Carter Nick : другие произведения.

71-80 ofisina di diestres di nick carter

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:

  
  
  
  Nick Carter
  
  71-80 ofisina di diestres di nick carter
  
  
  
  
  71-80 Киллмастер ofisina di diestres di nick carter.
  
  
  
  
  71. Meta: e Isla di dia di huisio http://flibusta.is/b/684362/read
  
  Tarheta: Doomsday Islands
  
  72. E anochi di Vengansa http://flibusta.is/b/684617/read
  
  Night of the Sanger
  
  73. E cormier na agrado http://flibusta.is/b/608980/read
  
  Other of Blad
  
  74. E bahada di casino http://flibusta.is/b/607271/read
  
  Association Brigada
  
  75. Liquidador http://flibusta.is/b/610142/read
  
  The Liquidator
  
  77. Codigo http://flibusta.is/b/607252/read
  
  The Code
  
  78. E agenda-e anti-agenda http://flibusta.is/b/612843/read
  
  Agenda Di Country-Agente
  
  79. E or di lobo http://flibusta.is/b/685950/read
  
  Hour of the Wolf
  
  80. Nos agenda di roma a pèrdè http://flibusta.is/b/687063/read
  
  Our Agente un Home is Mesun
  
  
  
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  Meta: e Isla di dia di huisio
  
  
  traduci leon Шкловский di e konmemorashon di e nesesidat yiu di nan
  
  
  Inskripshon original: Tret: Doomsday Islands
  
  
  
  E promé kapitulo.
  
  
  El a bisa ku su nomber ta varia, ku ta riba su mes tabata preokupante di mi. E mucha mi no a batisá Верониками, i esaki no ta mira den e dia di mas grandi di dieseis. E a hasi e tabata na e bar di hotèl, no ta significa nada. esakinan ta e muchanan di awe ku e mesun probably risibí un regalo identidad, manera tur otro, ta e no mester ta. Un bista den friu pa e hende, yama na e bista bou di e kabei largu i kòrá, i ku mayoria di hende, probablemente, ta bai kere den e di tur. E sospecho - un di e prinsipal comprende di mi profeshon. ta e di dos naturalesa - pa buska e bèrdat enfrente di capa di mentira. Mi tabata tin accijns, sinembargo esaki no ta importá. Den e mundu di bunita hendenan ku a guitara wak nick carter di mortonan, pa mantené un estado genealógiko di lara.
  
  
  Mi tabata den Вестбуше algun dia pa sosiegu despues di nicolas den e pariba medio. Nan no a wòrdu participante difísil den komparashon ku otro traha ku a, i e no a nobo skernan di bala na e diarason. Sinembargo, despues di mas di un luna den desierto mi mester di e sneu i e pas den e serunan, e grupo di e hendenan no esnan ku a tende di mi pa, mi a hiba e reto, ma pa lujo di esquí di vernon. I awor varia.
  
  
  Di mas parti di un dia mi tabata den e pista di esquí, unda mi no tabata demasiado yen di hende, komo ku ta esei a pa medio di e siman. Den nos dia mi no ta esquiar aki na fini manera kier, ma mi ta silensio den forma, i te ku no ta trahando pa adapta di e kampion, mi por manera drástikamente un diskurso di kampionato. Por ta un poko di kuido; Mi ta muchu di fini dal mi trabou, implementa pa diverse ku e palu i e baranka.
  
  
  Ora ta pertenesé na e sala hefe ku piedranan chimenea e medio ku e koper kortinanan riba dje, e no tabata agradabel sanamente. E perfume di kima di hues a meskla ku loke di kueru, e lana húmeda i stores speserei di bida kayente, ku ta Krese mezcla den e maltrato. E mayoria di hendenan tabata hoben i tabata sintá òf no opstante di e grupo, miéntras ku lorá di par probecho di un chikitu di integridad profundo sofás di kueru di largura di e murayanan.
  
  
  Mi ta saludá di laman, e gòrdá, semper content peligroso mucha. E no tabata sa mi nomber, asina ku no ta straño ora el a pregunta: "Bon dia, Nick?"
  
  
  "Bon", a bisa, cai den e arte. Promé, no a mira e mucha kaba, e ta sinta den полдюжине asientonan, di lomba di mi. Ora ta enter mi nomber, e chikitu di poko ta bolbe, mi ta wak bo ta scur e spil patras di Krese i, abou, ta bolbe i mi ta mira.
  
  
  ", Asina bo ta Ick". Su bos tabata dushi, lesa un tiki ranka, i, apesar di su hubentut, no tabata gusta e hipokresia. Sent ku e kabes, por susto, ku tabata responsabel. Inclui e gòrdá pretu un setar, доходившем te kader, tabata abvo e измотана, manera e strea ta un di e otro diversidat pelicula di playa. Awor mi ta preferá wak un poko mas, E por ta trinta, ma ainda no ta na tantu di e último hubentut ta atendé e responsabilidatnan, i duda ku un dia дойду pa esei. E ladeó e kabes pa largu kabeinan largu ниспадали un skouder, manera e bentananan di oro. Bai abou, e sinti ku e kabes, pancratio. 'Mes. Bo ta parse di ta ick. Despues a bira di lomba di mi i wak pa dilanti di e chimenea un sèt di haltu bentana ku ta duna di iluminá di sneu.
  
  
  "Bon, esei ta tur", proponé i bebe bálido on Krese.
  
  
  Despues di un dato e mucha lantamentu e deslizó pafó di asiento, e tabata lesa un tiki mas pa mira sintá. E rápido mi ta wak, i e no tabata un di e falsu знойных cites ku praktiká di dosente; e mordió e lepnan bòm i su wowo wak directamente na kla for di mi. Ora e yega serka di mi, di esaki tabata ku bisti na e hende ku a kaba di tuma un desishon difísil. Mi outomatikamente a lanta - i no di cortico. Mi kier a para kla pa tur loke e por logra.
  
  
  "Mi ta varia", bisa.
  
  
  "Bon, ta bon nòmber, proponé. e, probablemente, e ta hiba despues di skol wak bieu pelicula di television. "Pesei, nos a konosé pa su nomber", - ku ta preokupá-a bisa -. E mucha pone man na lomba, i tabatin e speransa ta ku e ta hasi solamente pa e por mustra su luhoso pechu.
  
  
  'Mes. Mi ... mi a mira aki pa. Bai mira un, nan no ta?
  
  
  Sent ku e kabes.
  
  
  "Mi ta pensa. Ami tambe".
  
  
  Mi ta mira mas aleu den su den e sala. awor e заполнился, i e boroto e intensifiká. Kiko ta e músika kuminsá na zona di guitara. "Mi ta kere, ku e kaminda ku этй hendenan pone un fin na bo problema" - hari mi, mirando e.
  
  
  E sonrió breve i, abou, fornikashon tin mester e lepnan.
  
  
  "Mi No ta, e ta un ... bon, aki tur mas of menos pertenesé na tur, i mi no kier ..." kompleto, tabata difísil bai siensia. Ora e saka su man, mi ta silensio, ma ta regla so mechón di kabei.
  
  
  Empe di release, tabata implementa un mucha na buska grupo pa e entrenamentu, i mi tabata disponibel. Despues di aki, e a pregunta, kasá, bo ta ...
  
  
  "Bo ta kasá, Nick?"
  
  
  "Mi No tin aki ekspreshon".
  
  
  'Mi ta kasá. Vários luna.'
  
  
  Mi, mester ta, mustra di soria.
  
  
  "Mi sa ku mi ta manera un mucha homber, spesialmente pa e hendenan mas grandi..."
  
  
  Bo ta. Mi di e no съежиться.
  
  
  "... ma mi binti i un di nan, i ku esei ta un problema".
  
  
  Bon, e mi ta aki saka. - 'Kiko bo kier bisa?'
  
  
  "Mi ta mira, mi tabata mará - o, mi a bisa e ta. Ta vários luna. Mi mama, mi kasá mi no ta gusto, asina bo a pidi mi atraso tir'é, i awor ta opservá ta wak ".
  
  
  "I ta mira so?"
  
  
  - Ta referi na ... aki. Di hotèl. Awor mi famia e ta e temporada di esquí di sita den un otro parti di e logra ". E ta kla, indicó un largu sèt di bentana. "Bo ta probablemente ta mira esaki".
  
  
  Mi ta steipi e kabes, ma el a keda. Durante un di bo biaha, mi a mira e largu un muraya ku a di forma konstante di vários sint di yerba, i e palu i matanan rònt a, komo si fuera di prizon òf un fòrti. Patras di e mira un kas di tiru i покатыми di dak. Temporada di esquí di kas o sí! A puntr'e varia, bo no ta di kas ku a mi mente.
  
  
  "Sí ta e kas".
  
  
  "E ta mas parse e prizon".
  
  
  E sinti ku e kabes. 'Ta asina. Mi ta trese aki pa ... di kalma. No ta di nos tereno; but - mi atraso - ta retirá den e temporada. Pa pertenesé na e гангстеру òf un hende na e estilo, i tin tur tipo di preokupashon di laman i desastroso lasonan ".
  
  
  "Ta un bon lugá pa pasa di wenter".
  
  
  "O, manera so bo kas ta e kaso aki, ta pret".
  
  
  "Bo ta di awor, un di e kaya".
  
  
  "Bon, mi no tabatin den mente mi hala enserá òf algu na e estilo. Ma mama i but semper ta segun di bo, si mi подружусь ku un hende, spesialmente ku un mucha ta mi edat, di kore á ".
  
  
  "Bo ta bai hasi e?" Rápido wak nan rònt, sinembargo no ta mira ningun hende ku a mira e mucha, i mi bon distinguido di sombra. Terriblemente bon.
  
  
  'Heru. E henter e tempu mi ta spera di via e veranda i tin biaha ta mira ora aki pa wak manera ta ".
  
  
  "Heru", - mi resibu. Empe di pensamentu ku e mucha un poko kabes.
  
  
  "E, por susto, nos kondukta".
  
  
  'Na susto. Bo, si el a bai ku bo ta papia ku mi awor?
  
  
  "Mi No ta di hende ku ta mei autor, Nick".
  
  
  Sent ku e kabes di e poblashon pa hoben. "I e no?" Algun di e mucha a kabei di e mesun largu, manera di un mucha, sinembargo no tabata aki, mi por a gosa di e ruby.
  
  
  "E par ku nan a papia, i heru mi a mira ku mi a hasi esaki. Ora ei nan impresion di evitá ku mi ".
  
  
  'Bo despues hasi?'
  
  
  "Despues di heru ... papia ku nan".
  
  
  "Bo возбуждаешь tin curiosidad". Empe un poko enfadado, òf for di e mucha, придумавшая di неправдоподобную e relatonan, òf heru, si e tabata bisa bèrdat.
  
  
  "Bo tin e máquina, Nick?"
  
  
  'Sí.'
  
  
  "Einan tin un bar ..." Ta mordió e lepnan. "Ta un stat serka, i ... bo sa ku mi kasi dos luna no a wòrdu, ademas di mira?"
  
  
  "Bo por di bar?"
  
  
  "Mi a tende ku ta esun di mas dilanti di lugá den e districto. E bon músika, e dibertishon riba e hendenan. Bo sa.'
  
  
  Mi sa di esaki. Mi ta un biaha kasi a yega na fin di e mucha so kier pa queen ora el a mira e karu, выглядывающее kla pa e entrada di vestíbulo. Hende ta na kabes di midí i e koló e rekordá un valt di balance. Bo wènkbrou forma konstante un liña preto di bista, erornan den e leges di kueru, i e nanishi mester ta drechi, ruth na flexible di e boka. Den e tabata na e skol di chaqueta i ponton scur, i, e opinion, tabatin un midí ku el a pensa di un luchadó pa sumosaserdote japon.
  
  
  Di mi ta hari Веронике, tira un chikitu di plaka na Krese na e busto i e agarró di e mucha muher riba e brasa.
  
  
  "Si nan ta heru, - bisa, - e mester ta asuntu di muebel di su kas di jongste. Laga nos ban, varia; kier mustra e bar! '
  
  
  Ora nos ta hala di e entrada, heru entiero di bista bai lanta e нахмуренные gras wènkbrou. Varia a tuma ta keda skondí patras di mi. Henry parse desapuntá, i su dushi lepnan ta move, manera un par emocion bichi. Di piedranan di oro yena e bashí di e entrada, ora nos tin serka otro banda, e replaced un pareu.
  
  
  "Ta sinti, ta pret-a bisa -.
  
  
  Su bista ta depende di mi i e dirigente na e mucha. "E soria varia ..." - kuminsá e, i su bos san amenazadoramente.
  
  
  "Tur ta pidi", mi intermedio. "E ta bai huntu ku mi".
  
  
  Pasa dilanti di e tabata imposibel, ma pa sigui biaha.
  
  
  Henry a hasi un buraku bin i, abou, e tereno. A curiosidad pa manera leu for di e na e ta pone un lugá públiko, i mi tabatin e speransa ta ku e ta bai muchu leu. Por ta, e tabata until mi parti, sinembargo no ta mi ta gusta di e sosten di e muchanan.
  
  
  Varia bisa: "Bisa bo mama i bart, mi ta bai kas di mei, heru". Den su bos tabata e zonido di urgente di e outoridat, ku normalmente ta razu, ma ta un poko orguyoso di e ta resistí e.
  
  
  Henry wak mi, kla no sa ku hasi. Mi a yudá tuma un desishon, suave, pone man na di barika, напоминавший e tabata e april i proseso di e ku un forsa, nos por a pasa. E no ta defensa, loke mi decision un chikitu, e bista riba e bista di nan primintí "mas lat". Rápido nos a pasa na kla zal di entrada na un abundantemente арочному porko. Awor tabata kompletamente scur, e haltu fòrnunan di bog pa e lampi ilumina di anochi. Tin entrada na kla sneu di movimiento estacionamiento i ta sinta den mi blou e "for". Ironia no ta bisa nada, te ku no tin rais ku e mayor.
  
  
  .'Ki Hola!' - bisa den bos baho i hari. "Mi no a ni idea pa henry a hasi ei!"
  
  
  "Ta suponé ku отшлепает mi dilanti di tur e persona?"
  
  
  E uní ta skouder i a kuminsá busca den grandi un tas for di kueru di skouder. "Bo tin un cargill pa mi?" - puntra e.
  
  
  Mi a duna un di mi hegai di cigarrillos ku e oro na bola, i su bista ta habri ora mi mira esaki.
  
  
  "Bo ki ta e marka?", puntra e.
  
  
  Mi a hasi lis e pone di hefenan di esther. "Ta den turquía, i e no tin e marka".
  
  
  Tempu ku tabata riba un muchu kaminda final, mi ta duna kantidat di su bista ta wak, komo si fuera di su so mi a duna kuenta, na bo ta. Ku mi kabei preto un poko длинноватыми, pasobra mi no tabatin e oportunidat di resort i delegá karu por wak kasi ingaande ku un investigashon iluminashon, i den e di mi grandi man ta visibel e lastro mi numeroso batayanan. No ta spesialmente haltu na e standard aktual - otro di sinku pia i nuebe pulgadas, tòg tur e kaso den e múskulonan, spesialmente den e brasanan i skouder, i e ta evidente. Mi ta buskami, ora e mucha na mi deklará ku ta traha.
  
  
  "Bo ta yama e bar?"
  
  
  "Bunita lokura", i ta kere ku ta na otro punta di e stat". Su bos tabata trankil; por, mi a bolbe su huzga.
  
  
  E kaminda вилась di poko kilometer di distansia entre haltu monton di sneu. no tin mira otro moveshon te ku no ta sali bai rekto, i despues a wak e lusnan den spil retraso. Mi ta sonrió pa nan sentro i read. E máquina, patras di nos, tambe.
  
  
  'Heru?' - mi a puntr'e pa e mucha, ta mustra e dede por ariba e skouder.
  
  
  Varia wak atras. "Mi no ta wak".
  
  
  "Ta un gran máquina. Kiko bo tin bo auto?
  
  
  "Mi ta kere, ku e ta e dia di awe na e planta pa un bertly".
  
  
  Sent ku e kabes. 'Ta bèrdat. I no ta bo deseo di bista, bo no?
  
  
  "Un biaha no." E super. "O, dios mi".
  
  
  Tabatin e eherse hari. 'Ta tranquiliza. Ku e por hasi?'
  
  
  E no tin contacto, e a nobo ta hasi reina lepnan.
  
  
  Tabata un chikitu stat, i e sentro a безлюдным i scur, ku lorá tènt, lorá iglesianan i bieu blanku kasnan di palu, e tranquilamente tabata rònt заснеженного parque. Nos a pasa pa e parque i e stret den un chikitu pret kaminda. Aki tabata dos miles di restorant, metal, tin un ripara i un chikitu tabata ku banda parada dilanti di e garganta; kla di e kaminda, ademas di otro edifisionan, e entrada "Bunita lokura" - chosa di trono riba gelieve di estilo rústico ku un gran rótulo riba entrada.
  
  
  Ora nos, varia wak atras. Lusnan no ta, ma mi tabata seif di heru tabata den un lugá tras di nos, preferá e kastigu den banda di e kaminda ku e lusnan pages.
  
  
  Ora ta drenta na kla grasia porta, e chispa длинноволосой di strepi di baranka di kuater persona a dal pa e orea. Aden tabata yen, задымлено, débilmente alumno por i hasí di palu. E camara di e mini doblá bèrdè mail i kasi transparente buska nos tin komportá e meta i a tuma nos pidi. Spesialisá aki tabata salida di e stèrki, ku back Дэниелсом, ku mi ta haña maraviyoso. Varia diariamente a keda den bon; e ta contento di e músika ku e bista di glas di e bista.
  
  
  Mi, pa susto no tin nada di kontra di baranka, na fini ta un bunita bon i ku ora bo ta tende di e palabranan di algun di e kantika, bo mester spioná ku e hoben autor ku a bisa, i ta hasi ku entusiasmo. Ma mira den baño tabata muchu chikitu, muchu kaluroso di kandela i concurso di e poblashon na e nivel di boroto.
  
  
  Mi ta keda puntra di loke e por papia di tur e personanan ku nos rònt, pasobra nan no por a komprondé den e otronan.
  
  
  Mi no laira di bista ku e entrada i buska di heru. E no ta paresé, loke mi ta straño; spera ku e ta bai sigui ku nos.
  
  
  Despues di un temporada a pidi pordon i ta kore den e aseo di cameros e otro banda di e asina musica. Puerto na ku si bo laga varia un di vários menos, e rápido, pa atraé pa su mes na e kantidat di frans. Inclui den e di kuater yen di bunita kisas, e ta saba.
  
  
  Mi No ta equivoqué, ora a dirigí, di e stret den dos hoben. Varia nan no tabata traha, ma mi por bisa di e balor di atenshon.
  
  
  E mi ta trese ku e muchanan - mi no ta duna kantidat di bo nòmber, sinembargo no ta importá. A pidi mi ta sentral i ta sinta. Di dos a kabei largu. un di e ta bode, e otro no i mi ta mi a siña безусого mucha di hotèl. Mi tabata tin e drechi.
  
  
  El a puntra. - "Bo quedas di Вестбуше, sí?"
  
  
  Mi ta bisa ku nan mes.
  
  
  "Tende, mucha homber, ta un fièrnu di un bon eskudo. E profeshonal?
  
  
  Bon, tin biaha mi ta sinti польщенным, maske e trato ta para. "Mi No", a content. "Implementa mi ta rayo".
  
  
  E grupo di baranka a hasi un pais ku a hasi nan di conservacion ta mas portal. Despues di algun menos nos tin reuní dos kisas, dos hoben, paña ku acceso tres di vaqueros i di kueru ku fraña. Despues a bin e chikitu ku a konosé i ora di nobo san música, nos ocho persona sintá den dos mesa, e interpretacion huntu. Varia болтала ku e demas, manera si e tabata amigunan bieu, ma e mi ta dependé di e combersacion. Mi read a tira na bin i a contact: "ora ku algu mi ta bisa. Mi ta djis bon hoben. No tin fumado nada otro Кэмела i, e opinion, no tabata na kontra di mi tabata esun di mas grandi.
  
  
  Tempu pasa hui, i, aankomende, mi tabata dividendo. Pa algun tempu inclui mi ta lubidá buska di heru den porta. Un dia wak e trapi. A diesun ora, i mi a proponé si preferá e kastigu miembro atenshon na e di varia. Awor mi a dicidi no ta hasi, no kier hunga e spiritu i утаскивать di nobo frans. Despues di algun menos a determiná di mango di mi star i e wak e trapi.
  
  
  "Ban", - bisa suave su; e tabata asina banda di mi, mi por a tende kla, nan skouder kayente прижималось di mi. Mi ta hari i e wak di e bista. E mi ta duna un sunchi ta fásil, ma ku e inconfundible promesa.
  
  
  Tempu ku nos riba e бодрящем friu, mi ta lagabo ademas di "for". 'Unda bo ta?'
  
  
  "Mi ta kere ku ta na kas". El a bisa ku ta eskudo, ma ku evidente tristesa.
  
  
  Wak rònt. Henry no tabata visibel, ma mi tabata konvensí ku tabata den un lugá banda.
  
  
  A puntr'. - "I si mi tin e oportunidat pa deshacerse di bo sombra?"
  
  
  'Bo ta i hasi?' E tabata para banda di mi, mirándome asina habri goso lepnan.
  
  
  "Rograma bai un parti ... no ta na kas".
  
  
  Mi ta sunchi, tratado di hasi e ta fásil, ma pa su boka ta habri, i su lenga e deslizó mi boka, luganda mi idioma.
  
  
  "Unda bo ta, por ehèmpel?" - suave-puntra e.
  
  
  "Bon, tin un lugá di biba ku bisti".
  
  
  E nenga ku e kabes. "Mi No por bai. henry nos ta topa ".
  
  
  Na susto, e tabatin splikashon. Ma debido di su kurpa прижалось mi, i bo mannan обвились di mi garganta, no a bai laga bai na e kas di konsiente.
  
  
  "Bo ta hasi un..." wak e kaya, contenido mas doló na mi a experimenta di e tabata tin un docente. "Rograma оторвемся di e".
  
  
  'I despues?'
  
  
  Mi ta uní ta skouder. "Nos por utilidat di máquina no tin poder pa bai".
  
  
  E ku picuda e tin contado, i pa e expresion di kara mi no parse шестнадцатилетней.
  
  
  Na susto, mi no sa di cartera, ma mi lihé e máquina ku neumáticos di wenter ta selebrá kurso i kurso, ku mas maniobrabilidad, e grandi Bertly. Mesora despues di buèlta ta bèk na обсаженный palu callejón i pago na e lus. Bai tin un momentu otro biaha, heru remente claro e "bertly". Asina ku a pasa, varia mi ta brasa.
  
  
  "Tranquiliza", a bisa suave di produccion liter di su. Mi a sali na kaminda hefe i mesun kaminda por di e miramentu te ku a wak e otro проселочную e kaminda. Na e no pasa un color di sneu, sinembargo, den e sneu mi a mira dos parallel di e kaminda. Mi ta sigui riba e bruto giro, a pasa pa e i a keda bou di un palu. Nos un chikitu logra ku inundá e lus di e luna bisti e grandi blanku yerba kantu, alterados lastro di bestia di mondi. "Mira i awor", a bisa.
  
  
  Manera ta mesora mi sospechoso den e no tabata nada bou di un esey diki. Bo pesonan ta bolbe bai biba den mi akto, i e корчилась e sofa ademas di ku e ta keha i grita delisioso. Di boka utknulsya mi garganta. su pia tabata pagadó di mi. "E no tin deber logra", - murmurá e. Solamente muchu mas biaha mi ta duna kantidat di e rason nifikashon di e palabranan aki. Parcialmente, preferá un kama patras di e entrada será, ma tabatin e utilizarlo na maximo. Varia tabata vigente i eksperto, i mientras nos tin un lugá, nan lepnan i su man a keda okupá ku tur tipo di kosnan ku semeleer e ta. Den e lus di e lunanan, di kueru tabata pidi i dient, i e pechu tabata aya na mi. Mi No sa manera ta e regla pa deshacerse di limitá di esquí, ponton, ma ta hasi, i despues a sinta na mi pechu, tira e pal'mi skouder. Esaki a sosodé rápido - hundu stimula, balanse su kader, e tirunan di bo kurpa ariba abou. E запрокинула e kabes, sera nan wowo i habri e boka di un delisioso gritu di trans. Ora, e largu i kompliká gimió i прижимала e kou mi garganta. Despues e ta laga nan bai i varia gimió un i atrobe: "O.. o.. o..".
  
  
  Tabata kasi e meta i e último, dia di nobo ta gosa. 'Or e ta awor?' - aktivo-puntra e.
  
  
  Wak e trapi. "Algun menos di e promé".
  
  
  "O, señor, bo tin ku entregámi di kas". E застегнула di semeleer di su ponton elásticos i pone e setar pa e kabes.
  
  
  "Bon, e konsiente", a bisa. Desentemente, mi tabata tin un tiki diccionario: mi no ta gusta esaki ta sinta, danki, señora, incluso un outo pasado.
  
  
  Ma ta varia no a pidi un cargill. Ora mi ta bin bèk, e обеспокоенно frunció e ceño, i e expresion no a kambia, riba nan no a yega na e pafó ku e extrae di kas di parto.
  
  
  "Por ta mas mihó, si mi ta permit sali for di aki", bisa. Mi No ta contact. Mi tabata tin un tiki rabiá mi mes no ta menos ku e tin di su. Implementa mi a.
  
  
  Ademas di e haltura di e bala di heru di muraya e entrada ta ku e por yama solamente сторожкой. Den presensia di e tabata un persona den e lana, i a tin un bon bista di nan esta. Na un banda ta enkontra espasionan bertly.
  
  
  Varia mi ta agarró di man. "Mi No ta nesesario, Nick ..."
  
  
  "Mi so bo ta bai hiba na kas, varida".
  
  
  "Ta sinti" - murmurá e.
  
  
  Mi ta mira. 'Por hasi?'
  
  
  "Tur loke mi a hasi asina ... asina di lihé".
  
  
  'Asina?' - puntr', ku tin un encogimiento di skouder.
  
  
  "Komprendé, e outo mei".
  
  
  "Mi No, mi no ta". - Mi read.
  
  
  "Scucha, mi tatanan... mi ta referi na e ta mi ta diarason, ma e bon ku nos a hasi... bon, tin ku ta di kas di mei. Bo ta komprendé?'
  
  
  "Ku lo bint'". Si mi bos tabata curso, esei ta pasobra mi no tabata trahando di plata.
  
  
  E tabatin e esensia di mustra. "Bon, no ta eksakto asina. Den mi mas bon diesnuebe i ... maldishoná ta! Ta mas of menos опекают mi. Mi ta referi, a hasi e psiquiatra konklushon ku bo no ta content, sa? Si no hasi esaki nan bisa, nan por planta pa mi den e prizon ".
  
  
  'bo ta?'
  
  
  "Mi no kier a papia". E bisa suave. "Mi a pone den e kas aki despues di... despues di abolishon. Mi No a ningun motibu. Mi...
  
  
  ... Na e entrada di "bertly" ku algun ta sera dal. Henry ta serka mi outo, manera un seru grandi.
  
  
  Varia habri porta laboral i, abou, ta abou di un banda i rápido a determiná e lenga di mi a tende. "Mi ta yama mañan", uur i a sali.
  
  
  Ami tambe a bai pafó, ma henry a armed mi porta, su kara, a kai den e bentana habri, manera перезревшая di luna.
  
  
  "Bo tin dies segundo pa duna e marcha bai disparsé", - ku bos skèrpi e.
  
  
  Na otro circunstancianan a kita for di e máquina i a bandoná di telefon pa e mi ta bai. Awor mi a mira komo varia no humilde, tabata sintá den e ta sinta tras di "bertly", i konosementu di e kueru chaqueta ta serka mi ku un solo den man.
  
  
  Mi ta kere ku mei lydia ku nan dos buki. den un konosementu, e ta mi traha. Ma ta ku no tin masha konosementu kuminsá un bringa pa e loko di riku di e mucha muher, na nan, probablemente, i a tuma parti di e pl lokal -, pasobra, si mi ta bringa ku nan dos, na mes tempo, ora solèm jesus, probablemente, entre kasonan mortal. Henry tabata muchu altu pa lydia ku e, sinembargo mortal preshon, ku e ta masha bon destiná, i ta mi sa, un hende ku ta ataká ku esta, e ta meresé na gracias.
  
  
  Por ta asina, kere di bentana te ku e gigante no tabatin e hal', expande e máquina marcha bin bai kuminsá na kuminsamentu. Ora mi ta lagabo, pa bai dilanti, a skucha seka un sita ku, e opinion, i a tende di e ta sinta tras di Bertly. Esaki no tabata varia. esaki a kla homber zonido. Bai i a tende entitled murmullos e mes un bos, ku a kaba no piká di e palabranan "bon Nick carter".
  
  
  Den mi no ta gusta. Den Вестбуше no a mustra di bèrdat nòmber. Mi no ta hasi, ora mi ta accijns.
  
  
  E di dos kapitulo
  
  
  Mi tabatin e intenshon ta bek den washington na e siguiente dia, sinembargo no tabatin intenshon di hasi. Por ta asina, ora varia no ta mi ta yama mi a fásil refutá su mes ta keda un poko mas. Den e di dos dia - ainda spera di telefon - mi tabata kasi un vestíbulo na e atardi.
  
  
  "Awe riba dia, ta sufisiente?" a puntra Krese.
  
  
  'Sí.' Mi diariamente bebe di bálido on i wak den e entrada di vestíbulo. Finalmente, a duna kantidat di e mucha laman, pancratio i mi ta mira, i disidí ku mi sierto ekspresá su patu riba e caba. "Bon mucha", - a kuminsá.
  
  
  Krese sint ku e kabes, contado. "Esaki kaba?"
  
  
  'Mes. E ta na fini pa mira bai?
  
  
  "A mira un par di bes. No ta e último dia.
  
  
  - Ma el a bin patras di e? Pa mi a topa?
  
  
  "O, dios, no. Di mi a mira solamente un par di nochi atras.
  
  
  Mi ta sonrió. "Di alkontrario, mi ta kere ku ta lo nota riba bo".
  
  
  "Bon, sa, Nick".
  
  
  "Ku a bin mira di algun luna".
  
  
  Krese firmamentu steipi e kabes. 'Mi No, mi no ta asina. Dos buki, por e tres dia promé di позавчерашнего dia. Con bo a?'
  
  
  Mi No ta bisa. Esaki tambe ku no ta spera. E implementa sonrió i agarró mi bashí e kopa pa prepará nobo bebe.
  
  
  Poko tempu despues, riba e anochi, mi tabata den mi lugá di biba i tabata buskando e mihó kaminda riba e aeropuerto tin e stat di bosnan, unda por tuma den washington, ora san di telefon.
  
  
  Mi sa ku varia, pa tuma e tubo. 'Hala?'
  
  
  'Ick?' Su bos tabata pensa i delisioso.
  
  
  'Sí.'
  
  
  "Bo mester."
  
  
  "Esaki ta bai bon, varida".
  
  
  "Mi ta referi na e lo mester ..."
  
  
  "Bo sa unda ta".
  
  
  'Bo no sa!' Ta e regla всхлипнуть, sin lanta e bos.
  
  
  "E ora ei a splika e". Ami tambe kier, sinembargo no kier mustra.
  
  
  "Ta bai... o, Nick, yudami!"
  
  
  "Bo ta e difikultat?"
  
  
  "Tende, si mi no ta bai bon nochi aki, nan ta hasi nobo. Bo kier pa mi! O, Nick, вытащи mi ta mira, te... -
  
  
  Su bos a intrepid pa desvia lis e tubo.
  
  
  Mi no ta proponé ta pone e tubo. E grupo telefóniko nos no tin bloqueado; tabata un di e kas por tin un haltu muraya.
  
  
  Dudé algun menos, ma remente no ta duda di loke nan ta hasi. E mester di yudansa di e señora - no ta mi spesialisá, ma aki mi a duna mas di nan kier. Despues di algun segundo mi ta saka hugo di su falis i e pone mortal sierto na baliña su mes na man. Despues a elimina, mi "lugar" ta fásil наплечной e faha. Bou di e chaqueta di nulo ku ta pone riba stress, e ta disparsé. Ta chikitu probablemente e mester ta un di e dos tipo di armanan, sinembargo riba mi a bai pa saka e mucha for di kas, tabata un tontería no prepará pa bira pió.
  
  
  E anochi di ecuador a reuní den e estado di kurashi su posishon den kunukunan abou di bahadanan. Mi a pone den кресельном acceso na e di dos piso, riba e area kuminda. No tin ningun otro; abou di mi den e lus di e luna lo briya suave sneu. Ter di kabes preto di lana maskarada ku skernan pa bista i e boka. Mei, un maskarada blanku lo mihó, sinembargo no ta moet ta buska. Ademas, duana pa por a inclui imperceptible declara e kamuflahe di e abundantemente un tereno di sneu, ku e lus di e luna i poco di lus den e banda di e kas.
  
  
  Bay, konstrukshon di e kaminda e robes i a lanta, sosodé controle i marcha te ku trompeká ku muraya. Mi ta keda tras for di e palu i ta wak e lugá aki. Muchu mas abou ta di entrada, i pa e kas a konosementu, ku e bati man pa drenta den kayente. No tabatin asina bon sa si e murayanan di e otro sòldánan òf no, pa loke bo no a intento hasi. Entre otro kos, sin duda, a electro di zona, i no ta mi a or di investigá sosodé aki.
  
  
  Di conservacion di mitar or, a yega na fin di e entrada solamente tin un konosementu; Ta ku e no a papia, i e no a ningun kaminda e máquina.
  
  
  Ta empujando palu, mi a bai ku un lihé esaki. Bai di palu, mi ta lanta for di esquí, tin kuminsá na diskutí e mannan i emitió un grita sofoká. Mi tabatin e speransa ta krea un éksito иммитацию eskudo ku a pèrdè e kontrol di su movimento. Mi ta deslicé i, споткнувшись, ta dirigí riba e sala di lesamento. Despues mi ta bin bèk, abiente despues di a pèrdè e ekilibrio i e precipitó korektamente di muraya. Chikitu pa nan, ku ta pertenesé, ta un poko bèk, komo ku e choque no a fuerte manera bista. Mi a kai, importansia jaar di para, gritando:
  
  
  "O dios, o dios, o dios!"
  
  
  Despues mi ta keha den bos haltu, ku tur e forsa a tuma ta lanta i a bolbe cai. 'Yudami!' Mi debil bai. Ora mi ta mi a konta. Ku un solo den man el a duna algun esnan ku ta kana na mi, i despues a plama.
  
  
  Gemí di nobo.
  
  
  Spiritualmente kore na mi por sneu. Mi ta keda ref spera ku e ta bin di mi. Ta importante averiguá si remente hòmber. Ma parse ku e no ta preokup'por nada, ademas di ta pa mi. E ta bin, a keda para i pèrmití esta palu na man.
  
  
  "Bo ta bai bon, e maak?"
  
  
  Tabata un pregunta estúpida, ma mi ta bisa.
  
  
  "Mi ta kere ku ta kibra e pablo", a el a aporta di djente. 'O nan mes?'
  
  
  "Si bo mi por a yuda lanta ..." a parse aki indiviso, riba midí di mei.
  
  
  Spiritualmente steipi e kabes. "Mi No ta dòkter, amigu".
  
  
  "Bon, ta bandoná di mi, di e manera aki?"
  
  
  Duana. "Mi No mester mira esquiar, amigu. No ta e kaminda pa esquí ".
  
  
  "Komo si mi no sa! Mi implementa mi no por wanta na aki maldishoná di esquí den bon direkshon correa ".
  
  
  "Bon ..." Konosementu a hala.
  
  
  "Bo por yama na e temporada di esquí di e costa?" - ku aire suplente, a puntr'. 'Den e hotèl? No por bin di door?
  
  
  "Mi lo yudabo bai lanta, amigu, sinembargo no por dunabo di telefon". E mustra ku e kabes na гауптвахты. "Mi No tin telefon, solamente e relashon ku e kas".
  
  
  Bon, mi a bisa den su mes i a span e man. Mi a pèrmití di gram na e mesa i, abou, ta agarró i bok'na biaha, enfrente di mi mente. Mi ta giro ku e ta duna e marcha bai aterrizó su pechu. Pa ku e ta duna e kantidat di e kaso, mi ta arancón di arma di su man aprel e cañón di orea.
  
  
  "Tin Un zonido, un moveshon - gruñó mi, i lo bai ta na hampshire, pa haña e otro mitar di bo kabes ". E no ta move, ma bou di mi rudia temblaba, manera un konènchi bula.
  
  
  'E bala. Manera ta habri? '
  
  
  El a bisa, ora mi empujado na su cañón di fosil, e explicó kon ta spar e zona, si dos klave giro no ta pidi korekto. Mi ta saka e yabinan di su bolo i a pèrmití baha ta kana. Cuadra ku capucha di su protekshon di kueru di un man empe a kana ku e a bai porta. A wak e telefon den e sala di parlamento i a disidí di no ta toka. si выдерну di muraya, por zona e señal di zona ...
  
  
  E kabes bai pa e dòbel di porta. Mi ta duna òrdu na e area carlos. E facil, ora a mast di dede na e still, ta duna e yabinan ta pidi korekto. I laga прикладу spots di tera su kráneo, затащил di караулку i ta e tin delikado kla porta habri.
  
  
  E kaminda вилась kla será di nos haltu, mandá di luna. Sneu tabata limpi, di manera ku por ta visibel den lac di hormigón ku huntu ta залитыми гудроном. Suave mi a bai di kaminda, sin kita e bista di leu lusnan ta e kas grandi. Mi ta kòrda di manera varia papia di "sushi lasonan", i a resistí e kachu pa sunrise na sombra pa dos parti. Bai biaha na bou di mi ta derrumbó access di e kaminda.
  
  
  Menos ta spera ku e mas di hormigón, azulejos kai bou di bo, manera e fin di colombia, a sosodé. Di e deslizó den кромешную scur, no por tin ningun manera e mes ta para.
  
  
  No tin lus den about, mi rònt so mi a awa friu pa falta. Mi ta rèk di man i fula piedra na banda. Esaki tabata e skohementu di túnel, i e suela bou di mi pia tabata sushi. Na un lugá den presensia di mi san e tripa zonido skèrpi. Mi a bai den direkshon di zonido; ta ku tur loke mi por a hasi.
  
  
  E limpi, òf algu na e estilo, mi tabata riba e suela, ora a yega na final di túnel. Den mi a na e estilo di guess tablet. Mi No tin prueba di obrero. Mi tabata konvensí ku un hende lo bin na konsiente.
  
  
  E eskolar ta habri hopi tempu. Miéntras, ta na kuminsamentu di e túnel, gehad ta scur, mirando ku tur dos banda. Ningun hende ta aserkando desde straks di e la di konkreto, por ta asina, mi a dicidi e ta traha na e area - den e kaso aki.
  
  
  I despues paresé e lus. Di pafó di e eskolar laira веревочная di trapi.
  
  
  Ora mi a pa aki kaminda e fugitivo, tabata den man tabata ilumina. Na kla for di e habrí no tabata tin e bista di e persona, ma mi a keda kla pa tira riba tur loke e revelá.
  
  
  Apenas a subi, mas ku ta atendé ku pa mantené e "lugar" di man, i ta promé ku a wòrdu e kara di varia. E ta hari.
  
  
  Bai biaha mi ta mira para ademas di e, un hende ku kasi no soria, sinembargo, por ta menos, soria awor, ku ta riba su mes tabata maraviyoso.
  
  
  "Hala, Nick", - bisa e hòmber.
  
  
  Mi a siña. Su nomber tabata hawke, e ta mi hefe, i kasi mi ta mata na su lugá.
  
  
  
  Kapitulo 3
  
  
  
  
  David hawk èl hende tin nan sinkuenta aña òf sesenta - ningun hende ta sa ku siguransa - para den e kabei i severo kara di Nobo inglatera. Di paña prinsipalmente di профессорского tejado di lana, ma незажженная sigur, ku normalmente e meta, a boneiru e aparensia di bieu estadia. Den definitivo, hawke èl hende ku no ta fásil bati na no kaso.
  
  
  "Bo ta bai pa tira di e kos?" - trankil-puntra e, válido na Вильгельмину. "Si no, regla esaki".
  
  
  Mi ta hasi. - "Bo ta hasi diablos ta pasa?" Di тонкогубый boka a hasi un mesa. "Bo yegada kasi trinta segundo, Nick; bo no a tin ku indiká aki ".
  
  
  Por ta, sinembargo no di tur. "Varia, - wak e mucha - su un di nos?"
  
  
  Hawke sint ku e kabes. "E alumnonan, ma ta ku e ta tur kos bon".
  
  
  Examen di biba, e liberia i diki di koló kòrá scur di lomba. Bentana tabata ousente. Empe pa indiká esaki.
  
  
  "Pesei, nos ta sentro di informacion".
  
  
  Hawke sint ku e kabes. 'E reserved. Un di propósito di ariba kriadó varia tabatin splikashon, tabata бутлегером, i otro biaha a bira un importante контрабандистом di heroina. Si bo ta inventa eskolar kla di muraya di heru, cos a bula bai dal su kurpa. Mi ta kontentu ku a estado di mente pasa na kla for di e entrada. I, por sigur, tur e mina di tur kaminda riba tur dos banda di e kaminda ".
  
  
  Mi sa kiko bo tabata: un deposito e figuranan den moveshon di buraku, ku hasi su bula bai explora e aire, mandando ta di hagel di tur e derechonan.
  
  
  "Bo ta seif perde tin hopi alumnonan", - tin nota mi. Hawke steipi e kabes. "Tabata nada. Tur e mi ta kargá kompletamente, i solamente hablábamos di nos hendenan no ta trata di eskolar kla di muraya. Manera sa, Nick, muraya, por ta general no ta e mihó manera ta drenta na un bon protegido di e kas.
  
  
  Sent ku e kabes.
  
  
  "Asina ku awe riba dia e ta bon trat'. Nos a mira den e deel ".
  
  
  Bai den un kas. Den e kas ku midí for di riba di tur e mundu mester ta monitor di television.
  
  
  "Bon ku bo no a mata di relojería", bisa hawke.
  
  
  "Bo, si bo kier?"
  
  
  "Nos lo para pa bo, Nick. Riba e entrada ei un alavez, i mi lo di tempu a yama na òrdu.
  
  
  "Konfia den e."
  
  
  Hawke ku aire di eficiencia sint ku e kabes i mi sa ku e tin splikashon.
  
  
  "Ta bon, awor bo ta aki", bisa. "Nos bai na mainshi."
  
  
  Desde e momento di e mi ta mira, mi ta duna kantidat di nan tabata na punto di logra. Mi ta kòrda di e ta hawke mi ta proponé manera lugá di sosiegu Вестбуш.
  
  
  Varia a lanta. E tabatin un trese panel, su kabei tabata reuní den un moño riba na, i e ta mira - bon, e por bisa, vários aña mas di dieseis. Bo wowonan mi no ta kara, ma mi a mira koló kòrá di e kara.
  
  
  Hawke no ta bisa nada, te ora ku e sali pa e lugá di biba. Despues ta na dilanti den stul di kueru, сцепив e mannan i apoyo bo meter di rudia.
  
  
  "Un hende ta Вестбуше sa ken ta boso, Nick?"
  
  
  Mi ta steipi e kabes. 'Ningun hende. Mi ta yama Ick alto. E úniko hende ku nan a papia -, ademas di e varia ta un laman na e hotèl. Un biaha e ta puntra na e i a yama i a na nòmber aki i a bisa ku ta okupa international di versión ".
  
  
  'Bon. Bo por utilidat aki nòmber di Double Call ".
  
  
  Bo no a tende papia Дубле-Cai.
  
  
  "Ta un par di chikitu islanan den hamas", explicó hawke. "Un di nan ta kompletamente desaroyo - einan tin un hotèl nobo i e bieu di e posada, nan tabata mira di kuminsamentu di siglo. Na otro isla controle ainda mas hotel i un brùg ku ta conta e isla ".
  
  
  Mi ta spera di nan continuo. I, manera ta e kustumber, a pasa na otro tema.
  
  
  "Mi a prepará esaki disiplina ta pa bo, mi na mi tabatin e convenci su mes na hopi kos, Nick".
  
  
  'Sí.' - Mi tabata tin un agenda di AX e largu sufisiente pa no sombra di mi a hasi e dirigèntnan. No tin wòrdu ni e cia, ni e fbi, i ku ta inclui no por apuntá nos medio. Nos solamente eksistí un grupo chikitu di спецагентов, hasi esaki na ningun hende den gobernashon no ta permiti, i hawk hiba e kaso. Di su hendenan na georgetown, a kere ku e presidente di e малоизвестного di e fundashon.
  
  
  "Na promé lugá, el a bisa, ta lanta e posibilidat ta leve bon ku e hóbennan ku e kabei largu. Varia mi ta bisa e ta "Bunita lokura" ta bo tabata super cool ".
  
  
  Tabatin e sonreí. 'Bon.'
  
  
  "Bai biaha, surgi e problema pa drenta den e fòrti. Mi No tabata nada fásil bo ta bèrdat? Ma bo a hasi. Mi a mi dus, Nick.
  
  
  Ta furioso ta wak; e no a derecho di papia ku mi.
  
  
  "Bon, ta bon", - e pura einan hawke. "Bo ta someté na dos prueba i awor ta bai mas ayá. Double-Cai, Nick. I Grado Ингерсолл.
  
  
  Esaki tabata un stock. Grado Ингерсолл a, kisas, e homber di mas riku di e mundu di matrimionio di edat, di algun sinkuenta aña, den e último añanan aki a bira un recurso.
  
  
  Ta spera te hawke por sigui avansando.
  
  
  - Grado Ингерсолл, - tin subida hawke, komo si fuera lesa e karta, maske ku pa e no tabata nada di edat, sinkuenta i shete, sinku pia i ocho pulgadas, algun shen liber. Tin seis muhé, prinsipalmente na e streanan tin in. Hasi su fortuna den e edifisio di expresa su tata, mi a basá lat den e decada di 1930. Na diesmonan sin dios, e escolar. Di totalmente a a ku te ku grupo mavris, produktivo informe, mangasina, oleoductos - ki ora mi dios, e hòmber aki ainda ta gana placa di e production di pelicula. Piloto riba un bombero durante e di Dos guera mundial, a basha dos biaha na alemania, un biaha e tin sobrebibí, ma pa di dos biaha el a wòrdu pone riba un tereno na prezo di guera te fin di guera. Awe e ta e universo den hopi empeñonan èl mas universo, den hopi kasonan nifiká ku el a desde di interes ".
  
  
  Tur loke mi sa di un grado Ингерсолле... hasi Algun aña ta retirá tin e último region di nobo mexico èl mas famoso ermitaño den e historia. Den e dianan aki no a mira, pa excepcion di su "palasio di karel" di rigoroso di hende, e tabata su úniko kontakto inmediato ku pafó.
  
  
  "Su delaster versión, einan hawke, a wòrdu den industria espasial mes Cultimara Dinamico. Ингерсолл sigurá ku mayoria di e echonan, por ta asina, e ta un lider. Bai pa e motibu aki e Nick, di pentágono i di kas Blanku more e kou ".
  
  
  'Kiko bo kier bisa?'
  
  
  Hawke sonrió solamente. "Ora ku a yega na e poder Interpol, Cultimara Dinamico ta presentá e último request den un kompleho sistema di guiami di nicolas nunka invitado. Den resúmen, e por investigá e paisahe natural di bòm i mata e kurso ta conta di e kaminda ku ta mas grandi preis di loke e por a hasi e pasahero na un hende, por bienestar nicolas interceptores i tira riba nan i nan esakinan pa protekshon. Ma di gara mas importante ta ku e deportivo por kousa e resultado di e anterior nicolas i, abou, bula pa tira un sekundario òf inclui третичным e ophetivo ".
  
  
  "Den otro palabra i a bisa ku, esaki pida por hasi kasi tur loke e por di hende-pasahero".
  
  
  'I otro. Esaki ta e di tres strepi, loke nan ta hasi valido. Den nos dia e ta papia largu di излишествах - kuantu biaha por bira na rusia òf di china ku e tarea, den komparashon ku e kantidat di biaha ku e por bira un nos ku e tarea. Awor ku e deportivo mi no ta nesesario corre sinku òf seis ojivas users na e mesun intenshon; un biaha ku e tin completo di mishon, otro por kuminsá na otro ophetivo. Asina lo por image ku e sistema di condicion ta nifiká na otro debil forsa ".
  
  
  Mi, pa susto, por image. Solamente di estudio uní i e union soviet tabatin nuclear di poder pa gran parti di mundu, e deportivo Cultimara Dinamico ta pèrmití na kualke diariamente tera desaroyo - manera di china - haña nuclear di igualdat, inkluso si e pertenesé solamente un chikitu korespondé di energia nuclear. e kantidat di nicolas.
  
  
  No ta hasi falta bisa ku e deportivo ta kompletamente di drumi i ta controla e kumplimentu di streets midí for di riba. Den e actividad ta yama "Дрикоппер", ta e no ta kabes di e nòmber ".
  
  
  "Mi ta kere, señor, washington ta preokupá pa e find Ингерсолла den esaki".
  
  
  'Eksakto. Grado Ингерсолл e tres'di Дубле-Cai kasi un aña atras. E ta e doño di e isla, i ta un di e empeñonan desaroya. Ингерсолл ta biba den un bieu posada, un di nan a papia... - hawke ta keda para i a yega na e старомодному mesa. E di tuma un contado di trata i e di bruin, ora mi ta traha adrès na mesa i desplegó di mapa. Dos buki di e isla tabata forma di riñón ku amplias cursus sala di dilanti di un otro. Den fotografia area di e maestra di traha un edifisio den un di e dos islanan, ku, manera a bisa hawke, tabata yama e Isla ta e huisio caba. Na otro, yama na e Isla di Resurekshon, e entrada men kompleho ku piska, pista di tene i kunuku di golfo. Ademas di piska, apenas visibel dor di espasio palma i otro vegetashon, ta e rònt di e edifisio ku ta banda di e rondó di luna.
  
  
  "E ta un hotèl" Дублон ", a bisa e Jalón, invitado nan kasi deskubrí e struktura. "E ta separá di e restu di e isla di muraya i equipped normal di equipos elektróniko i di e warda di bandido. Ингерсолл disparsé patras di e muraya, ora a yega na Дубле-Cai, i mi no ta mustra ".
  
  
  "Bo ta un hende un biaha bo tabatin den?"
  
  
  "Ta bai bek den esei ta un into. E prinsipal ta ku pa tur e tempu aki Ингерсолла parsialmente tin ningun hende mira, sino un grupo di su kolaboradornan. I esaki ta un konekshon di preokupashon ".
  
  
  Mi no перебивал nan preguntanan.
  
  
  "Durante e último aña einan hawke, su ajudante kambionan un di hende. Tur e asistente tabata e di kuarenta di sinkuenta, di e mayoria di hendenan ku ta okupa nan di akuerdo riba empeñonan Ингерсолла. No mas. Na e momento di bo seis, tur e hoben, e opinion, pa algun binti aña, ku e kabei largu. Un di nan ta e muher. Mi a tende un bunita. Mi outomatikamente sonrió i a pèrmití su hefe kontinuá.
  
  
  "Apesar di tur ta americano, tin pasport di vários tera di oropa i amerika latino. Te awor mi no tin contenido ku presentá, ma pa e otro banda, e informashon riba nan un tiki ".
  
  
  Hawke for di un di maron di mitar den un líkido carta i mi ta entregá. Mi ta bòlter i e enfocó den fotografia di 18 x 24 di e obranan. Sinku igual na hoben - kuater блондина i un ku e kabei scur ku eficiencia bunita pretu ta e muher. Na caba mi ta bisa sin entusiasmá: "mi ta Kere mi sa ku ta nan ta bai tur. Bo ta nifiká ku e personanan ta compronde ".
  
  
  "Tin hopi mas ku esei. Hobennan - ta e laman su "íntimo шестеркой" nos ta e úniko ku tin kontakto inmediato ku Ингерсоллом. O, e realmente ta yama pa di direktor di su diferente empeñonan i ta hasi mas of menos regular i stranheronan mira...
  
  
  - Ma bo kaba ta bisa... -
  
  
  Hawke lanta e man. 'Ketu. Den e último lunanan Ингерсолл instrument a bira un dushi anfitrion. Otrs e palabranan aki. Tin Un gran kantidat di hobennan ta loon e hotèl Double Cai ademas di Doubloon, e aan final baho tarea pa hobennan manera nan ta yama. Bai fini, e yudansa di Ингерсолла eigen e grupo, pa invitá di aden riba e murayanan di e fiesta ku, directamente, uh ... no ta prohibi. E ta sirbi e mihó caribiana i hachís, bibida i músika, meskos ta pèrmití landa den luna. Bo por image ta e kaso. I awor ta yega na e culminacion di skol: di tempu na tempu riba e asina parke Ингерсолл. Ta pertenesé na un sorto di balcón di diki glas traduci, ta dirigí su huéspedes kla pa un alavez i, na fini, seleccion di e kisas, pa ta bishitá parsialmente ".
  
  
  Sabiendo, e mi ta ronal. Por último, ta spera ku e hòmber ku e kantidat di plaka ku ta selebrá, i a bisa.
  
  
  "Mi No ta solamente grado Ингерсолл".
  
  
  Mi tabata escéptico. Di hende ku tin seis patrimonio i vários konosínan di relacionnan, no leu for di vota pa e fiesta hechu i hoben.
  
  
  "Ma Ингерсолл, explicó hawke, semper ta wòrdu ta warda riba e hòmber. Tur loke ku a hasi nan aña hoben, e a hasi e máxima kuido; e no buska publica i, por susto, no ta contene publica di spectacular ".
  
  
  Cause. - 'Di behes?'
  
  
  "Bo ta posibel, ma chikitu probablemente. Na final, no ta asina bieu.
  
  
  Mi a plania ku tin apto riba e bos di Jalón un toka di protekshon, sinembargo no a duna di atenshon.
  
  
  "I bo ta hasi bo ta kere ku bo ta?"
  
  
  Kapitulo AI mi ta wak, apoyándose na mesa ku dos man. Òf ku e kabes di skol grado Ингерсолла a algu serio, e hende no grado Ингерсолл".
  
  
  Pa mi ta bisa algu, tabatin un largu ketu. "Ma bo lo bisa ku e ta mira".
  
  
  "Solamente di e íntimo ta seis i un yen di hobennan ku no por spera nan konosé algu di e regalo Ингерсолле ".
  
  
  Sent ku e kabes. "Bo ta i ku e sigui ku e kisas ku e a skohe?"
  
  
  "Te na unda bo sa, shete. Tur, sin excepcion, a sali for di e isla, mesora despues di e ... ayo ... na un di e avion Ингерсолла. Nos ta topa un di e komun pa hips na mexico. E esun ku solamente ta papia i e Ингерсолл a duna mil dies flores, pa embargo e avion.
  
  
  Mi a duna silbos. "Mil dies pa charlatanería".
  
  
  Hawke korupto sonrisa. "Asina, na opinion, den".
  
  
  "Bo ta hasi tin di laman di Ингерсолла? Si ta bon sa e personanan ku ku e a papia?
  
  
  Mi hefe frunció e ceño. 'Mes. E mayoria a sa. I ningun hende ta kere ku e interlocutor èl motor. Inclui nos por haña e inkalkulabel digitale di bos ku e telefon, i... bon, e tabata chikitu convent ".
  
  
  "Ku e bos di lastro aseptabel manera identidat".
  
  
  'Mi No ta eksakto asina. Tin e grabacion di testimonio di Ингерсолла ta hasi algun aña pa e komité di kongreso, i e bos aki ta ajusta na e bos di e resiente. Sinembargo no lagnan. Di telefon riba e islanan pa kuminsá, no semper ta kla ".
  
  
  'Ta bèrdat. Ora ei bo kier pa mi ta entre di si remente e hòmber Ингерсолл, bo no ta asina?
  
  
  "Esaki ta un momento. Na susto, si e por ta un impacto, e ta nesesario stablesé, nan ta pasa ku e regalo Ингерсоллом. Den un kaso, e ta nesesario klaridat e, ta aktua, e miembronan di e "íntimo seis", yamada, ta su motivashon i ta afecta e Ингерсолла ".
  
  
  - Kiko ta kere, bo por tin un conexion entre nan i Трехголовым?
  
  
  "Nos ainda mi no sa. Ma ainda ei e posibilidat, nos tin ku averigua ".
  
  
  "Sango ku a wòrdu un enfoque inmediato".
  
  
  'Mes. E minister di defensa, parsialmente, a tuma ta aparesé den kontakto ku Ингерсоллом, i ta hasi dos siman un di e users otro parti di e presidente yega na Дубле-Cai. Ma Ингерсолл a nenga na acepta òf papia ku nan. E siudadano, Nick, i e mando no por obligá di denunsiá di refugio ".
  
  
  "Mi ta kere ku bo milnan di miyon no tin nada ku ta wak huntu ku e", - bisa aktivamente.
  
  
  "Esaki no ta nos fiesta. Bo sa di traha. Ainda tin algun details ku tin ku ta papia i despues lo bai den direkshon sùit. A yega na e Ингерсолла, Nick. Opinion ku mester sa ".
  
  
  - I si e ta desfavorabel? Si esaki ta mester a Трехголовым?
  
  
  , E ora ei pa e. Den bo diskreshon.
  
  
  'Den un kaso?'
  
  
  Hawke sint ku e kabes. "Mi no ta manda un ida agenda di AX den e pago di Klase so pa hasi algun pregunta".
  
  
  Pa loke mi, mi duana. e tarea tabata basta fásil, si no ta normal - i esaki tabata e di dos biaha ta un par di dia, ora mi a kometé un grave eror den e huisio.
  
  
  
  Kapitulo 4
  
  
  
  
  Instrukshon ocupa menos di tres ora, i ainda no tabata mei, ora a sali for di e mansión. Spiritualmente rítmikamente sonrió i mi ta proveé den mi esquís, прислоненные den e sala di lesamento. Kier diskulpa pa e no a; e tabata sa kiko bo ta spera, i esaki tabata mas di bo por bisa.
  
  
  Mi ta spera bolbe wak na veronica pa pafó, ma e no ta paresé. Probablemente asina tabata e mihó. Awor mi sa ku bo tabatin den mente e outo den e sneu e punta di un seru, i mi por deskundig di kastigu òf di e desobedensia - kiko bo lo ta e aktitut ku ta tuma despues di e manera oficina di mishon di drumi.
  
  
  Mi drumiendo e anochi. Apesar ku mi tabata biba den otro banda di hotèl, leu di vestíbulo, mi a tende di subida di guitara, akompañá pa e volledig di promesanan. Na e mainta a lanta, mi ta bistí, i a reuní kos. Mi tin biaha no ta feiten pa e instrukshon.
  
  
  Un chikitu faro tabata den e mester pa mi outo, manera a bisa hawke. Ora ta papia di anochi ariba, bo entregá un di nos agent. E content lorá kos, desarrollados na e servisio di deseá hegai AX, ku por ta probecho di un sinta difísil. Mester ta, na e trahadónan di divishon di start a tuma hopi konseho sabí pa inventá arma i hermandat ku e mei skondí den trese di baño òf un par di sandalia, manera semper, ta apenas.
  
  
  Mi ta tuma dos siman pa yega na miami, mi a hasi tur posibel pa frena di moveshon. Traha Hawke konsistí di laga un dia barba, sinembargo, e di sinku dia e bira un fièrnu di picazón, i a keda ku bode. Mi baila krese bunita rápido i mi sa ku e fin di dos siman e tabata na barba, ku ta sufisiente pa e priki representante di e asina baranka.
  
  
  Mi tabata Ick Уолтоном, gerensia di vários grupo di baranka. Hawke skohe pa mi tres grupo, dos di nan den e actividad hasi un bahada asta den afrika i asia, na nòmber di servisio di estado. Un Otro grupo a generalmente para i mi tabatin e tuma algun accijns di Дубле-Cai, te ku un grupo di реорганизовывалась. Pa e biahe na e sùit di komandante, evitando di washington, mi ta pasa e tardi na otro conrado bira, na ku e por a haña, scucha muzik i mashinnan local como, sunrise den muzik i di atmósfera. Mi ta pasa ora i ora di e tènt música, rekordando e di markanan, nòmbernan i nòmbernan di e artista.
  
  
  Na e tempu ei, ora ta pertenesé na jacksonville, mi tabata mi sa di popular muzik na e mesun kantidat e docente komedia. Mi bots ta kresiendo, i tabatin e kòrtá di kabei. Perfekto. A tin ku hasi e reserved e desviashon, pa tuma e avion na miami. Nos Хоуком un tempu papia di e promé ku bo dicidi arriesgarnos. Nan ta prepara su promé vuelo di prueba Трехголовой sistema di fin kende, i dos pèrdè mi tin ku haña e mas informashon pa mihó fuentenan.
  
  
  Mi a yega na e edifisio hefe di e kompleho di mas, hustu na tempu pa unico na e excursión. Nos tin reuní den un kla revisión i a pasa na kla pa un pasada. Na e momento, e ta para na e warda riba e formulario.
  
  
  "Kompashon, señor", bisa.
  
  
  Mi ta wak den su rònt, na e mesun ku vários otro miembronan di e grupo. 'Bo mes?'
  
  
  "Bo viejo blou for?" E a lesa e kantidat di marcelo.
  
  
  "Sí ta un di mi".
  
  
  "Mi ta miedu, tin bloqueado lorá mashinnan. Esperamos ta kariño si bo tin trasladá di ".
  
  
  "Maldishoná ta" - gruñó mi. "Ora ei ta pasado, otro mashinnan no tin".
  
  
  A teme ku tin ku mata. Si bo no diferensia.' Esaki no ta un pronto posibel.
  
  
  'Maldishon! Bon.' Ta nada tin kuminsá na kana di skol nobo na e гулкому e paulo. Ora nos contrast ku un warda riba depresiashon di bista di agensia di biaha e grupo, e ta tuma e man. Nos detuvimos na un momento, огляделись. Ningun hende ta mira.
  
  
  "Nos mira, señor", bisa respeta tono ku, probablemente, e por uza ku tokante e kapitulo di mas.
  
  
  A habri e yabi di e invisibel entrada no tin un mango ku e tin temporada di muraya. Rápido nos tin pasa largu bou di e paulo. Aki i a otro entradanan, tur ku números i literatura, ma sin otro markanan ta identifica. Tin ningun hende mira, ora rodó na vários skinanan, a baha na e trapi di stal, a pasa ainda dos portanan será ku yabi i último a yega di loke nan tabata gusta un muraya di blanku.
  
  
  E dede di para di nan dilanti pretu ta e bida di guardia push'un pida di fries haltura di bòm di muraya. Mesora a pasa nada, sinembargo despues di algun instante, tur e banda di e boka ta duna e marcha, read un buraku ta kompletamente grandi pa por desire na kla den e. Muraya patras di mi lomba un colombia i a keda su so riba un chikitu di biba di palu di metal di mesa, dos asientonan i un spil grandi ku a haña e ta cultural. Ademas di e spil di e entrada. Mi a spera pasenshi, ora ta habri.
  
  
  "E señor arte?" puntra lombrishi maskarada bos.
  
  
  'Sí.'
  
  
  "Tin Un momento, por fabor".
  
  
  Mi ta sonrió den spil, ma disidí di no ta move e brasa. Esakinan sociale geno ta kondusí na referi na nan mes na serio i mi no por color. Na nan tin algu na serio.
  
  
  Despues di un into e entrada a keda habri i a drenta dos figuranan den e bida blanku i impecables kancha di sapatu, empujando pa un impagabel riba stal di mesa, ku ta muchu di fini mira den e hospital.
  
  
  "Tin ku kita for di bo lastro digital, sr - bisa e di dos buki. Ningun di nan ta mira ku trinta, i dos tabata di gas di solo. Inclui su kabei largu - ta dies aña, lo bo contado di ежиком - no ta умаляли di determinashon. Tin pone man mi di enk di e dedenan i tin desvelo di un pida di patu. Bai abou, un di nan a habri na e mesa, habri di buzon di dokumento i compa mi lastro dichteres ku e di dos multitut, i despues sint ku e kabes.
  
  
  A puntr'. - "Bo tin acudi den kurso di lastro digitalisa na e instituto tecnologia di massachusetts?"
  
  
  "E instituto tecnologia di california, señor", a bisa e bieu. "I no, ma e dos a studia na academia di fbi". E sonrió débilmente.
  
  
  Mi ta mustra di soria. "Tur aki ta hasi?"
  
  
  "Mira, señor". Mustra e porta habri. "E door over ta sperando".
  
  
  E portanan di e losilla ta habri. den chikitu ofisina i energia di hende - i algun hende muhé - den bida blanku ta abou di dibujos i bukinan tékniko, ta papia entre su mes na hoben gruponan antiano ku kreit e actuacion di isaac digitalisa e paula. Na final di asilo di mi acompaña, dos biaha el a habri su porta dòbel i ordená mi den e sala di estudio i un sala di reunion. E hòmber na e mesa bista muchu mas grandi ku mi Eskolar, apesar di su kòrta e evenemento di kabei apenas tapa un rondo di su kráneo. "Inisia sesion, señor arte", a bisa e a lanta. A nombra bèrdè stul di kueru.
  
  
  "Sango bo ta e door over. Òf bo i e mayordomo? Sonreí ora nan a puntr'e no ta bisa.
  
  
  "Nos ta poko tempu, señor arte. Komentario?'
  
  
  No tin mester di ripití tur e details, ku a bisa den e transbordo di e siguiente or. Largu e ta bisa di e coordinador i di fotografia capital, equipos, компасах, e stabilidat i e mekanismo retráctiles di flanders i stores, meskos ku riba e sistema di protekshon kontra di secuestra. Esaki tabata mas of menos ku loke mi a bisa hawke, ma pa asina detaye, ku na e ora ei, ora over ta kaba, sintí e kasi mei rekohé трехголовую system. Bon, kisas mi no ta di tur.
  
  
  Every, ta sigui e mesun pensamentu. nan aktitut tabata kasi independiente. "Bo ta algun palabra, e shon arte, mira den e proyekto "Трехголовый" ta: 'nos ta pone di marcha un materia di minister di miss di arlington kla bottom, den washington. Diamars, kuater pa nan ta sentral den e kas Blanku, nos hefe meta. Uza e monumento di home jefferson komo punto di referensia, e salanan di konosementu di kada conta hasi e ajusta wèl. Ta inicia nicolas antilles balísticos; ta posibel, apesar di nos sistema di siguridat, un òf dos nos miss ta abou. Nos mester tene na kuenta e posibilidat, inkluso chikitu, si ta adaptá e tipo di atake. Òf destruí un na e promé nana, òf na nos tur tin jesus. Sí?'
  
  
  Sent ku e kabes.
  
  
  'Bon.Supongamos e promé mail dirigí di kas Blanku, ta dal inmediato. E ora ei e otro nicolas no mester pasa e mesun intenshon. Di stores registro di dal i despues aktual e mekanismo information. E di dos meta programa den e sistema di direkshon. E cuadro ta hasi su trabou rikesa di deslizamiento pa hala e ben pa oumentá e forsa di altura, i di nos, di mail ta dirigí, por ehèmpel, den e area komersial e Decimocuarta di kaya òf den e hotèl Hilton. Ta kla?
  
  
  'Proponé asina. Na otro palabra, ta yen nuclear di e bataya nos mester dal e ophetivo prinsipal, e ta bisa, benta vários nicolas. Sinembargo, si bo ta kai e promé, no mester pasa den e di dos.
  
  
  'Eksakto.'
  
  
  E rekisito ta un ora pa bisami ta mi no sa. "Bo ta hasi tin den e mesun sistema, e door over? Ta grandi ku ta?
  
  
  "Mi no por wak. No tin pèrmit pa hasi ".
  
  
  'Na susto no. Sinembargo, kuantu ta grandi? Bo por horta?
  
  
  "No tin, den apsoluto." Di gesto barco henter e kompleho subterráneo, corta e restu di e het. "Late di midí for di riba; Ta konvensí ku ta kompletamente. No a duna kantidat di mi serkano. "E for di e outo kos?"
  
  
  Bon ... i e kurason "Driekopper" ta un grupo. Na su midí ta hopi mas difísil tur loke ku a desaroyo na e dia di awe ".
  
  
  "I e nifiká?" - bin mi.
  
  
  "O ... por ta e midí for di un mayor tin un outo convention". E man a keda nombra den e hèmchi di aproksimadamente un otro.
  
  
  "Asina ku un hende por sali na e entrada ku e a".
  
  
  'Apenas.'
  
  
  'Bon. Hende ku sa mas di e deportivo? "
  
  
  "Ta algun persona. Mi personal, dieshete persona, tur e tabata tin e toleransha. Di kas blanku, otro organisa gubernamental i ekstraordinario di mando militar ".
  
  
  "I Cultimara Dinamico?"
  
  
  "Kasi tur esnan ku ta traha ku Driekopper, awor ta forma parti di mi empleado."
  
  
  'Hasi kasi?'
  
  
  "Solamente dos buki di e grupo no ta funciona mi. Un di nan ta hasi un tempu muri den un aksidente di avion. E otro - izrahias ehekutivo di firma ".
  
  
  "Loke ta nifiká ku ta someté grado Ингерсоллу?"
  
  
  "Mi ta kere."
  
  
  "I e nifiká ku Ингерсолл den kurso".
  
  
  Over ta mira hañá. "Na susto, bo no ta kere ku un manera Ингерсолла..." E no tabatin e caba e frase; abiente, no a agradabel mi contexto, i e no tabata sa kiko ta hasi ku su.
  
  
  "Mi a tende ku pronto ta realisa e meta di prueba Driekopper".
  
  
  'Mes. Di aserká siman. E fecha eksakto ainda no a wòrdu determiná. Riba e sistema solamente konosé e personal den mi enkargo, i ku parsialmente ta pone tur e details un conta ".
  
  
  "Bo tin un posibilidat pa ku e buque stranhero entrega i выловит aki pida di e laman?"
  
  
  "No posibilidat. Si e shete no tera eksakto kaminda e tin programa, e самоуничтожится ".
  
  
  Parse ku na e tumba ku aire conditions, mi nada otro mi no ta hasi, pa loke ta agradesido na every i e ta laga. Midí for di riba den fin kende mi no ta okupá, i mi sa ku e personanan ku ta kompartí aki, hasi tur loke nan ta bai nan inskudriñabel. Sinembargo, esaki replica di Ингерсолле i di konfiansa шестерке ta reta den mi чертовское di preokupashon.
  
  
  Un biaha si mi no a pensa riba problema aki, mi a fia mas atenshon na loke ku e evento na poko minut. Despues di skol wak mi antilla di tv, un warda riba despedí di mi buki nobo den un ruina paulo. Mientras e entrada no markanan distinto i sin un mango ainda ta aruba tras di nos un par di болтающих sitio di соломенных bombero, tres scur i salanan di e garganta a pasa na kla for di e entrada ofisial.
  
  
  Nan tin kuminsá na makelar, ora mi ta mira i guardia di siguridat, despues a sigui hulanda. Un di nan ta keda para pa fotografia aden dushi, ora ku e otro a bolbe su kamber di mi ademas, a kuminsá sera e karu, ora mi ta traha lubidá tur. Por último, awe riba dia di tur kaminda, unda ku nan a bai i a mira ku nan trata hapones ku kambernan. solamente ora ta pertenesé na e bahada, mi ta duna kantidat di esakinan dos sitio ta aktua no ta nada preis di e hapones.
  
  
  E meta di miami di e isla di nobo provincia na hamas mi no tabata nada mas ku un halto; kasi no a tempu pa tuma un kopa, manera analisis di e bèrdè kla di laman, испещренным di santu riba e islanan. Media biaha e shelu tabata legalmente aporta na e nubianan, por ta nan bèrdè scur di vegetashon tabata kasi pretu i ora nos ta duna marcha di e aeropuerto, e awaseru sera bentana di 7271.
  
  
  E pasahero e dirigente na kla riba e entrada di un protekshon den forma di un bieu mangasina, na ku nan a yama e edifisio di e temporada di zundra. . Den toka e orkesta, i a subi parti bida ku kon, mientras spera di equipaje. Di duna no tabata tin un problema, den yen temporada turista ta habri, un biaha, un di kada sinkuenta di meta. Ma багажным empleado a tarda mas di mitar or pa karga tur kos di avion, pa palabranan ku semper ta un misterio pa mi. E meta ku nan a yega na e smal sint transporte mi a kasi e delaster. Tabatin dos meta, i ta un di nan - un kombatimentu spesial pa galeria i thogo. Mi no ta hiba un arma, ora krusa frontera, e instrukshonnan di e di atencion ta un di e otro mortal e por sosodé ku спецагентом, i por ta general no ta preferá e kastigu di riesgo.
  
  
  Banda di e entrada di e temporada tabata bon hende na preto ta карнавальном trese. Ademas di e palma a tin un plaka ku e inskripshon "DOUBLE CAI - Air Taxi". Laga di áwaseru, ma shelu sigui siendo shinishi i den e nubia. Tres persona no tabata bou di un palma, i un par di media bieu i un mucha homber-dosente ku guitara, ku e kabei riba nan skouder i zomer zona di acné.
  
  
  "Sí mucha?" e homber di preto lo saludá. "Ta e Dobel-Cai?"
  
  
  'Sí.'
  
  
  El a puntra kon mi ta yama, i сверился ku e lista. Èl avion den e otro punta di kunuku. E asina bin mira, pa tres'.
  
  
  Nos adekuado tabata bou di un palma e goteaba awa kariño bientu, e blank di nubia di falta. Na final di e cera tabata para un hende ta kabei shinishi di рваном di esey, di ponton i succes pista di sapatu, mirando fihando na e entrada di e edifisio di e temporada. Ora ta hasi evidente nan a sali den e último pasahero, a uní pa skouder, ta bolbe bai lanta e man. Scur-maron "cubilla" a sali na di cara, e entrada a keda habri, i un hende muhe.
  
  
  Mi ta wak fihando na kabei blanku di un hende ku no tin nota di e grupo di e estacionamiento te cubilla ei ta disparsé di e bista. Ei tabatin dos hoben, haltu i светловолосые ku su bucles, paña ku streets tres scur, i banda di nan tabata un mucha muher tabata kasi e mes kresementu, na e mesun ku e hòmber. E a sera di garganta riba pia den vaye, развевающемся paña ku облегало su kurpa di tur e lugánan correct, i scur kabei maron ниспадали e di skouder kasi te hep. Entre nan pechunan kènter coleccion di kuenta, i inclui di сумрачном di lus den su kara, parse dilanti.
  
  
  Mi promé pensamentu a juana di bog òf, un biaha, jan Баэз; e tabata asina dient konfiansa den expresion fasil, di e manera di bon kondukta. Ma e idea a rápido maskarada ora mi ta mi kantidat grandi ku ta di angel Раффлс i dos otro miembronan di e "Íntimo ta seis".
  
  
  Ta ta kompletamente siñansa foto Times Size, pa averiguá e informashon, ma realmente ta asina solamente e mucha. Sinku hobennan tabata asina simia pafó, mi no tabata sigur ta hasi nòmber ta adecua pa esaki par. "Mi No ta ku esaki tin un balor, proponé; tabatin e speransa ta ku angel Раффлс a mi punto di salida den e kaminda pa grado Ингерсоллу.
  
  
  Mi ta wak i wak atras. Di kla kla sonrisa tabata bai biaha convent i atraso, komo si e por atraé na nan mes na e hende, no hasi nada. I e sa di esaki. Segun e informashon ku a duna hawke, a sinku, ma e aparensia di edat. Mi tin desgajado di e di bista, pa mi tin lubidá pa kiko mi ta mira. Шестидверный "merkado" a sali na di cara, i pretu, e hende a kuminsá ku e konstrukshon di equipaje e meter. Patras di mi ta sinta na nubia i e boso di liña di guitara. Na un momento mi ta lagabo i kla dilanti dak di máquina wak e mucha. E ainda tabata contado, ainda wak mi direkshon. Mi ta zambullí i diariamente wak na otro banda, te ku nos.
  
  
  E kuater te ta situa den e men i luhoso jalón "Er je". Ningun di nos no ta bisa nada; e par ta mira un poko sintimi, un mucha titulo. Un hende pretu nos a trese e on i disparsé na biaha. Ora paresé di nobo, i a anunsiá ku ta poko menos e lo bai, a plania ku e muhé ta paga. Mi tabata ta hañá, sinembargo despues di a nota otro banda, enfrente di ponton big i hurado di oro di tela kombiná di chaqueta, a alegre e kompetensia, e обнадеживала.
  
  
  "Mi ta yama Herida, el a bisa di nos pasahero, i ta spera ku ta para bon ta pasa tempo den e Asina-Call". Mi ta duna kantidat di su aksènt disparsé; e opinion, e tabatin e varios tur tipo di functions. E celebracion a kortiku i dushi solamente ora nos ta hinká ku un kaminda di aterisahe, e solo пробивалось kla di e nubianan. Mi ta tuma un arbo i wak pa bentana. Nos ta hui di shinishi-bèrdè e teritorio rònt di e aeropuerto bai lihé yega na suburbios di nasa. Di solo parse suave bella di loss statnan contrast ku nan pisin i parke increíblemente bèrdè di césped. Herido pèrmití e avion sobrevolar haf, den e sentro di e stat. Mi a mira monton di barí, multi-koló di e trahá i di produktonan di koper, ku tabata bendí di tur e merkado di morales di singer. Haltu темнокожая di e muher kòrá ku banda di e kabes i den шатровом paña felismente mail di man. Herido na e momento nenga ku e punta di hala, despues a diarason, ora e giro na e nòrt i hui por riba e parti mas hanchu di e isla. Despues di algun menos di laman nobo resultá riba bou di nos.
  
  
  Bòm di a lorá komandante blanku, e barku ta move ku rapido, laga dos carlos di e kaminda. Un tempu e barku kasi no ta keda tras di nos i ta duna konta ku e mester ta e buque di hidrodeslizador. E tabata den mes direkshon ku nos ta, i mi tabatin e session di e ta un boto grado Ингерсолла. Mi ta bisa ku nan a bai di barkunan, den su existente aruban di ida i buèlta entre Дубле-Cai i nasa.
  
  
  Despues ta paresé e islanan games, kiko mi a mira meta di para di Hawk. Den e lus di solo, e "Resurekshon", tabata chispeó un piska, tereno di golfo, rondoná pa un muraya di luna, ku ta briya blanku di e toren di hotèl, miéntras ku "e huisio caba" tabata asina ferfelu manera un remplasamentu di e trabou. Den e santu i lesa ta realisa grandi un piedranan buraku den nan algun ta yen di hormigón, otro - demolishon i gras. Struktura di stal den un di e edifisionan ta lanta den aire, a tira riba tera straño sombra.
  
  
  Ora Herida buskamentu giro pa yega, mi a mira e ta construyendo un brùg entre e dos islanan. Riba e kantu di un "huisio caba", no tin instala musica di hormigón tin aporte di bo a aktua di completo. Di aire ta mira komo parti di e championships, solamente ku hopi otro.
  
  
  Mi deber miembro mas atenshon na fuga impreshon ku tin ora ei a, ma Herida no tin aterisahe i tabatin e yudadónan di dje, aportando di djente i e porta ku forsa pa e as stul. Manera tur e konosínan mi ta pilotonan, ta un kalamidat paseo.
  
  
  
  Kapitulo 5
  
  
  
  
  Mi ta biba den e hotèl a riba неприличия di lujo. Balcón ku bisti e awa tabata masha grandi i e baño tabata un tiki menos. Lomba bèrdè a di pablo i tabata asina dushi, bo tin un par di amplias kama tabata kasi nesesario. Aden un chikitu refrigerador e entrada grandi ora ku tin un punzón ku e on i ухмыляющийся hoben ku a okupá pa e apertura di portanan i bentana, orario, tabata masha kontentu ku mi juni. Tabata un lugá mi tabata lihé kapas ta gusta.
  
  
  Di balcón por wak bou di un skina di un gran piska, unda por di atardi, ainda tabata asta, ku lorá ku okupá e trampolin. Bou di un dak di blachi di palma trenidat di sint di stal public onduladas zonidu, i a tende di dushi смеющийся e bos. No ta un gran van di turismo di e stat, sinembargo tabata gaña no ta rekonosé ku e ambiente tabata fantastico.
  
  
  Rápido mi ta pone compania ponton ta солнцезащитную pais, scur-blou transparente di e famia i выцветшую джинсовую di chaqueta. Un falis, a tuma ta e start a hasi pa mi "Спецэффектах", i disidí tuma legalmente abogado sapatu ta tene. No ta kleine. Wilhelmina i hugo permanesé den kombatimentu sekreto, no ta proponé ku ta nesesario. Pasa na kla for di piedranan vestíbulo, a ta ripití ku mi mes e ta mira, den Дубле-Cai, pa motibo di traha, ma no ta di accijns. Unda bo no a wak, mi a mira kisas hoben, so riba buki, otro na ponton sorto, mini sayanan i di ponton vaqueros e ko'dibujadas na kueru. Un rápido vista mi ta konvensí ku e studies riba e isla ta asina kòrtiku manera e ber bolas. A curiosidad pa loke nan ta hasi un par di aña komedia di avion nobo york provincia.
  
  
  Mi a bai di piska, un men paulo, уставленному tènt di playa di paña, souvenir, bebida alkohóliko, mi bukinan, e trabao, kueru i artista - ora bolbe wak na angel Раффлс.
  
  
  E tabata para riba e porta habri e bòm di solo, sinembargo, inkluso e sinta mi ta rekonosé di inmediato di su. Di mucha ku na papia, angel, a menos kresementu, ta e significativo e tabata altu mitar, i kasi tur su kueru maron tabata visibel den un chikitu bini ku tabatin. Di koló preto azabache kabei tabata muhá i transmití riba lomba, i chikitu damp di desaparecían na sker entre atras. Pa mira su kara, sintí mi ta mi ta ekstraordinario, i e no ta equivocó.
  
  
  Sent ku e kabes Анжеле, a pasa nan dilanti. E sinti ku e kabes di kontesta. Ok, sinembargo tabata sufisiente. Mi geotextil patu di sper-grandi gesto di grupo di baranka no por kuminsá ku e promé afabel gesto, a nan custumbra e hasi pa mi карабкаются multitut grandi frans.
  
  
  Ora bo tabata bai investigashon distansia, mi ta lagabo, wak e pisin i e kantidat i chikitu di poko e a bolbe pa wak загорелую di e mucha ta dilanti.
  
  
  Di rasgos di su kara tabata kasi oriente i legalmente unidos bista scur billar ferviente, miéntras ku e tabata papia ku angelo. Di pómulos briya di rayo di atardi na e solo i awa dushi, ta e meta pa aterciopelado di kueru. E tabata e skohementu di e boka i lepnan скривились ta e sonrisa sin telefon angelo. Nan skouder ta move bes tras bes, ora e tabata papia, i bo haltu cursus di spleit balance. Di pechu tabata kubrí ku un paña di gelieve di pesonan, i su pia tabata largu, musculosos, den gelieve, i meimei di e pal'di vários means di kabei preto e entradanan di e bòm di buki.
  
  
  No tabatin e muhé di dianan di varia - e kisas mi mira den e tabata tin e tènt di ehérsito di a largu di cartera den e estado di veronica i carina e nòrt, no tabata mi deseo - ma inclui si mi a kaba ta bek riba un biahe na e neil ku Клеопатрой, mi tabata kitá empresanan ku e mucha.
  
  
  E ta wak. Manera angela, ku ta kana na mi. 'Hala.' A tin un bos parse di e compania di e iglesia tempran fabuloso diadomingo dia.
  
  
  'Hala.' Mi mihó sonrió i a kita e gas di solo, pa wak.
  
  
  "Bo No ta mi a mira bo awe na e atardi na e aeropuerto?"
  
  
  'Remente.'
  
  
  "Bo tin intenshon ta keda pa hopi tempu Дубле-Cai?"
  
  
  "Mi no control tin solido plan".
  
  
  Понимающая sonrisa. "Bon, lo no bai muchu lihé".
  
  
  Ta duna e marcha, качнув di spleit, ku ta aankomende ta sexy, i a bai di man, den un hotèl ku un mucha muher riba buki, dos di e mihó muhénan ku a mira. Bon, mi повеселился ku Varia; a curiosidad pa sa ku hak sa di nos kortiku novial, i a yega na fin di tur ta mas mihó, si mi no ta sabré.
  
  
  Mi a duna un marcha di e pisin i wak den un haltu muraya piedra patras di dje. E tabata un maskarada di palu i matanan, ma un rápido vista emitió di lomba di púas - электрифицированную, manera a bisa ku lo pasa na kla for di muraya, kla di e blachi i ramanan.
  
  
  Parti Di Дублона tabata visie. Tabata un edifisio di tres mata, construi na piedra pretu i выветренного di klenku. Bentana dan di piska, tabata será i será e persona. E úniko habrí di muraya di piska banda di e entrada di hotèl, kaminda e entrada преграждали solido na porta di heru. Dia, mi ta promesa na elis ta un excursión di un dia pa henter e isla, manera trata, ku ta sali for di excursión. E anochi a kai rápido, ora di solo ta hindi den oceano, e adres tin keda na pisin kuminda. Bou di un solo dak, e Tres Steelband, tabata un bar, i ta e arreglé pa kumpra boron den awa di lugá di romaine. Tempunan aya e ta sinta, a ripará ku e kantidat i orkesta banda di mi, i a tende di e dushi babel di awa bou di e baho di muraya hustu patras di mi.
  
  
  Ta na kuminsamentu di e hotèl, i wak den e casino. Den e entrada olga e otro ku e nòmber di e artista di e bisiña di kaart, i ta un di e foto, loke mi a para.
  
  
  Mi No a eror: rasgos oriente di hende i e cura di spleit, guerero sonrisa e bella inclui mas dilanti ku e bolas di fotografia. Su nomber di e a Pidi e Негрита, i, appartement, ta posibel den e trese, ku no ta tapami nada, ademas di buki. E tabata un amigu di angel, i esaki a sufisiente pa compra di valid. Ademas, den pa sí, e nòmber proboká den mi e preokupashon: mi a tende ku loke tin menciona lorá kisas met cebuano, мулатского i di forma gino, prinsipalmente di pues di florida. Sinembargo, den Дубле-Cai, ademas di grado Ингерсоллом i su conexion direct ku e deportivo "Tres kabes" tur loke mi tabatin algu ku te na cuba òf e Pariba, tabatin e thomas ta na serio. Tur ta importante pa mi traha.
  
  
  Sino representá suave alumno, di lujo resistensia di sala ku techos haltu, gordo lomba i maestro lus riba mesa. Tabatin dos buki di e mesa di ruta, tres mesa di póker i, por ta, den mitar den di mesa di simon-den-fr. Den e kamber i e parti patras di sala hefe tabata warda pa e wega di buurt ta solamente pa grandi jugadores, ku su mes bar i restorant. Wega di e karta, òf na e duná - no ta mi wega; tin den mente ta sufisiente pa no ta preokupá pa e números di e tarea òf di plastico duná. Ma e personanan ku e pregunta di sino, na fini ben un experimental observa mas ku, por ehèmpel, ta e promé klase di un avion nobo york na lisboa. Ora ku a drenta, no a tantu hende, pa mihó, ma lihé a algu ku ta convent di mi no ta rekonosé e buraku di e tempu stipulá.
  
  
  Tabata e mesun par di asiátiko ku mi a mira den fin kende. Un di dos lansa e duná na e mesa, miéntras ku bo kompañero atenshon mas atenshon e restu di e lugá di biba, e loke ta sosodé den e paña bèrdè bou di su nanishi.
  
  
  E mi a mira bo ta aki momento, ora mi ta mi kuenta, i e "inconcebibles" rasgos oriente tabata estilo di búskeda, pa e rápido wak na otro banda. Respiró hundu i einan bai kuminsá un fotografia kohe e dia, den ku a bai ku e maldishoná porta patras di mi lomba.
  
  
  Na e ta sali, mi tratado ta kousa e nashonalidat di e dos hòmber. Manera a bisa kuenta pa no tabata e hapones. esaki ta eksakto. Proponé di soria. di nan tabata un di e edifisio i un gran kantidat di cornes. na otro banda, ku por bini di un lugá entre Джакартой i caba, i e no tin palabranan pa pensa ku tabatin un tipo di otro trata nan a bai riba e mesun kaminda mi.
  
  
  No mi ta kere ni pa un di dos.
  
  
  A yega e momento di e diskurso di e kabinet, e sala pará bashí i den excepcion di algun persona na mesa i vários di e largu curvo di bar. Mi ta sinta den arte banda di e asina i warda, bebe boron ku eis. Einan e malaria, e ambiente, e muhé ku конским e persona ku ta okupa di papagayos, i e kurpa di lines acróbatas, yen di tempu riba e aparishon di e Trabounan.
  
  
  E ta spera preferá di kastigu. Di e asina ta surgi den кромешную scur, serka di e sigui un largu redonda ta tambe, i e hasi e faro briya di e bòm sera e kortinanan. E ta habri buskamentu, e leges ta profundamente kruelmente na sombra, tambora i e ta para. E scenario pará bashí ketu na e lugá di biba затаила di rosea - bai biaha, ku e reconocimento di skalchinan, Pidi ta duna e sentro di atenshon.
  
  
  Desde e momento ta pone di para, ref ta un para, manera un imagen di bròns i, abou, e tambe a kuminsá dal i lantamentu el a dal. Tabata impreshonante e kombinashon di bailadó di barika, go-go i stripes. Bo trese konsistí prinsipalmente di yen di plumanan i venezuela; efektivamente abou, pa tempu largu топая hilchi riba e ritmo ударяющему ritmo. Armbant confronta na mess i di ènkel. Bo kurpa briya den e lus di e poco, e tabata tras di e manera resiente stima i dos di un seru, nan pechu bailenan i ta profundamente, komo si esun ku kada un di nan tabata di motor. Riba midí na e ritmo a kontinuá di scur kabei preto solamente закручивались di tur kaminda, tin biaha mandá kasi tur kos di oro.
  
  
  Despues, su, di un manera a logra lòs e contador di trese i e el a cai den e senario. E lana di su kabei aleu na pechu i na barika, un tracking di dos раздвигались i aruba di nobo. Mi bisto ku inclino na biaha riba un arte i kontené mi rosea.
  
  
  E konmov'mas rápido i mas rápido riba e kabei no a lanta ku e kabes, manera un paraplu i kada múskulo di bo kurpa ku furia задвигался...
  
  
  Apagón - i e ketu.
  
  
  Mi parade, tratado di drenta den кромешную scur, ma mira nada.
  
  
  Bai biaha e proyekto ta bolbe wak forma e mucha ta pone di para, inkluso e kabes di pechu tribulá abou di kabei, e brasanan di nan banda, nan pia pagadó di otro. Plaso bai ta comenta, ma di publico tabata hopi chikitu. Mi intento e aploudí i ora e tabata di e asina, ku bisti e prinsesa na, ta wak mi direkshon i mi tabata konvensí ku a wak bo sonrisa.
  
  
  Di lus den via e veranda lantamentu e chispa, i a tuma un arbo di su bebe. I awor bo? No tabatin e spera muchu largu pa siña.
  
  
  Bestel quedarme so na kla pa un chikitu porta di e otro punta di e asina, e balansa entre mesa, помахала e orkesta i a yega na e bara. Den e tin paña di famia na un profundidat scohe, e scohe no tabata kaba leu for di e dobladillo, ku apenas laira pa bou di su bel. Tabatin un banda blanku, повязанный di su kabei, i tin sandalia. E no ta wak mi direkshon.
  
  
  E kamarero ta pone dilanti di e ta un bòter di champán i un kopa. E no ta sinta i a pone un kana den e tabata otro banda, lanta e kopa, осушила i yen di nobo. Na e momento di e presentashon di varios hende a sali for di e sino i awor tin kuminsá na ухмыляться i source di su banda. E ignorá, ora un hende tin nan uur бармену, e nenga ku e kabes i push'nobo plaka di dollar, ku e hòmber ta span riba su banda.
  
  
  A yega e momento ta probecha di mi e revisión di telefon e atenshon. Saka un chikitu di oro e plasa di midí for di un dollar di plata ku ta kontribuí na e konfirmashon di mi relatonan di kubrimentu. Laga e observacion di meskla i spera.
  
  
  Di mucha ainda no ta wak mi direkshon. Un di e asiátiko, mi mira den fin kende i di skol nobo na sino, el a bai i a yega serka korektamente riba e. Ta pidi, e opinion, no ta kontentu di mira nan, отпрянув ora e ta hala. Di tuma di man, hala su kara di e asina, na opinion, algu insistí papia ku e. E стряхнула di man, ma el a keda ref. Finalmente e sinti ku e kabes, i e hende a sali di nobo.
  
  
  Òrdu, no ta клюнула mi cubo, asina nan a yama бармену.
  
  
  'Sí, señor?'
  
  
  "Hey, amigu, bo ta kere ku e grupo por a gosa di algu, ademas di body muzik di 1933?" Sent ku e kabes di e orkesta, den e disiplina di e kantu di coole portal.
  
  
  E laman ta mira komo un elio na miami, ku saludos manera un pòtlot, grote, boka basta i sosodé зачесанными bin di kabei. Tabata muchu preto ta probablemente e крашеными. "Bon, mi ta kere ku ta e orkesta por gosa di nan por pedido, señor", outomátikamente a bisa e.
  
  
  "Na-man, no tin diferensia". Mi ta mi a pèrmití di disco di oro di skol nobo na meskla i dal fuertemente di maltrato.
  
  
  E a keda den bon. "E ta un moneda".
  
  
  Mi a aserká e di nada. "Lesa e inskripshon, amigu. Mi traha esaki ta nifiká ku e "scur ".
  
  
  E tuma un moneda i a hiba den e lus di bar. E wènkbrou aprobashon a lanta. "Hey, mi sa ku e grupo". Mester ta sinkuenta, ma bai den direkshon di show-basis - mas of menos. "Bo ta miembro?"
  
  
  Mi ta e arreglé na user bai biaha humilde i urgente.
  
  
  "Mi No, mi ta su manager. Esaki a nos promé oro recorda ".
  
  
  E ta pensionado. Òrdu pa wak den nos direkshon.
  
  
  "Juegas na un lugá banda aki? E isla di paraiso? Haf liber?' Mi ta steipi e kabes. "O, no". Mi wak bo ta kasi bashí sala. "Mi No ta jugamos aki, amigu. Sa, mi ta mira di accijns. Mi a tende ku mira tabata di moda, sinembargo no ta duna kantidat di e ".
  
  
  E laman a tin un access di to, na un momento tabata na Òrdu i, abou, nobo den mi. "Bon, nos dibertishon..."
  
  
  "O, sí, mi sa, hòmber. E mucha ta inkreibel, ma di muzik... A hasi un mesa, saka di man i ta significant mustra ku dùim abou.
  
  
  Trabou ku bos ranka hmiknula i допила champán. "Mi джентльмену, bo ta bon ku ta bisa ku mi", a bisa e ku un lihé aksènt spañó, ku ta slep ku zonidu di músika.
  
  
  Sent ku e kabes i a sonrió. Bo djente billar, ora ku e e ta hari.
  
  
  "I a dun'é un parti di bebe, Max", el a bisa, pa
  
  
  duna e marcha bai kuminsá rápido na casino.
  
  
  No ta bai fini di mucha, pariba di e mucha muher riba e soño di kada hende, mi ta ofresé un bebe, i despues a bai sin sikiera puntra mi nòmber. Mi kier a reuni, sinembargo despues el a yega na fin di e lo tantu. Eis a wòrdu pone na marcha, i e aserká biaha, ora mi mira, nos tin ku ta papia pa kuminsá.
  
  
  No tabatin e spera hopi tempu. Despues di mitar or atrobe mi a deskubrí ku e Pidi. Mi a pasa largu di piska i a wak paña di blanku alumno ta scur e ta válido di heru banda di muraya Дублона. E entrada entre e dos, bon huntu hòmbernan di tres scur. Ta move rápido, incluso di e distansia, mi a duna di fuentenan impreshon di e mucha ta bai muchu mas rápido di e kier. Mi a gusta e entrada ta ben i e kier mesora tras di nan. for di E Trabounan no ta tin ningun problema, sinembargo, abiente, no kier a drenta ei. Mi No tabata difísil di primi e impulso ta stòp; e rekuerdo di varia i kon mi ta trahando, tabata kitá muchu fresku i mortal. Ademas, den mi trabou no ta konsistí di salba di tur e kisas, inkluso si e tabata di bèrdat nesesidat.
  
  
  Ta na kuminsamentu di e sino, a pèrdè binti dollars na kaya simon-den-fr, отбился di пухлой di e mucha muher, ku di un asina skucha mi yamá di profeshon, i despues di un dato ta liber di kas grandi. Mi No a ni kaminda ta aki asiátiko, ku tabata un recepcion. Mi tabata pa buska un diskulpa pa hasi algun pregunta na wardadó òf na e sekretario.
  
  
  Finalmente mi ta aserká na maltrato di e yabi. E registro tabata chikitu, móvil preto di un hende ku su impagabel aksènt ingles.
  
  
  "Nos ta spera ku boso tin purba, señor alto".
  
  
  "E ta gusta riba e", proponé. "Mira un chikitu di e", a bisa.
  
  
  Rápido a uní pa skouder. "Nos ta kasi yen, señor".
  
  
  "No na chikitu, i?"- a bisa ku смешком i sint ku e kabes na kasi bashí casino.
  
  
  Di sonrisa tabata tristu. "Por ta ..."
  
  
  "E suerte di nan ta di kas tin varios grandi jugadores di otro punta di e lus".
  
  
  'Ta sinti, señor?'
  
  
  "Esakinan aki hapones òf un hende otro. Mi a mira lorá persona tabata sinta na mesa. .
  
  
  'O. sí. Nos cameros di pariba di Дубле-Cai.
  
  
  'O nan mes?'
  
  
  Tabata kasi di mei, i wardadó tabata ferfelu, loke mi ta spera. - E ta un proyekto di "e huisio caba", e isla di gemeld, ta komprendé. Sr. Ингерсолл dokumento un kue un edifisio ku e mes ta forma òf na un lugá sera ".
  
  
  'O nan mes?' - ret di nobo, tratado di primi un bostezo.
  
  
  "Remente, señor, mi ta kere ku ta un sorto di pasahero na un proyekto di edifisio, e sr. Ингерсолл, manera bo sa, partisipá aktivamente na mehora di e kondishonnan di bida di gruponan di minoria den henter mundu ".
  
  
  'Mi ta image.' A wak e mango preto hombrecillo. "Bo No ta kere ku e por kuminsá un poko mas banda di kas?"
  
  
  Bo wowonan tabata transparensia. 'Ta sinti, señor, mi tempu kasi goto, i ainda mi ta lugánan bandoná un monton di trabou administrativo ".
  
  
  Mi ta habri porta di nan lugá di biba, ora mi ta mi kuenta ku algu no ta bai bon. Mi a bandoná e lus di kandela - mi semper ta hasi na lugánan di biba di hotel, ma awor mi a duna un buraku den scur yen. Mi ta keda para i skucha nan.
  
  
  E zonido so mi a tende, tabata su mes rosea. Rápido mi ta konsebími aden i a sera e entrada patras di dje. Mi ta buska fula e interior. Steipi fuertemente.
  
  
  Ainda ta scur.
  
  
  Tur loke e paden wak, ta un blek rectángulo corda di glas di e entrada di mi balcón, ilumina pa e luz di luna, fondo di laman. Ora ku mi mes wowo ta kuminsá na adapta e geluid di lus, mi a tende un dushi moveshon, a mira komo un sombra e deslizó na porta.
  
  
  Mi ta kore dor di lomba i e agarró na un hende na e paña. E skouder bou di e trahá закручено i gira. Kansá di kita for di dje, ma apesar ku e tokante tabata bòm di mi, a bunita fuerte. Ami por tin un momento a wak geus, rondó, e plan di karu na sombra. Aki a bira un di e asiátiko. Despues e manera si e almádena, mi ta dal entre repchi.
  
  
  Mi are a faya ku e man liber, a hinka den e garganta i dal na mandíbula. E hende a kuminsá na brabu i tin retrocedido na banda di balcón. Den e lus di e luna a wak den su man bill metal. Di Su man a bolbe na ami i mi ta agarró di mesa, e mitar a rais ku ta trese bou di пухлое e kurpa i e lanta.
  
  
  E no tin emitió no zonido, перелетая kla di e banda i e. di un haltura di shete mata den bulos rònt di piska. Sigui ta dal sordo, komo si fuera di canta ta estilo di e evento, despues a bin e ketu yen.
  
  
  Mi ta haña na kla den e banda i a tuma un diferensia di kurpa, tòg e lus di e piska riba e. Parse ku no a tende papia. Pa basta tempu mi tabata sperando, despues drenta i sende otro interior di e lus.
  
  
  Ainda no a pasa nada. Mi a compronde bolas. tur tabata e lugá.
  
  
  Di telefon san. Lanta di curiculo.
  
  
  "E Señor Alto?"
  
  
  Sí.'
  
  
  "Ta sinti, señor. Bo ta papia ku revisión, informa di tur e huéspedes ku a paga di elektrisidat. Pronto ta bolbe ".
  
  
  Mi ta kòrda ku e lus di e paulo ainda keda sende, i a bisa den su.
  
  
  "O, sí, señor, ta trahando riba un suma diferente".
  
  
  Parse, e ku aire di eficiencia orguyoso di su - òf otro èl konseho sabí. "Semper tin e lus di e Double Cai, señor".
  
  
  "Bon, e ora ei ta bai bon. Danki. Mi ta kologá e telefon i rápido compronde bo equipaje den e lus di e lantèrna. E tokante no a haña e kombatimentu di e mi a skonde su arma, ounke ta un poko tira afó mi paña.
  
  
  No ta importá ku loke e por a haya, asina ku e kaska e drumi bai drumi. Apesar di mi no por a pensa wak e kara di e hende, paso den e awor ta Дубле-Cai a bira menos gordo asiátiko".
  
  
  
  Kapitulo seis
  
  
  E habri, e kurpa no no tabata, i kasi e mèrdia a skucha su bos. Mi ta sinta den un tumba ademas di piska, e ta spera, ora di enemigu ta move riba mi banda. Mi пухлая, размазанная enk i e potencial di e admira e mi ta e orea. Algun di nan kompañeronan, hòmber i muhé, ta reuní di nos, mirándome ku algu ta duda. Maske nan no ta di tur ta mick jagger, ku tabata e mihó pa tur. "Bo ta buskando... er... e talento?" Спрашивавший tabata e mucha ku e acné, e ayera tabata mi ta di avion. "Mi ta guitara ku e hòmber". Mi ta e palabra no kansá i mi a dicidi no sala ta bai fini. "Un rosea di aire fresku entre e dos marcha di. Bo jega na e kos? Sent ku e kabes riba su guitara. E ta sonrojó. 'Un poko.' 'Sí.' Wak na otro banda, щурясь di solo ta refleho di awa na spelònk. E diferensia - mira parti di e imagen. Un di hisa e tabata na e cajón mi james, bòm di su trese di baño e ofer pa mi e dedenan di su pia. Tabata chikitu, rondó i magníficamente dobla den su lus di kastaña kabei bella di solo - òf algu otro. Mi reprimido e deseo pa investigá, ma pa kasualidat, move di para pa asina mi cubilla ta deslizó di su bel. E ta hari i a resistí, pa loke mi tal a sinta entre nan pianan. Mi remente a kuminsá ke e kubrimentu di ku e ta desaroyando pa mi hawke, ora di e grupo irrumpió haltu ku barba di un homber hoben. "Hey, ainda bo no a tende?" Pa loke mi por huzga, e no ta papia ku ningun hende konkreto. Di kueru tabata e di kreit di e banda di e otro banda di piska, i a kapas pa establese kuarenta mina, no largu pa bou di e shen aña. Tabatin e ta un poeta; empe ku e tipo. Un hende a bisa "no", mi no sa nada. "Bon nochi un hoben el a kometé un gran halto. Einan.' - Nombra e lugá bou di mi balcón. Ta ningun hende ta spesial, no tin interes, por ta asina, di informá e mi ta.
  
  
  'Ken ta?' Barba e uní ta skouder. "Bo ta ken sa? Ku mi ta bisa e ta un wardadó bisa bo bula di su balcón. Di nobo ta tin indica, e biaha aki den e balcón hustu bou di mi. "Esaki tabata e vietnamese òf algu na e estilo. Laga предсмертную di opservashon riba e mi a skirbi e no por biba na mas largu den e упадочном di totalmente, òf algu na e estilo. Mi no ta ta kere den bo relato - na mes tempu ku e relatonan a duna un marcha di e piska, lo no a hañá e investigá e morto tabata шестифутовый secco acróbata, ku ta kai monique di entrenamentu, ma a hinka e tempu ku ta funciona di предсмертной opservashon. Si e pafó sigur, esei significativo ku mi нападавшим tabata ta hasi limpiesa di bahada. E mucha na mi pia retorcía un poko mas insidente, i tabatin e pensamentu. "Sí, bon, mi ta kere mi tambe un poko прыгну" - bisa buskamentu di kana. Despues di vários pasonan, mi ta entrada di e rant di piska, lo a pasa e awa blou i e deslizó na bin ta mas leu mei bou di e superficie, pa merci pa gara e aire pa e boka. Den e pisin a tin un tiki di hendenan; e forma aki a prinsipalmente grupo di e okupante i ku. Mi krusá na otro banda, ta duna e marcha bai e for di skol nobo na sentro di piska. Ta hasi un tempu ku ta lorando riba lomba, mirando na e shelu blou. Na e pablo e wowo a bai tin un haltu muraya piedra i Di Дублон tras di su. Ora ei ta wak, habri e eskolar, i pa e bentana a lamper di lus refleha. E telecom òf un teleobjetivo. Mi a ku tur mi forsa di skol no ta wak directamente na bentana, sinembargo, si un hende por ei interes den mi, mi no a konosementu mustra ta bo sa di esaki. Mi No a duna kantidat di nadó pa bou di un haltu ramon, te ku no ta tende сдавленное "o Kuido!" wak ariba i a wak летящую di mi blanku i di bròns den e figura. Ta andando leu, hundu funderend un man na e awa, a dal e pianan ku tur forsa. Un boso senk di awa na milimeter ta mishi mi skouder i lanta un ola ku e tabatin riba mi. Mi No ta fuertemente dal, ma konsebími e kabes bou di awa na wak, no ta dual si e buceador. E kurpa tabata den e bòm di piska, dollar e pal'i скривив e forma di refractados e luz di solo. Ta un tempu ku no ta move i mi ta pará na punto di ambulans patras di e, ora nan pia di a keda den bon, i e buceador e balans di mi. Nos frenta cocari, e doló no tabata; su kabei largu a suavisá e dal. E a pidi e tira hari, ora e yega serka, i bo lepnan tabata asina banda di mi, mi tabata kasi un insulto no sala. E mi kulpabel - jugó general. Mi No tabata nada fásil. "Ai!" e полоскала di garganta. "Bo ta, señor alto!" Mi no a puntr'e, unda ta enter ta mi nòmber. Na final, mi ta dokumento e kantidat riba bispu pa anochi. 'Sí, mi ta.' "Mi a hasi daño?" 'Mi no ta kere. Bo ta bai bon?' Inclui ora e tabata den e awa, e a kapas pa encogerse di skouder. A wak su blanku di baño tapa solamente e mínimo i ku e por ta, i no ta tur. E kayente den su загорелого kurpa topa na mi ora nos bordo nos rudia e toen bou di awa. No ta bisa ni un palabra, te подплыли e rant di e tanki ku e lugá kaminda mi tabata - i a sali na pafó, e a Pidi e move ku ta un di e poco. E tuma ku tumbanan sèrbètè grandi nan lor'nan skouder i mi ta mira. 'Bon?'
  
  
  No tabatin e puntra pa hasi e informashon, mi no ta gusta mi ta wak. Sin paña òf na un di baño ku mas of menos ta mescos - i mi a bunita impreshonante aparensia. Ta bisa implementa pasobra nan ta hasi, i ta trato pa asina ta. E skernan di bala i e herida un kuchú ku mi a bai ta largu di mi karera, a bira fásilmente tapa quirúrgicos genero, e kontrato di AX, por ta nan no ta mira komo un pida di karni, ku ta indica na e skol di karni di e kaso. "Nos a duna un paso", korektamente mi ta bisa. "Mi tabatin e oportunidat di mira e kiko". 'Bo Por hasi no?
  
  
  Den un kaso, e no mester ta den solo ". Lantamentu ta pasa e sèrbètè na su смуглому kurpa, pa benta ta un asiento tras di su. Esaki tabata mi contract pa un estudio musico for di e. su kueru kla no require un lain di brando, ku nan por gana e koló. Ta hasi lantamentu ku forsa di esakinan educacional di nan pia den e momento tin dushi округлившегося di barika, pa wak na pechu, bula un buki. Bo pesonan tabata visibel dor di un trahá blanku. "Riba bo mes buki na ayera", - trankil, momento di mi. 'Ai! Bo a nota!' 'Sí.' E ta hari ku boka, i su wowonan tabata ilumina. "Mi semper mi ta suponé ku si bo enkuentro paña ku bo a haña, bo no tin konosementu kambio. Bo no ta, señor alto? 'Mi ta kere asina. E Nomber Di Ick. 'Mes. Mi... - Mi sa tambe a lesa. Bo foto no hòfinan fieldat, un Dekreto. 'No.' E mucha sa trata ku e kompletá. Mi tabata na oceano di ta largu di muraya Дублон te ku ta Pidi болтала banda di mi, di bel kasi ta referí na mi. "Bo ta di accijns?" - 'Eksakto.' Nos ta duna marcha di un grupo di tres bieu bunita, prinsipalmente ku e blanku животами i слитных tres di baño ku estados morales. Mi a mira un par di media edat riba un avion "Last". e muher впилась e bista riba Pidi, tratado di mantené su kurpa yen riba e tereno di vishon entre e mucha i bo esposo. Mi no kier a color. "Ta para akinan pa hopi tempu?" "E ta dependé di e tin ku hasi".
  
  
  Mi ta lagabo bai nombra un skina Di Дублон, ku tabata visie patras di muraya. "Mi ta pa e motibu ei?" "E ta un ... algu manera e mansión. Ei ta biba un hende ta riku ". Mi ponimayushche sonrió. "Bo ta di kas?" "Mi ta invita", a bisa e. No insistí. Dilanti a tin un lapi di muraya e pasa marítimo, ku выбеленной di trapi ku ta baha na playa. Ora di Pidi a mi dilanti, e взъерошила e kabes di manera ku e muras means di погладили mi barika simpel. Na un lugá den e santu tabata hoben grupo di persona, i den e prosperidat di awa tabata lorá form. Di esaki kasi no ta tabata, so olanan di olanan i e babel bèrdè blek di awa na playa. Di bista - hòmber i muhé - a sigui un banda pa nos te ku a pasa pa situations difísil di santu riba e kantu di awa. Nos ignorá e ta mira. Pidi a sin problema, no ta oscilante. E esaki no tabata nesesario. Nos robes, e muraya Дублон einan ku ta largu di kosta. Despues algun tur sint di yerba di trahá, mi ta duna kantidat di e habrí ariba chikitu bahía. Esaki mester ta e entrada di e luna. Un chikitu para personal ta estudio riba e awa. por riba e di muraya disparsé, manera e mitar di e ta di hormigón also. No posibilidat pa yega na e otro banda, inkluso ku e kancha i e liña ku mi no ta straño. Tambe tabata sa ku un kortiku túnel ku ta baha bou di muraya di luna, ta será na e tracking di heru di baranka i mi ta buskami ku ta sufisiente pa subi. Ora nos ta pasa e brùg, mi a indica e buraku. 'Bo ta hasi esaki ta?' "O, algu manera e luna grandi. E persona tin ei bo barkos. 'O nan mes?' E sinti ku e kabes i a tuma e man. bo bel pasa pa mi dilanti. "Bo saludonan di barkos, Nick?" 'Na susto.' 'Mi tin. Ta bisa, por uza un di e hotel ". "Bo ta hasi boto?" E ... Mi No sa, manera nan ta yama. Rápido e barku? Un boto chikitu, e ta bunita rápido ". "E boto rápido. sí. Bon, e ora ei nos tin ku bai ei ". - Hopi kos mas ku boto? E acurrucó banda di mi, i bo wowonan scur concierto. "Mi a sali e barku". Mi ta un puta sa ta bon na ku ta referi, ma kier e ta bisa. "Ban wak." 'Mas lat?' "Sí, otro biaha."
  
  
  Di Дублон ocupa tur e parti pabou di e isla. Nos a pasa den ta largu di muraya un abundantemente yama un; Aki mi no a ni bunita, ni esnan ku a tuma e solo, i e dushi league плескался di apenas dera di reis di koral banda di e kosta. E laman na e horizonte, a kita e úniko bela blanku, tambe no ta mira nada, ademas di ta ketu regalo di awa. "Bo ta kuantu tempu bo a traha akinan, ta Pidi?" - "O ... ta kasi un aña". "Tin hopi". E uní ta skouder. "E a paga bon, i e bida aki e ta agradabel".
  
  
  "Bo ta biba na florida pa esaki?" E para buskamentu i испытующе mi ta mira. 'Ta kiko mi ta preguntanan aki?' 'Mi no sa. E mi ta parse ta probablemente ". E mucha sint ku e kabes, i su wowonan tabata pasa e doló. 'Mes. Mi ta mi di cuatro ". "Mi No a riba kuenta...", "O, e no tin ningun balor. A pasa hopi tempu, mi tabata un mucha muher, ora nos a sobrebibí. Mi mama i mi переправлялись ku otro riba un boto chikitu. A diarason den nos, cebuano di petroli, ma te scapa. Kasi.' Ta puntra lanta un ceja. "Mi... mi mama. E a herida gravemente herida. Mas di un luna, e dòkternan bisa ku e ta mihó, i despues ta muri ". 'Mi ta sinti.' Un biaha e uní ta skouder. "A hasi hopi tempu, Nick". "I bo tata?" "Mesora despues di e revolution di castro, e kai den e prizon. For di e tempu ei, mi no a tende. Mi No tabata nada ku ta bisa. Mi a tende diesdos krónikanan simia, implementa pa kere ku e, ma semper tabata e posibilidat pa ku e ta bisa bèrdat - i mi no ta kere ku ta na about a balor. Kaminata riba ketu, a yega na mi banda, sinembargo tabata sumergida nan plannan. Por último e ta bisa: "Bo sa, no ta mi rason nòmber". 'O?' E sonrió breve. "Mi No ta un soria pa bo". Mi ta steipi e kabes i ponimayushche sonrió. "Ora ku e sinku òf seis aña a bai na e show-basis na miami, mi agenda no kier a riba mi ta gusta di mercera ortiz. "Bo ta muchu komun", el a bisa, mirando fiha riba e karu.
  
  
  Bo mama tabata mitar di e nina. Mi tata tabata un mulo. Ei E A Pidi Негрита ". 'O.' E ta keda para i mi ta mira. "Bo ta sa tur, Nick?" "Sa di mas i mas". "O Ja!" E mi ta aprel e man. "Bo Por hasi bo a yega aki, manera Дубле-Cai, Nick? Aki ta solamente e muchanan di e hips i di ansianonan ku nan guess di e muhénan ". "O, mi a tende papia di e pida di dinamico, ku ta pas mira spetakel di baila, i mi tabatin e bin". Di hari cultural toka escéptico. E pone di antilles, el a aporta di pechu kontra mi pechu. Di triple lepnan приоткрылись, i e bista потускнели. Nos become. E lor'nan brasanan di mi garganta i e elvis ta bolbe kontra mi. Mi kontesta a unidat i liber di engañonan, i e afar mas fuerte pa mi, ora nan lenga buska di mi. Mi a baha na abou pa lomba, den bòm di su trese di baño, na riba e sker entre nan ta válido solo. Siguramente, bon ku na e momento ta visibel pa dos par hoben, e desplazan lantamentu di ta largu di un haltu muraya. A wak e promé i proveé den atenshon di e Trabounan. E super, despues ta hari i mishi di cultura mi a trese den baño. "Ta bai patras di bo mes, mientras bo no остынешь, bo ta bon?" "Mi ta mira" - gruñó mi. E hari kontentu. "Mi sa ku tabatin splikashon, Nick. Bo ta e persona ku a mag di bai na fièrnu ". Mi ta agradecido sonrió i nos nos a topa ku e otronan. Despues ku nos a pasa den nan, i marcha bai e skina di muraya, ta Pidi mi ta brasa pa hep i потерлась e kara di mi man. "Awe tin e ta sali, di Ick". ", Asina bo ta normalmente entre pa e anochi?" "Tin biaha mi ta den nasa. Òf mi ta silensio mi biba na lesa e buki "Òf bo катаешься e barku?" Sí. Esaki tambe.' "Mi ta kere ku e ta un bon idea. E anochi aki ta?' 'Na susto.' "Nos ta mira den e bar kaart. Promé поедим, i despues... - No - kontestá e buskamentu. "Mi No ta riba e bar. Mi No ta gusta ... bon, bo sa. No ta bai laga e ningun hende a recobra ei, si tin un cita. Mi a bin den di kuater ". "Bo sa unda ta?" E sinti ku e kabes. "Bo mester skirbi e kantidat na maltrato di revisión di hotèl ayera pa e anochi". 'O. Lo ta di bèrdat.' Nos no a pasa ainda tin un tiki te ku ta leu no ta hasi visibel den e hotèl. "Bo ... hm ... no tin ningun hende, bo no ta?" 'Kiko bo kier bisa?' 'E otro?' 'O. No, mi no ta spesialmente, Nick. Aki no tin ningun hende ku a hiba pret, inkluso pa poko tempu ". Bo wowonan mi ta bisa ku mi ta un excepcion, ora nos a yega na un chikitu parlamento di e laboral di hotèl, unda ta un den un koló di playa bug мерцала e solo, ku maldishoná ta duru ta kere ku un bunita, manera Pidi solamente spera, ora Ick alto yena su cultura di anochi.
  
  
  
  E di shete kapitulo
  
  
  Mi ta hiba e lugá di biba file i algun ki belast di mantel di eis di serbes Mate. E kamarero ta kubrí na mesa ademas di e entrada di balcón, ora el a bai, mi ta for di e falis un par di loke bo kier a studia. Den pasado biaha na e sùit, mi ta guia kla nobo york i a kumpra vários mas. Nan tabata bringa pa haya ta e kier, sinembargo, den fin nos a haña un mapa Дубле-Cai. Anto mi kasi no e wak; tabatin hopi ke di pafó di e balioso stat i baha riba kaminda. Awor bebe medio kopa di serbes i desplegó di mapa. E ta un poko ta ku mustra; ningun hende ku ta pesei, e kapitan no a bai utilidat na e manera di e boto banda di dos slot, sinembargo tabata e úniko karta ku mi por a haya. E specifico mas peligroso obstáculos sumario; dos bieu a resta riba naufragios di e barku, e reis di koral, mi mira pa e dia i lorá chikitu preis. E luna den e parti Di Дублон e tin detenido, ma di lesamento di e oceano no tabata visie. Esaki no ta un di mi mester kuido; ta ku otro A okupá di awa rònt di e isla, e isla di hustisia caba. E ajos i recips den forma regular. Mi ta posishon ta kòrda, sabiendo ku e no por hasi hopi bon den e scur. Sinembargo, por ta menos sa ku tabata ei, i ku e por tin un balor. Despues di almarza, a sali na balcón; Solo ya a sera un haltu, rápido moveshon di e nubianan. Mi ta di kumpra kla di e banda, sinembargo no por mira nada, ademas di otro banda e laman di skina Di Дублона. Mi ta aktua di e tuma un lugá na e piso ekstraordinario, ma awor mi ta duna kantidat di mando trata di tuma un lugá di biba ku bisti un hotèl. Bon, tur loke nan tin ku hasi e ta drenta den e sala ku e mesun bista. Mi ta bistí den bieu vaqueros blanku, un star i sandalia di kueru, ta pone e gas di solo i e konvenio di e losilla ta kompletamente chikitu kos. despues mi a pa largu безмолвному e paulo. Ta mas probablemente ta ku tin adapta ku 716 di 729. Tuma e senso te via e veranda di e planta baho i, den kaso ku un hende ta klaridat den mi a drenta den grandi di dengue lus zal. Mi ta sinta i pidi un kon mi no kier. Despues di algun menos mi ta puntra unda ta e aseo di cabello, i ta dirigí riba e direkshon. Manera mi ta spera, ei tabatin dos caba telefonico. Mi ta marco e kantidat di hotèl i pidi un kantidat 722. Ora mi promé intenshon tabata tin un éksito, mi ta bisa e muhé, tabata drumi i взволнованной. Mi ta puntra di one, bisa ku one no tin, mi ta diskulpa i mi ta kologá e telefon. "E pasenshi", a bisa sí, i su барному stul. Pa e di dos mitar ora mi ta hasi dòbel обзвонил otro lugánan di biba for di su piso i a topa ku tur dos ta okupá. Si di aserká biaha na telefon mi no ta encontra un sala bashí, tabatin e prueba algu diferente; e personanan ku ta dirigi grandi lugánan di e hotel no ta estúpidos, i biaha òf tempran e aparato duna kuenta ku e mesun persona ta yama na diferente lugánan di biba riba e mes un piso. Ta e bieu tico ku aktua - aki bieu ku kasi mi ta duna bèrguensa permití su funshon. Awor mi tabatin un chikitu di tempu, i mi no kier a uza mas direct - i fruta - tácticas pa drenta den e lugá di biba, e publico pa mi e tipo bo tabata buskando. Ku e kuater intenshon, mi a duna di telefon zona dies biaha pa e konvenio pa e lugá di biba ta bashí. Corrí di skol nobo na vestíbulo i a subi na e acceso na su piso. Ta promé ku mi ta siña, manera un preis di espía, ta imprimí e informa, i e di dos - manera habri canada. Kada faha mi tin, ta kontené hermana integridat, i pa falta di un into mi ta encontra den e sala di 721. Mi a bandoná e entrada entrevista - nan, ku e habitantenan di e marcha, paden pidi diskulpa pa loke bo mira meskos ku e entrada a keda habrí i a drenta na gosa di bisti - i a yega serka rápido riba e entrada di balcón. Mi No a pa hopi tempu no a para den e balcón. For di unda mi tabata, mi ta bai bon visie di mas parti di e tereno. Ami por tin un momento a wak di hende ku tin intenshon tabata na biaha bai bin na, hustu patras di muraya. Nan no tabata bistí den forma, i e no arma no tabata visibel, e liber sosial paña ku ta karga, tabata asombroso parse i mei euskara un kos di 45 liber riba e frontera di su rifle. Den e luna di aruban den vários di barkos di mayor, i un hende tabata andando riba e awa. Mi a mira parti di e abundantemente kaya temporada di kaya, unda bo ta hasi e solo otro persona; Entre nan tabata e sirbidónan di koper, chaquetas ku banda di bida... i di otro kos. No mester risibí un proyekto grandi, pa komprondé ku ainda ta entregá. Mi a siña bario mucha peso di 140 kg, ora a yega na un gran blanku silinder, ku tabata responsabel сложенному den un banda, presentá pa e. Probablemente, e hachís, Pa atraé pa algun bastante, a tarda algu otro di gratis di bebe. Ma mas mi no por a mira. Di als di nan rònt di hotèl tin planta serka di otro i e cura interno di muraya patras di laga sera un bon edicion di e kara di e edifisio. Asina, e dòbel баррикада, ku riba un problema, den sa ku nan a sali na kla for di muraya pafó, mi no sa unda nan ta guards, i ei, si mi tin un manera bit esakinan obstáculos, detayá: eksistí un problema di pasa pa e aden di barbados, i sa ku ainda tin ku bit. .
  
  
  "Mira, señor. Bo por hasi algu ku bo ta yuda? Na tende e bos aki, mi ta bin bèk, papiando netamente maldishoná gordo lomba. E haltu hende na preto ta para den e bashí di e entrada, tabata e paña ku bo komun paña sosial. Un man e ta eskudo засунута e bolo di su chaqueta kortiku. E sonrió ku curiosidad i tabata masha agradabel. Mi a aklará e garganta ku e speransa ta ku mi ta bunita desapuntá. 'Ta sinti, por fabor. A ku e entrada a keda habri, i a drenta na wak bon bista di e banda di hotèl ".
  
  
  'Sí.' E sera e entrada patras di e - e aktividat, e mi a baha na enkargo. "Bo ta e punto mas haltu di e isla di Resurekshon, i e ta hopi interesante". E biaha aki e sonrió ekstremo, i ei mi a siña. "Herida?" E pasahero pa e avion "e a bira" na e momento abou ku e kabes. "Na susto, señor alto". 'Remente mi ta sinti. Mi so kier... - ta kansá evitando e man na e balcón, despues sonrió rítmikamente. "Si bo komprobá, mira ku a pasa aki, no tin pa loke ta tuma". Hasi un par di pasonan na lugánan di biba i sigui wak den mi. 'Esaki no ta obligatorio; Pa mi, mi no ta parse un ladron, señor alto. Mi a pone un esfuerso pa hala rosea. "Ta sinti", a bisa, i despues a pèrmití su yu di tera curiosidad di kibra. Herido ponimayushche sint ku e kabes. "Sí, mi ta biba aden. Den Double Cai ta bon ta referi na e personal. Igualdat pa tur hende ". Bisa e no ta un sombra di amargura. "Mi ta kontentu ku ta scucha aki. Ta duna kantidat di su pasahero mester ta felis ". "Mi ta satisfecho". E sinti ku e kabes di skol mi skouder. "Por ta, a interes aki bunita anual ta sinta tras di muraya?" "Esaki ta tur kos, bo no? Mi ta referi na tur esnan ku bo sa ku bo ta biba ayanan ". "Sí, asina bo ta." "Mi pensa ku tabata un ermitaño. Ta ken ta e persona резвящиеся den luna? "O, señor Ингерсолл por ta un ermitaño, sinembargo no egoísta. Vishonnan e kombidá na hoben a uza nan ... lugánan privá ". "Mi ta empezando ku esaki". "Na e tambe". 'O?' Herido nombra un banda di hotèl, banda di e area di piska. 'Mi no tin ningun skondí ku e señor Ингерсолл pará meimei di e palunan di lorá salanan. Ta boso ta diverse a ripará ku e kombidá, i parsialmente luga e di kendenan ta deseá invitá riba su tereno ". "Ta mi di konseho". E posibilidat, naturalmente, e mi ta e evento, ora hawke ward'di mi, mi tabata kontentu ku e a pasa. "Awor bo sa, señor alto". 'Mes. Bon, tende, pordoná, ku mi a kaba ta drenta. No ta mira esaki, di e vaye tantu di mi - hotel, models i simia, - atkirí e habit di tur usa su nanishi. No sa ora bai ku un bieu amigu òf algu na e estilo. 'Mi sa.' Herido tabata gusta un baranka, un poko ta ademas, pa mitar mi.
  
  
  Mi a pasa dilanti di djé, sint ku e kabes, ta kla hisa di man, a drenta na asilo i, ku kuido, a sera e entrada patras di dje. Na kaminda pa nan lugá di biba, mi ta pregunta por hasi e pasahero, na paña ku paña di trabou, e bolo di chaqueta est e solo. Un biaha, proponé e Херриджа di Doble-Cai tabata otro di bes, pa loke mi no sa.
  
  
  E dia sufisiente pa investigá e Isla di Resurekshon ainda tin un poko mas. Kontentu den e estacionamiento mi ta entregá un bug di playa, un di e gesker фольксвагенов, ku spesial referencia di e caracena i e neumáticos kanalnan. A pa e nos kaminda, bordo di palma, te di e kunukunan di golfo. E klup representá no mas ku aden un lila na aire liber di tres bandanan, ku un seri di orario di kuater parti. Aden i e pafó tabatin un bar i mesa, ma pa ningun hende no tabata ei.
  
  
  Mi a pasa pa kaha di palu di suela di lila, i wak den kunuku di golfo. E dushi tera tabata bistí den exuberante vegetashon, di onor усыпанной mata koriente i fásilmente montura di palma. Bai ta leu a bai tin un solitario di e cuarta di jugadores i dos garoshi di golfo. den e restu di e tereno parse безлюдным.
  
  
  Mi ta sinta di nobo den e bug i sigui mi kaminda sin fin. Na final di kunuku di golfo e kaminda e ensanchaba, contamento di matanan i ta hiba un chikitu haf. Di dos rònt di e bahía di action di diques; dos òf tres круизера dimensies desenas tabata tratado di e haf deporte, meskos ku un yen di chikitu varios i lansa rápido. Mi No tin mira nada parse e buque di hidrodeslizador.
  
  
  "Probablemente, e Ингерсолла tabatin un barkunan den luna", proponé гадая eksakto unda.
  
  
  Na otro na e bahía a wak e isla di "e huisio caba", ku nan esqueletos di stal aerostáticos ku ta lanta di santu i e apoyo di e brùg, ku ta sobresalí ariba di e awa di e bahía. For di unda mi tabata e completo di un brùg na e punta di mail mas ku nunka, e asemejaba di e peso di e balki di stal, bandoná ei i di olvido. Den e brùg no a ni kaminda tin e aktividat di edifisio, sinembargo riba un distansia a na altura di e balki di grúa i кружащиеся di skinanan mail di e edifisio di e hufnan. E mi ta normal na e edifisio di e proyekto i mi lo no sa si e tabata algu otro, nan ta buska di awa habri ku un distansia di mas di mitar mil.
  
  
  Un tene gruñido ревущего mayor rayo mi bista di robes. Blanku di e barku na kuminsamentu di e último na final di e bahía, i e curacao di koló blanku a lanta riba e awa den e dilanti metal di nèt. E buque di hidroalas, i e no tabatin ku rei, for di unda proven. Angel tabata sintá den e parti traha habri e asina, ademas di e kuadrá recorte азиатом, i tabata sintá patras di e planta di un di длинноволосых hoben, mi ta mira ku e ta e aeropuerto di dia ariba.
  
  
  Rápido e barku ta hasi e skohementu di e ocasión i na e entrada di e muchu entre e dos islanan. E доплыла di largu e mail, ku e tabata na e awa di e huisio caba, сбавила calidad, serka di e kanto, i ta surgi den e awa. Un sèt di chikitu modelo a bin pa gara швартовную di e liña i, abou, di trinidad e naam pa trapi, a bula den tera i disparsé den un grupo di edifisionan di skol baho altu.
  
  
  "E kontratista" huntu ku "forsa" di ta papia di registro, e otro mi tokante di e anochi ariba, abiente, ta bishitá e trabou di edifisio di dos miembronan di e íntimo seis ...
  
  
  Mi a opservá di barkos e chikitu haf i a curiosidad pa loke ku e kapdó di Òrdu. Promé so mi kier a tende, pa sa ku e por conta di e ministerionan di Ингерсолла, ma awor mi ta surgi un idea mihó.
  
  
  Un kaminda di aterisahe a subi riba un seru banda di haf. "Er je" e entrada espasionan ademas di e buraku, di e развевался ветроуказатель. den nan rònt di e ta algun di e deporte di avion. Mi no por a bai, asina mi a bai di hormigón di e plataforma. Ta bira sali di hende i por tin un momento wak, i despues a bolbe aden. Mi tabata solamente un trata.
  
  
  Awor mi a riba bug na playa den e promé i e delaster biaha, e conclui su sírkulo ta e dushi ritmo di santu, te na e pista di den banda di hotèl. Tabata hundu, manera e playa; e ta un evidente ku e huéspedes di hotèl Double Cai no ta preokupante ta algu ku ta mas haltu ku e golfo i бездельничанье ademas di piska.
  
  
  Tantu e outo, mi a bai directamente na nan lugá di biba, no ta e momento di teme hoben, mi por a kai riba mi. Mi ta mi a pega un or i, abou, el a prepará pa e aserká anochi di siguridat.
  
  
  Mi pisa un evento buska mi ciudad di arma ku e posibilidad pa ku Чиной no tin hopi por ta keda skondí pa hopi tempu. despues mi ta recita disidí laga Вильгельмину i hugo e lugá. Den circunstancianan adecua espía traha e ta bunita difísil, ma teniendo na kuenta un chikitu posibilidat pa bailadó tabata tin solamente un hende ta opservá su mes, no por permiti e lujo ta amplia e asunto, kuminsá ku e solo i стилетом. Mi ta atrobe.
  
  
  Mi ta mi a pone di ponton scur, maron scur, esey i e blou di chaqueta i laga nan vários estados sapatu ta tene. Despues mi tabata den e balcón di algun menos i wak den su banda ademas di piska. Sint di stal ainda tabata cada, i mas lat di solo пробивалось kla desigual basa riba e nubia di defensa.
  
  
  Un hende a tin un access di to. Mi ta bin bèk, ma patras di mi ta e lugá di biba ku no a ningun hende. Despues skucha trankil murmullos di bos, ma e palabranan tabata difísil. Na tende e zonido, mi a aserká e banda di balcón i skucha nan. Di dos òf otro palabra ku mi a tende, e lenga parse vigente familie, ma pa stranhero. Wak abou i ta na dilanti ta sufisiente pa mira e banda di balcón di bòm.
  
  
  Den e banda tabata e maron man bai tin un rosa preto di mangel. Chikitu di poko lo запрокинул e kabes i, mi ta kere, e sonrisa riba mi kara tabata skur. T'asina ku a keda hustu bou di mi - i ta kompletamente flexibles manera hende no ta difísil eskolar ku balcón mi, i ainda mas fásil bek na lanta. Solamente ayera, e tokante no por pressure di e elokuente kaminda ta skapa ...
  
  
  Mi ta tuma algun menos pa akomodá algu mi lugá di biba, i mi a kaba ta finalisá, ora supla mi porta. Mi tabata para, ref, ma read wak e trapi. Pidi yega na tempu.
  
  
  Ora mi ta habri porta i a mira ku e ta ei, na un momento mi ta sintí kasi un pober bo ta haña ku ta rekeri den su asina, manera tabata plania. A tuma djis un ratu so.
  
  
  
  Kapitulo 8
  
  
  
  
  "Sí", a bisa suave, lantamentu, siñando su. Manera semper, e tabata bistí den blanku, e biaha aki ta замысловатое paña riba e suela, драпированное, складчатое i kaba mas of menos na estilo unda. Mientras kana, paña di aki, i ei расшатывалось, laga e bista di bròns den e pal'i un corta hundu, a duna di konosé ku e no tabata nada ku e paña ku ta poní. Su impreshonante pechu mishi mi chaqueta, ora e nadó pa mi dilanti, i ora e tabata meimei di e lugá di biba, e a hasi e fruta i hospedá ku e lus di e entrada di balcón tras di su.
  
  
  "Bo purba?" - puntra e.
  
  
  "Ta un pregunta estúpida".
  
  
  E ta hari. 'Sí.' E mi rònt di su bista ta hospedá den e kama grandi. "Mei, pa cena перекусим?"
  
  
  Normalmente no ta замедляю kontesta riba e tipo di propiedad, sinembargo, esaki muher-bandera a pa mi muchu rápido. E sinti mi decision i e ta inosente lanta e wènkbrou.
  
  
  "Mi ta referi na tuma un poko".
  
  
  Bo ta hasi konosementu tabata e mihó; a plan pa e anochi, mi kier a trata ku nan ta pidi korekto. "Ромовый un punta?"
  
  
  'Company.' - Lo No tabata un petishon.
  
  
  Mi ta aserká na telefon. "Nos a wak kon rápido di hiba".
  
  
  'Mi No.' E yega serka e chikitu naar i saka un bòter di champán instrukshonnan na e ora ku tin un punzón. "Mi ta nada mas no ta biba, si for di e", bisa.
  
  
  "Mi ta pone ei aki e bòter?"
  
  
  "Si". E ladeó e kabes i mi ta mira. "Bo ta gusta?"
  
  
  "Mi No ta den kontra di e."
  
  
  Nos bebe di regards di ophetonan ku e e ta laga na naar i e manieren leu for di otro. Nos conservacion ta ininterumpí; e ta puntra di mi traha, ma ta ku no ta e interes riba mi kontestanan. E manda mi keer otro observacion; tabatin e ta un mediante e spetakel, i si ta Pidi e no tabatin intenshon ta pasa e restu di su karera, baila den Дубле-Cai, e mester tin por ta menos fungi очарованной mi sosodé отрепетированными krónikanan.
  
  
  Na lugá di e, nombra den e combersacion riba su mes, na su pober infancia, di su amargura ku tokante di cuatro i di tur e komunidat. E a konta tur tokante di su mama, manera e hui di e parti content di china, pa bin bek na pasa na tur esaki. Tabata kasi convent, ma e insistí na esaki.
  
  
  I esaki a kumbiní; e no a ni e otro mínimo duda ku ta hasi e anochi.
  
  
  Ora nos ta e lugá di biba, tabata scur. Den e bòm tin invitado di como hefe na fabor di e sala di ta; e iluminashon tabata asina dushi ku parse ku e paña blanku di Òrdu pa sende. E mi ta hiba un banda ku bisti e awa ta mas leu mei di bar i ta e orkesta di ja-ja-ja, ku por ta un chikitu kaminda di baila.
  
  
  Mesora paresé e kamarero ku un bòter di champán ku tin ningun menu.
  
  
  "Nan a konosé ku mi", explicó Pidi.
  
  
  Tabatin e eherse hari.
  
  
  "File bon mira, semper ta bon, e Ick".
  
  
  'Bon. Bo ta un fiel ramo. Mi No ta importá si e tin tuma un docente di asuntu nan mes man asina, despues di tur e tabata aki, den kas, i a ekspresá nan segun regla, no tabata tin otro. Un tempu.
  
  
  E tabata incansabel di kuminda i ataká maneho dushi file den karni di baka ku e delikado confederación. Nos ta kasi mi no ta papia ku mi gusto. A wak e al; algun par bailarin, prinsipalmente e personanan di edat, na excepcion di un par, целующейся, manera resien pasado. Un mesa ademas di e orkesta tabata sintá par di длинноволосых di mucha, paña ku lammetjes, sinembargo riba e paña normal - manera ta e studiante, hungando na hippie di lat di siman.
  
  
  Despues di e cafe a sirbi, petishon ku ta baila. E nenga ku e kabes enérgicamente, nan largu kabeinan blanku means a kai riba e skouder. "Baile na e placa, Nick". Bo djente billar na scur. "Tur e demas ta solamente pa medio di dibertishon".
  
  
  Mi ta mira por tin un momento, despues legalmente i a tuma e man. "Ei semper kier принарядиться".
  
  
  Bo wènkbrou e diarason. 'O?'
  
  
  "Si bo no kier landa su sírkulo ta karera riba barku".
  
  
  "E boto rápido. Bo mes mi ta bisa.
  
  
  'Sí.'
  
  
  "Ma bo por hasi e ora ei mi ta mira?" E mi ta aprel di man i ta karisiá di leges pa su paña. "Esaki tambe nada". Nos por ta un entrada laboral i di e piska riba e apartamentu. E Trabounan, por susto, tabata e mes reach bug, i e guiabo e kore ku e mesun faro confederación, ku ta demostrá pa cena. Ora nos a yega na e kosta, a yega na e mail i hasi sakudí di rantnan di bou di e wilnan.
  
  
  E boto tabata e fin di merkado, ademas di e grandi "chris-Kaft, ku tin un par di lantèrna di bòm di defensa. E a pidi e hari pone nan wowo riba bo direkshon i ta dirigí nan boto. Esaki tabata e autorisa di e barku di sinku matros, ku un gran asina, mashá kubrí dushi material di plaka. Manera tur e Trabounan, tur tabata blanku. E mi no ta gusta, sinembargo no por a hasi e tokante.
  
  
  A lanta e rant, a kita bo sandalia i fásil bula bai caba. Ter di kuminda швартовную di e liña, ora a hiba mayor pafó di bordo Mercera den un forsa di 75 cv, i, ora fornikashon a traha di forma konstante, mi отзвязал e bog pa e liña i a sinta na e. E tabata bon, e sa ku ta hasi ora ta leu, a hasi un giro di 90 tret ku un resiente gruña выплыла di e bahía.
  
  
  'Na unda bo kier bai?' - gritu e, kada biaha e gruña di motor.
  
  
  Mi ta kla evitando di man. "Ban wak algu".
  
  
  E precipitó na kla den e lus di un largura di ola kortiku, e centrale so na largu i e lusnan di hotèl di robes i vários equipos di traha di als, riba e isla ta e huisio caba, e drechi. e rosa di luna no ta significa nada. Òrdu saka un barku na e punta di e kaminda di aterisahe i e precipitó di corallo na e kosta. Nos ta krusa hotèl, обогнули mas leu punto, kaminda e curac murayanan di Дублона rechasá e sombra di e santu, despues na e marcha.
  
  
  E kabei Atendé di indebon na bientu i sint, ku ta заплела e kabei, ta desolve. Mi ta ekstendé di man i bok'su. E ta hari i похлопала mi pa para.
  
  
  Mi ta gritu di e tende, invitado na e planta.- "Bo por tira un vista?"
  
  
  E tin kuminsá na makelar, i despues a bisa. 'Na susto. Bo Por hasi no ta?' Nos a kambia di lugá, ku ta riba su mes tabata interesante manera, ora nos перелезали amigu kla pa un amigu, sinembargo no hasi nada, siendo ku ainda tabata basta rápido.
  
  
  Mi ta makelar, i tin bai mas leu, i awor e hotèl di robes pa nos a pasa rápido pa dilanti di un punto di salida. Mas lihé i ta bolbe na Trabou.
  
  
  "Bo ta hasi tin di e isla?"
  
  
  "Bo ta referi na "e huisio caba?"
  
  
  'Mes. Bo bai ei ta mira?
  
  
  E uní ta skouder. "Solamente e bulldozers. Ta mahos.'
  
  
  "Ban wak kiko ta pasa".
  
  
  E mi wak ku duda. - "Mi tin ningun hende ta muri drenta".
  
  
  "O, nan, mi ta encanta wak e edifisio. Laga nos ban wak.'
  
  
  Mi No ta importa mi a deskubrí ku e ta aki òf nò, Mi ta bèk. Nos a manda pa kore dor di e bahía tin aporte di hormigón i di playa tras di nan.
  
  
  Pa nos pasa e delaster pilar, a bai na e hendenan hui di un renchi na e awa. I inclui di неясном di mira lus di arma ku tabatin. Mi ta baha su calidad i pèrmití катеру di drif, te bòm no ta mishi di santu.
  
  
  Nos tin dèmpel fuerte lantèrna. Mi a lanta di man i ta wak e Pidi. E tabata sinta, ref di lepnan entrevista, bista bashí.
  
  
  "Area di besindario! Un lugá privá! Laga' Un gritu di scur tabata instante i aflautados.
  
  
  Mi ta hari di arma di hasi den e lus. "Tende un homber, implementa nos ta sigui. Bo no ta topa den e monton di santu? Mi ta pone di para i a sali na kla publica na proa un boto.
  
  
  Den e trata di lus вырисовывался sólido sinta. Di arma a manda na barika.
  
  
  'O pafó di mira!' - - uur e. "Ta un lugá privá. Un Otro buraku, i a выстрелю ".
  
  
  'Ick!' - gritu di Òrdu patras di mi. 'Bon, nos!'
  
  
  Mi ta uní ta skouder, sonrió di lus, di traha ku dede lista di solo i laga cai e dede, manera un martiu. "Bon, amigu di aserká biaha mi ta yama", a bisa, entrada di nobo den e asina, гадая, no tin oficina si ta un di patu di перезрелого hippie.
  
  
  Mi incluyendo e marcha bin i a kita e boto riba e kantu. Lantamentu вошди na e bahía. Tempu ku nos riba e awa habrí, a pago di mayor i laga e barku di late. "Hey, tin un bon komité di revisión", a bisa. Di sonrisa a. 'Lo konta.'
  
  
  "Bo tin derecho pa hasi?" - indienen a puntr'. "Bo no sa ku un hende por bai na e kosta, miéntras ta permanesé na bou di e marka yen di awa?"
  
  
  Di sonrisa tabata un poko mas deboshon. "Bo sa di esaki?"
  
  
  "Mi abogado di bela".
  
  
  E pone man na mi skouder. "Mi No pasa muchu leu, Nick. Einan kapas leinan, violá ".
  
  
  "Bon, un bon mes di hasi su obranan!". Mi, manera mi ta spera, bon akumulá di furia. "Nan no por дерьмово hasi".
  
  
  "Ick ..."
  
  
  Mi sumamente e atraso na sí. Esaki tabata un buraku, sinembargo apenas esfuerso. "Tende, ta Pidi - gruñó mi e ta e orea - aki tin diesdos persona ku aber ta mantene ekskluí for di loke bo ta. Promé Ингерсолл ku su maldishoná muraya, i awor e! Ta kla?'
  
  
  Pidi hopi tempu no nò, i mi a miedu ku e tin bai muchu leu riba di media. Despues lantamentu a sinta wak mi a pone un man bou di mi chaqueta i avansando mi hep.
  
  
  'Ick?' uur. "Hey, nos a parti di dibertishon..."
  
  
  Mi ta brasa pa e skouder i e atraso na sí. Na ciencia mi kurpa i íntimo retorcía. Su kara a lanta i mi ta sunchi den e lepnan; promé suave, despues ku e kresementu di e karnal, na e a bisa ku entusiasmo.
  
  
  Un chikitu faro e tin lihé riba e awa ku di parti di e isla ta e huisio caba, patras di nos. Mi ta spera. Di lus a yega na nos, ta bira mas duru ainda, duda, despues a bira i cogí di nos su lamper.
  
  
  Òrdu пошевелилась, lanta e bista i frunció e ceño. Despues el a lanta maron di man i lanta e dede medio den e mundial gesto di despresiá di telefon.
  
  
  E faro e ta sinti mas aleu. "Esakinan поганые вуайеристы", - murmurá e i e acurrucó nobo pa mi.
  
  
  Nabegá awa ariba, te ku nos lepnan i idioma ta ocupa pa e konosementu i kla intrincados leges pa su paña ta habri. Bo pechu ta biba den mi akto i mi lepnan e everon di hel di maron pilar di e garganta di e di поднимающемуся брустверу te ku no a logra kompletamente di pezón. Reserva konosementu, aprel mi kabes na su kurpa i cruz un firma riba mi pianan.
  
  
  Mi No a fásil awor mi ta mi a sobrebibí e libertat. 'Maldishon!' Murmuré.
  
  
  "E ta bunita" Pidi no a tuma skonde su pechu paña i den e dushi lus ku ta wòrdu mira komo un muhé esklabu-bárbaro di e Bieu roma.
  
  
  "Ta sinti - gruñó mi -, ma pa e chikitu..." Mi ta steipi e kabes, komo si e tabata muchu rabiá pa ekspresá e palabranan.
  
  
  "Late di nan", insistí, bisa. "Solamente ta kere den e Puesto".
  
  
  "Mi No process, kariño". Mi ta libertat di man, a kita e chaqueta bok'di sera di sofa. "Mi ta suponé riba bo". Enfadado, e tiro a hiba e boto i e claro. Nos умчались riba laman, e nanishi взлетал i laira riba e olanan.
  
  
  'Ick! Kiko ta hasi?'
  
  
  Mi ta hari pa e. "Image wega, kariño?"
  
  
  "Mi No sa ..."
  
  
  "O Mira!" Konsebími e dede lista di direkshon di e isla ta e huisio caba, e no tabata nada otro ku e lengüeta e horizonte tras di nos. "Unda bo ta, esakinan porko ta hari di mi". Tabatin e grita pa sera e gruña di motor. e pida di laman akusashonnan nos i намочила. E pidi ta ku esei no a importá.
  
  
  "Bo ta pa e motibu aki ku ta bini riba e maldishoná isla".
  
  
  "Ma ..." E tabata remente cultura ku e konosemento. "Nos a wòrdu..."
  
  
  "Sí, nos tabata okupá. I continued hasiendo ".
  
  
  Mi ta brasa pa e skouder i primeramente na e atraso na sí. "Nos implementa laga nos ban hasi esaki riba e otro banda".
  
  
  Mi ta bira un boto den forma di semicírculo i e direkshon di e otro banda e huisio caba. 'Ei.'
  
  
  "O bai loko, Nick".
  
  
  'Mi No, mi no ta asina. Implementa забавляюсь Mi ta positivamente na e wak. "Bo kier drumi mi ta Pidi?"
  
  
  'Ai, sí!'
  
  
  "Ei nos ta hasi esaki ta e kara di гребанных di porko. Bon?' Diariamente ta tuma e man na su pechu paña, despues a kita e paña, pa habri e di dos. Na e momento, e tabata sinta, ref abou, importansia nenga ku e kabes i ta abou pa tene e lenga di mi a tende. Mi ta baha su calidad te ku kasi no tin sinti na biaha, i orde e punta di mas leu di e isla ta e huisio caba, den un otro parti di e bahía i e remplasamentu di e trabou. Mientras nos huntu ta ocupa pa loke diferente, mi ta bai drif lantamentu di ta largu di kosta den búskeda di posibel paula. Finalmente mi a riska bai na e kosta.
  
  
  Un biaha ku boto a sali for di e kapital menos di santu, apagué di mayor i bula na biaha pa saka un chikitu anker den e tera. E a pidi e tabata hustu patras di mi.
  
  
  'Ick!' uur. "I si ta bai pa haña un nos mira?"
  
  
  "Bo ta hasi?" Mi tin enganchado e blachi di anclaje patras di un matanan. "Loke e por hasi, ademas di manera ku nos ta tira?"
  
  
  "Ma ..."
  
  
  Mi ta pone di para i e wak, kasi na stond. "Ku bo no ta asina?" - a bisa, reino amárgamente. "Esakinan porko e otro banda di e isla. Mi no sa.
  
  
  Òrdu lantamentu a pasa man pa e kabei, i su pechu lanta, manera globe. Despues mi ta tuma for di man i ta desviá kortiku pa limonada esaki na e piedranan sint. Nos ta duna un marcha di e i a yega na un palu solitario, kual pagadó pa hunga. Ora nos a yega na e tereno ku yerba haltu, ta keda para i a mira ku curiosidad den mi.
  
  
  Mi затащил den e yerba dushi sofoká riba olanan di su kabei te ku ta aruban. E restu di e paña ku bill na hep a habri a forma bou di e blanku di pluma. Ku mi paña no a fásil, ma nos a logra, i ku nos kurpanan e nan, ora den algun instante, nos sinta banda na banda. Sintí di kayente ta mantel, nan pia e eurolat rònt di mi, di aparensia is barika furioso a inisiá. Mi a kalma ku su mannan, miéntras ku e no tabata, ainda temblando, ku bista opacos na pidi lus di luna.
  
  
  "Ick ..." a keda sin rosea. "Ban wak mi ..."
  
  
  Nos nos lantamentu, exploring, un jardin yen di flor, ta habri di mi, di su pia e leven, su kurpa e esta i, abou, largu inmersión ku tobogán. E ofer di mi, di nos kurpanan awor tabata moda pa e sodó, i bo kader e retonan por.
  
  
  'Ariba, mas!' - ta keda sin rosea, i di rosea kayente ta mishi di orea. "O, Nick, mi no ..."
  
  
  Mi a ketu caricia su boka ku man, tabata sinti manera nan pesonan a aporta na mi pechu. Pa basta tempu kaba tin un momento di ketu, claudicación suspiro i keha di ekspreshon, i despues a gusta nan bista di e habri ekstremo, ora di su kurpa e.
  
  
  "O, no ... o, sí ... sí, sí, jajajaja ..."
  
  
  Mi No a tin problema ku e adaptashon di clímax, i, desde e dos a kai den banda ademas, agotados, nos a keda den e tempu ei. bo ta ketu na sosiegu. E tabata e promé ku e ta sinti, suela na mordisquear mi garganta ku nan increíblemente dushi lepnan. "Ick", - murmurá e. "O, Nick, esaki no a bira asina e di bon..."
  
  
  Hasi falta tur forsa di deseo na liber di e, sinembargo riba un manera mi a bai e ta duna e marcha bai e pone di rudia. Mi ta wak den impagabel baila den e kurpa di bròns, i ta kore di hari.
  
  
  "Bo ta hasi bo ta aki, kariño?" - ku sigur-puntra e. "Mi ta asina bon?"
  
  
  "O, dios, no. Mi so plan di esakinan hoes armá na bòm; e lo saldo di muraya, si lo siña ku nos ta mira - i ta e tin hasi ".
  
  
  "O, late di nan". E a rèk di brasanan pa abraham. "Bolbe wak mi, mi Ick".
  
  
  Mi ta obliga a sali. Wak kla di e isla ta e struktura di stal, ku ta ekstendé e shelu na mitar mil. "Den mi maldishoná curiosidad di e ei ta hasi na ningun hende wak".
  
  
  "O, sinembargo no tin diferensia, e kaminda. Ta mira ku mi mes... "
  
  
  Mi a mira ku mi no ta tende di e kuminsá na benta di ponton. "Nos a duna un paso, un Dekreto. Nos tabata huntu henter anochi ".
  
  
  E super, e bòlter i a lanta den moveshon dushi, manera e tene, ku ta sali for di e papier di resiklahe di contamento di e kolebra.
  
  
  Mi ta pone di setar scur i sapatu i захотелапомочь Trabou ku e paña. A deskualifiká mi inskudriñabel.
  
  
  'Kiko hasi?' - puntra e, надуясь.
  
  
  Mi ta punta na e traha e haña un trabou den edifisio. "Implementa aserká i ta wak. Bo ta kla pa esaki?
  
  
  "O Ja!" e despresiá formula. "Mi ta prepará pa tur".
  
  
  Pa por tera, e зашагала di yerba, permitted na e paña волочиться manera velo di brùit.
  
  
  Rápido mi ta atrako i a hasi frena. E no ta mi tabata wak, i e no estado, sigui pa e mi guia di man. Nos tropen ta trese na kla será riba bo matanan, a bai den un; e suave шелестел pa e ramanan di cursus di palma ku ta kresiendo di nos. Ora nos a yega asina sera, ku a mira e remplasamentu di e trabou, mi ta lagabo.
  
  
  "Keda aki", - bisa, acerca rápido riba e scur forma di un mezcladora di evento. Mi ta sinta den banda i skucha nan.
  
  
  Mi No tin skucha nada, ademas di bientu. Tur loke e paden wak, ta algu onduladas di heru di kadena, e plataforma di preparacion i krio di e lejanía. Hustu dilanti ta mira e piedranan зияющая buraku, зацементированная di tres parti - cause ku ta parsialmente jesus di fundeshi limonada ku piso di tera di palu, спускавшимся e kapital i batí бульдозерными august.
  
  
  Mi ta un stranhero por keda masha duru na un banda di e isla i e no tin petroli e restu. Mi no a bai sali for di nan refugio, ora mi a tende patras di mi ta un булькающий grita.
  
  
  Mi ta bèk. E a pidi mi no tabata mas na un defekto ta scur, ma entre nos a otro dos manchanan. Ta bin na mi, tòg ta keda para pa wak na e Trabounan ku ta drai.
  
  
  Riba e forma di nan tabata na pia, ref, mi por bisa ku ainda no a mira. Si e implementa e agachó i a sobrebibí, ku probablemente mei bini riba e barku desapercibido. Na lugá di e ta duna e marcha i kore, tratado huntu ku e maldishoná paña di blanku, manera e matadó.
  
  
  Ta atrako pa e a pasa dor di algun sinkuenta matros di distansia. Mi opservá di sombra di un mezcladora un evento, riba midí mi a lanta den e tera. Loke ku a bisa, разлетелось e bientu, sinembargo, tin un momentu ku despues a lanta Pidi nan pia i ta rastreo di kuminsamentu di mi.
  
  
  Mi ta warda i a mira ku nan estados. Ora e yega serka otro banda, a nan ta fuerte, konstante i dos tin reflect. Di río pasa mi man drechi, pa e men bog pa di un mezcladora di evento. Mi problema konsistí di bula si ta den nan òf spera pa wak si tin un banda di mas guardian. Ora nan tabata pasa den mi ta binti yerba, a ta Pidi tresé, abou na e kabes i a tuma ta tapa e paña. Un di e guardian ta pone man hari. Skucha nan solo.
  
  
  Mi hundi di tera i a trese bou di e бетономешалку pa wak. Ta duna e marcha зияющий di e fundashon, na e momentu depresiashon patras di buraché i, abou, nobo paresé, ainda rápido paso pa paso. Pidi a pèrmití na pia di волочиться, i un di nan guards, primeramente, bok'di nan man. Mi a tende, manera e kuminsá na grita di tristesa, mesora di un regalo rita.
  
  
  Ora nan depresiashon di bista, mi ta sali for di bou di e mezcladora di evento i kore bai chosa. Bai ta leu a bai tres di sinta, asina banda di otro, bo recorda si akaso pafó шестиногого otro, bo ta dirigi riba e edifisio di bloes di cement parti di haltu di stal esqueleto. Ta keda para na un momento, ta habri porta a drenta i e entrada tabata será.
  
  
  Mi tin armed di muraya friu pa e buraché di curt angola i medio di e ta sinta. Esaki tabata mas of menos asina, manera mi a plania e anochi aki. E problema a mi tabatin e session e otro tambe a plania i ku e a Pidi e tabata na un kos menos inosente aspekto.
  
  
  
  Kapitulo 9
  
  
  
  
  Mi No a no desishon. Inclui si e cultura di Òrdu a remente prensa - i mi tabata kasi seif ku ta asina, den kaso alkontrario, e tabata muchu inteligensia pa dal un paña blanku ta scur a tendría na ekspresá su patu di salbador. Ademas, a ta averiguá kon aki severo a di protekshon di e isla. I por hasi esaki tabata nesesario.
  
  
  Mi пощел e banda di zundra di buraché, mantene alkansá traha riba iluminashon di haltu di stal armazón. A keda un matanan i palma, pa mi por a hui, ora mi a kai den kuater pia i kuido ta lastra di e struktura di bloes di evento. Na otro banda haltu di esqueleto di e edifisionan tabata dos hòmber, i tras di nan paden wak un buraku den e logra ku ta baha na e bahía. Ta span e suela i contempló e edifisio den e втащили Pidi.
  
  
  Pa mi no a bentana, solamente un buraku ku ocasión e sentido. Tempu ku tabata ei, mi a tende un grita sofoká - na susto, e muhénan.
  
  
  Mi no ta bano a bisti na scur i laga e blou di chaqueta di e barku. Guide region di teritorio, corrí riba e struktura ku tin mira entre nan i e guardian. Mi прокралась di skina i e entrada abou di bentana rekorido di glas. E приоткрыто, i a midi bo bista. Muchu tiki na pasa.
  
  
  Otro gritu di tristesa, e biaha aki hopi mas fuerte. Suave mi ta подтянулся na hormigón marka i wak pa bentana.
  
  
  E ta sinta den e unidat di un asiento, e brasanan tabata mará na e lomba, i e kabes tin doblá di manera ku e kabei tapa e karu. Den e lus dilanti pelon di e bamba di a kòrá cicatrices na brasanan i e kader i su pechu paña; carlito ta sodó kore dor di stoma i e nedd kabei preto entre bel.
  
  
  E homber, ex ademas di e di lomba di mi, a sinta i ta hiba kalki di koló caqui. Kla di e lugá di biba tabata dos hòmber paña ku mas of menos na e mesun, kasualidat, ku nan reflect. E усмехнулись di e mucha, su rasgos facil kasi - sinembargo no di tur - oriente. Den su kara tambe tabata bal rasgos latina, i ora chubby, e hende a kuminsá papia, mi ta duna kantidat di bo tin pa hendenan.
  
  
  Esaki tabata e mesun сбивающая ku e konosemento di e pleister di idioma ku mi a tende pa e balcón di bou di mi. Sa spañó i algun dialect di china, sinembargo no konosé ku loke tabata e homber. Sinembargo, mi ta entre e kombinashon - i intenshon, no ta e tabata si bo ta bai un family di guera; último, e di Òrdu tabata e mes a forma.
  
  
  Sinembargo, den e momento ei e homber di dal i e konvenio di mi, mi no ta family di ria. E di dal fuerte ku e sanger kònòpi di su nanishi, a sali for di e lepnan i e baile i ta tratando di su pechu. E mi a disidí; tabatin e benta di e di ei.
  
  
  Mi ta baha na e suela i pará na punto pa duna e marcha, e ora ei a tende pia e ta personalmente. Mi a lanta, ma muchu biaha; un hende a bandoná cai gusta si mi ta yunque na kabes, i a sumergí e curso metal di shinishi, kaminda tur bella e kòrá i pretu, e kòrá, e pretu e kòrá i pretu ...
  
  
  Di solo a lanta den грохочущей di e kadena i publiko di internet boroto, kasi asina teribel manera e furioso klaridat, опалившее mi wowo. Kansá di konstrukshon di man na rutgers e karu, sinembargo no por. Mi a coat un gran esfuerso pa habri e wowo, i algun segundo pa wak unda mi ta.
  
  
  E sentido graba haltu riba e murayanan di hormigón, i e saká for di bomba di mi aden skèrpi rayo di kla mi kráneo. Keda drumi un are, sosio mará na pia i ta man, siguiendo e kabes, a pa Pidi ainda tabata mará na un asiento den e sentro di e lugá di biba. Pa loke mi por wak, nos a keda so. A curiosidad pa sa kuantu tempu mester tuma.
  
  
  "E a pidi!" - bisa. Tabatin e ripití tres biaha su nomber, pa e lanta e kabes. Ora e ta wak su wowonan tabata para bashí.
  
  
  A puntr'. - "Cuanto tempo ta mira?"
  
  
  E uní ta skouder, manera por
  
  
  . "Dies ... por ta, den diesinku menos".
  
  
  'Unda bo ta?'
  
  
  'Mi no sa. Bai no tin diferensia, - bisa, di tono di bos. Di nanishi di e baile kore e sanger seku i den e mes tambe tabata tin un coágulo. "Bo no a bisa nada?"
  
  
  "Mi No skucha nada".
  
  
  "Bon, nos tin ku sali for di aki. Loke bo kier sa di bo?
  
  
  'Mi no sa. Mi ta kere ku ta na ami a traha riba e isla. Implementa mi ta bati ". E super ku kansá, komo si fuera kustumbrá na pa paga.
  
  
  "Bo ta hasi idioma papia?"
  
  
  "Algu manera e latin i di china. Konmemorashon di su mama ".
  
  
  'Bo ta mira?'
  
  
  "Mi no ta asina bon".
  
  
  Si ta asunto di un media, e ta bai bon e tin agudo. Mi tabatin e denunsia di interogá di sende, ma e instrukshonnan di e nos guards di siguridat, probablemente, te подслушивали, mi ta guitara ecury na otro mínimo oportunidat pa mi paradera ainda no tin haf.
  
  
  Mi wak bo ta e lugá di biba. Ademas di e stul, e mi tabata, tabata normal na e mesa, algun asientonan, frigorífico i telefon. A curiosidad pa sa unda nos guards di siguridat.
  
  
  No tabatin e spera hopi tempu. E entrada ta habri i patras di mi por бетонному hòmber a parse tende e pasonan. Pa e sala a grandi di sombra, i wak den e kara допрашивавшего Pidi. Di rasgos di su kara tabata asiátiko, ku tin un lihé latino koló; e mei abou pa e amerikano di unda, si no ta di koló hel di su kurpa. Tabata bou di altu, ma di famia di koló caqui a impreshonante yen di maskulino kurpa.
  
  
  'Mi ta gusta. T'asina ku ta bai очнулнулся? Bo lepnan kasi no ta move, ora el a papia.
  
  
  'Mes. Ta boso ta remente bo ta kere ku bo ta hasi? '
  
  
  "Loke ta hasi ku tur e ciberdelincuentes". Di ingles tabata perfekto, ku tin un lihé aksènt.
  
  
  'Bo ta hasi esaki ta?'
  
  
  E ta tira hari; tabata un bètsabé zonido. - Ta nota ku ora ta nesesario. Manera bo nomber?'
  
  
  'I bo?'
  
  
  Di piedranan man ta move aki rápido nan no a bisa kantidat di e; mi mente ta tembla di e forsa di dal i mi ta pone trahando di streanan pretu ta e ola. Ma rápido disparsé, i ta e tin clavado e bista riba e hòmber.
  
  
  E pregunta. - 'Bon?'
  
  
  A bisa e nomber ku ta utilisá; e no a palabranan pa no hasi.
  
  
  "Bo ta hasi bai hasi aki, riba e isla, alto?"
  
  
  Mi wak bo ta Pidi. "Nos implementa buska tin un lugá trankil na... bon, mi sa."
  
  
  "Kla", bisa sin expresion. "Sinembargo esaki no ta anunsiá pa hasi e sla na e isla ku búskeda".
  
  
  Mi ta uní ta skouder, manera por. "Implementa e curiosidad, esei ta tur".
  
  
  "Mi No ta bon ku bo a obra asina, alto. Manera bisa ku e curiosidad mei mata?
  
  
  Mi ta mi asombrá. "Tende, bo no kier bisa..."
  
  
  E sinti ku e kabes lantamentu.
  
  
  "O dios, to, implementa te invadié aki. Inclui di rusia, pa e motibu aki no tin mata ".
  
  
  "Mi no tabata sigur pa e, alto".
  
  
  A bolbe na e Trabou i e calidad di lus tin skupí un sèt di palabranan den e ублюдочном idioma.
  
  
  E mucha opent ta wak. E facil, despues a ohalá na ingles.
  
  
  "Bo sa kiko bo ta di e hende?"
  
  
  'Mi No sa nada. E ta un invitado na e hotèl. Mi no sa.'
  
  
  "Pa medio di ta menos, barí a sa mas mihó pa bai e isla".
  
  
  E importansia sint ku e kabes. "Mi asunto ta bisa aki, ma el a keda rabiá, i ta di su hendenan a trata ku e a".
  
  
  E lepnan di hende скривились di mortal, manera e machete, e sonrisa. "Ta un kastigu ku no ta kapas pa ta e mihó di mata su furia". E buskamentu ta bolbe bai nombra un di e guardian. "Libertat na aki hende riba e para. Tin dos bai pone un venidero.
  
  
  E enkargo a hasi meskos ku a bisa, e ora ei a lòs e liñanan ku tabata mará mi man. Pa por a hasi algu, e ta mará na mi lomba, i e robá dolorosamente clavado den mi mess.
  
  
  Na e tempu ei, e kapitan lanta e Dekreto di e pal'i tambe a mara su mannan di lomba. Na un splikashon, e lanta a resta riba bo pañanan blanku i despues na e di skouder. Esaki no ta tapa largu.
  
  
  Nos nos Чиной, e protekshon i e kapitan. Por ta, tabata e lusnan ku algun di stal armazón riba nos, òf un kombinashon di tur loke nan tin acuerdo riba e último ora, sinembargo, den e ambiente i e ta sinta tabata aprel di naturalesa. Mi No tin mira nada di e mei obligarlos di mata, manera i ta Pidi; ademas, manera nan, ku por mata na e mucha, si kada hende possible na hamas lo bai tin buska, si ta perde? Cause nan ta gaña, ma bo por hasi?
  
  
  Ora nos ta hala e inacabada desde e banda habri e fundashon, e kapitan gesto te òrdu pèrdè. A bolbe na mi, i su bista ta bira bo ta chikitu pasá gras na pasombra. "Por ta, ta solamente e ta un hende ta papia, alto. No por arriesgarme; mi deber ta bringa kontra di tokante. Mi hende ta buskando di boto; si e ta bai disponé, e keinta muchu i выкинут na laman. Na susto, su kurpa no ta entrada, pasobra nan ta parti di e fundeshinan ei, na bòm. Nombra di piedranan buraku, grandi moveshon di e nan a protekshon di bloes i di baranan di heru.
  
  
  E push'na biaha, i nos потащились pa krea pa e seru e kapital. Ora nos a yega na e no yen di tereno, e sinti ku e kabes di un di e guardian ku a lanta di arma i нацелил riba na den Servisio. Fundamentu pa mi mes - pa nos a entrená ku algun den mi a prepará den Sosial Effect. Ku e dedenan di un di e pal'tabata ta push'na final di un abundantemente plastico di strèp, nan ta pasa pa un otro tipo di sandalia. Sintí manera e ta desviá for i a sali kuchú manera un cicilia di feita, cicilia flexible di stal. Mi a tira riba enkargo, ku a pone su bista ta Pidi, sin tene, e session di para hustu ariba di tal, kap di múskulo di erquiles. E gritu di hala. Mi ta pega un parada di e solo, hasiendo su trompeká di e rant di hormigón buzon i, abou, lanta di firma i рубанул di teme relacion den man di Òrdu, tratado di skol no ta hunga ku su mess.
  
  
  Otro warda riba ku un bista perla di e kara, apenas a lanta di arma, ora mi ta abou e kabes na e. Mi ta dal e stoma i e push'di lomba e kapitan; nos e tres a kai den suela, i a balansa biaha, ku forsa prestando e pal'bou di su kurpa i poniendo rápido di orashon.
  
  
  Pa un di dos ku no por a hasi; liña tabata muchu durante di mi mess. Mi a determiná e man bou di solo, ma ta ei atascado. Mi destrukshon, a bok'ku tur su forsa i manera di su man a everon un poko mas leu, Mi buki nobo ta contado, sinembargo no avanzó. Mirando e pianan na ariba, mi intento di nobo i mi ta move riba e kader i, abou, pa controla.
  
  
  Ku e último esfuerso di sapatu e libertat ku e pal', sinembargo, por ta menos, awor mi man tabata mi dilanti, i tabatin e oportunidat - si bo no a nase na muchu largu.
  
  
  Dos hende tabata kitá contenido, i henter mi manera a sigui no tin mas di dos òf tres segundo. Warda riba ainda mi tabatin den man di arma. Mi ta date nan a pèrdè mi неясном e lus. Mi ta pida pida di garganta ku cicilia e sapatu. Di koló kòrá dilanti pa e sanger kònòpi di su garganta.
  
  
  E kapitan a keda di rudia, prepará den balansa di mi, Mi ta dal di rudia na kara kara, despues ta agachó i for di arma di man di un marino wardadónan. E kapitan a pronunsiá; apesar di e lapi di nanishi kore di sanger e direkshon di mi. Mi No a or di meskla di arma i nota di e, inkluso si por hasi ku e man mará. Mi a lanta na su i ta hasi un bataya ku tur nan forsa.
  
  
  Si mi a dal korektamente riba e tèmpel di keer забрызгал tur e Dobel-Cai. Awor arubiana ta mishi serka nan curso skouder i ta hiba e kráneo, ma a tin e forsa pa kòrta den e. E ku un kehamentu, a kai den banda i tabata ref. Òrdu wak ku boka habri. Di su man a keda reload - mi bataya rápido, abiente, a hasi su traha, ma el a keda ref.
  
  
  "Si bo a yuda?" Mi ta aserká e sociedad di man.
  
  
  E tin ya den e arma di mi man. Mi ta mira gravemente сглотнула, i a disidí di no ta permití di arma. Awor mi no. Mi a bandoná cai di arma i a yega na su.
  
  
  Bo dedenan tabata tres, sinembargo, por último, i e habri e nos ta sufisiente pa mi por hasi pa su mes. Mi ta te pa lanta e arma i tira un rápido bista di nos enemigunan. E kapitan a keda ref. e homber den boka tambe. E warda riba bo ta kòrta e garganta, no ta move riba su lugá.
  
  
  'Nos.' Mi ta agarró ta Pidi di man i kasi mi tabatin e benta di e pa saka di e fundashon. Ora nos ta e promé piso, wak e parti scur di e isla.
  
  
  "Mi boto..."
  
  
  "Spera un momento", a kòrta. "Nan mester a mi topa". Mi a aporta paña blanku di nan skouder i e deslizó bou di e бетономешалку. - I e tambe lo lubidá; riba nos, probablemente lo tin ku uza scur, i e no tin konosementu bek na diskutí e bandera blanku esakinan mucha ".
  
  
  Ta e no ta okupá pa su sunú, no fuerte. Mi ta acompaña pa corrugado di heru di e base pa бетонному e unidat, pa cursus di stal. Otro guardian no ta mira, sinembargo, mi no tin un di dos kere ku ei no ta.
  
  
  Nos a sali na e punta di e logra, спускавшегося na e bahía. Ei a ta bon kuminda i paden te vários chikitu edifisionan, i un haf deporte ku ta bula den e awa profundo. Na e punta di merkado tabata metálica di ana, ku bo tabatin sufisiente espasio pa un came grandi. Cause e ta un almasen na e evento; trese e material den e barku, yena e kòmchi i перемешали di бетономешалках.
  
  
  Tambe a mira un di e seis di e area, di intenshon kana den par. Ko'different, probablemente sin publisidat kuenta pa par di tokante a invita. Pa nos e ta un bentaha, ounke ta chikitu. For di otro banda di e bahía por wak e isla di haf di Resurekshon, ku ta leu ta mira e prinsipal lusnan di hotèl.
  
  
  "Bo ta protehá bo sa landa bon", i a bisa ku nan Trabou.
  
  
  E sinti ku e kabes, a tembla.
  
  
  Empe bai na man robes, ora e hasi e faro ku ta kore di un banda di e bahía di otro. A lubidá.
  
  
  Nos tabata sperando te ku mi pasenshi di vishonnan di hasi. E isla a sigui di un into 30 segundo den un banda di 30 segundo den otro. E mi no ta gusta trata di alegria di e di awa habri, inkluso si e nos lo por evitá kada biaha ku e propiedad den e lus.
  
  
  Mi a indica e punto di robes di haf deporte, kaminda tabata relevante scur. "Pidi, kariño, pober ei ta netamente ku kuido, ta otro banda posibel di e rant di awa".
  
  
  "Bo ta bai hasi, Nick?"
  
  
  Mi ta lanta e arma. - "Di lus lo wòrdu pagá".
  
  
  Mi ta spera te desiree na sombra, despues a bai den direkshon enfrente i arrastré na e punta di e renchi, no ta e entrada di e otro banda di e bahía. E tempu tabata no mashá, a ku ta publisidat lihé pa e hòmber mi a basha ku cada di rifle, a yega serka i spièrtá na guards di bòm.
  
  
  Mi a basic abou di e renchi na stoma i arrastré kla será riba bo matanan yerba den sinkuenta di e rant di awa. Mi ta spera i wak kon e largu lamper di lus ta desviá i, abou, ta stroba e momento, i despues dolorosamente tras bèk. E faro e tin instala den e parti trata di un came riba e kantu di laman. Di kualke apropiá rifle lo fásil e tiro, ma ku un mosquetón - otro asunto. A diseño pa tira den distancia corda. Mi a dicidi tira tur automatic di bebe den e speransa ta ku e arma ta ta kompletamente mester.
  
  
  Mi ta aprel e cada e skouder i wak den cañón kortiku. Ora di dilanti kende a bira mi direkshon, ku e punta di e logra patras di mi a tende un gritu.
  
  
  Aporte di antilla i tapa di su. Turbina di tumba i no tabata e blanku. Mi ta baha legalmente di arma i a tira. E biaha aki, di hende ta kibra, i e lusnan ta paga. Mi ta dirigí e cañón di rifle na di dos guards, i a duna di vol. Dos ta baha i un di nan aprel di antilla den su arma i span sin largu den aire.
  
  
  Despues, a span riba un hende ta koló caqui ku man grandi, sinembargo no ta warda pa wak konsebími mi òf no. Mi ta baha un halto di esaki i a pasa e awa largu lo halto. Inclui paga i un faro na kanto, a haña sufisiente pa mi mes mira. Despues di vários preshon mi ta disparsé i a kambia di largu, поплыв di corallo na e kosta. A e mihó manera; patras di mi bala bula den e awa, sigui e direkshon mi unicamente skohe.
  
  
  Mi volviera di haf deporte i lorá biaha pa revelá ku bunita percusion, stand di boka di aire. E hendenan den e kanto, mester di tin plania ku a dirigí korektamente riba e isla di Resurekshon, pasobra ningun hende wak mi direkshon. A yega na e kosta, mi a keda den e sombra di models. Si di e Trabounan tabata un konosementu komun, e no tabata na mitar kaminda kla pa un cual, ma mi tabatin e asegurado ta na; despues di akontesimentunan di e delaster or di su keer, ta ku no ta union muchu bon.
  
  
  Mi ta spera algun menos, maand bou di merkado. Si ta окликну, ta posibel, un hende ku ta ta kompletamente sera pa mi a scucha. Na caba mi a yega na e fin di e si e no ta na kaminda, i ta di problema, i e mes ta pone man landa den cual.
  
  
  Mi tabata na mitar kaminda, luchando ku un seif kurso entre dos slot, ora algu ta teritorio di awa hustu mi dilanti. Mi ta lagabo i relativamente hañá enganchado bou di e pal'. di tiburones!
  
  
  Kende ta bisa ku no tin miedu ku e tiburones, ta un idea òf un falsu. Spesialmente riba e anochi di awa tropische. Despues di tur e di elemento, kaminda e hendenan den e mihó di kasonan flojos di adres. (Na otro parti, mi ta parse ku si mi un dia reuní ku un tiburón riba e kantu, tin e bentaha.) Ta spera ku e kurason bastante, trahando pa wak unda a skonde e bebi.
  
  
  "Hey, Nick!"
  
  
  Òrdu зашипела mi a tende, asina sera nan lo alto, si e tabata piskamentu posibel.
  
  
  "E awa ta bon, bo no ta?" E mishi mi man na prome salpicado di mi awa i poderoso гребками a wòrdu alkansá nabegando leu.
  
  
  Mi ta kore di hari i sigui su kaminda. den e paña mi ta posishon den no ta keda bin kuné i nos tin e biaha risibí e haf deporte riba e isla di Resurekshon.
  
  
  Haña paña pa e resultá mas fásil ta spera ku. E solamente ta importando un sèrbètè grandi di e kosta di gobernashon di un di e grandi krusero.
  
  
  E tabata contado tur kaminda riba e hotèl, Mi tabata kontentu ku e no insistí den e mesun pa e hiba bug, pasobra despues di tur loke nan tin e ta biba, no a mira e konosemento di topa un palma. E a pidi mi ta indicó un laboral di e entrada riba e hotèl i nos imperceptible a lanta for di e trapi - no ta ku e tabata tin hopi interes. No ta proponé ku e bista di e mahestuoso улыбающейся di e mucha homber ta e lugá di biba na Дубле Co banda di mei, huramentu un pregunta.
  
  
  Na e lugá di biba di e vertió e mesun ромовый pancho di compagnie, mi no tabata, i mi directamente conrado bandoná pa mi lasonan. No ta toka, i e significativo ku no tabatin e bastante di e anochi, òf nan ta wòrdu un fièrnu di largu kuido.
  
  
  'Ick?'
  
  
  Mi ta mira. E ta keda na e pikeri pa e kama su kabei tabata mará na e sèrbètè di su pechu. "Si bo a kita e paña ojeda, rograma laga seka algun di e otronan".
  
  
  Ku e palabranan aki a habri na e sèrbètè i mi ta span, abou, el a mayer e kabes i mi, probablemente, nombra e recorda mundial pa un rápido раздеванию. Nos anochi, manera e tin salario, apenas akibanda.
  
  
  
  
  Kapitulo 10
  
  
  
  
  Ora mi soño di e dia abou, no ta tabata. Ami i mi kantidat di mi no sa unda ta biba - den e hotèl, na un kas di kunuku? Bon, mi tabata konvensí ku reuní ku si e mi ta sufisiente.
  
  
  Mi lugá di biba ku no ta perde nada, ademas di mi bieu mantel, ku ta buskando pa Pidi mester ta, tabatin e moderá e mainta. Mi ta hari, ora el a drenta den e ducha, i presentá un Puesto maestro. Mi No tabata nada fásil.
  
  
  Banda di algun arañazos, e kadena di rudia i e agenda di defekto e skouder, keda na e djentenan ta Atendé den e kama, den e largu anochi, mi tabata den bon forma. Despues di un rápido dialuna ta e lugá di biba, bij e eskala pa reserved un playa bug.
  
  
  Mi tabata kayente den e mitar di e mainta, i, a pasa pa e golfo di lila, a bai varios jugadores e ta spera di su turno. E haf no tabata gusta hopi di e bastante, maske pa e kanal курсировало algun hoben barkos di bela. Краснолицый homber ora ku un gran kantidat di oro ku e aspirante, ku enfado saludá na ofisial di e formulario. Mi a tende di e palabra "ladron" i "e sèrbètè", log kontené di hari i papela te fin di mail.
  
  
  Boto Òrdu tabata ei, mirando, manera nos a sali na e anochi ariba. Si bo tabata e mesun haf? Mi no tabata sigur, ma ta proponé. E ta kla ku e hendenan di e isla ta e huisio caba, debolbé e barku na e anochi, manera nan sa unda nombr'é?
  
  
  E kambia na e hende di prismáticos na otro punta di e realisacion duna kontesta. Na susto. Un sino di sanger friu, hende nan tabatin e ripará Pidi, ora a hasi e boto pa paso.
  
  
  Mi chaqueta ainda tabata den atras riba e asina, pa kumpra, i e losilla di вывернуты di aden na pafó. Nan no por sa nada despues buska di e. Mi a kumpra un kaminda e sùit di lanta, i den e losilla no tabata nada, ademas di encendedores i cigarrillos - inclui mi spesial di e marka ku e oro na bola.
  
  
  Mi ta tuma e chaqueta i kore na kla for di man. Na kaminda pa bin краснолицый aspirante espeshalmente mi ta wak, ma mi no ta haña na kuenta. E no tabata e úniko ku ta opservá.
  
  
  Herido tabata para riba e punto di un seru banda di e kaminda di aterisahe, paña di blou blek bunita i широкополую un camber di koló. Bo kanalnan lepnan ta pon'un усмешке. A subi pa motibu di e seru den direkshon.
  
  
  "Bo ta lanta bes, señor alto".
  
  
  "Mi No ta asina tempran. Di solo no lorá ora baila den e shelu ".
  
  
  "Asina, ma ku e hendenan ta okupá su negoshi semper drumi riba e mèrdia".
  
  
  "Mi No ta ora ta di accijns", a bisa.
  
  
  "Mi gusta Dobel-Cai?"
  
  
  "I na kiko ta aki".
  
  
  E wak significativo den mi chaqueta i, abou na e barku di e Trabounan. "Bo ta evidente - bisa -.
  
  
  "Awe bo ta hui di nobo provincia?"
  
  
  "Kada dia, señor alto, si e tempu ei ta pèrmití".
  
  
  "Bo ta un biaha a plania na florida?"
  
  
  'Ta straño. Pa tempu largu e unidad yega atardi di avion i ta pidi spesial di meta, sinembargo no di fini. Ta karu i a Double Cai te ku no ta blousá na personanan ku ta kumpliendo ku no esfuerso pa paga pa e tipo di kosnan ".
  
  
  "Ademas Di Grado Ингерсолла".
  
  
  E facil un momento, despues sonrió suave. 'Ma pa susto. E ta e doño di nan."
  
  
  "A mira, ora pa promé biaha aki?"
  
  
  'O, no. Mi a mira di dos buki, kasi tres luna.
  
  
  'Ta bèrdat. Bon... A lanta di man i ta duna e marcha. "E Señor Alto".
  
  
  Mi ta lagabo.
  
  
  "Bo ta interesante siña di мистере Ингерсолле?"
  
  
  Mi ta wak korektamente riba dje. 'I pa hasi no ta?'
  
  
  A bira un biaha largu abordo. Mi a pasa pa vestíbulo, mira tènt nan i a gana sinkuenta dollars di simon-den-fr e casino. Sinembargo, e distribution sinti mi ta i no ta extrañar. Si e hotèl paga atenshon prinsipalmente na длинноволосых i e guitara, e sino, un poko mas di e kaso. esakinan chikitu implementa no tin, den menos, no ta bo ta.
  
  
  Un dia mi a pasa pa e asilo di shete piso den e sala di Херриджа, ku e speransa ta tira un otro vista kla di e banda di e herencia Di Дублона. Sinembargo, den e om e entrada ta otro di "No molestia". E úniko diferensia di karakter, ku tabata riba kada invita, tabata e, bou di e impuesto palabranan ku pòtlot bisa: "Konfia den mi!".
  
  
  Mensahe spesial a mi ta pa mi, i pa e ta kere. E Херриджа tabata kompetensia profeshonal, enfrente di nan kapasidat pa nan vuelo di avion di relacion; gusta si nos interino di mes na e otro i e mi a sinti adekuado. Bo ta aki tarea ta muchu frustrantes di deskonosí pa sinti e nesesidat pafó di e kosnan mas stranhero. Mi a dicidi no ta preokupá pa Херридже, sinembargo no lubidá di dje.
  
  
  Na e atardi, nobo прогулялся ta largu di muraya Дублон, ma nada topa, ademas di e dia ariba. Mi No a no duda ku mi a drenta, ma inclui si a hasi asina, e no ta inclui telefon atenshon, mi, probablemente, nada no a risibí. Por último, un biaha kada un par di dia yam'é na un grupo di mucha i mucha, tabata keda kla ku ta pafó di hotèl bienestar nada.
  
  
  Despues di esaki ta sosodé di nochi den e Huisio caba, mi no tabata sigur pa loke pasá un resultá. Na otro banda, e pregunta si e tabata, bo por ta sigur ku esaki ta algu ku ta wak huntu ku e grado Ингерсоллу. E kantidat di klaridat e relashon entre Трехголовой riba e sistema di guia di nicolas, Íntimo шестеркой i grado Ингерсоллом - si e persona ta "Дублоне" remente e grado Ингерсоллом - kuminsá bunita simpel. Ma tur tabata asina kontinuamente difísil, mi tabata tin punto di telefon Хоуку, pa bisa ku eigen echonan unidat - i mi por hasi, si tira ku ta spera di otro dia di sosodé un efekto.
  
  
  Sinembargo no tabata nesesario. Na e atardi a ocupó di lugá ademas di piska i a mira ku mi rònt ta reuní e posibel frans i su colega maskulino. Entre nan ta diki barba.
  
  
  "Hala, amigu", a bisa. "Ayera bo a bai aden di muraya". Mi ta punto di piska.
  
  
  'Ai, sí? Kon ta sa?'
  
  
  "Mi tabata den e parti ariba, na lugá di un amigu i ku en konekshon ku mirabo".
  
  
  "Sí, e diabel, e maak. No pa preokupá, ademas di yen di pridurkov i un bieu ku ta stima di varios. Komprendé?'
  
  
  "Di e ta wak?"
  
  
  E ta sonrió. - The sintí, amigu. Implementa сиен.
  
  
  Mi ta un snùifmentu di despresiá. 'Bo ta i hasi? Hits di motor di awa? Un di e personalidad, di e madures di caribiana? Bon laga nos!'
  
  
  E musico ta uní ta skouder, dor ku tur su kurpa sakudí, manera e bira ku hield di villa. "Loke e por ta wak e lugá di biba un hotèl, no tabata nada, amigu. Ta e kaso den e aden, ta duna e bieu ekspreshon ".
  
  
  "'Bo ta serio? Bo ta referi na e hotèl?
  
  
  "Mi tabata ei lorá bes". E sonrió. "Si bo a bisa ku ei care, ku lo tabata tin un dal di e entrada, ku lo a laga drenta".
  
  
  'Sí.' Mi ta tira na bin sera di bista, sera e combersacion. Mi ta bisa tur loke ta pensa ku a bisa, i mi no kier a forma muchu impaktante.
  
  
  Di solo no ta sinta den e horizonte, ora a nan pasa na kla for di e entrada. Angel a pa dilanti den nan tabata largu paña, расшитом perla. Ku e tabata dos длинноволосых hòmbernan di tres scur, dos светловолосые,ku ta un expresion urgente konfiansa den nan mes a bai riba kara di e hóbennan mas procedures di e hefenan многомиллиардных di empeñonan.
  
  
  A pasa manera kla di piska. Di tempu na tempu, angel, el a pa papia ku un mucha ta mira, einan ku un grupo di hóbennan. E no ta wak den nos direkshon na un momento, un chikitu obligacion ta manda nos banda. Mi ta te na bin i kasi tin fruncido e wènkbrou.
  
  
  A yega otro banda. E gòrdá bario a lanta empujando kresementu di e dedenan di man na hep koló di ponton sorto riba di rudia. Tin algun kisas e grupo tambe a lanta outomatikamente desde ehecucion di nan man na e kabei. Angela i su acompaña ta para banda di mi james. A habri e bista i tabata neutral.
  
  
  "Sinembargo, señor alto", - - uur angelo.
  
  
  Sent ku e kabes. 'Mi ta.'
  
  
  "Mi hefe mi ta pidi invita e pueblo di Дублон na ... e fiesta. Bo kier bini?' Konmoví ku un league. 'I awor ta hasi?'
  
  
  "Si no tin urgente".
  
  
  E tabata para dilanti di mi, di solo patras di e i a sinti e perfume di su camp i habon. Mi ta pone ta kana. "Mi No sa por hasi no", a bisa.
  
  
  Bo wowonan tabata kasi na nivel di mi i ref, manera un imagen. Na un manera ta e regla pa sonreí, no krio di e boka. 'Bon. I, bo ta hasi, e ora ei?
  
  
  E restu di mi chikitu grupo di sigui, pasobra mi no ta invita. Angela, bista ku no tabata te ku e seramentu kana den ta largu di piska, antiano ku e kabes aki pa e mucha, i ei ta keda na e mucha. Ora nos ta hala e entrada di muraya Дублона, ei a reuní un grupo di algun binti i sinku persona. Angel bolbe na mi. "Mi ta spera ku bon na e momento, señor alto".
  
  
  "Mi ta seif pa asina ta".
  
  
  Ku e bieu clave, e espasio ta un di nan hopi kuenta, angel habri su porta di heru i e push'na aden. E nos hibami aden, i dos azul i rabo linea na e parti traha. Mi ta keda banda di angel, mientras caminábamos pa e nos sentro ta limitá na tur dos banda di exuberantes flor di koló, bai baha den luna. Na otro banda di e hanchu di awa tabata tin algun palu di unda mi a suponía na e entrada di e túnel na laman i for di unda bo por wak estilo tene blanku di e kurpa. Cause ku ta hidroalas "Ингерсолла", i e tin recorido unda ta bario.
  
  
  Di pronto yega na plasa i a pasa na kla pa un abundantemente base di entre e hotèl i e kantu di luna. Mas biaha, e solo ainda ta sinta, tokante di florida azulejos, azulejos di collega mescos. Un di e kisas nos grupo, e opinion, sintiéndose manera di kas, tin amplio di e awa i ta pasa den ta un bista di awa fondo den luna. E mucha na e sigui, i tin un momentu otro biaha, nan ta kompartí un bataya mal. Un di e sirbidónan di e bida blanku ta sali for di patras di un muraya cura, прикрывавшей e parti dilanti di hotèl. Karga banda ku bida, un maron, pidanan di tirakochi i otro produktonan. Riba e strepi di baranka i el a toka muzik na kla altavoces erornan den e blachinan; algun di hisa a kuminsá balanse i contrast, komo si fuera un refleho, seguridat por lesa un par di tio. Na obligá di e persona di baila, mi no a tuma hopi tempu.
  
  
  Mi buska angela, sinembargo no ta tabata. Sintiéndose un poko desapuntá, mi ta tuma e bandera di kopa haltu i tranquilamente a yega na e baranka protesta di muraya. Na final di e ocasión mi a deskubrí ku haltu banda di parti ku e virus di heru, kubrí ku un total di sumpiña. Ademas, a mira e kara di hotèl, e hundu porko, a tur e hanchu, i nos portanan skarlata e sentro tabata será. Patras di e persona pa algun di bentana a será di lus, ma nada mas. Riba bispu di e no a mira ni kaminda di guards di sala Херриджа, sinembargo, den e sombra di zaguán, mi a mira komo di dos tabata sintá den e scur, mirando fiji na kara.
  
  
  Mi a bira e grupo di luna, гадая, no ta e tabata si ta e orario di callejón sin salida.
  
  
  E mucha na stima di sinta banda di mi na pia, e ofer di mi. "Mi No ta bo ta kere ku bo ta gana?"
  
  
  "Sí", agridulce a bisa.
  
  
  "Tende, sinembargo, ainda no tin nada. Spera ku nos a drenta den ritmo.
  
  
  'Ku ta?'
  
  
  'Mes. Aki ta solamente e prinsipio, angel. Tin estudio di lomba, pa mi, ki kontentu ku e por ta. Mi ta duna algun almeida di lomba solamente pasobra tabata e úniko korte e akto. Ademas, mi ta encuentro.
  
  
  "Bo ta di jomar un cargill?" - puntra e suave empujando mi spleit. 'Ta posibel.' Mi a lanta di kibra na man, pa mustra ku mi ta biba.
  
  
  E wak despresiá. "O, esaki ta un merdia? Si e grado tin e grandi wea?
  
  
  "Bon, ta bai wak". Mi ta ekstremo sonrió i a tuma un largu bebe fuentenan di bebe. Tabatin e smak di pia, i a yega na fin di e no ta e mihó lugá di mundu pa un agenda konseho pa gosa di un eksakto ta partisipá.
  
  
  A rápido riba skur, ma pafó di lus no ta funciona. Algun hoben nan no накурились; пухленькая di mucha ku e bista tapa di enk, fumaba ipa hisa e midí for di un seguro i a hasi largu, tras di pret, lantando e huma di su nanishi. Mi a mira ku mi mira, i ta serka mi, t'ei pa kompartí ku mi nan goso. Rápido wak na otro banda i, lantamentu, a yega na kantu di luna, ta liber di sandalia i ta pasa e awa.
  
  
  Riba superfisio e kayente i tin un tiki mas abou tabata hasi friu i scur. Ora mi a drenta na algun centímetros, no ta sali òf un lus, i den e bòm a algu trankil i mensahe, e rápido a lanta for di mi buki nobo. Empe di pisa riba e awa i ta move riba un laso un sírkulo. Di solo tabata muchu leu ta disparsé, pa wak e blanku di e curacao e otro banda di e luna, i di вымощенных di piedra ta e islanan di palma i otro vegetashon rechasá hundu scur di sombra. Un dia mi ta duna kantidat di moveshon banda di e entrada di túnel, tòg ta keda para pa por di identificatie.
  
  
  Mi ta bai pa trapi di metal, esun ku ta sirbi pa inmediato mi ta ekstendé un piedranan sèrbètè blanku i a wòrdu seka. Empe perde e pasenshi. no tin apsolutamente nada tin aki ta fiesta.
  
  
  I despues di e fornikashon bai tuma lugá. Di paresé dos hòmber di tres scur, i e tempu ei, música apesar. Di huéspedes kara ku impaciencia.
  
  
  "Bo ta un hende ta drenta?" - puntra nan di mas haltu, e homber ta trese scur, i mi sa ken tabata e, pasobra e tabata e úniko homber Íntimo Size ku e kabei scur. Su nomber tabata Zundra, i den e pasombra ta mira e midí for di e locator.
  
  
  Bo pregunta a risibí разрозненным estilo di "Sí" i "Bo paso". Mustra e entrada. 'Laga nos ban; e ta spera di nos ".
  
  
  "Zundra" a nos dilanti pa e habri porta pa porta di heru. Den e sombra di dos parti mi a mira riba vários hende den blanku. Di armanan no tabata visibel, ma mi no ta duda ku e tabata den man. Ora atraves di entrada i a sali na porko, ku nos recorda e grupo di prezo ku tabata drenta den teritorio di kampamentu.
  
  
  A habri grandi portanan skarlata; aden ta ekstendé di ta largu di dengue lus zal ku ta baha na kla pa un abundantemente trapi. Gran parti di e grupo, abiente, tabata sa na unda bo ta laga nos ban ku impaciencia e ambulans na dilanti. Ma Трейн(Zundra) a bolbe e kabes bai wak, i nobo a keda atras.
  
  
  Di nobo nos ta hala di e portanan skarlata. Трейн i otro hende ta trese scur habri i ta bira, laga pasa nos. Banda di темноволосый di hende ta mira ainda mas severo, ku gras, e wènkbrou, e fuerte, e bots i e kabeinan ku ta kai riba nan skouder. Ora pasa dilanti di djé, bo wowonan tin clavado mi, i mi ta e di boka por tin un momento tabata tin contado. Un session di cai den e trampa tabata fuerte, ku a kuminsá na akela na un momento, sinembargo despues mi a sigui otro; último, mi ta guitara ta mira. E lugá di biba den mi ta drenta, tabata largu i hanchu, ku dak riba vários piso. Di beltran ku dushi lusnan multicolores, ku ta komun plamá na tur parti abou di e famia i monton di limonada, i e perfume di sensia e удушающим. Riba e murayanan sin bentana volgen nos carlos: psicodélicas imagennan, retraso den baranka parsela i rica e foto ta kasi na obra pa born duru, por ehèmpel, e imagennan di dos mucha chikitu i influensia pony. Ariba nos graba difikultat grandi inskudriñabel, trahando chikitu panel di glas, hungando na e lugá di biba di semper ambiente kapitan di e lus, pa loke mi tabata kasi imposibel enfoke di e bista.
  
  
  E portanan skarlata ta sera tras di nos. E úniko salida tabata un chikitu porta di e otro punta di e lugá di biba. Na e lugá di biba ku no a ni sirbidónan, ni guards, ni di e hendenan den e scur, e secretario, ma haltu den un di e murayanan tabata un gran rectángulo di glas. E suponía ku esaki ta e conservatorium "skol" i tin un lugá kaminda bo ta biaha pa ora e briyo impreshonante. A curiosidad pa sa si nos onesto awe na e anochi - i mesora mi a risibí e kontesta riba bo pregunta.
  
  
  Glas rectángulo a kuminsá villar te ku no ta drai kompletamente alumno i transparente. Mi No a zonido, i algun hoben no ta sinta den dèk i coins. E par a kuminsá desnudarse, ora ku e sistema di alavez tende извиняющийся to.
  
  
  Tur halsa su kara, i despues lo tin entrada di e rectángulo alumno.
  
  
  Paresé un largu sinta, lantamentu ta kore riba midí na e tokante di e lus. Inclui e ora ei, e figura tabata difusa instrukshonnan na e resultado di stacion di bola, ma mi por wak ta sufisiente pa kousa ku e hende ei tabata parse di ta grado Ингерсолла.
  
  
  Di nobo ta aklará e garganta, i a mira ku ta grasia, legalmente doblá, e hòmber ku un sonrisa ku kasi keda na rondó di su pidi karu. Ora tur e mira den e sala tabata pagadó di dje, e a papia.
  
  
  "Bon nochi, i danki pa bin".
  
  
  Skucha atenshon; hawke a pèrdè mi algun di e cases ku su tono di bos, i e hòmber na e parti ariba e ta parse na un grado Ингерсолла.
  
  
  "Manera bo sa, mi mi no ta papia ku bo korektamente. Awor mi ta spera ku ta diverti, komo si fuera di su mes ... en ... un tienda di ehérsito. E sonrió ekstremo, гордясь di hasi pa nan a haña e palabra correa. "Bo ta topa tur ku ta deseá pa bebe, kome i jomar. Mi reuniendo spesialmente помадку di e tèmpel di plata, Mi ta kere ku ta bai felis. Puntra un kos so, i esaki ta algu ku bo no ta inventa hasi un ... aperitivos ... pafó di lokal Di Дублона. Loke ku a hasi entre nos, ta un kos, sinembargo, e outoridatnan no a kai den grave violation su leinan. Un biaha ku e leinan preis ta angola, awor tin ku a obedes'. I awor... - El a lanta su man a hasi un gesto. "Mi tienda ta di mes tienda di ehérsito. Un prueba di dibertishon.'
  
  
  Su último palabranan, e lus a kuminsá impasse, i e rectángulo di nobo ta bira непрозрачно-preto.
  
  
  "O, dios, - bisa un bos den mi a tende, - semper e mesun tontería".
  
  
  Esaki tabata more худощавая e mucha na wak estúpidamente ta un di e carlos arcos, diariamente, pone man na mi skouder. Na otro man a закопченая tuvo; ta e yega serka di e boka, a hasi un largu opreshon, kedando, i ta span. Mi kier a move na e kabes, ma disidí di no ta asina abvo kuadrá. No ta muchu konosemento di esaki, ma mi traha mi a a ku ta hasi hopi malbado kos.
  
  
  Ora mi ta retraso un poko e mucha a kita e contador di su buki. Ta kai un pida di trahá di mi pia i ta wak kasi - sinembargo no di tur - directamente na mi. E deber laga e star òf, pa motibu di ta menos, kontra di un mucha homber, ku tabata meskos ku e накурен, manera e. Полуобнаженная, e no tabata masha potable, solido wesu i mango ku capitulo di rosa. Ora e kuminsá na guitara di ponton, mi a bolbe su e tubo.
  
  
  "Mi No ta bai - a bisa. Mi ta sunchi na nanishi i a kla moveshon di e poblashon na otro punta di e lugá di biba. No ta proponé ku e ta bira pa mi, ora mi ta bin bèk, e tabata so, tabata hasi algu interesante ta e forsa di e sofa. E musika di awor bo a yena na e lugá di biba pisá, грохочущий ritmo ku mi a sinti mi no menos di mi a tende. E lokal domain di huma, e otro затемнил e lus. ku e excepcion Di dos òf tres par, i ta algu ku ta parse un río, jomar, bebe i kuminda фаджа ko'mas popular na e esfuerso di skol, e menos, te awor.
  
  
  Banda di un chikitu porta di e otro punta di e lugá di biba, mi ta lagabo pa kontemplá e asina. Manera e orgía tabata tin un wega di mucha, i mi a curiosidad, bo ta e ekspreshon risibí Ингерсолл, e servana for di glas di e asina.
  
  
  Mi tin armed den porta i kuido a bira e man. Na susto, e no ta entregá. Mi a pasa man pa e entrada i buska fula di berdura. Mi a topa dos buki di e fòrti; tabata e di standard di kosteloos. Mi обтягивающий di baño, no tabata gusta si e por a keda skondí algu, ma e bara tabata engañoso.
  
  
  Asegurado pa ningun hende mira, empe a analisá un di baranan di e plan flexible отмычке. Ma pa por saka su boton mi lomba e ta sinti.
  
  
  Kere rápido chikitu invisibel buraku chikitu di válvula, e inkorporá den e trese den baño. Mi ta mi a hasi un banda, pa e pablo e wowo pa wak e entrada, i e apoyo di muraya, tratado di user komo si fuera abordo den e asina bou di mi mes wowo.
  
  
  Un blek lamper di lus kai riba mi pianan. Mi apto di rama fresku di angel, i pa nan por a bolbe, e mi ta uur na tende.
  
  
  "O ku ta diverti, señor alto?"
  
  
  Mi ta uní ta skouder. "Mi a mas agradabel entrenamentu".
  
  
  "Mi ta seif pa asina ta". Bo man, ku tabata den mi man. "E ora ei bin mi, mi ta kere ku bo ta topa ku ta muchu mas pret ".
  
  
  Mi a sigui na kla приоткрытую di e entrada. Di nubia di kabei i liber di kabei na un momento mi ta sera e bista. Despues, e ta traha na un banda.
  
  
  E stablesimentunan tabata chikitu i poko kuminda, e suela tabata solamente un piedranan colchón. E mucha su tras di lomba di mi, e tin partinan, nan no tabatin e ta wak su kara pa sa ken ta ...
  
  
  "E a pidi!"
  
  
  Lantamentu a kuminsá meskla, ma pa tende e zonido di un patras di e entrada, rápido mi ta wak den angelo. E tabata para di lomba di e entrada, stablesé ku un man pa bill, someté di biña zoals, tin un tiki na bou di pechu. Di sonrisa tabata bula. A wak di nobo den e Puesto - i a wak e mesun expresion di e kara di bailadó.
  
  
  A tende di muzik na e paña di angel den suela patras di mi, rápido mi a aserká e Trabou. Abiente, e no ta organisá manera un río, i mi sa ku e mucha ta mas mihó... I bo ta aki mesora mi tabata konvensí ku mester di un hende ku ta bai mi banda.
  
  
  
  
  Kapitulo 11
  
  
  
  
  "Mi ta spera ku no diferensia si mi ta saka un di kabei riba e dia di awe, Nick". Pidi a kai den e kama i a lanta for di mi, sintiéndose kompletamente riba deseo di su sunú. "En... ei. No tin, den apsoluto.' Mi sa ku ta tras di mi, angel; e ainda tabata ademas di e entrada.
  
  
  "Bo ta aki bon drumiendo, nan no tabatin e spiritu di spera danki". Òrdu frunció e lepnan, mirándome, sinembargo a keda pafó di e inskudriñabel mi man.
  
  
  Mi a lanta un ceja, mirando e. Den su wowo a algu muri, maske mi semper mi a mira pa ku por ta aktivo di e bista. Ma el a sigui contado, komo si lo tabata parti di e konferensia, ku a pone a champán e bar.
  
  
  "Bo sa, Bestel?" E bos di angel tabata otro banda di e spera, ta e significativo e por more manera un sombra. "Bo ta tabatin splikashon kiko ta pasa ku e a".
  
  
  Mi ta hinka e múskulonan.
  
  
  'Kiko bo kier bisa?' - puntra Pidi.
  
  
  Mi konosemento di friu di man di angel, e promé na skouder, despues na man, i, por último, den codes. E aprel suave di mi.
  
  
  "Mi No tin ruiná diki. Un hende su edat ... no trinta, bo no tin, señor alto?
  
  
  "Festivamente", - e a bisa -.
  
  
  "Mi ta kontentu ku bo no ta bai bon prome. Sí - einan e -, un homber di su edat i profeshon ku e no mester ta den aki estado físiko. Masha bunita kurpa, bo ta bèrdat, varida?
  
  
  Mi ta un puta bon pa sa ku e mi no ta papia. Òrdu abou ku e kabes i aankomende mi ta mira. "Sí", - keda riba e bon. "I e ta hasi ku e aki sosten".
  
  
  'Ai, sí.' Den e bos di angel tin estado кислинка. "Bo sa tur riba esaki, bo no ta?"
  
  
  'Ma pa susto. Nick - hende perfekto ".
  
  
  Mi ta gusto e donacion, ma kier a bai ku e liña di kandela. Duna un buraku bin na un banda pa wak e dos buki di e biaha. Esaki tabata mi promé bista na e paña angelo. Den komparashon ku Чиной, promé kasi tabata un tiki, un di dos bista a kambia na e impreshon. Di pechu tabata sigur i e forma bunita, nan kader legalmente ta e cultura, nan pia tabata saludos, ma bunita. Di barika tabata dushi i plan i preludio triángulo di kabei bou di e tabata asina kla castaño, ku tabata kasi kla. "E perfekto kambio", proponé i bo ta aki momento, angel mi ta agarró di man.
  
  
  "Bo ta kere den mi preferá e kastigu tira un vista?" Tabata un reto, i pa promé biaha mi a mira scur di duda den bo bista.
  
  
  "Mi ta na bo?" E seguro di e no por a hui, no ta dun'é un interpretashon spesial. Mi No ta okupá.
  
  
  "Bo kier drumi?"
  
  
  Mi duda wak bai na Pidi, despues di skol nobo na angelo.
  
  
  'Na e momento?' - puntr', tratado di duna l di bista alegre.
  
  
  'Bo Por hasi no? Einan tin un lugá na tur nos ". Mustra ku e kabes di e piedranan colchón e suela, den un otro parti di e lugá di biba.
  
  
  'Si bo kier.' Mi no a bai diskutí ku su; sinti ku angel tabata masha peligroso saká, manera e mayoria di hende, kompletamente estados i bandido.
  
  
  Ta sinti seif den mi ku e entrada i legalmente debil sonrisa. "No tin diferensia pa nan поделилиться?"
  
  
  "Si no ta bai den kontra".
  
  
  'Òf kompartí?' E ta krusero ta abou kla mi skouder i cogió Pidi pa e pechu, ora mesora na лизнуть scur pezón. Despues ta para i e wak directamente na mi. 'Bo ta mira?'
  
  
  "Mi no ta proponé".
  
  
  "O, laga nos ban, kariño", seriamente Pidi. "Si bo kier prueba, hasié. No ta hasi aki malu ".
  
  
  "Mi ta hasi tur kos malu? Despues di a traha e anochi ariba? Angel впилась e bista riba e grado, manera un kasá.
  
  
  Òrdu super i metodo di un gran kantidat mi ta pidi sonrisa i, abou, rápido a hasi su kara posibel.
  
  
  Mi ta di nobo ta retirá un banda, Mi ta enkontra nobo entre nan, i, abiente, no tabata mi lugá. Angela. di mi ta brasa, i bo wowonan enojados no degree hui. Mi a hasi e, pasobra e stacion di elvis por a mira ku mi a trese di baño ta algu otro, banda di mi.
  
  
  "Bo No kier mi parto?" e a laga wak mi di telefon.
  
  
  "Ban, lo conoce mihó".
  
  
  "Ei quítate aki maldishoná di fusión".
  
  
  Felis ta hasi esaki, rápido a bai i a tira riba e kama, unda mi por saka ta nan ta e atendé ku. Ora mi tabata biba simpel, tabata keda kla ku ta interesa ta na interes angelo. E wak hopi tempu mi resien, ora ku lantamentu ta abou na e, un Dekreto saka di man i a duna un gran duna.
  
  
  "Mi No ta sea asina ávido, na - - - uur e, marino suave mi skouder.
  
  
  Di bista di angel a ilumina. "Bo ta intenshon di bo tin monobook?"
  
  
  E a pidi e uní ta skouder. "Mi No, varida, mi no ta эгоистка. Ma semper nos tur comparti, bo ta recuerdo?
  
  
  'Na susto. Hustu gusta di e anochi di ayera.
  
  
  'Bo Por hasi? No ta ponebo ei, ku a tin ku hasi i a bisa no, mi tin masha yalurs stima?
  
  
  Angel оскалила di djente, kasi зарычав. E pará na punto di gara e Pidi, ora ku e entrada ademas di e kama ta habri. Promé, mi no ta nobo, e porta tabata asina imperceptible manera e entrada riba término kende den konseho aborto, unda mi informacion di Трехголовом positivo. "Bon pa mucha. maske esaki tin sufisiente ".
  
  
  Трейн e promé ta drenta na lugá di biba na nan sigui dos kòrá ta bon miembronan di e "Íntimo ta seis". E otro dos tabata para riba e bashí di e entrada, sinembargo no di mirabo.
  
  
  Angel riba i wak den Трейна. 'Kiko ta hasi?'
  
  
  "Ta un maldishoná sa ta bon cita". Di sonrisa tabata asina falsu manera e. "Bo ta lubidá, bo por hasi bo tin komo riba mira e mucha?"
  
  
  Angel kasi gritu. - "Mi no a pidi bin!"
  
  
  "Ma nos ta mira ainda". Трейн ta retirá un banda, i patras di e paresé e diki di un homber ta un localisation disfruta di koló caqui di e isla ta e huisio caba.
  
  
  "Tuma un di bo sandalia", - òrdu.
  
  
  Tabatin e spioná ku a empezado bon, despues di e anochi di ayera, e opinion, mi no ta kore peliger. Pa un hende ta serka mi, mi ta kopera Трейну sandalia; e atrako manera strea di bakuna.
  
  
  Dos otro miembronan di e "íntimo seis" e leinan di dos banda di mi, mi a papia di nan sa kiko ta; e otro banda di mi relashonnan tabata di man, manera e aros, i tabata ke pressure di nan.
  
  
  Un hende ku caqui, mustra na otro hende den un trese scur, ta para tras di dje. El a drenta den e lugá di biba, e cuadro di estilo pariba ku vos rasgos latina. E ta wak, a determiná e man na chaqueta i saka un chikitu грубоватую di voto, ku e mira komo si lo tabata ranká di e blachi di e kontakto di empresanan. Despues el a saka un otro voto, compa i a mustra un hende den un localisation disfruta di koló caqui, bisando: "Ta un dje, señor Цунганос". Dos усмехнулись.
  
  
  "Asina ta simpel", bisa Цунганос.
  
  
  "A paso" - gruñó mi.
  
  
  "Mi ta mira, señor di Nick carter ..." E no ta bisa nada, loke ta yama mi nomber, mi no ta straño. Mi no sa ku a kai.
  
  
  "Nos a tin ku uza henter dia pa identifiká su fotografia, señor arte", einan e hòmber.
  
  
  "Medio traha riba esakinan primitivo kondishonnan; mester a bula den e content i utilidat nos kapasidat ei pa aparesé den kontakto ku pekín ... O, no eksigí, señor arte? Awor e sin tene ухмылялся. "Ai, un biaha bo sa ku bo ta kere ku bo sa; nos organisation, no por bisa сжигала por ta un di e barku. E kabes di skol conexion ta habri, sinembargo no necesariamente functies di dos derechonan. Bo sa di mi?'
  
  
  E mi ta parse ta kompletamente kla. "Bo no ta di akuerdo ku e aktual polítika interno di china en relashon ku nan estudio uní", a bisa.
  
  
  "Kas, señor arte?" - E super, manera un maestro di skol, ku ta nenga e bobo di studiante. "Ai, bon, algun di mi por yama na nan kas. Tokante e restu... -
  
  
  E ta uní su nos skouder.
  
  
  A prueba di un chikitu di потутить ku e, e kulpa e hasi pa ku e ta masha tratado i no ta un di e mundu aki, manera di un sòldá japon ku ta pertenesé na un isla den oceano pas sùit, kasi trinta aña despues di final di e di Dos guera mundial, ma disidí di no ta hasi; e no a ningun motibu pa ku e lo no a mata ku mi nan lugá i mi tabata interes riba e mihó oportunidat.
  
  
  "Bon, den fin kende, ku tabata chikitu ku mi tin fotografo", a bisa, mirando e chikitu di voto ku tabata den man. "Na calidad."
  
  
  E nenga ku e kabes. "Mi No tin suerte, señor arte. Den nos organisation tin hopi miembronan, i tur e dia tin den e het e di dos-tres òf mas ... uh ... di turista. Nos, e habitantenan di pariba, tur, por susto, ta simia, i tur ameno ku salanan. No, mi no ta asina?'
  
  
  "Esaki ta un gran het", insistí mi.
  
  
  'Mes. Ma nos ta manera bo ta interesa den un parti. I entrada den porta hegai, pa mayoria di nan trata no ta konta. Laga nos algun foto di tur nan ku ta sali na kla den e porta ".
  
  
  Mi ta duru ingrid. "Bo sa di e?"
  
  
  Di sonrisa e aparensia di e карнавальную di maskarada. "Bo ta hasi kere ku bo ta, señor arte? Bo No ta nos tur aki por ta un splikashon?
  
  
  E mi ta dal lorá biaha te tin sosio. den e tabata difísil pa traha bo sandalia, i ta болтно. Òrdu i angel di nobo ta bistí den paña - надувшись, manera proponé i ora mi man tabata mará, ta Pidi di kortesia insistí den mi a entregá mi ta trese den baño. Mi intento lesa algo den su bista, miéntras ku e hasi esaki, ma e no wak ariba di e baile.
  
  
  Цунганос mi ta aprel di muraya ademas di e kama, i bo wowonan tin bild korektamente riba e odia. "Ayera mata di tres mi hende, señor arte i daarom diariamente na e di kuater". Buska fula di kabes, for di unda bo por wak желтоватую papel bou di lus direct di kabei preto. "Mi ta guitara akomodá bo ta lanta morto, sinembargo no tin or na e. Bo ta kore di perde di nos programa, por ta asina mester ta eliminacion di inmediato. E por papia di suerte ".
  
  
  E buskamentu mi ta dal na kara, Mi ta sumergí i a yama nan rival di haltu ta e kabes, sinembargo, den mi orea mi ta toka.
  
  
  Цунганос ta mira banda. - Core riba e último momento, i, señor arte? Send'é. Òrdu dos azul i rabo, mi empujaban di muraya. "Bo sa ku bo mester пойдти".
  
  
  Entre nan dos mucha, i a añadí ku, ku tabata den e sala i mi man tabata mará tras di lomba. Mi No ta opon'.
  
  
  Nos ku dos guardian a pasa pa e entrada traha riba e muchu устланный un lomba di paulo. Nan ta hiba un lucha ku trapi den un renchi di un pasada ku murayanan di piedra, e humedad piedra ku tabata kai mi ta skouder.
  
  
  Mi guardian tabata kasi idéntiko, ma mi eskrito su foto a duna e resultadonan. Уилф i geven. Hende ku pasaporte di venezuela, e otro directamente e suseso - i nan tabata grita ku aksènt di Medio west di amerika, pa loke mi por a scucha. Por bira na parsela di e universidat di india, tabata e impreshon di yen kompetensia, ku ta riba. Tabata difísil kere ku esakinan american por mata, ma mi no pèrdí di tempu, gañando su mes.
  
  
  Nos di hotèl di e tera por di trankera ta biba riba bo matanan ku ta tapa e luna. Despues di algun instante, nos a sali na kla riba e kantu di awa hustu bou di nos nos tres barkos di largura mitar. Уилф - e tabata lesa un tiki mas haltu i коренастее geven a tin empujado pa solo den repchi.
  
  
  "Mi No ta warda otro i a bula".
  
  
  Mi ta mi a bisa, despues di tera ku un boroto sordo e стеклопластиковую tapa, unda ta deslizó un poko e anochi e tabata lesa un tiki muhá pa e serena. Уилф lihé mi ta sigui, mi a yega di baranka den chikitu asina. Geven a yega na e planta i pone di marcha di mayor i, abou, a bula na biaha pa liber di kabel ku someté e barku di hidrodeslizador.
  
  
  Un mayor fuerte заворчал, ora nos a bai bèk, i despues a giro pa bai tin un túnel scur e guiabo den laman. Geven aprel e boton e salpicadero, un poko baha su calidad i a bula den e scur túnel. Mi a mira, manera e bara di heru ainda ta lanta i nos проплыли hustu bou di nan, i despues, nos ta encontra den laman ta habri.
  
  
  Mara na mi ta miembro ku tambe ta heru, ku ta sinti na man, ora mi tin e прижимался. Mi mess fuertemente кровоточили, bo por yuda, si mi a a ku lydia ku un liña, tòg tur tabata inutil pa mi. Mi ta fula un di e tiras di lomba pa nan a trese un baño, ma mi man tabata mará demasiado altu pa tras di lomba pa yega.
  
  
  Уилф tabata e banda di e asina, ku tur mi forsa tratado di primi i di e barku di hidroalas a lanta den su metálicas di esquí i заскользило di awa. E mi wak ku agradabel despresiá.
  
  
  "Un biaha deberíamos laga di used", el a bisa den bos kompletamente haltu na e por scucha kla ta skèrpi child di motor.
  
  
  'Bo Por hasi no ta?' - bai lihé-a bisa -. Mi ta apoyo di lomba di baranka i log destila legalmente di man, asina ku awor por a yega na e hep mi ponton sorto. Mi a traha den kontakto semeleer chikitu triangel tas di e bòm di cóccix.
  
  
  'Sí.' Уилф primeramente sonrió, i su kabei indebon na bientu. "Si stars aki ta hasi un siman, nos lo a laga bo ta. Pa sa kuantu persona sa di nos. Awor... - e uní ta skouder. "Awor, e mi no tin kurashi. Muchu biaha pa velosidat nos ".
  
  
  A puntr'. - "Kiko bo a plania?" Mi kier ku e no ta para pa papia, a habri tas, i si mi por hasi funshoná онемевшие dedenan ... Уилф ta pone man hari. 'Na bo, bo kiko ta? Si stòp di bo biba, lihé sa ta arte. Ma ta aktua di esaki no tin interes. esaki ta solamente e kuminsamentu, i un di persona manera e ta, no ta bai keda para pa wak e caba ".
  
  
  E flùit e mayor a pasa pa paga gruña. Ainda no a jesus mi dedenan ainda tabata simia na release di salchichas, e tin e kontenido di e tas di lomba di mi ponton sorto. Boto esquí kai riba e kurpa, biniendo un largu league. Geven wak dilanti senso di e pone di controle.
  
  
  "Aki ta kompletamente profundo" - anunsiá e di lomba e planta.
  
  
  "Mei, прикончим, pa tira?" - puntra Уилф. "Mi No", geven lanta na ayudar. "Nos ta растворяющийся kabel".
  
  
  E ta hari di mi. "Bo sa kiko bo ta?"
  
  
  Mi ta steipi e kabes, maske e maldishoná sa ta bon riba esaki. "E ta un síntesis kabel, resiente manera e stal, ku no ta keda den e awa dos òf tres dia. Bai abou, ta desolve, used nan na liber di koral ta kore bai ku e viola, i e nesesidat di Nick carter e restorá di утопленником. Ta bisa, si nan ta por distinguí e kurpa despues di e pisca kaba ku e a ".
  
  
  A puntr'. - "E kaso di утоплении ku mará na e lomba ku man?"
  
  
  "O, tin перережем e kabel hustu pa benta na e bordo. No process, arte; sa kiko bo hasi ".
  
  
  "E ta grado largu", - agridulce-bisa, contenido un but ku for di ponton sorto.
  
  
  Boto дрейфовала i ta keda para balanceándose na riba bai abou pa e laman. Geven baha den un chikitu buraché i ta saka un rosa di koral di midí for di un bala na playa. E lor'e sintético di e liña di e grasia ros koral, abou, a yega e caba na biaha, pa e poeta mi ènkel.
  
  
  A yega e momento mi bataya. Онемевшими dedenan habri un but ku a tras di lomba. Sali di aruba ta yama i обожгло mi man i e pilar vertel, ma mi ta mi morto di djente i aprel e paquete di frontera. Riba palabranan di start di Sosial Effect, un chikitu maneho flambeu прожигал un rosa di metal di diki di tres plaka di un pulgada den menos di tres segundo, sinembargo, esaki lo ta mas bien riba e tres aña. Sintí manera ta kima di kueru i e múskulo ta kombèrtí di плавящееся di zeta, si implementa a aporta na e mesa e kabel, sintí un doló inaseptabel ku tabata den mi ta e kara di pièrdè di e konsenshi.
  
  
  Mi a duna patras, i Уилф a bin. Geven tabatin den bo man di recip di e unidat, ora mi ta e bahada para abou, mi a pone den e direktamente bou di e baile. E tin voodoo i a sali bai introdusí na espasio na bordo di e barku, ainda prestando karga pisá. Si un dia parke di nobo, ma mi no ta mira.
  
  
  Mi ta liber di su mes na e mesa. e doló tabata fuerte mi tabatin e ta wak si e lugánan bandoná mi man na e. E tin acuerdo, i a dal Уилфа moketa e stoma. Ku el a pasa man na chaqueta, sinembargo no ku sufisiente rapido; Mi ta sinti mi a manda kuater duru dedenan di su garganta, раздавив di tráquea. Muri, sin rosea, i ta e tin inundá e pechu di sanger.
  
  
  Mi buceado pa aborda pa laba, i despues a pasa na kuminsamentu di e barku. E isla ta e huisio caba tabata awor e banda di activo. Awor, ora mi paradera ta eskrito, a yega e momento di imprenta un estudio di bòm; atrobe Mi a sende e mayor i, abou, ta skirbí un barku na buska di arma.
  
  
  
  KAPITULO DIESDOS
  
  
  Un kendenan di yerba di kosta, apagué di mayor i tira di anker na e bordo. Na e a mará e kurpa Уилфа. Di chikitu solo automatic 25 liber bula den e faha di mi a trese den baño. Den man tabatin un kuchú ku abundantemente página no ta fuerte, ma ta konvensí ku e tabata na e otro den un chikitu solo Уилфа.
  
  
  Mi ta baha den awa i nadó lantamentu di e strepi di santu blanku, legalmente dilanti den e lus di e luna. Riba e kantu no a ni kaminda di petroli, awor mi ta spera, ora ta mas abou posibel den e awa, durante algun diesinku menos promé ku e sali pa e kanto i kore bai den direkshon di e mondi.
  
  
  E biaha aki e kaminda e tabata mas of menos konosé. Mi no ta educa di bista ku e trabou di e eliminacion di e haltu di marka di stal, ora mi ta aserká, a bai na e hendenan kana den e balki. "Ta un bon mesora na e edifisio", - proponé.
  
  
  Mi a duna un marcha di un pisin den aire di fundeshi i drenta aktivamente den un edifisio di ofisina di evento di e auto. Un úniko bentana entrada di lus i a area, para ademas di e entrada. E tabata bon visie na e personanan riba e struktura, ta nifiká ku e mester ta ta found òf ta rápido - por ta, i esun i e otro.
  
  
  Promé wak e bentana, tereno di rama. E ofisina pará bashí. Mi kier a perde, ma kambia di bista. Kiko konosementu warda den blanku kabinet? Wak un biaha mas. E cajón bòm di fiho ta habri, i e mesa tabata lihé na un skina diferente ku e anochi ariba.
  
  
  Tin kuminsá na sanger e dos.
  
  
  Di bentana ta muchu chikitu pa subi. Esaki mester ta den porta.
  
  
  Mi a drenta aktivamente den e sotobosque na e edifisio i a ser, promé suave i biaha mas fuerte, representante di to, manera e di grave di formador. Ora empe di pensamentu ku e ora, saka e kabes riba e angulo.
  
  
  Di nobo mi a tin un access di to i зацарапал pia riba bo matanan. Spiritualmente lanta e arubiana e skouder. Mi a detené e rosea i tabata ref. Baha e arma a hasi vários unesco pasonan di mi. Siendo den e barika, mi ta ketu e deslizó na drechi. Spiritualmente a keda. Mi ta for di e hep chikitu solo automatic i e tira riba bo matanan tabata. Ora ku tin un mosquetón na man e konmov'rápido, sinembargo no ta den bon direkshon. Mi sa ku e ta неблизко, sinembargo tabata mi mihó oportunidat; Mi a lanta, a hasi algun tur pasonan i ta hiba e di lomba.
  
  
  Mi mesa ainda sendí i кровоточили, por ta pisá ku e stal
  
  
  no ta deslizaba suave, Ora mi ta dal riba lomba, ku ta pertenesé na capa di antilla di mosquetón i ta sinti manera un dede area rolanda. Ora e no ta muchu tardi mi ta e arreglé pa tene e dede na e still, i ora e giro e kabes di mi direkshon, bo wowonan потускнели. Kai bou di mi.
  
  
  Mi ta pone na pia, agarró di mando di kuchú bok'. Tin resultado aki difísil, manera drenta, ma apesar ku awor mi tabatin e mihó arma den forma di mosquetón area, mi sa ku, probablemente, mi ta bai tuma e kuchú pa kòrta e anclaje di e liña, si mi kier bin bek na e barku. Si tin esaki.
  
  
  Mi ta warda den e skina bai wak, manera e trahadónan ku ta construi e struktura di un edifisio i despues a pasa na e entrada. Mi tabatin e yabi di skol na man, i e fòrti no tabata difísil, ora mi tabata tin tras di e hendenan den e parti ariba, mi ta parse ku ta habri porta - henter ta un etèrnidat. Por pidi mi por drenta desapercibido, i a curiosidad pa loke ta hasi ei, ku tabata asina okupá.
  
  
  Patras di mesa a deskubrí un chikitu declamacion di mi, уходившую riba suela di hormigón. Bolígrafos metálicos baha na un banda; Baha trinta matros riba e kapital. Mi a encontra un paulo muchu alumno por lorá deslucidas pa e bolas e dak bou di, i den otro sinkuenta matros dilanti di mi a tin un entrada será.
  
  
  Di siguridat a wòrdu òf floho, òf e tabata asina sera er ku e no ta tur dos. Ta manera e ta, mi ta push'na e entrada, i di habri; Mi ta ter kla di e i a punto un mosquetón den e espasio tras di su.
  
  
  Mi ta entrada na un lugá di biba yen di apart, lusnan lusnan di panel i e щелкающими kareda di coordinador. Kuater hende paña ku tres koló caqui a reuní di un gran mapa di muraya dilanti, i ora mi ta ketu bai e deslizó na e, mi ta mira e rònt di e kosta pariba di florida pa mayan.
  
  
  Цунганос promé mi ta mira. "Arte!" - gruñó e, i den mi buki nobo tabatin ku dun'é di rèspèt: elos no ta para su asombrá. E precipitó na drechi i buska di arma, прислоненный na mesa. Mi no kier a mata - ei, ainda no - asina ku sosodé ku tin punta i всадил e ta e skouder di bala. E steipi un banda i a kai den e piso di konkreto ora e sanger di akusashonnan pa bo famia.
  
  
  Otro a drenta, a span riba un di e hende, i e kai, maske no a mira unda ta dal. E otro dos tin amplio pa un sèt di equipos. Mi ta cambié e asina automatic i a span riba e haltu shinishi biblioteka; sigui agradabel awaseru di chispa, i e perfume di kima di lesamento.
  
  
  Mi ta mi a bolbe wak Цунганосу - muchu atardi. Awor e tin su mannan tin su mes arma, i a dirigí directamente na mi ta e kabes.
  
  
  Ora mi ta sumergí ta di tera, a tende di kuido di su arubiana, i un skèrpi pinchazo, ora un bala centre mi garganta. Mi dos biaha el a bai bèk, promé ku pèrdè na nota; mi no a or di kambia na ningun spar, ku ningun pesar di antilla mi a bati seis skernan na karu i e pechu Цунганоса.
  
  
  No tabatin or di duel; Mi ta pone di para i a yega na e ta kima vários equipos.
  
  
  'Mustra!' - rugió mi.
  
  
  E otro dos no a bisa, ma pa e tende pa hòmber ta pisá bida. Mi ta sinta den cubilla patras di mesa i warda. E ketu kibra e boroto di equipos. Mientras spera, mi a wak un mapa grandi den e banda i mira kòrá kabes di skol alle, приколотые di e kosta di florida, e di miami. Promé ku tabata e fin kende, sinembargo despues el a mira e término mas panòrt. Ku tabatin entre e ta adecua pidi, i ta pidi pa hasi?
  
  
  Un di skonde e hendenan disidí trata di skapa i kore riba equipos pa beker pa e mosquetón Цунгано. Mi ta mi a para un tiro di rudia, i e gritu di su dilanti kontestá e es e haltu di espasio. E a kana na biaha bai na atras, for di e doló, den nan hel di kueru a bira hopi shinishi.
  
  
  Mi ta spera di nan e último homber. Pa e a papia, despues un largu ketu.
  
  
  "Arte?"
  
  
  'Sí.'
  
  
  "Mi No tin arma".
  
  
  "I hasi esaki".
  
  
  A sigui un pais i, abou na e skina di e curacao e grupo, paresé den su man. E man pará bashí.
  
  
  "Bon, te awor. I awor hasimi ta otronan ".
  
  
  E a sali, mirando dos man na ariba. Tabata un hende ku ta rekonosé ku Цунганосом.
  
  
  "Ban aki", - a indiká.
  
  
  E ta move ku kuido, komo si e suela tabata lebelebe. Tempu tabata un den un pasonan, mi a seña a duna òrdu pa para.
  
  
  "Arte ... Mi ta dual".
  
  
  'O nan mes?'
  
  
  'Mi pablo. Por lòs.
  
  
  , E ora ei bo tin suerte, amigu. I awor rápido. Bisami, kiko ta nifiká tur e?
  
  
  "Mi ... no ta nada".
  
  
  'Mi No, pa susto no.' Mi ta lanta e cañón di rifle pa e direkshon di e ta e kara. "Prueba otro kontesta, i e biaha aki e bon".
  
  
  Di hende облизнул e lepnan, i su wowo e decision riba e parti. "Mi ... mi no ta bisa nada".
  
  
  No por permiti e lujo ta representá den e wega, i всадил bala na un di su lanta e man. E gritu, su bista ta habri ku miedu, ora a tuma un gara раненую di man, mi a ameno ku un mosquetón. E lanta e man na ariba, ora di su banda a hasi e sodó.
  
  
  "E siguiente bala a realisá na kla kodo". Mi no tabata sigur di cuanto mi ta keda den disparce, sinembargo no ta trei di compra.
  
  
  'Mi No, mi no!', e hòmber a habri e boka. "Ta bai bisa e! Ta bai bisa e! '
  
  
  Tabata mi mes tantu riba e kuenta pa no ta mi ta yama bon atenshon na e hende ku mi прострелил коленную kopa. A otro arma pa mi ta duna kuenta ku e ta sinti, i, probablemente, solamente e doló inaseptabel di su daño stòp su promé tiro openbare. Mi ta surgi di skol nobo na mesa.
  
  
  Di dos tiro a na e shen pa total pa ta exact. Hende ku a interogá, a introdusí na biaha, despues ta derrumbó riba mesa i kasi mi, un bala na garganta. Despues di a empujado e kurpa, skucha otro spar despues di ketu.
  
  
  Suave mi ta wak na mesa i a lanta. E último homber tabata banda di e Цунганосом, miéntras ku ainda wardadó di e boka di cañón di arubiana. E mapa di muraya patras di e tabata biudo kòrá dilanti pa e sanger. Pa hasi kualke otro, mi saminámi kuater kurpa. Asegurado ta ku ta muri, mi a siñansa di mapa. Un yen di булавочных kabes ta kubri na palm beach, mi na mi no ta nifiká nada. Ma e lines líkido, hasí di e mapa di domino punto na hamas i a bisa ku mi ainda mas.
  
  
  Ta hiba di e isla ta e huisio caba na e meta di tur, ademas di hende. Esaki ta un liña a bai ta largu di tur e kosta di liña rekto largu di tera aden na sùit di fin di Хаттерас. A yega na washington, i ku no ta necesitaríamos di булавочная kabes pa indiká e meta.
  
  
  Mi ta bai lihé ta skirbí kuater mesa di e lugá di biba, sinembargo no ta topa nada otro útil un par di dibujos den e comportacion di strepiá, mi ko'brada.
  
  
  Sinembargo, tabata keda kla ku e ta un sorto di диспетчерская, i esaki a hiba e fin lógiko pa mira, riba e isla ta e huisio caba, algu pasa.
  
  
  Ku e cada di rifle mi ta kibra tur e stores na e bara bai kambia na e mina, lider di e ofisina. A sali kore riba e entrada ei ta pasa den e sotobosque, tin ningun hende ku no ta mira den e armazón di e edifisio.
  
  
  E buque di hidroalas a ei unda bo ta laga, i ta colombia ta di anker. Mi ta kòrta liña content e blachi i, abou, sende e mayor i lantamentu leu for di e rant te ku no ta seif hasi lis den yen di gas. Mi ta embargo nobo riba e isla di Resurekshon i e direkshon na playa ademas di e hotèl.
  
  
  Mi tin hundi e barku, a sali na di kanto i a yega na e entrada laboral, mi a mustra Pidi. Solamente ora ta pertenesé na mi lugá di biba, mi ta duna kuenta pa no tin e clave, por ta nan a bai bèk di utilidat di yabi di skol. esaki tarea ta hasi un gira di perfeccionamiento riba e apertura di dòbel.
  
  
  Mi a kita e fusión, a tuma un ducha, asestó un meskla hòrná di mesa i examen di пулевую di arañazos e garganta. Esaki a gana, sinembargo riba superfisio di e herida; Mi ta pegué un parke i ta pone scur star di garganta haltu i ponton.
  
  
  Awor mi no tabata sigur; wilhelmina i hugo sali for di su skonde. Mi kargá di "lugar", ta pasa den un dushi kueru di наплечную di fundeshi i, abou, пристегнул di tacón robes предплечью. Mi ta aruba den e mesun blou di chaqueta. Wak e trapi, ku a laga nan biba. Tabata difísil kere ku e anochi ainda tabata su infansia.
  
  
  Tuma e yabi di e lugá di biba na mesa abou pasa banda di e ascensores i na kuminsamentu di e casino. Manera ta e kustumber, e publico tabata chikitu, sinembargo, esaki no a interes; Mi a bai tin un kaart.
  
  
  E ambiente tabata riba e scenario, i e significativo pa Pidi no ta di aproksimadamente mitar or. Mi no sa si bo por spera tempu pa felis bai ku e ta di kontakto. Mi no sa si e ta bai traha e anochi. Mi a pidi e bebe, warda te ora ku e kamarero e estudio di otro banda di e bara i a drenta rápido riba entrada na e skema.
  
  
  Despues di a pasa un chikitu sekshon di eskala, ku ta pertenesé na un paulo muchu entre monton di buzon i banda di e portanan di vestuario. Di lines acróbatas sintá den e smal lugá, sinembargo no ta kara, ora mi a pasa.
  
  
  Mi prueba tres di e entrada, pa haña e secretario di Òrdu. E tabata sintá dilanti den spil, e tabata solamente bòm di trese un plumanan. Mi ta konsebími den ku Вильгельминой den man.
  
  
  "Ni e zonido", a bisa entre djente, ta mustra su "lugar".
  
  
  Su bista ta habri ora e ta bolbe na mi. 'Ick!' - jadeó.
  
  
  'Mes. Mantén na man na e mi a mira ".
  
  
  E kier a lanta, i a duna di mi den su man. "O, keremi, Nick, mi no a ni e idea ta ku tabata tin mata danki !"
  
  
  'Na susto no. Lanta. Para algu ".
  
  
  Lantamentu a lanta.
  
  
  "Baha algu?" Di nobo tabata e mesun sonrisa - kasi. "Mi No tin tempu pa esaki, varida. No ta warda otro, i mi ta bon danki mesora pone na su lugá ".
  
  
  E a pidi e tabata para i lo mi wak ku e bista. ta boso a wak, e konvenio ku no ta bomen. E tuma ku paña di stul i e ta para. Tabata mi kabei.
  
  
  'Bo ta di unda nos ta?' - puntra klaramente e bos temblor.
  
  
  "Bo tin un salida?"
  
  
  'Sí.'
  
  
  "Ei nos bai ei".
  
  
  A pasa pa e paulo, ta sali na kla for di e entrada traha i ta bin na ya konosí di e entrada laboral. Pidi a ku e kabes di haltu i no ta e tipo torpedo wak, i despues di algun stap patras di su. Ta keda banda di e trapi i wak atras.
  
  
  "Bo ta di kuater?"
  
  
  "Con bo ta dividi."
  
  
  "I bo no por spera di caba e show? Masha bunita di bo parti.'
  
  
  'Пооропись.'
  
  
  Na e lugá di biba mi ta push'di kama ta sufisiente pa un poko ta stima. Bo wowonan na un momento e mi ta yena di dus, abou, nobo impresion di primi.
  
  
  "Asina, ta skapa di nan. Ta masha kontentu ku e, Nick.
  
  
  'Laga ta hasi. Ta nifiká ku e ta sinta den e huisio caba?
  
  
  "E ... remente no sa.
  
  
  Mi нацелил Вильгельмину na karu. 'Inventa kontestá nobo.'
  
  
  A pèrmití di bida na guitara di skouder. Hasi un moveshon ku e man robes, i a pèrmití стилету hugo meter mi man na e por wak. E tin acuerdo riba e.
  
  
  "Bo no ..."
  
  
  "Mi tin un tiki tempu, varida. Mi a duna.'
  
  
  E mesora i всхлипнула den man. "Mi tata, Nick. E ta e kunuku. Si ta entrante di e a bisa... -
  
  
  Na kampamentu pa hopi opinionnan di persona ku ta tatanan - replica a bisa. "Papia...'
  
  
  E lanta e karu i e wowo tabata rei.
  
  
  "Desentemente, Nick, ta chikitu bo sa. E prinsipio a bisa ku ta hasi algu pa liber mi pais, ma ta un tempu mi ta duna kantidat di e ta mentira. Ora ayera pa e anochi, mi tabata matá...
  
  
  - Kasi. Bo ta intenshon di e remente a hasi esaki?
  
  
  "Bo ta ken sa? No mi a tin un di e isla ta e huisio caba, e ta duna òrdu na mi no ta uno di e ".
  
  
  Konmoví; No ta importá, gaña òf no, mi no ta kompletamente sa di e huisio caba.
  
  
  "Bo tin ku ta kere, Nick". Awor na su bos a tin un piska riba e historia. esaki a bon.
  
  
  "Bo ta e a apoyá? Kiko bo tabata di trabou?
  
  
  "Mi ta un tiki di loke nan ta hasi; implementa mi ta bisa informá di tur esnan ku ta hasi pregunta ".
  
  
  'Manera mi ta?'
  
  
  "Mi no a bisa di un danki".
  
  
  'Na susto no.'
  
  
  "Inclui Di Angel?"
  
  
  Òrdu nobo baha e kabes di su kabei diki tapa e karu. "E no tin pregunta. Nada. Dia aki personanan ku a drenta den e sala e anochi, mi tabata asina hañá manera ta ".
  
  
  "Bo ta ken a manda pa Doble-Cai?"
  
  
  "Mi agenda. Hura dor di tuma di mi mama ". E rápido перекрестилась. "Nan a bin di mi, ora mi tabata mira un òf dos luna. Mi ta bisa nan sa di mi tata, mi ta bisa ku nan kier a yuda liber mi pais. Ma otro biaha mi ta duna kantidat di mi a gaña á, pasobra mi ta bisa ku mi tata, mi ta matabo si mi no lo ta mi a bisa ".
  
  
  Mi no ta enter di nobo. 'Bon. Supongamos ku bo ta kere. I awor bisami manera drenta den e Di Дублон. I mi no ta referi na tras di e entrada.
  
  
  E lanta e bista i e mordió e lepnan. Finalmente e sinti ku e kabes. "No ta un manera ..."
  
  
  Mi a bandoná, e circulacion di su tiras di als i un faha di su mantel, a baha for di e trapi i rápido spera na kantu di laman na e entrada di e túnel ku ta baha den luna. Awe na e atardi a ku ta bai landa, pa motibu di ta menos, un biaha mas, ma e biaha aki mi tin un arma, na bo por konfiansa.
  
  
  
  
  Kapitulo 13
  
  
  
  
  Durante e lei Seku Di Дублон sirbi komo hefe punto di salida pa e contrast di kon, ora ta stablesé зарешеченные e entrada, e sera e bahía, meskos ku e boton erornan, открывавшие ku dos parti. Ora grado Ингерсолл kumpra e isla, a laga e sistema contact inclui despues di e instalashon di e consul di controle reto, e ta traha huntu ku e hues ta hidroalas. Esaki no a negligensia; bai biaha Ингерсолл kometé den luna di otro barkos no tin garantia. No ta posibel pa yega na un maneho di unda nan so den nan barkos na e bahía - òf kasi imposibel.
  
  
  Di guia di представляа un chikitu punto na banda un brùg personal, tin un poko mas kla ku e restu di каменно-e edifisio di hormigón. E úniko manera pa yega na e - eskolar kla di e provinsia i yega na e boton ora bo ta kai riba e awa. E a pidi mi ta bisa bo loke tin hasi hopi biaha den e promé etapa di su novial ku angela, ora nan tabatin ku tin kuido, pasobra angel ainda ta comfort mas of menos manera stima di Ингерсолла. Den nos dia, no ta importá. e gasto di matrimionio di stal di mas di экзотичными.
  
  
  Mi ta cost di e brùg, a partinan di paradero di e defekto i ta sinti na biaha; piedra tortura mi chaqueta. Bai biaha mi ta kai i si ta kai di reserved ta e defekto di man, despues ta surgi den e awa.
  
  
  Ora mi volviera, mi no ta mira nada, ora mi mes wowo a kuminsá custumbra di сумеркам, mi a kaba di wak e entrada ku ta lanta den e túnel. A binti segundo, pa pasa na kla for di aki, i esaki a pasa den e area.
  
  
  A fuerte area, i mi paña fuerte mi ta impedía. Despues di a gasta despedida mas di mitar di tempu, mi ainda no tabata sera e punto krio. Reserva hundu, i a sumergí di kabes i e brasanan i kuminsá bai landa ku tur nan forsa. Mi no por a mira, manera mi avansá, ma sigui maand, te chikitu trapi di mi mente mi no ta bisa ku e tempu ei e mester ta ta good. Suave mi ta lanta e kabes i meskos ku e punta di heru di rasguñan mi pablo.
  
  
  Mi pablo a inderdaad entre dos buki di bara, i a sintí manera ku a trèk abou. Mi solamente el a agarró e atraso di firma i bok'. Ta e aunke, sinembargo no ta sufisiente. E entrada continua hundi riba e kapital di e bahía. Mi ta e arreglé pa espera hustu pa mi kabes kai, despues kansá di traha den, te scur awa сомкнулась riba mi kabes.
  
  
  E pániko un poko mi no tin mata, ora empe na corre, mi ta presentá na e mi ta spera, si mi a sali for di aki, i un parti di prosperidat mi ta lor'. Tabata kasi gusta si por espera hundu bou di e superficie, mediante roland e pablo. Ora último a sali, rápido mi tin mercado. Chikitu di poko lo доплыл te vertel un piedra di e rant di luna i a sali na kantu.
  
  
  Despues mi rosea a bolbe bai normal, mi ta basha e lugar i sosodé limpi cartuchos seku den e palma di e blachi. Bai abou, mi a pone di skol nobo na tienda i ta pega nan na e balki.
  
  
  E restu di e dos buques di hidroalas baila den su швартовных liñanan, manera ambulante pa panama. Barkos ningun hende kura; abiente, Ингерсолл - òf Íntimo ta Seis, e ta aktua den direkshon di e tarea, -, fortalesé e forsa riba e entrada prinsipal i di otro Di Дублона. Te ku esaki a kumbiní, sinembargo, si mi ta mas serka di kas, ta ainda pió.
  
  
  Haña na e entrada di e subterráneo a fásil; rápido a bai na e hotèl, a yega na e trapi i kuido ta subi. Mi drechi a tin un muchu paulo na e entrada di e lugá di biba, unda angela i ta Pidi di kasi grado di peñas pa mi. Na otro banda tabata e di dos sekshon di eskala. Ta e tabata den e herensia di e kaminda, asina mi a riba dje. Ora a yega na e punto, mi a deskubrí ku e tabatin splikashon, sinembargo, tabata tin un callejón sin salida.
  
  
  Entrada di stal преграждала buraku, musica i fuerte, ku solamente ta un chikitu mila. Tabatin e speransa ta ku ta bai para alkansá e limitá vishon di medallón te подкрадусь bai porta. Mi No a konosementu compra na será, bo ta e. asina a bo ta.
  
  
  Di bolo di chaqueta saka un chikitu paquete. E trahá rònt di e paquete sin trabou ta duna e marcha, converted un kabel di un largura di kasi tres matros. Den e paquete a tin un gran parti di explosivos; suave Mi ta di aprel e rant di e entrada, despues a pega un chikitu juist. E kabel a wòrdu rápido posibel.
  
  
  Forma, mi tin calidad na e promé piso, paresé pa skina i a skonde. E explosión kousa e ensordecedor boroto un sólido edifisio di piedra, e murayanan i e piso сотрясались pa algun segundo. Tira un vista di trapi, a ku e entrada ta habri ekstremo den nos.
  
  
  Mi ta mi a keda den e lugá.
  
  
  Nan ta hui di mi, Трэйн dilanti, patras di nan, dos di e miembronan marcolino di Íntimo Size. Mi ta desviá; e huma tabata ainda ta kompletamente partinan na skondí mi ta su opinionnan, ma el a mira e di tres tabata armá ku nicolas.
  
  
  Mi pèrdè Трейна bai e siguiente hende i disparsé den e bista bou di e trapi. Otro largu un hende ta trese scur ta bai pa un otro kaminda, pafó di mi inskudriñabel. Despues paden subi e eskala, ma mi no kier ku tabatin riba lomba. A pa e paulo i a pura di Трейном i otro hende.
  
  
  Rápido a alkansá otro Трейна; tin biaha ta bolbe, ora nos enfrenta kara kara di un paulo scur. Di arma lanta, ma hugo tabata un poko mas rápido. e kuchú bora di garganta i a sali na di garganta. Ta kai hañá ta glugl zonido.
  
  
  Bok'e pista di su безвольной di man, mi ta registro na asilo i warda. Biaha òf bes Трейну tendría nan bek, i mi ta spera ku e ta bai na e mesun kaminda. Mi No ta asombrá na e tende di boroto, sinembargo despues recorda e edifisio bieu a contenido manera un fòrti; ta ku mi ta strena, e guardian riba e pafó, probablemente, lo no a tende papia.
  
  
  Tempu pasa muchu rápido; wak e trapi. Tabata kasi di mei, ora mi ta kòrda di Уилф mi ta bisa e aerodeslizador, ku no ta muchu biaha pa detenerlos, mi tabatin e session di preokupashon nan por a yega e momento. Por, mi ta desactivado e opcion di servisio, ma ta, bo ta e sufisiente? Mi a yega na e fin di mi no por spera. Mi ta ketu, a subi na e eskala na e lòs di e entrada di stal i wak den pòrnada. Mi ta wak kla denso huma un chikitu i kompletamente saká i asilo ku e entrada dilanti den mi. Mi a ei ku a kaba tira Вильгельминой.
  
  
  'Ken ta?' Tabata e bos di angel pa e alavez. Bo ta aki porta, no a bista,ma mi ta kòrda den salanan di vigilansha na tur e kas. Instrukshonnan na e huma, ainda no opstante ta e lugá di biba, mi no ta entre òf explosión daño e kamber aki. Den tur kaso, mi tin e suerte di skol.
  
  
  Mi a bay e kabes ku bos skèrpi: "mi ta, e Трейн. Deskubrí!'
  
  
  "E Contrast, Трейн ..."
  
  
  "Maldishoná ta, mi ta dual! E yu hòmber di puta a sobrebibí. Dama a drenta!'
  
  
  Tabatin un momento di ketu i mi a proponé no ta bisa si mi muchu, - abou, e porta lantamentu ta habri un poko.
  
  
  Mi ta sinti mi a dal e skouder den porta. Na un momento tur e banda drechi abla pa e impakto, i e entrada a habri un poko tin solamente algun centímetros pa e buskamentu a keda. Mi протолкнулся e buraku i fornikashon na buska angel punta di lugar.
  
  
  E tabata sintá den e suela, e pal'habri i ekstremo habri e bista. Den su largu пурпурном paña ku e kabei deseando nan ta mira komo un bebe grandi ku a kai instrument.
  
  
  'Bo!' - bisa e ta bos baho.
  
  
  'Mes. Pónganse ta kana. Пооропись!'
  
  
  E ta lanta den un mustra nan man. Mi sumamente ta skirbí i no a bai pèrdí no tin un lugá kaminda por keda skondí di arma. "Mi No mester tin un arma di kandela", drumi, bisa.
  
  
  Mi ta hari. - Probablemente ei. Bon, angel, mi ta reskatá su hefe.
  
  
  E uní ta skouder i a keda kla pa un men vestíbulo ku e loss lomba, mi lugá di biba di hotèl den komparashon ku e, tabata pober. Dushi iluminashon indirekto, elimina tapa di triple di muraya, komo si nan tabatin interes di e lus. Aki, i ei tabata plamá antes asientonan i sofás, incluso un par di armaduras, tabata ku e tabata na enkargo na e saldo di e portanan skarlata na final di e sala.
  
  
  "Aki", bisa angel mustra riba entrada.
  
  
  'Despues di bo.' Mi ta te na e.
  
  
  E push'e entrada. Nos contrast na un lugá di biba piedranan, ku techos haltu, papiamente duda di un kantidat grandi di antigüedades, ta parti di un estilo ultramar. Ta un gran bentana den e dak ariba nos a habri e bista riba e streanan, i e di drechi por wak e bentana pa visualisa, ku bisti na "e sala di buracheria". Den троноподобном stul, na mas parti di окутанном sombra, tabata e bieu. Mi ta duna un codigo di angel dilanti den nan i a aserk'é.
  
  
  "E señor Ингерсолл", - bisa suave na e mucha.
  
  
  E bieu giro klaramente e kabes pa wak e ta e persona ku a mira ta abou e anochi aki. E frunció e ceño ora mi mira, i bo grandi man gran di brasanan for di piedranan stellen.
  
  
  'Ken ta?' - Su bos tabata tratabel.
  
  
  - Nick Carter. Nos ta papia di dje.
  
  
  Ингерсолл duda, nan dedenan kariñosamente e deslizó por di farandula. "E mester ta asina".
  
  
  "I ta evidente ku esaki no sosodé". Mi ta pone para ademas di angel i push'lugar e ta ademas. "Bo tin wega jesus.
  
  
  Mas largu variacion, pa e a papia ku e dedenan di затрепетали. "Mi wega?"
  
  
  E palabra no ta kumplí ta e durante di su lepnan, komo si fuera malu e pelíkula skirbimentu. Mi ta aserká e stul. E sonrió débilmente, i bo lepnan ta move débilmente. "Bo ta hasi bo kier?"
  
  
  Tardi mi turno di fruncir e ceño, pasobra, para hustu den banda di dje, por hura su bos sali for di unda nan na.
  
  
  Ингерсолл no ta interesa den e kontesta riba bo pregunta. Di sonrisa, di a bira un sonrisa perfekto konfiansa den nan mes mescos - na momento ei, ora mi man agarró i отвернули di angel ta fuerte, e era ei вывихнулась.
  
  
  Mi ta mishi serka nan pia, e moketa dal na karu. Despues di un pais motivá, a sali, ma duna paisahe di mi no a faya. Esaki a Трейн, i su смуглое hende torzhestvuyushche mi ta soria. Patras di dje, e di dos hòmber ta trese scur manda un solo den mi kurason.
  
  
  Mi ta mi a pèrmití Вильгельмине cai den suela; "lugar a produsí den e lomba no mas boroto e Трейн i otronan ora ta подкрались di mi.
  
  
  Mesora Ингерсолл a lanta stul i ta leu ku energia i e preis ku a pa no a. "Ta bon señornan", bisa. "I awor, ora nos a bira Nick carter, nos tin e seguro di e no ta skapa e biaha aki".
  
  
  Mi mandíbula, probablemente, a pone flccido di perplejidad, ora nan tabata skucha ku un hende ta nòmber Ингерсолл; e bos mi a tende, awor, tabata keda kompletamente distinto.
  
  
  Ингерсолл sonrió. "Bo ta mira hañá, arte".
  
  
  Sent ku e kabes.
  
  
  'Na susto. Ta ken no ta straño di si e anterior di mi no e grado Ингерсолл?
  
  
  'Ei, bo kende ta ta?'
  
  
  Di hende ta uní ta skouder. "O, bo por yama mi statuto".
  
  
  "I e Ингерсолл?"
  
  
  - Hasi bo No a tende? Akaso no ta tur su sirbishi di inteligensia? Di alkontrario, bo por hasi mira spioná?
  
  
  "E ta morto?"
  
  
  "Ta un konosementu, su mes".
  
  
  'Ta ku ta nifiká?'
  
  
  "Ban, mi ta mustra".
  
  
  E ta dirigí na e miho kla reunionnan, no pasa pa e ehérsito den e positivo elektróniko, ku semper bella i zumba. E para dilanti di dos kortinanan di triple e suela, mi ta wak di nobo i a parti e kortinanan.
  
  
  A wak di nobo den e grado Ингерсолла, na tur e details idéntiko homber, ta kana na mi. E otro Ингерсолл tabata korektamente riba e contenido transparente, su kara i kurpa papiamente aruba клубящийся e ta. Bo wowonan tabata tapa, i tabata bistí den algu parse di e kapital ta un famia. "Pa Asina, Arte?" - puntra Ингерсолл - òf ken bo por. "Mi colega oriente mi ta bisa ku bo ta inteligensia di e forma ..."
  
  
  "Ta contado?"
  
  
  Ингерсолл - mi mei laman dor di e nòmber aki, pasobra mi no a inventá un otro nòmber - sint ku e kabes. 'Eksakto. Bo, por susto, algu sa di криогенике.
  
  
  "E tecnica di conclusion di persona na bida".
  
  
  "E a wòrdu diseño pa ofresé e hendenan aki, manera grado Ингерсолл, - e ta abou, transparente, kopa, e speransa ta e inmortalidat. Ora un hende ku ingreso di vários mil miyon di dollars sufri ta un malesa inkurabel, криогеника mei lokal den un estado di aviacion para te pa konosementu médiko no ta haña e cura di cura. Ta fasil, bo ta bèrdat?
  
  
  - Na loke su opende? Te ku no ta rekuperá?
  
  
  'Eksakto. A list i sosodé entrada pa e mes señor di kondishonnan di estrikto konfidensial. Inclui nan mas serka amigunan no tabata sa ni di e malesa aki, ni riba mi patu e mando di reino Ингерсолла te ku e mes no ta kapas pa abilidat nobo ".
  
  
  E siklo di un rompecabezas awor, rápido empresanan ku tabatin su lugá. 'E bos. Con ta hasi?'
  
  
  Ингерсолл nombra un grupo electrico. "Mi menor - òf barí bisa e wardadó? - ta manera bo ta probablemente sa, e tabata algu otro na un máquina pa gana placa. e mes tambe tabata tin un gana di konosementu. Ami tambe tin un humilde prueba di algun di siensia aplica, i huntu nos desaroyo pa mi mes un bos di kòmpiuter. Esakinan dèk ta kòrda contene hopi milnan di palabranan i fase ku ta dispone di inmediato i tur nan skirbí Ингерсоллом pa embahador, minimaal bos. Ku e por papia na telefon òf papia; inclui mi a papia ku e hendenan kara kara, ku algun restricted, tal manera e ta mira ta hasi algun minut.
  
  
  Mi tabata impresionante, i e konvenio ku e ta duna e kantidat. "E ta inkreibel", a bisa.
  
  
  'Mes. Ta un kastigu ku e mundu no ta sa, e menos te ku no ta mi mes ".
  
  
  'Kiko bo kier bisa?'
  
  
  "Bon, ta bon, arte, bo realmente ta kere ku awor, dia mi a yega na esaki ta sinta, mi lant'aki ta biba natural?" E презрительным gesto baha e kortinanan bai sera e bista riba e regalo di matrimionio. "Pa e mi a reuní mira ku nan kompañeronan di konfiansa, mi tabata e úniko ku sa di bèrdat. E úniko den henter mundu! "
  
  
  "Ma ... konfia den e aki personanan?"
  
  
  'Na susto. Nan tin hopi mas haltu meta, ku solamente e controle finansiero di dominio, i a yudabo den esaki ".
  
  
  "Bo ta hasi tin un meta?"
  
  
  Ингерсолл got e dede gòrdá tin bou di e nanishi. "Bon, ta bon, arte, ta muchu bo kier sa".
  
  
  "Bo Por hasi no deshacerse di e tipo di biaha ta ta aki, i e la, la?" gruñó r. w. time. "E ta muchu astuto pa kore riesgo".
  
  
  "Bo ta posibel ku kier skucha loke mi a aklará", rápido a bisa.
  
  
  Ингерсолл wak di mi, di Трейна di mi. "Sí, - chikitu di poko ta bisa, cuentanan ta ku bo a siña di nos".
  
  
  "Fásilmente ta ku ta bai controlled algu sociale di e instalashon di e isla ta e huisio caba".
  
  
  Bo wènkbrou e diarason na ariba. "Ai riba esaki, arte? Ora bo ta bisa "parti di instalashon", tin motibu ".
  
  
  "Bo kier bisa ku e ta trahá na uza?"
  
  
  'Na susto.'
  
  
  - Señor Ингерсолл, - предостерегающе gruñó Трейн.
  
  
  "O, no proces. Arte masha bunita a invadí tratamentu konosí di bida personal Ингерсолла, ku ta menos ku por hasi e ta conta un tiki di nos tarea, pa loke nos ketu pa semper.
  
  
  Sango directamente; a болтуном, e aber ta mustra di konseho sabí. "Mi ta kere ku bo kompañero di konfiansa den bo no konfia den Ингерсолл", a bisa. "O, festivamente no ta asina". E a hasi e gesto majestuoso. "Tur nos mester otro; nos ta ideal ta tumando, un kombinashon sin presidente di realismo i di abilidat tékniko. Pa mi no ta papia di placa, por susto.
  
  
  'Delito?' Mi wak bo ta Трейна, ta rabia den bista ku no a kambia. "Esaki длинноволосая di basura?"
  
  
  'Mi no kaso? Hobennan - i e mucha reina - compromiso ku pas mundial i na e prosperidat na tur, a pasa pa e oblgatorio di sigur, e rechaso i purifikashon ".
  
  
  "Mi no sa".
  
  
  - Bon, vens', por ehèmpel, Трайна. Grado di echt punt, e despedida di vota mas di seis aña. Mi ta bisa ku nan patras prueba di jan i na otro lugá na nòrt a hopi konstruktivo. I frank a estudio di e ehérsito den e west di alemania - na susto, e ta sostené mas haltu tempran i e caba e entrada di e kategoria pariba. Angel encabeza un grupo di boluntario ku nan a yuda hiba e kosecha di suku na cuba, i a yega te na fin di e kier a hasi pa ku e kaso aki e ta muchu mas ku implementa corta di bara di suku. Artur ... bo artur?
  
  
  "Ta muri", - bisa spesífikamente Трейн. "E hòmber ta e tin mata". Ингерсолл mi a mira ku mi mes wowo semicerrados. "Si ta nesesario, arte?"
  
  
  "Na e momento tabata un bon idea".
  
  
  - I Geven? Уилф?
  
  
  "Tabata na dam un plaka di ida ta e kapital di e oséano. Mi ta di e ".
  
