности пробежал бо вай рӯ, вақте ки ӯ оҳиста-оҳиста подняла ҷисми худ, ки ба вылезти аз зери бидидаш,. Чашмони ман блуждали он наготе, ва он присела дар дар манишинед, то спустить panties аз худ дрожащих буд. Вай уронила ego дар ошенаи наздик зиддилағзиш нимтана ва доман пурра.
  
  
  Ee чашмони буданд прикованы ба андешаи ман бадани худ, ва он прошептала паст, ҳалим овоз мебошад. 'Он-мехоҳам туро. Вай hotel ту, вақте ки бори аввал дидам туро, вақте, ки падар привел туро ин тараф, ки шаби гузашта.
  
  
  Арвия категорияҳо дар кати хоб наздик бо ман дар кўрпа ман. Вай сарф дасти бо моњидорї smoothness сарф карда шавад ee сурин дар ҳоле дароз. Онҳо буданд, зебо шакл, ва он сина буданд теплыми ва мягкими, прижимаясь ба ман сина. Вай подняла шахс ва бардавом прижала худро кушода даҳони ба андешаи ман , вақте ки ба вай дасти скользнула поен байни мо. Вай не ахнуть, ки прохладные ангуштони сомкнулись атрофи ман аст; пас аз вай прижалась тамоми дарозии он бадан ба ман... — Ҳа, ҳозир, — простонала вай. "Акнун, илтимос."
  
  
  Вай подтянул вай дар зери худ, ва он раздвинула по бигирад, то бо ман. Вай ҳис мекардам, ки чӣ тавр дрожит ҷисми худ, вақте ки ӯ оҳиста-оҳиста двигала бедрами пеш ва ақиб. Вай рони прижались ба ман ногам, ва тағоям согнулись ва сомкнулись атрофи ман икр. Вай погрузился чуқур дар он мягкую ҷисм аст, ва он напряглась подо ман, стонала зери духтарони ман толчками, ошкор ва закрывая худро гирифтааст ва мотая сари берун ва пеш, дар тоза ва пурраи таслим. Вай ҳис мекардам, ки чӣ тавр расту ва расширяюсь дар он бо утонченным ман дӯст медорам, ки росло дар ман, ва ман фаҳмидам, ки вай наздик ба худ кульминации, вақте ки ӯ крепче сжимала ман ва двигалась подо ман бо ҳама бо қуввати.
  
  
  Бештар! Ҳа. Боз, — умоляла вай, ҳатто бештар возбуждаясь, пиная ман бо ногам пятками. Сипас вай вскрикнула, криком, ки якбора прорезал тишину хижины. Вай конвульсивно дернулась, постанывая аз масхара, вақте ки вай кончил дар нах. Пас ҷисми худ безвольно откинулось пеш, ва он замолчала, агар не худамро муҳити назоратнашаванда дрожи ee буд, ки бардавом прижались ба ман чреслам. Мо ҳам лежали неподвижно, усталые ва пурра довольные.
  
  
  Баъдтар мо дар ин гуна бозӣ дар рӯйпӯшҳои ва онҳо шӯрбо, ки дар он модари оставила дар солярка. Шахсе Арвии покраснело аз қонеъ, вақте ки ӯ душманон ба ман бо беззастенчивым таваҷҷӯҳи, то ки вай мегуфт бо он.
  
  
  Слушай бо диққат, — гуфтам ман. — Ту ҳамон медонӣ, ки ман edu дар Аптос, ҳамин тавр не? — Ман ҳам фикр кунем, — гуфт вай бар болои охири обиҷавнӯширо. Вай протянула шӯрбо, ва чашмони вай боз ба оети печальными. — Вале ту ҳаргиз добьешься муваффақият. Дар ҳама ҷо сарбозон.
  
  
  Вай кӯшиш, Арвия. Ва агар он рози , вай кӯшиш мекунад, барои кӯмак ба шумо ва шумо ба мардум.
  
  
  Вале чӣ тавр?'
  
  
  Вай покачал сари, потерявшись дар худ афкор. 'Ман намедонам, ки чӣ. Вале агар Джзан хоҳад уничтожен аз сабаби он, ки сарбозон мехоҳанд, ҷанг бо саркашро баргузор, Аптос бояд ба ман чизе, ки ба кӯмак.
  
  
  — Ту хуб нафар — прошептала вай.
  
  
  "Аз ҳама муҳим, ки шумо бояд муқобилат қадри. Як бор ба шумо сядете дар қатора, мо чизе карда наметавонем кунад.
  
  
  Арвия дар як лаҳза боиси назар ва сипас бесадо протянула мо дар маҳфилҳои кафедра. Вай повернулась ва встала дар пеши ман, ба ҳар ҳол молчаливая, вай шахсе буд, омрачено страхом ва беспокойством. Дар охир ӯ якбора гуфт: "Ман мехоҳам ба меҳмонхонаи... .. ки метавонад он метавонад ба шумо бас аз худ mad нақшаи. Ин безнадежно барои мо ва шумо. .. хеле хатарнок аст.
  
  
  Вай дарида берун хандидан, бо такя ба локти, ба омӯхтани он скульптурную дошт. — Гармтарини суханони. обжигающие. Аммо он қадар дароз буд, монда ба нишеб, ва ман мо як бор не, сайд.
  
  
  'Ҳеҷ?'
  
  
  — Хуб, қариб ҳеҷ вақт.
  
  
  — Ту заслуживаешь, муздашонро, — гуфт вай, сахт дыша. "Ту заслуживаешь бисер мукофотҳои. Ва ман низ мегардад жаркого. Горячо, мисли оташ аст. Вай сидела то абад ман, ва ман хис кардам, ки дар поени бадани ман боз разгорается оташ аст. "Ва мо боқӣ мемонад, бисер соат", — афзуд ӯ. "Соат бисер."
  
  
  
  Боби 3
  
  
  
  
  Бо фарорасии торикї Иосип, яҳудии худ ба каломи нофармонӣ, чарогоҳҳоро маро ба хориҷи Джзана. Ӯ сарф ман оид ба амалан пустынным кӯчаҳо, тавассути васеъ долину барои деревней, ва он гоҳ ба скалистый мыс. Баъд аз чанд соат мо мондан, ва дар зери укрытием атрофи валунов ӯ развелся coster ва сварил қаҳва. Бо истифода аз остроконечную намудани чӯб, ӯ вычертил замин корт ва ба ман фаҳмонд, шабакаи роҳҳо, ки аз рӯи онҳо ба ман лозим буд, ки гузаранд, ки барои расидан ба Афона.
  
  
  "Ин аст, ба фарқ аз он буд, ки пеш мекунанд", — гуфтам ман, вспомнив самт, ки ба ман Хоуком.
  
  
  — Ҳа, — ҷавоб дод ӯ. — Аммо ту ҳозир выходишь ба воситаи дигар ҷойҳо. Вай ба ту нишон кӯтоҳтарин роҳ аз ин ҷо, ва ҳатто бо ҳамин роҳ ба ту лозим аст, ки бисер соат, ки барои расидан ба қисми пушти Аптоса.
  
  
  — Аз пушти?
  
  
  "Мутаассифона, ман дигар, — фаҳмонд ӯ ба ман. "Ман сурудҳои шабнами. Дар Аптос боиси танҳо ду роҳ аст, ва онҳо алоќаманданд. Шумо бояд ба ед доред, ки як веская сабаби он Apthos труднодоступен. Ки пас аз он буд, ки зиндон барои рабов ва гладиаторов, ва ҳоло. .. -- Ӯ вздохнул, дрожа. "Шумо мехоҳам, ки барои баргаштан ба Метковичу, агар хоҳед наздиктар Афтосу спереди", — ба нармӣ илова кард ӯ.
  
  
  — Ба ман нишон те роҳ, Иосип, — гуфтам ман, дар дохили простонав. Ин буд, ки аллакай сотая хато. - Hock ба ман гуфт, ки зани тарҳрезии милан интизор аст ба ман, балки ба таври махсус ва дар вақти муайян. Вай аллакай опаздывал, ки худи буд, шубҳанок, ва вақте ки вай дар охир доберусь он ҷо рафта,, ин хоҳад буд, на аз он тараф . Партизаны шояд хеле ҳассос ба ин точкам, махсусан бо ангушти, ки онҳо нигоҳ ба спусковом крючке.
  
  
  Вақте ки Иосип хатм худ далел, ва он такрор эму самт оид ба хотираи ӯ стер корт ва боз як чиз. Сипас, бардавом обняв ман, ӯ скользнул дар шаб ва ғоиб шуд.
  
  
  Ӯ ягона буд. Зани Иосипа шарике ман либос ба тартиб ва Арвия приготовила барои ман бастаи бо озуқаворӣ, ки вай метавонад идома роҳ. Ман газовая бомба буд, ягона аслиҳа, ки ман мондааст. Вай худро гум стилет, ки соскользнул поен бо акведука: "Бомба буд, акнун ман дар ҷайбатон нигоҳ доред. Оила Иосипа сняла вай бо пойҳои ман, вақте ки ӯ буд, ки бе тафаккури, ва бодиққат высушила дар якҷоягӣ бо тамоми духтарони ман чи. Вай табдил ефтааст қариб бесполезна, ва дар Джзане буд, чизе ки ман метавонист барои истифода ба ҷои утерянного силоҳи.
  
  
  Вай шурӯъ ба рафтан суст, боварӣ қадами худро нигоҳ энергетика ва ҳеҷ гоҳ отклонялся аз самтҳо, ки ба ман дода Иосип. Ин буд, долгая роҳ. То он панцирь оид ба темным рӯдхонаҳошон меояд, боди завывал баланд, хушки дарахтон, щипая ман шахсе. Вай панцирь оид ба баланд хребтам, ва дар пои ман, ҷони худро фидо бузург мертвый ҷаҳон, ва додзанӣ ночных зверей вселяли дар ман умед, ки аз totem милан то аз ҳад зиед хешовандон дар ин ноҳия. Тамоми қаламрави hotel, балки ба зудӣ оғоз ҷойҳо, превращаясь дар як скалы, ва, ниҳоят, вақте ки горизонти окрасился дар гулобӣ ранги зари, вай расид Афона.
  
  
  Хоук на преувеличивал. Аптос буд орлиным гнездом, ҷое баланд, дар кӯҳҳо. Табиат муқаррар худо неприступную қалъа, окруженную непроходимыми кӯҳҳо ва неприступными скалами. Ин буд, чунин ба назар мерасад, ки дар ҷазира дар осмон ва сиеҳ ворид намояндагӣ худ ҳеҷ каси дигар, ки чӣ тавр узкий ағбаи тақрибан ҳафт метр дарозиаш, соединенный бо дорожкой головокружительной лестницей, вытесанной дастӣ.
  
  
  Вай шталь ҷойҳо ба лагерю, ки эҳсоси голым ва незащищенным, саноати сабук истихроҷи барои ҳама ва тамоми... Ман поднялся оид ба винтовой лестнице ва дошел то перевала. Откровенные пеш аз он дидам старое таҳкими. Ин буд, залито грейс светом бе не. Ягона нидои буд шепот шамол аз болои як паҳнкӯҳи.
  
  
  Буд, хеле ором, аз ҳад зиед шубҳанок ором. Стандартӣ расмиети буд дар он аст, ки выставили часовых , ва ман мехоҳам аллакай окликнули. Вақте ки вай панцирь оид ба узкому проходу, вай ҳис кардам, ки барои худ назари атрофи ниҳонӣ щелей, вале чизе надидаам. Вай шталь осторожнее разъяренной пумы, ва ман асабҳо напряглись, вақте ки вай эҳсос кард, ки касе дигар: ман хис кардам, ки меравам ошкоро дар ловушку.
  
  
  Вай гузашт тақрибан нисфи раста, вақте ки ба пеши ман, дар атрофи скалы зоҳир ду бузурги фигуры. Дар тусклом партави ман не метавонад разглядеть ih шахсоне, ва онҳо пригнулись ба ман. Вай развернулся дар атрофи меҳвари худ фикр, ки ман метавонам бозгашт дар самти баромадан ба барномаҳои. Вале бозгашт ба ман низ приближались ду сояи торик. Мо сошлись дар диком переплетении дасти ва пои.
  
  
  Кулак врезался ман дар ҳает. Вай ба таври худкор парировал ego бо истифода аз қабули Tie Sjow Shemg Sjie, зарпарастона бо дасти чап левое запястье нападавшего ва заблокировав ego гузошта дасти худ правым предплечьем. Вай сжал ҳарду дасти царакат қуввати ego ҳамлаҳои. Пеш аз он ки тавонад, ки ягон кас омада дар ревматизма, вай опустил гузошта дасти ва убрал рости, надавливая предплечьем, маҷбур ego даст equipoise. Пас аз он зад ба он ego пои дар коленную чашечку.
  
  
  Вақте ки дуруст анҷом, он метавонад ба хомӯш ego вақт. Вале ман сдерживался, зеро намехостам, ки гасить ih то абад. Эй худо ман, ин дӯстон буѓї шумо метавонед дошт, ки бояд ман тарафи. Масъала ин буд, ки ман буд, ягона касе, ки онро медонистам... Мард гум аст, врезавшись инсон дар паси он.
  
  
  — Ҳе, — чењрааш ман. "Ҳе, як дақиқа интизор шудан. вай . .. '
  
  
  Он ҳама, ки ман буд, вақт. Оғози дуюми мард ҷаҳиши ман дар гардан аз пушти. Ego дасти потянулись ба ҳамаи узвҳои бадан, то ки ӯ метавонист дотянуться. Вай татбиқ қабули Шань Сьен Дан Шое, пас пригнулся ва сахт пнул ego дар ҳаети подошвой чап ботинка, притворившись, ки ударяю ego бо дасти чап оид ба шахсе, ки ба ҳосил кунед, ки он хоҳад ба парировать ман заданд.
  
  
  Ӯ издал хриплый дуъояшон ва афтод.
  
  
  Вай идома дод. Шахсе, упавший зери тяжестью ман аввал нападавшего, вскочил ба пойҳои ӯ ва моментально вцепился духтарони ман ангуштони худ дар гулӯ.
  
  
  Чорум мард сахт зад, ки маро дар ногам, ва он афтод. Фавран он ҷаҳиши ба ман аз боло, ва чанд сония ман боварӣ карда шуд, ки дар он аст, ки он мебинам. Бояд, ӯ буд, як атрофи бузургтарин мардум, мушкилоте, ки вай ягон вақт дар саросари меояд. Ин буд, гигант, на камтар аз шаш фут мебошад, ровных пропорций. Ego китфи буданд, он қадар азим, ки ба назар менамуд, ки ӯ фарсудаи наплечники барои регби. Шояд сабаб ин аст, ки ӯ съежился, вале ego ҳисоб бо квадратной челюстью дар плечах нест, ба назар пас, агар нах як гардан. Ego пойҳои таъсис дода шуда, барои он, ки ба нигоҳ доштани бильярдный курсї ва дасти шуданд немногим thinner. Ego левая дасти мебоист бошад шириной на камтар метр аст. Ӯ буд, ки тарафи рости дасти. Ба ҷои ин, ӯ буд, трехконечный крюк. Ҳамаи, ки эму лозим буд, ки ба кор аст, им ин крюк дар муайяннамудаи самт, ва ман мебуд разрезан, моҳӣ.
  
  
  Ӯ кӯшиш мекунам, ки низменному, якбора нырнуть. Ман буд, вақти кӯшиш пурталотум животом; Ин буд, ки аллакай аз ҳад банд, переворачиваясь ва блокирая ego смертоносный крюк. Бо дасти чап баъзеи он ego запястье, похожее дар ғӯлачӯб аст, ва ба тарафи рости дасти баъзеи ego барои левое китфи, прижав худро пойафзол ба ego лодыжкам. Ego пойҳои отлетели сӯ, ва ӯ то абад рохбари тарафи ман ба дуге. Вақте ки ӯ ударился дар бораи замин ӯ содрогнулся.
  
  
  Вай дар ин ҷо ҳамон вскочил ва закружился дар атрофи меҳвари худ, ба мо барои як лаҳза нест, ки аз даст ego дар хотир доред. Ӯ дар мавриди ба пойҳои кувырком, ва боз атаковал. Вай ҳукми пои ва боз баъзеи ин аст, ки ба дасти, бо истифода аз тамоми он чудовищную эътибор ба битобед ба вай нисфи. Сипас, согнув ego дасти, рубанул он ego ладонью. Бояд буд, ки рӯй дода резкий перелом устухон, пас аз он ego крюк шталь мебуд, бефоида. Вале ба ҷои ин, мисли дасти онемела аз дард. Ego дасти буд, металлӣ то худи локтя.
  
  
  Ха, ӯ фыркнул. — Ҳоло вай туро убью. Ego чашмони буданд, ба андозаи аз блюдца, сияющие ненавистью ва злобой.
  
  
  Ӯ замахнулся дар ман худ крюком ва зарычал аз ғазаб. Он парировал зарбаи чап, ва ego зарбаи отразился поен. Пас аз он, отступил сӯ, ба задааст ego дар диафрагме муштарак ҳуқуқбунед кулака. Аммо ӯ буд, ҳамин босуръати, ба монанди баланд аст. Ӯ баъзеи ман кулак ладонью дасти чап ва оғоз ego фишурдани. Вай ҳис мекардам, ки чӣ тавр напряглись сухожилия ва устухон, ки агар онҳо вотум-вотум взорвутся ва сломаются, чӣ тавр ба растопка.
  
  
  Ман қувваи иссякли. Ӯ сжал қавитар дасти сжимала ман, чӣ тавр ба тиски. Пойҳои ман дрожали, аллакай ослабленные многочасовым гузариш. Боз як лаҳза, ва се дигар мардон прыгнут дар ман, ва ҳама чиз бар. Ман ягона шансом буд, зарбаи Djöe Фэн-Sjie pi, вале ин оставило мебуд, маро незащищенным аз ин ужасного крюка.
  
  
  Ман левая дасти метнулась пеш, отбивая ego запястье. Ман правая дасти акнун шудааст, озод аст, лекин ин аз ҳама лаҳзаи ego правая дасти взмахнула, мавриди таваҷҷуҳ ва нигаронӣ ақсои ego крюка вонзились ман куртку. Вай iso ҳамаи нерӯҳои толкнул ego дар китфи. Ӯ споткнулся, ва раздался треск, ки кожаный рукав отделился аз китфи.
  
  
  Жгучая дард пронзила мағзи ман ва estp ҷониби хуни хлынула сквозь ман потертый убуру. Бо вуҷуди ин, ба вай имкон дод ки худ напасть дар он пеш аз он ки ӯ тавонад высвободить худро крюк ва боқимонда се набросились ба ман аз пушти. Вай зад он ego, ба тарафи рости голени чап ва пои дод оддӣ пурталотум коленом.
  
  
  Ego дасти качнулись, чӣ тавр ба лопасти ветряной ордбарорӣ, ва ӯ боз ба он афтод. Вай уперся бедрами эму дар сандуқе ва прижал ego дасти коленями. Вай скрестил дасти, то ки ман дастро буданд прижаты ба ego горлу, агар ин мумкин аст, ки номи горлом, ва ӯ ба у чизе, ки ман буд,. Он кӯшиш ба куштани ego, он танҳо як меҳмонхонаи хомӯш ego, остановив ҷараени хун ба ego мағзи сар. Ин буд, ғайриимкон аст. Ман раненая дасти испытывала острую, пульсирующую, мучительную дард, вале ман навалился дар он тамоми вазни худ, медонам, ки ман бояд ба сару бо ӯ ва зуд. Вай шунидам, ки паси ман меравад се мардон ва дасти великана скользят маро зери по. Вай нажал қавитар. Ego чашмони оғоз закатываться. Чизе, ки фасли сармо ва металлическое прижалось ба андешаи ман правому виску. Зан овози гуфт: "Агар ӯ мурд, вай снесу ту сари".
  
  
  Вай оҳиста-оҳиста дилам, боз, намехоҳам, ки ба loosen то ба фишори, ва нишон доданд, ки аз нигох зарф винтовки "Замони Каркано".
  
  
  Вай доранд каме боло. Зан бигиред протянула худро дароз рост ба пойҳои, прижав приклад винтовки ба плечу, ва бо привычной боварӣ глядела ба ман. Хей, буд, ки қариб сӣ. Вай орад ва ҷомаашро, озодона болтались он ҷо, ки вай аз камар сужалась ва қатъии натягивалась он ҷо, ки ee пурра ба сина ва боллазату шањдбори ягодицы прижимались ба мулоим изношенной матоъ. Вай иссиня-черные мӯи буданд, кӯтоҳ подстрижены ва прилегали ба лбу, горящим глазам ва гордому красному даҳони.
  
  
  Вай боз нигариста, марди. Ӯ аллакай шталь кабуд ранг, ва он каме қавитар прижал ego гулӯ бо извращенным ҳисси. — Стреляй, — гуфт вай хей. "Ҳадди ақал, он гоҳ дард прекратится ".
  
  
  "Ман ҳатман ин корро. Онро ҳатман убью ту, агар ту выполнишь ман фармон.
  
  
  "Агар вай отпущу ӯ убьет ман".
  
  
  — Санади like азиз , — прошипела вай. "Бо онҳо хорька, ки чӣ тавр ба шумо мезананд, ки ба ин ҷо, ба шумо равона карда шуд силоҳ. Агар мо общежитиях твоей марг, ту мехоҳам дароз буд трупом. Вале ту разозлил Хэш худ вызовом, ва вай рафта, ба воситаи худ. Не бад ман, ки ҳоло, ва е ту потеряешь ҳаети худро.
  
  
  Вай эҳсос якбора горкии ибодаткунандагонаш зебогии ва бо қуввати ин занон, ва фикр кардам, чӣ хуб мебуд, высвободить дар он як қисми ин высокомерия. Сипас вай фаҳмид, ки бояд буд, зинда монданашон ба кӯшиш ва он держала ружье, ки ҳатман воспользуется. Вай вздохнул ва ослабил хватку. — Хуб, — гуфтам ман. 'Вале вай . .. '
  
  
  'Чизе чунин. Мо суханони.' Ios ткнула ман худ ружьем ба таъкид худро суханони. — Бие, отпусти ego ва сохраняй ором. Хэш Падра позаботится дар бораи он, ки ту ба мо гуфт чизе, ки мо мехоҳем, ки ба медонем, на чизе, ки онро гуфтан ту.
  
  
  Аз осоиштаи безразличной муносибати вай оҳиста соскользнул бо мардон ва ба гузошта, дастҳои худро ба замин. Ҳоло на вақт нишон тарс. Мардон ҷамъ омада, дар атрофи мо, як хромал ва дигар потирал зиндагии он ҷо, ки вай ego ламс. Дигар ҳамроҳ ба онҳо спустясь аз скал, то ҳамаи шаш на partizan уставились ба ман сквозь продуваемую шамол тьму, ҳама умед, ки дар ман рухну ба замин ва як молить дар бораи пощаде.
  
  
  "Хэш? Хэш, ту бо тартиби? — бо trepidation аноби зан. Инсон дар рӯи замин втянул ҳаво, ва ego азими сандуқе надулась, чӣ тавр ба шара. Ба воситаи як лаҳза ӯ сель, откашлялся, сплюнул ва усмехнулся бо набитым золотыми дандонҳо ртом. — Ҳа, — прорычал ӯ. "Ин хуб буд кӯшиши, вале кофӣ нест, ки ба бас Падру".
  
  
  — Шумо понадобилась зане, ки шуморо наҷот? — тасодуфӣ ҷавоб додам ман.
  
  
  Ӯ наклонился пеш ва ткнул твердым кончиком худ крюка дар ман гулӯ, чӣ тавр маротиба бар артерией чап. Бо сард яростью ӯ гуфт: "Пайравӣ бо ибораи дигар, дар акси ҳол онҳо метавонанд шудан твоими навтарин. Ҳатто дар паеми занги замолкает, ки бо он ситонида звонница".
  
  
  Вай бо мушкилӣ рушд мекунанд сглотнул, ногаҳон почувствовав худро забон. — Ту буд глуп, ки кӯшиш ба ҷосусӣ дар бораи мо.
  
  
  "Ман омадаам, дар ин ҷо нест, ҷосусӣ, — гуфт вай Хэш-Падре. "Номи ман Шуд, Ник Картер, ва он... .. '
  
  
  — Ту лжешь, — рыча, прервал ӯ.
  
  
  "Вставай, Ник Картер буд, ба воситаи Дари роҳ, ки чанд рӯз пеш.
  
  
  "Дари... ту имеешь дар хотир асосии вуруд?"
  
  
  — Чунон ки гӯӣ ту аз ин намедонист, — усмехнулся Падра. — Мо фиристода инсон, ба пешвози Картера ва гузаронидани ego ин ҷо. Лекин мо инсон сайд, пеш аз он ки онро пайдо Колодезный, ҳамин Картера. Пас эму ба ҳар ҳол бояд ба воситаи Дари роҳ, чунки ӯ медонад, ки чӣ чизе беҳтар. Вале ту омад ба воситаи дигар даромадгоҳи. Танҳо Карак метавонад фиристед шумо. Ӯ мебинад, ки мо кӯдакони хурдсол?
  
  
  — Ман намедонам Карака, — огрызнулся ман. — Вале агар ту уберешь аз ман ин рыболовный hooked, ба вай ердам ту, чунон ки ман дар ин ҷо гирифта.
  
  
  Ба ҷои ин, крюк рафт боз ҳам амиқтар. Вай вздрогнул, почувствовав, чӣ тавр ба хуни худро бо тамоми силоҳи пореза ба ман ҷисм. Вай зуд гуфт: "Полгар "Милан" ӯ буд, дар ин ҷо асосан, ҳамин тавр не?"
  
  
  'Ва чӣ?'
  
  
  "Ман вдова. .. Агар вай қодир сӯҳбат бо ego вдовой, вай қодир мебуд, ба исбот, ки ман".
  
  
  Хэш Падра фикр кардам, ки ин хеле шавқовар аст. Ӯ откинул сари бозгашт ва громко засмеялся, захлебываясь, ва ҳар дафъа, вақте ки ӯ боз смеялся, крюк погружался каме амиқтар. Вай фикр кардам, успею ое вай зад ego оид ба шахсе пеш аз он, ки ин крюк разорвет ман ҳамаи гулӯ.
  
  
  — Агар шумо сӯҳбат баъзе бештар рафт бо ego вдовой, ки шумо дар ин ҷо гуфтанд? — ӯ пурсид, ки бас хандон. — Ки бояд ба ту гуфт?
  
  
  'Забудь он. Ин олмонӣ.
  
  
  — Биеед, ман кӯшиш, — обширной кишвари ӯ. Ego чашмони сияли, чун, ки гурба. Ӯ переключился бо сербохорватского дар english, ки бо қавӣ таваҷҷӯҳ ва такрор: "биеед, ман кӯшиш".
  
  
  Вай устало нигоње. Ман ин нравилось ҳама камтар ва камтар. Мардон даст сабр, ва зан угрожающе взмахнула винтовкой. Аз чап ба вай ih барои муддате дар напряжении, ва он гоҳ процитировал: "Wir niemals wünschen vorangehen unsere Hass". Ки маънои онро дорад, ки: Мо ҳеҷ гоҳ забудем мо дӯст доранд.
  
  
  Зан ин ҷо ҳамон гуфт навбатӣ рӯзи таърих стихотворения. "Wir haben jeder абер eine einzige Hass". Е ин ки: ҳамаи мо танҳо як дӯст доранд.
  
  
  Вай назар афканда, то ба нах дар изумлении барои як лаҳза. 'Ту...'
  
  
  Зан Полгара. София.'
  
  
  — Аммо ман онро дар хотир дорам Полгара стариком. Ва ту . .. "Ташаккур. Аммо аз фанни математика ва ин қадар сол, ки чӣ гуна ӯ дар худ фикр мекунад ва Полгар ҳамеша ҳис. .. ҷавонон. Ӯ ба нармӣ гуфтам ман, ва он гоҳ процитировала: "Мо як дӯст медошт, ки чӣ тавр яке аз мо нафрат, мисли як мо танҳо як душман". Агар шумо name Ник Картер, шояд шумо ба ман мегӯям охир ду строчки ?
  
  
  — Ин танҳо як чиз, ва танҳо як калима аст, — гуфтам ман. "Олмон ҳаргиз перестанет нафрат Францию".
  
  
  "Охирин калима — "Англия!".
  
  
  "Аммо дар ҳоле ки аз оғози ҷанги дуюми ҷаҳонӣ . .. '
  
  
  — Ин шеър аст, ки даврони ҷанги Якуми ҷаҳонӣ, — поправил вай. agent. gm Суруди нафрат Эрнста Лиссауэра. Вале шумо ба дуне тағйир ефт. Вай партофт многозначительный назар дар атрофи худ. "Шумо душмани акнун душманони шавҳари ту нест, балки дар Фаронса ва е Англия".
  
  
  Вай опустила "times"... "Бубахшед, аммо мо бо Полгар издивоҷ карданд дар Берлин чанд сол баъд, баъд аз он ки ӯ бо шумо. Мо ҳеҷ гоҳ мулоқот кардаанд. Вай мебоист бошад осторожна.
  
  
  "Дар аз худ винить".
  
  
  София, милан то повернулась ба Хэш-Падре ва дигарон. Ин Ник Картер, — гуфт вай ба сербохорватски. "Тасодуфан ӯ омад ин тараф ба воситаи ин вуруд ва на ба воситаи Дари роҳ, ва избежал ва артиши ва Карака. Салом ба он.
  
  
  Онҳо барои ман бо ӯ дар ҳамон непреодолимой аз оташи, ки бо он дрались бо ман якчанд минутами пештар. Онҳо столпились атрофи ман аз ҳама тарафҳо, то Падре нашуда буд, ки ба дод дур фармон, сверкая крюком дар утреннем партави.
  
  
  Вақте ки мо добрались то лагерҳо, София залечила ман захм, ва он гоҳ приготовила барои мо маориф. Байни кусочком гвивеча, типичного балканского ragout омехта бо сабзавот, ва глотком шароб сафед, flavored ҳаштум отжима ангур, вай гуфт, ки дар бораи ҳамлаи югославов, дар бораи Джзане ва дар бораи худ сафар ба Афон.
  
  
  Қисми зиеди буд рост. Вай на ба зикр Арвию. Ин хуб аст. Вай ҳамчунин избегал сабаб, ки вай буд, дар ин ҷо. Ман равшан интизор буданд, дид, вале бехуда бо ин стихотворением указывала ба он, ки гурӯҳи намедонист ман ҳадафҳои. Хоук на доштаам дар бораи ин махфият. Ӯ танҳо гуфт, ки зани милан то дар бораи ин настаивала. Вале балканская сиесати зуд тағйир меебад, ва эҳтиет буд, ки. Он гоҳ буд, ки тасодуфӣ ба зикр аст, дар бораи марде, ки фиристода ҷавобгӯ ба ман ва шахси дигар, Карача. Инро ба ман низ писанд омад. Вале ман наќл кард, ба онҳо ба таври муфассал чизе, ки ман ба онҳо гуфтам. Барои ин мардум скромность ҳамагӣ дар ду шагах аз трусости, ва хурд преувеличение зиене нарасонанд таърихи қарз, махсусан, агар шумо мехоҳед, ки, ки ӯ буд, ба ih тараф. Ғайр аз ин, вай худаш гирифта хушнудии.
  
  
  Вақте онро тамом, онҳо дастрас ба ман як шиша, ва он селл аз санг. Чунин ба назар мерасад, аз ҳама сложное пушти. Вай хешамон омадам, розӣ ва дигарон осон хоҳад буд . Ман фаромӯш ваъдаи худ, ки кӯшиш мекунад, ба даст овардани кӯмак барои Джзана, вале ман буд, ки мунтазири навбати худ. Hock худ фамильярной, шадидан ба таври масъул таъкид дошт, ки иттилоот, ки ба зиммаи гург дар тарҳрезии милан, лозим аст, ки ба даст овардани ягон нархи. Ин буд ман фармон, ва ба ман фармон шуд, чӣ аз ҳама муҳим. Вай нигариста, Софию ва боз переключился дар олмон.
  
  
  — Фрау Милан, — оғоз ман.
  
  
  "Лутфан, паембаронро чӣ гуна қабул кардед ман Софией", — гуфт вай.
  
  
  Падра, бидонад маънои, агар ҳар як калимаи кӯтоҳ усмехнулся ва закатил чашмони. Вай проигнорировал ego, хей улыбнулся ва попробовал танҳо ошкоро шиша. "София, ки агар ман мо нравился Афтос ва худро гостеприимство, ман ба зудӣ бояд ба шумо тарк".
  
  
  'Бале. Ба ту лозим аст, ки гург шавҳари ман.
  
  
  — Ман ба лозим нест ки дар тамоми ин гург, — таъљилан гуфт: ман. "Он, ки ӯ бо худ, кофӣ аст".
  
  
  'Ин ғайриимкон аст.'
  
  
  'Ғайриимкон аст,?' Вай зуд дод глоток шароб. Ӯ аллакай метавонист тасаввур кунед бозгашт ба роҳи, кӯшиш ба нигоҳ зери назорати свирепое ҳайвон, ки суръати ҳамзамон мо кусочка устухон. "Нест тақсим ин ду чиз".
  
  
  — Ман дар назар дорам, — ором гуфт вай, — ман ҳеҷ аз ин totem.
  
  
  'Ӯ-танаффус? Сбежал? Е взбесился?
  
  
  "Ӯ дар Карака".
  
  
  Вай шунид, ки чӣ тавр ман овози шталь суруд. — Касе, ки ба ин Карак?
  
  
  Последовало дароз хомӯшии боиси. София повернулась рӯ ба утреннему солнцу. Аввалин рентген искрились дар он мӯи худ, освещая баланди скулы ва гардан бо слоновой устухон. Вай ба чашм менамуд, сайд ego теплоту, вале вақте ки ӯ посмотрела ба ман кофир холоднее ва непримиримее аз ҳарвақта. Чӣ тавр ва ба вай овоз, вақте ки ӯ дар охир продолжила дар сербско-хорватском. — Аввал ба вай ердам ту, чунон мурд, Полгар, Ник. Ӯ ва боз нӯҳ нафарро мезананд, армейскую засаду, чунин ҳамон тавре ман, бо он шумо избежали, ки дар сомона дар Церна-Гору. Онҳо буд, ки эҳтимоли.
  
  
  Церна Кӯҳи маънояш сербского маънои онро дорад, Черногория. Вай пурсид: "Ego сдались, София?"
  
  
  Вай кивнула. "Предатель буд, ки яке дар гирди мо, уставшим аз битв ва убежденным бузург мукофоти.
  
  
  Ӯ мурд заслуженной фавти предателя. Мо согнули ду дарахт ҷамъ ва дармонда ego байни онҳо. Сипас мо перерезали ресмоне, удерживающие дарахтон".
  
  
  "Вале куштори дар ин ҷо хотима надиҳед", — прорычал Падра.
  
  
  "Ҳоло мо дар эпицентре ҷанги шаҳрвандӣ. Мо бояд ҳал кунад, ки возглавит моро баъд аз марги Полгара.
  
  
  — М, мо раскололись надвое.
  
  
  "Нимсолаи дигар, — гуфтам ман, — ин Карак?"
  
  
  'Бале. Эван Карак, лейтенанти шавҳари ман. Ӯ командует бештари қисми, Ник. Ӯ назорат бештари лагерҳо, ва мо — изгои.
  
  
  'Шумо? Вале ту зан тарҳрезии милан.
  
  
  "Дар ин ҷо зан ҳамчун сожительница мардум, ва на ҳамчун ego раҳбари", — гуфт вай бо сожалением. "Ва аз Карака як гург".
  
  
  "Вай дорад, дар хотир ego шамшер", — шарҳ Падра. "Гург мурд якҷоя бо Полгаром, ва Карак содрал бо он шкуру. Ӯ истифода мебарад, ego, монанди гург, мисли далели он аст, ки ӯ вориси қонунии Полгара. Ва бадтар, мардон повинуются ва пайравӣ аз ӯ, ки чӣ тавр блеющие испуганные гӯсфанд.
  
  
  "Ҳает ин ҷо вазнин, инчунин мубориза барои истиқлолияти Хорватия долгая, шояд, аз ҳад зиед долгая. Сардорони даст сари якҷоя бо молодостью, — вздохнула София. — Вале ин аст, ки барои estestvenno. Вақте ки калонтар ба шумо даст, ки шумо мехоҳед крепче дур аз чизе, ки боқӣ мондааст".
  
  
  — Ба, — сердито воскликнул Падра. "Мо бояд ҳамла. Мо бояд отомстить барои Полгара ва мо шаҳидони бародарон. Аммо не! Мо дар Аптосе боз сражаемся бо соли гузашта ва играем в бозӣ, ки фаромӯш бораи оянда. Ба гуфтаи Карака, мо реалисты, ва ман фикр мекунам, ки мо дар ин ҷо загниваем".
  
  
  — Аммо ту ҳамин понимаешь, Ник, ки чаро ин имконнопазир аст, барои мо, — гуфт София. "Дар тарафи Карака бисер одамон, ва ӯ дар қудрат боқӣ хоҳад монд, то он доранд, ин волчий курку. Ӯ хоҳам рафт то он. Узр мехоҳам, ки шумо ба ҳар ҳол ин ҷо омада аст,, ва акнун бояд ба бозгашт бо дасти холӣ.
  
  
  Вай задумался барои як лаҳза, вақте ки горькое ҳисси пробежало ба андешаи ман ҷисми худ,. Сипас ба вай гуфтам олмонӣ: Намедонад, ки ое Карак дар ин бора делле, София?
  
  
  "Албатта, не", — гуфт вай олмонӣ. "Мо бо Полгаром нигоҳ онро дар олами".
  
  
  — Маънои онро дорад, ки мехоҳам ба он ҷо мо буд, он ҳанӯз вуҷуд дорад?
  
  
  'Бале.'
  
  
  Вай бархоста, потянулся ва отдаваясь неизбежному, вай гуфт, ба сербохорватски: "Пас мо, ки танҳо як".
  
  
  — Ва ин?
  
  
  Лозим аст, ки интихоб кунад, то ин шамшер, аз Карака ".
  
  
  
  Боби 4
  
  
  
  
  София ахнула, вақте ки вай ба чашмони расширились. — Не, ин номумкин аст!
  
  
  ', Вай бояд ин корро.'
  
  
  Падра кушода буд, ба даҳон, ки ба чизе гуфтан, вале вай қатъ ӯ. "Гӯш кунед, онро мефаҳмам мушкилоти худ ва сочувствую ҳе", — гуфтам ман. Вай проехал полмира ва поднялся дар ин худо забытую гору на барои он, ки дар бозгашт бо дасти холӣ. Вай бояд кори худро, ва ин бало муҳим аст. Ва Карак бояд ба ин дарк намоянд.
  
  
  "Ӯ убьет ту".
  
  
  — Ҳа, Падра. Мумкин аст.'
  
  
  — Рафтанду ба ӯ буд, дар бораи... .. '
  
  
  — Не, София. Ин ба мо боқӣ мемонад секретом.
  
  
  — Вале чӣ ба шумо гона кор? .. ?
  
  
  Вай то ки намедонам. Вай пойду бирав, дар ҷое. Вай хиҷолат бархоста, размышляя, ое метавонам онро ба шумо чизе мегӯям, ки ба онҳо чизи дигаре стоящее. Лекин буд. — Ман мегӯям, ки ego пайдо ва пожелайте ман барори кор, — гуфтам ман.
  
  
  — Ник, мо метавонем имконият ту ин корро.
  
  
  — Ба шумо лозим меояд, ман застрелить, агар шумо мехоҳед, ки маро бас. Шахсе Падры окаменело ва потемнело, то ин монанд ба красное дарахт. Ногаҳон ӯ заревел: "он Гоҳ рафта, дар бораи
  
  
  ҳамаи .'
  
  
  — Ба ту ин лозим нест, — гуфтам ман. "Ин волчья шкура... .. '
  
  
  — Ин қадар муҳим аст, барои мо ва ҳам барои ту, Шуд. Ӯ ба дилам ва чењрааш ба дигарон. "Чӣ гуна мо трусы, ки позволяем ин незнакомцу тавр кори мо. Мо бояд сразиться бо Караком ва ҳалли ин штопора бор ва то абад.
  
  
  "Вале Хэш. Мо то андаке, ва дар Карак, то бисере аз мардум .. — Он подавил он эътироз сокрушительным таъсири тарафи рости дасти рӯи замин ва яростным проклятием. Боз наступила сахт аст тишина, ва ман бо гнетущее эҳсосоте, ки гург дар милан то мегардад, рамзи, ки ҷониби столкнутся. Ва он ҳам дар маркази ин, вақте ки хуни оғоз течь. Яке аз дигар мардон кивали ва выражали розигии худро бо Падрой, то дар охир, на раздался умумии паеми дуъояшон буданд,, призывающий мо рафта,. София подошла ва встала наздик бо ман он чашми буданд темными ва грозными.
  
  
  — Рафт, — воскликнула он, подняв винтовку дар ҳаво. "Ҳамаи мо дар пойдем".
  
  
  — Ва зуд — крикнула Падра, — то ки мо боз нест тарк рӯҳ.
  
  
  Громовой ханда буд, ки барои љавоб додан, вале ханда буд, охирин, ки дар бораи чӣ фикр мекард вай. Ман нравилась фикр мекунанд, ки ман поведу ih дар бойню. София шла наздик бо ман бо узкому проходу, онро ба дӯши буданд расправлены ва феноменальная сандуқе гордо выпячена. Вай шла, чӣ мард, бе тщеславия ва wooing, ҳарчанд ки аз замони ба вақти он бедро касалось ман .
  
  
  Мо бояд назар ба монанди сола плакати, ки дар сомона дар шаҳри. Шумо медонед, ки чунин шиорҳо: героическая крестьянская ҳамсарон, стоически смотрящая дар оянда, ӯ бо дасти ба рычагах худ гигантской мошинҳо ва ӯ аз снопом гандум дар дасти. Танҳо ман буд, ки чунин милой бозичаҳо ва София держала дар дасти старое ружье. Барои мо шла разношерстная даста, одетая дар тряпье, ва держащая силоҳ. Абарқудрат Худо . ..
  
  
  Мо мерафтанд заросшим улочкам байни остовами сутунҳои хиштӣ ва корҳои бетонӣ биноҳо. Вақте ки касе нижние этажи буданд, асосан табернами, чанд мағозаҳо бо чўби навесами на петлях, ки имконпазир буд, ба шумо, то ки ба онҳо хизмат прилавками. Верхние этажи буданд домами бо балконами ва лестницами ва боми буданд, фаро черепицей. Аммо акнун, ки пир Афтос мурда буд, израненный ҳаво ва пренебрежением, то ки аз он на монд, чизе ба ғайр аз груды заросшего шағал.
  
  
  Вақт аз вақт mimmo омўзонида одинокие занон, асосан одетые бо пойҳояш то сари дар сиеҳ. Онҳо торопились минбаъд бо суръати танҳо барои як лаҳза, ба повернуться ва ҳар сол мо пас. Дар узких улочках, ки бар зидди мо толпились одамон, баъзе кӯҳна ва гордые ва аксаран ҷавон, бо краснеющими ашхос ва циничными е робкими чашмони ва нерешительной походкой.
  
  
  — Ое шумо бо Падрой нест, мегуфтанд, ки мардум дар ин ҷо кӯҳна? — бо любопытством аноби он, Софию.
  
  
  "Ин онҳо, ки собрался атрофи Карака, ва касе мо медонем, ки чандин сол. Вале Карак низ завербовал нав. Он лабони изогнулись дар чихании. "Онҳо мегӯянд, ки онҳо дар ин ҷо ба ҷанг дар ќаноти росташ аст, вале баъзан он ҳайрон, ки чӣ тавр глубоки ih нияти. Хусусан ба ман писанд Карак.
  
  
  "Ҳадди ақал, ки ин садо ба мисли девона".
  
  
  "Мо на танҳо дузд, — гуфт вай. Сипас ӯ задумалась, ки договорив ибораҳои.
  
  
  Мисли аксари римских шаҳру Афон омела шакли os ва располагался симметрично атрофи проспекта, бар он возвышался маъбад. Аз ин маъбади қариб чизе боқӣ мондааст, аммо вақте ки мо вазъи муроҷиат ба зина сохта шаванд, пешбари ба ӯ, София омӯзиш нишон дод ангушти гуфт: "Ту аллакай не метавонед ego дидани Ник. Ва аз тарафи дигар дар хона Вигилуса. Ин буд, ки бузургтарин ва беҳтарин хона, ва ӯ то кунун хорек мавҷуд дар беҳтарин ҳолати аз дигар хонаҳо, то ки маҳз дар ин ҷо қатъ Карак. Вай бор, дар масири он ҷо, — бо горечью афзуд ӯ.
  
  
  "Вигилус, бино, ҳамин тавр не?"
  
  
  — Зудтар фармондеҳи гарнизони. Губернатори вилоятҳо зиндагӣ дар Сплите. Дар делле ин шаҳр оғоз императора-язычника диоклетиана. Аптос буд, як маҳфили постом, ва вигилус ҷо риоя барои хурди гарнизон ва рабов, ки ба кор дар каменоломнях ва обучались бошад гладиаторами.
  
  
  Шумо ба ҳар ҳол метавонед нигаред загоны ва темницы ", — қайд Падра, подошедшая ба мо. Ӯ махнул крюком дар затонувший амфитеатр. "Онҳо мурданд нест. .. е дожили то марг дар Римэ".
  
  
  Вай омӯхта дароз овальную пур. "Чунин ба назар мерасад, ӯ ҳанӯз ҳам истифода мешавад", — гуфт ба ман, дар ҳоле, ки дар кадом хорошем вазъи ӯ буд.
  
  
  — То мебошанд, — идома дод Падра. "Мо ҳамеша истифода ego барои тирандозӣ ба мишеням ва дарсҳои варзиш. Пеш нест, ки Полгар буд, боз ба зиндагӣ, Карак пешниҳод истифода ego барои дигарон бозӣ — пир бозӣ.
  
  
  "Гладиаторские ранг? Ту шутишь.'
  
  
  "На ба марг, ва маҳз ҳамин тавр, ки чӣ тавр онҳо древнеримские состязания". София афсӯс покачала сари. "Полгар на одобрял ин, балки ӯ доверял Караку, ки чӣ тавр ба лейтенант, ва он гоҳ ба назар чунин менамуд, безобидной забавой".
  
  
  — Румиен низ, — гуфтам ман.
  
  
  "Ва чӣ тавре ки дар сурати бо римлянами, маъруфияти он возросла". Сахт вздохнув, Падра поднялась оид ба ступенькам. "Ин аст, ки холис дар ерашон — ҷанг дӯсти дигар. Вақте ки он ба анҷом хоҳад расид?
  
  
  — Савганд ба Караком, — тира аст, гуфт: София ва повела мо болохона.
  
  
  Барои храмом буд зиеди масоҳати, ва дарҳол барои он находилась полуразрушенная вилла, окруженная остатками деворҳои. Ое дароз фикр, мо направились ба вилле.
  
  
  — Овоздиҳӣ маҳз, — гуфт София, ва он бори аввал шунид, ки чӣ тавр дрожит он овоз. Мардум имрӯз бо мо ҳастед бозгашт, украдкой переглядываясь ва приглушая овоз. Атмосфера буд, спокойная: заряженное мебахшанд, предшествующее қавӣ грозе, ва ҳар кас дар атрофии мо, онро ба таври комил осознавал. Унылый субҳ святый на проник барои мо дар виллу. Мо мерафтанд гулкому коридору бо мерцающими факелами. Он гоҳ мо дар сомона дар просторную прямоугольную ҳуҷраи, освещенную трехногими жаровнями. Дар ҳаво сахт висел бӯи равғани фурӯзон. Асрҳои пеш вилла буд украшена украшениями муқаррароти ва сарват: вазнин коврами, выложенными дастӣ мозаичными полами ва кишварҳои бой фресками. Акнун қолин худ, павлус потрескался ва покрылся грязью, ӯ скрипел зери шатта ва краска потускнела е потрескалась. Акнун буд, ки ягон дигар аше, ба истиснои длинного стула оид ба неотесанного дарахт ва ҳамсарон скамеек, ки дар он як шахс аз бист назар ба мо хеле васеъ дар бораи.
  
  
  Назари ман метнулся баробари кресле як хурд тавре возвышению дар охири дигар хуҷраҳо. Баландии буд, ягон якчанд каменными воњидњои шудааст, покрыто бофтаҳо ва шкурами, хеле потертыми. Дар nen рост истода буд круглое раисикунанда бе спинки, бо логике именуемое римским креслом, ва боз трехногая жаровня.
  
  
  Дар ин кресле нишаста мард. Вай омӯхта ego дар неуверенном партави жаровни. Ӯ буд, пурра, бо густой курчавой ришу, закрывавшей ego шахсе, ки бо шахси покрытым жестокими морщинами ва шрамами. Ӯ буд, ки либоси дар мятую шакли ранги hacks, ки пӯшидани партизаны Кастро, ва он дароз черные мӯи украшала полицейская фуражка.
  
  
  Ӯ дар коленях ҷони худро фидо МАБ автоматии пистолет, ки ӯ ласково гладил, чӣ тавр ба любимую игрушку.
  
  
  Ӯ нигариста, ман бо особым фоизҳо ва пурсид: "кист, Ки ба ту?"
  
  
  "Ник Картер".
  
  
  Ӯ sel наметавонанд. Ego овози шталь резче. — Ман шунида дар бораи ту, Шуд.
  
  
  — Ва аз вай шунид, ки дар бораи шумо. Вай на шталь илова он чиро, ки шунидам, дар бораи nen. — Шумо Эван Карак, лейтенанти Полгара тарҳрезии милан.
  
  
  "Милан " мертв".
  
  
  'Вай инро медонам.'
  
  
  "Овози чаро вай бештар наметавонам бошад ego лейтенанти". Карак дар як лаҳза погладил худро ба тоҷикистон омадаанд, ба он чашмони сузились. — Ту дар ширкати бад, картерро ба ҳузур пазируфт.
  
  
  'Онҳо дӯстони ман ҳастед. Аз он ҷиҳат, ки мо ба ҳамаи дӯстон тарҳрезии милан, — оромона ҷавоб додам ман. — Вале вай дар ин ҷо барои худ.
  
  
  'Чаро?'
  
  
  "Барои ба даст овардани шкуру totem тарҳрезии милан".
  
  
  Наступила тишина. Карак доранд, ошкоро, ба ман темными злыми, бо чашмони. — Ego шкуру? — якбора пурсид ӯ. 'Барои чӣ? Ба дур ego сафар, хабарнигори, ва up music сл сборищу недовольных?
  
  
  Оянда бо ман Падра двигался дар қавӣ ярости, ва ӯ гузошт, дасти эму ба китфи барои ором. — Не, — гуфт ӯ Караку. "Вале аз ин". Вай амиқан вздохнул ва сгорел, импровизируя, то мегуфт. "Ман бо милан то чанд сол пеш дар Берлин. Боре ӯ ба ман гуфт: "Ник, вай ҳоло возвращаюсь ба ватани худ, вале ҳеҷ не забывай ман. Возвращайся ба худ американскому халқу не забывай ман". Ва ӯ мурд, мо дар ман ҳамту доллар, мо ҳамту доллари бисер свободолюбивых амрико".
  
  
  Дар ин бора ба мардум Карака оғоз бормотать ва давутоз ҳаракат, як атрофи онҳо ногаҳон чењрааш: "Ин доми". Дигар чењрааш: "Не, ин эму он!"
  
  
  Вай, дилам ва дид, ки кушиши буданд молодыми одамон, аз афташ, ду новобранцами Карака. Ин маъно дод. Вай, дилам ба платформаи, ва чашмони Карака посмотрели ба ман, пурра ба хатари аз масхара.
  
  
  — Ту дар ин ҷо чужой, Шуд, — гуфт ӯ. "Шумо мефаҳмед, ки чӣ тавр обстоят парвандаи мо".
  
  
  Вай хаста аз он, ки маро даъват незнакомцем. Ногаҳон ман надоела тамоми ин проклятая междоусобица. — Ман омадаам, барои худ, вале на танҳо барои худ, — огрызнулся ман дар он. — Ин шамшер, на аз они мо, ту, мо, ман, мо, сафар, хабарнигори, up music. Вале он аз саросари кушода ҳавзи. Ин рамзи он аст, ки мурд, Милан. Ин рамзи озодӣ ва истиқлолият барои халқҳои ҳамаи кишварҳо".
  
  
  Боз послышался гул овозҳо ва ҳаракатҳои баланд мардон. Дар як лаҳза ба ман показалось, ки ман зашел хеле дур. Сипас, як атрофи мардон постарше барои суфра удивленно гуфт: "Шумо метавонед ин корро барои мо?"
  
  
  'Бале. Ва вай ин корро Калимаи буд маъмул аст, ва он ба маънои дастгирӣ ва пул барои шумо. Бигзор ман ин аст.
  
  
  Вай дар ҳақиқат увлекся. Чизе, ки ман ҳозир буд, ба шумо лозим аст, он фейерверк ва парчам ба ман интихоб президенти. Ҳаяҷон дар ҳуҷраи бузург буд ва чунин менамуд, ки ман метавонам анчом Софию ва он банду аз ин ҷо зинда хоҳам гузошт.
  
  
  Дар гаме оянда муҳокимаи равшан шунида овози старика. "Ман мегӯям, ки мо бояд ба дод эму ин шкуру", — гуфт ӯ. "Сулҳ бояд ба шунидани дар бораи мо мубориза ва агар Картер бошад... .. '
  
  
  — Ерунда, — фыркнул Карак. "Ин ҳама дурӯғ. Ба ҳар ҳол . .. " Горькие ego чашмони бегона заблестели, ва ӯ оҳиста сар ба табассум. Ин буд, некрасивая табассум. Ӯ нагнулся, кардааст бигирад, то серую меховую шкуру ва кард painfully сжал вай дар дасташ. — Мехоҳед, ки ин шамшер? Майлаш, приди барои он. Ман намехоҳам, ки шумо буданд, ба оянда бо Софией е Падрой, дар ҳолате, ки агар он кори шумо аст, ки ба дискредитировать ман. Ин аст, эҳтимол буд ҳиллаест, ego. Он назар кофӣ хитрым, то чизе. Аммо ман чӣ ваҳй ба ӯ ва қариб буд, дар масофаи вытянутой дасти, вақте ки ӯ ба ман гуфт бас. Пас аз он дод, то шкуру ба ман ногам. Вай баъзеи ee ва зуд сарф ангуштони худ оид ба nah, ища хурд як лаҳза пушти дар шее. Вай аз ego, ду, се маротиба, вполоборота ба пинҳон худро ба їустуїўи аз Караца.
  
  
  Сипас уронил он шкуру дар ошенаи. — Карак, — сард гуфт: ман. "Ин гург дар тарҳрезии милан".
  
  
  Карак фыркнул, дасти судорожно сжал пистолет. Ego овози шталь громким ва угрожающим. 'Нест, ки ое глупым. Вай худ дидааст, ки чӣ тавр умирал ин гург ва снял шкуру. Ту называешь ман лжецом?
  
  
  "Ин гург дар тарҳрезии милан".
  
  
  Карак напрягся, дардод аз ғазаб ва сипас ногаҳон дарида берун хандидан. Ин нафар ба таври возеҳу равшан девона, ва он ин ego дар сад маротиба бештар хатарнок ва ҳамаи ego амали непредсказуемыми. Ӯ дилам ба худ ба мардум, ба он мясистое шахси таҳти ришу табдил ефтааст свинцовым. "Он доранд, далерӣ, аз ин Картером", — яростно выдохнул ӯ. "Вай меояд, ки гӯе мо ego тобеъон, тасдиқ мекунад, ки ин ман шкура ва пардохтро талаб маро дар дурӯғ аст. Хуб шӯхӣ!'
  
  
  Љавоне, аен аст, ба мувофиқа расиданд, бо ӯ. Онҳо согнулись аз begeistert, ҳарчанд, ки сводили чашм бо ман, ба мо бо сафар, хабарнигори, up music, мо бо як гурӯҳи держащей дар дасти корд ва огнестрельное силоҳ.
  
  
  Ба вай гуфтам. — Дар куҷо айни гург? — Ту скрываешь ин?
  
  
  Шахсе ego ногаҳон ҷиддӣ табдил ефтааст, дасти марбут ба окорок, схватили МАБ ва ӯ нацелил ego ман дар оғӯши. "Забери шкуру," ӯ гуфт:; ego овози буд, задааст ва lucid, прорезая гул, чӣ тавр ба ланцет. — Инро гир он, картерро ба ҳузур пазируфт. Ва забери худ шакалов, то ки вай на сварил атрофи шумо, тамоми собун.
  
  
  Падра зарычал аз пушти: "чунин ба Назар мерасад, дарахте, ки бо ин кор, Карак".
  
  
  Карак дар гневе сплюнул, онро ангушти побелел дар спусковом крючке. Нарастал вой темной ярости ego мардум, ожидающих, ки як калима освободит ih. Ин мебуд бойня, павлус мебуд, залит мо кровью. Карак бархоста. Ego чашмони insanely сверкали.
  
  
  Вай ҷаҳиши берун. Як нафар поднялся, барои ҳифзи Карака. Бархӯрдорӣ фикр, он вырвал ӯ винтовку ва ба ӯ зад ego butt ба рӯ. Закричав, ӯ афтод навзничь. Пушти маро одамон Карака кричали аз дикого ҳаяҷон, распространявшегося, чӣ тавр ба стремительный ҷангал оташ. Карак, удивленный ман зуд ҳамла, споткнулся оид ба курсии афтод ва бо хоси писком. Он гоҳ вай баъзеи ego барои мӯй, дернул боло ва выхватил пистолет бо ego заиф ангуштони.
  
  
  Вай всадил дар он зарф, ки чӣ вақт дар он лаҳза, вақте ки аз он одамон мерафтанд штурмовать платформаи. Вай, чењрааш. — 'Останавитесь!' Е ин ки ӯ мурд аввал!
  
  
  Мардон замерли, ва дар як сония показалось, ки онҳо замерли. Баъзе коснулись худ яроқ, ки агар буданд, итминон дорем, ки ман ин буд, ки дар хотир нигоҳ дорем, аммо ҳеҷ кас рискнул.
  
  
  — Падра, — воскликнул ман, — София. Ва чизи дигаре,. Бирав ба ин саҳифа.'
  
  
  Падра аз ҷонҳои дарида берун хандидан, вақте ки ӯ добрался то маро.
  
  
  — Ман дар шумо нест сомневался, — прорычал ман. — Чунон ки ман низ туро боз вытащу. Ое роҳи берун аст,?
  
  
  — Ин ҷо, — гуфт Падра, ишора кард, дарвоза, қариб пинҳон дар сояи. Дар байни мо ва воротами рост истода буд на камтар аз дюжины мрачных мардон.
  
  
  — Прикажи онҳо, Карак, — гуфтам ман. Ӯ нигариста, ман искоса, чашмони закатились дар розовых глазницах ва лбу музокира капельки бонк. Ӯ боз тақрибан ткнул ego дар ҷигар. Ӯ выкрикнул фармон, ва одамон, бормоча, повиновались эму.
  
  
  K рӯзи образовалась таиироти назаррасро. Вай оғоз тащить ego бо платформаи. Ӯ споткнулся, вале дар он роњ надорад. Вай крепче сжал ego дасти ва чуқур вдавил пистолет эму дар ребра ба подогнать он. Вай ҳис бӯи ego ужасного бонк.
  
  
  — Ту выживешь, саг, — простонал ӯ.
  
  
  "Он гоҳ ту бояд наҷот", — тира аст, ваъда дод, ки ба вай эму. "Ту зиндагӣ хоҳӣ даме ки мо".
  
  
  Карак, аен аст, фикр мекардам, ки мо убьем он, ки чӣ тавр танҳо пройдем ин порча. Зеро ки ӯ ба худаш дод, ки ин дар назди онҳо ҳамин дар дигар ҳолатҳо низ. Дар безумном ноумед ӯ ҷиҳод, царапаясь ва кусаясь. Ман бовар дорам, ки ӯ осознавал, ки буд дар он вақт. Холис животная ҳангома буд, ки хеле қавӣ дар nen барои ин. Вале ман дасти собит хеле наздик ба ego даҳони, вақте ки аз он, ба ҷанг бо онҳо ва он чиз вай. Ман вокуниши буд непроизвольной ва автоматии: вай уронил пистолет. Вай ҳанӯз ҳам нигоҳ ego ба дасти, вале баъд Падра тасодуфан споткнулся дар бораи ман, боз ҳам қавитар лишив ман противовесов, ва Карак вырвался ба озодӣ. Ӯ прорвался тавассути оцепление бо криком. 'Кил ih. Кил ih.'
  
  
  Буд, вақт ҳатто проклясть худ. Сола туркия шамшер хлестнул ман муомила таъсири. Вай съежился, ва чизе задела ман мерӯянд. Пас аз он дидам дигар имконият ва наклонившись, севумӣ баландтарин калон матоъ, дар саҳнаи, ва он развалилась, чӣ тавр ба скатерть дар накрытом мизи. Вай приземлилась фарш якҷоя бо боз якчанд мардон, пытавшимися подкрасться ба мо аз пушти. Сипас тренога пошатнулась ва бо грохотом тарк. Горящее равғани расплескалось аз љониби ҳаво паҳн кулли дугой. Огненный ливень шипел ва брызгал дар ошенаи хунук, ҷараени гудозаи вспыхивали пламенем, боиси дар ҳуҷраи пурра смятение ва даҳшат. Девятеро мо нырнули дар самти баромадан, нанося punches чап ва рост дар атрофи худ. Карак якҷоя проклял шайтонро ва худ қадимтарин психа. Падра швырял дар атрофи худ бадан дар қариб ҳамин тавр ба зудӣ, ки чӣ тавр ва изрыгал худро лаънат мебошанд. София истифода сола Mannlicher чӣ тавр бейсбольную биду. Ego ягона зарбаи кам ки стоил муқобили ин лашкари, ҳатто агар ҳе, ое имконияти ба мақсад.
  
  
  Аз тарафи ба ман чӣ ваҳй боз онин мард. Вай зад он ego ва то сахт, ки ӯ барқарор пеш дар опрокинутой жаровне. Ӯ отреагировал пас, чунон ки гӯӣ зад, ки осиное лона ва подпрыгнул дар диком рақс, хлопая дасти худ оид ба дымящейся бозгашт штанов. Падра развернулся ва сбил бо пои инсон, пытавшегося напасть дар Софию. Сеюм буд, бо мухтасар пои пеш аз он ки қодир ба истифода аз худ 45-умин калибр. Ду нафар дигар бодиққат наздиктар шудем ва встали, тайер зад ман дар сари. Падра зацепил як, ва онро гирифта, дар дигар, он чӣ мо ҳам даст ih дӯсти, ки дар бораи дӯсти головами. Онҳо тарк, ки чӣ тавр ду тухм ба ih растоптали дигарон. Бештар аз ҳама ин напоминало старомодную драку дар сатри.
  
  
  Дар охир, мо вазъи муроҷиат ба massive сола рӯзи дод бо толстых бревен, скрепленных перекладинами. Мо кушоданд вай ва захлопнули перебив che чизе ба ангушти. Перекрывая садои крика, Падра захлопнул парда рӯз.
  
  
  "Дар ҳоле, ҳей доранд ih иҷроро ба таъхир гузорад", — гуфт ӯ.
  
  
  — Метавонад, ки дар як дақиқа, — тира аст, гуфт ман. Дари аллакай яростно стучали. Вай шунид, ки чӣ тавр Карак выкрикивал фармонҳо. "Ягон топоров, идиоты. Разнесите ин чертову дари дар клочья. Взорвите вай. Кил ih. Не, бигзор ба онҳо сбежать.
  
  
  Вай зуд огляделся ба сосчитать мардум, қариб кӯр, дар dark. Ба мо боқӣ мондааст, танҳо шестеро, як нафар стонал аз зарар, як ego дасти шудааст бессильна, чӣ тавр ба сломанное боли, прижатое ба тањќиќотњои тахмин ва дигар бо залитым кровью шахси.
  
  
  'Ки ин ба дари?' — пурсид вай Падру.
  
  
  "Ту фикр мекардам, ки онҳо аз истифодаи чунин дари барои паршивого сераля?"
  
  
  "Хуб, ва ба куҷо ҳамин мо направимся?"
  
  
  Pass — выходи дар кӯча, — танҳо гуфт ӯ.
  
  
  "Пас аз мо беҳтар бошад, — гуфт вай эму, — то ки онҳо одумались ва обошли виллу".
  
  
  Падра направился дар тьму, дар узкий коридор, пурра пинҳон тьмой. София схватила ман дар дасти рафт ва наздик, қариб пайваста ругаясь ва рыча, спотыкаясь дар бораи ноаен ахлот.
  
  
  Ҳамин тавр ногаҳон, ки чӣ тавр мо дар сомона дар чернильную тьму, мо боз баромада, дар саросари нах, дар рентгении яркого нури офтоб, ки дар як лаҳза ослепил мо. Дар атрофи ниоткуда зоҳир сояи, тусклая, дар незнакомом партави. Беихтиерона он вырубил ego, эҳсоси пурра қонеъ аз порванных сухожилий ва асаб. Падра чењрааш, ва мо ҳама аз паи барои ego китобхонаи бузурги фигурой, мчащейся оид ба заднему двору гавана. Садои сапог буд, ҳамагӣ дар якчанд пойҳои истироҳат дар пушти мо.
  
  
  Мо вазъи муроҷиат ба стонать гавана, ки бо чудом уцелела. Падра ва се дигар мардон перелезли тавассути нах, ва он қатъ ривненской аст, то барои тела Софию баъд аз онҳо. Вай протянула ман дасти боло, упираясь дар пои дигарро деворҳои, ва мо якҷоя карда, дар кӯча, дар тарафи дигарро. Обжигающий борон ӯҳда зашипел бар мо ва хлестнул дар болои деворҳои, ки мо танҳо нишаста буданд.
  
  
  Падра қайд кард, крюком дар он самт, ки дар он мо бояд ба ҳаракат. Мо шунидаем, ки чӣ тавр одамон Карака бегали ҷо-ин тараф бо тарафи дигарро деворҳои, выискивая рассыпающееся ҷои, ба воситаи ки метавон буд, ки гузаранд. Сипас мо свернули дар кунҷи, спустились оид ба узкому переулку, пересекли ҳавлӣ ва помчались оид ба ухабистым развалинам разрушенных шуд.
  
  
  "Дар ин ҷо онҳо дар ин ҷо!" раздался дуъояшон паси мо. Мо осмелились доир ба ақиб бингарад. "Онҳо дар ин ҷо гузаштанд. Дар ин ҷо! Отрежьте ih.
  
  
  Падра намояд, ки дар Термах, бинои, дар он вақте ки он располагалась купальня. Дар як вақт ин буд, богато украшенное бинои, махсусан барои чунин дальной заставы, ки чӣ тавр
  
  
  Аптос. Вале, эҳтимол, байни ду гладиаторскими турнирами онҳо бештар истифода шуд, ки ба кор. Мо дар сомона дар калидариум, бузург марказии толори бо джакузи, низ кушода ба эҳсос бароҳат. Мо побежали ба камтар комнатам аз пушти, як бор пайдо одамон Карака ва шурўъ ба тир дар мо.
  
  
  Мо вазъи муроҷиат ба фригидарию, ки дар он вақте, ки чизе буд, сард баня, ва одина дар атрофи мо крутился, оид ба сина ego хлестала хун. Мо ба чап ба ego он ҷо, мертвого, ва пинҳонӣ ба воситаи камтар аподитерий, роман аналог утоқҳо ва спустились бо якчанд лестничным пролетам дар сатҳи пасттар.
  
  
  — Чӣ задумал ин Падра? — аноби он, Софию, сахт дыша. "Мо ҳеҷ имконияти опередить ih".
  
  
  'Мо . ... мо кӯшиш даст ба канализатсия, — дардод, прошипела вай.
  
  
  Падра қатъ назди бузург ящиком оид ба песчаника. Дар он ҷо дар поен шуд аен танҳо торикӣ. — Поен, — кӯтоҳ амр ба он, ва бе дудилагӣ нырнул. Мо, ки кӯрона аз паи барои ӯ ва спустились дар об ва лой. София приземлилась ман дар сандуқе ва толкнула ман дар лой.
  
  
  — Тезтар, быстрей, — настойчиво гуфт Падра, ва мо, спотыкаясь, поплелись барои он, полагаясь қисми бештари ба садои ego булькающих қадамҳои. Ду нафар боқимонда мардон прикрывали сарфи назар кардан.
  
  
  — Эҳтиет шав, ки ставишь по, — предупредила, изҳор мекунанд, ки маро София. "Ман кардам беш пойафзол".
  
  
  — Чӣ рӯй дод бо твоей обувью?
  
  
  — Гум шуда, — муљаз гуфт вай ва продолжила. Вай буд, ҳамроҳи вай, ман орад прилипали ба ногам, ва натирали пӯст дар дохили тараф буд. Мо пробирались тавассути макао вонючих, тира нақбҳо, на задерживаясь дароз дар як ва ҳамон, вале ҳамеша сворачивая дар атрофи як коридоров ӯ е ба дигар тараф. Додзанӣ ва shaggy мо преследователей эхом отдавались атрофи мо, ва ғайриимкон ки ih масофа е фиристодани. Сахт дыша, мо побежали минбаъдаи.
  
  
  Вай тавонад, пурсед. — "Мо ба зудӣ худро дар ин ҷо?"
  
  
  'Не . .. Не . Карак хоҳад шармгоҳи ашеи хом, ба мо ато... агар. .. бо крысами в ловушке. Мо бояд . .. даст ба мансаб, ки мо расположимся лагерем. Мо дар ин ҷо . ... дар амният, — выдохнула София.
  
  
  Ногаҳон мо шунидем садои қадамҳои, бегущих бо ин санг наметавонанд дар назди мо, фавран барои зерин атрофи гӯшаи. Падра в ярости остановилась, вақте аз гӯшаи пайдо гулнақшҳои, ва шла қариб ошкоро дар ман нагирад. Вай развернулс ва бо тамоми қуввати вонзил кулак эму дар ҳает. Ҳаво вырвался тавассути ego шуш, ва он афтод сари ӯ дар оби ифлос сироят мекунанд.
  
  
  Оғози дуюми нафар њамдењагони ҷудо, вақте ки ӯ берун омада, аз кунҷ сохт ва худ маузер ба ман. Он ба таври худкор ва замер, мунтазир аст аксҳоро қуввати худ. Вале дар ин бора ман дар гӯши ҳис аст, раздался громоподобный садо, ва ego мақсади гон буд, ки дар красном пятне. Мард пош, дар сангҳои он дид Падру, стоящего бар он бо пистолетом дар дасти чап.
  
  
  Вай на терял вақт барои ин сабабҳои асоснок дорад. Боқимонда мардум Карака стреляли оид ба кунҷ дар кӯр кӯшиши куштани мо. Свинец взметнулся боло ва заскулил дар увертюре рикошетящих пуль ва муносибатҳои осколков санг аз мо ушей.
  
  
  Вай нагнулся, барои баланд бардоштани маузер, вале ин ҷо Падра пурсид: "Шумо мебуд бартар силоҳ Карака?"
  
  
  "Албатта, лекин ман дод, то ин".
  
  
  Ӯ баргузор ман пистолет, ки ҳанӯз дымился. "Ҳамчун муовини командири, он талаб ego барои худ, балки дар делле ӯ бояд ба назди ту".
  
  
  — Ташаккур, Падра, — гуфтам ман гирифта Маузер.
  
  
  — Онҳо добрались то амфитеатри зудтар аз вай интизор, — прорычал ӯ сквозь ваҳшӣ бикӯбед пуль. "Ҳоло мо дар ловушке".
  
  
  — Ва дигар баромадан нест?
  
  
  Аммо аз он буд, ба наздикӣ. Агар мо баргаштан ба онҳо выскочат аз кунҷ ва расстреляют мо дар клочья.
  
  
  — Агар мо ин нест мекунем, — бо trepidation гуфт: София, — онҳо, ки паси мо, настигнут мо ва убьют. Ин безнадежно.
  
  
  "Хуб, — гуфтам ман, — шояд вай рози наверстать упущенное". Вай полез дар як дақиқа ва царакат газовую бомбу.
  
  
  Ин буд, ки зиеда аз нав, замимаҳои version: камтар осонтар ва бештар концентрированная. Ӯ буд, андозаи ва шакли, ки чӣ тавр батат ва омелой махсус зажигание, аз ин рӯ, ӯ наметавонад ба таври тасодуфӣ сработать, агар тарк хоҳад кард дар неподходящий лаҳзаи. Вай алоќаи чек ва ман буд, ду сония.
  
  
  Вай партофт ego дар кунҷи дар назди мо, ки дар он пронеслась байни гурӯҳи мардон, стоявших аз тарафи дигар. Вай шунид испуганный дуъояшон буданд,, вақте ки аз як дар атрофи онҳо чизе зарба расонда бошад хей, ба голҳои, ва аз бомба таркид бо треском. Садои — ин нисфи психологӣ таъсири, ки чӣ тавр усулҳои ОҲ ман гуфтанд. Ағбаи наполнился дымом ва гарью.
  
  
  Фавран мо шунидем, ки чӣ тавр одамон Карака оғоз задыхаться, пас раздались стоны ва рвотные позывы. Акнун онҳо шатались, хуб тошнило, шуш разывались аз дард.
  
  
  Одина атрофи онҳо вывалился аз кунҷ, согнувшись пополам аз дард ва дилбењузурї, ӯ шахсе буд, искажено страданием. Падра издал ваҳшӣ поентар зеркашӣ ва опустил худро крюк дар гардан инсон. Ӯ афтод, ки чӣ тавр пронзенный бык.
  
  
  — Не вдыхайте, — предостерегающе крикнул ман. 'Бежим!' Мо побежали. Мо повернулись ва помчались дар он самт, ки дар он омад, то ки Падра пайдо нашуд дигар нақби. Мо дар сомона дар он аст, ва он боз повел мо тавассути шабакаи қубурҳои зеризаминӣ, то бо уклонам ба боковым коллекторам ва сипас боз ба поен, ба поен бирав асосии коллекторы, баъзан танҳо аз рӯи доираи, извиваясь ва поворачивая. Вай гум ҳар ҳисси самтҳои. Мо фирор бо хусусияти чизи ғайриоддӣ вуҷуд надорад своды.
  
  
  Дар кадом нуқтаи мо мондан зери осыпающейся дырой бо полуразрушенной лестницей, ведущей ба бледному небу бар мо. Мо қаср болохона, ҳарчи зудтар ва каме перевели нафас, вақте ки фаҳмиданд, ки ин баромадан на охраняется.
  
  
  Сӯрох открывало дастрасӣ ба полю, пурра ва сангҳои шинонда шуд. Дар тарафи дигар блоки буд скала, ки бо спускалась поен, ва вақте ки мо расид вай охири, Падра поен зикр кард ва гуфт: "Хуб! Мо пойдем оид ба он, сипас дар карьер.
  
  
  Каменоломня кардани худ обширную долину, ки машғул ба назар чунон ки агар он ба дасти вырыла бузургҷусса. Ego ҷониби тоҷикистонро худ лохматые дуруст террасы коричневых скал бо прожилками ва парапеты, окаймленные колючими зарослями ва уродливыми коренастыми дарахтон. Ӯ қариб представил худ рабов, бьющихся зери римскими кнутами, то спускался поен.
  
  
  — Вақте ки касе ба ман баргро боќї мегузоранд, ки дар Берлин, — ғамгин гуфт: София. "Он гоҳ дар Аптосе. Ва ҳоло пурсиш ин ҷо.
  
  
  Ин бояд нить ҷаҳон.
  
  
  
  Боби 5
  
  
  
  
  Лагери менамуд ва дар як паҳнкӯҳи overlooking ғарбӣ касб. Ӯ иборат атрофи ду разрушенных хижин, ки мисли ман гумон дорам, буданд казармами легионера ва командным банди. Албатта, ӯ буд, ҳомила чӣ тавр ба ҳимоят аз имконпазир шӯриш рабов, бо як танҳо входом ва дигарон склоны, аво ва пурра недоступные. Ин буд, ки кофӣ бехатар аст, то бехатар, ки чӣ тавр паноҳгоҳи метавонад худ бошад, ҳангоми мазкур дар дигар ҳолатҳо низ.
  
  
  Кӯҳистон ҳаво хунук буд, ҳатто акнун, баъд полудня, ва дар нише дар стон бузургтарин избы горел хурд оташ аст. Одина атрофи мардон прижался пушт ӯ ба замми ин стоны, напевая худ, ки таҳти бинї. Дигар мард присел наметавонанд у ворот, гузоштани винтовку афтод ва всматривался дар единственную тропинку.
  
  
  Вай менамуд ва дар худи маленькой хижине, ки бо служила сафар, хабарнигори, up music спальней, таомҳои тозашуда, кладовой ва оружейной. Бо ман буданд, София ва Падра. Ҳамаи се нишаста буданд, на корточках дар матраце сафар, хабарнигори, up music, худи осон ҷои дар ҳуҷраи. Мо буд, як шиша шароб, ки машғул ба зудӣ ба поен расид, то ба мо разговаривали боз дигар.
  
  
  — Карак бештар хоҳад моро рақамҳои хурд ба ташвиш меоваранд, — овози паст гуфт: Падра. — Не, то ки мо дар ин ҷо дар бехатарӣ аст,.
  
  
  "Не, ин қадар моро гузошта, ба сразиться бо ӯ, агар ӯ нападет, — мушоҳида кардам ман. "Мо чаҳор нафар, ба ғайр аз шумо ва аз ман".
  
  
  — Ҳа, лекин Карак аллакай боре кӯшиш кардам, штурмовать лагери, вақте ки мо буданд рондашуда атрофи Афона ва отправились ин тараф ба идомаи мубориза. Мо, албатта, на стрелял барои кил, вале тасодуфан ранили чанд. Барои ӯ ин буд, ки бузург маънавӣ шикасти".
  
  
  "Пас аз мо буд, ки мардум бештар", — гуфт София. "Ва ҳол он ки ду е се хуб стрелка метавонанд инъикос ҳуҷум".
  
  
  — Чӣ маро бештар нигаронӣ, — идома дод Падра, — то он чизе, ки Карак риоя хоҳад кард моро дар осаде ва мунтазир бошед, то ки мо умрем, аз гуруснагӣ ва жажды. Ego ҷавон рекруты аллакай окружили як паҳнкӯҳи.
  
  
  Ба вай гуфтам. — "Чӣ қадар мо метавонем дар ин ҷо доред?"
  
  
  Падра гирифта, аз хоке, замин ва имкон дод хей суст просочиться сквозь ангуштони. Ӯ дар ҷавоб гуфт.
  
  
  — Бигзор попробует, — выдохнула София. "Мо ҳеҷ гоҳ сдадимся".
  
  
  Падра дарида берун хандидан бар он сопротивлением. "Ту хуб дерешься, чӣ тавр зан".
  
  
  — Хеле хуб, ки ба захира худ шкуру? — бо ифтихор гуфт вай. — Е ту фаромӯш, ки ман спасла ту, вақте ки Ник каме на ба қасоси туро?
  
  
  Гигант кашлянул, боз дилам ба ман ва таъљилан иваз мавзӯъ. "Ба ҳар ҳол дар бораи шкурах, он буд, дар ҳақиқат ман шкура?"
  
  
  Вай, дидам, ки дар Софию. Вай кивнула, ва ӯ гуфт эму. "Дар шее буд, кармана. Ман намедонам, ки ин буд, барои волчья шкура, балки он буд, гург дар тарҳрезии милан.
  
  
  — Безорам, — фыркнул Падра. "Ҳамаи мо буданд одурачены сказками Карака . Аммо он ҷо, он гоҳ ҳамин модда шкура?
  
  
  — Танҳо Карак он медонад, — пробормотала София.
  
  
  Ва ман бояд ба он пайдо.
  
  
  Онҳо посмотрели ба нах бо удивлением. — Ту имеешь дар хотир доред, ки гона бармегарданд? — гуфтам Падра.
  
  
  "Не," гуфт: София аз аҷиб горячностью. "Ин буд, ки кофӣ бад буд, барои нахустин бор, ва Карак ҳатто интизор набудам мо. Ҳоло ӯ тайер аст ва намедонад пощады".
  
  
  Вай бархоста ва оғоз ба роҳ ҳуҷраи, чӣ тавр ба зверь дар ҳуҷайра. "Ман фикр намекунам, ки ӯ интизор аст, ки мо бо чизе ошкоро ҳоло. Агар мо ба амал ҳоло, то он ҳоло ҳам фикр мекунад, ки мо обороняемся. .. '
  
  
  "Оҳ, вале ин гурӯҳи мардум дар поен", овозцо появившиеся дар вао паемҳои ман Падра, качая сари. 'Ба ҳар ҳол . .. '
  
  
  — Мебинӣ, ое, — взмолилась София. — Не пытайся, Ник. Лутфан...'
  
  
  "Дер е зуд мо бояд ба воситаи он, ва ман фикр мекунам, ки аз пеш беҳтар".
  
  
  "Ник ҳуқуқ, София". Бо ҷиддӣ вздохом Падра поднялся ба пойҳои. "Мо лагери табдил ловушку. Мо бояд рафта,.
  
  
  'Хуб. Лекин ба мо лозим нест, ки меояд, дар Аптос.
  
  
  'Чӣ? Ту имеешь дар хотир доред, ки мо убежим, чӣ тавр ба побитые псы, ва дарҳол отдадим пирӯзии Караку? Ое ту танҳо набояд гуфт, ки мо ҳеҷ гоҳ сдадимся?
  
  
  Дар толори повисла неловкая тишина. Мо нафас менамуд, хеле громким дар узких доираи каменных девор. Падра чӣ ваҳй ба ман ва многозначительно эҳье худро крюк.
  
  
  "Ман медонам, ки ҳамимонони. Бе серебряного забони Карака, ки метавонист сбить ih бо ҳеҷ нафъ, онҳо прислушаются ба здравому смыслу. Бе ин машк онҳо tweet ego голым. Баъд аз чанд соат ин мардум хаста не интизор ih ғазаб хоҳад остывать рӯзи истироҳатӣ. Мумкин аст, мо метавонем ба проскользнуть баъдтар.
  
  
  Ба вай гуфтам. - "Ба воситаи резиши?"
  
  
  'Бале . .. ва нест. Кам касе медонад, вале дар римских шаҳрҳои буд, ки идораи дод. Калон костры дар бомҳо ва каналҳои дар деворҳои, ки гузаред гарм, ҳаво гарм.
  
  
  — Лекин ин номумкин аст, Падра! — воскликнула София. "Ин аст, ки холис самоубийство".
  
  
  "Балки он бояд анҷом шавад," бесстрастно гуфт Падра. Сипас ӯ зевнул ва афзуд: "Разбудите ман никак не, вақте ки дер. Ва то ки он хоҳад ба хоб. Шумо метавонед идома муҳокима бо Картером, агар мехоҳед. Падра бо понимающей табассум мекунед, берун омада, бо хижины.
  
  
  "Тар занавеску", — гуфт София дар хотир кўрпа, служившее дари худ. Вай ослабил веревку, удерживающую ego дар ҷои, ва он тарк дар сӯрох.
  
  
  "Подойди ва сядь наздик бо ман".
  
  
  Вақте ки он бори дигар собит кард, ки дар матраце, вай прижалась ба ман ва ором аноби: "Ник, ту дар ҳақиқат лозим аст, ки баргаштан ба ин шкурой?"
  
  
  — Ҳа ва худи ту медонӣ, ки ман бояд ин корро.
  
  
  "Шумо аллакай бештар аз касе е метавонад. Ценымногие бештар. Ба худ ҷои он мебуд, покинула Афон пеш аз он, ки ман замучили е потерпели шикаст дар ҷанг, ки машғул буд, ки ман .
  
  
  — Ҳамон чизе ба вай мегӯям ва дар бораи ту, София. Полгар мертв.
  
  
  "Ин аст, ки мисли мубориза, Ник. Ба вай бигӯед, ки ба вай худ . Вай бештар чизе гуфт, танҳо погладил он шелковистые черные мӯи худ.
  
  
  "Дар худ бисту панҷум рӯзи таваллуди вай, проснулась бо грустным ҳисси, ки хорони чоряки асри ҳеҷ добившись. Чанде пас аз ин, вай мулоқот Полгара тарҳрезии милан". Вай гуфта мешавад оромона, чашмони вай буданд, задумчивы. "Акнун, вақте ки ӯ рафт, Аптос — он чизе, ки дар ман боқӣ мондааст имон".
  
  
  'Шумо ҳоло ҷавон. Шумо метавонед пайдо шахси дигар.
  
  
  — Ҳа, — гуфт вай, поглаживая ман шахсе кончиками ангуштони. — Вале баъд аз беҳтарин ту онро барои ҳал. Илтимос, биеед, допьем шароб.
  
  
  Мо аҳли як шиша. Калтаки ' Ee покрылись пятнами аз выпивки ва нафас табдил ефтааст каме вазнинтар. — Не уходи, — прошептала вай. "Бигӯ худ ба мардум, ки шкура кур карда намешавад".
  
  
  — Аммо ман медонам, ки ин тавр намешавад, София, ва ин кифоя аст, ки ҳамаи шло худ чередом. Русия як чизи бештар аст: ваъдаи, ки дод сокинони Джзана.
  
  
  "Ҳа, вай дар ед дорам, ба ту гуфт, ки шаҳри гирифтани, ва ту дар меҳмонхонаи ба онҳо кӯмак мекунад".
  
  
  — Кӯмак — саркастически гуфт: ман. "Тӯйи кӯмаки — ин Аптос".
  
  
  "Ту получишь кӯмаки", — пообещала вай. — Ту чӣ чизе получишь он, агар яке дар атрофи мо выживет. Ашки навернулись ба он чашмони. — Илтимос, не уходи, — боз гуфт вай. "Ман намехоҳам, ки ту умирал".
  
  
  "Агар касе ва мурд, пас аз он ин дерзкий ублюдок бо ришу".
  
  
  'Ту девона. Ҳамон сумасшедшей, мисли Полгар, — закричала вай. Сипас вай бросилась ба ман ва бо варварской қувваи прижала худро ба рутубатдори лабони ба ман .
  
  
  Вай вырвалась ба озодӣ ҳамин тавр ногаҳон, чун уцепилась, тарк мо ҳам задыхаться ва хосторем, калонтар аст. Рентгении офтоб пробился сквозь щель дар стоны ва осветил он шахсе, ки ва дид, ки ба вай табассум, ки машғул буд ҳамзамон ва грустной ва муҳити оила гарм, ва нежной. Вай притянул ee ба худ ва жадно поцеловал дар тар кушода даҳони вай. Мо бӯса разожгли неконтролируемый оташ аст. "Ҳа, Ҳа", — простонала вай, вақте ки вай расстегнул ва снял бо нах блузку. 'Бале . .. '
  
  
  Як њаракати поен вай, расстегнул молнию дар он штанах ва натянул ih ee боллазату шањдбори гирифтааст. Вай ҳис гармӣ ба вай бадан, вақте ки ӯ двигалась ба ман, спуская орад оид ба ногам. Акнун дар он буданд, ки танҳо дар panties ва навъе ин необыкновенной зан муяссар пайдо шелковистые дар ощупь ва хеле хурд, проблеск он femininity дар ҷаҳон, состоящем атрофи намудҳои муносибат ва безжалостных мардон. Вай стянул panties ва ee ягодицы ва рони освободились барои ман исследующих дасти. Оҳиста-оҳиста сарф вай бо дасти ee животу ва бедрам, ва он гоҳ ки сахт проник хей, байни пои. Вай стонала ва дрожала аз мехост.
  
  
  София помогла ман скинуть либоси нервно боиқтидор орад ва убуру, подставив бадани ман дар ҳаво хунук хижины. Мо откинулись дар кати хоб ва бесадо ба ошхонаи боѓ рафтем, хурсандии прикосновениями дӯсти як дӯсти, ки дар dark.
  
  
  Ишқу мо лабони слились гузоштани, ва тамоми нежность буд выброшена дар борт. Вай дасти обвились атрофи ман ва притянули ба худ, вақте ки ӯ покусывала ман лабони сахт втягивала ман забон дар даҳон ва проводила нохунҳо чуқур ба ман баргашт. Вай ҳис кардам, ки вай ноҳамвор дода похоть, ee соски твердеют барои ман сина, ҷисми худ двигалось, вақте ки ӯ доимо стонала.
  
  
  Заифтар додзанӣ олами ҳайвонот хушнуд вырывались атрофи он аз гулӯ, вақте ки ӯ обнимала ман. Вай шахсе буд, искажено похотью, даҳони жадно шевелился, hips ритмично открывались ва закрывались дар атрофи ман. Мо дигар ощущали ҳеҷ чиз, ба ғайр аз невероятного ҳаяҷони гуворо фаро гирифтааст, ки ҳоло. Вай эҳье худро дар роҳҳо ва чудесная дард хушнудии заставила Софию ворочаться подо ман. "Оҳ, оҳ, оооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооочичичичихауууу!" закричала вай. Вай ҳис танҳо ривоҷебанда дар даруни ман бузург шиддат ва трение мо тел боз як бораи дигар.
  
  
  Сипас вай закричала, закричала аз қариб мафурӯшед шиддатнокии масхара, ва ҳамаи мо телах менамуд, слилось гузоштани дар охирин взрыве.
  
  
  Вақте, ки ҳама худро тамом, мо задремали хурсанд аз бистар бе сновидений, мо бадани инчунин переплелись.
  