  
  'Hm. Bo ta kòrta mi pone di controle e anochi aki, bo no?
  
  
  Mi no a bisa nada.
  
  
  Ингерсолл saka e trapi di bolo di chalet - a aki a trese di cosplay - i frunció e ceño, pa buska e dia. "Mi No ta kere, ku e lo útil puntra, bo kuantu nan kompañeronan di trabou sa ku bo a siña". E no ta warda mi kontesta. "Sinembargo, esaki no tin diferensia. Nos plan solamente tin ku keda un ratu ".
  
  
  'Bo ta hasi?' Mi ta sintí patras di mi kurpa pisá Треина, i e pista di frank banda di mi tabata trankil.
  
  
  'Bon, nos tin e mesun. Mi ta mustra.' Ингерсолл a pasa na e lugá di biba, kaminda e entrada di grupo electrico. E ta bolbe na e under i di antilla a valid ku details di e imagen area di. "Mi aki, manera por wak, e isla ta e huisio caba. Na e edifisio di mi nobo di hotèl ta tras, sinembargo, esaki ta pasobra mi no ta un hotèl. Bai aki vertel aden? Òrdu algun hoben skinanan e esqueleto di e edifisio. "E diesocho, i den kada un di e diesocho tabs huecos, tin un conta. Sango ku tin un pago limitá, sinembargo, manera mi ta kere, ta sentral unda ta nesesario.
  
  
  Kier a bisa ku sa di loke nan puntra, sinembargo, por evitá sonreí. 'O nan mes?'
  
  
  'Mes. Palm Beach. Esaki ta apenas di mas vulnerabel militar meta, bo no?
  
  
  'Mi No.'
  
  
  "Ma... studia na esaki. Ora e señal di mi, di parque until di kulinario ta hañá pa fragmentashon-фугасными nicolas. O, no di armanan users, arte. Nos a hiba aki e details di un riba e otro durante e aña pasa i danki na e inventá di nos желтокожих amigunan - no lubidá nan inventario di pólvora, tin un area di nos isla chikitu ".
  
  
  "Sinembargo, den e konosemento?"
  
  
  Pensa riba e, sin presidente i, pa asina tin un inspira bataya den e area, kaminda e presidente di estudio uní ta pertenesé na e accijns - e konsulta ku e actoren prinsipal di su kampo, un homber di mas riku i influence den e mundu ".
  
  
  - Ta kere ku ta logra?
  
  
  "Bon, nos tin e intenshon di hasi e mando di estudio uní ta haya nos kontenido i kondishonnan".
  
  
  'E kondishonnan?'
  
  
  Ингерсолл ku un sonrisa tristu. - Bo tabata den fin kende, arte. Bo sa kiko bo kier. Si mi amigu di e kategoria pariba e ta Трехголовая e sistema di direkshon, e users algo den un otro podernan ".
  
  
  "Asina ku bo sa di e asistensia ta Dikon"
  
  
  "Komo hefe conta mi, pa susto, e gira pa tur nobo desaroyo. Maske no a aceso na details ".
  
  
  Sent ku e kabes. "I ta boso ta bon?"
  
  
  "Di ta... di session di nan a yega na algu ku no por kumpra ku plaka. Por un dia mi ta bai wak kòrda manera esun di mas grandi hende ta pas den e relatonan ".
  
  
  "Asina bo, si bo promé bataya no ta funciona? Si e forsa di bandido di nos pais desde bin mira, pa bira lihé riba superfisio di e tera?
  
  
  "O, laga nos! Border ta un isla den e popular area turístiko, den e kolonia pa su otro banda aliado?
  
  
  Mi ta duna kuenta ku e tabata den mente. "Sinembargo, bo ta hasi kaso ora bo ta inicia e conta? Nos pueblo por mustra si bo tin un otro ".
  
  
  "O, sinembargo riba nos esaki tambe. Un mail nuclear "arte", ku, pa susto, e nan a yama "e Herencia".
  
  
  "E señor Ингерсолл, mi ta kere ku nos a papia ta sufisiente". Трейн mi tin empujado di Фрэнку. "Nos bai kita pa e hòmber ei, na e mesun kontinuá ku e operashon".
  
  
  Ингерсолл sint ku e kabes. "Sí, bo mester tin ta un splikashon.
  
  
  Mata rápido, ma hasi e pafó. Mi ta yama e kontrol di het.
  
  
  Ora Трейн mi ta push'kla di e lugá di biba, mi ta mira, manera Ингерсолл a kita e kancha riba e tereno di telefon i papia di dje. Warda, i despues a bisa algu otro.
  
  
  "Цунганос! Na unda bo ta?' Di rondó blek kara tabata ошеломлено furia.
  
  
  Mi ta lagabo. - "Late di dje, Ингерсолл. E ta muri. I su диспетчерская plato.
  
  
  Ингерсолл necesariamente e marcha. Na e tempu ei, cogí e expresion di e kara di frank i a mira ku e cañón di su solo tembla. Mi ta haña un buraku bin, kontra di traha di barika Трейна, ta agarró di man i ta lanta. E bula kla mi skouder, ora frank a bolbe den nan mes i aprel e still. Un bala na здоровенного Трейна; kansá di beker pa yena e intenshon ta tira un hende haltu ariba e skouder mi a saka di quito. Mi trompeká, kai riba un rudia, i un hende a tira riba mi.
  
  
  Lo ta bon pa pensa ku angel diariamente tuma un salbami, ma ta mas probablemente e tuma di mi lomba. Ora mi a kai, e nadó pa mi dilanti i a pasa den e liña di kandela di frank. Bala bora di barika, a sali di lomba i a pasa un buraku den mi dilanti.
  
  
  Tresé riba e i a yega na frank, pa e ta amalekitanan di e kariño e dal di e mucha. Tin grado di peñas pa solo i drai pa e lugá di biba, manera un par di burachi balans, pa por a rementá un dede. E i e solo ta deslizó mi man.
  
  
  Frank ku un kehamentu, kai di rudia. Mi ta dal ku cada di solo, despues a bira na Анжеле. E tabata na barika i un paña largu olga ariba di rudia. Mi перекатил di lomba. Su wowo моргнули, i e ta wak. "Ick", - murmurá e bai sera e wowo pa semper.
  
  
  Rápido mi ta pone di para i wak den Ингерсолла. No ta visibel. Apesar ku e midí for di e lugá di biba, pa un hende su midí, no ta un refugio, ku eksepshon por kortinanan di triple, unda a contado di kurpa. Mi a parti e kortinanan. Bibu Ингерсолла no tabata ei, i e полумертвого no a no speransa ta bek den bida. E bala, пробившая anglo, tambe ta kai den e contenido transparente. I ta kla pa un chikitu buraku tabatin un eis, huma, semper унесший ku un konosí ku e proyekto di e inmortalidat Ингерсолла.
  
  
  
  Kapitulo 14
  
  
  
  
  Un di e barkos sumario di hala apenas отплывала kanto, ora mi a sali di túnel. Mi ta tiro den e boto pa lugar, sinembargo tabata muchu scur na nota direktamente. Un mesora despues curacao di koló blanku disparsé den e túnel.
  
  
  Tende patras di mi tin un grita, sinembargo no a bira. E opinion, e guards di pafó último a duna kantidat di skol ku Ta Дублоном ku no ta asina. Corrí te na un otro buque di hidroalas, deseando i sende di motor. Na drenta den e túnel nan a pesar vários botonan di e pone di controle, pa haña e correa i ora a proximo di sinta di e entrada, mi ta claro.
  
  
  Mi tabata muchu rápido, i e entrada, so tabata na mitar kaminda, ora mi a yega na nan. Mi ta zambullí i a tende di nan kon a kibra e glas i e kuido di metal, ora a pèrdè e publica. Un boto pèrdè calidad i, abou, tabata empezado di sakudí i a tira riba corre na biaha.
  
  
  Bai ta leu mi ta duna kantidat di otro buque di hidroalas ku ta dirigí riba e isla ta e huisio caba su metálicas di esquí. Mi ta push'di akuerdo na biaha, sintí manera e fuselaje ta lanta di awa i e hala e desishon riba e awa. E barku tabata kore riba superfisio ku e calidad di e mi a kita e rosea - spesialmente sin publica. Boto Ингерсолла pasa den cual entre e dos islanan i mi tabata tras di su.
  
  
  Mi ta spera ku e ta dirigí na e kosta, ma na lugá di e, e ta dirigí korektamente riba e бетонному mail di stal di armazón. Di boto ta laba e mail i robbot na bin; Ингерсолл lucha pa mantené e controle, nobo a yega na e boto di hidroalas, necesariamente bula e rant di mail, подтянулся - i kasi na e momento disparsé hustu mi dilanti.
  
  
  Durante pisá i ta un poko partido di su presensia, ma chikitu, ora mi kaleido, pa yega na un merkado, mi pèrdè tur e bentaha ku abvo. Mi ta bai den e parti dilanti di e i a bula di hormigón, agachándose bou di e pret diseño balki metálicas. Mi preokupá ku a lanta for di su Вильгельминой den man. Ингерсолла no ta mira.
  
  
  Mi no sa kiko ta hasi i ta e tin armed ta un di e balki. Mi ta kere ku ta bai tin un tiki temblando di bientu, sinembargo despues mi kla sintí manera e ta move! Mi ta torné bin mira komo lantamentu, sinembargo no piká di e bahada di tur e stranhero desde. "O tuma bo ta!" - trankil-a bisa, bekend den e peso di stal.
  
  
  Den e sentro a tin un buraku parse e buraku. Dudé un di dos, i despues a precipitó na aden. Mi tabata kapas di arena cai, упершись ku e mannan di muraya di dos banda. den e bòm a tende di subida di mashinnan di yama haltu. Despues di un largu deslizamiento tras a wak e duradero, ku ta hasi mas seif riba midí mi laira. Den e bòm di tuvo ta simpel plat di defekto; Mi ta kai manera mas trankil i wak den su rònt.
  
  
  Mi ta encontra den medio di un sintimi un multitut grandi tuvo i e edifisio den e balki ku e blad di rònt. Suave mi ta deslizó di e fuente di lus. Grado Ингерсолл ta para pa e bara, giro e maneho i ta wak e bolanan, su kabei tabata disueltos di tur e partinan, i su kara bella di tension. Patras pone pasa e túnel, i si mi konosemento di e direkshon, no ta mi gaña, sa ku e mester hiba den fin di un ofisina di expedition, mi derotá. E significativo e mando e control e Ингерсолл, tabata e kopia riba e instalashon ...
  
  
  Mi a bai bula kla pa un men buraku den e hormigón suela i, di, mi a lanta den aire. Audio, mi ta gritu i a tuma un bula di un gran mesa rondó di e sigur entre pianan. Ma e naturalmente mi ta empujaba na ariba, korektamente riba e balki di stal di mi.
  
  
  E child di mashinnan basikamente e stòp. I mi ta lagabo. Mi ta mi calidad di bo asiento, apenas a kai den e suela i wak korektamente riba e boka di cañón di rifle den man di Ингерсолла.
  
  
  "Asina ku bo a haña e, arte". E resibu apenas, i su pechu duru tribulá. "Ta ku bo a haña tur e partinan di mi operashon".
  
  
  "Ta ta".
  
  
  "Bon, ta su ultimo descubrimiento. Lansa solo, bon, no kier tira aki. Mi ta mi a bisa; Ami e no mester di grote, pasobra ku tur e di metal i e hormigón di nos e falta un bala por renta pa semper.
  
  
  "Used aki ta konta ku un mail nuclear?" Mi wak ku loke mi a empujado na ariba i a mira bou di e like di on largu bara cilíndrica, mi ta ekstendé mi tin un buraku den e tera.
  
  
  "Ta un pober ku bo no a bisto esaki, te na bo no ta muchu biaha". E sonrió, su kara tin sede altura di e pasombra. "Mi No ta nada den komparashon ku nan complejos di nicolas, ma e ta e regla ku nan trabou. Твердотопливный, simpel ma efektivo mekanismo, basa riba su kapital ".
  
  
  "Esaki ta loke ku bo kapital", ricardo mi a bai kuné.
  
  
  'O, no. Mi kapital ta e lugá kaminda bo entrada, un inyección direct di gasolin. Kiko bo mester pa bo estudio uní, òf si akaso, un di un pais? Tur loke e nesesidat ta mi plaka ku nan saca un tributo...
  
  
  - O, ta kaba a kòrta. "Bo ta lubidá di ken ta".
  
  
  'Mi No.' E ta astuto mi ta sonrió. "Mi grado Ингерсолл, e regalo grado Ингерсолл - i so bo por bisa ta alkontrario".
  
  
  "Manera ta biba riba un par di tio".
  
  
  - Anto mi ta okupa nan, si ta nesesario, sinembargo no ta kere ku bo interes la, la, arte. So bo ta peligroso.' Lanta e arma.
  
  
  Mi alto i a tira riba tera. Manera un idea, Ингерсолл duna lugá, i e shinishi e tin defunto di tur e partinan. Mi ta mishi di tal di para, i e di dos bala pasa asina sera mi kabei a ilumina.
  
  
  Ora mi wak e Ингерсолла, mi ta kere ku no ta asina found. E tabata sintá den un flur di konkreto, su bista ta habri di konfushon i e miedu. "Arte", - bisa e. "Mi No ta laga e ayudar pa restorá e ta un di e tin awor. . Kai den banda i a drumi sin moveshon.
  
  
  Mi ta pone para ademas di e di rudia i lanta un bárbaro. E no ta move, i e no a señalnan di rosea. Nenga e arubiana, mi a compronde e kurpa dushi, pasobra den di dos, ma mira nada. Mi ku un rosea a lanta. E "kurason" - murmuré ta ketu. "Òf algu na e estilo". Ta manera e ta, mi ta keda e kurpa, i mi no kier laga aki.
  
  
  Tabata un largu un kresementu fuerte di cual - nan, por susto, tabata e arranque di tubo di shete ku tabatin e kurpa di Ингерсолла. Por último, ora ta pertenesé na e mail, mi ta mi a tira un reto den friu hormigón di algun menos pa restorá e rosea. Ta imposibel pa wak e kanal i ta wak e fiesta di e lusnan na grandi barkos e haf deporte, komo si bo ta Дубле-Cai tabata posibel solamente pa diverse.
  
  
  Finalmente mi a pone na pia i ta wak e isla ta e huisio caba. Nos bunita leu tera aden, pa nan no ta nan kantidat di патрульные di prizon. A curiosidad pa kuantu tempu ta sufisiente pa haña kuater kurpanan den e sala di controle, ma mi a dicidi no ta preokupá pa e. e tabata e problema.
  
  
  Un di e buques di hidroalas - "Ингерсолла" ku kontakto di publica - ta laba un mail ta largu e kanal i a lanta for di e persona ku a wòrdu matá den e asina. Ora mi tabata den e canal, a plania ku ta hasi ku остывающей di seru di karni di mi pianan. Mi no kier a tir'é riba e awa. lo ta bon si bo no a wòrdu topa.
  
  
  Mi delaster biaha nan ta dirigí riba e пустынному sekshon di e isla ta e huisio caba. Di santu tabata dushi i ku yudansa di e kibrá di rama koba di tumba, ku ta probablemente e no por haña durante añanan aki - si tin ku un dia. Despues a bai na e isla di Resurekshon, keriendo den tur nan posibel próximos pasonan.
  
  
  Ora ta pertenesé na e haf, a tuma e desishon. Tabata muchu riska keda den Дубле-Cai ounke ta pa un into mas ku ta nesesario, no solamente pa e resta riba e miembronan di e organisation "Intentie six" si bo kier a mata, - sino tambe pa e outoridatnan lokal, ku probablemente no ta varia di yudansa na maar ku a hasi awe den bon tardi, ken ku ta hustifiká no a asina.
  
  
  Tabata nabegando i medio di su kumpra pareu. Tabatin e pafó di bahamas, ta e significativo di florida. Mi No a ni idea di si e buque hidroalas pa yega ei ku di kombustibel na ordo ... Mi wak bo ta e seru den e tabata Herida awe mainta i a proponé Last Джете pasado e otro banda di e kaminda di aterisahe.
  
  
  Tabata ei ta kana, scur i ref den e lus di e luna. Mi ta bin, a kita противооткатные di mapas di wil i aflojó e liñanan. Mi No a or di kayente di máquina i kon ta obligá di hasi e restu di kondukta lydia; mester kayente more, mi a lanta...
  
  
  - Bo ta bai wak unda ta bula, señor alto? Mi No a tin ku paga bèk, pa haña e Herida tabata tras di mi. "Admira pa deportivo".
  
  
  "I mi ta guitara pablo".
  
  
  Mi ta bèk sonrió, keriendo den ta neutraal. Di solo no tabata visibel, ma di su man a keda den e bolo di chaqueta. "Mi ta kere ku used mi tin cododo", a bisa.
  
  
  'Realmente. Por ta, mi kier bai asina di despues di disturbios e Dobel-Cai?
  
  
  "Bo por di emocion?" - netamente a puntr'.
  
  
  "Ta hasi, tin un monton di loke nan ta for di bentana. Hopi accijns riba e murayanan Di Дублон, hopi duru. I di hydroponic ku a sali na di laman, tin solamente tres. Mi ta un hende ta sinti e insular patras di hotèl, i ta gusta yega na e haf na otro barku. Unda bo ta e di tres barku, e shon alto?
  
  
  "Ta mi sa e?"
  
  
  Herido sonrió suave. - Hasi bo tambe ta konta? Bon, mei, señor ick alto mester disparsé pa semper ku Дубле-Cai. Hasi.' Òrdu avion ku e man liber.
  
  
  Mi ta sinta den e asiento di completo i disidí pa warda te ora bo ta bin den aire, pa dominio, e ora ei lo tabata mas fásil. Ma pa nos вырулили na kaminda, Herida, for di e chaqueta un bobo revólver i mi ta entregá.
  
  
  "Si bo no ta sigur mi motibo, señor alto. Mi a traha den e unidat organisation di gobernashon britániko di materia di droga, proporshonal pa e outoridatnan di hamas. Mi traha tabata averiguá si ta okupá un grado Ингерсолл di droga. Tin e session di e esaki no tin kurashi. Ta den un?'
  
  
  'Mi ta kere ku ta dia por ter por di muraya i compra ".
  
  
  'Ta masha bunita di Su parti. Danki.'
  
  
  Mi ta mi a sinta i relato, pa gosa di e meta.
  
  
  Hawke mi ta spera di nan спартанском ofisina di upon circa, ora ta pertenesé na e siguiente dia, poko tempu despues di e mèrdia.
  
  
  "Bo avion di miami aterrizó un or i mitar bin", - saludá e di mi. "Unda bo ta bo tabata?"
  
  
  "Bon, mi tabata kedando den paña, ku tabata den mi, i ku lo ta bon idea kambia di paña pa mi a bin mira".
  
  
  E sinti ku e kabes tratamentu. 'Asina?'
  
  
  Mi ta keda den e relato ku a duna na telefon na tres di mainta. E skucha sin contrario te ku mi no jesus.
  
  
  E pregunta. - "Kiko ta kere ku ocurrirá ku e restu di e organisacion?"
  
  
  "Ta pone òrdu i a purba e no a pasa nada, òf Herida i su hendenan lo ta dal, pa di e influensia hasi algu efektivo. Den un kaso, mi ta kere ku used no tin spièrtá di e outoridatnan di hamas di het di miss di e isla ta e huisio caba.
  
  
  "E a pasa ofer na bakinan indirekto. Tur por considera imperceptible ".
  
  
  'Na susto.'
  
  
  "Tin un kos ku ta preokup'. E ta e persona ku ta derabo: bo por ta seif pa e no tabata tin un fiel grado Ингерсолл? E kurpa di e kontenido, no tabata únikamente un maniquí?
  
  
  "Pa hasi nesesidat hasi e?"
  
  
  "Mi no sa nada di esei. Nos meta ta implementa ta den esaki ".
  
  
  Mi порылся e laboral un bolo di chaqueta i bok'lorá den e trahá di sinta den su mesa. "Esaki ta e certificacion". Lantamentu, insistí e tin desvelo di asuntu, riba e dilanti di e no ta entrada di dede. E expresion di su kara no ta kambia ora e ta wak den mi. 'Bo ta hasi?'
  
  
  'Compra di inkalkulabel destila; paso bai ku e no ta considera ku inkalkulabel destila di e regalo grado Ингерсолла.
  
  
  'Bon.' Hawke ta pone ta kana. "I e delaster. Ta sigur pa e mucha, bailadó, e asina entusiasmá, no ta la, la?
  
  
  "Bo ta hasi e por bisa? Entre otro kos, mi ta pidi Херриджа bai mi ta biba den e hotèl i nenga bai, ora ku e a bolbe di China-Cai, i a bisa ku e lo patras di e kura.
  
  
  - Na huzga pa bo relato, e opinion, e tarea e ta completo. Mi ta mi sa, bo nobo bo kier ta accijns?
  
  
  Mi ta steipi e kabes. 'Mi No, danki. Kada biaha mi ta di accijns, ta придумываешь algu di asunto, pa tuma na mi te ku tin ku sosiegu. Ma bo por hasi pa mi mes ".
  
  
  Manera semper, hawke a largu mi dilanti. "E ta maintanan lorá biaha. Mi ta kere ku awe dia bo ta kapas pa haña e cronica di e tereno di skol tiro. E nenga ku e kabes i pa e zonido di eis sonrió. "Mi No sa ku e hoben wak bo ta aki bieu, manera ta".
  
  
  * * *
  
  
  Di buki:
  
  
  Na un lugá na hamas excéntrico matrimionio organisá buracheria canvas, ku partisipashon di e hips, e parto i e hachís. Sinembargo, den su tempo liber, di e hende a date ku sistema di nicolas kompleho di yen desasternan. Desde e momento den "Skol sino" nick carter, baha riba kaminda. E peligroso pasa dor di e morto. Instrukshonnan na e ta nesesario velosidat e impagabel riku loko. Apesar di tur. No ta fásil di trabou, inkluso pa nick carter. Spesialmente, ora ta demostrá ku bo hips, manera angela, ta otro peligroso di paña, ku e otro abruptas di gángsters.
  
  
  
  
  Mesa kontenido
  Kapitulo 3
  
  
  Kapitulo 4
  
  
  Kapitulo 5
  
  
  Kapitulo 8
  
  
  Kapitulo 9
  
  
  Kapitulo 10
  
  
  Kapitulo 11
  
  
  Kapitulo 13
  
  
  Kapitulo 14
  
  
  
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  E Anochi Di Vengansa
  
  
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  E Anochi Di Vengansa
  
  
  traduci leon Шкловский di e konmemorashon di e nesesidat yiu di nan
  
  
  Inskripshon original: Night Of The Sanger
  
  
  
  
  E promé kapitulo
  
  
  Mi ta bèk a wak un monje gel san, ku a bin dilanti, e kabes include i e man pegá den orashon. Di pasahero kurpa so na наткнулось den mi. A bolbe den nan mes i a keda leu, sin e konstrukshon di bista, no ta wak ni na mi, ni na pober, un di nan tabata sintá den e cera.
  
  
  Mi dilanti ta skapa preto mucha. Hui simpel delegá pechu i konmov'voorkomende узловатыми rudia. Ta mira aki betico, masha hamber mi man outomatikamente pone man na un bolo. Ma el a bula enfrente di mi i disparsé pa por dun'e pida.
  
  
  Den e di dos mi ta yama bon atenshon un eugene paña di muher, ku ta sali for di e "rol-e". Na e preis di paña di sint di persona ku ta sufri di hamber den e kaya ta mei alimentá pa un luna.
  
  
  Mi so tabata adapta di impreshonante контрастам di calcula, ora di e shete matros di e edifisio ku ta tende un explosión. Di bentana comments i лопались, manera перекачанные globe.
  
  
  Mi ta mira kon e fragmento e clavaban di muhénan di e kurpa di pober i tin despedida di paris paña di e muhénan di "Роллса". Mi a tende duru i keha di doló i, abou, e invisibel i e moketa di e prison ta aire mi ta dal na pechu i su pia.
  
  
  Di huma клубился patras di baranka, летевшими riba e kaya i врезавшимися na cache parada dilanti. Pa mi dismay, mi a mira komo tin deputado e piso den interior di e edifisio. Lantamentu, manera e fusión di was, e diseño ta pèrdè su forma, ora ku e balki di stal e doelen, na tabla треснули i e dispensashon. Di mi посыпался fuerte hagel di piedra i bloes di evento.
  
  
  Ora un artíkulo sólido mi ta dal na kabes, e doló tabata confortabel. Konmemorashon ta kla intenshon: "Ta muri". I ainda no ta asisti na e tarea.
  
  
  Despues tur e a bolbe pretu i mi no no ta sinti no doló.
  
  
  Mi a lanta e zonido di sirene, aki stranheronan zonidu ingles, ku tabata mas adecua pa mas chikitu europe di cache di pl, ku pa un gran cubilla ambulans, bario di poko centímetros mi kabes di e cera.
  
  
  Mi ta sintí manera ku un hende ta saka e pidanan di mi pia, i a tende un bos family ku a bisa ku mi for leu.
  
  
  'Ick? Bo ta?'
  
  
  E pregunta mi ta haña estúpido. E bos einan ripití e pregunta. mi no por kontestá. Mi boka tabata yen di tera i pidanan di evento.
  
  
  — Hasi ainda ta biba, Nick? Bo ta tende?'
  
  
  Mi ta bou di man, rekohé i e hendenan fuerte ku kuido mi a lanta den dwalmentu. Mi tabata un plan te ku no ta mi a pone den e ambulans, ma mi ta sinta, ora e bieu "cubilla" a stòp bo ta Чоуринги-oud.
  
  
  E persona ku a papia ku mi na kaya, no tabata einan. ku mi tabata solamente malu медбратья-e india, i mi no konfia den e.
  
  
  No ta mi tabatin un monton di placa. Loke ku a okupá di arma, вшитое mi a trese.
  
  
  Den e bentana mi a mira reuní na kaya di e poblashon pa дымящимися e ruina di e edifisionan. Lorá persona ta quitaban e piedra ku a wòrdu matá den e cera, i otro intento piedra na pl di máquina. E pl ripara kontra e kantidat di баллончиками ku gas lakrimógeno, i ta parse ku e chikitu rebeldia invitado.
  
  
  Despues di un into "cubilla" a laga wak e kantidat patras, i si no ta bisa e ta doló na kabes i e limpi den boka, mi ta sintí manera un trata na excursión.
  
  
  Onorabel, e guia mester hunga calcula manera "e otro sushi, e otro sushi, e otro malu dañá e stat den e mundu".
  
  
  Sinembargo, den e próximos triste Чоуринги rood a paraiso den e sala di Komersio. Museo, institucion gubernamental, chikitu hotel i amplias kasnan priva e leinan di dos banda, ma pafó di nan tabata kos, pa nan di hende pabou lo ta malu.
  
  
  Calcula, manera e mayoria di e sofocantes, hasimentu di stat, ta un di esnan mas grandi di mundu. Solamente bario distinto. Miyon di habitantenan di e stat no tin kas. Biba riba e kaya den cera, parques i edifisionan públiko. For di dia e desishonnan limosna i horta pa sobrebibi. Famianan pòst ku a nase, biba i muri, no tin riba e otro primitivo pa un dak riba bo kabes, no na un mihó servisio na e tata, ku nan tabata bringa pa basura.
  
  
  Pa e anochi e ehérsito di e drumi recorda e kadaver di esnan ku a proklamá na ta kima despues di e pida. Mas found biba den bario marcial òf буэсти, e dak ku ta supl'di sinku matros di suela. E úniko awa ta los i indeseabel di awa kontaminá di riu Хугли.
  
  
  Mi ta kòrda e delaster biaha tabata den calcula. A e temporada di awaseru, i pa motibu di e kayanan kore habri pa alkontrario.
  
  
  Asina mi no spesialmente interes riba e otro biaha. Mi a ei por traha, sabiendo ku e stat ta un выгребную e buraku di e malesanan i e limpi.
  
  
  Tempu ku tabata e speransa ta tempunan mihó. Den 1947, ora di ingles tin proporshonal independensia for di e pais, e nobo a kibra e concrete entregá local promesanan un mihó futuro danki na e demokrasia, ma for di e tempu ei calcula solamente увязла e pronto.
  
  
  Na 1971, e habitantenan di e stat riba e destrukshon voto na fabor di e komunidat. Ma e speransa aki no ta hustifiká. Di komunidat no por kontrolá e stat, por ta nan interno di gobernashon edel i a kont'é di estado di guera.
  
  
  Na komandante calcula no parse adecua pa e stat pa un agenda di AI . Awor mi tabatin e skucha òrdu i e mensahe, дошедшее di mi ta misa, a ta kla.
  
  
  "Largu di calcula manera ta posibel", — e skucha di dje. Por ta asina, mi вытолкнул di kama atraktivo frances di conta, i ta sinta den e promé avion ku destinashon di pariba. Awor, den fin di un or despues di terasa ta calcula, mi tabata den e ambulans, зализывал di herida i поздравлял riba su mes ku ta nan ta biba.
  
  
  Pa e kapital mi дрожащих e pianan na e rant di máquina i e nenga di projects registra; mi ta lesa na un Ambulans. Na lugá di esaki a sigui e mucha enfermeria di kueru maron dushi i bunita solo pa e balioso paulo. Despues ku tin yena e forma regular, mi ta hiba un kamber i e indiká spera di su dòkter.
  
  
  Na fin di un or yega hawke.
  
  
  Mi wak ku boka habri. Ku esaki tabata su bos mi a tende, полузасыпанный na kaya, ma tributo su delito. Mi sa, e ta encontra den su ofisina personal den e edifisio di dependensia di e korant i un sirbishi di telégrafo di upon circa, den washington.
  
  
  E no ta bisa "hala". E solamente frunció e ceño, a saka un di nan seguro varios i a tuma e punta. E sende ku evidente plaser.
  
  
  Na Hawke sende e sigur ta un ordenansa, i ta e di wardadó di e boka, ta duna loke nan tin den mente. Bo ta aki momento, e ta preokup', òf elogio nobo sinta.
  
  
  Ora lanta e bista despues di a pago di cargill, parse di ta e promé biaha ku mi ta mira.
  
  
  'Con bo sinti?'
  
  
  Mi выкашлял ainda tin un tiki na tera na e garganta i a bisa: "Sí, señor. Mi ta sinti bon.'
  
  
  E sinti ku e kabes, kla satisfecho.
  
  
  — Bo no ta bisa ku ta bai tin calcula — a bisa.
  
  
  "Kambio di plan", bisa. "Mi a regresá for di un reunion di being. A sali na poko tempu. Mi ta bai wak kas despues di un ora.
  
  
  Hawke wak directamente na mi i frunció e ceño di nobo.
  
  
  — Lo hasi floho, — bisa e di. "Mi a sigui bo tur e biahe di e aeropuerto. Mi no tabata no ta un kònòpi di patras di bo, ora explotó di bomba.
  
  
  Mi ta wak den dje. Hawke a experimenta agenda i no ta lubidá di esaki, ma mi a ku a splika ku ta tras di mi un hende control. Mi traha tempu ei протянешь, si bo no tin nota ku lo por sigui.
  
  
  E bamba ta asina ku mi?
  
  
  El a bisa ku no. Kisas mi no ta ta. Tabata usa, den e edifisio sede di e presentacion komersial. I ta parti di e problema".
  
  
  Mi hefe habri e chikitu paquete ku a trese.
  
  
  Ta ku e a tabata gusta un oxidada trata di basura di verdere. E etiquetas no a asina, i pa un ademas di a sali di posibel. E tabata no mas peligroso na e dibertí ta di bomba.
  
  
  "Bo ta algu pa loke ku bo ta calcula", bisa hawke. "Ambos kazerna".
  
  
  Mi a sinti hari. Esaki no por ta grave. Di nada no ta parse un tene real. — E trato pa paso, — bisa e. Èl bieu ofisina i e posibel. E dòbel di dos ruiz.
  
  
  "Dos четвертака", — tin calcula mi den bos haltu.
  
  
  'Di e manera aki. E ta bunita barata, incluso un pais manera india. Sinembargo, esaki pida e ta kompletamente fuerte manera pa kibra un para òf hasi explora e edifisio. Un biaha mas fuerte ku e bambu riba gedragen, si bo ta sufisiente i e di utilidat manera un polítiko di planta.
  
  
  E biaha aki mi a turno di fruncir e ceño. E mi ta straño. Hawke no tabata tin un hende proseso di преувеливанию, ma ta ta papia di un bamba di publicacion user, manera tabata e bamba atómica. "Durante e último dia tres uso edifisio den calcula a wòrdu destruí esakinan varios ambos. E ofisina komersial i e di dos buki di firma usa.
  
  
  A puntr'. - "Bon, i ta hasi. Kiko ta e ora ei AI e preokup'pa ku e uso di esaki разозлятся?
  
  
  "Nos kòrá amigunan gran di sangrientos asesinato. E pl a deskubrí ku e lots parada pa e mes estadounidense Nacional Kachó Company.
  
  
  "Nan ta bendí di tur e mundu".
  
  
  'Mi No tin kurashi. Riba nos ehersé resien. E ta bon meresí. I di e ta rumornan.
  
  
  — E rumornan?
  
  
  "Papia di e rebeldia".
  
  
  — Ta un tipo di barata ambos?
  
  
  Hawke saba погасшую e seguro. Su kara tabata skur. "Sí, si bo bula ta sufisiente ta e lugánan adecua..." Ta uní ta skouder.
  
  
  Mi ta entregá un yegada karta ku tono ta discuti pa e expresion di kara. "Te na e momento ta tur kos ku nos. Ta trata di un problema di ministerio di relacionnan responsabilidatnan, pa loke ku a dicidi di e kla pa nos consulta. Mi ta kere ku bo tin un proposishon pa bo. Por fabor, por fabor kontakto ku rond di Mundu. E ta e supervishon di un agenda di AI . Informashon di kontakto ta aktua. E super i e wak adekuado. Esaki no ta bai kuné. "Kier portal di rais. E ta e kaso aki, tin un perfume, ku nos no ta gusta.
  
  
  Di nobo a hasi un pais, komo si fuera tenementu di hasi pa bisa. "Sa, kual ta produsí e bamba i a pone un fin na esaki. Aktua sin restricted.'
  
  
  Bo ta aktua a dos mensahe di rond di Mundu, nada mas. Mi por tin mas informashon pa e periodo. Mi tabatin e sigui siguiente aki informashon i esei mi no ta gusta.
  
  
  Wak di Hawke, sperando riba e otro.
  
  
  — Ta sa mas tantu di nos awor, Nick. Nos No por a averiguá nada di e", bisa. "Ku e tin ku indiká e rápido. No tin e tempu ni e cigudosa exploring, ni sikiera den un analisis exhaustivo. T'asina ku pèrkurá. No tin idea di e ввязываемся.
  
  
  — Un kaso rondó, — a bisa.
  
  
  "Mi ta guitara, na e mesun contact otro. Rond, e Mundu ta bisa e tin un kachó ku por yuda. Durante e aña ward'na wardadó aleman ta e direccion di explosivos. Ta kasi imposibel, ma trata. Den e kaso aki, nos tin ku tur loke nos por logra.
  
  
  E steipi di shinishi di seguro i втер di nan bida den e suela. "Mi No sa largu di movimiento di e uso di e area. Tin aki pa motibu di ta menos un hende i un biaha mas. I di chines e por ta aktivo".
  
  
  "Mi kamuflahe?"
  
  
  Hawke mi ta duna e kartera, e pasport i mitar di e plaka di avion.
  
  
  — Bo Haar Mesun. E último luna ta buska man na obra varida селитру den e kategoria pariba. Bo ta un habitante di hasí artificial.
  
  
  Tuma e pasport i wak den e, pa kòrda di unda mi a directamente a nase i a biba i unda e entrada mi mes fictie.
  
  
  Tas tabata yen di balor, relacion ku hasí artifisial, e formula un kontrato di kumpra-benta, polis i libertat. Sufisiente pa pasa un samen. Hawke порылся e bolo i saka e yabi di hotèl. Di e a duna di mi.
  
  
  — Na e lugá di biba ta di paña. Tur nan artíkulonan di personal ku bo tin mester. Bon destinashon.'
  
  
  E ta bin di e entrada i no wak bai atras. Mi ta enkontra nobo so. Pega di piedra i израненый, un deskonosí di un sushi e stat riba un mishon, ku kasi mi tin mata pa empe bai aktua.
  
  
  Di dòkter, ku a bishitá, el a bisa den ford ingles i sosodé ku a pasa.
  
  
  "E kurpa no ta gesker", bisa. "Dos aden no tin".
  
  
  Di inmediato a pèrdè e interes den mi. E esta di analgésicos i disparsé. Na fin di un or, a sali for di e kapital i el a buska un taxi.
  
  
  Di nobo ta pará pafó di e kayente, mi tabata pensa riba e paña ku hawke ta prepará pa mi e hotèl, i ta spera ku e ta skohe fásil i limonada trese. Sinembargo no solamente e kayente, loke mi a soda, ora mi ta mi sintá den e asina. E ta un trabou. Tabata e di kies i no ta un solo adecua pa pérdida òf pisas. E mi no ta gusta.
  
  
  
  Kapitulo 2
  
  
  
  
  Бертрум J. Слокум típiko tabata un diplomatiko. E tabata di mas grandi di sinku matros altu, ku e plata-kabei i sosodé recorda bode. Den e tabata ta briya sapatu, nenga un trese un bon corta i ohochi na mangel di famia di pais. Ora el a saka di man i su kara paresé un sonrisa rápido, e mesora disparsé.
  
  
  — I, señor arte. Mi a tende papia bo ta kosnan ku ta increibel.
  
  
  — Mesun, — a bisa. "Ban di привыкнем mi камуфляжному nòmber".
  
  
  — Ai, sí na susto. E a hasi un gesto na mi ta invitá riba обитое di triple blou stul banda di lombrá di mesa. Na mesa no a no tin un telefon pa desvia di atenshon di un doño gradua den dje.
  
  
  E pregunta. - "Bo ta tende di e, ora a laga di fransia?"
  
  
  'No ta kompletamente.'
  
  
  "Mm. Bon, tabata kitá kuater di explosión, incluyendo e ta so bo ta skapa di awe. E consul us ofisialmente responsabel pa e estudio uní. Ta sigui representando e presupuesto di e gastunan di restorashon i e lista di mortonan di e uso. Mientras pa aktua science na banda di binti un miyon di dollars.
  
  
  'Esaki ta ridículo. Kon por a proba ku nos...
  
  
  "Mi No por".
  
  
  "Nos ta esnan responsabel pa esaki?"
  
  
  — Lo No, mi no, kla ku e no ta. Nos ta di un eror, manera tur e otronan. Ayera nan uso a nombra di henter e personal di e konsulado di nicolas. Tabatin binti i seis persona, i por rei por hasi. Ta un gran espía di reda, aki e ta kompletamente. Hasi un pais i di aserká di mi kla di e mesa di ariba. "Washington a manda un mensahe. Ta modified. E проинструктировали te open kompletamente ku bo ta.
  
  
  Слокум a lanta i a yega di bentana. Despues di a pasa man pa e karu, ta bolbe.
  
  
  "Arte... mi ta referi na mesun... nos ta pone mesora fin di esakinan bombardeos i akudi e uso. Esaki ta e promé defekto mi karera. Binti aña den servisio diplomatiko, i awor esaki.
  
  
  — Hasi tur loke nan por ta den mi man, señor Слокум. Ma mester tin un par di kos. Sinkuenta cartuchos pa e standart di 9 m pista "lugar", un bon chikitu solo automatic 25 liber i dos granatapel di fragmentashon.
  
  
  — Señor Mesun! Mi diplomatiko, i no ta un tocante di arma. Mi a sinti hari. "Bo ta bo kier pa mi a pasa diplomatiko di e combersacion ku un teoria ku a produsí den mi ta un bamba? Aplica nan metodo, bo ta dirigí nan. Ainda mester di máquina i mil dollars di рупиях, no ta bai keda mas di binti di illes di ofisina.
  
  
  Слокум na un momento mi ta wak, i a di distribucion di bo bista. Den su personal interpretashon e grado di mi tabata hopi chikitu. Sinembargo, den e momento atendé di mi. Sin bisa nada, a tuma e particular i fornikashon a duna òrdu. Te ku ta bai habri e ta riba, na e mi a duna, i examen sosodé empresa di números i e lèter. E mensahe a skirbi den пятигрупповом e borchi di kódigo AX. Preferá destruí mesora e mensahe, e mensahe di e sinku grupo di inmediato no расшифруешь, asina ku e a pasa den e bolo.
  
  
  Слокум mi ta duna e yabinan di outo i e baki di ruiz, e mayoria di nan a wòrdu fuertemente потрепанны i tur loke nan kier. Den un renchi di klave ku a grabashon di трехконечная strea di e sírkulo. I, e klave mester ta di "Merkado", probablemente, e mes máquina Слокама. Pa motibu di ta menos, e ta bai tin algun di e bestianan.
  
  
  "E mesun, washington mi ta pidi e kòrda ku e trabou aki ta riba su mes e simia di concentracion entre estudio uní i rusia. Ta krea e impreshon di e patu ta kulpabel na nos tin impuesto, i e no tin e oportunidat pa mustra su inosensia. Si e aktual kantidat di expositions mas òf ta perde mas empleado consulta us... — El a stòp e dilanti. Слокум studiando na su lugá fresku ofisina.
  
  
  — Bon, e ora ei, aki ta calcula, por kuminsá un ekstenso guera di guerra. Di amerikano i e uso ta muri den tera neutral èl teribel perspektiva".
  
  
  — Si esaki a tuma señor Слокум, mi no ta понадоблюсь. E ora ei bo mester infantes di marina.
  
  
  Na bek despues di mitar or di nan lugá di biba di hotèl, mi ta te di e mensahe sifra, nan a risibí di estudio uní. E instrukshon a kortiku.
  
  
  "Into na ku bo a pone na kontakto i communicatie ku Чоэни Мехтой, yiu di un konosí industrial. Konosí komo e unda, e agente di e klas m4, su nivel mas bou di e klas. Di kresementu di mensahero. Ta e union so na tempu marcial. Por ta útil pa yuda ku problema hegai di calcula. E sa ku e empatia estudio uní, sinembargo no revelá di kamuflahe sin". E mensahe no tabatin hopi interes, sinembargo, sinembargo, esaki a bira un sosten. Den un kaso, e ta duna un aliado potensia, i ta calcula tabata hopi chikitu di e ora ei, manera e mando di estudio uní a tira riba un banda di e paquistaníes den guera ku india. Mi hojeó e agente te na último no a haña e nòmber di edison di version ingles di diario. Mi ta mi sinsero un autor independiente i nan a risibí di e di mas parti ta nesesario ku ta di informashon. Чоени Мехте a binti i dos aña, ta kuminsá sinku pia di kresementu, i tabata un brahmán un cada ekstraordinario. Asisti na e skol di suisa i tabatin e influensia di e posibilidat pa kuminsá tempunan. Tur dia e gabi na den e klup di Akta i e rello" banda di parque di e kaya.
  
  
  Topa ku e resultá mas fásil di e plan. Mi solamente ta nan a bai riba e klup, unda ta обыгрывала algu di англичанку. Despues ku mi a duna бармену dies ruiz, mi ta bisa ku un kopa Чойни a recente in, por ta asina, mi a karga dos uzo, ora nan tabata na kaminda ta tene.
  
  
  E no tin gana e kompetensia.
  
  
  Èl wega tin jesus — bisa Чоени, den direkshon di curiculo.
  
  
  Èl dal di kastigu, pa hasi un kopa, a bisa, tendiendo e kopa.
  
  
  Den su paresé dilanti kambia e aparensia combo, e buki nobo ta disparsé. - Sigui.
  
  
  "Tin di bo amigunan ta riba seru-carl mi ta konsehá bai na bo, si mi un dia ta bai calcula. Bai aki ta.
  
  
  'Sí.' E bos di su tabata baho i agradabel, ku tin un lihé aksènt ingles i un toka di economico. 'Mi amigu ku...?'
  
  
  Mi ta sonrió. "Ta sinti, no mi ta yama nòmber. Implementa amigunan.'
  
  
  Awor na e partinan di su boka gabi e sonrisa. E tabata bunita, kla-den e oleifi di kueru. A bista marina, pretu i kabei dilanti, ku algun di dos nètnan te na mitar di lomba.
  
  
  "Mi ta kere ku ta bai tin prome, ma danki pa bebe", bisa. E a hasi un bebe i mi ta debolbé e kopa. 'Bo kier tin di mi? Si bo kier spera na e realisacion di e composicion... por papia. E ta hari. Tokante di nos amigunan di seru-carl. Mi no a wòrdu.' Ta duna e marcha i a mustra su corda solo kortiku blanku di e kaminda pa paña. Mi tabata felis ku un hende AI mi ta proponé stablesé e kontakto. E por tin un tiki di disarma pa e mishon.
  
  
  Чойни duna bon, e tabata difísil di kuminda ku e resultado di e ocasión. E gana e último sèt seis-un di nan, i ta serka mi, secándose e sodó di dilanti.
  
  
  'Bon.'
  
  
  E ta hari. "Mi òf mi wega?"
  
  
  'Dos. Bo ta e promé india, ku a ku pianan.
  
  
  Чойни ta pone man hari i a tuma e tin di bebe. "Mi скандалистка. Den suisa, andre ta un bunita relevante. E pone un bebe den e sofa i ta bolbe na mi, corpiño di su den paña subraya nan bunita pechu. E sa riba e resultado. — Bo ta americano, bo no?
  
  
  — Ta sigur, i ta buskando ku hende ku kier keda. Kiko ta pa esaki?
  
  
  Ta mira straño. 'Por hasi?'
  
  
  "Bo ta bunita, inteligente, sexy. I ta kansá ta ferfelu i mester di un hende pa pasa na e atardi. A tin ku hasi un pais. "Ta sinti, mi nomber ta haar mesun. Mi ta di e stat nobo york, i ta aki pa kumpra hasí artificial.
  
  
  "I bo ta interesa den ambos?"
  
  
  'Sí.'
  
  
  "Bo ta di lokura". E a hasi un pais. 'Bo Por hasi no? So bo ta eksigí di ferfelu ku por ta e stat. Ta ku si nos поужинаем tin un parlamento banda di ocho ora?
  
  
  "Mi No kier kousa problema nan lo..."
  
  
  "A bisa den su cushiná pa bo ta mas lihé". E hari, a lanta. 'Mi ta bai hasi un ducha. Nos otro di e anochi.' Ta duna e marcha bai e tabata na e klup. — Hey, mi no sa ni unda bo ta biba. Mi a tras di su. E ta para.
  
  
  — Señor mesun, bo sa ku ta bai ta mira, ta e kaminda ta tene. E anterior di mi tabata tin un tiki viejo, i probablemente tin kontratá na un hende pa sa ku mi ta biba. Ta konvensí ku no tin problema pa haña e lugá kaminda mi ta biba. Si bo no a sigui ningun, mi ta miedu, ta lubidá nan cena.
  
  
  Un biaha e ta duna kuminsamentu i e direkshon di e ducha. Banda di secretario femenino, mi a gusta e ta keda para i el a papia ku un bieu tristu di un homber. Klup astrólogo, proponé. For di unda tabata, por wak di biblioteka di calcula astronomy di cos di бересты, i a pregunta, pregunta si e di konseho di mi.
  
  
  Di presensia mi ta resort na un di dos persona di india... moderna ademas, e representante temporal pa e muhénan, manera Чоени met, e bieu i e pasa, цепляющемся pa nan tentáculos di religion i e ultimo.
  
  
  Esaki ambigüedad mei difikultat mi traha. Despues di a denunsiá e klup, dicidi mesora baha den kontakto ku e supervisá, e agenda di AI . Un biaha e por yudami ku e mihó aki kultura, kaminda algun persona a bai paña pa motibu di e kayanan i вымазывали su kurpa di shinishi, miéntras ku e otro a uza e sombra di bista i pòtlot laboral.
  
  
  Ta sa tiki di rond Mundu, maske ku a skucha nan nòmber promé. E tabata kompletamente okupá i tabatin e aktua manera un kachó guard i e observa, garantia e siguridat di nos hendenan, ku ta traha na india òf pasa na kla den e.
  
  
  Tabata kasi kuater ora, ora a yega na su tienda, biblioteka normal, e nesesidat dilanti di e entrada. E biaha aki tabata un muhé. Mi por bisa ku e ta di e palabra "marka", вытатуированному riba su kara lorá biaha na sánscrito.
  
  
  "Here cristina, are Rama", — kanta e ta bou di e sr i e banda.
  
  
  Rápido mi ta pasa riba e. Mi sa, e por ta un agenda, un observa rond di Pas òf e contrast di e komunidat.
  
  
  Ta espasionan e outo tin dos kònòpinan di e tènt nan i a laga un "merkado" pa un sòldá-unda ku ta preferá e kastigu kla ta den nesesidat di e kaya. A para ku un fasil riba e skouder, i su кивку mi ta duna kuenta ku e tin e intenshon ta sigui patras di máquina.
  
  
  Bon bista di nan rifle mi ta resort na Вильгельмине e faha bou di mi man robes. Despues mi a hugo, mi largu sierto, ta forma file, e proteha di e mi den su mesa drechi, unda por saka na di dos.
  
  
  Mi a keda kla pa aktua den calcula, i fortalesé di vigilansha. A bin dilanti pa e tienda, kasualidat, trahando pa wak si bo tin un entrada traha.
  
  
  Inclui na mitar di sinku di kaya ainda tabata tocante i kaluroso. E piedra blanku regla den mi solo tur kaminda. Den e skina di e pone Чоуринги-oud i e direkshon di e parti trata di un chikitu tienda di buki.
  
  
  Mi a kana den un kaya smal i sintí algu ku a kambia. E ritmo di e unidos di kaya tabata otro. E elemento di boroto e tin displaced. Mi ta dirigí i a bai solamente dos opstante e muchanan, un di nan, no mas ku ocho aña. Nan tabata chikitu piedra ku ta nasa man na e liñanan, mi ta bai di un manera cura раскачивали, for di giro i, abou, trahando den e, tin un wega di esun ku tin agudo durante e tempu di kana.
  
  
  Mi ta bai mas ayá i wak den tènt manera kana e trata òf empresa ku ta pasa e tempu liber un stat ta partisipá.
  
  
  No sa kon mi ta sintí adekuado, i e no ta trei a drenta den tienda rond di Mundu. Tienda tabata awor na kaya patras di mi, mi ta lagabo, ora ei kuminsamentu bin, ora ku presta e persona konsekuentemente ta bai wak mi.
  
  
  Di ritmo e makelar, i mi kontinuamente ta duna e marcha. Promé a wak e kuchú, i despues ku e man, сжимавшую di dje.
  
  
  Ido hura di индусски. E tabatin un kuchú baho i kla. Den e di dos mi ta saka hugo na man drechi, i e direkshon di e нападавшему.
  
  
  E mucha homber tabata bon, sinembargo no ta specialisa. E a hasi e bataya, a keda para, ta duna e marcha bai dal. Awor mi sa ku el a hasi. Komo si e kompleto solamente un parti di su mes prenda. Mi ta para e dal i mi kuchú hundu a keda hinká den e mesa. E laga cai e kuchú i a tuma ta hui, ma mi ta abou. Pa por a bula di mi, mi ta aprel e firma di su pechu i push'pafó lihé kurpa di piedra.
  
  
  — Ta ken bo ta, maldishoná ta? Murmurá e nomber, sinembargo no ta nada no ta mi ta bisa. — 'Ken lo manda?
  
  
  E nenga ku e kabes. Mi retiro e pregunta na ingles. E ainda no a kontestá. Di mesa canada. Mi ta punto di esaki, ma el a uní pa skouder. Ken tabata aki tipo? Mi a bo sa. E implementa destruí mi òf mata na pedido?
  
  
  Mi ta pone e blachi di garganta i поскоблил di su kueru, despues contado un coro di sanger. 'Ken ta?' — puntra di nobo ta den индуистском idioma.
  
  
  A habri e bista riba un fiel horor. E tin resultado. Ta mas fuerte ku konmov'e blachi i a mira ku ranuró di e parti di e milimeter mas hundu. 'Ken ta?' A puntr'e di nobo. — Sali — bisa скорчившись e doló. "Mi a manda sali".
  
  
  — Sali, ta ken ta?
  
  
  E habri e boka i habri e bista mas duru ainda, ora a wak e sanger, капающую ku su mesa. Despues di kabes e deslizó di un banda, i e konsenshi.
  
  
  — Ki maldishoná ta, — murmuré.
  
  
  Mi ta guitara sa muchu mas. Si bo tabata mi kamuflahe mi a killed? Ken ta sali? Solamente por ta barata balioso.
  
  
  Mi ta te pa hiba e session, ma el a haña e redirect, ora a sali na kaya un grupo di bela estados di india.
  
  
  E hòmber a trese dilanti un paña di hòmber di koló or i drecha mishi. Di brùit los e прикована di e tin un liña di seda. Tras di nan tabata e kombidá di kasamentu, un den òf mas kitamentu estados di konosínan.
  
  
  Den bista di e sanger, льющейся di e hendenan den e cera, e grupo a paga. Nan sentral, geregend restante mi ta mira.
  
  
  No tabatin un otro opcion. Por pasa sinku menos pa hende ku un kuchú lo bin den su mes sufisiente pa kuminsá papia. Na e tempu ei barí denise ta un multitut grandi. Mi No tabata e ta sinta ideal pa e introduktorio na e hòmber.
  
  
  Mi ta pregunta si e tabata un. Bo ta aki muchu callejón ku probablemente mi tabata sperando den su colega? A mas rápido i, abou, a sali di callejón bai bèk na otro kaya, pa pèrdè. Mi ta studiando na su nobo trese, tratado di coriente.
  
  
  Mi sa ku e hòmber a tuma un mata, ma bo por hasi? Mi tabata Nick carter òf, por ta e instrukshonnan di e a algun ruiz ta e bolo?
  
  
  Ora ta pertenesé na e biblioteka, mi ta disidí di bai na e entrada traha. Mi ta lagabo den un kaya i krítiko ramon. Mi no ta mira ningun hende, nada peligroso. Suave mi a riba e callejón.
  
  
  Si e tabata un esfuerso pa con por ta asina rápido mi kibra? E por ta un kondukta di taxi. Puntra dies ruiz manera rekompensa, i bo ta kapas pa kumpra e mitar di spantaparha di taxistas i e condecora pa rickshaws. Kousa di destinashon haltu american lo fásil. Mi No tin un lugá kaminda e placa papia aki kla manera ta calcula.
  
  
  Mi ta aserká e entrada bin i giro di om. E entrada no tabata será. Den e lugá di biba, ta parse di ta e provishon, i a mira un mucha muhé, sintá den e sofa. Mi ta sera suave di entrada i sonrió, pa e gritu. Pa mi correa, e sonrió ta kontesta.
  
  
  Tabata un man, kla-maron na kueru, dilanti dushi kabei i di bista bèrdè, контрастировавшими ku nan india di hende. Bo kurpa ta forma bunita.
  
  
  "Bo mester ta american", bisa.
  
  
  — Ta sinti, mi no kier a dal...
  
  
  E ta sinti mi palabranan. — Mi tata, mi no ta ei, ma ku lo pronto. E sa ku bo a yega na calcula. Mi ta yama lily Mundu".
  
  
  Pa motibu di ta menos, mi ta spera. Duna un rosea ta sinti. Esaki ta parti di e tarea, ta ku tabata un bon na e proyekto.
  
  
  E mucha muher tabata bistí ku un tradishonal приталенную buska blanku i sr. Di doblá di tur e koló di regenbog a largu i olga. E grado a lanta e sofa.
  
  
  — Hasi mi a hiba un kopa di cafe?
  
  
  E mi ta hiba e ordená, kla i благоухающую e sala di ta. No tin ningun otro. Un di e murayanan a keda bou di e sofa. Dos portanan na banda robes di muraya hiba na otro lugá di biba, i hustu pa dilanti tabata e di tres porta di pafó di e biblioteka.
  
  
  Na e kustumber rápido a juda подслушивающих positivo. E mucha ta wak, nada no hasi pregunta. Mi a mira ku su tata a siñ'na su trabou.
  
  
  Mi No ta spera ku ta enkontra algu, ma di tráfiko di kas di biaha ta un engaño. I mi traha registro di kas di shon no ta falta di etiqueta.
  
  
  Mi No a micrófonos na initiales lugánan kaminda directamente azur e bishitante por agregá na bo dunando un rosa di isla òf reglamento. Mi No a micrófonos ni na mesa ni na james, ni bou di asientonan.
  
  
  So mi a yega na e fin di e rond di Mundu mester ta e mihó di mi imagen, ora e mira... tabata patu simpel boton, ku e mira un poko великоватой. E loke di muraya banda di e porta di entrada kasi na as for di suela.
  
  
  Suave mi ta bok'di e i e examen di bòm. Un mantel yegada di plastico kortinanan di minister ekipo i e transmiti. Tabata un nobo tipo, ma mi ta image e área no ta spera di 200 matros.
  
  
  Lily a yega serka i wak loke tabata hasi. Mi a hasi un dede na e lepnan, i e frunció e ceño. Pa por a bisa algu, e entrada a keda habri, ora a drenta e hòmber. A kuarenta aña, baho altu, ku dushi выбритой di e kabes, grandi geus, manera e ta gandhi, i e nanishi, ku ta lorá biaha lòs i no вправили.
  
  
  Mi ta lanta e transmiti den man. E ta wak, sinembargo no ta bisa nada. A most unda e registro. Un hende gram di micrófono mi man i ta kore den suela bou di su duru kueru bida.
  
  
  — Lo No a ni idea... — kuminsá e.
  
  
  "Unda bo por papia?"
  
  
  Rond Mundu a pasa pa e entrada traha riba e callejón unda mi tabata scur. Mi ta tuma algun menos pa tende tur loke e Mundu sa kiko ta e expositions. E no tabata sa nada di mi no sa. Mi tabata ainda ta scur.
  
  
  — Bo sa di un zaquir?
  
  
  E mundu sint ku e kabes. — Ta un nomber komun riba e india. Tin kuater konosínan na nòmber di sali. Den solamente calcula, mester ta milnan... — E nenga ku e kabes. — E transmiti... ta mi kulpa. Ku mi no ta seshon, ma awor tur sa. Mi a wòrdu pa bo ta inutil.
  
  
  "I awor nan sa ku nos a haña un di e micrófonos. Un biaha nan agrado ainda, asina ku no ta laga scucha nada importante.
  
  
  A presentá e historia di un hende ku un kuchú riba e kaya. E dominá e rosea. — Lo No ta kere ku e hòmber a tuma bo horta. Esaki por ta e casino. Mi a buskami.
  
  
  Na bek despues di algun menos den e biblioteka, mi ta wak. Awor mi sa e zonido di mi bos. T'asina ku ta bai tin ku bira un gran atraktivo pa nan lasonan, por ta nan ta. Di biblioteka tabata será, bentana tabata di metal di baranka, i mi tabata para ademas di bentana, tratado di indiká na unda por ta nan подслушиватель. E transmiti tabatin un limitá radio di aktividat. Pa bentana a wak un den tin lugánan kaminda por sinta un hende ku e tubo ekipo. Balcón kla di e kaya lo ta ideal. Sinembargo, ta ken ta? bo uso? E komunidat chines? Privá di inteligensia di reda, di india?
  
  
  Mi No por a kòrda, pa mi un biaha bo ta riska aki tempran den e mishon. Mi ta sintí manera un as, e okashon compronde mi tin ku pèrsiguí un ber pro, ku maske nan no ta mira.
  
  
  Pa por a reuni ku e plannan, a wak un moveshon di e pafó. Esaki ta rápido, lihé moveshon, gusta bestia, e bondat di bo nan.
  
  
  Mas leu di e kaya den книжному tienda e deslizó pa e di dos sombra. Despues paresé un harde, desenas di modelo di hende, ku piedra ku palunan i improved lansa na man.
  
  
  E promé piedra a dal di bara di heru, i robbot bai atras. E siguiente ta kibra chikitu bentana den porta. Bai abou, un bentana pa mi tabata, e a lòs e tres piedra. Mi tin alto bin, pa evitá cai di glas.
  
  
  — Ta deseá — gritu patras di mi rond Mundu. — Nan sa ku bo ta aki.
  
  
  Mi ta bon. Nan trata di caba e trabou, ku a провалена na kaya, so na e biaha aki ta traha bou di protekshon di e rebeldia.
  
  
  Mi ta for di bentana i ta rastreo di lily riba dje. Bo wowonan tabata ekstremo divulgados pa e miedu. Ora nan ta drenta den e sala, su tata a sera e entrada tras di nos.
  
  
  — Bai, — a indiká. "abo i bo yiu... rápido na kla for di e entrada traha."
  
  
  E kier betr. Suave mi ta push'na porta. E ta wak, parade, i despues sint ku e kabes i ta hiba e provishon. E mundu habri pafó di e entrada i a sali na mitar na pafó. Di grita a tende di, i ta desplomó di skol nobo na e lugá di biba ku трехфутовым di lansa na pechu, i su dushi, grave di bista no tabata hundu laga e morto.
  
  
  Kere di entrada i kibra e úniko lampi ta e lugá di biba.
  
  
  Nos atrapá, осаждаемые asina dentro manera rosario. E mucha kier a bisa algu, ma ta aden e subida di e bamba inventario na e biblioteka. Nos aporta — e kandela di dilanti i e hendenan tras di nos.
  
  
  
  E di tres kapitulo di
  
  
  Mi No tin contenido more, gusta bou di e entrada di e biblioteka a sali pilar di e kima di gasolin. Mi calidad na kla kurpa di Pas i a sinta ademas di muraya. Ora a habri su porta pa bin di un pulgada mas of menos i e bala dal na e palu, i den e entrada ta laba un den piedra. Kere rápido di entrada i e sera dal e grèndel. Na drenta den e bentana di drechi di e entrada, mi a gusta un sala kore e figura i rápido span, despues ku e hende a kai den suela. E di dos awaseru di bala i piedra dal den porta i kibra di bentana.
  
  
  Lily набросила di lomba di e kima pa asina i потушила e kandela, sinembargo, den pronto, e kandela den e biblioteka a sobrebibí e entrada di palu.
  
  
  Mi no kasi a dicidi pafó kore dor di e entrada traha, ora explotó e di dos ta kima di bomba. E entrada trata tabata biudo di kandela ku asina. Nos atrapá bo ta.
  
  
  — Lily, bo tin un otro pafó?
  
  
  Yora kasi istericheski i трясла e kabes. Mi a bai den un otro parti di e lugá di biba. E tabata ruta di bieu carta, paradera di curt pa tapeit, chines. Mi ta bok'abou. Mester ta e kaminda ta skapa. Lily a sinta na su tata i a cogió di man. Mi ta bai di un halto den e chines i wak ariba. Ta e ei tabata un sorto di lengüeta.
  
  
  Subiendo i ruth kla saludos otro di e seif, mi ta duna kantidat di skol ku ta den komun riba e smal trapi. Mi a lanta na ariba. E kaminda tabata den tur e hanchura di sala, i e caba tabata e entrada. Corrí te na e, topa e maneho i na su. E entrada tabata será. Mi para a sali hui i a kai den e entrada, ademas di e fòrti. E entrada ta habri. E lus di e lantèrna mi ta bora scur i a wak un sker, e trapi abou, no ta.
  
  
  — Lily, bin mira rápido.
  
  
  E lanta e bista ku soria i emocion kore dor di e eskala. Percusion pasa e promé kas, despues na e dos. Riba e tres kas ta habri porta di e dushi anochi di aire. Bou di nos lo tabata tin un callejón. Mi tin kologá e leishi i a kai den suela. Cogí lily, ora bula, i e hiba den outo. Ku lantamentu tin bai. Tras di nos por wak полыхающее di yamá tienda di bukinan i a tende di sra di ta leu. Tempu ku nos riba un distansia seif di harde, kantu di "merkado" i запрокинул e kabes.
  
  
  Respiró hundu i ta surgi den e outo-hipnosis, mi a siña di bo estudio uní. Despues di algun segundo, mi ta mi cuido den un tene lihé. Mi ta parse ku mi sinsero un largu drumi representante i a tende di lily ketu papia ku mi.
  
  
  "Sabano ku e ta bai tuma lugá", a bisa e, yora.
  
  
  'Ken ta?'
  
  
  "Mi tata i mi. Ora aseptá traha pa bo, el a bisa ku un dia wòrdu matá... di un morto poderosonan. Aki tabata e preis ku tabatin e paga pa bai ku e mendigos di kaya, tabatin un kas i kuminda. Awor pages e preis.
  
  
  Mi kier a bisa algu reconoce, sinembargo no por a haña e palabranan.
  
  
  'Kaminda ud. yega? Bo tin famia?'
  
  
  — "Bo ta mei bo entregámi mi tio? Por ta, e ta kapas di kura di mi".
  
  
  Sent ku e kabes, i e ta duna bon direkshon. Pa e, so tabatin algun triste. Mi ta laga pa su impreshonante kas olb use di skol Den e Kaya.
  
  
  "Mester ta, e ta traha riba biaha", bisa. "E semper ta hasi".
  
  
  Ora e tabata, mi ta yama su nòmber di mi hotèl. — Si nesesidat yudansa, lama, lily.
  
  
  E mi ta mira ku nan curso bista bèrdè i tin exprimido un sonrisa. "E mesun, mi a yudá riba midí permission na diosnan. Bo kurá mi bida.'
  
  
  Ta duna e marcha i kore na porta.
  
  
  Den e hotèl examen e lugá di biba den kaso ku bin invita no ta anhelá. Tur tabata na òrdu. Send'di radio, un ducha i mi ta bistí.
  
  
  Te ku mi завязывал tabata, radio di calcula inform un polítiko di e explosión. E biaha aki e bamba impakto di kas di rusia vice-consul, i e komunidat tabata curioso.
  
  
  "Consul us alejandro scol exigi awe pa india ehérsito tin rekorido na e protekshon di skol di tur e kasnan di e funshonario uso i tur e artíkulonan relacionnan ku rusia", a bisa e presentando. "E haldane e exigi ku henter e personal di e consulta di estudio uní a wòrdu saká for di stat, si no ta bai na fin di inmediato di ataques e personal i e di rusia di e tereno".
  
  
  Mi tranquilamente a duna silbos. Esaki ta algu nobo den e kurpanan diplomatiko. Bo no a tende un pais a pidi otro expulsar na diplomátiko na e tres poder. E konsekuensia tabata devastadoras. No ta extrañar ku e hawke i e servisio di estado ta referí.
  
  
  Sinembargo, bo por hasi a kometé nan atento? Mi te ainda mi no a ni idea pa por hasi bo uso intento un bomba. I riba kiko ta calcula?
  
  
  Ta posibel ku e pregunta tabata mas fásil. E india tabata e encarnación di demokrasia di asia. Di ingles pèrmit despues di su struktura di un sistema den algun lugánan ta funcion ta bon, i den otro a wòrdu adecua. Sinembargo, den calcula bo tin pasenshi un grave gracias.
  
  
  Ta posibel, Чоени met mei dam un sugerensha, mester, pa haña sa ken ta patras den e difikultat.
  
  
  Sa kiko ta su direkshon a fásil, apesar ku den e agente no a. Despues di lorá laman telefóniko mi tabata den e kaminda.
  
  
  E bida den un di e otro aya di "fortifiká" di chow-runs-oud, kas di lujo, e ta hisa e banda di e kaminda un gran tereno, kual ta un haltu di bala metálica i protekshon di blou ku bulos di cerámica. Riba guia pa kitamentu rekorido, ma resiente di heru di e entrada. Zij buskamentu mi ta wak, mi ta bisa na telefon, i despues a hasi un gesto i habri e entrada mas grandi. Mi a bai i a tende patras di mi gedaan e entrada.
  
  
  Mi pasado riba e kaminda entre e Rol-Roc Silvia Oud i estado Land Over.
  
  
  Mi ta spera un hoben di india, i a hiba kla di e plenchi dilanti, enfrente di jardin ku pérgola, na e sentro pasa pa piska i na kla for di e entrada riba e otro banda di piedranan mansión.
  
  
  E Чоени tabatin un parlamento di e anexo di e kas. Mi ta saludá den porta.
  
  
  — Mi a topa — bisa e i sonrió. — Spera ku bo por hasi.
  
  
  Ta duna e marcha i a mustra un bunita sr, ku a riba djé. Di man i skouder bou di e dushi blou di e buska tabata visibel, ma di mas parti di su skonde banda, свисавший ku nan skouder robes i determiná bou di su man drechi. Tabata un lensu di seda di sint di koló ku estado di dobladillo i ta un lugá di kumpra, bòrdá di man na e seda. Care onda pa e suela. "Ta bunita... i e muher, i sr".
  
  
  E sonrió i lo mi wak ku nan wowo marina.
  
  
  — I bo, señor, bon i karu paña, ma di solo ta visibel den boso ku ta saka di bou di man robes. Si tur e habitante estadounidenses di hasí artifishal e hiba arma?
  
  
  Hari pa skondí di soria. E mayoria di experimentacion bista no por bienestar Вильгельмину, pasobra e ta hage mi chaqueta. Sinembargo, esaki chaqueta mi a duna hawke, i no tabata asina bon скроена, manera e mi.
  
  
  "Ta un pais stranhero, no sa kiko ta spera".
  
  
  Чони no empresa di klaridat. E окинула e di kuater moveshon di e man. — Kiko ta kere ku bo ta di mi biba?
  
  
  A mooiste wega. E matis malu módems i op ku un toka di humor preto. Ya mi ta bisa, e frunció e ceño.
  
  
  "Mi No ta sea kruel, bo ta bon pa mi mes".
  
  
  'Por hasi?'
  
  
  "Mi a mira otro manera di empresanan di un muhé".
  
  
  — Hasi riba kiko mester hasi danki impreshon?
  
  
  "Tur e mundu sa ku e hende estadounidenses di aber ta atraé pa kada kontrario di e muher".
  
  
  E sinti ku e kabes di un hende ku no a mira, i a hiba di legal di glas, portanan ta habri un agradabel balcón. Ei ta kresiendo flornan, chikitu i matanan un palu. Maske mi a yega na e promé piso, awor ku nos ta e di dos planta, ku bisti na e riu. Un a mail chikitu idioma di kandela di hours.
  
  
  Èl final, explicó Чоени. Ta e lugá di e relacion, di labor, e janga, e riu Хугли.
  
  
  Mi ta buskami, si ta kumpli ku awor Чоени traha, si bo sa ken tabata mi ta aktua, si sa algo di e bataya di tienda e anochi. E no ta bisa nada. "E famia ta un di nan ta reacciona e kurpa na e riu di purifikashon", bisa. "E ora ei e yu hòmber раздробит di kalpachi".
  
  
  — Rementá e kráneo? — kreyente, a puntr'. Èl kadaver?
  
  
  "Naturalmente, tin nan liber di bida pa e kurpa ta kima".
  
  
  — I di shinishi?
  
  
  — Poní den e riu e Kasnan, e kosta, ku a okupá e relacion pa nos. Despues di tamizado di shinishi di e direccion di baranan di oro i kosnan na e estilo. Asina ta segun e asistensia".
  
  
  Despues a bira i a tuma e kopa di ere e hoben подошедшего di nos ku e bandera. Mi ta tuma un arbo i a topa ku e ta un artista a yega di ere.
  
  
  Lihé e kriá kohe i anunsiá ku e kuminda presenta. Mi ta spera fantasia di india di kuminda, un monton aros i cura, sinembargo, manera a bisa Чоени, tin kome, manera den e zona rural. Di kuminda tabata kasi spar, apesar di e tayónan ku rant bordo i tapa di karu di e plata.
  
  
  'Karni' — bisa durante mi ta kome verder bèrdè.
  
  
  "I sapatu", el a bisa, ora mi tin atraves e tenedó di e plan di e anglo den forma di croes. Tabata sous di lenteha ku aros i un par di pida di e karni di kabritu, ma ta probablemente e no tabata kuminda pa lujo, e mi ta spera den e kas aki, manera e.
  
  
  Чоени explicó: "E kuminda di e populashon kual mi ta kòrda mi nada di nan no tin bestianan. Sin e rikesa di mi tata... — Ta ketu bai wak. "Bo ta komprendé aki?" e pregunta.
  
  
  Sent ku e kabes. Di pobresa, e miseria, morto, ku tur e dia kana pa motibu di e kayanan di calcula, bestaan di palabra. Tabatin e speransa ta ku e вдумчивая, muher bunita e tabata na nos banda.
  
  
  Despues di e nos nos tabata e sala, i ta e tin inkorporá strea. Música tabata pariba, maske mi no ta kere ku e spera mi evaluatie диссонансы di skol tambe, skalchinan i e zonido di organisa.
  
  
  "Mi ta interesá sa kiko bo tin bo", a bisa e di kana na mi, directamente ku brasanan krusada na pechu. "Mi ta wòrdu hasí pret di hende ku ta bai den un i tur pa partisipá na e muhé ku no a mira no tin un hende ku e ta karga e arma".
  
  
  — Hasi i nan no ta transparente, a bisa. "E mayoria di e muhénan bunita e no a hasi kaso di un bobo intenshon por spera di nan".
  
  
  E hari i a pasa pa mi dilanti ku e ta integral di bar kla di e lugá di biba.
  
  
  — Hasi un biaha ta diarason na un hende, señor mesun? — ta puntra su.
  
  
  Mi ta tuma na su man, ta bolbe na e, i bok'na biaha. "Solamente den bunita muhénan ku a papia muchu".
  
  
  Pará kla, ora mi ta te na dun'é un sunchi. E обвила man mi garganta i aprel mi karu na nan. Sunchi kuminsá dushi, despues el a bira mas fuerte, te ku nos lepnan no ta ekskluí, i mi idioma no ta penetrá den boka. E super seriamente i, abou, a publica di man i ta leu for di mi.
  
  
  — Ta kere ku bo ta ora ta papia — bisa e -. "Nos ta e úniko ku tin topa i mi no sa, i..."
  
  
  Mi lepnan ta move riba e dushi lugánan na bòm di su garganta, i bo obesitas tin pasando ku konvens'.
  
  
  Na poko menos ku nos ta di lugá di biba, e porta tabata será, anto mi tin ku trese na sunchi. Nos costo di e kama. Чоэни ta ketu bai sonrió, a sinta i ta kita ku sr bunita largu banda. — Nos bai landa, — proponé e.
  
  
  "'Bo ta serio?'
  
  
  'Sí na susto. Awor.' E seka e lepnan ku e punta di e lenga. — I awor mi tin ku bisa, ku no tin ku un biudo.
  
  
  "Mi No ta mester".
  
  
  Mi ta yuda pa habri e blou di e buska i a topa den e no soten. Bo pechu набухли, yen i hechu, i sababank duru pesonan scur. Un biaha e ta duna un sunchi i su lepnan прильнули mi. E libertat di mi famia, i despues di un ratu so, e dos nos paña.
  
  
  Mi ta tuma for di man i ku durante e yamando na kla for di henter e kas di abou pa e scots di piska. Den profundo e ademas ta e lampi. Par di asientonan di playa tabata banda di e scots di e chikitu banda.
  
  
  Kore bai den direkshon di e rant i suave e tin amplio di awa. Mi ta lange na kla for di e momento. Loke mi a buska bou di awa volviera e, e sunchi den e lepnan i a duna un seif duna. Por último, te abraham, sin rosea.
  
  
  Mi No a ningun motibu pa bisa algu. Nos подплыли na scots, i a pasa e lepnan riba su kara na garganta, skouder i e hinchada di pechu. Ta keda sin rosea ora mi boka сомкнулся rònt skèrpi di pezón. E deslizó nobo den awa i притянула mi karu plan di barika abou di lombrishi.
  
  
  Un mesora despues tabata di nobo den e eskala, i su kurpa погладило mi pechu, despues karisiá mi húmedo stoma i скользнуло abou, te gimió tin plaser.
  
  
  Mi ta sinta hustu, bèk den man di awa a basha den su dushi pechu i wak manera e abundansia entre i rònt di e haltu cos. Mi tin empujado di nobo den e awa, despues a bira asina yama pa mi, полуплавая, e pal'habri. Suave e deslizó na biaha, a pasa su man na su haltu rondo холмикам, caribiana plan pesonan te ku a lanta haltu, firme i ku curiosidad influensia. Mi ta te na dilanti i a deslizó pa e boka di pechu na otro, riba bo no a tende un kehamentu i e no a yega na mi.
  
  
  Mi ta deslicé pa e den e awa, manera anfibio, firmamentu di brasa, despues ku forsa i preis push', e el a hui un gritu di doló i soria. Nos tin amplio, sunchi, bou di awa. Despues di algun instante, nos nobo di awa. E lanta e pal'i обвила di nan mi lomba. Nos a kai dushi, delikado movimiento ta un sorto fundamentu di ritmo, ku a manda olanan di choque di nos kurpa.
  
  
  Di mi a tende punto di grita, dia di nobo a kuminsá senk. Bo ta aki oportunidat nos tin bèk, sinembargo no ta strobá.
  
  
  Mi ta sintí manera e ekstendé e man na guia di e punto. Ora nos a surgi e superficie, Чоени emitió un largu i delisioso kehamentu, algu manera e primitivo suspiro di libra i liberashon.
  
  
  Ku lantamentu ta hasi na laman nobo di nan eskala, ainda avansando un den otro. Un tempu ei nos a keda wak di e strea ta ketu, usando nan mes.
  
  
  Binti menos mas lat nos awa, aki ketu i bolbe, ku kasi ta mi ta lubidá na un momento, bo por hasi mi tabata den calcula.
  
  
  Nos вытерли moment i e tabata na kuminsamentu di kamber di e piso di kas, kaminda e habri e bista di milnan di miyon di lusnan ta calcula.
  
  
  E tin regla e kabes di skol mi mes wowo.
  
  
  — Bo tin ku a trata ku ta kosnan ku e hasí artifisial, bo no ta asina? Bo a yega aki, den e stat, e dia di awe. Bo ta bai man den korte consulta di estudio uní i despues tiramentu sa mi. Bo Por hasi?'
  
  
  Mi no ta bisa nada.
  
  
  Mayoria di e estadounidenses viejo di negoshi e lenga di calcula, no tin acceso na su mes vehíkulo american consul. Mi a mira e outo tin un kendenan tin biaha. Bo mester ta un hende spesial. I pas ta Calcula Mes — mi amigu. Mi ta yama e biaha i a bisa ku un hende a puntra. Чоени ta pone man hari. "Mi tabatin e representá additional sèt te ku mi ta spera di skol di bario". E mi ta duna un sunchi na nanishi. "Mi ta kontentu ku na e spera".
  
  
  Mi original di pániko disparsé. E por sa tur e di india konstrukshon konseho, i por, i pa e asegurado ta e. Tabata un muhé. Loke ku a bisa, por bin di simpel conservacion.
  
  
  Mi ta sunchi na entrada di boka. "Bo Por hasi e muhénan bunita semper e a pidi e preguntanan mas difísil?"
  
  
  — Tin un pa bo. Bo kier quedarte mira ku mi te ku lo ta calcula?
  
  
  Dos nos ainda respuesta. Wak bo delikadu kurpa, sunchi e pechu yen, i a bisa: "Mi ta guitara pasa tur mi tempu bo Чоени".
  
  
  — Bon, — bisa e, nobo, aportando mi lepnan di temblor pechu.
  
  
  Ora ta pertenesé ei na 2 di mainta, banda di entrada na e hotèl tabata armá ku sòldánan. Tabatin un solo den e faha i e rifle e skouder. Ora pasa dilanti di djé, e a duna e honor.
  
  
  Riba e dia despues mi a lanta den e nuebe ora mi ta yama nos porta. A yega e koredó ku expedition. Tabata urgente, telefon e consulta. Paña, send'mi transishon ekipo i cogió e punta ta notisia di Radio di calcula.
  
  
  "...i e consul bisa ku e edifisio soportá dos considered. Ayera nan a bai bombardeados e otro dos edifisionan relacionnan ku estudio kasá: e biblioteka e servisio di Informashon di estudio uní i e ofisina di Amerika Expresa den e sentro di calcula".
  
  
  E opinion, e anochi, e ta sinta ta deteriorá. Bo uso di calcula mi no tabata e úniko meta. Awor komprenshon ku e norteamericanos. "E consul di estudio uní mi no ta conta, — einan e outor i di pl e nenga hasi posicion di loke bo, bo ta e último insidente ku recent expositions di biennan den e union soviet. E novedades stranhero...
  
  
  Apagué di radio, bistí rápido i yama na telefon e consulta. A yama Слокуму, ku bo ta spera, i e kier papia ku mi mes. Mi tabata den su ofisina, enfrente di dies minut.
  
  
  Den e bentana, mi a gusta un chikitu bamba daño skina di un edifisio grandi. Traha no tin okupá e soluciona di dos i di pl рылись na monton.
  
  
  Tokante e Слокама, di konfiansa den nan mes empleado. Bo mannan tembla tabata inventa forma un cargill. Na e mesa di ayera, e inspiration, awor tabata yen di papel i tabatin e buska un kanker.
  
  
  'A tende?' — puntra e ferviente. Esun di su famia blanku tabata расстегнут, i e di biaha no ta feiten. Tabatin e session di ku awor tin mas susceptible di e hendenan manera mi, e ora nos ta rekonosé.
  
  
  — Riba e tres expositions?
  
  
  "Tur a di shete, entre nan dos ta nos mashinnan di punto di eskolar. Kaba di papia na telefon ku e uso na e consul, kende ta konta riba su inosensia. Nos ta puntra e embahador di nobo delhi, e desishon di colecta di rende di ehérsito unda pa protekshon di konsulado i otro estadounidenses di artíkulonan".
  
  
  Слокум a lanta i a hasi un gesto mi ta invitá di seguro. Nos a sali na di kaya i ta pasa riba "merkado", ku e mi atenshon.
  
  
  "Mi tin ku notaris algu ku bo ta topa interesante", bisa. "Mi No ta bisa: mi sa ku e rason meta di su presensia aki, ma sa ku bo mester ta miembro di maximo sosten i ayudo den aki delikado di e pregunta".
  
  
  E para di outo na e grip ta un edifisio di piedra. E bandera roa ku machete i e martiu развевался di e edifisio. Tres demas militar di sòldánan india ku tabata para riba enkargo ku e dos partinan di e edifisio. Dos skina ta protegidos varida di saku di santu. Esaki a manera ta e scenario militar di e pelíkula.
  
  
  Solo, kaso consul for di aki, e ta bisa ku e ta kla pa aktua di inmediato, si nan edifisio ta asuntu di nobo bombardeos. Esaki a ayera. Awor e ta tristesa, e no tabata nada ku ta wak huntu ku bo ataques kontra nos".
  
  
  — Asina e sala kuminsá, — a bisa.
  
  
  "Tur e ta sinta ta desaroya manera un bola di sneu, loke mi a mira den area. E bala kuminsá na lora, i di e situashon aki rápido a bira asina grandi ku un hende por velosidat. Muchu diferente di e partinan di guera esun ku otro. Si ku e no ta kaba, te contrast un april di pólvora. I, si esaki ta bai explora di april, di gobernashon di e india por ta mercado. Calcula por ta lihé bira den e stat, unda milnan ta manifesta ta kore ku ambos, òf flambeu di kandela i e bringa entre otro pa mira ken ta e promé di подожжет di mesa. Bai ei nos contrast hustu den e sentro.
  
  
  A wak di skol nobo na varida di saku di santu i ta duna di nan tabatin splikashon. Mi ta guitara ta na otro lugá.
  
  
  — Ta bai organisá zona di e konsulado, bo no ta asina?
  
  
  Слокум sint ku e kabes. — Nos a kontratá di sinkuenta hòmbernan di arma. Laga nos ban di utilidat te ku no ta recibo di sòldánan india".
  
  
  'Bon. Unda bo kontra di fragment rekohí pa pl despues di expositions?
  
  
  — E Амартии rayo di pl. E ta miembro di roa калькуттского di e komité i user di e komandante di e komandante, ku awor ta pabou Бенгалией di kondishonnan di estado di guera. Ta un gran homber. Слокум mi a skirbi e direkshon i mi a duna.
  
  
  — I kiko ta pasa ku e kosnan di mi solisita?
  
  
  "Mi ta indiká pone e mester", bisa. Chikitu chikitu ta pasa dilanti den kaso consulta i e direkshon di ofisina. A para den e cera, i a konsebími patras planta, ora el a sali.
  
  
  E yama i a pidi nan spera te mi ta skirbi un alegria ku mas haltu prioridat i a pidi manda nan, pa mi, pa mi den washington.
  
  
  Mi nobo sende e mayor, ma el a pone su man na mi skouder i tabata tentativo.
  
  
  — Tin un reunion ku por ta interesante... un reunion speshal di kòrá Калькуттского di e Komité. Nos ku scol kombidá. E komité ta meskla pa dies, diesinku di negoshi, kultural, mitar i personages. Esaki ta un intenshon ta disidí e problema ku a rementá e stat riba e parti".
  
  
  "Ta mi di e sesion di e kamber di Komersio", — mi contado. "Mi No ta mi spesialisá".
  
  
  Ta organisa pa e coronel chang wu. Espectacular di mucha. E tin interes grandi di e transporte marítimo i stal, meskos ku na otro pa medio center na otro empeñonan. Tabata para ademas di Chiang cai-shek, ora e bieu general luchó kontra di komunidat di china content. Viejo di india despues di e Chang tin pasenshi di nada. Awor e ta kulinario, ta riku, limpi e hombrecillo, ku tin hopi kos ku ta perde, ora calcula e iluminá. El a bisa ku conclui pa nos mes i di uso na e brùg di pas".
  
  
  — I con mi ongeveer?
  
  
  E frunció e ceño, keriendo den kontesta.
  
  
  — Bo mester ta e homber di negoshi, un ramo di kachu. Tin mas konosementu uza bo talento awor, ora nan a bai riba e stat. Esaki ta e hustisia ku mi a duna di pl, ora a bisa ku bo ta deseá investigá e fragmento di bomba. Di intenshon... — El a bisa, i a mira ku e buska di e kontesta correa. "Bon, mi ta referi na e circunstancianan di e topa ku e komunidat, tin un elemento di riesgo. Por último... e bambu riba e consulta di... Bon, e mei mata den un hende... di mi, por ehèmpel. Bai tin... manera ta bisabo... prueba riba esakinan.
  
  
  Mi ta purba sonrió. E a miedu, i di mi ta mi a bira un amigu valido.
  
  
  — Na susto — a bisa. 'Mi a bin.'
  
  
  "Kas di Pas", bisa. "Restorant china na Parque di kaya".
  
  
  E super ku sinti i yama na tempu. E sib, a pasa na kla for di e entrada, i a duna ke di наорать dje i ku e ta bisa bèrdat. Loke mi tabatin banda di dje, no ta significa pa e ningun tipo di protekshon.
  
  
  Ningun hende tabata seif den calcula, miéntras ku na kada banda di e stat tabata explosionados di bomba.
  
  
  
  Kapitulo 4
  
  
  
  
  Sintí di kresementu di tension di e stat, ora a riba e direkshon riba e kaya olb use ta Tene. E kantidat yena e kaya. Di mas haltu autobuses di dos piso ko'ta bunita poderoso na serka e recurso di relashonnan di riu, asina bo a bai directamente patras di un di e autobuses, pa расчищал e kaminda bista den nan. Durante e último triste di e muchanan, bo ta di cara, reconoce den mi amerikano i a hui ademas di e máquina, bofon i libertat bordo contrario na индуистском dialect, mi no konosé. Di adulto ku curiosidad mi ta wak i a biba na kara di zürdeg, justificante di e resiente odia di stranheronan, учинившим tantu violensia ta di stat. Ora ta pertenesé na e pl, mi ta sorpresa den te ku tabata e edifisio kaminda mi a laga wak lily e Mundu di bon nochi. Esaki tabata abvo, ma mi ta gusta algu i no a evento su tata por ta un famia den e pl. E agenda, manera rond Mundu, tabata wèl e kontakto di e sírkulo ofisialnan, pa ta útil den e AI.
  
  
  E parti dilanti di e edifisio tabata striktamente ofisial, ku traditionele pilarnan i amplias parti estados eskala, kaminda e mendigos sperando un limosna. Den e parti trata e stret den e vivienda di e funshonario. Ora mi tabata den un abundantemente pétreo di cara, e mi ta bin dos agente di e konstrukshon riba. Mi ta puntra cortésmente, loke mi kier. Ora mi kier a papia ku e snoa Раджем, mi a bandoná drenta na un entrada laboral. Mi ta mi a topa ku e sekretario i den un momento e a haña un gran ofisina di stal di mesa, orario pa e dokumento i e saká for di bomba, volgens di dak den e sentro di e lugá di biba.
  
  
  Амартия rij tabata importante e homber di mas ku sinku pia riba haltura, abundantemente difisil ta pa yena, ta e tabata anual pa e unda. E tabata bistí den trese pabou, ma di dos mess, a armbant di koper for di e hanchura di dos pulgadas. — I, señor mesun, — kuminsá e. "Bo consulta звонило... bisa ku".
  
  
  E saka su man a hasi un gesto mi ta indicó mi ta un asiento dilanti di ofisina.
  
  
  "Mi ta mira pa kumpra hasí artifisial i pólvora, — empe—, e shon Слокум mi ta pidi wak e atento, pasobra e explosivos — mi spesialisá".
  
  
  Fin sonrisa расползлась riba superfisio di e pl-e unda, i a duna konta pa e no tin un di dos kere mi relatonan di mi tapa, ma abiente no a bai ataka na tokante.
  
  
  "Ta kla ku e american kier haya e partisipashon di su hendenan. A presta tur e yudansa mei".
  
  
  "E por wak bo fragmento di e bamba?"
  
  
  "Na supuesto", el a bisa, drai na e biblioteka, kaminda descomprimido oxidada trata. "Ta un bamba ku no ta explotó, maske e sende e mecha". Esaki ta kasi ta mes na e bamba ku ta mustra hawke, ku eksepshon riba e hasi den e di dos parti di e ofisina tin perforado skernan, estudio largu rosa di liña.
  
  
  "Olvídese di lastro dichteres, señor mesun, bisa. "Nos ta lorá instansia, ma di ocho miyon di persona ta calcula, nos tin ta un par lastro den nos asuntonan".
  
  
  — Na e liña?
  
  
  — Lo No ta sa. Por ta, pa hiba e kos. Den e india stima ekilibrio kos. E muhénan hiba riba bo kabes di midí, pa e papier di resiklahe, inkluso e piedra. E muchanan i e mucha ta un liña bai tin un chikitu material pa hiba, por ehèmpel, e buki of e bòter. Ora ei por balansa aki pida di e liña, para pa e, hunga ku su na momento di para". Rij a lanta un bambu riba un liña, i a mustr'é kon e por balansa. "Mi remente mi no ta image ku un hende temporadanan e kos, manera un dibertí".
  
  
  — Hasi tin lastro?
  
  
  Rij a yega di bentana. "Mi No ta asina manera efektivo di pl na e estudio uní. Bai tin ocho miyon di sospechosonan. Bisa, ta calcula, e sino por kontratá pa mas ku dies ruiz, i e strepi — na sinkuenta ruiz.
  
  
  — Bo ta haña algu e dia despues ku e bataya e consulta?
  
  
  E steipi e kabes ku kansá i a hiba pa e paulo na laboratorio di pl. Den e tempu stipulá un ora ku e poder a mustrami di prosedimentu nan a sigui na e análisis musico for di kada bataya.
  
  
  Ora di excursión kaba, mi no sa nada otro, ku ta promé. Ambos tur tabata primitivo, a hasi na kas. No otro, i ku e dèk yen di paso селитрой.
  
  
  Rij december den e ta uní ta skouder. — Algun pidanan di liña, e bieu ofisina... tin tur loke ku a bandoná nos terorismo. Esaki ta bastante. Ta boso ta sali di e nada... invisibel, неслышимые — te ku a produsí un explosión". E primintí ku mi manera na e kurso, ma mi ta saka un edifisio aki fásilmente, mi a sinti e kabes. Mi no a yega na no parti.
  
  
  Despues mi a bai lily. E tabata na e plenchi di skol un di e kasnan di e temporada di pl.
  
  
  Mi ta bin bèk, no kier e mi ta mira, ma e mi ta yama i kore na mi. Pa e yega na mi, mi ta mira un kachó ku ta hiba un wardadó aleman ta ta fuerte di bestia.
  
  
  — Ta boso, señor mesun, — bisa e para ku kachó. Mi wak ku bista bèrdè, na ku ainda ta refleha e stock di e morto di su tata. E tabata asina deprimido ku no ta di inmediato ta duna un kantidat di skol: "Ta un Lider", bisa. "Mi tata a entrada di su... kier tabata tin bo".
  
  
  Di bestia tabata sintá den banda di e, i a kòrda di e mi ta bisa hawke. Rond Mundu ta siña e kachó i investigá e explosivos.
  
  
  "E a esun ku tin na parera", bisa. — Mi cododo awe mainta. E bunita bestia. E por ...'
  
  
  A pone un man na nan skouder, i e ketu palabra na e boka. — Bon, — a bisa. — Mi ta karga.
  
  
  Un biaha e tabata straño, ma di bista sigui mi, ora mi wak den e bentana di e ofisina Амартии kaya.
  
  
  — O, sí, tio den rij. A masha bunita mi. Ma awe, mi ta ta mará. Ei ta biba mi ruman muhe mará, ku bo ta bai biba. Ta bai ta di òrdu".
  
  
  Mi gimió internamenta. Si tin algu ku un biaha tabata un kubrimentu pa e tarea aki, mi ta guitara, e ta pèrdè mi.
  
  
  — Sa tio di e dia di ayera? — E sa ken mi ta? E uur un "no" i a bisa ku solamente a bisa ku mi na mi a bin pa ekspresá su condominius riba e morto di su tata. Despues ta hiba un kachó den e strèp i entregá nan na mi.
  
  
  — Keda ku e — bisa e -. — Manera kier mi tata. Kore den kuminsamentu di kas ketu so na kaminda ku e kaya. Mi a mira ku Амартия rij ta sigui a ripará patras di mi, ma gaña mi no ta duna kantidat di dje.
  
  
  Rápido mi ta aserká e outo i a tuma ta sinta den su promé di худощавые e chikitu, reuní di e máquina, nobo siña den mi americano. Mi a hasi esaki, si e kachó no ta nenga. Ora habri porta trata di e "Merkado", e tin alto bin i a duna un tiro di strèp mi man. Ta duna e marcha bai tin kuminsá na blaf, e opinion, paso pa e. No estado, bo i bo chikitu ta bin, mi ta yama i e bofon di e bestia palunan. Kachó оскалила di djente, sinembargo no a duna kontesta riba cai piedra.
  
  
  Mi a determiná ku ta invitá riba e outo, ma e mi ta ignorá. E mesora i принюхалась i, abou, a bula e grupo di e muchanan di kaya, mi ta rònt.
  
  
  Di ta lansa un mucha chikitu i a dal e pasahero kurpa na nivel di skouder. E mucha a lansa un grita bai lanta e brasanan pa pusha оскаленные nan djentenan. E sanger kònòpi di herida pa mi por bula di bestia i computer ku e dedenan di su kadena.
  
  
  E bataya kaba aki rápido manera fornikashon. Heridá e mucha homber ta pone di para i a hui. E otronan tambe a bai i mi a keda ku e Lider di e máquina di solo. E вилял di turno i mi ta soria, komo si fuera sperando komplementá. Mi caricia su snùit i, abou, sera e ta sinta tras di e "Merkado". — Fort domain di nustar, a bisa, sintá na e planta. Manera tur e demas den e asuntu, a inutil.
  
  
  Mi no por a deshacerse di e di inmediato, mi ta mi a bai na e te ku no ta kohe e hotèl. Ei a kontrato di unda, pa присматривал patras di dje. Tin mas falta algun menos liber, asina nan a yama Чоени. Mi ta guitara bisa algu riba e dia di e morto di cena, sinembargo no abvo kontesta, pa loke mi contento ta ku otro a hiba flornan penoso aparensia pa e wardadó, e ola di ганджей, tin e droga, ku ta facilita e desesperashon di hopi india di pober...
  
  
  Pa e di dos mitar ora mi ta обзвонил tur e fábrika di produktonan quimico te ku a kapas pa yega i a inform di bo ta interesa den e kumpra di sinku totalidat di mirto di paso pa uza nan hasí artificial. So mi a topa dos empeñonan, ku a bisa, ku tin un permiso di importacion i influensia yudami. Note di direkshon pa un posibel patras variacion. No por permiti e lujo di perde ni e otro mínimo oportunidat. Na mitar di e di diesun mi a bolbe wak ta grandi "merkado" i a bai na e Kas di Pas. Mi No tin mira hopi chines ta calcula, ma pa e restorant, ta e kosnan ku ta bai bon. Слокум mi ta spera ademas di e entrada. Aserk'sinku menos promé.
  
  
  "Nos amigunan uso ainda nan no a yega", el a bisa, ora a pasa pa dilanti di mesa di e laboral di sala, ku kapasidat pa binti persona. "E coronel wu yega aki, manera futuro stul. E ta bisa e ta konfia den su mishon di pas".
  
  
  Nos a skucha e uoc pa ku a drenta. Dulsura, hundu rica es kore dor di e yegada muraya, akompañá pa раскатистым bos.
  
  
  — E ta alejandro scol, e hefe di e uso mira — bisa Слокум. "Su trabou hefe èl espionaje". Despues ku e entrada a keda habri.
  
  
  Di haldane tabata chikitu i коренастым. Tabatin un diki ta trese krusada i ku lensu ta hasi limpi e sodó ta kubri e pelon. Un tracking di dos a wak e estilo di búskeda su wowo. despues mi ta mira komo si no mi ta mira. Ma el a entre. Mi ta mi a reuní ku scol, òf Вольгинтом, òf e coronel er, manera minimo, dos biaha, i e dos biaha ku nos espía wega kaba den un made. Ma e dos biaha mi a kumpli di mishon, i a sali ku e sufisiente honor pa salba nan kabes di mac.
  
  
  Слокум a hasi un proposishon na su dushi diplomatiko ku un hende. Di sonrisa Соколову parse deboshon, maske mi sa ku e dia aki hende i ta ku e a presenta. A drenta mas persona, incluyendo e sr. rij di pl, di kual tur e regalo, parse ta enkargá.
  
  
  E ta presentá na otro pueblo, i despues a bira e coronel wu. E tabata e úniko china entre nos. Tabata bou di e homber di geus, ku narros ощупывал di козлиную бородку, ora nan tabata na mesa i a hasi un gesto invita tur pa sinta. E a papia riba idioma hundu, i, teniendo na kuenta ku a biba na india binti aña, bo hundu, tabata malu.
  
  
  "Señor, awor ta malu momento. Malu pa e kaso si e bamba ta bai explora. Malu pa uso, malu pa americano, ta malu pa tur".
  
  
  E coronel a bisa den su malu hundu di otro sinku menos, papia di e grandi éxitos logra riba e komité di e sinti di tension i e establesimentu di vínkulo mas limitá ku sivil i mitar di atministradónan. Bai abou, e insistí ta ku tur su trabou ta den bano, si esaki concentracion entre estudio uní i e union Soviet contene.
  
  
  E hende a hasi un gesto na kamarero-индийцу, bo a entregá un baki di papel.
  
  
  Ku poder abou i sonrió, manera narativo den e persona ku ta spera di haya un éksito ei kaminda otronan tin pasado.
  
  
  "Mi a topa un bon soluciona", bisa. Ta e patu. Por fabor, lesa e deklarashon".
  
  
  E opservá nos tur ora nos ta склоняли e kabes pa lesa e deklarashon ku e nos a entregá. Na un momento mi a konta ku a haña e soluciona. Si e chikitu gino, a logra bira un intermediate entre grandi podernan, por a hui di su sushi traha.
  
  
  Biaha, sin premio konta, bo barcones ta pone na pia i ta kuminsá na brabu. Mi no ta tòg i a bisa, prinsipalmente den kaso, e siensia, mi ta duna kuenta. E tabata furioso.
  
  
  "E uso no подбрасывали ambos, — drai e. Esaki a hasi pa nan americano, pa krea problema. I awor nan trata di refutá di rekonosé ta ku nan no ta hasi.
  
  
  Mi wak den e proposishon di wu bon i ta duna kuenta mesora di bo tabatin den mente di haldane. Esaki ta un simpel deklarashon, bo ta bon ku kada pais ta pone ta bon pa e kuidou di futuro ataques na otro sabano ta un pais òf di bo propiedat di e stat di calcula, e stipulá den, manera minimo, seis luna.
  
  
  E kontesta estadounidense e consul a mas lihé i mas digno, ma paden te покрасневшую garganta Слокама di garganta.
  
  
  — Ta ridículo — bisa e. "Ta un insulto mi tera". Tuma e patu i di kibra na mitar. "Di estudio uní e oposishon di e наглого supuesto ku tin participa un biaha, tabata un bon òf mantenshon kualke bataya di kualke pida tereno den e union soviet di e stat di calcula".
  
  
  E sala tabata den krisis. Di uso, e diesdos fuertemente protestnan i rij, ku tabata asina trankil den su ofisina, ta para i apoyo na e proyekto.
  
  
  "E ta tur loke e por hasi pa velosidat aki tene kabes pa nos stat", — gritu e.
  
  
  Bai e úniko ingles ku, den e reunion, chubby boneiro ku e bista hinchados, abou na dilanti riba e mesa di cuba i murmurá: "Si no подбрасывали bamba, bo por hasi bo no wardadó e maldishoná mapa?"
  
  
  Слокум pafó di nan mes.
  
  
  — Pasobra den e deklarashon ta uni ku ta keda drif di benta ambos, editá. Tin kasi ningun búskeda di kulpa. Слокум skupí e palabranan aki. "Tur e idea dibertido. Bo Por hasi e komité no ta konsiderá ku esun ku ta lansa e bamba? E significa un trabou di bèrdat.
  
  
  A tende un den un promesa. Solo a lanta i a yega na e Слокуму. A papia un reto, despues di haldane a kuminsá grita. Despues di algun instanties di Слокум e gritu. Di idioma e tabata e promé den e kaso ei, na abou, e ingles i, abou, hondúras i, por último, e pleister di tur e tres un skèrpi обличительной di bos, ku no ta ni na ku no tin komo.
  
  
  E coronel wu tabata sintá den stul, pafó di inskudriñabel di гневного словоблудия, i su chikitu karu rondó express soria i asombrá. Finalmente a lanta e abou ku klaramente i a sali for di e lugá di biba. Den bista tabata un stock i inkredulidat.
  
  
  Solo a gana un gino, abou, a dal di mas grandi ku e moketa riba mesa te ku na lugá di biba ku no tabatin un momento di ketu.
  
  
  Señor, na e union soviet no ta firma esaki ridícula deklarashon. Ta un insulto pa nos. Nos servisio tin i ta, e di estudio uní di amerika tin ku 20 miyon di dollars pa pièrdè di biennan bida. Un biaha ku e kantidat ta paga, lo keda encanta di sinta diskutí otro aspekto describes di e ta sinta. Bo ta dispuesto di estudio uní pa compensa e daño sentido nan ambos?
  
  
  Mi ta sintí manera Слокум e tensó su asiento banda di mi. despues el a lanta i wak na scol.
  
  
  "Ayera e consulta di estudio uní explotó di bomba. E mei kosta kiko ta e bida, i ta pidi diskulpa ofisialnan di union soviet".
  
  
  Solo sofoká pa un kopa di awa pa bebe. Pa bek den nan mes, Слокум a dal e skouder i nos nos. Слокум warda te ku ta sali na kaya, pa kuminsá na grita. Ta inkreibel, ma di furia ta manda e coronel wu.
  
  
  "E idea! Wu — назойливый loko. Kon por a pensa ku algu aki kabes por ta exitoso? Pa hasi e no a laga e diploma diplomatiko? E ta sinta ta awor mas pisá ku e promé. Te ku, pa loke ta menos, solamente e tabata grita otro pa motibu di telefon. '
  
  
  Mi ta wak i ta duna kantidat di kon e problema a krese riba midí. Di diplomatiko awor parsialmente накричали di otro. Muchu di fini den e historia di e marco e kuminsamentu di guera.
  
  
  Kansá di carlo, ma e no tabata skucha. Tin algu ku ta gruñó i ta kuminsá na kana leu. Despues di a keda su so riba e kaya, mi ta fresku i nobo giro entre e dedenan un cargill ku e oro na bola. Kansá di pensamentu, disfrutando di chikitu echonan mi ta den mi abilidat. Mi no tabata sa na unda bo ta kuminsá, i a teroris'e sospecho di e tempu ei ta mas rápido di e hende pensa.
  
  
  Bo ta e destrukshon, ta na kuminsamentu di e hotèl. Ta espasionan di outo patras i no tabata pasa den via e veranda, ora el a mira e Lider di e otro banda di e playa di estacionamiento i lugar. Hundu, mi contrast pa kura di bestia duro na e kayente un solo, e kuater chikitu ta bofon i luganda ku kachó gusta si lo tabata su faborito. Mi promé relacion di a ripará ku e muchanan. E ora ei nan lo duna nan kuenta e fuerte di kachó mirando e turno i e diverse manera un pero.
  
  
  Tabata difísil kere ku e mes ta un bestia ku ta hasi algun ora a tuma ta kita e man di un mucha.
  
  
  Полусформировавшаяся pensamentu disel di mi mente, i lo mi wak e bestia. E ta muchu развлекался ku e muchanan, pa publisidat kantidat di mi.
  
  
  Mi ta sintí un poko mas tantu, ora saka Вильгельмину di skol di fundeshi i saka un kargadó di 9 m cortico. Wak e tera, te ku a wak un gaita e hormigón, ta kompletamente abundantemente pa protehá un bala na kabes. Mi ta pas'e латунную di baliña te ku no a keda liber di bala.
  
  
  E pólvora a kai den e hormigón, i ta wak e ademas ta pone.
  
  
  Tin Un kachó grandi laga ta deskribí, tin ido un biaha i оскалилась i, abou, fíjense den mi i santos nos devastó kla di parlamento a laga wak e muchanan di e inkredulidat. E mi ta ataká e último halto.
  
  
  Mi mei hura su boka tabata un di tres pulgadas. Bo djente billar na e solo i mi ta lange na porta. Mi tabata hustamente dilanti di djé. Skucha gusta su kurpa pisá laba na porta patras di mi. Di gruña tabata hundu i kalumnia. Mi ta kontentu pa nos parada di dos pulgadas di palu.
  
  
  Awor mi a siña algun kos. E lider mi ta ataká di e manera aki, manera e ataká un mucha na kaya den dilanti di kas di kaya. Tur loke e por a hasi tabata leers bon ku kachó, ma mi tabata konvensí ku nos tin e mucha tin algu ta komun... algu ku ta hiba bo ta rabia bon обученное bestia èl perfume di explosivos.
  
  
  E prinsipio esaki tabata burgo, ma ta komparabel ku vários otro echonan mi a kuminsá na force un doño. Mi ta kòrda di un mucha ku ta laba den mi pa un di dos pa e explosión basha e edifisio den mi promé dia di e stat. I a kòrda e liña, e ta un hende a trese un bamba ku rij mi ta mustra su ofisina.
  
  
  Krimennan ku un hende a kita e pida manera un dibertí. Por ta un mucha.
  
  
  Tabata e muchu sentro, ma a bai riba e. Por ta asina, asina ku e Lider dividendo, mi ta dirigi riba mi outo a nobo di komisario di pl, unda bo ta bishitá di kaya. Un ora mi ta sinta den "merkado", ku e speransa ta wak mucha den e anteriormente e dia ei aki mentalmente ataká e Lider. Mi ta fastidiaba perde e tempu, pasobra mi no sa otro manera ta kontra e kancha, na bo ta aki necesariamente atendé ku. Na kaya a largu di mucha, tabata sint.
  
  
  Kasi mi ta bisa na vense, ora e mira un mucha. E tabata parse di ta e mayoria di otro — sushi i demasiado pisá pa e, e short, i mi no ta mi ta entre di dje, si e no a mira sushi vendaje di su herida.
  
  
  Mi sa di e muchanan. E tabata un di чаулей sin ku e por wak den kada stat e Kategoria pariba di su huesudos brasanan bes tras bes mentira, pa puntra limosna. E pober, hambrá bista den nan wowo — su tarea ta bishitá, ma gaan di limosna ku un man i horta di filtra otro. Poní bibu - su úniko koral.
  
  
  Ora mi ta yama, e ta profundamente. Despues el a kore i na e momento disparsé entre e poblashon. Mi ta obliga bai kere ku ta hui di dilanti di mi pa mi a kuminsá perseguirlos. A rápido pa esaki malu i penoso di bista di mucha i ta hiba e kaya hefe di triste, di piedra i klei chozas reda di заваленным di basura di cual. Mi no a bai pèrdí te ku ta disparsé den e koper, e tienda di un par kònòpinan di komisario di pl, unda ta konosé.
  
  
  Tabata ousente tur momento. Na bek, e hari i aprel den man di vários di illes di ofisina di рупиях. Ta kore i libertat ta e, huntu ku e speransa ta ku na e momento ta bai kontra e mihó kaminda.
  
  
  Ora e disparsé den su bista crucé di kaya i a drenta na e biblioteka. Di kas di piedra tabata e bieu, probablemente contenido di e dianan, ora di ingles bebe té e biaha i a mira, manera un paro muri na kaya, dilanti di su mula ta heru grandi. Di paden e ta fresku i scur. Kere di entrada i el a pasa man bou di e chaqueta, unda bo ta sostené mi lugar.
  
  
  Zonido di robes pa mi, lo pone un solo den e faha. Mi tabata nevis, maske nan no ta nada angel, ta ku por kousa tin e sospecho. Tienda mei ta kompletamente di otro.
  
  
  — Sahib? — bisa un bos homber ta scur mi dilanti. Ora ku mi mes wowo ta custumbra di geluid di lus, a bai tin un dentro. E tabata mas grandi di e suponía su bos. Bo kabes a обрита, i tabata bistí den un paña blanku. E pinta blanku den dos kara e dibuho un lèter V. nan skouder saka un largu angua fia.
  
  
  — Ta buskando peso candelaria di koper, el a bisa di индусски.
  
  
  E nenga ku e kabes. No kier mira den mi. Bo mannan observacion ku e paña i, abou, ta profundamente. — Bai — bisa e-индусски. "Mi No tin e kandelánan, i a puntra mi ta bai".
  
  
  Awor por a mira mas mihó riba e anochi. A wak un di balor banda di mi. Mi a ei. Wilhelmina, e deslizó mi man. Rápido mi ta wak patras di e tabernakel di ducha. E отгораживала solamente un lugá di biba utilidat manera kas. Ei no a ningun hende. Mi a pasa na e otro banda di e kaminda a visibel den porta misa di piedra di muraya. Di hende ta lanta for di e kabes). Di papia riba perfekto ingles. "Mi No, sahib, ta un simpel komersial!"
  
  
  Ora mi ta push'pafó di e, mi a tende muchu konosí na algun di tiro. Di bara di e entrada a bula fragmento i entre mi i e bieu ta silvana di bala. Sinku centímetros di kada banda, i un di nos ta lo muri.
  
  
  Mi ta span dos biaha na e entrada, i despues un otro biaha. Skucha un grita asegurado ta doló i laga di tira. Ora mi ta mishi di entrada, mi a keda kla pa bin bek na tira, ma стрелявший mi no ta representá no tene. Mi ta kreyente wak abou. Lily Mundu drumí riba suela di e chikitu e parti patras di e sala.
  
  
  Bo wowonan моргнули. E ta adoptá di para ku man, tratado di velosidat di sanger e пулевого wèrki na spleit.
  
  
  
  Kapitulo 5
  
  
  
  
  Lily mi ta wak, luchando ku e doló. E bala bora di spleit a sali pa e otro banda. Fundamentu, e no ta pertenesé na e wesu, ma e no ta kapas pa kana na por lo menos un luna. Di solo ta revolcaba den suela. Mi ta push'pafó di e i a gusta e ta morde e lepnan pa no yora. E aprel e man furia. — Señor mesun, — bisa e. — Ku sali. Plan..." sera bista i gimió:
  
  
  "Mi kier a mata... i no".
  
  
  E doló переполняла i e dobla den su herida.
  
  
  Di e parti trata di biba a sali un asina india, i ku e curiosidad wak e mucha. E disparsé na un momento i a bolbe ku un líquido transparente, e vertió na herida di lily. Mi a yudá i tin persona pa velosidat di memorie. Pa kuminsá papia, bieu перевязала di herida ku un pida di trahá.
  
  
  El a puntra. — Bo ta stima su?
  
  
  Ora mi ta steipi e kabes di bieu parse straño.
  
  
  Mi ta entre ta ta sera e entrada di e tienda, i ta duna kantidat di e bieu mester a bai. Sin duda, haya yudansa.
  
  
  Mi no por spera. E por a bin bek ku e pl, i e no tin tempu splika e grote.
  
  
  Mi ta tuma e mucha na brasanan i e for di kaya, yama na e malesa i ta e a duna hende un yen di ruiz. E kore kore mi Мерседесу. Despues mi a bai di posada, incluyendo di lily na kla for di e entrada traha i e koló di nan lugá di biba.
  
  
  Kere e porta pa pone den su kama bai bek den kontrolá e herida di kandela.
  
  
  Atendé ku ayudo médiko. Слокум tabata e úniko di kende por pidi yudansa. E tin ku ta preokupá pa e na konseho, mi na mi no ta intervení.
  
  
  A yama e i explicarle di sinta, dirigí na kama i suave, i a duna almeida lily di e kara. — Aspirante, lily — bisa caribiana su kara. "E soño tin jesus".
  
  
  "Ta sinti, señor mesun, — e diskulpa e, e respeta.
  
  
  'No ta malu. Mi so lamento ku no tin sentido di daño.
  
  
  — Ku sali — bisa e -. "Mi a ei na enkuentro".
  
  
  E sera bista atrobe, i a duna nan kuenta e no kier a conta tur e relatonan. Mi diving su preokupashon.
  
  
  — Bo tata goberná riba e zaquir, bo no ta asina?
  
  
  E sinti ku e kabes débilmente.
  
  
  — Bo tata te a entregá, bo no ta asina?
  
  
  — Ta kere ku sí — bisa e -. — Bisa Закиру ku a pidié. A bisa ku nan ta aktua bo no tin mesun. A bisa ku ta inventa velosidat e expositions. Mi no sa nada di esei.
  
  
  — I ta винишь zaquir riba e morto di bo tata?
  
  
  'Mes. E obra. Mi sa.'
  
  
  — Ku e mucha? Mi a pidi. — Hasi esei tin ku te ku Закиру?
  
  
  'Di mucha? Mi no sa nada di e mucha. Ma di koper for di e tienda pertenesé na e Закиру. E yega na tempu.
  
  
  — Ta hasi mas sa di Закире?
  
  
  — Implementa su nomber... sali hustu. Ta bende di e muchanan. Mi no sa nada.
  
  
  Mi ta frunció e ceño, ainda mas paso pa e. — Ta bende muchanan? Di bista di lily остекленели, i a proponé ku a perde e konsenshi, ma e respiró hundu i ta ketu el a papia. "E sin, e muchanan di e kaya. E alimentá di nan, i despues di bende riku manera sirbidónan òf den e bundel. Bai biaha inclui ta manda un algun di e kasnan". E a bolbe bai drumi, e mitar di espera i mitar abordo nan doló. Awor mi a sigui konsistiendo di mas details. Mester sa unda bo ta haña zaquir. A bolbe wak na mi прищуренными e bista.
  
  
  E bisa algu na find, ku no ta duna kuenta, despues skucha manera e murmurá bon direkshon i e bisa: "e Fabric". Mi tata e entrada ei di un biaha.
  
  
  E sera e bista. "Mi tabatin e trata di mata hustu, pa pafó di mará. Ta sinti ...
  
  
  Bo kabes ta kore bai atras, i mi sa ku e no lo na próximas ora.
  
  
  Mi a kompará e direkshon ku e lo duna nan, ku e derechonan ku mi a skirbi, ora toka riba e lokal di fábrika di produktonan quimico. E kòrda mi no ta al. E direkshon na e mi ta duna, ciencia ku e direkshon di Echt Brengen Hemel Industria, un di mas grandi empeñonan di production di mirto pa paso. Na fin di kuminsamentu di algu na claris.
  
  
  Mi ta pensa spera di ambulans, ma kambia di bista. Mi tabatin e kere ku Слокум a hiba e kapital.
  
  
  Un planta kímika ta situa na parti di e stat den e bario pober, unda bo ta, entre sushi den un kaya entre e palunan di koko скорлупами i demas basura excavado te porko. E kaminda inmediato na e lugá ku buska, no tabata. Mi a topa un bon samen di entrada na fabric kla di kaya i na mitar kaya di e entrada. Mi a bin un ruina, ku pa a di e kas.
  
  
  Mi kier a keda imperceptible, sinembargo, esaki no a mei debido mi pabou di e paña. Inclui e rafnan, выпорхнувшие entre e ruina, sosodé kuné na nubia riba mi mente i tabata nevis, sigui pa mi. Dos muchanan observa patras di mi, te ku ta hospedá den kla pa un buraku den e hèlm bieu di kas di leu di unda bo por vigilá e entrada, i ora mi no ta muchu bon mira.
  
  
  Mi no sa kiko bo ta spera, ma el a skirbi un kortiku detayá di tres hende ku a drenta na e fabric te mi ta mira. Kasi na calidad mi a mira un chikitu смуглого mucha, ku tabata responsabel крадущегося un callejón un banda di plenchi tras di e fabric. Henter e área tabata kual ta wardadó di portillo pa un alle di lomba di púas e parti ekstraordinario, ma e mucha kasi no ta facil.
  
  
  E wak di dos banda i, abou, lanta algun matanan banda di e het di bala i rápido ta pasa den e chikitu buraku den suela dushi. Rápido ta hospedá den lorá mashinnan di e fábrika di implementa, e koló banda di e edifisio ku ta bai kuminsá na lugar den un baki di basura.
  
  
  Na poko segundo ta kore di kuminsamentu di un chikitu buraku bou di e entrada. Ora kore dor di mi dilanti, a mira e refleho di solo den bista. Proponé na genero, ma disidí di no ta hasi.
  
  
  Mi tabata konvensí ku e boto ku ta hiba, tabata yen di mirto pa paso. Tin hopi explicaba... bo por hasi, por ehèmpel, e pl no por distinguí e origen di explosivo utilidat por di terorismo. Di benta di e explosivos e rige pa asina rígido, ku no ta lo tabata difísil pa kumpra ta e nesesidat, ma pa e hende, ku ta goberná riba e fabric, lihé mei horta un kantidat chikitu di explosivos i personal den e yanguas di planta. Ma kende buska algu den e mucha na jega na basura? Ningun hende... no ta calcula, kaminda e ta kompartí e profeshon.
  
  
  E proyekto tabata astuto. Inclui si a cododo riba un di e yunan, mi lo ta poko konosí. Probablemente, nan tabata sa di bo kontakto solamente hende, parti di kuminda òf algun ruiz. E siguiente mi paso e ta wak den e fabric, e dia ei tabata e momento.
  
  
  Asina a bai di outo i ta dirigí na kuminsamentu di e stat. A korektamente riba e consulta.
  
  
  Mi ta piso di frena, ora el a mira e kantidat di dilanti di e edifisio. Ei tabata stacion agente di pl i di bombero, i e ta kima di caracena ta un "Merkado" ta muha ku awa.
  
  
  "Слокум", proponé припарковав di outo i ta kore di взволнованной e asina.
  
  
  Тлеющие a resta di outo tabata den di kuater kima di neumáticos riba e kaya. Jalón di выгорел, e cap a bula, di onor tin cada, manera тлеющая monton. Bai huzga pa meskos ku e portanan rosaria e volkan ku isaac, tabata un manera ku un hende a pone un bambu riba e ta sinta tras.
  
  
  Mi a tira tabata bai biaha, e ta spera di wak e kadaver di Слокама na kaya, sinembargo no tabata su kurpa.
  
  
  Tabata e mucha ku krusada na pechu ku man, ta habri pa soria di e boka i e bista. Tabata matá, tabata su mes sanger. Probablemente, e entregá e bamba i no tin contenido pafó, proponé.
  
  
  — Mesun, skucha manera un hende a bisa e ta e cera. Mi ta wak den su rònt i a wak Слокама, para dilanti di e entrada di e consulta.
  
  
  Su kara tabata pidi di miedu.
  
  
  — Aki por a bira mi, — bisa e, antiano ku e kabes e morto di un mucha.
  
  
  Mi a bai ku e tin di su ofisina, unda el a sinta na stul i a bisti e kara ku man. Bo kurpa temblaba.
  
  
  — Ta kla pa un biaha i a bisa. "Tur ta hopi pió pa bin tempunan mihó".
  
  
  "Pa nos mester ta protekshon", bisa. "Di sòldánan. Di infantes di marina, por ta. No kier muri. Tin un muhé i mucha.
  
  
  Kansá di carlo, ma e no tabata skucha.
  
  
  — Bo no sa — bisa e. — Mi kasi decimoquinta, decimoquinta di augustus.
  
  
  No, mi no ta duna kuenta. "Loke ta nifiká decimoquinta?"
  
  
  'Dia di independensia. Di 15 di augustus 1947, e britániko ofisialmente a bai.
  
  
  'I hasi?'
  
  
  — Hasi bo No ta kòrda? Despues tabata e babel, e dicon, e hondúras i e baselmans a reuní i a sali na kla nobo frontera huntu ku e pakistan. Tabata un fièrnu. E inform nan kaba mas di un miyon di persona. Awor por repetitive.
  
  
  Wak kla di e mesa di e kalènder di muraya. Esaki tabata e di 11 di ougùstùs.
  
  
  Awor mas pidanan di cai den su lugá. Tempu haña adecua. Di e tabata tras di expositions, tur sosodé planificacion. Lantamentu e modificaron pa rekisito partikular di e stat den babel. E kontradisí otro dos podernan di mundu - rusia i estudio uní. Bisa ku e diesinku kantidat di karnal di india lansa e clímax.
  
  
  A wak di nobo den e kalènder. Nò, Ni kuater dia. Esaki tabata un tiki di menos.
  
  
  Mi ta sinti, manera e sodó traha ku tin den e dilanti, i a wak e leges pa motibu di e boka Слокама. E tabata di drechi. A motiva pa pániko.
  
  
  
  Kapitulo 6
  
  
  
  
  Despues di dos ora mi tabata nobo di nan lugá di biba di hotèl. Kansá di telefon pa e Чоени, pasobra kier a mir'é, pa nan muchu увлекусь, ma nobo no abvo kontesta. T'asina ku implementa mi a bai di traha.
  
  
  Mi ta bistí i a pone mi cuminsa pretu ku manga largu, ponton pretu i fuerte vota di seru. Mi застегнул "lugar" bou di famia i a pone un strèp spesial.
  
  
  Mi tin den e bolo di request tènt di galeria i un granatapel for di man di kaha di municipios Слокама i a sali. Awe na e anochi, mi no kier a yama e atenshon di мерседесу, por ta nan ta laga dilanti na e hotèl i a tuma e malesa.
  
  
  Mi tabata kompletamente scur. Mi No tabata e kaya ofisial, ma e cera tabata iluminá drumiendo nan di persona. Mi a mira e kasnan di pòst grupo di kayente tokante atmósfera di calcula. Mi ta sali for di sentro di kaya i rápido a kuminsá na kana den direkshon di e fábrika di produktonan quimico. E evento solamente dos triste.
  
  
  Pa lora pa skina, mi parsemi e siguiente kaya. Aki no ta sendí e lusnan ku mi a mira solamente un blek refleha den e luna.
  
  
  Di lus den e fabric no tabata tambe, i e no a mira e guardian. Mi ta dirigí na kla pa un triste i a yega na e entrada di e parti trata e edifisio. Mi no esfuerso corta di lomba i a subi na неосвещенную di fábrika di almohadilla. Mi ta spera nan rònt di e fabric tin tuma midí for di siguridat, ma mira nada.
  
  
  Na e entrada di e edifisio no tabata difísil. Den e no a haña eskolar òf grandi edificio di ventilación, sinembargo, den e parti patras di e entrada tabata normal fòrti.
  
  
  Mi ta ketu e tin delikado kla sombra di e entrada. Tabata un bieu fòrti ku пружинкой, no tabatin problema. Kla dies segundo mi ta push'na bin di grèndel ku e punta di kuchú bai tin habri porta. Mi ku kuido di habri, dunando orea di e preokupashon, e child òf un lis, sinembargo no kier a tende nada. Kere di entrada i pega un fòrti e lugá. Na e lugá di biba a кромешно scur. Mi ta spera un poko pa kontinuá.
  
  
  Na otro punta di e lugá di biba, skucha meskos ku e entrada a keda habri i den un momento, sera. Lantamentu mi ta aserká e figura. Parse no tene no tabata e homber kana difikultat sende.
  
  
  Ta spera, i ora final di e servisio correa, mi man drechi dal fuertemente den su garganta. Mi no kier a mata, implementa ta inhabilitó pa algun menos, esaki a faya den e lugá korekto. E dal a basic un banda i a asestó di e bieu canta kancha di robes, ku a yega na e ta e mandíbula. Bo kabes ta depende atras. Bo wowonan kastaña остекленели, ora e ta libertat di tera.
  
  
  Rápido mi ta skirbí, sinembargo no a haña e akto di identidad. Resiente nulo desde e liña ku tabata huntu kuné, ta mara di ènkel i nan man. Despues mi ta hiba na preto ta turno a kuminsá su pasa dor pa fabric. Mi no a mira e guardian. Mi aparensia di e lantèrna di pronto mi ta mustra tur e relatonan. Tabata un chikitu mes. Ta un elektrisidat mirto pa paso. Na un di e murayanan a wòrdu instala un chikitu sint transporte pa produci pa tin un dushi maron di e isla.
  
  
  E úniko visie un eksakto explosiva a prepared den un gran cada ku un kapasidat di e di kuarenta litros. E restu ta conserva pa serka tin tambe ku castillo, sinembargo, mesora mi ta duna kantidat di manera ta realisá di ladronisia. Pa un di nan caba tabata largu palu ku kopa di metal e caba. Un hende ku pasenshi зачерпывал un kantidat chikitu di midí na caba será, kohe riba kada april ta asina kòrtiku ku a keda desapercibido.
  
  
  Solamente kende tin e largu sufisiente na fabric, por ehèmpel, e vigilá di anochi, por hasi e tipo di ladronisia.
  
  
  Ami por tin un momento considera nan opcion pa tuma un desishon. E planta a ku ta disparsé. Si ta trata di e úniko fuente di explosivos di terorismo, e hiba pafó di mishon di falta di un into. Si no tin, mi por, pa motibu di ta menos, reduceren tratamentu nan por.
  
  
  Pa e motibu aki a buska un ròl di e gastunan i kòrta un rosa di un otro. Mi ta corta e kabel, ta sera un parti di e gastunan riba e kortiku april i arestá kandela den su.
  
  
  Proponé ku tin tres menos, ora mi a hiba e mester di фитилю, e a sali bai kuminsá na kima dos biaha mas rápido di e spera. Mi tin alto i kore di anochi den hardin, pa soportá pa e edifisio di bula den aire. Instrument, nan pia a lanta i e clavaban den mi na barika. Mi a kuminsá na brabu i e tambe bai atras. Mi a mira bo ta scur mas di mitar sende e mecha. Apesar ku e doló na bòm di kurpa, mi ta mi a dirigí, registro di e hende na e suela i a tuma un benta di skouder. E ta caba i e retorció, komo si lucia na su bida. Mi No sa ku, den su aprobashon, mi kier a hasi. Mi ta dirigí riba e ta ingles i, abou, e-find.
  
  
  Inclui mi ta nombra e mesa i emitió tin un zonido parse na un explosión, sinembargo no por consehero. Einan bringa, manera por, ku man mará i nan pia, mi no a asestó dal un di e, ku por ta total.
  
  
  Ora mi a tira nan skouder, e gastunan no ta restu di e ta para. A bolbe den nan mes i a dal ku man mi garganta. Den e entrada, e ekstendé e mannan i e pal'i interior mi intenshon ta hui.
  
  
  E tin kuminsá na brabu i tin hura ku konvikshon. Mi ainda tende di flùit di e gastunan tras di nos. Mi ta konvensí, kasi aplikando e reunion di resistí.
  
  
  Despues mi ta dal fuertemente di kabes di e tambu na e entrada di un ariba di destrukshon, ta bon energia, mata su bunita muchu largu pa bai.
  
  
  Kla pa un di dos den aire a lanta e april un paso селитрой. Balance estilo di lus ilumina e shelu di anochi. despues a tende di e chispa ta mil strena, ora di explosión matanan edifisio chikitu den e parti di benta ta shelu di india di tablet, midí i pidanan di metal.
  
  
  E prison ta aire сбило nos ku nan pia, un banda di e mitar den un pasonan. E unda kohe riba nan di mas fuerte dal i a kai den e parti di mi, sirbiendo di eskudo ora nos ta kai ruina.
  
  
  Ora mi ta sali for di bou di e, e ainda murmurá mi mes asina mi rastreo na kla for di e entrada i e saka e callejón pa biba banda di e hendenan tin berdad su started kasnan.
  
  
  Di kimamentu no a bai i a calcula bo tin varios menos pa e pl laga a hòrta e besindario. Pasa e kla kla i ta abou di e, pa e por tende manera mi ta шепчу di e kla boroto di e hendenan den e kaya.
  
  
  "Un grita, amigu, i bo ta drenta den bruce infinito na reencarnación. Contenido?'
  
  
  E sinti ku e kabes, i a hiba biaha pa e callejón i, abou, un chikitu plenchi, unda a tin un bieu came. Mi ta pone dilanti ku un wil di came.
  
  
  "Bon bisami awor, òf lo landa na e riu Хугли riba e dia".
  
  
  E furioso mi a mira ku mi.
  
  
  "Bo ta di ken a paga pa e robin su hefe?"
  
  
  Ketu.
  
  
  "Bo ta ken lo paga na e echonan di explosivos bou di e basura?"
  
  
  Ketu.
  
  
  Konsebími e man na bolo i saka un seif, ku bo tin fini utilisá. Einan tin un janga ku tres capsula di produktonan quimico. Mi ta mustra bon nochi, den hardin di loke tabata hasi.
  
  
  Mi ta habri ku kuido di silinder di janga i a saka, i despues push'kla angua kla pa un stampia di home di e capsula, i ta desviá di líquido.
  
  
  — Bo ta mira algu parse pa? — a puntr'e hende прислонившегося na came. Su kara tabata mas sigur risibí, bista ta ta habri pa e miedu.
  
  
  "Esaki ta un nobo fármaco yama noaa. Di hasi, ta ser di bèrdat ku union ta bon. Ma ta invariant nifiká e morto di fiesta. Mi No tin ningun opcion; mester sa kende a paga pa yuda den e publicacion di e bamba.
  
  
  Awor akudí. Mi a compronde e angua ku dede, despues di aprel su man. E ta pone severo i a kai den banda. — Atrobe, amigu. Ta ken a paga pa loke ku bo ta laga di explosivos muchanan?
  
  
  — E... no sa. Awor ta studiando, i su wowonan tabata mi kada moveshon di e angua.
  
  
  "Promé bo no ta retirá. Bai abou kuminsá e anastacia. E ta bira mas i mas halto, i despues di tempu, bo no ta sinti doló. Caba ta produsí poko despues di esei.
  
  
  Mi prueba di skol nobo na e angua. 'No proces. Mi sa kiko ta e fieldat. Muri despues di mitar or, i despues di hefe ta keda den libertat... pa un tempu. Sinembargo aktualmente ta den sa di tur.
  
  
  E nenga ku e kabes. Mi ta hinka e angua e múskulo di su man i rápido hibami e líquido. E angua mi a вынута i e basura, pa e unda mi kantidat di esaki. E wak den su man, a ripará friu di líquido. Despues di algun instante, e boga el a aktua i ta bolbe. "Sali hustu... e nos paga".
  
  
  — Hasi un otro nòmber? Di hende traha sali hustu?
  
  
  Di hende steipi e kabes.
  
  
  "Bo ta e úniko fuente, òf no otronan ku ta referi zaquir?"
  
  
  — Mi so sa di esun. Sùit-Калькуттский калиевый e planta di camera strea.
  
  
  — Ta bai seif ku nan tur e?
  
  
  E sinti ku e kabes.
  
  
  "Sinti e man". Mi ta kòrta e liña di su mess, pa nan por sinti e lugá di unda mi a tresebo di e ta e kara. — Hasi algu ei sinti? E parti di bo no ta muri.
  
  
  Bo wowonan eskolar di pániko.
  
  
  — Bo sa algu na otro nòmbernan? Bo ta hasi otro fábrika di produktonan quimico produsí ambos?
  
  
  E nenga ku e kabes, mirando di онемевшее un defekto den man. Mi ta agarró di hugo i kòrta e liña di su ènkel.
  
  
  — Solamente tin un manera ta realisa e líquido ku lo imponé. Bo tin e corre sinku kilometer di distansia. Si ta sali na di kaya i пробежишь tres illes, e veneno den bo nos ta kima, i noaa обезвредится".
  
  
  El a lanta hinka e múskulonan di e pal'i nobo toqué di man di soria.
  
  
  "Plate, laga nos ban wak si por saka e veneno di bo kurpa, tin e oportunidat di keda biba e dia di mañan".
  
  
  E chikitu unda a hasi e promé pasonan na kaya, i despues a precipitó na frenéticos hui. Tin algu ku a gritu di e poblashon pa kòrta e edifisio, i mi no ta spera pa compra si e a papia di mi. Mi ta zambullí na otro kaya i e direkshon di kuminsamentu di hotèl.
  
  
  Mi a bai hasi un baño kayente i despues di kuminda pa sali bai investigá e otro planta kímika, di manera menciona e vigilá di anochi.
  
  
  Ora drenta na nan lugá di biba, e no ta pará bashí.
  
  
  Asina ku a drenta, Чоени met dirigí riba mi na pechu un chikitu solo.
  
  
  — Sinta i cálmate — bisa e -.
  
  
  
  Kapitulo 7
  
  
  
  
  Чоени sosten na e pista ku dos man, manera algun entrada profesional di yena.
  
  
  — Ku tin esaki ta un prome? — puntr', ma na su lugá fresku bista no tabata di humor.
  
  
  — Lo No ta bomen — bisa e -. "Mi ta kere den bo mes."
  
  
  Un sonrisa e deslizó pa mi lepnan. Ya mi aplikando e di rabiá di e muhénan. Normalmente e ta consul.
  
  
  — Bo no ta haar mesun. Bo ta un agenda di gobernashon di estudio uní.
  
  
  Mi ta uní ta skouder. 'Bon, i ta hasi? Sa di esaki, ora nos ta rekonosé.
  
  
  — Bo — nicolas huntington arte, Nick carter, e Skol sino AI. Bo no замаскировался. A saka un mi konta.
  
  
  'Ta?'
  
  
  "E mi a bai bisa — огрызнулась e, rij.
  
  
  "Sango. 'E hefe?'
  
  
  E no tin contact, sinembargo, esaki a bo ta e korekto. Mi sa ku e tabata den konstrukshon sekreto di e india. Mi por bisa ku mi tabata tin un nota.
  
  
  "Nos ta den e mesun ademas, asina bo por hasi used forjan mi solo?"
  
  
  — Expositions — bisa e -. — Ray ta kere ku ta bai na esaki involukrá, i ku e por ta, den tur kapas руководишь. Nos ku ta hasi un pregunta.
  
  
  Ora ta keda para, mi ta entre ta ta tembla su bos. Ainda no tabata tin un profeshonal, ni un experimental agenda bo por mata no remordementu di konsenshi.
  
  
  "Kere ku ta kapas pa laga di expositions, застрелив mi?" - A presentá e manera un hite, un fantasia until pensamentu.
  
  
  "Mi ta buskabo, si ta nesesario", firmemente. "Si mi no ta duna e kontestanan mi kier".
  
  
  Mi ta steipi e kabes. — Ta nunka no ta hende no a disparce, bo no ta asina? Bo no a hasi lis e still i no ta mira, manera un hende ta muri. Manera bo ta kere, bo por kuminsá ku mi? Mi no ta reduci e wowo di karu i a tuma ta komprendé di expresion. Mi bida dependé di e. E remente mi ta mata? Mi duana di e no por permiti e lujo di equivocarse. Mi no a bai arriesgar di bida aki.
  
  
  Den mi hopi biaha kombidá di solo i mi semper tabata sa ke e momento, ora di atenshon mi opende e bista riba un tracking di dos. E inspira zonido, e lus di flush; kualke desviashon di kastigu, si e ta seif na e hende ku e solo kla pa mata bo den un kaso. Ma ku Чоени mi primario spera.
  
  
  — Mi a yega na calcula pa yuda", a bisa. "Mi tin di òrdu pa para riba e trots pa e problema ta ekstendé enfrente".
  
  
  — Hasi e ora ei por hasi bo a yega aki bou di lac? — Bo Por hasi bo no a bin públikamente, desentemente?
  
  
  Bo ta aktua mi no tabatin un kontesta. — Asina e ta un manera ta hasi, nan a bisa. "E conferencia".
  
  
  — Lo No por konfia den bo — bisa e -. "Mi deber buskabo awor, ora mi tin e oportunidat".
  
  
  Mi ta tribulá di tono. E tabata kasi contenido. Por ta, mi subestimaba su.
  
  
  Mi ta mi cododo riba e dominá e rosea i e ta spera di kayente ora di bala traspas'mi pulmon. Mi no resibu kasi un into otro biaha, ora san di telefon na mesa banda di mi.
  
  
  E con tres biaha pa e traha ku e solo. — Lanta — bisa e -.
  
  
  A mitar a kita for di e bai lanta e particular ku e man robes. E moveshon mi ta pèrmití pone hugo na man drechi. Mi no no tabata importante.
  
  
  — Sí, — bisa den un tuvo.
  
  
  E bos den e otro punta parse hañá, komo si e interlocutor no ta spera ku mi mes a tuma e tubo.
  
  
  — I, señor arte, bo ta.
  
  
  Uza mi rason nòmber kasi mi no ta straño, e nòmber di e persona ku ta yama pa mi tabata un soria.
  
  
  — Bo ta papia ku e coronel wu, — aktua e bos di hende di negoshi ku pariba.
  
  
  — Hasi mi tin ku yama arte, — a bisa.
  
  
  Mi ta wak kla di e lugá di biba riba e Чоени i e lepnan antes e nòmber di Coronel. E ta duna kuenta i a uur deklarashon, mientras mi ta na e momento прикрыла micrófono.
  
  
  "... di kaya", bisa.
  
  
  Mi ta mi hura di mi mes. Abiente, rij a ta dispuesto na informashon di mi persona. Mi ta pregunta por hasi. Bo, señor arte? — puntra wu.
  
  
  Proponé na Чоени i di solo den su man. — Lo No, — a bisa na coronel. "Mi is met. Por ta, bo ta bon sa?
  
  
  Чоени baha e solo i a determiná den boso ta e produccion, e mi spera. Lo No tira nan den mi awor, ora un hende sa na nos huntu.
  
  
  "Ai, por susto. Masha grandi reina. Bo tata di fini tin den kas.
  
  
  — Bo no tin kontestá mi pregunta, e coronel wu, enérgicamente a bisa. — Bo Por hasi a yama arte?
  
  
  Di metodista bos toka pret. "Ta un gran honor sa famoso agenda", bisa. — Sinti largu di e reunion di awe. E coronel wu tin pasado. Proboká grandi enfado entre diplomatiko di tera grandi. Mi ta bisa den mi mes e mester diskulpa pa nan. I general pl a informá ku entre nan kombidá ta pertenesé na e famoso agenda amerikano ku e mesun mishon... liber calcula di terorismo. Mi ta preokupá pa nos stat, señor arte. Bo mester yuda pa pone un fin na e bombardeos. Ta masha importante pa mi e revisión di para. Ta masha importante pa e negoshi.
  
  
  — Danki coronel. Ta konvensí ku e tera interes balor di preokupashon, ma ta traha pa profesional. E tempu ei ta bai.'
  
  
  — Ta sigur, señor arte. Sinembargo, por ta, un simpel homber di negoshi por sirbi di tera grandi. Sa ta bon na e india. Bai fini mi ta yudabo di pl. Mi ta guitara probecha e oportunidat pa yuda den e ta konosí estadounidense".
  
  
  Mi ta facil djis un ratu so. Por ta, e bieu china tabatin splikashon — por ta, e por yudami.
  
  
  "Bo ta bo guitara bin dia di bishitá mi kas", bisa. — Hasi i e sorto met. Laga nos a papia. Por ta, yudami di salba nos stat.
  
  
  Mi ta bon, i israelita na tempu pa almarza. Despues mi ta kologá i ta bolbe na Чоени. E ainda tabata sintá den e grandi stellen di dilanti. Bo pabou di e rant a wòrdu ajusta na e spleit, ta mustra e forma ideal pa boso pianan. Hugo похолодел mi man. Proponé ku, manera frekuentemente pensa atardi. Kiko lo di kastigu. Sinembargo no tabata nesesario. Di gobernashon di e india no ta asina e tin profundo riba e espionaje pa mester di e casino. I, inkluso si mi a nenga, eksakto no a manda pa e riku, refiná mucha.
  
  
  Awor e ta e preguntanan na ku ta deseá optené kontestanan, i e intenshon di e arma tin poder di konvensé. Despues di a pasado ku un arma, por ta trata di un otro di arma e lo topa hopi mas agradabel.
  
  
  Mi затолкнул hugo na baliña, e agachó i e lanta stul. Ta desviá di bista, ora mi ta aprel su pechu.
  
  
  — Nan, — uur.
  
  
  Mi lepnan rosario di orea, despues na e kara. E tabata haltu, i su kurpa ta bon hala di mi, di su dushi cursus i cursus ta mi forsa i duresa. Na otro or i di otro lugá, mi a bisa ku e stima. Sinembargo, esaki lo inhustu. Pa nos por ta solamente físiko di e karnal. E únicas promesanan nan por duna otro, ta anochi despues anochi.
  
  
  Ora a tuma e dedenan di bo cura di kader, nan largu i saludos dedenan e deslizó pa mi lomba. Huntu nos kurpanan ta move riba e ketu riba e mata di fiesta; biaha, nos a laga atras i di man nos bai kama.
  
  
  — Drumi — a bisa -. 'Ta spera di mi.'
  
  
  E el a para dilanti di mi, pa desnudarse. Ora di su dushi maron pechu liber, kontinuamente ta abou na e, ma mi ta push'te ku no tin estudio.
  
  
  E pone di rudia den suela i mi ta yuda ku e paña.
  
  
  Di tur sentido lo no a yega na mi. A keda di rudia, mi ta duna un sunchi den e lepnan, despues ta deslizó mas i mas, te ku mi kurpa no tabata e ta puntra konektá ku su kurpa.
  
  
  Bo mannan ta move riba mi kurpa, sinti, sinti, patricia. Por último e ta drumi na kama. E yega serka lantamentu na biaha, proseso di mas firme pechu mi pechu i, abou, evitando nan largu i flexibles di pia, no afectó mi kurpa di pianan na kabes.
  
  
  E mi ta sunchi suave, i despues ainda mas aproksimadamente. "Ban, lagami hasi esaki den mi bista".
  
  
  Di moveshon di su kader riba mi ta konvensí. Tabata agradabel sinti su mes na momento di su man a keda ocupa, a hiba mi riba e ta kima kayente pa mi a sinti.
  
  
  Mas lat nos a keda den man di otro i ta mira den e bentana habri riba e lusnan ta e stat riba e bòm.
  
  
  — I awor bisami di bèrdat — bisa e -.
  
  
  'Lo duna e promé. Tabata na kaya? Na serio?'
  
  
  "Sí ta trahando na e, pasobra mi ta kere ku mi a yuda nan tera".
  
  
  'Ta?'
  
  
  "Teniendo di estado di regala pabou di e india".
  
  
  — E área di calcula?
  
  
  E sinti ku e kabes. 'Mes. Tin personanan ku kier separá di Бенгалию e restu di e pais. A guitara krea un nobo pais òf unico di bangladesh. Pa bangladesíes ta ekskluí di pakistan, ta calcula, paresé di rebeldiá mi kier a kibra e pais den pida. E babel sentido pa e expositions, nan por duna e nesesario oportunidat".
  
  
  "I riba e nan, di hustisia di kaya, mi a partisipá?"
  
  
  "E no ta sa, ma e no konfia den e di norteamericanos".
  
  
  'I ta?'
  
  
  — Ami tambe, mi no sa.
  
  
  A duna un sunchi dushi riba e lepnan.
  
  
  "E dos nos ta den e mesun ademas, a duna kantidat di e rij òf no. Implementa konfia den mi ta un momento. Tin Un òf dos dia, por ta inclui menos.
  
  
  E септически frunció e ceño. — Ta posibel — bisa e -. "Por ta, mi por hasi esaki awor."
  
  
  'Bon. Bon, bo por bisami algu otro, ku por ta útil? Bo tin e kaya un informashon riba e suministro di mirto di paso? E sugerensha riba e organisacion ku ta tras di esaki? Un di e sentro di e trupa, bo por tuma?
  
  
  E kara banda di Чони нахмурилось.
  
  
  'Mi no sa. Mi implementa hasi loke mi ta bisa. Bo por puntra nan.
  
  
  'Mi No.'
  
  
  Kansá di e ta splika. Mi tin ningun hende konfia den, inkluso rayo. Desentemente, ami tambe ku e no ta konfia den e no por a bisa aki. Te ku mi a habri no tin contado ku ta american agenda ku ta traha su pais, rayo interior ku e protokòl. E no por arrests di mi òf ta saká di e tera no prueba. I su úniko prueba te awor a keda saká for di mi man.
  
  
  El a puntra. - "Bo ta kiko mi mester bisa?"
  
  
  — Pidi di mata den mi?
  
  
  — Lo No, so kier a interogá danki. Di arma a mi pensamentu.
  
  
  -- Bisa ku mi sa, -- a bisa.
  
  
  Rápido mi ta explicó e nan a sera ta dun'e informashon ku ta dispuesto pa kompartí. A bisa di e fabric i e violensia ta paso site, sinembargo no a bisa ku tin algu ku te ku explosión di fabric. Rayo a pèrmití rei di su mes.
  
  
  — Mira involukrá un sali hustu, — a bisa. — E rij lo manda su personal den búskeda. E pl tin sentido di spioná di e hendenan, ora nan sa e nòmber".
  
  
  Kier a conta di su sospecho ta kiko ta pasa ku e muchanan ku proposishon di bomba, ma kambia di bista. Mi no a bisa sufisiente pa gana di konfiansa. Mi no ta atendé ku otro.
  
  
  A puntr'. - "Ta mi ta kere awor?"
  
  
  — Sí, — bisa e, sinembargo riba su kara ainda ta sigur, i kansá di trankilisante ku sunchi.
  
  
  E сдерживалась un momento, despues a pasa man pa mi kurpa. Paña te curacao huntu i a pèrmití ku nos karnal kontrolá nos kurpa. Mas biaha, el a lanta den e i a bisa: "Nenga, mi ta konfia di bo, nan lo por fabor, no ta e bandera di mi buki nobo. Mi No menos otro.
  
  
  "No mas", a bisa, pregunta si e kere den mi. No ta sinti kulpa, e mentira ta parti di mi traha. — Ora tur tin jesus, por ta, por bai tin un lugá huntu, mi stima. Tin e placa, un monton. Sa oropa. Bo no tin ku traha den su bida. Loke ku a bisa mi ta straño. Toka deboshon. Un biaha, pa e esaki tabata mas na un buraku di para. Mi ta sinta den su, nobo kla pa e gusta. E ta keha pa plaser i un momento te olvido di patras di e murayanan di e lugá di biba ta di mundu.
  
  
  
  Kapitulo 8
  
  
  
  
  Riba e dia abou, tin desayuno na kama. Chikitu india, ku nos ta fortalesé su mes, aparentemente no a ni idea pa mi drumi muher saká. Ora ta bai Чоени e bòlter, ta abou di ami i mi ta sunchi na pechu. Tabatin e expulsar di e di bou di e dekel.
  
  
  Riba Чоени paña, mi ta yama na e ofisina Слокама i pidi un number di telefon den mi por baha den kontakto ku lily Mundu. Lily parse ta den bon humor, ora a papia ku e. A bisa ku pronto sufisiente, risibí e haltu e kapital i ta move riba mará, manera tabata revista. Mi ta invitá pa hasi un Lider, ora e tabata di calcula. Ku e entusiasmá di akuerdo i a bisa ku awor ta pidi pa un di e konosínan ta rekohé tin un kachó.
  
  
  Mi ta kontentu pa e yama. Te awor mi a traha motibu di lily solamente e seru. Un kachó a yuda nan a pasa na kla pa adornonan su difikultat. Mi a deseá tur ta mas mihó i kologá e telefon.
  
  
  Despues mi a bolbe wak Чоени.
  
  
  Tabatin bai na bo kas pa nos na e coronel wu. Ora mi ta sinta na e planta, mi ta duna kantidat di mi mente ainda ta muchu okupá Чоени — inclui mi ta felisidat ta wak e lugá krusero. Ora mi ta mi bèk, duru dede tabata dirigí na mi entre e bista.
  
  
  "Bon, beach, Nick carter, bai morto".
  
  
  Чоени a duna e marcha i for di nan boso ta un solo. A ku ta para pa e el a tira. E hòmber ta e lugá ta bin rápido buska di solo.
  
  
  — Cálmate, haldane, — gritu.
  
  
  Gòrdá us facil, empujando e man bou di e chaqueta.
  
  
  'Mi ta aki?' — puntra Чойни. "Loke e ta nifiká?"
  
  
  Scol e ta presentá. — Camera alejandro scol, bisa. "E consul di tera di sèt di Repúblika Sosialisá Soviéticas".
  
  
  — Nos destinashon — a bisa. — Bisa bèrdat, di haldane. Bo ta espía di kgb, manera e mayoria di e diplomatiko uso di tur e mundu".
  
  
  Kaso lanta e man na señal di edicion. "Uses, e american... semper aki pragmátiko. Bon, mi ta un espía. Bo por sa. Bo No ta asina, arte? I bo, señora met? Bo tambe ta pertenesé na e humilde profeshon. Esaki ta korekto?'
  
  
  Чоени frunció e ceño i a nenga na mes. — Lo No ta importante — bisa -. "Awe nos no ta enemigunan". Di nobo e lanta e brasanan i ladeó e kabes, pancratio. "Dia... ken lo bisa? Dia por mata otro, ma awe... awe nos tin ku traha huntu.
  
  
  'Ken ta bisa?' — hasi friu, a puntr'.
  
  
  — Mi, amigu di inyección. Tin un problema.
  
  
  'Nos ta?'
  
  
  'Tur nos. Danki. Tin. E is met. Tin pidi di mata.
  
  
  Чоени ta profundamente, i a gusta su man ku forsa aprel chikitu solo e ainda mi tabatin. Mi No ta mi estado. Ainda no ta. Mi sa kon union scol. Si e tabata tin mata den mi, mi no tabata e prevention.
  
  
  "Mi tin pidi un mata di tur e agente ku por ta responsabel pa e atento riba nos mishon diplomátiko na calcula", bisa. "Dia e por gosa di e mesun pidi... mata di mi mes i di tur e chines di e agente di e stat, despues di india, manera is met... tur esnan ku por incurrir di akuerdo".
  
  
  A puntr'e — "bo ta Asina por hasi bo ta sperando? Bo no bèrguensa di mata na e hende".
  
  
  — Pasobra mi ta kere, ku esaki no ta funciona. Sospecha ku e expositions continuo. Cosecha na ningun di nos no tin su kulpa. Sospecha ku un hende... manera ta yama... un hende ta lugar ku tin ku otro.
  
  
  Mi tin un tempu opservá di e uso i kasi kere den dje. E por bisa bèrdat... e biaha aki.
  
  
  "Un hende a jega den wega, — kontestá, — i na riba nos dos ta hari".
  
  
  — Sí, sí — bisa e, antiano ku e kabes. 'Ta bèrdat. Un hende krea problema entre nos.
  
  
  A puntr'. - "Con por pafó di skol esaki?
  
  
  Solo tristu steipi e kabes. 'Mi no sa. Ma tin otro preokupashon. Tende un stranhero. Tende di e menasanan. Tin hendenan ku ta bisa ku nos consulta sala di e diesinku dia di... di dia di independensia.
  
  
  "E kaya ta yen di hendenan", el a Чоени. "Lo ta e mihó dia pa kitá di violensia".
  
  
  "Mi gobernashon рассержено, bisa. "E kaminda riba e pago direct pago — si e consulta ta habraká".
  
  
  Kunsumí e sodó bou di garganta. Mi No por a image ta bo por logra si e tene e material.
  
  
  A puntr'. — Bo Por hasi bo ta hasi tur kos ta konta aki? "Bo ta di ki ora bo ta yudansa na estadounidenses?"
  
  
  Kaso ku un rosea. — Pasobra mi ta ordená di velosidat. Ma tur loke mi a haña, ta indiká ku bo no ta responsabel... ni bo, ni e restu di e estadounidenses. E personanan ku location e bamba, ni di cia òf AI . Di asistensia di ...'
  
  
  E no ta bisa nada, i mi a kaba na e frase riba dje. — Muchanan, — a bisa.
  
  
  Di barcones ta bon sint ku e kabes. — Sí, e opinion, ta e muchanan.
  
  
  — Lo No ta kere — replica Чоени. 'Esaki no ta posibel.'
  
  
  E strobami, ma mi ta sinti, ta e plan di poko echonan bo mester ta, a inform di pl. "Ayera banda di consulta americano, a asina e mucha—, a bisa.
  
  
  "Inosente di un mucha", a bisa e Чоени. 'Pasa.'
  
  
  Teoria — sugerí scol. "E utilización di mucha... esaki no ta bo", bisa ku un sonrisa.
  
  
  — I no ta pa bo, a bisa. "Inclui e matos ainda no a kai masha hundu".
  
  
  E deslizó pa e lugá di máquina i habri e entrada. — E ta hasi tur loke nan tin e bisabo — bisa e.
  
  
  Ora el a sali, mi a pone e yabi na sende, sende e mayor i e direkshon di kas di Чоени. Te переодевалась, mi tabata para riba e balcón bai wak, manera stranhero e stat a lanta un nobo dia di internal bringa pa supervivencia. A curiosidad pa ku na e otro hasi e teror den e poder di e stat. Ta ken a skohe calcula bo ta e tereno di bataya di dos grandi podernan? E spera optené den e? Mi No a pensamentu. Tempu утекало na kla for di nan dedenan, i e resultadonan no ta. Solamente tres dia i mi puntanan di stal обескураживающе saso. Esun ku ta praktiká muchanan manera trots, ingrid asina inteligente. Pa inkalkulabel tabata kasi imposibel bai.
  
  
  Tur loke ku a, ta sali hustu. Mi so por spera nan di mas influencia di coronel wu di e stat a yuda nan a haña na e hende patras di e nòmber ei.
  
  
  Ku Чоени nos ta dirigí na e sùit, Бенгальскому dolfi, sigui e instrukshon di coronel wu, enfrente di un region di dia, kaminda e fuerte janga i su diferente fuente krea fruktífero pafó di milnan di aña. E mansión di wu sali na e riu Хугли. Esaki tabata e extenso completo, ku bista komo si e e ta bisa e transbordo di un periodo largu di tempu. E kapital di e ta ekstendé tin hopi miles di e úniko renchi di tereno i ku ta inclui e matanan, e palunan di blachi marchitá i kresementu di e yerba pa kabai. Di kas grandi, contenido di piedra blanku, bella manera e tèmpel di solo.
  
  
  Ora prima den un kaya entrada espasionan dilanti di piedranan di kas, dos hobennan den forma kore na pafó pa habri porta di e máquina i hiba nos kla grandi portanan skarlata mi via e veranda. Na un momento mi ta kere ku tin retrocedido i e stret den korte ta un di e sinku di e lidernan ku chikitu estudio, riba nan a krese for di india i pakistan.
  
  
  E sala tabata increíblemente luhoso èl suela tabata hasi e otro fin di alabaster i bulos di cerámica, e pilar di puru alabaster, e murayanan ta donata ku ekselente aya paña, muebel dat di tur e ansianonan di e periodo di india.
  
  
  Ta e mas di kas, mas e tèmpel di e kapital. Nos condecora ta para te ku nos a mira di tur e splendor, i despues di ketu i ta hiba e entrada ku ta karga ku e sala di otro sala. Tabata malu alumno i contenido di e piedra na but, mi por a wòrdu kla di e kayanan di china di pueblo.
  
  
  Meimei di e lugá di biba a tin un chosa, e dak ku tabata un di e sinku pia riba suela. Tabata trahá di curt bieu tabla, tapeit, lots bashí i e kapital di rema di boto.
  
  
  E coronel wu tabata sintá den e entrada di e chosa, e sushi-blanku дхоти ta di nan tene. E tabata sintá den cubilla den e het di octa di toga. Ora nos mira, e ta sinti un chikitu, sinembargo no a lanta.
  
  
  — Ai, bo ta bin. Pordoná rekuerdo santos. Mi a nase na aki buraché, el a bisa, estado. "Ta bon pa e mes, pa kòrda bai bisa ku semper ta e otronan".
  
  
  E para riba pia i ta abou humilde. "Ta un honor e kaso mi kas di soria met, bisa. — I bo, señor arte. Di presensia glorifiká mi humilde servisio.
  
  
  Чоени bisa rápido, ma tabatin e buska di palabra. Woo mi ta tribulá.
  
  
  E hombrecillo parse desapuntá ku mira riba casino di paña. E ta diskulpa i a bisa ku ta bolbe bira pronto, ora ta "otro adecua, paña pa asina bastante distinguí".
  
  
  Rápido a kuminsá papia di china i di otro lugá di biba biaha dos kisas hobennan ta trese pariba. E saludabel i спотыкались dilanti di nos, di smal doblá riba e pablo, limitá su pasonan, di lorá pulgadas. Pasa na nos dilanti na kla for di otro entrada for di un agradabel baño di estilo di pabou, unda ta toka muzik trankil i kaminda e tabata di telefon, lomba e suela, e muebla tabata materno, i den e banda tabata kologá, ta e regalo bolo. "E skol bisa, traha tur manera lo gusta; e ta bin despues di un into", el a bisa di e kisas. Bai abou, dos depresiashon despues di entrada.
  
  
  Riba un piedranan chimenea olga ta un puntra bo presenta Chiang-cai-shek na hubentut, ora ku e e regla di china content. Di muraya olga e mes un gran imagen. Esaki a
  
  
  San-At-sen.
  
  
  "Wu no tabata e coronel", komen Чоени, miéntras ku mi kaminata kitamentu rekorido di e lugá di biba. "Ta un inskripshon honoris nan a risibí na su bringa nombr'é kontra mei i e komunidat. E tabata solamente un mucha ora trabou bou di guia di Chiang-cai-shek.
  
  
  Mi kier a puntr'e algu, ma pa paresé un mucha unda bo ta blanku di e chaqueta i nos a hiba тиковому bara abou kaba di kueru di tiru. Manera tur e demas den e kas aki, e a impreshon di tok di bebida alkohóliko. Ei tabatin un bon whisky, luhoso gardens, grandi coleccion di e bieu roma. E mucha invita ku un gran konosementu di e laman, разливающий rabia.
  
  
  Nos a skohe e on di jamaica i manera ta hasi bebe, ora a drenta e Coronel, paña ku ponton bombachos bai vota.
  
  
  Tabata para na ami i mi ta wak fiha.
  
  
  — Lo No kier corre kabai pa cena?
  
  
  Mi ta guitara bisa ku no tin tempu pa esaki, ma Чоени muchu rápido a keda den bon. E manda nan ku ta un di e muhé kambia riba paña, i e lo hiba pa e kortiku paulo, уставленному sagrado. Despues di pasada te обогнули tur e aden di piska ku awa blou kla i a pasa na kla for di e entrada, despues cruz e brùg di piedra ku tòg e parti interno di un piedranan di piska riba e parti extra.
  
  
  Di tres kabai kore na otro banda ta chikitu brùg, kaminda e tin baluarte di kaminda, ma el a kaso piso di nan i saludá ku e man na e parque den trata di bòm.
  
  
  E pregunta. — "Por ta nifiká benta na teblachi?
  
  
  Pa pasa e or te ku nobo lo bin e bunita reina.
  
  
  Tabata atraso na e sombra di e sospecho, i examen di man di hende chikitu. Tabata inspirante fuerte i жилистыми. Apesar di cuido di kou man na e tabata grave, manera di un granito.
  
  
  — Riba e teblachi, a bisa. "Mi ta hopi bon den esaki".
  
  
  E sonrió. — E fecha, — e diskulpa e, i di mi ta duna kantidat di su manera di papia a kambia. Ora ta relajó, libertat ta un skèrpi-e idioma ingles, ku e tabata desarma su huéspedes. "Bo ta aki tin un telefon... manera den bida. Nunka a sa di hasi direkshon lo bai e meta di e oportunidat".
  
  
  Mi No a realisá, ma el a sigui ei, unda a метательная di máquina, i a wak tin dos hoben hobennan ta bin na nos ku reflect den man.
  
  
  "Mil ruiz pa e teblachi", el a bisa, i a tuma e "bring" i a sali na di marka di двадцатисемиметровой di e kaminda. 'Bon?'
  
  
  Pa mi por bisa algu, e a duna e señal, i gel dilanti disko tin voodoo den aire. "Bring", span, i e teblachi explotó di binti pia di metal chikitu метательной di máquina. Bai tin un bon tiro fásil, pa esnan ku ta hasi e klei di tayónan na awaseru di fragment.
  
  
  E chikitu hende gòrdá sonrió i warda. Mi ta aserká e liña, sera e cortico di un di патронников eleccion mi rifle i a duna e señal di e mucha for di e projects di ana. Mi diskurso. Di klei teblachi разлетелась di mil pida, manera tera, i a prueba di rabia di libra un impakto inmediato.
  
  
  E coronel wu mi no a laga or di refers. Mesora a yama e otro teblachi, a span i ta hiba e disko. Mi ta inmediato a sigui un lihé dal. Nos diarason rápido, asina rápido, ku a kuminsá na preokupá pa un mucha na máquina, ku a ku ta pone e teblachi un fuerte метательную di e planta i retiro di man, pa e pisá mail швырнет meta ta ku e espasio. No tin e regla, bisando ku bo mester benta di kuminda i tira, manera solamente otro hende lo su meta, ma bisa sin ningun palabra, ta pone su kondishonnan.
  
  
  Ora nos ta pega Чоени, a diarason e salvahe изматывающем ritmo, i tabata bistí den sodó. Mi man tabata malu di genealógiko altura di kuater mina di stal i palu di cuba, i skouder kima di regreso di cada, inkluso ora kai di rudia ku forsa оперся na cada. Woo mi ta straño. Maske e tabata chikitu, bista ku pa e no tin mas problema ku tin. Mi a mira e apelashon den viktoria na e partinan di su boka, ora mi tin trompeká, i e tayónan a kuminsá romar, i e no despedida di mil pida. "Ta un i atrobe", a anunsiá e mucha tras di nos. "Setent'i dos sinku konsekutivo".
  
  
  — Ta mil dies ruiz, — gritu di coronel wu, mirando e rifle un tiro.
  
  
  E dal e teblachi. Mi man kasi temblando, ora mi ta lanta su rifle di setent'i seis spar colectivo. Mi ta dal pa un unidat di tayónan i dies, pa mi sinti e suave e garganta.
  
  
  Wu sintí tin un bientu muchu atardi. Di kuminda ku ta pidi, unicamente пригнулась, ora e aprel e still. Un disko gel gustosamente sano i seif abogado pa e bòrdá di pidanan di tereno pa метательной di máquina. Solamente e teblachi e el a libra su arma.
  
  
  E coronel wu na e momento aprel e rifle na skouder, force di reskate di nada. Na un momento a ku eigen den e bliecos bista. E no tabata tin un partido, ora e ta wak, nobo sonrió, ta abou, gabi e patu un humilde kunukero.
  
  
  "Mil dies ruiz famoso estadounidense".
  
  
  E saludá ku e man, i e mucha kore ku e buki salario. Wu skirbi e import i mi ta ekstendé un cheque.
  
  
  Mi saka, e tapó entre e dedenan, ku e intenshon di kibra na pida.
  
  
  "E ekspreshon ta di mi," a bisa.
  
  
  — Ta spera, — a gritu Чоени ku e rant di e liña di kandela, na unda e ta bin di tur e tabata opservá. Kore na nos bai tuma tin e cheque. "Pa su yunan. Sí?' — bisa wu. "Bo ta mil dies ruiz mei alimentá pa hopi dia".
  
  
  — Na susto sí — bisa wu. 'Pa mucha.'
  
  
  A puntr'. - 'Bo yunan?'
  
  
  Enano ta pone man hari i nombra abou di seru di e kompleho moral di algun esei matros di dje.
  
  
  — E aparato — explicó Чони. "E a bai sint muchanan di e kaya. Ta duna nan di kuminda, e paña i kas, te ku tin bieu sufisiente pa valse riba nan mes".
  
  
  — Ma hopi persona nesesidat yudansa, — bisa ku tristesa wu. "Inclui un hende riku, manera mi, mi no por yuda den tur".
  
  
  Woo mustra, i mira, a bai na e muchanan den e tereno bou di nos. Sint di persona, prinsipalmente muchanan, hungando na e plenchi di deseo di refugio. Nan ta recorido mucha, mi mira den e kímika di mata, i un chikitu mucha muri, tira riba e kaya banda di kibrá "мерседесом" pa e consulta americano.
  
  
  Mi ta maldishoná su sospecho di pensamentu. Wu, probablemente, a dispuesto menos, ma ainda mi ta aserkando bai ku e regalo. No kier a kere ku e ta na tantu di expositions, tòg e pensamentu, ei e a.
  
  
  — Por ta, konosé e persona ku ta buskando, buskamentu mi ta bisa. — Ku su interes pa e muchanan por sa di un zaquir hustu. Ripará, tambe, ta rekohé muchanan di kaya".
  
  
  E coronel wu-uur ku djente portada. "E yu di e kolebra", el a bisa di china. 'Mi ta sa. E secura muchanan i di utilidat pa su mes lat. Mi tin di vários su gara, ma semper ta mas importante.
  
  
  Чоени frunció e ceño, probablemente preguntándose por hasi mi a menciona hustu. E wòrdu kontá riesgo, pa wak con ta relaciona wu, e esfuerso tabata di pòrnada. Redaccion asina, meskos ku e mayoria di e persona, i e no tin diferensia pa buska e kancha.
  
  
  — Bo Por hasi bo kier papia ku e? — puntra wu. — Ta mira involukrá den e explosión?
  
  
  Mi ta steipi e kabes. — Lo No ta seif... por ta.
  
  
  "Por ta, nos por yuda", sugerí wu. "Muchanan di kaya por sa unda bo ta aki hende".
  
  
  E chasqueó e dedenan, i e biña i ta pone ademas pa e. Wu papia ratu huntu ku e e dialect, mi no konosé. E torzhestvuyushche sonrió ora e mucha потрусил bai na e kas.
  
  
  "Muchanan puntrami", bisa. "Poko ta esnan ku mester sa di esaki Закире. bo ta mira estados riba dje.
  
  
  Ta hasi plan di ta bai kuné.
  
  
  Sent ku e kabes di e señal di fieldat.
  
  
  — I awor jugamos, a konta wu, pafó di nos na kabai.
  
  
  Ensillamos nerviosas di bestia i e direkshon di e lugá, kaminda e kapital граничило ku e riu. E nos mustra su personal haf i kuater ulandes di calidad di boto i, abou, te guia di area di alumno, ku tin un risibimentu di plexiglás i sigui pa e kaminda riba un tereno di golfo ku nuebe buraku di e bunita jardin.
  
  
  "Bo tin tur", komen Чоени, i e chikitu sino mi ta wak, spera ku boso ta bai bisa.
  
  
  E ora ei nan lo duna nan papel nan. E tabata un hende chikitu ku un gran go. Pista di den, tereno di golfo, parke bunita... tur kos ta e kasi no tin utilidat, e ta solamente trofeo, e eksponí di éksito finansiero. I nos a keda mira komo espectadores, kombidá un pasadia e skouder i a bisa, ku a gana. Maske mi a atendé nan yudansa, mi ta cedió предчувствию. "Kasi tur", извращенно a bisa, serka Чоени i, suela na sala suave na kara. E relacion di wu straño den mi. E hari — grave, ranka hari di e hende pober.
  
  
  — Por ta, — bisa i ta bai dilanti di nos bai na e kas.
  
  
  Den kas, e lo hiba i Чоени riba diferente apartamento den e promé piso. Na mi ta luna paña i a duna un ducha i a pone pa bin bek na abou.
  
  
  Woo mi ta spera di su ofisina, un stul lugá di biba, обшитой panel di palu i equipped, orario emperador ku первопечатными pa publicacion. E tabata sintá patras di un piedranan ofisina, pa loke ta parse ainda mas chikitu i ничтожнее, ku tabata den aktua.
  
  
  Rònt di dje, sinta na mesa i na e suela dilanti di djé, tabata e kisas. Tabata dies, algun di e india, algun di e oriente algun tabata asina светлокожими mi krimennan ku tabata чистокровными blanku.
  
  
  — Manera nan no a bisa, bisa wu ku un sonrisa. — Tin tur.
  
  
  E ta bunita, hisa un man na kabes di e grave di hisa.
  
  
  "Eligi un", bisa. — Òf dos buki. Bo ta mi invita.
  
  
  
  Kapitulo 9
  
  
  
  
  "Mi diktado bes, señor arte, e gòrdá bisa e coronel wu — den e kaminda e hòmber na e éksito tin punto. Por kousa unda a hañ'é un hende den kaminda, ta ku e ta ariba. Na promé lugá, un stoma yen. Despues loke... di material, manera ta yama su pais. Despues, ora mi ta sali di promé síntoma di e rikesa, statia. Tambe despues di abundansia ta e libra seal. Pa éksito di plug ta e jaren. Pa hapones di gaita. Na un riku american stima.
  
  
  — I na e chines?
  
  
  Di nobo e evitando di man. — E konkubina, por susto. Manera esakinan bunita sernan. Ta sosodé skohí tipo di gusta, i e deseo.
  
  
  — Bo Por hasi, e coronel wu?
  
  
  'Por hasi?'
  
  
  — Sí, bo por hasi haman di mi su konkubinanan? No nos ta amigunan bieu, pa esnan ku ta comparti su amantenan. Wu sonrió ku aire di eficiencia. E ta abou di nobo i a gaña humilde, e lepnan di su фыркнули. "Pasobra wu ta hasi un opsekio grandi, e agenda estadounidense".
  
  
  'Ta gosa?'
  
  
  "Evitá bombardeo", bisa. "Salba nos stat mas grandi desesperashon".
  
  
  — Mi ta trahando na e. Aki ta mi traha. Si ta algu otro.
  
  
  'Mes. Ku e tempu, biña e tin instala. Bo por hasi esaki. Bo por proporshon di prueba.
  
  
  "Bo ta di kende ta e kulpa? Bo uso?
  
  
  "Matos", bisa. "E komunidat chines. Ku karga e kuenta aki tene e pas den henter mundu. Hasi pa mi i ku bo... un òf tur.
  
  
  Mi no por a kita e wowo di maskarada ta un sèt di hisa, kende kasi paña billar na e luz di solo, льющемся kla grandi bentana den e otro banda di e lugá di biba. Lo ta fásil color den e komunidat chines, meskos ku solamente ta roster teoria guia, i mi, pa susto, no tabata e responsabel pa su koló kòrá di e college di fieldat.
  
  
  "Un chikitu trabou, — bisa, — pa medio di e inkreibel premio. Ta e hende por reunion ku e señor arte?
  
  
  Dudé, i bo ta aki momento, ora mi ta dirigi di bista ku un mucha na otro, ta habri porta. E hoben patras di mi a bisa algun palabra di china, i e coronel wu ta pone ta kana.
  
  
  — E soria met a bira — bisa. — Ta mira den e como.
  
  
  E kana rònt di e mesa i na sonreí.
  
  
  "Ta kere den esaki", bisa. "Pa medio di e anochi di plaser ku e por experimental".
  
  
  Mi ta lagabo ademas di e entrada. Mi a yega na e mente. Mi ta pone man na mango di wu, i e ta para.
  
  
  — Mester ta algu otro bo ta stima un hende ta riku, e coronel wu. Un stoma yen, tur loke nan kier, di statia, di tur e muhénan ku bo por manera su kurpa... ma bo ta hasi mas? Siguridat mester tin algu otro, loke bo kier lesa un hende ta gusta. Bo ta, e coronel?
  
  
  "Na susto, señor arte. E ta hari. "Despues di esaki, e hende por deseá solamente e konfiansa... caba i e otro lucia ta deseo". E mi ta guia e sala. Tuma Чоени di man, a pasa su piedranan como ku largu mesa i gigantisch lampi ta araña. E pará na kabes di e mesa manera e sultán.
  
  
  Di kontesta mi no ta satisfecho. Manera mi no ta haña ku a set di carta. Tabatin e session di e kier algu otro. Ma pa?
  
  
  No tabatin e oportunidat di primi. Despues di algun menos, un mesa largu, a уставлен biña i kuminda, te mancha di e kachu ta e mihó. Na e hende chikitu wu ta kome di kantidat piedranan i ainda kome, ora e sirbidónan hiba mango mucha di refugio na pia di seru.
  
  
  Mi ta te na dilanti i a puntra e mucha preguntanan estado tono ku tin biaha por obligá papia. Ma delegá mucha ta hasi bin di mi. Ta inkreibel, ma Чоени yega na mi yudansa.
  
  
  E den bos baho el a papia ku e mucha homber den e dialects di mi no a tende, i ta e rápido e gana di konfiansa.
  
  
  "Tin Un hende ku yama hustu ta muska — bisa e-mi ta. "E hende a presentá kuminda i despues tuma un atraso den e máquina. Ta skapa i a bin mira, e refugio di coronel wu.
  
  
  — Pregunta, kaminda e ta mira den e hòmber.
  
  
  Interno e coronel wu. E ekstendé e firma di pasá, ku e ta di e sous di biña punto, i a puntra e mucha na mi pregunta.
  
  
  Mi apto algun palabra ku ta sufisiente pa komprondé kiko ta bisa e mucha.
  
  
  "Bo ta di tèmpel ku un dilanti kòrá di e toren", — mi a tende.
  
  
  El a bisa mas, e nifikashon di saba di mi, te Чоени no ta kambia pa mi.
  
  
  "Mi No ta sigur— bisa e.— Solamente kòrda e tèmpel i e gurú".
  
  
  — I ta wak e toren roa, agregó e coronel wu. "E tin ku ta e punto di referencia".
  
  
  Wu sonrió ku poder e recostó di e apoyo di stul. Parse, intenshon di mi a dicidi pa mi tur e asunto. — Ta kontentu di juda agenda estadounidense, a bisa e a lanta na e mesa.
  
  
  Kasi ta e manda nos. E yama nan sirbidónan, i a pasa den nos Чоени kla di kas di припаркованному "Мерседесу".
  
  
  Ora regresábamos di e stat, mi tabata trahando na haña mas informashon. "Mi ta siña ku ta posibel, proponé pa di informashon rayo pone un fin na tur su obra".
  
  
  "Hopi di nos kasnan i un toren — a interrumpió e. "I hopi di nan ta di koló kòrá. Ta importante aki?'
  
  
  — Mira, ta importante — a bisa. Ta e siguiente eslabón di kadena. Por ta ku e hustu suta kaya ei, e por ta, e ta su sede.
  
  
  E steipi e kabes, tratado di pensamentu. "E por ta un lugá. Inclui e bieu tèmpel, e ruina di... tur e area kual salpicado di nan".
  
  
  Di kontesta mi ta разозлил. Nos a pasa un trapi ku un coronel, i a pèrdè e pasenshi. Nos a yega na e sentro di e stat, i ta para pa e consulta, e publisidat kantidat di rápido ku a pasa e tempu ei.
  
  
  Di tension di e stat tabata manera di elektrisidat statia den un dia seku. Ta sinti den aire. Demas militar di sòldánan india ku tabata para pa e consulta nan fosil na skouder. Otro sòldánan ku tabata para na e banda di e edifisio.
  
  
  "Studia e tèmpel kòrá di e toren", a bisa Чоени. 'Lo pronto.'
  
  
  Den e cera mi ta para narros unda sòldánan. Dos sòldá onderhoud pa mi e metal di e entrada, despues a yega na e tabata na e entrada di urgente. E urgente mi ta hasi lorá preguntanan i, abou, e anto e number di telefon.
  
  
  Слокум mi ta spera na entrada di di kabinete. No tabatin e tabata, tabatin e kabei kabei regalo pa e, i den e dilanti, interno e sodó, apesar ku den e ofisina tabata fresku.
  
  
  — Fortalesé e edifisio, — grita e. "Nos ta spera un bataya di kualke momento".
  
  
  Ta sintá den e stul patras di ofisina. E ta stòp e sodó di su нахмуренного paña di dilanti ku un lensu di patu.
  
  
  "Mi ta pidi di washington manda 300 infantes di marina pa protehá e bida i e biennan di estadounidenses", bisa.
  
  
  "Di sòldánan!" — a bisa.
  
  
  "Dios bendishoná, no por keda безоружными pa ku e uso. Nan no hiba su hende mira ku e bendishon di nobo delhi.
  
  
  "Bo ta bo guitara inecia ta un di Tres guera mundial aki?"
  
  
  "Si e yu hòmber di puta kier..."
  
  
  "Dilanti".
  
  
  E ta wak den mi.
  
  
  — Bo No a tende di e Roa di Barkunan? "Nan tin e eskudo, ku ta dirigí riba Бенгальскому na e bahía na entregamentu di manera. Diesdos di barkos bou di guia di nicolas krusero.
  
  
  — Sa, otrs hasi — bisa. "E chikitu, e por papia aki i awor riba e inisio di e regalo guera nuclear. Bo Por hasi no a tarda, pa finalmente pensa? Mi ta pone di para i a yega di mesa. Слокум tin resultado.
  
  
  — Bo ta tende algu di un aki kantidat?
  
  
  'Dia di independensia? No.'
  
  
  — A bisa ku por ta algu ku e ta estado, bo ta recuerdo? I a tende di e consulta di rusia e взорвано. Di consulta mester ta afectó bai biaha.
  
  
  Слокум tabata na enkargo. Esaki a dal pa e korektamente.
  
  
  — Ta bai seif ku awe riba dia kaso algu?
  
  
  'Mi No ta. Awor tin e session pa e mes hendenan ku pa inisio un bamba di 15 di augustus, planea algu grandi. Mi No a dificultad di evaluacion di e personanan di e consulta, den anochi di decimocuarta.
  
  
  "Mi Dios, mi Dios, — bisa e. , E ora ei no por hasi nada?
  
  
  — Na susto — a bisa. "Mi a duna bo ora, pa asina no pone e muchanan na kaya e consulta".
  
  
  'Muchanan?'
  
  
  'Mes. I yudami a haña e tèmpel kòrá di e toren. Mi tin ku ta mas grandi ku e mapa di e stat, ku bo tin.
  
  
  Слокум aprel e boton di e interkambio. Despues di vários menos, e sekretario pone e tarea riba mesa.
  
  
  Tuma manera het e kapital di coronel wu, mi ta dibujó un sírkulo ku radio di e mucha e por kana na lorá ora. Despues yama na vários india di estado mas Слокама i a pidi indiká e kasnan den e sírkulo.
  
  
  E anterior di dos kasnan ku e kòrá di e toren.
  
  
  "Un di nan ta un kopia di e refran Toren den e Viktoria, a bisa e india di e sekretario di nan sinkuenta aña. "E ta yama qutb kibra drenta. Ta contenido di piedra prensa roa i tin un haltura di mas di trinta matros altu, na e punta di e trapi.
  
  
  A contra pa e separashon. Awor e tèmpel ta un tiki di loke nan ta keda.
  
  
  'E otro?'
  
  
  — Mester ta, e ta e kas di Оссиана e pariba di e stat. E ta parti di e ruina; ei un chikitu bo ta.
  
  
  A bisa danki i a sali na di kaya, unda Чоени spera den outo. Ora a bisa ku loke mi a siña, mi ta mustra e biahe na e promé tèmpel riba e ku ta konta riba e muhé.
  
  
  Ora nos a yega na e diesinku menos, mi a mira e qutb kibra drenta manera un kas, no ta adecua... e no tabata mas na un haltu toren roa. Mi buska algu otro, maske nan no tabata seif pa bo. Un asina komandante ku e coleccion di un gran kantidat di persona - algu pasado, skondí ku no ta mira e lidernan.
  
  
  Di kas di Оссиана bista muchu mas promedio. Kuadrá di e pilar kier póveda di piedra, fachada di рухнувших di e edifisionan, e plenchi tabata un monument pa cada di piedra. Un skina e tabatin un bahada toren roa. E ruina di e tabata pasa riba e dia vegetashon di matanan i palu. Di huma ta lanta entre e palunan di delikado sera.
  
  
  "Mi ta bai wak".
  
  
  — Mi ta bo — bisa Чоени.
  
  
  Nos a pasa na kla den e ruina. Algun area tin limpi, komo ku nan ta kere influensia bin i yama na e bendishon di nan fuente di awa.
  
  
  Entre e ruina contrast di fini utilidat na e sentro e guiabo den e hanchura di e rant di kas di подлеску. Nos kasi den palu, ora a grandi bèrdè scur tienda di ehérsito.
  
  
  Nos ta ketu, tin david di e sentro di e seru bou pa wak. Promé nos a mira solamente e palu i di mas grandi di lino tienda di ehérsito. Anto a duna kantidat di un chikitu кострище i e hèmchi. Di bou di capa a sali un homber, ta abou, wak nan rònt, ta, tin skupí den suela i bèk aden. Otro ku nan no ta mira. Vários kabes pa huma di monton. Tras di nos a tende di e zonido di mitar всхлип, e mitar di un grita ta rabia, ku tin un toka ta tabata. Mi ta bèk a wak un forma ku e ta di e kaminda ku nos a kaba di pasa.
  
  
  Tabata un hende ku a rápido, ma ta legalmente aki. Ora ta aserkando, mi ta duna kantidat di skol ku a skouder kanalnan i fuerte, un hende ku por autor di un mucha. A curiosidad pa si nan ta sali.
  
  
  Nos tin amplio riba bo matanan, ora el a pasa largu. E no ta wak den nos direkshon. Di rosea tabata agenda, i mi krimennan ku e a hui rápido. Mi ta mi a bolbe wak Чоени, manera solamente e pasa pa riba nos.
  
  
  — Ta bolbe wak e máquina i ta spera di mi — a bisa. "Mi ta bai seguro".
  
  
  E sentro guiabo den otro banda di e ruina i kla di e palunan di palu. Pronto nos contrast den e parti trata di un bieu tèmpel. Keda solamente ku muraya. A contenido ku grandi bloes di piedra i a dies matros na haltura i trinta matros largu. E homber ta armed di muraya pa restorá e rosea. Bai abou, wak nan rònt, no a mira nada i habri pasa na kla den e vegetashon, ku, e opinion, a skonde e buraku. Disparsé ei.
  
  
  Mi ta duna e homber dos menos i, abou, kore bai den direkshon ei i topa un risico.
  
  
  Ei tabata scur. Mi ta paga su mes rosea, выбивающемуся di pulmon. Ademas, no a no zonido. Send'di lantèrna i manda un muchu lamper di lus. Mi ta entrada na asilo di tera, di un den un scots e patronchi abou.
  
  
  Den e bòm di trapi mi a deskubrí ku i estadounidenses fósforos. E inkalkulabel di was di bela na e suela hiba na drechi. E pasada aki a mas grandi, buki mas di seis pia riba haltura, i a вытесан ta válido di e klei, un biaha, ta bon piedra prensa. Di binti pasonan pa un distansia a wak un lus dengue, ku ta baila i мерцал. E túnel di ingles increíblemente bieu perfume rancio.
  
  
  Chikitu di poko lo rastreo na e lus. Mi No tin skucha nada. E pasada a hasi un giro busca. A pone ku mi mes wowo ta custumbra di lus nobo. Mi dilanti a e espasio di shete pia kuadrá di dak ariba e túnel. Di sala di kontra di dos tayónan. Promé no a mira, ta e proboká e lus. Despues mi a mira e flambeu, den algu manera di zeta, venenoso den e ophetonan di kuater murayanan. E sala pará bashí.
  
  
  Rápido mi ta cruz e lugá di biba na kla for di e habrí i a bai riba e paulo. Mi ta keda para i wak den su rònt. Mi ta kere ku ainda no a mira. E túnel a kortiku i ta habri riba mas largu paulo ku ta mas di setenta matros, pa describi un chikitu cura. Kla internal igual na tempu hefe di túnel tabata e lugá di biba. Ko'keda ta, unda медитировали trascendentales pa e mundu di monjes.
  
  
  Na final di un túnel a hasi un otro giro, a bira e otro men i mas kla.
  
  
  E flambeu ilumina e kaminda patras di mi, ma pa mi dilanti mi ta parse ku e lus di e otro. Ora ei a wak e promé lampi, свисающую ku tambe eléktriko. Aki túnel раздваивался: mi ta bèk na man drechi, unda ku семиметровым internal colga di lantèrna electrico. Un tiki mas leu e túnel sali for di e sala grandi. E túnel enbes i a hiba un chikitu balcón den e parti patras di muraya e sala.
  
  
  Bou di mi tabatin un herziene actividad. Diesinku na muchanan, e mayoria di nan tin un poko mas di binti, tabata sintá di mesa i tenedó di dèk di koló preto. Otro kòrta pida di nan meskos. E demas chikitu matanan e lots bashí i karga na kla di e bog na otro lugá.
  
  
  E golfo di entusiasmá e rason ku mi. Mi a topa un planta di production di ambos òf, pa motibu di ta menos, un di e lugánan kaminda e trots e pariba di su двухчетвертные di bomba. Awor mi ta sintí escalofríos ora mi ta mi kuenta ku e muchanan tabata mas grandi ku e tipo mi mira, kaminda e trato di paso den e planta kímika grandi. Tabata preis di e sòldánan. Parse ku tabata sa ku loke tabata hasi, komo si ta siña nan.
  
  
  Ningun hende mi ta mira, ma mi no por a pasa na kla leishi di balcón desapercibido. Mi ta un marcha bai tin un prueba di robes di túnel. E a hasi un chikitu giro, despues einan e moveshon den mes direkshon na e otro bifurcación. Poko tempu despues, e tambe ta pasa pa un sèt di células. Esakinan estados. Aden tabata di seku di sèt i sushi mathias, na nan, probablemente, tabata propiedat mundu di hòmbernan docente.
  
  
  Esakinan túneles por razia den miles bou di Калькуттой. Mi a topa ku rápido pafó òf bek na kaminda, mi so ta sigui. Mi dilanti a tin un espasio di blanku. Den su aden a tin un ofisina i un par di asientonan, i tras di nan tabata di palu na e entrada di e marka.
  
  
  Na e lugá di biba ku no a ningun hende. Rápido mi ta sosodé di nobo den porta. E no tabata será.
  
  
  Na obrero, a bai otro paulo ku e superfisio. Mi a sali bai bèk na мерседесу.
  
  
  Чоени no tabata ei.
  
  
  Mi a tende di gritu di scur kla di e kaminda.
  
  
  — Nick, mi ta mira.
  
  
  Mi ta bèk na mi keer rementá e seis konosementu. Esaki tabata e zonido òf e estilo di un artíkulo medico den e solo. Mi No sa, ma mi ta fiji i agarró su lugar.
  
  
  Ora ei a bo... дородного di unda, e mi sigui den tèmpel. E ta serka mi ku e parti aantal di máquina. Ta bèrguensa, hisa e kuchú riba riba bo kabes. Mesora lugar e entrada den mi man.
  
  
  E pista di dje, por susto, por no por, ma einan esparciéndose den mi. A sali i a gritu un konseho. Mi no kier a mata. Mi tabata konvensí ku tabata sali hustu, i e mi a wòrdu, sin duda mester ta biba. E kòrta e aire den banda di mi karu i nobo mail, ora mi ta отстранялся.
  
  
  Mi destrukshon, mi ta span un biaha di poko centímetros riba su kara manera un konseho, i e di dos biaha na man. E impakto di e bala e закружился i a kai. ma el a pone na pia i ta serka mi, di man безвольно kologá.
  
  
  Atrobe mi ta diarason kontra e, e biaha aki na firma. Kai na biaha, komo si bo опрокинули.
  
  
  Relativamente, a duna un buraku bin i a pone un solo ta spera pa e di dos tokante, sinembargo, e úniko movimento bo por wak tabata Чоени, ta hui di mi, di otro banda.
  
  
  E mi a tira riba brasanan, ma mi ta push'pafó di su mes. Patras tende pasonan di pianan. E chikitu di e tèmpel a kore i a subi na un bieu came patras di e ruina.
  
  
  Hui, ma a ku ta para pa e relashonnan den e tera, pa konekshon ku ta sigui. Mi a bai bèk riba su lomba ku kana.
  
  
  E tabata matá. Ningun buraku di midí for di mi moketa a ei kaminda e tabatin su lombrishi. Чоени tabata para banda di mi, kla no ta toca bisti e sanger. 'Mi ta aki?'.
  
  
  Mi tin piská di cartera pa e hende, su bolo i a pone den e tera. E nomber di e papel tabata kla читаемо.
  
  
  "Sali Hustu". Por pidi mi a topa.
  
  
  Mi ta pone di rudia ademas di e kurpa. Mi ta un biaha a bai tin un contento buraku den e brasa i e ta para. Mi No tin faya. Un hende a span riba lomba. E bala a sali na dilanti i kita pa un lombrishi, manera распустившийся flor.
  
  
  Un hende kier a mata hustu, pa por papia, un hende ku tabata riba e kaya, ora un unda el a самоубийственную un bataya ku un kuchú.
  
  
  Sinembargo, ta ken?
  
  
  
  Kapitulo 10
  
  
  
  
  'O Mira!' — grita Чоени.
  
  
  Mi ta pone di para i wak den su rònt un came. Kargá pa nos, ku ta kore riba e kaya, kaso velosidat. E ta divi pa evitá drumí di e cuenta santu di baka, i despues a precipitó directamente na un grupo chikitu di persona, выбегавших di kas di zonidu di disparce. E hendenan ta precipitó di un banda, i e came ku beheit a bai di angulo.
  
  
  — Bai, — a yama Чоени. "Nos siguimi".
  
  
  Di glas grito, ora nos ta bin di un halto den e "merkado". E bala involukrá ku trahá di araña na bentana di antilla. E di dos bala dal den porta i a kai den un lugá den e asiento bou di mi.
  
  
  Abiente, hustu no tabata e úniko meta, ma pa awor mi no a or di habri e kandela di kontesta.
  
  
  Mi ta makelar, i "merkado" a tira tabata bai biaha, manera e yena un bog. Nos un poko no опрокинулись den e skina, i Чоени gritu, tratado di reuni.
  
  
  Nos a subi na cera, tin pasa trinta yerba di cara i, por último, a sali atrobe riba e kaya. A wak un came ku ta sirkulá nos dilanti, i ta grenada, pa permití e otro outo pasa pa dilanti den nos manera protekshon.
  
  
  "A dal?" — puntr'Чоени.
  
  
  E ta wak i nenga ku e kabes. E sigui wak pa bentana traha, ma pa ningun hende te pèrsiguí. E tabata studia.
  
  
  — Sigui ku un came — a indiká. "Si perdemos, nos por kuminsá di nobo". Despues полквартала patras di un came, ta siguimi biaha na e stat. Despues di mitar or di came ta keda para na e laboral di entrada na e aeropuerto di e Totalidat: e Kas di mucha i dosente alto pafó di e seif. Di kondukta, un unda e west ta trese, a hasi drenta den e edifisio di e temporada.
  
  
  Nos a sali for di e "Merkado" i sigui den e plataforma. A spera di bieu DC-3, ku e mira komo si ta yega na bini durante e di Dos guera mundial.
  
  
  Ora ku a drenta, mi hura di mi mes. Sigui na avion no a fásil.
  
  
  — Bo por haya nan proyekto di meta? — puntr'Чоени. "Por ta, rij por yuda".
  
  
  E ta keda tentativo na un momento, pa bai trapi di e toren den controle. Ora kohe e DC-3 no tabata e fin di e kaminda.
  
  
  E bon mira felis i mi ta span tin un wega di yabinan.
  
  
  "Hala di Раксол", bisa. "Bo ta di e bahadanan di amalia, banda di real. Ta mira mas di shen kilometer.
  
  
  A puntr'. — "Nos tambe nos tin e avion?"
  
  
  "Pepe-команч", a bisa e. — Hasi un biaha bo tabata hui di e?
  
  
  'Sí.'
  
  
  'Mi e.' Mi ta tuma di man i ta hiba e kaya. — Lihé tent, — mi contado. "Bo ta bai seif ku ta kuminda pa e aeropuerto?"
  
  
  E ta hari. 'No proces. Terms di e cargill, pa elimina e kaminda di aterisahe.
  
  
  Dudé, ma el a kore mi dilanti di ангару. Ora ta pertenesé, e no a papia ku e pl, den e forma i duna òrdu na mescos. Ta lansa "Команч", i nos sentamos na ordo. Dies menos despues, a lanta i e direkshon na e nòrt.
  
  
  Tabata un largu meta, i no tabata bon nochi, pa wak e lusnan ta e pueblo. E a papia na e radio i bòm di kunuku di e tapa di faros di cache. Чоени a hasi un ronda di apuestas, pa e konfiansa tin hundi e outo den e утрамбованную di limpi di e aeropuerto. Den tera so mi a dos otro avion, i un di nan tabata e DC-3, ku nos a mira взлетающим ta calcula. Чоени вырулила e estacionamiento i nos a pone e máquina na protekshon i e turno, pa compra di DC-3. A introdusí. Mi No a ni kaminda e tripulashon òf for di e muchanan di kendenan tin mira riba calcula.
  
  
  Den e chikitu edifisio di e temporada grandi patras di maltrato tabata un di korte di gobernashon. E ta mira скучающим te Чоени no a mustr'e tarea nan billar. E ora ei e ta kuminda i a sali for di e lugá di biba ku herido di awa. Mientras nos tomábamos debil bebe, e nos bisa ku un ora pa nos rende, aterrizó na máquina, yen di mucha, i ta hiba e came.
  
  
  E no tabata sa mas. E tin ainda den nos na e tratado, kaminda e por sosiegu riba dia.
  
  
  Na e mainta te nos por tin un kaminda di tera na e pueblo.
  
  
  Bisti e pueblo no ta mi a purba. Lorá kas di piedra, e desierto ta продуваемые pa e bientu di luna, kaya ku vários líkido di e palu ta un flur inverti i tur e tera. Kaminda di tera ku e tin movimiento ku, i den e ta mira e resiente lastro un came.
  
  
  Mi a mira den e area solamente un outo bieu "Kamber", ku tabata stranhero i pafó di lugá aki haltu den distribucion di emely.
  
  
  Чоени ta papia ku e kriadó di hamber. "Mester di su máquina, pa investigá e tereno", bisa. "Nos ta hopi bo no por mira di aire. Nos ta bon pages pa e.
  
  
  Di hende no ta interes. El a bisa ku e máquina no por more, i ta bolbe di piedra, e kòrta.
  
  
  Na otro kas, te puntra, bo tin mira e bishita di un came ku e muchanan, проезжающий mas aleu. Promé ku e muhé pasenshi skucha. Bai abou, e nada pa algu ku a bisa Чоени. Bo wowonan tin bild, i e sera e entrada.
  
  
  Чоени tristu. "Bo ta di india, asina ku no ta hasi", bisa. "Skucha, ei nos ta bon i tur e or te reino. Muher estadia. E mi no ta gusta.
  
  
  Mi kas tin experimental e mesun rechaso, maske mas maskarada. E bieu, nan tabata biba ayanan, tabata inmune e miedu. E no tabata muchu banda di tumba. "Ningun hende ta bisa nada di un came — bisa e. "Nos a mira pa ku un hoben. Ma esnan ku ta hasi diesdos preguntanan, no ta biba hopi tempu. Bolbe wak calcula. Aki reina e morto. Inclui un combersacion ku bo ta yama mi famia sospechá. Mi ta bai na kas.'
  
  
  E a duna un buraku bin bai sera e entrada.
  
  
  Чоени frunció e ceño di konfushon. — Por ta, e ta mihó bek — bisa e -. "Entrega di e persona di e problema. Nan no nos e ta sufisiente.
  
  
  — Hasi bo kier bisa ku solamente tin ku ta lubidá di problema, назревающих ta calcula?
  
  
  — Lo No, sinembargo, por bisa rayo. E por manda e corta ehérsito, si ta nesesario.
  
  
  Mi a bisa ku no i einan bai pa e lastro un came. E duda si tin un momento, pa baha na haltura di mi. E stòp di diskutí, mientras caminábamos pa e pueblo, sigui pa e mando di e kaminda pa un karga di e neumáticos di haltu bahadanan. Tras di nos revela na e pueblo. Di casino a sali for di nan chozas ku e curiosidad fijamos den nos. E opinion, un stranhero, e por ta menos ku ta provee un pabou, den e area tabata infrecuentes. Mi ta pregunta облетят si rònt notisia riba nos dilanti.
  
  
  Nos a pasa dos miles esaki ta ariba i ta keda para na e promé di vários di bo matanan, mi ta mira. Nos un chikitu baranka. Mi tabata para i wak den e serunan ku membresia di e nivel etèrno.
  
  
  "Bo ta despedida", — a bisa, mas pa su mes ku Чоени.
  
  
  El a puntra. - 'Por hasi?'
  
  
  — Ainda mi no sa ku nos. E serunan ta habri na sint di kilometer. E came por biaha ku un banda. No tin por ta keda para na e dia di tras di dje.
  
  
  , E ora ei bolbe? — ku e speransa puntra e.
  
  
  Mi No ta bisa. Awor e tempu ei ta mi enemigu. Si nos ta bèk a lo pèrdè henter dia. E diesinku dia tabata muchu banda.
  
  
  Di nobo mi parsemi e horizonte, paso a paso, ku tabata responsabel miéntras ta central, abou, laga su bista pasa na e siguiente parti di paisahe. Finalmente a esaki... debil moveshon di e matanan, ta suma matros pa dilanti.
  
  
  Nos ta observa. Esaki tabata un bon señal. Ma esnan ku tin tabata buskando, e lihé por a skonde e bista riba un bou di mondi será, na krese na tur kaminda, den distribucion, i e ehérsito por keda skondí den baranka i pasadanan, senk den e serunan.
  
  
  No konflikto no posibilidat pa haña un came òf muchanan, si sosodé kuné ta para pafó di e bista. E hendenan ku nos mester ta bin na nos. Tabata un di nos úniko speransa.
  
  
  T'asina ku mi a saka e "lugar" pafó di skol di fundeshi i tin punto di mas of menos den e direkshon di moveshon, esun ku a mira e horizonte.
  
  
  Чоени ingrid. 'Kiko ta hasi? Bai loko?'
  
  
  — Tata ta capture, a bisa.'
  
  
  "E hendenan ta came". Mi ta aprel e still i e pista adr un biaha mas. — Ta bolbe di kas di avion, a bisa. "O bula den calcula i haya yudansa".
  
  
  Mi nobo aprel e still.
  
  
  — Lo No, mi no — seriamente e. Mesora mi man i ta stroba bek na tira. "Esaki lo mata".
  
  
  — Bèk, — bisa, ma e no ta konmov'.
  
  
  Ta pone "lugar" bo ta di fundeshi i di tuma den su man. Bo kurpa задрожало banda di mi.
  
  
  "Por ta, mi por yuda," bisa e. Mi a risibí e education, bo sa.
  
  
  Mi kier a leu for di su mes, sinembargo tabata muchu atardi.
  
  
  No tin contenido scucha e zonido di mayor, manera ta e serunan kla di e kaminda claro pa un chikitu came.
  
  
  Kuater hende ku unidos mitar muchila i fasil riba man tin calidad di dje. Kuater tronkon tabata dirigi riba mi.
  
  
  "Hey, kiko ta e?" — indienen a puntr'. "Loke ta nifiká esakinan cañones?"
  
  
  Di came a sali haltu di un unda e tùlban i nos ta wak.
  
  
  — Bo a bisa e-индусски i tin retiro den perfekto ingles.
  
  
  — E kolebra, — mente mi. "E a tene. E напугала mi muher.
  
  
  E a hasi kaso piso den e mentira i ku atenshon Чуни.
  
  
  — Bo a yega na e pueblo di e chikitu kòrá avion? - puntra e.
  
  
  Sent ku e kabes.
  
  
  'Bo Por hasi bo aterisahe aki? Akinan nos ta leu for di e kaminda turístiko.
  
  
  "Nos examination di interes. Ta pa promé biaha den e india". Un hende ku un tùlban ku sigur wak di Чоени, i e rápido a duna kuenta.
  
  
  "Konosé mi den e Organisacion di nashonnan pegá den nobo york, explicó di mi.
  
  
  E no ta mi ta kere, ma pa un temporada a sigui e wega.
  
  
  — Hasi bo kier duna un paso ku nos? — puntra cortésmente e.
  
  
  — Sí — ta mustra un bon Чоени. "Mi ta kansá".
  
  
  Di hende ambiente a pasa pa nos dilanti, i yuda e Чойни sinta riba e asiento dilanti. Mi tin tratado di su banda i mira komo aktividat sinta na caracena.
  
  
  E mayor a bolbe den bida, i den un tracking di dos a den spil regreso di cada un rifle. El a dal ku forsa di kráneo. So mi contenido beker un tiki na man robes. Esaki tabata un duru dal, ma pisá di palu di kama di nan mes dal mi forsa sufisiente pa obligá mi keer solamente сотрястись. Tabatin e inkurabel session di e lo tapa apenas pa e konsiente pone e mente di su dushi paña di triple.
  
  
  Mas biaha, ora mi ta mi spièrtá sinta i постанывал, mi a deskubrí ku e mi man i di ènkel mará. Mi man tabata dilanti di mi kurpa, i dos di hende militar, konsulado mi ta ordená arma na barika.
  
  
  Mi No sa cuanto tin pasa, mi no por ta konsiente riba mas di binti minut. Pa por pensa riba algu otro na un came tin read i a drenta na partera. Tin dos banda tabata e spera di lomba di púas i e dòbel alle di lomba di stal.
  
  
  Di hende haltu a yega na e parti trata di un came.
  
  
  "Перережь liña di su ènkel, i ta hiba mi mesa", bisa.
  
  
  Ta furioso indignashon. "Bo ta hasi nifiká pa atardi na mi i insular?"
  
  
  Un di sòldánan ta dal na karu ku e di dos na man. E restu di e reinan.
  
  
  E вытолкнули mi ta bai biaha, i a tende Чоени tras di nos. E a papia ku dos aktividat, ku mas of menos tabatin di kaminda riba e otro direkshon.
  
  
  Esaki ta pa strepi, apesar di informe militar. Di sòldánan ta e came empujaban i enkurash'di mi, mi ta kana entre nan di невысокому edifisio ku e entrada, sinembargo no bentana na man robes. Un lampi el a bisa di lus den e lus, лившемуся di e entrada. Mi ta baha den, i a sera e entrada rápido patras di mi.
  
  
  E stablesimentunan tabata parse di ta e ofisina ku orario pa documents, ofisina i un máquina di máquina.
  
  
  "Bo ta di su documents, pa skirbi, mi ta yama mesun, haar mesun, — bisa e hende ku un tùlban. — Kier sa di bèrdat. Ken ta i riba kiko bo ta hasi шныряешь?
  
  
  "Mi ta un hende di negoshi, esei ta tur".
  
  
  "Ku e kosnan aki?" E a Вильгельмину i thogo. Brevemente a hiba e tin e came. Di traha na un banda i ta bolbe na mi ku un materia sonrisa. "Bon, señor mesun, bo te недооцениваете".
  
  
  Mi a dicidi na un momento di gosa di e patu di skol temporario americano, maske krimennan ku mi guardian sa di mi mas di bo kier spioná.
  
  
  "Mira, a contact, — mei, ta fanátiko di esakinan lokura di unda, di casino, sinembargo, mi sa, ta solamente ta un balioso ku pèrsiguí di e hendenan. Bo i bo kontratá mira дерьмово. Mi a mira mas di e disiplina na gruponan di lobo. No ta trata di cerca mi, di alkontrario mi ta dal fuerte, e comenzarás di kansá. I awor libertat mi!
  
  
  Tabata un bieu tico di eskala, i a sirbi su propósito. Esaki ta hiba e konfushon i e ta. El a lanta i a dal ku forsa. Mi ta bisa e marcha bai dirigí, fuertemente dal ku kana. Despues mi ta patras dal na nir. E doló tabata teribel.
  
  
  Mi no no сопротивлся i pèrmit di dos hende подтащить mi na mesa. Kòrta e liña i a pone nicolas mi kabes.
  
  
  — Раздевайтесь, — òrdu den su kapitan. 'Bon.'
  
  
  Mi No ta importá. Ora mi paña deskualifiká, e pero tin desviá di mi na mesa i mará na e a habri e mannan i e pianan.
  
  
  Di kapitan kana cojeando na mesa i a saminámi.
  
  
  — I awor, señor mesun, — kuminsá e—, kisas mi guitara contains un poko mas di su mes. Ta ken bo ta? Kiko bo ta hasi bo por mira?'
  
  
  — Ta americano a bisa inflexible. — Bo mester sa mas. Si e consul di estudio kasá bo mester indiká aki
  
  
  E ta tira hari. Hende rònt di dje.
  
  
  Èl consul? Bo Ta Calcula? Bo tin ku ta romano, señor mesun, òf bo ei. Despues di dos dia di calcula mi no ta e consulta americano. Mei, inkluso, mi no ta calcula. Ma bo no sa tur esei, bo no?
  
  
  Mi a bisa ku no sa ku e ta bisa. E ta muchu pasenshi sint ku e kabes.
  
  
  — Na susto, por susto — bisa e di lomba. Ora ta bolbe di skol nobo na mi, mi ta mira den su man largu di máquina di feita. Di mi ta duna kuenta pa no tabata bon idea, despues di tur kos, nan a laga ta capture.
  
  
  — Un biaha bo konosementu di tristesa, mesun? — puntra e hòmber. "Teribel, severo doló na kibra e interno i ta hasi e solicita un morto rápido?"
  
  
  Mariella di feita tin bild riba mi karu; e tabata un di e seis pulgadas largu i asina kuchú ku bella suave den e lus di dia. Ora di blachi di promé biaha ku ta mishi mi kueru, mi no ta proponé ku ta kai den e meta di e inisio a controle, por ta plat. Dirigí e kabes pa wak di man robes. Blachi di inisio ku e punta di mi dede lista, nan a bai den man, a pasa na e mesa i a lanta den mi skouder, despues изогнулось i зацепилось hustu ariba di e clavícula.
  
  
  E promé doló нахлынула, ora mi a gusta un blachi mi ta laba riba mesa. Kere di bista, sinembargo, esaki a kuminsá. Mi kier a grita.
  
  
  — Hasi un biaha a tende papia riba e morto di milnan di hibami, señor mesun? E tin un bieu pariba di porta, komun, ora un hende ta haña informashon i bida di hende interes no tin ningun balor. O, mi no ta bisa ku tur e bestianan di milnan di hibami muri. Algun biba mas. Tur su kurpa ta kubrí ku cicatrices. Tene na kuenta, manera e hibami ta hiba pafó so na kla promé mantel di kueru, por ta nan tin e hanchura di lines di inisio ta forma solamente algun damp di sanger. Riba midí na avancemos, te contrast ku nobo form i sumario mas i mas hundu. Ora di hibami nan pasa na e kabes i e pechu na general, inkluso e mas fuerte, e hende grita. Algun persona por soportá e doló".
  
  
  Di corta a di e mesun, manera e promé, ma mi man drechi i di man. E biaha aki pa e mariella di feita bai mas profundo eskoho, keintura, bo, involuntariamente, ta reta e regalo di soria kla pa focal als. Mi djente i e lepnan e primi. Proponé: "Si mi ta ngo di habri e boka, mi ta mas fasil kontené e grita di doló".
  
  
  Un hende di konosé di traha. A wak un kambia di dibertishon riba su kara di tension di múskulonan di su nanishi i e cura di e lepnan, ora un kuchú marcha di informashon mi kurpa, e biaha aki pa e baile — очерчивая e tres liña di corta mi pechu i na barika.
  
  
  Ido papia di nobo. A habri e wowo, mi no sa ora sera.
  
  
  "E drèmpel di doló ta interesante. Algun oksidente ta kompletamente riba e momento. Nan lo ta konta tur loke bo sa, for di e promé biaha. Den e di dos servisio di corta yora i splika kompashon. Den e di tres corta e desemboká den un bataya di history òf pièrdè di conscientisa. Di drèmpel di e ta hopi mas, òf bo mihó preparashon di e plan. E grado di inisio. 'Awor e preguntanan. Ta ken a manda bo spioná di nos?
  
  
  Mi No ta bisa nada. Mi a topa ku e ta sali, di manera ta hui. Riba parse despedida. Di nobo den e liñanan tabata hábiles; estado di nan, mi ta duna kantidat di man i pia dañonan, quemaduras, fundamentu. Di mesa tabata muchu bai lihé a hinka, ma inclui si mi ta bin bèk, mi tiki di loke nan por a hasi.
  
  
  — 'Ken lo a manda spioná tras di nos, mesun?
  
  
  E kuchú aterrizó di полудюйме di otro riba e portada di e man. E biaha aki el a laba hundu i a hasi kehamentu ta sinti e doló.
  
  
  E entrada ta habri. E sòldá a pasa na e kabes. 'E kandela!', grita. Su kara ta habri, i e ripiti e señal di zona. "E kandela, e kapitan! Den e pafó.'
  
  
  E kapitan a сердитое hende. E aparensia diccionario di hasi pa nan intermedio, ora suspendió di máquina di feita. — Lo No huyas, mesun, bisa.
  
  
  E i e guardian kore dor di e entrada, a duna un rosea ta sinti. Mi No a ni idea pa loke ta pasa pafó, ma ta alegria trankilidat.
  
  
  E doló mi ta duna ke di bek na sera bista òf pa pidi yudansa, ma dos dos tabata di pòrnada. Mi no por a perde un di dos.
  
  
  Wak kla di e lugá di biba. Promé, mi no a mira e pafó, no posibilidat di liber di e liñanan, впившихся di mi ta di kueru. Ora ei proponé den baño di zeta di e lampi ta kima e bisiña ofisina.
  
  
  Mas wak e lampi, mas rápido оформлялась pensamentu. Esaki tabata e antia, ma e por tabata mas haltu ku ta spera di informashon e kapitan ku nan ta e nabaha. Si mi por volkan di un lampi i nan benta ta e liña di e mess ariba di e ta yama, mi tabatin e posibilidat.
  
  
  Ma yega no a fásil. Apenas por more. E robbot i e retorcía, mi so por desviá libremente na e mesa. Atendé ku tur forsa, pa перекатиться bai kuminsá na e lo bai. Sinembargo, den fin di mesa ta kai i a kai den banda. Cai mi tin torpedo oumentá e doló.
  
  
  Mi ta image di distansia riba mesa i lantamentu push'di mesa pa drechi. Despues mi ta bèk riba di stoma, asina ku e mesa ku e entrada mi lomba, i ta mi tabata gusta arte kontra di mesa. E lampi facil, despues a kai. E desplomó den suela i explotó un curso.
  
  
  Fundamentu, e lus no tabata ta yen, ma a kuminsá ku bai traha rápido, miéntras ku e zeta no пропитало piso di tera.
  
  
  Mi ta hiba tur e poder pa перекатиться di ademas ta sufisiente pa mantené e mannan riba e ta yama pa e kandela por lantamentu прогрызать fuerte e liñanan ku e mi ta mi ta konserní.
  
  
  Pronto tin kimamentu di inisio di kima i mi mess. Ta bok'di su man drechi, pa tres'di e ta yama. E liña sigui inmenso.
  
  
  E doló penetrá mi keer. E liña kima, i a mira kon e опалила kabei mi mesa i na e a hasi mi kueru roa. Atrobe mi ta bok'di su man drechi, e liña doel впилась tin riba mesa. Un idea, i mi mesa a liber.
  
  
  Mi сдернул e restu di e liña ku e man, despues deskargá e nos rònt di man robes. Tabata bon saludos. Henter mi man drechi, i e mesa sendí di hala. Sinembargo tabata mi oportunidat úniko ta hui. Finalmente, e dos развязались; Mi ta arancón ta e liña ku e pal'i e agarró di paña. Mi solo i un kuchú tabatin riba mesa. Mi ta bistí, e tin sandalia i no a keda kla pa bai, ora di e entrada a drenta un haltu e unda. E no ta mira ta felis ora mi ta mira i solo, destiná pa e na barika.
  
  
  E wak, spera mi выстрелю den dje. Bo ta aktua, a keda masha contento di e pista ku apenas a wak e kuchú riba mi otro man. E muhe su kurpa un poko mas ariba di e ingles.
  
  
  Di su lepnan e булькающий zonido ora el a kita e página i despues a bisti e herida ku man. Bai abou, ku ta deslizó den e tera.
  
  
  Mi No tabata matá, ora a pasa pa e.
  
  
  A puntr'. - "Unda bo ta un mucha?"
  
  
  — Ta bai — bisa -. E sanger kònòpi di banda di su boka, i a tin un access di to. "E a prepará un kimamentu di nan lugá di biba. Por fabor, yudami. mi...'
  
  
  Despues, di, e pago, drumí e kadaver di mi pianan.
  
  
  Mi ta duna kastigu. Preferá nenga di biba, e kuchú no tin mester arma.
  
  
  Mi ta wak den su rònt. Den e skina e tabatin e máquina, i den e chapi di dos granatapel for di man. Mi ta pone granatapel na losilla i, teniendo expendedora di man, e a bai porta. Tabatin e overige loke ku a pasa aki, ku a relashon di calcula, i mi a topa ku e Чоени. Mi ta habri porta i a sali.
  
  
  
  Одинадцатая kapitulo
  
  
  A sali ku tabata responsabel. Mi a topa den e sala di стеганую un chaqueta pa mas grandi entre parti di medio ambiente. Ruth e kabes, paden breve abou pa un di sòldánan.
  
  
  Mi ta supla e huma di monton i a skucha e duru pa e hendenan ku lusnan ku ta yama mi legal di e protekshon di yerba di buraché.
  
  
  Den e plenchi, traha na e edifisionan ku produci e impreshon di e kazèrne di e bieu west americano. Ei tabatin un den bon edifisionan, tres di nan a wòrdu mira komo arte i un di nan, e opinion, a di como. Pa un di e edifisionan tabata tres commons.
  
  
  Solamente pa extension di kimamentu mi no ta observa un den un hòmber riba e formularionan, ora mi ta un ansha di e commons. Mi tabata kasi den e meta, ora pa mas serka di e máquina paresé e hòmber. E ta serka mi, предупреждающе mirando e man. E ku curiosidad, mi ta wak i, abou, tin retrocedido, i tabata ku a bai na pidi yudansa, ora mi ta yama. E ta serka mi ku hañá i sospecho di e bista.
  
  
  "Ku ningun un lis i tur lo ta kla", a bisa. "Bolbe bai wak banda di mi. Mi guiami danki solo. Rápido a papia riba find, ku e speransa ta ku e ta duna kuenta.
  
  
  E ta bolbe, i e miedu riba su kara tabata asina grandi ku kasi mi a sinti su. Nos a pasa na mas di shen matros te ku a yega na e punto di esaki ta bai abou pa e otro banda. Ora nos scapa for di e bista di e kampamentu, mi ta push'di nobo den e tera.
  
  
  — Bo a mira un mucha? E sinti ku e kabes. "Bo ta di unda mi a?"
  
  
  Proveé den esaki na ku nos. — Ta ken ordená aki?
  
  
  — Lo No sa — bisa temblor pa motibu di e bos. — Mi so mi ta un Nenga, e cushiná. Mi no sa.'
  
  
  'Bon.' Mi gesto a duna òrdu baha ta kana. "Hasimi unda el a bai di mucha".
  
  
  Rápido ta mi ta hasi esaki riba den direkshon west. Nos a sali na di piedranan e meta, ku граничило chikitu ku un vaye. Den e bòm mi a mira un den di kasnan, algun di e mitar di kima, otro kompletamente destruí. Nos mama di e tempu stipulá di sinku menos, no ta opservá no moveshon. A nombra mas leu di e rond di nan lugá di algun esei matros di meta.
  
  
  "Mira ta e sentro di gobernashon. Si e señora a yega asina leu, ta probablemente e tabata skonde den bòm, pa spera di nan e scur.
  
  
  Nos соскальзывали di piedra ta e matanan, ku e piedra na e palu. Ora nos ta shen matros, Nenga lanta e man. Skucha na un hende a papia. Tin kuido pasa matros sinkuenta i viering. Sentro di gobernashon tabata di shete matros abou di e rant roos na e meta.
  
  
  Tin saminámi e tereno, i e area, ta ku no tabatin. Den nos подкрались otro banda, te ku no ta stret den e meta korektamente riba nan. Mi ta saka e cheque ta e promé granatapel di man, despues el a bolbe wak na blanku. Seis hende tabata na bunker, вырытом hundu ta e logra. Dos di nan tabatin mashinnan. E di tres instalá un chikitu radio. E otro wak e pueblo na kla nicolas.
  
  
  Granatapel hui di e sentro di gobernashon. Despues mi tin e skouder e entrada expendedora, i e duna un salt i загрохотал, ora mi bala ta bombardeados ku e personanan. E explosión a bira di salida. Dos hende no a wòrdu senado. Granatapel a transforma e restu di корчащуюся, истекающую e peso di e sanger. No tin e spera pa wak sobrevivi si un hende. Nos a sobrebibí e seru, обогнули sentro di gobernashon i kore den su kasnan den di kuater shen matros mas abou. Despues mi a bai Чоени, ku a skonde entre baranka. E kuater hende den bòm na e durante e registro, e teritorio, ma e zonido di granatapel i автоматных rabu ta den pániko i ta retirá.
  
  
  A wak bo laga nos ban, i kore na mi.
  
  
  Mi a cododo riba su brasanan i e hiba mas leu. Parti di su kabei tabata опалена, i su kara ta bolbe preto halen.
  
  
  — Lo No hiba mi ta bin na e pueblo — bisa e, temblando. Mi ta lagabo. "Ma ta ei unda contrast di refugio".
  
  
  'Mi No ta. E... esaki ta muchu teribel. Den ningun hende e entrada. Implementa diarason i ta stòp ei. Muhé, muchanan i ansianonan...
  
  
  Mi ta bisa e marcha bai wak di Нагу. E sinti ku e kabes. 'Ta asina. Permit di su hendenan a apliká di persona di rei. "Keda mira ku e a bisa page. "Mi tin ku bai wak".
  
  
  Mi a introdusí na biaha, laten e perfume di гниющей, a bin ta hinchada di karni pa kore binti yerba. Ora ta pertenesé na e promé kas, fíjense un den un канюков. Parsial di e resta riba un bieu i e mucha homber tabata riba e kaya.
  
  
  E murayanan di e edifisionan e ta yen di skernan di granatapel i e bala. E mayoria di e kasnan tabata contrast di piedra i pilon i tabatin sint di bala na e diarason di skernan. Mi kas, a bai tres muhé. Un di e kurpanan ta corta e pechu. den e di dos no a pa e kabes. Den e delaster kas di hende clavado riba di nan pia den e entrada, i despues a diarason di kortiku distansia.
  
  
  Corrí di bèk, sin wak pa e lòs riba e kaya. Si esakinan guerrilleros un dia drenta den calcula, kuminsá e maar.
  
  
  Ora ta pertenesé na e lugá, unda el a Чоени, mi a sali na kla den e tera solamente сморщенного Nenga. Mi no por a yudadónan. E a asina; su aden tin wòrdu ranká, i e garganta перерезано. E mucha no ta mira.
  
  
  Si nan ta bai nan mester ta sera...
  
  
  Di a tende di kuido di e metrologia i e piedra tin inundá lorá bala di dos matros di drechi. Mi ta bin bèk, sinembargo no a mira nada. Atrobe, i e bala e clavaban den piedra di robes. Mi подкатился di un palu i a span e azur, den fin di obligarlos a perde e kabes, ma pa tur dos mi no a mira nada. Mi ta keda kompletamente riba tereno habri...
  
  
  "E hustisia, señor arte, resistí e inutil", — ta dirigí riba mi e bos di un hende. "Ta kompletamente rondoná pa e despedida a resistí nos. Bo ta muchu inteligensia manera pa trata di kibra na kla for di esaki. Bo Por hasi no ta laga e fasil i no ta hala aki ta ketu?
  
  
  Fuerte, convent e bos bin di un magno, ku tabata e es na kla den un vaye.
  
  
  Ter di solo i a lanta hisa e man na ariba. Kuater "e kantu road" ta e seru ta para riba pia, ta liber di kamuflahe i a hui di mi, hasi mas enfasis mashinnan di mi na pechu.
  
  
  India, e guerrilleros tin agolpado di ami i mi tin privá hugo i galeria. Bai abou, ta sumamente a pusha dilanti.
  
  
  No nos ta na kuminsamentu di e kampamentu. Di guardian a hiba mi, enfrente di kampamentu, unda contrast e di dos kaminda. Aproksimadamente na mitar di un mil abou di seru, nos a yega na un vaye, e tres parti ku ta partikular, komo si aki tabata e explotación di e mina. Patras a grandi kueba. Pa drenta den kueba ta pone un grasia area di lomba di púas.
  
  
  Di guardian mi a hiba заграждению. A habri un chikitu tereno, slep mi i di inmediato sera nobo di lomba di púas. Mi a mira algun trinta hende - algun tabata malu, algun yora, tur a keda malu paña, i e forma ku no alimento. Mi ta mi a bira e bala di lomba di púas i a wak bon paña di un homber ta un informe bèrdè ku tante den nan skouder. Wak na un kampamentu.
  
  
  "E Señor Arte. Bin, por fabor.
  
  
  Mi a aserká e tambe ta púas.
  
  
  -- Nos a risibí e notisia for di calcula, -- bisa, ku e curiosidad mirándome kla pa geus, -- tèrminá haltu e nòmber di nos invita. Mi a tende papia hopi di bo. Hende ku no por mata. Por ta, aleu un lugá den e bukinan di relatonan.
  
  
  Ignorá di hari.
  
  
  A puntr'. - "Bo ta di 15 di augustus?" "Esaki ta un dia grandi, bo no ta?'
  
  
  El a bisa amenazadoramente. — Bo no ta mira nan.
  
  
  E ta bolbe, despues di algu plania. — Lo No proces di un mucha, — bisa e. "E ta bin di danki na e pueblo". Ora e ta bai mi ta tuma ta dirigí su pensamentu.
  
  
  E opinion, e no tabata e lider. Di hende ku ta atendé ku ta na e siguridat den e stat i e obligashon di nan abilidat lat.
  
  
  Mi a topa ku tin aki homber. Promé tabatin e under sobrebibi, i den e momento tabata basta kompliká.
  
  
  Mi wak den kueba. E porta di entrada tin contado di elektrisidat, probablemente, ta kompletamente fuerte pa mata den mi, i e murayanan a wòrdu un diki di sinkuenta pianan. Ta posibel ku e bida di e wega di nan. Skapa parse imposibel.
  
  
  Mi no tabata su so, e hendenan разделившие mi destinashon, basta ku en konekshon ku yuda. E mayoria di nan tabata debil, probablemente, e casino, e kuminda den e tera firme pa luna. Esakinan ta prepara pa e morto ku невозмутимостью, e passen solamente di hondúras. Ta sinta ku e pal'i krusada, suela bo kabes di e piso di tera i sin fin kanta nan orashon na diosnan: "here cristina, are Rama".
  
  
  Pará kla pa e siguiente paso den e largu isla di reencarnación. Sinembargo, mi no a keda prepará.
  
  
  Mi a kana entre nan, tratado di saka di фаталистического di largu, sinembargo no di nan tabata na mi no a mira. Solamente ora ku a yega na e mucha, прислонившегося di muraya, mi tin e kontesta.
  
  
  E ta hari na konsiente. "Esaki ta nifiká ku nan bofon di e piskánan gòrdá. Bo ta ingles?
  
  
  Èl americano, a bisa.
  
  
  'Ta sinti manera na kas. Di mèrdia, laga nos tur tin mata.
  
  
  Mi ta arrindell ademas di e i a rèk un cargill. E ta tuma i sofoká pa e huma.
  
  
  A puntr'. - 'I ta bo ta?' — Bo Por hasi kier mata? E restu di e bieu. Pa kiko nan no kier mirabo?
  
  
  "Mi ta pertenesé na e, bisa. "Mi ta reglanan di calcula. Nan ta duna di kome i kura di mi ruman muhe.
  
  
  Despues mi a mira mira e pueblo. Mi no por a mata na e hende, por ta nan ta pone mira ku mi pais, e leproso i di biuda, ku ta resa pa e alma di bo esposo". E ta keda para i e wak felismente di e enkargo. — Pronto lo bin, lo kuater òf sinku persona i ta destiná pa e pueblo. Si nos ta kompletamente rápido, te mata mainta òf disparce. Mi a mira manera ta tabata antes.
  
  
  E mucha temblaba di miedu i ta rabia.
  
  
  A puntr'. — Sa ku tambe? "Loke nan kier traha riba e Dia di independensia? A tende di e?
  
  
  Bo wowonan kastaña tin bild mi direkshon, meskos ku e idioma di tene. — Na susto, ma ta sa di esaki? Nos bisa, ma ta ademas. E ta uní ta skouder i wak den e tera, gehad di cubilla. "E revolution. Si pudiéramos, nos a okupá calcula i tur e West di Бенгалию. A bisa ku e pl di su banda. e amerikano i e uso disponé di un di e otro. Tur loke e konflikto ku ta hasi e ta bula e brùg di Kor i di e temporada di zundra, abou, hasi e bataya di Чоуринги oud i mara kandela di tur e kasnan. Calcula, tabata den un estado di pániko, e rograma papia ku sint di persona i a tuma tur e tabata".
  
  
  A puntr'. - "E union?"
  
  
  E mucha steipi e kabes. 'Mi no sa. E тренировали di persona pa luna. Nan ta yama, e ehérsito di Liberashon di calcula. Di marka ta presenta, ora e consulta di взорвуться. Chikitu grupo bai hasi incursiones den posicion leve. Esaki por funshoná. E lanta nan skouder.
  
  
  — Na nos no tin diferensia — einan -. Tur mainta e pueblo ta celebra e wega di guera. Semper ta tuma na nan, mas fuerte, pa hasi un ehèmpel pa nobo reklutá. Ademas, e derotá di e habitantenan di e pueblo di bòm, pa silencio".
  
  
  Mi a lanta i a bai ta largu di muraya, e ta wak den e partinan scur di kueba. — Bo tin un manera ta sali for di aki?
  
  
  E ta sinti e kabes seguidamente.
  
  
  Mi ta skirbí di losilla, sinembargo no tabata nada, ku eksepshon di e strèp. Tokante di midi mi no por yuda. Pa mi e ta fósforos e faha, sinembargo riba krio di kueba di nada no ta kima.
  
  
  Tendría ku ta hasi e pueblo. Einan konflikto ta menos un investigashon libertat di moveshon, e oportunidat. Mi wak bo ta сгорбленную forma, ku un biaha a hoben.
  
  
  "Bo ta di e pueblo, ora nos?"
  
  
  E hari sordo, furlan hari.
  
  
  "Mi No ta preferá e kastigu para ta invita. So bo tin ku sosiegu i orashon ta e mihó ubicacion di bida despues di e morto".
  
  
  Mi ta agaché, ta agarró i ta para riba pia, fuertemente aportando na krio di muraya di kueba.
  
  
  — Debe conta kiko ta e kosnan ku care e pueblo. Bisami, kiko ta di hende ku pixels, na unda ta bai pa e fiesta.
  
  
  Mi ta aflojó di are su brasa. Awor bo wowonan mi ta kara di koutela di e kabes), ku enfado.
  
  
  "Nan tuma sinku òf seis persona den e punta di e meta roa, despues liber disponé i hasi drenta den e pueblo. No dieshete kasnan, karné i cobertizos. Nan mester trata di skondí. Si ta un di sòldánan profesional, traha bon подвозят di e hendenan, por ta, disponé na pia, pa nan no a skonde den un kas, diferente. Ora buska e delaster kas, tur a spar òf прикончат mainta. Hoben reklutá di malbado. Nan hasi e pasa, cuanto biba kada fiesta.
  
  
  Mi ta steipi e kabes. — Hasi tin arma?
  
  
  "Spots, fosil di alto, granatapel di man i kuchú largu".
  
  
  Mi no a bai arias na krio muraya ora a wak moveshon di e bala di lomba di púas pa drenta.
  
  
  — Bai — bisa e mucha.
  
  
  A puntr'. - 'Kiko bo nomber ta?'
  
  
  "Lama joe — bon america di e nòmber".
  
  
  Mi ta for di dje, i ta spera di nan e tin armed di muraya. Bai dos guards, patras di nan kuater hoben paña di nivel. Na e seis tabata un arma automatisa. Di mas haltu na e warda di mi ta wak i жестикулировал.
  
  
  "Pafó!", grita. 'Ta e promé!'
  
  
  Mi a difikultat; e punta di e mainta malu a senk den mi ta atras. E di dos guardia lanta joe di para i a duna un codigo di salida. Di lus siega di mi ora mi a pasa na kla den e buraku di e entrada.
  
  
  Despues di a entrada di bista, mi ta mira su banda di sinku persona. Joe tabata un di nan. Ei a tres muhé i un bieu largu, ma apresio. E bieu a sali na di kueba, despues a bira na e solo i ta sinta den suela.
  
  
  'Lanta!' — заревели di guards di siguridat. E a hasi kaso piso di nan.
  
  
  Di man penetrá di benta, e no ta move. Página compungió e múskulonan di skouder. Solamente e ora ei e gritu. E warda di sint ku e kabes i kuater dosente ku metrologia saka kuchú i a kuminsá kore na e bieu.
  
  
  E cicilia a lanta i вонзились hundu ta e karni, te bieu ta e figura no tin volcado i no a kai den di lomba. Kuchú sigui billar na e dushi luz di solo i di cicilia di awor tabata pegajosos-kòrá. E hòmber mi no misa no zonido so trankil gluglú, ora ku e último rosea a detenido ku nan sangrientas di e boka.
  
  
  — Ta kaba — bisa e enkargo. E a papia ku e sinku rotondas di nos grupo. 'Ban rápido. I no ta sali afó di trabou, òf ta muri na e lugá. Mantené den kontakto ku e guardian.
  
  
  Hoben вытерли di kuchú di ponton di bieu i, abou, construi nos. Dos docente bai dilanti, i e otro dos aruba e proceso.
  
  
  E marcha di e pueblo ta bai muchu rápido. Mi no por a yega na un proyekto pa sali for di esaki. Tur a eksakto manera a bisa joe. Na e punta di un meta roa nos bisa ku ta hui di su kasnan. Wak abou, a ta un figura steril den e parti abou di e logra. Esaki a Чоени.
  
  
  Corrí aki rápido manera paden, esaki ta abou ku e speransa ta ku mi no tira nan den e lomba.
  
  
  — Kore — gritu, acerca e.
  
  
  Nos tin amplio pa muraya di piedra, i por tin un momento mi ta sintí un mas grandi riba. Joe e deslizó ademas di nos. Mi ta kita e faha, a saka un di nos kabes di gas asfixiantes i ta e entregá e.
  
  
  "Si bo tin e oportunidat, utilisá aki".
  
  
  E frunció e ceño, despues ta sonrió, i mi ta mi ta mira un lamper di speransa ta bo bista.
  
  
  Pa por pensa riba otro, ta e skina di kas tin alto dos marina ta e figura. Tabata mucha, no mas grandi di diestres aña. Kada un di nan tabatin un solo. Promé span riba un, despues otro, i a tende kayente shinishi silvana di mi mente, te ku nos a hui.
  
  
  Mi a topa e entrada i ta pasa aden, tereno di Чоени. A di mas grandi di kas di pueblo ta logrando bahada ku man. E loft tabata tin algun dies pia di hanchu, tabata sufisiente pa un tempu ta keda skondí. A subi pa motibu di e trapi di palu i a pone un kana den e diki di pino. Den suela tabata un chikitu seif di palu. Mi ta push'pafó di Чоени di e banda di e kapital i e gesto a invitá bai drumi.
  
  
  A curiosidad pa si e homber hoben ambiente granatapel for di man. Den un momento, mi ta duna kantidat di esaki. Chikitu granatapel hui di bentana bou di nos, robbot i dal un biaha i explotó di tres pia riba suela. Mi No a or di agacharse. Un parti di mi a kai bou di e шрапнельный di awaseru, ma di metal kayente mi no konosementu. Ora di huma e disipó, un di e chikitu ku kuido drenta den e lugá di biba. Kortiku ku un solo automatic den man rápido ta skirbí di lugá di biba, e ora ei di atenshon e exacerbó. Manera solamente wak e bahada, ter di kaha di palu.
  
  
  Mi No a tempu pa hui di su. Buzon gram di gelieve di arma di su man i ta dal e stoma. Ta e mitar ta duna e marcha, agarró di stoma i, òf no rosea, a kai den suela. Mi wak den e máquina. E por ta nos salbador. Ora mi ta pará na punto di grato, e precipitó aden, e di dos mucha. A wak pa su otro riba e suela, e sospecho a wak e tico i brachten e piso abou un awaseru di bala ta facil. Nos salba nan malu puntra i di dos pulgadas bon palu.
  
  
  Despues di algun instante, saka drumi e mucha i kita e pista metrologia.
  
  
  Bay di trapi, i Чоени sigui patras di mi. Den suela drumí un piedra di midí for di un moketa. Mi so mi tabatin e sala. Mi ta bok'un piedra den moveshon rápido, despues kontra di muraya i warda. Di piedra a kai den un rosa di metal di kas bisiña i di inmediato раздалась biaha. Na nos banda tabata e pasonan. Kansá di celular ku preis di tempu. Den e último mesora mi ta zambullí den porta i ta yen tot, agarró di e mucha sòldá. Mi ta tapó di boka ku un man i desviá na aden.
  
  
  Mi a mara na pia i ta man na e pais di famia, i Чоени a determiná den e di e boka un marzo. E rifle ku tabatin, tabata contact, ora kansá di pusha e cortico di e personal, mi a deskubrí ku e заклинила. Bai kies tin sali kore dor di e entrada i e dirigente na e direkshon di kaminda a yega na e mucha.
  
  
  Un boroto patras di mi a duna e marcha ku e solo наизготовку, ma mi dede ta debilitá e still, ora joe a kai den e mundu ku un solo den man di arrastré ademas di nos.
  
  
  Su kara tabata rabiá. "Mi a mata un morto di kuminda pa morto, pa motibu di ta menos ku e rason di arma.
  
  
  — Ta bai kla pa bai e serunan?
  
  
  Joe sint ku e kabes.
  
  
  Ora nos ta pasa e promé muraya, Чоени ku e pida karu, bok'di mi por di mango. Un di esnan ku a bin ku nos ta e muher drumí riba su lomba. su stoma a habri su pechu tabata biudo den sanger. nan kurason tabata un di nan man habri.
  
  
  Mi ta rastreo Чоени mas leu di e muhénan i kore na e siguiente kas. Nos nobo a tende di disparce i e grita tras di nos.
  
  
  Nos tabata bula adulto di kadaver. Su kara ta kome nan kinikini. Nos detuvimos patras di muraya, awor poní pa dilanti i patras i a tuma bon restorá e rosea. Чоени parse tenso.
  
  
  E tuma tin un rifle, na e momentu sinti, abilidat still i e mekanismo, i a skucha e cortico skarnir na su lugá den e tienda. E ku un rosea a debolbé di mi.
  
  
  Tumba na e suela, mi ku kuido e acom pa skina di muraya. Nos dilanti, no a ningun hende. E renchi di un seru, for di kiko nos сбегали ta hasi algun menos, subi riba e punta di shen matros. Tabata un largu tiro no kubri. Mi no tabata sigur pa Чоени sobrevivi, ma bisa ku e ta kla.
  
  
  Nos tabata bula, kore ku ta largu di muraya, ta kla pa e alto di renchi na dilanti. No tabatin or. Чоени topa ku un mucha chikitu ku un largu arma di kandela. Di man kontinuamente e tin estudio den e arte-dal e garganta, i e mucha consciente e derrumbó di imprenta ta di sanger di tera. Чоени lanta e arma.
  
  
  Patras di e tabata un di e guards, ku nos a hiba. Di expendedora a manda nos.
  
  
  — Dat kuminsamentu — bisa.
  
  
  Mi ta diarason kontra e asina rápido ku no a nota di moveshon di e solo. Un bala a dun'é na pechu i ta lansa dos matros riba e lista roa di tera.
  
  
  Ta karga.
  
  
  Nos ku nos na mitar kaminda e seru, ora nos kuminsá pa tira... Te пригибались i a hui leu, пригибаясь i siguiendo di otro banda, ma sigui bai di seru.
  
  
  Di dies matros di e punto a lanta un forma ku un solo i span kontra nos. Joe a diarason, sinembargo no a bai pèrdí. Mi rifle nobo a lanta i span kontra. e homber ta duna e marcha bai kai ta un seru, den nos direkshon. Nos пробежали su dilanti i adaptashon na ariba.
  
  
  E homber ta un jeep tin hañá mas di nan hasi. E komandante di ehérsito, un hende ku informe bèrdè solamente ku ta baha e bòter di maron i ta hasi limpi e lepnan. Mi ta tiro gram di gelieve di bòter di nan man.
  
  
  E воздел e mannan riba e kabes i henter e ladronisia, a laga di awor, dia ku e a manda di arma.
  
  
  Corrí bai biaha, ta skirbí i a topa ku otro falta na последее tempu... hugo i Вильгельмину. Ta un plaser bek e placa. Mi ta mi a bolbe wak na e kapitan.
  
  
  — Ki salu! — a indiká.
  
  
  E aparensia contenido.
  
  
  — Salu di e jeep, — gritu di dje. E bula i a lanta, temblando mi dilanti. "Quítate di chaqueta i di famia". E frunció e ceño, loke ta hasi, manera a bisa.
  
  
  Mi a kita di dje, gas di solo i a tira riba entre piedra.
  
  
  Bai abou, komandante. Den e pueblo.'
  
  
  — Lo No, mi no por hasi! e gritu. "Nan no sa di mi no forma..."
  
  
  Di basha e go para ku e moketa. Mi karnal, dal pa e go pa раскаленная incandescente di sosiegu activo odia mi tin abogado. Ta e pasa Чоени rifle, lanta e hende ta para i bok'di go pa e rant di meta. E tin road un poko despues ku joe a kuminsá tira ademas di e i patras di e te ku un bataya di pániko i no ta kore den e fièrnu, ku e mes a traha. Ora a yega na promé lugá den e kasnan, skucha e zonido medico di reflect i metrologia.
  
  
  Tabatin Чоени e jeep. Joe el bin bai kambia e rifle na máquina e komandante. Nos declama pa behes sentro na e kampamentu. Di idea ta ku solamente algun persona ta bai ta di trabou, manera e mayoria di sòldánan ta ta calcula, e ta spera di e señal pa e bataya.
  
  
  Чоени a reuní e rifle, ora nos ta hala e promé edifisio. Di a pasa den e di dos transparensia, claro i e deslizó kla promé kuminsamentu. Di kuater hòmber ku tabata para ei, отлетели leu, ora nos промчались mime nan. Pa dilanti a dos commons. Di un di nan, i joe проколол dos neumáticos di kada máquina, ora nos промчались mime e, ora nos declama pa un skina ku e child перелезли kla di e bala di lomba di púas.
  
  
  — Ta kere ku un avion ainda ei ta? Чоени sint ku e kabes.
  
  
  "Mi a tende di komandante un hende a bisa, ku viajará di calcula, despues di e anochezca". a gruñó. Bai abou, un chikitu avion kargá di kombustibel i ta kla pa despegue. Ma hasi nan ora e aeropuerto? Aki no ta plania.
  
  
  Nos nos direct na aeropuerto i Чоени a bai na e mayordomo, pa bisa ku nos ta inmediato laga nos ban. E frunció e ceño, ora nos ta un wega di e avion i вырулили na final di e kaminda di aterisahe. E a mi haña mi ta studiando, manera a wak e jeep a wòrdu pone na marcha. E ta dirigí riba nos un skina skèrpi, i a keda den shen matros di nos máquina.
  
  
  Чоени sint ku e kabes, e ta wak e jeep. E tin akuerdo, прогрела more i e direkshon di kaminda riba despegue habri riba jeep. Nos a tira na kla for di kunuku, i e hòmber na e jeep a sali kore i ta hui. Di hotèl di gram di bara di timon, pa evitá e comision ku un jeep. Чойни ta mordió e lepnan bòm, e coneccion di элеронами i teniendo na e nanishi di avion di pago hustu na e sentro di e kaminda i e jeep. Den e último momento e buskamentu pone e bara di timon bai atras. Chikitu máquina, tabata sabiendo hañá ku e petishon, ma el a traha tur ta posibel.
  
  
  E tin calidad di un repentino ráfaga di aire... despues kasi mi a tende di rosea di avion. e no ta konflikto sufisiente calidad na un manera. E máquina nobo a kai den e kaminda di aterisahe. Ma te meteen na kla pa un jeep i awor ku e child a kargá pa e kaminda e kaminda e normal di salida. Mi ta mi a tende di spar, sinembargo no a kousa daño.
  
  
  Mi ta recorte kontra e apoyo di stellen, ora porfin ta lanta, contenido di e doló i quemaduras den e último ora. Mi mesa пульсировало unda a kima pa yama. Hibami den mannan i e pechu atraves salu di sodó, i ta asina kansá, mi kier a drumi tur aña.
  
  
  "Nos no lagami te calcula", bisa Чоени, invitado na e senso di kombustibel.
  
  
  — Ki ta e aeropuerto otro banda, — a bisa. "Awe nos ta поспим, i dia заправимся i vlams di calcula".
  
  
  E super ku sinti i ta na dilanti pa investigá e mapa.
  
  
  
  Di diesdos kapitulo
  
  
  E dia despues, ora nos abou di janga, e riu grandi di fe hundu. E janga hopi fuente. un di nan ta e riu Хугли, nan pasa na kla calcula. Nos ta dirigí na e sùit pa sigui e riu grandi te di e stat.
  
  
  Di mira algu parse e punto pretu ta e horizonte. Promé ku tabata un meuchi, ma kla pa un dies di dos mi ta duna kuenta ku e ta je di lucha, несущийся pa e aire ku calidad dòbel di calidad di zonido, ademas di "Команчем". "Команч" ta tapa, e mitar kambia i Чоени ku traha румпелем a aporta na e nanishi. Tabata e session di e tin ku a kai den e pikeri ta fuerte tempestat, ora nan ariba nos kore слипстрим ревущего di lucha.
  
  
  Joe скорчился banda di mi, di su focal als ta habri ku miedu, desde e máquina tene ta kibrá di pida.
  
  
  Den e horizonte paresé dos skinanan pretu. Чоени baha "Команч" den boka i a bula ta mas abou posibel riba e palunan. Ora ariba nos hui avion di lucha, mi a mira e grandi e streanan kòrá i cursus hala Reconecta-23. Esakinan ta e mihó avion, ku a bai ku e uso.
  
  
  Чоени indicó bin i riba den kaso bombero. Na e partinan di e bombarderos bula seis salta di avion di lucha.
  
  
  "Ta mi di uso tin tresebo grandi di forsa", a bisa.
  
  
  Чоени kambia na e vishonnan di aeropuerto i a skucha. Kasi di inmediato emishon заполнился us i ingles di educacion. Dos grupo tin solisita e instrukshon pa aterisahe.
  
  
  "Bo ta di avion di eu?" — puntra Чоени. Nos осмотрелись rònt. Ora nos a yega na e aeropuerto di Om Om, a mira nos dilanti ta pasa dos grupo di skol yag ku hala triangulares, pa kuater den kada grupo. Esaki ta двухмоторные e ehérsito di alto di marina estadounidense.
  
  
  Чоени tuma e micrófono di man i durante un kortiku sosiegu di e telecommunicatie, interno i a pidi na instrukshon di aterisahe.
  
  
  Tin e señal di e temporada di aeropuerto прогрохотал kla alavez, i a duna instrukshon unidat.
  
  
  E otro bos interno na ingles. "E avion di eu ku e portaaviones lexington", a informe di bo tin un prioridat pèrmit na tera na e di shete liña di ocho di strepi. Por fabor, no tin mas di dos avion na e tempu ei.
  
  
  E señal a intrepid, i e avion uso risibí e dekreto di tera na e strepi di ocho er di shete minut.
  
  
  Nos Чоени mira. No mester bisa nada, pa ekspresá e miedu ku ta krese den nos. Dos superpotencia rekohé nan forsa di e stat.
  
  
  Esaki ta yama amistat ku bishitá. Òf ta utilisá otro diplomatiko expresion pa hustifiká e invasión den teritorio di india, ku awor ta den chikitu sala. E resultadonan víktima trágicas, si dos podernan e enfrente di teritorio neutral.
  
  
  Чоени administracion di ekipo i grado tin hundi e chikitu "Команч", despues di e tin aterisahe na kuminsamentu di e kaminda i вырулили na e entrada di e jongeren na avion privá.
  
  
  Mi ta mi contento нахмурил di ceja. Interogashon bista Чоени mi a ekspresá su pensamentu riba palabranan.
  
  
  Ta e decimocuarta di augustus. Dia ta e gran dia. Nos ta aki banda di e guera, e mi ta duna hole.
  
  
  Joe mi ta bisa durante e meta, apesar ku e ta un poko ta ku a sa di terorismo, e por a trese nan almasen di municipios pafó di stat, unda skonde e arma ta spera di tin un gran bataya 15 di luna.
  
  
  Si pudiéramos destruí nan municipios, rograma evitá e bataya e consulta i, por ta asina, надвигающееся choque entre rusia i di estudio uní.
  
  
  Mi ta bisa e marcha di e "merkado" na otro kaya i a pasa dor di e edifisio grandi ku e uso tin utilidat pa su diplomátiko na calcula. E persona tabata será. Dilanti di e edifisio a dura di turno na e uso di marina. Tabatin un rifle e skouder i патронташи ku mision rònt di kurpa. Bo uso a keda kla pa e bataya.
  
  
  Mi no ta komprendé con por ta ta bunita sera pa benta di bomba, ma tabatin e session pa hende ku nos ta buskando, mi a hasi su plan. Na un manera e ta pasa pa esaki. Sinembargo, ta?
  
  
  Di dos rònt di e edifisio di consulta di estudio uní a instala блокпост. Di infantes di marina di estudio uní ta bèrdè di lucha tres habri tur e mashinnan.
  
  
  Mi a karga di joe i Чони, i esperamos di corta na kla den e liña di defensa di e konsulado. Na e tempu ei, ora ta drenta na e entrada grandi i a subi na cera na e entrada di e entrada, Слокум nos a sali na kumindá.
  
  
  — Tin mira un ehérsito bon, — a bisa. "Akaso e mando di india no ta bai na defendé e pais?"
  
  
  "E infantes di marina?" — bisa Слокум. — Forma na e warda di honor. Tambe nos a hiba aki avion... pa yuda den e india pa selebrá e Dia di independensia".
  
  
  Mi ta sonrió di hustisia ku a duna nan i e pregunta ta relaciona nobo delhi.
  
  
  Bai abou, Амартия rij a baha for di e cera.
  
  
  "Di presensia di e ehérsito usa i america — mi bendishon", — bisa ku bos ranka unda e pl. "Hopi gobiernu mand'diesdos, pa selebrá nos independensia". E ta keda para i e wak significativo den mi. — Ma ta calcula bo no tin lugá подрывникам, señor arte .
  
  
  Destacó mi nomber i aprel e lepnan un duru, sigur desde e liña. Слокум ingrid i tabata kulpabel. — Pordoná a bisa. "E shon di rij... e enter di ken bo ta. E kier arrests.
  
  
  Mi wak bo ta дородного unda i di pl ta pone man hari. Mi ta span e man, kla pa наручникам.
  
  
  — Laga nos ban, — a bisa. "Арестуйте mi."
  
  
  — Lo no ta un problema — bisa Слокум cada ku konfiansa. "E coronel wu i e habitantenan di nobo delhi ta trahando na e rekonsiliashon entre nos i e uso. I a yama nan estudio uní. E konsentimentu di resultá ta manda e stipulá pa un siman.
  
  
  'Siman?'
  
  
  'Sí.' Слокум ainda asunto papia ku konfiansa, sinembargo no por. "Tabata no tin un futuro ataques trots..." E a pèrmití su bos para ketu.
  
  
  Rij grado. E escéptico mi a mira ku mi, despues di Чоени.
  
  
  E pregunta. — "Bo tin un entrada? Mester sa tur e informashon riba bo".
  
  
  "Konfia den dje", bisa Чоени здоровенному unda pl.
  
  
  Rij frunció e ceño, ma el a bai dilanti di nos na ofisina Слокама. Mi ta sorpresa den te ei sintá alejandro scol. Di bobo karu tabata grave.
  
  
  E pregunta. — "Bai biba, señor arte?" .
  
  
  — Apsolutamente, — a bisa.
  
  
  — I e mucha... ken ta?
  
  
  'Desde.' Mi no ta bisa nada mas, i riba gana un vista di joe. Baño oro почуяла e interes di ido mucha, ma mas leu di e skol.
  
  
  "E señor scol bin mira pa presentá un ultimátum, bisa Слокум. — Su hefe, no ta kere ku nos ta sinsero. Nan sigui kere ku nos ta tras di ataques kontra bo pas поедставителей ta calcula. Nan ta plania ku e ta parti di un proyekto muchu mas grandi pa un servisio duru den henter mundu".
  
  
  — E no ta bolbe bai tuma lugá, a bisa ku ta konvens'di haldane. "Mi No ta ataká mas grandi ta mas bien nos lo remplasá e dal un kontesta. Tin pidi.
  
  
  E tin kuminsá na brabu, kruel sint ku e kabes i a sali for di e lugá di biba. Ora e ta bai rij numa. E frunció e ceño, tratado di skondí di deskuento.
  
  
  — Lo No por permití bo por sigui su echonan independiente, señor arte. Konsulta riba nos poder nashonal. Òf e ta bisa den mi, tur loke bo sa, òf a manda e consulta te ku esaki no ta ta haf.
  
  
  Entre nos tabata Чоени. E el a papia direktamente huntu.
  
  
  "Tuma ku kaya" — proponé e. — E por yuda a sali bai biba.
  
  
  E mi deber entregámi? — krítiko puntra rij. Mi so kier a bai na e almasen di municipios, e unda e pl, ta kapas pa e mi ta dificultad. Den e reserved a menos di binti i kuater ora, i no ta mi a or di betr.
  
  
  — Bon, — bisa rayo. — Sinembargo no di e preguntanan. I ta bai tin un. Ningun otro. No tin tempu pa ripará di ofisina.
  
  
  — E ta ridículo — replica rij. "E por ta un triki pa desvia di mi di e sede, mientras bo ta tras di e malesa di e uso. Tur ta bai na pidi.— Tende, — e tin vociferado mi. "Ta mi sa, dia na e atardi di calcula mei eskolar e tres guera mundial. I di nos so por ta un chikitu posibilidat pa evitá esaki. Si bo ta deseá yuda, bon. Den kaso bien ta bai so.
  
  
  Nos ku joe mi a biaha pa porta, ora ku riba nos ta sigui e turbulento unda. A sigui nos bai máquina i ta ketu, a mi hotèl. Mi lugá di biba, mi ta zambullí di falis, e hawke a duna nan i a tuma Вильгельмине un nobo tienda. Tuma are, e gas di e bamba, kaba ku sint desvia di firma i e di a hinka di gas pòtlot di e bolo di pechu.
  
  
  Mi a pone un famia limpi, a tuma limpi lensu, un di e grandi ulandes di lino den e focal als di pañuelos, ku semper tin e Hawk, ora di e sede pa mi e impact falis.
  
  
  Mi ta invita na rayo arma spesial, ma el a nenga ku e kabes. Ta adekuado fuerte como solo 45 liber den e spleit.
  
  
  Di solo ta sinta den e west tras di e kasnan, ora nos a pasa riba "merkado", i empe a sigui e instrukshon di joe.
  
  
  Un or mas lat ainda viejo pa e suburbios di calcula te ku joe a tuma ta kòrda unda a papia ku Закиром. Por último, mi ta proveé den un banda i a sali for di e máquina, manera so te detuvimos.
  
  
  Sí, siguridat a bisa den su mes. — Na aki. E saludá ku e man, invitado di e kunukunan di aros, ku ta kore di e fuera di e stat.
  
  
  Ta drenta den kunukunan aros, ma Амартия rij duda den referendem su mes, profesando un idea pa loke ku a sali bai ku nos. Solamente ora empe bai mas rápido, e ta sigui. Huntu ameno na e sùit te ku nos a yega di piedra di muraya.
  
  
  — Aki ta bai — bisa joe.
  
  
  Rij a sali biaha i a saminámi activamente di muraya. A bisa ku e no por mira nada di suministro den piedra di antes. Mi ta keda para na e man na poko centímetros di e kabes na e parti di muraya. E kabel pasa na kla pa un torneo di kontrol di dos pulgadas ariba di muraya. E tin conrado asina, pa kontestá ' pesei na ascendente manera e dependiente di e prison. Rij no ta bisa nada, ma di midi kohe riba soria. No ta algu ku ta por topa riba e banda di e gana di kas, tabata e sistema di zona ku bo ta spera.
  
  
  Joe tabata e promé, despues ku mi a duna un codigo. E sosodé ku tin franqueado na kla tambe, i suave bula den e tera. Despues mi ta yuda rayo eskolar kla di muraya i a sigui. Joe жестикулировал ku investigashon distansia. Mi a aserká e. Di tera den muraya a bira e rado, i pa e kunukunan di aros ta basta tempu tin deputado. Den e dushi lus di e luna so mi a mira e yerba i chikitu kareda di palu.
  
  
  Kaminata di ta largu di muraya, aterisando di palu manera un protekshon. Na kla for di kada shen matros te alojamos i scucha.
  
  
  Sinembargo, nos tin un tiki laga e promé area. E tin armed di un palu i no ta wak den nos direkshon. E skucha транзисторное radio. Ta move riba nan rònt.
  
  
  E luna a skonde patras di e nubianan te ku ta ketu bai habri пастбищу i a para un fraña di algun esei matros, sin sa eksakto ta na nos pa buska e.
  
  
  Mi atenshon na rayo di perfume di huma.
  
  
  E di dos suave asunto inconfundible perfume di cigarrillos ekonómiko. Nos a mira e kimamentu di monton di robes pa nos, shen matros di nos.
  
  
  Lihé mira ku e area di forma improved. Di presensia a sufisiente pa convenant pa nos ta na kaminda korekto. Inclui rij ta abou hundu i ta move ku koutela, te un sírkulo di hende.
  
  
  Un mil patras di e palunan mira faborabel marka e kaminda ku ta pasa den presensia di un sèt di palu.
  
  
  "Sí ta pesei nos sentamos e came", bisa joe, i su wowo bella di exciting.
  
  
  Na otro sint di yerba mi a mira e largu baho almasen. E dak tabata kompletamente di césped i matanan, i e puntanan e islanan di manera ku e struktura no por wak di aire.
  
  
  Tin kuido pa pasa dor di e edifisio. Mas ainda tabata e palunan. E kaminda a determiná un callejón sin salida, ora nos contrast entre e palunan, a mira un sentro, прорубленную di e malesa. Ta siguimi bai lihé a sali na parlamento kubrí. Den e bòm tabata algun india di eps di e ehérsito, ku tabata asombroso nobo. Manera ta mira, e kampamentu, e manera mi ta kere ku ta pertenesé na trots?
  
  
  'Bo ta hasi esaki ta?' — ta puntra rij. "Bo Por hasi spera?"
  
  
  "Esakinan eps... ta obada pa e ehérsito".
  
  
  Rij a contact: "Mes. Òf bende na terorismo. Tur kaminda ku tin korupshon".
  
  
  Joe bok'mi mango i ta nombra na biaha. — Ei — bisa e ferviente. "E almasen di municipios".
  
  
  Mi wak den e area di e ku a bisa, i a wak e lusnan barbados pa palu.
  
  
  Na mitar kaminda kla pa prinsipal lusnan nos a yega na e baho pétreo edifisio. Bai den área habri, sin kamuflahe, i paden wak e tabata basta tempu. Korektamente riba e struktura hiba e kaminda ku ta kaba na un gran porta.
  
  
  Nos ku joe kier a bai mas leu, ma rij a bisa den un suave.
  
  
  — Deberíamos bek — bisa -.
  
  
  'Por hasi?'
  
  
  — Pa optené e recurso. Por reuní den un kendenan di persona... mil, si ta nesesario. Nos a pasa rònt di e edifisio i арестовываем tur esnan ku ta nan ta".
  
  
  El a lanta, ma mi ta bok'di e na su.
  
  
  — Ta bai pa regresa — a bisa.
  
  
  — E no por drenta ei so — a spot e. "Mi No ta tendríamos e oportunidat".
  
  
  — Hasi bo tin un idea mihó?
  
  
  — Ta laga — contact di turbulento pl. Kier hari. Na lugá di e, a hasi nan abilidat di joe, i nos подкрались otro banda di e struktura.
  
  
  Kasi korektamente a yega na nos e konosemento di e máquina. E nos a wak un di dos despues ma joe relaciona kasi asina insignia. Ku forsa a lanta i a bisa salida bini na индуистском e vestigen di relojería.
  
  
  Di hende konmov'e rifle, sinembargo tabata muchu atardi. Ya mi calidad di dje. Bai e biaha aki mi tabatin eksakto ta ku ta atendé ku... are, un chikitu asina di gas bamba ku tabatin entre e pianan.
  
  
  Mi ta activo pa e kara di hende i a wak ошеломленное expresion ora e respiró hundu, pa dam kantidat di loke ta pasa.
  
  
  Tabata muri ora ta pone ruina di e suela. Solamente a tarda medio into pa habri e berdura di e entrada i no nos ta aden. Un den un tapeit ku granatapel tabata ademas di muraya ku e emblem di e ehérsito unda. Di otro banda di e banda tabata e tapeit ku arma di kandela, algun habri, algun ainda заколоченные. E parti patras di muraya tabata inclui vários projects di pilon i базук, ku tabata sufisiente pa equipar e chikitu di guera. E edifisio a keda den su mayoria yen di improved ambos — den e pidanan di dos generashon, ku ta utilidat pa formá di estadounidenses i bo uso di otro kontra e otro ta e último dia. Ainda ta reino e almasen, ora e konosemento paresé den e bano pa e entrada di otro banda di e largu smal arte.
  
  
  Nos No ta dertien — no ta mi a mira ni tende. Parse, implementa sali for di e sombra a armed expendedora na bel.
  
  
  Tabata yegada i mucha, apenas a kumpli binti, i tabata bistí den un forma improved, mi a mira ku algun sòldánan ta e pueblo. E no ta facil; e ta fundado i diskurso.
  
  
  E skohe di joe promé, i e mucha no a no oportunidat. Disparce a duna e stoma i e revés. Tabata matá pa stellaris na e piso di tera di e edifisio.
  
  
  E siguiente dos segundo djis un etèrnidat. Mi man buska Вильгельмину, mi pianan tin doblá, i a kai den e tera. mi mes wowo e tabata na pechu di e area. No tin skohe e punto unda gòlpia, si veira ta sufisiente. Na pechu, entre e tráquea i e kurason.
  
  
  No ta proponé ku e mi ta bai funshoná. Expendedora rápido e divi ta kubrí di sanger e kurpa di joe bai pone su bista riba e Амартию kaya. Algun bala здоровенному копу, e restu di mi. esei ta tur loke ku a ku ta hasi e area.
  
  
  Перевернувшись, ami por tin un momento a wak e kara di kaya. Tabata muchu e miedu no ta mira. Parse ku e spera ku ta mata. E a man na banda.
  
  
  Mi tabata den suela i wil ta esun ku ta yuda, ora di arma area метнулось na barika di kaya.
  
  
  E konosemento no islariba. Na momento di nota e rifle a dirigí directamente na haltu pl.
  
  
  Ora rij no ta konmov', e konosementu ta duna e marcha bai einan ku stacion di su armanan di kandela. Ma di ritmo ta dividí i aki a duna oportunidat di перекатиться pa un tapeit. Spiritualmente alkontrario facil, miedu di tira explosivos di mi.
  
  
  Mi konfia den su arma. mi ta span dos biaha dos disparce a dun'é na pechu. E a lansa un gritu di un biaha, pa ta kai riba tera.
  
  
  Ora tur kaba, ku tabata responsabel sali patras di usona. Rij ainda tabata para riba medio di paulo entre bakinan di municipios.
  
  
  Nos ref ta wak e otro. Anto mi ta manda un solo. E no tabata hañá.
  
  
  — Pone di solo den e suela, a bisa.
  
  
  E sonrió.
  
  
  — Awor lo duna òrdu, señor arte? — gruñó e.
  
  
  — Ta un di nan, akaso e mi.
  
  
  Mi so diving, sinembargo no por lubidá e di dos ora e konosemento alkontrario di manera ta enter di дородного di pl i di laga e ta nan ta na bida.
  
  
  "Lubidá ku ta un ofisial di e pl", bisa rij. — Bo ta kere ku bo un cera? E sonrió ku konfiansa, ora mi no ta bisa.
  
  
  E abou ku e kabes i a skucha e zonido di ta leu.
  
  
  Ami tambe a tende — came переключал di transicion, ora nan tabata pasa den e seru.
  
  
  — Mi hendenan", explicó. "Nan a yega na arma".
  
  
  — Riba e dia?
  
  
  Sí.'
  
  
  — Ki, segun bo, bo tin?
  
  
  "Nos ta свергаем gobernashon di estado. Rograma krea un molèster pa e gobernashon sentral, den nobo delhi, pa konklushon di estado di guera. Nan hasi e promé. Solamente ku e biaha aki nos sigurá di e den e bida no ta keda ofisialnan, mi por a hasi e kaso den nan mes man".
  
  
  — Kita for di bo.
  
  
  'Sí.'
  
  
  — Lo No tin tantu destinashon — a bisa. Mi ta punto di solo den man di nos. "Mi No tin propiedat òf un persona pa pidi un cultural e stat, no por papia di tur e tabata".
  
  
  E lanta nan skouder. "Nos ta dispuesto pa kore riesgo".
  
  
  A puntr'. - 'Nos ta?'
  
  
  — Bisa basta — bisa e.
  
  
  E wak ariba e skouder na porta di e ku nos a drenta. Pafó a tende un bahada pa came i zonidu выпрыгивающих di hende. Tabata un hilarante humor, papia i di reino, manera ta hasi e hende pa bringa. Ora e promé ku el a drenta desde e entrada i a di kaya, sonrió siña. E expresion di su kara kambia ora el a mira e solo den mi man. Rij buskamentu a bisa algu индусски, i un hende ta tambe na e entrada. Den e pafó yega di duru i e boroto; despues di a keda den ketu.
  
  
  Амартия rij kuminsá na brabu nobo den mi. "Bon, señor arte, ku awor ta hasi? Bo ta rondoná. I ta pará meimei di lorá totalidat di explosivos.
  
  
  — Si mi ta muri diariamente, ta e muri, — trankil-a bisa -.
  
  
  E lanta nan skouder. "Mi ta hundu. Duda ku e morto ta asina teribel pa mi manera pa bo. Asina ku reto, señor arte, mi ta loke ku bo kier haci? Bo ta duna di arma òf подождешь te ku mi hende no eskolar nos dos ta un miyon di pida?
  
  
  Decimotercera kapitulo
  
  
  E por, si bo último dolor na e mesa, bo por bai rol.
  
  
  Asina, pa kana den e almasen ku e came di e hendenan den e pafó i totalidat di explosivos aden, dicidi kore riesgo. Bai solamente un i atendé ku un rij manera eskolar. Haña ku ta kontené su sòldánan, si bo kier a sali ei ku bida. Sinembargo, inkluso e boka di cañón pa lugar, приставленное riba bo kabes, ta ku no ta parada di dje. Rij tabata un profeshonal, un ramo di armanan i explosivo, manera mi. Ma tabatin e bentaha di mi influensia. Asina mi bok'su karta di mesa i warda ku e speransa.
  
  
  — Dunami di solo i e trapi, a bisa.
  
  
  'Bo Por hasi?'
  
  
  E facil, i a dal patronchi ariba na e kas. E ta sinta den e suela, i a hiba ku e ta nan trapi i un solo 45 liber.
  
  
  Ora el sí, mi a kaba di caba mi traha. Esaki a traha un urgente, sinembargo tabata e funcion.
  
  
  Den e het di tur e tabata e granatapel. Saka e materia i, abou, ta push'na bin ta sufisiente pa mantené e posibel riba su lugá. Despues mi ta kibra e glas di trapi kaya i a kita e sekundario, pa agregá un pòtlot di циферблату.
  
  
  Kansá di hasi e chikitu angua di ora push'un pòtlot. Bai kai e pòtlot ku alto peligroso cheque granatapel. Ora ku esaki a tuma konflikto kuater segundo pa hui.
  
  
  Ora mi ta mustra e rayo, e hari. 'Ta bai buki prome. Esaki no ta funciona.
  
  
  Mi ta parse hañá. 'Riba? Pakiko nò? Esaki ta funcion na jong kon. Bo por a tende di esaki. Mi utilidat e manera un trampa pa e bieu china contrast. Kabes di e kurpa, eksakto ta bon na e proyekto.
  
  
  — Sí, bon — rekonosé rij. "Ta un biaha, por ta. Te ku na e pèn apenas ta den liña... si un pòtlot bunita pisá... si e trapi pa yega aporta... si...
  
  
  Mi ta duna ke ta eherse hari. Apesar di su mes, e tin resultado. Loke mi a sigui. Di tres matros, seis matros; nos a bandoná, ku tin un wowo pone ku e ridículo di produktonan articles. E tabata para riba e punta di e habri buzon минометными projects. Si e granatapel ta bai explora, bamba di pilon, e mision i di otro explosivos den e edifisio tambe ta bai explora. Esaki lo ta un fuerte explosión. "Na susto, por skapa rápido", a bisa.
  
  
  'Ta?' Di bista tabata pon'e liña.
  
  
  — Huntu — a bisa. "Rograma corre na e came. Ta hustu patras di bo. Bo mester yama nan hende, te ku nos correa. Bo mester nan no ta hasi.
  
  
  — Bai — bisa e.
  
  
  Kore ta mas leu posibel pa granatapel. Nos banda di entrada. Mi a tende di su hendenan duru den nos di pafó. Ta spera nan òrdu.
  
  
  — Tómese su tempu — bisa tranquilamente. — Ta referi na e tin nobenta segundo.
  
  
  E mesora mi ta wak, i despues a wak di skol nobo na granatapel.
  
  
  — Setenta segundo, a bisa. e tempu tabata sufisiente. Na susto, pa bo tur e ta gusta... manera индуисту i tur aki. Wak e trapi. "Sesenta segundo".
  
  
  E fornikashon di soda. Ami tambe.
  
  
  — Mei funshoná — murmurá e. "Por ta, e ta implementa funciona".
  
  
  "Kuarenta i segundo".
  
  
  Awor mi a wak un otro manera ta e kaso. Hura ku mi a tende, e trapi no wanta.
  
  
  "Bo no ta kere ku e union, bo no ta?" a puntra mi mes. 'Bo no ta kere...'
  
  
  Mi mes no ta kaba di frase di e mente. Di a yega di dibertishon.
  
  
  "Trinta i dos segundo... trinta i un".
  
  
  Mi no no ta kòrda ku Раджем. Kier pa su mes. "Maldishoná ta, arte," gritu turbulento pl. "Paga e kos. Riba E Amor Ku Dios.' Bai regañadientes mi ta dirigí na e liña. Mi ta agarró di man i ta para. — Lo No, mi no — gritu e. "Bo por hasi bo завибрировать. Bo kier...
  
  
  Wak e trapi. "Mi Dios, mi Dios, dies segundo... nuebe... ocho".
  
  
  'Gormaz!' — rugió e. 'Rápido!'
  
  
  Nos no prestamo no tin un di dos. Ta karga. Hustu patras di e entrada.
  
  
  Skucha manera ta drai di индуистском idioma, i mi tabata hustu patras di e, приставив un solo den e lomba. Mi No ta duna kuenta ku e tabata kasá. Mi so por spera ku e òrdu su hende no tira.
  
  
  mi a mira bo sòldánan; algun investeren den nos di arma. E mester ta, a gritu algu otro, pasobra di e hendenan ta precipitó den e decada. Kore mesora tras di nos.
  
  
  Nos ku e came, ora rij ta duna e marcha bai dal di мускулистой man. E mi ta dal den baile dor di e ta dispone.
  
  
  Mi tiro di lugar i промазал.
  
  
  Un hende patras di mi tambe ta span, i a bula den e came. Mi a hasi e dos rápido disparce na kaya, sinembargo no a mira e tabata si ta den dje.
  
  
  Bai abou, den aire e tin voodoo un almasen di municipios. Òf mi abilidat yuda òf a шальная di bala. Mi no ta sabré, ma bou di e edifisio di e explosión, manera un guerero петарда. E promé kònòpi a ekstraordinario pa e lamper di lus, kendenan a sali koló blanku den mi reina. Despues san di algun, e zonido di dal mi tenemi di tambora перепонкам. Despues a bin e keintura, e tin den mi karu, i e prison di aire, ku a rechasá pa mi e came.
  
  
  Mision i granatapel, подброшенные den aire original di explosión, tabata explosionados, bati riba tera. Винтовочные di bala kroon mortal staat, ora mi rònt kai ruina.
  
  
  A wak un hende, подброшенного den aire i su kurpa a lòs i расчленено, pa ta kai di nobo. Otro a muri na e momento òf спотыкались e sírkulo bou di un awaseru di bala, riba ku banda di nan no tin explotó projecten, sigurá pa mitar.
  
  
  Mi a hiba un came i e direkshon di directamente na kla seku kampo di aros di "мерседесу". E expositions ainda tapa e anochi di shelu patras di mi, ora mi ta sinta den "merkado".
  
  
  Mi no sa di esaki, bo tin ainda un organismo ta un almasen di municipios di rebeldiá, ma mi tabata muchu kansá pa preokupá pa e motibu aki.
  
  
  Mi ta pasa mas di kilometer, pa dam kantidat di mi man robes bo ta debil. Mi skouder tabata malu i ora lanta e man na mustra riba djé, anto sintí manera mala проткнула di trahá di mi chaqueta.
  
  
  A miedu ku no tin hopi tempu pa piar e konsenshi i tabatin un teribel sospechá e problema ainda no ta disidí. Mi a kòrta e reserva di terorismo, i ku e por ta ku ta inclui mata di e mayoria di hendenan importante, pasobra mi no a keda satisfecho. Tabata un chikitu aparensia mi guitara prueba.
  
  
  Por ta asina, mi ta atendé ku yudansa di un hende ku ta esfuerso pa mi, te di krisis marine.
  
  
  Solamente a tin un lugá kaminda bo por bai. I mi tabatin e speransa ta ku ta bai ta ei pa perde e konsenshi.
  
  
  E friu man di Чоени suave a pone un parke den e buraku den mi skouder. Despues ta na biaha i a sunchi den e area inkurabel.
  
  
  Kontinuamente ta duna e marcha i a tuma un legal na man, e doló tabata muchu duru.
  
  
  "Pober mucha", bisa. — Suerte ku no tin mata.
  
  
  Mi ta sinta i a tuma un coriente. Mi tabata den parlamento na kama, unda nos ta asina ku resientemente a a relacionnan sexual.
  
  
  "A hañ'é ku "Мерседесом", bisa. "Bo ta pèrdè e konsenshi, ora a drenta na e plenchi di e kaminda".
  
  
  E ta leu for di e kama i a yega di bentana. Ora a habri e kortinanan, den e sala irrumpió e luz di solo.
  
  
  'O Señor!' Mi tin sofoká. "Mi dia."
  
  
  — Hasi e tin drumiendo henter anochi. Lo ta mi a tin ku hasi.
  
  
  Mi kier a duna di paña, i e kore na mi i a tuma ta leu for di mi.
  
  
  — Bo no sa — a bisa. "Bo ta di diesinku dia di... bataya importante... ku mei celebra dia di awe. Mester para esaki.
  
  
  E sonrió suave i a pone e forsa di dilanti. — Hasi bo No ta kòrda? Loke bo a pone un fin na esaki.
  
  
  'Ta?'
  
  
  "E almasen di municipios di terorismo... ku tin disparsé e anochi ariba. Ademas di ku Раджем.
  
  
  Mi ku curiosidad frunció e ceño. "Bo ta tende?"
  
  
  — Naturalmente. Henter e stat a sa. Mi a skucha e expositions ta mira.
  
  
  Mi cerro ta sinti completo. Mi No ta duna kantidat di e bisa, te nobo no ta konta den e kaya.
  
  
  "Амартия mi tin tur kos".
  
  
  "Rij? I, e ta biba?
  
  
  — Sí, heridá, ma ta biba. E ta nifiká ku boso awe un seremonia den e kas di gobernashon.
  
  
  Mi ta mi hura di mi mes. Yiu di puta ainda tabata biba.
  
  
  — El a bin pa bo den auto — bisa e -. "Resort". Di mi ta duna kuenta. Mi sa muchu. Rij a manda pa mi sport, sí, un par di burdugunan, sin lugá na dus, ku ta enkargá pa mi no a habri e boka.
  
  
  'Bo ki?'
  
  
  'Awor. Den kualke momento.'
  
  
  Mi ta push'pafó di e asina a yega na e bentana. Riba e plenchi di e bòm di a поворачивающую na kaminda di máquina. Чоени e strobami, ma mi ta bistí rápido, tratado di explicarle e ta sinta.
  
  
  Nos di parlamento, hustu pa yega di dos buki di e máquina riba kaminda. E camara Чоени hiba di lugá di biba, i ku nos a kla di e entrada traha.
  
  
  — Ta ridículo — murmurá Чоени ora nos ta hinka su puru "bertly". Rij no por tin nada ku ta wak huntu ku bo terorismo. E no a manda nan hende pa mata danki. Mi sa.'
  
  
  Sinembargo, den ei te ora ku e ta bisa, e cap di máquina paresé e buraku di e bala di 45 liber. E di dos paresé den e parachoques, ora mi a saka "bertly" na kaminda na entrada.
  
  
  Ora nos ta declama di kaya, a mira e hendenan den e bentana den su kamber, kaminda tin buska nos. Pixels den su man a sigui tira kontra nos.
  
  
  — Ta sigur — bisa e. "Ei rij — e lider di terorismo... e homber patras di expositions?"
  
  
  "Mi No, mi a bisa. Mi kontesta riba mi tambe ta straño. Di sintí e rij no tabata e lider di terorismo, no ta di inspiracion patras di yen di trupa, maske nan ta aktua no a motiva, den e duda — solamente mi ta okupá desakuèrdo kosnan ku a bisa, òf, por ta asina, ku ainda ta sinti nan rònt.
  
  
  "Bo ta ken ta, e ora ei?" — puntra Чоени.
  
  
  Mi no sa di esaki. Maske nos bunita leu for di kas, pa tin motibu di e hendenan den e rij manda pa mi, mi tabata ta pasando di pida di gas. Mi no ta reduci e wowo ku e trapi. Tabatin e teribel sospechá pa mitar di e stat mei, na un momento di release den aire.
  
  
  Чоени tuma un trankilisante. — Kana rònt un poko mas difikultat — pidi e. — Lo No nos ta lihé. Rij e no por kumpli ku su plan — a interrumpió e. — A kòrta nan kuminda. Mata di mas parti di su hendenan. E no por hasi su mapa.
  
  
  Loke ku a bisa, toka lógiko, ma mi no por a culture. Mi ta sigui teroris'diesdos preguntanan. I di proponé ku sa unda bo ta haña e kontestanan. Mi no a bisa nada Чоени, вырулив e "bertly", na kaya hefe i помчавшись na sùit ku e konsulado. Na kaya no ta reserva un ambiente pasivo ku emblema di tur e als. E cera a kuminsá links di personanan ku e paña ku ta goberná riba e struktura gubernamental di e sentro di calcula.
  
  
  "Nan bai pa e fiesta", bisa Чоени.
  
  
  "Ora empresa?" — puntr'ferviente.
  
  
  'Di diesdos ora.'
  
  
  Wak e trapi. Ta mitar di e di diesun.
  
  
  Mas te drenta den e stat mas e tabata un multitut te ku no por more so un etapa. E hendenan ta tintorero su mes paña. E окликнули nos un bon tabata tin kurashi, sinembargo e kantidat di mi ta straño. Mi a mira, no ta un persona i pipita di pólvora, ku ta inflamarán enseguida di e cargill kandela.
  
  
  E ta sinta pa e consulta american no tin rebahá di mi preokupashon. Di infantes di marina di estudio kasá ainda tabata ei. Tabatin un arma, i tabata violento kargá pa municipios, sinembargo tabata den informe di fiesta, i di nan asta di hendenan.
  
  
  Ta kompletamente pèrdè e abilidat di vigilansha.
  
  
  "Nan sa ku e trots destruí", explicó Чоени, ora sabemos na e entrada di e plenchi di consulta. "Bo uso".
  
  
  Gemí, ma e ta hari i a yama паникером. — Henter tin jesus, — ku konfiansa, bisa. — Lo No tin problema. Pronto nos арестуем Амартию. E no por hasi nada.
  
  
  Mi tin e no e kontrario. A sali di outo i ta kore den e consulta.
  
  
  Слокум apenas laira pa e eskala, ora mi ta punto di eskolar aden. E miedu disparsé den su kara manera e sodó di dilanti. Di nobo ta kambia den trankil, fresku profeshonal di diplomatiko. E frunció e ceño, ora mi mira, i a duna di nan tabata mi a resort den e último dia a kasi noqueado, ora nan ta pensa ku e mundu ta bai punto di eskolar den nan teritorio. — O, señor arte — bisa sin sonreí. — Hasi bo ta bin na e fiesta?
  
  
  Loke mi a yama. "E infantes di marina... ku no tin e personanan na e miedu".
  
  
  E ta spar resp. Ta patras. Ayera e hendenan di kaya destruí di terorismo. Mi ta kere, ku tin un yudansa ku esaki.
  
  
  — E bataya ainda por wòrdu — e insistí a bisa. "Ta un bamba por ta será na e consulta di rusia, i limpiesa di tira".
  
  
  — Cálmese, señor arte — bisa Слокум. "E kaso ta awor den man di profesional... diplomatiko. I mantene e kontrol di e ta sinta".
  
  
  E ku papiá-pone man na mi skouder. "Desentemente, awe mainta ku implementa amistat steam di man di uso". Wak bo trapi i a bisa. — Despues di dies menos, pa ta exact. Di señor scol aseptabel nos chikitu obligacion. Tin lihé ei.
  
  
  A puntr'. - 'E obligacion?'
  
  
  Mi ta pasa. Di kondukta, mucha di marina na informe di fiesta, keda para na e porta habri, i Слокам a yega na e outo dilanti di e edifisio.
  
  
  — Na e idea pa e coronel wu — gritu e.
  
  
  E tabata e di máquina, ora mi ta agarró pa e skouder. — Ta spera, — adr ta riba e. — Ku e coronel wu?
  
  
  Enojadas, ku ta derotá mi man. "Tende, arte, di traha akinan ta hasi. Used tin di kumpli ku nan trabou, mi bisabo, e agenda tarea. T'asina ku mira pafó di calcula, ainda por.
  
  
  A bolbe na e outo, ma di nobo ta agarró i aprel fuertemente den porta. Di kondukta duna un buraku den mi direkshon i despues a keda. — Ki maldishoná ta, Слокум — gruñó mi. 'Mi a duna. Ku tin invitado di coronel wu?
  
  
  — Lo No ta asunto di bo — bisa e—, ma tin un idea maraviyoso. E gesto di pas. E muchanan lo flor na e us consulta. Esaki ta pasa ofer na e television di tur e mundu kla luna.
  
  
  Mi ta for di man di nan skouder. Mi no por a kere ku e ta bisa. — Muchanan, — a bisa.
  
  
  — Sí di refugio di coronel wu. Sint muchanan.
  
  
  Ku e koló di nos na e uso. General, no a hañ'é?
  
  
  "Mi No..." Mi ta duna un buraku bin, e publisidat kuenta ku e no a konta pa e trots kumplí su trabou.
  
  
  Слокум ta bolbe, a sinta na kore bai sera e entrada patras di dje. Bo ta aki momento a yega serka Чоени i a lanta banda di mi.
  
  
  — El a bisa ku ta e muchanan, bo no? - uur. "E ora ei e kaso bai..." a hasi un pais na konsiderá ainda no ta kompletamente forma na e pensamentu. "Mi ta referi na e no ta caba. Ainda no ta. Bai e coronel wu...
  
  
  — Sí, — bisa. — Mester ta, e ta e coronel wu. Ma denunsiá ta e estadounidenses. Слокум... aki loko... e henter e kaminda jega na man na coronel wu. Corrí na kuminsamentu di e "bertly", i Чоени sigui patras di mi.
  
  
  'Ta ku ta bai hasi?' - grita.
  
  
  "Velosidat e kaso aki, si mi." Mi ta deslicé na e planta, ora ta dirigí riba e otro entrada.
  
  
  — Lo No, mi ta bai so — a bisa. "E por yega ta peligroso".
  
  
  E ignorá mi observacion i a sinta.
  
  
  "Si ta e coronel wu, bo por hasi e nos ta duna informashon riba Закире i e tèmpel?" — puntra Чоени. "Sali no a wòrdu compromiso. Sabano su nomber, por ta nan ta haña ku ta retirá. Wu, mester ta, ku e speransa ta ku nos mata na e tempu ei. E tin kasi por.
  
  
  Mi a hasi lis e zonido di merkado i bula pa e entrada di e consulta. Mucha di marina tin calidad na un banda i maldishoná di mi ta un zonido di bos ku e por scucha na mitar kaminda abou pa triste.
  
  
  Pa nos dilanti den e cera di lihé e hendenan. Nos a yama e pl i ta e tin kuminsá na diskutí e mannan, ma mi no ta baha su calidad te ku no ta stret den banda di consulta kaso.
  
  
  Na un momento mi haña mi en bano tabata.
  
  
  I di american, e uso baha e enkargo. Di su sòldánan, e ta informe di fiesta, ko'mas bon парадными di mitar. Ma tabatin un mal resientemente riba e, ora a wak e kurpa di marina di estudio uní, para den servisio di para kla di e kaya e consulta. Слокум traha mas duru ainda e ta sinta den peliger, skirbiendo un pelotón di infantes di marina.
  
  
  Di máquina a hustu dilanti di nos, ora mi ta keda den e cera, di kondukta implementa a drenta na e entrada di e consulta. Mi a mira komo alejandro scol, sali for di e porta di entrada di edifisio, pa duna bon bini na su huéspedes.
  
  
  'O Mira!' — grita Чойни. E solamente, indicó riba e kaya.
  
  
  Ta pegá pegá riba un chikitu ruinanan, a no menos di shen. E muchanan, ku mayoria di nan a no a mas ku dies aña. Un chikitu ehérsito ku e kantu di... скопом ta dirigí riba e consulta. I tur karga chikitu ramo di flor na nos bida, figuranan den e dèk.
  
  
  Слокум sali di outo i ta wak e muchanan gòrdá i reusing, komo si fuera di su personal grandi éksito diplomatiko. Inclui e bieu oro di haldane aparensia di bon humor.
  
  
  Mi ta rugió:
  
  
  "Pari!"
  
  
  Mi ta sintí manera un idea. Mi ku e grita kore sali na di kaya i Чоени patras di mi.
  
  
  Mi a tende, manera Слокум mi ta yama. E hendenan den e kaya ta kara manera un loko. E ofisial duna un buraku biaha pa velosidat e mi ta push'pafó di e asina kore di e muchanan. Despues mi a bai tin un coronel di wu. Tabata para riba un ademas, a ripará, a laga e docente di nan refugio responsabel.
  
  
  Tur pasa ta rápido. E muchanan a keda bisti haltu di un homber blanku, проносящегося entre nan. Pèrmit di kanta i a hasi atras.
  
  
  E ofisial ainda asunto pa yega na mi, i algun persona riba e kaya tambe. Mi solamente empresa di benta di e ramo di nan man. A wak un rima, sinembargo no ta topa nada i e kore na e ofisina. Despues mi wak ku otro, i otro...
  
  
  E muchanan a yama. Algun hui na patras den mes direkshon di kaminda a bin. No ta mi a topa nada, te ku mi a bin Чоени i no a duna bon trata ku un ramo di flor. Mi ta bok'flornan i lanta e bamba ku tabata bou di nan.
  
  
  Hustamente ta mi imagen.
  
  
  E coronel wu inclui e mei color na empleado di e consulta americano, pasobra a sa di uso, ta Слокум organisá until di e marcha e consulta. Si fuera un bambu riba punto di sala, e relacion di rusia lo explosivo. Sinembargo, mi no a tempu splika tur esaki. E pl fornikashon di hala di mi. Meskos ku un grupo di personanan riba e kaya. Inclui mi a mira manera ta move riba un pelotón di sòldánan.
  
  
  Hasi salvahe di kontra. Saka e encendedor i gara e mecha kortiku, ku ta sobresalí den e dèk.
  
  
  E kantidat a pasa pa e grita. E persona tin hasi drs i tin plumá moment di tur lihé na fin ta salbá. Mi a duna e marcha, pa buska un lugá kaminda laga cai un bamba, ma kasi tur kaminda a hendenan. Por pidi mi a mira e coronel wu. El a keda su so, banda di glas di e entrada den un edifisio moderno di ofisina. Den un kaso, e tabata leu for di e consulta kaso. Tabatin e speransa ta ku e haldane duna kantidat di mi tabata trahando pa prevení un bataya di su sede. Mi a laga un chikitu bamba, manera un granatapel. E kai den e evento pa wu i a kuminsá razia mas aleu. E ta pasa den e edifisio pa explotó e bamba, ma ku grandi bentana a kibra i kai riba e di awaseru. mi a mira ku a kai, despues di a pèrdè un bista.
  
  
  E kantidat kore di mi. E muchanan a laga cai nan ramo di flornan i yora.
  
  
  Corrí di e struktura, unda a wak wu. Aden un edifisio di glas хрустнуло bou di mi pia, i a tin un kaminda contento, ku ta bin for di e lugá kaminda a kai e coronel wu.
  
  
  Mi ta mira kon ta aruba e portanan di acceso. Mi a sinti mi сужающуюся di espasio entre e portanan cordia. Mi ta traha, ma e kasi a costo di bida.
  
  
  
  Kapitulo dies
  
  
  Bo ta aki momento, ora mi tin abogado den e senso, e Coronel bula di mi. A rápido. Bo mannan ощупывали di mi pa tur kaminda riba buska di arma. Hisa e man na tapa e Вильгельмину i e kuchú, ma ta sinti manera e saka algu di bolo mi chaqueta.
  
  
  — Lo No lagabo kana dwal — a gritu e.
  
  
  A baha un salt i a surgi di mi. — Lantamentu bèk, — òrdu.
  
  
  Ku gran kuido wak ariba e skouder. E ta apoyo na porta será, den preparashon pa un man pa pesar di boton ku nos ta hiba e dak di e edifisio. Su kara tabata tur den glas. Algun di e herida ainda ta sali di glas. E sanger a nase na su pechu, na barika un largu herida ku mester nifiká di muri, inkluso awor ku ainda ta konservá un investigashon dignidat. Algun menos pa e morto, e fortalesé prensa, бодрую di habits di kondukta, ku no a produsí den mi ta un impreshon di su mansión.
  
  
  Den su man a mi pèn, yen di mortal gas. Mi a kita e tapa i fortalesé e dede na e kouchi, kla pa tira. Abiente, e tabata sa con e union.
  
  
  E tabatin e intenshon di mi, i a pregunta si e tabata konsiente di e forsa di e kos.
  
  
  "Si hablás ta mira den e senso, spièrtá ami, abo tambe lo morto".
  
  
  "Ta un rosea ta tur loke nan tin mester di", bisa. — Sa bon na e chikitu deportivo, arte.
  
  
  Mi ta mi mira, manera e ta sinti bon di dede, i mi kasi no tin kuminsá na brabu den dje.
  
  
  — Ta spera, — a bisa. — Lo No ta kaminda e ta sali.
  
  
  E ta tira hari i a hasi un gesto mi ta pidi e mi ta pone ta kana. Mi ku kuido ta pone di para i kontra di otro banda di e senso.
  
  
  — Solamente bisami pa hasi, nan a bisa. — Kiko bo guitara haya?
  
  
  "E poder, arte, explicó. "Resientemente a puntra mi, ki mas por spera un hòmber ku gusta mi. Mi a bisa ku e tin tur, so kier ta seif".
  
  
  — I aki a bira un mentira?
  
  
  — Lo No, mi no a splika e otro na bòm. Solamente e forsa di ta duna riba. Solamente e hòmber na e parti di siguridat.
  
  
  'Ainda no a ripará. Bo ta bai hasi ku e bamba?
  
  
  Èl babel — bisa -. "Bo uso akaso tin menos di estadounidenses. Víktima di tiru. Disturbios riba e kaya. Chikitu guera aki ta calcula. Bisa ku nobo delhi konta e estado di guera, manera anteriormente. Rij lo tuma e kachu. Mas lat nos a deklará lo di independensia di estado di regala".
  
  
  — Ma el a traha na bai? bo ta
  
  
  'Sí.'
  
  
  "Fortificacion di kara, pasobra bo ta gino?"
  
  
  Di nobo e sinti ku e kabes i kasi a hinka pa mitar di e doló.
  
  
  — Muri, spièrtá mi. "No bo ta tuma e parti ekstraordinario".
  
  
  E débilmente steipi e kabes. "Tin dokumento. Debenan ta habri despues mi morto.
  
  
  "Dokumento riba partisipashon di e rayo di trupa?"
  
  
  'Sí.'
  
  
  Ta para i lanta klaramente e pista di gas. — Ma a pasado, a bisa. "Muri en bano".
  
  
  Aprel e boton e senso patras di mi. Senor lantamentu a lanta.
  
  
  Despues super hundu i hasi lis e slep di pèn estilográfica. Mi глотнул di aire hustu pa entre nos ta forma un nubia di gas.
  
  
  E senso tabata yen di nan, i змеился di nos, manera un tene, kla pa pasa, manera solamente laga nos tin habri pa espera. Nos pusimos di para i nos mama di un otro riba e mortal ketu riba e bataya, ku rosea entrada. Ningun di nos no a sinti. E salbador no ta. Tras subi e senso subi na e piso ekstraordinario. Mi no por a habri pasa dilanti di djé, pa velosidat e acceso na e sentro. Atendé ku espera, pa por habri porta.
  
  
  E sonrió ku aire di eficiencia. Awor ta ta mas fasil pa wòrdu matá. E lo bai wak e tuma, ku a gana e delaster bataya. Esaki ta un mihó bo meter mi ta para pa tayónan. Si por wanta e rosea, ounke ta pa un di dos mas tempu ku mi, el a gana su ultimo yuda. Konsebími e man na bolo i saka su lensu, e lensu, e hawke mi ta bisa semper ta hiba, ora mi ta saka e pista di gas ku un tarea.
  
  
  Mi ta aprel e boka i e nanishi, despues supla suave kla hegai di filter di e obra.
  
  
  Bo ta e kara di wu a promé di konfushon, despues di komprenshon, i despues di horor. E ta sonrojó; inclui e nan a sera e boka ku man. Sinembargo, den fin tabatin e espera. E super i ta lansa na mi, di su chikitu man gran mi garganta. Mi No ta opon'.
  
  
  Ora bo dede ta sera di mi garganta, a stòp. — Проклинаю danki! — grita e. Nos mesora ta wak.
  
  
  Despues di su dedenan difikultat i relato ku ta deslizó un banda. Tabata muri ora ku a kai den suela.
  
  
  Mi ta mi a pèrmití di gas na e planta ekstraordinario dispone, i despues el un tras biaha abou. Ora ku e entrada di e acceso na e promé piso di e edifisio a keda habri, Чоени kore na mi.
  
  
  Mi via e veranda di e edifisio di e care opservá konfundí e poblashon.
  
  
  Ei a Слокум, i su kara di nobo, a muhá pa e sodó, e ta wak huntu i униженно. Mi no ta haña bo ta konta i ta bolbe wak alehandro Соколову, вышедшему di e poblashon.
  
  
  Kaso agradabel sonrió. Inclui e abou pa become di dos kara, manera nan compatriotas hasi ku su sosionan.
  
  
  — Bo kurá riba tur nos — bisa, mishi di su lepnan mi a tende. — Ma уезжай di calcula awe por di anochi. Despues, contado, e a duna un buraku bin i a kuminsá automaticamente di charla riba e loke ku bo amerikano i e uso kariño ta biba huntu den tur kaminda, inkluso ta calcula. Patras di e a bai Амартию kaya, ku brasa robes enyesado i herida ta e kara di explosión ta un almasen di municipios. E tabata korektamente, sinembargo, por rei di e miedu ku e rason di e. Biaha òf tempran di разоблачат. Tabata solamente pregunta na tempu.
  
  
  Por último, e man na Чоени e entrada den mi, i e lo hiba di "bertly".
  
  
  A wak e edifisio i e intenshon ta loke ku a bisa scol.
  
  
  Mi a bai. Riba e dia despues, su hendenan di aber di mata. Pa rij por manda nan casino. Calcula a tin un lugá peligroso. sinembargo despues mi ta wak den Чоени i algu plania. — Bo kas — a bisa. "E kama ta mas dushi".
  
  
  * * *
  
  
  
  Di buki:
  
  
  Grandi Pasahero a duna òrdu na su ehérsito decision di e invitacion. E kruin mi no por paga bèk. Bo ta calcula nan a sende e mecha di yen desasternan.
  
  
  Ta keda na un persona pa evitá e: Nick carter. Mortal di traha, ora a deskubrí ku su tabata muchanan. E muchanan, yen di odia i e set di matamentu e kapitulo di обезумевшим Крысоловом, ku tabata invisibel manera peligroso.
  
  
  
  
  
  Mesa kontenido
  Kapitulo 2
  
  
  Kapitulo 4
  
  
  Kapitulo 5
  
  
  Kapitulo 6
  
  
  Kapitulo 7
  
  
  Kapitulo 8
  
  
  Kapitulo 9
  
  
  Kapitulo 10
  
  
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  E Cormier Na Agrado
  
  
  
  
  Nacional
  
  
  
  E SINO DI E PUNTO DI SU AGENDA DI PROFESHON ...
  
  
  Di hende deskonosí no tin un profesional di exploring na mundu. E inspira falta di un reda di espionaje salario di mil miyon di dollars bou di e nòmber di Topo, In. Musica, kende kruel di poder a risibí e mitar di lobo terenal ...
  
  
  NA PARIS
  
  
  Kòrá e regalo, ku a tin ku bisa nick carter di mortal wega di Topo, a apuñalado por, pa por provincia palabra.
  
  
  BO TA LESA
  
  
  Un bunita hobencita aleman агентша utilisá tur e druk pa nan bon entrada di mente i kurpa, pa priva di ick por ta haña Топкон.
  
  
  DEN MILK
  
  
  Gino aparato kasi semper el a para di ick e dal mortal di arte. E agenda di Chicom e yagmentu pa e hende, mi tabata hefe di Topo.
  
  
  BO TA TRECE
  
  
  Stima di e kriminal di guera hasi вовлекла ick den nan wega di skondí. I miéntras ku e отвлекла ick den un banda, e escurridizo hende nº 1 Topo a sobrebibí e otro biaha.
  
  
  NA AGRADO
  
  
  Eerste fiesta di district a bira un estadia ora Nick carter último a deskubrí di bèrdat identidat di skol di Topo!
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  
  
  Prologo
  
  
  E promé kapitulo
  
  
  E di dos kapitulo
  
  
  E di tres kapitulo di
  
  
  E di kuater kapitulo
  
  
  E di sinku kapitulo
  
  
  Kapitulo seis
  
  
  E di shete kapitulo
  
  
  Ocho kapitulo
  
  
  Di nuebe kapitulo
  
  
  E dies kapitulo
  
  
  E di diesun capitulo
  
  
  Di diesdos kapitulo
  
  
  Decimotercera kapitulo
  
  
  
  * * *
  
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  Klase
  
  
  E Cormier Na Agrado
  
  
  
  
  
  Dediká na empleado di e sirbishi sekretonan di estudio uní di amerika
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Prologo
  
  
  
  Express pariba, komo un gran kolebra preto, a sali di Mil, e temporada di zundra. Calidad di mecanografía, zundra bai tin e stat riba e bèrdè kampo italiano, скуля pa e reis, мчась den direkshon trece.
  
  
  Den e kombatimentu di e parti traha oscilante di tres tabata un bou di narros di hende ku maron falis su pia. Su nomber tabata carla Спинетти. Tabata komersial, iran di kas despues di un biaha tin famia leu. Wak di bentana un zundra den fin jogging pisa, intenshon, miéntras ta kontentu, ta bolbe wak na bo kasá i tin nan yu. Pa un hende ku e biaha por ta espektakular, ma pa carla Спинетти internal e lantamentu di e poblashon нервировала.
  
  
  E bon hende a habri na e entrada di servisio i a keda, mirando di carla friu bista scur, e ko'a wòrdu alabes di palu di ébano. Di bista a kai den e falis maron e carla no a kansabo bo ta pone den e meter. Debil sonrisa skrivila banda di boka di un homber, i despues a pasa e restu di e kaminda e servisio i a sinta na carlo, tereno di e dilanti di su largu pianan.
  
  
  "Mi ta sali na trece, i?" e pregunta.
  
  
  Carla Спинетти parade i ta sinti nan lugá. E ta straño den investigá di e deskonosí a sa di lugá di destinashon. E bisa: "Sí, bo i bo?"
  
  
  E homber di sonreí, komo si e tabata sa di un prome ku a tapami di carla. "Mi e pafó di bo ta trece".
  
  
  Na e sinku menos a drenta den servisio di diki homber. E sera e entrada i ta e tin armed e, studiante Спинетти, manera ta hasi e promé hende. Di bista tambe ta kai den tas di e pia di Спинетти. Bai abou, e sinti ku e kabes haltu ku e hende a gusta si e konosé di un pasa kategoria.
  
  
  Relativamente carla abou i a pone e falis, ku tabata interes di dos deskonosí. E no por a splika bo interes. Tas a потрепана i maltrato, i e no tabata nada di balor, ademas di prensa di bisti carla i algun hoben opsekio, ku ta hiba na kas di famia.
  
  
  "Bo tambe ta bai na trece?" - puntra narros e di dos persona.
  
  
  "Mes." E bos tabata pero i busca. Un hende grandi a kai den un lugá na e promé stranhero i cruz e brasanan di pechu. E tabata den su wowonan tabata bistí, komo si fuera ta te ora ku e zundra ta pone di kastigu.
  
  
  Carla bobo поерзал. A bisa den su mes ku ta wòrdu hasí, kere di tene nan tabata sinti pa nan palabranan na azur. Dos hende tabata paña mas karu na e di dje. Su kara ko'duru, ma nan no tabata similar na e di ladron e robin na inosente di viejo.
  
  
  "Bo ta hasi care, amigu di mi? Ta boso ta un poko lo pensamentu narros", - bisa dunamentu di hende haltu.
  
  
  Carlo a aplikando e dede na воротнику na flor. "Mi ta buskami - mei
  
  
  ta mi sa? "
  
  
  "Mi No, mi amigu, mi no sa".
  
  
  "Mi tin e session pa bo ta buskando riba mi mes".
  
  
  "Mi ta wak pa bo, nan no ta ta", el a bisa di un homber haltu. Despues ta hari.
  
  
  E nerviosismo carla rápido sustituida pa e miedu. Bisando ku mi mes ku no a por mira, pa keda ku e por cambia di servisio, e abou i rápido agarró di falis. Ora el a kuminsá more di su asiento, un homber ta haltu dilanti di djé, a duna un bahada i aprel falis un lugá, bloqueando e entrada di carla kana.
  
  
  "Mi No ta bandoná nos, mi amigu. Nos ta gusta di totalmente", bisa mensahe bos.
  
  
  Di bista di e musica hende ta habri. E tin clavado e bista riba e carla. "Sí, sinta. I ketu, si no kier ku tin kulpabel".
  
  
  Carlo a kai den di lugá. E temblaba. Ripará ku algu ta lastra riba su kara. E trèk di su man, e ora ei nan lo duna nan kantidat di e ta carlito ta sodó.
  
  
  "Bo Por hasi bo ta hasi esaki? Bo ta mi no a mira. Kiko nesesidat di mi?"
  
  
  "Mi a bisa den" - gruñó fondo homber.
  
  
  Paso pa i funk, carlo a keda den su lugá riba e zundra no ta para den e temporada di trece. E tabata asina estado ku a lanta solamente ora ei, kada biaha ku un hende ta lanta i a hasi un gesto. "Ban. Bo ta bai dilanti den nos".
  
  
  Di hende haltu ta pasa den e protekshon. A saka un kuchú ku pronto abundantemente di muchila. "Nos a hasi, bo falis, amigu di mi. Computers korektamente, si bo kier bida".
  
  
  Carlo a protesta. "Mi tin falis no tin nada di balor. Na susto, esaki ta un eror, si ta kometé un eror".
  
  
  "Tin e individuo i e falis". Na e punta di e cicilia e rango e carla. "O ketu bai".
  
  
  Ora carla lantamentu laira pa e eskala di zundra, tur e sodó i temblando di miedu, a evento bo, por, esakinan hende i ta mata, hiba ta e hiba. Riba bo kabes гремела e pániko. A sali den e plataforma di e temporada i tin nan wowo riba un momento mira den e kantidat di e forma di pl. Relativamente, a gritu: "por Fabor, yudami!"
  
  
  Kore bai pl, e blachi di un kuchú e senk kruelmente di e e garganta. E ta tambe, sin rosea. Kiko bo tabata e motibu? Bo Por hasi nan mester di falis? Paso pa e caba, e ta introdusí a kies ku e rant di e plataforma ku e grita ku a pasa den e último lamentá, e desplomó abou den e vos ...
  
  
  
  
  
  
  E promé kapitulo
  
  
  
  Den washington cua ta un dushi awaseru. Un diki neblina e cernía riba e stat, manera un protekshon shinishi. Ora mi ta saba pa bentana di nan lugá di biba riba e hotèl, paden te kasi asina leu manera por ta laga e pentágono. Por si akaso mi tratado di studia e sinta di e delegashon soviet riba e kaya. Mi ta buskami si e ta aterisando un di su muchanan inventá proyekto ku a pidi e interior.
  
  
  San di telefon i rápido mi a aserká e. Mi ta spera di nan e mensahe di david Хока, e hòmber ku proboká e señalnan pa AX, di agensia di mapas i e dos, ku a kontratá di mi. E traha e ta riska, i tin biaha e trapi tabata kumpli, tòg a sa di persona hopi interesante.
  
  
  E bos bo ta tende di liña, pertenesé na un di yudansa di Хока. "E bieu di e asamblea, i a informá ku e ta keda konsulado pa hopi tempu. El a bisa ku nan di salida i ta papia ku e ta e dia".
  
  
  "Danki" a bisa, fruncir e ceño, kologá e telefon. Ora david Hawke vinculaban largu reunionnan, normalmente e significativo ku, pa medio di nos parti di e algu ta bai malu.
  
  
  E impaciencia грызло mi, ora mi ta mi a kita tur su grupo - lugar den наплечной e faha, e stolte ta di mango, un chikitu di gas di e bamba ku tin fini mi tabatin приклеенной den parti interno di e bel, i a drenta na ducha. Tin biaha e ta mi kaso a parse di ta guera: plate òf no. Mi dos dia na mi den washington dc, ta spera di òrdu i hawke ainda mi no a bisa nada. Ora e kaso ta yega te ta incansabel, hopi di e habitantenan di pariba por a siña di e худощавого bieu di profeshonal, e direkshon di e ministerionan di ACE.
  
  
  Hawke mi ta yama bo ta e kapital di nobo delhi, unda bo so mi a kumpli ku e tarea. Di telefon ta merkado manera "Prioridat 2", ta e significativo e urgente problema finalisá. Solamente e instrukshon ta e Prioridat di un di e por entregá mas rápido di e agenda di kas, i e Prioridat di Un tabata reservá pa e mensahe mandá, ora di Presidente tabata den liña direct, i e sekretario di estado mordió e kou pa e artíkulonan.
  
  
  Sinembargo, for di rende di mi ta e arreglé pa papia ku Хоуком un biaha so, i esaki combersacion a pronto. Mi ta bisa solamente na man e ta privé e trabou ku e tabata hustu den mi kaya.
  
  
  Ta, probablemente significativo mi por mata.
  
  
  Lorá sèrbètè di e hep, mi a skucha e notisia mientras брился. Awor na mundu pasa largu, loke no tabata e evento pa i riba di mas parti no tabata masha bon. Ademas di ku e soledat klima tabata sufisiente pa manda fiel amigu di e bar pa e otro dos бурбоном. Sinembargo, tabata un anochi, mi no ta mei felisidat largu, si e hende sa na e mucha correa. I sa un solo.
  
  
  Su nomber tabata allen. E posibel riba un di e kara di abogado ku ta spesialisá den e tradicion di kasonan pa e kurá. Mi no sa kon bon ta manera un abogado, sinembargo, si bo resumen tabata mitar di e mesun luhoso, meskos ku su sekretario general, ta probablemente ku no a pèrdè un kaso.
  
  
  Mi No ta mira ku alle kasi un aña, sinembargo no e tabata sa ku loke tabata hasi, nan no tabatin e ofresé no largu splicacion, ora e yama. E ta bisa e reunion na otro plan pa e anochi. A kla di e stat di parlamento di outo, e AX fia pa mi. E tabata asina diki, mi tabatin e more ku e calidad di sòldachi.
  
  
  Alle e tin ajusta paña pretu ku un profundidat scohe. E tuma mi paña, despues mi ta brasa pa e garganta, e ofer na mi tur su pechu i mi ta sunchi, pa e wènkbrou di e imagen riba e растопились menos.
  
  
  "Mi No ta pieda di e tempu en bano", a bisa.
  
  
  "Bo no ta nada ku ta perde. Awe bai aki, dia a bai". E mi ta sonrió. "Mi ta mi sa, bo ainda tabata den e awor esaki ta algu abominabel un homber bieu, Hawk?"
  
  
  "Bo ta sigur, ma awe riba dia mi ta henter bo".
  
  
  Lanta un ceja. "Trosementu interesante, señor arte.
  
  
  Nos a dicidi ei pafó di e kaya. E tempu tabata muchu pésimos, i ademas, e tabata na ningun di nos kier alegria muchu leu riba e demetrios. Despues di e alle friu te karni di diki, manera e Unda Na York Tim, nos sinta, biña i pa papia di kosnan ku nos a pasa serka nos na un aña, for di e tempu ei, manera nos a mira. E mi ta konta riba nan aktividat, i a bisa ku di skol kaminda e tabata, si no ta tur loke bo a hasi.
  
  
  Despues mi ta pone e kopa i a yega na su e largu sofa. Lantamentu ku un sonrisa, e допила e restu di biña i despues ta abou un paña preto сползло ku su pechu blanku, i e pone riba mi kopa banda di mi.
  
  
  "Último, Nick - bisa e -. "Mi ta pone man pensa ku bo no a yega na e".
  
  
  Mi tranquilamente ta hari i a pèrmití su dedenan a basic abou di paña i di konvens'di su pechu. Di pezón tabata duru i den e palma mi man. Mi ta sunchi i a ripará ku nan rápido di idioma i, abou, ta duna e marcha bai kai den mi pechu.
  
  
  Hasiendo un pais den su palabranan, e ta investiga, te ora ku e a bisa ku ánimo. Na e tempu ei, ora sunchi kaba, e a laga sin rosea, su pechu подергивались na ariba i abou.
  
  
  "Nick, a pasa muchu largu".
  
  
  "Su mes, di traha, proponé.
  
  
  Na subi, a lanta na pia, e retiro i e desabrochó di paña di e parti patras. Chikitu di poko lo tin hundi ku faha di kueru di nan skouder i, abou, pone na e partinan di pechu yen. Mi ta sunchi di nobo, i su man a deslizó pa mi lomba.
  
  
  "E lugá kaminda e tabata pa?" A puntr'.
  
  
  E sinti ku e kabes di skol nobo na buska mi boka, i e lanta i e hiba kla pa e entrada di e kama.
  
  
  "Bon?" - a puntr', para riba e, quitándose e protekshon.
  
  
  "Bon, Nick".
  
  
  Mi ta kaba di desnudarse i e kologá lugar den e apoyo di stul. Alle wak di mi, di scur i e тлеющими e bista.
  
  
  "Mi ta guitara ku bo no tabatin esaki ta algu", bisa. "E mi ta kòrda di loke nan ta hasi na bida".
  
  
  "Un hende tin ku hasi".
  
  
  "Mi sa. Ma ta masha peligroso. Bin mira, Nick. No ta warda otro. Bo kier awor".
  
  
  Ora mi ta aserká e, e ta sali for di paña i pages gras ku tabata tur loke mi tabatin abou. Mientras mi karisiá su base aden di bel, mi ta sunchi e pechu. E корчилась, komo si mi protehá ta bo.
  
  
  Despues mi ta drenta den e, i e bira grandi, pa bou di mi, sinkronisá nan movimento ku mi. Nos a yega na un clímax huntu.
  
  
  E tabata tur loke ta rekordá i ainda mas.
  
  
  Nos kurpanan ainda tabata kasá, ora mi a tende di tono di telefon ta e meta di anochi. Alle поморщилась, despues a sali for di bou di mi i cogió di curiculo. A kaso na un bos den e particular i, abou, a determiná e tubo. "Esaki ta e hende".
  
  
  "Mi ta spera, nada mi ta interrumpió", david a bisa hawk.
  
  
  "Bo a bira un fièrnu banda", a bisa. "Bo ta e enter di unda nos tabata?"
  
  
  "Ta un kontra, sango, ku e lo ta tin ku yama, sa ku bo a bisa tuma e ta sali, di Nick, sinembargo, por último, loke a kuminsá aparesé. Mi ta guitara ku a pasa den e tienda di inmediato".
  
  
  Pone e telefon
  
  
  a lanta for di e kama i mi ta bistí di nobo. "Tin un mensahe pa awor esaki ta algu abominabel un homber bieu?" - a puntr'e pa alle, acerca di e entrada.
  
  
  "Sí", a bisa e ku un sonrisa. "Bisa ku mi ta kere, ku e temporada ta implementa inkreibel".
  
  
  Di awaseru stòp, ora ta pertenesé na e edifisio di Amalgamated Tres on Aire Service di upon circa. Tabata un tienda, manera a yam'é hawke, un protekshon pa sentro di ministerionan di ACE.
  
  
  Solamente e lusnan na ofisina di Хока sendí, ora mi a lihé na безмолвному e paulo. Den e revisión tabata un par di hende. Un di nan hinka di dede na e otro banda di e entrada, i a drenta i registro Hawke den e mesun mesa. Tabata gusta si e no ta muchu bon drumiendo bon.
  
  
  "Bon, Nick, con ta pasa e anochi?" - puntra seku bos.
  
  
  "Aki a bon tabata sigui". Mi ta sinta, sin hasi pregunta.
  
  
  "Mi ta kore di чертовой topa otro, tratado di traha di details su trabou". E despresiá di Hawke di burokrasia ta refleha den su kara. "Awor tin acuerdo algu, loke ku a boneiru ta un spesial agensia. Mi a duna e informashon na e dia di awe na e anochi, pasobra mi kier e dia ta bula bai paris".
  
  
  "Bo ta kiko mi mester hasi ora ei ta laga?"
  
  
  Hawke habri e cajón i saka un karta di manera patu. Den e karta e a saka un par di foto. E ekstendé e foto riba mesa. "Tira un vista bai na esaki. E anonimo chikitu budget ku ta bai ei, e final valido pa e grupo".
  
  
  Mi siñansa sosodé di tres foto. "Abiente, ta un deposito electrico. Loke ku bo ta ainda?"
  
  
  "Manera used sa, tin un sistema ta completo di sedimento na luna. Ta muchu mas mihó pa tur loke ku bo uso òf e chines tabata por mehora. Gran parti di éksito den nos sistema ta positivo ku ta mustra riba e foto. E tin e abilidat di nota di e chikitu un blanku den moveshon di gran distansia i capta riba mas chikitu zonidu emitidos pa e fin ".
  
  
  "Mi sa kon ta valido".
  
  
  Hawke sker e envoltorio ku e preto puru. "E nos mag di hasi un siguiente di tur e, Konsehonan ku a risibí nan satellite spion, i skirbi tur esaki na su patras dedicacion. Den e luna di inteligensia, ta e forma mas kudishá artíkulo den e mundu".
  
  
  "I no ta mas homber moketa".
  
  
  Hawke sint ku e kabes i a keda hinká djente na e seguro. "Esaki ta nifiká ku ta fásil horta i fásil ta keda skondí.
  
  
  Di restu, mi kasi diving. "Un di e otro banda e tin riba un di e positivo?"
  
  
  "Nos a pèrmití ku e britániko haya mas di nan. Un di nan a paga na andre".
  
  
  "Bo uso?" A puntr'.
  
  
  "Mi No, - bisa hawke. "Sinembargo, maldishoná ta, bo a guitara tin. Di chines tambe. I awor lagami esei ta un pregunta, Nick. Kiko sa di organisation bou di e nòmber di "Topo"?"
  
  
  Ora a skucha e nomber, mi ta te na dilanti. Mi relacion, mester ta, pone di manifestá mi interes, pasobra hawke pèrmití bon i ta vários kansá sonrisa.
  
  
  "Топкон", ret. "Mi sa ku e ei. Manera ta, mi a tende di e hitess di espionaje di komersio".
  
  
  "Bo ta privá i atministrá pa konosementu di e organisacion. Ta un bon. No ta hasi hopi tempu tabata ku ta surgi for di e nada, ma pa inmediato a bira un pastor den espionaje den guera entre pariba i pabou. Topo horta di sekretonan i nan ta bende nan di mas haltu e preis. Te awor robin prinsipalmente di nos, ku na komandante kòrá nan kumpra ".
  
  
  Hawke ta kansá. E pone незажженную di seguro di e kanker i tin entrada di bista. "Topo ta un scur organisation, Nick, e opinion, cohesiva i sosodé controle. Un biaha aki ta e mihó privá espía organisation, kreá for di e tempu ei, manera geen a krea su mes na alemania despues di e guera. I no por identifiká e persona ku e enkabesá. e informashon tokante di e ta mi a sobrebibí di nos ".
  
  
  "Mi sa. Mi por a hasi un par di parada di kasi kualke stat mas grandi di oropa i konektá riba e derechonan lokal soviéticos i britanico ta e hefenan di inteligensia, ma Topo ta asunto kompletamente distinto. Mi No ta bisa e nòmber di kualke persona ku ta nan ta traha ".
  
  
  "Mi ta kere ku ta interesante, ora AX desafio aki mes i trata di overige ken ta controla".
  
  
  Mi ta hari. "Mester traha, si tin kantidat".
  
  
  "Nick, e Topnan ta un bunita chikitu budget ku ta mustra riba e foto. Ta presente riba e tabata".
  
  
  Hawke nobo habri e karta i saka un resort un diario, ku a entregá. "Pa mi ta bai sigui, mi kier lesa e notisia".
  
  
  Mi ta frunció e ceño, rápido ora di resort di korant italiano. E relatonan a masha kòrtiku. Den e inform riba e morto di зарезанного e kuchú riba un vaye pa e nòmber di carla Спинетти. E asina a kometé un andén, ta trece. E pl
  
  
  buska di dos hende ku nan a kometé e akusashon den kaso di ladronisia falis carla Спинетти.
  
  
  "Bo ta kiko ta e relashon entre e i e restu di e mi ta papia?" a puntra Hawk.
  
  
  "E casino no ta interesante pa e kontenido di e falis di fiesta. Tabata nesesario pa blachi di etiqueta, ku tabata den tas. Sera centrale, ta esun ku ta strobá di micropunto ku balioso dat". Hawke tuma e resort i steipi e kabes. "Carla Спинетти no krimennan pa hiba".
  
  
  "Sin su konosementu ta utilisá pa transporte di ladronisia di dat?"
  
  
  "Ta bèrdat. I Topo ta esun responsabel. Nan ta usa e ferrocarril pa tráfiko di informashon pa e importacion di ladronisia di sekretonan un mundu liber di tabernakel di heru. Nan ta usa e print expresa, ku di salida di paris di sofia kla mil, trece i agrado. Nos lo sigui ku atenshon riba e pista, por ta nan tin desaroyo ainda tin un tráfiko na kaminda ".
  
  
  Mi kaminada vários fragmento di informashon. "I bo ta kere ku bo tin un deposito elektróniko, a hòrta, Topo, e bentabo den e tráfiko".
  
  
  "Gran parti di e mi ta kontá, a yega na nos den buleria, un deseo di e nòmber on scapa. E nos inform e Topnan ta di budget i e tabatin e intenshon di apesar ku e sofia, na bordo di expresa di pariba. Un di e uso di e hendenan, un haltu di korte di e kgb, tin revista reuni ku e agente di Topo na bordo di zundra, pa uzal un bon pa rende di sofia. Bo, Nick, mester reuni ku mando di scapa, na paris, e otro details ta interseptá di produkto pa pasa for di man den man ".
  
  
  Wak di skol nobo na foto di positivo. "Bon."
  
  
  "Mi a hiba bo den washington ku e intenshon ta puntra kontra di motor. Bo ta aki mesora mi no sa ku. Despues di asunto di scapa e kuminsamentu di kibra, pa loke mi tabatin e promer di soluciona".
  
  
  "Mi sa. I awor e tempu e espera nos na e garganta. Mi tin ku a bini pa e positivo pa ku ta hasi uso".
  
  
  "Mientras bo ta hasi esaki, si bo evidentemente habri e dak di Topo, mi no lo ta diccionario".
  
  
  "Mi ta bai wak kiko por akomodá". Mi ta pone ta kana. "Bo ta un otro instrukshon?"
  
  
  "A sali na kontra di kgb i di Topo. I dios sa ken ta mas mei ainda сунуться ku e speransa ta bira ku e motor. T'asina ku ta sigui su pasonan, Nick. Mi No ta guitara perde i e motor, i un danki".
  
  
  Mi a primintí ku ta bai trata di salario di e bèrguensa.
  
  
  
  
  Den e di dos kapitulo.
  
  
  
  
  Tabata e fin di e dia e dia despues, ora mi ta pertenesé na e aeropuerto di orly, banda di paris. E klima tabata fresku, ma kla i un biaha na taxi riba e hotèl Pone di Als den e agenda george V, 33 tabata masha agradabel. Paris tabata e mes, ku eksepshon riba e resiente moveshon di e kaya. Na e palu ku nan rònt di e arends, krese vários di grote. Mi ku nosta resort algun di mi favorí di kaya: Rue Réaumur, ku bo balans, baño di heru, e districto di montparnasse, i e bunita Rue du faubourg Пуассоньер, loke mi a hiba di ley. Awor mi no a tempu pa esaki. Mi a topa ku on scapa.
  
  
  Ku e rende di scur mi ta registra na "e Lider di Галлесе". Mi a yama scapa, ku el a duna nos i ta yama. Su bos a kore ku un aksènt fuerte i tenso.
  
  
  "Bin na e plenchi di Tres danki, banda di ley", mi ta bisa. "Bo ta shete. Tokante pa mihó, manera uses, e americano, e ta bisa". A tende un lihé hari narros. "Ta bai ta di e bar Duke's Bar, riba e kaya den mi hotèl".
  
  
  "Ta bai ta ei", a bisa.
  
  
  Pa denunsiá di hotèl, mi a compronde "lugar" - Вильгельмину. Mi ta kere ku ta kapas pa midí for di percusion tabata un di e mensahe pa e mi ainda tabata biba, miéntras ku e par Kilometer nan bai dilanti den mi, ta mustra manera bestianan di guera friu riba un karta spesial, e hawke warda nan den un cajón di su ofisina.
  
  
  Prueba sierto, nan a yama hugo, a hinka e brasa robes. Ta kuchú suave e deslizó pafó di e baliña mi man. Sent ku e kabes di ketu, satisfecho ku e hasi pa ku e tabata prepará, ku ta spera pa dilanti, i despues a baha desde e trapi i a sali na di primary di lus solo.
  
  
  Den mi tabata e promé almarza na e restorant Ces duna Ons, e bolivar di later-Мобур co au in, oeufs ta fuerte i un kopa di grandi yega borgoña. Despues tuma un taxi riba e plenchi di e repúblika.
  
  
  Mi sa e area i di e anochi tabata kier tin un kuido spesial, a pasa e restu di e kaminda pa kana. Na kaya no tabatin un wil, i a tin plaser bringa mas leu for di nan i verdere. A wak un grupo grandi di hobennan diputado di primary di e anochi banda di e temporada di otro Velilla. Despues mi a pasa bou di полуразвалившейся bog, ku ta tapami e Site di p, i a haña un chikitu plasa, riba e menciona di scapa. A forma un bieu paris - e ofisina i e parque ku un fuente.
  
  
  Riba e plenchi di e tres hotel, tur chikitu, i un di nan ta entrada di bar Duke's. Mi ta bai wak nan rònt. E lugá tabata безлюдным - ta evidente, manera ta kier scapa. Ta registro sinta na mesa banda di entrada traha, lider di e tratado. Mi a aserká e.
  
  
  "Na tolera flornan floresé, - a bisa.
  
  
  Estudio mi kara. Tabata un hende haltu ku землистым karu i oraz bou di e bista. "Ta tempran den e primary", - ku ta preokupá-bisa -.
  
  
  Mi ta sinta na e na mesa. Nos ta mira so, na excepcion di kamarero e bar. "Mi ta Ick arte", a bisa. "I bo ta on scapa".
  
  
  "Mes. Contado di konos', señor arte. Bo manera tabata inclui mas nerviosos ku su bos den e telefon. "Tin ku hasi esaki topa pronto. Mi ta kere, ku e anterior di unda mi ta biba. Mi No sa kiko bo tin na mente, no kier pa mi a mira ku bo".
  
  
  "Búlgaros agente?" A puntr'.
  
  
  "Mi No ta sigur. Un biaha, ta e Topnan. Nan..."
  
  
  A yega e kamarero i aseptá nos pidi. Scapa warda te ora ku e trese bida, i a bai di nobo, pa reanudá e date.
  
  
  "Patras di mi hotèl wak e homber, - bisa den bos baho. E di wak ariba e skouder di распахивающиеся di entrada trata di lugá di biba, unda bo ta solamente e ta disparsé e kamarero. Despues a bira na mi. "Hòrta e deportivo ta entregá na bordo di expresa di pariba, despues di dos dia na e stat di lesa, suisa. Zundra ta stroba ei, na e mainta tempran".
  
  
  "Bo Por Hasi Lasonan?" A puntr'.
  
  
  "E sede Topo ta pertenesé na suisa. Mi No sa unda". El a sigui ta sera na e entrada di e sala. E kamarero bai di sala i a yega na e bara.
  
  
  "Bo ta ken ta responsabel den kaso di pièrdè di deportivo?" A puntr'.
  
  
  "E ta spesialmente importante na e tarea di Topo. Por ta asina, den kaso di pièrdè di biennan duna izrahias di organisation".
  
  
  "Ta e?"
  
  
  Scapa habri e boka pa bisa algu, sinembargo no por provincia ni un palabra. Bo wowonan tabata habrí i e boka приоткрылся ainda mas. Mi a tende un debil boroto pa stacion di e portanan patras di scapa i a mira komo un di nan ta move. E mandíbula di scapa ku boka union, ora e ta rekonosé e asa na un lugá na mitar di su lomba. Despues ta desplomó riba mesa.
  
  
  Mi a yega di Вильгельмине, lanta un stul. Despues mi a mira un chikitu flecha, ku ta sobresalí di lomba di scapa. "Scapa?" - bisa, mirando bo kabes. Ma e no tabata matá.
  
  
  Na momento ei e kamarero ta duna kuminsamentu i a mira loke ta sosodé. Mi a hasi un kaso piso di su duru i kore dor di portanan atende na chikitu asina i e provishon. E entrada ku ta karga e callejón, tabata keda habri.
  
  
  Despues di pasa na kla scur porta, suave mi ta drenta den e callejón, e sirbishi di lugar den man. Tabata difísil pa e sombra, i e prinsipio mi no ta mira nada. Bai abou, ami por tin un momento a wak un figura scur, e parke den un lus riba e kaya.
  
  
  Mi ta kore riba e callejón i, a yega na e cera, a keda para i wak den e drechi. E hòmber kore bai den triste, e hendenan wak den e di sigui.
  
  
  Mi tin den e fundeshi grandi lugar i ta para tras di dje. E lor'di e skina, i ta mi a sigui. Mi догонял di dje. Lor'na otro skina, i nos contrast na kaya verre. Deslumbrantes lusnan di nan studiando na scur. Di hende ainda kore pa dilanti. Sigui patras di dje. Di trata i di komunidat indígeno pisin ta stòp i kara. Di hende ta disparsé den un muchu callejón, i atrobe mi pèrdè.
  
  
  Corrí te na pafó di kaya i wak den e scur. E no ta mira. So mi a mira e portanan di un par di alegre i otro forma interaccion di playa. Atrobe mi ta saka Вильгельмину i a bai ku otro percusion. Mei ta un lugá, i a tin un convenant i tin nan a bai patras di e miedu di cai den un patras.
  
  
  Pasando largu, mi prueba kada bano pa e entrada. Tur nan tabata para bashí. Ta posibel ku e a yega na e interaccion di kaya pa yega na angulo. Mi a pasa pa e cargill i nada e no ta mira. Chikitu di poko lo pasa na e siguiente, awor ta konvensí ku e a pèrdè.
  
  
  Ora drenta den e callejón banda di mi ta pasa un parti di moveshon. Algu a dal fuertemente den mi na e mesa drechi, i a pèrdè Вильгельмину. Kresementu di man di cogieron i mi ta glenn ku nan pia, mi ta mi a dal di adoquín, dos di lomba i skouder.
  
  
  E konstrukshon di bista, mi a mira ku mi tin dos forma. Un di nan tabata un hende biudo, e mi tabata den buska di e kayanan di paris, i ademas di e tabata su grandi pelon, moli otro, ta e persona ku a dal un rosa di para i tin tumba den suela. Tiki tabata den man un rosa di tubo di heru di e largura di un i medio pianan. Proponé no tabata atraídos na si mi tabata aki pa mata.
  
  
  "Bo ta ken bo ta?" A puntr'
  
  
  ku e speransa ta detenerlos. "Bo Por hasi bo a mata na scapa?"
  
  
  "Ça e vos regardá pas", - bisa e hende kondishon, bisando mi no ta mi kaso.
  
  
  "E dekretonan-vu", el a bisa di un otro, a yama здоровяка sigui.
  
  
  El a hasi. E mi ta dal na karu ku e bida di cos. Mi ta agarró di het di pia i ta keda para pa e no tin dividí den mi mente. Ta изогнулся, перекатываясь, pa mantené e resien na firma. Den un momento, ta kibra e pablo i a tende di kuido ta e wesu. E tin grado i dal di movimiento.
  
  
  Duru a lanta kontra mi tin un tuvo, ora mi ta wil, e fuertemente salida di e kaminda banda di mi. E tubo nobo kai, ma e biaha aki mi ta agarró di e i bok'fuertemente. Kai den e parti di mi, periodo di tuvo. Despues tuma un liber, sinembargo riba e ta temporadanan, mi ta pida pida di garganta i a tende di kuido ta e wesu. Tabata muri ora e ta dal di cara.
  
  
  Ora mi ta mi ta kana, e hende kondishon a tuma ta bek den wega. Manera so intento lanta den un rudia, mi ta dal na kabes, i a kai den e cera. Ta muri.
  
  
  Ta mi buska i topa Вильгельмину, despues el a busca den su losilla. Mi No a no akto di identidad. Ya mi ta papia frances, a plania ku e ta probablemente mas ku e Topnan di suisa, i e no búlgaras di agent. On scapa konfesá AX, ku ta goberná pa kgb i Topo i yuda pa planta e violensia ta un motor. Ora scapa a estudio, Топкону òf e kgb tabatin e mandato kalma. Abiente, e ta traha riba Topnan.
  
  
  Mi no kasi tratado buska ta algu ku ta di balor den e kurpanan, ora e topa den e bolo di худощавого di hende ta un pida abogado di patu. Esaki ta frances: klas Пфафф. Gasthaus Liucerne, L. Mini a deza.
  
  
  Mi ta duna kantidat di etiqueta aden di chaqueta. den e tabata e inisial H. D. a determiná e página den e bolo, mi ku atenshon e aparensia di худощавого di hende. Despues corrí di sombra di e anochi di paris.
  
  
  
  
  E di tres kapitulo di
  
  
  
  
  Riba e dia abou, bes riba e dia, mi prueba varios hotel chikitu den e Site duna-p, i den e di tres para, a destinashon. Onder skirbí dos hòmber. Un hende a худощавым, i e otro ta grandi. Un hende a drenta den e sistema manera her Dept, nomber e cookie ku inisial di su chaqueta. Grandi tabata e nòmber di naar.
  
  
  Paden hasi algun posicion, nan a forma nan pidanan di informashon. Dept a bin ku un hende por e nòmber di klas Пфафф despues di e derotá di scapa i den mi. E lèter L despues di gasthaus den e observacion, probablemente significativo lasonan. Pa motibu di ta menos, manera mi ta images. Dept sierto reuni ku Пфаффом su so, e mei, i conta tur kos a pasa aki, na paris. Directamente, e ora ei Пфафф skucha kapitulo Topo. Si e Пфафф no tabata tin un hende grandi.
  
  
  Pa mi tabata kla pa e imágen di e aktividat. Mi ta bai wak lasonan, pasobra e ta un ei unda bo ta paga e motor ta drenta na bordo di expresa di pariba. I mi a konosé Пфаффа na lugá di e Dept. Si bo mes Пфафф no tabata hefe di Topo, nan tabatin falta di un deposito di zundra, ta probablemente e cookies di e personal ta un lider. Un biaha mi por refutá revel'e konseho di e persona.
  
  
  Mi por a hasi e print expresa den paris di lions temporada di zundra, ma e instrukshonnan di e mi ta spera pasa na bordo di un tempu otro biaha, i e instrukshonnan riba e tempu ku tabata importá, e kontrato di máquina pa biaha na lasonan. Tuma e hür di Merkado-Ben 280SL, gel deporte, na e ku ainda ola di nobo perfume. Bai biaha dia mi tabata pafó di paris i ta dirigi riba tres i dan. E klima cantamento, e pasa a masha agradabel. Kual tabata antaño i bèrdè, sinembargo riba midí na nos ta hala di suisa a bira mas i mas angulo.
  
  
  Na mitar di e dia ta kambia na suisa, i e kaminda pa un tempu a bira un muchu i nos. Bai ta leu e viering e nadat serunan, ma pa e restu di e ta un di dos proyekto di sobrá di bo biahe. Banda di lesa, entre pa yerba di luna den besindario, mi ta duna kantidat di máquina, bo ta kibra e arcén di e kaminda. Bou di capucha wak e mucha. Mi ta lagabo i a ofresé nan yudansa.
  
  
  "Kiko por hasi?" - hasi pregunta, miéntras ku kana na e dilanti blou di Lus Lus 2.
  
  
  E lanta e bista dependiente i mi ta mira. Tabata un bunita kaba di pianan largu di kueru mini doblá bai vota. Su kabei no ta riba e skouder i un forma depende. Despues di e mesora e sentro di mi, di su kara a aklará.
  
  
  "Ick!" e a bisa. "Nick Carter!"
  
  
  Awor mi tabata turno pa tira un vista di nobo. "Mi ta teme ku bo tin un bentaha", - e no a deklará. "Mi no ta kere ..."
  
  
  "Di bonn, e aña pasa, aproksimadamente di e tempu aki", a bisa e ku aksènt aleman. "E Kaso Di E Гронинга. Nick, bo no ta kòrda!"
  
  
  
  Despues e mi ta kòrda. "Usa?"
  
  
  E sonrió men seal ku un sonrisa.
  
  
  "Usa eman", bisa.
  
  
  "Sí", a bisa e ku un sonrisa, sint di su bunita kara. "Masha bunita di bo parti bin, implementa pa yuda den un bieu amigu di salida.
  
  
  Den bon, a kabei bruin, a bisa. "Kortiku di kabei bruin. I e bista marina".
  
  
  "Esaki ta mi kabes di rei", el a bisa, referiendo na e di lino means. "I su wowonan tabata lens di kontakto".
  
  
  Usa мелодично ta pone man hari. E aña pasá a traha huntu di un siman di bon i embargo, na regular informashon riba немце di robes pa e nòmber di call Гронинг, e krimennan di transparensia pabou aleman di informashon militar di desakuèrdo persona den e di berlin. Den e kaso aki, usa kumpli ku e spesial pa trabou. Di Su trabou regular konsistí di e divishon di inteligensia di alemania pabou, ku ta okupa eksklusivamente e siguiente i di atencion ta aya mas ku nan a kometé krímen di guera. E tin tur loke e Эйкс mi ta papia di e, i e no tabatin e oportunidat pa siña mas.
  
  
  "Mi a bandoná ta sigui e trabou di Гронинга despues mi ta перезвонили den washington", a bisa. "E hues bo ta bon, rekonosí kulpabel na akusashonnan entregá?"
  
  
  E sinti ku e kabes ku aire di eficiencia. "Bo ta di actividad, e коротает or den e prizon".
  
  
  "Bon. Bo ta gusta di or di tende di e suerte di e puntanan di e kasonan. Bo ta hasi den suisa, usa, òf no mester hasi pregunta?"
  
  
  E uní su bunita skouder. "Loke mi mes".
  
  
  "Mi ta."
  
  
  "I ta boso ta hasi den suisa?"
  
  
  Mi ta hari. "Loke mi mes".
  
  
  Dos te reino. Ta un plaser pa bolbe wak na un hòmber ku otro. "Bo ta hasi tin di flor na lo?"
  
  
  "Mi ta miedu ku e máquina put, Nick. Manera ta kere, mi a puntra tira di mi den e stat?"
  
  
  "Ku hopi smak", a content.
  
  
  Nos sentamos den "merkado", mi a sali na di kaya i e direkshon di e stat. Despues ku mi a obra impulso, pa wak miéntras ku e sigui papia tokante di cura Groene, i a wak manera nan pechu e lèn riba un buska di esey i manera un mini-doblá ta lanta haltu den su largura kompleto di spleit. Usa e tin floria di e di konosé den bon, i ta e resultado a spectacular.
  
  
  "Bo quedas di e stat di lesa?" - puntra usa, ora mi ta cambié e liña di baho. Pa nos a habri e enorme di e stat di lasonan, municipios plantá den luna ku manchanan di sneu recent di wenter di nada ariba dje.
  
  
  "Solamente pa awe den e anochi", a bisa. "Mei, rograma juntarnos a hasi algu di un humilde, chikitu ратскелере".
  
  
  "O, mi ta encanta. Ma awe ta okupá i tin nan sali dia pa mañan".
  
  
  "Bo ta kere ku bo máquina pa e ora ei lo keda kla?"
  
  
  "Mi ta e zundra di mañan", i a bisa.
  
  
  Riba e dia abou di lesa a solamente un zundra, i esaki a mi zundra print expresa. "Ta interesante", momento di mi. "Mi tambe ta riba e zundra di dia pa mañan".
  
  
  E mi ta mira ku nan claris bista azul. Dos tin evalua e interes di e considera. Si no ta dispuesto pa traha huntu, si no ta familiar ku e empleado moment, di dos nos lo tabata sospechoso. Awor mi a mira Урсулу eman ta traha i konfia den su aprobashon, ku no tabatin un agenda dòbel.
  
  
  E no a tuma e desishon. Bo wowonan tin bild deboshon simpatía. "Bon, e ta bunita, Nick. Por bebe huntu na ordo".
  
  
  "Mi ta anhelá ku e yega". Mi ta sonrió.
  
  
  Ora nos a yega na e stat a laga Урсулу e hotèl di Paix, den e agenda b. content, den e sentro di e stat, i despues buenos un pida di un chikitu pensioen di e plenchi di sint-françois.
  
  
  Ora ta pertenesé na mi lugá di biba, habri mi falis i a kuminsá prepará na e reunion. Mi a hasi e un her Dept, i a tin ku hasi pa menshoná.
  
  
  Saka falis, mi reglanan di chikitu di divishon di deseá hegai i montejo. Esaki tabata e it di kamuflahe, i ta mental. E hawke largu a reuní den su tempu tabata un ramo di e kubrimentu. Den un multitut forma parti di e tiras di plastico "bo ta di kueru" i di multi-koló di lens di kontakto, plus i revestimientos, meskos ku un multitut grandi diferente nos ta maquillaje. A inclui di plastico di cicatrices nan por keda agregá na un parti di e kara òf e kurpa.
  
  
  Pone e wega pa e spil locator i mesa. Promé mi aplikando e plastic di kueru, akuerdo e mapas, pa утолщить brùg di nanishi i duna e punta. Despues mi ta bamba di pómulos, pa kara ko'unidos bou di наростом. Despues ku mi a largu di bulos di orea i e baile, mi karu a di kòrda e persona Депеу. Bai abou, a pone e maquillaje, e koló, e tereno maron lens bon kontakto i apto riba e maron kla di e placa. Mi wak na
  
  
  den spil. Mi no a baha desde e Dept, si un hende присмотрелся demasiado atenshon, sinembargo, por na momento di gaña Пфаффа.
  
  
  Na diesun i trinta a bai di brùg desir na rue di carine di kas di lema. Ora ku a drenta, mi ta duna kastigu nan a mitar den ta bastante.
  
  
  No tabatin e oportunidat pa sa, manera ta mira klas Пфафф. Mi so por spera ku mi a gana ei i ku ora e ta bin, el a sa di mi puedo-Dept hende.
  
  
  A yega e diesdos di e anochi, or di sita, i no a pasa nada. Bai un hoben par di studiante i ocupó un mesa dilanti, a pidi na e mesa di e parti patras di e sala, ta karu na porta. Despues a bin sinku, despues dies. Mi ta pone man pensa, e Пфафф no ta paresé, òf ku e no tabata ei. Tabata solamente un hende i a dilanti di barika aleman. No ta proponé ku e por ta Пфаффом. A yega un grupo di skol nobo kliente, i den e institushon кипело. Mi no a ni idea di manera ta hasi ku Пфаффом bo ta aki circunstancianan. A yega un di kuater di diesdos i mi a obligá di pidi un sándwich i un serbes. Mesora despues di e kamarero hiba mi pidi, e entrada a keda habri i bai un bou di un homber. Bou di пиджаком, tabata tin un but. E ta keda para hustu dilanti di e entrada i wak den su rònt. Ora di su bista ta otro di mi, e ta dirigí directamente na mi meta. Tabatin e ta e di klas Пфафф.
  
  
  E ta keda banda di mi ofisina i nobo wak nan rònt, pa sinta. Esaki tabata narros di hende ku зачесанными e kabei kòrá i bon di sikatrís ta e orea robes. "Bonjour, klas", a bisa.
  
  
  E ta sintá dilanti di mi. "Pordoná e biaha", bisa. I, por fabor papia ingles. Bo sa e regla".
  
  
  E mi no ta wak korektamente, i mi tabata gradesido. A bolbe e kamarero i a kita e Пфаффа pidi estudio di salchichas i chucrut. Mientras e pasa, mi ta saka Вильгельмину di bolo di chaqueta i нацелил "lugar" den Пфаффа. Di solo ainda no a mira.
  
  
  E kamarero hoben. Пфафф mi a mira ku mi i despues a wak ariba e skouder. "Bon. Loke ku a pasa na paris?"
  
  
  Ora mi ta di konstrukshon na e kontra e mi ta e evento e idea pa Пфафф por ta implementa e hefe di Topo, e a hasi pa nan a bai tin e biennan obada. Awor, ora mi ta mi a riba dilanti, a duna kuenta ku e no por ta un lider.
  
  
  "Na paris, a pasa bunita largu - a bisa.
  
  
  Mi a dal. Tabata e promé biaha ku a content mi karu i su wowo e streanan. Mi a mira ku mi a wòrdu balorá. Despues di su kara kambia, ora el a bolbe wak na karu.
  
  
  "Mi No, mi no ta her Die", a bisa.
  
  
  Furia i e miedu kla refleho nan muchu kara. "Bo ki ta e?" - pregunta.
  
  
  "Bo ta di unda mi a bin, tin esaki a laman bèrdat òf konsekuensia".
  
  
  "Bo ta ken bo ta? Unda Bo Ta Heru?"
  
  
  "Her morto - bisa. "I ta mata".
  
  
  Bo wowonan ainda mas a kai i di partinan di e boka legalmente подергивались. "Mi No sa, bèrdat ta papia òf no. Mi ta bai. Mi topa ku a Die".
  
  
  Fornikashon bai lanta, ma ta lagabo.
  
  
  "Mi no kier a hasi esei", mi ta spièrtá.
  
  
  E facil, ainda sintá den e stul. Di bista a kai den mi man drechi, e a "lugar" bou di mesa.
  
  
  "Sí", - trankil-a bisa -. "Mi e ta warda den esfuerso di danki na e solo. Bai tin e intenshon di sala, si bo a lanta ku e stul".
  
  
  Пфафф ingrid i ta wak e karu. Mi a mira komo union di mente, tratado di konosé ken ta mi, tratado di gusta su meta. "Mi No ta teeven a tira mira di arma", bisa.
  
  
  "Mi por bai na kla pa un entrada traha na e tempu stipulá pa diesinku segundo despues ku bo a kai den e suela". Tabatin e speransa ta ku e adapta un rol. "Ma pafó mi ta spera di amigunan. Bo kier prueba di mi?"
  
  
  Furia riba su kara disparsé; e miedu ku e tin tuma bou di controle. E no tabatin un hende fuerte, ku tabata bon pa mi.
  
  
  "Bo ta hasi bo kier?" e pregunta.
  
  
  "E informashon."
  
  
  E ta hari kariñosamente. "E ofisina di turismo ta mas leu di e kaya".
  
  
  Suspirá. "Sa humilde mi, mi ta bo kabes оторву".
  
  
  Di sonrisa disparsé. "Bo ta hasi tipo di informashon sufisiente?"
  
  
  "Mi ta kere ku deberíamos diskutí e ta privá", a bisa. Ku e man liber, mi ta pone man na bolo di chaqueta bok'riba mesa un paquete di frances suisa pa e pago di nos pedida. "Kuminda den mi", a bisa ku lihé sonrisa. "I awor mi kier e used ta pone di para i lantamentu ta bin na e entrada ofisial. Ta tras di uses, i esaki solo a manda riba lomba. Ora nos a sali na di kaya, mi lo duna mas instrukshon. . "
  
  
  E konta.- "Bo ta kere ku bo ta bai pa evitá di kastigu pa e tontería?"
  
  
  "Ta e mihó ku mi ta spera".
  
  
  Mi a determiná Вильгельмину e bolo i nos
  
  
  biaha pafó. Pasa riba "merkado" i e el a sinta e asiento di kondukta. Mi ta sinta banda di dje, dor di e yabinan i a bisa ku e tabata na fuera di e stat.
  
  
  Пфафф awor ta estado. Ma el a drenta den e outo den bèrdè luna, manera mi ta òrdu. Mi ta manda un kaminda di tera ku e tabata na man drechi di e palu, i a duna òrdu tarda, ora nos no ta visibel di e kaminda ofisial. Dia di mayor tabata paga, lo duna e marcha bai manda "lugar" ta e kabes.
  
  
  "Bo ta kometé un supsidio ku yudansa di e forsa" - den bos haltu bisa.
  
  
  "Pasobra nan bario di kasamentu di Topo sali for di mi?"
  
  
  Bo lepnan e tensó. Esaki tabata e promé biaha, ora mi ta mi maintanan riba e organisacion. "E ta korekto", - diariamente-bisa -.
  
  
  "Ban wak, miéntras, ta bai wak laboral mi, bo no ta?"
  
  
  "Bo ta hasi bo kier sa?"
  
  
  "Mi kier sa ken ta sinti e print expresa dia pa mañan".
  
  
  "Un pueblo."
  
  
  "Mi sa ku e hefe di Topo ta parsialmente bai hiba paga un deposito di zundra", a bisa. "Ma bo mi por bisa ken ta, i a duna di detayá".
  
  
  "Bo mester tin ta un loko". E ta mira недоверчивым.
  
  
  Mi no tin conrado na insultos. Bay di "lugar" e banda di su kara. E libertat un gruñido i a kai dal riba su kara kore e sanger. Di rosea a hasi mas servisial, ora e ta agarró di herida.
  
  
  "Mi no kier papia" - gruñó mi a bai kuné. "Mi kier haya kontestanan na e pregunta ku bo a hasi. I ta mihó ku ta kuminsá papia mas rápido".
  
  
  "Ta bon", finalmente a aseptá di dje. "Bo por jomar un cargill?"
  
  
  Konmoví. "Di prosperidat." Mi a opservá atenshon, manera el a saka un asina e ta. A habri e keiro na salpicadero i a pone den e tin un fósforo.
  
  
  "Bo ta presenta i garantisá mi riba, si ta bai traha huntu ku bo?" - puntra e, ainda ta fuera di un kanker.
  
  
  "E ta ta korekto."
  
  
  "Asina ami lo duna e nòmber ku bo kier. E ta un..."
  
  
  Ma Пфафф no a bai bisa nada. Di man ta liber di lengüeta di keiro i for di nan tablet di dibertishon. E bok'di mi ta e kara di karga di shinishi.
  
  
  Mientras mi wowonan tabata yen di shinishi, e mi ta dal na man drechi, i ku e forsa di push'un banda. Na e hende chikitu tabatin hopi forsa. Bai abou, e porta di e outo ta habri, i Пфафф kore sali di e máquina.
  
  
  Mi tin hura den bos haltu, fuera di bista ku ta briya. Mi ainda mi a "lugar". Mi a sali for di e máquina. Na momento ei mi wowonan tabata ta kompletamente claus pa asina nan por te Пфаффа, rápido kore na kaminda ofisial.
  
  
  "Top!" Mi ta gritu, ma el a sigui avansando. Mi a span riba e para. "Lugar" rugió, i un bala na para Пфаффу. Mi a faya.
  
  
  Пфафф ta duna e marcha bai e ta trese na e palu di robes di kaminda riba tera. Corrí patras di dje.
  
  
  Mi a kita e skouder ku e solo Пфаффа, ora ta sinta den "merkado", asina ku mi a dicidi e tin un interes, sinembargo tabata equivocado. Ora mi a sali un chikitu alvaro, desde Пфаффа san di spar i silvana pa dilanti di mi orea. Mester ta un lugá kaminda e tabata skondí un chikitu solo.
  
  
  Ora mi ta lange na grasia di un palu di pino, i a tende Пфафф ta move riba dilanti. Empe na otro di kuido. Konsebími e "lugar" bo ta di fundeshi, pasobra nos ta banda di e kaminda ofisial, i mi no kier a añadí bo dispone na e boroto. Ademas, mi kier a biba Пфаффа.
  
  
  Despues di binti yerba, ora nan por a bai pèrdí, Пфафф ta skapa di skonde su banda di mi i kore kla ta kla. Mi ta dicidi di ta menos kuidadoso. Mi a sinti patras di e, ku e speransa ta ku e no a tende di mi, te ku no ta muchu atardi. Ora mi ta mi a presentá na e ta un distansia di binti pia, ta bolbe i mi ta mira. Ta kaba di lanta un chikitu solo pa nota, ora mi ta dal e área di hep e plexo solo.
  
  
  Di solo ta span dos biaha e dos biaha промахнувшись mi dilanti, ora nos a kai den e tera. Un par di biaha e dianan. Bai abou, a agarré di man, ku e solo i dos traha ku a lanta den kana. Mi ta dal Пфаффа un punta di e karu i giro di man, ku e solo. E ta kai den su man.
  
  
  Ma Пфафф no tabatin intenshon di redirect. El a lanta di rudia mi ta na ingles. Te recorda e dal, e ta skapa, ta duna e marcha i kore otro biaha.
  
  
  Mi ta prevalesé e doló na barika i ta para tras di dje. Nos piedranan entre e malesa i ramanan di palu. Gana di e kada dos. Despues mi a tira riba dje. Dos nos a kai den mi a nan i nan man bati mi karu i kabes. Nos clavaban na e palu seku, ku ta derrumbó di nos impakto. Awor mi tambe tabata e homber, ma e ainda ta buta nan man. Despues mi ta dal ku e moketa na karu i a kai den suela.
  
  
  "I awor, maldishoná ta, bisami e nòmber di" exigi, mi ta contento di rosea.
  
  
  Пфафф pone man na bolo. Mi ta pregunta, bo por hasi
  
  
  e biaha aki a evento un nobo arma. Mi a sinti e atraso i pèrmití стилету cai den mi den man, ora di man di Пфаффа sali for di su bolo i a yega serka di e boka.
  
  
  Mi ta hasi falta un tracking di dos, pa indiká ta e kaso. Пфафф, sabiendo ku tin di caba, a pone su mes den boka di e capsula ku цианидом. E ta morto di su.
  
  
  Mi a bandoná di tacón den suela i a kai ademas di e di rudia. Mi ta agarró di su mandíbula i a tuma un habrié, ma mi intenshon no tabatin éksito.
  
  
  Despues, tur a jesus. Di bista Пфаффа tin amplio, i sintí gusta su kurpa ta den mi man. Mi ta libertat di su mandíbula, i ta habri. Tabata un perfume bètsabé. Despues mi a mira di domino coro di sanger den un banda di su boka i varios gesker den su mes idioma. Chikitu di poko su kara ta hasi mas scur.
  
  
  Klas Пфафф tabata matá.
  
  
  
  E di kuater kapitulo
  
  
  
  
  E motor disel di expresa di pariba ta kasi delisioso hiba den e temporada di lesa, ku e solo apenas mi a lanta na e leu seru. Den e plataforma a poko hende. Mi ta wak manera un zundra ku chispa ta keda para i a lesa e inskripshon na e partinan di agnes: e PARIS pa LESA for di MIL, TRECE, AGRADO, SOFIA di TAMBU. Esaki ta exóticos nòmber, i bo tin spièrtá di e konmemorashon di hopi di mi andere traha.
  
  
  Zundra ta keda para i vários pasahero a sali for di e. Na e momento, e plataforma a reuní un multitut grandi pa subi na ordo. Kasualidat tin saminámi di hende. Un di nan por ta un hende ku motor, solamente si e disposicion di klas Пфаффа no ta hasi Topo pensa dos biaha pa move e deposito aki zundra. Awor mi no ta pensa. Bai huzga na tur, den e zundra no tin programa pa topa i den kaso ku e kgb. E plan no ta fásil ta kambia.
  
  
  A bolbe wak mi di e karu, a tuma mi falis i a subi na zundra. Despues mi a tende un bos patras di mi.
  
  
  "Bon dia, Nick".
  
  
  Mi ta bèk a wak Урсулу eman. "Grote mogen, usa, tabata bisa.
  
  
  "Bo gusto e anochi di lesa?"
  
  
  "E ta agradabel", - a gaña mi. Mi ta duna kantidat di, apesar di e sonrisa, awe riba dia di hende usa a kambia. Tabatin tension, ku pa e no tabatin. "Tende, mi a tende ku tin un vagón-restaurant na di mil. Bo ta mi a invitá riba bo ta e dialuna na ordo?"
  
  
  E duda na un momento, i despues mi ta sonrió ekstremo. "Mi ta guitara aki".
  
  
  Na e momento di e plantashon mi intento wak bo ta mayoria di e pasahero, e lus, sinembargo tabata masha duru. Despues di mitar or a sali na di kampo suisa bai lihé no tin un bon calidad na corre pa e luna bèrdè. Nos ku rule, a reuní den e vagón restaurant na ocho trinta, i e no tabatin problema ku e revisión di latino.
  
  
  "Suisa pisa fanátiko, bo no ta?" Mi ta hiba e charla.
  
  
  Usa parse preokupante. "O, sí", a bisa ku falsu entusiasmá.
  
  
  "Aki ta parse di vier", einan ami.
  
  
  Mi No a tende. "O Tin smits. Awor ta".
  
  
  Mi suave a sonrió. "Usa, no ta asina, bo no ta?"
  
  
  E rápido mi ta wak grave di bista azul. "Mi No sa si bo kier roster di bo, bo ta mi problema, Nick. Por último, bo tin ku ta preokupá di su aktua".
  
  
  Mi ta tuma na su man. "Tende, si bo tin problema, por, mi por yuda bo ta algu. Mi alma ta pertenesé na AX, ma e por duna mi ta un mitar or mas of menos".
  
  
  E lanta e bista i a sonrió na chikitu prome. "Ayera pa e anochi tabata ku ta enkontra ku un hende. Na otro agenda di nos organisation. A tin ku tuma e zundra di e stat di lesa mi i nos huntu ... hasi e trabou".
  
  
  "I e no ta sinta?"
  
  
  Su bos a bira un pensa ta rabia. "E... ta registro di e lugá di biba di hotèl..."
  
  
  I aki e ta kompletamente. Usa i su colega, e agenda, abiente, pèrsiguí na otro nan hopi aya mas, i e otro ta hala muchu di tracking i e mes a fiesta. "Tabata un di su amigunan di e Tres reist?" A puntr'.
  
  
  E lanta e bista i su bista ta bisa ku nan mes. "Mi No ta studia, Nick. Mi colega, e agenda a mentá den e asuntu solamente pa piar di mi. Diariamente, e mester ta siña. No ta kere ku ainda sa ken mi ta mi".
  
  
  "Mi No kier profundisa den e kosnan ku bo no ta mi mester bisa. Ma ta kere ku nos por flor un poko e regla. Bai buska e kriminal di guera i ta spera nan ta riba e zundra. direktamente?"
  
  
  "Informatie te a bisa ku e lo ta aki".
  
  
  "Si bo por risibí mas yudansa, si e mester?"
  
  
  "No posibilidat. No ta asina rápido. Awor mi ta bisa den mi mes ku un biaha mi por bisa ku di yudansa den e kaso di e ta produsí un sinta".
  
  
  A sigur. "Bo por bisa ku e a",
  
  
  
  Usa sint ku e kabes. A wòrdu pronunsiá den e agenda. E tabata un gran prueba di trabou ku e "muha obranan" - gusta masha bon ku tin eskrito di uso na e tin ku ta konserní e konosementu di traha.
  
  
  E kamarero trese di kuminda tamaño i e cafe i a bai. Wak pa e paulo i a wak sintá den e ruina pariba di hende abiente, ta gino. E ta wak di nobo i, abou, rápido sentro di atenshon riba su dialuna.
  
  
  Keriendo, bo por ta gino profeshonal, loke mi buska di e konmemorashon di e nòmber di bo por corector di пухленькому hende. Mi hefe hawke ta insistí den e desakuèrdo midí for di percusion, ku e nòmber di e fundeshinan di nos komersio, un di nan tabata konsistí di agente di mi pago seriamente siñansa e archivonan agente aktivo riba e otro parti. Por ta asina, mi tabatin un ofisina di menshoná.
  
  
  Den e kaso aki mi no a wòrdu kapas pa inventá e nòmber. Mi no por a sa di chines. Esaki no ta e exclui di su enemigu. E por ta frekuentemente завербованным na exploring, un hende ku a bira aktivo di e bon bishitá na delaster biaha hasi su trabou. Mi sa, e por ta konserní ku Topo.
  
  
  Di otro hende, e west, el a bai i ta pega na gino. Mi ku e interes opservá nan, гадая nan bisa. E curiosidad mei mata un pushi, ma pa ningun hende den mi mes i nan no ta europe. Na e falta di curiosidad ku tin biaha resultado total.
  
  
  Mi ta tuma un arbo di cafe bai wak, manera e vagón-restaurant a drenta un nobo par. Pasa na e paulo i a sinta na mesa chikitu ademas ta di unda mi tabata sinta ku rule. Muher tabata banda di e trinta, ku e scur kabei maron i un bon figura. E homber tabata di media altu, ku kabei maron i fuerte di e baile, bou di estado di e nanishi.
  
  
  "Bo ki ta e, Nick?" - puntra usa.
  
  
  Mi ta steipi e kabes. "Nada." Mi ofisina di memoria ku a kaba di deskubrí algu den e hende estado di nanishi. Su nomber tabata ivan lubyanka, i e tabata tin un agente di e kgb.
  
  
  Na e momento mi ta bok'di e kabes di china i pa su próhimo. E aparishon di blanca significativo algu. E tabata na enkargo di haltu di korte di e kgb, e tipo di hende ku e uso manda pa e negosiashon ku ta un organisacion manera e Topnan.
  
  
  Lubyanka i un muhé ku e, ta e streven formula e responsabilidat pa intercambia entre stranhero. Bai kuné i su contamento buskando e ta caba.
  
  
  Den e bolo tabatin un chikitu micrófono. Mi ta guitara, pa ta pega na mesa, patras di e kiko ta sinta lubyanka i e muher, i bo ta di buèlta ta di servisio i a skucha nan combersacion. Mi tabata konvensí ku ta masha interesante.
  
  
  "Bo konosé e persona, Nick?" a puntra usa.
  
  
  "Ta bai tin un tiki konosí". Mi ta push'pafó di e. Tabatin sufisiente motibo pa e preokupashon.
  
  
  "Por ta, bo interes muher", a bisa e, ta mustra ku mi sombra di e sonrisa.
  
  
  "Ta un poko probablemente", severo mi. "E no por kontinuá un bela dilanti un danki".
  
  
  Pa motibu di ta menos, esaki tabata e bèrdat. Un di e rekuerdo di mi a pasa familiar ku rule, inclui un kortiku pais den e kamber.
  
  
  E opinion, e mesun intenshon di e kabes di skol un aleman di e mucha. E ta hari suave, a hinka e man na kla mesa i mishi mi man. "Ta un kastigu un biahe di trabou, Nick".
  
  
  "Esaki por ta e no ta solamente un negoshi. Mi ainda mi a kita bo paña", a bisa.
  
  
  Mientras hablábamos, mi ainda wak Лубянку i di e muhé. Di conservacion ta hasi mas halto. Mi no a dicidi pa lubyanka a uso agenda, ku a pidi pa kumpra e deposito di vigilansia di e Topnan. Ma kiko ta pasa ku e muhénan? No ta proponé ku lubyanka reuní den e zundra pa dibertishon i wega. E informashon di ACE di e ta bisa ku e a tabata e homber di negoshi, sin ningun tipo di distinguí debilidatnan, seif, ta posibel, den e herencia di e community tabata e futuro. Paso den e aki señora e tabata espía.
  
  
  Ora mi pensa riba esaki, muher evidentemente wak mi direkshon. Bo wowonan tabata friu i tin diferensia, i e bista ta direct. Bai abou, un biaha ta konta den korte di e kgb, i e buki nobo ta dentro di e date.
  
  
  Mi ta pisa e posibilidad pa un muher tabata e representante di Topo, nan tabatin un deposito di vigilansha na e mi a di pèrkurá pa rekohé. Awor mi ta bisa ku e hefe di Topo ta e positivo den e zundra, pa hiba pafó educacion. Bo por ta ku e muhé aki tabata e cerro ta un super-mas duru pa e organisacion, manera Topo?
  
  
  Si e tabatin pasa, proponé ku e por a sa di assist reina.
  
  
  "Nick, mi a dicidi contact di e persona ku ta buska. Mi No ta puntra bo, si mi no ta ademas di ku bo", interno usa den mi pensamentunan. "Nos pa buska e di sinku aña. E tabata e otro teribel casino. Tempu dirigí e kampamentu pa prezo di guera di polonia, e ta rápido e rason di su man, tabata mas found ku esnan na e пытал. "
  
  
  . ;
  
  
  E aleman di e mucha muher bolbe wak na e bentana den banda di nos. Enfrente di quedarme so trahando halen koral. Hasi lis na carlos bou di e zundra e ritmiko koló di su bos baho.
  
  
  "Na agrado, nos a haña su kaminda. E di nos ku nos a mira deporte riba su karera, ta yama e Cormier - Белградским e kanker. Na e tempu ei, e ta peligroso i impio. Apesar di tabata sera, pa hasie di e mas di un biaha , e einan a hui di nos. Desventaha di nòmber, e personal i inclui e karu. Mi No sa nada di nan bida i no sa eksakto kon ta bai awor. Sa ku e hendenan, ku tabata familiarizados ku e e pasá nan a duna un kantidat di skol di frekuentemente na agrado. Ta suponé ku ta bai huntu ku nos riba e zundra ".
  
  
  "Mi ta mi e ta mas ku implementa nobo tarea. Di cultura ta masha importante pa bo".
  
  
  "Sí, asina bo ta. Ta ku e a hasi..." mi no ta kaba di frase. No tabatin su kaba.
  
  
  Mi ta droga a resta riba cafe. "Ban di mantené e kontakto, usa. No tin masha grandi den e zundra. Mi a para den su banda, si bo понадоблюсь. A laman, bo no ta asina?"
  
  
  "Mes."
  
  
  "Bon." A wak kla paulo i a mira ku e lubyanka i muhé ta bai huntu.
  
  
  "Ta sinti", a bisa, pafó di bo bolo algun illes i a pone na mesa. Mi a lanta den su asiento. "Nos encontra mas lat".
  
  
  Lubyanka i e costa sali di vagón-restorant. Nan ta dirigente na final di zundra, i no di nobo den e coupé di e klas. a sali tras di nan di e máquina rápido wak e gino, e fraguó. Su kara tabata skondí, ma el a wak di nobo, ora mi ta pasa largu.
  
  
  Den e parti trata di zundra e entrada un chikitu merkado i e muher materia i di lubyanka bai directamente na e. Ta pone di para i einan e combersacion. Nan no ta mi ta mira, ora mi tabata para riba курительной tras di lomba. Konsebími e man na bolo di chaqueta i saka un disko di micrófono. Ku yudansa di e deposito aki so mi por haña sa ku ta bisa. Mi a bai ku nan den e plataforma.
  
  
  E zonido di mi aserkamentu a sera pa e moveshon di e tres, sino tambe su bos. Mi a publica evidente di muzik i bira. Muher mi wak ku facilidad; lubyanka atenshon mi ta examen. Ta ku e mi no ta entre.
  
  
  "Bon dia", a bisa ku aksènt frances. "Dia, bo no ta?"
  
  
  E muhé ku impaciencia di lomba di mi. Lubyanka, grita: "Sí, dia".
  
  
  A puntr'. - "Bo ta te na unda e idea?" Mi sinsero e piar e ekilibrio, i ta agarró di baranka banda di e blanca, pone laura ta bòm di farandula.
  
  
  Awor e kara di blanca e tabata hasi. "Tur ta dependé di e circunstancianan", bisa. E no kier e tokante malestado mas ku ta e muher. E friu a kita for di mi ta bai wak disparsé e lastro, dilanti блестевшие e solo materno.
  
  
  "Bon, un bon dia", - a bisa.
  
  
  Lubyanka sint ku e kabes, sin miami. Mi ta bisa e marcha i na aden. Ora mi a pasa un vagón-restorant, usa mi no tabata. Mi a aserká спальному outo i drenta den kombatimentu number tres. Despues mi a habri su falis i topa skondí den e tin un chikitu un multitut grandi recente. Mi ta steipi i marcha bai sera e trapi.
  
  
  Promé ku tur kos, ta e a tabata estático. Despues skucha genealógiko chasquido di e wilnan di zundra i di sinterklaas ku e ta e bos.
  
  
  "Bo ta nesesario... mustra e aparato... hasi un proposishon". Tabata e bos di blanca.
  
  
  Mas estático e di bos famia.
  
  
  "... No revel'e deportivo... si nos laga nos bai studia... tin un bon foto... mi cup mas lat".
  
  
  Bai abou, e bos di blanca kortiku a mand'ku un muhé, i e conservacion ta mi a kaba.
  
  
  Mi a kita e tubo i a skonde e equipaje. Awor mi no tabata sigur. Muher tabata e agenda di Topo, i e tabatin e ta wak huntu ku e Лубянкой pa benta di un ladronisia pa un motor.
  
  
  Sinembargo, ainda liber un pregunta: bo ta e muher riba e zundra un òf a ku otro оперативником Topo, un biaha, e hefe di e organisation, ku, segun e produccion di on scapa, a skonde e bista. Si e tabata na bordo di, probablemente, tabata hefe di Topo. Den un kaso, e probablemente ku no ta bai a hiba e deportivo den su mes, i por inclui no ta den servisio. Tabatin e compra na asegurado.
  
  
  Almarza a sirbi un restaurant di kuminda hustu pa yega na mil. Konosé di Урсулу, i huntu nos ta kome. Proponé na e plaser bo por permiti mes den un di e demetrios di kombatimentu. Sinembargo, mi no a or di pensamentu largu di parto. Mi a duna un marcha
  
  
  pa sa di hasi kombatimentu ocupa muher riba Topnan.
  
  
  Mi por kumpli ku su mishon, ora zundra a keda den mil i e vagón-restaurant kitá. Usa breve di baha ku zundra pa tira un vista di e pasahero ku a biaha pa amplia e pal'i mi a bai ku e. Gusta biaha, ora zundra a bai pafó, mi a gusta un muhé Topo a sali for di e entrada di e temporada i e pueblo den e di dos buki di dos demetrios di agnes, e bisiña ku Future 7, unda mi lagabo. Mi a bandoná Урсулу den e plataforma i rápido e tres'di Future 5. Na drenta na asilo, a ta un muhé исчезающую den servisio. Pasa na e paulo i ta duna kantidat di e a drenta den servisio di 4. Mi ta pasa riba e final di e máquina i a sali den e plataforma. Haltu темноволосый un hende tin algun sinkuenta aña - ma ku un mucha, guerero bisti - ta pasa den e máquina; tabatin un radio portal di aleman di e marka, ma el a wòrdu trankil. Mi ta pasa breve sint ku e kabes i drenta den e kamber. Mi ta kòrda di mi a mira den e temporada di zundra di lasonan. Despues ku e a bai, mi ta bai nobo di zundra i registro Урсулу.
  
  
  Observa di e persona, ma ainda no a haña su homber. E nada.
  
  
  "Bo sa kuantu tempu ta na bordo?" - a puntr'e, ora nos huntu ta subi na ordo.
  
  
  E por bai na agrado, sinembargo no ta seif. Ta posibel, a yega na esaki na otro patras di e bai, den enkargo, lo no ta hiba na ordo ".
  
  
  Nos a mira komo amtenar un zundra den forma di e plataforma di раскачивает di "webu escalfados", un disko na e palu, ku mustra riba e mayordomia di zundra ku e temporada di zundra. Ta produsí un lihé рывковое di moveshon i zundra sigui su kaminda. Hopi hende evitando e man ku e plataforma.
  
  
  Mi tabata ta sera usa. A pone un man na su hep. "Bo ta hasi kere ku bo ta siña for di hende, si e ta mira?"
  
  
  E ta wak, i despues di e temporada, ora e quedarme so dilanti di nos i a kai den e zundra. "Manera s e Tres reis, a tiñó di kòrá. E, probablemente, punto di kabei. E ora ei e a bode, sinembargo, ta posibel ku e feit su. Sinembargo, tin kosnan ku mi por buska. E ta un hende grandi di bo midí. Pa a di e tabatin un sikatrís di bala. Mi ta duna kuenta ku e tabata posibel kita quirúrgicamente, ma ainda mi a topa."
  
  
  "Mi No ta hopi".
  
  
  "Tin algu otro. Tin reforma e articulo di man robes. Bai ta duru ta kambia".
  
  
  "Ta un poko tempu. Ma ta bai sigui un persona ku tur e tempu di man robes den e bolo", a bisa na prome.
  
  
  Usa legalmente mi ta sonrió. "Si bo ta bai un hende ku por ta, Nick, tin e speransa ta gaña bai na bo meter di identidat".
  
  
  Parse válido. Sinembargo, su dedikashon no ta ta úniko ku ta atras.
  
  
  Mi ta brasa, i di e ta bolbe su lepnan legalmente приоткрылись. Mi kontra di su lepnan, i e bisa.
  
  
  Den un ratu so, e ta retirá. "Mi ta, ainda el a gusta hiba nan kompañeronan di e agente di un bon tabata tin kurashi", bisa.
  
  
  Mi ta duna kantidat di con bo pechu прижималась di свитеру, ku a keda den su. "Bo a konosé, mi ta gusta ora tur sonríen", a bisa.
  
  
  Tabata un tiki desanimá, por ta un poko ponebo riba e manera ku a bisa na sunchi. "Mi tin ku bai di servisio, Nick. Nos otro biaha".
  
  
  Mi sonrió. "Historia ku e". Despues, e ta bai.
  
  
  Tabata nobo riba e tereno habri. Tabata un dia solo di primaria. Italiano kual tabata biudo di koló kòrá ta briya di e mapa i azul di flor di mondi. Inecia a nos siguiente para na e atardi, i mi ta spera siña di muher riba Topnan, pa nos ei miramentu.
  
  
  Mi a pasa pa duna, den kual tabata e di onor den e promé i di dos klas. E di dos parti di e klas tabata masha ruidoso i menos cicilia, ku e promé parti. Den e kombatimentu di promé klase ta cera e portanan, i den hopi di nan tin задернуты kortinanan pa privasidat. Chikitu chikitu ta pasa pa un vagón na otro, a ripará ku e personanan di viejo, ora nan charuba, luganan di e karta òf simplemente sintá i ta pega, permitted di moveshon di e tres di sunrise e soño. Den e delaster máquina drumiendo atrobe mi a deskubrí ku шатенку. E tabata sinta ku dos hòmber, ni un di nan no a Лубянкой. Un di e hende tabata ku e radio, bo ta pèrdè mi, bin na bordo di mil. E ta sinta i teniendo, mirando riba e bentana i, e opinion, no tabata sa na ningun hende. E hòmber ku e radio cuido di e delegashon di e diario. Otro hende, gòrdá, pelon, ku alegria i kome di almarza, ku ta trese kuné na bordo i tabata no prueba atenshon na e otro dos buki. Mi a pasa largu e coupé pa e muhé ta observa i e direkshon di e Future 5. Esaki tabata mi oportunidat pa wak aden.
  
  
  di servisio.
  
  
  Mi tabata so na asilo, ora e yega serka e entrada. A yama un biaha pa e asegurado ta den kas no tin òf su amigu, ni e wardadó. Bai abou, rápido mi ta acceso fòrti i a drenta, sera e entrada patras di dje.
  
  
  Esaki tabata típiko di kombatimentu di drumi ku e úniko observacion di un banda di e chikitu di biba i e meta di anochi i un spil ku otro. Tabata e states pa equipaje, manera ta e dia di e agnes, i e muher a lorá meta.
  
  
  Mi praktiká un di equipaje i acudi pa tur. No ta mi a topa nada no e foto mi a menciona den conservacion ku Лубянкой. Registro e patu di imigracion, den mi ta buskando e ta eva schmidt, di nacional suisa.
  
  
  Ta diccionario di e equipaje. Empe sistemátika di registro di kombatimentu, mirando e paña di kama i tur e demas, loke e por a keda skondí e positivo. Ta kasi jesus, ora ku e entrada a keda habri dal. Un di e dos hòmber, muher tabata ei, tabata e gino, di ken mi a mira den e vagón restorant. Ku e tabata ku bo kompañero di cena, e west di siudadano di cada ariba, рябым hende.
  
  
  Kada un di e onrust e revólver. I kada un di arma ta dirigí riba mi.
  
  
  Mi a sonrió. "Cabello, bo mester dal".
  
  
  More, e hende seru e entrada. "Bo ta nifiká ku mi ta met awor?" - puntra e gino.
  
  
  Chikitu ku por a para. Bo nicolas tabata di silencio. Si mi ta soltarán algun bala, ningun hende pafó di kombatimentu no sa.
  
  
  "Mi No ta sea impaktante", el a bisa di china смуглому hende den perfekto ingles.
  
  
  Maske e persona смуглого tabata recorte, i su diki garganta kubrí di akumulashon di diki, nan skouder ko'fuerte, i e man nos. Mi no ta duda ku e ta kapas di kura di su mes riba e lucha.
  
  
  More, e homber tabata baho i grave, di barika выпирал. Tabata gusta si pasa muchu tempu liber pa e bebe. E bista riba su рябом kara tabata banda di planta. Mi ta aprecia patras di chines manera un enemigu, komo ku tin mas lihé i, probablemente, e menos inteligensia ku su próhimo.
  
  
  "Bo ta haña ta e buska?" mi ta puntra di china.
  
  
  Mi ta uní ta skouder. "Bo ta kere mi tabata buskando?"
  
  
  "E kontesta ta tantu, señor arte. Si bo ta bai fungi ku no sa ku ta papia, mei permití mi amigu pa bai na biaha bai tira".
  
  
  "Mi no kier ku esaki ta sosodé". Ta den e proseso di stablesé e mannan ku e mannan na ariba. "Mi ta ku man bashí, manera por wak".
  
  
  "Bo ta posibel, eva schmit no ta di deportivo", bisa more, e hòmber.
  
  
  "E, por susto, posibel. Loke ku bo ta kere di esaki, e shon arte?" - puntra e gino.
  
  
  "Mi No sa. No tabatin e oportunidat pa sa di soria schmit. Bo sa con mi nomber?"
  
  
  "E ta bisa, den nos archivonan, ademas di ku bo voto. Bo sa kiko bo ta sera bira un gloria den nos área. Mi tabatin e speransa ta ku nos por topa ku otro".
  
  
  "Bo archivonan mester ta mas exhaustivos ku nos. Mi tratado di kontra bo, ora mi a mira bo ta e vagón restorant. Mi No por".
  
  
  Di china sonrió. "Den e archivonan di skol no ta mi foto, señor arte".
  
  
  Aki ta duna oportunidat di konsiderá. Esaki a pone un kategoria spesial.
  
  
  Di china ta sinta den e rant di stul eva schmit. "Basta di mi, señor arte. Mi ta un hende humilde. Preferá mi no ta papia pa su mes. Preferá bo nos ta konta, bo sa cuanto bo ta di organisation, e ta yama su mes Topo".
  
  
  Mi no ta mira ningun motibu pa mantené e na konseho. "Chikitu", a bisa. "Mi no sa si e eva schmidt, e hefe di e organisation òf solamente un di e trahadónan salario".
  
  
  "Bo ta aktua, e no ta un òf otro", - tin nota di china. E aparensia hañá di e tabatin mas informashon tokante di Topo, ku tin. "E muher schmit - no ta hefe, i, sinembargo, e sin duda mas ku un simpel detaye".
  
  
  More, e homber, прислонившийся di e entrada, el a more nieto. "A bisa mas di nan e nos ta bisa", - ta keha e di chines.
  
  
  "Komo ku nos ta di mata, sinembargo no tin diferensia", a bisa e gino su seguidamente dushi bos.
  
  
  Mi ta replace klaramente e pianan na tin e posibilidat di more na un di e hende. Mi no tabatin intenshon ta abou, no ta trahando promé di mata. Ora a hasi mi moveshon, mi ta siña tin un hende ku tabata mas banda di tur.
  
  
  "Bo tambe, no barí ta. Topo bende e deportivo kaso", a bisa gino.
  
  
  "E a duna di nos. No queríamos paga su balor. Dicidi hasi su lugá".
  
  
  Mi ta abou ku klaramente tabata bai biaha, permitted ku bo peso bai ademas di ku moveshon pa prepará
  
  
  tira un hòmber riba e kama. "Bo ta referi na e zundra por ta un heredero di tur tipo di agente ku tin e speransa ta horta deportivo na personanan ku a hòrta den e promé ?"
  
  
  "E ta un problema di e di capitalistas, yama na liber mes. E lanta e spiritu di kompetensia", - hari, el a bisa di china.
  
  
  More, e hende a papia di nobo. "Tin e mihó di pafó di e ta sinta. Muher por bin bek na un momento".
  
  
  "I laga nos a kontinuá ku esaki, amigu di mi. Sinembargo no ta tur dia e tin e oportunidat pa papia parsialmente ku e estadounidense casino. Di kuantu mi amigunan tin kibrá di su awor prostitushon, karera, e shon arte? "
  
  
  Mi ta uní ta skouder. "Mi e ta un hende humilde".
  
  
  "Ta na nos занозой. Ora bisa algu ku a garami di motor i alumno di bo, por risibí logo di presidente", - злорадным bos bisa di china.
  
  
  Mi a plania nan ta un bon par. More, e hende kier a mata mesora di puru impaciencia, i e sino e interes riba e gloria ku e por a haya un marcha di pekín mi скальпом na hep.
  
  
  Ku e man robes china nombra di otro. Despues el a lanta den e drechi di revólver. E a keda kla pa kumpli ku ami i mi no a bai arriesgarse. E a plania pa dos всадили mi kabes di e bala.
  
  
  "Mi a gaña danki" a bisa.
  
  
  Di china ta habrí, a pone e dede na e still. E hòmber na e entrada hura. "E forma, henk su".
  
  
  "Henk-su", proponé i di e ofisina di konmemorashon di bestianan. Henk su, e legendario china comunidad, e agenda, ku éksito tantu skond'su identidad, ta e tabata mas parse di ta un spiritu, ku e karni i e sanger. Riba diferente momentu mi a tende, manera ta deskribí manera un bieu. den otro kasonan, mi a tende di persona firma e no, e solamente a trinta. I no di e persona no ta konosé bon. Ta solamente mundialmente mira, abiente, riba un variedad di skars. Pasobra e konseho di e henk su ta fortalesé su mes pa un matros homber, tabata e di traha pa e personanan ku tabata sa kon ta mira ta aktua, tabatin ridícula kustumber pa mata un morto poderosonan.
  
  
  E wowo di china e streanan ainda mas, ora e nòmber di e выскользнуло di e boka di su interlocutor. "E tantu", - - uur e смуглому homber. "Bo tin spièrtá, pa nan no a mustra mi nomber".
  
  
  E wak di nobo, e expresion di su kara mi no tabata afabel. "Awor, señor arte, su morto ta mas probablemente e promé".
  
  
  "Di pueblo mester wòrdu remente mester ta positivo. Sin duda tin saka di mas grandi antilla".
  
  
  "No mas cháchara", - skupi e di mi, kayente na e ta hasi ku su otro a hasi un eror. "Bo a bisa ku nos gaña. Splika mi".
  
  
  "Mi ta deskubrí ku un budget. Esaki tin di bolo". Mi ta konmov'di man. "Ta na mustra aki riba bo".
  
  
  "Arte, kita di man di nobo, i ta di compra di e losilla ta un persona morto", bisa hen.
  
  
  Mi ta conga. Mi sa ku e tabata na e mente di kada palabra.
  
  
  Henk a hasi un gesto. "Tira un vista su losilla", el a bisa di un homber ademas di e entrada.
  
  
  More, e hende ta sinti na biaha, i pa un momento, su kurpa e a bloqueado e samen henk, facultad di moveshon di mi man, ora mi ta aprel e stolte e palma mi man.
  
  
  El a pasa man na bolo mi chaqueta, i a agarró di hugo i hinka e punta di e nabaha di diki di barika. E habri e boka di su bista ta kedando e doló. E ta desplomó na biaha i a agarró pa nan skouder, pa utilidat manera eskudo.
  
  
  Henk span riba mi. Ta straño смуглого homber, ora mi ta agarró di обвисшее kurpa. E dal a bula, maske e bida улетучивалась ainda riba impakto di e bala.
  
  
  Prestando di djente, mi ta push'un peso di morto na man bin, hurling e kurpa un banda di e stul i di china di agenda. Henk esquivó. Pa persona nan kresementu a asombroso rápido. E a bai ku e kaminda, i e kurpa di bo kompañero e derrumbó na kama abou.
  
  
  Henk nobo a bai tira. Mi a hasi e buraku di e i a tende, manera un revólver ku silencio den su man publiko e zonido di algun. Mi ta te, siguiendo su kurpa na biaha bai abou i bati ku e para di nan firma drechi.
  
  
  Di dos spar a bai pèrdí pa motibu di mi moveshon i despues mi, mi a siña di skol japon di arte, mentalmente dal henk na man, despues di a lòs e dedenan, i un revólver a bula di nan man.
  
  
  Pa por a recobra, mi ta mi sinti e. Mi ta tira un moketa su пухлое di karu i agarró di mandíbula. E habri e boka i e tambe, sinembargo tabata muchu fuerte pa asina nan por a bit riba un dal.
  
  
  Konsebími e man na chaqueta pa Вильгельминой. Mi tabatin e man na e solo pa lugar, ora di china e serami. E mi ta dal di e baile un dal ku kasi ta kibra mi garganta i a yega serka e kama.
  
  
  Perde e ekilibrio, mi ta kai
  
  
  ariba di ref di kurpa e luna henk. Mi ta bin bèk, aterrizó den suela i nobo yega na un "patronchi ariba".
  
  
  Na e tempu aki henk habri porta. Ta sorprendé di rapido bai ku e entrada na asilo, pa por a dirigí e pista di su banda.
  
  
  Mi ta pone ta kana i kore patras di e a empujado полуоткрытую e entrada ku e kaminda. Henk no ta mira. Tratamentu mi ta bai bèk e servisio di muher schmit. Ei tabatin un kurpa ku nan a tin ku indiká.
  
  
  Opere di entrada, mi a trese kadaver di bentana i bok'di dje. Ami por tin un momento a wak e kurpa, wil pa logra pa zundra a laga atras.
  
  
  Mi resibu apenas. Lanta e pista di morto i topa di arma henk den suela na e banda di e stul. Mi ta bok'i, abou, sera bentana i e прибрался den servisio. Mi no kier ku e muhé schmit sa ku mi tabata ei.
  
  
  Mi traha tabata mas pisá ku ora mi ta sinta den e zundra. Mi a topa ku henk su. Di lamentá ku a kaba di gana, pa nos no tin jesus. Mi tabata e úniko manera e agenda di mundu liber, nan tabata sa con e ta mira. E no a bai permití mi ta or hiba e konosemento.
  
  
  
  
  E di sinku kapitulo.
  
  
  
  Mi a pasa pa un zundra, un caba na otro, i no ta duna kantidat di china agenda.
  
  
  Na e tempu ei, manera mi completo di búskeda, zundra el a traha dos rápido para. Henk su por bula den un di nan. E por ta na bordo di un di e kombatimentu, den e mi no por a drenta, òf un den un otro lugá. Mi no por spera pa investigá tur e lugánan kaminda por keda skondí den un zundra.
  
  
  Suspirá, i na e momento ta duna pa vense. Di un manera òf otro, mi tabata konvensí ku reuní ku Шэном di nobo.
  
  
  Na mitar di e dia e registro di Урсулу sintá den lus den servisio. E tabata cada lehèm un chikitu lac ta nota ku a saka un tas. A habri na e entrada di servisio i a drenta.
  
  
  "Hala, - a bisa.
  
  
  "O, Nick! Sinta. Mi so tabata trahando di agregá un opservashon riba su hefe. Mi mester bisa ku, te awor e ta keda ku e bashí. Bo ordená un alegria di inecia".
  
  
  Mi ta sinta ku e. Na kada banda di e coupé e di tres peluche di onor, kada un di nan tabata kubrí ku e material ku e pretu i maron di dibuha ku a trese na bista europa den e sala di té e siglo pasa. Coupé a contenido di e desaster di glamour di tres ora e reinan i e salubridat di meter di e print expresa. Di onor tabata chikitu i grandi, baka, den kada muraya spil, i den kada banda di e spil tabata foto di paisahe di e kaminda.
  
  
  Usa ta regla bo lehèm den boso ta e produccion, i por tin un momento mi ta mira den un outo "Уэбли" liber 22. Mi ta spera ku e lo no tin e aktua den kontra di su hendenan ku e dibertí. E ta wak, i e sonrisa disparsé den su kara.
  
  
  "Ick! Kiko lo pasa?"
  
  
  Loke ku a mi mente di kadena, ku ta mustra e lugá kaminda mi ta dal henk. Mi ta hari. "Mi ta ocupa pa e profeshon".
  
  
  "Bo tur ta bon?"
  
  
  "Sí ta bon". Tabata un plaser pa mi, mi tabata sabiendo preokupante. "Por ehèmpel, no tin e vagón-restorant, ma mi a kumpra un bòter di boron den mil. Si bo ta deseá unico pa mi den mi servisio, pa bebe?"
  
  
  E ta wak friu bista azul. E sa ku e proposishon, i e sa ku mi kier ku e konosé. Ta wak nobo den moveshon kual e area, ku awor сглаживалась, ora nos cercano den laman adriátiko.
  
  
  "Mi ta kere ku ta tras di atraé pa mi, Nick".
  
  
  "Mi no kaso", a bisa.
  
  
  E поморщилась. "Bo so gota no a kambia. Bo No ta mira ku ta trahando?"
  
  
  "Mi mester un dia release".
  
  
  "Mi No ta fásil pa hasi ora bo ta выслеживаете na un hòmber ku gusta ons rechter.
  
  
  Pa promé biaha, e menciona e nòmber di e persona ku yama Kanker. Mi ta entre di esaki. Mi a lesa di Рихтере, i ta loke mi a lesa, bo ta teribel.
  
  
  "Ta un dje, e persona ku ta pèrsiguí. Mi sa di determina".
  
  
  E entrada ta habri, i ei tabata e muhé di media bieu. "Esakinan ta okupá?" - pregunta ku aksènt botániko, invitado nan e kuater di onor liber.
  
  
  "Mi No ta, por fabor mas di nos", bisa usa.
  
  
  Un muhé ku a bai i a sinta na asiento ademas di bentana dilanti den mi i usa. E entrada coupé laga habrí di paulo supla un suave seka. Despues di e ta sinta, e полезла den boso ta seku pa e elemento di gewef.
  
  
  "Bunita dia", - sonrió e. Tabata un muhé yegada ku ястребиным di nanishi i corda e kabei. Den su gas tabata solamente bòm, un parti di e lens chikitu pidanan di glas, ku ta utilidat pa traha un banda.
  
  
  "Sí, bo no?
  
  
  "Usa a keda den bon.
  
  
  Usa den direkshon di bista di gewef di ami i mi ta sonrió. E muher a okupá вязанием, mi no ta pensa riba nos e atenshon. Mi ta pará na punto di bek papia ku rule, ora ku e servisio bai tin un hòmber. Òf ken papia, e ta sinta den otro punta di e coupé, banda di entrada. Tabata e homber mi a mira pa ku un walkie-talk, ku ainda tabatin. A para den su banda di e asiento, a saka un diario bou di brasa i el a lesa. Kada biaha ku a mira e homber, e tabatin di radio, sinembargo no a konta ku su.
  
  
  "Bo sa, ora lagami di inecia?" - puntra британка Урсулу.
  
  
  Usa a tuma ta yega di mira e persona ku patu di diario. Awor e ta na англичанке. "Mi ta spera di otro seis òf mas lat".
  
  
  "O, esei ta bon. Tur nos por susto, tin e ei algu come, pasobra mi no tin e vagón-restaurant".
  
  
  "Sí ta bèrdat - bisa usa. Mi a gusta su kara kambia, komo si ta trata di algu ku e akuerdo, i despues rápido a bira e persona ku radio.
  
  
  "Mi ta teribel нецивилизованным no ta manda ku nos vagón-restaurant di tur e kaminda", bisa британка.
  
  
  Awor usa wak e brasa robes homber. Mi e ta wak, i a mira ta e tabata wak. Костяшка e dede anulá e man na ku e tin diario, tabata grandi i узловатой. Tin interkambio skinanan di bista. Esaki костяшка a di stampia desisivo di ons rechter.
  
  
  Usa e no por a pensa pa wak su kara, por ta nan dicidi ayudar. Mi ta spera te ku hende ta pasa e página, i a papia ku e.
  
  
  "Kompashon, señor", a bisa.
  
  
  E hòmber a laga cai e korant i wak den mi. "Bo mes?" Di aksènt tabata parse di ta aksènt usa. E tabata aproksimadamente mi altu i tabatin un militar выправку. Di maskulino hende inteligensia di promé di bista, e aparensia di mas chikitu ku su edat.
  
  
  "Mi ta mira ku bo tin andre, e korant", a bisa. "Tin algu di futbol e resultadonan?"
  
  
  Di bista pasa pa mi e Урсулу, i awor ta bai bèk di skol nobo na mi. Hinka e korant i e di entregá di mi. "Mi ta seif ei. Mi a mira, mi a kaba di kaba".
  
  
  Vise wak di man robes. "Danki" a bisa, a tuma e korant. Mi No a mira e sikatrís su garganta.
  
  
  Di nobo wak di Урсулу. "Tur ta bai na pidi." E tuma un radio portal i a pone un kana. "Awor, si bo ta mi ta sinti".
  
  
  Ta duna e marcha i a sali di servisio, den direkshon di e kama di agnes di zundra. Mi ta mi a bolbe wak usa: "Bon?"
  
  
  "Mi No sa", bisa.
  
  
  E muhé na kla pa un pasashi i a para di der i ku tin un interes geno skucha nos combersacion.
  
  
  "E mannan aki no ta muchu", a bisa.
  
  
  "Mi No", rekonosé usa. "Mi No ta hopi."
  
  
  Mi tabata para. "Lo pronto".
  
  
  Rápido mi ta hoben na e paulo riba e dia di e entrada riba e direkshon, unda e ta bai di un homber. Mi a deskubrí ku e, ora el a drenta den Future 5, e máquina den e ta keda para na e muher riba Topnan. Mi tabata para riba e punta di e máquina te ku e tabata. Despues mi ta lange na e skina di paulo. Den un momento, mi ta entre ta ta sera e entrada. A drenta den servisio 6.
  
  
  Kantu, a tuma un desishon. Mi siguiente turno ta kontra di Topo ta menos still. Tendría ku ta bai eva schmidt i puntr'e kaminda ku ta wardá den kaso di pièrdè di positivo. Awor e ta e momento adecua. Yama na e entrada 4 di coupé, e kontesta a no. Mi prueba un biaha, ma den tur tabata den ketu. Ta mester trata otro biaha.
  
  
  Tempu dirigí riba Урсулу, muher ainda tabata ku e, na papia di ventajas di ferrocarril biaha, den komparashon ku lines area. Usa e tin hasimi konsiente. "Nos a duna un paso", a bisa. "Den e plataforma agradabel".
  
  
  "Mi No lubidá di kuminda di inecia", - bisa e muher -.
  
  
  "Mi No ta olvidaremos", a bisa.
  
  
  Ora nos a sali na asilo, mi ta bisa: "Bai bin mi servisio".
  
  
  E ta wak. "Bon."
  
  
  Ora nos mi servisio, mi tabata tin tres menos di coupé ta usa den e mesun máquina, mi ta kita e chaqueta pa su comunidad, i usa a ya grandi lugar den e faha. Despues ta lansa su pensamentu.
  
  
  E ku kuido ta sinta den e rant di mi kama i mi ta pone man kada un di nos grandi born. E ta kasa ku lihé sonrisa. "Pa bo mi ta напоите, bisami - bo a haña e persona ku radio?"
  
  
  "E ta e vagón", a bisa. "E servisio 6. Manera bo ta kere ku bo ta haña un Cormier?"
  
  
  "Mi No a mira e sikatrís", bisa.
  
  
  "Mi No. Sinembargo, su kurpa perfekto i su edat tambe".
  
  
  "Mi No sa, implementa no sa - bisa lantamentu di su. "Mi tin e session di e ta echter, sinembargo no ta deseá di velosidat di hende".
  
  
  "E ora ei bo tin solamente un alternatieve", a bisa. "Bo ta bai wak
  
  
  trata na haña su kos personal, algu ku ta hasi ku su identidat mas positie ".
  
  
  "Sí, bo tin motibu - keda riba e bon. "Mi tin ku ta trata ta drenta den servisio".
  
  
  Suspirá. "Mira, mi e ta komprendé. Lagami buska den servisio".
  
  
  "Bo no tabata sa na buska, Nick".
  
  
  Mi ta haña un poko. "Ta bon, laga nos ban tur huntu".
  
  
  E sonrió. "Asina ta e mihó. Bo no por sunrise den e emocion".
  
  
  Mi ta tuma un bebe di boron. "Mi No por bai awor", a bisa, miéntras ta brasa pa hep. "Echter, òf ken bo ta, a kaba ta bek den servisio. E ta keda ei pa un tempu. Nos tin ku ta spera".
  
  
  Wowo azul mi ta kara, i e a hasi un bebe di boron. Tuma e kopa su mannan i tira un banda. Mi ta sinta den e rant di stul i e atraso na sí. Bai abou, pa hopi tempu no a sunchi den e lepnan, i e bisa. Mi ta sunchi e bou di e kabei kòrá, i e ta skapa di rosea. "Relatie", a bisa.
  
  
  Na ora ku a kaba di sunchi, e a disidí di entrega di mi. Mi ta lanta su pia, i fornikashon di desnudarse, sin bisa ni un palabra. Pronto nos contrast e are, nos kurpanan e duncan. Di su garganta a rais agradabel zonidu. Di karni tabata kayente den mi akto.
  
  
  Pasa mi man na su pechu. Di bista di usa tin será. Mi ta mira kon tin bild su djentenan blanku. E gimió i mi ta rònt ku brasa pa e garganta. Sintí di temblor i tende un rosea, i despues a kai, sonrisa e dibujó na e partinan di e boka.
  
  
  E wilnan ta e tres rumbo pa bou di nos, i e vagón ta move suave. Esaki a bira un echo momento, i no di nos kier interior su palabranan.
  
  
  Por último, usa mishi mi kara. "A straño, Nick".
  
  
  Mi ta sonrió ta kontesta. "E ta mas mihó ku der den servisio".
  
  
  Ora nos ta stima, mi a habri e tabernakel di bentana. Nos kai den e area santana banda di inecia.
  
  
  "Awor, den man di un cup, miramentu na buska..." - bisa usa.
  
  
  "Lagami prueba di hende i por fabor si e ainda".
  
  
  Mi delikado na asilo i ta leu for di e na e servisio ku ta okupa di hende ku un walkie-talk.
  
  
  E habri e entrada, ora mi ta aserká e, i por tin un momento te mama di un otro di e bista. Dirigí bai i a pasa pa dilanti di e te fin di vagón. Despues mi ta bisa e marcha i a gaña pa guide wak bai atras. Di hende ainda tabata den porta i opservá.
  
  
  Nos bista ta reuní mutuamente. Di bista tabata duru, diamante. Bai abou, kohe riba e servisio i a sera dal e entrada.
  
  
  E registro, ku ta invitá pa usa, na e momento ta ekskluí. Ademas, e hòmber mi tabata sospechoso. Si e tabata di ons echter, ta e sospecho ta pará kla. Pa evitá ku e reden tempu manera ta hasi echter, hende mester ta сверхосторожным, bes tras bes alerta, недоверчивым di tur. Probablemente, e soño ku un solo den man.
  
  
  "Na susto, esaki a echter", proponé. Usa mi tabatin e asegurado, pasobra e ta hasi su trabou. E nesesidat ku e prueba di su bèrdat identidad, pa retiro. Ma pa tur e saminamentu practico, di mi krimennan ku e tabata e cormier na agrado. Esaki деформированная костяшка i kontrolá e nombramento di hende ta konvensí.
  
  
  Ora mi tabata para riba e punta di e máquina, paresé eva schmidt, recording di mi, mi tin mi mes traha i ku ta, e ta e klave pa e.
  
  
  Muher a pasa pa mi dilanti, i a apto di arma di su perfume, ku tabata masha femenino. Wak bo pia, miéntras ku e kana na e paulo. "Bon - proponé.
  
  
  Si ta alohá na e entrada di di servisio, e ta wak den e mesun den ku e bista, pa promé biaha, ora a wak. Bai abou, e отперла di entrada i a drenta.
  
  
  Mi a bolbe wak usa i a bisa ku e hende ku mi ta kere echter, a hañ'é ainda na su servisio. "Trata di sigui su porta. Mester hasi su mes chikitu kaso", a bisa, tratando "lugar".
  
  
  "Bo por e sentro, Nick?"
  
  
  "Algun persona ta yama pa e bon herencia".
  
  
  Yama na e entrada di eva schmidt, i e ta inmediato habri. Ta mira straño. "Bo ta hasi bo kier?" - pregunta ku aksènt aleman.
  
  
  "Bo ta", a bisa. Mi ta push'pafó di e asina rápido sera e entrada patras di dje.
  
  
  E muhé di koutela mi ta wak, ma e festivamente no tabata e rant di pániko. "No mas mihó form pa sa", bisa.
  
  
  "E ta mas na sentro di telefon eva".
  
  
  "Si e pl, no tin nada ku ta keda skondí. Si bo ta un ladron tin chikitu ku ta preferá e kastigu horta."
  
  
  "Solamente un aparato elektróniko ku a guitara tin большон kantidat di gobiernu", a content. "Nos a yega te aki.
  
  
  Mi sa ku bo tin un agenda Topo. "
  
  
  "Bo ki ta e agenda di Topo?"
  
  
  "E sa ku bo a papia ku e agente di e kgb. Bo ta e speransa ta bende e positivo den e Union Soviet".
  
  
  "Loke ku e agente di e kgb?" e ta bisa. Akibanda di zona manera граммофонная disko.
  
  
  Mi ta duna kantidat grandi ku tin na conecta di mi sa di hasi papia. Mi ta bisa: "skucha na un di bo kompania ku e uso. Su nomber ta lubyanka. Den nos archivonan, tin un fotografia di e".
  
  
  Bo wowonan e streanan. "I bo ta, di ken un di cia?"
  
  
  "Mi ta na su trabou".
  
  
  "Diamars ku ta trahando pa bende algu ku e uso. Manera a shared ku a detené?"
  
  
  "Bon, tin un forma simpel. Mi buskabo".
  
  
  Eva schmit no ta profundamente. "Mi No ta un zundra yen di hende, no por. Bai di rol".
  
  
  Mi ta konmov'di man, i e formula a drenta den mi man. "Bo ta bai ta equivocado. Ya mi a mata un hòmber riba e zundra. Mi a hasi lihé ta un ku dos buki".
  
  
  Su kara tin paresido inclui, i bo wowonan nerviosos, tin tribulá di dient, e cicilia di muchila. "E motor no tin den e kombatimentu".
  
  
  "Unda bo ta?"
  
  
  "Mi no por bisa. Si mi ta bisa mi hendenan mata".
  
  
  Mi man e ta tribulá e. Den moveshon rápido a kibra e boton di su paña, e kai den suela, i a kai.
  
  
  "Ku e mesun éksito por ta pa bo garganta, eva".
  
  
  E ta keda sin rosea. Bo wowonan sigui e boton. "Mi No tin ningun positivo. Mi ta hiba uzal solamente ku e uso".
  
  
  "E hefe Topo ta pertenesé na e zundra, bo no? Bo mediador, a pasa e proposishon di kgb".
  
  
  "Implementa un kantidat di percusion. Bo sa, manera ta e kaso. Mi no tin ningun hende ta ken por keda konfia". E opinion, e eva schmit a невозмутимое konosemento di humor.
  
  
  Mi ta hari di e i e apoyo na e entrada di servisio. "Si e kgb stables'e preis korekto, bo hefe lo sali for di bou di e protekshon i duna di motor. Bo ta aki mapa?"
  
  
  "Bo no помешаете e ta e. Ningun hende no ta keda para".
  
  
  "Mi ta specialisa den roa", a bisa.
  
  
  Ora ei un hende na asilo, giro e perla i tira di e entrada, сбив mi e ekilibrio.
  
  
  Eva schmit a bisa komo si a spera e posibilidat. E dal ku e para i e talk mi tin enganchado pa e pianan. Despues di a clavado skouder di mi na pechu, e mi ta agarró ku dos man na e mesa i a pone mi man su mes na rudia.
  
  
  Muher risibí lines un ramo. E kibra mi man, si mi no ta konmov'ademas ku e, mientras bo planta di habrimentu wèl pa compensa mi forsa ekstraordinario. Mi ta brasa pa e garganta ku e man liber i fuerte bok'di e dor di e kabes e hmiknula, komo si a sosodé dal.
  
  
  Mi a lanta den hel i nan ta mishi di garganta, i despues a duna e marcha pa wak e entrada.
  
  
  Ei no a ningun hende.
  
  
  "Двинься atrobe, el a bisa di eva, i e biaha ta bo ta kaba".
  
  
  E stòp di bringa. Mi a gusta e entrada di servisio, ku awor tabata habrí, legalmente temblando di moveshon di tres.
  
  
  Утащив di e muher riba nan mes, mi a compronde e paulo. Konsiderá college eva disparsé.
  
  
  "Ta spera e grupo. Ta ken tabata?" Mi a puntr'.
  
  
  "Kaso. Bo ta muska".
  
  
  Kere e entrada. "Mi tin e sospecho ku mientras, i mi so a pèrdè un topa ku e hefe di Topo".
  
  
  "Si ta asina, i bo tin destinashon. E lo mata".
  
  
  Esaki tabata e di dos biaha, ora e ta bisa, riba midí infill, tabata un matros homber. Òf a proboká maraviyoso di college, òf eva parsialmente interes riba nan. Mi ta kòrda ta algu ku ta bisa e gino, e agenda, ora ta jactó. A bisa ku eva no ta bira e hefe di Topo, ma festivamente no tabata tin un mercado.
  
  
  "Háblame buki di mucha, eva. Kla ku su nomber".
  
  
  "Bo душишь mi. Mi apenas mi a papia".
  
  
  Mi ta un poko aflojó di are i e отплатила mi por di servisio. E впилась djente na mi man.
  
  
  No kontra e nan no por para. Un di nan - hundu ta e picture di djente skèrpi i di eva, e aparensia di e otro agudo.
  
  
  Mi tin hura i e despedida.
  
  
  E muhé ta calidad di mi i ta lansa riba e вязальным falis, nan, meskos ku mi a mira bo tabatin den e korant di entrada. E tira e parti ekstraordinario wak aden.
  
  
  Mi ta dal pa hep. Nos tin deputado na kama abou. Eva, a duna parada di mi i a trese na bista. Nos скатились e suela, i su rudia a dal i a drenta na meta. Sintí тошнотворную e doló.
  
  
  "Maldishoná ta", a bisa. I aki e ta kompletamente. Mi pasenshi иссякло. Mi ta dal fuertemente di kabes
  
  
  
  i su kabes a kai den suela. Mi ta dal un otro biaha su man, i e gritu, ora di banda di nan lepnan a sali sanger.
  
  
  Mi ta sinta na horcajadas di e, aportando di bel simpel mi lomba. Di paña a kibra den e lucha i paden wak parti di su pechu. Na un splikashon ta mira mas sexy e promé, ma mi no tabata di humor pa wega amoroso.
  
  
  Eva, a hiba e man na e boka i wak den sanger den dje. "Доннерветтер!" skupi e. Sinembargo, den su wowonan tabata fuerte miedu.
  
  
  "Si bo a yega na kabes di e idea ta ku no ta di mata danki, pasobra bo ta muher, no proces riba bo kabes".
  
  
  Mi a hugo pa su estados bista i, abou, e deslizó di cicilia di e bou di e baile. "Mi no ta di menor na danki. Ta hasi".
  
  
  "Bo nomber ta nort blücher. Mi no no a bisa, inkluso si esaki ta nifiká den mi bida. Mi No ta entregá. Si bo kier hasi un pasa kontra e kaso na e positivo, ta pa pasa e mensahe Хорсту".
  
  
  Proponé na e por tin un momento. No tabatin e òrdu pa paga bo ta aktivo, pa bin bek e deportivo, ma eva, abiente, a esaki den mente tempu ku a bisa ku ta duna su bida na defendé su hefe.
  
  
  Pertenesé na вязальному футляру, a yega na dje i bok'di "Беретту". Mi ta trese di solo den e bolo solamente pa e seif.
  
  
  "Bo tin ku esaki nort mester ta ta íntimo".
  
  
  "E ta gana. Mi a admira masha hopi mes".
  
  
  "I ainda tin un poko mas, paso"
  
  
  Eva pone e lepnan, mi pida pida di dal di robes. "Sí nos amantenan. Esaki ta un di e mensahe pa e mi por a muri na e".
  
  
  "Mi gobernashon por ta kla pa hasi un proposishon di bek di motor. Manda un mensahe di hende".
  
  
  "Mi ta bai wak kiko lo bisa".
  
  
  "Ora mi sa?"
  
  
  "Mi ta kere ku ta na e anochi tin e kontesta".
  
  
  Mi hundi ku e, e ta sinta apenas apoyo kontra e rant di stul. Mi a sinti mi nort algun por ta trata e liña bai sali na espasio habri. Awor mi tabata mapa leu ku e speransa ta ku eva mi ta bai wak e.
  
  
  Pafó di e paulo, proponé no tabata equivocado, bo mi. Tabata e posibilidat pa eva por baha den kontakto ku nort sin mi konosementu, i bo so mi tabatin e intenshon di mata. Anto mi tin pa скальпом ta grandi ku Топкона, i e sino e casino. Mi No a haña e perspectiva atraktivo.
  
  
  
  
  Kapitulo seis.
  
  
  
  Rule, mi no tabata.
  
  
  Mi a laga wak na e entrada di e hende nan, meskos ku tin sospecho, tabata ons echter, hasi criminals di guera por e nòmber di Kanker. Mi No tabata na final di vagón, kaminda e mira riba delaster biaha, i e no a ni den servisio, den mi.
  
  
  Mi a plania ku e dicidi di e mucha gusta usa, no a bandoná su pone di trabou sin motibu hustifiká. Mester ta, e mira komo un hende a sali di servisio i a disidí di seguro.
  
  
  Si ta alohá na dilanti di e entrada di e hende, mi toqué. Mi No risibí kontesta. Wak pa e paulo. Den e outo a drenta vier bai ku un sonrisa riba su kara for di mi. Unda mi ta mira? Ora ei resort. Ariba na kaminda e tabata sintá den e outo di dia ku eva schmidt, i e persona ku creíamos rechter.
  
  
  E pret lo saludá. "Kon ta bai biaha?" Ora a bisa ku tur kos ta bai bon, e sinti ku e kabes i товарищеским gesto a dal e skouder, i despues a sigui su kaminda.
  
  
  Dudé, spera ku e ta skond'di e bista. Mi tabata den servisio te ku no a ningun hende i a hiba pafó di registrashon, mi kier usa. Tokante pa e stables'kompletamente di asunto, mas pronto lo ta sinti e akuerdo riba djé.
  
  
  Alegre e deskonosí a keda. E ta bira. "Bo por esei ta un pregunta?"
  
  
  "Mes."
  
  
  E retirá su man, ku tabata den e bolo di chaqueta. "Bo a kere den mi, si mi dier ku tin un revólver?"
  
  
  "Mi No sa kon mi a gaña di e kosnan aki". Mi tabata empresanan ku su актерскими abilidat. E ta mira komo e kontentu trata. Inclui tabatin un kamber di e strèp e garganta.
  
  
  "Ta den condicion pa e mi kier papia ku bo ta. E tin tur loke nan kier, un chikitu combersacion", bisa.
  
  
  "E ora ei e pista no ta sufisiente".
  
  
  "Un biaha no, ma mi ta preferá ta kouteloso. Ta bai tin un kortiku distansia patras di bo. Ta kompletamente sera pa tira, sinembargo no ta sufisiente pa sera mi por bula di mi. Si bo ta bai den computers korektamente, nos ta поладим".
  
  
  "Mi ta tratando di leers bon ku tur", a bisa. "Bo ta di unda nos?"
  
  
  "Implementa bolbe bai kuminsá a kana. Mi ki lo para".
  
  
  Mi ta nombr'bon i cumplía òrdu. Mi ta haña interesante sa ken ta manda pa mi.
  
  
  "Bon. Keda para", el a bisa, ora nan ta drenta den un vagón continua.
  
  
  Mi ta un pais wak atras.
  
  
  
  Nos banda di privá di servisio. Mi a tende kontentu, e hende giro e yabi na berdura.
  
  
  "Awor por wòrdu duna na e marcha i drenta den e aden", bisa.
  
  
  Cumplía òrdu te ku a kai den servisio. Despues mi a bai Урсулу i loko.
  
  
  E mucha tabata den e care. E tabata kompletamente saká. Ku e kita e paña i a plama na e servisio. E resibu, sinembargo tabata ref.
  
  
  No ta miembro atenshon na e solo, mi ta bisa e marcha di похитителю. Mi ta bula patras di dje. Mi a wòrdu será riba su garganta. Mi ta dal ku e banda di e coupé, придушив. "Bo ta bai ta ku e a hasi?"
  
  
  Bai abou, e porta patras di mi ta habri. Mi a tende, e tempu ei no ta bolbe. Shinishi кастет mi ta dal patras di e orea i ta e tin tumba den suela.
  
  
  Mi kansá di lanta, sinembargo no. Sintí manera mi a tira riba lomba. Ora ei un hende a mara mi mess liña di seda, ku fasilidat habri trampa.
  
  
  Di Su man a got mi skouder. Di hende, e horcajadas di mi, pa mara e liña, bisa: "mi No ta preokupá di un mucha. Solamente вырубили".
  
  
  Mi a siña kla di e bos kontentu trata.
  
  
  Mi vishon rosa a kuminsá revelá. A wak e pia di otro hende, ku tabata para ademas di e entrada. Den e tabata karu gras di kueru di sapatu. Abiente, e a kende a подколол. "Misterionan ken ta e", a bisa e señor Ga.
  
  
  Despues el a sali pa porta, pa por saka un vista su kara.
  
  
  Ora ku e entrada patras di un homber zoals preto sera, señor Kontentu a pasa den mi. Ainda bella manera e presidente di e komité di nada. "Manera nan no a bisa, no mata, si bo ta bai den computers korektamente".
  
  
  "Bo ta i ku e sigui ku e kisas?"
  
  
  "Mi sa di preokupashon. E tin bunita. Ma tin ku tabatin e overige ken tabata. Pa e motibu aki a kòrtá di e, a kita e paña i wak".
  
  
  "Bo ta ripará?"
  
  
  "E organisation duna su agente di identidad. E, naturalmente, a pa nan mes".
  
  
  Aki tabata e problema di communicacion ku drumi polítiko na e organisa pa usa. Nan tabata di tur burokrátiko habits ku por ta peligroso na e agente di e tereno.
  
  
  "Bo tambe tin e akto di identidat?" puntra pret e hòmber.
  
  
  "Mi No bisa.
  
  
  Tabatin e speransa ta ku si mi a hasi papia di largu sufisiente, por pone e inskudriñabel fásilmente daño dal. Asina ami por kuminsá un wega nobo ku valt ku nan presentashon.
  
  
  "Used dos huntu pasobra na e zundra, kome di e entrada, kara den servisio di otro persona. Si bo no ta trahando komo cookies, manera ta splika?"
  
  
  "Maldishoná ta - bisa -, bo no por pensa riba bo mes?"
  
  
  "Mi No, mi ta floho". For di bolo e otro rosa di kabel. "Mi, pa mi ta duru more". E fásilmente обвил di ènkel un liña, tratado di skol no ta haña na soria. Mi No a posibilidad pa un bataya eksitoso.
  
  
  Na asilo, e hende a partisipá na e mesun kuido, sin duda, рожденную prueba. Ken ku por, el a sa di e regla di wega.
  
  
  E énfasis di Kontentu tabata e aleman, manera e ta eva schmit. Gusta usa, si akaso. Esaki no ta e klave pa disidí di su presensia di un organisacion. Den kaso di software espía di e parti bunita kambia vishonnan, e profesional di tur e nacional tabata disponibel pa e contribucion di un kliente i e aparensia evidente, ta bai fini un regalo.
  
  
  Por ehèmpel, e asistente henk su tabata un di e mesun por di china, manera frank conta.
  
  
  Te na unda mi sa, señor Kontentu por a traha riba kualke hende riba Topnan te восточногерманской di inteligensia. E tambe por ta amigu di ons echter, e ta e persona ku rule tabatin e retraso.
  
  
  Mi so por ta konvensí ku e no ta goberná riba AX pa un kla motibu, òf na pekín. Si ta sosodé kontratá di e komunidat chines, henk su sitio menos, i mi, probablemente no tabata matá.
  
  
  E ta laga cai mi pal'i, abou, legalmente bok'di nan, pa compra di e forsa di su trabou. Satisfecho, ta para. "Awor, ora nos ta pas, por papia. Mi ta konta tur riba bo".
  
  
  "For di prinsipio? Bon, mi a nase na estudio uní di amerika..."
  
  
  "Bo ta muchu bomen", spièrtá mi.
  
  
  E ta yega na kama i wak den e paña Урсулу, ku ta konserní den mannan i nan pia den e mesun liña ku ta na ami tambe. E wak na riba pa asegurado di religioso pa kada un di su movimento i, abou, debidamente golpecito ku uña ta un di e pesonan di e mucha muher, ta konsiente.
  
  
  "Mi no ta bai trata di kibra di e kontestanan. Lo ta duru. Si mi no ta bisa kende ta, mi поработаю riba e mucha".
  
  
  Mi no por a haña sa ku loke mi a risibí, facultad informashon. "Mi ta risibí asistí na e organisation bou di e nòmber di AX. Mi ta yama Nick carter".
  
  
  "Bo nòmber i e nòmber di bo organisacion a konosé. No sa, bo por hasi bo i e mucha traha huntu".
  
  
  "E mei, no ta bai a kere ma implementa nos amigunan bieu, ехавшие un zundra".
  
  
  "Bon mucha strea aya mas. Bo ta e buska di e bieu manera hasi?"
  
  
  "Mi No, mi no. Si mi наткнусь den un, mi tin sigur ku no ta di sunchinan di dos kara.
  
  
  "Mi ta pensa ku no, señor arte. Den un kaso, tin ku bai". E wak bo trapi i a yega serka rápido riba e entrada. "Disputa e restu di e biaha".
  
  
  Mi a gusta sera e entrada, i a tende di chasquido. Despues coupé keda den ketu. Wak rònt. Mi No tabata ni equipaje, ni na e paña, indica e di apartamentu tabata okupá pa e paseo. Por ta, e shon di Dibertishon tabata e yabi, i e skohe e bashí di e kama, pa mantene e koutiverio.
  
  
  Mi ta straño ku e a hasi nan preguntanan i nos a laga contact. Sinembargo no a bai quejarse. Mi problema a ku, pa carlos for di aki.
  
  
  "Usa", a bisa. "Lanta, Usa".
  
  
  E mucha no ta move riba su lugá. Mi прокралась di kama avansando lanta i pisá. Despues mi ta arrindell i papia di nobo ku rule. Bo pasta tembla libremente.
  
  
  Tabata un bunita borchi, seka i atraktivo. Mi ta te i a toka na e lenga di su pezón. E ta un manera di secretaria.
  
  
  Usa relativamente sonrió. Bai abou, e пошевелилась e care. Su bista ta habri. "Ick!"
  
  
  "Soria", a bisa.
  
  
  Atrobe mi ta mishi di pezón. Dia di para.
  
  
  "Awor mi no tin tempu pa esaki" упрекнула e di mi. "Con bo a yega aki?"
  
  
  "Mi ta hiba fondo homber. Mucha ga ku un kamber di e garganta. Kiko bo ta?"
  
  
  "Mi a nota servisio di Future 5 te ku ta okupa nan asuntonan, for di loke bo ta. E hòmber a sali. Manera ta e kustumber, i a hiba su maldishoná lista. E a lihé, mi tabata konvensí ku e ta un hende ta konosí dicidi seguro di hasi pa ku e plan ku ta importante. Mester ta, ta duna kantidat di mi. E mi guia kla pa un vagón di zundra, kaminda tabata e mucha ga ku e sala. Nan mester a intercambia e señalnan di un manera. Dos di nan tabata atraídos pa mi den e trampa di e plataforma. Mi ta obligá pa bin mira. Despues mi ta bati patras di e orea ".
  
  
  "Ta einan tin un webu di guno, ma ainda ta den bon forma".
  
  
  Usa un poko koló. "Ta mi a pone nan den un sinta di desbentaha".
  
  
  "Mi ta guitara haña un manera ta gana den esaki".
  
  
  "Trata di concentra na obra. Kiko mi mester hasi na abou?"
  
  
  "Mi ta e areglo", sera di mi.
  
  
  Mi tabata pensa di e suseso di dia. Algu ku no a kai den e lugá i a probok', mi no ta mi a komprondé.
  
  
  Mi tratado di pone e concludes formula un pidi logico. Hende ku radio a echter, беглым hasi usa. A деформированная костяшка, manera e ta echter, i ta e tin kalma manera un hende aña di guera. Despues di e enter di Урсулу, tabata yu di tera ku e intento overige ken mi ta. E mi ta mira ku un mucha aleman.
  
  
  Echter dal di mi, mi ta lucha ku su kómplise, e snoa algu ta Pret. E tabata e homber di señor Ga definí mi identidad. Sinembargo, bo por hasi aki tímido manera echter, a laga ta disidí e pregunta riba su otro? Den tal kaso, bo por hasi echter viajaba ku otro, nan tabata, e tin experimental un agenda? Por ta, er echter e tabata keda den e kaso di software espía.
  
  
  "Bin aki, usa, lòs i ta pa mi e lugá aki. Ta bai acostarme bo ta e kama", a bisa.
  
  
  "Ick!" - отругала e. "Awor mi no."
  
  
  "Ta un kalamidat sa, nan. Ta bai tumbarse na kama pa trata di lòs bo mannan".
  
  
  Nos sentamos ta tras di lomba, i a okupá tokante nos na e liñanan na aruba nan. E tarea tabata difísil, mi maldishoná e shon di Dibertishon i un mitar den un biaha.
  
  
  "Nick, bo por hasi a kita mi paña?"
  
  
  "Mi No ta solamente pa medio di bista, maske e ta bunita. Señor Kontentu kier buska di paña".
  
  
  "Ta na e situashon riba e mi ta нокаутировали?"
  
  
  "Nada di aki, loke ku bo no a gaña", - hari mi.
  
  
  Ora mi ta развязывал sitio, mi man na tempu riba tempu ta referí saká di lomba i ku atras ta usa. "E tarea aki tin algun benefisionan additional", a bisa.
  
  
  "Ku otro na un dia, ora mi ta purba, Nick?"
  
  
  "Bo akto di identidad. Echter sa ken bo tin bo".
  
  
  Na e momento a di e kamber di señor Alegre. E
  
  
  
  
  di laga e servisio.
  
  
  "Bo ta hasi pasa?" - puntra usa.
  
  
  "E a laga di kamber".
  
  
  "Bo ta referi na e ta mei bin bek na e?"
  
  
  "Mi No ta na bida", a bisa. "E homber aki catalogo, no lubidá di algu manera un kamber".
  
  
  No, a menos ku e no a bai alvaro.
  
  
  Mi a lanta den e kama i a kai den suela. Mi подкатился di sala, pasobra tabata e forma mas rápido pa yega.
  
  
  "Usa, bendishonámi di kama di para di lomba di bentana i e lanta". Mi ta bisa.
  
  
  Tabatin e mente. Mi tono di bos e sa ku no tin sierto perde e tempu di pòrnada. Mi a tende di nan pia abou bai kontra di suela.
  
  
  Mi tabata den e stoma i e kamber di distansia. Si mi tabata tin e spantaparha, mi tabata kore di riesgo di risibí un spar inmediato di karu, sinembargo no tin nada no por hasi.
  
  
  "Mi no ta mira ningun deportivo di importacion i no ta tende тиканья, ma ta kere ku bo ta aden tin un artefaktonan explosivo".
  
  
  "E hende ta laga nan propósito?" - bisa usa. Awor tabata ademas di bentana.
  
  
  "E investigá di ken bo, por hasi ons echter e mester laga di ademas di ku bo ta biba? Ta suponé ku e kombatimentu ta nos tuma, na".
  
  
  Mi a tende di rosea pisá pa usa. E хваталась pa bentana, mirando element di dje.
  
  
  "E señor Kontentu wak bo trapi pa un alegria pa nos. Mester super ku ta nan ta aktivo e temporada, prison e planta di kamber. Por paga, si saka e sala, ma mi trio ".
  
  
  Mi ta dirigí di lomba di kamber i e agarró ku dos man. Mi ta studiando. Mi No ta bisa usa, a plania ku si e explosivos ta disfrutá ora move di sala, pa motibu di ta menos, mi kurpa protehá e parti di explosión i, probablemente, salba nan bida.
  
  
  "Bai kuné patras di bentana", a bisa.
  
  
  Pronunsiá mi nomber ku bos dushi, despues di a pone i a lanta.
  
  
  No explosión.
  
  
  Mi ta bula bai bentana un zundra. Mi no kier a kore riesgo, pasado riba e suela. Mi ta dirigí di lomba di bentana, e apoyo na e i a tira di kamber di man mará.
  
  
  Zundra ta move pa biaha i a wak di Урсулу, i nos sonreímos moment, i e tabata nos sinti.
  
  
  Bai abou, skucha un explosión di ta largu di carlos. Tabata gusta expositions di granatapel un man na otro banda di e seru.
  
  
  "Mi ta kontentu di mira e kamber i e sa ku e ta", - bisa usa.
  
  
  "Sí pa algun menos, i ku lo estado".
  
  
  "Ta sinti, Nick. Pa mi di bida ta na peliger. Echter awor integrá mata na di dos buki".
  
  
  Rule a mira apenas e punta di keber. Jan echter i su teniet señor Kontentu tabata un menor entre casino, ехавших den e zundra.
  
  
  
  
  E di shete kapitulo
  
  
  
  Na e tempu ei, manera e print expresa a keda den inecia, mi ta e arreglé pa liber di man di rule. E derotá pa e liñanan di ènkel i a pone un par di prinsipal artíkulo di paña, pa lòs mi.
  
  
  "Mi No ta sea", - поддразнила mi. "E fecha, mi sa tur riba bo".
  
  
  "Mi No, Nick. Bo sa kon mi ta. Di hende no sa di e muher di tur".
  
  
  Nos di servisio i a meskla ku bisti di zundra di e poblashon. Usa e tin calidad na e bocadillos, i a tuma e pone ku ta permití sigui na e personanan ku ta significa pa nos dos.
  
  
  Mi No a mira e di ons echter i pa su próhimo i mi no ta duna kantidat di henk su, e agente di e komunidat chines. Ami por tin un momento a mira eva schmit. Gusta usa, a gana sándwiches.
  
  
  "Eva", ta yama mi, ora e pasa pa mi dilanti i a bai den direkshon di skol nobo na zundra ku e paquete di kuminda den man.
  
  
  E ta para. "Ta mi a duna tempu riba e anochi aki, bo recuerdo?"
  
  
  "Implementa revista aki ta tur".
  
  
  "Mi ta pone den kontakto ku nort i ta bai pasa su mensahe di interes riba un motor. No ta felis drenta den kontakto te ku no ta sigur lo ta na e momento adecua. Den otro palabra, nan no ta bai revel'di identidat di bo no tin ningun otro hende bo por wak mi ".
  
  
  Bai abou, e a bai huntu ku e kantidat, i a yama nan atenshon na e Урсулу, ku a yega serka mi patras ku nos bocadillos.
  
  
  "Proponé ku ta trata ta buska otro otro wega, - bisa e te ku a skucha un pasashi pa bo combersacion. Ken ta e?"
  
  
  "Solamente e hòmber mi kier haya. Kòrda di Рихтере, na".
  
  
  Lihé print expresa sali for di e temporada di e direkshon na ku a bin. Pa bin bek na pariba, zundra pará na punto di bek na content kla repasá. Tabata un anochi, dia di "expresa" kore riba e двухмильной e kaminda ei nos a mira patras di mi ta un deslumbrante muestra di lusnan bar den ta largu di e liña di kosta: tipo di inecia, subi di laman preto.
  
  
  
  Despues di un kuminda rápido usa nan a bisa bo kier a bolbe e dal di gas ritmo aden di echter é. "Nos trata su servisio. Si e ta bai ei, mi арестую di dje. Si no tin, te обыщем su kos i laga nos a topa ku e estado".
  
  
  Echter no i mi no ta asombrá.
  
  
  "E fecha, el a sa ku nan no tin mata. Haña na logra e explosión, ku no tabata".
  
  
  "Nick, idea, loke mi a pèrdè?"
  
  
  "E no ta sali di zundra di mil", - tin nota mi.
  
  
  A habri e fòrti, i drenta den servisio di Kanker.
  
  
  Send'di lus ekstraordinario. E equipaje e di dos, i dos tabata den e suela, i no na states. Tuma un falis i usa yega tras di otro. Despues di nos pone contado di e meta, te habri ku tabata responsabel.
  
  
  Den boso ku ta skirbí, no ta nada significant, sinembargo no tabatin un lensu, e festivamente no ta pertenesé na e hende, kende tabata e radio. Tabatin un lihé perfume di perfume, ku mi ta haña vigente family. Kere tas i e yuda usa wak otro. Tin Un momentu ku despues e lanta un blachi di patu.
  
  
  "Wak e", bisa. "E ta sali na agrado". A di plaka di zundra.
  
  
  Mi ta libertat un gruñido. "Esaki no a duna hopi tempu".
  
  
  Mi wak den e skina di cajón bou di un tipo di kamisa i a deskubrí un par di paquetes europe di cigarrillos. Ko'pleister spesial. "Nenga smak", indicó mi, ta mustra usa un di e bolt.
  
  
  E tuma e mi cargill i wak den e baki. "Di ons echter fumaba spesial di e marka bala di cigarrillos. Esaki ta e marka".
  
  
  "Bo tin ku ta trata di gara na agrado, ku ta sali di zundra".
  
  
  "Yugoslavia, e outoridatnan buska yuda den atraé pa echter di e akuerdo. A ta bai na pidi su enkuentro den e temporada di zundra ku un par di agente di pl paña di nivel".
  
  
  "Bo No ta prefera hasi un resto di solitario?" A puntr'.
  
  
  "E mester ta capture bibu", bisa. "Si mi схвачу un aki hasi un porko, mi ta teme ku вышибу a kerido".
  
  
  Pèrmit di tur manera tabata i nos a sali di servisio. Rule a bai di servisio, na e ta ekstendé e tempu, miéntras ku mi a kana na e грохочущему zundra.
  
  
  Nos detuvimos ta trece, mesora despues di inecia. Na nuebe i trinta i konflikto ku ta den Поджореале di ora di yugoslavia di frontera. Mi a dicidi si eva schmit no ta pone den kontakto ku mi na e ora ei, mi empe na buska.
  
  
  Mi ta di buèlta ta di servisio den e speransa ta ku eva ta pone den kontakto ku mi. Mi a duna di number, ora el a primintí di bisa Хорсту Блюхеру mi kier partisipá na e limitacion di luna di motor.
  
  
  Di expresa mi ta spera, sinembargo no tabata eva schmit òf su hòmber. Ivan lubyanka, чекист, e recostó mi kama, tabata sigui ku e man robes e kabes. Den su man drechi sosten un revólver .455 Webley Merka V ku silencio.
  
  
  "Bai", bisa.
  
  
  Kere e entrada patras di e, ku sierto tin mas kuido.
  
  
  Lubyanka sinta na stul abou. ", Asina bo ta di Nick carter. No ta mira aki pronunsiá".
  
  
  "Bo ta ken a bisa ku mi bruto? Mi kis".
  
  
  "Si mi sa ku bo ta bai huntu ku mi na zundra, arte, mi a bai wak bo ta e pasa".
  
  
  Mi ta libertat un gruñido. "Si ta hasi sessions, bo lo siña di mi, ora mi a mira ku mi na vagón restorant. Mi a siña di boso".
  
  
  E mi wak ku plania. "Na susto, bo sa ku nan tin e buskabo".
  
  
  Mi tin doblá. "Bo Por hasi preokupá?" A puntr'. "Bo ta probablemente, den tur dos mi ta mata".
  
  
  "Mi a bin mira no ta pa hasi apuestas", bisa categóricamente ku un seif aksènt. "Mi a bin mira komo e úniko contador, i ta deseá di e asina a keda".
  
  
  "I kiko ta pasa ku e chines?"
  
  
  "Ta bai trata ku tin un computer bai biaha", ku ta konvens', bisa.
  
  
  "Si nan ta hasi, lo bai na bo kurpa na tur e zundra. Bo mester pensa riba e". Mi No ta moet ta trata di verbaal hugo, pasobra e tabata sa na lubyanka mi no ta duna or.
  
  
  "Mi a plania di e", bisa. A lanta for di e stul. Bai den un par di pulgadas abou di mi, mi a mira ku pa e no ta gusta. "Bo laga nos tin di caba e zundra, arte. Laga nos ban ku hopi kuido. Na e kaminda ku ta bai kumpli ku e solo den e bolo, ma el a content lo ta e pilar verbal. Manera sa, e tiro den e pilar vertel ta penoso. T'asina ku ta spera ku bo no hasi nada pa e bobo ".
  
  
  "I ta e kaso den e final di nos agradabel paso huntu?"
  
  
  "Mi No process, ta ta rápido".
  
  
  "Generosamente ku su parti".
  
  
  "Por fabor. Bo mi awor". E saludá di mi grandi cañón, i mi
  
  
  mi ta duna kuenta ku si e pida span riba mi pechu ta un buraku ta basta grandi na e hende por kleur den e di moketa.
  
  
  Mi ta bisa e marcha bai habri porta ku e speransa ta ku na asilo un hende. Sinembargo no a ningun hende. Drenta na asilo, i ta lubyanka sigui patras di mi. Di solo ainda mi a dilanti di djé, mientras wak, e ta di a pasa den e bolo di chaqueta. Paden te manera e boka di cañón for di bou di e trahá i e direkshon di mi hep.
  
  
  E sera e entrada di servisio i sint ku e kabes i mi a. Mi ta bisa e marcha i lantamentu avanzó pa e paulo. Zundra toka i ta move bou di nos, sinembargo no ta riba e punto di diskutí e ekilibrio di blanca. El a lanta nos di tres pasonan, pa loke bo no por a yega lihé na dje.
  
  
  Nos a yega na final di Future 7 i sklama den e plataforma entre e i 5, kaminda e entrada di coupé eva schmit. Tabatin ku ta bai dor di dos para di portanan. Despues di pasa e di dos vagón, lubyanka a hustu patras di mi, mi a hasi e kurso.
  
  
  Mi ku moveshon sera dal e entrada di skol nobo na Лубянку. E entrada dal i despues di a pèrdè e ekilibrio, i a kai den e flur di e plataforma. Ma un revólver ku no tin pèrdí. A span, ora a kai. E promé bala kibra e glas di e entrada, a pasa na kla den e asina por chikitu no a kai den mi skouder, вонзившись e evenemento di palu patras di mi. A tende un di dos spar, ma e no ta serka mi.
  
  
  Ora lubyanka entrada di e plataforma, mi rais Вильгельмину. Mi spar dal riba suela di metal di e plataforma ademas di e присевшим kaso, отрикошетив rònt di dje, e no dal su.
  
  
  Lubyanka habri nobo di kandela, expulsando di tambu di e entrada, mi tabata di refugio. Despues, ora mi buceaba pa porta, kore ta bèk na kla for di e entrada di otro vagón. Mi a mira den e último into i a sa exprimir ainda dos disparce di lugar. Un bala Лубянке e skouder, mi a mira komo e kai den suela na otro máquina.
  
  
  Tabata un largu i bashí e momento, ora ku e wilnan bou di nos dal fuertemente. Despues mi a bai lanta e man ku e revólver. Lubyanka rápido span riba mi, ma resientemente промазал. Despues mi a gusta su kabes e temporadanan pa bòm di bentana. Mi ta span, sinembargo no a bai pèrdí. Biaha e tabata kore riba e paulo e guiabo den otro punta di e máquina. Probablemente, e a disidí hui i зализать di herida.
  
  
  Suave mi ta tres'den su banda di e plataforma i rápido cruz e profundidat i e site banda di e otro entrada. Tira, mi no tabata. Wak aden, e blanca a bai no parti. Un biaha, e ei ta pone mi ta trampa.
  
  
  Mi ta habri porta pa doñonan mihó. Nada. Ta lubyanka ta hasi a bai. Chikitu di poko ta bai den e vagón, e sirbishi di "lugar" bo dilanti. Mi No tabata ei. Despues mi a dobla skina i a wak su di dos buki erko di kaminda riba e paulo. Ta duna e marcha, su kara e skur di furia i e ilustracion, i a hasi e dos inexactos un dispone di перезаряженного e revólver. Rápido mi ta sinta, i e bala просвистели riba mi kabes.
  
  
  Mi tin hura di e bou di nanishi. Bo ta aki momento, ora di lubyanka kore riba e paulo, un biaha mas, diarason kontra e. Ma di moveshon di zundra mi ta mi ta mira, i mi kasi no tin pèrdí. E ora ei e kaso lo a skonde patras di e skina, e ta sali for di vagón.
  
  
  E opinion, ningun hende a tende dushi preshon. Di coupé ningun hende a sali. Ora a yega te na fin di vagón i den e espasio, kaminda e homber di kgb a hala sera di bista, a mira e zundra drenta den Поджореале e ora.
  
  
  Bo ta aki rápido bahada di lubyanka lo no bin, proponé pa mi sentro. E no kier ku e outoridatnan e anterior di su herida. Mi No por a splika ta sosodé. Ademas, ainda mester un motor, ku a tuma ta haña na e agente di e Topnan di zundra.
  
  
  Un par di hende den informe kana na mi por e paulo. Un di nan tabata tin un kondukta di zundra, un di e duana. Nos banda di frontera, nos prueba.
  
  
  Mi ta demostrá e asistensia ta falsu akto di identidat proporshonal pa спецподразделением ACE. Di korte di duna sint ku e kabes, i ta кондуктором sigui biaha.
  
  
  Zundra makelar, konfiansa i moviéndose na Югосальвии. E siguiente para ta na turno na mei di Повке.
  
  
  Proponé na e siguiente mi kaso ta bishitá di eva schmit. Muher a bo ta di mes ku a bisa Лубянке, ta asunto di saka di luna di motor.
  
  
  Mi prueba coupé eva, ma e no tabata ei. Di nobo mi acceso e fòrti i a bai ku e patronchi ariba na man. Ei no a ningun hende. Ta disidí ku, bida kantidat di su cup tabata e úniko ku por kousa pa e kantidat di mi apenas a yena na e konferensia di un otro sitio.
  
  
  A sali for di servisio i a bai bèk riba e dia di agnes di zundra, tur e tempu buska Лубянку.
  
  
  i schmit - i e buska henk, pasobra tin palabranan pa pensa ku ainda na bordo i a tira riba mi kueru.
  
  
  Mi búsquedas tin pasado. Òf un di nan no tabata. Empe di preokupá pa e por ta, e ta nan a riba e frontera.
  
  
  Bai abou, zundra подъезжал den e temporada di Pisca. Pisca ta un stat urbano den interseshon di lorá yugoslavia lines di ferrocarril. E temporada di primitivo - largu shinishi edifisio, e ku e anochi di un par lusnan. Aya, den e serunan tabata hasi friu. Ora di zundra ta keda para, a ta leven awaseru.
  
  
  Mi a mira ku un di e di plataforma di vehíkulo, na wak, bo por un hende. Den e plataforma paresé kuater persona. Tres di nan tabata e pasahero e decision come di бутербродной i un cafetería na kuminsamentu di caba e edifisio di e temporada. E di kuater, di e último mi ta entre pa un konosí ta kana, a ivan di lubyanka.
  
  
  No ta wak na bin ariba e skouder, di lubyanka, e pura kla di e edifisio di e temporada ta scur di kaya patras di dje. Dudé na un momento. E por ta un triki pa dichter mi atenshon, te schmidt i blücher tabata sali for di e otro máquina. Ma tabatin e promesa aki oportunidat. A pone un para riba tera i ta sinti pa Лубянкой. Por ta paga un motor.
  
  
  Lubyanka no disparsé den e shinishi di e edifisio. Corrí patras di e, ku e speransa ta ku e zundra no ta bai pa loke mi por bin bek. Débilmente kuminda pa kuater den baño di revisión tabata kasi bashí. E blanca no mester ta, e no ta sali for di e edifisio.
  
  
  A sali kore na porta di kaya i wak e scur payment pafó. Leven dòp e kara - e anochi tabata friu, elemental. No ta mira ni di cache ni features - solamente fries serka di piedra, fries e edifisio i un di awaseru. Lubyanka a kompletamente.
  
  
  Tabatin e disidí si nan bai pa Лубянкой i olvidarse di zundra, schmidt i Блюхере, òf bek na ordo, si ainda ta einan ku e violensia ta kore.
  
  
  Esaki ta violá e desishon, mi no a tempu - zundra a bai sali na kla dies òf diesinku minut. Si ta tuma un desishon equivocada, ta bai bek ei, unda el di búskeda di motor i mi a inclui pedro pa semper.
  
  
  Den un fregá di wowo ku skohementu bo a hasi. Mi a duna e marcha bai e pura ta bèk na kla pasombra kuminda pa mira den e plataforma. E lusnan ta e expresa di pariba a bai ta largu di carlos ta banda di mi. Zundra ta mira komo un oasis di sivilisadó den e preto pafó di komun. Wak na un banda di restorant i a wak aden lorá persona sintá den kòmchinan di cafe kayente òf té na rudy mesa di palu. Yugoslavia, un mucha ku a haña bo meter di e kama na e momento aki, ta move riba e meta ku e nubia di un kopa té. Den e ta dental blanku i sapatu di carol. Buska e kara di kastigu, i asegurado ta nan no ta nan no ta marka, mi a bai na e aseo di cameros. Ku un rosea ta sinti, proponé, kaminda e ta determiná di lubyanka i si presente yega na un bon ku e motor.
  
  
  Ora mi ta bèk na im, mi ta duna kantidat di hende, ta para den e bashí di e entrada - mi bieu amigu henk su. Ta legalmente ухмылялся, i na man drechi sosten un revólver. Esaki tabata e Met & Esun .44 Menu ku un silencio.
  
  
  "Nos reino pa delaster biaha, señor arte i a bisa hen. "Nos kaso di bon laga e zundra, ora mi por evitá di bo, mi no ta di otro computers".
  
  
  Wak e solo i di man, ku e solo. "Ainda ta keda pa komprondé e mes Блюхером". Mi ta duna kuenta ku e úniko lus na e lugá di biba stashoná di e bamba paga, a yega di dak, banda di e kaminda ku mi tabata. Mi no ta mira forma di oskuresé e lugá aki, i e no a risibí e dos òf tres bala. Bai den un lugá no a apsolutamente no refugio.
  
  
  "E muhé ta mi kaminda tin acceso pa deportivo", - friu bisa hen. "Ma aki ta mi problema, i no di bo". E lanta klaramente e solo, i ta e kaso den mi kurason. Hustu ora pará na punto di primi di antilla den e entrada patras di e muhe un hende. A югославом, e empleado di e temporada.
  
  
  "Bo ki ta e?" - pregunta, mirando largu solo henk.
  
  
  Tabata para riba un di e tres pia di henk. Henk bolbe di karu na e, tira nan kodo robes i ta dal na karu. A tende di e sordo krio i un grita sofoká i un hende no konsenshi e desplomó den suela.
  
  
  No ta moet ta spera di nan e korte di e kai den e suela. Pa henk por paga bèk bin, pa kaba di mi, mi ta agarró e liña di un chikitu bamba mi dilanti i a bok', ora mi ta bèk na man robes.
  
  
  E sala tabata emmers den kasi yen scur, e úniko lus tene bin ku e plataforma di e temporada kla porta habri. Henk span riba mi direkshon nan a pèrdè
  
  
  
  Di solo corant span riba e sala, i e bala bora di e evento di muraya patras di mi. Ora mi a bolbe di skol nobo na Шэну, e tabata e meta. Mi a sinti e stolte na kla затемненную di lugá di biba, i e ta trese Шэну e atraso di brasa, stablesé un revólver. E man profetisá разжалась, i e pista a bula kla di e di kuater.
  
  
  Henk gritu di bos haltu, mirando e kuchú, воткнутый su atraso, ku ta kòrta e múskulo di erquiles, tras i múskulonan. E ta bolbe, ainda stablesé e kuchú riba e man, pa haña e solo. Despues hasi un pasa na e, ma mi tin bloqueado. E tin hura pa e gino.
  
  
  "Mi no arma, henk", a bisa ku baho рычанием. "Ban wak, ku bo por sin hasi na e".
  
  
  Henk warda un ratu so, despues retiro e stolte di su atraso ku кряхтением doló. E sanger den e suela. E fásilmente agarró di mando di kuchú ku e man robes, i e direkshon di mi.
  
  
  Mi por a trata pa saka e pista di e suela, ma mi sa ku nan no laga e promé henk. Pa loke ta galeria, mi "lugar" den e temporada toka manera un cañón.
  
  
  Henk awor graba di mi. Mi ta haña ku ta retirá su solo den suela. E no por hasi, sinembargo tabata kompletamente satisfecho ku su nobo bentaha. E spera mi разрубит di pida стилетом.
  
  
  Henk muhe rápido, hasiendo un falsu dal un kuchú. E masha bon ku e bai. Mi ta skapa rápido pa un repentino bataya, e di dos bataya прорезала di mango di mi chaqueta i garantia di man. E sonrisa a bolbe su abundantemente karu. E tabata seif. Ta hasi otro dal di cicilia i mi ta pida pida di pechu.
  
  
  Nos bista awor ta custumbra di полумраку, i paden te manera e sanger grote kontinuamente ku e atraso derecho henk, ora e mediante mi ta pèrsiguí pa un muchu sírkulo. E tambe a mira e sanger mi famia, i su kara ta mira ku a gusta loke e ta mira. E disidí ku прикончит mi ta asina solamente algun segundo.
  
  
  Bai abou, henk hasi e gran paso. E yega na mi, krusando dal di mi na barika. Mi merkado, ta bolbe wak un banda i ku e man drechi dal di mesa. Mi ta duna un dal ta fuerte i di man di cambia e dal. Hugo ku beheit na cai den suela.
  
  
  Pa henk por a trese nan bèk riba nan mes, ta dirigí na e otro banda i enjabonó e kabes i e garganta, e dos di nan man. E libertat un gruñido i a kai den kuater pia. Mi ta cruz kla pa e infligir un nobo dal, ma el a keda kla pa mi. E mi ta dal ku kana derecho i a dal ku kana, bati mi por e bel.
  
  
  Dos nos ta para na e mesun tempu, ma tabatin e interes riba e, pasobra mi no ta soportá tantu. Mi a dun'e un moketa, ma di tempu a nota. Apesar ku a man di malu, e rason ku mi i a tira riba e skouder un men bog. Mi a mira e dak i e piso, ora nan lo pas'é na e kaminda abou. Aterrizó un rudia, ainda ta fuera di dje. Ku krea e merka pasa na kla di lomba, a bira pia riba den aire i e ta приземлил di lomba e piso di konkreto. E dal ku un seif dal i a skucha manera di aire ta hui di su pulmon.
  
  
  Mi ta pone na pia, ora henk, òf no rosea, chikitu a lanta na rudia. Despues mi ta dal buskamentu di para di e kabes, i a kai den banda. Tuma nobo di rudia, awor mi ta spera. Asina ku e ta pone bo ta kana, mi ta punt sosodé, ta dal ku boso ta e man na su brùg di nanishi ku un seif kuido tabata den e blanku. Henk libertat un gruñido i a kai den suela di lomba. Biaha e dos biaha e tin contado i a muri.
  
  
  Wak pa entrada i a mira ku кондукторы di nobo ta prepará pa e landamentu di expresa di pariba. Despues mi a kita hugo i Вильгельмину, mi застегнул un chaqueta pa skondí e sanger den e famia i fornikashon di awaseru pa e anochi na zundra.
  
  
  
  
  Ocho kapitulo.
  
  
  
  Poko despues ku e zundra a bai di Пивки, registro di Урсулу den e parti patras di e plataforma, un, nan comprobaba di mision di su Webley Lilliput. Ta kontentu konsiente.
  
  
  "Mi ta mira kon ta bai i ku bo por tin problema den e temporada", bisa.
  
  
  Mi a kambia e chaqueta i e famia, por ta asina no a ningun prueba di mi entrenamentu ku Шэном. "Mi ta algun di e evento", - rekonosé mi. "Готовишься na agrado?"
  
  
  E ekstendé e sonrió. "Mes. Mi ta kere ku ta un poko ta mi molestiámi".
  
  
  "Bon, ta kasi un ora. Mi ta ofresébo bai drumi un poko. Nos no lagami na agrado pa nuebe di dia".
  
  
  "Mi ta un poko sosiegu", bisa. "Ta prome."
  
  
  "Bon. Mester hasi algu. Nos te dia pa dia. Bai nobo di coupé?"
  
  
  "Mi ta kere ku ta na promé lugá ta подышу di aire", bisa. E abou i mishi mi lepnan ku nan.
  
  
  Mi ta preokupá pa bo, Nick ".
  
  
  Mi ta sonrió. "Riba pronto."
  
  
  Mi a bandoná Урсулу den e plataforma i a bai bèk na kla Future 7, awor ta e último vagón, e kantidat 5, unda mi tabatin e speransa ta topa na eva schmit.
  
  
  Mi a yega te na e parti final di e Future 7, ora mi mira un hòmber ku ta karga na mi kla pa un pasada di e siguiente gobernacion. Esaki tabata ons rechter. Mi no tabatin e radio, i su kara parse ta regular. Mi ta zambullí nobo pafó di bista i kore dilanti di djé, na kuminsamentu di servisio. Mi ta habri porta i drenta den kas, ora echter a hinka pa skina di paulo.
  
  
  Mi ta spera riba bo no ta tende di buraku, pa kuminsá na asilo patras di dje. E ta dirigí riba usa, ku ainda ta encontra den e parti patras di e plataforma. Na kuminsamentu ku probablemente ta solamente un konsiensia, sinembargo despues a wak manera e ta keda para na asilo, for di un losilla ta un sierto i habri e blachi. Bo ta aki mi no a duda ku e tabata sa ku ta usa tabata ei. E opinion, a imagen e tira patras di dje, i pará na punto di atardi.
  
  
  Echter disparsé pa skina di paulo. Rápido e konmov'patras di e ora kantidat di e nesesidat tur momento, ku e fin di mata Урсулу, si e no ta duna kantidat di bo propiedad, i e chispa di zundra заглушит kualke muzik na e publico.
  
  
  Mi a tarda solamente un momento, pa envolvi pa skina di paulo i yega na e entrada di e plataforma. Ora mi ta mi a mira ku mi a mira ku echter mi ta tuma Урсулу patras i a pone un kuchú ku su garganta. E otro man e ta pasando den boka i mi por imagina bo ta men, yen di temor di e bista.
  
  
  Echter papia di prizon urgente, duru huntu ku e bos, ora mi ta habri patras di e entrada.
  
  
  "Sí, mi sa ku muri ta bètsabé. Awor e ta di mesun di gobernashon di e stat di bon tin mente pa mi, mi no ta?"
  
  
  Tabata un sinta difísil. Mi No por a mata ons echter, pasobra usa i bon kier a biba. Na nan tabata importante pa e soportá di bèrguensa públiko di corta.
  
  
  Mi a bisti e entrada patras di e, saka Вильгельмину i a yega na ritmo aden di echter a di lomba, ora nan tabata pasa стилетом pa garganta ta usa. Despues mi ta aprel e boka di cañón di ana na het di kráneo di echter, ku ta sinti ei.
  
  
  Echter rápido a bira e kabes, ainda prestando e kuchú na garganta ta usa. Ora mi a wak patras den nan mes, nan tabata sólido, мускулистом kara paresé ta un expresion di puru odia.
  
  
  "Bo?" - grita e.
  
  
  "Ta e mihó ku ta laga cai e kuchú", a bisa, aportando firmamentu "lugar" di kráneo.
  
  
  "Bo ta bai si mi no ta hasi?"
  
  
  "Ei mi прострелю bo kabes", - e-bisa, ku e speransa ta ku e no a kontestá un rol.
  
  
  "Mi No ta pa mi por habri garganta aki señora, manera un donate adulto. No, mi no tin e interes aki, amigu di mi. Si bo ta di inmediato no menos ku a hasi e solo i no ta bandoná e plataforma, lo ta na mata mesora.
  
  
  "Ta malu sa kon mi ta mira", - ta bisa e. "Mi so kier autor di e muhé. Mi no tabatin intenshon di atardi. Ami no ta bai mata awor, si bo a sali for di e plataforma. Si no ta hasi, mi ta mira den obligashon di corta di ven regular".
  
  
  Echter tabata un eksperto malechornan no convenient. Mi sa ku si mi ta bai ku e plataforma, mi no ta mira Урсулу ta biba.
  
  
  Mi a gusta bista azul ta e destrukshon mi ta wak. Mi ta duru ingrid i ainda mas aporta lugar na het di su kráneo.
  
  
  "Ta bon", a bisa, hasié".
  
  
  Echter mi a mira ku mi. "Bo ta referi na e ta laga materia?"
  
  
  "Asina e ta", a bisa. "Despues di esaki, bo kabes ta disparsé den scur. Awor ta tiramentu, echter. Laga e kuchú, òf ta muri".
  
  
  Tabatin e speransa ta ku e trosementu convenient. Echter na un momento duda, keriendo i evalua. Despues mi a gusta su kara kambia i un chikitu di расслабилось. For di kuchú riba e garganta ta usa i for di otro man na su boka.
  
  
  A hasi e gran paso di echter, i ta un poko mas leu e hèlm bieu. Awor ku ta bolbe na e, kedando.
  
  
  "Bon, ta ku bo por último a yama mi", bisa usa саркастическим tono. "Wie code für mic." Ta un kastigu pa e - su curso di mas pisá ku nunka.
  
  
  "Ta na nos arpetan pa loke bo kier", a bisa usa, ku tin un wowo pone ku rechter.
  
  
  "Nos ta hiba mi servisio. Mi ta encarga di e henter anochi, pa e no ta skapa di libertat", bisa usa.
  
  
  Echter ta pone man hari.
  
  
  "Ta bon", a bisa. No kier ku e hòmber aki tabata huntu ku nos riba e dia, spesialmente ora ta preokupá pa eva schmidt i blücher, e otro no a otro salida. "Mi Lagabo Kana Dwal, Echter". Mi ta saludá patronchi ariba e banda di e entrada di e plataforma di
  
  
  
  E ainda mi tabatin e kuchú riba di man i ta agachó pa regala, ora nan tabata pasa pa mi dilanti. E mi ta duna sin problema, sinembargo despues, ora mi ta el a tira riba e bordo, aparato di e bista di tur den un tracking di dos, e agarró ku e man drechi di mesa i na e push'pafó di lugar pa su mes.
  
  
  Huntu a dal di sera, echter ta duna e marcha pa gara e solo. Na un momento mi por kore riesgo di tira riba dje, ma usa tabata den e liña di kandela patras di dje.
  
  
  Mi ta mi a bira banda ku echter, miéntras ku mi graba den su chikitu sírkulo, riba su lomba dal riba e parti trata di zundra. Rule, mi no a keda tras for di e. Mi a lucha pa meskla "lugar" na e. Di mi, mi no a importá, matabo mi echter òf no, ma na lugá di e, mi tratado di su herida. Keha i вспотев, mi ta aprel e boka di cañón di solo den su kurpa. E aprel mi man, i ta lugar ta hasi e spar. E bala impakto di e sera i robbot i mata den anochi.
  
  
  Usa solamente ku for di su Уэбли, ma mi tabata entre e i echter, i e no por uza esaki ta kontra di dje. E repentino furioso i inkurabel impulso di echter e derotá di mi mes. Mi mesora a kai den e Урсулу, expulsando Уэбли di nan man. Bai abou, echter a drenta na e entrada. E tabata skonde su tras di e, ora mi ta produsí un otro tiro di "lugar". E bala kibra e glas i ta pasa den e, ora ta lor'di e skina di e paulo. E dal di bala dal di muraya. Ma ainda tabata na pia. Despues disparsé di e bista.
  
  
  "O mira!" Mi grado. "Bo tur ta bon?"
  
  
  Usa kohe nan Уэбли. "Mi ta bon, Nick", a bisa e, ma a wak e tabata hañá.
  
  
  Mi ta agarró e entrada, e habri i drenta den vagón. Ora mi tin doblá di skina di paulo ku e "patronchi ariba" bo ta di man, a echter aproksimadamente na mitar kaminda abou, kore na otro punta. Mi a trese di e "lugar", sinembargo despues kambia di bista. Mayoria di e pasahero mi tabata den su coupé, i e tiro ku siguransa di respeta.
  
  
  Bay di "lugar" i a gusta echter desiree na otro punta di vagón. Usa tabata banda di mi.
  
  
  "Ta sinti", a bisa.
  
  
  "Mi No process, Nick. Ainda e zundra. Di aserká biaha no ta un destinashon. Nos enkargo di esaki. Mei, nos ta busk'?"
  
  
  "Ban."
  
  
  Nos nos na e servisio di echter, sinembargo no tabata ei. Bai abou, tin skirbí e restu di e tres. E no ta mira. Abiente, e a topa un lugá na skondí. Ta na nos tin ku bisa ku e hasi pa usa e ta kapas pa gara riba e dia na agrado. Mi ta insistí den e rule a sali na di kombatimentu breve release. E atendé ku necesariamente otro riba esaki. Mi ta dirigi di skol nobo na Future 5, ku e speransa ta reuni ku e muhé schmit.
  
  
  Ora ta pertenesé na e Future 5, mi ta spera grandi soria.
  
  
  Mi apenas a sali na asilo di un cup di eva ora bo entrada ta habri i hans rechter.
  
  
  Mi tin doblá di skina i a kuminsá mira. E tienda un chaqueta na man, ta e mara. E wak nan rònt aktivamente i, abou, a bai den direkshon di mi tin un outo.
  
  
  E opinion, e ex hasi skondí den servisio di muher schmit te ku tin buska. Tambe a risibí e vendaje, i e significativo ku e ta eva, mester wòrdu yudá.
  
  
  "Echter!" a gritu, a sali for di nan skonde.
  
  
  E kore. Mi a sinti patras di e, ora el a habri su porta i a sali di un outo.
  
  
  A yega te na fin di paulo, bok'di e entrada i ta sigui.
  
  
  Ora ei netamente mi a deskubrí ku un hende ga.
  
  
  Bai den e plataforma entre cache. Mester ta ku e ta spera di rechter. E skucha mi grita, a mira ku ta kore di echter, i a keda kla pa mi haya ora mi ta konsebími den porta.
  
  
  Ku кастетом, parse di ta pa praktiká echter, señor Kontentu a dal. Ami por tin un momento a wak su kara di e lus di e máquina tras di nos apenas pa dal.
  
  
  Mi rudia volgens. Hende ku utilidat кастет, tabata sa con ta dal i na unda bo mester yega e dal pa pone man na e fiesta ta e lugá. Mi soño, e acurrucó den e plataforma, e kondukta akudí i mi ta pregunta ku a pasa.
  
  
  "Mi ta dal un hende".
  
  
  "Bo ta posibel ku un posibel ku un ladron. Ora mi a drenta den porta, mi a mira ariba bo ta bai di un homber. Hui di outo abou. Si bo por describi..."
  
  
  "No a mira su kara", - a gaña mi.
  
  
  Echter i su amigu di nobo tin sobrebibí, sinembargo, mi ta pensa ku ta un destinashon. Si di contacto, no ta paresé, señor Kontentu, probablemente lo lo stòp den un estado pió sin konsenshi.
  
  
  Mi ta sera di contacto, e por kana. Ora mi ta e arreglé pa bandanan, mi ta bai bèk e servisio eva schmit.
  
  
  "Mi ta e?" e a bisa den kontesta riba mi pechu.
  
  
  Mi a kambia e bos i a papia riba frances. "Korte, mede".
  
  
  A kuminsá e pais. Bai abou, sende e fòrti. E entrada ta habri un poko. Mi konsebími e kana den un buraku i hinka lugar den e asombrá i e kara di eva.
  
  
  "Kiko ta pasa ku e presentashon ku nos a?" - a bisa skèrpi bos.
  
  
  "Mi a pone den kontakto ku nort. Sinembargo no a tempu pa bolbe baha den kontakto ku bo".
  
  
  Opere di entrada, mi ta bisa: "Bai gaña - ta натравила mi kaso".
  
  
  Muher voto mi bista. "Si e lo hiba problema, tabata su pensamentu. Mi a bisa ku bo a participa den un limitacion di e unidat".
  
  
  "Ta bon. Ora bo ta bisa aki, ta rapidamente bon pa sa ku e lo hasi".
  
  
  "Mi No por spera ku ta bai preokupá di su riba. No despues mi ta bati".
  
  
  Mi por evitá sonreí. "Bo ta kiko ta su relashon ku ons echter?"
  
  
  Di bista bai mi. "Nos ons echter no tin ningun relashon".
  
  
  "Mi a mira ta sali for di su servisio. Tabatin e herida di kandela, i e ta bin di bo por yuda. Bo ta mara na e man".
  
  
  Di bista no ta inmutó. "Ta rekonosé ku ta bèrdat. Sinembargo, ainda no tin relashon, ademas di ku bo sa ku alemania pabou, e agente buska di dje. No ta kere ku e ta mi kaso. Bo ta garami su mes aya mas".
  
  
  "Bo Por hasi a ku ta bin na bo?"
  
  
  "Ta varios aña, nos ta bon konosé. Mi ta entre di su ora di nobo ta mira. Mi a kometé un eror, yama na number di su servisio, sin sikiera publisidat kuenta ku e ta hinka den problema riba e zundra". E sonrió libremente. "Asina, mi no ta bisa ku bo no sa ku kiko mi ta referi ora bisa ku bon pa sa di esaki".
  
  
  "Déjenme nan tokante di nan plannan ku e mi ta e evento, eva. Por ta, ons echter hefe di Topo. Por ta, e ta e persona ku bo ta зовете nort Блюхером".
  
  
  "Nort no ta kore, ora di подстреливают. E ta muchu inteligensia pa aki".
  
  
  "Ei, unda bo ta bai pa kiko nan no aparesé?" A puntr'. "Loke ku e kontestá mi preokupashon pa un sita?"
  
  
  For di e baki america cargill i прикурила. "Nort bisa ku e ta konsiderá bo legítimo presidente di e positivo. Ma ta bai tin ku a trata ku bo ta solamente riba e zundra, i e transakshon mester ta será pa nos bai sofia. Bo ta hasi su proposishon na kla for di mi".
  
  
  "Maldishoná ta, mi ta hasi", a bisa. "Mi ta kla pa hasi nan proposishon pa e motor. Awor mi ta hasi so hefe Topo".
  
  
  E super apenas. "Mi No ta gusta, ma mi доставлю mensahe. Mi a stipulá un sita i trese e notisia den servisio".
  
  
  "Bo ki dia por spera notisia di bo?"
  
  
  "Despues di nos para na agrado pa dia. Mi No ta contact ku nort awe na e anochi".
  
  
  "Ta bon", a bisa. "Ma e biaha aki di topa ku e mihó jesus. Ta impaktante".
  
  
  Bo ta scur di su kombatimentu mi tabata riba e kama i a skucha e zonido di wil, ora zundra ta move rápido na agrado, i ei momento a importante pa mi i pa usa.
  
  
  Usa e speransa ta etapa di su piská na agrado, i mi tabatin e speransa ta haya nan. Apesar di e relatonan ku mi ta konta eva schmidt, ainda mi ta pregunta si e hende ku a pèrsiguí, i e imperceptible di atraccion pa usa e mesun ...
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  Pa e anochi di exciting i hopi duru mi ta mi drumiendo mas largu di ta spera. Mi a lanta un dal na e entrada di servisio. Tabata usa. Na kaya tabata un dia kla i nos cercano na agrado.
  
  
  "Mi kier a bisa ayo den kaso di nos mi no ta te otro", - a bisa aparentemente mi.
  
  
  E apenas tabata parse den e agenda. Di взлохмаченные kabei kòrá a duna e aparensia di un hoben alumno, ku tabata tin intenshon.
  
  
  "Masha bunita di bo parti", a bisa.
  
  
  Ora mi ta mi a lanta den e kama, a yega na mi i aprel e lepnan kontra di mi. Sintí su kurpa dushi den pechu. Kla di mashá tempu sunchi kaba i e kuminsá den espera sufisiente.
  
  
  "Mi a na mente, ta e remente kier a bisa ayo", bisa.
  
  
  Mi ta sonrió. Mi ta kere mi a siña di bo combina e kaso ku poko purba. "Lihé keda na agrado".
  
  
  "E a despedi no mester tuma muchu largu".
  
  
  Atrobe mi ta sonrió, abou i mishi di su lepnan su lepnan. "Bo ta convent", a bisa.
  
  
  "Mi tabatin e speransa ta". E sonrió.
  
  
  A pone e protekshon i a kita bo sandalia tabata mi ta wak. Despues, e bus na setar pa e kabes. E biaha aki mi no tabatin star. Riba e dia di solo ta mira agradabel. Ora e kuminsá na guitara e rant, mi ta fornikashon di desabrocharse di famia.
  
  
  Despues di algun menos nos tabata huntu den e kama. Di salida sunú kunsumí di mi, mi ta sinti, kada biaha ta e kabes di e
  
  
  
  bai e ta spera mi akto.
  
  
  Chikitu di poko lo hiba di man di e triple di su bel. Nos No molestia corre corre tabernakel di bentana, i e luz di solo den kueru, a duna e melocotón tono tempu ku e por a kader na mi. Mi ta pasa e man entre nan pianan.
  
  
  Di pechu e tirunan di mi, di kontesta riba mi toka. E mi ta topa i ласкала mi lantamentu i suave riba e ritmo. Bo lepnan mi ta purba ku praktiká, buska, mordisqueando i ehersé.
  
  
  Despues sintí un lihé temblor den e i a dun'kuenta pa no por spera. Suave mi ta aserká e, i nos animo. Bunita kehamentu a sobrebibí e hundu di su garganta.
  
  
  Mi No tin kontestá e. Mi tabata second ku e imperio mester ta topa den e di libra. Nos movíamos huntu kada biaha mas insistí, i e bunita zonidu di su garganta, tabata transporte di mi. Awor bo kader mi tin concludes den koutiverio di e mente deseo. E ritmo krese i ta hasi mas difísil. Den mi hervía un wea, kla pa links. Ora bo zonidu e nan ku tin un kategoria flùit un zundra, e cada закипел, i e ta un kayente den e emishon di mas yegá i mas yegá area.
  
  
  "Bon manera ta kuminsá e dia", a bisa, tumba banda di su. "I nos no ta despedida. Awor mi no. Mi ta reuní ku bo ta e pl".
  
  
  "Olvido, Nick", - sonrió e. "Bo tin su mes traha riba e ku ta nesesario pensa".
  
  
  "Mi traha por ta konserní ku bo", a content. "Mi no por fabor splika. E mihó manera di masters. Nos ta kasi na agrado".
  
  
  Rápido nos ta stima, ora zundra pasa na fuera di agrado. Mas biaha, ora miramentu pa agnes di zundra , mi a yega na e diferensia di pensamentu. Si nort blücher ta aktua a ons echter, i si rule log retiro pa mi ta entre na unda bo ta paga e motor, òf si e motor a keda banda ku echter, mi por ta bek tabata casa. Di yugoslavia, por susto, no ta e okashon deportivo na mi òf na gobernashon di estudio uní.
  
  
  Den un konosementu, nos ta ku rule, na momento ei tabata enemigunan, pasobra nos mishon i e ophetivo contacto. Mi tabata konvensí ku, apesar ku mi a usa bida, i e no a pesar ku e plaka di aresto di echter, na agrado, so pasobra kier a tuma parti di e equipos elektróniko, pa ta keda. Considera su tarea primario debido di чудовищности nan andere kulpa.
  
  
  Sinembargo, e dòbel identidat no ta demostrá. Mi No tin mira manera pa desvia di Урсулу su obhetivo, no разгласив mi mishon, i mi no kier a hasi esei. Pa e motibu aki mi a dicidi keda ku rule, durante di intenshon di aresto di conservacion di eva schmidt, i wak kiko ta bai wak mi por fabor.
  
  
  Nos a pasa na kla di e diario di entrenando lantamentu, sinembargo no schmidt, ni di echter no ta mira. Na e tempu ei, manera zundra a bai di largu shinishi di e plataforma di agrado di zundra, ku no tabata den e plataforma banda di e locator. Zundra spera hopi hende, i dos te duna kantidat di echter ta lihé mei perde riba e poblashon.
  
  
  Zundra por pidi ta para. Mi ta mi a bolbe wak usa i sonrió. "Bon, laga nos ban wak si por haña bo pañanan di nivel", a bisa.
  
  
  Nos buenos di zundra den e plataforma pa e restu di e pasahero i e direkshon na e balioso na zundra. Usa tabata buskando e pl, miéntras ku mi tabata wak den e plataforma di tres.
  
  
  "Mi ta", bisa. "Segers di echter, mientras mi ta bai mantené nan ofisialnan. Si ta nesesario, ta realisá e kòntròl di e tres dilanti i rosario".
  
  
  Usa el a kore ku, i ei nan lo duna nan kantidat di eva schmit. E tabata solo i di tur lihé pasando kla fluho di hopi, ta dirigí riba e parti trata di zundra. Mi a sinti patras di eva, na tur lihé pa e viejo.
  
  
  Mi a mira komo ons echter i bo kompañero, sonido hende ku kontentu karu, a sali for di e delaster máquina. Echter tabatin equipaje i konosí na e radio.
  
  
  Otro esun ku tin e equipaje, i a skonde su tras di su. Mi a aserká nan ku e equipaje, скрывающим mi ta su opinionnan, i a yega serka ta kompletamente sera pa tende di e bos.
  
  
  "A obra komprenshon, his'di carter. Esaki lo pronto". Esaki a rechter. "Mi ta reuní ku e uso aki, i e lo hasi un bon".
  
  
  "Bo tin un deposito?" Ta bisa eva
  
  
  Echter ta pone man hari. "Mira, mi programa na radio, unda a tur e tempu".
  
  
  Saka Вильгельмину di bou di e chaqueta. No ta extrañar e echter no ta disidí ku e radio, ku no ta gabi. Luna di motor e entrada den interior di e curacao di radio. Inclui si ta disidí, e deportivo ta mira komo parti di un suma pa ken, ademas di un ramo.
  
  
  Operando e outo di equipaje, mi ta bisa:
  
  
  
  "Danki pa e organisacion di kontra eva".
  
  
  Echter tin hura.
  
  
  "Mi ta silensio ku e radio, hart. Mi ta kere ku elis ta e nomber, desde e ta awor ta bai pa uza. Ora di radio ku tin den man, aserká i nos ta papia ku e pl, mi kier e lo sa ".
  
  
  Su amigunan a keda ku e te caba. Eva steipi tas biaha i a duna un bòftá di solo i señor Alegre e balans di mi.
  
  
  Mi a mata коренастого homber, ora nos ta kai. Ta muchu kansá di bringa ku e.
  
  
  Jadeó ora mi ta liber di bo peso i di nobo ta pone ta kana. E no tabata hañá, mi aprel di antilla den lugar. "Ta spera, ora a bula patras di mi, proponé. E solamente tabata trahando pa duna ritmo aden di echter a tempu hasi un pais.
  
  
  E ex-hasi probecho e oportunidat. E a tira riba e entrada di e temporada, den kurso di e produccion liter di e hendenan.
  
  
  Eva schmit tambe e ta skapa. Ora e mira ku mi всадил un bala na e persona ku ta ataká, ta duna e marcha bai e ta perde riba e poblashon. Mi ta duna kantidat di e tabata den e direkshon di zundra, no ta importá ku a pasa.
  
  
  Mi ta kore riba ons rechter.
  
  
  Ora a yega te na e entrada di e temporada, ta duna e marcha. Awor mi tabatin un man маузер-pagabel i den otro radio. E нацелил маузер di mi mente i span. Spar steipi di e plataforma, un poko mas pa mi no ta dal mi robes e tèmpel. E par di e muher gritu. Patras di mi tin un haltu e hende a kai den e tera - un bala a dal e skouder. Tabata ainda e duru. Ora echter ta duna e marcha bai e ta kore di e temporada, mi ta for di "lugar", tin punta i diskurso. A ora ei kambia e kurso di skol i a dal un menos na e.
  
  
  No ta or di wak, unda ta rule i di pl. Corrí den e temporada di despues di rechter. Aden ta stret sint di persona i echter fásilmente ta move entre nan tantu porta di murayanan, lider di e kaya. Mi a determiná Вильгельмину e bolo i oumentá e calidad. E para i kara, i algun tratá ta skapa ku nos biaha. Echter basha e muhé ku nan pia i ta leu. Mustra ku bo ta subi ta relaciona i, pa por a yega te na e entrada a keda ku un dal.
  
  
  Echter ta trat'é na un manera seif riba e suela, sinembargo no a pèrdè ni маузера, ni radio. E ta duna e marcha pa tira mi kabes, ma mi agarré di man ku arma i e push'pafó. Маузер rugió den e sala, i e bala dal e haltu dak. Tabatin mas duru i duru i a stampia pa hui di disparce.
  
  
  Dos biaha tin bèk, tratado di mantené e controle. Nos man nan tabata bringa pa mantené e solo. Span di nobo, i e bentana den e porta di entrada e ta habri. Mi ku feria dal ku e moketa di e kuadrá di hende echter, i su are a faya. Маузер ta kai den su man, ora rápido mi ta duna di nan man.
  
  
  Echter tin hura, ta malu a dal compromiso ku e moketa na kabes i e ta corecto. Mi ta sintí un suave banda di su mes i a kai den suela. Na e momento echter a lanta i e retiro pa маузером.
  
  
  E for di solo, pa por t'na e ora e ta bolbe na mi, di su kara paresé un lihé sonrisa. Pone di hugo di man, ora dirigí маузер di mi mente. Sinembargo no di solo, ni sierto no tin incluyendo.
  
  
  "Jaren sie! Gang!" Tabata usa.
  
  
  Echter a kita for di mi i a hopi tristu Урсулу, направившую Уэбли di lomba. Di dos rònt di e tabata dos yugoslavia sekretonan di pl paña di nivel. Kada un di su man a tin un kortiku di revólver punto den e di rechter.
  
  
  "Por fabor baho di arma" - òrdu e ku den drechi pa usa.
  
  
  Echter gruñó, a laga cai e маузер i wak di nobo. "E diabel di bo mira riba dios", - bisa den bos baho ingles.
  
  
  Mi a aserká e i a rais ku e produkto di nan man. Di yugoslavia asuntunan ku e kabes i mi ta agarró di man.
  
  
  "Nos ta hiba den e a duna di pone na un kortiku introduktorio, pa transporte di e sede", bisa yugoslavia, ku tabata papia ku pasado, usa.
  
  
  Mi kier a saka ei ta di radio. "Mi tin ku bai den zundra pa tas", a bisa. "Lo pronto."
  
  
  Mi ta forma e mesun yugoslavia. "Mi No ta, por fabor. Zundra e retraso. Promé nos ku nos".
  
  
  E no tabata lihé na kontroversial. "Bon", a bisa, relacion den sigui tras di nan na e lugá di biba.
  
  
  Esaki tabata hopi chikitu, riba e so mi a tin un mesa i tres korekto stul. Si tabatin un bentana ku a sali na kaya. Wak seramentu.
  
  
  Ora nan ta drenta den e lugá di biba, usa papia ku югославом, e insistí na mi ta kompañá.
  
  
  "O, bolo!" - grita. "Bo ta di e plataforma. Ta bai hasi".
  
  
  "Ta bon", aseptá e ofisial di pl.
  
  
  Usa solamente ku ta disparsé bai sera e entrada patras di e, ora echter el a aktua.
  
  
  E pl ainda proveé nan man. Hende no a papia, ta hiba mi tin e radio, i ta mi apesar, i e pone riba mesa dilanti ku nos. Awor, el a pasa man na chaqueta por lesa un par di ganá, ma echter di i bunita kruel skapa di mannan riba otro югослава i a dal ku e ta e kara. E pl a hasi bin i apenas a kai den e suela, miéntras ku echter push'e otro den mi. Di hende trompeká na ami i mi tabatin e charla komo ku no a kai den e suela.
  
  
  Echter dal e promé ofisial i a tuma e pista di pulverización. Pertenesé na Вильгельмине te ku e hende a dal, a tuma bon restorá e ekilibrio. Despues paresé echter ku курносым revólver, ta duna e marcha bai span riba mi. Mi ta zambullí e banda di e mesa, i ta e tin pèrdí.
  
  
  E pl, ku ta kai riba mi, awor a pa e solo. Echter a diarason i a konsebími directamente na pechu. E persona a lanta ku e para i robbot na kuminsamentu di repentino dal. Den su bista ta refleha e soria di morto subida, ora ta estilo di un banda i, abou, a basic i a kai den suela.
  
  
  Echter rápido kana rònt di e mesa, na kaminda di agarró di radio, i ta kore di bentana. Rápido mi ta diskurso di su skonde i ta mishi serka nan skouder. E ta duna e marcha bai habri kandela di kontesta. Despues el a mira e otro pl el a nota di dje. Span di nobo, un biaha aki na barika, i e pl apenas a kai riba mesa. Despues di echter ta duna e marcha bai e ta trese den e bentana, sigurá di glas di un tempestat di hagel di fragment. Mi ta diarason kontra e atrobe, ora disparsé, sinembargo no a pasa den e.
  
  
  Na e momento di e entrada a drenta usa.
  
  
  "E a bandoná nos", a bisa. "Ban." A sali na e entrada mas leu di e curso espectadores i e direkshon na kla den e temporada na e entrada di e entrada. Usa tabata hustu patras di mi.
  
  
  Na yega na final di e edifisio a ku echter no mas. A wak e pretu ta e máquina, di un forma rápido удалявшуюся di e area, e bario mas leu di e kaya, sinembargo no a forma un sa si nan ta rechter.
  
  
  "E aserká biaha, ora mi ta bai wak e shon di echter, - e ta bisa rule -, mi ta bai pone man e ta un bala na kabes i hasi preguntanan mas lat".
  
  
  Na momento ei ta úniko ku paden pensa ta na radio, e echter agarró, ora ta skapa. Na un momento tabatin e motor, ma awor nobo ta mi tin pèrdí. Mei pa semper.
  
  
  Anto mi ta kòrda di eva.
  
  
  
  
  Di nuebe kapitulo.
  
  
  
  "Nos pa buska e mesun persona", a bisa usa.
  
  
  E wak ku curiosidad den mi, ora mi a lomba na e entrada di e temporada. "Bo ta hasi bo kier bisa, Nick?"
  
  
  "Awor no muchu largu pa splicacion. Echter involukrá den e grandi ladronisia, i e ta paga algu ta valido na mi gobernashon, pa bende tin pa e komunidat. Ta pa e motibu aki ku e tabata na kosta Pariba expresa".
  
  
  Por tende di zonidu di irene di pl, ora ta precipitó na kla den e temporada. Rònt di e sala kaminda e pl tuma un retraso echter, un multitut a reuní. Den e pafó print expresa e konstrukshon di salida.
  
  
  "Ta bai laga aki, usa. Mi No ta papia di e pl nada di mi partisipashon, si e por evitá e problema. Registra e hotèl Meeste di Obilicev Vak 28, i a topa ku nan tin otro biaha. Miéntras, compra hotel i trata na haña rechter. Si e enkuentro, no ta trata di gara, spera di mi ".
  
  
  "Ora bo ta di nobo?" - puntra e. "Bo ta di unda bo ta bai, Nick?"
  
  
  "Bo ta di zundra tin un hende ku nos por bisa unda bo ta haña echter", a bisa. "Responsabel, anto na ordo. Ta spera bek na bo ta awe, mas lat òf dia".
  
  
  E sonrió. "Mi ta kontentu ku nos trabou na e or te destin'keda huntu", bisa. "Bon suerte te ku mi no a mira".
  
  
  "Loke bo mes", a bisa.
  
  
  Pertenesé na e plataforma, ora zundra ta pone di marcha, i a bula na ordo. E bunita kaba ta usa помахала man, para den e bashí di e entrada, i despues a bira pa kumindá di yugoslavia di pl riba e formulario.
  
  
  Den pregunta di segunda zundra sali for di e temporada i ta skapa nobo di yugoslavia di pueblo. Siendo den agrado, zundra drenta den e vagón-restorant, ku awor e último outo na e zundra, patras di nan muri. Esaki ta hasi ku e otro lugá kaminda mi ta tendría e buska eva schmidt, i ei ta di unda mi a topa. Solamente na òrdu e dialuna, ora mi ta aserká e meta.
  
  
  "Mi tin ku laga bo ta un bala na kabes di e drechi aki", a bisa. "Mi lo ta un par oportunidat. Lanta, i wak den su kombatimentu. Ta bai ta hustu patras di bo. Bai e biaha aki, nada di druk. Ta inventa algu lehano a pasa biaha i mi a mata no mas diskushon ".
  
  
  E duda un momento. Despues el a lanta i ta dirigí riba e asilo di vagón-restorant. Mi a bandoná
  
  
  algun hibami su mesa pa kamarero i e sigui. Pronto nos pusimos para dilanti di e entrada di di servisio den e Future 5.
  
  
  "Bo ta aden", - a indiká.
  
  
  E отперла di e entrada. Ta drenta i kere e entrada tras di nos. "Awor, kiko bo guitara sa?" - corrosion-puntra e.
  
  
  "Ta haña bo ta stima".
  
  
  E rígidamente sonrió i a pasa man pa e scur kabei. "Awor, esaki por ta masha duru. Jan ta lihé marine di benta, i e ora ei e ta un hende ta riku. A bolbe bai kambia nan personal i kontinua a hui di santos, ku ta pèrsiguími". E ta hari. "I por gradici di gobernashon ta tras di tur e".
  
  
  Mi No ta gusta, ora mi ta hari i mi ta yam'e tantu. "Bo tin mes un prueba di su suerte", a bisa. "Unda bo ta echter ta keda para na agrado?"
  
  
  Eva sonrió. E kuminsá na desnudarse, miéntras ta ku e a papia. Mi No sa kiko bo ta spera, ma pronto ta keda sin ponton i star. A спелая e figura yen.
  
  
  "Si mi lo duna e informashon, ta bai risibí un telefon, ku ta konserní di trabou", a bisa e di mi.
  
  
  E fiha riba mi, quitándose e star i laga e partinan di pechu.
  
  
  "Bo tambe por ta dushi i bisami unda ta pertenesé na e sede di Topo", a bisa, ku el a ripará manera e pusha pretu skarnir pages ku blanku bel. E tuma un systeem ku e parto, manera hopi otro muhénan.
  
  
  "Mei, por bai tin un tipo di compromisonan", - - uur e di mi, di para, kompletamente saká. E ta yega na ami i mi ta mishi serka mi su pechu.
  
  
  "Bo ta hasi klas compromisonan?" A puntr'.
  
  
  Klaramente e ofer di mi. "Bo ta di akuerdo di menos di tur e informashon ku ta deseá, i na lugá di e, a hasi un chikitu opsekio". Lantamentu ta pasa e lenga pa e lepnan.
  
  
  "Ainda asina por haña e opsekio", ricardo mi tin e, contenido manera nan kader a move na mi.
  
  
  "Mes. No lo ta mescos, bo no? No ta ta mes".
  
  
  Mi ta mi a pèrmití lugá di e boka more. E tabata bon. Nan echter tabata un gran grupo. Probablemente, e di praktiká na otro nicolas riba Topnan. "I si mi a keda kla pa hasi un kompromiso, bo ta hasi informashon mi ta sosodé duna?"
  
  
  E por kader ku mas stabilidat, i esaki ta un baño. "Mi no por bisa unda ta pertenesé na e sede di Topo, pasobra mi no sa. Echter no ta duna direkshon ei. Awor mi a bisa ku ta registrá den e hotèl Excelsior, na agrado, den Княже of mil 5. Ami lo bisa, pasobra e no ta ei pa hopi tempu, i probablemente bo ainda no por haña ".
  
  
  Bo kader ta bin di mi. Mi ta brasa i e dushi karni ta move riba mi akto. Mi ta agarró pa e baile ku otro un man, e atraso na e, furioso di sunchi den e lepnan. E tabata para, ku rosea entrada, ku bista alfons. Bai abou, den su wowo paresé ta un expresion di konfushon i ilustracion. Ta hasi un momento, e controle di sinta, dirigí na e aktividat, ma di a pèrdè e kontrol di esaki.
  
  
  Mi no ta libertat di baile. Mi ta agarró ku forsa. "Meets, varida", insistí mi.
  
  
  E konfushon tin medio e buraku di e preokupashon. "Mi No ..."
  
  
  "O, sí. Ta wak den bo bista". Mi ta libertat di su baile, ma ainda asina a yega na e ku dos man. Despues konsebími e man na chaqueta i saka Вильгельмину. Mi ta aprel e boka di pechu robes i ta surgi den e kurpa dushi.
  
  
  "E no ta gusta pa", a bisa. "E biaha aki mi a kaba di pasenshi. I awor scucha ku atenshon. Ta bai overige unda e problema echter na agrado, no ta bo ta bisa den mi òf no. Bo remente kier muri, pa amplia un chikitu di trabou? pa mi?"
  
  
  E miedu ku e a mustrami pa awor nobo den su wowo. Por bisa ku pensa riba loke mi a bisa. Wak e solo, прижатый su pechu, i despues mi a mira ku mi mes wowo.
  
  
  "E seba", - bisa den bos baho.
  
  
  Wak e karu, i ta konvensí. E "caba" tabata e lugá ku alegria rechter - un chikitu i pasado.
  
  
  "I e sede di Topo ta pertenesé na e stat di lesa, bo no ta asina?"
  
  
  E rápido mi ta wak, i despues di un banda. Mi ta aprel mas fuerte di boka di cañón di e pista di pechu. Ta keda sin rosea.
  
  
  "Sí", rápido kontestá e. "Mi, aankomende, mi no sa di direkshon".
  
  
  Tuma e solo i a pone den e funda. "Bo ta kere", a bisa. "Awor tin e date i bias na e siguiente temporada".
  
  
  E no ta leu for di mi. "Bo no ta deseá di hasi e otro parti di e proposishon di mi bon?"
  
  
  Mi a pasa man pa e kader i e sunchi den e lepnan. Mi ta parse hamber. Sinembargo, den mi mente tabata diferente. Mi ta bèk a kita e lensu di muraya un coupé.
  
  
  "Mi sa, e mi ta gusta - rekonosé mi. "Ma tin ku ta pone e kaso ta ariba e plaser, pa motibu di ta menos, algun bes".
  
  
  Mi komo e banda di e karu, i ku e curiosidad ta wak. Despues ter di e tin di su den boka i a kaba na e parti traha. Di e kuminsá na rutgers, dal i expedir di pagá zonidu kla pa e banda. Mi ta agarró di bo kurpa simpel, a lanta i ta hiba e kama i bok'su. Mi ta haña den su bista na e momento paresé выжидательное di expresion, ma mi ta mara na e kama su mes sitionan i prens di bisti. Den un momento, e распласталась e are i a fiha.
  
  
  "Riba bo no ta krusa frontera huntu ku buleria, bo no tin mester di un kondukta òf un wardadó di dal di bo entrada", a bisa. "I e ta solamente un atardi. Anto mi a laga riba e hotèl" sawa".
  
  
  Den su wowo por wak e odia, i e murmurá algu na aleman kla pa e banda.
  
  
  "Mi No proces pa loke ku bo ta mará", a sonrió e. "Solamente trata di pensa riba mi mes ariane".
  
  
  Mi ta di laga mará saká di e kama bai sera e entrada di servisio. Despues mi a bai Future 7 i di servisio, pa nan chikitu equipaje. Mi a keda kla pa pafó di e siguiente para, ku a wòrdu sigui poko despues toka di silvana.
  
  
  Awor mi a bai bèk na agrado ku e speransa ta ku echter a sali na di "caba", apesar ku por di yugoslavia di pl. Mi tabatin e averiguá si no tin radio.
  
  
  
  
  E dies kapitulo.
  
  
  
  Tabata sera mèrdia ora ta pertenesé na e temporada sentral di agrado di zundra di dos klas. Tuma un taxi riba e kaya Сараевоска na Knez haya, pasa e temibel mas nashonal, a hasi un par di marcha pa e asegurado ta ku nos no ta sigui, abou, ta dirigí directamente na e hotèl Meeste, na kaya Обиличев Венац. Usa a keda masha contento di konsiente.
  
  
  "O, Nick!" - bisa, avansando den mi su dushi man na e, ora nan ta drenta den nan lugá di biba. "Mi a pa e suela. Unda bo ta bai, maldishoná ta, tabata".
  
  
  "Mi a tin ku hasi algun obranan inkompleto. Bo no ta kere mi lo hasi un di e malu comunidad di e kapital, bo no ta?" Mi ta hari.
  
  
  E sera patras di mi e entrada. Mi ta duna kantidat di e bida den un bunita eugene di biba riba un módico preis i ta ta presentá un bunita bisti e kaya. Awor nan plannan tabata solamente pa Гансе Рихтере.
  
  
  "Bo ta algu siña?", puntra e.
  
  
  Mi a sende un cargill i a ofresé un, ma e nenga. Awor e wak diariamente. E tabata basta напряжена. "Mi ta kere mi no sa unda ta problema echter", a bisa. "Si ta asina solamente e no a drenta den pániko i no ta skapa di e stat".
  
  
  "Ta na un lugá banda aki?"
  
  
  Hasi un largu pretu ta e cigarrillos i na un momento. "Sí, e ta sera aki".
  
  
  "Unda bo ta? E hotèl?"
  
  
  Mi ta estudio kara di usa, tin un momentu pa kuminsá papia. Tabata e momento fiho pa papia riba e motor. Mi a òf bisa ku òf e prima di e novela, i e delaster opcion no tabata korekto.
  
  
  "Sí", - chikitu di poko-a bisa -.
  
  
  "Bo?" E pasa e telefon riba e isla di anochi. "Mi ta yama na pl, i ta lobo ei".
  
  
  Mi ta steipi e kabes. "Mi No, Usa".
  
  
  E mi wak ku lihé soria nan bunita bista azul. Bai abou, a pone e tubo atras. "Bo Por hasi no?"
  
  
  "Usa, - empe -, mi ta papia ku bo ta. Echter a paga un deposito electronico di gobernashon botániko, e deposito di estudio kasá, bo ta importante pa riba laman. E tin un positivo ku. Pa motibu di ta menos , e a ora ku sali for di e temporada Sentral, enfrente di bentana ".
  
  
  E ta e momento plania. "E radio?", puntra e.
  
  
  "Sí na e radio. Ta kasi seif na den e skondí den e unidat".
  
  
  "Bo ta pesei na e tabatin e radio ku nan den e zundra".
  
  
  Mi ta sonrió. "Esaki ta loke nan ta kere den e momento. Awor yugoslavia di pl lo felis extraditarlo di alemania Pabou, pa compressed pa un tribunal pa krímen di guera. Di komunidat semper kontentu, si ta direct hende for di e di Tres reis. Awor mi ta kere, ku por ta dan kuenta ku por di otro manera di wak e pregunta riba e bevolking di mi ta un deposito elektróniko ".
  
  
  "Mi sa Ick", bisa.
  
  
  "Kansá di separá di echter di su radio den e temporada, ma pa mi no por", einan ami. "Si mi a keda ei, mi trabou lo realisa. Awor tin e restorá ta di radio".
  
  
  "Sinembargo, Nick, mi no ta arrests di echter, sin ku e pl", el a bisa di mi. "E transparensia di e atencion na nos gobernashon rekerí un gran burokrasia. Mester ta involukrá di pl".
  
  
  "Mi sa", a bisa. "Ma recuerdo den alemania pabou di
  
  
  tera liber, ku ta estados, si e deportivo ta kai den man di kgb. Pa hasi, nan ta kere ku echter ta spera yega na un akuerdo riba e benta di positivo ku e kaso di e drechi aki na agrado. Un biaha nan no ta nan ta hasi. Den un kaso, usa, lo puntra mi duna or di echter i di radio pa nos bolbe wak югославам di aresto ".
  
  
  E intenshon pa un momento. "Mi kier yuda den etapa di echter".
  
  
  "Sí, bo por bai huntu ku mi", kontestá.
  
  
  E sonrió. "Bon, Nick. Ta bai spera pa telefon e pl, ma pa nan, por susto, por tin su mes dos. Mi ta mi a mira un hòmber, responsabel pa e hotèl. Mi tin ku suomi ku no por konfia den mi".
  
  
  "Esaki tin konosementu", a bisa. "Despues pa henter, no ta un bon comunidad".
  
  
  Mi ta sonrió men aleman sonrisa i su wowo azul beltran. "Ainda no ta un mucha bon", bisa.
  
  
  "Mi no ta bon ku esaki".
  
  
  E tabata di kabei, canada na hep, pasobra el a kaba di pafó di e ducha. A habri e bida i a pèrmití распахнуться bou di e, e a keda saká. "Mi ta kere ku ta mihó ta vaste", bisa.
  
  
  Mi wak ku praktiká di su cursus. "Mi ta kere."
  
  
  Di bida a kai den suela. Mi ta pèrmití su bista ta zwef pa выпирающей na pechu, yegada di hep i e arte di lechi di kader i e bel. Mi ta kòrda di eva e zundra, i mi sa ku eva ta pone di kastigu den mi algu ku awor karisiá i лелеяло tipo di usa.
  
  
  "Na otro banda, - bisa e, serka di nos, pa abreviá di distansia entre nos - si echter awor den e hotèl, ta probablemente ku a pasa ei un poko tempu".
  
  
  "Probablemente, - a bisa.
  
  
  E kuminsá na mordisquear mi a tende. Bai pone un kuminsá na desnudarse pa mi.
  
  
  Usa разжигала den mi e kandela ku a primintí ku ta bai lihé na pafó di controle. Mi ta yuda guitara e restu di e paña, i despues di a hiba e kama kama na lugá di biba. Nos nos huntu, i ta abou e konmemorashon, ta ku e ta serka mi ta e di hende den servisio.
  
  
  Bo pechu volgen riba mi pechu bunita pa bog. E ta sinta banda di mi, i e puntanan di su pechu suave потерлись riba mi pechu, despues based mi karu i e garganta ku nan muras lepnan.
  
  
  Ta bai bon mi barika, suave mi ta sunchi, i e kandela kima mi ingles. Bai abou, ta dios ta sinti abou, caribiana completo válido lepnan, miéntras ku mi no por a soportá.
  
  
  "Awor, vog?" - puntra e.
  
  
  "Awor" - kontestá ku bos ranka.
  
  
  Mi ta push'di kama i a sinta na horcajadas, ku rosea entrada, ku impaciencia. Lácteos kader a lanta i mi ta rondoná, i konmemorashon e sintí nan mes fuertemente enganchado patras di mi, ora nos animo. E kandela ku a bira e volkániko di kimá. Despues tabata e dushi loke, zonidu maraviyoso i karni kayente, ora nos no a risibí e clímax.
  
  
  Ora mi wak e "caba", mi ta duna kantidat di por hasi echter skohe. Di estudio kasá, bo mihó eskrito manera un trampa pa pulgas èl bieu prima edifisio, e tabata gusta si ta hasi hopi tabatin e hiba den e hèlm bieu di e stat. Otro riba e pafó tabata asina обветшала bo por pasa, sin sa sikiera di e ta un hotèl. Esaki e ta wak e lugá, kaminda e lider a mira e otro banda di e duda di huéspedes.
  
  
  Den e hotèl a tin un total di binti lugánan di biba i pa e kantidat di clave, poní den business di koredó na mesa, paden te ku a hiba solamente mitar doen. Mi No ta asombrá, ora copy yugoslavia, e amtenar no ta pidi te nos pasport, sino e implementa a kita bo lugánan di biba. E pasenshi solamente un formula inspirá e pl.
  
  
  Te ku un amtenar tabata na mesa pa mi falis, mi wak di skol nobo na usona ta koredó i tin rekordando e trahadónan hincapié den servisio di desakuèrdo lugánan di biba. Bai abou, a subi na e eskala ku e amtenar. Ora el a habri su porta i a pone mi equipaje, a duna un propio.
  
  
  Ora di senador e tabata, e porta di e losilla ta habri i na asilo sali for di ons rechter. Mi ta push'pafó di Урсулу di e entrada i e tabata skonde su tras di e bista. Un mesora despues mi ta skapa ku mi mes wowo i a di echter i dos hòmber, para na asilo di lomba di mi. Bai pafó di otro hende, pa e lugá di biba ku a kaba di pafó. E otro hende - ivan di lubyanka.
  
  
  Abiente, echter a manda mira Лубянку, ora a sali na di expresa di pariba di Повке. Awor, apesar di echter, ta e topa otro refugio meresé un incidente di e temporada, el a bin na e personanan ku, abiente, tabata e agente di Topo pa papia ku e kaso di benta na disposishon di vigilansha.
  
  
  Echter no tabatin e radio. Mei, e no ta konfia den e kgb. E ku nan kompañeronan, ta bai pa e paulo na trapi, te lubyanka, e sera e entrada.
  
  
  Mi ta mi a bolbe pa usa. "E echter i su amigunan", a bisa. "Sigui tras di nan, i wak na unda bo ta bai bai. Nan no muri. Miéntras, ta bai bishitá mi amigu uso na asilo. Mi ta reuní ku bo ta e" Маджестике "na tres. Ta spera. despues di un or di esaki, i si mi no ta konosí na bo mes riba su mes ".
  
  
  Mi ta wak e kara di e kortiku salú mesora. "Bon, Nick".
  
  
  Mi ta sonrió. "Riba pronto."
  
  
  "Mes."
  
  
  Usa disparsé pa e paulo patras di echter i su hendenan.
  
  
  Despues di algun menos yama na e entrada lubyanskaya di e lugá di biba. Despues di un kortiku pasa, por e entrada a tende di e bos di blanca. "Bo mes?"
  
  
  Mi bunita bon siñá na dialect duru, spesialmente despues el a tin e oportunidat pa tende, asina bo ta aklará e garganta i ku tur su forsa di zona manera ons rechter.
  
  
  "Blücher", a bisa.
  
  
  Di berdura di e entrada ta konmov'ora mi ta saka "lugar". Ora ta habri porta i mi ta mira e kara di asombrá i di blanca, mi no ta spera invitashon pa drenta den e lugá di biba. Mi ta buskamentu duna un bahada den porta i a drenta na e lugá di biba. A yega Лубянке na pechu i e kabes i повалила den suela.
  
  
  Lubyanka ta pone man na e solo, ma mi ta lagabo. "Mantené remente trankil aki".
  
  
  Ta duna e marcha i a mira "lugar", konosí na e ta e kabes. Despues wak na un distansia entre e i "Уэбли" i a dicidi ku no ta preferá e kastigu arriesgarse.
  
  
  "Nobo ta", - ku amargura bisa.
  
  
  "Mi ta teme ku sí, un homber. Bon lanta. I mantené leu for di nan juguetes na mesa".
  
  
  Lubyanka a lanta lantamentu, e sanger goteaba di su kara i e boka. Di lepnan no hincha tambe. Mi ta aserká den porta i e sera semper ta keda alerta pa e korte di e kgb. Den su wowonan tabata un gran kuminsá na mi.
  
  
  "Awor, - a bisa, nos bo tin un plaser papia".
  
  
  "Mi No tin ku ta papia", - bisa solamente.
  
  
  "Mi ta kere mi mes".
  
  
  E sonrió i tabatin un man na порезу na kara. "Teme ku no a yega na e hende".
  
  
  "Por ta", a bisa. "Sinembargo, si nan ta hasi, bo lo ta malu". Wak e karu, ora mi a yega na e influencia di e deklarashon.
  
  
  "Ainda nos no a hasi un trato", mi ta bisa. "Pa esaki no tin ku bai buska".
  
  
  A puntr'. "Bo ta e kaso den e di echter, unda el a warda?"
  
  
  "Echter?"
  
  
  "Pordon na e meter di pia. Pa bo ta nort blücher".
  
  
  Lubyanka intenshon pa un momento. "Mi No tin tampoko idea unda ta pertenesé na e positivo. E ta warda i evasivas".
  
  
  "Mei, no keda konfia, ubica", a bisa, un poko подколол di dje.
  
  
  E ta wak den mi. "Mi tin e tambe. mi no tin den mi mes".
  
  
  Banda di mi boka e konmov'. Semper mi tabatin un plaser pa wak dos describes pa persona nan di aber di hasimentu di e otronan. "Bon, un kos ta investigashon di lubyanka. Bo sa unda contact ku nan. I deseá ku mi ta bisa".
  
  
  Lubyanka e tres'di незастеленную kama. Mi a nota atenshon i a "lugar" destiná pa e. "E mi no ta bisa unda bo ta keda para", - chikitu di poko-bisa -.
  
  
  "Meets, lubyanka. I danki pa bo ta kai 9 milimeter di bala na kabes". Mi a aserká e otro banda. "Mester di bèrdat, i ta deseá di awor. Unda mi a topa di echter?"
  
  
  Di bista di e blanca, di nan plan, despedida. Pa mi correa, e ta tuma ku kama grandi klechi i ta bolbe na mi, apoyo di dilanti. Mi no a ni idea pa loke nan ta hasi, pa e motibu esaki no ta arriesgaba. Mi ta span, i "lugar" explotó na chikitu di biba.
  
  
  E bala ta sera un klechi i no ta alkansá e pechu di blanca. Miéntras, den mi ta balans lubyanka, ainda stablesé un klechi entre nos. Mi ta punt di nobo i span riba bo kabes i mi voto apenas no tabata e blanku, ora el a kai riba mi.
  
  
  Lubyanka a kai den mi man ku e solo i a duna un dal ta fuerte, ma di arma ku ainda mi tabatin. Awor e klechi no tabata i ta lubyanka ku dos man duru graba mi man. Nos bai kontra di muraya, i a pèrdè e solo.
  
  
  Despues dos te соскользнули e suela, tratado di bringa. Mi ta dal ku e moketa den mi окровавленное e kara di blanca, el a sa di kontestá un dal, pa ta parse di mi. Bai abou, a yega na e Уэбли, ku awor ta keda para na e na mesa.
  
  
  E agarró di solo pa por logra riba dje, e no por a yega na tempu riba e still pa tira. Ora mi a aserká e, furioso, a dal, mi ta pasa den e kabes un pisá tronkon.
  
  
  Mi a kai ademas di bentana di muraya. Despues di lubyanka, a lanta i nobo manda "Уэбли" den mi, sinembargo, mi a topa e forsa pa gara di man, ku e solo i benta di dje pa por tira. E промазал mi dilanti i a kibra un bentana.
  
  
  Di glas ta kibra duru i a derrumbó di mi, di awaseru, ora mi ta bèk a gusta e kurpa di blanca ta sali na pafó, na e pafó i su man a keda ekstremo fiha, ora intento pa loke garage.
  
  
  Na momento di cai e blanca tabatin un kortiku ketu, i a tende un grita. Mi высунулся kla pa varios gesker i a mira ku e a dal di balcón di dos piso. E kambio di piquetes di heru di baranka di karu na ariba, ku bista habrí i dos piquete action kla di pechu i di barika.
  
  
  Mi ta regañó su mes. Lubyanka awor mi ta bisa nada. Bin Вильгельмину, rápido a sali for di chikitu di biba i e pura pa e losilla ta ei te ora ku e trapi yega e pasonan. Mi ta skapa di nan, e abou na e parti patras di abilidat pa e trapi riba e kaya.
  
  
  
  
  E di diesun capitulo.
  
  
  
  "Esaki ta e lugá. Aki echter a bai ku dos hòmber", - bisa usa.
  
  
  Nos забились na scur porta di e kaya smal, mirando kla pa un anochi den e edifisio bieu di dilanti. Usa pone ta nevis, ma di no ta mustra esaki.
  
  
  "Bo ta kere ku rograma nota ku ta sigui nan?" A puntr'.
  
  
  "Mi no ta kere, - bisa e.
  
  
  Di kas di dilanti tabata un kas residencial. Usa mi ta bisa, ku a drenta na benta, ambiente di biba den e di dos piso, ma na momento ei no a haña.
  
  
  "Bon, nos bai ei i ta wak", - a bisa.
  
  
  "Bon, Nick". E полезла den boso por "Уэбли".
  
  
  "Mi ta deseá nan ta bon прикрыла mi ei", a bisa. "E por ta un trampa".
  
  
  "Bo por konfia den mi, Nick".
  
  
  Ora nos a yega na e lugá di biba, unda bo ta, manera e tin susto, tabata echter i su pueblo, e entrada bashí. Suave mi a bai ku un solo, ma ei no a ningun hende.
  
  
  "Bishitá - bisa na usa.
  
  
  E ta pega na mi a sera e porta i mi rònt. Tabata un gran baño privá ku bira. E ta tene su mes ku e murayanan i di promer parse bieu. Den e skina di e tabata bobo stul, kubrí ku cicatrices, un mesa di palu i vários direct asientonan di ademas na banda.
  
  
  "Ta un lugá", momento di mi. Konsebími e lugar di skol nobo na funda. Mi ta aserká e kama. Parse ku un hende frekuentemente na e tabata.
  
  
  "Aki no tin nada di equipaje, òf un otro, - bisa usa. "Bo ta posibel ku no tin pèrdè".
  
  
  "Ban wak bo ta turno", a bisa.
  
  
  Tin parsemi ta e lugá riba kaminda. E eksponí nan ei ta rechter - cola di un di su favorí cigarrillos, un bòter di biña kasi bashí. i den e hèmchi di basura, nan lansa di plaka den e zundra, no ta mi a topa nada ku unique ku ta registrá den e lugá di biba. Ta hasi tur e prueba punta di e el a laga pa semper.
  
  
  "Bo ta hasi laga nos ban hasi awor?" - puntra usa.
  
  
  "Mi No sa", a bisa. A bira e di kuater di baño i lantamentu wak nan rònt. Mi ta kere ku bo ta e lugá di biba a tin un lugá no solèm mira. Di nobo mi wak den e espasio di blanku di botiquín di promé auxilios.
  
  
  Despues mi a bai den baño. E parti ekstraordinario tabata riba dje. Mi ta lanta e tapa i wak den e elvis.
  
  
  Ei a wak un pida húmeda abogado di patu fondo di awa transparente.
  
  
  Mi tin piská ta i ta wak. Esaki a solamente un pida di patu di un pida grandi ku, abiente, a lòs i entregá e lubidá, sinembargo, den e tabatin vários manuscript di literatura.
  
  
  "Mi tin algu ku ta bisa", a bisa.
  
  
  Usa e yega serka i wak ariba mi skouder. "Bo ki ta e?"
  
  
  "E ta e di echter ta tuma un deshacerse di esaki na e under. E por demanda, ku tin pa e lèter?"
  
  
  E wak bai na esaki. "Esaki ta e skirbi echter", bisa. E скривилась, siguiendo e observacion. Ta ku e ta skirbi den serbes-krusada, Nick. Un biaha e kuminsamentu di e palabra "nashonal". I otro letter, e kuminsamentu di otro palabra ".
  
  
  Mi a gana un vista di e: "den e nashonal. Sinembargo, kiko bo ta e di dos palabra?"
  
  
  "M - Òf - Ku - mas, e mas nashonal".
  
  
  Rápido mi ta mira. "E ta mas. Si mi tin un vector?"
  
  
  "Mi ta kere asina", bisa.
  
  
  "E ta echter, lo no a motibu pa utilidat un mas pa topa", a bisa. "Sa ku e no e entrada ku Лубянкой e" seba "i, un biaha aki".
  
  
  "Bo ta bèrdat", bisa rule, sinembargo no ta sigui patras di mi.
  
  
  "Bon, diamars bo kier duna ta e radio unda ta korte den un par di dia. Bo no por uza e servisio di lansamentu di equipaje den e temporada Sentral di zundra òf na e aeropuerto, pasobra e pl ei opservá. Ma bo por hasi no uza e servisio di almasenamentu den un lugá publiko manera mas? "
  
  
  "Ma e kosnan ei ta sali si na momento di
  
  
  
  "Durante di bastante na mas", a resort usa.
  
  
  Proponé na e por tin un momento. "Gordura di un par di dia na e ta spera di su doño bèk. Ma diamars e echter no kier a konfia den e oportunidat. Un biaha, e a laga e radio di e museo i e ora ei e a yama otro biaha riba e dia pa bisa ku e ta lubidá di rekohé, ora e tabata. E primintí optené na e radio un stipulá di bint'òf kuarenta i ocho ora. Ora ei sera e demostrashon spesial kuido pa mantené pa e ".
  
  
  "Ta un bon tera, Nick. Preferá e kastigu prueba.
  
  
  "Dia keda na mas", a bisa. "Si awe na e anochi echter siña di Лубянке, ta probablemente e disidí pafó mesora na agrado, sinembargo no sin radio. Si el a skonde e museo, te guitara ei mata. Aki por ta nos delaster oportunidat pa hasi e kontakto ku e."
  
  
  "Miéntras - bisa e - bo tin ku sosiegu un poko. Bai tin e" Маджестике "ta spesialmente confiabel lugá".
  
  
  "Bon presentashon", a bisa.
  
  
  
  * * *
  
  
  
  Nos tabata na mas Nashonal, ora a habri e dia abou. Tabata un dia solo di primary na agrado. Na haltu di palu na parque Каламегдан subi un bèrdè dilanti den e tema. Hidroalas cruz pa e alma awa di dunabo, i e tráfiko aparensia di un manera falta nieto. Sinembargo e mes mas, den un dia kompleto un núkleo contact i shinishi; tabata dilanti respiratorio di nos ku rule bin mira no ta pa e entrenamentu.
  
  
  Aden ta techos haltu i a pèrdè di e virus di glas, ta контрастировавшие ku e solo di dia na e otro banda di nan guess murayanan. Rápido nos tin haña un secretario. Guardia yugoslavia ainda no soño.
  
  
  "Bon dia", a saludá e. "Nos amigu laga mira radio portal i ta lubidá di karga. E nos ta pone man rekohé". A papia ku e mihó aksènt aleman.
  
  
  E ta rico e kabes. "E radio? Kiko ta e?"
  
  
  Mi ta dividí den trata di papia ku e ta сербо-хорватски. "E radio. Ta ku ta karga e faha".
  
  
  "O", a bisa e. E ta pasa den e skina di e chikitu di biba i mi, ku rosea entrada, e retiro na estranheria. For di radio di rechter. "Mi tin un, laga mira un hòmber riba e nomber di blücher, e suisa".
  
  
  "Sí", a bisa, mirando di Урсулу. "Esaki ta tur. Fort blücher - nòmber yen".
  
  
  Wak e resien. "Mes. Tin documents, señor blücher? Ta, no konmemorashon di karu".
  
  
  Mi por kontené di impaciencia. Mi no a dicidi a haña na e radio pa e forsa, si ta deseá. "Mi no ta nort blücher", bisa internacionalmente. "Nos ta su amigunan, ku a bin pa solicita pa e di radio".
  
  
  "A. Bon, señor blücher sierto yega su mes, ta komprendé. E regla aki".
  
  
  "Sí, kla", a bisa. "E sr. blücher malu i e no por bin na e radio. Ta spera ku bo ta komprondé. Bo mester di e tin un gran trabou, si nos ta duna un radio portal, pa pasa".
  
  
  E tin sospecho wak mi i despues di Урсулу. "E a dun'é un risibí?"
  
  
  Awor usa desempeñá e patu. "O, varida! Menciona bo mester tuma e formularionan di hustu promé ku e salida. Ma ta lubidá di dun'é na nos. E ta ta malu". Bai abou, ta inclui e contamento. "Mi ta spera ku bo no ta técnicamente splika e eror. Sr. blücher asina kier a tende un bunita yugoslavia música, miéntras ku e ta mira".
  
  
  "Ai" - bisa e homber, mirando ku nan friu bista azul. "Bon, loke mi a komprondé. Aki, bo por tuma radio. Di mi, i asina no tin mes un almasen aki".
  
  
  "Danki" a bisa.
  
  
  E a hasi kaso piso den mi i entregá nan na e radio usa. "Bisa bo amigu pa ta ku pronto ta amalekitanan, pa por gosa di un tènt na agrado".
  
  
  "Danki" a bisa usa.
  
  
  E tuma e radio i nos nos na vestuario. Sinembargo, den pafó di e edifisio a deskubrí ku e mi viktoria a temporario. Dos hende a sali un drecha e paulo, i tin ningun hende rònt no tabata. Dos tabatin nicolas. E di dos persona ta Topo, ku nos a mira ariba ku echter, e hendenan, seguridat riba e ta usa.
  
  
  "Ketu, por fabor", - òrdu esun di mas grandi.
  
  
  Mi unable bai. Algun menos mas, i e motor lo mi. Mi ta maldishoná aki personanan! Esaki tabata e di dos biaha, ora mi ta poseé solamente pa mi enkargo di dje. Rule no tabata asina pober, manera mi. E tin tur relashon ku echter, apesar di e rekuperashon di radio, i awor aki persona tin restorá e kontakto. Proponé pa sobrebibi den un por ta benefisioso pa asina giro na contamento.
  
  
  E homber di ofishi pober, kuadra ku e nanishi kibrá, evitando di máquina na e radio. "Pone e radio den suela entre nos, ademas di ku bo boso... -
  
  
  e ta wak den mi - i di solo.
  
  
  "I leu for di nan", a duna òrdu na otro un hende ta haltu.
  
  
  Usa mi ta wak, i mi ta den bon ku sinti ku e kabes. Ora di nos tin dirigí dos pixels, diskutí hotèl. E yega serka i a pone un radio portal i un boso ku "Уэбли" na e piso. Chikitu di poko ta saka "lugar" di e chaqueta, pa buska un oportunidat pa uza kontra di nan, i awor, dos di solo tin entrada den mi pechu. Mi a pone "lugar" bo ta di suela na e radio i tas biaha. Tin ainda tabata hugo na mango, sinembargo tabata ku tabatin un par oportunidat di utilidat.
  
  
  "Ta bon", bisa un haltu agenda di Topo. Tabatin e kabei scur i ta hende pober. E a hasi un señal di otro hende, ku a duna un buraku na biaha, habri e boso ta usa i saka Уэбли. A pasa i e Вильгельмину e bolo di chaqueta. Despues tuma e radio.
  
  
  "I awor ta mira ku nos", el a bisa di un homber haltu.
  
  
  Usa nobo mi ta mira. "E ta mihó hasi esaki ku ta bisa e homber", a bisa.
  
  
  Nos imperceptible for di un edifisio i a pone un sed shinishi "fia". Nos rule, bisa tuma e outo den e parti traha. Di hende haltu ta sinta tras di e planta, i un hende tin lòs e nanishi, a sinta banda di dje, ku e solo, dirigí na mi na pechu.
  
  
  "Awor ku nos ta bai pa duna un voelt", - ku gran libra mi ta bisa kende tin e solo.
  
  
  E máquina a bai riba e dia e fluho di cache. Mi a mira ku e dos portanan rosaria ta wardá den dòbel hegai. Parse ku no ei e posibilidat di mata relashonnan ku e solo. Echter, abiente, a dicidi pa mihó manera di deshacerse di nos, pa kontinuá ku e negosiashon sin konferensia. Mi akibanda pa komprondé ta e pa tantu aña ta saba di tur e tipo di agente di pl i gobernashon di e agente: tabata un inteligensia, efektivo i kompletamente liber di e konsenshi.
  
  
  Sklama pa agrado. Nos declama pa Бранкова Призренскому di bula te ku no a yega te na e riu, i despues di kura Дордева sali for di e stat riba e sùit. Pronto nos contrast un area montaña.
  
  
  "Bo ta di unda nos animalnan?" - por último, a puntr'.
  
  
  "Bo sa ta lihé", el a lòs e nanishi, buskamentu усмехнувшись mi. Di aksènt tabata aleman, i e haltu di hende - frances. Esaki tabata basta completo trese, e Topnan.
  
  
  Di produccion a correa. Despues di diesinku menos, di un par di kamindanan di tera, a yega na уединенному загородному kas. Di kondukta ta para dilanti di e nos òrdu pafó.
  
  
  Nos ku rule sali for di e fia. Mi no a ni idea di unda nos tabata; so sa ku nos na e sùit di e stat. Tabata lógiko e echter e marcha di e stat di agrado, desde e pl прочесывала e stat riba buska di dje. Riba e fecha, e no por a more di transporte públiko. Mi ta buskami, bo ta bo sa di esaki ainda pa Лубянке.
  
  
  "Bo ta di kas" - òrdu e hende haltu, evitando e revólver. Dos tin e pista di nobo ta dirigi riba nos. Cumplía òrdu.
  
  
  Den e kas ku ta parse ainda mas chikitu di e aparensia di e pafó. Sinembargo, esaki ta hasi tur loke nan tin mester di ritmo aden di echter é. Den un momento, despues di e haltura di e flechanan a yama, for di e asina el a drenta e sala di rechter.
  
  
  "Bon, - bisa e, ora nos mira - ki agradabel soria". Cogió e walkie-talk, e hende haltu ta pone riba mesa. "Kasi tin, no ta?"
  
  
  "Te awor, el a bira un buraku den presensia di nos", a bisa. "Ma di destinashon no por dura pa semper, echter".
  
  
  Mi a mira gusta kontratá mi ta kara, ora mi praktiká di bèrdat nòmber. E opinion, e tabata sa solamente komo blücher. Echter mi ta sonrió, despues a yega serka i a dal na karu.
  
  
  Mi ta apenas a kai den e suela. Rule keda sin rosea i ta abou di mi. Di su boka sali corto di sanger. Mi tabata wak di echter i odia. E odia a mi guitara trata un poko mas fuerte, si lo a tin e oportunidat pa papia riba kontra di dje.
  
  
  Usa wak di rechter. "Hasi cormier!" - bisa entre djente e.
  
  
  Hende echter, tal ta rabia. Ta duna un dal hopi duru ta e kara kara, i e ta laga cai banda di mi.
  
  
  Echter bolbe na personanan ku nos a hiba. "Ta pone riba nan ganá ei i ei". Òrdu tabique di separashon, den e дверному bano den e asina contrario un sèt di style di e virus di heru, i e bieu ayudo di heru di muraya laboral. "Asina, ta dividi".
  
  
  Hende ku nanishi kibrá приковал di dos mess usa, e materia i e hende haltu приковал mi ta e kadena na revisión di e peticion. Mi man tabata tras di lomba, den kada mesa tabata e ganá i nan uni un kadena rònt di e brasa. A ku lanta i usa - sinta riba e suela, dependé kontra di lomba den e materia.
  
  
  "Bon hiba e bamba", - òrdu echter haltu ku armanan di kandela. .
  
  
  Di hende haltu ta disparsé den un kas chikitu i den un momento bolbe ku bomba. Na e a mará sufisiente dinamico pa bula dos kasnan di midí for di e ta esun ku nos encontra. Echter mi ta wak huntu ku un sonrisa, a tuma un bamba for di man di haltu relashonnan, i e pone riba un mesa den e sentro di e sala. wega, aproksimadamente na mitar kaminda entre mi i rule.
  
  
  "And ta bon siñá bo ta aki", bisa echter, a fiha e trapi, ku a sirbi di antilla den e bomba. "Ta un bala, riba susto, lo tabata mas ordená, ma ta muchu mas fuerte. Ta chikitu probablemente ku e outoridatnan influensia identifiká su kurpa despues di e explosión i di kimamentu. Ta spera ku e ehèmpel ta un konseho pa tur bo por bai na bo ".
  
  
  "Mi ta kere, ku esaki nan lo konsiderá", a bisa. Mi ta wak huntu ku atenshon na e bamba ku ta instala i ta kumpli ku. Echter tabata e di drechi. Si esaki ta algu explotó, pa estudio lo tin un poko.
  
  
  "Nos no derotá, te ora ku e yega bou di enkargo di persona, su nòmber ta опорочили", bisa usa bos pensa.
  
  
  Echter ta wak. "Mi difamado?" - corrosion bisa. "Ta un kastigu nan lo no a sera, ora tur e ocupa, фройлейн. E di tres reist no ta depende di mi mes den un gara su obhetivo. Tur nos ei por di mas. Ora tin pasenshi un derota, vários di debil взбесились, i e restu di fornikashon di антифашистами.
  
  
  "Ta un hasi kachó", - bisa entre djente usa.
  
  
  "Awor ta na moda hasi amigunan ku aya enemigunan, pa kore ku sosialisá i duna di e bieu ideal", - chikitu di poko einan.
  
  
  "Na mas di definitivo ta traha huntu ku e komunidat", ricardo mi a bai kuné.
  
  
  E fiha den mi. "Ta un kaso puru i simpel. Esaki ta loke mester hasi un hende ora ku na e manera di kachó di kuminda pa esnan ku e rason di e".
  
  
  "E asina di nos no salba, er echter!" - den bos haltu bisa usa. "A con, i bo ta bai paga pa loke ku a hasi".
  
  
  E sonrió amárgamente. "Awor tin menos di binti menos na asegurado ta ku esaki". Sin spera kontesta, ta bolbe na приспешникам. "Kima E Labornan. Laga nos bai Fia riba e temporada di Dromen Kas di Gueni Krst. Ei e mester ta seif pa sinta riba e zundra".
  
  
  "Sí hier blücher, - bisa e hende haltu. Dos ta bolbe i a biaha riba e kaya.
  
  
  Ora nan aktividat di meter di outo di pafó, echter bolbe nobo pa mi. "E ta intermedio mi trato ku e uso. Ma solamente generalmente. Na e awor paga su bida".
  
  
  I, el a sa di Лубянке.
  
  
  "Ora mi ta bai bon mira, tin tur e tempu ku ta deseá di sofia, pa reanudá e negosiashon di benta na luna di motor, sinembargo, mi ta bai kita di nos i ta espionaje di gobernashon di e stat di bon na un momento. Komprendé, tur union manera semper, ta bon pa mi mes ". E ta yega na porta. Den e pafó arancón e mayor Fia. "Auf iedereen. Òf, por ta, mi ta basta ku bisa ayo?"
  
  
  Ta duna e marcha bai e a. Kla mesora "fia" a alkansá, i e zonido chikitu ratu ketu mientras bèk na kaminda ofisial.
  
  
  Nos ku rule, di biaha analisá тикающую e bamba, i despues di un otro. Usa e tin morto e lepnan bòm i nenga ku e kabes. "Mi tabatin e mata di echter, asina sa di e".
  
  
  "Остынь", a bisa. "Tin menos di diesinku minut. Esei no ta laga hopi tempu pa un profundo reflexiona".
  
  
  "Mi No ta mi a move", bisa usa, hende ku a dal e ganá den e materia.
  
  
  "Trata di release, drumi, a bisa. "Su preokupashon por ta contains, i mester algu ku inventá".
  
  
  Maldishoná tic-lac ta un bambu riba e ofisina ta parse di ta e nos kurason забились pa delaster biaha. Mi a desconecta i ta bolbe wak na nèt patras di mi. Ter di e mesun, na e ta duna, i e dobla, i despues robbot bai atras. Mi ta frunció e ceño i e frotó e kadena di ganá di traves. E emitió un dushi zonido, no ta skèrpi, e скрипящий, manera e metal. Por último, baranan di heru no tabata di metal i di palu, grabá bou di heru pretu. Anto mi ta kòrda di thogo. No tin topa hugo, mi stolte.
  
  
  E speransa ta kuminsá na herebé mi pechu a hasi mi interno ta plècha ainda mas. Mi ta konmov'su man drechi, sinembargo no a pasa nada. Mi a masha duru den su movimento. Dirigí e kara di usa i tira na bin di fin palu di brasa.
  
  
  "Loke nan ta hasi, Nick?"
  
  
  "Trato di salba nos bida", un vista-a bisa -. Mi No a or di charla.
  
  
  Mi nobo konmov'di man, i hugo ta mi ta den man. A pone un kuchú, pa mi e mando ta seif. Giro di mesa, mi por usa un rant kuchú riba e cicilia di hugo di e largura di palu, direktamente bou di e man. Mi ta kòrta varia i ta sinti manera e blachi di un kuchú e senk na e palu. Palu tabata sigur, e kuchú
  
  
  a enserá te fin di ariba di corta. Mi a hasi algun hoben streets di moveshon di e blachi i e ripará, manera ta e ta depende nubia di stille.
  
  
  Mi wak Урсулу. "Mi ta tratando di separá di e maldishoná to", explicó di mi. Mi No a mira e esfera di bomba. "Kuantu tempu?"
  
  
  "Bo ta poko mas di dies menos", bisa usa, despues di estudio, pa wak e esfera di trapi.
  
  
  "Señor", a bisa, rabiá di a pasa hopi tempu.
  
  
  Mi ta kòrta. Mi no kier a corta kla di tur e bara. Mi so kier for di nan. Den suela a keda un antilles. Pone di corta i ta tira di bara. A tende un lihé kuido, ma e palu no kibra. Ganá awor e grabacion hundu den mi mess. Mi ta pida pida un poko mas, te, finalmente, no tin konosementu un profundo gaita na e palu. Mi ta mi a reuní ku forsa pa sobrebibi den e prison na mesa i wak den Урсулу.
  
  
  "E tempu", a bisa.
  
  
  "Seis menos".
  
  
  Mi ta pone di firma i bok'ku tur nan forsa. A tende un krio fuerte, ora di palu na e palu ta raad. Kai na kabes di e suela i kasi no ta dal riba mesa. den e tabata di bomba.
  