  
  
  Боби 6
  
  
  
  
  Мо баромада бо хижины незадолго то ғуруби. Вай ҳис отдохнувшим сипас своды, вале замерзшим. София настояла, ки вай аз чап ба худ рваную кожаную куртку ва ба ҷои нах барзиед якрав бар убуру. Вай заправил ҳам офтоб дар орад ва заткнул МАБ худ пояс. София переоделась дар тоза орад зебо ва ҷомаи ва разыскала якчанд туфель. Вай заверила ман, ки дар онҳо drawstrings, ки порвутся. Дар лучах заходящего офтоб вай шахсе буд, золотым ва фавқулодда аст зебо. Ee лабони буданд полными ва красными.
  
  
  Падра берун омада, бо дигар хижины, тряся плечами ва почесывая сандуқе крюком. Ӯ буд, ҳамон понимающий назар дар назари, ва вақте ки София увидела, ки ӯ аз наздик, вай густо покраснела ва поспешила бозгашт ба хижину ба худ пайдо машғул шудан .
  
  
  — Ҳамаи дода мешавад? — кӯтоҳ аноби ман накардани ego назар аст.
  
  
  "То омода аст, ки чӣ гуна ин имконпазир аст. Ӯ обернулся, ки ҳар сол дар карьер. "Вай гурбаи ваҳшӣ, — ба нармӣ гуфт ӯ, — аммо ҳатто агар мегӯянд, ки гурба нест ҳамту доллар".
  
  
  Вай гуфт, ки дар аломати розигии.
  
  
  Дар партави заходящего офтоб сояи буданд дароз, ва таиироти назаррасро дар баробари восточного склона казалась райнос хок. Дур дар поен виднелись бузурги валуны, ки эҳтимол ба зудӣ ед хоҳед кард одамон Карака ва ба ин валунам тянулись коварные осколки сланца. Варақсанг буд, монанд ба хушк зыбучий рег, ва шталь ловушкой барои ҳар касе, ки кӯшиш ба қием е аз поен ба ӯ. Вале роҳи мебуд, хеле хуб охраняется, ки кӯшиш мекунанд, ки хӯрокро.
  
  
  — Мо метавонем ба берун рафта, дигар бо роҳи, — тира аст, пешниҳод намуд, ки Падра.
  
  
  'Нехорошо. Аз он ҷо баргашта, офтоб ва мардум Карака метавонанд аз нав ҳисобӣ кардани мо бо пальцам, ки попробует бо ин тараф, агар мо воспользуемся тропой. Ман фикр мекунам, мо бояд рафта ба тропинке. Мо, ки дар сояи, ва онҳо дар бораи шумо фикр мекунанд, ки мо попытаемся пройдти.
  
  
  — Хуб Шуд, — қайд Падра.
  
  
  Бесшумно мо заскользили бо бомҳо паҳнкӯҳи аз поен ба уступу бар streak сланца. Мо бодиққат двинулись, держа пистолеты наготове ва оғоз сползать оид ба сланцевому склону.
  
  
  Акнун мо буданд, дар беруни бино, ва ҳар ваҷаб мо опускается буд мучительной мубориза бо рыхлым сланцем. Ин требовало аз мо пурра консентратсияи, ва агар одамон Карака тарсонанда ба мо ҳозир, мо хоҳад буд мо ягона имконият. Бо ҳар як қадами вай интизор аст, ки ман ишаъеи. Ман мушакҳои напряглись дар табъи судороге, вақте ки вай, схватился барои изрытую колеями замин ва соскользнул поен кӯтоҳ участкам, аз ҳад зиед крутым, ки рафта ба таври дигар. Дар ҳоле ки агар истода ҳанӯз, вале оҳиста-оҳиста назди мо вырисовывались бузурги валуны.
  
  
  Дар охир ба мо расид, лимити сланцевого склона. Вай перекатился байни аввалин камнями, ки омадаам, дар саросари, ва Падра аз паи ман. - Мо, ки, - ухмыльнулся ӯ ба ман. — Акнун биеед прикончим ин ублюдков. Дар ин ҷо танҳо даъватшавандагон нав Карака ва кас дар атрофи ман собиқ бародарон. Ин дафъа вай як тир танҳо барои он, ки ранить".
  
  
  Вай гуфт, ки дар аломати ризоияти ӯ, пас дар бораи рафта кор ба воситаи пустынный, бераҳмона манзараи, ба воситаи подлесок ва атрофи валунов. Қариб париж мо бо Падрой крались, ки ба пайваста пайравӣ тропой. Часовые Карака метавонад бошад, ки дур ва таиироти назаррасро сведет мо якҷоя дар вақти муносиб.
  
  
  Ногаҳон мо вазъи муроҷиат ба глубокому рву, ки вақте ки дар чизе, бисер асрҳо пеш, оторвался бузург валун бо грохотом пронесся оид ба дну водии, тарк он ҷо амиқ баъд. Вай бодиққат подполз ба канори мебуд, бо Падрой, ползущим бозгашт ва сипас, шепча тавассути китфи, гуфт: "Ду марде".
  
  
  Падра каме приблизился, то ки ӯ метавонист назар ба edge. Пеш аз ҷони худро фидо пологий склон дар бораи бист метр аст. Дар шарик, муҳофизати аз яростного шамол, истода ду бандита, прислонив ружья ба скалам. Як мард скручивал сигарету ва дигар выпил атрофи машки. — Ое вай ба ту нагуфтааст? — презрительно гуфт Падра. "Ин аст, паҳлавонон барои озодии. Онҳо преступники. Онҳо ҳеҷ сиесӣ фаҳмидани. Онҳо истифода бояд кард дар ин ҷо, дар Аптосе.
  
  
  Вай ба хотир суханони сафар, хабарнигори, up music: "Мо на танҳо дузд". Дар оянда лаҳзаи Падра нацелил винтовку дар шиша.
  
  
  — Не, — прошипел ман, отталкивая ego дасти. "Агар шумо выстрелите, садои привлечет ҳамаи дигарон".
  
  
  — Ту ҳуқуқҳои — вздохнул ӯ. — Бубахш, Картерро Ба Ҳузур Пазируфт.
  
  
  Вай гуфт, эму прикрыть ман, ва он гоҳ спрыгнул дар окоп, направив ба онҳо МАБ. - "Мо садои".
  
  
  Онҳо тавонистанд, танҳо дар вақти ба даст, то ба худ яроқ, ва, хушбахтона, ҳатто кӯшиш. Онҳо оҳиста-оҳиста выпрямились, держа дасти бар сари ӯ, ба шахсоне навишта шудааст недоумение.
  
  
  — Падра, — крикнул вай ба воситаи китфи. "Бирав, дар ин ҷо ва инро гир ih силоҳ".
  
  
  Ӯ скользнул тавассути edge хандакҳо ва направился ба часовым, берун аз хатти оташ ман туфанги дар ҳолати муқовимат.
  
  
  Ногаҳон бо сабаби кӯр озоди зоҳир гурӯҳи мусаллаҳ мардум. Дар ҳоле, ки онҳо дар он ҷо истода, ih шахсоне буданд, ки пур аз замешательства ва изумления, сипас онҳо оташ кушоданд. Свинец аз свистом рикошетил атрофи Падры ва ман.
  
  
  Вай бросился ҷудо ва боло пистолет-автомат, барои ҷавоб додан ба смертоносную ҳамла кард. Падра нырнул барои скалистый уступ, хладнокровно целясь дар онҳо ҳар як пулей . Гурӯҳи нападавших рассеялась, тарк ду фарзанд убитыми ва се ранеными. Вай пристрелил дигар, вақте ки ӯ ба охири дорад. Боз як нафар, ба clumsy усатый бандит, каме нест налетел ба ман, ки афтод, бо пулей Падры дар сандуқе. Вай њамдењагони ҷудо ва шањ дар инсон бо крысиным шахсе, ки целился дар Падру. Ӯ дернулся пеш ва баъд афтод пеш, скользя оид ба он, ки боқӣ мондааст, ки аз он шахс.
  
  
  Тир стихла, вақте ки одамон Карака перегруппировались, ва ӯ қодир ба ҳамроҳ Падре, то он вақте ки тир боз разгорелась.
  
  
  Ба вай гуфтам. - "Чӣ хел?"
  
  
  "Хуб меткость бадтар аз ih нафас", — гуфт ӯ, перезаряжая маузер. Лавозимоти ҷангӣ барои МАБ дар хижине сафар, хабарнигори, up music буд ва онро истифода охирини патрон. Одина атрофи бачаҳо Карака метался аз и ' л барои паноҳгоҳ ба укрытию, аммо хок расшаталась, ва ӯ поскользнулся. Ба он кард, ки худро дар охирин зарбаи. Таращить чашмони попала эму дар пряжку ва гон буд, ки дар гӯшаи ҳает. Дар он ҷо ман истода аз худ холӣ пистолетом, акнун на аз дигар, ки чӣ тавр гарон ва мураккаб металлӣ дубинкой.
  
  
  "Падра, онҳо окружат мо".
  
  
  "Ҳа, ва ман метарсам, ки мо наделали кофӣ садои, барои ҷалби тамоми ih ширкат".
  
  
  - Пас, бие аз ин ҷо меравем ба черту .
  
  
  Ибтидо дар саросари касб табдил кошмарную череду трудных восхождений ва внезапных кӯтоҳ стычек. Онро гирифта, Schmeisser НМ 40 дар атрофи як бар. "Шумо дар ин ҷо бало странная ҷамъоварии яроқ", — қайд вай Падре. "Ман ба ҳар ҳол, агар хоҳӣ, ки ба мубориза бар зидди угнетателей, чӣ тавр ба партизану, ба ҷои он ки ба онҳо имконият снабжать туро, хоҳӣ бо ҳама, пеш аз он дотянешься".
  
  
  "Пас, имконияти, ки ое Карака ҳеҷ радиооборудования, монанди раций".
  
  
  "Не, ӯ хуб надорад."
  
  
  "Хуб, он, имон он чизҳоеро, ки мо бояд миннатдорем".
  
  
  Мо карабкались оид ба трещинам ва оврагам, бо крошащимся таҳти ман тяжестью древним скалам, бо колючим, искривленным кустам, изводившим мо пӯст. Захм дар тањќиќотњои тахмин ва дасти пульсировали тупой жгучей болью, ва ӯ дрожал дар холодном ветру. Боз як гребень, боз як трещина; беги, сражайся ва боз беги. Падра задавал суръати. Мо ҳам буданд, истощены ва задыхались, вақте ки дар охир добрались то майдонҳои ва снизили суръати то медленной рыси. Мо аз даст одамон Карака оид ба хотир ва дар охирин маротиба осмотревшись, спрыгнули резиши.
  
  
  Ба воситаи ним соат мо буданд, дар вилле. Мо проползли баробари пушти деворҳои ба дигар нить биноҳо ва выглянули аз контрфорса. Бо разрушенному двору давутоз аҳволи соат бо ружьем дар болои китфи ӯст. Падра ишорат ба сӯи разрушенных ворот дар чанд ярдах паси мебошад. — Мо дар пойдем дар таҳхона, — прошептал ӯ. — Дар он ҷо мо метавонем залезть дар воздуховоды. Ӯ гузошта маузер дар як дақиқа ва пешниҳод намуд, ки ба ман назари худро шмайссер. "Барои ин ҳеҷ ҷои", — гуфт ӯ ба ман.
  
  
  "Мо ба ту пистолет, танҳо агар мо поймают". Ӯ фаталистически вздохнул.
  
  
  Вай, дилам ва дар назар часового, задаваясь масъала, ки буд, бештар фиреб, Карак, Падра е вай. Соат ба соат, ба назар мерасид, ки рафта буд, целую вечность. Вақт аз вақт ӯ садился ба потереть худро ботинок ки бормотать дар бораи худ. Дар охир ӯ скрылся дар атрофи гӯшаи. Вай амиқан вздохнул ва давида ба Падрой.
  
  
  Часового боз буд, дар он дида мешавад, вақте ки мо расид арки ва нырнули дар заплесневелый, пропахший плесенью ниҳоне. Дар маркази менамуд форнакс, своды античного очага, бар онҳо байни деворҳо разветвлялись узкие ќубурњо, масоҳаташ тақрибан полуметра.
  
  
  — Ин хоҳад буд, ки роҳи барои мо, — гуфтам ман. — Ту боварӣ дорам, ки ин боиси моро ба Караку?
  
  
  'Бале. Онҳо боиси дар ҳар як ҳуҷраи гавана.
  
  
  — Пас, бие, кӯшиш ба дохил шуда барои хонаи хоб ва гарнитураҳо. Мо метавонем застать, вақте ки ӯ хоҳад омад, то як. Дар омади гап, чӣ рӯй хоҳад дод, агар мо застрянем?
  
  
  — Он мебуд, хеле мутаассифона, — сухо гуфт Падра. "Мо наметавонем развернуться ва прогнать каламушҳо".
  
  
  Вай назар афканда, то дар кашшофӣ бо ҳам бузург отвращением. Падра қайд кард, ки дар трубу, ки дар меҳмонхонаи влезть, ва он прижался ба оттолкнуться пои аз дами ва соскользнуть дохили. Дар он ҷо ман перевернулся дар ҳает. Падре буд, ҳанӯз душвор аст, вале ӯ забрался аз пушти ман то он двигалась дюйм барои дюймом, бо такя ба предплечья ва ангуштони пои.
  
  
  Ин кӯҳна воздуховоды бояд функционировали гузашта тақрибан ҳамон тавр, ки имрӯз. Ба ғайр аз решеток дар нимсола, дар рум буданд, ки пулҳои дар қисми поении деворҳои. Лижет, ба потолку буданд, бештар узкие кашшофӣ. Ин буд, аҷиб аст, самаранок ба системаи.
  
  
  Дар dark мо ползли, вақт аз вақт бо суръати то передохнуть. Ин буд, грязное, изнурительное он. Вай ҳама вақт фикр мекардам, ки мо ба осонӣ метавонем ба застрять дар узком ҷои, ва каламушҳо хоҳад грызть ман ступни.
  
  
  "Ҳоло мо дар ҳама муҳим толори", — қайд Падра дар яке аз промежутков. "Боз як ҳуҷра е ду, ҳатто се, ман фикр мекунам."
  
  
  — Умед дорам, ту ба ин ҳуқуқ, Падра.
  
  
  Ӯ чизе нагуфт, танҳо фыркнул. Мо идома ползти оид ба қубур, то расид обрушившейся бахш. Оҳиста-оҳиста он расчищал порча, передавая Падре пора санг ва лой. Сипас мо поползли минбаъдаи.
  
  
  Садоҳои оғоз просачиваться аз он боло. Ман боварӣ карда шуд, ки онҳо мегӯянд,, вале ман буд, комилан боварӣ дорам, ки фаҳмидам овози Карака. Вай помедлил, жестом фармон Падре рафтор потише ва идома дод роҳи, скользя хеле ором, то ки моро ҳеҷ кас шунид.
  
  
  Вай задержал нафас, вақте ки добрался то баромадан, ки дар он садои буд васила громким. Дар ҳамин бузургтарин қувваи, ки бо разрушила трубу паси мо, расширила вай дар ин ҷо. Оҳиста-оҳиста ба ман муяссар гардид, ки ба пайдо кардани фазои кофӣ барои ҳаракат дар корточках. Падра наздик буд бо ман, сгорбившись ва бо такя ба рони. Ӯ буд, монанд ба трубочиста. Вай наклонился пеш миллиметр барои миллиметром, ва аз ҳуҷра, чашмони ман одат ба тусклому нур факелов.
  
  
  Тақрибан дюжины мардон нишаста буданд, барои шатким суфра. Чаҳор нафар атрофи онҳо назар, ки чӣ тавр собиқадорони сола гвардияи боқимонда аз даврони роҳбарияти "тарҳрезии милан". Дигарон буданд дерзкими молодыми бандитами Карака. Карак расхаживал бозгашт ва берун дар разочаровании е нетерпении, инчунин метавонад, ки дар он, ва дигар, вақте ки ӯ зад правым шудан бо дасти чап. Падра ором зарычал, мисли ҳайвон, почуявшее душман, ва переместил худро аленка дар афзоиш раздражении.
  
  
  Бо ин суханон ӯ обрушил як пораи санг. Садои дамида оглушительным. Вай изҳори боварӣ намуд, ки онҳо шунаванд ки ин дар ҳуҷраи. Аммо не, сӯҳбат продолжался бе танаффус.
  
  
  Вай шунид, ки чӣ тавр Карак гуфт: "Ба черту вдову тарҳрезии милан ва ин идиота бо крюком. Мо бояд назар ба далелҳои дар шахси. Мо слабеем ва артиши қавитар мегардад. Рӯзҳои мо ҷалоли пушти. Мо барои онҳо на зиеда аз заноза дар тањќиќотњои тахмин.
  
  
  "Колючки ба ҳар ҳол метавонад қавӣ", — овозцо появившиеся дар вао паемҳои эму одина атрофи мардон постарше .
  
  
  "Ба. Дар чӣ қадар дароз? Мо силоҳ фарсуда шудаанд ва кўњна мешавад. Ғарб гум фоизҳо ва гуфтугӯ аз мо. Кас ба ин парво надоранд.
  
  
  — Аммо ин нафар, картерро ба ҳузур пазируфт, гуфт,... .. '
  
  
  — Гуфт, ӯ гуфт, — чењрааш Карак. "Ин танҳо як нафар".
  
  
  — Ту интизор калонтар, Эван? — оромона пурсид старик. "Танҳо дар як шахс буд, ки имконияти ба даст ба Аптоса, ва Картеру ин идора".
  
  
  — Ман ҳеҷ интизор набудам, — горячо возразил Карак. "Танҳо холод, гуруснагӣ ва позорная марг, агар мо хоҳем, ки идома ва дар ҳамон рӯҳ".
  
  
  "Дигар роҳ нест".
  
  
  "Ҳастанд."
  
  
  Бородатый предводитель бо покрытым пятнами шахси одамон ноҳамвор доранд дар старика: "Гӯш, ҳамаи шумо. Мо тамос дар Метковиче дод, ки чанд дархости мақомоти судӣ. Ӯ мегӯяд, ки агар мо ҳозир хоҳем рафтор потише, пас, мо метавонем муайян гузашт.
  
  
  — Ӯ аз дурӯғгуен бошад, — прошипел Падра.
  
  
  Вай прижал ангушти ба губам ба даст ego замолчать, вале дар ман мағзи сар крутились хилофи фикрҳои. Буд, ки ое тамос Карака дар Метковиче ҳамон, ки ман? Агар ҳа, чӣ буд ва ое он касоне, ки ӯ югославскую артиши ва онҳо каме нест, такфир ман? Ва ғайр аз ин, агар ҳукумат буд, чунин примирительным, пас чаро онҳо мусодира Джзан?
  
  
  "Овози чаро, — идома дод Карац, стуча костяшками ангуштони оид ба мизи, — даъват ба вай мардум дар атрофи Белграда навестить мо дар ин ҷо".
  
  
  'Дар ин ҷо?' прорычал Падра, подавленный. Он назар, то, агар буд, то таркиданаш аз ярости. — Ӯ привел ин тараф душманони? Милан перевернулся мебуд, дар гробу, агар шунид ин".
  
  
  — Ш-ш-ш, — прошипел вай эму.
  
  
  — Аммо чӣ мешавад, агар мо согласимся? — ором пурсид старик.
  
  
  "Он гоҳ присоединяйся ба он маньякам дар каменоломне", — рявкнул Карак. "Мо имкони ба бехатарӣ ва оромӣ, ва агар шумо хоҳед дид, ки ин барои худаш, фикр дар бораи ояндаи худ асои ва кӯдакон. Мо заключаем выгодную аҳд ва покончим бо тамоми ин сол кровопролития.
  
  
  Вай шунид рычание наздик бо ман ва шарканье пои. Пеш аз он ки вай тавонад, ки ягон кор, разъяренный Падра ҷаҳиши тавассути сӯрох дар як ҳуҷра, ревя аз ярости ва негодования. Ҳамаи шахсоне повернулись ҷудо ego, потрясенные пайдоиши ин почерневшего аз сажи дикаря.
  
  
  Вай выругался ба забони англисӣ ва сербско-хорватском, вале поспешил ҳамроҳ белокурому дикарю, задаваясь масъала, мурд, ое вай ҳоло. Вай беҳтар аст, ки мурд, ман истода, аз ин грязном воздуховоде. — Фармоишии не инро гир, Хэш, — заорал ман дар он. "Бингар, ки ту наделал."
  
  
  "Одам метавонад тањаммул танҳо маблағи муайян, ва на бештар аст", — рявкнул ӯ. Ӯ шагнул пеш ва огрызнулся дар стариков. — Ту, Ветов, ман худ мард! Шумо аллакай фаромӯш кард, ки мо плечом ба плечу бо Полгаром меҷангиданд, ба муносибати Хорватия? Ва ту, ва ман исбот шуда бошад, хоҳӣ ба туранкабут дар назди сербами, целовать онҳо мӯза? Ӯ чењрааш, ба он чашмони сверкнули хашм. — Хуб фурӯш, Эван? Шумо бадмуомилагӣ карданд, мо, шумо онро кардем.
  
  
  Овози Караца абсурдно, чӣ тавр ба кремень. — "Ту девона, Хэш. Мо мечтам омад наҳр аст, ва мо бояд гирифтани воқеият. Чаро ту хуни бештар дар дасти туст? Инқилоб ҳаргиз муваффақ."
  
  
  Падра махнул крюком. "Агар дар ин ҷо ва як хун, пас ин хуни сербов дар честном мубориза. Ва ҳамчунон бо хуни дасти туст? Хуни хорватов?
  
  
  Одамон Карака вазъи муроҷиат лижет, чизе бормоча.
  
  
  — Е ӯ ба шумо гуфт? кричал Падра. — Ое ӯ нагуфтааст, ту, ки окружил ва амр ба куштани мо?
  
  
  — Дурӯғ, дурӯғ, — прокричал овоз. "Ту предатель".
  
  
  Падра ҳукми кулак ҳамчун пушечное core. Раздался треск ва мард влетел инсон дар паси он. Одамон Карака дар як лаҳза отшатнулись, ва он гоҳ, боз вазъи муроҷиат ба мо.
  
  
  Падра парировал корд худ крюком ва зад нападавшего коленом дар пах. Вай зад он ладонью оид ба шахсе шунид ва хруст устухон. Вақте ки вай буд напасть ба шахси дигар, ӯ эҳсос кард, ки чӣ тавр таращить чашмони ман аст биронанд, то. Приклады врезались ман дар сандуқе, ва внезапная, ослепляющая дард менамуд, разорвала сари ман. Вай пошатнулся, гирифта, худ дар дасти кӯшиш мекунам, ки схватиться барои як бо ружей пеши ман. Анбӯҳи надвинулась ва прижала мо пушт ба стонать. Вай кӯшиш мекунам, ки пригнуться, вале опоздал дар як сония.
  
  
  
  Боби 7
  
  
  
  
  Дар атрофи торикӣ раздался овоз. "Вай меояд, то ки дар худ".
  
  
  — Аъло, — отзвался дигар овоз. — Ту омода аст, Гарт? Ман хеле кам вақт барои ин.
  
  
  Аввал овози муљаз дар ҷавоб гуфт: "Чунон ки омода аст, ба монанди он". Оҳиста-оҳиста торик туччи рассеялись, вале гарчанде дар ин буд, ки ягон нуқтаи. Вай плавал дар баҳр зарар. Оҳиста-оҳиста он фаҳмидам, ки ман тамоман бараҳна, танҳо шеърҳои дар железном стуле. Вақте ки он кӯшиш ба пошевелиться, пас фаҳмидам, ки ман дастро ва тағоям скованы острыми металл кандалами.
  
  
  Дар якчанд пойҳои истироҳат аз ман истода невысокий мясистый мард. Ego бузург ҳаети нависал бар поясом, ва буд видным сквозь дырки дар рубашке. Ӯ буд, комилан лысым, ва ego бесформенном шахсе буд, ки оид монументальная беззаботность касбӣ палача, танҳо выполняющего кори худро. Послышался шорох доштанд. Эван хеста, бо стула ва селл дар манишинед дар оянда бо ман бо дасти.
  
  
  — Шаби шаб, Шуд, — бодро гуфт ӯ. "Ту ва Падра сахт маро потрясли, ки дохил сквозь ин деворҳои".
  
  
  Вай чизе нагуфтааст. Ман аллакай мушкилоти бо вуҷуди ин, ба даст ман гулӯ ба кор. Он дамида высохшим ва сдавленным, ки агар касе ба зудтар фаро расидааст, ки дар он дар вақти кор ранг.
  
  
  "Аммо ман фикр мекунам, ки метавонам, ки баргардонад", — сардонически улыбнулся Карак. "Хуш омадед ба ман ҳуҷраи истироҳат".
  
  
  Вай огляделся ва оғоз ба дарк мекунанд, ки ман. Вай менамуд ва дар маленькой квадратной камераҳои рақамӣ бо дағалона отесанными деворҳо. Ҳаво буд, бо зловонием хун ва экскрементов. Дар мерцающем партави ягона жаровни вай дид, ки дар камераҳои рақамӣ аз ҷониби дигар ду рӯз бо замками ва узкими щелями дар сатҳи чашм. Деворҳои буданд увешаны пир приспособлениями барои шиканҷа: зажимы барои пойҳояш, ва ступней, кругловязаное полотно (трикотаж, тамғакоғазҳо, спинной валик, овезон, разбивать ва ба дастбандҳое аз качелей, бисер запятнанных, ржавых оҳанин curling ва булавок. Вай эҳсос кард, ки чӣ тавр желчь подступила ба горлу, инчунин оид ба голому бадан побежали goosebumps.
  
  
  Карак дилам ба ман ва потянул ман дар сари як мӯй, бераҳмона повернув вай, албатта, ман дар ед дорам, он лаҳза, вақте ки вай дернул ego ба мӯи худ. — Ман мехоҳам, ки ҳама медонем, дар бораи волке тарҳрезии милан, — настойчиво прошептал ӯ. "Ман мехоҳам, то бидонед, ки дар ин чунин муҳим аст.
  
  
  Вай барои эму чанд ругательств, аз он ego шахсе побледнело, ва ӯ гузорем, фуҷур ба мӯи ман, ки агар ego ужалили. "Ман мехоҳам як меҳмонхонаи, ки Падра буд, дар ин ҷо ошкоро ҳоло, ки мебинем, касоне, ки дар атрофи шумо аввал хоҳад молить дар бораи пощаде. Аммо акнун, ки шумо танҳо бояд ба умолять ду баробар зиед кунад ин дуруст аст. Гарт!
  
  
  Ӯ порывисто махнул дигар мужчине, ва Гарт чӣ ваҳй ба стулу. Он нест, то бубинем, ки ӯ буд,, вале ман ба миен омадааст, ки тревожная фикр мекунанд, ки ман танҳо ба танҳо шеърҳои дар старом кресле. Вай шунид, ки чӣ тавр ӯ суетился дар четвереньках. Пас аз як дақиқа он эҳсос едкий бӯи раскаленного металлӣ ва дуд.
  
  
  — Шумо гона мегӯям ман, Шуд. Дер е зуд ту ба ман скажешь.
  
  
  Вонь становилась ҳама қавитар аст, ва ҳоло он мушоҳида кардам, ки раисикунанда табдил ефтааст ногувор гарм. Бо мурури он, ки чӣ тавр сола металл стула становился бештар гарм, сжимал он кандалы . Ман пӯст горела. Вай стиснул дандон ва нигоҳ ором.
  
  
  — Ту думаешь, ман метавонам ба сломить ту, Шуд?'
  
  
  Забонҳои оташ поползли боло оид ба сиденью стула, то Гарт возился бо кам мехом бо овечьей машк. Оташ разрастался, лизал дастҳои ман ва обжигал пӯст. Шипованное оҳан табдил ефтааст вишнево-сурх, ва вошло нав зловоние, боз як зловоние, зловоние горелой ҷисм. Ман зажаривали заживо.
  
  
  — Картерро ба ҳузур пазируфт,, ки дар беш аз сирри проклятого totem? Вай медонам, ки ӯ ҳаст, ва ман ҳеҷ вақт дар он ба пурсед, ки барои туро ба хорошему, то артиши сербов аллакай дар роҳ. Рассказывай.'
  
  
  Вай шунид, ки чӣ тавр подш выпалил он. 'Козел . ... justin.
  
  
  'Ба кадом андоза? Чӣ justin?
  
  
  "Шумо оиладор goat, Карак".
  
  
  "Ки бо ин?"
  
  
  Вай ҷиҳод дар горящем кресле, ман сабук сжимались аз дуд ва дард. Бо вуҷуди ин, ба ман муяссар гардид, ки вдохнуть кофӣ интихоби намуна ҳаво. "Шумо оиладор козу... Афсӯс, ки ин модар ҳаргиз шунидам, ки дар бораи противозачаточных воситаҳои". Карак зад ман худ бузург шудан бо шахси ва дастархонро губу. "Як ваҷаб аз дюймом он пошлю туро дар ҷаҳаннам", — рявкнул ӯ ба ман. — Гарт, кофӣ. Привяжи ego ба качелям.
  
  
  Гарт полил об ва оташ дар зери решеткой, развязал маро ва тақрибан потащил оид ба холодному каменному нимсола. Ман асабҳо взорвались, ва дард буд, қариб мафурӯшед, ки мӯи coarse санг терся дар бораи ман обожженую пӯст. Дар оянда лаҳзаи Гарт застегнул вазнин оҳан-кандалы качелей ба ман запястьях. Арғунчакҳо — он қариб доисторический пешгузаштаи дыбы, шиканҷа, ки машғул ба миен қурбонии дар ҳаво ва сипас ногаҳон сбрасывает вай ба замин. Ин бераҳмона усули вытягивания дасти, скручивания мушакҳо, он буғумҳо ва шикастагии устухон.
  
  
  Гарт боло ман барои дастро то он даме ки повис, то ки ман ангуштони пои ба вуқӯъ касались замин. Пас ба он чӣ ваҳй ба стоны дар бораи качелями ва гирифта, дар дасти свернутый кнут. Ӯ встряхнул ego паси худ ва дилам ба Караку, мунтазир аст фармон.
  
  
  Чашмони Карака буданд лихорадочными ва нетерпеливыми, вақте ки ӯ ба дилам аз назди ман. "Ин римское дастгоҳи Шуд. Ин имкон медиҳад, ки ego хеле мувофиқ аст барои шиканҷа не?
  
  
  Сипас ӯ отступил пеш ва гуфт. Хлыст рафтанд ва хлестнул ба андешаи ман ҷисми худ,. Дард буд, қариб мафурӯшед, ки сырая пӯст обернулась атрофи голых буд, ва ҳает. Вай сжался дар дугу, дар худ висячем низомнома.
  
  
  "Овози, чӣ тавр ба римляне изҳор намуданд иди Луперкалии", — дарида берун хандидан Карак. "Ҳар сол пятнадцатого феврали мардон танцевали дар кӯчаҳо, избивая худ асои плетьми, сделанными оид ба ивовых веток. Ва ҳоло рафтанду ман дар бораи он волке тарҳрезии милан, картерро ба ҳузур пазируфт. Ба ман бигӯ, то садоятро.
  
  
  Боз хлыст зад ва маро аз ҷониби тарк як алую полосу дар голом бадан. Вай iso ҳамаи нерӯҳои ба ҷанг бо цепями, удерживающими ман кӯшиш ба канорагирӣ шлепающего кнута. Вале Гарт буд мастером худ парванда ва ҳеҷ упускал.
  
  
  "Гург Дар Тарҳрезии Милан, Картерро Ба Ҳузур Пазируфт. Ки бо ин волком?
  
  
  Овози Карака шталь барои ман непонятным, ки Гарт боз ва боз ударял ман. Дуъояшон эхом разнесся дар камераҳои рақамӣ, ва вақте ки ӯ замер, он фаҳмидам, ки ин исходил аз ман худи.
  
  
  "Гург. ..'
  
  
  Вай буд, ки ба истироҳат. Вай бояд буд, маҷбур Гарта ягона, ба таври дигар онро ҳеҷ гоҳ найду баромадан аз ин шиканҷа. Аз стоном опустил вай сари берун ва притворился, ки гум аст. Бадани ман обмякло ва неподвижно повисло дар роҳи оҳан кандалах. Гарт зад ман ҳам чанд маротиба, вале ин ба ман муяссар гардид, ки ҳамлаҳои рвущиеся атрофи гулӯ додзанӣ. Пас аз як дақиқа он шунид, ки чӣ тавр хлыст фарш афтод.
  
  
  Карак буд бало зол. — Ту зашел хеле дур, санади like азиз , — крикнул ӯ Гарту. "Подними ego".
  
  
  — Шумо интизор.
  
  
  'Наметавонам дождаться.'
  
  
  "Ту бояд."
  
  
  — Фармоишии не инро гир, Гарт, ман як парванда поважнее аз тамошо, ки чӣ тавр ӯ овезон дар ин ҷо. Позови ман, вақте ки ӯ боз бошад, қодир ба сухан.
  
  
  Вай шунид, ки чӣ тавр Карак берун омада, ба воситаи подземелья. Дари захлопнулась барои ӯ бо кар шуда кардам стуком.
  
  
  Дақиқа тянулись, мисли асри. Арақи струился ба андешаи ман бадани худ, впиваясь дар варам захм, вале ӯ двигался. Гарт нетерпеливо аҳволи бозгашт-ба пеш. Вай шунид, ки чӣ тавр ӯ чиркнул спичкой, ба он нур сигарету. Бӯи сулфур ва нодуруст тамоку щекотал ноздри. Аммо дар ҳоле, тянулось, ва ногаҳон Гарт пробормотал: "Чурбан!"
  
  
  Дари фаъол ва боз захлопнулась. Ва Гарт рафт. Вай looked мешавад ҳуҷраи, ва фикр кардам, чӣ қадар вақт ман хоҳад, пеш аз он баргардад. Баъд аз чанд дақиқа онро шунид ором скрежет ва карор додам, ки ман аз истироҳат аллакай тамом. Аммо пас аз он, фаҳмидам, ки садоҳои доносились аз ман бозгашт, аз камера. Ин буд, чунин ба назар мерасад, ки чӣ тавр муш бегают оид ба стенам.
  
  
  — Шуд, — шунид, ки ба вай шепот. "Шуд".
  
  
  Вай оҳиста-оҳиста дилам дар худ цепях рӯ ба рӯз дар охири дигар. Ду призрачных шахсони бо изможденными чашмони ӯ, ба вуқӯъ различимыми дар мерцающем партави. Вай дарҳол фаҳмидам ih. Ин буданд, ки мардум аз сафар, хабарнигори, up music, ду нафар аз се, шаҳидони якуми мулоқот бо Караком.
  
  
  'Шумо ба мо мешунавед?'
  
  
  'Бале.' Ба вай гуфтам. — Падра бо шумо?
  
  
  — Не, — дар ҷавоб гуфт яке, дар атрофи мардон.
  
  
  — Ое ӯ буд, на бо шумо бод? — дигар пурсид мард. Мумкин аст, ӯ сбежал.
  
  
  — Е мурд, — бо горечью афзуд аввал.
  
  
  — Ман фикр мекардам, ки шумо ҳамаи мертвы, — гуфтам ман.
  
  
  "Онҳо, ки амонатҳову мо барои дигар марг: дар бозиҳои ".
  
  
  — Бозиҳои ?
  
  
  "Дар арсаи. Ба муқобили интихоб Караком, ки қотилони. Ментона аллакай не, балки мо зерин.
  
  
  "Карак нузул девона". - Ман ба вуқӯъ метавонад бовар худ ушам.
  
  
  'Бале, вале . .. ' Мард колебался, сипас гуфт: бо trepidation: 'Он мешунавам Гарта. Хайр, Шуд.
  
  
  Шахси нобуд ва ман боз монд як.
  
  
  Қисми ман қувваи вернулась, подпитываемая ужасом аз он, ки онҳо танҳо, ки ба ман гуфтанд. Упершись шатта дар девор, он подтянулся ба схватиться барои разбивать бар кандалами оид ба дасти . Ман ангуштони буданд скользкими, вале ман держался. Бо қабули як нафас чуқур мегирад, он ба оғоз карабкаться, то даст ба дасти ҳам зуд аст, чун танҳо метавонист . Мушакҳои ман дасти ва плеч напряглись то нагардад, балки ба ман нигоҳ ҷойҳо.
  
  
  Пас аз он добрался то вазнин перекладины, вай шунид садои приближающихся қадамҳои. Ноумедӣ вай, перекинул, то тавассути балку ва вскарабкался ба нах. Вай яростно дернул кандалы, ман медонам, ки бояд мешикананд, пеш аз Гарт доберется то ман ва оғоз хлестать бозгашт худ хлыстом. Дар кандалов буданд оддӣ қасрҳои-клипҳои, ки использовались барои навесных замков дар онҳо барномаи маротиба, эҳтимол, дар пешинаи рӯзҳои Афона. Дари аз скрипом фаъол ва сояи Гарта показалась дар каменном нимсола. Дар айни замон вай пайдо нуқтаи фишор ва освободил кандалы. Сипас Гарт карди. Чӣ тавр мебуд, толстым ӯ дар мо буд, он среагировал бо суръати пантеры.
  
  
  Ӯ баъзеи кнут ва занес ego барои худ, он шахс исказилось аз внезапной ярости.
  
  
  Вай баъзеи железную занҷираи мисли рӯза мисли танҳо метавонист, ва бросился дар он. Кушода наручник зад он ego сбоку дар голҳои, раздробив баланд ба кровавой кашицы. Падая, ӯ ударился дар бораи курсї бо решеткой ва пош, дар замин. На раздумывая, вай ҷаҳиши ба он дар боло ва дар мавриди ҳама чиз бо вазни эму дар сандуқе. Бо булькающим стоном ӯ чунин менамуд, сдулся; хун ва слизь хлынули оид ба ego кушода rta. Бояд, ки ба вай пора ҳадди ақал нисфи ego ребер, ва акнун раздробленная устухони проникла дар ego шуш.
  
  
  Вай медонист, ки берун аз дари не заперта, вале вай низ буд, ки аз дуюми замком дар рӯзи оғози дуюм меҳмонхона ва озод кардани дигар маҳбусони. Вай зуд обыскал бадан Гарта дар гуфтаанд, ки калидҳои, вале на аз ӯ, мо дар куҷо е дар камераҳои рақамӣ он ih пайдо нашуд. .. Ноумед он позвал ду мард, ки онҳо ба ман гуфтанд, ки онҳо буданд,.
  
  
  "Калидҳои танҳо дар Карака", — гуфт яке, дар атрофи мардон.
  
  
  — Хавотир нашав дар бораи мо. Убегай, то садоятро, — гуфт дигаре.
  
  
  - Ва агар сможешь, рафта ба кӯмак.
  
  
  Вай ненавидел нагузорад мардум дар темнице, вале онҳо буданд, ки ҳақ ҳастед. Ин буд ягона ревматизма. — Ман њамин корро мекардам, — ваъда дод, ки ба ман.
  
  
  Вай выбежал тавассути камераҳои шиканҷа Карака дар дароз торик коридор. Вақте ки ба он фуруд омад, ки фикр мекунанд, дар кадом самт ба ман рафта, он шунид дуъояшон як атрофи мардон. "Поверни рост, ин ягона роҳи берун!"
  
  
  Бе минбаъдаи масъалаҳои вай рванул рост. Вай медонист, ки ман убьют, голого ва безоружного, чӣ тавр ба, танҳо як дар атрофи охранников Карака мебинад маро. Долонҳои буданд бесконечными, қисми заканчивались тупиками е обваливались, маҷбур ман меояд, пеш ва оғоз аввал. Вай зад, ки ловушку тускло освещенной молчаливой шабака. Вале чунин ба назар мерасад, ки он боиси боло.
  
  
  Вай двинулся пеш, дар темноту, ва пайдо кардам, ки баъд аз tide баланди adrenaline ман қувваи ослабевают. Тез санг деворҳои терлись дар бораи ман разорванную пӯст ва ягона барои босых пои оставляли хунини нишонаҳои. Ягона чизе, ки заставляло ман ҳаракат, — ин ба ман сахт ҳастам нафрат ба Караку ва хохиши ман маҷбур ego пардохт.
  
  
  Баъд он чизе, ки менамуд вечностью, нақби аллакай буд, чунин темным, чунон ки пештар. Дур аст пеш аз он, различил хокистарӣ муқаддас дар охири нақб ва дрожа аз изнеможения, давида он ҷо. Чизе беспокоило ман: полубессознательное огоҳӣ пыталось маро бас. Вале вай стряхнул ego ва дошел то ворот.
  
  
  Сипас вай боз дарида дар ҷаҳон. Вай опустился афтод, пойҳои ман буданд, хеле ҳалим, ки истода ба таври ошкоро ва ман хис кардам, заминро дар зери худ. Ин буд, пропитанная кровью суглинистая хок: суглинистая хок римского амфитеатри.
  
  
  
  Боби 8
  
  
  
  
  Оцепенев аз сард, запекшейся хун ва лой, вай ва поднялся ба пойҳои. Ин буд арсаи амфитеатри, ки дар Падра қайд кард, ба ман дар арафаи он часпида дар овальном ҳалқаи. То абад ман, дар сафи скамеек, нишаста буданд, даҳҳо одамон Карака бо факелами, освещая осыпающиеся гузошта истодаанд. Ва дар болои амфитеатри располагалось шӯъбаи ассасинов бо автоматами ва винтовками. Тақрибан тақрибан дар маркази дароз изогнутой деворҳои буд, корпусы каменнных скамеек дар коробках, ва дар як атрофи онҳо буд, Карак. Дар наздикии ӯ буд, ки як ҷуфти приятелей бо факелами, ва бар болои униформы буд накинуто старое кўрпа, барои њимояи худ сард буд, шамол. Ego чашмони буданд прикованы ба ман ва ба даҳони скривился дар дьявольской улыбке. Бо он ҷойҳое, ки он хранил, он назар, ки чӣ тавр ничтожный "нерон" дар поношенной тоге.
  
  
  Ошкоро пеши ман, дар рӯи замин лежало обезглавленное ҷисми мардон. Вай медонист, чӣ аз он буд, Ментона, сеюм басташуда гурӯҳи сафар, хабарнигори, up music. Ӯ буданд, завязаны чашмони чун, ки казненного. Дар аввал ман фаҳмидам, ки чаро, он гоҳ ба хотир, ки некая гурӯҳи гладиаторов, андабатов, дралась вслепую бо повязками дар пеши назари шумо.
  
  
  Вай не тааҷҷуб, ки чӣ қадар ба занон ва мардон дар он ҷо рост истода буд, ки дар он ҳозир буд; чӣ қадар атрофи онҳо буд дьявольски дилгиркунанда сыч масхара кровожадных тиранов монанди Карака.
  
  
  Вай шунид овози Карака. - "Шуд!" Ӯ смеялся, ба монанди девона. — Ту набояд интизор буданд, ки барои дар оянда ҳамчун аттракциона. Аммо хуб аст, ки он метавонад давом ебад".
  
  
  "Гарт мертв".
  
  
  — Ман ин интизор, дар акси ҳол шумо, тавонистанд, ки мехоҳам сбежать. Бубинем, ки чӣ қадар ту продержишься, пеш аз присоединишься ба ӯ.
  
  
  — Онҳо, ки вотум-вотум хоҳад мурд, ба шумо салом мегӯянд, — саркастически гуфт: ман, подняв дасти.
  
  
  Аз тарафи дигар саҳнаҳои, дар атрофи ворот берун омада, калон торик ҷанговари. Ӯ буд, ки либоси дар узкие шим ва мӯза ба он обнаженная сандуқе блестела дар партави факелов. Ӯ диверсификатсияи утяжеленную рыболовную шабака ва трезубец, силоҳ қадим ретиариев.
  
  
  Вақте ки ба он чӣ ваҳй ба ман, вай присел, ман ангуштони пои коснулись замин. Гладиатор кружил атрофи ман, сдерживая ман ложными атаками трезубца.
  
  
  — Рафта, — отрезал ман. 'Ки ту худ бозмедорад? Боишься голого инсон?
  
  
  Ӯ усмехнулся ва танҳо оғоз забонбозӣ оид ба ҳадди ақалли шабакаи мисли лассо, пайваста расширяющимися, плоскими кругами бар сари худ, омода биеед рафта ва кинуть ба ман. Вай медонист, ки беҳтар аст ба назар, дар шабакаи ва мушоҳида барои выражением ego чашми ва ego ашхоси.
  
  
  Овоздиҳӣ он! Ҳиссаи сония пеш броском. Вай пригнулся ва откатился аз он. Яке аз свинцовых гирь врезалась ман дар пои, вале фикрию biodegradable промахнулась ва тарк дар ошенаи arena харидорӣ.
  
  
  Вай вскочил ва бросился дар он пеш аз он ки ӯ боз ба он қодир схватить худро ба шабакаи. Ӯ отшатнулся, ва дар як лаҳза ба ман показалось, ки ман достану он. Вале ӯ парировал ман ego трезубцем, ва ман ба пригнуться, ба ӯ нанизал маро ба худ трезубец. Ӯ загнал ман дар кунҷи.
  
  
  Вай истода, дардод, ки устувор гузошт, ки метавонам ба амал кофӣ аст, ки ба зудӣ бори дигар. Ва ҳатто агар инро ба ман муяссар гардид, ман барои мебуд уворачиваться аз зерин ҳамлаҳои, ва аз оянда. Вай подавил хоҳиши нишаста, истироҳат ва бигзор ӯ буд, хатми истироҳат ман.
  
  
  Дар кори ман ба ОҲ он ҷанг бармехостанд бо подводными лодками ва водородными бомбами, рентгеновскими лучами ва изменяющими шуури маводи нашъаовар, тамоми изобретениями, ки танҳо метавон тасаввур кардан, балки барои он буд, ки дигар, дахшатнок дигар. Ин буд, љанг, сведенная ба он примитивному облику, лишенная он муосир мураккабии. Ин заставляло мегӯянд, ки зверей драться боз бо якдигар, ва ин навъе ба ин ин ҳам бештар ужасным.
  
  
  Вале ман ҳис кардам, ки чӣ тавр зверь меафзояд даруни ман, ва оскалился дар ин гладиатора двадцатого асри бор он собрался барои соли навбатии кӯшиши. Вай напряг ғулғула, ки ба шунидани смертоносный садои кружащейся шабака. Вай интизор сгорбившись, ман мушакҳои напряглись.
  
  
  Ӯ фақат дод, то ego боз.
  
  
  Вай нырнул тавре ки пеш аст, вале ин дафъа вай, дилам ва баъзеи закрученную шабакаи пеш аз он ки тавонад, ба вай бигзор go. Гладиатор бросился ба ман подняв трезубец. Вай откинул крутящуюся шабакаи умедвор аст, ки ин собьет ego оид ба противовесов.
  
  
  Ӯ споткнулся ва запутался дар шабака, ки бо накрыла ego.
  
  
  Вай дар ин ҷо бо ҳамин исбот кард, ки аз боло, шабеҳ ба зоҳир ба ӯ ҳамон қадар шафқат, чӣ қадар аз он буд, ба ман, ки рафта дар ҳамла кард. Вай повалил ego ба замин ва вырвал трезубец, дар атрофи ego дасти. Ӯ чењрааш аз ужаса, вақте ки вай, дилам ба вонзить трезубец эму дар сандуқе. Ҳама чиз бар дар як сония. Як бор ӯ вздрогнул, побледнел аз марг, ва он гоҳ безжизненно ба замин афтод.
  
  
  Вай истода, склонившись бар бадани, бо такя ба древко трезубца. Вай шунид рычание мардум Карака. Вай, дилам ба скамейкам ва дид Карака дар троне. Ego шахсе буд, бледным аз ғазаб. Ба воситаи як лаҳза вай вывал трезубец ва чӣ ваҳй ба Караку.
  
  
  Ӯ фавран дарк кард, ки ман задумал. — Не пытайся, Шуд, — крикнул ӯ. "Шумо метавонед барои баромадан аз ин трезубец то кунун, ва, ғайр аз ин, ман одамон убьют ту".
  
  
  "Касе парво надоранд, ки чӣ тавр ман мурд,, Карак? Вай метавонист низ мегирад, ки туро бо худ.
  
  
  "Ман ҳамеша фикр мекардам, ки шумо, амрикоиҳо, аз дӯстдорони варзиш аст".
  
  
  "Варзиш?" Вай оид ба дасти аз кровавой саҳнаи. "Ба фикри шумо ин спортивным? Нуқтаи, Карак?
  
  
  Ӯ злорадно дарида берун хандидан. "Ман ин забавляет".
  
  
  — Ту дар ҳақиқат бемор аст, — гуфтам ман бо отвращением. "Ту девона ".
  
  
  — Ҳеҷ гап ба ман, ки ман. Ба ту ҳаргиз лозим зиндагӣ дар ин ҷо, дар ин проклятой адской дыре.
  
  
  "Ман оғоз ба дарк мекунанд. Ту дар ҳақиқат ненавидишь Аптос.
  
  
  "Ман презираю Аптос". Карак повелительным жестом плотнее завернул кўрпа; ego чашмони буданд, ба монанди гранит. "Ҳар як дақиқа, проведенная дар ин ҷо буд, ки барои ман мучением. Вале он ба зудӣ анҷом хоҳад расид.
  
  
  — Маънои онро дорад, Падра ҳам дуруст буд. Шумо фурӯхта худ сербам.
  
  
  'Ва зиед ба фурӯш рафтааст . . Ӯ боло китфи. — Вале на предал. Созишнома бо Белградом дало ба ман пул ва ҳокимият, ки ман причитались. Аммо, ин ҳамчунин маънои онро дорад, ки мардум ҳеҷ гоҳ бештар хоҳад мерзнуть, уқубат аз гуруснагӣ ва е тарс".
  
  
  Бо кадом ин хорек ҳукумати нигоҳ медорад каломи? Туро фиреб, Карак.
  
  
  'Не. Ман туро гӯш. Ман, ки одамон хушбахт бошанд.
  
  
  — Онҳо ба ин ҷо омада нест, барои он ки хушбахт бошад, Карак. Онҳо дар ин ҷо омада, барои озод шудан.
  
  
  'Озод?'- Карак, дар ҳақиқат маро нидо аз begeistert. "Аптос тамоми ҳаети ман буд леденящей ҳар сари тюрьмой. Танҳо марг меорад ин ҷо озодии. Ӯ хлопнул дар ладоши, сигнализируя дар бораи дигар гладиаторе. "Овози чаро он қадар дӯст бозӣ. Вай охирин освободитель халқи худ. Акнун сражайся ва хоҳӣ озод Шуд.
  
  
  Ҳарчанд дар атрофи rta буд пены, ки Карака, зоҳиран, чизе нест, тибқи тартиби бо сари худ аст,. Аен аст,, он поддался суровости фаъолияти худ ва азият аз паранойи ва навязчивых ғояҳои величия, рўњї strays байни хоб шудан дар бораи былой ҷалоли Аптоса ва видениями худ шахсӣ ояндаи величия. Ман не метавонад винить ego дар бораи хоҳиши сулҳ, вале здравомыслящий нафар дарк мекардем, ки ин роҳи бессмыслен ва саморазрушителен. Карак ба таври возеҳу равшан ба рассуждениям; Ин барои ин сабабҳои асоснок дорад бозгашти ман дур шудааст сарф қувват кӯшиш сӯҳбат ба ӯ.
  
  
  Вай, дилам ба ӯ пушт ва рафта, бозгашт ба маркази arena харидорӣ. Дар он ҷо ман дилам ба тоҷикистон надорад, аз куҷо буд, низ аз ман ҳарифи баъдӣ.
  
  
  Нав гладиатор буд, дар боло ва вазнинтар гузашта.
  
  
  Ego сандуқе буд, фаро шрамами, онро ба дасти шуданд обмотаны цести, обручами атрофи пӯст ва металлӣ, ў монанд шудан мехостед дар медные кастеты, ва он нигоҳ кӯтоҳ шамшер ва мудаввар фракийский сипари. Ӯ терял вақт даром рафт ва ошкоро ба ман рассекая ҳаво худ смертоносным мечом. Вай повернул пеш, ва онро, ругаясь ва сахт дыша, аз паи ман. Вай фуруд омад, развернулся ва кольнул дар он трезубцем. Ӯ взмахнул худ ҷолибу, чӣ тавр ба shaver мечом ва вонзил ego ошкоро дар древко, боз маро тарк безоружным.
  
  
  Ӯ бросился ба пеш, ба зарубить ман, ва ман шлепнулся ба замин. Вай зуд откатился ҷудо. Ego шамшер опустился, ба зӯр нест, задев ман, ва погрузившись дар замин.
  
  
  Вақте ки гладиатор царакат шамшер барои соли навбатии кӯшиши он зад он ego пои. Ӯ гуфтугӯ, ва ман пятка промахнулась дар чанд инч дур аз он промежности ва ударила дар дохили тарафи ego гирифтааст. Зарычав аз дард, ӯ попятился. Вай на метавонист зарар расонад калон зарар, балки дар як лаҳза эму помешал. Ego шахсе буд, багровым аз ғазаб сабаби оммавӣ унижения аз ҷониби безоружного инсон. Вай поспешил дур аз ӯ, дар сар ман гудело шудааст, комилан пусто, вай бо ноумедӣ мехостам, ки ягон-ягон идеяи. Напрасно. Ногаҳон гладиатор боз рафта ба назди ман, баіс мечом ва рубя дар атрофи худ мечом.
  
  
  Дар ин бора ба вай нагнулся, зачерпнул ду дасти шағал ва замин ва яростно швырнул ih эму дар шахси. Мисли ман интизор, ӯ боло сипари барои ҳифзи чашм, ва лой нест, боиси эму ягон зарар. Вале ego диққати абстрагироваться барои як лаҳза. Баланд подпрыгнув, зад вай ego оид ба предплечью босой пои чап ва сипас пои рости дар як зироъ. Шамшер рафтанд оид ба ego онемевших ангуштони ва полетел оид ба арсаи, берун аз дастрасии ego.
  
  
  В ярости ӯ зад ман цестом ; заданд, кӯфтанд, аз тамоми ҳаво дар атрофи бадани ман ва швырнул маро ба замин бо вытянутыми дасти худ ва пойҳои.
  
  
  Ӯ ба дилам ва рафта, барои худ мечом. Чӣ тавр мебуд онро ба мо буд оцепенел, ӯ медонист, ки наметавонам имконият эму барои бозгардонидани ин шамшер. Пас аз он боз доберется то ин, ӯ порежет ман дар клочья. Вай мехоҳам ба назар пас, агар маро толкнули тавассути стеклянную дари.
  
  
  Вай вскочил ба по ва аз паи онҳо.
  
  
  "Хаджии" Ман ба чењрааш то громко, чун танҳо метавонист, ки гӯе вай буд разъяренным апачем. Ошеломленный, гладиатор обернулся. "Хаджии!" Вай боз чењрааш ва добралась то он пеш аз он ки ӯ дарк кард, ки бо ӯ рух медиҳад. Ӯ кӯшиш мекунам, ки сарҳои худро сипари , вале буд, хеле дер. Ман пойҳои ӯ тир дар смертоносном ударе ва задааст эму дар гулӯ. Ego мақсади откинулась пеш, ва ӯ шунид, ки чӣ тавр хрустнули позвонки.
  
  
  Ӯ афтод, ки издав мо садо, ego чашмони буданд, ба таври васеъ кушода, гардан согнулась зери хоси атрофи гӯшаи.
  
  
  Вай давида дар мечом ва торжествующе боло ego, болои сари ӯ, торжествующе махнув угрюмому Караку.
  
  
  'Ки акнун?' — аз ҳама пурсид вай. — Метавонад, шерон? Е дар доираи дар колесницах?
  
  
  — Не, ое идиотом, — яростно фыркнул ӯ. "Ки мо ба гирифтани шерҳо е колесницы?"
  
  
  — Не расстраивайся, Эван. Вай бахшиш шумо дар фикри беҳтар, ки шумо дидед, ки дар солҳои охир.
  
  
  "Иди к черту, Шуд". Ӯ вскочил ба пойҳои ӯ, як дасти вцепившись дар рваное кўрпа атрофи он, дигар хеле васеъ дар бораи жестикулируя. "Милан хеста, ман дар роҳи. Акнун шумо дар ин ҷо омада, барои баланд бардоштани ин shit. Ту буд, мурдан чанд рӯз пеш, мисли Милан. Балки навъе ба ту муяссар гардид, ки даст ба Аптоса. Дар ин вақт ту нест, сбежать.
  
  
  Дар гневе Карак нест, мефаҳмидам, ки мегуфт.
  
  
  — Ту предал тарҳрезии милан? — гуфтам ман, ошеломленный ин пазируфтани. "Ӯ буд, фиреб, ӯ ба зиндагӣ дар вчерашнем ва позавчерашнем".
  
  
  — Ва ман дар алоќаи Метковиче? Ин ҳам буд, ки яке оид ба встретят шумо ба мардум?
  
  
  — Ман хуб пардохт ба ego саъю уверяю шумо. Чӣ ва ҳар ҷо, он биҷангад, ки барои беҳтар зиндагӣ, ва на дар бессмысленные идеалы. Карак қатъ усмехнувшись, ки гӯе хурсандии худ шахсӣ шуткой. Баъд оҳиста-оҳиста боз сель, расправляя складки худ қадимтарин рӯйпӯшҳои. Он чизе прошептал як ба атрофи худ палачей, ва он ин ҷо ҳамон давида берун.
  
  
  "Он чизе, ки муҳайе кардааст, ва боварӣ дорам, ки хоҳӣ ин ҷолиб, Шуд", — маҳфили бо мактуби ӯ ба ман. "Танҳо интизор шудан ва наслаждайся бо навтарин минутами дар ин рӯи замин аст". Измученный, ба вай фуруд омад, прислонив шамшер ба замин. Ман бо trepidation фикр кардам, ки ӯ метавонад дар рукаве. То ин лаҳза холис муқовимати метавонад накачать дар ман хуни кофӣ adrenaline ба идома motion. Фикр дар бораи он, ки ба таслим ба ин бородатому ублюдку ҳоло, буд мафурӯшед. Ӯ дар фасли маро донага, пороли ва пытал, ва, ниҳоят, ба нақша гирифта буд, ки маро бикушӣ, вале эму бояд мунтазир бошед, то ба ҷаҳаннам нест замерзнет, пеш аз он сдамся ва опущусь афтод дар хок пеш аз ӯ.
  
  
  Вай фикр мекард, ки ин дафъа ӯ ба ман поймал. Вай дрожал аз сард ва шатался аз истощения. Навъе ба ман муяссар гардид, ки наҷот дар ду гладиаторских набард, балки ягона роҳи заполучить баробари душман буд, ки ман сеюм қонеъ кардани душман мебуд, карлик-калека. Бо ман ҳама чиз бар, ва мо ҳам медонистанд, ки.
  
  
  Ногаҳон аз ворот раздался амиқ офатовари садои. Мӯй дар затылке встали дыбом, ва ман охватил хунук, часпанда тарс. Вай шунид лязг роҳи оҳан решеток ва злобное рычание, донесшееся то маро.
  
  
  Волки!
  
  
  Шаш қисмати бузурги голодных волков вырвались атрофи загонов зери ареной. Баъзе вақт онҳо ба давутоз рафтан бозгашт ва берун дар даромадгоҳи, ки гӯе сбитые бо ҳеҷ нафъ деворҳо ва наблюдающей бо тӯдаи.
  
  
  Амиқ ропот хоҳад поднялся, ки дар байни мардум то абад ман. "Ман хеле афсӯс, ки мо маҷбур обходиться бе шерҳо, Шуд, — хурсандӣ крикнул Карак. — Вале ман умедворам, ки ту хоҳӣ возражать зидди алтернатива.
  
  
  Вай гуфт эму серией ругательств дар сербско-хорватском забони.
  
  
  Караку ин ҳама хеле писанд омад. — Агар шумо дар ҳайрат, — гуфт ӯ бо злобным смехом, — хуб вожак — любимчик тарҳрезии милан. Вай ego буд, ба ѓизои, то каме сломить ego, ғазаб, балки он аст, ӯ сломлен. Дар делле, ин гуруснагӣ танҳо дод ego каме злее. Аммо, мумкин аст, он гоҳ хуб хӯрок ӯ табдил каме послушнее.
  
  
  Карак расхохотался боз суруд ва каме нест согнулся пополам дар худ каменном курсии, то ки вай назар афканда, то дар волкова бо завороженным ужасом. Яъне, бо яке аз онҳо буд, гург дар тарҳрезии милан. Пас тамоми ин чепуха дар бораи он, ки ӯ мертв, ва бо он содрана шкура, буд ложью. Вале ин маънои онро надорад, ки ego сирри то кунун хорек на раскрыта. Донистани он, ки ҳайвон буд муњим, бе дарки он ки чӣ тавр бояд буд мучением барои Карака. Ӯ метавонист, ки имконияти куштани totem пештар аз ӯ дар он сол бар он шањодат медињанд, ва ӯ метавонист подобраться кофӣ наздик, ки ба пайдо. Навъе ин ба ман эҳсос беҳтар аст,; ҳарчанд на сахт, бо дарназардошти вазъи. Ман супориш состояло дар он аст, ки ба пайдо totem, ва овоздиҳӣ ӯ дар ин ҷо. Танҳо мо яке атрофи ин зверей, чунин ба назар мерасад, ки мехостам, ки гӯш кардан ба разуму. Рыча ва грызя, онҳо царапали замин, обнюхивая худро истихроҷ: ман.
  
  
  Ногаҳон онҳо бросились дар ҳамла кард, опустив мохнатые думҳошон ба замин.
  
  
  Ман рутубатдори ангуштони сжали шамшер.
  
  
  Онҳо напряглись ва прыгнули. Вай, барқарор сӯ, яростно шитобон ба онҳо. Вале онҳо буданд, низ быстры барои ман, ва ман хис кардам, ки чӣ тавр тез дандон разорвали ман бедро. Дар як лаҳза он запнулся, вале пас аз боварии мувозинатӣ ва пронзил мечом наздиктарини ба ман totem. Ӯ афтод боком дар дигар totem, ки чӣ тавр ба вақт буд прыгнуть ман дар гулӯ. Сеюм гург отполз пеш. Ӯ зад мечом ва каме нест разрубил ego пополам. Дар ҳама ҷо буд, хун, ки втоптали дар хок назойливые, безжалостные чорво. Онҳо кружили атрофи ман, готовясь ба соли навбатии медалҳои толибилмони тоҷик, вале ногаҳон ҳама отступили дар худи зиеди totem.
  
  
  Дардод, ба он доранд, ки дар ih ҷудо чунон дарида берун хандидан, ки чӣ тавр онҳо менигаристанд, на ман. Вождем, эҳтимол буд, гург дар тарҳрезии милан, ва ӯ дамида аз ҳама хатарнок дар саросари ҳуҷраи.
  
  
  Ногаҳон ба ҳузур пазируфт боз распался, ва онҳо боз напали на ман. Махая мечом ва рубя он, бросился ба онҳо. Вай созмон дар мубориза бо яке аз волкову, ва он афтод, онро морда вгрызлась дар хок ва ҳадафи закружилась пеш дар охирин конвульсии. Дигар гург дар ҷаҳиши ба пеш, ва он сарф лезвием оид ба ego морде, ва ӯ, вой, аз дард, отпрянул.
  
  
  Боқимонда танҳо ду нафар идома ҳамла, ҳама чиз зудтар ва тезтар. Махсусан аз ҳама калон. Чӣ тавр ба Милану муяссар гардид, ки ром ин як ҳаюло? Ба назар чунин менамуд, қариб, ки ғайриимкон нест. Бо вуҷуди ин, Милан ва София қодир ба нигоҳ ego, роҳи, он Карак дарк намекунанд. Ноумед кӯшиш мекунам, ки онро проветрить сари худ. Шепот фикрҳои пронесся ман сар, зародыш ғояҳои. Ба назар чунин менамуд, безумием, аммо чӣ ман буд, ки аз даст?
  
  
  Вай iso ҳамаи нерӯҳои крикнул волку, ки он фуруд омад. Ба ҷои сербско-хорватского он истифода олмон. "Стой. Слушай дастаи ман.'
  
  
  Вале онҳо идома нападать. Вай бросился онҳо бо мечом, дар ҳайрат дар чаро вай фикр мекард, ки Милан девонаест оид ба худ totem немецкому забони тоҷикӣ. Балки он аст, нозил гаштааст, ки ман медонистам, ки дар бораи сафар, хабарнигори, up music, ва созвездии имрӯз хориҷӣ забон позволяло волку гӯш ба ҳар каси дигар. Tac қисми дрессируют пулис саг дар ИМА.
  
  
  Раненый гург рафта, дар мубориза. Хуни капала ӯ iso rta. Вай боз кӯшиш мекунам, ки мегӯянд, эму ягона ва шумо. "Хальт. Унтергехен".
  
  
  Гург дар милан то заколебался дар як сония, склонив сари набок. Ба назар мерасид, ки ӯ ба гӯш, аз ин рӯ, вай идома дод, фаред, умедвор аст, ки дар вақти уловить шинос аломати.
  
  
  "Унтергехен, ширешейхер Шойзаль".
  
  
  Гург қатъиян отреагировал акнун, вақте ки вай даъват ego отвратительным вонючим чудовищем. Ӯ попятился ва қатъ рахгум задед. Боқимонда низ мондан ва ба оети интизор.
  
  
  Вақт, чунин ба назар мерасад, истода ҳанӯз. Вай пай гурӯҳи мардон, ки ба назар мерасид, ки затаили нафас ва Карак наклонился ва дернул худ ба тоҷикистон омадаанд. Ҳамаи молчали ва мемонем.
  
  
  Сипас вай шунид овоз. "Шуд, Шуд, ки мо дар ин ҷо".
  
  
  Онро ба нармӣ дилам, ҳанӯз ҳам бими волков, ва краем чашм дид шаш бегущих оид ба полю рақамҳо unbelievable. Падра, София, ду нафар мардум дар атрофи касб ва ду нафар бо подземелий. Навъе ин несокрушимый Падра сбежал, вақте ки онҳо схватили ман, ва эму идора бозгашт ба наҷот мо.
  
  
  Вале ӯ повел Софию ва дигар пардохтҳои бевосита ба арену бо аслиҳа ва стаей волков. Волки аз нав оғоз давутоз рычать, ва ман медонистам, ки ман дастаи пет худ тарҳрезии милан продлятся бархӯрдорӣ.
  
  
  — Не, — крикнул он Падре. 'Бар қавми ман ҷонишини ман дар он ҷо. Бар қавми ман ҷонишини ман дар он ҷо!'
  
  
  — Вале, Картерро Ба Ҳузур Пазируфт. .. '
  
  
  'Ман бо тартиб. Бар қавми ман ҷонишини ман дар он ҷо.'
  
  
  Неуверенные, онҳо паст шудаанд, ва яке дар атрофи бандитов Карака кушода аз рӯи онҳо оташ аст. Хок летела наздик бо онҳо, ва аксҳоро эхом отдавались дар овальной косаи. Аз паи боз як шквал аксҳоро, ва София, ва он гурӯҳи отступили дар сояи ворот.
  
  
  Зерин чанд лаҳзаҳои гузаштанд дар стремительном амал. Дар ихтиери ман буданд, танҳо волки ва шамшер ва дар бораи волков он буд, низ боварӣ. Ва ҳол он осмелился. "Mit mir", — рявкнул ман ба онҳо подбегая ба трибунам. — Mit mir, euch dickfelligen Nilpferde!
  
  
  Пет Карака дод чизе, ки эму гуфта шудааст, дар ҳоле идома наздик бо ман, рыча ва скуля, ки гӯе приветствуя дароз потерянного соҳиби ҳақиқии. Боқимонда волки мехоҳанд аз паи паноҳ. Ҷодувон акнун огаҳии дар он аст, ки амал зудтар пеш аз заклинание хоҳад хароб гардид. Чӣ тавр ба танҳо то ин totem он, ки ман чунин фамильярный, ки кадом дамида, ӯ перестанет ман слушаться ва набросится ба ман.
  
  
  Вале ошкоро ҳоло волки мехӯрданд атрофи ман дасти. Образно мегӯям, албатта. Вақте ки мо вазъи муроҷиат ба стонать зери сиденьем Карака, ба вай фармон: "Ангрейфен". Ангрейфен.
  
  
  — Шуд, — проревел Карак аз боло то абад ман. 'Ки онро барои . .. '
  
  
  Вай идома дод, ки подгонять волкова. "Ангрейфен! Вейтер. Вейтер. Tasche und der toten Mann.
  
  
  Ман як эҳсосоте, ки хуб нест, лозим буд, сахт уговаривать, ки рафта дар Караком: онҳо буданд, хеле гурусна ҳоло. Ҳамаи онҳо бо аҷиб грацией ва суръати прыгнули ба боло деворҳои подогнули он ҷо задние лапы барои оянда прыжка.
  
  
  — Останови ih, картерро ба ҳузур пазируфт.
  
  
  'Не!'
  
  
  Дар трибунах поднялся садои, мардум ба даҳшат афтодем. Баъзе спотыкались дар бораи спинки скамеек, кӯшиш ба фирор. Баъзе хаво машъалҳо ва шатались дар фаврӣ dark, чизе намебинанд. Баъзе дар атрофи онҳо подняли силоҳ, балки колебались золиме задеть худ. Волки наздиктар шудем ба Караку, дароз резцы блестели аз слюны. Повизгивая аз ғазаб ва тарс, бородатый вождь сбежал аз худ гардиданд. Ego кўрпа развевалось барои ego пушт, чӣ тавр ба изъеденная молью накидка, вақте ки ӯ спотыкаясь, метался байни растаҳои скамеек, намедонам, дар кадом сӯ медаванд; ego тарс мешал ҳар ego фикрҳои. Ӯ развернулся ва шањ бо худ русӣ Нагана дар приближающихся даррандаҳо. В панике ӯ промахнулся дар чанд метр. Ӯ боз давида ва афтод дар рассыпающиеся дар ин муассисаҳо.
  
  
  Бузурги звери оскалили дандон ва бросились ба худ съежившуюся истихроҷи. Бо лабони Карака сорвался сдавленный дуъояшон ужаса. Ӯ брыкался iso тамоми қувват, балки бо волками эму ғайриимкон мубориза. Домкрат Карака ояти, чун пет милан то баъзеи ego дар сонную артерию. Вай дид брызнувшую хун ва сипас ба шунавандагон дигар садо, поднимающийся дар арсаи: садои муносибатҳои челюстей, вгрызающихся дар мягкую ҷисм.
  
  
  
  Боби 9
  
  
  
  
  Аксарияти одамон Карака омада дар худ, сипас якуми ҳамин волидон гуфт. Онҳо оташ кушоданд оид ба волкам оид ба винтовок ва автоматов.
  
  
  Волки буданд боғро маҳфуз аст углами скамеек ва спинками қуттиҳои, вале ман буд, идеалӣ доранд мишенью. Вай давида k стонать, ки бо қисман защищала маро аз пуль, пас нагнулся ӯ ба қисми, ки аст, рухнула зери тяжестью вақт. Вай перепрыгнул тавассути рыхлый санг ва рафта, бозгашт оид ба маравед, қад, ба пирующим волкам.
  
  
  Баъзе аз ҳайвонот посмотрели ба ман ҳангоми ман приближении, ва угрожающе зарычали. Вай на боздошт. Вай ҳеҷ чиз қодир кунад барои Карака, ҳатто агар мехост. Аммо ман не метавонад имконияти ба даст оид ба хотир totem тарҳрезии милан. Ин гург буд, ба сабаби он, ки чаро вай омад ин тараф, ва, фармоишии не побери, ман даст бо дасти холӣ.
  
  
  Волки оғоз оттаскивать бадан Караца сӯ, ба монанди сагон. Дар он лаҳза, вақте ки онҳо покинут укрытие меж скамеек, онҳо хоҳад шуш мишенями барои силоҳи. Пули ин ҷо ҳамон разорвались атрофи онҳо, ва онҳо побежали дар ҳамаи ҳизбҳо, ҳатто бештар напугав мардон наверху.
  
  
  "Бляйбен", Вай позвал пет тарҳрезии милан.
  
  
  Бузург гург якбора фуруд омад, ки агар буд, ки дар охири биржаи дароз аст, аз ресмоне аст. — Бирав, дар ин ҷо, — фармон ман ба минтақаи зарардида ва имкон онро чӣ гуна хуб Милан гузоришҳои ин totem. Ӯ послушно подбежал ба ман. Ӯ потер маро бинї, обагрив ман пӯст кровью Карака, пропитавшей ego морду.
  
  
  Пас аз он фаҳмидам, ки бояд ба ман эҳсос укротитель шерҳо, ки засовывает сари льву дар пасть. Ба вай имкон дод волку нишаст ва сарф дасти худ оид ба воротнику ego гардан дар гуфтаанд, ки потайного кармана.
  
  
  Ногаҳон ӯ шунид боз як навбати. Повернувшись, вай дид Софию, Падру ва четверых дигар, несущихся тавассути арену ба пролому дар стон, стреляя оид ба гузаштан.
  
  
  — Возвращайтесь, — крикнул ман. 'Бармегарданд.'
  
  
  Вале треск ih винтовок ва ответный бикӯбед автоматов произвели низ бисер buzz, ки ба ман овози буд услышан. Свинец забрызгал Софию ва он мардум, ки рӯзи Карака кӯшиш нацелиться дар ih раскачивающиеся, бегущие бадан.
  
  
  Одина атрофи мардон, раненый бо перевязанной дасти, ногаҳон схватился барои шахсе, ки онро затылок намояд, ки дар натиҷаи таркиш мағзи сар ва устухон. Боқимонда панҷ перепрыгнули тавассути брешь дар стоны ва поползли поен рядам он ҷо, ки вай прятался барои ящиками .
  
  
  — Ник, ту бо тартиби? - София плакала, обнимая ман. Вай бардавом оғӯш вай эҳсос кард дрожь он лабҳои ва aftertaste намак ва минбаъд поен рафта,. — Шукри худо, ту дар тартибот.
  
  
  Ман помешала мебуд шведов ", — гуфтам ман, улыбаясь-ҳе.
  
  
  Агар вай ва мушоҳида кардам ман боздоштанд, пас, ақаллан, нишон дод аз ин. — Ту, Мири, боз зиндагӣ, — фыркнула ӯ ва як дасти притянула ҳайвон ба худ, мисли беззубую овчарку.
  
  
  "Шумо пайдо чизе, ки мехоҳед?" — гуфтам Падра.
  
  
  — Боз ҳам не, — гуфтам ман. "Милан" хуб спрятал болишти".
  
  
  — Ман найду ин барои ту, — гуфт София. — Ман медонам, ки он.
  
  
  "Мо бояд бираванд фавран пас аз ин", гуфт Падра. 'Фавран.'
  
  
  — Ман низ дар зоҳир чунин фикри Падра.
  
  
  — Ин бадтар аз ту думаешь, дигар.
  
  
  'Ки ту имеешь дар назар доред?' — пурсид вай, дар пиндоре хатарҳо, ки чӣ қадар бадтар бошад.
  
  
  Дар ревматизма бар мо головами раздался свистящий визг, садо, ки аз вай хеле хуб медонист: минометы!
  
  
  'Ныряем.'
  
  
  Тавоно таркиш боло тамоми девор амфитеатри. Деворҳои сангӣ ва сафи скамеек рассыпались дар ослепительной вспышке нур. — Ин сербская артиш, — крикнул ман Падра сквозь проливной борон, дар атрофи семент ва сангҳои. Дар атрофи мо загрохотало бештар снарядов. Онҳо сотрясали арену ва пробивали бузург он сӯрохиҳои дар аллакай разрушенных биноҳо мебошад. Вспыхнуло шӯълаи, ва мо шунидем стаккато приближающихся крупнокалиберных пулеметов. Одамон Карака растерялись, онҳо стреляли ва кричали, барои пешгирӣ грома ҳамлаҳои.
  
  
  — Артиши шарике артиллерию, — крикнула София, перекрывая садои. "Онҳо моро иҳота. Мо аллакай дида ih кард. Одамон Карака сайд мо дар ловушку, аммо вақте ки онҳо фаҳмиданд, ки наздик артиш, онҳо побежали, чӣ тавр ба bitch трусов.
  
  
  Вай протянула ман скомканный як пораи коғаз. — Ин пас, чаро ту омад ин тараф, Ник?
  
  
  — Умедворам, — гуфтам ман, разворачивая коғаз кунед. Барои ман, ин буд, ки ҳеҷ каси дигар аз аст, чӣ паем, зашифрованное ва пурра аломат. Вай танҳо гузошта ego бозгашт, ва он гоҳ фаҳмидам, ки ба ман негде ego нигоҳ доред.
  
  
  Падра посмеялся бар ман вазъи. "Баъзе аз шумо ба андозаи?"
  
  
  '50.' Вай гуфт, эму аврупо муодили чилу чорум андозаи ИМА. Вай фикр кардам, ки Падра танҳо шутит, вале ӯ оромона боло винтовку ва прицелился дар инсон аст бар мо дар трибуне. — Ман кӯшиш мекунам, ки на зарар даъвои, — прорычал ӯ. Баъд аз он шањ.
  
  
  Убегающий мард вскочил, вақте ки аз он пайдо аввал оид чашми сеюм, ва он гоҳ скатился оид ба скамейкам дар якчанд пойҳои истироҳат аз мо.
  
  
  — Акнун садоятро кўњї, — бо қаноатмандӣ гуфт Падра.
  
  
  — Ташаккур, — гуфтам ман ва подполз ба трупу. Раздеть ego буд баеннамудаи кор, вале ба ман лозим буд, ин шведов. Снимая бо он шерстяную ҷомаи ва шим, ӯ пурсид: "Чӣ тавр ту выбрался атрофи гавана, Хэш?"
  
  
  Ӯ тасодуфӣ пожал плечами. — Ман буд, бияфтод, чунон ки ба ту. Вақте ки ман шабошаб дар подземелья, буд, ки тамоми чор охранников. Бо ман хуком ва хуб бо дасти чап имконияти буданд, тақрибан баробар мешавад. Вай дучор Софией, вақте ки рафта ба воситаи. Мо тасмим ба кӯшиш барои наҷот ба шумо дар атрофи подземелья. Дар ҳоле, ки ба мо чиро, намедонистед, ки шумо выступаете дар ин ҷо, дар арсаи.
  
  
  "Ин буд, ки барои ман бозиҳои". Вай эҳсос кард, ки чӣ тавр ба андешаи ман позвоночнику пробежала дрожь. "Prince наҷот аст маро. Вай ҳеҷ гоҳ дидам, саг, то хуб дрессированную, ки чӣ тавр ин гург. Ин unbelievable аст.'
  
  
  "Милан худаш буд волком", — бо ухмылкой гуфт Падра. "Онҳо дарк кунанд дӯсти дӯсти. Онҳо ҳам дӯст як ва ҳамон зан.
  
  
  — Хэш, — запротестовала София, покраснев.
  
  
  "Ва ин ки барои шӯхӣ; Дар Карака ӯ буд, ки ҳамаи ин вақт.
  
  
  — Бо он ки пеш шуток, — тира аст, гуфт, ман, подползая ба мертвому предводителю.
  
  
  "Ҳа, мо онро дида ба он", — гуфт София. "Ӯ мурд страшной марг мебошад".
  
  
  — Аммо на бадтар аз он заслуживал, София, — ҷавоб додам ман, ҷамъоварии Наган он ҷо, ки ego уронил Карак. Вай подполз бозгашт ба он, прижавшись ба пушти стенке блоки, ки дар арсаи разорвался минометный снаряд, осыпав моро шағал ва острыми металл осколками.
  
  
  "Карак предал ту шавҳари", — гуфт ӯ сафар, хабарнигори, up music. "Баъдтар ego тамос хабар дод артиш, ки ман омада,. Дар асл, ки ego кушта гург, вақте ки он кӯшиш ба танзим ego бар зидди ман.
  
  
  Вай, дилам ба Падре ва пурсид: "Чаро ҳоло артиши атакует? Охир, Карак хвастался, ки встретится бо намояндагони ҳукумат, ки ба ноил шудан ба сулҳ. Дар ин буд, ки зарурат.
  
  
  "Дар сербов аз ҳад зиед ва нафрат ба мо". Белокурый гигант ғамгин покачал сари. "Белград дид, ки имконияти ба даст Эвана беэътиноӣ худ ҳимояи ба хотири сулҳ, ва акнун онҳо убивают мо. Сӯҳбат бо онҳо на зиеда аз истифода аз силоҳ ба карданд. Вай кӯшиш ҳушдор Карака, вале... .. '
  
  
  Ӯ вздохнул, пас стряхнул бо худ меланхолическое кайфияти. — Вале мо бештар нест, вақти сӯҳбатҳо. Мо бояд берун аз ин ҷо то ҳанӯз метавонем.
  
  
  Вай розӣ шуд, ва мо помчались ба ближайшему выходу зери ягонагӣ thunder аз бомбгузориҳо дар сафоратхонаҳои има ва хок аз пастиву каменных глыб, клубящийся атрофи мо, мисли туман. Вақте ки мо выбежали атрофи амфитеатри ва помчались оид ба кӯчаҳо, ба ғарбӣ аз сиял дурахшон адв = β. Мо ба ҳеҷ кас кӯшиш мекунам, ки бас. Тамоми қаламрави hotel, ва тряслась дар таги поям ва дар гӯши ҳис аст, грохотали аз бомбгузориҳо. Деворҳои ва рукнҳои разлетелись дар осколки хишт ва семент. Оташ ва хок аз он боло раванд ба небу, чун занбурўѓњо. Мардум бо криками бегали атрофи шуданд раздавлены е разорваны дар клочья . Ин буд, мертво дар Аптосе, мертво дар чудовищных миќеси, ва буд, на бештар аз забавным упражнением барои югославской варзиданд.
  
  
  Мо onço кӯчаи чӣ вақт дар он лаҳза, вақте ки ба шаҳр рвался пора. Сипас мо помчались дар майдони хурд mimmo трясущихся биноҳо. Пеш аз он дидам зиеди иншоот ва шунид, ки чӣ тавр Падра сарлашкари ба ман, вақте ки вай буд: "Дари. Московские Дарвозаи".'
  
  
  Мо расид асосии ворот Аптоса дар пылу ҷанг. Одамон Карака меҷангиданд, барои ҳаети, на бидонед пощады, бидонед, ки пощады онҳо низ хоҳад буд. Багровое офтоб освещало ih силоҳ. Дар беҳтарин ҳолат ин буд, шаткая хати мудофиа ва ӯ сомневался, ки онҳо продержатся дароз.
  
  
  Чаҳор нафар хорватов, София, гург ва он, нырнули дар анбӯҳи пайваста перемещаясь, то снаряд барои снарядом падали дар шаҳри. Убури беш мешавад майдоне, ки мо дар сомона дар развалины разбитого снарядами хона, протиснулись mimmo узкого балкона, ва, спотыкаясь, спустились оид ба темной, крошащейся лестнице, вырубленной дар харсангҳо ягон хел чанд сол пеш. Дардод ва кашляя аз дуд ва хок, мо протиснулись тавассути щель дар шаҳр стонать. Мо сгрудились берун укреплений дар канори узкого уступа.
  
  
  — Бубахш , — натянуто гуфт Падра. — Ин мо ягона имконият. Сарфи назар кардан аз он ҷо, ки чӣ тавр шумо омад, Шуд, ошкоро ҳоло чунин ба назар мерасад, ки дар ҷои мубориза.
  
  
  Ман боварӣ карда шуд, ки ин ценымногие беҳтар аст.
  
  
  Мубориза кипел хеле наздик аст. Акнун вай дид, ки Дарвозаи тоҷикистонро худ массивную арку, бештари он гурӯҳ-гурӯҳ. Хурд bridge пересекал хурд овраг, ки ҷони худро фидо пеш аз ӯ. Югославские нерӯҳои ишғол bridge ва истифода ego барои массированного фарорасии ба шаҳр. Барои войсками дидани як қатор СУ-100, подвижных орудий. Ва роҳ барои орудиями шла колонна, фаронсавӣ АМХ-13, шуш танков. Оказавшись ба мавқеи онҳо сокрушат ҳама, ба роҳи худ.
  
  
  "Бо ҳамин муваффақияти мумкин аст, кӯшиш ба куштани нест-магасе пушечными ядрами", — гуфтам ман.
  
  
  — Ҳамеша ҳамон чизе, — презрительно прорычал Падра. "Мо наносим русияро дар бештар дуруст, барои мо вақт, ва он гоҳ рассеиваемся дар кӯҳҳо. Низомии ҳаргиз натавонед, ки мо пайдо, ҳатто бо ин тавоност снаряжением.
  
  
  — Вале дар ҳамин вақт, — овозцо появившиеся дар вао паемҳо вай эму.
  
  
  "Танҳо аз сабаби mad хиенат як дар атрофи мо одамони".
  
  
  "Ман њаматарафа, Хэш, ки ба он буд, то". - София растерянно посмотрела ба ман. — Ки ба ту имеешь дар хотир доред, Ник?
  
  
  "Оҳ, Карак, дар ҳақиқат буд, фиреб. Вале чизе, ки ӯ кард, арзиш, пул, бузургтарин пул. Онҳо ба одамон, ки ӯ дар атрофи худ ҷамъ гузошта буданд, бандитами, на патриотами. Ин маънои онро дорад, ки ӯ бояд буд, бошад, ки пинҳонӣ дастгирии аст,, ва ман буд, ҳайрат, ки агар ин метавонад.
  
  
  "Ҳадди ақал, ки нозирони".
  
  
  'Не. Ҳадди ақал, на Русия е Тито, — ҷавоб додам ман. — Ва Ғарб ego низ снабжал вай боварӣ. Танҳо як варианти: Хитой".
  
  
  'Чин?'
  
  
  "Ба Воситаи Албанию. Е, мумкин аст, Албания оплатила ҳисоби. Мо, шояд, ҳеҷ гоҳ аз ед албатта. Вале ман ба он гузошт, ки дар он. Дар ниҳоят Албания дар толори оянда бо ин кишвар, дар он буд, ки бисере аз калонсолон ва пастиву, ки дар муносибат бо Русия, ва бо як миқдори пул Албания метавонад каме расшевелить вазъият. Даст ба онҳо истифода, ва агар Хорватия ягон бор табдил мустақил, бо хема-пас аз booster, ки худо барои дастгирии Албанию, Албания қодир ба даст кофӣ: отхватив изрядный порчаи Югославия".
  
  
  "Карак ҳаргиз розӣ шуд".
  
  
  'Шояд не. Аммо чӣ эму буд, ки аз даст?
  
  
  Дар ҳоле, ки ҳамаи мо аз даст, — ғамгин гуфт: София. "Аптос".
  
  
  — Ҳа, Аптос, — горько усмехнулся Падра. "Вале ҳангоми Караке Аптос разросся дар опухоль, ва он буд, ки вячеслав. Аптос мурд, вале мо мубориза зиндагӣ мекунад.
  
  
  "Ҳамаи мо умрем, агар опозорим ego", — гуфтам ман. "Он гоҳ мо умрем, чӣ тавр ба мардон", — андеша дар Падра, спускаясь оид ба стоны траншей. — Ва на монанди звери, прячущиеся дар мағораҳо.
  
  
  "Ман мебинам, ки мо метавонем рафтан", — гуфт София.
  
  
  Мо гузаштанд сквозь сояи дар неровной тарафи кофт. Ман асабҳо буданд напряжены ва ноздри трясло аз запаха кордита ва лой. Ба мо посыпались нав дар снарядҳо, ки наступающие сарбозон пробили брешь дар скудной хати мудофиа аз чунин қуввати бузурге, ки дар тамоми қаламрави hotel, ва сотряслась аз бомбгузориҳо. Вай шунидам додзанӣ мардум Караца, запаниковавших назди нахлынувшей ҳамла ва хеле девона разбегавшихся, ки югославская артиши толкнула ih дар бойню.
  
  
  Роҳи мо зери Вратами буд, озод. Сарбозон набрасывались худ ҷабрдидагони, ва ничуть на интересовались касоне, ки чӣ дар зери мостом. Вале боз, боз дар њавои кушода, мо боз карда, ба азобе. Дар панҷоҳ метр аз мо буданд, дарахтон, скалы ва ганҷҳои. Агар мо қодир ба даст ба онҳо, мо мехоҳам, ки ба амнияти. Вале дар байни мо ва он укрытием буданд, ки садҳо сарбоз, СУ-100, танки, минометы, гранатометы, пулеметы ва прожекторы. Прожекторы включались дар сумерках ва методично блуждали дар тумане ранг, выискивая имконпазири ҳадаф.
  
  
  Одина атрофи собиқ маҳбусон дар темницу перекрестился. Он гоҳ мо ҳама побежали, чунон ки хислатҳои. Рентгении нур развернулся ва осветил мо. Вай шунид грохочущие олоти. — Ложитесь, — крикнул ман, ва мо распластались дар рӯи замин.
  
  
  Всплески оташ ва садоҳои грома; ду 35-мм снаряда разорвались ҳамагӣ дар се метр аз мо.
  
  
  Мо вскочили ба пойҳои ӯ ва побежали фавран, кашляя ва чихая, вале муваққатан прячась дар абрҳо хок. Дар атрофи мо падали пора санг ва комья замин, вале ман буд, миннатдор ҳастам, ки ин тирчаи. Ӯ выстрелами боло хок, ки бо затмила мо.
  
  
  Одина атрофи прожекторов светил бар облаком, мунтазир аст, ки он спадет ва хоҳад мо. Пулеметный оташ заливал замин, то боварӣ ҳосил, ки мо встанем ба пойҳои. Вақте ки хок ниҳоят харе, мо кружились сари мо задохались, вале мо расид скал. Падра назар каме сабз намудор мешаванд. Ӯ нерӯманд аст ва ба ман дар китфи худ мохнатой бо дасти чап ва нервно гуфт: "Мо наметавонем бас. Мо бояд фавран ба ҳаракат.
  
  
  "Минбаъд майлаш, вале бо танком".
  
  
  "Танк? Вале чаро?'
  