  
  Mi man ainda tabata encadenados patras, ma apenas a pone ta kana. Sintí e sanger nan mess. Mi ta pone para ademas di mesa pa mustra riba e bomba. Si mi a sa di echter, i mi pensa na kuminsamentu, e a traha un bamba pa kualke kariño, por ehèmpel, un kresementu di e, ronda di aktividat pa or. Mi ta te pa compra di blad, i e konvenio ku tabatin splikashon. Tabatin e òf desaster e bamba, no groter, òf na liber Урсулу di ayudo.
  
  
  E bamba tabatin e explora, ora di angua di menos mustr'é un mitar or, i solamente e restu di e kuater minut. Mi tabatin un tiki tempu.
  
  
  "Mester di bo tin esaki ta algu", a bisa, a usa. "Mi No ta move e bamba".
  
  
  "Sinembargo, con mi liber?" - puntra e, tratado di skondí e pániko su bos.
  
  
  Mi ta te i contempló kon a прикована na metal. Si tabatin un manera ta liber di su - habri e fòrti di ganá. Ma pa e tarea mei tarea vários menos, inkluso si mi a man na su dilanti. Konsebími e hugo e bolo tras di ponton; Ami e no a hasi falta. Despues di inspeccionar sosodé di destruí di kayente.
  
  
  E tubo di badge, nan uni e destruí di kayente, tur e заржавела. Tabata gusta si e ayudo no tin utilidat pa hopi aña. Ademas, e placa, segun e ayudo di kaha di palu di suela ta mira bieu i debil.
  
  
  Duna un buraku bin i contempló e asina ku chikitu distansia. E destruí di kayente ta pone man algun 30 cm di muraya. No tabatin sufisiente espasio pa ta nan a plania. Mi ta hustu den presensia di e materia i wak den Урсулу.
  
  
  "Kla pa un biaha", a bisa. "Ta bai duna e parti un dal ta fuerte".
  
  
  "Bon, Nick - bisa e -.
  
  
  A wak e trapi. Restu di e dos minut. Mirando ta un para i doble di rudia, mi ta totalmente dal ku kana derecho riba e materia.
  
  
  Ora mi ta sumergí, i a tende di e kuido di metal i palu i Урсулу ta lansa di skol nobo na e ayudo. Skucha manera e el a hui fuerte горловой zonido. Ora wak pa mira e resultado, mi ta registro di e suela un frustu. E ayudo kompletamente lanta e bista di e tubo i e apoyo di muraya. Di plaka, ku ta fortalesé su mes den e suela, a, ma ainda saba dañá palu. Un di e plaka ainda ta pega na kaha di palu di suela ta di anker, por ta asina, ta nobo bok'di e i e liber.
  
  
  Rule a riba ademas, i a bisti e frustu.
  
  
  "Mi ta teme ku tin ku ta hiba bo por bai na e parti", a bisa. "Lanta. Rápido".
  
  
  Apenas a pone na pia, mirando e punta di destruí di kayente. Pa e tabata difísil, e drenta e kore. Mi a sinti di ademas, agarró e otro punta di e man na ganá bai lanta e destruí di kayente na nivel di codes. Wak e trapi di bomba. Keda menos un into.
  
  
  Mi ta bisa. - "Natal!" "Pa medio di e entrada!"
  
  
  Usa e tin calidad di habri e entrada, ainda ta fuera di un gran parti di metal den forma rica. Sigui patras di e sigui kasi na revés.
  
  
  Bai ta rápido", a bisa. "Mi No ta ora. Tin ku pasa no menos di sinkuenta yerba. Riba e buraku den e mundu".
  
  
  E obedesé òrdu, keha i вспотев. Esaki tabata rapidamente adekuado. Un biaha usa kai di rudia, i kasi a pèrdè e final di e portillo. "Lanta", a bisa e bos trankil.
  
  
  E ta traha. E trapi di mi mente mi ta bisa, ku tin un total di skol di diesinku segundo. Rápido ta dirigí na baho di e kavidat di kunuku antiguo den kas, i a topa ku e. Un biaha ku tin a kai den suela, i a tende un rotundo di explosión.
  
  
  sigurá un dia tras di nos.
  
  
  E olanan di choque daarom mi orea i рассыпали kabei te pa persona. Bai abou, nos a kai di marina di limpi i e ruina. Di nos kai pasado i grandi trono. Den un momento, tur a kaba, i nos fijamos e banda di e kas. Ta un gran nubia di huma клубилось na e shelu i ta chikitu ku ta keda na e kas, kima.
  
  
  "O, dios mi", - grita usa, abiente imagina ta ku ta krusa ku e, si e ayudo no tin faya. Su kabei kòrá ta взлохмачены, i e hende tabata na klei.
  
  
  "Tin e suerte", a bisa.
  
  
  Mi ta agarró di hugo i yega na final di ayudo rule, pa kuminsá na kibra e berdura den su man. Tarda mas ku dies minut. Ora e último a liber, e frotó di mesa i respiró hundu. Bai abou, e ta pone man traha ku e hugo, pa retirá mi ganá. Bo ta aki a tarda aproksimadamente e tempu ei, ku e libro di nan man. Mi mess tabata garantia ganá, e sanger no tapami di herida.
  
  
  "Bo ta bai awor, Nick?" - puntra usa.
  
  
  "Awor ku nos ta dirigí na e Драгоман despues di echter".
  
  
  "Nan tin e bentaha dilanti di nos", bisa. "I e no tin e máquina. Ta tuma algun di e details di Labornan".
  
  
  "Mi sa", a bisa, mirando e italiano e outo banda di e kas. Parti di su glas ta dividí i e pinta a hundi ku ta un parti di e explosión. "Ma echter a bandoná na kla ku ta trese na bordo di expresa di pariba di pareu. E tin e intenshon di krusá di frontera huntu ku buleria ta Димитровграде. T'asina ku no mester ku ta preokupá pa yega na gueni Крст, ora echter ei yega, ma pa pafó di zundra. E por ta posibel, si nos ban na kaya ofisial i un inmediato поймаем di máquina ".
  
  
  "Ei, laga nos ban", - bisa usa.
  
  
  
  
  Di diesdos kapitulo.
  
  
  
  Tabata un fiel biaha na kaminda. Usa mi no ta chip, ma mi por bisa ku e tension di e último binti kuater ora tabatin un impakto di e. Aproksimadamente mitar or despues ku nos a sali di e lugá di kima di skohí, nos a yega na e úniko kaminda nan pasa na kla den e parti di e pais.
  
  
  "E ta wak ta solitario", - bisa usa.
  
  
  E kaminda a suave di ta largu di vaye flavia di dos derechonan te na unda bo ta alkansabel di bista, ma e mashinnan no tabata. Tabata asina trankil, ku tabata difísil kere ku un biaha tin un transportá.
  
  
  "E mi ta lubidá di Рихтере i implementa gosa di pas i di prosperidat", a bisa.
  
  
  "Sí", - el a keda den bon usa. E tabata i ta sinta riba e kantu protekshon di yerba banda di e kaminda, i ta un di e ei.
  
  
  Usa e tira na patras den e yerba haltu, tabata sigui bou di e meter. E sera bista i a fia atenshon na e parhanan den e tereno banda. Esaki tabata un solo dia di primary ku mei na благоухающем di aire. Banda ora un grupo di populir, grote bèrdè na dòrn'bo pañanan di rama, i e bientu ku ta move di palu, e suave tribulá pa haltu yerba den kunuku corallo na kaminda. A e dia, e lugá i e mes, ku ta hasi ku e agente di konsiderá, bo ta hasi diablos ta hasi den su profeshon den partikular.
  
  
  Kortiku doblá scur usa задиралась di su kader, i ora ei, e ta mira ta bon. E kamber no ta e úniko lugá ideal pa hasi e amor, con mi ta registro di otro found kasonan. Bai fini ta un lugá ideal den otro inspraak circunstancianan. Ma e posibilidat, teniendo na kuenta ku nos un into, spera di outo, a menos faborabel.
  
  
  "Ick! Ta un máquina!" Usa, indicó.
  
  
  Esaki tabata e reina Site, serka di nos grandi di velosidat.
  
  
  "Bon", a bisa. "Ta bai trata di para di e". Mi a sali for di e kaminda i evitando man na e men bog. E máquina di inmediato a kuminsá ralentizar e marcha, i den un momento, e bòlter na kaminda ademas di nos.
  
  
  Aden ta stret den dos hoben italian, kendenan ta goberná di frontera.
  
  
  "Bo ta bai pa yega na gueni Крст di e drèmpel di Драгоман?" A puntr'.
  
  
  Dos tabata malu hoben ku e kabei largu. Di kondukta wak di Урсулу, i e, e opinion, a gusto loke e ta mira. "Nos biaha den gueni Крст", bisa ku un seif aksènt. "Por fabor sites".
  
  
  Nos a hasi, i e máquina ku e ronkamentu a tira riba kore dor di e kaminda. Mi ta kontentu ku a gusta sali rápido, pasobra konflikto chikitu or. Di traha, por no pasa e oportunidat pa yega na tempu.
  
  
  E prinsipio, e hoben заигрывали ku rule. Proposishon di coñac i kier a pèrdè di sosiegu. Ora a mira e rule mi no ta gusta di parto grupo, empresanan atrobe a gosa di un dia solo. Nos a yega na e pueblo di gueni Крст, unda bo ta, sin duda, na kaminda di echter, banda di dos buki di atardi. Di italiano nos a hiba korektamente riba e temporada di zundra, i nos
  
  
  kayente a duna nan danki na e biaha. Despues ku rule, a drenta.
  
  
  Tabata un lugá chikitu i a mira kompletamente shinishi, manera e mayoria di e temporadanan di e liña di yugoslavia. Rápido te bestaan e sala di spera, i a mira ku no ta echter, ni di dos di nan secuaces no tabata ei. Tira un vista den e plataforma di e temporada, a mira e zundra e lastrabo.
  
  
  "Ban, a bisa usa.
  
  
  Na momento ku nos a sali, zundra no tabata e fin di e plataforma, kaso velosidat. Esaki tabata e print expresa.
  
  
  "O mira!" Mi ta bisa.
  
  
  Wak abou na e punta di e edifisio den un plata, kaminda mi a lesa un par di cache, i a mira "fia", na e echter e tabata kas di kunuku, banda di agrado.
  
  
  "Mira", a bisa. "Bo máquina. Bo ta aki zundra".
  
  
  Mi ta agarró di Урсулу di man i e rastreo pa e te ku a hui di e plataforma di máquina.
  
  
  "Loke ta hasi, Nick?" - puntra e, mientras corríamos.
  
  
  "Ban pa saka na agrado cormier", a bisa.
  
  
  Nos detuvimos banda di Fia, i lo mi wak riba kaminda. A nan a yega na tempu riba e zundra. Si echter ta hinka den buleria, mi por ta sali di e i e radio tabata remente chikitu. Ei ta risibí tur e yudansa nesesario pa kgb.
  
  
  Mi tin calidad di baho outo deporte, i ta tene e kabes bou di tabla di dibertishon. Zundra lantamentu disparce despues un cura e kaminda. Mi ta corecto di cable, i e motor di bestianan.
  
  
  "Sinta, i skucha!" Mi grado usa na kla boroto di máquina.
  
  
  Pasa na e lugá di completo, i usa sinta na e planta.
  
  
  Mi ta nombra un lugá kaminda e "print expresa" e reabsorción di e marcha di skina di e kaminda.
  
  
  Mi a bisa."Buska por aki maldishoná zundra!"
  
  
  E ta wak tur e di dos. Bai abou, e máquina sali for di e playa di estacionamiento i mi ta dirigí na bordo di e kaminda.
  
  
  Wak pa dilanti i a nan, maske ku tur dos banda di e kaminda banda di e pueblo tabata e kosta buta, tabatin lugá na e pèrtá di deporte den e máquina, si usa por agradabel ta manera.
  
  
  "Bai na e otro banda di e kaminda bo ta aki bruce aki", a bisa, ora nos trompeká ku e wilnan di robes den atraves. "Mi kier ta sera zundra, si ta komprendé".
  
  
  Ta hasi manera a bisa, i awor te nos desde e banda robes di e kaminda. Di bista di usa ta habri ora e lucha pa mantené e kontrol di máquina. Movimiento bou di e wilnan ta e drechi ta sacudieron di máquina, i bou di otro wilnan ta forma calidad, ma usa a Fia di e kaminda e maron. Den un momento, zundra tabata nobo riba e tereno di vishon i no nos cercano di dje.
  
  
  "Mas rápido", - sera tin pa e.
  
  
  Usa e tin persona di pida di gas i nos lo sigui biaha. Zundra e entrada di poko matros. E deslizó suave den komparashon ku nos mes mondi di biaha. Nos tin antropologo di кочку, i e máquina david na man robes. Na un momento mi ta kere ku nos riba e pasa marítimo. Ma usa luchó pa e controle, i, por último, nobo nos a bai bon. Di suspenshon until e vagón-restaurant tabata awor tin menos di binti pianan. A habri na e entrada di e fia i wak Урсулу.
  
  
  "Ora mi ta numa na ordo, bolbe na e stat i ta spera di mi den e temporada. Ta bai trata di su bida, si mi ta pèrmití".
  
  
  E sinti ku e kabes necesariamente, nan vadillo blanku di planta. Mi ta ter den e ta un par bista i a lanta den e escalón di e porta habri e máquina. Nos na e parti patras di e plataforma di zundra. E porta habri e máquina nos no ta permití hala muchu, ma atendé ku otro firma.
  
  
  "Otro banda!" Mi ta gritu di kontesta.
  
  
  E vagón kore, e divi i leu for di e tres. Bai abou, te contrast dilanti un zundra, e porta habri ku lesamento kai riba e diseño di e plataforma. Tabata awor òf no. Mi calidad na kla for di kuater pia di мчащейся di tera, a agarró di baranka den e plataforma i agarró e. Mi подтянулся den e plataforma i a subi na riba di farandula. Despues mi a dirigí nan a usa komo forma di outo. Mi ta saludá di man i e мигнула faros, moviéndose lantamentu di e siguiente krusada.
  
  
  Mi ta regla na e paña i saka e kabei di dilanti. Mi ta bai na ordo, sin mata no, ni Урсулу. Awor mi a topa ku tin ons echter, pa nos nos bai frontera.
  
  
  Mi a yega na e vagón-restorant i sosodé wak na kara di un par di nan a yega di bebe despues di e cena. Ningun di nan a echter òf su persona. Mi ta move riba e garoshi eskudo, komo si implementa kana na zundra. Si di kondukta ta para pa un plaka, bo por kumpra na ordo - por ta, e plaka di dos klas, no ta importá, pasobra mi no ta spera release i gosa di e biahe.
  
  
  Chikitu di poko lo a pasa dor di dos demetrios, agnes buska di un señal di
  
  
  Echter, ma mi no ta mira nada. Na komandante di agnes ami tambe no ta mira nada. Den e zundra, so mi a mira e kara di e suerte di viejo. Si echter tabata na ordo, jugó ku kuido i a skonde. E, probablemente, e por a saka un òf vários kombatimentu drumi di su mes i di nan pueblo, i nan ta den nan, ku e ta spera di nan pasa na buleria ta Димитровграде.
  
  
  Sinembargo, tabata e bentaha di bo a risibí di bo prueba di último zundra. Awor e tabata konvensí di identidat di ons echter i sa kon ta mira. Mi por ekspresá su condecora pa e tres.
  
  
  Mi ta tuma dies menos pa haña botote, ora mi ta traha, mi a yudá muchu mas.
  
  
  "Ban wak - bisa e-сербо-хорватски, mi ta kere ku un hende ta manera bo ta describi, a sinta na bordo di gueni Крст. Sí, awor mi ta mi ta kòrda. Kaba di wak manera e mucha drenta na e bahía di 8 na e siguiente cuestion di outo".
  
  
  Den un mesora mi ta lagabo ademas di e entrada di e kombatimentu di 8. Saka Вильгельмину i netamente ta prepará pa tur loke e por a tuma lugá. Mi ta bisa ku e biaha aki hans echter ei ta disparsé; e no a bai laga e zundra di bida. Ami por tin un momento a kita for di e entrada, lanta e para drechi i fruta bahada di su.
  
  
  E entrada na e servisio di shoco, i sigui tras di su. "Lugar" a keda kla pa tira. Mi ta lagabo ademas di e entrada i contempló aden. Pará bashí.
  
  
  Mi ta bai rápido i a sera e entrada patras di dje. Mi posicion di echter ta tuma dos of mas kombatimentu, sin duda, ta fiel. E, probablemente, a akumulá un otro servisio riba e nomber ta un hende di otro personanan, i ku probablemente a ei awor, e planifikashon nan kumpra pasa pa benta di luna di motor riba sofia.
  
  
  Wak rònt. E equipaje i e radio no, sinembargo, den e are tabata e chaqueta di kueru. Esaki ta e mes na e promé a rechter.
  
  
  Mi por spera aki òf trata na haña, unda e bai su hende a skonde. Mi ta dirigí riba e kama i a rechasá e dekel, pa e asegurado ta ku no tin skondí den un lugá na e radio. Te ku mi отворачивали di e entrada, mi a tende di chasquido di e maneho. Mi ta basikamente e a bolbe na e zonido, ora mi ta ricardo "patronchi ariba".
  
  
  Den e entrada a keda e agenda di Topo ku nanishi kibrá, i su grandi otro a hustu patras di dje.
  
  
  Hende ku nanishi kibrá tuma e solo, e mi akshon. Riba su man a keda den cuadro, mahos di boka di cañón di galeria no tin stipulá den asombrá i e karu. Su gran otro no intento.
  
  
  - Kita e man pa protekshon. Ku kuido", a bisa.
  
  
  El a hasi.
  
  
  "Awor used dos, inisia sesion ta aden".
  
  
  Mi replaced dos pasonan i a drenta den servisio. Mi a indiká un haltu hende ta sera e entrada patras di dje. Ora nan ta hasi, mi ku kuido обезоружил di dos.
  
  
  "Con bo a hasi esaki?" - puntra nan lòs di nanishi. "Manera a sali for di e chosa?"
  
  
  "No tin diferensia - bisa, teniendo na di dos di su dilanti. "Unda Bo Ta Echter?"
  
  
  "Na" - sonrió di hende haltu. "Tin bai no ta di e persona, mi amigu. E no ta sinta den e zundra".
  
  
  E tabata banda di mi pa tur. Mi ta dal e "patronchi ariba" e laboral riba bo kabes i e pago. E libertat un gruñido i a kai den di muraya un coupé.
  
  
  A puntr'.- "Bo kier prueba di mentira atrobe?"
  
  
  Di hende haltu tabata hañá i e audio. Otro a papia riba dje. "E ta na bordo", bisa. "No sa unda. E tin laga e otro punta di zundra".
  
  
  "E servisio na un persona", a bisa. "Used dos, kasa por apart di coupé?"
  
  
  Hende ku nanishi kibrá ta ekstendé, i su haltu solamente wak. "Mes."
  
  
  "Bo ta hasi kantidat?"
  
  
  No ta bisa di e!" - den bos haltu gritu di hende haltu. Mi ta dal ku kana den e para, i e gritu.
  
  
  "Bo ta bai bon?" A puntr'e pa otro.
  
  
  "Bo ta e siguiente servisio", a bisa ku ta konvens'e hende a empujado ku dùim di muraya.
  
  
  "Mira tantu!" - bisa e hende haltu na kla for di nan djentenan.
  
  
  "Ta bai bon, nos - bisa. "Bo ta di plataforma. Salu pafó".
  
  
  Hende ku tin lòs e nanishi, habri porta i a sali na asilo, i a push'haltu riba dje. Na asilo no a ningun hende, por ta nan no ta pèrmití trese "lugar".
  
  
  "Keda", - a indiká, despues clavado solo den e kosta di un homber haltu.
  
  
  Den un momento, nos a yega na e plataforma entre mashinnan. Mi tabata para tras di nan i a "lugar" den nan. "Bon, bula", - a indiká.
  
  
  Nan ta wak fiha.
  
  
  "Zundra ta move ta rápido", a bisa e meresé armá.
  
  
  "Mi No ta asina rápido manera un bala di e facil", spièrtá mi.
  
  
  Despues di un kortiku situaciones matón ku nanishi kibrá habri porta i bula. Na e momento siguiente haltu, e hòmber kore necesariamente den mi.
  
  
  Konosé un bataya di tronkon pa lugar, fuertemente dal e stoma. E gimió i sin konsenshi apenas a kai riba suela di metal banda di mi pianan. Mi a kita "lugar" bo ta di fundeshi, e rastreo na porta habri i e kore di zundra.
  
  
  Mi ta mira komo su обмякшее kurpa ударилось di gradua, i despues disparsé den e bista riba e yerba haltu. E, probablemente, e ta mihó ku si fuera na mente, sinembargo, den un kaso, mi no a bai pasa hopi soño. Finalmente, a tuma un difundir mi ta pidanan chikitu.
  
  
  Awor ta rechter. Bai den e zundra, i tabatin e enkuentro. Mi a ke pa e.
  
  
  
  
  Decimotercera kapitulo
  
  
  
  E coleccion di empleado. Lihé zundra pa yega na Димитровграду i въедет di buleria, i ei mi trabou lo bira hopi mas difísil. Mi no por a implementa sinta i ta spera ku e echter mustra. Tabatin e registrá mediante drumi kombatimentu, bati tur e portanan. Esaki táctica por kousa ku tin un problema ku носильщиком, ma mi a ku ta kore riesgo.
  
  
  Mi ta disidí di bai na e punta di mas leu di e promé kama un vagón, di e otro banda di e parti dilanti di zundra. Kuminsá e búskeda ku e punta caba i avanzó di skol nobo na kla den e dos agnes. Ma e proyekto di e bira kompletamente nesesario. Ora a yega na e punto di mitar kaminda kla promé drumi pa e outo, e porta di coupé a habri, i den e paulo, tin algun matros un distansia di mi tabata ons echter, уставившийся den mi, manera den un spiritu.
  
  
  "Bo!" - - uur e.
  
  
  Mi ta duna kantidat di mi tabatin e radio.
  
  
  "Ban, echter, spièrtá mi. "Bo no yega na sofia awor".
  
  
  Ma di echter a otro dos. E murmurá algu pa nan mes bou di nanishi na aleman, despues ta duna e marcha i kore riba e paulo leu for di mi.
  
  
  E tabata na спальному di garoshi, ku solamente mi a bandoná, lat di tres. Zundra tabata demasiado yen pa trata di tira. Na lugá di e, mi ta ter na pisá.
  
  
  Despues di algun momentu di echter e entrada riba e parti traha den e plataforma di zundra. A yega asina leu ku por den e direkshon. Ora mi ta aserká e entrada ku e solo, e mi ta spera. E entrada ta sera dal dilanti di mi, i ora kansá di pasa na kla for di e habrí den e plataforma. Kasi a pèrdè e ekilibrio, ora ku e entrada a dal na pechu i den man. Echter fuerte di push'. Suave mi ta pasa den e bashí di e entrada i a mira komo echter desiree di trapi ku ta baha e dak di máquina.
  
  
  "Bo A Duna Pa Vense, Echter!" - gritu kla boroto di tres. Ma el a bin di e bista.
  
  
  Kompleto pa a nada ku ta hasi, ademas di ta sigui patras di dje.
  
  
  Mi ta haña na kla di baranka, wak ariba riba e eskala i hustu di tempu a wak manera echter tabata e meta di mi kabes di skol un chikitu algu revólver. A span, mi ta lange na atras, i e bala a bai мчащуюся e mundu bou di e wilnan. Despues di echter ta dios ta sinti pa e dak di vagón na e parti dilanti di zundra.
  
  
  Rápido a subi na trapi i a subi na e parti ekstraordinario di outo. Echter no tabata na otro caba, a bula di vagón-restaurant na e delaster спальному di garoshi. E mesora a pèrdè e ekilibrio, despues di tera na e dak di e siguiente vagón, sinembargo, tabata tin a.
  
  
  Corrí patras di e por e dak di vagón-restorant. Ora a yega te na final, mi no a para, tin calidad di distansia entre e i e kama kore bai sigui na corre.
  
  
  Echter ta bolbe i dos biaha span riba mi. Mi a mira manera e ta fundado, i ta e tin gehad. Dos tira pasa, maske e di dos прогрыз e dak di vagón bou di mi pianan. A habri un kandela den kontesta ku "lugar", sinembargo, zundra ta move bou di nos, mi e no nota i e bala intensivo a bula mas leu di e kabes di skol rechter. Despues ta kore otro biaha.
  
  
  Echter tin alto un lugá entre e cache. Tabata e mihó riba esaki. Mi a sigui; te kore i bula vários di agnes. Echter ta aserkando na e parti dilanti di zundra.
  
  
  Ora echter a hasi un halto entre cache, zundra e divi i a kai riba un rudia. Ora e ta duna e marcha i a mira ku mi cerca di e, nobo нацелил chikitu revólver i e a hasi e dos disparce. Mi ta disponé di e dak di e siguiente vagón, i e bala разъели palu na completo, banda di mi mente i di man. Echter ta e di tres biaha aprel di antilla den un revólver, sinembargo no a pasa nada. Despues ku e enfado a bandoná den mi ta un solo. Esaki robbot e dak di máquina i disparsé pa e rant.
  
  
  Echter di nobo ta duna e marcha i kore. Mi ta pone ta kana, el a pasa "lugar" bo ta di fundeshi i a sigui. Ora ei a dilanti di e máquina di der na logra e serunan i зияющее den e preto edificio - túnel. Zundra e estilo di un túnel, i echter e drumi e momento hustu, ora nan garoshi disparsé den scur. Tambe mi a tira boka abou, i ei nan lo sumergí ta scur. Den un momento, mi a mira komo krese e unidat di lus
  
  
  na otro punta i pafó di skol nobo na preto di e tuberia di lus di dia.
  
  
  Echter no ta aserkando di locator stranhero. Mi ta pone ta kana i kore patras di dje. Mi kier a impedirle bek den zundra. Bula den e promé vagón di nubia, i einan e moveshon. Ora mi tin alto, zundra покачнулся un cura e kaminda. Mi a kai den e drechi i un poko porta i no tin e libertat ku dak di máquina.
  
  
  Mi ta spera te carlos di nobo, no ta korekto. Bai abou, mi ta mi a sinti un ritmo aden di echter é. Zundra nobo покачнулся di behes, ora echter a yega na e parti dilanti di vagón. Ta kai i laga cai na e radio. E заскользило e rant di dak di vagón, ma echter ta agarró pa ku ta kai .
  
  
  Echter a awor pa dilanti di un outo. E wak e locator, mientras mi ta aserkando pa kòrta un chikitu distansia entre nos. E a disidí di no ta bula bai locator straño i na lugá di e, a yega na e trapi ku ta baha na kla den e bordo di e máquina. Pertenesé na e, asina ku e ta subi riba e.
  
  
  Ta agarré ku tur mi forsa i ta rastreo e dak di vagón. E tin clavado ta mi di bista, tratado di library.
  
  
  "Lagami bai!" e gritu. "Bo ta di bèrdat ta kere ku a krea tur esaki den bano?"
  
  
  Su palabranan tabata kasi kargá pa e bientu, pa asina por tuma e ku e a papia. Sinembargo, su bista ta bisa di tur. Conseha e éksito ei unda tur e demas tin pasenshi un derota, i jan echter último a keda bula den e. Den un par di dia mi a bira su pió enemigu.
  
  
  Mi ta dal ku e moketa di su kuadrá di karu i a kibra e nanishi.
  
  
  Echter a kai den e dak di moveshon di e máquina. Kual ta deslizaba abou di nos un calidad cartagena. Atrobe mi ta agarró di dje, ma el a dun'é un bahada i mishi mi pianan bou di mi, mi ta keda den su banda i rodó riba e rant di dak.
  
  
  Mi wak den e malesa di e mundu bou di mi, porta ku forsa e rant di dak di man i e pianan. Te ku na poko mi a for di e rant, echter di nobo ta pone ta kana. Ora mi ta bèk na subi, e mi ta dal ku e pará na kabes.
  
  
  Mi a bai dal i echter biaha mas a pèrdè e ekilibrio i a kai di rudia. Nos dos huntu ku traha lanta, ma e biaha aki mi tabatin e bentaha. Mi ta dal ku e moketa e stoma i e ta hinka pa mitar. Despues mi ta duna un dal hopi duru riba bo kabes i ripiti e dal. E a hasi bin i kasi ta kai di nobo.
  
  
  Awor tabata entre echter i e rant dentro di dak di vagón. E último inkurabel esfuerso dirigí na e radio di mi mente. E biaha aki mi a ku e ta di i ta retirá, ora echter ta serka mi. E impulso di su bataya hiba su enfrente di mi, na final di e máquina i ariba e. Ora el a bula, mi ta agarró di e lista i bok'di e na e di nan man. Echter e tin deputado den e espasio habri entre e máquina i nubia.
  
  
  No tabatin e oportunidat di salario. Kasi mi ta duna e marcha, ora ta agarró di radio. Na otro momento di echter kai entre e outo i nubia, i despues trat'é riba atraves di zundra bòm. Na un tracking di dos agnes перекатились kla su página pasada den forma.
  
  
  E spetakel no tabata agradabel. Echter no tabatin tempu grita. E kurpa a skonde bou di moveshon di e máquina. Despues, ora mi a wak na bin, a оторванную di firma i otro parti di e kurpa, kual tabata imposibel pa identifiká, kai ku maron. Белградский cormier a зарублен.
  
  
  Zundra di read. Ta evidente ku ta aserkando e Димитровграду, i mi no por drenta den e zundra ora e yega ei. Bay di trapi, e echter ta tuma ariba i, ora zundra e desaceleró ainda mas, mi calidad na мчащуюся di tera.
  
  
  Mi asunto di mantené e pianan na bou di dje, e no por a. Dos biaha ta duna e marcha ku nan pia den e kabes, соскребая karni i рвущие di trahá, mientras rodaba. Despues mi ta milager e entrada riba lomba na pia di un chikitu montículo i a wak manera e merkado di zundra trede di alles.
  
  
  Mi ta fula e wesu gesker, sinembargo no di mi a topa. Mi pèrdè di radio, sinembargo riba ku e entrada di otro diesinku matros un distansia di mi. Mi a aserká e, i den e lus di e biaha ku e solo di mèrdia e habri e parti traha i wak aden. Aki ta, manera mi a yega na e fin, integrale na radio, pa loke bo ta mira komo parti di un suma di un deposito di sedimento na luna.
  
  
  Kere di radio i steipi e kabes. Mi man robes, i e kara, sendí e lugá kaminda nan натерты di gradua na largura di e kaminda. Mi ta saba e karu ku un lensu i wak den e carlos na e lugá kaminda echter ta kai di zundra. Ei tabatin un mil mas of menos i mi no ta mira nada.
  
  
  Na otro trinta matros ei tabata un sèt di parallel di carlos, i pa e ta aserkando tras zundra. E tabata den direkshon di kaminda mi ta bin, na e haf Драгоман. Na un lugá den presensia di e zundra bai riba kaminda.
  
  
  Tabata un destinashon pa mi,
  
  
  pasobra e ta saka di e lugá di tur lihé i lo por ta asina, pa mi por a hui di e outoridatnan. Rápido mi ta cambié di otro kaminda. Den un momento, zundra ta move mi dilanti, chikitu di poko duru su calidad lanta. Mi ta spera te ideal último di máquina, un di e vários agnes di dos sorto, i despues a kuminsá kore aki rápido manera por. Mi ta agarró den baranka den salanan di e parti patras di e plataforma i ta sigur i zundra bok'mi pianan bou di mi. Un mesora despues tabata den e plataforma ku un walkie-talk di ons echter den man i a manera na ta leu ta hui di paisahe di Димитровграда.
  
  
  Den menos di sinku menos zundra pasa e lugá kaminda e Cormier konosé adecua di morto. Mi a mira ku algu ta parse un monton di paña bieu ku a hañ'é entre e vos, ma ku a resta no a wòrdu identificacion manera hende. E restu di echter tabata den un lugá na otro banda di e alles. Pa basta dia mi tabata wak intensivamente den un monton, i despues disparsé di e bista.
  
  
  Usa e deskontá ku e hasi pa echter no a hiba bon pa corta. Ma na final di su monstruosa di e rumbo a kuminsá ta un sorto di hustisia - un sorto di kruel pa e.
  
  
  Nos ku rule, sigui e anochi aki ta anochi den un chikitu quartet di gueni Крст. Mi ta referí na su kurpa, i nos so prestamo na válido momentu huntu.
  
  
  Nos tin gana e derecho pa hasi.
  
  
  
  
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  E bahada di casino
  
  
  E promé kapitulo
  
  
  Ora di shinishi e promé ora san di telefon, mi sa ku e otro punta di e kabes mei ta solamente un hende - hawke, mi hefe di e AX.
  
  
  Di telefon tabata den su meta di anochi den e banda robes di kama, asina bo ta haña e caracter kla maria van Альдер, formed banda di mi, pa yega na dje. Maria зашевелилась e soño, legalmente tereno di un para, por ta nan di transparente ros bevolking a lanta na riba e kader, ora mi a lanta di curiculo.
  
  
  "Bo tin ku a bin bek na inmediato di mira, pa banda", bisa hawke, asina ta enter mi bos. Su palabranan tabata fuerte i presente. "Nos ta trahando riba un nobo transakshon. Ta prepará pa alegria kla trinta menos ".
  
  
  "Kla trinta minut?" A puntr'. "Bo ta? Ta kere ku bo ta lubidá di unda mi ta.
  
  
  Mi tabata den e Whisky-Cai, ta un isla chikitu serka di bahamas, unda mi ta manda e hawke. Tabatin e organisá e barku na òrdu i a lesa na un di e grandi di e islanan, pa mi por sinta na avion ta bin na e estudio uní.
  
  
  Хоуку no kier a tende mi kontesta. "Kla pa bai riba e trinta menos", retiro pa e zonido di eis. "Sr. mes sigur ku su transporte ".
  
  
  Mi ta ketu, sint ku e kabes. "G-n. un cantica" ta e nomber di e kodigo di presidente di estudio uní di amerika.
  
  
  "Bon", - bisa hawke, komo si fuera mira komo saludá. "E barku lo ta e hefe di e mail di Whisky-Cai eksakto binti i shete menos". E kologá e telefon. Pone e tubo, mi a mira ku maria habri e bista i mi ta mira.
  
  
  "Aki a wòrdu mi ofisina di nobo york", a bisa. "Mi ta teme ku tin nan bek. E mes ta manda un boto.
  
  
  Maria intenshon di mi tabata kulinario pa e nòmber di tony Доус, e kubrimentu, mi utilidat mi aktual traha riba e AX. Inclui si e skucha mi combersacion ku Хоуком, e tin tur dos lo no motibu pa duda mi tapa.
  
  
  Ma e скривилась, nan lepnan kòrá madurá i estudio. "Bo tin ku bek awe?"
  
  
  "Sí, mi ta teme ku su mes", - bisa netamente ami ta sigui bai lanta e kama. "I no solamente awe, sino awor. Tin apenas tin tempu pa vaste pa mira yega e barku.
  
  
  Ma pa por lanta e kama maria lanta di man i ta prome mi ta hiba di man, tresiendo na sí.
  
  
  "Mi No tin asina ku dat lihé - bisa ku e bos ranka.
  
  
  Mi No a dus di maria van Альдер tabata un bunita bebi, длинноногой sala kaba ku grandi yena di oro di kurpa yen i dushi pechu, ros e puntanan di e keda konfia den e corpiño di su paña transparente. Wak mi kurpa i por wak su bista tabata mi. E deslizó pafó di e kama riba lomba, mirando klaramente e kader, miéntras ku a ofresé nan sedoso kurpa, komo si e kopa di amor, mi ta spera di yena.
  
  
  Ku tur e forsa di e deseo, un di nan tabata kapas, mi ta uur: "Ta otro dianan". Mi a pasa e lepnan riba su kara i a bai di ducha.
  
  
  Mi no por a quejarse di e sinku último dia pa Whisky-Cai no tabata masha agradabel. E isla a area di wega pa ta riku. Unda ku ta mira, un hende a tin e lujo limpi, laba marina na atras, tabata anclados na azul awa; adres cos amueblados di céspedes, di kandela ta briya огненными koló, esnan ku ta bai na laman. e akumulashon di statnan di lujo, dilanti kuartu, manera si e tabata dibujados riba muchanan ku pisas di koló, e leven di oceano atlántiko. Mi a disfrutá di tur, inkluyendo di maria van Альдер, den e último sinku dia.
  
  
  Awor mi bishitá Whisky-Cai ainda a despues. Mi tabata aya, den e kaso, i no tabata otro banda di e desishon di mi traha presente, ku riba e dia ei, ora hawke, pa promé biaha, mi ta ward'den e sede di AX den washington.
  
  
  Hawke kuminsá un combersacion anual монологом riba e peliger di e partikular mishon, increibel e por i e interes vota di éksito.
  
  
  Mi ta kai riba e ta un bista riba e pablo e wowo, keriendo, i ta e tin di nobo? Mi kasi spera wak, manera e august di su saludos lepnan ta kombèrtí un sonrisa. Konsekuentemente hawke, dekreto habitante di Nobo inglatera, a tuma di romar. Awor mi a mira bo aki august di e boka i entrante bista si tin intensifiká, i mi sa ku e diariamente.
  
  
  E batayon di patu na mesa i frunció e ceño. "So te informeren nan ta, por susto, op sport - e seis ora promé, e promé minister di inglatera tene ku mata den su bieu amigu, e miembro di parlamento. Dos hòmber ta stret den un kas di kunuku di e promé minister, ora un amigu di saka un rifle, нацелил su promé minister i, abou, kompletamente ineligible, нацелил rifle di su mes i tin rais ku riba su mes keer. Bo ta aki momento, no tin ningun otro, por ta nan por motor na publico ta un regalo relatonan. Ma e konsekuensia di un insidente teribel ".
  
  
  Sent ku e kabes. E ta mas stranhero di e spera, inkluso despues di su diskurso na apertura, Hawk.
  
  
  "Ofisial di e version britania, ta describi manera un aksidente", einan hawke. "Laman ta state, ora un hende wak e rifle. Na susto, no
  
  
  
  
  Menciona e promé di arma tabata dirigí kontra e promé minister ".
  
  
  "Bo ta bai na pidi fia, mi ta ingles pa yuda den e resultá?"
  
  
  Hawke steipi e kabes. "E problema otro banda di kas. A tende di kasonan simia di china, fransia, japon i alemania. Den tur kaso, e potensia sino den poder di mata di fiesta, ma na lugá di e, mata su mes.
  
  
  "E por image e impakto ku esakinan ta informa tin stul. E lihé por ta nan kumpra meta. I e no ta spera di un miembro di e grupo di casino pa yega na e kas Blanku, inkluso si e sino último mata solamente tin su mes. Nos meta di e oportunidat ta buska i destruí - midí presenta ".
  
  
  "Tin un enganches?"
  
  
  "Un poko - rekonosé hawke. E ta kima un di nan seguro varios ku un into попыхивал ta ketu. "Mi tin tur e archivonan di e investigashon di diferente sirbishi di konosementu di kada un di e tera, meskos ku e interno. Bo kier sa ku nan a haña? "
  
  
  E situashon di echonan di e dedenan. "Na promé lugá, tur e morto di casino a complete. Na di dos lugá, tur e mundu tabata second ku su oropeo i a pasa un tempu tratado di deshacerse di dje. Tres-tres di nan a similar ku muhénan di Bòm Альдер ".
  
  
  Mi ta lanta e ceja. "Ta bon. Mi ta buska e diki di e hendenan den e dieta, na bo a gusta e kisas kapas. No ta bai упрощаешь esaki ".
  
  
  "Mi sa - bisa hawke. "Ta sinti." Bai huzga na e forma ku ta bisa, mi kasi a kere. Ora e tabata nobo firmamentu empresa.
  
  
  "Rekomendá ku un di e muhénan di bòm Альдер, e ta bisa, ku bo ta. E ta e úniko konseho ku tin risibí ".
  
  
  E mucha bòm Альдер mes tabata un tiki paro. Maria, algu i ela - tilly idéntiko-e kaba, bon konosí na kualke vector di periodo òf aspekto. Tabatin binti, i tabata bunita. A yega di estudio uní di alemania despues di e di Dos guera mundial su mama rule. Ta spesialisá den esposonan i любовниках-миллионерах, ku a hasi un riku opsekio den forma di kasnan plamá pa henter mundu, atras, prenda i inclui un avion privá.
  
  
  Pensando bon, mi a dicidi ku e aserkamentu ku e bòm Альдерс, probablemente, ta un di e mihó sentido ku bo a biaha ku e hiba pafó di tarea.
  
  
  Na AX ta sufisiente implementa mi ta promociona tapa - tony Доуэса, un hende riku di negoshi, унаследовавшего restorá di importacion i importashon di asuntu, ku sede di e stat nobo york. Pronto, ora hawke patras di e skema pas'di e liñanan, mi a invita na lorá fiestanan, ku mucha Bòm Альдер. Asina a konosé pa e muhénan, tabata un bunita fásil ku general manifestashon di e regalo di e atenshon, ta parti di bo reda sosial.
  
  
  Maria tabata e promé bòm di Альдером ku mi "parsemi". Mi ta hiba su Whisky-Cai, unda nos a pasa sinku dia feite e lujo. Sinembargo, den e mainta, dia hawke mi ta òrdu bek na estudio uní, mi no ta mira ningun di e restu di e pista.
  
  
  Dos
  
  
  Den menos di binti menos despues di telefon Hawke mi ta dirigí riba e hefe mail di Whisky-Cai. Maria van Альдер a bai huntu ku mi, offered mi man. Ei ta spera mi e barku - сорокфутовый krusero, e mas parti di e pintura di bo i заржавела, dos diesel traha na talent. Den e tapa e di kuater persona.
  
  
  Un di e hende na bo ta выцветшая ora, grita: "Nos ta dispuesto na pusha, señor Доус".
  
  
  "Ta ku boso", a content. Mi ta bèk na despegue di maria, i e tin un largu i agente mi ta sunchi.
  
  
  ", Kòrda Дамплинк", - bisa e - tur e muhénan van Альдер yam'é su hende "Дамплинк", - "mantené alkansá di mi ruman muhénan, òf mi ta выцарапаю su wowo".
  
  
  "Mi òf pa nan?" A puntr'.
  
  
  "Tur wowo", bisa.
  
  
  E rápido a duna un sunchi, i ta bula bai protekshon di krusero. Di hende den выцветшей e ora di beisbol ta inmediato e precipitó pafó. Ora poderoso skarlata diesel di e krusero e ordenámi, mi a mira komo di dos boto kore den mail. Di ta duna e marcha bai e direkshon di mi крейсеру, e rápido ta aserkando di haltu di laman, su nanishi kòrta e awa i su nanishi tabata di salpicaduras di turno di gai. Lihé marie van Альдер, ainda стоявшая na e punta di merkado, e a rebahá na midí na e mesa i despues disparsé den yen. Despues di vários menos, e isla sí ta disparsé di e bista.
  
  
  Di mi ta duna kantidat di nos pèrsiguí otro barku. Konosí friu kore dor di mi lomba. Un hende a kometé un grave eror - bo por e ta mi?
  
  
  Kansá di komprondé esaki, i rápido. Ningun otro boto a na e barku tabata trata yega na mi, òf mi ta mi a pèrmití rekohé no e barku, i e otro buque tabata e di traha pa e Jalón manda Whisky-Cai. Pa mi ta surgi e oportunidat di traha na e, e homber di ora di beisbol i a bisa ku mi kier sa.
  
  
  "Por fabor, no hasi nada estúpido, señor Доус, bisa. A rechasá un pida di e on di e protekshon i e agarró di esta, ku tabata bou di dje. Su e ta dirigí riba mi na pechu.
  
  
  Pa motibu di ta menos, e no tabata sa di mi rason nòmber. Awor mi ainda no por a splika na unda el a sa mi ta bai spera di bou di e mail di Whisky-Cai.
  
  
  
  
  
  asina Òf un hende подслушивал telefon Hawke, òf mi ta expidió marie van Альдер.
  
  
  A tende di e gritu di e hende na e planta pa un krusero, i e barku giro na drechi ku repentino ofisina, ku kasi a nos tur ku e pianan. Despues a mira e problema suministro plata kuminsá ku atraves di awa kasi directamente na riba nos nanishi. Преследовавший te boto a lansa торпеду, ma di shete no ta entre den nos bai tin voodoo na laman.
  
  
  Sinembargo, esaki kortiku momento, ora tur e man na bordo di e krusero a pèrdè e ekilibrio, mi ta duna mester e oportunidat pa saka Wilhelmina, mi modified Luga ku трехдюймовым su. Mientras mi tabata ku maria Whisky-Cai, mi a skonde den kombatimentu di mi equipaje. Sinembargo, pa pafó di nos lugá di biba riba e dia, ora maria tabata na otro lugá di biba, mi ku aktitut i ta pasa den промежностную e pistol bo tabatin den bo ponton, pa yega na e solo, расстегнув e basta.
  
  
  Tabata e homber ku e solo ainda tabata den e banda, ta sinta, e desabrochó di semeleer i saka "lugar". Paden wak e asombrá den su kara, ora "lugar" sali for di mi entregaa. E tin grado i landen di solo esta na ariba di dede aprel e still. Nos tabata hinká den e tempu ei. 9 milimeter bala galeria tin rebahá di salida entre nos den e di dos mas rápido. E bala a hiba e homber di e persona i ta kore dor di baranka den laman, i e esta di esta a kai den e sera patras di mi.
  
  
  Mi a sinti rápido, ku un man grandi di chalet salvavidas i e otro drenta "lugar" di skol nobo na funda. Despues alte kla baranka den laman. Cause pa hendenan den e di dos boto a duna e señal pa kansá di pafó di e barku, ora un intento торпеду, i ku nan observa patras di mi kla nicolas.
  
  
  Apesar di nan dia di kayente, ora mi ta mi a dal i e a bou di awa di awa tabata terriblemente friu. Ainda grado den man di chalet salvavidas, ta kasi di inmediato a lanta i ta pone man landa un krusero den e di dos barku, ku awor ta kore na mi. Ariba e skouder, mi a gusta e krusero a kuminsá desarrollarse den búskeda.
  
  
  E krusero e entrada ainda na mitar di e kaminda, despues di a hera boto a lansa un торпеду. Marítimo conta tin silvana pa mi dilanti, ku solamente sinku yerba di mi, i e biaha aki el a kai den mitar di e krusero. Ta produsí un explosión internet, i a duna fuerte olanan di choque, ku ta propagaron na kla for di awa, manera un kurso electra pasa na kla pa un kabel simpel bou di tension. E krusero e kibra na parti di e lantamentu di e gigante den un géiser di awa basura i tel.
  
  
  Despues di algun segundo, haunting boto подтянулась na bordo i for di man di e yuda lanta mi na ordo. Un biaha na e tapa, mi a mira ku e barku tabata un kopia eksakto di e kaba destruí krusero; inclui e exfolia i frustu di pinta bai na e number di persona na ordo. Ma e biaha aki un di e hende a mustra un tarea postal ku e stampia di estudio uní i e firma di stul.
  
  
  "Pidi diskulpa pa e responsabilidat", na e hende a bisa. "Nos a pèrdè un merkado di e Whisky-Cai. Un hende a hiba un chikitu sabotaje den nos ganador, pa repasa nos. Ora nos a mira e otro barku ta leu ademas di ku bo, te imaginacion loke ku a pasa ".
  
  
  "Danki", mi ta sonrió. "Bon tin recuerda".
  
  
  No tin bira ku e ta un fiel profeshonal. Na lugá di e, e bisa: "ta Posibel ku kier baha paña seku, pa nos na e lugá di destinashon. Den e bòm, e mart, lo bo topa e paña.
  
  
  Bij e eskala i mi ta pone peska jean, famia deporte, sapatu i kleine. Esaki no tabata di tur e paña Сэвилл row, sinembargo tabata limpi i seku. Mi rector mi no ta hasi no pregunta i no ta ofresé ningun tipo di informashon. Probablemente, e ta di e cia, ma mi ainda no a idea kon a plania bek na mi den e content ku e calidad bo tabatin den mente hawk.
  
  
  Tempu dirigí na e piso ariba, e mes un hende ku a bin papia ku mi pa, mi a bisa ku tin ku a yega na e punto di translate di aproksimadamente seis minut.
  
  
  Sent ku e kabes, ma ainda no konosé ku e ta bisa. Pa algun tempu ei nos a keda pafó di e bista di Whisky-Cai, i ta loke mi sa di esaki parti di oceano atlántiko, tin hopi miles e west no tabata tin e tera, ademas di e estudio uní. Tur loke e por a mira tabata di seru di ola di laman blou tur kaminda. .
  
  
  Eksakto sinku menos i sinkuenta segundo, te contrast riba e tereno di vishon di portaaviones di marina di e.u., i hende di e mi a bisa: "Mira laga nos korektamente riba e boton".
  
  
  Un den un avion di relacion ku hala leges sintá den e portaaviones, manera scur di paranan di kurá, e bastante pa reanudá e meta. Algun miembronan di e tripulashon tin kore веревочную di trapi, ora nos boto a yega na e kantu. Mi ta estrecho e man na su saludos, i a subi na e trapi. E krusero, i fuése, i kasi a hala sera un bon bista di e recente enorme di laman, pa yega na e protekshon.
  
  
  E kapitan di e barku a topa den e parti ariba di e trapi, отсалютовал, mi ta bisa, i rápido mi ta desviá di реактивному avion, mi ta spera di e meta di e protekshon. E motor di Bai-4 Skyhawk, no tin
  
  
  
  
  e include, tratado di release den aire. Mi ta estrecho di man di un pasahero mucha рыжеволосому, a pone un avion di paña i ta hiba e patras di e asina. E pasahero a mustra e "dede na riba", i nos ku calidad cartagena катапультировались di protekshon di un portaaviones ta shelu. Ora di presidente di estudio uní a nan mes agenda biaha, e kas ta striktamente di promé...
  
  
  Tres
  
  
  E meta di informashon pa e estudio uní a pasa rápido i sin contrario. Nos destinashon tabata e aeropuerto internashonal john f. kende den nobo york, i e aterrizó ei ta un prepará spesialmente riba e kaminda. Despues di solo i ta shelu despedi di e Whisky-Cai mi no a keda kla pa severo, skèrpi январским холодам e stat nobo york.
  
  
  Hawke spera na final di e kaminda di aterisahe e largu i pretu ta e asina. Asina mi ta pasa ku avion den e máquina, peligroso, e pasahero saludá ku e man, desplegó un avion i a bula bai na rotondas.. Den e parti dilanti di e asina tabata sintá dos hòmber èl haar i, manera cause, na otro agenda AX. Mi sa kiko bo tin ku hasi dilanti di un grave krisis, desde hawke kasi no revelá di identidat di un agenda ku otro. Hawke yama di glas tabique отделявшей nos un e hendenan den e dilanti, i e asina a pasa na kla di e aeropuerto.
  
  
  "Bon, N3, - bisa hawke, mirando riba e bentana - mi ta kere ku no tin informashon nobo pa informá".
  
  
  "Mi ta teme ku no, señor", a bisa, ma a papia di дублирующем di loke nan ta riba e Whisky-Cai i mi salbador. Mi a añadí: "na Susto, no por a proba ku ta e abvo di informashon. Maria van Альдер no por partisipá ".
  
  
  "Hm", bisa solamente hawke.
  
  
  Miramentu den algun segundo, pa hawke ta duna e marcha bai tristu bisa: "e Hefe di e federashon e kibra comunidad mester yega mira, e JFK, den aproksimadamente seis minut. A reuní ku algun di nos miembro, ta sesion skondí den e any, pa despegue di nobo dia. Nos tin siguridat e akuerdo di siguridat, miéntras ku e ta mira. Ta pa e motibu aki ku ta asina urgente di e sala.
  
  
  Tabata mi turno пробормотать: "Hm".
  
  
  E asina read i awor ta keda banda di e pista di aterisahe di e aeropuerto, unda ta spera un multitut grandi di hende i cache. Hawke ta na dilanti i a mustra ku e gigante di motor turborreactor, спускающийся ku e shinishi di shelu. "Nos bishitante hustu di or", el a bisa, mirando e trapi di bolo bo tabatin den e kadena, перекинутой kla pa un chalet.
  
  
  Manera ta e kaso di avion ta keda para na kaminda di despegue, e personal di e aeropuerto rápido a hiba e scots di e entrada di e asina, i a sali soviet, e presidente di kibra. Di un gran avion sigui na vários otro di e komandantenan uso i pa trapi di tur e grupo mesora rònt di e polis i e personal di e sirbishi riba uso i estadounidenses - i ta acompaña na turno di máquina. Ora e proceso, encabeza pa e grupo di e stat nobo york motosiklistanan a wòrdu pone na marcha, nos trabou ta asina ku a hustu patras di máquina soviet di e presidensia. Pronto nos lo tabata mas na porta di e Organisacion di nashonnan pegá, largu mahestuoso hopi nicolas ku rápido развевалась e hield bientu.
  
  
  Un biaha den e edifisio, tur e grupo rápido e tres'ta un di e lugánan di biba privá di konseho riba. Tabata un abundantemente sala sin bentana, ku di onor, entre e chumbu, manera entreotro pa espectadores, ku body e sentro, unda bo ta okupa nan lugá soviet, e stul i su kibra, meskos ku e konsehero riba di estudio uní i su ayudante. Mi i hawke, un agenda di AX i mi ta ocupa un asiento den promé turno na e federashon por di pl di siguridat, сопровождавшей lider soviet di mac. Tras di nos tabata e agente polisial di e stat di estado i e mando ideal. E kontra, por susto, a wòrdu será na publiko.
  
  
  Dos hòmber ta comunica kla pa un eksperto por tradusi e suave di un otro, asina ku no ta loke ku a bisa ku e no tabata audible di unda nos tabata. E e ta mes e ta wak e spetakel di antonia i pa e gesto di rei ta nan bisa bo actoren.
  
  
  Den kuminsamentu tabata e di dos hende tabata enojados i sospecho. A keda un fruncir e ceño i dal ku dos man. Pronto ta rabia, a kambia e perplejidad, i ei a wak e dos hende tin bira mas amabel. Abiente, nan a kuminsá publisidat kuenta pa no pais ku no tabata na e fantasie un insidente.
  
  
  Djis despues di e kontra a yega na su final i e presidente di e union soviet, i e user riba di estudio uní ku tabata para pa strea di man.
  
  
  Bai abou, un di e miembronan di kibra soviet di e presidensia - otro biaha mi ta entre pa e tabata e embahador us - a duna un pasa na e presidente di e komunidat. E a вытащенную di su losilla ta un granatapel. Di hende открепил un granatapel di man bok'riba lomba di flp directamente na pia den kaso lider.
  
  
  Den последовавшую un tracking di dos, e mantel di eis di teror ta e lugá di biba ku no ta skucha no tin un zonido. Mi a mira e horor riba su kara soviet di e presidensia, ora ta december den e wak abou den e mortal aktivo den un granatapel di man ta sostené di kleine di bo sandalia.
  
  
  
  
  
  kontinuamente ta saka su lugar Вильгельмину pafó di skol di fundeshi, ma hawke mi ta agarró di man. Bo ta aktua, desde e tabata mas rápido mi, pa mira ku mi no ta hasi nada. E bala solamente mas rápido взорвет un granatapel. E lider kaso no a or no more.
  
  
  Na e momento, ora tur esnan presente den e sala ta komun paralizados, e embahador us - homber, уронивший незакрепленную granatapel - e balans di explosivo. San e amortiguado pa explosión; Mortal di e forsa di granatapel e tin supremo e kurpa di hende. Bo kurpa разлетелось den e parti di e kabes yegada di tronkon.
  
  
  E konsekuensia di e explosión steipi e presidente di e hunta i otro presente na riba, sinembargo, den e restu tin keda contact. Nos Хоуком di inmediato a trasladá us i america tin e obligacion di e lugá di biba di e ta spera di pafó di un asina. Bai lihé adapta e midí nesesario pa e konsehero riba di estudio uní i su grupo di kuminsamentu di washington, i e parti usa e direkshon di e delegashon soviet, i a keda ei riba su pafó di mac.
  
  
  Entre tantu, e servisio di ambulans pa e pl i di N. Y. P. D. Na nashonnan pegá kuminsá ku a yega e tapadera ku e content di deporte i fotografia. E sala personal di konseho riba a wòrdu bloqueado pa pl di nashonnan pegá, ma Хоуку i mi ta pèrmití bek na aden, kaminda den e famia diskurso kubrí ku un on ta resta di embahador kaso. Awor e personal di e federashon di pl di siguridat i agente estadounidenses ta prepará pa hasi un siguiente di recent moveshon embahador.
  
  
  A hasi e telefon bai na e kas Blanku, e presidente a tende di e asuntu aki. Pa e combersacion tin jesus, Хока yama na telefon pa papia ku e stul. Ora kohe e kara di hefe di AX ta shinishi.
  
  
  "A kasi un desaster", el a bisa di dje, evitando e kabes. "E presidente mi a tende di e aleu un yen informashon di movimiento di embahador, asina ku e a resultá tin algu bienestar. Awor mi sa un ".
  
  
  "Bo ki ta e?"
  
  
  "Solamente hasi dos nochi - bisa hawke, - embahador soviet tabata un invitado na e fiesta organisa Хельгой bòm Альдер i su mama di un parlamento di hala di Park avenue".
  
  
  "Bo ta seif?" - asombrá, a puntr'.
  
  
  Hawke sint ku e kabes di otro agenda AX, ku nos compa den e asina di kende. "E agenda Z1 a riba un fiesta. Mi sa ku no por sigui pa tur e muhénan bòm Альдера na mes tempo, mi ta utilisá den e kaso aki. Deseá nan used dos ta reuní pa e konta details di e anochi. Despues di aki, mi kier e used a traha riba e Хельгой bòm Альдер. Bai...
  
  
  "Sí, señor?" A puntr'.
  
  
  "Mi ta seif pa bo no tin mester recorda di agensia di su mishon. Mester tin un tipo di relashon entre e mes i bòm di Алдерс. Búscalo, no tin diferensia ta e kostami ".
  
  
  Kuater
  
  
  Hawke a sali un di e ofisina nobo york AX, laga e Z1 i mi ta papia huntu. Despues di pasa mas parti di e dia e avion, летевшем di Whisky-Cai, i den auto, ехавшей di john f. kende, mi konosementu ku mester hasi disiplina den e gimnasio. Mi ta invita Z1 bai tin un klup deporte pa gosa di e alumno, mientras hablábamos.
  
  
  Ningun di nos por susto, mi no sa di presente na nòmber di otro. E Z1 tabata aproksimadamente mi edat, di un par di pulgadas mas abou i un par di mina mas pisá, ku dak di seku kabei i di kueru kla. Un biaha ku tin kambia riba e forma deporte i kuminsá wega, mi a mira ku e meresé rival di alumno. Riba e plata ta di e tabata bobo, плоскостопий, sino mi a bati na e bala ku mortal di e forsa, di manera ku robbot, manera e bala di robbot, i a hasi more.
  
  
  "E fiesta di ayera tabata e regalo di e fiesta" - kuminsá e i a cogió debil sùit aksènt riba su bos, ta un sorto di aksènt meimei-sùit di estudio. "Esakinan van Альдеры eksakto sa tene nan mes. A e par di actriz, e embahador kaso, dos britániko autor, e pap-artista, ku no ta pinta nada, ademas di e kuadro ku e instalashon deporte di controle, i otro den un persona ku mi a konosé ".
  
  
  "Un hende tin nan resultá spesialmente agradabel ku e embahador?" - puntr', a pone e dal di bala i si ta dal fuertemente a clavado den e sentro di e Z1, pa loke bo no por kontestá un dal.
  
  
  "Af!" - murmurá e, huntu ku e esfuerso di interesado, su kara покрылось damp di sodó. Despues, bo ta kontesta riba mi informá i a bisa: "Mi ta ku tur e kombidá tabata ta enraizados, e hòmber ku otro. Komo si fuera tur nan tabata miembro di un exclusivo klup. Si bo sa di mi ta mi?"
  
  
  Sent ku e kabes. "Sinembargo, bo ta algu òf bo mama, rule, no ta bai los ku un embahador pa algun tempu riba e transbordo di e anochi?" - a puntr', мчась aki pa ayanan pa e plata. Mi no sa kiko e tipo di informashon mi ta spera risibí di e, ma un proposishon òf communication entre e morto i un embahador pa un òf otro bòm Альдеров por yuda.
  
  
  "Mi No", bisa Z1, eksperensianan ku di parti di e rumbo. "Bo ta aktua, e uso di mas parti di e tempu kombersando ku e artista i, finalmente, a kaba di anochi, e kumpra di dos obranan, e mucha a trese kuné..
  
  
  
  
  
  
  E mi ta e evento e idea salvahe. "Bo ta hasi bo ta hasi pesar bo si mi a pidi di AX organisá e autora di cerro ta un morto us?"
  
  
  "E autora?" - grita Z1, dándose e marcha bai mirándome. "Loke e por a proba ku e estudio di nan keer?"
  
  
  "E ta solamente un kontra, - a bisa. "Mi No por kita e kabes, ta un stranhero tin tur e ta sinta. No solamente ta nan a pasa awe, sino tur e andere asesinato - òf, mihó bisá, e supsidio. E persona a forma e tarea tumando di casino mi ta mira. Por ta, promé ku nan a duna e droga, òf загипнотизировали, òf tin laba e keer. Un hende a ku ta hasi e soorten asina idéntiko pa e nacional. Mester tin un splicacion. Por ta, e abertura lo duna algun kontestanan, nos a yuda pa komprondé e motibu di e motibu ".
  
  
  "Mi ta kere ku ta preferá e kastigu intento". Z1 e uní ta skouder.
  
  
  "Hawke kier pa un inmediato e tres'di hele", a bisa. "Ta un biaha ku termina e wega, mi ta yama su i trata di sigur un sita pa e anochi aki. Mi ta kere, ku e lo mihó informá Хоуку den e sede. Segers ta bisa ku e kier pasa e autora kaso ".
  
  
  "Na supuesto", el a bisa, a pèrdè e oportunidat i despues di perde riba mi wega.
  
  
  Tuma un ducha i paña, nos tin un bar i bebe un par di regards di marine, i yama na hele van Альдер di e asina telefonico.
  
  
  "Пельмень!" e a child pa plaser, manera so mi a tende un bos. "Ta un marcha. Mi estúpida muhe a pèrmití bai. Nos ta mira awe na e anochi?
  
  
  "Eksakto loke mi a mi mente" a bisa. "Mi ta krusa pa bo rònt di ocho".
  
  
  Ora armin bon combersacion, nos ta ku e agente Z1 ekskluí. Mi a bai tin un luhoso parlamento di stan agradá, e AX hür pa mi - òf mas bon, un "tony Доуэса".
  
  
  Un di e ventajas ta traha bou di e protekshon di AX ta loke ku e organisation no ta spar gastunan di e establesimentu di un sólido di kamuflahe pa nan agent. Parlamento di tony Доуэса a tin un bon ehèmpel. Tabata relevante, eugene холостяцкий sita ku tur e acceso na seducción, ku un hende por duna di nan mes. E lugánan di biba ta insonorizadas i pafó ta kompletamente kual pa habri bisti e stat i, i e tera equipped ku tur loke último den grupo electronico di iluminashon aden te квадрофонического di zonido. E úniko mi petishonnan tabata un chikitu gimnasio i un suma. E restu di ora di dia ku a pasa den e saku di box i e tabla i a gradua na san. A shete i, ora mi ta un esmoquin i a bai hele van Альдер.
  
  
  Parlamento di hala tabata пентхаусом di Park avenue, den e decada di ochenta, den korte di rei tin un edifisio, e otro ta asemejaba e ta un klup privá, den e kapital. Mi ta spera ku e ta un ora ta pertenesé, a ku ta usa tabata einan ku señor cos, su kara ta parse vigente familie, maske bo nomber na e momento ta skapa di mi.
  
  
  "Ma Дамплинк", - bisa ku enkomendá apresiá mi ta algu, despues based mi lepnan komun sunchi bòm Альдера ku boka habri i despues desviá den mi, "bisa hala Урси" muhénan di bòm Альдера yam'é na su mama Урси - "i su acompaña, bron Тиммонса. "Biaha mi ta entre pa e hende, un di e mente petroleo di tera. Usa van Алдер e mi ta duna un sunchi den e lepnan, e tabata leu for di ta mama i Тиммонс difisil ta estrecho di man.
  
  
  "Урси i di boron, manera tin biaha e tabata", el a jega, херувимски contado.
  
  
  Bron Тиммонс murmurá: "ai, sí", i a yuda pa usa pone lana di visón.
  
  
  "Nos ta papia di un teribel incidente automobilisten pober vader Колчака, - bisa algu. "Bo ta tende na notisia?"
  
  
  "Mi No ta bisa. "Mi No tin miedu."
  
  
  "Awe e ta e dia di su morto na nashonnan pegá, - tristu bisa algu, - algu manera e explosión di cada".
  
  
  "Bo ta teribel", a bisa, гадая, no tin invitado si hawke "e explosión di cada" na e diario di su mes.
  
  
  "E nesesidat Владди, - bisa algu ku semper tabata yen di bida. Ta bai tir'é di menos.
  
  
  "Boso tabata sa di e?" A puntr'.
  
  
  "O, sí, - bisa algu. "E tabata tin un bieu amigu Урси. A mira, den kas ta un fiesta pa un total di dos nochi atras.
  
  
  "Riba tur nos ta na su extrañar", retiro usa, pasado Хельгу sunchi na kara, mishi mi lepnan nan lepnan i e direkshon di e entrada. Bron Тиммонс mi ta sigui, nobo ku forsa tras strea mi man.
  
  
  Manera solamente algu sera e entrada patras di e cliente di e par, e kai den mi brasanan ku plato хихиканьем i uur: "O, Дамплинк, bron Тиммонс terriblemente malu di mi mes i di bo. Ora mi a ainda e sita pa awe tardi mi a lubidá ku awe por di atardi a bai ku e ta di teatro. Ora mi ta kòrda ku a hasi algu despedida di e adaptashon i telefon Урси pa remplaza. Mi ta bisa Байрону un bieu amigu di mi no a mira di hopi aña, ku tabata den e stat solamente pa e anochi.
  
  
  "Mi sa ku tabatin algu desconecta. Awor mi ta duna kuenta.
  
  
  Algu a kita, sakudí e kabes. "Tin biaha mi ta asina impulso. Awor mi kier ta bo ".
  
  
  "Mi ta kontentu, a bisa, - i halando. Na unda bo kier e lo hiba?
  
  
  "Bo ta aki bètsabé di e anochi", - bisa algu.
  
  
  
  
  
  Mi ta bisa suave: "ku asina, ta e mihó bo quedas aki, i e abogado. Si no ta kontra di algu fásil, por ehèmpel, e champán i e vier. Mi ta miedu ku e tin tur loke nan tin den kas, i awor e ta e sirbidónan di salida.
  
  
  "Mi No ta pensa riba un mihó manera ta pasa e anochi".
  
  
  E mi ta straño. Tabatin tapa paña di anochi blanku, su kabei kòrá a sosodé saludos, e garganta olga бриллиантовое kadena ku бриллиантовыми volgens, no opstante ta mochek su oreanan. E tabata trahá na pasa e anochi di e stat. Sinembargo, despues mi ta duna kuenta ku e muhénan Bòm Альдер, probablemente, asina ta bisti, solamente pa e anochi perde e tempu ei den e kas.
  
  
  Algu inclui muzik i pago na e lus. Lihé duna e champán i e vier, i nos sentamos banda di banda di леопардовом e tumbanan ku tin den dilanti di bentana un piso ku dak, ta esnan ku nos a mira e lusnan ta e stat i sneu scur.
  
  
  "Sa, tony - bisa suave, algu, drai di mi dos ora nos tirunan di champán hield, - bo no ta gusta di otro hende, mi sa den mi bida. Pa loke komandante ta un bunita fásil pa komprondé, ta komprondé ta e kier di e muhénan. Bo no ta seif, maske nan lo sa di hasi hopi tempu. Bai e ta un problema. Mi ta interesá, i ta krea e restu di e muhénan Bòm di Альдер, inkluyendo Урси, tambe. Di e ta sinta korektamente. "Bo ta bo gusto ku maria?"
  
  
  Sabiendo, sint ku e kabes. "E ta bunita. Ma ei tur used. Por último, mescos tilly.
  
  
  "Mi No ta kompletamente idéntiko". Mi a mira bo sonrisa riba e pasombra. E pone un kopa di champán i e deslizó pafó di tumba, proseso kontra bo kurpa mi. Sintí e kayente den su kurpa kla paña. E smak exótico di su perfume conmueven mi alma. Mi a determiná e dede bou di e бретельку di su paña i a keda.
  
  
  "Hala", a bisa.
  
  
  "Hm?"
  
  
  "E mucha, Колчак òf Владди, manera a yam'é - bo ta bai wak fini den e último tempunan?"
  
  
  Ta malu a realisá mi pregunta. "Bo No tin mester tin envidia, Дамплинк". E придвинулась otro banda di mi, asina boso tin nos bel соприкоснулись.
  
  
  "Mi No, ma tin curiosidad", insistí mi. "Na fini, si e tabata di bo i su famia den e último simannan?"
  
  
  E uní ta skouder, ainda kumpliendo di mi. "Владди tabata un di e personanan ku a wòrdu semper òf semper tabata na banda di mi amigunan. Bo ta klaridat den e, ora e tabata ei, no ta born di e, ora e tabata ousente ". E ta impaktante пошевелилась. "Sinembargo, esaki ta e pasa ta e regalo. E regalo semper ta mas importante".
  
  
  Mi sa ku e tabata tur loke ku a bai bisa. Un biaha e kier a keda skondí algu, i ku e por ta, den e remente no tabata nada ku ta bisa di Колчаке. Den tur kaso, mi sinti ku na e momento tin di kumpli ku nan obligashonnan.
  
  
  Awor mi ta responsabel bo dilanti, pa no perde e oportunidat ta skapa entre mi dedenan. Aki dedenan mi ta debilitá di бретельку paña di hala. E libertat e dos faha di kueru ku man, i e dushi trahá blanku a kai den hep.
  
  
  No tabatin star. Ora e ta kore ku bai bin, tin nan completo i salta a lanta pechu, e pesonan ros ku e punta di kita for di punto. E retorcía na dilanti pa topa ku mi hende asina mi boka ta yena ku un i despues ku otro di simia дыне холмиками. Bo kurpa temblaba kruelmente, ora karisiá di pesonan ku e punta di e lenga, te ku, pa caba, sinsero, un rosea, a tuma mi kabes ku dos man i ta serka mi lepnan tin di mi." Ora nos become, e a pasa nan dedenan di un man na mi bel te ku no tin registro di testimonio di mi exciting. Di man na e momento a keda ei.
  
  
  "Ta bon Дамплинк, ta bon", uur e, sin rosea, i aprel nan lepnan mi orea.
  
  
  Mi a lanta i e hiba na kla den e sala, enfrente di vestíbulo e kamber. Den e sentro di e lugá di biba a tin un piedranan kama rondó. Mi ta laga cai den e, i e ta kita e paña, e dies i e skarnir di pages di buki. Siendo den pañanan di satén, e ku impaciencia ekstendé e man na yudami bai kita e paña.
  
  
  Mi ta sinti, manera e sanger e abundansia mi sanger, ora mi mes wowo kome nan kurpa perfekto. E tabata un kopia eksakto di su ruman muhe maria, ta masha dibujada, выпирающей pechu i suave cursus di kader riba e chikitu triángulo di oro, e sentro di su kurpa. E притянула mi ta brasa, i ora nos kurpanan соприкоснулись, e giro e kabes na un banda i suave bisa: "Tende, Дамплинк, unda no a bira ta mira ku a hasi e amor".
  
  
  Riba anto mi no tabata konsiente di e tres riba e murayanan di e sala, banda di e kabes di e kama i ku tur dos banda, ta refleha. Mientras e kurpa di hala сжималось i раскручивалось banda di mi, manera ta un sorto di ideal programa, ma still produkto di kasualidat, spil reglanan mensual movimento, komo si estuviéramos meimei di e orgía den nos tur e grupo di partisipante.
  
  
  I mi ta registro, manera a bisa algu, e i su ruman muhe maria no ta kompletamente idéntiko. Ta hasi e amor, tabata un gran distinshon. E dos muhénan hasi e amor ku e infinito di imaginashon i piedranan habri purba. Ma e smits kaba. Tanten ku maria a молчалива i напряжена, un di moveshon
  
  
  
  
  
  
  bai seguidamente líkido, algu tabata salvahe i bandoná, bo man, e kader i e boka bes tras bes parsemi mi kurpa, kontribuiendo agradabel sessions di kada aseptá su. Tur su ta bes tras bes ta kontra e, temblaba i ta enkurashá pa mi tin tur e grandi i grandi haltura di trans. Komo si - i e spil di muraya potensial e resultado - mi a hasi e amor ku den muhé, diferente, kada un ku diferente enfoque i e kapasidat di relacion. Finalmente, e kuminsá na grita di puru plaser i a kai di skol nobo na kama.
  
  
  Den un ratu so, e ta na mi. "Mi ta hasi felis?" - puntra e, mandá mi kara di sunchinan.
  
  
  "Sí", a bisa. "Sí, lo hasi ta felis".
  
  
  "E ta felis", bisa. "Bo ta di hende ku mi pasenshi".
  
  
  Suave mi ta atraso na sí na e drumi di mi, di nos kurpanan e curacao huntu di e kabes riba e pianan. Nos gaña, ref ningun di nos papia. Den un momento, e super libremente na e soria ku mi ta spera.
  
  
  "Шшш", uur mi den su.
  
  
  E a bolbe ketu, ma pa poko tempu. "O!" - grita. "O! Ai, Дамплинк! AI!" Bo kurpa atrobe sinsero, затряслось te ku e, huntu ku un largu delisioso kehamentu di e rato no ta kai di lomba, i no ta sera e bista.
  
  
  Mi regular di e programa di ehersisio na e kurpa i e mente di skol nobo di kampionato, permitiendo presentá hele e último opsekio di dibertishon, di kual no ta spera.
  
  
  5
  
  
  Algu habri e bista i suave mi ta sonrió, ora mi ta te riba bo kabes. "E ta ta bai bon, ta bon, ta bon", uur. E bòlter i a sali for di e kama. "Deskontá, Дамплинк", a bisa e pasado di mi i e pafó di un lugá di biba.
  
  
  Den un momento, a bolbe ku un bòter di champán i dos kèlki. E ta yena ta un di e ophetonan i mi ta span. "E a bisa, mester pa bo, te mi ta bai hasi un ducha". Un biaha e ta duna un sunchi i drenta den e di kuater di baño, creando kontentu. Di lujo tumba na kama, mi a tende, manera e tuma un ducha.
  
  
  Mi ta tuma un arbo di refrigeración Om Partinan. Den e pafó a lanta di bientu. E kuater muraya di e lugá di biba tabata bistí den kortinanan, i mi sa ku patras na pa e portanan tabata den e jardin den un tico, e reuben di e kuater banda di e kas. Patras di e entrada, algu lat ku forsa. Mi a pone un kopa di champán ademas di e kama desenfundó di panel i a yega na e entrada. Ora mi a kita e parti na un banda, mi a mira ku un di e porta habri i baranka den e bientu. Kere di entrada i a sera su.
  
  
  Mi tabata na mitar kaminda ta bèk na kla di e lugá di biba, ora ta seis konosementu, consciente di konseho di un peliger kontinente, mi ta manda su mensahe. No sa por hasi, relativamente mi ta lanta dos man na dilanti di su garganta, mi no tabata hasi muchu atardi. Na mes momentu tin tambe bon trampa накинулась di mi mente i a drumi mi skouder. Tambe, ku sierto ta воткнута den mi, na lugá di e, hundu bora un kueru di mi brasanan extended.
  
  
  Mi dilanti emitió un grave gruñido i furioso halto di trampa. Mi ta mi gehad i a dal e skouder bai atras. Mi ainda no por a mira ken tabata tras di mi, sinembargo, den e repentino ku e liña ami por tin un momento a wak di dos mediante e imagen riba di muraya spil di hala. Mi ta wak di nobo i a wak pa su mes i pa hende grandi patras di mi, refleha ei. E hòmber a Z1!
  
  
  Su kara tin sede altura di atake, ma di personal ku tabata imposibel pa kousa. Tabata e mes un hende ku mi agudo na balornan di e klup deporte riba e dia ei.
  
  
  Ta imposibel pa komprondé por hasi a tratado di mata awor. Tur loke e por a hasi tabata diverse. I esaki tabata suministro, ingaande session di wak manera ku un hende ta trahando pa mata den nan mes spil, unda resientemente a mira su mes i Хельгу, ferviente наслаждающимися parto.
  
  
  Ainda no ta duna kantidat di spil di muraya i e no tabata sa na mi ta wak den su. Kuminsá ku konstrukshon di para pa tene pa di rudia i mi ta di lomba. Mi mentalmente dal di para robes, ta pasa den e коленную kopa i e kibra. E ta sofoká di doló i a kuminsá cai, tratado mi ta. Mi tratado ta rais ku tin tambe e trampa, siguiendo e kabes den kaso di cai. Ta fortalesé su mes abo na bruce, ainda ta trahando pa regular di mi. Awor mi ta klaramente e mira riba su kara. Bo wowonan tabata un остекленевшими - komo si fuera hipnotizado, òf bou di influensia riba droga.
  
  
  Ainda mi tabatin e speransa ta ku por depende, no tin mata su. Awor mi a mira ku ta imposibel. Mi ta dal duru e rant di su man drechi di e het di su garganta, merkado un dal mortal na care. E dal a fuerte i puru. Di garganta ta kibra, i esun ku a muri, probablemente, no sospechá ku ta mata. Bo kurpa осело e suela, e kabes гротескно ta bolbe na banda. Mi a lanta i a lanta estado di su kurpa.
  
  
  Mi a tende di e kuater di baño ta bin for di e ducha. Flur di meta, ku ta un profundo di mèrdia e suela di kamber заглушало di zonidu di nos bringa. Anto mi ta parse evidente ku algu van Алдер заманила mi den e kamber, sabiendo ku e agente Z1 a biaha ta kometé e anto mi bida. Di bon ku e tabata huntu ku mi na kama, mi no mei
  
  
  
  
  
  Mi ta lubidá di e i su ruman muhénan a experimenta crece.
  
  
  Na otro banda, ricardo mi sí, ainda ei e posibilidat pa ku e ta inosente. Z1 sa ku a topa ku Хельгой awe na e anochi i por sigui mi te di parlamento. Si, manera mi awor krimennan, e a risibí pidi un mata di mi, e mei desire den e stablesimentunan ku ta traha, te ku Хельгой hasiendo gusta, i e no tabata sa na rendon mas mi.
  
  
  Si aki pafó sigur, mi no por permití e hele risibí di alma i kontra di hende ku mi a mata, lèn riba lomba roa. No por wòrdu no splicacion, ku a gasta e, si mi no ta habri mi tapa. Si mi a hasi esaki, e úniko proposishon, kual tabata ku e AX di e kaso, e Bòm di Альдерс, lo inutil. Mi por a hasi un kos so - entregá e kurpa Хоуку, kende a bai di tur e esakinan na imperceptible di deshacerse di dje.
  
  
  Mi ta agachó, lanta e kadaver di e brasanan di stellen, e rastreo na kla den e sala, kla pa e entrada di traha i e tira riba e kaya. Despues mi ta pura di прикроватному telefon pa telefon Хоуку. Haña ku ta papia sin codificador.
  
  
  "Ta un kaso serio", a bisa, manera so el a bisa. Den resúmen, mi a konta kiko ta sosodé импровизировав kódigo di e marcha. Den fin, mi ta bisa: "Nos ta ku un amigu ku pronto nos ta mira. Si bo por manera prueba? "
  
  
  Hawke ta komprendé. "Konfia den tur e provishon pa mi, - bisa, - ma laga mi e anochi aki".
  
  
  "Mi ta suponé", - a kontestá, i termina e combersacion, ora ku presta manera algu pago di ducha ta e di kuater den baño.
  
  
  Na poko menos a drenta na lugánan di biba i hala transparente preto bida, e etiqueta inisial di tur detaye di su kurpa. Mi nobo riba un kama i a tuma un arbo di champán. Fundamentu, e morto di un agenda di Z1 a exange, i e no tabata nada ku unique bringa ku ta produsí ei solamente algun menos atras. Si ta algu a tuma parti na e trupa i, e ta spera di haña mi natural, e no a duna no invitacion. Na lugá di esei, e acurrucó na kama banda di mi, te ku mi a basha e ta un kopa di champán.
  
  
  "Na more", ta bisa e, mishi mi kopa nan.
  
  
  "Na more", kontestá.
  
  
  Despues di nos seraus, mi скинул nan pia den e kama i a bisa: "Ban, Пельмень, ta bai invitá danki na cena. Di hende no ta biba solamente ta gusta. Pa motibu di ta menos, no ta e hòmber.
  
  
  Nos a skohe e restorant mi tin un chikitu débilmente alumno frances di e institushon na e parlamento di hala. Pafó ainda sneu tabata, sinembargo, den e restorant tabata e kayente i di dibertishon, i e konstrukshon i di kuminda tabata luhoso. Awor mi remente no a hamber, manera na ta largu cena, semper mi ta imagen teribel asina, ku tin un lugá na parlamento di hala, ora hawk eliminá e kadaver di un agenda di AX.
  
  
  Algu parse, no tabata mi preokupashon i kome di bida, miéntras ku anualmente hulanda durante henter cena. Un dia, e sinsero fruncido e lepnan, ku e mesun gesto ku a hasi maria, ora a sali na di Whisky-Cai, i a bisa: "Дамплинк, laga nos ban, nos unda ta den fin di siman pa e konekshon ku ta so. A bai ku maria. Awor ta mi turno."
  
  
  Mi ta diverse largu e шутливая e kompetensia ku ta eksistí entre kisas. "Ta e used tin mente?" A puntr'.
  
  
  E a hasi un vog moveshon di e man na aire. "Mexico. Probablemente, Spaña. Den E Sur Di Fransia. Por último, un avion implementa sintá sin obranan na parha. Rograma uza esaki ". Sugerí bo ta aki eskudo gusta si a papia di un biaha na taxi kla di e stat. I paden wak e tabata papia na serio.
  
  
  "Bon, - bisa, laga bo opcion habri, pasobra mi no sa kiko klas complicaties, e despues di e morto di e agenda di AX.
  
  
  Algu sint ku e kabes i mi ta straño di hasi pa nan, di, посерьезнела. Esaki tabata tin kurashi, mi no ta spera di головокружительного bòm Алдерса.
  
  
  "Mi ta bisa algu, tony", uur e, nan dedenan entrelazados ku mi te ku nos tirunan di brando. "Mi ta risibí di bo di e versión, e version na e forsa piedranan. Esaki ta loke mi henter su bida a buska un hende. E konvens'di kuido di e stima i e poder di outoridat di e persona. Tin biaha ta un òf otro. Ma dos - ki ora no! Esaki ta bon." E frunció e ceño i lantamentu mi ta bisa: "tin un Dia kansá di splika ta e buska, amigu hòmber. E tabata dushi, sinembargo no ta fuerte, i a bisa ku mi sinti loke mes, pasobra mi no sa di su tata. El a bisa ku mi buska stima i tata di un solo hende. Bo ta kere ku?"
  
  
  Mi ta steipi e kabes. "No mi tabata pensa riba esaki, e pleitunan su sentimentu. Ta importante di sentimentu ".
  
  
  "Mi ta kere asina", - keda riba e bon. "Ma remente tin biaha mi ta suponé di su tata, i sa ku maria i als e ta plania, apesar ku no ta papia di dje".
  
  
  "I bo no ta recuerdo?" A puntr'.
  
  
  "Mi No. Solamente ta na nos bisa Урси. E a asina ta berlin pa un di e bombardeos di aliado durante e di Dos guera mundial. Nos ku e muhénan tabata hopi chikitu i Урси salba nos bida solamente di milager.
  
  
  E sonrió di nobo i balki. "Bu
  
  
  
  
  
  
  "For di e tempu ei, na e bida tabata bon", bisa.
  
  
  Mas biaha, ora mi ta hiba e Хельгу di buèlta ta di parlamento, mi ta demoré bunita hopi tempu pa asegurado di hawke ta regla e kurpa di traha. Na susto, e ta enkargá ku e. Ora a sali pa hala, un biaha e ta resort bo kier pa huntu nos ta fin di siman. Mi a duna sa. Despues mi ta baha i a tuma un taxi riba e sede di AX.
  
  
  Seis
  
  
  E ofisina nobo york ACE e entrada di e Bòm di echt sede di e stat riba un almasen di e área di mail. E kondukta di taxi no a keda mashá kontentu ora mi ta entre den bon direkshon. Mi ta kere, ku e plan mi ta horta na kaminda, mi ta skucha un rosea ta sinti, ora nos no a yega na e kas. Pasa na e i a sali. Ora empe man krusá di cara, e высунулся di bentana i a pregunta: "bo ta Bai seif pa bo ta e lugá e nesesidat, amigu?"
  
  
  Mi a sinti e. Bo sentimentu tabata claus. Tur e pasa marítimo tabata mengua i lamentá. E edifisio kaminda funcion e sede di AX, a amortiguado, na excepcion di elimina e lugá di biba riba e parti dilanti di e edifisio. E kondukta di taxi no por a sa ku e restu di bentana curac den e edifisio a wòrdu kuartu pa skondí di aviacion ku ta surgi den e bint'ora di dia i ku e hendenan ku poderoso telescope narros bes tras bes vigila riba e kaya. Bo ta aktua, bo no por ta mas seif den un lugá den e stat e ei pafó mas fuerte контрразведывательного di organisa e mundu.
  
  
  Guardia di e anochi di enkargo na kla for di promé proyekto di e ofisina, e ta mira komo normal, roster, aprel e boton di telefon bou di su ofisina, i a pasa pa e entrada di heru un acceso ku e hendenan. Ora ku telescope na bentana den e parti ariba mi a limpia ku dos hòmber, ora mi ainda tabata acerca di e struktura.
  
  
  "Hawke el a pidi tres'e sano, asina bo ta bai", a bisa e ascensorista. E máquina tin hundi.
  
  
  E sano - e significativo e hawke mi ta spera di e more di organisa. Manera ku mayoria di сверхсекретных di sirbishi di konosementu di e organisacion, AX a ku tin su mes un reserva di kadaver di e teritorio, pa manera e kurpanan pa esnan ku no por manda mesora na pl. Sinembargo, e mas parti di e kurpanan último a entregá den man di pl locual despues di e kaminda e tabata расчищена, asina bo смущающих kuestion no tin produktivo.
  
  
  Mi a topa Hawke, para ademas di e kurpa sera Z1. Ku e tabata e dòkter free di e mes AX, e d. christopher.
  
  
  Hawke sint ku e kabes di mi, i e dòkter free, e tin ku yama e door om, bisa: "mi ta Mi a pasa reina di e autora, Nick. Esaki ta un hende ku a hasi pa bo nos ta bisa. Di morto a canada pa un aktua di garganta ".
  
  
  "Bo ta haña algu?" A puntr'.
  
  
  E d. Om steipi e kabes. "Te na fabor di nada. Bo Por hasi?"
  
  
  Bo ta biaha pa contesta, a papia ku Хоуком. "E agenda Z1 inform e dia di awe, mi proposishon di hasi e autora di keer embahador Колчака?"
  
  
  "Mi No, mi no sa", bisa hawke. "E a bolbe aki, den e sede, i a bisa ku den kontakto ku e Хельгой bòm Альдер. Despues di esaki, no ta mi ta mira. E autora no ta pensionado. Esaki ta importante? "
  
  
  "Por ta", - chikitu di poko-a bisa -. "E por duna un posibel motibu pa nan ataques kontra mi".
  
  
  Hawke frunció e ceño. "Mi no ta mustra riba bo".
  
  
  Sa ku ta papia pa e door om, ku tabata mas haltu nivel di toleransha di tur e echonan AX, seif. "Bon, e ora e ta balans riba mi den e parlamento ta algu ku parse torpedo, manera un hende ku no por controle su mes, ma nan echonan fisica tabata masha kordinadó".
  
  
  "Mi kier bisa - a interrumpió hawke, - bo ta kere ku a bira miembro di e bahada di casino?" Meskos ku si òf no a gasta e idea di un di nos agente por ta bou di influensia den e - riba e forsa, òf un otro, ta un bon ".
  
  
  "Sinembargo, esaki no necesariamente anunsiá por hasi a tratado di mata, - einan ami, si no a bisa, òf no a hasi algu, ku a pone di riesgo ta e luciano. Ta úniko ku por pensa, esaki ta mi proposishon di e autora. Instrukshonnan na e no ta entregá na e proposishon, ma tuma un mata, i ta e aki tabata e laso.
  
  
  "Bo ta kiko mi ta kere, ku presidente ta mustra e estudio di keer embahador?" - puntra E door.
  
  
  "Mi No sa - atmití. "Ma sabemos ku e personanan involukrá den e insidente, di un manera tin laba e keer. T'asina ku e autora us a dal un pa e prueba di tera di "laba di keer". Por nada di loke e ta encontra, sinembargo, e ora ei no tin nada ku ta perde, si probaremos ".
  
  
  "Sí, kla, - bisa e d. Om. A wak e natural, span riba plachi di more AX. E wak di Hawk. "Bo no hasi esaki, hefe?"
  
  
  Hawke e konmoví tur den un tracking di dos. "Ban, - bisa e, antiano ku e kabes.
  
  
  E door E ta span e tela e angela di rasgos facil. "Bo ta aki mi ta bai wak disparsé un par di dia, -, ta bisa e, a enviaremos un informashon asina obtenu e resultadonan".
  
  
  Nos Хоуком ta ketu bai di more, i a subi na e senso riba e di dos piso den un edifisio. E planta a wòrdu e sentro di neurálgico
  
  
  
  
  
  
  e sede di nobo york. Di estado di mas di sinkuenta persona, goberná e bint'ora di dia di deletion, radio i sistema di sera di television, ku ta manieren den kontakto ku e ofisina mundial di pl. E paulo ku e ofisina di Hawke, pasa na un gran sala. Riba e murayanan a wòrdu naturalesa di glas di e bentana, asina ku e ku e entrada na asilo, por wak e lugá di biba, e hendenan ku tabata den e sala, no por wak bo. Esaki no ta permití e otro empleado di e AX ripará ku e agente, ku e mira riba e ofisina Хока.
  
  
  Manera solamente nos na ofisina di Hawke, e hefe di AX e tin instala den skirbi un asiento, рылся na losilla, ainda no a haña пережеванную un seguro, i e konsebími den boka незажженной.
  
  
  "Mi mester rekonosé, Nick - bisa -, ta un kos ku a okupá. Loke ku bo ta kere di die Van Albers?
  
  
  "Bo ta difísil bisa", a content, sosodé. "Pa loke mi na mi ta por kousa ku presidente ta loke ta parse di ta e base. Ma ta duru decada di hasi pa kada biaha ku awor ta sali nobo desaroyo, ku di un manera e relacion ".
  
  
  "Na propósito di nobo desaroyo, - interno hawke, - e no tabatin e oportunidat pa contrast di seru-carl. Tèrminá riba yega awe e mensahe di e interno.
  
  
  "Seru-Carl?" A puntr'.
  
  
  "Mes. Einan tin un casino. Un hende yama Трегор, di nacional bala, kibra e ofisina. Sua Трегора algun siman atras, a tuma dal e komandante di alemania, ku tin un kuchú, ma na lugá di e, hinka un kuchú riba dje na garganta. No tin nada di Трегоре, ma pa tur dos, ta e mihó ta bai i comprobante.
  
  
  "Guia di sino generalmente stòp e wega, - bisa hawke. "Ma kòrda reanudá kla di e anochi. Mi ta guitara ku tabata ei, ora di sino ta bolbe bai habri, sinembargo no ta deseá ku e pieren e relashon ku e bòm di Альдерс. Si bo por lydia ku dos? "
  
  
  "Mi No tin problema", a bisa. "Pa esaki anochi, algu a pidimi pa mi ta bai ku e na mexico. El a bisa ku por utilidat di avion privá ".
  
  
  "I bo ta kere ku e ta di akuerdo riba seru-carl?" Hawke ta pone man hari. "Bo mester meskla hopi den su trabou".
  
  
  "Esaki tin di rekompensa". "Mi por ta bon image", contacto e, отмахиваясь di mi for di kabinete.
  
  
  Shete
  
  
  Tabata bes, chikitu pa ocho di dia di dia despues, ora mi ta yama na parlamento di hala. Mi sa ku e no a lanta asina bes, no por spera muchu mas na telefon, si nos reuníamos riba e dia di biahe di seru carla.
  
  
  E bos bisa ku e soño tin un soño. "Hala. Hola?"
  
  
  "Hala, - bisa, - e tony Доус".
  
  
  "E om?" - puntra e, ainda полусонная. "Hala?"
  
  
  "Mi Dios, mi Dios, - a bisa, reino - mi no ta bisa ku bo ta lubidá di mi ta djis despues di e anochi di ayera. Ta Tony.
  
  
  "I... tony, Дамплинк" awor e kontesta tabata yen di bida.
  
  
  "E motibu pa nan a yama danki lihé asina, tabata mi kier a invitá danki na un chikitu biaha - nos dos so. Sinembargo, den e lugá di spaña, fransia òf mexico, laga nos ban hasi un seru-carl. Manera ta?"
  
  
  "Dunamentu", bisa. "Ora bo kier bai?"
  
  
  "Awor, - a bisa, - awe mainta, asina ta posibel. Bo ta bisa ku un avion ta kla.
  
  
  "Na supuesto", bisa. "Sinembargo, bo por hasi seru-carl?"
  
  
  Mi no a dicidi explicarle di bèrdat splikashon di e coleccion di seru-carl. Riba e dia di e television, e radio i e periodo papia ta hui di un casino.
  
  
  "Bo ta probablemente no a tende di e notisia", a bisa. "Bo ta di sino e ta un monton di placa. Ayera pa e anochi di guia suspendió wega riba e dia. Mi ta guitara ta ei ora e ta bolbe wak inisia ".
  
  
  Mi a plania ku e ta hustamente ta e gastu bòm Альдеру. Mi ta duna kantidat di imagen, ora ku presta di entidat child.
  
  
  "Ban", - sin dual-grita. "Asina por ta kla pa despegue? Bo kier ku a pasa a bai na bo ta jong islands?
  
  
  E bòm Альдеры fortalesé su avion den mansión na jong eiland, na kantu nòrt. Mi tabata den kapital di un par di bes di e relashon di famia. Asina sa unda ta hañ'é, mi a bisa ku ta bai haña ei di dos ora.
  
  
  Mi a tende di e Хоуку, i despues un chikitu di потренировался e chikitu gimnasio mi kas, pa vaste i e paquete tas. Hawke manda un haar bo ta lesa na jong eiland, i ora nos ei, mi a deskubrí ku e algu tabata sperando i no di konstrukshon di avion privá di e kaminda bòm Альдера.
  
  
  Den menos di dos ora despues san e compania di hele, nos a lanta den aire for di un avion den coro "Last" i hui di atlántiko. Nos Хельгой ta sinta den e di onor den e parti patras di abundantemente asina, na e tabata tur e convenci di asientonan, sofa, bar, incluso di araña di glas - area di ta moda.
  
  
  Tabata un dia perfekto pa e meta; shelu tabata blou i a despedi di horizonte di horizonte èl aki ansiado kambio den komparashon ku e mèrdia scur klima di bon nochi. E laman bou di nos a gusta un informe blou di lomba.
  
  
  Algu mi ta hiba e asina, pa topa ku e pasahero, e kapitan irc aubrey, i den e di dos pasahero, doodles robes. Aubrey tabata hopi haltu i denso mucha ku e saludos manera un pòtlot preto bode. Robert tabata un evento mucha probablemente
  
  
  
  
  
  
  e, di poko mas di binti - ku kabei kòrá i веснушчатым e lus di luna ta e kara.
  
  
  "E ta bai di gira - bisa aubrey, antiano ku e kabes na e tablet di ekipo, i shelu ta despedi, hustu den orly, unda nos заправимся".
  
  
  Pa próximas ora nos Хельгой ta diverti mirando e pelíkula, e ta mustrami pasando un par di boton i, abou, wega di backgammon. Algu bista muchu mas deprimido, ku e anochi ariba, ma ta sigui siendo den bon grupo, i e tempu pasa hui.
  
  
  Nos mester ta tabata tin menos di sinkuenta kilometer na e kosta di fransia, ora no premio konta e avion ta desplomó drástikamente na e nanishi na laman. - gritu hala. Tur den e asina ku no ta прибито klabunan, inkluyendo di mi i Хельгу, a basic pa un flur di e asina include i ta ударилось di será na e entrada di e asina.
  
  
  Algu ainda ta drai, ora mi ta asunto di bira un banda pa habri porta di e asina. E tabata enserá. Mi tin ku rais Вильгельмину, mi "lugar" di наплечной di e pistol, i beton e fòrti. E entrada ta habri, laga e partinan e asina, ku awor e entrada abou di mi.
  
  
  Ora mi wak den e asina, mi a mira ku e kapitan aubrey ainda sintá na e planta, ma nan aktitut, kompleto, ta keda parada. E di dos pasahero robes e revolcaba e suela, morto òf konsiente. Di avion ainda cua na e oceano.
  
  
  Mi grado aubrey, ku na momento bolbe e kabes i mi ta mira. Bai abou, kohe riba e gasten, ku dos man, aportando di planta. Wak bo karu, ta entre e mesun expresion bashí, ku ta opservá ta e kara di e agenda di AX, ora a tuma un mata di e parlamento di hala. Bo wowonan tabata un остекленевшими, komo si fuera bou di hipnótica òf bou di e resultado di droga.
  
  
  Riba aki mesora mi olga di e dedenan pa aborda pa e entrada di e asina. Awor mi ta libertat di su are i a introdusí na biaha, ta e asina. Pertenesé na e pasahero na timon. Na un manera ta e arreglé pa tuma un man di su garganta, i e lanta den un parti di liber di wil, ma ainda ta aferraban abo di controle te ku lo pas'é ku tur su forsa i di benta na patras den e parti trata di e asina.
  
  
  Di avion einan di cai na laman.
  
  
  E mi ta kai den e asiento di pasahero i ta bok'di planta. Fuerte escalofrío a pasa dor di pa e kurso di e nanishi na turno, sinembargo despues, chikitu di poko kuminsá na subi e nanishi. Sigui benta di wil, e tension di kada múskulo di bo kurpa, tratado di konkistá e forsa di grave. Finalmente, e avion e nivel - na algun matros un distansia di atlántiko. A tin e suerte di mi ta drenta na avion ta sufisiente pa tin un oportunidat. banda di esaki avion, ma pa tur forma a serka di kalamidat.
  
  
  Durante e próximos menos mi tabata okupá ku variacion di ekipo, miéntras ku un avion ta deslizaba un manera uniforme riba superfisio di oceano. Parse ku tur union, pa loke mi push'di wil di biaha i nobo kuminsá na subi. Despues algu выкрикнула mi nomber di e parti patras di e asina.
  
  
  Mi ta dirigí hustu na tempu pa wak kon aubrey ta ku yabi allen. Stablesé e planta ku un man, atrobe a Вильгельмину otro i a span riba e skouder derecho. E a hasi bin i a kai, permitted гаечному leve lòs di e entumecidas di e dedenan. Tratado di mantené e avion den e subida, mi wak e pasahero. Di nobo ta pone di para, ma rodaba di nobo den e patras di e asina. Den e bòm mi a mira Хельгу, свернувшуюся den e skina di e buraché. Mi ainda mi a Вильгельмину na man, no kier a tira di nobo, si aubrey no ta move ni na hele, ni na mi.
  
  
  E no a hasi. Na lugá di e, piano papela na e entrada di e asina, e log habri, apesar di piedranan resien riba djé. No por velosidat, tambe ta gusta tira - i si mi промахнусь, loke a pone den peliger tur e avion. Aubrey un reto fondo den aire bano di e entrada, i despues a bula e kabes na biaha. Mi крутанул avion asina ku e entrada a sera dal. Bou di hala drechi paden te manera e kurpa di aubrey kai den sala lanta, bo mannan i pia poní den parti te ku no a dal riba awa i no ta disparsé bou di e base regular.
  
  
  Algu ta pega na mi ta e asina, i mi contento di atenshon den e kontrol di avion. E tuma un ever robes, e di dos pasahero, e kiko ainda tabata konsiente di e suela. A tuma hopi tempo pa apesar di e sentimentu, ma na caba e murmurá, inkapas i a sinta wak nan rònt. E steipi e kabes. "Kiko a pasa? Kiko ta pasa?"
  
  
  Di contamento a pasa mi sospecho ku tabata bou di droga. Ora ta ta kompletamente recuerda pa papia ku herencia, e ta bisa e ta último na rekordá, ta un kopa di cafe, e ta ekstendé e aubrey. Tempu tabata muchu torpedo na pregunta riba e haldane капитане, por ta asina, mi no a presentá riba e destinashon di aubrey. Mas biaha mi ta inventá un splicacion.
  
  
  Na e tempu ei mi a pone den kontakto ku e toren den controle toren den orly, ku ta nos aserkando i nos pèrmití tera. Un tiki mas lat turismo, i a para di avion.
  
  
  
  
  
  
  Mi No a bisa ku mi no ta bai mas fásil.
  
  
  Ora nos a sali di avion, algu wak ku perplejidad di e bista. "Kiko a pasa?"
  
  
  Mi ta steipi e kabes. "Bo ta duru ta bisa. Ta boso kapitan kontra di timon i furioso pa motibu, ora un avion a kuminsá cai. Probablemente, a полубезумным, ora mi ta ataká i despues ta span. Robes, e di dos pasahero, mester di a pèrdè e konsenshi riba e forsa di grave. Aki no ta straño den e meta. Ma lagami papia ku outoridatnan, pa nan no a trapa riba e burokrátiko ".
  
  
  Tabata imposibel bisa si remente e aseptá mi splicacion, ma e no mi no ta preshon.
  
  
  Ora nos a yega na e termina, acompaña di robes, ku ainda temblaba di pia, - mi a topa e kapitulo di pl riba orly i a pidi nan a manda un agenda di AX, e hende na bo konosé manera Даммлиер, i e komandante lokal. E interno. Ora di dos hòmber a yega a bisa eksakto loke ku a acuerdo, invitado e sospecho ku e insidente tabata konserní ku mi traha. Mi a hasi hincapié den nos Хельгой mester sali mesora di seru-carl.
  
  
  "Mi ta pidi bira enkargo di e", a bisa e homber di interno, ora armin. "Mi No tin ningun problema. Un biaha, bo kompañero di mira - ta bolbe na e Даммлиеру, por haña un seif di pasahero i co-pasahero, ku a karga na su destinashon.
  
  
  Даммлиер sint ku e kabes, i e kontra kaba. Bo ta falta di un ora nos ta ku Хельгой tabata na kaminda di misa, mas serka di e di seru carla di e kaminda di aterisahe. Konflikto dos estadounidenses - probablemente, e parti frances di estado mas AX òf di e cia - bula di avion. Даммлиер a tuma midí na bek robes di estudio uní, i den e mes algu ta garantisá ku kontinua trahando na e bai risibí un pago, miéntras ku e ta studiando di su oksidente. Pa loke mi por kousa, mi splicacion - e robert a pèrdè e konsenshi - a acepta i Хельгой i e outoridatnan.
  
  
  E meta di misa pasa sin insidente. Turismo na e atardi, i nos Хельгой sentamos un asina e Hotèl di Preis, banda di sino di seru-carl. Algu pone ta bon na pa asina ta spera di topa ku nos avion, meskos ku e reserved na lugánan di biba comunidad e hotèl. Tin e suerte di hala tabata bon konosí; te garantia di lugá di biba, maske di seru-carl tabata yen di curso trata di tur e mundu. Kaya кишели pa e trata, tabata tin e stat embahador di karnaval bisti, i e bashí di e lugá di biba ku no tabata.
  
  
  Ora miramentu pa motibu di e kayanan di seru carlo, kaminda e materno decided, manera scur, riku na yega na un anochi di skol, mi recorido na e agenda relatonan e argumento di naco e aña 303. Segun e luna, корсиканец. E birgen, Девот, a wòrdu kastigá pa e gobernadó di córcega, ora a deskubrí ku e tabata crestian. E gobernadó but di e mucha ta mara i hiba e kabai di kunuku atraves, abou, amplia riba un busto riba e morto. Bo ta aki momento, ora e muri, riba su kurpa nota blanku palomba. Un anochi, ora nan kurpa tuma e monje i a pone den e boto di piská, nobo paresé un palomba blanku. E piskadó sigui e palomba, ora di para ta deslizaba riba e awa llevándolo di naco, i derabo ei e kurpa di un mucha.
  
  
  Proponé bo ta mi tènt ta di naco di e mesun inkreibel.
  
  
  8
  
  
  Mi uit habri impreshonante bisti e ekselente laman i contador ku ta kore di hopi miles di largura di e изгибающейся desde e liña di kosta. Simple e meta, hasi un ducha i переодеваясь, mi a tende algu ku ta kana den su lugá na banda. Na e zonidu su movimento por bisa ku nan echonan di duplicaban di mi.
  
  
  E wega di e sino a bira realidad na lorá ora. Nos por susto, almorzamos na e restorant di hotèl-tico ku e regla extensie dak ku ta ben ta shelu. Ma pa e tempu liber or. Mi sa ku algu no ta preokup'riba e interes di e area, i ku lo ta un pober si no disfrutá di e tempu aki huntu den e mas agradabel pa e klas. Ku e speransa ta ku algu ta kere ku ta mescos, mi a dicidi chikitu ma prinsipalmente bètsabé di difikultat na representá den porta será entre nos ta puntra champán, vier i tres doen di rosa kòrá, bo mester ta entregá su di seis. Aproksimadamente un into despues di e or a yama e entrada suave, e mi ta yama.
  
  
  "Masha atenshon", a bisa e, ekstendé e kopa di champán, ora a drenta na nan lugá di biba.
  
  
  Ora e yega serka e bentana ku bisti na laman, e ta suave rosa bida pa subraya su kurpa bunita sinta. Mi ta lagabo un momento pa gosa di e bista di nan kurpa kla di e yegada trahá di paña, i despues ta pega na e ta di bentana. Di solo ta wardá den un lugá mas leu e horizonte, ma el a laga un hundu i riku di oro refleha den e shelu despedi. E awa di laman materno, na su turno, reglanan di shelu rekordando e lus, asina ku e haña ta biba deslumbrante.
  
  
  
  
  
  
  manera di oro.
  
  
  "Un forma ta dushi, bo ta bèrdat?" - puntra algu, bin den mi.
  
  
  "Sí, e ta bunita", a bisa, ounke kore e bista riba nan kurpa i na riba te ku a topa ku bo bista. E pasa na e lenga pa e lepnan i a pregunta: "bo purba, tony?"
  
  
  "Sí, largu."
  
  
  "Bo ta lo gusta mi ruman muhe?" e insistí. Esaki puntra mi ta straño despues di e anochi ku a pasa huntu den nobo york, ma na lugá di kontestá e korektamente, mi ta ekstendé di man i ta bisa: "bo ta bo kier pa mi a mustra, kuantu?"
  
  
  E ta serka mi mensual moveshon dushi, bo wowonan tabata medio tapa i e lepnan entrevista. Mi ta sunchi, i tur su kurpa kontestá di inmediato, mirando suave na ariba i abou, na mi. Bo kabes раздвинулись i nan a adoptá mi, i sintí manera di tembla e inquilino buska mi mes emocion, akuerdo ku e kurpa. E ta ketu gimió i, качнувшись bin, a pone un kopa di champán. Mi ta pone su kopa na mesa mas serka. Ora mi ta bin bèk, a mira e ta sali ku e пеньюара.
  
  
  Di lus splendor el a transforma su kurpa simpel na grasia вылепленную di ta biba riba un imagen di bròns. Apenas a tempu pa guitara di paña, manera e затащила mi ta ademas di ku nan den e tumba.
  
  
  "Rápido!" - uur ku aire suplente, mirando e spleit. Nos tin reuní.
  
  
  "O Sí! Sí! Ki nan mes!" murmurá e, huntu ku e rosea entrada. Bo mannan grado di mi skouder i e man, i bo ta kou tin clavado mi karni, ora ta modify mi. Momentu despues sintí gusta su kurpa e habri i e dañ'di mi, di kabes ta move di un banda di e otro di e karnal te ku no a yega na e punto solamente судорожной clímax.
  
  
  Ora nos poema den banda ku na banda un tumba, e giro e kabes i mi ta mira. E soria suave: "Awor, bo sa, bo no ta?"
  
  
  Sent ku e kabes.
  
  
  Mi sa ku tabatin e rei di e nos tin e stat di nobo york, sinembargo, por susto, tin solamente algun menos bin no tabata kapas ta bisa. Muher drumí na mi, mi no ta Хельгой, mi tabata familiar ku su spesial mes di hasi e gusta. I no ta maria, mi sa banda.
  
  
  "Bo Als".
  
  
  "Sí", rekonosé e. "Bo No ta un pober, bo ta bèrdat?"
  
  
  "Bo ta e por stablesé e tipo di pregunta? Despues di e tèrminá riba kompartí? "
  
  
  E hari kontentu. "Hala e furioso ora e plataforma di bo a hasi. Pernoctaba den parlamento, ora a yama pa dia. E ainda soño, i no a tende. Ora bo propio un biaha di seru carlo, mi implementa disidí denise a bai i permití ku bo ta pensa ku ta algu. Toka ta pret. Ademas, mi a pasa sufisiente tempu ku mi dos ruman muhénan. Mi turno."
  
  
  Na scucha su palabranan, ku esaki tabata e rico, e ku e muhénan bòm Альдер tabata por. Ma inclui apesar di su splicacion tabata basta posibel, a kòrda ku e bòm di Альдеры sospechoso den e kaso ku lo a tuma ta deskubrí i ku e hasi pa als tin subtitulo Хельгу, por ta algu inisio.
  
  
  Sinembargo, den aki mesora mi no por a hasi nada. Mi ta un poko шлепнул su bunita chikitu glúteos i a duna òrdu na vaste.
  
  
  Ora nos a yega na e sino despues di e tin partinan ku ta aaron. Un multitut grandi tabata aporta sírkulo di un wil di e ruta di e delisioso i representante. Den interior di e sírkulo tabata tres hende: e copia, e di dos hòmber ta esmoquin ku gas curac, i abiente, un di e direktor - i e bala Трегор, e hòmber ku destruí e ofisina.
  
  
  Als i mi ta e arreglé pa habri un buraku den e poblashon na un lugá di algun matros un distansia di tres hòmbernan. Un biaha ku a yega stacion di wil di e ruta buskamentu te di para i наблюдающая e poblashon ta display na biaha i a keda sin rosea. E cooper e deslizó kla mesa un piedranan baki di fiha Трегору, ku ta imperturbable pone ademas pa un piedranan baki di dilanti di djé.
  
  
  "Mi Dios, dios mi!" - uur emocion muher banda di mi. "A kaba di gana un miyon di dollars! Ku awor ta hasi?
  
  
  Parse Трегор no ta fia atenshon na loke reuben. Tabata un guerero temibel di un hende ku un gran barika, nan ta bebe un kopa di awa general, ku ta yena un bòter, ta pará kantu di kodo. Guus di solo tapa su kara, sinembargo riba su kara manera a bisa kuenta, tabata apsolutamente un maskarada bashí.
  
  
  Tur wowo riba e lugá tabata pagadó di dje, spera ku e ta hasi abou. E ta na biaha, i ta e tin dependé di dilanti den e moketa dobla den su man drechi, komo si fuera mediano, i keda na e servisio algun segundo. Na momento ei ta mi a, probablemente, e úniko den medio di e poblashon, ku a wak para dilanti na e dirigèntnan. Tabata kasi den e mesun bah'e Трегор! Komo si staan ta ketu ta comunica ku otro.
  
  
  Un di dos despues di dos hòmber na e mesun lanta e kabes i Трегор, ku man duru, siguridat pone tur su baki di fecha di e kuadrá kòrá den su dilanti.
  
  
  Als mi ta agarró di man. "Ta pone di pasa tur su premio!", murmurá e ku inkredulidat. "Un miyon di dollars!"
  
  
  Трегор e recostó di e apoyo di asiento, i e tiradó lanta e man bai bèk na benta e wil. Ta крутилось
  
  
  
  
  
  
  vertiginosamente pa un di dos òf dos buki. Ora el a declara, wil kabes, kuminsá ku kanta den union: "Kòrá, kòrá, kòrá ta un poeta Трегора. Por último, e wil a keda. E bala tin gana di nobo. E cooper, impulso na un baki di fecha di e baki di Трегора. Dos miyon di dollars! Bai abou, izrahias a yega serka i den bos baho bisa: "e Wil di será di e anochi".
  
  
  E kantidat a traha, ora Трегор rekohé nan fecha ku yudansa di vários empleado di sino i e direkshon di e cuero. Mi ta duna kantidat di por ta menos diesdos di e agente sekretonan di diferente tera stranhero, di tur e mi a siña nan, ta pèrsiguí. Трегор no por, mi no por a bai no parti sin ku e agente ku tabata para tras di dje. Di gobiernu no a pèrmití fásil ta hui di e stat.
  
  
  Mi revista tur e tipo di transporte di seru-carl i di dje. E stat a hiba un total di tres karetera, i tras di nan ta fásil di opservá. E drumi fortalesé su mes na tur e barkos den haf, bou di genealógiko vigilansia, i pa nan a di mas rápido e barku na laman materno. Ningun hende por bula pa e aire, pasobra den e seru-carl no informe di sufisiente base pa kreashon di un aeropuerto. Esakinan faktor no ta pèrmití Трегору hui di e agente ku a sigui patras di e, pa haña sa unda bo ta ripara di placa. Mi No a obligá pa sigui.
  
  
  Mi ta okupá e dirigèntnan i e copia, ku awor ta analisa e wil di e ruta - un realisá komun riba e caba wega, ora di kas soportá nos perdida. E wil ta move riba e sano di sino, unda ta realisa tur e wilnan ta sino, hasí di palu di rosa. Mi sa ku un wil e por mata ku un preis di un milésima di pulgada i ta move riba piedra balor aki mester ta manera un trapi.
  
  
  E wil e por drecha. Pa e motibu aki kier hala i tira un vista aki partikular i riba kiko mi a sigui e dirigèntnan i e cooper, ora a pasa na kla bisiña di e entrada. Ora gusta disparsé den e bashí di e entrada, a hasi als bek na e hotèl i spera di mi ei.
  
  
  Den e trapi ku ta baha e sano, tabata scur, sinembargo, den e bòm di e a haña tabata di kandela. Mi tabata na mitar kaminda abou, ora ku e entrada di mi ta sera dal. Bo ta aki momento sali di lus ofisial. I a skucha un grita asegurado. Rápido a duna bèk, a ku ela, ta kontra mi instrukshon, sigui patras di mi. E hende tin, probablemente, e nan a sera dal e entrada, firmamentu grado i нацелил mi ta solo.
  
  
  Mi ta mi a bolbe na san i a wak e dirigèntnan di sino i na bna, ta lanta den mi por e eskala. Dos tabata armá ku pixels, miéntras ku e cooper e portada di e man un pida di tuvo. Ora di dos hòmber a yega na un peldaño abou di mi, di dirigèntnan a kita e gas di solo. Bo wowonan tabata un остекленевшими, komo si fuera bou di hipnótica òf bou di e resultado di droga. "Kuida di e" - òrdu. E cooper lanta di heru e tubo i tur ta bolbe pretu.
  
  
  E konsenshi bèk lantamentu a inclui ora ta nobo por mira i skucha, mi tabata mi ta di e ambiente di leu i na kla den e di filter. Mi kurpa i di trenidad ko'pasado i letárgicos. Maske duru man empujaban di mi, mi kasi no ta sinti nada. Chikitu di poko mi a siña di síntoma di su летаргического di estado. Mientras mi tabata konsiente, mi ta sinti violento inflado di droga. Mester ta, e tabata un di e poderoso diestres, afecta e sistema narros sentral.
  
  
  Mi a lucha duru pa bit e influencia di droga, ma inclui si mi tabata den grandi forma físiko, mi a wòrdu solamente papiamente di éksito. Mi por wak tur loke ta sosodé den mi rònt, sinembargo no por more. E cooper i izrahias mi ta pone e planta i e asiento dentro di máquina. Mi a mira Эльзу, ku a hañ'é bou di influensia riba droga i sin konsenshi, растянувшуюся e asiento banda di mi, den di dos porta habri e hòmber. E motor di merkado kore, ma di outo, no ta move.
  
  
  Despues mi ta duna kantidat di un di e hende na-mester corigi den половицах tin bou nan pia. Chikitu di poko ta deslizó pafó di e máquina, i a skucha e bisa: "ta Bon, ta kla pa despegue".
  
  
  E entrada di e máquina захлопнулись. E mayor ainda goberná. Mi embrutecido pa e keer no por kousa e nifikashon di e kosnan. Vigente, komo si fuera di e ta, a ta kla bentana habri banda di mi просунулась man i ta include "merkado". E máquina a introdusí na biaha.
  
  
  Despues mi ta duna kantidat di nos Эльзой planta di e "merkado", na primi e akuerdo di половицам. Awor ta precipitó pa e scur desierto di kamindanan di naco ku calidad di mas di shen miles pa or. Den e akuerdo di calidad di e "merkado" ta deriva, pa laga nos a yega muchu leu, i dos te hundo. Ora nos kurpanan ta ku otro, bista komo si nos muri komo resultado di un sobredosis di droga. No lo inicia pa asina.
  
  
  Necesariamente kansá di optené e kontrol di su kurpa.
  
  
  Te ku tabatin suerte, i e outo tabata den e sentro di e kaminda. Ma pa dilanti ta luna i cursus, kurso,
  
  
  
  
  
  
  i si no limpiesa na ora di máquina, pronto nos съедем ku e kaminda. Kansá di konstrukshon di man, sinembargo, mi ta kere ku ta peso. Mi intento di nobo. Dos man apenas a lanta - sakudí, kai di nobo i lantamentu subi. Paden wak e scur pisa, проносящийся enfrente di arma di e di bentana di máquina. Mi esfuerso pa lanta e man na algun centímetros na e planta a sodó. Despues mi a mira dilanti di giro busca. Mi ta mira kon mi dede ta sera e planta, sinembargo no ta sinti e wilnan bou di nan. Na un manera ta e arreglé pa meskla algun tret man drechi, ora ku e outo a drenta den e C-figura for di e cura. Esaki a sufisiente na continuacion di e kaminda. Vehíkulo di un calidad cartagena kuminsamentu di e ocasión i catapultado pa krea di seru.
  
  
  E kaminda a sigui subi. Di bentana di máquina mi a mira ku nos ta den lapi di baranka, ku for di e rant di cara laira kasi directamente na laman. E vehíkulo despegó na e punta di un cantidad i, abou na e logra limonada понесся na kaminda, manera e metal, e projecten di arma di kandela. Neumáticos hillen ta riba e payment. Ainda resultado di droga, e ta concentra na nos e oportunidat úniko den e supervivencia: ta un manera a tin ku mantené e máquina den servisio vertel i den kaminda, te na fin a kaba di gasolin.
  
  
  Parse ku e patras кошмару no tin pidi. Mylo na mil "merkado" ku e ronkamentu den проносился pasa scur i kasnan di kunuku, na riba bai abou pa e sentences, e sinuosas karetera na e kosta blou. Naco ta keda atras. E precipitó pa cornes di e kaminda ku ta uni su naco, misa, abou na kla den e mes misa, trankil i será na e anochi.
  
  
  E kaminda di misa a bai as ku e laman, dòp, lebelebe i peligroso. Di suspenshon di parti di e "merkado" ta deslizaba di un banda di e otro. Si nos ta hiba, nos a aterisahe na laman. Ma "merkado" claro di Антибам. Por último, entre Antias i canvas, el a perde calidad i despues di aproksimadamente un mil apenas apenas rodaba. Ku gran esfuerso mi ta pegá ku e planta, e máquina a bula un banda i a keda. E mayor tin bario. Als, ainda sintá banda di mi, mi no пошевелилась.
  
  
  Nuebe
  
  
  Di solo bella kla pa mi mes wowo. Gemí i a sinta, mordisqueando e garganta den e parti traha. "Merkado" ainda tabata para riba e arcén di e kaminda. Ta promé ku a, ta e als накрасилась. Despues mi a mira pa bentana, desde als di e kantidat di mucha, прижатых na glas i mirando e bista ta habri, ora e пудрила di nanishi. Ta mira ta bon - gusta si solamente pa e tin spièrtá di soño. Na e kaminda проносились cuminsa i makinaria, i a duna un reportahe di e mayoria di e pasahero den nan вытягивали e garganta, pa nos konsiderá.
  
  
  Als nota ku mi ta sinti, no ta di su cd i e pòtlot di lepnan i sonrió.
  
  
  "Nos ta diverti di buki ayera?" - pret-puntra e.
  
  
  Mi no sa ku e tabata sa òf rekordá di e dia di e morto di cena ora nos ta bati na trapi e sano di casino. Henter anochi a pa mi un estadia, ma mester ridder fieldat di e muhénan e bòm Альдер den e mesun - keda válido.
  
  
  "Ban", a bisa, suela dilanti pa e habri e entrada di bo parti. E sali pa e máquina, i a sigui tras di su. "Tin nan bèk riba seru-carl. Bo ta aki máquina a kaba na e asina ".
  
  
  "Sinembargo, con nos?"
  
  
  "Laga esaki den mi", a bisa, tereno di su banda di mi di e rant di e kaminda. E muchanan ainda ta matanan di nos. Mi a pone Эльзу pa dilanti pa e por wak lihé na проезжающего di transporte, i lanta e dede ta señal internashonal di автостопщика. E promé проехавший e vehíkulo free, i e kondukta, proseso di frances, habri porta.
  
  
  "Seru carla", a bisa.
  
  
  "Оуи", bisa. Als i mi, ехавшие pa dilanti ademas di e kondukta, na kuminsamentu di e seru-carl un came yen di brengen. E wardadó di Hotèl di Preis no a lanta e ceja, ora nos ta ainda den anochi di e permiso di traha, a sali for di e came, saludá i a duna un danki na e kondukta di came i ta pasa via e veranda.
  
  
  Mi a bandoná Эльзу e entrada di nan lugá di biba i a duna òrdu ku a sosiegu un poko. Na drenta na nan lugá di biba, mi a tende di tono di telefon. Esaki tabata e agenda lokal AX, un hende a konosé pa mi, manera Чиклет. A bisa ku e mester a aparesé den kontakto ku su ofisina lokal di AX, pa mi ta yama di stranhero. Hawke, probablemente, yamá di estudio uní pa скремблеру. Mi ta bistí den lihé - inclui di naco esmoquin dia a yama mi atenshon no buská - i a drenta na ofisina AX, na e entrada di e skohí banda di hotèl. Чиклет mi ta risibí den porta i a distruí un banda. papia. Lugá кишело di nan mes agente ku a mira e sino, nan di persona, ku tabata e pèrkurá pa trampa di Трегора, ora el a bai ku nan ganashi.
  
  
  Pa mi ta puntra Чиклета di Трегоре, ta bai abreviá a papia di kosnan ku a pasa mi i Эльзой, i a puntr'e si rograma haña mesora e dirigèntnan di sino i na bna.
  
  
  
  
  
  
  Иклет steipi e kabes. A teme ku ta bai ta duru, - tristu-bisa -. "Dos ta disparsé ademas ku e Трегором".
  
  
  "A?" - kreyente, a puntr'. "Bo ta kon por a Трегор disparsé ku tur e agente pèrsiguími di e?".
  
  
  "Nos a masha duru di inteligensia, explicó Чиклет. "Bon nochi, ora Трегор sali di sino, bai di hotèl. Nos a personanan ku sosten na e lugá parti dilanti i traha. Otro agente ocupa position di e karetera prinsipal di e stat i ta largu di haf. Ma Трегор, izrahias di sino i na bna tin skapa di tur nan ".
  
  
  "Bo ta ta hasi?"
  
  
  Чиклет steipi e kabes, komo si ainda no a kere aki. "Bo ta e lugá" Трегор "tabata un balcón ku bisti na laman. Ora tempran den e dia di e stat di e meta ta un helicóptero.
  
  
  E lanta e Трегора di balcón i, e opinion, a reuní e restu di un otro lugá den e stat, i e hoben. Un genomen sorprendé ".
  
  
  Mi ta bon.
  
  
  "Bo ta posibel, no tin nada ku ta deskubrí, einan Чиклет, ma comprobamos di ta largu i hanchura di kosta, pa siña, mi no tin skucha si un hende helicóptero. Si ta asina, por duna e direkshon na ku e a ".
  
  
  "I si no ta encontra den ningun hende ku a tende di helicóptero, bini ku ta kuminsá", bisa. Despues mi ta resort Чиклету, ku e a papia ku mi ta yama di stranhero.
  
  
  E sinti ku e kabes. "Hawke kier papia ku bo ta sifra tambe. Mi a bisa na e parada pa e telefon ta bin ". E mi ta hiba e ofisina na e parti ariba i ora hawke a hala e liña, mi a laga di pas.
  
  
  "Mi a tende di asta a sobrebibí", bisa hawke sin privacy. "Bo ta un evento futuro?"
  
  
  "Mi No", i a bisa pa dun'é un informashon yen riba mi mes prueba di e anochi ariba.
  
  
  Hawke resp. "Ta ku bo a proximo di telefon". Hasi un pais, i e blad entre nos breve зажужжали. Despues el a bisa: "Aki a pasa un parti di loke mi kier sa. Bo kontra kiko ta pasa ku e session di keer Z1, por susto. E door To remente algu topa - chikitu i microscópico di e unidat, incrustado den e het di keer. Mi No sa kiko bo tin i ta ku ta nifiká. E chikitu di aborto di awor aber ta analisá. Bai e door Ku mi no por a splika, con el a yega te ei. Mi kráneo tin un rato òf lastro di e operashon ".
  
  
  "Sinembargo, esaki mester nifiká algu", a bisa.
  
  
  "Bo ta posibel", - individuo bisa hawke. "Ora contrast otro, si hasi esaki, lo partisipá. Bo ta bo plan awor? "
  
  
  "Mi kier trata di kontra di kaminda riba e helicóptero i plaka", a bisa. "Dos, probablemente, ainda den e area. E placa mei conduci na esun ku ta di origen di tur esaki. Den un kaso, e ta e úniko promedio kompromiso, ku a te awor ".
  
  
  "Sí, bon bon tira", bisa hawke i kologá e telefon.
  
  
  Чиклет mi ta spera di e lugá di biba abou, yen di hende, e rápido a kombersá na telefon ta franses i ta italiano. Un muraya tabata protekshon di un gran mapa ku e imágen di naco i ambiente di nan teritorio di e toren i di e bahía na e kosta frances e west riba e golfo di Nov, na e kosta italiano e pariba. Koló di e pone ta duna e tarea riba diferente skinanan pafó di naco.
  
  
  "Mi agente logra un éksito", bisa Чиклет, antiano ku e kabes di e banda di e hendenan na telefon. "Mi ta mira, - mustra riba e mapa di muraya, - nos comuniquemos ku e outoridatnan di e stat den ta largu di kosta den dos derechonan, pa hasi pregunta na lugar, bo ta tende algu ku por e anochi di helicóptero. Awor esperamos a risibí e bevolking di laman huntu ku e resultadonan ".
  
  
  "Tin kontestanan positie?"
  
  
  - Fundamentu, sí - kontestá e Чиклет, a pasa mi a bai na e staka di e tarea. Òrdu alles. "Te awor tin informe di sint-raphaël i Fréjus bo ta tende di helicóptero. Mensahe di pariba di italia, ta nativo. E opinion, nos hende ta dirigente na e west. Awor ku nos ta concentra na e kosta na Фрежюсом. E sonrió. "Pronto por kousa eksakto unda bo ta bati bai".
  
  
  A wak e mapa. Pabou di Fréjus, ku ta largu di изгибающейся desde e liña di kosta, e stret di sint-Tres, hyères, di sint leu for di marcel. Ma algu otro yama mi atenshon riba e mapa - un grupo di islanan ku ta sirbi pa d'Иере, banda di e kosta, na mitar kaminda entre Фрежюсом i marcel. Empe di pensamentu.
  
  
  "Tende, Чиклет, - a bisa, ta pa mi e ta masha importante haya mesora e helicóptero i e pasahero. Bo por hasi esei? "
  
  
  "Na susto. Esaki lo tuma un tiki tempu, ma ta yama ".
  
  
  E probecho un di telefon i antiano ku e kabes. "Bo ta di transbordo di un or aki ta helicóptero. Bai di bula un di nos agente di misa. E ta wak huntu ku curiosidad den mi. "Bo tin un proyekto?"
  
  
  "Ta mi sa i a bisa, e helicóptero no улетал - e no a pensa, no por. Sango e aterrizó na un lugá banda, kaminda e por skondí, i e plaka i e hendenan probablemente lo bolbe einan pa e anochi di awe ".
  
  
  "Manda?" - озадаченно puntra Чиклет. "Ta e?"
  
  
  Mi ta uní ta skouder. "Bo kontra e ta masha bon gusta di mi. Awor mi ta kere, ku e profeshon di haltu calidad di boto ".
  
  
  Rápido boto!" - grita Чиклет. "Na susto. Esaki lo evidente den e kaso. v? Válido di e mapa, mi a añadí: "I e mi ta pensa ku, un biaha, e boroto
  
  
  
  
  
  
  
  e boto ku nos ta buskando, por ta wardá den un lugá riba e islanan, den kueba ta d'Эрса òf na e kosta. Unda bo ta deseá nan ta, ta bira mas fásil bienestar ku otro helicóptero bo bula bou di e di tera ".
  
  
  Чиклет ta bon ku mi pensamentunan. Mientras spera di rende di helicóptero, a yama als e Hotèl di Preis i a bisa ku ta bai ta corecto di un momento, na un di e asuntonan, ma kier pa mi ta spera ei.
  
  
  "Mi a hasi un soria", a bisa e, надуясь. "Mi ta konsebími den di kuater, sinembargo no ta ponebo ei. Ta konvensí ku ta e kaso? "
  
  
  "Na supuesto", sera di mi. "Solamente keda den e lugá te ku mi a yega ei. E por ta awe, mas lat òf na e anochi di awe. Ora ei aleu tempu pa correa ".
  
  
  10
  
  
  Desde atraé demasiado atenshon di naco ta chikitu práktiko, Чиклет mi ta hiba pafó di stat den lugá na den e luna, unda nos ta spera di helicóptero. Pa nos a sali di e ofisina, e a risibí nobo mensahe tokante di e anochi, e west di Fréjus no ta skucha no tin un helicóptero. Mi ta kere, ku e por rei èl helicóptero ta hui di un lugá banda.
  
  
  - Awor pèrkurá ku e preokupashon konsehá Чиклет. "Bo no sa ku kiko por enkuentro".
  
  
  Sent ku e kabes. Mi fiel lugar, elimina, firmamentu, ku tabata sintá den mi наплечной e faha, i mi sierto "hugo" a, riba nan mes baliña bou di mango di protekshon, kla pa bula den mi man na mas lihé moveshon di e man. Mi no ta spesialmente preokupá pa e por.
  
  
  Lihé yega e helicóptero, ku nos sperando. Tabata un helicóptero UH-1 Huey. Чикле mi ta presentá e pasahero, e hoben frances, na nòmber markt clément, grandi худощавым, взъерошенным di hende, e lihé soria.
  
  
  Чиклет ward'ku e tin ku sigui mi òrdu i spièrtá pa traha por ta peligroso.
  
  
  "E peliger mi no ta molestiámi, Чиклет", a sera di pasahero. "Bo sa ku."
  
  
  Mi dentro di cooper, sinembargo, pa nos diarason, Чиклет a insular di roster di e vehíkulo, na asegurado di skol ku ta den perfekto estado di funshonamentu. Despues el a tira riba nos. Markt tabata sintá den e proa un helicóptero, i ta sinta tras di e, e porta di e lugánan bandoná leges bin, asina bo ta bai bon visibel den bòm fuerte prismáticos, ku mi a duna Чиклет.
  
  
  Nos ta dirigí na e west desde e liña di kosta. Despues ku nos a pasa pa Fréjus, e marcel hui abou, miéntras ku e a nabegá riba tera na buska di algun inisio di e area unda por ta wardá den un helicóptero. Nos a pasa vários lugánan ku e partinan blachi i otro lugánan kaminda e baranka tin un profundidat di e lugánan kaminda por keda skondí e helicóptero, sinembargo no por a deskubrí nada ku unique ku un di nan tabata e di protekshon. Na e tempu ei nos a pasa tur e kosta di naco riba e punto di leu riba Фрежюсом, unda por e anochi ta risibí informe di helicóptero. Di akumulashon di e islanan Est d'je e ta mira e sùit.
  
  
  "Nos i nos ei song" - gritu Марселю, válido na laman.
  
  
  E sinti ku e kabes i a bira un helicóptero. Pronto nos ta hui di e islanan i a hasi e un floria di baho haltu riba e tereno. Di ohochi mi ta pèrmití studia tur e bòm di promé plan, inkluyendo algun di e habitantenan di e isla, e pret na kabes di nos no tin mira ningun señal di alkansá e helicóptero.
  
  
  "Bo ta bai awor hasi?" - ta puntra na marcel di e asina.
  
  
  "E mi a trese na kuminsamentu bin" - na regañadientes-a bisa -.
  
  
  Marcel a bira un helicóptero pa bin bek na kantu. Ami ta sigui studia e pida tereno den e morocho, ora di sikiera un chikitu scur di mata den laman. Ora mi enfoca riba e, mi ta mira ainda ta un isla chikitu roa i a pèrdè, banda di algun palu i kara di grond. Tabata asina chikitu, ku no a merkado e mapa di e ofisina di Чиклета. Sinembargo, ainda tabata basta grandi - den miles riba e aña i medio di kilometer kuadrá di base - pa aterisahe di helicóptero, sino tambe a bunita mengua di content, pa ta un bon refugio.
  
  
  Mi похлопала di marcel e skouder i a mustra riba e isla. "Bo ki ta e lugá aki? Bo familiarizados ku esaki?
  
  
  "E a yama" Satanás Baranka ", bisa markt, -" baranka di Diabel "- e inskripshon, e frances, e mundu di kulpa, использовавшим nan hopi aña komo un punto di transbordo di arma i di droga pa drenta den e tera. E poder ta hasi hopi apesar di nan aktividat. For di e tempu ei, a bandoná, ademas, manera mi a tende di e kolonia di atras, наводнившей esaki ta e lugá. Ta trata ta hasi hopi tempu no a bula ei despues di un noufragá i for di e tempu ei ta hopi ".
  
  
  "Mi ta kere ku deberíamos tira un vista di e", a bisa.
  
  
  "Bo ta kere, nos persona por keda skondí?" - ku sigur a puntr'e pa marcel.
  
  
  "Bo ta posibel. Esaki ta solamente posibel.
  
  
  Markt nobo a bira un helicóptero na laman. Di nobo te pasa Si d'er i sigui kaminda den direkshon sùit. Riba midí na nos cercano di Satanás Baranka, paden wak, bo ta tristu i неприступное lugá, ku nada mas ku un baki di piedra gras, ta e orador di laman, i den un lugá pa vários aros palu i e partinan di e strèp ... haltu final.
  
  
  
  
  
  
  
  Markt baha un helicóptero, mientras nos no ta toen e di e palu, pa hasi tras insular riba e isla. Ora tin voodoo di tera, a mira sint grandi i pretu di atras, estados pa e zonido di nos mayor, сновавших entre piedra.
  
  
  "Bo ta hasi mira?" - puntra marcial.
  
  
  "E tata", a content. "E names di atras".
  
  
  Kasi tin kompleto e sírkulo, ora di algu e tin nota di e morocho. Esaki tabata un dilanti estilo di lus, e refleho di solo den e metal bou di un di e grandi di sint di baranka den e sentro di e isla. E por ta skondí den e helicóptero.
  
  
  Mi a konta Марселю di loke bo a mira, i a pidi nan bèk riba evitá e lugá aki.
  
  
  E sinti ku e kabes i ta abou un helicóptero, i emprendimos e marcha di bèk na e lugá. Markt bula aki bou, ku kasi no a mishi e punta di e palunan di bòm. Mi нацелил nicolas den e lugá kaminda mi ta mi ta mira, i ta entrada ku no tin plania di e peliger, miéntras ku markt no gritu. Di sintí manera un helicóptero покачнулся i sakudí.
  
  
  Na di dos abou, nos a kai ta un awaseru di bala, nan ta clavaban e helicóptero abou, lanta eskudo di glas di e asina, kibra na kla curacao di metal helicóptero i e clavaban e mayor. Ora mi ta sinta tras di e asina, mi a mira komo kuater òf sinku persona por disparce na nos pa mashinnan ku di e baranka.
  
  
  "Di marcel." Mi grado, a agarró pa e skouder: "nos Saka aki".
  
  
  Ora ta bolbe na mi den su lugá, a ku su kara tabata manda di sanger di maskarada. Tuma ta bisa algu, ma pa su boka manera e sanger. Su bista ta sera i a kai den banda di nan lugá. Mi ta saka Вильгельмину pafó di skol di fundeshi, ma pa por a nota i tira di e hendenan den e bòm, e mayor di helicóptero explotó piedranan di represetante kandela di bola. E máquina ta kore bai den direkshon di laman, kombiná ku un guerero di mantel di kandela i huma.
  
  
  Baho haltura mi a bida. Mi a determiná "lugar" di skol nobo na fundeshi i e bok'na porta habri, pa evitá e kandela hustu pa e helicóptero kai riba e awa. Di kandela i di huma di un helicóptero dera mi un bista di e personanan ku nos open. Ora mi ta paresé, mi a deskubrí ku e ainda skondí den bista di esnan ku ta riba e isla, e kimamentu di helicóptero, ainda плывущий riba superfisio di laman, e entrada entre mi i e tera.
  
  
  Rápido a konta di un distansia di e isla, a surgi hundu i maand bou di awa riba bo no sintí ku mi pulmon event. Sigui maand, te na fin a deskubrí ku piedra. Tanten ku e dedenan di kaminda riba pulgada pa un pulgada riba di contador, e caba e ta kibra na kla di e boka na kla riba superfisio di e awa. Teniendo solamente e kabes riba awa, mi ta kontra e piedra i traha aire. Ora mi kapas di espera ku normal, mi ku kuido lanta e kabes i wak den su rònt.
  
  
  Fundamentu, manera mi ta spera, mi ta encontra den bon distansia di lugá e incidente di helicóptero. For di e momento ei, por mira ainda kima a resta di helicóptero, fondo di awa. Mi a mira lorá personanan ku ta bishitá e isla, nos tin e home di valse i ta hasi na laman na resta di noufragá. Mi a mira ku tin saka e kurpa di marcel i a pone un di e valse. Despues di e hendenan registrá e awa di e resta. Evidentemente, a mira dos hòmber ta un helicóptero i tambe e speransa ta haña mi kadaver. Di para di e baho riba awa i keda para papiamente укрытым e baranka, te ku no a laga di búskeda.
  
  
  Ora ku e personanan viajaban na kuminsamentu di e isla, тлеющая un monton di metal, ku a keda den su momento di helicóptero, a bou di awa. Mi ta meta pa e contador, miéntras ku e hende a saka su valse di home riba tera i ei nan a bira e sentro di e isla. Mi por poko tempu empe di pensa, pa perde riba e kantu di un di e valse, pa trata di bek na kontinente. Sinembargo, despues mi ta kòrda di agensia di su mishon. E hendenan di e isla i e plaka ku ta nan ta e sino, influensia conduci na algu vota.
  
  
  Ta spera te ora ku e haña kuminsá na diverse i, abou, a tuma un krusá e isla, pa balorá e ta sinta.
  
  
  Pa loke mi a mira, ta e di hende generalmente utilidat e isla, tabata spera, ora nan ta reuní pa un boto ku rende di scur.
  
  
  11
  
  
  Ainda. despues di un or di anochi di crepúsculo, i a duna kantidat di e ta seif caracter pa e baranka, pa обсохнуть di valides di bientu, дувшем di sùit. Mi solamente ta nan tin tratado di e piedra i e pèrtá di proteccion, ora nan sinti algu dushi kai riba mi para robes. Mi ta mi alto i a sali na kla ku mira riba e kòrá sanger di bista-e kadena grandi di e tata pretu ku, e opinion, mas haltu di e piedra. Mi ta dal ku kana, steipi bok'di un banda, laga e piedra.
  
  
  Despues skucha pasífiko, e child nan rònt. Rápido a lanta i a desenas di briya немигающих di e bista. Friu escalofrío a pasa dor di mi lomba, i mi man relativamente cogió Люгеру, elimina.
  
  
  
  
  
  
  mi no ta importá si e tiro hasi ku e hendenan di e isla mi ta buska.
  
  
  E tata no tin mata. Na lugá di e, e gedaan kariñosamente na bin i na biaha, den bos baho визжая, e pasado di e base di e kou di piedra. Suave mi tin retrocedido, siguiendo e bista di e poblashon, te ora e ripará manera un sólido pa tur artíkulo di metal mi ta keda hinká den e lomba entre completo. E bos branch gruñó: "o, keda mira!"
  
  
  Patras di mi, saka di man i ta hiba na "lugar". Despues di un homber tabata e cooper di sino - a duna un buraku mi dilanti. Un man sosten курносый 38 ® di liber, i den otro mi "lugar". E sinti ku e kabes mi ... "pensábamos ku bo a sali un helicóptero ta biba. Nos lo tabata buskando. Bai bai ".
  
  
  E abou i lanta un rosa di palu ta evidente ku tin un asina. Sende un caba ta asina ku a bira un lampi di kandela, i ta e tin tribulá, pa desea e kaminda kla pa un neishi di atras, e necesariamente tin rekisito leu den e malesa.
  
  
  Nos bai ariba di e contador di e isla, ainda nan no a yega na un but grandi ku a nota di aire. E cooper, blended di arma di kandela i mi ta push'bai biaha, ta bon mas выдолбленную di kueba. Laman flambeu tin instala un sírkulo di e entrada, pa nan no laga na atras, i su lus elimina e helicóptero aden. A otro hende - izrahias di sino Трегор i e hende, схвативший Эльзу na trapi e sano di casino. Cause ku a bai ta di bo bula e helicóptero.
  
  
  E restu mi ta wak sin hopi interes, ma izrahias di sino sint ku e kabes cooper: "Обыщи di свяжи i buska patras di e".
  
  
  E cooper, miéntras ku ainda wardadó den poseshon di arma, ta pasa aden un helicóptero i saka un par di longitudes di liña. E ora ei e lo push'mas hundu ta e aden di kueba. Hisa e mannan, ora el a fornikashon a hòrta, asina bo ta pèrdè e стилето, hugo, instala den e mail di mangel na manda mi protekshon. Despues di búskeda ku a obligá pa razia den e tera, fuertemente mará ku un liña.
  
  
  Tin ku ta spera. Na e momento, ora nan tabata e partido ku e solo i, mi tabata importante. Ma tin ainda tabata hugo na mango.
  
  
  Riba e kaya ta skuritu. Di tempu na tempu un di e hòmber a tuma e prismáticos i un lantèrna i a sali riba e kaya. Mi No a tuma hopi tempo pa haña bo ta spera, ora ta e hiba e isla. Mi original di tera parse fiel - nan a duna òrdu pa e barku.
  
  
  A pasa un or òf otro, pa un di e barbados i e demas, ademas di e cooper, ainda охранявшего mi ta kore leu. Mi a mustra aki momento, ora di atenshon mi acuerdo a david generalmente, pa hasi lis e mail na baliña. Стиллето mesora e deslizó den mi man drechi. Tabatin e rápido bok'di liña. Ta úniko ku por corta i liber man, ora tres hende ta pura bai bek den kueba.
  
  
  "E ta mira", - gritu di dirigèntnan. "Bon, laga un helicóptero bai bèk riba bo".
  
  
  "Bo ta sa bo bolbe?" - puntra espeshalmente cooper.
  
  
  Izrahias a tuma di un helicóptero grandi di alumno falis. Ta ta pone riba suela di kueba, i sint ku e kabes di un banda. "E placa tèrminá aki. Atrobe."
  
  
  Tur hende a kuminsá expulsar e helicóptero di kueba. Te di atenshon a plama, mi ta giro un banda i arqueó e kurpa na bin, pa mi man influensia yega na e liñanan na aruba mi pianan. Di pronto mi ta liber i a bolbe su servisio ariba, drumi, ref tratado di uza e mannan di pia tras di lomba, pa establese di tráfiko di sanger. Pa e ora ei, e hendenan вытолкнули helicóptero di kueba, i na bna atrobe mi banda. E bos di otro tres leu ta bolbe debil.
  
  
  Mi tur pa un mesora mi a mira ku mi. Despues saka su bolo un cargill i sende un fósforo. Mi a hasi e kurso, ta pone ta kana i kore na e, stablesé den man di stolte. Mi tin bild ku un kuchú riba kara tumando ku e e teme relashonnan, ku kuido, hinka e punta ta di barika, i ku e man liber, a tuma e pista di pulverización.
  
  
  Bo ta biaha pa skucha di mi, pa estupidez lanta e pistol pa tira. Mi ta mi senk di tacón di e na barika, i e ku boka a hinka pa mitar, зажженная cargill ainda kologá ku nan lepnan. Mi no tabatin intenshon di mata, ma el lo no a laga opcion.
  
  
  Mi ta agarró di 38º periodo di liber i su "lugar" i rápido a pura man na чемодану. A habri e berdura, i e tapa a lanta. Aya, den колеблющемся e lus di e flambeu, e wak e dos miyon di dollars su aden.
  
  
  Mi desaroyo un chikitu proyekto, e placa di e dirigèntnan pone falis, i mi sa ku e tabata ei. Mi ta bai lihé el a kumpli. Mi ta for di e baki di illes di ofisina bai yena e kapital di un falis grandi piedra di suela di kueba. Despues mi a pone e mantel di hibami no mas di un par di sint di dollars na
  
  
  
  
  
  
  di baranka. Kere falis i di laga e mesun lugá.
  
  
  Ainda por a tende di e bos di otro hende, ku ta leu, ora rápido mi ta rasstegival di famia, запихивал plaka den bai nobo застегивал botote. Dos miyon di dollars ku tin na pechu tabata tres, sinembargo, apesar di e grave, mi a bolbe di materia cooper, ta agarró pa e garganta i ta rastreo kla di kueba den e kaya.
  
  
  Di tres hende ainda trahadónan ku un helicóptero e otro banda, ta grandi plan di sint di baranka. Mi ta dal den bon direkshon enfrente, tratado di kadaver pa un te yega na profundo matanan, kaminda tabata posibel cultura. Despues mi ta arrastré na kuminsamentu di baranka den e seru, for di unda por ripará ku tur loke care di bòm.
  
  
  E luna ta yen ta kla tapa e asina. Riba e fecha, e вытолкнули helicóptero e alvaro. Un di e hende, e pasahero, a hinka den e a bai den direkshon di e moveshon di e skòpnan di motor. E helicóptero kuminsá na subi, ora nan tabata na poko matros un distansia di tera, e hende a bula. Un helicóptero no triple di bula den aire, унесся leu for di baranka i ta surgi den e scur di awa na bòm. E ta senk sin laga kaminda.
  
  
  Miéntras, izrahias di sino atrobe den kueba. E kore sali, kargando un falis i ta drai. Mi gusta masha e bos di e hendenan ei, unda a skonde, i a tende di e gritu di dirigèntnan: "E ta skapa! E mucha homber ta liber i kore! Hiba huntu na george! "
  
  
  "E placa? E placa?" - gritu di kontesta Трегор. "E placa ta den riba?"
  
  
  Izrahias pone falis e suela, i e tres tin agolpado di e, ora el a habri.
  
  
  "E aki! E ainda ta mira! "- grita. Manera mi ta spera, no a haña e tempu pa investigá e placa pa un mantel ekstraordinario di illes di banko, e instrukshonnan di e e peso di e piedra tabata aproksimadamente gusta e peso di e regalo di e illes di ofisina.
  
  
  "Skucha!" - gritu Трегор. "Ban, laga ku aki maldishoná isla".
  
  
  Tres empresario a presentá un lantèrna. E señal di kontesta a bin ku e rant di e isla, i ta e tin incluyendo un proyekto guerero. Despues mi a mira ku na lugá di barkos nan karga hidroavión. E зарулил banda di baranka i warda ei, fondo di awa. Ora ku e personanan empresario a baha na avion, a tende ku ta suponé ku mi.
  
  
  "Manera bo ta kere, unda a pèrdè e mucha i george?"
  
  
  "Probablemente, a hasi george abou ta un di e valse, pa e por bin bek na content".
  
  
  Mi ta mi a keda den e lugá, a ripará, te ora ku e yega na un rant di e isla, no sentamos ta un di e valse, i e no tin pone bai landa na avion. Mi No sinti bo ta riba te ku a sali na ordo, miéntras ku e avion no despegó i no ta disparsé den e nòrt.
  
  
  Tabatin e speransa ta ku no ta direct, ku kasi tur e placa pèrdè te ku no a yega te na e lugá di destinashon. Di momento ei tabata peligroso na nan bèk, komo ku no por ta seif pa bo no a risibí e content, pa restorá e kachu. Mi ainda no tabata banda di e divulgación di e motibu, sinembargo, por ta menos, mi ta e arreglé pa prevení su plan.
  
  
  Diesdos
  
  
  E luna a yega poko despues ku un avion a voodoo. Awor e tabata scur ku apenas por wak bo man dilanti di e karu. Mi tratado di kontra e kurpa di copia ei unda bo ta laga riba bo matanan, ma ta scur, esaki a resultá ta un tarea imposibel. Meskos ku si òf no a gasta e idea ta pasa e anochi riba e isla, кишащем atras, mi sa ku bo ta scur lo muchu riska meter e rant di kanto, pa haya un di e valse di home. Dicidi bek den kueba, unda mas sendí par di flambeu, ku a funda e hòmber.
  
  
  Ora ku regreso di kueba, mi a reuní na e kaminda ku e pasado di pixel seku i e rastreo huntu kuné. Mi a duna seku e final di e laman flambeu te ku no a mas debil yama te ku a sinta, скрючившись, banda di entrada. Tabata e úniko manera pa mantené роящихся di atras riba e miedu, ma ainda por wak bo wowonan, briyante ku den lus di e monton pa kueba. Mi tabatin mi lugar na man, ounke ta kansá no a tribi задремать, por miedu ku e atras tin eventonan i ataka.
  
  
  Parse ku riba e habri keda tempu infinito. Mi tabata den e pal'i pará na punto di perde e awa ku e promé rayo di solo. Mi a compronde e placa buska fuertemente ta abrochados bou di famia, i despues a hiba e lampi ta kima, pa spanta na atras, a bai leu. Sinembargo, pa mi a sinti abou pa e rant di e isla, mi prueba un cell pa haña e kurpa di bna. Mi No a haña e kadaver. Tabata solamente di esqueleto ku puru wesu. E atras nan a traha den e scur.
  
  
  Mi ta bai lihé e marcha bai e pura abou kla matanan, miéntras ku e tata ta skapa ku mi kaminda mi dilanti. Mi so alkansá e rant di e isla i ta kuminsá na buska ta un valse, ora a tende un subida zonido di awa. Ora mi ta wak, a wak un gran blanku, e krusero, e bahada di un di kuater di mil un distansia di mi. Promé ku e hendenan di e anochi
  
  
  
  
  
  
  Kohe pa trata na haña un di mi i plaka, ora a trankilidad un chikitu, mi a mira e krusero tabata un pl di boto di naco. Rápido a produsí vários disparce den aire for di "lugar".
  
  
  E krusero skucha mi señal, i ta inmediato bèk riba e kantu. Ora e tira di anker, tres hende a baha e boto i riba, na etapa di mi. Mi ta sorpresa den te na un di e hende a Чиклет. Con sa unda mi buska?
  
  
  - Bon, a saludá Чиклет, - ainda tabata bida. Nos ta kasi bandoná di pòrnada. Bisami, kiko a pasa?"
  
  
  A mi a breve di destino i a mustr'é di placa. Pa pafó di e isla, nos a subi na baranka i a baha e esqueleto un cooper di e barku. Bai abou, nos leu, laga San Tok di e kolonia di adres.
  
  
  Ora nos na bordo di e krusero bai bèk di naco, Чиклет a bisa ku e lo topa. "Pa bo ku markt e diarason ayera di helicóptero, el a bisa, a pone un bear na turno di helicóptero. Mi ta sali e señal for di e tempu ei, manera bo tin diskurso. Ora bo no ta bolbe wak e anochi, mi spièrtá di pl i a pidi laga e barku na e mainta. Siguimi di kasonan di e señal di buscapersonas, i nos a hiba aki punto banda di e isla, unda nos ta topa un helicóptero bou di awa. E zonido di zona sigui pensionado. Awor mi tin ku bisa ku a miedu ku ta muri ora ta duna kantidat di e helicóptero laga na laman.
  
  
  "Mi ta sinti di marcelo", a bisa Чиклету. "E tabata tin un bon pasahero i hende fuerte".
  
  
  Чиклет sint ku e kabes. "Mi e ta sinti. Ma el a sa di riesgo, manera tur nos ".
  
  
  Ora nos a yega di seru-carlo, Чиклет a tuma midí na bek e placa di sino, i un biaha mas, mi ta yama Хоуку na stranhero por deelname sifra di su ofisina. Mi a konta Хоуку loke ta sosodé i manera mi ta everon di placa.
  
  
  "Bon, - bisa hawke mas deboshon di mi ta kere, pa motibu di ta menos, no a bai den kontra di nos. Si e patronchi e wardadó, manera e pasa, ta probablemente ku pronto ta produsí un nobo desaroyo. I Ick ...
  
  
  "Sí, señor?" A puntr'.
  
  
  "Mi kier ku release un òf dos dia di akta". Hasi un pais i pero agregó: "esaki Ta un pidi. Mi ta pone den kontakto ku bo ".
  
  
  Pa por kontestá, e kologá e telefon.
  
  
  E pl no eksilio a resta di repartí den locual e more, i e kumpradó e placa di e casino. Den e ofisina AX a nada ku ta hasi mas. Mi ta bisa Чиклету ku ta responsabel na e hotèl bai drumi.
  
  
  Ora ta pertenesé, als mi ta spera di e lugá di biba. Promé ku e tin sinsero ku tabata rabiá mi, ora ta duna kantidat di kon mi ta tenso, su шутливая realidad e tin kambia na e entrada simpatía kuido.
  
  
  "E nesesidat Дамплинк, - - uur e -, bo ta mira soledat. Kiko ta hasi?"
  
  
  "Tabata un kontra di negoshi di tur e anochi", a bisa, nenga e chaqueta i e tabata. "I awor mester ta un bon ducha di awa kayente i drumi".
  
  
  "Na susto, Дамплинк", bisa. "Bo раздеваешься. Mi ta prepará pa bo ducha.
  
  
  Pa por aber ku disparsé den e di kuater di baño i tin incluyendo e ducha.
  
  
  Na e tempu ei ku mi a pone den kabei, kuater di baño tabata yen di nubia. Als a sali розовощекая, push'di mi den e ducha bai sera e entrada.
  
  
  Mi ta seka, kada centimeter di su kueru i e kabei ku awa kayente i, abou, konosemento di eis ducha. Despues di esei a pidi di e hep un sèrbètè seka i e kamber. Als kita e velo na kama i a pone un para banda di su.
  
  
  "Вытягивайся boka abou - òrdu e, caribiana riba e kama. Ora mi a kuminsá na makelar, e push'libremente. Ora mi tabata riba e kama na barika, e стряхнула di sèrbètè i a bisa: "Relatie, mi lo hasi music".
  
  
  A saka un chikitu bòter di lain, ku a trese nan lugá di biba, ku tin un seif perfume di limón. Despues di a kita e abordo pa horcajadas riba mi kurpa i a kuminsá usa e lain mi lomba i e omóplatos. Esaki a sosodé despues di e soluciona, e promé proboká un harmingues na kueru i, abou, a manda un profundo amante kayente den mi múskulonan.
  
  
  "Mi ta un pida hablás?" a puntra, siguiendo e kabes i wak den Эльзу, ku ta abou di mi.
  
  
  "Esaki ta un bieu remedi user Van Aden", a bisa e. "Garantia pa duna resultado positivo".
  
  
  Di ласкающие man caribiana mi karni, manera e balsem, na ariba i abou aki lihé manera di salida dushi rosea, pa henter mi kurpa. Bai abou, als ta pone di rudia i a duna òrdu publisidat di buèlta.
  
  
  Mi ta bisa e marcha bai e wak, i ta drumi entre nan keda distinguí di pianan. E kuminsá na labra e parti dilanti di mi, di su lihé movimento di e dedenan e durante di mi pechu mi barika, mi ingles, na e partinan di mi pianan na mi e dedenan di su pia. Ora e ta na mi, di su kabei dushi supla mi saká di e karni i mi focal als ta yena bo dushi arma. Pa hopi tempu tabata ku ta posibel ku un intento confederación, kasi гипнотической, ma pronto mi ta duna kantidat di su rosea tabata mas frekuente i di karni a bira e húmeda i temblaba.
  
  
  Lanta e kabes i e wak. Bo wowonan di par di par, i su djentenan
  
  
  
  
  
  
  bai parada di manera ku tabata e punta di su palu di rosa di e lenga. Mi ta aprel di boka di e, kai bou di dje. E cura di spleit tin balente. Nos contrast i ta ketu ta pa topa i, na mes tempo, sin bisa palabra, alkansá e clímax.
  
  
  Mi mi soño, e tabata nabegá, ora nos kurpanan ta ekskluí. E ta lanta for di e kama stablesé den man di kabei. Ora e ta abou i mi ta sunchi, sintí manera mi kurpa atrobe, kòrda, i a keda kla i angel otro. E tira hari e ta wak mi exciting i uur: "Mi ta firme di bisabo, Дамплинк, ku tin biaha ta un documento bòm Альдера e obra manera un afrodisíaco". E mi ta duna un sunchi. "Drumi", uur.
  
  
  Mi drumiendo binti i kuater ora, i mei drumi mas largu, si mi no a lanta di tono di telefon. Esaki san hawke.
  
  
  "Mi ta spera ku boso tin un tiki di sosiegu", bisa. "Mi ta na paris. Encontra mira den e ofisina, asina ta posibel. Mi ta teme ku, tambe ta malu notisia. Ku e mesun éksito bo por permití e muhé di bòm Альдер bai ku bo ta bai, pa bo por na e kura. Mi ta krusero na di dos buki di e hotèl George V ".
  
  
  Als ta pone ta contento ora nan a bisa bo kier e fase ku mi na paris. A yama Чиклету, pa danki i despegue, i pa falta di un ora nos ta ku Эльзой bèk na misa, pa tuma e avion.
  
  
  Diestres
  
  
  Ora turismo di orly, yobe. Manera so mi a publica Эльзу e hotèl George V, den e hawke tin warda pa nos hendenan di apartamentu, a tuma un taxi riba e ofisina di AX Pais, e ta ariba e cafetería riba e plenchi di sint-mishel. E ofisina e stret den e tres mata den interior di e edifisio i e ta insonorizadas di boroto di bòm. E skol di establesementu tabata e agenda di AX di kódigo di nòmber for di bonaire.
  
  
  E mi ta risibí den porta i e guia den e parti patras di trapi ku ta baha na ofisina di planta haltu. Ora nos a pasa na kla задымленную como i bar, mi ta sorpresa den te ku, apesar di e ei a tin un gran kantidat di bastante, ta e di algun trinta òf kuarenta funshonario di pl di siguridat i agente di AX, ku mi a siña di andere enkuentro. Mi sa kiko bo a bai logra algu importante.
  
  
  Hawke mi ta topa den e di dos piso. Su kara tabata skur, i e apenas sint ku e kabes, ora mi ta hiba su ofisina, sera e entrada.
  
  
  "Ta mi di e echo aki no tin fin", el a bisa, pafó di bo bolo un di, i a pasa den mi. E tabata di lomba di mi, mirando riba e bentana e scur di awaseru, бьющийся di glas, te ku mi a lesa e karta na e di.
  
  
  E karta ta impuesto den un máquina ta skirbi:
  
  
  Nina den un mail nuclear, desaroya ta 12 ora, ta debolbé den kambio tin 2 miyon di dollars. SI TA UN BON, INVERTI ЗАГЛАШЕННОЕ MENSAHE DI ANDRE E TEMPU DI DOS DIA LESA: "ALEHANDRO - KONDISHONNAN ACEPTA - (FIRMA) КУБЛАЙ KON". E INSTRUKSHON TA SIGUI.
  
  
  Den e di no a direkshon. Hawke, ku ta kita e bentana, mi a mira ku mi хмуро mira den e di, i explicó: "Ayera pa dia, e tin determiná abou na e entrada di e delegashon di china".
  
  
  "I e ta bèrdat ku nina un mail nuclear a?" A puntr'.
  
  
  - Ta sigur - bisa ku amargura hawke. "Esaki a sosodé na algun ora despues di a debolbé e placa di e Aan Tok. Bo ta duna kuenta ku e kantidat solisita ta di mes ku e suma contenido di sino ".
  
  
  "Bo ta referi na e nina un mail nuclear remente a?" Mi tabata sospechoso.
  
  
  "Bo ta evidente - bisa hawke, - e konseho sabí di nos enemigu, no tin frontera. Poko despues di prueba riba e isla di chines a introdusí un mail nuclear drumi polígono, ora di avion disparsé. Riba nan no a yega na e observacion, e chines suponé ku e avion ta estilo ".
  
  
  "Bo ta hasi tin pa e tripulashon?" - озадаченно a puntr'. "Nan, mester ta bon prueba, pa e skohe pa e tarea".
  
  
  "O, sí, sí - bisa hawke. "Sinembargo por ta importante di conservacion ku ta asina solamente algun siman, e pasahero, ku tabata un di e otro konfiansa i fieldat di e hendenan den nina den e forsa area, a sali for di nina den un biaha di negoshi, ta albania. Patras di e no ta observa atenshon, miéntras ku e tabata ei, i, di traha, e chines no por splika su echonan di e tempu stipulá pa un par di dia di bon bishitá. Ainda e komprobante. Ta probablemente durante e tempu aki, te ora ku e yega na nos rival, bo por intervení den keer.
  
  
  "Bo ta recopilan di chines paga e reskate?" - puntr', pagando e karta Хоуку.
  
  
  E sinti ku e kabes. "Bo ta pesei nos reunion aki. Ku nos ta riba ".
  
  
  Den e planta di un edifisio spera kuater chines di hende ku skur i un poko sospecho bisti. Di presensia anunsiá estrikto riba e edifisio. Un di e hende tabata e produkto i kla di e hawke a presentá na e tres otro nòmber mi a siña di haltu miembronan di kibra comunidad di china. Kada un di mi a duna un profundo bista ora nos ta intercambia un pret di man. Bai abou, e tres rápido fornikashon papia ku e produkto di china.
  
  
  "Bisa ku mi ta bisa e eksperto, nan pa nan un gran honor tin un respetá representante, ku a yuda den e retiro un mail nuclear. Ainda bisa na
  
  
  
  
  
  
  E presidente di kibra a papia ku nan stul i a duna e invitacion pa e open kompletamente ku bo ".
  
  
  "Mi ta desviá honor, a bisa e produkto. "Ta bai trata ta meresé di e konfiansa di china".
  
  
  Despues di skol esaki formula a puntr': "bo ta tuma desishon riba e pago di dos miyon di dollars?"
  
  
  Produkto nobo посовещался ku nan compatriotas, i despues a entregá un gran tas di kueru grabashon ku karakter chines i propaganda di berdura. Produkto di grèndel i habri e deskubrí aden di paquetes ku illes di ofisina.
  
  
  "Dos miyon di dollars", bisa. "Bo ta e dia di e revista" tim di andre "e mensahe skirbí pa konforme ku e instrukshon".
  
  
  "Ta bon", a bisa. "Nobo sera di placa. Mi ta deseá ku e ta laga su abilidat te ku a risibí mas notisia.
  
  
  Despues di e produkto traduci mi palabranan, tres hende na serio suela bo kabes i nos nobo interkambio un pret di man. Hak a bisa ku ya tin tuma midí na chines, e representantenan sigui riba vivienda den e ofisina AX te ku no ta e kontesta e mensahe di Landen Time. Pesei, e import di reskate ta almeida te ku no a yega e momento di e retira.
  
  
  Hawke a bira mi den e taxi e hotèl. E crepúsculo. Di awaseru i e fiesta klima ideal pa nos tabata tin kurashi.
  
  
  "Ta un hende ta di e tabata tras di e - murmurá hawke, mester ta un mi ta gusta di nos lima. Images ku bo a plùnder un mail nuclear bai bèk riba e reskate! "
  
  
  "E a skohe pa publica, algun kapasitá di e nòmber", - tin nota mi. "Alehandro i kabel kon".
  
  
  "E ta loko, ma ta astuto - bisa hawke. "Mi no ta mi a duna, pa haya ta e". E ta wak den mi.
  
  
  Ora nos a yega na e hotèl, hawke mi a laga i e direkshon di e delegashon estadounidense, unda ta keda para na paris.
  
  
  Ora a yega na su lugá di biba, mi ta sorpresa den deskubrí un opservashon di als. Den e ta bisa ku nan invita un fiesta den e bario di montante, i ku e lo bai. E mi ta duna direkshon na mi por unico na e, si nan kier. Na lugá di esei, dicidi come un par di regards di martina i gosa di un bon kuminda nan lugá di biba. Pa im di kama, yama na e recepcion na e mainta a trese un instansia di Landen Time.
  
  
  Als ainda no a regresa e hotèl, ora a risibí mi ehemplar di e korant na e mainta tempran di e siguiente dia i mi no por a bisa si tabatin algu significant den sala di ousensia. Sinembargo, e mensahe a riba "time", i su formacion tabata eksakto manera ta indiká den e opservashon riba e reskate. Na kuminsá, mi ta presentá manera satisfecho "alehandro" e ta lesa. E por ta den paris òf den andre, òf riba seru-carlo, òf si akaso, e tvet.
  
  
  Mi ta guitara drenta den e ofisina AX, e manera mi sa, ta e promé lugá kaminda e por sa, si ta deseá haya mas instrukshon. Mi tabatin i a sali for di e lugá di biba, ora a dirigí di als.
  
  
  E ainda tabata den trese di anochi di brùit, ku перекинутой kla skouder норковой un protekshon di kueru. Ta mira e carta, ma e sonrió i mi ta sunchi, permitted pa mantel di cai den suela. Despues a bira na mi pa habri e semeleer di lomba di su paña.
  
  
  "Straño danki na e fiesta, Дамплинк", bisa. "A hopi pret. Hopi frances. E viuda ainda contene, si bo kier bai.
  
  
  "Mi No, danki" a bisa. "Mi tin algun kos. Drumi, mi wak bo yama otro biaha.
  
  
  "E kaso asunto, kaso", a bisa e, похлопав di mi ta e kara. "Kòrda di tur e trabou i nada di dibertishon hasi un tony ferfelu mucha". E a sali na di paña i a yega serka di e entrada ku ta baha na nan lugá di biba, i ta mira ta kudishá ta transparente лифчике i pantimedias. E para breve di e entrada i yama na mi ku dede. Ora mi a sinti e kabes, ku ta manda e mi ta sunchi i disparsé.
  
  
  14
  
  
  Asina ku a yega na e cafetería riba e plenchi di sint-michael i a subi na ofisina di AX, sintí di tension i di angustia, di pasante tur e lugá aki. Pafó di solo bella, i den aire ta sinti e regalo primary, ma kiko bo lo tin un estado di kurashi kontentu ni riba погодное di estado di kurashi, a bai pèrdí patras di e murayanan di e edifisio.
  
  
  Hawke tabata ei, hasi mas изможденным, ku ta parse di ta e anochi ariba, manera kuater di chines, meskos lorá desenas di agente di AX i guards di siguridat. Tur nos a yega muchu lihé, i nos impaciencia a krese riba midí na e saka pa ora. Solamente e mèrdia, finalmente nos a risibí un mensahe ku spera. I, por susto, por dios.
  
  
  Risibí un telefon e ofisina di paris di interno i a bisa ku nan ta risibí un paquete di boton pa e komunidat e lider. E habri e paquete, a topa seya ku seif i машинописную di opservashon riba e tabata bisa ku e seif mester leers mesora di e delegashon di china. E instrukshonnan di e hefe di e interno a tende di krisis, e yama mesora Хоуку, i despues a pura a drenta den e ofisina di AX. Miéntras, agente di e interno a reuní di mensahero, ku tabata real, i ora nan a puntr'di e persona ku a duna e paquete pa nan manda, ta duna un detayá bo por concede ku e
  
  
  
  
  
  mil frances.
  
  
  Na kaha ta enkontra магнитофонная di sint. Nos agolpaban rònt te hawke pone un sint den e ofisina di máquina. Te ku a sali na e pelíkula, e bos bisa: "esaki Ta un kalender. Mi a risibí bo mensahe i awor ta duna e instrukshon siguiente. Na e atardi, e trigésimo kantidat, e barku bou di e bandera blanku ku diseño grabashon di dje, e dragon kòrá paresé den laman adriátiko i drenta den haf di slot, yugoslavia. Den e protekshon di e barku ta bai ta di china un mail nuclear. Un di nan buques mei hala su ku dos miyon di dollars. Asina ku e placa ta transfer di e hendenan ta na bordo, e shete ta debolbé. Si ta inventa bek un mail sin pago di placa, mi ta bai explora ".
  
  
  Palabranan den e pelíkula nos no tin bisa nada di e persona ku a bisa, - òf mas bon, di e persona, mas ku tur kos e restu di e projects wòrdu pronunsiá un otro bos, su asento varios di e britániko pa e aleman i brooklyn. E keer patras di e asina, ta fortalesé su mes invisibel.
  
  
  Despues di e pelíkula a wòrdu decada i ta hasi copia di siguridat, ta hasi e ordenansanan instanties i laman telefóniko, pa haña e avion ku te na e kosta di adriátiko, i ku nos ta spera grandi i rápido riba e barku banda di slot, yugoslavia. Asta ora tur esakinan a prepará nos a hasi, hawke a okupá e planifikashon e or ora di shete a hañ'é.
  
  
  Un tiki mas biaha, e Alimoche, e china di representantenan ku e reskate, vários agente di AX i mi nos bai orly i tin voodoo di avion, a muri den laman adriátiko. Ku e mando di yugoslavia di kontakto na e kaminda diplomatiko, i, ora nos, nos ta spera relevante i rápido di e barku.
  
  
  Ora nos a yega na e haf i a tira di anker banda di e rant di slot, ku e laman supla friu fuerte bientu. Otronan di e hues no ta mira. Te pasobra na e tapa, hawke a kuminsá murmurá: "mi ta Spera ku e no ta un rico, Nick".
  
  
  Despues di un par di ora, ora e dia fornikashon a introducie den e crepúsculo, empe di pensamentu ku hawke mei ta e di drechi. Sinembargo, despues di parto, na e entrada di e haf paresé grandi blanku, un boto ku bandera blanku ku kòrá di dragon. E tira di anker di activo di nos buque, i un hende ta капитанской forma a yega na e banda, ta lanta un magno i gritu: "hey, mi a transmiti e saldo di alehandro. Bo tin plaka den e morto? "
  
  
  Hawke a entregá e mesun magno. "Esaki ta e show", bisa.
  
  
  "Tin e placa", a content kla pa un magno. "Nos ta dispuesto pa yena e transakshon".
  
  
  - Por subi na ordo, - gritu di kontesta, e kapitan.
  
  
  Par di miembronan di e stipulacion di nos boto a baha un chikitu mayor boto pa bordo. Dos buki di e chines, un di nan tabatin un boso ku e placa, i a pasa un otro vehíkulo. Nos a yuda lanta e tapa e kapitan i algun miembronan di su grupo. Den e bog di defensa a wòrdu grandi di e mará ku lama. Aki mester a bira un conta, ma ainda mi a pone den e enkargo. Den e defensa a algun persona a resultá ku, ma mi a siña tin ningun бельгийца Трегора.
  
  
  E kapitan a agradabel i nos ta mantené na mas mart di e hefe di unda nos ta spera di champán head.
  
  
  "Bo tin plaka?" e pregunta.
  
  
  Sent ku e kabes gino, ku ta transmiti den tas.
  
  
  "Mi No diferensia ku nos a konta pa a duna un mail, bo no ta asina?" e pregunta.
  
  
  "Mi No", a content.
  
  
  "Señornan, por fabor bebe champán, miéntras ta spera", sugerí e kapitan, e pafó di un lugá di biba ku e placa.
  
  
  Ningun di e chines no ta aseptá un kopa di champán ta enkargá, i a aseptá. Bai bon kosecha a bin bon refineria. Mi bebe dos uzo, miéntras ku e chines bobo ерзали na asientonan. Ora e kapitan a bolbe, e sonrisa i asentua ku e kabes.
  
  
  "Ta bon señornan", bisa. "Manera tur ta pidi. Si bo ta bai huntu ku mi na e tapa, por yena nos obranan ".
  
  
  No ta hañá ora un biaha mas te contrast na e parti ariba i a mira ku e miembronan di e tripulashon a kita e on ku un artíkulo den e proa di defensa. Esaki tabata un mail nuclear, no integridat di e sistema di yudansa na parlamento.
  
  
  Dos buki di e chines sospecho prueba un mail pa sera ku tur kos ta bai na pidi. Nan asuntunan ku e kabes diariamente na ami i mi sent ku e kabes na e kapitan.
  
  
  E tabata kontentu, dia di nobo tuma e magno i a yama e ta spera di un yugoslavia buque, bis'e pa hala e conta e por abou di defensa. Dos buki di e chines i ta keda na ordo, miéntras ku e grupo a traha ku lesador, mirando un gigante shete den aire i despues abou den e protekshon di nos barku, unda mi tin prepará un cune pa su retené. Paden wak e expresion di sinti bo ta e kara di Hawke, ora a wak un mail, para den e protekshon i por último salú na ordo.
  
  
  Обменявшись corda e man huntu ku e kapitan blanku di vehíkulo di skol ku ta den kuminsamentu di nos boto ku chines.
  
  
  "Mi No tin un problema?" - ta mesora mi ta puntra hawke.
  
  
  "Mi No", a bisa.
  
  
  "Si mi sa - bisa hawke, mirando fihando na mi, algu ku bo preokup'".
  
  
  "E ta
  
  
  
  
  
  
  ta muchu fásil. "Mi ta bisa. "Nan mester sa ku ta kaba ku nos ta felismente everon di conta, nos no ta laga nos ban di implementa sinta mira i permitted landa na ku dos miyon di dollars".
  
  
  "Un biaha nan no tin invitado e proyekto ku a laga nos ban di utilidat", bisa hawke.
  
  
  "Duo."
  
  
  "Bon, den tur kaso, ta mirando e anker, pa bai", bisa hawke, invitado di e barku, поворачивающий na haf. "Mi претворяю nos proyekto di bida". Den man tabatin e transmiti di radio, i fornikashon papia rápido riba dje, evitando di tur e di corta, sperando hustu den haf - italian di corta, barkunan griego, yugoslavia, inkluso algun uso krusero di bataya - na tur esnan ku ta wòrdu mandá ku retraso nos enemigu.
  
  
  Ora di blanku di e barku fondo na e entrada di e haf, esperamos di seguro, a investigashon distansia. Promé ku e salida den laman ta paresé nos boto bandido. Mas a leu, i hawke ainda no a determiná ku ta hala. Blanku di e barku di a keda den e sentro di e entrada di e haf. Hawke fornikashon nobo pa papia riba e transmiti, ma ta lagabo.
  
  
  "Spera un into", - a bisa.
  
  
  "Bo Por hasi? Kiko ta e?"
  
  
  Mi ta steipi e kabes. Mi no sa con kontest', sinembargo tabata sinti ku algu no ta asina. Pasa vários menos i no a pasa nada. Nos Хоуком нацелили nicolas den protekshon di e barku - ei tabata bashí. Hawke ainda mi tabatin den man un transmiti di radio, i su impaciencia krese. Empe di duda den mi instituto i e tabata bisa ku e a pidi pa sera, ora ku esaki ta sosodé.
  
  
  Di mira un estilo dilanti orañe di e ta yama, ku ta sali for di e blanku di e barku. A sigui un rotundo di explosión. Plat blanku buque разлетелось ta parti di e laman. E naturalmente na di dos ta desintegró den vários hisa di tabla. E explosión a aki inspira i asina sorprendé ku kasi tur nos ta poko tempu e consular den e novela.
  
  
  Sinembargo, hawke e amalekitanan rápido i drenta den e bataya, gritando радиопередатчику pidi pa tur ta sperando riba nan barkos yega i trata na duna nan posibel supervivientes. E mesun tempu, nos barku ta aserkando rápido e lugá kaminda nan ta senk e barku. Ora nos i otro barkunan yega na e region, un di supervivientes, no ta. Bo ta aktua no tin nada, ademas di algun обугленных di tabla i di zeta di e komandante. I sinembargo di búskeda continua hundu ta e anochi, e awa a elimina gigantenan projects, ku pa e barcones. No ta enkontra nada.
  
  
  "Mi ta un misterio" - chikitu di poko pronunsiá hawke, ora di búskeda, pa caba, ta para, i otro barkos spera nobo directie di dje. "Bo Por hasi nan gast'asina esfuerso pa dos miyon di flores, abou, hasi eskolar nan mes - i e placa?"
  
  
  "Esaki ta tur", di, bisa, ora mi tin un pensamentu. "Nan no ta hasi sala di plaka!"
  
  
  "Mi No ta ataká e placa?" - a kontestá hawke. "Ei, unda bo ta?"
  
  
  "Mi No sa", a bisa. "E no ta senk ademas ku e vehíkulo. Na un manera apenas quitárselo pa explosión ".
  
  
  "Bo ta? Manera?" - pregunta ku impaciencia hawke. "Nos ta fortalesé su mes bou di vigilansha genealógiko di e momento di e pa promé biaha ta mira. Manera por ta deskualifiká? "
  
  
  "Mi No sa", atmití. "Ma ta hasi. Nan semper a plania hasi e mes. Kere ku despues di e bevolking di nicolas tin pa nan un trampa, sinembargo no ta importá. Ta hefe ta e placa. E restu di e barku i ku e grupo, nan a haña ku ta fiestanan ".
  
  
  "Esaki ta un lokura", bisa hawke.
  
  
  "Na supuesto", a bisa, manera tur e mundu".
  
  
  "Sí, sí - bisa hawke, lantamentu bisando, - un biaha tin splikashon. Ma ta e nan por saka e placa? "
  
  
  "Mi No sa ainda - nobo a bisa, ma mi, probablemente, sabré. E kontesta mester ta den un lugá aki na e kosta di laman adriátiko. Deseá e registro di pulgada pa pulgada, miéntras ku no ta enkontra eksponí di a sobrevivi òf e resta, nan ku ta sali ku e mannan riba e plata ".
  
  
  Hawke ainda duana den mi bista, e aseptá puntra para ademas di e barku di a yuda mi den buska di pisas. Tur nan ta ofresé ayudo. Hawke mi a laga di slot, mi ta haña bèk a muri na e estudio uní, pa informá personalmente na stul.
  
  
  Nos a tuma dos dia i anochi den buska di e kosta di laman adriátiko, pa nos a haña na e prueba di homber, tabata konvensí ku algu no. Mi a tende, ora di griego, e krusero ta topa i kore na aki lugá - пустынному sekshon di tera set, e di slot.
  
  
  Ei, выброшенная riba tera i di parti затопленная riba laman, a kore ku un chikitu kama sumario. Awor mi a risibí un kontesta riba con e barku a kuminsá e dos miyon di dollars. Probablemente, poko despues ku nos a tuma e plaka na bordo di kambio di meil, a wòrdu entregá подводнику, i e individuo boto a wòrdu saká for di bodeganan di e barku.
  
  
  E chikitu supmarino ta fásil ta declara di e haf di almenar e kaminda ku ta largu di kosta i e tera. Mas biaha, un biaha den e mesun anochi, òf inclui riba un di e siguiente dia òf
  
  
  
  
  
  
  e hòmber, probablemente, a reuní di avion òf e otro buque, i disparsé ku 2 000 000 di dollars. Manera so mi contenido baha ta bon ku e судовым radio, yama na Хоуку, ku ta bai nobo york. Mi a konta kiko e tin partinan, den forma di kódigo. E tuma aki notisia tin mas pret pa loke ta spera, i a duna òrdu bek na paris i yama na e di ofisina AX, pasobra e por ta pa mi, pa mi notisia di nobo aunke.
  
  
  Mas atardi mes dia ei, na paris, mi a pasa den e hotèl pa papia ku Эльзой pa bai e ofisina AX.
  
  
  E mi ta agarró pa mi ta bai pa porta, tapa e kara di sunchinan ku e preokupashon ku ta bisa: "Mi no sa ku a pasa, Дамплинк. Mi a keda kla a deklará di ta bo di e pl manera un hende desaroya ".
  
  
  "Nobo sentro", a bisa. "Ta sinti, mi no por a terminá un mensahe. I tin nan sali atrobe. Ma e biaha aki lo pronto, i, por ta, por pasa tempu huntu ".
  
  
  Den e ofisina AX bonaire mara mi ta Хоуком di sifra tambe.
  
  
  "Tin un nobo proposishon, - bisa hawke. "Esaki por ta e mihó di nos a te awor. Nos investigadornan, e bes tras bes buska e partisipante na e asuntu, por último otro un relashon entre algun di nan. Recuerda, mi a menciona den pasado, ku algun persona tabatin problema ku e preshon. Bon, awor tin e partinan ku por ta menos kuater di nan tabata pasenshi un spa pa abou ta pisa riba suisa ".
  
  
  "E barí ta mas ku un konsiensia, - refleho.
  
  
  "Di nos e ta prestamo", bisa hawke. "E ubicacion banda di e stat di bara, den e serunan. Ta yama Reunion Haalt Spa i controle pa un dòkter roderick Бошем. Kiko bo ta?"
  
  
  "Mi ta kere ku ta mihó bula bai suisa, a bisa, i wak den su rònt".
  
  
  "Sí ta un bon", bisa hawke. "Bo ta hasi bisa na e muhé di bòm di Альдера, als?"
  
  
  "Mi a bisa ku tin un negoshi riba e stat di bara, i a duna e oportunidat pa bin bek na estudio uní".
  
  
  "Sí, bon, - bisa hawke, tin mas hende ku preservá pa e restu di bòm Алдерсами. Si lo, mi e натравлю den e homber. Mi ta pone den kontakto ku bo ora bo ta yega na suisa.
  
  
  Tempu dirigí e hotèl i yama na e entrada di e lugá di biba di als, mi a deskubrí ku su peluquero ta hasi ku e kabei.
  
  
  "Mi No ta gusta loke bo ta mira nan for di mi, miéntras ku mi ta tratando di bira un bunita", a bisa e, e ceño di bou di e creador.
  
  
  "Mi tabatin e papia ku bo", a bisa. "Mi tin ku pafó awe ta bira. Mi ta yama e ofisina, anto mi tin ku indiká den un kaso.
  
  
  "Bira!" - ta exclamado. - Sinembargo, Дамплинк, esaki ta bai bon. Mi ta bai huntu. Pafó di stat ta bira bo ta implementa maraviyoso spa unda nos Урси di fini kana. Bula di ida di avion i mi ta mi a relata na e spa, mientras bo ta dedica su asuntonan ".
  
  
  "Bo ta wòrdu yamá, a puntr', - e kompleho?"
  
  
  "E ta yama rejuvenecedor spa", a bisa e manera mi suponía. Bai nobo a tin un relashon entre e bòm di Альдерсом i di e asuntu aki. Mi No a mira e palabranan desde e als lo no ta acompaña di bara, desde e mei enkurashá e laso, por ta asina, ta den bon.
  
  
  Despues mi ta yama nobo Хоуку di nan lugá di biba i a bisa ku ela bai huntu ku mi na bara, te выписались di "george V. Ofisina di AX Pais den un meta di suisa.
  
  
  Diesinku
  
  
  Ora turismo ta e stat di bara, e klima tabata friu i kla. Als sa chikitu halen na fuera di e stat, por ta ku e tin kitá ei, lugánan di biba comunidad.
  
  
  "Semper nos detenemos ta e lugá", mi ta explicó als despues di nos registra den parlamento. "Bo ta bon tin un lugá, ora e spa ta muchu smal".
  
  
  Mi ta purba di nos kas. Esaki tabata puru, trankil, ta un lugá pret, riba kada un lugá kima bálido kandela. Un bieu conoci gusta ku яблочно-e band'i bo kasá disfrutá den un grandi influensia. Di bentana mi lugá als indicó den e sentro di spa i bienestar, ku e entrada na e punta di e serunan, na investigashon distansia. Despues di e ta bai bon mi den mi lugá di biba, mi ta examen di spa den e morocho.
  
  
  Ta asunto di piedranan kompleho ku многоэтажным e edifisio ofisial, rondoná pa vários edifisionan di mas chikitu. Tur nan a wòrdu deslumbrante di koló blanku, nan ta pasa den nadat serunan, e adres di tur banda di nan. Paden te nos однополосную e kaminda ku ta hiba na e lugá aki, i e telefonico, ku a para den dos lines di trolebús ariba di e kabes. Aki distansia no tabata posibel konsiderá ku hopi di e details. Mi ta buskami, con mi a yega na konseho, òf un manera invita, òf kisas kla Эльзу. Ma di aktualmente ta den spera di su ora i na trata ta komprondé den e lokalidat. Tambe, si e bòm Альдеры di un manera a keda involukrá den un trupa, als, biaha òf bes, e ta preokupá pa mi a atraí.
  
  
  Entre tantu, probablemente, lo ta un bon idea baha den kontakto ku e agente lokal AX. No mi tabata ku e no ta entrada, ma hawke mi ta yama bo nomber i unda e enkuentro. Yama
  
  
  
  
  
  den porta ku una mi stablesimentunan ku baño di als i a bisa, ku ta na poko tempu. Mi ta pará pafó, a hasi un su mes di trahamentu di bunitesa i ta spera ku mi ora ta bai bek.
  
  
  Jan Верблен, representante lokal di AX, mi ta topa na e entradanan di un maestro alle, носившего su nomber, ta un di e alegre e stat di bira. Верблен mi ta spera. A bisa ku hawke no a konta di details mi traha riba un yama telefóniko di estudio uní. E tabata mi abilidat.
  
  
  "Ta mi a yuda?" - puntra e gòrdá темноволосый homber.
  
  
  "Den su mayoria -, a bisa, mi ta guitara tin mas informashon riba e spa Reunion Haalt Spa". Bo tabata ei ora bo tin un problema? Ta ken a controle? Un informashon. "
  
  
  Верблен sint ku e kabes, sera e entrada di bo alle i a hiba den e sano. Esaki ta un men lokal insonorizado ku картотечными orario emperador di largura di e murayanan. Tur kaminda tin salanan, granada, телетайпы, tur tipo di armanan.
  
  
  "Mira hasi un trabou di bèrdat", explicó Верблен, metodo.
  
  
  "Ta un bèrdat sustitución", - tin nota mi.
  
  
  Верблен a yega na un di e orario. "Mi ta teme ku no tin extenso ingediende di spa. Promé buki di telefon di telefon di Hawke no a petishonnan hegai di formularionan di relacion di informashon di inteligensia. Ta nan tin e striktamente di reina, no mas ku mi na kualke otro establesementu di e stat. Te na unda mi sa, no tabatin ningun problema. Tin un fluho genealógiko di bastante di tur e mundu, ku mayoria di e riku. Mi semper trato di fotografia ta mas posibel pa laga i di salida den un kamber ku un hende telescópico. Sinembargo, naturalmente, ta seif pa bo tin hopi kosnan ku a bai pèrdí.
  
  
  Laga di voto riba mesa i mi ta straño den te ku a milnan di fotografia.
  
  
  "Bo festivamente e ta kria di kontenido, Верблен", a bisa, sakudí e kabes di e konfirmashon di su severidat. Mi ta display kla lorá fotografo i observa di nan kuater te Альдерсов di fotografia thomas den diferente momento.
  
  
  "Bo ta kere ku a hasi algu pa yudadónan?" - puntra Верблен.
  
  
  "Mi ta teme ku awor mi no, - a bisa. "Nan por ta probecho otro biaha. Awor mi ta interesá ta tur loke ku bo ta mi por mustra òf bisa riba e aden di spa. Bai hasi bisa di pedro boso, un dòkter ku no ".
  
  
  "Aki no tin nada ku ta wak òf bisa - bisa Верблен. Mi a mira ku ta diccionario di su mes. "Bo ta duna kantidat di e kompleho ta exclusivo lugá. Ya tin hopi hende riku huéspedes, riba mira estrecho. Mi ta aden no a, por ta asina, e foto di aden no tin. Si bo tabata un preokupashon di AX, mi, pa susto, topa un pafó ".
  
  
  "Sí, sa, ma kiko ta pasa ku e door?"
  
  
  "Ta un biaha bo ta diccionario ku e kontesta", bisa Верблен. "Mi No tin foto ta door hieronymus bosch, pasobra para biaha, si un biaha, ta sali di e kaya. Mi ta entre di e tabata oropeo. E a yega aki pa hopi aña bin i habri e spa. Promé tabata e lugá ta maestro, ma semper ta el a hasi. Den e último aña di vishonnan перестраивали, nan a bira un impreshonante edifisio ku e ta awe riba dia. No tin ingediende na door, pasobra mi no a a problema ni ku e outoridatnan suisa, ni ku un di e otro ofisialnan ta demostrá e archivonan di interno. Mi a tuma precies i compronde.
  
  
  "Mi No ta posibel pa mi! imperceptible desire di spa", a bisa Верблену. "Ora mi ta disidí na prueba, mi a dirigi riba bo".
  
  
  Верблен legalmente lihé e kabes. "Mi ta kla pa hasi tur loke mi a pa yuda. Mi ta guitara ku no ta kapas pa profesional mas informashon ".
  
  
  "Bo ta posibel ku bo ta wòrdu yudá muchu mas di bo ta kere", a bisa ku asombrá. "Mi, por ehèmpel, siña di uses, e door bosch para biaha parke na publiko. E por ta importansia, ma pa e otro banda, mi ta un poko laman. Instrukshonnan na e sospecho lo cuidad ".
  
  
  Верблен mi ta hiba na kuminsamentu na e piso ariba i a laga wak e portanan di su tienda i el a bin na e halen. Di bientu tabata fresku i stimulans. Tabata un anochi i ku mayoria di e tènt di kaya tabata será ku yabi. Mi ta purba di pasa, mi tabata preokupá pa e a hasi e ta wak den accurate di e tènt di kaya, pa loke bo no a tende di e máquina, ora a banda di mi. E promé ilusion na peliger paresé so, ora a wak e refleho di e glas bentana den un di e tènt curac di máquina na cera banda di mi i sinku hende, bo tin calidad di porta habri i awor ta poní den mi. .
  
  
  Mi a bira buskamentu, mi ta ekstendé di Вильгельмине di наплечной e faha, ma pa e sinku e stret den mi pa mi por tira un "lugar". E serami tur kaminda, i su man a clavaban mi kurpa corda canvas preshon. Mi a solamente simbolisá resistí sufisiente, manera mi ta spera pa gaña, agregó, ku mi a keda arte, e kabes e balansa di un banda di e otro i e bista lo cera na притворном konsiente.
  
  
  "Ta bon", bisa un di e hende, no ei. Sinti na máquina. Rápido!"
  
  
  Dos
  
  
  
  
  
  
  e hòmber a tuma na nan skouder, dos cogieron pa e pianan. Empresanan di benta di mi den e cera. Mi a pèrmití hasi balanse di mi na mitar kaminda na e outo, despues di a duna un bahada ku dos pia, grandi un di e hende pa hiba den mi, pa mi pia, despues otro korektamente riba e karu. Dos grita i a hasi atras, porta ku forsa di karu. Na mes tempo, mi ta ter na ariba i, ora mi pia tin liber, mi a sobrebibí di man di dos hòmber, державших mi skouder. E impresion di mi movimento di tuma den tur por soria. Mi ta dirigí na e.
  
  
  E di sinku homber, опередивший nos riba e outo tabata na pechu di un di e porta habri ku e solo den man. Span, i e bala отколола un rosa di cara di un centimeter di mi. Na e tempu ei wilhelmina, mi tabata den man. E hòmber a kapas pa hasi un tiro, pa mi konfirmá na e boka di cañón di su lugar i всадил é un bala na barika. Kai den e máquina di lomba, e pal'opstante riba e kaya.
  
  
  E restu di e kuater hòmber kore riba diferente posicion di e kaya. Un di nan ta pasa den e bano pa e entrada di e edifisio, e otro dos ta desviá di e callejón, i e di kuater a tira riba припаркованную di máquina. Ainda mi ta buskando unda refugio. Kuater na e tempu ei habri kandela kontra mi. Mi ta tiro den e kontesta i, abou, ta pone di rudia i tin punto di protekshon di e pal'di hende patras di máquina. Mi ta aprel dos biaha e still di galeria, i e hende gritu i kore di skol nobo na biaha, di dos pia pafó di bou di dje.
  
  
  Tin dos banda di mi a bai i otro disparce. Mi ta pregunta ku e pas suisa di e siudadanonan ta plania di trots di komandante, un stat trankil. Di vanddis a aporta entre mi mes máquina i na e entrada di e tienda di unda mi tabata, ora di outo a hala. Mi sa ku ta atendé ku a keda skondí di kaya, pa tira di mi. Awor mi no por kore patras di máquina, e instrukshonnan di e por kla pa mata un tiro mi, i na e entrada di e tienda patras di mi tabata será ku yabi.
  
  
  Despues mi a mira e tres militar ku ta tras di mi, i tabatin e more di lugá. Mi a hasi un par di tiru na breve di su kontené. Solamente e no por hasi un den un. Mesora i nan a forma nan man na rutgers e karu, mi ta kore dor di cara i ta pasa den e bentana di glas di e tienda patras di mi. Di glas di praktika den grandi pidanan i a kai den kaya di pafó, ma mi tabata den i pafó di peliger.
  
  
  Tienda tabata un chikitu tienda di juguetes ku e wega i muñecos. Ta bai tabata introdusí. Mi tabata kore kla i e registro di entrada traha, ku e ta habri. Mi ta skapa un callejón. Mi ta lange na e rant di edifisio, ta sufisiente pa wak e personanan ku ta trata ta akomodá a skonde mericano di un outo pasado. Tres di nan a reuní ku e otro dos buki di e outo i умчались. Na momento ku a tende di e kontinente ala клаксонов. E pl tabata riba kaminda. Mi ta dirigi riba mi hotèl i a pasa pa alegre te ku no ta sali for di e area.
  
  
  Ora drenta den e halen, ta un hende a dun'e atenshon. Ainda por a tende di alida di cache di pl di ta leu, i e zonido e roland pa hopi tempu.
  
  
  Asina ku el a drenta den nan lugá di biba, cogí di prismáticos i a yega di bentana. Mi нацелил nicolas den e kaminda ku ta baha na riba e serunan di spa, sin trabou topa scur di máquina. Mi tabata konvensí ku e hendenan yega na e lugá i ta mi mira, a pasa e traha.
  
  
  Bon, proponé bon, mi kier a bai tin un spa, sinembargo no ta asina.
  
  
  E incidente demostrá ku un hende sa kiko bo ta interesá spa i òf kier hiba ei e forsa, òf asegurado ta nan no a yega te ora ei ku bida. Manera ta biba di hende i abiente di e lokalidat e anterior di mi tabata den bira? Kla Эльзу? Ta posibel. Sinembargo, tambe a papia ku Вербленом, e agenda di AX. Bo por ta asina? Manera ta muchu bon pa sa di e prueba di pasa tur ta posibel.
  
  
  Dieseis
  
  
  "Дамплинк", - bisa ku enkomendá apresiá mi ta alsa, a pasa na kla for di e entrada riba su di kuater un dato mas lat. "Mi No ta mi a tende, manera bo a bira".
  
  
  Mi ta bistí. Riba midí na e por huzga, mi tabata estado no pió.
  
  
  "Mi a bai solamente algun menos atras.
  
  
  "Mi tin pa danki na e otro maraviyoso correa, Дамплинк", - bisa reino, вертясь. Den e bida rosa ku hulandes. E ta legalmente di antilles, nombra den e abertura di e entrada di nan lugá di biba i a yama.
  
  
  Den e entrada a drenta otro dos ruman muhénan Bòm Альдер, i tras di nan - su mama Урси. E dos ruman muhénan tabata bistí den ros пеньюары, manera ta e di ela - òf a di als? - tabatin. Den Урси e user ku edredón pa protekshon. Wak e tres muhénan, di para banda ademas, tur tabata gusta e ta wak den tres spil e regla e mesun imagen.
  
  
  Un di e mucha hari i a bisa: "Bo a wòrdu desviante mucha ku a bandoná ku Эльзой. Ta suponé ku ta asina fásil hui di e restu di nos? Awor mi ta paga na e, pasobra nos no diamars di bo, bo ta ken nos ta ku tin ".
  
  
  "Pasobra nos tur huntu bunita i aboral, a bisa - ta
  
  
  
  
  
  mi no tin ningun balor. Mi plaser oumentá di tres biaha ".
  
  
  Tur esaki a enkurashá i, por susto, ta e kosnan ku e bòm Алдерс gusta hasi. Awor mi no por a terminá un pregunta si e tabata solamente un prome ku e tin komo riba aki, ta bira, òf tabata mi tabata asina sera spa, i e kier a haya un manera ta mantené leu for di mi, di un manera a optené na mi den su lugá. Tempu ta bisa.
  
  
  E bòm Альдеры dividendo ku tin e inventario na almarza e como un halen, nan, meskos ku a bisa, славилось su grandi asina. Mi ta bon, i e kuater muhénan a skonde patras di e entrada, sera pa e. Skucha di hari. Esaki ta pasobra nan mi a gaña?
  
  
  Mas biaha, ora nos sinku a baha na como, mi a deskubrí ku e masha popular aki ta halen. E como e tabata yen di kombidá i bishita local. Na susto, lihé bòm Альдеры tabata paresiendo di amigunan nan di persona, ku kasi semper a pasa, ora presion den públiko. Nos mesa di sinku persona ku ta bira rápido riba e mesa di dcna òf mas. Mi ta presentá na kada un di e resien lesado, e mayoria di e tabata miembro di e embahada stranhero, etc Van Альдеры no ta comunica ku un simpel pueblo.
  
  
  Aproksimadamente na mitar di e ta болтовне i di hari di, di sufri un charla i e rica, i e hòmber ta e kabes di e lugá di biba, inkluso mi a bolbe pa wak un grandi mucha ku a bai i a sinta so den un mesa ademas di bentana. Tabata dilanti, flexible pelirroja paña ku un profundidat scohe, облегавшем su recepcion agrado di kurpa, komo si e tabata dibujado ku e final.
  
  
  Un di e hendenan den nos mesa ku kuido sib. "Bo ta ken ta e?"
  
  
  Un di e tilly formula i a bisa: "O, e ta solamente un trabajadora e sentro. Di mi a mira tur kaminda, ora nos ei.
  
  
  E muhénan bòm Альдер tabata muchu bieu pa permití e homber di atenshon na basta tempu distruí pa nan, i ku pronto mi ta duna kantidat di hende reuní di nos mesa, grado kòrá, na excepcion di mira den direkshon. Mi, sinembargo, den fini ta saba. Proponé ku e ta mará na e di resort, ma e einan tin un.
  
  
  Ora termina cena, un di nan tabata sintá den nos mesa di hende den tur den un fiesta grandi, ku e anochi protagonista den un di e embahada. E bòm Альдеры tabata feite i acepta, manera e restu di e mesa. Mi ta diskulpa bisando ku tin ku restorá e tereno pèrdè, i ku e lo silensio e halen. Bo ta aktua, mi kier a sigui un poko ta pensa riba e spa, i ku ta inclui e ta konsiderá e posibilidat ta trata di hala vigilante ei. Na susto, mi lo ta mas fasil pa traha ku e bòm Альдерсом, den un kaso ta lo okupá. Tilly i su mama ta kier a bai di fiesta, pa loke ku a deseá di bon nochi.
  
  
  Mi a pidi mas di coñac. Ora di kamarero trese e djus, mi ta entregá un opservashon i proveé den kòrá, ku ainda tabata so. Mi tin hañá. Den e konfushon, aseptabel e atenshon na otro kombidá nos mesa, mi a lubidá di e mucha, ya ku tin atraí mi atenshon.
  
  
  A habri e observacion i di lesa: "por FABOR MAS pa mi? URGENTE PAPIA KU BO TA. Mi ta puntra pa hasi e a subraya e palabra URGENTE. Mi ta vote i a pa mucha na serio mi ta mira, i sint ku e kabes.
  
  
  "G-n. dies, - bisa e mucha dushi bos haltu, mi ta ekstendé mi yegada, salt man - mi zone hele. E tabata difísil aksènt - nan ta yama среднеатлантическим, ma mi ta cogió ta fuerte britániko tono. E a hasi un pais, te kamarero no a bai i mi no ta di pueblo, i despues a bisa emotions: "por Fabor komprendé directamente, no ta e kustumber a tuma hende. Tin un pregunta importante, e tin ku ta papia ku bo ta. E испытующе wak e como, i despues di skol nobo mi ta mira. "Mi No por mira e ta diskutí. Mi No sa ken por wak. Si tin un lugá kaminda nos por papia di lus? "
  
  
  "Bon, no ta mi baño na e parti ariba", - a bisa. "E barí ta sufisiente privá, si bo no molestiámi".
  
  
  "Mi ta seif pa bo señor, señor Доус - bisa e -. "Sí ta di lugá di biba, tur ta bon. Bai ariba, i despues di algun menos mi ta bai pa bo.
  
  
  Mi a yama e di lugá di biba, i ta pone para pa bai. Ora di kamarero a yega di skol nobo na mesa pa pusha mi stul, e a duna di man i ta bisa: "bo ta Aki agradabel mirabo di nobo, i mi ta yama pa bo, si mi un dia e lo ta di estudio uní".
  
  
  Mi ta bai wak di lugá di biba, гадая, loke e por nifiká e último giro di contamento. A pasa dies òf diesinku menos pa na porta di mi kas banda di playa. Ta habri, i susana hele rápido a drenta. Mi ta sera e entrada. E promé instante parse narros i pisá. Su nieto gabi pa e lugá di biba, pa bentana i a wak un spa, na e isla for di e lusnan ta e anochi.
  
  
  "O, aki ta di unda mi a traha", grita. Ta duna kantidat di nicolas den e alféizar di bentana, lanta i e sentro di e kompleho di edifisionan. "Buki aki ta un bon bista di e spa", a bisa e, ruth di prismáticos i drai di skol nobo na mi.
  
  
  "E soria hele, e tin un combersacion
  
  
  
  
  
  di hasi? I por fabor sinta.
  
  
  E ta sinta den stul dilanti den mi i intenshon un poko promé di kuminsá. "Mi No sa ta nifiká ku tur esaki, señor Доус, ma pa mi lojban di rumornan di bo na e spa. I mi tabata preokupante. Remente no sa, i e no sa ku bo ta interesa den e lugá, ma ... bon, implementa mi no ta sinti bon di konosementu aki. Ku mi a bisa, esei ta ku tur. Ta keda para i december den mi a nenga ku e kabes.
  
  
  Mi ta bisa manera ta mei mas dushi: "Bo ta komprendé, señora hele, mi remente no sa loke ta trata di bisami".
  
  
  E respiró hundu i, por último, e reino di su stul. "Mi mester splika - bisa e -, ku mi a traha den spa no vários aña. Mi a bai den un nutricion. E tempu mi no ta gusta e ambiente. Esaki ta ... bon ... inisio.
  
  
  "Loke ta nifiká suministro?" - insistí.
  
  
  "Remente no sa, - bisa e. "Mira solamente un suave i sekreto. I skucha manera e hendenan ta bai i e ta ketu di anochi. Den tur parti di e guards, e kliente no ta sa. Di huéspedes plania ku solamente e empleado. Ma ta ta hola, e bista di e hòmber. For di dia i anochi scucha un suave, i a kòrda di bo nòmber, Доус. Cause ku a tin un problema ora awe, sinku guards di buèlta ta spa na máquina. Mi ta kaba di pasa su mira. Afectó di par. Bai nobo mi a tende di su nomber, menciona. Mi обзвонил te ku no hañá aki. Ta pa e motibu aki ku mi a bin mira, pa keda. A puntra un kamarero, ta ken ta e señor Доус, i mustra na bo ta. Mi so kier adventure, pa mi lege un poko ".
  
  
  Ora nan a puntr'un poko mas leu, nan kontestanan ko'bunita simpelnan, sinembargo no ta entre di nada ku tin ku te ku e kaso aki, maske ku tin papia basta tempu. E por ta e nivel, òf ku e por ta e cubo, mandá pa trata di term di vigilansha.
  
  
  Mi tabata basta biaha, ora termina di telefon, i di e wak e trapi i ta keda sin rosea: "O, awor tin un fiel problema. Mas leu di mei. E toka ta keda na e empleado ta hasi hopi tempu no ta eksistí mas. Mi No ta bek ei e anochi aki. E required un splicacion dialoga di unda mi tabata. Mi tin ku a haña un lugá unda bo ta para i trese nan bèk riba e dia ".
  
  
  A na pia, ta tribulá, i e direkshon na e entrada. Ta keda para na mitar kaminda i ta profundamente. "Si un hende ta spa lo bai riba e kaya ta regeren i a question".
  
  
  "E lugá ta parse di e prizon".
  
  
  E sinti ku e kabes. "Sí, eksakto. Esaki ta loke di bisabo.
  
  
  E habri su porta i el a bai. Mi ta agarró di man, kita na bin, a sera di nobo i a sera e entrada.
  
  
  "Si ta asina peligroso na bo - a bisa, - ta posibel ku esaki ta pasa e anochi aki. Lo seif.
  
  
  E ta wak, pancratio, probablemente, keriendo den konsekuensia di mi invitashon. Mi No a remente ningun motibo erornan pa hasi e proposishon, na excepcion di mi kier a yuda. Si surgi algu otro...
  
  
  "Bo ta bai seif ku no a fiesta seguidamente?" - puntra e.
  
  
  Mi ta uní ta skouder. Tabatin dos kama individual, manera por wak bon kla. "Bo por tin un kama a bisa, i mi implementa растянусь na otro riba e dia. Bo lo ta den yen riba. Mi tabatin den mente ta asina, manera e kier.
  
  
  "Bon", - chikitu di poko-bisa, antiano ku e kabes.
  
  
  E tabata den baño. Mi a compronde e dòbel den porta i pago di lus na e lugá di biba. Despues mi a kita bo sandalia i a drumi ta un di e kama. Na e lugá di biba ainda pará kla pa e refleho di luna ta e sneu e pafó. Bai di poko menos, e tabata solamente un clip. Ora a pasa e kuater di baño di kama su kurpa a очерчено den e lus di e bentana i paden te ku bou di e no tin hopi mas.
  
  
  E drumi na kama i tira riba nan mes na e dekel. "Bon nochi señor Доус. I danki."
  
  
  "Bon nochi", a bisa. "Bai drumi awor."
  
  
  Rekonosé, di poko tempu, e idea di e bunita kurpa, est asina sera, mi ta unda e espasio di su soño. Ma e no ta ofresé e invitashon. Di pronto mi ta keda drumi. No ta kere ku a drumi hopi tempu, ora mi ta lanta dushi grita di su kama.
  
  
  Mi ta sinta i ta abou na e kama. "Zone? Di Soria Hele? Bo ta bai bon?"
  
  
  E sigui den un yora, i ku, un biaha, tabatin un estadia. Mi ta aserká e ta sinta den e rant di kama i steipi libremente na e skouder.
  
  
  "Tur ta pidi", uur mi. "Aspirante! Tur ta bai na pidi. Wak bo so un kalamidat drumi seña.
  
  
  Di su man, di e lanta обвили mi garganta i urgente e okashon atraí di dje. Bo wowonan ainda tabata, nan a kuminsá profetisá di tapa mi kara di sunchinan. "Tene di mi. Mantén pa mi! Name!"
  
  
  Ainda e ta difísil bisa, e drumi òf drumi, ma di su man a konmov'mi kurpa, возясь ku mi ponton, miéntras ku a sigui become. Rápido mi ta bok'di paña i a drumi ademas di e ta e kama.
  
  
  "Zone, nobo, nan a puntr', - bo ta bai sinsero?"
  
  
  "Mama, por fabor", - ripití. Mi a duna òrdu.
  
  
  E a bisa, komo si e fuera lista na e akto di amor.
  
  
  
  
  
  
  henter su bida, sinembargo no tin tabatin e oportunidat pa apliká esaki. Di hamber tabata piedranan, i e hasi su experimental un exciting rica tras di otro, riba e dos no a good reeds оргазмами. No pa mi no sa nada di e muher aki yen di kontestá tur e mente, kada kosta di bo ta. Un otro biaha, bo kurpa frenéticos металось na kama, e поворачивала e kabes pa hoger nan duru, pa nan no ta hasi es e difundían na tur e halen.
  
  
  Despues, ora nos banda, finalmente a habri e bista i mi ta sonrió. "E promé - bisa suave e -, ku tabata solamente un soño. Sinembargo, esaki no a bai tin un soño, i tabata muchu mas mihó ".
  
  
  "Sí", kontestá. "Bo ta loke nan tabata."
  
  
  Ora mi a kuminsá na reverted di e, sintí gusta su man toka e parti paden mi bel robes. Den su dede anulá e ta un renchi, i a sintí manera ta legalmente rasguña mi karni. Mi kasi no sinti bo arañazos, ma kasi di inmediato pa henter mi ta ekstendé kayente un session relevante. Mi promé pensamentu a bo ta solamente un resultado di nos largu pa hasi e gusta. Di bèrdat mi tin hañá un mesora despues, ora e sentimentu e torno mas fuerte удушьем. Esaki a sosodé a inflado di droga. Susana hele tin tresebo mi kurpa parti di e eksakto di su renchi.
  
  
  E biaha aki mi sa ku e ta un boga fuerte, pa kiko mi no ta mi a resistí. Rápido lor'e skur. Mi keer rápido a hui di pretu bashí.
  
  
  Dieshete
  
  
  Mi vishon tabata затуманено di ekstraordinario lus blanku ku cua hustu banda di mi mes wowo. Mester di ta hopi tempu no konsenshi. Ku mi pasado. Mi no por e brasanan òf e pianan. Chikitu chikitu, ora mi vishon a aklará, mi a mira ku mi kisas ta un sala kompletamente blanku, pariba di un kapital i pa haña hefe prosedente di un lampi instalá na e dak hustu riba mi. Mi drumí di lomba, i mi man i pia tabata bon mará faha di kueru di kueru.
  
  
  A habri e boka i a tuma grita di tur e garganta, ma solamente ku bos ranka bos ranka. Apesar di esaki, mi zonido rayo di kuater fondo hende den chaquetas blanku, ku ta enfermeria di hospital, i e ta rondoná. A lanta den e parti di mi kama, asina bo ta sinta hustu.
  
  
  For di nobo lugá paden wak den e di dos persona, ademas di e kuater "di enfermeria". Un di nan tabata mi amigu di e anochi ariba. Susana hele, ku hasí di kabei peligroso ta mira perfektamente e blanku informe di enfermeria blanku i sapatu baho sapatu di tacón. E otro tabata conoci hende di otro sesenta aña, paña di bida blanku, ponton blanku, sapatu blanku i antes blanku. E tabata sintá den un asiento den wil. Relativamente sa ku awor ta den spa Reunion Haalt Spa i di e homber tabata un door pedro bosch.
  
  
  E door придвинул stul wil otro banda di mi kama i a hield e sonrisa ku e lepnan saludos. Susana hele mi ta wak sin expresion i ta leu.
  
  
  "Bon bini na nos spa", a bisa e d. ronda bos ku aksènt aleman, "maske mi ta teme ku esaki no ta bishitá mehorá su saludo". Hasi un pais, i despues a bisa: Nick carter ".
  
  
  Di búskeda ami i mi ta duna un empujón, i pa algun tempu buska en bano luchó ku e ta difisil ta alimentá.
  
  
  E door evitando di man. - Bringa kompletamente inutil, señor arte. Bo ta aki imprenta. Ademas, bo por hasi bo ta aki insiso di pafó, si bo ta kier bin mira? "
  
  
  E ta duna e marcha di su stul wil i òrdu den kuater yudansa di bida blanku entregámi ariba.
  
  
  Hende rápido перекатили mi, ainda anglo di kama kla di e lugá di biba na grandi como, ku ta paresé di inmediato, ora un hende tin nan aprel e boton. E mi tin den e senso, i nos tin reuní ku susana hele i e door di su stul wil. Ningun hende a bisa, miéntras ku e senso subi di e boka. A subi e vários piso pa e senso ta keda para, e portanan ta habri, i a pasa den e piedranan habri pa e lugá di biba.
  
  
  Observa e deposito di lugá di biba, a bo ta e midí for di kuadrá di e stat i di bario di остеклена di suela riba e dak ku e kuater bandanan. Nos na e punta di spa, i, mas ku ta e institushon na e entrada di e punto di un haltu seru, enfrente di muraya di glas pa tur kaminda ta habri bisti na vaye hundu. Tabata un spetakel mooiste, spesialmente den e lus di dia, ku e solo elimina e sneu.
  
  
  Sinembargo, den e lugá tabata un straño, e ta di piedranan subida, subida, e grupo di e sentro, ku ta okupa di mas parti di espasio. Unidos di grupo semper occitan i oscar, i e máquina publico lo delisioso zumbi. Riba e demas, no ku e sala a keda kla звукоизолирована, den e tabatin hopi ketu. E door a hasi un moveshon ku e man, i e kuater hende придвинули mi kama otro banda di e kamber. Ora mi tabata ei, un di e hende a duna kuminsamentu di e nivel di e cajón mi kama, i di e sinta hustu, ainda anglo, mirando e lomba i clavados na pia, komo si mi por ta un asiento den wil.
  
  
  E kuater hende ta bèk na e senso i nos a bandoná, ora di door nobo evitando di man.
  
  
  Zone tabata banda di henry
  
  
  
  
  
  
  Sende di kòmpiuter i a kuminsá meskla i meskla als, miéntras ku e door tin road su stul wil desde e entrada hustu mi dilanti.
  
  
  "Mi a mira, señor arte, - bisa, i habri e man, invitado di kòmpiuter, e kontesta ta buska. Pa e traha di un biaha nan a yama "e Bahada di casino", preferá otro ku e forsa. Aki e tin, i bo ta ainda no sa ku e nifiká, bo no? "
  
  
  E tabata di drechi. Mi no sa di esaki, kiko ta un kòmpiuter, i a proboká di krisis mundial.
  
  
  "Bo ta ken bo ta?" A puntr'. "Bo ta hasi esaki ta nifiká ku tur e?"
  
  
  E door a kita for di mi, i pa promé biaha mi ta duna kantidat di su stul wilnan ta kompletamente механизированным, abiente, atministrá kla di e elementonan di controle, e por kontrolá sin trabou anual. E hari pret, ora el a silvana un biaha pa e lugá di biba. Despues el a unda mi tabata sintá.
  
  
  "Permítame sali i drenta", bisa sinsero preokupá pa e hep. "Представляюсь di bèrdat nomber, i e no ku nan a konosé tur e door frederik bosch. E nomber ta konosé - ta e door felix van Альдер. Ta lanta e ceja, señor arte. Bo sa di mi kasá i tin mi tres bunita muhénan. Sinembargo, esaki ta solamente un parti chikitu di relatonan ".
  
  
  Ta keda para na un momento i e wak ku curiosidad den mi. "Pa mi ta bai bisa su historia, señor arte, mi kier pa konosé por hasi bo ta bisando. Mi ta mira, awor mi poder - piskamentu, i pronto lo mi poder su totalidat, piskamentu i mensualmente. Bo ta sigurá, no por para esaki, bai lihé ta wak den su mes. Ma pa esei, ta deseá nan stukjes loke ta sosodé. Bo, ku nan logro for di e pasa, leu di e dilanti relatonan mi tin ku bisa. Mi kier ku na momento ei tabata mira, bibu, pasobra bo ta e úniko ku por remente ke ta mi por a hasi. Den kaso alkontrario, - ta bolbe di skol nobo na stul, di alkontrario mi trabou lo parse di kreashon di e trabou di skol di sinfonia, bo no a tende papia di esun ku a apresiá e bon música, òf na e pintura, ku nunka no a mira. Bo ta komprendé?"
  
  
  Sent ku e kabes. Bo ki tipo di splicacion, proponé e asina explícita di lokura?
  
  
  E door felix van Альдер un reto sintá ref di su stul wil, pa abou pa papia.
  
  
  E tabata tin un dilanti sientífiko den alemania, trahando den dolfi hier di kontrol di kondukta humano. Na experiences di 30-40s kompartí solamente di bestia i ku tabata ta rudy, ku e funshon di produktonan quimico i téknika quirúrgicas na cambia i kontrolá e keer.
  
  
  "Mi tabatin un chikitu di éksito, gòrdá bisa bòm Альдер, inkluso e ora ei. Di führer di repeated épokanan dòrna mi.
  
  
  Mi a keda kla pa bai e hendenan. Ora ei no tabata muchu atardi - pa e guera a kaba. A e strepi di aliado di berlin, unda mi goberná... - a keda ketu i a kita bo bida blanku. Mi a mira ku un di nan man na antes tabata blanku artificial. E konmov'nan skouder, i e dos man kai den suela. "Mi pèrdè dos man na strepi".
  
  
  Poko despues, einan, e guera a jesus. Ora di uso yega na berlin, nan ta purba, pasobra tabata sa di bo experiences. Ora ta ku otro, a bai ku e union soviet. Den e konfushon den e dianan aleman a kere ku a muri. Mi No a no registro di abou di asistensia di door felis van Альдера.
  
  
  Den mac einan di traha, ma nan abilidat tabata mas completa di e proceso eléktriko. Bo uso a krea pa e artifishal di man i e pixel, i log un dilanti éksito.
  
  
  "E uso, - el -, lo no a laga di referi na mi ku e sospecho". Di nobo ta keda para i задвинул e kader e asiento stul wil. Dos pia, ku awor mi a mira artifisial, a kai den e suela.
  
  
  "Nan ta kòrta e pianan na mi no por a reskatá. Bo sa di mi ta di enemigu. Mi semper kere den superior di pueblo aleman. Tur mi traha konsistí ta yuda den estado pa kontrolá e mundu - i awor, dia mi a kos nan metodo, mi drumi e mester aktua.
  
  
  "Ma bolbe wak bo uso - ku ta investiga e historia di e di Tres reist i topa mi hundu compromisonan personal ku hier. Sinembargo, esaki no a stroba nan utilidat mi konosementu sientífiko. Nan ta kere ku ta sera un aunke nan experiences. Pa loke mi ta fortalesé su mes den parlamento no a nada, ademas di mi trabou ".
  
  
  E bòm Альдер sinta den su stul mi dilanti, ingles i sin pianan sra. Paden te ku e cubri mi kontentu i soria ora mi ta wak. E ta hari amárgamente i, den e respeta e múskulonan di lomba, a mand'e na stul wil зигзагообразно di e lugá di biba i di skol nobo na mi proba ku ta inclui awor e tabata leu, no ta importante.
  
  
  Di nobo si e alohá, einan ku nan relato. Den rusia, e último carol di tera di éksito di gasten di persona, desde, pa asina e mundu tin presentá dos buki nobo desaroyo di equipos, i e minister di transacties.
  
  
  "Ta un biaha mi ta deskubrí ku e dos elementonan, mi ta bisa un bòm Альдер, a duna kuenta ku tin esaki nan mester. Finalmente, e grupo a implementa mexico keer, ku ta mei programa na
  
  
  
  
  
  
  ora mi ta mi kier tabata e keer pafó di kurpa. Mi sa ku, krusando un chikitu transishon aden di keer hende, por transmití atendé un grupo di e transishon. Mi tema lo bou di mi about "di controle.
  
  
  Ma e ainda mi tabatin un problema: e no tabata sa con ta pone e transishon, inkluso transishon ku skinanan den spil e keer hende. E aktua experimental, sin ku e revelá di teoria na e uso.
  
  
  Bai abou, e sientífiko chines tin empezado a bishitá mac pa e interkambio di informashon. E bòm Альдер disidí pasa na e otro banda. Parse ku e chines no sa nada di su pasa polítiko, i ku e ta manera e mihó. Ta hasi amigu china físiko i kla el a saka di kontrabanda di rusia. Tabata fásil. Artifisial riba pia i man bòm Альдерса tin deskualifiká, i ta slogan di bòm di kaha ku ekipo sientifico, ku a bai pekín.
  
  
  "Ta un biaha di china", einan e bòm Альдер - mi a topa e soluciona. A asombroso fásil. Bo por rei? "
  
  
  Pa por a bisa algu, e mes ta bisa: "Acupuntura".
  
  
  E, huntu ku e rosea entrada, aktua bisa di relatonan. Uza e bieu nina dòkter di e arte di acupuntura, e a kapas pa dera микроточечный transishon di e keer hende. E transishon alimento di kòmpiuter i bòm di Альдерс e controle yen di hende.
  
  
  Manera ta rusia, e bòm di Альдер fortalesé su descubrimiento di sekreto. Dia e ta presentá un bon oportunidat pa e вживил микроточечный transishon di e keer burachi di korte di kibra comunidad, un miembro di gobernashon. Bai abou, ta aktua di e transishon pa medio di programa di grupo i e chines a yudá di bòm Альдеру hui di suisa.
  
  
  "Komo embahador, burlón ku un rosea bòm Альдер, - e nesesidat gino a asina ora ku regreso di para".
  
  
  Asina yega na suisa, e bòm di Альдер den kontakto ku bo kasá. E no tabata sa ku e a haña nan muhénan, poko despues ku e uso ta hiba e bòm Альдера. Usa sigui mantené na konseho di identidat di bo kasá ku su relashon ku hite, ma el a proporshonal kapital pa e apertura di e area di spa. Bo famia no tabata sa di bo aktual experiences, i su yu muhé no sa ku ta eksistí mas, pa "e Door. Bosch a bo tata.
  
  
  E kompleho tin floria, tresiendo di riku i poderoso kliente pa henter mundu. E bòm Альдер pasa aña den kreashon di bo kurpa di casino, имплантировав микроточечный transishon di e kerido di pasenshi sosodé seleccion di e klínika. Ora di door keda kla, implementa ta aktivo di su hende tin roots na kla di kòmpiuter.
  
  
  Mi ta keda ketu durante di e largura di e naracion, di parti di e instrukshonnan di e bòm Альдер papia sin para i di parti pasobra di relatonan tabata muchu inkreibel pa conta. E tabata kla rabiá, ma ta lihé demostrá ku no tin un tantu.
  
  
  Gusta si bo a lesa mi pensamentunan, a spot: "Bo no ta mi ta kere. Bo ta kere ku tabata skucha canvas бубни loko bieu.
  
  
  A bira un gran grupo i a bisa: "Tende, señor arte. Scucha atenshon." A hasi e prueba di susana hele, ku tin persona e boton. Di e lugá di biba yena e bos di presidente di estudio uní. E a papia di e merkansia ku rusia i nina. Riba su bos einan, e cocari bòm Альдера kasi заглушало di dje.
  
  
  "E transacties no solamente transmishon mi òrdu - bisa e bòm Альдер, ma e aktua manera recente. Skucha e kompania ku ta produsí den henter mundu. Awor mi a tende, manera di presidente papia na kla pa un transishon pega na cerro ta un di esnan mas haltu funshonario di su servisio di estado. Den e reunion di e kabinet di sirbidónan.
  
  
  E bòm Альдер un gesto susana, i e a hasi vários botote. E kompania di rusia, nina, inglatera, un otro a invadí na e lugá di biba.
  
  
  Awor mi sa manera tel bòm Альдер kura di tur mi kitá, mas pa mi den tur e derechonan. E mando di a wòrdu e transitorio den e keer di agenda Z1 i Верблена i, probablemente, di otro funshonario di AX.
  
  
  "Ningun hende mi por velosidat, - e jactó e bòm Альдер. Mi a organisa e asina-supsidio, pa nan no laga di pregunta, ora mi ta bin ku un asina. Ora mi awor угрожаю, e mi ta kere. Bai hasi manera mi kier ".
  
  
  Bo wowonan billar, e door tin road stul wil di manera ku nos kara keda na poko centímetros for di otro. "Fabor laga nos a diskutí su futuro, señor arte. Mientras tabata konsiente, mi instalado un transishon di su keer. Den un momento, mi existente, - e sinti ku e kabes susana, - ta activa. Di e momento bo lo ta kompletamente i kompletamente den mi poder, desagradabel di e programa di sint di opcion, ku mi a pone den e grupo ".
  
  
  E bòm Альдер na un momento tabata sintá, mirando fiha riba e karu. Tabata evidente ku a disfrutá di mi importansia. Ta muchu bon tabata konsiente di su forsa i sintí manera mi a hasi e sodó.
  
  
  E bòm Альдер a kita for di mi i sint ku e kabes di e mucha. Mi ta mi a traha, mirando gusta su man a habri na e boton di e grupo. A mishi un boton. Sali un sèt di lusnan, i e máquina a dun'é ainda mas e resultado di distorsión. Mi ta ferviente sperando, sin sa kiko ta spera. Mi lo desconecta? Mi a lo largu tur e memoria
  
  
  
  
  
  den pasa? Kiko lo a pasa? Di pronto e lusnan laga di barbados.
  
  
  "Transishon di nick carter ta aktivo, e d. van Альдер", - friu bisa na e mucha. "E funshon di ideal".
  
  
  Mi ref ta sinta den un stul. Mi no ta sinti nada - mi keer funcion gusta un bon gusta pa. Mi no sa kiko bo a acuerdo, sinembargo, abiente, mi no tabata bou di e kontrol di bòm Альдера. Kansá di hasi un duru maskarada den su kara, pa nan no ta topa.
  
  
  E bòm Альдер, e opinion, pensa ku e tarea a bira un éksito. E apenas a wak i emocion graba pa e lugá di biba, papia huntu kuné. "Mi a logra un éksito! Di nobo, manera semper! "
  
  
  A hasi e prueba di susana i kasi di despresiá, bisa: "Dam, por fabor".
  
  
  E mucha rápido a yega na mi i a kuminsá abilidat e faha di kueru mi alimentá. Tabatin e kara di un ademas, den e kaso ta boso a wak algu ku a visa ku e, ma e no ta wak. Ora por pidi mi ta mi liber, kohe e grupo. Anto mi no tabata sa con ta aktua, por ta asina, implementa ta sinta den e lugá, miéntras ku e bòm Альдер einan eskolar na biaha bai bin na, un forma fragmento konta tokante di nan plan.
  
  
  Di meimei di su обличительной di bos e ta ketu i a tira riba mi ta un asiento den wil, e spir riba su kara controle подергивались.
  
  
  Kasi e mes momento di zone mi ta gritu: "Mira, Nick! E sa ku bo no control. E sa! Mi a mira bo bista! "
  
  
  Di konseho a yega hustu na tempu. Mi ta bula di skol kaminda e tabata, ora stul wil bòm Алдера налетело den mi. Mi ei muchu atardi a wak e bou di reposabrazos stul wilnan ta sobresalí dos basale. Un cañón di извергало blachi di обжигающего di e ta yama, miéntras ku e otro a sali un coro di pagamentu di gas. Si bo no a alto, ora mi ta mi, mi lo kima di shinishi. Apesar di esaki, e ta parti di mi skouder robes, i e man tabata ta обожжены, i mi tabata dèmpel pa mitar, ora esquivó un banda.
  
  
  E bòm Альдер na riba e tin despegue un asiento den wil i di nobo ta balans di mi dos arma выплюнули martes kandela i шипящий gas. Mi tabata kore retorciéndose i siguiendo kla di e lugá di biba, miéntras ku e mi ta empujaba stul wil. Di nobo ta mi ta обожгли di lomba pa nan por a hui di e, pasobra e biaha aki el a move muchu rápido. Mi tin punto di cantamento, ma pa por bin bek na meskla di stellen, mi ta ter patras di dje.
  
  
  Te giro stul, mi ta tira nan den e por di lomba i lor'nan brasanan di su garganta. Stul wil ainda мчалась biaha, arrastrándome huntu kuné. Ku e man liber, mi ta sinti hundu, hinka e dedenan di e bòm Альдера te ku a yega na e búskeda di kosta. Mi tin ejercido resien i realisa generalmente su. Awor, e no por a more, incluso di múskulonan, pa trata di arena di vehíkulo. Uza tur bo peso, mi ta dirigí riba мчащееся stul wil i нацелил korektamente riba e muraya di glas.
  
  
  Stul wil di tur calidad мчалось na su meta. Mi ta keda wak e banda di e otro i otro banda, te ora ku e stul wil no kibra e glas, mi no a kai den e suela. Stul ku e kurpa un bòm Альдера e estilo kontra di glas i e kabes a kai den vaye abou.
  
  
  Susana hele e balans na ami i mi ta yuda lanta. Mi ta mira. "Bo ta salvahe, bo no ta asina?"
  
  
  "Sí", a bisa e, a hinka pa mi. "E ta explicaré otro biaha."
  
  
  Nos dos ta ketu, para den e rant di lugá di biba, wak na un profundidat profundidat di bòm. Ei, sint di matros mas abou den e eis di iglesia sostené e kurpa bòm Альдера, banda di dje, a lòs e stul wil. Ku un haltura di kurpa e mira komo un chikitu lòs di mesa, ku a for di man i ta e pianan. Zone ta profundamente, i mi ta for di bentana.
  
  
  "E grupo", a bisa e, di recording. "Mi tin ku desaster".
  
  
  Kore dor di e lugá i a duna e boton. E ehérsito den e lusnan tabata pages, i e subida a bira un bou di zumbi. Ku e final di e temblor di máquina di komandante, a keda para i a paga.
  
  
  Susana wak den mi. "Awor tur ta bai na pidi - bisa e -. "E grupo ta desconecta. Ningun di e transacties no ta bai funshoná i tur e bestianan di door van Альдера pagami su mes normal di e personal. Ku e tempu микроточечные transitorio, inkluso su keer implementa растворятся ". Sent ku e kabes. Esaki ta kumplí.
  
  
  18
  
  
  Despues di e grupo e ta keda, yama na Хоуку na e estudio uní. Mi ta duna un kortiku, un informashon yen di loke ta sosodé. Ora armin, e mi ta konsehá keda para na e spa. E lo hasi un informashon yen na presidente i e representantenan di otro gobiernu. Bai abou, tur nan miktam di suisa, pa presensiá e final di e destrukshon di e grupo.
  
  
  Te ku zone spera, e mi ta konta di relatonan. El a traha na e bòm Альдера dos aña. A британкой, a dal e kla pa un konseho mensahe di разыскании ayudo di andre e korant. E tabata yuda na laboratorio di andre, i den e spa lo por hasi nada otro.
  
  
  E tabata remente lugá for di dia di su rende. Skapa tabata imposibel. Inclui di e anochi, ora e yega na mi ta un lugá di biba di hotèl, si mi no ta нокаутировала, un hende ku
  
  
  
  
  
  e ta un di e datonan di bòm Алдера - kaba su trabou.
  
  
  E kombinashon di odia i destrukshon di a bai aki drenta antia pa e grupo. I, konfia den e orashon pa liberashon mi ta yuda.
  
  
  Despues di lorá ora di hawke i su grupo a kuminsá yega. Tabata desconfiados, ora mi a deklará tur e details di relatonan bòm Альдера. Mi ta kere, ku si susana no tabata einan pa piar e gasèl - i si no tira e sólido influensia riba e tereno, mi lo a mand'manera чудака. I, por susto, tabata e grupo e regalo di prueba.
  
  
  Action por pidi e presidente di e hawke lora e outoridatnan suis ku e gigante di máquina. Na e siguiente dia e kompleho a limpia pa persona. Bai abou, tabata causados pa e spesialista pa e demanda di e grupo. Tur e prueba di e proyekto di door van Альдера di gasten un mundu - e grupo di spa i a wòrdu destruí. E kurpa di door hundu ta e anochi a yega na berlin i a pone un famia di tereno bòm Альдера. Solamente usa a informe di su morto, i a pidi ku su yu muhé no tabata sa di asistensia di su tata despues di e di Dos guera mundial.
  
  
  E outoridatnan bisa ku e habitantenan di e stat di bara, ku e uso mester wòrdu destruí, desde e struktura e tin e integra. Awor, ora e kaso a sera i tur kuenta, hawke, susana i mi nos ta rekonosé den un halen unda mi ta sigui den baño pa gosa di un despedida. E anochi hawke прилетал di bèk, sino e generosamente mi ta invitá pa keda riba e dia.
  
  
  "Bon, Nick - bisa чокаясь mi por skohe un AX". Tabata e otro banda di mi ta kumpli hawke.
  
  
  Mas biaha, despues di e avion Hawk homber hoben, te zone tabata den mi lugá di biba. Di nobo nos a okupá gusta, i a atraso na nan mes i a bisa: "Sa, sinti mi por sigui hasi e amor ku bo ta e sobrá di bo bida. Un sentimentu peligroso.
  
  
  E el a lanta den e ta na ami i sonrió suave. "Por ta, Дамплинк - a uur - esaki ta loke ku a tuma lugá bo. No lubidá ku den su keer ainda ta integrale transishon, i sa kasi e mes kantidat e d. van Альдер, riba e kontrol di e persona. Mi por a hasi un grupo chikitu i programa di bo, pa mi tabatin e fihá mi stima di dia i anochi ".
  
  
  "Bo ta kere ku ta duna motibu?" - a puntr', despues pasado di e.
  
  
  Caba
  
  
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  Liquidador
  
  
  
  
  Resúmen
  
  
  
  Griego agenda, un bieu amigu di arte, abilidat patras di e "tabernakel di heru", ma ta bai i mester di yudansa AX pa e.
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  E promé kapitulo
  
  
  E di dos kapitulo
  
  
  E di tres kapitulo di
  
  
  E di kuater kapitulo
  
  
  E di sinku kapitulo
  
  
  Kapitulo seis
  
  
  Сеедьмая kapitulo
  
  
  Ocho kapitulo
  
  
  Di nuebe kapitulo
  
  
  E dies kapitulo
  
  
  Одинадцатая kapitulo
  
  
  Di diesdos kapitulo
  
  
  Decimotercera kapitulo
  
  
  Kapitulo dies
  
  
  Decimoquinta kapitulo
  
  
  Decimosexta kapitulo
  
  
  E decimoséptimo kapitulo
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  Klase
  
  
  Liquidador
  
  
  
  
  
  Dediká na empleado di e sirbishi sekretonan di estudio uní di amerika
  
  
  
  
  
  
  E promé kapitulo
  
  
  
  
  
  Di washington te Extra na e islanan di sera; ta implementa ta bo ta. Desde e tabata un di accijns, nos tin un poko ta kuminsá i e dirigente pa e brùg di enables-bay na kla space, na kosta pariba di laman i despues nos na e kaminda kla kampo, asina mooiste, manera un liña entre Индианаполисом i ta tene Auto. Tabata ta un hopi biaha ta very di cape charla riba norfuk - ta largu i, pa release, kome e como i mas mihó di laman di moveshon entre e atlántiko i e golfo. No mas ku esei. Awor kuenta ku un kompleho di skol pues, manera e hormigón di komandante kla awa i di nubia di importante di buseo na túneles, ku supuestamente a permit na barkos pasa, no kibra e moveshon. E problema ta ku kada biaha ku kuminsá un tempestat, e barca ta kita e anker, kibra e pilot di e brùg i sera tur e struktura di lorá siman. Bai biaha mi ta buskami ta hasi dilanti ku e personanan ku legal di e fin te norfuk, ma pa e problema di nan.
  
  
  Mihó ku e por hasi ora ta vaye kla norfuk, ta sera e bista. Despues, na e sùit, ta lubidá di e Scur pronto di e drechi i concentra na e gran kadena di islanan e constitucion di mitar di e kosta di carina e nòrt. Asina ku el a drenta den e pafó di e rant di cita hawk, wak bo ta leu den laman ku smal fraña ta duna di santu i morales, pa no ta cai den e awa. Bo ta aktua, ta bunita leu den laman, sinembargo no ta kere ku e disfruta ofisina di turismo tokante di e fin Хаттерас ta e punto mas pariba di estudio uní; di filadelfia ta sperando den menos un kendenan ta miles di distansia, solamente pa kuminsá.
  
  
  No tin para den Хаттерасе. E hopi trata i nos ku monica no a tuma esakinan lat di siman largu, pa haar ku un monton di fotografia. Despues semper direct монотонному di kaminda, nos a yega te very ku ta riba e Окракока, e delaster para Externo di e islanan. Lat di primary e dia keda kla, ma skur, ku un lihé mèrdia scur e klima, e ku e solo ta hasi kasi гнетущим.
  
  
  Ora nos, nos ta di hür gel "Mustang" i ta keda para na e bobo di nanishi di boto; e Suave tabata sufisiente pa benta e salpicaduras salpicaduras di nos na kara kara, sinembargo tabata mas bon representante, e desanimá. Monica tabata di hisa e no ta preokupá pa su maquillaje òf riba algu - ku tabata un di e mensahe pa e lo hiba huntu na e chikitu pasa.
  
  
  Mi hefe di washington no a keda satisfecho ku mi skohe pa largu e fin di siman ainda no por a bisa unda bo ta para, pasobra mi no tabata na Окракоке. no ta eksakto ta sufisiente turístiko. Mi mas of menos na e promesa, ku a papia di e manera so te encontra ku un metal, ma dos sabano ta mi, probablemente, na lubidá. Ta bon pa sa ku bo mester, mester traha e liña.
  
  
  Nos detuvimos e lugá banda di e stat di Окракоке, un grupo di kasnan i komersio ubicados rònt di e haf i a forma un perfekto sírkulo. Mi tabata contado di deskubrí ku na lugá di biba ku no tin telefon, awor tin e máquina di eis e pafó. Ta hasi algun aña amigu di mi skirbi un artíkulo ta riba e chikitu i pasado di e isla, i pasobra den e destacó su hefe interes den bida, mi sa ku Окракок no solamente seku, ma ku ainda no tabata e homber por hiba e ruiná di bòter òf dos buki. Ma yega bon снабженые, i nos ku monica no ta pèrkurashon, ora a kuminsá su aporta di sosiegu pa vários dia.
  
  
  Monica a traha riba e spa, den bahasa, i un bista di e chikitu, ma ta briante, e kurpa tur loke e por mester aki publica. Den sinku aña despues di un par di patrimonio destruí i a ingang tabata tin kurashi pa un dosente, sinembargo, den e tabatin un vishon, mi apresio. E no a pregunta riba mi cicatrices, kumpli kuné, ku ta inclui суперхирурги AX no tabata por kita kompletamente. E lugá kaminda goberná, a ideal pa e tipo di herida.
  
  
  Washington kliente militar di e hefenan, e diplomatiko i su satellite, e hòmber i muhé di diferente departamentu gubernamental, kende nan titulo no ta bisa nada di su agradabel functions. Na otro palabra, e preguntanan no ta promove, i e tabata un motibu pa mi hefe a duna òrdu na e lugá despues di un di mi traha mi a laga den basta mal kondishon.
  
  
  Nos ku monica kometé un kortiku biaha na e fresku di atlántiko, despues di esaki a sigui largu, tras загары di solo i despues otro un poko e baño i e pasado bin na metal, ku e solo a kuminsá cai na Памлико Found e otro banda di e isla. Despues di e ducha, a pasa impresionante ora di e kama, i despues a pone di para, pa haña un lugá na cena. E skohementu tabata pequea, ma pisca fresku den e lugá ku nos a skohe, ta bon prepará, si no ta mooiste, i desentemente no por quejarse.
  
  
  Asina a sigui un par di dia. e ta resort e pais, pa tempu largu ta para pa papia ku safari, verifiquen e tènt di recuerdo i a kòrda nan no ta nan no tabata nada di kana. E klima no a kambia, semper ta e nina, ku tabata e shelu blou luhoso, shinishi, i despues di tempu fornikashon di primi den nos dos. E mèrdia e di tres dia nos ta bon den e ta or di bek; te alojamos na otro lugá den ta largu di kosta di e anochi - no ta haña lihé implementa kier nan sali biaha.
  
  
  Tin skucha di pony Окракока, salvahe pasa paresido na e ta esnan ku ta biba riba e isla di Чинкотиг, banda di veronica, sinembargo no ta duna kantidat di hende, te ku no ta dependé di e kaminda e very. Despues, ora miramentu pa e muchu двухполосному e breu kla pa luna i duna, monica di mi ta indicó pa dilanti di robes.
  
  
  E tin empezado di billar. "O Mira!" "Pony! Tur un tou!"
  
  
  Dirigí e kabes hustu na tempu pa mira komo un par di kabai di trenidad patras desiree pa haltu, поросшей matanan duna. "Tin bai", a bisa.
  
  
  "O, por fabor laga, Nick", - bisa na e mucha. "Ban wak si por bin bek pa haña un".
  
  
  "Ta canvas, no подпустят na boso". Mi sa ku monica loko pa e kabai regular a kabai e stal di mayan. Pa mi, e kabai e ta simplemente un forma mas rápido di bit tera ku ta kana, si ta e úniko opcion ku tin.
  
  
  "Ban tur dos interino". E pone man di mi rudia i mi ta metodo di un gran kantidat di skol di juguetona sonrisa, papia tokante di e mira sa masha bon ku na e conseho. "Nos no ta bai lihé i ainda no a wak bo ta aki parti di e isla".
  
  
  Kompletamente sigur, ta contado, mi ta image, pafó di un banda di e kaminda i para di máquina. Ora ku e mayor a paga, e úniko tabata e suave e atraves di eskudo di koló kòrá-maron un matanan. e ta un manera a logra krese den e suela reino. Mi ta wak den monica, ku su вздернутым di nanishi i briyante bista, nan cuida kara tabata despegue di minimal. Despues wak bo maraviyoso hinchada di yaya bo ta sorobon e bòm di fásil flègt di famia, i a hala sera vaqueros sorto, e прилипали su kader, manera duna un stima. E a kit'é for di man ku rudia i kortiku sunchi.
  
  
  "Bon. Laga nos tin kuminsá e edad", a bisa, habri e entrada di bo parti.
  
  
  "Tuma e sala. Mi ta guitara hasi foto".
  
  
  "Mi sa."
  
  
  Dos nos a bai abou pa pisá santu riba e direkshon di e zonido. Entre haltu duna di dos parti di nos tabata un sorto di kaminda òf, na e falta, ta un palu di santu, unda no ta kresiendo matanan. Mi tabata wak e lugá kaminda bo ta pèrdè bo kabai i ora nos ta skapa un lugá habri riba e kantu, nan no ta mira.
  
  
  Monica awor мчалась pa dilanti, james di tera. di e kai di rudia, manera un unda scott. "Mira!" e tin empezado di billar. "E lastro di huf!"
  
  
  "Loke ta spera?" - a puntr', tratado di pianan na e santu kayente den su. "Lastro di neumáticos?"
  
  
  "Mi No ta tanto." E ta lanta i wak den e largu rekto hanchura di playa. "Awor por sigui".
  
  
  "Na susto. For di e momento ei i riba e kumpra wenter. Manera bo ta kere, cuanto aleu e oportunidat pa baha e dia ku nan?"
  
  
  "Bon..." a bolbe e kabes di bista azul e streanan. "Mester ta, a bai tin un lugá patras di duna". E mi ta agarró di man i ta kuminsá na benta. "Ban, Nick".
  
  
  Pone entregámi. E direkshon di eskala abou pa playa a pasa ei unda e santu tabata sigur i húmedo di e area di olanan e Zonido. Siguimi mirando e monumento di huf, e ora ei, di, a keda para i nombra aden di tera.
  
  
  "O Mira! Einan rodó". Kore i, maldishoná ta, corrí patras di e tot. E entusiasmá ku por ta contains.
  
  
  Ora e lastro depresiashon riba e dia vegetashon pa duna, mi por evitá bisa: "Mi ta primintí", di parti pasobra mi no ta hasi eksepshon den e kabes. Monica a keda
  
  
  buscamento a pone un dede na su lepnan i super.
  
  
  "Mi ta buskami ta hasi banda..." - fornikashon.
  
  
  "E ta un posicion".
  
  
  E sinti ku e kabes. "Un biaha ta di drechi." Despues, e balki. "Ma mira! Por bai na e punta di e teribel duna bai, den menos, wak nan rònt. Por ta, por nobo nota!"
  
  
  Tabata mi turno pa espera, un biaha ku a bai ku e asina leu for di para no a konosementu. E subi pa logra limonada pa duna, manera e hues, a hiba e pal'den forma di e temporada, i, si mi pafó di mas chikitu, mi a konosementu obligá mustr'mi tambe por hasi. Na lugá di e, mi ta mi a lanta mas adorashon di ritmo. den mi tereno di trabou ta sufisiente fisica di rekisito, i e no mester выпендриваться. Ademas, mi no a nada ku ta mustra monica.
  
  
  E pone di antilles, e dushi suave di hulandes pa su kabei kòrá, i chikitu di poko e marcha pa wak e tera na e bòm. Mi No tin mira nada di e bunita maria di matanan i низкорослых di palu entre e dos kareda di duna di santu. Aya por a skonde pone divishon, no por papia di un den un kabai.
  
  
  "Mi ta kere ku tin eksakto pèrdè", a bisa.
  
  
  Monica sint ku e kabes. "Ta e diabel! Mi so kier mira mas banda".
  
  
  "Bon, e aserká biaha". Wak mas leu, na riba bo kabes di асфальтированную e kaminda ku ta leu. Paden wak e gel "mustang", aparato ei, unda bo ta laga, sinembargo no ta mira ni e máquina, ni e homber, ni na fabor di gaita. Tras di nos, di e zonido, ku a konhuntamente na invisibel content, por ta, den binti miles di nos, di awa mi ta deslicé par di barkos dibertí, sinembargo no tabata nada ku ta wak huntu ku e reto i pasado un lugá.
  
  
  Atrobe mi ta wak den monica, mi tabata wak asina bon konosínan mi e bista. E tin, tin estudio, взъерошила e kabei ku man. Bo pechu a lanta den un famia, e pesonan, ta periodo. E sirbi sonrió, i mi застегнул funda un kueru pa e kamber, pa e santu no a kai den e.
  
  
  E punto di duna a ehecuta - un kuminda dushi santu, e promé ta kayente ku tokante di e karni saká. Despues, ora kapas kader kuminsá su guide di moveshon pa bou di mi, mi ta firme pa yen di kayente i tur e demas, tambe loke bo a hasi. E tabata pasonan, похотливой di mucha, kompletamente involukrá den e; e lanta e pal'i обвила di nan mi hep, aportando e mi ta brasa ku un forsa inkreibel, abou, kuminsá na felismente дернуться, tratado di roster di mi mes. Bai abou, e el a hui un largu, trankil, un lamento di e doló i di alegria, i despues, lantamentu a kuminsá baha te ku mi исчерпывал su mes.
  
  
  "A bon", murmurá e.
  
  
  "Ta bon", kontestá, awor konsiente di e solo kima mi.
  
  
  "Mi ta guitara quedarme mira tur e dia". Bo mannan ainda tabata den mi garganta, i su wowonan tabata entrevista, ora mi ta sonrió.
  
  
  "Tin otro lugá". No ta mi no kier a keda, sinembargo, den mi tabatin un cura di aksènt, mi mes no por a komprondé. Riba bo no a tende di e kontinente zonido último.
  
  
  Wak e robes, na final di e isla, kaminda tabata e mail di very. Den aire, un haltu no mas di shen pia riba suela, e helicóptero ta move lantamentu den nos direkshon komandante. E ta un dushi покачивался na biaha bai bin na ta evidente mira двухполосное asfaltobetonnoe tapa. Ora e kaso ta yega na mi gel "Mustang", ku ainda tin mas lihé, e bloquea, i despues un poko hundi, manera kier a deskubrí.
  
  
  Sin preámbulos mi ta mi di e abrazos di monica i ta para; ter su ponton, ora di helicóptero di bancarizadas i e direkshon di directamente na nos duna.
  
  
  "Bo ki ta e?" - puntra monica, so mitar di e preokupante, приподнявшись den e.
  
  
  "Gel di mustang", - проскрипела mi, papiando un agensia di hür pa loke mi no a duna menos visie di máquina.
  
  
  "Pa papia, Nick?" E mucha ta bòlter, mirando e shelu, ora ta aserkando helicóptero. Hura, saká i sinembargo, e pará na punto pa diskutí di man, ora mi ta bok'di e i e kore bai kosta buta pa duna. Esaki no tabata asina ta trata ku e señora, ku bo tin okupá pa motibu, ora mi ta lange patras di e tabata na e delaster di mi pensa. Ora a buska un stranhero avion, mi no tin masha man - mi пригибаюсь.
  
  
  
  
  
  
  E di dos kapitulo
  
  
  
  
  
  Apesar di tur refugio riba un distansia kortiku, e lugá di unda nos tabata, no tabata sufisiente pa skondí e konènchi. E biaha aki mi a turno corre corre, tratado huntu monica, di un manera ta e regla garray di paña, ora mi ta push'kla duna, i punto di famia развевалась patras di e manera di bandera. No ta ku esaki tin un balor. Den un kaso, e hòmber na e helicóptero no por nos a perde.
  
  
  E bula riba nos bou di bientu di otro lanta e santu
  
  
  den nos karu. Monica trompeká, tratado di sera di wowo. Mi ta lagabo pa yuda den e wak nan rònt, i bo ta aki momento di helicóptero ta sinta den suela na un par di desenas di pia nos dilanti.
  
  
  Tabata or di laga ta hui. Mi tin entrada di bista di e lus solo ta reflehá riba свистящих di muchila, relativamente, ta pará meimei di un mucha i un helicóptero, i e no tabata solamente pa skondí di sunú. E temporada mas serka di e entrada rondó di plastico di burbuja ta habri i di e sali lantamentu di un homber. E tabata solamente un sita, manera solamente e for di mi, mi ta mi read.
  
  
  "Заберись den su palabranan, kariño", - murmurá mi ta un mucha muher i ta spera, miéntras ku david hawk ku kuido i íntimo. Fundamentu pa e, monica tabata di hisa e ta sufisiente aproksimadamente un aña i mei segundo, pa vaste, por ta asina, no tabatin mas ku opere di e bista.
  
  
  "Bon", - bisa na fin -, no хрипя. E hefe di AX no solamente e ta mira komo si e mester e kandela di fièrnu i suafel su tou e pueblo di Nobo inglatera, ma bai biaha union i por bias palabranan den presensia di paña di e muhénan.
  
  
  Den e pais ku a sigui, mi a pone nan famia. A puntr'.
  
  
  "Ta e lo hiba e echo Окракоку?"
  
  
  "Bo", - kont'é. "Bo Por hasi bo no a laga e notisia, kaminda e ta para akinan?"
  
  
  "Pasobra e ora mi tabata den washington, mi no sa di esaki".
  
  
  "Ora ku bo a siña?"
  
  
  "Solamente un par di dia no ta importá".
  
  
  Di кремневые bista tin tribulá ku mi na monica, despues di skol nobo na mi. "Ta bon pa sa arte".
  
  
  Ku e no tabatin kontroversial. Mi úniko diskulpa ta mi intermedio muchu mi corda accijns aki, sinembargo esaki no ta diskulpa. Nos ta un organisacion chikitu, ora mi mester, mester.
  
  
  "Ta sinti", a bisa breve. "Ta manera e ta, nos apenas regreso den e districto di lomba, ora bo... uh... nota di nos".
  
  
  E libertat un gruñido. "Mm. Fundamentu pa nos tur, ku nos a hasi, sango. Si bo tabata na otro lugá, ademas di e isla ta e fin di mundu, mi duda ku e okashon ekspandé kontakto. E intenshon di bo, i ta pensionado. Bo ta manda e mucha sperando den e máquina ".
  
  
  Mi no a puntr'e pa hasi, implementa ta bolbe i sint ku e kabes di skol monica. Ta mester a dun'e debí, no надулась i no protesta. E implementa помахала di man i ta kore leu.
  
  
  Hawke no pasa tempo den e prueba reina. "Bo mester den washington awor, Nick, no ta bai drenta den details, te ora ku serka e ofisina, e hasi pa yega aki mes, mester bisabo ta importante ku bo ta aki".
  
  
  "Mi sa". No ta un homber bieu tabata implementa e komandante di desde, ma ta straño wak un capitulo di un di mas importante na mundu di sirbishi di konosementu di e organisacion, бегающего di negoshi.
  
  
  "E mucha ta karga e máquina?"
  
  
  "Mes."
  
  
  "Bon. E ora ei e por meskla e outo den washington. Bo vuelo di nobo ku mi".
  
  
  "Bo ta mi a bai i a yega na e anochi".
  
  
  "Bo ta muchu atardi. Na e atardi, no bai riba kaminda".
  
  
  "Unda bo?"
  
  
  "Otro biaha. Sinta un helicóptero, i nos высадим den bo... fundamentu, e importante outo".
  
  
  Mi ta steipi e kabes. "Ta na kana; e ta menos ku mi a hasi despues di e fia di e mucha hasi esaki".
  
  
  Hawke dos mi ta wak, cuando friu e tubo. "Mi No ta bisa ku no", a bisa e, подергивая e lepnan, ku a sirbi pa un sonrisa. "Bo ta restorá un señor den e dianan aki?"
  
  
  No tin konosementu mes.
  
  
  Monica korektamente pa esaki notisia, maske nan a laga na kla ku e no ta gusta e idea di bula e restu di nos accijns. "Nos otro pronto, asina por", a bisa, teniendo na kuenta tur palabra, e kisas, manera monica, - un galego straño, spesialmente pa hende den mi asunto. Mi ta agarró di equipaje, a duna un sunchi despedida i a sinta na helicóptero. E помахала un biaha, i despues mi a, komo si fuera kla kore den washington. Meskos ku el a hiba e outo, mi no ta apostaría ta kontra di e, si no ta aki largu tras biaha na very.
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  Hawke mi no ta bisa ni un palabra, te ku no ta stret den su ofisina den e sede di AX di upon circa. Patras di trabou mundial di notisia a skonde un kompleho di salu i ta chikitu ofisina, pintá den e mesun tono tristu di prizon di berdura i e iluminá internal ehérsito di e blek e tubo di nan. E Hawk ta un di e poko bentana di e ofisina, sinembargo esaki no ta hasi mas pret; ta para dilanti di muraya klenku di muraya, ta kasi na inskudriñabel di man.
  
  
  Mi ta sinta den un duru direct stul dilanti den su simpel di stal di mesa. Manera ta e kustumber, den e so mi a vários sosodé pida, un carta di nubia convenience pretu di telefon, mas di nan no ta bai kòrá ta un kombatimentu spesial, integridat den mesa. Manera hawke, e ofisina tabata destiná
  
  
  pa e negoshi. Ningun hende nunka aleman a perde e tempu i a pasa ei e dia.
  
  
  "Cuminsa den ta nevis, N3", - bisa e bieu.
  
  
  "Bo ta kiko mi ta bisa aki?"
  
  
  "Solamente pasobra... diamars... volle disidí hala i tira un vista ku ta e kaso na e punta di e duna, actie gusta si e risibié teme na su bida".
  
  
  "Si bo ta e promé no tin un prueba mi outo, mi por a hasi un danki na otro Подглядывающего Volgen. Sinembargo, den un kaso, mi no ta un exhibitions, por ta asina, lo sali for di ei, na mi ni pasenshi".
  
  
  Hawke buskamentu sint ku e kabes, tin grado di china fósforo i e tin komo ku presta e kopa di su tuvo. "Ora ku tin e delaster biaha ku a nabegá riba un barku, Nick?"
  
  
  Mi ta pensa tin un poko. "E delaster biaha mi tabata den hamas. Ta traha kuater luna".
  
  
  "Bo ta hasi?"
  
  
  "Ta un di chikitu botonan e kontratá hotel".
  
  
  "Nada otro?"
  
  
  "Mi No... lagami ku ta plania. No ta di zomer pasa. Di mi brùit, na kosta Pariba tin date di kuarenta i dos pianan. A pasa algun dia vind den e por Чесапику".
  
  
  "Dominio di e boto pa su mes?"
  
  
  "Na susto. Bo sa ku mi sa landa. Mi no por hasi e kapitan di 12 cm un distansia di e rumbo di e kopa di amerika, e no por hasi kasi tur, ku ku normalmente ta uza un solo hende".
  
  
  "Sí ta di archivo. Sistema di biahe aki lo tèrminá?"
  
  
  "Esaki tambe ta e archivo".
  
  
  E sinti ku e kabes. "Aleu Зенополис".
  
  
  Dirigí a bisa algo di su ingediende, sinembargo despues di nòmber di compungió di ami i mi a laga, manera muraya piedra. "Aleu", - tin rosea mi. "A pasa hopi aña for di e tempu ei, manera mi a tende di e nomber".
  
  
  "Bon, ta e di tempu na tempu awor ta sali di e informe for di e tempu ei, manera e ta pasa e banda di e kòrá. Abiente, ku bon bestianan den área di inteligensia apart".
  
  
  "Mi No ta konmemorashon a mira un di e informe".
  
  
  "Sa agradecido pa loke ta trahando riba e tereno no ta mester a lesa kada un di e informe".
  
  
  Mi tabata gradesido, sinembargo no a papia di esei. "Ta un pober ku no a mira; nos ku aleu un tempu tabata amigunan".
  
  
  "Sí, mi ta bon".
  
  
  "Ei, kiko ta di e awor?"
  
  
  "Abiente, e ta sali".
  
  
  Tabata mi turno na user ku e kabes; e no a hasi e preguntanan.
  
  
  "Ayera - einan hawke, un di nos hende, ubicados di gresia di ta largu di frontera huntu ku albania, a risibí un mensahe, directamente na Зенополиса. A mesora manda aki". Hawke habri e parti di e karta i ta e entregá na kla mesa un blachi yegada di patu.
  
  
  E mensahe e ta kla ku e materia. Den e ta bisa solamente e aleu Зенополис, ex korte di e pagano, e konosementu, den personal ta pone den kontakto ku e agente di estudio uní ta gresia, e stipulá pa un siman mas of menos. Di tempu i e lugá pa sigui. Bai abou, e meter tin un zonido di konfirmashon, e kiko ta pasa ofer na vishonnan na un momento disidí.
  
  
  Mi a bolbe su hefe. "Si tin un bon bista, unda ta e?"
  
  
  "Loke último ku nos a tende, ku ta hasi trabou pa un grupo di communicacion, agente entre yugoslavia i albania". Hawke pèrmití friu sonrisa. "E por image di delikadesa di e tipo di ministerionan".
  
  
  "Mi no ta konmemorashon e aleu tabata un diplomatiko".
  
  
  "Mi No. Na otro banda, ta probablemente e menos sa tokante di e kaso den interior di albania, ku ta nan ta e Roa di china".
  
  
  "Bo ta asina ta kere, e nos por bisa algu importante?"
  
  
  "Semper tin e posibilidat. Na otro banda, tur loke e ta bisa, esei ta ku e ta aparesé den kontakto ku nos. Parcialmente".
  
  
  "Loke ta nifiká kara kara. Den Gresia".
  
  
  "I, un biaha, e solamente kier bin bek na bèrdè".
  
  
  Mi ta uní ta skouder. "Bon. Den un kaso, e mester designs algu interesante".
  
  
  "Tin hopi".
  
  
  "Bo tin algu otro, ademas di e mensahe?"
  
  
  "Mi No, mi no. Ma remente kier a yega na e siguiente, ku e enviaría".
  
  
  "Miéntras?"
  
  
  "Miéntras, bo ta pa pasa un gira akuerdo di deporte di bela i a".
  
  
  "Mi No sa".
  
  
  Hawke ta lanta su скрипучего na stacion di stul i a yega na turno di gris di stal na ficheros, ku e ta e úniko mehoracion di e ofisina. Di cajón saka contado mapa i e ta hiba na измазанному quemaduras di e mesa di educacion patras di mi. Mi ta un di e
  
  
  "Mi a mira - bisa -, e tera volkániko. Gresia, albania, yugoslavia, buleria i kompania. Awor e ta un hende di bo a risibí un mensahe ku a publica aki". Proveé den un lugá serka e lugá kaminda congue e teritorio di yugoslavia, albania i gresia. "Bo ta duna di nan aki tin un gran lago, i e tres tera comparti su kosta. Den ta montaña di tera".
  
  
  No tabatin e splika. "Tin un monton fronteriso di moveshon?"
  
  
  "Asombroso chikitu, teniendo na kuenta
  
  
  e complejidad di protekshon di e area. Ma e teritorio promociona hopi oportunidad pa e personal calidad i experimental di hende ".
  
  
  "Bo ta bai kiko ta pasa ku notisia? Algu di e?"
  
  
  Hawke steipi e kabes, un poko tristu proponé. "E ta mas of menos habri e bot pa scucha. Na susto, no atministrá AX. Abiente, e mensahero sa unda bo tabata bai... aaa... implementa a pasa na e observacion bou di e porta".
  
  
  Awor mi sa ku e tabata contenido, inkluso si e tarea no tabata bou di nos controle. Por ta asina, mi no a bisa nada i a pèrmití kontinuá.
  
  
  "Den un kaso, duná na e naturalesa di e trabou ku a hasi Зенополис, lo lógiko super ku ta den e region". E hinka den e lago di bobo, заляпанный trabao dede.
  
  
  "Mi No ta bisa ku tin ku bela na e".
  
  
  "No tin, den apsoluto. Bo ta aktua, si Зенополис tin e intenshon ta intervení den e bito, no por tin nada komun. Solamente e no t'ei".
  
  
  "Bo Por hasi?"
  
  
  "Mira esaki ta e lugá. Den mes direkshon ta un pais aki felismente concordia ta kontra di e pueblonan oksidente, manera un otro pais den e mundu. Ademas di e, yugoslavia, belo na nos den nos dia ma ainda sin duda e ta un aliado di otro parti. I Gresia. nos aliado, sí, ma nos relacionnan ku e aktual gobernashon kla tensos. I kere ta largu ku e полковники ku awor goberná a guitara yega na un manera Зенополиса ".
  
  
  "Mi ta kere ku ta komprendé. E úniko manera pa saka rápido asina ta krusa frontera, ta na kaminda area. I esaki ta nifiká un largu meta di albania òf gresia, i un di nan ta ta preokupá pa e konekshon ku a yega. leu ku e premio ".
  
  
  "I si nan ta entrante di e agente di estudio uní pa por involukrá, por experimental muchu mas grave problema".
  
  
  ", Asina bo ta."
  
  
  "Mi te trese na lines di bela".
  
  
  Hawke pasa e dede na e kosta di pabou di gresia. "Dia di nobo nos lo remplasá den kontakto ku Зенополисом, laga nos ban di primi riba bo ta kibra na kla ta kla albania ta otro banda mei na laman. Esaki ta e úniko manera pa konekshon permitirnos pionero den kontakto ku bo ta na e momento".
  
  
  "Bo si bo tin un tipo di informashon importante pa nos?"
  
  
  "Ei aleu e kambia nos forma di pensamentu. Miéntras, bo mester ta kla pa bai den un lugá den e area. Bai abou, ta trese na turno, ku ta pertenesé na e talk di bida italiano".
  
  
  "Bon, ma bo por hasi mi? Kualke agenda por hasi e trabou, i ta kere ku no ta e úniko ku por kontrolá e bela na e boto kla... bo ta hasi?" Mi a compronde e sala di miles di distansia. den e mapa ta mustra un rosa di wèst di italia. "Mei, di setent'i sinku miles di distansia? No mas di shen?" Empe un poko desanimá, na konmemorashon di su intrankil meta pa santu ku e simpel di monica skouder.
  
  
  "O, tin un òf dos agente ku otro cualifica na e konosemento di loke bo ta. Ningun di nan sa di aleu Зенополиса na kara".
  
  
  Ta tuma e tempu pa publisidat kuenta. "O sinembargo, a bisa, - e no a mira e hòmber diesinku aña. Mi por a pasa su dilanti riba e kaya i no sa di e".
  
  
  "Supremo ku esaki no ta asina. Awe, mi ta keda wak bo ingediende personal i na di aparensia no a kambia mashá".
  
  
  Si e bieu a tuma den mi ta idola, e no por a mustra e mihó metodo. Anto mi tabata solamente un mucha homber, ku binti aña, poko despues hiba i ta seif riba su mes ku tokante di su persona i estado físiko. For di e tempu ei mi ta mi mantené den e forma, i, pa loke ta aparensia, mi ta kere ku tin un di e personanan ku ta implementa no ta mas bieu. Mi kabei ainda tabata seas i curac, un poko mas largu ku ta den e promé, direct эйзенхауэровские dia. Mi ta pisa dies mina otro ku e ora ei, ma mi a akumulá di diseño na merca un programa di entregamentu di forsa, mi no tin tampoko un ramo di otro ku no ta guitara. Si e trosementu gusta gabamentu, e asina ta, un Hende ku ta traha hopi na poní den forma, tin e tin un tiki orguyoso.
  
  
  "Bon", anto ku Хоуком. "Asina nan, por ta, mi sa di aleu".
  
  
  "A inclui si no ta hasi, pa susto, bo ta kapas pa stablesé su identidat i a papia di e bieu tempunan".
  
  
  Mi no tabata sigur pa e. si e otro parti lo di remplaza, e mester ta bon tende. Ma pa diskutí mi no a. "I bo ta hasi mas, señor?"
  
  
  Hawke bai su mesa. "Ta un biaha ku a tene un chikitu di paña bula den e lufthansa.e ta provincia. Na bo ta bai hasi e reserved na nòmber di daniel mckee. Mi sekretario general, no tarea di krédito i otro dokumento pa e konfirmashon di identidat".
  
  
  "Provinsial?" Mi soria ta, mester ta, tabata evidente.
  
  
  Hawke ta hari i a mand'e na porta. "Su destinashon caba - nort. Sinembargo, den un stat mi no gusta, i a duna bon bini na e aeropuerto di e hende na nòmber
  
  
  Nashonal Roderick. El a informá otro. "
  
  
  "E ta un di nos agente?"
  
  
  "No tin, den apsoluto. Bo ta aktua, e ta un manera trosementu su nòmber".
  
  
  "Bo ta hasi bo ta aki?" Mi no konfia den e bieu, ora e soria.
  
  
  "Bon, pa susto, un maestro di skol Nobo inglatera den pensioen".
  
  
  
  
  
  
  E di tres kapitulo di
  
  
  
  
  
  Ora drenta den e termina, e mi ta spera, un homber ta haltu ku kara rozagante i взлохмаченными e kabei mas scur, den e tabata fásil di behes. Di pret di mannan a dulsura i fuerte, ma pa session nan di e palma di kueru mi tin e impreshon di e por tene un lote di plata riba e ròl di pida. A kontentu озорное di karu, bista bes tras bes bailarin, i e comunidad ta un men sentro tabata no mas hanchu su aki kanalnan skouder. Pa e ohalá, mi sa por hasi posibel den AX; nashonal roderick klaramente tabata tin un hende ku a keda ei pa, i a encuentro kada into di e.
  
  
  "Bo tin suerte", bisa ora nos un e terminals i ta dirigí su bieu универсалу, припаркованному hustu den e entrada. "E avion a yega na tempu. Normalmente e por spera ku e vuelo di washington legal ku retraso manera minimo, un or".
  
  
  "Mei, tin e suerte", a bisa. "Mi No ta tendrías ku ta spera".
  
  
  "O, no tin diferensia spera". A duna algun almeida di pretu e kartera, ku a bou di e brasa. "Mi ta semper ta kla pa pasa aktivo momentu".
  
  
  Si esaki conservacion mester kousa tin curiosidad, union. Awor mi a dicidi pa apstené te no tin un idea otro fuentenan di un hende ku ta wòrdu mira komo un lugá den e penshonado Nobo inglatera. Ora bo ta pone den e marcha rudia, ma semper insiso e mayor, mi ta e momento siñansa di profil. Mi bista, no ta mi pa medio di nan sinkuenta aña, i esaki lo hasi konsiderá. Den e dimes? Tabata gusta si por dura te di ochenta aña di edat i a mei, i ei.
  
  
  E tabata ku konfiansa i eskudo, e operacion di e kayanan i karetera, te ku no a sali for di e stat. Mi kasi no tabata sa nada di e parti di e pais, ku eksepshon riba e trata di un biaha mi ta manda maron pasa un gira spesial. Esaki a pa medio di wenter, i e wenter den provincia hasi na e hende our ku bishitá un otro lugá. Un biaha mi tabata den nort, un biaha ku bo amigunan di e barku, ku lo por tin derecho di boto, ma ainda no a yega na e kosta pa nos tènt e hotèl.
  
  
  "Bo por e disiplina?" - mi a topa ku manera e relato.
  
  
  Nashonal mi a mira ku mi. E festivamente no tabata di e persona ku bo ta identifica Нэтом "Bon, bo quedas mi kas. Ami lo hiba bo den laman kada dia, te ku bo no lo ta e planta manera di kas òf, manera e planta di un outo. Ora ei bo tin bo sa algo mas ... "
  
  
  "Sistema di biahe aki lo tèrminá", mi intermedio.
  
  
  "O, e ta referí na e bela i si e nesesidat un chikitu di refresko di e konmemorashon di e tera, kla, mi lo yudabo ku esei. Sinembargo, esaki ta e parti fásil".
  
  
  "Esaki ta loke korekto?"
  
  
  E sonrió, su kara alumno di bomba e salpicadero. "Bo ta kòrda dedalus - e midí, e casarejos, e acceso i spesialmente e preis di práktikamente tur barku di bela, ku awor ta bende nan na estado uní i otro parti di mundu".
  
  
  "Riba tur esaki? Bo Por hasi?"
  
  
  Nashonal ta pone man hari. "David a bisa ku no a or di detaye di informá di bo, pasobra mi no sa ku e no ta bisa nada".
  
  
  Di hende banda di mi удивлял mi, kada biaha ku a habri e boka. E tabata un di e hende, manera mi a tende yama e lider di e nòmber.
  
  
  "Mi ta bisa ku mi kier duna details".
  
  
  "Na susto, ta solamente riba e parti di e operashon. I esaki pa bo concierto na un ronal kopia di iets tin pasada, señor daniel mckee. Mi No sa por hasi, i mi no ta spera sa kiko ta e kosnan ku ta hasi" no mester sa di bo tarea, por fabor, no a bisa ku no ".
  
  
  Mi no tabatin intenshon di hasi, ma mi mes curiosidad mi a siña di tur ta posibel di e херувиме-переростке. "Mi sa ku no a traha ku Хоком pa".
  
  
  "O, kla", aseptá e. "Bini di e Promé guera mundial, ora dos trahadónan den mal di exploring. Bon, pa motibu di ta menos, mi a traha; david a... no ta den estado, manera nos ta custumbra di papia".
  
  
  "Page. I awor ta преподаешь di skol?"
  
  
  "Mi No tin mas. Mi jubiló ta hasi algun aña".
  
  
  Mi ta wak públikamente, asegurado ta ku e ta konsiente di esaki. "E spiritual ku ta bai tin un tiki mucha na ubicacion", - hustu-bisa, tratado di komprondé e kontesta.
  
  
  E solamente segun sint ku e kabes. "Bo ta bèrdat. Solamente mi ta sinkuenta i nuebe. Ora mi kasá muri, mi servisio den e bario di skol san Дунстана a adekuado".
  
  
  "Ta un skol?"
  
  
  "Mes. Ta mira esaki, e mucha den suela reparatie tin e denunsia di insular na ganá di resort di algun facultad. Sa, té e biaha, un amante di porta habri, ku ta wardadó di algun lugá.
  
  
  . Mi kasá por bisa sin gabamentu, tabata, un biaha, e contenido di tur e muhénan di poder, ora ta wòrdu, mi a deskubrí ku e ei tabata muchu... bon, diamars asina, ta e duele di mi. Ta masha duru di siña i mi ta okupá ku e muchanan tabata den klas so mi. Pasobra ... mi a bai di ubicacion ".
  
  
  El a bisa solamente, ku un lihé sonrisa riba e lepnan, un biaha pasa pa e bista i, abou, den bos haltu, ta aklará e garganta.
  
  
  "Bo ta... en... ainda ta biba den e kompas?" A menos a importá unda bo ta biba, pa loke ku esaki por afecta mi paradera; Menos tur loke nan kier tabata tin e lider ku кучкой curso di e alumnonan.
  
  
  "O, no. Mi a kita e kas ademas di e klup náutico di Саконнете. No tin masha grandi, ma ta just mi nesesidatnan, i ta ta kompletamente banda di e stat universitario, por ta nan por spera ku e amigunan di tempu pa wak ei. I mi realmente Ta okupá, señor arte, ta sinti, señor mckee. Ubicacion, bo sa, ta e dia di bida, ora un hende ta pertenesé na e posibilidat pa hasi tur loke nan pa tabata mengua ".
  
  
  Bon, e ora ei, el a sa di mi nòmber. Mi No tabata un sorpresa, riba tur despues di e enter di midí pará na punto di Хоуку. Sinembargo, mi ta kere ku ta muchu libremente papia ku mi i ta pregunta kon e ta traha.
  
  
  "Mi ta kere ku bo a hasi parse ku Хоуком", - tin nota mi.
  
  
  E rápido mi a mira ku mi. "Mi No ta eksakto asina. Ta bisa, no ta riba e scol regular marítimo ta kaso pa e agente di AX, ounke ta biaha na ora mi ta siña e fundeshinan di un òf dos di nan kompañeronan di trabou".
  
  
  "Ma... e manieren di kontakto pa tur e aña".
  
  
  E sonrió. "Buska na nos relacionnan, señor mckee".
  
  
  Aankomende, e mi ta haña un bon idea. "Semper mi ta gusta sa mas tantu posibel di e hende ku bo ta trahando. Spesialmente ora ku e ta kla un bieu amigu di mi hefe".
  
  
  Nashonal ta pone man hari. "Bon, no tin ningun motibu pa no contrast un poko. Tin un par di chikitu talento den diferente area, e david por uza, ora mi tabata disponibel. Ademas di e barkos i e deporte di bela, di e ta bunita bon fotografia, danki militar di marina di bandido i e informacion mi a traha hopi aña. I vaye; inclui ora mi ta enseńó, por ta komandante e bordo di oropa, di caribe, inkluso kla oceano pa pas, durante di largu aña di edat, ku ta biba di skol pa e skol. . Den su cabrito - ki ora mi dios, kasi dies aña bin! - A tuma un kasá i tin dos yu muhé, ku ta krese i a bandoná e neishi na кругосветный krusero. David a pidi mi a hiba komprondé algun kos, stablesé kontakto ... bon, sa di mi ta. Ta seif pa bo no ta bai tin pregunta tokante di nan details ".
  
  
  "Mester ta den e archivonan di agensia".
  
  
  "Mi ta spera ku no. Un chikitu traha ku tabata huntu na fin na su hefe, tabata un asunto personal. Na un bieu amigu. I, manera un bieu amigu david a sera mi nomber no aparesé den ningun di e AX-archivo, incluso di forma entrada. Konfia den dje. Bo No ta asina? "
  
  
  Sent ku e kabes. I na e tempu ei a duna kantidat di konfia den e hende asina fuerte, manera di un hende ku a sa di mi bida. Bo, por susto, mi ta molestia, pasobra di mas parti di mi profeshon, ta un bunita sospecho ta trata di kada hende ku kiko mi a asumi e kontakto.
  
  
  "Bo ta gusta di e kubrimentu", a bisa. "Bo, bo kasá, yunan, vaye na mundu. Den hafnan ku ta kai?"
  
  
  Nashonal mi a sinti suave укоряющим ku dede. "Asina ku awor, Nick, no loko loko di esaki. A hasi hopi aña, i tur chikitu kosnan ku a hasi pa david, ta hasi e tempu ku tin jesus. Ademas, semper mi liber limpi, no a wòrdu identification gusta agenda. e asina ta. "
  
  
  "Bo ta aki kaso - bisa rico - ta mihó ku no ta mi ta yama daniel mckee".
  
  
  "O, mi no lubidá".
  
  
  "Mi... deporte pasada?"
  
  
  "Bo ta di pensamentu. Bo Por hasi no ta warda te ora ku nos mi kas, pa diskutí e otro na bòm? Limpiesa di áwaseru, i aki miserabel limpiaparabrisas solamente размазывают awa na e publica".
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  Mi parlamento ta un bon quepan den e asina "mi no ta grandi" kas di Натаниэля frederik. Esaki ta un prima edifisio di dos piso, обшитое blanku for, ku men porko pafó tapa, e ta bai na e parti patras i bisti den skohementu di e luna. Ora nos, tabata lorando, mi no a ta kla unda nos. Awor mi no ta conmueven nashonal.
  
  
  Na e tempu ei, ora mi a pasa mi biba den e parti ariba i ban, mi gusta sende e kandela den e area di ta moda ku, abiente, e a sirbi di music. Tur kaminda yen di e bukinan i patu; un muraya revista pa e tubo, riba nan a reuní ku aumenta e imagen riba algun di e mihó foto di barkos mi ta mira. Na states i altura di mesa ku ta komun plamá pa e imagennan di e muchanan den diferente etapa pa e edat adulto, i den otro muraya olga ta un puntra un muhé, gòrdá, cos, ma abiente di bunitesa. Esaki a solamente e potrèt di e kabes i skouder.
  
  
  • Mi sa ku e ta di e muhénan ku dichter di atenshon di tur e mira di disel di konènchi di Playboy. Mi rèspèt pa Натаниэлю roderick tin mercado ainda den vários chumbu; Si mi a pèrdè di e persona, mi, maldishoná ta, no a bai sonreí.
  
  
  "Mi sa ku bo ta stima di boron", bisa.
  
  
  "Ta mi ta un di mi sa".
  
  
  "Mes." E tabata un bieu sano i basha ta un contado di glas un piedranan kopa.
  
  
  "E awa"?
  
  
  "Danki, danki".
  
  
  Saca su bida - mi ta kere ku a riba ere, sinembargo no por ta sigur - den e asina, unda a habri un par di lots i prepará rosea di e, ku por purba no ta parse di nada di preservá. Ora a hasi un kumpli, e a keda saká di e donacion.
  
  
  "Ora bo ta siman ta den laman ta un boto chikitu, señor mckee, bo laga nos tur tipo di interesante pida ku frijoles i estudio riba говяжьей тушкой. Den kaso alkontrario, tin e barku di e rebeldia".
  
  
  Despues nos a sali na di porko bin. Di awaseru ainda lil, maske e anochi tabata un friu, mi ta sinti bálido i protegido bou di profundo dak. Un chikitu fraña di santu laira na kantu di awa, unda bo ta scur ola ku praktiká road riba e kantu.
  
  
  Nashonal tin indica e drechi di nos. "E klup di atras. Un chikitu lugá, i no ta bai riba ei di inmediato. Na bias palabranan, mi ta silensio ku nan boto e haf deporte, ku ta hustu patras di dje. Despues di algun dia, ora mi a sinti mi por pasa ei kòntròl deporte pasada, comprobaremos lihé na e klup ".
  
  
  "E prueba?"
  
  
  "Bo Por hasi no? Bo a plania, ta bai hasi bo tin un gira akuerdo sin samen caba?"
  
  
  Mi no a pensa riba e, ma mester ta di akuerdo ku esaki tabata un bon idea. Na otro banda, mi ainda mi no sa por hasi. A puntr'.
  
  
  "O, ta muchu biaha pa papia di tur e atardi di awe, señor mckee. Bèk aden tin un momento".
  
  
  Nos ta na kuminsamentu di e jalón, den e ta retirá di estranheria. Mi ta duna kuenta ku na banda a vários volúmen igual; por ta menos, sobrecubiertas tur mes.
  
  
  "Tin riesgo di opinion indirekto, a skeiro ta tuma e pa lesa pa drumi", - bisa nashonal. "Inclui si mi a skirbi e ta su mes no ta malu".
  
  
  E inskripshon e Linea & Spots, i den mi tabata asina grandi manera e guia telefóniko di manhattan.
  
  
  "Implementa pa lanta na bo tin un estado di kurashi", - bisa nashonal. "Sumérgete na details rivier di grupo i e gasten di bela di boto, mientras bo por ta sinsero. Ma tin kuido, señor mckee".
  
  
  Den su tono di bos tabata mas un piska, mi a primi. "Prudente?"
  
  
  E sonrió. "Mi No ta laga e buki ta kai danki na kara kara, mientras bo задремаешь. E ta kompletamente pisá pa kibra e lo di nanishi".
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  E siguiente dia e ta bira un municipio cantamento físiko i mental. Nos проплыли di кечче Натаниэля di e largura di trinta i nuebe pianan na ariba i abou na e riu Саконнет, ku no ta di riu, i e boka, kaminda e fluho i refleho di вскипают, manera e rapido di riu ccloud. Bon ... por ta, no ta fuerte, ma ta di bèrdat prueba di kore ku bunita bientu faborabel pa popa, tur nan ta bula bai konta pa e fleta riba e awa. Na un momento inclui nashonal ta hustifiká di derota i tin incluyendo mayor asistí, pa yuda nos a yega na e mail. Di e mi ta bai mas fásil. Pilotonan experimental lora un misterio; ta krea e impreshon di e preferi bai drif pa semper, ta rekeri den su more, ma nashonal no ta derotá di discuss.
  
  
  "Si bo tin mester di un lugá kaminda a yega, - bisa -, bai ida ta e mihó manera posibel. No ta tuma parti na karera i no presumimos di e".
  
  
  Pa compra mi a bai di gasten integrale boto i nos nos un krusero, ku a sigui un par di dia. Promé Каттиханк, loke no ta asina leu, ma nashonal a skohe e dia, ora e tabata asina diki, bo por kasi dobla den chikitu pasá i amtenar. E tabata sintá den e asina, no ta muchu banda di mi, i lesa un buki, miéntras ku mi a lucha ku e bientu i e mes, meskos ku e hasi pa ku apenas por a mira riba nanishi кеча. Ta masha orguyoso di nan, ora a hasi e bay e marka na e entrada di e haf, ma mi astuto instruktor prepará pa mi sigui un chikitu soria; no ta menciona ku e golfo di grandi ta dividí korektamente riba e entrada di e haf i ora nos, tabata ta kompletamente grandi na e navigatie lo kore.
  
  
  Asina bo ta inscribi originalmente, laga e bela, sin yudansa di Натаниэля, i tin incluyendo e mayor asistí. No ta bisa ni un palabra, tin e impreshon ku e lo hasi ta mescos.
  
  
  Ei nos nos na e colchón reino-wynyard, a pasa e anochi na bordo di e haf di Эдгартауна i tempran den e dia di e siguiente dia nos na e isla di Auto, den e sekshon di traves marítimo di e boto.
  
  
  no markanan ku no ta mira. Mi a siña algo riba e drif i e restitushon, loke no tabata kapas pa siña pa un den bon aña i ora tin paresé di haltu pagá kòrá contador di e isla, mi prueba mas ku sinti ku ta goso.
  
  
  Nos обогнули e isla i a drenta na e tanki Grandi di salu, haf natural riba e banda pabou. Ainda mi a haña, lat di anochi i nashonal nos ta invitá di perde riba tera.
  
  
  "Ku por bai bek den nort di e anochi di awe", a bisa.
  
  
  "Kohe di tempu. Un biaha bo tabata aki pa?"
  
  
  "No."
  
  
  "Ta un lugá interesante. Vens'un par di bista i laga nos un bahada".
  
  
  "Bista?"
  
  
  "O na susto! Esaki ta e úniko manera pa biaha, ora no ta bai den e awa".
  
  
  T'asina ku nos nos bai kanto, пришвартовавшись di e haltu den e mail, ku a contenido na promé lugá pa e revisión di zomer di e transbordo ku ta nabegá entre e isla i e kontinente. Un grupo chikitu di tènt di komestibel i nan tabata será, ma nashonal a yama e entrada edifisio vast, провисшего di e edifisio. E muhé na e habri; a багровое di hende ta ku significativo e òf tabata bon burachi tur e bida òf pasenshi un tipo di teribel malesa. Ta manera e ta, e balki, ora mi mira Натаниэля, lor'nan brasanan rònt di dje, abou, a pasa serka nos na e parti trata e edifisio, kaminda e cortico tabata un par di sint di bista, e plan algun di otro.
  
  
  "Hasi loke bo kier, señor roderick. Te ku ta kore i?"
  
  
  For di e baki di un par di motor, compronde.
  
  
  "E ajusta na e señora Гормсен, - bisa nashonal. "Bo ta probablemente bo bolbe bai dor di un par di ora".
  
  
  "Bo quedas di e anochi òf bai?"
  
  
  "Ainda nos no a dicidi. Bo nos kier alimentá?"
  
  
  E muhé di alma ta hari. "O, no, señor roderick. Bo ta aki desaster aña, prinsipalmente te nos contado het-e dos, ku no a bende e zomer pasa. Bon bini, nan no ta kere ku ta yud'".
  
  
  "Mi no ta bai diskutí di e", - bisa nashonal, перекинув di para di e lugá di su bais.
  
  
  Miramentu pa e kaminda hefe di strepi di breu ku выбоинами, nan ta pasa den presensia di bashí, tapa postigos aya hotel i e hotel-persona, den kualke di nan por ta panama di antepasadonan, прячущиеся pa siegunan bentana. E isla di Blue un lugá haltu di tera. nos a pasa dilanti di e lokalidat, simia na ingles di murasnan, salpicado di сланцево gris di e tankinan. No nos hendenan estados, ora nos na mitar kaminda abou na e isla, nos contrast ku un mucha par di тандемном baiskel, ku ta parse e keda i, abiente, ta bon pasa e tempu ei. Nos tin medio di lugá na nan bien, tin kuminsá na diskutí i tin tira hari, i despues a pasá den сгущающихся atardi.
  
  
  "Mi No ta proponé ku tabatin un hende den e temporada baho", a bisa Натаниэлю.
  
  
  "O, semper tin varios di e original. Mi ta preferá te".
  
  
  Mester di mas leu, ainda no a logra e kategoria punta di e isla, e haltu contenido ku bisti den oceano atlántiko. For di unda nos tabata, ta habri un bista espektakular, e por ta, den shen pianan na abou, ora olanan sin tene buta riba e kosta rosa riba e bòm. Leu di robes pa nos a tin un faro, e lamper a kuminsá meskla di сгущающейся di anochi. Nos Натаниэлем a keda algun menos, reino enfriar di aire puru na unda bo ta gusta di e islanan azores. Despues a bira nos boxeador.
  
  
  Instrukshonnan na e boroto di bientu i olanan no tin tende hala e máquina. awor e tabata pasando e lusnan, i kibrá e nèt a lèn riba nos bista. Den porta habri e banda di kondukta ta encontra un hende i patras di publica paden te rosa di karu, sinembargo no ta yama e atenshon. Mi ta hopi mas interes riba e esta ku e hende a manda nos banda.
  
  
  "E Señor Roderick?" - bisa un debil bos den kontra di bientu.
  
  
  "O, dios", a bisa ku ta konvens'nashonal.
  
  
  "Bo ta mi ta kòrda mi?"
  
  
  "Mi ta teme ku ta asina." Nashonal no ta konmov'; e a man na banda i tabata kasi read. "Apesar ku a hasi hopi tempu ..."
  
  
  "Muchu mas tempu pa mi mes". E konmov'klaramente e esta, e mi no ta gusta. "Mi No ta bai kere, bo sa. Nan ta suponé ku mi a traha riba un di su persona, i no na nan, i transkurí mas ku un aña promé ku nan a bandoná".
  
  
  "Used mester di a wòrdu e momentu difísil".
  
  
  "Tabata un fiel fièrnu! Tur e maldishoná aña den alle un boto i no tabata tin un krusero tin plaser!"
  
  
  "Mi No, mi no sa grave". Nashonal hasi medio na e hòmber i a mustra riba e esta. "Bo ta di utilidat e?"
  
  
  "Mi a bin mira no release na aire liber".
  
  
  Awor mi por wak mi tabata tin un homber di trinta aña ku e chikitu, ku dùim di man i морщинистым hende огрубевшим di bientu i awa. Bou di e mahos ветровкой su impreshonante múskulonan di skouder a krese estrechamente.
  
  
  "Asina ku contrast nos mira?" Nashonal
  
  
  a mas aleu. Ainda medio.
  
  
  "Tabata riba e isla tin un par di siman, di bo a manda nan. Mi kasá ta origina di mira..."
  
  
  "O, por susto. I di señora Гормсен - bo suegra, bo no ta asina?"
  
  
  "E ta komprendé tur bunita bon". Грейвз avanzó. "Mi ta kere ku ta na abo i bo amigu mihó ku ta bin bek na e rant di steil".
  
  
  "Bo ta bai pa tira riba nos òf si bo ta kere ku bo por abundansia bula?"
  
  
  "Esaki no ta mi no distinshon, señor roderick. Mi a bai hasi daño na e bishitá nort, ma awe riba dia el a libra ta mi di e".
  
  
  "Si mi a sa ku nos kòrá di piská amigunan lo manda, mi por a kambia nan kaminda". Nashonal ta laga esaki добродушную полуулыбку na kara kara, trankil, komo si fuera di para dilanti di klas, yen di impaktante disipelnan.
  
  
  "Sí, bon, mi no ta pensa ku e a manda un alegria. E mi ta bon a pone señor roderick, i mi nada di esei no lubidá. E úniko motibu pa e mi no ta mata, tabata..."
  
  
  "Pasobra mi no tabata masha importante, bo no ta?" Kambio di e bos Натаниэля tabata general, i awor tabata un hite.
  
  
  A akumulá kontesta. Грейвз a aserk'é su kara побагровело inclui di сгущающейся scur. E lanta e esta, pa utilizarlo manera un arte i e maestro di skol hubileo, a hinka bou di dje. E push'окоченевшие di dede na barika, ku otro riba e atraso, pa bloquear e dal un arma esta. Грейвз a hinka pa mitar di bista tin calidad. Nashonal dal un otro biaha pa e mes un lugá, e biaha aki siguiendo di man i kasi lanta un hende ku nan pia, enganchando nan ku dede por bou di su esternón. Грейвз a tuma ta kuminsá na hill, ma ekstremo di boka habri e ta skapa solamente aporta e zonido di ansha di morto.
  
  
  Nashonal tuma e esta di man, permitted ku e hende a kai den e tera. Den su kara a tin un sonrisa met di libra i apesar, ora el a wak grave, корчущегося di doló agonizante - i ta mira muchu largu.
  
  
  E entrada di otro máquina ta habri i di e el a sali un muhé. Por bisa ku tabata un muhé, pasobra e ta e kabei tabata ros di plastico rado. den e restu tabatin mas of menos manera hende, e hòmber ku ta kai na pia di Натаниэля. E tabatin un solo.
  
  
  Ami tambe. Wilhelmina, lugar, nan tabata parti di mi, manera mi man drechi, bok'di su наплечной di e pistol. Mi ta zambullí e Натаниэля, for di un banda, ora ku e muhé manda un grandi i bieu revólver den nos direkshon. Na e bientu i e league mi kasi no a tende di e zonido di spar, ma el a sinti un doló será, ora un bala mi ta e skouder.
  
  
  Muher òf un muhé, mi importa. Un spar mester, hustu di e kurason; e tabata muchu sera pa mi por faya, mi no a implementa na karera.
  
  
  Kai manera un piedra, un revólver a kai den su dedenan, manera un dibertí, di e tabata kansá. Nashonal no ta planta na pia, disparce di esta un banda di grave.
  
  
  "Ta bon, señor... ai... mckee. E ta sa kiko bo tabata ku armanan". Ta abou na kabes di e muher i steipi e kabes. Despues el a kuminsá su solo i ta e pasa pa e faha. "Awor tin un problema".
  
  
  "Mes."
  
  
  Грейвз ainda ta retorcía mi pia, tratado di lanta, sinembargo no por, mi no mas di nan por a papia.
  
  
  "Ta un kastigu ku e вмешал den e di bo kasá", - bisa nashonal. "Òf, pa motibu di ta menos, sango e tabata aki. Ta Sigur, Грейвз?" E ta abou i ta abou di dje.
  
  
  Грейвз sint ku e kabes di karu tabata korupto, e compila.
  
  
  "Ei mi ta kere ku apenas a partidonan su morto". E steipi e kabes ku apesar. "Mi No ta chikitu probablemente despues di diskurso e anochi aki. T'asina ku..." Ta uní ta skouder. "Ta Sinti, Gravey". Cogió e pechu di hende, sin tene e tin clavado e dedenan bou di repchi i einan pusha - mas i mas haltu, fulando di kurason, te ku su man kasi no ta senk den karni. Грейвз tranquilamente ganado, tereno di pia, nashonal kasualidat fiha sin abilidat di resien. Despues di hende ta calmado ref.
  
  
  E skol hubileo, a lanta e limpi di dilanti ku dos man. "Mi No sa, morto, òf no, sinembargo esaki no ta importante. Mi atenshon akompañá na kuminsamentu di desafortunadamente di máquina?"
  
  
  Esaki no tabata e otro convent di aksidente nunka инсценированных, e hasi pa seif den kambio automatic di e bieu Chevy a denunsia di desconecta hasi tur e tin un tiki menos posibel. Tin incluyendo e sende, a hiba e outo na e rant di un cantidad i a hiba un lucha pa bordo. Nashonal no ta warda pa wak kon a dal di e piedra di bòm. Den tur kaso, tabata muchu scur pa wak.
  
  
  Wak na e faro.
  
  
  "Mi No process, - bisa e. "Si ku a skucha un biaha nan no tabata aki. A preokup'ta e kaso den laman, i no ta riba e kantu. Tin ora di bek e bista di señora Гормсен?"
  
  
  Sali na scur ta difísil. e lus di mi bais
  
  
  no ta cua enfrente di mi wil dilanti, i e Натаниэля no ta goberná. Ma e tabata sa na unda e ta bai, i tabata miramentu difikultat pa e isla, mi ta bisa ku un grave.
  
  
  "E tabata piská, лодочником, manera kier laman. Abilidat, prinsipalmente den Монтоке na e punta di jong eiland. Hustu ei". Proveé den robes, unda bo ta, manera mi sa tin un parti di awa, mi tòg e isla di Unidat di contene. "Hasi algun aña kòrá reglanan di dje. Normal di trabou, ku e lo ta tin spyware asunto. Su trabou ku e tabata, implementa pa mantené nan wowo habri. Aki, por ehèmpel, hopi di e sumario; e acceso na atlántiko ku суббазы nobo york i na londres. A kosnan. Grave, abilidat di harte di barkos, i un bon monton di hendenan, ku importante relacion den gobernashon bin mira riba algun dia di sosiegu. Inclui nan a traha e ora buskando riba sesenta i ocho, bo sa. Den tur kaso, nos amigu komun den washington, mi a manda pa Грейвзу, i, ya ku tabata bou di man i un poko siñá di e barku, mi ta pidi... neutraal ". E sonrió den mi ora nos dirigíamos e banda di e otro. "Normalmente no ta aseptá trabou aktual, loke ta sosodé a mi tabatin e oportunidat di utilidat di plaka ku a proponé hawke".
  
  
  "Bo ta kiko ta e historia ku e fábrika di e barku?" - a puntr', esquivando behes di midí for di e piska riba e plenchi krusero.
  
  
  "Ai, sí, lo ta na e forma ku ta traha. Manera bo mester sa, lots di piská di hopi tera, en partikular di rusia, ta traha riba algun miles di nos islanan. Bo ta e privacidad mira economia, i e no ideológica, por ta nan tin un bon kantidat di mensahe entre e distrito barkos, independiente di e nacional òf na e polítika. T'asina ku na gras a fásil pa entregá nan informe di un òf otro us barku. Ma bai biaha tabatin e mensahe urgente i, abou, a duna e señal di e lus directamente na contador, unda faya frena, i e i bo kasá tin deputado di morto ... "
  
  
  "Riba e", mi intermedio. "Por ta, su morto lo por presentá manera un aksidente, ma kiko ta pasa ku e morto? Den e девятимиллиметровая di bala".
  
  
  "Sí, sí. No ta suave. Sinembargo, den e kaso aki desaster di aña na e parti di kosta ta asina безлюдна bo, si e máquina ta bou di awa - i asina mester ta - na mes tempo, ora di aksidente ta misterionan, e no ta sufisiente. kalidatnan di kadaver di e outoridatnan lokal, pa e krimennan ku ta un aksidente. Si ta hasi, bon, pa e nesesidatnan ku nos amigu di washington, bo no ta asina?
  
  
  Mi No a tin ku bisa nada; e humilde maestro di skol, mi por a mata den sanger friu, a ta pa mi dilanti.
  
  
  "Den un kaso - einan nashonal, ora rekomendá e diskurso na e rant largu, gradua diskurso di akumulashon di e edifisionan i models patras di e, - mi ta e arreglé pa refutá grave, mi salario. Esaki tabata fásil. e tin aki tipo di Entidat, konsiderá ku tur e skol di skol - e komunidat di mas òf chikitu midí. Na caba mi ta konvensí di manda un mensahe, e ta un di e barkos di piská ta den nos awanan teritorial - por susto, ta striktamente prohibí. E boto di e warda kosta di para den su banda, i ei a sosodé canada - i inutil - e pisá, miéntras ku mi a sinsero ku tin contado grave den koutiverio. E a sobrebibí, a baha na e haf na otro banda di e isla i a hòrta di motor boto pa bai. Diamars, a topa ku un di e kòrá di rastreo i a entregá di un plaka di e barku, e tabata okupá ta algu otro na un simpel prosesamentu di pisca. Sabiendo, spera ku e traslado di skol nobo na матушку di rusia, ma ta evidente su grupo mas collega di e prestamo. "
  
  
  Nos cercano tin un sèt di обветшалых di e edifisionan banda di e area portada. "Bo Por hasi bai tur e problema?" A puntr'. "Bo No tabata mas fásil implementa arrests na e hende? Òf alimento?"
  
  
  "Bon, bo sa di e persona di e stat di washington, no ta anunsiá nada, loke no ta mester. Awor mi teoria ta ku si nos ta para grave i huzga, ta ku lo burgo esfuerso. Na caba, a solamente un piskadó lokal, realisá un chikitu traha sushi den e banda pa un plaka extra. E tribunal por a hasi e un mártir, i den nos dia tin otro ku ta sufisiente. Na otro banda, si pudiéramos refutá un tribunal di otro. Ademas di a hasi pa ku e tabata tin un agenda dòbel, ku nos ta parse di ta, den ki midí, a hasi, nan lo a ku gast'un monton di tempu i esfuerso den e kòntròl di su otro trabou, pa e asegurado ta ku no ta tur nan ta similar na grave ".
  
  
  Esaki a eksakto manera mi suponía, pa loke mi a nenga na e tema. "Kiko ta pasa ku e?" Tin tratado di progreso ta pa sera, versions di revisión pa hoog di señora Гормсен e sentro komersial i di hür di bista.
  
  
  "Mi No ta preokupá", - bisa nashonal. "Pa nos no a prueba di su partisipashon".
  
  
  "Un hende a bisa Грейвсу ku nos ta riba e isla".
  
  
  "Sí na susto. Sinembargo, den e bispu di
  
  
  e si e no ta necesariamente di замешало. Finalmente, e adicional ku tuma e tarea di hür di bista, bo ta aki desaster aña ta frekuente ".
  
  
  "Bon..."
  
  
  "Mi ta ofresébo bèk na nos boto a bai na e kas aki anochi. No tin konosementu hasi diesdos posicion, bo no ta asina?"
  
  
  
  
  
  
  E di kuater kapitulo.
  
  
  
  
  
  Na e tempu ei, ora ku regreso na mail di atardi, nashonal parse lubidá di un chikitu уродливом e incidente di e isla ta e Auto. E tabata asina trankil i seif, manera semper, ora nan ta drenta den e scur di kas, i ora rápido mi ta pasa den e sala, e mi ta mira ku algu di pret bisti.
  
  
  "Sa, no por biba na genealógiko temor pa e asina", - tin nota di dje. "Den kaso alkontrario, bo ta hasi konosementu tin su bida? Hasi e soledat chikitu traha ku ta hasi, i mas of menos prepará pa e konsekuensia. Asina ta hasi hopi otro personanan den e mundu. Bai solamente image. Señor mckee, manera lo si tur hende ta preokupá pa loke e por a keda skondí patras di e siguiente angulo. Bo Por hasi, pa hende, probablemente, sufisiente naties pa ta kantidat na e residensia? Bo ta pega na mi ta un empleado i e cafe? "
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  Den e transbordo di próximos dia ora nos bordo mi siñansa prinsipalmente catalogo i bieu resort nobo York bot show. E Натаниэля tabata un seif di dokumento, yena di trabou na e proyekto di tur e form imaginable di e tipo di barkos di bela, for di dia di bela riba e oceano тримаранов, ademas di ku e foto i e publica den e periodo di tur e pais. Nos a bishitá di mas di un lugá banda, vision e curacao di barkos, ku tabata pela den awa i e interes di hopi otro. Un par di bes i e lo hiba den Christie's, e restorant ta grandi, e mail di nort, kaminda e trabou i di kuminda tabata luhoso, i kaminda ta mei trompeká ku pèrdè lo por e marino vanderbilt òf preludio sociale ku ta un base di marina di guera. Nashonal konosé tur, i despues di un par di bishitá e ta bunita bon estableci manera un keda na daniel mckee, iets tin pasada di e kosta pabou di e florida. Inclui mi ta akibanda bai kere den mi mes.
  
  
  Un "samen" na e klup náutico no a aki cecilia. E miembronan tabata e persona ku a konosé su barkos. nan no tabata miembro di un cóctel ademas di e kanto, i e úniko johnny e ora mi mira, e ta clavado di muraya pa riba un bar. Nashonal hiba un combersacion patras di e mesa rondó, kasualidat - ku malisia, manera proponé na e área tékniko, kaminda mi a obligá pa inventá algun di e kontestanan. Mi ta kere, ku a pasa, pasobra ningun hende den nan no tabata duda. Den un kaso ora nos nos ta biaha - nashonal a dal e skouder i tabata masha satisfecho ku. Bin di kas, nos ta hopi спотыкались di santu i no sa ken ta nos lèn riba otro.
  
  
  Tempu tabata un anochi, dia mi a lanta un seif dal den porta. Na kabes mi ta graba e kabes - den e klup di born no ta tacaños, sinembargo, mesora mi calidad.
  
  
  "Bo ki ta e?" - ta exigi.
  
  
  "Ick!"
  
  
  "Mi Ta Dan!" Mi ta gruñó ta kontesta.
  
  
  "Sí, sí", - bisa nashonal. "Ma bo mester baha na pia i more e lugá".
  
  
  "Awor?" Mi ta buskami, na kla ku ainda ta mi a pa sobrebibi.
  
  
  "Bo ta urgente. Bo tin ku tuma un meta di Тампу, i nos apenas tin tempu pa yega na e aeropuerto".
  
  
  "Tambe?"
  
  
  "Mi No sa por hasi. David so na san, i esaki ta e hefe prioridat. I awor bisti. Date lihé!"
  
  
  "Tema", proponé pa nenga e igma. Esaki ta bira un di e otro esposo di traha ku mi a realisa riba internet. I si e obra tabata den gresia, mi no sa eksakto a yega na su.
  
  
  
  
  
  
  E di sinku kapitulo.
  
  
  
  
  
  E kontakto a simpel; tin un mensahe pa daniel mckee na e aeropuerto di skol tambe, unda ta informá, ku ta mi nòmber ta hasi un reserva un model banda. Mi ta mi skirbí i a kaba rápido feita - no posibilidat pa mi pa mi a kas di Натаниэля, ora den porta legalmente supla.
  
  
  Mi duda wak su falis, den kombatimentu spesial ku ta keda elimina. Sinembargo no ta pensa ku ta atendé ku simplifiká lugar, no ta awor. Te na unda mi sa, no por a hasi buska mi, mi no tabata tin e mesun. Awor mi no. Sinembargo, mi ku kuido habri porta i a wak para ei Хока, sinti un stranhero sinti.
  
  
  Bai sin bisa ni un palabra di saludá, a sinta na un di e para di nos kama i mi ta mira. Mi ta supla un gota di un pida palu, desplegó un asiento den presensia di mesa, stimula un palu i ta sinta den e di kara di dje.
  
  
  "E sala a sosodé revista", bisa hawke. "Un di nos smetnan elektróniko pasa mira bon nochi, i for di e tempu ei ta bou di servisio.
  
  
  Mi outomatikamente wak di muraya patras di dje. den e actividad, ta pa mayoria di nan model contenido di gas i inclui un hende di edat avansá sin audífono por tende tur loke e care e blue abou.
  
  
  "Mi No process, - bisa e bieu. "Nos a keda den e di dos parti; ningun hende lo skucha loke ku nos ta papia".
  
  
  E mi ta satisfecho. Mi no a duda di e kapasidat di e Hefe di pensamentu di tur detaye.
  
  
  "Зенополис ta hasi su mes", bisa sin mas deklarashon primaria. "E fecha eksakto ainda no ta asina, ma ta den transkurso di e siman. E ta krusa frontera huntu ku albania i a keda trasladá pa e isla di corfú. Di tempu i e lugá ta kontra e diferente na e momento".
  
  
  Sent ku e kabes, despues frunció e ceño. "Ta mi contact ku e?"
  
  
  "Kla pa su ruman muhe".
  
  
  Hawke bisa e ta asina seku den un prinsipio no a konta. "Manera tabata di nobo?"
  
  
  "Su ruman muhe. Su nomber ta un sistema i e di úniko yegá ta biba. Den e actividad ta traha studiante di enfermeria di atenas, ma e accijns na e kosta west. Ta rekohé i ... mi no mester drenta den details ".
  
  
  Ma di tur forma ta traha. Sistema, manera e tin salario, a bira un poderoso aña, e no a mira di aleu di e ta skapa ta diesinku aña. Ma aleu, riba palabranan di Hawke, kier su ruman muhe tabata presente pa nos reunion i a sera sospecho, i despues di e negosiashon ku nos hendenan insistí na captain di sistema den operashon. A bisa ku e úniko den kende e por konfiansa i nos Хоуком kòrda ku e bon praktiká manera un amortiguador entre otro i ta un posibel traishon pa e gobernashon griego.
  
  
  "Mi No ta bai fungi, si mi sa loke nan ta hasi, - rekonosé hawke -, ma ta na nos esaki ta bai huntu ku e, pa asina, riba midí di mei".
  
  
  Mi traha parse relevante simpel: mi a bo bula bai atenas, hür un outo i pasa algun dia, mirando e barkos di atelier ta largu di kosta. Den Пиргосе mi tabatin e mucha ("manera a bisa, bunita atraktivo", sera mi ta hawke) i, abou, a hür un vuelo pa un kortiku traves riba e isla di corfú. Ei, na e isla, e ta ariba albania, ku ta gresia, huntu remplasá den kontakto ku aleu Зенополисом.
  
  
  "Nos ta den kontakto ku e for ku nos ta den e delaster biaha ku a papia ku bo", explicó hawke. "Mi No ta te creacion, manera e ta cai, i awor ta spesifiko, ku tin krítiko di informashon pa e por manda nos. Un biaha, un biaha no, ma bo tin ku hasi tur posibel pa legal, manera tabata revista, por ta nan mester super ku e ta bisa bèrdat te ku no ta arends di alkontrario ".
  
  
  "Ainda mi ta bisa, bo por hasi no apesar di tanto na boto? Esaki bela di negoshi por tarda un par di dia".
  
  
  E bieu steipi e kabes. "Bo ta di vital interes pa bo no ta asina ku no ta permit atraé di atenshon di bo of na Зенополису. E nos sigur ku su aunke ta pasa desapercibido pa un mínimo di vários dia el inzicht den e nos esfuerso na defendé su interes mester ta kompletamente imperceptible. lastra e elemento di tempo, mi no tin explicado kompletamente. den un kaso, mester respetá su plan na e momento. No, Nick, bo отвезете di арендованную un vuelo di e laman ku e konseho pa paso. Bo no ta bai hasi nada pa atraé e atenshon pa e outoridatnan di gresia òf un otro pais, mientras Зенополис no ta pertenesé na e siguridat di nos. Den un kaso - bisa ku un lihé sonrisa -, si e kaso ta yega na pisá di awa, no barku di mayor, mi por risibí, no por a bit riba e barkos i di avion, ku e diferente gobiernu lo manda pa used ".
  
  
  Den un kaso, e ta konvensí. Proponé ku ta ta tur kos, ma hawke ta prepará pa mi otro chikitu soria.
  
  
  "Entre otro kosnan", a bisa e, tira un vista mi pisin den aire falis na estranheria ademas di muraya. "Bo ta aki trabou, bo no tin armanan di kandela. Òf kualke otro algu ku nan por ta инкриминирующим, si bo plan i kuestion".
  
  
  "Nada?" - ta exigi.
  
  
  "Mi ta kere ku bo por uza bo kuchú, sinembargo no ta riba e baliña e atraso, ku e ta aterisando. Manera vigente, bo mester tin un tipo di e blachi, maske difisil ta por topa na bordo di e mayoria di e barkos. caba, sinembargo, e por mester ".
  
  
  "Bo ta kere asina?"
  
  
  "Mes. Ta mira, Nick, mester konsiderá e posibilidat pa henter e tarea ta un sorto di trampa, устроенная di otro parti. Manera bo sa, nos ta di un periodo final fini educacion ku e uso i e chines. Pa hasi, nan ei ta un sorto di morto skondí den nos ministerionan ta kontra di e tera i su satellite. Si bo tiramentu na un momento di tradicion di corfú na turno, e Зенополис funciona pa nan ophetivo, pa saka nos un malu lus, supongamos, e ora ei bo ta na asegurado di e... a bai pèrdí den laman ".
  
  
  Mi No ta asombrá; Mi no ta duna e evaluashon di e "Киллмастер", pasobra mi ta street di pensamentu kleur e kuchú riba agenda enemigu, inkluso si e tabata tin un hòmber ku tabata un amigu.
  
  
  
  "Bon", a bisa, para pa yega na tas. Mi a saka e "lugar" i ta e entregá Хоуку. "Kuida di dje, e bon mi ta sirbi".
  
  
  "Ora bolbe, mester ta kla", el a bisa, mientras kuido di arma di e kartera.
  
  
  Mi ta sinta di nobo. "Pa otro."
  
  
  Hawke a lanta косматую ceja, mirándome.
  
  
  "Bo ta hasi diablos ta hasi den tambe?"
  
  
  "Na susto. Pará na punto pa splika e. Bo ta aki di dos dia i familiar ku e diferente hafnan pa iets i яхтенными adorno". For di e kartera un riba chikitu i a pone den e kama banda di dje. "Esaki ta un lista di nan adorno ku resientemente a laga nan aktividat; e ta traha riba tur e tres di nan, i awor ta un pais, tratado di habri su mes kos. Kisas nos ta muchu kuido, sinembargo, si un hende a informá, kende a traha, por duna informashon ku no ta fásil di compra. Bo ta aktua, no ta nesesario. esaki operashon tarda algun dia. Ma lo burgo permití aksidente di e reunion. "
  
  
  "E personanan ku a okupá largu, bunita parse di tur e mundu", kontestá. Nashonal roderick mi ta convent di e.
  
  
  "Ta bèrdat. Vind na e kosta di gresia, bo probablemente topa ku otro estadounidenses ku konosé e tereno. Mihó ta simia, e tartamudeo i verdere asina?"
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  Mi ta mi a bisa hawke, realisa kada or di lus i hopi despues di anochi, ambulans pa пристаням, e sentro komersial salanan i верфям manera desempleo deporte pasada. Durante di su biaha prensa e nòmbernan di grants i vendedores, na e komandantenan di hafnan i di mucha, ku ta atendé den e gasolin ta e diferente models. Por ta tur e details no sufisiente, sinembargo, si un americano, por ehèmpel, na pero lo kuminsá na kòrda mi чокнутого bieu persona, ku ta goberná riba e atelier banda di Leraar, mi tabata kla a bisa bo historia di dje.
  
  
  Na final di e di dos dia mi guia kla pa e península di florida, na miami, unda mi ta sinta den e avion ku a mi ta madrid na e mainta tempran na e siguiente dia. Ei tabatin un meta di conexion di atenas, i no ta skuritu, ora armin e buraku di e duna - e no ta kontentu обоюдоострому kuchú ku tabatin e equipaje, ora ta anterior mi supuesto aktua, - i a sali. haña un taxi. E anochi tabatin e spesial di oro ku, mi ta kere, e por haya solamente den gresia i lanta; e ta un manera si e shelu cultura i abundansia tur e exóticos speserei di oleifi i di e palu, stranhero ku ta kima di karbon i e lamchi hasá di portillo i, abou, regresa un chikitu, pa nan no приедались. Ta un sorto di still perfume, ku no por karga na ningun muhé, ma atenas ta hasi ku estilo i relevante.
  
  
  Despues mi ta mi skirbí e "hilton", periodo tur pa tras for di e sistema estadounidense di aire conditions. Bo ta aktua, ora a habri e television den di kuater, tin Gunsmoke. Esaki ta e cua ta e sivilisadó pabou.
  
  
  Riba e dia siguiente mi ta побаловал sí un rápido bishitá na e stat. Arte, ma mi viajaba largu, ku e stat di pas, empresanan ku tabatin неутешительное forma huntu. Unda nan a bai, ta den tur kaminda tin america di superposición; Kariño komersial di lomba papia ingles i e seguro pa bo sa di su ruman homber den kroon, maske bo no por wak e otro ta Toca-Turno den kualke kaya, semper tin e session di e no ta ta leu.
  
  
  Asina mi cinco. Ami tambe tabata rabiá. E tarea aki mi ta haña muchu simpel, bai atendé ku release, manera campeón di supercopa, preparashon pa kibra all-streanan di universal. E wega semper mester duna plaser den e profesional, i esaki ta nifiká ku e mester tin spesial kuido pa no a konsiderá bo despresiá. Mi problema no tabata eksakto e mes, ma di bida caribiana, ku a nan biba di próximos dia sasoná ku un topa ku e ta spera, un atraktivo mucha, lihé por hasi mi ta un floho na kabes, si no ta un catalogo. .
  
  
  Ademas, aden un menos na Вильгельмине. Bo ta aki mesora mi no sa cuanto. den basta tempu a ku averigua.
  
  
  Alquilé un Volkswagen un agensia lokal di Hart i kuminsá su bahada яхтенным e pasada. E pero a mi promé logica di para, i a pasa un dia, pasado riba e докам di esaki animal stat portada. Wega di hende di negoshi-trata, mi ta hasi pregunta, a hasi akto di presensia, e estudio di e proyekto i e completo ku e prueba di mi, mi ta seif, nashonal lo playa. Ningun hende ku un hende a reuní, no duana mi kubrimentu; tabata Дэниелом mckee, di accijns, den e parti di lus, ku algun yama un paraiso pa e hendenan na laman. Ta straño a mi tabata den e parti di mundu, solamente un biaha, esaki tabata e plantashon pa e hendenan den laman, sinembargo no di e konosemento di ku awor e ta komprendé. Pa splika ta ken mi
  
  
  na inscribi na e ehérsito di estudio uní diesinku aña pasá, tabata muchu duru. Implementa pa bisa ku e tabata parti di mi perfeccionamiento profeshonal AX a inclui e ehérsito por kibra algun di e regla, ora e ta oportuno. E úniko biaha mi tabata den e informe durante e tempu aki, mi a asistí na e skol di inteligensia di for Холаберд ta valido. Esaki ta prinsipalmente na e marka di certificacion, ta promé ku ta nos a siña, ta e di imprimi, desde e agenda a tin ku yena tur e informa, i mi tabatin inofensivas tiras di dos teniet. Mas biaha, ora a mentá e west di alemania, kualke hefenan, e kiko require sa mi inskripshon, a risibí e notisia for di e ta mas grandi. Asina ei goberná CIC, i mi sa un òf dos капралов, ta traha for di paisnan ku si puntrami, e tabatin e inskripshon di komandante.
  
  
  E pago no tabata nada ku te ku ta konosé di aleu Зенополисом, i ku e tarea ku tin realisa huntu. Den resúmen, nos ehérsito pèrsiguí un grupo di concesionarios di heroina, nan man. e material na alemania i ta bende nan nos ehérsito. Nada di esei, manera ta vota riba e último añanan, ma ei ainda na serio. E tin partinan ku un yen di sòldánan a procedures, i bo a risibí di para di e griego di e hendenan den laman, a conexion di turquía. E párafo di kambio di nos, e isla mas grandi di e islanan cícladas.
  
  
  Un di e sòldánan, e hoben urgente, a sinta na un di e commodo traha, e seña kada sòldá; tin piloto un chikitu motor avion nan a hiba e tips, e representantenan di e haltu direkshon i na sivil, ta un lugá solo den e manera e islanan griego i e líbano. A difísil bek na many di blanku, pa sinta riba e chikitu aeropuerto di nos i ta suomi di karga di tera blanku. Mi No a no reglamentu duana, i vários di mescos su het ta kompartí e tarea; ta hiba e droga i saka pa hoben negoshante.
  
  
  Mi no a tuma parti na classification. esaki a fásilmente di trabou di miembronan di e CIC, ora a keda kla ku e involukrá griego militar, ta hasi un poko desanimá pa polis mitar. Striktamente papia, no ta ta mes a traha na e CIC. e mishon di Kaha ta konsistí di velosidat kualke deskubrí di tene e ehérsito, ma ta un bunita ekstremo interprint. Den un kaso, mi ta pone man traha riba e obtencion di traficantes di droga pafó di trabou i pa ningun hende den kualke di involukrá руковидителей no a lanta den e largu boroto. Òf a tende papia di esaki, si por tende.
  
  
  Esaki tabata e ofisina di trabou; Mi ta duna kantidat di esaki, mi instrukshon tin jesus. Ora konosé di aleu Зенополиса di very, tur loke ku a hasi e ta wak den e, pa komprondé ku e ta un bon hende ku e fin di traha huntu. Aleu tabata un hende-baka, un poko mas ariba di mi, di seis pia i ta un pulgada, i e hanchura korespondiente. E ora ei e a sirbi na maria di exploring di bo pais, sinembargo riba un lugá scur nivel trese e mira komo un persona di e pelíkula di humphrey Богарта: kabei pretu i bode, e violento bista, e ko'mei primi bo ta di muraya i laga pasa e reto. te ku diferente lo libertat.
  
  
  "Bo arte", bisa ora nos ta rekonosé den e sperá di cafetería. Den e tocadiscos jugó un disko di sinta, i перекормленная kantante di baila di barika tratado di meter ku e músika.
  
  
  Mi ta rekonosé ku tabata na nan i ku durante Di e dianan ainda por uza bo nòmber.
  
  
  "Ta fásil." Di ingles tabata bon, ma e no pèrdí e palabranan di regalo. "Dos buki di nos hende komun dos buki di e estadounidenses na e aeropuerto. Nos bo consumo di nan".
  
  
  "Bo ta sa ora mester di avion estadounidense?"
  
  
  "Tin un lugá ku bisti na e pareha di almohadilla. Muebla nos, di chosa козопаса; e tabata na e kapital, e nesesidat". Aleu a tira hari, mustrando un gran kiebra djente dilanti. "Un problema ku e stoma, algu ta di awa potabel. E bieu, ma ta recuerda".
  
  
  "Bo ta bai kuantu tempu laga nos a spera?"
  
  
  Aleu e uní su nos skouder. "Tabata no ta yega. Bo tin lihé?"
  
  
  Nos a tuma e bieu гремящую un boto ku ta parse, ta hospedá den tur e islanan di cícladas, no por papia di kreit, pa nos a yega na nos. Konflikto ku ta ta trata, i despues di december no nos hablábamos. Mi ta mi skirbí e konosemento di e ta opservá un hotèl di e stat portada i, abou, jugó un excéntrico estadounidense mi kier a bai di excursión den e serunan, e recurso, mi ta kere ku awe riba dia di hips, relato di tur e mundu ku nan muchila.
  
  
  Mi ta registro di aleu den e chosa козопаса ku bisti na pisas. Fundamentu, tabatin un baki gusta, sinembargo no ta efektua hungando na karta, i e ta un manera log suma un piedranan kantidat di tera ademas di ku armanan nan mester. Ta spera, bo a sigui mas di dos dia i a tin un bon, sinembargo, si bo a pleita agudo ta пинокл di placa, mi ainda tabata mester alexsh Зенополису kasi tur loke mi a gana for di e tempu ei.
  
  
  Entregamentu di e tereno ta largu, muchu vaye abou di nos, e a contenido na alemania pa e
  
  
  den temporada di guera, i eskudo di mas of menos bon kondishon, pa medio di e kultura di karné i kabritu. Na otro punta di nos a contenido. den e rant tabata grandi natural di kueba, e entrada ku nos por wak bon.
  
  
  "E pilotonan ta inclui", explicó aleu. "Nos hendenan, e defensor di nos islanan". Skupi na e piso di tera di buraché. "Nos, di griego, e mester a kumpli tantu riba e islanan, mira den kualke mapa, Nick. I pensa ku esaki ta malu, manera aki, ta kontaminá bo profeshon..." a bolbe i skupi.
  
  
  Mi ta duna kantidat di aleu tabata un delito. E ta molestia; asina mes mi ta preferá traha ku циниками, komo ku nan ta muchu mas file.
  
  
  Di e anochi tabata di mas difísil, pasobra mi no ta hasi uzo di utilidat e lus. Aleu i ami tambe un poko papia. Bai biaha a sali riba kaya pa admira e blek kambia di e mundu bou di deslumbrante lus di luna. I aki a riba e tres anochi a wak e figuranan ku ta move riba e final di e kaminda, e altura di e rant di un cantidad, manera e limita, e lansa e boka di vereist.
  
  
  Mi ta registro di skol nobo na buraché i ta lanta for di aleu. "Ta mira", - uur. "Bo chikitu, ta kasi seif".
  
  
  Aleu evitando di man i rodó bou di e dekel. "Bon bon mucha". A pa dies aña mas grandi ku mi. "Spera, manera nos. Di avion estadounidense no aparece riba e habri. Di anochi aki no por tera".
  
  
  Mi no por hura, sinembargo, mi ta kere ku aleu ranka, asina ta bisa su delaster palabra.
  
  
  Por ta, mi ta mi drumiendo mitar or e restu di e anochi, mi sa ku e soño pa habri ta move riba e chosa, ku impaciencia e ta spera di nan e solo ta kla pa elimina nos. E luna no tempu pasá nan a bai, i mi kasi no por wak e bòm di vaye.
  
  
  "Rekomendá awor". Trankil bos di aleu e ketu riba e chosa tabata impreshonante ku kasi mi ta reskatá di kueru. "Mitar or pa e lus di dia". A na pia, mirando duru pretu i chaqueta di kueru, losilla den e tabata yen di municipios. Bou di e tabatin un solo Colt liber 45, ma mas ku nada, warda na un rifle M-1, ku a wòrdu manda den skouder.
  
  
  Ami tambe tabata aki. Tambe a elimina, lugar, ku resientemente a haña na alemania i ku, den un konosementu, e tabata parti di mi.
  
  
  Tin kuido ta move riba e hanchura di bruce e rant di vaye, siguiendo na luna por riba e entrada di kueba. Nos tomábamos ta kompletamente leu for di e minimal, pa ningun hende di e bòm no por a menos, inkluso si a lus i puru di konosementu i e instituo di aleu te konseheronan unda yalurs.
  
  
  "Mi a mira", a uur, válido di e rant di e.
  
  
  Tin chikitu di tereno regular, parse di e blachi, i por ultimo a mira e borchi bòm. Nos un haltura di algun sesenta pia i ta mi por wak, e kaminda ei a.
  
  
  "Manera nos...?" Empe, ma aleu a aplikando e dede na e lepnan i nan djentenan tin bild korektamente riba e scur.
  
  
  Di un di nan hopi losilla saka un rosa di nulo di liña. Un caba tabata mara na grenada, i a pone un par di otronan di e suela, banda di su.
  
  
  "E avion ta hui ei", bisa válido na man drechi di nos na preto bashí pa e rant di kunuku. "E úniko kaminda. Ora ku e baha, e mester вырулить riba e punta caba i meskla, sí? Ta asina ku ora bo ta dispone di tera... , nan no por bai".
  
  
  Kuminsá ta netamente riba abou di yegada liña di roa muraya un cantidad, te ku fin ku granatapel no a apenas por riba e entrada di kueba. Despues hasi un pais, пошевелив ku e dedenan-salchichas, hasiendo calcula mental i atrobe a gana. E a hasi отметину di nilón i enjabonó ku un kuchú. "Bo ta bèrdat" - anunsiá e i a tuma e restu di e liña di piská, pa agregá na bo chikitu servisio di poko pia riba un distansia di minimal.
  
  
  "Bo ta bai awor hasi?" A puntr'. Ningun hende a bisa nos ken ta e responsabel di e tarea, ma aleu, ta bo sa kiko bo tabata hasi, i mi a keda kla pa siña.
  
  
  "Ta un kos malu pa e diskurso, ma mi abou". Ta pone antes guess, lor'e sekshon fiha e liña di e spleit a kita e trampa kla skouder. "Awor regresá na e punta di mas leu e kunuku. Un sentro, ku ta biba den e kabritu, lo baha na abou. Ora bo ta tende, manera den kueba ta kibra grenada, lo baho na abou i убеждаешь e chikitu di e avion, ku no tin unda bo ta bai. Contenido?"
  
  
  Asina ta pensa. Accedí i kore di bèk den bon direkshon na ku nos a yega. Haña e sentro di e a papia aleu, no tabata difísil, ounke, bonbiní shinishi di lus di falsu habri, mi ta duel di kabritu. Contando su M-l, mi ta timbé di e rant di baranka i warda.
  
  
  Promé a gusta un genealógiko zumbi ta un bula, i ta bringa ku e prueba di dal, ora ta duna kuenta ku e tin adormecido. Mi mes wowo ta habri buskamentu i ta wak e pida orañe halto solo ku ta lanta un kategoria laman.
  
  
  Pa medio di полудиска ta mira scur di mata, e sigui duru riba midí, ta dirigí directamente na unda mi tabata. Sintí gusta sinta rápido riba e stoma, a keda para na e lugá, ora motor avion paresé den kunuku di vishon, direkshon na e entrada di embargo e otro punta di kunuku.
  
  
  Wak di largura di e rant di un cantidad di un banda di e lugá di unda mi a bandoná aleu. No por a mira bon, te ora ku e wilnan di avion no a mishi di yerba, sinembargo despues a wak kon e ilumina figura a lanta i ta largu yegada di strepi blanku. E bula pa e aire, rápido kai bou di разбивающимся karga akoplá nan caba, i, por último, e estilo di e habrí di kueba.
  
  
  A sigui un largu pais, muchu largu i empe di pensamentu. Kuater segundo ta chikitu, sinembargo riba un dia mi ta pidi instruktor saka e pasado di granatapel, i despues ku negligensia laga di mi. Mi a saka su puru i span na kla for di un parto di hormigón e entregamentu di e pos, komo si mi tabata e mediador un dòbel wega. Despues di aki, tin varios dia malu kodo - granatapel pasado, no lubidá -, loke ta mas mi ta molestia хихикающий yiu di para, ku tur e tin bintinan, i caribe e mihó manera di mata aki yiu di puta. Fundamentu pa e i, probablemente, pa mi, despues di e dia ei mi no no ta mira.
  
  
  E entrada di kueba explotó asombroso fuerte explosión, grandi ku ta kore di huma i awaseru di ruina tin berdad e borchi bèrdè. Pa por more di lugá, mi a gusta aleu e precipitó pa e rant di baranka, a dal riba e cliente di baranka, i rápido baha den e tera.
  
  
  Mi карабкалась na un sentro escudo, e fuera di bo matanan, i den kareda kai riba e bòm di vaye. Boto avion estadounidense droga huntu ku e planta na mi ku e ronkamentu den e more, sinembargo, den e momento mi no tabata motibu pa a nota; un explosión tras di nan sierto tin tur su atenshon.
  
  
  Ora di avion mas lihé, mi ta precipitó aden, un chikitu sker di muraya un cantidad, warda di inisio di e ocasión i, abou, a bai i a produsí un par di rápido disparce korektamente riba e nanishi di avion. Mi a studia, blek di karu na kla publica i, abou, un rápido moveshon. E entrada laboral di kuminsamentu di habri, ora ku e pasahero einan nan bèk, no yena di motor pa despegue.
  
  
  A pidi un di mi no tira riba un avion, si nos por yuda, despues di tur e tereno di gobernashon di estudio uní. Por ta asina, mi merkado na su turno, pafó di inskudriñabel di probablemente brando e laboral di e entrada. Desvelo di explosión di dos pia kasi mi ta dal ku nan pia, mirando tera i na e momento ослепив. Ora ta nobo por wak, e avion rápido ta laba di mi, mi skouder tabata M-1, kla pa tira den kaso caba, ora aleu a sali for di e ruina di kueba, hustu den e trayekto di bo bula di avion.
  
  
  Den e tempran lus di e ta mira komo un chikitu seru, enfrente di pretu ku man na haltu, ta manera un bieu ta wòrdu uzá, tratado di kontené e furia di diosnan. Ora di avion a basha den e, parse ku e comision tabata invitado, sinembargo, den último momento tabata tin david na un banda di e заглушив more i заклинив di frena. Aleu a trese bou di un meskla e torneo откатываясь di e wilnan.
  
  
  Mi tabata kore riba e tereno na e griego i e avion i a wak manera un solo a bula di e laboral di entrada pa e a hasi aleu. Mi ta lagabo, ta pone di rudia i lanta su M-l, ora di avion ta keda para na e behes na tera na e rant di un cantidad. E hòmber a saka e kabes i dirigí di solo den mi par.
  
  
  Tabata un chikitu meta, i e avion ainda ta move despues di un buska giro i grandi para, sinembargo no a tempu pa nota sosodé. Mi a hasi un tiro, despues otro. E hòmber na e bashí di e entrada, mi ta wak, i inclui aki distansia por wak e expresion di yen soria den su kara, ora di sanger kònòpi di su garganta. El a dirigí e pista di mi ademas, ma di e mester ta, a bira un pisá, manera e yunque. Di Su man a kai, e pista a kai den su man, i e ta derrumbó lantamentu na kla for di e entrada riba suela.
  
  
  Aleu a yega na un hende, e ora e ta trese den e asina. Ta tende haltu un grita sofoká i, abou, cultural rica, despues di algun segundo, e otro persona a bula i aterrizó boka mas abou den e каменистую di tera. Aleu tabata para tras di e e bashí di e entrada, stablesé di девятифунтовый M-l ta fásil gusta e arte politie. E ora ei e lo hasi adrès, ma mi ta mi a lanta no i e tabata na avion.
  
  
  "Bon tiro", bisa. "Ta un maldishoná adrès kasi mata e pasahero".
  
  
  "Bo ta hasi bo kier bisa?" Dos tin nota kon ta retorcía riba tera di hende, e ta di e mi ta span, no ta move.
  
  
  "O Ja! Di bala pasa na kla di garganta i a hinka un avion, порезает e pasahero pa e orea i ta kibra e publica. Ta un pober".
  
  
  "Page. Tin otro dos?"
  
  
  "Mi no ta mira ningun hende. Mi ta kere ku bo di dos tiro a yega na dje na pechu. Den un kaso, no a pasa un parti di parti".
  
  
  "Òf mei
  
  
  ta kompletamente pèrdí. "
  
  
  Aleu steipi e kabes. "Mi No, mi no промазал, Nick carter. I mi no ta lubidá no, ta komprendé?" Wak e pasahero, a tuma sinta. "Bo kier ta e mucha homber tabata biba?"
  
  
  "Si no ta ta heridá, mi ta kere ku ta por utilidat den e sede". Mi ta abou, agarró homber. Den e tabata e forma di erko ku сержантскими ta inicia, i mi sa ku su kara asina bon gusta su mes despues di kontrolá su kaso. "Рэган" - gruñó mi. "Si ta biba òf muri aki? Ta boso skohementu".
  
  
  "Чизус, sí!" Mi ta kòrda ku e no tabata mas ku un mucha, i e aparensia di mas chikitu ku su potrèt. Wak di aleu i straño den e steipi e kabes. "Psicópata!" murmurá e. "E tipo ta loko".
  
  
  Aleu ta hari bai baha den su banda di rudia, boka di cañón di su rifle ta mishi di kara di mucha urgente. "Mucha kla", bisa. "Sa si ta dal mi, di avion ta kibra, mescos mi. I ta volarás abou". Hasi un elokuente gesto ku e man, wak ariba e skouder di e rant di un cantidad. "I asina bo quedas di biba i? Un bon mucha". Dal di lomba, despues agarró pa e skouder bai lanta e urgente nan pia.
  
  
  "Bo ta hasi tin di kueba?" A puntr'.
  
  
  "Tur morto". A duna algun almeida di прикладу rifle. "Despues ku bo bai, usa otro granatapel di man na santísimo di kueba. Hasi un bunita tuma. Bo ta hasi esaki e?" Push'un morto ku dede di kana.
  
  
  "Mi No. Mihó mi ta silensio ku e. Sinembargo, ta bai pa bai pa mira?"
  
  
  "E ta parti di mi pais, di Nick carter. No proces pa mi, bo en? Awor mi ta yuda den insular na e mucha, pa nan no a trese problema pa e meta".
  
  
  Nos a dicidi laga sosodé konsulado Рэгана mesora patras di asiento di pasahero, pa mi por sigui. E kurpa ta un di e hende di aleu повисло patras, komo si e ta karga. Pa mi a drenta, e порылся na losilla i saka un par di chikitu paquetes.
  
  
  "Tuma dos; uses, e americano, bo tin mester di un prueba. Nos no sa nada di kontrabanda di droga i e?" E mi ta dal por di lomba. "Un biaha found, Nick carter. Si ta asina bon pasahero manera diskurso, no tin problema i e?"
  
  
  E delaster ku mi a mira di dje, ta algu ku ta lastra di kuminsamentu di kueba ku un rifle, kasualidat, bordo ariba e skouder. e ta mira komo e as ku regreso di kas despues di un exitoso biahe. E no a diskutí e man ora mi voodoo.
  
  
  
  
  
  
  Kapitulo seis
  
  
  
  
  
  Ora di anochi ta kai den e kosta di gresia, i di e konosementu. Mi a topa hopi banda di e models, recomenda mi ta kapitan harte di boto, ku nan a papia ariba. Proponé ku a mustra e kabes di atardi, sinembargo, mi a nenga aki ampliamente, riba midí di mei. Mi ainda e confiansa den e trabou, ku ainda no a kuminsá, i e no kier a ningun tipo di amistat direccion.
  
  
  Mi tabata biba limpi i ordená. No tin televishon, por ta nan a legalmente gradesido. Tabata un dia largu, i e no ta kustumber na e dilanti luz di solo, bo por mata di energia di hende ta pa e e ta nota. Riba e dia a bai den pyrgos, pa topa ku e mucha, i a guitara more di lugá.
  
  
  Mi пообедал un chikitu bira banda di lugánan di interes. Ademas tabata e grupo di estadounidenses, i ta un di e muhénan den e kantidat a sigui na mi. E tabata un bon idea kompleto, ta un konosementu, ronda, komo si e kada or di lus tokante di kueru i laga di e kandela pa hopi tempu. Awor mi a hasi kaso piso den e, e studia e krusero e guia, ku a reuní den e ofisina di turismo ta atenas.
  
  
  Muher no ta keda sin atenshon. Na e pablo e wowo a gusta e ta lanta i empleado den e di palu zuecos di tacón haltu, ku ta karga e muhénan. E para dilanti ku mi na mesa, mirando i e ceño, komo si lo tabata stranhero instantie, ku nan a topa den mondi.
  
  
  "Mi a mi a yuda?" - puntra cortésmente mi. Mi no a lanta.
  
  
  E встряхнула nan залитыми di solo di maron kabei. "Mi No sa." E обвиняюще ткнула den mi ku dede. "Alvast. Tres, kuater aña atras. Bo ta otro di sue-alle, bo no ta asina?"
  
  
  Ta contado, tratado di skol no ta mustra esaki. "Mi ta teme ku bo ta kere di otro hende".
  
  
  E frunció e ceño ainda mas. "Bo ta hura nan no lubidá pa ningun hende. I, sigur, mi no ta gusta di". Sonrisa rápido, pa e mi ta aprecia. "Ban, awor. E Nomber Di E... Ick? Sí. Esaki ta, dunami un into. mi a inventá e delaster".
  
  
  "Ta sinti, mi ta yama daniel mckee".
  
  
  E ponimayushche sint ku e kabes. "Kla. I mi jackie oasis. Na bo? Bai mira ku bo kasá òf algu na e estilo?"
  
  
  "Mi No, ma..."
  
  
  "Bo ta pret, nos tabata awe ku e sue-allen. Den su date?" Ora e tabata bisa, ta mira muher di aksènt
  
  
  ta hasi kada biaha mas di sùit. Mi No ta straño; un pensamentu riba e sue-alle tabata sufisiente pa pone mi den boka di e tutela di mainshi.
  
  
  "Mi remente no ..."
  
  
  E einan, komo si no a tende di mi. "Bo sa ku despues di tempu, i por último, abvo e diborsio, sinembargo, mi ta kere ku bo sa di esaki, komo ku boso i sue-alle tabata asina amigunan. Na susto, ta kasa atrobe, ma di bieu griego esposo kasi no ta sigui ku e dianan aki. Mi ta kere, sue-alle ta masha contento pa skucha loke ta den e paisnan ".
  
  
  Ta sintí ku awor mi ta mira e demas, no solamente e restu di e mes болтливой di e muher, ma i e hendenan na vários hendenan di e mesa. Mi ta pone ta kana. "Come, señora, mi daniel mckee". Mi a saka e tarea di e kartera. "Bo ta aktua, mi ta яхтенным e pasada. Por ta, di amigu di sue-alle ta interesante papia ku mi. Eksakto unda nan boto?"
  
  
  E wak despresiá bai trata blanku. Despues wak e karu, bo wowonan no ta entrada. Finalmente e steipi e kabes i ta leu un pareu. "Mi mei hura ku bo ta e Ick di Un hende. Solamente e sue-alle ei e lo topa ku un senador di barkos. Inclui e fin di siman".
  
  
  "Bon..." mi ta Mi problema i, por último, debolbé e tarea pa bishitá nan kartera.
  
  
  Muher погрозила ku mi ku dede. "Sinembargo, por ta, no ta loke ku a bisa, bo ta bèrdat? Konmemorashon e Nick, e tabata astuto, no tabata tin ningun hende e tempu ei. Tómese su tempu, señor deporte pasada; sue-alle bisa ku por ta mira mas lat. Tempu ei nos a sa di konosementu investigashon, i? "E ta desviá di bin di ofisina.
  
  
  Mi kier a bai rápido pa mira, ma el a bira un caba ta un kuminda pa no miembro atenshon na mira di otro hende hòmber i hende muhé ta di mes. Tabata restorá grupo, prinsipalmente, di trinta aña di e kuarenta, manera mi a huzga, ku awor ta sali kasi den kualke lugá turístiko na mundu. Pa personanan ku ta nacional amigunan ku un manera sue-alle Бейлор, òf ta ku ta riba su nòmber di nos dia i e asegurado ta ku tur su amigunan a sa.
  
  
  Ma e anochi aki no por pensa riba e sue-alle òf su приятелях, por ta asina, mi ta bok'riba bo kabes, asina sali di e tabata despues di soria i кивка e muhé na e fiesta. Sintí di evalua e bista riba su lomba, ora a sali na di puru aire di anochi.
  
  
  Ta fresku, ku awa supla dushi suave. E haf a anglo grandi krusero, e lampi tur e lusnan a inclui di e distansia por a tende di e preshon sordo di strepi di baranka. "E loko", proponé. e hendenan ta bin di tur e mundu pa wak gresia, i keda na bordo di su barku, pa tende di muzik americano.
  
  
  Kana lantamentu, apartamentu eskudo, loke ta toka ta aden. E trabou di sue-alle mi ta molestia, i a sorpresa den mi mes den e revista curac kaya, a pasa pa nan dilanti. E aporte tabata bon alumno, i bo ta aki momento di e anochi tabata sufisiente actividad pa mi sintí íntimo. Sinembargo, grado di presensia di hugo, awor íntimo ta sintá den e baliña e atraso. Implementa e hasi un den e indicacion a tin un hende ku sa ken tabata mi ta aktua, i spesialmente mi nòmber ta tur loke bo mester pa formá nan sentimentu di e haltura mi asina bon konosé.
  
  
  Na e tempu ei, manera ta na kuminsamentu di e hotèl, ningun mes no tin serka, i, para den porta pa e delaster biaha ku lihé te delisioso chikitu midí, mi no tin nota nada sospechoso tin moveshon. Por último, mi encogido di skouder, a kana na aden i a subi na ningun пролету amplias eskala di lugá di biba.
  
  
  Ta spera di mi, ora mi ta отпирал e entrada, i tabata rapidamente bon. No menasanan kasi ningun di e palabranan. un di nan a sera dal e entrada, ora mi a drenta e otro sende na e lus na kla di e lugá di biba. Dos hende tabata pisá kurpa, den curac tres i automatic, ku tin hibá, tabata chikitu, ma total.
  
  
  Mi ta spera te ku un di nan ta papia, dándose kantidat di mi equipaje ta habri riba e kama mas serka di bentana. Mi no empresa den e propósito di equipaje, i, a huzga por ta e paden wak, mi dos bastante tabata ta metikuloso den búskeda. Muchu kuido.
  
  
  "E Señor Daniel Mckee?" E hòmber, muher tabata mas leu for di mi, di papia; e tabata lesa un tiki mas haltu ku e otro, bo scur kabei tabata kortiku острижены, ma ku ekselente volgens di bots.
  
  
  "Sí", - ta bisa, un poko remarkabel ta alegria, ku no ta utilisá mi nòmber di rei.
  
  
  "A bira pronto."
  
  
  Mi hura ku e hende sonrió, i huntu ku e bots tabata difísil ta seif.
  
  
  "Bo ta abvo - a bisa.
  
  
  For di bolo krusero plan den mal estado di e kartera i e habri. Mi a mira расплывчатую e imagen i di e tarea ofisial di e bista bou di fuerte rasguño i пожелтевшим di plastico, i despues di skol nobo tur regla.
  
  
  "Bo ta buskando un tipo di relashon komersial señor mckee?" - puntra e hòmber. Di otro, ta para dilanti di e приземистого di palu di pechu na pia for di e
  
  
  kama, no ta bisa ni un palabra i no a sinti.
  
  
  "Mi No, mi no."
  
  
  "Bo ta... deporte pasada". Esaki no tabata problema.
  
  
  "Bo ta bèrdat."
  
  
  "Bo ta haña òf bende barkos di gresia?"
  
  
  "Mi No", - ku kuido a bisa -. "Mi so осматриваюсь. Algu manera algun accijns den kombinashon ku un chikitu kaso".
  
  
  "Bo ta pertenesé na un interes grandi den nos presentashon di awa industria?"
  
  
  "Na susto. Bo No ta interesante?"
  
  
  Di hende empezado den ret di carcajadas, ekstremo habri e boka. den un momento, ora a hasi e sker entre nan djentenan dilanti, mi ta kòrda di aleu Зенополиса. Ma aleu i mi a proponé a bo ta bon seis pulgadas ariba ...
  
  
  "Bai den e tera por hopi tempu?" - einan e hende a kita hari.
  
  
  "Mi No sa. Algun dia, por ta, no tin plan spesífiko".
  
  
  "Sí na susto. Nos pais ta di tera un co... pa e bishitante". Bo wowonan scur stal comments, e ora hasi un par di palabra, i ta wak atenshon na e arma ku e ainda mi a punto di mi medio.
  
  
  "Kiko bo ta gusta?" - a puntr', tratado di forma mas nevis, mas vigente.
  
  
  E evitando di man, ku e solo, sinembargo no ta duna ni mas leu aya idea di under hasie na e, otro a hañ'é bunita di dje, i mi no por a hasi e dos, no ta añadí na menos un di e sikatrís di kueru. Ademas, pa e no a ningun motibu. No ta asina leu.
  
  
  Hende ku grote e uní ta skouder. "Pa siña mas di bo, señor mckee. Tempu un stranhero, kompashon, american, yega na e otro tera, i kuminsá bai investigá, e ta, por susto, lanta un curiosidad pa mi gobernashon".
  
  
  "Bo por siña, implementa puntra", skirbi e mi.
  
  
  "O, un biaha. Awor mi pais ... por fabor, compronde, señor mckee, nos ta un bunita delikado servisio, окружаемым e forsa di tur banda, nan no amor na nos. Pa e motibu aki nos ta abogado di trata di tur ku real, i konfia den mi , señor, nos ta stima muchu mas ku bo ta. Por ta asina, utilizamos e otro diesdos, inkluso grave di produkto pa sa kiko, den nos bista, mester sa. Bo ta komprendé? "
  
  
  "Na supuesto", agridulce a bisa. "I ta kere ku no ta sufisiente siña, bo no ta?"
  
  
  "Bon... ta posibel". Pa mustra su bon fe, a kita e pista di e funda e faha. "So no ta un kos".
  
  
  "Bo ta o?" Mi ta duna kuenta ku bo kompañero ainda mi a di arma, apesar ku a manda pa mi.
  
  
  "Si no ta возражаешь..." ta ekstremo rèk di man, ta mustra su bon boluntat, i ta leu for di mi di e kama. "Un chikitu di búskeda? Di hende?"
  
  
  Cristo! Esaki tabata tur loke ta atendé ku hugo na baliña mi atraso robes. Mi replaced un pareu. "Mi No sa por hasi", a bisa, manera mihó mirando legalmente возмущенному amerikano di turista. "Dios a sa, mi no ta obtenu e resultadonan di bo pais barkos di kontrabanda!"
  
  
  "Na susto no. Ma". Ainda kana na mi. "E gusta tur nos, bo no ta?"
  
  
  "Mi no sa por hasi ...?"
  
  
  Otro el a lanta nobo di solo, punto di mi direkshon.
  
  
  "Por fabor, señor mckee", - bisa e ta biudo tienda. "Mi No kier primi".
  
  
  Pasa na pia for di e kama умиротворяюще sakudí di man, i ta mira dushi, manera e vincent.
  
  
  Mi no por a mas. - "Keda den e liña!"
  
  
  "Bo mes?" Biudo ta keda para, ma ta ku e no tin paso.
  
  
  "Bo ta bisa ku e pl, òf algu na e estilo. Mi por hala i tira un vista di e tarea ku bo ta demostrá?"
  
  
  E ta para su. Rápido wak pa su otro i a pone mi banda. Di eror. Hasi medio di e drechi pone entre nan i esnan ku sosten den man un solo. Pa un di nan ta duna kantidat di e kaso, mi ta agarró di Усатого na e mesa, ta bolbe wak e i e brasa kontra di pechu. A duru i difísil, ma ta hasi sin boluntat.
  
  
  "E señor mckee..." - el a hui di dje.
  
  
  Mi tabata felis tende esaki; ta ku a pasa, abiente, e no tabata sa ken mi tabata den aktua.
  
  
  "E kartera", - ku bos skèrpi a bisa den e tende.
  
  
  Fornikashon na lugar den набедренном e bolo. Mi tabata asina dicidi di genero, ku no ta duna un kantidat di skol ku a traha un otro hende. No e prinsipio. Ora ei a gusta e tranquilamente sera di silencio den boka di cañón di su solo. Pa por reacciona, e punt sosodé i span dos tira riba volumen pechu di hende ku mi a. Mi ta desapuntá bisa ku mi promé redaccion tabata sinti ku no ta un bala bora e kurpa no peter den mi.
  
  
  Di bode провисли, bo peso di e tin duplicate den mi man. Mi ta pone cai; e ta un evidente ku mi no ta just pa mi gusta lesa un eskudo.
  
  
  Otro hende a saludá mi den e kontesta. "Mi ta karga riba dje. No proces... di señor mckee".
  
  
  Mi No ta gusto e forma ku e ta sonrió, spesialmente ora mi tin un momento a wak bo djente di metal, merkado por di home den e lepnan.
  
  
  "Hasi diablos", a bisa, tratado di bek na bo patu homber di negoshi-trata. Keda kla ku e no a bai tira den mi.
  
  
  "Tin biaha diversidat e sede, señor mckee", a bisa e, suela riba e kurpa arte mi pianan. Di regular, pinchazos na pechu Уса kore e sanger, ma tur e впитывалась ku paña scur di chaqueta.
  
  
  "Sí", a kontestá un poko tereno di su brasa robes, den e kaso di mi na mi den un fregá di wowo sufisiente thogo. A ei e asina kier Вильгельмину, mi a sinti su smak. "Bo ta hasi diablos ta bai hasi?"
  
  
  E brando lanta e wowo di su chikitu wowonan tabata morto, manera esun di e kolebra. "Bo kier sa, señor mckee?"
  
  
  Mi no a bisa nada.
  
  
  El a lanta di mortonan den su pia, baha su gòrdá kurpa i a tira Усатого ariba e skouder. "Ku direktor di e trapi" - anunsiá e manera si mi no sa di esaki, i e direkshon di bentana, sali den un área chikitu riba e bòm. Despues di e pais leve e cruz kla pensa riba e nèt di heru. E kurpa nan skouder penoso ударилось di e palabranan di conservacion оконную blachi, ma biudo no por opere.
  
  
  E brando ta keda para pa un di dos despues di karga a keda pafó, ora mi ta wak di mi, di sonrisa tabata kasi agradabel.
  
  
  "Nobo nos ta mira un biaha, i, señor mckee?" A duna algun almeida e kurpa Усатого por di mainshi. "I e aserká biaha no ta laga nos ban hasi engañonan santos, i?"
  
  
  
  
  
  
  E di shete kapitulo.
  
  
  
  
  
  Mi ta aserká e bentana i, manera e diki di brando карабкался pa trapi di incendios, manera un bunita, abiente, no ta pasando atenshon na e karga ku tabatin. Si mi a elimina,... no, proponé pa mi sentro, kiko bo ta aki konosementu? E ku menos mi kier a gusta algun di telefon e atenshon. Spesialmente e atenshon pa e outoridatnan.
  
  
  I, por susto, mi sa ku e dos шутников, ku registrashon mi lugá di biba, no tabata nada di komun ku e gobernashon; legítimo di e agente ku ta traha den bo tera di origen, no pasion di su cookies, ora nan ta kai den e peticion.
  
  
  Mi a compronde bo equipaje i e restu di e lugá di biba, incluyendo e primitivo di kuater den baño. Parse, no ta perde nada, i komo ku e no tabata nada компрометирующего, mi no a largu di e preokupá di esaki. Ademas pa e hasi pa nan a bo pregunta, ta ken a aki par i por hasi tabata aki. Mi ta guitara pensa tira un vista di e tarea ku a mustra e biudo, sinembargo no tabata muchu atardi. I, probablemente, esaki no a no balor. Un hende, por organisation interes riba Дэниелом mckee, яхтенным pa e pasada, i esaki a sufisiente pa ku a okupá. Mas ku nunka, desnudarse i bai drumi, aden un menos na Вильгельмине.
  
  
  E kita e klaridat na e siguiente dia, i a lanta bes riba e dia pa un fásil tres ora di biahe di Пелопоннесу. Un piedranan di seru di e península a kompletamente bèrdè i blanku, ku exuberantes for di luna i akumulashon di kreit vivienda; e Kaminda e tabata bon, i ta duel ku no a or di pèrdè i ta onorabel trata. Awor mi tabata muchu impaktante, muchu kier a yega na e lugá di destinashon; e Konmemorashon di loke ku a pasa mi biba e anochi ariba, mi no ta pèrmití bai i mi a sinti mi tin un asina bon mira, ta importante pa drenta den kontakto ku sistema. Ora ei a hasi uzo di logra, manera a bisa, un spetakel e check-out.
  
  
  Pyrgos - miserabel di e stat ku dede natural di e haf. Pa hasi kualke otro, mi gabi pa докам, ainda no a haña un lugá kaminda por hür un vuelo di un siman òf dos buki. Algun Ксефрат a bondadoso titulo di e institushon, un chikitu hombrecillo ku надгробными di djente, ku ta mustrami na deslumbrante sonrisa.
  
  
  Nos a hasi un trato no ta bai biaha. ainda Mi tabatin e aktua ku alma, ma mi tabata kontinuamente seif pa mi haya ta e mester, e chikitu tempu posibel. Algun mi ta sera ku e ta pa mi mercado e barku marítimo ora ku deseo malo. Esaki tabata un di e teme importante.
  
  
  E otro mas chikitu ku e distinguido di nan tabata na pero, ku eksepshon riba e hasi un den e tabatin un gran desigual di kama, i e baño tabata na asilo. Bon, mi ta keda solamente un anochi, òf no tin, den e anochi aki.
  
  
  Tabata biaha pa dia i cumplía di bisindario turístiko mas tantu por, ora porfin ta aserká e tabata na e isla. Tabata un gran institushon na aire liber, ku un bunita bista riba e haf i e gran hendenan di e isla di un par di kilometer na e kosta. Mi ta sinta na mesa di metal na trata, ta kita потрепанную na фуражку, i a pone e asiento banda di mi. Mas lat di solo наклонялось di laman nico, largu pa e bida di italia, kaminda mi a bai kla pa un par di dia. Mi tabata sperando den sistema midí di mei, e pasenshi, ku e speransa ta ku e mi no ta bai hasi spera muchu largu. Tabata rapidamente adekuado tin e lider ku ta partisipá na e mucha e sa mas mi di e details di e mishon.
  
  
  Spesialmente despues di e refleha ku dos profesional den mi lugá di biba di hotèl di anochi ariba.
  
  
  E tabata, mi a mira manera di anochi den e haf ta move di transporte flavia. E no tabata yen, e barkos di tur e playa bes tras bes a bai i a bin. Paresé un boto chikitu ku e pretu ta e curacao, буксирующий mucha i e esquí akuátiko. Ta bin di un sèt di barkos di piská, vinculados na pasa marítimo. E mucha lanta un man pa ariba di e kabes di skol kabei scur resultado patras di e, i bahada pa damp kara tabata un expresion di trans. Den e boto i e kondukta, i otro hende, bo opservá na лыжницей di proa di popa, anteriormente contado. Algun di e piskadó di e mail tin desgajado su pleitunan; algun di nan tabata na automatic di maraviyoso di bista di e проносящегося dilanti den nan di e edat di bròns, paña ku un buki di e kurpa, i a grandi gesker duru ta bon bini.
  
  
  Bai abou, shinishi diki di un hende ku un ora ku impreshonante di oro registra lagnan e precipitó na pasa marítimo, felismente жестикулируя. E hòmber na e planta pa e boto den prinsipio no ta duna kuenta, ma un instituto a miembro atenshon na unda bo ta bai, el a bin na e tempu ei, atardi di moveshon, ora mi mira bo ta di e caba di haf.
  
  
  "Maldishoná tanto", - murmuré pa nan sentro. Den un kaso, e mester sa mas, pa apliká esquí akuátiko na haf.
  
  
  E mucha a tuma un abreviá desde e liña di remolque; tabata e úniko di pret di trenidad, mi sa ku nan ta hasi, i, apesar di e kambio di calidad i e direkshon di e boto, bista ku ta controla e ta sinta.
  
  
  Bai biaha, pa mi incomprensible e motibu, implementa ta kai. E senk den e awa, outomatikamente na e bista di esquís, cantando desde e liña di remolque. Plaso stòp, e amtenar di haf akudí di man di e hendenan den e barku. E kasi ta keda para su mayor заворчал, a hasi un tras sírkulo i a yega na e mucha.
  
  
  E pone di awa, a hinka pa e esquí, ora ku e barku ta aserkando, mi a tende di bos pareu di furia. Mi sa tin un tiki di griego, sinembargo tabata konvensí ku ta e tabata bisa, ku no ta pertenesé na ningun di e text standard. Push'esquí akuátiko di hende den popa. e tuma ku perplejidad ta e kara. Ora e ta ekstendé e man na ayudar a subi na ordo, e uní ta skouder, a duna e marcha bai nadó na ruta di trapi di palu ku ta largu di pasa marítimo.
  
  
  Di kondukta maniobró ku kuido patras di e, di dos hòmber públikamente splicacion. E ignorá di su kara refleha di urgente despresiá. Ora di trapi i fornikashon pa subi e awa di hende den popa di nobo ta abou na e i e стряхнула di man, слила e awa su развевающихся kabei, pa e tabata kompletamente забрызган i, abou, a subi algun scots te ku no tin e entrada riba riba nan. Bo ta aki momento, ta duna e marcha bai algu mi ta bisa, contado di esaki, manera e urgente ku ta sirbi pa asistí otro неумелому di un nota na su pelotón. Dos hòmber ta mira tristu i, abou, угрюмыми; Entre nan, ku ta e entregá di e mucha algo di paña i grandi boso tin seku. Ora nan no tabata, e for di bista, no wak e despedida, i rápido e naam na e punta di pasa marítimo.
  
  
  Manera e mayoria di otro bastante di e tabata, mi a lanta den e mesa pa mihó mihó despues di e mucha a kai den suela. For di unda mi tabata, mi ta bai bon ta bai tur loke ku a tuma lugá i mi a para den su banda ora e yega na e punto di un abundantemente piedra di pasa marítimo. E ta keda para na un momento, ta forma deliberá no ta wak na bin te ku a tende un repentino gruña di un mayor fueraborda, ora su dos безутешных eskolar ku kachó provincien di regreso di haf ta buska di su pèrdí go. Despues ta pone di seku tas su pia, lanta di man i vertió махровую di famia di e kabes, retorciéndose eksakto ta e tabata nesesario, riba nan na e paña no ta entrada na sùit di su bel. E saka un dushi riba e kabei húmedo di bou di garganta di famia, полезла den tas i saka монструозную un par di gas gras. Djis despues di skol ku ta pone riba nan wak di nos, ku tabata para i wak den su.
  
  
  Su relashon ku e no tabata ni falsu moderá, ni надменного diferensia; e implementa sonrió débilmente, e uní ta skouder bai lanta e tas. Ora e ta pasa den mi dilanti, asina sera mi sinti e perfume di pleister di awa salu i e kuahá pa brando, mi sombra di kueru telefon, bario riba un tracking di dos i despues prosiguió su kaminda korektamente riba e tabata.
  
  
  Mi opservá - mi siguridat lo tira perde su tapa, si no ta lo hasi, pasobra nos tur e demas eksakto di e di kara, ora a lanta un par di amplias speciale di scots di piedra di traha i e tuma e mesa sin cambia pa rutgers di solo. Promé ku e ta sinta, ei tabata e kamarero, i ora kohe riba e skur aden di e tabata pa hiba bo pidi, chikitu di poko ta bai su meta. Sintí un investigashon korespondé di aparensia sofisticado pober ku e no a skohe e bisiña di mesa, e konosementu komun a resort na
  
  
  • No a bin mira solamente pa admira e locual e diosa di awa.
  
  
  E tuma un kopa di biña lokal, aprel e rasenchi, ku no a prueba i disidí sigui e rcn; por ta menos, pidi, lácteos eksakto manda nan mes señalnan di konseho, pa bo ta jongere. Nos sentamos pa e influensia wak otro, no ta dunando na e gran balor, i despues di un temporada a traha evidente ku tin fini kombèrtí bista riba mi direkshon. Bon, mi a haya; e úniko bastante ta e lugá aki na e momento tabata tin un yen turístiko di nubia i vários lokal, empresarionan, a huzga na su estrikto paña, un di nan no tin interes menos na e mucha òf un hende a tin e kurashi pa hala e despues di e diskurso di awa vários instanties promé.
  
  
  Un di nan largu i aber pianan ku impaciencia ta conta. Kada un par di segunda e распушивала kabei muhá bai sera e solo. for di lugá por wak e refleho di koper preto бархате, kada biaha ku e lanta e mannan, bo pechu e parada basikamente e kapital di e porta di e trahá di bo famia. Mi ta bisa e marcha; ta último ku ta atendé ku ta un districto di e tipo. Ademas, a bisa, mi ta imagen, e ta, probablemente, a ambos mucha na enkargo na e dia di sosiegu buska di sosten. Mi ku atenshon e restu di e tabata i sin ningun tipo di innovatie yega na fin di e ta e mihó di posibel kliente potensia.
  
  
  Wak e trapi i, abou, den rápido kai di solo di laman. Dos bisa ku e tabata biaha, i mi a proponé ora parke mi kontakto.
  
  
  E lanta na pia, e cargill ku e oro na e punta di responsabilidat ku nan lepnan. Pa algun tempu ta pone di para, mirando e laman, komo si algu buska, despues a duna e marcha bai e a, ainda ta abou, den полутемный aden di e tabata. E pasa pa dilanti di mi mesa, e no ta sonrió, mi no ta mira.
  
  
  Mi ta lanta e man na mata e gas di solo i e kamarero, bloqueado di e indicacion, aseptá e gesto pa pedido; den un momento, dilanti di mi tabata tin un gfci. Esaki tabata un homber hoben, apenas исполнившийся di adolesensia, i, pone di bebe na mesa wak na e mesa di e mucha i, abou na e parti trata di e tabata, e wènkbrou felismente взмахнули, komo si a invitado Граучо di max. Pa mi ta duna kuenta ku e ta hasi, e tambe a pone un kopa pa yega na e zag di mucha, i a pura leu, pa por betr.
  
  
  Kohe kasi mesora despues di salida a sintá den e asiento dilanti den mi. Pa bisa un palabra, e a hasi un arbo di biña, publiko bou di encrespado suspiro di fieldat i e reino di su stul. Solamente e ora ei e ta wak.
  
  
  "Bo tin un máquina?", puntra e. E tin sagrado di aksènt, ma ta nan ta sinti íntimo ku ingles.
  
  
  "Mi tin un solo", kontestá. "Volgen" tabata parada ademas, den bista di nos mesa.
  
  
  "Ku e mester ta di", - bisa e lesamento. "Hür na lugánan di biba i traha pa bo tin un american".
  
  
  "Bo ta tantu e muestra?"
  
  
  E uní ta skouder, ta mustra diferensia. "O, e por siña di siña". E wak na otro mesa di e indicacion. "Esnan ku no ta di inglatera". E sinti ku e kabes legalmente, ta mustra riba e par di media bieu, потягивающую vermú pa e conrado di mesa. "E ta retirá i a keda dediká na whisky; wak e rubí di kara! I un muhé ku a bai ku e hende, manera un hacha, i den e fanátiko di tweed aki, den e lus di solo Пиргоса! Bo ta mei image ta ku nan a bin ta..." Tin diccionario ta sinti e man na aire. "E argentina?"
  
  
  Tabatin e sonreí. "Probablemente no."
  
  
  E ta dependé di meter di mesa i ta abou di mi, mi considera tur e forsa di su sonrisa, komo si e kaba ta deskubrí algu kompletamente aboral. "Mi tin e auto?" E wak di "volgen".
  
  
  "Mes. Aki ta mi".
  
  
  "Ei, e por bo no ta oponé... pèrdè e transportá".
  
  
  "Asina ku esaki a duna kuenta".
  
  
  "E ta solamente un chikitu playa, banda di e autorisa. E chikitu di e barku, ta invita pa duna un paso ku nan, esquí akuátiko, i a bisa, bo por hasi no". Nan skouder awor ku a sali bai baha, manera e stores e elemento di e wilnan ta e locator. "Ma nan no sa con manera e barku, bo sa? Di bobo! Asina, hustu den гаваньи... bo a mira?"
  
  
  "Mes."
  
  
  "Asina, a pone pa nan no ta kere ku ta inclui e traslado di mi buki nobo na un chikitu hotèl na playa, unda mi lagabo. Asina mi... con ta yama? Ela?"
  
  
  "Mi No ta eksakto, e idea ta fiel.
  
  
  E ta na mi kla mesa. "E moveshon standard", proponé ora di pechu ta dependé di e exuberante trahá di famia. "Bo tabata den Пиргосе?" - puntra e.
  
  
  "Mi No ta spera ku ta bai ta mira hopi tempu".
  
  
  "O na Unda e ta bai bon mira?"
  
  
  Mi ta un poko en stul. E tabata demasiado preguntanan, inkluso pa prosopis. "Ainda no a dicidi", - ku ta preokupá-a bisa -.
  
  
  "Bo ta posibel..." E придвинулась di mi, otro banda, komo si e mesa no tabata. Bo wowonan billar, komo si nan tabata su mes esquemas. "Corfú no ta malu?"
  
  
  "Ta un oportunidat", - rekonosé mi. No tin konosementu mentira.
  
  
  "Ei, e por ta, bo mester di un otro?"
  
  
  E pregunta no tabata inspira, sinembargo no a kontesta. Mi ta wak e, pa kontestá. "Bo kier bai corfú?"
  
  
  "Mi no a importá".
  
  
  "Bo Por hasi?"
  
  
  A yega na su turno di controverse. E for di bista ku distinshon a hiba aki maraviyoso di skouder. "E ta un bon lugá".
  
  
  "Asina tin".
  
  
  Di e ta hari manera un mucha chikitu, capturados e intensivo mentira. "Ma corfú muchu mas mihó, bo no ta?"
  
  
  Mi ta sintí un harmingues. "Por ta..."
  
  
  E yega na kla mesa i mishi mi man. "Riba bo no a diferensia si mi a wòrdu kompañero di algun dia, bo no ta?" Di sonrisa ta traha mas duru ainda abundantemente. "E Señor Mckee?"
  
  
  No ta mi a menciona su nòmber.
  
  
  
  
  
  
  Ocho kapitulo
  
  
  
  
  
  Ta chikitu probablemente ku esaki tabata un tiki mas di kontakto, ta esun ku mas a, i esei mi ta molestia, ora mi tabatin e mucha muher riba e hotèl, unda a laga su paña. Den e outo nos ta papia chikitu; Mi no ta animal e, i e no ta ofresé. Ma pa yega na e tereno públiko di playa, rondoná di chikitu второразрядными hotel, na unda ta tres'di expedition esquí akuátiko, mi grenada, pa wak den su.
  
  
  ", Asina bo ta sistema", a bisa. Riba inclui mi ta bisa aki.
  
  
  "Na susto. Bo tin boto?"
  
  
  "Mi tin un tumá di hür, su mes".
  
  
  "Ei, e por deberíamos.... No ta asina употребляешь co?"
  
  
  Mi ta frunció e ceño: "Por ta. Dependé di e kier bisa".
  
  
  "Mi ta referi na e mester ta visibel den públiko ta evidente atraídos e otro". Mi ta tuma e man ta pone su bálido simpel bel. "Mi a mira, no? America ta trata, гречанка na accijns. Bo No ta asina, manera tabata revista?"
  
  
  E, abiente, sa di e plan muchu mas mi, ma a konosementu. "Loke bo ta tende di aleu?" directamente nan a puntr'.
  
  
  Komo si bo kueru di e ta bira e alabaster, friu manera un tuma, ma e no a hasi no moveshon pa asina leu mi man. "Esklabunan ta aki mas biaha".
  
  
  "Bo Por hasi ei awor?"
  
  
  Di sonrisa tabata parse di póstuma di maskarada. "Pasobra nos ta ku uses, señor daniel mckee, mi no sa nada di aleu. Awor celebra e konosementu entre otro, i dia, ora nos a drenta den nos chikitu krusero riba e isla di corfú, aleu tempu pa papia di e".
  
  
  Pa e oficina parse, tabatin un idea bunita bon pa ta union henter mi asunto. Mi a bai ku e. Pa motibu di ta menos na e momento.
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  Di hotèl tabata un невзрачное un chikitu lugá ku rosa di kreit i un abundantemente traha ku bisti e smal fraña di playa. Nos a pasa na kla pa un visual: tuma un di e meta ta di traha, cogito di man i un wak e wowo di otro. Di tempu na tempu mi prueba, apuntá pa si un hende te kuenta, sinembargo no ta mira ningun hende, e konosí na sistema mas grandi ta spera. Por último, ku e solo a bai sunrise riba laman, a lanta hisa mi ta ademas di ku nan na pia.
  
  
  "Nos a keda?"
  
  
  "Na supuesto".
  
  
  "Na supuesto", ripití. "Ban ku mi na kla pa un or i mitar. Por ta... e mei organisá pa nos di saba dia pa dia?"
  
  
  "Mi No sa." Mi ткнулся di nanishi, ta e orea, manera ta spera, sinembargo riba tur pasobra e ta seif na ningun hende skucha loke ta bisa. "Kohe di tempu, kariño. Mi No ta gusta nan content riba e futuro di check-out, te ta rapidamente abvo, ku bo ta bin ku mi".
  
  
  "Asina bo laga nos ban hasi awor e ta evidente". E otro asina evidente kai riba mi ingles, legalmente mirando e para pa groter di rudia saká for di mi bel. Esaki a solamente un chikitu gesto, sinembargo no por ignorá. Òf bo wayaba.
  
  
  "Sí", a bisa, i mi a haña mi claris di garganta pa paresé un palabra. "Nos a sali pa mañan".
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  Den paña blou scur e ta wak asina bon gusta buki; e ta un evidente ku e tabata algu kumpra for di e almasen, ma sistema sa duna un tipo di paña, komo si lo wòrdu traha na e givenchy. Nos un chikitu restorant banda di hotèl, no tabata nada spesial, i ta mi por wak, otro di turista stranhero no tabata ei. Ora mi tabata sigur pa ningun hende nos por scucha, a puntr'
  
  
  kiko bo tabata motibu pa e nos ta e lugá den partikular.
  
  
  E tin koló kòrá tin un tiki na kla rondo.
  
  
  "Mi remente no sa di stat", bisa. "Mi ta mira pa promé biaha".
  
  
  Mi pensa riba e otro segundo i despues a recostó di e apoyo di stul i sonrió na kla riba mesa. "So un par di turista, bo no ta asina?"
  
  
  "Su mes..."
  
  
  Tardi mi turno ta move riba e kaso di un punto morto. Un di un manera ku a bandoná ademas di asiento, a tuma e mapa i tin desvelo. "Hasimi parti di esaki ta kosta", a bisa den bos baho. Òf bisami ku bo no tabata sa. Den un kaso".
  
  
  Esaki tabata e tarea na e kosta di pabou di gresia - e alonso di e isla di santos; celia; toca, unda alice e bordo pa hasi e guera ku roa, i despues di tur e aña el a bolbe wak e otro fiel na den e historia, Левкас, i un otro chikitu islanan i hafnan terestre te ku no ta paresé corfú, ku ta forma un hacha ku рукоятью, e blachi di e ta manda na e kosta di albania.
  
  
  "Esaki lo ta un bon krusero", - bisa e mucha ku tabata responsabel.
  
  
  "Page. Kiko para den e kaminda bo ta prefera?"
  
  
  "Mi No. Mi no kaso. Awor mi ta kere, ku un biaha... tres dia lo tin un bon or".
  
  
  Mi ta bai e instituto lo no ta e promé biaha den e mishon. Mas di retro, mas largu, ora no ta pasando nada.
  
  
  "Mi ta seif, bo kier ta bai huntu ku mi?" Dirigí den servisio.
  
  
  E sentro di mi nan grandi bista scur. "Sinembargo, por susto, daniel mckee".
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  Despues di almarza ameno, entrada na kla pa smal callejuelas reda di solido ehérsito curac di kasnan, ku tabata e srcn di nos, di bloqueo di puru nico shelu. Sistema a banda di mi suave di bel прижималось mi, i a kòrda ku bes tras bes bo mester ta alerta riba posibel di e turno.
  
  
  Mi no ta mira ningun hende. E mi no ta gusta.
  
  
  "Bo ta... uh... alojamos e hotèl di largu sufisiente pa risibí e notisia for di...?"
  
  
  E aprel e lepnan kontra di mi, ma nan lepnan tabata friu i contene un mensahe di konseho. "Mi No ta bisa awor - murmurá e. "Awe den e anochi na nos".
  
  
  Mi no por a bisa, a papia di si e ta bai huntu ku mi òf ku un tipo di bichi, kue ya den e. Den un kaso, e no por a opere.
  
  
  Nos na e pasa marítimo, unda mi ta e promé biaha ku e mira, disidí di no ta asistí na e tabata unda nos contrast i, abou, ta dirigí na mi hotèl, mi tabata tin solamente un par di kònòpinan di distansia. Ora nos cercano di poko освещенному e entrada di un callejón sali maron "merkado", ramo den nos direkshon i ta e tin tardi den moveshon. E pasa pa mustra; Mi ta wak directamente na e outo, sinembargo, den e asiento bin di nada no a mira, ademas di e difusa figura. E kondukta di e bombero, надвинутой di bista, imperturbable wak na biaha. Ora di "merkado" e entrada di poko un distansia di nos, e a keda e outo na banda robes di e kaya. Ademas di припарковано solamente algun di e otro mashinnan, i nos ta ku sistema bordo e úniko features ku ta stret den kunuku di vishon.
  
  
  E mucha mi ta agarró di man, abogado di para. "Mckee!" - insistí-uur -. "Bo ta ken ta e persona?"
  
  
  "Mi No sa tin ningun hende". Mi a papia riba ketu; Tabata basta malu tin e lider ku un miembro di e stima, no miedu ku e morto.
  
  
  "Ma nan a mira ku nos i ta keda para". Por sinti su temblor, su kurpa прижалось mi. "Bo Por hasi e ta spera ei?"
  
  
  "Merkado" bai dilanti na e entrada di hotèl, nan mayor ta bou di toka, i di e tubo di bula sali fin tela kombiná di nubia.
  
  
  Mi ta dirigí na e mucha, di brasa. "Mi No proces di tur, kende ta mira, sistema. Awe e anochi ta un di nos... si so".
  
  
  "Si solamente?"
  
  
  "Mi No tin esposo, bo no? Òf un amigu èl mucha?"
  
  
  E nenga ku e kabes, ku curiosidad exploring mi mes wowo. "Mi No. Tabata mi ta accijns so, si mi ta mi a?"
  
  
  Mi ta bon ku sinti ku e kabes. "Anto kiko por teme? Mi tin e lugá di biba tranquilamente, e ora ei..."
  
  
  E mucha termina mi palabranan subida di faro sunchi. E pill pa soria a tuma na correa, ma rápido e amalekitanan i a brasa. Despues di un dato e оторвала di boka di mi i el a toka mi garganta, proseso di su lepnan mi orea. "Bo ta di lugá den forma seif por papia?" murmurá e.
  
  
  "Mi no por hasi esaki ta pone". Mi No a konosementu laga ta menshoná den mi ayera nan kas, inkluso si ta patras di esakinan pasa aki.
  
  
  Lantamentu ta leu, na konsiente ku e bista ku ta briya i ekstremo di boka habri un deslumbrante sonrisa. "Asina ku tin esaki anochi, daniel mckee. Bai biaha mi ta mira..."
  
  
  Ora nan ta drenta den e hotèl, di maron "merkado" ta fortalesé su mes den e lugá, manera details hadden droga, reino di huma e tubo di skapa.
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  Sistema no a ni tímido, ni di frenéticos impaktante, ma
  
  
  tambe e tabata ku no ta laga diferensia den parto. E tabata di hisa e no por a keda diferensia di nada no ta di cepillado di djente òf hasi e amor ku un stranhero. E ta sinta na e rant di комковатой kama, ku ta laba ariba baño, miéntras ku mi a basha e brando di un par di ophetonan. E tuma bo, prueba di smak, a pasa na e lenga pa e lepnan manera un pushi.
  
  
  E úniko stul e lugá tabata muchu abou, i e entrada di lugá. Roland un di mi prinsipal regla, mi ta sinta den e men alféizar di bentana, asegurado ta e lichten ta bon será; inkluso i sa ku mi sinta un meta ideal, si sali di francotirador tira i konfia den instituto, bo no kier pa mi a muri. Ainda no tin e kier.
  
  
  "Bon" a bisa, mirando un diki kopa ta e lugá di biba di hotèl di e gesto di brinda.
  
  
  "Bo ta bai bon?"
  
  
  Esaki tabata mi promé remente un bon vista di sistema Зенополис. den otro oportunidat, mi ta ослепило demasiado luz di solo i henter e húmeda, поджаренная di karni, na restaurant pa a hundi di lus i entre nos tabata un mesa. Mira lus tabata dengue, sinembargo no ta muchu, i nada impedía e edicion. Inclui di blou scur paña sin adornonan ta kasi ta mescos france, manera ta e dia di e buki, i den un konosementu, e otro mooiste. Su diki kabei mas scur i otro ekstremo entre asombroso bista azul tabata nicolas tesoro, te awor e ta mustra e mente i e spiritu, na ciencia ku aparensia. Na e momento ta duel ta ku nos no ta loke ku ko'i di inmediato i a bisa ku nan mes, nan a laga ta un tantu.
  
  
  "Asina, ta e studiante", - tin nota mi, conocido e combersacion meskos ku kualke tende mei spera ku un trata a puntra e mucha, ku a tuma i komo nan lugá di biba.
  
  
  "Mes."
  
  
  "Bo ta hasi estudio?"
  
  
  E uní ta skouder i a duna un gran arbo di brando. "Ora mi kier ta enfermeria, ma a bo laga".
  
  
  "Bo Por hasi?"
  
  
  "E ta un..." - frunció e ceño -. "Bon, finalmente mi a konfesá riba su mes ku no ta mi ta banda di e malu di sobrá di bo bida. Sa?"
  
  
  "Mi ta kere asina".
  
  
  "I por ta asina, mi ... bon, ta siñando. Por ta, ta ta biólogo, por ta, e arqueólogo. No tin mester di aperture ku e desishon, bo ta bèrdat?"
  
  
  "Mi ta kere ku ta na bo mayornan a guitara ku bo a risibí di spesialisá". Mi ta bisa ku un sonrisa, ma e sa ku no a mayornan.
  
  
  Sistema a fiha. "Mi No tin tatanan, mckee. Na susto, bo mester sa; ami, mester ta ku ta bisa di e promé".
  
  
  Sent ku e kabes. "Mi ta kere ku ta traha. Ta sinti. Manera ta ... en ... manera bo ta hasi pa arte di bida?"
  
  
  "O, mi a traha den un tienda di atenas. Ta banda di e Хилтону. Ta masha bon mi ta paga pa despues, ora mi no tin ku bai klas". E ta na dilanti, moest scohe nan paña приоткрылся solamente un parti. "Bo No ta bon ku awor ta den accijns?"
  
  
  "Mihó imposibel", a bisa i, e publisidat kantidat di mi replica, a lanta i a sinta na e ta e kama. E no ta konmov'i no tabata straño, ma bai di autorisacion di krisis, no tabatin. Den mi mas i mas gusta e mucha.
  
  
  "I ta, mckee, topa den gresia ta bo tabata buskando?"
  
  
  "Ta un konosementu".
  
  
  E ta hari. "Mi ta papia di bo kaso".
  
  
  "Bo No a bisa?" Mi ta hari ku e ta kontesta. "Bon, ta aktua, mi tabata mira algun dia, ma mi a deskubrí ku algun persona, mi ta wak e barkos. Tabatin un poko e idea ta ku, un biaha mi por haña den bo tera di gana e diseño di atras, un hende ku lo ku inventá algu nobo i mooiste. Miéntras ... sinembargo no tin diferensia, ta mi ta e buska òf no, mi sa algo di gresia. E mayoria di e mi ta gusta ".
  
  
  E biaha aki el a duna un sunchi fresku i gras lepnan. Empe a duna, ma el a kita, no ta hopi, ta sufisiente pa dam a komprondé ku awor mi no ta e momento.
  
  
  E bisa. - "Asina e dia lo отплывешь?"
  
  
  "Bo ta di pensamentu. Ta straño den mi teritorio i, probablemente, su, e ora ku e hendenan den e barku ta mira komo un persona ta yega na máquina i limpiesa di hasi pregunta, no ta span papia largu. Ora un hende parke di e barku i ta stipulá e tipo di preguntanan ku a expande ".
  
  
  "Sí, mi ta duna kantidat di manera ku por ta". E duna un arbo di brando. "I ta desentemente bo kier entregámi?"
  
  
  Awor e tabata konvensí ku e el a bisa di ta posibel engañonan, pasobra tin debidamente bon pa sa ku sierto legal huntu kuné. "Mi ta guitara largu. Un total di tres-kuater dia, so kosta di nation. No tin lihé".
  
  
  Ta ku no ta pèrmití ta pensa riba esaki; biaha, lantamentu, sint ku e kabes. "Mes. Esei lo ta, ta bon". Ku e palabranan aki, e a lanta pone e kopa bashí bou di brando na pechu bai lanta e blanku i un cuadra ku capucha di lana e tabatin di anochi, friu. "Mi deber bèk di hotèl, mckee".
  
  
  Mi soria ta, mester ta, e ta deklará kla, ma ta reprendé mi protestá furiosa нахмуриванием. "Semper?" - lo no trosementu nada bon-a bisa -.
  
  
  "O, sí. A masha agradabel, mckee. Sinti ku nos ta bon conocedo den masha poko tempu, i ei asina di tur loke ta preferá e kastigu spera. No?" E abou ku e kabes na un banda i дразняще mi ta sonrió. "Ta un biaha ku nos a keda so riba laman, ta konvensí ku encontra un parti di e papia".
  
  
  E transmití e mensahe i mi no ta importá. Sistema i scucha no kier a mi a hiba un marcha e hotèl, ma mi ta sigur pa e maron "merkado" mi no ta kla di e kaminda, pa lanta e taxi. Mi ta wak te ku no a skonde pafó di bista i no ta mira ningun informashon pa e turno a cododo riba e, ma pa tur dos tabata sinti friu pa e preokupashon e stoma; sistema tabata mi úniko manera pa aparesé den kontakto ku aleu, i si ta sigui algu ...
  
  
  Tur loke e por a hasi awor, e ta spera ku e sa loke nan ta hasi, mi, maldishoná ta, no tabata sa.
  
  
  
  
  
  
  Di nuebe kapitulo
  
  
  
  
  
  Ora ta pertenesé tempran den e dia abou, mi ta spera algun Ксефрат, sinembargo no tabata loke ta улыбчивым hende nan konosé e dia ariba. E steipi e kabes tratamentu, ora mi a mira ku mi pafó di outo i drenta den chikitu, захламленный ofisina.
  
  
  "Ta sinti espasionan" - kuminsá e mes, mirando e blanku den tas di deporte ku tabatin. "Bo barku no mester ta kla pa zarpar na e dia di awe. Dia, por ta, enfrente di dos-tres dia. Mi No ta bisa".
  
  
  "Bo ta hasi diablos a pasa?" - ta exigi.
  
  
  "E incidente di ayera". E ta uní ta skouder individuo i nombra ariba e skouder. Kla bentana patras di e por wak e entrada estado, di models i di e chikitu bahía, desde e enkomendá di lorá desenas di barkos, prinsipalmente di nan chikitu. Mi ta entre di тридцатидвухфутовый queche, ku e a ilumina e dia ariba, e mail di largu i grasia kolebra di sangura, e traspaso dor di e bordo i abou ta di mart.
  
  
  "Bo ta hasi pasa?"
  
  
  "Mi ta kere ku un hende a yega atardi na швартовке. Mester ta, bo " ajos "ta протаранили; awe, pa mañan nos a topa ku un gran kantidat di awa lorá di tabla tin calidad na biaha. Òrdu sin.
  
  
  "E no por ta muchu habraká, si no ta under pa e anochi",
  
  
  "Un biaha no ta; nos ta na benta na pa e asegurado".
  
  
  "Bo por bai te? Mei, a aparesé na e idea di..."
  
  
  Bo wowonan tabata friu. "Bo sa di mi barkos mas di mi, di señor mckee?"
  
  
  "Na susto no, mi no ta loke mi kier a bisa. Skucha, bo ta bisa ku bo tin un boto, bo por tuma. E sigui ku e?"
  
  
  "Asina, sinembargo despues di e ayera nan a bai, a yega dos hòmber i зафрахтовали di dje. Bo ta bisa ku ta prefera di "ajos" den un kaso".
  
  
  Mi a traha. e tabata mas chikitu ku e tabata mas fásil di manera ku un man, i, den enkargo, e ta wak e mihó. Ma... "mi e saka?"
  
  
  "Skills? Ainda no, mi no".
  
  
  "Mester e barku", - cuero a bisa.
  
  
  Зефрат parse hañá. "Ma bo a bisa ku no a lihé, señor mckee".
  
  
  "Tur a kambia. Mi ta guitara hiba ku bo ta e kaso, si no ta hala di palabra, ta bai tin ku bai na otro lugá, señor Ксефратес".
  
  
  Si mi ta spera un di e persona , mi, pa embahador, e equivocó. E solamente mi ta wak hopi tempu, e ora ei e uní ta skouder. "Bo ta di hustisia".
  
  
  "Mira, bo ta pa paga pa Сциллу cuanto bo ta puntra. Laga e restu di подождут dia mas of menos te ku ajos ripara".
  
  
  "E ta importante pa bo, señor mckee?"
  
  
  "E ta importante." Mi ta hari. "Lihé compronde por hasi".
  
  
  Ксефрат parse festivo, su wowonan tabata tristu i, abou, su scur kara ku barba, tal e estilo di un sonrisa. "Ai! Ta posibel, mi ta mi sa". Yama огрызком pòtlot pa nan djentenan. "Un biaha e otro cameros e komprendé".
  
  
  "Ora ku mi a bisa ku lo kuminsá?"
  
  
  "Solamente pa awe. Bo ta aktua, desde ayera nan a yega asina biaha, no tabatin e oportunidat pa varios di e barku. Normalmente tin e ta konvensí ku un hende sa con ta trata ku un di mi parts di barkos, pa mi a permit koh'. Ademas ora tin... manera diesmonan? E outoridat? Sí, manera bo, señor mckee.
  
  
  Entre otro dokumento ku mi a duna, tabata e photocopies di akto, ta esun ku ta bisa ku mi a hasi dòbel caba e atlántiko na karera di barkos mas chikitu, un biaha manera e vigente i e otro manera e kapitan. Mi tabata masha satisfecho di e Ксефрат mi no ta pidi e hiba "Сциллу", banda ku slep balki ku e bista riba e asina ku tin sufisiente espasio pa un banda di kabritunan ku ta por hiba manera karga, di e ta un di e bahía.
  
  
  "Loke mi a haya "Сциллу" na su lugá?" - a bisa, потянувшись desde medio.
  
  
  E doño di atelier steipi e kabes. "Mi no por a hasi esaki, señor mckee. Mi a duna e palabra na e otro dos cameros".
  
  
  "Bo ta bo a primintí".
  
  
  "Lihé yega e dia, si bo kier tuma "e ajos"".
  
  
  "Bo por yama na esakinan mas chikitu? Pa motibu di ta menos, pregúnteles si no betran di promer di biaha ta un dia of menos?" Mi ta sinti ridículo, kasi aplikando asina, ma Пиргосе no tabatin un otro lugá na unda bo por mesora hür un boto. E úniko alternatieve tabata trese nan bèk riba e pero, kaminda e real griego klup di iets por organisá e karta kasi den kualke haf, kaminda tabata disponibel. Ma e significa no ta solamente un retraso na e menos na un dia, sinembargo, ta ku e ta di mas importante, ta retirá mi preokupá pa e kuminsamentu di mi "service" di e traves.
  
  
  Ксефрат frunció e ceño, e bòlter un patu su крысином e ana na mesa, a topa ku buska, i, por último, humilde, ku tin un rosea. "Ta sinti largu. Ta e no gram di hotèl".
  
  
  E tabata sintá, manera guess, tristu, ma impagabel, un araña, i no a kuminsá na pensa ku e mishon bai tin un total fracasa, ora sistema.
  
  
  Ксефрат kasi bula ora ku a drenta na e mucha, su scur kara di praktika den e idea sonrisa di fieldat. Den blanku, blou, ponton sorto, e esey na pais ku brasa rondó i излучающем afan na lesamento di bo tabata sufisiente pa obligá pa lanta di kualke hende.
  
  
  "Nos ta kla?" - puntra e, клюнув mi ta sunchi na kara i despues di a bandoná cai dos холщовых tas di e polvoriento suela.
  
  
  Pronto mi ta konta riba e complicaties. E relacion di sistema tabata perfekto; ta bolbe na Зефрату, sufisiente надуясь.
  
  
  "Esaki ta inhustu! Mi permiso tèrminá denter di algun dia, i a primintí un chikitu krusero".
  
  
  Ксефрат tabata kla emocional. E a papia ku e mucha muher riba griego, i e contact. Mi no por a haña sa un so den nan. Sinembargo no tin diferensia ta e tabata bisa, christina a ningun poder di conocemento, e no por a komprondé, despues di algun menos Ксефрат sint ku e kabes, un poko tristu a uní pa skouder, i ta hiba su grupo di un barkadera.
  
  
  Un di su ajudante hiba Сциллу di estacionamiento, i despues di a compronde mi den casarejos i grupo, desde e banda a dependé di ko'i tin pone su grupo di abou. Ксефрат pasa efektivo di e tarea, i solamente riba e mèrdia tin sobrebibí e kosta. Traha bou di outoridat di грохочущего na bordo di un mayor, a pasa na kla di akumulashon di barkos marris na e bahía, contenido di lago di direkshon. Solamente ora nos contrast un distansia di un bay e marka na e entrada di e bahía, mi a duna un wil di sistema i sigui biaha.
  
  
  Di trinquete a lanta e promé, a самонастраивающимся, ta e simplifiká significant biaha so. Sistema mi ta pasenshi ku e ta un poko a bai bela, ma solamente den chikitu barcones, por ta nan, ku eksepshon di situations di emergencia, mi ta kere ku tur grave ta hasi. Ora klave a kuminsá senk, mi ta bisa e marcha i a bisa na e mucha konstrukshon di hulanda kontra di bientu. E sinti ku e kabes, giro e planta i sostene, felismente сморщившись te ku su nanishi no ta duna e marcha bai kuminsá na aploudí clear. Ora mi a keda satisfecho ku nos tin mas of menos konfiansa pa more den bon direkshon correa, mi ta un marcha bai lanta e ta pisa riba e ruta. Pa su mes e no a fásil, inkluso ku un turno, ma último a aprel e pisá on na e punta di e master i limpi flf.
  
  
  "Skills" раскачивалась di diariamente fuerte olanan, i a ku ta baila un chikitu, riba mi maniobró pa smal kaminda mas leu e dak di e asina. Tempu dirigí riba e abundantemente area di e asina, sistema tabata difísil ta sali e barku; Mi ta sinta den su banda i pago di motor. E ketu tabata presioso.
  
  
  "Esaki ta un gran barku", den bos baho bisa, mirando ku e master, ora di bientu kuminsá na lenga.
  
  
  "Basta grandi", kontestá, dor di e di planta.
  
  
  E dia tabata kla i fresku, e moveshon di e buques materia i bunita bon di plamá. Inclui aki banda di e kanto, e session di bunita hundu, bou di nos kurpa, awa di blou scur ku ta invertí den un pida dushi, ora nos a pasa na kla ola. Sistema lanta e man na meskla na patras di e partinan kabei dilanti. den e lus di solo por wak den e di koper pa deslumbramiento. E respiró hundu, sabiendo di bientu i aire salu, ku bista tapa, ora a habri nobo, e tabata wak directamente na mi.
  
  
  "Bon", a bisa e.
  
  
  "Mes."
  
  
  E wak patras. e entrada di e bahía no tabata únikamente un неотличимой parti di e liña di kosta. "Por fin nos so". E sonrió. "Mi ta referi na remente so".
  
  
  "Mes." Wak e paulo, lider di e mart ofisial, i ku durante di wak. "Bo por traha un chikitu ku e planta? Deseá di hasi algun prueba di abou".
  
  
  Sistema sint ku e kabes i nobo tuma e timon. E úniko visie di tera, ademas di e parti content tras di nos, di santos, i e isla tabata tin hopi miles di activo.
  
  
  Den general, por susto manera tur ta bon, pa nan no ta nan ta soria no por roster di nos ta un problema ku e barku. Bij e eskala pa topa otro problema.
  
  
  Por ta, mi переусердствовал, ma mi saminámi tur e parti paden e barku na buska ta posibel problema. Parse chikitu probablemente ku un hende por buta un di e disposishon di atenshon riba "Сцилле", sinembargo no a konosementu arriesgarse. Bòm ta asombroso amplio, ku mart hefe di e mi por ta para den servisio kasi vertel. E asina tabata contact i kla ta mas recent e barku, ku dak di plástiko i un chikitu regular di stal inolvidabel. Ei a naar eléktriko, ku a bisa Ксефрату, nan no ta bai uza; e significa e arranque di motor pa mantené di karga di e atras, i mi no a pa e. Ta manera e ta, e bieu original frigorífico, ainda tabata, i a tin un blue di eis di peso di sinkuenta midí na e serbes sigui friu.
  
  
  Tambe e camara hefe tabata encabeza, pianan na kama na strepi di labor, i pa e otro banda di e mesa ku un funshon di dushi di onor a bai na e partinan; e como e parti por wòrdu abou pa concert tur esaki den un kama di instrukshon.
  
  
  Pa dilanti, enfrente di kortiku pasa muchu rònt di kabes i e mayor pafó di bordo di biblioteka di paña, tabata e otro asina, na ku klaramente curvados койках drumi dos buki. Pa drenta, a ku kasi caracter pa e suela, desde e altu bou di e proa di e lo largu. Na e estilo di protekshon di plexiglás tabata e úniko fuente di lus i a lanta libremente na espera un chikitu di aire muras. Hasi un opservashon mental ta sera, si e tempu ei ta malu, apesar di nan tabatin automatic di e bambu riba cheque, no a konosementu tuma awa sin.
  
  
  Mi ta hiba kasi un ora pa asegurado di cla puru. Tantu, a bisa sí, ku ta maldishoná kuido, ma ta un di e promé loke mi a siña den kaso di software espía, e no ta haya nada no por sinta. Ademas, tabata e dos chikitu, ku riba bispu a tuma ta hür Сциллу, no por papia di "incidente", daarom otro barku. No, e ora tin akshon di kastigu. A habri un par di belast di serbes i a trese un marcha bai e asina.
  
  
  "Mi a miedu ku bo a drumiendo", bisa sistema.
  
  
  "Implementa e konvenio di tur ta bai na pidi. Awor por papia". Mi ta sinta leu for di e, ku un distansia di un distansia; tabata e momento ta pasa e akto.
  
  
  "Mi No... di problema?" - fásil-puntra e.
  
  
  "Mi No", cuero a bisa.
  
  
  "Bo ta sinta tras di e planta?"
  
  
  Wak di activo. Nos a yega na un punto den e parti sùit di e isla di santos, i e significativo ku pronto aleu e kambia di largu bai kuminsá na e norsk. Mi a compronde di bientu, nos tabata, na grandi distansia, e bientu tabata supla kasi di nòrt. desde e kambio di largu no mester nifiká nada, ademas di kambia di contamento di grote. Boto bes tras bes nabegando ta biaha, kla mas felis bou di bela, ku e mayor.
  
  
  "Laga e kontrol di su mes", a bisa. "Bo tin bon."
  
  
  "Awor por papia?"
  
  
  "Si ta nifiká."
  
  
  E for di bista, ku tin un wowo pone ku e bola, instala hustu pa wil.
  
  
  A puntr'. - "Bo ta bai bon?"
  
  
  "Ta mi ta papia?"
  
  
  Empe korektamente. - "Bo Por hasi bai ayera pa e anochi a motibu di esaki máquina?"
  
  
  "E máquina?" E тянула or.
  
  
  "Banda di mi hotèl. Bo tin un splikashon pa e lo barí sigui?"
  
  
  Su bista ta habri ora e ta wak. "Bon, pa susto! Bo No sa?"
  
  
  Suspirá, mishi legalmente di simpel di man. "Mira sistema, ta e mihó ku nos ta algu ta komprondé. Bo ta aki biaha, pasobra bo ruman insistí na esaki. Sinembargo riba mi no sa kuantu tempu bo tin ku e bon kontakto i meskos ku tabata. . Ta ta onorabel; e mi no ta gusta. Aleu e ta un bieu amigu i mi ta guitara ku e ta desviá bo ta aki, sinembargo, abiente, no por papia di esei. Kiko bo mester sa, na promé lugá, riba midí ta involukrá den e kaso ".
  
  
  E облизнула e lepnan, ta bolbe wak na compás, i despues a lanta pa compra di ahuste na e ruta. Finalmente, a uní pa skouder. "Bon. Ta promé ku mi sa di aleu ... возвращающемся ... esaki ta loke ku un di su hende ta bin na mi, ora mi ta pafó di tienda. E mi ta informá di e aleu ta pone den kontakto ku bo". A bolbe na mi. "Bo kier sa, mckee, mi kasi no sa di su ruman homber. Mi a tin solamente shete aña, ora e... a pasa na e otro banda. I pa esei, e semper tabata leu, pa loke mi a mira chikitu, no. e mama muri, i nos tata muri ta hasi hopi aña, ora mi tabata mucha. T'asina ku, sango, e... e tabata sinti nan, meskos ku mi tabata e úniko punto di un miembro di famia... e por konfia den mi? "A gradua den e вопросительной opservashon ku mi no ta tranquilizaba.
  
  
  Mi No ta duna aki balor. "E kontakto ku tin mantené ku e for di e tempu ei?"
  
  
  "Dos hòmber, tres biaha mi a risibí un mensahe. mi no sa con e ta entregá. Mi so ta descubri bo
  
  
  ora ku regreso di kas di skol òf di trabou ".
  
  
  "Bo ta hasi tabata?"
  
  
  "No tin huntu ku nan. E mi ta konsehá gomara".
  
  
  Danki dios, maske pa e motibu aki a bisa sí. "Bo ta hasi bo kòrda di nan".
  
  
  "Na susto. El a bisa ku ta bolbe bira, ku lo duna na e bon bini amerikano di e agente ku e ta nifiká ku mi tabata ei".
  
  
  "Mi no sa por hasi no ta reuní ku e a".
  
  
  "Ami tambe."
  
  
  "E ta tuma e lo mi?"
  
  
  "Mi No ta bisa. Te na unda mi sa, ta bai huntu ku e isla di corfú, reuni ku aleu i, abou, bek na atenas. Accijns caba". E sonrió diariamente. "Bo ta vog konmemorashon, mi ruman mayó semper ta wòrdu erko homber, semper exigía su mes kaminda. Un biaha, e solamente kier mira e último sobrevivi di un miembro di famia".
  
  
  Keda kla ku nos mira, no avanzamos, asina bo kambia bon direkshon. "Nos bai bek den maron e outo di anochi ariba. Bo bista. Bo Por hasi?"
  
  
  "Mi No sa. Nunka a participa den e tipo di kos, asina nan por ta muchu un mihó riba... aki".
  
  
  "Ta un pregunta tantu, awor tin e definí. Bo tin ningun hende di e no ta papia? Mi ta referi na algu manera ta e a tende di nan ruman despues di tur e aña?"
  
  
  E nenga ku e kabes enérgicamente, despues a haña e retirá un mechón di lana di su boka. "Mi No. Tin... no tin serka amigunan, mckee. Ningun hende ku mi empresa papia".
  
  
  Mi ta mira. "Ta un poko stranhero", korektamente mi ta bisa. "Mi No tin amigunan?"
  
  
  E tin koló bou di rondo. "O, sí ta komprendé. Bon, tabata ... te ta poko tempu, ta konserní ku un hoben. Tin mas, no. No tin amiganan times. Mi trabou i mi nobo universidat; mi ta kambia e bida, asina bo no tin ningun hende ku mi bisabo aki ".
  
  
  "Bo ta ainda mi a miedu".
  
  
  Un biaha e uní ta skouder. "Ta un espía, mckee, i ta seif den nan no ta di bèrdat nomber, sinembargo no tin diferensia; bo ta bo no tin sospecho algu manera ta e máquina di e anochi ariba?"
  
  
  "Kla. No ta nesesario. E ta kompletamente sekreto di e tarea, sistema; ningun hende mester sa nada di e, ku eksepshon di e, ku riba e partisipá".
  
  
  "Sí, sango ..."
  
  
  "Bon, nos tin lubidá di esaki. Por ta, un hende filtró na otro details di e operashon. Nos meta ta hiba e asuntu te na final. Nos ta un par di dia na laman, pa papia, por ta asina kuminsá ku e hasi pa mi ta konta meskos ku aleu mester baha den kontakto ku bo. den corfú.
  
  
  E duda, luchando ku e planta, ora "skills" раскачивала кильватерный di inkalkulabel di un gran landamentu di barcones. Bai abou, e super i e desplomó e orañe salvavidas, ku ta utilisá manera apoyo. "Nos pusimos ta bon riba e fecha i ora di e reunion. Ta un tabata den corfú.
  
  
  "O, gana!" Mi ta dal ku man. "Bo ta ei, kaminda tur esnan ku ta buska di, por spera kontra di albania".
  
  
  "O, sinembargo no ta bai na buska, mckee".
  
  
  "Bo ta hasi bo kier bisa?"
  
  
  "Bo ta di último mensahe, mi ta bisa ku e tempu tabata un di mas importante. Durante e menos dos òf tres dia despues di su morto, no sa kiko bo tin pèrdè".
  
  
  "Manera e ta consul?"
  
  
  "E no a deklará. Su mensahe nan tabata corda".
  
  
  "Sí, mi ta kere ku ta nan mes. Di corfú. Mi ta pone di para, i a bolbe baha ku un paquete di un baki di tarea. Ora a deskubrí ku e, den e ta corfú, tabatin un poko ta wak, di konosé ku tur kos a keda kalamidat. "Ban ei nos no, - a bisa.
  
  
  Wak na unda mi ta buskando. "Bo Por hasi?"
  
  
  "Pasobra e ora nos ta ku bo ruman nos, ainda nos keda hopi kore, diesinku òf binti miles di kualke direkshon te ku nos a yega di laman habri. Ku a bisa, un hende por buska aleu, pa konekshon bai tanto ".
  
  
  E wak e mapa. Corfú, e hefe stat di e isla di corfú, a subi na mitar kaminda ku ta largu di kosta pariba di e isla. Di poko kilometer di awa na e kosta di gresia i albania, mi no a bai trata ta hui di перебежчиком di dos tera di e barku, e por a desaroya un total di kuater òf sinku nos. Den tur kaso, no tabata ei; Mi ta gomara hopi tempu, so na pafó di e isla di corfú di awa habri. Por ta, si mi no vision di dos rico pasado, di tabata un di mi morto, un par di nochi bin, mi ta atrevería. Awor mi no por.
  
  
  "Sinembargo, bo ta hasi mas por hasi?" - puntra sistema.
  
  
  Mi ta wak den e gráfika. Na e kosta di corfú e entrada un chikitu pueblo yama ages Маттаиос. "Bo sa, esaki ta e lugá?"
  
  
  Sistema nenga ku e kabes. "No a bai corfú.
  
  
  "Bon, nesesario ei i laga nos ban di pafó di e boto. Mi ta kere ku nos por topa un tipo di máquina pa guia di isla di corfú".
  
  
  "Ma ... Mckee?"
  
  
  "Sí?"
  
  
  "Bo Por hasi nos bai tin un lugá, manera ages Маттаиос?
  
  
  Debe di ta un trata i mi... bon. No tin un trata no ta move riba e sala kaminda i no ta bai e isla di corfú. Solamente Si no nos a tuma e tempu ei. "
  
  
  E tabatin splikashon. Si miramentu pa gosa di e caba, spesialmente den un fase desvia, nos no por permiti e lujo di nada personal. Mi tin despegue ainda tin un par di gráfiko, algu compronde. "Bon sistema, manera ta bisa. E anochi aki nos a laga wak sentral den un parti di e Селфалонии. Aki ta di gran isla despues di e isla di santos. Dia pa anochi, prensa, i e siguiente dia di ages Маттаиос. Ora nos a yega ei, nos ta nifiká algu manera problema ku e barku. esaki ta bai bira un diskulpa, mi ta tur e aparensia di fia. Di anochi den e isla di corfú, i despues di informashon ... "
  
  
  E ta seif steipi e kabes i tabatin e kalma. "Bo ta hasi pasa?"
  
  
  "O No!" ta keda sin rosea. "Mi No, mi no ta ei!"
  
  
  "Ma bo por hasi no? Ta e mihó lugá maldishoná, bo por wak, inkluso si ta difísil provincia".
  
  
  "Mi No ta referi na ei". Mustra riba e mapa. "Mi No ta solamente un ages Маттайос". Di dede di nobo ta sinti na riba e liña di kosta. "Ei."
  
  
  "Promesa? Ku no ta malu di esei?"
  
  
  Sin ningun motibu kuminsá ku dam kantidat di e skonde su kara di mi den e skouder, grandi mi man. "Mi No, mckee, òf si bo ta yama. Por fabor! Unda ku nos a laga, ku esaki no a bai di prensa!"
  
  
  
  
  
  
  E dies kapitulo.
  
  
  
  
  
  Asina, nos a pèrdè e Превезу. E objeción di sistema ta asina истерическим, ku mi a dicidi no ta investigá, pa motibu di ta menos, e ora ei. Despues di aki, a parse desapuntá na su explosión, komo si e kier bin bek na. Sinembargo no tin diferensia ta ku e tabata na mente, mi tabata gradesido; e demostrá ku e ta bou presion, i mas no bunita diosa di esquís akuátiko, e mei evidentemente rekohé america di trata i bai un chikitu krusero. E tin reavivado un vishon correa pa nan, i ku esei tabata bon pa mi.
  
  
  E saldo di promé dia di a pasa diputado haltu laman, mantene leu di e isla di santos i ora di solo a kuminsá закатываться di habri e laman materno, e dirigente di Аргостилион, e hefe stat riba e isla. E haf nos otro di e depósito, e preservá, e eis, hopi alkohòl pa asina, despues haña un restorant, unda tratamentu cena . Sistema di ketu, concentratie su teblachi di неотличимых berdura i e speserei, ku e solo disparsé patras di bentana.
  
  
  "Mi ta kere - bisa - laga nos bai drumi na ordo?"
  
  
  "Aki tabata e proyekto".
  
  
  "Mes." El a bisa esaki ku un rosea di resignación.
  
  
  "E ta un problema?"
  
  
  "Mi No." El a bisa ku ta muchu rápido. "Bo por sali di e haf i tira un anker?"
  
  
  "Por ta. Ta bai klaridat e kapitan di haf, nos ta, probablemente, por a haña liber di mail".
  
  
  "Mi No ta rograma implementa... kontinuá?"
  
  
  "Bo ta bisa e tin tres dia. Unda e lihé?"
  
  
  "Bo ta un biaha bo ta nada di e anochi? E laman huntu ku nan, yená ku ta fasil pa e bientu?"
  
  
  Palabranan supla seriamente, di christina. "Sí", a content.
  
  
  "Ei, si no por, mckee?" Di Su man a deslizó na mesa i mishi mi man nan dedenan. Pará ketu, tembla libremente.
  
  
  "Bo ta referi na e kier bela henter anochi?"
  
  
  "Lo ta bon".
  
  
  "Bo ta bai pa kiko nan no?"
  
  
  Bo ta aki momento, e kamarero nos a trese cafe tico, i riba e filter di kális di bòm di e kopa kla di djente, christina a lanta pa hasi un. Ora kohe riba e aviacion , ku ta desplomó di stul, ku ta proponé ku e sakunan.
  
  
  "Mckee!" - bisa entre djente e. "Ei tabatin un hende!"
  
  
  "Kla. E tin un?"
  
  
  "E hende! Dependé kontra di muraya, hustu pa дамской di baño!"
  
  
  "Asina?"
  
  
  "Mi ta mi a mira pa! Ayera nochi, den Пиргосе!"
  
  
  Ta loke ku ta yama mi atenshon. "Unda Bo Ta Пиргосе?"
  
  
  "E ta un..." a kuminsá na makelar, a pone un dede na e boka i mordisqueó di uña di dede. "Mi hotèl despues ku mi a pa bo. Ora ta pertenesé, e tabata papia ku e wardadó".
  
  
  Mi ta pone ta kana. "E tempu ei ta?"
  
  
  "O No! Ora mi ta mi a bai, a bai. Mckee! Manera por tras di nos bai sigui?"
  
  
  "Bo No muchu seif pa e nos pèrsiguími".
  
  
  "Ma e mester ta ei!"
  
  
  "Bon bon. Relatie". Ta pone ta kana. "Permítanme hasi un chikitu bishitá riba su mes".
  
  
  Ora a bira un chikitu buraku di e hefe area di como, ei ta about, no a ningun hende i a deskubrí ku e cameros ta bashí. Tempu dirigí, sistema, alarmado wak mi direkshon i ta steipi e kabes i, ora a sinta. "Tin ningun hende. Bai seif ku tabata e mes un hende ku a mira bo ta di hotèl?"
  
  
  "Mes."
  
  
  Describi su".
  
  
  E tin kuminsá na makelar, morde e lepnan. "E tabata ... abou di bo, nan ta men. Trese scur, su kabei scur. Лысеющий, mi ta kere, ma el
  
  
  tabatin e bombero, por ta asina, mi no por ta sigur ".
  
  
  "Loke ta hasi?"
  
  
  "E implementa... tabata ei. Tabata papia ku e wardadó..."
  
  
  "Bo ta hasi idioma?"
  
  
  "O, den griego".
  
  
  "E a papia ku bo? A hasi algu?"
  
  
  "Mi No ta nada di esei. E implementa e wak; mi a sinti su bista riba dje tur e kaminda na riba pa trapi".
  
  
  Mi ta hari. "Mi No ta color".
  
  
  "E ta mira!"
  
  
  "Kla. Esei no ta pret, bo ta bèrdat? Bon sistema, ta e naracion di henter anochi. Awor tin e verder na ami e planta, si no por mantené nan mes wowo habri".
  
  
  E sonrió. "Prome, mckee, ku nan lo hasi tur loke nan por na bo no a drumiendo".
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  E mesun tempu, nos ta dirigí na kuminsamentu di e barku, fuga enkuanto despreocupado sistema a kada paso ta e tipo torpedo wak ariba e skouder, miéntras ku mi no a ku ta papia ku e, pa e no tin. Ora nos na bordo i limpiesa di haf, siguimi осматривала kada buque, a pasa pa e sabemos, abou, sera nan tur loke mi a move. Tabata kasi scur, ma vários otro barkos ainda ta move rápido na biaha bai bin na. Un di nan tabata e di un boto bon midí, ku ta deslizaba banda di nos, asta визжащими гуляками, kla ku e inmutó, unda ta selebrá e fiesta. Algun di nan kalma su man. Mi ta saludá ku e man na e kontesta, ma sistema, tabata e di skonde di e bista.
  
  
  "Late di esaki!" - bin mi. "Bo ta implementa blousá serka nos na e atenshon. No ta di mes tipo".
  
  
  E nada mi ta mira, despues ta para i poko помахала удаляющемуся крейсеру. Te awor tin mira, быстроходная e barku a bai den direkshon di piedranan date di mayor, un at, ta kasi asina grandi manera di krusero, e aruba den laman ta talent. Kada wowo di buey di semáforos, lusnan di koló, i inclui aki distansia por a tende di muzik baranka, chikitu доносящуюся di awa.
  
  
  "E ta na e fiesta", - tin nota mi.
  
  
  Sistema sint ku e kabes. Nos a mira komo e barku di motor lantamentu ta ademas un date di motor date. Drumí i contador di cable, i ainda yen di boto chikitu midí e planta na e nivel di e hefe. A tende di e gritu di hari, i den e morocho a wak kon ta un muhé ta lanta un poko no ta kai riba e bordo.
  
  
  "Maldishoná tanto", - murmuré.
  
  
  "Sí", - aseptá e mucha banda di mi. "Mi trata".
  
  
  Mi ta hari pa e. "Manera mi."
  
  
  "Mi No, Mckee. Bo ta un espía".
  
  
  Mi tin abogado di entrega. "Bon, e ora ei, e sorto di hubentut espía. Para tras di e planta, miéntras ku hasiendo abou i saku pa nos mas bálido star. E restorá den friu".
  
  
  Di sonrisa tabata yen di konosementu. "Ma mi no tin friu".
  
  
  Den e a fásil famia, kasualidat застегнутая riba su di baño, i a hala sera ponton sorto azul. Mi tratado di mustra con e algo di su persona. Laga nos ban, manera nos", a bisa i a bai abou.
  
  
  Tempu dirigí, e acurrucó, acurrucarse e men asiento integral, ku ta selebrá di tur e asina, skondí bou nan pia i tabata sigui e kabes di e.
  
  
  "E ta bai bon, sinembargo no kier ku bo ta maneha mi barku di anochi. Ta muchu fásil keda drumi na e servisio".
  
  
  "Sí, kapitan," bisa e, legalmente haciendo ku benefisio mi.
  
  
  Mi a tira di setar i bok'di ko'i e asiento ademas di e, despues a sigui biaha, pa compra un. E tabata masha influensia riba di bientu i ora mi ta mi prueba, mi a sali na kla ku самонастраивающаяся completo no ta echen perde. Di anker a entregá e lugá, kla a bula pa aborda, si nos ta para, maske bo ta aki awa hundu no tabatin hopi lugánan kaminda nos liña yega te na e kapital. Mi No ta lubidá di sera e eskolar dilanti, netamente un pasadia Натаниэля franklin riba lomba, i e arrastré na kuminsamentu di e asina.
  
  
  "Tur ta pidi, kapitan?" - puntra sistema.
  
  
  "Mes." Mi ku curiosidad wak. "Ta mi a mira diesdos pelicula riba barkunan".
  
  
  "Mi ta siña bai landa american alfred".
  
  
  "O Ja! Bo tin na kuenta ku esakinan di dibuha remente sa landa?"
  
  
  "Bon, sinembargo tabata un boto chikitu. Den e apenas a espasio sufisiente pa di dos buki".
  
  
  "Mester ta, e tabata bon. Mi ta kai den e asiento, banda di подвернутыми di pianan.
  
  
  Di e ta sinta hustu, ku tin un wowo pone ku e lantèrna di bisa den e banda di activo. "Bo ki ta e?"
  
  
  No tabatin e compra di haar. "Bo ta di lus den un romantico ku nos a mira, despues di hendenan drenta na haf. Meskos ku solamente ta drif bin, nos ta dirigí di skol nobo na e nòrt".
  
  
  "Kla. Bo tin motibu, mckee, no ta e momento pa no miembro atenshon. Bo kier drumi? E lo bai tin un largu dia".
  
  
  Su bos toka kasi escandaloso, manera e tabata bisa, mirando e dilanti, e dos man na un wil di dios.
  
  
  "Mi No. Awor mi no. Ta sintá.
  
  
  bai... diputado di bisti ".
  
  
  Sistema no tin sikiera incómoda servisionan.
  
  
  Pa hopi tempu no a papia; despues e a kuminsá rutgers, contenido mi bista.
  
  
  "Bo Por hasi anto mi mes?" - ta puntra su.
  
  
  "Mi No ta proponé ku ta возражаешь. Ayera nochi, den un kaya tabata... no ta un otro mucha".
  
  
  "E funciona".
  
  
  "Manera hende den maron merkado?"
  
  
  "Na supuesto".
  
  
  "I awor mi no?"
  
  
  E giro e kabes na mi, i den сгущающейся scur su wowonan tabata ketu i sobrio. "Mckee, mi ta desea drumi bo ta e kama. Den un tempu. Si tira nan hasi e amor ku bo ta, pa refutá un hende ta e kosnan ku nos ta, hasi pretendemos, mi no ta bario. Riba un dia mi tabata entrada di bo kompañero di kurso i desentemente por bisa ku mi tabata hopi leu, no ta asina atraktivo manera e ta. I ma... - E uní ta skouder i wak di skol nobo na ariba i, abou, nobo den mi. "Mi no ta un puta, pa повалиться na kama ku e promé trata americano, òf un espía, telefon su mes manera ta nifiká. Bo ta komprendé?"
  
  
  "Na supuesto". Mi ta un poko nabegando ku e no ta un distansia di un distansia. "E anunsiá e por hasi di desde bela henter anochi".
  
  
  Tabata muchu scur pa wak, koló si ta e, ma pa meskos ku e ladeó e kabes, mi ta duna kantidat di e ta sinti ponebo.
  
  
  "Bo ta bèrdat, mckee. Di parti. Si bo kier ta válido na su determina, no tin ningun motibu pa arriesgar nesesario prueba".
  
  
  "Ma solamente papiamente?"
  
  
  "Mes. Mi ta haña un poko for di e tempu ei, manera nos a bisa den pasado, awe riba dia".
  
  
  "Bo?"
  
  
  "Riba kon a kambia nos plan".
  
  
  "Bo ta hasi bo kier bisa?"
  
  
  "Aleu... e ta cuidad. Sospecha. Mi sa ku e ta solamente un bes mensahe ku mi a risibí di e".
  
  
  "Mi ta kere ku ta kousa un impreshon".
  
  
  "Mi ta kere ku ... lo ta prudente hasi e kambio".
  
  
  "Bo kier bisa ku tin ku bai corfú, tal manera tabata revista?"
  
  
  "Mi ta kere, ku e lo mihó su mes".
  
  
  Ta straño ta loke mi mes pensa den e mesun rosea, i disidí ku akto muchu prudente. Si tin acuerdo un violation di siguridat òf e pisá, no lo ta un diferensia grandi aki, si nos ta entre corfú i e tera firme òf den haltu di laman, den un kaso, ta atrapá nos.
  
  
  "Ami tambe, - a bisa.
  
  
  A habri su wowo di soria, komo si a spera un diskushon. "Bo mester hasi?"
  
  
  Mi ta explicó di argumento. E sinti ku e kabes.
  
  
  "E problema ta un - einan ami, - e aleu ku mata den un òf dos dia despues ku nos a yega e isla for di corfú ku e calidad ku bo laga nos bai landa.
  
  
  Mi ta sintí manera e ta fortalesé por ta nomber, i otro biaha e pregunta por hasi e no kier hala di e lugá aki.
  
  
  "Ma - einan ami, - si tin ku a sali na e siguiente para, banda di corfú, mester ta e Паксосе. Ta posibel, ku nan por keda ei na otro dia, sinembargo riba bo ta kere ku ta tras di nos ta segun di mi no ta gusta ta muchu largu den haf ".
  
  
  "Sí ta komprendé. O, un biaha ta algu воображаю, mckee, ma kuminsá mi a mira e homber ta un tabata den Аргостилионе, mi no ta kere, ku no ta bon".
  
  
  Por ta, a yega e momentu pa conta mi topa, ma mi no ta pensa. Ainda no ta. Mas mi a mira e mucha, mas difísil ta hasi, i e ta aplica den e mishon.
  
  
  "Bon, - bisa, - nos побеспокоимся e dia mainta tempran. I awor bisami, manera aleu tin revista baha den kontakto ku bo di aserká biaha".
  
  
  "Mi... mi ... no tin deber bisa. Inclui danki".
  
  
  "Ta un tontería. Bo bisa algu di un tabata den corfú, sinembargo no mas ku esei. Suponga bo ta kai riba e bordo òf algu na e estilo".
  
  
  E sonrió. "Mi a landa manera un piská".
  
  
  "Mi No lo hiba di spesial abilidat pa bo, si ta kai e anochi, mi soño ta bòm. Bo no por tuma un barku pa nabegá, konfia den mi".
  
  
  "Esaki no ta bai tuma lugá, mckee".
  
  
  "Bo No muchu seif. Den un kaso, mi ta bai drumi aki".
  
  
  "Bo ta friu".
  
  
  "Pa medio di ta menos tin e grupo. Den e bòm di e ruina".
  
  
  E ta hari.
  
  
  "Asina ku na kuminsamentu di e negoshi. Bo kontakto ku aleu".
  
  
  "E Derecho, Mckee. Mi No ta bisa".
  
  
  "Ta e mihó ku ta pensa di nobo, varida. Si tras di nos lo bin persona, por ta separá òf algu pió".
  
  
  E tin kuminsá na makelar, прикусив e lepnan. Finalmente e lantamentu nenga ku e kabes. "Kisas dia. Lagami pensa, mckee".
  
  
  "Bisa korektamente, sistema." Mi ta òrdu reuni ku aleu, rekohé i entregá na italia. Awor ta e úniko kontakto ku tin ku e, asina e mihó ku konfia den e amigu di amigu, òf duna e marcha bai e drechi aki i a bisa, e diabel "
  
  
  E tembla, su bista ta habri ku miedu.
  
  
  "Bo no por!"
  
  
  "Maldishoná ta, loke por". Mi gaña, sinembargo, den huzga riba nan relacion, e a papiamente contenido.
  
  
  "Por Fabor Mckee. Tur esaki ta nobo pa mi, mi no sa kiko ta hasi, di ken skucha. Nos mester ta di konflikto?"
  
  
  "E skohementu tin bo", - cuero a bisa.
  
  
  "Asina ami lo bisa".
  
  
  Mi ta spera te ketu no ta ta kompletamente dia manera pa kòrta ku un kuchú.
  
  
  "Dia", - bisa suave sistema.
  
  
  Ta nada ku a mira, despues super, a plama e dushi asiento i a tuma e salvavidas na lugá di e klechi. "O lanta den mi, ora kansá" - gruñó mi.
  
  
  "Sí", a bisa e suave.
  
  
  "I ta para su atenshon na e bola".
  
  
  "Sí, señor".
  
  
  
  
  
  
  E di diesun capitulo.
  
  
  
  
  
  Menu ta hasi mas bientu, nubianan curac tabata kargá bou komo riba e kabes. For di dia goberná ei peso di kortiku i pisá boto ku slep balki раскачивалась i laira, manera fugitiva kabai. Sistema soño di e bòm, ma lihé el a drenta den e tapa, blek i tribulá.
  
  
  "Ku nos tur ta bon?" - pregunta ku e preokupashon wak e nubianan.
  
  
  "No ta hasi procedure." Tabatin e grita, tapa solamente e lamentá di bientu, unidos i herido di completo. E kambio buska di bientu ku a hasi e ruta di aploudí, manera anglo, soportá afó. Mi a lucha ku e planta te ku no ta stret den e direkshon di bientu ku a yena nobo di bela.
  
  
  Sistema mi ta apoyé e dak di e asina i e mi rònt un poko e bista kabes. "Unda bo ta nos? No ta di tera".
  
  
  "Bo ta ei". Mi ta kla move riba e banda di activo.
  
  
  "Sinembargo, akaso no ta sa?" Den su bos tabata fia un pisca di pániko.
  
  
  "Mi No proces". Wak e trapi; tabata banda di seis di mainta. Un anochi, mi ta image nos calidad, i disidí ku nos bai dilanti na Prensa, sinembargo tabata aproksimadamente. Mi No ta bisa e mucha. "Si ta bo tin un problema, tur loke nan tin ku hasi e ta bai na esaki i nos ta mira tera". Na e momento ei tabata hopi atraktivo perspectiva, e instrukshonnan di e bientu awor tabata supla e direkshon i pa superfluo ta rekerí un sèt di largu i dedica галсов. Danki Натаниэлю mi sa ta sufisiente pa splika ku e lihé mayor asistí no ta funcion di e laman, sin стабилизирующего e resultado di bientu den nan "skills mi a move menos na ariba i abou, di biaha.
  
  
  "Ma... si no tin por sa eksakto unda nos ta? Ku esaki... con ta yama? Trinta?"
  
  
  Mi ta hari. "State". Wak ariba. "I riba e no revelá di solo, ta esun ku por para, e kontesta ta no".
  
  
  E frunció e ceño, kla preokupante, no ta di man di e dak di e asina i di inmediato ta hasi na atras, kasi ta derrumbó un buraku tras di su.
  
  
  Mi grado. - "O Mira!" "Mi No ta laga nos bai сломаем nan pia den e chikitu krusero. Ban aki, i e ta sinta".
  
  
  Ta hasi manera a bisa, balanceándose na e apertura di e asina i kasi haciendo di e bitácora di bola. Mi ta agarró di man, e atraso na sí.
  
  
  "Keda na e sitio. Riba e amor ku dios, no ломай bola, pasobra e ora ei te ora mi empe di procedure".
  
  
  E efímero sonrió i a regla e kabei di karu. Di kueru tabata húmeda, i no tabata na prueba di salpicaduras, ku ta den e parada na banda. Mi sa di e bista.
  
  
  "Ta sinti un poko укачанной?"
  
  
  "Mi No ta sinti malu? Mi No sa di un palabra".
  
  
  "Bo ta penoso".
  
  
  "I... un poko. Ei ta masha tokante, i e barku di tantu bula".
  
  
  "Kla. Bon, keda mira riba bo no ta sali for di aki. Ta sinti e planta".
  
  
  "Bo ta mi?" A deskualifiká di man, komo si e miedu di local.
  
  
  "Bo Por hasi no? Mihó riba e mundu di salú e malesa, pa no keda na e saga di e obranan di e".
  
  
  "Mi no ta soportá di marina di e malesa!"
  
  
  "Bo ta ta ni e yam'é. Den un kaso, bo ta garantisá ku despues di algun menos lo center bon. Tuma esaki. Tin trabou".
  
  
  Ta hasi manera a bisa, скользнув na e lugá ku ta liber, ora mi ta mi a lanta. Na un momento, ku sigur mi ta mira, despues respiró hundu i a tuma e planta ku dos man. Mi hundi e mart.
  
  
  Tempu dirigí despues di algun menos, e sonrió débilmente, mirando e kabes pa etapa di suave i e sala. Di trahamentu union mas rápido di e plan.
  
  
  "Bo kier papia?"
  
  
  "Papia?"
  
  
  "Kla. Bo sa".
  
  
  "Mes." A lanta di asiento, pa logra un mihó aparensia di e esfera di bola. "Un poko mas biaha, i, mckee? Awor mi ta un poko okupá".
  
  
  Mi ta pèrmití ku e baha.
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  Di mèrdia, e
  
  
  di nobo trankil i solo; ta log ku yudansa di секстанта i orashon pa mi element sistema di biahe aki lo tèrminá a wòrdu, maske ku ta kompletamente prensa. Mi ta sorpresa den deskubrí ku tin bai mas leu for di loke mi ta spera; prensa mester ta kasi den e di nos. Tabata un isla chikitu, no mas di kuater òf sinku miles di largu, i tabata difísil ignorá. Di bientu ainda ta supla for di aki, i, maske e laman tabata trankil, sigui siendo bètsabé chikitu espasio . Ku un rosea a pone ku e promé di nos loke. Esaki no tabata e dia pa dibertishon òf inkluso pa e traha.
  
  
  Bay, el a fiha un mapa di nos bario riba un gran mesa di e asina, i mustra nos sinta presente. For di e momento ei a ku lo a mustra nos devices, ora a move na biaha bai bin na kontra di bientu e siguiente regular di dia dediká na kada un di has, i ta spera ku e evaluashon di mi distansia nan ta kompletamente preis. Esaki no ta nifiká un tarea fásil, inkluso ku un grupo experimental ku e man na timon, ma ta e sistema skirbi pa mi ei, traha ku tur e ta muchu mas collega i amigoe, despues di tur e no ta skapa di bista di e kosta. Na otro banda, mi no tabata masha ramo di e punta di nation.
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  Na e atardi te metimos un chikitu slot na nanishi. E dia e bira oro, ora nos ta dirigí riba un chikitu haf di korto Гайо. Riba promé di bista parse primitivo, неосвоенным di lugá. tur loke e por wak, e ta di plata-bèrdè di oleifi ku ta kore di tur e partinan, riba midí ku en konekshon ku ta wak. Despues, ora nos cercano, por distinguí e baho di edifisio, blanku, maron i rosa, ku nan matis di barkos ounke, покачивающихся na haf.
  
  
  E pueblo tabata chikitu, ma coscurita. e Mayoria di e kasnan a bai ta largu di pasa marítimo. Di piedra di pasa marítimo rònt di haf, den e kantu a tin un sèt di chikitu komersio, tabata i un par di chikitu hotel. Mi No ta papia e, sistema aseptá pasa e anochi na bordo di "stil". e kapitan di haf, a nombra te mail leu for di e rant, loke ku a laga ku e informashon. Nos boto tabatin e boto chikitu, mará na un шлюпбалкам na popa, i drenta den un boto chikitu riba midí ku baño a grandi hazaña for di e punto di bista di ekilibrio i e tempu ei. Ora nos ta par забились den e tabata asina baho na e awa di e mi ta spera, ta ku nos затопит pa konekshon ku pasa un par di sint di matros riba e haf deporte.
  
  
  "Fundamentu, aki no ecuador akuátiko", momento di mi.
  
  
  "Bo ta o?" Awor sistema parse pret, kompletamente olvidarse di preokupashon i e miedu riba bispu di anochi.
  
  
  Mi tin displaced un poko mas di bo peso; e barku покачнулась i mas kla bora un chikitu di awa. E mucha ta mira встревоженной, i despues a tira hari.
  
  
  "Sí, mi ta duna kantidat di bo tin mente. Por, te esaki ta trese nan bèk riba e boto pa anochezca, i?"
  
  
  "Mi No tin ningun distinshon; por senk di dia òf di anochi".
  
  
  "I semper por landa".
  
  
  "Na supuesto". Nos rudia gusta si entrelazados, ku e observacion, i mi ta kere ku ta fia un poko mas di resien. Por ta.
  
  
  Nos a hasi un largu pasa pa e chikitu pueblo i un chikitu ta pasa pafó di e, representante di e turista ku vengansa. Kual tabata bèrdè i roos, buskamentu di altura di laman, manera e punta di un barku di seru, ku ta aktua tabata e mayoria di e islanan griego. Ku e tera di e kaminda ku en konekshon ku wak ariba i ta wak e logra di seru, relato di меловыми baranka, algun di midí for di e karné, ku ta stret den entre nan, i ta di kas, den algun kasonan, ta distinguí prinsipalmente curac kuadrá, обозначавшими di bentana. Хрипящая bieu máquina, pariba di ariba di e guera, site, pasa nos dilanti, sofoká di adulto i mucha. Cause ku ta riku; otronan, ku nos a mira den kaminda, e partisipante na e sirbishi, òf e representantenan legítimo laga. Den mayoria di nan no ta presta atenshon na nos hende baho i sonido, hopi di nan ku grandi bots, e muhénan den e standart di casino di paña di koló preto riba e pablo, generalmente ku e mesun шалями, ku kasi tapa su kara. Esaki ta loke ku a paso den gresia di e empe lesa riba e: bo por hasi e ta un solo di tera ku su fresku aire i spil di awa mester ta habitá na muhénan i pa hopi hende ta e semper lamentá. Si mi a wòrdu felismente ta conrado, mi por puntra na sistema, ma mi a otro plannan. Bela habri e barika, nan ta mei transforma mas eugene di destruí na обжору, i mi muri di hamber.
  
  
  Nos ta topa un tabata, ku bisti na pasa marítimo i cena a aki increíblemente bon ku nos ta para den e te haltu ora di anochi. Un lugá kla dirigí na viejo, navigatie; e Men a papiamente ta ingles, drecha ku tokante dibujadas na anker i e kancha. Na kuminsamentu bordo di úniko den aki lugá, sinembargo poko e ta abogado un grupo di hende hòmber i hende muhé ku загорелыми persona i e man fuerte den laman na e paña.
  
  
  Bai huzga pa обрывкам kompania, mi a tende ku e tin meskla e grupo di estadounidenses i botániko, incluyendo e italiano i dos vigente di frances. "Nada spesial", proponé pa mi sentro i lo mi wak ku sistema.
  
  
  E wak e dilanti, komo si algu pafó di mi skouder robes, ma mi por bisa dor di baile i superfisie di rosea, ku tabata напряжена.
  
  
  "Bo ki ta e?" a puntra, suela na biaha pa nos no tabata audible.
  
  
  "Mi... no ta nada". E sonrió breve. "Ta e cosecha di tur. Mi ta contento ora tur e kompletá".
  
  
  "Bo ta bai?"
  
  
  "Mes."
  
  
  Mi ta ekstendé di man na kla riba mesa. "Mi No ta sigur ku ta bai ta kontentu".
  
  
  E ta wak. "Mi No", finalmente a bisa. "Un biaha mi no ta".
  
  
  Ningun hende papia ku nos te ku nos nos un cafe, sinembargo despues un di e frances na kla den e sala a lanta i e direkshon di ounke nos meta. Tabata un hende ku копной di santu di kabei i un tímida sonrisa yen di konfiansa.
  
  
  "Kompashon", - bisa e, mirando prinsipalmente na sistema. "Ku e estadounidenses?"
  
  
  "Mi", a bisa. "E no."
  
  
  "Nos ta ku amigunan a puntr'e si bo ta deseá unico na nos pa hasi un kopa". E ainda wak, sistema;
  
  
  E nenga ku e kabes firmamentu. "Ta sinti, - bisa ku friu cortico. "Ma tin ku bai drumi bes, a bai tin un largu dia". E lanta ku dushi grasia na e prinsesa, rechasá intensamente di amerigo. "Mi ta paga cheque, daniel? Nos bai. Lo di buèlta ta un into".
  
  
  E frances ta retirá, kla tratado di mantené беспечное di compost. Mi soria pa nan sentro, mustrando belasting; e mucha ainda mi ta удивляла. Ora gusta ta move riba un banda di under, mi a disfrutá di e bisti, inkluso patras, e bunita yen di ponton blanku ku abundantemente famia blou ariba ta nan. Simpel trese duna a komprondé ku e no tabata, i di, rekordando e nochi, mi no ta spera.
  
  
  A yega e kamarero, a tuma mi plaka i a duna di пухлой усатой di e muher patras di seif. Pasa un tempu pensa, i mi akibanda perde e pasenshi. Ora último a bolbe, mi no tabata na pia, ora e ta tabata, mi a sinta di nobo. Sistema ainda no a regresa.
  
  
  "Sango mi ta mi impaciencia", a bisa su mes i mi no ta wak e trapi. Mi a compronde na e mesa di e otro punta di e lugá di biba wak mi abilidat i e mucha frances ухмылялся.
  
  
  Mi a sinta tranquilamente, bebe a resta riba cafe, durante di mi alma ta push'riba midí ku a pasa e minut. Mi ta kòrda e preokupashon, ora el a mira un hòmber riba tin un restaurant na Аргостилионе i kuminsá nevis, manera anteriormente.
  
  
  Muher patras di kaha ku curiosidad mi tabata wak. Mi wak por pidi a lanta i a yega na su.
  
  
  "Mi ta spera ku ta papia na ingles".
  
  
  "Ma pa supuesto", a bisa e.
  
  
  "Hoben reina". Definitivo na e baño - òf, e menos, un pasada ku ta baha na e. "Nos a tin un largu dia di biahe, i, probablemente, e malu..."
  
  
  "Sinembargo, por supuesto", ripití i lanta su bistí pretu e kanal ku un haltu arte, pa ковылять di дамскую den baño. Den un momento, bolbe encogiendo di skouder. "Mi No tin ningun hende", firmemente.
  
  
  "Unda bo ta diablos...?"
  
  
  "Bo ta posibel ku e entrada traha". E wak na mesa den e franses tabata espeshalmente complete, manera e homber, e tin tur i no tin lihé na doble. di pidanan huntu.
  
  
  Ademas di e mi no a kere ni pa un into. Ningun hende ta lanta for di e mesa i tabata basta probably e sistema a bandoná tin ningun hende ku mi ta di e anochi e instrukshonnan di e aksidente пижона. Den tur kaso, no ta awor. Mi no ta haña na kuenta.
  
  
  "Danki", a bisa e muher i a pura di e tabata. Ora mi ta aserká e lugá na unda tin laga e barku, mi no ta asombrá na e deskubrí einan. e preis ku no a bira un boto. Ora wak di затемненную haf, paden analisá e figura scur, дрейфующую banda di stil. Tabata un boto chikitu ku mayor pafó di bordo, e nanishi ku a limitá na kabes di e шлюпа, i ta e balansa i laira, mi tin e impreshon ku a laga ei ningun otro menos atras. Mientras wak, den иллюминаторах hefe martis a bild di lus, i e no tin sigur ku no ta despues.
  
  
  Mi ta mi sintá den e boto, отчалил i ta mas rápido mei landa kla переполненную haf. E dal di remanan di уключинах mi tabata tin un bos den e tende, manera so mi ta lagabo pa pensa na un manera di siensia e zonido, enfrente di devastó di boto di motor. Bo kaminda ta kasi unidad di mi, ma pa mi mantené e controle i di utilisá boroto, pa pasa e restu di
  
  
  e distansia di stil".
  
  
  Mi ta mi mará na e nanishi, abou, a sali na di dilanti di defensa. E superficie tabata húmeda pa e serena, i, siendo den e, mi ta sinti, manera falta di e falta na kla mi cuminsa. Esei no ta mi ta importá; ta ku otro A okupá e hasi pa no pasa na kla den e tapa di reserva di plexiglás hustu dilanti di mi nanishi. E significativo e bashí di e entrada entre martis a wòrdu será.
  
  
  A habri e eskolar, gradesido, ku pa e no tabata trahando ta obligá di aden. E seriamente na ariba, i a sumergí entre dos smal kama di bòm. E eskolar nobo ta será, i a tarda den moveshon te ku no ta захлопнулся. Mi a sinti di дверному bano, tratando hugo na baliña e atraso, i a pone ku e orea di fin palu di bara.
  
  
  Si mi griego a mihó, mi por bisa ta ku a bisa, ma e palabranan di e hende ta lanta muchu rápido pa mi por tuma mas di un par di fragmento di combersacion. Sinembargo, su mes un bos, a duna di konosé ku e tin un tene, ora a skucha e kontesta di sistema, no a no duda ku. Mi a tende di e zonido buska di e parada i un grita sofoká. A kuminsá hasi un kuchú riba e man, ora tin riba mi ta kai ta un ronald di klenku.
  
  
  E a pasa na kla eskolar, mi so ta sera. Bo ta scur no a mira nada, ademas di давящей mi ta rigoroso di sombra di angustia entre kama no por publisidat di buèlta pa yega na un homber. Un ráfaga di aya na rosea kasi estrangulado mi, i e ta hasi ku mi ta e forsa di e destrukshon. Mi ta mi alto, manera e mustang ku заусенцем bou di asiento, tratado di bati malu perfume di un hende ku su lomba. Bo kabes kai riba e dak bou; e ta un difísil sonrió, mientras bo mannan ainda prestando mi garganta. Dirigí riba golpearlo, el a tira riba un di e kama, ora ku e entrada a keda habri dal.
  
  
  Di lus den e mart hefe tabata dengue, sinembargo despues di yen scur mi ta momentáneamente siegu. Tur loke mi a mira, tabata e sita i di kambia di metal den su man. Mi ta dal ku nan pia, sinembargo no por a yega na su. San e lokal lis ta skapa di antilla. Mi a duna e marcha, tratado di roster di e relashonnan di lomba entre otro i ta un solo, ma mi sa ku tabata muchu atardi.
  
  
  Di spar a manera un ola di choque di strena di angustia. Na e momento ref sperando, ora sa unda mi ta bati. E doló no tabata, inkluso tempran di madoho, ariba na ansha di un serie dal. Ora mi a bolbe wak na un sita den e bashí di e entrada, a ku e ta tambe. Hende ku ta ataká, aflojó di are i a sobrebibí e libertat, нацелившись na casino.
  
  
  Mi a mira e pista di su man i ta push'bai atras. Den e dengue lus na e bentana, a bai sistema, di su man a keda nedd su kabei, e тянула di nan ku tur nan forsa. Sinembargo, den e bringa pa su man liber a bula tras di lomba i dal e lampi ta queroseno, expulsando di e di suspenshon.
  
  
  Na e líquido разлилась riba mesa i, abou na e tapa, лизнув tablet na nos den e repentino scur. Mi ta push'pafó di e hende, awor mi no ta miembro atenshon inclui di sistema. Un kimamentu na bordo di e barku ta, un biaha, ta pió ku tin den e mundu, spesialmente tempu ta bula den bòm, i e kandela ku a dirigí directamente na бензобаки.
  
  
  Mi ta saba menos ku droga i e aden di e mayoria di e oferta di preis; te descomponían, mi incluyendo e awa den e regular di e asina, despues ta surgi un volgende grandi biblioteka i saka e trese na annemarie, pa saka otro oferta di lugá. Tur e kaso ei por hiba mas ku un aña i mei menos - ta loke mas bien perderíamos e barku i, asina so, nos bida, ora porfin ta paga kandela den nos bastante no ta. Mi a tende di ehecucion di motor fueraborda, a tuma ta aparesé den e asina, ma ta estilo kontra sistema.
  
  
  "Mckee!" - ta empezado di hill e, avansando mi garganta. "O, Dios! Mckee!"
  
  
  "Page-page." Mi diariamente yudá di e, escuchando na затухающему e zonido di motor. "Loke bo mira a pasa?"
  
  
  "Mi ... mi a hiba e tabata. E hòmber a tin un solo i ..."
  
  
  "Ta un bon." Mi ta push'pafó di e ta masha poko mas pa mi por amplia di man i compra di e protekshon bou nan pia. "Dunami un lantèrna, i?"
  
  
  Apesar di tur e kandela i e konfushon, e lessons no ta tabata. Fundamentu, e mesa, na ku a kai den e promé golfo di kima di queroseno, tabata protekshon di misa; vários movimento di fis topa manchanan. E evenemento pa e tapa, realisa na e sentro di e martis, semper tabata húmeda e instrukshonnan di e плескания трюмной awa tin un tiki mas abou i solamente e pinta a kima. Asegurado ta ku ta na bordo di e nada no ta kimando, a sende e lus di e sistema.
  
  
  "Pordoná", ku a bisa. "Desde e datonan nan a bai, a plania nan lo mihó asegurado ta ku nos no ta взорвемся, pa aktua riba e pregunta".
  
  
  E mucha sint ku e kabes apenas, ku e kabes entre
  
  
  
  skouder ora e ta sinta den e are for di labor. "Mi sa".
  
  
  "Bo kier yudami awor?"
  
  
  "Mi lo yuda?"
  
  
  "Nos no laga nos a para akinan e anochi aki, varida. Laga nos a mustra un otro mail - si mi no kier no bin bek na bela henter anochi".
  
  
  "O, dios, no, МакКил". E tapó di karu ku man. "Tantu..."
  
  
  "Bon, no прогибайся awor. A bai. Вытащи e barku ku nanishi i mara e liña di su popa te ku mi заведу motto".
  
  
  Den un konosementu, lo mihó landa den libertat e anochi, mi a empe di experimental ainda mas loko sentimentu di e operashon. Si bo kier a mata òf apesar nos por a hasi. Spesialmente den haltu laman. Asina nan, asina biaha, un lugá pa e restu di e anochi ta asina seif. Den tur kaso, ami tambe tabata kansá.
  
  
  Nos a haña e mail na pafó, ademas di e haf, mará na e bai caba limpi. Loco otro lantèrna e aporte i riba sistema habon di ensera, mi ta revista na bòm e restu di e asina, pa nenga a resta riba varios gesker i otro diesdos. Mi a topa un solo, ku ta spar e di man di hende, e bieu revólver 32 liber ku un cortico riba e silinder. Inutil, ma pa si akaso a pone un chapi di e asina.
  
  
  "Bo no specifico ningun problema", - bisa suave sistema.
  
  
  "Mi ta spera di bo."
  
  
  "Bo ta hasi bo kier, ku a bisa?"
  
  
  "Mei diablos a pasa".
  
  
  "Esaki bo ta aki... estúpido".
  
  
  "Estúpido?"
  
  
  "Mes. Mi ta mira, e hòmber ku e solo e rason ku mi na e tabata. Un persona rosaria, no ta un mihó ku un matón, sa? E i bo kompañero mi a bin bek na e barku..."
  
  
  "Bo Por hasi? I por hasi aki?"
  
  
  "Esaki ta loke ku bo ta aki tantu. Nan ta kere ku bo ta riku americano, крутишься rònt buska di barkos pa kumpra. Nan ta kere ku ta na bordo tin skondí un monton di placa, bai nan a trata di por bisa, ora ... bon ... edat di bisti prenda . "
  
  
  Mi wak ku escepticismo. E ta mira aki agradabel, manera semper, i, ruth e kabei dilanti di e karu, ta yama e empate i alentador di alicia. Ora mi no ta bisa nada, e ta wak. "Loke ku a pasa, mckee?"
  
  
  "Nada", a bisa, kasi ta contene. Na final, e por ta bèrdat. I pa hasi e muhe aleu Зенополиса mester aktua mi ta asina completa un wega? Mi ta e arreglé simia sonrisa. "Bon, awor tur e tin jesus. Mi ta kere, ku ta un di e kosnan. Con bo ta sinti?"
  
  
  Lantamentu di kabes a lanta i ta kore di kabei di karu. E mayoria di e muhénan, nesesario lorá ora e jalón di bunitesa, pa gana e kambio den e aparensia.
  
  
  "Manera un oro drumi?", - bisa i ta hari.
  
  
  Na ordo a di brando i bòter di boron ku mi a topa den atenas. Parse ku tabata tin un bon momento pa komprondé esaki.
  
  
  "Kiko ta?" - puntr', mirando dos belast.
  
  
  "Ai! Bo tin born!" Bo wowonan baila den e pasombra.
  
  
  "Mi No ta bisa ku loke bo a siña na otro e amerikano di sociale".
  
  
  "Tin hopi e siña di american". E ta sinta den un kama na mesa i mi ta mira. Mi tin estado na e garganta, i a tin ku hasi.
  
  
  Despues di a hasi un par di hasidó salú, ta похлопала di kama di skol na banda. "Sites, Mckee".
  
  
  Loke mi a hasi. Di man kasualidat, e drumi riba mi bel, i su friu kayente, bista ku ta sali na kla for di e yegada scur di e buska ku tabatin. Mi a aklará e garganta.
  
  
  "Mi Ta Mira... Pos".
  
  
  "Sí", murmurá e largu i ta tras arbo.
  
  
  "Awor", a bisa.
  
  
  E ta bolbe na mi ku sinsero asombrá. "E biaha?"
  
  
  "Mes. Primintí. Tokante di su kontakto ku aleu".
  
  
  Mesora wak, despues, lantamentu nenga ku e kabes. "Bo mester? Awor?"
  
  
  "Bo ta kiko ta e mihó momento?"
  
  
  "Di ta ... mas lat?" E придвинулась otro banda, i ta un manera, vários botote den e parti di su buska contenido расстегнуться. Den e buraku ta forma un agradabel karni i mi man robes ta lanta su mes, na brazil ku ternura di barika, прижимавшуюся mi pechu. "Sí", super e. "Su mes..."
  
  
  "Bo ta hasi lo sigui?" - a puntr'. "Ayera pa e anochi a agudo birgen, awe netamente puta".
  
  
  E kontestá mi no, manera mi ta spera, bo wowonan a keda приспущенными, ora e tuma mi man na e pone su pechu. "Mi No ta trata di komprondé di inmediato, mckee. Konfia den mi. Por konfia den mi instituo".
  
  
  "Bo instituo?"
  
  
  "Otro Biaha, Mckee. Awor...", a habri un otro boton, despues otro, na mes tempo, e ta na dilanti i caricia suave nan lepnan mi. Na e momento mi preguntanan keda den e lubidá.
  
  
  Su lenga e tin tribulá mi, investigador, дотягиваясь. Mi man quedarme so aden
  
  
  den e buska, i ta di pezón krese i ta duru abou mi dedenan. Ta keda sin rosea, i despues deslizó e man na mi bel. Mi interes tabata evidente, i e ta hari hundu ta e garganta.
  
  
  Despues buska, mi ta sunchi e skouder, profundo combersa gaita di barika, despues di otro. Despues mi abou ta retirá na bin, pa mira i admira. e pesonan tabata para, ref i rekto, legalmente приподнявшись, komo si e tirunan na mi di e boka. E kader di sistema ta move lantamentu, mientras bo man quedarme so na e controle mi ponton. Mi desviá di barika, pa un poko mas di espasio, i a yudá na máxima esakinan ...
  
  
  Mi No ta puntra kon mi ta e arreglé pa paga e lampi ta e asina - e hendenan den e barku i asina ku kontinuamente neglishá, e implementa заскочили - i bira mesa i dèk na kama, sinembargo despues di algun instanties no tin tabata paña huntu ku su kurpa прижалось e. di e dedenan di pia riba nan skouder. Tin parsemi na otro ku e resiente hamber, i su lenga tabata okupá i gil, i despues, ora nan tabata dos взорвемся di e incidente deseo, ku e tin habri pa mi.
  
  
  Ta keda sin rosea, ora mi ta push'difikultat; e bisa algu ku no ta komprendé, i a tuma un roster di mi mas hundu. Mi a resistí ta sufisiente pa mustra ken ordená aki, i despues el di largu, e movimento tras, pasante kada biaha mas ku kada dal. E lanta e pal'i a adoptá nan mi lomba, tereno di e ku kader na ariba pa haña mi resiente templates. E kuminsá na kansá, tereno di mi na e, mi ta bes ku totalidat, riba midí na su movimiento ta mas rápido i pasando.
  
  
  Ora esaki a sosodé, e запрокинула e kabes, a habri su wowo i e boka, a hinka man na mi skouder, e kader колотились, manera e pictures. Parse ku e poko pa semper nos mutuo suspiro stranhero, ora mi ta explotó den e, ora, pa caba, e dos nos agotados, mi december den e tabata partikular di e, konsiente di esaki inkreibel debilidat i session realisa impregnados despues tel. A pasa hopi tempu promé ku e a papia.
  
  
  "Mckee?" - bisa den bos haltu.
  
  
  "Bo mes?"
  
  
  "Danki."
  
  
  Mi ta hari. "Danki"
  
  
  "Mi No. Bo no por a splika". Den su bos tabata un tarea pisa di resignación.
  
  
  "Nan di mi."
  
  
  E nenga ku e kabes. "Mi No, mi no por bisa".
  
  
  "Ta e?"
  
  
  "Loke bo kier".
  
  
  E netamente sírkulo, ma mi ta resta riba bo invitacion. Ta parsialmente dependiendo di e, ma e meta ku un forsa inkreibel.
  
  
  "O No! Mi No ta laga!"
  
  
  "Mi no ta bai wak no parti. Riba e anochi largu kaminda ku a pasa dor, sistema". Mi ta haña na kla for di e rant di kama, na e suela un kopa, ta lanta i a tuma un largu bebe di boron. Ora di líquido sali for di e garganta na stoma, mi no tabata sinti mi gusta forsa bolbe ...
  
  
  "Sí", - super di mucha, потянувшись un kopa bai lanta e kabes pa bebe. "Esaki ta un di nos anochi i a miedu ku e ta e úniko, mckee".
  
  
  E tabatin splikashon, manera ta un puta rápido salario, ma inclui sistema no tabata sa, riba midí na e derecho.
  
  
  
  
  
  
  Di diesdos kapitulo.
  
  
  
  
  
  Nan nos tabata sperando riba e isla di corfú, korektamente riba e maron "merkado", pasado un lugá visie di mas. Dos hòmber, неотличимых di scur tres i bombero, occitan di mas parti di e persona, sinta i ku despedi kara, te ku sistema pasobra na e pasa marítimo, e nubia di marina di turista, agradabel agotados pa e anochi di amor i largu tras dia di nation na laman. algun yama na mas bunita na tur e islanan griego.
  
  
  Elegimos un lugá na e estacionamiento den e parti nòrt di haf, leu di sperá e sentro. Den e awa, kaminda tin simpel bista, tabata barkos di tur e tamaño i tio, for di chikitu barkos di bela na buques pesqueros i di nos ocean di atras. Solo di atardi отбрасывало sombra largu, te ku nos riba e pasa pa e serie di quioscos ku ta ofresé indígeno paña, artíkulo, artíkulonan di arte, tur sorto di ariña, e loke e mezclarse ku awa salu di aire i vos speserei di seru morales, ku e tabata tras di e stat. Subida skouder, e grita di vendedores i música, dia di portanan ta habri for di tur e demas establesimentu públiko. No nos ta kasi a kuminsá sunrise den un atmósfera di fiesta, ora mi ta mi kantidat di "merkado".
  
  
  Mi a dedica agarró sistema di man, a yama sigui, no redusi e buraku. E prinsipio, e no ta komprendé, sinembargo despues di skol wak e outo, tin balente; Mi ta acompaña na biaha.
  
  
  "Mi No ta wak den nan. Contene more".
  
  
  "Ma... con nan a yega aki? Den e grupo?"
  
  
  "Tin un sirbishi di ferry, bo no ta asina?"
  
  
  "R. Sí. Sinembargo, bo por hasi implementa... ta mira?"
  
  
  "Loke ta mas importante, ta e anterior di nos mira?" Nos kasi den dilanti di e máquina. Di hende ta aden lantamentu bira e kabes te na
  
  
  pasa largu, e expresion di su kara no a kambia.
  
  
  Sistema bendementu e uní ta skouder. "Tur hende ta bin di corfú. Òf... ta ku lo bisa ku e hòmber, unda kontratá e barku?"
  
  
  Mi ta puntra na un momento. "Bo ta posibel. Pa motibu di ta menos, mi a bisa ku, probablemente, ta bai na nòrt".
  
  
  "Bo mester bisa?"
  
  
  "No por evitá. Kier sa na unda nan a bai, i si mi a bisa ku ta deseá di hasi un krusero desde e Кикладам, e a plania ku e ta straño".
  
  
  "Bo Por hasi esaki ta?"
  
  
  "Mira riba mapa. Pyrgos ta leu for di laman age; lo tabata mas rasonabel ku e ta hür un barku na pero si mi a plania bai ei".
  
  
  "Na susto. Bai aki personanan... bo ta nan ta esnan ku ta tuma for di hür di e?"
  
  
  "Kla. I, probablemente, daño di e unicamente a tuma. Solamente esaki, tambe, no tin hopi konosementu". No, mi no ta asina. Si bo ta puntra na aleu i pa aki haltu mi tabata konvensí ku, independiente di e mi ta bisa hawke, tin un lugá kaminda a ta un pièrdè di por hasi trata di repasa nos ta Пиргосе? E úniko kontesta riba e mi por a pensa tabata den bo, si continuamente e biahe di outo, lo tabata mas fásil pa sigui pa nos. Esaki no a ta satisfaktorio.
  
  
  Ora ku a pasa ta leu "мерседесом", mi ta hiba e mucha muher riba un chikitu quiosco, kaminda e entrada di piedranan demostrashon di koló di pañuelos. Kumpra un", a bisa. Di "kumpra dos, sinembargo no ta tene lihé".
  
  
  Mientras piki e merkansia, mi, e goso di e bieu uruguay-stima di kas di alegria оглядывал pasa marítimo. E hendenan den e "merkado" mi no ta everon, sinembargo no ta spesialmente desanimá. nan a traha pa asina vigente, ku tabata konvensí ku mester tin otro. Ma ei tabata asina cada bes tras bes den moveshon di hopi, ku tabata kasi imposibel distinguí di un hende ku maske ta un chikitu, e cristo sospechoso. e Europeo na scur tras di e tabata tin e mesun kantidat i dilanti paña di trata i mi por ta haña un hende ku a mata su otro mi lugá di biba, tabata rapidamente chikitu.
  
  
  I tur e dia sistema уклонялась mi preguntanan tokante di su kontakto ku aleu.
  
  
  Ora e skohe un par di pañuelos, nos bai mas aleu. Ora ta un poko stablesé di man, e mucha temblaba.
  
  
  "Bo ki ta e?"
  
  
  "...Mi ta kere ku ta restorá den friu".
  
  
  "I...?"
  
  
  "Mi ta kere ku ta na e momento". Mi ta tuma na su man, a bira e mesa i wak mi trapi. "Mes. Nos bai".
  
  
  "Proponé esaki no ta promé ku dia".
  
  
  "Awe mester... stablesé e kontakto".
  
  
  "Ma nos no barí ta mira awe".
  
  
  "Ma nos". Di sonrisa tabata deboshon i muchu самодовольной, pa hala di mi.
  
  
  "Bon, ta astuto chikitu rima". Mi ta hari. "Nos laga nos?"
  
  
  "Mi No. Nos un taxi". Mustra na biaha, e sperá di skina, unda ta pasa marítimo di e stat a hiba e abundantemente kaya. "Ei e mester ta un di nan".
  
  
  Un otro biaha e ta asombrá; Mi ta spera mas di e revisión, i awor ta evidente, den tur dos mi ta hiba huntu kuné. Mi no a bisa nada, ma aprel liber di man robes pa su mes. hugo papiá ku instalá na e baliña.
  
  
  Den e skina e tabatin un mitar den un days stacion dilanti e gran, nan bellisima bieu hotèl, parse di ta renovatie, e ruina di un kas griego, ku потускневшим di or kara di alabaster. "Ta un di konkreto?" - a puntr'e ora nos a yega na e angulo.
  
  
  "Di ta..." sistema ta keda para, sera nan wowo i помахала ku dede lista di e chikitu sírkulo i, abou, indicó. "E", a bisa e a habri nobo di bista.
  
  
  Esaki a tera bieu "for", na e planta e tabata purba di menos di contacto, e tabata okupá mascaruba di djente i no ta prueba atenshon na transeúntes. Na otro condecora ku tabata para riba e cera banda di nan days, alumno i жестикулируя, ma sistema made mas leu for di nan, pa habri porta trata su skohementu. Turbulento hende por uza na regañadientes lanta e bista. Parse ku e no kier a asumi e pasahero. "Mester ta, tabata e asta nobo york", proponé pa sigui sistema di persona di un outo.
  
  
  Di kondukta no ta wak atras i super apenas поерзал e asiento. Sistema ta na dilanti i algu rápido a bisa den griego. E tin regañadientes sint ku e kabes, sende e mayor i sende na e transparensia.
  
  
  Despues di e version te habri pasa entre e denso tráfiko riba e kaya hanchu; Pronto ta kambia di segmento, i e ehérsito den e tènt ulandes ta transformando den e bario di blue di vivienda contrast di corallo ku tenemi di fieldat di plenchinan pa musica sordo fachada. Na nos a yega serka bistí pretu ta e muher kabai e hèlm bieu di buriku, no ta pasando atenshon na e moveshon tras di su. Ora sabemos di e, e kondukta ta skupí na bentana i murmurá algu; Mi no mester sa di idioma pa komprondé ta ku e a bisa.
  
  
  E kaya a gana altura. e kas di stal mas leu di e kaminda
  
  
  i nos a mira e muchanan hungando na e tera, e plenchinan di aden, клюющих di tera, невзрачных kachó, muchu diferente, pa hasi algu otro na e konstrukshon di kabes i wak проезжающую di máquina. Lihé e stat e entrada tras di nos i асфальтированная e kaya a wòrdu kambiá pa un kaminda di tera dushi karu ku fornikashon bai hasi esei na biaha bai bin na pa krea, покрытому palu di seru.
  
  
  Miramentu ta ketu, te na krea. E kondukta di grenada, ora nos ta hala un chikitu palunan e liña di algu manera di kas òf, un biaha, di tumba. Den un kaso, e tabata di alabaster blanku, ku pilarnan di dilanti, a bai na e partinan di nan e entrada di imagen di elvis aantal, parse di ta птичью baño. E asta a pasa dilanti, despues buskamentu giro di robes i ta keda un chikitu rotundo.
  
  
  "O, kon bunita bista!" - grita sistema.
  
  
  For di unda nos tabata stacion, por mira tur e stat i haf di bou di nos, manera un tarea di felisitashon ku dibujos di oro di lus, sinembargo no a okupá ekselente bisti na e momento. Mi ta abou pa cura di sistema. "E a papia ingles?"
  
  
  E uní ta skouder. "Mi No sa."
  
  
  Mi ta riska. "E ta un... lugá?" Mi ta enojé; tabata internet lugá na un tipo di kontakto. E kaminda ku no tabata masha kargá, ma di moveshon di ida i buèlta ta un bunita konstante.
  
  
  Papia ku e mucha, mi ta duna kantidat di e asta lantamentu ta duna e marcha pa menos. Hallo di djente ainda mi tabatin den boka, i e sonrió lantamentu.
  
  
  "Asina, - bisa e. "Nan ta esnan ku ta manda. No ta mira no tin un ápice un manera distinto di tur e aña, Nick carter".
  
  
  
  
  
  
  Decimotercera kapitulo.
  
  
  
  
  
  Pa por a bisa algu, e ta bolbe na máquina marcha bin, a sali for di e kaminda i sigui su kaminda. Sistema ta mira aki изумленной, manera mi. E aprel mi man, mirando ku e boka habri riba e parti patras di e kabes di kondukta.
  
  
  "Na..." - fornikashon, ma mi bista di e fia di kalma.
  
  
  "Sí, mi ta." Di kondukta habri e plan calcula фуражку, nan tabatin; i e kabes tabatin un pelon, ma awor e tabata sintá patras planta pa asina mantené i inclui e parti traha, i despues di diesinku aña paden wak e toro vigor riba e garganta i skouder. "Nos". E yama e aña i e luna. "Bo ta bai mi, Nick. Granatapel den kueba. Mi останавливаю avion, ta diskurso na un hòmber ku tabata tin mata den mi. Den un kaso, loke ta hasi ku aki mucha-urgente, ora ta debolb'di alemania?"
  
  
  Mi No ta bisa. Den tur kaso, sin su pregunta. "Mi ta guitara mihó tira un vista di bo karu", - ku ta preokupá-a bisa -.
  
  
  "Na susto. Ta pronto nos ei unda bo ta laga nos ban, i despues mi ta responsabel. Diesinku aña, mi a kambia, sí?"
  
  
  Ta duru ta bisa. Tur loke mi a mira ora nos ta subi riba un taxi, a difísil hende ku convention partinan grote preto. Mi festivamente no ta spera kontra di aleu Зенополиса den e skina di kaya den sentro di corfú, i e no ta un di awe.
  
  
  "Bo ta partisipá. Bo ta di unda nos?"
  
  
  "Bo ta mi ruman muhe bai di bebe na maltrato di informashon pa e institushon banda aki. Ta esakinan bista, un bar ku martina i e dicidi. Wak bo ainda gusta di born, Nick?"
  
  
  Mi ta kòrda e relatonan mi pasenshi un pasahero den e di Dos guera mundial, riba con nan a basha di alemania, ora a hiba pa ta interogá despues di a capture, e hòmber na e na mesa a konta algo di su mes, inkluso si tin lubidá.
  
  
  "Mi ta yama daniel mckee", - bisa ku alma mi. "Mi ta deporte pasada di florida, i e dicidi trosementu ta bon".
  
  
  E kondukta di e alma, ta hari, e uní su nos skouder i e makelar, di giro, i e kaminda ta bolbe bai kuminsá na subi. E ketu te ku no tin sali na combersa riba bo matanan acceso na e kaminda ku e невысокому men restorant, ku tabata kasi kla di e kaminda. Nos detuvimos pa scur, scur zaguán, i ku e minister a kuminsá baha na nos pa e amplias eskala, e kondukta ta bolbe na mi. E sonrió, mustrando un abundantemente sker entre nan djentenan dilanti.
  
  
  "Mi ta spera di mitar or. No mas. Bo tin pa dilanti un gran anochi".
  
  
  Guardia habri porta. Nos ta ku sistema biaha i a drenta. Aleu, desde e momento mi a dicidi ku e mesun éksito mi laman asina, tabata un di e spantaparha ku tokante e tipo sera i nan a traha, ku ta flor di esaki na banda kategoria di restorant. Nan bella den nan aporte den area kontra di bientu na kada mesa i na сгущающейся scur, awa leu for di e bòm a bira dilanti plata nan pasa na e ten, i despues chikitu chikitu atrobe preto. For di unda nos tabata sintá, e lusnan ta e stat tabata invisibel, sinembargo, den e haf tabata sint di chikitu kareda di lusnan simia e santuario di luciérnagas. Ningun di nos i no ta krea e sistema di komandante tin stipulá ku e bista.
  
  
  Aleu nos ta spera di e entrada. Nos ta na kuminsamentu di e kaminda pa e ohalá.
  
  
  "Bo ta ainda dus
  
  
  loke ku bo ta mi, Nick carter? "
  
  
  "Un poko", - rekonosé mi.
  
  
  "Bon. Lo bisa ku bo persona òf nò insinuá ku lo bai na mi. Un bon sigur si mi no ta mi ta bario di aleu Зенополиса, ken mester sa, ademas di bo, bo en?"
  
  
  "Mes."
  
  
  E поерзал e asiento den nos dilanti. "Sistema, mi ruman muhe. Pordoná, ta un poko ta papia ku bo. Konmemorashon bo ta bo so un mucha".
  
  
  E algu a bisa den su mes idioma. E ta tira hari.
  
  
  "Mi No ta papia na ingles. Mihó pa nick, i?"
  
  
  Riba un dia mi tabatin e arriesgar. "Bon Aleu. Kiko mi mester hasi na abou? Bo Por hasi bo ta aki?"
  
  
  "Bo ta di nos mes nos no ta ademas di e preis di e programa. Recuerda, nos tabata sperando esakinan contrast di tres dia?"
  
  
  "Mes."
  
  
  "Ei mi a bai di albania riba e dia ariba. No ta sigui nada. nos a mira a reuni dia. Den e mesun lugá na e tempu ei. Chikitu sistema, e no sa nada, asina, muhe?
  
  
  "Bo ta bèrdat"."
  
  
  "Nos ta hasi e marcha un awe na e anochi?" A puntr'.
  
  
  "Mi No. Bo ta mi ruman muhe, ku ta aleu den su chikitu novial di un gran anochi den e stat. E baile, e come, tene un man, i dia bo ta papia di e tristu despedida, ora отплываете, ku chikitu studiante regresá tin e stat di atenas. legalmente lòs e kurason. Bo No ta asina? "
  
  
  Esaki tabata loke mi tabatin den mente. Den kaso di a kometé un eror ku nos mester sigui, e idea ta ku pa nos kortiku di novial gusta mas posibel.
  
  
  "I hasi hacés miéntras, aleu?"
  
  
  "Awe den e biaha ta hiba na di dos buki di used un lugá den otro. Despues mi ta debolbé di bo di boto. Bo ta mustra na mi, unda ta tratado. Riba e habri mi a subi na bordo i ningun hende mi ta mira. Mi boto di pasahero, sí? "
  
  
  "Manera ta bai hasi esei?"
  
  
  E ta uní ta skouder. "Mi a landa. Mi ta gusta lesa un piská invisibel e awa den e scur".
  
  
  Riba un dia mi ta ketu. Nos ta krusa chikitu tèmpel; vários vehíkulo tabata stacion di e plata ta observa pa e bien un par tabata un man pa pilarnan. Mi a envidiaba; Man na sistema tabata friu den mi.
  
  
  "Con bo a tuma un taxi?" A puntr'.
  
  
  "Mi tin mira un guia, mi amigu. Riba e isla tin otro ku mi a konfiansa. Bo kier sa mas?"
  
  
  "Mi ta bisa. - Lo No.
  
  
  "Bon. Mi No tin un problema?"
  
  
  "Mi ta spera ku no." Mi tabata masha satisfecho, ma el a laga nan dus di dje.
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  Esaki ta mas skur di e anochi di sirbishi, ku nunka a pasa. Enano den "Павилеоне" na aire liber, bou di deceiling di para, ku bisti na otro exclusiva di playa di e isla. Tin kome tabata, kasa di biba di awa den bo células solamente algun matros di nos mesa. Di lus tin hundi, e hendenan dilanti, i tur loke tabata sa. Mi ta entre di por ta menos dos pa e streanan tin in, incluyendo e aktris, bai ku e tin loko loko di adolesensia. Tur esakinan aña despues, a mira e banda, inkluso mihó ku e ora ei.
  
  
  Mas lat te nos na un discotek na e Hotèl Plaka di unda mi ta kontra di su boluntat, graba ku sistema na kaminda di baila. A aki merkado un go, e no tin diferensia ta e hasi, ma inclui di e hopi mucha rayo di otro su parti homber di atenshon. Esaki no ta gusto, sinembargo no na un splikashon di su movimento i e expresion di karu, e session controle ta e destrukshon, komo si a skucha e zonido di kalamidat. Kualke persona ku ta wak huntu ku kuido di e, por pensa ku e tabata bou di un tipo di droga, ma ku den e no ta muchu anual.
  
  
  Tabata un otro lugá, i ainda mas despues di e, semper bai aleu, ku ta saka nos ta шумному di stat. Dos biaha mi a nota maron "merkado", sinembargo no ta fuertemente malestado; Mi buska na otro barbados. Lorá biaha mi a punto di lara ta aleu, tòg e homber tabata asina seif di su mes i, manera mi ta rekordá kla, aki pa mira ta kapas pa mi ta disidí kalma. Mi tabata den korekto i equivocado.
  
  
  Na e dos buki di e mainta aleu a anunsiá ku a yega e momentu pa bai e boto. Nos a keda den bon alumno pasa marítimo te ku konsebími e paquete di plaka di patu di nos "contacto" i a pidi nan bèk riba e dia. E mucha spera di e boto, diariamente, nos ta opservá, fuerte bostezo.
  
  
  "Mi No", skupí aleu. "Dia ta bai na kla di e isla a bishitá e mama".
  
  
  "Bon. Tin otro condecora".
  
  
  "Mes." El a traha diariamente festivo spetakel, konta e placa, sonrió i e tambe na aki rápido ku a bo bula un banda. Nos ku sistema wak manera e ta mi a bai i, abou, tristu concierto moment, ora nan ta drenta den un barku na mail.
  
  
  Kortiku biaha tin hasi
  
  
  compra di e sentro komersial, prinsipalmente na vèt, e tabata tras di nos.
  
  
  "E tabata asina malu", bisa sistema.
  
  
  "Bon, ta bon. Den un kaso, tabata un bon nochi, bo no ta?"
  
  
  Bo ta kontesta, e mi ta sunchi suave na kara, i despues ku otro karnal, tin un tiki na bou di mi baile. "Ma", destacó kla pa un rato, e a duna nos tur ta igual, no tin necesidad dia. Ora mi meta ta sali? Di dos?"
  
  
  "Mi ta suponé asina." Un anochi, e ta yega na telefon i e tin warda di plaka den e meta ta bin na atenas. "Bo ta bo guitara keda un dia mas of menos".
  
  
  "Esaki ta imposibel. I bo tambe mester bela na italia".
  
  
  "Mi No tin lihé." Mi ta frotó nan skouder, mi ta brasa i a yega na dje. Direkshon di e boto a tarda e mayor, e atenshon e tin entrada di e aserkamentu di un "Сцилле", едущей e mail.
  
  
  "Ma... mi. Na embahador". Sistema super i a kita for di mi, ora di boto a keda banda di e scur шлюпом; sendí solamente lusnan, bolas di poko poder, ku e ta masha poko разряжали den e materia.
  
  
  Mi a paga e planta di boto i tin hundi abou. Ora nan ta drenta den e scur di e asina, sistema buskamentu ta para dilanti di e трапе.
  
  
  Mi-uur - "Kiko ta e?", mi man robes outomatikamente отворачивалась di mi, hugo keda kla a cai den mi man na su baliña.
  
  
  "Mi... no ta nada". E drenta den e mart.
  
  
  Rápido wak nan rònt di e Lus, исходивший di kosta, tabata pequea, ma bai skonde e hotèl. Sigui biaha, ta compronde e kabes i volgens, despues otro mart. Ningun. Den ningun hende. Tempu dirigí, sistema зажигала un di керосиновых di als.
  
  
  "Nos no kier awe na e anochi", a bisa.
  
  
  "Ma..."
  
  
  "Si aleu ta bai landa aki i klase na ordo, ei nos bos den e. Bon?"
  
  
  "Di ta estúpido mi parti". E supla e lus i ta bolbe na mi ta di angustia entre kama i ofisina. Na un momento e tabata den mi brasanan, bo kabes e ofer na mi pechu, i na kla di e yegada trahá di mi a cuminsa mi ta sintí un repentino wowo kayente.
  
  
  "Bo ki ta e?" a tranquilizaba, suave caribiana su kabei.
  
  
  "Di ta... tur kos, mckee. Òf Nick carter, òf ku ta para". E зажала bista i принюхалась. "Ayera pa e anochi lo bisa ku lo tabata nos úniko biaha huntu. I mi tabatin e derecho, sinembargo no ta pensa ku esaki ta sosodé ku esaki. Awe tur e dia e tabatin e speransa ta ku mi... mi instituto tabata equivocado. Sinembargo tabata korekto, bo no? "
  
  
  Ta hasi un dia mi tabata kansá riba e wesu despues di un largu dia di nation i di e fiesta di e anochi, ora nos huntu den un espasio muchu sintí manera tur e kansá sigui. "Mi No ta mira lorá ora", - bisa ku ternura mi.
  
  
  Na un momento, difisil ta aprel riba dje, i despues a kita buskamentu: "Mei nos un chikitu di boron, mckee? Bai laga nos tin enkuentro di lus, aki bo ta scur, te ku no ta bin aleu. Mi ta mi sinti na bo no ta deseá di hasi e amor di un momento di mi ruman mei unico di nos ".
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  Tabata kasi e sinku, ora aleu a subi seriamente kla popa di boto, bordo di e barku i проползая kla di e asina ku e pareha. Mi a hugo na man, ora bo kabes paresé den e habrí.
  
  
  "Spera!" - bisa, permitted pa debil lus di eskolar, den e blachi.
  
  
  "Esaki ta solamente mi Ick". Aleu пихнул pa un preto di prueba di awa tas i baha e kabes abou pa baho di trapi e mart. Mi mesora a manda e lantèrna; a гидрокостюме, закрывавшем tur, ademas di e karu. Apagué e lus.
  
  
  "Bo no a mira?"
  
  
  "Bo ta imposibel. A pone e barku na un bon lugá, mi amigu. e úniko ku mi a ku a pasa, a chikitu di corta. Anochi na ordo no a ningun hende".
  
  
  Esaki no tabata tin un aksidente, sinembargo no ta nesesario mi a yudá papia. "Bo kier lesa un tiki seku di paña?"
  
  
  Òrdu tas di e protekshon pa un. "Tin. Por ta, sèrbètè. Dos als". Ta pone di para, su kurpa kasi yena e espasio den e asina. "Mi tabata un hende grandi, ora pa promé biaha bo a siña di mi, Nick. Awor mi ta mi a bira un poko mas". Fornikashon pa tira un di tereno, sin bos di su ruman muhe. E a determiná den e kabes di otro.
  
  
  Ora ta seka i a bisti na e paña seku, te sentamos e mart ofisial ku bida na man. Shelu pa bentana, desde akibanda di сереть, e kansá, покинувшая mi ta hasi algun ora, bista ku a bai pa semper.
  
  
  "Nos tempu", a bisa. "Or papia".
  
  
  Aleu a hasi un piedranan di bebe, e devastó di kopa di boron, i ta sirbi otro. "No papia. Ta bai mi, nos tin un di tempu, Nick. Mientras pesei, nos ta lesa un tiki поспим. Despues, ora mi ta bai patras di illes pa mi ruman muhe chikitu, sistema i mi, tin un tiki tempu
  
  
  huntu. Bo ta bon?"
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  Mi ta sali na tera na e boto un poko mas lat di nuebe. Ofisina di liña aéreo a bai poko menos na pia, asina ku no ta moet den buska un taxi. E dia tabata nubia, ma безветренный; awa, плещущаяся di piedra di pasa marítimo, e tabata shinishi i sin bida. Ku mi tabata tin kurashi.
  
  
  Tuma e plaka di sistema, mi agrado sin largu pa e pasa marítimo. E dia di e tereno di vishon ta algun wil. Ta muchu lihé. Ma maron "merkado" e entrada espasionan di un lugá visibel, kaminda e kondukta i bo kompañero por wak mi barku. Esei no ta mi ta molestia; si nan no ta utilidat nicolas, no por bisa ku ei care, i si por, no no balor. Aleu ta pasa den e kadena di tula pa proa mart, lo hasi e ana di angustia entre muras metal di sabana i anunsiá ku no ta sali te ku nos no ta sali na laman dor di e kaminda ku pronto. "Ora ku a skonde ta, mi amigu, bo a skonde. Bon nochi".
  
  
  Mi ku indonesia рылся di e konmemorashon di dèk buska ta algu ku presentá na sistema. Tur tabata korekto. Mi ta dirigí i mi ta dirigí riba e bieu hotèl banda di e lugá kaminda e tabata tratado di "skills". Mi ta bon ta para leu, te ruman hòmber i ruman muhe e forsanan, i a curiosidad di loke e por papia despues di tur e aña.
  
  
  Di bar tabata habrí i a drenta, e úniko bishitante na un lugá di biba piedranan, ku techos haltu. E kamarero ta ofresé "un Agenda may", el a sa похмельного trata, ora e mira, ma a disidí pa бурбоне. Normalmente no ta biba riba e dia, sinembargo, den loke mi kurpa, esaki tabata bon nochi. Mi no ta soño.
  
  
  A kuminsá tras, mientras wak e angua di menos na ora eléktriko, ku pa volgen riba e murayanan di e ola den suela i, probablemente, ainda no, ta lis di циферблату. Ainda no a diesun ora, ora el a drenta den e bar botote wak nan rònt i a keda den mi.
  
  
  "E Señor Arte?"
  
  
  Kasi mi ta bisa ku nan mes, pa ta publisidat kantidat di loke ku a bisa. Despues mi ta steipi e kabes.
  
  
  "Bo ta ... no señor arte?" A сморщенным bebe, impagabel ingles.
  
  
  "Mi ta teme ku no. E Nomber Di Mckee".
  
  
  "Ma джентльмену e bar yama. E señora a bisa ku su nomber ta arte". Di nobo wak nan rònt, hasiendo hincapié den mi tabata un di e persona aki.
  
  
  Di shon. "Maldishoná chikitu tantu", - e resiente mi. E mester a keda den e protekshon i a wak manera ta e hotèl. I unda mas por ta, ademas di e bar? Mi plato di rabia, e publisidat kantidat di e mester a pasa algu ku a hasi mi ta telefon, i den laman kondishon ta ku e entrada, e yamando un konta eror.
  
  
  "Bon, - bisa ambiente mi ta lanta, - ta di mes na telefon, si e señora inzicht. Hasimi e kaminda". Mi a bandoná di plaka na maltrato i sigui pa e mensahero.
  
  
  E mi ta mustra un sèt di telefon partikular pa e muchu paulo e guiabo den e generashon di sosiegu i e parti trata di hotèl. "Tuma un telefon i e aparato community", bisa. Mi ta warda te ora ku e ta bai, el a lanta di curiculo. E aparato mesora a sali. A bisa ken mi tabata, arubano, ora a yama su nomber korekto, i e mi ta pidi spera un poko. Mi tin armed di muraya, kansá i sinti repasa di tur e floho di e operashon.
  
  
  Tin Un zonido trankil habri patras di mi e entrada di un prinsipio no a skucha. Despues a skucha e cerro di bida, karakterístiko na e suave di paña, ora a lanta su man. Empe di meskla, e microteléfono ткнулась mi man, sinembargo no tabata muchu biaha; algu ta kibra mi ta riba e kráneo, i mi a kai di rudia. E úniko doló na sintí, tabata e kontakto ku flur di alabaster, i ta preokupá pa e lessons di rudia eskolar di futbol di dia despues ku a yega e di dos dal i e preokupashon ta ku no ta hasi.
  
  
  
  
  
  
  E kapitulo dies.
  
  
  
  
  
  Mi No perde e tempu tratado di konosé unda mi ta. Ta promé ku mi a compronde e kuchú bai, pa bo correa, a deskubrí ku hugo ainda na su baliña bou di mango di mi chaqueta. Mi no tabata contado, i tabata ku e tabata den un kama. Mi ku e doló, habri bo bista. e a haña tabata dengue, manera e lus di dia di un dia nubia ...
  
  
  Despues di e mèrdia! Wak e trapi i gimió. Tabata mi dos ora, i mi a bai bèk na "Сциллу" e mèrdia. Tuma sinta, e man mi ta push'di skol nobo na kama. Mi mes wowo no ta entre; tur loke paden wak, ta расплывчатая e kabes di skol mi ta un tipo di haltu, papiado e ritmo di e preshon riba na. Pa algun tempu mi tabata ref ku ke di almarza bai wak kiko diablos sigui. Despues kansá di pusha di man, ma e tabata fuerte i sigur mi pechu. Man chikitu...
  
  
  Mi ta habri largu di bista i e kara di mi i kuminsamentu di landa di e poco, e persona ta pasa rònt di hala di lusnan dushi risus.
  
  
  Despues mi a bai na e lepnan, curvados un sonrisa, riba e nanishi, legalmente corda, i ta briya bista scur, ku no tabata mas amoroso, ta e sonrisa.
  
  
  "Sue-alle", - ku bos skèrpi mi. "Bo ta hasi diablos...?"
  
  
  "Implementa numa ta manera un bon mucha, dushi. Mi No ta gusta nan lo bula ta asina kruel i monstruoso ".
  
  
  - Kita bo man mi maldishoná pechu. Mi kier sinta. Si mi".
  
  
  "Bon nenga, bo pueblo. Ma ta netamente, manera bo ta tende?"
  
  
  Di fuerte maron di man debilitá di prison, ora mi ta mi sintá. Despues di tur, mi no tabata na kama i grandi blanku di famia, na bo por drumi te seis persona no angustia. Suave mi ta wak den su rònt; Si e no a bentana rotondas, rograma ta den kualke porshon jalón di Park avenue. I despues lo duna un reportahe di e dushi blanco ta bou di mi no tabata solamente mi kabes.
  
  
  "Bo boto?" A puntr'.
  
  
  "Manera semper догадлив, Nick? Sí, e mi barku. Òf mi esposo, ken nan ta".
  
  
  Tabata muchu rabiá pa sonreí. "Bo ta hasi diablos ta pasando aki, sue-alle? Esun ku a dal?"
  
  
  "O, un di mi kachó di enkargo. Manera bo kabes, kara kara?"
  
  
  "Manera e por spera?" Mi kansá di lanta, ma ku dede lista mi tin empujado di nobo den e sofa. Mi ta kòrda di sue-alle a campeón di des na e radio pa mucha di tur e kolegio, ora nan tabata na SMU, i e no cedió ni di dies aña, ni na tres hòmber, loke mi a konosé.
  
  
  "Ta un pober. Bo kier lesa un tiki di boron?"
  
  
  "Awor mi no."
  
  
  "Bo ta aki lo dia?"
  
  
  "Mi No, mi no."
  
  
  "Bon, esaki ta loke ku aparensia, ora a pèrdè e konsenshi di e telefon e hotèl. Лаппинг e bar i tur aki. Fundamentu, un di mi e kachónan wardadónan di biña i saka te ku a yega e pl i keda para na bo ...... "
  
  
  "Ei, un di nan kachó di enkargo a dal". Mi ta skapa wak e trapi di nobo, algu ku pa e no a.
  
  
  "O, no process, varida. Bo chikitu pagano di un mucha ku solamente mi ta spera di buèlta ta mas eugene di e bieu tin den baño, den e viejo. Ta kla pa ta mará, tur e tempu sali na protekshon i ta wak e mail, komo si ta un ganá e kapitan китобоев e pasa pa e biuda ".
  
  
  "Skucha!" - bin mi. "Bo ta hasi bo kier pa mi?"
  
  
  Di sonrisa tabata puru чертенком ku e pleister puru di pues. Den e ta basha di buki i e famia ku e no ta moet brochure. Mi ta kòrda ku nan pechu tabata hoben, ma válido komo un di e made di melón. Na otro trinta a maskulino barika profeshonal di acróbata, i apesar di su pia tabata masha bon doblá, tabatin e poder di tur e bida di koredó, ku tabata e. Sue-alle apenas tabata mas grandi di sinku matros altu, sinembargo riba lorá épokanan mi a contrata un i atrobe mi, pa mi meter di e, tabatin e lubidá, na e mucha. A gusto.
  
  
  E ta laga cai den e sofa banda di mi, permitted pa cuminsa распахнуться, laga e partinan di pechu. "Ayera pa e anochi ta hiba mi den un monton pa desgustu, Nick. Sa?"
  
  
  "Bo ta mi? Manera?"
  
  
  "Bon... kiko a aki? Un par di dia bin, mi amigu mira... di unda tabata? E pero?"
  
  
  Sent ku e kabes. Doel. "Mi konmemorashon."
  
  
  "Bon, rond, e ta bisa nan a gaña di kaminda, ku bo no ta kòrda su. Òf mi ta. Ma pa meskos ku ta deskribí danki, mi sa ku e mester ta Nick carter. Ta sigur? Akaso un hende ta ta danki, nenga".
  
  
  "Mi..." Ta duru di konosé ku ta bisa. Sue-alle sa mi ta hasi pa medio di gobernashon, e instrukshonnan riba e tempu ku su tata a senado ta un di e komité, e ta ocupa pa e cia i agensia riba e alfabèt. "Sa tin den kasonan ku no por kumindá inclui ku bieu amigunan".
  
  
  "Kla. No ta pa e grandinan amigunan, manera rond, ku no ta mercado na frijoles. Ora bo ta mustra ta e kara banda di tur e gresia, komo si ta hacías, mi sa ku nan no ta bai den un mishon drumi òf loke nan ta hasi, pa e tio om. Ta un hòmber ku gusta bo mester utilidat e disfraz, pasobra e chikitu malu e kruin òf den un otro parti ta atacados ". A mustra ku e dede i sende ku un martiu. "Asina ku nan a papia un tiki di e anochi, a bisa e ta grandi... bon... amigu. Бурбонское gabamentu, komprendé?"
  
  
  Mi sa di esaki. Muchu bon. Un par di biaha kasi mi ta amor di sue-alle, sinembargo, kada biaha ku nan habit di "избалованная chikitu mucha riku", подпитываемая di bebe, kende a salba di mi.
  
  
  "Asina, na e floria anochi, tur ora nos mira komo ku bo status di танцполу ku esaki monstruosa гречанкой, i bo no saludá, bon, e mi ta обожгло".
  
  
  "No a mira!"
  
  
  "Mi No tin? Inclui ora mi ta limitá su solo den bo par di menos eksakto? Den e disputa, mi ta felisidat ta hasi?"
  
  
  "Mi ta kere ku tur tabata basta yen".
  
  
  "Mi No ta ta yen di hende, mucha! Si mi no sa di mi solo, ken sa?" E ta serka mi otro banda,
  
  
  "Mi ... ku pasa ku bo esposo?"
  
  
  "Ai, e. Hello, mi ta bai wak kumpra vehíkulo di japon òf na un otro lugá. E no tabata mi banda mas di mitar den un biaha di e nos caso".
  
  
  "Ei, laga bo ta aki? Ku toren di vigilansha псами?" Mi kabes awor, rápido прояснялась; seriamente, e gaita e kráneo naturalesa wayaba di falta di un soño i un kantidat muchu di boron.
  
  
  "Kla. E mi ta duna aki grandi bieu date i e tumando mi ta paga, pa e luganan di adrès, sinembargo no ta esakinan dos rico pasado, mi ta bai sigui otro, na unda bo ta deseá nan ta". E ta hari i e ofer di mi. "Sinembargo no ta mira."
  
  
  "Bo ta bai hasi lo refineria?"
  
  
  "O, e ta kere ku ta gañando di mi, sinembargo, den tur parti di unda ta bai drenta mira den haf, mi e ta wak. I di mas bieu di maron di máquina".
  
  
  "E... Di Merkado?"
  
  
  "Kla. Tambe a nota? Tur tin noted".
  
  
  "Tabata na... Пиргосе un par di nochi bin?"
  
  
  "Tabata, sinembargo no ta log. Bo Por hasi? A wòrdu?"
  
  
  "Ta un momento."
  
  
  "Unda bo a tuma su шлюшку?"
  
  
  "E no ta un puta. I e no chikitu".
  
  
  "Mi No, e немаленькая. Awor mi mei atardi ku un solo man, vinculada di lomba". E pèrdè e valt ku bill mi faha.
  
  
  "Mi tin ku sali for di aki".
  
  
  "Pa nada. Aleu e fiesta di Nick carter. Fiesta personal, awor. I otro biaha mi amigu lo bai na bordo i a mustra ku no neglishá sue-alle bario . di tur su amigunan ".
  
  
  Mi abou ta retirá na bin for di e. "Bo tin na mente, ta pa e motibu aki bo ta ensordecido i a trese aki?"
  
  
  "Bon... esaki ta, por ta un poko ta fresku, nenga. Awor mi no soño tur e anochi ku e personanan, i por wak manera ta hari, pasobra mi ta lider a bisa orgullosa di bo, i a pone un di mi ta ridículo dilanti di tur. Pa e motibu aki, ora mi toren kachó mi ta bisa ku nan a mira, manera bo drenta den e bar di hotèl, mi implementa efektivamente simbolikamente. E toren kachó, e ta bai bon na algu, bo no? "
  
  
  "Mes. Mi ta kere ku nan. Unda bo ta awor?"
  
  
  "O, tin un patras di e porta". E ta kla metodo. "Den kaso ku bo no ta ke ta bek den su griego poste".
  
  
  "Mi a mi a yega di tempu na e avion".
  
  
  "Bon, e por spera un dia, bo no ta?"
  
  
  Mi a mira ku e intento pa урезонить sue-alle безнадежны. Mi a lanta, despues di su когтистые di man, i e direkshon di rápido riba e entrada. Na obrero, a grave di e kara di un di e hende di maron "Merkado", ku a mira ku mi. Den man tabatin un solo 45 liber, dirigí directamente na mi na pechu. Ta ku e kier sala. Mi nobo sera e entrada.
  
  
  "Nenga, bo ta kere ku ta bai laga ta hui di mi despues ku mi a tur aki problema? Laga nos na e mesun". E drumí den e famia blanku, famia homber bisti na lomba ademas di e, e man ta karga riba orario mínimo bòm di buki.
  
  
  Tabatin un tempu ora sue-alle tabata kontentu i pret, obtene, ma salú. Awor tabata abvo, komo ku diesmonan suave, a kambia; Mi por a pasa un bon dato ku e, sinembargo, su wega mi a paga.
  
  
  Mi ta aserká e, a kita e buki. E arqueó su mes di vigilansia, e kader smal, pa yuda. Mi ta entregá su stoma.
  
  
  "Mm. Bo kier kuminsá asina, manera un bieu buey i un baka di kueru kòrá?"
  
  
  "Bo Por hasi no?" Ta rasstegival di semeleer di panel, ora a ku su bista ta sera rápido a lanta e famia. "Dunami e man", a duna òrdu, tokante di e parti paden su bel, pa ku e no por lubidá ku, den su aprobashon, ta hasi. Ta hasi manera a bisa, ta spera di biniendo e parti di atras.
  
  
  Un repentino moveshon mi ta agarró na e mesa i na e lor'ku paña. Pa duna un reportahe di e situashon di mi обезопасил, bo man, tabata dolorosamente haltu planta pa lomba.
  
  
  "Ick!" e tin aula. "Yu ta para!"
  
  
  E luchó, manera mi ta spera, ma mi tiro lanta su pia, e tabata ta kompletamente chikitu pa mi por sin ningun tipo di tension e pone di antilles, i bo ta aki servisio, e no por a utilidat di forsa kontra mi.
  
  
  "I awor ku nos ta den bon mira bon mira, sue-alle", - bisa den su tende. "Mi tin un negoshi, nos por gosa di nan atrobe".
  
  
  "Yiu di puta!" - ta empezado di hill e, bringa kontra mi e dans. Mi ta hañá enganchado ku e tin un poko mas ariba, i e jadeó di hala. "Den!" - gritu di su. "Den, bin mira!"
  
  
  Esaki ta loke mi no diving. E entrada ta habri dal, i den e sala a bula kachó guard. Apesar di e sue-alle tabata mi dilanti, e no ta kompletamente grandi pa krea un eskudo, no tin e distansia.
  
  
  "Spar e сукиного yiu!" gritu di mucha. "Снеси a maldishoná kabes!"
  
  
  Den sonrió, mirando lantamentu di solo .45. A largu sufisiente pa nota i primi di antilla.
  
  
  Sinembargo no ta mas tantu di pensa. Mi ta uní ta skouder i libertat hugo na man robes. Ainda stablesé e sue-alle ku otro un man, mi a lansa un spada di dòbel di un kuchú, korektamente riba e garganta, Mi no tin di warda pa wak e tabata si ta e meta, ma ta rastreo di e mucha na abou i na e partinan, te spar rincon den e espasio será.
  
  
  Ora lanta e wowo di kachó guard tabata den servisio vertel ku ta un expresion di yen soria riba su kara. Wak e fuente 45 liber den su man, despues el a lanta lantamentu di e otro pa toka e mando di máquina na obra pa su garganta. Na un momento mi ta haña e buki nobo ta span, e fluho di sanger di skernan, realisa pa mi ku un kuchú, e a uza tur. Lantamentu, e bok'den suela i ku boka aterrizó un grasia lomba.
  
  
  Mi ainda mi a sue-alleen na man, ora a yega di mira den e nobo kadaver. Promé mi ta arancón e pista di su dedenan, el a tira riba un banda, i kambia di bista. E por ta útil, i e no tin ku pasa pa duna e kumpra biaha. Despues mi ta saka un kuchú riba e garganta ta den; e emitió un булькающий di muzik i пролилось muchu mas sanger.
  
  
  "Diabel lo tuma, Nick carter", - прорычала sue-allen. "Mira loke a hasi ku mi lomba di muraya di muraya!"
  
  
  Sinembargo, inkluso e riku i bruto i e mucha muher tabata hañá por ta acuerdo, i a yudá di e. Promé a opera di su turno, no ta muchu kuido i a bin bek na loke ku a konsiderá komo paña. E tristu obedesé, ta un tempu pèrdè e opsekio di papia. A registrá e losilla di morto, manera ta e kustumber, sinembargo no ta mi a topa nada ku unique ku e tabata un hende, ademas di ku a bisa sue-allen.
  
  
  "Kiko ta bai hasi ku e?" - a puntr', válido di kadaver.
  
  
  "Bo ta mi? Ku ta referi na mi?"
  
  
  "E ta di mucha. Den bo barku"
  
  
  "Bon, bo ta mata!"
  
  
  "Bo ta defendé mes. Despues mi ta secuestra".
  
  
  "O Ja! Hello, e ta encarga di e desde".
  
  
  "E úniko den japon. Sa, di kachó guard kuminsá na sinti pa bolbe bo esposo".
  
  
  Wak e ilumina e kurpa riba lomba i mordisqueó di uña di dede. "Su mes..."
  
  
  "Unda bo ta bo grupo?"
  
  
  "Manda fásilmente di perde riba tera. Bai excepcion di un par di chikitu den e sala di mashinnan i ta un di e asina".
  
  
  "Mi No ta tende?"
  
  
  "Mi a bisa danki. E глухонемые. O, no, naturalmente, Nick; implementa instruí no ta miembro atenshon na loke ku a tuma lugá na e gran bieu di e bira. Sa?" A pèrdè di mas parti di su aksènt di des, i, pa stranhero ku bista, e ta pa mi e ta mas gusta.
  
  
  "Bo ta tende? E plan di bieu amigu?"
  
  
  "Por ta".
  
  
  "Tuma bo глухонемую tumando i ki di mira den e haf. No proces kurpa òf un kos ku ta konsidera mihó, sinembargo, si bo ta un сообщишь di pl, na bo ta solamente un problema. Si e mucha homber di famia? ? "
  
  
  "Bo ta ta pa sa?"
  
  
  Ta images. "Bon. Hasi loke ku a bisa. Awor ta pa bo, sue-alle".
  
  
  "Su mes..." E ainda wak e natural, i e ta mira komo un mucha chikitu, e fornikashon di bulos riba bo kabes. Bo ta reduci e midí for di e.
  
  
  "Mi No ta un boto ku mi a hasi? Bek na шлюпу?"
  
  
  "Kla. Mará na e banda". E ta kla metodo.
  
  
  "Mi mes". Lanta e pisá solo.
  
  
  Di, e balans na ami i mi ta brasa pa hep. "O, Nick! Ta asina rapidamente sinti, kompashon!"
  
  
  "Ami tambe."
  
  
  "Bo No ta bai i no ta sigurá?"
  
  
  "Pa nada, kariño.".
  
  
  "Desentemente?"
  
  
  "E palabra di honor. Si bo no ta mira mas na mi, na un lugá di mundu, mester ta e mihó ku a yega na esaki mes, pa bolbe hasi un rico". Yam'e pa e punta di e nanishi 45 liber.
  
  
  E i a dun'e un sunchi bálido metal i mi ta mira. Bo wowonan tabata presente e wowo. "Bo ta hasi no ta bai, den e aserká siman?"
  
  
  "Bo ta hasi?"
  
  
  "Mi kier men, mi sierto haña ei algun persona. I si ainda ta den e parti di mundu i... i no tabata".
  
  
  "O, pa motibu di cristo!" Sinembargo, despues mi tabatin e hari. Mi ta sunchi den e korona, e tabata e pelirroja di e delaster biaha pa a, a duna algun almeida su duru manera di alabaster, e generoso i e direkshon di e entrada. "Por ta", a bisa.
  
  
  A boto di "Сцилле"; aki A pa medio di un dia, e shelu por riba bo kabes ainda tabata skur, i e barku tabata ingaande ketu. Ora mi ta bai na ordo, e ta kai e kapdó di kurso; un hende ta tuma na canada area di haf i a duda ku, pa sue-alle òf ousente e esposo di e tabata tin hopi interes, bo bolbe bai nan a tin a òf no. Tabata un monton.
  
  
  "Hala? Sistema?"
  
  
  Na embahador, ei, na e shinishi di scur, no a ningun prueba di bida. Ora mi ta aserká e entrada, saka di bolo di su chaqueta un solo 45 liber, ma el atardi. Si bo mama den, mi a deskubrí ku e di dos biaha na e dia mira den e pretu túnel di morto.
  
  
  
  
  
  
  Decimoquinta kapitulo.
  
  
  
  
  
  "Pone esaki ta tras Ick. Mi mata di bo, si bo no ta hasi". Aleu mi ta wak di martis ku e revólver den man. Mi no ta duda den e no tin un di dos i ta hasi, manera mi ta bisa.
  
  
  "E no mester", a bisa.
  
  
  "Awor mi sa. A wòrdu destruí i tur. Tur!"
  
  
  "Mi ta spera ku no." Suave mi ta baha na baho di trapi, te tin retrocedido, pa mantené e distansia entre nos. Tabata e promé biaha ku mi a mira ku ta preferá e kastigu nan produsí un bon lus, maske na mitar di e tabata mas diki ku ta hasi diesinku aña, nan no tabatin e prueba di trata di hasie na e. Inclui si no tabatin un solo. "Unda Bo Ta Sistema?"
  
  
  "Biaha".
  
  
  "Tende, alex, tin un problema..."
  
  
  "Mckee? Nick?" E bos di sistema a tende di e parti dilanti di martis, i tin un momentu despues paresé e. "Bo ta hasi lo pasa?"
  
  
  Manera ta splika e destrukshon di hende i di e mucha muher, e lo reduci e mitar gusta nan a secuestra избалованная riku per, pasobra ... bon, a hasi tur loke nan paden. Na final di e sonrisa grandi aleu i sistema parse dudoso.
  
  
  "Bo ta referi na e aki personanan riba e outo wak pa e?"
  
  
  "I ta kere ku e ta un poko. E hotèl di Пиргосе".
  
  
  E sinti ku e kabes, i su sonrisa tabata bètsabé. ", Asina bo ta разбиваешь kurason, unda ku bo bai, i, Nick carter?"
  
  
  Su ruman buskamentu giro e kabes i di òrdu kalma. Despues a kita e solo.
  
  
  "Nos bai bek den e kaso, aleu", a bisa. "Bo ta muchu biaha pa entregá sistema di informashon pa atenas ta awe, ku esaki no ta parse pret..."
  
  
  "E no tabata na kanto, pa kanker di reserved. Awor dia di mèrdia. Tempu ei, tur nos a keda den ordo. Bo ta bisa ku a entregá e date di lujo di e muher, komo si a pèrdè e konsenshi di estado di bibida. Ta bai bon. Sistema di estado di pániko. Bo ta bai malu. Mi ta kere, bon nochi pa tur nos ". A bolbe na isla riba цепном ousiliar.
  
  
  "Por ta, rograma utilidat e tempu mihó ku e", a bisa. "Bo ta bo tabatin den kuenta, bisando, чтоя tur tira afó?"
  
  
  "Un biaha no ta tur. Den un kaso, ta bai mi no por papia te ku no ta sali na laman. Inclui mi ruman muhe no tin mester sa bo mester bisa ku bo pueblo, pa e, ei un riesgo muchu posishon".
  
  
  "Asina, na e amor ku dios, bo por hasi bo ta hasi na komandante ta desviá di e?" Tardi mi turno ta ta rabiá.
  
  
  E para, completo na e caba di mart, ta manera un gana e ta sali for di e magic di bòter. "Pasobra e ta mi famia. Un biaha mi no, mi no ta bolbe bira bai wak, ken por bisa den e mundu aki? Komprendé, Nick carter, manera por ta e?"
  
  
  Kasi. No tabatin e famia, riba ku e por papia, ma mi ta mi a compronde.
  
  
  Scur a kuminsá ku e meritorio rapido riba e dia nubia. Tuma un mèrdia di lorá ora, inkluso ora sistema ta hiba su mart ku invitacion, i ora finalmente mi a lanta, tabata un anochi, preto manera aden di arma di solo.
  
  
  "Sistema?"
  
  
  "Bo mes?" E tabata na e tapa, e tabata sintá patras di lanta ku un hl preto ta di nan skouder, manera un bieu empresa. Mi ta aserká e.
  
  
  "Mi No tin ku ta rabiá den mi. Mi No ta guitara ku nos separa bo".
  
  
  "O, no ta e kaso, N... mckee. Ma awe riba dia mi tabata dispuesto na im, date, laga mi ruman homber, di ken mi a konosé solamente den algun ora... i awor esaki. Ta spera. Ku pa motibu di e palabra? Anticlimax? "
  
  
  "Ta un bon palabra pagano".
  
  
  E proboká un scur sonrisa riba e comprimidas di e boka. "Mi tin ku bisa, no mester"
  
  
  "Den un kaso, bo no tin ku ta preokupá di aki personanan riba e maron" merkado ". Mi no pèrsiguí; por bin bek na atenas i... tur ta bon".
  
  
  "Mes. Ta posibel". E ta bolbe na mi ku halto di karu. "Ma mckee... tabata diferente... di e tabata den mi hotèl".
  
  
  "Bo ta bai seif ku no tabata na e mesun persona?"
  
  
  "Bo Por hasi mester ta? Bo Por hasi bo guardaespaldas di e muher tabata den mi?"
  
  
  "O, por nada otro ku ta hasi", a bisa lihé, no konfia den su palabranan ni pa un into.
  
  
  "Bo no ta kere den mi."
  
  
  "Na susto, mi ta kere."
  
  
  "O, no. Bo ta espía; bo ta spera di aki, i ora di aber di mata ku un solo, e utilidat kabes di e muher, pa protehá te mata".
  
  
  Mientras mi ta pasenshi di relatonan di aleu su problema di sue-alle, mi ta firme pa yen di presensia di e presidente sistema. awor mi ta sinti mi a drenta den tur e details.
  
  
  "Ban", mi ta yama bo
  
  
  "Bo ta peligroso sistema. Kontentu, nan dia na e mèrdia, sali for di e".
  
  
  "Bo ta mi? Mi un biaha nan ta ta pa sa?"
  
  
  "Mi No sa, bo por hasi no..."
  
  
  Bai huzga por ta reacciona e, mester ta tende ta e tempu ei trankil e aserkamentu di e barkos nos nanishi, dushi empujón i rápido карабкание di bo sandalia di kueru ku sala di e proa di defensa. Mi ta libertat ku e lugá i a sinta, e tempu ei потянувшись 45-m liber. Di lus tabata sufisiente pa mira un par di gas parse dilanti di diki di moveshon lantamentu den nos direkshon.
  
  
  "Ick...!" Sistema bisa entre djentenan.
  
  
  Mi kier a menos tira. e zonido di un area trankil di haf ta parse e cañón di tiro. Konsebími e hugo e brasa robes i a kuminsá spera.
  
  
  "E Señor Mckee". E bos a tende di e otro banda di e master, dushi, limpi;
  
  
  Mi No ta bisa.
  
  
  "E mucha muher riba mi mes wowo. Bo contrast òf ta muri".
  
  
  Wak ariba e skouder. Sistema ainda kore peliger na e planta a hiba e man na garganta:
  
  
  "Bon", a content.
  
  
  "So kier papia ku e. Si bo no ta move muchu, nos no ta nos lo remplasá. Bo ta di akuerdo?"
  
  
  Instrukshon di bos, tabata den mi ta biba den Пиргосе un par di nochi bin, a pidi pordon te ku su kriadó tabatin e kadaver di trapi di incendios.
  
  
  "Bo ta hasi bo kier ta e?"
  
  
  "Bo ta algun palabra. Si bo tin un solo, por fabor laga su señor mckee. No kier ku e preokupashon, bo no ta asina?"
  
  
  "Ei esklabunan".
  
  
  "Den lus. Is Зенополис, no por a sali biaha?"
  
  
  Sistema el a lanta, ma mi gesto a pidi keda para na e lugá.
  
  
  "E tin ku bisa, sintá den e lugá. Mi a bisa ku lo tabata tin un pl?"
  
  
  "Ta kòrda mi, señor mckee?"
  
  
  "Mes."
  
  
  "Ta bon. Ora ei bo no ta oponé. Is Зенополис?"
  
  
  Mi a mira ku otro sombra ta move riba e variacion di e kaminda i fornikashon na playa .45 den direkshon. Ni e boroto, ni e boroto, mi no a permit di records.
  
  
  "Mi No, señor mckee", - el a bisa di hende-pa medio di e master. "Mi ta bon ta wak. Loke e ta awor".
  
  
  Loke mi a hasi. Un biaha mi mei mata den un, nan no dos. Ora nan pone di solo den e tapa, sintí e rònt di e lantèrna den man. Mi no ta mi pensa, bo si bo bai un di e hende, loke mi a hasi, ma ta lanta i sende na e четырехкамерный lamper di lus.
  
  
  E hòmber na e master sera di bista ku e man, i rápido a kambia di lus den otro. Na un momento e ta keda siegu i, abou, a hasi bin i a kai riba e bordo. Pa tende e chapoteo, mi ta manda e lus di kuminsamentu di otro hende, e tempu ei, потянувшись bin na tres'sistema di e asina patras di mi.
  
  
  "Laga un solo!" - ta pone mi, den bos pober, i a saka di 45 liber. El a gusta nan a bisa bo arma ku un boroto sordo a kai den e dak di e asina. E ainda mi tabatin e man dilanti di e karu. Mi ta pone di para, a aserk'é ku hugo den man.
  
  
  Si mi a keda kla pa mata, e tabata matá, ma un repentino moveshon ta duna e marcha bai bula un banda. Tabata un gran bini, despues di ketu. Mi a bai den un banda pa mustra unda bo ta, mi haña ta apto algu di moveshon bou di awa i despues ta pèrdí. Mi a sinti na biaha, ma sistema mi ta agarró di man.
  
  
  "Ick! Nick!" Pa mi, di su bos ta kore dor di por lo menos un par di miles di awa, ku tabata skucha mil di orea. "E ta un hende! Un hende ku a pèrsiguí!"
  
  
  "Bo?"
  
  
  "E... e promé. Esun ku a kai den e promé".
  
  
  Apagué di lus i e ignorá e zonido di un boto, отталкивающейся di nanishi stil, pasobra mi ta kla mira e kara di hende, e kiko e lus a dal e promé. A echo volgende bode, i tin solamente un par di nochi bin, e muri den mi brasanan, ta dispone na pechu di su par.
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  "Ei, unda bo ta diablos bo tabata?" - exigi mi despues di a pasa den e mart dilanti i a habri na e entrada di biblioteka.
  
  
  "Bo ta mi? Mi no ta mira. Bo kòrda?"
  
  
  "Na susto. Nifiká, mata den bo presioso muhe, i bo quedas na madriguera, manera un trata?"
  
  
  "Si nan ta mata na di dos buki, e ora ei, e por ta, mi ta na publica люку i mata, sí. Ora ei no tin un otro kaminda. Sinembargo, mi tabata tin hopi rèspèt pa bo, Nick carter; tende aki santos di sapatu, i sa ku e por hasi ku nan no раскрываясь ".
  
  
  "E por a mata ku tin un kuchú. Den e parti traha. Mi no kier tira, por ta nan tin bai".
  
  
  E promé biaha ku aleu a inaugura. "Mes. Por i drechi. Ma..." wak ariba mi den su ruman muhe, ku e meta pa mi skouder.
  
  
  "Ick?" e ta bisa. Mi ta probok'e mustra mi nomber. tur loke nan tin e ta e tempu, awor, ora mi ta bai malu.
  
  
  i awor ta parse ku no sa di un di e otro.
  
  
  "Bo ki ta e?"
  
  
  "Mi No ta laga aki, Nick. Mi No ta bek na atenas awor, no".
  
  
  "Hey, esei ta imposibel..."
  
  
  "Ma pa kiko nan no, Nick?" Aleu interno. "Mi ruman muhe ta na peliger, i? Mester legal ku nan".
  
  
  "Aleu, di mira si tin suerte, ta karga pafó bon dos dia pa konekshon ku a yega na turno. E idea di e actividad ta bo no hasi nada ku ta testigu te di e kaminda. Si sistema bai ku nos, mi , e por supla tur e ".
  
  
  "I si e ta keda, probablemente, e muri. No, mi amigu, mi no por permití ku esei ta sosodé. Mi kulpa sí, ku a trese nan den e asuntu aki, i awor nos dos mester hasi tur posibel pa ku e ta hasi. no ta soportá pa e ".
  
  
  Di man temblaba mi lomba, i esaki a wòrdu disidí mi otro ku e logica di aleu. "Bon. Laga nos ban. Awor mi mes".
  
  
  
  
  
  
  Dieseis
  
  
  
  
  
  Mi a bandoná e haf bou di recuerdo, lusnan di koló, aterisando na ordo ousiliar. Ora di barkos di otro no tabata visibel, aleu drenta aktivamente den e asina i a sinta wak mi pianan.
  
  
  "Bo no sa di e awa, - anunsiá e. "E a haña un bos ku a bisa na unda no ta bai. Lo bai na unda bo ta bai".
  
  
  Bou di direkshon, ameno pa atencion drumi, фарватеру, e tabata entre e isla i e content; Un grupo di briya lusnan, mi ta bisa, tuma opservashon di frontera entre albania i gresia. "Tin enkurashá! Ni di un di acné no por pasa na dilanti den nan di e anochi mas scur di mundu".
  
  
  "Kon ta posibel?"
  
  
  "Mi No, mi amigu. Ma ei, unda nan un tantu persona i for di equipos pa protekshon di nan teritorio, e ora ei e mester ta di otro lugánan kaminda e no por ta asina. Inclui por ta sufisiente?"
  
  
  "Proponé na e kosta di albania, semper ta bon protegido".
  
  
  "Sí... bon. Sinembargo, por ta, no ta bai bon".
  
  
  "Manera e frontera nòrt?"
  
  
  "I?"
  
  
  "Di Ta Largu Di Yugoslavia? Bai riba e parti di gresia?"
  
  
  Aleu e sinta. "Bo ta sa, Nick carter?"
  
  
  "Sufisiente", - a gaña mi. "Bo ta bisa ku bo tin ku bisa e ta importante, ora bo ta bai afó. Bo ta bai. Kiko ta e?"
  
  
  E sonrió i mustra na biaha. "Ora ku a pasa e muchu ei, unda nos bou di metrologia na nan alkanse pa asina sera, na sint e perfume di pólvora nan cartuchos, e ora ei ami lo bisa un òf dos kos. Tin ora bo ta siña".
  
  
  E tabata di spantaparha ku e entrada banda di e kosta avansa; ora nombra lusnan ta nabegá, mi tabatin e session di kasi mi a yega na e kosta di dos banda. Di petroleo, ku ta riba e muchu na otro banda, ta un dato mi ta bai na estado na danilo; Parse ku no tin, tambe na nos boto chikitu. Aleu mi ta konsehá no ta miembro atenshon.
  
  
  Ora a stòp e muchu bin i a sali haltu di laman, mi nobo kasi un rosea ta sinti, sinembargo no tabata na e atardi di aktividatnan. Di bientu ta forsa i, asina nos tin e varida di corfú, tabata supla directamente na nos den nan djentenan. Ora esperamos a sinti e preshon pasado, aleu a bai dilanti, pa lanta un, despues di het. El a traha komo si a duna un par di hamburguesas na portillo i ta para den e banda pa wak kon e обугливаются.
  
  
  "Nos ta sigui, Nick carter. Ta un bon marino?"
  
  
  "Mi ta desenvuelvo."
  
  
  "Bon. Ainda e ta un di увеселительный krusero, ora ku e yega e habri, tin ku trese na abou. Si un hende a bai di ... bon, mi bunita muhe no por bestan di despedida bo, bo en? Bo помашешь i e lo felis, i si no поглядят enemigu, ta ripara na tur i mata ".
  
  
  "Aleu?"
  
  
  "Bo mes?"
  
  
  "Bo ta hasi diablos ta tur e? Nos di muchu".
  
  
  "Mes. I mester bisabo, pasobra si mi no a sobrevivi, bo kier sa. Sa ken mi tabata tur esakinan aña?"
  
  
  "Перебежчиком".
  
  
  "O nan mes, loke ta, sinembargo no sea asina desconfiado, mi amigu. Mi pais ... bon mira e awe. Bo ta comunidad tene mas grandi ta un di esnan ku ta fiel ku e aktual gobernashon? Òf esun ku a wòrdu comunidad e pasa? No . Mi no ta mi discurso, Nick, a ripará. Mi bisto severo di korupshon mi mes tera, i pa e motibu aki a bai den albania, unda nan ta feite mi sirbishi. Nan ta hendenan fuerte, esakinan alkanse, ku tin biaha e domain pa e angola. Den oropa. Ta diferente for di tur e demas, bo sa? "
  
  
  Mi ta duna kantidat di esaki, e vog. Nan tabata fuerte, a warda, hotels na otro, i violento ambiente, semper сопротивлявшимся posibel contador. Mas di mitar di e persona tabata baselmans, i lucharon nan serunan aki fanátiko gusta su rumannan den desierto di tera pariba di mei.
  
  
  "Bo ta hasi pasa?" A puntr'. "Bo ta hasi el a bin bek".
  
  
  "Bon, mi amigu, pa bisa henter di esaki, e required di e siman. Ta duna kantidat di e community ta di gran nivel; inclui di albania, e restorá e orguyoso guia di chikitu burócratas. Sinembargo, esaki no ta e kontesta riba bo pregunta, i? "
  
  
  "Mi No."
  
  
  "Pa asina ami lo bisa, i bo mester skucha ku atenshon. Grandi moveshon mundial di community práktikamente ta keda para; di presidente ta reuní ku e líder di china i mac, i e guera di vota ta jesus. Na e momento". E ta tira hari. "Mes. Sinembargo no miembronan di e hopi Moveshon, ku no a gusta e tipo di contamento, mi amigu. Ainda ta scucha di max, pa lei, ta sali, i ta kere ku e community semper mester razia riba e sistema lo bira e kontrol di tur e mundu. . Un biaha, keremi, mi tabata kasi un di nan. Awor mi no, Nick, no ta awor. Den tur kaso, nan ainda aktivo, e fanátiko nan, i ku ta miéntras ta un aktividat ku ta mihó mei obligashon di motibu. di binti вьетнамов ".
  
  
  "Bo ta hasi bo ta aki?"
  
  
  "Bo sa dos laga na frontera entre albania i yugoslavia? Ademas di gresia?"
  
  
  "Mi a hasi." Mi ta rekordá den un konferensia Хока riba e mapa.
  
  
  "Awor tin e ehérsito. Nan no ta pertenesé na no pais, ku nan a alkanse, yugoslavia, ma tur nan devoted di komunidat di skol bieu duru pa e skol. Kla... sí... dos dia pa kuminsá traha. un sèt di ataques di e guera di e area neutral entre e tres tera, aki e ta kompletamente запутает e podernan mundial. Ta lider, manera uses, e americano, asina bon tin invitado aki expresion, e content di via con ... "
  
  
  Mi a lòs e planta i ta duna di buèlta pa wak e abundantemente hende trankil di aleu. "Mi!?"
  
  
  "Bo ta sigur, mi amigu. Ken mihó kapasidat pa gasten di echonan aki mitar e vietcong? Su primitivo di arma i su chikitu, недокормленными e ehérsito lucharon kontra di frances i e estadounidenses riba e top, cuanto records. . Akaso bo ta incansabel ku tin ofer pa nan konosementu i su delito, e grupo ku ta reuní na e leu aya area entre laga di ohrid i a pasa? Pensa na por! Pa medio di un banda, un fiel aliado di estudio uní, maske e decada militar den nos dia largu. e otro, e otro regreso estado comunidad den e mundu di pabou, i den e di tres - den yugoslavia, mas komparabel ku pabou, pa ku e uso. Ken ta bai aktua den kontra di nan, un biaha ku a kuminsá su incursiones? Ta hasi tera bai bai hiba I asta ora e ta bai kontra, loke ta hasi ku un di e podernan? Разбомбят si bo estudio uní? Si bo uso manda yanguas kla di yugoslavia? No, mi amigu. I sinembargo, tin kosnan ku tin ku hasi i? Desde e banda ku kampo di desaster i e morto lo ta e kampo di propagánda pa e no destin'e mundu ignorá ta ta kedando den nos chikitu skina di mundu. Biaha òf bes, e mester a tuma midí, i esaki, lamentablemente, mester kompatriotanan un konflikto entre pabou i komunidat podernan ".
  
  
  "Trosementu bunita genero, - rekonosé mi. "Ma unda bo ta sa?"
  
  
  "Bo ta mi?" Aleu a tira hari. "Mi, mi amigu, yabi di tur conrado te ku ta duna kantidat di loke tabata hasi".
  
  
  "Bo ta referi na e no tabata sa?"
  
  
  "Mi No ta sea asina escéptico, Nick. Mi ta un ramo den kunuku, i, manera hopi simia na eksperensia, mi no ta bisa mas di e atendé ku sa di yen di e ophetivo di un proyekto".
  
  
  "Ma bo a siña?"
  
  
  "Mes. Mi a siña. I a sali na kla ku e no por biba ku e konosementu ku tabatin. Asina." wak nan rònt di e scur, òf e shelu ariba nos. "Mi ta mira".
  
  
  Pa e habri, e ta sinta tras di e planta, ma mi no tabata trahando di ousiliar di soño. Tabatin diesdos pregunta, pa hasi pregunta.
  
  
  "Bo ta bisa nos agente di gresia, ku no ta bai a saka un menos na bo ta albania pa vários dia. Manera logra esei?"
  
  
  "Bon, no tabata masha duru. Ta un pais kaminda kompletamente di e serunan, mi sa, e kondukta ta ta malu. A grandi libertat ta biaha nan obligashonnan. Na biaha bai bin na pa e serunan. mi no tabata no ta amerika di sùit, sinembargo, den huzga pa loke mi a lesa, no tera komo chile i peru, ku aproksimadamente igual kondishonnan. Tur e tempu di máquina i autobuses ku ta bin for di e karetera, pa baha for di un kategoria di logra montaña. No tin transportá pa vários dia i, na fini. "
  
  
  "Ma nan no ta bai wak buska di bo, bo no? Inclui na logra e serunan?"
  
  
  "Ai, sí. Mi kondukta i mi, nos a reuní un bieu den nos ultimo biaha. Grandi bieu, ta kasi asina grandi manera mi. Mi a primintí hiba riba kosta; tin hopi amigunan entre e albania durante mi biaha, bo sa? Mi a aruba riba nan skouder ta di forma di chaqueta, pa согрелся den friu serunan. Mi No a di rekuperashon di documento
  
  
  di su bolo, no ta asina largu e kaminda. I despues mi di kondukta ta hasi un giro equivocado, i mi ta e areglo pa pafó, pa e máquina ta e seru. Den e bòm di e kandela. E bieu nunka mas lo conga, i? "
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  Tabata nobo di timon, luchando ku fuerte olanan, ora sistema a subi na e protekshon. Su kara опухло, i no tabata su soño. E no a papia ku mi, ma tuma e kopa ku e cafe i e apoyo kontra e dak di e asina, mirando na biaha.
  
  
  "Hala", ku ta konvens'a yama.
  
  
  A tuma hopi tempo pa kontestá, sinembargo, den e ketu e último a bolbe na mi persona.
  
  
  "Bon buraku?"
  
  
  "Mi ta kere asina", - bisa ku e diferensia. "Asina ku a yega na turno?"
  
  
  "Probablemente dia pa dia. No tin bunita suerte ku e klima di e krusero".
  
  
  "Mi No, ainda no tin hasi". A bai abou, no bisa ni un palabra i mi a keda su so riba pa largu ora, te nobo no ta sali e solo.
  
  
  Aleu straño den pafó di e tapa, den yen lus di dia, ma di splicacion a konosementu. "Tende, amigu di mi, nos ta na mitar kaminda na italia? Si ta kere ku ta na bordo di e barku... Af!" Ta traha huntu ku e man un moveshon пикирующего di bombero. "Mi No ta gusta ta ei, ku e solo bill. No, si esaki no ta necesariamente".
  
  
  Pronto nos compaña sistema, ku a trese fuentes kòmchinan di cafe i suave разложенную teblachi picuda som i kuahami meta. Aleu зааплодировал, ora mi mira esaki.
  
  
  "Awor ta mi bon pagano muhe!" - gritu e, grandi di yen i drenta den boka di e karni i e kuahami. Sistema sonrió débilmente. Mi ta obliga pa sinta tras di e planta, i e baha na future bai kambia riba paña.
  
  
  Kaba di соскребал a resta riba un pida di bou di e nanishi, ora ku presta e kategoria brabu di motor. Den e protekshon di e asina зашуршали pia, i wak pa e entrada hustu na tempu pa wak kon aleu ta surgi den e mart ofisial.
  
  
  "Bo ki ta e?"
  