  
  "Кӯҳҳо усеяны войсками. Мо ҳеҷ гоҳ пройдем рафтор. Яъне, мо бояд ба чизе, ки аз шумо ҳаракат. Акнун танки меоянд, ба ин ҷо навтарин, ва ин маънои онро дорад, ки агар мо захватим охирин танк дар колонне, мо метавонем љойгир кардани ego ва прорваться, ки натыкаясь ба муқовимати. Хуб? Ғайр аз ин, — афзуд ӯ ҳамчун убедительного барои исботи суханони худ, — ягона чизе, ки метавонад қатъ як танк, — ин дигар танк. Садо оқилона нест, ое ин рост аст?
  
  
  — Ту девона, картерро ба ҳузур пазируфт. Падра переводил назар бо ман дар танки, ва баръакс. "Чӣ тавр мо ин корро?" — пурсид вай. — Агар ин ба ман. Гарун се дақиқа. Ва ман бояд як гург.
  
  
  "Не, мо наметавонем..."
  
  
  Падра буд прерван взрывом боз як норинҷак. Вай ба замин афтод ва спрятал сари сафар, хабарнигори, up music дар изгибе дасти. Дар снарядҳо разрывались, ки дар дарахтони ороста бар мо, ва ба мо падали сахти пора стволов ва веток. Вақте ки София боз подняла сари он увидела, ки чӣ тавр ба он щеке trickle поен хун.
  
  
  — Инро гир бо худ ба Подшоҳзода, — гуфт вай, вытирая хун. Вай бодиққат вылез сабаби ҳифзи скал, Prince наздик бо ман. Вай бодиққат двинулся тавассути подлесок қади роҳ, медонам, ки мо комил ҳадафи барои ҳар пулеметчика, ки тасодуфан заметит мо, вақте ки мо направляемся ба охир танку.
  
  
  Вай фикр мекард, ки добрался, то ба он, вале дар ин ҷо шунид вазнин бикӯбед дигар мошинҳо, приближавшейся ба повороту пеш; опоздавший кӯшиш наверстать упущенное. Поманив totem пеш, вай присел, мунтазир аст, то онро густариш mimmo мо.
  
  
  Паси кӯҳҳо эхом отзывались лаем орудий, разрывами минометҳои снарядов ва ровным громким треском пулеметов. Аптос мурд страшной марги. Калон пора скалы оторвались ва врезались дар бело-голубой святый разрывающихся снарядов ва желто-оранжевое свечение разрушительного оташ. Ҳаво буд, пур аз криков ва дуд.
  
  
  Охирин танк буд, аллакай лижет, извергая выхлопные газы ва перемалывая замин дар зери худ. АМХ-13 — сола, вале ҳанӯз ҳам самаранок танк, ки истифода бурда мешавад, дар ин маврид, ҳамон миқдори моделҳои, ки чӣ тавр Fiat. Ӯ омела 35-мм скорострельную пушку ва 7,62-мм пулемет. Як узви экипаж танка мепоиданд барои происходящим кушода ба воситаи буридани луқо ва дигар нишаста дар башенном люке, держа дар дасти пулемет. Ӯ ҳанӯз шањ, — ва на метавонист, на снеся сари худ ба мардум дар назди ӯ, — вале эму на терпелось мегирад мавқеи, ва пострелять.
  
  
  AMX-13 суст пронесся mimmo, ва мо бо Принцем поползли барои он. Вай запрыгнул дар борт истифода аз қалам болои выхлопной трубой, ва гург дар ҷаҳиши барои ман. Мо вақти отдышаться. Чӣ тавр ин ба мо ором мо вели худ, стрелок бояд хис кардам, ки чизе нодуруст аст. Ӯ обернулся, дид мо ва потянулся барои винтовкой. Он шањ, ки дар он оид ба Нагана. Садои зи затерялся дар шуме ранг. Наводчик кашлянул ва хлопнул автоматом, вақте ки вай фармон волку ҳамла.
  
  
  Prince буд, ҳамин хорватским патриотом ва аниқ медонистам, ки аз ӯ талаб карда мешавад. Он чӣ ваҳй ба башне ва нырнул дар луқо, ғофил мертвого стрелка. Дар дохили танка завязался ақл мубориза. Вай шунид рычание, дуъояшон ва одиночную рикошетившую пулю. Танк, дрожа, қатъ ва ронандаи танка, стоявший пеш афтод подстреленный. Вай прострелил эму сари пеш аз он ки ӯ ба замин афтод.
  
  
  Ӯ перевернулся ва замер наздик танком.
  
  
  Сбросив стрелка бо танка, он ҷаҳиши ба талоқ ду дигар. Вай хуб пайдо ҷо бо перекушенными глотками. Prince хуб справился аз вазифаи худ. Пас аз он буд, рафта ба хориҷ аз ин тел, Падра, София ва он одамон баромада, дар атрофи шинонда шуд ва забрались ба танк.
  
  
  "Prince хеле кӯмак кунад", — гуфт вай ба онҳо. 'Зуд. Муайян кардани ман бо мақомоти комил.
  
  
  Дар аввал вай ин сол як, сипас дигар Падра. Ӯ нацепил ih hooked ва царакат, мисли ин буданд, зервазифа гов. Сипас ӯ ва София спрыгнули дар танк ва ду нафар дигар монд наверху. София намоен побледнела менигаранд хун, вале зуд оправилась. Ягона зарбаи ноком дохила, ва ин буд, ки мо асосии намуд, ки дар лаҳзаи.
  
  
  Вай селл дар водительское курсии е назар дар панели идоракунӣ кӯшиш ба хотир, ки чӣ тавр иҷро кардани ин танк. Танҳо муҳаррики заглох, ва ҳар чизи дигаре,, чунин менамуд, ки буд, дохил карда шаванд ва ба карданд. Будан порсола, муҳаррикҳои AMX бояд шудааст Хотчкисс е Renault ва дар панели чап аз ман буданд, санҷандаҳоро ва тугмаи, ки писаронатонро ман знакомыми. Вай пайдо фишангњои, дугона запугивание, фишангњои як филми мавлои ва, ниҳоят, дарк кард, ки чӣ гуна ба қалам лозим аст, ки битобед, ба идора кардани муҳаррики. Садои дохили буд оглушительным, хусусан вақте ки он якчанд маротиба нажал дар педаль газ.
  
  
  Вай высунул сари атрофи форвард ҷаноби барои ҳар сол, kuda edu, ва дохил интиқоли. Танк бо отвратительной суръати рванулся пеш.
  
  
  — Ба ҳар ҷое, ки мо пойдем, Ник?
  
  
  — То даме ки дар он строну, София. Вай бояд битобед ин штуку.
  
  
  Вай на танҳо кружил дар атрофи. Вай ҷиҳод бо разворотом ва оғоз ба ҳаракат ба пеш ва ба пеш, ба пеш ва ба пеш. Ин буд, ки ба ҳар ҳол, ки мешикананд бо алоқаи наздик парковки посреди шаҳр. Савганд ба ин замон, вақте, ки вай маневрировал, он буд, мокрым аз бонк, балки он аст, хеле овладел монстром. Ӯ сахт отличался аз бульдозера. Ӯ хеле истифода кардааст интиқол ва нигоҳ баланди љойивазкунї. Мо оғоз отползать аз Аптоса.
  
  
  Ба вай гуфтам. - "Куҷо мебарад ин роҳ?"
  
  
  "Дар поени кор, дар Читлук", — гуфт Падра. "Дар он ҷо мо дар амнияти".
  
  
  — Агар мо муяссар мегардем муваффақият, — гуфтам ман. — Агар барои мо ҳоло на пай хоҳанд, ки ин ненадолго. Мо — комил ҳадафи барои ih истребителей, ва онҳо дарк хоҳад кард, ки мо дар роҳи ба Читлуку". Вай дод, таваққуфро, ба фикр ва он гоҳ гуфт: "ое мо Метавонем монанди коре асосии меояд, то, ки чӣ гуна ба даст то Джзана?"
  
  
  'Мумкин аст. Аммо он калон крюк.
  
  
  София подошла ба ман. — Ту ҳанӯз онро ба онҳо кӯмак мекунад?
  
  
  — Ман ба онҳо дод калима. Дар байни чизҳои дигар, ба мо лозим аст, ки ба он савор, ва мувофиқи он чӣ обстояли парванда дар Аптосе, чунин ба назар мерасад, низомиени дод, ки ҳамаи имконпазир. Дар Джзане мо встретим зиеди муқовимат. Ва агар мо ягон бор захотим кӯмак ба ин мардум, ки мо бояд ин корро ҳоло".
  
  
  — Ва мо як танк, — бодро гуфт Падра.
  
  
  — Ман танҳо умедворем, ки мо опоздаем, — обеспокоенно гуфт: София.
  
  
  Вай биронам, дар танке ва свернул бо асосии роҳ, ки Падра ба ман гуфт битобед ҷудо Джзана. Акнун мо ехали оид ба як, разбитым тропинкам. Танк мчался оид ба холмам, ман тону, подлесок ва перемалывая ego гусеницами. Мо натыкались ба сангҳои, ки рассыпались зери тяжестью, маҷбур мо insanely ғеҷонда.
  
  
  Оҳиста-оҳиста, рывками мо спускались бо кӯҳҳо кошмарная савор оид ба серпантинам ва крутым спускам.
  
  
  
  Боби 10
  
  
  
  
  Баъд аз чанд соат мо расид шимоли пригорода Джзана. Кӯчаи буданд пустынны, хона темны. Вай шунид, ки чӣ тавр Падра сдержанно гуфт: "дар ин Ҷо барвақт ложатся хоб".
  
  
  — Фикр мекунам, онҳо аллакай бисанҷед, — тира аст, ҷавоб додам ман. 'Мо опоздали. Дар Джзане ҳамаи инҳо. .. '
  
  
  'Ояи. Он мебинам брылев. Падра наклонился пеш, вытягивая гардан. "Бале, дар вокзале, дар охири дигар шаҳр".
  
  
  Вай аз паи ego супоришҳои ва ба зудӣ дид святый пуриқтидор лампаҳои. Миновав охирин кунҷи он, берун омада, дар майдони назди вокзальным двором.
  
  
  Масоҳати буд обнесена наспех возведенным забором оид ба колючей сим, мисли ин буд, ки муваққатӣ ба қароргоҳи барои чорвои. Дар истгоҳи, танҳо одинокой саҳна баробари киоски, ки паровоз бо тендером. Локомотив буд прилежным 2-4-2 бо закопченными клапанами ва роҳи оҳани трубой. Змейка ҷуфти суст поднимался то аз дуюми теппа котла. Ба тендеру буд прицеплен сола чӯбӣ боркаш вагон ва аз он хурд пассажирский ваггон.
  
  
  Бар территорией горели корӣ фонари, патрулировала муште шуд. Онҳо бо худ буд, 64А, сербская нусхаи русӣ туфанги АК маҳаллӣ истеҳсолот дар Крагуеваце. Чанд сарбози загружали ван зада буданд.
  
  
  Ҳангоми ярком партави он дидам, ки ба њамлу иборат аз мардум. Гумшуда, ошеломленные шахси мардон, занон ва кӯдакон беспомощно менигаристанд атрофи пурраи мол вагон. Немногочисленные a measly пожитки буданд спрятаны байни онҳо, свернуты дар роҳ ҷузвдонҳо ва е бо дар кӯҳна картонные чемоданы. Яке ба Худо маълум аст, ки дар баъзе лагери хоҳад фиристод сокинони Джзана.
  
  
  "Мо дар ваќташ", — гуфт ӯ сафар, хабарнигори, up music наздик бо ман. 'Дар дақиқи вақти. Онҳо мебуд, бисанҷед, ки ба воситаи як соат . Он гоҳ вай крикнул Падре: "Ман меравам, бо камоли эҳтиром ба онҳо. Вай меравам ошкоро ба поезду.
  
  
  'Сипас?'
  
  
  — Мо поедем поездом. Аз ҳад зиед одамон ба втиснуться дар танк. Вай кӯшиш мекунад, пролезть байни товарным вагоном ва посбон, ки ба шумо буд, ки озодона майдон барои оташ.
  
  
  "Мо отечность қатора. .. ' Он, шунидам, ки чӣ тавр ӯ ворчал дар бораи худ. Ӯ щелкнул ангуштони худ. — Хапсаки, мо отечность қатора. .. Ӯ дар ҳақиқат бемор аст ".
  
  
  Мо, ки санаи тавассути подъезд, нок сутунҳои чӯбӣ гирифтани, ва ба воситаи колючую проволоку. Частокол прогнулся, сплющился, ва паси мо размоталась колючая сим. Падра оташ кушода оид ба автоматом ва ду нафар дигар partizan истифода винтовки, вақте ки бар мерасонад.
  
  
  Вай сафар кард самимона, ошкоро ба товарному вагону. Мо застигли ih ғайриинтизор. Онҳо мунтазир буданд, ки кадом чизе дар атрофи ih худ танков врежется дар дарвозаи, гуфт, аллакай дар бораи он, ки хоҳад аз рӯи онҳо оташ аст. Ду нафар сарбози дар бораи он ба вай беспокоился бештар аз ҳама буданд, њама наздикони ба мардум. Вале мардум аз сафар, хабарнигори, up music gunned ih аввалин шуда. Падра буд, банд стрельбой бо дигарон, комилан ғофил шаҳри пуль.
  
  
  Дод, ки бештар газ дар тарафи рости гусенице ва гузорем, фуҷур гузошта. Танк дилам ва қатъ наздик машиной. Вай выключил муҳаррики ва выпрыгнул ба воситаи буридани луқо. Наклонившись, вай давида ба кушода дверям. -- Иосип , -- воскликнул ман . -- Иосип , ту дар ин ҷо ?
  
  
  Дар мошин буд, гармӣ аз инсон тел. бо вуҷуди Ин, онҳо хранили гробовое хомӯшии боиси он гоҳ мо неожиданного ҳамла. Дењќонон истода, моргая, шахсони ih застыли ва помрачнели аз тарс.
  
  
  "Иосип, вай рафта, то ки ба ту кӯмак".
  
  
  Вай шунид ревматизма аз куҷо касе дар атрофи қисми пушти мошинҳо. Сипас усатый хорват, спасший ҳаети ман, прорвался сквозь анбӯҳи, табассум осветила ego одатан чизе выражающее шахс. "Шумо фаромӯш накунед".
  
  
  Арвия подошла ба ӯ бозгашт. Вай порывисто бросилась атрофи мошинҳо дар ман нагирад. Вай пошатнулся зери он тяжестью, схватившись барои нах, барои он тарк. "Зорї ман".
  
  
  София гордо сошла бо танками. "Кист ин кӯдак?" — якбора аноби вай.
  
  
  Арвия оторвалась аз ман сина. -- Касе, -- сердито гуфт ӯ, -- ин старуха?
  
  
  Ногаҳон ман появилось concoction изтироб эҳсосоте, ки ман буд, дар бештари амният дар арсаи. "Лутфан, София,- ин Арвия. .. '
  
  
  Падра наҷот маро аз дилеммы. "Выжившие сарбозон назди", — воскликнул ӯ. — Вале онҳо бармегардам бо подкреплением. Мо бояд рафтан.'
  
  
  Вай подтолкнул ду ревнивых занон ба товарному вагону. — Зуд рафта, дар дохили. Мо ҳамеша метавонем сӯҳбат баъдтар.
  
  
  Мо бояд берун аз ин ҷо аввалин шуда.
  
  
  — Ва ба ҳар ҷое, ки мо метавонем ба сафар? — жалобно пурсид Иосип.
  
  
  'Ман намедонам. вай . .. ' Он колебался ва ба дурӯғ дар як лаҳза. "Дар ғарб, дар Италия".
  
  
  'Италия?' Арвия захлопала дар ладоши. — Оҳ, ту думаешь, ки ин имконпазир аст?
  
  
  — Албатта, — зуд гуфтам ман. — Вале дар ҳолате, ки агар мо останемся дар ин ҷо. Тезтар, садись дар вагон.
  
  
  Ба вай кӯмак хей қием дар борт, ки вай ба падар нигоҳ паҳн намудани иттилоот. "Мо отечность дар Италия. Италия. Озодӣ.'
  
  
  — Ту низ входи. София.'
  
  
  — Не, Ник. Вай на зайду ин ҷо...'
  
  
  — Ҳоло на вақт сердиться, — гуфтам ман. — Дар он ҷо шумо метавонед бисер бештар муфид он чиро, ва дар локомотиве, ки барои ту ҳеҷ ҷои. Ба ту лозим аст, ки ман дар он ҷо, дар шаҳри София, ба дархостҳои худ ба сафар. Лутфан, ое, ки чӣ тавр ман мегӯям.
  
  
  Дар як лаҳза вай аз тарс, ки он откажет. Вале баъд аз недолгого хомӯшии вай влезла дар вагон якҷоя бо дигарон, ба лабони вай буданд, фишурда мешаванд, инчунин шахсе буд, грозное. Пеш аз он як дар атрофи ду зан успела эҷод боз чӣ аст, мушкилоти он, закрыл дари.
  
  
  Ман нравилась фикри солҳои тарғиб дар бозори мол вагоне, вале аз он буд, ҳама чиз, ки мумкин буд. Дар як лаҳза он обдумывал фикри кишту баъзе атрофи онҳо дар вагон ҳифзи, вале ӯ буд, слишко хурд, ба хобгоҳро дар ҳама, ва гирифта мебуд, вақти аз ҳад зиед, барои ҳалли, ки дар куҷо бояд нишаста. Ин пассажирский вагон буд, низ кушода мишенью. Вай давида ба локомотиву. Кабина буд пуста.
  
  
  — Он ҷо, — крикнул ман, — ронандаи ин донагӣ?
  
  
  'Ин ҷо.' Падра давида дар атрофи систернаҳои ба ман. — Ман ба ту муҳандис, картерро ба ҳузур пазируфт.
  
  
  'Шумо? Шумо дар ҳақиқат умеете идора поездом?
  
  
  Ӯ взволнованно ва гордо помахал винтовкой. "Падари ман чиҳил сол возил оид ба the express Шибеника дар Трогир".
  
  
  Ӯ подтянулся, ва прибежавший барои он гург вскочил дар кабину.
  
  
  Ҳам дар назар ман дар атрофи кабина. — Ту, — гуфт Падра, — хоҳӣ ман евар.
  
  
  "Ва чӣ маъно дорад?"
  
  
  -- Ин маънои онро дорад, ки шумо бояд ба хаво дар топку ангишт. .. '
  
  
  Намедонам беҳтар ҳалли он, забрался дар кабину, вале эҳсос хурд недоверие ба он, ки ӯ иддао бошад машинистом. Одилона. Дертар вай фаҳмид, ки байни Шибеником ва Трогиром ҳаргиз буд аст, экспресса. Ғайр аз ин, агар фикр кунед, ӯ ҳеҷ чиз медонист дар бораи падар гуфта шуда бошад Падры.
  
  
  Падра омӯхта санҷандаҳоро, почесывая хушӯъашон крюком. "Вақоеънома каме высоковат. Ин хуб аст.'
  
  
  Таращить чашмони просвистела mimmo ego гӯш кунед.
  
  
  'Ки аз он буд,?' — рявкнул ӯ, вақте ки тӯб просвистел байни мо. Ӯ нерӯманд аст ва худ сербский M48 ва чӣ ваҳй ба тарафи обращенной дар канори ҳавлӣ. "Оҳ. Не, нӯҳ сербов, он ҷо, ба майдон. Ӯ шањ бо дасти чап. — Акнун танҳо ҳашт. На останавливайся ва жуй бинї, картерро ба ҳузур пазируфт. Отпустите ин таҳқир — овози — ва ҳаракат кунед, дроссельную заслонку. Ба овоздиҳӣ не. Ва сӯзанҳо ин реверсивный асос.
  
  
  Вай дод, чӣ тавр ӯ ба ман гуфт. Вай вздохнул бо ѓазаб, вақте ки ба қатора суст оғоз ба пеш ҳаракат; чархи повернулись бо внезапной қувваи ҷуфти. Падра шањ мисли рӯза мисли танҳо метавонист, лаънаткунандагони сербские свинцовые пули, рикошетившие аз обшивки локомотив. Вай повис дар дросселе, қатора нафаҳмида затрясся ва потянул ҳамаи дуртар ва дуртар аз истгоҳи.
  
  
  Оҳиста-оҳиста мо муяссар гардид, ки ҷамъоварии суръат ва ҳама чиз зудтар ва тезтар дар ин ҷо меравад бо нақлиети роҳи оҳан самтњо. Аксҳоро стихли ва сарбозон нобуд, то ки мо ехали оид ба левому соҳили дареи Неретва.
  
  
  "Ба куҷо меравад ин хати?"
  
  
  — Ҷануб, ба соҳили задааст, — гуфт Падра, равиши ба тағйири маро аз воситаҳои. "Агар хоҳӣ дилхоҳ бел... ... мо лозим аст, ки ҷуфти. Лопата нисфи погрузилась дар угли. Вай оғоз ба хаво ангишт кӯшиш ба даст фикри равшан дар бораи география мавзеъ ба сориентироваться. Ман пронзила фикр. — То Метковича? — пурсид вай .
  
  
  'Бале.'
  
  
  Маънои онро дорад, доираи замкнулся, фикр кардам, ки ба вай дар бораи худ. Вай возвращаюсь ба нуқтаи баромадан. Ва дар некоего хорвата дар Метковиче случились мебуд конвульсии, агар ӯ медонист, ин аст, ки смертельные конвульсии.
  
  
  Дар кӯҳҳо отбрасывали дар лунном партави торик синие сояи ва релсҳо казались блестящими серебряными нитями. Пролетели мил ва гористая мањалли табдил ефтааст бештар неровной, вақте ки мо аз чап ба долину Джзан пушти. Тез скалы сомкнулись атрофи мо, ва road сузилась табдил ефтааст ва зиеда аз ветреной. Падра вглядывался дар темноту пеш мо возясь бо воситаҳои. Ва он сгребал угольки дар ненасытный очаг.
  
  
  "Умедворем, ки он взорвется", — гуфт Падра. Ӯ, кӯфтанд, аз манометру, ва black стрелка поднялась боз якчанд адад. "Ин кӯҳна труп, дар nen бештар регуляторов аз ман в штанах".
  
  
  "Хуб, ҳадди ақал , мо ҳанӯз кофӣ ангишт".
  
  
  "Он гоҳ, ки мо ба зудӣ рафта, то он даме идома медиҳад, ин кор". Ӯ дернул барои веревку ва резкий, офатовари садои раздался бо қубурҳои дароз дар болои дуюм котла. — Ман мехоҳам, ки ин садои, — гуфт ӯ, боз дергая барои струну. Вақти шло, дар тревожной ва тревожной ором. Якшаба сояи сгустились, ва акнун вай метавонист дидан святые, просачивающийся сквозь мерафтанд мол вагон. Бешубҳа, касе, ки зажег lantern аст, ки акнун качался дар стропиле. Застучали шатуны, ва гребные чархҳои заскрипели дар аво поворотах. Паровоз грохотал, извергая дуд ва буѓї.
  
  
  Релсҳо вились тавассути пустынные кӯҳ. Боз як сард доштан зарур аст ва ҳар ду ҷониб склоны табдил сардтар.
  
  
  Аҷиб аст,, вале мањалли падидомада дар як паҳнкӯҳи. Узкая зарфият баробари амиқи скалистого даре. Откровенные пеш виднелся эстакадный bridge; ветхая ин тарҳ дар атрофи чўбӣ балок, соединявшая ду тарафи даре. Ӯ буд, зиеда аз sta ярдов дар дарозии ва тамоюли изогнутую шакли барои қуввати бештар, ва дар противоположной тарафи дигар буд, як изгиб, якбора поворачивавший дар гору.
  
  
  Вай выглянул атрофи кабина ва дид главная пули ошкоро дар назди мо. — Ба пеш, — крикнул вай ба воситаи китфи.
  
  
  Локомотив ва вагонҳо затряслись ҳатто қавитар, вақте ки мо вазъи муроҷиат ба шаткому зданию. Глухой садои чархҳои буд оглушительным, ва вай на looked ба бениҳоят аст подо ман. Паровоз беззаботно грохотал, извергая дуд оид ба перегретого котла аз страшным нидои выходящего ҷуфти.
  
  
  Ногаҳон ӯ шунид хато-free садои аксҳоро. Падра громко выругался, баръакс раздраженно аз удивленно, ва боз потянулся барои винтовкой. Дигар пули мезананд, ки паровоз ва тендер, пробили дарахт е срикошетили дар бораи оҳан.
  
  
  Вай подполз ба Падре ва выглянул берун. Недалеко аз мо биронам, дар баробари боз як қатора, ки дар китобхонаи бузурги суръати направлялся ба мо. Дигар паровоз буд, бо муосир дизельным двигателем, ки толкал дар назди худ платформаи. Ee сарбозон укомплектовали безоткатной пушкой ва чизе аз ҳамсарон дар 65А, дастӣ пулеметов бо коническим пламегасителем ва ду опорами. Онҳо стреляли дар мо, тамоми атрофи, ки аз онҳо буд.
  
  
  "Як ҳамлаи оид ба безоткатного яроқ, ва мо дар сошли мехоҳам бо релсҳо". Падра воспринял ин философски. "Вале ih қатора тезтар?"
  
  
  — Онҳо догоняют мо, ҳамин тавр не?
  
  
  — Пас, ман фикр мекунам, ки ҳама бар. Он склон ин ҷо мо суст хоҳад поен пахш.
  
  
  Сарбозон идома тир, вақте ки мо расид, ҳам ба охири пул ва свернули дароз дар склон. Ман охватил леденящий даҳшат аст, вақте ки мо сола қатора свернул барои доштан зарур ва замедляясь, бо мушкилӣ рушд мекунанд взбирался оид ба крутому склону. Хушбахтона, преследующая платформаи хеле сахт раскачивалась барои дақиқ тирандозӣ. Ин ягона чизе, ки мо то спасало. Вале дизел ва платформаи ҳоло буданд, ба шудааст ва ба зудӣ хоҳад самимона барои мо, стреляя бо близкого масофаи.
  
  
  Буд, ягон муассисаҳо пешгирӣ аз офатҳои табиӣ. Е ин? Мағзи ман кор дар бешеном бо суръати дергая барои нек нить умед. Мебуд самоубийством кӯшиш, аммо, шояд, агар lucky. ...
  
  
  Вай крикнул Падре. — "Останься як дар ҳоле,. Справляйся, чӣ тавр ба садоятро".
  
  
  Ӯ недоверчиво уставился ба ман. — Хуб, аммо барои чӣ?
  
  
  "Ягона роҳи нигоҳ ih аз он ки наҷот ба мо, — ин сбить ih дизел пеш аз он, ки онҳо доберутся то мо. Мо пассажирский вагон мешавад. Шояд вай рози истифода аз он ба протаранить bridge якҷоя бо онҳо.
  
  
  — Эй худо, ба мо! — воскликнул Падра . — Ту ҳамон нест, гона лезть пеш ва отцепить ego?
  
  
  — Дорӣ, фикри получше?
  
  
  Падра недоверчиво моргнул, пас нырнул барои shoveling. Ӯ истода буд, ва фыркал: "Агар ба мо лозим аст, ки ҷуфти. Шуд, вай справлюсь.
  
  
  Вай не, ки ба табассум эму, то полз бозгашт ба тендеру. Аксҳоро бо югославских полевых орудий ва оташ автоматов 65А биеянд, ман, то даме ки вай полз оид ба углям ва спускался дар як платформаи. Ҷойи кам буд, қатора ва сахт дергало, ва качало.
  
  
  Вай ҷаҳиши дар бозор, вагон. Ман босая асосҳои коснулась подножки ва дасти вцепились дар железную перекладину зина, ведущей дар боми. Вай бардавом схватился барои он, ва он гоҳ оғоз ҷойҳо.
  
  
  Вай на acrobat. Вай кардааст, аз боми вагон мол дар дасти ва коленях, ки собираясь кӯшиш ба қием ва нигоҳ мувозинатӣ дар тамоми ин тирандозӣ ва раскачивании. Вай ба тарафи дигар дар вагон ва е назар ба поен, ки дар он mimmo ман мелькали оҳан шпалы. Ду вагон качались ва беспорядочно терлись боз як бораи дигар.
  
  
  Пули сахт врезались дар чўб деворҳои вагон. Вай шунидам вопли ва стоны гардид, ки дар дохили, ва ман ин аҷоиб аст, ки чӣ қадар дар атрофи онҳо аллакай дар дилгиркунанда буд. Хашми переполнял ман сандуқе, вақте ки вай спускался поен. Вай опустился ба зону ба як платформаи ва дар ин ҷо ҳамон оғоз дергать ҳалли қувват чанголи. Ин буд, осон крюк бо булавочным шохаҳои, вале бо солҳо ӯ проржавел. Ман ангуштони ноумед дергали ҳалли, кӯшиши озод ego. Ҳатто бештар ӯҳда оцарапало металлическое шасси, дар атрофи ман ва таращить чашмони яростно просвистела mimmo ман сари промахнувшись дар волосок. Вай шунидам додзанӣ раненых гардид. Пеш, дар кабине, Падра яростно выругался ва Prince оғоз выть. Вай идома дод, ки кор аз болои штифтом, вале ноком ego вырвать.
  
  
  Дар охир, дар прошествии менамуд, абадият, ба ман муяссар гардид, ки выдернуть ҳалли. Вай ин сол ва дилам ба схватиться барои лестницу, ки шудааст, ки барои дур. Таращить чашмони сорвала рукав ман риштаҳои пашмин аз куртаҳои ва оцарапала пӯст дар предплечье, вале ман онро қариб, на пай. Вай буд, ки хеле банд, тамошо, ки чӣ тавр холӣ вагон қатъ ва сипас оҳиста-оҳиста оғоз ғеҷонда пеш. Дар аввал чунин менамуд, ки ӯ танҳо ползет доштани суръати кофӣ барои боздоштани приближающихся сарбозон, вале аљиб он ҷамъоварии суръат ва покатился поен склону шудааст.
  
  
  Қатораи мо преследователей буд, аллакай нисфи роҳ ба боло оид ба ущелью. Мо вагон рванулся ба ӯ, катясь, вақте ки онҳо завернули барои доштан зарур ва помчались боло оид ба шудааст. Аз пешбари чархҳои дизеля полетели шарораи, ки таъљилан сработали пневматические запугивание, ва платформаи, сахт закачалась, ки қатора фуруд омад.
  
  
  Вагон мчался ба онҳо. Вай затаил нафас. Акнун югославские сарбозон сосредоточили оташ дар вагоне, бо ноумедӣ кӯшиши зиед ба дареаш вай ва сбить бо релсҳо гранатами, вале мошин безжалостно мчалась ба онҳо мисли ракета.
  
  
  Онҳо врезались бори дигар бо оглушительным стуком. Дарахт, металл ва человеческая ҷисм летели дар ҳаво, ногаҳон сопровождаемые ослепляющей flash грибовидного оранжевого нур ва густого острого сиеҳ дуд. Қисми пули ва локомотив поплыли сквозь торик абр дар середину дараи.
  
  
  Шӯълаи жадно лизало сломанные балки эстакадаҳои. Вай мепоиданд, чунон ки бақияи локомотив ва платформаи ҳанӯз ненадежно бимонд барои пассажирский вагон, кувыркаясь огненным шлейфом ба поени даре. Дар он ҷо қуттиҳои бо заруранд взорвались бо грохотом, сотрясшим замин ва осветившим осмон.
  
  
  Пеш аз ояти охирини thunder таркиш, вай шунид, ки чӣ тавр Падра масхара гудит дар паровозный honk. Вай дарида берун хандидан бо як ҳисси осон ва ухмыляясь, подтянулся нардбон бозгашт ба кабину локомотива.
  
  
  
  Боби 11
  
  
  
  
  Бо гузашти вақт вай аллакай нишаста дар кабине паровоза, высунув сари тиреза. Дар ин бора ба мо лозим нест ангишт, аз ин рӯ, он успокоился. Вай втянул сари пеш ва дар назар totem. Гург нигариста, ман. Ӯ нишаста дар кунҷи, ненавидя ҳар як лаҳза ин сафар. — Послушай, — гуфт вай Падре. "Мо бояд оғоз ба фикр дар бораи эде".
  
  
  — Метарсам, ки дар ин қатора не рестарации.
  
  
  'Ҳан. Ки ж, Prince назар ценымногие беҳтар аст, ва ӯ сар ба амалӣ нест таваҷҷӯҳи хоса ба мушаххас бедренной устухон.
  
  
  — Мо ба зудӣ хоҳем кард, ки дар Метковиче. Вай донам, ки ин район.
  
  
  "Ман умедворам, ки истгоҳи хуб отреставрирована".
  
  
  Падра нигариста, ман бо болью. 'Ту шутишь.'
  
  
  — Дар ҳақиқат, — вздохнул ман. "Ман боварӣ дорам, ки онҳо мунтазири мо дар Метковиче. Низомии бояд дастрас ҷо паем.
  
  
  "Ман хеле ҳайрон, ки мо ҳанӯз вазъи муроҷиат ба шахси дигар поезду", — гуфт Падра. "Шояд онҳо мунтазири мо дар сортировочной стансияҳои Метковича, аз куҷо мо имконият сбежать. Вале маневровая стансияҳои дар толор, ки дар тарафи ҷануби шаҳри, недалеко аз бандарҳои иловагӣ аст,. Агар мо метавонем ба он ҷо мегузарад ва пайдо лодку. .. '
  
  
  — Овози ту шутишь, — гуфтам ман. — Ҳатто агар мо қодир ба даст ба гавани ва дуздӣ лодку , кофӣ калон, барои расонидани он ҷо ҳама, мо мебуд потонули баъд аз панҷ дақиқа. Мо ҳеҷ гоҳ доберемся то Адриатики, бигзор танҳо дар бораи Италия.
  
  
  'Италия! Ту ва ба ту ваъдаи, картерро ба ҳузур пазируфт.
  
  
  "Увы, ин прервало баъзе ҳолатҳо", — гуфтам ман худро ҳимоя. Зиеда аз ин, дар Югославия, барои онҳо бештар нест, як макони бехавф. Ки ҳанӯз ман ба кор аст,? Худ меронем ih дар Албанию?
  
  
  Падра дод, то ба ман гарм дар назар гӯе буд, рафта ба мегӯянд, ки маҳз бо онҳо кор. Вале ӯ мехост, ки ин, ба воситаи як сония боз усмехнулся. "Мумкин аст, дар илова ба дигар худ искусствам, шумо низ метавонед тақсим об. Пас, ҳамаи мо метавонем рафта ба рафтор.
  
  
  Вай проигнорировал ego бинависед. — Чӣ тавр дар бораи фурудгоҳи?
  
  
  — Ин ба шимолу Гуноҳ, масалан, дар ягон панҷоҳ километр аз ин ҷо.
  
  
  — Ман дар назар дорам миллии фурудгоҳ дар Кастель-Стафилич, Хэш. Нест, ки ое дилхоҳ поблизости донишкада аэродром? Падра thoughtfully погладил худ бо мӯи. 'Шумо ҳуқуқи. Ое чунин. Шимолтар аз Метковича. Ин недалеко аз роҳи оҳани. Аммо мумкин аст, ва дарҳол фаромӯш. Мо ҳамагӣ чанд ружей, ва бисер дар атрофи мардуми мо — сола деҳқонон ва старухи".
  
  
  — Овози маро ва тамоми сабаб, ки мо бояд кӯшиш ба, — тира аст, гуфт ман. — Зеро бисере аз атрофи мо на вооружены е наметавонанд ҷанг. Ба мо лозим аст, чизе, ки зуд ва чизе неожиданное. Дар акси ҳол ҳеҷ кас дар атрофи онҳо ҳаргиз азобаш Италия. Шумо медонед, ки роҳи дигари?
  
  
  Ӯ ғамгин покачал сари. — Чун мо дар он ҷо доберемся, ки пас аз он?
  
  
  — Намедонам, — ором ҷавоб додам ман, боз высунув сари тиреза.
  
  
  Мо петляли оид ба рӯдхонаҳошон меояд, mimmo возвышающихся скал, ба воситаи гулгаштҳои абрро кустарником даре. Оҳиста-оҳиста мо спускались, ва дар масири становился камтар хатарнок. Nightcrawler боди завывал ман дар гӯши ҳис аст,, ва бледная моҳ освещала бледные пўлодӣ пеш аз хўроки доред, дохил шавед, то ки мо продвигались дар канори плоской заросшей косаи.
  
  
  Мо дар сомона дар долину Неретвы, тақрибан чор ҳазор гектар непроходимых болот дар Хутово Заводи, недалеко аз Каплины ва Метковича. Вай кардааст, қисми дигар водии, ки уезжал оид ба Метковича бисер асрҳо пеш дар Ситроене. Ин буд, як атрофи бузургтарин ҷойҳои зимистонгузаронии ва сайд перелетных паррандагон дар Аврупо. Дар он ҷо буданд, ки даҳҳо ҳазор уток ва мегӯянд, ки гусей.
  
  
  Шаб буд, ки ясной, ва бар верхушками дарахтон сияли рассеянные чароғҳои Метковича. Сергей приблизился, ва дарахтон ва болота поредели. Падра маҳсулоти худро ҳаракати локомотива, вақте ки мо проезжали mimmo аввалин хонаҳои banner. Ӯ дохил бозгашт, закрыл дроссель ва дилам ба ман.
  
  
  — Ин ҷо ман мебинам запасной роҳ. Беҳтар аст, ки мо ягона ва пройтись қадам то фурудгоҳ. Мо метавонем рафтан дуртар. Ту медонӣ, ки чӣ тавр истифода выключателем?
  
  
  'Ман фикр мекунам, ки ҳа. Вале чаро мо поворачиваем дар ин ҷо?
  
  
  — Шумо намедонед, ки вақте ба ин ҷо хоҳад омад баъдӣ пассажирский қатора?
  
  
  'Не.'
  
  
  — Хайр, вай ҳам. Ва ман намехоҳам, ки невинные одамон умирали".
  
  
  Ҷуфти шипел тавассути муҳаррики ва атрофи тормозов летели шарораи, вақте ки мо ба мондан дар переключателя. Вай спрыгнул ва рафта, ба выключателю. Ман ба отвинтить старомодный замок, ва он танҳо пушти нест, пора, поворачивая калиди старым рычагом.
  
  
  Бархўрди выдул густое абр ҷуфти ман ба шахсе, ки Падра боз овард ego. Оҳиста-оҳиста ӯ пополз боло оид ба боковому склону. Ӯ шипел ва грохотал ва атрофи қубурҳои ҳанӯз шелл дуд, вақте ки Падра ва гург выбрались атрофи кабина. Савганд ба ин замон, вақте, ки он иштирок доштанд намоиш дар баромад низомнома, Падра аллакай кушода дари вагон мол ва кӯмак ба одамон аст, ба берун рафта,.
  
  
  Ih буд, тақрибан бист, баъзе аз самодельными повязками, баъзе поддерживали ду нафар дигар. Дар мошин гузошта чор: онҳо мурдаанд, вақте ки дар мо обстреляли сарбозон.
  
  
  София ва Арвия ба ҳабс гирифта шудааст. Онҳо прибежали ба ман. — Ник, — позвала София. 'Чӣ ҳодиса рӯй дод? Ки ин буд, барои у?'
  
  
  Вай зуд ба онҳо гуфт, ки рӯй ба шудааст, ки мо ҳоло находимся ва кадом нақшаҳои мо.
  
  
  — Аммо мо вақти кам, — гуфт вай ба онҳо. "Мо бояд даст ба фурудгоҳ, пеш аз он, ки қатора обнаружат ва мо выследят. Дар омади гап, дар ин ҷо ҳастанд, ки бихӯранд?
  
  
  — Сокинони шаҳри мо як eda бо худ. Њаматарафа, онҳо бо хурсандӣ хоҳад, — зуд гуфт Арвиа.
  
  
  "Мо бо Арвией ба мувофиқа расиданд нисбатан ту", — бо ифтихор гуфт: София.
  
  
  'Бадеӣ. Вале шумо бояд мегӯянд, ман баъдтар, вақте ки мо хоҳад буд, каме бештар вақт. Акнун мо он вақт ба рафтан, балки вай гурусна. Бигузор, ҳамчун Prince, ва ту медонӣ, ки чӣ гуна ӯ, ҳангоме ки гурусна.
  
  
  Чанде баъд аз ин Падра ва он шахсони ба гурӯҳи, подкрепляясь озуқаворӣ аз гардид. То мо рафта, мо зиндааш нон, сабзавот, тухм, панир ва як моҳии дуддодашуда гӯсфанд ба ҷои. Мо кормили Prince понемногу, ки ба нигоҳ доштани ego наздик ба худ, дур аз дигарон. Вай тарсидам, ки ӯ напугает ih, вале онҳо чунин менамуд, гирифта ego дар придачу дар якҷоягӣ бо ҳамаи дигарон, ки дар ин странной одиссее, Prince буд, каме непокорным, зеро эму намерасид гӯшт, вале хушбахтона, ӯ дӯст медошт панир.
  
  
  Мо рафта, ҳарчи доранд чапро бо пустынным кӯчаҳои спящего шаҳри, вале ду даҳҳо перепуганных гардид наделали бисер buzz. Чанд нафар спрашивали ман, чаро мо мондан дар Метковиче, ва буд бало душвор ҷавоб. Вай ҳатто подш буд, то боварӣ дорам.
  
  
  Опузен ва Плоче доранд ценымногие лижет, ба Адриатике, ва дар он ҷо мебуд, ценымногие осонтар пайдо монанд, ки барои озод сафар ба Италия. Аммо агар мо дар назар доштем, ки мо пробились зинда хоҳам гузошт, ва ӯ медонист, ки Падра дуруст буд, вақте ки гуфт, ки мо шояд возникнут масъала дар худи ин шаҳрҳо. Ҳарду курортными ва рыбацкими шаҳр бо аҳолӣ дар чанд сад душ ва чанд укрытиями дар дохили е берун аз. Он ҷо боиси аъло роҳ, ки дар ин маврид мебуд, ки барои мо бо нуқсони. Ih рыбацкие монанд буданд, оилавӣ лодками, аз ҳад зиед маленькими барои ҳамаи мо. Мо бояд ба дуздӣ ферри, курсирующий байни Плоче ва Трпанье, ва рискнуть переправиться дар nen. Вай сомневался, ки ба мо ягон идора ба вуқӯъ mimmo патрульных кораблей ВАЗОРАТ навъи "Оса".
  
  
  На ин ки Меткович буд, чунин як масъалаи калон аст. Он нисбатан калон шаҳр, роҳ, железнодорожное шӯъбаи ва муҳим бинои тиҷоратӣ. Сохта, дар ҷои, ки дар он Неретва разветвляется дар песчаную дельту бо двенадцатью протоками, Меткович дорад, ки бисер оби тоза об. Бо вуҷуди ин, ӯ дар толори недалеко аз сосновых ҷангал, сафед боѓ ва кабуд либос далматинского соҳили. Ин старомодный шаҳр ва тамоми либоси, дар 7:30 pm. Радио Белград пропадает тавассути ester дар нисфи шаб, вақте ки дар шаҳри дигар нест, дар ҷаҳон аст.
  
  
  Набудани nightcrawler ҳаети ин мо хатарнок намоен бошад. Проезжающая мошин, кунҷкобу ходими полис, яккаса аст, ки заблудившийся доираи пешей досягае ва мо ба кашф. Мо оставались дар сояи, ва рафта, дар бораи аз як улочкам. Дар кадом нуқтаи мо заблудились ва гуфта шаҳрӣ масоҳати. Gradska vilecnica , толори шаҳр, як атрофи чанд туристӣ достопримечательностей Метковича. Вай мегузарад тавассути тамоми гамму услуби меъморӣ. Вай қисман романская, бо полами дар сабки готики ва дер ренессанса ва верхушкой, ки беҳтар аз он аст, тасвир чӣ тавр малакути austro-маҷористон выступ. Ягона чизе, ки дар ин ҷо кофӣ нест, то ин туркӣ фармоишии не, балки дар якчанд маҳаллаҳои мо проехали mimmo масҷид, построенной дар соли 1566, дар даврони султана Буданд Великолепного.
  
  
  Ман останавливался мо барои як лаҳза, ба полюбоваться тамоми ин зебогии. Вай ҳатто тарк гурӯҳи ба татбиќ сафари худ старому дорогому дӯсти, связному, ки хабар оборудова ман ҳарбӣ бо хоҳиши Эвана Карака. Чизе ки ман буд, озмоиш татбиќ ин боздид, вале ман буд, ба сарварии он мардуме, ки ба саргашта доверяли ман ба анчом ih оид ба передряги зинда хоҳам гузошт. Мутаассифона, он на омела мо малейшего пешниҳод, ки чӣ кор кунанд, вақте ки мо добрались то фурудгоҳ.
  
  
  Мо перелезли тавассути девор дар охири дигар шаҳр. Ҳама югославских шаҳрҳо ба назар мерасад, ки кадом касе аз девори шаҳр, оставшаяся бо онҳое, бор, вақте ки ҷанг буданд, локальным парванда. Мо пересекли қитъаи болота ва тарҳи чаҳорчӯбаи танг полосу средиземноморского кустарника, е маккии, зайтун, инжира ва розмари. Дар охир, мо вазъи муроҷиат ба кладбищу, ва аз тарафи дигар, маро ором Падра, мо натавонистанд, барои дидани тайераи.
  
  
  Калисо буд, монанд ба чорчӯбаи атрофи сола филм дар бораи Дракуле. Буд, торик; заброшенная қаламрави буд пур аз разрушенных скульптур ва мурда дарахтон. Вай ном дошт Капелла Блаженного Ивана Урсини, Часовня блаженного Ивана Урсини. Кофӣ буд, ки убур старое кладбище, ки дар худи сола Ивана поползли goosebumps . Надгробия датированы шудааст. Буд, ҳатто чанд стекков, надгробий богумилов, динӣ секты, баамаломада дар кӯҳҳо Боснии ва Герцеговины дар асрҳои миена. Аен аст,, шумо рисковали сироят баъзе динӣ проказой, зеро нисфи вақт ман медонистам, ки плачет суруд, шамол е зан Джзана.
  
  
  Мо вазъи муроҷиат ба дароз қатъии гурӯҳи маккиа , барои он виднелись туманные далекие чароғҳои. Мо протиснулись тавассути подлесок, ва дар он ҷо буд, фурудгоҳ, тавре ки ваъда Падра.
  
  
  Мо расид гравийной роҳ, ведущей пардохтҳои бевосита ба тоҷикистон надорад. Дарвозаи дар делле тоҷикистонро худ ҳеҷ каси дигар аз аст, чӣ сӯрохи дар заборе дар атрофи блоки бо будкой, аз як тараф, ва будкой каме андозаи калонтар аз дигар. Дар хурдтар аз он аст, гвардияи ва дар бештари касе дремал; пас, майдон буд, беш аз номзадии. Барои ман, ин буд, фурудгоҳ. Ӯ иборат атрофи ду соли 2000-метровых фурӯдшавии, пересекающихся дар намуди роҳи оҳани ҳарфҳои X. Дар охир бо як фурӯдшавии, аз ҷониби ворот, находилась двухэтажная диспетчерская вышка, увенчанная антенной ва радиолокационным таҷҳизот. Наздик ба башней қарор гирифт, ду ангара.
  
  
  Бо он ҷойҳое, ки мо истода буд имконнопазир аст, мегӯям, ки чӣ дар соҳаи. Вай дониш Ил-14 ва чанд ҶТ-33 назди ангаров, вале боқимонда ҳавопаймо тоҷикистонро худ ҳеҷ каси дигар, ки чӣ тавр неопределенные черные фигуры, припаркованные баробари гирифтани оид ба периметри. Ил-14с ва ҶТ-33, ба мо буданд, ки мо ба чӣ. Ман умед возлагались дар дастгоҳҳои, ки ба он аст, ҳанӯз не метавонад муайян, ва ин чунин маънӣ дорад, ки бояд тавр то наздиктар, то бубинанд, ки онҳо дар атрофи худ пешниҳод менамоянд .
  
  
  Ник. .. '
  
  
  Вай обернулся. Арвия подошла ба ман ва инчунин коснулась ман калтаки. — Ник, агар мо доберемся то Италия зиндагӣ... .. '
  
  
  — Мо доберемся, Арвия, — гуфтам ман, бесадо скрестив ангуштони. "Фарқ надорад, сумеем мо е не", — надулась вай бо зан логикой. — Ман мехоҳам ба ту ки-чӣ мегӯянд. Мо бо г-жой Милан дароз ва напряженно обдумывали вазъи ва қарор доданд, ки беҳтар аст, ки мо метавонем, ин... . .. '
  
  
  'Дурӯғ!' — ногаҳон зашипел Падра. Ҳамаи мо тарк замин дар он вақт пеш аз он ки джип "Шкода" прогремел mimmo, камтар аз дар метре аз мо. Джип қатъ наздик часовым, ки каме поговорил бо се мардон дар джипе. Сипас джип боз тронулся бо ҷойҳои подъехал ба вышке. Гвардияи дар як хона, ҳатто шевельнулся.
  
  
  Ҳаяҷонангез як менамуд, прервало ҷараени фикрҳои Арвии. Вай деҳот, моргая ва усердно удаляя травинки бо мӯи. Пеш аз он тавонад бозгашт ба он , ки меҳмонхонаи ман ба мегӯянд, Падра аз ман пурсид: "Чӣ акнун, ки Шуд?"
  
  
  "Мо нападаем ҳифзи ва заходим дар дохили".
  
  
  "Ман бесаброна интизор дорам, ки дар ин ҷо ин. Вале чӣ тавр?'
  
  
  Вай ба таври ҷиддӣ задумался дар як дақиқа. Ниҳоят вай гуфт: "Ҳамлаи коммандоси бо отвлекающими маневрами. Ое касе ҳаст, як пораи панир?
  
  
  Мо бо Падрой оҳиста-оҳиста мерафтанд усыпанной шағал дорожке mimmo киоски часового, Prince буд, дар наздикии мо. Сипас мо круговое ҳаракат дар кабинку. Гвардияи дар як хона буд, пай мо, вале бо он ҷойҳои, ки мо ҳоло қарор гирифт, мо дидем, ки чӣ тавр ego лабони шевельнулись дар довольном храпе.
  
  
  Дар чанд ярдах аз киоски он, гузоштани дасти худ ба китфи Падры. Ӯ дар ин ҷо ҳамон фуруд омад, ки вай метавонад прошептать эму: "Ман меравам, аввал. Вақте ки вай вытащу инсон аз он ҷо, ту пойдешь дар дигар караулку.
  
  
  "Ӯ ҳеҷ гоҳ проснется худ дар хоб", — пешгӯӣ кардааст Падра. "Сипас мо сядем ба кадом чизе ҳавопаймо?"
  
  
  — Метарсам, ки ягон ҳавопаймо. Ба мо лозим аст, ки пайдо кардани чунин аст, ки машғул бошад, қодир ба хобгоҳро мо ҳама, вале на он қадар бузург аст, ки мо понадобилась тамоми дастаи пилотов.
  
  
  — Ту хуб пилот?
  
  
  "Ҳамон хуб, чӣ тавр шумо ронандаи".
  
  
  Ман фикр намекунам, ки ӯ буд, низ бо ин вокуниш. — Гӯед, — ором пурсид ӯ, — ки мо ба кор, агар ба чунин ҳавопаймо нест?
  
  
  "Хэш, — гуфтам ман, — мо метавонем танҳо умедворем".
  
  
  Мо ползли ба часовому, то собит наметавонанд барои он. Дар майдони аз назари буд, ки мо муфтӣ, мо ҳаракатҳои дар соҳаи. Вай гуфт Падре, ва ӯ гуфт, ки дар ревматизма, ки ба дод, ман медонам, ки ӯ кард он. Ӯ ба чап худро винтовку дар атрофи як мард. Ин буд, ки кор барои бесшумного корд е бесшумного крюка.
  
  
  Вай потер як пораи панир таҳти бинї ки ба Подшоҳзода, подержал ego он ҷо кофӣ дароз, то ки ӯ фаҳмидам, ки ман корро, ва сипас дод, то ego ба воситаи караульное бино ба взлетно-посадочную полосу оид ба дигар, чолокона.
  
  
  Гург дар нырнул барои панир, mimmo часового.
  
  
  Мард берун омада, ҳар сол, ки меояд, ва ман чӣ ваҳй ба ӯ бозгашт. Баъзан маротиба вақте ки ба роҳ пойлуч, ва ин буд, ки яке дар атрофи чунин лаҳзаҳои. Онро гирифта як манфиат аз неожиданности. Њамла пас, ба зудӣ баъд безумной вылазки Подшоҳзода, ки гвардияи ҳатто эҳье худро 64А, на ба зикр аст, ки нигаронидани ego ба right самт. Ӯ шунидам ман, то он аст, хеле дер. Соат дилам, ва ман дидам, ки чӣ тавр раздраженное кунҷковӣ он шахси сменилось удивленным фаҳмиш. Сипас вай разрубил эму гортань ладонью, ва ego чашмони закатились зери веки. Вай затащил ego бозгашт ба караульное ҷойгир пеш аз он ки он тавонад ба замин афтод. Вай дар ин ҷо ego ego 64А ва ego М57, югославской нусхаи русской винтовки Токарева М1933. Вай ҳамчунин гирифта ego пурдарахт шерстяные насбшуда ва мӯза. Ӯ буданд, пойҳои бештар аз ман, вале ман буд, ин хурсанд. Ман сахт опухли пойҳои сахт болели. Бо дигарро ворот Падра аллакай гирифта ғамхорӣ дар бораи спящем стражнике. Аз Он ки ба ман пушт, ва ман мушоҳида кардам, ки ӯ мекунад, молниеносное ҳаракати рости дасти. Сипас ӯ отступил пеш, ва ӯ дид, ки гвардияи ҳанӯз дар ҷои худ, танҳо ба мақсади ego акнун каме опустилась дар сандуқе, ва сандуқе чизро амиқ ҳис мекунад пропитана кровью. Ба ман ҳамроҳ Падра, низ бо аслиҳа ба он. "Ман тарк ego хушбахт", — гуфт ӯ. "Акнун ӯ ду ухмыляющихся rta. Ту аллакай пайдо ҳавопаймо?
  
  
  'Аст, ҳанӯз нест.'
  
  
  Акнун вай метавонист дидан ҳама соҳа. Вай нигариста, онро охир, дуо ба мо нишон надоданд. Дар як қатор даллаҳои се "Тетеревятник", боз як гурӯҳи ҶТ-33, ахлот фюзеляжа Бо-47, боз як Ил-14 ва ҷуфти вертолетов "Алуэтт III". Ҳеҷ чунин.
  
  
  Вай ҳис мекардам, ки чӣ тавр рӯҳафтода меафзояд ман сина. Ғазаб аз он, ки ман буд, ба ҳам наздик ва дар айни замон то кунун, мучение аз осознания он, ки ман подстрекал дорусозӣ бегуноҳ ба одамон аст, танҳо барои он ки, ошкор шуд, ки роҳ зашла тани.
  
  
  Аммо пас аз он дидам аз ҳама дальний кунҷи фурудгоҳ, ки дар он сергей буд васила заиф. Ин буд, знакомая шакли ҳавопаймо. Ба назар чунин менамуд, ки ғайриимкон аст, вале аз он буд, то: Е-2, двухмоторный нақлиет бузург ҳавопаймо.
  
  
  "Хэш, собери ҳамаи ин тараф, ва рӯза ".
  
  
  Падра ман қадам; ӯ проверил, озод аст ва ое роҳ, пас взмахнул крючком. Кусты ба тарафи дигар роҳ зашевелились, атрофи онҳо выходили одамоне, ки onço аз тамоми пои, ки ҳамроҳ бо мо.
  
  
  — Ту пайдо дастгоҳи? — гуфтам Падра.
  
  
  — Шояд, — ухмыльнулся ман. "Русская нусхаи DC-3". Вай кардааст, қуттии, ва ҳамаи рафт аз ман.
  
  
  Буд, ки як қатор удивленных назарҳои. Дар майдон, шло ҳамагӣ чанд нафар, мо на метавонанд ба назар чунон ки агар мо дар он ҷо буданд, қонунӣ. Вале, зоҳиран, югославская артиши чунин ҳамон, мисли ҳамаи дигар артиш: шумо ҳеҷ гоҳ рафта, он ҷо добровольцами, ва ба ҳеҷ кас иҷозат нест мешаете. Ба замми ин оид пестрая бригада, ки маршировала оид ба аэродрому, буд пропущена нигаҳдорӣ мешавад.
  
  
  Мо миновали Ястребки, Бо-47 гузаштанд ва дар зери як созишномаи бузург Ил-14. Вай буд, дар пеш ва гурӯҳи следовала барои ман дар беспорядочной хати. Вай ҳама фикр мекард, ки чаро он иҷро, зеро қариб ногузир Ил-2 метавонад разобрали, худро тамом сӯзишворӣ е дар чунин game аккумуляторы. Онҳо выпускали Ил-2 қариб бист сол аст, ва ӯ метавонад ба годным ба полетам, танҳо метавонад. Вале ман нигоҳ медаванд. Ин буд, ки мо ягона имконият. Добравшись то Ил-2, он, рванул дари ва втолкнул ҳамаи дохили.
  
  
  — Ту идешь? — аноби София, поднимаясь дар борт.
  
  
  "Пас, самимона".
  
  
  "Ин даҳшатнок аст", — пожаловалась вай. "Ӯ наклонный, ва дар nen не стульев".
  
  
  "Ин боркаш ҳавопаймо. Курсиҳо убраны.
  
  
  Вай мерафтанд гирди он сбрасывая ҷои пеш аз чархҳои кӯшиш ба хотир, ки ман медонистам, ки дар бораи Ил-2. Хуб, асосан ин буд, модифицированная Дакота; зарб крыла 95 фут, дарозии 64 фут ва аленка 12,5 тонна, маҷмӯи муҳаррикҳои бо иқтидори 1800 асп, бо потолком 16000 фут ва суръати 140 калисоҳо, вақте ки наступали эму на дум. Вале ин ҳавопаймо ҳаргиз долетит, ки дар чунин уставшем қодир аст, ки бо окислением крыльев ва пятнами протекающей гидравлической магистрали.
  
  
  Аммо, аст, ки дар шина буд, ҳаво, ва ин буд, аломати хуб, ман фикр кардам, то он аст, ба хотир, ки боре голландцы наҷот fighter маротиба аз оғози ҷанги дуюми ҷаҳонӣ, вақте, ки осушили польдер, чархҳо он низ буданд, ки зери фишор.
  
  
  Вай давида бозгашт ба рӯз, ва поднялся дар борт. Вай тира аст, фикр кардам, ки, агар lucky, мо шояд танҳо ба даст касоне, муҳаррикҳои. Агар онҳо провернулись, ки онҳо метавонанд ба даст. Ва агар онҳо аз даст, вай метавонист навъе баланд бардоштани ин проклятую мошини дар ҳаво, агар ҳеҷ кас нажимал дар ин дроссели аз ҳад зиед маротиба, е не летал низ бисер вақт аз ҳад зиед бузург supercharged бошад қодир ба даргоҳи е хеле паст оборотами.
  
  
  Вай, аз вакилон дар кабину. Аз Ил-2 не трехопорного шасси, аз ин рӯ, ӯ наклонен на дум. Вай гуфт, тамоми чанд благонамеренных суханони ободрения, ҳарчанд худи қариб нест умедвор буд, ва закрыл боиси занавеску. Вақте ки вай, обернулся, Падра нишаста в кресле пилота.
  
  
  — Постой, Хэш. Вай қайд кард, ки ангушти худро ба рост. — Хуб, — гуфт ӯ, муносибат ба правому креслу.
  
  
  — Ин маънои онро дорад, ки ин дафъа ту разгребаешь угли.
  
  
  Кабина кардани худ узкий тесный хамелеон бо крошечными окошками. Вай скользнул дар раисикунанда пилота ва щелкнул якчанд переключателями. Тавре ки дар аксари адад тайераи тамғаи рубли истеҳсолот, асбобҳо ҷойгир задом наперед, аз ин рӯ, ман ба таҳқиқи панели тарафи рост ба тарафи чап гашт. Аммо чароғҳои светились ба таври дуруст, ва стрелки выскочили, ишора ба он чизе, ки ман буд, кофӣ шиддати фишори сӯзишворӣ ва интихоби намуна ҳаво. Вай ба воситаи гоњњои амалиети дергая дроссели, топливный халќи ва ҳамаи тугмаи ва фишангњои он ҷо, ки онҳо бояд дар DC-3, ноумед дуо ба ин хватило барои ин қуттии.
  
  
  Ногаҳон прожектор осветил мо корпуси, ослепив ман, вақте ки имруз дастраси ҳамагон лобовое мегирифтанд. Ин буд, ки рӯшноӣ винтовка, шадиди прожектор бо як лучом, ки диспетчерская вышка истифода барои роҳкиро, баргардонад маневров. Ӯ сосредоточился дар мо, ва дар он ҷо монд.
  
  
  — Овоздиҳӣ ва ҳама, — гуфт вай Падре. "Мо пайдо шудааст".
  
  
  "Блаженный Арнир! Ки акнун?'
  
  
  "Гуноҳони", — гуфт вай эму, тела тугмаи оғози. Як муҳаррики оғоз трястись, ва вақте ки садои поднялся то баланд, ровного вой, вай переключился дар "фикрию сим". Пропеллер включился, гирифта, онро ба худ ego ва ҳукмронӣ дросселем . Дар атрофи выхлопных қубурҳо вырвалось шӯълаи , ва Падра содрогнулся.
  
  
  — Не волнуйся, — крикнул вай сквозь садои. 'Ин хуб аст. Хавотир нашав дар бораи он, ки ин джип ҳамгаро ба мо.
  
  
  Ба воситаи соҳа аз ҷониби бурҷи пронеслась "Шкода", набитая сарбозону ва аслиҳа ба он. Падра аллакай хеста, бо худ ҷой ва уставился дар тирезаи ман, аз чӣ ман буд, каме сахттар дохил правый муҳаррики. Вай оттолкнул ego ва гуфт: "инро гир силоҳ ва инро гир одамон, ки ба нигоҳ доштани ih дур аз мо". Ман бояд чанд дақиқа ба preheat муҳаррикҳои.
  
  
  Ӯ выбежал тавассути занавеску, ки бештар чун инро гуфт, ба мо суханони. Муҳаррикҳои чихали ва тарахтели буд, ки ҳабсҳои парванда барои мошинҳо аз он вақт. То чӣ андоза вай медонист, ин буданд, ки муқаррарӣ садоҳои барои муҳаррикҳои Швецова. Замигала лампочка, указывающая, ки бозгашт ба дари кушода, ва загорелись боз ду лампочки, указывающие дар ҳоле, ки люки аз болои болҳои кушода. Ман шунидам садои, вале дидам, ки чӣ гуна джип сахт занесло, ва аз он борон то ҳамон дараҷа боридааст, ки чанд сарбоз.
  
  
  Маро чо дар он ҷо монда ба кор, ба ғайр аз мемонданд ва мунтазир бошед, то прогреются муҳаррикҳои. Ҳарорати поднималась чунон суст аст, ки ман оғоз бидиҳад ба шубҳа, метавонем ое мо ягон бор ба даст хомӯш замин.
  
  
  Югославы бросились ба мо, целясь дар ман, муҳаррикҳои ва чархҳо. Падра ва ego одамон отбивались бо винтовками ва автоматами 64А, ки аз мо гирифтанд, ки часовых. Чанд сарбози кӯшиш расад, наздик, мондан дар ҷои, встали ва оглянулись, гӯе чизе фаромӯш. Сипас онҳо бо бақияи пополам дар асфалт. Джип кружил, пайваста стреляя. Оид ба "ангара" подъехал боз як джип бо подкреплением. То абад буд, взлетать ҳоло е ҳаргиз.
  
  
  Вай насб берун flaps ба бист дараҷа, толкнул фишангњои идоракунї ба пеш гузорем, фуҷур ва запугивание. Мо дар оғоз ба ҳаракат. Мо свернули дар взлетно-посадочную полосу. Назар ба ветроуказатель ба ман гуфт, ки мо эдеме дар tu канори: ман буд, попутный боди, ва мо бояд буданд развернуться, вале ман он нест, дар бораи ин корро. Ман кофӣ буд, мушкилоти бо поддержанием ин қуттиҳои дар ҳолати амудӣ дарефт мешаванд, зеро он ба назар мерасид, ки омела неприятную одати анчом рост. Сипас, ба он хотир, ки ин русҳо муҳаррикҳои, на Пратт ва Каваллари, ки онҳо меебанд, ки дар противоположных самтҳои.
  
  
  Суръати аз замин зиед то мину, сипас ба номерам понздаҳ. Воситаҳои ожили; санҷандаҳоро монанди муқаррарӣ аст,. Боз ҳавопаймо потянуло рост, ва боз он рулил хвостовым рондани самтҳои. Нить парвозу фурудгоҳ маячил бениҳоят наздик. Дод ответное фишор. Ҳавопаймо омода буд, вале ба ҳар ҳол метавонад ба қием. Эй худо, чунин ба назар мерасад, ба мо лозим аст, ки рафта дар Италия ва на ба парвоз.
  
  
  Оғози дуюм джип ронандагӣ буд, дар асл дар мо. Ego ба ҳайси ронандаи, аз афташ, буд, ки баъзе маньяк, ки меҳмонхонаи лобового рӯ. Ду нафар мардон insanely выпрямились бозгашт, стреляя атрофи худ яроқ дар мошинаҳои муҳайе нест. Бинї Ил-2 аллакай поднялся, пас ман метавонист watch происходящим, вале дар айни замон бошад, беҳтарин мишенью. Моторы взревели, дар атрофи выхлопных қубурҳо вырвалось сафед кард шӯълаи.
  
  
  Джип оғоз крениться, ки ронандаи кӯшиш ба канорагирӣ мо дар охирин кӯшиши. Он шањ, ки дар ҳавопаймо, ва ӯ эҳсос кард, ки чӣ тавр ҳавопаймо завибрировал, аммо он хеле дер выбираться ва тафтиш, ки чӣ рӯй дод. Вай дернул фишанги пеш ва горизонти намояд. Мо буданд, озод.
  
  
  Вай идома дод, ки нажимать дар як руль самтҳои барои ҳаракат ба тарафи рост фаромада истодааст, ва мо пролетели бар концом соҳаи, на зиеда аз сотне метр аз замин. Шер аз ман буд, крутым, зери хеле косым атрофи гӯшаи қариб дар километри. Сипас выровнял он ego ва свернул чап. Вақте ки вай летел дар дар як кунҷи, вай метавонист дидан амали дар взлетно-посадочной хати. Ҷое нест, ки он, вырвался ба озодии бушевал оташ. Джип бояд перевернулся ва загорелся.
  
  
  Вай поднялся дар баландии 35 000 фут гирифта, қурби дар ғарб-бо ҷанубу ғарб, контролировал хунуккуни ва выровнял ҳавопаймо. Чунин менамуд, ки нах комфортная крейсерская суръати тақрибан номерам калисоҳо, ва чӣ тавр он ба мо берун як меҳмонхонаи саросари фазои ҳавоӣ Югославия, ман ба ҳар ҳол мехостам халос преследующих адад тайераи тамғаи. Вай метавонист забраться каме баландтар аст, вале ба ҳар ҳол на он қадар зиед, ки уклониться аз береговых зенитных орудий ва батареяҳои с-2. Ғайр аз ин, мардум аз пушти аллакай кофӣ замерзли бо ҳамаи ин ба қадри ставнями. Агар вай заберусь дар боло, пас, корро ба онҳо танҳо бадтар.
  
  
  Вай выглянул дар боковое тирезаи кӯшиши сориентироваться, вале чизе дид. Аммо ба таври умумї ман самти буд, дуруст, ки дар тамоми ин надошт аҳамияти бузурги. Дер е зуд мо расид мебуд Адриатического соҳили, ва он гоҳ ва Италия.
  
  
  
  Боби 12
  
  
  
  
  Парда затрепетал, то сахт, ки ман мушоҳида кардам, чӣ тавр ба Падра боз дорад, дохил кабину. Ман онро дида, то он даме ки опустился дар ҷои дуюм пилота. Дар он ҷо ӯ бесадо буд, тамошо, ки чӣ тавр вырываются выхлопные газы атрофи ҳуқуқбунед муҳаррики. Пас аз як дақиқа ӯ дилам ба ман. ва гуфт сдавленным овози: "Ман ҳаргиз пеш аз летал".
  
  
  — Не волнуйся, Хэш. Баъзан мо ба он чизе корро бори аввал.
  
  
  — Ба ҳар ҷое, ки мо дар Италия?
  
  
  — Намедонам, мо на ба парвоз ба ближайшей парвозу фурудгоҳ. Шояд дар Пескару е минбаъд соҳили задааст, недалеко аз Бари. Муҳим он аст, ки ҳоло ба мо нобуд атрофи фазои ҳавоӣ Югославия. Пас мо минуем ҷазираҳои Палагружа, мо аз онҳо уйдем.
  
  
  "Бозӣ хоҳад выиграна". Ӯ имкон дод, ки бо ин выражению проскользнуть тавассути ego даҳони. 'Садо бузург. Чӣ қадар вақти мо зарур аст, ки ин корро?
  
  
  "Чил, чил панҷ дақиқа. Ду маротиба бештар аст, ҳанӯз то соҳили итолие. Яъне, агар мо ҳеҷ возникнет мушкилоти нав.
  
  
  - Ин хоҳад буд, - боварӣ гуфт ӯ. "Мо аз чап ба мо душманони паси".
  
  
  — На камтар аз Метковича. Ва ба он бовар намекунам, ки онҳо попытаются перехватить мо бар сушей, ки метавонад аз ҳад зиед шоҳидон ҳамла. Аммо як бор ба мо пайдо дар назари бар баҳр, мо табдил сабук истихроҷи барои ҳама, ки онҳо присылают оид ба Кастель Стафилич.
  
  
  "Чӣ модулхои мебошанд, агар онҳо ба он задан?"
  
  
  Вай гуфт, эму бошад. "Тақрибан ҳамон тавре, ки дар Аптоса".
  
  
  — Ааа, — гуфт ӯ ба нармӣ. Сипас таваққуфро ӯ пурсид: "Пас чаро ба мо не, ба парвоз пасттар барои пешгирӣ ih радаров?"
  
  
  "Муосир радарии метавонад кашф ҳавопаймо қариб аз сифр метровый, — фаҳмонд ба вай эму. — Каме ҳам каме здравого маънои подскажет онҳо хел мо дар масири парвоз: кӯтоҳтарин роҳи тамоми кишвар. Ман намехоҳам, ки опускаться поен, агар онҳо конфедератсияи ва ман бояд маневрировать, е, агар чизе нодуруст меравад, одамон медонанд, ва ман хоҳад кӯшиш ба нақша. Ва дар атрофи барои мардум он намехоҳам, ки рафта, дар боло".
  
  
  Ӯ понимающе гуфт. "Бозгашт сард, ва баъзе одамон ба тарс мурдан, аз норасоии оксиген".
  
  
  — Дар ин ҷо на он кадар дар хоки миенаи тобистон, — прорычал ман. — Вернись ва бигӯ, ки онҳо хоҳад мурд. Ва ба онҳо мегӯям нафас ба воситаи дасти, агар дар назди онҳо хеле қавӣ аст.
  
  
  Вай боз проверил санҷандаҳоро, вале ҳама чиз дар тартиби. Љойивазкунї монд прежними, фишори нафт ва ҳарорат бо ҳам қарор гирифт рост аз хати сурх. Муҳаррикҳои ҳанӯз звучали ҳамин тавр, ки агар онҳо ба кор дар муқаррарӣ рейсе.
  
  
  Вай доранд поен, вақте ки береговая хати падидомада дар цепочку огней, тусклых огней баъзе приморских городков ва рыбацких деревень. Бузурги хокистарӣ просторы Динарских Алпӣ, ки ҳоло мардум пушти ман ва пеши ман лежали калон, плавные дюны тусклой об, биебони Адриатики. Пушти дарвоза буд бало мокрой, вале аз ин ҷо ба он назар, ки чӣ тавр песчаная биебон. Сола ҳавопаймо идома реветь, ва ӯ қариб оғоз мӯъмин, ки ба мо ин муяссар гардид.
  
  
  Сипас вай шунид ки чизе хихиканье. Вай обернулся ва дид, ки София ва Арвия протиснулись дар кабину. Гург буд, бо Софией, ва он назар аст, то несчастным, ки чӣ гуна метавонад несчастно ҳайвон".
  
  
  — Мо аллакай бар об, — гуфт вай ба онҳо. "Пас аз даҳ е понздаҳ дақиқа, ҳамаи мо метавонем нафас ценымногие осонтар аст".
  
  
  Занон хихикали ва толкались аз windows ба выглянуть берун. Вай нигариста, Софию ва ба хотир надменную, презрительную як зан, ки бо бори аввал, ва ҳар чизе ки ман метавонад корро, ин повернуться ва покачать сари. Вай ѓолибан мурд, аз эътироф карда мешавад, ки дар он чизе ҳалим ва женственное. Ва ҳол он, аен аст, присутствовал дар он дар шакли пинҳонӣ.
  
  
  Кабину ногаҳон оғози сахт чунбонда, ки агар бузург дасти схватила ҳавопаймо ба дум ва ба ҳамин трясла ego. Серебряная дурахши пронеслась mimmo windows, ки указала София, ва полетела минбаъд обжигая мо яростным порывом интихоби намуна ҳаво.
  
  
  Вай ҷиҳод бо рондани ва педалями, барои ислоҳ возможный занос ва сипас боз доранд дар тирезаи. Собственно, дар ин ва на он буд, ки зарурат: ман медонистам, он чӣ гуна аст; инчунин вай медонист, ки барои дигар серебряная дурахши буд, баланд бар мо.
  
  
  "София, Арвия, возвращайтесь ба дигарон. Зуд. Ба онҳо мегӯям, ба ҳама, ба онҳо ползли пеш, ки чӣ тавр шумо метавонед минбаъд пригнувшись ва опустив сари.
  
  
  Онҳо дод, ки он чизе, ки ман гуфтам. Вай, е назар ба Падру. Ӯ нигоҳ дар дасти ки онҳо дар тайера сигнальные мушакҳои, ки ғам узвҳои скользили оид ба ego лбу. — Мушкилот, ҳа? — гуфт, протягивая ман чанд ракет.
  
  
  — Комил, — тира аст, гуфт ман. "Як хӯшаи мигов".
  
  
  Jiffy-21-Ф, агар дақиқ. "Фишбед" бо суръати 2,2 Маха бо ракетами синфи "ҳаво-ҳаво" "Атолл" зери болҳои. Беҳтар аст, ки метавонад пешниҳод Югославия. Онҳо вдвоем зидди двадцатилетнего, безоружного винтового ҳавопаймо.
  
  
  'Ки мо бояд ба кор аст,? Ое мо бояд аз поен ба поен?
  
  
  "Баланд е низменному, фарқ надорад. Вале вақте ки онҳо приблизятся, Хэш, зажги қадар ракет, чӣ қадар сможешь, ва выбрось ih дар тирезаи.
  
  
  'Ман мефаҳмам.'
  
  
  — Ман ҳеҷ вақт шарҳ. Овоздиҳӣ онҳо рафтан.'
  
  
  Тайераи пролетели оид ба васеъ, пикирующей дуге, ки машғул бояд шуд, собит аст, танҳо дар боло мо думи. Бо воем онҳо летели, қариб омада, дар тамос кончиками крыльев дар фантастическом строю.
  
  
  "Ҳоло, Хэш," крикнул ман. "Выбрось ин мушакҳои".
  
  
  Вай низ зажег мушакҳои мисли рӯза мисли танҳо метавонист, ва выбросил ih атрофи тирезаҳо. Вай мебуд, бартарӣ дошта бошад пистолет Наталья, ки отодвигал мебуд маяки дур аз ҳавопаймо. Аммо он мебуд тавонад, барқе, ва ба ego Падре ва Миги буданд, аллакай хеле наздик аст.
  
  
  Паси мо дар атрофи крыльев Мигов вырвались чор хурд шуд. Чӣ тавр ман ва предполагал, онҳо обстреляли мо дар атрофи худ Атоллов. Мушакҳои тезтар бештар ва аккуратнее аз силоҳи. Атоллы вазъи муроҷиат ба мо, вақте ки Миги тир, ки ҳар сол дар аҷиб фейерверк берун аз дастрасии. Таҳти мо мушакҳои вспыхивали раскаленным добела пламенем, обжигая мо болҳои ва шикамҳои. Мушакҳои мелькнули облизывает, ва он гоҳ яке аз дигар нырнули ба поен, дур аз ҳавопаймо баъди ба падающими маяками-ракетами.
  
  
  'Кадом . .. чӣ ҳодиса рӯй медиҳад? — выдохнул Падра бо кушода ртом.
  
  
  "Атоллы притягиваются ба жаре ва горящие мушакҳои гармии зиед ҷудо менамоянд, аз выхлопы мо пир муҳаррикҳои". Вай фаҳмонд, эму. "Баъзан бошад, каме устаревшим — ин ба манфиати".
  
  
  Мушакҳои як зарбаи дод дур таҳти мо, ки бо ном мақсадҳои ҷудо Адриатического либос. Онҳо нобуд зери поверхностью, ва ба воситаи як лаҳза баҳр взорвалось шарами оранжевого алангаи ва шипящей сафед пеной.
  
  
  — Ха, — воскликнула Падра. 'Мо ин дод. Мо вырвали онҳо дандон".
  
  
  — Ту то думаешь, — қатъиян гуфт: ман. "Дар мигов бештар клыков, ва онҳо аллакай баргардонида аз зерин укусом".
  
  
  Ду югослава буданд, танҳо ду серебряными аз ҷониби нуқтаҳои паси мо ва онҳо зуд приближались. Вай вытер рукавом мочку ба вытереть арақи кӯшиши фикр. Вай убрал газ, ва мо оғоз коҳиши дар васеи крутом скольжении. Дастҳои ман буданд, мокрыми аз бонк ҳамроҳ карда мешавад. Се ҳазор пиеда ва ҳанӯз ба поен.
  
  
  — Маънои онро дорад, ки мо ih аз даст, — воскликнул Падра.
  
  
  Ego наивность сняла шиддат ва заставила ман рассмеяться. "Дар привязанной бӯз ҳанӯз ба эҳтимоли зиед ба муқобили Подшоҳзода, Хэш. Вале агар мо бояд нырять, ман мехоҳам ба афтод хеле дур. Ва, мумкин аст, танҳо мумкин аст, метавонам ба он иҷроро ба таъхир гузорад ih кофӣ дароз аст, то ки мо пересечем гардидааст.
  
  
  — Агар мо придем итолие фазои ҳавоӣ?
  
  
  "Мумкин аст, танҳо Миги он гоҳ аз он пули маро ба рафтан барои мо".
  
  
  Высотомер дурўѓ 2500 фут, баъд 2000, ва ба вай нигоҳ коҳиши. Вай умедвор буд, ки агар Миги ва нападут, пас задан ин аст, ки ҳоло. Агар онҳо ин корро кард, ӯ метавонист, ки ба гирифтани як василаи онҳо бо мо.
  
  
  Вале истребители монд паси алъон таъриф мо. — Онҳо чӣ кор? — нервно пурсид Падра. — Чаро онҳо рафтан нест?
  
  
  — Онҳо задан ин ба зудӣ кофӣ. Шояд онҳо проведут жеребьевку, барои омӯхтани, ки омад аввал.
  
  
  Як Лаҳза берун омада, бо сохтани ба пробежку, боз ҳамон сабки классикӣ. Оҳиста-оҳиста, вале дар асл он снаряда бар мо, спускаясь дар дар як кунҷи, ки ба мо хвосту. Дар крутом боковом повороте он, развернулся дар 180 дараҷа, замедлившись он қадар, ки ман спидометр завис каме боло ҳолатҳои муҳим гардиш. Ин ба пилота Чати пикировать каме сардтар. Вале Диҳанд-21 — маневренный ҳавопаймо ва мо ба мо барои як лаҳза нест, пропадали дар тамоми майдонҳои назари. Он чӣ ваҳй лижет барои муайян мустақим дар тамос бо ашеҳои.
  
  
  "Пулеметы. .. — оғоз Падра.
  
  
  — Силоҳ, Хэш, — поправил он ego. "Бо ин старым сундуком кофӣ чанд ближних ҳамлаҳои барои пурра мешикананд мо дар клочья".
  
  
  Последовала бомбардировка свинцом. Фюзеляж буд пронизан ситом ва болҳои пур шикофҳо андозаи аз кулак. Кабину дониш освещал ослепительная дурахши нур. Ледяной боди выл тавассути разбитое лобовое шиша, ва аз панели оғоз вырываться густой сиеҳ дуд. ИЛ-2 якбора дернулся.
  
  
  — Бурс, ки ба чизе, — крикнула ман Падра. — Пас аз ту чизе нест метавонед кунад?
  
  
  Вай схватился аз фишангњои, дуо, то ки онҳо ба ҳар ҳол кор аст ва идома ба кор, боз як дуюм. Ҳамагӣ як секунда...
  
  
  — Ҳа, — крикнул вай дар ревматизма. 'Ҳозир!'
  
  
  Вай надавил ба фишанги элеронов ва дернул румпель худ ба зону, выпустив тамоми газ. Киштии содрогнулся то устухон, кӯшиши боз ба қием, ногаҳон дернувшись хвостом, дар невозможное низомнома.
  
  
  Як лаҳза ба нақша гирифта пролететь бар мо, ва сипас бозгашт нисбат, вале он чарогоҳҳоро ҳавопаймо ба он додани самти он чӣ. Раздался оглушительный вой, вақте ки пилот кӯшиш мекунам, ки содир сард маҷмӯи шуд, то ба рӯ бо мо, перевернулся аз парчами иҷозат барои иҷро ва шањ мо дар шахси пламенем. Лунный сергей сиял дар серебристых крыльях, ки экипаж iso тамоми қувват кӯшиш идора самолетом. Вале аз ego, суръат ва мо ба баландии — мо буданд, акнун дар баландии 1500-пиеда — онҳо бештар буд, баландӣ ва дар ҷойҳои барои ин.
  
  
  Ҷанг буд, кӯтоҳ. Муосир fighter буд развернут зидди ветхой истихроҷ ва муосир вооружение исботи худро неэффективность. Ӯ замер, ки дар силах фоида баландии вақте ки баҳр поднялось, ки ба чинанд, то аз он. Купол отлетел пеш ва фигуры дар шлемах ноумед вырвались берун. Пас аз ҳавопаймо пош дар Адриатическое баҳр.
  
  
  Кончик крыла ударился дар бораи мавҷи ва ӯ закружился дар ҳаво, то дигар фаъол истироҳат на подхватила он перевернулся то шатта дар ложбину мавҷҳои. Дар он ҷо ӯ ҷони худро фидо, брюхом-то, чӣ тавр ба мертвая чайка бо силоҳҳои кушода болҳои. Оҳиста-оҳиста ӯ ба сухан оғоз тонуть.
  
  
  Мо буданд, худ мушкилоте, ки лозим буд, ба ҷанг аст,, вале ин нест буд, ба кор оид ба восторженных криков Падры. "Мо сбили ih! Хей, Картерро Ба Ҳузур Пазируфт. Хуб шӯхӣ.'
  
  
  — Албатта, шӯхӣ, — горько фыркнул ман, бо идомаи качать огнетушитель. "Ва албатта, шумо медонед, ки смеется охирин?"
  
  
  Кабина падидомада дар мокрую кешью, то ки вай кӯшиш ба мутобиқ кунанд ҳавопаймо ва потушить оташ. Тамоми ҳавопаймо буд, изрешечен, правый муҳаррики афсӯс дергался, извергая маслянистый дуд. Шӯълаи лизнуло воздухозаборники ва обугленное боли, ва е он чизе ки аз он мондааст. Вай тира аст, фикр кардам, ки чӣ қадар дар атрофи мо мусофирон боиси марги буд е раненое.
  
  
  "Падра, вернись ва бингар, ки чӣ поживают мардуми мо", — крикнул вай сквозь громовой умирающего муҳаррики. Вай лихорадочно кор дар огнетушителях engine, тушив оташ дар ҳуқуқи муҳаррики пеной. Падра хеста, бо стула ва схватился барои занавеску. 'Вале,. .. мо метавонем ин корро ҳоло?
  
  
  "Мо метавонем, ба парвоз оянда ба як муҳаррики", — таъљилан гуфт вай эму. "Агар вай рози потушить оташ аст . Аммо ҳоло ҳам дар ҳамон Лаҳзаи дигар.
  
  
  'Мо метавонем . .. ?
  
  
  "Не, ин шӯхӣ андохта танҳо як маротиба. Беш аз ин, мо аллакай нест, ки дар ин мусаллаҳи. Торопись!'
  
  
  Вай на ба меҳмонхона, ки ба он шудааст, ки дар кабине наздик бо ман, вақте ояд нить. Овози чаро онҳо бо истифода аз повязки ба назари дар казнях. Оғози дуюм Диҳанд, аллакай шуда буд, ба мавқеи и эму на мешали дар ego мебозад, чун дигар. Бо безжалостной точностью ӯ доберется то мо. Ва ҳеҷ кас дар атрофии мо гуфт, ки ин боз.
  
  
  Вай выравнивал отказавший муҳаррики, ба нармӣ планируя, ки ба нигоҳ доштани суръати ҳамзамон подравнивая бақияи руль самтҳои барои ба мувозинат неравномерное тяговое кӯшишҳои чап муҳаррики. Як лаҳза повернул барои ҳамлаҳои.
  
  
  — Нигоҳ кун, — воскликнул Падра. Танҳо он гоҳ ба он ва мушоҳида кардам, ки ӯ выполнил ман фармон. Ӯ ҳанӯз ҳам истода наздик бо ман. "Бингар, ки он ҳам на ҳама".
  
  
  Ӯ қайд кард, сквозь разбитое ветровое мегирифтанд. Ӯ дуруст буд: ба мо прилетели боз шаш истребителей. Дар як сония тарс сжал ман гулӯ, ва он гоҳ ба он фаҳмидам, ки ин Миги. Ин буд, ки нисфи эскадрильи истребителей G-91Y "Фиат" бо зелено-бело-red кокардой итальянских ВВС.
  
  
  — Эй кош ман, — обрадовался ман. "Мо дар хориҷа".
  
  
  — Дигар ҳавопаймо ҳанӯз хоҳад ҳамла? Ӯ ҳанӯз вақт доранд.
  
  
  'Ман медонам.'
  
  
  Вай затаил нафас, дар пиндоре хатарҳо, ба монанди Падра, завершит ое як Лаҳза худро ҳамла кард ва рискнет ое байналмилалӣ инцидентом. Як лаҳза метавонад парвоз аз рӯи доираи атрофи бештар аз пир ва шуш G-91Y. Вай фаҳмидам, ки чаро ин ҷо прилетели Г-91 ва Ф-104. Онҳо метавонанд стартовать бо фитотерапия фурӯдшавии поблизости.
  
  
  Италия ҳавопаймо приблизился, расплываясь оид ба горизонту. Як лаҳза заколебался дар нерешительности. Сипас ногаҳон взвился ва скрылся дур.
  
  
  — Ӯ бармегардад, Шуд, — сдавленно всхлипнул Падра. "Ӯ бармегардад. Ое ин...
  
  
  Ҳа, — усмехнулся ман. Вай дохил навигационные чароғҳои, поворотную платформаи, он гоҳ дохил радио.
  
  
  — Ҳа, — гуфт вай эму. "Ин выигранная бозии".
  
  
  
  Боби 13
  
  
  
  
  Пескара — зебо баҳр саранҷомест дар устье Фольи. Дар ин ҷо кам саноат, вале чӣ муҳим бештар, бисер песчаных боѓ, оби гарм ва офтоб. Мутаассифона, ӯ қариб ҳеҷ чиз дида, ба ғайр аз ба воситаи худ гостиничного рақамҳои.
  
  
  Вай фуруд омад, дар меҳмонхонаи Pensione Cristallo наздик пляжем, ки дар он осон бриз ва нармӣ плеск мавҷҳои кӯмак ба ман ррссрс аз садамањои. Hock представил ба ман ду ҳафта рухсатии бо беморӣ аз ҳисоби ОҲ.
  
  
  Высадка ҳамроҳӣ буд, хеле неинтересной он гоҳ мо гузаштан; ва он гоҳ реҷаи натовской битозанд танзими гузашт осонтар мекунад. Мо инсон дар Римэ хешамон омадам, ки даст аз яди барге қиматнок, ки аз он гирифта, дар Подшоҳзода, ва баъдтар ӯ ба ман гуфт, ки маънои ин паемҳо иборат аст, ки дар Албания омода як табаддулоти дар Югославия бо кӯмаки чанд югославских ҷангиен муқовимат. Ih раҳбари, an "Милан", буд, ки савганд ба вақти мертв. Бадеӣ.
  
  
  Вай рисковал ҳает ва саломатии шумо, барои ба даст овардани маҳз ин мансаби оид ба Аптоса. Ин буд, як атрофи аз ироничных натиҷаҳои ман рисолати. Аммо пас аз он, ба хотир, ки вырвал аз зери бинии вай аз югославов танк ва ҳавопаймо ва сарф сокинони деҳаи тавассути ih артиши ва авиацию.
  
  
  Итальянское ҳукумати заботилось дар бораи жителях Джзана; вай гарантировала паноҳгоҳ ва обещала кор. София, Падра, ва ду нафар охир мардум дар саросари ih гурӯҳи мерафтанд бозгашт дар Югославию, ба идомаи мубориза барои истиқлолият, аммо то он отдыхала бо ман дар меҳмонхона. Швейцар боло зиеде садои атрофи Подшоҳзода, вале Падра напугал ego бештар аз Prince, ва дар охир швейцар розӣ шуд.
  
  
  Гург буд, акнун бо Падрой, зеро ки дар ин бора эму лозим буд, ҳеҷ чиз, ба ғайр аз хонаводагӣ пет.
  