  
  "Grandi vehíkulo di motor barku. Bin directamente na nos". Tuma e revólver ku e chapi di ariba e regular di e asina, ta compronde e karga i ta bira bon pareha.
  
  
  Mi a bandoná cai un máquina di feita, tin kitá a resta riba e kuahá di feita ku e lepnan ekstraordinario i e saka .45. Lid pésimo arma di un distansia di mas di binti pia riba haltura, ma ta tur loke mi tabatin. Mi протолкнулся dilanti di aleu i a subi na e asina, unda sistema a pèrmití timon di lanta kontra di bientu, mirando e boto, обгоняющую nos.
  
  
  "Tel den moveshon", - mi ordená i ta hiba e pista bou di su famia.
  
  
  Esaki tabata un gran krusero ku e pretu ta e curacao, рассекающий un ola, komo si no tabata eksistí. Bou di nos skina, tur loke mi por wak den proa i un parti chikitu di e asina ku tin un gran faro, fiha riba e. E di mucha den nos manera centroamérica, kaminda a kuminsá ku tin e suerte, i e no por a parse di e yerba. Atrobe mi ta maldishoná Hawke i tur su mapa di un vuelo.
  
  
  Saka di solo, fortalesé su pia, facultad di e bista. Boto a akuerdo, e tin serka muchu nos popa, pa un poko kaleido i отклонилась un banda. Mi tabata prepará na e konstrukshon di solo i tira, ora el a mira un hòmber patras di planta.
  
  
  "Hala, bunita!" - gritu e kla pa salpicaduras, planta su kurpa. "E aserká biaha, ora bai den Паксосе, laga e bobo americano, bo ta bon?"
  
  
  E frances ku копной di kabei i tímido presioso un sonrisa, evitando di man, a manda un sunchi di sistema i derrochamos di plaka na nos banda di monton di awa yena e more i bai den skina bon den nos direkshon.
  
  
  "Yu ta para", - tin rosea mi, a hinka e pista di skol nobo na e faha. "Paso bai ku e ta dirigí di bari".
  
  
  "Bo ta hasi?" - puntra sistema. A бледна i temblaba, i mi no ta di nilo su.
  
  
  "No tin diferensia. Mi sinta na e planta".
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  Pa rende di scur ku ainda no a sali na di kanto, ma mi sa ku nos contrast e talk di bida italiano. Ainda no a señalnan di pisá, mi a dicidi ku mi a sosiegu; Mi a pasa den e dilanti pafó di e asina pa wak si bo por drumi kuater òf sinku ora. Ta hasi un tempu skucha di sistema di e mart hefe tabata cafe i грохотала di plastico, artíkulonan di skol asina, ta ocupa di limpiesa, ku ta ku tur e muhénan a haña sa hasi. Despues skucha manera e yega serka e asina, i guia un profundidat ketu, ademas di плеска di olanan riba e kurpa un centimeter mas of menos di mi mente ...
  
  
  Esaki tabata un estadia i mi promé pensamentu a ku esaki mester sosodé. Mi kara tabata friu rosea, friu di stal den mi. Mi asunto ta reskatá kada un soño, ma pa medio di e scur di estadia no a pasa. Mi ta sinti manera un blachi di cicilia kortiku di karni, i mi sa ku no ta duro.
  
  
  Mester ta, mi ta gritu, a bula un kuchú. Mi malu
  
  
  e esfuerso a dal na kabes di e repchi na refuerso di e curacao di boto ademas di e smal observacion. Mi ta keda den piedra, a ripará ku e lo mi дернулись, i e kabes ta kore bai atras. E kuchú kuminsá hundu вонзиться mi kònòpi di adam, i despues disparsé ku explosivos рычанием di un lugá patras di mi.
  
  
  Mi ta duna kantidat grandi ku ta di lus den mi lantèrna, i den e konosemento di e lus a bai dos curvadas di e persona, склонившихся di mi. Nan no ta ko'nada, loke mi a mira pa: ekstremo bista habri, tenso boka, no zonido no a asina, i solamente stores, similar na e di máquina, kaba di publiká e último rosea.
  
  
  Mi ta para buskamentu, agarró di solo 45 liber i misterionan ta ainda firmamentu karga tin pa e faha.
  
  
  "Mi No process, Nick" - gruñó aleu. "E no ta komprendé".
  
  
  E tabatin un ruman muhe na e atraso den roble обрубка, i tabata wak, e ta un friu graba den e dede te ku no ta выронила di man di un kuchú, thogo.
  
  
  Mi ta bisa. - "Bo ta hasi diablos?"
  
  
  "Lanta, Nick". E push'di e mucha na kla pa un buraché na otro tontería: "bo kier metal òf ku ta hasi?"
  
  
  Mi ta wak bou di dengue lus, su kara ta será na e diki tabernakel di kabei. "Materia?"
  
  
  "Na supuesto".
  
  
  "Bo muhe?" Tempu tabata medio drumiendo.
  
  
  "Ruman muhe?" E resp i e agarró pa e baile dor di e tira un vista den e lus. "Mi No ta ruman di Nick carter. I awor e ta muriendo".
  
  
  
  
  
  
  E decimoséptimo kapitulo
  
  
  
  
  
  "Sí", a bisa e. "Matami." Bo kabes kai riba su delegá pia di aleu, komo si e no por refineria òf no kier.
  
  
  Mi ta push'pafó di man di su ruman hòmber i a saka un kuchú riba e renchi di e entre nos. "Mi No ta di muhe, aleu?"
  
  
  "Na susto no."
  
  
  "Bo ta ta sa?"
  
  
  "Mi sa, ta den e promé into, ora mi mira manera e ta mi taxi. Mi ruman muhe tabata un mucha ora e mira riba delaster biaha, ma e aparensia di mi. Banda, nan kurpa, tòg ku guess di pia i e kurpa, manera den mi. No tin masha grandi, por ta. ma e no por ta asina perfekto ". Pasa un debil lamper di pòtlot di tur e largura di e сбившегося un monton kabes di e mucha, pa colecciona, i a bo ta di akuerdo ku e spesial find ku no ta.
  
  
  Mi ta ekstendé di man i e el a saka un vista bo mes. "E a tuma un mata?"
  
  
  "Mes." E ta bisa sin duro.
  
  
  "Bo Por hasi?"
  
  
  "Pasobra tabatin".
  
  
  "I aleu e?"
  
  
  "Na supuesto". E no tabata nada ku frena.
  
  
  "Bo ta?"
  
  
  "Ora nan muri, mi a mata tira a". Proveé den mi area orario den e ta task solo 45 liber.
  
  
  "I bo ta despues hasi?"
  
  
  "O matami! Por fabor!"
  
  
  "Ban, Sistema. I, bo ta hasi?"
  
  
  E respiró hundu. "I e ora ei... mi tabatin e benta di kurpa di mi ruman... di aleu dor di bordo i entregá bo na e kosta di italia. Pronto, si ta posibel, i na unda bo kier ta bai".
  
  
  "Bo ta kual tabata e meta?" Mi No kier a pasobra den e caba, ma awor a yega e momentu pa sa di bèrdat.
  
  
  "Mi... mi ... должена tabata bisa ku aleu tabata equivocado den e informashon. E di dos buki di bo grado di peñas, mata moment i... bon, ta bon. Akaso no ta abvo?"
  
  
  "Bo ta traha den otro banda?"
  
  
  "Mi No por su mes boluntat!" E lanta e kabes wak solamente di mi, di aleu, despues na e profundidat di habri e kadena di tula. E всхлипнула.- "Bo ta hasi nada otro sino por hasi?"
  
  
  Ta aleu demostrá simpatía. "Ku nan a bai na bo?" e pregunta.
  
  
  "Mi yiu" - murmurá e.
  
  
  "E yu hòmber?"
  
  
  "Mes. Mi tabata... Mi ta di buleria. Mi mayornan tabata griego, ma imigrashon durante e guera nivel. Mi a nase na aki sushi tera, ma el a krese гречанкой".
  
  
  "Su yiu?"
  
  
  "Mi tin un yiu homber. E awor kuater aña. Ta propiedat di estado. I mi ta....".
  
  
  Mi a determiná den hugo na baliña, compronde .45 i a pone den e kama banda di mi. "Sistema? Bo nomber ta?"
  
  
  "O, sí. Esaki a tin un problema!"
  
  
  "E tabata?"
  
  
  E lanta e kabes wak directamente na mi, despues di aleu. "Mi Ta Un Sistema Каликсос. Mi ta bint'aña. Ora mi a diesnuebe aña, a tin un yiu homber, sinembargo no a esposo. Di estado отняло ta tin. No por wak. Ora mi tata i mama muri, no tira nada. di man robes, asina bo ta tres'kla frontera den gresia, unda mi tabatin e speransa ta ku ta bai ta mas liber bai di un manera huntu ku su yu. Kasi un aña mi a biba na horor, pasobra mi no a dokumento. anto mi tabata den Превезе ". E ta wak. "Bo ta Превезе mi tabata na playa, ora un hoben a hoga. Tabata un multitut grandi, i den proximidades su kos. Mi ta wak, i a mira ku nan nòmber di sistema. Di mi a tuma na nan, i a sistema Зенополис. a para na e skol di enfermeria, inkluso laga stima i ta kambia den un otro parti di e stat di atenas, pa ningun hende duana mi identidat
  
  
  esaki I union te ku no ta mi a topa ".
  
  
  "Bo?" - a puntr'.
  
  
  "Mes." E wak di aleu. "E ta un... bo ta hasi? Ta hasi dos luna? Seis siman? Otro ami i mi a konta ku ta un i tur pa mi yiu den e sektor di e kas. I ku ta krusa si mi no empresa bai traha huntu ku nan. Ta masha tiki di loke nan tabata sa di sistema Зенополис, ma awor mi sa mas mihó ku mi mes. Sa ku ta sali, aleu. No ta kere ku nan por eksakto manera mi, sinembargo, manera resultá, e ta found, bo no ta asina? "
  
  
  Aleu bok'di e rant di bo bots. "Mes. E ta found. Si mi no a inisio na nan, pa aparesé den kontakto ku bo?"
  
  
  "Mi ta kere ku nan tabata sa tur bo movimento. Mi no por bisa. Awor mi sa..." Ta bolbe na mi. "Ick? E hòmber ku ta kai riba un barku, ora a kai riba nos? Bo ta intenshon di mi ta mata lorá nochi pa".
  
  
  "Mi No ta mi. Di par".
  
  
  "O, sí. Awor mi ta bisa manera e mester hasi ku e was di e bala, yen di sanger, manera e ta usa algun escénicas magonan? Sa ku bo no ta gaña ku man bashí".
  
  
  "Pa mi, e trosementu terriblemente difísil", a bisa. "Bo Por hasi implementa no tin acuchillado di aleu i no ta termina ku e?"
  
  
  "Mi No ta bisa. Mester hasi un kantidat chikitu..."
  
  
  "Un par di asesinato".
  
  
  "O Sí! Dos maarten di hendenan ku mi no sa, por di bida pa mi yiu! Bo elia ta alkontrario?"
  
  
  "Bon bon." Tabata difísil no ta kontesta riba bo karnal, ora mi ta sinta na nan, mi a gusta aleu intensivamente caricia na skouder di su ex di su ruman muhe. Na un manera mi ta bai mas fásil pa sigui. "Lagami bisa korektamente. Wak bo ningun hende vigilansia, ora nos huntu...?"
  
  
  "Mi No, mi no, mi no. Tin inventa, na bo ta pensa ku tabata den peliger. I kapas pa personanan ku a sali na ordo ayera pa e anochi... bon, bo sa".
  
  
  "Ei, bo tin ku bai ku nos riba e biaha".
  
  
  "Mes."
  
  
  "I mata nos".
  
  
  Pa basta tempu e úniko zonido di angustia a di rosea sistema. Despues aleu a aklará e garganta, manera e kaiman, урчащий su mesa di cena.
  
  
  "Bo ta satisfecho, Nick carter?"
  
  
  "Ariba e ta menos."
  
  
  "Asina, pakiko no ta bai na ariba i no ta wak unda diablos ta e barku?"
  
  
  Mesora despues habri, cruzamos e talk di bida italiano i tabata na mitar kaminda ku pronto, ora ku riba nos a bula e promé helicóptero. Pa e anochi, mi ta pone tres marina di reskate di sírkulo ta e proa di e tapa, manera nos a pone un bon, i ora di helicóptero duna kantidat di nos a sali hui di man, pa nos vice di e ta konsulado di "Сцилле". Bo ta falta di un or di otro helicóptero, i ku e por ta, e mes ta sinta den un abundantemente bahía, banda di dje, pa hiba bordo di aleu i sistema. Mi tin keda hawke i спущенная ku e helicóptero di date. e klima di nobo ta tira afó, i pa mi tabata hefe di e asina tin mas ku sinku menos, su kara akibanda di council ku regalo di vegetashon di awa di nos.
  
  
  "Bo ta kuantu tempu pasa pa bo ta kapas pa ofresé e pida di e haf?" e pregunta.
  
  
  "Mei, di un par di ora".
  
  
  Hasi un pais pa kontestá. "O, mi ta."
  
  
  "Kier algu papia ku mi?"
  
  
  "Bon, un biaha. Ripará ku e mucha resultá ta un di nan?"
  
  
  "E tabata. Mi no por awor ta pone".
  
  
  "Bo ta o?"
  
  
  "Un nobo amor." Mi a mira di sistema i aleu ta wak pa subi e helicóptero.
  
  
  "Ma ... e ruman hòmber i ruman muhe!"
  
  
  Mi ta yen di details. Hawke komprenshon sint ku e kabes. "Bo ta posibel ku e nos por yuda".
  
  
  "Si bo por hasi algu ku bo yiu".
  
  
  "Bo ta posibel. Mi tin ku traha pa logra".
  
  
  Di or te bordo di ketu, pa e a papia di nobo. "I bo ta bai, N3? Sin herida? Sin martes?"
  
  
  "Mi No ta pa papia. Largu".
  
  
  "Bon. Ora bo bolbe bai washington e anochi, mi tin ku ta papia ku bo ta di..."
  
  
  "Spera un into."
  
  
  "Bo mes?"
  
  
  Mi ta duna algun almeida di planta. "Mi tin ku trese nan bèk riba barku".
  
  
  "Riba e por ta enkargá".
  
  
  "Mi ta hasi mihó ta mescos. Un biaha mi tin ku un dia bek aki".
  
  
  "Bon..."
  
  
  "Bo mes?"
  
  
  "O, mi ta kere ku bo tin splikashon. Kuantu tempu tarda?"
  
  
  "Hasi algun dia. Dependiente di e klima".
  
  
  "Bon. Sinembargo no ta okupá mas largu ku ta nesesario, Nick. Bo ta nesesario".
  
  
  "Mi No ta", a empe netamente duna direkshon nan a bai. -Pa algun tempu-kasi mi ta mi enganchado di sistema, ma inclui sue-alle no приставляла e kuchú riba mi garganta. A yega e momento di un chikitu di dibertishon. Aki ta mi metodo.
  
  
  
  
  
  
  Codigo
  
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  Codigo
  
  
  Dediká na e hendenan den konstrukshon sekreto di estudio uní di amerika
  
  
  
  Prologo
  
  
  Mi no a yega na un final di kirby. Bo ta aki mesora mi tabata den singer, tabatin e barba i e gas i ta trata di un deseo di materia di nicolas, tratado di bende estadounidenses sekretonan komunidat chines. Mi ta desempeñá di patu bunita bon pa disidí un di e prinsipal agente di mei i e back di informashon pa e tiara, ku ta e instituto pa optené un par di bala na su banda i a optené e sifra ta un alegria di felisitashon na Hawke, lider di e gana di e unidat organization den e ta trahando. Ta laman AX. Nos ta bon chikitu.
  
  
  Ora mi a yega di primavera di e notisia riba e morto di kirby, desde e tabata recuperar e kapital botániko, na e kosta di e península May. E Hawk ta un bunita relashon ku e botániko, pa haña mi bon dòkternan, dushi kama i un bunita enfermeria. Notisia di kirby tur tira afó.
  
  
  Kirby tabata un di e mihó agente di ACE, inteligensia i ta konfiabel. Ta traha huntu na algun di e desafio den amerika latino ku tin pone used na prueba sera. Mi No lubidá, manera kirby, bruto di persona den e enganche i di experimentacion pasahero di helicóptero, mi ta agarró di boto di awa sabana hustu pa e barku ta kibra ta pidanan di mas chikitu ku e rompecabezas.
  
  
  Awor, el a asina, i e hacha no tabata sa ken tabata bo casino. Haña tabata mi siguiente tarea.
  
  
  E promé kapitulo.
  
  
  Di avion a mi tin un kaminda di aterisahe na cos di florida. Ta spera di nan a tin un outo, un homber ta haltu ku e a tene hende a armed di капоту. Mi a siña. Tabata un di e dos agente AX, e trahadónan na e guardaespaldas Хока. Su nomber ta met.
  
  
  Tabata un di e otro разговорчивых dia met. Pronunsiá un total di diesocho palabranan, miéntras ku mi tabatin un reunion ku Хоуком.
  
  
  "E bieu скрепит di djente", bisa. E precipitó por tin un kaminda desolá, e angua di velocímetro di e asina подталкивала di 70. "Mi No ta konmemorashon ora mi ta mi a bo ta aki directe estado di alma".
  
  
  E motibu di e felisidat di Hawke ta fásil overige. Ningun hende ta keda ранодушным despues di e pièrdè ta bisa agenda, david kirby.
  
  
  E asina a pasa na kuminsamentu, i a wak un steril kas di kunuku, studia na e punta di e kamindanan movimento. Patras di chosa na e bahía siensia parsemi di blanku mail. E golfo di mexico мерцал di ta leu, manera e koló di glas, tapa e solo.
  
  
  Riba e isla di bientu tabata supla, трепя di kabei blanku Hawk. E spera banda di e chosa, ora nos no a yega. Kopia di met, e di dos agenda ku tene expresion di hende ku normalmente e por haya banda di Hawke, a keda para na e entrada.
  
  
  "Bo ta e lugá kaminda nan ta abundá e asesinato", bisa hawke, rápido i ta un di su man drechi di e banda di e kas. "Mi den bo despues di un into".
  
  
  "Danki ku nan a manda pa mi".
  
  
  "Mi no ta провоцирую lo вендетту, Nick. Mi mandá pa bo, pasobra lo mester".
  
  
  E fiha riba mi i einan. "Nos a logra restorá algun details. Di casino viajaban un chikitu came. E para ei - nombra e -i kòrta e kabel di telefon e patronchi di e kas. Despues yega na kas i ta konvensí ku un hende ta spioná e связисты, probablemente, ku e pretenshon ta kontrolá di telefon. Prestamo na nan tabata bistí bandera. Nan asturianu di kirby i e ta e persona ku kirby a trese na aki pa sa, por soria i nan di mata, i dos otro ku e stret den un kas di kunuku bo ta aki momento . "Su bos a skucha e dollar di amargura, ora el a bisa: "te awor mi no sa ken tabata, i so por aktua di su motibo".
  
  
  "Bo ta kuantu persona na nos pa buska e?"
  
  
  "Manera un kontra, bisabo mi, di kuater. Pa motibu di ta menos dos di nan tabatin armá ku fosil. Un di nan tabata e esta. Nos a topa lastro di un di nan graba den kas, pa hala e patras. Ta kibra e entrada traha, i ta расстеряли di e hendenan den e krusada na kandela. Tabata un trabou ".
  
  
  Ora miramentu di kas, te tabata supla e bientu, met ta ketu a sigui.
  
  
  "Kiko bo a traha kirby?" A puntr'.
  
  
  "E a yega aki pa papia ku e hende снимающим kas di kunuku. E hòmber a frank Абруз".
  
  
  E nòmber aki mi a para na mitar kaminda. "Frank Абруз di mei?"
  
  
  "Sí i no otro. E Legendario Frank Абруз. Un di e personanan ku poko di mei lo no tabata un bon libertat retirá ku onrá. Soportá un bataya e kurason i disidí ku nan kier a pasa su último dia di isla. E hunta di direktor di mei voto na fabor di ubicacion i disidí pagabel un chikitu pensioen pa e konstrukshon fiel ". Hawke a pèrmití un fin sonrisa. Pensioen ta un poko mas mihó di relaties di oro. Bo ta aktua, shen mil na aña. Nos interno di e Абруз manda e pais na un stipulá di lorá simannan, i kirby ta ekspandé kontakto ku e mes ".
  
  
  "Mi ta interes sa di kombersá, e agenda di AX i e ex abo di mei".
  
  
  "E Biaha Абруза, Nick. E tabata tin un hende ku konfia den e accijns di grabacion den e Hermandat, i ora tabatin щекотливое asinaki ku nan a disidí na stranhero ku tin fini ta mandá di e". Hawke mishi mi man. "Fabor laga nos bai na e kas di kunuku".
  
  
  
  
  
  Un di e Otro guardaespaldas na nòmber rbtt nos ta habri porta. Kasi mi ta street, ora nan ta drenta den e aden. E lugá tabata será vários luna, sinembargo tabata ku ainda ola di morto.
  
  
  "Frank Абруз tabata un hende interesante индивидуалистом. No ta bisa ku mi ta rèspèt. Bo página un sirbishi tabata muchu contento, einan hawke - el a bira un di líder di e ku a papia di kontra di e partisipashon di e mapa di e komersio internashonal di droga. E luchó felismente ku ta largu di e dos último añanan, ora estadounidense di e ofisina di mei a ofresé un trato, e grupo sitio, e controle di slechts опиумные kunuku di anochinan ".
  
  
  "E a pa un bataya e kurason, loke mi a hiba un pensioen?"
  
  
  "Bo ta bèrdat. Despues, ora Абрузу por a kambia na e servisio di komunidat guerrilleros di e trato, tur ta span riba e shelu. E estadia nan concludes e konseho di e mapa i a invitá riba revista di proposishon. E biaha aki, e stacion transcurso di su fabor. e incidente, ma di gobernashon disidí kanker e trato ".
  
  
  "Mi sa. E Абруза a di informashon tokante di e kunukunan di opi, e rograma utilidat. Kirby tuma un refutá nan pasa e di nos".
  
  
  "E alabansanan Абруза tabata un chikitu, un di nan tabata e herencia di e community no tabata e golfo di futuro. Tabata e motibo di e speransa ta ku e ta di labor ku nos. Ademas, kirby krimennan e Абруз tabatin un chikitu di informashon tokante di e komunidat. Un biaha nan kontakto mafiosos tabata relacionnan ku nan, no solamente den ámbito di droga ".
  
  
  "Bo ta hasi tipo di negoshi?"
  
  
  "Kirby no sa di esaki. Абруз solamente a duna di konosé ku sa algo, bo AX por haya interesante".
  
  
  Hawke a pasa na e lugá di biba, e murayanan a wòrdu изрешечены edificio di bala. E seriamente evitando di man. "E casino no ta trei, manera por wak. E разбрызгали aki ta sufisiente shinishi pa mata un den un persona".
  
  
  "E Абруза a difísil influensia. Un bataya curacao òf na e falta di un bataya e kurason, ma e no tabata e persona ku bo por gosa di nan.
  
  
  Hawke sint ku e kabes. "Nan tabata rápido i efisiente, ta admito. I apsolutamente хладнокровными".
  
  
  "Bo ta bisa e otro dos persona tabata di chikitu Абруза?"
  
  
  "E guardaespaldas personal".
  
  
  A habri e bentana i ta el a drenta e suave. Proponé na e hèlm bieu abo di mei i mi amigu kirby, drumí den suela ku разорванными bala di kurpa. Tuma un banda di aire fresku, струящегося riba mi karu.
  
  
  "Manera di mei ta pertenesé na e morto Абруза?"
  
  
  "Mi normalmente di fuentenan fiables bisa ku ta bai estados di un di su konfiansa mas grandi figuranan den e tabata sintimi. Ma recuerdo ku e skinanan di bista Абруза a refutá pa algun i ku mester a krea pa su mes na e enemigunan den su tempu. Na mi ta importante ta ku un di nos prinsipal agente a asina ta sirkunstansia ku mi no ta splika. Mi no ta di reunion den e, mas bo ta. Deseá ku e casino tabata entrada ".
  
  
  "Tin tres por", a bisa. "Bo partida komunidat di e agente ku e enemigunan Абруза òf un hende, ku no ta gusta nan ta limita asiátiko di transakshon di benta di droga".
  
  
  Hawke bientá di shinishi di seguro na ponton, i trèk di nan. "Kuater oportunidadnan. Recuerda, mi a menciona di pensioen Абруза ta e suma di 200 000 dollars na aña? Na su kas a paga pa e promé aña. E a ademas di ku bo casino".
  
  
  "Mata den un di e otro tema abo di mei? Pa yega na e idea, tin mester di loko".
  
  
  Hawke a lanta buskamentu. "Konsiderá esakinan skernan di bala. Manera bo ta kere ku e hòmber ta e responsabel pa esaki, tabata su salú hustisia?"
  
  
  E tabata di drechi.
  
  
  Mi a sigui Хоуком riba e kaya. "Mi a mira un kas i a tende di e relatonan, sinembargo no торопили mi mira solamente pa e motibu aki. Bo ta hasi mas?"
  
  
  "Bo ta di skohí a tin un hende ku a sobrebibí e maar. Por fin nos a haña".
  
  
  * * *
  
  
  E mucha ta mira komo un miyon di dollars di inflacion. E tabata kaba, hoben i pianan largu. Maske den e protekshon ku e lanta, ami por tin un momento a wak den su kara ora sali di un restorant riba e kaya. A haltu pómulos sint i amplia bista scur - pasahero un multitut grandi rasgos, no merkado na e inigma i e duresa, di e mi ta spera.
  
  
  "Mantené remente trankil aki", bisa hawke di e persona ku ta suministra e proyekto. Nos sentamos un scur e lugá di biba di un di e lidernan base di ACE, studiante di imagen figo di e antilla. "Bo nomber ta hele brunt, ma mas ku esei no a wòrdu yamá", - bisa hawke. "Nos un fièrnu di hopi tempu no a haña".
  
  
  E mi tabata difísil kere ku hawke mi ta papia di Шейле brunt. Esaki no ta pasa ku un fin hende i dushi bista.
  
  
  "Bo ta bai konvensí ku e tabata na e stima di frank Абруза?"
  
  
  "No lugá na duda. Ma sa chikitu di ken tabata pa Абруз reuní den vaye".
  
  
  Ta diccionario ku un rosea. Mi ta kere, ku no tin un lei ta bisa ku e bunita mucha di binti i dos aña no por haña e felisidat na kama di evenemento di diesun presenta cos. "E bieu balioso tabata e purba".
  
  
  - Ta hasi, ta parse di bo, - bisa hawke сардоническим bos. Despues einan: "Ora nos interno di e hele biba den un kas na florida ku Абрузом i no tabata entre e mortonan, esperamos bai busca.
  
  
  
  
  
  
  Ta un bon skonde su lastro ".
  
  
  "Di kende ta hui? AI, e lei, e mei?"
  
  
  "Un biaha e tres. I, ta posibel, un hende. Bo ta felis sa ku ta bai organisá pa ku bo a hasi esaki pregunta Шейле".
  
  
  Ta anhelá ku e sperando. Wak e dilanti spera di su trapi. Maske sa ku e instrukshon ta nesesario, mi akibanda a sinti e urgente di e rant di impaciencia. Mi No kier a bai i a kana na e kaminda pa nan casino di david kirby. E kaminda mi tabata muchu friu pa mi duna un.
  
  
  "E pelíkula a filma na un pueblo di idaho bou di e nòmber di bonham. Hele brunt tabatin e último dos luna. Bo tin tapa pa splika su repentino aparishon. No kier autor di e mucha muher riba e guera. di nobo ", mi ta bisa hawke. "Tòg despues bo ta yega, bo tin bo bula".
  
  
  "Ban wak e restu di e pelíkula", a bisa.
  
  
  E proyekto ta bolbe di forma. Nos a mira komo hele brunt, empujando ku un man na bolo di protekshon, a bai tin un outo pasado. Bo movimento tabata dushi di grasia. Ora el a habri su porta di outo, ku e kabes basikamente e tin contado, manera si bo ta tende un zonido, e fia nan narros. Ora ta duna kantidat di e tabata intensivo, su kara ta mishi fasilidat.
  
  
  E ta sinta den e outo i mi a, e kamber sigui patras di e te ku no ta dobla angulo.
  
  
  "Nos hende film e pelíkula di bentana un hotèl dilanti di un restorant. E mucha traha ei manera kamarera", bisa hawke. Esaki tin di ocho dia. Nos hende no a tuma un stablesé kontakto. Aki ta di traha. Stablesé kontakto ku Шейлой i, si ta trata di e relashon. Mester sa ta e sa. Tur esaki."
  
  
  E proyekto ta pago i sende e a haña, despues di a yena un kamber pa kambia.
  
  
  "Bon, e pelíkula lo ku un hende a bisa?" a puntra hawke.
  
  
  "Bo ta tabatin splikashon. Su estadia. Den e bolo derecho di protekshon tabatin un arma. Ademas, e tin bon pianan".
  
  
  "Ku tur e ta nota", - bisa lesamento hawke. "Segers di bo manera di su man drechi, i tambe na su pia".
  
  
  A entregá un karta ku a riba rudia. Mi contento di archivo AX di Шейлу i un kortiku resúmen di mi porta. Tabatin e restu di e dia pa kòrda pa prepará un akto di identidat falsu i familiar ku un grupo spesial, mi silensio ku ta idaho.
  
  
  Super den kaso di sheila brunt den e area residensia, unda mi ta manda i, abou, a tuma su falsu identidad. Na haar, presentado di e permiso di sali, ta mira eksakto manera di Nick carter. Tabatin un severo den e hende ma pa mi e ta mas bien ta gusta. Ademas di ku un akto di identidat tin un falis yen di artíkulonan di personal, pariente den e servisio ku ta bai representá den idaho. Di paña no ta mira ni nobo, ni сшитой, sinembargo tabata perfekto pa mi.
  
  
  Pasa un or na e karedanan. Mi a compronde di buzon, na nan, ademas di otro di e artíkulonan, e entrada un fuerte rifle ku e punto di mira leu. Ademas di ku mi arma mi a duna e mesun forsa di kandela, manera den algun отделених di pl.
  
  
  Otro mi para tabata den servisio di elektróniko di het. Por pidi Хока nos specialisa ta reuní pa mi e it. E ta mira komo бритвенный multitut, sinembargo tabata e disposishon mas sensibel pa tende, un kamber i un chikitu magnetófono. Mi duana pa atendé e grupo, ma hawke nada no tira riba papel.
  
  
  A hasi e otro bishitá - den e cabrito, kaminda e mescos a traha riba e máquina, e mi a, ora mi ta invertí den un hende ta yamá Na jaar. Un di e mescos tabata fuerte bou di un homber di algun kuarenta aña ku ta bisa ku mi a tende papia largu di Ick Arte i kier a reuni ku mi. Dicidi no ta bisa ku mitar di nan a tende, probablemente, e mentira.
  
  
  "Nos a dun'é na máquina, ku e mira komo si lo tabata kumprá parada di dos man di kibra, ma e remente no ta sirbi pa nada", bisa ku un sonrisa. "Esaki ta loke bo a hasi. Aki na mahos, sinembargo, mi ta kere mi lo влюбишься den su. E kontestá, manera e frances puta".
  
  
  Pasa na e otro banda e cortico. Mexico nombra un chikitu sekshon di kaminda, усеянной obstáculos. "Mira ta unda bo por prueba. E kondukta di prueba, ta bai na experimental den su mes".
  
  
  Tres aña for ku manchanan di pinta i вмятинами un di hala di мурлыкал na e punta di e trèk di obstáculos. E kondukta di e hèlm evitando di man i ta di aprel e pida di e akuerdo. E máquina ta lanta manera un pushi eskala.
  
  
  "Mi prome ku lo kapas pa optené su 120 pa or den un kaso fin", - ta bisa e chikitu mexico. "Tin conrado manera un stablesé di fió".
  
  
  Outo kore ku obstáculos. Pensa ku a yega e promé, sinembargo, den último into, e kondukta kòrta e wil. E zigzag hiba e máquina segun e tipo di kambio, kresiendo di neumáticos. Lat di distansia di e buskamentu aprel e frena i sende e outo den e deliberá di ocasión, poniendo su ku hollywood talento pa un spesialista, pa anders i biaha ta bèk na nos.
  
  
  "E hende tin ku bai den indianápolis, - a bisa.
  
  
  E sonrisa grandi na e tecnica ta mas men.
  
  
  
  
  
  "Bo saludonan e correa, arte?"
  
  
  Mi ta duna kuenta ku e tabata na mente, ora ku e kondukta sali di outo, a kita e hèlm di siguridat i steipi su kabei dilanti kòrá di kabei. Inclui ku su kurpa, skondí informe комбинезоном, no a duda ku e kondukta di prueba, tabata un muhé. .
  
  
  Su kara di kandela, e aserká nos, maand di bombero na man.
  
  
  "Bo ta kiko mi ta kere, N3?" - bisa e a uza mi pago di sino ta biaha mi nòmber. Entre kisas, e tabata gusta di sorprendé, manera e, mi tratado di comenta un poko mas di konosementu di e ta.
  
  
  "Kiko ta pasa ku e máquina òf di kondukta?" A puntr'.
  
  
  Den su wowo bèrdè sali e kandela. "E máquina, por susto. No tin diferensia ta e idea di kondukta".
  
  
  A wak e mexico, ku ta uní ta skouder i automaticamente ta retirá. E no kier ta testigu, ora ku e bunita pelirroja разрубила famoso nick carter ta pidanan hoben na e despresiá.
  
  
  "Bo ta kiko mi a hasi?" - a puntr', un poko paso pa e.
  
  
  "Nada apsoluto. Laga nos ban wak, ku ta kore edat, N3".
  
  
  I atrobe e inskripshon na lugá di e nòmber. Loke mi a eksperensiá i e kambia e kandela den su kara manera un desafio. "Ku tabata un tiki выпендриваешься, dia e ta sinta tras di e planta di máquina", a bisa. "Bo ta mi?"
  
  
  "Na susto, esaki ta loke mi ta kere. Probablemente bo ta eksigí na te ku e muhé por kontrolá e máquina mihó ku ta". Di orgullosa lepnan скривилась, ma yen di e boka ta hasi ainda mas atraktivo. "Nos bai kita evidente awor, N3. Algun di e kisas aki por adorá danki manera спальнму atleta, ma di influensia mi no ta empresa".
  
  
  "Bo ta hasi a empresa - spetakel? Mei, aleu e spetakel".
  
  
  E ta hari, komo si nan ta na e proposishon di su развеселило. E bok'di semeleer su мешковатом e bunita. "Bo sa kiko mi ta bisa, N3? Mi ta bisa ku si bo tabata riba un avion ku ta sufri un aksidente, bo ainda pertenesé na tempu pa hasi un proposishon di стюардессе".
  
  
  Ta bèrdat, - a bisa. - Ta aktua, esei mi ta bisa.
  
  
  Ta rechasá e bunita ku nan skouder i вывернулась di dje, logra hasi un kondukta aki mooiste manera un scriptie. Bou di paña di trabou ku a wòrdu ajustados ponton i un setar, облегавший nan cursus, manera e kueru.
  
  
  "Mi a rèspèt manera profeshonal. Di inskripshon di e N3 algu", bisa. "Ma laga nos a sigui e combersacion riba un nivel profeshonal, bo no ta?"
  
  
  Mi No por a pensa riba nada ku ta interes mas seif, un biaha, lesa den un konferensia di atencion na e kas di grandinan muhé.
  
  
  "Outo e ta hasiendo bon pa bo, ma mi ta gusta experimenta ku e a", a bisa.
  
  
  Mi tratado pa bou di e planta a spièrtá di mayor i marcha atras. Despues a span. Mi a pasa kurso aki rápido gusta e buki di mucha, i a gradua den e di traha pa free di outo, hasiendo un seif dòbel giro. Ora a sali, a kore ku e yabinan i a bisa: "bai Malu", proponé e плюнет di mi tin e karu.
  
  
  "Awor, e ta mustra pone?" - bisa e, sinembargo, su bos tabata un ilusion di soria, meskla ku serkano.
  
  
  "E máquina no ta asina bon, ma tin un bou di cap. Bo ta mira komo un gran muher, sinembargo, por ta, esaki no ta basta. Mi ta seriamente, pa lanta aki". Mi a laga un duplicate di e yabi di nan lugá di biba ku e ta den su man. "Si bo ta deseá utilidat aki, mester ta e anochi aki. Mi ta ku e het di dia".
  
  
  "Bo ta kiko mi ta pensa ku mi por a plania di su funshon?"
  
  
  "E por ta, den bo aki pret manera mi", a bisa.
  
  
  Na bek di mart, ta aporta di chaqueta, laga e partinan un version di "lugar" den быстрозатяжной e completo di abou ku e man robes. Parlamento, mi prueba di AX, aruba traha na e traha, ma pa no keda sin un arma personal: lage, kende a yama wilhelmina; sierto, hugo, den e mango, i determiná den interior di e spleit di banda di e chikitu asina di gas bamba di are. E bamba mei mata na tur un lugá di biba será na di dos; tur loke ta atendé ku ta un giro buska, e kibra su evalua.
  
  
  A habri un cajón di e ofisina, mi ta saka su karta ku mi a duna hawk. Mi a rechasá e parada i plania frunció e ceño. Ku mi ta kòrda ku a laga un kopia di mi porta ariba di archivo. Awor e promé página di e tabata riba e página ku detayá di e aparensia di sheila i di fotografia di e pelíkula, e mi a mira pa e dia.
  
  
  Mi ta bisa den mi mes, nan mester ta equivocado. Mi ta bòlter e kontenido di e karta, sinembargo no a señalnan di одностраничного di relatonan. "Bon, awor no ta hasi procedure", proponé. Dominio di otro, lo tabata difísil pa drenta den e het di AX, manera e kontrabanda di nubia den kareda di futbol.
  
  
  Un poko tempu обеспокоившись, mi a kuminsá a lesa e ingediende na mucha di brunt. Manera a bisa hawke, e details di su pasa ei. E por a nase na e fin di siman, ora frank Абруз di hiba den vaye. Sinembargo, despues di e AX na idaho, e dat tabata laboriosamente completo - trapi, ku ta posibel manera kamarera, ku ta ora ku normalmente ta aden drumi, i inclui proces esposo di e proyekto di e kas ku alquilaba.
  
  
  
  
  
  Hopi biaha mi ta guitara tin un menshoná fotografia. Meskos ku na mi no ta mi tin desaroyo su mes metodo di fijación di echonan clave riba bo kabes. Hasi un opservashon riba e bolo, e lac na nos, e ta hiba mi i mi a lesa di nan, a mira e proyekto di skol di kas di sheila, abou, span riba e kama, tira tur su plannan, ademas di material ku mi a lesa.
  
  
  Mi, mester ta, задремала. Mi soño ta scur, mi ta насторожил zonido aki debil ku no por definí.
  
  
  E con di nobo, implementa debil tin un zonido di loke di metal toka metal. Mi ta mi calidad di kama i aterrizó di cubilla ku e "patronchi ariba" den man.
  
  
  E entrada ta habri i por hòmber ta tuma e fraña hel di e lus. Di oro bisa: "Tin elos rápido, N3".
  
  
  Mi ta mi read, e publisidat kantidat di e zonido bo ta tende tabata e yabi gira den porta. No ta desapuntá ku mi file ku un solo den man. E instituto, mi a lanta den e kama, mas di un biaha mi ta salba nan bida.
  
  
  "Lat e lus. E boton di muraya patras danki" a bisa na e mucha.
  
  
  E sende e interior i, abou, mi a bandoná e yabi. "Si bo ta laga pa dia, ta pa mi e mi no ta nesesario, bo ta bèrdat?"
  
  
  Mi ta tapó di clave, contado. "Por ta asina, bo a pret".
  
  
  E uní ta skouder. "Mi ta kere, ku solamente atendé ku sa si ta un di bo, nan a bis'e".
  
  
  "Bo Por hasi no ta sera e entrada i no ta presentá?" Mi ta bisa.
  
  
  E sera nan, no nenga su wowo di mi. Di telefon ainda bella na hundu bèrdè.
  
  
  "Participa deel", bisa.
  
  
  Nenga e strèp pa skouder, e kologá e apoyo di stul i a pasa na e lugar den e funda. "Bo ta cuanto tempo ta traha den AX?"
  
  
  "Di un aña. I awor e pregunta, ta un mucha manera mi, a kai den e kaso".
  
  
  "Mi kier hasi un posicion. Bo queríamos mustra ku e no por hasi tur loke nan por hasi un hende".
  
  
  "O, tabata tin un yiu muher puta", a bisa e no nota di kastigu.
  
  
  "Mi tin un bòter di whisky, a bisa. "E opsekio di nos lider. Bo por obrero?"
  
  
  "Mi a bin mira no ta bebe", bisa. E kita e setar pa e kabes i ta laga un stul.
  
  
  E tabatin un contador di skarnir preto. Bon, mitar di e star. Bo kòmchinan tabata yen. "Bon dependé" - mira un di e adecuado ta description mi a yega na e kabes ora mi ta mira.
  
  
  Отряхнув dilanti-kòrá kabei di kabei, mi ta sonrió. E sonrisa a, di parti di furlan, di parti gratitut.
  
  
  Mi ta kòrda nan replica di e dia ei. Mi retiro esaki. "Awor mi prome?"
  
  
  "Mi e", rekonosé e. "Ma bai na bo lo gusta".
  
  
  Ainda contado, e ta kita e basta nan ponton ku sera semeleer i a sali for di e baki e echo ku nan pia. Awor tabata solamente un star pretu i un fraña di skarnir pretu ta e bòm.
  
  
  E tranquilamente a yega na e kama i a sinta e rant di e. E libertat di star i di kita for di bo grandi pechu. Un lihé moveshon di man di e tira di paña di e kabes di e kama, i despues a keda drumi mi klechi.
  
  
  "Ta bai laga wak bo pages", bisa. "Ku querías kibra di mi".
  
  
  Awor na su wowo bella algu otro na un desafio. E emocion, e deseo.
  
  
  Ora ter di paña, i e a wak bon formula i di gas di e bamba, e grita: "dios mi, mi dios, ta bai tin un area anyone".
  
  
  Mi basikamente e tira hari. "Bo упаковываешь un par di núcleos".
  
  
  Di hari tabata ranka i раскованным. E por mustra ku e ta gusta di kualke hende, ma festivamente no ta strobami na e konsiderabel di un artíkulo seal. "Ban, N3", - pidi e.
  
  
  "Ick", a bisa. "E kama no ta un lugá pa formidabel".
  
  
  "Ick. Nick - bisa e -, ta kla".
  
  
  Mi ta arancón e pages di skarnir. E tabatin splikashon. Mi ta gusto hasi.
  
  
  E per tabata fuerte di mucha. Ora nos abraham, mi ta sintí manera e múskulonan di su lomba a spanta. Di boka tabata dushi i salida, i e idioma rápido i rápido. Mi utknulsya e kara di su pechu, i bo dedenan grado di mi den su kabei. Ora mi gabi ku nan pesonan duru, e корчилась i рычала, manera hamber pushi.
  
  
  Mi ta everon abou su glúteos, i ta cogió pa sa su promé impulso. Ta hundu cuido den e i a tende kansá. Bo kurpa прижалось di mi. Ora mi ta claro bo movimento, e ta profundamente i встряхнула kama. A flexible di e forsa di un bestia.
  
  
  "Ick", - jadeó e. "Nos a caba huntu".
  
  
  Ripará ku su tempu ta perfekto. Bo ta aktua, tur tabata perfekto.
  
  
  Di Su man a deslizó pa mi bel, investigadó. "E múskulonan. Bo ta un pida di karni, señor arte".
  
  
  ", Asina bo ta."
  
  
  "Mi no a keda prepará. Bo ta inclui e mihó di loke mi a bisa".
  
  
  "Mi ta mi sa. Mi No ta mi a gana mas di su rèspèt profeshonal".
  
  
  E ta hari. "Bo por drumi mira e anochi aki?"
  
  
  "Bo por pasa na e anochi, a bisa, mi no sa cuanto bo выспишься".
  
  
  Dos
  
  
  Riba e dia mi a lanta bes a kuminsá asosiá, te pelirroja no tin spièrtá i no a kai den e kama.
  
  
  "Nick, - bisa, - aki a gana. Spesialmente den e delaster biaha".
  
  
  Mi ta pegué un bamba di gas na e aden di bel. Ayera a bon nochi. Awe riba dia tur a manera di kustumber. Mi пристегиваюсь
  
  
  
  
  Mi ta até e stolte a предплечью i compronde na un mekanismo di resort. Mi a lanta di man, i tin un tiki kuchú e deslizó mi man, kla pa e funshonamentu. "E expresion di su kara un chikitu di miedu", bisa Pat.
  
  
  Mi ta yena nan sonrisa, bo ta skapa ku mi mes wowo. "Mi No ta di tur ta e mucha homber den banda".
  
  
  Despues mi a pone e paña pa council ku e patu di skol na jaar, ta pone "lugar", poniendo den e ta un chaqueta ku semeleer i wak den su mes den spil. Pa loke mi por huzga, mi tabata gusta un burachi kondukta di came. Tempu pasa na e stat, unda bo ta keda skondí hele brunt, mi ta pasenshi bo tabata buskando trabou.
  
  
  "Mi No ta bai hasi pregunta riba esaki, - bisa pat - awor e ta pasa ku e N1 i N2?"
  
  
  "Su suerte kaba", a bisa. "Manera e ta david kirby", proponé.
  
  
  Kere falis, mi tin proporshonal AX. Mi a keda kla pa bai. Tur loke ku a hasi e ta bisa ayo.
  
  
  E pelirroja mi ta for di e molèster. "Mi sa. Di barkos nan pasa na e anochi i tur aki. Keda na suerte Ick".
  
  
  A bai bonham, den e estado di idaho, di dos ora pa dia. Den e stat a di 4.700 habitantenan, i ta mira komo si 4695 di nan a dicidi keda den kas.
  
  
  Giro un gasolin, unda рекламировалось instantie di trabou, ku ta keda na e yanguas. Instantie e ta un trabou ku no a wòrdu empleado. A sali di outo i drenta den kas, unda bo ta topa un hende, дремавшего na mesa, заваленным tera, blachinan di kaminda, e dèk ku falta i garantia di aparte di ramo. Mi ta dal e vadillo pa e met di e rant di mesa.
  
  
  Bo wowonan grenada. "Sí, señor?" e bostezó.
  
  
  Mi ta proveé den máquina. "Mi kier lesa un tiki asina".
  
  
  "O, - bisa e manera si e medionan riba e a bai riba e kabes no a yega.
  
  
  Te выдергивал di sangura i e pone konsepto di e bashí kasi e banque di for, kantu na banda i wak den kaya, kuminda pa un pida luz di solo di primaria.
  
  
  Mi No tin mira ni semáforos, ni e lusnan di nan. Bonham ta mira gusta pinta di orman rockwell ku e imágen di un pueblo. Mi ta sinti mi no ta na su lugá, ora tur mi arma mortal a reuní ku mi kurpa i ta será na e meter di mi outo. Bonham no ta parse di ta e lugá, e grefir skondí e ex stima e lider di e mapa. Probablemente, ta pa e motibu aki ku chile brunt reconexion. "Dun'e e fieldat pa e keer, proponé.
  
  
  Mi ta konmov'kansá skouder. Mi a bai rapido i por hopi ora kada dia di nan a sali den e het di ACE na e kosta di carina. Mas atardi mes dia ei a pone den kontakto ku e agente di AX, ku ta kura di Шейлой, pa e asegurado ta nan no lubidá di nos.
  
  
  Pa warda den e temporada di trabou a kuminsá limpi di publica un outo. "Tin mira basta ku e insekto mortonan, pa yena e hèmchi", - ta keha di dje. "Bo mester a bai henter anochi".
  
  
  "Sí", a bisa. E tabata tin un observa, si no tin un momento.
  
  
  "E trata?"
  
  
  "Mi No ta bisa.
  
  
  Bo kabes ta bolbe, i bo wowonan mi no tabata somnolientos.
  
  
  "Mi ta e kondukta di e kaminda, a bisa. "Mi ta spera di haña un trabou".
  
  
  "Si tin un splikashon spesial pa bo a skohe Бонэма?"
  
  
  "Mi ta saludonan e stat chikitu".
  
  
  "Tin un monton di otro pueblo chikitu".
  
  
  "Maldishoná ta, proponé. E festivamente tabata pret. Mi ta bisa: "Mi ta gusta e aparensia di e".
  
  
  Mientras tabata reino desde e nivel di zeta, mi a yega na e aseo di cameros i replace e grèndel den parti interno di e entrada. Mi ta aplica den e karu ku awa friu. Ta kansá di e tempu a pega na e lugá di máquina, a bisa su mes, di un otro manera, e introduktorio personal mi no ta probok'.
  
  
  A yama e entrada. "Tende, señor, mester mirabo".
  
  
  Mi ta desabrochó di semeleer e chaqueta, pa yega rápido riba "lugar" i, abou, habri porta. "Bo?"
  
  
  "Riba Шейле brunt", el a bisa, i despues a tira hari. "Mi ta un agenda, e kiko kualnan kumpli, N3".
  
  
  Mi no a mira su kontakto no ta arriesgaba. "Pa papia?"
  
  
  Opere di entrada, a hinka e man na bolo i saka e mester, identity di mi. E mi a entregá. "Mi a papia ku un par di personanan ku a traha huntu ku bo na pasa, arte. Mi ta kere ku mi a siña di bo su description. e obra ta bon. Algun di e druk di Hawke, proponé pa mi sentro. Di intenshon, mi ta yama edith.
  
  
  Pasa e mester. Ta e tabata gusta e kantidat di sèt di e habitante di e bòm, ta aktua ta un kódigo bo ta identifica e kriadó, komo amtenar di AX. "Bon Edith. Sinembargo, den bo lugá mi lo tabata mas canto. No lubidá ku e motibu di tur e kaso ta e pièrdè un fièrnu di un bon agenda". Mi no primi riba e. Mi No a tin mester: "no Hasi nobo di nos mucha Шейле?"
  
  
  "E ainda ta aki, i e kompra ku fieldat. Kansá di no ta hala muchu pa no kompatriotanan e sospecho. Mi ta mi a pone den e tarea aki, pasobra el a miedu ku e siudadanonan kuminsá puntra, bo por hasi a задерживаюсь. pararemos e hotèl. Nos ta mira awe na e anochi i esklabunan un poko tempu ". E facil. "Mi ta duna kuenta ku tin sosten den e tarea aki, i ta spera ku interes e oportunidat di traha ku bo ta. Mi No ta huzga pa loke ku a kaba di tuma lugá. Mi normalmente no ta asina salario".
  
  
  "Mi ta spera ku no", a bisa.
  
  
  Chikitu di poko mi a riba e kaya ofisial di e stat
  
  
  
  
  
  válido di ubicacion di двухкомнатного komisario di pl, ofisina di mensaheronan i e drumi di klas economia. Mi a plania nan otrs computer tur e stat den un seif di sapatu. Entre dos edifisionan grandi e entrada di bar-banda ku e inskripshon "serbes" bo ta di bentana. Den kuater accurate abou mi a topa e hotèl, un reliquia di dia ora bonham tabata e temporada di ferrocarril, tabata mas i prosperá. Awor e edifisio di dos piso yud'é di pinta, i a mira ku mi algun importante di bentana no ta di antilles.
  
  
  Na pafó di e máquina, mi ku atenshon un restorant dilanti di hotèl. Hele brunt дежурила so na 16:00. i si e no a bai den e serunan, e ora ei no ta necesitaríamos. Den e institushon no a bastante.
  
  
  Mi a drenta den полутемный via e veranda di hotèl, kaminda den muebla e di kuater di pulgada di tera i e lastro di edat avansá. E senso no tabata únikamente un sekshon di eskala i e mata di meta, enfrente di skol ku a pasa, atendé ku awa, meskos Бонэму mester insular nobo bida.
  
  
  E amtenar lo saludá, manera si nan tabata tin un polítiko, приветствующим desvia stacion. A bisa ku ta hopi tin sera su combo, ma mi come bon den un restaurant na kla riba e kaya. "Pueblo, bo purba", bisa.
  
  
  Mi lugá di biba, mi ta kita e paña i e grupo i a tuma un ducha. Maske den mi rasgos no por a mira, tur mi l tin rolanda, manera un resort. Mi kabes graba e idea pa mi tabata e banda di e mucha muher, e mei dam algun kontestanan riba e morto di david kirby.
  
  
  Di bentana un di dos piso mi ta ofresé un bon bista na e restorant. Застегивая di famia i a pone di ponton, proponé na Шейле brunt. Mi ta pregunta si por ayudar a hui di e kas aki na Klave di un òf sino pa un splikashon a pèrmití sali bai biba.
  
  
  Edith mi ta duna e kantidat di nan lugá di biba, ku e entrada di poko entrada di mi. Mi a bai ku e por e paulo. Edith tabata un outéntiko artíkulo, ma mi tabata sospechoso tipo, i pará na punto di comprobante.
  
  
  Danki na e informacion AX i grandi experencia mi ta invertí den ramo di aktua di dòbel. E entrada di e lugá di biba di hotèl no ta representá no difikultat. Chikitu di diesdos aña por habri berdura den un nabaha.
  
  
  Mi a bolbe di man i ta ketu bai den e lugá di biba. Den e stellen ademas di bentana tabata e homber. E sonrió ekstremo mi. "Tabata asina fásil dal".
  
  
  Mi no por a pensa inteligensia di inisio. Tur loke e paden, tabata: "Ken bo ta?"
  
  
  "Edith, por susto. I ta debe di ta Nick carter".
  
  
  Si no tin edith, tabata un fièrnu di un bon falsu. E tabata masha agradabel. "Mi ta spera di bo. Mi ta kere ku bo kaba di drenta", bisa. "Bo no a mira un mucha?"
  
  
  "Ainda no."
  
  
  Si a sa kiko ta e di dos buki edith, mi konosí den e último or i media, e no tabata asina read, proponé. Saka un cargill. "Bo ta di lus?"
  
  
  "Na supuesto". E siegu mishi di bolo di su мятого protekshon bruin. Tabata un rechaso hende akibanda di лысеть i rechaso, e aparensia di e nada, tabata bisa. E agente di AX ta bin di tur e tamaño, form i generashonnan. "Bo ta aki, arte".
  
  
  E mi a entregá un buki cargill.
  
  
  "Bo No tin un encendedor?" - kasualidat, a puntr', kuminsando na jomar un cargill.
  
  
  "No a tuma ku nan. E чертовых ku e kosnan semper ta keda sin kombustibel".
  
  
  Mi ta sonrió i a bandoná un cargill. "Mi ta kere ku si mi por kibra e berdura, ta e".
  
  
  E cruz na pia i ta recostó di e apoyo di asiento, ku man na rudia. Bo wowonan no laga mi di e drenta den e lugá di biba. "Bo kier bisa bo no ta kere mi ta edith?"
  
  
  Расстегнув di chaqueta, mi ta bisa: "mi Ta un puta bon pa sa ku no ta asina".
  
  
  Di rolanda sonrisa ainda na su lugá. Tabatin sufisiente dominio di su mes. "Bo ta kiko mi a hasi daño?"
  
  
  "Ta importante ta ku loke bo a hasi. Ta ken bo ta aktua?"
  
  
  "Mi ta un hende ku tin di sentensia di morto", bisa. Un eksperto moveshon, e ku un man задрал di peter. E otro saka e pista di adjuntos di sheila di baliña.
  
  
  Mi ta kai riba un rudia, te рисовался. Di revólver tabata equipped ku un silencio, i a ido di to, ora di solo ta span. Un bala di muraya.
  
  
  Mi ta hinka e brasa, i sierto drenta den mi man. Ter di e tempu ku e hoben na bek na atraé pa mi e tereno di vishon. E kuchú a keda hinká den e garganta i sakudí manera un flecha. Su bista ta consular, i e ta abou, komo si a bai wak bou di e stul.
  
  
  Cogí di solo den suela. E tabata grave. Mi ta orci i ta skirbí. Den bo kartera ta un di e sinku mil flores, i algun di e dokumento di esnan ku ta bisa ku su nomber ta Куган i el a yega di dengue. Esaki no necesariamente significativo algu. Di patu ta, probablemente, tabata asina falsu manera di mi. Despues di a determiná man na bolo di su permiso di sali. Mi ta pone ta kana. Kosnan kuminsá kalamidat. Un hende sa por hasi tabata den Бонэме, e siguridat AX a kla pafó di lugá.
  
  
  Tabatin ku a hasi algu ku e kurpa. Mi no por a nenga na e lugá di biba di e regalo edith. Asegurado ta e losilla
  
  
  
  
  
  pará bashí mi skohe e azur di e entrada i habri e berdura. Abiente, na lugá di biba ku no a ningun hende. Mi a lanta Кугана, a tuma kla jalón i e pone riba e kama.
  
  
  "Ningun kamber di komersio no ta interesa den mi a kontratá", proponé. Mi tabata den e area di menos di dos ora, i no un hende ta muri.
  
  
  Mi ta baha i e entabló amistad combersacion ku e wardadó, ku a duna un bon bini na e oportunidat pa laga su programa. Mi a bisa ku nan a haña na asilo di e persona, круглолицого alegre e mucha.
  
  
  "Bo ta di señor hab. E senador. A reservá awe. Wega 206."
  
  
  "Loke ku a bende e señor hab?"
  
  
  "Mi no ta kere den bo a bisa".
  
  
  Kla di e sinku menos ku a sali un combersacion, nobo subi e trapi i tin acceso na otro fòrti. Wega 206 pará bashí i den excepcion di buzon pa mustra. Señor hab apenas aterrizó manera kuminsá e ta spera di mi. Mi шлепнул falis na kama i e habri. E úniko ehèmpel ku ta kontené, a limitá un rifle ku silencio i mira telescópica. Señor hab, tambe konosí komo e señor Куган i edith, a bende e morto. Bon entrada rifle a algu manera esquí di sino profeshonal.
  
  
  Por rei di proyekto di wega. E tabatin e interseptá di mi mes i di mata, asina lei, a haña na e mucha muher riba e bentana un hotèl, ora bin pa traha i, abou na e lihé ta bai bonham. E mentira di loke e edith a rápido triki, pa hala di mi por soria i, un biaha, siña, papia, si ta ku un mucha. Señor hab, òf e señor Куган, tabata inteligensia i profeshonal, fresku i bon siñá den e kaso. Sinembargo, inkluso e mihó ta dia malu.
  
  
  Mi ta ketu bai sali for di e lugá di biba 206 i baha desde e trapi. Desde e laman telefóniko di números pasa na kla for di e entrada di hotèl, mi a yudá un telefon públiko den via e veranda na telefon edith un giolina. "Mi No ta bai dor di scur alegre di e stat. E oposishon tin estudio un duru dal pa e stat", a bisa, ora e yega serka e liña.
  
  
  "Maldishoná ta. Bo tin un enmienda pa nan? Mi kier men, ta ken ta?"
  
  
  "Nan implementa no adicional".
  
  
  "Bon, no tin ningun motibo pa soria", bisa. "Si pudiéramos haña na e mucha, bo por e".
  
  
  "Mi ta teme ku nan a hiba e", a bisa.
  
  
  Por image e relacion di Hawke, ora a bisa ku un hende mester tin un entrada riba mi apartamento den e het di AX, a mira e ingediende di sheila brunt i utilisá esaki informashon pa stablesé un relashon ku un mucha. Mi ta bai explora manera подорванная un mail.
  
  
  E evento di dia na e rais kambia e ta sinta. Mi no por a tira karta lantamentu ku pasenshi, manera rondó hawke. Bida di sheila tabata kaminada. Tabatin e drenta rápido riba kontakto i gana di konfiansa.
  
  
  Mi tabata para banda di hotèl, ora e yega na un restorant. Mi a gusta ta habri porta roa "volvo", i por tin un momento a wak e plat di spleit, ora e deslizó pafó di e máquina. E pal'i tabata asina bon manera mi recorido, sexy kana mas mihó.
  
  
  A yama mi atenshon, ora ta move di e máquina largu grado pasonan. Abiente, bisti un stranhero di hinka. E ta keda, mi ta wak i a bisa ku den bista di mas bunita ku un sonrisa.
  
  
  Despues di e disparsé den e restorant, mi fumado un cargill. Kier a dun'é or di skol restablesé di ko'i kuminsá na spera ademas di mesa. Ora mi ta lagabo di e stat ku e ronkamentu di kibra tres di metodista. Rocco tabata asina pafó di lugá den Бонэме, manera mi. A pasa pa dilanti di hotèl, mirándome kla skinanan tapa бородатыми persona. Den nan tin chaqueta ku ardiente pintá di diablos di lomba. Di intenshon tabata un bar. Den bos haltu papia, e спешились i a drenta. Mi sa ku nan no ta biba den Бонэме. Den e stat no tabata sufisiente kontesta pa bo bista.
  
  
  "E diligente i iresponsabel", ku hole, bisa un amtenar. E ta mi tin armed di e bashí di e entrada. "Nan ta parti di e strepi e parke aki di un par di biaha pa aña. E ta yama su mes выводком di Satanás. A kampa di e bieu tereno plasa. E habitantenan di e stat guitara expulsar nan teritorio, e pl no ta hasi. deseá supla e resulta ".
  
  
  Mi ta bok'e cargill. Si cyclus tabata konstante di bastante, kiko ta significa ku no a toka. Crucé di kaya i e direkshon di e restorant, kaminda e kasonan solamente e inisio. So mi kontá huntu ku kuater di e kliente. Tur tabata hòmber i tres di nan no por kita e wowo di sheila. Di kuater, proponé mester a wòrdu полуслепым.
  
  
  Mi ta tuma e skina un mesa leu for di e otronan bastante. Pa sheila a move na mi, mi ta cogió di su bista, ora mi ademas, apresio pa mi.
  
  
  "Bon bini na bonham. Ta keda para pa hopi tempu?" - bisa e, ora e yega serka mi meta.
  
  
  "E ta dependé di bo, sheila".
  
  
  E expresion di su pasahero kara e kandela. "Mi ta yama san".
  
  
  "Bo ta hele brunt, i riba e frank Абруз no a asina, bo tabata su stima". Mi a pasa na e mesa i mi ta aprel e mesa. "Mi No ta lanta, korektamente. Изобрази sonrisa riba e bunita i trata di bista, e kosnan ku nos ta bisando ta den e men,
  
  
  "Sonreí no ta fásil. Bai di kibra mi wesu na mesa".
  
  
  Mi ta aflojó di are no laga. "E hendenan, pa esnan ku quedas sin, sa unda bo ta. Mi No por image por hasi a kier a disidí di problema, ma ta nan tin den mente aki. Mester di ayudo".
  
  
  
  
  
  
  "I bo ta bai pa duna mi?" Su bunita boka a hasi un mesa. Esaki ta e historia di mi bida. Hende semper a juda. I otro a sali, a yuda otro tin problema ".
  
  
  "Mi ta un hòmber ku loke tin tur esaki ta bai kambia".
  
  
  "Mi ta buskami ken bo ta. Awor mi sa. Bo kier ta manda e Mago".
  
  
  "E Nòmber Di E - Siman".
  
  
  "Bon, Siman Mago, mester tin un par di milager, den fin di klaridat e difikultat den mi bida". Apesar ku e ta bisa, den scur bista di spera di interes. "Na susto, bo ta nifiká algu den kambio".
  
  
  "Nos a diskutí e kontenido di e biaha".
  
  
  "O, ta seif di nos", bisa сардоническим bos.
  
  
  Negoshi òf no tin un negoshi, mi a hamber. Mi a bisa mi ta hiba un diki file i cafe preto.
  
  
  "Bo ta kere mi no сбегу pa e?"
  
  
  "E konsiente ku no ta skapa di su media di dos, bo no ta?"
  
  
  E ta hari. "Mi no ta di konsiente".
  
  
  Proponé ku e por a gosa di patu. Tabata paresido na e mucha for di e lider hiba zoals i karga, inkluso si e zoals no ta adecua. So bo Prens blou e entrada frank Абрузом, abo di mei.
  
  
  Ora kohe mi cafe, e tabata toka den mi a pone un kopa di skol na banda di mi man. Mi a interpreta e manera indiká di ta na nos pa leers bon.
  
  
  "Ta mi ta mi no e plaso. I bo no ta un di e amigunan di Абруза. I, bo ta ken bo ta?" - puntra e.
  
  
  "Mi e explicaré e otro biaha".
  
  
  E entrada ta goto, i a drenta tres cyclus a hiba e stinki. Ningun di nan pa siman, no ta referi na e castillo di habon. Di hende patras di kaha, directamente e doño di restorant, ku aire desconecta wak na trinidad. E por biba sin su kaso por ta menos e siguiente añanan nobenta.
  
  
  Decision sinta na mesa di skol na banda di mi. Nan ta papia di un bos haltu, reino a carcajadas riba e brons di e otronan. Na release, mi tratado di kousa ken ta e otro mahos. E composicion kaba ku un made entre otro e sikatrís un kuchú viejo ta e kara, i di e tabata sintá otro banda di mi, коренастым homber den e бусинке, diki adhesivo na kabes i di kueru armbant. Esun ku ta riba e sentro, ku e kabei largu i barba di koló di koper, e ta wak ariba presente.
  
  
  Mientras hele cumplía nan òrdu, curpa a pasa man pa su firma. E ta kulpabel ku su impreshonante хладнокровием. Di koper for di e Barba отшлепал di bo kompañero di man. "Computers korektamente", bisa ku un bos pasífiko.
  
  
  Esun ku tabata sintá banda di mi, cogió mi bista i mustra su djentenan, algun di e no existían. "Den mi ta bai, user?"
  
  
  "Riba bo", a bisa. "Mi atmirá di trabou dental". "Ta un biaha pa pl yega na mi tin hende. Kier ta mes?"
  
  
  "Mi No ta spesialmente", a bisa, estado na e prueba di tene su kopa di cafe riba e nan garganta.
  
  
  Di koper for di e Barba tin agrado di un amigu pa e skouder. E di aprel fuerte, e hòmber ku a pèrdè e djentenan ta abogado di entrega. "Mi No ta шути ku e señor, jonge. E por pensa ku ta bai na serio. Menos mester pa nada. Ta sigur?"
  
  
  "Bon" - ripití gara. E no tabata sinseridat. E ta mira estado di hende ku alimentá un man na skouder.
  
  
  Mi tranquilamente kaba di hep i a bisa Шейле ku ta bai spera di nan e sali pa traha riba e mei. Bai nan biba riba e hotèl, mi ta sinta den e stellen ademas di bentana, pa sigui un restorant. Te na unda mi sa, e morto casino tabata kómplise, ku tin tratado di juda na e mucha.
  
  
  Den e dushi pasombra di e cyclus biaha i a keda rònt riba e kaya contenido presentá i hari. Solamente e homber, ku barba di koló di koper, ta keda na ketu, paso pa paso entre otro, riba e kabes riba riba nan, moviéndose suave, manera un alberto. Regreso e bar. Mi ta bai wak, riba e depresiashon di e bista.
  
  
  Largu pa e aparishon di sheila a fornikashon di preokupá pa e Мередите, ku no a bin i no a yama. Sin kita e bista di e entrada di restorant, a pone e telefon riba su mes na rudia i a pidi e anochi di amtenar di dam un liña extra. Mi a yama e gasolin i no abvo kontesta. Mi tabata sintá den e scur, escuchando na гудению, i tabatin e session di e akontesimentunan ku nobo a kambia drástikamente.
  
  
  Sheila a sali di restorant rápido buraku, mirando riba e parti den direkshon di e volvo e rant di e kaminda. A baha di awaseru lihé. Mi a mira, manera e glas di e bentana ta forma damp di awa. Den Шейле tabata e protekshon largu, e tabatin den e pelíkula Мередита. Paden rei ku tabatin e bolo di solo.
  
  
  "Na, bo ta astuto", - bisa suave mi.
  
  
  Mi No tabata e mei; so mi a 22:00. E a bes a saba.
  
  
  Mi a rechasá e stul i di tres rápido pasonan a yega te na e entrada. Rápido a baha desde e trapi, a pasa tumando ku e e teme amtenar i a sali na di kaya, ora hele e tabata.
  
  
  E zonido ta inicia e motor di metodista e pasion ku e pulls di motor di Volvo. Di cyclus pasa dilanti, sin drecha den mi. Nan a sigui pafó di e máquina. Mi a mira den e skina di e úniko kòrá klaridat e lusnan rosaria, ora mi ta kore di estudio uní ta "for".
  
  
  
  
  
  Mi a deskubrí ku nan ora bai ku tur calidad di e stat den búskeda di Volvo, ku ta move ta banda di frontera di velosidat. Ora e stat a keda atras, a hura. Hele ahuste na e kosnan ku e cyclus tabatin den mente.
  
  
  Mi a duna di "for" ainda asina i a aserk'é, i a mira ku e lider a lanta na "volvo" i saludá e mucha na e ta para. E ignorá i a tuma un primi di su máquina.
  
  
  Ora hasi un di mi faros kai riba nan, e anterior pa un hende ta incendió na e fiesta. Un di e cyclus atras, haciendo kontra mi ta e kaminda asina di, mi di aprel frena pa evitá un comision. A wak su kara mahos un hende nòmber jonge, ora rodaba di húmedo di awaseru e cera. Mi a aporta di djente i yega na pida, bolbe na yena e "for". Mi rondó di pisá.
  
  
  Promé mi faros cododo gara. E мотался entre mi mes i di otro, pa medio di sosten den otro ritmo di tras pa wak sera mi ku nan. Wak nan rònt di e estadia na e falta di djente na but пародийной усмешке. E tabata kasi felis, ku no a kibra e "for". Awor mi tabatin un oportunidat den mi.
  
  
  A duna e marcha bai e not i kaminda por e completo saka kortiku sírkulo. Ku e kadena, болтающейся na man, e tin agrado di un not i e balans di mi.
  
  
  Mi no aprel e frena i no ta baha su calidad. Mi bes tras bes kore bai biaha, hasi mi als seka di anochi. George a hala. Ora mi a mira ku mi ta bai sigui su kurso, maske e tabata den mi kaminda, e rodó un not na otro cargill di e kaminda.
  
  
  Mi por meskla e outo i dal, miedu hasi e lebelebe breu. Mi no kier a bin bek na cai den un kachu. Duna e for mas asina, na lugá di e, e calidad. George a pasa dilanti di mi bentana, i a wak kon e ta sinti su man. E bok'di kadena, manera un bara.
  
  
  E inspira halto di calidad, mi a sali di e máquina, e a gara perde e largu. Kadena ku e esfuerso di dal na bentana patras di mi, mi no ta loke ku a banda di mi karu. Involuntariamente a spanta ora a tende di kuido di glas. Despues mi ta kontinuá i e distansia entre nos, pasobra el a ku ta reduci e calidad pa not di nobo ta duna e marcha. Mi ta mira komo su rol kologá patras di mi, ora mi ta kore di marcha bai subi pa motibu di seru.
  
  
  Subi na e seru, mi ta duna kantidat di Шейлу i nan di stat. E hòmber na e meter vice trai a hui ademas di "volvo". A topa ku e outo i fornikashon a conta riba kaminda pa e kondukta, hasié lora den un banda di e kaminda pa evitá e comision.
  
  
  E tabata un pasonan di bringa ku e recita, e no por a hasi e siguiente giro. Pafó di e kaminda, Volvo подпрыгивала i уклонялась, manera e bario di patu den rápido водосточном e kurso. A miedu ku e tin bèk, ora a dal di roi, e empujón so sa di dje. Di sheila a estado na e mente di evitá e repentino hasi lis e frena. Bai huzga pa versión di máquina, cause e kambia nan ariba lanta e transmishon. Despues пилила e frena. Volvo ta profundamente i a kai, sinembargo no ta duna e marcha.
  
  
  Ora porfin para e outo den kunuku habri, cyclus, nan a duna e marcha. Un di nan lo bula pa ariba di roi, bunita lès di equitación, i kore dor di kunuku di máquina, e pèrsiguí. Di wil взбивали di limpi.
  
  
  Den e di dos recita e kurashi ta bula den e roi. A para den e arcén di e kaminda i a mira komo hasi pa pafó di anochi. Tin sofoká di mayor i baha e metodista.
  
  
  Притормозив, mi wak den spil regreso pa compra george. E ainda tabata na turno i subi un meskla. Lihé e mi ta alkansá.
  
  
  Mi ta bèk na kaminda banda di kunuku i aden di máquina. Ora mi a sali, mi a bandoná kandela e lusnan. Spera di recita a kende sikatrís rodaba pa kara. E ta pasa aden pa e chaqueta i saka un kuchú. Ora e ta bin di mi, di e blachi briya e lus.
  
  
  "Señor, e ta mihó ku ta bin bek na máquina i pafó di mira den diabel".
  
  
  "Si mi no ta hasi?"
  
  
  "Mi нарежу di bo, manera e tin, prepará na e kasuela".
  
  
  Doble un rudia, mi ta полуобернулся. Mi para robes a sali hui. Sintí fuerte kontakto ku su tula. E skol japon di arte mi ta siña for di e moveshon, i e ta un bon disiplina. Curpa ta kai, komo si fuera di tera ku ta basha a bou nan pia.
  
  
  Subi na cubilla, e a hasi e pas ku e kuchú. Mi ta pasa i e cicilia хлестнуло di mi, di un pulgada mi barika. Ta agarré ku dos man di man, e el a kai den di rudia i ta sker. Curpa tin aula.
  
  
  Mi ta rico e kuchú i ta kore di scur na otro banda di e kaminda.
  
  
  Despues el gara. E ta dirigí directamente na mi, evitando ku e kadena. Mi sa ku si e ta bai dal mi karu, mi ta ослеплю òf израню pa henter su bida. Mi a tende di kadena ta bofon ora gehad. Despues george ta spera di mi. Pa por a bolbe, mi ta desabrochó di semeleer
  
  
  
  
  
  i bok'di e Luga.
  
  
  Mi ta diarason kontra e stul i e not a sigui e moveshon, вылетев den e sentro di e kaminda, pa ta kai un banda i e libertat.
  
  
  Mi No a laga di gara, ningun bista, dirigí na e outo, ku sinta bin i destacó di kunuku di faros.
  
  
  Di koper for di e Barba desmontó i dal di moketa kontra di glas di e máquina di sheila. E ta keda para ora di mail rayo di mi faros ilumina nan.
  
  
  Mi a pone e "for" den baho calidad i e direkshon na kla di roi. E rbtt a lòs e solo. Di koper for di e Barba kore den kuminsamentu di байку. Mi a yega na e promé. Mi rais ku e wil den e último into, asina bo so mi parachoques dal di not, sinembargo riba impakto di e máquina ta malu. Di koper for di e Barba awor ta lansa su amigunan, probablemente ku e speransa ta yega na un di bo motor. Mi ta dirigí riba "for", por ta kla ku ta wak den e lus di e faros. Mi a sali for di e máquina, tin punto di lugar i span убегающему na firma.
  
  
  Hele brunt push'e entrada di bo outo. Den man tabatin un revólver 38 liber. Di koper for di e Barba no sa di esaki, sinembargo, mi por a salb'di bida.
  
  
  "Señor, - bisa ku suela hele, - e-otro".
  
  
  Mi ta manda "lugar" bo ta di robes pa e wil traha Volvo i di e tabatin un buraku. Mi a pasa largu e ta mira e hele i a span riba e wil robes dilanti. Despues mi ta lanta e cap i tin rais ku e blad.
  
  
  "Bo ta loko?" e a pidi.
  
  
  "Ta un biaha bo ta skapa di mi. Mi ta contento di mi no ta hasi".
  
  
  "Mi no sa, i ku e por konfia den bo. No sa ken ta."
  
  
  "Mi a bisa. E Nomber Di E - Siman".
  
  
  "Mi ta kustumbrá na corre. Pensa ku e ta nan tin ku hasi".
  
  
  "Probablemente, e por uza ku ta un solo, a bisa, sinembargo no otrs hasi na e tres бойскаутами? Utilisá di kabes, sheila. Bo mester protekshon".
  
  
  Saka e yabinan di su mes máquina bai pone su bolo, nan a bira e di Koper for di e Barba, e drumí e suela, grandi di para.
  
  
  "Na bida", a bisa. "Si desde date".
  
  
  E облизнул e lepnan. "Loke esaki ta nifiká?"
  
  
  Mi ta abou i deslizó e punta di e lugar entre nan seas wènkbrou. "Bisami e motibu di e anochi di actividad".
  
  
  "Queríamos kaba. Bo ta hasi mas?"
  
  
  Mi empujado na su cañón di solo. "Proponé bo por bisami algu otro. Algu otro interesante".
  
  
  "Amigu, ami lo bisa ku tur loke bo kier a tende. Ma di bèrdat tin ku queríamos baby. E nos обворожила e combo, por ta nan tin dividendo ta un marcha bai pasa un bon dato ku e, ora nan kaba di traha . "
  
  
  "Ningun hende a kontratá danki na kura di e?"
  
  
  "Bo ta? ta ken?" E tin exprimido дрожащую sonrisa. "Amigu, ta ku pa tur dos ta bai?"
  
  
  Mi no tabata sigur ku a kere. Mi ta bisa: "Mi no ta bolbe wak aparesé reuní, na dragonnan, i tres'di prizon. Ma mantene alkansá mi opinionnan. Si mi ta bek na cai den nan, mi mata".
  
  
  "Amigu, mi ta bai evitá danki, manera kore di aire".
  
  
  Hele tabata para riba e porta habri mi máquina. "Di ta mi di dos buki papia?" - puntra e, ora mi ta bira.
  
  
  "Mi a duna e nòmber di bo dòkter", a bisa. "Sinta na máquina. Bini na bonham".
  
  
  E tin kuminsá na makelar, abou, tende di mi. E quedarme so bou di e planta i a presentá na e pasahero di asiento, su saya a lanta riba su pia. Mi ta sonrió a kit' "lugar" bo ta di fundeshi i ta sinta ta aden. Bai abou, e dal di moketa 38 liber mi por minimal.
  
  
  "Mi sa ku e ta un malu, manera ta ekspresá su fieldat, a bisa e, ma e mucha ta obligá di pèrkurá pa su mes".
  
  
  Tres
  
  
  Mi a kibra un di e otro aya di e regla di mi mes un buki. Un agenda inteligensia no pone di solo den e fundeshi te ku otro, loke a nan. Awor mi ta encontra den, e mihó di kasonan, un servisio difísil. Den e pió di kasonan aki por a caba riba e morto.
  
  
  "Mi ta marco e por di negligensia, atmití na e mucha, ku push'un revólver bou di mi kanto, ma mi ta guitara mi ta explicaron".
  
  
  "E Clave, Nada. Mester e yabinan di bo outo. I deseá ku bo a bai. Mi no ta bolbe wak bonham. Un hende por spera di mi ei".
  
  
  "Bo ta bai laga mi i a bai bèk na bula so?"
  
  
  "Mi trio. Mi a sobrevivi te awor".
  
  
  "Lo rapidamente general biba mas awe na e anochi, si mi no ta paresé".
  
  
  Mientras mi rasoná ku e, evalua di sinta. Mi man drechi, e ta mas serka di e, legalmente sosiegu di e planta. Mi sa kiko rápido ku mi a expande e man na dal di arte, mi capturará grandi blanku di e garganta di sheila brunt, manera e hacha di verdugo. No tabata por arriesgarse a dal hopi di un mucha, na e mesun dal por obligá di primi di antilla den su revólver i kleur den mi ta un bala na kabes di kortiku distansia. Mi No tin purba no ta aki opcion.
  
  
  E bos di sheila a oumentá. "Mi ta preferá no tira danki. Ma ta hasi si ta nesesario".
  
  
  "Spar, na", a bisa. "Mi no ta duna e yabinan".
  
  
  Nos sentamos ei, ningun hende ta move te ku ta disidí si e ta bai di primi di antilla. Mi ta sintí manera un chikitu gota di sodó traha ku tin largura di e liña di kabei.
  
  
  Mi no sa ta bon Шейлу brunt, pa duna nan bida den su man. E por ta implied riba e morto di e agenda di AX david kirby; por ta ta kompletamente pániko, pa mata un miedu,
  
  
  
  
  
  
  diablos, te na unda mi sa, e dia pa tur hende ku purba envio di falta di un bala na un hòmber. Awor mi no por permití e bolbe bai. Riba bo kabes a algu ku mi a mi tin, e konseho ta masha importante, ku un hende a disidí asegurado di sheila no comparti ku AX.
  
  
  "Bo tin un spir", - por último, bisa.
  
  
  Pafó di e alineación rosea, for di solo den mi boka i a pone na bin na e asiento. "Mi ta kere ku ta bai tin e nace na bo desde e liña. Ta ku no tin sufisiente pa buskabo".
  
  
  "Mi ta kontentu ku ta tende esaki." Saka e yabinan bai kambia na e outo.
  
  
  "Bo ta di unda mi ta bai wak hiba?"
  
  
  "Awor, den kuminsamentu di bonham. Manera so mi a organisa tur, ei unda di bida no ta na peliger".
  
  
  Bula pa e kunuku, mi a pasa dilanti di Koper for di e Barba, ku a kuminsá caracter su amigunan, tratado раненую di para. Curpa ta sinta den e rant di un kaminda, aportando na e mesun kibrá di man, i e hòmber na e nòmber di george tabata e acurrucó ref клубком. "Ta un grupo di всеамериканских na chikitu", proponé. Ora di máquina a kuminsá razia kla pa un roi den kaminda, sheila a bisa: "Akaso no ta bai wak e persona ku mata den e akto, pa haña sa si e tabata morto?"
  
  
  "Mi No", a bisa. "Mi sa ku e ta muri"
  
  
  Mi ta push'di akuerdo i a mi потрепанная di máquina ta lanta manera un strepi. Proponé na e chikitu mexico AX tabata masha orguyoso kon di mucha a nombr'e dia di awe. Ta hasi, e máquina tabata e úniko kos ku ta goberná riba konforme ku e bon elaborá e plan di Хока.
  
  
  Mi kier a hiba Шейлу na un lugá seif bou di teritorio di AX, ma promé ku nan a yama Хоуку i configurarlo. E mi tabatin e overige loke ta sosodé na credit, bo por hasi no ta paresé den e hotèl.
  
  
  "Mi no ta utilisá e pista", bisa hele. "Mi no tin ningun hende a span. Mei, por ta asina no por a tira riba bo".
  
  
  "Mi tabatin e speransa ta ku tin otro splikashon. Por, mi ta stima".
  
  
  "Ainda no", a bisa e. "Mi ta kere, ku e por a pasa".
  
  
  Mi man mishi di válido di e spleit. Ta e no a importá. "Dunami e pista", a bisa.
  
  
  Despues di akela un momento, e laga e arma mi ta man. Un señal di konfiansa proponé ku tin logra un progreso.
  
  
  "Bo ta hasi e?", mi ta puntra.
  
  
  "Implementa un kantidat di percusion. Den e kaso di e ta запаникуешь sufisiente pa bin bek na éksito den mi".
  
  
  Konsebími e 38 periodo di liber den e bolo robes. E angua di velocímetro temblaba di e marka di 70, ora ta precipitó nobo di e stat.
  
  
  "E tres hòmbernan. Nan a manda pa mi, Na?"
  
  
  "Bo lider a bisa ku no tin". Mi no por a haña sa e expresion di su kara di scur di máquina. "E a bisa ku tur loke nan tabata na mente, ta un amistat di violation".
  
  
  "Bo ta hasi bo a plania pa mi?"
  
  
  "Un par di kos." Mi a pasa un largu bèk, sin reduceren di velosidat. "E violation no ta di number".
  
  
  "Bo ta stipulá circunstancianan, no lo mester".
  
  
  Mi ta sonrió ta scur. "Manera a pasa na reuni ku frank Абрузом?"
  
  
  "Mi a kai den vaye despues di skol, ku no por a bira na bailadó. A yega ademas ku e. Tabatin e edat sufisiente pa ta mi tata, ma el a placa".
  
  
  "Bo sa ku e a hasi?"
  
  
  "Mi no ta di ayera a nase". Ta keda na ketu. "E vaye ta hopi kisas bunita, e sera e ruta. Mi tabata solamente un di hopi. Ora mi ta entre pa mi kara mi tabata, mi a kuminsá na utilidat bo kurpa,".
  
  
  Mi приглушил di lus, ora nos dilanti ta pasa autobús di greyhound".
  
  
  "Mi ta guitara bai bo ta aki autobús", bisa hele. "Bon Na, mi a konta parti di su historia. No ta kere ku buberos conta bo?"
  
  
  "Bo ta hasi parti deseá na promé lugá?"
  
  
  "Bo ta ken bo, bo por hasi paresé di nada den mi bida, i ta e tin entrada di mi relashon ku frank Абрузом".
  
  
  "Diamars e ta trahando riba un organisacion bo ta interesa den búskeda di casino di frank Абруза".
  
  
  "Bo no ta di mei". Tabata e mitar di e pregunta.
  
  
  "Mi No. Mei recuerdo di un hende ku yama david kirby. E tabata mi amigu".
  
  
  "Konmemorashon di nòmber. El a yega di mira den Абруза. E tin tur loke mi sa di bo мистере kirby. Mi no ta duna Абрузу preguntanan riba di negoshi".
  
  
  "Kuater persona a muri na e skohí , sinembargo, si bo a bai живыой, sheila. Manera a logra?"
  
  
  E mi no ta bisa. Na lugá di esei, e bisa: "bo ta bo kier pa mi indicó na casino. Tin kambio di bo organisacion nos prome protehá den mi. Ta e transakshon?"
  
  
  "Ta un bon". Mi ta duna kantidat di dilanti di e lusnan na Бонэма i read. "Pa papia?"
  
  
  E "mi ta suponé".
  
  
  "Mi ta wak, nan, no tin skohementu".
  
  
  E stat pronto ta drumi bai drumi. Solamente un restorant, un bar i un hotèl habri. Mi ta lagabo riba redukshon di gasolin. "Bo ta bai hasi or aki personanan normalmente e kier?"
  
  
  "Di ocho ora. Bo Por hasi pregunta?"
  
  
  E significativo na credit biaha, manera mínimo, di un or i mitar pa mi nos a sali di hotèl pa sali na cyclus. Ku e lantèrna un man, i un "patronchi ariba riba e otro a sali di outo i agudo pa temporada. Por pidi registro di Мередита sabans di lesa e malesa, tin algun diesinku pasonan di monton di brando riba midí di zeta.
  
  
  El a bisa ku tabata ta kouteloso,
  
  
  
  
  
  sinembargo no ta kompletamente cuidad. Di garganta e перерезано.
  
  
  Sheila a yega di mi patras. Ta keda sin rosea a mira e kurpa doblá, прижатое di e lamper mi lus. "Mi sa ku e hòmber. Posibel den e temporada".
  
  
  Apagué e lus. "Mes."
  
  
  "Ma el a traha akinan poko tempu. Ken tabata bo ta aktua, Na?"
  
  
  "Otro mi amigu. E opservá danki".
  
  
  "I awor e ta muri". Su bos tabata haltu, ta e wòrdu matá di pániko. "Bo ta bai na defendé di mi ora bo persona den peliger?"
  
  
  Proponé ku tabata un pregunta hustu.
  
  
  Hele ta leu for di mi i kore dor di un prima, di e famia pa lesa. Ta mas probablemente ta bo no tabata sa na unda a. Su so sa ku ta sali.
  
  
  Mi a sinti su tras di su. Ora mi tabata kore muhá lesa aploudí mi штанинам. Mi a tende bati fuertemente di mucha, pa optené su. Hasiendo un bataya, mi ta agarró di man i e atraso na sí.
  
  
  "Lagami bai", - espera bon su. "Mi No mester di protekshon. Mi ta sinti mihó sin e".
  
  
  Bo kou tin clavado mi karu, ma mi ta yama bo un otro mesa. Bo pechu acorda mi pechu i di rosea tabata kayente den mi, ora a tuma ta hui. Mi ta brasa i a traha e ta para.
  
  
  "Edith a kometé un eror. No ta hasi di e". Mi a papia riba ketu, ku e speransa ta trankilisante. "Mi ta for di bo tin e stat di atardi di awe. Laga nos bai wak pa bo, mi tur e traha, i despues nos laga nos Бонэма patras".
  
  
  "Na". Pronunsiá mi nòmber pa e mesun baho ku bos dushi, manera mi. "Mi sa kiko bo a gusta un hende". Mi no relatie, e tabata momento di mi, di su kader mi. "Mi ta bai na bo mil. O, e asina bon. Sinembargo, por fabor lagami bai".
  
  
  Di proposishon mi no ta оскорбило. E tabata furiosa i recurso di mihó presentashon, i mi no por a color pa e.
  
  
  "Danki e trosementu atraktivo. Awor mi ta traha sa ku bo sa. Mi ainda mi no ta date hui di un den un. Esaki lo deshasí di akshon. Un hende ta na serio conrado kita bo ku e kaminda. E ta bunita grave, pa abou di edith i trata di hasi e mesun mi. E ta bunita grave, pa manda un sino pa bo, sheila. Mi a deskubrí ku e awe den hotèl. E упаковывал e rifle i e intenshon ta dal pafó di bentana di hotèl, ora nos a yega na traha ".
  
  
  E angel den mi brasanan. "Bo ta kere ku e ta hasi un sino Абруза?"
  
  
  "Ta un hasi. Bo ta e úniko hende por distinguí".
  
  
  Di e ta skapa amargo hari. "Mi No tin òf chikitu idea ta ken a manda e casino, sinembargo, lo mi por bisa ta un kos. No ta e persona diarason na frank Абруза i kirby. No, na serio. Nan kier pa mi tabata na bida".
  
  
  "Na, ta yen di chikitu soria". Firmamentu обвив e dedenan di su mesa, mi ta bok'e outo i затолкал den su.
  
  
  Mi No ta gusta laga e kurpa Мередита unda a, ma di sino ainda por ta sera, buska nos. Atendé ku ta mas rápido mei entregá di e mucha muher riba un lugá seif.
  
  
  "Háblame di esaki, sheila", a bisa, yena e máquina.
  
  
  "Bo no ta satisfecho".
  
  
  "Mi probablemente no ta hasi. Di tur dos bisami".
  
  
  "Frank Абруз mi no ta rekohé den vaye na calidad. Mi a kita. E hòmber, mi sa, a yega na picture i a bisa ku Абруз tabata den e stat a gusta hopi mi tipo. A bisa ku por wòrdu organisá na nos ta topa i Ta traha. Solamente mas biaha, despues di e frank disidí ku e kier degree, e homber di skol nobo na kontakto mi. El a bisa ku mester, i a keda kla pa leers di plata ".
  
  
  "Bo ta kere ku bo a kita bo ta bai Абрузу, pa e influensia spioná di e?"
  
  
  "Algu na e estilo. E sa ku e mei a entregá Абрузу di kas di kunuku di 200 000 dollars. Exigi ku a mi a tende, ora bin placa. El a bisa ku esaki lo ta un ladronisia, mi ta kere. Mi a miedu ku e mi ta mata, si no ta hasi pasobra, manera e ta bisa. Por ta asina yama na e, ora el a yega di plata ".
  
  
  Mi переваривал di relatonan, ora a bai di kas.
  
  
  "Bo sa kiko ta papia, bo no ta?" - puntr'e pa e bos salvahe. "Bo sa kiko bo aki significativo, ora mi ta yama".
  
  
  A habri na e entrada di bo kas i sende di lus den e sala di ta. Wak rònt di ta "patronchi ariba" bo ta di man i ta yega na telefon.
  
  
  "Mi a pone e Абруза", - bisa hele. "Nan a yega i mata den e, su guardaespaldas i tin un hende ku yama kirby. Mata di tur. Esaki tabata un maar".
  
  
  "Mi No sa ku ta bai hasi", a bisa.
  
  
  Mi ta duna un aparato di telecommunicatie, e kantidat di sirbishi di emergensia. Independiente di unda nan a sali hawke, i ta barka un mas teritorio, mucha, kontesta skirbí pa un yama na number di emergensia, tabata sa con rápido communicatie ku e.
  
  
  Hele habri e biblioteka i saka un bòter di boron. "Mi a bisa esaki. Sinembargo, esaki ta un fièrnu sin yudansa. Frank Абруз tabata di mei, ma el a asunto bon. Mi ta mate". E lanta e bòter. "Bo ta bai hasi e?"
  
  
  Mi ta steipi e kabes. Mi tin e liña tabata un mucha muher Хока. Mi a disidí e palabranan di kódigo ku e ta konvensí ku e no ta un motor: "been blou". Mi ta bisa e mucha nan kier papia ku e hòmber.
  
  
  "Ta bai pasa e mensahe, N3", bisa
  
  
  
  
  
  
  kla, efektivo di e bos. "Dunami di kantidat i pone e tubo. Ta debolbé e telefon den diesinku menos".
  
  
  "Plate. Tempu mi ta eseinan e rabu".
  
  
  Mi ta kologá e telefon. Sheila a hiba e bòter di kokaina. Corrí despues e i a deskubrí ku ta preferá e kastigu di regular i yora.
  
  
  E frotó e bista. A saka un kopa, sirbi dos dedenan di boron i bebe manera un arbo té. "E Kirby. Ta bon pa sa di esaki?"
  
  
  "Nos a wòrdu amigunan."
  
  
  "E a skohe e pió dia pa bai bishitá di frank Абруза". E baha e kopa i e estilo di suela. E senk e kara di mi cuminsa. "Ken por manda un casino, Na? Di mei?"
  
  
  "Por ta. Mei, e anterior di skol ku a pone su respetá mas grandi ta e figura".
  
  
  "Mi a miedu ku ta hasi. Mi tabata sali for di nan i ta di casino Абруза". Bo dedenan ta mi tin clavado na mangel. "Bo ta akusá di mi den e kuater maarten, bo no ta asina?"
  
  
  "Mi No ta mas tantu ta винишь su mes".
  
  
  E bok'di mi, aprel e lepnan kontra di mi. Bo lepnan tabata válido. "Na, reskatá di mi den e kamber".
  
  
  "Mi ta spera di telefon di telefon".
  
  
  "Bo ta pensa hasi mi stima. Hasi awor. Ta mester awor".
  
  
  Ta bèrdat ku e pensamentu ta mi ta e evento lorá biaha. Di un doen. E promé biaha ku e mira den e pelíkula, produktivo na credit. Ma entre nos tin keda preguntanan sin kontesta.
  
  
  Mi caricia e dushi kabei kòrá di sheila. "Otro biaha."
  
  
  "Di e mi ta mas fásil. Por fabor".
  
  
  "Mas lat", nobo mi ta primintí. Pa mustra ku mi a mi mente aki, mi ta te na su lepnan. Mi ta sintí manera приоткрылись e lepnan muras, a ripará ku nan rápido di idioma. Mi a forma su rondó pechu. No tabatin star.
  
  
  Ora mi a tende un boroto, mi ta for di bista di e. Mi a hasi lis den interior di muraya i sende di lus den e parti patras di e entrada. E plenchi tabata den ketu. Mi a sali na e kaya ku e "patronchi ariba" di man i skucha nan, tratando di aire, manera un kachó di tira. Algu ta bai malu. Loke mi a konosementu. Sheila a kita e kas ta un callejón sin salida. E hendenan tabata muchu leu pa skucha loke ta, ademas di e explosión. Di iluminá e bentana forma chikitu kuadrá orañe ta bon será pa lotus, leu di e bòm. Hele kier e ruina, e tera por ta un trampa. Proponé ta mei un hende hasi drenta nos na e angulo.
  
  
  Bo ta aden, e telefon san. A sali na porta i a sera e grèndel i, abou, rápido a pasa na kla den e kokaina den e sala di ta. Mi ta kita e particular di het.
  
  
  Kla i efektivo di e bos famia bisa: "Mantené e liña, N3. Señor hawk bai".
  
  
  "Loke ku a pasa, Nick?" e pregunta.
  
  
  "Mi tin e realisashon di a publica mi ta rekohé. Ta kla na entregá".
  
  
  "Rápido a logra resultadonan".
  
  
  "Mi a yudá. Denter bon?"
  
  
  "Llévala ei. Mi ta yama ku instalacion i di traha pa bo. Kiko bo ta e naturalesa di bo resistí, Nick?"
  
  
  "Mi No ta duna un kla habrimentu riba e tema. E kayente ta seif. Mi ta kere ku nos ta trata ku dos grupo diferente", a bisa. "Edith a lansa su estudio".
  
  
  "Ei nos no mester perde e tempu ei den kompania. Optené e fièrnu afó di einan". E ta laga e tubo.
  
  
  "Si bo kier hiba e kosnan, упакуй", el a Шейле. "Nos laga nos ban. Tur ta bai na pidi".
  
  
  "Bo ta remente di esaki, ta kere Siman?"
  
  
  "Na susto ku a sa. I mi ta un fièrnu di un bon profeta". Kansá di mata su spir. Bo ta aktua, mi no a bai paga! den riba te ku nos no ta rònt di e hendenan den mi konfia.
  
  
  "E tabatin e por ta un pregunta. Ora bo ta bai hasi?"
  
  
  "Proponé ku ta permití bisami su mes kaminda", a bisa.
  
  
  "Bon. Por ta ku bo ta keda puntra pa hasi e sino Абруза mi kier ta biba? E kontesta - nan ta kere ku tin 200 000 dollars".
  
  
  Te упаковывала kos, mi tabata para ademas di bentana i wak den e scur di kaya kla ronda di e personal. Mi No tin mira ni cache, ni e lusnan, ni moveshon. E zonido ku a skucha pa, por ta e zonido бродячей kachó òf pushi, mayor to di ta leu, banda di un den un kos. Awor mi preokupashon ta fortalesé su mes.
  
  
  Hele muchu largu a keda den e kamber. Kere e kortinanan i a yega na e entrada di e kamber. Mi ta giro e perla i habri e entrada di e scur.
  
  
  Mi ta buskami, bo por hasi e pago di lus, mi ta push'ku e di kana e entrada hanchu. "Hele?"
  
  
  "Bo ta spera, Na".
  
  
  E lus di e lugá di biba patras di mi a kai riba e kama, kaminda e drumí. Bo kurpa simpel tabata un defekto blanku di e blou di colcha di kama.
  
  
  "Ainda ta un kos ku hende mester tin kuido", bisa. "Ban aki, i e ta hasi ku mi por stima kariño".
  
  
  Tabata un bunita, un obra di arte.
  
  
  "Esaki no mester tuma muchu largu, varida", a bisa e baho i ranka bos. "Mi ta asina kayente na ordo pronto seif".
  
  
  E tabata kompletamente kaba, e bèrdat nada. Un dushi para подогнулась, ta bolbe wak su banda i a rèk di brasanan. Di lus ku ta kla porta habri, caricia su pechu.
  
  
  "Riba e amor ku dios, Na, baho di solo i bin mira".
  
  
  Mi a hasi e dos pasonan na e, dunando un buraku den e cargill di lus, manera esun di e kaya pushi, ku ta bin na kla alle. Por distinguí solamente un vog rònt di muebel na curac skina di e lugá di biba. E entrada den e di kuater di baño di robes pa mi tabata será, na e bentana задернуты. Algun hende muhé ta encontra hasi esaki
  
  
  
  
  
  
  bo ta scur, sinembargo no ta proponé ku chile tabata un di nan. Ora mi ta aserká e kama, ta e kapital di e alma bes tras bes тикало konseho.
  
  
  "Mi a bisa ku esaki por spera", a bisa.
  
  
  "Despues por ta muchu biaha".
  
  
  Su bos por cambia legalmente, ma mi ta equivocaba. Por ta, mi so ku, den su palabranan ta e mensahe.
  
  
  Mi tabata para riba e. Por tende di rosea. Duru influensia. Mi ta pasa e man na su pechu, i tabata un di sodó. A mishi di malu di barika ku tòp di e dedenan i meskos ku e tembla. Mi ta duna kantidat di manera difisil e tabatin.
  
  
  "Sí", a bisa, ainda local. "Mi ta kere ku bo tin ku hasi awor".
  
  
  Mi ta sintí gusta múskulonan di su barika подпрыгнули di tension, ora e hasi un profundidat miedu di rosea. Esaki tambe ta un konseho di e por bisami.
  
  
  Proponé na e mas rápido di e nan a duna e marcha bai duna un buraku bin for di e entrada. Hele jugó un patu i ta e jugó asina bon, pasobra den e depende di su bida. Den e scur kamber tabata e tokante.
  
  
  Mi ta buskami kaminda e tabata wak rònt. Na e tempu ei, na mi skondí den e oudiensia, mi ta bisa: "Bo ta fuerte, nan. Bisami atrobe ta largu ku ta deseá ku e drumi bo ta e kama".
  
  
  "Bo sa cuanto, Na". E tuma ta hasi ku su bos juguetona.
  
  
  Mi banda di e meta di anochi tabatin un lampi, sinembargo, si mi ta дерну riba kabel, un repentino estilo di lus por keda wak mi ta sufisiente pa mata. Elimina esaki.
  
  
  "Lòs paña, varida - chile-uur. "I mi ta den bisabo tur loke ku bo ta gusta".
  
  
  "Paso - a bisa.
  
  
  A bisa trèk di mi, i tabata bon desde e banda di mi enemigu skondí. Di hende ta para biaha e tin un arma di kandela, dependiendo e tapeit.
  
  
  Saka e man na Шейле, a determiná e man na bou di su lomba i e lanta e kama funderend di boka di e buraku di su garganta. Mi lepnan rosario di orea i mi ta uur: "Unda bo ta e?"
  
  
  Tabata asina sera nan a tende inclui un suave. A para ku e otro banda di e kama.
  
  
  Mi a kore ku paña di e mucha i bok'di "lugar" pafó di skol di fundeshi, sinembargo, tira nan no a yega na tempu. E di dos hòmber ta balans riba mi lomba, a hiba mi man na banda.
  
  
  Mi no ta spera bringa ku e grupo.
  
  
  "Tene", e sonrió di hende kondishon ku e otro banda di e kama di su amigu.
  
  
  Empujando di tal na bin, a cododo riba e persona patras di mi patras di para, i e tin hura, ma mi no por kita for di bo are. E sa ku ta hasi.
  
  
  Di hende kondishon a sali na kla den e kama i a dal na karu ku un solo menu 357 liber. E tabata fuerte. E dal mi ta kibra e lepnan, расшатал di djente, meskos ta e kara.
  
  
  Mi a lanta di para, a suta здоровяка na ingles, ma el a wak aki paso i умчался. A di e pal'i asina rápido manera boxeador.
  
  
  Pa mi correa, e ta kai hari. "Ta mi tin un yen, nace".
  
  
  Nace кряхтел, tratado di mantené di mi. Mi ta duna e marcha i ta kore den e meta di anochi. E lampi a kai den suela, ma nace e tabatin.
  
  
  Di hende kondishon ta hala di nobo i a dal. Mi ta parse ku mi a deskubrí ku e muraya.
  
  
  "No tin mata", - mi a tende di lamento di sheila. "Por fabor, no tin mata su".
  
  
  E entrada den e di kuater di baño ta habri, i a drenta na e kamber di otro hende. Mi rudia провисли abou di mi, ora un hende kondishon mi ta dal un di dos biaha. Mi kabes toka. Mi вдохнула di aire i ta kore bai atras, вбив di nace na e apoyo di kama. E gruñó di tristesa, i ta sinti bon di seguro i lanta su "lugar".
  
  
  E di tres hende ta balans riba mi banda i dal e punta di solo den e kabes. Mi ta mi blanco ademas, a laga cai "lugar i a kai lo si mi no tin otro protekshon здоровяка. Sintí un seguro, ora e ta cododo.
  
  
  "Maldishoná ta, e ta di frontera", bisa. A fuerte mi ta dal ku e moketa, bo ta desviá for di e pia, aterrizó den suela na skouder i e заскользил di muraya.
  
  
  Mi kansá di lanta, sinembargo no. Pèrdí e konsenshi.
  
  
  Bai tin un buraku pretu mi tin entrada di bista. Mi no por a rei kuantu tempu mi no drumi, ma ainda tabata den e kamber, tumba barika den suela.
  
  
  Di tokante manda mi chaqueta ku mi skouder i for di man, pa insular i, abou, mará na mi mesa patras di mi tiras di pañanan. Mi pianan tabata contador di e mesun kos. Mi ta replace e man ta sufisiente pa haña ku a hasi un bon trabou. Mi no ta sali for di su union.
  
  
  "Bo tin mira algun falta, e nina", - bisa e hende kondishon. Mi ta entre nan skèrpi bos. E ta serka mi i push'ku kana mi ta bai banda, pa wak si tur mi no konsenshi. Mi a pèrmití pensa ku mi tabata konsiente.
  
  
  "Evitá di pas", bisa hele. "Mi No ta un di su kulpa, ku e tabata aki, ora".
  
  
  Di hende kondishon ta pone man hari. Tabatin un stranhero konosemento di humor. Di nobo dor di lis di bista, mi ta wak manera e ta for di mi. Sin move e kabes i no ta hasiendo pasa, mi so por wak bo pia i su pianan. Pia den e scur di algun ponton tabata e midí for di atraves. Na pia e zoals di deporte.
  
  
  "Nos a duru kontra di bo, mesa, awor ku nos ta den kuminsamentu
  
  
  
  
  
  huntu nobo, esaki ta bai ta pret. Bo ainda mi ta stima? "Di e suave di pia i e zonido di sheila, плюющейся, manera un pushi, cause ku e hòmber ta toka riba e. Reino, e ta bisa:" Bo mas amabel. Pa e anochi marine, bo ta bira hopi mas amabel. "
  
  
  A gusta un tene.
  
  
  "Mi a yudá asombrá. Akaso e no ta nifiká nada?" - puntra hele.
  
  
  "Mi No ta gaña mi, e nina. Bo ta mishi aki chikitu seal di e asina e límite, pasobra e tabata sa na kualke dicidi laga bo hòmber grandi buraku den e stoma". Su bos a bira na serio. "Bo ta di kologá e? Bo обманываешь siudadano, mesa?"
  
  
  "Mi No. Mi implementa no ta deseá nan ta mata en bano".
  
  
  E ainda, e patu agudo pa e bon mi bida.
  
  
  Suave a pasa, сузившийся di bista, tratado di topa ku nan kompañeronan здоровяка. Mi ta duna kantidat di un di nan, man drechi, sintá den e suela na cubilla. Manera un hende grandi, e tabatin scur di paña i e zoals di deporte. Riba bo kabes flechanan ta medio desde distorsión di rasgos facil. Mi ta kòrda di hawke bisa ku e casino, e mi buska, tabata friu i efisiente profesional. E hòmber i e gigante ku гравийным bos, sin duda, meresé detayá.
  
  
  A yega na e kas, приготовившись drenta den e, no ta autor di e bishita. Bai excepcion di debil zonido ku mi a tende, e zonido, ku no ta kapas di capta, ta apenas. Cause ku a drenta na e bentana di kuater di baño, probablemente, enfrente di muraya tin saka. Gran Шейлу, ora el a drenta den e kamber i despues di a obligá guitara di paña i òrdu mi atras riba e kama i di soria.
  
  
  Sintá den banda di hende ta skirbí mi losilla i a tira nan kontenido di e suela. E прочесал di man, kore di nan no tin interes. E ta wak mi encendedor AX i e di a pasa den e bolo di ponton. Habri mi medio, e ta compronde mi dokumento. E propio di plaka i a tira di boso di skouder. "Hey, e Halsa, e tuma".
  
  
  "Na haar", - bisa e hende kondishon, lesa mi permiso di sali. E ta tira hari. "Ta bon na esaki, di kondukta pa un came. Kuantu di condecora pa cuminsa e impact люгеры di наплечные di e pistol?"
  
  
  Mi a analisá e combersacion. E persona no sa di mi ta un agenda AX, por ta nan no tabata relacionnan ku e sino e hotèl. Pa e motibu pa nan, probablemente, no ta responsabel pa e asina di edith. E konfirmá mi tera di mi tabatin e lider ku dos diferente grupo di enemigunan.
  
  
  Sheila a bisa: "Mi no por bisa, bo por hasi a arma. Esei so na awe. E tabata papia ku mi na e restorant. Mi ta gusto su estilo, asina bo ta permití ku ta karga di kas".
  
  
  "Nesesidat ta un chikitu di parto, bo no ta?"
  
  
  "Mi no ta kome den último tempu", positivamente, el a bisa mas. "Mi tabata muchu cada pa hui di bo, pa asina biba un bida normal".
  
  
  Mi ta skapa konmov'di man, tratado di liber di pastor den e buraku. No por. No ta manda mi chaqueta, ta sufisiente pa e skonde e cicilia, ma evidentemente e por bloquear su funshon.
  
  
  "Esaki ta para no ta un kondukta di came", - bisa e homber, tabata sintá den cubilla banda di mi. "Tur e demostrá ku e ta, ma ta konvensí ku no ta asina. Bo ta mira, manera e mes ta hiba".
  
  
  "Por ta, ta manda di mei. Esaki ta e hari". Di hopi hende ta serka mi i ta abou. E a bolbe na ami i mi ta dal na karu.
  
  
  Sin rosea, komo si lo ku a bin na e konsenshi, ekstremo habri e bista. A wak e karu, замаскированное marzo, skouder kanalnan, garganta di baka. Man, схватившая mi cuminsa na dilanti, tabata gusta mi dos, i e mi no tabata chikitu.
  
  
  E prinsipio, e bot ku marzo tin paso den mi. Bo Por hasi e ta nan rasgos facil, ora hele exactamente konosé? Anto a duna kuenta pa no tabata sa kiko otro e forsanan ora ворвутся di e kas. E skars tabata un kantidat di percusion, loke a hasi ku su eksperensia den e kaso.
  
  
  "Con bo ta sinti, sentral?" a puntra hende kondishon.
  
  
  Mi kabei muhá di sanger, сочащейся corta banda di nan, i mi kabes latina di hala. Ora mi a kuminsá papia, mi ta toka gusta si mi tabatin e wardadó di bola. "Mi ta sinti ta bon".
  
  
  Di hende kondishon ta pasa aden di protekshon, saka e pista di hep i a dal mi kònòpi di adam, loke mi afia. "Mi tin un kalènder aporta, i por spar un solamente into. Bo ta sino? Di mei a manda mira ku kue di kaba?"
  
  
  Ku tur su forsa trahando pa restorá e rosea, wak di Шейлу, ku tabata sintá den un stellen, ainda saká, ma ku un portada di e resta riba e natural paña di kama papiamente skonde su kurpa. Di chikitu kara tabata blek, bo wowonan scur ta yena den uso. Ta okupá no solamente den bo, sino di mi.
  
  
  "Papia, òf no a tende", mi ta bisa pa Mas.
  
  
  "Sí", a bisa ku bos ranka.
  
  
  E halsa sint ku e kabes i libertat mi famia, mi ta laga cai. "Bo Ta Tende, Sheila? Bo tin problema ku e mei".
  
  
  "Bo a mata Абруза".
  
  
  "Ma nan no ta sa. So sa ku bo a wòrdu ei, i bo no tin mata, asina bo ta debe ta выдада di e". E tin tira hari fuertemente.
  
  
  E di tres hende
  
  
  
  
  
  paresé den e portanan di demetrios. Tabata bistí manera tur e otronan. "Mi задернул tur e persona i rápido a pasa dor di e kas. Di placa, ta ku aki no tin".
  
  
  "Si ta asina, ku e bon skondí. Hele un mucha relevante. I ta, mesa?"
  
  
  "Bo ta muchu dilanti pa laga un danki di telefon. Mi no крала placa. Mi ta bisa".
  
  
  "Laga wak bo ta. A bai di responsabel pa esaki".
  
  
  "E halsa, mi ta den mi, mi ta bisa ku. Bo No ta mira ku ta studia riba e morto?"
  
  
  "Teme bon, e hendenan patras di 200 000 dollars pasa pa hopi kos. Hende ku sa e mihó ku mi?" Nombra un hòmber riba e bashí di e entrada. "Bai riba kaminda, tuma nos máquina i пригоните di kas. Por pasa ei di mas parti di e anochi, ma hele nos lo ta mi kier".
  
  
  "E si e no ta papia?"
  
  
  "Lid, mi no ta gusta ora un hende mira e banda pretu ta e kosnan. Nos ta krusa luna i lunanan, hasiendo di mucha, i awor te contrast. Bo tin ku hasi pa ku a duna nan kuenta pa loke tabata un otro manera? ta e mihó?"
  
  
  "Shen mil dollars yudadónan - bisa e Lid.
  
  
  "Si e nos bisa, ta hura pa dios, hasi e siguiente kla sinku estudio. Tin mata tin kuater persona por di shen mil, i esaki ta e di nos".
  
  
  E halsa agarró di tela di e съежившейся di e mucha. Despues di e agarró di kabei i bok'stul.
  
  
  E delaster biaha ku a keda pafó di nan lugá di biba.
  
  
  Mi a tende di gritu di sheila, i despues di su bos ta sker. Tabata un di nan ta e asina. Mi no sa ku e hasi, sinembargo, por image.
  
  
  Mi a topa ku algu pa kibra nan kabuyanan. Mi ta kòrda lòs e lampi, ku a kai den suela, ora lucha pa un di e casino ku e meta di anochi. Перевернувшись, mi tabatin e oportunidat di mira bou di e kama e otro banda. Lòs e lampi ainda tabata. Mi ta giro na kama i bou di su. Ora mi a sali na di otro banda, mi ta entrada na e radio di inskudriñabel di e lampi.
  
  
  Un pida di e het di e lampi ta parse ta kompletamente skèrpi pa kòrta e blachi e viola mi man. Mi ta pone para riba lomba, поерзал i fula зазубренный un pida di glas. Ya mi no por a mira loke tabata hasi, mi, probablemente, e melayu man, ma aki no por hasi nada.
  
  
  Mi tabata sintá ei i loko aruba, ora a bira un di e hende.
  
  
  "Mira", bisa. Ta e tabata di Lid, e kiko ta wòrdu mandá pafó di e máquina. "Bo ta bobo morón. Bo mester di or di liber pa e mes."
  
  
  Mi nobo a tende di gritu di sheila, den su bos san e doló i e horor. Mi a aporta di djente i a traha riba e sírkulo, grandi un pida di glas den mi grants di e dedenan. Riba e homber di e bashí di e entrada no ta para pa mi sigui tratado di library.
  
  
  "E mucha bisabo e bèrdat. No tin konosementu treiner di e", a bisa.
  
  
  "Mi No lo duna kantidat di Halsa. A saludonan kosnan. Inclui si el a kere, e probablemente lo hasi mes".
  
  
  "E mester di skol a risibí hopi hinká den e florida, ora ta diarason kas di kunuku Абруза".
  
  
  "Sí, e kuater tabata ei di mortonan i a wòrdu hibá tin e esta i e ta duna otro spar. Tur e tempu ei ta hari. E mesun loko yiu di puta, e Halsa". E lid ta bisa e zonido di bos ta utilisá e mayoria di e persona, si nan bisa ku e ta amigu di bida di e grupo.
  
  
  Mi ta pida pida di костяшку di e dedenan i tin abogado di entrega. "Bo Por hasi bo ta komandante duna e placa di e mucha?"
  
  
  "Nos a a ku lo a keda skondí su. No ta hasi uzo di risibí riku di e anochi di dia, bo no? Den e dianan di seis luna despues di e asesinato di un stranhero dollar, als den e mundu di kamp, a bai di informá na personanan ku manera e mapa. . "
  
  
  Kasi mi ta lubidá di mentira, ku a bisa moisés, pa mi e sino di hür profeshonal, por manda den kura di Шейле brunt. Mi ta bisa: "Mi so cumplía e kue. Mi no ta di mei".
  
  
  "Tin dividí dos buki di e lei di mei. Nos plùnder parti di su plaka i mata un akshon abo. Nos buska mas fuerte ku e hopi. I di mucha tambe. Prestamo na nos tin e mucha i e placa skondí den un lugá seif, ma e a ".
  
  
  Di conservacion ta duna tempu valido, i mi asunto di su prórroga. "Mi ta guitara sa con bo por haña na e mucha. Proponé ku tin ei interno di e kaminda".
  
  
  E lid ta serka mi. Bo ta aktua e mi ta dal ku kana den repchi. "Mi ta basta ta trata. No ta skapa, amigu". A saka un revólver i a keda instalá na e tin un silencio. "E halsa semper mi ta traha, e no a interes. E consul di mucha, i mi ta bon danki".
  
  
  Mi ta duna kuenta ku el a drenta den e lugá di biba, pa mata. E herencia pa goberná pa e mapa, no ta bai laga mi ta biba na bisa mi hefenan loke mi a siña. Mi ta retorcía pa e suela na un hòmber ku ta un solo, ku e a disidí pa sali, estado. E solamente tin retrocedido, disfrutando mi falsu intento pa yega te na e. Mi a mira, manera e boka di cañón un revólver a lanta i нацелилось di mi, manera e friu i mortal di e bista. Largu di banda, mi ta giro di стрелявшему, tratado di lagu'di balanse. Di nobo ta retrocedido, revólver no ta inmutó. Despues e mata di mi.
  
  
  Mi a tende di algun di arma ku silencio i ta sinti manera un bala bora di mi na pechu, manera раскаленная reactie. Di nobo ta span riba mi. Mi a kai
  
  
  
  
  
  Un punda di tristesa, ora di dos bala a bai mi den e garganta, i awor ta parse ku mi tabata parti di soño. E tiro a parse e picture di abeha, no tin otro.
  
  
  Drumí di ademas, mi cuminsa tabata biudo den sanger, a mira e Lid ta move riba mi ademas, kasi delisioso pasando den su подкрадывающихся e pianan. Mi vishon tabata rosa. Na e tempu ei, ora e ta serka mi ta mira no mas di forma difusa.
  
  
  E ta dependé di kana na mi i mi ta push'di lomba. Mi december den e ta wak. Di nobo manda un revólver. Proponé ku e ta hasi e último dal di estado, un bala entre e wowo, ma el a baha di arma. E a disidí dam canta riba e morto.
  
  
  Mi mes wowo wak e dak. Mi ta paris di debilidat. E lid abou i e desabrochó mi chaqueta, pa wak e herida na pechu. E aparensia satisfecho. E a bai.
  
  
  Awor mi kasi no a mira e dak. Scur ползла na e partinan di mi mente. Proponé na Хоуке i con e reaccionnan ora e plataforma di a pèrdè Kilometer. Cause ku e pone посмертное ta un karta den mi kaso, pa sera pa semper - epitafio pa un agenda asina pa e kumplimentu di e derechonan.
  
  
  Proponé na Пэте Estilo, рыжем, ta bai wak kiko mi tin e suerte. E por or di spioná ku mi a sigui N1 i N2 i david kirby e ehérsito di esnan ku no tin destinashon. Proponé na kirby i Шейле brunt i a bisa den su mes ku tin defraudar di mata su mes ....
  
  
  Sinembargo, despues, manera un landadó ku ta subi pa motibu di aire, mi ta mi di e tin lorá di mi preto. Mi No por a explicarlo, ma mi ainda tabata biba. Mi mes wowo e figura e dak i a keda enfoka riba dje. Mi No a pensamentu riba e tempu ei a idea di cuanto tempo mi tabata konsiente.
  
  
  Di kas guia di skur ketu. Debil lus a drenta na e lugá di biba, komo si fuera di bentana, a yega e habri. Di casino a bai ku mi ta un hòmber.
  
  
  Mi a tende di máquina. Na e zonido di mayor a duna kuenta ku e ta keda banda di e kas. E entrada di e outo ta sera dal. Mi tabata ei i skucha nan, ku e speransa ta. A habri e porta di entrada. Tende pasonan den e sala di ta. E dirigente di kokaina.
  
  
  Mi a hasi un echo traha ku boka no emitió no zonido. Mi tabata muchu debil. Ora kansá di more, e dak, bista, e tin deputado, i mi kasi no a pèrdè e konsenshi.
  
  
  Di skol nobo di pasonan, firme i peso. Den e drèmpel paresé un hende i wak den mi. Den e tin trese na pais i un camber. Mi a publica e zonido halto di quejarse.
  
  
  E mi a tende. El a drenta den e lugá di biba i lo mi wak ariba na abou. Mi a mira friu bista gris di невыразительном, рябом di karu. Finalmente ta pone ta kana na mi banda di rudia. For di kuchú, kòrta e cuminsa mi ta aantal i examen di herida. Mi no por a bisa si e ta interesa di yudami òf simplemente interes den cuanto mi ta keda den bida.
  
  
  "Bo ta ken bo ta?" - bisa na fin -. E tabata debil aksènt italiano.
  
  
  Mi boka e forma di palabra. "Haar".
  
  
  El a lanta, tabata den baño i a bolbe ku un botiquín di promé auxilios na e siguridat. Tabatin algu sa di e herida. Rápido a keda mi conrado i, abou, kòrta di tela i a kuminsá dianan e tiras di mi pechu, manera un vendaje. E no tin atenshon na atenshon di mi herida e garganta, por ta asina, mi a dicidi ku e ta solamente e brasil i no ta asina importante pa kousa preokupashon.
  
  
  "Bo ta ken a span riba bo, haar?"
  
  
  Mi ta steipi e kabes, invitado nan no ta sa. Mi no tabata kapas pa papia di kosnan ku a pasa.
  
  
  Mi ta studia into, komo si na momento di disidí ku ta wak huntu ku mi i, abou, kortiku tiras ta trahá na viola mi mess i ènkel. Ta boso рябое un kara vigente familie, sinembargo no por kousa.
  
  
  Na subi, ta bolbe wak na nan rònt i, abou, a sali di kas, mi no ta papia ku mi. Mi a tende ku su máquina a wòrdu tumá i mi a.
  
  
  Ta e nomber di un di mi a yega na e kabes. Валанте. Marka Валанте. Mi a mira bo voto den e periodo ariba e resultá for di e denunsia organisa, e ministerio di hustisia. Segun e informa, tabata un di e hende ariba.
  
  
  Ora mi ta kòrda ta loke ku a pasa vários menos den e asina, pa nan a topa den mi, mi a pone den kuater pia. Caracter require ta hopi esfuerso. Mi a kana difikultat na porta, ora mi man toka e libertat di derechonan. Mi dede ta sera di su.
  
  
  Mi ainda mi tabatin e sosiegu. Mi ta cost di ademas, luchando ku varios, i el a studia e buki. Mester ta, e ta kai di su bolo un di e onrust, ora tin lucha. Konmemorashon manera mi a lòs e mantel di Halsa, mi a dicidi e buki ta pertenesé na e. Despues di a determiná den e bolo, mi ta arrastré di nobo. A tin ku hasi un pais i sosiegu tres biaha pa por pidi ta pertenesé na e kokaina.
  
  
  Tumba na e bashí di e entrada, lanta e kabes i wak den Шейлу, e drumí ref banda di e asiento den e tabata mará. Tiras di trahá, e vinculaban e, ainda no opstante di empuñaduras stul i bòm di перекладинах.
  
  
  Mi a topa su bos. "Hele?"
  
  
  Ta e no ta move i no contacto, no ta straño. Ma ta nobo ku bos skèrpi riba su nomber ku e bos yen di tristesa i riba. Despues mi ta rastreo e. E delikado kara tabata den su kurpa i sanger. Di vanddis bati mentalmente su.
  
  
  Mi ta mishi протянутого di mesa di e mucha. Tabata hasi friu. Kere bista na un momento, trese
  
  
  
  
  
  
  tin emotions bou di controle. Despues mi ta подтянулся e kurpa.
  
  
  A wak e tabata asina por fuerte dal e kibra e garganta. E úniko ku por user un dal aki, e a Halsa. "Yu ta para", proponé.
  
  
  Mi ta sintí kulpabel, pasobra e trese na kuminsamentu i no por diverse. Mi ainda tabata biba, i e muri. Ma di mas fuerte emocion, mi ta ekstendé pa mas pa mi, mi ta yena un determinacion, tabata e furia. Mi a sali for di aki, i e ta mas i su amigunan, pensa ku ta hasi e no ta solamente pa dive kirby, ma pa hele.
  
  
  Unda mi ta haña mas forsa di e plan. Mi ta ekstendé di man, agarró e rant di e mesa di kokaina i ta para. Biniendo, wak rònt i поплелась di bentana. Mi ta arancón e kortinanan i ta kubri tur su kurpa simpel di e mucha. Mi ta disponé di stul te ku no a haña e forsa sufisiente pa drenta den e sala di ta bai hasi increíblemente tras biaha na telefon. Mi ta kita e particular ku e kancha i marco e kantidat di e parada.
  
  
  Den mi каркающих palabranan no tabatin konosementu, ma mi ta e arreglé pa pasa ta nan mester yuda. Ora un di dos polis Бонэма yega na e kas, mi tabata konsiente di e suela, e tubo tabata aporta den mi man fuerte, ku a resulta difísil di libraries.
  
  
  * * *
  
  
  Mi tabata un novela pa e personal di e kapital di e contado di banda di Бонэма. Ta trata vários tiroteo, ku eksepshon den temporada di tira, ora переутомленным di atlas generalmente tabata kapas pa mata un òf dos buki di e otro yagdó, i a avanzado atras e hasi pa mi tabata e persona mas felis mi konosí.
  
  
  "Ta un bala kibra e solamente еожу den bo garganta. Bo por bira e pió ta deskribí riba e antilla táctil di futbol", a bisa e door. "Ma bai na bo hopi suerte ku ta ku a drenta na pechu". E lanta e наплечную e pistol ku tabatin. "E ta read di moveshon di e bala i push'di su organic vital. E bala bora un kueru completo i отклонилась di e trayekto. Bo spreit sanger i sufisiente pa e yena e ta kere den e e mata di bo.Bai di destinashon, señor jaar ".
  
  
  "Sí", a bisa. Mi a suerte, ma sheila a muri.
  
  
  "Bo bon samaritano tambe a yudá. E magníficamente fahá di bo. Mi ta buskami, bo ta haña e parti di e education médiko".
  
  
  Mi ta hari, ora ta enter pa mei marka Валанте a yama Bon самаритянином.
  
  
  Un dia i medio nan pasa na e kapital, mi ta everon di normal. Mi ainda tabata debil awor mi ta sinti banda di e par. E door mi ta bisa ku por more di nan lugá di biba, i, si tur kos ta bai bon mi a laga e kapital di e transbordo di e siman. E no tabata sa di esaki, ma mi tabatin e intenshon di extraoficialmente compra e kla trinta minut.
  
  
  Mi ta aserká e bentana i wak den e kapital di estacionamiento. Einan i warda di e bieu "for" ku форсированным motor. Riba e dia di mi a trese di Бонэма. E halsa i nan kompañeronan tabata den mi, kasi dos dia. Mi no a bai permití su inkalkulabel bira mas friu.
  
  
  "A pasa hopi tempu for di mi a mira un hòmber riba di estado físiko", a bisa e door. E plasa ku bo a risibí, mi por laga di un par di dia. No persona na e mesun muchu lihé. Bo por topa ku bo no ta asina fuerte manera ta kere."
  
  
  "Ta bai ta renchi di Sport". Mi no proponé den e ta bisa. Proponé na Лосе.
  
  
  Despues di e dòkter sali for di e sala, ta kita e bida di kapital i a pone e benta ambiente di paña. Mi пристегнул kara di bala наплечное aceso, su talismán di e suerte, i conrado "lugar".
  
  
  Mi plan no tabata cornes ku Хоуком. Te ku no tabatin e oportunidat pa analista den detaye e evento di Бонэме. Un biaha e tabata papia na telefon desde e pl entregá na mi ta e kapital, ku esaki tabata nesesario, pasobra mi presensia di kas di mucha asina require un poko un splicacion.
  
  
  Bo ta aktua, e pl Бонэма ameno ku arrests di mi. E malesanan largu pa e a hasi di e ta e dia di rende di stat a gana un ola di maart. Ma hawke a tira riba algun piloto i di mi no tabata òf pregunta, ni di e prison. Den e periodo ku no tabata e di e artíkulo.
  
  
  A sali for di e kapital di e trapi. Rápido a kana na e estacionamiento, ora e largura di e máquina pa e kaminda equivocado di e kaminda i a keda banda di mi. E entrada ta habri i hawke bisa: "Nick, mi ta kontentu ku a lanta".
  
  
  Ku e speransa ta ku mi no ta mi ta bario di e studiante, bula den e liña, mi a bai di un señal i ta sinta den e asina.
  
  
  "Sango, ku bo tin plania pa mi ta yamabo. Na susto, no a para e kapital i pa nobo no a investigá esaki karera, mi no ta nouormand di e".
  
  
  "Na susto no", a bisa.
  
  
  "Mi No ta teme ku mi a pone e reto pa e idea, el a bisa, ku no ta kapas pa stòp di jauría di casino?"
  
  
  "Mi No, señor", a bisa ku respetá su bos. "Bo sa, mi a reuni mi trabou, si no sinti bo por hasi esaki".
  
  
  "Ora bo ta muchu bieu pa e tarea aki, Nick, mi ta rekomendá den servisio diplomatiko", - super hawke. "Mi tabata den denter
  
  
  
  
  
  
  Manera mi krimennan, ku ta потянешь algu manera aki, mi ta aserká. Bo guitara ku un hende a bo ta gusta recurso? "
  
  
  "Mi No, señor. Mihó mi a bai hasi so".
  
  
  Hawke задвинул звуконепроницаемую ta pone di glas entre nos i dos hòmber riba e asiento dilanti.
  
  
  "Mi no ta solamente un pregunta di vengansa pa kirby, bo ta bèrdat, Nick?"
  
  
  Mi ta steipi e kabes. "Tin un mucha. Ma aki tin algu otro na e vengansa personal. E homber, ku ta karga e casino - musica, e kiko kontinua ku mata den e hendenan, si esaki no wanta".
  
  
  Hawke a bira e pone dilanti i bok'di sint. E aprel e boton. E bos ofisial bisa: "Dunami e informashon, N3".
  
  
  Mi ta resumen di akontesimentunan ku tin cuido di rende di bonham, i ei hawke pago di gradua. "E ta enkargá ku e parti ofisial. E restu, loke ku a bisa, striktamente entre nos dos. Ta bai laga kontinuá esaki den bo kondishonnan. Areglo aki na aki djafó Ick".
  
  
  "Bo ta duna di nan riba nos ta wak compromiso di het na e kosta di carolina, bo no ta asina?"
  
  
  "Mi pedido di esei", bisa sumamente hawke.
  
  
  "Mi ta kere ku ta na het di agenda invitado di mei. Buska e informashon ku tin rekorido di e mucha, i ta buskando na casino di frank Абруза. Nan no por permití un banda di residente tin mata un hende ku ta komprometido pa e siguridat i di ubicacion. Esaki ta e liña di telefon i e insulto ".
  
  
  "Mi ta bon", bisa hawke. "Mi a yega na e mesun conclusion".
  
  
  "E gusta tin algun pida ku falta. Por ehèmpel, lo por hasi e sino ta evidente e funcion di e mei, a tuma un mata, ma marko Валанте mi ta yuda. Informá nan eksperensia di e mapa di esaki. Por ta, por yega na e tera".
  
  
  "Mi ta kere ku e ta hasi".
  
  
  "E hendenan ku ta mata Абруза i kirby, awor na buska su sangrientas placa. Ta konvensí di sheila a bisa bèrdat i e no tabata sa kiko a pasa ku e placa. E tin mata, sin motibu hustifiká, ku eksepshon riba e a hasi e asina a kometé e Halsa. Nan, por sigur, tres, i e no kuater ".
  
  
  "Bo ta kiko ta e resultado mester sigui for di aki?" - puntra hawke.
  
  
  "E libertat di derechonan ku ta hundi un chikitu, ora atraves di nochi. Den nan shete nòmber. Ta bai pone un bishitá di kada un di e personanan. Por ta, un di nan ta hiba e Лосю".
  
  
  "Si e Halsa i su kómplise, òf na e mei no ta pesque bo promé". Hawke display kla di e libertat di derechonan. "Esaki ta e nòmber menos, tur nan".
  
  
  "I kada un di su area. E Halsa ta amigu di tur e mapa".
  
  
  "Mi comprobaremos e archivonan di fbi. Nan por enseñansa algu di Halsa i su amigunan. Bai huzga na su detayá, e ta midí ku Kontentu Guerero Bèrdè. Esaki ta e kuminsamentu".
  
  
  Pertenesé na e libertat di derechonan, ma hawke no a lihé na bek: "Nick, e ta mas ku un lista di nòmber. Si ta un direktor di karakter seal. Bo a lesa comentario, ku Korte, ta skirbi di e shete muhé?"
  
  
  "Sí", a bisa. "Bunita пикантная kos."
  
  
  "E describi ta na kada un di e ta mihó riba e sera seal." Rudy na angel "trosementu esakinan".
  
  
  "Parsialmente, mi ta encontra e rekomendashon ku a duna di Korte den vaye. Ta loke ku a bisa, lo ta mi sa, e situaciones di grabashon di Halsa".
  
  
  "Bo ta fuerte, un promotie físiko, mi mucha, sinembargo no sa con otrs parsialmente investigá e tema di hundu, no изматывая riba e wesu, i e wesu", bisa hawke alegre e bos. "Por ehèmpel, e encuentro di barber ta asina ku inclui e Mas no por a hunga. Implementa e destacó su nòmber i e pone patras di e di signo di declamacion".
  
  
  "Kisas e ta hasi, pasobra e ta e úniko birgen den e mes".
  
  
  "Mas bon mi ta caba duda e Halsa sa birgen", bisa hawke. "Mi ta kere ku bo no tin ku indiká ku tur e kisas, probablemente, ta involukrá den e mundu i, probablemente, ta relaciona ku vanddis, ku no dual lo mata, si ta заподозрят?"
  
  
  "Esaki ta un biaha ta bon".
  
  
  Hawke sera e buki aki i e di entregá di mi. "Bo ta hasi mas, Nick? Bo algu forma?"
  
  
  "Mi No", a gaña mi. "Esaki ta tur. Ta bai ta di kontakto".
  
  
  Di nobo ta disidí mi nomber, ora mi ta sali for di e máquina. "Sheila a gana den un seif impreshon, bo no? Kiko tabata?"
  
  
  "Mi no por a papia. Mi no sa di e asina bon".
  
  
  No ta mi a menciona ta un di e nòmber di e buki ta di moisés por pertenesé na e mucha, ku conocíamos manera Шейлу brunt. E ex no por a tribi e di pasa, ma mester ta ku a pa e relashon di frank Абруза.
  
  
  Mi ta pèrsiguí e spiritu di sheila, meskos ku e ta nan casino.
  
  
  5
  
  
  Si mi trabou i a grandi desbentaha, ademas di e kantidat di ora i haltu totalidat, ya ku ta algu ku nan a pasa mas largu den tera ku ta nan mes.
  
  
  Mi No a mira E Pueblo di Nos señora e Reino di Angel di Porciuncula, konosí na mayoria di nos implementa manera e angelnan, e stipulá di dos aña. E stat no a kambia den about mihó. E klima, aki parse e klima di tera mediterráneos, ainda tabata bunita, i e mucha tambe. Ma di moveshon i por cada.
  
  
  Ora a pasa den e asina telefóniko di famia, mi ta pregunta, meskos ku e froude,
  
  
  
  
  
  bo ta evaluando e promé página seal Who's Ha di Les, ta bai wak kompará ku algun di e burachi, sintá ademas di e fuente di moda, sperando pa ta bisto. Grandi drumi amerikano di onor i no ta muri.
  
  
  Ora nan a puntr'na rudy, e tubo a kontestá un bos famia, e petishon formulá diccionario. "Mi ta yama pa e". Mientras spera, mi ta wak na pia di mucha, ademas di e fuente ku garantia i habri e entrada di e asina, pa mi por gosa di aire conditions. E dia e tabata kada biaha mas kayente i mi tabatin un monton ta graf na pechu.
  
  
  E bos di krudo parse bochornosa, sinembargo, por, mi bista tin iritashon kortiku detayá di Halsa di su talento den e kamber. Ora a bisa ku ta amigu mi ta invitá pa baha den kontakto ku e, e mi ta invita a drenta. Ta fásil komo e cai барного stul. "Mi ta loko di nobo its", bisa.
  
  
  Lihé descubri e motibu. Sa hendenan nobo tabatin pregunta di froude. E goberná riba e bundel. E mi ta hiba na e eskala, offered di man i ta un strepi blou.
  
  
  "Bo rekomendá. Mi a risibí bo number di Halsa", a bisa.
  
  
  "E halsa? O, por supuesto". E затащила mi den e sala i a baha e semeleer mi ponton, miéntras ku mi ainda wak na banda. "Mi mester date wak, varida i despues tuma un baño. Un pagadó di mi trabou, bisa ku e puresa tin, banda di e prosperidat".
  
  
  Mi ta desviá for di su eksperto di are. "E mester ta, bèrdat filosofo. Mi ta guitara meresé un dia".
  
  
  "Mi No, bo no por. E ta un friu, manera e kurason di credit ростовщика. E mayoria di made friu. E pelíkula, unda tin un kurason di oro, ta grandi di hollywood burgo. Ku bo varida? ta mishi? "
  
  
  "Pa medio di ta menos, mi a topa un interlocutor", proponé. Si mi a puntr'e ta yega na kareda, ku probablemente a añadí un fórmula di beisbol e klup i e aña pasa e recorda.
  
  
  Rudy e ofer di mi. E tabata un mucha muher, e kaba di e bunitesa, i e tabata hopi enyesado. Bo pesonan bala isbn mi pechu.
  
  
  "Bo ta hasi pasa ku bo karu, kariño?" Ta konta na inisio di e rant di mi lepnan, den huntu ku e door mi a pone den e kabes. "Bo ta mira komo si a kai den бетономешалку".
  
  
  "Mi ta involukrá den un aksidente.*
  
  
  "Ta sinti." Di man di nobo ta agarró. "O, bo ta un hende di bèrdat, bo no ta?"
  
  
  Probablemente, e ta bisa ku tur su kliente, ma toka gusta si lo a esaki ta konta. Mi ta bai lihé ta retirá i a kuminsá pasaboca di semeleer, sabiendo ku si hawke mi kaso awor, e lo sinti hari.
  
  
  "Mi kier puntr'di Лосе. Ora bo a pa delaster biaha?"
  
  
  "Mi remente no konmemorashon. Pa e, a bin mira pa sa unda ta pertenesé na e Halsa?"
  
  
  "Bo ta inteligensia mucha. Bo ta kibra, bo no ta asina?" Mi льстил ku tur forsa. "Mi ta buskando un gran paso. Nos a pèrdè e kontakto, bo sa kiko bo ta mi?"
  
  
  E придвинулась banda di ami i mi ta rònt ku e man robes pa hep. Di Su man drechi di nobo topa mi semeleer. E tabata mas rápido карманника. "Ta un biaha bo ta aki, bo por haña ekspreshon ta bishitá. Ku bo kita?"
  
  
  Mi ta agarró di man i ta bira e palma na ariba. Mi a pone tres binti aña den su rekorido dedenan. "Háblame di Halsa".
  
  
  Di amistat buskamentu угасло. A hinka ku kuido di plaka di banko i запихнула di mi den e faha: "Mi end di parto, i no na e notisia".
  
  
  "Nos ta ku Мусом bieu amigunan. Ma nos a pèrdè e kontakto, manera ya mi a bisa. Tende, mi a duna di number, bo no ta?"
  
  
  "Bo por mentira riba esaki. Den un kaso, no konmemorashon ora e mira un Halsa di e delaster biaha, i mi no sa unda ta. Inclui si e ta un di ruman pèrdè, no kier papia di e".
  
  
  Mi a saka dos onor, reuni di e sinku i di a hinka su buska ku un profundidat scohe. "Bo ta seif?"
  
  
  "Mi ta apsolutamente seif. E halsa a gusta confundir di e hendenan, i e ta bon den e. Ningun hende ta papia pa su mes ku stranheronan".
  
  
  "Dunami e direkshon bieu, inkluso e number di telefon. Mi no a bisa, kaminda a tuma".
  
  
  Rudy порылась entre su grandi pechu i saka un plaka. E разгладила di su ploi. "Mi No a mira un par di luna, por ta, incluso un aña. Desentemente. Mi no sa di direkshon. Tin biaha na ora bin mira, esei ta tur".
  
  
  "Mi tabatin un nomber, bo no ta?"
  
  
  "Ku tabata su amigu. Amigunan sa bo nòmber for di e otronan". E ta kore den mi illes, i a kai den suela. "Bo no parse na su amigu. Bo ta mira muchu onorabel. Tuma e man i отбей di e".
  
  
  Den su defekto e negosiashon, mi prueba e metodo mas inmediato. Mi a rechasá e chaqueta, pa e por wak "lugar" di kueru di baliña. "Mester e nomber, rudy".
  
  
  E облизнула e lepnan bòm. "Bo ta pl?"
  
  
  "Mi No, implementa e homber den buska di Halsa".
  
  
  "James - su nomber". E hari kariñosamente. "Bo ta probablemente no ta mi ta kere, ma ta e puru bèrdat. Su nomber ta un edad james. Bai e ta tur loke mi a bisa".
  
  
  "Danki" a bisa, acerca di e entrada. "Bo por laga un pasá".
  
  
  Mi ta spera di kas di tres ora ta desplomó di e lugá i a tuma un forma imperceptible. Mi tabata banda di kas
  
  
  
  
  
  Mi a keda kla pa mata su mes e analisis di e personahe, ora ku na fin paresé di froude i para un taxi.
  
  
  Arte, proponé bon bo no ta un alma sinti.
  
  
  A bai pa un taxi mi a hiba kla di e stat den kapital di bou di costa жилому kas. Mi a sigui di froude den e aden, hustu na tempu pa wak kon e ta subi riba e eskala. Na final di un largu paulo tene kaba yama na e entrada. Na e no ta haña kontesta, a dal mas fuerte. Despues a bira mi ta mira i su bista ta habri di soria.
  
  
  "Bo ta di relatonan no ta di bèrdat, - a bisa -, awor tin e balor grandi di placa. Bo ta trese aki".
  
  
  "Ta un inteligensia, manera e diabel, bo no ta?" skupi e.
  
  
  Mi prueba di entrada. "Abiente, e Halsa no ta na kas. Bo te proponga hasi ku e?"
  
  
  Kore bai e siguiente лестничному пролету. Mi ta pèrsiguí riba e dak i e pone e skina. E luchó i царапала mi karu, i e pilar di mi, di rudia na ingles i a yama vários basis, ku no a skucha di aña. Teniendo na kuenta mi mas abundantemente varida biaha, ta hopi papia pa su словарном stock.
  
  
  Mi ta bok'di su mesa i di aprel na e rant di dak. "I awor ku nos ta den konfeshon di bèrdat di Halsa".
  
  
  "Bo no оттолкнешь mi. Bo lo no wòrdu".
  
  
  "Mi No ta konta, esta, e trouwde. Tin mata mi amigu i marco di e mucha muher riba e morto. Mi ta bai kontra, i e no tin diferensia kiko mi mester hasi na kaminda".
  
  
  Reserva konosementu. "Bo ta bèrdat hasi tin pa hisa? Bai riba e nivel?"
  
  
  "Un mucha telefon hele. Bo ta tende papia ku e ta pensionado e?"
  
  
  "No. I no a mira den e último tempunan. E tabata biba na parlamento ora mi sa di esaki. Proponé ku a guitara sa kiko bo ta buska. E ta e úniko motibu pa a yega. Hura ku ta asina".
  
  
  "E ta yama edad james, òf si bo ta di ficcion?"
  
  
  "E a mustra e nòmber aki, ora mi sa di esaki. E, probablemente, utilisá mas di un doen. Si bo no ta mi ta kere, bai na e kas i informá na otro kisas. Bai nan a bisa ta mescos. E tin un ladron. E ta jactó di nan a traha algun di e grandi asuntonan ".
  
  
  Mi alivio. "Bon."
  
  
  "Mi por bai?"
  
  
  "улетай", a bisa.
  
  
  Rudy wak atras, a yega na e trapi.
  
  
  "E tin clavado riba e morto?"
  
  
  "Sí", a bisa. Mi tabata ranka.
  
  
  Mi bisto ku barata di berdura di e entrada di parlamento lihé ta revelá. Disputa e lugánan di biba pará bashí, muebel drumí den e tera. E último habitante a bai di hasi hopi tempu. Wak rònt ku kontentu ku. Mi ta spera otro.
  
  
  Di expresa mi ta spera na pia di eskala. Kansá di no ta mustra su soria ora e mira.
  
  
  "Loke ku bo ta bisa, mi a pensa - el a bisa di froude.
  
  
  "A hasi e?"
  
  
  "Mi ta referi na e ta un mucha. E tabata di mucha?"
  
  
  "Mi No ta bisa. "Ma e no ta merka e morto".
  
  
  "Mi No ta nan di Halsa mas di bo no a papia. Awor mi por yama un otro nòmber. Bo sa con ta aktua di ladron? regla, nan ta bin di un di e mapa òf un hende ku ta finansiá e ladronisia pa medio di parti di e produccion. Den e angelnan tin un hende ku yama Хаскелл. placa pa ladronisia den man di bandido ".
  
  
  "Danki Krudo".
  
  
  "Mi No por a perde. I mi ta referi na esaki. Late ta loke ku a bisa".
  
  
  Un plaka na e entrada di e Хаскелла bisa ku e ta okupá di inmueble. Un grasia lomba na asilo buskando ku e gana placa òf den подрабатывании. Di сладострастная sekretario metodo di un gran kantidat di mi ta un sonrisa yen di djente i sin sinseridat, i a bisa ku e señor Хаскелл ningun hende aseptabel sin kita priva.
  
  
  "Manera haña un sita?"
  
  
  E mustr'é un biaha mas nan djentenan. E mando hasi publica di sèn di djente. "Si un hende no sa ku e señor Хаскелла, para biaha ta sa".
  
  
  "Mi sa, edad james", a bisa. "Bo ta e sufisiente?"
  
  
  Reuní na vários papel i a drenta na e nòmber di su hefe di solo. Ora kohe, mi ta bisa ku e señor Хаскелл awe riba dia ta bai okupá i, komo resultado, no a tende papia Эдварде juan.
  
  
  "Den otro palabra, mester ermee".
  
  
  E sonrisa flores di nobo, e biaha aki ta bint'gelaten. "Bo compronde, user".
  
  
  Pretu cabello, sintá na e rant di kaminda, ora mi a sali un edifisio den e lus di solo di california. Na e planta tabata e haar uniform ku kara manera un hende desde e di dos piso.
  
  
  Mi ta te pa papia ku e, ora nan tabata pasa den presensia di "Kada". "Mi No ta mester uza e forma di kuido. Debido di esaki, tin un but di man, ta basta gusta desigualdad e bos".
  
  
  E sonrió i duna algun almeida riba e but. "Mira ta unda mi ta pone su rekomendashon".
  
  
  Mi pasado di mitar kaya i warda. E haar kla a yega na Хаскеллом. Na e dies menos paresé yen di un homber, e tabata gusta si ta e tabatin di canta bou di ko'i ta sinta den outo.
  
  
  Ora un Ada a pasa, mi ta patras den e. Nos meta a eugene klup di kunuku na fuera. E gòrdá a tin un lugar di golfo. Mi ta pasa e mas parti di un dia, observador kla nicolas. A dive, manera esun di e asina. Na e tempu ei ku e, por último, papela di skol nobo na e klup, mi a wòrdu sakrifisio di un grave boramentu.
  
  
  A yega e momento hasi un moveshon. Mi ta cogió di prismáticos i e tabata na playa di estacionamiento
  
  
  
  
  
  . Moviéndose patras di un sèt di cache, mi ta aserká patras den haar, e, ku brasanan krusada, e tin armed di капоту "Kada".
  
  
  "Hala", - bisa ku ternura mi.
  
  
  E ta duna e marcha buskamentu i mi ta buskamentu encajaba hustu den plexo solo. Mi задернул entre dos mashinnan, pa nos no ta yama bon atenshon, i nobo dal. Bo wowonan tabata entrada, manera e alabaster, i su bobo man безвольно ta sali ku e botonan di chaqueta.
  
  
  "Tira un vista su rekomendashon", a bisa, i ta bok'di chaqueta. E boton di awaseru di awaseru ta riba e bordo "cubilla". Mi a saka di fundeshi ku e bou di e forsa di e pista 38 liber.
  
  
  "Awor ku nos a spera di bo hefe", a bisa.
  
  
  Ora Хаскелл sali di e klup, e haar ferviente tabata sintá patras di planta. Di octa a debido di solo, mi a hinka den e garganta den e parti traha.
  
  
  "Max, kiko lo sigui?" - puntra Хаскелл, acerca otro banda.
  
  
  "E tin un ansha di stoma", a bisa. Mi ta push'ku kana na e entrada di e drechi di e máquina. "Sites, señor Хаскелл".
  
  
  E gòrdá mi ta wak di e ta sinta tras. Tabatin un dushi rondo di golfo, ma awor e ta mira un poko pida. "Esaki no ta papia na fabor di hustisia" - replica e. "Mi ta un hende ku un resultado".
  
  
  Mi ta spera hopi tempu, i a терзало impaciencia. "Meter di outo, señor Хаскелл, òf mi ta drama un chikitu di sanger di su haar den e pues di onor di kueru".
  
  
  E ta sinta den e outo i, ворча, e recostó di e apoyo di stellen. Edicion di e hinchada e dedenan huntu, e bisa: "ta e mihó ku tin un masha bon ku na e aktividat".
  
  
  "E éksito generá konfiansa den nan mes, señor Хаскелл, - a bisa. "Mi no ta barata brando, i ta diferensia manera bo ta importante pa bo".
  
  
  Bo wowonan chikitu principante sinti, ma e fortalesé e compost. "Sango bo ta hende nan uni ku ta amigu di edad james".
  
  
  "Mi No a bisa ku mi ta su amigu. Mi ta bisa ku ta konosé. Mi kier pa bo tin un tiki di informashon riba unda bo ta haña un meter james".
  
  
  "No tin interkambio derechonan".
  
  
  Mi no ta mira ningun motibu pa trata huntu ku Хаскеллом di antes blanku. Apesar di e "cubilla" ku haar, su устланный lomba di ofisina i e miembresia di e klup di kunuku, no tabata mas sofisticada di brando. Mi ta aprel e boka di cañón un revólver di коленной cita. Fuerte impakto proboká un bataya di hala.
  
  
  "Bo ta ken bo ta, maldishoná ta?" e kier sa.
  
  
  "Mi ta un hende ku a hasi e pregunta ku ta é di Эдварде juan".
  
  
  "Mi No tabata na angelnan, na un par di luna. Mi No a ku e di asuntonan mas largu".
  
  
  "Hende traha ku james? E tin un par di amigu, ku ta utilisá di traha. Mi kier sa bo nòmber".
  
  
  E tin abogado di entrega i e frotó di rudia. "Si bo por familiar ku e hende asina bon manera mi, mi no ta lo interesante buska. . Bai e ta gusta mata na e hende".
  
  
  "Bo ta pa e motibu aki e ta purba di e".
  
  
  "Mi No por bisa boso di su amigunan, mi a tin ku hasi ku e ta un. E ku hopi kuido ta referí na aki details. E el a bin pa mi, esaki, pasobra el a topa otro hefe. Mi ta kere ku un hende den Organisation".
  
  
  Mi a sali for di e máquina. Otro er. Gasta pèrdè e dia, si no ta nos plaser pa sa mas di sera e snoa Хаскеллом, sin mi por a pasa.
  
  
  "Bo No ta bai wak bisami ken bo ta?" - puntra Хаскелл.
  
  
  "Bo Por hasi mi? Mi ta bisa nada".
  
  
  Ter di su шоферский solo den e basura riba e kaya.
  
  
  E anochi, mi ta yama Хоуку ta e lugánan di biba di model. "Nos a kompará e skirbi, mi a bisa, ora e yega serka e liña.
  
  
  "Mi tin algu ta hasi tipo di informashon tokante di e hende ku a tuma un buskabo e hotèl di Бонэме. Na promé lugá, su nomber tabata den aktua Куган. A onbekende polisial. E tabata tin un merkado, un di e mihó. Parse ku e fbi un poko hañá di bo mei enkel ". Den e bos di Hawke ta visibel libra.
  
  
  "Bo ta ken a asistí?"
  
  
  "E tabata tin un kontratista independiente. Нанимался di ken ku por paga e tarea, e tabata haltu. E fbi uni ku e no ta drenta den e hür normal di mei".
  
  
  "Bo ta bai kiko ta pasa ku Валанте?"
  
  
  "E tabata di otro banda amigu di frank Абруза".
  
  
  "Mi tin miedu, tin chikitu. Halsa no ta riba e angelnan".
  
  
  Hawke a aklará e garganta is "bo ta hasi tin di krudo? E sobrevivi e facturen?"
  
  
  Mi No a no duda. Mi tabata hefe un rango sushi bieu.
  
  
  Seis
  
  
  Mi ta cost bes i ta pega riba e habri. Mi a lanta шипящий zonido. Di bista сощурились, mi tabata ei i skucha nan, grandi ku e dedenan di e planta di e "lugar". Despues sintí un sita oleana di kayente den mi persona.
  
  
  For di tela, mi ta duna e marcha bai kai den suela, приседая, ku Вильгельминой den man. Oraño di kimamentu лизнули di muraya mi ta biba den e model. E flùit di e mi a tende, e tin ku ta konserní e hasi pa ku e kortinanan di e glas di e portanan di plenchi a ilumina. No mustra atende pretu yesca, i e kandela ta encendía di muraya.
  
  
  Mi ta agarró e extintor di muraya mi via e veranda i, e drenta den e lugá di biba, tembla di e kayente. Extintor di incendios rápido a paga e ta yama. Mi a gana, sinembargo, si mi drumiendo sinku menos otro, tur lo distinto.
  
  
  E mi ta kai di extintor di incendios, a lanta nobo lugar i arancón
  
  
  
  
  
  e carbonate na. Un hende a hasi un buraku den e glas di e entrada i ekstendé e man na arestá kandela den e kortinanan. Tabata un gran trabou profeshonal. Mientras mi tabata para, mirando e buraku di e bala bora na e entrada di e banda di mi mente. Mi a tende, manera un bala pasa i e ta dal riba e otro banda. Un mesora despues tabata riba e suela.
  
  
  E brando a skonde patras di muraya klenku pa e otro banda sera di plenchi i di piska. Den e pasombra paden wak e cañón di su esta, ora ta просовывал kla di muraya. Mi no a skucha e spar, e rifle mester ta equipped ku un silencio. Tabata un profeshonal den tur, ademas di ku e промазал mi kabes di seis pulgadas. Mei mi ta un poko sinti, ora ta reina di antilla.
  
  
  Mi no a contact di e kandela, pasobra mi no por a kla ta wak. Tambe ku no por saka. Tin agudo ta выжидательную wega, kada un di nos ta spera di e apertura. Di pasenshi super mi. Mi a dicidi mudarme. Sunchi pa e suela, mi ta fornikashon di kuminsá.
  
  
  Ora mi a keda pafó di e entrada, mi ta pone ta kana. Ter di ponton. Bo ta ketu na e kana abou, mi a deskubrí ku застеленному un lomba di paulo i a subi e eskala riba e di dos piso di model. "Ku un chikitu di destinashon, por tira riba e ta ariba", proponé. Ora mi ta aserká e banda di balcón di dos piso, disparsé den su skonde.
  
  
  Di bloes di matanan den e model garantisa un bon refugio, e yena mi tabatin e corre entre nan. Biaha òf bes, mi ta mira. Mi tabata sperando, temblando klaramente den aire fresku. Ademas di ponton, pa mi a solamente un parke den e pechu.
  
  
  Finalmente a duna kantidat di скрюченную forma, убегающую di mi. Pa por tira, e bula pa skina di e edifisio.
  
  
  Rápido mi ta bay pa e eskala, kore dilanti di un sèt di mashinnan expendedoras di bida ku pida i a sali for di parlamento. Mi hende ta retirá. Ta sali na kla avanzado di bala i bula den auto, припаркованную e arcén di e kaminda pafó di hotèl. E a sende e mayor i умчался.
  
  
  Por tira, ma ta probablemente e no parada i mi no kier a atraé di e poblashon. Mi a pasa na kuminsamentu di lugá di biba, establese nan mes, di informá abvo. Unda e potensia sino sa unda bo ta encontra?
  
  
  Despues dialuna, mi a sali un model i a keda kla pa e stat a bai na e kas, unda a topa ku froude.
  
  
  E entrada a deskubrí ku un seif gino. Mi No tin mira riba su promé bishitá, i e no ta duel di e. A contenido manera un trato i no ta mira dushi.
  
  
  "Bo ta hasi bo kier ta e momento di e dia?" - nada-a puntr'.
  
  
  "Bo ta muchu lihé na di negoshi?"
  
  
  "Si no tin sita. No tin".
  
  
  Mi ta apoyo kontra di skouder di e entrada, ora el a tuma ta sera e parti di mi karu. Mi ta sonrió e. "Mi froude, ku a yega na e di".
  
  
  "Froude awe ningun hende wak".
  
  
  "Bo equivocas bo ta aki", a bisa. "E mi ta bai".
  
  
  "Señor, no intentie hasi mi ta forma rígido. Mi ta laga di jomar e siguiente blue.
  
  
  "Por ta, otrs. Ora ta bai bek, ta bai tin e ta wak e fièrnu".
  
  
  E запрокинул e kabes i hari, parse e gruña di un mayor. "Anteriormente mi tabata tin un lcdr profeshonal. E fuerte shon, e Teror di pariba, maske ku a nase aki, den angelnan. Bo ta un biaha bo a mira рестлинг na televishon?"
  
  
  "Mi trato no hasi".
  
  
  "Mira e mucha bruto, mi so traha akinan. Awor mi доставлю di mensahe, si bo kier spera".
  
  
  "Danki."
  
  
  "Tur ta bai na pidi. Bo ta развлекаете".
  
  
  E mi a bandoná drenta den interior i a bai, ainda reino. Bai den e lugá di biba riba e promé piso, sera e entrada patras di dje. Mi a tende di e muher. Mientras spera, mi ta pregunta por hasi e mucha nan, meskos ku tabata disponibel, awe riba dia e ta masha duru pa wak.
  
  
  Den e trapi, pa kiko mi ta bispu hiba di froude, paresé di kaba. E tabata hopi paresido na rudy, ademas di ku e tabata un mucha mas i mas pisá na codes. Den e ta buta ku apenas a balor.
  
  
  Bostezando i estado, a yama mi mes: "ta bo tin sufisiente, dushi?" Di tono di bos buskando nan ta kosnan ku ta, e sa unda ta mi a haya.
  
  
  Horor di pariba a bira i ta e tin intermedio. "Заблудись" - gruñó e man na e mucha. Abiente, mi no ta diverse. Hinka den mi ku dùim. "Ban, e mucha bruto".
  
  
  Den e lugá di biba riba e ta e persona ta bon задернуты di solo. Hotel di lujo sensia kontaminá di aire i e hubilario tabata un di palu di ta i ta hollywood di grote. Grandi china sera patras di e entrada, i a tende di chasquido.
  
  
  Ждавшая mi muher tabata ta parse di e trouwde. Tabatin mas di trinta, i mester ta, na un lugá di bo antepasadonan a homber pariba. Bo wowonan legalmente achinados i di kueru a tin un zonido hel. Bo pretu kabeinan kòrtá banda di e kabes. E reusing мандариновая mantel облегала su kurpa aspekto i e kou largu a wòrdu pintá di plata. Na un lugá di biba scur, bo wowonan billar komo wowo di un pushi som, fregá e nan pechu.
  
  
  "E ta, Алида?" - puntra na ingles.
  
  
  "Na susto, ta e".
  
  
  "Bo no
  
  
  
  
  
  
  di froude, señor. "Mi ta agarró di mango, piki yen su dedenan gòrdá." Por kibra bo garganta ".
  
  
  E pushi na pechu di e muher lanta e kabes gusta si mi a tende di tene. Di chikitu lengüeta di deslizó riba su отбивным.
  
  
  "Spera un into", a bisa. "Bo ta pa motibu di mantené?"
  
  
  Muher karisiá un pushi ta malu i mi ta mira. "Mi tin e kontrol di e kas aki. Bo a yega aki ayera bou di e falsu pretenshon. Bo ta trese problema".
  
  
  "Bo ta hasi tin malu?"
  
  
  "E pió klas. Rudy a kometé un eror, ora mi no a konta di un danki di e prinsipio. No ta bai laga ku ta motibu di nobo. Esaki ta e kaso den e partisipá, no tin kaso".
  
  
  di china difísil drenta mi man na skouder. "Awor mi?"
  
  
  E "ainda no" - a bisa Алида. E mi ta nombra largu di uña. "Bo a yega na e mucha, bisando ku e Halsa marco un muher riba e morto. Mei солгали. Mei, ku tin otro pleitunan di busk'".
  
  
  "Bo ta hasi víktima?"
  
  
  "Por ehèmpel, shen mil dollars".
  
  
  Esaki tabata solamente pregunta na tempu ora e deseo zang kontra mi, mi no a bai bai sin papia ku froude. Asina, un moveshon ta bin, a dal ku e ta válido barika cana. E libertat un gruñido di doló i soria.
  
  
  Drai, a dal e rudia. Su kara tabata kasi un kos, no solamente materia. Desde e liña di doló пробежали den su kara, i e ta doblá, manera e dedenan di un hende ku ta inventa someté e hues entre rudia.
  
  
  Ora di mi, mi a hasi un imago i, abou, a dal e rant di su man drechi. Dal, разрубивший e tablet, ta trese kuné den e laboral e garganta. Bo wowonan выпучены, i e rosea sirbi na kla for di nan djentenan. E cultura di nan protekshon, mi tin ku rais di e ekilibrio i e tin su mes riba e bel. E a kai den e suela, manera e piano, ku a kai den di dos piso.
  
  
  Saka lugar. "I unda e froude?"
  
  
  Алида a lanta i a para e pushi mi karu. Mi ta esquivó, i сиамец a bula pasa, изрыгая furia. E aterrizó di lomba cana i el a kana na ariba. Di chines trata pusha, i e pushi, hinka di gara na kabes di un homber.
  
  
  E nesesidat shon gritu ta kompletamente fuerte pa kibra e glas.
  
  
  Mi a dal klaramente e pushi di lomba patronchi ariba. E мяукнул i bula na kla riba mesa.
  
  
  "Bo ta bai bon?" A puntr'e pa cana, ma e no tabata skucha. Mi ta mi a bolbe wak Алиде, i e habri un cajón di ofisina. Mi tabatin e idea pa señora no ta buskando pa mi tin un buki pa bishitá. Mi ta agarró pa lomba обтягивающего paña, i ku e ta dividí ora e корчилась. Ora ta duna e marcha, den su man a "Breda" 38 liber.
  
  
  E mi ta yama pa e nomber ku no a siña di bo antepasadonan chines. Esaki a 100% american met. Pa por primi e still, mi ta dal na mesa pisá "patronchi ariba" i "Breda" tin calidad di bo dedenan i a kai riba e muraya.
  
  
  Mi a pone e punta di lugar drechi entre bo yen di odia di e bista. "E pregunta tabata unda froude?"
  
  
  Алида mi ta hiba salaris ariba. E mucha ta sinta den e kama i раскладывала solitario. E solamente wak den mi. "Mira ken ta mira. Mi meskos".
  
  
  "Kansá di mantene leu for di bo. E ta skucha konseho i no a bisa", bisa Алида.
  
  
  Di froude tabata un dia di angel. Mi ta aserká e bai lanta di baile. "Esun ku bo ta posibel?"
  
  
  "Un mucha yama scur. Scur Снодграсс".
  
  
  "Mi No ta kere ku tabata su nomber".
  
  
  "Tin rumornan di e abo di mei, a asina, i un parti di e placa di mei ku a hòrta. E halsa bunita salvahe, pa organisá esaki проделку. I bo a bin pa buska e Halsa. Lucia ta bisa e ta un tarea considera".
  
  
  "Mi No ta interesa di placa. Mi a bisa, bo por hasi mester tin un Halsa".
  
  
  E mucha wak di Lydia. "Loke nan ta hasi? Mi ta kere".
  
  
  "Mi a bai Хаскеллу. Mi No ta bisa nada di e atendé ku sa. Ma un intento pa mata, i awor mi ta topa aki, ku esaki добродушную made di tension. Por e relatonan, e froude?"
  
  
  Hinka e tarea di e baki di kama. "Алида, mi a bisa".
  
  
  E ora ei no ta warda otro. Mi ta deseá ku e ta bai bon mira. No ta deseá mas problema ku e mei ".
  
  
  "Ayera pa e anochi aki dos hende - el a bisa di froude. "Mi No ta bisa bo nòmber, ma mi a bisa na ken ta traha".
  
  
  "Di mei".
  
  
  "Esaki ta loke ku. Sa ku tabata pa mira di mi. Kier sa ku lo ta nesesario. Kòrta e bon mi ta dal i mi ta mi estado. Mi a bisa ku ta buska Halsa".
  
  
  Proponé ku a pèrsiguími di mi. Mi a trese nan, meskos ku e tin komo na idaho. Nan tabata pasenshi i presidente, i awor nan tabata sa algu ku no tabata sa pa e Halsa tabata e ladron.
  
  
  "A keda sende na danki" a bisa Алида. "Mi ta spera ku e lo ta bon обожгут".
  
  
  Bay di trapi. E fuerte shon, e ofer di e brasanan stul i гримасничал, ora di kòrá di bida poní ayudo e ta e kabei. Som pushi sinta, lamiéndose di pia i ta malu a wak, ora mi ta pasa largu. "Kariño pass", a bisa. E tabata tin un fiel horor di pariba.
  
  
  Shete
  
  
  A sali di kas di angel di e dies di e dia e sùit. E di dos nòmber di un tiki na preto ta nota di Halsa e ta trese i trese tabata na san dag. Mi tabatin e speransa ta papia ku su riba e final di dia.
  
  
  
  
  
  E rumbo a kuminsá. Di mei sa kasi e mes kantidat mi a konosé. Nan manda sòldánan pa trampa Als. E úniko mi bentaha tabata preto chikitu buki ku e shete nòmber.
  
  
  Mi ta wak den spil ritmico, trahando pa identifiká un máquina ku ta stòp di mi. Mi a dicidi ku ta maron sed Бьюик. Di kondukta a tuma ta abou ku e konosemento: a pèrmití ku e otro outo breve interpreta entre nos, ora mi tin tardi den kurso, na lorá miles claro na biaha.
  
  
  Mientras tabata ei, mi ta bèk ku e kaminda hefe di e promé disponé di un kaya. Mi ta keda den e temporada di servisio i a bisa na e hefe di e enkargo, pa e cecilia "for" i ta compronde bou di cap. Mi ta bai i a habri un bebe no alkohóliko.
  
  
  Maron "бьюик" paresé pa e amtenar di enkargo a kaba di kòntròl di zeta. Na e lugá di biaha e dos hòmber. Un di nan ta duna di buèlta pa wak "for", ma nan continuo. Nan ainda tabatin e speransa ta ku no a konta.
  
  
  Ainda stablesé den man un bòter ku bebe, mi ta bai pa un entrada laboral di zundra i a subi na e seru e tabata tras di su. Enkargo a yama mi, ma pa sigui biaha. Mi ta lagabo un grupo di palu i a sinta na cubilla. Mi ta bon mira e temporada, ma pa mi, mi no tin ningun hende a mira.
  
  
  Di kondukta maron di máquina бездельничал, spera ku mi a bolbe wak появлюсь. Ora mi no ta hasi, e ta bolbe bai bèk.
  
  
  Mi a kaba su wak con ta sera pusha e cap di un "for". Mi contamento di su paso, ma mi máquina a. E no tabata preokupá pa e hasi pa mi kuenta tèrminá.
  
  
  "Бьюик" ta na kuminsamentu. Dos datonan konsultá ku un hende ta SHEN. Mustra riba e direkshon di e mi a. Di mei ta discuti. Despues a hui di seru. Miedu ku mi bok'un "for" i a tuma un alegria pa nan a kana.
  
  
  "Ban, chikitu, proponé.
  
  
  Ora e yega serka, kedando i papiando, mi ta konsebími patras di palu. Mas haltu, e homber tabata den forma mihó. E ta spera di otro riba e tres pasonan. Kore mi refugio, kore dor di e rant di lesa. Di ofishi pober, e hende gritu despues e: "hala, joe. Притормози. Ta kere, esaki ta e wega olimpics?"
  
  
  Stablesé di bòter ku bòter na e parti chikitu, a sali patras di palu. "Hala, sport, - a bisa.
  
  
  E para, komo si a trompeká ku pensa di liña. "Joe!" e gritu.
  
  
  Mi ta dal na kabes bashí di bòter di bou di serbes, i e ta desplomó un monton.
  
  
  Joe ta ketu. Wak nan rònt i a mira ku mi ta bai kuné. Di Su man a pasa bou di ko'i parke nobo ku e solo 45 liber. Despues ta ekstendé. E no ta span.
  
  
  Mi no a puntra pa hasi e tabatin e kandela. Mi ta agarró di dje.
  
  
  E brando обвил mi pia i ta dal di e kabes di skol .45. Kana na e yerba i matanan, miéntras ku tabata bringa. Mi ta agarró na e mesa i bok'. Mi ta sker. E tabata parse un krio seku di palunan. E brando ta keha. Mi ta dal dos biaha i desviá.
  
  
  El a lanta i e grado di gelieve e "lugar" mi tin den su man. Mi ta abou. E ta keda para di nobo, no opstante lòs di mesa i a dal ku e man salú. A pronunsiá. E sigui bin. Na caba mi ta bok'di drechi bruce.
  
  
  Di pèrseveransia tabata impreshonante. Di nobo ta pone ta kana.
  
  
  Mi a kansa. Esaki ta mas grandi ku a hasi su mes for di e mi ta mata, i sintí mi energia e kibrá. Den komparashon ku joe Fuerte shon a asta fásil.
  
  
  "E fiesta tin jesus", a bisa. Hugo ta mi ta den man. "Mi ta e rant di bo pa papia, sinembargo, por cambia di bista".
  
  
  E luz di solo briya di e blachi di sierto, ora mi ta mi sinti e. Joe lanta e man salú. "Mi no ta bai guitara e kos. Laga nos ban papia".
  
  
  "Bo ta ken ta boso, abilidat di froude?"
  
  
  "E mucha nan a clavado. Awor mi a hasi esaki. Negoshi ta negoshi".
  
  
  Mi ta hala i pone e punta di un kuchú ku su кадыку. "Bo ta di hefe?"
  
  
  "Валанте. Marka Валанте".
  
  
  "I ku a tin ku bisa na delaster biaha?"
  
  
  "Loke ku bo ta buskando un ladron di nòmber di Halsa. Nos a risibí e ta un di e mucha. Валанте nos a bisa keda ku bo".
  
  
  Mi a reuní di arma, ta pasa den e 45ª e liber di nan mes pa e faha, a hinka den e baliña di tacón i a hiba un marcha di Шорти ku e "patronchi ariba" bo ta di lomba.
  
  
  Joe wak pa su próhimo. "Dia ta internet doló na kabes. Валанте nos tin spièrtá di e no ta nada".
  
  
  "Bo ta cuanto tempo ta pèrsiguími?"
  
  
  "Nos a haña na danki na angelnan, ma for di e tempu ei, manera bo ta sali for di e kapital lo a tin un hende. Валанте einan kambia na e ehérsito".
  
  
  Валанте tabata un inteligensia di hende. Si e tabata gai di un grupo di sòldánan, mi ta guitara nota.
  
  
  Pasa Коротышку i saka un solo su наплечной di e pistol. Mi ta para i wak den joe, гадая, manera e sa. Tabata un mucha ta bon di italiano, paña ku kuido i karu. Mi no por a kere ku e ta conta di un strepi. E tabata muchu fuerte, muchu fuerte, keda ku lòs di mesa, e tabata sigui, ma resistí e sino di tristesa, ademas di e august di bista scur.
  
  
  "Mi ta sinti halando di Валанте mi a pone den e turno di bo talento. Bo kier ta di un kantidat.
  
  
  
  
  
  
  "Mi tabata te ku esaki no sosodé. Mei, den mi, mi no ta mas".
  
  
  "Bo ta ken a mata Мередита?" Mi ta puntra di, ku e speransa ta risibí un kontesta, mi mester bisa si tin gaña.
  
  
  Mi ta frunció e ceño ku perplejidad. E aprel lòs di mesa na barika, temblando libremente. "Bo ta ken ta edith?"
  
  
  "E goberná riba un temporada di servisio den idaho. Un hende a kòrta e garganta".
  
  
  "Mi No ta mi. Mi No sa tin ningun hende. Валанте a riba idaho, ma e no ta mira ningun aktividat. Ora a yega na e lugá, tur a jesus. di conrado riba e morto ".
  
  
  "Mi a útil. E kier sa ta ku mi a siña".
  
  
  Esaki e union. Tabatin e pa warda te ora ku mi ta pafó di e kapital, i a duna lòs gravemente e chikitu e restu di e huntu ku e largu sufisiente pa haya e nomber di un Halsa. Si e estado aktual di e ta sinta den mi biaha na angelnan resulta ta e otro ventajosa pa e mapa, mi pa mi. Хоуку no ta ta den bon.
  
  
  "E Валанте por ta di e kaso lo yuda,ku tabata biba", bisa joe. "Mi no kier a mata".
  
  
  "Bo a guitara utilidat e mesun privilegiá?"
  
  
  "I esun ku ta biba, bo kier bisa?" E ta hari kariñosamente. "Mi a kontestá na tur bo preguntanan, amigu. Bo ta hasi mas kier?"
  
  
  "Riba bo no ta mi ta siña ta grandi sekretonan. Nada Валанте mi no a importando, pa mi sa, teniendo na kuenta e circunstancianan. Srcn preguntanan difísil". Mi ta manda "lugar" di kurason. "I awor ta kere manera e ta meresé. Manera Валанте di komandante e enter di mi?"
  
  
  "E a bai na e reunion di e hunta directie, haltu direkshon di e Organisacion. Papia riba e asina di frank Абруза. Su nomber ta pone riba mesa. E hunta voto na fabor di nada, na meter e kaso Валанте. A spesial interes. E i Абруз tabata sera ".
  
  
  "Tabata un hende ta Бонэме, den e estado di idaho. A bai einan pa dal e mucha. E tabata trahando di mata". Mi ta mi a "lugar" ref ainda punto di kurason. "Bo sa kiko bo tin Кугане?"
  
  
  "E mei no proklamá. Manda un Валанте".
  
  
  "Loke ku awor ta bai hasi un Валанте?"
  
  
  "Mi No por a lesa su pensamentu, tio". Joe el a papia mas duru pa e bos. "Mi a rei, di parti. A pregunta tokante di e reunion di e hunta directie. Apuntá e nòmber di e Als. E ta di e palabra riba tereno di un famia den e tera, i empresa a peña e lugá kaminda e loko yiu di puta por a skonde ".
  
  
  "Mi sa ku bo ta tende papia Halsa pa froude yama su nomber".
  
  
  "Solamente cites. Ku nos ta papia di e profeshon. E tabata tin un psicópata. Den nos dia di Organisation nan ta para retirá su tipo. Mi a mira por hasi e obra den forma independiente. E rumornan di e mucha homber ta kana rònt".
  
  
  "Esaki ta bai bon, joe. Bo ta wòrdu yudá muchu". Mi lepnan tin desgajado di djente na un friu sonrisa. "A keda apesar di un otro punto. Ken ta used tin intento pa mata awe riba e dia?"
  
  
  "Mi òf Sorto, bo kier bisa? Валанте nos bisa keda bo no konflikto pidi di mata. Nos no ta hasi".
  
  
  "Mi No ta gaña mi, joe. Tabata un profeshonal manera ta".
  
  
  Joe cuando. "Bo ta aki martiu no ta un comodín. Edith, Куган no ta e hendenan den mi no sa nada. E hunta di direktor no kier pa amigu Абруза muri pa nan a kanta un kantu. Mi ta bisa ku ta bai atendé na un Валанте. El a bisa, keda serka e mucha, arte, e ta inteligente, e nos por yuda nan a haña e Halsa. El a bisa ku mi no ta bai konektá, si esaki no ta apsolutamente nesesario. Akaso bo no tabatin e oportunidat frekuentemente? "
  
  
  "Sí", a bisa. "Na susto ku ta traha. Bai tin bo splikashon. Den e biaha tin un comodín".
  
  
  E tabata ei di dianan di Бонэма. Hende ku sa kiko bo sa di mei, i hopi a sa AX. Hende ku a okupá Кугана, kòrta edith di garganta i nan a traha mi ta trampa e model. Bay di "lugar" i laga di joe i di otro konsiente di e logra un seru. Mi a paga e personal di kuminda, ku bista ta habri pa asina ku tin inundá e "for". Despues mi ta lanta e cap "un beck" i arancón e blad.
  
  
  "Nan bai ademas", a bisa. Ma nan no tin contenido pafó di e temporada di tempu pa mi pa baha e dia.
  
  
  Mi a pasa nan rotondas 110 kilometer pa san dag, ora di angua di velocímetro tabata den e frontera. E mèrdia tabata den e region di e posibilidat na e bahía. Кружащиеся gaita relevante i grado fondo di bientu.
  
  
  Te ku mi purá come, konstruí su plan. Tabatin e telefon Хоуку. Tabatin algu ku mi kier, pa instruccion e fuentenan di AX.
  
  
  Promé a trese, mi a inspira na e dos kla skritura di e preto, e buki di moisés. Riba e fecha, el a sa di memoria tur e números di telefon pa e bukinan na skirbi. Tres tabata papia ku e muhé na e bos di whisky.
  
  
  "Bo kier ta un sita ku tres?"
  
  
  "Mes." E pregunta mi ta straño. Tabata un gran posibilidad pa kada mucha den su buki e tabata un positie òf un mucha muher riba enkargo.
  
  
  "Bo tin gusta hegai, varida?"
  
  
  "Mi ta preferá mi no ta papia di nan por telefon".
  
  
  E ta hari i ta duna direkshon. E tabata na захудалом e area banda di e kosta, pa medio di kaya, ku e mira atraktivo, manera e funshonario di e curacao.
  
  
  Mi ta sera e entrada ku yabi "for", despues a sali for di e máquina, гадая, presenta inclui e kantidat di percusion di máquina, ora ta bai bek. E triste
  
  
  
  
  
  mi no tabata e parti di e stat, kaminda hende bai di e iglesia.
  
  
  E edifisio, e mi aserká, tabata un kadushi hinká den e wowo, nan ta demanda ta hasi hopi aña, ma di tono, ekspandé e gasta e marka di e entrada, union. E muhé di bevolking por sali i, abou, wak riba e kaya, manera kier asegurado ta ku no a tuma un outo calcula.
  
  
  "Mi ta yama", a bisa. "Mi a yega na tres".
  
  
  E tabata sospechoso. Por, mi no tabata parse di normal di contador. "Mi No ta un di e permanente di amigu di tres".
  
  
  "Mi ta guitara ta un di nan. Mi a tende hopi di e".
  
  
  Muher disidí sonreí. Di djente no tabata e mihó. Su kabei gel tabata kuartu ta hasi hopi tempu, i e no ta bai bon, i pintá wènkbrou ko'e hala di raton. E habri e entrada mas hanchu, pa mi por habri buraku mas leu i, abou, сдвинула e grèndel.
  
  
  "E ta spera di strepi?"
  
  
  "Bo ta di nos dia e no tabata sa. No ta fásil ariba diamars bida desentemente".
  
  
  Mi tabata konvensí ku ta aktua no tabata sa nada no ta riba e forma honesto ta nase di bida, òf inclui di esnan ku ta tabata sa. Den e tabata e sapatu, ponton ajustados montejo i un buska-star ku зебровыми pais, firmamentu pensa riba nan exuberante pechu. Buska doran e grandi pesonan manera piedra.
  
  
  "Ta un bon mucha", a bisa e, kore riba mi e bista. "Paso den e ta remente bunita".
  
  
  Mi ta yam'é komo kier, sinembargo no ta dushi. Mi tin exprimido sonrisa, luganda e patu, bista riba e circunstancianan. E muhé aki festivamente no tabata un di nan tabata interes riba hasi entregá di informashon stranhero.
  
  
  "I aki ta e rondó", a bisa e pone un man di mi skouder. Bo dedenan tabata e midí for di e salchicha.
  
  
  E hòmber a sali un entrada na pia for di e trapi ku ta baha den di dos piso den e kas. E manda su famia tabata sirkumsidá i обнажали skouder kanalnan. Den su men faha di billar na reach metálicos. Bo ponton tabata asina firmamentu gusta di e muhénan, laga e partinan di cultura di nan poderoso pianan. Tabatin e kara di luna, bo ta e partinan mas chikitu di bista, antes e diki.
  
  
  "Nos, kiko bo kier e tres a hasi pa bo, varida", sugerí el a rechasá e partinan di djente, ku tabata ainda pió nan di e muhénan.
  
  
  Mi ta sintí un harmingues riba na. Mi no tabata normal e bundel. Parse ku na kas no tin ningun hende, banda di nos tres, i e mucha, ku no ta mi ta mira.
  
  
  "Mi ta guitara promé te".
  
  
  "Ta un цыпочка. Bo no ta diccionario".
  
  
  "Laga zürdeg, rond", a bisa e muhé. "Bo ta ronal e petishon.
  
  
  Rond steipi e kabes. "Mi tin e session di e ta e manera. E no tin duna no rekomendashon, bo no ta asina?"
  
  
  "E halsa", a bisa. "E halsa mi ta duna e kantidat di tres".
  
  
  "Bon nòmber". E saka su man. "Pone sinkuenta hustu aki. Bo ta gusta pasa di tapa. Traha na sinkuenta dollars èl mas barata ta un tico bo por utilidat aki цыпочка".
  
  
  Mi ta cruz e palma di su man, i e ta lanta for di скрипучей e eskala pa papia ku tres, i despues lo saludá ku e man man ku e implementa. "E ta bisa, lanta".
  
  
  Ta promé ku a wak e habri porta di e lugá di biba, a keda un кнутов i faha di kueru kologá na e palu di ofisina. E di dos kos e tabata un mucha muher. E tabata remente bunita.
  
  
  "Con bo, kariño?", a bisa den bos haltu.
  
  
  Fin kombinashon ku e úniko kos di paña. A bisa den un baki di limonada di неубранной di kama. Muebla na pasombra di e lugá di biba tabata bieu i dekreto. Na pechu tabata solamente peña i grito laman, i a hala sera kortinanan leinan di tera. E úniko valido artíkulo aki a trese. Tabatin e kabei pretu koló live di hende i di pómulos, e tereno di kueru di su худощавого di hende. Su kurpa e tabata hoben i flexible, i e ta mira komo si e tabata tur loke ku a bisa pa Mas na su chikitu preto di nos.
  
  
  Sinembargo no ta menciona látigos.
  
  
  "Na", a bisa. "Mi ta yama Na".
  
  
  "I riba e di wega?"
  
  
  A wak di skol nobo na mesa. Awor mi sa di hasi kas di topa i wega na e luganan aki, tabata remente masha duru. Mi a plania. Teniendo na kuenta e profesion mas, el a kòrda ku e tabata na hiba un kantidat di lugá aki. Solamente e mucha no ta duna kuenta. E tabata muchu bon pa ta mira.
  
  
  "Bo ta eksigí un biaha nan ta papia pa su wega", a bisa.
  
  
  "Mi ta enkantadónan e correa". Den su sonrisa a pèrvèrsidat. E tabata un di e muhénan, pa past a mes.
  
  
  "Mi kier sa unda ta e Halsa".
  
  
  "Mi ta comprende na bon. Bai tin un tiki diccionario".
  
  
  "Mi tin ku haña, tres".
  
  
  "Bo No ta bisa rondó. Si bo a bisa, e no ta pèrmití wak mi".
  
  
  "Bo ta pa e motibu aki e no ta mi a menciona di e".
  
  
  Tres a determiná den boka скрученную un cargill i чиркнула un fósforo di palu. E bunita e libertat nan skouder, laga e partinan un chikitu rondó pechu. E nobo дразняще mi ta sonrió. "E halsa a sali for di e stat".
  
  
  E perfume ku ta propia pa e lugá di biba, mi ta bisa ku nan cargill no tabata un di esnan ku ta mei invita na e hefe di pl. Mi ta aserká e kama. "Si bo guitara haña un Halsa, na kaminda bo ta bai?"
  
  
  "Bo ta di fièrnu. Mira ta unda e mester ta". E sonrió, ta mustra nan djentenan. Tabata limpi, los i blanku. Tur den e tabata perfekto, tur, ademas di ku e tabata.
  
  
  "Bo tin amigunan na san dag, mi por a haya?"
  
  
  "Mi ta di hende i di inmediato, ta e promé biaha, sa ku sosten di nan den mi òf no. Mi ta gusta". E apoyo kontra e kabes di mi firma. Su bos tabata dushi. "Si ta importante, mi lo yudabo. Bo Por hasi trata na haña un Halsa?" "E mata di lorá persona".
  
  
  
  
  
  
  E lanta e kabes. "Bo no tin pl. Mi a siña di pl di komportashon". E karisiá mi firma. "Bo no ta sinti e pl".
  
  
  "E mata di mi amigu".
  
  
  E entrada di kamber ta habri dal. Bai rond i желтоволосая e muhé.
  
  
  Terasa ta para su bunita boka a hasi un mesa. "Mester warda, rondó!" e gritu: "Mi por a hasi conta otro".
  
  
  "Tin skucha loke ta sufisiente. E di tuma di mesa mas grandi di bara. "Señor, si e Halsa un dia e plataforma ku un hende ta planta bo ta na turno, laga nos tur pa lamentá".
  
  
  "Mi No proces. Mi no a bisa".
  
  
  "Nada ku ta bisa". E chasqueó di bara i ta leu for di mi. "Mi a mira bo bilateral mas grasia, ora ku bo a paga sinkuenta. Bo tin un bon pida di plata".
  
  
  "Aseptá, rondó!" - bisa желтоволосая e muhé.
  
  
  Mi ta duna kantidat di e tabata kompletamente ekipá di mata ku plaka ta aktivo ku tabatin, òf inclui solamente komo rekompensa Лосю.
  
  
  Rond mengua di bara, i a lanta stul ku e apoyo bon banda di e kama. Di bara di spleit di aire i обвился di e pia di asiento, ora mi a lanta na defendé su kara. Rondó tin hura i a tuma pa saka e bara.
  
  
  Mi dos pasonan na e i a kibra e stul riba bo kabes. E ta separá i a kai di rudia. Mi ta dal ku e moketa riba kara kara, i e sanger ku ta nase.
  
  
  Ku e child trese запрыгнула na kama, e deslizó e man bou di e klechi i for di aire "bar" 25 liber. A keda dediká na tur, esaki strepi.
  
  
  Tres mi no ta duna òrdu pèrdè na e lugá di konstrukshon òf e man. Ta manda un solo i ta e tin persona di antilla. Un bala di muraya. E tabata muchu excitada pa tira korektamente.
  
  
  Rápido mi ta reis di bista riba e mucha. Tabata un bunita, sinembargo no ta guitara mapas ku e ta un callejón scur.
  
  
  "Пристрели nan, tres", - into e di Kabei Gel. Tabata un grandi чирлидером. Mi ta duna e marcha di dal i a pasa na e mucha.
  
  
  Mi ta mi a dal di kama di su barika, i e derrumbó bou di mi peso. Tres a kai pa un banda, топая di pianan. Bou di комбинезоном den e no tabata nada. E forsa di mi halto, mi ta hiba na kla kama, manera e jacky, e kandela, e moveshon pa e eis, i mi turismo ta e. Cai mi ta stòp, ma e mucha emitió tin un zonido, manera e malu di paranan.
  
  
  Di solo den e bolo di chalet a bula di su man a bula pa e suela. Rond ta hasi limpi sangrientas di nanishi, a pone na pia i ta kuminsá den balansa.
  
  
  Pertenesé na e patronchi ariba, ma di Kabei Gel bula riba mi lomba. E mester ta, pisa 160. Mi a duna e marcha i ta sinti nan skouder, i e derrumbó na kama.
  
  
  Rond tratado di rekohé na chikitu di expendedora. Ta e a tabata difísil pa wak. Mi ta agarró pa e garganta ku un man, i e push'na biaha, pa asina su kabes ta dal kontra di muraya. E ta un drama na kara i tabata ref.
  
  
  Lana hel ta para pa punta di e kibrá di kama i gritu. "Rondó. E lo tin sentido doló, rond?"
  
  
  "Mi No, varida - a bisa -. "A gusta opere di kabes kontra di muraya".
  
  
  "E yu hòmber di puta. Si bo tin sentido doló na rond ..."
  
  
  Saka "lugar", i su bos e brabu meimei di un frase. "Loke ta bisa, kariño?" - puntr'саркастическим bos.
  
  
  E ta sinta den e kama i ta ketu, mi ta mira.
  
  
  Mi ta agarró di ошеломленного rond riba e faha, ta desviá di e sentro di e lugá i a bolbe di karu na ariba.
  
  
  "Mi No ta mek na rondó!" ta e muher gritu.
  
  
  Mi ta manda "lugar" hustu den su kara mahos di rondó. Mi ta bisa: "bo por Hasi no tin mata, mesa?"
  
  
  "Papia di Лосе. Esaki ta loke ku bo kier, bo no? E ta sali for di e stat a hasi algun luna. A skonde e botín di ladronisia ku un девкой, i a bai ku e. Caba na e".
  
  
  "Bo a bisa, ku nan, bo ta bèrdat, varida?"
  
  
  "E halsa, back haya i un di tres homber. Haya - bou di mucha, tin un kresementu riba e skouder di rondó. Tin mira ningun detaye". Ta konta di robes e atraso. "No tin mira un di tres hende".
  
  
  Mi покопался e bolo di rond i a risibí nan sinkuenta dollars promé ku e salida.
  
  
  8
  
  
  Mi a kaba ta yega na san francisco, i hawk tabata papia na telefon.
  
  
  "Tabata na san dag? Bo ta caloroso números un poko pretu di nos ei?" - puntra e otro сардоническим bos.
  
  
  "Tres. Unda mucha", a bisa. "I dushi, manera di koral di e kolebra".
  
  
  "Mi mester biaha pa tende di e. Mientras nan di e kaso. Bo ta logra no éksito?"
  
  
  "Mi tin e nòmber detayá di e miembro di e strepi di Als. Su nomber ta nace haya".
  
  
  "Nos por compra di e archivonan polisial, ma e kaminda ei nos ta duna hopi di Als. Di investigadornan seminar e fbi i a pasa di kòmpiuter di búskeda pa e nòmber di edad james. Nada. Resúmen di het di отрывочное detayá ku bo ta duna nos, a duna e mesun resultado ".
  
  
  "Mi No ta hañá. E homber, e opinion, ta bon den su trabou. Masha bon ku ta, probablemente, no a keda kla na e lei.
  
  
  
  
  
  mi no ta bisa cuanto adornonan di violensia di tur e pais ta di trabou ".
  
  
  "Bon, N3, bo ta bai hasi mas?"
  
  
  Mi a konta riba e bataya di mi ta un model i e informashon ku a exprimido di teniet marko Валанте. "Tin algu ku por hasi pa mi, e servisio di resultá. Konosé e nòmber di e malbado enemigunan di frank Абруза, spesialmente den su aya enemigunan, ku awor por sinta riba e plan di mayordomia di mei".
  
  
  "Mi por bisa e ta korektamente riba e kabes. Esaki a parti di un archivo Абруза adquirida pa bo drenta den e borchi. Tin un hòmber riba e nomber di e Logra, ku tabata e rival di Абруза, ora nan tabata hoben datonan di e kaminda pa bai ariba. I Rosa . Dos drenta den e konseho agente di mei "
  
  
  Un nomber mi ta resultado family. "Leu Rosa?"
  
  
  "E Door Liu. E wega di azur, di prostitushon i e droga. E i Абруза tabatin diferente skinanan di bista riba e asiátiko di transicion, i pa a di e problema di droga", bisa hawke. "Nick, bisami ta bo ta kere".
  
  
  "E as di e biaha, un hende ku a mata Мередита, a manda un sino di Бонэму, pa mata di mucha, i a span riba mi den e model. Mi ta kere ku ta na escalón ekstraordinario di e Organisacion. E mester a wòrdu e kontra, unda Валанте tende papia di mi. Ta e mihó splicacion di su konosementu di mei i di nos organisation ".
  
  
  "Si bo ta di stret kiko ta su meta?"
  
  
  "Mi ta kere ku e ta conrado un Halsa e asina di frank Абруза. 200 000 dollars a wòrdu di kastigu. A bisa Лосю:" Mi sa unda ta por optené di shen mil, si bo ta hasi pa mi trabou ". Awor ta un sinta sin salida. E no por permití pa Hermandat di kontra. E no kier ku chile brunt ni ku ta ken a papia i no ta nifiká ku a file e Halsa ".
  
  
  "E explicaría algun di akontesimentunan ku tin gana", aseptá hawke. "Sinembargo, miéntras ku e mihó opcion pa nos sigui tabata un chikitu buki preto".
  
  
  "Mi ta trahando na e", a bisa.
  
  
  * * *
  
  
  Telefon ademas di e kama buskamentu san. Mi ta mi sintá. Na e lugá di biba di hotèl tabata scur. Mi a hiba di telefon pa e orea. Esaki tabata e aparato, напомнивший mi, mi a bandoná di telefon na 20:00.
  
  
  "Danki" a bisa. Sintá den e rant di kama send'e lampi i wak bou di e ta mara na pechu. Di kueru bon заживала riba superfisio, ma a invisibel di herida.
  
  
  Saba hele brunt. Dirigí riba experimental un momento, ora e topa su kurpa den e asina di kas di Бонэме. Despues di su morto, pensa riba e otro na fini mi guitara ku un hende sa. Maske mi sa di e tin un poko mas, algu пробежало entre nos, di elektrisidat, ku ta prinsipalmente seal, ma el a primintí algu otro.
  
  
  Di bentana di e lugá di biba a wak e lusnan e brùg Glenn Date. Awor mi a yega na buska di e mucha muher riba e nomber di pen, ku e speransa ta ku e ta duna e klave pa localisation di esnan ku a mata Шейлу i david kirby.
  
  
  E nomber di pen tabata e di tres, e a tabata skirbi den un poko pretu di nos, loke mi a hiba di krudo i thérèse. "Pen. Luhoso ta", skirbi e Halsa den e parti di e página bai ku e dediká na e mucha. Mi No por a image ku e ta mihó ku e trouwde. Bou di e observacion e tin numera di kitá sexual, e pen a kometé ku spesial mustra. Si e Halsa a cualifica na e hues, i, abiente di un pen a kasi asina straño manera di stradivarius.
  
  
  Mi ta lanta e buki i mi ta bistí. Mi ta mi drumiendo sinku ora i ta sinti ku ta kontentu, animo. Lo ta un anochi novial. Awe na e anochi, mi tabata tin e cafetería lis Burdick.
  
  
  E mansión, construi despues temblor i di kimamentu, разорившего di skol san francesco di 1906, tabata keda den e punta di seru. Esaki tabata mas konosí bundel di e stat, i e muhé ku nan a maneho, tabata un luna di su tempu. Un biaha e dramátiko kier a hasi e historia di su bida ta na e het pa body di musica. E informe di lis Burdick a duna un danki, ma e no ta atendé di pobresa. A habri su porta di camara i a hiba den e bieu sala di ta, unda volgen exuberante kòrá di skol di fundeshi. Di muebel aya, lomba di diki di pulgadas. Mi duana pa mansión e gobernadó di nacemento tambe e tin muebla.
  
  
  Lis Burdick a drenta na e lugá di biba, servisio di camara sera e dòbel di e entrada i laga nos mes. Kansá di no ta forma deslumbró. Mi ta spera wak e muhé di mas bieu. Lis Burdick, so mi a trinta.
  
  
  Di paña largu a basic por di lomba, ora e ta move riba mi, mi ta span e seka fin di man i ta wak e bista. "Boso tin un tiki bes, ma mi a yama algun di hisa. Ta seif den nan tin di nan lo gusta", bisa.
  
  
  "Ta kòrda mi ta bai wak pen".
  
  
  "Sí nos a papia di e, ora bo ta yama, ma awe ei. Tabatin e speransa ta ku bo ta trata di un otro", - sonrió e.
  
  
  Bo wowonan tabata friu pa made di koló i evalua, apesar di e sonrisa ku tabatin. Proponé si mi tin ku ta ofresé na Kama. Mi por bisa ku mi ta un hende di negoshi, ku a yega na kongreso, i un amigu mi ta konsehá bishitá di kas.
  
  
  "Pen - un di nos mas popular pa hisa, ma tin otro ku nan ta asina atraktivo. Mi por a hasi un coleccion pa bo, si bo konfia den mi bista", a bisa e.
  
  
  "Mi ta seif pa bo tin un grandi smak, e soria Burdick ".
  
  
  
  
  
  
  "E señora Burdick", vorige e di mi. "Mi ta di biuda." Di largu пепельные kabei kòrá tabata traslado di lus, i ta move ku mensual grasia, ora e yega serka e stul i a sinta.
  
  
  "Awor mi ta interesá solamente centavo". Mi a gusta mi ta parse ingang sonrisa. "Mi amigu ta hasi ku su un gran trabou".
  
  
  "Bo ta aki kaso, si bo tin ku ta spera te aserká biaha no ta yega na san francesco".
  
  
  "Loke ta pasa ku ta dia pa anochi?"
  
  
  "Mi ta teme ku e pen no ta bai wak ta aki".
  
  
  "E señora Burdick, un fabor bishitante пожарному. Bisami, con mi contact ku pen. Si e no ta biba aki, mi ta duna di direkshon. Mi por yama su i, por ta, algu content".
  
  
  "Sa, aki tin e regla. No ta comparti e informashon riba nos muhé. Nan tin e derecho di e mes bida, ora no ta funciona".
  
  
  Riba midí, ku ta hasi mas insidente, e tabata kada biaha mas limonada.
  
  
  Dal pa repentino sospechá, i a bisa: "Bo ta trahando pa prevení e por wak e?"
  
  
  E sonrió i no a bisa, sinembargo, su contamento tabata sufisiente kontesta.
  
  
  E kriá a drenta na e lugá di biba, bati suave. E trese un banda ku un par di bida. Mi tabata sinta ku un kibra na man e pregunta por hasi e señora mi atenshon na un sirbishi VIP, ora ta kla ku no tabata na permití mi por wak pen.
  
  
  "Ora mi ta yama mi ta pidi papia ku pen, ma mi ta yama bo ta. Kiko ta, señora Burdick?"
  
  
  "Pasobra, abiente, aki no ta. Bo ta aki mesora ku ta bolbe bira mas atardi mes dia ei. Mi tabata equivocado".
  
  
  Mi tryahnul eis e kopa, sinembargo no empresa di bebe. "Unda bo?"
  
  
  "Mi No ta kere ku e ta asunto di bo". E no ta lanta e bos, ma awor bo bista di stal di stal.
  
  
  (Fruncir e ceño, mi ta pone su kopa. Mi no konfia den e. "Nos mucha tuma accijns, bo sa. Bai tin bishitá na famianan. E nemen. Nan, manera tur, apesar ku e por scucha".
  
  
  Dia pa saka di arma den un ambiente eugene di e klas restorant di skol san francisco, sinembargo e kantidat tabata nesesario.
  
  
  Lis Burdick lanta e wènkbrou, ora "lugar" ta deslizó mi man. Sinembargo, ta bon mira menos ku e straño.
  
  
  "Awor te eksistí riba e regalo kaso, no ta asina, señor jaar?"
  
  
  "E pista mester dun'é pa indiká ku mi na serio. Ta den serie".
  
  
  "Pen laga nos na un momento. Mi No ta papia mas kla".
  
  
  Comarca ku e e ta mes ku tin e lider ku un muhé, poní den eis di muraya.
  
  
  Pone e kopa. Kada moveshon tabata mes di poesia. "Bo kier bisami por hasi e animalnan di solo, señor jaar?"
  
  
  "E hendenan sigui under всадить den mi e bala".
  
  
  "Mi ta sinti tende. Ma ta biba den tempunan violento. Awor, ora ta manda pa mi e arma, kiko mi mester hasi?"
  
  
  "Mi tabatin e speransa ta ku e ta un poko встряхнет danki. Mi a huzga danki". Mi ta pone di para i saka lugar den e funda. "Buska di e persona ku den e libertat di derechonan tin e nòmber di pen. Un hòmber riba e nomber di Halsa, i tin biaha edad james. E ta e persona fresku".
  
  
  "E persona no tin un estado no ta e kas aki".
  
  
  "Mi kier pregunta tokante di e centavo".
  
  
  "Ta sinti. Esaki no por ta organisa. Ta bai mihó, señor jaar".
  
  
  Mi no ta konmov'. Mi tabata para, mirando e i a bisa: "bo ta kiko ta e balor".
  
  
  "Mi no ta end di informashon".
  
  
  Mi ta hari pa e. "Mi no ta papia tokante di e notisia".
  
  
  E biaha aki, e ta straño. "Bo tin na mente, na un di mi mucha?"
  
  
  "Mi No, señora Burdick. No tin su mucha".
  
  
  E ta duna kuenta. I, maldishoná ta, e sonrió i a reuní ku mi di e bista. "Esaki lo ta karu. Mihó semper ta karu".
  
  
  "Mi kier ta mihó", a bisa.
  
  
  Mi tabata riba e kama i a gusta lis раздевается. Di frontera bella bordo-maron di lus den e lus di e bieu lampi. Di hep tabata yegada, skouder chikitu, e pechu tabata grandi i yen. E balance, ora a move na mi. Na gusta su kara, su kurpa tabata den perfekto estado.
  
  
  "Bo ta kere ku e lo duna? Mi kier men, ademas di ta abvo".
  
  
  "Mi ta ta puntra. Mi kier sa ku ta move", a bisa.
  
  
  E hari ku bos ranka. "Bo no ta siña di шлюхе, si nan logro den e kama. Puta ta e aktris, i kama ta e scenario". E ta na ami i aprel e lepnan kontra di mi. Su lenga e deslizó entre mi lepnan, mientras bo man ta deslizó pa mi bel. "Mi no ta un puta. Bo ta komprendé?"
  
  
  "Mi No, mi no", a bisa.
  
  
  "Mi no ta обслуживаю su kliente. Ta hasi mi mucha. Mi no продаюсь".
  
  
  "Bo ta asina por hasi bo tin aseptá mi proposishon?"
  
  
  "E no ta un proposishon", bisa. "E tabata un reto".
  
  
  Mi tumba na kama. Mi a move na su kurpa. Mi ta sintí manera nan dedenan hasi lis den e botonan di mi cuminsa. Mi ta yuda destino su. Ora e mira mi перевязанную di herida, e no a hasi pregunta. Ora mi a hasi e amor ku e lo ta e último di rasgos su logo. Su lenga высунулся pa mi, di man, гладящие mi lomba, di e tin balente, i despues ku e grita salvahe ta baha na bou di mi ...
  
  
  "Bon, con ta bai?", puntra e.
  
  
  "Tal manera a bisa, ta e mihó".
  
  
  - Asina bo ta bai, Na jaar. Ademas, ta ken bo ta? E brando, di pl, pa nan?
  
  
  "Banda di e копу".
  
  
  E ta mishi di mara. "Bo ta di mesun herida di bala, bo no ta asina?"
  
  
  "Cortico di un amigu di hende grandi, manera bo ta bisa, no a mira". "Bo ta kere ku ta na yuda bo si pasobra bo ta drumi huntu ku mi na kama?" "Mi ta bai topa ku bo ayudo òf no e. E tin mata na e falta di sinku persona. Un di e entrada mi amigu íntimo. Un tabata e homber ta un bunita muher. Ta kibra e".
  
  
  
  
  
  "Stòp", el a bisa, i pa e bos bna. "E halsa yega mira dos biaha. E no tabata mi típiko di un kliente. E tabata pero i kruel, i mi por bisa ku e tabata e kulpabel. Ma el a sa pen pa e kuminsá mira. El a bisa ku ta amigu. A bisa ku den неи nada bon. Mi ta kontentu ora e no ta parke nobo despues di e di dos bishitá ".
  
  
  Mi ta sunchi e garganta. "Unda bo ta e, lis?"
  
  
  "Mi no ta proteha na Als. Mi ta yuda pen. E bisa ku e no kier mirabo, ku e ronda den peliger di bida".
  
  
  "Bo ta di unda bo ta siña?"
  
  
  "E no a bai drenta den details. E a bai di tur lihé asina mi ta primintí ku no ta pasa den e". Lis скривилась den mi man. "E mei, a a kontakto ku e. Bo ta kere di e?"
  
  
  "Un biaha."
  
  
  "Mi sa unda ta laba. Mi No sa si bo kier bisabo. Di informashon por buskabo, si ku e Halsa".
  
  
  "Bisami - a bisa.
  
  
  E super: "esaki Ta e zomer di kas di kunuku pafó di stat. Ta bai representá pa bo ta e kaminda". E ta lanta i a yega na e antiguo ofisina. E ta move bon. E tabata chikitu, duru di solo, manera esun di e mucha.
  
  
  Mi ta wak manera e tabata para na e mesa i skirbi un rosa di patu blou. Bo pechu e balance ariba i abou ora e ta move. Di lus jega na su dushi nan skouder. Tabata un bèrdat kaba, splendor entre bel.
  
  
  Seriamente mi a lanta den e kama. Mi ta brasa i caricia su pechu. E kohe riba e man i ta agudo di su pesonan, contenido manera ta bolbe duru.
  
  
  Inkluso e kabes ta pone di para, ref, diputado pa mi caricia. Kunsumí e perfume di su kabei, e perfume un perfume den su kurpa.
  
  
  "Mi ta kontentu pa yega na san francesco", a bisa.
  
  
  Lantamentu e apoyo kontra mi, i despues a duna e marcha i baha e kabes di mi skouder. "Bo ta kuantu tempu tin, Na?"
  
  
  "Bunita", a bisa.
  
  
  Di Su man a mishi suave mi karu. Ta cogió i e ta hiba na kuminsamentu di e kama ...
  
  
  Di kas riba e ku ta para pa pen, e entrada di haltu den baranka, banda di skol san francesco. Instrukshon di lis tabata fásil pa sigui. Mi pasado di sinkuenta matros di kas di arcén di e kaminda lamentá, a sali di outo i a sera suave e entrada. Di aire for di e anochi tabata friu i húmeda, e tera tabata húmeda di zomer di awaseru. Tin dos banda di mi, di mondi a hasi e partinan, kubrí ku matanan ta minimal e kaminda.
  
  
  Mi a mira e outo banda di e porta di entrada for di kas. A bin ku kuido, mi ta lastra un outo i ta sinta bou di un di e kuminda bentana di e kas. Den papia dos persona. Mi a tende di bos, maske e no por a komprondé di su palabranan. Un di e pertenesé na un hòmber.
  
  
  Mi "lugar" bo ta di man, mi ta bèk na e skina di e kas. Di sintí di emocion. Mi búskeda ta hala su fin.
  
  
  A ципочках, rápido moviéndose na sombra. Ora mi ta aserká na e entrada di e entrada, mi a tende di bos, kada biaha mas fuerte. E hendenan a sali. Mi ta duna marcha bai kuminsá na buska refugio. E pasonan di hende grandi i fuerte, ta ekskluí den porta. Mi a sinti di un outo pasado i a pasa pa e.
  
  
  Di lus tin inundá di anochi, bibando liña hel di tera. E forma di hende прорвалась di e bashí di e entrada. Esaki no tabata tin un Halsa. E no tabata e midí for di un guerero manera ku e bos di strena. Mi konosementu skèrpi riba e ilustracion.
  
  
  "Sera e porta", - bisa e hende ku bo kompañero, e hoben, ku solamente mi a mira un vista. Baha desde e eskala. Di коренастая forma parse family. Meskos ku su pasonan desiguales, ora ta aserkando di máquina.
  
  
  E no wak na mi for pasado riba kaminda. E habri e entrada di bo outo i ta sinta den su. E porta di entrada den kas ta sera, i e mucha ta disparsé.
  
  
  Di hende giro e yabi. Mi a tende di motor ta sinti, i ta sinti nan manera di inisio di e máquina floho moveshon, ora un hende ta kambia e transmishon na marcha atras. Mi ta agarró e maneho di e entrada den su banda i bula den auto, ora un hende tin retrocedido di e kas.
  
  
  E aprel e frena. "Bo ta hasi diablos?"
  
  
  "Mi tin un solo, asina bo relatie. Sende na e lus di dak. Deseá wak con bo ta mira".
  
  
  Tabatin e kabei scur severo i ta hende. Tabatin un famia di mango kortiku, i a mira e detaye di anker na su atraso.
  
  
  "E nòmber di nace haya, bo no ta asina?"
  
  
  "Bo ta muri", bisa. "Lid всадил den un bala na kabes".
  
  
  "Konmemorashon e kaso". Mi ta dal na karu ku su patronchi ariba. Ta sufisiente pa e asegurado ta ku ta kompletamente di atenshon. "Unda Bo Ta?"
  
  
  "Mi No kier mira. Bo no ta di mara. E halsa ta kome manera e ta, pa abou".
  
  
  "Ku e prefera di e muhénan".
  
  
  "Tende, mas sabí pareu ku bo por hasi, lo awor na pafó di e máquina i pafó unda bo ta bai milnan di kilometer na aki".
  
  
  E anochi den idaho kima mi kabes di skol nobo dilanti, a yena ta rabia. Mi ta kòrda ku ta Lid tranquilamente всадил den mi ta un bala na kabes, miéntras ku mi tabata konsulado i desampará.
  
  
  
  
  
  
  Ta rekordando di Шейлу brunt i david kirby.
  
  
  Ta asina fortifiká e landa "lugar" di garganta, e ta keda sin rosea. "Mi ta hasi e pregunta ku ta é. Si bo no por kontestá di dje, mi ta eskolar i har wak bo ta e keer di tur e asiento di e máquina".
  
  
  E ku bos ranka bisa: "Awor mi ta topa ku Halsa".
  
  
  "Bon. Mi ta bai huntu".
  
  
  "Bo ta di general". Pa motibu di ta menos, e ta di speransa.
  
  
  Tin biaha na ora wak mi direkshon, ora a hiba e máquina. "E halsa sa di bo. E sa ku bo ta e agenda edel".
  
  
  "Bo ta sa esaki?"
  
  
  "E tin un relashon. A ei riba e punta di e Organisacion. Bo ta risibí di shon. Bo ta biba na одолженное or".
  
  
  Mi a hinka un cargill di e boka. "Mi tin encendedor. Bo a kita e tin Бонэме".
  
  
  "Asina nada no ta lubidá? Mi a regala e mucha muher riba e mester".
  
  
  Mi encajaba e pone di hefenan. "Bai mas rápido. Remente kier bin bek na wak un Halsa".
  
  
  Выругавшись, haya mas fuerte trapa di pida di gas. "Rondó tabata e di drechi. Bai loko".
  
  
  "Rondó i a bisa ku e no tabata sa na unda tabata".
  
  
  "E no ta traha, ma tin un amigu di komun. E bon yama. Proponé ku ta yega na san francesco pa wak pen. Bo a haña e libertat di derechonan, e pièrdè di Музом. "
  
  
  "So mi no tin mester di mas ku wak, bo no ta?"
  
  
  "Mi No. Esaki tin di caba di kaminda, señor".
  
  
  No a kambia e zonido di bos, haya giro di planta. Ora di máquina pa e kaminda equivocado, mi a bandoná e tablet di dibertishon.
  
  
  Mi No tin mira, manera a pasa na e man na protekshon, ma mira e flash di spar, i a tende di muzik di ora ku e preshon riba e still. A rápido. E ta hopi rápido. E bala no a kai den e meta. No a kai den e suela di máquina. Mi No a or di pensamentu. Mi ta tiro den e kontesta. Lugar fuertemente explotó den e será na e máquina. Haya emitió булькающий e zonido di garganta i e desplomó di planta.
  
  
  E outo a keda habri e cera sin kurso. Haya sosodé skohe e lugá. Si tur kos ta bai manera e a plania, e lo mata den mi tin un rápido spar i lo kapas pa mantené e outo di pafó di e kaminda. Ma di proyekto no union.
  
  
  Outo giro di robes i kore dor di e kaminda. E estilo di un roi, ora di yega den bon direkshon i ta отбросило e kurpa Хойла. Despues di calidad di roi, e máquina ta kibra na kla for di seru bou i, por último, a keda para. Mi ta straño ku e no ta duna e marcha.
  
  
  Mi ta mi a dirigí, aprel Хойла na asiento i toqué di pulls. No tabatin. E tabata matá. No tabatin mas remedi ku a disparce. Sinembargo, mi sinti e desaroyo. Mi no kier di su morto. Mi kier a yega na un Halsa.
  
  
  Pone di ademas di e "lugar" i saka e kurpa Хойла di máquina. Mi nobo sende e motor di Máquina sali di roi i nobo a kai den e cera. Mi a bai di kuminsamentu di e kas.
  
  
  A hasi e pen bisami di ubicacion di mas, pa ta mas bien a bin na e lugá na unda el.
  
  
  Di kas ainda kandela e lus. Mi a duna un marcha rònt i topa e bentana habri e kamber. Mi No a mira pen, e skucha. E tabata tuma un ducha. Mi a tende, manera abundansia di awa.
  
  
  Mi ta sinta den e parti patras di escalón i a kita bo sandalia i, abou, tin acceso na berdura di e entrada. Mi a pasa na kla den e asina i e jalón.
  
  
  Pen a kanta den e ducha. No ta mi a siña e melodia. Pen no ta Барброй trein. Mi encendedor a na pechu. Mi a bandoná e bolo i a sinta na spera di nan e marine.
  
  
  Ora ku e sali di baño, den e oro di ducha, un par di panels i nada mas. Nos mama di un otro. Di soria a recíproco. No ta spera ta wak den su kamber di un stranhero, mi no ta spera wak bo trese un hasimentu.
  
  
  Di opservashon ku e ta hasi ku su pechu, e prensa. Tabata excepcional. Tur su kurpa a excepcion. E a hasi raquel welch parse e mucha-docente.
  
  
  "Tende, bo ta bo a kai?" e ta bisa.
  
  
  "Banda di e parti patras di e entrada. A habri e berdura".
  
  
  "Bo no ta un ladron, bo no ta?"
  
  
  "Mi Na Jaar. Hende ku no kier mira".
  
  
  "E ta papia ku lis na telefon?" E kita e oro di ducha i встряхнула kabei. "Bo mester tin un tipo di aparato, si e obligá na bisa kon mi ta hañá".
  
  
  "Nos a haña un teksto komun".
  
  
  "Bo sa un splikashon pa e no kier a mirabo. Haya mi ta bisa e ta вмешиваешься ta e kosnan ku no ta asunto di bo. A bisa ku si bo parke ku tin ku evitá ku bo i a informá di e".
  
  
  "I ta справиллась ku e bunita kuido".
  
  
  "Mi No ta sufisiente ku tabata responsabel. Esaki ta evidente". A habri e biblioteka i saka e kabei. "Bon, si mi ta bai pone esaki? Odio papia di kosnan, mientras mi ta simpel. Mas biaha, si bo kier, mi buki nobo ta ta bai kita".
  
  
  "Mi ta duda ku asina e ta un amistad".
  
  
  "No tabata sa. Bo, por calidad, registro di Хойла?"
  
  
  "Sí", a bisa.
  
  
  "Mi a miedu ta hasi. Ku a pasa? Nada bon, paso".
  
  
  "Mi No ta bolbe".
  
  
  E tuma e notisia no pestañear
  
  
  
  
  
  
  . "Mi ta bisa ku por pèrkurá pa bo mes. Mi No a kere. Un biaha trata di buskabo di bo i bo a sobrevivi e. Bo ta vense ku rond. Mi bisabo e ta bunita limonada".
  
  
  Proponé bo tin ku ta sirbí. Mi ta bisa: "Bo ta bai bunita di mi sa".
  
  
  "Tur loke mi sa hala. E tabata un gran болтуном". E застегнула di kabei i tabata den banda di mi stellen. "Bo ta bai su bunita разговорчива".
  
  
  "Mi semper ta papia largu, ora mi tin miedu - aseptá -. A teme ku ta na ami e mata".
  
  
  Mi ta bisa: "Mi a para biaha met di e muher".
  
  
  "Bo kier hasi un kopa? Tin un chikitu di alkohòl na otro lugá".
  
  
  "Mi No, danki."
  
  
  E ta serka mi stul i libertat un abordo. Ora mi no ta konmov', e mi ta agarró di man i ta pone riba nan mes kurpa. Abiente, considera pa mihó protekshon ta un bon bataya.
  
  
  "Ban di uzal", - bisa e suave.
  
  
  "Di hasi vendemos?"
  
  
  "Mi bida i tur loke mi a haya".
  
  
  "Mi kier sa unda ta e Halsa".
  
  
  Legalmente надувшись, e el a kita e abordo. "Hala yega na san francesco hòmber. E halsa e kaminda".
  
  
  "Esaki no ta loke ku a bisa hala. A bisa ku e Halsa tabata aki".
  
  
  "A gaña danki. E halsa nos no a yega. E pèrmit Region di bin di un den un. Esaki tabata un eror. Nan no a sa di bo".
  
  
  Haya, abiente, e tin invitado na e historia di e, ora mi tabatin un reunion ku Музом. E pas'di tempu, sperando e oportunidat pa gara e solo.
  
  
  "E ta sosio ku un Halsa di e mapa?" - a puntr'di pen.
  
  
  "E no a bisa na ningun hende di e no a papia. E ta un hende, por susto, ku otro pisa, ku nan a nan trata. E organisacion di komandante no ta aprobá e Halsa, pasobra ta plania ku ta loko i gecontroleerd. Sinembargo, tabata tin un hòmber riba e parti ariba, ku a hasi algun di ladronisia pa Halsa, manera privá tarea entre nan dos buki. Halsa bisa ku tabatin entre otro algun di e sirbishi ".
  
  
  "Ta mi sa, pen? Bo ta un dam a bisa, ma chikitu mi por bisa ku mi".
  
  
  E mordió e lepnan. "Hasi tur posibel pa yuda. Deseá salba un kueru". E взъерошила kabei. "Lagami ku ta plania. Nan ta kuminsá, trahando pa bai riba kaminda di sheila brunt. Nan ta trahando pa kontra di plaka ku a hòrta. Ma hura haya no tin, mi ta bisa, unda awor e Halsa i di krudo".
  
  
  "Krudo", ret. "Cuéntame Крэддоке".
  
  
  "Lid krudo - di tres hende, bo participa den algun saqueos di Als. Tuma parti na e asina di Абруза. E ta un hende tiki ku e kabei pasado i e kara. E tin tur loke mi a kòrda di e".
  
  
  E tin proporshonal un informashon útil. Mi подбодрил su. "Hala, mester di tin masha danki konfia".
  
  
  "E ta jactó - asunto di empresanan. Tabata mará na mi, inkluso ora mi tabata e pasahero faborito di Als", bisa. "E a mustra bon smak, jaar. Mi popular den esaki strepi".
  
  
  "Mi ta kere den esaki."
  
  
  "Bo por hasi un sugerensia?"
  
  
  Mi ta hari pa e. "Ku no a hasi".
  
  
  "Ta un lugá no tin un paquete grandi di placa. Shen mil dollars. Esaki ta loke ku a risibí, ora a mata Абруза". E frunció e lepnan. "E ta motibu pa pensa riba e. Mi ta guitara ku e ta traduci bo ta plaka i bañá den nan simpel. Shen mil illes un dolor. No mei bo ta pone den mi двухсоттысячную plaka di dollar? dollars e colchón, e stima? "
  
  
  "Mi No tin bo imaginashon".
  
  
  "Nan a laga Шейле. Ta ekskluí despues di a traha na florida i tin konfia den e. Haya mi ta bisa e".
  
  
  "E halsa i su amigunan tabata equivocados kiko ta di sheila. E no ta skapa ku e plata".
  
  
  "I kiko a pasa?"
  
  
  "E no a haña e oportunidat di bisami. Sango ku e ta coleccion e. A motibu di topa ku e Halsa, por ta asina, ta hui".
  
  
  Abiente, mi a siña di pen tur loke ku a. Mi a lanta den e stul. E a sigui patras di mi tin un preto ta tras, kaminda mi a pone e vota.
  
  
  Ya mi no ta hasi preguntanan riba Хойле. Proponé ku tabata eksakto no yora riba dje.
  
  
  "Tende, tende, jaar. Supongamos na logra haña e placa, te ku ta tras di hasi drenta e Halsa. Mi ta bai ku nan ta hasi?"
  
  
  "Mi no a pensa riba e".
  
  
  "Shen mil. Esaki ta inkreibel".
  
  
  Mi ta mara na sapatu. "Bo ta di ofresé, pa mi e a duna di bo?"
  
  
  "Bon, ainda por kompartí esaki. E placa di e mapa. Wak, mi ta mi sa di e libertat di Halsa, ku bo tin. Bai buska kisas nòmber tabata den e. Mi por yuda. Sa ku mi kaminda. di budel ta bon ".
  
  
  "Mi a bisa ku bo tin e miedu ku mi".
  
  
  "Pa medio di shen mil. Mi a pasa pa e kima di karbon parera, ta bai baila saká di e césped di kas Blanku i обслужу e promé divishon koredó karga. Hibami bo. Jaar, i laga nos busk'di placa. Rograma largu ku ta hasi ku esei. i mi por dunabo di parto, ku nunka a hasi ".
  
  
  "Mi No, danki" a bisa. "Bo ta muchu lihé lubidá Хойла".
  
  
  Nuebe
  
  
  Mi a bai bèk un ratu na preto ta nota i e lista di nòmber, ku awor ta kambia di segmento riba kuater. Esaki ta nice eva, bara i e Korte. Dicidi bai portal i topa promé nice. Si mi a dibujado einan tin un espasio, mi tabata den kuminsamentu di reino, riba dengue i e vaye, unda debían ta e otro kisas.
  
  
  E halsa, sa ku a nan libertat di derechonan. E sa ku mi a
  
  
  
  
  
  den e lista di mucha, ku e speransa ta averiguá di duradero. Ora e plataforma ku a mata su amigu Хойла, no ta e sentro di e lugá, proponé. Riba kaminda, den un di e kuater stat, mi ta un Halsa, òf mi ta contrario.
  
  
  E bundel di portal, tabata un kas bieu, studia na выцветшем bario residensia banda di e area di prosesamentu di karni. Yama na e entrada na e mainta tempran i a puntr'e nice. Зевающая mucha ku взъерошенными kabei помахала di mi su man.
  
  
  E cafe pa e mainta tempran no ароматно, manera e orario. Hole bon nochi, e kurpanan i e parto, i tin biaha e bebe, i si solamente mi ta retiro, e perfume ta parse e brasa militar di отхожему lugá.
  
  
  Di mucha ku e взлохмаченными kabei вплеталась di e camara, su kortiku hemmie раскачивалась den moveshon pa codes. Muhé seminar di mi, abiente i, bo por hasi mi no ta promer su pashon ta riba e anochi.
  
  
  Bati na porta di e mucha bisa: "nice. Esaki ta e hòmber ta yama".
  
  
  Nice bisa soliano. "Bon." Mucha, loke mi a hiba e entrada a sonrió, похлопала mi ta e kara i sala biaha pa e paulo.
  
  
  Kabes largu maron gel igma habri porta i e frotó e teritorio moketa e wowo. E no ta moet brochure di parti di e paña di drumi. "Bo ta bisa e ta buskando un Halsa?"
  
  
  "E ta ta korekto."
  
  
  E habri e entrada hanchu. "Inisia sesion."
  
  
  Mi reflexiona ta move riba e spil riba midí yen, ora bin den e lugá di biba. Un di e spil a instala den e dak riba e kama di instrukshon rondó. Den e kama drumí saká kaba, ku e ta bira un banda pa wak di mi, di tela seda e deslizaba na su blanku kurpa.
  
  
  "Mi amigu dia".
  
  
  Sent ku e kabes, i ta kaba sint ku e kabes di kontesta.
  
  
  "A kontratá pa nos, ta pa mi tabatin un par di spectacular pa e i su amigunan. Mi No tabata e evenemento i e smak", bisa nice.
  
  
  "Bo ta kuantu tempu bo a risibí e notisia for di e?"
  
  
  "Januari", a bisa e kaba. "E a januari".
  
  
  "E a trese un hende ku kier empresanan". Nice sonrió. "Mi ta kere ku tin empresanan di dje, e no ta?, dia?"
  
  
  "Pasa".
  
  
  "Bo ta ken tabata e homber?" A puntr'.
  
  
  "E señor met - bisa nice. "E señor met. Organisation un spetakel pa hopi di su konosínan".
  
  
  Dia ta hari. "E no kier ku praktiká di bèrdat nòmber".
  
  
  "Ta mira?"
  
  
  "Haltu i tiki. E tabatin gas. Si bo no a wòrdu ku e Halsa, mi a plania ku e control".
  
  
  "Pasobra a ku e Halsa, kiko bo ta?"
  
  
  E kaba подперла e baile ku man. "Ban, awor. Si bo ta buskando un Halsa, bo sa yamada, ta su cookies komersial".
  
  
  "E señor met tabata un hòmber riba e organisacion. Importante - bisa nice. E ta sinta den e kama ademas di e kaba. Di nan forman luhoso aporte na e buki.
  
  
  Tin diferensia di algun persona ku ta pregunta tokante di Лосе, nan a keda dediká na yudami, ma mi ta duna kuenta pa no tabatin ningun tipo di informashon additional. A bisa danki, i a invita un dia bek.
  
  
  "Puntra mi òf Делию", bisa nice. "Nos ta gusta traha den grupo".
  
  
  Trinta menos despues di a sali di kas di portal, "lincoln" ku e ronkamentu ku ta kore patras di mi e kaminda habri. Di kondukta a sali na di april pa adelanto i e claro e banda di mi for.
  
  
  A wak e karu, i despues di cañón di esta. Mi крутанул lanta i e estilo kontra un "for" bo ta di mas importante di e máquina i, e tempu ei gehad.
  
  
  E dispone di e esta di leishi di bentana, sinembargo no a bai pèrdí.
  
  
  Lincoln tabata muchu rigoroso na mi automvil di máquina di ter e patín. Di kondukta pone e kaminda, i bok'di e mes wil. Di hala соприкоснулось ku e hala, abou, "for" a sali na di cara, ta hiba un banda i drenta den e area di picnics banda di e autorisa.
  
  
  Aporte e frena, kuantu ta trei, i ta inclui di transicion, ora ku e parti patras di máquina buskamentu giro i a kai riba un april di basura. Mi a aporta di djente, tratado di kontrolá e lastra. Outo di nobo ta duna e marcha bai dal riba e mesa di palu, mesa di picnics, i despues rodó di su banda.
  
  
  Mester a biba direktamente. Empujé di entrada i a sali bai lesa.
  
  
  Lincoln sigui bai. Mi a mira manera e ta hala sera di e bista riba e seru. Na e lugá di biaha tabatin dos persona, e kondukta i e hòmber. Hende ku a mira pa span e esta, no a mira kla riba e dia di awe, mi sa ku ta pertenesé na Лосю. E soria ora ku preshon di antilla.
  
  
  "For" soportá. Haña ku ta para den e garage. Alquilé un outo i ta hoben den reino, pasando pa e kaminda solamente pa kome i telefon Хоку.
  
  
  "Mi ta cerca di Лосю. E ta sinti manera na ta reino den garganta, i e no ta gusta. Tuma un mata awe".
  
  
  "Nick, pèrkurá".
  
  
  "Di e momento ei ta bai pionero den kontakto ku bo ta aki na fini. Tin e session di skol ku ta den ta okupá".
  
  
  "Bo ta sufisiente informashon ku tin rekorido riba Джейке Хойле?"
  
  
  "Mi No bisa. "Ta muri."
  
  
  Ta sin trabou, registro di eva den reino. Scur трейлерный kampamentu e entrada na fuera di e stat. A tres kisas i señora, kada un tabatin su trainer. Eva entretantu kliente, i a ku ta spera ku made, conocido salaris di e kompania di motto desinterés. Den e ofisina tabata kayente i tocante, i e señora tabata un muhé bieu.
  
  
  
  
  
  tuma hasi ta alkontrario. Di lihé placa no ta aserkando i pa kòrá e kou tabata kibrá.
  
  
  Ora empe papia riba Лосе, nan servisionan ta mas animo. A kòrda di e kamber; e no por a rekomendá manera kliente òf gusta un bon hende. E mata un di su kisas, pasobra den e ta gusta lesa un tiki di violensia, meskla ku di suela. E made ta amplia skinanan di bista, sinembargo, e no por a tolerá e tipo di contamento.
  
  
  Mi a lòs e tabata. E señora a sigui papia, reino ta mes un otro biaha. Por último, e kliente eva, a sali di remolque i ta dirigí su outo. Mi ta laga e señora ainda papia di un stranhero di parto.
  
  
  Eva a рыжеволосой un mucha na растолстела i увязла e desengaño. A bisa ku den reino i den otro lugá riba e mi guitara menshoná, demasiado kompetensia. Muchu diversidat risibí di dje. Muchu na adicional di tur e tera, muchu di esaki nobo libertat seal. "Hippie bai hasi esaki pa medio di un konekshon òf sin motibu. Mi odia di hips", bisa.
  
  
  E combersacion i ambiente mi ta удручали. Ya mi a paga señora, ma el a saka binti mas, i e pone na kama. Eva, a reuní na nan, meskos ku un spirito. El a bisa ku pa susto konosé e Halsa. E konosé ora e tabata di dengue, ta e mihó di e tempunan.
  
  
  "Na fini ta plania nan bek", bisa. "Ei tur e tabata un mihó, incluso di mi". Rítmikamente a sonrió. Ta duna kuenta pa no ta okupá pa su mes. Bai e ta gusta muchu bon kuminda i e úniko disiplina ku tabata, tabata den e lomba.
  
  
  E combersacion parse ta un riu ku abundansia ta un direkshon. Resort mi interes, e Halsa. "Mi ta sinti" un biaha mas ta diskulpa e. E para habri dos lata di serbes i a mand'e ta un. "Halsa den último tempu no a wòrdu".
  
  
  Tabatin un tempu ora e tabata ku e, ora e pasenshi di algu spesial. E relashon sigui chikitu i fortalesé kontakto prinsipalmente riba e bieu nos di telefon. E delaster biaha nan ta saba tempran den e aña aki.
  
  
  "Pone di dengue despues di e relashon di otro mucha i el a bin. E tabata un camara. Un chikitu pueblo banda di dengue. E tabata e tipo di нравящегося Лосю. Konmemorashon e kier tin gran cantidad di placa." Eva únikamente ta pone man hari. "Mi ta kere, ku e no ta bisa meskos ku a bai hasi. Mas biaha mi ta entre di e tabata biba na kas".
  
  
  Di monólogo laga mi pa border. Mi ta bisa: "E mucha muher tabata kaba? Recuerda su nomber?"
  
  
  "E nomber, no. E tabata un di mi ta yama, аристократичной di aparensia. Pómulos haltu, grandi bista scur. E por pensa ku e ta e patronchi".
  
  
  A papia di e Шейле brunt.
  
  
  "Bo ta hasi pasa?" - puntra eva, a apto riba mi karu algu di expresion, e kiko mi no sa.
  
  
  Mi ta pone di para i e apoyo na e entrada di e remolque di lomba e. "Mi No ta kere ku bo sa ku loke a pasa".
  
  
  "Mi no a tende. Por Halsa di laga i a bai, asina mes, manera ta traha huntu ku mi".
  
  
  "Otro atardi, a funda un gran relashon", a bisa. "E mester ta banda di e persona di outoridat. Den E Organisation".
  
  
  "Esaki ta un mensahe pa mi, - bisa eva. "Aki no ta pesei di wendrùif".
  
  
  Vaquero a entre remolques, di bombero a baha na skondí ku e bista. Tabatin e bèrdè tas pa bai di compra. A manera e ta.
  
  
  "Bo no a bisa, bo por kiko ta buskando un Halsa, bisa eva. E tabata para banda di mi a habri un trata di serbes.
  
  
  E vaquero a keda. Di bombero tabata nobo i bobo corrugado. Ku el a pasa man na tas i saka e esta.
  
  
  Mi a hasi un bataya di un banda, ora a lanta di arma i e direkshon di mi. Mi a bai dal eva skouder i kore den su liña di kandela, ora span e esta. Di shinishi bella kla pa e entrada di remolque i a dal kontra di muraya, manera e hagel.
  
  
  Serka di e bentana, mi ta retirá e tabernakel di ducha. Vaquero перезаряжал. Mi ta mishi di glas di tronkon di lugar i diarason kontra e. Pèrdí di bombero, ora nan tabata kore riba di refugio.
  
  
  "Mi Dios, dios mi! Kiko ta pasa?" - bisa eva.
  
  
  Corrí di e entrada, te un vaquero skonde patras di e drie di shon. Mi hundi di tera, manera un landadó, ныряющий di awa chikitu hundu. Den e último into mi ta bin bèk, a dal e skouder i ta duna e marcha. Mi a hasi un tiro, ora a sinta, i e bala a sali hui di remolque un pulgada di hende vaquero, ora e ta acom pa angulo. E disparsé den bo bista.
  
  
  Mi a lanta den un salt i e zigzag ta dirigí su protekshon. Mi ta tiro na karera, tratado di duradero di e a liber di karga di resort. Giro, mi ta apoyo di lomba di e banda di e remolque.
  
  
  Na un momento, no misa no zonido. I a tende тявканье made. Di remolques sumanan di e mucha. Un gritu di e bos. E señora a sali for di e skina di remolque, e placa a basic riba e kabes di su.
  
  
  Vaquero tabata tras di su, usándola manera eskudo.
  
  
  E di brasa ku esta un man, kla pa tira den mi. Mi ta manda "lugar abou i span un tiro entre e kabes di señora, aparato un parti di ковбойского di bida. Algun di e dedenan a keda ku e. Di grita eclipsado pa e muher
  
  
  
  
  Adam bula den su mannan, ora ta kai. Kore bou di e remolque, ku e tin desgajado di tera.
  
  
  Tumba riba lomba, e vaquero ta bolbe tratado ta pone mi esta. Mi siguiente bala na kabes.
  
  
  E mucha tin calidad di remolques, di mi, ora mi ta arrindell ademas di e mortonan uzá. Mi no por a bisa na e forma ta loke ku a keda den su kara. Mi порылся nan losilla i topa un kartera ku karné ta sali expedidos sidney L. Крэндаллу na california. Mi a plania ku su aspekto kurpa a wòrdu e correa. E por ta un otro par mas, kende a laga den mi ta un bala na idaho.
  
  
  Mi debolbé e kartera di bolo. Di ponton, e famia i bo sandalia e tabata nobo. E kumpra paña pa trabou, pa desvia di e sospecho.
  
  
  "Mi a mira e hòmber promé. E sali mira e último dia of menos", - bisa e mucha muher riba un bunita preto. "Tabatin ei kaminda".
  
  
  Proponé ku Мусом ekskluí. E halsa a bai portal i e Lid ta bin mira. A yega rápido pa mi a kaba.
  
  
  Mi ta pura di пикапу i rápido ta skirbí nan, ku e speransa ta haña un kaminda, e ta karga un Halsa. Diariamente. Dokumento den di kuater, tin demostrá e came a hür dos dia promé di reino.
  
  
  E señora a yega na mi, ora mi ta konsebími den outo. Skucha riba un distansia di sra di pl. Adam bisa: "ta un mihó keda para i splika e pl".
  
  
  "Bo ta tuma e responsabilidatnan di e pa mi", a bisa.
  
  
  * * *
  
  
  Mi a yega di dengue na 20:30. i ta kome di diki bytes, su problema ku alkohòl dos kòmchinan di cafe preto. For di e tempu ei, manera mi ta sali for di e kapital di idaho, mi drumiendo bon henter anochi, i e dòkter, ku ta konsehá release, lo aspecto na investigá e mi a hasi.
  
  
  Te na unda mi sa, e Halsa, e tabata na e stat. Pida pida e ehérsito den su strepi di dos buki, ma el a reuní un kómplise despues di Бонэма, e hòmber ku tabatin e "lincoln", ora di Corta intento disarma pafó di portal.
  
  
  Den mi tempo liber mi ta pensa di e hòmber. Di investigadornan AX, despues di compra di e asina e asina mi Ke echt, presentá e hipótesis di nan e kuater casino mata di kas, unda david kirby a reuní ku frank Абрузом. Solamente dos hòmber ku a yega na e Halsa di bonham, sinembargo, por ei tur e tempu tabata un otro miembro di e strepi.
  
  
  Mi a otro faktor bo tin mester tene na kuenta, miéntras ku mi asunto ta gusta nan posibel posibilidad den kontra di mi. Den e biaha tabata e matros as, e hòmber ku ainda mi no ta rekonosé. Mi ta convent di e tabata воротилой di mei, указавшим frank Абруза, i ku tabata e persona ku a describe un contador par di nice i dia, importante forma di Organisacion di e kier empresanan Halsa. E mucha bisa bo e haltu, ta karga gas i ta parse di ta un contado.
  
  
  Finalmente, a di marka Валанте, un bieu amigu di frank Абруза. Un biaha Валанте mi ta ekstendé di man, ma mi met su dos mucha i nan inkalkulabel. Валанте, un biaha no ta ta masha bon ku mi, si nos a bolbe reuní.
  
  
  "Bon, un hende a bisa ku esaki ta un trabou fásil", proponé.
  
  
  Mi ta paga e cena i a keda banda di e asina telefóniko di via e veranda di restorant na telefon bara, e mucha na ku mi a yega di dengue.
  
  
  Barber tabata e úniko di shete mucha na e numerá un tiki na preto ta nota ku e Halsa no tin eskrito ku sufisiente detaye. Su nomber ta hasi hincapié di Spy ta pone despues di un kadena di signo di declamacion, komo si e no a kai den e словесному detayá. Proponé ku si e tabata spesial di e kamber, pa Korte no por a balorá su intervenshon, esaki mester ta ta di balor entre maraviyoso natural di amerika di nòrt.
  
  
  A ku ta haña na e curiosidad pa грызло mi, ora marqué e kantidat di buki. Despues di un telefon pa e combersacion a intrepid pa e entrada, pa bisami ku tin mercado di mi e lugá di biba mi no ta utilidat. Esaki tabata un gran recepcion, maske mi kasi spera ku tin un difikultat ku e kontakto ku algun di e muhé di e buki. Tur nan tabata kisas ta warda òf prosopis, i bo profeshon tabata móvil.
  
  
  Mi tabata para ademas di e asina telefóniko i e pregunta kon hasi. No tabatin e oportunidat pa sa, ora Halsa not e kantidat di barber. Mei pa mucha a sali for di e stat. Inclui si ta e kambia di direkshon, mi a keda kla den un callejón sin salida. Mi no sa ku nan nòmber, ni loke e ta mira. Tabatin e oportunidat pa bai e i trata di aparesé den kontakto ku Korte, e delaster mucha muher riba e lista, sinembargo no kier a publisidat pa vense aki rápido.
  
  
  A disidí di konsultá ku un spesialista. Cogí un taxi. "Buska di hende ku sa lokal di bundel", a bisa долговязому e kondukta.
  
  
  "Ban wak. E budel ta un luhoso bundel, bo ta bèrdat?"
  
  
  "Técnicamente, e no mester ta fantástiko", a bisa.
  
  
  "Bo ta di hende. Met triple, manera ta skirbi den e permiso. Mei laman reda".
  
  
  "Bon Reda. Sa un positie?
  
  
  
  
  
  
  Barber Amet? "
  
  
  A plania na esaki. "Mi No ta poko. Ma sa di un par, ku ta desea e ta yama barbuda, si bo lo gusta".
  
  
  "Mi ta buskando spesífiko di un mucha". Mi ta sinta den e asina. "Mi ta dedique di un hende ku sa di e tema mihó ku ta".
  
  
  Pensa riba e. "Bon, tin un posibilidat". E mi ta hiba un bar pa Milieu s. "Bai ei i papia ku e kamarero, ku e mira komo un relevante, a sigui na karu. Ta bai pa warda riba bo".
  
  
  Mi No tin ningun eror, ku a riba kuenta di laman reda. Tabata parse di ta un ex boxeador. Mi a bisa ku ta rondó, i triple.
  
  
  E a duna di boron i awa. "Bo ta di ken grefir: rabia, брюнеток òf pelirrojos?"
  
  
  "Mi ta preferá barber".
  
  
  "Si bo ta referi na barbuda, un mucha Базум, a sali for di e stat. Sa, e tabata стриптизершей. Хастлинг solamente goberná ku e ta mitar di or".
  
  
  Mi ta konfesá e no tabata sa con e tabata bara.
  
  
  "Bon, ademas di baz, mi a kòrda otro di barbuda, ku por ta di mucha". A yega na telefon i el a papia, el a skirbi e direkshon di e seif den cargill. "E ta bisa bin".
  
  
  "Ta e?" - puntr', mirando ku барного stul.
  
  
  Di "menos milo e kayente", bisa.
  
  
  E pelirroja triple mi ta hiba e direkshon na e entrada di e bieu edifisio den un area ruta di cafeterías, bira i cafeterías. Mi a sali bai paga pa e biaha. "Взлетай, Reda. Mi a keda kla poko tempu".
  
  
  Kana na e paulo, нуждавшемуся di e pintura, i yama na porta di e caba. Bara a di poko mas di binti. Den e tabata na e chaqueta di оленьей di kueru, di ponton di koló caqui i sandalia. E murayanan di e chikitu квартирки doran di carlos di grupo di baranka.
  
  
  "Hasi sinti", bisa. "E último mucha, kende a manda mira carla, tabata mas grandi di heru xitsonga".
  
  
  "Bo ta cuanto risibí di poko?" Mi a puntr'.
  
  
  "E shen dollars. Algun plania ku e ta muchu, ma ta trahando na e universidat". E sonrió. "Bo tambe dos, i lo kapas pa keda para tur e anochi".
  
  
  "Kiko bo tin bo spesialisá?"
  
  
  "Relacionnan internacional", a bisa e ku pasenshi bisti.
  
  
  "Mi ta duna shen di e informashon, e wega no ta nesesario. Mi ta buskando un Halsa".
  
  
  "I ku lo pret bai kita. Bon. Shen ta shen. Dunami e plaka i mi lo duna e direkshon di Halsa".
  
  
  Esaki tabata muchu fásil. Mi ta bisa: "Ta mi di stat?"
  
  
  "E a drenta ayera. Laga nos ban wak bo ta aktivo", replica.
  
  
  Saka e placa, regocijándose ta ku no tabatin e presentá na e aktua ofisial. Den канцелярском servisio di AX a hendenan ku ta implementa no ta komprendé.
  
  
  Barber hinka ku kuido di plaka i a determiná den e bolo di ponton. Despues el a mi e agente di telefon. "E ta mas mi ta yama i a pidi nan tabata. Mi no, awor mi a skirbi e direkshon na porta".
  
  
  Mi rais ku e direkshon di un buki. "Mi ta comprende e no a topa, bo por hasi esaki ta buskando".
  
  
  "Mi No ta diferensia. Mi No ta image mi ta un miembro for di bo kurpa di Chikitu di Scots, sinembargo no ta mi kaso. No bisa ku mi a pone".
  
  
  Mi a plania nan por ta parse di ta menos Милосскую, ma tin un kurason ta gusta Hasi Manhattan Bon.
  
  
  Ora mi ta mi di buèlta pa bai, el a tuma un di e mashá pisá kanker di glas i a duna un bòftá e dor di e kabes. E dal a bon. Mi ta entrada di rudia i steipi e kabes, tratado di su klaridat.
  
  
  Ainda sa care. E bula riba mi lomba i a duna un bòftá riba na e rant di man. Mi ta sera e sesion.
  
  
  Mi soño tumba di lomba e suela. Mi mantel a lanta i elimina, вынута pafó di skol di fundeshi ku tin bou di brasa. Ora armin ta papia pa su mes, pa loke mi tabata tantu, permitted e paden wak mi a tuma na correa, mi ta giro na banda.
  
  
  Barber tabata papia ku un hende por telefon. "E ta mira", a bisa e. "Tur bou di controle".
  
  
  Mi ta duna konta pa e manda mi ta закатаны. Ainda saka e stolte di baliña. Por, mi no tabata tantu, implementa e tabata inteligente. Hopi profesional di spion registrashon mi, mi no ta duna kantidat di un kuchú. Barber no ta traha.
  
  
  E wak mi, ora mi ta sinta. E lanta "lugar", ku sosten na man, i ta e presentá na mi mente. Bo wowonan mi ta alerto pa mi no a hasi kaso piso. Mi tabata sintá ref.
  
  
  "Bon", el a bisa di e persona riba e otro punta di e liña bai kologá e curiculo.
  
  
  "E halsa?" Mi a puntr'.
  
  
  "Bo sa di paradero di e Als no menos di mi - bisa e. "Mi a skirbi e direkshon di e guia telefóniko di skol ta hasi seis luna".
  
  
  Mi kabes. Mi ta bisa: "awor mi ta di prizon. No mei bo bisami por hasi?"
  
  
  "Mi a duna di spion".
  
  
  Mi mes wowo a kuminsá затуманиваться. Pasa na e ku man. Di, ku sospecho a prueba e dos man. E etiqueta di angua a pa drechi. Mi ta wak den su rònt i ta duna kantidat di angua pa inyecciones hipodérmicas e apoyabrazos stul.
  
  
  "Bo ta aki no tin nada finalista", - bisa barber. "Mi sa ku loke tabata hasi. Bo ta aktua, mi no ta estudio di e relacionnan internacional. Mi ta un studiante di enfermeria".
  
  
  "Bo ta ainda bai?"
  
  
  "Bo ta eksigí", - bisa ku un sonrisa. "Mi tabata sperando pa un par di dia, señor arte. Empe di pensamentu ku no ta paresé". Wega e ta anhelá, lantamentu siguiendo un direkshon, den otro. Mi ta declara na banda. "Bo погибаешь", - bisa barber. "Solamente reskate i laga nan di droga traha. Kiko ta ehekutá e tera, hinká den e hendenan i pegándolos, pa bo tur e ta gusta, tin e sosiegu un poko". "Kon ..." Mi ta resultado difísil papia. Mi tabata невнятными. "Manera ta sa...?" "Mi ta yiu di marka Валанте", bisa
  
  
  10
  
  
  Mi ta tuma hopi tempu, ma finalmente mi a sali for di hundu pos di scur i habri e bista. Riba e dia e luz di solo bella na bentana di parlamento di e mucha. Mi entiero di bista i a kita for di e. Tabatin e debilidat di doló na kabes, ku por ta un esaki di e rekuperashon, e barber Валанте pone mi man, òf meresé un dal kousa pa mi pisá kanker.
  
  
  Mi a plania ku e tin di su compensation. Pa motibu di ta menos awor mi sa kon pa Mas a pone e sino di declamacion despues di su nòmber di su buki. No ta tur e dia aki barata brando, manera e Halsa, marka ku e yu muhé di líder di e mapa.
  
  
  Mi a tende na otro lugá di biba di e radio jega di baranka. E volgen a bira haltu. Esaki no ta yuda mi doló na kabes. Mi man tabata mará na e apoyo di e palu di stul kaminda e tabata sintá. Mi ènkel tabata fuertemente mará na-balki di bòm. Kansá di more, sinembargo no éksito. Ramo mi a pone den e stul, asina bo ta keda.
  
  
  Kere bista i a tuma hiba dos ta pidi. Di droga mi ta corta henter anochi. Di telefon barber haña ku ta un distansia largu. E anunsiá, mi a tira drumi mas ku ocho ora.
  
  
  E descubrimiento di e barber tabata yiu di Валанте, tabata un soria. Mi ta buskami ta e mucha homber entrada di dengue, ora su tata resientemente aruba na e kosta aki. Mi rekuerdo di e mi a lesa di e unidad di mei, tabata borrosas, ma mi sa ku leu (Door) rosa a bisa na e teritorio di denter di mei.
  
  
  A habri e bista i a yama e mucha. "Bara!"
  
  
  Poko e tin distinguido di volúmen di radio. Barber a drenta na e entrada ku un kopa di cafe den man. E dia e tabatin hopi menos pariba di un kosecha di contacto di amerika. Tabata algemene bistí ku paña bèrdè i su kabei preto ta reuní na limpi moño riba na.
  
  
  "Awe ta diferente. Mester ta aktris", a bisa.
  
  
  "Si mi a bira aktris, e hendenan apesar di западать den mi, i a duna goso papel gusta e buki "solamente interino di ken mi ta mi". E a hasi un arbo di cafe i lo mi wak claris bista azul. "Mi a pasa pa un periodo di skol, ora gozaba di atenshon, i despues a krese. A bin mira pa hui di e influensia di mi tata i e personanan ku a tende papia di dje. Mi ta kambia nan nòmber i el a studia enfermeria. "
  
  
  "Ei, ayera pa e anochi ta mi a duna di parti di bèrdat".
  
  
  E mi ta regalo para habri sonrisa. Ora nan ta hasi, ta bon mira kasi manera соседская na e mucha. E úniko distinshon konsistí di e mayoria di e kisas ta ademas no tabata propiedat pa e version na e revista Playboy.
  
  
  "Ta sinti, nan a dal e kanker, ma a miedu ku mi no ta lider bo, si bo contenido. Mi ta bisa ku ta duru ta saca e moveshon. Mi instruktor di arte ta bisa e ta un di su mas mihó disipelnan, sinembargo no ta spesialmente fuerte i sinti loke bo mester tin ta un chikitu bentaha ".
  
  
  "Bo ta traha huntu ku e bieu yefrou di skol, tabata bisa.
  
  
  E yega serka i mishi klaramente ku e dedenan шишке mi na. E derrumbarse. I ta ku no tin un inkietut aruba".
  
  
  "Ta un simpel inkietut aruba ta chikitu di mi preokupante".
  
  
  "Bo ta kere ku un planta mata di bo, señor arte?"
  
  
  "Hopi persona tin tratado".
  
  
  "Mi No proces. Bo ta den bon mannan ku Валанте". Hospedá e kopa di cafe mi lepnan. "Mi ta mira. Hasi un bebida. Na e momento e ta mihó ku mi a pa bo hasi. Mester klas".
  
  
  E traga e cafe kayente: "Bo ta bai e Halsa. E kombinashon no ta yu di tera".
  
  
  "Mi anto mi no tabata sa ken tabata e Halsa. Mi ta referi na loke ku a aden. Di traha pa e tabata tin un ladron, no a interpretashon pa mi. Bo ta aki por tin un balor pa yiu for di merca Валанте? "
  
  
  Un biaha e yega serka e kopa mi lepnan.
  
  
  E outor for di radio e tin entrometido den muzik i anunsiá or. Tabata e 8:30 di mainta.E kuminsá na porta di e notisia, inkluyendo un grote e trainer den reino. No tin eskrito, kiko a di comun.
  
  
  "E halsa mi tabata un di para personanan ku ta biba di bida sin konfia den ningun hende", bisa barber Валанте. "E tabata fuerte i seif riba su mes, e no a miedu tin ningun hende i no na tera bèrdè di dios. Mas biaha, ora mi ta entre su bon, mi ta duna kantidat di su poder no por yega ta kruel. e resultado di un fantasie di go. E ta fuerte, ta bon, ta bon, loko ".
  
  
  "Ta ku tur ta di akuerdo ku esaki".
  
  
  Barber Валанте tabata inteligensia i alabes e mucha. E seksualmente. Awor mi no ta felisidat ta loke ku a palabrá mi ta trampa. Si mi por liber man, mi no tabata masha dushi. E debolbé e kopa di cafe riba e kokaina.
  
  
  
  
  
  . Radio выключилось. Mi a tende a habri un otro entrada, ku, abiente, hiba bin na trapi di un edifisio di apartamentu. Шепчут di e bos. Barber vertió un tiki awa na regular di e asina, abiente, ополоснув di kopa, i despues a kohe.
  
  
  "Mi mester im, señor arte. Mi tata ta mira lihé na papia ku bo ta. Miéntras, den e asina tin un hende ku ta bai ta di mes".
  
  
  E yama na e. El a drenta den e lugá di biba i mi ta sonrió. E a kita e protekshon i a mira ku mi tabatin e skouder un revólver met i Вессон" liber 38. E tambe a entrada riba mesa. Mi ta kòrda di su nòmber ta joe. E posibel den e Валанте.
  
  
  "Mi sa kiko bo sinti, arte. Problema. Bo, agente AX, mester ta e mihó di mihó, un mucha ta tuma bo ta un".
  
  
  "Mi No ta chikitu", a bisa. Tin lugánan na e no ta about chikitu ".
  
  
  Barber Валанте hari. Bai abou, cogió e bolo i a sali na e entrada di parlamento, i a laga di lus ku e teniet di su tata.
  
  
  "Mi tabata tin un tiki pasombra, manera bo ta hiba na california. Di e manera aki por wòrdu destruí e futuro di un ambos mucha", bisa joe.
  
  
  "Ta sinti. Bo ta aki e ora ei tabata ta correa".
  
  
  Joe a sinta wak e trapi. Abiente, Валанте a bai pa yega na un momento.
  
  
  "Con bo a yega aki?" A puntr'. "Ku a pèrdè".
  
  
  "Валанте ta duna kantidat di esaki. A bisa ku ta bai na bo, e opinion, no ta un lista di dama di Halsa, aya i nobo. Un biaha riba e lista a barber. T'asina ku despues ku bo a moví na california, e mi ta manda aki pa under interseptá danki. "E порылся e bolo i saka un chikitu preto di e buki ta di e Als. "Awor mi sa na unda tin e nòmber. Mi обыскивал bo ayera pa e anochi".
  
  
  "Bo tin kondishon aki, bo ta di parlamento, ora mi a papia ku e mucha.
  
  
  "Na banda. Barber mi ta yama despues ku bo ta kore bai drumi". E sonrió di nobo. "E perfekto di e mucha. Mester e tipo, manera e".
  
  
  "Dos nos mester".
  
  
  "Ora ku a tabata ku Лосом, i Валанте sa di esaki, a surgi e explosión, ku e por a tende di tur kaminda riba e Покипси. Валанте remente beton di baki di fiha. Ku un hende e meta. lo mihó, si tira un. "
  
  
  "Mi sa ku bo kier bisa." Mi nobo real prueba di su trampa. Esaki tabata inutil. Si ta bai pafó di libertat, un hende tin library.
  
  
  "Ora Валанте ta destiná pa e òrdu, ta fia come for di e palabra", - einan joe. - "E tabata bisa ku e no no ta controla su bida. Ma union. Barber laga e Halsa. sí, i Валанте di spar. Awor inclui orguyoso, ku a keda ku e a ".
  
  
  Un mucha teniet Валанте, abiente, un gran kantidat di pensamentu di su hefe. Bai muchu mas pensa riba e yu muhé di un lider.
  
  
  Di nobo wak e trapi, a lanta i wak pa bentana den kaya den bòm. "Ei."
  
  
  Na asilo ta parse tende e pasonan. Joe kore bai habri porta. E tuma un complete na su hefe, ku ta bula bai na bo bista. Валанте a drenta na lugánan di biba i ta keda para, mirando ku enfado di mi. Dos hende a hasi. Un di e tin armed den porta i cruz e brasanan riba su pechu di diki. E otro a yega serka i a sinta banda di e entrada di e asina.
  
  
  "Arte, bo a wòrdu pa mi. E anochi, mi idaho lo sango, manera taco di porko, i a tapa e buraku di e bala. Mi a pèrmití biba. A trata di mi, dal mi hendenan i malesa ku mi" - bisa Валанте.
  
  
  "Bo tin tabatin su palabranan pa aktua den" Bon samaritano ". Bo ta intenshon di mi por hiba e casino di Абруза. Mientras bo no tabata sa na e Lugá tabata lorá".
  
  
  Tabata sintá den e hende a sende un seguro ku e encendedor di plata. "Mucha kla, bo no ta?, marko?"
  
  
  "E ta mas inteligente. Mi ta kere ku ta or di siña ku ainda mi a siña".
  
  
  "Bo yiu a primintí ku mi no ta пострадаю", a bisa Валанте.
  
  
  "Pa asina, mi a bisa algu di e violensia? Nos ta solamente kier hiba algun pregunta". Валанте a yega serka i защелкнул persona di bentana. E tin un kalamidat augue.
  
  
  "Mi No tin tempu pa wega, marko. Laga nos ban прикончим awor" - gruñó di hende den stul.
  
  
  Mi ta skapa nota di un homber ta un asiento ku e momentu ku el a drenta den parlamento. Mi ta ansioso pa sa ken ta e. E mucha, прислонившийся na porta, ta conta di un strepi di mei, ku флегматичным karu i estúpidos bista. E hòmber na e stul tabatin karu ku e plata, ohochi i sapatu di kueru di kaiman. E aparensia di hefe di e igualdat di pago Валанте. E mi ta interes spesialmente, pasobra e tabata haltu, tiki i tabatin gas. Ademas di ayudo di paña, e ta mira komo e controle, i e no ta gusta lesa un gángster. E tabata parse di ta e persona di e dos kisas di portal yama na otro mas.
  
  
  "Mi ta tuma ku e, pasobra e ta un di teritorio, leu. Awor mi ta hiba e ta un spetakel. I kier sa mi arte mi a siña di bo biaha", - kòrta Валанте.
  
  
  Instrukshon e nòmber. Instrukshon e nòmber. E hòmber na e stul a bira kos di rosa.
  
  
  
  
  
  Pa E Door. E bieu na frank Абруза.
  
  
  Nenga e pretu i e buki, joe pasa su Валанте. "Mi a topa e ta e di arte. E pertenesé na mas. Aki arte risibí e nòmbernan di mucha".
  
  
  "Manera bo a risibí, arte?"
  
  
  "E a pèrdè pa e seru".
  
  
  Валанте display kla di e página. Rosa ta na dilanti. Bo wowonan patras di gas billar manera e dilanti metal preto. Si bo nomber òf di lac ta den e buki, e wega e tin jesus. Валанте sospechoso ta ku mi a kaba di duna kuenta - rosa contrast un Halsa, pa mata na Абруза.
  
  
  "Implementa giel e nòmber", bisa Валанте, i rosa, tabata read. Валанте a yega na e página den e tabata e nòmber di barber. E ku furia arancón nan i abogado. "Yiu di puta". Despues el a wak di nobo. keda na compra, arte? "
  
  
  Sostené e boka será.
  
  
  "Bo ta e último tempu ta ta ocupa - karga publica di kas, tribulá ku e konosemento di e humano i mata na vários ... Sinembargo, ainda no tin e Halsa òf e placa, mi ta kere".
  
  
  "Mi No tin placa. E Halsa ei. Dos buki di e morto di e hende a wòrdu empleado den e asina di Абруза. Tabata den Бонэме ku Мусом ku mata den e mucha Бранта", a bisa Валанте.
  
  
  "Mi ta duna kantidat di esaki. No por permiti optené e Halsa. Tin e meta pa haña plaser di obra di debe di sanger mi bien. Frank Абруз tabata mi mas bieu amigu. Nos ta na kuminsamentu atras. gosa di un di e tempu ku e por, te ku lo bai na vaye despues di mas ".
  
  
  Rosa a lanta, stond di seguro di e banda di e boka. "I mi ta den kura di danki" - sonrió e.
  
  
  Валанте, un biaha, no kier a mi morto, ma rosa tabata seif. Mi tabata konvensí ku a bai kuminsá na e bala na e wowo, manera solamente Валанте ta disparsé. No pa umiyashon. Solamente un kos, riba bo tin di tene na kuenta.
  
  
  "E nan kantidat di algu, sinembargo no ta tur", a bisa Валанте. "Mi pèrdè ta mas importante".
  
  
  "Bo ki ta e?"
  
  
  "E forma, marko. Ta mihó ku ta bai, si bo kier tuma e Halsa", bisa rosa.
  
  
  "Loke ku a pasa, rosa, miedu di skucha loke mi a bisa? Tin bo number".
  
  
  "Pa papia?" - exigi Валанте.
  
  
  "Ta e frank Абруза warda. Esaki no tabata tin un simpel ladronisia, ku a keda palabrá den e florida. Esaki a dal un pa bo próhimo. Rosa натравил Halsa di Абруза, i for di e tempu ei ta keda na kontra di bo, e hendenan, tratado di evitá ku siña. "
  
  
  Na rosa replaced un buraku i a lanta na Валанте patras di joe. Di joe dal ku e moketa di lomba. Un mucha homber hoben a habri e boka i ta keda sin rosea. E a duna un buraku na mi stul i ekstendé e man ku vendaje di kreit. Despues el a kai boka abou i a wak e kuchú entre nan omóplatos.
  
  
  Marka Валанте basikamente e marcha. Mi a gritu di dje. "Mi No, Валанте. Otro hende!"
  
  
  Ta duna kantidat di nan a kometé un eror, sinembargo no tabata muchu atardi. E hòmber na e entrada di e mucha rosa, diarason kontra e, i su kurpa e tin contado di e impakto di e bala. Vakantie abo ta nenga di cai. Hasi un giro yen, for di solo i a topa ku un hende ku a hinka den e ta un bala di lomba.
  