  
  Падра ва Prince истода берун, дар долони нест, охраняя ман дари дар ҳолатҳое, ки агар любопытные попытаются ман побеспокоить. Вай ҷони худро фидо бараҳна васеъ категорияҳо дар кати хоб. Арвия лежали наздик бо ман ва ласкала ман худ тобовар бештар сина.
  
  
  Аз тарафи дигар София чувственно двигалась, покусывая мочку ман гӯш кунед.
  
  
  Ин давом аллакай чор рӯз, чувственно, ғояҳои хеле васеъ ва непринужденно, прерываясь танҳо наҳорӣ, ки мо зиндааш дар ҳуҷраи. Духтарон, чунин ба назар мерасад, фаҳмиданд, ки ман ба онҳо кофӣ ба нақл.
  
  
  Онҳо мувофиқа дар ин бора ҳамроҳ дар вақти сафар дар қатора. Ва ӯ қодир ба пешниҳод худшую шакли рухсатии бо беморӣ.
  
  
  Нить
  
  
  
  
  Оглавление
  Боби 2
  
  
  Боби 3
  
  
  Боби 4
  
  
  Боби 5
  
  
  Боби 6
  
  
  Боби 7
  
  
  Боби 8
  
  
  Боби 9
  
  
  Боби 10
  
  
  Боби 11
  
  
  Боби 12
  
  
  Боби 13
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Ник Картер
  
  
  
  Мо агенти дар Римэ-танаффус.
  
  
  тарҷума Лев Шкловский дар хотира дар бораи погибшем сыне Антоне
  
  
  Унвони original: Агенти vermist in Рум
  
  
  
  
  
  Боби якум
  
  
  Агар АЙ якчанд люксов дар меҳмонхона дар Manhattan, ки ман як занг. Вай зарегистрировался он ҷо, ва он гоҳ, ки ду ҳафта R&H (фароғат ва барқарор намудани) ранчо AX дар охотничьих угодьях Вирҷиния, недалеко аз Вашингтона, шаҳристон Колумбия.
  
  
  Дар ин созмон як чанд агентҳои худ шароити ego кормандони, ва ин ба ман имкон медиҳад худсохти эҳсоси . Ин ҳам қонеъ ҳассосияти Хоука ба амният; - Hock, хокистарӣ, беном ва ироничный роҳбари AX. Бо баробар осонӣ ӯ заметки, ки ман дар кадом маврид портовый кабак, кишащий головорезами, аммо дар он лаҳза, вақте ки вай возвращаюсь дар ИМА, сипас хавфнок аст, вазифаи ӯ назорат барои ман, ки агар вай буд непокорным кӯдак.
  
  
  Ман боз оставалось ду моҳ неоплачиваемого рухсатӣ, ва он бузург хатми ҳарбӣ ҷой барои оғози аст. Дар ман люксе шуд бузург хоб бо тӯҳфаи ванна ва як зиндагии бо пурра укомплектованным баром. Дар nen буд, ошхона аз хизматрасонии ҳуҷраи, ва ба самти заставлял шумо фикр, ки шумо дар Париж маротиба Наполеона Сеюм, ва на дар мрачном Ню-Йорк. Ва хизматрасонии буд сдержанным ва самаранок аст. Ман низ буд, хӯшаи захираҳои доир гардид, ки скопилась ман бонкӣ ва чунин мешуморанд.
  
  
  Вай снял трубку наздик ба bed ва назвала коммутатору рақами Тигги.
  
  
  Тигги — ин Табита Инчболд. Пятифутовая комил сложенная англисӣ дворянинка (падар — граф), ки менял имтиез маҳаллӣ хайру, ба кор котиби ба устувор оид ба равобит бо ҷомеа дар Мэдисон-авеню.
  
  
  "Ин Ник Картер, Тигги".
  
  
  "Безорам аз ту." Вай овози буд, бо омехтаи кокни ва австралийского. 'Шумо дар ин ҷо? Дар шаҳри?' Тигги метавонад бастабандӣ бисер ҳисси дар чанд сархатҳои кӯтоҳ калима.
  
  
  Гирифта ҳамагӣ чанд дақиқа банд болтовни — муҳокимаи Тигги буд пур аз завуалированных намеков дар мо охирин незабываемый шом ҷамъ — барои ба тартиб мулоқот барои выпивкой ва совместным ужином.
  
  
  Дар ин вақт буд, ки нисфи чорум. Вай бо long ноил шудан ба ванна гарм ва хатм ледяным душ, ба освежиться ва бозгашт ба ҳает. Дар en буд оина то потолка, ва ӯ буд, бо вуҷуди ин, ки дид. Вай боз шуда буд, бо тартиби. Ба ман барангехт бозгашт сброшенный аленка, ман мушакҳои функционировали, ки чӣ тавр то абад, ва ба чап ҷароҳатҳои аз кӯшиши дигар-конкурента бурида рӯда дар атрофи ман ҳает ва истифода ih, чӣ тавр ба петлю ба деворы ман. Танҳо слабая серебристо-сафед хати показывала, ки ego тези чун shaver тӯдаи кукри оғоз ба кори худ.
  
  
  Вай намылил шахс ва побрился осонтар мекунад ва пок, пеш аз татбиќ едкий лосьон сипас бритья. Вернувшись барои хонаи хоб ва гарнитураҳо, вай лениво оделся.
  
  
  Вай скользнул худро куртку. Ба ҷуброн ҷои либос барои люгера Вильгельмины, вай наполнил чапи дохилии як дақиқа кожаным кошельком. Вай мельком гирифт назар дар оина хобгоҳ ва пайдо нашуд, ҳамаи он қаноатбахш. Вай поправил анд буд ва омода аст ба ҷое дар бар, ки мо бо Тигги интихоб кардаанд, ки ҳамчун нуқтаи оғоз кунед.
  
  
  Дар он лаҳза, вақте ки вай, гузоштани дасти ба дверную қалам, телефони пронзительно зазвонил.
  
  
  — Фармоишии не, — гуфт вай баланд, вале ба ҳар ҳол бозгашт ва гирифта трубку.
  
  
  Вай поднес трубку дар назди гӯшатон надоред ва шунид, ки касе похожее на магнитофонную сабти карнавал, танҳо баръакс. Вай нажал красную тугмаи дар як сӯҳбати телефонӣ преобразователе, муқаррарӣ сахтафзор дар номерах меҳмонхонаҳо ташкилоти мо, ва ба полуслове шунид овози шинос. "...ва он, медонам, ки ту дар рухсатӣ будани корманд, аммо паршивый буҷет, ки бо ман ба кор, маънои онро дорад, ки ман нест, ки боз чунин шахсоне, мисли шумо. Чӣ тавр мебуд, заиф ту ба мо буд, ту ба мо ягона дастрас агенти.
  
  
  Ин буд, Хоук. Ӯ буд, ки дар охири дигар хоаг сурх телефон ва гуфтугӯ бо ман тавассути дафтари худ дар Вашингтон.
  
  
  — Ман беҷавоб оғози, раҳбари, — гуфтам ман, призывая ҳамаи худро ба сабр. — Не, шояд ба шумо мегӯям, маро як бори дигар, чӣ рӯй дод... — Барбара, — выпалил ӯ, ҳанӯз бештар затыкая ман. "Чизе вонючее дарефт, ки дар Тибре. Он чизе — Клем Андерсон, ва бало мертвый. Клем Андерссон буд неважным информатором дар Италия. Дар делле он гоҳ буд, ки қисми ташкилоти мо, балки аз вақт ба вақт ба мо кӯмак, снабжая мо маълумоте, ки калон бачаҳо дар атрофи CIA ва Интерпол метавонад пазмон.
  
  
  Хоук, боби сверхсекретного, худи ӯ little ва худи смертоносного воҳидҳои ҷаҳонӣ разведывательной хадамоти Америк, идома дод: "Ӯ прислал мо як хӯшаи расплывчатых пиндоштҳо дар бораи баъзе дерьмовом ин филм, ки ба онҳо ба зудӣ озод. Чунин як филм, ки дар он ҷосусӣ ва контрразведка пешнињод чӣ тавр гламурное он. Балки ҳамаи шумо дар ин бора медонед.
  
  
  Боре дар неосторожный лаҳзаи ба вай гуфт Хоуку, ки маро хеле дўст намедорад филм, ки вай дидааст. Аз ҳамон рӯз ӯ ба чап дар ман баъд аз худ ребяческим ва упрямым доштан. Вай буд, фанатом филмҳо. Як атрофи онҳо коҳиши устувори, непреодолимых заблуждений дар бораи ман шахсӣ (ха-ха) ҳает.
  
  
  "Дар аввал вай фикр кардам, ки ин навбатии роман дар филмҳо ба маблағи аз даҳ то бист миллион сомониро ташкил медиҳад", — идома дод Хоук. "Вале Клем идома изҳор мекунанд, ки ҳамаи амиқтар меравад. Ба вай имкон дод эму таҳқиқи ин ба он сабаб буд, ки як марди хеле фоиданок дар мо шабака. Вай аллакай нест обращал ба ин таваҷҷӯҳ, вале акнун Клем мертв. Пас, шояд, Клем фаҳмидам, ки он муҳим аст. Ту забронирован чипта барои сафар Alitalia 20:15 дар фурудгоҳи кеннеди, ny. Аз ту як соат ба успеть вертолетом, ки доставит шумо дар атрофи Манхэттена дар фурудгоҳ.
  
  
  "Аммо, ҷаноб ...", — гуфтам ман, тамошо, ки чӣ тавр пухлая ва сочная Тигги аташаке дар тумане.
  
  
  — Ба ту нест, лозим аст, ки бештар аз як соат ба хондани варақаи маълумот, — успокаивающе гуфт ӯ. — Дар ҳақиқат, ҳоло ӯ ворид мешавад, оид ба телексу hotel. Шумо пайдо рамзи худ паемдони дар стойке бақайдгирии. Ҳамаи шумо лозим аст, ки дар толор, дар ин пешниҳод кардан зарур аст. Пул барои хароҷоти, шањодатномаи шахсї, ду шиноснома. Он дигар бошад, ки туро боздошт. Вай аллакай мебинед, ки чӣ тавр загораются ту чашмони ҳангоми фикрҳои дар бораи шавковар итолие сладкой ҳает. Вале дар хотир дошта бошед: ин кор, на аз рафтор". Вай зикр чизе дар бораи барориши иловагии поени дар Ню-Йорк, ки ба ман лозим аст, вале Хоук аллакай вале илоҷи ин трубку. Ин буд, бозӣ, ки дар он бозид, ва Хоук устанавливал қоидаҳои.
  
  
  Вай хонда дар дежурную қисми пурсид меорад телекс, ки вай интизори он буд, ки, дар якҷоягӣ бо ҳамаи онҳое буд, ки дар ман паемдони. Сипас вай хонда дар бар ва чап хонуми Инчболд post дар бораи он ки, мутаассифона, ба ман боиси бештар срочным парвандаҳои. Вақте, ки писар ба кор супоришро омада, бо телексом ва толстым мубаддал мегардонад конвертом он баргузор эму ду двадцатидолларовые купюры. Панҷ доллар шуда, ҳамчунин байни левобережной украиной ва дигарон — аз гул, ки лозим буд, таслим Тигги. Ман аз таассуроти, ки онҳо барои нах ҳамин бузург утешением, чӣ гуна барои ман буд, супориши, ки ман ногаҳон ое.
  
  
  Телексное мансаби дарозиаш шаш фут мебошад, развернувшееся, чӣ тавр як пораи бузурги туалетной қиматнок, дар назари аввал назар аст, на бештар аз дилгиркунанда отчетом дар бораи оянда чикагской савдо соей. Аммо, вақте ки вай хонда ego ба воситаи поляризованный шаффоф пластиковый барге аз кодовым рақами чор ба лифофа, ӯ раскрыл ego муҳим мӯҳтавои. Пурра ҳисобот дар бораи амалҳои ва подозрениях Клемму Андерсона, ман прикрытие барои иҷрои ин вазифа бо предысторией ва дуюм прикрытие дар сурати зарурат. Суроғаи ду контактных хонаҳои Римэ ва баъзе наспех маълумотҳои ҷамъоваришуда дар бораи номҳои зикршуда дар отчетах Андерсона.
  
  
  Вай хонда ego зуд ва тозаву озода, разматывая коғаз кунед строчка барои строчкой ва запихивая дар стандартную шредерную мошини мо апартаментах. Бештар ба он хонда, бештар аз убеждался, ки Хоук мефиристад ва маро ба баъзе шикор барои привидениями. Ӯ буд, ҳуқуқ, дар оғози. Ин овозаҳо буданд, ва ғайбат, ки казались бештар уместными дар реклама филм аз тафтиши AX. Чанд сахти далелҳои, ва дигаре на бештар аз блистери. Лоренцо Конти, италия истеҳсол широкоэкранных абад ба нишондиҳандаҳои риоя шудаанд, наполненных ҷинсӣ ва кровью, участвовавший масалан, дар ҳамаи классикӣ постановках-аз "Одиссеи" то "Агнца Марям", готовил нав эпопею таҳти унвони "Ҳаракати нур" . Филм бо байналмилалии оккупацией дар бораи он, ки рӯй дода метавонад дар давоми ҷанги ҷаҳонии Сеюм.
  
  
  Фармоишии не, ҳамаи онҳое, ки ягон бор хонда кардам рўзномањо, дар бораи ин аллакай медонист. Ба истиснои мумкин аст, Хоука, ки бо мушкилӣ рушд мекунанд просматривал хориҷӣ тамоюлҳо, пас аз муддате баҳраманд дар ҳоле комиксами, ва он гоҳ выбрасывал рӯзномаи.
  
  
  Конти буд ненадежным ва ловким бача. Ҳатто бештар муваффақ ego филмҳо сармоягузорон монд, ки танҳо як қисми фоида, дар ҳоле, ки Лоренцо, аз тарафи дигар, сӯрохии фоида ба мазмуни худ палаццо дар Римэ, худ гавана ба Капри, худ қалъа дар ҷануби Фаронса, ва шумораи зиеди любовниц, чучел ҳайвонот, прислуги ва ҳар гуна прихлебателей. Вале гумон аст, ин буд иттилооти махфӣ хабари. Дигар мӯҳтарам истењсолнамудаи дар атрофи Лондон е Голливуда пайрави ӯ ҳамон жадной тақсим карда мешаванд.
  
  
  Клем Андерссон дод сноску дар бораи необъяснимом куштори ҷавон австрийской звездочки. Куштори, ки Конти ба назар мерасид, ки дошт, ба худ виҷдон, бахусус, ки чанде баъд вай аз марги ӯ случился jittery срыв, ва ӯ уволился ду моҳи истироҳат, дар хона ва дар як клиникаи. Балки он аст, низ хуб шуд. Ситорагон, чунон ки заменимы, чӣ тавр ба секретные агентҳои. Ва срывы барои stars зиеди филмҳо, чунон ки часты, мисли романы бо начинающими актрисами. Шарикони Конти оид ба мавсими нави фильму кардед, ҷаноб Хью Марсленд, собиқ вазири бритоние бо шубҳанок молиявӣ репутацией, вале на чуждый кушода ҳавзи, шоу-бизнес ва понятных робита бо английскими дистрибьюторскими ширкатҳои. Дан Пьеро Симка, непостоянный итолиевӣ карлик; қонунҳо ва банкир- "плейбой", инчунин хеле муқаррарӣ шарики дар чунин корхона, ки чӣ тавр Верелдейнде. Ва, ниҳоят, Стадс Мэллори, мустақили амрико истеҳсол-коргардон, маълум ду оскароносными фильмами тақрибан даҳ сол пеш.
  
  
  Ҳайати буд, ин, тавре ки шумо интизор, ки аз асари безаволи Конти. Тақрибан даҳ топовых номҳои оид ба Англия, Фаронса, Италия ва мамлакатҳои шимолӣ ва амрикои ҷанубӣ. Бештари атрофи онҳо буданд, приглашенными звездами танҳо аз панҷ то даҳ дақиқа, вале ih номҳои бузург смотрелись агар дар эълон. Ду top нақши сыграли Камилла Кавур, охирин итальянская ҷинсӣ бомба ва Михаил, Варзиш, english дузд дар қонун, аз он буданд, беҳтарин сол, агар не худамро рекламавӣ арзишҳои.
  
  
  Телексное паем буд, пурра уничтожено, ки чӣ тавр ва шаффоф барге. Вай опустился дар ошенаи дар позе йога, ба тамаркуз ва аз нав дидани мавод, ки аллакай буд, ки ман дар сар. Вай гуноҳони худ разуму шудан тамоман холӣ ва он гоҳ ҳамаи развернулось хабар боз, ки агар онро хонда ego дар сатҳи тамаркузи.
  
  
  Ягон мӯъҷизаҳо рӯй надодааст. Баръало, сардори қаҳрамонони филм буданд, аферистами, Клем дод, ки бисере аз хабарҳо дар бораи шумораи техникаи ҳарбӣ, собранной барои версияи Конти дар бораи Сеюми ҷаҳонӣ шуд: танки, ҳавопаймо, фальшивые мушакҳои бо подземными бетонными бункерами барои хўроки, балки он аст, низ буд, ҳабсҳои парванда. Ва ӯ низ буд, пай бурд, ки бо маводи прибыло бисер итальянских, назарияи english, амрико ва натовских афсарони алоқа.
  
  
  Ҳар як калон филм дар бораи карданд, ҳатто агар ӯ легальный, танҳо дар нимсолаи, метавонад интизор расмии ҳамкории ҳукумат. Дар ин кор низ буд, ки ҳеҷ кард. Оставалось танҳо чизе, ки Клем кушта шуда буд. Вале ҳатто ин ҳатман шуда, муносибати ego тадқиқоти илмӣ филм Нить Ҷаҳон . Мувофиқи якчанд заметкам, Клем буд порядочным марде, вале кофӣ шубҳанок аз худ дахолат ба азартным играм ва аз худ доимӣ қарзи дар назди ғайриқонунӣ ростовщиками. Ва сабабҳое, ки ӯ исбот кард, ки дар Тибре, метавонад хеле бештар аз ego кунҷковӣ дар бораи киноэпопеи.
  
  
  Ман буд, ки даҳ дақиқа барои боз ҷамъ мешудем. Онро гирифта, Вильгельмину, ман Люгер, Хьюго, ман стилет ва Пьера, газовую бомбу, дар атрофи ih секретного бурида дар поени чемодана ва боз хеле зиеданд, либос, ки ба вай танҳо хушхӯю вале илоҷи ин дар гардеробе хобгоҳ. Вай снял куртку ба надеть наплечную кобуру. Вай закатал рукав ва застегнул тарҳи чаҳорчӯбаи танг оболочку стилета. Дар ин марҳила ман лозим буд, газовая бомба, ки вай ee одатан кладу, аз ин рӯ, вай заложил Пьера дар як дақиқа. Вай аллакай фармон ҳисоби ва посыльный, кӯфтанд, дар ба дари, ки онро боз гузошт куртку.
  
  
  Вай выбросил ҳамаи атрофи сар ва сосредоточился ба худ шахсияти нав. Дар фурудгоҳи кеннеди, ny вай буд, аллакай Роджером (Джерри) Карром, сарватманд техасским нефтяником, ки он дар афкори онҳо танҳо ба як чиз — ҳает лаззат ва дарк, ки он доранд, ки даромад, ки ҳеҷ гоҳ иссякнет. Ин буд, оид ба нақши, ки онро дӯст медошт, ки ба бозӣ, вале Хоук, фармоишии не инро гир, ое ба ман имкон медиҳад, ки ба вай кофӣ қисми.
  
  
  Чӣ тавр ба Carrù пароканда, ба ман лозим буд, сармоягузорӣ, маблағҳои дар ин филм на ба хотири ба даст овардани фоида, балки барои он ки лаззат перспективой ҷамъият спелых ситорагон барои субҳона, нисфирӯзӣ, ва даст нашуст, инчунин метавонад, ҳатто хеле, хеле поздним перекусом. Ман мехоҳед ин суратҳо гоҳ чунин чизе дар ман нақши Ника Картера, агар не, он аст, ки ин мешало кори ман. Агар ман буд, ки ба берун рафта, оид ба нақши Джерри Карра, ман мебуд, дуюм прикрытие бо шиноснома; ин Бен Карпентер, журналист-freelancer. Чанд пьяница, распущенная расми бо бештари иҷтимоӣ, озодии ҳаракат, аз техасский playboy.
  
  
  Дар фурудгоҳи кеннеди, ny улыбающаяся духтар, ки машғул ба назар пас, агар сошла бо интернет даврони Эҳеи е як атрофи охир итальянских филмҳо, сохта буд Джерри Carrù пароканда чипта барои ҳавопаймо синфи якум. Дод дуруст сигналҳои дар пассажирском туннеле, ва ман беҷавоб бе обыска ман шахсии гаронбаҳо: люгера, корд ва бомбаҳои.
  
  
  Дар киоске дар толори рафтани вай харида кофӣ маҷаллаҳо ва китобҳои когази, ки пур аз парвоз ба воситаи Ню-Йорк дар Рум, дар ҳолате, ки агар дар он на метавонам ба хоб фурӯ. Идеалӣ, вай бояд буд выспаться дар оғози кор, вале он бояд анҷом дода, ба таври табиӣ. Ҳатто беҳтарин духтурон дар AX нест, омад, то бо доруи, ки машғул сохта буд мебуд, ман хоб, дар атрофи он ба вай, берун бо чунин ҷисмонӣ ва омодасозии присутствием муқаддас, чӣ тавр ман мехостам.
  
  
  Ҳавопаймо Jumbojet буд, он танҳо дар нимсолаи, ва ӯ буд, қариб як дар аввал робита ба синф. Сергей дохил бо напоминанием он тамоку накашед ва ба вай пристегнул камар амнияти. Ман буд, панҷ дақиқа ба понаблюдать барои духтарони ман попутчиками — предосторожность, ки ман ҳамеша аз сафар, ки ое вай дар тайера, автобус е дар повозке, запряженной ослом. Вай фикр мекард, ки чӣ гуна он метавонад истироҳат ва то чӣ андоза он аст, бехатар.
  
  
  Мусофир буд, ки танҳо даҳ нафар. Чаҳор нафар тоҷирон, наздикони якдигар ба якдигар, қариб якхела дар худ тира костюми ва бо ин дипломатическими портфелями. Се ҷуфти миена сол бо золотыми табличками бо номҳои, ки идентифицировали хуб ҳамчун аъзои қаиқ сафари гурӯҳи дар бозори турне. Ҳамаи мунтазами, невинное ва дур, ман тарк як қатор курсии барои худ, бо якчанд растаҳои холӣ дар пеш ва паси ман.
  
  
  Чӣ тавр танҳо загорелся сабз святый, ва мо низ дар ҳаво, вай рафта, дар ҳоҷатхона. Дар он ҷо ман снял кобуру бо Люгера ва ножны аз стилета. Вернувшись дар ҷои худро, то он ih дар худ дипломатический сандуқи ва повернул бархўрди амнияти. Агар ман посчастливится, ки ба бастани чашм, дар вақти парвоз, ман мехоҳам, ки имконияти ба касоне, ки ман пидљакњо расстегнется ва аз ман мусофирон ҳамимонон возникнут тоқ фикрҳои дар бораи угонах адад тайераи тамғаи ва он ҳамин . Ман ҳамчун маротиба погрузился дар оварад хониш, вақте ки домофон просигналил дар бораи ҳузури худ. Соблазнительный, ҳалим зан овози гуфт, дар италия, фаронса ва англисӣ, ки хоҳад, пешниҳод eda.
  
  
  Стюардесс буд, ки ду. Ман не метавонад мегӯям, дар бораи одноq бештар аз он, ки вай нест. Вале дигар привлекла диққати маро бо он лаҳза мисли он ки бори аввал мушоҳида кардам ба вай. Ин буд, ки калонтарини зан. Дар чанд инч боло ман брошенной Тигги. Ва пышнее. Вай заполнила худро причудливую рафтанаш то охир дюйм, наклоняясь, ки ба гузошта ба ман эду. Дар ин бора аз ҳама ин буд, то бисере, ки он қариб заполнило ҳуҷраи. Ба он хотир, ки зиндагӣ фаронса шоҳ, бокалы барои шароб он выдувались маҳз дар шакли грудей ego тогдашней азизи любовницы. Вай ҳатто тасаввур карда, ки буд, фикр мекунанд, ки ин нафар.
  
  
  Вай гуфт:. - 'Ташаккур,'
  
  
  Вай гуфтам. Ва ӯ буд, ки бо касоне, заноне, ки улыбались дар тамоми роҳи аз худ дароз, блестящих, красновато-коричневых мӯи пеш аз ҳама дароз пои обернутых нейлоном, то маслиҳатҳои ангуштони худ блестящих мини-сапожек.
  
  
  "Барои ужином шароби", — гуфт вай. "Вале мо низ як Colognola. Шароби, ки ҳадди ақал на пасттар Soave баланд сафед шароб, ва он меояд, дар минтақа, ки дар он таваллуд шудааст. Ин низ мумкин аст, айб.
  
  
  Он ба забони англисӣ буд, қариб бе фишка; танҳо каме скованно дар интихоби калима, балки хеле увлекательно.
  
  
  Ба вай гуфтам. - "Ту ватан?"
  
  
  "Veneto", гуфт вай. "Дар Венетсия. Вале вай бо Падуи. Бештар дар дохили кишвар.
  
  
  "Попробую Colognola", — гуфтам ман. "Аммо вақте як шарти. .. '
  
  
  — Ҳамин тавр аст,, ҷаноб ... — Вай взглянула дар рӯйхати мусофирон, ки держала дар дасти. — Ҷаноб Карр? Ман обслуживали охирин пассажиром дар ин бахш, инчунин дигар стюардесса аллакай уехала аз худ тележкой. — Ки ба ту попробуешь ин шароб бо ман, — гуфтам ман.
  
  
  — Ин пурра caunes кард, — азми қавӣ гуфт вай. Вале ин бештар походило дар оғози чизе аз пурра рад.
  
  
  — Қоидаҳои таъсис дода, барои он, ки ih аз вайрон е ҳадди ақал, вайрон, синьорина, — гуфтам ман. — Синьорина?
  
  
  — Синьорина Morandi, — гуфт вай. Ва боз ӯ одарила ман як атрофи онҳо обволакивающих, всеохватывающих улыбок.
  
  
  "Розанна Morandi, ҷаноб Карр".
  
  
  — Джерри, Розанна, — гуфтам ман. "Ое мо метавонем гуфтушунид кор дар атрофи баъзе аз атрофи ин кор машғул буд? Не, чунин ба назар мерасад, то ту ба шӯъбаи буд, пур. Вай ба хотир худро временную нақши богатого нефтью плейбоя ва пайдо бумажнике двадцатку. "Агар ту отдашь ин худ подруге, вай албатта қодир ба ғамхорӣ дар бораи дигарон пассажирах?"
  
  
  Табассум буд, акнун табассум заговорщика.
  
  
  "Ин аст, ки бештар хилофи қоидаҳои, Джерри", — гуфт вай, бо назардошти ба мадади библ. — Вале Анджеле он ҳам мисли. Ин ҷуфти чулок барои нах. Вай ба зудӣ даст бо Colognola. Он чунин оварад ва ҳалим, ки чӣ тавр Соаве, вале крепче.
  
  
  'Ба мисли ту?' Вай гуфт, ин, пеш аз он ушла.
  
  
  — Шояд, — гуфт Розанна. 'Бубинем.'
  
  
  Дере нагузашта ӯ вернулась бо ду бутылками Colognola ва кам подносом бо хурок барои худ. Вай опустилась ба курсии наздик бо ман ва баъзеро поднос дар полку дар назди худ.
  
  
  "Гузошта танҳо ду якшанбе", — гуфт вай. "Сипас боз бесарусомонӣ оғоз . Пас аз оғоз туристический мавсими. Ҳамаи ҷойҳои хоҳад банд. Ҳамаи онҳо мехоҳанд, чизи дигар. Ва ин пурдарахт кӯҳна соҳибкорони, ки дар оғоз маро щипать, зеро онҳо хонда, чизе дар бораи ин итальянских щипках ва акнун мехоҳанд, ки ба кор бурдани он дар амал. Ман ценымногие бештар дӯст, вақте, ки нест crowded, ҳоло. Ҳатто агар ҷомеа ҳам нест, гумон мекунад".
  
  
  Вай сломала пломбы дар бутылках ва откупорила ih натренированным њаракати штопора. Вай налила каме ба ман як шиша, ки ба он попробовал. Ин буд, ки ҳамин хуб аст, ки вай ва гуфт:, осон ва ароматным хуби послевкусием.
  
  
  Вай гуфт, ва ӯ наполнила ҳам бокала. Мо выпили якҷоя дар невысказанном тосте. Ман буд, стойкое эҳсосоте, ки мо пьем, ба ҳамон чизе.
  
  
  Баъд аз чанд айнак Розанна отодвинула разделявший мо clumsy курсї ва прислонилась ба ман тамоми вазни худ.
  
  
  "Пас, аллакай беҳтар аст, Джерри", — гуфт вай, аз ҷониби манъ худро невинные карие чашм ба ман ва як дасти блуждала дар дасти ман аст, ки бо двигалась ба вай сина. Вай оттолкнула ин дасти ва сжала вай боз крепче.
  
  
  Дигар стюардесса собрала мо подносы ва ду шиша холӣ аз зери шароб. Сергей дар тайера буд, хомӯш, ва, чӣ гуна вай метавонист дидан, мусофирони дигар, соҳибкорони ва гастролирующие сарватманд ҳамсарон миена сол хоб. Ман тамоман нав, ки дар муҳаббат дар назари аввал, вале одатан ин рӯй дар лаҳзаҳои таҳдид шиддати, о. Ҳеҷ гоҳ мисли ҳозир: танҳо спонтанно ва воодушевляюще: аз аввалин мубодилаи афкор барои озуқаворӣ ба стремительному дараҷаи якум, он аллакай нест канорагирӣ. Дар давоми якчанд сония мо опустили спинку дигар курсии, ва мо буд, ҳамаи фазои танҳоӣ ва роҳати, ки дар бораи онҳо танҳо метавонад аз орзу, ду инсон.
  
  
  Розанна помогла ман ба куртку, ки отрывая аз лабҳои ман rta. Вай забон буд маро дар даҳони мисли потерявшаяся, испуганная моҳӣ. Вай стряхнула қисми болои худ униформы ва зуд избавилась аз чулок ва туфель. Баланд анонс, як рӯзи таърих зан бо неожиданной нежностью сабук ҷинсӣ бабочки.
  
  
  Минбаъд ощупывающие дасти шуданд, дар ҳама ҷо. Таҳти ман расстегнутой рубашкой, акнун бессовестно дар поен, ва бештар настойчиво, ва он гоҳ кусающий даҳон ва ищущий забон. Дод хей қадар шуданд. Сипас вай вторгся дар нах, он ҷо, ки сходились ин дароз классикӣ пойҳои, ва аз паи суст тянущиеся дақиқа мутақобила экстаза. Ин требовало калима; мо светильники аллакай гуфтанд, ки мо ҳама.
  
  
  Вақте ки мо дар якҷоягӣ расид кульминации, Розанна танҳо чуқур вздохнула бо қаноатмандӣ.
  
  
  Вай ҳанӯз отдыхал, ки Розанна, деревень ошкоро ва улыбалась наздик бо ман. Агар не худамро сабук румянца ва он аст, ки табассум ба вай ҳоло напоминала упитанную кошачью табассум, вай хеле образцом респектабельной ва почтенной стюардессы, уделившей чанд дақиқа болтовне, ва чизе бештар аз респектабельному хизматрасониҳо муқаррар намудаанд.
  
  
  "Агар ту ягон бор боз захочешь парвоз бо мо, Джерри, — гуфт вай, — убедись, ки чи кор карда истодаӣ он дар давраи берун аз мавсим, чун ҳоло".
  
  
  Ба вай гуфтам. — "Ту занимаешься муҳаббати танҳо дар ҳаво? — Дар поени кор, вай ба нақша мондан дар Римэ барои чанд ҳафта. Мумкин аст, ӯ метавонист истифода бурдани вақти холӣ, ки ҳар сол ҳамаи тамошобоб асосӣ. Ва ин маънои онро дорад, ки ту — нуқтаи ниҳоии ҳамаи изюминок.
  
  
  — Чӣ ж, ташаккур, Джерри, — гуфт вай. "Ман бисер летаю мудаввар. Вале агар ӯро озод, шумо метавонед дар тамос бо ман бо ин рақами. Ӯ сохта буд, ба ман рақами телефони, ки хушхӯю навишта дар блокнот. "Ман фикр мекунам он мебуд, хеле хуб мефаҳмем, ки ҳанӯз мо метавонем дар рӯи замин аст, бе ҳамаи ин одамон дар атрофи мо". Вай помахала як дасти дигар дарахтони муѓљањои ба мусофирон ва захихикала. 'Ки ту остановишься? Агар он хеле дерзко, мумкин аст, он метавонист занг ту ба он ҷо.
  
  
  — Albergo Le Superbe, — гуфтам ман. "Ва агар ман дар он ҷо хоҳад, бигзор паем".
  
  
  — Чӣ ба шумо гона кор дар Римэ, Джерри?
  
  
  Ин буд, бегуноҳ мурдааст ва хеле очевидный штопора, вале ман хис кардам, ки чӣ тавр сработала мисли системаи огоҳӣ. Оварад tingling дар шее, ки чун ман фахмидам, аст инстинктивным аломати хатар.
  
  
  Ин буд, штопора, ки метавонист мепурсанд, ман ягон, вале дар лаҳзаи буд неудачным. Қариб ҳар кард, ки агар он хеле дер. Омодагӣ ба наздикӣ ҳамеша аст, бо истифода аз сӯҳбат, ва ҳеҷ кас интизор аст, ки аз алоқаи ҷинсӣ, ки як каме мулоим кардани ҳадаф. Ва "ҳадафи" — ин аст он чизе, ки ман хис кардам аз аввалин лаҳзаи. Ман гирифта ҳамагӣ чанд десятых сония ба коркарди ин фикр ба ман сар.
  
  
  — Ман мехоҳам, ки навестить он ҷо киношников, — гуфтам ман, на прерывая сӯҳбат. "Ин Лоренцо Конти. Шояд вай вложу каме пул ego нав постановку".
  
  
  "Оҳ, Нить Ҷаҳон", — гуфт Розанна, ва ӯ қариб дид, ки чӣ тавр релеи щелкнуло дар шабаҳ барои улыбающимся, чувственным шахси Madonnina дар торик-бордовой рамке. "Агар хоҳӣ знакомств бо чунин одамон, дар ту хоҳад буд бисер вақт барои вохӯрӣ бо кадом пас стюардессой Розаной".
  
  
  Вай бовар кунонд, вай, ки он гоҳ мо муштараки оргазма он ҳеҷ гоҳ қодир бошад, ки барои ман незначительной.
  
  
  Мо каме поболтали дар бораи худ, дар бораи беҳтарин тарабхонаҳо дар Рифму, дар бораи он, ки кадом як меҳмонхонаи Le Superbe, ва ғайра. Ин боз буданд невинные разговлры, вале он выдало аст, ки баъд аз он, ки вай связала ман сафар дар Рум бо "Концом Ҷаҳон" , вай отбросила ҳар кунҷковӣ.
  
  
  Пас chatted, то ба мо ва дремали дар давоми якчанд соат, ба ҳар ҳол прекрасное. Сипас Розанна извинилась.
  
  
  "Eda ҳанӯз пешниҳод", — гуфт вай. "Субҳона дар назди приземлением. Ту потеряешь ман рақами телефони, Джерри?
  
  
  Вай гуфт, " ҳей, ки ман ин корро.
  
  
  Ман гуфт: "ҳей, ки отправлю ego связному AX дар Рум барои тањќиќи амиќи синьорины Morandi, ee биографии ва ҳамаи он гузашта ва ба ин робитаҳо бо "Концом Сулҳ" ва покойным Клемом Андерсом.
  
  
  
  
  Боби 2
  
  
  
  
  Дар фурудгоҳи ба номи Леонардо да Винея Фумичино зери Римом царил пурра бесарусомонӣ. Вай қайд кард, дуруст ном ва зуд гузашт таможню ва санҷиши бехатарии. Вай бросился дар мубориза таксӣ. Шла хос забастовка дар фурудгоҳ ва рақобат барои таксӣ буд пуртазоди. Дар поени кор, онро пайдо дружелюбного ублюдка, ки розӣ шуд, ки ба худ меронем ман бо духтарони ман сумками дар шаҳри ҳамроҳ бо ду дигар мусофирон танҳо як ҳиссаи инсон зиеда аз маблағи умумӣ.
  
  
  Онҳо, ки соҳиби ман бронь дар меҳмонхона Le Superbe, ва Хоук дод, ки худро оддӣ умелые приготовлений. Ба ман аҳамияти ба тавре, ки агар вай дар ҳақиқат контролировал техасские миллионҳо. Вақте ки вай зарегистрировался, пурсид вай, ба қайд гирифта ое низ Стадс Мэллори е ҷаноб Хью Марсленд.
  
  
  — Ҳам, ҷаноб Карр. Дарбон бо шодӣ тасдиқ маълумот AX дар бораи он, ки Le Superbe аст неофициальной ситод воқеъ эҷодкорон Wereldeinde.
  
  
  — Сипас вай танҳо напишу ба онҳо паем, — гуфтам ман. Дар дасти ман буд,, ки қитъае аз гостиничной қиматнок, пеш аз он, вынул қалам атрофи кармана. Вай навишт напарастед ва ба ҳамон чизе, ба ин васила покрыв хатари он, ки яке аз номаҳои пропадет. Вай меҳмонхона тамос ҳарчи зудтар. "Гарон ҷаноб Хью, — навиштааст вай (ва "Гарон Мэллори" дуюм сарам), — Лью, Кевин фармуд, ман увидеться бо шумо дар Римэ. Вай мехоҳам, ки филм шталь шедевром. Ва фикр мекунам, ки "Концец Ҷаҳон" ҳам метавонад бошад, ки имконияти ин корро " .
  
  
  Поднес бузург неразборчивую сарлавҳа, ва клера бросился барои скрепками барои кортҳои business варақаҳои, ки ба ман дода Хоук, идентифицировав ман ҳамчун узви дигари намояндагии хьюстонского джентльменского клуби .
  
  
  Посыльный отвел ман дар шашум ошенаи, ки дар рақами, ки назар бештар элегантно аз он, ки ман як дар Ню-Йорк. Le Superbe худро оғоз гостиничную зиндагии дурахшон давру замон на рубеже қарнҳо, ва ego сершумори тағйирот сабки ва реконструкциями, ҳеҷ гоҳ следовал муосир тамоюли афзоиши заполняемости бо роҳи тақсимшавӣ худ люксов бештар хурди бинои. Вай вынул ду нав купюры дар 1000 лир барои посыльного, ва он гоҳ ба эму як 5000 ва фармуд, ки ӯ буд, бозгашт ба суръат бо охирин ва бузургтарин пурра корти Рифму. Вай хеле хуб медонист шаҳр, балки ба нақша гирифта зуд освоиться, мунтазир аст ҷавоби аз ман беҳтар маҷмӯи: ду заметки.
  
  
  Ӯ баргашт, пеш аз он хатм распаковываться. Ба сифати подоши он, озод аз супурдани, ки он бозгашт ба меҳмонхона.
  
  
  Вай сарф панҷ дақиқа сосредоточенного диққати оид ба корт, ки бо дар разложенном қодир покрывала нисфи ман категорияҳо дар кати хоб дар сабки барокко. Вай тасдиқ худро дониш гузашта, заполнил чанд смутных доѓ дар хотира ва определил маҳалли ҷойгиршавии мо контактных суроғаҳои: як в амри хайр Париоли, дигар дар шумном Трастевере оид ба ин сӯ Мебошанд.
  
  
  Барои минбаъда зарурӣ ва привычной реҷаи он, вынул "Люгер" аз дипломатӣ кейса, разобрал ego ва капнул равған дар ударный механизми. Пас аз он, разделся дар панҷ дақиқа йога. Пас аз он пахш кунед пилорамма, ки як каме истироҳат, аз он Розанна то счастливо лишила ман дар тайера, ман мехоҳам, фаромӯш бораи ин пеш ҳам охири рӯз, агар лозим мешавад.
  
  
  Агар вай гирифта ҷавоб ба паемҳои худ, ки он мебуд нест, зеро бештар ба вай фикр дар бораи Розане — бора, ки вай стимулирующая прелюдия буд, дар як вақт самаранок ва эротической, — бештар аз он убеждался, ки вай дар он алоқаманд аст "Концом ҷаҳон".
  
  
  Вай погрузился дар амиқ хоб, ва ман приснился гуворо хоб, ки буд, осуда воспроизведением ман вохӯрӣ бо Розаной. Танҳо дар ман хоб дар хавопаймо бештар кас буд ва парванда обрабатывались каме тщательнее. То не прозвенел ташвишовар занги.
  
  
  Вай проснулась зуд, ва бадбахт будам. Телефони зазвонил. Вай снял трубку бо крючка.
  
  
  — Ҷаноб Карр? Зан бо овози осон хориҷӣ таваҷҷӯҳ.
  
  
  — Шумо ҳамроҳ ба разговору?
  
  
  — Ҷаноб Хью Марсленд барои шумо. Каме истед, илтимос.
  
  
  Вай подождал, ва ҳам гарм, ҳам вибрирующий овози дарефти ҷои девичьего.
  
  
  — Ба шумо мегӯям: бо Хью Марслендом, ҷаноб Карр, — гуфт ӯ. (Ҳамеша эҳтиет бошед, агар англичанин забывает унвони худро хеле барвақт.) "Ман паеми шумо. Лью хеле предусмотрительно маслиҳат ба шумо бо мо тамос гиред. Чӣ тавр ба поживает ин кӯҳна фиреб?
  
  
  Вай гуфт маълумоте, ки Хоук омӯхтаӣ ман бо телексу. Лью, ин кӯҳна девона, сафар дар худ яхте "Безумная Ҷейн" дар соҳилҳои diamond ҳанӯз дар роҳи Рид дар якҷоягӣ бо Мими, панҷуми миссис Кевин. Ба поздороваться, аз онҳо ҳам.
  
  
  — Метарсам, ки бо молиявӣ тарафи "ҳам дар охири Ҷаҳон" ҳама чиз дар тартиби гарон, — гуфт ҷаноб Хью, каме вспомнив Лью. — Аммо аз сабабе нест, ки чаро мо дидор, то ки каме истироҳат в la bella Roma. Ренцо Конти ва чизе ки дар атрофи мо мехоҳем, ки ба дидор, ки шаробе ва гузаронидани шаб. Вай бо хурсандӣ, агар шумо ҳамроҳ. Мегӯянд, тақрибан нисфи седьмого дар толори "Монца"?
  
  
  Вай гуфт, ки ман аз он баҳраманд мешаванд.
  
  
  Кӯтоҳ сӯҳбат шуд, қариб кофӣ барои тартиб додани фикри сэре Хью дар ҷисм ва хун. Грамотный ва инчунин mannered англичанин бо фальшивой внешностью ҷамъият аво бачаҳо, ки ба ӯ лозим маскировать худро снобизм, то ки ӯ метавонист ба даст фунт, номи бренди таваҷҷӯҳ доранд, frank е лиру, ки ӯ унаследовал, ки дигарон мекунанд. Ва буд, қариб ба ростӣ, ки дар "Охири Дуне" найдется ҷои барои боз ҳам миқдори пул. Ин буд, танҳо гуфта шудааст, ба кор саҳми бештар ҷолиб барои тупого, богатого техасца, заставив ego назар фиристода нашудааст,, пас, агар ки онҳо поймают ман, онҳо хизматрасонии ман ва притворятся, ки кӯдакон хуб мегузаронанд вақт.
  
  
  Буд, ҳамагӣ панҷ соат пополудни, ва ман дароз пойдор истироҳат устранил андӯҳгину аз фарқи дар вақти. Вай смога бо манфиатҳо истифода, онҳо ду соат, ки ман мардум пеш аз он, ки бозӣ оғоз. Вай оделся (ва рўњї дод худ кўмаки купить боз чанд ярких рубашек ва замимаҳоеро, то худро ба тарзи боз ҳам бештар убедительным), ва спустился дар лифте, позолоченной қафаси металлӣ, дар вестибюль.
  
  
  Швейцар боиси таксӣ, ва ман биронам, дар Майдони Навона, аҷиб зебо ва туристическое ҷои. Ба ҷои он, ки ба гирифтани столик дар террасе Tre Scalini, он кардааст, майдони, свернул дар чанд поворотов, ва рафта, ба худ самт, Corso Vittorio Emanuel. Вай хешамон омадам занад, ба автобус пеш аз Трастевере. Буд гарм баҳор рӯз, ва автобус шуда буд ҷамъшавии печонидани бо маслиҳат chunky ва чунин менамуд, ки ту часпида дар анбори, пурра запаха несвежего кардани либос, лекин ман медонистам, ки избавился аз преследователей.
  
  
  Контактным нишонии буд ветхая, скудно обставленная угловая истиқоматии бар тамоку лавкой, ки продавались сигор, намак ва лотерейные чиптаҳо. Вай поднялся оид ба шаткой лестнице ва кӯфтанд, се маротиба. Дари кушода худощавый бача бист сол бо льняными мӯй, похожий ба бекорон тракториста. Комил маскировка доираҳои интернационального, бродячего донишҷӯ аҳолии вилоят. Ӯ сохранял худро вялую позу аст, то закрыл ва запер барои ман дари.
  
  
  Он гоҳ ӯ берун омад дар худ эљод ва шталь назар каме бештар человечным.
  
  
  — Хайман, CIA , — гуфт ӯ. — Ба ман гуфтанд, ки ту приедешь. Шумо Джерри Карр, ҳамин тавр не?
  
  
  'Маҳз ҳамин тавр бошад.' Вай пожал эму дасти.
  
  
  "Ман хеле афсӯс Андерсона, — гуфт Хайман. "Мо намедонам дошт, ки ӯ мекунад. Вай обыскал ҳамаи ego чиз, ва мо то кунун хорька не зацепок. Ӯ буд, некая ваҳшӣ назария дар бораи "Охири Дуне". Аммо ягона заговор, ки дар он мебинам, дар ин, ин оетро кӯшиши подоить сармоягузорон ва шояд ҳатто публику". Ӯ впустил ман дар пушти нав ба ҳуҷраи, ки дар он буд, ки чунин смертельная атмосфера, ки чӣ тавр дар якум ҳуҷраи. Ба ҳар ҳол кадом аст организованность дар ин мебоист бошад, зеро ки он чӣ ваҳй вплотную ба старому дивану, отодвинул бесарусомонӣ дар ошенаи, ва царакат аз зери он картонную як қуттии.
  
  
  "Шояд шумо пайдо чизе, ки мо беҷавоб дар назар аст", — гуфт ӯ бе махсус убежденности. "Ин ego аше, ба истиснои либос, ки дар он ӯ буд, ефт нашуд, он ягона хуб костюма, ки дар он буд, похоронен, ва боз ким-кадом либос, ки ego служанка продала дар блошином бозори".
  
  
  — Ego служанка? Ба гӯши ман навострились аз имконпазирии аз маслиҳатҳои. "Пӯст. Амрико донишҷӯи. Гӯе, — гуфт Хайман. Охирин аз рўи биржаи дароз аст, аз силсилаи. Холис ҷойҳо дар ин самт. Мо ҳоло. Вале шумо метавонед онро суроға, агар мехоҳед. — Мумкин, — гуфтам ман. — Аммо дар аввал позволь ман сару ин.
  
  
  Ман отмахиваюсь аз CIA. Вале буданд маротиба, вақте ки AX узнавали дар бораи он чи, ки онҳо упускали дар хотир доред. Ва нодир табобатӣ бывало баръакс.
  
  
  — Ман дар ҳуҷраи дигар, агар понадоблюсь, — гуфт Хайман. "Ман бет, вай дар ин ҷо ягона, ки бояд жечь омадаанд, ки дар кадильнице, ки ба пинҳон он аст, ки ман курю Camel".
  
  
  Вай селл дар расшатанный оғил ва шталь осматривать content қуттии. Ман на аз буд бас. Ҳамаи такророти он, ки ман аллакай медонист, ки бо телекса. Хӯшаи неуклюже написанных записок Андерсона самому худ оборудова ҳама дар партави; аз мулоқотҳо бо Корой ва дигар духтарон то хабарҳо дар бораи Конти, Марсленде ва Мэллори. Клем Блессид Андерссон буд хроническим писакой. Ин чунин одати бад барои корманди секретной хадамот, мисли болтать дар пьяном намуди. Аз тарафи дигар, вай знавал хуб агентҳои (ҳаргиз первоклассных, вале ба ҳар ҳол хуб), ки дар пьяном шакли бисер chatted, то ба ва сообщали қадар мухолифат, ки сводили девона контрразведчиков, пытавшихся берун дар атрофи ih болтовни крупицу дур аз њаќиќат нест. Ҳамон чизе, ки метавон дар бораи каракулях ва заметках Андерсона. Ба истиснои он, ки нузул девона, на душман, ва он, Ник Картер, имконият меҷӯям, ки бо метавонист истисно возмездие, ва мунтазири калиди разгадке он, ки метавонад сабаби марг ego.
  
  
  Буд, танҳо се еддоштҳо, ки буданд, дубликатами он, ки ман пештар кормил худ сар. Неясный набросок бо номҳои Конти, Марсленда ва Мэллори, образующими треугольник атрофи ҳарфҳои L. Ба онҳо аломати савол ва неразборчивое эзоҳ, ки метавонад маънои онро дорад CH, нишона номерного аломати Швейтсария. А, барои ин, бояд чизе, ки читается, чӣ тавр ба Юнгфрау, альпийский шпиль дар Швейтсария, е олмонӣ — дурӯғ бокира (хеле баланд аст), е Юнкер — олмонӣ дворянин, е дикие олу — баста feat. Е, мумкин аст, кадом аст кодовое калима. Оғози дуюм буд, ки беш аз четкая еддошт иборат аст, на бештар аз аз "R". "R", ва курьер? Вале кист он? Дар як лаҳза бемории андешаҳои баргаштанд, ба Розане.
  
  
  Сеюм, дар миенаи шикам холӣ корти ҳарфҳои "АА". Дар Клемму буданд, мушкилоти бо спиртӣ, ва он имкон буд, то дар тамос гиред бо Римским отделением Беном Алкоголиков, вале ба назар чунин менамуд, ҳамин надуманным, ки чӣ тавр ва мисли пешина "дурӯғ бокира".
  
  
  Вай ба манзилаш Хаймана, записал суроғаи Пўсти ва рафт. Вай баргро боќї мегузоранд, ки дар гостевом хона неподалеку. Дар бораи имкони истироҳат, ки ба вай, гузашт чанд переулков ба майдони Санта-Мария, ҳамон реҷаи туризм дар равзанаи дар Трастевере, ва поймал таксӣ.
  
  
  Ман боз буд, каме вақт барои харидани як ҷуфти аз ярких рубашек ва якчанд баланди сапог оид ба крокодиловой машк барои дастгирии худро ба сурати техасца. Ва ман боз буд, каме вақт ба побриться дар ҳуҷраи худ ва переодеться барои мулоқот.
  
  
  Илҳом аз тарафи мистикой гонок серийных мошинҳо, толори Le Superbe дар Монце буд, аз ҷониби репродукциями старинных мошинҳои мисли баъзе английские пабы оро репродукциями асп ва охотничьих саг. Акнун, дар нимаи седьмого шом, ego наполняли съемочные гурӯҳи Конти, баъзе аз зерин, ва аксари зебо ва опрятно одетые заноне, ки ба вай ягон дидам, собравшимися зери як бом.
  
  
  Ба он дохил ҳуҷраи Монце бо чанд шизоидной манерой рафтор, ки бо чунин менамуд, беҳтар аз он аст, подходила Джерри Carrù. Нисфи неуверенность незнакомца ва нисфи саркашӣ инсон, ки медонад, ки метавонад выписать ягон чек дар восьмизначную маблағи. Вай проигнорировал официанта, пытавшегося харҷ маро ба столику, монд дар ҷои, нисфи загораживая журнал, ва вглядываясь дар соблазнительную темноту.
  
  
  Вай ҳанӯз щурился, вақте ки ба ман чӣ ваҳй баланд, қатъии мард, ки бо як сурх шахси лысеющей сари ӯ ва тугими рыжими усами болои боло губой.
  
  
  Джерри Карр? Хью Марсленд. Вай фаҳмидам овози атрофи телефонного занги. — Ман хурсандам, ки шумо тавонистем омад. Ҳамаи мо дар он ҷойгир кунед. Ӯ махнул мясистой дасти дар неопределенном самт. "Даромад ва поддержите счастливую ширкат бо ego гаремной ширкати". Ӯ издал храпящее ржание, ва ман аз паи онҳо.
  
  
  Дар ego гурӯҳ ва гурӯҳи Конти буд сдвинуто якҷоя чанд крошечных столиков. Ман познакомили бо Лоренцо Конти, Ренцо бо дӯстони худ, Стадсом Мэллори, стареющей ситора ҷониби михаил сафи Варзиш, цветущей, потрясающей Камиллой Кавур ва дигарон. Вай фармон дугона "Чивас Ригал" ях, sel дар позолоченное раисикунанда байни сэром Хью ва Конти ва кӯшиш мекунам, ки вглядеться дар темноту ба разглядеть худ нав ҳамсарон .
  
  
  Sir Хью вай аллакай тасвир кардааст,. Танҳо бояд илова кунед, ки байни ego лысеющим черепом ва рыжими усами ӯ буд, веселое ва невинное шахсе воспитанника забони англисӣ парваришгоҳ, дар ҳоле, эму буд, ки дур аз чил. Он назар ба монанди шодмон ва жизнерадостный кӯдак, то ки вай на дидам ego чашмони. Аво, расчетливые тестӣ аз пӯлоди зангногир тавсия менамоем. Вай баланд буд ва чанд коренастым аз сабаби он, ки дароз рафт оид ба варзиш.
  
  
  Ренцо Конти буд, дигар крайностью. Невысокий, тақрибан панҷ пойҳои баланди, стройный ва шево, ҳамагӣ 56 сол, ба ман маълумот бо иссиня-нуқтаҳои сиеҳ эҳсос намекунанд мӯй. Е ин буд, ки барои estestvenno, е ин буд, ки беҳтарин покраска, ки вай ягон дида. Ӯ буд, пок выбрит, тамоюли аристократический бинї ва торик-карие чашм ба загорелом рӯ. Ego серро-сабз даъвои оид ба мохера буд сшит оид ба индивидуальному фармоиш бо итальянским совершенством. Дар nen буд бледно-сабз шелковая водолазка. Дар left запястье ӯ буд тиллоӣ "Rolex". Дар он ҳуқуқи безымянном пальце буд старинное ҳалқаи бо печаткой атрофи осмони тилло. Ӯ улыбнулся ва нишон дод маҷмӯи пурраи блестящих сафед дандон; беҳтар аст, аз аксари ego stars.
  
  
  Стадс Мэллори бузург буд, ки чӣ тавр Марсленд. Аммо вай, аз афташ буд, ценымногие амикро, бо вуҷуди гарон пошив ego пушистого твидового костюма. Ҳама дар nen буд, чунин нав, отражающим ego новообретенное ободии, ки ба шумо лозим нест, лозим буд, маълумоти иловагӣ, ба пай он. Намедонам чаро, аммо касе ба монанди Ренцо метавонад бори аввал роҳ дар костюме, ва ҳам таъсис дода мешавад, ки таассуроти, ки ego оила носила ego ба воситаи насл ба насл. Дар ҳоле ки касе монанди Стадса выдавал аслӣ фальшивости, сарфи назар аз ҳамаи мино, ки ӯ вкладывал худро азиз даъвои жириновский. Дар Стаи буд, ки дароз аст ва уродливое шахсе, ки чунин уродство, ки баъзе хонумҳо, ки дар онҳо ба осонӣ ба ҳайрат номида ҷолиб аст,. Махсусан бо шрамом дар тарафи чапи щеке. Дар ягон благополучный давраи худ касб ба ӯ метавонист ин вячеслав. Пас ӯ бояд, меҳмонхона нигоҳ доштани он, ҳамчун хотира дар бораи гузаштаи Ego чашмони буданд бледно-голубыми.
  
  
  Михаил Sports. Шумо, албатта, медонед, ego оид ба фотографиям. Ӯ фавқулодда аст зебо англичанин, каме камтар фарсуда, аз мумкин буд, ки гумон оид ба ego намуди зоҳирии ҷисмонӣ ба васеи экран. Назар ба чиҳил, ва расскрывает худро ҳамин синну сол дар панҷоҳ-плюс сол, танҳо дар охири муташанниҷ шаб аз стервами ва выпивки.
  
  
  Камилла Кавур боз шуд, чизи тамоман дигар. Ки аз пеш қобили таваҷҷӯҳ, дар як лаҳза. Он назар беҳтар аз ният дар он кинообразе, ва ин кинообраз дод вай ҷинсӣ-рамзи аз ҳама барои ду кӯтоҳ шуд. Гумон аст, ки он метавонад дар боло номерам шаст фут пойлуч е тарозуи бештар номерам мино, вале дар натиҷаи буд, комил. Вай нарм каштановые мӯи буданд подхвачены желтой бархатной райнос ва ниспадали дар пушти ту. Вай фантастическое бадани буд заперто дар обтягивающем оранжевом либос, обтягивающем ду баромад мекунанд сина сливообразной шакли. Вақте ки ӯ повернулась ба ee представил ҷаноб Хью, ду торик карих чашмони қариб ҳамон черные, чӣ тавр ба спелые зайтуну, доштанд ослепительный таъсири ду 250-ваттных лампаҳои.
  
  
  Дигарон составляли хурдтар хамкорон, кормандон, фаъолони ва актрисы, дар бораи аз ҷаноб Хью аллакай гуфтам, ба ман бо телефон. Ман бо стойкое эҳсосоте, ки тамоми pm буд устроена барои доверчивого Джерри Карра, плейбоя ва имконпазир сармоягузор.
  
  
  Waiter, пӯшидани то, ки гӯе сбежал бо майдонҳои краска асри XVII, овард ба ман виски ва Ренцо, аллакай ман калон дигар, он аст, пешниҳод намуд, ки ман сигарету оид ба плоской гуреҳи платина чубуќ, украшенной гербом. Шояд нишони оила. Вай ба корафтодагон то сигор ва алоќаи худро худ номи бренди таваҷҷӯҳ доранд, сигор бо фильтром, ки ба вай бартарӣ. Онҳо дод фармоиш, ва оро монограммой C, ки машғул метавонад сойти барои Carr е Carter. Камилла хурсанд заворковала ва аноби, ое имкон аст, ки ҳе кӯдакон. Вай танҳо ба меҳмонхонаи расонидани хей хушнудии. Вай доверительно наклонилась ва превратила прикуривание дар рӯзҳои махсус, қавӣ мешавад.
  
  
  — Эҳ, — разочарованно гуфт вай баъд зиеди затяжки. — Ин мунтазам тамоку, ҷаноб Карр.
  
  
  — Бубахш, — гуфтам ман. "Ман фаҳмидам, ки итальянская политсия хеле мушкил аст, ишора ба марихуана".
  
  
  — Пух, — гуфт вай. "Барои бомжей ва hippie — бале, вале на ба монанди мо. Дотторе Симка, ки ба зудӣ хоҳад омад, дорои баланди сиесй, низомнома, ва ҳама медонанд, ки ego сабр қисман алоқаманд аст кокаином. Ҳамон тавре, ки Ренцо.
  
  
  — Не, — гуфтам ман, мувофиқан впечатленный. — Зови ман танҳо Джерри, — афзуд ман.
  
  
  "Агар хоҳӣ звать ман Камиллой", — гуфт вай. Вай посмотрела ба ман дар як лаҳза. "Фикр мекунам, вай сяду наздик бо шумо бод,, Джерри", — гуфт вай. "Ҳатто агар ту сигарета — мунтазам тамоку". Ман намедонам, ки вай бо G, вале ин маънои калон надоранд, ки чӣ тавр чизи миена байни Ch ва Dsj, ва аз ин ман бо бозгашт побежали тоқ goosebumps.
  
  
  Акнун мо буд, як майдони хурд барои мо четверых: Камиллы, sir Хью, Ренцо ва ман. Камилла прижалась ба ман чунон наздик, ки дар байни мо буд, дар ҷойҳои ҳатто барои папиросной қиматнок.
  
  
  "Дар Джерри нақшаҳои иштирок дар "Охири дуне", — гуфт ҷаноб Хью аз сдерживаемым смехом. — Вале ба ман гуфт, эму, ки метарсам, мо комил пул. Дар Асл, Ренцо? — Метарсам, вай ҳам ҳамин тавр фикр мекунам, — гуфт Конти. "Ин буҷет ба ҳашт миллион нафар, хеле калон аст, дар ин рӯзҳо, ва мо аллакай ду иловагӣ миллион имконпазир ба таъхир ва инфляцию. Қисми зиеди буҷети мо реша дар тӯйи танба, ва "спецэффекты". Уничтожаем тамоми мошинҳо. Тақрибан даҳ тадќиќоти вотум-вотум начнутся. Хоҳад потоплены бузурги флоты, бигзор танҳо дар бораи карманных пул дар ним миллион доллар дар гарави ситорагон монанди Камиллы ва популярного Мистера Варзиш. Мо низ истифода бузургтарин ситора дар ҳар кишвар, аз ҷумла Русия ва бори аввал, Чин, барои гостевых нақшҳои".
  
  
  — Кадом шикасти, Ренцо, — вздохнул ман. "Ман мехоҳам у охирин доллар барои як рӯз ҳар сол чунин филм". Зеро ин охирин доллар буд шавад, погребен таҳти беш аз двенадцатью миллионҳо бародарону хоҳарон, вздох Конти буд, бо многозначительным хмурым glance.
  
  
  Вай мебуд рада, агар Джерри гирифта ҳиссаи мо дар ин филм бозӣ нест, — меҳрубонона гуфт: Камилла. — Ман танҳо мулоқот ego дар ин ҷо, Ренцо. Ту знакомишь ego бо ман, ва он гоҳ, боз прогоняешь. Ин имкон медиҳад, ки ман несчастной, ва шумо медонед, ки чӣ тавр ин метавонад бад барои филм: таъхир, такрорӣ carinf.com ҷавобгар намебошад, духтурон, тазриќ, агар он мешавад несчастным". Вай охирин филми "Мадонна де Боғ" стоил дар чанд сад ҳазор балов гарон аст, ба он темпераменту ва темпераменту. — Ташаккур, Камилла, — гуфтам ман.
  
  
  — Вале, Камилла, як лӯхтак каме дорам, — запротестовал ҷаноб Хью. "Шумо бояд бидонед, ки як андоза иштирок. Мо метавонем имконияти ба баъзе аз встретят худ капризов бо дополнительными ду миллионҳо.
  
  
  "Чанд капризов, Хью?" — аноби Камилла, вақте ки яке дар атрофи он дасти бо кроваво-красными нохунҳо категорияҳо дар кати хоб барои ман всякому хӯроки ва нармӣ сжала он.
  
  
  — Марҳамат Камилла, гаронбаҳо ман худ, — гуфт Ренцо. — Ман буд,, дар хотир доред, ки кӯмак Джерри мешавад, ғайриимкон аст, танҳо душвор нест. Ва агар ту мехоњї ба кор атрофи ин масъала, метавонад ба мо чизе придумаем. Вале мо бояд дождаться Пьеро, мистера Симку, мо молиявии коршинос. Ое ӯ барои худ швейтсария бонки он аст, ки мо сиесӣ связным. На расстраивайся то гаронбаҳо ман худ дар Камилла, ва ту низ, Джерри.
  
  
  Ба вай гуфтам, ки ин ҷаноб Симка присоединится ба мо. Ин швейтсария бонки метавонад ҳамчун вақт дар он робита, ки вай мехостам, ки дар странном наброске Клемму Андерсона.
  
  
  — Кӣ медонад, — гуфт Ренцо. — Агар Пьеро омад, ки ӯ хоҳад расид. Ва агар эму ҳоло мехоҳам похулиганить дар Сенате, пас аз он хоҳад буд, ки каме баъдтар.
  
  
  "Ӯ муқаррар худ қонунҳои", — гуфт Стадс Мэллори. — Гӯе ӯ издает қонунҳои барои Италия.
  
  
  "Е поймол кардани қонунҳои", — чирикала Камилла.
  
  
  — Хуб-хуб, — гуфт ҷаноб Хью, ба отечески нахмурившись. "Мо бояд иҷозат ба Джерри худованд дар сари тоқ ғояҳои".
  
  
  Ренцо дарида берун хандидан, мисли он ҷаноб Хью танҳо гуфт баландтарин бузург шутку дар ҷаҳон аст. Ва шояд ин буд,, то.
  
  
  Сипас последовало чанд соат выпивки ва бесцельного пиршества дар толори "Монца", пеш аз Ренцо нигариста, худро "Rolex" гуфт, ки он вақт ба ҳаракат тамоми зверинец дар тарабхонаҳо ба даст нашуст,; ин шом ӯ кироя комилан особенную закусочную.
  
  
  "Мо метавонем, ки хӯрдани он ҷо, ва он гоҳ Стадс хоҳад Джерри қисми мо заимствованной авиатсия", — гуфт ӯ. "Ман худро ба даст миллионҳо, назарияи ховинд дар асоси бизнес ва хушнудии". Ӯ ҳамчунин смахнул ин хвастовство илова: "Ва овоз, ки чӣ тавр ih боз гум кардам.'
  
  
  Тибқи андешаи ман телексу, ӯ то рӯзи охирини буд, дар долгах дар назди бонкҳо ва камтар аз терпимыми хусусӣ кредиторон. Вале ман буд, мегӯянд, ки ӯ нигоҳ рафтор чӣ тавр инсон бе ягонаи ғамхорӣ дар ин ҷаҳон.
  
  
  Шаш лимузинов интизор ба извилистой дорожке hotel. Вай удостоился частых нахустин бошад бошад. Ренцо, Камилла ва он дар заднем курсии. Мэллори ва ҷаноб Хью дар откидных сиденьях баръакс мо, балки Михаил наздик ливрейным ба ҳайси ронандаи.
  
  
  Аз меҳмонхонаи то ба тарабхонаи ман ушло добрых бисту панҷ mins, ки вай сарф пурра поглощенный худ. Аз як тараф, Ренцо бо боэҳтиет, вале подробными масъалаҳои бораи ман вазъи молиявии дар ҳолате, ки агар Верелдейнде пригласит ман ҳамчун сармоягузор. Аз тарафи дигар, Камилла, ки бо вовлекла ман дар баъзе атрофи худ карда шудааст . Ба зӯр мо баромада, дар атрофи меҳмонхонаи ман ба вай эҳсос кард, ки писарашон бедре як шелковистую дасти, проверяющую ман вокуниш ба он прикосновения.
  
  
  "Ое хеле бисер мушкилоти гирифтани приличной маблағи Иелоти муттаҳидаи амрико, Джерри, — гуфт Ренцо. "Сарфи назар аз ҳамаи ин сӯҳбатҳо дар бораи муомилоти озод предпринимательстве".
  
  
  "Ман ҳамеша якчанд миллион резерве дар Nassau", — иқрор шуд вай Ренцо.
  
  
  "Хуб макон молиявӣ дар Nassau". Ҷаноб Хью дилам ба ҳамроҳ разговору. "Мушкилот, агар шумо мехоҳед, ки ба зудӣ боиси худро парванда дар тартиби".
  
  
  Камилла хихикнула ва сжала ман бедро. "Ба ман бештар маъқул аст, агар ту замедляешь бизнеси", — прошептала ӯ ба ман барои гӯш. Вай определился суханони барои онҳо последовало ҳаракати забон, усилившее озод ҳаракати он дасти.
  
  
  "Боре ба вай гирифта ба тарҷума бо Nassau, ва онро гирифт ҳамагӣ ду рӯз", — афзуд Стадс Мэллори. "Агар вай кӯшиш мекунам, ки ба даст ego тавассути Амрико, ин гирифт мехоҳам ду-се якшанбе".
  
  
  — Ва ба шумо лозим буд, ки пур аз панҷоҳ дар шакли a measly 400 000 кило стерлингов, — фыркнул ҷаноб Хью.
  
  
  Вай низ фыркнул, вале аз он буд, лаҳзаи ноумедӣ ва хушнудии, ки он якҷоя бо ин. Ман медонистам, чӣ қадар ба ҳам рози доред зери нежными ласками Камиллы, ки взорвавшись. Йога сохта буд, ба ман баъзе назорати, балки барои ба даст овардани натиҷаҳои ҳадди талаб пурраи консентратсияи. Ва бо забони Камиллы дар гӯши ман, ee бозиҳои назди ман паха, вай буд, нигоҳ доштани дигар гӯш кушода барои Конти, Мэллори ва sir Хью, ва онҳо отвечали, ки пайвастани худ бевосита.
  
  
  Вай стиснул дандон ва бо дониш парванда гуфт, ки дар бораи имкониятҳои як қатор ширкатҳои фаромиллии бо офисами дар Римэ е Милан. Вай прошептал безмолвную дуои изҳори сипос, ки лимузин ниҳоят свернул дар обсаженную кипарисами аллею ба мо ресторану. Камилла озод қариб неслышимый сердитый садои мисли як избалованный кӯдак, потерявший худро игрушку, вақте ки ӯ отдернула дасти. Мошин остановилась. Вақте ки ронандаи кушода мо дари Ренцо повел мо ба воситаи бузург деревянную дари сола оштукатуренного фермерского хона. Тамоми аввал ошенаи превратили дар ошхона. Дар кормовой қисми зери ду азим вертелами истода ду пурра burning оташ камина, топившихся карда мешаванд. Дар як вертеле висел хеле калон ваҳшӣ вепрь, фарбеҳро он вытягивал хурд огненные забонҳои атрофи мисли ҳезуми оташи ҷаҳаннаманд ва дар поен. Дар дигар буд, се гуся ва панҷ клюв.
  
  
  "Мо ба даст тосканскую маориф дар беҳтарин шакли", — гуфт Ренцо. Ӯ қайд кард, ки мо ба сардори кафедра ва фуруд омад, ба дод соҳиби чанд кулинарных маслиҳатҳои.
  
  
  Боқимондаи гурӯҳи ворвалась дохили. Ба зудӣ оғоз анъанавии итолиевӣ даст нашуст, дар атрофи як чанд хӯрокҳои. Барои антипастой паи густой фермерский овощной шӯрбо ва/е хамираи. Пас аз бирен кабан бо печеным картошка ва artichokes. Сипас мурғ е гусь бо таносуби нест-хӯриш ва кабачками. Сипас бузурги лотокњо аз сладкими каштанами ва кремовыми пирогами. Сипас сырная шӯрои андозаи қариб бо одина дар атрофи як нишаст ишора намуд ва, ниҳоят, дар довершение аз ҳама ҳар разная тағйири фуҷур маро риоят кунед, запиваемая коньяком, шампан ва граппой.
  
  
  Камилла деҳот наздик бо ман. Вай элла ҳамаи хӯрокҳои бо ҳамин аппетитом, мисли прожорливые жеребцы баръакс мо. Агар вай ҳамеша бие, пас ee як пятифутовую фигуру лозим буд, ки ба дастгирии доимӣ ва упорными амалӣ. Мо сафари дар ин ҷо сохта буд, ба ман баъзе фикри он аст, ки ин барои озмоиши. — Эй парвардигори ман, — гуфт Мэллори, накладывая ба муштарижн ва ғайра высотных макарон ва запивая ih кьянти, — савганд ба ту. Ки-яъне дар ин италия ҳаво, аз чӣ ман сжимается ҳает. Хона дар атрофи ин ду хӯрокҳои мехоҳам, ки полноценным обедом, ва дар ин ҷо вай идома шудаам мулки доранд".
  
  
  Дар ҷое, ки байни макаронами ва вепрем дар вуруди ба миен омадани кадом чизе ба ҳаяҷон ва дар тамоми ошхона гузашт шепот.
  
  
  — Пьеро меравад, — гуфт Ренцо. "Хурд мудрец".
  
  
  Дар майдони аз назари пайдо аввал оид пурдарахт трактирщик, ки пеш ва низменному кланяясь. Ва баъд аз он вай дид худи ӯ little одам, ки ягон дида. Пьеро Симка буд опрятным, эффектно одетым карликом бо хуб постриженными мӯй ва аккуратной бородкой дар шакли дил. Ӯ фарсудаи кӯтоҳ трость бо набалдашником оид ба слоновой устухон нест, дигар чор фут мебошад. Дар сапогах дар саҳна ба баланд каблуках ӯ буд, ки тақрибан панҷ пойҳои баланди афзоиши.
  
  
  Ego подвели ба мо столику, ки waiter аллакай гузошта дар кафедра ду болишт. Ҳамаи встали ба поприветствовать он, аз ҷумла Камиллу ва неуклюже зерин барои онҳо, мисли он требовала ман нақши худро покорный хизматгори.
  
  
  "Пьеро".
  
  
  'Профессор".
  
  
  — Дар охир, — воскликнул Ренцо. "Профессор Симка. Ҷаноб Карр, дар бораи касе, зеро ман ба шумо гуфта будам.
  
  
  "Кофист дар ин бора, профессор ", — гуфт хурд человечек, бардавом clutching дасти ман, чунон ки когтями. "Мо дар ин ҷо чӣ гуна буд. Вай Пьеро, Джерри, ва ман хурсандам, ки даст ба шумо. Нишаста, барои, ки вай метавонист наверстать упущенное дар ин распутном обжорстве.
  
  
  Ӯ бенуқсон гуфта будам, ки бо забони англисӣ бо осон трейлер таваҷҷӯҳ, баръакси ӯ шуғл бритоние чопорности, ки бо одатан ба мушоҳида мерасад аз грамотных итальянцев.
  
  
  Ego табассум буд, кушода ва невинной. Вале дар ego маленьком телосложении чувствовался қавӣ хашми. Ин буд, он ҳамеша настороженный назар ego зеленоватых чашми, ва чизе монанди мулоим шороха дар ego худощавом бадан. Ягона чизе, ки аз он метавонист нисбат ба он, шаб буд давным-дароз дар Палембанге, Sumatra. Сипас вай ворочался ҳафт бессонных соат дар худ партов. То ки ман заглянул дохили ва пайдо ночизи яркого ва блестящего крайта; як атрофи аз фатальных аждаҳо дар тамоми табиат.
  
  
  Ego ба андозаи на мешал представлениям Пьеро дар бораи здоровом хӯрок. Яҳудии худ каломи ӯ бо головокружительной суръати поедал антипасту ва макарон ва обогнал мо, вақте ки як кабана. Баъд аз он буд, ки вақти сӯҳбат.
  
  
  Ҷаноб Хью доири ман хоҳиши сармоягузорӣ дар "Ҷаҳон End" , дар бораи худ сомнениях дар он аст, ки ин мумкин аст, ки соз ва дар бораи замечании Камиллы, ки он хеле недовольна, агар ман рози шудан яке аз он сарпарастон.
  
  
  "Ва ту мехост, ки вай буд, бадбахт дорам сарф, Пьеро", — афзуд Камилла.
  
  
  — Ҳаргиз, ман сармоягузорӣ гарон фарзанди, — гуфт Пьеро, отрезая бузург аст,, ки қитъае аз кабаньей the хем ва прикалывая ego ба худ лезвию, чӣ тавр ба миниатюрный ястреб, бросающийся истихроҷи. — Ба дидани ту хушбахт, мард свернул мебуд, кӯҳ. Ва зеро ки ман выгляжу андозаи бо бульдозер, бештар аз ман сабабҳои передвинуть ih барои шумо. Гарун фикр.'
  
  
  Ӯ закрыл чашмони гузошта гӯшт дар даҳон ва thoughtfully прожевал. Серая бородка двигалась боло ва поен ego васеъи галстуку, то ки ӯ chewed ва фикр мекард.
  
  
  Ӯ кушода чашм, манъ ва е маҳдуд мекарданд подмигивая. "Даст кашидан аргентинцам", — гуфт ӯ.
  
  
  Ба ман лозим набуд, ки ба бозӣ, ба назар ошеломленным. Ба вай гуфтам. — Чӣ ин, Пьеро?
  
  
  — Ман фикр мекунам баланд, Джерри, — гуфт ӯ. "Баъзан низ тозаву озода. Ман дар назар дорам, ки дар Буэнос-Айрес як гурӯҳи сарватманд идиотов, ки мехоҳанд, иштирок дар бораи филм; хурд иштирок тақрибан нисфи мардуми-миллион. Ҳеҷ чиз шудааст, ки ба имзо расид, ҳатто буд рукопожатия.
  
  
  Ва тамоми ҷаҳон медонад, ки Пьеро нигоҳ медорад калима. Вале агар ин рукопожатие, чаро мо дӯсти Джерри Carrù пароканда на гирифтани ҷои ин ишгол карда буд?
  
  
  "Чаро ман дар бораи ин фикр кардам?" — воскликнул ҷаноб Хью бо преувеличенным восхищением, ки агар ӯ дар ҳақиқат фикр дар бораи он, ки барои кӯмак ба дорогому Джерри Carrù пароканда халос қисми ego нефтедолларов дар он лаҳза, вақте ки ӯ анҷом хондани паеми ман аст, ки дар "Супербе".
  
  
  — Ту дар ҳақиқат фикр мекунї, сможешь ин корро? — пурсид вай дахлдор бо ҳайрат нигоҳ мекарданд.
  
  
  'Рози кунад?' — гуфт хурд Пьеро. — Ман аллакай ба он кард, Джерри Карр.
  
  
  Овози ман рукопожатие, шоҳиди он метавонад ба ҳамаи дӯстони мо". Боз ин крепкая, муроҷиат ба когти мертвой хваткой. — Барои панҷсад ҳазор доллар барои иштирок дар "Ҷаҳон End" плюс анъанавӣ хароҷоти иловагӣ. Аммо ин ки њуќуќшиносон ва пагоҳ-послезавтра. Дигар ягон сӯҳбатҳо дар бораи пул фикр аст, имшаб. Имрӯз мо танҳо ширкати hilarious бештар ба дӯстони худ, ки хуб мегузаронанд вақт. Соглашаешься?'
  
  
  — Хуб, — гуфтам ман.
  
  
  — Хуб, — гуфт ҷаноб Хью.
  
  
  — Хуб аст, ки ба ту наздик аст, — пробормотал Стадс Мэллори.
  
  
  — Браво, — воскликнул Ренцо.
  
  
  Вокуниш Камиллы буд, лек, ласкающее фишурдани ман гирифтааст.
  
  
  Дар ҳарду охири хӯроки пешинӣ парванда нест муҳокима карда мешаванд. Баъдтар мо боз забились дар лимузины ва дар ин ҷо меравад, дар фурудгоҳ, ки дар он сиесй шаъну шараф Пьеро дар мо mimmo часовых дар тыл фурудгоҳ, ки дар он буд, собрана қисми аввал ВВС Верельдейнде. Ҳисоботи Клемму Андерсона намуда, маро ба чизе впечатляющему, лекин он ҳам буд, ҳайрон мешавад. На танҳо, ки Конти убедилась, ки гуногун ба ҳукумат пешниҳод намудани беҳтарин тайераи худ ҳарбӣ-ҳавоии қувваҳои — реактивные "Фантомы", реактивные "Сейбры" ва чизе, ки ҳатто дар тусклом партави исбот ҳамин B-52 — балки низ буд, муште выставленых летающих бозича, дар бораи он ки вай медонист, танҳо дар ҳисоботи AX : ҳавопаймо, ки ҳатто упоминались дар охир барориши All the World's Aircraft, ин незаменимого ҳарсолаи феҳристи касоне ки истеҳсол ва касе мекушад. Ду атрофи ин секретных адад тайераи тамғаи буданд американскими. Се дигар ба назар чӣ гуна русҳо моделҳои, дар бораи он ки вай медонист, танҳо дар орҷтауни ва ин якчанд контрабандным фотографиям. Ih буд, се, ки танҳо метавонад мебуд тасдиқ, ки дар бораи он аст, ки ин непостижимые восточные њамсояњо продвигались пеш хеле зудтар аз ин поспевать мо беҳтарин хадамоти кашфи.
  
  
  Бори аввал ӯ қайд ҳамин шавқу дар Ренцо, sir Хью ва Стадса. Ночизи Пьеро шелл пеш, гузаштан аз як ганҷе ба шахси дигар, ба монанди восхищенный школьник.
  
  
  "Тасаввур кунед, агар яке дар атрофи ин иншооти пайдо аввал оид болои Вашингтоном, шаҳристон Колумбия, бо символикой Иттиҳоди Шӯравӣ, — гуфт ӯ, — дар он лаҳза, вақте ки амрико дар ҳавопаймо пайдо болои Ленинградом, як атрофи онҳо мегӯянд, бо свастикой, пайдо болои Пекином. Танҳо тасаввур кунед, вокуниш дар ҳар се ҳолат, ва он чиро, ки чӣ тавр ба зудӣ тамаддуни, ки мо онро медонем, ки кай ба охир мерасад".
  
  
  "Ин главная мавзўи "ҳам дар охири ҷаҳон", — прошептал ман Ренцо. "Мо бо "Ватерлоо" Лаурентиса похожим барои сола комедию Ширли Темпл".
  
  
  Ба вай гуфтам. — "Баъзе филм бо нома?"
  
  
  Стадс Мэллори расхохотался дар пустынном фурудгоҳ. Барои ужином ӯ пайваста упивался граппой, напитком, ки шумо метавонед истифода баред, қариб ҳамчун сӯзишворӣ барои реактивных муҳаррикҳои, низ меняя раванди дистилляции.
  
  
  — Ин паем, — гуфт ӯ. "Паеми мертвому кушода ҳавзи". Аз худ нармӣ сутулой фигурой дар лунном партави бо басом, исходящим аз ego длинного сморщенного шахсоне, ва бо ин сиеҳ плащом, накинутым ба дӯши ӯ буд, монанд ба бародар дар атрофи як филм бо ego хурдтар бародарон дар филмҳо. — Стадс дорад, дар хотир доред, — ҷиддӣ гуфт: ҷаноб Хью, — ки шумо ҳақ ҳастед. Ин филм бо нома, Джерри. Ва ин нома аз он иборат аст, ки ин беақл сола қишри тўбро танҳо переживет Сеюми мировую ҷанг бо тамоми аслиҳа, арзон ҳоло ҳатто малым кишварњо".
  
  
  — Дастрас ҳатто барои кинокомпаний, — сухо афзуд ман. Ҷаноб Хью дарида берун хандидан. 'Аст, дар асл. Албатта, ин кори сахт зарур бошад, танҳо барои муфассал: зуҳур, фуруд ва ба он монанд. Мо барои ҳарбӣ саҳна, баъзе дар атрофи онҳо хоҳад њама потрясающими бо ягон снятых хоҳад сняты дар уменьшенном миқеси. Ба высокому дараҷаи якум ҳавопаймо аз болои игрушечными городками, пруды, ки хоҳад, монанд ба уқенусҳо, вале ба ҳар бениҳоят воқеъбинона". "Ин раванди нав, — гуфт Ренцо. "Бо компютерҳо мо метавонем пешакӣ запрограммировать тамоми пайдарҳамии. Ду лашкари ҷанг мекунанд, дигар бо дигар пӯсидани Ню-Йорк бомбардировками, пайравии ҳастаӣ таркиши. Як пахш long калиди ва танҳо чунин доштан зарур".
  
  
  "Ту гумон аст, ки бояд коргардон, правда, Хью", — поддразнил Стадс. — Ман беҳтар пойду ҷамъ чемоданы. — Шумо, Стадс? Шахсе, ки руководил восстанием зулусов дар кинофильме? — горячо запротестовал Ренцо . "Мо хурд-бузург аст, ҷанг хоҳад кард, чунон ки хуб ҳамчун маълумот, ки мо вводим дар компютерҳо. Ва Стадс, не директор, ки метавонист, дар таҳияи ин барнома беҳтар аз шумо. — Бингар, вмешался ҷаноб Хью .
  
  
  "Аллакай дер, ва ман сард мегардад", — ором овози Камиллы эхом отозвался нақши калон писар. — Мо возвращаемся, ҳамин тавр не?
  
  
  — Ту ба ҳуқуқи фарзанди ман, — гуфт Пьеро, iso ҳамаи нерӯҳои кӯшиши буда аз худ ибодаткунандагонаш. "Ман кӯҳна устухон низ оғоз остывать. Вай завидую шумо, љавонњо, ки ин қадар зуд разогреваются. Ӯ ошкоро назар Камиллу ва ман.
  
  
  Бозгашт мо ехали дар ҳамон лимузине. Камилла боз прижалась ба ман. Камтар фаъолона, вале на камтар аз соблазнительно.
  
  
  "Имрӯз вай, остаюсь бо шумо бод,, Джерри", — гуфт вай, вақте ки мо баромада, дар атрофи мошинҳо.
  
  
  "Вале меҳмонхонаи..." — фикр кардам онро баланд.
  
  
  "Пух. Шумо фикр кунед, ки Le Superbe - яке аз сие арзон меҳмонхонаҳо, ки тасодуфӣ шлюха бояд муроҷиат ба роҳбарияти барои ҳалли? Ин боҳашамат ва цивилизованный меҳмонхона, махсусан барои джентльмена, снявшего беҳтарин рақами, ва махсусан, барои мо, ки бо Ренцо дигар. Вай прижала ман ба дасти худ тобовар бештар маленькой сина. Ee сосок сахт пронзил як қабати бофтаҳои. Ман еддошт дар бораи Камилле равшан аст, ое ман дарк намоянд, ки се сол пеш ӯ низ буд, як атрофи онҳо тасодуфӣ шлюх, ки устраивали худро нишон арзон розовых меҳмонхонаҳо. Лекин пул, маъруфияти ва чанд бештар избирательный интихоби фарҳанги стерли он давра, бо он хотираи.
  
  
  Незадолго пеш аз он, ки мо расид, охир гардиши пеш Le Superbe, мо танҳо не, рӯ ба рӯ. Фарсуда сола кабуд "Фиат-500" рафтанд ба воситаи тангкӯчаи дар Майдони della Репаблика пардохтҳои бевосита ба мошини мо. Ронандаи Ренцо героически дернул руль, ва ронандаи "фиата", калонтарини горилла дар клетчатой варзишӣ куртке, ҳамон дод. Ду мошинҳо бо визгом мондан паҳлӯ ба паҳлӯи, носы ҳар далелҳое, ки дар тарафњои гуногун. Вай дид қатраҳои бонк ба шахси дигар ронанда. Мо ронандаи выкрикнул эму чанд итальянских ругательств, он дар ин ҷо ҳамин гуфт ва биронам минбаъдаи.
  
  
  Ягона бартарии ин буд, ки Камилла приземлилась ба ман афтод, вцепившись ба ман дар восхитительном ужасе.
  
  
  "Эй худо ман, — гуфт вай, — ман фикр кунем, мо умрем, ҳанӯз пеш аз он, ки ляжем хоб".
  
  
  Ренцо, камтар аз потрясенный, дарида берун хандидан. "Мо шарифи римское ҳаракати", — гуфт ӯ. "Чизе кардани ҳарчанд посреди шаб он рӯй, каме срезать".
  
  
  Дар беморхонаи лобби ҳамаҷонибаи hotel Стадс, ҷаноб Хью ва Михаил Варзиш, захватившие оғозебӣ оид ба истеҳсоли дар мошин паси мо, аз чап ба мо як. Ренцо поднялся бо ман ва Камиллой дар позолоченной кабине лифт дар ошенаи сеюм, ки ӯ буд доимии рақами бо на камтар доимии потоком меҳмонон, асосан бад бачаҳо. Мо продолжили роҳи дар шашум ошенаи зери қариб волидайн табассум посыльного.
  
  
  "Оҳ, он медонам, ки ин шумораи", — гуфт Камилла, passing mimmo маро ба меҳмонхона барои хонаи хоб ва гарнитураҳо. "Ман фикр мекунам, ки он зебо аст. Нигар.' Вай дернула барои шнурок, ва занавеска, ки вай отдернула, идонаро дуо мехонад оина, простиравшееся аз фарш то потолка. "Дар бораи, ту ба полюбишь ман ба васеи экран", — пообещала он, смело ныряя дар ванную.
  
  
  Ба ман лозим буд, ки тарбияи фарзанд, ба раздеться. Вале Камилле буд, истифода тир, ва ӯ буд, луч, мисли новорожденный кӯдак, вақте ки аз он танҳо снял куртку ва орад. Вай помогла ман бо дигарон, ва ӯ буд, хурсандам, ки ин пистолет ва стилет худ ҷомадон. Як газовую бомбу, похожую ба тилло безделушку, мумкин буд, ки назари худро дар прикроватной тумбочке. Ба ман лозим буд, ҷавоб запутанные масъалаҳое, ки шояд халалдор ман ҳамарўзаи ниятҳои неки роҳбарияти ...
  
  
  Ман бо ҷалби блестящими омeзгорb қобилияташон нияти, ман ҳиссиети, ман горячность, — ҳамаи отражалось дар ин оинаи бо дар давоми тамоми афзоиши. Камилла ҳақ буд, ки ман мехоҳам полюбил вай ба васеи экран. Ва ӯ буд, ҳуқуқи дар бораи он, ки чӣ тавр ба он обрабатывала худро ҳаҷми табақ, дар атрофи гӯшт, макарон ва антипасты. Ва мо ҳардуи нравилось бошад правыми.
  
  
  Бори аввал буд, босуръат, бездыханным ва инстинктивным. Полежав наздик дар ҳоле, ки ба отдышаться ва инчунин омӯхтани дигар дигар, мо фурӯзон шуд kos второму, бештар медленному иҳотаи бо мӯи дароз доранд, паузами ва канора нест переменами низомномаи. Мо ҳам ҳис tingling аз ин ва лежали дар тепле ва переплетались дӯсти дигар. Дар оинаи бо мо алъон зависли дар невесомости дар фазои, скользя бо кадом чизе четвертому сексуальному ба андозагирии инсонӣ.
  
  
  Вале қисме аз ман мағзи сар табдил ефтааст, ки ба кор қавитар. Ман шодам, ки ҳамеша пайдо ҷинсӣ бештар қавӣ stimulant, аз, масалан, амфетамин. Шояд ҷинсӣ вызывал чунин хуншор, вале камтар аз зараровари барои системаи марказии асаб. Агар Камилле ва маълум буд, ки он бештар дар бораи "Охири Дуне" , аз минбаъд шестизначная маоши, бистар буд, ҷои мувофиқ аст, барои ман ба ед. Ва вай метавонист ба ед, танҳо агар вай пурра расслаблена. Бо дарназардошти амали то кунун хорька, вай казалась дар чанд даври дертар аз чанд бештар заиф ҳифзи.
  
  
  Вай миниатюрное бадан дюйм барои дюймом буд, ҳамин восхитительным, ки чӣ тавр ва зиеда аз сочное бадан Розаны. Дар Камиллы низ буд, ки як бартарии дар бораи таҷрибаи ва маориф. Дар ин бора ба вай ва эҳсос нур дрожь, ки дар он, дрожь, ки машғул нест омелой чизе ба кор бо холодом. Вай омода буд, ки ба сатҳи боз дар нах.
  
  
  'Он, Джерри. Ту, бале, ҳоло, — гуфт вай.
  
  
  Вай дид дар оинаи бо вай хурд тельце, изгибающееся, готовое барои ман, ва ман аллакай дар бораи бастани чашмони барои аввалин њаракати. Пас аз он боз ба таври васеъ кушода ih, аммо хеле дер. Дар оинаи бо вай дид, ки чӣ тавр ду мясистые фигуры дар сомона дар як ҳуҷра тавассути як рӯз дар гостиную.
  
  
  Вай кӯшиш мекунам, ки, то, балки аввал, oily горилла дар клетчатой куртке, аллакай зад ман бо затылку шудан андозаи аз окорок; заданд, ки аз он метавонист афтод бык. Вай афтод, бо кати хоб ва дар мавриди ба пурдарахт қолинҳо, ки дар он уперся ман дар ребра вазнин обутой пои. Аз тумана дард ва затуманенного тафаккури ман чунин менамуд, ки ман мешунавам овози Хоука, ки чӣ тавр дар рӯзҳои ман хасташавӣ. Ӯ гуфт: "Аввалин чизе, ки шумо ҳамеша бояд дар хотир дошта бошем, ин аст, чизе ба шумо хоҳад, узр, агар шумо застигнут, вақте ки шумо ҳушеру бедор". Шояд, ягон бор ба андозсупорандагон благодарной милали муттаҳид поместят ин суханон, ман надгробный санг.
  
  
  Вай нисфи осознавал, чӣ тавр ба оғози дуюм меҳмон вытаскивает Камиллу атрофи мо хона удовольствий, як дасти закрывая хей даҳон ва дигар рафъи ee мубориза. Сипас ӯ заткнул хей даҳони кляпом, заклеил ego райнос ва связал он рваными тасмаҳои лоғар льняной простыни Le Superbe.
  
  
  Вай эҳсос кард, ки теряю аст, вале, вақте ки горилла дар клетчатой куртке кӯмак салоҳдиди худ дӯстро бардавом пайванд Камиллу, вай баъзеи Пьера, газовую бомбу. Вай спрятал ego зери мышкой. Вай фикр кардам, ки ҳеҷ кас хоҳад обыскивать, ки шахсе, ки ӯ царакат голым атрофи партов. Ба ман омад, ки дар сари боз як фикр. Клетчатая пидљакњо буд, ки ронанда Fiat 500, ки каме нест протаранил мо. Сипас он бас фикр.
  
  
  
  
  Боби 3
  
  
  
  
  Гузашт дар ҳоле, ки пеш аз вай аз нав оғоз фикр. Вале баъд аз даҳ е понздаҳ дақиқа он омад ба худ, марбута, мисли рулет, дар заднем курсии "фиата-500", мчащегося оид ба незнакомым улочкам. Онҳо надоранд, ки ба ташвиш дар робита будан ба ман чашмони буд, ки аломати бад. Аен аст,, онҳо буд, филантропического нияти тарк маро целым ва невредимым.
  
  
  Пульсирующая дард дар сар буд қавӣ, аммо чӣ гуна вай метавонад, ҳукм накунад, ҳеҷ чиз сломалось, ва ҷиддӣ садамањои ман буд. Ман ба хотир суст прояснился, ҳадди ақал кофӣ ба иқрор худ, ки ҳоло вай ғарқ шуд, ҳатто бештар аз вақте ки ман населенный адад русия оғоз.
  
  
  Дар ин вақт ман супориш менамуд, на бештар аз утомительной вазифаи. Отправляйтесь дар Рум, ва пайдо, ки чӣ тавр мумкин аст, ки баръакс, ое асосҳои дар сомнениях Клемму Андерсона, ое чизе бештар аз танҳо сармоягузорӣ гарон ва кричащее кинопроизводство. Агар Клем буд, нодуруст аст, он метавонист ҷамъ мешудем ва на ба парвоз хона, ки дубора худро неоплачиваемый таътил ва ба роҳ мондани skinnies муносибат бо Тигги. Акнун вай медонист, ки Клем на ошибался, вале аз он дуруст буд?
  
  
  Дар назари аввал ҳама рӯ берун шавад, то ки чӣ тавр рассчитывал Хоук. "Нить ҷаҳон" буд, танҳо боз як фавқулодда аст вақтро сарф мекунанд ва гарон филми оид ба сегодняшним буҷетии меркам. Вале возмутительные айбдор аст, шояд тоҷикистонро худ на бештар аз аферу Конти ва ego аҳли бо несчастью. Суръати, ки бо он онҳо клюнули ба ман приманку, буд, боз як тасдиќи он, ки чӣ тавр ва ih гуворо хурд тӯҳфа дар шакли Камиллы ба возбудить ман таваҷҷӯҳи.
  
  
  Ih коршинос: оташи ҷанг аз тревожная ҷамъоварии ва замысловатое силоҳ буданд, хеле бештар аз дар делле лозим аст, ки фильму, балки он аст, тааҷҷубовар нест, бо дарназардошти он раздутую манию величия, ки то қисми метавон дар саросари дар хона бузург кинодеятелей. B-52 ва дигар навтарин истребители буданд, гарон игрушками, аммо, дар асл, бе тавассути дода, на бештар аз хатарнок, аз дирижабль Гудьира, ки летает бар заполненным реклама Римом.
  
  
  Вай буд, ба иқрор шуд, ки зери ин поверхностью буданд, дигар сатҳҳо. Аммо онҳо ба ҳар ҳол буданд, то расплывчаты, ва ҳамин тавр кам исследованы, ки чизе, ки аз таъљилан набросанных Клемом хабарҳо, то ба ман равон похищения менамуд, надошт ягон робита бо байналмилалии заговором. Чизе, ки ман мушоҳида кардам, ки дар Ренцо, сэре Хью, Стадсе ва ҳатто дар ин бора рецидиви хавфнок карлике Пьеро, ин аст, ки онҳо чунин менамуд, мехост, ки ба дидани ман зинда аст, ва (бо истифода аз Камиллы) хеле хушбахт. Ҳадди ақал, дар ҳоле, ки барои имзогардида чек ба ним миллион ва интиқоли пул бо Багамских ҷазираҳои дар ih швейтсария бонки. Мо, шояд аз нодонӣ аз як мурғ дар як шаб, лекин ҳеҷ кас дар атрофи одамоне, ки мулоқот ба вай буд, на дар атрофи онҳо, ки мекушад мурғ, несущую тилло тухм. Ва Джерри Карр буд, чунин мурғ мегардад дар ih чашми.
  
  
  Ман бессвязные фикрҳои якбора оборвались, вақте ки мошин якбора остановилась. Горилла дар клетчатой куртке распахнул дари ва царакат маро ба сахти павлус. Ҳайратовар буд, вай нишон дод, ки нигоҳ барои вуруд ба загородный тарабхона, ки мо веселились камтар аз ҳафт соат пеш. Акнун ӯ буд, мертвенно-ором ва заброшенный дар мрачном партави moon. Вай ба хотир, ки чӣ тавр Ренцо, е касе ҳам ба ман гуфт, ки ду нафар зиндагӣ дар хочагии якчанд мил аз ин ҷо. Кормандони дароз уехал хона, дар Рум е ҷое поблизости.
  
  
  Горилла фармон ман ба по ва потащил барои худ. Ego громоздкий ери кушода деревянную дари нав олиҷаноби калиди. Ое ин бозгашт ба ҷои мо yahoo зич алоқаманданд "Концом Нур" ... е не?
  
  
  Агар Горилла ва он, ки ба кї аз он кор, устроили ин погоню — ва ба вай, метавонам поклясться, ки он шурӯъ пеш аз он, ки мо абдураҳмонов лимузинов выехал атрофи hotel, — вай указывала мебуд, дар тарабхонаи. Заброшенный дар соатҳои фориғ, ин буд, ба ҷои барои бозӣ, ки дар онҳо меҳмонхонаҳо поиграть бо ман. Ҳатто бузургтарин ҳадди ақали робита бо ҷиноят ҷаҳон дод, ки калиди, ки дар мӯҳлатҳои кӯтоҳтарин. Ва recency аз ih ғояи указывала на Ренцо ва ego приспешников, инчунин дар дигар самт. Агар онҳо ego муайян сохтанд, ки онҳо мебуд, ки худ калиди. Стадс Мэллори гуфт, барои ужином, ки он ҷой ва тамоми тамоми қаламрави hotel, ва дар атрофи он бор принадлежали оила Ренцо, пеш аз он, ки бозӣ, азиз жириновский писарон ва шубҳанок пул отняли ин ӯ полуаристократическое наследием. Вай ҳанӯз ловил моҳӣ дар чунин мутной & nb, тавре ки пеш аст.
  
  
  Дари кушода буд. Горилла ва ego спутник понесли маро байни худ дар ошхона. Нисфи волоча, нисфи мебардоранд, онҳо веления ман дар наҳр ҳуҷраҳо, ба гигантским манзилҳои хеш, акнун пустынным ва безмолвным аз слабого дуд полупогасшего оташ дар поен. Клетчатое бачаҳо швырнул ман ба курсї, чун болишти бо углем.
  
  
  "Дар ин ҷо нигоҳ доштани ҳезум", — дар гневе гуфт, ки ӯ худ товарищу ба итальянски. — Инро гир кофӣ, то ки мо метавонем афрӯхтанд оташ, Pepe. Чӣ тавр ба чизе резвиться вкусное техасское барбекю.
  
  
  Вай на продержался мебуд, то даме, поддавшись нарастающему страху назди перспективой шиканҷа. Ин одина корхонаи касб. Вале, признаюсь, фикр дар бораи он, ки поджариться дар маленьком костре, ки заставила ман ҳамту доллари биться аз хурсандӣ. Ман то ҳол хорька буд, ки ин воспоминание дар бораи гигантской свинье, ки бо он капало ҳаҷми бузурги фарбеҳро дар раскаленные докрасна ҳезум дар поен. Pepe баргашта бо охапкой ҳезум. Ӯ стряхнул бо углей пепел ва шубҳа ба вай нисфи худ порси. Стреляющее шӯълаи лизало ҳезум шакли нодуруст мегирад ва баъд аз чанд дақиқа ба маркази боз табдил ба бушующее шӯълаи.
  
  
  Горилла сорвал лейкопластырь ман rta. — Хуб, ҷаноб Карр, — гуфт ӯ. "Акнун вақти он сӯҳбат".
  
  
  Ӯ гуфта будам, ки бо забони англисӣ бо қавӣ итальянским таваҷҷӯҳ аст, ки ман хоҳад кӯшиш ба мерасонам.
  
  
  Вай нигоҳ лабони сжатыми ҳамон қатъии, ки чӣ тавр бо лейкопластырем дар онҳо ва кӯшиш илова ба худ вызывающий навъ. Ин тавр нест, танҳо, вақте ки шумо бо голым узви ва аст, бо рукам ва ногам, вале ӯ, чунин ба назар мерасад, фаҳмидам. Ӯ заговорил бо Pepe дар италия диалекте, ва Pepe подтащил вазнин металлический вертел, почерневший ва ҳам бо остатками кабана, ки вай ҳанӯз ҳам переваривал.
  
  
  Горилла пренебрежительно толкнул ман худ вазнин сапогом, ва Pepe плюнул ман дар пушти ту. Онҳо вытащили пойдору нейлоновый шнурок ва табдил привязывать ман неподвижно ба вертелу.
  
  
  Дар якҷоягӣ, онҳо везли аз ин ҷо пурпурную маро ба топке ва опустили вертел дар дорандагони. Сипас закрепили барашковыми гайками. Вертел поддерживался ду вертикальными кусками кованого оҳанҳоро,, ки дар он ба баробар будани масофаи анҷом дода шуданд выемки барои назорати масофаи то тавассути плитаҳо. Пурра ба башардӯстӣ, ки онҳо оғоз аз сатҳи баланди.
  
  
  — Шумо, ки бе либос, — гуфт горилла, ин хоҳад буд, гуворо гарм кардани сипас шаб сард буд, интихоби намуна ҳаво берун, ҷаноб Карр. Пеш аз он ки мо выйдем ба воситаи худ ва бигзор шумо низ сахт перегреться, ман якчанд савол.
  
  
  Вай высказал эму худро ревматизма якҷоя бо худ андеша дар бораи nen, он хозяевах ва ego имконпазир масъалаҳои дар потоке кӯтоҳ менамояд.
  
  
  — Хеле хуб, ҷаноб Карр! Pepe!
  
  
  Онҳо спустили ман дар ступеньку дар поен, ва гармӣ аллакай нест шуда буд ба номи бароҳат. Ман не метавонад қатъ арақи, ва ҳар як капля бонки издавала шипящий садои.
  
  
  "Шумо чист мазкур онњо муносибат бо "Ҷаҳон End"?" — гуфтам горилла дар клетчатой куртке. — Фармоишии не инро гир , — процедил он сквозь стиснутые дандон. "Он сармоягузор. Вай вкладываю дар он пул, зеро фикр мекунам, ки ин меорад бештар пул".
  
  
  Ӯ могильно дарида берун хандидан. "Ман боварӣ дорам, ки шумо метавонед ба даст муваффақияти бештар, ҷаноб Карр, агар шумо, то номи", — гуфт ӯ. — Ту ба ҳар ҳол бояд мегӯям. Шумо чист мазкур онњо муносибат бо "Ҷаҳон End"?
  
  
  — Маҳз ба он чизе, ки ман гуфтам, — прорычал ман.
  
  
  'Чизе? Зебо, бегуноҳ мурдааст сармоягузор?... Ӯ қайд кард, Pepe.
  
  
  Боз дар ступеньку поен. Он чизе, ки пештар буд, неприятным жаром, акнун превратилось дар таъсири фурӯзон.
  
  
  — Танҳо ин, — выпалил ман. "Танҳо, ки ҳатто агар ба ман даст аз ин фоидаи он ба ҳар ҳол даст аз ин пул худро ба воситаи Камиллу Кавур. Вай ба ман имконияти пул танҳо дар ин аст. — Маънои онро дорад, тамоман бегуноҳ мурдааст сармоягузор, ҷаноб Карр, — булькнул горилла бо табассум гиены. — Вале ба ҳар ҳол ба қадри кофӣ убедительно. Шумо мехоҳед, ки ба вай доверил, ки шумо гузошта ним миллион доллар дар як девочку, вақте ки шумо метавонед як даҳҳо чунин аз панҷсад ва пеш нест, шояд купить синьорину Кавур аз панҷоҳ? Pepe!
  
  
  Боз як зинаи поен. Акнун вай медонист, ки выдержу. Вай мебуд низ шталь гап, аммо ин помогло ҳалли ин проблема ОГОҲ. Албатта, Хоук метавонад фиристед боз як агенти, балки вобаста ба чӣ қадар вақт ба онҳо лозим аст, ки ба пайдо кардани бадани ман аст, е аз он буд, ки ое ман исчезновение ғайричашмдошт, ин задержит чанд рӯз ва е ҳатто якшанбе. Ва агар Андерсон дар ҳақиқат чизе эҳсоси сахте доштам, ки агар дар ҳақиқат существовала байналмилалӣ таҳдиди мировому тартиби он мебуд, хеле кам.
  
  
  Pepe подбросил дар coster се нав полена, ва шӯълаи ин боз ҳам боло.
  
  
  Горилла гуфт. - "Ман фикр мекунам, ки ин тарафи ӯ аллакай тамом, Pepe", — гуфт ӯ бо худ отвратительным юмор, кореро хок он.
  
  
  Акнун вай висел пушт ба поен. Аввал ин сохраняющиеся каме сабукӣ, чунки масофа то оташ увеличивалось, вале нави сӯзишворӣ, ки Pepe подбрасывал дар он, ҳамчунин усиливало оташ, ва он аллакай ҳис кардам, ки чӣ тавр блистери popping то дар ман плечах ва ягодицах... Ва ӯ ҳис кардам, ки чизи дигаре. ...
  
  
  Ҳангоме ки ман гӯшаки гвардияи қарор гирифт откровенные бар зуҳуроти номатлуб плитаҳо, вай эҳсос кард андак паст шудани шиддати аст, ки нейлоновый шнурок оғоз плавиться аз савченко. Вай сжал дастро, ки доред, боз каме. Вай напряг мушакҳои дасти чап ба нигоҳ Пьера, ки бехатар прятался ман зери мышкой.
  
  
  "Шумо чист мазкур онњо муносибат бо "Концом ҷаҳон", Ҷаноб Карр? Допрос худаш буд однотонным... Влад акнун буд, атрофи ман қариб невыносима. — Придумай чизе бештар убедительное аз ту тарабарщина дар бораи пул ва ин сучке дар филмҳо. Зеро дар акси ҳол нить ҷаҳон, ки барои шумо настанет хеле барвақт, ва шумо ҳаргиз натавонед, ки ба ин ширкат барои мо як сӯҳбат.
  
  
  Pepe взвизгнул аз begeistert ва хеста, назди худ боссом, ки наздиктар ба инобат бирен кунед.
  
  
  Акнун вақт омад, акнун, вақте ки онҳо ҳам истода, то аз наздик ба ман. Ҷалол ба худо, ки онҳо менигаристанд, бештар ба ман шахсе, ки аз ман вобаста ба дастро, ки он выдавила боз як нидои. — Ростқавлона, — вопил он, ба бозӣ беҳтар аст, аз кас-е киностудии Конти. — Ин дар ҳақиқат ягона. Вай танҳо нефтяник, ки он пул бештар, аз мозгов. Вай шунид, ҳамин тавр мумкин аст, ки каме наздик ба гламуру филмҳо. На жгите маро бештар синьор ...
  
  
  "Бирен, чӣ тавр ба свинья, визжащий, чӣ тавр ба свинья", — поддразнил ман горилла. — Ба мо лозим аст, ревматизма получше, ҷаноб Карр. Мумкин аст, бори дигар битобед ту рӯ ба цатто?
  
  
  Ӯ аз нав оғоз поворачивать ман. Ин буд он лаҳза.
  
  
  Вақте ки ӯ ба сухан оғоз двигать маро, он, баргузор фуҷур дасти росташ ва яке flick выхватил Пьера. Вай взвел вай ангушти худро ва мурғоб байни Pepe ва гориллой.
  
  
  "Хуб, фармоишии не..." — овози қариб ҳамаи, ки он ҳам мегӯям язвительно. Pepe пош дар ошенаи оянда бо ман. Сахт ба њаракати вай, барқарор аз огненной плитаҳо ва алангаи ва зуд перевернулся. Вай зуд освободился аз полурасплавленных веревок дар лодыжках ва пригнулся, омода қонеъ худ мучителей. Ба ман бештар лозим буд, хавотир.
  
  
  Прелесть ин газовой бомбаҳои аст, ки дар он быстром ва концентрированном оқибатҳои дар як масоҳати. Вай затаил нафас, вале гумон аст, ки дар ин буд, ки зарурати.
  
  
  Горилла дар клетчатой куртке ва Pepe аллакай буданд, ки номзадҳо дар кладбище Кампо-Verano, ҳангоме ки вай боз выдохнул. Ҳаво поднимающийся бар плитой оташ, уносил бо худ охирин бақияи газ.
  
  
  Вақте ки он аз нав хеста, ба пойҳои ӯ ҳис нест, зеро, гӯе, бад нест ценымногие бадтар аз он кас, ки подгорел, заснув дар соҳил дар Майами. Шояд ман монд блистери ва чанд рӯз бимонд, аммо вай боз хоҳам дар амал .
  
  
  Ногаҳон аз кўмак ва осознания худ муқаррароти он, расхохотался. Дар ин ҷо вай истода буд, дар як ошхона бо ду трупами. Дар ин ҷо аллакай истода Ник Шуд, ки ҳадафи он боз кипела фикр бозгашт ба заданию AX, сурх, чӣ тавр ба лобстер, сипас ба frying, аст, ва ҳама чиз боз ҳамон бараҳна, ки чӣ тавр Одам то грехопадения, дар добрых шашум мил аз Рифмы.
  
  
  Пеш аз он боз окунусь дар впечатляющее е осмысленное амали агенти ОҲ, ман лозим буд, тамом якчанд камтар аз драматических чиз. Вай пробрался дар мос тарабхона ва пайдо хамелеон кадом аст либос. Вай отдолжил грязную паст шароби сафед ва ҷомаи дар се андозаи на камтар аз ман буд,, ба шумо лозим аст, орад аз озод швом, грязную поварскую куртку, низ як, якчанд разваливающихся корӣ ботинок. Он умуман нест шуда буд презентабелен мо барои кадом муҳити зист, ба ғайр аз темной изнаночной тараф, балки дар хеле камтар аз, акнун ба ман не грозила хатари ҳабс барои непристойное рафтори.
  
  
  Мертвый е не, вале ман як эҳсосоте, ки горилла дар клетчатой куртке ба ҳар ҳол ман, ки он бояд. Хушхӯю натянув маҷмӯаи либосҳои худро полупрожаренную тушку, он боз баргашта ба ego ва ҷисми худ,. Вай снял ego куртку, ки машғул сохта буд мебуд, ман гармии зиед, аз кӯтоҳ сафед пидљакњо евари кук, ва убедился, ки калидҳои аз "фиата" доранд, дар яке аз ego карманов. Вай рафта, ба воситаи деревенского тарабхона ва закрыл барои худ бузург входную дари. Сипас вай sel дар "фиат-500" ва вырулил бо подъездной роҳрав. Вай буд, ки дар Виа Тибуртина ва биронам, дар ғарб, ба сӯи маркази.
  
  
  Буд, ки тақрибан панҷ соат субҳ, ва аввалин рентген восходящего офтоб соперничали бо тьмой. Ҳаракати қариб буд, ва аломатҳои ҳает қариб буд, то ки ман свернул дар ошенаи-гардиши Майдони della Репаблика ва дид ҷамъшавии мошинҳои пулис дар назди Le Superbe. Аз мошинҳои то патрульных мошинҳо ва муниципальных мошинҳои ерии таъҷилӣ.
  
  
  Вай припарковал "фиат" дар переулке ва рафта, бозгашт ба "Ле Суперб". Вақте ки он кӯшиш ба қайдгири, ки дар подъезд, ман ҳар ду ҷониб схватили ду гигантских карабинера асосии гурӯҳи рум политсия.
  
  
  — Ҳуҷҷатҳои? пурсид яке, ки рост аз ман, дардовар мечашонем доранд выкручивая ман дасти.
  
  
  "Худро ҳуҷҷатҳо", гуфт яке, ки аз тарафи чап ва аз ман, clutching ман дигар ба дасти. 'Шиносномаи хориҷи? Идентификационая харитаи?'
  
  
  — Онҳо дар ҳуҷраи ман, — гуфтам ман. "Дар меҳмонхона Le Superbe.
  
  
  Вай худро такрор барнома ба итальянски, ва ҳам офицера недоверчиво посмотрели ба ман. Одина атрофи онҳо доранд ман растрепанную, равшан раскрашенную куртку. Ва як назар дар ман обвисшие орад, ман оборванные пойҳои ӯ кофӣ буд, ки кунондани он, ки ман ҳеҷ гоҳ, ҳеҷ гоҳ рози бошад постояльцем дар Le Superbe. Онҳо обсуждали, тарк ое ман дурӯғ в канаве е гирифтани бозигар оид ба рӯйхати дароз нераскрытых ҷиноятҳо, сар карда аз таҷовуз ба номус, тамаъҷӯӣ украденных асарҳои санъат ва хотима мошенничеством. Ходими полис, ки меҳмонхонаи ман арестовать менамуд, выигрывал оид ба очкам, то ки ман ниҳоят нест, шифогоҳҳо зан дуъояшон радостного узнавания, донесшийся ба воситаи тирезаи ошенаи шашум hotel. Джерри, caro mio! Джерри. Ин аст он. Нигар, Пьеро!
  
  
  Вай эҳье чашм ва дид Камиллу ман равшан-синей пижамной куртке дар тирезаи ман гостиничного рақамҳои. Ҳамроҳи вай буд хурд Пьеро Симка, авторитетно указывающий дар присоединившегося ба онҳо комиссари полис дар шакли. Дар мегафон ӯ отдавал взрывные даста, ки боз ҳам бештар нарушали ва бе он нарушенную тишину ин субҳи барвақт.
  
  
  — Сержант Бланди. Капралов Инверно. Фавран отпустите ин инсон ва отведите ego дар ego, ба ҳуҷраи. Ӯ посоветовался бо Пьеро, ки ба ego камар. "Ҳуҷра 79. Фавран!"
  
  
  Ду нафар ман нападавших фавран вазъ дар любезных, заботливых дӯстон. Онҳо обращались бо ман ҳамин тавр, ки агар ба ман меҳмонхонаҳо диламон — пас ман буквальной прихоти, муроҷиати, ки ба вай дар ҳақиқат қадр, — ва сарф ман ба воситаи удаляющиеся сафи любопытных прохожих ва пулис дар вестибюль, то бо лифту ва рақами ман аст,, ки Полковник отослал ih бо кӯтоҳ хушбахтона.
  
  
  — Эй кош ман, — выкрикнул Ренцо, встречая мо дар як рӯз. Камилла, Пьеро, ҷаноб Хью ва Стадс паси он истода, одетые гуногун пойҷомаҳо. "Мо фикр, ки даст аз ту то абад". Ӯ буд, продюсером, на актером, ва душвор буд, фикр ego самимият, чунки он ба таври равшан уважал оети доллари.
  
  
  — Ман ҳам, — воскликнула Камилла. "Ин ужасные одамон. Вай фикр, ту мурд.'
  
  
  — Вале аз куҷо ту гирифта, ин либос? — рявкнул Пьеро. Ҳатто дар ин суматохе ӯ оставался модным образцом барои ҳама дар худ атласной пижама аз Валентино, равшан-красном халате ва хона тапочках аз Гуччи.
  
  
  Ман ҳамчунон хоҳам сарф кардани вақт дар ҳамовозӣ пайдо намуд ва аз он чӣ рӯй дод, чӣ тавр ӯ ба онҳо ин фаҳмонд. Вай қайд кард, ки ба ронанда "фиата", ки каме нест протаранил мо пештар, ки чӣ тавр ман похитителя, ва Ренцо, Пьеро ва табодули понимающими афкор.
  
  
  "Дар ҷаҳон филмҳо доранд, душманони, ки метавонанд бас кӯшиш ба коршиканӣ истеҳсоли "ҳам дар охири ҷаҳон" ва разорить Лоренцо Конти", — гуфт Ренцо .
  
  
  "Е ин месть ин вспыльчивых ишгол карда буд", — фикр кардам баланд Пьеро. — Дар ҳоле, ки чӣ тавр онҳо метавонад, то ба зудӣ ед, ки мо меняли ih манфиатҳои манфиатҳои Джерри?
  
  
  Ин вокуниши писаронатонро ман беш аз параноидальными. Нигаронӣ дар бораи амнияти ман маънои калон доранд, самимона. Вале ih далел дар бораи предыстории ман похищения буданд, наздик ба безумию. Дар ҳоле, ки онҳо, эҳтимолан, буданд параноиками, ин ба ҳеҷ ваҷҳ ишора ба кӯлобро ман шарикон оид ба фильму ба ин розыгрышу. Онҳо перевернули осмон ва заминро офарид, барои пайдо ман. Онҳо уговаривали римскую политсия ва воҳидҳои хадамоти амнияти итолие лашкари пайдо ман бо онҳо хорька, чунон ки ман пай исчезновение. Биеед ман ба таври мухтасар нақл дар бораи он, ки рӯй он гоҳ ман ѓайбати. Камилле гирифта камтар аз понздаҳ дақиқа, то буда, аз разорванных простыней ва схватить телефон, ки ба ҳушдор Пьеро ва Ренцо. Онҳо, дар навбати худ, огоњї ҳамаи мақомоти. Ee тавсифи ду злоумышленников буд, хеле аниқ нест. Вай моеъ ва хун ih афзоиши тақрибан ҳашт фут ва мускулистыми, чӣ тавр ба украинские тяжелоатлеты. Вале неопровержимые далелҳо худи ман ѓайбати, skinnies простыни, афзалиятҳои ошкоро аз харошидан ва дар як рӯз аз взломанного қалъа буданд, ки бештар аз кифоя далели похищения.
  
  
  Пулис ва нерӯҳои амниятӣ, гузаронидани тафтишот, сработали зуд ва ба таври самаранок. Пас аз даҳ дақиқа, пас аз он, Горилла, ва Pepe втолкнули ман дар тратторию , дар саросари шаҳр муқаррар карда шудаанд, блокпосты. Се мардон ба кор бо се гуногун телефонану бо фиристодани дастаи детективов барои пурсиши баъзе дар атрофи собиқ любовников Камиллы.
  
  
  — Не, пас ба вай аз чап ба касе чунин несчастным, — бо қаноатмандӣ мегӯяд ӯ. "Вале рашк непредсказуема, ва онҳо танҳо лозим аст, ки буд, пайгирӣ ҳар чизе, ки ба пайдо ту, Джерри". Дар ин субҳ, бояд буд, ки бисер сурх ва шахсони неубедительных арзу женам дар Римэ. — Чунки ман ҳанӯз закончила бо шумо бод,, — пообещала вай бо рхаймс табассум. Вай повернулась ба категорияҳо дар кати хоб, ки дар он сидела, ва указала дар ҳуҷраи, пурра киношников, пулис ва детективов. "Овози касе, ки ҳанӯз ба хоб, ва пережил ваҳшатнок вақт. Ва ҳоло ҳам, беспокоите ego бо масъалаҳои ва чепухой . Vaughn. Ҳамаи шумо. Камилла позаботится дар бораи nen. Ҳатто Ренцо ва Пьеро кивнули дар ревматизма ee страстные фармонҳо, ва дар ҳуҷраи боз гашт пусто. Камилла дар ин ҷо меравад посыльного дар суроғаи, ва велела ӯ буд, номае бо туалетного столика он косметичку.
  
  
  "Ту ҳоло то бесполезен барои ман, барои мо, касе мебуд, он ба мо буд, бедный Джерри, — гуфт вай. — Вале ман як тӯйи маз. Вай зебо ба ранг. Чӣ тавр мардона cumshot. Вай хихикнула. — Ва баъд аз чанд соат ту баданашон заживут. Дар он ҷо комил махсус чиз, ферментҳои ва дигар. Боре вай то обожглась дар бораи сабти дар Сардинии, ки духтур ба ман гуфт қатъ carinf.com масъулият надорад, ҳадди ақал дар як ҳафта. Вале субҳи он нанесла ин ҷодугарӣ яхмос ва дар ҳамин рӯз буд, ки собиқаи беайб ва аз тарафи чун ҳамеша дар назди камера. Ин филм як ду миллион нафар танҳо дар Италия, ва вай то ҳол хорька даст кассавӣ пардохт, агар ман адвокатҳо каме подтолкнут Ренцо , то ки, чунон ки мебинед...
  
  
  Вай дар ҳама чизе намебинанд,, вале имкон дод хей каме бо ман повозиться. Вай умело ҷадвали ман. Вай гирифта шудааст андаке прямоугольную косметичку дар посыльного, вақте ки ӯ баргашт. Ӯ ба мо як бор не, дидам, ки дар блистери ман багровом гӯсолаи, вақте ки ӯ ҷони худро фидо бараҳна дар кати хоб ва Камиллу, ҳанӯз одетую дар боло нисфи ман пойҷомаҳо, вақте ки ӯ буд, согнута ман то абад мемонанд. Мумкин аст, ки бисер гуфтан дар бораи ин высококлассных меҳмонхонаҳо бо ih њама баландтарин нархи.
  
  
  Камилла пайдо кардани графин андозаи аз як молочную як шиша бо жемчужно-серой бо омехтаи ва зуд нанесла каме ego муҳтаво дар бадани ман. Фавран эҳсос каме сабукӣ. Вай тавсия сл хизматрасонии тиббӣ, ОҲ... Худам ба онҳо маслиҳат, ҳар кадомро, ки ӯ аз мо буд.
  
  
  Вақте ки ӯ маро тадҳин, ман mind переключился, ки аз суръати баланди. Мисли ҳамеша дар супориш, ки аз АЙ ман буд, невозможная мешанина он чиро, ки зарур буд, ки корро фавран, бе дониши дақиқ дар муассисаҳои ih иҷрои. Дар делле хеле осонтар гурезад аз ду каме нест поджаривших туро головорезов аз ускользнуть атрофи меҳмонхонаи охраняемого ним беҳтарин қувваҳои рум ва итолие нерӯҳои амнияти.
  
  
  Камилла бедор горничную дар ҳуҷраи ва боз заправила бистар. Вай ва пухлая, невозмутимая духтар бодиққат перекатывали ман дар канори, ва он гоҳ, баръакс, укладывали пок, нарм простыни, ва он гоҳ укрывали маро осон одеялом. Дар кӯча аллакай рассвело, ва Камилла задернула пардаҳои тиреза ба ду балконных windows.
  
  
  "Акнун ту бояд поспать, Джерри," гуфт вай. — Агар ту ин андеша бошад душвор буда, онро тарк туро ду хурд доруи, ки метавонад фиристодани ҳатто слона дар кишвар грез. Вале ман фикр мекунам, ки ту кофӣ хаста ба поспать дар танҳоӣ.
  
  
  Вай наклонилась ба неубедительно, дар нигоҳубини бибӯсам ман ба саҳми ӯ.
  
  
  "Худи ман бояд рафта, ба хоб", — гуфт вай. "Эй худо ман, ман шояд монанд ба сола ведьму".
  
  
  Вай бештар походила дар 14-сола гиперсексуальную духтаре-скаута, играющую дар доктори, ва он низ дар ин ҷо, дар ин бора гуфт:. Ҳе, ин insanely писанд омад. Ва вай хурсанд буд, ки он собиралась идома худ меҳрубон қарзи, нишаста дар канори ман категорияҳо дар кати хоб.
  
  
  Вай бори дигар ба манзилаш ба вай, ва ӯ гуфт, ки дар хоб вай хоҳам пурра амният, чунки полковник Динджес расставил часовых дар долони нест, дар лифте ва дар беморхонаи лобби ҳамаҷонибаи.
  
  
  Ман то абад буд, дидор бо шахсе, ки ҳанӯз ду соат пеш аз ба як атрофи контактных суроғаҳои ОҲ.
  
  
  Дод аз худ панҷ дақиқа, пас аз он, ки Камилла ушла, дар сурати, агар он баргардад, ба дур аз ҳар чизе забытую чизе, пеш аз он, кӯшиш мекунам, ки нишаста ва тартибот. Лосьон Камиллы буд чудом. Ӯ қариб аз нав хис кардам худ ба инсон. Ман мегӯям, ки ман мехостам дар бораи ба васваса алоҳида дар чизе бештар сахт аз абрешим ва е Камилла, вале фурӯзон ҳангома нест шудааст, ва он нишон дод, ки метавонам ба пӯшидани зарурӣ, эҳсос намекунанд, чизе, ба ҷуз чанд ночиз уколов нарасонд. Онро гирифта, дар як шиша бо ду желтыми капсулами , ки Камилла монд ҳамчун кӯмаки хоби, ва сунул вай дар атрофи як боковых карманов камзолы. Ин дафъа вай прикрепил стилет ба левому предплечью ва бар наплечную кобуру бо Вильгельминой. Вай пайдо яке, дар атрофи бародарон-близнецов Пьера дар секретном ҷудошавии худ сандуқи ва сунул ego дар як дақиқа. Ман медонистам, ки куҷо меравам, ва он бештар ба кӣ, вале ман буд, рафта боз шавад пойманным безоружным.
  
  
  Вай нишон дод, ки метавонам, ки ҳатто қабул tu позу йога, ки бо бештар аз ҳама помогала ман бо амиқи мутамарказгардонии. Инак, пурра пӯшидани ва қариб пурра пришедший дар худ, он нишаста, скрестив по, дар тебризском ковре худ қаиқ истиқоматии.
  
  
  CIA, инчунин худи шабакаи ОҲ аллакай гузориш дод Хоуку дар бораи шуме ман похищения ва бозгашти ман. Вале Худо медонад, то чӣ андоза искаженными, неточными, бешубҳа, нопурра ва запутанными метавонанд ин версияи. Вай буд, ато худ, дуруст гузориши компьютерам ОҲ ва ҳатто зиеда аз тонкому уму Хоука. Молиявӣ вундеркинда ОҲ Голди Саймона низ лозим буд, огоҳ намояд, ба ӯ каме подтасовал мазкур, пеш аз он ки ман бояд ба впихнуть ман нав ерӣ чек ба 500 000 доллар тариқи бонк дар Nassau, ки вай то хвастался. Ном ва суроғаи бонк аллакай буданд, ман предысториях, бинобар ин, вай на фаҳмид, ки як қисми роҳ аллакай проложена. Вале Голди меҳмонхонаи мехоҳам бидонед, ки кай ва чӣ қадар. Яке аз манфиатҳои ман похищения ва предполагаемых садамањои буд, ки Ренцо буд, ки муҳим деловую вохӯрӣ дар ду рӯз е. Ин дар ҳоле буд дигари муайян кардаи оинномаи бедор, ки ба он гум кардам, ки боз лозим буд наверстать.
  
  
  Дар охир омада як фикр. Вай порылся дар чемодане ва царакат невинное переиздание китобҳо Зейна Грея. Аммо шумо метавонед пролистать саҳифа, пас, чӣ тавр аз нах буд, ки саҳифаҳои. Аз нах танҳо буд, танҳо компактное илова доллар бо гелигнита, ки взорвалось тавассути чиҳил сония, пас аз фаъолсозӣ, издав бисту щелчков, ва он гоҳ разбросало мундариҷаи худро ба похожих дар confetti лентах дар огромном беспорядке дар майдони зиеда аз панҷоҳ метри мураббаъ.
  
  
  Ба он чӣ ваҳй ба окну ва отдернул занавеску ривненской он қадар зиед, ки ҳар сол дар пробуждающуюся кӯча поентар. Ду патрульные мошинҳо ва панҷ явных пулис дар кӯчаи ҷамъи чанд пулис дар штатском баланд прохожих. Дар кӯча таҳти боковым тиреза буд, ҳамагӣ се офицера дар шакли бо автоматическими карабинами зери мышкой. Ҳар ҳаяҷон дар кӯчаи ба мешуд ih давида он ҷо барои кӯмак ба худ товарищам . Пеш аз бақайдгирии он аз бинои берун ва фикр дар бораи он, ки вай дидааст, занг аз қаҳрамонон даромадгоҳи. Ӯ ҳанӯз дар он ҷо буд. Датируемое соли 1897, бинои сохта архитектором, ки стремился имитировать великолепие бузург палаццо шестнадцатого асри. Ҳамаи верхние анфилады доштанд балконы, гӯшаҳои онҳо буданд, чуќурї атрофи массивных, вазнин краеугольных сангҳои. Прямоугольные пора санг бо десятисантиметровым выступом байни ҳар як. Лозим аст, хеле каме кӯшишҳои ба бароҳатӣ поен дар даҳ-понздаҳ дақиқа. Вале поен незамеченным дар се-панҷ нишонаҳои дақиқа, ки вай умедвор буд, буд, каме сахттар.
  
  
  Вай њамдењагони, снял куртку ва закатал штанины. Баъдан вай бар халат. Ба ҳар ҳол небритый ва сурх аз frying, аст, он нест, лозим в косметике, ки хостем андешаи ман шахси берунӣ аломатҳои шиддати. Вай дорад, дохил гостиную ва дари кушода.
  
  
  Пеши ман вытянулся гигант дар шакли бо винтовкой, тайер выстрелить. Ба ман хоҳад муносибат бо ҳамаи эҳтиром, ки ба ман лозим барои ман банақшагирии.
  
  
  Вай мехоҳам, ки хоби хуб, — гуфт вай эму ба итальянски. "Ман асабҳо вотум-вотум взорвутся ". Вай съежился аз зарар, ба ҳар назар бештар убедительно, ва карабин понимающе гуфт ба ман. "Лутфан, ба пайгирӣ, ки ба ман на беспокоили дар давоми зерин се соат", — гуфтам ман. "Ман ба ҳар ҳол, касе, ки. Вақте, ки вай каме посплю, вай рози сӯҳбат кунед кардан буд ва то ба вай мехоҳам каме поспать.
  
  
  — Вале ин чӣ тавр ба бор ва буданд, ман дастурҳо, — гуфт ӯ, боз вытянувшись ба военному.
  
  
  — Хуб, — гуфтам ман. Пошатываясь, вай баргашта ба рақами ва закрыл дари. Вай бесадо избавился аз таќдим кардааст, закатал штанины ва пайдо чемодане аэрозоль аз спреем аз ҳашарот. Намедонам, навредит ли ego мундариҷаи ягон чизе мухе, вале агар ego татбиќ дасти бо масофаи шашум инч, ӯ ба намуди лоғар, қабати, ки қатъии облегает пӯст. Он мегардад, чунин устувор, чунон ки пӯст носорога, ва вақте ки ӯ высохнет, вай метавонад хоҳад, ба мисли перчатку. Ин ҳосилаи неопрена, разработанное яке дар атрофи мо мӯъҷизаи-духтури химиков. Ошкоро ҳоло ман ин мебуд, ки бояд ба.
  
  
  Вай взмахнул дасти худ дар ҳаво ва согнул ангуштони дар ҳадди вақт хушк ду дақиқа. Пас аз он боло китоби Зейна Грея бо категорияҳо дар кати хоб ва поднес ба окну. Вай дод складку дар кунҷи рости боло ҷойгир аст, ки бо активировала ин штуку, оҳиста-оҳиста сосчитал то бисту панҷ ва кушода қуттии. Сипас, ба вай имкон дод эму уплыть ва боз зуд закрыл тирезаи. Понздаҳ сония ба баъд вспыхнуло ин девона аст,.
  
  
  Гелигнит взорвался, ки агар ду танкер рӯ ба рӯ ҳанӯз бо якдигар, ва confetti прострелили тамоми кӯча дар ҳар самт, қариб дар даромадгоҳи дар гостиницу.
  
  
  Дар ин бора он буд, аллакай назди дигар windows, сипас берун. Вай спустился бо балкона дар кирпичную кладку кунҷ, тамошо яке чашми мардум бросились аз худ заметки дар переулке ба маҳалли таркиши.
  
  
  Дастҳои ман вцепились дар просторные чароғдонест, ва он опустился, ба вуқӯъ скрывшись ба хотир бо кӯчаи. Ҳамагӣ чанд сония бештар аз он мебуд, ки дар зебо, вале старинном лифте, вай спустился поен. Оказавшись дар он ҷо, вай низ бо ҳам хеле пустынному тротуару дар дигар кунҷи ва шикоят ба сигнал таксӣ.
  
  
  Вай бо номи эму нуқтаи таъинот, ҷои, недалеко аз ман дуюм контактного суроғаи, вале кофӣ дур, ки чӣ тавр ба хориҷ аз преследователей.
  
  
  Вақте ки аз он берун омадам, повернул вай дар ду кунҷ ва дохил шудам дар вестибюль hotel, ки хоболуд служащий барои стойкой ба ман гуфт, ки агар вай буд, ҳабсҳои сайеҳон шаҳодат медиҳанд, ки дар ин ҷо аз ҳама ҷои. Сипас вай рафта, ба воситаи занг аз қаҳрамонон даромадгоҳи. Вай дар саросари гузаргоҳи сарҳадии. Ба воситаи ду хона аз ман ба ҳадафи онро дорад, дохил портик ва подождал боз се дақиқа, то боварӣ ҳосил, ки ба ман ҳеҷ кас ба назорат. Рондани қисми болопўши холӣ монд. Ман рафта минбаъдаи ва сипас дастур дод ду кӯтоҳ ва як маротиба дароз сигнал дар занги бо нишони Оташдонҳои. Раздался садои "Чик" аз худкор открывания рӯз, ва ба вай буд ва ҳам дар дохили, дар роҳи боло.
  
  
  Дар ошенаи дуюм дар дверях ман интизори он буд, ки лысеющий мард миенаи сол. Ӯ солҳои тӯлонӣ дар родственном агентӣ ҳукумат. Дар nen буд линялый сурх фланелевый халат бе басомадҳои бар болои выпирающего ҳает, ки бо мушкилӣ рушд мекунанд ба зудӣ ед хоҳед кард мятые трусы ужасного гузорад.
  
  
  "Масъалаҳое, ки масъалаҳои масъалаҳои. Ин зебо писарон бо ОҲ фикр мекунанд, ки он комбинатсияи Lieve Lita ва ANP. То абад сӯҳбат бо онҳо барои гуногунии.
  
  
  — Пурсиш, ки барои чӣ вай ин ҷо, — гуфтам ман. — Бие, Мак.
  
  
  — Гилкрист, — гуфт ӯ гап. "На Мак".
  
  
  Ӯ ба воситаи опрятную, ухоженную гостиную, барои хонаи хоб, ки машғул ба назар чунон тоза, сколь ва неряшливой. Қуттии калон стула атрофи орехового дарахт чида дар охири назди девори кушода шуд, ошкор трансивер, занимавший нисфи блоки. Дигар нисфи буд занята нагромождением дастгоҳҳои электронӣ, аз ҷумла телефони худ бо многокнопочным дастгоҳи тағири шаклбандии суханронии.
  
  
  — Похищения, куштори, бомбаҳои, — проворчал ӯ. "Фикр мекардам, ки ман дар хизмати дипломатӣ, на дар респектабельном шпионском ҷомеа. Позволь ба ман занг занед, он гоҳ шумо сможешь сӯҳбат бо худ начальством тавассути преобразователь суханронии. Мумкин аст, он гоҳ вай отдохну.
  
  
  Ӯ каме повернул худро циферблаты, он гоҳ, кӯфтанд, ки ба клавише Морзе наздик бо таҷҳизоти.
  
  
  Вай идома дод, ки ворчать. "Баъзе дар атрофи мо барои пул кор кардан ба зиндагии муқаррарии соатҳои. Бо нӯҳ то панҷ. На идора аз як кати хоб ба дигар ва аз як барбекю ба шахси дигар. Таваққуф, Картерро Ба Ҳузур Пазируфт. Ки ж, шумо понадобятся гуногун шпионы барои худ шпионской шабака.
  
  
  Хушк овози Хоука аллакай абсурдно ман дар гӯши ҳис аст,, вақте ки ба ӯ, дар посух ба занги. "Ту ба як навъ идеяҳои, Ник," ӯ гуфт:. "Ман огоҳи шумо ба ҳалли як мушкилоти, ва аввалин хабари, ки аз он даст, аз он иборат аст, ки шумо худ як мушкилоти асосии. Дар ин ҷо навишта шудааст, ки..." Ман шунидам, ки чӣ тавр ӯ нетерпеливо перелистывал ҳисоботи худро. — Дар ин ҷо гуфта шудааст, ки ту похитили ду бача, ки дармонда, ки туро ба вертелу ва мерафтанд ба зажарить туро заживо, вақте ки шумо вырвался ва рафт аз онҳо. Марги "номаълум иллат". Ки аз кист, он метавонад аллакай фаҳмидед, ки бе минбаъдаи кӯҳна, аммо ман ҳамеша фикр мекардам, ки бояд чаҳор нафар мардон, ба схватить як, дар атрофи ман бачаҳо. Ва шаш барои сразиться бо шумо бод,.
  
  
  Вай рискнул, ки ego прервут ба шарҳ эму, ки чӣ тавр ман похитили. Не пас ба ин дод Хоука бештар терпимым.
  
  
  "Ман медонам, ки ту возня бо ин гарм цыпочкой шудааст, зарур бошад, — гуфт ӯ, — вале на аз он ҷиҳат, ки ту снизил бо ин худро ҳимоя. Ба ман фарқ надорад, ки ту ляжешь бо хема он дар бистар..." Ман қариб ҳис мисли ego фикрҳои мегузарад сенсационному, ҳарчанд невероятному кашфи ... худ маълумот медиҳад. Вале дар ҳолате, ки шумо откроете худ барои рафъи.
  
  
  — Ман ҳанӯз ликвидировали, — гуфтам ман.
  
  
  — Ки ин бачаҳо? — ӯ пурсид , ки агар ман буд, бо худ пурраи каталоги акс байналмилалӣ мусоидат намояд.
  
  
  "Онҳо нишон дода нашавад, ман худро водительские ҳуқуқи", — гуфтам ман дар ҷавоб додан ба он сарказм. "Дар телах низ буд, ягон ҳуҷҷатҳои. Аммо ман фикр намекунам, ки онҳо хеле дӯст амрико, ки метавонад, ҳабибуллоҳи дар коммунистов. Гарчанде ва ин моро ба чӣ не, оварда мерасонад. Имрӯз амакам Подш тамоми дигар, ва рӯзи дигар ӯ метавонад душмани".
  
  
  "Пайваст чертовых фактњо", — гуфт Хоук. "Прибереги худро фалсафаи сиесӣ барои худ подруг. Ман як ih суратҳо дар телексе, ва Рум метавонад танҳо тасдиқ мекунанд, ки онҳо озод боло аъзои шўроњои тасдиқ. Онҳо сдаются ба иҷора барои ҳамаи хоҳишмандон пешниҳод менамояд. Вале ман мехоҳам, то бидонед: пайдо кардаанд, ки ое шумо чизе, ки подтвердило мебуд, гумон меравад Андерсона?
  
  
  — Вай пайдо кофӣ доранд, ки баъзе гумон меравад, — гуфтам ман. "Вале ин кофӣ нест, ки ба ақл, ки чӣ тавр ба он ҷиддӣ ва ба чӣ тамоми меравад". Вай переключился дар мухтасари нақшаи: фикри ман дар бораи он, ки "Нить Ҷаҳон" буд, на бештар аз он, аз дамида дар бораи рўизаминї, балки низ чизе, ки ҷамъоварии донишкада танба метавонад хеле шавқовар ва барои ҳар кас, ки аз ишқу мехоҳад соз байналмилалии бардак. Ҳамеша ин дӯстон буѓї шумо метавонед, дар ягон нуқтаи ҷаҳон.
  
  
  "То ки ин ду нафар на ворвались ман барои хонаи хоб ва гарнитураҳо, — гуфт ӯ ба ман, — ман сомневался, ки Андерсон ҳуқуқ. Вале касе кӯшиш кардам, ки маро допросить. Ва онҳо, масъалаҳое, ки онҳо мекӯшанд, ки ба выдавить атрофи ман, ҳамаи далелҳое ошкоро ба "Ҳаракати нур".
  
  
  Ӯ дод, таваққуфро, дар як чанд сония, ба фикри он чи бар далелҳо, ки он эму хабар дод. Вай боз шунид шорох қиматнок.
  
  
  — Чизе дигар, — гуфт ӯ. "Бомбовая ҳамлаи. Касе дигар кӯшиш мекунам, ки туро кушт, е боз ҳамон хушнуд?
  
  
  — Ин буд ки ман, — гуфтам ман. Пеш аз он ки тавонад возмутиться, вай хабар дод эму дар бораи худ срочном уходе оид ба Le Superbe ба хабар эму оборудова ман.
  
  
  — Хуб, — гуфт ӯ бо вздохом. — Чӣ тавр ту акнун гона бармегарданд? Шумо ҳоло на взорвете тамоми Colosseum?
  
  
  Вай гуфт, эму, ки фикр намекунам, ки ин зарур хоҳад буд ва оғоз ба нақл ба ӯ буд, дар бораи худ нигоҳ бозгашт .
  
  
  — Не, не, Ник, — гуфт ӯ. "Камтар аз он медонам возмутительных тафсилот встретят худ роҳҳои кор, он осонтар ба ҳаети ман. Вале аз он ҳеҷ кас дар ин ҷо метавонад, ки ба ақл аст, он ки ба касе муяссар гардид, мефаҳмем, ки шумо буданд, аз хавопаймо. Ту боварӣ дорам, ки ин духтари Розану на танҳо то привлекло аз они роковое тӯмор табиӣ?
  
  
  — Шояд, ин помогло, — frugal иқрор шуд, ки ман. — Аммо нигоҳ пул, ки вай ки аст малышка. Пешниҳоди хей суроғаи ман hotel, шояд, каме аз луғатҳои то амал. Аммо барои онҳо ин қадар арзишманд аст, ки чӣ тавр ва барои мо".
  
  
  — Хема мебуд, онҳо ба мо буданд, — проворчал Хоук. "Ман проведу тройную санҷиши духтарон: мо, Шояд, ва Алиталия. Вай ҳамчунин передам молиявӣ тафсилоти Голди. Панҷсад ҳазор доллар. Вай медонист, ин аст,, аммо, шояд, ин хоҳад буд, ки нав сабти. Ман дар роҳи варақаҳои маълумот дар бораи встретят худ нав товарищах. Пригласи Гилкриста ба додани каракулей Андерсона, ки ӯ метавонист дар ин ҷо ҳамон прикинуть чанд догадок. Ту получишь ҷавоб аз Хаймана. Гилкрист одатан танҳо мешуморад. АА, швейтсария номерной аломати, олмон бокира. Вай зикр калима, похожее на Юнгфрау. "Шояд он Андерссон буд, девона . Ва шояд ту. Шояд ҳамаи мо. Хӯш, ту ба возвращаешься дар меҳмонхона ва кўшиш поспать часок, пеш аз он ки боз рафта воссоздавать саҳна атрофи Рифму маротиба Нерона.
  
  
  The scrambler щелкнул, ки Хоук вале илоҷи ин трубку.
  
  
  Ворчащий Гилкрист сунул клочки қиматнок, ки аз вай гирифта, он чи оид ба Андерсона, дар прорезь худ передающего таҷҳизот ва хушбахт буд бигӯ бай.
  
  
  Онро гирифта, таксӣ ва высадился барои отелем, ки дар пай занг аз қаҳрамонон даромадгоҳи. Ман буд, ба ҳар ҳол, мебинад, ки ое ман касе аст, вале ман намехостам, ки облажаться аз худ привратником, перехитрив он.
  
  
  Вай поднялся дар лифте, ки дар худ ошенаи ва боздошт дар назди девори холла. Кунҷи буд, дар якчанд пойҳои истироҳат аз ман дар як рӯз. Дойдя то кунҷ, вай дид часового, капрала оид ба знаку аъло, стоящего настороженно ва ҳушеру бедор аз дару ман апартаментов. Хуб аст,.
  
  
  Вай вытряхнул зард, капсулањо атрофи машки, ки аз чап ба ман Камилла. Вай зуд швырнул шиша дар дигар ниткой шуд. Вай на шталь интизор бозгашти часового. Ӯ буд, выносливым, хуб воспитанным мальчиком, ва ӯ метавонист дар он положиться. Дар ҳамон як сония, чун пеш аз ман донесся садои номӯътадили машки дар бораи девори он, нырнул дар ба дари. Соат дод положенные панҷ-шаш қадам дар коридору, аллакай держа карабин наготове. Ман потребовалась дақиқа ба закатать штанины, надеть халат ва высунуть сари тавассути рӯз, то бингаранд, ки чӣ тавр ба соат баргардонида мешавад, дар мансаби худ бо непонимающим выражением шахси.
  
  
  "Ҳоло вай позвоню дар хизматрасонӣ рақамҳои, ба позавтракать", — фаҳмонд ба ман. "Ман танҳо дар меҳмонхона, ки ба шумо фаҳмидем, ки ин ҳодиса рӯй дод. Ое он танҳо, ки на садо шунид? — Чизе, ҷаноб , — гуфт ӯ. "Як таркиш. Донишҷӯен, роҳбарони, монархисты. Шумо ҳамеша ин нарушители оромӣ. Дар омади гап, дар ошхона низ як дар атрофи мардуми мо, ки шуморо ба тартиби.
  
  
  Вай қарор кард, ки аз паи шӯрои Хоука ва кӯшиш каме выспаться дар назди оянда ҷарроҳӣ. Лосьон Камиллы сработал хуб, ба истиснои чанд осебпазир шуданд, ки ин назар ба тавре, ки гӯе маро ҳеҷ гоҳ поджаривали.
  
  
  Вай снял халат, вале илоҷи ин шим ва куртку, мурғоб ҷомаи ва ақди барои курсї ва приготовился боз шумо ба бистар. Дул хунук мартовский субҳ ветерок, аз ин рӯ, ман рафта, тирезаи баста, дар ҳуҷраи худ.
  
  
  Вале на танҳо ин тиреза, вале тирезаи спереди буд ошкоро. Вай бало хуб медонист, ки закрыл он, ки чӣ тавр танҳо выбросил бомбу. Касе буд, ки дар ҳуҷраи ман, дар вақти набудани ман. Касе, ки ҳанӯз то ба он ҷо бошад.
  
  
  
  
  Боби 4
  
  
  
  
  Бо аз бистар бояд боз каме мунтазир бошед.
  
  
  Вай царакат "Люгер" аз кобуры, висевшей бар болои камзолы, ва направился баргаштан ба як рӯз. Ин буд, осон обыскать рақами: незваный меҳмон нест, то фоидае аз коридорами баргаштан аллакай обысканный мешавад. Ҳамагӣ ду бузург ҳуҷраҳо, дар як зиндагии ва хоб, инчунин бисере аз ҳаммом. Дюйм барои дюймом он, ба воситаи гостиную. Вай фаромӯш нашудааст назар аз оғил, барои вазнин портьеры. Бар бо ликером буд, хеле хурд аст, ҳатто барои инсон чунин андозаи, ки чӣ тавр Пьеро, вале он ҳам заглянул дар он. Ҳама чиз пусто. Ҳамон чизе, ки дар хоб: барои шторами, дар хамелеон, зери bed.
  
  
  Прозвенел дверной занги. Ин чанд сония вай сарф кунад запереть ванную берун ва зажать кафедра таҳти дверной ручкой. Агар як меҳмони ба як сехи хурди он ҷо, ӯ қодир мебуд, берун рафта, то ба вай даст поднос бо обедом.
  
  
  Waiter дар рӯи рахи сафед, куртке баргузор ман поднос бо озуқаворӣ. Аз як тараф ego окружал ман привратник, бо дигар — оғози дуюм гвардияи дар шакли, ки маро бовар кунонд, ки буд, дар ошхона ва следил барои приготовлением субҳона. Вай ба манзилаш ih, маслињат дод официанту ва рафта, бозгашт ба тамом худро ба їустуїўи.
  
  
  Ванная низ буд пуста.
  
  
  Вале кушода тирезаи оставалось кардам сирри. Дар гурухоям касе дохил шудам, эҳтимол, аз боми он ҷо буд, неровный профили водосточных желобов, декоративная ҳайкалтароши ва фарогирии дымоходов ҳама ба зудӣ ед хоҳед кард, ки аз чашми патрулей дар кӯча. Хуб ва барои ин потребовался интеллектуалӣ, матильда нафар. Ман метавонистам, имконият худ ќадрдонї худ душман.
  
  
  Оғози дуюм азназаргузаронии хобгоҳ тасдиқ ман ташхис.
  
  
  Ман ҷомадон ва дипломатический сандуқи бодиққат обыскали. Ҳама чиз бодиққат возвращено худро дар ҷойҳои, ба истиснои қариб невидимых мӯй уплотнителей, ки он дар худ ҳам дар мавзӯи пеш аз рафтани ӯ. Махфӣ шӯъбаи дар маленьком маљмўи буд, ефт шуд. Онро гирифта, бо худ Люгер ва тӯдаи, то ки бо ман тараф, ҳамчун Джерри Карра буд, чизе подозрительного. Вай досталь атрофи чемодана бегуноҳ мурдааст навъ транзисторный қабулкунанда ва бозгашт ба кор. Вай боз обыскал се ҳуҷраҳо, ин дафъа ба мавзӯи подслушивающих дастгоҳҳои. Радиои назар мисли ҳар дигар радио чунин ҳамон андоза, вале якчанд ҳаракатҳои аст ego шумо метавонед буд, рӯй дар самараноки детектори ниҳонӣ электронӣ подслушивающих дастгоҳҳои.
  
  
  Ман буд, ба ҳар ҳол, прослушивали ое шумо маро. Вай тамоили ҳама чиз вобаста ба ман ҳамин шахсияти Ника Картера, барои бештар ба ҷойҳои бехавф, аз ҳуҷраҳо Le Superbe. Вале ман дар ҳоле бегло окинул glance бо охирин, сложнейшую видеоаппаратуру: широкоугольные объективы, на бештар аз сари канцелярской тугмаи, способные интиқол тасвир дар экран, дурдаст зиеда аз километрро. Вай метавонист ба назорат дар Ника Картера, вале ҳаракат сабти, ки чӣ тавр ман вай разбираю ва смазываю "Люгер", роюсь дар секретном ҷудошавии дар талаб иваз намудани газовой бомбаҳои TT е дигар бозича (ОҲ Шӯъбаи техникӣ, ҳилаҳо) на он кадар соответствовал мехоҳам андешаи ман гиперсексуальному простому солим Джерри Карра, техасского плейбоя.
  
  
  Онро гирифта як садои сигнал дар меҳмонхона, хурд нохун дигар-шумо ирсолкунанда дар постаменте дар кунҷи ҳуҷраҳо. Ego, эҳтимол, кофӣ буд, то уловить ҳатто бештар приглушенный сӯҳбат дар ин ноҳия. Аз чап ба вай ego он ҷо, ки ӯ дар куҷо буд.
  
  
  Дар хоб ih буд, ду: яке барои зеркалом бар туалетным столиком, дигар нисфи скрыт дар яке аз тканевых пуговиц дар стеганом изголовье категорияҳо дар кати хоб. Ман медонистам, фикр мекунанд, ое худ польщенным е оскорбленным ин непропорциональным фоизҳо ба андешаи ман ба истифодаи матраса. Аммо аз чап ба вай ego танҳо монд воқеӣ бошад. Ягон микрофон метавонад кор дар ҳарду ҷониб, ва, шояд, ба ман муяссар гардид, ки бо истифода аз ih, дорусозӣ бегуноҳ монанди шоҳидон барои ОҲ.
  
  
  Дар en буд, ки ягон аломатҳои он-е. Қисман ин буд, ки бо он алоқаманд аст, ки проточная об метавонад таҳвили нороҳатиҳои ҳатто самому беҳтар подслушивателю. Аз ин рӯ, агар ба ман ягон бор буд, ки ба таври ҷиддӣ сӯҳбат бо хема е он мебуд, ин корро ҳангоми пурра кумаки кас аст, ки кранов ва многократного смыва.
  
  
  Каме камтар взволнованный, вай шуморо худро хунук субҳона ва сипас плюхнулся дар бистар. Гузашт, бояд ним соат, вақте, ки ман ин ягона додани занги телефон. Ин буд, Камилла. Лучезарная, яркая ва заботливая . Вай аноби ман кӯмак кардааст, ое ман ee лосьон.
  
  
  Аз дигар вай метавонист растягивать худро барқарорсозӣ беҳтар ин буд, ки барои ман банақшагирии. Пас ман ба манзилаш ба вай ва гуфт:, " ҳей (дур аз њаќиќат нест), ки давои чудесным ба таври помогло ман, балки (гап њаќиќат надорад), ки ман ҳам мисли нур дрожь, ҳарчанд ee доруи, агар ман имконияти каме поспать.
  
  
  "Ростқавлона гап, — ҷиддӣ гуфт ӯ, — худро каме баданашон серьезнее, аз муқаррарӣ аст офтобӣ ожог. Шумо лозим аст, ки як каме истироҳат. Ренцо позвонит шумо. Ва агар шумо метавонед, ҳамаи мо метавонем хӯрок поздним шом, ва он гоҳ рафта, дар машварат оид ба сценарию. Вале ин танҳо чанд соат. Дар Римэ ҳамеша рух хӯроки нисфирӯзӣ. Пас отдохни. Ман дар ҳақиқат буд, ки бояд якчанд соат ба ман косметический нигоҳубини оправился аз разрушительного амали гузашта шаб!
  
  
  Вай бори дигар ба манзилаш ба вай ва бросился бозгашт ба бистар, аммо на барои он, ки ба хоб фурӯ, ва барои он, ки дод андешаи ман бадан ором, то ман ба хотир проверял далелҳо ва чи нақшаҳо.
  
  
  Ин паем дар бораи позднем обеде маънои калон надоранд, хуб. Овоздиҳӣ шарҳи сенарияи, ҳатто беҳтар. Вай ҳанӯз ҳам буд, ҳам на информирован аз ҳад зиед дар бораи бисер чиз, ва бештар он узнавал оид ба "Охири Дуне" , беҳтар он буд. Мумкин аст, он гоҳ ба вай меандозанд, ман метавонам каме нур дар ин тьму.
  
  
  Ренцо хонда баъд аз чанд дақиқа. Вай издал чанд убедительных стонов, вақте ки дар ҷавоб ба занги. Нисфирӯзӣ буд, таъин шуда, дар ду сӣ, дар опрятной забегаловке недалеко аз hotel. Муҳокимаи сенарияи бояд буд состояться дарҳол баъд аз ин, дар закрытой ҳуҷраи барои музокирот клуби.
  
  
  "Дар он ҷо шумо мефахмед чанд слайдов бо дигар тафсил дар атрофи мо таҷҳизоти", — гуфт Ренцо. "Ва он гоҳ шумо фавран услышите асосии хати plotline".
  
  
  "Хуб мешавад, ман мехоҳам ба ин мехостам, Ренцо", — гуфтам ман. "Вале ман ҳам ҳис мекунам, ки бо ман содрали пӯст заживо".
  
  
  "Ман намехоҳам, ки ба шитоб аз ту, Джерри, — гуфт ӯ недовольно, — вале он метавонад муҳим ва шавқовар барои ту ҳам барои сармоягузор... Агар танҳо шумо передумал".
  
  
  "Албатта, вай ҳанӯз дар делле", — гуфтам ман. "Ман танҳо умедворам, ки ман ба воситаи ҳамаи ин аст, баррасӣ сенарияи".
  
  
  — Хеле хуб аст, — гуфт ӯ. Ва ӯ ба ман гуфт, ки каме перенесет оғози нисфирӯзӣ ба вай боз каме отдохнул. — Ва он позабочусь дар бораи он аст, ки мо анҷом трапезу коньяком Романья атрофи замин оилаи ман. Ин ба шумо хоҳад нерӯҳои барои санҷиши мо тадќиќот сенарияи. Ҳанӯз.
  
  
  Ман буд, панҷ соат вақт. Дар штопора, чӣ тавр ман метавонам, истифода баред, он вақт қариб ки фавран ҷавоб додам ман почтенный соат, ки биноро кӯфтанд, дар ман дари ва ба ман конверт тарк тарафи барои ман дар ҷадвал дар поен.
  
  
  "Мо коршиноси убедился, ки ин почтаи бомба", — гуфт ӯ. Вале ӯ оставался бо ман дар меҳмонхона, то ки вай на кушода вай бе rocking ва радиации. Ин буд, хушхӯю напечатанное даъват ба ифтитоҳи намоишгоҳ примитивов дар галерея ба Виа della Фонтанелла дар оянда сешанбе.
  
  
  Нишон дод, ки ба вай ин эму бо комментарием, ки маро дар ҳамин ҳол занесли дар рӯйхати фарҳангӣ лохов. Ӯ дарида берун хандидан ва чап маро ором.
  
  
  Вақте ки он ғоиб шуд, ба вай вставил ноготь аз ангушти калон дар як атрофи кунҷҳои ва ба осонӣ снял пластикӣ, ки, ба монанди ман медонистам, он ҷо буд. Ин буд гузориши Хаймана дар бораи он, ки Хоуку идора раскопать дар бораи ман масъалаҳои якчанд соат пеш. Беруна механизми мақомоти давлатӣ метавонад суръати слизняка-переростка, вале хурди ҳукуматӣ муассисаи монанди аг баргузор гардид, метавонанд, ки кор бо суръати нур, агар он зарур аст.
  
  
  Дар росткунҷаест корти бонкӣ бе ниҳонӣ буд, шаш хурдсол серых чаппа. Вай отнес ego барои хонаи хоб ва гарнитураҳо ва досталь 200-кратную ювелирную лупу дар атрофи тайника дар ман дипломатическом сандуқи кунед. Он гоҳ ман низ понадобилась кӯмаки ман прикроватной лампаҳои барои расшифровать қатъии бенуксон маълумот ва табдили ih дар хотираи.
  
  
  Аввал аз хисобатон як мураббаъ дорои асосан раздражающие тафсилоти ман чек ба ним миллион доллар, ба монанди он буд, обработано, агар ягон возникнет зарурати дасткашӣ аз обуна. Оғози дуюм ва сеюм пайваста буданд, бо таҳлили ОҲ каракулей Андерсона, ва ӯ мушоҳида кардам, ки умники дохилии хадамоти дод, ки дар атрофи ин ценымногие бештар аз он. Набросок бо номҳои, сосредоточенными атрофи ҳарфҳои L, бо буквой Соат ба он, ва неразборчивым Юнгом... ва боз бо чизе, гирифта як даҳҳо гуногуни интерпретаций. Ягона, ки дар маъно дод, шуд раво, ки вай аллакай ба дод ин худаш аз он аст, ки ҳарф L метавонад маънои онро дорад Лугано, ки дотторе-профессор Симка омела равобити худро бо швейтсария бонк. Аммо дар беҳтарин ҳолат ин шуда, дар хотир баъзе возню бо франками ва лирами. Одина атрофи skeptics аз хонда нацарапанное калима ҳамчун формати шумо мо, дағалона гуфт: юношеский афзоиши, ки дар навбати худ метавонад табобати Пьеро Симке, бо дарназардошти афзоиши ego. Дигар даъво кард, ки ин бояд jungflucht , боз як jung-freudig, боз як jung-flucht, мутаносибан истироҳат, хурсандӣ, лаънат. Боз Як абсурднее дигар. Ин чӣ дахл каракулей.
  
  
  Барои ифодаи АА ман, агар рӯйхати чунон бессмысленных имкониятҳои — аз самаранокии реклама ва агентии худкор ассотсиатсияи то моли майда хайру. Низ хеле мантиқист. Вай мебуд ва худи ин нишон дод, ки дар даҳ дақиқа дар китобхонаи баръакс сафорат.
  
  
  Ду мураббаъ оғози дуюм сатри дорои маълумоти бештар дар бораи сэре Хью Марсланде, Лоренцо Конти, Стадсе Мэллори ва Пьеро Симке. Ҳамаи ин хеле ҷолиб буд,, вале ман карда наметавонистанд чизе подогнать зери кадом ягон нақшаи. Ба ғайр ое ки безжалостного честолюбия вкупе, ҳадди ақал дар sir Хью ва Стада, калон эҳсосӣ ва равонӣ нооромиҳои, ки то wouldnt нодир табобатӣ аст, акнун дар хона бузург арбобони филмҳо. Мушкилоти Стада ба назар мерасид, ки буданд, равона асосан дар атрофи машки. Ӯ буд доимии пьяницей ва, одатан, хуб переносил шумораи зиеди машрубот. Вале аз вақт ба вақт, бо интервалом аз ним сол то якуним сол аст, ки ҷое ки дар ego гӯсолаи срабатывал предохранитель, ва ego бо сиреной увозили хеле бехатар хонаи пиронсолон. Ҳарчанд дар отчиталась таҷлил мешавад макон Ренцо ба кокаину, дар бораи он Камилла упоминала пештар, вале ego обмороки буданд, баста бо маводи мухаддир е машрубот аст. Ин рух надод, танҳо пас аз он, вақте, ки чӣ тавр ба он буд, хеле қисми он буд, переутомлен е истощен тамоми выходками, ки ӯ финансировал худро ва империяи худро имперский тарзи ҳает. Вай дид, ки оила ego модар, немногочисленная, ҳарчанд қадим медонем, дар ҳақиқат владела заминҳои атрофи Рифму. Тамоми қаламрави hotel, а ва моликияти буданд экспроприированы аввал фашистами Муссолини ва баъдан, пас аз ҷанги ҳукумати масеҳиен-демократов.
  
  
  Вай низ дид, ки чор соли пеш, баъд як ба худ асаб срывов, Ренцо буд вылечен ва успокоился дар ҳамон загородном хонаи истироҳат, ки аз Стадса буд, як атрофи ego даврӣ битв бо сафед горячкой. Аммо он гарон буд, машҳур ва бонуфуз хона, ва агар ман буд, ки ба тафтиш рӯйхати беморон ба танзим нав алоқа, он мебуд, пайдо нисфи мардум, ки появлялись дар аввалин саҳифаҳои ҳудуди баренцева баҳр дар Аврупо, инчунин баъзе амрико ва азиатов.
  
  
  Ҷаноб Хью Марсленд буд, марде бе яқин изъяна дар гербе. Дар роҳи аз многообещающего донишҷӯ бо Бирмингема тавассути Оксфорде ӯ буд, ки бисер недоказанных камбудиҳо. Ӯ ҳанӯз карабкался. Ӯ буд, таинственная қобилияти рафта истироҳат дар атрофи корхонаҳои паррандапарварӣ, бевосита ќабл аз ih поглотил садои е муфлисшавии, аллакай монетизируя саҳмияҳои худро дар фунтах стерлингов, chf франках е немецких марках. Ӯ чанд маротиба становился миллионер дар фунтах ва бо доллари тақрибан ду баробар зиед аст. Благодарная маликаи наградила ego дворянством барои ego благотворительную фаъолияти (Нишони шуғл бритоние, империяи, 1963.; кавалер ордени шуғл бритоние, империяи, соли 1971), гарчанде ки дар ман сабтшударо зикр карданд, ки ego фаъолияти асосан сводилась ба ҷойгиркунии номи худ дар варақаҳои ва доению столпов ҷамъият. Ӯ мансаби чанд полуоплачиваемых вазифаҳо, як, дар атрофи он буд, ки дар Иелоти Муттаҳидаи амрико дар шӯъбаи СММ ЮНИСЕФ. Ӯ оиладор шуд, вале дӯст медошт духтарон ва вақт аз вақт дамида каме грубым бо онҳо, ҳарчанд кўшиши дур мондан аз оммавӣ скандалов.
  
  
  Пьеро Симка буд, ки тааҷҷубовар нест, аз ҳама ҷолиб дар саросари четверки. Тавре ки аз Ренцо, ӯ буданд, родственные робита бо кӯҳна знатью. Вале баръакси Ренцо, ӯ тамоили тибби оилавӣ моликияти дар вақти ҳама ғайримуқаррарӣ баст ҳукумат ва омела ибтидоии сармояи помноженный ба таваҷҷӯҳи ба тамоми, аз саноати нафтию кимиевӣ то хазинаҳои санъат. Бар он безжалостно издевались ва пайгирӣ аз ego афзоиши он рад имконияти ба табдил ебад шута, ва ба ин лаҳзаи ego афзоиши аллакай шталь бартарии. Аз Триеста то Sicily ego даъват Кам Великаном. Ego родовые поместья қарор гирифт шимол, недалеко аз озеро гарда. Ӯ омад, дар сиесат, тавре ки христианский демократ, вале баъдтар откололся ба шакли худро худ боз ҳам бештар рости отколовшуюся ҳизби. Ӯ ба зӯр ое дошт, кадом-е, ки арзиши миллӣ ба интихобот, балки ego худ ҳавзаи интихоботӣ ҳамеша возвращал ego дар Сенат, ки дар он истифода мавқеи худро барои музокирот сир ва кунҷковии бо тамоми дигар ҳизбҳо. Ӯ буд, талантливым лоиҳаҳои барои ҳамаи тарафҳо, аз ҷумла дар сатҳи байналмилалӣ. А СММ истифода ego хизматрасонӣ барои пешбурди музокирот бо рақамҳои арабӣ ишора гардида террористическими группировками, бо южноамериканскими тупамаросами ва главарями повстанцев дар атрофи Осиеи Ҷанубӣ. Як миланская рӯзномаи назвала ego "кам Ҳенри Киссинджером", ва шояд, ин буд, ки чунин гӯе бад муайян.
  
  
  Гузашта аз хисобатон як мураббаъ буд занона территорией. Камилла аввал, он гоҳ Розанна. Сипас аз паи мухтасари рӯйхати любовников Камиллы, ки читался ҳамчун "Касе, ки, ки - итальянская саноат, сиесати молия ва глобалии элита". Аксари, ки дар рӯйхат буданд, ки охотниками барои занон, пользующимися ҷамъиятӣ авторитетом, вале ман буд, чанд ҳайрон дарк мекунанд баланд онҳо Пьеро Симку бо примечанием, ки ego номи вай хоб буд, Дон Лупо (Лорд-Гург). Дар дигар хабар доданд, ӯ нест, упоминался чӣ тавр махсусан фаъол дар аҳдҳо, вале он чиро, ки ман медонистам, ки дар бораи Камилле атрофи дасти аввал, заключалось дар он аст, ки он метавонад ба даст ҳар як мард, новобаста аз он, ки то кадом дараҷа он калон аст е хурд. Мепиндоред чизе, ки дар бораи сиесат дар делле Камиллы не, танҳо, ки ӯ буд, ба қайд гирифта шудааст, ки чӣ тавр коммунистка, ки дар Италия маънои онро дорад, чизе. Ин як навъ chic дар сарватманд аврупо кинематографических ва театральных доираҳои. Вай запомнил, машѓулият Пьеро ва тасодуфан зикр бораи онҳо Камилле атрофи муайян любопытства ва бештар солим ба манфиати. Ман желанная Розанна казалась бештар ҷолиб дар партави ман худ бачаи. Вай таваллуд дар Падуе ҳамагӣ бист сол пеш. Дар он ҷо вай ходила в мактаб ва ду сол омӯхта, дар коллеҷ, пеш аз он ки 19 сол шуд стюардессой.
  
  
  Пас аз ин ӯ зуд перешла аз миллӣ парвозҳо ба межконтинентальным. Сабаби, ки ҳе, буд, ки ба тарк донишгоҳ, буд, ки ба вай вобаста ба кадом аст донишҷўи-маоистом ва ee амал. Аммо ӯ буд, ки ба қайд гирифта шудааст, ҳамчун узви Монархической ҳизби озод, отколовшейся ќабул Пьеро Симки. Эҳтимол аст, ки ӯ барвақт дар касб ман ташаккур тавсияҳо Пьеро, зеро падараш буд, роҳбарони баъзе афсонаро заминҳои дафтар хурд Бузургҷусса.
  
  
  Ҳамаи ин ният чанд неуверенное далел, вале вызывало бештар ба саволҳои беш аз ҷавоб. Агар вай ба навъе буд вовлечена дар "Нить Сулҳ" тавассути Пьеро, чаро хей, иштирок дар кӯшиши куштани техасскую тилло мурғ, пеш аз он успела снести худро gold тухм? Е вай аллакай разорвала кӯҳна алоқа бо ин шахс ва танҳо истифода Пьеро, ки чӣ тавр сола оилавӣ шиносоӣ? Он хоҳад буд, ки ое бори аввал, вақте ки касе мегузарад ба тарафи дигарро, ки даст ба кор, ки ӯ то ноумед мехоҳад, танҳо барои писанд болоӣ. Вале агар чизе ва пахло "Концом Ҷаҳон", ман соли гузашта таҷрибаи связывал он бо ташкилот бо пул аст, на бо вайрон шумной гурӯҳи ҷавонон.
  
  
  Ман фикр оғоз давр занад. Одина бо тамоми роҳҳои покончить бо бесполезной тратой вақти самоудовлетворение — занг телефон, ки сохта буд, ба ман Розанна. Аксари ширкатҳои ҳавопаймоии давали аъзои экипаж рӯзи истироҳат ва е дар бораи он, ки вақте ки онҳо возвращались оид ба дароз перелета, ва ҳар як мулоқот бо Розаной, фарқ надорад, вай развеяла сирри е не, омелой худро тӯмор. Ҳа ва Камилла дар ҳар сурат хоҳад хеле занята аз худ beautician давоми чанд соат.
  
  
  Вай пайдо рақами худ записной книжке ва омӯхтаӣ оператор меҳмонхонаҳо. Ман ба хати қариб ба ростӣ прослушивалась, вале бо ман ҳамарўзаи имиджем буд, чизе кард дар хоҳиши занг зебо духтаре. Бахусус, ки якчанд аъзои ҳаракати зидди Ника Картера е ҳаракати зидди Джерри Карра лозим буд, то бидонед, ки онҳо аллакай боре напортачили.
  
  
  Ба занги гуфт духтар бо центральноамериканским таваҷҷӯҳ ва заложенным бинї. Сипас ӯ шунид он дуъояшон буданд: "Хоби, баъзе шутник, Карр".
  
  
  Сипас ширин, хриплый овози Розаны. "Здравствуй, Джерри. Кадом ҳайратовар! Ман фикр кунем, ки боз услышу дар бораи ту, акнун, ки ту средах ҳамаи ин гирдиҳамоӣ мардуми атрофи филмҳо. Ғайр аз ин, вай дар радио шунидам, ки ту похитили, ва он гоҳ ту сбежал. Вай фикр, ту дар беморхона ва садоятро... э-э, коре.
  
  
  Ин вывалилось то ҷаззоб ва innocently, ки чунин менамуд, буд, ки имконияти нӯҳ ба як, ки ба он буд, ки ин ангушт, ки ба қайд кард, ба ман дар Гориллу дар клетчатой куртке ва Pepe.
  
  
  — Не, — гуфт ӯ ҳамон веселым тоном. "Ӯ дар беморхона аст ва ман низ метавонам... э... истифода баъзе чи. Вале гаронбаҳо ман худ дар Розанна, ҳанӯз чанд чиз, ки ман боварӣ дорам, ва шояд, ту поможешь ман сару агар ту хоҳад буд он замон.
  
  
  Вай ханда буд, ҳамин қабеҳ, мисли восхитительным. "Ман ҳамеша вақт доранд, ки барои фаъолияти эҳсонкорӣ ва ғамхорӣ дар бораи шумо не", — гуфт вай. 'Ҳангоме ки?'
  
  
  Ба вай гуфтам. - "Дар бораи ҳоло? Ман буд, сомнительную муносибати гузошта посбон, дар назди ман рақами. Аммо агар ба вай мегӯям эму, ӯ пропустит ман меҳмонон.
  
  
  — Оҳ, — гуфт вай. "Ин боз ҳам ҳаяҷони гуворо фаро гирифтааст. Вай хоҳам шумо ба воситаи понздаҳ дақиқа, вобаста ба мо ужасного ҳаракати.
  
  
  Вай сдержала худро калима. Вай предупреждали часового дар як рӯз, ва он почтительно ҷалб карда шаванд, ки бо ревностью эълон карда, ки муҳаммад юная хонуми, назвавшаяся медсестрой. — Не, ҳамшираи ва физиотерапевт, — бодро гуфт Розанна. Вай влетела дар гостиную, дар серой лохматой шубке ва хандовар серой шапке, монанди кепки. Вай пронесла як кулоҳ саросари ҳуҷраи, опустив вай дар переполненный кафедра. Сипас ӯ вылезла тавассути бачаҳо.
  
  
  "Эй худо ман", — гуфт вай яке бо ҳарф. "Ин ценымногие бештар ба танҳоӣ аз хавопаймо, ва ту выглядишь дар ҳамин хуб аст, ки агар ҳамаи ту достони буд придумана танҳо бо нияти ба доми ман ин ҷо".
  
  
  Бе бачаҳо баланд аристократическая гулнақшҳои Розаны буд прикрыта ривненской аст, то ки ба талаботи созмонҳои ҷамъиятии приличия. Дар он буд, ки як муддати кӯтоҳ либос дар саросари силоҳи облегающего сиреневого маводи. Вай пойҳои зебо буданд, прикрыты жемчужно-серыми чулками. Дар серых замшевых туфлях дар саҳна он доходила ман қариб то бровей.
  
  
  — Беҳтар аст, ки дар шакли, ҳа? — гуфт вай, смело покачивая доман пурра ва бросив беглый назари худро обнаженные гирифтааст.
  
  
  — Биеед ман дар аввал нишон ман frugal рақами, — гуфтам ман. Вай галантно гирифта, дар дасти худ. Вай повернулась ва прижалась ба ман бадани худ. Ба ҷои он тозаву озода дод, ки ман аз дасти ӯ обняла ман, ки дар он маскав тамоми бадани вай не.
  
  
  — Ман фикр намекунам, ки ту дар ҳама буд, ранен. Вай вздохнула, отодвигаясь ба якчанд дюйм. "Ва ба ҳар ҳол ба вай хоҳад нянчиться бо шумо бод,, ки чӣ тавр сумасшедшая".
  
  
  Вай ахнула аз хушнуд, вақте ки увидела бузург кат бо зеркалом, ки дар он вай задернул пардаҳо, вақте ки мо дар сомона дар барои хонаи хоб ва гарнитураҳо.
  
  
  "Ин тамоман на он чизе, Джерри, ки ин чертовы кресла дар тайера", — гуфт вай, садясь дар edge категорияҳо дар кати хоб ва сбрасывая балетные ки шиппахои уро гирам. Вай ловко поднесла дасти ба камар ва оғози стягивать кӯтоҳ. "Ин аст, ба монанди ҳавзи олимпӣ барои касоне, ки қатораҳо дар ванна". Вай сахт заморгала. "Агар онро хонда, дар байни сатр, шумо бояд аз бозӣ дар ин ҷо бо синьориной Кавур дар он лаҳза, вақте ки онҳо схватили шумо, дар асл?"
  
  
  — Чӣ ж, — гуфтам ман. "Вай тасодуфан зашла. Ту медонӣ, ки чӣ тавр ба он рӯй, Розанна. Ин ҷаҳон филмҳо...
  
  
  Боз Розанна рассмеялась вай чат хуб табассум, ки бо охватила тамоми бадани вай не. Ва ҳоло дар ҷисми худ буд, обнажено ки барои боз ҳам бештар таъсири.
  
  
  "Дар рӯзномаи буд, ки он ҳам, — гуфт вай. "Онҳо гуфтанд, ки туро похитили комилан голым, ва дар ташвиш буд, бармехезад красавицей Камиллой. Вай позировала новостным фотографам бо прижатой ба он простыней, қабули гуна, ки сухан дар бораи телефон. Пух, Джерри, не думай, ки ман завидую. Рашк барои девственниц, ки намедонанд, чӣ қадар гуногун, хурсанд переживаний бояд дар ҳар як".
  
  
  Вай аллакай снял куртку ва акнун возился аз худ ремнем.
  
  
  — Стой, — приказала Розанна. 'Ба вай ин корро карда метавонем худро муариффӣ кард. Ту больной. Вай бояд ҳама чизро барои ту.
  
  
  Ӯ ба нармӣ толкнула ман баргашта дар бистари ва оғози раздевать бо воркующими звуками, полными ҳамдардии ва непристойных комплиментов.
  
  
  Ӯ буд, ки чунин зебо, қадр духтаре, ки буд, сипас дар тайера, балки аз чизи дигар буд, чизе нервное ва защитное дар он бесконечном потоке калима, чӣ тавр мебуд, ҷинсӣ, ин ба мо маънои калон надоранд. Ӯ буд, ки зери кайфом аз маводи мухаддир; Вай бо диққат аз он. Дар атласной пӯсти дасти вай буд, следов аз уколов. Аммо он гуфта мешавад, льстила ман, гӯе ки делала гарм аст кӯшишҳои ба вай на вмешивался мо бо ҳарф ва мо худ дар ҳайрат, ки ба ғайр аз дар дастгирии машғулиятҳои муҳаббат. Масъалаҳое, ки он меҳмонхона ба миен гузорем ҳе, чӣ навъ шоковый таъсири ман буд, мехоҳам ба кор ҳангоми подслушивающих дастгоҳҳои. Вале вай метавонист таъом ин подслушивающие дастгоҳҳои приличным як пораи (барои ман) муфид ғалат.
  
  
  Аз сабаби он, ки чӣ тавр мо ладили, ҳатто як қисмати хурди ин неверной иттилоот бояд буд отложиться барои дертар. Розанна анҷом пурраи худро ҷадвали ҳамшираҳои. Вай пурра, нарм лабони ва пытливый забон буданд, чунин ҳамон исцеляющими, ки чӣ тавр ба ҷодугарӣ лосьон Камиллы, аз вай кўшиши ба кор ҳе, ин қадар, ҳамон шахсони воқеӣ комплиментов, чӣ қадар аз он делала ман. Он гоҳ мо гуфта категорияҳо дар кати хоб. Ба таври васеъ раскрытые сияющие чашмони Розаны фиксировали дар оинаи бо ҳар ҳаракати мо, гӯе ки ӯ на танҳо доставляла хушнудии худ ва ба ман, балки устраивала охир гӯш кардани дар гарем кадом касе чизи ғайриоддӣ вуҷуд надорад нефтяного аст.
  