  
  E hòmber na e entrada di nobo aprel e still. Di solo ku silencio, emitió e zonido di skupi. Un bala na Валанте manera un moketa den karni. Валанте, finalmente, a kuminsá cai, ma span riba nan mes mescos. Despues a kai den e suela banda di mi stul.
  
  
  E brando rosa e tin armed di e entrada, nan pia tabata separá, komo si e tabatin e speransa ta hasi den mannan i no ta cai. E hasi su trabou. E salba nan lider. Ma e muriendo. Tiro Валанте a yega na dje na barika. Lantamentu e deslizó pa porta, ta manera un buraché, tiramentu sinta riba e suela. Su rudia volgen. Kabes di соскользнули biaha i a kai fregá monton.
  
  
  Na rosa suave saka un kuchú di lomba di joe i e seka ta di protekshon di mucha di mei. E tin road semper joe, pa e asegurado ta ta muri. Bai abou, e cruz kla joe i push'di marka Валанте kana. Di nobo ta duna un codigo, i despues mi a mira ku mi. "Diccionario, Arte?"
  
  
  "Sí", a bisa.
  
  
  Por último, rosa ta compronde su persona. E no ta mira ku e kurason dividí ora konfirmá ku стрелявший morto. Rònt a keda un positions. "Bo ta ripará?" mi ta puntra.
  
  
  "Hopi di fragment ku e ta forma huntu. Un di e mapa manda Кугана mata di mi mes i di e mucha muher riba Бонэме. Mi No tabata Валанте - kier a obligá e mucha papia, i mi ta hiba e casino di Абруза. Ora mi ta entre e Halsa tabata un amigu di mei. Doble di dos i dos huntu. Абруз tira perde e kue di benta di droga huntu ku e komunidat chines. Mi ta kere ku e ta di trato. Ma ta puntra na e morto Абруза por otro den un kaso, ku solamente e malisia. "Awor mi a pensamentu. "E enter su sekretonan di relacionnan ku komunidat i pará na punto pa papia. Miedu ku nos tereno di loke nan, i por ta asina, ta derotá di Абруза i kirby. I despues nan Мередита i a tin ku indiká, pa nos ta contrario. Bo mester tin mata na Мередита di nan mes - su sino a mustra un kuchú ".
  
  
  
  
  
  .
  
  
  "Nan no ta mi ta yama Door, pasobra studie salú. Den e bieu tempunan, mi tabata hasi un instante di e ministerionan". E bok'e kuchú i e di a pasa den e bolo: "bo Ta cododo riba e model. Bo ta e found yiu di puta, arte".
  
  
  "E ta pasobra ta di e kurason".
  
  
  "Bo tambe ta pret. Pasobra mi no ta bai a sali di e parlamento di biba, mi e mei contact di tur e demas". E ta sinta di skol nobo na stul nobo i sende un seguro. "Mi no tin un bon relashon ku esakinan di Chines. Di akuerdo ku droga tabata ningun e pretenshon - den diskulpa pa mi reina ku nan. Mi utilidat su persona, pa drenta den e AX i manda di informashon pa e komunidat. Un di mi hende den het di carina siña di ubicacion di sheila brunt su archivonan. Di komunidat paga pa mi yudansa den kalidat di rekuperashon. Tin e mihó tok den e tera. Naturalmente, e mei no ta siña di mi asuntonan personal. Абруз a bira sospechoso, por ta nan a haña ku ta bai ".
  
  
  "Bo ta bai splika e asina di e Organisacion? E trabou ku nan ta hasi ku joe, kasi hiba su inisial".
  
  
  "Bo a hasi esaki, arte. Bo ta bon den e trato ku e kuchú. Ta e mata Валанте i mi yu ei. Aki ta mi historia, i barbuda Валанте ta bai wak piar".
  
  
  E bon yama bara ta e kapital i a bisa ku su tata heridá, i otro a preferá bek na parlamento. E kologá e telefon i e sinta mirándome ku кремневой un sonrisa riba e lepnan.
  
  
  "Mi a duna internet di tempu, e persona AX. Awor bo ta pa mi mes".
  
  
  Mi ta studiando i necesariamente pas'di liña. Pa por a informá ku Хоку ta ku mi a kaba di entre. No kier ta bai menos di shen miles di distansia di bieu, ora ta enter di e ta AX invitado di mei, na trahadónan na kòrá chines.
  
  
  Rosa ta pone ta kana. For di su bolo un lensu i mi tin den e boka. "Barber mester ta mira algun dies menos otro biaha. Mi no kier pa mi ta drai òf tuma parti na e combersacion".
  
  
  Eksakto diesdos menos kore riba e paulo i ta e tin amplio den parlamento. Blek ora el a mira e soledat asina: tres kurpa, un di nan tabata pertenese na su tata. Hopi hende muhé ku a kai den e destrukshon. E solamente public aporta e zonido di ansha di morto.
  
  
  Rosa sera dal e entrada i a tapó di boka ku man. Nan lucharon te ku ta pone e kuchú ku su garganta.
  
  
  "Mi sa ku bo ta duru, barber - bisa ku su dushi bos, - ma debe mantené e alma i aktua. Di e ta dependé di bida i e bida di arte".
  
  
  E sinti ku e kabes i rosa despedida. E emitió un solo di garganta, bo wowonan mi ta bisa ku a splika ku mi no por dun'é.
  
  
  "Mi kier pa mi aserká na telefon", - bisa rosa.
  
  
  "Bo ta di ken mi mester yama?" - ku bos ranka-puntra e.
  
  
  "Un hende solamente si e ta miembro di hunta directie. Mi ofresébo ku ta instrumento di terlizzi òf opsekio Корвоне. Laga nos ban hasi e terlizzi. Semper mi a plania pa hopi di bo. E cera tur loke nan ta bisa".
  
  
  Barber formula i super tratamentu. Bo wowonan tin tribulá ami i mi kansá di papia, apesar di marzo, ma topa ku solamente задыхаюсь.
  
  
  "Loke ta bai bisa, rosa?" - pregunta ku ta un bos di a bira e mas severo.
  
  
  "E ta Nick carter mata bo tata i joe, i e tabata trahando di mata. Tur ta bai na pidi, si bo tin un problema ku e combersacion. Esaki ta hasi ku ta convenient. Ora ei bo pensamentu e tubo, sin hiba ningun detaye. "
  
  
  Rosa a reuní tur e arma di e lugá i a pone riba un mesa. E tuma bring Валанте ku tabatin. "I awor, barbuda, si bo no передаешь e mensahe eksakto manera a pasa na bo, mi ta выстрелю arte ta e kara".
  
  
  Di proyekto ta kisas e forma. E hefe di e mapa, mi tabatin e telefon bara, e gulié di relatonan. Despues di e kologá, rosa te mata di dos. Despues ta bisa di e mapa, ku a mata na e mucha, pa e ta mata. E mester a plania di lorá pida, pa e delaster parti di e tabata convent, ma di siensia tabata evidente.
  
  
  Mi ta atrako di bista di bara i steipi e kabes. Mi ta spera ku e ta duna e kantidat. Ora ta marine di telefon, e dos tabata matá.
  
  
  E yega serka e telefon. Rosa tabata tras di su. Mi ta bèk na stul i a kai den suela, trahando necesariamente di kibra, pa tin e man liber. Mi no por a, sinembargo despues un dal di suela rosa steipi e kabes. Ora di su bista ta for di bara, e agarró di angua pa inyecciones hipodérmicas, ku ta utilisá e anochi ariba i senk nan a riba e skouder ku tur e forsa.
  
  
  Doló konsagrá a rosa grita. Inclui mi ta street, e ta wak e positivo ku ta ku e ta di man, manera e angua un pero espín. Rosa tin hura i bok'di dje. Mientras e ta hasi e mucha dal di telefon. Kai den di muraya, i ta kore di china bai sera e entrada. Apesar di mi doló, e mucha intenshon rápido. Hui tabata na e mihó ku ta trata ta keda i bringa ku rosa.
  
  
  Rosa integra steipi e kabes. E tabata asina rabiá, ta proponé ku a bai tira kontra mi, solamente pa laga e aire for di boso
  
  
  
  
  
  Bai abou, tur dos tin skucha, manera tin palmoteado pa e entrada di patras den e trapi. Ta duna kantidat di mando velosidat di barbuda, di alkontrario, enfrente di proyekto ta aruba. E kore bai porta ku ta sera, a habri nan skouder i kore dor di kokaina. Mi a tende di e laira pa trapi.
  
  
  Den e asina habri e cajón. Barber irrumpió den e sala ku e karni ku un kuchú. Reserva konosementu. "Mi ta sera e entrada traha i e tin amplio den e provishon ku basora. Kore mi dilanti", a bisa e, libertad di mi.
  
  
  Mi ta for di e di kuchú i kòrta e liñanan ku someté e ènkel. Mi a lanta den e di dos solo ku silencio i kore dor di china na trapi.
  
  
  Rosa a sali na di kaya i a trese nobo aden, ora no ta mira den e mucha. E lanta di bista, ora mi ta presente riba e remplasamentu di e di dos planta.
  
  
  Di bala dal di pidanan ku e parti habrí di entrada patras di mi. Mi a lòs e manda su protekshon.
  
  
  E habri su porta ku e kaya, i a bula den su. Na e tempu ei, manera mi hundi na nivel di kaya, disparsé pa skina di e kas.
  
  
  11
  
  
  Ora mi ta bèk na parlamento, barber tabata di rudia ademas di e tata. E doló ta refleho di su pidi karu.
  
  
  "Mi sa ku e required di bo largu, ma mester di ayudo. Mi tin ku haña rápido rosa", a bisa.
  
  
  "Bo ta kiko mi ta kere, hasi diablos?"
  
  
  "E no ta di reunion di servisio i a hui. E ta bin ku un relatonan ku ta konta riba e Organisacion. Por ehèmpel, ku bo ta train su tata i ta pa topa ku mi".
  
  
  E lanta. "Ei nos mester detenido pa por baha den kontakto ku nan".
  
  
  "Eksakto."
  
  
  E subi riba un chikitu фиате. Ora nos ta duna residensia di kas, e bisa: "E rosa tin un kapital di e fuera. Mi ta kere ku ta bai".
  
  
  A mand'e na kaya, unda ayera na e atardi a laga арендованную di máquina. E máquina ainda tabata ei, ku plaka di e aktividat di parlamento den e publica.
  
  
  "Hibami", - a indiká. Mi ta sinta ku e, piki e rifle, mi a compronde bo ta e het di AX di carina e sùit.
  
  
  Di kas di rosa tabata den e seru. Di heru di e porta di entrada, i di teritorio di e liña di haltu di bala.
  
  
  "Si kibra e entrada, ripara un zona", bisa bara. "Bo mester yama na kas i puntra bo a risibí".
  
  
  Mi ta konsebími bou di e planta i ocupó di lugá. Despues mi guia kla porta habri e berdura i gram di su. E outo a pasa den un kaminda pa donec, un parti di e entrada ainda ta kologá e cap. Погнутое hala царапало bos, toka manera salida di zag.
  
  
  Ora sabemos pa dilanti, te gritu un hòmber riba e paña di janeiro. E di dos hòmber a pasa dor di kla matanan ku un solo den man. Mi ta lanta e rifle un man, cruz e man na pechu i saka di tronkon di bentana. Aporte e still, i ku ta kore di hende ta divi un banda di e tanki.
  
  
  "Ta un máquina di rosa", - grita barbuda, invitado di e "cubilla" na kaminda. "E ta aki, ta bon".
  
  
  Mi calidad di máquina i a span riba e reserva pa asina di un "cubilla". Mi ta bamba dos bala, abou, a saka un encendedor AX, i e ta laga e gas, ku a kuminsá boter di banque.
  
  
  "Mi ta hasi?" - ku perplejidad puntra e mucha.
  
  
  "Asegurado ta ku no por sali", a bisa.
  
  
  E ta yama pa hasi explora e caracena cabello, i despues explotó e banque. Di hende den forma di un haar paresé den e trapi e community di parlamento di gara.
  
  
  "Ick!" - grita di mucha, válido na e.
  
  
  Mi tin armed di капоту di su outo, a pone e rifle na nan lugá i всадил un bala na pechu di haar, miéntras ku e ainda di saka e revólver di bou di e chaqueta.
  
  
  Banda di mi ta hala zaskulila di bala. Un hende den kas ta span riba mi. Mi ta sinta i kore na otro banda di e máquina, unda barber mi tabata den cubilla. Otro solo franca. Di kas di tabata, manera mínimo, di dos hòmber.
  
  
  Stablesé e rifle e di rudia, mi ta wak e mucha. Reserva pensamentu, i di labor a bolbe su kara.
  
  
  "Barber", el a bisa, mi kier huntu ku tur kos ta bai na pidi".
  
  
  "Manera e ta, Nick".
  
  
  "Mi kier pa mi ta retirá di máquina i a skonde entre otro matanan di rosa", a bisa. "E por tira ku un solo?"
  
  
  "Na susto ku mi."
  
  
  Mi a pone den su den man di su "lugar". "Spar bai na e kas. Wak bo no necesariamente tin e tin un meta. Implementa disputa. Deseá kubrimentu".
  
  
  Despues mi hospedá kla porta habri e máquina i kuminsamentu di e yabi. A sende e mayor, drumí di banda di e asiento, proseso ku e man na e pida di e akuerdo. Mi ta ekstendé di man i bok'di transparensia i e máquina a kuminsá razia pa e kaminda e parti dilanti di e kas.
  
  
  Mi ta sali di e césped i, brindis pasa na kla matanan, ku e entrada ademas di muraya. Mi прополз bou di bentana den e skina di e kas. Patras tabata e plenchi i porko cristal. Na rosa biba ku estilo.
  
  
  Tuma un chikitu muraya di piedra ta e ofisina, mi ta kore den e glas. Ta kaba di hende, ta buska di mi. Mi tabata sperando, para di lomba di muraya. Por último, e aventuró a sali na plenchi. Tempu pasa na mi dilanti,
  
  
  
  
  
  A sali i a dal ku cada un di rifle.
  
  
  Den e kas di kla hipokresia di glas di e entrada i topa ku e muhé di paña kòrá, sintá den e angulo. Tabatin mas di trinta, i e tabata studia, e temblaba tur e kurpa.
  
  
  "Bo ta ken bo ta, maldishoná ta?" - bisa ku e bos temblor.
  
  
  "Mi Ta Nick Carter. Bo ta kasá di rosa òf bo ta stima?"
  
  
  "Òf un hende. Mi ta bin di vaye. Si mi un dia sali for di aki, mi no ta bolbe".
  
  
  Den e lugá di biba mas grandi di e paulo paresé un hende i a span riba mi. Mi tiro di esta, ku e bel, i mi bala na un flor na e mesa largu na man drechi di e persona. E tin calidad. Siguiendo e mesa largu, ta empujé pa bloquear na e entrada di e paulo. Despues mi ta utilisá manera eskudo.
  
  
  E hende tin contado dos bala mi ta e skouder. Mi ta cost un banda i gimió. Mi досчитал te dies, pa e a picuda. Despues skucha manera e ta. Mi ta warda te ora ku e ta yega na mesa i ta abou di e, pa haña mi kurpa. Despues mi ta landen di fasil i asestó un revólver di e di man.
  
  
  E mi ta agarró di kabei, ku tabata e forma mihó posibel. Mi lamentá ku no tabata asina falsu, manera un bai. Proponé ku a bai ranka ta pa mi e kabei di rais. Na subi, a dal ku cada di baile. Despues mi ta cruz kla di e i a bai riba e paulo, уставленному portanan.
  
  
  "Rosa", - gritu. "Bo ta muchu ta tímido pa sali?"
  
  
  Mi No tin un kontesta.
  
  
  A habri su porta bashí demetrios i sigui su kaminda.
  
  
  "Rosa", - gritu. "Bo mester mata un hende patras, manera joe?"
  
  
  Ketu.
  
  
  Mi prueba otro entrada. Di kuater. Muher riba e informe di camara di piso a entregá e di kuater den baño.
  
  
  "Bo tin mira un lugá, ku tabata di rosa", - gritu. "Lo ta mi ta bai hasi e tokante. Mi подожгу di e, si bo no ta sali".
  
  
  E a sali. E bula di бельевого under, a dal e entrada i a dal ku nan pia i despues e balans di mi.
  
  
  E kuchú a bild, ora e ta e hinka den e garganta. Mi ta mi contado, ta agarró na e mesa ku dos man i fornikashon di doble di brasa bai atras. Ta kai i a sobrebibí, despues clavado pa mi e moketa na repchi. Bai abou, ta dal un otro biaha e kuchú, despues di a kòrta un largu buraku den e firma di mi ponton, ora mi ta wil.
  
  
  Nos contrast na asilo, kedando. E tabata di rudia, i mi ta boso, i e arma mi a bandoná cai, drumí den suela entre nos.
  
  
  "Hisa di esaki, arte", bisa. "Trata di e konstrukshon, i a отрежу danki di man".
  
  
  Mi a tuma hugo pa denunsiá di parlamento di barber. Mi a pone un kuchú riba e man, i ora rosa mira esaki, a lanta e man na benta di kuchú.
  
  
  Barber mata na tiru tin su. E drenta na kas i tabata e fin di paulo. E lanta "lugar", difisil ta tuma ku dos man i прострелила a parti patras di e kabes. Lantamentu a yega serka di nos i ta keda para wak na un morto. Finalmente a bai bèk na mi defunto e expresion di kara i a bisa: "e Kódigo ... el a kibra e kodigo di Hermandat ... yiu di puta".
  
  
  Riba e dia siguiente te despedida pretu. Di largu kabei tabata reuní na целомудренный moño e garganta, i bo pidi karu no tabata tin maquillaje.
  
  
  "Sango, ku awor ta na vaye, pa trata na haña e inkalkulabel di Halsa", bisa.
  
  
  "Mi tin e session di ku e ta spera di mi".
  
  
  "Bo ta lesa den e periodo? E pl no por haña ku ta sosodé. Nan ta plania ku ta bai tin un bringa entre komandante".
  
  
  "Nos a sali hustu di or", a bisa.
  
  
  "Nick, tin algu ku ta bisa".
  
  
  "Bo tin den mente algu lehano, mei te encontra di nobo, ora e circunstancianan more?
  
  
  "Mi ta kere ku no ta nesesario diesmonan".
  
  
  E stablesimentunan ku ta grabashon pa Korte den vaye, tabatin un kantidat di pancho, legal bundel, hasiendo pa un muhé na nòmber reina brede. Ora ta enter di mi no kier prueba di su talento pa mucha, muher di budel a hiba den малообставленный ofisina i a sinta na stul historia.
  
  
  "E korte ta bai bon mira, ta hasi un tempu. No ta diseño pa e, i e ta topa otro na bida".
  
  
  "Bo ta kòrda ku un hende ta nòmber Halsa?"
  
  
  "I e otro tres persona a bin aki pa wak e Korte. Naturalmente no ta mi ta empresa den pregunta. Awor mi a proponé ku tabata e persona ku e no tin sierto comunica. Manera nan no a bisa, e ta gusta. di elemento di e lugá ".
  
  
  For di fotografia un cajón di mesa i entregá nan na mi. "Mi ta tuma. Ta trata di un mucha, di bo papia?"
  
  
  Esaki ta hele brunt.
  
  
  "Loke ku bo ta sufisiente, señor jaar? Bo ta aki preguntanan?" - puntra e muhé.
  
  
  "E korte matá. Manera bo ta bisa, e no ta pone den kontakto ku e hendenan. So mi sa manera Шейлу brunt".
  
  
  E parade. Notisia, tabata fuertemente dal pa e. Ora ku e a papia di nobo, su bos tabata ranka. "Mester bisami promé. Mi ta bisa e ta gusta, i a bisa na serio. Si bo tabata un hende konosí komo e Halsa, e responsabel di su morto?"
  
  
  "Mes."
  
  
  "E ta den vaye. Ayera pa e anochi a wak e sino".
  
  
  "Si e Corta parke aki ta yama mi den mi hotèl?"
  
  
  "Na supuesto".
  
  
  Mi yagmentu di Halsa e anochi den e sino, kabes i hotel
  
  
  
  
  
  no ta registro.
  
  
  Reina brede mi ta yama ora mi desayuno. "Ta pone den kontakto ku mi. Bo por sali?"
  
  
  Tabata bou di solo bientu den e pancho. E pulls mi ta учащался, e drenta зашкаливал. Mi búskeda a yega su fin.
  
  
  "Mi ta buskami di bo, bo ta gusta di nan. Mi ta bisa nan tabata mira i ta wak bek. Nan kier pa mi a bo ta e trampa", bisa reina brede.
  
  
  "Bo ta aseptá e proposishon?"
  
  
  Pa promé biaha, e sonrió. Sonrisa tabata yegada, duru i dekreto. "Mi ta kere ku ta nan ta plania ku un di mi asunto, no por opere di nan. Mi ta ofresé 10.000 flores, pa pone un hende, pa nan influensia buskabo".
  
  
  "Nan mester a topa e plata".
  
  
  "E placa?" - bisa, ku e ceño.
  
  
  "No tin diferensia. Dígales ku bo a hasi. Dígales bo ta bai pone su trampa".
  
  
  "I na lugá di sinembargo, su cultura".
  
  
  "Ta", a bisa.
  
  
  Di skol kaminda e pancho a pasa dilanti di e bieu stat spiritu. Nos ta dirigí riba dje, i a pasa na kla for di den tera, ainda no a haña un edifisio ku aparensia adecua pa loke mi kier. Mi a saka un máquina ku un rifle i di a pasa den стропилах banda di entrada.
  
  
  "Bo por puntra pa hasi bai hasi e?" - bisa reina.
  
  
  "Mi tin un solo, e kiko ta sufisiente pa protehá na kortiku distansia. Sinembargo, por trata di mata ku distansia".
  
  
  Wak e desabilidad di e kaya. Maske e aire мерцал di kayente, e ta profundamente. "E lugá ideal pa un grote. Manera ta e in. Solamente un poko".
  
  
  "Bo tin riba e kancha di vários kabai. Duna Лосю, mi ta bai wak entregámi a duna un pasa na e atardi. Bo приведешь konsiente i, abou, direkshon ku kabai i entregá mi para".
  
  
  "Trosementu perfekto. Na nan".
  
  
  "Mi ta deseá ku e ta kere. Ora netamente ta pone den kontakto ku bo?"
  
  
  "E ta bisa e ta yega na e mèrdia. E programa perfektamente su nesesidatnan. E ta mes ku loke mi a bandoná aki no kabai".
  
  
  Un biaha na kuminsamentu di e pancho, e a sirbi un kopa i di hala di kopa mi. "Na éksito."
  
  
  "E delito", a bisa.
  
  
  E sonrió pa di dos biaha na nos kontra. "Maneho e posibilidat di duresa, pasobra e ta e mihó pa e negoshi. Sinembargo, por fuerte simpatía pa e hendenan. Manera Di Korte. Manera ta".
  
  
  Mi ta sirbi nos un otro. "Asina, na e amor".
  
  
  Nos ta dirigí riba e stat spiritu di bou di e solo, mi cuminsa pega di lomba. Mi ta desmontó.
  
  
  "Bo ta mira nan, Na?"
  
  
  "Mi a mira e refleho di e lus solo. Nan, probablemente, mirando kla nicolas. Laga nos ban, взлетай. Ta sera. I no kier perde e kita".
  
  
  E a introdusí, laga mi kabai. Esaki no ta drenta den e proyekto. Sinembargo, esaki no ta importá. E halsa di tur dos ta bin. Mi sa ku nan por konta ku su.
  
  
  Mi ta sinta den e провисшую trata di un di skol ta hasi pa hopi tempu no a bandoná tènt i fumado un cargill. Ora ei a tin un outo family di lincoln. Ta keda para na final di kaya i di e a sali un hende. Un hende grandi. E tabata para i wak den mi, mi sintí mi kurason bati senk.
  
  
  Mi kabai emitió un boroto. A wak e bestia i a wak na un otro brando, ta relashoná ku e banda robes. E a conocido e kabai. Su pia pegá pegá di tera chikitu aspirante.
  
  
  A plania arestámi kandela krudo.
  
  
  Ter di cola e cargill. Mi ta pone na pia i ta konmov'entre e dos edifisionan. Ta pará kantu di muraya un di e chozas, mi tabata warda te ora ku mi acosadores lo hasi un pareu. E no tin esaki a sigui hopi tempu. E halsa sali for di e angulo.
  
  
  "Manera bo purba mi mucha, haar?"
  
  
  "Ku e par, tur a bon / *
  
  
  "No tin masha bunita manera hele? E tabata un mucha muher. Mi ta guitara bo ta kibra e garganta. Nos lorá biaha huntu. E placa замутят e kabes di e muher, исказят di su pensamentu".
  
  
  "E no грабила danki".
  
  
  E halsa a hala. "Asina, ta ken a hasi esaki? Mi a risibí di e di traha den e kas di reina, ma mi tin ningun hende no ta papia di placa. I, con e por disparsé, manera e bisa?"
  
  
  Mi man kologá un banda, i a duna di buèlta ta asina ku e Halsa no por wak mi man. Mi a sinti, desplegó "lugar", i e Halsa di soria ta pone flccido.
  
  
  "Mi ta kere ku nan a kometé un eror, bisando reina", a bisa.
  
  
  "Laga Jaar!"
  
  
  Otro hende ta kana na kas i ta serka mi patras. E tabata na cubilla, su solo tabata dirigí riba mi. "Mi ta bisa, laga сосунок".
  
  
  "Mi No ta mek den dje", - gritu di Halsa. "Mi kier tende a bisa ku ta riba e plata".
  
  
  Mi ta bok'un "lugar" i e tin retrocedido di buraché. "Reina tin Шейлу i e gana di konfiansa. E mi ta bisa ku ta sugerí 10 000 dollars pa e instalashon. Esaki ta korekto, e Halsa, e òf e a bisa ku lo tabata tin un sirbishi pa un bieu amigu?"
  
  
  "E a bisa ku e ta un fabor".
  
  
  Mi ta bisa e marcha bai e ta trese den e bentana habri e chosa. Mi ta mi a dal e skouder di yaga di tablet, i a presentá, skupi tera. Mi a tende, manera e Halsa i di otro hende ta lamentá otro. Mi ta pone ta kana, el a kore na varios i a tuma e tabata ei rifle. Mi a mi sa ku e no por tabata. Reina a bira i tin trasladá su. E tin pone man mi ta bèrdat.
  
  
  E problema tabata ku mi no a duna kantidat di e ta involukrá riba e Halsa di nobo, no trese e placa. E halsa a bisa ku ta risibí Шейле traha den kas
  
  
  
  
  
  Un biaha tin hasi reina лгуньей, e menos por comision. E halsa bisa ku ainda no a haña placa, i e significativo ku no por a ofresé reina 10 mil dollars. Tin dos biaha na e a hasi лгуньей. Bai e ta duna e replica di largu e ta referí na e Шейле i den mi. E mi a bisa ku ta bai tin spera si ta di pafó di e trampa bo ta biba. Probablemente, ku e solo.
  
  
  E halsa a hui pa e porko di e kas. E ta parse un buey. E ta precipitó na kla for di e entrada, sin para, i ta laga cai na kla for di suela. Bo peso tabata mas di bo por soportá dañá e piar. Di прикололи e buraku. E tin hura i e retorcía buska di mi.
  
  
  Mi tin un pasa na e i a dal na kara подобраной di tabla. E dal a fuerte ku e lista a kaba di ayudo.
  
  
  Otro hende tratado di bentana. Mi a bandoná den e hel, ma ta bai lihé i a bai pèrdí. Mi ta esquivó bai porta. Si di mas no a lanta, mi "lugar" ainda tabata den e pafó.
  
  
  Mi tot hinka pa angulo. Di solo tabata kitá ei, ma mi no ta abou pa e. Reina tabata entre e edifisionan, stablesé un man gravemente narros kabai i e otro маузер di peso medio.
  
  
  "Bai i leve di dje. Mi a bolbe, pa yuda", bisa.
  
  
  "Mi No, bo bolbe pa compra ku e muchanan bai wak si tur kos ta bai konforme e revista. No, mi no ta asina. Ainda mi ta biba, i sa di bèrdat. Bo a paga plaka di sheila. Ta skapa, ora ta bisto ku tin pèrdí. nunka a idea di kiko bo tin ei. E lo konfia. "
  
  
  E span kontra di plania.
  
  
  Mi a bandoná di fia riba tera. Mi ta lanta e kabes hustu na tempu pa wak kon e luna mas высунулся di bentana i span riba reina. E bala a tin 45 liber i a kibra e kara.
  
  
  Mi ta un grita i e balans di hende pafó di bo seif. Mi ta dal na karu i a agarró di man, ku e solo, te debn na polvorienta kaya. Na e skina a sali di Halsa. E lanta baranka, ta lanta na riba bo kabes i a duna un buraku na mi.
  
  
  Hende bou di mi, di tono di solo den bon direkshon correa, ma mi ta mi a pa mesa. Mi ta dal un nobo. Mi sa ku e Halsa. Den e último mesora mi wil. A introdusí un baranka. Otro hende tabata sintá, i baranka dal ku e zonido soledat, komo si fuera un kuchú bati di karni. Mi no ta duda ku e hende ta muri. Sin lugá na duda.
  
  
  E halsa ta mira contenido, e giro di contamento. E kreyente steipi di piedranan kabes. Despues a yega na su amigu. E arancón e 45 liber di e dedenan di hende.
  
  
  Mi дополз di "lugar". Wak, mi tiro di Les na pechu. Hasi dòbel. Mi a diarason ta e di tres biaha, ora ta pone para ku e bista salvahe i шевелящимся di boka, manera si bo kier a bisa algu.
  
  
  Por último, ta kai i e ref den e tera. Chikitu di poko lo pone ta kana. E stat spiritu tabata kasi беззвучным, manera un graf. Mi tabata e úniko hende riba dje, ku ta sigui biba. E largura di e tira tin jesus, i mi traha e ta hasi, ademas di ta ku a bisa Хоуку di nan dentro di e het di AX. Ma dia ta diferente.
  
  
  Epílogo
  
  
  Mi a topa Hawke na pisin nan klup, den e bèrdè kampo di veronica, banda di washington. E tabata asina wèl di baño di solo. Bo huesudos di meter i rudia a similar na e maneho di e entrada di ivor.
  
  
  "Bo ta bai hasi e trabou di limpiesa?" A puntr'.
  
  
  "Tur ta responsabel. Tabatin e sera e het di carina i dengue, awor tin e control riba tur e sekretonan di mei. Fundamentu, e tarea a riba un ta tempran, i e no a entregá no informashon importante. "
  
  
  "Bo ta komandante, e mei no tabata sa nada di transakshon rosa ku e komunidat òf pa e keda involukrá den e espionaje pa AX. Абруз, probablemente, tambe ta un tiki di loke nan tabata sa. E tabata e sospechoso. Ma e sospecho por ta talk ora ta спутались ku personanan opheto di rosa ".
  
  
  Hawke a habri un wowo.
  
  
  "E ta un trabou kosta i agenda di trabou, nomber di salario, ma nos ta traha, di bo i di mi. Traha sushi, pa nan no dan mala".
  
  
  "Mi sa", a bisa.
  
  
  "Bo ta kla pa dia pafó di andre?"
  
  
  "Sí señor."
  
  
  "Ick", - dun'e, ora mi ta mi a alkansá. E ta sinta den e tumba. "Ken ta e tia ku bo ta spera den auto?"
  
  
  "Seif informatie".
  
  
  "Bo ta referi na e yiu di Валанта?", el a bisa .
  
  
  * * *
  
  
  Bara, ku impaciencia spera. "Nos na unda bo ta bai nos laga nos bai drumi, Nick. Dia yega ta rápido". E придвинулась banda di mi, ora mi ta mi a di klup. "Su hefe a hañá?" "Sí, kla", a bisa. "E kasi a pèrdè e ta papia".
  
  
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  Un Agente Di E Contrast
  
  
  
  Nick Carter.
  
  
  Un Agente Di E Contrast
  
  
  Dediká na empleado di e sirbishi sekretonan di estudio uní di amerika
  
  
  
  E promé kapitulo.
  
  
  Pèrsiguiendo di peligroso tira, e as a biaha misterionan ku e, involuntariamente, a kambia e patu nan i asta a bira e fiesta. Hopi bestia canvas tin e en nesesario pa skonde, por ehèmpel, e agua èl sino di met boso, ku a skonde su mes inkalkulabel, pa confundir i mata ku nan kachó di tira un dal un gara, semper mata e delaster kachó den e bida di e promé. Bai e relevante èl ladron debi, e carol e soledat habit di separá e trenidad na esnan-pa persona.
  
  
  Hende, por susto, e otro astuto di tur e organisatie di skonde, i tin nan medio di e hasi, ora kana na e scur será na e sentro. Esaki tabata e lugá ideal pa un patras, i mi sa ku e a plania pa e mes.
  
  
  Mi a ku kuido, lantamentu, a ripará patras di kada palu i matanan, buska di moveshon, scucha e chikitu zonido. Mi "lugar", elimina, tabata den man na faha, sinembargo no equipment. Sierto "hugo" tabata den замшевых di baliña tela mi drechi предплечью, bou di e chaqueta ku tabatin. Mi a kaba ta pasa mas aleu ku ta pasa e ramanan, ora a tende un zonido patras di mi. Pa mi ta bin bèk, mi ta duna kantidat di nan esaki ta nifiká ku e hòmber ta kai ta un palu na e suela patras di mi.
  
  
  Mi ta dirigí hustu na tempu pa wak опускающуюся e man ku e kuchú riba djé. Tiki di e blachi skèrpi tabata dirigí directamente na mi pechu.
  
  
  Mirando e brasa robes pa bloquearlo, mi ta agarró e hòmber na e mesa. Na e tempu ei, konsebími e dede lista i e dedenan di esakinan di su man drechi di e wowo di hende. Ma e aprel e man liber na e brùg di nanishi, hustu na tempu pa ku e bista.
  
  
  Mi ta agarró e otro mesa ku dos man, publisidat e marcha bai e infiel di dje, i bok'fuertemente, suela na biaha. E hòmber a bula ariba mi skouder, a dal e suela ku lomba. E kuchú a bula den su man. Mi ta hinka e múskulonan e atraso derecho i di tacón ta mi ta den man. Pa e hende tin contenido more di lugá, mi a determiná e masha tiki di sierto a bou di e baile i e fortalesé ei.
  
  
  "E suerte di aserká biaha", a bisa den ketu.
  
  
  Mi No hinka un kuchú riba un hende bou di e baile, manera ta e kustumber. Mi ta mi a ei te ora ku nan wowo e streanan den mi.
  
  
  Di, e ta kai hari. "Ta bon N3", bisa.
  
  
  "Bo ta un proposishon?" - a puntr', sigurá e stolte di su garganta.
  
  
  E ta sinta i отряхнулся. "Bon, mi por a papia di e mester utilidat mas di spleit e lesamento. I su sierto no tin un problema i ta konsiderá pió ku Herman Trapa s Kompania, mi tin kitá. Sinembargo, mi ta kere ku ta sa, den un kaso. I ta e trese dilanti ku su trabou, apesar di tur ".
  
  
  Mi ta pone hugo na baliña. "Danki" a bisa.
  
  
  Mi a pasa e promé prueba den kurso di perfeccionamiento. Mi opende tabata e asistente di instruktor di aiko na academia di AX, i tabatin e spioná ku a traha un fièrnu di un bon trabou, asegurado di e konmemorashon di e fundeshinan di autodefensa. Nos tabata den teritorio di суперсекретной di skol agente di AX.
  
  
  "Awor uni pa e kaminda, te den interseshon ku e kaminda ku ta baha nobo di e sentro di entrenamentu", mi ta bisa. "Spera un kos".
  
  
  "Mi semper ta gusta", a bisa, contado.
  
  
  Mi ta laga ei i ta bai dor di mando di e kaminda. E luna ta deslizó patras di e nubianan, despues skohe e inkalkulabel maar plato di e lus. Mi ta move ku kuido, prepará pa tur. Un biaha na e bruce, mi ta lagabo un into. Mi sa di ousensia di zonidu di insekto, ta nifiká ku e no ta un gran posibilidad pa ku ta banda di e otro hende. Mi a kaba di kuminsá mi kaminda ku ta baha e тренировочному sentro, ora un hende a bula di scur na kaminda mi dilanti. Mi ta for di "lugar i tratado di relashonnan pa su arma. Mi нацелил "lugar di" dun'é na pechu i aprel e still. A tende di e lis di e kamber di bashí.
  
  
  "Bo ta morto", a bisa. "Bala di 9 m di e kurason".
  
  
  E figura ta trese scur sonrió, i a wak den su kara e tin posicion di mitar. E rica i e aki di marzo, mi a hasi un meskla e kabes. Mientras ainda ta trahando pa komprondé esaki, a tende mi tras di boroto fásil. E homber tabata solamente un suela. Sinembargo, esaki no a konosementu. Di instructions no a traha den grupo di kontra di bo, ni na ehersisio di atardi.
  
  
  Pa por a bira un kara di un di dos hòmber, mi ta sintí un estilo fuerte doló, взорвавшуюся di het di su kráneo. E lusnan ta briya sali den mi ta scur. Mi rudia ta dobla, e tera, a dal riba e kabes. Mi a tende un bou di kehamentu, хрипящий di muzik i e sali pa mi mes garganta.
  
  
  Skucha un bos. - "Ta e?"
  
  
  "Sí ta e", el a bisa di un otro hende ku algu di aksènt.
  
  
  Mi ku e doló, habri e bista i a wak dos modelo curac, fondo di scur. Dos
  
  
  karga чулочные di maskarada. Mi contenido puntra. - "Kiko ta e?"
  
  
  "E bèrdat bida, señor arte", bisa ku enfasis. "Mi No ta eskolar di wega, manera e plan".
  
  
  Mi tin entrada di bista kla di e embahada pa e doló un bista, pa wak e region di e personanan na e dies, sinembargo tabata muchu scur pa wak. Den tur kaso, e no mester no ta briya concludes pa deskubrí ku no ta di instructions for di informacion di academie. Mi so tabata trahando di rei con nan a yega na e teritorio, ora un hende tin nan a dal ku forsa un bahada na banda.
  
  
  Mi ta sonrió i tin hura di e bou di nanishi. E doló tabata confortabel. Un hende ku aksènt нацелил di mi tin e kara "colt tene" 38 Sosial.
  
  
  "E ta solamente pa conecta di e esaki no tin un wega, señor arte", mi ta bisa di e persona pa kende e Colt. Otro hende resibu sufisiente i ta mira komo si ta trata di ripití di lès.
  
  
  Hinka un chikitu pista di nobo den e bolo i saka su chaqueta preto ariba. Ku горловой zonido, a laga e di banda di mi den e tera.
  
  
  Kende tabata e énfasis, a papia di nobo. "E tin un mensahe pa su hefe, señor arte. E ta referí na e aserká konferensia di e stat di caracas. Mi ta invita su hendenan a kuminsá ku atenshon i dignidat".
  
  
  Mi mente graba den yen doló di scur. E konferensia nombra un kontra entre e estadounidense vise-presidente i presidente di venezuela, ku a haña nan pasa na e palasio di morales, e korte Blanku, den próximas dos siman. Esaki ta importante efekto polítiko, e prenda enkurashá nan trampa ekonómiko i polítiko entre estudio uní i venezuela.
  
  
  Mi kier a hasi pregunta, pa papia un tiki mas. Ma ta kaba e combersacion. Kende date pa, mi tabata den e último dal, pa nan a bai. Di embahador a mi stima haltu den nan trabou. E biaha aki dirigí su pisá bida di mi mente. Mi ta agarró di firma i mentalmente duna kuminsamentu. Mi a tende di kuido ta e wesu, i e gritu, periodo e ekilibrio i e. apenas di otro. Otro hende tin resultado, i dos a kai.
  
  
  "Mira tantu!" - gritu di hende ku un colt, tratado di lanta, tratado di nota.
  
  
  Na e tempu ku tabata na pia i ta un manera e ta enkontra entre mi i e solo, ku lo a kumbiní. E mi ta dal un moketa grandi ta e kara kara, ma mi ta mi gehad, i e no a wòrdu alkansá mi mandíbula. E hòmber ku e solo lanta un salt i kore bai sombra. Mi a bai dal un otro hende, sigurá ku e moketa nan kas. Kai di lomba, i a ter riba dje, tòg e ta dependé di para mi ta di stoma i e push'. Mi voodoo i na e tempu, ora mi a lanta di skol nobo na pia e ta skapa riba bo matanan.
  
  
  Sinembargo, mi no a bai lubidá, manera e ta gusta peter mi, i e ta duna di energia, di mi no krimennan. Mi ta mi a pèrmití стилету cai den mi man i bok'di e a sigui ku e bista. E kai riba su lomba ora el a drenta den e matanan partinan. E gritu, e agarró di lomba i ta lansa na исчезнув di e bista riba bo matanan.
  
  
  Ora mi a aserká упавшему homber, e instruktor a sali pa lotus patras di mi. "Tende - gritu e -, kiko ta pasando aki?"
  
  
  E ta yega na e lugá di unda mi tabata, i a wak sierto, ku ta sobresalí di lomba di brando. E ta bisa. - "O jesus!" "Bo ta hasi diablos a pasa?"
  
  
  Mi ta kita di maskarada na mitar ku e hòmber i a mira ku e tabata matá. E persona ta partisipá. "Nos tin ku bastante", a bisa. "Un hende a bai".
  
  
  "Bo a mata den e?" E tabata lesa un tiki malu.
  
  
  Di instructions AX - e profesional pa e autodefensa, e mayoria di nan no pasa hopi tempu e kunuku. Guia di nos holgazanear, sinembargo no hasi e trabou sushi.
  
  
  "Ta mi ta mi a hasi", a bisa, a pasa pa e specialisa den arte ku fláccida di mandíbula, pa lanta un riba, na mi tokante pèrmit pa mi. Ta habri i apenas por lesa e mensahe den sentro di dengue lus di luna.
  
  
  Den e aserká konferensia di caracas, e mando di estudio uní i spesialmente di inteligensia di reda AX ta sometí bai trata e humiashon i difikultat. Ta un telefon pa AX: kousa hasi forma tin e humiashon, i ta wòrdu implementá, meskos evitá ku si e por. Ora bo ta perde, e mundu mira e inutilidat di AX i di inutilidat di gobiernu di estudio uní ta di asuntonan mundial.
  
  
  Firma implementa "Spies". Tur e mensahe, incluyendo e ta firma, e склеено di resort di revista.
  
  
  Бледнолицый instruktor di arte ta serka mi косясь un morto. Ora ku e a papia ku nan, di su bos tabata friu. "Bo ta bandoná e persona?"
  
  
  "Asina e ta", a bisa.
  
  
  "Bo por wak esaki, por fabor?" - pregunta ku e bos di instruktor.
  
  
  "Mi ta teme ku no", a content.
  
  
  Su kara ta yena ta rabia. "I awor tende, arte. Esaki elemental insidente e evento den teritorio di skol, mi kier a hasi. "
  
  
  Konsebími e patu e bolo di chaqueta. "David hawk risibí un informashon yen".
  
  
  Tur den AX e samen Хоуку, inkluso e hefe di e persona di e sentro di estudio. Sospeché e instruktor temporadanan di hasi pa ku a reportá korektamente pa Хоуком. Tempu pasa na dilanti di djé, pa su stolte, mi ta kere ku e mi a pa velosidat.
  
  
  "Bo ta kiko mi ta kere, bo por kousa e patu?" - puntr'саркастической sonrisa.
  
  
  Facil un into. Mi sa ku e mi kier a haya e telefon, ma el a sa di mi yamada. Esaki ta e úniko hasi e muska, apesar di su faha preto ta arte.
  
  
  E ta retirá, i a saka e stolte. Mi ta hasi limpi e página den e lomba un hende ta muri i e bèk riba e baliña. "Por hiba e kurpa e treining kende, - bisa, - awor numa ei te ora ku no ta scucha atendé Hawk. I nada no ta saka su losilla".
  
  
  E instruktor so mi ta wak fiha su kara tabata skirbi furia.
  
  
  "Miéntras e disiplina jesus", a bisa. "Awe riba dia mi no ta nesesario cultura na lotus".
  
  
  Mi ta bisa e marcha bai e direkshon na kuminsamentu di e edifisionan. Tabatin e telefon mesora Хоуку.
  
  
  * * *
  
  
  Un par di dia despues hawke i mi nos sinta na mesa largu pa e negosiashon di cuba na e sede di AX ku e hefe di e cia, e hefe di Agensia riba nashonal, e hefe di servisio i sekreto di dirigèntnan di pl riba di venezuela. Hawke a pidi e mesun persona a reuni ku nos, pasobra nan organisa tabata na garantisá e siguridat di Каракасской di e konferensia.
  
  
  Hawke a kabes di mesa i na kla for di piedranan вонючую e seguro. "Tur used bo tin un kopia di e misa, señornan", bisa. "Si un hende ta used kier nobo pa investigá e original, loke tin aki". Di худощавое kurpa parse наэлектризованным di energia i sólido di eis di kara kara adecuado e kontentu kara di agrikultura di connecting. Mi a nota gusta hopi biaha pa, e ora e Jalón papia, e hendenan ta skucha inclui aki personanan famoso.
  
  
  "Mi No tin ningun informashon di ken a skirbi?" - puntra e hefe di e cia. Esaki tabata un haltu peligroso hende ku entrante bista azul i e okashon di gran komandante.
  
  
  "Ta bai laga N3 kontesta riba e pregunta", bisa hawke, a hinka e seguro di e boka.
  
  
  Mi ta agarró man dilanti den bo riba mesa. Mi No ta soportá esakinan burokrátiko di e reunion, spesialmente ora mi tin e mes na hopi pregunta di exploring.
  
  
  "Mi No por hasi e siguiente di material ku tin utilidat pa e mensahe di sí, - a bisa. "Tin compronde e patu, e ariba, e hep i e turno, i tin tur kos normal ku e por a kumpra den kualke di milnan di tènt den e area".
  
  
  "Bo ta hasi no ta di mes hende?" - pregunta ku impaciencia e hefe di servisio sekreto. A коренастым i kòrá, ku pais gris di e. E ta mira ta narros.
  
  
  "E hòmber mi mata, a senador di sapatu na un gran tienda mira den washington. No pa pida nesesario. No tin skina di ken nos departamento òf di e pl. I tur loke mi a contrast riba su amigu un haltu mucha ku aksènt oropeo ".
  
  
  "Us?" - puntra e agente di e na. Tabata un hende ta mas grandi ku e kabei blanku i largu, un di e adres di e baile. E dibujaba na lac tin nos dilanti, ma el a fiha riba e karu.
  
  
  "Mi No por bisa ku bèrdat", a bisa. "Un biaha tabata e di nan alkanse di aksènt. I, por susto, esaki por ta falsu".
  
  
  Венесуэлец toqué ku dede riba mesa. Esaki tabata un gran hende ku zeta di live karu i curac, seas wènkbrou. E tabata e persona bai na defendé e mando di venezuela, durante e seri di intento dal di estado ta un tempu, i awor ta, abiente, preokupante. "E ora ei no ta nos pensamentu riba ken ta patras den e mensahe", lantamentu a bisa, ku tin un aksènt fuerte.
  
  
  "Mi ta miedu ku e tin di sinta aktual", - ta hustifiká hawke. "Inclui e firma pa nos no ta nifiká nada".
  
  
  "Si mi dependé, mi no a bai preokupá pa e", a bisa e hefe di e na. "Tur e ta, probablemente, ta un sorto di lòt".
  
  
  "Òf, implementa, algun persona, затаившие malisia di AX", momento e hefe di servisio sekreto. "E adicional, ku e ta fásil manera, si e parke di e stat di caracas".
  
  
  "Mi No ta kere ku bo uso òf e chines kòrá, realisa un traha asina", - chikitu di poko pronunsiá e homber di cia. "Ma ei, kasi imposibel di rei, manera esun di e kgb i L5 e kompra di un òf otro sinta".
  
  
  "Bo ta duru i friu, e a hasi e ta", bisa hawke, "ta na ei e a tene di e konferensia. Den e observacion ta papia di e humiashon bai bon, i no solamente den e срывах. I ku espesífikamente a dirigí AX. señor? "
  
  
  A sigui un kortiku ketu. Finalmente, e hefe di e cia papia di nobo. "E hendenan den fini ta ei, unda ta spera ku e esfuerso, - bisa e, - pa bloquear nan burdugunan". E ta wak
  
  
  "Bo ta bèrdat", bisa hawke i utilidat e apoyo di stul i ta wak e mesa. "Asina, si AX mester ta den e konferensia, ta posibel ku un planta mata nos presente òf e presidente di venezuela, òf un di dos".
  
  
  Na mesa hervía e combersacion. E hefe di servisio sekreto tieners wak di Hawk. "Mi No sa, con por hasi un fin di e tipo di nos, david", bisa. "Mi ta kere ku ta bai agrado un poko mas di bo interes".
  
  
  E amtenar di na e lanta for di nan lugá i ta hasi un ida i buèlta banda di e largu mesa, сцепив man tras di lomba. Tabata gusta e britániko, e coronel mengua, e marcha pa e lugá di biba. "Mi ta kere ku ta na tur nos ta referi na e muchu di serie", para e. "Maldishoná opservashon por ta un prome."
  
  
  Te awor mi intensivamente den ketu. Hak kier a tende di bista ku kada hende, pa nos ofresé na su. Awor mi a plania nan ta e momento pa mi pa papia.
  
  
  "E ta bon plania pa roma", a bisa den ketu. "Recuerdo, e persona ta por tin acceso na e teritorio di un sentro di entrenamentu AX. I nan sa di mi nomber i a pèrmití haña ei. Esun ku aksènt, e ta duna e observacion, a bisa e: Mi ofresébo su hendenan ku la ku e atenshon i dignidat. "Mi a mira di mesa. "E no ta mira komo si promesa".
  
  
  "Si e no a mata di hende den tal sinta, e mi kier a interpretá esaki ta algu hopi serio", - corrosion, bisa un uzá den konstrukshon Sekreto.
  
  
  No por permiti e lujo ta sali for di su mes. "Un di e hende a konosí serka mi revólver i e otro ta bringa ku mi", - hasi friu-a bisa -. "Si e risibié tabata ei, ta siguridat lo tuma na serio. Mi utilidat e kuchú, komo ku nan a para un hende i no ta pasobra mi ta gusta mata".
  
  
  E hefe di servisio sekreto solamente lanta un ceja i mi ta sonrió ku inteligensia. "No krítiko di korte no ta asina di bo, señor arte. Solamente ta trahando pa indiká ku e sirbishi di inteligensia risibí regularmente di lehèm. Nos implementa no por duna e lujo di aseptá di tur nan den e serie".
  
  
  Венесуэлец, a aklará e garganta. "Bo ta bèrdat. Ma aki mi ta otro. Bai ei, unda tin un posibilidat pa atende kontra di bida pa mi presidente, mi no ta arriesgarme. Tin e intenshon di duplicate di protekshon di e Korte di morales, pa un konferensia. Bai pone su presente, e por pone den peliger di peliger, a recomenda e tuma precies additional ".
  
  
  "Mi a kaba ta papia ku presente", a bisa e hefe di e cia. "Esaki no ta molestiámi. Mi a bisa ku di e kuater di agensia di tur dos ta bai tin den e hendenan ei, i e ta kere ku esaki tin sufisiente".
  
  
  Hawke a wak nobo di uzá den konstrukshon skondí ku aprel enganchados man na e boka. Apesar di su cínicos komentario, abiente, e tabata konsiente di e akuerdo primario di e bida i e prosperidat personal di presente.
  
  
  "Bo ta hasi kere ku bo?" - a puntr'e hawke.
  
  
  E wak diariamente di Hawk. "Bon, tin ku ta sufri ku nos ta papia aki di bida di líder di e konferensia, e menos prinsipalmente. Ta pa topa ku otro persona di un biaha na caracas, pa adapta e siguridat di venezuela".
  
  
  "Bon", - bisa hawke, buscando e seguro. Ta pasa e man na kabei blanku i, abou, a saka un seguro di su boka. "Pa loke ta AX, por ta komandante no tabata tin un agente di e pais den e kontra. Ma desde AX a spesífikamente menciona den e observacion, a laga su hefe hende - nick carter - den e konferensia". E saludá di mi su man. "E presente konsiderá ku lo ta bon si mi ta acompaña, por ta asina ami tambe ta bai".
  
  
  Lider di e cia dirigí su bista ta mi di e Hawk. "Nos sigurá di e tumamentu di dos".
  
  
  Di hende grandi na konmov'e kabes. "Mi ainda mi ta kere ku ta bai den pisá di canvas, guno", - bisa moda e.
  
  
  "Por ta, i tabata asina", rekonosé hawke. "Asina, na susto, no ta un di tres posibilidat". Hasi un pais, diputado di e espektativa. "E trampa", einan, a determiná friu seguro di nobo den boka. "Bo ta di opservashon a bisa ku e lo tira ta bisa, AX. I tur e - pisin den aire di telefon AX. Por ta, un hende ta N3 òf mi tabata einan pa un deskubrí e motibo".
  
  
  "Asina, pakiko bai?" - contacto e agente di e na. "Mi ta kere ku esaki ta loke ku lo felis pa sinta na otro lugá".
  
  
  Hawke saba e seguro. "Ademas pa e hasi pa mi no akto asina, - bisa e. "Mi No ta gusta e idea di djei e kabes di e santu i ta spera ku e a tene ta disparsé òf di un hende ta okupá di tur riba nos".
  
  
  "Duna bon bini di presensia, señor hawke", el a bisa di korte.
  
  
  E homber di cia mi ta hiba di inteligensia i un bista grave. "Mi ta spera ku bo biaha ta wòrdu realisá sin contrario", bisa.
  
  
  Mi ta hari di dje. "Ta kere òf no, ami tambe, esei ta spera".
  
  
  Den e di dos kapitulo.
  
  
  Na caracas a siman Santu i tur e stat a basha den e festival. Tabata e corda di toro, gasfles, ku e bos i di briya tres regional, concert i exposicion
  
  
  i baila riba plasa. Caracas развлекался ku su kabei. Bai ku tur e no tabata dilanti, loko карнавальное di estado di ánimo, ku e sigui ku mi, ora mi ta instala den mi ta biba den e hotèl Di And so seis dia promé di e konferensia. Tabata un friu i taroda session di fuerte bientu, свистящего pa e smal kaya emperador di e parti bieu di e stat. Mi No por a library for di e teribel session di e stat ta trahando pa bisami algu, ku a yuda pa e problema di e observa sosial. Algu ku ta malu.
  
  
  Hawke a bula pa i no tabata den e stat. E kere ku e ta mihó manera di biaha por apart i yalurs riba diferente hotel.
  
  
  Tabatin e baha den kontakto ku Хоуком un chikitu restorant banda di e ofisina di Amerika Expresa na nuebe di anochi. E ta duna algun ora di lus ku nan, asina mi a bai riba e quiosco di skina i a kumpra un diario i un blachi di corda di toro. Mi a tuma e patu un riba un futuro sera cafetería na kaya, ma pa motibu di bientu, dicidi sinta aden. Mi a pidi e cumpra i bebe te ku a lesa tur e krónikanan di e konferensia, гадая, bo ta aki e plasa pa hasi e titulo, pa tur e kaba.
  
  
  Ora jesus lesa e korant, mi a mira e notisia for di e soria di toro. Semper mi a purba e bon soria di toro. Ora nan ta e morto i trahando no ta asina, mientras bo ta luganda ku e morto - un morto poderosonan bringa di toro yama tin un encuentro spesial. Bo ta pa paga e plaka i drenta den e барреру - dilanti. I bo sa ku bo ta аренее ta e morto, inkluso e morto di un persona. Sinembargo no tin diferensia, a eksigí si e morto di un toro òf un hende, bo sa ku, den menos, e biaha aki ta sali ku bida. Independiente di ken ta muri ei no tin mata bo òf un enemigu. Asina tambe ku bo ta sinta den su paga e lugá i a tuma tur ku session di lejanía, un di nan, meskos ku bo sa, e tin ku denunsiá mira bèk riba e mundu pafó di santu. Ma pa e spetakel, bo oralmente por gosa di e morto, ku aire di efisiensia i отчужденно di muri, su used riba e kaya.
  
  
  Te ku mi a lesa e korant di soria di toro, mi ta tira un bista i a mira un hòmber ku ta opservá patras di mi.
  
  
  Rápido mi ta wak den e korant. Mi no kier ku e hende sa mi ta mira. Mi a detené e bista riba e página i bebe "cumpra", a ripará ku un hende por e pablo di wowo. E tabata sintá den un mesa di pafó, mirándome kla di bentana. No a mira su kara, ma ta mi ta e evento e kurpa tabata gusta un hende ku un solo, ku ta ataká e sentro di entrenamentu. Esaki por ta e mes un homber.
  
  
  Sinembargo, den caracas, probablemente, tin mas di dos mil persona, manera e regalo. Mi apto di moveshon i nobo lanta e bista. E hòmber a dal algun pida di e mesa di sigui bai. A lanta for di nobo ta rápido wak den mi.
  
  
  Despues di e hende a bai, mi ta bok'tabatin un pida di e mesa, a hinka e patu bou di e brasa i e tabata tras di dje. Na e tempu ei ku ta pertenesé na kaya, e moveshon halto a sera e tereno di vishon. Ora di moveshon ta stòp, e no ta mira.
  
  
  Mas nochi, den un restorant banda di e ofisina di Amerika Expresa, mi a konta Хоуку riba e insidente. Manera ta e kustumber, e caba e largu e seguro. E jalón ta un fiel patriate, ora bo tin un legítimo oportunidat di gana un bon trabao cebuano, e remente no por reunion den e.
  
  
  "E ta hopi interesante", a bisa e, pancratio, ku landamentu ta mi banda di renchi di huma. "Na susto, e por no ta nifiká, ma ta kere ku e ta mihó aktua ku spesial percusion".
  
  
  "Bo tabata den korte Blanku, señor?" A puntr'.
  
  
  ", Ku ta pertenesé awe promé. Tin un hende Nick, i tin un chikitu di e organisacion. E hendenan di e sirbishi di siguridat ta ta mas emocion ku e festival di e konferensia. Tin un kalamidat resientemente".
  
  
  "Mi tin e session di mi no a ei", atmití.
  
  
  "Bo kier dia a bai den korte i hopi tempu, ta wak. Bo tin un skèrpi olfato pa e problema. Sala i доложи mi ta mira dia na e atardi".
  
  
  A puntr'. - "Bin nos presente ku e grupo?"
  
  
  "Dia na e atardi. Nos chikitu di trabou skondí ku e. E kapitan a bai bin e mes, ma el a bai di hawaii ku e presidente".
  
  
  "Loke ku a plania di presente?"
  
  
  "Ta algun dia di turismo di caracas i su besindario ku presidente i otro funciona. Tambe ta organisá kustumber, recensies i kompania priva ku e presidente di venezuela. Bai abou, den e konferensia a karga pafó habri e negosiashon ku mayordomia di presidente di venezuela. Primi, por susto. Konferensia ta pa dia i anochi di sesion. Mi ta guitara, pa e tabata mas kòrtiku ".
  
  
  Hawke ta pasa e man na su kabei blanku i dirigí e bista riba e kopa partinan cafe e petishon promé. Nos sentamos na chikitu asina, ademas di bentana. Den e chikitu restorant mi a tin un monton di hende i di nos, a kompania di spañó.
  
  
  "Ora ku e vise-presidente di e promé biaha ku e parke aki ta públiko? "-
  
  
  mi a topa ku.
  
  
  Hawke steipi di shinishi di seguro i wak den e scur den un kaya smal. "Dia na e anochi, a presta cena di fiesta den honor na e palasio di morales. Despues di e cena, a bula".
  
  
  "Mi ta guitara ta presente riba e revisión, señor", a bisa.
  
  
  "Mi tin un invitashon pa nos", bisa hawke, buscando e seguro. "Pa hasi, nan tin pèrmit pa bishitá di tur e aktividat ku ta programa pa e presente. No ta kere ku nos ta na asistí na tur di nan, no pa tene na mes konferensia, i e instrukshonnan di e chikitu di trabou Sekreto ta den nan durante henter dia, vinculados di e persona di e presente. Ma nos ta ei den e promé aktividat, solamente si tin ku sa personalmente na empleado di trabou Sekreto ".
  
  
  "Nos bai pa apart?"
  
  
  "Mes. Tur, ademas di e empleado di servisio riba, pesar ku nos miembronan di e delegashon aki na caracas. Di presente konosé nos ta yuda i ta produci ku e a".
  
  
  Mi a mira laman di ploi di bista Hawk. "Bo sa, - a bisa, ta posibel ku e autor di e lara no ta plania nada otro malu pa demo pa e Blanku di korte".
  
  
  Òf kisas, implementa, ta grandi prome, ora un hende ta sinti i ta hari di nos na e manda".
  
  
  Mi ta uní ta skouder. - "Por ta". Sinembargo, mi no a kere e no por tin un momento.
  
  
  "Trata mi ta konsuelo, Nick. Mester ta envejeciendo".
  
  
  Mi ta hari. "Mi so mi kier ku release, señor".
  
  
  Hawke nobo for di seguro di e boka i bok'di e ta un chikitu kanker. "Mi so kier deshacerse un teribel resientemente di algu ta bai mortal i nos guitara nos por soria".
  
  
  Di nobo wak na mesa. Mi kier a bisa algu pa lanta e kurashi, sinembargo no, mi no por a pensa. E sintimento ta mishi di mi.
  
  
  Na e siguiente dia, bes riba e dia, a tuma un taxi riba e palasio di morales. Tabata un piedranan edifisio di skol di mil lugánan di biba. E konferensia tendría lugá den e sala di revisión. E revisión, cena i viuda ta karga pafó di e jalón di kustumber i grandi jalón di baila.
  
  
  Mi ta mustra nan kreensia den e entrada hefe bai lihé por drenta. Bo ta aktua, e tabata muchu fásil. Дежурная venezuela, e pl bista muchu di complex. E hendenan tabata será pa públiko di komandante e instrukshonnan di e konferensia, ma pa den tabata yen di hendenan, ku a pasa hegai òf na un manera tabata relacionnan ku e konferensia.
  
  
  Den e tabata e regalo pidi. Mi ta keda empresanan. Inclui stòp di guardia guiadónan pa yuda den e komandantenan di e bastante di bela. Ora mi tabata para i wak grandi di zeta di on skondí den amerika latino di e artista, e mi ta hala guia.
  
  
  "Perdóneme, señor. Sinti mortal.
  
  
  "Tur ta pidi", a content ta spañó. "Bo ta mi no ta stroba".
  
  
  "Mi so mi kier mustra ku ta nan ta bin na e losilla ta pertenesé paso", - sonrió e hòmber. E tabata shinishi di e forma i e ora, mi resort na un latin di e version na Jalón.
  
  
  "Danki" a bisa. "Mi ta mira pa despues. Bo ta e pl tabatin e sede di e korte?"
  
  
  "Sí", a bisa e. "Riba vivienda administrators pa e gobernashon. Mañan korekto pa e pasada i drenta den e".
  
  
  A bisa danki i a pasa den e sala, ku ta utilisá komo sede di siguridat. E ambiente tabata agenda, sinembargo, si ta posibel, un ambiente read. Yama telefon, e funshonario nan a hiba sera kompania, ma di otro hende bomen, ta hari i nan ta papia di un festival òf un soria di toro di diadomingo. Parse, e orígen grandi konfushon. Lihé spera un vise-presidente, i e guardian trata di reuní un grupo pa bai na e aeropuerto.
  
  
  A papia ku un par di konosínan agente di e cia, ma ta ku nan no a mustra un interes spesial na e konferensia. Un di nan di sinku menos mi ta papia di танцоре, kende relashon den e bispu pa anochi. Ningun hende kere den peliger. A sali for di e lugá i a pasa dor di korte, mirando e karu. Mi No sa ku bo ta spera, asina ku esei - por ta, e hòmber ku ta opservá na restorant mi no sa. Awor e ta trahando pa balorá e ta sinta, pa tin un idea di korte i di siguridat, manera ta hasi hawke. Na embahador, mi empresanan no ta bai mihó. Mi ta parse ku mi tabata sintá den un bamba di relojería, bo mester explora, ora tur menos ta spera. Tabata e session bètsabé.
  
  
  Ora mi ta mi a, un di e agente di e cia e rason ku mi.
  
  
  "E pl riba di venezuela a keda un grupo di radial, i ta bai sigui den salanan te ku esaki no ta kumpli", mi ta bisa. "Mi No tin nada di washington, no kaminda riba nan tokante. Den tur e frenta, tur ta trankil. E problema ta e presente no ta spiritual un opservashon na serio.
  
  
  Mi ta wak den dje. "Bon kiko por pensa riba e ta un splikashon."
  
  
  "Sí?"
  
  
  "Nos profesional", - e significant a bisa. Mi ta bèk ta leu for di dje pa por bisa otro palabra. Notisia kapasitá e muchanan ku borrosas e personanan ku awor нанимало di cia, mi no ta impreshon.
  
  
  Di presente a yega mas biaha sin insidente. Kaya grandi kaminda e hotèl, unda ta keda para i nan kompañeronan, кишели встречающими, размахивающими estadounidenses i venezolano emblema. Mi tabata keda den hotèl, pa mihó e rende, i ta como. E hefe di servisio sekreto kumpli ku su promesa pa hasi ei personanan otro. Bo agente tabata na tur parti. Pa motibu di ta menos, bista ku ta tuma den e serie di traha.
  
  
  Pa e anochi lo pone un esmoquin i a bai riba e taxi na kuminsamentu di e korte di morales. Tabata gusta si den anochi di entregá di preis scur di hollywood. Kaya tabata yen di persona, e moveshon ta imposibel. Mi a pasa e último largu di triste riba e hendenan. E biaha aki di entrada prinsipal bloquearon e personal di e sirbishi di siguridat. Aden, un sala ku techos haltu, presente tabata rònt di vários representantenan di primi.
  
  
  Presente - un hende, i e tabata ariba di e mayoria di e personanan ku a reuben. Esaki tabata e cos hende prominente, trankil i dekreto. Su bos e ta skucha solamente e sernan mas pues, ora el a kontestá e preguntanan den e perdida. Ademas di e tabata su bunita maron den струящемся largu paña blou. Di nobo mi a sali na kla ku e estudio di e persona, sinembargo no a mira nada sospecho ta. Empe tin pregunta si bo spantaparha di hefe di e na. Por ta ku Хоуком muchu dignidat di tur esaki. Por ta, un persona di e restorant tabata implementa венесуэльцем, e implementa ta gusta пялиться na stranhero. I por ta, e hendenan den e sentro di entrenamentu solamente ta tuma un autor den mi esaki ta e solo. Por ta.
  
  
  E fiesta a pasa ta bon, sinembargo no event. E presidente di venezuela, paresé den trese militar ku bill, totalidat di mala. Di presente a sinta na man drechi, encabeza pa e largura di e mesa di fiesta. Di kuminda tabata grandi kombinashon kontinente i venezolano di tayónan, i biña tabata mas mihó.
  
  
  Durante e cena, kasi dilanti den mi tabata sinta un bunita hoben. E tabata na e muher mas bunita di e mesa: cursus, yegada, ku largu i scur kabeinan i asombroso scur, bista azul. Den e tabata preto креповое paña ku un profundidat scohe, e habri e kuminsamentu di mooiste spiritu di forma. E lorá biaha cogía mi bista di e or di kome i un biaha mi ta sonrió. Mas lat den e jalón ta baila, a yega na mi i a presentá.
  
  
  "Mi is hafnan", el a bisa na ingles ku un lihé aksènt.
  
  
  E sonrió ekstremo mi, mi no ke plania ku mas ta e tin mira, mihó ku e ta wak. Ajusta paña preto estado na e but di su pechu i espectacular di e flexión di codes. E no por a hiba nada bou di paña, i su pia pesonan kla ta puntra na kla di e parke di e trahá. Tabata ariba di e mi ta imagen, i e kabes di skol e tabata largu i saludos.
  
  
  "Mi ta kontentu ku largu pa sa ku bo, is, - a bisa. "Mi Scott Matter".
  
  
  "Mi no kier a пялиться wak bo ta na e momento di e cena, sinembargo, su kara ta asina family. Mi a traha akinan, den e delegashon di alemania. Mei si bo ta ei wak?"
  
  
  "Bo ta posibel", a bisa. "Mi a traha den e delegashon di estudio uní, frekuentemente trasladá na paris".
  
  
  "O, mi ta encanta paris!" E sonrió di nobo. Bo wowonan di par di par i ta inosente, i e sonrisa atras riba e hende ku muzik di sanger den nos. E tabata increíblemente bunita mucha. "Muchu mas ku mi stat total di embargo".
  
  
  "Ami tambe e a pasa ta bon na embargo", a bisa i di su aksènt. Esaki a prinsipalmente e aleman, ma ta ku e ta algu otro. Sinembargo, a música, anto mi no tabata perde e tempu ei ta reflexiona riba esaki. Mi a puntr'. - "Bo kier baila?"
  
  
  "Largu," bisa e.
  
  
  Nos a sali na kaminda ta baila yen di hendenan. Un parti di e sala gabi un grupo chikitu. E hendenan na pia i ta papia riba chikitu grupo i mirando pa танцполу. Mi a Ильзу ta banda, i e, e opinion, lo no a importá. E acurrucó kontra di bálido kurpa, mi i sonrió di mi di e bista. E resultado a esakinan.
  
  
  Den e kantikanan, e presente i e presidente di venezuela, echo ku e jalón ta baila pa un nereida personal. Ku nan a bai tin un grupo di hende paña di nivel. Mi ta observa pa un into i is nota.
  
  
  "Mi ta mi a reuní ku su vise-presidente, - bisa e, i e ta gusta hopi. E ta un fiel diplomatiko, asina destina den e imágen di e " карикатурного american "".
  
  
  "Paso den e ta tambe ta gusta", a sonrió.
  
  
  "Ta ta señor, acesibel pa hende", - na serio-kontestá e -.
  
  
  E musika ta para. Nos pusimos di para, un banda di e otro. Empe a deseá nan a mas tempu pa su mes riba e stat di caracas. Ильзе por ta hopi pret. "Bon, a bisa, mi ta gusto".
  
  
  "Bo ta bon ta baila, scott - bisa e -. "Bo tin un sintimento di mi toreros.
  
  
  Bo saludonan e corda di toro? "
  
  
  "Mira ora ku mi", a bisa.
  
  
  E sonrió. - "Ai, otro van di toro!" "Mi ta bai soria di toro dia na e atardi. Carla núñez, ta mi faborito di toreros".
  
  
  "Mi ta gusta Cordoba", a bisa. Mi sa ku bo conservacion tabata un invitashon, ma mi a tin un kaso ta ms importante ku ta wak un soria di toro. Ademas, a into di e sospecho di e muhénan, e asina rápido manifestashon e inisiativa pa e promé enkuentro.
  
  
  "E Cordoba - mi di dos faborito", ku entusiasmá, bisa. Bo wowonan azul habri ta mi krimennan di tur e tempu aki - mi e ta gusta no menos ku mi. "Bo tin ku bai. Esaki tabata un gran soria di toro".
  
  
  Mi mes wowo e otro ku su. "Unda bo ta bai pa sinta?"
  
  
  "Bo ta e promé turno na e sombra di su banda", bisa. "Ta bai ta so".
  
  
  "Mi ta bin, si mi tin e oportunidat", a bisa. "Mi ta guitara mirabo ei".
  
  
  "Ami tambe kier mirabo, scott".
  
  
  Mi ta pará na punto di invita un baila, ora mi mira komo un hòmber ku ta sali di un jalón di baila. A solamente un di kuater parti di e edicion di su kara, sinembargo tabata kasi seif den e tabata tin un hende ku ta opservá na cafetería.
  
  
  "Kompashon, is", - e mi ta bisa i ta leu sigui pa e hòmber.
  
  
  E no tin pasa na kla pa un abundantemente porta di entrada. Algun persona a lanta den mi kaminda i mi ta keda. Na momento di bo drenta den e paulo, mi so por wak na e hende ku rápido kore di entrada prinsipal den korte.
  
  
  Ora ta pertenesé, e no tabata pafó. Rápido a pasa banda di un grupo bastante di e entrada, baha na dilanti di guardian riba den e eskala. Mi no a bai na e hòmber. E ta disparsé. Bay pa e eskala di e nivel di e tera, i wak enfrente di dos pasado riba e par na final di e edifisio. E figura scur apenas dibujaba un skina na korte i e parke.
  
  
  Mi ta pura abou pa e kaminda i, abou, a tira riba corre, ora disparsé di e bista. Mi por poko tempu ta para na e mesun lugá kaminda ku e hende a hinka e angulo. Otro kaminda pasa na e banda di e edifisio, sinembargo, den e no a ningun hende.
  
  
  Reino di e bou di nanishi, mi ta kore dor di kaminda, ku tin un wowo pone ku e jardin. Mi a pasa banda di binti yerba, ora di dos hòmber a sali for di e sombra di mi dilanti. Un di e man tabatin un solo.
  
  
  "Mi No ta asina bon di приса!", a bisa kende tin e solo. "Spera un into, opshon". E a papia ku ta mantene aki.
  
  
  Abiente, e tabata lesa un par di funshonario di pl riba. Mi No sa di mi ta e kara. Hende ku tin di solo, tabata muchu urgente.
  
  
  "Mi a traha den e exploring", a bisa na spañó. "Bo ta mira nan aki ta un hende?"
  
  
  "Estadounidense di inteligensia?" - ripití kende tin e solo. "Bo ta posibel. Lanta e brasanan ariba di e kabes, por fabor".
  
  
  "Mira, maldishoná ta!" Mi ta bisa. "Mi ta tratando di trapa riba un hende ku ta kana na e kaminda. E hui te ku mi manera".
  
  
  "Sinembargo, - bisa e, kende a tin un arma di kandela, - mester date prueba".
  
  
  "Bon scucha, a mustra su patu", - nada-bisa.
  
  
  Otro den, a yega na mi ku turno na e expresion di kara. A yega na su akto di identidad. asina ku a yega. E mesora mi ta dal ku e moketa na kara kara, сбив mi ku e pianan. Mi ta wak kreyente den nan dos buki. Mi a tende ku e pl drumi venezuela ta un bunita duru, sinembargo, esaki tabata ridículo.
  
  
  "Bo ta bisa ku debe mantené e mannan riba!", el a bisa di un hende ku a dal. "Nos pa buska bo pa identifiká".
  
  
  Hende ku tin di solo, tabatin un revólver banda di mi karu. "Mi ta bai wak sinta mira, around man na cera, te ku nos a hòrta".
  
  
  Mi a sufisiente. Ta kansá di traha ku e ehérsito evidente di empleado di servisio pa siguridat i ta spesialmente kansá di estupidez di e dos agente di pl paña di nivel.
  
  
  Mi a dal pa yena e para pa e pablo, i e wesu fuertemente salida. Na mes tempo, mi ta agarró e brasa ku e solo i ta determiná. Mi No ta importá si tira si e maldishoná solo i tur ora un bataya e kurason. No union. E pl hui ariba mi i e ta trat'é na un manera seif na karu. Mi ta agarró di solo, ora el a caba na dilanti, i e arancón di e di nan man. Otro hende a tira riba mi. Mi wil di dje, i e ta dal di cara. Mi adjuntado di mando di un solo den su na, i ta desplomó banda di mi. Mi ta pone di rudia na momento ei, ora un hende a tuma ta lanta. Mi a hinka den e kara di revólver, i e ta para.
  
  
  Ku e otro man mi ta for di I. D. di bolo i ta aplicó di hende na bo por lesa. E di dos pl a tuma sinta, tratado di concentra den mi.
  
  
  A puntr'e promé. - "Bo ta lesa na ingles?"
  
  
  Mi ta mira por tin un momento, kedando i, abou, wak su смятого otro. Ora e ta wak di nobo, den su kara paresé un nobo umildat. "Sí", a bisa e. Rápido a bira siñansa mi trata. "Bo ta AX?"
  
  
  "Esaki ta loke ku kansá di bisabo, - bisa ku impaciencia mi korektamente.
  
  
  E lanta curac wènkbrou. "Ta nan a kometé un eror".
  
  
  Mi ta pone di para, i e ta para. "I awor ku nos ta wak den su tarea", - trankil-a bisa -. Laga i mi ta entregá. Te ku mi prueba, yuda bo kompañero di lanta. Di hende no por a pone den e para drechi, no ta grave. Ora ta duna un kantidat di skol ku a lòs e cabello, na su kara a bira un investigashon habilidat.
  
  
  I. D. plannan. Sí, e tabata e pl skondí. Mi ta debolbé e tarea, ademas di ku e pista di dos persona. E ketu a tuma esaki.
  
  
  "Bon", a bisa. "Awor dos nos ta basta". Empe a sali.
  
  
  "A bisa?" - puntra hende ku e solo.
  
  
  Suspirá. "Mi No ta, si muska di целить di e kos aki den mi", a bisa, válido di revólver. Mi ta bisa e marcha bai e direkshon di e parti dilanti di korte. Un matros hende ta disparsé di nobo. I partisipashon di e sistema riba remente akibanda bai aktua pone di spir.
  
  
  E di tres kapitulo.
  
  
  Riba e dia siguiente mi ta pidi polis, e agenda responsabel di e tarea di e cia, baha den kontakto ku e delegashon di alemania pabou, pa haña sa si union ei e mucha na nòmber Ильзе hafnan. Tabata diadomingo, i e ofisina tabata será, ma polis parsialmente sa aleman embahador i por yama na nan kas.
  
  
  E embahador bisa ku ei union e mucha na nòmber Ильзе hopman, i a duna di detayá mi convent di esaki ta e mucha nan konosé e anochi ariba. E embahador manda su statuto di e revisión i a bisa ku e lo por trese kuné otro amtenar. Probablemente, is, manifestá su deseo ta bai, i e ta tuma.
  
  
  Mi tratado di kòrda ku tabata sintá na Ильзой pa cena. Mi ta kere ku mi ta kòrda ku nan rònt di hende ta media bieu. Un di nan por ta un di e delegashon. E hasi pa nan, mas atardi, a yega di mi, di por sí importante. Tabata natural ku a aparece mas interesante e grupo.
  
  
  Polis a tuma ta aparesé den kontakto ku e hende na bo kas di kontesta a no. E mucha, probablemente, развлекался riba di salida.
  
  
  E mucha tabata un regalo, sinembargo, esaki no a hasi menos sospecho. Tin ainda mi tabatin un mal resientemente di e tarea aki. Hawke duna lorá rekomendashon e cia i di pl riba. Awor, di protekshon, tabata mas fuerte, e session no ta disparsé. Tambe tabata e Hawk. Resientemente no ta sientifico, ma mi kaso ta siña wak miembro atenshon na e intuición. E por desaroya di un sèt di chikitu echonan, ku no ta sufisiente pa move riba bo ta riba e nivel konsiente, sinembargo no предчуствия e зажгут lus roa na un lugá profundo den bo. Mi No sa kiko bo ta. Mi so sa, den hopi épokanan salba nan bida, ta bon ku su nacional.
  
  
  Mei, sinembargo no tabata nada ku te ku na e mucha, òf inclui ku e hende ku a riba e cafetería, i un biaha den korte. E por ta algu ku ta konserní nan, скрывающееся hundu ta e sombra di mi consciente. E mucha i e matros homber tabata motibu sufisiente pa mi tabata di lara, e resientemente òf di ousensia di resientemente.
  
  
  Mi пообедал na cafetería ademas di e plenchi di skol bira i ta banda di e agenda Баральт. Mi ta kome, a pasa e bahada, i mi e ta mira. Ei tabata e balans den tres, поплавках, kabes di skol patu muhé na polis i di vendajes. E hendenan ta diverti, i a fornikashon di release un poko.
  
  
  E dia konosé di Хока na e restorant, manera e ta bisa. E tabata sintá den e kaya den e solo, bistí den un dilanti blou, famia deporte ku расстегнутым e garganta i e lensu blou ku un liber di nobo. Na kabes tabatin un blou scur tuma, pret склоненный un banda. E ta mira komo un bieu persona Хеммингуэя. Mi suprimió un sonrisa i ta sintá dilanti di djé, patras di un chikitu mesa.
  
  
  "Устраивайся íntimo, Nick, i no hasi no observacion di paña. Ta trahando ta desolve na e hopi".
  
  
  Bou ta dependé di e bon ta mescos bieu Jalón. For di un di su largu seguro sabano, morto di pida di un caba i skupí. Despues a pasa e seguro di e boka i ta bolbe lantamentu, dòp. E seguro parse incompatible ku ta dependé di e bon i famia. Por último, a sende i fornikashon di enfrascarse na dient bida. Pa e tabata un sorto di visual, i e no a laga ta sorprendente.
  
  
  "Kon bunita ta, señor", a bisa, apesar di su advertentie.
  
  
  E fiha den mi. "Mi No tabata masha bunita gusta di e черноволосая bunita, ku nan a baila e anochi di ayera. Bo ta kere ku bo ta e permiso ku regosihá di accijns?"
  
  
  "E insistí ta bai", a bisa. "Mi ta parse ta interesa".
  
  
  "Sí, mi sa", bisa. "Bo òf bo ta aki, òf no mester tin". E sonrió rica.
  
  
  "Bo ta aktua, mi a pone den e enkargo pa", a bisa, recording. "Mi a compronde e dia, ma ta ta ta pidi".
  
  
  "Kualke otro interesante ta e revisión?" - bisa e, difísil pa traha un seguro. "Mi kier men, ademas di hisa?"
  
  
  A parti di e hòmber i pa bo topa ku e pl riba di venezuela. "Na susto, no ta konvensí ku tabata e homber, - a bisa.
  
  
  - Òf, si esaki ta asina, tin algu ku te ku tene. No tin nada di malu di un hende ku ta kana den e mesun cafetería i e revisión, mi riba e dia aki. Por, mi so mi ta narros ".
  
  
  A yega e kamarero, i dos te òrdu Перно. No tin renová nos combersacion, te ora ku e no trese e bida i e no a bai.
  
  
  "Bon mucha kasi mi ta pidi reuni ku e aki atardi na soria di toro", a bisa, ora el a bai.
  
  
  E wènkbrou Hawke a lanta. "Bo ta aktua?"
  
  
  "E a bisa ku e cantica".
  
  
  Hawke kuminsá ku mester tin un seguro, su худощавое kara tabata skur, костлявое kurpa kambia riba mesa. "Bo ta hasi bo a bisa?"
  
  
  "Mi a bisa ku laga ei, si mi. Ma tin otro plannan. Mi kier bin bek na korte di atardi, pa mira ku mi a siña mas di mi enigmático hende".
  
  
  "E representante di aktitut", a bisa e, trahando no sonreí. "Tin biaha mi ta duna e impreshon di e lo hasí difísil naar traha den agenda bida seal".
  
  
  "Bo ta implementa mentiroso di relatonan, ku a plama maldishoná funshonario di kgb ku e fin di despedida di mi", mi ta sonrió.
  
  
  E libertat un gruñido. "Bo ta aktua, ora e empresa di traha pa e motibu, ku ta ta resistente. Ma ta deseá ku bo ta spesialmente kuido den e asuntu aki. E por ta masha peligroso na danki".
  
  
  "Bo ta un tera?"
  
  
  A sinta na meditá un into pa kuminsá papia. Di salida luz di solo di mèrdia bella su kabei blanku, e kabes i окрашивало e kara di e koló di solo. "Nada spesial". Si e hende ku ta ataká di bo na e sentro di informacion, tabata un di e kgb, i si e tabata e persona ku bo a mira mira dos biaha, esaki por nifiká ku e sangura bo ta algu".
  
  
  "Si a suerte, por mata den mi ta bai skol".
  
  
  "Un biaha e no tabata na su obhetivo", - chikitu di poko-bisa -. E ta wak den mi. "Bo ta bai hasi or limpiesa di soria di toro?"
  
  
  "Mi kuater. Esaki mester ta e úniko efekto di venezuela, ku ta kuminsá den e tempu".
  
  
  E wak bo trapi di user. "Bo tin un dia pa hasi".
  
  
  "Bo kier bo konosé un mucha muher riba e soria di toro?"
  
  
  "Sí ta sa. Mi ta kere ku ta mihó overige ku ta konsistí di interes riba bo. Si esaki ta durante amor - bai bon, disputa, ma pèrkurá. Si no ta asina, kier sa.
  
  
  "Ta bon", a bisa. "Bo ta di soria di toro".
  
  
  "Bolbe wak mi, dia pa dia. Mi ta bai wak paso den e Mas di Bela Arte di e dies di e dia mainta tempran.
  
  
  "Ta bai ta ei", a bisa.
  
  
  Si bo no tabata na Nobo Kiko na 15:30. diadomingo pa e festival, e no tabata sa con ta yen babel. Di слоняется tantu font, loke ta drástikamente imposibel pa pasa for di un punto di otro, pasando na kla for di nan. Tur kaminda ku tin especuladores e bendí bolo di dos-tres biaha mas karu ku e normal. Diferente komersiantenan di clean habri e almohadilla pa santu i sint di cartera, trahando tokante. Mi a fásil haña un escolar ku plaka di scur di servisio den e area, unda bo ta, segun Ильзы, e ta sinti. Skina di e promé ehérsito no ta fásil pa logra pa e festival. Sinembargo, den caba mi a conseho di plaka i a drenta.
  
  
  Den un atmósfera tabata hopi diferente. Tabata ruidoso, sinembargo riba e poblashon tabatin un atmósfera di безмолвного ta spera, bo ta about pariba di предигровое tempu riba e partido di futbol americano. Mi a topa su lugá, ku a ademas di santu, unda tur e ta visibel di un distansia serka. Bo ta aki momento san e zona, i e hòmber na e kabai cruz di santu i a kita e bombero na presidensia di logra. E tabata responsabel pa e korte i a risibí e pèrmit di presidente di santu riba e abou di corda di toro.
  
  
  Mi ta wak den su rònt buska Ильзы i despues di vários menos, sikiera na nan, sinta so na kla dos sections. E mi no a mira. Hende ku a kontratá di klechi, ku ta kana na e paulo banda di mi, i a tuma e mesun. Sin klechi esakinan piedra di riba mei ta bunita incómodos. Algun menos dos buki di onor banda di mi tabata para bashí, sinembargo despues el a yega di par di ingles i a okupá nan. Di disel di e orario tin jesus, i e orkesta laga ta toka. Den e santu ta hasi e ketu. Mi wak di skol nobo na Ильзу, i tabata buska di mi.
  
  
  Despues ku e entrada a keda habri i for di ei ku e chispa a bula grandi pretu di baka. Di toreros tabata tras di e area i ta mira komo un toro ataká e eskudo di бурладеро dilanti den nan, e estilo kontra un palu i den bos haltu di parti. E faborito Ильзы, núñez, tabata un di e hende, ku ta nan ta kedando. E tabata e promé orario na kuenta.
  
  
  Di ingles banda di mi, tabata ku e tabata na òrdu, mirando inisial di varia i родильясо ku un gran protekshon kòrá, pasobra tabata asina salario i bunita. Bai tin e realmente ta gusta chikitu бандерильеро. Ma e fornikashon pa pader, ora baka tin basha e kabai пикадора i kasi conrado пикадора. Núñez e bringa ku baka, i su mantel tabata agradabel.
  
  
  ma un poko ta grandi. Por último e ta bai tin mata, i e sanger flyer. Ku e promé intenshon di e spada a kai den e wesu, i haña nan benta ta e. E di dos intenshon tabata mas exitoso - cicilia a drenta puru. Куадрилья núñez гналась pa un toro un sírkulo te ku a kai di rudia, i e matadó mata su age den e het di kráneo. Despues el a sali упряжка mula i протащила заляпанную di koló skarlata proteccion di cual nos dilanti, e ta sali for di rond. Pa e ora ei, e ingles, e pagadó mi arte. E tabata remente bèrdè, ora a kita e esposo.
  
  
  Nunes adorá pa e rond. A halando ku e premio sino por rèspèt di influensia, ta ku na su trabou. E no ta merka esaki, e lucha. Bo trese tabata basta bon, ma ta malu a mata un baka. Di lugá bai na kla di e kachu, ta nesesario, pa un bon asina, ma rekerí di investigashon poder pa parti di e trio, núñez a asestó un dal e bestia, manera preis di kanker.
  
  
  Ora di duru e alvaro un chikitu, mi ta yama Ильзе. A bolbe na muzik di mi bos, i lo saludá ku e man na e.
  
  
  "Aki tin plasa disponibel, si ta deseá unico na mi", gritu.
  
  
  No ta hasi spera di dos invitashon, i ta mesora e direkshon di mi. Den Ильзе ta kòrta e rant i e mesun chalet riba un blanku transparente plasa. Ora e ta move, e rant habri su largu bronceados bel.
  
  
  "Mi ta miedu, mi a nenga orario tabata un mal dia", a bisa e, sintá banda di mi. Mi ta duna su klechi.
  
  
  Mi ta sonrió rica. - "Akaso no nos equivocamos di biaha riba dia?"
  
  
  E sonrió ta kontesta i deslumbró di mi. Por ta, tin mas éksito den su di dos un toro ".
  
  
  "Mi ta seif aki", a bisa. "Mi ta guitara mi a bai aki rápido ayera pa anochi. Ma a bai tin un homber, di ken mi a konosé, i e ta tabata".
  
  
  Wak e karu, e ta spera di e relacion, sinembargo no ta tabata. Mi tabata konvensí ku e tambe a mira den e hòmber i a pregunta si bo sa di dje. Si ta traha, e no tin mustrami.
  
  
  "Mi sa ku e kaso ta mas importante di e communication", bisa. "Si solamente e communication no ta un kaso".
  
  
  Mi ta sonrió. "Bon bisa."
  
  
  Bo por kousa ora un hende muhé ta drumi bo ta e kama, inkluso si ta inventa skondí esaki ta bo ta. Na komandante, e ta manera e ta wak bo, i e gesto e ta hasi ku e mannan i e kurpa. Tin biaha e ta sali for di su mes, ora di combersacion no sector. E por prudensia verdere òf splika e delaster tera di termodinámica. Sinembargo, su kurpa, su kímika semper ta e toga. La sigui papia tokante di e complejidades di corda di toro, ma mi a bisa ku e lo kier pa mi. Inclui si e a otro motibo pa ke konsiente, mi a deskubrí ku hopi ke di e anochi aki.
  
  
  E di dos orario apenas a sali na kla di baka, grandi bunita toro ku un di e mihó di pancho. E orario tabata ningun hende konosí, ma ta kore di riesgo, pa complete na e poblashon.
  
  
  "Lei! Lei!" - yama nan.
  
  
  "E ta un bon", bisa Ильзе.
  
  
  "Mes." Mi a mira, meskos ku e a hasi e марипосу, dor di e pañanan di e развеваться, manera un mapas. "Bo konosé un hende ta orario?"
  
  
  "Mi No ta hende", bisa. "Maske mi ta gusta te gusta aktua, no ta mi deseo, sa. Den un kaso, e hende normalmente no ta saludonan".
  
  
  "Bo ta kuantu tempu hiba den e delegashon?" - puntr', kambiando di tema.
  
  
  "Di rende na caracas, ta kasi un aña. Mi ta pensa ku e deseo pa wak e mundu".
  
  
  "I awor mi no?"
  
  
  E mi ta mira ku nan wowo azul i, abou, nobo wak e renchi. "Esaki por ta ... so pa hisa di tur e stat di e midí".
  
  
  Si e no tabata un lus bèrdè, mi no a mira. "E tabata tin di kita for di ayera pa e anochi ku e kibramentu", a bisa.
  
  
  "Ai, Ludwig". E ta hari. "E ta un bon homber, ma el a gusta aseptá varios i a lesa largu bukinan di relatonan bieu. No ta seif pa bo a saludonan e kisas".
  
  
  Interkambio soria. A puntr'. - "Bo ta traha den e?" Mi sa ku is hafnan no union den dje.
  
  
  E no ta mi tabata wak, ma pa sigui ku e bista riba e orario. "Mi No, mi no ta di ludwig. Mi ta un hende di e nòmber "stein".
  
  
  E kontesta a correa, ma mi ainda no a keda satisfecho. "Sa bon na embargo. Distriktonan ei?"
  
  
  "Ta un di e stat. Den E Friedrichstrasse. Ademas di e parque".
  
  
  "O, sí. Sa di besindario. Bo ta biba ayanan ku nan mayornan?"
  
  
  "Mi tatanan a muri den un aksidente di outo, ora mi tabata hopi chikitu - bisa e.
  
  
  Esaki tambe ta bèrdat. E embahador menciona Коллинзу e Ильзе hafnan a keda huérfano.
  
  
  Mi ta sinti.
  
  
  Mira e soria di toro. Mi a kumpra un senador dos buki di e bebe, i Ильзе ta masha bon. Núñez ta paresé di nobo i a sali mihó pa promé biaha. Solamente palabra dos buki di e toro, i, segun e rumornan, tabata maduro di tieners ku второразрядного pancho.
  
  
  "Bo Por hasi no ta bai awor i no ta bebe unda huntu algun dia?" - proponé e.
  
  
  Mi ta wak den su wowo azul i nobo mira ei den e invitashon. "Trosementu ta bon, - a bisa.
  
  
  Ta bebe den e cafetería, i despues mi ta invita na Ильзе keda den un jardin den e agenda Альмеда. Despues di e termina cena, e mi ta invita pa bin bek di parlamento, pa hasi un kopa. Ainda mi no ta duna kuenta i mi "соблазнительное e promesa su wowo remente mi ta mision, mi a.
  
  
  E tabatin un gran parlamento banda di e plenchi mirando. A hubilario bieu estilo spañó i ta rekorido huntu ku bunita antigüedades. Tabata limpi i ku bisti e smal culturele.
  
  
  Ora nan ta drenta den e aden, Илза ta bolbe na mi i, para, ta sera i a bisa: "Bon, nos ta mira, scott".
  
  
  Bo lepnan tabata dushi i kompleto, i tabata fásil ta logra. Pida pida un chikitu distansia i e sunchi. E kontestá kayente, komo si fuera spera ku henter dia. E for di regañadientes.
  
  
  "Nos mester traha gosa tabata mi ta kambio di paña", bisa.
  
  
  E disparsé den e kamber. Mi ta sirbi duna nos un par di coñac ta un contado di glas, i e tempu ei bo armin, dirigí is. E tabatin un largu paña ajusta na kabei, ku no ta pèrmití di imaginashon. E прикрыла kortinanan, despues ta serka mi i bebe coñac.
  
  
  Mi ta kita e chaqueta, ora e tabata na e kamber i no a kansabo ta keda skondí lugar i e stolte. A wak e expresion di su ora e nan a mira. Tabatin e speransa ta ku no ta un soria i asina a. Awor mi no por ta sigur ku esaki tabata bèrdat.
  
  
  "Bo ta hasi e ta tur esaki, scott?" e ta bisa.
  
  
  "O na arma", - bisa kasualidat mi. "Mester tuma precies additional den e delegashon, ora care algu manera ta di e konferensia".
  
  
  "Mes. Na supuesto", bisa.
  
  
  Mi tabata reino tur detaye di su kurpa kla grasia trahá di su mantel. A pone mi kopa. Ainda no a prueba, sinembargo, den e momento, na ningun motibu esaki no ta parse importante. La hasi un bebe i tambe a pone. Mi ta brasa pa hep fin i e atraso na sí. Na un manera abordo el a hasi. Mi akto no ta deskubrí no ta flexión òf flexión di karni. Mi ta sunchi di nobo i e insistí e ofer di mi, miéntras ku mi a move na su kurpa.
  
  
  "O, scott - bisa e -.
  
  
  Mi ta te i lantamentu e desabrochó di bida a laga cai den suela. E tabata para, ref wak fihando di e bista. Bo kurpa a inclui mas espectacular di e mi por image. Di rosea a hasi mas servisial, su kompleto rondó pechunan пошевелились. Mi a kita e fundeshi i e baliña di bon formula i a tira riba mesa banda di e abundantemente famia tras di nos. E mi ta yuda desnudarse, despues a yega na e sofa i a drumi riba djé.
  
  
  "Bin mira, scott", uur.
  
  
  A wak e. Nos poema huntu den e sofa, i stimulans arma di su perfume yena mi focal als. Di salida karni tabata den mi man, i su smak dushi ta sinti den mi lepnan. E ta move insistí pa mi, ora mi man i mi lepnan tapa e but di su pechu, caribiana estados pesonan. Di Su man a keda riba mi, i e ta hiba e, ora mi tin abogado kayente papiá. Bo kader качнулись di mi, i e pal'ta sera di mi lomba. E publiko bou di mensual zonidu na garganta te ku nos karnal krese. Bai abou, e el a hui fuerte grita, i su dushi karni fuertemente empezado di sakudí, ora mi ta explotó den su.
  
  
  Un tiki mas lat Илза a lanta na коньяками. Tabata read i apashoná e sofa, tumba na tur e kresementu. Si e tabata na Ильзе plan di kontesta riba mi dus, no a konosementu sigui preokupá pa e.
  
  
  Sinembargo, mi a sigui ta sera pa e i e tempu ei no ta educa bista ku nan arma di e aserká mesa. Mi ta mi a pèrmití Ильзе hasi su coñac pa hasi nan.
  
  
  "Bo purba?" - puntra e ta mi despues ku mi a tuma un arbo.
  
  
  "Bebe òf di dibertishon?" A puntr'. A ora ei sintí un lihé marrero.
  
  
  "E entrenamentu", - e sonrió ta kontesta.
  
  
  "Esaki tabata e promé di e klas". Ora mi ta sinta den e rant di sofa ademas di e, sintí ku mi a bolbe peso.
  
  
  "Mi ta pesei tambe mi ta gusta".
  
  
  Mi ta fornikashon di enduresé. Mi ta sintí malu i, i pa e no a ningun motibu. Si solamente is no накачала mi ta di droga.
  
  
  "Maldishoná ta..." - a bisa. E palabranan implementa no tabata e adecua.
  
  
  La no ta bisa nada. Ta un poko mas leu for di mi.
  
  
  Mi ta mira. Di ta rabiá - i e tin su mes. Mi ta relajó di vigilansia, apesar di atvertensia ta Hawke i mi mes duda.
  
  
  "E pero!" - bisa den bos haltu, i e palabra ta un stranhero es kontestá mi orea. Mi ta duna un dal hopi duru ta e kara kara, i e ku un rosea, a kai den e sofa.
  
  
  Mi ta pone di para i piano ta tambe. Mi ta agarró di paña i a pone na benta. "Kiko bo tin bo rason nòmber?" - puntr', tratado di brochure di semeleer di ponton.
  
  
  E wak mi arma, sinembargo no tin e kurashi ta trata di hasie na un di nan. E limpi di midi di sanger di su boka. "Mi ta yama tantu save", bisa.
  
  
  Awor mi ta karga vota. Mi a hasi e buraku di e mesa di lugar i sierto tabata ei, i kasi a kai den mi karu.
  
  
  Mi ta agarró di mesa, sinembargo, barbados, i e ta desplomó den suela. Mi оперся e reposabrazos di sofa, ta kana di un mucha muher telefon tantu save.
  
  
  "I bo ta trahando na e kgb", a bisa.
  
  
  "Mes. Sinti pober, señor arte", - bisa den bos baho. "Mi ta gusta."
  
  
  Mi ta wak i a wak di dos buki aki. "Esaki tabata e coñac, bo no ta asina? Sinembargo, abo, bo zag. I mi a mira bo, ora bo pa bo uzo. Ku bo a hasi накололась e antídoto pa?"
  
  
  "E no tabata tin un coñac", a bisa e kasi ta pober. "E ta un pòtlot di lepnan. Bai tin hipnótico unidad di tóxicos di deseá".
  
  
  "Hipnótico...?" Mi no caba na e pregunta. Mi ta sintí manera надвигающаяся scur e rason ku mi, i despues mi a kai den suela.
  
  
  Di mi, mi no a importá di arma. Mi so kier a bit pretu i pafó di parlamento. Si por a yega te na asilo, un hende por yudami. Na un manera mi a topa den su mes na e forsa sufisiente pa lanta i, tropen, more na porta.
  
  
  Asina mi a aserká e, ta habri, i ei tabatin dos hòmber. Un abou, pelon brando tabata estúpida sonrisa. Otro a esun hòmber mi a mira den e cafetería i e korte, probablemente, esun ku a ora mi ta solo den e skol di entrenamentu den washington. Su kara no ta nítidos, ora di droga el a aktua. Mas haltu di dos buki, e mi teroris'di dianan di washington, a duna un buraku na mi.
  
  
  "Ta boso tin un tiki, señor arte.
  
  
  Mi a lanta kontra e. Ta fasil pa un decision, i a kai den коренастого camara, ku e rason ku mi i por tin un momento ta dependé, abou, a dal ku forsa na kabes.
  
  
  Mi a kai di skol nobo na parlamento i aterrizó nobo den suela. Tempu bou di e fondo hende ta lanta for di mi, mi ta agarró pa e pal'i for di bou di dje. E kai den suela banda di mi. Mi kasi no a tende uso idioma obsceno. Di hende haltu ta hala i a dal un bahada na banda.
  
  
  "Mi No a hasi daño", a tende di e palabranan di e mucha. "Mi No tin nesesidat di e doló". Di bos, bista ku ta bin for di otro punta di largu túnel òf, por ta for di otro punta di e lus.
  
  
  Di hende haltu fuerte hura di un mucha. Fondo hende ta pone ta kana. Varios kada biaha pió i pió. Mi tratado ta pone di rudia, ma apenas a kai den banda. Semper mi a plania di loke bo a yega di mata den mi. Esaki tabata un kòmplòt pa mata na agenda hefe ACE, i e tira éksito. Ningun di e hende no tabatin arma.
  
  
  "Bo ta kere ku ta na nos pa hasi ku e no a hasi daño?" Diki us mahos ta pone man hari. El a dal ku forsa di para den repchi. Gemí i a kai di lomba. Mi a tende un mucha na nòmber is hafnan òf tantu save, a dikta un bon skohementu di palabranan коренастому homber. Despues di bos tin calmado i stal corant a suma den e orea.
  
  
  Despues di un into scur a regresa, i e biaha aki mi no por a leu ta e. Di mi ta cua, cua kla inkansabel preto espasio, mi kurpa lantamentu giro, ora mi ta cua.
  
  
  E di kuater kapitulo.
  
  
  Ora mi ta mi spièrtá, mi ta mi tumba den suela na deelnemende alumno антисептической lugá algun dies matros kuadrá. E stablesimentunan pará bashí i seif riba e blanku di e stul. Ora mi ta wak, lampi di dak ta lucia mi kabes. Mi a lucha pa hasi i ta inmediato a sinti e doló na banda i e lugá kaminda mi ta bati ku e pianan. Mi saminámi nan repchi. Bai kumpli martes, sinembargo no tabata nada dividí.
  
  
  Mi No a ni idea pa ta nan ta konsiente pone. Promé, no por a kòrda e akontesimentunan ku nan lugá di desalinacion na e konsenshi, sinembargo despues, chikitu chikitu atrobe na e asina ku na e mucha. Ta inteligensia di su parti подмешать su na e bara di lepnan di droga. Ma ta e el a bisa di su unidad? I por hasi awor mi ta kòrda, manera bo tranquiliza e bos tabata papia ku mi na impenetrable scur, su mensual resistente bos mi ta bisa ku mi drumi tranquilamente? E kaso ta ku ta kompletamente desconecta, asina kompletamente, mi sinti discurso, si no ta pa e doló pasante na banda.
  
  
  Ku investigashon difikultat mi ta pone di para, a yega na e kama i a sinta e rant, e frotó di karu ku man, tratado di limpi kabes. Kiko bo lo ta e documento ta utilisá ta kontra di mi, di resultado ta temporal i apartamentu inovativo. Na un splikashon ku e no por a komprondé, mi kier a hasie di mi, biba i salú. Por ta, pa tur kaba, mi lo lamentá ku mi no tin contado un bala na dilanti di e parlamento di e mucha.
  
  
  Mi ta kòrda e riba karni tene bou di mi den e sofa. Den e kgb semper a bira popular e parto manera arma. Ma lo ta sufisiente pa optené un di mi no tin un nobo cosmético di droga. Di rumornan pa ku e uso ta trahando na sint di rekuperashon i ku pa hopi aña ta spera di pabou di e area. Un biaha tabata e promé agenda enemigu, kontra di e ta aplicacion di e consul di droga. Mi no kier a experimenta e kampionato.
  
  
  Wak na bin, a duna kantidat di нетипичного di kondukta tene normal e agente di e kgb.
  
  
  A intenshon evitá ku mi ta di preshon di e hende i e historia di... un sorto di hipnosis. Hipnótico unidad, aki e ta kompletamente. Mi no a tende di e frontera. Mi mente проносился kla pa tur tipo di oportunidat i di e posibilidad i e no tin nan no a yega i mi kabes fuerte latina. So mi contenido luganda, ora mi a tende di e zonido di e entrada.
  
  
  Mi outomátikamente e tensó. E entrada ta habri i a drenta dos hòmber ku ta paresé den parlamento tony. E gòrdá, pelon mucha a mescos mahos sonrisa. Haltu posibel mi a mira ku mi.
  
  
  "Bon, - bisa e haltu, - mi ta spera ku e ta pasa bon". Ta, festivamente, tabata e bos di un hende ku ta ataká den washington.
  
  
  Mi ta bisa. - "Esaki tabata un bo riba midí na kara di washington".
  
  
  "Sí, tabata mi", - spar bisa. "Di hende ku tin mata, implementa tabata un norteamericano ku ta goberná pa nos. E tabata consument".
  
  
  "I bo a sigui huntu ku mi na caracas".
  
  
  "Na susto. No queríamos perde e kontakto, pa e door save e oportunidat pa atraé danki na trampa".
  
  
  "E Door Save?"
  
  
  "Pronto nos lo mira e", bisa. "Awor tin e lanta, señor arte. Bo tin un sita den nos laboratorio".
  
  
  "E aborto?" Mi a lanta i apresio na e distansia i e servisio di kada hende, гадая, bo por pasa pa nan bai porta. "Unda bo ta?"
  
  
  Di hende haltu sonrió. "Bo ta ainda ta den e stat di caracas. Nos a trese na bo den e institushon nobo di kgb, arte, kreá spesialmente pa bo".
  
  
  Diki, e hende a kuminsá na brabu. - "Papia muchu!"
  
  
  Un hende ta haltu, no ta wak sikiera. "Esaki no tin diferensia", - hasi friu-bisa -.
  
  
  Ta interesante esaki ta nifiká. Si bo kier a mata, bo por hasi ainda no a hasi? Mientras nan pa mi tur e no a konosementu.
  
  
  A puntr'. - "Kiko ta bai huntu ku mi a hasi?"
  
  
  "Lihé imitá. A bai. I no entregá ningun problema".
  
  
  Mi a pasa banda di nan di e entrada, i ta sigui. Mi wak di blanku na e paulo, ku e speransa ta kontra e porta, ta parse di ta pafó. Esaki tabata un kortiku paulo ku portanan na kada caba i un par di otronan di e sentro. Mi a dicidi ku nan tin e entrada mester ta e lugánan di emergensia. A wòrdu será, tòg algu mi ta supla ku no ta habri. Na promé lugá, e uso no tabata propiedat di e yabinan.
  
  
  Un biaha, esaki ta mi oportunidat úniko pa hui. Mi No a no garantia di skol ku ta den ta den ningun forma, na prueba e kla sinku minut. A bira i nos na e entrada di e otro punta di paulo. A ei ora a hasi e intenshon.
  
  
  Di ta keda para i nobo a kai den коренастого relashonnan, ku a disfrutá di e físiko parti di mi cultura. Mi ta duru a yega na su firma robes, i a tende un krio i fuerte gritu di hala. Mi ta dal ku e ta riba un abundantemente karu, i ta di nanishi расплющился. Ta dal di muraya banda di dje.
  
  
  Di hende haltu tin hura i agarró di solo den cuadro. E for di solo i a parse di ta e прицелил mi kabes di washington. Di konosementu mi no ta duna e session di comunidad. Mi ta agarró di man, ku e solo ku otro man mi ta dal di e bista. E bloqueó e dal i rápido dal di rudia mi ta na ingles. Ora, mi ta sintí un teribel doló i fuerte bataya di uses. Mi ta sonrió i a pèrdè un brasa ku e solo. Mi relacion a bira mas tras e instrukshonnan di e deseá sekundario, i esaki a dun'é un bentaha importante.
  
  
  Mi a lanta e man na su garganta, i un parti ta duplicó su. Ma el a saka su móvil dal un адамовому e kònòpi. E habri e boka i a kai den di muraya. Mi ta bisa e marcha bai e direkshon di e entrada na final di paulo. A bo bula kla сутулую forma коренастого relashonnan, ku solamente e tabata trahando pa lanta. Tabatin e speransa ta ku na e haltu hende mester tin un into pa bek den nan mes, ma mi espektativa tabata di skol temporario. Mi tabata na mitar kaminda na entrada, ora span di revólver.
  
  
  "O Para Ketu Arte. Òf na e siguiente bala traspas'di keer".
  
  
  Esaki tabata un tene. Mi ta lagabo i e apoyo di muraya, sin wak. Mi oportunidat ta skapa a kai. Despues di un into di hende haltu ta yega na ami i mi ta hinka un revólver di mi den repchi.
  
  
  "Bo ta bètsabé mucha, arte", el a bisa, ku e rosea entrada, aportando na e man na garganta.
  
  
  Otro agenda di kgb a yega na nos. "Si no tabata na nan, rápido a bisa den kaso, válido ku dùim di otro parti di e edifisio - mi a mata di aki, i e ta awor. Lanta i dolorosamente".
  
  
  Diki, e hende for di revólver i a lanta na dal mi pa kabes i e karu.
  
  
  "O No!" - bisa e hende haltu. "Pensa riba e mishon".
  
  
  Diki ta ekstendé ku ku e bista salvahe den bo bista. E sanger manera nan nanishi e lepnan di baile. E nanishi no опух riba su kara. Ta wak i ta lamentá ku por mata. Lo ta solamente un into mas, i e lo pa mi grandi libra.
  
  
  E hòmber a baha e solo.
  
  
  "Ban, - bisa e haltu. "Ainda nos ta spera di e aborto".
  
  
  * * *
  
  
  Mara na mi ta un gran seif di palu stul. Mi tabata den e laboratorio. Tabata un di biba grandi, mi resort aparato di e grandi american kapital, ku eksepshon riba e hasi pa ku e tereno di vishon no tabata aparato di mesa. Ta posibel, stul, na ku a приязан, sirbi pa e propósito. Na e lugá di biba a lorá unidad di equipos elektróniko, di panel den kontrol di occitan lusnan di koló. Na mashinnan trahadónan dos buki di e tecnica, i den e restu tabata un di nan. E agente sali di e lugá di biba, mará na mi ta un stul.
  
  
  Esaki stul pa su mes tabata e máquina. Esaki ta ta bai stul eléktriko, ma ku e blad ta hopi mas difísil. Inclui tabata toka ku e sobresalí den e electro. Promé ku tabata un tipo di sistema di ekipo di porta, sinembargo, esaki no a no konosementu. Inclui e uso no ta implementa dor di un persona, inkluso pa haña haltu sekretonan. Tabatin mas primitivo forma di e influensia hasi e trabou no ta pió ku un tipo di máquina. Den un kaso, e agente no ta warda un profundidat konseho di estado den rusia, ni na Oksidente. Mi no tabata e excepcion. Ta hasi, e agente di AX ta menos mensahe pa e mayoria, pa lansamentu di informashon clasificada, pasobra e trabou di AX tabata mas partikular fisico di e echonan ta kontra e otro parti na ku resultá i e relacion di dato.
  
  
  Mientras ta ainda tratado di indiká tur, mi a tende di mi lomba ta habri porta i drenta den e di tres persona. Tony tabata un di nan. Den e bida blanku i gas kayente sentro. Su kabei tabata reuní den un moño, i e ta mira ta tristu i sigur. A topa ku mi mes wowo i wak muchu largu den nan, pa kuminsá papia. Mi ta kere, ku e tabata trahando riba bisami ku ta lamentá tur esaki, e debe na promé lugá.
  
  
  "Bo ta ta sinti, señor arte?" - persona-puntra e.
  
  
  "Mi No ta malu, teniendo na kuenta e circunstancianan", a content.
  
  
  Dos hòmbernan di su. Un di mi tabata eligí, pasobra mi a kaba di a lesa su trabou pa sali for di washington. Esaki a lag dimitrov, un presidente di e kgb, na caracas, i e hende responsabel pa tur loke ku a pasa aki. Tabata di media altu, ku e kabei i e родинкой na kara drechi. Bo wowonan tabata duru i friu.
  
  
  ", Asina bo ta e famoso Ick arte", bisa dimitrov.
  
  
  "Mi ta kere ku nenga e inutil - a content.
  
  
  "Sí ta inutil. Mi lag dimitrov, manera bo ta probablemente mi sa. E luna mucha na nos yuda den etapa di bo, door tantu save, e otro dilanti бихевиорист di rusia. Bai aki señor - su colega, e d. nan kleine".
  
  
  Conoci hende den bida blanku na otro banda di tantu mi ta wak ariba di gas i sint ku e kabes. Di bista mi a sinti амебой bou di e microscopio. Mi ta kambia di bista ku e ta Таню.
  
  
  A puntr'. - "Бихевиорист?"
  
  
  "Bo Ta Sigur, Nick. Ta spera ku no diferensia si mi ta gusto di bo Ick".
  
  
  Mi kier a tende di bos i awor mi ta konta pa por hasi e no ta toka ta bon na aleman. Esaki tabata e kaso bos e intento kopia di ingles ku aksènt aleman. Esaki no tabata perfekto, sinembargo tabata sufisiente pa mi ta di rei.
  
  
  "Bo por laman manera kier", a bisa. "Mi No ta kere ku e tin un interes grandi. Maske nan lo ta bon pa sa ku ta bai hasi. Mi curiosidad pa mi. Tres ku tin krea e aquelarre di kgb òf algu na e estilo?"
  
  
  Tony sonrió, ma kara di e hende hòmbernan a keda di piedra. Dimitrov a kuminsá papia promé pensa bos haltu. "E klásiko héroe amerikano i, señor arte? E prome pa e peliger".
  
  
  A wak e dimitrov. "E ta mas mihó ku yora" - a bisa rabiá.
  
  
  "Awor te supremo di esaki, lag, - a bisa e door riba klein.
  
  
  Dimitrov sonrió i a bai. Skucha komo entrada di e laboratorio ta habri i a sera di nobo, ora e ta tabata. Dos buki di e tecnica den kaso di mashinnan ku nan no tin ningun atenshon. Klein a yega serka i mi ta konsebími e wowo di lantèrna. Trabou, e ta papia di bos baho.
  
  
  "E door save ta spesialisá den e kontrol di kondukta" - chikitu di poko-bisa, mirando fihando di e bista. "E ta un di e prinsipal specialisa uso di materia di droga kontrol di e konsenshi di hipotekario i di e metodo komandantenan di kontrol di kondukta".
  
  
  E pago di lus, i lo mi wak bo ta Таню.
  
  
  "Bo ta bèrdat, Nick - bisa e -. "Lema hopi aña experimental ku e kontrol di kondukta humano. Mi a pasa un monton ta resultá den e kunuku. E door klein abilidat smal kolaborashon ku nos grupo, registro i analisa e impakto físiko di trahamentu di nos pasenshi, tin estado dòkter di nos tera ".
  
  
  A puntr'. - "Ta pa pasa for di mi mes i di contamento di experiences?"
  
  
  "Bo lo ta e promé hende ku controle nos bieu metodo", a bisa e, i su bos ta e mustra su imparsial. Awor e tabata konvensí ku tantu e no tabata sa ku lo ta usa nan konosementu i abilidat di esakinan lamentea echonan. Bo wowonan azul a skonde patras di gas na kayente sentro.
  
  
  "Bo ta bai na... di mi algun dia?"
  
  
  Tony rápido mi wak ku e bista i di nobo ta bolbe di lomba.
  
  
  Klein a yega na su yudansa. "Ban di tumba na ick arte", bisa. "Pa medio di ta menos na tempu. Bo no ta eksistí komo Nick carter".
  
  
  Mi implementa wak. Por ta, mi tabata tin e drechi, e ta e delaster bala na parlamento tene por ta mas mihó pa mi e largu stipulá.
  
  
  "Mi no ta eksistí?"
  
  
  "Nos a pasa un translate di personal", einan klein. "Bo converted un hende ta diferente. Bai e homber ta programma nos, señor arte. Lihé manera e grupo e programa tecnica. Bo ta kuminsá na komprondé?"
  
  
  Mi ta kambia di bista ku e ta Таню. "Mi Dios, mi Dios, tantu", - uur.
  
  
  Di bista azul e otro ku mi. E ofer na mi su bunita i a tuma un otro banda di e meta ta burbuja.
  
  
  "Bo ta намбулин, - bisa e-commercial, - un documento frekuentemente desaroyo riba nos laboratorio. Esaki ta loke ku lo a yama e droga, e altura di konsenshi. Tin terenonan simia na lsd, e aktividat di nos rekuperashon mas limitá ".
  
  
  "Mi No ta spera di tende", - bisa aktivamente.
  
  
  E ignorá e observacion i einan. "Ora ku e niet намбулин, proceso di pensamentu, e interne e nivel básiko i e personal desventaha. Tuma e droga ta restorá den ta sumo i experiencia un kresementu di e gasten".
  
  
  "E proposishon", proponé. "Ei, esei ta tur kos."
  
  
  "Papiamente", bisa tantu. "Miéntras ku bou di influensia den e droga, ta bai ta resientemente susceptibles den e section cualifica гипнотерапевта. I di e metodo di kontrol di bon kondukta, desaroyo durante e aña di nos estudio".
  
  
  A puntr'. - Hasi pa hasi?"
  
  
  Tantu ta leu.
  
  
  "Mi No tin konosementu drenta den details", el a bisa di klein, a tuma e tony veel, i despues yena na e janga ku e líquido. "Den un kaso, bo no ta recuerdo nada ku ta na nos a papia di e combersacion".
  
  
  Algu den самодовольном e kara mi ta pone furioso. "E diabel di bo mira riba dios!" - gritu di dje.
  
  
  Bo wowonan beltran, pa topa ku mi bista i mi ta mi nota di nan debil estilo di motibu ora e ta wak den mi. "Por fabor, no dramátiko, señor arte. Bo ta solamente усложните di e di trabou".
  
  
  Tony a lanta stul i a yega serka pa papia ku un di e tékniko. Klein tabatin e janga dilanti di e karu, empujando di piston, pa limpia e aparato pa e burbujas di aire.
  
  
  Furiosa destrukshon a invadí mi pechu. Esaki ta loke mas sera un estado di pániko ku nunka a experimenta. No mi a miedu e doló físiko òf morto, tòg tur tabata diferente. Di skol a hasi nan tabata na punto di mata, ta e destrukshon di mi persona, i despues uza mi den su malbadonan pidi. Di pensamentu riba esaki wak mi por di lomba пробегали di kueru di galiña. I awor mi sa ku e a tene un tira AX no tabata na blanku. Den e preparashon di e proyekto - ken ku e ta - den nan a bai di luna, òf inclui aña. Bai ku e hefe agenda AX, e efektivo e tabata kasi manera na kas.
  
  
  Ayudo Калинину a yega serka tecnica. Tony bolbe wak na kla di e lugá di biba. E tecnica ta mará un tubo di home mi skouder i lorá apart di mango di mi cuminsa. Mi a mira ku ta sobresalí den e ven e atraso. Намбулин drenta korektamente riba e ven.
  
  
  Mi mes a late ku forsa. Ora klein ta serka mi ku angua, mi ta mi a bira necesariamente di bringa ku faha di kueru di kueru, ku tur e forsa tratado di kibra. Si mi por lanta for di asiento, e lihé mei kura di hende. Ma e tabata muchu fuerte.
  
  
  No tin mester di bringa, señor arte, a bisa ku ta konvens'klein, gara mi por e atraso. - Corre na e momento ta imposibel.
  
  
  E angua a kai i e tecnica mi a pa nan skouder, pa mi no por a move. Na kara di klein tabata un lihé toka tin plaser ora e hinka e angua di e largura di e ven, i despues push'e bolo di janga.
  
  
  E di sinku kapitulo.
  
  
  Mi ta bin un session di euforia. Despues mi kurpa fornikashon di неметь. Mi rosea a desaceleró netamente, i a sintí manera ku e dilanti i e lepnan ekstraordinario i shared sodó. No tin tampoko a importá, loke mi inflado di droga, i e teribel session di pániko disparsé. Ainda por a kòrda tur loke ku a bisa, i mi sa ku nan a bai riba uza den mi tin un teribel repartimento di desaster, ma pa mi aki mi no ta importá. Mi sa ku a bo ta, ma pa mi, pa mi e ta implementa no a importá. Algun menos mi a lucha ku e sentimentu, trahando den forma di furia e tabata sinti den nan mes, sinembargo no keda nada. Ta ku ta traha laga nan bisa loke ku a bisa, mi ta kumbiní. Tabata estúpido bringa kontra di esaki, no ta preokupante. Mi tabata den nan poder, i su poder tabata piedranan. Mi подчинюсь esaki i, un biaha, di un manera sobrebibi. Na final, esaki ta loke ku realmente ta importante den e largu stipulá.
  
  
  Su kara искривились dilanti di mi - tene i klein - i kara
  
  
  den mi, manera e porko di laman na un kouchi, no ta importá. Tabatin su trabou, i mi a pèrmití hasi.
  
  
  Klein tin estudio di karu i lanta mi wowo. E sinti ku e kabes home i a bai. Tantu ta serka mi ta e kara. E ta sinta ta sera. Mi wak den su briyante bista azul i topa e midí na e pa saka di menos.
  
  
  "Mi ta sinti ta read, ta aseptabel", el a bisa, i ta dushi i mensual bos. Di bos, e renobacion tin rekorido mi session di prosperidat.
  
  
  "Sí", a bisa, wak bo ta blou scur pa piska riba bo bista.
  
  
  "Ora ku mira ku mi mes wowo, bo wowonan fatigá. Bo habrimentu ta bolbe ta pasado, i nan kier sera".
  
  
  Mi habrimentu aya.
  
  
  "Awor e ta duru mantené e bista habri. Ora mi ta досчитаю te sinku, cera e wowo, pasobra e ta e kier. Bo ta retirá un gran sinti, ora mi kier e bista. Despues di sera, e chikitu di poko sumérgete na un profundidat tene. Hòmber. Ta ta completo. Dos buki. E tin bunita peso wowo. Tres. Bo ta hundu read i suma. Kuater. Ora bo bista lo cera, a laga mi a guia di su kontestanan i echonan. Di sinku ".
  
  
  Parse ku mi mes wowo ta aruba desde su mes boluntat. Mi sa ku no por mantené nan sera, sinembargo no kier a trata.
  
  
  "Bo ta awor ta na гипнотическом tene i kontestá mi bos".
  
  
  E a papia dushi delisioso monótono tono di bos, ku tabata riba un splikashon ta convenient. Mi bisto ku sinti tin un amor grandi pa bunita zonido di su bos - aki seksual, sector bos - i mi ta guitara hasi tur loke e ta pida.
  
  
  "Bo ta komprendé?" - puntra e.
  
  
  "Sí ta komprendé."
  
  
  "Bon. Awor ku nos ta pone man ta anulá e positivo riba bo kabes i someté e electro". Sintí manera ku un hende ta move e grupo di mi mente. E asma un vendaje na kabes, i a kòrda ta un bario na kabes ku tabata sali for di e.
  
  
  "Mi ta papia ku bo, Nick, algu audiovisueel ku dat di máquina. Ta boso ta mira i skucha, ta aseptabel i lo yuda nan a haña un profundidat estado di tene". Na un lugá skucha e lis di boton, i abou, e reino di koló bunita ataká preto, kreá tony. Ademas di ku bo koló di biña muzik dushi bunita música, mi no a tende. Bai e bos di tantu compaña di luhoso spectacular i zonidu.
  
  
  "Tur e múskulonan di bo kurpa suave i e playa, e playa lihé, i bo ta dosnan grandi session di euforia. Bai riba e trapi tecnica, ku ta move abou. Ku kada para lantamentu mas abou position abou, i ta bolbe ainda mas read. "
  
  
  A krea e máquina, pa mi, un trapi tecnica, i den e dushi deslizamiento, mi a hiba abou kla pa un bario di enk di e dushi scur.
  
  
  "Bo ta ta acerca di e bòm di trapi i drenta den un bunita, masha hundu tene. Ta kompletamente tuma mi bos". Mi ta mishi bòm i e entrada di un echo libremente na e pasa pa e scur, un di nan no kier a bai.
  
  
  "Mi ta puntra bo bisa te sinku, ma ta lubidá di number tres. Bo no ta kapas pa provincia e number tres. Awor konta te sinku".
  
  
  Mi lepnan ta move. ", Un dos, kuater, sinku". Mi boka i e keer no tin nada ku ta wak huntu ku e number tres.
  
  
  "Ta bon", bisa tantu. "I awor bisami su nòmber i ken bo ta."
  
  
  Algu ta den mi сопротивлялось, e todopoderoso bos mi ta pregunta, pa loke ku a bisa: "Nick carter. Mi a traha den AX, kaminda tin e nòmber di e kodigo di N..." Mi no por a kòrda e kantidat, i e valorashon di Киллмастера ". Bai abou mi a duna mas details di identifica.
  
  
  "Bon. Awor kontestámi ku atenshon. Akto di tur loke ku a bisa, tur loke nan ta reacciona ku nan a pasa. Na e momento a desaroya un yen i yen mei".
  
  
  E evento un esaki. Tabata un abogado riba e morto di temblor i ora ku a pasa, mi konosemento di pèrvèrsidat. Ora di deseá fisico a pasa, mi ta mi konosementu distinto. Tabata still distinshon, sinembargo tabata na tur e mundu di mi rònt disparsé. Den e mundu no tin nada, ademas di mi plania pa e kurpa i e bos di tantu.
  
  
  "Bo ta ken bo ta?"
  
  
  Proponé pa medio di un into. No ta sali nada. Asunto ku tur su forsa, ma ainda no por kontestá. Mi No a personal. Mi tabata un bebi, lantando e infinito scur, ta spera di mi tin ku yama, reuní i clasico.
  
  
  "Mi No sa", a bisa.
  
  
  "Unda bo ta biba?"
  
  
  "Bo ta scur", a content.
  
  
  "Bo ta di unda mi a bin?"
  
  
  "Mi No sa."
  
  
  "Bon. Mi освежу den bo menshoná. Awor mira dilanti di e imagen riba un hende". E máquina зажужжала, i a mira un hòmber. E tabata mas haltu ku e kabei scur i wowonan fries. "Hòmber aki bo ta", agregó. "Bo - Rafael Chávez".
  
  
  "Rafael chávez", a bisa.
  
  
  "Bo ta венесуэлец, ku a pasa vários aña den estudio uní. Bo a nase
  
  
  den mercera i e educó di e stat di caracas. A traha riba vários frenta, i awor ta activo relaciona ".
  
  
  "Sí", a bisa.
  
  
  "Bo ta biba den parlamento na agenda bolivar, 36, aki na caracas".
  
  
  "E Agenda Bolivar, Di 36".
  
  
  E einan tin bisami ku no tin famia òf amigunan, i ku e hendenan ku mi relacionnan, tabata poko hende den e edifisio aki, ku tabata kompañeronan di revolution.
  
  
  "Otro biaha, bo sa di su mes mas", finalmente a bisa. "Miéntras, bo mester release. Ta bai bisa di sinku atras. Na e momento di e kuenta ku chikitu di poko ta sali di tene i di skol nobo na kuminsamentu di e konsenshi. Sinku. A bolbe bai subi riba e trapi tecnica. Kuater. Bo ta kompletamente di sosiegu. di akta, ma ta bira mas konsiente. Tres. Ora di su bista ta ben den e kantidat di hende, no tin nada ku recuerdo pa e kier di bista, no tin nada. Dos buki. Ora di su bista ta habrí, a kòrda solamente ta nan a papia tokante di bo - rafael chávez. Bo no ta kòrda nada pa yen mei. Un ".
  
  
  A habri e bista. Ei tabata e mucha, i mi sa ku a mira di e persona pa no a idea di skol ta hasi circunstancianan. Mester ta, no a pasa hopi tempu pa mi ta kere e bista. Mesora mi ta duna kantidat di e no ta di venezuela, i e enbes di mi interes pa хорошенькому личику. A papia ku e ta un puedo spañó.
  
  
  A puntr'. - "Kiko a pasa?"
  
  
  "Ta un lihé amante, señor chávez. Bo ta involukrá den un aksidente i a risibí e dal na kabes i nos sigurá di skol den un par di dia. Bo remente siña nan kompañeronan revolucion, opsekio? "
  
  
  Mi ta wak den su rònt. E tecnica ta derotá di e mi alimentá un stul i a kita un di mi mente. "Bo Por hasi... sí", a bisa. E kaso ta mi kasi no ta rekordá.
  
  
  "Esaki ta e d. klein, i mi tantu save, su amigunan uso di e moveshon relaciona. Esakinan otro amigunan mendez i algo. Tabata ku bo den moveshon pa un tempu. Bo trese nan aki, i den un klínika personal, trahamentu di bo. Finalmente, e konferensia no mas leu di e serunan ".
  
  
  A puntr'. - "E konferensia?"
  
  
  Tony sonrió. "Mi No ta trata di kòrda tur e biaha. Bo tin ku bai di lugá di biba i sosiegu".
  
  
  "Sí", opent a bisa. "Di sosiegu. Ta kansá".
  
  
  * * *
  
  
  Na e lugá di biba den mi a hiba, tabata agradabel. Tabata, implementa, un are, ta esun ku ta case, sinembargo, den e circunstancianan, no por spera un kama un kapital. Despues di tur, mi tabata tin un homber, разыскиваемым di lei, bo no ta asina? Desentemente, mi tiki di loke nan por a kòrda. Ta sinti ku no a puntra e mucha, manera e embahador, pasobra mi no ta kòrda. Un kos tabata kla: atendé ku amigunan ku tin kurá di mi. Mi ta ta wèl. Nan no tabatin ni pensamentu riba e gravedat di mi mei. Bon, esaki ta akapará dor di un par di ora. Un bon drumi mi ta bai wak disidí. Awor mi ta okupá ku no por a kòrda e importante konferensia, ku ta papia di un mucha. Mi keer закружился di intento pa kòrda, ma na caba mi ta keda drumi.
  
  
  Mi soño di meimei di e anochi. Mi a locations òf a ningun tin un soño stranhero? Mester a wòrdu tin un soño. Mi tabata den tera stranhero, ta un pais distrito. Mi tabata kore riba e scur kaya adoquinada i pèrsiguí un hende. Mi ta tabata den man un largu pretu ta e pista di publicacion aleman, probablemente, lugar. Mi ta span e hòmber i a tuma un mata. Ta duna e marcha bai span riba mi, mi ta sintí un profundidat doló na franco. Un solo den mi man di e ta bira un hacha ku un kortiku рукоятью. Despues mi ta for di soño.
  
  
  Tabata un stranhero soño. Mi no ta rekordá ku tabata riba un pais, ademas di venezuela i di amerika. I mi no su bida a span e homber. Òf ta mi? Pa mi tur e no a konosementu.
  
  
  Ora di dia, mi ta trese un banda ku e kuminda i mi ta kome ku praktiká. Ora jesus, mi ta examen su kara den spil. Pa motibu di ta menos, e tabata family. Ma ta ku e persona no ta pertenesé na rafael chávez. Wak e paña ku a ofresé, sinembargo no e situashon. Losilla pará bashí, e identifica mi no ta. Despues di un or yega mendez i a hiba mi buki nobo na e lugá di biba ku un asiento ku tambe i otro equipos.
  
  
  "Bon dia, señor chávez", express alegria mi mucha, назвавшаяся tony. "Bo ta kla pa un nobo trahamentu?"
  
  
  "Sí, mi ta kere", a bisa, mirando e máquina. "Ma bo ta nesesario? Mi ta guitara sa kiko ta e trahamentu mi ta sali".
  
  
  "Por fabor - bisa tantu, ta mustra ku mi stul grandi. "Bo tin ku konfia den nos, señor chávez. Nos bo amigunan".
  
  
  Mi ta sinta den stul, ma mi no tabata mi. Mi kier a sali di e edifisio aki, basa riba e kaya ta caracas, pa bin bek di parlamento den e agenda bolivar. Mi tabata konvensí ku e konosínan di e tipo di pagami mi menshoná i lo ta mi salú. Mi ta promesa, si esaki actividad no ta produsí resultadonan, mesora mi ta na kas.
  
  
  "I awor relatie", mi ta bisa un hende ku e nòmber di klein.
  
  
  "Mi ta duna fásil amante ". E mi ta konsebími e atraso den e janga i a hipodrmica di inyección.
  
  
  Mi kabes na un momento haña nòmber. Намбулин. Unda mi a skucha e promé? Pa por a pensa mas riba esaki, mi a kuminsá ku sinti ku ta tapa hundu euforia, i a pèrdè e interes di e palabranan i tur e demas.
  
  
  Un hende a drecha den mi mishi. Mi No ta importá. Despues di un into mi a tende di tantu.
  
  
  "Bo kier sera e bista. Bo ta sera su kuenta te sinku". Ta considera, i mi mes wowo ta aruba. Bo ta scur di sali di koló, i a tende un tarea muzik na pa un splikashon mi ta haña family. E bos ketu, ma di koló di muzik sigui benta di mi abou i na abou. Mi ta parse ku mi na trapi tecnica. Despues di mi mente ta tende otro bos. E bos mi ta pasenshi pa mi pa tur. Tur detaye, desde e fecha di mi nasementu riba mi recent aktividat den moveshon di robes pa liberashon di venezuela di тиранического e imperio di estudio uní. Tabata e imagen ta stipulá skema. Ora tur kaba, mi a risibí un enorme mas dialogo nan pasa. Mi mei ta cur.
  
  
  Mi tabata miembro di un grupo polítiko yama "Виджиланте", su meta tabata e departamento di gobernashon di venezuela i di establesementu di robes di estado ku yudansa di e uso. Mi ta reglanan hasi algun luna, i ta un par di dia mi a dal di bala pa un manifestashon banda di e delegashon di estudio uní.
  
  
  Tony el a papia di nobo. "Bo lider nos pidi bo normal di e ehérsito di vigilansia истончаются pa orde versión pa e ruta táctica politie. Por ta asina, mester aktua awor. Bo ta skohe pa hasi e akto.
  
  
  "Venezuela a bira muchu independiente di estudio uní", agregó. "Di estudio uní kumpra aproksimadamente di 40 pa total di expresion di petroleo di venezuela, ku a duna na estadounidenses mortal economia are na venezuela. E presidente di venezuela i su kapital, e gobernashon mester wòrdu destruí promé ku bo ta transmití di tur e pais na norteamericanos. Ta elabora e proyekto. diseño teniendo na kuenta di aserká Каракасской di e konferensia.
  
  
  "E konferensia ta e kontra entre e presidente venezuela i vise-presidente di estado uní. Esaki a duna e oportunidat úniko di user dal un di e dos enemigunan di pueblo. Mas lat a informá di e naturalesa di e proyekto i e details di kon mester leers na fin. Bo ta komprendé? "
  
  
  "Sí ta komprendé."
  
  
  "Bon. Ora ta lanta, a kòrda den detaye tur loke ku a bisa, tur loke mi a tende i mira, ora un profundidat tene. Si den bo mente algun pregunta tokante di nan details, su consciente a duna kontestanan i yena tur e espasio den blanku e por malesa. Bo no ta bai tin kuestion di identidat manera rafael chávez i no ta duda di valides di su filosofia polítika ".
  
  
  Despues di algun menos mi mes wowo di forma natural ta habri, i a kòrda di manera tantu a realisá den e pidi universo di sinku tin un. Ami tambe mi ta kòrda di tur riba su bida floria. Mi no tin traha huntu ku union. Ta kompletamente recuerdo di mei.
  
  
  Tony sonrió. - "Con bo ta sinti, otro?"
  
  
  "Ta bon", a content. "E a boga mi a kòrda. Mi tin ku ta partisipá na e mishon kontra Каракасской di e konferensia, awor mi ta mi ta kòrda di esaki. Ta bai ta kla?"
  
  
  "Mi ta kla", bisa.
  
  
  Klein e marcha bai e yega serka e tékniko na e otro punta di e lugá di biba, loke ku a laga ku tony di solo. "Nos ta bo... nos konosé e mihó di mi por?" A puntr'. Tabatin un fuga imagen tene, drumi simpel e sofa.
  
  
  Algu a riba su kara, despues di su kara расплылось lihé sonrisa. "Mi tabatin e speransa ta ku ta kòrda. Tabatin un anochi huntu. Bo ta bo No ta kòrda?"
  
  
  "Mi No, mi no", a bisa. "Ma pa un momento, un konmemorashon ku mi a risibí, mi ta guitara kòrda mas".
  
  
  E tira hari. "Un biaha nos nobo sigui algun menos huntu pa ku ta bandoná e klínika".
  
  
  "Bo ta algu ku ta preferá e kastigu spera", a bisa.
  
  
  Maske mi ta sinti kompletamente bon onstaan den mi ked'nan lugá di biba i deskanse. Mi ta haña un chikitu di home. Stranhero. Mi mishon a di mas importante den mi bida, ma mi no por a laga di pensamentu riba e ekstraordinario di e mucha.
  
  
  Ora no ta pensa riba home, kansá di restorá e pasa, ku kasi a lubidá ku pa un aksidente. Manera a tratado di kòrda, mi a yega na e memoria un insidente. Mi ta abou ejecutado den e último den e klei di kas riba e fuera di mercera. Anto mi ta kòrda ku e kas aki tabata mi kas, i grasia, черноволосая un muhé na nòmber maria, tabata mi mama. E i mi tata muri ora mi a nuebe aña. Poko despues ku ta pertenesé na caracas, unda bo ta biba serka konosínan i tabata un di korte di gobernashon.
  
  
  Den tur e, ainda mi tabatin algu straño. Por a kòrda kos nan pasa, ma aki mi ta ko'real, imagennan mental ta hala sera i met. Ora mi a bandoná ta pensa riba nan ta asina konsiente, nan implementa depresiashon den di lubidá i no ta parse di ta e regalo di mi.
  
  
  Ta inkreibel, e otro dilanti di mi rekuerdo a keda di un par di aña ku a pasa den estudio uní, trahando den e mail di karga.
  
  
  Mi a pasa tur e dia di nan lugá di biba. E anochi a yega na konsiente, tantu. Bai den ketu bai sera e entrada patras di dje. Mi ta pone para ku e rant di kama, kaminda e tabata lesa e korant di Каракасской di e konferensia. Tabatin un estetoscopio, i den man tabatin un tablet.
  
  
  "Mi a sinti bo pulls?" - puntra e.
  
  
  "Na supuesto".
  
  
  E firme mi mesa di su chikitu session di man dushi. Nos mira e otro i e rápido ta leu. E a hasi un marka riba su programa i, abou, приставила estetoscopio mi ta na pechu ku un into skucha.
  
  
  "Bo ta sinti malu?"
  
  
  "Mi No."
  
  
  "Si tin sudoración pa e soño?"
  
  
  "Mi No ta mi ta rekordá".
  
  
  Mi bista a keda trasladá ku su kompleto lepnan mensual cursus di su kurpa. I atrobe mi kabes a pasa rápido entrada imagen - tantu saká di e sofa. Su siguiente pregunta parse экстрасенсорным.
  
  
  "Bo a bisa, ku e pensamentu ... di integridad entre nos rafael".
  
  
  "Sí, mi ta kòrda di esaki."
  
  
  "Mi No por a bisami bo recuerdo?"
  
  
  Mi ta sonrió. "Mi No. Tabata bo. Den e sofa".
  
  
  Su bunita bista azul e obranan di mi bista. Mi ta tuma su e tabata i e estetoscopio i a lansa e suela. Bai abou, mi suave e atraso na sí. Mi ta sunchi, i e bisa.
  
  
  "Bo ta remente sosegá mi, bo no ta?" - trankil, a puntr'.
  
  
  E tuma corre corre, ma sigui su. Rafael, no ta e stima", - replica di su. "Ta un relaciona. No yegada or di e muhénan".
  
  
  "Mi mester a topa e tempu ei, na menos un biaha - a recorda e.
  
  
  Bo wowonan kontra di mi. "Sí, un biaha". Parse ku e kòrda. "Chikitu pa e manifestashon, ademas di e delegashon di estudio uní. Mi ta trese un guiabo den parlamento i a pidi nan a keda".
  
  
  "I nos become, i a aprel di bo, asina sera", a bisa, ku difikultat a pasa man pa henter e largura di su kurpa.
  
  
  "Rafael, por fabor..." - e gritu di su.
  
  
  Mi ta desabrochó di forma te hep i e push'ku e man den, proseso di su. Mi karisiá di pechu i sintí manera mi ekspresá nan pesonan e duren.
  
  
  "Rafael ..."
  
  
  Di nobo te become. E stòp di bringa ku un repentino grandi karnal kontestá mi caricia su kurpa necesariamente e, ora mi tabata estudio di boka. Ora di sunchi kaba, dos control di rosea i onstaan otro.
  
  
  "O, dios, rafael, - jadeó e.
  
  
  E скинула e formulario i a kai den e suela. Mi a gusta e стягивала pages ku nan largu e codes. E yega serka e kama i el a pasa man, su kurpa temblaba di exciting. Rápido e kaska e drumi banda di su. Mi dedenan i e lepnan skohí kada pulgada di su kayente temblor di karni.
  
  
  Di e kuminsá na correa, ma mi ta di aprel ku forsa. "Loke mi a hasi bo?" - grita. Mi tin plato di su palabranan, hundu abordo den boka ku e lenga. A bolbe mes.
  
  
  Mi no sa ku e tabata na mente, i mi no ta importá. Solamente por pensa riba nan спелом, ku e kayente den su kurpa. E gimió ta deseo, ora mi ta bèk riba e. Bo bel ta habri pa mi, i sintí manera nan kou впиваются mi lomba. Mi ta buskamentu i drenta den e, i e kuminsá na grita tin plaser. Despues tur a scur, e agensia i e resiente desendensia karnal.
  
  
  Kapitulo seis.
  
  
  Di nobo ta mi ta mara na un asiento, i e lugá tabata kompletamente di curac. Mi ta hasi un inyección, ma e biaha aki mi no a умоляющих di promesanan. Mi ta trat'solamente di droga. Any i klein, inkluso na un lugá no tabata.
  
  
  Ta algu ku ta papia di "delaster pasa". Mi a tende ku ta papia riba uso i pa hasi esaki tin contenido tur, maske mi no ta rekordá ku un biaha siña kaso.
  
  
  Ora mi ta sinta den stul, ta scur, mi dilanti, a surgi e imagen. Tabata e presidente, i e pronunsiá un mensahe polítiko. Tabata tin solamente binti matros un distansia di mi i жестикулировал pa un telefon. E a papia di kosnan ku ta расстраивали. Mi ta mi kubrí friu despues. E euforia a wòrdu kambiá pa fuerte rabia, desde e palabranan di presidente ta hasi mas i mas festivo, mas fuerte i mas fuerte. Su kara lantamentu tin sede entrada i ta hasi terriblemente diskursonan. Despues di un into di karu a tur loke esun ku ta keda na e imagen. E el a expande, converted di mas i mas mahos, anto e veneno sera di su скрюченных di e boka. Karu tabata asina banda ku a proponé pa por saka di man i pasa.
  
  
  Mi a tende di gritu di e lugá di biba i ta duna kuenta ku e sali pa mi mes garganta. Ta furioso ta serka di e teribel persona, tratado di kibra e karni ku man, raspa nan dedenan.
  
  
  Sinembargo no logra. E grita tabata grita yen ilustracion i elemental di destrukshon na e posibilidat pa yega na un teribel hende i destruí. Despues di un into bos e pago, i ta hasi e ketu i e atraccion di karu sigui more mi dilanti.
  
  
  Di
  
  
  E bos di tantu e a tende di e scur. "Bo ta di enemigu. Ta un persona ku ta interne entre su pueblo i e libertat. E мерзкое, mahos bestia, i bo ta alimentá di kadaver di su pueblo. Ta e no amaban i miedu, i awor ta born di despedida, poderosonan repasa. Bo odia otro ku no tin dado tin un òf algu den su bida ".
  
  
  Ku mi pechu ta bai punto di eskala di repasa i odia e tabata sinti na искаженному hende. Mi ta kòrda e abominabel di e palabranan di presidente i porta di man te ku e kou no tin dependiendo di e palma.
  
  
  Finalmente, e imagen disparsé den scur i empleado na otro. Den prinsipio no tabata mi familie, i a kòrda di esaki den e periodo. Tabata america presente. E a papia ingles, ma mi ta komprendé perfektamente. Explicó e hasí den smal kolaborashon ku mando di venezuela, ku nan estudio uní ta ofresé mas economia i juda militar e presidente di venezuela, a keda den poder. Mientras e tabata papia, su kara kambia. Su bista ta bolbe kada biaha mas na malu i e boka tabata pela horris, horris palabranan.
  
  
  Ora ku desde fin di e lusnan ta pashon, mi tabata tur e sodó. E tecnica a kita e stul i a hiba un marcha di mi lugá di biba. Di droga i insalvables emotions kompletamente good mi energia. Mi pia tabata asina debil ku apenas por a kana.
  
  
  Na kuminsamentu di mi lugá di biba, e tecnica mi ta yuda pa sinta na kama i lo mi wak ariba na abou.
  
  
  E pregunta. - "Bo tur ta bon?"
  
  
  "Mi ta suponé asina."
  
  
  A bisa ambiente. - "Tur e ta nesesario pa nan mishon".
  
  
  Respiró hundu. - "Unda Bo Ta Tantu Save?"
  
  
  "E ta ocupa ku e proyekto".
  
  
  "Mi tin e motibu".
  
  
  "Mi ta teme ku ta imposibel".
  
  
  Mi ta wak den dje. Tabata un mucha венесуэлец pa e nòmber di algo. Su kara parse onorabel. Por ta, e instrukshonnan di e frankesa, e mi a ei, mi ta quejé di e no image e plan.
  
  
  "Bo a mi a yama? Hasi tur e ta nesesario pa revolution?"
  
  
  Bo wowonan e streanan den mi. "Bo ta duda di e?" - ku e preokupashon, e pregunta.
  
  
  "Mi... mi ... no sa. Mi ta kere, ku no ta. Bai biaha mi ta mi ta bin loko".
  
  
  "Mi No ta bai loko. Bo ta aktua, awor ta salú". Su bos tabata relevante.
  
  
  A puntr'. - "Cuanto tempo mi tabata mira den e klínika?"
  
  
  E duda, komo si pregunta kontestá mi. "Onder na e atardi a hiba otro".
  
  
  "I ora ta bai ta kla a sali?"
  
  
  "E dia di awe."
  
  
  Bo sinta riba un kodo. - "Ta aktua?"
  
  
  "E delaster ta conclui awe, otro biaha. Bo tin lorá sections klas. E siguiente no ta masha dushi pa bo, ma ku tin jesus pa loke ku bo ta siña di buki aki. Esaki ta apsolutamente nesesario di parti di su preparashon pa traha riba e konferensia ".
  
  
  "Bo ta hasi e ta traha?"
  
  
  "Nan a bisa mas lat awe".
  
  
  Di ta habri porta i a drenta e door klein. E wak ku enfado di e tecnica. "Bo ta hasi esaki ta? Bo Por hasi ainda ku e señor chávez?"
  
  
  E tecnica parse estado. - "Kier papia un tiki mas".
  
  
  "Bolbe bai traha", bisa breve di klein.
  
  
  "Sí na supuesto". Saldo ta duna e marcha i a sali for di e lugá di biba.
  
  
  Mi ta wak manera klein ta mi ta tokante. Mi No ta agradá e idea pa mira goberná di uso i ku mi compatriotas no ta pèrmití papia ku mi. Венесуэлец mester kontrolá su evolucion, ma klein ta referí na algo manera pa baho.
  
  
  Klein ekstendé e mi ta sonrió. "Mi ta sinti aki buskamentu kita algo, señor chávez, ma tin responsabilidat na otro lugá. Ta bai bon mi ta sinti?"
  
  
  "Ta bon", a content.
  
  
  E toqué mi pulls i por tin un momento ei a bisa nada.
  
  
  "Ta bon. Debe di sosiegu, i e. pa bo despues di e cena. Bo tin pa dilanti un grave lès".
  
  
  "Bo ta oralmente por pafó di e lugá di e anochi di awe?"
  
  
  Mi puntra bo ta topa na soria. Sinembargo, despues di un kortiku pasa, a bisa: "Mes. Awe na e anochi, bo mester ta kla".
  
  
  "Bon", a bisa. "Odia na fin".
  
  
  "Nos tur e", ounke bisa. "Ma tin ku hasi un sakrifisio di probecho di e revolution. Bo No ta asina?"
  
  
  Sent ku e kabes. Klein ekstendé e sonrió i a bai.
  
  
  Mi ta keda drumi un reto. Di tende mes grita. Mi ta sinta den e kama korektamente, tur e sodó i temblando. Mi ta pasa ku un man temblor di e boka, mirando di muraya enfrente. Den mi tin ku no ta teme riba mi sa di su mes. Mester ta, mi ta duna documento. Mi tin tabatin ainda ta un estadia.
  
  
  Mi a mira mahos di karu scur di e lugá i a tende reino ta malu di e bos. Tur esaki a meskla ku mi. Kana na e scur callejón ku e "patronchi ariba" den man. Mi ta dirigí riba e skina i di dilanti di mi a grandi искривленное hende. E ta mira komo presidente, sinembargo, tabata tin un forma ermee hende grandi barkunan ta scur.
  
  
  Mi ta bok'di lugar un i atrobe, ma ta repasa kara, so смеялось di mi. Boka ta habri, yamando ku ku mi. Den mi ta aserkando largu di skèrpi djentenan. Anto mi ta gritu.
  
  
  Despues di un almuerso lihé mi ta hiba un marcha bai e sala di mashinnan - ta yam'é den baño di orientation. E tecnica mi tin spièrtá ku esaki sesion ta diferente, i e no exageraba. Tony lo saludá den e sala, ora di teknologia mi tabatin e stul.
  
  
  "Bo ta bastante", bisa. "Tur kos ta bai caba pa bo ta siña".
  
  
  "Mi ta pensa riba bo pa", a bisa. "Mi ta pidi pa bo, nan a bisa ku ta bai muchu okupá pa mi mes".
  
  
  E hòmber a keda kla ta mara mi ta faha i a yega na un di e equipos. Pa no ta uza. Tabatin un chikitu pone di controle, sinembargo riba di maltrato a desenas di papiaments lusnan di koló.
  
  
  "Ta loke ku a papia di bo, bo ta bèrdat", bisa tantu.
  
  
  "Bo por bo atrobe despues mi ta bai bon mira?"
  
  
  E kita e bista. "Bo ta posibel. Tur ta dependé di e resultado di e mishon".
  
  
  "Mi no sa nada di mishon", ricardo mi den su.
  
  
  "Pronto ta sa".
  
  
  E biaha aki ta utilisá otro acceso - avanzado metálica di sint na pechu i nobo di bombero. Tony проследила, na tur ta manera mester ta, i a sali for di e lugá di biba.
  
  
  E pago di lus i a mira algun ki foto ta scur. E imagennan a inclui mas pertenesé na esnan ku a mira e dia. E biaha aki mi no a hasi e pinchazo, ma mi sa ku e aktividat di dos ta e dia ainda no ta kompletamente disparsé.
  
  
  E presidente paresé den e lugá di biba. Kana na e multitut, ta malu mientras temporadanan e mannan i contado. Asina ku e imagen revelá, e ta mara na kuminsá hasi algu mi. Mi kabes surgi un teribel resien, e doló tabata kasi confortabel. Mientras wak kon ta move e imagennan, e ansha di kada biaha mas grandi. Mi a lucha pa liber a habri bai sera e boka i despues entrada di bista di hala. E ta bira pió te ku mi no ta proponé ku mi mente ta bai punto di eskolar. E grita e rason ku mi garganta. E hende a kita e poblashon i kore na presidente, blended un piedranan acht. E página ta kasá, diputado di presidente, i bo kabes a bula den e poblashon, drama na e sanger tur kaminda. E hendenan ta hari i ta hari.
  
  
  E doló disparsé i mi ta sintí so dushi di un variedad di e comunidad físiko. E presidente tabata matá, i e mundu a kurá di su opreshon.
  
  
  Mi tabatin e speransa ta ku e sesion a jesus, sinembargo esaki no ta e evento. Otro asina ku yena e sala, ora di presidente papia, públiko bos. E doló a yega di nobo, i registro di e acurrucó aden, pa opere di su. Awor mi tin hañá. E biaha aki, e teribel resien na kabes kombiná di doló skèrpi na pechu, komo si tira un bataya e kurason. Mi a tende di grita, e doló no a pasa. E hòmber a solo den stul i a lòs a tiro riba na. E doló un inmediato a calmado.
  
  
  Sinembargo, nobo, e ta yen di imagennan, e biaha aki pa e amerika vise-presidente. E tabata na preto "Кадиллаке" bo ta di disel i mi sa ku e presidente di venezuela, a pa dilanti den outo. Di presente a bo ta trese di chaqueta i tabata na pais, империалистически жестикулируя e poblashon. E prison nobo, a yega, ma e biaha aki mi no tabata un impresion di e pechu, solamente un teribel doló na kabes. Komo resultado di e repentino explosión di huma i e ruina di máquina di vise-presidente, i a wòrdu destruí invisibel di e bamba, i tur ku tabata den e outo morto. Den e sala di strena e di dos fuerte explosión, i e máquina di presidente di venezuela, e tin fragmento. E doló a bai pa semper.
  
  
  Mi ta disponé di stul, ora mi ta отстегнули i desconecta e aparato. Banda di mi tabata e door klein, sinembargo no a mira tony.
  
  
  "Ta pió no a pasa, mi ta bisa.
  
  
  Tempu kaba ta tende mi su стетоскопом, e mi a yuda lanta for di stul i a pasa pa e losilla ta un mira proteccion di e lugá di biba. Den e banda di e kapital ta integral di antilla den e parti trata di biba tabatin e asina na e proyekto.
  
  
  Klein mi a pone den e man canada "lugar". Mi ta, e ta wak, ainda. despues di un pais motivá ta malu di sesion. Tabata un solo, e mi a span riba su estadia.
  
  
  "E a boga no tin jesus - mi ta bisa klein, i nan relacion den diferente stimula durante e parti di preparashon ta ta yu di tera. Bo ta bai tin mantené e solo i lo hasi tur loke nan kier. . "
  
  
  Kaba di mira den e grandi cañón. Mi sa ku tabata un aleman di solo, sinembargo por ta skibi ku nan estudio uní. Mi ta asunto di komprondé esaki, den e di biba e skur i fornikashon e pelíkula. Tabata aki foto, probablemente realidat ta e último dia di предконференционных reunion. Den e pelíkula a mustra e presidente ku ta bai pa e kaminda pa homber
  
  
  Palasio di morales, ademas di e american presente. Rònt di operador, i e presidente di e kasualidat tabata papia ku su estadounidenses desde.
  
  
  Ora e forma di antilla, bista ku ta serka mi, mi pechu a lanta un session odia, i sintí e session di preokupashon na kabes di session di fuerte desgustu. E doló e intensifiká ku e konosemento yen di repasa. Mi no a mira e antilla. Ta bin na e hende a bolbe ta rei. Lanta e pista na man drechi, i e pone riba dos modelo. Promé ta pone su bista riba e stul. Mi temblaba odia i doló, i e sodó kore dor di mi dilanti. Mi ta aprel e still. E figuranan bai tranquilamente di mi. Mi tabata furioso. Mi a span ku un solo nobo i di nobo, i na pechu di presidente di denso kapitan ta forma e skernan pretu. Despues di un into mi ta priminti di antilla den e kamber bashí. Sinembargo, e dos modelo sigui di hala di mi. Mi a tira riba nan di solo i, abou, un bataya di furia kore riba nan. Mi tabata ta dal i apenas a kai den e suela.
  
  
  Sende na e lus, klein a yuda pa trese. Mi ta sufisiente i a good. Awor, dia e pelíkula a kaba, e doló i e furia a bai di mi.
  
  
  "Ta bon", слащаво bisa klein. "Bon hasi".
  
  
  "Mi kier... sali for di aki", a bisa.
  
  
  "Ta bon", bisa. "Mi No ta laga nos tin mester pa bo riba e dia di awe, ora bo tin e delaster sesion. Mei bin bek na su lugá".
  
  
  Mi ta hiba di skol nobo na blanku di e sala ku e observacion, i ta duru e drumi. Parse ku a transkurí vários di angustia dia sin drumi di mi soño e dia. Mi ta keda drumi un reto. Ma e biaha aki di estadia no tabata. Na lugá di e, a ta un dialogo, e soño di home. E tabata keda saká for di mi man. Alida konvens'di bo kurpa mi tin tragá, mi tin tragá pa e deseo. Tur e sintimento ta provocarán - por a tende di bunita bos i e embahador arma di su perfume. Bai ta largu di tur e soño, e batimentu di karnal, tur e tempu mi ta bisa: "ta sinti, Nick. Ta Sinti, Nick".
  
  
  Mi no por a haña sa kon ta utilidat aki klase di nòmber, sinembargo no empresa di telefon e atenshon pa e. Mi No ta importá si, manera e mi ta yama. Nada importá ademas kayente, agente di e karni, извивающейся abou di mi.
  
  
  Di a sinta. Proponé pa tene i uso di e idioma stranhero nòmber. Nick. Ta ku esaki ta nifiká? Mi a caba ku Люгере e klein mi ta konsebími e moketa. Mientras mi tabata ei, na e ta spera di mi leven di sesion caba, proponé no ta si ta e último dia algu otro di mi sa mas di e mi ta bisa aki persona. Ma tabatin e ta legal. Nan tabata sa tur pa mi, enfrente di mi filosofia i mi traha ku moveshon. Tur nos a traha pa un negoshi i mi tabatin e konfiansa den nan.
  
  
  Ora bin pa mi, mi ta bisa ku awor tempran den e anochi lo ta na algun ora despues di un bon kuminda. Mi ta hiba mester ta, sinembargo no пристегивали di e stul. Na lugá di e, ku a pidi mi ta invitá un asiento komun i kurso ademas di algo. Despues di tempu, el a bai i a drenta tantu i klein ku e tres persona, pa uso na e nòmber di lag dimitrov.
  
  
  "Señor dimitrov labor estrechamente ku e lider di moveshon" a explicó klein.
  
  
  Mi ta kambia e bista di e hende na Таню. Bou di e brasa tabatin un baki di papel. E mi no ta sonrió.
  
  
  "Nos tin kuminsá?" - persona-puntra e.
  
  
  "Ta bon", a bisa. "Nos tin kuminsá."
  
  
  E придвинули tres asientonan i ta sinta kara di mi, di hende di tur dos banda di e tony. Pone e patu di su mes na rudia. Dimitrov mi ta wak fihando, manera tratado di gusta mi mente i sentimentu.
  
  
  "A puntra bo bolbe bai pasa e kurso di trapa", bisa tantu. "E ora ei lo prepará.
  
  
  Klein di konstrukshon di janga. Ta na dilanti stul i a hasi un pinchazo. "E biaha aki, bo ta risibí solamente un kantidat chikitu di edat - bisa e -, komo ku nos ta wak bo ta mesora despues di e realisacion di e sesion". E líquido drama mi ven, for di angua i aprel tin un disko na chikitu herida.
  
  
  "Awor, - bisa tantu ku su informe, den bos pober, - lo sinti ta read i trankil". Su bos comments, caribiana mi keer, i ta pronto mi ta registro den nan poder. Mi tabata kompletamente sumo.
  
  
  "E biaha aki mi lo puntra e habri e wowo, sinembargo no mester sali for di hundu tene. E kantidat di sinku habri e wowo, ma el a keda den гипнотическом tabata".
  
  
  Lantamentu ta paga. Ora di su bisa sinku, mi mes wowo ta habri. Mi ta dirigí su bista ta un kara di otro. Ta masha konsiente di tur loke mi liña, ma ainda tabata den un estado di e euforia. Mi tabata kompletamente read i sa ku tabata den yen poder di e bos.
  
  
  "Bo ta skohe pa hasi e mas importante di e mishon"
  
  
  E mishon, ku tur e tin bintinan un revolution - na serio i a bisa tantu. - Pasa dia ta selebrá Каракасская e konferensia. Ta riba e dia i e sesion di atardi. Lo ta presente na e presidente di venezuela, e presente di estudio uní i mas haltu funciona. E konferensia lo tin lugá den korte di morales.
  
  
  "Bo ta bai bon sesion di atardi hustu pa e konferensia ta reuní di nobo. A duna un ora ku awa ku ta move riba e lugá di biba. Ora e konferensia, ta inicia e deportivo, abogado di e contesta, mata di tur den e sala".
  
  
  Mi tin abogado un escalofrío tin plaser.
  
  
  "Bo no ta di utilidat arma pa mata nos enemigunan, manera bo tin tratado di hasi promé. Ma pa mata nan. Bo ta komprendé?"
  
  
  "Sí ta komprendé."
  
  
  "Su kara ta mira nan for di un otro manera, ora ta lanta for di aki tene. Nos lo pronto parse e estadounidense espía yama Nick carter".
  
  
  "Ick arte", ret. Nick! Asina yama pa mi e soño di tantu. Esaki tabata un resientemente, manera e soño di "Люгере".
  
  
  "A drenta e edifisio bou di e nòmber di nick carter. Un miembro di nos grupo a duna un ora ku tin un positivo. Bo отнесете e ora den e sala di konferensia i pone riba mesa. Bo ta kapas pa hasi e, pasobra e ta Nick carter, di e nos libano, tin mas haltu nivel di toleransha di e konferensia ".
  
  
  "Mi sa", a bisa.
  
  
  "Durante di dos próximos dia tin ku bira pasa pa nick carter. Awor ku ta bai kuminsá na lesa for di archivo di e agenda, i bo mester kòrda tur detaye, pa e influensia ku éksito bira pasa pa arte. Ademas, bo tin algun konosemento di e hende hundu den bo. Bo por utilidat solamente e ta sufisiente konosementu pa hasi nan suplantación, i no mas ".
  
  
  Lesa e patu na pechu. Informashon di kòrda e ta fásil. Manera mi ta haña masha family.
  
  
  "Ta mi a otorga na su mes na Ильзу hafnan", conclui tantu. "Despues pa nos освободим bo, bo restitushon informá mesora e promé Картерса, david Хоуку. El a pregunta por hasi bo a keda pafó di e kontakto di e tempu stipulá di dos dia i e a pregunta tokante di mi, ku e lo sa manera is hafnan. Bo ta bisa ku bo viejo mi ta e tereno di skohí di algun dia, pasobra kier compra pa mi, ma awor bo ta konvensí ku ta pafó di sospechá ".
  
  
  "Sí", a bisa. "Ariba e sospecho". Notisia неизгладимо ta inskribí den mi keer.
  
  
  "Bo ta bai bira pasa pa nick carter, asina fásilmente, manera sa, hasi tur loke nan ta spera di boso pa e mèrdia na e dia di e konferensia. Bai abou, e ta piso pa atendé ku e por duna, i ta bai den korte. Bo mester ta na asilo ademas di e entrada di e sala di reunion eksakto na un di atardi. Den e tempu aki a date nos hende. Den dje, ta blou scur trese i tabata roa ku blanku гвоздикой na saba. A habri e contado, ku ta esnan ku ta utilisá na e mesa di educacion ". E tuma e dimitrov grandi drecha ku un bòter. "Den e, huntu ku e falsu bòm, nan ta un deposito".
  
  
  A kit'ku kuido elektróniko budget. Esaki a gusta e pekuliar транзисторное radio.
  
  
  "E deportivo ta controla desde e mando riba un distansia. E emití e zonido di un men pago di presensia mas men ku tur loke ku a desaroyo ariba. Bo ta stipulá presensia i chumbu di volúmen di zonido destruí e gewef narros sentral. Chikitu impakto baha un morto inkurabel".
  
  
  E tin subtitulo e godt den e contesta. "E deportivo e tin conrado na vishonnan buská ku e mando riba un distansia despues di kuminsamentu di dia di sesion. Di poko menos e mata di tur den menos di integridad, sinembargo no afectaría tin ningun hende pafó di e sala. Despues ku tin completo su trabou, ta publiká muchu mas baho di zonido, ku ainda ta toka ta haltu na su oreanan. Bo ta kapas pa tende e zonido pafó di sala, unda lo ".
  
  
  "Mi a tende di zonido pafó di e sala di konferensia", ret.
  
  
  "Despues pa nos hende nan a duna un ora pa e awa, e prome na guardian na e entrada di e kamber i a bisa ku e personal di korte a pidi bo entregá un ora pa e awa seka pa e miembronan di e konferensia. Desde nick carter tin e pèrmit pa e entrada di e sala di konferensia, ku a destin'hiba di gara e aden i pone riba mesa. Laga ademas di e banda i di otro contado hiba di mas serka di e abilidat di baño na asilo. bai tin para leu di e indicacion te ku no ta mira ku tur drenta den e sala di reunion pa e korant di sections.
  
  
  "Ora skucha e zonido mental den e sala, bo ta siña e deportivo ta kumpli ku nan trabou. Awor skucha ku atenshon". Dimitrov ta pone di para i giro e dia di un chikitu máquina di skirbi, un di e bisiña ofisina. Skucha un grita asegurado, mi recorda e boroto di algun avion.
  
  
  "Esaki ta un zonido e skucha".
  
  
  Su bos ta keda para na un momento. "Ora bo ta scucha, - chikitu di poko-bisa, - rekordá tur loke ku a derabo su consciente. Recuerda tur loke mi a bisa ariba no ta kòrda. Recuerda tur loke ku a pasa pa su trahamentu di e klínika. Ma bo no ta kòrda nada di e tin acuerdo aki. E habri e bèrdat, ma supondrá grandi konfushon. Bo mester indiká riba e promé hende ku a papia ku bo, bo planta e deposito di morto na e sala di reunion. Si tur e kla? "
  
  
  "Tur e ta kla, - a bisa.
  
  
  "Ademas, ora nos hende a entregá di bo di gara, e bisa:" Biba e revolution! E palabranan aki agregá di determina di mata na presidente di venezuela i amerika, i bo ta retirá un deseo resistente hiba di gara den e sala, ta manera mi. ward'tin bo ".
  
  
  "Bida resolution", a bisa.
  
  
  Klein a lanta, a yega na e meta i saka un prenda pa mi "lugar" i e stolte den e baliña. E mi a entregá e arma.
  
  
  "Pone e pista", bisa tantu. "E baliña di стидете mester ta bou di su man drechi предплечью".
  
  
  Mi a sigui su instrukshon. Di arma mi ta parse adekuado i difísil manera. Klein mi ta trese scur chaqueta i tabata, i tantu òrdu pone riba arma.
  
  
  "E arma pertenesé na nick carter - bisa tantu. "Bo sa con carlo. Di paña e tabata un di e".
  
  
  Dimitrov abou i algu a uur home ta e orea. E sinti ku e kabes.
  
  
  "Bo no ta bai trata di bèk di parlamento den e agenda bolivar. Bo tambe e lo no tin e communicatie ku Линчевыми òf un hende ku ta konserní e mishon, inkluso ku e personal di e hospital".
  
  
  "Ta bon", a bisa.
  
  
  "Awor, rafael chávez, pafó di e hipnosis, ora mi ta отсчитаю di sinku tin un. Bo ta papia ingles ku guide, i ta e idioma ku ta bai tin utilidat te ku no ta mañan ku su mishon. Bo lo ta kla pa kumpli ku e mishon, i bo ta bai sigui tur mi instrukshon ku preis.
  
  
  "Ta bai kuminsá na e kantidat awor. Sinku. Bo - rafael chávez, i e tambe e direkshon di e relatonan contemporary di venezuela. Kuater. Di presidente i vise-presidente di estado uní - su mortal enemigunan. Tres. A para den pensamentu. sin e meta, ma pa mata aki dos hòmber, manera nos a plania. Dos buki. Ora ta lanta, bo no ta siña, ku ta stret bou di hipnosis. Bo no ta kòrda e nòmber di e tin aki, ku bo, ma pa bo topa ku nos ta amigu di evolucion, ku a prepará bo pa bo mishon ".
  
  
  Ora bo ta risibí di un kantidat, e río di mi dilanti, pa tin un momento, bista, e tin drama, i despues a bolbe di confederación. Mi ta dirigí su bista ta un kara di otro.
  
  
  "Bon pa bo sinta, rafael?" - puntra unda di un hoben.
  
  
  "Mi ta sinti bon", a bisa e ta na ingles. Ta inkreibel, ma mi ta bisa e sin trabou.
  
  
  "Bo ta ken lo ta e dos dianan aki?"
  
  
  "Nick carter, espía american".
  
  
  "Loke nan ta hasi despues pa nos laga nos ta mira?"
  
  
  "Bon na un hòmber ku yama david hawk. Mi a bisa ku tabata huntu ku bo - ku is hafnan - durante di ousensia di arte".
  
  
  "Bon. Bai wak".
  
  
  Mi ta aserká den spil. Ora a hasi su kara, ta mira nan for di un otro manera. A kambia mi aparensia, asina bo ta mira eksakto manera di Nick carter. Mi tratado di e chaqueta i saka "lugar". E nomber di wilhelmina, tin pasa rápido riba mi kabes. Mi No a ni idea pa por hasi. Den tur kaso, e no tabata importante. Saka e bordo i pone e cortico di e kamber di solo. Mi ta straño di su abilidat pa manera e arma.
  
  
  Mi ta bolbe di skol nobo na tres di nan. "Mi no sa ku nan nòmber", a bisa.
  
  
  Hende kla satisfecho contado. Sinembargo, tin kuminsá na papia di e mucha. "Sa ku nos bo amigunan. I amigunan di revolution".
  
  
  Konmoví. "Sí", a bisa. Mi нацелил di solo den e lus na kla di e lugá di biba i entiero di bista di loke largu di tronkon. Esaki ta un gran produkto. Mi ta konsebími di skol nobo na funda.
  
  
  "Mi ta kere ku bo ta prepará - bisa na e mucha.
  
  
  Mi a detené e bista na e momento. Mi sa ku entre nos algu, sinembargo no por a kòrda nan nòmber. "Sí ta kla." Sintí un repentino deseo ta bai ei, ta hasi mas importante den mi bida - e mishon di mi tin prepará aki persona.
  
  
  Hende ta trese di negoshi papia. Su bos tabata basta autoriteit. "Ei wak, rafael. Concrete den un konferensia di caracas i mata su enemigunan".
  
  
  "Mi ta kere ku ta hasi", a bisa.
  
  
  E di shete kapitulo.
  
  
  "Unda bo ta diablos bo tabata?"
  
  
  David hawke na furia di total pa e kantidat di hotèl. Su kabei shinishi e взлохмачены i di friu bista azul forma august hundu. Mi no sa ku nan american ta por hasi esakinan ataques ta rabia.
  
  
  "Mi tabata ku un mucha", a bisa.
  
  
  "Bon mucha! Di dos dia? Durante di безвременного accijns tin acuerdo evento importante. Mi No tabata nada malu, si bo a yega aki pa e notisia".
  
  
  "Mi tabata muchu interes muchu rápido, a bisa. - Ku nan a averiguá si e ta aterisando manera algu ta kontra di nos. E mi ta invitá pa un par di dia na e tereno di skohí, i mi no por a baha den kontakto ku boso pa nos nos. Despues ku nos a yega na e skohí, no tabatin no posibilidat pa aparesé den kontakto ku bo ".
  
  
  Hawke entiero di bista, mi ta mira, i mi a miedu ku e mi ta bai wak mi kla mi disfraz. Mi tabata konvensí ku e tabata sa ku mi no Nick carter, i e solamente gabi mi den wega.
  
  
  "Bo ta henter e relatonan?" - corrosion, e pregunta.
  
  
  E no ta kere den esei. Tabatin e improve. "Bon, si bo mester sa ku ta malu. Na kuminsamentu proponé pa mucha mi ta nemen, sinembargo tabata solamente un kaso grave di e malesa di turista. Mi no a trese nada bon, inkluso si por stablesé e kontakto ".
  
  
  Ora mi ta papia, su wowonan tabata pagadó di mi karu. Finalmente, e tin blended un poko. "Shon. Nos di e drèmpel di e culminacion di nos grandi mishon pa hopi aña, i bo ta tiramentu contra di malesa. Bon, por, mi ta kulpa. Por, mi ta muchu lihé empujaba".
  
  
  "Ta sinti, señor", a bisa. "Ma tabatin e prueba di e mucha. Awor mi ta konvensí ku ta pafó di dus".
  
  
  "Bon, mi ta kere ku ta algu, inkluso si ta algu negativo".
  
  
  "Mei, esaki tabata e tira di guno canvas", a bisa. "Den un kaso, dirigí di traha. Ku tin di nobo?"
  
  
  Hawke saka largu e trabao cebuano. E tin morto caba i lorá apart den boka, sinembargo no sende. A fuerte session di déjà vu di Jalón ta un lugá, hasiendo ta mescos. Tur e promocion i e grote posibel semi-rekuerdo mi a pone narros.
  
  
  "E presente a bai bèk loko. El a bisa ku nos ta ruiná den afan ku teme riba. E agarró di vários agente di e cia i a manda otro buki di mucha di trabou Sekreto di e kas. A bisa ku pa primi ta bètsabé tin un ehérsito di guardian rònt, komo si nos no konfia den e pl ".
  
  
  "Ta malu", a bisa. Bo ta aktua, tur tabata normal. Menos di e estadounidenses, un di nan mi ta bai aktua, mas fásil ta pa mi trabou, ora lei di e konferensia.
  
  
  "Bon, den korte ainda tin un monton di hendenan ku nicolas den losilla. A yama e N7, ora mi otrs ta den un lugá den e kapital di e kaminda pa nan skernan".
  
  
  Pa promé biaha mi ta duna kantidat di e ta un mensahe kla di e di hawke a aki malu, tabata ku e realmente ta okupá pa mi. Mas bon di Nick Carter. Na un manera ta e konsenshi mi ta mision, i a deskubrí ku e destinashon di carter di kuminda pa e mannan di linchamientos tin.
  
  
  A puntr'. - "N7 ta un Adhesivo di vencent?"
  
  
  "Mes. A instalá na e tres hotèl di amérika. Mi a bisa ku compra di disposicion". - aktivamente, bisa. "Awor por wòrdu profundidat otro riba e preguntanan importante. Awe na e anochi di presente di e regalo di un impuesto fiesta, ku ta selebrá di e parke di e delegashon di estudio uní. E presidente di venezuela, necesariamente ta manifestá. Instrukshonnan na e konferensia lo tin lugá dia, kier kuminsá tuma midí hegai di percusion, spesialmente riba relashon ku un evento, no included den e kalènder original ". E mordió e seguro.
  
  
  E historia di e enemigunan di pueblo mi ta hasi eskolar. Mi tin abogado kayente golfo di odia, i a ku tur forsa di arena esaki. Un moveshon di falsu ku Хоуком mei destruí e mishon.
  
  
  "Bon, ta bai ta ei", a bisa.
  
  
  "Di virus, ta pidi, Nick?" - di a puntr'e hawke.
  
  
  "Na susto, bo ta bai pa kiko nan no?"
  
  
  "Mi No sa. Solamente na un momento lo parse ta alkontrario. Bo karu a kambia. Bai seif pa ainda no ta malu?"
  
  
  Rápido a tuma e hustisia. "Mei ta", a bisa. "Mi no ta eksakto e mes". Proponé ku aktualmente ta habrí mi disfraz, i ta bai tin e mata di lugar den e bolo. Mi no kier a mata. E tabata tin un bon homber, maske ku tabata un di e enemigunan. Ma un kos ku ta interogá e kaminda mi mishon, tin e disidí - e alternatieve no tabata.
  
  
  "Bon, un virus, no tin su mes," - bisa lantamentu hawke. "Mi a manda e delegashon pa compra si ei un par di yudansa ku ta den korte di dia, ma mi no ta kere ku ta para kla pa e. E ta mihó sosiegu pa e anochi aki. "
  
  
  "Esaki no ta nesesario, señor", a bisa. "Mi tabata felis bai e delegashon i..."
  
  
  "Maldishoná ta, N3! Bo ta e mihó sa ku a diskutí ku mi. Implementa bèk na nan lugá di biba i keda ei te ora ku bo no ta понадобишься. Bo ta yama ora e yega e ora bai ku e delegashon".
  
  
  "Sí, señor", - humilde a bisa, ta agradesido na e oportunidat pa evitá un kantidat grandi den kontakto ku e estadounidenses, ku tabata apsolutamente nesesario.
  
  
  "I no связывайся ku e maldishoná mucha", a bisa mi hawke.
  
  
  * * *
  
  
  E parke di e delegashon ta kompletamente den kualke momento, ma e anochi tabata spesialmente magnífiko. Tur tabata lusnan. Pa kombidá tin instala laman e weanan i e mesanan ku e kuminda. Den fin di jardin e tin until, unda tur e anochi tabata toka e orkesta.
  
  
  E jalón i vigente tabata huntu ku mi no nos hablábamos.
  
  
  Mi ta pa rekonosé na vincent e under. Interkambio salud, i mi a bunita embaraso. Mi sa ku a bo sa, sinembargo, mi no a keda kla pa topa ku otro agente AX. Mi a bai di faro na e kurso di nos combersacion, i mi a miedu ku mi no ta konvensí. Recente presentá un kortiku reseña di e sede di AX i di e tarea ariba, e ku nos a traha huntu. Mi a permit papia i implementa tabata un bon ku tur loke e tabata bisa.
  
  
  Di presente a ripará bunita tempran den e anochi. Kansá di su evita. E kara i e bos mi tin ku yama emotions aki fuerte, e tabata konvensí ku e hisa su tapa, si encontra ku e kara kara. Mi ta aserká e grupo i solamente skucha mientras agan. Música tabata bunita i mi ta spera ku antias e dia, ora mi para pa liber di opreshon. Pa promé biaha ta lorá ora mi ta fornikashon di release.
  
  
  Sinembargo, su suerte no ta determiná. Tende patras di mi ta un bos, i e tabata teribel bos estadounidense vise-presidente.
  
  
  "E Señor Arte".
  
  
  Mi ta bèk a wak e karu i a sinti un teribel resien na kabes, ma luchó ku kontentu ku. Entre presente na pia, dos agente di trabou skondí ku asuntunan ku e kabes di mi.
  
  
  "E señor vise-presidente", a bisa válido.
  
  
  "Mi ta kere ku no ta reuní ku e presidente", - bisa e otro. Mustra ku e ta di e forma, i a bai tin un hende ku dia mas ku tin nada di mundu. A inmediato i un homber, ta forma inovativo bieu ku abundantemente sonrisa i na pechu, yena un faha i dedalus. Awor mi sa ku e a presenta, i esaki a mi stoma e plècha. E biña i ta pone ademas di nos. Dos agente di pl paña di nivel i profesional pa e saludo tabata tras.
  
  
  "Señor presidente, esaki ta un di e mihó di hobennan den nos sirbishi riba", a bisa e presente. "E Señor Arte".
  
  
  "Mi tin e deseo di konos', señor arte.
  
  
  Di cerca di e hende a hasi mi furia kasi controle. Mi a lucha ku e resistente impulso di benta di e i a kibra den pida ku bo mannan di aber. Sodó traha ku tin den e dilanti, i sintí fuerte pret na barika, nan a sigui krese i krese. Tin tantu doló na kabes, mi pensa ku ta pará na punto di eskolar.
  
  
  "Mi... mi..." a stòp i for di bista di esakinan dos hòmber. Mi a tin ku tuma na man, no tabata sa con ta hasi. Mi ta wak huntu ku ta un kara mahos. "Ku hopi smak, señor presidente, i a bisa.
  
  
  Tur lo wak komo si fuera loko. E personal di servisio riba estudio den mi.
  
  
  "Bon mucha?" - puntra e stul.
  
  
  Mi mes wowo tabata bringa pa topa ku bo bista. "O, sí, rápido a bisa. "Ta bai ta di òrdu. Mi tin ku tabata bringa ku nan trata".
  
  
  Di presente sigui ta sera pa mi persona. "Sosiegu mihó, señor arte", - bisa den bos baho. Despues di un into, nan ta pasa den e combersacion ku e embahador norteamericano.
  
  
  Den e repentino destrukshon mi ta bisa e marcha pa bai riba nan. Mi man drenta den e chaqueta. Mi tabata na benta "люгеры" i прострелить nan ta kabes. Ora sintí friu metal di solo dilanti di su man, mi a bolbe sí. Esaki no tabata e proyekto i mi tabatin e skucha e òrdu. Saka di man i ta hasi limpi e sodó di chaqueta. Mi tabata tembla. Wak na bin pa wak duna kantidat di si un hende mi echonan, ora mi ta bèk na e edifisio, mi ta duna kantidat di mi amigu di AX Reglamento vencent mi ta mira. E henter e tempu wak.
  
  
  Bringa kontra di pániko, corrí na e parti trata e edifisio di e delegashon, e aseo di cameros. Mi ta sintí malu, i a miedu ku mi a bai saka. Mi ainda temblaba, i ta parse ku e kabes enseguida e rayo.
  
  
  Den baño mi ta regué e kabes friu i difísil e tin armed na lobo. Mi ta bok'ta e kabes di e persona, i e doló i e uses a kuminsá culture. Ora mi ta mi di buèlta pa haña un sèrbètè, vincent tabata ei.
  
  
  "Ku bo, Nick?" e pregunta.
  
  
  Mi ta for di e i a wòrdu seka. "Mester ta, no ta kere ku no ta ta kome", a content. "Mi ta kere, ku ainda ta un poko".
  
  
  "Bo ta mira teribel", insistí.
  
  
  "Awor mi ta sinti bon".
  
  
  "Bo No ta kere ku bo ta obligá di konsultá ku un dòkter di e delegashon".
  
  
  "Na susto no. Mi remente bon".
  
  
  A sigui un largu ketu te ku mi pero расчесывал kabei.
  
  
  "Mi ta kere ku ta tuma e cafe, den very, ora nos ta traha huntu, - bisa e. "Bo ta bo kòrda? Bo ta yuda pafó di skol aki. Mi so tabata trahando ta paga na e servisio".
  
  
  Algu ta den mi keer relacion ora e menciona e incidente di beurt. Mi a masha kòrtiku vishon, manera e Reglamento vigente ta kai den e bieu muraya klenku, i mi ta den yudadónan a lanta. Kla pa un tracking di dos, e asina a, i mi a proponé tabata si mi tur.
  
  
  E mi tin moví. No ta mi bida a konosé un Turno pa vencent. Manera por a kòrda ku tabata ku e ta very? Nunka a keda pafó di venezuela, ademas di tempu, ora mi tabata na estado uní. Mi no sa nada di líbano. Òf mi ainda tabata ei?
  
  
  A nobo di session di mi a pasa algu ciudad ta mi di e klínika. Algu ta importante. Ma un biaha mi ta equivocaba. Probablemente, e droga tin animá mi imaginashon pa mi por a inventá seas na mi ta obra di interpretá e patu di nick carter.
  
  
  "Ta sinti", a bisa. "A grado di interes, Reglamento".
  
  
  E sonrió breve, despues el a bira e preokupashon. "Nick, bo ta hasi diablos bai hasi ei despues pa asina papia ku bo?"
  
  
  "Bo ta bai hasi lo refineria?" - defendé, a puntr'.
  
  
  "Bon, pa tin un momento tabata gusta si bo a bai di patronchi ariba. Kiko ta pasa?"
  
  
  Mi mente a pasa dor di kla multiple kontestanan posibel. "O, esei ta. Mi ta kere ku ta bunita narros. Mi a gusta mucha pone man na su chaqueta, i na e momento, mi ta kere ku e ta ekstendé pa e solo. Mi ta sintí un idea, ora a saka un lensu".
  
  
  Nos bista ta otro i ta konosé, ora vencent balorá mi kontesta. Si e mi ta desafiá, mi ta tendría ku mata den nan aki i a tuma significa grandi problema.
  
  
  "Bon, amigu, - bisa e. Su bos a bira e otro dushi. "Ta e mihó ku sosiegu, pa dia bo ta mihó".
  
  
  Mi ta wak den dje. Tabata fondo hende ku рыжеватыми kabei, probablemente, di e aña i dos buki. A habri, hasta hende ma mi sa ku e por ta pronunsiá.
  
  
  "Danki Reglamento", a bisa.
  
  
  "Olvido."
  
  
  E restu di e biaha mi tratado di para na e margin di e aktividat prinsipal. E jalón paresé den un momento, ora tur kara di un grupo di e bailarinnan, i ta pone ademas di mi.
  
  
  "Tur ta normal?" - puntra sin miami.
  
  
  "Sí, señor", a content. Mi ta buskami, bo a bisa boso ku ta vigente pa mi.
  
  
  "Ta mi no tin ku keda para akinan pa hopi tempu, Nick - bisa -. "Mi e alivio di vencent na kuminsamentu di hotèl. Awor mi ta mira dia na e dia di e hendenan. Apesar di tur ta perfekto, ainda tin aki sentimento di por fabor di prevention. Bo ta nota ku e hende a pèrsiguími na bo? "
  
  
  Un tarea asina a pasa den mi ta e kabes - un hende bon para den e lugá di biba blanku, mi ta wardadó ku e solo. No, e tabata e paulo, i e no tin wega. Mi ta mishi di dilanti ku di man, i hawke di bista den mi.
  
  
  "Mi No. No, mi no a mira". Manera ta entre e homber ta bisa? Den e archivo mi leon mi amigunan, nada no ta un pensionado. Si so mi no lubidá.
  
  
  "Nick, bo ta sigur ku ta bai bon?" - puntra hawke. "Ora ku mira, vincent, ku, probablemente, lo kapas pa deskundig di danki na e konferensia".
  
  
  "Mi ta bai na pidi!" - a bisa lorá buskamentu. Mi wak Hawke, i e solamente mi ta wak, buscando незажженную e seguro. "Ta sinti. Ma sinti ku ta nesesario riba e konferensia, i mi kier ta ei".
  
  
  Kansá di no a tende di e bos skèrpi di pániko. Si hawke] mi ta un sirbishi di siguridat no por kumpli ku su mishon.
  
  
  "Ta bon", finalmente a bisa. "Nos te dia, yiu".
  
  
  Mi no por wak. - "Bon".
  
  
  Hawke a pasa pa e jardin, i a bai. No kier a bin bek na e hotèl. A tin ku hasi. Tuma un taxi riba e jardin, pasobra e tabata sinti su so i por ta skibi ku e lugá ku e mucha muher riba e klínika. Ora ku a drenta, mi ta sorpresa den mir'sinta na e skina di e meta. E tabata so, bebe ta un kopa ta bin. E mi ta mira.
  
  
  Bo tambe e lo no tin e communicatie ku Линчевыми òf un hende ku ta konserní e mishon, inkluso ku e personal di e kapital.
  
  
  Mi ta for di e i a yega na e mesa di e otro punta di e lugá di biba. Sintí un teribel deseo pa bai e, conta su problema, legal ku mi na kama. Sinembargo e mes ta prohibí pa drenta den kontakto. A yega e kamarero, mi a pidi un coñac. Ora e ta bai mi ta lanta e bista i a mira ku e tabata banda di mi ofisina.
  
  
  "Bon nochi, rafael". E ta sinta banda di mi. E tabata ainda mas bunita di e records.
  
  
  Bo nòmber di mi a yega na e kabes di e kapital di mi consciente. "Mi ta yama... tantu". Mi ta wak di e bista. "Mi no tin bo sa, bo no ta?"
  
  
  "Mi No, sinembargo, mi ta kere mi sa kon ta hasi. Tur ta bai na pidi".
  
  
  "Mi No ta bai ta ku vos, bo no ta?"
  
  
  "Mi ta pidi den kontakto ku bo ta. Pa haña sa kon ta sinti, i asegurado ta ku bo a tuma manera nick carter".
  
  
  "Mi ta aseptá pa e", a bisa. "Ma esun ku e ta yama e Jalón, muchu preokupante na mi prosperidat. Awe pa e anochi lo presentá na presidente, i esaki a ta krusero un into. Ma krea e konvenio di Hawke, ku huntu ku tur ta pidi. "
  
  
  Bunita kara di tantu помрачнело. E "jalón - e úniko hende por interior henter e mishon. Bo mester refutá nan di tur e forma posibel ku bo tin pa Ick arte i ku por hasi su trabou na e konferensia". Su bos tabata halto i tripa. "E ta masha importante pa bo ta haña acceso na e sala di reunion den e or di almarza".
  
  
  "Mi sa, tantu - bisa. Mi kier a
  
  
  un duna i sunchi. "Ban wak mi lugá", a bisa. "Ta un momento. E ta un... importante pa mi mes".
  
  
  "E jalón, un biaha bo ta opservá", - bisa e suave.
  
  
  "Mi No, mi no ta asina. Por fabor hala awor i por poko tempu".
  
  
  E duda un into i, abou, saka di man i ta mishi suave mi karu. Mi sa ku e mi kier. "Lo ei na mitar or".
  
  
  "Ta na spera."
  
  
  Kla pa kuarenta i sinku menos ku nos riba e pasombra ta mi di biba di hotèl, i a pero brasa Таню. Mi ta sunchi, i su lenga e deslizó kla ta mi di e boka. E ofer na mi ku codes.
  
  
  "O, rafael, - jadeó e.
  
  
  "Kita paña", a bisa.
  
  
  "Mes."
  
  
  Раздевались ta scur. Despues di algun segundo dos nos a keda paña i ta wak e otro. Tony tabata un di e muhénan mas elos ku mi ta mira. Mi mes wowo absorbe yen di insular di barika, e hep fia, cursus di kader i e largu lizu di spleit. I mi pagina di su dushi i mensual bos. Di bos, ku ta dushi i convent papia ku mi na e klínika. Entre nos un antiano instrukshonnan na e relacionnan hegai. Mi a set di kurpa, ku ta pertenesé na esaki убаюкивающему, манящему bos, e bos ku a tal poder di mi.
  
  
  Huntu ta bin na kama i mi ta sunchi ei, e atraso na otro i kon bo kapasidat pechu a aporta na mi, maand man na набухшим di e cultura di nan codes.
  
  
  Dos te resibu apenas. Mi ta lòs i e drumi na kama, asina yen di kuahá form, e mira komo kuahá di bòm blanku di tela di kama. Mi ta kòrda ta pasando momentu nan kamber di e klínika. Di mi a surgi un otro konmemorashon, drumi bo tin tabatin pa mi den e klínika. Mi a mira, manera tantu retiro e sofa na lugá di kama, tur su kurpa mi ta invitá pa unico na e. Esaki tabata solamente un soño? Òf ta e remente a pasa? Mi tabata terriblemente contenido.
  
  
  Mi ta cost na kama i a drumi ademas di e kara di su. Mi ta mishi di kima su lepnan, despues pasa pa e lepnan na su garganta i skouder.
  
  
  "Tin un piso den e stat di caracas?" - puntr'entre sunchinan.
  
  
  "Bo Por hasi bo ta kere asina", bisa пораженно.
  
  
  "Bo ta di parlamento disponé di un men sofa?"
  
  
  E ta wak, i mi ta mi mira e miedu den bo bista. "Bo Por hasi a pregunta?"
  
  
  Mi ta bisa. - "Mi No ta nos ta e promé biaha ku a okupá e stima bo no ta asina?" "Riba e klínika. Manera bo ta bisa, e no tabata den mi parlamento. Mi kas no ei e sofa". Mi ta mustra un par di foto mi parlamento di Авенидо bolivar.
  
  
  Tony parse anusia. "E ta importante?", puntra e.
  
  
  "Mi No, mi no", a bisa, sala. "Bo ta solamente mi a yega na e kabes ora mi a mira".
  
  
  Su kara di nobo расслабилось. "Bo tin motibu, rafael. Esaki a mi parlamento. Mi ta implementa e tin un prueba di bo na e klínika pa sa si recuerdo".
  
  
  "E instrukshonnan di e mishon?"
  
  
  "Meresé mi femenino di balor". E sonrió, ku aksènt, e ofer di mi.
  
  
  Mi a bandoná ta preokupá pa i ta lubidá di tur, ademas di agensia di su deseo i di triple, e konvens'di su kurpa.
  
  
  Ocho kapitulo
  
  
  Riba e dia siguiente hawke, vincent i mi nos tabata den korte Blanku. Di mas parti di e regular di forsa riba e tabata ei henter anochi. Na e seis di dia, mi tabata tin un municipio. Hawke bisa vencent i ta kontrolá salanan di reunion i e lugánan pa nuebe trinta, ora e konferensia sierto kuminsá. Mi tabata ta narros. Tabata un session straño, ora mi ta pasa tur e compilacion di siguridat, asina bo ta fásil more entre e personanan ku tabata ku e úniko propósito di velosidat di mi. Si mi no tabata nevis, mi a disfrutá di e iron di tur esaki. E personal di servisio riba asuntunan ku e kabes i mi ta sonrió, sin sa nò, bo ta sera pa ningun hende a para e sala di reunion di bida.
  
  
  Durante henter dia ta un hende di ориентационной di baño, bèk den mi ta un i atrobe, kada biaha ku e ta pasa, mi ta tapami friu despues. E forsa di mi odia раздирала mi ta parti. Mi kier a kontinuá, hasi su trabou i tantu na mundu den e dos persona muhénan malbado.
  
  
  "Bon mira un ora pa kuminsamentu di e konferensia, mi ta bisa hawke, i nos nada otro ku ta hasi, ta nan tin e, ora nos ta washington. Ademas pa e hasi pa nan no por haya un hende haltu, ningun hende, ademas di ta, no ta e mi ta mira. . "
  
  
  "Mi No ta mi kulpa" - replica a bisa.
  
  
  Hawke dependiente mi kara, i a duna kantidat di e ta traha nobo. Evita di su astuto relashoná bista.
  
  
  "Bo ta ken diablos bisa aki?" - kòrta den e kontesta.
  
  
  "Mi... ta sinti, señor. Mi ta kere ku ta un poko narros na e konferensia".
  
  
  "Esaki no ta danki, Nick", - na serio-bisa -. "Bo semper bai reino di compost. Ta pa e motibu aki ku ta considera e mihó. Ku bo ta about? Bo sa ku bo por glas huntu ku mi".
  
  
  Mi ta wak den dje. A gana den mi ta un tarea influencia, i mi no por a haña sa por hasi. Mi ta gusta e hòmber aki, i ta kiko mi ta sinti ta banda di dje, maske nan lo no ta mira pa ayera pa dia. Esaki tabata stranhero.
  
  
  Mi tur ta pidi, señor - a bisa -. - Por bisa ku mi.
  
  
  "Bo ta seif?"
  
  
  "Sí ta seif."
  
  
  "Bon. Si ta algu обнаружишь, bo por encontra den e arte komandante di siguridat".
  
  
  Ora e ta bai mi ta duna ke ta dun'é un punta di muraya. Mei are manera Nick carter, sinembargo no ta mi tabata gusta e. I hawke tin nota. Si mi no lo tabata mas cuidad, mi a daño na mishon.
  
  
  Na ora di e konferensia di korte a wòrdu ta nieto. E salanan tabata yen di hendenan. Bai sint di perdida di tur e mundu. E flash ta aktua dor di kada into, i tabata un di duru i estos. Ora di líder di e ganashi di e sala di konferensia, un multitut di nan tabata asina diki ku apenas a por wak.
  
  
  Na te nobo pa kòrta un distansia, sintí di e tantu habilidat, e habri e odia, ku a bo kita e bista. No por a mira komo entrada di e lugá di biba. Na poko menos tur a keda aden, i tras di nan a sera grandi portanan skarlata. E konferensia kuminsá.
  
  
  Ora ta pertenesé na e korte i conrado salanan di reunion, mi ta yama bon atenshon na un ora ku awa na mesa largu di palu na cuba. E tabata identity na ku mi a duna mas lat den e deseo. E tabata den un banda ademas di ku den ta briya di glas di e tòpnan. Di mèrdia, awa ku ta keda na e a conta, el a bira несвежей, i e personal di korte, naturalmente, hiba awa seka na e dia di e sesion.
  
  
  Dia a sigui un aña. Mi ta nieto kana na biaha bai bin na un largu pasada. E restu di e guardian mi ta mira. E salanan tabata yen di nan. Dos venezolano guardia di siguridat, un di korte di e cia i un agente di e konstrukshon tabata skondí den enkargo na e entrada di e sala di conferenties. Kada un di nan tabata sa na nick carter, i un hende ta wak, ora mi pa wak e lugá di biba.
  
  
  Rònt di diesun trinta, media or pa e pais, e paulo pafó di sala a kuminsá links. Mi ta sintí teribel tension na pechu, i a akibanda di dor di e kabes. Ma e biaha aki e doló tabata kasi agradabel. Mi sa ku e depresiá mesora despues ku mi a termina su mishon.
  
  
  Chikitu pa ku e kambio a mi ta hala un agente di e cia. Abiente, el a sa di mi, mi a bo sa di dje. Mi ta content, i su kara e a mi ta familie, ounke, por susto, no ta asina. Tur esaki ta debi, i e no a or di preokupá ku ta funcion aki. Sinembargo, e entrenamentu a pone narros. Un dicidi mei destruí di tur e mishon.
  
  
  "Unda bo ta bo tabata, arte?" - puntra e hòmber. "Mi No tin mira por mira un par di dia".
  
  
  "O Mi prueba vários sospechoso un persona", a bisa ferviente, ku tur mi forsa tratado di zona yu di tera.
  
  
  "Kende?"
  
  
  "Bo ta di bispu pa e anochi, mi a mira den e recepcion na un hende sospecho di e sorto, sinembargo, esaki a resultá ta un callejón sin salida".
  
  
  "O, sí, mi a tende papia aki. Tambe a tende ku a keda drumi ku un mucha aleman. Bo ta bèrdat?" - ta hari di dje.
  
  
  E sonrisa di mi ta recorda e nan a riba kara di amerika presente, dia e ta presentá na e stul. "Bo Por hasi no ta perde, unicamente yiu di puta!" a gruñó.
  
  
  Di mi ta duna kantidat di Hawke i vincent, para pa algun matros un distansia di ami i mi na mi. No ta mira ku ta aserkando.
  
  
  "Debe mantené e bosal", - bisa ku enfado e homber di cia, ora rápido ta pasa Хока i vencent i ta leu riba e paulo.
  
  
  E jalón tabata ei, studiante mi ta into. Ora ku e a papia ku nan, di su bos tabata trankil i delisioso. "Bin ku nos, Nick - bisa -.
  
  
  "Mi ta guitara ta mira ora bo ta bai", a bisa. "Por ta un problema".
  
  
  "Caribe, a bai ku nos!"
  
  
  Mi потерл di boka ku man. Mi tin un problema, liber poko mas di un ora pa sita ku e hende a duna e ora. Awor mi no por a reuni ku Hawk. E mi no ta duna e opcion.
  
  
  "Ta bon", bisa suave, mi.
  
  
  Hawke nos ta mantené un lugá di biba mes banda di arte, komandante di e sirbishi di siguridat. Ora nos contrast aden, hawke sera e entrada, despues a bira na mi. Vencent tabata para un banda, ta hasi desapuntá.
  
  
  "Awor", bisa hawke fuerte bos baho. "Mi diablos, aki e ta hasi? Mi ta mi a tuma e lo di tur loke e por a, Nick. Bo portal manera un loko".
  
  
  Mi wak ku enfado na vincent. "Bo a kont'é riba e incidente di e fiesta".
  
  
  "Mi No, mi no a bisa", - manera autodefensa, bisa vencent. "Ma a tin ku hasi".
  
  
  "Bo ta hasi insidente?" - puntra hawke.
  
  
  "Solamente un chikitu nacional splash", bisa vencent.
  
  
  Mi облизнул пересохшие e lepnan. Mi tabata felis ku e no ta konta den mi under benta di lugar. E jalón wòrdu pronunsiá. Mi tabata konvensí ku e no tabata sa di mi personal. Mei, e tin nota un tipo di fayami mi disfraz. Mei, a laga un marka di nasementu, un sikatrís òf algu otro, ku a entregá di mi. No, e mester ta kulpa di mi. Mi no ta comfort manera Nick carter.
  
  
  "Bon kiko ta e?
  
  
  - pregunta ku impaciencia hawke. - Bo Por hasi bai tur e or di merdia lo pensamentu narros? Mi No tabata e mesun persona di e kohe riba e skohí ".
  
  
  E kontesta tabata simpel. Tabata un otro persona. Rafael Chávez. Awor mi no por a papia. E tabata un di e enemigunan. Dos di e agente AI tabata mi enemigunan.
  
  
  "Mi no sa, señor. Por ta, esei ta pasobra e ta bunita bastante, ku multitut di persona, толпящимися rònt, e boroto i e konfushon. I ta pió ta konta ku algu por tuma lugá na un momento, i e no ta kapas pa un kos hasi ku esaki. E tarea aki riba riba no ta mi estilo ".
  
  
  Dos hende a sigui den un into. Hawke a rebeldiá i a yega di bentana. "Mi ta teme ku no ta sufisiente, Nick". E ta bolbe na mi. Di худощавое kurpa parse ainda mas, e senk di tweed boneiro, i bo friu bista, bista ku ta wak korektamente. "Ta e evento di dos dia ora bo no a?"
  
  
  "Bo ta eksakto ku loke mi a bisa", a bisa.
  
  
  "Mi No ta gusta bisa aki, Nick, ma ta kere ku bo ta algu скрываешь di mi. No ta ku no ta danki. Semper tin wòrdu ta sinseridat esun ku otro, bo no ta?"
  
  
  E prison ta e kabes i e pechu krese. Pa mi a nan keda riba e paulo, falta menos un ora. I david hawk kier papia i papia.
  
  
  "Otro, semper nos a wòrdu sinseridat".
  
  
  "Ei, nos frances", bisa hawke. "Mi ta kere ku ta algu ku a pasa, ora bo ta disparsé, i e no sa kon ta bai mi no ta konta. Mi sa ku bo mester ta e motibu di dominá, ma pa nos dos buki, lo ta hopi bon si Bo ta hasi esaki. E ta referí na kisas di hafnan? "
  
  
  Mi ta ter riba e bon bista. "Mi No, e no tin nada ku te ku na e mucha. Kiko diablos mester ta? Mi mes a bisa ku e tabata kla. Remente bo ta kere ku bo ta gaña? Mi ta duna kantidat di e grita, sinembargo no tabata muchu atardi.
  
  
  "Cálmate, Nick, - bisa suave, vigente.
  
  
  Mesora hawke no ta bisa nada. Di nobo e ta wak, maar ku mi nan duru friu bista. Di prison di mi mente i na pechu peliger krese i mi ta sinti manera un bamba, готовящаяся na punto pa explora.
  
  
  "Nick, - bisa lantamentu hawke, a liber un danki ku e asuntu aki". Su kara di e ripará bieu i kansá.
  
  
  Mi a yega di friu. Mi ta bisa e marcha pa topa ku e bon bista. "Mi No por hasi", - bisa solamente mi. "Mi mester aki".
  
  
  "Por fabor créanme ora bisa ku e no kier. Bo ta e kantidat un di mi lista, i bo ta sa. Su trayekto ta papia pa su mes. Sinembargo, esaki no ta asina. E session ku a yega na caracas - e teribel session di algu ta bai malu, ainda mi. Bo ta aktua, ta e último dia e ta bira hopi mas fuerte ". Wak na vincent. "Bo tambe ta sinti, bo no ta?, cla?"
  
  
  "Sí, señor", bisa vencent. "Mi tin e akuerdo ta bisa e."
  
  
  "Bo semper aprecio hopi di intuición, Nick. Ta hopi biaha mi ta papia riba esaki. Bon, ami tambe. I awor tin un sintimento ta fuerte, e no mester ta parti di esaki. e nombramentu di otro. Pa su mes bon i pa e rason di e konferensia ".
  
  
  "Señor, lagami master bo ta bon", a bisa. "Solamente lagami keda para na e sosiegu".
  
  
  Di ceja frunció e ceño: "bo por Hasi e mèrdia?"
  
  
  Mi no por wak den e bista. "Bo ta implementa ta spesialmente peligroso. Ora ku riba lo bai na e sala di reunion, e poko probablemente e algu sali kalamidat. Mi ta bai bin, si bo kier pa mi a bai".
  
  
  "Mi kier ku bo a bai awor", - friu bisa hawke. "Vigente kana, yama na un di e guardian venezolano. A laga un bin na e hotèl ku Ningun hende, solamente pa e asegurado ta ku e yega ei ta pidi".
  
  
  "Esaki no ta obligatorio!" - nada-bisa.
  
  
  "Kompashon, Nick, sinembargo, mi ta kere ku ta asina", bisa hawke. Su bos tabata skèrpi, meskos ku e bista.
  
  
  Recente e direkshon di e entrada, i di mi ta drenta e pániko. Mi no por permití ku e hendenan ta impidieran hiba mi traha. Algu a lis aden, i mi mente ta care. Mi sa ku a tin ku hasi. Tabatin e mata. Mi tin abogado rígido, friu determinashon.
  
  
  Rápido ta pasa den e chaqueta i saka "lugar". Mi нацелил di Hawk, ma papia ku vencent. "Keda aki", - e-a bisa -.
  
  
  Nan ta wak den yen tabata den stock.
  
  
  "Bo ta loko?" - puntra kreyente hawke.
  
  
  Vencent a kita for di e entrada. "Bin aki, pa mi por mirabo", a bisa. Asina ta hasi, mi ta bai mata na di dos buki. Awor mi ta bai aktua ku rapido.
  
  
  "Bo ki ta e, Nick?" - puntra vencent baho bos pensa.
  
  
  Mi ta bisa. - "Mi ta yama rafael chávez". "Mi ta e vengansa. Awor, sinembargo no tin diferensia, bo sa. Nick carter muri, i ta duna pa e. Den un ora ta bai caba su mishon i tur e partisipante na e konferensia ta wòrdu matá. No ta warda, asina ku lagabo kana dwal mi dilanti, manera a bisa ".
  
  
  E jalón i vencent interkambio mira.
  
  
  "Mi a mira drumi detaye den bo man drechi ora bo ta lesando di tayónan di e dia", - bisa lantamentu hawke. "Mi No, mi no ta un motor. Riba e amor ku dios, Nick, plaza e kos aki i e ta papia ku nos".
  
  
  Su palabranan mi ta hiba e furia. Mi нацелил solo den e na pechu. Ma ei a gusta vencent a tira riba mi.
  
  
  Mi ta bèk na risibí esaki, ma yega biaha ta un tracking di dos. Ta abou e konmemorashon, tabata ekstraordinario di mi, i nos tin deputado den suela.
  
  
  Ora nos, curso moketa di vencent e estilo di mi karu. Tabata un duru dal i e audio mi. Despues mi ta sintí manera "lugar" выкручивается mi man. Mi ta keda ku tur su forsa, ma vencent tabatin e bentaha. Di solo a kai den suela. Awor mi recuerda e forsa. Mi зампхнулся na vincent para i a duna un dal ta fuerte ku e pianan na ingles.
  
  
  E gritu i mi a kai den di lomba. Mi ta duna kantidat di "lugar", despues a wòrdu pone riba dje.
  
  
  "Mi No ta hasi, Nick. Ta bai tin e tira". E jalón tabata riba nos a hiba den mi su беретту. Wak kla largu silencio den bista i ta duna kuenta ku e tabata hopi serio. Chikitu di poko mi a lanta.
  
  
  "Bo ta kere ku bo ta kapas pa velosidat pa mi e?" - puntr'mensahe di un bos ku no ta rekonosé den nan.
  
  
  "Mi ta bunita seif ku mi", - bisa ku alma e. "No a laga hasi esaki".
  
  
  "Mi ta karga bo ta aki dibertí i mata e" a gruñó. Mi a hasi e buraku di e.
  
  
  "Mi ta met un tiro, Nick - bisa hawke. Ma paden wak un ilusion e miedu su wowo - a miedu ku no tabata kapas di mata.
  
  
  Mi ta pará na punto di telefon su rol, ora mi mira bo vincent, ambulans, nobo ta pone ta kana. Ora hawke kuido нацелил solo den mi na pechu, vincent ta serka mi. Mi ta agarró i ta rastreo pa e, pa rutgers di "Беретты Jalón". Despues mi a tira riba vincent, i e apenas a kai riba e Hawk. Dos hende a hasi atras, i e solo ta span, ku delisioso dal. E bala dal e dak.
  
  
  Mi a sinti rápido, bati di su man drechi di e di vincent, i e ta sali for di Jalón, fuera mi kaminda. Ora hawke ta met nobo di solo, pa bin bek na nota, mi ta agarró di man, ku e solo i bok'fuertemente publisidat di bèk, ora ta rastreo huntu kuné. E bai introdusí na kla mi bel i e desplomó e suela, "Breda" dal di muraya patras di dje. Tabata audio.
  
  
  Pertenesé na e patronchi ariba, ma mira vencent atrobe, mi ta agarró. Mi a kai, ma mesora a bolbe den nan mes i asestó un kancha di robes den e men kara di vencent. Di скула salida i ta покачнулся dal. A dolía, ma el a no a jesus. Mi a gusta su man a determiná bou di un chaqueta. Den ningun moveshon, konsebími di sierto den e palma i manda su meta, na momento di vencent tin punto. E kuchú a keda hinká bou di repchi, a keda sin rosea, su bista ta habri, i e kai den banda.
  
  
  "Señor, Nick!" - gritu hawke, kreyente wak e kurpa di vencent. Hawke yega na e konsenshi, ma ainda tabata muchu debil pa more. Mi ta agarró di e "lugar" i, ku kuido, нацелил na kabes. E mester wòrdu matá. Otro kaminda ku no tabata. Mi a aporta di dede na e still, tòg algu mi ta keda. Hawke mi ta wak desviante ku enfado - i obizhenno.
  
  
  Odia i e furia di переполнили mi pechu. E homber tabata para riba kaminda. Mi sierto disidí. Mi dede aprel nobo metal duru di antilla. Ta wak e kara abogado i e paso pa inspira hisa di emocional. Mi No sa por hasi, ma ta muchu stima i rèspèt pa e persona pa tira. I ainda asina a primi ku e still. Mi ta mi kubrí friu despues, ora e emocion kontratista benefisio di mi infekshon keer. Mi облизнул пересохшие lepnan i nobo tin punto. Mi deber tabata kla. David hawk a nan muri.
  
  
  Awor mi no por a hasi. Mi implementa no por primi di antilla. Por, mi ainda no a di mata. Mi mei insular i mantené un banda, te no ta caba su mishon.
  
  
  Hawke wak e karu. E no tabata masha hañá, ora mi ta baha na e solo.
  
  
  "Mi sa ku bo no a mata", - bisa den bos baho.
  
  
  Mi grado. - "O ketu!" Mi tabata muchu desanimá i contenido, pa pensa ku oro.
  
  
  Mi ta mara Хоуку e mannan i pia di nan tabata i e faha. Tin забегали pensamentunan, luché manera un agenda di AX, i no ta relaciona-adicional. I mi ta mara Хока manera profeshonal, maske sa ku no a hasi nada di esei. I ta tarea di session mi experimental den bieu. Mi No tabata mas konosementu e flash deskonosí, di recuerdo i e loko, e soño mi tabatin ta e último dia.
  
  
  A nobo di session ta ku tur e no ta asina ku e personanan na e klínika, e mishon, den mi tabata bai huntu ku mi. No ta or di komprondé.
  
  
  Mi затащил Hawke na e provishon. No ta tapa di e boka, pasobra mi sa ku e lugánan di biba ta insonorizadas. E solamente mi ta wak.
  
  
  "Bo ta bou di droga òf algu na e estilo", bisa.
  
  
  "Ketu i mi no ta laga nos tin mata", - e-a bisa -.
  
  
  "Bo no ta mi kier mata. Bo ta bèrdat ta kere mi ta un hòmber riba e nomber di chávez? "
  
  
  "Mi Ta Chávez".
  
  
  "Mi No ta bèrdat", -, ta bisa e. "Bo Nick Carter. Maldishoná ta, ta Nick carter!"
  
  
  Di e tin e kabes a duna marcha. E doló un kabes ta bolbe - doló na kabes, ku ta karga pafó solamente despues mi ta bai mata su enemigunan. Wak e trapi i a mira ku mi ta keda banda di e mitar or. Mi tin tresebo Hawke den e biblioteka, sera dal i a sera e entrada. Wak na vincent, ora e yega serka e entrada. Ta mira morto i un kabes motibu, mi tabata hopi kastigu.
  
  
  A sali na asilo ku soria deskubrí ku e ta kasi bashí. Venezuela di pl drenta den e lugá di biba di protekshon di e otro punta di e sala. E no ta mi ta mira. Abiente, ningun hende te tende. Awor mi no kier a ni ku kende a resistí. Di personal riba mei pregunta, e mi, òf un hende ta el a mira, manera mi ta pa e paulo ku Хоуком i vincent, por kuminsá na pone dos i dos buki. Mi ta disidí pa sali for di hendenan na kla for di e entrada laboral. Mi por a pasa na e jardin bai bek na kla for di e entrada ofisial. Ta spera ku e kantidat a bai riba e tempu e rikesa di mèrdia. Kualke persona ku mira, meskos ku a drenta, mi a kaba di inspirá mi a tempran e almarza. Rápido wak nan rònt di e ta ketu kana na e paulo i a sali pa un entrada laboral.
  
  
  Di nuebe kapitulo.
  
  
  Mi ta bok'di e kabes di skol Hawke i vencent. Mi trapi e matanan e diesdos i di binti i sinku menos pa reuni ku su kontakto pafó di e sala.
  
  
  Rápido a pasa pa e jardin den e parti aantal di korte. Inclui ta relevante trankil di e tempu di tur kaminda a hendenan. Cache yena e kayanan adecua e tereno di korte. Vos di access tabata será, e guardian laga pasa e máquina haltu riba.
  
  
  Bordo di edifisio, a bai sint di persona, слоняющихся pa e teritorio mi ta spera di e aparishon di dentro.
  
  
  Mi so el a baha e kantidat, ora ku e banda di e kaminda un hende ta mi ta hala, bloqueando mi kaminda. Mi ta wak i ta duna di nan tabata tin un homber cia, ku mi a topa anteriormente. Mi no por ignorá. E ta mas duru ainda algun spièrtá nan sospecho.
  
  
  "Mi, arte, mi a papia ku bo?"
  
  
  Kasualidat ta bolbe na e, trahando pa no miembro atenshon na e resiente resien na pechu. Mi kabes latina di hala. "Bo mes?"
  
  
  "Mi so kier a bisa ku ta sinti pa e por mi, observacion. No solo den nan a enfadado".
  
  
  "O, tur ta bai na pidi", a bisa. "Mi ta demasiado pisá relacion. Solamente ta un poko narros. Ta mi kulpa". Empe di pafó di e.
  
  
  "Ei, no ta e umiyashon?" e pregunta.
  
  
  Mi ta dirigí atras. "Mi No, mi no ofendas. No proces pa e motibu aki".
  
  
  "Bon." E saka su man. Mi saka i e firme pa into.
  
  
  E ku un rosea ta sinti soria ekstremo. "Sa, mi ta duna kantidat di kon e tipo di trabou mei remente lo pone. Mi ta kere ku ta na e ta spera i vigilansha. Mi No sa, manera e miembronan di trabou Sekreto ta hasi dia despues dia luna despues luna".
  
  
  A wak e trapi. A binti tin un. Kansá di no ta mustra su emocional. "Su mes, nan tin un trabou duru. Mi festivamente no ta deseá di hasi esaki. Bon, tin e enkontra ku otro pa traha. Nos otro biaha".
  
  
  "Na susto, bon, - bisa e. "Cálmate, Arte".
  
  
  Mi ta bisa e marcha bai sigui pa e largu sentro. E session di e mishon tabata fuerte den mi, mi no por a pensa riba nada mas. Mi No ta sinti nada nan rònt, ademas di nan pasa na kla сгущающуюся di e poblashon. Ora mi ta aserká e entrada, un grupo di existente ta bloqueado di cara. Mi atraso na kla for di nan, i nan ta kara manera un loko. Awor mi no a tempu pa instalashon. Mi orde algun deporte banda di prinsipal tapa i a pasa na riba nan. E kantidat a bolbe otro partinan.
  
  
  Ora ta pertenesé na e trapi bai kuminsá na subi riba e, mi tin bloqueado e poblashon. Mi протискивалась na kla for di nan ku e meter. Mi ta push'un hende kontra otro, i e ta bisa mi algu obsceno. Mi estilo kontra e muher, un poko no сбив ku nan pianan. Awor mi mes no ta bolbe wak atras.
  
  
  A nan a yega na tempu riba e paulo.
  
  
  "Tende, mira pa mucha!"-gritu un hende a sigui.
  
  
  Chikitu di poko ta subi riba e eskala. "Lagami pasa", exigi mi. "O lagami pasa, maldishoná ta". Den e kaso aki, mi no tin largu pa bai ei na tempu.
  
  
  Mi tabata impulso na e agensia di mishon di mi, mi no ta miembro atenshon na nada otro ku e coacción pa yega na unda mi a. Na e parti ariba di e trapi di e poblashon a ainda mas denso, i e guardian para pa tur.
  
  
  Tresé i толкнулся den nan. E ofisial riba di venezuela fiha riba mi ora pasa dilanti di djé. Ma bai atendé ku e hendenan. Mi loke mi ta anhelá ei eksakto na or di mainta. I e no por spera. Tempu debi ta perfekto.
  
  
  "Kompashon", a bisa, acerca di e. "Por fabor lagami pasa!" Ma ningun hende ta sinti. Tur tabata muchu okupá ku tendí di e konferensia i di asuntonan mundial, ku ta inclui nota mi dilanti. Mi ta nan ta pasa entrada na kla mansa tel.
  
  
  "Hey, relatie!" - gritu un hende.
  
  
  Mi a pasa dilanti di djé, sin mes. Kasi a pasa na kla людную e area hustu dilanti di e entrada. Wak e trapi i a mira ku mi ta keda un total di dieshete minut. Mi atraves di entrada, unda kustodia pa vários agente di pl.
  
  
  "Bo mes?" - bisa венесуэлец informe militar. Ni e ni ningun di e tabata ku e, e homber di paisnan, mi no konosé.
  
  
  "Mi ta ku AX, - a bisa. "Arte".
  
  
  "Bo akto di identidad, por fabor".
  
  
  Mi kier a abou di e persona ku e pal'i corre dilanti di djé. Ondulación na kabes tabata kasi confortabel. Buska e bolo i topa e kartera di nick carter. Ta habri i a deskubrí un akto di identidad. bai tin un pasa spesial den korte. Mi ta mustra e hefe di e enkargo.
  
  
  "Hm", bisa. Wak e foto ta e tarea i, abou, examen dependiente mi kara. Si hawke i vencent no por bisa ku no ta di Nick carter, e hende no tabata kapas pa wak kla mi disfraz.
  
  
  "Mi No por a publisidat lihé na fabor?" - impaktante-a bisa -.
  
  
  Den tur kaso, e preokupashon e ta den su return. E estudio e mapa, komo si den e tabatin un tipo di defekto, ku solamente spera ku e bon topa. Abiente, mi a kulpabel na su impaciencia, i e tabata na dam un lès.
  
  
  "Unda bo ta loke, señor arte?"
  
  
  Mi ta surgi kasi controle impulso dal ku e moketa di su самодовольному hende. Awor mi sa ku e rápido pone un fin na e mishon.
  
  
  "E tin kurashi?" - bisa, aportando di man, tratado di dominá.
  
  
  - Lo No spesialmente - agridulce bisa.
  
  
  "Bo ta di hotèl di and", a bisa.
  
  
  "Danki danki", - aktivamente, bisa.
  
  
  Mi kier a papia ku e mi idioma, pa bisa ku e ta un idea, невольный produkto nietunan tirano. Awor mi no ta bisa nada.
  
  
  Bo man, señor arte. E ta debolbé. "Bo por drenta den korte".
  
  
  "Danki" a bisa ku ardiente. Mi ta tuma e kartera i kore dilanti di guardian aden.
  
  
  Aden tabata muchu mas trankil. Mi via e veranda a lorá persona, nan tabata plamá, i e no a problema pa pasa. Mi ta dirigí riba e revisión ku ta utilisá na e konferensia.
  
  
  Ora drenta den e parti di korte, a ta un kòntròl di siguridat, un di e guardian mi sa, asina bo a rápido. Pasa na e asilo di e sala di conferenties. Mi tabata kasi riba meta.
  
  
  Na e momento e hefe di e pl riba di venezuela a sali for di e entrada, di poko matros den salanan di reunion. Mi ta sintí manera na barika bula di repasa i e prison ta e kabes i e pechu krese. Komo hefe ruta di pl drumi a kasi aki russ, manera e mes stul.
  
  
  "Ai, señor arte!" - bisa ora mi ta mira.
  
  
  "Señor cantica", a content, tratado di warda di compost.
  
  
  "Tur ta bon bo no ta? Ta na nos midí for di percusion despues di tur kos, nan no tabata nesesario".
  
  
  ", Asina ta, señor - bisa firmamentu mi. Mi kabes merkado na e trapi. Mester ta, sin ocho menos di or. A ku ta hui di dje.
  
  
  "Mi ta seif di tur lo sali bon", bisa. "Mi no tin un bon resientemente. Bo ta mira e señora Hawk?"
  
  
  "Mi No ta di tempran den e mañan", - mente mi, гадая, emitió si mi den mi karu.
  
  
  "Bon, ta konvensí ku ta bai kontra. Nos otro biaha pa felisidat ku bo por tin un bon dia". E sonrió i mi ta duna algun almeida e skouder.
  
  
  "Ta bon, señor", a bisa.
  
  
  Bai su ofisina homber, tabata, tabata algu manera un anexo na arte komandante di sirbishi di siguridat. Duna un rosea ta sinti i a bai riba e paulo, den e sala di reunion. Wak e trapi i a bisa sinku tin un.
  
  
  Mi ta pone para dilanti na porta habri, manera mi ta bisa. Na otro punta di paulo tabata kuater di warda, e mes ku tin tabata ei pa dia. Nan sa di mi, asina ku no ta mi a riba e trabou ta pasa pa nan. Ainda dos minut. Na e losilla ta pasa e asistente i mustra nan kreensia. Di guardian pèrmit pa drenta den e lugá di biba. Tur kaminda a hendenan di e sirbishi di siguridat, ku tabata riba e paulo i tabata den e sala di conferenties.
  
  
  Wak na riba bai abou pa e paulo. Mi tabata ta malu. Di tension i e resien mi kabes rápido di alfa-ch atkirí ku e buraku di e minut. Mi sa ku e doló no pasa riba mi no ta kòrta nan enemigunan. Ma tabatin e soledat session di tur manera nan no ta asina. Esaki ta e session aden di angustia, ноющее di session di bista ku ta sali di un skondí banda di mi keer. Esaki no a konosementu - na gusta tur loke ta sosodé den e último dia. Ken ku ta e sintimento, el a decora mi konsenshi, inkluso ora mi ta ren di agensia di mi mishon. Sintí den mi mente ta produsí un teribel bringa, i ku e por a bolbe kabes, si no wanta pronto.
  
  
  Empe riba pregunta ku mi kontakto a keda.
  
  
  Ma ei a nan темноволосого венесуэльца e observador ta blou scur trese i tabata roa, ku ta bin na mi por e paulo. Tabata parse di ta un miembro orario di korte di personal, ma ku e blanku гвоздикой na saba i графином den man.
  
  
  Mi mes a late ku forsa di e repchi. Despues di un into tabata banda di mi, mi ta ekstendé mi contado. "Señor arte, dirigèntnan di e konferensia, mi ta pidi e hiba fresku di awa potabel den e sala di konferensia di e momento di e rikesa di mèrdia". A papia riba bos ta haltu, na tur hende di nos tin skucha. "E instrukshonnan di e tin un spesial pa toleransha, e no por a hasi pa mi?"
  
  
  "O, bon. Mi ta silensio ku e", - spar a bisa.
  
  
  "Gratis", bisa. Despues mental den bos pober: "Biba e revolution!"
  
  
  E hòmber a rápido di skol nobo na e paulo. Mi tabata ku e графином den man ta pa kumpli dus i conditions. Tabatin e hiba e deportivo na e lugá di biba. Tabata muchu biaha pa pensa riba e demas sentimentu. Ta mas importante di mi bida den hiba e contado den e sala di konferensia i pone riba mesa.
  
  
  Mi ta aserká e entrada.
  
  
  "Hala, arte", bisa ei korte di e cia. "Bo ta hasi tin ei?"
  
  
  "Ta e dirigèntnan di e konferensia ta awa seka na e mesa di educacion", bisa kasualidat. "Mi ta e mucha homber di rico".
  
  
  Un agente di e cia wak e ora. E amtenar konstrukshon sekreto mi ta sonrió i, abou, e wak e ora. Ko'ta kontentu. Venezolano di pl asuntunan ku e kabes na mi ta tuma e ora bo ta e lugá di biba.
  
  
  Mi ta tuma e para aden. Otro uzá den konstrukshon sekreto mi a mira ku mi mes, ora mi ta tuma e mesa kasi bashí di para i ta remplaza na e a hasi di e ta trese kuné.
  
  
  E pregunta. - "Bo ta hasi esaki ta nifiká ku tur e?"
  
  
  Mi ta hari di dje. "Mi No a guitara ku e partisipante bebe несвежую di awa, bo no ta?"
  
  
  Wak e ora i na mi, despues sonrió ta kontesta. "Kontentu di mira ku di forma konstruktivo san uses, hendenan AX".
  
  
  "Ta pret", a bisa.
  
  
  Tuma un bieu ora bai e ta trese bou di e brasa, i despues a wak di e mi a pone den e sentro di e mesa di reunion. I a tende di mi kabes di es ta duna palabranan:
  
  
  Despues di a kuminsá e dia di e sesion, e deportivo e tin conrado na vishonnan buská ku e mando riba un distansia. Despues di vários menos, e mata di tur e inskudriñabel di tende.
  
  
  Mi ta bèk a sali for di e lugá di biba.
  
  
  Den e pafó mi ta lagabo banda di e guardian. "Mi ta buskami, bo kiko bo tin ku hasi?" - mi a bisa, representante di impaciencia.
  
  
  "Bo ta di bòm pa e losilla ta un provishon", bisa un di e venezolano.
  
  
  "Por ta, bo por are e piso, arte, - ta hari e homber di cia, ku tabata ademas di e entrada. "Probablemente, den e biblioteka tin un saba", ta hari e.
  
  
  "Loke ku bo ta. Ora di media di cia?" - agridulce, a puntr', komo si bo brons mi arte. Mi lo benta den nan a bisa òf hasi te ku nan no ta sospecha ku esun di mas grandi di último aña di salida di siguridat a bira realidad direktamente bou di e nanishi.
  
  
  Mi ta tuma bieu para pa e paulo na e provishon. Yudansa i ofisialnan a kuminsá bai bek den e sala di reunion. Wak e trapi i a deskubrí ku no tabata tin un kuater di dos. E strea di spetakel, e presidente di venezuela i di presente di estudio uní, miktam na poko minut. Bai lihé kuminsá e sesion di atardi. I ningun hende den sala di konferensia no ta sospechá e sobrá di bo bida mei midi den menos.
  
  
  Tur a ta bon na e proyekto.
  
  
  E dies kapitulo.
  
  
  Tira un bòter, mi ta dirigí na kuminsamentu di e sala di reunion. Mi apenas a haña tempu pa wak kon e presidente di venezuela i presente di estudio uní huntu bai pa e paulo, pone man di estadounidenses e skouder венесуэльца. Di reuben di e agente di trabou sekreto. Ora mi mira, ya ku ta disparsé den e sala di konferensia, mi ta lor'odia i di kuminsá.
  
  
  Den fotografia a hasi lorá fotografo ta e último into promé ku bo biaha na e konferensia. Di rumornan pa e transbordo di sesion di e dia e ta importante akuerdo. Sin duda ku e association ku sosten finansiero venezuela na estado na kambio di permission pa e coleccion ta bisa mitar estadounidenses. Sin mi intencion di e impagabel opreshon e pedro pa semper.
  
  
  Mi apenas ocupó di lugá na e ainda ta porta habri, no. di banda di mi, paresé e hefe di e pl riba di venezuela. E biaha aki di su kara tabata skur.
  
  
  "E señor arte, un di e agente di e na so mi a tende di e tin komo pafó vários menos den e sala di konferensia".
  
  
  Mi ta sintí un harmingues den e parti patras di garganta. E prison ta e kabes di skol nobo tin hopi den e terriblemente запульсировало.
  
  
  "Sí, señor", a bisa. Mi mente sigui biaha. Mei, tin revista i a topa ku ta izrahias di e konferensia no ta enkargo di awa seka.
  
  
  Òf e mesun sekretario, e agenda por a haña e deportivo, implementa observa e deposito di e ora. Un biaha mi a kita e deposito di e lugá di biba.
  
  
  E pregunta. - "Tur a parse normal?"
  
  
  E impresion di e pechu un poko faya. "Mes. Tur tabata na òrdu".
  
  
  "Bon. No mei bo ta bin mi tin un momento? Mi ta guitara e marino aki e lista aktualisá di e personanan ku toleransha di informashon privilegiá. Esaki no mester tuma muchu largu".
  
  
  Sintí den e midí e por a kita for di mi instrukshon. E entrada di e sala di konferensia ainda no tin será. Den tur kaso, mi no ta komprendé con mi a rechasá. Ora e hefe di e pl riba di venezuela a pidi den boso ku ta hasi algu, el a hasi. Loke mi a sigui na kambernan di sirbishi di siguridat banda di e sala di conferenties. Ora ta drenta, tabatin un venezuela di pl, ma e mesora a sali ketu bai los ku e hende ku dia kasi pa esnan ku mi a di abou.
  
  
  "Esaki ta e lista". Basta di edicion di lesa, na ... "
  
  
  Di telefon su ofisina san. E a aserk'é na mes, te ku mi siñansa un lista ku tur su forsa tratado di kontrolá su emocional.
  
  
  Su kara a ilumina. "Ai, señor hawke!"
  
  
  Mi ta sintí manera di stal torneo di ofisina tin sera mi pechu.
  
  
  Hende венесуэльца a kambia. "Ki!"
  
  
  Bo ta aki mi no a duda. E jalón ta un manera a sali den libertat i awor ta yama un otro parti di korte, no teniendo riba su mes ku tin tempu aki na tempu. Diving bo ta bai un parti di benta di e momento di e interaccion, ku ta got.
  
  
  "Mi No ta mi ta kere!" - el a bisa di venezuela. Aserk' "Люгеру" i a yega na e patras. "E señor arte mira ku..."
  
  
  A bolbe na mi ta aki momento, ora mi ta dal рукоятью lugar riba bo kabes di skol banda na banda. E apenas a kai den e suela i tabata konsiente. Ademas di e mesa ta lastra di curiculo. Mi a tende di e bos di Hawke di otro punta.
  
  
  "Hala? Kiko a pasa? Bo ta aki?"
  
  
  Mi ta cruz kla arte kurpa i pone e tubo di nan lugá. Mi ta aserká den porta i wak na riba bai abou pa e paulo. Rònt no a ningun hende. Mi a sali na asilo, rápido sera e entrada. Supremo ku un tempu ningun hende ta drenta na kambernan riba.
  
  
  Ta na kuminsamentu di e sala di konferensia ora aruba e entrada. Despues di algun menos, e konferensia ta bolbe di zona, i mortal, e deportivo ta activa. Mi tabata para riba e paulo, intento ku godes contenido un teribel resien. E depresiá pronto - despues di e deportivo lo hasi su trabou. E agenda di trabou konseho, nan a sali den e sala di konferensia i sint ku e kabes guardian. E ta serka mi.
  
  
  "Hala, arte", el a bisa na su dushi bos.
  
  
  Sent ku e kabes.
  
  
  "Bon, nan ta ei riba kaminda. Ta ta felis tur ora e kaba".
  
  
  "Mi e", a bisa.
  
  
  Mi kier ku e ta bai, el a pèrmití keda bai pa warda den e tera. Pronto ta e señal, i ta pa sa ku tur kos a jesus. Un hende por pafó di sala pa medio, por ta, un warda riba e hañ'hustu ademas di e entrada. Ma ni e presidente di venezuela, ni e vise-presidente di estado uní no a sobrevivi - ningun hende na mesa no a sobrevivi.
  
  
  "Tur ta trankil", - bisa e hòmber. "Demasiado trankil pa mi deseo. Tin un tarea session. Bo tin ku bisa?"
  
  
  "E anochi aki no ta", a bisa. "Ma ta remente preokupante ora pa promé biaha a yega te aki".
  
  
  "Bon, ta mi tin. Hustu den na. Tur kos ta bai na pidi".
  
  
  "Sí ta konvensí ku aleu un dia sin accijns", a bisa.
  
  
  "Bon, mi ta kere ku ta mihó bai wak e pl riba. Nos otro biaha, arte".
  
  
  "Asina e ta", a bisa.
  
  
  A bai riba e paulo riba e edifisio den konstrukshon riba. Mi lepnan ekstraordinario a hasi chikitu damp di sodó. Si a sali na kla ku e hefe di servisio pa siguridat di venezuela a hañ'é ei no konsenshi, ta probablemente ta integrá velosidat e konferensia, i tur ta pone man perde. Proponé si mi tin ku bai patras di dje. Ma a fuerte session di e mester quedarme unda mi ta. Atendé ku e òrdu. E amtenar di e na sali na di asilo di e parti enfrente i ta keda para pa papia ku un agente di trabou Sekreto. Mi a risibí un kortiku tarda. Mi picuda ku un rosea i wak den porta di e sala di conferenties. Aden akibanda di sesion di atardi. Den kualke momento, e deportivo ta activa.
  
  
  Di riba e edifisio a produsí un zonido skèrpi. Tabata un grita asegurado ta avion, avion di e hendenan den e señal di saludá Каракасской di e konferensia. E zonido bora mi tímpano, i algu straño kuminsá tuma lugá den mi.
  
  
  Mi mente ta laba e dicon di e skema di palabranan i di imagennan mental. Mi a mira riba su mes ku un solo lugar. Mi a mira un stranhero tin e stat i di parlamento ku a ku ta den amerika. Tur e наваливалось den mi, вертелось mi keer, pasando uses i varios.
  
  
  Algu ta aden
  
  
  mi ta mustra ku mi a hala di bentana, pa nobo por tende e zonido. Awor mi ta ren fuerte konosemento di e derechonan. Ta duna òrdu na mi keda pafó di e sala di conferenties. Apesar di esaki òrdu, a bo t'di bentana i tras bobo a pa e asilo di алькову, unda bo sa ku ta encontra den su. Dudé un biaha i kasi ta bolbe pone su banda di e sala di konferensia, sinembargo despues a yega di bentana. Ta empujé hustu den ei te ora ku e avion bula bai atras, pa di dos biaha duna e marcha den korte.
  
  
  Promé, ora nan tabata den korte, mi no tin skucha nada. Despues, ora nan tabata kasi riba e kabes, mi a tende di fuerte studiante ku bo motor. A bira un gruña, ora ta hui di edifisio, bild ku e solo.
  
  
  E biaha aki e zonido di avion di mi ta steipi. Tabata gusta un piedranan ola di choque, floria kla mi kurpa. Di tende un bos bunita tene:
  
  
  Despues ku tin completo su trabou, e deportivo meter largu mas baho di zonido, ku ainda ta toka ta haltu na su oreanan.
  
  
  E zonido di avion ainda verre ora mi ta mi kabes. I a skucha na kabes di un zonido skèrpi, kasi e mes, solamente ku ta leu for di avion di relacion.
  
  
  Esaki ta un zonido bo ta tende. Ora nan ta scucha, a kòrda ku tur loke ta keda skondí den mente consciente.
  
  
  Di bèrdat kai riba mi pa tur kaminda. Mi ta mira nan rònt di e torpedo i terriblemente paso pa e. E diablos pasa? Bo Por hasi mi a pasa pa relaciona, na nòmber di chávez? Mi sa ku Nick carter, ku mi a traha den AX, i mi tabata aki pa... di mi ta mi ta kòrda di e bataya di vencent i Хоуком, i... o!
  
  
  Di avion ta disparsé. Mi poko e tin armed di подоконнику. Kiko diablos ta tur e tabata? Riba kiko mi ta mi a tuma e personal di венесуэльца, di bo no a tende? Loke mi a bringa ku Хоуком i vincent, ora nan tabata solamente tratado di ... di exclui di mi, di traha. E para! Mi ta trese un para den e sala di reunion den solamente algun menos atras, i sa ku den e tin un positivo ku mata den tur den e sala.
  
  
  Tur rápido bèk. Mi No ta kaba di позировал - kere remente mi ta un hòmber riba e nomber di chávez. Tur loke mi a hasi durante e último dos dia wòrdu e asina e presidente di venezuela i presente di estudio kasá òf dos persona, bo a manda pa caracas pa defendé! Pa e no por a kòrda, ma ayera pa e anochi atrobe mi a deskubrí ku is hopman, i ta yama tony - e nòmber kaso. I e sa di mi mortal di e mishon.
  
  
  Sí, esei ta tur! Mi no por a kòrda nada di mi a pasa den mi, sinembargo, ya mi ta mi a bai di parlamento ta hasi algun dia i sinembargo, ora ta pertenesé, i ta kere ku ta rafael chávez. Ma algu ta plania pa e anochi den parlamento. A kòrda e session di marrero i uses. Kansá di hui, lo para di dos hòmber. Mi mester a wòrdu bou di droga. I ta boso ta hasi pa mi, pa mi ta comparti mi di e ora ei. Tabata e humiashon, e ta papia riba e lèter. Pa por tin utilidat mi pa asina di personages haltu nivel di e konferensia. Bai "di nan" tabata di kgb. Tony rekonosé e. Mi ta kòrda, manera explicó di disposicion Хоуку, ma ta ku e relatonan mi ta bisa controle. Mi no ta rekordá e dos dia, ora mi no tabata, i, sin duda, a deseá. Mester ta, sinembargo a ei, ora mi ta obligá di suomi e patu di rafael chávez.
  
  
  Mi a deskubrí ku e kamber, pa skina, e paulo ofisial. Atendé ku bai tin un sala di conferenties. E positivo ku ta ei ekspandé, por a traha i mata di tur e inskudriñabel di tende.
  
  
  Ora mi ta aserká di e entrada, protegerlos, e tres hende, dos venezolano di pl i un agenda di trabou sekreto. Un agente di e cia, ku tabata ei ku anterior, a sali, probablemente, un kortiku trankilidat. Un agenda di servisio i sekreto di e amtenar di e na, e ta papia ku otro patras di e entrada será na e grandi di siguridat, awor mi no a asina, i e entrada tabata será. E homber di trabou konseho, abiente, a отвлечен pa haña na e hefe di e pl riba.
  
  
  Mi ta muska di guards di e entrada di e sala di conferenties.
  
  
  "Mi tin ku bai", a bisa. "Einan tin un arma, i si bo no ta sali for di e rápido, e mata di tur den e sala".
  
  
  Empe di протискиваться nan dilanti, i un di e venezolano agarró mi kaminda. "Puntra pordon, señor arte, ma tin un estrecho pidi no interior e konferensia".
  
  
  Mi grado. - "A bai di kaminda, editá!"
  
  
  Mi ta push'pafó di e enkargo, ma pa su otro for di solo i mi ta keda. "Por fabor, señor arte", - bisa den bos baho.
  
  
  "Loke ku a pasa, arte?" - обеспокоенно puntra e agenda di trabou Sekreto.
  
  
  Ta impaktante bolbe di karu na e. "Bo ta bo kòrda e ora pa e awa, mi a tuma pa?"
  
  
  E intenshon pa un momento. "Mes." Bo wowonan e streanan. "Bo ta hasi diablos ta e bamba? "
  
  
  "Mi No, ma ta malu, por inclui pió", a bisa. "Mi tin ku logra esaki maldishoná kos awor".
  
  
  Empe pa di tres biaha, i венесуэльец ta aporta un revólver mi lomba. "Bo ta di komandante, bo ta hiba e ora den e sala, señor arte?"
  
  
  Tabata abvo ku ta bai hasi ku a splika ku tur kos, pa mi a hasié drenta. I no tabatin or. Riba e fecha, e maldishoná mekanismo mi por ta aktivo.
  
  
  Mi a duna e marcha, di un banda ta bin for di man robes. Mi a kai den man di венесуэльца ku arma, i e pista a kai den di man i ku e chispa na cai den suela. Mi a deskubrí ku e ta nan curso kara i a reuní. A tende di e sordo kuido di wesu, e libertat un gruñido den bos haltu, i despues a kai den di muraya i e libertat ta e suela, kaminda e tabata torpedo i ta keha.
  
  
  "Nick, riba e amor ku dios!" Mi a tende di grita ta uzá den konstrukshon sekreto.
  
  
  E ta balans di mi mes i a dirigí a risibí esaki, fuertemente dal riba su kara robes, i e kai den suela.
  
  
  Otro венесуэльец saka su solo i, abiente, a bai utilidat mi kontra. E ta punto di mi na pechu, i ta despedida asía di man, ku e solo. Mi ta push'na e pista na ariba i na man drechi, ora e aprel e still. Di informashon a tende di e paulo, i e bala dal e dak. Mi a tende di grita di otro punta di paulo. Despues di un into tur e guardian ta pa mi.
  
  
  Ta duna e man венесуэльца ku e solo i, finalmente, a kapas pa guitara di revólver. Mi ta pone cai i a hinka di rudia na ingles. E homber ta hinka pa mitar, gritando di hala. Tanten ku e ainda porta di entregaa, mi ta dal ku su man na kabes i pone, desde e ta manda un meta di e entrada di e sala di conferenties.
  
  
  E promé венесуэльец el a lanta, ma a pega un parada di un banda, i e apenas a kai riba su lomba. Empe di habri e portanan, sinembargo tabata será. Duna un buraku bin, pa pone riba nan.
  
  
  "E Ta Spera, Arte".
  
  
  Tabata un uzá den konstrukshon Sekreto. Mi ta mi a bolbe wak e so na un into. E нацелил di "met i Вессон" 38 liber mi na pechu. Wak e solo i, abou, nobo den dje.
  
  
  "Mi ta bai wak e lugá", - bisa ku alma mi. "Si mi no ta hasi, tur ei pa wòrdu matá. Bo tin e tira di maldishoná pida pa para riba mi mes".
  
  
  Mi ta for di e, lanta kana bai duna un dal ta fuerte bahada den porta. Nan ku un seif chispa ta habri, i ta e tin irrumpido den e sala di reunion.
  
  
  E entrada a dal e uzá den konstrukshon i sekreto повалила den suela. E restu di e guardian e dirigente di mi, i e partisipante na e konferensia ku e preokupashon mi ta mira.
  
  
  "Bo Por hasi diablos?" - gritu di hende den suela. E mira riba un obligashon di e suela na asilo.
  
  
  E presidente di venezuela, prominente tipo mi wak ku moderno interes. American presente mi ta wak e habri stock i e miedu.
  
  
  "Bo ta hasi esaki ta nifiká ku tur e?" Tabata america hubentut, ku a lanta for di mesa. Despues di e promé choque, tur den e konferensia a rebeldiá.
  
  
  "Por fabor, manera e alma", a bisa un bos válido. "Esaki ta para na e mesa ta kontené di arma fatal. Su funshon ta di mata di tur den e sala".
  
  
  E di diesun capitulo.
  
  
  Tur tabata ruidoso i golosidat. Algun di e hende di lihé a lanta i bula nan di onor. Mi a pasa nan dilanti i a kumpra na kla riba mesa.
  
  
  "Areglo", - gritu венесуэлец di paulo.
  
  
  No kasi a yega na un contado, manera e venezuela, e homber di paisnan, mi ta agarró patras. Mi no por a yega na un contado. Mi ta bèk na un lucha espera pa library.
  
  
  A ora ei e deportivo ta aktivo. Tur den e sala ta sentían a mei bisa den su kara. E zonido no ta scucha. E deportivo издавало zonidu vishonnan di kiko nan no por a komprondé, bo ta tende òf simplemente ta sinti. Tòg ta un kos ta kla: e obró di kada obra narros den nos kurpa. E zonido penetrá di e sedula di mi keer eskala i e eskudo di mi spir, sin tene sakudí pa nan, pasando un doló inaseptabel i uses. E doló kuminsá na kabes i e pechu, meskos ku e horris sessions mi a durante e último dos dia, ma pa investigá di segunda, esaki a bira un fièrnu di pió. Un par di hende na mesa no ta hiba e man na kabes, i un hende no a kai riba mesa.
  
  
  "Lagami bai, maldishoná ta!" Mi ta gritu di венесуэльца.
  
  
  E a liber mi are ta sufisiente pa dal mi ku e moketa na karu. E beperkt di mi, i a kai riba mesa. Sinembargo, den e momento ei e enkargo a sinti e impakto di e máquina di morto. E agarró e kabes. Mi ta duna un dal hopi duru ta e kara kara, i e ta kai.
  
  
  Kansá di ignorá e resiente pa un doló inaseptabel na kabes i e pechu, luchando ku uses mi одолевала. Mi no a pasa na e mesa, cogió e ora di awa
  
  
  i trompeká ku e for di otro banda di e mesa.
  
  
  Mi ta kai, ora a kai den e suela, i a bandoná cai e ora. Ku gran difikultat i mi ta rastreo na e bai nobo lanta, despues ta tambe nobo ta pone ta kana.
  
  
  Ta asina sera un distansia di e aktividat di un deposito ta ainda mas fuerte. Mi conrado. A wak e presidente di venezuela i a mira ku e ta recostó di e apoyo di stul ku e остекленевшими e bista. American presente necesariamente a tuma ta lanta stul. Tur e restu di e biba hopi rápido eskolar.
  
  
  Tresé di bentana i ta kibra e shinishi di glas графином. Mi ta pará na punto di benta na kla pa varios gesker, ora irrumpió den e sala hawke.
  
  
  "Laga nan ta hasi, òf mi ta продю te otro buraku korektamente riba bo kabes. Ta bisa den e serie".
  
  
  Mi ta wak, i e нацелил ta mi di "Беретту". Mi ta mira kon ta kambia e expresion di su kara ora el a sinti e version na e máquina.
  
  
  "Bo ta di ecografía arma", - chikitu-a bisa -. "Mi ta un buki di e".
  
  
  No ta spera di nan, ora a hasi lis e still, mi ta dirigí na e di lomba i bok'di bòter kla pa varios gesker. A habri ainda mas di glas, despues a kai den e cera na bòm, a kibra den pida.
  
  
  Goto, mi ta mi a bolbe wak Хоуку. Mi tabata asina debil ku tabatin e arias di подоконнику. Di sintí e doló tin distinguido, i mi stoma a kuminsá trankilisante. Mi ta wak den su rònt i a mira ku e otronan tambe a pèrdè sinti. Empresario a presentá e sino di e bida. E presidente di venezuela, sinti ms den e buraku, i e presente di estudio uní a determiná e man na dilanti. Mi tabata konvensí ku ku nan tur ta bai na pidi. Bo no ta kondená pa e largu sufisiente pa haña realmente ta un daño grave. Awor mi krimennan ku nos tur ta di esaki riba e final di dia.
  
  
  Den e sala chikitu di poko bèk un tipo di bida normal. E partisipante na e konferensia ku bunita rapido поправлялись, mirando e otro penoso, sintimi expresion di e.u.
  
  
  Den mi a hawke, geregend nan "беретту" den mi na pechu. Par di guardian ta bin na e di blanco. Tabata para hustu den banda di mi, ainda ta fuera di mi e solo. E hendenan ku e tabata na diarason chikitu probokashon.
  
  
  "Promé lo кидаешь e kuchú riba un di su colega, ademas di bieu amigu i угрожаешь di mi bida", grita ku enfado hawke. "E ora ei bo оглушаете e kapitulo venezuela di pl riba. I awor esaki!"
  
  
  E hòmber mi a basha pa e kaminda ta yega na un grupo su persona a sede altura di e doló, den nan ta someté. "E fortifiká den e conta pa e awa ta di arma", - bisa e hòmber. "A kuminsá mira algu teribel. Ora ta liber di gara, tur esaki ta para".
  
  
  "Bo ta bèrdat", el a bisa di e tabata sinta na mesa di e americano. "A keda para na e momento, ora ta expulsó di para di e bentana".
  
  
  "Asina ku a riba e contesta, Nick?" - puntra hawke. Òf ainda lo considera un relaciona na nòmber rafael chávez?"
  
  
  "Manera vincent, señor?" - puntr', konosé bo pregunta. "Mi...?"
  
  
  "Ta mata?" Hawke kaba patras di mi. "Mi No. Ku e ta na òrdu. No tin estado te di higra di un mitar pulgada".
  
  
  "Danki dios", - opent a bisa. Awor, dia e konferensia ta salba ademas ku e bida di bo dirigentenan, sintí mi tapa e gastamento yen. A bo drumi un siman aproksimadamente. I a sali na kla ku e no tin diferensia ta nan ta plania pa mi splicacion. "Mi No, señor, awor mi ta duna kuenta pa no chávez. Mi ta kere ku ta kòrda mi a bolbe pa or, ora a yega di avion. Nan kier pa mi recuerdo, sinembargo no ta pa mi a tende di alavez tin e señal di e positivo. Despues Mi a bo sa ken ta, i haña ku a hasi *.
  
  
  "Bo?" - bisa hawke, studiante mi kara.
  
  
  "E hendenan ku ta para dos dia", a bisa.
  
  
  Hawke siñansa mi mes wowo i, abiente, disidí ku ta bolbe wak akto manera Nick carter. El a warda di solo den e fundeshi i a wòrdu saká for di otro agent. A yega na nos presente.
  
  
  "Bo ta hasi diablos a pasa aki?" e nos pregunta.
  
  
  E presidente di venezuela, a lanta stul. El a bisa na presente na kla boroto ta e lugá di biba. "Ta na e mucha so ta na nos salba nan bida. Ta loke ku a sosodé, señor presente.
  
  
  Di presente a dirigí di bista ku e presidente di venezuela den mi. "Sí", - chikitu di poko-bisa -. "Mi ta kere ku esaki ta bon resumí. Ki tabata nada di diabel, ku bo a tira riba e bentana, Nick?"
  
  
  "Mi No ta sigur, señor", a bisa. "Si nos por ta den lus un momento, lo felis pa kompartí ku used su tras".
  
  
  "Ta un bon idea", a bisa e presidente di venezuela. "Cabello, e konferensia ta un sosiegu di un or i, abou, nobo te reunion aki pa yena nos obranan".
  
  
  Konflikto ta reunion personal. E presidente di venezuela, e presente di estudio uní hawke i mi a yega na e plannan di sirbishi di siguridat, i e restu ta pidi mi ta spera. E hefe di e pl riba di venezuela desde di antemano entregá na e tratamentu.
  
  
  Despues di algun menos mi ta keda den lus ku dos сановниками i un jalón.
  
  
  "E efektivamente ta rápido, e hoben", a bisa e presidente di venezuela, сцепив man tras di lomba.
  
  
  "Danki, señor", a bisa.
  
  
  "Sinembargo, arte, el a bisa di presente - tin hopi ku a splika. Un hende a bisa ku loke bo a trese un ora ta e lugá".
  
  
  "Mi ta teme ku esei ta korekto, señor", a content.
  
  
  Hawke a hasi un mesa. "Ta mi arte a estado i conexion di kere ku e tabata na e venesolano, un relaciona, un hende ku a mata", - ta aruba bisa. E sende un cargill largu sigur i el a kana na e lugá di biba, despues doblá di su chaqueta tweed.
  
  
  "E ta hopi interesante", a bisa e presidente di venezuela. "I awor bo normal un strepi di bèk, señor arte?"
  
  
  "Sí señor."
  
  
  Amerikano di vise-presidente ta sinta den e rant di mesa. "Tur e ta agradabel pa nos mira den e sala. Ora di primi e plataforma aki, bai tin grita e americano, e agenda di саботировал konferensia i mata na presidente i ku mi".
  
  
  "Mi ta bon, - bisa hawke. "Bo ta duru splika".
  
  
  "Esaki tambe ta acuerdo, señor a bisa e presente. "Ma tin un par di cliente potensia e realmente ta responsabel pa esaki".
  
  
  "I bo ta ken ta?" - puntra e stul.
  
  
  Mi ta kòrda ta loke ku a bisa tantu, e anochi den parlamento, hustu pa boga mi ta corta. Wak di Hawke buska di e desishon di nan, i e sinti ku e kabes. "Kgb", a bisa.
  
  
  "Hasi demoño!" murmurá e stul.
  
  
  "Agente di primi bint'ora, i a bisa, ta bai trata di contrario. Despues di esaki nos mira ku tur e primi mundial e plataforma di relatonan. Di bèrdat relatonan".
  
  
  Hawke un into estudio mi karu, despues wak di vise-presidente. "Bo por tin tempu?"
  
  
  E vise-presidente lanta e ceja. "E mando di venezuela", el a bisa, dirigente na stul.
  
  
  E presidente mi wak ku dignidat. "Konfia den e hòmber. Ta bai opera kompletamente ku bo ta. Por fabor mantené tende. I awor, señor presente, mester ta wak bo empleado pa e renobashon di e konferensia. Nos ta mira den e sala di conferenties. Señor arte, si bo ta kapas ta hustifiká su mes, bo ta risibí e premio mas importante pa mi pais ".
  
  
  Pa por protected, el a bai. E vise-presidente a lanta na mesa i a yega di mi. "Awor, ora tur riba e famia, Nick, sinti bo tin ku hasi un par idea".
  
  
  "Mi ta kere mi sa ku e ta", a bisa. "Mi tin binti i kuater ora di e konfiansa. Mi oralmente por ta перебежчиком. Òf, por ta, implementa un lokura. Ora mi tempu ta kaba, mi por su mes".
  
  
  "Algu na e estilo, Nick. Awor mi ta normal. Ma di siguridat ta un di siguridat. Mi kabes mester tin un duda. Spera mi no ta diferensia, bisa aankomende".
  
  
  "Mi sa. Mi ta bai sinti loke mes, señor", a bisa.
  
  
  "Mi a pone nan trabou den e arte, di a bisa hawke, sin miami. "Mi inicialmente, konfia den e".
  
  
  "Na supuesto", a bisa e presente. "Ma laga nos bai biaha, david. Primi no ta spera pa semper".
  
  
  Di presente a sali for di e lugá di biba. Mi i hawke tabata so. Despues di un largu ketu, e último a papia.
  
  
  "Mira, ta sinti, - bisa. "Si mi por ku un mucha ta pèrkurá..."
  
  
  "Stòp, Nick. Bo sa ku no por protegernos di tur e continua. Den un kaso, mi ta pidi bo pa bo ta compruebe. Pasenshi na esaki. Ningun hende por a hui di trampa na ku bo a kai. Esaki ta bon plania, i a diseño pa nan eksperensia. Awor ku nos ta den реконструируем ta e evento ".
  
  
  "Bon, por spar mi inflado di droga i, abou,... por ta, e hipnosis, mi no sa. Mi remente mi no ta kòrda ku e anochi den e parlamento di e mucha. Di droga tabata su... помаде".
  
  
  Хоуку por ухмыльнуться. "Bo ta pa e motibu aki e lo винишь su mes. No tantu, mucha. Si ta suponé ku esaki mucha tabata un agente di e kgb, i ta hiba bo den un lugá pasado pa hipnotizar bo - bo por hasi e manieren di dos dia. E hipnosis requeriría solamente un par di ora na ta sumosaserdote. I, manera por obliga pa hasi algu ku contact su kódigo koral? E hipnosis no ta funciona asina ".
  
  
  "Bon, mi so un kana idea, sinembargo, si nan por a kambia henter mi personal, henter mi personal, mi kódigo koral ta kambia, banda di esaki. Si remente lo kohe riba e hasi pa mi tabata tin un relaciona, ku supuestamente e violento departamento di su gobernashon, e idea ta bai funshoná. I sa ku e uso utilidat metodo di kontrol di bon kondukta, bo por kibra di koral i e integridat di e persona i a hasi e un buki relacion conditions. E kombinashon di hipnosis i e kontrol di kondukta por contactarme di mi tabata chávez ".
  
  
  "Sí", - a bisa hawke. "I e tabata masha bon idea. Tuma e mihó agenda americano, concierto na un casino i suéltelo pa hasi un trabou sushi na bo ta.
  
  
  Bai biaha mas na e i nan teritorio di suomi kulpa. Awor limpiesa di konosé e a tene un konseho ".
  
  
  "Mi a skirbi pa guia di mira, pa banda", a bisa.
  
  
  "Ta bèrdat. I a kai den e - e liña, liña i midi. Si un hende tin su kulpa, Nick, e ora ei, mi ta mi".
  
  
  "Ami tambe a lesa e observacion", a bisa. "Por ta, e ta mihó laga di color di i kuminsamentu di pensamentu riba e ehecucion di e tarea aki. Tin lòs di hopi proyekto, awor tin ku tuma". A wak e suela. "Mi tin un idea, ku ta похлопывают pa lomba reino riba esaki i, un biaha, risibí di e plaser. Bon, di dibertishon riba mi kantidat a jesus. Ora mi ta mi hañá, no ta bai hari".
  
  
  "Cosecha bo no отрезвили", bisa hawke, - "despues di a intermedio di intenshon ta asina. Bo sa con bo ta aki mucha di kgb?"
  
  
  "Pasobra e ta bisa", a bisa. "Òf, pa motibu di ta menos, el a bisa, ora nan a puntr'. Esaki a hustu pa tuma e documento., ora di droga mi ta corta. Den un kaso, bo rason nomber ta tantu save, i su aleman ta enfoca tin un kaminda pa uso idioma. "
  
  
  "E ta tur loke e por kòrda di e?"
  
  
  "Na e momento. Tin un parlamento ku a bai di prueba i e delegashon di alemania, i e restorant, kaminda e mi ta mira. Ademas, konmemorashon den e klínika, hende di bida blanku i Таню, ku a duna instrukshon di tur e". No konmemorashon di su nòmber òf loke nan ta hasi pa mi. Ora a sali for di e klínika, mi a vandaan di bista, por ta asina, mi no tin idea di unda nan ta ".
  
  
  Hawke a hasi un mesa. "Bon, pa motibu di ta menos, mi ta skapa di e tratado ku nan tin plania, Nick. Bo ta bisa ku sali for di tene pa di or?"
  
  
  "Hui avion di un distansia di zonido, parse esun ku nan a tende di e máquina. E zonido, ademas di ku advertentie un mensaje mi consciente manda e dos último dia mi a hala di bentana pa tende e zonido. E kgb, mester ta, kier a mi a bolbe su regalo di personal i despues di e asina a jesus. Si mi a nenga, mi ta Nick carter, e mei confundir den nan deporte. Nan no ta spera nan ta aktua ta e kulpabel. Òf por ta solamente ta nan a duna un kantidat di skol ku a bolbe loko. E kgb no kier. Nan nos kier a tira, i nan ta kasi por ".
  
  
  "Bai bon, Nick?" - puntra hawke, a ripará banda patras di mi.
  
  
  "Mi ta bon", sera di mi. "Ma ei mi mester ta aktua".
  
  
  E libertat un gruñido. "Bon. E mucha ta nos úniko personahe prinsipal?"
  
  
  "E úniko. Awor mi tin algu e konmemorashon di e enigmático homber. Algu nobo. Mi ta kere, ku tabata den e klínika".
  
  
  Hawke tin rekorido di puesto sigur i a lansa un renchi di huma. "Bo ta di sifra. Bon, ta probablemente e promé mester pasa lorá prueba, ma awor mes no tin tempu pa esaki. Content, si bo ta sinti bo ta kla".
  
  
  "Mi ta prepará pa e", a bisa. "Ma mantené e pl i otro agente di e basura te ku no ta termina mi anochi. E tin tur loke ta puntra. No kier trompeká riba e yudansa".
  
  
  "Bon, Nick - bisa hawke.
  
  
  "Ei nos ta mira den hotèl".
  
  
  * * *
  
  
  Patras di un gran mesa pa cuba, mi a hasi sinta señor ludwig schmidt, presente di embahador di alemania pabou, ku sierto tres'Таню e recepcion na e anochi, ora mi topa. Schmit полулежал su stul apoyo haltu, stablesé na man drechi un largu cargill.
  
  
  "O, sí. Mi a kita фрейлейн hafnan di e revisión. E kier ta presente riba e efekto diplomatiko. E ta un inteligensia mucha, sa. E yama e pasenshi mesora despues di e indica. Abiente, a kome algu den e soria di toro, ta e decision di stoma. terriblemente. Te awor mi no a bai traha ".
  
  
  "Bo ta kuantu tempu a bai huntu ku bo mira?" A puntr'.
  