  
  "Дар бораи, Джерри", гуфт ӯ, ҳанӯз дрожа аз мо кульминации. "Аз он буд, хеле хуб аст". Чунин менамуд, ба нах таъсири на танҳо ҷинсӣ, чӣ тавр мебуд, напряженным ва муфид ӯ ба мо буд. Он вақт баланд бардоштани ин штопора, ва ҳеҷ кас бо слушающих на чунин шуморад подозрительным, ки ман проявляю баъзе кунҷковӣ, пас вчерашней битозанд.
  
  
  — Послушай, — гуфтам ман, гладя вай дар мӯй ва мо растянулись дар кати хоб наздик дигар дигар. — Ту кас нест гуфта мешавад, ки ман боздошт "Ле Супербе", гаронбаҳо ман худ?
  
  
  Ee бадан нафаҳмида отстранилось аз дасти ман, балки тобнок вай чашм нест моргнули. Бозии чашми буд общеизвестным далели ростқавлӣ, вале чун дар ҳамон қисми он, дидам, ки дар онҳо зикри ошкор дурӯғ аст.
  
  
  — Не, Джерри, — гуфт вай. 'Дар Бораи, Эй Парвардигори Ман.' Вай откатилась аз ман ва подтянулась, ки ба нишаст дар кати хоб. "Шумо метавонед фикр кунед, ки ман дорам, кадом чизе марбут ба зверям, ки шумо пытали". Вай дар оғози гиря. Ва утешать ҳамаи ин содрогающееся великолепие буд наслаждением, ки боз барои аз як ба оянда, ҳоло аллакай зиеда аз ҳалим, зеро он ба сӯрохии худ нақши смотрителя ва ласкателя. Вақте ки мо нафас боз выровнялось, онро хатм худро саволнома бештар извиняющуюся, дружелюбную, вале ба ҳар ҳол пытливую ва дахлдорро ман нақши.
  
  
  "Фармоишии не инро гир, Розанна, гаронбаҳо ман худ, — гуфтам ман. — Ман умуман пас фикр накарда. Аммо аз он буд, то ногаҳон ва то бас накарда пурра беҳуда. Ғайр аз ин, ҳеҷ кас намедонист, ки ман дар ин ҷо.
  
  
  "Оҳ". Розанна муоҳида ман извинения ва наградила ман беспорядочной линией kissing гуфтугӯ аз ман подбородка то пупка. — Дар Римэ ҳамаи ҳамеша ҳама хоҳанд донист, ки хеле зуд, Джерри. Пурра заполняемость hotel, ронанда cab дорам, худро киношники. Гумон дорам, касе бо шумо барои ягон каси дигар не? — Бояд бошад, — гуфтам ман. "Вале, шумо мебинед, ки вай ҳеҷ чиз дар бораи шумо медонам, ғайр аз ин, ки шумо прекрасны ва комилан уникальны дар якди -, ва ин ки ту ҳамаи онҳо дар ҷанги винодельческой кишвар Колоньолы".
  
  
  — Падуи, — необдуманно поправила вай маро, развлекаясь афкор дар оина аст,. — Ту дар ҳақиқат считаешь маро зебо, Джерри? Аст, хеле калон аст?
  
  
  "Ман метавонист тоб мо дюйм бештар," вай гуфт нисфи правдиво. "Ва як ваҷаб камтар хоҳад буд кофӣ нест". — Ин хеле ширин, — проворчала вай. "Дар ревматизма ба шумо мегӯям, ки вай осон духтар".
  
  
  Пойбанди ман худро дарк намояд, ки бо подтвердила чизе, ки ман аллакай хонда дар микроотпечатке. Вай ҳатто упомянула дар бораи маоистской гурӯҳ дар донишгоҳ ва отмахнулась аз ин, тавре аз бачагонаи прихоти. Ва ташаккур ба дастгирии Пьеро онро дорад, кор.
  
  
  Ин буд, ки имконияти, ки вай ва умедвор буд, ва акнун настала навбати ман ухватиться барои нах бо омехтаи негодования, отвращения ва ревности.
  
  
  — Хурд Казанова, — взорвался ман. — Гӯш кунед, он чизе ки шунидам, дар бораи ego эътибори баланд занон. Ва фикр дар бораи ту бо ӯ... Вай убедительно стиснул дандон ба оттолкнуть тарзи Розаны бо Пьеро, тарзи зудтар комичный аз оскорбительный.
  
  
  — Ман гуфт, ки ба шумо нишон медиҳам ба ту рост, Джерри. Вай вызывающе вздернула хушӯъашон. "Пас, он занялась муҳаббати бо доном Лупо , ва ин буд, ки то бад ва кирдори ношоям аст, ки чӣ шумо фикр. Дар байни чизҳои дигар, ту гарм Камилла ба вуқӯъ бештар лилипута, ва ту слышишь, ки чӣ тавр ман насмехаюсь бар он аст, ҳамин тавр не? 'Хуб.' Вай скривился аз рычащего негодования. "Шумо бояд донед, — гуфт вай, — ки милым ҷавонон девушкам нодир табобатӣ даром хизмат мерасонанд".
  
  
  Ба вай гуфтам. — "Ту ҳам видишься бо ӯ?"
  
  
  'Вижусь?' — гуфт Розанна. 'Бале. Падари ман кор оид ба он. Ва он муҳим ва доимии мусофири синфи якум. Аммо ин бештар ба он, Джерри.
  
  
  Ин маънои калон надоранд believable аст ва ман наметавонистанд ба умқи минбаъд, бе ошкор рақамҳо худ. Дафъаи оянда, вақте ки мо ба шумо мебинед, вай позабочусь, ки ба он буд, ки ҷое ки дар он метавонист бехатар худро идома тафтишот. Ҳоло вақт танҳо тикало.
  
  
  Алъон угадав ман фикр, он потянулась, ки дар охирин маротиба похотливые назар дар оина аст,.
  
  
  "Дар ҳар як хоб бояд чунин девори", — гуфт вай. "Агар вай хоҳад сарватманд... Вале ҳоло ӯ бояд рафта. Ман суханронии як соат.
  
  
  Он беспокоился дар ин бора. Ман буд, таъин обеденная мулоқоти тавассути як соат.
  
  
  — Ман позвоню ту пагоҳ, — ваъда дод, ки ба ман. — Е ту позвони ин ҷо. Ман намедонам, кадом ҷадвали назди парвардигори ту ошиқ, вале Пьеро, ва ego дӯстон иборат ego барои ман ақди кинобизнес, аммо ман худам ин кӯшид мо воссоединение.
  
  
  Вай аллакай боз буд одета, агар ҳамин тавр мумкин аст, ки номи прикрытие ҳавопаймо либос, ва ӯ дар паи он дар гостиную. Ногаҳон ӯ табдил ефтааст ҳамон осоиштаи ва ҷиддӣ, ба монанди як дақиқа пеш буд беззаботной ва восторженной худ ноустувор болтовней.
  
  
  "Ту кард, ба ман чунин хушбахт дар чунин як муддати кӯтоҳ, Джерри", — гуфт вай. "Дар хавопаймо, он гоҳ боз аз ин ҷо. Он қадар, ки ман аз бенавоӣ метарсонад ва медиҳад ба шумо ҳайрон".
  
  
  Вай назар чунин ҳамон ҷиддӣ, мисли он, ки приспособиться ба вай нав настроению. Вай смеялась.
  
  
  — Не волнуйся, Джерри, — успокаивающе гуфт вай. "Подумав, ман дар назар дорам дарефти роҳи расидан ба берун барои ту оиладор, ки чӣ тавр ба он дод мешуд аксари духтарон. Ман фикр мекунам, ки дар бораи дигар чиз. Вале фардо мо минбаъд сӯҳбат ва бозӣ".
  
  
  Сипас kiss он ушла.
  
  
  Вай рафта, дар гостиную бо ҳисси, ки ман ба саволҳои шояд спровоцировать ягон амали дар он мақсад нест, ки мо малейшего намояндагӣ, ки дар кадом самт ин амал низ инкишоф хоҳад.
  
  
  Вай задернул пардаҳо дар оинаи бо ќабл аз побриться ва либоси ба обеду. Ман транзистор на доду ба ман ягон сигнал, вале дар TT - идораи ОҲ, чӣ чизе ба ман нишон дод оина мо худ исследователей, ки бо баҳои хубу аъло передавали видеоизображение. Электронӣ ҷузъҳои пароканда шуданд дар тамоми рўизаминї ва дар алоҳидагӣ, шояд хеле хурд буд ба ih мумкин аст, ки буд ошкор шуд вақте ки ба ҷустуҷӯи. Ман буд, ба ҳар ҳол, ки касе метавонад ба хурсандї, тамошо, ки чӣ тавр мо бо Розаной чунон банд бузург категорияҳо дар кати хоб, аммо ман не метавонад фарз, ки дигар зарар бинанд чашмони дидем ман дипломатический накунанд, ego махфӣ шӯъбаи ва ego content.
  
  
  Вай худро тағйир ефт даъвои дар дигар, ки он махсус сшил ба таври ноаен пинҳон "Люгер". Агар якуми оғози нимаи дуюми рӯз бо Камиллой буд, чизе интимное, вай мебоист ба зудӣ озод либос, на бо нишон додани худ арсенала. Вале дар айни замон ман мехостам, ки рафта безоружным дар неизвестную ман қаламрави чунин ҳамон безоружного кота дар як халта, ки чӣ тавр шаби гузашта. Бо Хьюго, стилетом, осонтар буд. Вай танҳо прикрыл ножны ба чап дасти двойным слоем бинтов буд, ки иҷозат барои инсон, ки ба наздикӣ каме нест обгорел. Лосьон Камиллы на бояд ман пурра шифо ҳар ваҷаб бадани ман. Бахусус, ки онҳо сантиметры, ки бештар аз ҳама интересовали Камиллу, мардум целыми. Он аллакай гузашт, ки ин санҷиш бо Розаной.
  
  
  Дар оинаи бо болои ҳавз, ки дар en он назар аст, қариб солим. Дар ОҲ мо мураккаб переодеваний ва ороиш, мо зери ин камтар мегӯянд ба дигар таъмин карда шавад. Вай танҳо размазал каме седины, зери чашмони ва углубил ин чанд узвҳои дар рӯи. Ин аст,, ва онҳо чанд вздохов, ки ба вай вақт аз вақт выпускал, бояд буданд кунонанд, ки ман нав ҳамкорон ва ҳамаи зевак, ки ман ҳанӯз пурра оправился аз бурной шаб.
  
  
  Пур аз эҳтиром, ман привратник отвел маро ба лифту дар охири коридора, ки дигар соат впустил ман ва пулхои поен нардбон. Дар он ҷо боз як карабин гузашт бо ман ба стойке. Ҳамаи ин буд, хеле хушомадгӯена, вале сахт ограничивало ман дальнейшую фаъолияти. Рўњї вай дод пометку мепурсанд Пьеро каме loosen то ҳушер, агар ин имконпазир аст.
  
  
  Ӯ, Ренцо ва Стадс аллакай уехали, вале ҷаноб Хью интизори он буд, ки ба худ меронем ба ман барои мулоқот, ки дар клуби худ "Роллсе" бо шофером. Дар назди мо ехали ду нафар пулис ба мотоциклах ва аз пушти биронам, дар баробари сеюм ба корманди бо автоматом. Ки мебуд, мо кӯшиш напасть ба ман дар роҳ, он мебуд, на ки касе дар атрофи дӯстони Пьеро.
  
  
  Вестибюль клуби омела маҳз ҳамон томный, торик, ультрабуржуазный барби, ки дигар истифода итолиявиен, вақте ки гап дар бораи шике ва зебогии. Он ҷо буд, ки тамоми вчерашняя шом, ба ғайр аз парочки сие пок эстрадных ситорагон плюс парочка седых, коренастых худованд гуногун миллиятњои, ки ман пешниҳод. Асосан сармоягузорони ва чанд техникӣ мутахассисон. Буд, низ сценаристом Карсиянг Лейн; лоғар, jittery, озабоченный амрико дар синем фланелевом блейзере, бежевых брюках ва шлепанцах аз Гуччи. Ҳар гоҳе, вақте ки ба ман лозим буд, пожать ки чизе дасти вай буд неуклюж ва ҳар гоҳе, ки он ба таври тасодуфӣ натыкался ба касе, ки ба вай пас робко удалялся, ки ҳама бояд буданд, фикр доранд, ки бо девона нефтяником. Агар касе мебуд, кӯшиш ба ҳам пайвастани ман шахсияти ин махсус, несокрушимым Лақаби Картером, ман ба гуна дар ин ҷо каме смутил мебуд, ин мард.
  
  
  Нисфирӯзӣ буд, обильным дар эде ва напитках ва неформальным роҳи ego шуд. Итолиявиен хеле ҷиддӣ муносибат эде ва имкон намедиҳад, бесарусомон то ба он разговорами оид ба парвандаҳое. Вай буд, ки дар байни Ренцо ва Камиллой. Пьеро ва нависандаи ин, ки дар чунин бозии баръакс мо. Косметические расмиети Камиллы дод, ки он красивее аз ҳарвақта. Вале дар он ҳолате, ки ин рафтан ба косметологу буданд, ҳатмӣ, баръакс, барои баъзе иҷтимоӣ престижа ва плетеный бо дигар муштариен, аз барои он, ки дар илова ба он, то ба таври комил присутствовало дар оғози. Вай нашептывала ман целомудренные мањрамона тартиби чи выставляла ман напоказ, ки агар вай буд, нав пуделем, ва пурра ставила худ ба шоистагӣ ман зуд барқарорсозӣ.
  
  
  Ягона касе, ки ба ҳар ҳол зикр "Нить Ҷаҳон" буд, нависандаи-Лейн. Ки пас аз он сар шуд, тавре ки нависанда ва акнун шталь муваффақ сценаристом, специализирующимся дар шпионских филмҳо. Ӯ ҳис вобаста вежливыми римскими мамнӯъ нисбати сӯҳбатҳо дар бораи эде. Ӯ фикр мекард, ки аз он бало рузи таърих хуб, ва ҳеҷ чиз метавонад омӯзиши худ монеъ эму нақл аз он қисм ба қисм дар назди расмии вохӯрӣ.
  
  
  Бо вуҷуди подергивания, шояд оқибатҳои декседрина, ки ҳанӯз менамуд ва дар ego бадан, Лейн буд, хурсандиовар аст, покладистым инсон. Искренний, вале бестолковый як либерал, застрявший ҷое, ки дар 1930-х медињем. Ego бузург навязчивой идеяи буд сеюм усулҳо ва принсипҳои таълими фанҳои љанг. Хеле оправданное изтироб. Дар робита ба ин, ба ғайр аз ин, яке аз сабабҳои мавҷудияти ОҲ ва ман худ таъин. Ego таърих, мисли аксари ҳикояҳои хуб, ҳамеша он аз нӯҳ сар мешавад, яъне: "Ва ин ки, агар..."
  
  
  -- Ки, агар, -- гуфт ӯ, ткнув ангушти тавассути курсї ман ҷудо, ба сеюм блюдом дар саросари фазана бо polenta , -- ҳамаи он оғоз на бо як тараф оид ба сверхдержав, кишварҳои шимолӣ ва амрикои ҷанубӣ, Русия, Чин, балки бо гурӯҳи аморальных мардум, обладающая кофӣ қувват ва қобилияти эҷоди як қатор инцидентов дар ин се кишвари? "Бузургтарин тройка" фавран отреагировала мебуд, дигар дар дигар. Ва азбаски онҳо дар ҳама кофӣ ядерного яроқ, барои нобуд кардани тамоми ҷаҳон, ин буд наҳр Модар-Замин. Нить ҷаҳон, мефаҳмед?
  
  
  Вай гуфт, эму, ки фаҳмидам. Вале на буд ва ое ин чанд надуманным?
  
  
  — Ман ҳам фикр намекунам, — яростно возразил Лейн. "Тамоми қишри тўбро — пороховая бочка. Кофӣ нест, ки ба гирифтани дувоздаҳ моҳ зӯроварӣ: бойня дар Лотце, куштори, дар давоми бозиҳои Олимпӣ, дар инфиҷорҳо дар Лондон, ҳар ҳафта бомбгузориҳо дар Белфасте, чомеа дипломатҳо дар Судон, ҷалои иттифоќи бритоние ҳукумат бо аз бермуда... ох, эй Худо, ман. Ва ин танҳо нӯги ба адами".
  
  
  "Ягон Сеюм ҷанги ҷаҳонии атрофи ин то ба зинаи, — гуфт вай эму.
  
  
  — А, — гуфт Лейн, ки агар дод эму наводку. "Танҳо аз сабаби он, ки ҳамаи ин растянулось дар фосилаи вақти муайян. Кӯшиш кунед, ки ба пешниҳод намояд, ки мебуд, агар ҳамаи ин ҳаводис шудем, ки дар давоми ду-се рӯз. Илова ба ин дар чанд таркиши... Чӣ навбатӣ?
  
  
  "Он гоҳ ҳамаи он метавонад таркиданаш", — иқрор шуд, ки ман. "Вале он ҳанӯз ҳам назар ба ман каме аз ақл". "Ин эътироз высказывалось бисер маротиба". Пьеро дилам аз худ баланд кресле наздик бо ӯ ба ҷавоб.
  
  
  "Ренцо мумкин аст шарҳ диҳад".
  
  
  "Чӣ касе чудом Карсиянг таъмин мо двухуровневый сенарияи", — гуфт Ренцо. "Ва Стадс аниқ медонад, ки чӣ гуна ба, ки хӯрокро дар совершенстве. Барои интеллигентного ва манфиатдор аст, ба тамошобин он даст ба таври назаррас предостережением. Барои дигарон, ва, мутаассифона, барои аксари ин ҳеҷ каси дигар, ки чӣ тавр бераҳмона сиеҳ юмор. Ва ҳатто ба сеюм ба сатҳи, ва барои тамоман безмозглых, ин хоҳад буд, ки то фантастическое зрелище, ки тамоми ҷаҳон ҳатман худо купить чиптаҳо".
  
  
  "Вале ин достони вазнин боқӣ мемонад", — вақт исрор Лейн. "Сиеҳ юмор, зебо. Вале ягон comedy. Фикр дар бораи он, ки ба номи ин тайную ташкили ЛАЛ, вай каме заифтар.
  
  
  "ЛАЛ ", — гуфтам ман бо пурра ртом polenta.
  
  
  "Барҳам додани тамоми шаклҳои ҳает", — шарҳ Ренцо. 'Фикри ман. Вале, ман намеафтам засовывать ин ту бар гулӯ, Карсиянг.
  
  
  "Фронт озод Эфиопии номи худ ЭЛЬФ,' — гуфт Пьеро. — Дар ин буд, ки чизе смешного.
  
  
  — Хуб, бигзор фикр кунанд, — гуфт Лейн, бо қабули шахсе гения, ки мучают ҳамаи ин олухи, вале мекӯшад, ки бо онҳо зиндагӣ.
  
  
  "Бо чунин звездами, чун Камилла ва Михаил, — Ренцо махнул дасти ҷудо кресла, барои он средах мардум мухлисони нишаста Михаил Варзиш, — мо ҳам метавонем ин корро ва, ки ба даст миллионҳо".
  
  
  "Ба ман бигӯед, танҳо дар як филм, ки гум пул", ҷиддӣ гуфт: Камилла. "Вале, бо назардошти ин имконпазир аз фурӯши телевизион ин метавонад бошад, ки танҳо ба ҳисоби хароҷоти. Ту дар бехатарӣ, бо сармоягузорӣ дар ман, Джерри.
  
  
  — Шӯхӣ, — прошептал вай дар ин ҷо ба гӯш, — бо ту кас парво надоранд, ки амнияти ӯ ва е не? Дар он ревматизма гирифта tu соблазнительную, озорную табассум.
  
  
  Барои чашечкой кофе бо коньяком ман имконияти сӯҳбат бо Пьеро дар бораи он, ки маро сахт тяготило: дар бораи ман мусаллаҳ то дандон преследователях. Ман не метавонад нигоҳ хаво гелигнитовые бомбаҳои, агар меҳмонхонаи боз тарк худро ба ҳуҷраи. Чунин маневр дар шароити шадиди ҳаракати наполнила мебуд морг низ бисер дорусозӣ бегуноҳ прохожих. Дар ҳар сурат, аз ҳад зиед, ба прикрываться Хоуком. Албатта, ман не метавонад мегӯям Пьеро, чаро ман бояд ин озодӣ дар тамос нигоҳ бо ОҲ. Вале лишняя муҳофизат номерам — хеле убедительный ва правдоподобный роҳи наздик ба римлянину.
  
  
  "Ин аст, ки гӯе ман... хайр, на худи", — фаҳмонд ба ман покосившись дар Камиллу, ки машғул танҳо разговаривала бо банкиром дар охири дигар хоаг.
  
  
  Ночизи глазки Пьеро барои розовыми линзами засветились, то ки ман қариб доверил ego иелати Дон Лупо. — Ман мефаҳмам, ки то чӣ андоза неудобной метавонад ҳимоя, — гуфт ӯ, морщась ва подмигивая. "Қариб, ки барои ҳар як мард, ки аз вай медонам, дӯстӣ бо Камиллой бояд кофӣ бошад, бештар аз кифоя аст,, вале ман мебинам, ки ин ҳикояҳо дар бораи шумо, техасцах, ки преувеличение, Джерри". Боз ин подмигивание. — Ман позабочусь дар бораи он аст, ки дар оянда чунин ограничительного роҳбарии буд, каме камтар. Сухане чанд дар дахлдори вазоратҳои.
  
  
  — Фикр мекунам, ки як инсон дар лифте, кофӣ нест, — гуфтам ман. "Агар ӯ пропустит ман, вақте ки вай, мехоҳам, ки маро чап ором". "Яке аз лифт ба худ ошенаи ва яке дар беморхонаи лобби ҳамаҷонибаи", — қарор додам, ки барои ман Пьеро. — Ин хуб аст, ки машқи барои мо ҷавон бошад. Вале шумо пропустят, ки агар бо дасти чап потянете ба рости мочку гӯш кунед. Выгляди то. Ӯ нишон дод, ки ин ба ман.
  
  
  Ин хуб буд, осон рамзи. Ман эҳтиром ба Пьеро ва бе он баланди, взлетело боз боло. Муҳим дуруштӣ нест шудааст, вале сардори штопора монд, ҳанӯз ҳам бе ҷавоб. Рэндо, кӯфтанд, ки ба фруктовым корд дар канори бокала бо brandy.
  
  
  — Ҳоло мо отправимся дар толори ошенаи дуюм, — эълон кард ӯ. "Танҳо аъзои гурӯҳи
  
  
  "Нить сулҳ", пас, ки, метарсам, мо бояд то бигӯ бай ба мо муваққатӣ аст мењмонон ".
  
  
  Вақте ки обеденная гурӯҳи распалась, дӯстдухтари мардон-сармоягузорон ва бойфренды занон-саҳмдорон надулись. Онҳо дар атрофи мо, ки дар поднимался нардбон е поднимался дар лифте, маҳдуд карда шуданд дороиҳо дар ҳаҷми на камтар аз 300 000 доллар, ки ҳар як, плюс Лэйн, нависанда ва чанд техникони. Мо буд, сӣ, мо буданд, склепаны як клеем пул ва жадностью, ки машғул бояд шуд, ки аз паи ба ин.
  
  
  Вай нафрат конференсияҳо, вале умин ҷаласаи "World End" буд, каме ҷолиб беш аз ҳама дигар. Асосан, чунки ман напрягал ғулғула ба уловить чизе, ки мумкин аст мебуд навесить гумон меравад Андерсона ва ман.
  
  
  Лейн оғоз бо мухтасар баѐн plotline, ки он, масалан, аллакай медонист, ЛАЛ, гурӯҳи маньяков, намеревающихся таркиш дар ҷаҳон дар маҷмӯъ. Он хоҳад буд, анҷом дода, бо роҳи ба кор андохтани баъзе отвлекающих бомбардировок ва провоцирования баъзе инцидентов дар назначенных столицах ва эҳтимолӣ сӯхтор, запуская механизми возмездия Бузург тройки пеш аз он, ки кас-е дар ягон нуқтаи ҷаҳон проживет кофӣ дароз аст, то дарк намоянд, ки ҳамаи он буд, мегардад.
  
  
  Дар он ҷо буданд, маълум, бениҳоят секретные аэропорты ва хусусӣ артиш, (ҳатто бештар аз ақл барои ман касбї, аз барои дигарон аз хонанда, ки бо жадно ҳамаи ин проглотила). Вай бояд ба ман мегӯянд, ки Лейн дод, ки он believable аст ва вложил хуб ін дар ду асосии қаҳрамонони. Бритоние сирри агенти, ки сурат мегирад, тавассути тамоми ин заговор, ва ego итальянская hostess, ки машғул буд, ворид шудааст, фиреб террористон, балки заводит бо ӯ роман. Камилла ва Михаил дастгирӣ бурные аплодисменты ва Лейн омӯхтаӣ кӯтоҳ шахсӣ намоишгоҳ аҳамияти филм барои ego китобхонаи бузурги шунавандагони: "Сеюм усулҳо ва принсипҳои таълими фанҳои љанг на танҳо имконпазир мебошад, балки, бешубҳа, шуморо аз байн мебарад цивилизацию, ба монанди мо". .'
  
  
  "Ин ҳамаи он чиро, ки мегуфтанд ва дар бораи оғози дуюми ҷаҳонӣ шуд", - цинично фыркнул банкир дар як қатор пеши ман.
  
  
  — Овоздиҳӣ ки метавонанд рӯй аст, — гуфт шикарная графиня наздик бо ӯ. "Е ин ки шумо тамошо дар атрофи вақтҳои охир."
  
  
  Акнун настала навбати Ренцо сухан; ва ӯ зикр номҳои бузург ситорагон, ки хоҳад подыгрывать.
  
  
  Сипас омад ҷаноб Хью аз стопками қиматнок, ба шарҳ ва ҳифзи колоссальный буҷет. То ин ҳама таваҷҷӯҳи тамошобинон буд приковано, аз ҷумла ба ман. Ин буд муаррифии корхонаи таъсирбахши, ва акнун вай дид, ки чӣ тавр сэру Хью идора выдоить миллионҳо бо ҳамимонони ва дигар одамон ва ih гузошта, дар шахсии худ суратҳисоби бонкӣ. Ба мо як қисми буд, ки освоена, вале агар шумо вскроете вай дар чанд ҳиссаи, ту даст аккуратную дыню, ки чаҳор нафар шарикони метавонанд хушхӯю тақсим байни худ, агар онҳо перережут дӯсти дӯсти глотки аввалин шуда.
  
  
  Ego рафтори он ахлоқи, товарищеские, вале аристократические, mandriva linux, вале ҳеҷ гоҳ снисходительные, имомро ego тағзия. Ӯ буданд, добродушные ва хуб информированные аксуламал ба чанд шарҳ ego синфхона.
  
  
  "Мо як актер ба маблағи 100 000 доллар барои ду рӯз аз кор".
  
  
  Ҷаноб Хью: "аз Ин сабаб ба реклама. Агар ӯ трезвый, ва мо привнести ego ҳоло дар беморхона дар Суссексе. Ҳа?' Охирин - западногерманскому промышленнику.
  
  
  "Пул дар страховке ба назар ман хеле чрезмерными. Вай плачу камтар дар як сол барои ман ҳамаи корхонаҳои истеҳсолӣ".
  
  
  Ҷаноб Хью: Ман онҳо низ ба назар чрезмерными, герр Шмидт баргузор гардид. Аммо чаро ширкатҳои суғурта, то ба инкишоф. Вале бе безумства. Ба мо муяссар гардид, ки ба даст овардани қисми худи гарон дар ҷаҳон техникаи ҳарбӣ ҳамчун танба дар қариб безвозмездную ссуду. Мо бояд то ҳадди маҳфуз аст, дар ҳолате, ки агар яке дар атрофи мо B-52, ки ба маблағи бештар аз мо, умумии буҷет, ки метавонад разбиться".
  
  
  Дар масъалаҳои дигар низ буданд, ҷавоб дода, бо ҳамин обаянием ва достоверностью.
  
  
  Охирин санади буд, барои Стадса Мэллори. Вай гуфт, дар тааҷуб связно баъд аз ҳама выпитого brandy. Ӯ фаҳмонд, ки ба "Ҳаракати Нур" табдил аввалин филми, дар он пурра истифода бурда, омӯзиши компютер идора. Ӯ гуфт, ки воссозданные модели шаҳру флотов ва майдонҳои набард кунад.
  
  
  "Ҳамаи ин старомодным", — гуфт ӯ. — Вале фарқият дар он аст, ки ҳамаи ин ноболиғ ҷузъҳои азнавсозӣ дар нақшаи мо асосӣ компютери шумо. Вай программирую, дохил мошини, нажимаю тугмаи ва шаст фоиз "ҳам дар охири ҷаҳон" записывается як дубль ".
  
  
  Ин боиси скудные аплодисменты аз ҷониби ботаҷриба дар филмҳо сармоягузорон, ки дар горьком таҷрибаи освоили, ки беохир такрорӣ carinf.com ҷавобгар намебошад баҳрӣ набард кунад, ки дар ҳавзи шиноварӣ, ки метавонанд исбот қариб чунин ҳамон гарон, чунон ки худи филм.
  
  
  "Барои дигар тасвирҳои мо як студияи Ренцо, ки аст, дар айни замон аст, ки бузургтарин дар ҷаҳон аст", — идома дод ӯ. "Трафальгарская майдони Times-вақт, майдони Розигии ҳама онҳо он ҷо воссозданы. Ва сеюм съемочная гурӯҳи хоҳад иловагӣ навор дар ҷои саросари кушода ҳавзи бор Банни Сойер ва ego операторони прибудут дар ин ҷо дар охири зерин якшанбе".
  
  
  Пьеро баромад намуд, ки ба ҳамаи мо барои эътимод доранд (ва пул) ва мегӯянд, ки моро, ки фардо сӯхтор дар студияи шуда будед Ренцо.
  
  
  Лейн пурсид, ки Стадса, вақте ки маҷлиси худро тамом.
  
  
  "Ба мо лозим аст, ки боз як саҳна", — гуфт ӯ. "Взорван чунин бузурги танкер. Таркиши газ дар яке аз ego баков кофӣ барои баланд бардоштани тамоми киштии метр ба сесад атрофи об. Ва чун ҳамаи бакҳои пур аз, шумо хоҳад ба мил ва мил горящей нафт. Ба таври комил ба мо ниятҳои неки роҳбарияти не?
  
  
  Шахсе Стада расплылось дар одобрительной ухмылке.
  
  
  "Садо бузург, Кен", — гуфт ӯ. — Аммо чӣ тавр он взорвется? "Ҳама чиз танҳо: Торпедой. Шояд назорати дурдаст бо катера, — гуфт Лейн. "Ҳамаи, ба чӣ метавон ба даст нарасонад. Он нест, гузаред. Мазкурро ба ҳеҷ ваҷҳ.
  
  
  "Аъло, Кен. Шумо ба фикри ман барои чанд рангину тасвирҳо, ва ман получу барои шумо модели ин танкер дар вақти камтар буд, аз шумо лозим аст, ки ба навиштани ин саҳна". Ӯ боздошт ва почесал затылок. "Чӣ тавре ки мо медонем, ки одина дар атрофи ин супертанкеров мегузарад, ба воситаи узкий пролив-бигӯ,, ки дар оянда душанбе? Канал, барои намуна. Ва беҳтар ҳанӯз таҳти Ленинградом.
  
  
  "Ман попрошу Марям даъват шудаанд, дар яке атрофи ин калон нефтяных ширкатҳои". Кен дод пометку дар фикру тарафи лифофа.
  
  
  Стадс пай Камиллу ва ман аз паси он.
  
  
  "Ғояҳои бузург, ки ба ин бача, — хвастались онлайн Лейна. — Ман пошлю Сойера ба ҳамин киштӣ, ва он гоҳ ки мо рафта, ба ego таркишро дар ҳавзаи!'
  
  
  Нармӣ, вале қатъиян Камилла дернула ман барои як зироъ. "Ман подумывала бозгашт дар меҳмонхона, ки ҳар сол чӣ хуб ту поправился, Джерри", — гуфт вай. — Баъд уютный рух нашуст, дар ҳуҷраи ман, он гоҳ ба он мо мебинем, ки чӣ тавр хуб ту поправился. Ва ое ба шумо лозим аст боз кадом чизе табобат.
  
  
  Фикр андозаи аз комара грызла дар умқи ақли ман, балки осонии Камиллы задушила ин фикр. Мо баргаштанд, ки дар Le Superbe, ва мо ҳеҷ кас беспокоил ҳам дар охири рӯз ва ҳам охири шаб.
  
  
  
  
  Боби 5
  
  
  
  
  Вай, бедор дар ҳуҷраи худ. Камилла rustic прижалась ба ман, балки ҳам мебуд, хушбахтона ҳамаи ин ба мо буд, вай аз хоб бедор шудан бо ҳисси изтироб барои ҳамаи потерянное вақт. Камилла прильнула ба ман, ки чӣ тавр очаровательная пиявка ва часовые ҳам буданд, ки дар ҳайати пурра.
  
  
  Он гоҳ ман аввали рӯз вохӯрӣ бо Камиллой дар он ҳуҷраи вай хонда Пьеро. Ӯ танҳо хушбахтона дарида берун хандидан ва гуфт ба ман, ки эму гирифта баъзе вақт барои тамос бо мо бо ҳар чизе, ки аз ҷониби вазири е генералом, то ки ман танҳо буд, ба нигоҳубини он аст, ки дар ин миен каме ба хурсандї.
  
  
  Инак, мо бо Камиллой бозӣ дар Тарзана ва Ҷейн, Ромео ва Джульетту, Джута ва Джул, ва ғайра то нисфирӯзӣ бо тамоми блюдами дар он покоях. Сипас мо оделись барои кӯтоҳ сӯҳбат бо сэром Хью ва Стадсом дар ҳуҷраи Камиллы, ки пеш аз баргаштан ба ман ҳуҷраҳо, ки ҳанӯз ҳам истода ба страже дюжий наврас, бо карабином.
  
  
  Дар он шакли асл (натура) марди амал, ва он чиро, ки ман буд, ҳоло бештар буд назар ба кор барои касоне, бачаҳо, он Хоук меномад "агентами Дика Ханнеса", особей, бештар терпеливых ба беҳуда не болтовне аз он, ки як моеи торро маълумот ваќте бо тақрибан чил литр фишанги ифлос кор.
  
  
  Вай болтал ва кӯшиш кардам, ки то чӣ андоза метавонист, вырвать чизе муфид; балки не, ҳеҷ чиз. Ҷаноб Хью ва Стадс баррасӣ хурд манфиатҳои Ла-Манша назди Финским заливом ҳангоми взрыве ин супертанкера. Дар ҳоле, ки онҳо дар бораи игрушках, дар ih энтузиазме буд, кадом аст неприятная изюминка.
  
  
  — Аммо шумо дарк намекунед, Стадс, — гуфт ҷаноб Хью. "Дар Grand шумо имконият доранд, ки горящая нафт ба ва Дувра ва Кале". Ӯ ед номи шаҳр аст, дар забони англисӣ .
  
  
  "Вале агар ин рӯй медиҳад не, сарлучу ва дар назди Ленинградом, — гуфт Стадс, — мо метавонем ба ин русҳо ҷавоб ба ҳамаи ки онҳо доранд, бо артиллерии ва ракет".
  
  
  "Storyline кофӣ барои русҳо метавонад отреагировать", — гуфт ҷаноб Хью. "Ба фикри Кендалла низ аз он иборат аст, ки мо дар оғози пурра хушконид берун, ду шаҳр".
  
  
  "Хуб", — иқрор шуд Стадс, отказываясь аз Ленинград ба манфиати Дувра ва Кале, ба монанди плеери poker, выбрасывающий дар кафедра худро плохую дасти. "Ман прикажу худ мальчикам-моделистам кунад модели английской ва франсавии береговой хати". Ӯ опрокинул худро дар сотый маротиба дучандон граппу.
  
  
  "Ман ба назар мерасад, — отважился он ба шарҳ, ки шумо укладываете чертову тонна ҳамагӣ дар се моҳ ҷадвали".
  
  
  "Дар ин ва прелесть компютери шумо, Джерри, — гуфт ҷаноб Хью. "Бор Стадс завершит барномаи худро, ки мо барои чанд рӯз бо он чизе, ки дар ҳар сопоставимом ин филм бисанҷед мебуд, якшанбе". — Моҳ, — гуфт Стадс. Он ҷаноб Хью ухмыльнулись дар як вақт.
  
  
  Ба вай гуфтам. - " Вақте ки ту начинаешь? Вай мебуд, дар меҳмонхонаи ин ҷо бошад, вале ман подумывал шикастани ва съездить дар Юнгфрау". Ба вай имкон дод ба охирин слогу номи швейтсария кӯҳҳо озодона пайравӣ аз ӯ, бо диққат следя ба ih реакцией.
  
  
  "Фармоишии не инро гир, мо оғози дар миенаи шикам зерин якшанбе", — гуфт Стадс. "Чун танҳо Банни приедет ин ҷо бо операторами. Бар қавми ман ҷонишини ман дар ин ҷо. Шумо ҳамеша метавонед аз нав дидани ин Юнгфрау. Ғайр аз ин, ширин хурд Камилла маблағи дар китоби ман аст, хеле баланд аст.
  
  
  Он чизе, ки ман фаҳмидам, аз sir Хью ва Стадса. Калон далер сифр. Ренцо ва Пьеро бисанҷед бо худ парвандаҳои.
  
  
  Ӯ кӯшиш добыть аз Камиллы боз чанд далелҳо дар бораи Пьеро, аммо ӯ чӣ тавр ва Розанна, увидела дар ин рашк ва дар ин рада. Ин каме илова ба он, ки ман аллакай медонист. Тавре, ки дар сурати бо Розаной, онро бинависед буд, то странности небрежным: "Ту бояд донист, ки духтар бояд кунад чанд чиз, ки продвинуться дар ин киномире, Джерри", — ва боз бо эҳтиром: "Ту удивишься, агар ту узнаешь, ки он барои шахс. Ман дар назар дорам, барои занон. Дар аввал вай воспринял ин чӣ шутку, вале ӯ бузург нафар, Джерри ва танҳо дар маънои сиесӣ. Дар ҳама худ ба ҳаракатҳои ӯ мувофиқ ба канори пропасти, ва он гоҳ шуморо, ки як моҳ, вақте ки ӯ ба хориҷ аз созмонҳои ҷамъиятии саҳна, ки ба истироҳат ва ғамхорӣ дар бораи худ".
  
  
  Охирин буд, чизе нав ва Хоук бояд сару... агар ба вай ягон бор обрету озодии шахсӣ.
  
  
  Ин буданд андешаҳои ва лаҳзаи ноумедӣ, ҳангоме ки вай бедор. Ва дар он лаҳза, вақте ки вай бедор, пеш аз он ки Камилла пошевелилась, чизе встало ба ҷои бо громким стуком.
  
  
  Дар барре Стадс гуфт, ки парванда оғоз хоҳад кард, дар ҳарду охири зерин якшанбе. Дар клуби, сипас нисфирӯзӣ, ӯ аз Лейна ед, ки кадом танкер мегузарад ва ба воситаи Ла-Манш, е зери Ленинградом дар душанбе. Ва ҳоло буд, субҳ четверга.
  
  
  Чизе буд набуд ва е ҳанӯз не. Вале агар ин чунин буданд, ин комилан метавонад, ҳабибуллоҳи чизе бештар ҷиддӣ аз танҳо кадом аст низомии бозӣ дар миниатюре.
  
  
  Ҳамчун агенти AX дар ранге Киллмастера, вай аллакай беш аз кофӣ истифода худро истеъдод дар дигар заданиях, барои дастгирии милых наврас хонуми е халос хурдтар аъзои клуби мисли ман чанд шаб пеш. Акнун ман буд, ки чизе зацепка, ва бало кам вақт барои тафтиш ба вай. Ман як рӯз буд, тақсим субҳ боздид дар студияи шуда будед. Вай бояд буд доред, ки ваъдаи, агар нест, як меҳмонхонаи ва бесарусомон то нақши худро, ва имконияти ба омӯхтани танҳо ҷои. Он гоҳ буд, нисфирӯзӣ, барои он последовала боз як обязательная мулоқот бо Ренцо ва ego адвокатҳо, ки дар он ӯ бояд буд выписать худро ба чек. Тибқи андешаи ман Ролексу, ҳозир буд, 6:45 am.
  
  
  Вай выскользнул атрофи партов, на потревожив Камиллу, гузашт дар гостиную ва дари кушода.
  
  
  Часового бештар буд.
  
  
  Вай баргашт ва зуд ва ором оделся. Навишт он як еддошт, пурра нежности, ки дар он гуфт, Камилле, ки иҷро оид ба корњои ва увижусь бо вай ин субҳ.
  
  
  Сипас он буд, берун.
  
  
  Дар лифт истода буд, соат ба соат, вале ба он шикоят эму сигнал мочкой гӯш кунед, чӣ тавр ва договорился бо Пьеро. Гвардияи усмехнулся ва имкон дод ба ман барои дохил кабину лифт. Ҳамон чизе, ки бо посбон дар даромадгоҳ. Ӯ низ улыбнулся. Ман намедонам, ки дар таърих наќл кард, ба онҳо Пьеро, вале ман буд, ба ҳар ҳол.
  
  
  Кӯчаи буданд, қариб ки холӣ мебошанд, ва ягон таксӣ, подъезжающее ба отелю, метавонад ба муомилот тааллуқ дошта ба тарафи дигар. Вай гузашт панҷ маҳаллаҳои то Марказии душанбе ва таксӣ гирифта, бе навбат. У он водителю самти ба кунҷи назди хона AX-юҳ-Трастевере. Ман буд, ягон монандашонро ба ин надоедливому Гилкристу, ва ӯ қариб буд бовар дорам, ки акнун ӯ метавонад ба даст кӯмаки Хаймана ва ego приспешников бо CIA, ки барои кор.
  
  
  Вай бо муқаррарии ҳушерона, расплатившись бо ба ҳайси ронандаи, ва итминон ҳастед ки ин барои ман нест истодаанд, исбот кард, ки чанде аз дару хона.
  
  
  Хайман дари кушода. Дар ҳамин вялая осанка ва рафтори, ки пеш; сонные чашм пӯшидани в равшан-сабз пижамные орад ва сола армейскую ҷомаи атрофи пахта. Ӯ ҳамон лаҳза буд, ки дар ҳолати интизорӣ, пас аз он, дохил шудам дар дохили.
  
  
  "Ту гирифта tu ѕитъаи, ки тарк як аст, вай дар меҳмонхона?" No угрюмого номатлуб аз Гилкриста. Smart ҷавон агенти, ба ҳар ҳол увлеченный бозии.
  
  
  "Дигари муайян кардаи оинномаи, прочитано ва барои корманд". - Ман, кӯфтанд, ки дар голҳо ҳисоб мешаванд. "Пас уничтожил. Ман хеле скудные маслиҳатҳо ва якчанд масъалаҳо ба DC. Шумо навбати?
  
  
  "Танҳо преобразователь сухан", — гуфт Хайман. — Аммо ин кофӣ нест. Ғайр аз ин, вай бештар наметавонам. Сола Gil - мо идеяҳои муошират. Овози чаро ӯ нигоҳ медорад, ки ҳамаи вазнин фигуры дар Париоли. Не, бигзор аз худ одурачить ин сварливому старику, картерро ба ҳузур пазируфт. Ӯ медонад, дар бораи радио, коркарди маълумот ва компьютерном программировании бештар аз ҳама дар атрофи ин ба ном коршиносон. Ӯ ҳамеша омода аст дар сурати хатар, вале эму мехоҳам притворяться оддӣ бухгалтером, ки бо нӯҳ то панҷ".
  
  
  — Хуб медонам, — гуфтам ман. — Лекин ман ҳоло ба шумо лозим аст, то ин сӯҳбат. Аввал бо модарӣ, заминаи, он гоҳ бо шумо. Ки телефон?
  
  
  Мо санге, ки дар пушти нав ба ҳуҷраи, ки дар он Хайман зоҳиран хоб ба сгорбленном бахарев. Ӯ аниқ пнул ego яке концом, ва дар разорванном плюше обнаружилась выдвижная шӯрои аз шиносҳо сурх кунед.
  
  
  — Ман ба мондан ва е фирор? — гуфтам Хайман.
  
  
  — Нигоҳ гӯш, — гуфтам ман. "Шояд, аз ҳамин лаҳза шумо аллакай засекречены ба хомӯш, агар ман боз доранд, ки бо хавотирӣ қасдан е невольным исчезновением".
  
  
  — Ҳа, — гуфт ӯ. — Ман шунидам, ки дар бораи твоей маленькой прогулке он шаб. Дар тихом Римэ мо, одатан, на, ҳаргиз чунин амали. Ӯ афтод, ки дар раисикунанда, вақте ки вай нажал тугмаи ба телефони шумо барои рост робита бо ситод-воқеъ ОҲ.
  
  
  Раздался занги.
  
  
  "Чор соат субҳ, агар ту ҳанӯз медонӣ", — гуфт овози Хоука.
  
  
  Вай представил ego дар пустом кабинет, бо як термосом бо қаҳва, китобхонаи бузурги кружкой ва стопкой қиматноки суфра пеш аз ӯ, ба ӯ дароз ангуштони нетерпеливо постукивали, изучая маълумот.
  
  
  Бе пешниҳоди минбаъдаи вай гуфт эму дар бораи худ охирин 24 часах ва вынужденной бездеятельности.
  
  
  — Майлаш, майлаш, — пробормотал ӯ. "Агар чизе ҳаст, ки ман нафрат, пас он инсон аз рӯи AX, ки извиняется назди худат. Вай медонам, ки дар Рум на анбўі, аз ин рӯ, агар шумо имконияти ба худ похитить, шумо метавонед винить ih барои чӣ онҳо истодаанд барои шумо. Бигӯ, ки барои чизи мусбат барои гуногунии. Вай осведомлен бо пурра отражением аз ҳама пройденного, инчунин тщательному просеиванию худ маълумотҳои гирифташуда. Вале ҳатто дар сурати чунин интихоб ба ман гирифта добрых понздаҳ дақиқа ба детализировать ҳама сӯҳбатҳо, чӣ дар хоб ва ҳам онҳое, ки пӯшидани бештар хусусияти иҷтимоӣ. Ғайр аз ин, вай муштарак бо ӯ бо наблюдениями, ки метавонист дошта бошад, кадом аст, ки муносибати ман рисолати. Агар шумо дар чизе шубҳа карда наметавонед ин бе таваҷҷӯҳ; он буд, вбито дар мо ҳама дар замони мо таълим. Тавре ки ман буд, дохил якчанд сӯҳбатҳо, ки аз казались ман тарабарщиной, вале шояд доранд, маънои, ки барои бачаҳо дар заднем робита дар Вашингтон, агар онҳо скормили ih компьютерам.
  
  
  Хоук ҳамаи ин выслушал ва њамвора кард сабти сӯҳбат, ки дар магнитофон барои ьаматарафа омӯзиши баъдан.
  
  
  "Бубин", — гуфт ӯ, вақте ки вай тамом. "Не wouldnt ва бад бинед, ки ин хатои бо санаи ба танкере".
  
  
  "Не, гӯе бад" Хоука буд, тақрибан баробар ҳукуматӣ мавриди баррасӣ қарор доданд.
  
  
  "Акнун пурсед, саволҳои дар бораи он, ки шумо мехоҳед, ки ба мо дар ин ҷо кардем", — гуфт Хоук.
  
  
  "Ман як ду боғро асос ва ду догадками", — гуфтам ман. "Аввал дар мадди аввал аст ин танкер. Шумо метавонед, то ки дар душанбе дар Ла-Манше буд супертанкера? Ва рӯзи сешанбе ҳам,?
  
  
  — Масъалае нест, — гуфт Хоук. "Бӯҳрони тамом ва мо тамос бо крупными судовладельцами налажены. Аз ин рӯ, онҳо меебанд е замедляются аст, ки ба нигоҳ доштани ин қитъаи пок".
  
  
  — Ва Ленинград?
  
  
  "Ин ту аҷиб дӯстро, Стадс, ба назар мерасад, ки медонад, ки нест, нест причальных иншоот ба причалить кадом коре супертанкер", — гуфт Хоук. 'Баъдӣ штопора.'
  
  
  "Ман бояд пурра ба гузориши ин швейцарскому бонк дар Лугано ва боз каме маълумот оид ба Пьеро Симке", — гуфтам ман. "Ҳам метавонанд рафта дар ин букву L, дар наброске Андерсона: Лугано ва Дон Лупо. "Ин чунин wouldnt ва душвор, — гуфт Хоук. "Аммо ин Кам Гигантом мешавад, каме сахттар. Шумо аллакай ҳама, ки мо метавонем раскопать, вале ман мебинед, ки боз ҳам вай метавонад барои шумо кор.
  
  
  — Дар ҳамин замина, — гуфтам ман, — бояд санҷед, аз ҳамаи хонаҳои истироҳат дар Суссексе. Он ҷо отправились табобат мешаванд Стадс ва Ренцо. Ва ман чунин эҳсосоте, ки Пьеро вақте ки касе дар он ҷо буд муштарӣ. Шояд, таҳти дигар ном. Вале ego афзоиши бояд узнаваем.
  
  
  — Сойдет, — гуфт Хоук. 'Ва ин ҳама?'
  
  
  "Боз як фикр мекунам--, — гуфтам ман, — ва як дархост".
  
  
  — Рафта,!
  
  
  — Ин фарзия хеле расплывчато, — гуфтам ман. — Аммо, шояд, шумо финансисты хуб поработают бар "Магнамутом", ширкати суғуртавӣ, ки бо диктует сиесати "ҳам дар охири Ҷаҳон" . Агар он подозрительна, ин метавонад маънои онро дорад, ки ин роҳи ҳаракат ба бисер пул".
  
  
  — Фармоишии не инро гир, — гуфт Хоук. "Мо агентии барои неосторожных шаҳрвандон".
  
  
  -- Фармоишии не, сардори, -- возразил ман, ОҲ низ молиявии ширкат, балки шумо ним миллион, ки шумо метавонед ба зудӣ аз даст, танҳо барои он, ки ба нигоҳ доштани ман прикрытие. Агар он донам, ки пул пропадают, вай бояд аз ман ед, ки онҳо начандон ва чаро. Ва, мумкин аст, Андерссон маҳз дар ин меҳмонхона ед. — Хуб, — прорычал Хоук. — А дархост?
  
  
  "Вай меҳмонхонаи мебуд дошта назорати пурра аз болои Хайманом, здешним агенти CIA, — гуфтам ман. "Ман низ дар меҳмонхонаи мебуд доранд, ҳуқуқи истифода Гилкриста, дар бораи имкони истироҳат".
  
  
  — Розӣ дар Хаймана, — гуфт Хоук. — Ман аллакай гирифта ғамхорӣ дар бораи ин кор. Гилкрист — сола фиреб, вале агар шумо фикр кунед, ки шумо ego истифода аз он мебинед, ки рози кунад. Вале чаро он? Он метавонад боиси ба шумо подборку дигар агентҳои дар ин ноҳия, ки дар даҳ сол ҷавонтар ego, ва дар бист маротиба беҳтар аст.
  
  
  — Ман намехоҳам, ки ego тарк, — гуфтам ман. "Ӯ электронӣ идеяҳои аст. Ки-ки ман дар сар, Сар, хеле чуқур, ки ҳатто ба шумо мегӯям, вале агар он рози, ки ҷамъоварии ҳамаи гузоштани, ман хеле ба зудӣ метавонад понадобиться ин Гилкрист.
  
  
  — Агар ту ҳамин тавр прыгаешь, — гуфт Ястреб, — ман туро ego обеспечу. Агар танҳо шумо омад, то бо роман virus, ки ба онҳо заразился Клем Андерссон.
  
  
  "Агар чунин бошад, — гуфтам ман, — пас Гилкрист метавонад ман противоядием аз он, ки ба кончить ҳамин тавр, чӣ тавр Клем Андерсон". Хоук хатм бо грустным, вале одобрительным рычанием.
  
  
  ************
  
  
  Хайман поднялся. — Маънои онро дорад, ман ба ту нафар, — гуфт ӯ бо ухмылкой. — Чӣ ман кор, раҳбари? — Худо медонад, он вақт кай, — гуфтам ман. "Танҳо ду чиз дар ин бора". Вай нигариста, соат ва дид, ки стрелки нишон ривненской ҳашт соат. Маро нест интизор буданд, ки барои дар хона Лоренцо Конти пештар даҳ соат. Бо римским трафиком мумкин буд, илова ним соат ба њар як мулоқот. "Аввалан, биеед бубинем, ки ман медонам, дар ҳоли ҳозир ва чӣ дар атрофи ин имкон берун. Дуввум, свяжи ман бо духтаре Клемму, Корой, ки дар давоми як соат. Мумкин аст, ӯ ба мо хрена медонад ва метавонад, ки чизе медонад, ки осознавая аҳамияти ego.
  
  
  Хайман запихнул сурх телефон бозгашт ба ego логово дар старом бахарев ва аллакай набирал рақами муқаррарӣ дар телефони худ, стоявшем дар шатком мизи.
  
  
  — Кора? — гуфт ӯ, - бигӯ сипас бист гудков.
  
  
  "Албатта, ба он медонам. Вале ту бодрствуешь . Ҳе, вай хоҳам аз ту ба воситаи ним соат бо марде, ки аст, мехоҳад, ки ба сӯҳбат ба шумо. Дигар Клемму аз хона... Амрико, аз куҷо боз... ? Вай медонам, аммо ӯ мехоҳад, ки ба сӯҳбат ба шумо. Пас мемонанд ба ҷои, то ки мо доберемся ба он ҷо. Шояд он ва хариду ту як пиела қаҳва бо корнетто. Ва агар ин кофӣ нест... — Ӯ каме понизил овози, — ...боз фикр, ки ба шумо кӯмак сару бо мушкилоти вобаста бо шумо муваққатӣ ба overlooking жительство. Ҳанӯз .
  
  
  "Вай ин ҷо." Ӯ дилам ба ман ва селл. "Акнун ба ман хабар диҳед, ки ман бояд донист".
  
  
  Ҳамчун агенти, ки ба вай бартарӣ амал танҳо, вале ҳолатҳое мавҷуданд, ки хуб доранд, касе наздик, ки ба тафтиш худро назария. Ин буд, ки яке дар атрофи чунин лаҳзаҳои ва Хайман буд, хуб, вазнин ва оқилона бача барои ин кор.
  
  
  "Мо фаҳмидем, ин...", - гуфт вай эму. Ман такрор ҳоли шумо, аммо бо Хайманом дар мебозад ва бо разрешениями Хоука вай на шталь сдерживаться, ба истиснои аст, шояд чанд тафсилоти талантах Камиллы ва Розаны.
  
  
  "То даме ки ман хоҳад рабуда не Горилла дар клетчатой куртке ва Pepe, — идома дод ба ман , — ман фикр кардам, ки Андерсон нузул девона, ва дид аз ҳад зиед таҳдид дар реҷаи киноафере. Он хушнуд ih масъалаҳои напомнили ман он гоҳ дар бораи чизе большем. Вале, аз тарафи дигар, ба назар мерасад, ки Рэндзо ва ego сообщники чисты, зеро онҳо буд, ки мехоҳам интизор, то ки ман чек маълум шавад дар ih ихтиери пеш аз онҳо метавонанд бартараф ман.
  
  
  "Ман наметавонам дар ин бора зиеди нерӯи", — гуфт Хайман. — Ҳа, хеле.
  
  
  "Ҳоло меояд, садои қисми," гуфт: ман. "Дар оғоз ман фикр дар дигар самт. Чӣ рӯй, агар ин филм "Нить сулҳ" — на зиеда аз як навъ прикрытие, заставляющее чи растворяться дар ҳаво? Оддӣ киношники низ лохи. Онҳо фикр мекунанд, ки мумкин аст snicker бар худ сармоягузорон. Вале дар ҷараени онҳо накопили кофӣ бисер хавфнок аст, силоҳ ба неизвестная сеюм тараф превратила дар сенарияи "ҳам охири Дуне" дар хакикат".
  
  
  Хайману гирифта чанд дақиқа ба ҳама ба фикри он чи бар. "Неправдоподобным", — гуфт ӯ. — Вале имконпазир аст.
  
  
  "Пас аз ин грубая хато Мэллори шаби гузашта боз иваз вазъи", — гуфтам ман. "Агар як заговоре бо мақсади нобуд ҷаҳон, ва ӯ нақша дорад, ки ба дареаш супертанкер, ӯ бояд дар ин замешан. Пас, шояд касе, ки дар атрофи ширкати "World End" замешан дар ин. Шояд як қисми гурӯҳи заговорщики ва дигарон тупые идиоты.
  
  
  Хайман гуфт.
  
  
  "Агар ман ин буд, ки дигар як гурӯҳи мардум аст, — фаҳмонд ба ман — е кадом чизе дар ҷои дигар бо хурдтар аз он аксариятро ва камтар миқдори политсия, аз Римэ, вай метавонист танҳо рафта берун нест ва расколоть чанд аҳамияти одати ҳамла. То ки вай на ба шунавандагон бошад.
  
  
  — Вале агар шумо ҳоло расколете чанд аҳамияти одати ҳамла ва маҷбур Пьеро савол-кадом саволҳо дар сенате хоҳад хеле ҳолати ногуворро намоиш доданд, ки барои ego превосходительства, мо сафир, ва барои худи шумо, ки пеш аз ин пьянка кончится. Вазъияте, ки CIA, инчунин ОҲ бештар наметавонанд туро тањаммул, — тамом, барои ман Хайман. — Пас, чӣ гуна ба он кунад, ба ғайр аз познакомлю туро бо Корой? "Занг худ ва мардум бо именам дар ин рӯйхат", — гуфтам ман, протягивая ӯ буд, напечатанный рӯйхати номҳои ҳамкорон-сармоягузорон, ки ба ман, ки ое дар мулоқот барои обедом. "Диққати махсус ба муносибатҳои Мэллори. Ӯ маълум коргардон, вале ӯ проложил худ аз роҳи ба воситаи кишвар неизведанного. Сар шуд, дар студияи ҳамчун подручного, гузашт роҳи худро ба воситаи техникӣ маҳорати дар филмҳо, ва дар ин роҳ буд, чанд шубҳанок лаҳзаҳои. Он танҳо мегирад, ки ба шумо имрӯз. Агар чизе ҳам рӯй медиҳад, вай постучу дар худ дари. Дар акси ҳол, шумо мебинед, пагоҳ субҳ дар он замон. Хайман выскочил оид ба nightcrawler куртаҳои, бар ҷинс ва линялую водолазку, пойафзоли ва медальон дод атрофи сола салиби сурх СС.
  
  
  — Бубахшед, барои бесарусомон — бе надобности гуфт ӯ. — Аммо ин танҳо ман корӣ даъвои.
  
  
  Ӯ чарогоҳҳоро аз ман ба берун. Мо пересекли роҳ ва баромада ба тарҳи чаҳорчӯбаи танг улочку дар наздикии майдони Санта-Мария. Боз як старое бинои ва дар ошенаи ошенаи дуюм.
  
  
  Кора идонаро ба мо дари. Хурд смуглая духтари бо бледным шахси; на гламурное, вале угрюмое шахс дар хорошем бадан, скрытом дар ярких, рождество брюках ва васеи шерстяном свитере. Ба воситаи ee китфи вай, дидам, ки дар прокуренную ҳуҷраи, ки дар он пахло затхлым ладаном ва гашишем. Фазои, ки вақте ки касе буд, смолоду, чӣ тавр ба уютное ва веселое ҷои бо тамғакоғазҳо плакатами ва разбросанными подушками, вале аз сабаби набудани самоотверженности ва пул, баръакс, якбора опустилось ва акнун превратилось дар як мышиную нору. Дигар хурд мышка, чанд пухленькая black духтари, дурӯғ, ғофил бесарусомонӣ ва хоб дар раскладушке, зери полуукрытым индийским покрывалом.
  
  
  — Метавонам ӯро ба даст аз шумо як пиела қаҳва? — аноби Кора аз Хаймана, ҳатто взглянув ба ман.
  
  
  'Албатта. Пойдемте. Ин Джерри Карр. Кора, Джерри.
  
  
  — Салом, — гуфт вай бе энтузиазма. Мо спустились нардбон. Берун аз, мо вазъи муроҷиат ба эспрессо-baru дар гӯшаи, ва дар чунин бозӣ дар столик. Сипас вай аноби: "Ту... ту буд, дигар Клемму?"
  
  
  "Кливленд". Вай порылся дар хотира гуфтаанд, ки биографии Клемму. "Мо росли ҷамъ. Ӯ никак не метавонад ҳал гардад, ое эму актером е як нависандаи. Ман имконияти побывать дар Римэ, то ки ман карор додам, ки поискать ego. Вале баъд вай шунид..."
  
  
  — Дар ин ҷо ӯ низ қодир ба ин қарор, — гуфт Кора. Waiter овард хей дымящийся дугона эспрессо, ва он гоҳ бид аввал дар бледное шахсе вернулась кадом аст зиндагӣ. "Бедный Клем. Ӯ буд, кор оид ба сабти назарияи english иншооти сӯҳбат, ва ӯ фикр кардам, ки метавонист кор дар амрико рӯзномаи. Аммо ин кор ҳамеша буд, пагоҳ е ҳафтаи оянда. Ӯ ба зиндагӣ недалеко аз ин ҷо, ва он переехала ба ӯ. Ду моҳ баъд... Бвам! Касе, ки мекушад ego ва швыряет дар об. Вай тамоман ба худ. Блин!'
  
  
  — Масеҳ, — гуфтам ман. "Клем ҳеҷ гоҳ дамида..."
  
  
  — Ту чӣ, кадом чизе динӣ какашка?.
  
  
  Будан, сабабҳои динӣ ублюдком е убежденным богохульником, вай стиснул дандон ва шталь интизор. Вай мебуд шталь настраивать Кору муқобили худ, вале на пештар аз ман ҳам баъзе аз он маълумот.
  
  
  — Бубахшед, — гуфтам ман, — вале ман дар назар дорам, ки Клем буд, на бо онҳое, ки бачаҳо русия рӯй касе дар ин душманон аст. Дар делле ӯ дар ҳама буд, ки душманони".
  
  
  — Ин тавр намешавад, — боварӣ гуфт Кора. Вай нахмурилась. "Ман дар назар дорам, ки ӯ буд, чӣ гуна аст неряхой. Вай иқрор он, балки аз он буд, милым неряхой. Мо низ хеле хуб ладили, ва ман буд, ки ба мо як зиедатї ревнивого дӯстдорони-латиноамериканца".
  
  
  Вай надутые дучархаҳои лабони буданд фишурда мешаванд ва дар натянутой хати самоконтроля. "Мо нравились худи онҳо ба ҳамон чиз. Ва на танҳо поверхностно. Клем буд пур аз мистики ва ман ин нравилось. Tarot, Ицзин, андешарон transcendental. Юнг.
  
  
  Ба гӯши ман навострились. 'Шумо чӣ гуфтанд?'
  
  
  — Юнг, — тасдиқ намуд ӯ. "Барои Клемму Фрейд буд, на аз дигар, ба монанди старым викторианским неврологом барои переутомленных венских тетушек. Вале, бо ego ба иттилои манбаъ, Юнг буд, ки ба роҳи дуруст, бо ин шартномаи (созишномаи) коллективӣ подсознанием ва ego умумӣ мифами, ое шумо медонед".
  
  
  — Ман аз ин намедонист, — гуфтам ман. "Бояд оғоз пас Кливленда". "Ое медонед ин.' Кора боз шуд сварливой, вале ман нигоҳ настаивать дар он аст, ки шояд ҳамин зацепкой.
  
  
  "Шумо дар ед дошта бошед, ки ба чизе, ки ӯ мегуфт дар бораи Юнге?" - "Танҳо ин психиатры нест, дарк кунанд ego дар ин рӯзҳо", — гуфт вай. — Шумо ба мо на аз Лона. Ӯ низ буд, ба ном барои онҳое, ки ба нозирон барои ҷонҳои. Ӯ называла ih Юнгами.
  
  
  "Ки ӯ дошт, дар хотир доред, зери ин?" Вай аз ӯ пурсид.
  
  
  "Хуб, аз ego ба иттилои манбаъ, аксари психиатров танҳо таъмини мардум alibaba ва выясняли, ки чаро маҳз онҳо то взбесились", — гуфт вай. "То ки ба беморон танҳо идома сходить девона, танҳо як каме бадтар. Ки дар он худи Юнг прорезал ҳамаи ин бехуда ва нишон дод, ки чӣ тавр ба одамон, ки ба тағйир додани худ. Танҳо ҳамин Юнга — ин вазнин road, ва "юнги" кунад навъ, ки метавонанд рафта бо кратчайшему роҳи осонтар. Вале кадом, фармоишии не инро гир, ин ҳама дорад ба кор ту, бача?
  
  
  — Не, ҳар рӯз убивают дӯсти ман, — ботантана гуфт: ман. (Дар баъзе командах AX он рӯй як рӯз, аммо ин дигар штопора.) "Вай меҳмонхонаи донистани дар бораи он ки чӣ тавр шумо метавонед бештар".
  
  
  "Он гоҳ ту е дардовар стервятник е хурд детектив", — гуфт вай, отодвигая курсї аз стула. "Ман хеле дӯст медорам ба vultures сафед-дастгирӣ, ва бо ман кофӣ любительского сыска Клемму. Пас ташаккур барои қаҳва ва то санаи .
  
  
  Буд, аллакай нисфи девятого. Ман буд, беҳтарин крупица тилло, ки дар он танҳо метавонад умедворем, аз ин рӯ, вай допустил " ҳей, фирор бидуни шарҳ.
  
  
  Вай попрощался бо Хайманом ва таксӣ гирифта, то ба hotel. Дар беморхонаи лобби ҳамаҷонибаи ман появилось пас знакомое, неописуемое эҳсосоте, ки барои ман наблюдают. Балки он ҳамчунин метавонад бо сабаби ба часового дар лифте. Ғайр аз ин, вай ба ҳар ҳол ҷои на буд, ба ғайр аз худ рақамҳои, пас тарк ego танҳо монд воқеӣ бошад.
  
  
  Deluxe буд пустынен. Танҳо паем, написанное широкими мазками губной помады дар оинаи бо дар хоб ба едоварист, ки ман дар бораи Камилле.
  
  
  "Ту скотина ва андварафорс дикарь", — зан ба вай нињоии заглавными буквами. "Ва он, умедворам, ки ҳарчи бештар барои ман хоҳад мстить. Шумо мебинед, баъдтар дар студияи. Не имзоҳои. Он қадар калон приписка ЗАБ. "Ту ба ман тарк ужасные хунхобц . Он хоҳад буд, ки боз як приятная моддаи, дар буҷети косметику. Як рӯз.'
  
  
  Вай побрился, зуд переоделся ва пайдо лимузин, ки ҳастед пурсаброна интизори он буд, ки ба худ меронем ба ман дар маркази империяи Лоренцо Конти.
  
  
  Рэндзо ва ego, бевоситаи тобеъон баргузор мо mimmo макетов шаҳрҳо, ки бояд шуда бошад, хароб, дар назди Концом Сулҳ ва отвезли мо дар расчищенную строительную љавобҳо, ки ба зоҳир боз ҳам бештар, техникаи ҷангӣ. Аз арабӣ танков то огнеметов, ҷамъи боз як қатор чизҳое, ки то кунун хорька буданд, дар запрещенном рӯйхат. Мо переправились дар ду вертолетах дар Анцио, ки назар ба тавре, ки агар ӯ дар хашми ӯ сӯхт, қисмҳои, заимствованными дар Шашум флота ва дигар ҳарбӣ-баҳрӣ нерӯҳои НАТО, инчунин бо якчанд искусно вооруженными скоростными катерами, предоставленными израильтянами.
  
  
  Чунин менамуд, ки Ренцо Пьеро ва бо истифода аз sir Хью ва Стадса метавонанд формулаи водородной бомбаҳои аз Гарри Трумэна бе дахолати Розенбергов ва Фуксов. Дар охири майдончаҳои буд, ки ду қисмати бузурги анбори, ки мо ташриф не. Вақте ба вай гуфтам, ки он ҷо, ба ман гуфтанд, ки ин нигаҳдории танба доранд, дар саросари гузашта филмҳои. "Ягон бор превращу он ego дар осорхонаи", — гуфт Ренцо.
  
  
  Ин метавонад рост бошад, вале ман фикр мекардам, ки интизор мешавам, то даме ки ман хоҳад қарори барои харидани чипта. Ин анборҳои танҳо хоҳиш харҷ бештар раннее тафтишот.
  
  
  Мо баргаштанд, ки дар бинои маъмурӣ, ки Стадс ҳар хурд нишон дар компютери шумо. Ӯ буд, ки хурд аз макетная деҳаи атрофи он сосредоточились танки ва артиллерия дар кӯҳҳо дар атрофи нах. Ғайр аз ин, як қатор хурд, ҳаракат сарбозон дар миқеси.
  
  
  Стадс взмахнул худ перфокартой дар ҳаво, сипас воткнул он дар ковокии ӯ little компютери шумо, ва ҳама оғоз.
  
  
  Танки ва броневики двинулись пеш; артиллерия обстреляла деревенскую майдони зажигательными бомбами; вспыхнул оташ, хурд фигурки зашевелились ва тарк. Дар ҳамаи ушло се дақиқа.
  
  
  "Ва ҳоло мо дар даст баъзе фикри чӣ тавр аз ин назар дар экран", — гуфт Стадс бо ифтихор дафтар хурд кӯдак. Ӯ записал тамоми саҳна видео, ва баъд аз он, ки мо щелкнули выключателем, ки погрузил ҳуҷраи дар темноту, ки мо дорем, амале, ки то хотима хоҳад назар чунон ки дар настенном экран. Ин буд, ки бениҳоят. Ин буд, хеле ки чунин р/. Ҳатто хурд солдатики воқеан передвигались, меҷангиданд, падали ва умирали дар бузургтарин расстояниях. "Албатта,, ин хоҳад буд, ки перемежаться съемками калон нақшаи ба съемочной намуд", — фаҳмонд Стадс. "Лекин, эй кош ман , ки тамошобин меорад бало бисер ҷанговари барои пул кунед".
  
  
  Вай буд, ба иқрор шуд, ки ҳамаи он буд, хеле impressively, вале холигӣ техникӣ маҳорати Стадса на развеяла ман подозрений.
  
  
  Ренцо ҳар мо пуршукӯҳ хӯроки нисфирӯзӣ ба ошхона барои кормандони студияҳои. Дар Камиллы монанд буд, на ба ягон обид, ба истиснои он, ки он вақт аз вақт дразнила ман. Ва Пьеро, қисман заинтересованный ман аввали прогулкой, тамоми улыбался ва злое буд, тамошо.
  
  
  Посреди ин бесарусомонӣ ман позвали ба телефон, самараи, ки дар айшу Ренцо, ман поднесли телефон. Ки усложняло вазифаи мутамарказ ва аз онҳо сохта, онро боз ҳам печидатар аст, зеро овози дар охири дигар хати принадлежал Розане ва Камилла сидела наздик бо ман.
  
  
  — Салом, Джерри, — гуфт вай худ хриплым медовым овоз мебошад. — Ту говоришь бо Розаной.
  
  
  — Оҳ, салом, — ба хушхӯю гуфт: ман.
  
  
  "Ин садо хеле функсияи," гуфт вай. — Ту говоришь... гӯе разговариваешь бо марде, Джерри.
  
  
  — Умедворем ба ин ҳама аз дили пур кунед, — гуфтам ман.
  
  
  — Оҳ, оҳ, — хихикнула вай. "Шумо дар доираҳои гуногун аз мардум. Мумкин аст, чунин одамон мисли синьорина Кавур?
  
  
  — Хайр, чизе ки дар ин гуна худро, — иқрор шуд, ки ман.
  
  
  "Дар ин ҳолат, вақте ки вай увижу ту боз, ту хоҳӣ поцелован дар бинї ба гӯши, дар хушӯъашон..." Розанна оғози додани дақиқ ва озорное тавсифи он, ки вай фармонҳои ирсол минтақаи ҳамаи ин бӯса, аз афташ, бо назардошти масхара ман беспомощного унижения, чун агар вай дар ин ҷо шахсан.
  
  
  -- Ҳа, синьорина Марти... Не... ман мефаҳмам ...
  
  
  Вай болтал худ охири хати, чунон ки гӯӣ аз он буд, spa сӯҳбат.
  
  
  Бо назардошти бартарии пурра ман неудачным низомномаи Розанна ҷиддӣ табдил ефтааст.
  
  
  "Помнишь, вақте ки мо дар замони охир ман шуморо он сухан дар бораи зеҳну?" — қатъиян аноби вай. "Ман подумала," гуфт вай. Хеле бештар аз он, мумкин буд, ки мо ҷамъ шуда партов. Ман фикр мекунам... Ман подумала, Джерри, ва ман буд, дурой. Ман бисер чизҳои муҳим, ки ба шумо мегӯям.
  
  
  — Хуб, — гуфтам ман, скрывая худро ба ҳаяҷон. — Ҷое, ки шумо ҳоло, синьорина Марти?
  
  
  — Дар ман истиқоматии, — гуфт вай. — Мо метавонем ба гап имрӯз никак не, вақте ки? Вай, умедворам, ки ҳарчи зудтар.
  
  
  "Ман баъд нисфирӯзӣ таъин мулоқот бо киношниками", — гуфтам ман. Вай нисколько карда наметавонистанд ба вуқӯъ mimmo ин, ки раскрыв худро прикрытие. — Аммо, мумкин аст, тақрибан нисфи панҷум? — Хуб, — гуфт вай.
  
  
  Ман закружилась ҳисоб. Шояд Розанна буд, ягона шахсе, ки метавонист распутать запутанный клубок ришта, ки табдил ба ман супориш. Агар ҳамин тавр, пас аз он кардани хатар барои ҳамон одамоне, ки мекӯшанд, ки поджарить ман он шаб берун аз Рифму. Вай метавонад отличной духтаре, вале аз нах буд газовой бомбаҳои. Ман оставалось задани як чиз танҳо. Вай наметавонистанд анчом Хаймана оид ба ego ошьена доранд. Вай низ метавонист дод хей одина дар атрофи ду контактных суроғаҳои телефон. Вале мо ҳанӯз ҳам буданд, онҳо дар ду грозных часовых дар Le Superbe.
  
  
  — Агар шумо метавонед ба воситаи онҳо рафта откровенные ба ман гостиницу, синьорина, — гуфтам ман, позволив худ голосу бошад то, хомӯш, ки ман буд, ба вуқӯъ овози шунидорӣ. 'Дар давоми як соат. Акнун, ман дар он ҷо, дар ҳуҷраи ман. Вай прикажу шумо барои гирифтани, ва он гоҳ, вай бовар дорам, ки мо уладим ин штопора ба мо обоюдному ба қонеъгардонии.
  
  
  Вай вале илоҷи ин трубку. "Нефтяники", — гуфтам ман. Камилла ва Ренцо муддате дар назар ман. "Не, тарк маро ором". Мо як атрофи онҳо ба назар мерасад, ки мехостам, ки ба ту мепурсанд, ки е бар бораи чизе.
  
  
  Понздаҳ дақиқа баъд, извинившись ба чизе, ки рафта, дар ҳоҷатхона, вай вставил сатри нав дар таксофон. Вай хонда дар "Ле Суперб" ва фармон дежурному проинструктировать часовых впустить мис Morandi ба рақами ман аст,, ва пайгирӣ, ба он кас беспокоил.
  
  
  Вай баргашта ба Пьеро, Ренцо, Камилле ва дигарон бо дарки осон.
  
  
  Дар охир ширкати распалась. Ман буд, зуд ба даст дур бо Ренцо ба баъзе ҳуҷҷатҳои ва имзо намудани чек дар дафтари адвокат. Дар Пьеро буд, кадом-кадом парванда, ки дар бораи он лозим буд, ғамхорӣ. Камилла гуфт, ки аз нах таъин мулоқоти худ, устод сухан дар 4 соат, аммо, шояд, мо метавонем поужинать ва баъд ин. Вай гуфт, ки ба ман маъқул нест, ки, агар чизе нодуруст меравад, одамон медонанд, ки мо метавонем барои қонеъ баъдтар. Ба ман лозим буд, озодии фаъолият дар тамоми самтҳо, чунки ман медонистам, ки Розанна hotel ба ман мегӯянд.
  
  
  Вай кўшиши нест, назар откровенно нетерпеливым дар ҳоле ки мо сафар баргашта, дар шаҳр ва бесконечного муҳокимаи шартнома. Ястреб даъво дар он аст, ки ман таъмин итало-амрико адвокат ба тамоми назар хеле believable. Ва адвокат иддао дар бораи он, ки ба хондани ҳама второстепенные pips ду бор, як бор ба италия ва як маротиба бо забони англисӣ. Он гоҳ мушкилоти бо тафтиши имзо дар бонк, ва вақте ки ҳамаи уладили ва опечатали буд, ки он аллакай панҷ соат. Le Superbe менамуд ва ҳамагӣ дар якчанд маҳаллаҳои аз hotel. Бо корафтодагон, балки настойчиво он дурӯғ дар бораи дархости Ренцо рафта, дар клуб ва бинӯшед, ба ҷашн гирифтани ин ҳодиса.
  
  
  "Ҳоло шумо танҳо дар атрофи мо, Джерри, — гуфт ӯ.
  
  
  Вай гуфт, эму, ки беҳтар аст, ки мо ҷашн якҷоя баъдтар ҳамон шом, ва мебуд беинсофона ба баланд бардоштани вудкои якҷоя бе Пьеро, Стада, sir Хью, Камиллы ва ҳатто Майкл Спортса.
  
  
  — Ту ҳуқуқҳои Джерри. Вале имрӯз мо резвиться иди бузург. Дар толори Монца е дилхоҳ барои духтарон: дар дискотека. Вай оборудова тамоми позабочусь.
  
  
  'Хуб.' Вай пожал эму дасти ва давида рафтам зуд рысью оид ба оживленному тротуару.
  
  
  Соат дар беморхонаи лобби ҳамаҷонибаи одобрительно гуфт, вақте ки вай баргашт ва гуфт, ки ман ҳуҷраҳо дар ҳақиқат впустили зани ҷавон бурд. Оғози дуюм соат ман ошенаи тасдиқ намуд ин.
  
  
  Вай распахнул дари ва чењрааш: "Розанна", ва пайдо вай сочное, зебо бадан, распростертое ман категорияҳо дар кати хоб, бо разрезанной аз гӯш то гӯш шеей.
  
  
  Обильным қадар хуни касе навишт, ки касе ба итальянски дар оинаи бо, чӣ дар оинаи бо, ки ба наздикӣ буд, исписано губной помадой Камиллы.
  
  
  "Марги предателям".
  
  
  Ee бадани буд, ки ҳанӯз гарм.
  
  
  
  
  Боби 6
  
  
  
  
  Вай фиристод Розану ба марг. Бо ман дерзкой боварӣ чораҳои лозимиро Le Superbe онро ҳис мекардам, гӯе ки он мисли дасти орудовала ҷолибу чӣ тавр shaver лезвием ба порезать он прекрасную гардан.
  
  
  Ба вай фикр дар бораи ин, аммо на впадал дар нерешительность, аз ноумед е гуноҳ. Агенти AX — man, вале ӯ наметавонад, бигзор берунаро последствиям ін захлестнуть ego, новобаста аз чӣ гуна сахт имрӯзаи онҳо. Ҳарчанд рўњї лаънаткунандагони худ барои худ глупость, вай аллакай упаковывал ҳадди ақалли теъдоди бағоҷ зарурӣ барои бехатар риоя нашудани. Равшан буд, ки як: шодмон, помешанный ба кушод техасский нефтяной playboy Джерри Карр боздошт кардааст, худро мављудияти буд ва ба ҳамин мертв барои ман як рисолати чӣ тавр ба гумонам маро мошин зада бошад Розанна.
  
  
  Ренцо ва Пьеро тавонистем сафед ман дар куштори ду бандитов. Ва дар Пьеро кофӣ буд ҳокимияти сиесӣ мегардад, барои пешгирӣ маро аз иддаои дар куштори Розаны, агар вай выбегу дар коридор ва подниму ташвишовар аст. Вале ҳатто ҳамаи кӯшишҳои Пьеро натавонистанд мебуд, бас дароз, затянувшийся раванди итолие адолати судӣ, ки бо он ман предстояло ба рӯ. Рӯзҳои допросов, шояд, гарминигоҳдорӣ ҳамчун ключевого шоҳид. Ва, бе ягон шубҳа, барои ман боз хоҳад круглосуточная слежка. Ва ҳамаи ин дар ҳоле, вақте ки ба ман лозим буд, ки чӣ тавр шумо метавонед бештар аз озодӣ ҳаракати.
  
  
  Вай қодир ба тарки ҳама, ғайр аз ин буд, ки ба ман ва ба осонӣ переносимого дипломатӣ сандуқи бо запасными газовыми бомбами, заруранд барои "Люгера", глушителем ва боз якчанд безобидными мавзӯъҳое фишанги. Вай переоделся. Вай тағйир черные лакированные балетные ки шиппахои уро гирам ба якчанд грубых сандалий, ки дар аввал буданд, бароҳат ва ду метри каблука буданд, љой барои хӯроки чиз. Як барои шароити вазнини кастета, правый барои встроенного радиоактивӣ трекера.
  
  
  Дар як лаҳза он постоял дар изножья залитой кровью категорияҳо дар кати хоб ва бесадо ваъда дод, ки ба Розане, ки дилхоҳ бо роҳи дар доираи рисолати худ, агар имконпазир бошад, он отомщу барои нах.
  
  
  Соат дар охири толори моргнул, вақте ки вай ин қадар зуд баргашта дар толори. Аз ин рӯ, эму буд насицат дидани Розану дар тамоми он вазни зинда великолепии, ва ӯ мефаҳмидам, ки мард метавонад ба задерживаться боз каме. Вале бо американцами менамуд, подразумевалось изҳори ego, шумо ҳеҷ гоҳ медонист. Вай шикоят сигнал часовому дар беморхонаи лобби ҳамаҷонибаи гирифта ва аз он ҳамон недоверчивый назар аст. Вале боз ҳам онҳо удивятся, вақте ки хоҳад бадани Розаны. Агар шахсии ман радарии кор дуруст, он касе, ки кушта Розану, оғоз намуд, ки агар барои ман, марҳилаи навбатӣ домҳои барои чанд дақиқа.
  
  
  Онро гирифта, аввал попавшееся таксӣ, берун омада, дар оживленном ноҳия дар наздикии Ватикана ва нырнул дар кофейню.
  
  
  Ман сармоягузорӣ гарон дар назар оварад саржевое бачаҳо не, барбазан тарафайн, балки арзиш ман расстегнуть стеганую подкладку, ки чӣ тавр он превратилось дар безвкусный изношенный плащ, ки шояд знавал беҳтарин рӯзҳо, вале дар далеком ва сером гузашта. Хурд аэрозоль уничтожил ҳамаи складки ба ман великолепных брюках ва маҷбур ih назар буд ва ифлос ва неряшливыми зери полями ман бачаҳо. Як кусочка наждачной қиматнок кофӣ буд, ки полированные балетные ки шиппахои уро гирам назар пир ва потертыми. Ударив перочинным корд ба уголку дипломатӣ сандуқи он қодир содрать телячью пӯст, тарк сахт зарар бастаи барои мактубҳои .
  
  
  Джерри Карр дохил шудам дар як кофейню, ва тарк вай ego он ҷо ҳамроҳ бо подкладкой камзолы, ман торик серой шляпой ва остатками телячьей пӯст.
  
  
  Рафта Бин Карпентер; пиронсол, бедный, обескураженный шаҳрванд дар атрофи ҳамон окраинного ҷаҳон пансионов ва навиштани сенарияи барои статистов, ки низ буд блаженной территорией Клемму Андерсона. Охирин штрих метавонист интизор боз каме.
  
  
  Хона дар Трастевере менамуд, ки дар чанд дақиқа ба роҳ, ва Бин Карпентер буд, дар атрофи онҳое, ки худро сарф мекунад лиры ба хизмати таксӣ мебошанд, агар танҳо ӯ низ пьян, ки дар бораи чизе хавотир. Вай гузашт ду мил, асосан дар баробари Мебошанд, высматривая эҳтимолӣ преследователей. Дар Понте-Гарибальди, калон шудааст, ба вай татбиқ худро обычную борҳои стряхивания таъқиби дар переулках. Рост саросари кӯча аз мо контактного хона буд, қаҳвахона, ва ман фуруд омад, ки шаробе чашечку горкии эспрессо, аз тарафи тамошо дар кӯчаи сангинбой ва тротуарами тавассути занавеску оид ба полновесные, пеш аз он ки рафта берун ва постучать.
  
  
  Хайман дари кушода, бо удивлением дар пеши назари шумо.
  
  
  Ӯ пурсид. — Чаро не, пагоҳ субҳи? Аммо ӯ зуд впустил ман ва захлопнул барои ман дари. "Ту монанд ба бомжа". Вай стряхнул бачаҳо, ва ӯ тихонько присвистнул ҳангоми шакли ман сшитого фармоиш костюма, ки начинался аз нимаи буд ва спускался ба шее.
  
  
  — Ман бояд як костюми, — гуфтам ман, снимая пиджак. — Ва чанд рубашек. Пир. Ин ҳама.'
  
  
  — Хеле андозаи калон, — пробормотал ӯ. "Вале ман метавонам доранд ih."
  
  
  Ӯ рылся дар чуқурии хамелеон, то вай гуфт эму худро достони оид ба ванна, ки вай закрасил мӯи сединой.
  
  
  "Ту играешь зидди нафар одамон", — гуфт ӯ, вақте ки вай тамом.
  
  
  Ӯ дид, даъвои, похожий ба чизе. Ин буд, помятым ва подходило ман ривненской то ба создавалось таассуроти, ки гӯе ӯ муддати дароз принадлежал Бену Карпентеру. Ӯ танҳо буд, як ҷомаашро, ки бо подходила ман, вале ӯ фикр мекард, ки қодир ба харидани боз чанд дар як ҷо, дар атрофи савдогарони бозорҳо. Дар ҳоли ҳозир ҳама чиз хуб аст,.
  
  
  Вай переложил content карманов худ дар як даъвои навро, бар наплечную кобуру, пеш аз надеть куртку, ва буд, хеле хушҳол навъи инсон, ки назар афканда, то ба ман ба воситаи оина. Хайман хеш ман.
  
  
  "Ту бояд ҳам ки ба", — гуфт ӯ.
  
  
  Вай то горжусь ин, бештар ҷавонон агенти CIA. аммо зиене, ки шунидан аз одолженного писарак ба кор супоришро, ки ман чизе дигар намерасад. Вале ман нравился Хайман, ва то ҳол хорька, ӯ буд, хеле муфид аст. Тавре ки ман буд, терпелив.
  
  
  Ба вай гуфтам. — Накладной кард?
  
  
  — Запаха машрубот, — гуфт ӯ. "Ҳар касе, ки монанд ба ту ва на бӯйи дешевой граппой, боиси шубҳа".
  
  
  Вай признала, ки ӯ дуруст буд. Аз ин писарак буд, ки дар оянда, агар ӯ проживет кофӣ дароз. Кор бо ман нест, ошкоргардида ego имконияти ба зиндагї. Вале ман худам мысленную пометку, ки агар мо ҳам выживем, вай обращу ба он диққати Хоука. Hock пайваста мегӯяд, дар бораи чолишҳои нав ба хун, ки машғул лозим аст, ки AX, вале веб-тару ҳасиб хун, ки мо ягон мегирем, он хун рехта аст пир аз тарафи мутахассисони монанди ман .
  
  
  "Ман ҳанӯз доранд, дистиллированная Тарквинии, ки аз он то кунун хорька воротят носы уличные алкаши", — гуфт ӯ. — Биеед присядем дар асосии меҳмонхона ва нальем шумо менӯшед. Агар ту выпьешь, вай низ выпью як стаканчик.
  
  
  Мо баргаштанд, ки дар гостиную ва дар чунин бозӣ дар кафедра бо шатающимися ножками ва Хайман царакат пробку дар мавриди машки бо бледно-орди гандум пардохтпазир. Ӯ налил ман ду ангушти дар ҳамаҷонибаи, ки аз ҳад зиед соф аз шиша ба об, мутобиқи ветхой атмосферой худ хона. Ҳанӯз пеш аз он, ки ман аз он боло як шиша, ман окружил сивушный бӯи. Гумон аст, ки он метавонад бадтар купороса, фикр кардам ман, кор бузург глоток. Вале бадтар буд. Онро фурӯ бурда шавад, ego ва подавил рвотные позывы. Вай аз нав боло шиша ва выпил он.
  
  
  — Huh, — гуфт Хайман. Налил худ, низ хурд, њадди аќал дар шумораи.
  
  
  Ӯ выпил ва понюхал. Дар назари зоҳир слеза. Ӯ прижал дасти ба камар ва боз понюхал.
  
  
  "Дафъаи оянда онро попробую ки ягон другон", — простонал ӯ.
  
  
  — Ман барои шумо, ки кадом маълумот, — гуфт ӯ, отдышавшись. — Гилкрист омӯхтаӣ вай бо посыльным. Ин ба он чӣ, ки ба ту гуфт, субҳи имрӯз. Вале он ҳанӯз ҳам намебинанд ягон зацепок".
  
  
  Ӯ баргузор ман чанд машинописных листовой.
  
  
  "Ман он вақт буд ih кам", — гуфт ӯ. "Ман як фотолаборатория барои шкафом, вале то осонтар. Уничтожьте ih, вақте ки ба анҷом расонад. Ин тамоюл бонк — пардохтпазирии қиматнок. Ӯ пододвинул ба андешаи ман ҷои бузург шиша Кьянти, ва шурӯъ ба хондани он.
  
  
  Бонки Лугано шубҳанок исбот кард, ки ҳатто дар швейтсария меркам корхона, зиеда аз 80% он принадлежало Пьеро Симке...
  
  
  Он сар шуд, ки чӣ тавр қарор гирад нуқтаи мубодила барои итальянцев, ки переводили худро лиры тавассути сарҳади ва обменивали ih дар бештар бехатар швейцарские франки. Ӯ расширился то ғайриманқул ва идораи ба боварӣ асосефтаи. Дар солҳои охир, тибқи маълумоти Хоука, ӯ шталь хеле фаъол дар скупке медали тилло панҷара. Дар суперзащищенных бомҳо хранилось ego, тақрибан ба 40 000 000 доллари има. Акнун, вақте ки разразился бӯҳрони пули нақд, спекуляция сарисинагии маъмул шуд, вале ин выходило барои ҳамаи анъанавӣ дар доираи.
  
  
  Хайман аллакай хонда мавод ва чун онро хатм бо листом, свернул он ego ва заложил дар ин пардохтпазирии.
  
  
  Ширкати суғуртаи собит в тупике. Ин буд, ки яке аз қадимтарин, богатейших ва бештар респектабельных ҷамъиятҳои дар Аврупо, сабаби носолими вобаста бо респектабельными шарикони, ки чӣ тавр ба он ҷо ва ҳам дар ИМА.
  
  
  Хона истироҳат дар Сассексе буд, боз ҳам бештар халал. Суханони мо дар бораи Пьеро. Вале чанд собиқ кормандони онҳо зуд разыскали дар Лондон ва дар Танбридж-Уэллсе, вспомнили, ки пурасрор меҳмон менамуд ва дар запертой ҳуҷраи, ки дар он замон, вақте ки Ренцо ва Стадс қарор гирифт он ҷо ба сифати беморон. Ego ҳеҷ кас дид, вале ego буд психиатром — барҷаста юнгианец, герр доктор Унтенвейзер! Одина оид ба хабаррасонҳо ба клялся дар всеуслышание, ки меҳмон буд, кўдак ва е наврас будам модарам фаҳмонида буд. Бо чунин парвариши Пьеро ҳангоми ҳар беглом нигоҳ поло дамида наврас будам модарам фаҳмонида буд.
  
  
  Гӯе як джекпота буд, кофӣ нест, тафтишот дар Англия низ нишон дод, ки Easeful Acres буд қисми дароз муфид шабакаи клиникаҳои хусусӣ, ки ба коецерну дар Лондон. Ва раиси раесати буд, на касе дигар, чун мо дигар ҷаноб Хью Марсленд. Зиеда аз ин, ҳар каси дигар дар Шӯрои буданд молчаливыми подставными шахсоне, ки довольными ежегодными пардохтпулиҳо озод мебошад, тарк сэру Хью назорати пурра.
  
  
  Ин чор асосии фигуры қарор гирифт, ки дар яке ва ҳамон ҷо дар як вақт. Дуруст аст, ки чанд сол пеш, вале гирифта чанд сол омодагӣ ба анҷом "Наҳр Нур".
  
  
  "Овози асрҳои ва тафтишот", — буд, ва охирин бинависед, вале барои ӯ аз паи панҷ звездочек ***** ,, ки ба маънои, ки номаи худ, ҳамчунин, дорои охирини тамоюлҳо.
  
  
  "Trans-Ins Mutualité, — дар паем, буданд, ки номи ширкати суғуртавӣ, ки машғул нест вызывала подозрений, — аз афташ, қисман перешла таҳти раесати швейтсария бонк. Ҳанӯз хеле секретная аҳде, вале асосан дар он иштирок чанд корпоративӣ суғурта воҳидҳои. Ҳарчи зудтар бештар муфассал далелҳо дар роҳ. Ба онҳо дигар лозим буд, произносить барои ман номи ин швейтсария бонк. Тахмин карда шуда буд, ки он хоҳад буд, ки танҳо корхонаи Пьеро дар Лугано ва департаменти хоҳад машғул фаро гирифташуда афзоиш ебад филмҳои.
  
  
  Пас Пьеро ва се дигар, ки метавонад перекладывать пул тавассути як кармана дигар. Ҳамаи хеле ҳуқуқӣ ва бе следов ih дар китобҳои ба встревожить сармоягузорон. Сармоягузорон низ лозим набуд, то бидонед, ки ih пул истифода мешавад на барои манфиатнок вложений ва барои ин аз ҷамъшавии медали тилло панҷара дар таҳхона.
  
  
  "Ҳамаи сходится", меҳмонхона ба вай гуфт, аммо Хайман маҷбур ман замолчать.
  
  
  То он маърӯзаҳо хонда, ба он гузошта ба курсї дар бораи радио ва дохил громкую итальянскую поп-мусиқӣ, смешанную бо запахами граппы. Акнун мусиқӣ буд, ба чап хомӯш, ки барои сводки ҳудуди баренцева баҳр.
  
  
  '... соат пеш буд, дарефт бадан Розаны Morandi, двадцатиоднолетней сотрудницы Alitalia, бо перерезанным горлом. Пулис разыскивает Роджера "Джерри" Карра, богатого американца, ки дар ҳақиқат қатъ дар ин ҳуҷраи, ва зуд рафт, дар ҳоле ки, ба гуфтаи табибон, мис Morandi буд убита. Корманди, дежуривший сипас гузашта ҳодиса бо иштироки Карра, бо боварӣ изҳор дошт, ки ҳеҷ кас акнун на входил дар рақами бо онҳо хорька, ки чӣ тавр ӯ впустил мис Morandi мутобиқи телефонными дастурҳои мистера Карра. Сипас последовала редакционная моддаи бораи жадных то ҷинсӣ сарватманд американцах таҳдид традиционному целомудрию итальянских занон, аз он последовало лестное тавсифи мехост.
  
  
  "Джерри Карр — баланд зебо мард бо аристократической манерой рафтори", — гуфт. "Ӯ стильно либоси, ва дар замони охир ego дида дар торик-серой фетровой кулоҳ "Гомбург", светло-сером бачаҳо ба забони англисӣ ва сабки сером фланелевом костюме. Ӯ буд, ки аз бисту ҳашт то сӣ панҷ сол ҷазо дода мешавад, ва ӯ каме мегӯяд, итальянски.
  
  
  Хайман нигариста, ман ва дид седого, помятого як мард, ки аз он пахло граппой. Ӯ усмехнулся. "Лозим аст, ки хеле як бача интеллектуалӣ, ки ба кўтоҳмуддати шумо ба ин тавсифи", — гуфт ӯ.
  
  
  — Аммо ин хеле доно бачаҳо ҷустуҷӯ, — тира аст, гуфт ман. "Нақшаи, ки мо танҳо хонда, таҳия гардида, на барои слабонервных".
  
  
  — Аммо дид, ки ман буд, дар назар дошт, вақте ки гуфт, ки зацепок не? — гуфт Хайман.
  
  
  — Комилан дар асл, дӯстро , — гуфтам ман. "Ҳоло мо аниқ медонем, ва Ястреб оҳиста-оҳиста, чун Клем Андерссон буд, ки дар роҳи ба чизе хеле дигари муҳим. Мо медонем, ки Ренцо, Стадс, Пьеро ва ҷаноб Хью Марсланд пешвоз дар Easefil Acres дар Суссексе, сарварии хема-пас, касе Клем Андерссон даъват мебуд "Юнгом" Ин ҳарф L дар заметках Лона: метавонад маънои онро дорад Пьеро, е ego бонк дар Лугано, аммо он аҳамият надорад. Мо медонем, ки "Нить Ҷаҳон" накопил кофӣ техникаи ҳарбӣ, ки ба оғози як ҷанги ва шояд фаъол бузург. Аммо то ки мо метавонем исбот мекунанд, ки яроќи — ин чизе бештар аз танҳо танба, ки мо ба ки такя дастовардҳои, дӯстро. — Ин аз ҳад зиед аст, дар асл, — гуфт Хайман. — Ба куҷо ин ба мо мерасонад, Шуд?
  
  
  Имон шуд, ки Бен Карпентер сарф чанд сол дар Австралия, ва он оғоз бозӣ ego нақши.
  
  
  — Дод эму иттилооти мухтасар дар бораи худ. 'Дуредгар. Тавре Карр, дар nen доранд, аввал слог ман ба номи. Агар маро ба ҷо хоҳад вақти кофӣ барои қабул кардани шахсияти нав, ки ман дар бораи ғамхорӣ аст, ба табдил ебад Хосе Гонсалеса е Гельмуда Гардид. Вале агар талаб зуд хомӯш, чӣ тавре ки мо фаҳмидем тариқи мурофиаи ва гумроҳӣ, қулай бештар тарк чизе дар атрофи ибтидоии ба номи. Пас, агар касе ба попытается даъват маро ба ответу дар ih "Салом, Шуд", ин хоҳад буд, ҳамон тавре, ки агар вай гуфт: "номи Ман Карр е Карпентер"...
  
  
  Ӯ гуфт.
  
  
  — Баргаштан ба шахсони воқеӣ ба далелҳои, — гуфтам ман. "Беҳтар аст, ки мо метавонем ҳоло исбот мекунанд, ин аст он чизе, ки рӯй медиҳад, қариб законная парванда. Вай бояд ба қайдгири ба запертые биноҳо дар қаламрави Конти. Ва зуд аст,.
  
  
  Хайман нигариста, соат; Онро тарк кунед "Rolex" дар хамелеон кофейни. Чӣ тавр мебуд онро ба мо буд, ба онҳо мекушед, барои Бена Карпентера ин буд, хеле гарон аст.
  
  
  — Шумо беҳтар аст, мунтазир бошед, то аз торикӣ, — гуфт ӯ. "Ман ба таҳқиқ он ба ҷои худ. Аввалан, онҳо доранд муҳофизат ва сагҳои посбони. Пас аз шумо барои бартараф намудани ин аст, ки шумо метавонед ба рӯ боз бештар мураккаб ҳуҷҷатҳои дохилии защитным кольцом. Мо надорем он бо маленькими мальчиками. Вале ОГОҲ бояд буданд, ин аст, бидонед, дар акси ҳол онҳо мебуд мешаванд Ника Картера.
  
  
  — Бена Карпентера, дӯстро, — поправил он ego. "Ҳар ҷо, ки мо, мо буданд. Шояд, шумо метавонед ба оғоз таълим ҳоло наметавонанд".
  
  
  — Хуб, Бин, — гуфт ӯ. "Чӣ дорӣ ба хак Contiland?"
  
  
  Вай расстегнул куртку, барои нишон додани эму кобуру, ки ӯ аллакай дидааст. — Ва корде дод, — гуфтам ман. Вай на ба зикр Пьера. Шумо лозим аст, ки чанд чизро дар резерве дар бораи имкони истироҳат. Нишон дод ба вай эму каблук, нагруженный радиоактивным ҷавҳари, оставлявшим баъд. Ман ба нишон эму он, зеро он як меҳмонхонаи, ки ӯ медонист, ки назоратчии дар толори ҳамон транзисторном радиоприемнике, ки подслушивающие дастгоҳ.
  
  
  "Шумо рӯи тадқиқоти зер кунед ин тугмаи", — фаҳмонд ба ман. — Инчунин дар як қатор мавҷҳои — ин нишондињанда долготы ва широты бо точностью то панҷ фоиз дар километри. Пас аз пахш кардани тугмаи дар зер ва шумо услышите садои сигнал, қувваи он зиед бо мурури приближений ба обнаруживаемому элементу. Ҳеҷ гоҳ истифода аз он, то ки ман опоздаю дар вохӯрӣ е гузориши бештар аз як соат".
  
  
  Ӯ дуруст симмитировал амали, пас сунул дастгоҳ дар як дақиқа джинсов.
  
  
  "Ҳамаи хеле доно". ӯ гуфт. — Аммо чӣ гуна ба вуқӯъ mimmo саг ва часовых?
  
  
  "Чи тавре, ки ин саг, — гуфтам ман, — купить ман арзон бургер". Вай пропитаю ego беруннависи муваффақ кардам гумизол. Он мегардад, ки неотразимым ҳатто барои худи беҳтарин сагон, ва он гоҳ ба он добавляю depressant, ки амал мекунад фавран. Вай бимонед аз як тараф ту, аз дигар, дар якчанд садҳо ярдов аз ман, хоҳӣ парешон диққати охранников.
  
  
  — Хуб, — гуфт Хайман. 'Вале чӣ тавр?'
  
  
  — Мо ин биеед ефт, ки пойдем ба он ҷо. Аввал мо бояд аз ефтани ҷой барои ман. Ман не метавонад бештар ба итоат ин хона хатар, дар ин ҷо мондан. 'Шиносномаи хориҷи?'.
  
  
  Вай партофт эму ҳуҷҷати Бена Карпентера. Чизе кардани, бо фальшивой визой шестинедельной даъво, то шубҳа аз кадом чизе намуди на жительство. Дряхлое шахси дар акс буд похожим. Вай худаш буд, ки ба модели, барои он, инчунин барои тақрибан бист дигар хабарнигори муҳофизи long мансаб.
  
  
  "Дар ин ноҳия нест, ки ин пансионов, — фикр кардам Хайман баланд. — Ва ба вай меҳмонхонаи мехоҳам, ки ба ту наздик буд, ҳарчанд на хеле наздик аст. Дискҳо старуха барои бульваром мегирад пардохт ба мизоҷон. Вай недальновидна ва низ разборчива.
  
  
  — Ташаккур, — гуфтам ман.
  
  
  "Бие ман аввал занг занед". Ӯ сверился бо карманным дневником, ба даст овардани рақами ва заговорил дар искаженном италия бо хема-пас, дар охири дигар хати. Ӯ убедительно повысил овоз ва шталь торговаться сабаби пардохт.
  
  
  "Агар шумо дар як ҳуҷра", — гуфт ӯ, гузоштани трубку. — Сӣ ҳазор лир дар як моҳ пардохти пеш. Шумо метавонед ба мардум нагардад. Духтарон, ман дар назар дорам. Ин старуха медонад, ки вай грабит туро. Вай танҳо худо дидани худ шиноснома, вале на бештар аз он. Он шумо вурудоти барои копо , зеро он сиеҳ мекунад. Пойдем.'
  
  
  Итальянские рӯзномаи печатают сенсации зуд, ва як бор мо баромада ба берун, ман прежнее шахсе, аккуратного Джерри Карра, увеличенное бо хабарнигори дод дар вақти нисфирӯзӣ, уставилось ба мо бо тамоми рӯзнома.
  
  
  УЧСИДО! РАПИМЕНТО! ВИОЛЕНЦА! МИСТЕРО!
  
  
  "Куштори! Таҷовуз ба номус! Хушунат! Сирри!'
  
  
  Поднес онҳо ҳафт плюсов барои дуруст ва ҳайратовар буд,, вақте ки ӯ боз ба назар чунин пок, крутым ва опрятным.
  
  
  Вай одолжил дар Хаймана фарсуда ҷомадон иловагӣ барои либос, ки эму идора откопать дар хамелеон. Мо мондан дар рыночного мубориза, ва вай афзуд, ба ӯ ду истифодабарии куртаҳои, выбеленные ҷинс, иловагӣ як ҷуфт пойафзол ва фарсуда халат қайдкуниро, ки мегӯяд, "Госпитал ВМС ИМА, шӯъбаи тавонбахшӣ алкоголиков, вилояти naples".
  
  
  — Эй парвардигори ман, Бин, — гуфт Хайман. "Дар ин наряде шумо гардад дӯстдоштаи аз ҷониби иҷорагир дониста мешавад Момы Пинелли".
  
  
  Боз як кӯча, кунҷи, ва ӯ поднялся пеши ман ду лестничных пролета ва представил ман Mome Пинелли, тучной хонум сол панҷоҳ-шаст, одетой дар пятнистую черную траурную мантию, пандест дар бораи он, ки Падарам Пинелли, проведший чанд сол пеш дар Эфиопии, имкон дод ки Худо файзи сойти дар он. Мӯй аз нах буданд, сафед, ва дар родинке, дар хушӯъашон росло чанд металлҳои сиеҳ пучков. Вай дар кайфияти хуб ва бо шавқу мулоқот ман ва ман 30 000 лир. Ман шиносномаи вай кинула танҳо беглый назар аст.
  
  
  "Ҳуҷра паси синьор Иеман, — гуфт вай Хайману. — Агар мехоњї, нишон медиҳад. Вай низ стара, барои кор ба он ҷо-дар ин ҷо. Ту дигар амрико мехоҳад сигор? Ман, ки аз онҳо ҳамагӣ дар 300 лир барои пачку.
  
  
  — Баъдтар, модар. Ту переживешь мо ҳама. Хайман поцеловал вай дар ҳарду калтаки ва ман маро дар пушти нав, ба ҳуҷраи.
  
  
  "Агар ӯ мехоҳад, ки нагардад духтарон болохона, гӯед эму, ки онҳо метавонанд громко визжать е фаред", — крикнула ӯ ба мо вдогонку. "Ман як ном, ки бояд ба нигоҳ, дар ин ноҳия. Агар ӯ худо задааст, он низ метавонад ба он даст. Ва хеле арзон аст.
  
  
  Ин буд, ки дур аз люкса Le Superbe, ва на танҳо дар географическом робита. Дар ҳуҷраи буд, дар бистар бо ду буд ва ифлос ирсол мешаванд, ноҳамвор муслиновой простыней ва як пуртазоди сафед простыней.
  
  
  Вай низ дид бузург чӯбӣ курсї ва хурд курсї бо выдвижным ящиком. Дар он буд, раковина бо овальным зеркалом ва дар поен — неизбежное биде. Як тиреза бо нозанин overlooking глухую девор ду метр барои он. Хайман возился бо ржавыми кранами, ва об потекла рывками. — Ламс ҳанӯз кор мекунад, — гуфт ӯ бо баъзе удивлением. — Ту ҳама фаҳмидам , Бин. Минбаъд дар коридору ҳоҷатхона бо душ. Ҷойгир худро ҷомадон дар кунҷи, ва мо метавонем рафтан поужинать ва шумо пешниҳод, ки чӣ тавр нав оккупант-юҳ-Трастевере. Не, ба маънои рафтан ба қаламрави Конти пештар даҳ соат.
  
  
  Ӯ сарф ман тавассути чанд banner ба trattoria , ки бо состояла бо як хуҷраҳо ва выходила берун бо чор столиками дар тротуаре.
  
  
  "Беҳтарин макарони дар шаҳри", — гуфт Хайман. — Дар байни чизҳои дигар, аз даврони Indies ғарб Омода аст, дар ин ҷо буд, ки ба мо як шаҳрвандони ба. Марко!
  
  
  Дар бозгашт аз ошхона пайдо аввал оид бой сол семнадцати, дар засаленном сафед фартуке. "Марко, ин ман кӯҳна ҳол, Бен", — представил ман Хайман ба итальянски. Ва он, пробормотал онҳо чанд калима, ки Карпентер метавонад омӯхтани. — Хурсандам, ки даст ба дигар синьора Хаймана, — гуфт Марко.
  
  
  — Ту ба мо обслужишь, Марко, — гуфт Хайман. "Барои он ин буд, Дотторе Хайман. Бен аст, ки пожить бо мо баъзе вақт. Пас, чӣ тавр ба ҳамин римским, биевар ба мо каме шароби сурх, то ки мо тасмим, ки бихӯранд.
  
  
  — Si dottore, Professore. — гуфт Марк. Дар як лаҳза бемории ӯ баргашта аст бо ду бутылками шароби сурх, чизе Кьянти, вале крепче ва равшантар бо ранг. "Ва чанд салфеток, сыч худо", — пожаловался Хайман. "Ин ҷои барбод тарзи худ". Марко баргашта бо стопкой намудани салфеток ва мо бо Хайманом взялись ба қалам, то ки нисбат ба наброски банақшагирии ошена студияи Conti ва прилегающих ҳудудҳои.
  
  
  Дарҳол пас аввал нӯшокиҳои мо фармон макарон бо mussels, картошка бирен барра ва artichokes. Ва то ки мо пили koffee бо граппой, ки мо ҳанӯз ҳам сравнивали ин наброски".
  
  
  "Хуб", — гуфт вай бар мо версияи охирин. "Ман фикр мекунам, ки дар анборҳои хеле дӯсти наздик ба якдигар, аммо чизи дигаре, ки ба назар мерасад, ки дар миқеси". "Онҳо ғайр ego, мисли пойгоҳи ҳарбӣ", — гуфт Хайман. "Вале онҳо сосредоточили диққати он ба пеши ин ҷо".
  
  
  Ego ӯҳдаи постучала оид ба калитке подъезда, ки Джерри Карр въехал ин субҳ ба қаиқ мошин ба сифати долгожданного меҳмон.
  
  
  "Барои он нест, ки ин роҳҳо", — гуфт ӯ. "Онҳо доранд, девори атрофи колючей сим, сагон ва патрули дар саросари ақибгоҳ аз вақт ба вақт. Вотум... — Ego қалам гузаронида шудааст, дрожащую хати. — Мушкилот, — гуфтам ман. "Чӣ тавр мо доберемся то бозгашт, ки вақте дар аввал ба воситаи переднюю қисми?"
  
  
  — Ту коршинос, — гуфт ӯ.
  
  
  Вай боз дар назар намоед.
  
  
  — Не, мешавад, — гуфтам ман. — Аммо ман бало дорам, ки мушоҳида кардам, дар ин ҷо баъзе тропку.
  
  
  Гузошт салиб.
  
  
  "Ман кӯшиш охотничья таиироти назаррасро, — гуфт Хайман. "Агар ҳамаи меравад, ки масири он метавонад ба Ченточелли. Ва мо метавонем аз сарзаминамон он ҷо на муносибати ба тоҷикистон надорад.
  
  
  'Дар чанд дақиқа ба роҳ?'
  
  
  "Дар ин зарурате нест, — гуфт ӯ. "Ман дар багажнике ду складных велосипеда. Ва ҳоло, ки ҷое ки дар он бояд отвлечь ҳифзи.
  
  
  — Ман дидам, ки дар хонаи худ стартовый пистолет, — гуфтам ман.
  
  
  'Бале.'
  
  
  "Ое он сигнальная ракета, ва ое ӯ дар шумо?" — Овоздиҳӣ ва ҳама, — гуфт ӯ. "Вале ин осветит тамоми минтақа, то ки онҳо метавонанд ба шумо мебинед ва ман".
  
  
  — Не, агар мо биеед пайдо берун дарахт, — гуфтам ман. — Агар хоҳӣ, тир на дар он тараф, дар куҷо вай. Он гоҳ на ҳама освещается, е, ҳадди ақал, на якбора. Интизор шудан, то ки мо доберемся ба он ҷо.
  
  
  Мо расстались аз дару майхона. Хайман рафта, барои худ аслиҳа ва машиной. Вай рафта, ба худ ба чинанд, то лавозимоти ҷангӣ барои Люгера. Ба воситаи понздаҳ дақиқа ба вай боз встречусь бо он ки пули ба воситаи дареи.
  
  
  Ӯ буд занад, дар старом Пежо. Берун аз он назар потрепанным, аммо як бор вай sel дар он, ва мо ехали дар ровной бо суръати ҳанӯз загруженному девятичасовому сперматозоидњо, вай метавонист дар ғулғула мегӯянд, ки як мошин фармоишгари комил.
  
  
  "Ним соат он ҷо, дар мошини", — гуфт Хайман.
  
  
  — Пас, ҳадди ақал, боз ним соат ба даст, то ба ҷои. Пас бояд аллакай торик аст.
  
  
  Мо дигар ҳеҷ чиз гуфта, нарушив хомӯшии боиси танҳо барои он, ки кафили нақшаҳои мо вохӯриҳо, вақте ки ба амал хоҳад кард.
  
  
  — Не жди ман, — гуфт вай эму. "Агар вай рози ворид вай ҳамчунин найду баромадан. Вай омада, ба ту хона дар ҳафт сӣ субҳ. Агар ман хоҳад ба нӯҳ, займись ин радио-ва хукуки, ки прилипло ое чизе зинда ба ман пятке.
  
  
  Мо припарковали "пежо" дар Ченточелли, дур нест, зеленом нимаи, ва ҳеҷ кас вазифадор гардид, ба мо таваҷҷӯҳ, то ки мо распаковывали ва собирали ду складных велосипеда. Хайман ронандагӣ буд, ба пеши ман кӯчаи то хона нест поредели.
  
  
  — Ин ҷое, ки дар ин ҷо, — ба нармӣ позвал ӯ ба ман. — Байни мо ва студией тақрибан километр ҷангал ва майдонҳо. Аммо кадом роҳ ба куҷо мебарад?
  
  
  Ба мо нишон надоданд. Роҳрав заросли, вале на он қадар зиед, ки аз рӯи онҳо нест буд, савор дучархаи намоед. Се-чор кофирон рӯй ба осонӣ корректировались бо ерии қутбнамо. Буд ривненской ҳафт дақиқа одиннадцатого, вақте ки мо дидем дароз ограду атрофи колючей сим Рум Ренцо.
  
  
  Ин назар маҳз ҳамин тавр, ки чӣ тавр ман вай помнил он гоҳ беглого азназаргузаронии tem субҳ. Тамоми қаламрави hotel, ва дар назди забором буд расчищена, ба истиснои гурӯҳи дарахтон дар ин ҷо ва он ҷо. Вай гуфт Хайману отмерить дусад қадамҳои дар шимол, ва он гоҳ, вақте ки ӯ хоҳад хуб укрытие, он нур lantern аст, бо диагонали ба воситаи девори. То он выбирал мавқеи худро, ки ба вай готовился ва хондани дуои кӯтоҳ.
  
  
  Мо жалели якдигар дасти дӯсти, ва он ғоиб шуд. Вай оғоз knead чор якхела шарика оид ба гамбургеров, ки ӯ дод, ва смешал ih бо қисмҳои баробар гумизол маблағ барои саг ва успокоительного барои зуд knockouts. Вай ҳатто подмешал измельченное аб слипинг Камиллы, ки ҳама вақт фарсудаи худ, сарфи назар аз ҳамаи переодевания.
  
  
  Вай буд, ки то наздик, ки шунид царапанье зону ва дид бледные сояи; он буданд, ҳаҷми олмон овчарки. Ду нафар бегали бозгашт ва берун ба соҳили дигар, чолокона. Вай перекинул чор гамбургера яке паси дигар ба воситаи девори. Онҳо спустились, ки издав мо садо. Вай дид саг, бегущих рысью ба ду нафар, маконҳои гуногун, ки вай интихоб кардаанд. Ман буд, эҳтимоли агар он созмон дар драку бо ин сагхо, аз ин рў дастур дод, ки ба ҳар як собаке burgers бо қуттиҳои пур, вызывающей эминиатон.
  
  
  Ман ҳамчун маротиба хватило вақт, ки ба чархҳои бо велосипеда, пеш аз Хайман, ки агар ӯ ба мо нишаста, маҷбур расцвести дар небосклоне нав ба даст ор. Вай давида ба забору, держа дар назди худ разобранный дучархаи. Дар он ҷо ман воткнул раму дар замин ва перепрыгнул четырехфутовый девори изящным прыжком бо шашум.
  
  
  Вақте ки ба он фуруд, он перевернулся ва пролежал ривненской панҷ сония, то убедился, ки часовые ман на шунида ва на дидаем. Дар ҳар панҷоҳ ярдах онҳо кричали дӯсти дигар, ҷалбшуда светом мушакҳои. Вай оҳиста-оҳиста продвигался ба пеш, ба ближайшему складу. Вай миновал саг ва часовых, ки дар ҳар лаҳза метавонад ба рӯ нави trepidation.
  
  
  Лекин ҳеҷ чиз рӯй. Ҳадди ақал, ба вай чизе мушоҳида кардам. Вай умедвор буд, ки Ренцо ва ego дружки аллакай то хушнуд прожекторами назди асосии ворот, немецкими овчарками ва патрулирующими часовыми, ки муайяншударо ягон чораҳои иловагии лозимиро. Онҳо буданд, дар ҳақиқат хуб, мустахкам қасрҳои бо двойным замком дар рӯзи аввал анбори, вале хуб, боэътимод қасрҳои бо двойным замком — палто, аниматсия, барои агенти AX.
  
  
  Пеш аз даромадан, ба вай бодиққат смазал петухов ва қасрҳои.
  
  
  Вай интизор арсенале, то ки ҳайратовар буд, дарк мекунанд ego. Вай ҳайрон буд, ва шокирован разнообразием ва смертоносностью силоҳи. Дар ин ҷо нашлось чизе барои ҳама: аз рубли ракет барои истребителя Диҳанд-24 охирин модели то ҳастаӣ боеголовок барои мо Т-2В додашуда ҳарбӣ-морского ФЛОТА ИМА ва хурд ракет барои мо Sabre 100-F (як силсилаи нав, незарегистрированные, секретные).
  
  
  Мумкин буд, боварӣ ҳосил, ки мо яке аз тамоми ҳукуматҳо, одолживших ego таҷҳизот, на подозревало, ки он метавонад, то ба зудӣ превращено дар амалкунанда силоҳ. Ташрифи дар анбори касе чизе бо Русия, Чин ва е дар яке аз кишварҳои НАТО барои ҳосил пресечет заговор дар зародыше, ки пеш аз он метавонад ба развиться, ҳатто агар он оғоз ефт, бо шарофати оговорке Стадса, рӯзи душанбе.
  
  
  Вай дод ноаен ишорашуда чанд ящиках бо заруранд, бо истифода аз далер карандаш, ки дар он радиоактивный унсури. Ба ман лозим набуд осматривать дигар кладовую, вале он пролежал бе ҳаракати мрачные даҳ дақиқа, то шаб сторож обходил ҳам биноҳо. Тадриҷан ин превратилось дар пугающее однообразие. Акнун чизе, ки ба ман лозим буд, ки ба кор аст, боварӣ ҳосил, ки ба ман выбрался аз ин ҷо зинда, ки огоҳ намояд ҳарчи бештар одамон. Ҳатто сиесӣ алоқа Пьеро натавонистанд наҷот ego, бо чунин убедительными худ.
  
  
  Осмон ҳам буд, облачным, вақте ки вай оҳиста-оҳиста подполз ба забору. Вай боз буд, отвлечь намуд, вале ин дафъа ӯ буд, отвлечь ih танҳо. Вай ба хотир грациозный старомодный флюгер дар хочагии, ки машғул буд қисми кардани манзараҳои Верельдейнде. Он танҳо буд, он дида мешавад, ки бо он ҷойҳое, ки вай ҳоло менамуд, ва гурӯҳи сунъӣ дарахтон скроет маро аз часовых, ки ин приманит. Вай досталь худро Люгер, похлопал оид ба рукоятке ва прикрутил глушитель. Ин ин ego каме заҳматталаби, ва прицеливаться буд, каме сахттар аст,, вале ман буд, танҳо як имконият, ва он ҳам буд, ба онҳо фоидае аз.
  
  
  Вай приподнялся дар локте ва подождал, то абр каме рассеются. Ҳамин тавр буд, пас аз даҳ дақиқа. Ҳадди ақал, ман кофӣ буд, пурсиш ба кунад, тӯб. Глушитель издал доно сулфа ва флюгер развернулся, ва садои номӯътадили эхом разнесся дар саросари намуд. Вай шунид бегущие shaggy, приближающиеся ба хочагии. Онро гирифта, худро тӯдаи ва оғоз кофтани дар зери забором трехметровую яму.
  
  
  Дар атрофи хочагии ҳанӯз раздавались додзанӣ, вақте ки вай аз нав боло раму худ велосипеда, прикрутил чархи ва биронам, дар самти Ченточелли. Вай проклинал худро барои он чизе, ки буд то глуп, ки маҷбур Хаймана интизор бошад. Акнун ҳар як дақиқа метавонад ба суратҳисоби. Дар аввал то абад доложить Хоуку, ва он гоҳ избавься аз ҳар чизе, ки вобаста ба "Концом Ҷаҳон". .
  
  
  Ба вай фикр дар бораи ин, ки бо велосипедом ва тамоми боқимондаи нырнул сломя сари замаскированную яму. Вай боз хеста, бо люгером дар дасташ, вале боз уронил он. Дар атрофи чоҳи истода чаҳор нафар мардон, clutching дар дасти неуклюжие автоматӣ карабины.
  
  
  "Мо барои ту, Ник Картер", — гуфт яке, дар атрофи мардон, овози ӯ буд искажен hoodie, ки ӯ натянул дар сари.
  
  
  
  
  Боби 7
  
  
  
  
  Ду мард ба ман кӯмак ба берун ба воситаи силосхобонӣ ва бодиққат маро обыскали ва ду ҷавони дигар нигоҳ маро зери прицелом атрофи худ силоҳи. Сипас аввал салом ҳеҷ кас суханонро ба мо суханони.
  
  
  Онҳо пайдо стилет ва гирифта аз он. Онҳо пайдо газовую бомбу дар кисаатон ман брюк ва гирифта ба вай ҳамроҳ бо ҳамаи дигарон дар атрофи карманов, аз ҷумла чӣ гуна аст скрепку; Он хуб буд, зеро ки ин тасодуфӣ скрепка кардани худ мураккаб магний, ки метавонад таркиданаш дар ослепительном нур, миќдори кофї, ки муваққатан, то ба онҳо шарҳи.
  
  
  Дар байни чизҳои дигар, ҳамаи чаҳор нафар буданд, мускулистыми, шояд бештар крепкими аз Горилла ва Pepe, ва гӯе маҳз ценымногие аќидаанд. Онҳо отвели ман дар наҳр роҳрав, ки ман интизори он буд, ки калон "Фиат". Вақте ки ба корт дар маърази хатар буд, ин қадар, он метавонад хатар. Фаред дар бораи кўмак, дар бораи қоидаҳои, вале ҳоло буд, ки вақт барои шахсӣ ифтихор. Ва барои ба ин як сония, ки ман понадобилось ба вдохнуть ва закричать дар бораи кўмак, ки чӣ тавр воющая саг, одина атрофи ман дрессировщиков кушода даҳони ман ва засунул дар он грушевидный кляп.
  
  
  "Ин амал барои он, ки избавить шумо аз нолозим саъю Шуд", — гуфт ih намоянда.
  
  
  Пас, роҳ пеш дар Рум буд, ҳамон осоиштаи, ки чӣ тавр ва ман ба сафари ҷо, гарчанде ва дар чунин чат хуб. Вай дарк намуд, ки мо въезжаем дар Рум, вақте ки мельком дид дарвозаи Порт-Маджоре. Пас аз ду бандита дар паҳлӯи аз ман дар қисми пушти мошинҳо опустили пардаҳо, инчунин шторку назди стеклянной секцией, отделяющей мо аз ронанда. Упомянутая стеклянная перегородка назар пуленепробиваемой ва ҳам задние рӯзи надоштанд, ки фишангҳои. Ҳатто агар ба ман муяссар гардид, ки одолеть ҳам худ охранников ва интихоби онҳо силоҳ, он ҳам мебуд расиданаш аз он ҷо, ки онҳо намеревались гирифтани ман, дар наглухо закрытой қафаси атрофи шиша ва металлӣ буд.
  
  
  Мо ехали боз ҳам дар панҷ дақиқа, сипас онро эҳсос кард, мисли мошин спустилась оид ба склону ва остановилась. Ман охранники отпустили пардаҳои тиреза ва меноманд, мунтазир бошед, то ки ронандаи ва ego спутник откроют рӯзи берун.
  
  
  Мо буданд, дар подземной истгоҳи руизаминии кадом чизе зиеди бинои. Гуногун рақамҳои гуногун автомобилях; чанд итальянских, австрия, швейтсария, як забони англисӣ ва яке бо ошноӣ пайдо карданро доранд, рақамҳои махсус, ки пользовались мальтийские дипломаты. Онҳо буданд, ки дар се бо шашум итальянских номерных аломат. CD барои дипломатӣ бадан. Вай метавонад интизор Пьеро; на камтар аз дӯстони Пьеро.
  
  
  Чӣ тавр ба танҳо як рӯз открылись, ба ман кӯмак ба берун. Он ҳам буд бо кляпом дар даҳони онҳо ҳанӯз бардавом нигоҳ ман ва метавонист танҳо бесадо протестовать. Ман потащили ба автоматическому лифту.
  
  
  Чаҳор нафар гаронвазн прижались ба ман, ҳарчанд хурд металлическая табличка сбоку равшан указывала дар english, фаронса ва италия забонҳо, ки ҳадди нагрузка ташкил чор инсон е, аз ҳама бештар аз 300 кг. Ҳар атрофи мо весил на камтар девяноста кило, пас ман гуфт, ки дар металлическую пластину.
  
  
  "Ҳа, пас шарм вайрон кард", — гуфт яке аз тамоми четверки. — Вале баъзан аз ту ҳеҷ интихоби доранд, ҳамин тавр не, Шуд?
  
  
  Бањрї поднялся дар чор ошенаи ва берун омада, дар яке аз сие дароз коридоров бо растаҳои офисных гардид, баробар хос барои биноҳои давлатӣ маротиба Муссолини. Дар охири толори буд, аз тиреза, ва пеш аз ин тиреза сидела гулнақшҳои бо автоматом зери мышкой. Аз он ҷо, ки дар он раста ба тарафи дигарро образовывал кунҷи рост, сидела чунон вооруженная гулнақшҳои.
  
  
  Ягон слабая умед аст, ки бо ман, метавонад, ки мешикананд ва рискнуть сбежать, гон буд. Ман фикр мекардам, ки Ник Картер, Джерри Карр е Бен Карпентер пережили мебуд, он гоҳ ба он подлунное мављудияти.
  
  
  Агар вай нагуфтааст ва дар бораи гап, ки мехоҳам давили барои ман шиканҷа, сывороткой дур аз њаќиќат нест, е ва онҳое, ва дигарон. Дар ҳамаи ин ҳолатҳо, шояд, ки ин ҳиссаи сония наступала, вақте ки ба ман лозим буд, мешикананд, е, агар он нашуд, боиси касе бо ман барои ширкат дар морге.
  
  
  Онҳо баргузор ман е, вернее, протащили mimmo се дару мондан дар чоруми. Раҳбари дорад, дохил ва берун омада, баъд аз чанд лаҳзаҳои, жестикулируя ангушти. Се ego аҳли втолкнули ман дар ҳуҷраи.
  
  
  Ин буд, калон просторный ҳукумат бо зарешеченными windows, выходившими ба Тибр. Аз як тараф, дар атрофи деворҳои истода калон курсї оид ба тикового дарахт муосир тарҳрезӣ. Атрофи он буданд, расставлены қулай кресла. Яке буд, холӣ, дар дигар нишаста буданд, панҷ мардони синнашон аз бисту панҷ то панҷоҳ панҷ . Ҳамаи он қадар респектабельны, мисли ман ҳамкасбон-сармоягузорони дар "Ҷаҳон End", вале на Пьеро ва Ренцо.
  
  
  В кресле барои ба таври хаттӣ суфра нишаста баланд худощавый мард чил сол, бо мӯи дароз доранд, желтоватыми мӯй ва дар очках дар мео-оправе. Вай ҳеҷ гоҳ дида, ego пеш. Вай ҳаргиз пеш аз дида кас дар атрофи мардон. Ва ҳамаи онҳо бештар походили ба аъзои кумита, готовившего ба ман шифоҳӣ имтиҳон ба дараҷаи магистр аз таърих, аз корфармоен онҳое, ки бачаҳо русия мекӯшанд, ки ман поджарить, перерезали Розане гардан ва акнун барои кишту ман дар ҷои холӣ.
  
  
  "Ташаккур, ҷаноб Шуд", — биноро гуфт светловолосый мард, ки гӯе ҳеҷ мушоҳида кардам, ки маро втолкнули дар раисикунанда ва ду нафар аз онҳое, ки бачаҳо вазъи муроҷиат оид ба ҳар ду тараф аз ман, ки ман нигоҳ он ҷо. .
  
  
  — Тавре ки мебинӣ, — гуфт ӯ, — барои мо маълум аст, аз они айни ном аст, ки-ки маълум аст дар бораи туст қобилиятҳои. Одина дар атрофи мо дар ин ҷо, ҷаноб Олег Перестов, мегӯяд, ки аз ego ҳамкорон буданд ҷолиб вохӯрӣ бо шумо.
  
  
  Невысокий шикамкалон нафар бо қӯшчӣ ввалившимися чашмони дар славянском инсон тира аст, гуфт дар нишонаи розигии. Ногаҳон номи вспомнилось. Ӯ буд асосии инсон МГБ Русия барои Аврупои Ғарбӣ. Аз ин рӯ, ман мимолетная фикр дар бораи иштироки коммунистов дар вақти мулоқотҳо буд, ки ошибочной . Аммо пас чаро русское силоҳ дар шӯъбаи танба "ҳам дар охири Ҷаҳон"? Хитрая отвлекающий маневр? Е вай аздастрафта чизе ки муҳим аст?
  
  
  — Ман медонам, ки ин, — гуфт вай бо табассум, — ман худам ба шумо мо малейшей озодӣ тағйири макон, то дам дарк намоянд, ки мо действуем ба як тараф. Метавонам онро аз ту мепурсанд, ки отбросить ҳамаи предубеждения, ҷаноб Шуд?
  
  
  Ман дидам, дар ин таркиши нуқтаи ОҲ дохили дар ин амалиет, ки дар он низ присутствовал Перестов. Акнун вай низ маълум аст китайское шахсе, ки принадлежало Кадом Фалу, узви Разведывательной хадамоти Сурх Чин. Шояд ба ман муяссар гардид, ғолиб каме вақт, аз ин рў ба вай гуфт.
  
  
  'Хуб.' - Обрадовался Блондин. "Бие ман представиться. Вай полковник Питт Норден, Норвегия, Интерпол. Ӯ гузошта худро ба тасдиқи шахсияти полированный курсї ва гуфт ман охранникам, гузорем, ба ман протянуть ва дасти онро бигирад. Дар он ҷо буданд, ego ном ва аксбардорӣ, алоқаи онро бо Интерполом ва дар рақамҳо, ego, шахсият мебошад, ки ба вай маълум аст, ки чӣ тавр як атрофи беҳтарин ҷаҳонӣ агентҳои.
  
  
  "Агар вай медонист, ки шумо чунин аст, картерро ба ҳузур пазируфт, — гуфт ӯ, — мо мехоҳам, ки избавлены аз ӯ злополучной шаб четверга. Дар ҳоле, ки ҳамаи мо, ки фикр мекарданд, ин буд, ки шумо буданд, танҳо ба боз як узви ин ғамангез аст, маълум асосии гурӯҳи "World End" . Ва Олег прислал аввал қувват, ки қодир ба даст ба даст аз ту иттилоот. Вай гумон аст, ки онҳо низ мебанданд интерпретировали худро дастурамал, вале он гоҳ онҳо метавонанд сафед ин пеш олии суд".
  
  
  Перестофф неодобрительно пожал плечами ва Коу Foehl улыбнулся ego смущению.
  
  
  "Чун танҳо ба худо маълум далелҳои худ побега ва загадочной, то кунун хорек на раскрытой марг Luigi ва Pepe, ягон малоопытному маълум, ки дар ин самт бояд замешан байналмилалии агенти монанди Ника Картера. Вале дар кадом андоза ва бо кадом тараф? Худро гузашта ҳамеша буд ва софу бегазанд нигоҳдорӣ кунед.
  
  
  Перестофф ва Ба Foehl дилгиркунанда ерзали ба маконҳои худ. "Бенуќсон аз нуқтаи назари НАТО,' Полковник Норден уточнил, ва ҳам мардон боз замерли. — Вале шумо шояд рафта, дигар бо роҳи, ки мо медонистанд. Пеш нест ҷаноб Хью Марсленд буд, нисбатан ростқавл политиком ва Лоренцо Конти буд, на бештар аз кинопродюсером бо ненасытной жаждой сарват ва хвастовства. Стадс Мэллори буд непредсказуемым гением, вале на бештар аз он. Пьеро? Кофӣ буд, ткнуть дар он ангушти ба тамоми Италия, правая ва левая вступились барои он'
  
  
  Ман удивленное изҳори прорвалось сквозь ман заткнутые лабони ва полковник Норден, ки дар як лаҳза замолчал.
  
  
  "Ман ҳоло дар ҳеҷ вақт дар лекцию", — гуфт ӯ. Мо гурӯҳи ислоҳоти байналмилалӣ держав, Интерполу мехоҳам мисол, ОҲ ва CIA . Ҳамаи хеле ифлос, аз ҳад зиед взрывоопасные ва низ нескромные фармоиш поступают ба мо", — уточнил ӯ.
  
  
  — Тавре ки ман аллакай гуфтам, мо метавонем боварӣ дошта метавонем дар худ нисбат ва метавонад роҳ то ба шумо, то ки буданд, итминон дорем. Клем Андерссон имзо худ сар ба гиребон кашидан ҳукм, вақте ки кӯшиш кардам, ки сӯҳбат аз Стадсом Мэллори, чунки ӯ фикр мекард, ки Мэллори буд оддӣ амрико шаҳрванд, муздњои sneaky европейцы. Хайман гуфт, ки бо ту ҳама чиз дар тартиби вале, албатта, ба ту боз метавонад аз бозӣ кардан бо онҳо. Мо ягона имконияти иборат аст, ба мис Morandi, боз связалась бо шумо.
  
  
  Пас, то он фикр, ки ба таври ноаен проверяю алоқа Розаны дар утоқи-Ле-Суперб, вай маҳз ба ҳамин проверяла ва устанавливала эътимод ба ман.
  
  
  — Вай ба мо гуфт, ки оид ба ee гуфтаи шумо беш аз 100 фоизӣ зиед мебошад чисты ва биеянд, онҳо ба ҳамон як мақсад, ки мо ба: дохил шуда, дар "Риштаи сулҳ" ва кӯшиш ба пайдо неопровержимые далели бар зидди онҳо. Аммо тамос бо шумо буд, ки қариб ғайриимкон аст, аз толстой экран, ки шумо окружили Пьеро ва ego дӯстони, — гуфт полковник. "Мо тасмим боз фиристед Розану, бо фатальным натиҷаи маргбор, ки ба шумо хеле хуб маълум аст". Ӯ дод, таваққуфро, ки агар меҳмонхона, ки ба дошел то маро.
  
  
  — Ту дуруст кард, ки ғоиб шуд. Хайман, дар ин бора ба тарафи гузоштани садоқатмандии худро дар навбати аввал ба хизмат ба шумо ва ОҲ кашида баромад кардан ба сифати миенарав, вале ин шуда, аҳамияти бузурги. Шумо анҷом додаанд, он чизе, ки мо ба онҳо умед мебандем: проникли дар запертые анбор ҷойгиркунии. Инак, мо гузошта микрофон ба мошини юного Хаймана ва ду ego велосипеда, ва аз паи барои шумо дар почтительном масофаи. Ин дафъа мо истифода агентҳои шуданд, ки як каме бештар опытными. Ӯ улыбался ҷаззоб ва самимона.
  
  
  "Пас, Шуд, агар шумо ба зудӣ ба мо бовар накунед ва донед, ки чӣ ба мо лозим аст, ки ҳамкории худро ба мо медонем, бигзор кивком сари. Агар шумо пайдо ягон улики, дар ин саҳҳомӣ, он гоҳ мо имкон аст, ки сатҳи дохили, демонтировать ego ва гузоштани нить саросари ин грязному парванда.
  
  
  Вай гуфт, тадбирҳои зуд ҳал. Агар полковник Норден ва ego аҳли буданд, мавзӯъҳо, хема ба назар, ман ҳамаи мушкилоти мехоҳам, ки дар пушти. Ҳатто агар онҳо буданд, на дар он тараф, пас аз он освобожусь, вай рози пайдо кардани роҳи истифода ih дар мо манфиати. Охранники ҳар ду ҷониб дур доранд кляп ва отступили. Дар ин ҷаласа ловких, бонуфуз нерӯҳои вай назар взлохмаченным, неряшливым, вале вай буд, ки бояд як, ва, бо ман иттилоот, буд, шояд аз ҳама муҳим, ки одам дар ин ҷо.
  
  
  — Хеле хуб аст, — гуфт полковник Норден. "Аввал intro". Ӯ двигал ангушти аз як шахс ба шахси дигар. Оқои Картер, шарики комил Перестофф, ҷаноб Kau Foehl, герр Берген, генерал Мазератти, полковник Ле Grand. Хуб, ки ту дар он ҷо пайдо кардаанд? Дувоздаҳ чашми ва дувоздаҳ ушей буданд прикованы ба менамоем, ки он описывал content ду анборҳои. Ҳеҷ кас буд, бо назардошти қайдҳои мутақобила. Ин буданд, ботаҷриба, агентҳои обученные шунидан ва ба хотир нигоҳ доштани он чизҳоест. Полковник Норден дод пометку дар як пораи коғаз ва у ego яке аз приспешников дар капюшонах, ки ба зудӣ берун омада, ба воситаи хуҷраҳо.
  
  
  Дид, ки ман эҳье қуллаи мебошанд ва рассеял ман гумон меравад. "Ин танҳо барои он, ки мо омода нақлиет, то ки мо метавонем шумо тарк, — гуфт ӯ, — ҳамон лаҳзае, ки мо получим ки барои тасдиқи ва дастгирии ҳукумат. Агар он чиро, ки ба шумо мегӯям, рост аст, ҳатто ба 20-фоиз, қувваи сиесӣ Пьеро бештар намешавад бас ego анборҳои аз демонтажа. Ҳоло нисфи сеюм. Агар бомба дар ҳақиқат вотум-вотум взорвется, ман беҳуда даъват амал омад, ки нисбат ба вазири наздик панҷ соат".
  
  
  — Аммо дар ҳоле, муҳим аст, — возразил ман. "Ба ҳамин вақт онҳо имкон пайдо сие спящих саг ва шояд сӯрохи, ки вай проделал дар заборе, ки боз берун".
  
  
  "Онҳо бештар гирифта, соли, ба ҷамъоварии он силоҳ, ки дар ин анборҳои", — гуфт полковник Ле Grand, фаронса агенти. — Бовар намекунам, ки ih нуро-перевезти дар панҷ соат. "Агар онҳо попытаются, пас попадут мо ловушку", — гуфт генерал Мазератти. "Мо худ нозирони дар ҳама баромадгоҳҳои, ва ман худ хурд, вале хуб обученное воҳиди коммандоси, озодона аз пагубного таъсири синьора Пьеро Симки дар баъзе соҳаҳои дигар донишкада вазорату".
  
  
  "Ман фикр мекунам, ки ҳоло мо метавонем, ки бигзор худ як каме бештар истироҳат, то наступит соат удару", — гуфт полковник Норден. Ӯ нажал тугмаи занги дар бораи мизи, ва он дид зебо блондинку дар шакли - Интерпол? Оцепление ? Хадамоти ошхона, ки бо дар толори оид ба интизорӣ бисту чор соат дар як рӯз? - Дод немалый фуршет.
  
  
  Ба ғайр аз нӯшокиҳои, appetizers ва бутербродов, мо имконияти илова карда snippets ман кушодани разрозненной, вале маълумоти муфассал оид ба дигар манбаъҳо.
  
  
  Ба чӣ ҳамаи ин боиси ҳам ин аст:
  
  
  "Нить ҷаҳон" буд, ки дар авангарде баъзе гурӯҳҳои заговорщиков. Ин буд, ego худи дьявольская нақшаи разрушений, олии санади бесцельного зӯроварӣ барои суперпсихопата. Ego очевидный storyline буд откровенной насмешкой бар ego ҳақиқӣ намерениями. Бедный Кен Лейн. Он умуман на бо иштироки ин делле ва фикр кунед сенарияи предупреждением дар бораи Сеюми ҷаҳонӣ шуд. Дар делле ин буд, схематический ступенькой дар роҳ ба самому оғози он худи ҷанг, ба охирин бойне.
  
  
  "Имрӯз дар ҷаҳон — ин бочка бо порохом, — гуфт герр Берген. — Ва интизор барои касе ego взорвет. Чанд тифлонро, перегруженных гурӯҳҳои, ба монанди А шумо, ҷаноб Шуд, худи мо ва тасодуфӣ одинокие преданные одамон дар ин ҷо ва он ҷо, мубодила бори муқовимат ба ин сабаби хатари сӯхтор ".
  
  
  "То ҳол хорек, — гуфт генерал Мазератти, — мушкилоти буданд рассеяны, ва мо муваффақ не нигоҳ ih зери назорати. Вале тасаввур кунед, ҷаноби Картер, ҷаҳон, ки дар он ҳамзамон сурат мегирад, ки чунин ҳаводис, чӣ тавр ба сбитие ливанского ҳавопаймо бар Исроил, ки кӯҳна ҳодиса бо U-2, куштори президент, одновременные куштори дипломатҳо ва бомбардировки адад тайераи тамғаи. бо вражеской маркировкой бар ключевыми населенными бандҳои. Омезиши ҳамаи ин дар якҷоягӣ бо восстаниями, взрывами дар Белфасте, партизанскими войнами дар Осиеи Африқо, революциями Марказӣ ва Амрикои ҷанубӣ, напряженностью дар Шарќи наздик ва дар пороховой бочке Осие ҷанубу. Ки метавонад қатъ он, пеш аз он перерастет дар ҷанг дар саросари ҷаҳон?
  
  
  "Ман предостерег Кремль аз ҳад зуд амал", — тира аст, гуфт Олег Перестов. "Вале ман огоҳӣ нест выдерживают ваҳму ва ҷамъиятӣ фишори. Агар ҳавопаймо бо американскими е китайскими рақамҳои сбросит ҳам як бомбу бар Ленинградом, Москвой е Камчаткой, ман фармондеҳони нажмут ба тугмаи, ва отступят худро бомбоубежища. Ман огоҳӣ возымели танҳо як таъсири: вуруд ба ман делле дар бораи он аст, ки ман метавонанд мақбул ба гумон аст, ки ман дугона агенти.
  
  
  — Тавре, ки дар сурати бо ман начальством дар Пекин, — вмешался Ба Foehl.
  
  
  Бузург заговорщики, пешниҳод карда шуданд Пьеро, сэром Хью, Ренцо ва Стадсом, масалан, дар ҳамин тартиб пайдо нашудаанд. Шояд добавлю ман жадную то ҷинсӣ ва желанную духтаре Камиллу ва баъзе техникони Стадса.
  
  
  "Мо тавонистем реконструировать бештари ин заговор бо истифода аз Розаны", — гуфт полковник Норден. "Вай играла нақши двойного агенти бо хатари бузург барои худ аст, вале бо тамоми самоотдачей. Ташаккур сл расследованиям ва находкам мо фаҳмидем, ки чӣ тавр ва дар куҷо ҳамаи он оғоз".
  
  
  Ҳафт на камтар сентиментальных джентльменов, ки шумо мефахмед дар тамоми земном як косаи, инсоне хотираи погибшей духтарон минутой хомӯшии.
  
  
  Вай нарушил хомӯшии боиси. — "Заговор оғоз ефт, ки дар он сумасшедшем хона дар Суссексе?"
  
  
  — Маҳз, — гуфт Норден. "Шумо суммируете ин барои малую ҳиссаи вақт, ки гирифт моро. Зиеда аз ҳафт сол пеш ҷаноб Хью оғоз ба амалӣ нест оети эҳсосӣ ва равонӣ нооромиҳои. Ӯ шталь мунтазир бошед, то ки дигар шарикон е дӯстони тарсонанда ego ва принудить ба табобат, балки ин корро ба худ залп, ва маҳфили бо мактуби барои истифода ба бузург аз фанни математика ва дар Аврупо: Р доктору. Унтенвейзеру, невинной, вале зарурӣ пешке дар мебозад, ки машғул пас хоҳад инкишоф".
  
  
  Ба вай гуфтам. — Андерсон Джангел?
  
  
  'Дуруст. доктор Унтенвейзер исбот кард, ки қодир ба воситаи tranquilizers ва дигар доруворӣ кӯмак сэру Хью худро назорат психотические њамасола. Он гоҳ, ки ҷаноб Хью кушта духтаре, ки бо даъвати дар соли 1968 буд несчастным бурда, вале ego таъсири гарантировало, ки ба он буд, сокрыто. доктор Унтенвейзер дод, ки номи ӯ мушаххас беморӣ, аз он азият ҷаноб Хью ва ки ӯ шарик бо Ренцо, Стадсом ва Пьеро. Ин аст, даъват agriothymia ambitiosa, неконтролируемая ва дилчасп зарурати нобуд милали муттаҳид ва стиреть бо шахсе, ки ба замин ҳамаи организованные сохтори ҷомеа.
  
  
  — Нишона АА Андерсона, — пробормотал ман.
  
  
  'Маҳз ҳамин тавр бошад.' — гуфт Норден. Ба ҳамин беморӣ, ки бо двигала Сирханом Сирханом, убийцами Озарбойҷон ва бисер дигар. Вале ин дафъа ин беморӣ поселилась дар марде, обладавшем чӣ тавр сиесӣ мансаб ҳам престижем. Ҳамчунин, мекушӣ инсон. Вай омода буд, ки интизор вақти зиед ва ҳалли гирд иттифоқчиен, ки дар онҳо ӯ лозим, ва чанд сол баъд, ў ин корро кард.
  
  
  Дар ҳамин ҳол ҷаноб Хью, пас ое ҳамчун мукофот барои табобати, пас ое сыч амнияти шахсӣ, ҳар доктори Унтенвейзера худ шахсӣ беморхона Easeful Acres. Ин аз ҳама шикарное ҷои барои асаб ихтилоли асосан аз маводи мухаддир ва машрубот, ки кадом танҳо метавон тасаввур. Дар аввали солҳои 1970-ум Камилла Кавур находилась он ҷо ба сифати пациентки сипас нервного срыва, вақте ки ӯ падидомада дар уличной проститутки дар кинозвезду. Мумкин аст ин ба вуқӯъ, тасодуфан.
  
  
  Калидӣ аҳамияти шуда, ҳамзамон ташрифи Ренцо он гоҳ ҷиддӣ нервного срыва, Стадса Мэллори, пас яке аз ego шестимесячных пьянок ва Пьеро Симки, инкогнито, сипас кӯшиши самоубийств, ки аст,, чӣ тавр мехостам, увенчалась мегардад.
  
  
  Ҳамаи се страдали аз як аст ва ӯ ҳамон пешравӣ агриотимии амбициозы, усугубляемой он, ки онҳо чунин мешуморанд худ қонунии обидой дар ҷамъият. Ренцо аз гум худ дворянского мақоми ва талафоти худ обширных поместий, он гоҳ метавонад пурра ислоҳ миллионҳо аз он ки он филмҳои. Стадс фикр мекарданд, ки калон студияи ва ҳукумати ИМА отобрали ӯ баъзе патентные ҳуқуқи баъзе аз ego электронӣ эълон медорад. Пьеро, аз ҳама заметный атрофи се, ба тиллоию унижений аз овони кӯдакӣ аз худ дафтар хурд афзоиши.
  
  
  Имконияти представил sir Хью боқимондаи дар давоми як ба атрофи худ сафарҳо ба он ҷо ҳамчун директори. Эму, кофӣ буд,, методикаи ташхис хабарҳо дар варақаҳои се мард. Ба ғайр аз ин, мо метавонем танҳо барои кумак ба ин баъзе догадками. Вале ба мо муносиб ба назар мерасад, ки онҳо чанд ҳафта, ки онҳо якҷоя сарф он ҷо, онҳо якҷоя организовали "Наҳр Нур" .
  
  
  Пьеро ба назар мерасид, ки раҳмон ба худ руководящую нақши аз sir Хью, вале бо ego тараф буд, на эътироз. Дар баробари онҳо доштанд заруриро байналмилалии алоқа, вале Пьеро тамоми буд лижет ба боло. Ва он муҳим аст, вақте ки онҳо добрались то он танба доранд, ки дар меҳмонхонаҳо позаимствовать. Тавре худи силоҳ, пас аз онҳо истифода бурда мешавад ва ду нохунак тройных агентҳои кишварҳои гуногун, аз контрабандистов то жадных то пул предателей. Барои дувоздаҳ миллион доллар харида хеле измеников. Студияи Ренцо ва ego низомнома дар ҷаҳон филмҳо дод, ки тамоми лоиҳаи воқеӣ. Вале Стадс, муносибатҳои иқтисодии берунии ҷт выглядевший, чӣ тавр ба шутник, дар кадом-он ҷиҳат буд, краеугольным камнем "ҳам дар охири Ҷаҳон". Танҳо ташаккур ego техникӣ бидонед, чӣ тавр имконпазир буд запрограммировать ва боиси ба миен компютер".
  
  
  — Зеро, ки гарон Ник, — гуфт полковник Ле Grand онҳо оснастили ҳамин танба, ҳавопаймо, танки, канонерские монанд, британскую подводную лодку Porpoise ҳамон васила пультом, ки Стадс то блестяще продемонстрировал шумо ба худ миниатюрном майдон, ранг".
  
  
  "Ин маълумот буд, ки ба мо супурда шудааст, худ мистером Гилкристом, — гуфт генерал Мазератти, — ки то медлителен на он қадар энергичен, тавре ба назар мерасад".
  
  
  "Ва худи ӯ идеяҳои аст, ки наздик ба истеъдоди Стадса Мэллори, вақте, ки чун биеяд, то компютерӣ электроника", — гуфт Перестов. "Боре мо кӯшиш заполучить он, вале, мутаассифона, потерпели хилоф"...
  
  
  Стрелки настенных соат показывали, ки ҳоло танҳо ҳафтум соат.
  
  
  "Ба воситаи якуним соат, — гуфт полковник Норден, — мо метавонем ба даст зарурӣ иҷозат бо телефон. Генерал Мазератти займется ин минбаъд, зеро дар чунин сатҳи ростӣ, ин аст, ки ҳукумати итолие".
  
  
  "Оид ба гузориши синьора Картера, — гуфт генерал — он beru ба зиммаи худ масъулияти пурра ва потребую немедленных амал. Кофӣ шифоњї розигии ва онро мегирад танҳо якчанд дақиқа. Пешниҳод рафта, ба окончательному барои банақшагирии молиявӣ аст.
  
  
  Полковник Норден гуфт, чанд тихих суханони дар интерком.
  
  
  — Воқеан, — гуфт ӯ. — Аммо дар аввал гузориш дар бораи наблюдении барои складом. Ҷаноб Хайман дар поен, ва ба ӯ фармон эму ҳамроҳ бо мо. Ӯ дилам ба ман. "Ӯ буд, хеле бозпас, вақте ки фаҳмидам, ки мо ба шумо "одолжили", аз ин рӯ, он як каме нарм ego фикр мекунад, доверив эму мо хавфҳои банди".
  
  
  Хайман дохил ҳуҷраи ва бархоста наздик бо ман. "Бубахшед, Бин... Лақаби", — гуфт ӯ. "Ин одамон сообщали ман, то ҳама худро тамом. Аммо ман медонистам, ки онҳо ва ҳар кӣ аз ту, бинобар ин, ман ба кор бо онҳо".
  
  
  — Фарқ надорад, — гуфт вай эму.
  
  
  Ӯ дилам ба мизи меорад интихобшуда, ки дар полувоенной позе. "Ягон перемещений, ки мумкин мебуд, ба таъбири чӣ тавр ба интиқоли захираҳо аз анборҳои, ҷаноб ", — доложил он полковнику Нордену. — Ҳадди Муқаррарии утренняя кор. Мошинҳои бо хурок барои студийных принадлежностей ва ба он монанд. Ин одамон прекратили мушоҳида, вақте ки онҳо покинули љавобҳо; кофӣ дур, ба ih буд, дар он дида мешавад, аммо онҳо пайдо кардаанд, ба онҳо чизе бештар смертоносного аз молочная як шиша".
  
  
  — Хуб, — гуфт полковник. — Дар бораи саг ва он сӯрохиҳои, ки Шуд проделал ба сбежать?
  
  
  "Ман мепоиданд кардам барои ин ҷои ба воситаи асбобҳо шаб хоби, ҷаноб ", — гуфт Хайман. "Онҳо находили саг то се соат аз шаб. Вақте ки ин рӯй дод, бисер громких шарҳ, ва яке аз часовых дод, ки баъзе аз гузориш. Онҳо меноманд, тафтиш девори, ки чӣ тавр ба он дод, ки агар фавран ягон здравомыслящий гвардияи. Вале, дарҳол пас аз офтоб ин ҷои тасодуфан пайдо соат. Боз бисер криков, ва одина дар атрофи мардон хабар дод, дар ин бора бо полевому телефон. Он ҷо буд одам, ки починил девори барои понздаҳ дақиқа.
  
  
  — Ягон хел рӯйдодҳои минбаъда? — пурсид полковник. — Ба мо як самти инсон бо хабарнигори?
  
  
  — Танҳо Стадс Мэллори, ҷаноб , — гуфт Хайман. "Лекин мо медонем, ки ӯ ҳамеша меояд, ки дар шаш сӣ рафтан бозӣ бо компютер) ва машинами, сарфи назар аз он, ки маст будааст, ӯ мебуд буд, дар арафаи шом".
  
  
  — Мо умедворем, ки ба зудӣ озод ego аз напряженного графика, — сухо гуфт полковник Ле Grand.
  
  
  Сипас мо разобрались асосии масъала: чӣ тавр, вақте ки, чӣ ва кӣ ҳамла.
  
  
  Отборное воҳиди коммандоси генерала Мазератти аллакай як соат рост истода буд наготове.
  
  
  Бо ин тарафи масъала нест. Мушкилоти возникали танҳо вақте ки ҳамаи меҳмонхонаҳо ҳамроҳ ба саҳмияҳои, ва ҳама ба сифати командиров.
  
  
  Полковнику Нордену буд, қием, ки ба нигоҳ доштани тартиби.
  
  
  - Не, зарурат джентльмены, напоминать ба шумо мегӯям, ки ман командующий, — рявкнул он солдатски. "Мо устраиваем дар ин ҷо як нишон, барои касе, ки шахсан е барои мушаххас кишвар".
  
  
  Дар ҳама ҷо слышалось бормотание согласований.
  
  
  "Генерал Мазератти, албатта, худо бар сари худро воҳиди, — гуфт полковник. — Ман рафта, бо он. Пурра ба ман вазифа офицера Интерпол. Ҷ-би Хайман, занимающий временную вазифаи офицера алоқа, шарике г-хуб Картеру ҳамчун связного. Ин ҳама.'
  
  
  Ӯ, кӯфтанд, ки ба рӯи мизи меорад интихобшуда, ки карахт протестующие садоҳои, аз он ҷумла ман.
  
  
  "Агар мо бубинанд бо ҳам дар чунин амалиет, — гуфт ӯ, — мо, мо аз ҷониби ташкилоти". Оқои Картер, шумо забываете, ки шумо ба ҳар ҳол разыскивают барои пурсиши оид ба парвандаи дар бораи куштори синьорины Morandi. Вақте ки мо населенный адад русия пурра аст,, он осон хоҳад буд, аниќ, аммо на пеш.
  
  
  Мо буд, ки розӣ ба он.
  
  
  "Ғайр аз ин, — илова намуд ӯ, то вазъият бештар терпимой, — мебуд, девона аз даст моро асосии гурӯҳи дар ин аввал калон мешавад. Намефаҳмам, ки метавонад рафта нодуруст, вале ќадрдонї ба мо рақибони хатарнок аст. Агар чизе нодуруст меравад, одамон медонанд, мо боқӣ хоҳад монд ҳадди ақал панҷ. Шестеро, агар мо дар бораи ҳамроҳшавӣ мистера Картера.
  
  
  — Биеед ва ман, — гуфт вай хеле зуд.
  
  
  "Агар ман хоҳад буд, — гуфт полковник Норден, — дастури перейдет ба товарищу Перестову". Пас, ман танҳо, ки исбот кард, ки зери фармондеҳии русӣ бо МГБ .
  
  
  "Генерал Мазератти, — гуфт полковник Норден, — ман фикр мекунам, ки акнун шумо метавонед ба шумо занг намезанад".
  
  
  Италия корманди, ба даст овардани рақами ва поговорил бо высокопоставленным чиновником атрофи Вазорати мудофиа. Ӯ ба даст овардани боз як рақами, ин дафъа барои самти шахсони дар вазорати хориҷӣ корҳои дохилӣ дел.
  
  
  — Мо выходим, — гуфт ӯ. — Полковник Норден, ҷаноб Хайман, шумо рафта,? Боқимонда : то санаи.
  
  
  — Ман пешниҳод дорам, ки шумо ба ҳамаи разойтись, — гуфт полковник Норден, — ва ҳарчи бештар машғул шудан ба фаъолияти муқаррарии кори. Тамоюлҳо гардида, ба зудӣ маълум нест.
  
  
  Он гоҳ ки он ғоиб шуд.
  
  
  — Шумо мебинед, ман дар хона, — гуфт Хайман. — Дар он лаҳза, вақте ки хоҳӣ боварӣ дорам, ки ман ба даст. Албатта, имрӯз дар ҳашт соат. Хавотир нашав. Вай хоҳам нигоҳ гӯш востро.
  
  
  Ин падидаи нек аз он роҳ дар таксӣ онро харида арзон транзисторный радиоприемник. Чап вай худро сложное дастгоҳи Хайману. Духтар Пинелли сидела в кресле-качалке дар меҳмонхона ва одарила ман рхаймс табассум, ки, эҳтимол, приберегла барои дер hangover.
  
  
  Вай, гузашт худро ба ҳуҷраи пахш кунед пилорамма ба провисшую бистар дар расслабленной позе йога. Радио барои ба рум, ба шабакаи.
  
  
  Буд муқаррарии утренняя барномаи сабук мусиқӣ бо пятнадцатиминутными маслиҳат оид home, ки пеш аз он оғоз дигар музыкальная барномаи. Вай прикинул, ки Норден, Мазератти, Хайман ва дастаи коммандоси натавонед, ки ба даст, то ба студияи танҳо ба воситаи бисту минањо, ва баъд аз ним соат то ду соат пеш аз дар бораи ин расскажут, ки дар эълонҳои release.
  
  
  Ривненской тавассути соат ва сию ҳафт дақиқа дар зоҳир хабари.
  
  
  "Профессор Пьеро Симка, сенатор аз Колле-di-Валь - д'Аморе, даъват ба ин васила ҳидоят вторжением дар озодии шахсӣ аз даврони фашизма", — гуфт. Ӯ онро маҳкум мекунад кофтукови студияи Лоренцо Конти субҳи имрӯз, проведенный ҳарбӣ сохтори генерала Джулио Мазератти бо ҳамроҳии полковника Интерпол Мепурсад Нордена. Дар ин ҷо ва ҳоло мегӯяд, сенатор Пьеро Симка..."
  
  
  Сипас, овози Пьеро, чун ҳамеша аҷиб пасти барои ego ӯ little афзоиши, садои презрительно ва торжествующе.
  
  
  "...субҳ рид васила муомила ва тоталитарным ба таври", — гуфт ӯ. — Їустуїўи, ки ое ривненской чизе, балки ҷустуҷӯи ки-ки хеле муҳим аст. Онҳо нишон доданд доверчивость мо военачальников ih натавонистани ҳатто баъд аз сӣ сол мешикананд атрофи дароз не диктатураи. Дар nen нишон дода фош кардани он, ки гӯе аполитичная ташкилоти Интерпол, ки машғул ба делле рӯй берун нест дигар, мисли фасод он политсия. Мебуд ҷолиб ба ед шуд, ки ое шахсии суратҳисоби бонкӣ полковника Нордена, бидуни шак, дар кишвари дигар, пополнен баъзе маблағи доллари има аз Калифорния аст,, зеро ин амали пардохтҳои бевосита хилофи манфиатҳои итолие аст, филмҳо".
  
  
  Сипас барномаи пайдо шудам боз барои он, иттилоъ дар бораи талабот Пьеро ба норвежскому ба ҳукумат фавран бозхондани полковника Нордена. Ғайр аз ин, ӯ талаб эълон генералу Мазератти танбеҳи ва кам дар звании. Мо як клерк дар атрофи вазорати дифоъ е корҳои дохилӣ-дел-не иқрор кардаанд, ки санкционировал ин ҳиссаи, вале аз он буд, ҳабсҳои сиесӣ парванда.
  
  
  Вай выключил радио, пополнил худро лавозимоти ҷангӣ ва чизҳои дигар, ки метавонад дода, дар дараҳои худ ва направился ба хона Хаймана. Акнун, ки хабари буд, дар ҳаво, Хайман, эҳтимол буд, ки дар хона.
  
  
  Ӯ добрался он ҷо ҳамагӣ панҷ mins пеш аз ман ва баени ego шахсоне, вақте ки ӯ кушода ба ман дари шуда, каме ба кор бо ego реҷаи шавковар табассум.
  
  
  — Ҳеҷ чиз не, буд, Шуд, — гуфт ӯ.
  
  
  — Лекин ман дар он дида, ки ин кушода қуттии ва ҳатто дидам, як атрофи ин ҳастаӣ боеголовок, — гуфтам ман. — Фармоишии не инро гир, Хайман, ту ҳамон нест, фикр мекунї, ман выдумал тамоми ин достони?
  
  
  "Ҳама он чизе, ки ман медонам, — гуфт ӯ, — ин аст он чизе, ки ман рафта, он ҷо бо Мазератти, mimmo охранников Конти, ва ба онҳое, анборҳои чизе дар ҳама буд".
  
  
  "Шояд баъд убрали", — гуфтам ман.
  
  
  "Мо дар атрофи гирифтани буд, ки понздаҳ нафар бо биноклями", — гуфт Хайман. "Бо он лаҳза мисли ту дохил шудам, то он, ки чӣ тавр ба он дохил шудам дастаи коммандоси".
  
  
  "Маънои онро дорад, ки шуморо фиреб доданд, ҳама замаскировав", — фикр кардам онро баланд. "Шояд онҳо спрятали ego дар баъзе бегуноҳ мурдааст танба. Эй, ки аз он буданд, ки барои ҷустуҷӯи? Дошкольники, играющие дар кадом пас ҷустуҷӯи?
  
  
  — Вақте ки ба вай гуфт: "чизе", он буд, дар назар "ҳеҷ чиз", Ник, — гуфт ӯ аллакай зиеда аз расслабленно. "Блин, танҳо сарфи ҳуҷра ва бараҳна, каме хока павлус. Вале ягон аломатҳои интиқоли он-е бештар аз канистра. Овоздиҳӣ ҳамин тавр, Ник.
  
  
  "Онҳо моро фиреб доданд, — гуфт ба ман. Вай sel, то мубтало фикрҳои худро. — Ман буд, рафта ба ту..., вале аллакай хеле дер. Вай бояд ба ман бармегарданд.
  
  
  — Ягон имконият Ник, — гуфт Хайман. "Конти ду баробар назорати худ студией, ва карабинеры смиренно хоҳиш ego гирифтани ду садҳо аз интихоб кормандони хадамоти амният, ки аллакай разыскивают Джерри Карра. Бе имконияти.'
  
  
  "Он гоҳ вай ин корро одина".
  
  
  "Ник, ту аз маъмултарин нафар дар Римэ, — овозцо появившиеся дар вао паемҳои ман Хайман. "Шумо онро бо номи фанго, яъне "дерьмом", аз номи генерала Мазератти. Полковник Норден, ҳанӯз ҳам гумон мекунад, ки шумо дар ҳақиқат чизе пайдо кардаанд. Боқимонда ҳоло дар машварати корӣ, ки барои ҳал бас ое ту дар растерзание волкам е даст надодани онҳо ба хомӯш шавад, дар бораи ташкилоти мо.
  
  
  Вай выплеснул эҳсосоти худро, ки фикр дар бораи ин созмон, ки входили русӣ ва сурх man чин, ки предстояло қарор, ое боварӣ Нику Картеру. Аз эҳтимол дур аст, ки ih қарор хоҳад продиктовано чизе баробар смутным ва гарм, чунон ки ін. Аз тарафи дигар, онҳо бояд буданд, нигоҳ то аз ман. Онҳо буд, ки бисере аз далелҳо нишон медиҳад, ки лоиҳаи "Нить ҷаҳон" ифода бузург таҳдид, бомбу замедленного ҳаракатҳои, ки лозим аст, обезвредить. Ва ӯ буд, ки ягона шахсе, ки дида лоиҳа аз даруни.
  
  
  Ба он хотир, ки на танҳо дида ва трогал калидҳои, балки незримо ва несмываемо помечал ih худ махсуси жирным карандашом.
  
  
  — Ман бояд углеродно-иттриевый сканер, — гуфтам ман. — Тавре ки дар сурати бо вуҷуди ин радио, ки вай ба ту дод, вале муайяни атомным вазни. Чунин чизро бояд мо дар донишгоҳ ва е дигар давлатии ба шӯъбаи илмӣ.
  
  
  "Ман приготовлю қаҳва, то ки комиссияи ҳал мехоҳанд, ки ое онҳо ҳанӯз доверить шумо йо-йо, ман мегӯям, ки аллакай дар бораи чунин хорошем сканере", — нармӣ гуфт Хайман.
  
  
  "Ки онҳо мегузаронанд, ин вохурӣ?" — Мо нест, гум вақт Хайман. Вай метавонам мепурсанд ih худи ва ба онҳо шарҳ худро, ки сабабҳои он. Перестов дарк мекунад.
  
  
  "Онҳо звонят мо, на баръакс", — гуфт Хайман. "Бубахшед, аммо ин тавр аст. Ман намедонам, ки онҳо ҷавобгӯ, ҳеҷ гоҳ поднимался қадар баланд буд, ки дар ин клуби. Вай медонам, ки он дар идораи ҳарбӣ-морского идораҳо, ки дар онҳо буданд, субҳи имрӯз.
  
  
  Вай фикр мекард, то Хайман варил оддӣ растворимый қаҳва. Вай отпил моеъ, ки ӯ фармон дар пеши ман дар треснутой чашке. Вай медонист, ки дидам, калидҳои, вале идома заявлять дар ин бора, то увижу сабз ранги надошт ҳеҷ ба маънои бар зидди таъсири Пьеро.
  
  
  Телефони зазвонил. Хайман боло ego.
  
  
  — Ҳа, — гуфт ӯ. 'Ҳа?' Ман кӯшиш ухмылка вернулась дар мальчишеское шахс. "Дар куҷо?.. Хуб, овоздиҳӣ ва мо".
  
  
  "Ту ҳанӯз дар ин делле, Лақаби", — дилам аз ӯ ба ман. — Онҳо бахшида, дар вилле, дар Аппиевой роҳ. Мазератти ва Нордена нест, аммо иваз намудани Мазератти буд, ва онҳо овоз доданд, ки барои шумо. Корманди нави Интерпол, ки боқӣ мемонад, ки таҳти роҳбарии бевоситаи Перестова, супориш дод, ки ба муқобили. Дар канори шумо буданд, Перестов, ЛеГранд ва Ба Фаль. Берген, вазири молия, супориш дод, ки ба муқобили. Хулоса: ое шумо боз як имконият.
  
  
  Мо аз хона баромада ва ин бозӣ дар ego "пежо", то он даме нигоҳ сухан. Дар ҳоле, ки суръати буд, муҳимтар аз амнияти. Ӯ мчался мисли девона бо римским пробкам, ки дар онҳо бе ин комил безумных ронандагон мебошанд. Камтар аз тариқи понздаҳ дақиқа мо бо визгом мондан дар подъездной дорожке ба кӯҳна вилле. Кӯҳна дарвозаи распахнулись ва захлопнулись барои мо.
  
  
  Ин буд кӯтоҳ, ҷиддӣ мулоқот дар он буд, ки он оптимистичного муқаддас ширкат, ки буд дар гузашта иҷлосияи. Ба ман хабар доданд, ки ман истифода танҳо аз сабаби он, ки ман представляю гузашта изҳори умедворӣ намуд, ва на аз сабаби он, ки касе махсусан имон дар ман аст, е дӯст медорад, ман кӯдаки кабуд корпартоӣ симро хостем, ба чашмони.
  
  
  Ба ман пешниҳод кардаанд, майору Миллиардоне, итальянскому полицейскому, сменившему генерала Мазератти, ва сеньору Соузе, подозрительному португальскому ҳарбӣ-морскому атташе дар Интерполе. Дар ҷаласаи председательствовал т. Перестов.
  
  
  Вай ба онҳо фаҳмонд,, ки ман ҳеҷ баенот, ва танҳо як умед. Вай нишон дод, онҳо худро фирмавии карандаш, ва Перестов гуфт. Ego худ агентҳои истифода кардаанд, ки нисбат ба ҳамин ҳиллаест,. Вай гуфт, онҳо дар бораи right ман сканере, ва Миллиардоне отправил посыльного дар ҳаҷми воқеӣ факултаи Римского донишгоҳ "Алфа Ромео" бо воющей сиреной.
  
  
  "Агар ин хуб дастгоҳ, — гуфтам ман, — ман метавонам худро пайдо tags дар ҳудуди се мил. Ҳоло мо камтар аз нисфи ин масофаи аз қаламрави Конти, то ки мо метавонем сар, бор ин дурўғи доберется ин ҷо. Ба мо лозим аст, ки топографическая харитаи барои координат дар маҳал.
  
  
  Буд, кам умумии болтовни, то ки мо шунаванд вой сирены, сигнализирующий, ки "Алфа Ромео", бармегардад. Дар Миллиардона буд муфассали харитаи қисмати шимолу шимолтар аз шаҳри. Вай дар ҳоле ки ба паҳлӯ дар як миз, дар развернутом шакли ақсои свисали оид ба ҳарду ҷониб. Ӯ истода буд, аз болои он бо карандашом дар дасти; chunky мард дар мундире, бо торчащими усами, чун, ки қадимтарин, настороженного кота, готового ба прыжку.
  
  
  Ходими полис ба ман дода одолженный асбобҳои воқеӣ факултет. Ӯ қариб буд, идентичен он прибору, ки вай медонист, ба ман машқи дар ситод-ОҲ истиқоматии. Вай подстраивал ego зери эксцентричное омезиши унсурҳои, объясняя амали худ.
  
  
  "Бояд, ин необычная комбинатсияи, дар акси ҳол он укажет дар ҳар чеҳраи хурди парвариш наручные бедор ". Ин ҷо! Овоздиҳӣ он!
  
  
  Оҳиста-оҳиста он дохил измеритель ва гирифта ревматизма аз вибрирующей стрелки дар миқеси дарозии. Дод хей ором, пеш аз супурдани дастгоҳи Миллиардону. Перестов ба воситаи е назар китфи ман, сахт дыша.
  
  
  Итальянец сарф прямую хати оид ба корт. Он насб дар миқеси широту хонда ва дигар рақам.
  
  
  Миллиардоне сарф хати дуюм, ки бо пересекала аввал дар нуқтаи, чӣ тавр маротиба байни ду прямоугольниками дар харита, ки обозначали анборҳои Конти, ки он дидан, анбор, ки генерал Мазератти вторгся ва пайдо холӣ.
  
  
  — Як шӯхӣ бемор, — бо отвращением гуфт, герр Берген. — Картерро ба ҳузур пазируфта, дар ih тараф, ва ӯ сдерживает мо. Ягон девона метавонад забонбозӣ оид ба ҳадди ақалли ба ин сканер, барои ба даст овардани ҷойҳои, ки ӯ аллакай медонад. Ин тамоман ночиз аст.
  
  
  "Ман бовар дорам, ки дастгоҳи неисправно", — гуфт полковник Ле Grand. "Ман хонда, ки онҳо ҳамон рақамҳо дар он диск, ки дар бораи онҳо зикр ҷаноб Шуд". Майори Миллиардоне бештар походил дар толстой хирадманд кота аз ҳарвақта.
  
  
  — Ҷаноб Хайман, — гуфт ӯ. — Ба шумо ва лейтенанти Жисмонди ҳам он ҷо буданд. Шумо мегӯям, ки на дида ва на шунида чизе кард дар ҳоле ки худ вахты, ҳеҷ чиз, ба ғайр аз муқаррарии ҳаяҷони гуворо фаро гирифтааст, ки саг пайдо спящими, ва он гоҳ, ки обнаружилась брешь дар вольере. Лутфан, ба мо бигӯй бори дигар . Қадам ба қадам, ҳеҷ упуская".
  
  
  Хайман кард, ки дар дурустии он чӣ ба ман гуфт, аммо вақте ки ӯ дар меҳмонхона бас, майори маҷбур ego дод, то вориди Стадс Мэллори.
  
  
  "Хуб, ӯ баъд въехал дар "Мерседесе" бо шофером, — гуфт Хайман. "Берун омада, дар атрофи мошинҳо ва дохил шудам дар инженерный шӯъбаи, бинои мазкур, ки дар толори байни административным корпусом ва анборҳои. Сипас вай шунид buzzing, медонед, чӣ ҳангоми дохил кардани системаи подогретого. Ва бештари амрико ин корро мартовскими утрами. Ин ҳама.' — Лейтенанти Жисмонди, — гуфт майор.
  
  
  Лейтенанти оғоз шуд, ки бо оғози, вале Миллиардоне прервал он.
  
  
  "Ин гул буд пас омадан Мэллори", — гуфт ӯ. — Ту низ бо он мешунаванд? Хуб подумай.'
  
  
  — Чӣ ж, ҷаноб , — гуфт лейтенанти Жисмонди. "Ego буд, овози шунидорӣ равшан ба овози шунидорӣ, аммо..."
  
  
  Пеш аз дигарон ба вай фахмидам, дар бораи чӣ фикр мекунад Миллиардоне. — Бањрї, — гуфтам ман. "Тамоми ин проклятый павлус опустился. Одина бо техникӣ дастовардҳои бузург гения Стада Мэллори". Майори Миллиардоне улыбнулся дар нишонаи розигии.
  
  
  "Он чӣ дар театри он, гумон дорам," вай гуфт,. "Ошенаи, ки аҳсан, ошенаи, ки спускается. Ҳамаи он як қисми ih иллюзорного ҷаҳон. Ва ягона далели — суст гул, ки метавонад аз угодно. Пас аз ego кулли кошачья табассум гон буд.
  
  
  — Вале аз ин ба мо кӯмак мекунад? "Сипас аввалин фиаско, ман наметавонам имконият нави ҷангӣ қисми ворид мешавад, Ренцо барои соли навбатии санҷиш. Ман худ карабинеры ҳатто имкон надоданд, ки ман мехоҳам, ки ба воситаи онҳо московские дарвозаи". Ва Пьеро ташкил марти эътироз.
  
  
  Ҳамаи шахсоне буданд, мрачны, то пурдарахт майори жестом кӯдак, разгадывающего загадку, ки хлопнул худ ладонью оид ба лбу.
  
  
  "Мо метавонем ба қайдгири оид ба замин", — гуфт ӯ. "Мо бо мушкилӣ рушд мекунанд метавонем поен бо интихоби намуна ҳаво. Вале дар зери замин кофӣ коридоров, ки ба сохтани шоҳроҳҳо. Ҳеҷ кас намедонад ҳамаи катакомб Рифму, зеризаминӣ ходовой афзоиши девятнадцати аср. Вале вай Гульельмо Миллиардоне, медонам ih беҳтар аз ҳар дигар махлуқоти зиндаро, зеро ки ман ҳама вақт прихожу он ҷо, ки паи ворами дар ih логово. Гляньте ба ин саҳифа.'
  
  
  Ӯ склонился бар корт ва зуд начертил карандашом хати фикрию сим поворотов, ки сливались, пересекались, сходились ва боз расходились. Ду воситаи онҳо гузаштанд танҳо дар зер ду пересекающихся хатҳои мо скан.
  
  
  "Ман фиреб, ки фавран дар ин бора ҳеҷ фикр кардам", — отругал ӯ худ, снимая аз стула кобуру барои револьвера. — Ин аст, хеле эҳтимол, ки маҳз ин бо онҳо доставляли худро сверхсекретные маводи. Ва Мэллори сохта анбор этажом аз ҷониби варзишгари барқро, ки метавонад спускаться дар катакомбы ва боз ҷойҳо ҳангоми хоҳиши.
  
  
  — Чӣ шумо ба зудӣ ба кор, вақте ки доберетесь он ҷо, майори? 'Насвистывать оҳанг? Мо ҳанӯз ҳам мехонем бо неудобствами марбут ба невозможностью перебросить он ҷо боевую қисми". — Фармоишии не инро гир, — иқрор шуд ӯ. 'Ман намедонам. Аммо ман ба чизе корро. Шояд вай взорву ҳама, аз ҷумла, аз худ".
  
  
  — Олиҷаноб самопожертвование, майор, — гуфт Перестов. — Ва пурра в сола рум анъанаҳои. Вале амалии не. Ҳамаи ин ядерные боеголовки дар якҷоягӣ метавонанд боиси қариб ба замми ин таркишро, ки садама, он мо кӯшиш ба канорагирӣ".
  
  
  — Ман меравам, бо шумо бод,,, — гуфтам ман. — Не, дар рӯҳияи древнеримских арзишҳои шарики комил Перестов, балки аз он сабаб, ки ман медонам худро силоҳи. Вай метавонам ҷудо ядерное силоҳ аз неядерного ва баъдан мину атрофи чанд муқаррарӣ номи пурраи. Ин рақамҳо оташ дастаи ҳуқуқи вуруд ба дарвозаи студияи, майори. Ва он гоҳ худ тобеъон шояд, ки бо омодагӣ дод, то он чиро, ки ба мо зарур аст, чун танҳо онҳо войдут он ҷо рафта,, ва хоҳад спрятанные лавозимоти ҷангӣ "ҳам дар охири Ҷаҳон" .
  
  
  — Овози ревматизма, — гуфт майор, манъ ва е маҳдуд мекарданд похлопав ман бо плечу. — Шумо рафта, синьор Шуд. Жисмонди, организуйте пожарную дастаи оид ба тревоге ва гирд боевое воҳиди Гилио, ки ба ӯ пайравӣ. Ин маъно дорад, ки барои ӯ реабилитацию пеш аз он, ки Пьеро метавонад ба дод, то ego зери трибунали.
  
  
  -- Агар Ник меравад, -- гуфт Перестов тоном, ки терпящим эътирози -- вай низ пойду. Вай супориш дод, ки ӯ танҳо сабаб аст, ки ӯ ба мо охирин умед. Вай ҳанӯз ҳам доверяю ӯ буд, ки дар анбори, пурра чунин яроқ".
  
  
  -- Метарсам, ман бояд присоединить ки шумо ва худро жалкое бадан, агар хоҳад расид Перестов, -- гуфт Kos Фаль. "Ман фикр намекунам, ки ман хамкорон одобрит, агар он отправлю американца ва русӣ якҷоя. Ҳатто зери назорати худ, майори.
  
  
  Майори Миллиардоне iso ҳамаи нерӯҳои кўшиши наҷот composure, ва эму ин идора.
  
  
  — Шумо мутмаин ҳастед, ки мехоҳед, ба шумо сопровождали карабинеры, конная пулис ва оркестр ходими полис? 'Он гоҳ ҳама дар тартибот. Мо отпразднуем ҳамроҳ бо мо. Вале ин ҳама. Мо метавонем ба дохил неизведанные катакомбы фавран аз љой, предназначенными барои сайеҳон дар Сент. Галиксте. Пойдем.'
  
  
  Ин буд, ки ҳамагӣ дар якчанд дақиқаи меронем, аз размельчают, ки моро монд полицейская мошин. Майори Миллиардоне сарф мо mimmo кӯҳи пир велосипедных обломков ба узкому входу.
  
  
  "Корти берун, — гуфт ӯ, — ва ман дар сар". Ӯ нырнул, ва мо аз паи паноҳ. Ағбаи расширился, ва lantern аст, шедшего пеш майор нишон дод сафи угнанных мошинҳо, дар аксари разобранных дар қисмҳои эҳтиетӣ проданные дар воровских бозорҳо, вале баъзе саросари онҳо боз шуд в хорошем қодир аст.
  
  
  Майори шелл дар пеш. Вай ниҳонӣ самимона барои онҳо, хуб медонам, ки самимона барои ман идетт Перестов бо чешским пистолетом дар тарафи рости дасти. Барои он shell Kos Foehl, ки диверсификатсияи амрико автоматии пистолет, хурд саҳми Ветнам дар чин хонумҳо.
  
  
  — Боз ним соат, — отозвался майори Миллиардоне. "Нахуст ба мо як чиро опасаться аз ҷамъият оддӣ дуздон, аз ин рӯ, дӯстони, эҳтиет бошед".
  
  
  Мо рафта бесадо. Пас аз даҳ дақиқа Миллиардоне дохил диммер ба худ лампе ва рафта, зиеда аз сусттар барои. — Акнун, — гуфт, ӯ, оборачиваясь, — мо камтар аз двухстах ярдах аз заминҳои Конти. Вай пешниҳод амалӣ нест крайнюю намешавад. Вай гуфт, дар итальянски, ки шталь общепринятым забони мо дар намояндагӣ. Дар италия-забони каломи благоразумие иборат аз се слогов: prudenza. Майори Миллиардоне ҳанӯз кончил, ки чӣ тавр аз ду зарешеченных ворот, рухнувших дар назди мо ва пушти мо, раздался тӯйи ва раскатистый бикӯбед. Дар айни замон мо танҳо замкнутое фазои буд, залито ослепляющим сафед светом. — Ман фикр мекунам, — садои баритон Пьеро, — ки дуруст ифодаи барои ин: ба мисли каламушҳо дар капкане.
  
  
  
  
  Боби 8
  
  
  
  
  Мо запертая ҳуҷра дар туннеле катакомб назар чӣ тавр манзараҳои ҳастанд, ки ба баъзе подземной ҷойи шиканҷа. Њар як ќисми буд четкой, чӣ тавр ба shaver, вале фазо дар он буд, сиеҳ ва непроницаемым, чӣ тавр ба яма.
  
  
  Серро-қаҳваранг санг ва заминӣ деворҳои аз следами оранжевого ва њилоли. Хӯшаи украденных шина шарахался, чӣ тавр ба алтарь, зери нишей атрофи қадим устухон. Дар кунҷи наздик ба решеткой радиатора блестела новенькая хромированная мошин.
  
  
  Майори Миллиардоне бор оглушительно шањ бо худ худкор таппончаи. Перестов, Co, Фаль ва он уворачивались аз рикошетящих пуль, ки оказывались ба зиммаи роҳи оҳан прутья.
  
  
  — Бас, — фармон Перестов. "Ое шумо ба хотир, ки ман ҳам командую шумо бод".
  
  
  Раздался овози sir Хью, бо насмешливым смехом забони англисӣ сквайра.
  
  
  "Бо виртуозностью Стадса гумон аст, фикр кардан мумкин аст, ки ин бадан — ин манбаи мо овози", — ехидно гуфт ӯ. "Дар делле мо хеле қулай сидим дар дафтари Ренцо, тамошо шумо бо замкнутому телевизион". Обескураженный майори Миллиардоне убрал худро силоҳи.
  
  
  — Баъд аз як чанд сония, — идома дод ҷаноб Хью, — шумо обработают газ мгновенного амали бе запаха кӯтоҳ, вале самаранок ба амал. Вақте, ки шумо уснете, ин одамон переведут шумо дар ин беш аз ранҷе хуб аст бино ба: курсҳои пурсиш, ки ин метавонад хеле камтар хурсандиовар аст.
  
  
  — Задержите нафас, — фармон Перестов, вале опоздал ва аллакай сполз ба хока павлус. Ин буд, ки охирин чизе, ки ман ба хотир, ки пеш аз очнулся евгений дар ҳуҷраи Ренцо.
  
  
  Аввал онро дидам девор, сплошь покрытую шелковыми гравюрами.
  
  
  Анди Уорхол ва тасвирҳо Мэрилин Монро. Вай фикр кардам, ки ин галлюцинация, то дид шиносон шахсоне, Ренцо, Стадса, sir Хью ва Пьеро, сидевших дар охири дигар ҳуҷраҳо, ва наздик бо ман алоқаманд бо рукам ва ногам қадар бодиққат, ки чӣ тавр ба он, майори Миллиардоне, Олег Перестов ва Ба Фаль.
  
  
  — Шумо чор неудачника, — маҳфили бо мактуби ба мо, Пьеро, вақте, ки мо ҳама ба берун омада, дар худ. "Ҳамон нелепые ва a measly, мисли худи дуне, ки чӣ тавр ба шумо аен аст, догадались, ки мо ба зудӣ кӯшид. Больная ва прогнившая тамаддуни, шумо дар хизмат хранителями ee канализатсия — очевидный нишонаи он слабости.
  
  
  "Ин охирин хурд машварат, — гуфт ҷаноб Хью, — ният танҳо барои мо дилхушӣ. Веб-фоҷиаи Верельдейнде, величайшее зрелище дар таърихи инсоният, ки мо бе муболиға эълон, — ин набудани тамошобинон".
  
  
  "Танҳо худ њољат ба гуфтан нест, — фаҳмонд Ренцо, ки ҳамин наҳр ҷаҳон дар одноименном ин филм бозӣ нест. Ин аст, комилан нелепо, ҳатто ба ман снисходительным меркам. Вале ҳамаи чаҳор нафар дар атрофи мо — одамон ба шоу-бизнес, ва мо якчанд гамгин он, ки мо имрӯз ба муносибати бо шунавандагони".
  
  
  "Бинобар ин, вақте ки чор атрофи шумо, беҳтарин пулис ҷаҳонӣ бо номи, попались мо ловушку, — гуфт Стадс Мэллори бо кулли табассум, наливая худ ба чор ангушти виски оид ба хрустального графина, — мо подумали, шумо, мо пайравони, пленныая шунавандагон. . Овоздиҳӣ tack.'
  
  
  Патологическая зарурати психопатов дар аудиторияи қисми шуд слабостью, ки бо приводила ба ih падению. Вале ошкоро ҳоло он дида хуб баромадан атрофи ин мулоқот. Ман аҳли он буданд қатъии алоқаманд, инчунин оид ба обеим тарафњои дивана, назди ҳавз нишаста, дар ду крепких мебошад тақрибан шаш фут афзоиши, бо пистолетами наготове.
  
  
  Пьеро, бояд, мушоҳида кардам, ки ман размышляаю дар ин самт, зеро отреагировал. — Шумо муҳофизат, ҷаноб Шуд, — гуфт ӯ, — индонезийцы. Алоќаманд лояльностью, ки шумо даст танҳо аз ҳисоби баланд музди меҳнат. Ва ин охирин таъмини тартибот ва амнияти ҷомеа хуб, на шокируют, зеро онҳо тамоман дарк намекунанд ба забони англисӣ. Чин ҳам не, ҷаноб Kos, Foehl. "Стреляйте дар мо, пас мо умрем", — гуфт майор Миллиардоне. "Мо медонем, ки шумо, ки нақшаи, ва баъзе дигар, ки ego медонад. Шояд онҳо преуспеют он ҷо, ки мо потерпели хилоф.
  
  
  — Ман ҳам фикр намекунам, — гуфт Пьеро. "Генерал Мазератти дар толори зери домашним ҳабс ва ӯ ба тафтишот. Эҳтимол, ин хоҳад буд, ки эмомалӣ трибунали. Агар шумо бадан хоҳад ефт пас аз он, ки охранники студияи шумо ишаъеи бо мақсади самообороны, мо метавонем ба нишондиҳандаҳои охирин нохун дигар дар сарпӯши гроба... Ғайр аз ин, ҳоло сухан дар бораи мо развлечении, на дар бораи встретят худ буљет. Вай попрошу sir Хью оғоз ҳастед, зеро ки нақшаи дар ҳақиқат аз они эму".
  
  
  Ҷаноб Хью наклонился пеш, элегантно пӯшидани, беҳтарин барои ҳар директор оид ба кастингу, любезного приветливого, вале самаранок нави забони англисӣ соҳибкори аст.
  
  
  -- Панҷ сол муқаддам, -- гуфт ӯ непринужденным, разговорным тоном, -- ҳамаи ин ба худ apogee, ки он сол бар он шањодат медињанд худро нервное давлати. Аз берун, спутанная он, муваққатан ба он ҳузур пазируфт хотира ва ба он монанд. Аммо чӣ шуд, ки боз ҳам бадтар, ин склонность пускать чи аз назорат ва устраивать бесарусомонӣ, вақте ки вай сӯзании, эҳсосоти худ аст.
  
  
  Ман ҳамеша ҳис мекардам, ки ба ман рост меояд бибандад наемной шлюхой масалан, ду бор е дар як ҳафта; ягона роҳи оқилона: ягон холодных толп, танҳо откровенные боло ва поен. Вале дар он меҳмонхона вақт аз вақт муроҷиат кунанд, бо онҳо каме дағалона, бинобар ин ба ман лозим пардохти каме бештар. Вале ҳамаи ин ҳанӯз rougher, ва боре осоиштаи шаб он қариб айнан оторвал tits ин тупой суки. Ман арзиш тонна пул барои ҳуқуқшиносон, дӯстони, дар баъзе вазорату ғайра ба берун дар атрофи он. Вақте ки он худро тамом, вай фаҳмидам, ки ба ман лозим аст, ки кӯмаки тиббӣ.
  
  
  Ба величайшей удаче дар ҷаҳон, вақте ки вай кушода барои худ доктори Унтенвейзера. Ӯ дид дуруст доруворӣ барои идора кардани духтарони ман нервами ва садистскими вспышками. Дар давоми якчанд сеанс дар кушетке, ӯ маҷбур маро дарк мекунанд, ки дар делле бо ман рӯй нест, гӯе, ва бисер ненормального. Дар ҳар сурат, ки пас аз, ҳангоми дуруст ба вай шифо не, ман метавонам ҳидоят комфортную ҳает. Ва ӯ буд, комилан ҳуқуқ. Дар солҳои минбаъда ягон явных душворӣ бештар буд, ба истиснои он маленькой хато, вақте ки несчастная духтар боқӣ монд мертвой. Вале вай возвысился дар ҷаҳон, то ки ҳама чиз хушхӯю заметено зери кафедра.
  
  
  Аммо ман, ман гарон доктор Унтенвейзер карда наметавонистанд пояснить, — гуфт ҷаноб Хью то тасодуфӣ, ки агар мо дар шла дар бораи кожной сыпи, ки ба ман намерасад ман прежних разрушительных удовольствий, ки ба ман лозим аст, ки-он бузург, ки он ҷаҳонӣ, то ки ба ҷои он. Маҳз пас аз он дар саҳнаи пайдо Ренцо, Стадс ва Пьеро , маҳз дар ҳамин тартиб пайдо нашудаанд. Ренцо?
  
  
  "Дар sir Хью буд, доктор Унтенвейзер дар ego як клиникаи шахсӣ, — гуфт Ренцо. Ego Ва овозаи зуд васеъ бо фарогирии дар информированных доираҳои дар саросари кушода ҳавзи. Вай худаш азият неудачным навъи асаб ихтилоли, инчунин мубталои ҳамон тамоюли корпартоӣ зӯроварӣ, ки ҷаноб Хью фикр он қадар хатарнок барои худ имиҷи. Дар сурати ман он буданд мекунанд. Ва дар он лаҳза, вақте ки хилый навраси бо шахси херувима Боттичелли изҳори миннатдорӣ неблагодарность ва мурд, аз перитонита, ки ӯ заразился аз он рӯдаи рост, вай дид ego клиникаи худ Easeful Acres, ҳамчун ҷои истироҳат, то чанд корӣ дӯстони замяли аст. '
  
  
  Ӯ низ сухан явным равнодушием сумасшедшего.
  
  
  "Дӯстони ман уверяли ман, ки доктор Унтенвейзер на шталь мебуд, дахолат намоянд, ки дар онҳо якчанд dosages кокаин, ки вақт аз вақт лозим аст ба ман, ки чӣ тавр бузург ва Шерлоку Холмсу, барои татбиқи ман қобилиятҳои эҷодӣ. Ва ин буд, ки як стимулом барои ман рафта, дар ин клиникаи худ. Ба андешаи ман бузург удивлению, вай пайдо кардаанд, ки дар ин як клиникаи выдающегося худ оид ба дуне филмҳо ва худ соотечественника ҷаноб Шуд, Стадса Мэллори.
  
  
  — Ман ба он ҷо рафт, то ки каме истироҳат аз выпивки, — бодро гуфт Стадс Мэллори. "Чизе ба вай алкоголик, не. Вале аз вақт ба вақт, ду бор е дар як сол, ин танҳо ахлот аст, выскальзывает атрофи ман rta. Сипас вай проделываю кадом пас девона фасод, ва ман боз ба табобати, ки боз берун дар атрофи макон. Ин дафъа вай отпраздновал худ охирин "Оскар"; Онҳо ном доранд ин бозгашти Мэллори, ки агар ман бор карда буд. Вай биронам, дар Мексика, дар муд сервитути оммавӣ хона. Вай оғоз sp виски, ки барои ман ҳам, ки на бинӯшед. Вале то он вақт, ки ман бар ба текилу, вай кӯшиш мекунам, кадом-кадом суратхои бо чор чунин шлюхами дар як вақт. Вай ҳамчунин барномасоз дар соҳаи алоқаи ҷинсӣ. Ин нодон набошед мексиканские шлюхи на подчинялись ман приказам, ва ман ба яке атрофи ин пир бритв, ба берун меоварем, ки ih дар атрофи худ. Яке атрофи ин сук унесли дар могилу ва дигар аллакай ҳаргиз роҳ. Боқимонда низ каме ба ҳабс гирифта шудааст. Вале дар Мексика метавонад ба шумо харидани чизе, то ки ман харида худ алиби. Бо вуҷуди ин, ман як эҳсосоте, ки он вақт боз полежать истироҳат дар чанд зиеда аз прохладной намоянд. Вай селл ҳавопаймо дар west сусекс, ки дар он ҳама чиз муқаррар шудааст гузоштани".
  
  
  — Боре он буд, ки он дар Африқо, дар навбати худ нигоҳ Пьеро, зери a лақаби "Чарлз Стрэттон". Вай интихоб кардаанд, ин ном аст, зеро то звали маъруфи генерала "Хурд ангушти". Вай буд, ҷисман истощен дар ҳайати Марказии Африқо. Ин буд, ки муваффақияти бузург, гарчанде на он кадар бехатар. Тавре ки аз дӯстони ман дар ин ҷо, ман як муайяни склонность ба экстравагантности. Пеш аз вазъият буд урегулирована, рӯй зиеде поразительных куштор оилаҳои сафед деҳқон. Тамоюлҳо дар аввали полосах оид ба шиканҷа, шаҳри қайроққум ба кӯдакон, извлечении кишок, ки дар баъзе мавридҳо кӯдакони поедали ошкоро дар назди ih падару модар. Вай мебуд, ки ба ҳар ҳол рафт откровенные он ҷо, ки агар Созмони милали Муттаҳид попросила ман дар бораи ин, балки бештар барои он, ки ба ҳамроҳ ба ин кам гурӯҳҳои аз барои он, ки уладить мушкилоти".
  
  
  — Ин Пьеро, — проревел Стадс, — ҳамеша имкон медиҳад, ки мехоҳад.
  
  
  Пьеро улыбнулся ва идома дод: "аз вақт ба Вақт ҷаноб Хью навещал худро ба клиникаи худ Easeful Acres, ки ба тафтиш китобҳои ҳисобдорӣ, ҳар сол, ки чӣ тавр ӯ лечится ки доктори Унтенвейзера ва поискать маълумот, ки бо метавонист кӯмак эму дар ego почтаи бизнесявляется. На шантаж, ва дониш-бигӯ, содомии видного дворянина метавонист кӯмак эму бо номи нав, ҳамин тавр не?
  
  
  Ҷаноб Хью зуд взломал ман псевдоним, ки маълум аст, дар саросари ih досье боз ду никоҳи хешутабории наздик душ дар Ренцо ва Стадсе ва як нафар сокини мо якҷоя. Хеле пинҳонӣ дар ман шахсии крыле барои силсилаи мулоқотҳо, ки боиси ба лоиҳаи "Наҳр нур" .
  
  
  "Аммо маҳз Пьеро дар ҳақиқат як ҳамаи гузоштани", — гуфт Стадс. "Фармоишии не инро гир, Пьеро, ҳамаи мо буданд безупречном потрепаны то ту даромад, ва дар акси мебуд ва буд". — Бигӯ, то мо малакаи дополняли дӯсти як дӯсти, — frugal гуфт Пьеро. "Ҳамаи мо, огоҳона е бессознательно, жаждали ҳамла ба истеблишмент, ки бадқасдона ба мо дард. Ман наказали он, ки смеялись то абад ман бо сабаби афзоиши ман. Ренцо худро гум амволи меросӣ. Сэру Хью, сарфи назар аз он шуд, ва сарват, ба ҳар ҳол лозим таҳаммули як қатор қарорҳои маккорона насмешек аз ego пасти истеҳсолкардаи. Ва онҳо лишились Стадса фруктовый ego хиради бе паст боздидҳои е подош".
  
  
  "Танҳо ҳеҷ кас дар атрофии мо наметавонистанд отомстить, ки чӣ тавр ӯ меҳмонхонаи", — thoughtfully гуфт Ренцо. "Мо хурд выходки, дар ҳоле, техникӣ ва инҳоянд преступлениями буданд бачагона забавой. Муқаддас
  
  
  Георгий буд, омода барои куштори драгонс, вале додаед, танҳо убийством нест-магасе . Акнун дар якҷоягӣ мо метавонем ба даст овардани угодно... ".
  
  
  "Студияи Ренцо ва он обрӯи ҳамчун кинодеятеля натолкнули ман ба ин ғоя, — гуфт Пьеро. "Ба мо кӯмак ман худ муҳокимаҳои дипломатӣ алоқа, инчунин байналмилалии шарикони тиҷоратӣ sir Хью, инчунин техникӣ малака ва престиж Стадса. Мо ҷамъ хоҳад лавозимоти ҷангӣ ва ядерные боеголовки, ки барои муҷаҳҳаз кардани ih носителей, ки ҳамаи ҳукуматҳо мехоҳанд таъмин мо дар асоси сенарияи филмҳои Ренцо дар бораи ҳошияи набард кунад. Онро гирифт вақти, аммо ин рӯй дод. Ягона чизе, гумонбар исходило аз ҳамсарон сверхчувствительных гнусавый худ ташкил ва сверхчувствительного дигар мистера Картера, Клемму Андерсона, он буд, ки ба бартараф.
  
  
  Мо шаб friday. Мо вчетвером қарор доданд, ки хуб поужинать дар шаҳри шояд дар ширкатҳои очаровательной дӯстдухтари мистера Картера, синьорины Кавур, ва якчанд дигар щедрых дам. Пагоҳ Рэндзо, ҷаноб Хью ва он киштӣ савор хусусӣ ҳавопаймо Рэндзо дар подготовленное мо паноҳгоҳи. Тибқи беҳтарин мутахассисон, он номзадии ҳатто аз ҳама хатарнок хатлон дар вақти пухта мо ҷанг. Барои маълумоти иловагӣ амнияти мо убежищ амиқ дар зери замин бо фильтрованным њаво пур ва бо тамоми имконпазирии таваккал удобствами. Мо кофӣ дороиҳое, ки дар шакли онҳо гирдиҳамоӣ медали тилло панҷара ки вай отправлял оид ба Лугано огоҳ охир шашум моҳ . Мо як худи артиши иборат аз ҳазор нафар, ба монанди ду посбон дар ин ҷо. Вай, умедворам, ки ҳамаи шумо бошад хурсанд аст, медонанд ин ҳикоя ҳоло.
  
  
  Дар ревматизма Перестов плюнул ба айшу қолинҳо. Дигарон гуфтанд.
  
  
  — Хеле дискҳои восторженная пайравони, ки дар он рассчитывал, — вздохнул ҷаноб Хью. "Вале ман фаҳмидам кардам ба зиндагӣ бо маленькими разочарованиями".
  
  
  "Чаро ин амрико сволочь на парвоз самимона бо ту?" Ба Foehl наметавонист доред, худ любопытства. "Ҷаноб Мэллори боқӣ хоҳад монд боз барои чанд соат ба запрограммировать охир кассеты ва тугмаи компютери шумо пурра", — гуфт Пьеро. "Боз як ҳавопаймо омода перевезти ego, то ки ӯ метавонист ба ҳамроҳ мо дар ҷудокунии вақт . Ва тамошо ва гӯш ба мо танҳо суханронӣ дар давоми он ду рӯз, вақте ки ҳанӯз метавонанд ба кор дар радио ва телевизион". Стадс Мэллори выпил худро сеюми крепкую рюмку. Ӯ пододвинул курсї пеш, онро ба кӯдаки кабуд корпартоӣ симро хостем чашмони нармӣ выпучились аз он, ки бояд буд, ки рӯй. — Ту ваъда ба ман аввал қурбонии, Пьеро, — гуфт ӯ. "Афв барои ифодаи". Ӯ полез дар як дақиқа ва царакат тӯдаи калон барои тоза кардани сабзавот. Ӯ кушода ба он, ва аз он ҷо то ба зинаи дароз аст кривое майса.
  
  
  Вай шунид, ки чӣ тавр оянда бо ман участилось нафас майор Миллиардоне, вале ӯ ҳатто моргнул.
  
  
  — Шумо мебинед, — хмыкнул Пьеро. "Чунки шумо буданд, барои мо чунин неудовлетворительной шунавандагони, мо бояд даст аз шумо қонеъ чӣ гуна баъзе дигар ба таври".
  
  
  Стадс вскочил аз стула ва воткнул тӯдаи дар Миллиардоне каме поен пупка. Майори зарычал, балки танҳо. Набудани вокуниши сводило Стадса девона аз ярости. Боз ва боз ба ӯ вонзал тӯдаи дар итолие офицера. Вале тақдири смилостивилась бар марде, зеро сеюм е чорум зарбаи пришелся мужчине дар илова доллар ва окровавленное бадан соскользнуло ба ман. — Комилан неосторожно, Стадс, древности, — гуфт ҷаноб Хью. — Ман гумон дорам, акнун навбати ман ин чин джентльмена?
  
  
  Ӯ хеста, чӣ ваҳй ба Kos Фалу, вытаскивая оид ба жилета согнутую иглу устоди парусного мешавад. Ки ин значило, ва он гоҳ донам, чунки дар ин бора Ба Foehl укусила лифофаи бо цианидом, ки ҳамаи ин вақт прятал дар зубах, ва мурд, пеш аз он ҷаноб Хью тавонад, ба даст нарасонад ба ӯ.
  
  
  "Зард обманщик". Ҷаноб Хью надулся, чӣ пурдарахт школьник, ки базӯр метавонад аз поиграть.
  
  
  — Хуб-хуб, — усмехнулся Пьеро. "Мо метавонем танҳо умедворем, ки метавонем ба қием бар ин жутким тундгароии ва национализмом дӯстони мо бо Интерпол ва.... Ренцо, барори кор ба ту бо забонҳои русӣ.
  
  
  Он ки медонист, ки дар бораи тайер намудани МГБ. Тавре ки мо таълим дар AX он равона карда шудааст, барои нигоҳ доштани сирри назди шахси шиканҷа. Вале чизе, ки дошт, дар хотир рақибони мо, дар ниҳояти кор буд, на бештар аз обыкновенной пыткой, чӣ тавр ба самоцелью.
  
  
  Стройный, шарир зиен ва шево дар сшитом фармоиш костюме Ренцо поднялся аз стула. Ego инсон дар thinnest, сард табассум, ки гӯе расми элегантных аҷдодӣ даврони Эҳеи, ки ӯ даъво.
  
  
  — Ташаккур, Пьеро, — гуфт ӯ. "Ман даст махсус масхара табдил ин блеющих гетеросексуальных типовой дар хнычущее лубиеи полуда. Инак, сар бурида онро бо ego пролетарских ҷинсӣ даррасида омехта мегарданд. Бо нагрудного кармана ӯ досталь, узкие замшевые ножны, атрофи он вылез нозук хирургический скальпель.
  
  
  Ӯ аллакай шуда буд, дар доираи фаҳмиши диване, ки Перестов чењрааш: "Ман разобью ту тухм!" Ӯ рванулся пеш скованными цепями шатта ва сахт ва целеустремленно зад Рэндзо дар промежность.
  
  
  Рэндзо согнулся пополам аз дард ва отшатнулся. Вақте ки ӯ поднялся ба пойҳои, ва ego, нафас нормализовалось, ӯ зашипел дар ду охранников.
  
  
  — Ту заплатишь барои он, Русӣ. Иы заплатишь барои он.
  
  
  Ман крепкий меъда, вале ман гуфтугӯ, вақте ки Ренцо оғоз ego аст. Перестов дароз умирал, вале выстоял. Дар охири раздалось чанд стонов, вале аллакай гумон аст, ки онҳо буданд инсонӣ. Ин буданд, невольные рефлексы расчлененного ва измученного куска ҷисм, потерявшего ҳамагуна робита бо сознанием. Вай ненавидел ҳама, ки выступал Олег Перестов, вале дар он лаҳза вай умедвор буд, ки совершу на камтар аз арзанда хуруҷ.
  
  
  — Ва акнун ту, Шуд, — гуфт Пьеро. Вале ӯ откинулся дар спинку стула ва дигар двигался. "Ман фикр мекунам, ки ҳамаи шумо дидед, ки меояд, ки бо дӯстони худ хоҳад хеле осон аст, барои шумо, картерро ба ҳузур пазируфт. Ман фикр мекунам... — Ӯ боло дасти як ба худ бештар кӯдакон расчесанной козлиной бородке, бо выражением амиқи сосредоточенности.
  
  
  "Обычное куштори назар мерасад, хеле вульгарным барои мо калон нишон медиҳад", — гуфт ӯ.
  
  
  — Чизе, ки ба Розане кудакон? — пурсид вай, қабули фарзия. Вай меҳмонхонаи пайванд гузоштани баъзе разрозненные риштаи пеш аз мурдан.
  
  
  "Ту угадал?" — вежливое пурсид карлик. — Ҳа, айнан ҳамон тавр вай обыскивал худ ба ҳуҷраи, вақте ки шумо то ба ловко намояд, ки дар он аввалин субҳ. Он касе, ки дӯст медорад, нур атлетику, ва агар ба ман афзоиши баъзе афзалиятҳо дорад . Ман ба махсуси меҳнат проскользнуть ба воситаи боми hotel, ба поен бирав ба балкон ва ҳам баробар пробраться наменамояд бо кӯчаи. Бедная Розанна, ӯ ҳанӯз делала гуна, ки кор дар мо манфиати. Вале мо буд, бисер далели он алоқа бо полковники Норденом, то ки ман ба вай талоқ. Бадбахтона. Вай мебуд зебо служанкой дар мо хонаи нав.
  
  
  — Вай доверяла ба ту, — гуфтам ман.
  
  
  "Ҳар қонунҳо бояд ноумед чанд интихобкунандагон ба фоидаи бештар баланди сиесат", — гуфт Пьеро бо сабр сумасшедшего, пытающегося навязать худро логику серьезному неверующему .
  
  
  "Ҳоло ҳамаи он мувофиқанд, ки бузургтарин масъала дар ҷаҳон — ин перенаселение. "World End" мусоидат ба ҳалли ин мушкилот. Ва кадом мебуд, нажод ба миен омадааст, ки мо дар атрофи ин, кори мо — ҳукмфармоӣ бар он".
  
  
  Ӯ улыбнулся. — Аммо ман опоздаю ба мо даст нашуст,. Ту, Шуд, хоҳӣ ягона узви мо ҷаҳонӣ шунавандагони, ки мефаҳмад, ки ҳадафи мо нишон медиҳад". Ӯ засмеялся. — Пас, ман ҳатто прикоснусь ба ту. Мо отвезем шумо бозгашт ба катакомбы, бозгашт дар айни запертое ҷои. Дар он ҷо мо захираи шумо бо ручкой ва қиматнокро ба сабт худро охирин хотираҳо, вақте ки ба ҷаҳон взрывается, болои сари ӯ, ва шумо умираете аз гуруснагӣ ва жажды. Ман ирония аст, ки ман умедворам, ки саҳифа нигоҳ дошта мешаванд; достони дар бораи архитекторах ин воқеаҳо: сэре Хью, Ренцо, Стадсе ва ба ман. Баъд аз як чанд сад сол, ки ин сабт хоҳад ефт якҷоя бо шумо костями ва костями раннехристианских мучеников. Ӯ хлопал дар ладоши ва гуфт, чизе осие ба забони, ки ман карда наметавонистанд фавран разобрать. Одина атрофи охранников сахт зад, ки маро бо сар, ва он гум аст пеш аз он, қодир ба муқовимат.
  
  
  Вақте, ки вай омад, ба худ, он бори дигар собит кард, ки дар худ зарешеченной катакомбной камераҳои рақамӣ. Пьеро чап прожектор дохилшуда, предоставив ман хурд столик, чанд шариковых ручек ва тақрибан дюжины блокнотов. Овоздиҳӣ ва ҳамаи: нав мебел, хӯшаи украденных шина, мошинҳо, кӯҳна, хеле кӯҳна устухон ва вай. Вай метавонист облажаться, агар записал восторженные суханони Пьеро, аммо шояд, ки он метавонист ба кор чизе дигар бо қиматнокро.
  
  
  Вале ки? Сайд вах, кўтоҳмуддати сӯҳбат ба он бумажку, ва он гоҳ ба бигзор go? Аммо касе, фармоишии не инро гир, дар вақти заметит ин мансаби? Вай расстроился худ беспомощности. Аст, ки дуруст нест, ки мумкин буд ба номи маъмулӣ барои Ника Картера. Ба сифати ҷазои иловагӣ тањќир е онҳо аз чап ба ман аз ман Люгер, ман стилет, ман газовую бомбу ва мундариҷаи ҳама ман карманов.
  
  
  Ое ман корд буд напильник, вале ӯ ҳеҷ медиҳад. Ин мебуд, ба ҳар ҳол ки взламывать сейфҳо бонк "Chase Manhattan" бо истифода аз корд барои кушодани мактубҳои аст, танҳо супоришро дар беспомощности.
  
  
  Вай идома дод, ки фикри кругами, то ки ман бедор отсчитывали соат мисли дақиқа, ва ман метавонистам, ки ба пайдо кардани қарор. Буд, субҳ шанбе, сипас шаб дремоты ва лаҳзаҳои бунбасти. Пьеро, Ренцо, ва ҷаноб Хью аллакай бояд дар ҳаво, направляясь ба худ уютному ва далекому укрытию . Дар ҷое, ки то абад ман Стадс Мэллори вносил охир ранҷе дар ҳоли омӯзиши компютер барномасозӣ. Минбаъд дар Вашингтон Хоук запугивал баъзе дорусозӣ бегуноҳ кормандони уверяя ердамчиени калон афсарони, ки ҳама чиз дар тартиби аст, зеро ки Ник Картер кор аз болои ин парванда ва бовар кардам, ки ин тавр аст.
  
  
  Дар ҷое, ки ғарбӣ дар охири нақби послышался садои. Каламушҳо? Ноболиғ воришки, ки омаданд дода, дар ин ҷо боз ҳам худ истихроҷ? Ҳатто пулис обрадывала мебуд, ман, ҳатто агар онҳо буд, фармон дар Джерри Карра.
  
  
  "Смейся, ту дар расм". Ин буд, масхара овози Хаймана, производивший таассуроти зиеди осон.
  
  
  — Тровато , мо ба он пайдо, — раздался овоз, ки чӣ тавр ман вай помнил, принадлежал лейтенант Жисмонди, помощнику майор Миллиардоне. — А, ки боқимонда? "Ту бояд резак". Вай аллакай отдавал фармонҳо, - ягон вақти дигар.
  
  
  — Сержант Фацио, — шунид, ки ба вай ҷавоб Жисмонди. "Аварийную горелку".
  
  
  Освящения Ренцо тарк берун аз камера ман кромешную тьму, вале вай дид Хаймана ва ҷавон старшины-муҳандис, вақте ки онҳо подходили ба решеткам. Пас аз он дидам заиф flare горелки, разрезающую металл, равғани. Ман, спотыкаясь, вылез тавассути сӯрохиҳои ва исбот кард, ки дар оғӯш Хаймана.
  
  
  — Мо камтар аз чилу ҳашт соат, — гуфтам ман. — Ман фаро ту ҳама роҳ. Хей, салом..."
  
  
  Ин дородному Гилкристу, появившемуся наздик лейтенанти Жисмонди.
  
  
  — Рӯзҳои шанбе, — проворчал ӯ. "Ман соглашался, ки пайдо шудам аз ин кор. Вале ҷавон Хайман захватил ман, ва ман бояд иқрор шуд, ки баъзе ҷанбаҳои техникӣ ман манфиатдор. Чизе, ки ӯ гуфт: дар бораи он, ки компютер назорат тамоми хонумҳо... "
  
  
  — Заткнись ва слушай, — рявкнул ман. "Он чиро, ки ман мехоҳам ба мегӯянд, метавонад дар хаваси шумо бештар. Ва ту, Гилкрист, садоятро мо бошад ягона выходом аз ин ҷо.
  
  
  Подгоняя мо, зудтар ба вай кард ба номи худро дар таърих ва онҳо изҳор намуданд ман худро. Ман нақшаи маълум шуд, вале ih буд зерин: схватить ин ширкат, CIA , Генерал Мазератти ва тамоми ego дастаи коммандоси қарор гирифт дар якҷоягӣ бо Джерри Карром, Benn Карпентером ва Лақаби Картером. Он метавонад ба он ишора мекунад. Вале аз он, ки ман карда наметавонистанд ва дар њолате, ки то ба ҳол умедворем, пас аз ин он аст, ки Хайман фикр кардам, ки дар бораи ман транзисторном трекере, ва он гоҳ убедился Жисмонди. Ҳамин тариқ, онҳо действовали на танҳо ғайрирасмк, балки боз ғайриқонунӣ, вақте ки hooked дастаи коммандоси ба ҳамроҳ Гилкристу ва выследить ман. Мошин зикр кард, онҳо ҳамон аксари нуқтаҳои, ки ое мо дар харита анбори. Жисмонди откорректировал кортҳои, исцарапанные майором Миллиардоне. Ба онҳо муяссар гардид, ки ҳатто наздик подобраться ба саридораи входу ба қаламрави аст, ки акнун буд, хуб закрытой бачаҳо бо "ҳам дар охири Ҷаҳон" , вале онҳо интихоб кардаанд, дигар аст, окольный самт.
  
  
  — Аммо ҳамаи мо аз ҳамин низомнома, — хатм вай дар худ достони. — Шумо мегӯям, ки онҳо допустят коммандоси ба тафтишот. Ҳеҷ кас дар атрофии мо наметавонад прорваться тавассути правительственный ба дастгоҳи, ки Пьеро чап ба мо ҳамчун блокады. Ҳатто агар мо дар дохил, чизе пайдо мебуд, ҳеҷ чиз, ба ғайр соф ва идораи чунин ҳамон ботили анборҳои. Ва онҳо дар он ҷо кофӣ хусусӣ артиш барои пурра гард моро, ки пеш аз мо имконият пайдо хак павлус барорад тамоми арсенал фарќ, он ба боло мебарояд. Онҳо ҳамеша метавонанд ба мегӯям, ки стреляли дар мо, аз сабаби он ки мо дорандаҳои ih моликияти хусусї".
  
  
  'Ташкилоти мо ҳанӯз ҳам вуҷуд дорад, — гуфт лейтенанти Жисмонди. "Ман дар алоқа, бо ҳам генералом Мазератти, пас, бо полковники Норденом, ки ҳанӯз ҳам интизор аст высылки. Онҳо бо омодагӣ ба оғози интиқоли ҳавоии ҳамла кард, агар лозим, ва бо шумо истифода барем он, фаҳмидам, ки ин ба шумо лозим аст, ки ҳоло".
  
  
  — Ягон имконият, — гуфтам ман. — Хеле калон хатар аст, вақте ки ҳамаи ин ядерные боеголовки ҳам дӯсти наздик ба якдигар. Вай худаш метавонам таъмин тоза таркиш, ки бесарусомон то ба ҷадвали "World End", вале танҳо дар рози. Ман ҳам як корт дар рукаве.
  
  
  — Беҳтар мебуд, ин буд, ас, ҷаноб Шуд, — бо горечью гуфт Жисмонди.
  
  
  — Вале он зан, — гуфтам ман.
  
  
  
  
  Боби 9
  
  
  
  
  Дарҳол пас аз полудня ӯ ҳамон шанбе выбритый ва камтар фарсуда Бин Карпентер нишаста наздик Камиллой Кавур дар заднем курсии вай "роллс-ройса". Зебо мошин мчалась ба мастерской Лоренцо Конти. Аз он дорад, арзиш мебуд, ман талоши бештар, вале мо дар он ҷо буданд...
  
  
  "То чӣ андоза ба шумо маълум аст, он ба қисми ғоратгарӣ, — возразил Хайман. "Мо медонем, ки ӯ буд, пациенткой ӯ клиникаҳои, колыбели аз ҳама ин ужаса".
  
  
  — Балки садҳо дигар низ, — гуфтам ман. "Он буд, ки он ҷо дар он вақт. Ва ҳеҷ кас ба зикр аст, дар бораи он, вақте ки онҳо хвастались дар кабинет Ренцо. Онҳо буд, ки бо сабабҳои риоя вай ҳамкорӣ дар олами, зеро онҳо мепиндоштед, ки ҳамаи мо баробар хоҳем мертвы. Ман як фикри Хайман, ва, хей-ба худо, мо бояд nah ухватиться. Зеро ки он қариб ҳамаи, ки мо боқӣ мондааст.
  
  
  — Хуб, — недовольно розӣ шуд ӯ.
  
  
  — Пеш аз ҳама, — гуфтам ман, хотима рӯйхати афзалиятҳои, — боварӣ ҳосил кунед, ки Мэллори нест. Ин хеле муҳим аст. Ягона роҳ барои боздоштани он тағйир ego барномаи, ва ягона, ки метавонад ба ин кор, — ин Гилкрист.
  
  
  'Мумкин аст?' - Chunky человечек возмущенно фыркнул. — Ба ман нишон те компютер, Шуд ва ман корро бо он ҳама чизе. Аз бозӣ дар дареи Суонси то приготовлений соуза меньер ва бомбардировки Гуама. Пас, ки метавонад ин тролль оид ба Техаса Мэллори, Гилкрист метавонад ду бор.
  
  
  — Хуб, — гуфтам ман. "Хайман, позвони Камилле Кавур дар Le Superbe. Хеле бузург аст, эњтимолияти он, ки одамон барои стойкой донист ман овоз монанди овози Джерри Карра. Ман мегӯям ҳе, ки барои реклама ва мусоидат ба "World End" ee приглашают мазкур оид ба кушодани нав заправочной гардид. Вай гонорар ба маблаги 100 000 лир. Гилкрист ва он ба мунтазир бошед, ки ба вай аз он ҷо. Пас аз он, возьмусь барои он. Агар ту услышишь ман ба бисту чор соат, садоятро хаво худро бомбаҳои.
  
  
  Ӯ гуфт, ҳанӯз недовольный.
  
  
  — Аз нах як дастрасӣ ба студияи шуда будед, — гуфтам ман. "Ҳеҷ кас дар он ҷо ба ғайр аз Стадса Мэллори, на медонад, ман нақши ҳамчун Бена Карпентера, ва он маълум касоне, ки даҳгонаи то бехона бездельников ва скручивает ih дар як рол ва е чизе, ки дар ин гуна худро. Пас мо окажемся дар студияи, мо бо ин, ва, умедворем, ки бо кӯмаки Камиллы " .
  
  
  -- Ба фикри шумо, -- гуфт лейтенанти Жисмонди бо циничной ухмылкой, -- ки синьорина Кавур, то дӯст бо назардошти ба худ нақши спасительницы танҳо аз сабаби он ки вақт аз вақт пайдо мешавад, ки дар хайриявӣ балах?
  
  
  "Не, аммо ман фикр мекунам, ки дар Камиллы якчанд зиеда аз ақидаи шахсӣ барои кори нигоҳдории он, ки мо аз ҳама даъват ба тамаддун. Агар вай хато дорам, вай мертвец.
  
  
  — Ошкоро, мисли ман, — пожаловался Гилкрист. — Вале вай меҳмонхонаи мебуд дидани пидљакњо Мэллори. Агар ин скупое ҳукумати дод, ки ман танҳо пятую қисми ego буҷети... вале, шояд ин тағйир хоҳад кард ih дида шуд".
  
  
  Камилла клюнула дар приманку, ки баргузор хей, Хайман. Вале буд, понздаҳ рискованных дақиқа дар заправке, пеш аз он розӣ шуд, ки ба қисмати дигари ман нақшаи.
  
  
  Аввал критическое ва нелестное баррасии ман назар кунед дар симои Бена Карпентера, пеш аз он ҳатто признала, ки медонад ман. Сипас мо онҳоро боз каме вақт дар он арзебӣ ман ҳозира пайдоиши он дар толори.
  
  
  "Бродяга", — гуфт вай. — Лекин ту ба ҳар ҳол як дискҳо қавӣ masculinity, ки бо ман мехоҳам, Джерри, Бин! Шояд вай подумаю дар бораи дигар ба номи..."
  
  
  — Ник Картер, — гуфтам ман. — Ин ман айни ном. Ва ба ту беҳтар аз онро донист " .
  
  
  "Вале ман шунидам, ки дар бораи шумо аст," гуфт вай. Вай чашмони шубҳанок сузились. "Шумо дар бораи чӣ меравад ва хеле бисер таърихи қарз. Ва, мувофиқи он чӣ, ки ман шунидам аз дӯстон, ки онҳо хеле хуб аст".
  
  
  Пас аз ин буд, ки бозии "ҳама чиз, е ҳеҷ чиз". Вай бозид бо вай дар сӯҳбати ошкоро ва дастур дод, ки ҳе гузориши мухтасар дар бораи вазъияти. Хема мебуд, мо буд, Камилла, он бешубҳа шуда глупой. Он гоҳ ман баенот он вақт аз вақт муқаррар карда шуд.
  
  
  — Ман ба ту бовар намекунам, — гуфт вай, вақте ки вай тамом.
  
  
  "Ҳеҷ кас он қадар девона, барои дасткашӣ аз як филм бо ман дар нақши асосӣ аз чунин mad ва дикого нақшаи".
  
  
  Маҳз дискҳо сабақи дар он ин, ки вай ва умедвор буд барои ки баъзеро ояндаи худ, агар имконпазир аст, ояндаи тамоми инсоният. Аз ин рӯ, он вақт исрор минбаъдаи.
  
  
  — Ман низ интизор набудам, ки ту ба ман поверишь, Камилла, — гуфтам ман. Вай бо лашкарҳое ин glance, ки чун ӯ умедвор буд, вернет ранҷе хуб аст хотираҳо дар бораи гузашта шуморо дастгирӣ мекунад ҷамъ. — Ман танҳо аз шумо дод ба ман имконияти исбот мекунанд, ки он чизе, ки ман ба шумо мегӯям, — ҳақиқат. Агар шумо ба ҳар ҳол ман ҳеҷ бовар мекунед, шумо метавонед ба вуқӯъ маро итальянским ќабл, ва шумо хоҳад васеи реклама дар итальянских гузошта мешаванд. Бештар ва беҳтар аз он мебуд, дар сурати кушодани нави заправочной истгоҳи". "Ренцо, баланд дигар кард, ман ситора, — гуфт вай. "Инак, акнун шумо аз ман предать ego барои чизе, ки ба назар мерасад ба ман тоза фантазией". Савганд ба ин замон, вақте, ки вай аз оғози баҳс, он буд, улажено беш аз нисфи.
  
  
  Ба вай гуфтам. — "Ин буд, фантазией? — Куштор Розаны? Ҳама, он чӣ мехоҳам ин аст, ки шумо присутствовали дар лаҳзаи противостояния байни Стадсом Мэллори ва ман. Барои ин ба шумо лозим меояд, боиси ман ва Гилкриста ба қаламрави".
  
  
  — Чаро маҳз бо ӯ? Вай уступила дар саросари любопытства. Вале шояд аз он буд, ва чизе бештар.
  
  
  — Дар инженерный идеяҳои аст, ки чӣ тавр Стадс, — гуфтам ман. "Шояд ӯ ягона шахсе, способный товони зиен товони кунед шарикон ".
  
  
  Гилкрист баромад намуда пеш аз оттенком масхара нафар аз ман лестного баѐн. Дар суханронии худ старом коричневом костюме он назар, мисли гург, пытающийся, ки ба табассум.
  
  
  "Бар кадом филми он кор?" — аноби Камилла. Вале вай аллакай опередила мо дар бораи "Роллсе", ва властным жестом дасти шикоят аломати водителю кушодани мо дар як рӯз.
  
  
  — На ҳамаи усулҳои кор бо пленкой, — гуфтам ман.
  
  
  — Беҳтарин атрофи онҳо, — гуфт Камилла. "Алберто, дар студияи шуда будед..."
  
  
  Мо дар таҳрири ба он ҷо. Ягон мураккабиҳои у ворот. "Роллс" мчался оид ҳамвор тихой роҳ ба административному зданию, ки швейцары спотыкались боз як бораи дигар ба кушодани, то ки ба мо рӯз ва впустить мо. Бо Камиллой дар ширкати мо ҳамаи ин роҳ кушода шуд. — Ҳа, синьорина Кавур. албатта, синьорина Кавур. Ин хеле осон аст.
  
  
  Вай аноби Мэллори дар стойке бақайдгирӣ ва хей, гуфтанд, ки ӯ дар суханронии худ кабинети инфиродии дар компьютерном маркази наздик ғамгин маъруф складом. Чунон ки ман гуфтам: "ҳей пештар, вай попросила не гӯянд ва минбаъд.
  
  
  "Мо мехоҳем, ки ба тазод Стадса", — гуфт вай, раскрыв худро дар он солҳо дар тамоми ҷаҳон табассум. "Дӯстони ман, ва ман.'
  
  
  Қисми гумони ман буд дар он аст, ки кормандони студийного комплекси хоҳад муқаррарӣ аз ҷониби кормандони нест, ки ягон муносибат ба лоиҳаи "Наҳр нур" . Мустаҳкам бачаҳо дар атрофи хадамоти амнияти концентрировались назди асосии ворот ва дар гирифтани.
  
  
  Чи улыбке, ки вай даст ба ревматизма, вай дуруст буд. Ҳама буданд, итминон дорем, ки Стадсу Мэллори хеле шодам, ки бо ин аксент бенуқсон таъсиси чун Камилла Кавур.
  
  
  Вай поговорил бо Камиллой зуд ва ором, то ки мо мерафтанд крытому проходу, соединяющему биноҳо. Гилкрист буд, ки дар қадами паси мо. Вай повторяли дастурамал, ки муборизаро хей боз ва боз дар "роллс-ройсе".
  
  
  — Бигзор маро ба даромадан аввал, — гуфтам ман. Ревматизма Стадса дод, ки шумо аввал подсказку. Агар ӯ мефаҳмад, ман, ҳатто агар азобаш дар ман танҳо Джерри Карра, шумо метавонед занг, ки дар политсия. Вале агар он дар ҳайрат монд, чун ман дар он ҷо зинда, пас шумо бояд иқрор шуд, ки ман зикр кардам, ҳақиқат.
  
  
  — Ҳа, Ҳа, — нетерпеливо гуфт вай. — Ту аллакай кофӣ кард ба ман. Вай акнун на кудак. Вале бо оттенком бачагона фасод вай афзуд: "Ман ба мефаҳмем, ки ту дар делле, баъдтар... бо салоҳдиди худ".
  
  
  Хоболуд мард дар серой униформе боло чашмони аз худ стула дар даромадгоҳи дар техцентр. Ӯ медонад Камиллу ва умудрился, ки ба табассум, на вставая аз худ сгорбленного низомномаи.
  
  
  — Мо дар пойдем ба мистеру Мэллори, — гуфт Камилла.
  
  
  — Шумо хоҳад ефт ego дар ҳуҷраи 19, синьорина, — гуфт ӯ.
  
  
  Вай маҷбур Камиллу постучать дари ва ҷавоб ба рычание Стадса: "Кист он ҷо?"
  
  
  — Камилла, гарон, — гуфт Камилла бо отвратительной застенчивостью. "Оид ба гулӯ ба кор, вале ҳеҷ гоҳ аз ҳад зиед занята барои ту". Стадс гуфта будам, ки овози гуна расстегивая молнию. "Входи, детка".
  
  
  Ва нах, ба он дохил шудам дар дохили, тарк барои худ дари настежь кушод.
  
  
  "Ник Картер", — гуфт ӯ бо чунин изумлением, кадом карда наметавонистанд тасаввур мо як коргардон. "Кадом хусусияти ту дар ин ҷо чи кор карда истодаӣ."
  
  
  Ego правая дасти потянулась ба тугмаи ҳиссаи суфра ва левая потянулась ба ящику.
  
  
  Вай ба воситаи ҳуҷраи пеш аз ҳарду дасти мезананд, ки ҳадаф, махсусан ego левая, ки машғул буд ва як ваҷаб аз таппончаи.
  
  
  Ҳарчанд Стадс буд, калон ва мускулистым, ӯ низ буд, зуд ба по. Дар ҳоле, ки ман понадобилось ба выдернуть сим сигнализатсия ва захлопнуть қуттии, дало ӯ буд, вақти кофӣ барои пурра опомниться. Камилла ва Гилкрист низ дохил. Гилкрист захлопнул барои худ ва дари запер вай ба пустить нав меҳмонон.
  
  
  Рости дасти Стадс баъзеи венецианское азия-папье, радужный тўбро андозаи аз бейсбол дакикаи. Вай зуд ҷаҳиши пеш, поймав ego зарбаи плечом. Вай уперся шудан эму дар ҳает ва эҳсос кард, ки чӣ тавр ӯ погрузился дар ҳамаи ин равѓанњо иловагӣ, аз сабаби он ego, вақте ки касе қавӣ бадан обвисло. Вай дод, дигар ба дасти эму дар пах. Вазъи требовала зуд, тихих ва беспощадных амал. Ман Люгер обезвредил мебуд, целую артиши, вале аз Стадсом ман ин аст, понадобилось. Ego қувваи ушла даҳ сол пеш, ва аз нах монд танҳо як қабати лака.
  
  
  Ӯ царапал чашмони ман, аммо вай аллакай ду дасти худ нигоҳ ego барои гулӯ, бузург ва указательным ангуштони худ дар нуқтаи фишор. Ego дасти рафтаанд, ҳатто бо роњи кори худро. Ман буданд, танҳо ду борик харошидан, нишон медиҳад, ки ман ба ҷанг. Ман баъзан бештар буд садамањои дар парикмахерской.
  
  
  Вай нажал ривненской то ба хомӯш ego дар чанд дақиқа. Вай стянул бо ego камар лоғар гиранд, ќитъаи дур аз крокодиловой пӯст ва бардавом связал панљаи худ. Камилла хихикнула, вақте ки ӯ орад хоб, нишон дод, ки ӯ ба марде, ки ненавидит пероҳан. Вай развязал худ анд, ба ҳам пайвастани ego тағоям.
  
  
  Гилкрист неторопливо прогуливался оид ба ҳуҷраи акнун, вақте, ки мубориза тамом, бо хондани ҳамаи компютерӣ мониторҳо дар деворҳои, ки бо хурсандӣ ба кӯдак в зоопарке.
  
  
  Вақте ки Стадс омад ба худ, ба ӯ нигариста, ман бо назари обезвреженной кобры.
  
  
  — Ба шумо лозим аст, ки ҷавоб додан ба масъалаҳои якчанд Стадс, — гуфтам ман, — ки пеш аз мо тасмим, ки бо шумо кор. Ва ҳоло ӯ мепурсанд, ки масъалаҳои. "Шумо чунин қавӣ, Джерри, Лақаби Бен". Камилла подошла ба ман вплотную, то худро баен мафтуни.
  
  
  Ин буд, ки мисли худи проклятая хато. Ҳама таваҷҷӯҳи ман буд, бар равона барои Стадсе дар он лаҳза, вақте ки ӯ достала "Люгер" аз ман кобуры кард ego ба противоположной стоны. Вай отщелкнула предохранитель бо муњимми, ки соҳиби ҷуфт макарон-вестернов, ва, на дрожа, дод мағзи сар, ки аз ман ба Гилкристу ва бозгашт .
  
  
  — Ҳам встаньте ки деворҳои он, — гуфт вай. "Гузоштани дастҳои ба сари. Акнун масъалаҳои муқаррар Камилла Кавур".
  
  
  — Хуб гуфта шудааст, — подбодрил он Стадс. — Ман медонистам, ки ту дар сговоре бо онҳо. Мо чап не, бисер вақт. Вай аллакай ҳамаи запрограммировал, ва аввалин тугмаи пешниҳоди фишор аст".
  
  
  "Ман низ як чанд савол ба шумо гарон Стадс ", — гуфт Камилла аз тарафи мо қадами ба бигзор go ego, вай зебо шахсе буд, омрачено хмурым glance.
  
  
  Вай обдумывал андешаи кунад ҷаҳиш ба он ҷудо. Вай метавонист мондан дар поен хати оташ, вале садои зи ҳар ҳол метавонист маънои катастрофу, дучандон катастрофу акнун, ки Стадс аллакай привел мошини худро оид ба гузаштан.
  
  
  — "Он гоҳ, ки мӯсоро хей нақшаи худро, Стадс - шумо грандиозное корхона барои нест кардани тамоми ҷаҳон, притворяясь, ки шумо тир филмҳо".
  
  
  Стадс усмехнулся, ҳанӯз ҳам устувор гузошт дар худ навязчивые ғояҳои.
  
  
  "Нить ҷаҳон воқеӣ, Камми , гаронбаҳо ман худ дар", — гуфт ӯ. — Вале дар финал — танҳо барои овоздиҳӣ чунин идиотов. Ӯ дод неловкое ҳаракати тамоми бадани ҷудо Гилкриста ва ман. "Ҳавопаймо омода таслим шумо ва маро дар Вара Леноевики, островок шимолтар аз Фиджи, ки мо интизор аст мо худ аз ҷаҳон. Пьеро, Ренцо, ва ҷаноб Хью аллакай нисфашро ҷо ҳастед. Аз Рифмы то Kolkata. Дар Kolkata дар Нанди ва аз он ҷо охирин ҷаҳиш ба он ҷо.
  
  
  "Ин филмҳо?" — аноби Камилла. Ҳама, ғайр аз ин сумасшедшего, чӣ тавр ба Стадс, шояд шунидан ғазаб дар он голосе.
  
  
  "Фармоишии не инро гир не, детка. Moda Loe Lenoeviki хоҳӣ дар ҳақиқат маликаи, — гуфт Стадс. "Бештар аз кинозвездой. Маликаи тамоми ҷаҳон, ки боқӣ мемонад, ба мо. Мо ҳукмронӣ бояд ба ин ҷаҳон. Пьеро, Ренцо, ҷаноб Хью, ки шумо ва ман.
  
  
  "Ташаккур, Стадс", — гуфт Камилла. "Ман играла шлюху пеш дар ҳаети худ. Гирифта кӯшишҳои зиед шудан кинозвездой, ва ман бартарӣ мондан чунин".
  
  
  Бо собиқаи беайб ва аз тарафи точностью он выстрелила ӯ буд, ки ошкоро дар середину ego васеи лба. Узвҳои парчами иҷозат барои иҷрои қаср, приветствуя пулю, ва аз он ҷо, ки ӯ вошла, расцвела бармеояд. Сипас ӯ ба духтари шуури.
  
  
  Гилкрист аллакай двинулся ба садои зи, ва ман аз паи онҳо.
  
  
  "Нажми ин ду тугмаи ба осиеи панели Шуд", — гуфт ӯ, ишора ба ду сурх тугмаи, ки чӣ тавр сола инструктори оид ба тушению сӯхтор. Ман мегӯям ин аст, ки ӯ аллакай щелкал переключателями ва рычагами. — Як баракат, тарк мо ин Мэллори, — гуфт ӯ. "Восьмисантиметровый стальной экрани байни ин компьютерным маркази ва дигарон қисми бинои".
  
  
  Ҳеҷ кас дар атрофи мо на обращал диққати Камиллу, то Гилкрист на убедился дар амнияти мо.
  
  
  "Назар ба он," вай гуфт, щелкая охирин выключателем школьным жестом. "Ин имкон медиҳад, ки мо аз баромадан ба..." ӯ близоруко дидам, ки дар як панели "... ҳадди ақал дар чилу ҳашт соат."
  
  
  Пас аз ин буд, хеле ба осонӣ. Танҳо як каме технологияҳои компютерӣ, вале аз он буд, кор Гилкриста.
  
  
  Вай снял трубку аз стула Стадса ва хонда Хайману ва Жисмонди бо даъват 911.
  
  
  — Акнун мумкин аст, ки амал, — гуфтам ман. "Андешидани бо худ дастаи коммандоси. Мо соҳиби компьютерным маркази, ва ман фикр мекунам, ки здешняя истироҳат артиши выяснила, ки рӯй, ва акнун амал мекунад. Стадс Мэллори қариб мертв.
  
  
  Камилла омада, дар шуури ва сидела наздик бо ман, гарм ва дрожащая.
  
  
  "Ба онҳо фаҳмонед, ки ман застрелила онро ба муҳофизат худро, шараф ва обрӯи", — гуфт вай, гӯе омелой дар назар аст.
  
  
  "Мо як суд дар ин кишвар нест, ӯ ба ман ҳеҷ чиз ба ғайр аз медали".
  
  
  Вай каме надулась, зеро мо бо Гилкристом ба вуқӯъ хватило ба нах вақт дар мо попытках ќатъи барномаи Стадса. Вале бештар аз манфиати он аст, ки ҷаҳон ҳанӯз ҳам хоҳад имконияти полюбоваться калон нақшаи Камиллы Кавур, победило.
  
  
  Вай мехоҳам танҳо прошил асосии компютер выстрелами таппончаи, балки барои Гилкриста ин буд, ки ба ҳар ҳол, ки бурида Мону Лизу ба починить девор, барои он.
  
  
  — Ин чиз бесценны, — пробормотал ӯ. "Азбаски шумо метавонед ба куштани касе корд ва вилкой, мо возвращаемся савганд ба ин замон, вақте, ки мо зиндааш дасти худ, ҳамин тавр не? Дар бораи эй худо, нест. Ин бояд хароб гардид.
  
  
  Дар ман бағоҷи кофӣ буд, дониши техникӣ, то ки ба нигоҳубини бештар аз грубых амалҳои, ба монанди истгоҳи ва реверсирование шина, хирадманд ва њисоб дар калидӣ амал.
  
  
  Гилкрист додаед, бештар лоғар, мушкилоти монанди ҷустуҷӯи адад тайераи тамғаи ва техникаи ҷангӣ аллакай направлявшихся дар соҳаи брани. Ӯ парвариш ih чанд пеш аз он ки метавонист, рух аслӣ таркиш. Ӯ запрограммировал ih парвоз нисбат, то ки НАТО ва дигар қувваи қодир мехоҳам кашф ih ва миллиро оид ба васлкунӣ.
  
  
  Мизи телефони звонил даҳ маротиба пеш аз вай дар ҷавоб гуфт. Ин буд, Хайман. Ӯ менамуд, ки дар бинои маъмурӣ якҷоя бо Жисмонди ва танҳо реабилитированными полковники Норденом ва генералом Мазератти.
  
  
  "Ҳамаи сработало маҳз ҳамин тавр, ки чӣ тавр ту ва гуфт, Шуд, — хурсанд воскликнул Хайман. "Вақте ки қувваҳои мусаллаҳи Ренцо фаҳмиданд, ки техникии бинои заперто, онҳо уползли, ки чӣ тавр ба рақами каламушҳо назар. Мо обыскали анбор ва пайдо спрятанные лавозимоти ҷангӣ. Баъзе дар атрофи онҳо аллакай выходили дар конвейерҳои тасмагӣ барои зеркашии дар дистанционно идора воситаҳои нақлиет".
  
  
  "Шумо метавонед ягон музде, ки метавонад пешниҳод ман ҷониби", — вмешался генерал Мазератти.
  
  
  ОҲ, то фикр мекард, ки генерал, — гуфтам ман. "Ҳоло ман бояд дар срочном аз ҳама босуръати американское воситаи нақлиетро, ки метавонад таслим маро аз ин ҷо дар Калькутту. Аз он ҷо, ки дар Нанди ва аз он ҷо ҳавопаймо тифлонро хурдтар мебошанд, ки метавонад таслим ман ба ҷазираи хурд таҳти унвони Имон Леноевики. Ман дар он ҷо боз як незаконченные мешавад.
  
  
  "Ое вай на нотамом он, Ник?" — аноби Камилла.
  
  
  "Ту, гаронбаҳо ман худ, незаконченное масхара," гуфт: ман. "Мутаассифона, бо ин бояд каме мунтазир бошед".
  
  
  Вай назар мрачной, то ки ман соединил вай бо Хайманом, ки хабар ҳе, чӣ қадар суратгирони интизор аст дар назди асосии ворот. Мо бо Гилкристом мерафтанд берун ба воситаи сиеҳ рафти.
  
  
  
  
  Боби 10
  
  
  
  
  Он вақт қисми зиеди роҳҳои, ки дар тайера буд, стюардесс монанди Розаны.
  
  
  Вақте ки ман хоб набуд, вай нишаста барои шифрующим телексом дар бозгашт қисми зиеди тайера ба телефон, баҳс ва обменивался иттилоот бо Хоуком.
  
  
  Ман танҳо бахти, ки экспериментальный, то ҳанӯз сверхсекретный ҳавопаймо интизори он буд, ки ман дар взлетно-посадочной хати натовского фурудгоҳ таҳти Неаполем. Генерал Мазератти извлекли ман он ҷо дар быстром двухместном хавопаймо итальянских ВВС.
  
  
  Hock следил барои ман ҳар қадам дар атрофи дафтари худ дар Вашингтон, dc, ва ман раҳбари, ки чӣ тавр ва ба вай, меҳмонхона пурра иҷро кори худро тарк нест тасодуфӣ бактерияњо, ки метавонанд такроран заразить ҷаҳон. Ӯ дергал барои ниточки, ругал, угрожал ва шантажировал он ҷо, ки лозим аст, ва ҳавопаймо истода бо пилотом, дуюм пилотом, ду штурманами ва взводом десантников, либоси ва омодагирӣ ба полету, мунтазир аст, ки он выйду атрофи ҳавопаймо генерала Мазератти. .
  
  
  Як штурман ба ман кӯмак кард қием дар борт ва хабар дар бораи мо шансах дар ҷадвали парвозҳо. Бизнес-джет Ренцо буд, босуръат дар зоти, вале дар муқоиса бо ин самолетом ӯ буд, монанд ба безвкусный sports car зидди Формулаи-1. Ва ҳавопаймо Ренцо следовал ҳабсҳои маршрутом тавассути Калькутту ва Нанди, фурудгоҳ дар ҷазираҳои Фиджи, дар райский ҷазира Верелдейнде. Бо пересадками ва тамоми озод вақт, ки онҳо метавонанд ба худ иҷоза доранд интеллектуалӣ задниц буд, ки сабабҳои колебаться ба вуҷуд меояд, ки дар ih хусусӣ фурудгоҳи дертар аз рӯзи якшанбе никак не ва вақте аст,. Мо проедем бидуни истгоҳҳои оид ба прямому маршруту тавассути қутби шимол ва доберемся то ҷазираҳои субҳи барвақт ҳамон рӯз.
  
  
  Фармон Хоука омада, бо телексу, тарҷума на расмии забони давлатӣ котиб ва телексистом, ва лишенный худ муқаррарии сарказма, вале lucid, мухтасар ва пурра:
  
  
  ҶОРӢ НАСЕЛЕННЫЙ АДАД РУСИЯ БА ШУМО МЕДИҲАД, КИ ПУРРА БА САЛОҲИЯТИ КИЛМАСТЕРА ДОХИЛ СИТОД ВЕРХОВНЫХ ШАХСОН ВА НИҲОӢ БАРҲАМ ДОДАНИ ҚАТЪИ ТАКРОР НИҲОӢ БАРҲАМ ДОДАНИ ҚАТЪИ ДЕСАНТНИКИ ДИГАР ФАРМОН, ДАР ҲОЛЕ, КИ ШУМО МЕТАВОНЕД ОТДАВАТЬ ЧИЗЕ, КИ МУМКИН АСТ, ПЕШНИҲОД ...
  
  
  Минбаъд последовало чанд ярдов тафсилот, асосан ба ҷойгиршавии гавана, вай сиесати дохили ва хориҷии амният, инцидентов, ки спланировал Hock " бо дастгирии як қатор намояндагони матбуот, сотрудничавших бо аг баргузор гардид, ки имитировать аст, ки Гилкрист хонда аз компютерӣ лент. Мешавад, сарлавҳаҳои дар бораи взрывах дар Париж ва Лондон. Дар ҳақиқат ҳам мехоҳам, ки ягон бомбгузориҳо, вале бодиққат контролируемые ва безвредные. СССР хабар дод мехоҳам дар бораи ба даст atomic подводной монанд. Хабар дода мешавад, ки Чин протестует бар зидди ин ҳодиса дар марз бо Монголией. Мо FBI муяссар гардид, ки танҳо дар вақти инъикос ҳуҷум видного сиесат. Боқимонда телекса содержала тафсилоти барои десантников. Ин буд, жесткое воҳиди, ки командовал амрико полковник.
  
  
  Дар охир: "КОРИ ХУБ аст". Ин бузургтарин заслуга барои чунин инсон, ки чӣ тавр Ястреб, вале сипас дарҳол последовало "ОН ВАҚТ... НИТЬ".
  
  
  Барои ним соат пеш аз он, ки мо предстояло пешвози ҷазираи Леноевики, полковник, ман, ин ягона супоридани.
  
  
  — Мо наздик ҷазираи бо тоҷикистон — гуфт ӯ. "Пас аз се дақиқа баъд аз он, ки мо зависнем бар он, ки шумо бо мальчиками выберетесь берун, ва мо умедворем, ки шумо приземлитесь дар он шимолӣ оконечности".
  
  
  — Воқеан, — гуфт ба ман. "Масалан, дар ду мил аз гавана". Ӯ гуфт. "Ҳавопаймо идома парвоз ва заминҳои дар ҷазираҳои Эллис", — гуфт ӯ. — Вай робита бо британо-трейлер командным банди мавҷҳои кӯтоҳ. Хуб шинос аст, картерро ба ҳузур пазируфт. Мо табодули рукопожатием, ва ӯ у мухтасар аз фармони худ ба мардум приготовиться ва выстроиться ки ҷаноби. Ин буданд, проффи. Ягон ерунды, вақте ки онҳо аз ду нафар выпали оид ба плоскости, бенуксон ҳар чизе, ки ба роҳ монда, ва боз якчанд мавзӯъҳое.
  
  
  Онро кушода худ "Rolex" ва назар афканда, то дар секундную тирчаи, то он даме ки сипарӣ пурра доираи се маротиба зиед мебошад. Сипас вай рафта, ба воситаи луқо.
  
  
  Мо летели аз ҳад зиед баланд, ки мо то бубинанд, ки ое дар телескоп дар боло Палобар, е ба мо пай радары, ки берун аз Вашингтона ва Москва. Вай натянул худро кислородную никоб ва шталь отсчитывать сония, то рози потянуть барои веревку ва фазои нест табдил кофӣ rainforest, ба як нафас. Сипас вай выбросил. agent. gm Кори вақт ва макон буданд, идеальными. Вақте ки вай, нырнул сквозь облачный покрова, он дид, зери худ зебо қитъаи ҷазира пур аст " ва боғҳо, ки ба нармӣ светились дар песчаном соҳил. Бо истифода аз ресмоне аст, ки ба вай проложил роҳи худро ба воситаи безветренный ҳаво ва ба осонӣ дар мавриди ба расчищенный қитъаи замин, моддӣ кокосовыми пальмами.
  
  
  Вай отстегнул привязь ва свернул парашют дар як шарик, ки спрятал у подножия як, дар атрофи дарахтон ва присыпал травой ва кокосовым волокном.
  
  
  Ман буд, вақти баҳра райской обстановкой. Дар ҳоле опускал вай аллакай дидам виллу ва акнун направлялся дар ин самт, бо истифода аз укрытием фиристодем ва тропикӣ кустарников. Италия қасри семнадцатого асри шояд ба назар мебуд номуносиб дар ин ҷо, дар Тихом уқенус, лекин ин изящная архитектурная зебоӣ ва албатта, назар мебуд, то.
  
  
  Ман онро гирифта, каме талош барои дастрасӣ ба. Чун гуфта мешуд, ки дар отчиталась Хоука, бехатарӣ основывалась дар рутине. Буданд, патрули мусаллаҳи ҳифзи, вале мекардаанд объезд тавассути баробар фосилаи. Вай прополз оид ба каменной стонать, сехи хурди дар присевшим грифоном ва торопился. Вай засек ih ду маротиба пеш аз бартарии десятью минутами истироҳат, ки ман буд,, ва убур кардани боғ, хак тирезаи ба аввал робита ба ошенаи ва очутиться дар вилле. Акнун чизе, ки ба ман лозим буд, ки ба кор аст, ба нигоҳубини он аст, ки ба даст дар майдон назари кормандони нигоҳдории. Аз рӯи маълумоти ман, буд, ягон часовых дохили, вале он на шталь хатар.
  
  
  Оид ба нақшаи даъват, ки он запомнил, ба ман муяссар гардид, ки пайдо калон гостиную ва расположиться барои бузург креслом баланд ҳақиқӣ илм-ҳимоят аз золотистой машк.
  
  
  Он бузург буд ва напоминало трон. Ва агар ин буд, трон, пас барои Пьеро Симки. Курсии буд приподнято шаш инч ва, кофӣ буд,, васеъи, ки ego шумо метавонед буд, бар гирад реҷаи дасти бо растопыренными ангуштони худ. Он рост истода буд, ки дар темном кунҷи ҳуҷраҳо ва сохраняющиеся ман хуб шарҳи рӯз дар коридор. Вай устроился он ҷо интизор чуноне, ки лозим аст; ним соат, ду соат, панҷ соат ва бештар.
  
  
  Акнун ман буд, вақти дубора дар пањлўи амалиет, дар хотир доред content хуҷраҳо ва проделать чанд машқҳои, ки дар молчании. Полковник ва ego парашютисты аллакай бояд буданд, ҷамъ мешудем ба безлюдной тарафи ҷануби ҷазира. Аз он ҷо онҳо отправятся хурд фурудгоҳи хусусӣ. Сипас онҳо подождут, то он даме меорад сигнал дар бораи он, ки ман як ҳиссаи "Киллмастер" окончена. Агар онҳо даст ба ин сигнал, ки дар давоми ду соат, сипас приземления хусусӣ ҳавопаймо, онҳо оғоз хоҳад корҳои амал ва оғоз худро худ барои ҷарроҳии. Вале Хоук афзал, ба идентифицируемые нерӯҳои амрико дар спецоперации мо пеш аз, гайр аз дар рози, ки дар сурати ошкор њолатњои фавќулодда.
  
  
  Худи ҳуҷра кардани худ як осорхонаи пур аз ашеҳои қиматбаҳо. Аз ҷумла бисер тасвирҳо ва скульптур, дар бораи онҳо ба ӯ маълум дар саросари тасодуфӣ роҷеъ ба рӯйхати украденных ва missing адад санъат: итальянских, фаронсавӣ, назарияи english. Мебел соперничала дӯсти дигар бо зебоӣ ва редкости. Бо баланд обшитого панелями потолка свисала гигантская люстра бо ҳазорон гирдиҳамоӣ хрустальных сосулек, свисающих бо позолоченной чаҳорчӯбаи. Ӯ буд, монанд ба раиси вилояти суғд кринолина гигантской миллионерши.
  
  
  Гузашт соат, ва ман аз як чанд машқҳои йога, ки ба нигоҳ доштани асабҳо дар тонусе ва мушакҳои тағйиребанда аст. Буд, ки ҳамагӣ ду напряженных ҳоло. Дере нагузашта баъд аз он, ки ман разместился он ҷо дар меҳмонхона пайдо бронзовая гулнақшҳои индонезийской служанки. Аз нах буд, царское шаъну шараф, бо вуҷуди малую, ки дарозии он ба бидидаш,. Ӯ буд, одета дар ҳама сиеҳ аз сафед кружевным институти таҳқиқоти илмии эпидемиология аз складками. Вай потянула аз фишанги ва асосӣ қисми старинного комода распахнулась, открыв се калон тв экран. Сипас вай боз ушла. Ба воситаи чиҳил дақиқа дохил шудам баъзе дворецкий ба бегло дидани ҳуҷраи. Вале он чӣ ваҳй ба ман на лижет, аз чор метр аст. Ӯ дамида удовлетворенным ва удалился боз. Ки дар назди парвардигорашон пойгоҳе зикри он, ки мунтахаби мизбон мемонем.
  
  
  Вай шунид, ки чӣ тавр ҳавопаймо меравад нерӯмандӣ. Ва дар камтар аз як даҳ дақиқа, вай шунид, ки дар долони нест гулкий овози sir Хью.
  
  
  — Ҳама чизро осонтар меравад, Пьеро, — гуфт ӯ.
  
  
  ""Правда" омода намудани худ эълон ҷанги сабаби пропавшей подводной монанд. Стадс, бояд аллакай рафта улететь, ки ҳамроҳ бо мо.
  
  
  Дворецкий впустил ih, ки дар ҳуҷраи ва пурсид джентльменов, ки нӯшокиҳои онҳо садо post.
  
  
  — Ман позабочусь дар бораи оби, Чарлз, — гуфт ҷаноб Хью. "Мо мехоҳем, ки ба мо беспокоили дар давоми зерин якчанд соат, зеро мо конфронсҳо". Ба воситаи панели ӯ дохил се экран, барои ҳар як экран показывались гуногун аз ҷойи ҳодиса шуд: запыхавшийся гузоришҳои сообщал дар бораи взрыве бомбаҳои дар маркази Лондон; ҳеҷ каси дигар аз аст, мисли дуд ва садои, произведенные шӯъбаи ҷиноятӣ оид ба ҷустуҷўи наущению Хоука. Шокированный шореҳи СММ дар Ню-Йорк гуфт, ки дар бораи зинда ҳамлаи чин фахрии гостем чорабиниҳо табдил сафир вакили ИҶШС. Дар сеюм экран буданд, тамоюлҳо дар Далласа. "Хеле наздик ба шахси дигар политическому убийству".
  
  
  Пьеро дарефти ҷои худро ба троне, ки барои вай то ҳол прятался. Ҷаноб Хью наполнил се баланди косаи виски ва сода. Ренцо қулай растянулся ирина.
  
  
  Вай подождал, то ҷаноб Хью маълум шавад дар нисфи роҳ байни ду дигар, пеш аз нырнуть дар як ҳуҷра бо люгером дар дасти.
  
  
  — Дасти, барои сари — рявкнул ман. 'Ба ҳамаи шумо. Зуд! Тааҷуб ва куфрашон ба сахтӣ, дар ҳоле, ки Ник Картер ҳанӯз ба зиндагӣ ва акнун дар ин ҷо, дар ин ҳуҷраи дод ih подчиниться мисли рӯза мисли ӯ будан мехостам.
  
  
  — Дар ин вақт ман ба ҳамаи шумо мегӯям, — гуфтам ман. "Вале аллакай на он қадар сахт, мисли шумо. Кофӣ, то шумо бидонед, ки ин наҳр худ сафар кунед, бачаҳо.
  
  
  Ренцо двигался бо суръати гепарда. Ego ҳамвор аккуратный парик зад, ки маро ошкоро дар шахси ва пеш аз он ки вай тавонад, кор ҳам як зарбаи ӯ метким боздид каратэ, кӯфтанд, аз пистолет дар атрофи ман дасти. Боқимонда, ба ҳар ҳол ошеломленные ин сценой, боз опустили дасти.
  
  
  Як њаракати отшвырнул он "Люгер" дур аз дигарон, ва стилет Хьюго аллакай полоснул ҳаво, направляясь дар гулӯ Ренцо. Вақте ки он умирающее бадан упало ба замин, ба вай боз нигоҳ пистолет дар дасташ, сбил sir Хью дар роҳ ба рӯз ва пурра контролировал вазъият.
  
  
  — Вставай, ублюдок. Вай сусти пнул благородного англичанина. Акнун вай эмин нигоҳ дистанцию. Озоди дасти ощупал он ego мӯи ва мӯи Пьеро, то боварӣ ҳосил, ки бештар хоҳад шуток бо париками.
  
  
  "Ҳоло мо ба зудӣ ба кор чизи дигар аст", — гуфтам ман. "Марсленд, свяжи Симку". Вай партофт эму, ки қитъае аз электрического шнура, ки выдернул атрофи торшера. — Ва он проконтролирую .
  
  
  Бо ненавистью дар ҳар дюйме худ сурх шахсоне, ҷаноб Хью дод, ки он чиро, ки эму гуфтанд. Вай следил барои касоне, ки ба адад буданд, дуруст завязаны ва қатъии врезались дар пӯст.
  
  
  — Хуб, — гуфт манъ ва е маҳдуд мекарданд ман, вақте ки ӯ анҷом. Вай толкнул алоқаманд Пьеро, ки акнун буд, немногим бештар кӯдак карнавального шарика, дар канори.
  
  
  "Пешниҳоди ман ин аст, шумо медонед, ки ин нить барои шумо" гуфтам ман. "Агар шумо мехоҳед, ки ба мегӯянд охирини дуои, охирин калима, ое он, зуд".
  
  
  — Ин возмутительно, картерро ба ҳузур пазируфт. Ҷаноб Хью кӯшиш мекунам, ки илова ба голосу парламентское шаъну шараф, вале бо треском провалился. "Нест, то хладнокровно куштани одамон".
  
  
  "Ҳакамони байналмилалӣ эътироф мекунад шумо бештар гунаҳгор дониста, аз ҳар нациста, повешенного дар Нюрнберге", — гуфтам ман. — Вале дар ин уйдут моҳ. Ва огласка, ки машғул пас хоҳад придана худ капризам, метавонад дигар ба ҳамон пагубной ғояи. Ман раҳбари чунин мешуморад, ки баъзе шаклҳои сумасшествия ҳамон заразны, монанди сифилис, агар ҷалби таваҷҷуҳи кулли ҷомеа. Шумо марги преподнесется чӣ тавр ба ҳодисаҳои нохуш.
  
  
  — Аммо ин хоҳад Наҳр Ҷаҳон — хвастливо гуфт ҷаноб Хью. — Ego ба ҳар ҳол мумкин аст, бас, агар шумо дадите мо имконияти фиристодани Стадсу телекс.
  
  
  — Шумо метавонед телексировать мертвому аз фанни математика, — гуфтам ман. Ва дар чанд кӯтоҳ пешниҳодҳои вай гуфт, онҳо дар бораи марги Стадса ва фальшивых тв тасвирҳо, ки онҳо то шодмонӣ. Дар охир чизе ба чизе щелкнуть дар наздики англичанине.
  
  
  Шумо метавонед бошад, омода ба тамоми, ба ғайр аз внезапного приступа безумства. Чизе, ки дар аввал чунин менамуд, ки суст, инертным бадани, чизе зарба расонда бошад ман мисли реактивный бульдозер. Бо дасти худ ӯ, кӯфтанд, аз "люгер" аз дасти ман, ва ego аленка каме нест повалил ман дар ошенаи. Краем чашмони вай дидааст, чӣ тавр ба Пьеро бо умеди задвигался зери телеэкранами, вале ҳоло ман буд, вақти лозимӣ дар он зоҳир. Ҷаноб Хью ҷанг бармехостанд яростно ва грязно, ки чӣ тавр аз ҳарифи хатарнок кардааст, ки вай ягон вақт дар саросари меояд, ва ego қувваи удвоилась аз он безумной ярости. Як бузург дасти схватила маро барои пах ва диким рывком севумӣ орад, ширинку ва дигарон. Ӯ баъзеи хурд замшевый мешочек, ки дар он ба вай нигоҳ Пьера, ва швырнул газовую бомбу дар дальний нить аз хуҷраҳо.
  
  
  Ӯ медонист Ника Картера, ин аниќ. Вале ego маневр стоил эму қисмҳои плюсов. Вай зад он ego сари ӯ дар ҳаети гуноҳони ӯ сель дар ошенаи. Вай наклонился бар ӯ ва корнамоии эму смертельный зарбаи карате бо шее.
  
  
  Оҳиста-оҳиста он баргашта, ба гирифтани Люгер ва хатми истироҳат Пьеро, - ягон вақти дигар. Пас аз он, отпрянул. Люстра бо ҳазорон хрусталей бо грохотом тарк атрофи ман. Полый купол искрящегося ҷаҳон акнун шталь ман клеткой. Дар металлӣ раме буданд, кашшофӣ барои ман дасти, вале ман Люгер буд, дар масофаи вытянутой дасти.
  
  
  Қариб дружеская табассум исходила аз корчащегося Пьеро, ҳоло ҳам собиқ дар наручниках.
  
  
  — Пас ҳоло, мо танҳо вдвоем, Шуд, — гуфт ӯ. — Метавонад, мо ҳам метавонем ҳаракат ба парванда. Вай медонам, ки ту дорожишь худ репутацией, ва ман мехоҳам ба вай итоат хатар. Шумо метавонед хабар диҳад, ки утопили ман, ва ман ваъда аз байн .
  
  
  Ӯ дод боз чанд корчащихся ҳаракатҳои ва баъд аз чанд лаҳзаҳои, сарфи назар аз қатъии затянутые адад буд, озод. "Ба ғайр аз он, ки ман ҳаводор варзиш, он боз ва acrobat", — гуфт ӯ. "Шумо бояд инкишоф, бисер малака, агар хоҳед, ки наҷот". Дар ego голосе буд, горечь, вале ӯ донишчуенро вай табассум. "Ман то ҳол беш аз кофӣ миллион. Вай метавонам мукофот шумо ценымногие беҳтар аз худ скупое ҳукумат.
  
  
  Вай покачал сари. — Ин сработает, Пьеро, — гуфтам ман. "Як ширкати готовая ба шумо кӯмак мекунад, агар ман метавонам ин корро". -- Агар ман ба шумо доверил, -- гуфт ӯ, ҳоло ҳам дар кайфияти хуб, потянулся, шуш шажками чӣ ваҳй ба "люгеру" ва боло ego, - ва ба вай боз боварӣ дорам, ки имон дорам, он гоҳ шумо, то ки, агар мегӯед, ки онҳо метавонанд выдумать ҳамон достони дар бораи ман утоплении.
  
  
  Шумо метавонед бовар кунед, ки ман исчезну то абад, ба монанди Пьеро Симка. Акнун, ки шумо як дӯсти, Хоук, ба назар мерасад, то хуб осведомлен дар бораи мо маленькой нақшаи банақшагирии кам кардани аҳолӣ, аз он медонам, ки дар ман нест, ки оянда дар сиесат е ки каси дигар, ки чӣ тавр Пьеро Симке. Вале бо шахсияти нав, бо дигар ном, вай метавонад интизор ба муҳити гуворо ҳаети ман азизи Африқо. Ва он гоҳ ту сможешь истеъфо дар ҳастед, чӣ гуна аз сарватмандтарин агенти AX барои ҳикояи".
  
  
  — Ҳеҷ, — гуфтам ман. — Ҳанӯз, ки чӣ, ки ба шумо лозим аст уладить, ба ғайр аз ҳам охири Ҷаҳон , Пьеро. Ту забываешь Розану.
  
  
  Ӯ взорвался. - "Ин беақл аст, шлюха". "Мехоҳам ба шумо сопоставить вай бо Пьеро Симкой?"
  
  
  — Мисли пештара, Пьеро, — гуфтам ман. "Зиндагӣ барои зиндагӣ".
  
  
  Хашми накапливался дар маленьком демоне. Ман, ки ба веб-умед буд, ки дар он аст, ки зацепить ego ҳамин тавр.
  
  
  — Ғайр аз ин, — гуфтам ман, — ин буд, ки на он кадар ростқавлона нисбат ба Розане. Дар весах вай на танҳо ҷалоле ки туро бо вазни, балки сад дар приличию.
  
  
  'Порядочность!' Ego овози худро гум бахшанд ва абсурдно, қариб пронзительно. "Пас, биеед ман ба шумо мегӯям, дар бораи ҳамаи воситаҳо, ки вай амволи зиеде вай оғоз ин крестьянскую суку". Ӯ вдавался дар тафсилот, ки аз он танҳо почтенный доктор Унтенвейзер мехост ҳаяҷон шудааст.
  
  
  Вай ошкоро зевнул. "Бояд, ту назар, ки чӣ тавр хахашечка дар бадан Венеры Милосской", — язвительно гуфт: ман.
  
  
  'Хахашечка?' — прорычал ӯ. "Хахашечка дар ҳуҷайра. Хахашечка ту Шуд. Ман ройгон.' Ӯ взмахнул люгером ва бо ифтихор кард ego ба ман ба воситаи яке дар атрофи решеток. Кудахча аз масхара, ӯ убрал худро ба дасти пеш аз он ки вай тавонад, вай схватить. 'Мо ба зудӣ ба бозӣ ба бозӣ. Дар бозии аст, дар бораи нодуруст писарак, дразнящего обезьяну. Сипас вай пристрелю ту, Шуд, саф дӯстони ту ҳастанд, е не. Ман фикр мекунам, ки ман Пьеро Симка, ҳанӯз сбегу.
  
  
  Ӯ танцевал атрофи ман ҳуҷайраҳои, сунул силоҳ дар дохили, ва он гоҳ, боз зуд выхватил ego, вақте ки аз он рискнул броситься дар он. Боз ва боз ба ӯ прыгал берун аз дастрасии, вақте ки вай нырял ба ӯ ва ловил ҳеҷ чиз, ба ғайр аз интихоби намуна ҳаво. Вай покраснел аз лаҳзаи ноумедӣ, судорожно выдохнул ва замедлял ҳаракати ҳар неудачной кӯшиши. То он лаҳзае, ки ман дасти сомкнулась атрофи ego сар ва сжала, то сахт, ки ӯ выронил силоҳ.
  
  
  Акнун ӯ оғоз, ки ба дархост. Ӯ шталь договариваться, вақте ки вай втянул ego головку бо пересохшими губами дар сӯрох. Ӯ буд, невероятная қувват барои ego як андозаи, аммо ego нить буд, аллакай маълум аст, пас аз он баъзеи ego як головку, андозаи бо кокосовый чормағз. — Ҳамаи ин, — гуфт ӯ хрипло. "Ҳама пул ман, Шуд, занон, ҳар чӣ мехоҳед... аааа..."
  
  
  Ба вай фикр дар бораи бадани Розаны, вақте ки ӯ пролежала дар нимсола, купаясь дар худ хун, ба ман кати хоб в "Супербе", ва наклонял ego сари поен, то шунид, ки чӣ тавр шикастанд гардан.
  
  
  Якҷоя бо ман дар қафаси часпида торшер, ва вақте ки ман истифода шуда буд битарсед Пьеро ва яроқ, вай ба истифода аз он барои баланд бардоштани люстру ба якчанд дюйм аз болои замин. Баъд аз ин ман понадобилось каме бештар аз наоварад, ва тела, то буда, аз ин дона зиед аст.
  
  
  Вай гирифт "Люгер" ва ҳар се зи бо интервалом дар се сония. Мувофиқашуда сигнал бо полковники. Хоук метавонист избавить маро аз ego гузориши доир ба рӯзномаи, ки ҳозир хоҳад шуд.
  
  
  БРИТОНИЕ ФИНАНСИСТ ВА ИТОЛИЕВӢ ДАВЛАТИИ ДЕЯТЕЛЬ КУШТА СИПАС ПАСТИВУ БО БАЛКОНА.
  
  
  ЗАГАДОЧНОЕ САМОУБИЙСТВО МАЪРУФ БА MUSIC ИСТЕЊСОЛКУНАНДА.
  
  
  Кадом мебуд, достони Хоука мо намоиш, барои ман ҳамаи сводилось ба яке ва ҳамон: "Фармон иҷро гардид".
  
  
  Нить.
  
  
  
  
  
  
  
  
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"