  
  "Poko tempu. Hamburger instala i di e mucha, si mi no ta equivoco. Su tata tabata us refugio".
  
  
  "Esaki ta loke ku e lo bisa?"
  
  
  "Mes. E papia aleman ku un lihé aksènt debido di sinta family. Den su famia papia di kas den kaso".
  
  
  "Sí, - bisa, - ta komprendé".
  
  
  Er schmit tabata masha yegada, бесполым un hende tin algun kuarenta aña, abiente ta kontentu ku su patu den bida. E pregunta. - "Unda mucha, bo no ta bai bon bon?"
  
  
  Mi ta kòrda ku e tempunan, ora nos ku e e sofa, e kama i kama. "Ta luna mucha. Bo por contacto ku e ta den bon direkshon invitado nan archivonan?" Esaki ta e lugá kaminda e lo hiba den e anochi, dia накачала mi ta di droga.
  
  
  "Mi ta seif pa bo mag. Finalmente, e ta bai malu".
  
  
  "Mes. Si mi no kontra di kas, bo sa unda mei buska? Restorant, cafeterías òf lugánan hegai pa accijns?"
  
  
  "Ma a bisa ku e mucha ta bai malu".
  
  
  "Por fabor", - impaktante-a bisa -.
  
  
  E aparensia despresiámi pa mi aksènt. "Bon, mi tin biaha ta hiba su almarza ta un chikitu cafetería ta sera aki. No konmemorashon di nòmber, ma el a gusta venezuela халлака, i ei ta sirbi. Ta un teblachi di hariña di mainshi".
  
  
  "Mi sa", a bisa. Mi ta kòrda pa tantu na. e ta den un jardin despues di soria di toro.
  
  
  Schmit a wak ku aire di efisiensia den Сейлин..
  
  
  "Bo ta aktua, mi ta kere ku atraso den e mucha - konferensia-bisa -. - Ta kibramentu di e stat - exquisita di lès".
  
  
  "Mi ta kere", mi a bisa. "Bon, ta bai trata di kontra di kas hier schmit. Bon dia".
  
  
  E no a lanta. "Ku hopi smak", bisa. Di nobo ta pegá ku e bista riba e dak, probablemente, mi soño di nan potensial seal manera неженатого di hende na caracas.
  
  
  Mi remente no ta spera haña Таню den parlamento. E mester a pone un bon den nenga bo ta aki into, ora el e delaster pasa na e operashon - den mi cultura. Ma tabatin e speransa ta haña ei un un kaminda. Den e promé planta di un edifisio mi a deskubrí ku un diki венесуэлка, mi no ta papia ingles.
  
  
  "Bon tardi, señor" - den bos haltu-bisa, contado ekstremo.
  
  
  "Bon tardi", a content. "Mi ta buskando di un mucha muher riba nòmber is hafnan".
  
  
  "Ai, sí. Ma aki mi no ta biba. E tres'ta di, ta hasi algun dia. Anual di tur klase, si mi ta partidonan pa loke ta bisa".
  
  
  Mi ta sonrió. "E ta tuma su?"
  
  
  "Mi No ta analisá sosodé di parlamento. Tin hopi di apartamentu, i a okupá e muher".
  
  
  "Mi No diferensia si ta mira den e parti ariba?"
  
  
  E fiha den mi. "Bo ta kontra e regla. Ken bo ta, game, por fabor?"
  
  
  "Solamente di soria hafnan", a bisa. Konsebími e man na bolo i ta ofresé e muher yen di bolivar.
  
  
  E wak riba nan, i despues di skol nobo na mi. E saka di man i ta tuma e placa, wak ariba e skouder e zal. "Bo ta e kantidat ocho", bisa. "E entrada no ta será".
  
  
  "Danki" a bisa.
  
  
  Bai pa e eskala di parlamento. Ku un chikitu di destinashon, por velosidat Таню i nan kompañeronan pa sinti di avion di mac. Awor mi tabata preokupá - mi sa ku bo trupa gracias.
  
  
  Na e parti ariba mi a yega na parlamento. Di rekuerdo di nobo ta embargo, ta un tras di otro. E skohementu di sofa ta pará meimei di e lugá di biba, manera ta e anochi, dia tantu променяла su kurpa e di industria estadounidense di agenda. Kere e entrada patras di e wak nan rònt. Awor tur tabata diferente. Yud'e bida di e italian, ku a duna tantu. Mi порылась na chines un chikitu ofisina i no ta mi a topa nada, ademas di e par di skina pa teatro. Na e siguiente bint'ora no ta mi ta trese hopi benefisionan. Mi a pasa pa e restu di e kas. A e kamber, unda bo ta topa den e hèmchi di basura pasada programa di corda di toro. Mi ta entre di skirbi tene, pasobra e a hasi un registro na e programa, ora mi tabata ku e ta di soria di toro. Solamente un respiratorio di e mester hiba e produktonan. Pa mi e tabata inutil. Mi ta bisa na vense di skol nobo na papier di resiklahe pa basura, ora a tende di muzik na e sala di ta. E entrada di e losilla ta habri i ta aruba ta trankil.
  
  
  Pertenesé na Вильгельмине i kontra di muraya ademas di e entrada. Na otro lugá di biba tabata e ketu. Un hende a pèrsiguí. Un hende ku e opservá многоквартирным di kas i a motibu di mi ta muchu banda, pa trankilisante. Mei, ta mescos di tantu. Mi a tende kasi delisioso e cerro di para bou di lomba. Mi sa di ubicacion eksakto di e tablet, komo ku e mes a kuminsá den e promé. Parse ku no a ningun motibu pa pasa e concentracion. Mi a sali di e bashí di e entrada.
  
  
  Den e sentro di e lugá di biba e entrada un hende ku un solo. E tabata mi matros homber, i e solo ta di mes for di e ta dirigí riba mi ta e kabes di washington, i e manera konmemorashon, e mi a mira bo ta blanku di paulo na laboratorio di kgb. E ta duna e marcha, ora mi ta tende.
  
  
  "Laga aki", a bisa.
  
  
  Ma el a otro dos. A span. Mi ta duna kuenta ku e ta bai a tira riba un tracking di dos pa spar, i ta hiba e suela. Solo den bos haltu, i a tende di e lugá di biba, i e bala ta laba di muraya patras di mi, ora golpeé di suela. E pista di nobo rugió i a parti e palu banda di mi, ora mi ta bisa e marcha bai kuminsá na tira. A span tres biaha. E promé bala kibra e lantèrna patras di yena. E di dos drenta den pechu i e debolbé di muraya. E di tres bala a dal na kara kara, hustu bou di pómulo te ora, i hui na kabes, забрызгав di muraya frambuesa месивом. E ta trat'é na un manera seif riba e suela, ma ainda mi no konosementu aki. E hòmber mi pèrsiguí di largura di e mishon, muri pa su kurpa sa di esaki.
  
  
  "O mira!" Murmuré. Tabatin un testimonio di nos bida, ta hende nan por mi a bisa tur. Ma tabatin e mata.
  
  
  Rápido mi ta pone ta kana. E hendenan den e edifisio orea di disparce. Mi ta aserká e figura ekstendí e forma di mira den su losilla. Nada. Mi No tin un dokumento di identidat falsu òf un otro tipo. Sinembargo, den e rosa di patu tabata chikitu нацарапанное mensahe.
  
  
  "Bo Ta Di Mei. 1930"
  
  
  Konsebími e patu e bolo i a yega di bentana. Tende stap duru den e paulo.
  
  
  A habri e bentana i a sali na di trapi di incendios. Na poko menos mi ta encontra den e tera, laga e edifisio leu patras di mi.
  
  
  Ora a sali na di kaya, e skuritu. E mensahe di e observacion крутилось mi kabes un otro biaha. Den e agenda Aanv a di restorant Di Mas. Di ta stòp, recording. Mi a tende papia di e lugá aki, pasobra e tabata konosí pa su халлакой, e faborito di venesolano, e teblachi tene, si a bisa den mi i su amigu ludwig bèrdat. Mei ta, proponé pa lèter "T" ta indiká Таню, i ku e hende matros, appartement, kaso agenda, tabatin e intenshon di reuni ku tony ei na 19:30 òf 19:30? E tabata e úniko proposishon mi a, por ta nan paden seguro.
  
  
  Mi a yega na e restorant di atardi. Any no ta mira. Mi ta sinta na mesa den e parti trata di kas, for di unda bo por wak tur asina imperceptible, i warda. Na 7:32 muhe tantu.
  
  
  E tabata masha bunita, manera mi a recorido. E no tabatin un ilusion. E kamarero a yega na e meta dilanti di e entrada. Despues el a lanta kana na e chikitu asilo di e banda di e дамской di e lugá di biba. Mi a lanta i a keda tras for di e.
  
  
  E no tin disparsé den un lugá di biba ku marka di "e Señora", ora mi ta aserká un chikitu drecha di negoshi. Mi ta spera ei, regocijándose di nos so i leu for di e hendenan den e combo, ora mester sali. Despues di un into e entrada a keda habri i nos contrast kara kara.
  
  
  Pa por reacciona, mi ta agarró i aprel fuertemente di muraya. E jadeó den bos haltu.
  
  
  E bisa. "Bo!" "Bo ta hasi bai hasi? Lagami bai òf mi ta закричу".
  
  
  Mi ta dal na karu ku dos man.
  
  
  Mi a kuminsá na brabu den su. - "Bo ta kere ku e ta un wega den sicologia experimenta?" "Bo ta bai mester terminá".
  
  
  "Si bo ta bisa, Nick - bisa e -. E ta tene e karu ku brasa. Su bos a bira un otro dushi.
  
  
  "Mi ta bisa aki, varida - a bisa. Mi ta mi a pèrmití стилету cai den e palma mi man drechi.
  
  
  "Bo ta bai na... mata den mi?"
  
  
  "Mi No ta, si bo no hasi esaki, ta apsolutamente mester", a bisa. "Bo ta bai mi nos a sali for di e lugá aki huntu. I porta gusta si ta bon rasenchi e tempu ei. Òf ta algu bou di repchi. Keremi ora bo ta bisa ku ta bai tin mata, si maltrat'ta algu."
  
  
  "Bo ta mei lubidá di tempu, ora nos huntu?" - puntra e ta mensual bos.
  
  
  "Mi No ta gaña mi, nan. Tur loke bo a hasi, bo ta solamente un negoshi. I awor mi lagabo kana dwal. Bai biba felis".
  
  
  E super. "Bon, Nick".
  
  
  Nos ta sin problema sali di un restorant. A yega di outo, por ta nan ta yen di entusiasmo pa e mi ta lesa riba ei. Nos sentamos den dje, i a sinta na e planta. E máquina tabata kompletamente so na un callejón scur.
  
  
  "Awor. Ku ken ta reuní na e restorant?"
  
  
  "Mi no por bisa".
  
  
  Mi ta enkargá pa e di kuchú. "Maldishoná ta, bo no por".
  
  
  E wak funk. - "E tabata tin un agenda".
  
  
  "E kgb?"
  
  
  "Mes."
  
  
  "I ta e?"
  
  
  "Mes. Ma so na kla mi konosementu pasobra ta un sientífiko. Mi ta kumpli ku su obhetivo".
  
  
  Mi a hiba e outo i a sali den e agenda Aanv. A puntr'. - "Bo ta di unda bo ta bai na e klínika?" "I e no a jega huntu ku mi na mi wega".
  
  
  "Si mi no ta bai te ora ei, nos bai tin mata na di dos buki!" - bisa kasi ku wowo riba bo bista.
  
  
  "Bo ta kiko ta e kaminda?" - ret.
  
  
  E tabata ta nada. "Giro di drechi i mañan pa e bolivar riba nan no a bisa na unda meskla di nobo".
  
  
  Mi ta hasi un giro.
  
  
  "Unda bo ta yui?" - puntra e. "E ku tabata un di mi ta konosí".
  
  
  "Ta muri", a bisa sin wak.
  
  
  Ta duna e marcha bai pa un momento wak den mi. Ora a bolbe wak na dilanti, bo wowonan остекленели. "Mi a bisa ku bo ta muchu peligroso", kasi unable bisa. "Awor tin tira perde su grandi proyekto".
  
  
  "Bon, kisas mi no a asina bon", - corrosion a bisa. "E dimitrov dirigí e suma hefe?"
  
  
  E tabata conocido na investigá mi sa e nòmber di dimitrov. E tabata un fiel nota den kaso ku apesar di su dos. "Bo ta demasiado a sa", bisa.
  
  
  "Mi ta bai kontra di e supuesto klínika?"
  
  
  "Mi No sa", bisa. "Un biaha e no a bai. Na e siguiente kaya, giro di robes".
  
  
  E mi ta duna un nobo orientation, i ta sigui. Ora mi ta giro basikamente e drechi, ta bolbe na mi. "Mi kier sa. Ta boso ta bai malu? Ora a sali for di e hipnosis i ta?"
  
  
  Mi ta wak i sonrió. "Mi ta bin loko, tratado di rei di bèrdat un par di dia. Awor ku ta bai laga e tempu погадать".
  
  
  Den e bruce abou, a hasi e último giro man robes, i tantu mi ta bisa ku a detené dilanti di e bieu kas. E promé piso ta mira komo un rekuerdo, i e mata importante ta ko'bandoná.
  
  
  "Aki ta, - bisa den bos baho.
  
  
  Mi tin sofoká di motor. Wak den spil ritmico, mi a wak patras di nos a lanta un máquina. Na un momento mi a plania ku e por ta un amigu tene, sinembargo despues ta enter ta un kara cuadro patras di planta. Hawke fia relashonnan di cia pa mi sigui.
  
  
  Mi estilo di furia a stòp. Mi No por a color, teniendo na kuenta kon mi tabata den e último tempunan. Dicidi ignorá di kachó vigilá.
  
  
  "Salu pafó", a bisa home, gedaan e ku un solo.
  
  
  Nos a sali. Tony tabata напряжена i ta studia.
  
  
  "Nick, mi no ta hasi bai huntu. Mi ta mustra bo ku e sede. Por fabor salbami. Kòrda nan momentu ku nos a pasa huntu. No por lubidá e ta awor".
  
  
  "Sí, mi", - hasi friu-a bisa -. Mi ta duna un codigo di "patronchi ariba", i a pasa rònt di un edifisio di porta laboral.
  
  
  Nada di e tabata family. Ora mi ta hiba, mi ta sinti violento inflado, ora a sali, mi a vandaan e bista. Awor mi ta kòrda di apresio pa e distansia di ketu riba e laboral di e entrada, i tabata un di e mesun. Aden, ora a baha desde limonada eskala di e planta pober, mi a deklará ku na e mesun kantidat di pasonan, kuantu konta, ora a sali for di e klínika. Bo ta aki mi no tabata sigur - tantu a hiba den kueba di e leon.
  
  
  Di diesdos kapitulo.
  
  
  Ora nan ta drenta den un paulo blanku, empe a kòrda mas i mas insidente separá. Mi pa tabata na asilo, i un hende ku mi a kaba di mata na parlamento tene, mi a mira.
  
  
  "Ta kòrda", bisa tantu.
  
  
  "Mes. Tabata un wega, wega di orientation. Mi tabata mará na un asiento".
  
  
  "Bo ta solamente pa dilanti".
  
  
  Mi a sinti otro riba e paulo. "Tabata un hende", a bisa. "Nan a traha huntu. Konmemorashon di nòmber di kleine".
  
  
  "Sí", konosementu bisa tantu.
  
  
  A habri su porta, ta e ta nombra tony, e sirbishi di mi "lugar" fásilmente. A drenta ku tony hustu mi dilanti. Mi ta bin di recuerdo. E inyección subcutánea. E hipnosis. Audiovisual di sections. Sí, ta rapidamente bon hasi pa mi.
  
  
  Stul ku faha di kueru i kabes ainda tabata para riba e sentro di e lugá di biba. Muraya olga ta un tékniko, sino un parti ku no a wòrdu papiamente decada. Einan e entrada di e tecnica. Mi a siña. Mi a yega e nòmber di mendez. Ta duna e marcha bai pa un momento, mi ta wak непонимающе.
  
  
  "Mil райос!" - bisa solamente выругавшись, ora ta duna kantidat di su fortifiká subterránea entrada.
  
  
  "Keda aki", a bisa, hasiendo un par di pasonan na e.
  
  
  Ma el a drenta den pániko. Fornikashon na lugar den e cajón di biblioteka ademas di e asina saka e solo. E ta mira komo e standart di máquina expendedora di Barata. Ora ta bolbe na mi, mi ta tiro di lugar i a trese nan kurason. E desplomó di nobo den e papiamente demanda di máquina, tumba ta un monton di man i pia, bista wak e dak. Un biaha e tin contado di para, i esun ku a wòrdu matá.
  
  
  Despues di un into a tende patras di mi ta un bos den tantu. "I awor ta turno, Nick".
  
  
  Mi ta duna kuminsamentu i a wak e agarró di solo i punto di mi. Mi no ta opservá atenshon, pasobra implementa no ta representá komo un yena. Tabata e di dos biaha mi equivocaba kiko ta pasa ku e. Den su kara tabata tristu, ma ta válido expresion. Ora mi a lanta "lugar", su chikitu solo ta span riba e lugá di biba, i e bala impacto den mi. Mi крутанулся, e estilo di un asiento grandi i a kai den suela. Fundamentu nan tiro a malu i yega na mi den e skouder robes i no tin na pechu. Tin ainda tabata lugar.
  
  
  Tony nobo прицелилась, i mi sa ku e biaha aki di su punto di mira ta e mihó. Mi no por a hunga ku su den e wega. E disidí organisá e demanda. Mi tiro pa lugar, i a pasa su di dos tiro. Tantu e tin grado di barika i, отшатнувшись, e desplomó den suela.
  
  
  Mi ta pone di para i a yega na su. E tabata di lomba, nombrá di man na окровавленное lugá den e stoma. Mi tin hura di e bou di nanishi. Den su wowo no lucia un kambia hundu stock. E, sin éksito, a tuma den espera suave.
  
  
  "Bo Por hasi diablos bo tin ku hasi e?" - tristu a puntr'.
  
  
  "Mi... tabata muchu studia, Nick. Mi no por a trese nan bèk riba... e stat di mac, un yen gracias. Remente mi... mi ta sinti. Bo ta esun ku mi ta gusta". Bo kabes ta bolbe na un banda, i e no tabata matá.
  
  
  Mi ta te di e, por tin un momento, recording. Inclui despues di e morto di su kara bunita. Kiko outo pièrdè! Konsebími e "lugar" bo ta di fundeshi, a lanta i a yega na e biblioteka, kaminda e tecnica saka e solo. Mi ta habri vários chines i registro di grabashon di mi estado físiko. E, huntu ku e mashinnan, mester ta bisa un relatonan. Mi pedro e aki a manda фоторепортеров. Pa por sí, e grupo lo di inskripshon. Awor tabata kasi hustifiká. I lo umiyá pa e kruin, i no di washington.
  
  
  Ma unda e dimitrov? Si a sobrebibí awor, tur esaki a pèrmití un bètsabé smak di e boka. Mi traha tabata muchu mas ku implementa pone e kruin un servisio incómoda. A mustra ku e kgb, ku a bai muchu leu. Esaki tabata e pregunta ta un profesional di prinsipio.
  
  
  Tende pasonan na asilo.
  
  
  Kere e cajón di biblioteka di nobo i agarró e solo. Mi a tende un boroto na asilo.
  
  
  Mi ta aserká e entrada, ora mi via e veranda a pasa dor di e hòmber. Esaki a klein, colega tene, bobo kore ku pisá falis den man. A kasi na final di paulo.
  
  
  Mi ta gritu. - "O para ketu!"
  
  
  Ma el a sigui kore. E tata rápido balor di boto ku ta hundu. Mi tiro di lugar i a konsebími di para drechi. E span riba e suela, no a yega na e pafó ku ta baha e trapi.
  
  
  Tende patras di mi e zonido. Mi ta duna bèk, a bai otro hende, baho, коренастого ku хрущевским kara di otro hende, di divishon di kgb Muhá Kaso. E tabatin e intenshon di mi revólver.
  
  
  Mi kontra di muraya, ora ta span, i e spar dal di muraya di poko centímetros di mi mente. Despues mi a mira un hòmber riba e losilla ta un tiradó mas haltu ku un hende ku kabei i e kartera bou di e brasa. Esaki a lag dimitrov, e aparato di presidente, отвечавший pa intenshon pa asina. E tabata mi remente kier, ku nan a nan a yega na un bon, pa kgb realmente ta komprendé ku no por keda deskribí den e wega ku AX. Ta kore rápido riba e paulo riba e otro punta di e mesun, probablemente, den e di dos salida.
  
  
  E homber di kgb a tira, i a gehad, ora di bala tin silvana ariba mi kabes. Mi ta tiro den e kontesta, sinembargo no a bai pèrdí. E tin punto di tres biaha, ma mi tiro e promé i e trese kuné na ingles. E gritu di doló i a kai. Ma na e tempu ei dimitrov ta disparsé den otro punta di paulo.
  
  
  Mi ta registro di упавшему agenda. E ta retorcía e suela, riba su kara bella di sodó, e garganta dia хриплые zonidu. E a lubidá di solo den man drechi. Mi ta noqueó su mannan i kore riba e paulo. E, probablemente, yega na corta. Awor mi no ta pensa ku e ta kontentu pa e.
  
  
  Mi a sigui Димитровым ta e lugá di biba na final di paulo, sinembargo, den su aden, a mira e bentana habri, ta un callejón. Dimitrov no tabata.
  
  
  Mi ta hospedá den e di traha kla bentana den un callejón scur, hustu na tempu pa wak manera e último sali un preto pa promé biaha. Mi a sali kore di kaya i topa ei un hende di e cia.
  
  
  E ta bisa. - "Bo ta hasi diablos pasa, arte?"
  
  
  Wak den e direkshon na e pretu sed a pa e bolivar. Mi tabata konvensí ku e ta dirigí na e aeropuerto. Na fin di un momento tabata tin un meta di roma. Probablemente, dimitrov nan a bai bula.
  
  
  "Tin varios mortonan i e uso", - a bisa. "Ban i проследи pa bibu tin keda den e lugá. Mi ta e aeropuerto riba su hefe".
  
  
  Wak e sanger ku ta kore den mi man di mango di chaqueta. "Mi Dios, mi Dios, bo por hasi mi no ta hiba ei ku nan?"
  
  
  "Bo traha konsistí di implementa te pa mi, mi no ta den sala di e fòrti. Den un kaso, e splicacion lo nesesidat hopi tempu. Nos ta mira den e introduktorio".
  
  
  Mi ta konsebími e outo tene i hoben. Si mi ta equivocaba i dimitrov no tabata un di e aeropuerto, mi no ta perde nada. Mi por konta a komandante di preokupashon i atraé pa e motibu venezuela di pl. Awor mi tabata kasi seif den mi kontra e correa.
  
  
  Binti menos otro biaha tabata den e aeropuerto. Ora drenta den e edifisio di termina, mi ta kòrda ta hasi asina grandi. A contenido na vários chumbu. Inclui si dimitrov tabata ei, mi ta fásil ta perde bista. Si solamente e no a imagen riba e meta di roma. Esaki tabata e meta di e TWA, ku sierto pafó di mitar or. Mi ta aserká di tula. Dimitrov no ta mira, pa e motibu aki a puntr'di e agenda, italiano su.
  
  
  "Sí, sí. Hende ku a kontestá di e detayá, a mira, pa excepcion di e hende ku mi a mira ku bode. A mira solamente algun menos atras.
  
  
  "Mi tabatin e equipaje?"
  
  
  "E no a prueba, sr".
  
  
  Ta images. Sí i e grote Димитрову dura fásilmente.
  
  
  "Mi ta kere, ku e a yama e nòmber di... george Карлотти", bisa un amtenar. "Mi tabatin un pasport italiano".
  
  
  "I e ku e ta bai?"
  
  
  "Sí señor."
  
  
  A bisa danki. Dimitrov a mira, tabata seif di esaki. Solamente por a hala di e entrada i spera di nan e ta, ma ta un poko tempu di destinashon. Ademas, banda di entrada ta e kantidat di viejo. Si dimitrov a dicidi di e guera, ei por a sali ta nedd.
  
  
  Examen di mas serka di tienda di revista, ma dimitrov no tabata ei. Anto mi ta aserká e bentana den kambio di visa. Inclui mi a yega na e kamber di lansamentu di equipaje i a puntr'. Dimitrov ta ku a bin.
  
  
  Mi a kaba un meskla pa skina, ora ta klaridat den dje.
  
  
  E tabata na e aseo di cameros ku kartera bou di e brasa. E no ta mi ta mira. Conoci grote kambia di aparensia komandante. Tabata un chikitu skondí, sinembargo no a or di e mihó.
  
  
  Dimitrov drenta den baño, i e entrada a sera dal patras di dje. Ta spera ku e wc no tabata yen di hendenan.
  
  
  Saka "lugar", ora el a habri su porta.
  
  
  Den dimitrov a bai laba man na regular dilanti di un chikitu di biba. Mi ta wak den su rònt i tabata felis te ku na lugá di biba ku no tin ningun hende otro.
  
  
  . Dimitrov ta moviendo den spil i a mira den e mi reflexiona. Su kara посерело di miedu.
  
  
  A bolbe na mi persona a determiná e man na chaqueta i ta bolbe. E tuma necesariamente pa saka e solo. Mi ta aprel di antilla den lugar i a tende di sordo chasquido.
  
  
  Wak e solo. Mi sa ku e kamber ta karga. E kaba ta duna un palu di sende - cortico diesdos, ta ku tin acuerdo solamente un biaha riba un miyon. Mi ta agarró di expulsión manda di sanger ku e man robes.
  
  
  Sinembargo no a or. Dimitrov saka un gran маузер pagabel i sosodé mi ta punt na pechu. E ta sinta bou.
  
  
  Mi ta zambullí na e piso di bulos. E bala dal di bida banda di mi mente i robbot i pa e lugá di biba, ora mi ta mi a pèrmití hugo meter mi man. Mi ta basikamente e a bolbe Димитрову i a pone na marcha di stolte. E estilo di e parti di e spleit.
  
  
  Mi ta spera di su kurpa, tòg, probablemente, a tin e suerte di e tin algu ta atras circunstancianan. Dimitrov tin grado, ora sierto dal i su маузер a kai den suela. E saka un kuchú largu i el a pasa man pa pèrdí e solo.
  
  
  Miéntras, mi ta bok'malu di cortico di "lugar", i ku e chispa na cai den suela. Mi a pone e mira riba dimitrov, manera e mes ta маузер. Ora a yega na dje, e lanta e bista i a mira ku mi no a por.
  
  
  E lanta su mannan i tin retrocedido di solo. Na e ta wak e expresion di mi karu i di e tin kuminsá na papia. "Bon, señor arte. Bo bestianan. Mi reino danki".
  
  
  Mi ta pone na pia, i e tambe a lanta. Nos pusimos di para, na kla den e sala for di otro, nos kara kara di top. Mi man robes kuminsá terriblemente malu.
  
  
  "Bo ta hasi un gran eror, dimitrov, - a bisa. "Bo a skohe AX, pa nos tira".
  
  
  "Mi ta exigi manda mi ta e pl", bisa. "Mi ta bisa na vense..." lantamentu baha su mannan, e ora ei, di a hinka e man na bolo i su man paresé un chikitu Дерринджер.
  
  
  Aporte di antilla den lugar, i e biaha aki di solo ta span. E bala tin enganchado dimitrov hustu ariba di e kurason i ta kore di nobo. Bo bista riba un mesora mi ta wak bo wowonan bunita habrí i despues e ta agarró di april pa als banda di dje. Ora e kai, kabel details sèrbètè a sali for di e preparashon di e deposito di largu tela, e mitar прикрывавшей su kurpa arte.
  
  
  "Bo кремлевские hefenan por kuminsá ku pensa riba e aserká biaha ku e a care un proyekto ambos", a bisa e kadaver.
  
  
  Mi a determiná lugar di skol nobo na funda. Kaba di закидывал hugo na baliña, ora dos agente di pl a kibra den porta ku paña nicolas. Wak e dimitrov, i despues ku mi ku aparensia skur.
  
  
  "Kon e situashon aki?", gritu hòmber.
  
  
  Mi a mustr'é di identifica. "Telefon e hefe di pl riba", a bisa. "Bisa ku tur e uso contador detenidonan".
  
  
  "Si, señor arte", - bisa e hòmber.
  
  
  A sali for di e lugá i a kla di e hopi curso viejo di revisión, unda paden telefon. Mi mente ta recuerdo di ubicacion subterráneo di arte, komandante di e kgb, un tintorero aborto, unda ta yamando un fanátiko experimental den e maria свинке den mi. Hawke kier traslado ei pa kambia e homber di cia i ta papia ku e pl di loke e evento. E tabata konvensí ku e primi transmití e relatonan direktamente.
  
  
  Mi a risibí di telefon di билетного agenda, sinembargo, den e into ta pasa pa indiká e total. Mi No ta gusta e mishon e sababank di e actuacion di e scenario. Tin mas reunion di siguridat, i ta bai tin ku bisa bo historia di un multitut grandi persona. Den mi no ta nesesario. Atendé ku un anochi ku un mucha, manera tantu save. Mi ta pèrsiguí bon bista di nan kurpa no bida, ainda e bunitesa riba e morto. E kgb òf no, ma e tabata spesial.
  
  
  Tuma un rosea hundu i hala lantamentu. Bon, mei, si tin suerte, paresé un pretu ku hundu bista azul i mensual мурлыкающим bos. I, un biaha, no lo enemigunan di e agenda, i mi no ta tendría e materia. Esaki ta algu ku ta apoyo na próximas siman burokrátiko di molèster.
  
  
  Mi ta kita e particular i marco e kantidat di Hawk.
  
  
  Resúmen
  
  
  "NOS TA ПОХОРОНИМ BO TA!"
  
  
  Community tene no tabata asina real! Apenas AX enkargá Киллмастеру di nobo mishon, meskos ku a yega e mensahe di nan a ameno di user e dal influensia internashonal di amerika.
  
  
  Abiente, e ta traha nick carter ta e otro mortal su karera. Киллмастеру lo okupá un patu hefe di e diabólico di relatonan, lider di AX. Ku e a hasi? Bo ta e remente tin conrado mas balioso agenda di AX ta kontra di e forsa ku e tin hura protehá? Solamente ora Ick ta kai bou di e hechizo mensual us urgente, ta duna kantidat di manera ta usa. Sinembargo no tabata muchu biaha? Bo mente mi pertenesé na e kgb?
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  E or di lobo
  
  
  traduci leon Шкловский di e konmemorashon di e nesesidat yiu di nan
  
  
  Inskripshon original: Hour Of The Wolf
  
  
  E promé kapitulo
  
  
  Je ta lucha ku e chispa hui pa mi dilanti, a hiba e kaminda mi dilanti.
  
  
  Mi medio di pasahero, i tur su antepasadonan, ora mi ta sinti mi переворачивал e planta e site. Mi por a hurado e esfuerso. E kaminda e tabata tin un no ta ku otro, manera profundo un sentro pa garoshi ademas di e banda di e serunan, i e ta manieren meskos ku e torneo den neumáticos mi 11cv. Mi por bai den un solo direkshon, i den e konosemento a bai di e kaminda. Teniendo na kuenta e baranka di drechi i un profundidat profundidat di robes, esaki tambe tabata bon. Scur, tiki mondi scur mi ta para diesdos di e puntanan, i apesar di nan por a skonde e tira bou di un enk di koló preto blachi, esaki lo пиррова di viktoria. Mi ta haña reglamento yugoslavia di sòldánan, i sa kuantu di nan a pasa na kla den e serunan, pa pasa rònt di mi.
  
  
  Site trompeká ku un gran piedra ta e kaminda i mi a lansa na porta. Ora di máquina ta kai, e restu di e tubo di skapa e tin desgajado. E jalón tabata yen di edicion di gas. E torneo i ku e tras rápido открутились, i e oportunidat úniko ku a, ta bon condicion. Wak na riba kla lòs e publica. Je higher caba oblicuamente. Bo kurpa bella den e lus di e luna i a bira un dilanti sinta, ora e laira abou, pa éksito den mi otro karga.
  
  
  Mi ta kere, mi no por a move mas di un par di segunda. Entre otro, nan ta hasi hopi tempu mi a muri. Mi no kasi un or, e defensa di su pèrsiguidónan, i ta úniko ku mi por a hasi e confundir mi sexualidad. Mi a pasa na tur nan posibel kamindanan pisonan, i kiko bo por contrast, mi tabata teme ku ta disparsé den e nada. Mi No a ni idea di unda mi entrada, ademas di e bruto cantidad di Динарских di pas. Mester ta, den vaye ta un refugio, ma tur loke mi a mira, ta e ehérsito, e bala i e maldishoná avion. Den e ta sinta aktual pa loke, esaki lo a caba mi trabou, i AX mei perde e agenda di N3, mi, ademas, no ta lubidá di e esaki no tin acuerdo ku NI i N2, ku ta traha hopi aña den diferente lugá.
  
  
  Tira, a yega na kumindá mi ta tiro di e kariño. Guia ta mas rápido e paden, den e direkshon di su kandela. E bieu 11cv terriblemente temblaba. Site 11cv a gana di 1938 i 1954, i pa e forma di e relacion, tabata konvensí ku tin un promotie. Faros obra e salpicadero no a traha, por ta nan no por a bisa, ta rápido ku a. Pa motibu di ta menos, e назать e gas. No ta proponé ku e lo ta sufisiente, sinembargo tabata e oportunidat úniko ku a ku e fin di e ta di e avion, e ta trese pa liber nan salbador.
  
  
  Site temblaba ta señal di protesta, i e gruña di skapa a produsí un boroto ku no por a tende di nan plannan. Di bientu tabata supla kla pa e habri publica, mi tabata contado, i e kabei закручивались di e karu. Di avion tabata awor aki banda, mi tin e impreshon di e di sobrá di tuma den aire.
  
  
  Aporte e frena ku tur nan forsa. E metrologia liber .50 islariba pages ku hala un avion di lucha. E kaminda mi dilanti ta dividí i e máquina a bisti e awaseru di piedra i pasá den e tera válido. E outo a duna un salt i a kita e bala, i pa e repentino liberashon di nubia mi ta duna kantidat di nan tabata na destruí di kayente. Herebé awa ku un size ku a nase na ariba i kore dor di mi karu na e nubianan venenoso di nubia. Mi a hasi lis e gas i nobo abvo di velosidat. Un ráfaga di bientu, ora di as hui ariba mi ta leu kore ei, ku semper sigui ku e bataya. Mi tabata skucha di rosea, chikitu di poko ta sali di pulmon. E tarda temporal.
  
  
  E F-86 mi nobo bolbe na e siguiente bataya, i mi sa ku e pasahero drenta den mi biaha òf tempran. Sí, E F-86 Care. Di yugoslavia tabata ademas di e 150 F-84. Mi ta kere ku ta na otro a mishi e konsenshi di e regalo di tio om ta прикончат mi. Di yugoslavia utilidat Are pa e lucha kontra di guera, den limitá pasadanan, pasobra supersónicos F-X4 i MI 2I ta move muchu rápido pa esaki altu. "Сэйбер" semper tabata e mihó avion di lucha, e superiornan den aire aki no ta importá, no ta kontra di e bieu "toren effet".
  
  
  E úniko motibu pa mi e ta biba, a mi a sa di deportivo di metrologia, por ehèmpel, e eliminacion di e number di cliente di e tènt, e bashí ta nifiká ku despues di trinta segundo di spar kontinuo. Di pilotonan siña wak tira pages den un òf dos segundo. Ma pa e ekilibrio Are kuater metrologia liber .50, preis di f instrukshonnan na e proceso. T'asina ku tin un tendensia pa tira pa caba. Asina eleva pasahero span na unda mi lo ta, si mi no aprel e frena i no ta move ku e mesun velosidat. Danki na mi konosemento di e kombinashon di rabu mas corda i di buseo na nanishi ta sostenémi kuater ataques konsekutivo, ma ta konvensí ku ta bai funshoná te ku no ta kaba di kombustibel i e pasahero ta mira obligá bai bek.
  
  
  Mi ta dirigí riba meskla, i den mi a deputado e anochi sombra di palu. Den mi patras olga are spera di mi ta bai den liña rekto pa e kaminda pa dal. Mi ta te di lanta i ta sinti manera e sodó inundá mi kara, e múskulonan di lomba e duncan, komo si e sentían di preshon di bala. Si e pasahero disidí under un bataya patras, mi presioso di reserva di marcha e lo rebahá aproksimadamente na mitar. E Site implementa no tabatin e calidad pa compensa e distinshon.
  
  
  E kaminda вилась kla lorá cursus. E mayor закашлял, kòrá ta biba instrukshonnan na e nesesidat riba awa i ta posibel mas tras ora dirigí pa subi e seru. Mi por a sali i corre mas rápido, pa motibu di ta menos, asina bo proponé na e destrukshon. Mi tabata na mitar kaminda na esaki, trahando pa hasi un último esfuerso.
  
  
  Na un lugá banda di e matanan a kuminsá tira. E bala просверлили bordo di e toren effet, i a обрызгало daño ku crystal gesker di bentana pisonan, e paranan di tapa di pida. Di sòldánan ku tabata para pa loke largu di e kaminda e ta ku reflect automatisa. Pafó di e máquina lo suicidarse. Mi ta te mas hundu, bou di e bisa muchu publica, despues di patras encarga steipi di máquina. Di awor ta e kaminda pa garoshi mester hasi tur e gasten.
  
  
  E kaminda e tabata biudo fresku, e lus di e luna. For di servisio no por bisa kon largu e kaminda ainda ta liber, ma a tristu session di esaki tin sufisiente pa Сэйбр ataká di nobo. Den mondi a tende nobo disparce, mientras estados, loke nan ta indiká ku e hefe kazèrne di sòldánan ainda nan no a yega. No ta ku e tabata tin hopi interes: mi tabata bula, komo si bo ta aki òf wak.
  
  
  Di lus estrechamente ta bon kla di e palu i alkansá e cap i e dak. Skucha e zonido último un tira un lucha, ora el a hala. Den localised retrovisores ami por tin un momento a wak e kumpra avion. E imagen yena e spil, i ariba mi mente ta ekstendé e kandela krudo. Di nobo mi intento ke e distansia, e biaha aki di konfiansa prinsipalmente di nan intuición, i kambia nan ariba tácticas, debidamente promer riba e último momento, pa biaha bek pa duna gas. Kitrin e tin maneranan kaprichoso e frances. E ta nenga di redirect. E tin tira biaha ku e forsa ku mi ta haña ku e praktiká ta hasi hopi tempu.
  
  
  Sinembargo, esaki tabata chikitu. E biaha aki, e pasahero ku mas preis mei скомпенсировал di voert di nanishi, i e bala di famia di stal korte "site" di popa riba e nèt di ayudo. Mi ta giro e planta na man drechi, partikular колеям, por ta nan di mas parti di e ataques a aborda kasi vertel di caracena di máquina. E pone di ekipo tabata irremediablemente dividí i algu ku ta kai bou di cap. E ta yama pa e ползло di половицам. E kandela tabata kayente i mi ta окутало diki lesa un nubia di huma. Site muriendo. Di neumáticos tin dividí den pida, e banque di kombustibel pasa. As dilanti, robes, robbot, i tur loke nan ta bòm, a kibra den pida.
  
  
  E planta sin neumáticos e decision di april. Mi no por kontrolá. Na kara sakunan ku un porsentahe di hopi sanger, sinembargo no por bisa hasi aki serie mi a keda heridá. E máquina mi a esaki ta abou истерзанный metal yora e loko i siegu ta rabia, i chikitu di poko a kuminsá cai, for di e rant di un seru, den baranka.
  
  
  Ta despedida meta pa e asiento, marino e lepnan di sagrado doló di quemaduras. "Site" ta затрясло i e отбросило mi den e otro banda. Mi ta dal na e entrada di e pisá bida, i e ta habri dal. Fundamentu, e 11cv di bista di e parti traha, di manera ku e entrada a keda habri pa e bientu. Esaki ta úniko ku ta salba nan bida. Ta abou e konmemorashon, mi ta kai na kaya i rodaba pa e kaminda desigual a gara e kaminda pa no ta cai den e rant, mi tabata tin dies centímetros di mi.
  
  
  E máquina tin kuminsá na declara pa e rant, haciendo den baranka, bo matanan i e palu, el a razia na biaha bai bin na i прокладывала kaminda e bòm di hundu baranka. Ora e yega na bòm roos desfile, e взорвалсась di laman kòrá di e ta yama.
  
  
  Ambulans, mi ta registro di bo matanan, fuera di sanger ku un kueru gesker, i mi stoma выворачивался di stock i di prostitushon di náusea. Shelu окрасилось di koló kòrá di kla kima di e curacao di e "toren effet" den bòm. A ku ta publisidat lihé. Si mi no a nabegando, tin rònt, lo sint di sòldánan, atraídos pa explosión di máquina. Sinembargo, den un into a ku ta para pa restorá e rosea... Biaha mi ta arrastré na kla riba bo matanan.
  
  
  Mi chikitu asina di gas bamba ainda tabata pega na mi firma ku sint desvia, maske no por spera ku esaki maldishoná di hopi yudansa den e espasio den aire liber. Mi skèrpi manera un nabaha, sierto a saka di skol di fundeshi i awor tabata den mi man. Mi ta devastó di "lugar", ora прорывался kla блокпост den nort di Метковича, i awor e arma tabata ei, na sentro di kima di e resibu di 11cv. Ma hopi distinshon no a. Tur e area di arma AX'i lo inutil, si e sòldánan nota di mi awor. Tabatin diesdos pa bringa ku nan.
  
  
  Меткович a di kuminsamentu di mi estadia. Pa esaki, tur a bai sin problema. Aserk'di yugoslavia di italiano траулере, pa despues доплыл riba e kantu. Меткович e entrada vários aden, nobo stat den distribucion di Динарских di pas, e kadena di отделявшей di e kosta dálmata na vosa i herzegovina. Den Метковиче persona di kontakto ta facilita di dokumento, e paña i e máquina. E persona di kontakto tabata un horvath, ku tene hende, maske paso den e ta e expresion desventaha, no ta solamente e plataforma di e sigui ku su famoso "Ситроеном". E dokumento ta mira bon, ma traha bo sandalia tabata sintá, manera zoals tin un pais di kiko i di ponton, un star i un grasia chaqueta di kueru tabata sintá den mi aporta, manera e corsé di cetáceos di repchi.
  
  
  Dokumento ta kapital duradero, maske nan lo mira kompletamente legal, ainda no a pasa e pone di e warda di блокпосту. Tabatin e mata un tereno di mainshi na otro di e kaminda, i di e mi tabata den e clandestinidad. I, sinembargo, e sòldánan no ta duna. Mi ta spera ku pesar ku ta muri, ora mi mira kon explotó di máquina, e suerte no tabata mi. Mi no por a mira e lusnan i tin biaha na ora a tende di grita di sociale, раздававшиеся manera pidi di búskeda. E por bisa, ainda mi tabata den e clandestinidad.
  
  
  Den mondi tabata den, seif riba e duradero шелеста sòldánan i para ladino di kachó.
  
  
  Mi sa ku pronto lugar na мкстность ku spar vegetashon, e instrukshonnan di e di den mondi grandi aki tabata normalmente no ta mas di un par di kilometer kuadrá, desde e pais tabata muchu seku. Sinembargo, den e scur di mondi ku tur duna e impreshon di piedranan amplio. Parse konhuntamente krese chikitu e bahadanan i vaye, заросшим корявыми bieu robes. Di palu tuma grote form, ora mi ta krese e mester ta kontra e kaminda abou, e kaminda ainda no tin e entrada.
  
  
  Tabatin e abou. E kaminda tabata yen di sòldánan, i tur nobo i na nobo grupo di su устремилясь na kla den e luna di otro banda. Mi No a mas remedi e abou. Ma di logra den e serunan ta fortalesé su mes, manera bula pa mi, muchu fuerte, muchu realisa i muchu simpel pa trata di hasi.
  
  
  Mi ta sinti exhausto, i e doló di lessons ta bolbe confortabel. A difísil di espera. Mi ta lagabo na krea. Di mi a tende sordo babel di awa. Mi sa ku ta di unda mi dilanti, ounke ta úniko ku paden wak, ta muchu vaye, e site pa e baranka i kubrí ta e seru. Si ei tabata e awa, ku esaki ta wòrdu hasí un riu: e tabata muchu duru pa e vaye. Bai e riu di nifikashon ainda mas hundu vaye ku, probablemente, прорезала di seru yerba kantu di robes pa mi. E significativo pa mi, pa renchi ta baranka por ta menos ku dos di nan kuater bandanan, asina bo no por bai no parti, ademas di ta duna di sòldánan ku nan kachó.
  
  
  Awor mi tambe por a tende di logro di kachó. A trese nan kachó, probablemente, di guards di frontera. Mi a basic pa renchi, cruz e chikitu vaye i trahando ku su man, komo gara, ta subi riba e último punto. E zonido di kachó patras di mi ta mas fuerte. Kon e nòmber di hesus, ku a pasa pa mi kaminda? Tabatin e tin un bon estilo..
  
  
  E último diskurso a ta limonada i protekshon di nos baranka. Mi a aporta ku forsa hòrná di man i ta subi riba килями. Despues basikamente e a bolbe na drechi i, tropen, kore bai flexión un leishi. Den into e zonido di awa a stòp, tiki monton acom e kabes na ariba i di nobo ta disparsé. A sali for di e rant di un mondi i, manera mi ta spera, a yega na e baranka, отрезавшей mi e delaster kaminda tin acceso na e guera. Tabata kasi vertel i lebelebe i e tabata den baranka, ku tabata mengua ku solamente e boroto di awa bou di mi indicó ku a tin, ora mi ta un dia laga su kapital.
  
  
  Briante e doló pasante mi sinti e pechu i e kabes, mi tabata den e destrukshon, mirando ku tur dos banda ta un buraco. E luna sali patras di e nubianan i nobo засияла den yen vigor i resultado. Di shen matros mi drechi i den e mes kantidat di matros abou a wak e ruina di akuadukto romani di e stat. Kasi tur loke esun ku ta keda na e, tin un sèt di bog di piedra, similar na e pilot, ku ta leven ariba di e banda un pipita di djente i mata fibra. Esaki lo parse e interaccion di bentananan di migra di изношенному e liña floja, mi por hasi un destinashon ideal pa e sòldánan. Si, pa susto, mi a perde ei ku bida na prueba.
  
  
  Ta abou, mi ta kore dor di e rant, aportando e brasa robes di bo kurpa, pa contrast e doló skèrpi. Proponé ku ta kibra si mi ta ariba òf simplemente a lòs e múskulo, ora a sali for di e máquina. Kasi mi a alkansá e punto hustu riba e акведуком, ora a tende pasonan banda di mi. Mi ta te na dilanti den e stoma i kontra di tera, a hasi nan di pulmon kla pa nos boka habri.
  
  
  Dos ta bin na mi ta un intento aviacion, sin sospechá ku mi tabata ta kompletamente sera pa tende e dushi suave. Karga hesus nicolas-metrologia M61. E hende a hasi algun tur pasonan otro i ta keda para, mientras narros i teniendo, sin duda ku e deseo di e tabata na otro lugá e anochi. Durante muchu largu a participa den búskeda. Mi tabata tras di nan, mas mihó, no ta hasiendo pasa pa e boroto.
  
  
  Den mi dentro di e mas profundo sombra i a yega na acurrucarse di un palu. Ta bin di mi, di mas chikitu, e homber ta abou libremente na dilanti, manera si bo kier bit scur di e bista. Mi ta keda kompletamente ref, i e no ta mi ta mira, te ku kasi yega na mi tin e pianan. Despues mi ta ekstendé di man robes, i a agarró di e baile i bok'di e kabes bai atras. Ku e man drechi i coloqué sierto di garganta.
  
  
  E sòldá publiko булькающий muzik i a kai, ku e sanger di akusashonnan di su mantel. Mi ta giro e kurpa na un otro persona, pa por a nota di su M61, i e entrada riba dje, bo ta aki mesora mi a tira riba e di kuchú. Aktivamente e lo hasi su otro morto kai entre nos bai dal di cañón di su rifle. A tende di e zonido di рвущейся di trahá, e deprimido di e mes i tin abou mi kuchú ku a kai den e meta bou di e esternón, nan kurason. E tranquilamente всхлипнул i a kai den suela banda di otro.
  
  
  Proponé ta rekohé nan arma huntu ku nan, sinembargo despues disidí laga nan lugá. Lo ta un bon idea tin mashinnan, sinembargo, si mi ta lanta, mi ta guitara ainda mas kansá i hiba di, probablemente, tin tardi mi diskurso di акведуку. Corrí te na e rant di baranka i wak abou. Ora di cual ta roland kla di e seru, unda mi ta awor, i huntu ku e aña, el a skonde, un biaha, e instrukshonnan di e derame. Ainda no a respetá e league di sushi, kaminda esaki a sosodé, i e skina entre e diferente mapas ku ta riba e parti ekstraordinario di akuadukto. Ki fuerte ta aki esaki, a mihó ku e perpendiculares e murayanan na banda.
  
  
  Rápido bij di seru peligroso, e feria na baranka i grandi na mata i palunan hoben, pa nan no ta kai. Apesar di mi esfuerso, tabata e derrumbamiento di piedra libertat i e limpi i sintí e smak di e rant di palu. Na un momento mi haña mi a lòs e pablo, ma a mi pisa, ora mi ta mi a lanta i, ku tabata responsabel, e deslizó di e salsa na sint. E akuadukto atraves di destilato di antes ruina bo por implementa vise abou pa bou di mi den kualke momento.
  
  
  Mi a kuminsá na caracter di kuater pia. Tabatin e skohe sosodé ku su biahe. Mi tabata tin algun dies matros dilanti pa e gigante het un aporte grandi na e pilar, ora di seru di mi a tende un grita asegurado. E otro a wòrdu matá den e sòldánan. Mi a tende ku ta kore di matanan i bel kai blachi; biaha ta ainda mas duru. Mi ta duna kuminsamentu i a bai di sòldánan, para den e rant di baranka. Tur su M61 a kuminsá tira na e tempu ei... di Pidanan di pipita, fragmento di para i e mata ku tin deputado riba mi ta un awaseru. Mi ta kontra e piedra, un chikitu refugio e paden haña awor ta deslizó na patras, no sa unda ta. Mi sapatu поскользнулись, un di nan ta depende pidanan di dal e akuadukto. Hagel di bala i срикошетивших fragmento ku ta kore di mi, manera un neishi ta malu di abeha. Lorá persona соскользнули di esaki. Dos ambiente ta keda para na kuminsamentu di e leishi i a kuminsá tira nan fosil di alto. Ta despedida meta pa e piedra, mi kurason date ku forsa na repchi.
  
  
  E grote kaba aki rápido manera fornikashon. Mi ta keda ref. Un di e dos hòmber ta pone man hari, den interior di ketu i despues a nenga e balans di mi. Ta sera un nobo tienda di su solo metrologia. Mi kuchú tabata realisa pa e sanger. Mi ta ketu a stòp di peter, i otro aporta na man e ta spera di bo propiedad. Mi a tende un hende a yega mas, pa kaba di mi. Mi ta keda ref. Mi úniko posibilidat tabata ku e ta muchu seif su mes despues di e turno di máquina. Bo ta scur tabata difísil bisa, ta biba òf no, i mi ta spera di e elemento di soria.
  
  
  Awor e tabata na mitar kaminda e lugá kaminda e tabata. Rekuerdo di su M61 a bai biaha, i e legalmente покачивался na kana. Bo wowonan nerviosos di e kabes) dwal, mi ta spera te na mitar di e marcha, despues el a lanta i bok'e stolte.
  
  
  Di landamentu ta riba e tabata grave bai bon, i ta e cicilia disparsé den e parti robes di pechu di sòldá. Su kurpa e, i mi a miedu ku ta kai ku e akuadukto, pa por logra riba dje. Ta agarré i a sa di saka un kuchú hustu pa e kuminsá na cai. E kuchú a sali limpi. E ta kambia i ta wak korektamente. Den su wowo paresé ta un expresion di desconecta i doló, despues scur bashí dia di nobo habri kandela ku metrologia.
  
  
  Mi utilidat su kurpa manera un eskudo. Disparce a duna di lomba, i tin kuminsá na dal manera тряпичную di mesa. Mi asunto di desire ku e por акведуку, sinembargo no ta posibel retiro i e tempu ei mantené e ekilibrio. Un bala mi chaqueta, i a sintí un doló será, ora e опалила di mi banda. Mi dedenan a pèrdè su are. E sòldá tabata curacao ta un banda i despues a kai ku e akuadukto.
  
  
  Bai abou, mi pèrdè e ekilibrio riba un base regular. Mi ta tambu, a tuma un gras, ma a inutil. Ora mi ta declara pa e rant, ta agarré ku tur e forsa ku mi liber. Na e destilato di palabra di bientu friu. Mi dedenan entumecidos, i mi no por a para. Gota di awa bonchi di gaita riba mi kabes, komo si fuera вытолкнута di piedra mi seguro. E lantamentu e deslizó pafó di abou i увлажнила mi lepnan. Esaki ta mas dushi ku awa ku mi tin un prueba.
  
  
  Bai abou, e piedra ta derrumbó bou di e prison mi man, i a kai...
  
  
  
  
  
  Kapitulo 2
  
  
  
  
  Recobra di konosementu den laman ta doló, nan ta pasa den e insignia sordo i mi sinti e dushi sólido palu. Anto a duna kuenta pa no ta algo i e yugoslavia, e sòldánan mi no ta bai a pèrsiguí.
  
  
  Kansá di move e kabes, ma e tabata mas pisá. Mi mes wowo, bista ku tabata bistí, i mi no por a carlos. Chikitu di poko mi pensamentunan impresion di связными, riba midí mi entrada na kla pa mapas gordo deprimido di e konmemorashon. Mi ta kòrda ku ta dal un bieu site bou di e bala. Mi ta kòrda un chikitu oportunidat ku mi a duna e akuadukto, i бессмысленную un bringa ku ta hiba, pa hui di su pèrsiguidónan, ora ta aventuró bai na kla den e. Bai e decided pidi, ora mi dedenan соскользнули ku e piedra. E session di cai, ku e delaster fuentenan di idea kon mi ta guitara mata na esnan ku a hasi cai den e cai. Esaki mester ta un trampa. di otro e kontesta a no. Despues di e tabata e ora e eis плещущаяся di awa mi ta risibí i mi ta inundó. Desde e momento friu i e falta, su сокрушительная duresa i nada mas.
  
  
  Nada, te awor. Sodó ta pega na mi pechu. Awor ku bon sintí. Mi No a ningun motibu pa sigui bida, ma mi tabata. Bai abou, tabata un session agradabel session dushi di e dedenan, поглаживающих mi kueru, i e session di trahá húmeda mi karu.
  
  
  "Ссст" - bisa e bos di un hende. Bai abou, e bos dushi i den сербо-trata einan: "bo ta Ketu. Awor ta seif.
  
  
  Bai investigashon distansia skucha otro bos muher, e breve a bisa: "Ketu, Арвия!"
  
  
  Lantamentu habri e bista i a boso ta e kara hoben. E mucha muher tabata di rudia banda di mi, kasi adoptá mi, suela. E tabata mucha, tin algun binti aña, e tabata blou scur di e rant i e lus blou bòrdá na plasa. Di largu kabei aki tabata un koló di koper gulido. "Por, mi ta muri i esaki ta e plantashon", proponé.
  
  
  E mucha konmov'e kabes i a bisa ariba e skouder: "mama, Mama, pa nan, por último, e tin spièrtá".
  
  
  "Asina mira mesora na buska su tata".
  
  
  E mucha di skol nobo mi ta mira. Pa lanta, e aprel e trahá bai dilanti. A stòp e mannan riba un doblá largu. Su kabei yega te skouder i e entradanan di su pechu.
  
  
  El a puntra. - "Ken bo ta?"
  
  
  Pa mi por kontestá, su mama gritu: "Арвия, mira mesora e ta yama su tata".
  
  
  E mucha a hinka di man i ta kore sali na porta. Mi bista sigui pa nan bunita lines buki di mucha kurpa, e lines di su pechu i di e pal'. E laga e entrada entrevista, i a mira ku awor ta dia. Ma di solo kasi no a emigra na aden chikitu di biba cuadro. Esaki ta wòrdu hasí na e sala di e gran, teniendo na kuenta e suela di palu, murayanan di palu i соломенную di dak. E tabata malu muebla fruta user di muebel, scur i bieu. Banda di mi tabatin un chimenea den e chikitu коренастая muher помешивала den e tera. Su kabei ta bolbe shinishi tin aporta awe riba dia ta independiente den e ta rondoná pa морщинистым ta un kara rondó. Muher asina hiba kansá di su estilo di bida i e aña e prijs. E ignorá kompletamente di mi no a bisa, ni un palabra.
  
  
  Mi tabata ei, tumba ademas di muraya, i lorá di un par di manda un cn. Pa session di harmingues na kueru mi ta duna kuenta ku tabata keda simpel. Mi a mira ku mi na e paña muda den e liña ariba di e kabes di e muhé.
  
  
  Pa hopi tempu no a no zonido, ademas di e moveshon di e bieu. A habri porta i a drenta na Арвия, e a sigui fondo homber di shinishi kabei pretu grandi grote i grandi kòrá orea. E kandela den e chimenea duna su kara fuerte gelieve, bestaande lines ta merkado i na skina, bista hogá i e boka di muchu. A papia so, ora ta pone para hustu mi dilanti, i despues ainda facil, promé tuma un rosea profundo.
  
  
  Nifiká ku bo a spièrtá — bisa e desde fin. "Nos ta preokupá. bo . .. e tempu drumiendo.
  
  
  Con bo ta sinti awor?' — puntra Арвия, nenga припарку.
  
  
  Mi ta sintí mihó, a bisa, el a sa presentá un sonrisa riba su kara. — Bisami unda nos ta awor?
  
  
  Ta un pueblo Джзан na e riu nort.
  
  
  Den mi ta organisá esaki informashon. Меткович e tabata na nort, hustu pa e riu ta invertí den un gran dia. Bai pone ku e largura di e riu solamente algun sint di miles di distansia, e significativo mi ainda tabata den e area di su mishon. Mi ta apoyo di muraya i a pregunta: "Джзан ta un pueblo?"
  
  
  Di boka di bieu a hasi un mesa di kids sonrisa.
  
  
  Un di esnan mas chikitu. I, kada biaha menos.
  
  
  "Bo ta di Мостаром?" Mitar ta un chikitu seru di e pablo na algun trinta kilometer di Метковича.
  
  
  "Nos ta mira, pa medio kaminda entre Мостаром i Коничем, kaminda e kaminda e lastrabo di riu".
  
  
  Mi ta seka e lepnan. , E ora ei, nos banda di Аптосом?
  
  
  Di bista di e mucha ta habri pa miedu, komo si pidi bou di kueru ronda. E ceño, e tata encogido e lepnan i konmov'e kabes positivamente. — Sí — bisa e suave, despues lanta мясистую мозолистую di man. — Ta kere ku nos a papia.
  
  
  "Demasiado, joseph", a añadí bo kasá. E ta serka mi ku pisá para na bo ta fuente op. E ta duna e kopa, i a оперся den e, pa tuma na su. Bo wowonan tabata orguyoso i su mandíbula e tenso. — Muchu èl es bisa e, drai di nobo. - I e no mester trese hopi benefisionan.
  
  
  — Ki ketu, muher — òrdu e hòmber. despues mi ta bisa: "Come, i despues deskontá". .. Awe na e anochi debe denunsiá Джзан, ken ku bo ta.
  
  
  — Lo No — jadeó Арвия. — E ta muchu debil.
  
  
  "Bo no por hasi nada."
  
  
  — Sa — a bisa. Sintí e smak di кипящего papa. Esaki tabata un agradabel op di frijoles henté ta pidanan di karni di lamchi i donate, i ta kima mi friu stoma bashí. — Bo ta riska, patras di mi — einan ami. — Basta ku mi bo kurá di bida.
  
  
  — Ta posibel, tin kurá di bo bida. Ta muchu lihé na papia di esei. Ta menos un luna mi ta enkontra riska, no tin diferensia di tempu, no a tarda, ma pa awor. . E interrumpió di david ku e konosemento.
  
  
  Арвия kaba di pensamentu patras di dje. Su bos toka urgensia i дрожаще. "Dia òf pasa dia Джзана no ta".
  
  
  Riba un dia mi ta ketu. Mi siñansa un hende i su yiu muher, contene kome. Despues di bebe e delaster gota, mi ta pone un kopa banda ku un velo i ta ketu, a pregunta: "Kon ta sigui aki?"
  
  
  E hòmber a aporta di djente i a bisa silvana na kla for di nan: "no Ta un di bataya".
  
  
  — Scucha — bisa. A bo kurá di bida, mi ainda mi no sa con. Bo skonde i mi ta kura, i sa ku ta bai huntu ku bo famia, si bo atrobe. T'asina ku no a konta ku no ta mi bataya. Esaki no ta un bataya, — bisa ku enfado e muhé na e siguridat.
  
  
  Joseph, ta tantu. Esaki no ta un bataya. E bataya tin jesus.
  
  
  — Cuénteme riba esaki, — bisa.
  
  
  — Ta un mihó para moment stranheronan, — ta bisa.
  
  
  Bon, mi ta asina erko, manera tur.
  
  
  A puntr'. - "Bo Por hasi bo pueblo kuminsá?" — Mester sa di alkontrario, mi no ta bai. Di alkontrario, mi no ta skapa.
  
  
  E hòmber ta e destrukshon воздел man na shelu rosea ku apesar. "Mi No ta un konseho na e pais mester ku urgensia den e awa. Aki, den Джзане, nos grandi sabana ademas di e riu, unda ta kultivo di mainshi i biña. Pa nos felisidat, preferi buta di palu, i no di piedra, i nos ta orguyoso ta esaki ta un tradishon lokal".
  
  
  — Contene — a bisa.
  
  
  "Awor sera kier concert Джзан di солдатский kampamentu, pasobra tin awa i ta fasil pa yega for di kunuku hefe di curayao".
  
  
  Ora el a bisa respektivamente di "sera", a nan difísil kontené di hari. Di serbes construi e 42% di e populashon di yugoslavia, por ta ku e kontrol di polítika i e mando. Otro grupo étniko, e trata, e slaven, bosnios, materno i masedonio dia na serio. Di tera ta un musico for di grupo independiente i regionaal operacion. No ta extrañar e joseph respektivamente yama yugoslavia sòldánan serio, ku ta indiká ku e paga mas незваными di kombidá, mi den mi. Awor ku no a riba e hari. E ta sinta tabata demasiado pisá pa e. "Nan a hisa e poder pa bringa ku e a resistí?"
  
  
  'Sí.' Dos sabano ta pa het di Resistí e hañ'é riba Аптосе.
  
  
  — E lo pasa?
  
  
  E kara di e bieu di joseph bista komo si fuera keda grabashon di pipita; su bos tabata halto i yen di odia. — Ta pon'na kampamentu, tin hopi kilometer ta mira. Nos bai tin mata, manera e bestianan. Ta nos morto. Joseph einan mas di tono calmado: — un di e habitantenan topa konsiente, tira riba e kantu di riu. Di casino a trese aki, pasobra mi tabatin un lugá pa akomodá. A purba di sòldánan. Nos yudami di ken ta keda skondí den nan.
  
  
  Di famia tabata безутешной, komo si e kompania di resientemente forzoso poron di su balor. Joseph ta keda para i ta duna e marcha. E tabata para un momento, yen di porta di косяком. Di solo patras di e mensualmente отбрасывало sombra di e estado flur, a pone nan antepasadonan. "Sera e entrada aki pa e balki ademas di e", bisa. "Mi, golpeemos tres biaha lantamentu. Na ningun otro no впускай. Despues tur nan a bai.
  
  
  Ora di su pasonan poko, mi ta pone di para i a sera e entrada ku yabi, manera e ta bisa. Diki rondó di e balki ta den palu pisas di dos rònt di e entrada i parse ta kompletamente resiente soportá pa basta duru bataya. Ta siegu mishi di paña i a deskubrí ku ainda ta muhá. Kier a sali, ma mi a keda heridá, mi a wòrdu lastimá i tabata sinti un seif doló. Kada múskulo di mi ta tensó i bola.
  
  
  Meimei di e lugá ta un poko vacante, a pasa for di 108 scots di ta hi hun, soria di e forma kon O. Na ehecucion di tur e visual, mi ta tuma binti menos, sinembargo despues mi ta sintí fresku i inspira i despues di un kortiku sosiegu ripití di nobo. Despues di e di tres biaha ku ta bolbe wak bo manda i ta surgi den en-traha. Liber nan kurpa i di sessions extra, akusá di destinashon di Джзана i su несостоявшейся di e mishon.
  
  
  E trabou for di prinsipio a mira sospecho. ..
  
  
  Bo tin e influensia di lobo, N3, mi ta bisa hawke ku kara posibel. "Bo lo gusta esaki nobo trabou".
  
  
  Ora mi hefe e euro na humor, invariant siendo sarcástico. Mi шлепнул e bala bo dilanti, sabiendo ku e mes no konosementu. E bala a kai den e yerba rònt di diesdos buraku. Grandi skirbimentu e césped despegó i aterrizó di mi den e sapatu.
  
  
  Kresiendo di djente, mi ta caba rònt di e сорняках, pa haña su bolo. Nos ta Dare Golfo & Count Klup, na banda robes Потомака leu for di e ofisina di AX di e stat di washington. I nos прикинулись кучкой normal di e hendenan komun pa e wega. Pa mi, sinembargo tabata implementa: no tabatin e fungi.
  
  
  "Bo ta un biaha a tende papia Полгаре mil?" — puntra hawke, kana patras di mi.
  
  
  Mi empujaba arcos di palu di golfo. Sa un biaha na mil na alemania, a content. "Awor e mester ta ta bou di sesenta. Ta último ku mi a tende di e, esta, den e serunan di su pais natal, yugoslavia tabata na kabes di un trata, e moveshon di independensia.
  
  
  — Lugar mil e ta un agenda AX. Nos a yuda kubri nan gastunan, si bo ta duna kantidat di loke bo ta. Nos no sabano di su grupo. Mi No sa si nan ta hende nan bèrdadero patras, òf e ta simplemente un strepi di datonan, убивающая i грабящая bou di exhaustivos di contains di libertat i di revolution. Ta sufisiente ku e mil tabata einan ku arma, ku un biaha di dia e tabatin e buki di kunuku di Аптосе.
  
  
  — Hasi, señor ? Bo ta referi na e mil ta muri, i su grupo ainda union?
  
  
  'Di e manera aki. E a asina un grote ku yugoslavia di ehérsito di dies dia. Esaki tabata e problema, ku no a bai ku nos pa un kabinete. Bo haña mas di bala? — puntra pa kasualidat e.
  
  
  'Mi No.'
  
  
  "Semper e por hasi e dos skinanan di realisacion".
  
  
  "Ta bai kontra di valt".
  
  
  E lanta nan skouder. - 'Ta e tabata un multitut grandi mil ainda utilidat di het di Аптосе.
  
  
  Kualifiká ta e neishi afó di e serunan. Ta un bieu kampamentu romani di esklabu, asina yamá di onor a bai na e original na e mina, e entrada ei pa, na desaster di poder di griego". Ta bon si bo ta gusta di relatonan bieu. Kiko relashon tin esaki na e lobo?
  
  
  — Lo No sea asina impaktante, Nick. Bo no a topa e valt". Hawke e tin armed di un palu i desfile, for di seguro di celofán, ta pone di e boka i sende un cargill. Einan ta вонючем un nubia di huma. "E mil manera mesora a полудикий blanku lobo. Tarea skohementu, ma mas of menos adecua, si konosé ku e hòmber. E lobo di tur kos a kana ku e, i e no ta solamente e devoción. Mi No sa con mil log hasi, ma el a hasi un chikitu inisio na leges di kueru di e garganta di lobo. Tabata gusta un chikitu plan di saku. No por wak e instrukshonnan di kueru, i e lobo manera warda. Milk utilisá aki tas pa transporte di informashon clasificada.
  
  
  Ta straño, bo no?
  
  
  Ami tambe semper pensa i asina, ma mil su pèrvèrso manera ta kere ku esaki ta un idea".
  
  
  — I awor e ta morto?
  
  
  "E lobo awor di biuda".
  
  
  I kaminda esaki ta esposa di kastigá di mil?
  
  
  "Bo Ta Аптосе. Unda mas".
  
  
  Mi ta lagabo, оперся e mando di palunan di golfo i ta sinti di ta kansá. Mi ta hopi goberná riba e Hawk di AI, pa no ta konosí na unda nos ta dirigí. — Lo No, mi no ta bisa ku no. Di угадаю. Ora di mil ta perde, den волчьей kueru di e informashon i nos ta nesesario awor. Awor mi tin ku bai den Kualifiká tras di su .
  
  
  — Aki bo ta.
  
  
  Ma e muhé aki sa kiko bo tin ku ta bin?
  
  
  'Mes. E mi ta spera mi dos dia.
  
  
  "Bo Por hasi semper ta e último tende e informashon?"
  
  
  'Bon, nos tin e mesun. Mi a topa di bala, — bisa hawke, mirando e firma di e lugá, unda a вдавлен den e tera. — Ora ku regreso, saka un mapa di Аптоса i lo ta aparesé den kontakto ku nos hende den Метковиче. .. '
  
  
  I asina a: di Метковича riba e akuadukto di Джзан. E trosementu loko, ma mi mishon, maske kasi проваленная i exactamente lanta den peliger, ainda e restu. Ayera no ta bai solamente un блокпост banda di Метковича. Esaki a блокпост pa un hende dependé pa e ehérsito, e kachónan i e yag. Un hende spièrtá na yugoslavia, e lei, i e significativo mi paradera pasado, i mi dokumento awor e ta muchu peligroso na su funshon. Kualifiká por bira un trampa, i e no tin mes un sa. Tabatin e ta ta kouteloso, sinembargo no awe na e anochi a bo meter di Kualifiká.
  
  
  Na porta di tres biaha pa supla. - 'Hala. Bo ta tende?'
  
  
  Instrukshon e bos di Арвии, sinembargo no ta bisa.
  
  
  — Tin un — bisa e -. "Por fabor dama a drenta".
  
  
  Mi завернулся un di menos i e deslizó na porta. Ei a pone e orea di e parti friu palu i skucha nan atenshon, ma nada sospecho no a skucha. Ni e cerro di pasado vota, ni e trankil rosea di hende, ta para banda di su.
  
  
  'Kiko bo kier?'
  
  
  'Mi . ...A trese nobo graf... di bo boka - bisa e, дергаясь, komo si fuera tur un pièrdè.
  
  
  Mi no a mará di e hep un strepi di trahá, ma el a mi ehersisio i tabata biudo den sanger. Mi ta kòrda e briante doló na franco di e anochi ariba i e miedu ku e kibra un kosta. Sinembargo no a asina. Fundamentu, e bala laga so na arañazos. Di kueru ainda tabata blek gel-falta, unda bo ta, pa motibu di ta menos , no tin otro ros di strepi, i graf nan a kambia, promé ku bo por bai mas aleu. — Bon, — a bisa. — E no drenta te ku mi a bisa.
  
  
  — Manera kier — bisa e -.
  
  
  Mi a kita e válvula di comparti i marcha bai e dekel. Despues mi bostezado, i e entrada a keda habri ta sufisiente pa no hasi . E mesora a sera di nobo i pone e balki na su lugá.
  
  
  Ai — super e, acerca di mi. Na e punta di su lenga e deslizó i увлажнил e lepnan. Den su wowonan tabata e kambia. — Nos so, bo mester sa?
  
  
  — Ta spera un into, Арвия. Bo tata sa ku bo ta aki?
  
  
  "E tabata okupá. No ta deseá di malesa na su.
  
  
  "Kla. I bo mama?'
  
  
  — E tambe tabata okupá.
  
  
  A mi banda i a rèk di brasanan. 'Bo lo duna kuenta? Mi a trese e vendaje. Den man tabatin un gran but blanku vendaje. — Mi перевяжу bo pechu. Ora ei bo center largu e mihó.
  
  
  — Danki — bisa, contado di su. E tabata asina sera e sintí di bálido pechu den su kara, pa espera di arma di su kueru seka. A pone un tela mi hep i suave kuminsá lòs e ta mara su dedenan e decision riba mi saká for di kueru.
  
  
  Mi semper tabata mira so — bisa Арвия, mirando выбеленную trahá. "Na chikitu di aborda. Ei, na unda ta original, ta ferfelu?
  
  
  'No. Sinembargo, te awor mi no a aki ferfelu di Джзане
  
  
  "Bo ta bèrdat, si bo ta esposa", — надулась e. "Tur mi amiganan ta esposanan i tin un òf dos yu, i ta deseá ta mes na nan. Mi ta gusta pa, i e no por di kasa, ma mi no kier a kasa ku e mucha for di e Джзана. Ta gusta bestia, i ta... .. '
  
  
  Bo mannan awor kima mi saká for di kueru. Nan baha riba nan mes, agachándose bou di ko'i marcha di mi stoma i e hep. E mi ta toka ta un biaha, ta fásil. Mi ta dominá e rosea. Despues bandonábo di dekel di un banda, i bo wowonan затуманились i yen ta deseo, ora e ta wak ariba na abou.
  
  
  E ta hari ku bos ranka, ora di rosa idioma nobo ta deslizó mas leu for di nan lepnan. Lantamentu, burlón, a lòs e blou di e buska i a mustra mas firme, rondó pechu. Un lihé koló di konfiansa kore riba su kara, ora ku lantamentu a lanta for di bo kurpa, pa pafó di bou di e rant. Mi mes wowo ta desviá for di su sunú, i e ta sinta den cubilla pa perde e pages ku nan дрожащих di codes. A bandoná cai den suela ademas tin un buska i un doblá.
  
  
  Bo wowonan tabata pagadó di mi kurpa, i e uur baho, ku bos dushi. 'Mi kier. Bo kier, ora pa promé biaha bo ta mira ora bo tata bo trese mira bon nochi.
  
  
  Арвия e drumi banda di mi den e dekel. Mi a pasa man pa e konvens'su atras. Tabata e forma bunita, i bo pechu tabata calidad i dushi, kumpliendo mi pechu. E lanta e karu i aprel ku forsa di boka habri mi , ora di su man a deslizó abou entre nos. Mi no por a grita sofoká ora friu dede ta sera di mi. despues ta aprel tur e largura di bo kurpa pa mi... — Sí, awor — gimió. "Awor, por fabor."
  
  
  Mi ta hañá enganchado bou di sí, i e habri e pianan na kontrami. Mi ta sinti manera temblaba bo kurpa ora ku lantamentu e por e kader na dilanti i a bai atras. Bo kader a aporta na mi pia i di ènkel tin doblá i ta sera di mi bel. Mi ta mi sumo hundu den su kurpa dushi, i ta e tin balente abou di mi, keha bou di mi empujones a habri a sera su kader i мотая di e kabes na dilanti i na bin na limpi i yen edicion. Mi ta sinti, manera e bieu i расширяюсь den su ku un fini purba, ku ta krese den mi, mi a deskubrí ku e ta di su clímax, ora ta mas fuerte mi tin encogido i ta move bou di mi ku mas forsa.
  
  
  Mas! Sí. Ainda, — kont'é ainda mas возбуждаясь wak patras di mi por pia ku hilchi. E ora ei e a kuminsá grita, un grita, ku ta kòrta basikamente e ketu riba e buraché. E ta convulsivo e tin contado, постанывая pa plaser, ora mi a kaba na e. Bai abou, su kurpa безвольно откинулось atras, i e ketu bai kita un controle temblor su kader, ku a aporta na mi чреслам. Dos te drumí ref, kansá i kompletamente basta.
  
  
  Mas biaha, te sentamos na ko'i tin kome di op, su mama di laga na cada. Hende Арвии ken ta libra ora mi wak ku беззастенчивым interes, riba e a papia ku e.
  
  
  Scucha atenshon, — a bisa. — Bo sa ku ta bai Kualifiká, bo no ta asina? — Mi ta pensa — bisa e ariba di e rant di e kopa. E a pone nan den e op, i su bista ta bolbe tristu. — Ma bo no conseguirás di éksito. Den tur parti di sòldánan.
  
  
  Intentaré, Арвия. Si mi , ta bai trata na yuda bo i su hendenan.
  
  
  Sinembargo, por ta?'
  
  
  Mi ta steipi e kabes, потерявшись su mes plannan. 'Mi No sa con. Si Джзан lo por ta hasi pa ku e sòldánan kier bringa ku nan a rebeldiá, Kualifiká mester yuda.
  
  
  — Ta un bon hende — a uur.
  
  
  "Loke ta mas importante ku bo mester para di mas tempu posibel. Un biaha mi ta sinti mi zundra, mi no por hasi.
  
  
  Арвия na e momento desviá di bista, i despues ta ketu bai pone nos kòmchinan riba mesa. Ta duna e marcha bai e lanta for di mi, ainda siensia, i su kara e ta mira ensombrecido pa e miedu i e preokupashon. Finalmente e buskamentu, bisa: "Mi ta guitara... .. e por ta mi no ta para di nan loko mapa. E irremediablemente pa nos i ta boso. .. ta muchu peligroso.
  
  
  Mi ta hari, apoyándose na e meter, na studia nan kultural bunitesa. Kayente di palabra. обжигающие. Ma tabatin basta tempu a buta, i no a cododo nunka.
  
  
  No'?'
  
  
  — Bon, kasi nunka.
  
  
  — Lo bo a gana e premio, a bisa e, kedando. "Bo ta bo a gana hopi premio. Ami tambe tabata kayente. Kayente manera e kandela. E pone di mi, mi ta sintí gusta bòm di mi buki nobo a sende e kandela. "I nos ta keda un ora", el a bisa. "Un ora."
  
  
  
  Kapitulo 3
  
  
  
  
  Ku e rende di scur joseph fiel di palabra, mi ta saka pafó di e Джзана. E mi ta hiba pa kasi kaya bandoná, enfrente di men vaye pa e pueblo i, abou, un romantico roos. Despues di algun ora nos detuvimos, i bou di e protekshon di baranka a sende e monton i sold ku autógena e cafe. Uza остроконечную palu, e dibuha di tera di trata i mi ta explicó di reda di vos desde ku a tin ku pasa pa yega te na e seru that.
  
  
  "E ta diferente for di loke bo a revista ariba", a bisa, rekordando e kaminda specifieke mi ta Хоуком.
  
  
  — Sí, — kontestá e -. — Awor ta sali na otro lugá. Mi ta mustra e kaminda ku ta mas kòrtiku di aki, i inclui di e manera aki bo ta bai tin mester di hopi ora pa yega na e parti patras di Аптоса.
  
  
  Den e parti traha?
  
  
  "Lamentabel, mi amigu, — explicó di mi. "Mi no ta un mago. Den Kualifiká hiba solamente dos kaminda i no ta sociedad entre otro. Bo mester kòrda ku tin un bon motibu pa e Apthos труднодоступен. Tabata un prizon na e esklabu i gladys, i awor. .. -- Super, temblando. "Bo ta tendría ku a bin bek na Метковичу, si bo kier hala di Афтосу aantal", ku ta konvens', el a bisa.
  
  
  — Hasimi e kaminda, joseph — bisa eternamente простонав. A e centésimo eror. Hawke mi ta bisa ku e muhé di mil mi ta spera, ma pa investigashon mes i den un momento disidí. Mi no a ku retraso ku ta riba su mes tabata sospechoso i ora porfin ta yega ei, no ta di mes banda . Di guerrilleros por ta masha sensibel aki skinanan, spesialmente ku dede, ku a keda den e still.
  
  
  Ora joseph kaba di splicacion i a mi retiro e kaminda e menshoná, e tin kitá e mapa, i nobo a reuní kos. Despues, difisil ta adoptá mi, e ta deslizó di e anochi i disparsé.
  
  
  Mi tabata so. E kasá di joseph hiba mi den paña di òrdu i e ta Арвия ta prepará pa mi e paquete ku e kuminda pa mi por kontinuá e kaminda. Mi asina di gas bamba atómica tabata e úniko arma mi ta keda. Mi pèrdè mi sierto, ora a basic abou ku e akuadukto di "Bamba awor mi tabatin e bolo. Di kas di joseph kita e ku mi pia, ora mi tabata konsiente i seka sosodé ademas di ku tur loke mi. E tabata kasi inutil, i den Джзане no tabata nada ku mi por utilidat na lugá di un pièrdè di arma.
  
  
  Mi ta fornikashon bai lihé, seif buraku, pa mantené su energia, i no ta desviá for di e destina ku mi a duna joseph. Tabata un largu kaminda. Mientras kana na mi scur vaye, e bientu palabra entre bòshi di palu, щипая mi karu. Kana na e haltu cordilleras, i mi pia drumí un piedranan mundu muri, i e grita di atardi bestia вселяли den mi e speransa ta ku e lobo di mil no ta hopi konosínan den e area. Di tera rápido kuminsá na subi, ku ta kombèrtí den nos baranka, i, por último, ora e horizonte di окрасился e ros di salida, mi a risibí e seru that.
  
  
  Hawke no exageraba. Kualifiká a орлиным e ana na e parti ariba di e serunan. Di naturalesa a krea realmente ta un fòrti inexpugnable, kual ta serunan inkansabel pa e baranka. Tabata gusta un isla ta shelu i e pretu ta e entrada representá no ku otro, manera e muchu asilo di algun shete matros largu, contado ku e kaminda di cartagena trapi, вытесанной anualmente.
  
  
  Empe a subi na e kampamentu, sintiéndose simpel i desprotegido, asta fásil pa tur i tur... bai pa trapi di sòldachi i a yega te na asilo. Enfrente a bai tin un bieu fortalece. A inundá ku e shinishi di lus sin lotus. E úniko tabata e suave bientu riba meta.
  
  
  Tabata muchu trankil, espeshalmente muchu abou. Di kondukta standard ta konsistí di e manda e area , i a guitara no окликнули. Mientras kana na e muchu paulo, kunsumí pa su mes e opinionnan di dañonan skondí, sinembargo no a mira nada. Empe kuido разъяренной pumas, i mi spir e duncan, ora sintí algu otro: mi konosementu ku nan sali korektamente riba e trampa.
  
  
  Mi a pasa aproksimadamente mitar di e paulo, ora mi dilanti di baranka tin paresé dos grandi modelo. Den e pasombra no por wak su kara, i ta пригнулись di mi. Mi a duna e marcha di su as, keriendo ku por bin bek na salida. Awor patras di mi tambe ta aserkando dos lotus curac. Nos a ofresé den e kategoria переплетении di man i ta e pianan.
  
  
  E moketa e estilo kontra mi na barika. Mi ta para outomatikamente ku yudansa di e recepcion na e Ta Sjow Hem Sjie, grandi di man robes di mesa robes di tocante i e bloqueo di su man robes den su man drechi e atraso. Mi ta aprel dos man i bok'di e forsa di su bataya. Pa por un hende pensa riba e kontesta, mi ta baha e brasa robes i for di man drechi, proseso di atraso, dor di perde e ekilibrio. Anto mi ta dal ku kana den e коленную kopa.
  
  
  Si tur e ta direktamente, por desaster na tempu. Awor mi ta kubrí, pasobra mi no kier a paga pa semper. Mi Dios, esakinan chikitu tabatin mi ta den mi banda. E problema tabata mi tabata e úniko ku ta sa... e Homber a pèrdè e konsenshi, haciendo di e persona patras di dje.
  
  
  — Tende — grita mi. "Hey, ta spera un into. mi . .. '
  
  
  E tin tur loke nan tin e tempu ei. E di dos hòmber mi tin calidad na garganta patras. Di Su man a plama di tur e partinan di e kurpa, riba kaminda e por a yega. Mi aplikando e recepcion na san Сьен ten Hoe i, abou, gehad i fuerte bahada na barika den e sala di sapatu robes, притворившись e ударяю di man robes riba kara kara, pa e asegurado ta ku no ta bai a para mi dal.
  
  
  E emitió un rondo grita i ta kai.
  
  
  Continuo. E homber, ku ta kai bou di e peso di mi promé tokante, a keda para na e momento tabata tin grado di mi dedenan di e garganta.
  
  
  E di kuater hende a dal ku forsa di e pal'i a kai. Na e momento a bula den e parti di mi, i algun segundo mi no tabata sigur di e ta wak. Mester a wòrdu un di esnan mas grandi di e personanan ku mi a enfrenta. Tabata guerero, no menos di seis pia, igual proporshon. Nan skouder tabata asina grandi ku tabata ku tabatin skouder di ruby. Por ta, e ta pasobra e съежился, ma di kabes ku mandíbula kuadra den nan skouder no ta mira esaki, si tira e garganta. Bo kabes a krea pa mantené un mesa di bella, i e man, tabata un poko mas tiki. Di man robes a ku ta un hanchu mínimo di pianan. No tabatin e man drechi. Na lugá di e, e a трехконечный kancha. Tur loke ku a hasi e ta manda e kancha di un direkshon determiná, anto mi tabata corta, manera un pisca.
  
  
  Tuma baho buskamentu di beker. Mi No a or di prueba un tera di barika, Mi no tabata muchu okupá переворачиваясь i блокирая di morto kancha. Ku e man robes, a agarré di mesa, ta parse di ta e balki, i ku e man drechi agarró di skouder robes, ku bo sandalia di лодыжкам. Su pia отлетели di un banda, i e bula riba mi por e bog. Ora ta dal di tera a spanta.
  
  
  Mesora a lanta un salt i закружился di su as, di manera ku no por tin un momento ku no ta perde bista. E aterrizó na pia di kabes i ataká di nobo. Mi a lansa un para i atrobe agarró di man, aterisando tur su monstruosa forsa pa meskla di mitar. Despues, doble di brasa, mi ta рубанул di palma. A tin ku pasa skèrpi riba e faktura di e wesu, despues ku nan ansha lo inutil. Sinembargo, den lugá for di aki, mi tabata entumecida pa e doló. Bo man, tabata un di metal riba e.
  
  
  Ja, e resp. — Awor mi ta di mata. Bo wowonan tabata e midí for di e skalchinan, eiland ku e odia i e cólera.
  
  
  A lanta kontra mi nan ansha i ta kuminsá na brabu di furia. Atrae un dal man robes, i su rival, i ta e tin refleha abou. Despues mi retrocedido di un banda, pa dal di apertura di e artíkulonan di drechi un moketa. Ma a aki rápido manera haltu. E agarró e moketa di man robes, i a computer. Sintí manera ta duncan di múskulo i e wesu, manera ta spera di kresementu explosivo i e tesoronan, manera encendedor.
  
  
  Mi por a good. E di aprel mas fuerte di su man a encogido mi gusta lesa un torneo di ofisina. Mi pianan tembla, no debil многочасовым e tradicion. Ainda momento, i otro tres hende прыгнут den mi, i henter tin jesus. Mi úniko posibilidat tabata dal Djöe Feng Sjie pi, sinembargo, esaki no a laga tin ningun hende ku a protegido ta aki teribel kancha.
  
  
  Mi man robes e tin tribulá na biaha, sigurá su mesa. Mi man drechi awor tabata liber, sinembargo, den e momento di su man drechi steipi i e emocion di e puntanan di nan ansha вонзились mi chaqueta. Mi ta sinti mi ta push'di skouder. E trompeká, i a tende di kuido ora di kueru manda ta separá di skouder.
  
  
  Un doló será preparacion mi keer, i e sanger kònòpi kla mi mal estado di su star. Sinembargo, mi ta mi a pèrmití pasa na e, pa por a library e kancha, i e tres rotondas e balans riba mi den e parti traha. Mi ta dal pa drechi di e similar di para robes i e bira simpel tera di rudia.
  
  
  Bo mannan качнулись, manera e sus un mulina di bientu i e kai di nobo. Mi a deskubrí ku e kader di e na pechu i aprel nan man na rudia. Mi cruz di man, komo ku ta nan mi mess tabata pagadó di garganta, si por yama e garganta, i a duna tur loke mi tabatin. Mi no tabata trahando di mata, so mi kier a paga, dependiendo e fluho di sanger di keer. Esaki no tabata posibel. Mi раненая man a skèrpi, briante, un doló inaseptabel, ma mi a pusha ku tur su pisa, sabiendo ku tin ku a trata ku e i rápido. Tende patras di mi bai tres hende i di man di un guerero ku e desishon bou di mi kana. Mi ta aprel mas fuerte. Bo wowonan a kuminsá закатываться. Algu friu i medico, di прижалось mi drechi tèmpel. Un bos famia bisa: "Si e ta muri, mi снесу bo kabes".
  
  
  Mi ta giro lantamentu, ainda no kier aliviá e prison, i a topa ku mira riba e cañón di facil Манлихер cercano".
  
  
  A wak un poko mas ariba. Un muhé ta válido pone su largu i e pal'korekto, ku cada un rifle na skouder, i ku e komun konfiansa wak den mi. A di trinta. Bo ponton i famia ta nueva libremente ei unda nan hep сужалась i aporta натягивалась unda nan pechu i jugosas atras acorda di e dushi a gasta e trahá. Bo sueldo kabei preto ta kortiku подстрижены i ayisyen bai dilanti, a brengen bista i гордому roa di e boka.
  
  
  Mi a bolbe wak na un homber. Mi a bira blou, i mi tin un poko mas fuerte aprel e garganta ku e pèrvèrso di session. — Ripara — a bisa. "Pa medio di ta menos, e ora ei e doló ta warda ".
  
  
  "Mi ta hasi. Ta bai mata di bo, si bo no ta cumpli mi òrdu.
  
  
  "Si mi boso lo bai, el a mata".
  
  
  — Editá — bisa entre djente e. "Di bo a yega aki, bo ta manda arma. Si bo kier ta di morto, risibié tabata un kadaver. Ma ta разозлил Hash di telefon, i ta pafó di nan mes. Mi No ta nader awor, òf falta un bida.
  
  
  Mi ta sintí marga di maraviyoso di e bunitesa i e forsa di e muher i ku, meskos ku e por a library den e parti di esaki arogansia. Anto a duna kantidat di skol ku a nan keda riba bibu pa trata i mi tabatin un facil, e necesariamente uza. Suspirá i aflojó di are. — Bon, — a bisa. 'Mi . .. '
  
  
  'Nada. Ni na e palabra.' Tokante ткнула di mi su arma di kandela, pa subraya su palabranan. — Laga nos laga i mantén di kalma. Hash Падра ta sigur pa bo nos ta bisa loke bo kier sa, no ta e intenshon ta bisa.
  
  
  Trankil diferensia di servisio na chikitu di poko e libertat di hende i a pone man riba tera. Awor mi no ta aktualmente ta mustra e miedu. Di hende ta reuní di nos, ta un aki, i e otro ta frotaba di barika unda e mi a toka. Otronan ta uni den e спустясь di baranka te seis di e guera, no tin ya e bista riba mi kla продуваемую por di bientu ta scur, tur ku e speransa ta ku mi рухну den tera i bai na pidi pasenshi.
  
  
  "Hash? Hash, bo ta bai bon? — ku zona-puntra e muhé. E homber di tera tin desviá di aire i di piedranan pechu надулась, manera un globe. Den un ratu so, e ta sinta, aklará e garganta, skupí i sonrió ku e totalidat di djente di oro di e boka. — Sí — gruñó e. "Tabata tin un bon intenshon, sinembargo no ta sufisiente pa velosidat di Падру".
  
  
  — Mester di un muhé pa na bo? — kasualidat, a content.
  
  
  Ta na dilanti i a hinka sigur ku e punta di nan ansha di mi garganta, apenas ariba di e kaminda pa biahe aki lo tèrminá di robes. Ku e friu furia bisa: "Sigui ku su mes palabranan di bien por ta bo último. Inclui di mas fuerte di e compania ta ketu, ora ku e largura compania".
  
  
  Mi ta traga fuerte di e sinti su lenga. — Hasi tabata tantu, ora di spioná di nos.
  
  
  "Mi a bin mira no spioná — bisa Hash Tata. "Mi ta yama arte, Nick carter, i mi... .. '
  
  
  — Meets, — gruña, interrumpió e.
  
  
  "Lanta Nick carter tabatin e pasa pa e Entrada di skol ta hasi algun dia.
  
  
  "E portanan... bo ta referi na e entrada prinsipal?"
  
  
  — Gusta si bo no tabata sa di esaki, — sonrió Падра. — Nos a manda pa e relashonnan pa kumpli ku e arte i a pasa aki. Ma di nos hende lo bula pa e a topa e carter di zeta, e regalo di e carter. T'asina ku na e ainda bo tin ku pasa na kla for di e Entrada, pasobra mi no sa nada mihó. Ma bo a yega na kla for di otro entrada. Solamente kara manda danki. E mira riba nos muchanan chikitu?
  
  
  — Lo No sa curacao, — contact di mi. — Sinembargo, si bo a menos ku hasi pa mi e liña, bo ta konta con mi a yega te aki.
  
  
  Na lugá di e, e kancha e a ainda mas hundu. Mi ta profundamente, contenido manera di sanger e suma di pulmon di e portada di mi. Rápido mi ta bisa: "lugar mil, aki tabata hefe bo no?"
  
  
  'Bo ta hasi?'
  
  
  "Di biuda. .. Si tabatin e oportunidat pa papia ku su biuda, mi lo kapas pa mustra ken ta".
  
  
  Hash Падра plania ku e ta hopi pret. A rechasá e kabes na bin i ta hari den bos haltu, hogá, kada biaha ku e ta hari di nobo, e kancha ta surgi un poko mas hundu. Proponé lugar na tempu si mi ta dal na kara pa e kancha di kita for di mi tur e garganta.
  
  
  — Si bo a papia ku nan biuda, ku a bisa? — puntra e, ora a laga di hari. — Kiko bo a bisa?
  
  
  'Olvido. Ta na aleman.
  
  
  — Pueblo, act. Bo wowonan billar, manera e pushi. Ta sinta ku сербохорватского na ingles ku un seif aksènt i ripití: "Prueba".
  
  
  Mi a wak di dje. Mi ta gusta kada biaha menos. E hende a pèrdè e pasenshi, i e muher amenazadoramente diskutí e rifle. Mi ta bai pa un or di atenshon, abou, citó: "Wir niemand wünschen vragen user Kas". Ta ku ta nifiká no olvidaremos nos odia.
  
  
  E muhé di inmediato a bisa den e siguiente liña di poesia. "Wir hebben ieder be in enige Kas". Òf tur nos ta solamente un odia.
  
  
  Mi ta wak torpedo na un momento. 'Ta...'
  
  
  E Kasá Di Полгара. Sofa.'
  
  
  — Ma konmemorashon Полгара bieu. I abo . .. "Danki. Ma di hende grandi tantu aña, riba midí na e ta sinti, i lugar semper a sinti. .. hoben. E mi ta sonrió legalmente i, abou, citó: "stima un manera, te diamars manera un hende solamente tin un enemigu". Si bo Nick carter, bo por bo bisami e último dos lines ?
  
  
  — Aki tin ningun un i so un palabra — a bisa. "Alemania no laga di dia di fransia".
  
  
  "E delaster palabra "inglatera!".
  
  
  "Ma durante e di Dos guera mundial . .. '
  
  
  Ta un poesia di desaster di e Promé guera mundial, ta para mi. Kantu odia art Лиссауэра. E mundu ta kambia. Mi a bandoná многозначительный bista di nan rònt. "E na e enemigunan di bo esposo, i e no ta fransia òf inglatera".
  
  
  E baha "манлихер"... "ta Sinti, awor ku nos ta olga ta kasa na berlin, hopi aña despues, manera relashon den bo ta. Nos No tin mira nunka. Tabatin e ta cigudosa.
  
  
  "Mi No tin su kulpa".
  
  
  Coffie mil bolbe na Hash Tata i di otro. Ta Nick carter — bisa e-den-сербохорватски. "Kasualidat a yega aki na kla for di e entrada i no ta kla di e Entrada, i skapa i e ehérsito i caracas. Saludá e.
  
  
  Acogieron ku libra mi ku e mesun resistente karnal ku e ta tabata bringa mi poko menos promé. Nan tin agolpado di mi pa tur kaminda, riba e Tata no ta haña ku ta duna pidi, eiland ku e kancha riba e dia di e lus.
  
  
  Ora nos a yega na e kampamentu, sofia залечила mi herida i, abou, ta kla pa nos kuminda. Entre rosa di гвивеча, típiko di nan alkanse stobá di berdura mydas, i un arbo di biña blanku ku smak di ocho di prensa di wendrùifnan, mi ta papia riba e bataya di yugoslavia, riba Джзане i bo biaha na e seru that.
  
  
  Di mas parti tabata bèrdat. No ta mi a menciona Арвию. No tin su kaso. Ami tambe voto e motibu pa e mi tabata aki. Mi ta exactamente spera, e burgo ku e poesia buskando e grupo no tabata sa di mi destinashon. Hawke no a deklará di e konseho. E solamente mi ta bisa ku e muhé na mil na e insistí. Ma балканская e polítika ta kambiando rápido, i e koutela tabata komprendibel. Despues a aksidente di e historia di e persona ku a manda sa di mi mes i di otro hende, Карача. Den mi no ta ku mi no ta gusto. Awor mi a konta den detaye ta ku nan a papia. Na e persona, e moderá, tin dos pasonan di temor, i e exageración no ta afektá e relatonan, spesialmente si bo ta nifiká ku e tabata na su banda. Ademas, mi mes a lesa un plaser.
  
  
  Ora armin, mi ta entregá un bòter, i a sinta ademas di e piedra. Parse ta mas difísil pa bin. Aserk', tabata un bon, i e restu ta fásil . Mi No ta lubidá di su promesa na ku ta bai haña yudansa pa Джзана, ma a ku ta spera di su turno. Hawke su фамильярной, corta mes destacó ku e informashon ku ta di lobo di mil, e mester a optené di un plaka. Esaki a pidi mi i mi a pidi ta mas importante di tur. Wak di sofia i nobo kambia e aleman.
  
  
  — E señora mil — a kuminsá.
  
  
  "Por fabor lama sofia", bisa.
  
  
  Падра, triki e konosemento, si no ta tur palabra, breve e tin contado i tin road e bista. Mi no ta haña na kuenta, sonrió i prueba ku ta kaba di habri e bòter. "Sofia, manera mi ta gusta ni Афтос i su hospitalidat, mi ta lihé tendría ku ta bai".
  
  
  'Mes. Nesesidat un lobo mi esposo.
  
  
  — Lo No mester tur e lobo, — pa lihé-a bisa -. "Loke ku a huntu kuné, ta sufisiente".
  
  
  'Esaki no ta posibel.'
  
  
  'Bo No ta?' Rápido a tuma un arbo ta bin. Ya mi por image ku su biahe di informashon, tratado di mantené bou di e kontrol di faro bestia, sin perde no ta un pida di wesu. "Mi No por wòrdu separá e dos kosnan aki".
  
  
  A riviera — bisa den bos pober, — e no tin lobo.
  
  
  'E ta pèrdè? E ta skapa? Òf titel ta bolbe loko?
  
  
  "E ta e curacao".
  
  
  Tende mi a mas fuerte. — Ta ken ta e kara?
  
  
  A sigui un largu ketu. Sofa bolbe di karu na e solo di dia. E promé rayo di искрились su kabei, nan a sende e pómulos i e di ivor. Bo wowonan tabata ta atrapá por di valides, ora e ta wak, ta bira mas friu i непримиримее ku nunka. Na gusta su bos, ora, pa caba, a contenido di serbes-trata. — Promé ku bo ta siña con ta muri lugar, Nick. E i persona a kai den e gran army patras, mescos, manera e di bo ta skapa tempu ku a drenta na e kern-Seru. No tabatin e por.
  
  
  Na ken Seru riba e produccion di sero nifiká montenegro. A puntr': "Boso traishon, sofia?"
  
  
  E sinti ku e kabes. "E traidó tabata un di nos, kansá di batayanan i di konvikshon grandi rekompensa.
  
  
  Muri merca e morto di un traidó. Nos dobla dos palu huntu i mará entre nan. Bai abou, nos ta kòrta e liñanan ku someté e palunan".
  
  
  "E asina no tin jesus" — gruñó Падра.
  
  
  "Awor nos ta medio di un guera nivel. Mester disidí ken prosedura nos despues di e morto di Полгара.
  
  
  Nos derrumbó di dos buki.
  
  
  "E otro mitar, a bisa, ta un kara?"
  
  
  'Mes. Van kara, e teniet mi esposo. E mandato di su mas parti, Nick. E control di mas parti di kunuku i nos na e margin di e lei.
  
  
  'Ta? Ma bo ta e kasá di mil.
  
  
  "Mira e muhé ta konsiderá par di trata di hende i no gusta su lider", a bisa e ku apesar. "I e curacao tin un lobo".
  
  
  "E tin kantidat di kueru", explicó e Падра. "E lobo a muri ademas di ku Полгаром, kara содрал ku e di kueru. E utilidat manera un tótem, manera prueba di e ta e eredero legal Полгара. I ta boso ta ainda pió, hende obedes'i sigui, manera блеющие estado bestianan.
  
  
  "Mira di bida ta kruel, i e lucha pa independensia di kroatia largu, por ta muchu largu. E lidernan a pèrdè e alma, ademas di ku e hubentut, — super sofia. — Awor e ta yu di tera. Ora bo ta antikuá, bo ta deseá mas fuerte ku frans di loke ku a keda".
  
  
  — Ba, — grita ku enfado Падра. "Tin ku pasa. Mester venga Полгара i nos rumannan abatí. No! Nos ta Аптосе nobo bringa ku a pasa i hunga wega pa lubidá e futuro. Segun e curacao, nos realidat, asina mi ta kere ku nos ta mira загниваем".
  
  
  — Ma ta komprendé, Nick, bo por hasi bo ta imposibel pa nos", bisa sofia. "E banda curacao tin un monton di pueblo, i e ta permanesé den poder te ku tin esaki волчий kueru. E no ta nenga. Mi ta guitara bo ainda bin mira i awor mester bira bashí.
  
  
  Mi ta puntra na un momento, ora e sentimentu marga di пробежало mi kurpa. E ora ei bo ta puntra na aleman: Sa si kara di e hasi, sofia?
  
  
  "Na susto no", a bisa na aleman. "Nos ta ku Полгаром fortalesé su mes na konseho".
  
  
  , E ora ei, loke nan ta, ta ainda ei?
  
  
  'Sí.'
  
  
  Mi ta pone di para, e retiro i отдаваясь ta invita, mi ta bisa di сербохорватски: "I, si ta keda un".
  
  
  — I e?
  
  
  Ta nesesario hasi esaki kueru di curacao ".
  
  
  
  Kapitulo 4
  
  
  
  
  Sofa keda sin rosea ora di su bista ta habri. — Lo No, mi no ta posibel!
  
  
  'Mi tin ku hasi esaki.'
  
  
  Падра habri e boka pa bisa algu, ma ta lagabo. "Mira, mi sa di problema i ta sinti pa e", a bisa. Mi viejo medio mundu i a subi na e dios aki lubidá seru pa no ta bek ku man bashí. Mi tabatin un trabou ku a hasi i ta masha importante. Kara mester indiká esaki.
  
  
  "E lo mata".
  
  
  — Sí, Падра. Por ta.'
  
  
  — Cuentanan a... .. '
  
  
  — Lo No, Sofia. E sigui ora nos sekreto.
  
  
  — Ma kiko ta bai hasi? .. ?
  
  
  Ainda no sa. Mi ta bai unda bo ta. Mi opent a lanta i si por nan nada otro ku e meresé di kastigu. Sinembargo no tabata. — Bisami, unda enkuentro i become destinashon — a bisa.
  
  
  — Nick, nos no por permití e debe ta hasi.
  
  
  — Tin ku tin tira, si bo kier velosidat. Hende Падры e tin facilidad i scur, te ku a parse na cuba. Di e ramo: "ora Ei nan a bai
  
  
  tur .'
  
  
  — E no mester — a bisa. "E gruponan di lobo kueru... .. '
  
  
  — E ta asina importante pa nos manera pa bo arte. E ta bolbe i gritu di e otronan. "Bo ta hasi nos kobardenan, ku ta permiti ku e stranhero hasi nos trabou. Mester bringa ku Караком i disidí e asuntu di un biaha i pa semper.
  
  
  "E Hash. Nos no sufisiente, i e kara tantu hende .. — Tin reprimido di protesta ta dal destruidó di su man drechi di e tera i faro di e maldishon. Di nobo ta hasi e pisá ketu i surgi den mi òf e session di e lobo di mil e restorá e símbolo, desde e banda a enfrentá. I ta bai ta di e sentro di aki, ora di sanger ta kla pa flyer. Un otro hende кивали i empresario su bon ku e Падрой, te, finalmente, no a tende komandante fuerte grita ku yama a sali. Sofa a yega serka i a lanta banda di mi, di su wowonan tabata scur i timides.
  
  
  — Bai, — grita, mirando e rifle di aire. "Tur nos laga nos".
  
  
  — I rápido — gritu Падра, — te ku nobo no a kai den e spiritu.
  
  
  Boroto di hari tabata e kontesta, ma di hari tabata e último, pa loke mi ta pensa. Mi No ta agradá e idea ta ku ta move riba e matá. Sofa a banda di mi por tin un smal paulo, nan skouder tabata расправлены, i genomen e pechu ku poder выпячена. Kana manera un hende no balor i e alerto, maske di tempu na e tempu di bel ta referí na mi .
  
  
  Nos mester ta, e mira komo un bieu arte, ora nan a bai riba e stat. Bo sa esakinan carlos: e epoca kunukero di nubia, esta vishon na e futuro, e ku e man na brasa di su gigantisch máquina, i e ku baby haar un di mainshi den man. Solamente e no tabatin un bunita dibertí, i sofia ta tene den man di un bieu facil. Tras di nos lo tabata tin un grupo di curso bistí den narros i stablesé di arma. E Dios Todopoderoso . ..
  
  
  Kaminata riba e заросшим kaya entre остовами di klenku i di hormigón di e edifisionan. Ora e piso interior, prinsipalmente den табернами, chikitu tènt ku leers di palu ku isaac, ku ta mei abou ku e fin di trabou прилавками. E piso importante tabata e kasnan ku bidons i eskala i e dak tabata bistí den ajos. Awor e bieu Афтос tabata matá, израненный klima i despresiá te ku no a keda nada, ademas tin un cúmulo di заросшего di grave.
  
  
  Di tempu na e tempu aya, stars, e muhénan, den su mayoria paña di pianan na kabes di skol pretu. Ta tuma e tempu mas leu, para solamente un momento, pa publisidat di buèlta i a mira ku nos a sigui. Na smal kaya den kontra di nos asta di hende, algun aya i orguyoso, i otro na fini, e hoben, ku краснеющими persona i kímika òf dirti den e bista i нерешительной kana.
  
  
  — Hasi ku Падрой no tabata bisa ku e hendenan ta mira e bieu? — ku curiosidad puntra na sofia.
  
  
  Esaki ta e hendenan ku ta reuní di curacao i di kende a konosé pa hopi aña. Ma kara tambe reclutó di nobo. Bo lepnan tin dobla den stond. "Nan bisa bo ta aki pa bringa pa un kaso hustu, ma bai biaha mi ta buskami ki hundu nan intenshonnan. Spesialmente mi ta interesá cara.
  
  
  "Pa medio di ta menos, trosementu manera original".
  
  
  "Mi No solamente nos ladron", bisa. Despues, e ta keda tentativo, no договорив di e frase.
  
  
  Manera e mayoria di e stat romani, that tabatin e forma di un palu i saba di e manera simétriko di e agenda, riba nan ta laba e tèmpel. Den e tèmpel aki no ta keda kasi nada, ora nos ta hala di nan tret ku trese na e, sofia mustra ku e dede i a bisa: "Ta mi no por wak, Nick. I na otro banda di kas di Вигилуса. Esaki a esun mas grandi i mas mihó di kas, i e ainda ta den mihó kondishonnan na otro kasnan, por ta ku akinan e ta para cara. Mi ora e tabata biba ayanan, ku amargura bisa.
  
  
  "Вигилус, e alle, bo no ta asina?"
  
  
  — Ta e komandante di e guarnishon. E gobernadó di e provinsia biba den slot. Bo ta aktua, e stat a basá di emperador diosesano. Kualifiká tabata chikitu primera di rápido i вигилус responsabel pa un chikitu guarnishon i di esklabu e trahadónan den kontra i e capacity ta gladys.
  
  
  Bo ainda por wak e stalnan i di e prizon ", — tin nota Падра, подошедшая di nos. Ta move riba e kancha di un entreotro. "Nan muri ei. .. òf sobrebibi den morto di roma".
  
  
  Mi siñansa un largu covaleda di e kopa. "Ta e ainda e ta mustra", a bisa, ora ta hasi bon kondishonnan tabata.
  
  
  — Asina e — einan Падра. "Semper tin tabata tiro na blanku i deporte. No ta hasi hopi ora lugar ainda tabata biba, kara proponé ku ta utilisá na otro wega — den e wega aya.
  
  
  "Combati di address? Ta bai buki prome.'
  
  
  "Mi No ta riba e morto, meskos ku e romani di participacion". Sofa tristu nenga ku e kabes. "Lugar no tabata di akuerdo ku esei, ma e konfia den Караку manera di лейтенанту, i ei tabata intensivo pret".
  
  
  — Bishitantenan tambe, — a bisa.
  
  
  "I, manera ta e kaso den e romanonan di popular tin hopi". Tuma un rosea hundu, Падра subi e eskala. "Bo ta puru lokura di bringa ku otro. Ora e kaba?
  
  
  — Hura Караком, — bisa solamente sofia i nos ta hiba e punto.
  
  
  Na e tèmpel a bira un grandi, i hustu patras di e tabata полуразрушенная skohí, rondoná pa nan a resta riba un muraya. No muchu largu keriendo, nos ta dirigí riba e skohí.
  
  
  — Aki, — bisa sofia, i a tende pa promé biaha, manera tembla su bos. E hende a reuní ku nos patras, kambiando mira furtivas i e enmudecimiento di e bos. E ambiente tabata trankil: karga e alma e brede di fuerte tempestat, i kada un di nos e ta masha konsiente. Tristu lus riba e dia ei a entrada riba nos ta bon skohí. Kaminata riba e гулкому un paulo ku papiaments di flambeu. Despues drenta den un men regular di sala, kuminda pa трехногими жаровнями. Den aire ta pisá olga e perfume di kima zeta. Ta hasi un mundu di skohí a wòrdu recorda ku adornonan di servisio i di e rikesa, gravey flur di mata, suela ta forma anual suela ta musico riku i fresku. Awor lomba no a, suela потрескался i kubrí ku klei, e cruja bou nan pia, i e pinta потускнела òf потрескалась. Awor mi no a ningun otro di muebel, ademas di e largu mesa di неотесанного di palu i tin un par di dèk, na e hende binti te kara stranhero.
  
  
  Mi bista a tribulá na e mesa di un posishon di e otro punta di e lugá di biba. E posishon ta forma vários bloes di piedra tabata bistí den araña i kueru, ta потертыми. Den e ta colombia un asiento rondó sin apoyo, por lógiko e genomen e stellen, i nobo трехногая e tratado.
  
  
  Esaki asiento tabata sinta un hende. Mi siñansa di неуверенном e lus di konfó. E tabata yen, ku ta un dia курчавой barba, закрывавшей su kara, ku e kara di e otro kruel di august i cicatrices. Tabatin e formularionan e regalo august di koló caqui, ku ta karga e guerrilleros di castro, i su largu kabei preto drecha di pl di e gira.
  
  
  E tabatin su mannan di mb solo automatic, e tiramentu caribiana, manera un dibertí faborito.
  
  
  E mi wak ku spesial interes i a pregunta: "Ken bo ta?"
  
  
  "Nick Carter".
  
  
  E ta sinta hustu. Su bos a bira un nítida. — Mi a tende di bo arte.
  
  
  — I a tende papia bo ta. Mi no ta añadí ku loke mi a tende di e. — Bo van kara, e teniet di Полгара di mil.
  
  
  "Mil ta muri".
  
  
  'Ta sa.'
  
  
  "Bo ta pa e motibu aki ku ya mi no ta bira bo teniet". Kara na un momento caricia su barba, su wowo e streanan. — Ta den mal grupo di arte.
  
  
  'Nan ta mi amigunan. E konosemento di tur nos ta amigu di mil, ku alma a bisa -. — Awor mi ta mira pa bo.
  
  
  'Por hasi?'
  
  
  "Pa logra un kueru di lobo di mil".
  
  
  Ta hasi e ketu. Kara a wak korektamente scur bista ku ta sufri. — Su kueru? — pregunta ku brusquedad. 'Bo pa hasi? Pa duna un sofia i su сборищу deskuento?
  
  
  Banda di mi Падра ta move ku grandi i a pone mi man riba su lomba pa consulta. — Lo No, — bisa Караку. "E motibu aki". Respiró hundu i ta kima, импровизируя a papia. "Konosé di mil ta traha hopi aña den berlin. Un dia mi ta bisa: "Nick, awor mi ta responsabel di para, sinembargo no lubidá di mi. Bolbe su pueblo estadounidense, no lubidá ku mi". I e no a muri den mi kurason, ni e kurason di hopi stima di e libertat di estadounidenses".
  
  
  Bo ta aki momento, e persona curacao impresion di murmurá i more nieto, i un di nan, di gritu: "Esaki ta un trabou". Otro gritu: "No a duna esaki!"
  
  
  Mi ta bèk a papia ku tabata hoben, e opinion, dos новобранцами caracas. Esaki a konosementu. Mi ta mi a bira e plataforma, i e bista di curacao mi ta wak yen di hari.
  
  
  — Lo No ta bai bon mira, un stranhero, arte, bisa. "Mi No lo duna kantidat di kon ta e kosnan ku nos".
  
  
  Ta kansá di mi ta yama un stranhero. Di mi ta kansá di tur e maldishoná kuminsamentu di interino. — A bin pa su mes, sinembargo no solamente pa su mes — pa e. — E kurpa no ta pertenesé ni danki, ni na mi no tin sofia. Ma e pertenesé na henter mundu. Ta e símbolo di e kosnan desde ku a muri den mil. Ta un símbolo di e libertat i di independensia pa e pueblonan di tur e tera".
  
  
  Di nobo a tende di e notisia for di e i e moveshon entre hòmber. Na un momento ku mi a bai muchu leu. Bai abou, un di e hendenan mas bieu di e mesa asombrá bisa: "Bo por hasi esaki na nos?"
  
  
  'Mes. I mi ta di e Palabra tabata komun, i significa e sosten i plaka pa bo. Dunami e.
  
  
  Mi ta pensionado. Tur loke mi tabatin mester awor, e ta e spetakel di hasí artifisial i e bandera, pa mi eigen stul. E emocion di e lugá di biba tabata grandi i parse ku por saka sofia i di baila ta mira bida.
  
  
  Den ham siguiente diskushon, kla a tende di e bos di bieu. "Mi a bisa ku nan mester dun'é aki kueru", bisa. "E mundu mester tende di nos bringa, i si arte ta kapas pa... .. '
  
  
  — Ta un tontería, — resp cara. "Bo ta di tur mentira. Ainda . .. " Marga su wowo beltran seriamente, i lantamentu a kuminsá sonreí. Tabata mahos sonrisa. E ta agachó, rekohé shinishi di kueru di kueru i e tortura i di aprel den man. — Hasi bo kier esaki kueru? Bon mira patras di dje. No kier pa anda ademas di sofia òf Падрой, den kaso di bo, si esaki ta bo druk pa disfruta di mi. Esaki probablemente a nan rico. E aparensia ta kompletamente astuto pa hasi un kos. Awor mi a aserká e i a keda kasi na inskudriñabel di man, ora mi ta bisa ku mi detuviera. El a kore ku un kueru di mi pianan. Mi ta agarró i rápido a pasa di dede na e, pa buska un chikitu bolo patras di garganta. Mi saminámi dos hòmber, tres biaha, вполоборота, pa keda skondí di búskeda di Караца.
  
  
  Bai abou, mi a bandoná di kueru di e suela. — Kara — hasi friu-a bisa -. "Mi No ta di lobo di mil".
  
  
  Kara resp, su man a aprel e solo. Su bos a bira un poderoso i mensahe. 'Mi No ta sea tantu. Mi mes a mira komo muriendo di lobo, i a tuma e kueru. Mi ta kandela mentiroso?
  
  
  "Mi No ta di lobo di mil".
  
  
  Kara tensos, sin rosea ta rabia, i di e tira hari. E homber tabata bon kla ta un lokura, i e ta hasi shen biaha mas peligroso i tur su echonan impredecibles. E ta bolbe na su hendenan, su curso kara bou di e barba a bira shinishi. "E tin e kurashi, e arte", — furioso ta stòp e. "E ta bin, komo si sobrebibiente nan esklabu, uni ku no ta di kueru i mi ta akusá di mentira. Bon, tin un prome!'
  
  
  E hobennan ta evidente, ta bon ku e. Tin doblá di hari, maske ku no ta bolbe bista ni na mi, ni ku sofia, ni ku un grupo chikitu, stablesé den man di un kuchú i arma di kandela.
  
  
  A puntr'. — Unda bo ta un fiel lobo? — Skonde e?
  
  
  Su kara di, a grave, man, similar na e di jamón, a tuma e mb i e нацелил di mi na pechu. "Leve di kueru," a bisa, su bos tabata friu i kla, contado di notisia, manera the lange. — Tuma su inyección. I leve su lobo te ku mi sold ku autógena di e jones.
  
  
  Падра kuminsá na brabu patras: "Ta mi no sa ku ta hasi ku esei, kara".
  
  
  Kara di e rabia, skupí, di dede a aki blanku di e still. Krea e lamentá di furia scur di su pueblo na e ta spera di un palabra ta liber di su. Esaki lo ta un marshé di suela tabata yen di nos sanger. Kara ta pone ta kana. Bo wowonan increíblemente billar.
  
  
  Mi ta bula bai leu. Un hende a lanta pa protehá caracas. Sin penal dos biaha, mi ta arancón e rifle i a dal ku cada na karu. Dunando grandi, ta kai di lomba. Patras di e hendenan curacao duru pa e salvahe exciting ta dirigí, manera un fuerte di incendios fortalece. Kara, hañá pa mi rápido bataya, trompeká di e lugá i a kai ku un stranhero child. Anto mi ta agarró pa e kabei, bok'na ariba i saka un solo su debil di e dedenan.
  
  
  Mi всадил den e su hustu den ei te ora ku e hendenan ta bai den sala di plataforma. Mi grado. — 'Останавитесь!' Òf muri promé!
  
  
  E hòmber a keda, i den un tracking di dos, ta ku a sobra. Algun a mishi di su arma, komo si no tin por seif den mi ta mi a riba kuenta, sinembargo no ta riska.
  
  
  — Падра, — grita mi, sofia. Bai e restu. Ban aki.'
  
  
  Падра di alma ta pone man hari, ora a yega te na mi.
  
  
  — Lo mi wak bo no ta duda — gruñó mi. — Asina nan tambe mi ta for di nobo. Bo no ta sali?
  
  
  — Ei — bisa Падра, punto di entrada, kasi kla den e sombra. Entre nos i e entrada tabata tin menos un den un hende.
  
  
  — Ordená na nan, kara — a bisa. E ta wak искоса, bo wowonan tabata entrada rosa глазницах, i den e dilanti deklarashon di damp di sodó. Mi nobo, primeramente, e acom e higra. E mi ta gritu un òrdu i e hendenan, mientras, a obedesidu.
  
  
  E entrada ta forma e sentro. Mi ta kuminsá na benta di e ku e plataforma. E tin trompeká, sinembargo no a opcion. Mi ku forsa aprel e brasa i hundu вдавил pista di e na repchinan pa apesar. Kunsumí e perfume di su teribel sodó.
  
  
  — Bo no breve, e kachó — gimió.
  
  
  "E ora ei no ta debe sobrebibi", — ta primintí ku mi a bai kuné. "Bo ta bai biba tempu meskos ku nos".
  
  
  Kara, abiente, pensa ku ta mama un biaha spera aki paso. Pasobra e mes por den e mesun circunstancianan. Na kabes di destrukshon luchó, rond i kompashon marino. Mi no ta kere ku e ta duna e kantidat di loke tabata hasi bo ta aki momento. Puru bestia pániko tabata muchu seif den e pa e. Awor mi ta enkontra muchu banda di boka, ora mi tabata bringa ku e, i e morto na e. Mi relacion a intensivo i automatic: e mi ta kai e solo. Mi ainda mi tabatin su man, sinembargo despues Падра na calidad trompeká di mi, ainda mas brando di mi ekilibrio, kara a sobrebibí e libertat. Ta kibra na kla na kla riba un liña ku un grita. 'A kaba ku nan. Kaba ku nan.'
  
  
  No tabatin tempu inkluso pa maldishoná su mes. E bieu tico spada a suta mi tin un dal duru. Mi съежился, i e no a mishi mi kueru cabello. Despues mi a mira mas oportunidat i ora wak aden, arancón e trahá den e asina, i e ta bin abou, manera un manual na e mesa di astronomy. E kai den e suela na vários di hende, пытавшимися hala vigilante na nos den e parti traha. Despues trípode empleado ku e chispa a kai. Kayente di zeta расплескалось pa e aire un men bog. Awaseru di kandela saba i sprèngu di friu flur, flujos di laba e inflamashon di kandela, pasando den e sala yen di konfushon i di desaster. Девятеро nos tin amplio den e direkshon di e pafó di ataká e robes i na man drechi di su mes. Kara ademas maldishoná di diabel i su bieu психа. Падра aden rònt di e kurpa kasi aki rápido gusta изрыгал nan maldishonnan. Sofa utilisá e bieu Manier manera un bati di beisbol. Di úniko tiro un tiki di loke e kosta di kontra di e guera di harde, inkluso si a duna e oportunidat di nota.
  
  
  Desde mi ta yega ainda non homber. Mi ta dal asina fortifiká e robbot na bin na опрокинутой e konfó. E relacion gusta si a kai den un nèshi di abeha i tin calidad di e salvahe baila, bati man na e nubia di e parti trata di ponton. Падра a duna e marcha bai e basha na pia for di e persona ku nan ta pasa den e stat di sofia. E di tres a basha ku nan pia, pa e a kapas di utilidat di 45 liber. Di dos otro a bin ku kuido i a pone ta para kla pa dal mi kabes. Падра enganchado un i a tuma e otro, despues di kual tur dos nos ta dal di amigu di amigu di bo kabes. A kai, manera dos webu, na su plumá e otronan. E ta ariba e aparensia di e bieu bringa riba e bar.
  
  
  Finalmente nos a yega na e misa di e bieu porta, lugá di guess tono, kologá den tret. Nos habri i estilo di перебив un hende dùim. Referiendo e zonido di tristesa, Падра sera dal e grèndel di e entrada.
  
  
  "Ta un momento tin e retraso di", bisa.
  
  
  — Ta mei, na un momento, — mi ta bisa. Den e entrada no dal felismente. Mi a tende di cara ta drai òrdu. "Mi No tin hacha, dios. Separá aki maldishoná porta di pida. Explosión su. Kaba ku nan. No laga hui.
  
  
  Rápido wak nan rònt, pa bisa na e hendenan, kasi siegu ta scur. Nos lugánan bandoná solamente seis, un homber keha di tristesa, un di nan man tabata importante, manera dividí un hala, прижатое di su banda i di otro ku inundá di sanger e karu.
  
  
  'Ku esaki patras di e entrada?' — puntr'Падру.
  
  
  "Bista ku ta bai uza e entrada pa e sushi e variante?"
  
  
  "Bon, i ta di unda nos ta dirigí?"
  
  
  Èl pasa ku ta sali na kaya, implementa bisa.
  
  
  "I mas mihó ku ta bai, — a bisa, te ku no ta одумались i no di e skohí".
  
  
  Падра interno ta scur, e muchu paulo, kompletamente kla pa scur. Sofa mi ta agarró di man i ta bai sera, kasi di forma konstante reino i gruña, tropen di invisibel ruina.
  
  
  Aki instante manera ta drenta den чернильную scur, nos a biaha pa e, e lamper pa e luz di solo dilanti, ku momentáneamente dèmpel nos. Di nada paresé un sombra tene un stat straño lus. Kontinuamente ta corta, contenido di libra yen di порванных di múskulo i e spir. Падра i tur sigui di piedranan forma, мчащейся riba e plenchi tras di e skohí. E zonido di vota tabata tin solamente algun matros tras di nos.
  
  
  Nos ta hala di muraya di skohí, e ilegalmente sobrevivi. Падра i otro tres hende перелезли kla di e i a lagabo ta sufisiente pa pusha e abilidat di e hendenan ta sigui for di nan. E ta duna e man ariba, apoyo di kana e otro banda di muraya, i huntu ta stret den kaya, e otro banda di e. Quemaduras na awaseru di shinishi зашипел di nos i ta e tin suta e parti di muraya, unda bo ta tèrminá sintá.
  
  
  Падра nombra e kancha di e direkshon na nos mester sigui. Nos a skucha e persona curacao kore aki pa aya, den otro banda di muraya, topa рассыпающееся un punto riba e nan por a pasa. Despues te declama pa skina, a baha na e muchu callejón, cruz e plenchi i kore sali na di aksidente ruina di vivienda añadi.
  
  
  "Mira, mira!" ta tende un grita tras di nos. Nos No ta atraves di laga wak bai atras. "A pasa aki. Aki! Portal.
  
  
  Падра disparsé den Термах, e edifisio e largura di baño. Den su tempu tabata drecha e edifisio den partikular pa un дальной desde, manera
  
  
  Kualifiká. Sinembargo, probablemente, entre e dos гладиаторскими torneo di mi no tabata nada ku ta hasi. Nos a yega di калидариум, e sala sentral ku jacuzzi, muchu habri pa nan ta sinti íntimo. Ta karga e chikitu di plaka rosario, asina paresé, e hendenan curacao i a kuminsá tira riba nos.
  
  
  Nos a yega фригидарию, kaminda tabata friu tico, i un di nos graba, su pechu ta nase e sanger. Nos ei, morto, i ta pura kla chikitu аподитерий, e algo di vestuario i a hundi di vários ramo di e nivel bòm.
  
  
  — Na estado aki Падра? — puntra na sofia, kedando. "Mi No tin por tin biaha pafó di nan".
  
  
  'Nos . ... nos ta trahando pa yega na alcala, — sin rosea, e bisa entre djentenan.
  
  
  Падра ta para dilanti un gran cajón di e piedra prensa. Enfrente abou solamente tabata visibel den scur. — Abou — kortiku òrdu den e sin dual ta trese. Nos kies, a sigui i ta hospedá den awa i e limpi. Sofa a kai den mi pechu i mi ta push'e klei.
  
  
  — Rápido, rápido — bisa insistí Падра, i nos tropen, polis patras di e, teniendo na su mas parti di e zonido di su булькающих pasonan. Dos buki di e hende tabata limpi i e kaimentu.
  
  
  — Pèrkurá unda pensamentu nan pia, a a spièrtá di sofia. "Mi no ta hiba sapatu".
  
  
  — Kiko ta pasa ku bo sandalia?
  
  
  — Ta nan a pèrdè, describi bisa, i einan. Mi tabata kore ademas di e, mi ponton прилипали na pia i foto ta di kueru den parti interno di e bel. Nos a pasa na kla pa un bario mediano, scur túneles, no a tarda hopi tempu riba e mesun, ma semper meskla di un di e pilot di un òf otro parti. Di duru i e pasonan di nos pèrsiguidónan es ta duna di nos i no tabata posibel pa kousa di un distansia òf bon direkshon. Yudando nos contrast mas leu.
  
  
  Mi contenido puntra. — "Nos a skonde aki?"
  
  
  'Mi No ta . .. Ei . Kara ta protehá skina, pa nan no nos ta duna... si. .. ku atras riba e trampa. Vokashon . .. yega na karera, unda nos ta bin di kampamentu. Nos ta mira . ... di siguridat, — super sofia.
  
  
  Di skucha e zonido di e pasonan, hui di piedra, hustu nos dilanti, patras di e siguiente angulo. Падра na furia ta keda para, ora pa skina paresé e figura i a kasi korektamente riba mi brasanan. Mi развернулс i ku tur e forsa, hinka un moketa di e na barika. Laira ta skapa su pulmon, i a kai den kabes riba awa sushi.
  
  
  E di dos hòmber ta hasi un banda ora ku e sali pa e skina i manda su маузер den mi. Mi outomatikamente na e edicion, e ta spera di tin un tiro. Sinembargo, den e momento den mi orea san e strena di muzik i di kabes disparsé den kòrá e tereno. Di hende ta desplomó den piedra, i a Падру ta para riba e ku e solo na man robes.
  
  
  Mi no pèrdí e tempu di pòrnada. E restu di e persona curacao di antia di skina di e siegu inventa ku nos. Di shinishi взметнулся ariba i zaskulil di увертюре рикошетящих bala i fragmento skèrpi di piedra na nos orea.
  
  
  Mi ta agachó pa lanta маузер, ma mira Падра a pregunta: "Bo no tin otro pa motibu di e arma curacao?"
  
  
  "Na susto, sinembargo ta kai esaki".
  
  
  Mi ta entregá un solo, ku ainda дымился. "Manera ta e di dos komandante, mi a exigi pa su mes, ma ta aktua e mester tin bo".
  
  
  — Danki Падра, — bisa, i a tuma Маузер.
  
  
  — Yega na entreotro mas rápido di e spera — gruñó e kla ta salvahe dal di bala. "Awor ku nos ta den trampa".
  
  
  — I no otro manera?
  
  
  Ma a resientemente. Si ta bini, nan ta ku bula di skina i a ripara nos ta pida.
  
  
  — Si no ta hasi, — ku e preokupashon bisa sofia — esnan ku ta tras di nos, canada pa nos mes i mata. E irremediablemente.
  
  
  "Bon, — bisa, — por ta, ta ta kapas pa restorá e tereno pèrdè". Konsebími e man na bolo i saka un bamba di gas.
  
  
  Esaki tabata di mas nobo i merdia version: menos, mas fásil i mas contrata. E tabata e midí i di forma un manera di trata i a spesial pa sende, pa loke bo no por evidentemente funshoná, si ta kai den e pió momento posibel. Mi ta saka e cheque i a pasa dos segundo.
  
  
  Mi ta laga cai den e skina di dilanti di nos, unda e ta bai lihé entre e grupo di hende homber tabata ku e otro parti. Mi a tende un grita ora un hende tin nan a dal na kabes, i e bamba explotó ku un krio. E boroto ta mitar di e psychological, manera e teknologia AI, mi ta bisa. E buraku ta yena di huma i гарью.
  
  
  Na e momento skucha e hendenan curacao a kuminsá hogar, na abou, a tende di keha i рвотные di agensia. Awor ta trompeká, nan tabata malu di pulmon разывались e doló.
  
  
  Un di nan ku a kai den e skina, doblá pa mitar di e doló i e uses, su kara e discusion e desesperashon. Падра emitió un gruña bai baha den nan ansha di e hende. Kai, manera bit di baka.
  
  
  — Lo No espera, — предостерегающе gritu. 'Gormaz!' Ta karga. Nos a bolbe i a tira riba kore riba e direkshon na ku a yega te Падра no a topa otro túnel. Ta drenta den e, i e di nobo nos a hiba kla reda di tuberia subterráneas, riba di уклонам na laboral di collecties, i despues di skol nobo na abou pa baha na collecties, i tin biaha implementa pa e sírkulo, retorciéndose i siguiendo. Mi pèrdè tur e konosemento di e direkshon. Nos fugitivo tuma e karakter un stranhero soño.
  
  
  Na un momento te detuvimos bou di осыпающейся buraku ku полуразрушенной di trapi ku ta baha e бледному shelu ariba nos. Nos a subi e manera ta posibel i un chikitu di tradujeron di rosea, ora a sali na kla ku e salida no ta protegido.
  
  
  E buraku habri e aceso na un kunuku yen di piedra i matanan. Na otro banda di kunuku e sala, ku a yega abou i ora nos a yega di rant, Падра nombra abou i a bisa: "i Bon! Laga nos bai pa e i, abou na e mina.
  
  
  Explotación di e mina, tabata un extenso vaye, ku e mira komo si вырыла di man di un guerero. Di su banda representante decreto correa traha marina di baranka ku nos i e parato, old колючими material i mahos коренастыми di palu. Kasi mi ta imagen na esklabu e lusnan bou di romano, látigos, mientras laira abou.
  
  
  — Ora mi ta biba den berlin, — tristu bisa sofia. "Biaha, ta bon Аптосе. I awor aki.
  
  
  Esaki mester ta pidi e mundu.
  
  
  
  Kapitulo 5
  
  
  
  
  E kampamentu e entrada di un meta ku bisti na oksidente di e rumbo. E komponé di dos chozas destruí, e manera mi ta kere, e kuartal легионера i ademas di e párafo. Na susto, e tabata na estado komo un protekshon kontra e posibilidat pa motibu di e esklabu, ku e solo entrada, miéntras ku e restu di e bahadanan mas limonada i kompletamente accesibel. Aki e ta kompletamente sigur, ta seif, riba midí for di isla mei ta e circunstancianan.
  
  
  E serunan tabata прохладен inclui awor, despues di mèrdia, i den un miho di muraya mas grandi di e chosa kima un chikitu kandela. Un di e hende kontra di lomba e mesun muraya, creando pa su mes bou di nanishi. E otro hende ta pone di cubilla ademas di e entrada, apoyo di rifle di rudia, i wak atenshon, e úniko kaminda.
  
  
  Mi ta encontra den chikitu buraché e kombenio di sofia, e kamber, e asina, na e provishon i e karedanan. Mi tin sofia i Падра. Di tres tabata sintá den cubilla e матраце sofia, e lugá stipulá den e lugá di biba. Konflikto un bòter di biña ku rápido kaba, mientras hablábamos ku otro.
  
  
  — Kara mi no nos molestiámi — un bos baho bisa Падра. — Lo No, mientras nos ta mira den e siguridat.
  
  
  "Mi No tin hopi kos ku nos ta keda pa bringa ku e, si e ataká, — tin nota mi. "Nos kuater, na excepcion di bo ta bai bon mi".
  
  
  — Sí, ma kara no ta un biaha a tuma den sala di kampamentu, ora nos ta wòrdu saká for di that i a sali for di aki pa kontinuá e lucha. Nos por susto, mi no a sigui e derota, ma evidentemente dal na vários. Pa e tabata un gran koral di e derota".
  
  
  "Ei konflikto otro hende", bisa sofia. "I sinembargo, dos òf tres bon yena mei regla e bataya".
  
  
  — Ta ku mas mi ta preokup', — einan Падра, e ta ta e kara te konfirmá na e sitio i pa warda te ora ku nos muri di hamber i sed. Bo hobennan reklutá no rònt di e meta.
  
  
  A puntr'. — "Cuanto tempo por mira sobrebibi?"
  
  
  Падра tuma un yen di tera i a pèrmití di keer lantamentu na kla for di nan dedenan. E no ta bisa.
  
  
  — Ta integrá, — super sofia. "No tin derotá".
  
  
  Падра ta hari pa riba su resistí. "Bo ta bai bon дерешься manera un muhé".
  
  
  — Bunita bon pa bo kueru? — bisa ku poder e. — Òf bo ta lubidá di mi a, ora Ick un poko lo no tin mata?
  
  
  E gigante ta, nobo ta bolbe na mi i rápido kambia di tema. "Na propósito di kueru, esaki ta wòrdu remente no ta e tipo di kueru?"
  
  
  Wak di sofia. E sinti ku e kabes, i a bisa. "Bo ta di garganta no ta bolo. Mi No sa ku e tabata na e gruponan di lobo di kueru, sinembargo no tabata e lobo di mil.
  
  
  — Ugh, — resp Падра. "Tur nos a wòrdu gañá cuenta caracas . Sinembargo, unda bo ta e ora ei e kueru?
  
  
  — Solamente kara e ta sa — murmurá sofia.
  
  
  I ta bai tin e averigua.
  
  
  Mira den e ku soria. — Hasi bo kier bisa ku ta bai wak bek? — puntra Падра.
  
  
  "Mi No ta," bisa sofia ku ekstraordinario fuertemente. "E tabata basta daño na promé biaha, cara no ta spera di nos. Awor ta kla i no sa e ta spar".
  
  
  Mi ta pone di para i el a kana na e lugá di biba manera un bestia na un kouchi. "Mi No ta kere ku e ta spera ku nos laga nos traha algu awor. Si actua awor, durante di e ainda ta kere ku nos ta обороняемся. .. '
  
  
  "Ai, tòg e grupo di hende, ta bòm", mi ta resort Падра, sakudí e kabes. 'Ainda . .. '
  
  
  — Ta mira, — buska sofia. — No ta trata di Ick. Por fabor...'
  
  
  "Lat òf bes aleu e pasa pa e motibu aki, i ta krea e tokante pa mihó".
  
  
  "Ick spantaparha di sofia". Ku grave suspiro Падра ta pone ta kana. "Nos kampamentu a bira un trampa. Nos bai.
  
  
  'Bon. No tin nan bek na Kualifiká.
  
  
  'Ta? Bo tin na kuenta ku lo убежим manera pega kachó i mesora duna e viktoria Караку? Akaso no a bisa ku lo no nos derotá?
  
  
  Den e jalón ta keda na incómoda ketu. Nos rosea parse ta seif den e limitá frontera den e murayanan di piedra. Падра ta serka mi i ta significant lanta nan ansha.
  
  
  "Mi sa di bo compatriotas. Sin e plata ta e lenga carla, e mei abou ku e konosemento, e rechten atenshon di tur e konosementu komun. Sin e kueru nan lo mira saká. Despues di lorá ora di e persona ta fatigá ta spera, i su furia e enfríe e dia di awe. Kisas nos por cai otro biaha.
  
  
  A puntr'. - "Kla pa alkontrario?"
  
  
  'Mes . .. i no. Poko hende sa, sinembargo, den e stat romani tabata calefacción sentral. Grandi hours na sótanos i e bakinan di e murayanan, pa laga pasa e aire kayente.
  
  
  — Ma ta imposibel, Падра! — grita sofia. "Ta un supsidio".
  
  
  "Esaki mester bira," posibel bisa Падра. Despues e bostezó i agregó: "levánteme di atardi. Miéntras, ta bai drumi. Bo por sigui e date ku arte, si ta deseá. Падра ku un sonrisa sali for di e buraché.
  
  
  "Abou di tabernakel", bisa sofia, teniendo na kuenta di ko'i cerca di e entrada. Mi aflojado e liña, someté na su lugá, i e kai den e buraku.
  
  
  "Ban i sinta wak mi ademas".
  
  
  Ora mi ta entrada di skol nobo na матраце, e ofer na ami i mi ta puntra seguidamente: "Nick, nesesidat bek na kueru?"
  
  
  — Sí, i bo sa ku bo tin ku hasi.
  
  
  "Bo no ta hasi mas ku un hende por hasi. Muchu mas. Riba di lugá mi a bandoná that pa mi a torado òf tabata derotá di e guera, no tabata e di mi .
  
  
  — Ta mes por bisa di bo, sofia. Lugar morto.
  
  
  "Esaki ta mi bringa, Nick. Mi adueñado di dje . Mi no ta bisa nada mas, solamente caricia su sedoso kabei preto.
  
  
  "Bo ta di vigésimo sinku hasimentu mi ta mi spièrtá ku tristu session di nan a biba un di kuater di siglo, no logra nada. Poko despues sinembargo, konosé di Полгара di mil". A papia tranquilamente, su wowonan tabata задумчивы. "Awor, dia e ta bai Kualifiká ta tur loke ku a keda kere".
  
  
  'Bo ta ainda hoben. Bo por haña na un otro persona.
  
  
  — Sí, — bisa e, caribiana mi kara ku tòp di e dedenan. — Sinembargo despues mihó no kier konforme ku menos. Por fabor laga nos bai допьем a bin.
  
  
  Tin scada di bòter. Su kara pa manchanan di bebe i e rosea a hasi un poko mas pisá. — Lo No bai — a uur. "Mi a duna bo hende ku un kueru destruí".
  
  
  — Awor mi sa ku no ta asina, sofia, i e ta sufisiente pa tur a pa su pasonan kontá. Tin dos kos: e promesa, ku mi a duna di e bishita Джзана.
  
  
  "Sí, mi ta bon pa bo, bisa ku e stat etapa i guitara yuda".
  
  
  — Yuda — bisa aktivamente. "Grandi yudansa pa e Kualifiká".
  
  
  "Algu yudansa", a bisa e. — Hasi un dia algu di e, si un di nos bai pa sobrebibi. E wowo maron su wowo. — Na fabor, no ta bo bai, — nobo, bisa. "Mi no kier pa mi ta muriendo".
  
  
  "Si un hende ta muri, asina bo ta aki seku e yu hòmber di puta ku barba".
  
  
  'Bai loko. Aki loko gusta i lugar, — gritu di su. Despues e a lansa na mi i ku bara di e forsa aprel nan muras lepnan na mi .
  
  
  E for di e libertat aki di manera уцепилась a laga wak e dos kader i set di otro. Lamper di lus lo briya di kla sker di muraya i a ilumina su kara, i a wak e sonrisa, di biaha ku a tristu i riba i dushi. Mi ta atraso na nan mes i e sunchi ku praktiká di húmedo di e boka habri. Nos sunchinan spièrtá controle di e kandela. "Sí, sí", — gimió, ora e habri i a kita e plasa. 'Mes . .. '
  
  
  Ku moveshon di abou mi ta desabrochó di semeleer di su panel i ta span riba su goso bel. Sintí e kayente di bo kurpa ora e ta move riba mi, ku lo baha for di e ponton pa e pianan. Awor tabata solamente e pages, i ta un manera, esaki ekstraordinario muher log haña sedoso na e akto i ta chikitu, e vislumbre di su comunidad e mundu, compost den bo trata kruel i despiadados di hende. Mi a aporta e pages, i bo atras i bel ta liber pa mi investigá nan man. Lantamentu a pasa man pa medio di stoma i e kader, i despues hundu dentro di e entre pianan. E ta keha i temblaba di deseo.
  
  
  Sofa a yudá di deshacerse di paña, narros tereno di su ponton i setar, siguiendo mi den aire friu pa e buraché. Nos откинулись na kama i abraham ta ketu, diputado di tenemi riba un di e otro ta scur.
  
  
  Pasado i nos lepnan e nan, i henter e ternura a tira riba e bordo. Bo mannan обвились di ami i mi ta e okashon atraí su mes, ora ta покусывала mi lepnan, hundu втягивала mi lenga den boka i a pasa e kou hundu pa mi lomba. Por sinti su grasia na e pashon, nan pesonan e duren mi barika, nan kurpa ta move, ora e ta keha sin fin.
  
  
  Di debil grita di bestia rato a rais ku su garganta ora e ta lor'. Su kara e discusion e pashon, e boka ku praktiká ta move, e kader tipicamente ta habri i aruba di mi. Mi no ta sinti nada, ademas di inkreibel e emocion di e momento. Mi ta claro bo templates, maraviyoso i e doló un plaser a hasi e sofia marcha di e kama bou di mi. "O, o, оооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооочичичичихауууу!" e gritu. Mi ta sinti so resiente den mi ta un piedranan tension i di ficcion di nos kurpanan un di e otro.
  
  
  Bai abou, e gritu, grita, kasi inaseptabel identidad di ekspreshon, i tur den nos kurpa, kompleto, ta reuní huntu den e delaster explosión.
  
  
  Ora tur kaba, te kabishá felis drumi sin soño, nos kurpanan suave entrelazados.
  
  
  
  Kapitulo 6
  
  
  
  
  Nos di buraché un poko promé ku e solo. Mi ta sinti discurso despues di drumi, ma canada. Sofa inisio na mi a bandoná e рваную chaqueta di kueru i na su lugá ta pone un ruiná di setar. Mi tin e cecilia di dos stars na ponton i reina di mb, na su mes area orario. Sofa ta den puru ponton i su famia i buska un par di sandalia. E mi ta sera den nan di kordonnan ku no ta roman. Na e atardi di su kara ta di oro i extraordinariamente belast. Bo lepnan tabata yen i kòrá.
  
  
  Падра sali for di e otro chosa, sakudí nan skouder i raspa e pechu kancha. Tabatin e mesun dosnan un bista di bista, i ora sofia mira ku e ta di, e tin partinan kòrá, i kore sali na kuminsamentu di e chosa, pa haña algu ku hasi .
  
  
  — Henter hasi? — breve, a puntr', hasiendo kaso piso di bo bista.
  
  
  "Bo ta aki kla, riba midí di mei. E ta duna e marcha pa wak na e mina. "E ta un pushi mondi, — bisa suave—, sinembargo, inkluso e pushi canvas ta e kurason".
  
  
  Sent ku e kabes di e señal di konsentimentu.
  
  
  Den e lus di e solo sombra tabata largu, i e sentro di ta largu di esaki, tabata un sint di tera. Muchu mas abou ta mira nos baranka, ku, probablemente, e tapami e hendenan curacao, i na aki baranka e tirunan pèrvèrso, fragmento di esquisto. E para a parse di seku зыбучий di santu i a bira un trampa pa kualke hende ku a tuma un saka òf abou di dje. E kaminda lo muchu bon protegemos, pa trata hasi algu parse.
  
  
  — Rograma bai na otro kaminda — ta invita Падра.
  
  
  'Mi No ta bon. Ei ta sali di solo i e hendenan curacao por bisa nos pa medio di e dedenan, ku ta nan ta e parti, si no ta laga nos a drenta na e sentro. Mi ta kere mi mester bai pa e sentro. Laga nos tin ta di e sombra, i e no a pesar ku nos trata di пройдти.
  
  
  — Bon idea, arte, — tin nota Падра.
  
  
  Den nos заскользили for di e punto di meta abou, llevándolo na e punta na e parti ariba di e strepi di piar. Tin kuido tin sinti, e sirbishi di nicolas for di man, i a kuminsá ruina pa сланцевому di seru.
  
  
  Awor ku nos ta den aire liber i kada pulgada di nos diskurso a inkurabel bringa ku basta di e piar. E require di nos e kapasidat di confederación, i si e hendenan curacao ta duna kantidat di nos no aleu no oportunidat. Ku kada un buraku ku mi ta spera mi legal un tiro. Mi múskulonan e duncan ku e ruta судороге, ora mi ta agarró изрытую колеями di tera i a basic abou pa e kortiku ons, ta limonada, pa bai di otro manera. Tempu gusta si e detuviera, ma chikitu di poko nos dilanti вырисовывались nos baranka.
  
  
  Finalmente nos a risibí e frontera di esquisto di esaki. Mi ta giro entre e promé piedra na registro i Падра mi ta sigui. - Hasi - sonrió e di mi. — Awor ku nos ta den прикончим esakinan na aki djafó. Aki ta solamente nobo reklutá curacao i ningun mi aya rumannan. E biaha aki mi no ta pa tira solamente pa mata".
  
  
  Mi ta sinti ku e kabes, i despues a kla desierto, kruel pisa, enfrente di seru bou i rònt di baranka. Kasi un mil te Падрой крались, bes tras bes sigui e sentro. Ora curacao no por ta mas leu, i e sentro ta reduci nos na e tempu stipulá.
  
  
  Di yega na un profundidat buraku, unda ta un biaha, ta hasi hopi semper, ta depende un baranka piedranan ku e chispa ku ta kore riba e bòm di vaye, laga ei ta un inkalkulabel profundo. Suave mi ta rastreo na e rant di sker ku Падрой, ползущим patras i, abou, sagrado na kla skouder, a bisa: "Dos hende".
  
  
  Падра a hala un ratu na e por wak pa e rant. Pa dilanti tabata renchi dushi logra di algun binti matros. Di e ordo, protegido di furiosa di bientu, a dos brando, despues armed spots na baranka. Un hende скручивал e cargill, i e otro bebe di bòter. — Lo No a bisa? — despresiá, bisa Падра. "Mi No ta di luchadores pa e libertat. Ta kriminal. Nan no tin ningun komprenshon polítika. No tin nada ku ta hasi aki, den Аптосе.
  
  
  Mi ta kòrda di e palabranan di sofia: "no solamente den Nos ladron". Na e momento di e Падра нацелил e rifle na bòter.
  
  
  — Lo No, — bisa, aparato di nan man. "Si bo ta ripara, e boroto atrasá di tur e otronan".
  
  
  — Tin motibu — super e. — Pordoná, Arte.
  
  
  Mi a bisa skonde di mi i despues a bula di tricia, riba kara di nan mb. - "Ni e zonido".
  
  
  No ta spera muchu pa yega di arma i, fundamentu, no trata. Lantamentu ta keda den bon, teniendo e mannan riba e kabes di e persona a skirbi e perplejidad.
  
  
  — Падра, — gritu ariba e skouder. "Ban aki, i e ta tuma su arma".
  
  
  E ta deslizó pa e rant di roi i e direkshon di e area, pafó di e liña di kandela mi máquina den e kaso di e resistí.
  
  
  Di riba e area sordo paresé un grupo di hende armá. Pa algun tempu tabata ei, su kara tabata yen di konfushon i asombrá, despues ta habri kandela. Di shinishi ku e flùit рикошетил di Падры i den mi.
  
  
  Mi a tira riba un banda i lanta e pista di máquina, pa kontestá un total bataya. Падра ta pasa pa un leishi roa, den sanger friu punto di kada un di nan di bala . Un grupo di tokante a disparce, laga dos mortonan i tres heridá. Mi пристрелил di otro, ora a optené e rant di e kavidat. Un hende bobo biudo brando, un poko no a drenta den mi, ora a kai ku e bala di Падры na pechu. Mi a rebeldiá i a span riba e persona ku крысиным karu, ku tabata e meta di Падру. E ta steipi bai atras, i despues a kai na biaha, deslizándose di loke nan ta keda na su persona.
  
  
  Tiro stòp, ora ku e hendenan curacao nos bai agua, i tabatin e oportunidat ta unico na e Tata pa e tiro nobo lorá.
  
  
  A puntr'. - "Con ta bai?"
  
  
  "Bo dal pió e di espera", a bisa e, ku rekargo di маузер. E mision pa mb na chosa di sofia no a bai nò, e último cortico. Un di e chikitu curacao e temporadanan di refugio di refugio, ma di suela расшаталась, i ta resbaló. Hasi mi delaster oportunidat. Un bala a duna di e bill i disparsé den e skina di barika. Ei tabata su bashí di e solo, no ku otro, manera karu i difísil di metal ku un ora.
  
  
  "Падра, e rònt di nos".
  
  
  "Sí, i a teme ku nos a hasi sufisiente boroto pa atraé pa henter bo grupo".
  
  
  , E ora ei nos a sali aki aya .
  
  
  Di pafó di e mina a bira кошмарную un sèt di difísil eskala i bosco i bes enkuentro. Mi ta tuma e Schweitzer MP 40, un di nan muri. "Tin mira un fièrnu un tarea coleccion di arma", el a bisa di mi Tata. "Mi amigu, si bo ta bai wak bringa kontra di opresornan gusta di e guera, na lugá di e ta nan permit abatuar lo bo ta satisfecho ku tur loke ku a yega".
  
  
  "Asina ku ei e posibilidat pa ku e curacao no noris di aparato di radio, manera radio communication".
  
  
  "Mi No, e no tin."
  
  
  "Bon, sango ku esaki ta loke ku tin ku ta kariño".
  
  
  Nos карабкались kla dañonan i di baranka, di крошащимся bou di mi peso di antes baranka, por esposo, curvado matanan, изводившим nos kueru. E herida e banda i e brasa pulsaron bobo será na e doló, i mi temblaba pa e friu bientu. Otro peña, un track; kore, bringa bai bek na corre. Падра tabata e ritmo. Dos nos agotados i keda sin aire, ora ku por fin nos a yega te di kunuku i a hundi e calidad di tot tras. Nos a pèrdè e hendenan curacao di e mente i e delaster biaha a realisá esaki, спрыгнули e alkontrario.
  
  
  Despues di mei ora nos ta bon skohí. Nos проползли na e parti patras di e banda di e otro punta di e edifisio i wak pa e kosein. Ta kòrta e plenchi nieto a kana konosementu ku e fasil riba e skouder. Падра sint ku e kabes di direkshon di ruina di e entrada di poko matros patras di guardia di siguridat. — Bai den e sano, — uur. — Ei por drenta den contacto di aire. E pone маузер e bolo i mi ta invitá pa laga шмайссер. "Pa e no tin lugá", mi ta bisa.
  
  
  "Aleu di solo, solamente si nos etapa". E фаталистически ku un rosea.
  
  
  Mi ta bisa e marcha bai wak e area, pregunta ken tabata e otro loko, kara, Падра òf mi. Gijs di ora, bista ku a pa etèrnidat. Tin biaha riba dia e ta sinta, pa groter bo sandalia i e murmurá pa nan sentro. Por último e ta skonde patras di angulo. Respiró hundu i kore riba Падрой.
  
  
  Area ainda no ta mira ora nos a risibí e yuda i adaptashon di amasados, пропахший di muha e sano. Den e sentro e entrada форнакс, e multitut di e bieu chimenea, riba kiko entre e murayanan di разветвлялись pèrtá di tiara, riba un base di skol di medio otro.
  
  
  — Esaki ta e kaminda pa nos, — a bisa. — Bo ta konvensí ku e lo hiba nos bai Караку?
  
  
  'Mes. Nan hiba pafó di kada un lugá di skohí.
  
  
  , E ora ei nos, intento drenta den e kamber. Por hasi pa e, ora bin ningun. Na sigur, ta hasi kaso si nos a pasa?
  
  
  — Aki lo ta elemental, — bisa lesamento Падра. "Mi No por duna e marcha bai kuminsá na atras".
  
  
  Mi ta wak e buraku, ku tin un kontentu ku. Падра nombra den e tubo, e mi kier a drenta, i mi kontra, pa pusha ku e pia for di e rant i e desishon pa aden. Aya nan lo duna nan bèk riba di stoma. E tata tabata ainda mas difísil, ma bai patras di mi, miéntras ku mi a move pulgada pa pulgada, apoyándose na ontbrak i dedenan di pianan.
  
  
  Esakinan bieu contacto di aire, mester di tin funcion di e pasa pa e mesun kos ku e dia di awe. Ademas di e regla di e suela, nan bishitantenan tabata e di salida den e bòm di muraya. Otro banda e dak tabata mas smal habrí. Esaki tabata increíblemente efisiente.
  
  
  Bo ta scur tin chikitu, e tempu ei ta para pa sosiegu. Tabata sushi, e desnutrición di traha. Mi a proponé e lihé por keda atrapá e punto mas muchu i e tata ta or mi ta planta di pianan.
  
  
  "Awor ku nos ta den sala hefe", — tin nota Падра ta un di e internal. "Otro di wega òf di dos buki, tres, mi ta kere."
  
  
  — Ta spera di nan tene motibu, Падра.
  
  
  E no ta bisa nada, si resp. Continuamente caracter pa e tubo te straks di servisio. Lantamentu mi ta расчищал floria, a pasa un Tata pidanan di piedra i klei. Bai abou, tin delikado leu.
  
  
  Di zonidu a kuminsá filter di un lugá na e parti ekstraordinario. Mi no tabata sigur ta loke ku a bisa, ma mi tabata apsolutamente seif pa rekonosé e bos caracas. Dudé, un gesto òrdu Tata mantené ketu bai sigui mi kaminda, deslizándose den bos ta baho na ningun hende te skucha nan.
  
  
  Mi a detené di rosea, ora el a yega di salida, kaminda e boroto tabata mas fuerte. E mesun forsa ku el e tubo tras di nos tin empleo su presensia aki. Chikitu di poko ta e arreglé pa kontra di espasio sufisiente pa more di cubilla. Падра tabata banda di mi a doblá i apoyándose na spleit. Tabata parse di e deshollinador. Mi ta te na dilanti, milimeter dor di milimeter, i examen di lugá di biba, mi mes wowo ta custumbra di geluid e lus di e flambeu.
  
  
  Di un den un hende ta sintá den e vigilante di mesa. Kuater di nan ta mirá komo e tereno di skol bieu guardia, e restu di desaster di guia "mil". E restu tabata audaces hobennan vanddis caracas. Kara kanando na biaha bai bin na e desengaño òf e impaciencia, i mei, i ta hasi, i den otro, ora a dal e drechi ku e moketa di man robes. Падра ketu tin kuminsá na brabu manera un animal, почуявшее enemigu, i konmov'bo peso riba un resiente invitacion.
  
  
  Ku e palabranan aki a someté un pida di piedra. E zonido parse ensordecedor. Mi tabata konvensí ku e lo tende esaki ta e lugá di biba. No, e combersacion sigui sin interaccion.
  
  
  Mi a tende di cara bisa: "Den diabel ku biuda di mil i e imbécil ku e kancha. Nos ku resistí e echonan. Nos debilitamos, i e ehérsito ta bira mas fuerte. Dia di nos gloria patras. Nos pa nan no ta mas ku bon castillo na banda.
  
  
  "E kadushi ainda por ta fuerte", — a resort un di e hende ta mas bieu .
  
  
  "Ba. Den kuantu tempu? Nos arma ta bolt i marchitá. Pabou a pèrdè e interes i ta leu for di nos. Den ningun hende a diferensia.
  
  
  — Ma e homber, arte, bisa... .. '
  
  
  — El a bisa, el a bisa, — gritu cara. "E ta solamente un hende".
  
  
  — Ta spera otro, van? drumi, a puntr'e bieu. "Solamente un hende a haña e oportunidat pa yega na Аптоса, i e di arte, e tabata por".
  
  
  — Mi no ta spera, kayente contado cara. "Solamente e friu, e hamber bai malu morto, si nos bai sigui ku e solo bientu".
  
  
  "Mi No tin un otro kaminda".
  
  
  "Mi No."
  
  
  Bario lider ku kubrí ku manchanan di karu ku feria wak e bieu: "Tende, tur used. Nos kontakto di Метковиче a lorá petishonnan ku e outoridatnan. El a bisa ku si bo laga nos tin mantené ketu, por haya algun conditions.
  
  
  — Ta gaña, — a bisa silvana Падра.
  
  
  Mi a aporta di dede na e lepnan pa hasi ketu, ma mi keer geen kontratista dos. Bo ta wòrdu e kontakto curacao den Метковиче e mes na e mi? Si sí, e ora ei, bo tabata e hende spièrtá yugoslavia di ehérsito i e kasi no tin mata den mi? I, si e mando ta di tal примирительным, e ora ei bo por hasi e poderá di Джзан?
  
  
  "Bo ta pesei — einan Карац, bati di vadillo riba mesa—, mi ta invita pa e hendenan na agrado di bishitá na ku nos ta mira".
  
  
  'Aki?' gruñó Падра, deprimido. Tabata gusta si bo a bai explora e riba. — E ta trese aki pa e enemigunan? Milk ta duna e marcha di e tuma, si nan ta scucha e".
  
  
  — H-h-h, — bisa den dje.
  
  
  — Ma ku si no nos ta bon? den bos baho a puntr'e bieu.
  
  
  "Ei met na fin di маньякам na e mina", — adr cara. "Tin e oportunidat na e siguridat i di pas, i si no ta mira esaki na bo ta kere ku bo ta e futuro nan ganá i yunan. Consumo e mihó trato i cubano ku tur esakinan aña di sanger.
  
  
  Mi a tende un gruñido mi banda i pia e ta personalmente. Pa por a hasi algu, kayente Падра bula na kla for di e habrí riba e lugá di biba, ревя di furia i e furia. Tur e kara ta bolbe na e, empresanan pa rende di e почерневшего pretu di huma e salvahe.
  
  
  Mi tin hura na ingles i serbes-krusada, ma ta pura di unico na белокурому дикарю, pregunta si muri awor. Mi ta kere ku ta mihó muri na pia den e sushi di medio. — Ki maldishoná ta, Hash, — maldishoná den dje. "Mira loke bo a hasi."
  
  
  "E hende por soportá solamente un investigashon kantidat i no mas", — adr e. E a duna un buraku na biaha i a kibra e lomba na ansianonan. — Ta, e kontestanan pa mi pais kum. Tin lubidá di con nos ta skouder di skouder ku Полгаром tabata bringa pa e honor di kroatia? I ta, Чирпан, lo later pa e serio, sunchi a vota? E gritu, bo wowonan tin bild pa furia. — Ta un bon benta, van? Bo te bende, loke bo a hasi.
  
  
  E bos di Караца toka manera un piedra. — "O bai loko, Hash. Nos soño yega na su final i nos tin ku haña e aktua. Bo ta hasi mas sanger den bo man? E revolution no ta un éksito."
  
  
  Падра tin kancha. "Si aki i e di sanger, ta e sanger di serbes ta fiel lucha. Manera e sanger den bo man? E sanger di trata?
  
  
  E hendenan curacao serka otro banda, algu mientras.
  
  
  — Òf e no a bisa? drai Падра. — Akaso bo no a bisa, ku e rònt, i a duna òrdu mata den nos?
  
  
  — Mentira, mentira — gritu e bos. "Ta un traidó".
  
  
  Падра a lansa e moketa, manera un bala di cañón. A tende un krio i e hende a bula den e persona patras di dje. E hendenan curacao na momentu ku a hasi atras, abou, a bin ku nos.
  
  
  Падра para un kuchú riba nan ansha i dal nan tokante di e rudia na ingles. Mi ta dal man na e karu i a tende di kuido ta e wesu. Ora mi a bai pasa na otro hende, mi ta sintí manera un bala bora di mi den e para. Lille mi ta clavaban na pechu i repentino, ослепляющая doló parse kibra mi kabes. Mi ta tambe, ta tuma den mannan i a tuma un gras ta un di e fosil mi dilanti. E kantidat margin i aprel nos di lomba di muraya. Kansá di agacharse, ma yega biaha ta un tracking di dos.
  
  
  
  Kapitulo 7
  
  
  
  
  Di scur a tende un bos. "E ta bin".
  
  
  — Bon, — отзвался otro bos. — Ta kla, Гарт? Mi no tin masha poko tempu pa hasi.
  
  
  E promé bos bisa consisti: "ta kla manera e". Lantamentu di e nubianan curac a plama, ma e prinsipio no tabata no konosementu. Mi tabata kedando den laman ta doló. Lantamentu mi ta duna kuenta ku a keda kompletamente saká sintá den un asiento di heru. Ora kansá di move nan kurpa, descubri bo mi mess i encadenados pa skèrpi di metal keiro.
  
  
  Di poko matros di mi tabata bou curso homber. Di piedranan di barika surgi ariba di e hep i tabata visibel dor di un buraku den e famia. E tabata kompletamente pelon, i su бесформенном kara tabata e mesun monumento dejadez profeshonal verdugo, implementa realisá su trabou. A tende di suave di moveshon. Van a lanta stul i a sinta na cubilla banda di mi man.
  
  
  — Bon nochi, arte, ta pret-bisa -. "Bo ta bai Падра largu mi steipi, ora a drenta na kla riba e murayanan".
  
  
  Mi no ta bisa nada. Mi a tin problema ku e fin di forsa di garganta traha. Ta parse высохшим i sofoká, komo si un hende a kuminsá na e durante e bataya.
  
  
  "Ma ta kere ku mi a algu bai bek", — сардонически sonrió cara. "Bon bini na mi sala di sosiegu".
  
  
  Mi ta wak den su rònt i fornikashon di publisidat kantidat di unda mi ta. Mi a encontra un chikitu kuadrá di kamber ku e pero отесанными murayanan. Di bientu tabata yen di desesperashon di kalamidat perfume pa e sanger i e excrementos. Na enkele e lus di e úniko konfó mi a mira den e sala ku e otro parti di dos porta ku dòbel i smal apertura na nivel di e bista. E murayanan tabata donata ku bieu acceso na e porta: e brandaris na pia i pia, плетка, e stima, e pilar federal ku e balki, e volgens di e kadena i armbant di colombia, e multitut e mañan, oxidada pisas i alles. Mi ta sintí gusta elis подступила di garganta, i ta голому kurpa e personalmente.
  
  
  Kara ta bolbe na mi i bok'mi kabes riba e kabei, mentalmente siguiendo, sin duda, rekordando e momento, ora mi ta bok'di su kabei. — Kier sa tur tokante di e lobo di mil, — insistí-uur. "Mi kier sa, den e asina importante.
  
  
  Mi a duna varios basis, di e persona tin paresido inclui, i e libertat mi kabei, komo si bo ужалили. "Mi ta gusta nan Падра tabata aki pa mira ken ta used e promé pidi pasenshi. Awor, bo ta solamente e tin ku pidi dos biaha mas, pa hasi e direktamente. Гарт!
  
  
  E loko display di otro hende, i Гарт a yega na e stul. Mi no por a mira loke ku a traha, ma ta mi ta care un idea, ku no ta sintá den e bieu stellen. Mi a tende ku e tabata den kuater pia. Despues di un into sintí un perfume are di metal i di huma.
  
  
  — Ta bai conta, di inyección direct di gasolin. Biaha òf bes mi ta bisa.
  
  
  E stinki ta hasi kada biaha mas fuerte, i awor mi ta duna kantidat di stul e ta bira bètsabé kayente. Riba midí na e bieu metal di asiento, kada biaha mas kayente ta aporta di keiro . Mi kueru kima. Mi a aporta di djente i no ta bisa nada.
  
  
  — Bo ta kere ku no por kibra danki, arte?'
  
  
  Lenga di kandela delikado na riba pa e lugá di asiento, te Гарт jugueteando chikitu ku un kueru di kueru di lamchi. E kandela ensanchaba su fronteranan danki seka mi man i ta kima di kueru. Шипованное di heru ku tabata e kadena di koló kòrá, i a drenta na nobo di perfume, un perfume, stinki di karni kima. Mi ta зажаривали bo ta biba.
  
  
  — Arte, den e konseho maldishoná lobo? Mi sa ku e ta i no tin tempu pa puntra bo pa e bon, te ora ku e ehérsito di serbes mi ta e kaminda. Kantidat.'
  
  
  Mi a tende, manera e mes ta diskurso aki. 'E kabritu . ... di kabritu.
  
  
  'Bo ta hasi? Kiko e kabritu?
  
  
  "Bo family kabritu, kara".
  
  
  "Bo ta hasi ku esei?"
  
  
  Mi a lucha ta kima di asiento, mi pulmon a push'di huma i e doló. Sinembargo, mi ta e arreglé pa naar sufisiente aire. "Bo family kabritu... tin un Kastigu su mama no a tende di nan anticonceptivos". Kara mi ta dal ku un gran punta di e karu i a kibra e lepnan. "Pulgada di pulgada i bo a manda e fièrnu", — adr e di mi. — Гарт, ta sufisiente. Mara e liña di su качелям.
  
  
  Гарт regué ku awa di kandela bou di e nèt, e tin gelòs di mi i krusero ta rastreo pa e friu pétreo suela. Mi spir na punto di sala, i e doló tabata kasi inaseptabel, ora di piedra skèrpi ta vota kontra mi обожженую di kueru. Na e momento di e Гарт застегнул peso geleden di heru colombia den mi mess. Di colombia ta kasi prehistoria profesor plus di punta, e porta, e ku ta karga e fiesta den aire i di e establese den e tera. Ta kruel metodo di benta di man, e torsión di múskulonan, e ruta pa artíkulonan i practica di wesu.
  
  
  Гарт a lanta na e mess, te mi tin kologá mi, pa mi dedenan di pia apenas tokadónan di tera. Despues a yega di muraya patras di colombia i di tuma den man di bara. E steipi su tras di mi i ta bolbe wak Караку, e ta spera di òrdu.
  
  
  Di bista curacao tabata blas i impaktante ora e ta bolbe na mi. "E romani deportivo di inyección. Esaki ta hasi ku ta ta adecua pa porta, bo no ta asina?
  
  
  Despues e a haña un buraku bin i sint ku e kabes. Di bara a sali i ta e tin kastigá pa mi kurpa. E doló tabata kasi inaseptabel, ora e krio di kueru giro di paña bel i barika. Mi ta figo di e bog su volgende.
  
  
  "Asina e ta gusta nan bishitantenan a selebrá e fiesta Луперкалии", — ta hari cara. "Kada aña di dia di diesinku di februari di hende baila riba kaya, bati nan ganá, látigos echonan di ивовых di ramanan. I awor háblame di e lobo serio di mil, arte. Bisami te ku por.
  
  
  Di skol nobo di bara mi ta dal, laga алую di strepi ta e go di kurpa. Mi ta sinti mi luchó ku kadena penitensiario di mi, trahando pa evitá e шлепающего di zanahoria. Ma Гарт tabata un maestro den su trabou i no tira.
  
  
  "E Lobo Di Mil, Arte. Ku esaki, e lobo?
  
  
  E bos di curacao e ta bira pa mi incomprensible, ora Гарт un i atrobe mi ta bati. E grita a es kore dor di kamber i ora ta conga, mi ta duna kantidat di nan a sali den mi mes.
  
  
  "E lobo. ..'
  
  
  Tabatin e sosiegu. Tabatin e Гарта para, di alkontrario, mi no kontra di pafó di e porta. Ku un kehamentu, mi ta abou e kabes na biaha i a gaña mi a pèrdè e konsenshi. Mi a keda arte i ref повисло di heru кандалах. Гарт mi ta dal un par di bes mas, ma mi ta e arreglé pa super рвущиеся di garganta duru. Despues di un into mi a tende, manera e bara a kai den suela.
  
  
  Kara e адски atrobe. — A pasa muchu leu, editá — gritu e Гарту. "Regalo".
  
  
  — Tin ku ta spera.
  
  
  'Mi No ta spera.'
  
  
  "Bo tin ku."
  
  
  — Ki maldishoná ta, Гарт, tin un kaso ta ms importante, e ta wak manera ta espasio aki. Lama, ora ta por bin bek na papia.
  
  
  Mi a tende di cara sali for di e kashòt. E entrada ta sera dal patras di e ku un boroto sordo.
  
  
  Di menos e tirunan, manera e siglo xix. Sodó bella riba mi kurpa, впиваясь na hinchada di herida, sinembargo no ta moví. Гарт ku impaciencia a biaha bai bin. Mi a tende, manera e tin foto un fósforo pa forma un cargill. E perfume di suafel i malu trabao a hasi cosquillas na nanishi. E tempu pasa i di Гарт murmurá: "Чурбан!"
  
  
  E entrada ta habri i ta sera di nobo. I Гарт a bai. Mi a mira den un sala bashí i a proponé kuantu tempu tin pa e a bolbe. Despues di algun menos mi ta ido mordementu i disidí ku mi sosiegu tin jesus. Ora mi ta mi ta konta pa e zonidu yega na mi lomba, na e sala. Esaki ta parse di ta un raton kore riba e murayanan.
  
  
  — Arte, — mi a tende un suave. "Arte".
  
  
  Chikitu di poko lo duna e marcha di nan di kadena karu na porta di e otro punta. Dos panama di e personanan ku demanda di bista, apenas reconoce den e enkele e lus. Mi ta rekonosé di inmediato su. Tabata un multitut grandi sofia, dos di kada tres, di abatí den e promé reunion ku e Караком.
  
  
  'Bo te skucha?'
  
  
  'Sí.' A puntr'. — Падра ku bo?
  
  
  — Lo No — kontestá un di e hende.
  
  
  — Bo No tabata bo? — puntra e otro hende. Por ta, e a sobrebibí.
  
  
  Òf muri — bisa ku amargura e promé.
  
  
  — Ku tur hende ta muri — a bisa.
  
  
  "Nan cuida di nos na e otro riba e morto: den wega ".
  
  
  — Wega ?
  
  
  "Bo ta di santu. Anti skohínan Караком di casino. E stat di mentor mi no i nos ta e siguiente.
  
  
  "Kara a bira loko". - Apenas por a kere mes orea.
  
  
  'Sí, ma . .. ' Hende ta facil, i despues a bisa ku preokupashon: 'tende Гарта. Ayo, Arte.
  
  
  Di karu ta disparsé, i atrobe mi ta keda su so.
  
  
  Parti di mi forsa a bira подпитываемая e horor di loke nan ta kaba di bisa den mi. Упершись nan pia den e muraya, mi ta подтянулся pa gram di e kadena di keiro na man . Mi dedenan tabata mando, ma mi ta keda. Reserva hundu, i empe di ter na ariba, man na man, asina rápido manera paden . E múskulonan mi brasanan i tin balente riba e frontera, ma ami ta sigui subi.
  
  
  Asina a yega na grave riba e largo, mi a tende di e zonido di próximos pasonan. Mi destrukshon, a kita e para kla pa e balki i tin tratado di su. Mi ta bok'kruelmente di keiro, sabiendo ku mester skapa pa Гарт yega te mi, i ku lo kuminsá na suta nobo di bara. E geleden tabata simpelnan kosteloos-tips, ku ta utilidat na canada den tempunan aya, probablemente, ta e promé dia di seru that. E entrada ku e cerro ta habri, i e sombra di Гарта ta paresé den un flur di piedra. Na mes tempo, mi a topa un punto di resien i liber di geleden. Despues Гарт mi ta mira. Diferensia ta diki ku ta, ta relaciona ku e calidad di e bandera.
  
  
  E agarró di bara i e lanta na sí, su kara tin sede altura di e repentino furia.
  
  
  Mi ta agarró di heru e sírkulo ta mas rápido bo por i kore kontra e. Pisin den aire наручник dal e laboral di e kabes, раздробив e tèmpel riba agenda di e papa. Cai, ta dal ku un asiento ku nèt a desplomó den suela. Sin penal, a bula riba e i aterrizó ku tur su peso di su pechu. Di hasi glugl un kehamentu ku tabata impresionante; e sanger i e poco tin berdad di su boka habri. Mester ta, mi ta kibra por ta menos mitar di su repchinan i awor fragmento wesu penetrá su pulmon.
  
  
  Mi sa ku e entrada no ta será, ami tambe a tin ku hasi ku e di dos fòrti den e di dos entrada i kier a library na prezo. Rápido mi ta skirbí e kurpa Гарта buska pista, sinembargo no di dje, ni na e kamber mi no a haña. .. Mi destrukshon, mi ta yam'é di dos hende ku a bisa, kaminda tabata.
  
  
  "E yabinan solamente curacao", bisa un di e hende.
  
  
  — Lo No proces pa nos. Hui mientras bo por — bisa otro.
  
  
  - I si bo por, a juda.
  
  
  Dia laga di e hendenan den e prizon, nan tabatin splikashon. Esaki tabata e úniko kontesta. — I ta lo — a primintí di mi.
  
  
  A sali kore di e kamber di porta for di curacao e largu scur paulo. Ora mi ta lagabo di pensa riba kiko direkshon mester bai, mi a tende di gritu di un di e hende. "Posishon di e drechi, e ta e úniko pafó!"
  
  
  Sin mas pregunta a tira riba e drechi. Mi sa ku a mata, simpel i безоружного, manera solamente un di e guardian curacao mi ta mira. E pilot tabata internal, na fini sababank тупиками òf обваливались mi ta obligá pa bin bek i kuminsá nobo. Mi a kai den e trampa di poko lus sosode den e reda. Ma parse ku e ta karga na ariba.
  
  
  Mi a sinti bai biaha, ta scur, i a topa ku despues e a inicia e area di e drenta mi por ta beltran. Skèrpi di piedra di muraya kontra mi lòs di kueru i sala di pia abou laga lastro di sanger. Ta úniko ku mi tabata sigui, mi ta fuerte odia na Караку i mi deseo ta hasié paga.
  
  
  Despues di e haña un etèrnidat, e túnel mi no tabata asina scur manera anteriormente. Ta pa dilanti mi respetá shinishi lus na final di túnel i, temblando kansá, kore te ei. Algu mi ta molestia: полубессознательное konseho di mi detuviera. Awor mi ta sakudí i a yega te na e entrada.
  
  
  Dirigí riba irrumpió na mundu. Mi ta pone di rudia, mi pianan tabata muchu debil pa ta para i sintí di tera bou dje. Esaki ta e tin imprenta ta di sanger di суглинистая suela: суглинистая di suela di entreotro romani.
  
  
  
  Kapitulo 8
  
  
  
  
  Оцепенев friu, e sanger seku i e limpi, mi a pone den kana. Esaki tabata e santu di entreotro, den e Падра mi ta mustra riba bispu, i ta atascado e oval renchi. Di mi, di e ehérsito den e dèk, tabata desenas di persona curacao ku flambeu, nan a sende осыпающиеся e ruina. I den e parti ekstraordinario di entreotro e caba na e ofisina di casino ku metrologia i reflect. Aproksimadamente den e sentro di e largu cura di muraya tabata e servisio di каменнных di dèk tapeit, i ta un di nan a cara. Ademas di e tabatin un par di amigunan ku flambeu, i ariba di e informe e накинуто bieu dekel pa rutgers di bientu friu. Bo wowonan tabata clavados den mi, i nan a traha un boka mesa di e diabóliko sonrisa. For di unda mi tabata e mira komo un miserabel "nerón" den поношенной boga.
  
  
  Hustu di mi ta di tera, a diputado kurpa di un homber. Mi sa ku e tabata un mentor, e di tres será e grupo di sofia. A bista di awe riba dia ta independiente, manera e ejecutado. Na kuminsamentu mi no ta komprendé pa hasi, e ora ei resort un grupo di address, андабатов, дралась a kies ku повязками di e bista.
  
  
  Mi no por a terminá un pregunta kuantu di hende i di e muhénan ku tabata, unda mi tabata awor. bo kuantu di nan tabata mentalmente senado pa plaser den sanger tereno manera caracas.
  
  
  Mi a tende di caracas. - Arte!" E ta hari manera un loko. — Lo No spera, manera e siguiente di aeracion. Ma bon, ku e por dura".
  
  
  "Гарт morto".
  
  
  — Mi ta spera, di alkontrario no por a hui. Laga nos ban wak, kuantu tempu bo продержишься, pa присоединишься di dje.
  
  
  — Esnan ku ta bai punto di mata, bo ta bon bini, — ku curso-bisa, mirando e man.
  
  
  For di otro banda di e santu for di e entrada a sali un gran scur uzá. E tabata bistí ku ponton ajustados bai vota, su simpel pechu bella den e lus di e flambeu. Tabatin утяжеленную un reda i un treden, arma di antes ретиариев.
  
  
  Ora e ta serka mi, mi ta pone mi dedenan di pia toen di suela. Graduado graba di mi tabata mi ta falsu ataques ku forma di trinta.
  
  
  — Laga nos ban, a kòrta. 'Ta kiko mi por wanta? E miedu na simpel pa un hende?
  
  
  E sonrió i implementa a kuminsá nenga e reda, manera un liña, bes tras bes a expande kla, plan, sírkulo por riba bo kabes, prepará den libertat i benta di mi. Mi sa ku e ta mihó no ta mira den e reda i mas mihó e expresion di su wowo i su kara.
  
  
  Aki ta! Un tracking di dos pa lora. Mi ta mi gehad i wil di dje. Un di e peso di shinishi ta laba den mi ta di para, ma skama промахнулась i a kai den suela di santu.
  
  
  Mi a lanta den un salt i e balans riba dje pa nobo por garray bo reda. E a hasi atras, i por tin un momento mi haña mi for di e. Ma el a kontestá mi a трезубцем, i mi a haña mi agacharse pa no нанизал mi den su trinta. E mi a hasi drenta den e skina.
  
  
  Mi ta keda sin rosea, sin sa ku lo kapas pa aktua ku sufisiente rapido di aserká biaha. I inclui si nan ta hasi, mi ta tendría evitá ku e siguiente bataya i di e siguiente. Mi reprimido e deseo di sinta, release i laga nan kaba di mi.
  
  
  Mi traha riba e AI mi ta bringa ku nan barkos i водородными ambos, rayo x i modified e konsenshi di droga, tur e intento ku solamente ta mei image, sinembargo, esaki tabata diferente, terriblemente di e otronan. Tabata un guera сведенная di primitivo aparensia, cuenta di su aktual complejidad. E fòrs'di bestia canvas pa bringa ku otro, i ku e por ta traha mas duru ainda teribel.
  
  
  Awor mi ta sinti manera un bestia krese den mi, i ta siña for di esaki graduado di siglo binti, manera solamente e ta prepará pa e siguiente intenshon. Mi ta fini e orea pa tende ta un zonido кружащейся di reda. Mi tabata sperando, despues doblá, mi múskulonan e duncan.
  
  
  Ta kaba di benta di nobo.
  
  
  Mi ta lange manera pa, ma e biaha aki mi a duna e marcha bai agarró e curvado di reda, pa por cultura. E ganador e balans di mi, mirando e trinta. Mi a rechasá крутящуюся di reda, ku e speransa ta ku e ta hasi ku su konosementu di e ekilibrio.
  
  
  E trompeká i nedd na reda, e afectó di dje.
  
  
  Mi aqu e entrada di e mesun ariba, e desishon di alto di e asina e kariño komo e tabatin riba mi mes, ora ta bai na e atake. Mi tumba den suela i a kohe e trinta di nan man. E gritu di desaster, ora mi ta bèk na kleur trinta di e na pechu. Tur a jesus na di dos. Un biaha ta profundamente, blek di morto, i despues sin bida a kai den suela.
  
  
  Mi tabata para, suela riba e kurpa, basándose den te di trinta. Mi a tende di gruña di e hendenan caracas. Mi ta mi a bolbe wak bonus i a wak curacao e trono. Su kara tabata pidi ta rabia. Den un momento, mi ta вывал trinta i a yega na e Караку.
  
  
  Mesora a duna un kantidat di skol ku a plania. — No ta trata, arte, — gritu e. "Bo no por terminá e trinta asina leu i ademas, mi hende lo mata".
  
  
  "Bo ta di ken a diferensia, mi ta bai muri, kara? Mi mes tambe por tuma lo ku nan.
  
  
  "Semper ku uses, e americano, e amantenan di deporte".
  
  
  "Bo ta di deporte?" Mi a pasa man pa e agenda asina. "Bo ta kere ku bo ta deporte? Kiko ta e konosemento, kara?
  
  
  E ta malo ta pone man hari. "E ta diverse".
  
  
  — Ta remente malu — bisa ku hole. "Bo ta loko ".
  
  
  — Lo No a bisa ku no, mi. Wak bo no tin ku ta biba aki, den e maldishoná buraku internet.
  
  
  "Mi ta kere ku limpiesa di konosé. Bo ta bèrdat ku e yu Kualifiká.
  
  
  "Despresiá Kualifiká". Kara imperio gesto mas denso e lor'di dekel. su wowonan tabata gusta e pipita. "Kada into, selebrá mira, pa mi tabata mi tormento. Sinembargo, esaki lo pronto.
  
  
  , E ora ei, Падра tabata di drechi. Ta bende manera hende serio.
  
  
  'Bende . . E lanta nan skouder. — E no ta entregá. Di akuerdo ku agrado a duna di plaka i e poder, ku a hasí. Sinembargo, esaki tambe ta nifiká ku e hende nunka mas lo мерзнуть, pèrseverá di hamber òf e miedu".
  
  
  Kiko ta e ora ei e gobernashon kumpli ku su palabra? Mi gaña, cara.
  
  
  'Mi No ta. No ta bai schade. Mi hendenan ta felis.
  
  
  — A bin aki no ta pa ta feite, cara. A bin mira, pa ta liber.
  
  
  'Liber?'- Kara remente yora di hari. "Kualifiká pa henter mi bida a wòrdu леденящей e alma di prizon. Solamente e morto hiba mira e libertat. Dal e mannan, loke nan ta indiká un di e otro гладиаторе. "Bo ta pesei na mi ta gusta tantu e wega. Mi ta e último libertador di su pueblo. Awor, lucha i lo liber, arte.
  
  
  Maske nan rònt di e boka no ta di un pida palu, e curacao kla algu no ta bai na pidi ku e kabes. Abiente, cedió e ta severo den su asistensia i sufría di paranan i man di grandesa, netamente dwal entre e soño di pasa glorioso Аптоса i vishon di su mes grandesa futuro. Mi No por a color por ke di pas, ma di hende ta duna kuenta ku e otro kaminda ku no tin konosementu i саморазрушителен. Kara tabata kla inkapas pa argumento. den bano pèrdí forsa, tratado di papia ku e.
  
  
  Mi ta mi a bolbe wak e por di lomba i a bai di skol nobo na sentro di santu. Ei a dirigí riba e entrada, kaminda sierto di aparesé mi siguiente opende.
  
  
  Di nobo ganador tabata mas haltu i mas pisá ku e ariba.
  
  
  Di pechu tabata bistí den cicatrices, i su man a keda faq цести, aros di kueru i metal, similar na e di koper mapas, i e tabatin un spada kortiku i rondó traha eskudo. E no a pèrdè e tempu i e direkshon di directamente na mi, contado di aire ku su mortal di spada. Mi ta dirigí, i e, reino i kedando, mi ta sigui. Mi ta keda para ta duna e marcha bai кольнул den e трезубцем. E landen di su kuchú manera un cicilia di feita ku spada i a basha bai directamente na te, nobo mi a laga desarma.
  
  
  E ta precipitó na biaha, pa зарубить mi, i ta e tin cada di tera. Rápido mi ta wil na banda. Di spada kai, apenas sin dal i mi ta samen den e tera.
  
  
  Ora un ganador saka e spada na e siguiente intenshon, mi ta dal ku kana. Ta duna e marcha, i mi talk di промахнулась di poko centímetros di su entregaa i dal na e parti paden su bel. Зарычав di tristesa, e tin retrocedido. Mi no por kousa no daño, sinembargo, den e momento tabata tin strobá. Su kara tabata purpúrea di furia e instrukshonnan di e humiashon públiko desde безоружного relashonnan. Corrí leu for di dje, ta e kabes mi ta subida i a keda kompletamente bashí mi buska necesariamente un pensamentu. Di pòrnada. Di, e ganador a nobo pa mi, lantando e spada i рубя di e spada.
  
  
  Na e momento mi ta abou, e dos man di grave i e tera i ta kore kruelmente di e ta e kara. Manera mi ta spera, e lanta un eskudo di protekshon pa bista i e limpi no hasi nada no. Ma di atenshon a plama na un momento. Ta подпрыгнув, mi ta dal un предплечью abou di para robes i, abou, ku kana derecho na e. Spada a bula su entumecidas di e dedenan i a bula pa santu, pafó di inskudriñabel.
  
  
  Furioso, e mi ta dal цестом ; asestó un dal tur e aire mi kurpa i bok'di mi den suela ku brasanan extended i e pianan.
  
  
  Ta duna e marcha bai e tabata na su spada. Meskos ku tabata entumecido, mi sa ku no por permití e bek na e spada. Asina ta bolbe wak na esaki, e порежет mi por pida. Mi lo gusta si mi ta pusha kla pa e entrada di glas.
  
  
  Mi ta pone na pia i ta sigui.
  
  
  "Хаджии" Mi ta gritu fuerte manera por, komo si mi tabata kayente апачем. Paso, e ganador a bira. "Хаджии!" Mi ta gritu di nobo i a yega te na e promé ku e ta duna e kantidat di ku e ta produsí. Tuma pa e konstrukshon di eskudo , sinembargo tabata muchu atardi. Mi pia e diarason di смертоносном dal i cura na garganta. Bo kabes ta kore bai atras, i a tende, manera хрустнули e vértebras.
  
  
  Kai, no motor no zonido, ku bista habri, e dobla bou di e stranhero skina.
  
  
  Corrí pa spada i torzhestvuyushche ta lanta na riba bo kabes, torzhestvuyushche gedaan угрюмому Караку.
  
  
  'I awor ta hasi?' — burlón, a puntr'. — Por ta, leon? Òf karera di garoshi di guera?
  
  
  — Lo No bo editá — resp furioso e. "Unda bo por hasi bo leon òf nan garoshi?"
  
  
  — Lo No process, van. Lo duna e mihó ku tin mira riba e último añanan.
  
  
  "Bai, arte". E ta pone di para, ku un man grandi di ko'i kibrá rònt di dje, e otro solamente жестикулируя. "Mil a lanta den mi kaminda. Awor used a bin mira pa lanta e merdia. Debe muri ta hasi algun dia, manera mil. Ma di un manera bo por yega na Аптоса. E biaha aki no ta skapa.
  
  
  Den e furia kara no ta komprendé ta e tabata bisa.
  
  
  — Hasi entregá mil? — puntr', paso pa e búskeda. "E tabata tin un tantu, e biba riba e dia di e morto i позавчерашнем".
  
  
  — Na mi hende den Метковиче? Esaki e tabata un di su hende?
  
  
  — Ta bon paga pa nan esfuerso, lo ta sigurá. Manera tur hende mira, e ta bringa pa un mihó bida, i e no por aborda ideal. Kara ta keda para усмехнувшись, komo si fuera diputado pa su mes prome. Despues, lantamentu a sinta di nobo, deseando nan leges pa su bieu dekel. Tin algu ku a uur di un di su burdugunan, i e mesora kore leu.
  
  
  "Sa algu prepará i ta sigur ku ta topa interesante arte", el a bisa di mi. "Solamente ta spera i disfrutá den su último momentu bo ta aki mundu". Goto, mi ta lagabo, despues armed di spada di tera. Mi ku e zona ku e por tin den e mango. Riba aki momento, e puru resistí mei bombero mi sanger sufisiente drenta pa sigui di moveshon. E idea di redirect aki бородатому ублюдку awor, tabata confortabel. E bon servisio di mi донага, suta i пытал, i, por último, planea pa mata, awor tin e pa warda te ora ku e fièrnu e angela pa mi a duna опущусь di rudia den tera dilanti di djé.
  
  
  Proponé na e biaha aki mi a cododo. Mi temblaba friu i koredo di cantamento. Na un manera ta e arreglé pa sobrebibi den di dos combati di address, e úniko manera pa yega na e igualdat di enemigu tabata mi tres enemigu lo tin un enano di lesador. Huntu ku tur kos a jesus, i dos ta tabata sa.
  
  
  Di patras di e entrada a tende un profundidat suministro zonido. E kabei den e parti patras di e kabes a lanta na punta, i a pero e friu i pegajoso miedu. Skucha e zonido medico di heru ajos i mall un gruñido, донесшееся di mi.
  
  
  Di lobo!
  
  
  Seis nos lobo hamber a sali for di e mare, ta bou di un senario. Na un momento nieto tabata na biaha bai bin na banda di e entrada, komo si desesperashon murayanan i наблюдающей e poblashon.
  
  
  Hundu gritu a lanta den un multitut di mi. "Mi ta guitara ku nos a mira abogado di deskundig di leon, arte, ta pret gritu cara. — Awor mi ta spera ku no ta opere di un alternativo.
  
  
  Mi a bisa di un sèt di abuso di serbes-trata.
  
  
  Караку tur e ta bon. — Si bo buskami — bisa ku malu hari, — e lider, e bestianan doméstiko na mil. Mi a pone den e dieta, pa kibra un chikitu di rabia, ma ta ku e no ta vense. Bo ta aktua, esaki hamber solamente ta hasi un poko mas rabiá. Sinembargo, por ta, despues di un bon kuminda ta bira un poko mas maneho.
  
  
  Kara hari ainda mas fuerte i kasi a hinka pa mitar di nan lugá di piedra tabata wak na lobo ku завороженным horor. I, un di nan tabata e lobo di mil. T'asina ku tur e tontería di e ta muri, i ku e содрана kueru, tabata un mentira. Ma e significativo su sekreto te na e momento ei tabata tin haf. E konosementu di e bestia tabata importante, sin komprondé kon mester a wòrdu e tormento na caracas. E no por arriesgarse di mata un lobo pa e sa esaki, i e no por ta ta bunita sera pa siña. Na un manera mi a sinti mihó; maske nan no ta muchu, teniendo na kuenta e ta sinta. Mi traha konsistí bo ta haña na e lobo, i a mira ku e ta mira. Solamente ningun di e bestia, na opinion, no kier a tende di e mente. Gruña i rond, ta kai den e tera, обнюхивая e botín di mi.
  
  
  Di e intento na e atake, ku grandi rabu di tera.
  
  
  Mi muras dedenan gran di spada.
  
  
  Nan tin balente bula. Mi calidad na un banda, ku furia kore dor di nan. Sinembargo tabata muchu rápido pa mi, mi ta sintí manera skèrpi djente mi ta kibra e spleit. Na un momento mi ta facil, sinembargo despues amalekitanan e ekilibrio i e bora ku spada otro banda di mi, di lobo. Kai di banda di e otro lobo ku ta pará na punto di meter di mi den e garganta. E di tres lobo desviá atras. Mi ta dal ku spada i kasi ta kòrta pa mitar. Tur kaminda tabata e sanger ku loke tin desviá di tera acaso, despiadados bestia. Ta duna marcha di mi, miéntras ku na e siguiente bataya, ma di tur e kuminsá na e gran lobo.
  
  
  Sin rosea, wak na nan mesun manera ta malu, manera nan mi ta wak. E lider, probablemente, tabata e lobo di mil, i e bista mas peligroso di bida.
  
  
  Di kurpa di nobo ta kibra, i a pasa den mi. Mientras temporadanan di spada i рубя, mi a tira riba nan. Mi a drenta den lucha ku un di e lobo, i a kai i su snùit вгрызлась riba tera i e kabes di skol marcha bin na e delaster convulsión. Otro lobo a bula bai biaha, i a pasa un blachi di su snùit, i e, eiland di tristesa, tin resultado.
  
  
  Di rotondas dos, implementa sigui tokando, kada biaha mas rápido i mas rápido. Spesialmente esun di mas grandi. Manera mil por mansa di e piedranan otro? Tabata kasi imposibel. Sinembargo, mil i sofia por mantené su mes, na kara no ta komprendé. Bo ta e destrukshon kansá di enter di kabes. E suave di pensamentu ku ta kore di mi mente, e jaren di pensamentu. Tabata un lokura, ma mi a perde?
  
  
  Mi ku tur su forsa, grita lobo, pa e ta ked'. Na lugá di serbes-trata mi utilidat aleman. "Keda sin. Scucha mi pidi.'
  
  
  Ma nan a sigui tokando. Mi a tira riba nan ku spada i por hasi ku e mil siña di lobo di alemán. Ma e correspondía di loke mi sa di sofia, i e uso di idioma stranhero no ta permití e lobo scucha tin ningun hende. Aki na fini e entrega di kachó di pl na e estudio uní.
  
  
  E heridá lobo a bolbe wak e bataya. E sanger goteaba di e boka. Atrobe mi tratado di bisa pèrdè i bai drumi. "Хальт. Унтергехен".
  
  
  Di lobo di mil ta saka un tracking di dos, inkluso e kabes na banda. Kompleto, ta tende, por ta asina, mi a sigui gritando, sperando na tempu pa tuma e konosí indiká.
  
  
  "Унтергехен, ширешейхер Шойзаль".
  
  
  Di lobo relacion enérgicamente awor, ora mi ta yama su rust molina otro. E tin retrocedido i ta keda para na e konfushon. E otronan e ta para i spera.
  
  
  E tempu tabata motibu keda. Mi ta duna kantidat di un grupo di hende homber, e opinion, control di rosea, kara abou i bok'di su mes riba e barba. Tur ketu i spera.
  
  
  Despues a skucha e bos. "Arte, arte, nos ta mira".
  
  
  Mi ta un poko e marcha, ainda e miedu di lobo, i pa e pablo e wowo mira di seis kore riba e tereno di modelo. Падра, sofia, di dos buki di e mina, i dos di mehora. Na un manera aki indestruktibel Падра a sobrebibí, ora e apoderado di mi, i ku e por a trese nan bèk, pa salba.
  
  
  Ma el a hiba sofia i e restu korektamente riba e santu ku armanan i e bida di lobo. Di lobo empresario nieto brabu, i mi sa ku mi tumando na mesora di mil no ta dura hopi tempu.
  
  
  — Lo No — gritu Tata. 'Keda ei. Keda ei!'
  
  
  — Sinembargo, Arte. .. '
  
  
  'Mi ta bon. Keda ei.'
  
  
  Seguro, a keda para i un di e vanddis curacao habri riba nan di kandela. Di tera bula banda di nan, i e es di disparce tabata den e malo di e kopa. Sigui otro kandando bon disparce, i sofia i su grupo a kuminsá na sombra di e entrada.
  
  
  E siguiente ta algun di e momentu nan a pasa den rápido riba e aktividat. Mi poder, so tabata di lobo i e spada, i kiko bo ta bisa di lobo mi no tabata ta seif. I henter mi ta mi atraves. "Mi mi", — adr den nan tabata kore na dilanti di poko. — Met mi, euch dickfelligen Miljard!
  
  
  Di bestia curacao el a ku a bisa ku ta bai wak mi ademas, gruña i скуля, komo si haciendo ku benefisio pèrdè skol. E restu di lobo ku hopi smak a sigui. E tico awor konsistí di aktua ta mas rápido posibel, pa e hechizo ta kòrta. Manera un lobo a yega, ku no ta asina familie, ta hasi parse, laga di obedecerme i deseo di mi.
  
  
  Awor e lobo kome di mi man. Figurativamente, por susto. Ora nos ta hala di muraya bou di e asiento curacao, mi ta òrdu: "Ангрейфен". Ангрейфен.
  
  
  — Arte, — gritu kara riba di mi. 'Kiko bo kier por . .. '
  
  
  Siguí ta modifiká pa rekisito partikular di lobo. "Ангрейфен! Вейтер. Вейтер. Geven un di Man tot.
  
  
  Tabatin e session di e no mester fuerte prueba pa bai Караком: masha hamber awor. Tur hende nan ku inkreibel grasia i calidad bula bai na e punta di muraya i подогнули ei e pia rosaria na e siguiente halto.
  
  
  — Na su inyección.
  
  
  'O No!'
  
  
  Den e tret, a lanta e boroto, hende den pániko. Algun спотыкались di estados di dèk, tratado di hui. Algun kanando flambeu i шатались di e momento di e scur, mira nada. Algun di nan lanta e arma, ma flaquear, pa ekspresá nan. Di lobo a bin di Караку largu, e kapdónan di billar na skupi. Повизгивая di furia i e miedu, barbados hefe ta skapa di nan lugá. Di ko'i onda tras di lomba, manera изъеденная araña paña, ora el a tropen, e temporadanan e ehérsito den e dèk, sin sa di hasi direkshon corre, su miedu interior di kada un di nan plannan. E ta duna e marcha bai span di us Нагана na depende. E pániko a pèrdè di poko matros. Di nobo ta kore i a kai den e a plama e ofisina.
  
  
  Nos bestia оскалили di djente i ta kore den su съежившуюся nan. Ku e lepnan curacao e tin detenido aporta gritu di desaster. E ta caba ku tur su forsa, i huntu ku e lobo a wòrdu imposibel. E grita curacao faro, ora di mesora di mil a agarró di carta. Mi a mira брызнувшую e sanger i despues a tende un zonido, subi pa asina: e zonido di agudo di mandíbula, вгрызающихся den karni dushi.
  
  
  
  Kapitulo 9
  
  
  
  
  E mayoria di hendenan curacao rekorido despues di e promé choque. A habri kandela kontra di lobo ta fasil i metrologia.
  
  
  Di lobo ta bon protegidos skinanan di dèk i estados usona, sinembargo, mi tabata tin un blanku ideal. Corrí di muraya, e ta parti mi ta proteha di bala, despues ta abou na e parti di e ta derrumbó bou di e peso di e tempu stipulá. Mi calidad na kla a lòs e piedra i a bai bèk riba e berehanan, e corrupte di lobo.
  
  
  Algun di e bestia ta wak mi e aprobacion i amenazadoramente зарычали. Mi No ta lagabo. Mi no lo kapas pa hasi pa caracas, maske nan lo kier. No por permiti e lujo ta perde bista di lobo di mil. E lobo tabata un splikashon pa ku mi a bin mira, i, maldishoná ta, mi no a bin ku e bashí.
  
  
  Di lobo impresion di оттаскивать kurpa Караца di un banda, manera un kachó. Na momento ku sali for di refugio entre dèk, ta aden di blanku fásil pa arma. E bala mesora a kai rònt, i nan ta hui di tur derechonan, ainda mas di autor na hòmbernan di ariba.
  
  
  "Бляйбен", Mi ta yama e mesora di mil.
  
  
  Di piedranan lobo a keda buskamentu, manera si e parti di un largu liña. — Bin mira — òrdu mi hañá di bon ku mil e tin kapasidat aki lobo. E ta obedesido hala di mi. E mi ta grote di nanishi, обагрив mi kueru ku e sanger curacao, пропитавшей di su snùit.
  
  
  Anto a duna kantidat di bo mester sinti di domino di leon, ora hinka e kabes di e pauze un leon. Mi ta mi a pèrmití tuma e lobo a pasa man pa воротнику di su garganta buska потайного bolo.
  
  
  Di skucha un biaha. Despues di a bolbe, a bai sofia, Падру i kuater di otronan, несущихся kla pa un santu di пролому di muraya, hinká den moveshon.
  
  
  — Bira — gritu. 'Bèk.'
  
  
  E kuido di su reflect bai bek e dal mashinnan abundá muchu boroto na mi ta scucha. Di shinishi забрызгал sofia i su hendenan, ku e rebeldiá curacao trata di ataká di раскачивающиеся ku ta hui di kurpa.
  
  
  Un di e hende, heridá ku e man edad, di agarró di karu, ora ku e parti patras di su kabes a komo resultado di e explosión di keer i e wesu. E otro sinku tabata bula un buraku di muraya i delikado abou pa un sèt ei, unda a skonde patras di chines .
  
  
  — Nick, bo ta bai bon? - Sofia yora, avansando den mi. Ta fuertemente di brasa, a sinti e temblor su lepnan i e smak di salu na nan wowo. — Danki dios, ta bai bon.
  
  
  Nesesario paña ", a bisa, contado di su.
  
  
  Si e i a dun'e kantidat di mi sunú, pa motibu di ta menos no ta demostrá esaki. — I ta, Lider, ainda ku bida, formula su ku un man притянула bestia tin su mes, manera беззубую овчарку.
  
  
  "Bo ta haña ta e buska?" — puntra Падра.
  
  
  — Ainda no, — a bisa. "Mil bon a skonde e tas".
  
  
  — Ta bai kontra ta bo — bisa sofia. — Mi sa unda bo ta.
  
  
  "Nos ku nos mesora despues di e", bisa Падра. 'Mesora.'
  
  
  — Na ami tambe a surgi e idea di Падра.
  
  
  — E ta pió di mi ta kere, amigu.
  
  
  'Kiko bo kier bisa?' — puntr', гадая, ta pió por ta.
  
  
  Den e kontesta riba riba nos kabes san e dilanti hello, e zonido ku ta muchu bon pa sa ku e morto!
  
  
  'Ambulans.'
  
  
  Fuerte explosión lanta tur e muraya un entreotro romani. E murayanan di piedra i e ehérsito di dèk e derotá di deslumbrante un kònòpi di lus. Ta e ayo di ehérsito, a bisa mi Падра kla di awaseru ta evento i piedra. Di nos загрохотало ainda mas projects. E sacudieron di santu i traspasá grandi skernan den mi destruí edifisionan. A lanta e kandela, i tin skucha staat próximos utilidat metrologia pasado. E hendenan curacao disco, tabata hinká i gritando, pa evitá ku e bataya di strena.
  
  
  — E ehérsito a hiba e atelier, — gritu sofia, referiendo e boroto. "Nan rònt di nos. No tin mira riba un karera. E hendenan curacao nos tin cododo riba e trampa, ora ta duna kantidat grandi ku ta di e ehérsito, kore, manera un yen di kobardenan.
  
  
  E ta duna e abogado di un blachi di patu. Ta asina, bo por hasi bo a bin mira, Nick?
  
  
  — Esei ta spera — bisa, desenvolviendo e patu. Pa mi e no a otro, manera un mensahe sifra i yen di karakter. Doble di nobo, i despues lo duna un kantidat di skol ku ta den mi no tin ningun kaminda almuerso.
  
  
  Падра hari mi ta sinta. "Kiko bo tin bo midí?"
  
  
  '50.' Mi a bisa oropeo ekivalente na kuarenta i kuater di midí for di e estado uní. Proponé ku Падра solamente romano, ma e tranquilamente lanta e rifle i tin punto di un hende ta ariba nos ta di tribon. — Ta bai trata di skol no ta hasi daño e trese — gruñó e. Despues a span.
  
  
  Убегающий hende bula, ora mi tabatin un di tres wowo, i despues a deslizó te di bonus di poko pia riba un distansia di nos.
  
  
  — Awor por bisti — bisa ku libra Падра.
  
  
  — Danki — bisa, i rastreo di e kadaver. Desnudarse tabata duru, ma mi tabata nesesario aki paña. Kita e lana di famia i di ponton, a puntr': "Con bo ta sali for di e skohí, e Hash?"
  
  
  E kasualidat e uní ta skouder. — Mi no tabata konsiente, manera e ta. Ora mi ta karga den kueba, so mi a kuater guardian. Ku mi хуком i bon ku e man robes e oportunidat tabata aproksimadamente igual. Mi ta mi a topa ku sofia, ora a bai pa yuda. Nos a dicidi trata di salbabo di kashòt. Bo ta aki momento ei sabano ku ta karga pafó mira den e santu.
  
  
  "Esaki ta pa mi e wega". Mi ta sintí manera mi pilar vertel sakudí. "E lider mi a. No a mira un kachó asina bon дрессированную, manera e lobo. Esaki ta inkreibel.'
  
  
  Mion, e mes tabata e lobo", — ku un sonrisa bisa Падра. "Mi ta compronde moment. Dos amaban di e muhé.
  
  
  — Hash — seriamente sofia, byande koló.
  
  
  "I ku e por ta un prome; E curacao a tur e tempu aki.
  
  
  — Ku e no ta un prome, — e-bisa, подползая di materia kabesante.
  
  
  "Sí nos a mira", bisa sofia. "E muri teribel di morto".
  
  
  — E no pió di ku e merca, sofia, a bisa, mirando e Nan ei unda a bandoná cai cara. Mi ta rastreo di marcha bai e, pega di muraya trata di seif den e santu impakto un projecten di pilon, осыпав te grave i skèrpi di metal ku fragmento.
  
  
  "Kara a entregá bo esposo", a bisa na sofia. "Otro biaha, bo kontakto inform e ehérsito, ku ta bin. Ta bèrdat ku a mata un lobo, ora a tuma ta formá mi kontra.
  
  
  Mi ta mi a bira e Tata i a pregunta: "bo por Hasi awor e ehérsito ataká? Desde kara e jactó di a reuní ku representantenan di gobernashon na logra e pas. Mi No tabata nesesario.
  
  
  "Di serbes muchu odia nos". E gigante kòrá cabes. "Agrado a mira e posibilidat ta obligá pa van decada di protekshon na nòmber di pas, i awor ta na nos mata. Papia ku nan no ta nan ta mas ku e funshon di arma di guera. Kansá di ripará na caracas, ma... .. '
  
  
  E super, i despues steipi di меланхолическое di estado di ánimo. — Awor tin mas, no or di e kompania. Nos ku ta sali for di aki, ainda por.
  
  
  Mi ta bon, nos tin tira na corre na e otro banda di e pafó bou di kontinuo e chispa di expositions i e tera di cai bloes di piedra, клубящийся di nos, manera un neblina. Ora nos ta kaba di entreotro i kore sali riba kaya, den luna oksidente briya dilanti poní di solo. Ningun hende a tuma pa velosidat. Di tera sakudí bou di mi pia, i rumbo di e orea di expositions. E murayanan i e pilarnan tin defunto na fragmento di klenku i evento. Di kandela i e tera ta pegá pegá na e shelu, manera e ta. Hende ku grita kore rònt i a aplastados òf gesker di pida . A muri den Аптосе, morto na monstruosos di sala, i no mas ku un pret disiplina na e ehérsito yugoslavia.
  
  
  Corríamos riba e kaya ta hustu den ei te ora ku e stat tòrnu di pida. Bai abou, nos a tira riba corre pa chikitu plenchi dilanti di e трясущихся di e edifisionan. Pa dilanti, a grandi edifisio i e tende, manera Падра grita di mi, ora a deskubrí: "e Portanan. E entrada.'
  
  
  Nos a yega na e entrada hefe di Аптоса e batimentu di e bataya. E hendenan curacao lucha pa su bida, sin tene, sabiendo ku e kariño pa nan, e no ta. Багровое di solo ilumina nan arma. Den e mihó di kasonan tabata шаткая liña di defensa, i mi duana pa kontinuá chikitu.
  
  
  Kuater di trata, sofia, e lobo i mi, adaptashon di e poblashon, bes tras bes moviéndose, te projecten pa e projecten cua ta e stat. Krusa bashí di kaya, drenta den e ruina di lapi di projects di kas, протиснулись enfrente di muchu balcón i, tropen, a baha na e scur, крошащейся di trapi, вырубленной den baranka ku pa hopi aña kaba. Sin rosea i e ser pa e huma i e tera, ta протиснулись kla gaita riba e murayanan di e stat. Nos apiñaban di pafó di e momento di e rant di smal leishi.
  
  
  — Pordoná — bisa hañá Падра. — Ta un di nos oportunidat úniko. Retiro ei, manera bo a bin, arte, awor ta parse di ta e lugá di maar.
  
  
  Mi no tabata sigur pa tabata muchu mas mihó.
  
  
  E lucha hervía ta sera. Awor mi a ku e Entrada representante un piedranan bog di mas parti di e kiko destruí. Un chikitu brùg caba e chikitu baranka, ku tabata dilanti di djé. E forsa yugoslavia kohe e brùg i ta tin utilidat pa массированного di rende di e stat. Na e ehérsito te un sèt di SU-100, miles di arma. Bai riba kaminda un ekipo a pilar, frances om-13, di pulmon di yanguas. Un biaha den servisio, ta сокрушат tur su pareu.
  
  
  "Ku e mesun éksito e por trata di mata muska пушечными núcleos", a bisa.
  
  
  — Semper ta mescos — gruñó ku despresiá Падра. "Nos ta hasi e dal mas adecua pa nos e tempu ei, na abou, рассеиваемся den e serunan. Di mitar nos no ta bai kontra, inkluso ku e fuerte grupo.
  
  
  — E no e biaha aki lo — a resort na e.
  
  
  "Solamente pa e loko di traishon di un di nos".
  
  
  "Mi No ta sigur un Hash, ku esaki tabata asina". - Sofia paso wak den mi. — Hasi ku bo tin na mente, Nick?
  
  
  "O, kara remente tabata loko. Ma ta ku e hasi, esaki ta placa, hopi plaka. E personanan ku ta reuní na nan rònt di vanddis, i no ta patras. Esaki ta nifiká ku den e mando ta deskubrí sosten i mi ta pregunta ken por ta e persona.
  
  
  "Pa medio di ta menos, no ta di komunidat".
  
  
  'Mi No ta. Pa motibu di ta menos, no ta rusia òf di tito, a content. — I e west e ta provishon, ta seif. Solamente tin un opcion: nina".
  
  
  'Nina?'
  
  
  "Kla Albania. Òf, por ta, albania ta trata e kantidat. Nos ta, probablemente, no ta carino ku bèrdat. Awor mi ta pone man e. Por último albania ta pertenesé na e indicacion di e pais, e tabatin hopi altibajos na relacionnan ku rusia, ku un kantidat chikitu di plaka albania por lesa un tiki di unidat di sinta. Perde nan no concierto, i si kroatia no ta ta independiente, ku un hende na timon, mi kier piar di albania, albania ta kapas pa gana sufisiente: отхватив importante rosa di yugoslavia".
  
  
  "Kara no lo aseptá".
  
  
  'Un biaha no ta. Ma ku a perde nan?
  
  
  — Ta ku tur nos tin pèrdè, tristu i a bisa sofia. "Kualifiká".
  
  
  — Sí, Kualifiká, — sonrió amárgamente Падра. "Ora Караке Kualifiká a bira na tur, i e tabatin e kita. Kualifiká di mata, ma nos bringa ta bai biba.
  
  
  "Tur nos tin mata, si опозорим", bisa mi. "Ei nos tin mata manera hende", — refleho Падра, ruth desde e banda di roi. — I no gusta bestia, прячущиеся den e kuebanan.
  
  
  "Mi No ta wak na unda bo por bai", bisa sofia.
  
  
  Nos a pasa na kla sombra di desigual banda di roi. Mi spir tabata tensos, i akudí bentana di nanishi di perfume di кордита i e limpi. Nos di awaseru di nobo projects, ora famianan di sòldánan a habri un buraku di spar liña di defensa, ku un forsa, ku ta di tera sakudí pa expositions. Mi a tende di duru e hendenan Караца, запаниковавших pa нахлынувшей bataya i bunita estúpido разбегавшихся, ora yugoslavia di ehérsito push'na matá.
  
  
  Nos kaminda por bou di e Entrada tabata liber. Di sòldánan ta tira riba nan bestianan i nan no ta puntra nan pasa na bou di e brùg. Sinembargo, nobo, nobo bou di e shelu habri, un biaha mas te contrast e fièrnu. Bai sinkuenta matros di nos tabata e palu, e baranka i piedra. Si sobrebibiente por di yega na nan, esperamos di kondishonnan di siguridat. Ma entre nos i ta hasi pa protekshon ku a into di sòldánan, SU-100, tanks, morto, lanzagranadas, metrologia i e fokus. Di poco e inclusion e crepúsculo i mediante muri den e di guera, pa buska un posibel meta.
  
  
  Un di nan tabata mará na e prizon e tin periodo. Despues nos tur kore manera dibuho. Lamper di lus ta duna e marcha bai nombra nos. Mi a tende di e chispa ta implementá. — Bai kama — gritu, i nos распластались den e tera.
  
  
  Pages di kandela i e zonidu di strena, dos di 35 mm di projects kai tin solamente tres matros di nos.
  
  
  Nos ta kana i kore di inmediato, e ser i stond, ma ku ta ku e ta di e nubianan di tera. Di nos kai di pida di e piedra i e klòmpinan di tera, sinembargo tabata agradecido pa yena aki. E disparce lanta di tera ku a eclipsado nos.
  
  
  Un di e reflect di e lusnan na riba e nubia, spera ku e ta kai i ta habri riba nos. Metrologia di kandela inundá di tera, pa e asegurado ta ku nos no ta subi riba e pianan. Ora di tera último e tin su propio, nos giro e kabes i nos задохались, ma nos a yega na baranka. Падра ta mira un poko bèrdè. E mi ta agarró pa e skouder di su tur tipo ku e man robes i nevis bisa: "mi no por para. Mesora nos mester sigui biaha.
  
  
  "Mas bon, i huntu ku e banque".
  
  
  "E banque? Sinembargo, bo por hasi?'
  
  
  "E luna ta yen di ehérsito. Nos no laga nos ban kana. Ora ei e mester algu ku ta na e por move. Awor e yanguas laga e último, i esaki ta nifiká ku si tuma e último banque den e pilar, por implementá i kibra, no ta topa ku e a resistí. Bon? Ademas, a bisa e mi a gusta un convent argento, e ta e úniko ku por para un banque, ta otro banque. Trosementu ronal, bo ta bèrdat?
  
  
  — Bai loko, arte. Падра dirigí e bista di mi ta yanguas di ida i buèlta. "Bo ta hasi e?" — puntra e. — Laga aki na mi. Dunami tres minut. I mester tin un lobo.
  
  
  "Mi No, mi no por..."
  
  
  Падра a intermedio pa explosión un granatapel. Mi a kai den e tera i a skonde e kabes di skol sofia na flexión di man. Di projects e kampion di e palu na riba nos mes i nos ta kai solido pida di tono i ramanan. Ora sofia nobo lanta e kabes, mi a gusta su kara abundansia e sanger.
  
  
  — Tuma un Lider — bisa e, secándose e sanger. Suave mi a sali pa protekshon di baranka, e Lider banda di mi. Suave mi ta parti na e malesa di largura di e kaminda, sabiendo ku tin un meta ideal pa kualke heavy, ku ta nota ku ora nos ta dirigí e último banque.
  
  
  Proponé ku a yega te na e, sinembargo, i a tende un pisá dal di otro máquina, приближавшейся di ciro por dilanti, ku a yega biaha trahando pa restorá e tereno pèrdí. Поманив lobo bin, a sinta, sperando te ku ta pasa den nos.
  
  
  Patras di luna es di e tabata di lee di arma, salt di projects di pilon i pelon fuerte kuido di metrologia. Kualifiká muri un teribel morto. Nos pidanan di baranka ta depende i e clavaban di blanku i blou, di lus разрывающихся di projects i gel-orañe klaridat ta destruidó kandela. Di bientu tabata yen di duru i huma.
  
  
  E último banque no tabata otro banda, evitando di gas ta skapa i demasiado di tera abou di nan. Am-13 — bieu, ma ainda efektivo di banque ku ta utilisá den e mesun kantidat di model manera e Fia. E a 35 mm скорострельную di arma i liber 7,62 m metrologia. Un miembro di e tripulashon un banque opservá por pasa na kla pa un atraccion dilanti di e eskolar, i e otro tabata sintá na continuacion di toren solo, teniendo na man un metrologia. Ainda no ta islariba i no por, mi no ta abou e kabes di su hendenan pa ku e no kier a hasi un servisio i tira.
  
  
  AM-13 tras ku ta kore otro banda, i nos ku e Lider delikado patras di dje. Mi ta bai di un halto na ordo, ku tin un bolígrafo riba e tubo di refugiado i e lobo a bula patras di mi. No tabatin tempu pa restorá e rosea. Komo si e ketu ei nos no portanan, flechanan, mester di tin konosementu ku algu no ta asina. E ta duna e marcha, nos a wak i ta abou pa un rifle. Mi a diarason di Нагана. E zonido di spar for di bevolking e boroto di e bataya. E rello ta ta bai duna un parada di máquina, ora mi ta òrdu pasa na e lobo.
  
  
  E lider tabata un fiel patrona trata i sa eksakto ta ku e ta deseá. E ta yega na e toren i ta pasa den e eskolar, no ta pasando atenshon na e morto di yena. Aden un banque di entabló un inkreibel bataya. Mi a tende un gruñido, e grita i e so рикошетившую un bala na kabes. Banque, temblando, a keda para i e kondukta di banque, para dilanti kai подстреленный. Mi прострелил di kabes pa e kai den suela.
  
  
  Ta duna e marcha i a keda ademas tin un banque.
  
  
  Establesimentu di yena ku un banque, mi alto, pa anulá e dos otro. Mi ta registro ei ku перекушенными sorbos. E lider bon kumpli di mishon. Manera so mi a bai deshacerse di e kurpanan, Падра, sofia i su hendenan a biaha pa bo matanan i di a pasa den e banque.
  
  
  "E lider a yudá hasi e", el a bisa. 'Rápido. Mi ta yuda ku e kurpa.
  
  
  Promé enkargué un i, abou, otro Падра. E tin enganchado e liña i ta retirá, komo si esaki a grandi pidanan di karni. Despues el i sofia спрыгнули e banque, i dos otro ku ta keda na e parti ariba. Sofa risibimentu pidi, mirando e sanger, ma rápido e amalekitanan. E úniko spar no tin habraká aden, i esaki ta un di nos hefe preokupashon di e momento.
  
  
  Mi ta sinta den e asiento di kondukta i wak den pone di controle, tratado di kòrda e forma di ehekutá e banque. Solamente un mayor a para i tur e demas, bista, e a inkorporá i ordená. Siendo frances, e motor di OM debían ta This òf Real, i den e salpicadero di robes pa mi tin stores i boton ku mi ta haña family. Mi a topa planta, dòbel frena, planta di strepi di rodadura i, finalmente, a konta pa kiko e mando tin e meskla pa kita e mayor. E boroto den e tabata ensordecedor, spesialmente ora mi tin varios lis e pida di e akuerdo.
  
  
  Mi a saka e kabes di e eskolar pa wak, unda di kuminda i e tin incluyendo e transparensia. Banque ku usuarios di calidad a introdusí na biaha.
  
  
  — Hasi na unda bo ta laga nos ban, Nick?
  
  
  — Riba e fecha, sofia. Tin e meskla e pida.
  
  
  Mi no solamente graba den nan rònt. Mi a lucha ku giro i a kuminsá more na dilanti i a bin, a sigui bai atras. Esaki ta igual na e di kibra ku smal parlamento di meimei di e stat. Den e tempu ei, ora mi manera, mi tabata muhá di sodó, ma ta kompletamente riba riba otro. No ta basta diferente na e ecuador. Largu a utilidat di transmishon i a haltu relaciona. Esperamos отползать di Аптоса.
  
  
  A puntr'. - "Bo ta di unda bo ta hiba e kaminda?"
  
  
  "Último, den Читлук", bisa Падра. "Ei nos a keda den bon riba".
  
  
  — Si lagami na tempu — bisa. — Si e mitar no ta duna kuenta den esaki por poko tempu. Nos tin un meta ideal pa boso avion di lucha i ta duna kuenta ku nos ta na kaminda di Читлуку". Mi ta un pais pa pensa, i despues a bisa: "bo Por hasi algu pa haña manera pa yega na Джзана?"
  
  
  'Ta posibel. Tòg ta un gran kancha.
  
  
  Sofa ta serka mi. — Hasi ainda kier ayudarlos?
  
  
  — A duna nan na e palabra. Entre otro, nan tin ku bai tin un lugá, i a huzga riba kon a bai di asuntonan di Аптосе, ta e di mitar hasi ei tur ta posibel. Den Джзане no tira grandi resistí. I si un biaha laga nos kier yuda di e persona, nos tin ku hasi awor".
  
  
  — I tin un banque ta pret bisa Падра.
  
  
  — Solamente mi ta spera ku llegáramos na tempu, — обеспокоенно bisa sofia.
  
  
  A e banque i e divi di e kaminda ofisial, unda Падра mi ta bisa meskla na Джзана. Awor te declama pa e garganta, lòs riba e berehanan. Banque kore riba e luna, ehersé e sotobosque i demasiado nan august. Nos trompeká ku piedra, ku ta kai bou di e peso, loke ku a obligá aktua di deslizamiento.
  
  
  Lantamentu, e tres te baha di luna, for di estadia, tin kabai di serpentinas montaña i limonada sayanan.
  
  
  
  Kapitulo 10
  
  
  
  
  Na algun ora nos a yega na un suburbio e di Джзана. Kaya tabata hundu, e kas di curac. Mi a tende, manera Падра warda bisa: "Mira bes drumi".
  
  
  — Ta kere ku nan a bai, — e a bisa -. 'Nos a yega atardi. Den Джзане tur esakinan. .. '
  
  
  'Permanesé. Wak e lus. Падра ta na dilanti, estado di garganta. "Sí den e temporada di zundra, e otro punta di e stat".
  
  
  Mi a sigui su instrukshon bai lihé ta mira lus di un lampi poderoso. Mesora despues di e delaster skina, a sali riba superfisio pa вокзальным plenchi.
  
  
  Plasa a kual lihé construyendo un alle di lomba di púas, komo si esaki a acuerdo un kurá pa e bestianan. Den e temporada, solamente un solo plataforma di largura di e asina, tabata e locator di pueblo. E lokutor a sigui 2-4-2 ku закопченными válvulas i muchu tuvo. Di pingüinos di nubia lantamentu ta lanta den e di dos oropa di cada. Pa e pitch a прицеплен di palu bieu ta karga e vagón, i patras di e tin un chikitu pasahero ваггон.
  
  
  Riba e teritorio billar ku lusnan ta traha, патрулировала un yen di sòldánan. Nan ta 64А, pa sera, e version us ta facil k lokal pa e produccion di e promé generashon. Vários sòldánan bai tin un punta.
  
  
  Ora tin hopi lus i a pa karga e compania di persona. Pèrdè, audio karu di hende muhé i mucha kara imprenta ta di compilacion di vagón. Poko serbes presensia tabata skondí entre nan, ta heful ta biaha sèt òf hasiendo na bieu meta di curt. Dios so sa di hasi kampamentu lo manda e habitantenan di Джзана.
  
  
  "Nos ta or", a bisa sofia banda di mi. 'Den e mester or. E lo bai despues di un ora . Anto mi ta gritu di Tata: "Mi ta korektamente riba nan. Mi ta bai directamente na zundra.
  
  
  'I despues?'
  
  
  — Nos ta zundra. Demasiado hendenan na meter di e banque. Ta bai trata di pasa entre markanan di outo i warda riba, na tin kunuku liber pa e kandela.
  
  
  "Nos ta zundra. .. ' Mi a tende di e ta keha su mes. E chasqueó di dede. — Хапсаки, laga nos ta zundra. .. E remente malu ".
  
  
  Nos прогремели na kla for di e entrada, perpetuo pilar di palu di e bala, i ta kla pa un tambe ta púas. E empleado прогнулся, сплющился, i tras di nos размоталась tambe di púas. Падра habri kandela ku metrologia, i otro dos guerrilleros utilidat reflect, extraídos di mortonan di sòldánan.
  
  
  A korektamente, directamente na markanan registra pa e garoshi. Nos a tarda pa nan por soria. Nan no ta spera ku un di su mes yanguas врежется di e entrada, pa no ta menshoná e hasi pa ku ta habrí riba nan di kandela. Dos sòldánan ku a okupá ariba, tabata e otro parti na e hendenan. E hendenan di sofia span e promé. Падра a okupá pa e disparce di e demas, no miembro atenshon na e hagel di bala.
  
  
  Mi ta duna mas gas na man drechi di caterpillar i libertat di robes. E banque ta duna e marcha i a keda banda di e máquina. Apagué di mayor i bula kla eskolar dilanti. Suela, mi ta registro di habri e entrada. -- Joseph , -- grita mi . -- Joseph , bo ta aki ?
  
  
  Den e outo tabata e kayente hende tel. Sinembargo, nan tabata warda ketu sepulcral despues di nos bataya inspira. Di casino tabata, pasando ku su kara e angelo i помрачнели di miedu.
  
  
  "Joseph, mi ta bai bèk pa yuda".
  
  
  Skucha e kontesta di kaminda riba e parti patras di máquina. Bai abou, biudo horvath, salba mi bida kibra na kla di e hopi, un sonrisa ilumina nan nada no ta expresa e persona. "Bo no tin lubidá".
  
  
  Арвия a yega na e patras. E ta lansa loko di máquina den mi brasanan. Mi ta tambe bou di preshon, porta ku forsa pa e pa e no a kai. "No lubidá ku mi".
  
  
  Sofa gòrdá baha ku e banque. "Bo ta ken ta e mucha homber?" — ta puntra su.
  
  
  Арвия for di mi pechu. -- Bo ta ken, -- bisa nada e, -- aki bieu?
  
  
  Di tabatin e ingaande session di mi tabata den un mas grandi riba den e santu. "Por fabor sofia, ta Арвия. .. '
  
  
  Падра mi tin di un lima. "Sòldánan resta kore", grita. — Ma bai wak bek ku kabel. Nos bai.'
  
  
  Mi ta duna un codigo di dos zelo di muhénan di e markanan registra pa e garoshi. — Rápido, bai na aden. Semper nos por papia mas lat.
  
  
  Nos ku ta sali di promé.
  
  
  — Sinembargo, unda bo por bai? — ta latino puntra joseph.
  
  
  'Mi no sa. mi . .. ' Mi duda i a yega na un momento. "Bo ta pabou, na italia".
  
  
  'Italia ta?' Арвия захлопала bahada. — O, idea, bo ta posibel?
  
  
  — Na susto — rápido a bisa. — E no ta e kaso, si nos a keda aki. Mas rápido, ta sinti den outo.
  
  
  Mi ta yuda pa trese na ordo, unda su tata einan difundir informashon. "Nos laga nos ban na italia. Italia. E libertat.'
  
  
  — Ta drenta tambe. Sofa.'
  
  
  — Lo No, Nick. Mi No ta pasa pa mira...'
  
  
  — Lo No ta rabiá, ta bisa. — Ei lo por hasi hopi mas kos probecho, i den un lokutor pa bo no tin un lugá. Bo mester ei, sofia, na facilitaire biaha. Por fabor, loke mi a bisa.
  
  
  Na un momento mi ta mi estado na e rechasá. Sinembargo, despues di un ketu kòrtiku lo tin colegio e vagón, ademas di ku otro, nan lepnan tabata aporta, i e hende tabata teribel. Pa kada un di dos muhénan ta contenido krea un tipo di problema, mi ta sera e entrada.
  
  
  Mi No ta agradá e idea pa laga e pober na bo outo, sinembargo, esaki tabata tur loke nan tabata posibel. Na un momento pensa na e idea pa planta algun di nan den e vagón di protekshon, ma e tabata слишко chikitu pa duna lugá na tur, i ta nesesario hopi tempu pa disidí ku e ta di unda mester sinta. E pasahero vagón tabata muchu habri pa e blanku. Corrí di locator. E asina pará bashí.
  
  
  — Unda — gritu, — e kondukta di e kos?
  
  
  'Aki.' Падра kore rònt di e banque di mi. — Ta di genero, arte.
  
  
  'Ta? Bo remente sa con manera zundra?
  
  
  E ku entusiasmo i poder, hisa e rifle. "Mi tata kuarenta aña tabatin expresa di zbek di drager".
  
  
  E подтянулся, i прибежавший patras di dje, e lobo a bula di e asina.
  
  
  Mi ta kara di e asina. — Ta, — bisa Падра, — lo mi existente.
  
  
  "I ta ku esaki ta nifiká?"
  
  
  - Esei ta nifiká ku tin ku benta na fogón di karbon. .. '
  
  
  Mi No sa e mihó soluciona, mi ta bai wak e asina, ma el a sinti un chikitu desconfianza di loke nan presente ta un kondukta. Hustu. Mas lat descubri entre Шибеником i Трогиром no a expresa. Tambe, si bo ta kere, mi no sa nada di e tata di Падры.
  
  
  Падра estudio stores, buscando e kancha di baile. "E par un poko высоковат. Ta un bon.'
  
  
  E bala tin silvana banda di su tende.
  
  
  'Kiko a aki?' — adr e, ora tiro silvana entre nos. E agarró di sero M48 i a yega na e banda di e banda di e plenchi. "Ai. No, nuebe di serbes, ei e kunuku. E bok'di man robes. — Awor solamente ocho. No ta are i no ta mesa di nanishi, e inyección direct di gasolin. Libertat esakinan frena — mira — i habri e akuerdo. Sí ta asina. I fiji e preferibel di varia.
  
  
  Mi ta mi a bisa. Duna un rosea ta sinti, ora zundra a kuminsá more lantamentu na biaha. e wilnan tin volcado ku repentino forsa di nubia. Падра islariba aki rápido manera paden, papiando serbes bala di shinishi, рикошетившие di enchapado di locator. Mi tin kologá di gas, zundra, involuntariamente, tin kuminsá na sakudí i bok'mas i mas leu di e temporada.
  
  
  Chikitu di poko te sobra di calidad i kada biaha mas rápido bai pa e vos areas. Di disparce poko i e sòldánan depresiashon, mientras miramentu riba e kantu robes e riu nort.
  
  
  "Bo ta di unda ta e liña?"
  
  
  Na e sùit, na e kosta — bisa Падра, acerca, pa kambia mi ta di e di hermana. "Si bo enkuentro di un skòp... ... mester para. E skòp te mitar, ta surgi den e karbon. Empe na benta di karbon, trahando pa haya un idea kla di e geografia di e area, pa coriente. Tabata atraso na e pensamentu. — Riba Метковича? — a puntr' .
  
  
  'Sí.'
  
  
  I, ta sera e sírkulo, proponé pa mi sentro. Sí, e punto di salida. Bai tin un trata di Метковиче debi a conditions, si a sa di esaki, conditions mortal.
  
  
  E luna rechasá den e lus di e luna di sombra blou scur, i e carlos ko'ta briya di plata di tela kombiná. Pasa illes, i un area montaña na e ta bira mas desigual, ora a stòp e vaye di Джзан patras. Contador tin sera di nos, i e kaminda e estrecho i ta bira e otro ventoso. Падра wak atenshon na e scur nos dilanti, возясь ku e ekipo. I mi сгребал угольки un siguridat.
  
  
  "Mi ta spera ku e no ta bai explora", bisa Падра. Dal e maneho di prison, i e yena preto ta lanta ainda den vários skinanan. "Bo ta di bieu natural, mas controle, ku mi na ponton".
  
  
  "Bon, pa motibu di ta menos , nos por awor e ta sufisiente karbon".
  
  
  "Ei nos a bai riba e ta sigui hasi". E bok'di e liña i skèrpi, e zonido a tende di e largura di e tuberia na e parti di e di dos cada. — Mi ta gusta aki zonido, — bisa, nobo tereno di liña. Pasa e tempu riba laman i principante e ketu. Di anochi un sombra di mi, i awor por a mira lus, просачивающийся kla sker di compilacion di vagón. Sin duda, un hende a sende e lantèrna, ku awor ta balansa di стропиле. Застучали e bes, i e krea pa e wilnan заскрипели di cursus será. E locator toka, evitando huma i nubia.
  
  
  Di rules e entradanan na kla desierto di seru. Otro buska giro, i e di dos rònt di e for di stal limonada.
  
  
  Ta inkreibel, e paisahe a bira un chikitu meta. Un smal fraña na un profundidat contenido di e kibrá. Hustu dilanti ta mira эстакадный brùg; sí e diseño di balki di palu, соединявшая dos partinan di e garganta. A mas di un kendenan di yerba di largu i tabatin un forma corda pa un mas desabilidad, miéntras ku na banda robes a otro di flexión, buskamentu поворачивавший e seru.
  
  
  Wak pafó di e asina i a wak e kuminsamentu di e brùg, hustu nos dilanti. — Contene, — gritu ariba e skouder.
  
  
  E locator i agnes tin kuminsá na sakudí ainda mas, ora nos ta hala e шаткому edifisio. E sordo ku e wilnan tabata ensordecedor, i mi no ta opserv'na inkreibel hundu abou di mi. E locator di nubia despreocupado toka, evitando huma di sobresaliente di cada ku tin un zonido di pafó di nubia.
  
  
  Di skucha e inconfundible zonido di disparce. Падра fuertemente hura, mas bien ta bai, ku soria i nobo yega na mi rifle. Otro disparce na locator i e amplia, dal un palu òf срикошетили di heru.
  
  
  Mi ta rastreo e Tata i wak na pafó. Leu for di nos a otro zundra, ku na gran calidad ta dirigi riba nos. Otro lokutor a ku un moderno motor disel, e empujaba dilanti di e plataforma. Bo sòldánan completo безоткатной un arma i algu manera un par di 65A, manuel metrologia nico пламегасителем i dos plas. A diarason di nos i ta tur kos ku tabatin.
  
  
  "Un dal un безоткатного di arma, i nos nos ku rules". Падра eksperensiá filosofico. "Ma di zundra mas rápido?"
  
  
  — Aki ta di nos, bo no?
  
  
  , E ora ei ta kere ku tur kos a jesus. E renchi ei nos retraso.
  
  
  Di sòldánan sigui pa tira, ora nos no a yega na final di e brùg i ta desviá di largu logra. Di mi a rason di horor lokal, ora nos bieu zundra rodó por meskla i frena e difikultat pa ter pa limonada esaki. Fundamentu, haunting plataforma muchu раскачивалась na un preis di tiro. Esaki ta ta úniko ku nos ta te na saba. Ma di disel i e plataforma awor tabata den e brùg i ku pronto lo ta korektamente riba nos hinká den kortiku distansia.
  
  
  Mi No a mes pa evitá di desaster. Òf ta? Mi keer goberná riba un ritmo overigens, tereno pa e midi tiki di speransa. Lo tin un supsidio under, sinembargo, por ta, si bo tin destinashon. ...
  
  
  Mi ta gritu e Tata. — "Keda un reto. Справляйся con por".
  
  
  E kreyente di bista den mi. — Bon, ma pa hasi?
  
  
  "E úniko manera pa evitá ku, pa salba, ta abou diesel pa nan a yega na nos. Nos pasahero den e vagón ta bashí. Por ta, mi por utilidat na ofisina e brùg huntu ku nan.
  
  
  — O dios, yuda! — grita Падра . — Bo no ta bai subi di nobo i desenganchar nan?
  
  
  — Hasi bo tin un idea mihó?
  
  
  Падра parade ku inkredulidat, despues ta pasa patras di skòp. E tabata para i фыркал: "Si mester tin un nubia. Arte, mi ta enkargué ku e.
  
  
  Mi no por a laga di sonreírle, miéntras ta lastra di buèlta ta un subida. Di tiru di yugoslavia di kunuku di i arma di kandela den e automatisa 65A pèrsiguí di mi, mientras mi ta lastra por di karbon i laira un chikitu plataforma. E lugá tabata chikitu i zundra ta дергало i качало.
  
  
  Mi calidad na un vagón. Mi abou di para mishi di estados, i e grado di man di heru di e largura di e trapi e dak. Mi difisil agarró di dje, i despues a kuminsá saka.
  
  
  Mi no ta un acróbata. Crucé e dak di compilacion di vagón den su mannan i rudia, no ta sigui bai trata di baha pa kana i mantené e ekilibrio ku tur e tiro i biniendo. Mi a risibí e otro banda di outo i ta wak abou, unda mi dilanti paresé atraves di ferrocarril. Dos agnes e steipi na azur i e rosa entre otro.
  
  
  E bala difísil grandi di palu di e banda di e vagón. Mi a tende di duru i keha di casino aden, i a buskami, bo kuantu di nan no tin wòrdu senado. Furia di переполнял mi pechu tabata mi laira abou. Mi ta arrindell tin un chikitu platform, i ta inmediato kuminsá na benta di montejo di embrague. Nan ta simpel kancha ku булавочным manera, i huntu ku e aña, e tin cododo. Mi dedenan necesariamente дергали fijación, tratado di liber. Ainda mas shinishi оцарапало hasi un metal di mi, i e bala felismente tin silvana pa dilanti di mi mente, промахнувшись na kabei. Mi a tende di duru pa e casino. Dilanti, den e asina, Падра felismente hura, i e Lider a kuminsá bofon. Mi a sigui traha na un di e palu, sinembargo no por kita.
  
  
  Finalmente, e pafó, tabata e etèrnidat, mi ta e arreglé pa atrae e aporte. Mi ta liber i a bolbe gram di trapi, ku ta riba e garage. E bala kòrta e manda mi famia di lana i оцарапала di kueru di e atraso, ma mi kasi no a konta. Mi tabata muchu okupá mira komo un blanku vagón e atras, i despues, lantamentu, kuminsá na desire bai atras. Den kuminsamentu tabata ku solamente ta lastra, e no tabatin e sufisiente calidad pa velosidat hala e sòldánan, ma di e abvo un calidad i rodó esaki ta abou na e brùg.
  
  
  Zundra di nos pèrsiguidónan no tabata na mitar kaminda parti ariba riba e desfile. Nos vagón a introdusí na e, катясь, ora e tabata lorá pa e marcha i kore sali na riba pa e brùg. Di wil diesel claro chispa, ora di lihé funciona, frena neumáticos, i e plataforma ta закачалась, ora zundra a keda.
  
  
  E vagón ta move rápido riba nan. Mi ta dominá e rosea. Awor yugoslavia, di sòldánan ta contento di kandela den e outo, trahando necesariamente ta bula bai ta di carlos ta granatapel di man, e máquina sin tene мчалась na nan, meskos ku un conta.
  
  
  E charuba entre otro ku e dal ensordecedor. Na e palu, e metal i e kurpa humano bula den aire, di, acompaña pa e sagrado flash грибовидного di lus orañe i un bèrdè skèrpi di huma preto. E parti di e brùg i e locator pa training na kla nubia scur meimei di un cañón.
  
  
  Yama ku praktiká лизало gesker di e balki viaductos. Mi a mira komo a resta riba e locator i di e plataforma ainda no ta ofer di e pasahero na un vagón, dunando e marcha di kandela blanku di e kapital di desfile. Einan tapeit di municipios kai ku beheit, сотрясшим di tera i осветившим shelu.
  
  
  Pa e último artículo boroto di explosión, e tende Падра pret subi na parovoznyj e zonido di merkado. Hari ku un gran session ta sinti i, contado, подтянулся pa trapi na kuminsamentu di e asina di locator.
  
  
  
  Kapitulo 11
  
  
  
  
  Despues di un dato mi no tabata sintá den e asina di locator, высунув e kabes di bentana. Na e momento ei mester di karbon, pa loke mi a trankilidad. Mi desviá di kabes na bin i wak den lobo. Di lobo mi a mira ku mi. E tabata sintá den un skina, dado kada momentu di e biahe. — Tende — a bisa Tata. "Nos ta na kuminsamentu di pensamentu di kuminda".
  
  
  A teme ku bo ta aki zundra no рестарации.
  
  
  'Page. Bon, e Lider ta bai muchu mas, i empresa a mustra un spesial interes riba e spesífiko di e wesu di bel.
  
  
  — Lo pronto ta Метковиче. Mi ta kompletamente riba e area.
  
  
  "Mi ta spera ku e temporada ta bon bon".
  
  
  Падра mi wak ku doló. 'Ta bai buki prome.'
  
  
  — Ta resultado, — mi resibu. "Mi ta konvensí ku nan ta sperando riba nos ta Метковиче. Mitar, mester ta, a entregá e mensahe.
  
  
  "Mi ta comprende e ainda nos no a yega na un otro zundra", bisa Падра. "Por ta, nan ta sperando riba nos na e сортировочной e temporada di Метковича, unda no ta aleu e oportunidat ta hui. Ma маневровая e temporada ta pertenesé na e parti sùit di e stat, banda di hafnan. Si nos por ei pasa i kontra e barku. .. '
  
  
  — Ta bai na prome, a bisa. — Inclui si sobrebibiente por yega na e haf i horta e barku ta basta grandi manera pa entregá na tur, te guitara ku a hoga despues di sinku minut. Nos no lagami riba e adriátiko, no por papia di italia.
  
  
  'Italia! Abo i bo promesanan, arte.
  
  
  "Komo embahador, e tin hopi circunstancianan", a bisa den su defensa. Ademas, den yugoslavia, pa nan no tin un lugá seif. Kiko mas mi a hasi? Hiba albania?
  
  
  Падра mi a lansa un bista entrante, manera a bisa, ku ta hasi ku nan. Ma e no kier a bai den un di dos buki nobo ta pone man hari. "Bo ta posibel, ademas di otro chikitu i e arte, e ta mei parti di awa. I tur por bai kana.
  
  
  Ignorá di observacion. — Kiko ta pasa ku e aeropuerto?
  
  
  Ta e norsk di e stat di slot, tin algun total di kilometer ta mira.
  
  
  — Lo No ta referi na un aeropuerto nashonal na e lokalidat di case-Tafel, Hash. Si tin un lugá den besindario di e aeropuerto militar? Падра caricia positivamente na e kabei. 'Bo tin splikashon. No aki. Na di Метковича. Ta banda di e kaminda free. Sinembargo, e por bai na e biaha lubidá. Tin algun fasil i hopi di nos hende di edat di agrikultura i di e bieu".
  
  
  — Aki ta un splikashon pa e mester trata, — mi ta bisa. — Pasobra hopi di nos no armá òf no sa bringa. Nos ku ta hasi algu rápido i algu inspira. Di alkontrario, un di nan no ta mira italia. Bo sa di un otro forma?
  
  
  E cabes. — I ora nos ta i hasi?
  
  
  — Lo No sa — trankil a bisa, nobo высунув e kabes di bentana.
  
  
  Nos bai hasi esei pa medio di vaye, a pasa pa haltu contador, kla sombra di un mondi será na e garganta. Chikitu di poko te baha, i e kaminda e tabata hasi falta peligroso. Di e anochi di bientu palabra den mi orea, i ta pidi luna tapa blek di stal di sint pa dilanti, riba e progreso di e rant di e plan заросшей di e kopa.
  
  
  Ta drenta den vaye di riu nort, di kuater mil hectáreas di espasio di e murasnan di Хутово lat, banda di Каплины i Метковича. Crucé di otro parti di vaye, ora a di Метковича di hasi hopi semper ta Ситроене. Esaki tabata un di e lugánan mas grandi di inventa i ta tira un parha gratis den oropa. A desenas di milnan un rato i guno canvas.
  
  
  E anochi tabata kla, i por riba e di e palunan billar lusnan difusas di Метковича. Di lus ta aserkando i e palu i murasnan adelgazado. Падра mas tras di moveshon di e locator, ora sabemos pa e promé kasnan i kaya. E tin incluyendo di retiro, a sera un akuerdo i a bolbe na mi.
  
  
  — Ei ta na kaminda matá. Nos ta mihó pèrdè i kana riba e hotèl riba e aeropuerto. No por bai mas aleu. Sa con ta uza e interior?
  
  
  'Mi ta kere ku ta nan mes. Sinembargo, bo por hasi nos laga nos ta mira?
  
  
  — Bo no sa, ora e yega e zundra di pasahero?
  
  
  'Mi No.'
  
  
  — Bon, ami tambe. I no ta deseá ku e personanan inosente nan muri".
  
  
  Para di saba di e cilindros i di frena e tabata bula chispa, ora ramo di interior. Mi ta baha un salt i a bai di e publicacion. Tabatin e desenroscar e bieu fòrti, i mi tin un tiki di lomba no kibra, siguiendo e interior bieu balansa.
  
  
  E fòrti a hiba bientu diki nubia di nubia di mi tin e karu, ora Падра nobo a hiba su. Lantamentu e deslizó na riba pa renchi laboral. E saba i toka, i di e tubo ainda mi a huma, ora Падра i e lobo a sali for di e asina. Na e tempu ei, ora mi ta debolbé e interior den servisio inicia, Падра mi a habri na e entrada di e compilacion di outo i yuda e persona a sali.
  
  
  A di binti, algun ku improved повязками, algun konfia den e dos otro. Den e outo a keda kuater: nan muri ora nos diarason kontra di sòldánan.
  
  
  Sofa i Арвия no ta bin estados. A yega di mi. — Nick, — bisa sofia. 'Kiko a pasa? Ku e tabata na e boroto?'
  
  
  Rápido mi ta explicó loke a pasa den e brùg, unda nos contrast awor i ta nos plan.
  
  
  — E no tin hopi tempu — a bisa. "Tin ku a yega na e aeropuerto pa zundra detectarán i nos выследят. Un aki tin algu ta kome?
  
  
  — E habitantenan di nos stat kuminda pa ku nan. Ta seif pa ku e goso ta kompartí, rápido bisa Арвиа.
  
  
  "Nos ta ku Арвией a yega na un akuerdo tokante danki", — ta bisa sofia.
  
  
  'Di konosementu-ficcion. Ma bo tin ku bisami otro biaha, ora un poko mas di tempu. Awor e ta or di nos, i tin hamber. Hustu den e Prens i bo sa ku e, ora bo tin hamber.
  
  
  Poko despues Падра i mi ta dirigente un grupo, подкрепляясь di kuminda pa e casino. Mientras ameno, kome pan, berdura, webunan, kuahami i lamchi served. Nos tabata come Prens, chikitu chikitu, pa mantene su banda i leu for di e otronan. A miedu ku ora ku nan, ma pa ku aparensia, e nan di e negosiashon, ademas di ku tur kos e restu di e tarea uses, e Lider tabata un tiki rebeldiá, pasobra den e no a bista di karni, sinembargo, fundamentu, ta gusta e kuahami.
  
  
  Kaminata manera mas trankil na kaya bandoná e stat formed, ma dos doen di перепуганных di casino a hasi hopi boroto. Lorá persona a buskami, bo por hasi nos detuvimos di Метковиче, i tabata rapidamente difísil pa kontestá. Mi mes no tabata sigur.
  
  
  Опузен i loke ta hopi otro banda e adriátiko, i ei lo muchu mas fásil haña un barku di buseo liber na italia. Si ta suponé ku nos kibra nan bida, i mi sa ku Падра a motibu ora mi tin, probablemente, un problema riba e mesun stat. Dos ta e dos dentro i di piská di stat ku un populashon di vários sint di ducha i chikitu di ambos ta aden òf den e pafó. Einan hiba luhoso karetera, den e kaso aki lo ta na nos un desbentaha. Bo barkos di piská ku tabata konosínan di barkos, ku ta muchu chikitu pa nos tur. Mester horta very ku ta karga entre place i Трпанье, i antias a pasa den dje. Mi duana pa nos un dia e por pasa na dilanti di un petroli riba e barkos di marina tipo di "Maribomba".
  
  
  No tin e Меткович tabata tin un problema grandi aki. Ta relevante grandi di e stat di kaminda, erover servisio i e interes komersial e edifisio. Contenido di e lugá kaminda e riu nort ta before di reino dia ku diesdos acequias, Меткович tin un monton di awa dushi. Sinembargo, ta banda di e mondi di nos, pais blanku i e blou di laman na e kosta dálmata. Esaki floria di moda di e stat i tur ta sera na 7:30 di atardi. Radio agrado desiree di ter, di mei, ora di e stat no mas lus.
  
  
  Na e falta di bida anochi a hasi un nos peligroso visibel. Проезжающая máquina, un pret, un pl solitario заблудившийся peaton i nos tin tratado. Nos a keda den bon sombra i nan a bai riba e smal callejuelas. Na un momento a bai pèrdí i tèrminá riba e plenchi di e stat. Grado milenio , e drumi, ta un di e poko lugánan di interes turístiko Метковича. Pasa na kla for di henter e dama di estilo arkitektóniko. Esaki ta parti romani, ku palu na estilo tico primavera i di nacemento i na e parti ekstraordinario, ku ta describi mas mihó manera e dominio sùit-húngaro di lengüeta. Ta úniko ku aki no ta falta ta arcos ta mara na un par cuadro tin pasa dilanti di e zita, construi na 1566, den e desaster di sultán slim e Echo.
  
  
  Mi no ta para no tin un into pa admira tur e bunitesa. Mi ainda no a bandoná e grupo, pa hasi un bishitá di bieu nenga di amigu, связному, kende inform di mi militar, riba petishon pa van caracas. No ta mi no a prueba di usa esaki bishitá, ma mi tabata den e kapitulo di e kantidat di persona ku ta conbibi siguiente den mi, pa tira un ansha bida. Na embahador, mi no a ni idea pa hasi ora nos a yega na e aeropuerto.
  
  
  Nos перелезли kla di e banda di e otro punta di e stat. Tur e yugoslavia di stat, ta e no ta un sorto di muraya nan keda riba e dianan, ora di guera tin lokal di asunto. Cruzamos e tereno di rama i e smal fraña di mondi será materno, òf маккии, e oleifi, e palu i di romar. Finalmente nos a yega na graf, i pa e otro banda, mi ta sera Падра, nos a wòrdu por wak di avion.
  
  
  E iglesia a parse e marka di e bieu pelíkula di drácula. Tabata scur; introdusí e teritorio tabata yen di ruina di imagennan i di e palunan matá. Ta yama Капела rato ivan Урсини, di April di e dato ivan Урсини. Tabata sufisiente pa krusá e bieu graf, pa di mas bieu di ivan delikado di kueru di galiña . E tumba dat di skol ta hasi hopi tempu. A inclui un par di стекков, lápidas богумилов, sekta religion, e ta sinta den e serunan di vosa i herzegovina riba e edat mitar. Abiente, ta kore di riesgo di conta un tipo di religion di lepra, pasobra mitar di e tempu mi no sa ku yora mas fuerte di bientu òf e muhénan Джзана.
  
  
  Nos ta hala e largu smal grupo маккиа , pa e ta mira nebulosas leu lusnan. Nos протиснулись pa entre lesa, i ei tabata e aeropuerto, manera e a primintí Падра.
  
  
  Nos a yega na un kaminda di rio ku ta baha directamente na porta. E porta, ta aktua, conditions no ku otro, ta manera un buraku den e bala rònt di kunuku, ku будкой pa un banda i будкой un poko mas grandi ku e otro. Di mas chikitu, tabata na enkargo, i mas di un drumiendo; por ta asina, e tereno tabata mas na protegido. Pa mi tabata e aeropuerto. E komponé di dos buki di e 2000 matros di e pista di aterisahe, ku ta kroon den forma pèrtá di e lèter X. Na e punta di un di e pista di aterisahe, ku di parti di e entrada, e entrada ta baila диспетчерская di e toren, увенчанная di antes i adres equipos. Ademas di e toren e stret den dos honger.
  
  
  For di unda nos tabata, tabata imposibel ku tuma lugá na e tereno. Mi ta entre di skol i-14, i vários di e repúblika: 33 banda di honduras, ma di avion representante no ku otro, manera individuo di e figuranan gras parada di largura di e bala di parto. I-14c i e repúblika di tayikistán-33 nos lo tabata tin nada. Mi imaginashon a lanta den e deportivo, ku ainda mi no por a identifiká, i e significativo sufisiente hala pa wak kiko bo ta .
  
  
  Nick. .. '
  
  
  Mi ta bèk. Арвия ta serka mi i suave mishi mi kara. — Nick, si no ta te nos na italia bida... .. '
  
  
  — Yega, Арвия, — bisa, ta ketu, e dedenan di krusada. "No tin diferensia, ta òf no", — надулась ku e muhé di lógiko. — Lo kier bisa algu. Nos ku sr mil largu i duru riba e ta sinta i decision e ta mihó ku por hasi e ta un... . .. '
  
  
  'Mentira!' — di зашипел Падра. Kai nos tur na tera apenas pa un jeep "skoa" strena na pasa, a menos na un otro den nos. E jeep ta keda banda di e area, ku ta un poko papia ku tres hende den un jeep. Bai abou, un jeep nobo a wòrdu pone na marcha di e lugá i a keda den e plataforma. Warda riba un kas grandi, ainda no tin e ta sinti.
  
  
  E emocion, tabata ricibi e kurso di nan plannan Арвии. E ta sinta, pasando i okupá nenga bista di yerba huntu ku su kabei. Pa e por a bin bek na loke mi kier a bisa, Падра mi ta pregunta: "bo ta bai awor, arte?"
  
  
  "Nos ta нападаем pa protekshon i pasa aden.
  
  
  "Mi ta anhelá ku e yega. Sinembargo, por ta?'
  
  
  Mi ta serio intenshon pa un into. Por último, mi ta bisa: "e Bataya di tumando ku dieren маневрами. Un hende tin un rosa di kuahami?
  
  
  Nos Падрой lantamentu kana na e усыпанной gradua na e kaminda pa bai dilanti di e asina di e area, e Lider a bai ku nos. Despues hasi e moveshon insular di e asina. Warda riba un kas grandi, mester ta e mihó nos, ma di e lugá kaminda awor ta stret, nos a mira kon nan lepnan шевельнулись di довольном e rondo.
  
  
  Di poko matros di e asina mi ta pone man na skouder Падры. E mesora ta keda para pa mi por cura e: "Mi ta promé. Ora mi ta saka hende for di ei, ta bai na otro караулку.
  
  
  "No a lanta for di su soño", — predijo Падра. "I despues te sentamos riba un avion?"
  
  
  A teme ku no ta un avion. Mester haña aki, ku e ta kapas pa protehá nos tur, sinembargo no ta asina grandi pa nos ta hasi falta un grupo di pilotonan.
  
  
  — Ta un bon pasahero?
  
  
  "Asina bon manera ta monica".
  
  
  Mi no ta kere ku e tabata masha kontentu ku esaki kontesta. — Bisami — pregunta—, cuant'mester hasi, si esaki avion no?
  
  
  "Hash, a bisa, so por spera".
  
  
  Tin chikitu di e area te ku no ta stret hustu patras di dje. Riba e tereno di vishon no a ni cache, ni moveshon di e kunuku. Sent ku e kabes Tata, i e sinti ku e kabes di kontesta, pa bisami ku e a hasi e kaso. E laga su rifle na un di e hende. Tabata un trabou duru pa un trankil di un kuchú òf delisioso e kancha.
  
  
  Mi ta vota un rosa di kuahami bou di nanishi di e Lider a ei e largu sufisiente pa ku e ta duna e kantidat di mi ta hasi, i despues ta kore dor di kas di enkargo di e kaminda e otro banda di e bala.
  
  
  Di lobo a pasa pa e kuahami, enfrente di e area.
  
  
  E hòmber a sali pa wak e situashon i mi ta aserká bai kuné patras. Tin un momentu ku bo tin ku kana abou, i tabata un di e momento. Tin un chikitu fabor di soria. E bataya ta produsí ta djis despues di un destinashon di sali ku e Lider di e warda no a lanta su 64А, no por papia di nan, pa guiarlo den bon direkshon correa. E mi no ta gusta te ku a muchu atardi. Ora ta duna e marcha bai mi ta mira, manera раздраженное curiosidad riba su kara e torno hañá e komprenshon. Despues mi ta kòrta e lenga di man, i su wowonan tabata entrada abou di wowo. Mi затащил nobo di kas di warda, pa por a kai den suela. Mi ta kita bo 64А i su М57, ex di version us di rifle Токарева М1933. Ami tambe e saka di guess kleine di lana i e vota. E a pia mas ku mi, mi tabata kontentu di esaki. Mi no tin masha hincha pia i terriblemente malu. Na otro banda di e entrada di Падра no ta enkargá di suspenshon стражнике. E tabata di lomba di mi, i a duna kantidat di e ta hasi un temibel ku moveshon di e man drechi. E ora ei e a duna un sigui bai atras, i a na e warda di sigui su lugá, so riba bo kabes awor tin un chikitu, kai riba su pechu, i e pechu di parti di parti mapa di sanger. Den mi ta pega Падра, tambe ku arma. "Mi ta laga felis", bisa. "Awor tin dos ухмыляющихся di e boka. Bo a haña mi e avion?
  
  
  'Mi No.'
  
  
  Awor por a mira tur e kunuku. Mi wak den su rant, orashon, pa nos ta un destinashon. Revista ku tres "wowo di Jalón", un grupo di t-33, a resta di fuselaje Ku-47, otro i-14, i un par di helikopters "Алуэтт II". Nada.
  
  
  Mi ta sinti, manera e ilustracion krese den mi pechu. Furia di e tabata asina sera i e tempu ei asina leu, e tormento di e konsenshi di mi antó riba personanan inosente e rebeldia, so na deskubrí ku e kaminda a determiná un callejón sin salida.
  
  
  Sinembargo, despues mi a mira mas leu skina aeropuerto, kaminda e lus tabata mas debil. Tabata konosí e forma di un avion. Parse imposibel, sinembargo tabata asina i-2, motor riba un avion ta transportá.
  
  
  "Hash i reuní tur aki i rápido.
  
  
  Падра duna un buraku na biaha; e ta compronde, bo ta liber di biahe i, abou, blended nan ansha. Bo matanan na otro banda di e kaminda, e ta sinti, un di nan tabata sali for di e personanan ku a hui di pia, pa unico na nos.
  
  
  — Bo a haña e deportivo? — puntra Падра.
  
  
  — Un biaha — sonrió mi. "Us kopia di e DC-3". Crucé di kunuku i tur ku tabata tin pa mi.
  
  
  Tabatin hopi mira ta asombrá pa skinanan di bista. Riba e tereno a pasa na lorá persona, i e no tin por forma manera ei nos lokalmente. Sinembargo, e opinion, colombia, e ehérsito den e mesun, manera tur e restu di e ehérsito: bo no ta bai na ei na e boluntario i tin ningun hende ta ondergaan. Ademas, e abigarrada di e bahada, e маршировала un aeropuerto, e tin motibo di protekshon.
  
  
  Nos ta krusa Ястребки, c-47 i a pasa bou di un i-14. Mi tabata kore riba dilanti, i e grupo a sigui patras di mi den conta liña. Mi ta pensa, bo por hasi otro, desde, kasi lamentablemente, e i-2 mei ta demanda, a keda sin kombustibel òf a sinta e materia. Mi No a wòrdu permití pafó di e i-2 kasi binti aña, i e no por a wòrdu stipulá den e vuelo, implementa no por ta. Awor mi ta sigui kore. Esaki tabata nos oportunidat úniko. Na yega na un i-2, mi a tira di e entrada i tin empujado di tur aden.
  
  
  — Bo no ta bai? — puntra sofia, a subi na ordo.
  
  
  "Ta hustu".
  
  
  "E ta teribel", ta keha e. "Ta bai lihé, i e no asientonan".
  
  
  "Ta un avion di karga. Asientonan hibá.
  
  
  Kana rònt di dje, ku aliviá e antilles pa e wilnan, tratado di kòrda ta boso tabata sa di i-2. Bon, básikamente e a modified akta; embergadura 95 pia, e largura di 64 pia i e peso di 12,5 totalidat. e wega di motor di 1800 kabai di forsa, ku dak di 16.000 matros i un calidad di 140 nos, ora ku serka dje na turno. Sinembargo, esaki avion no ta bai a bula, no ta asina kansá estado, no ku oxidación di hala i e manchanan abundansia hidráulico di e kaminda.
  
  
  Sinembargo, den e neumáticos tabata di aire i e tabata bon señal, proponé te mi ta kòrda di un biaha ku nan hulandes tin di tira di e di Dos guera mundial, ora seka польдер, neumáticos, ku tambe tabata bou di resien.
  
  
  Mi ta kore dor di lomba di e entrada, i a subi na ordo. Ta tristu intenshon di mi, si tin suerte, rograma hasi e motor. Si sosodé провернулись, por gana. I si sosodé bestianan, mi por ta un manera alvaro e maldishoná máquina den aire, si no ta lis den e instansia diesdos biaha, òf no bula diesdos biaha ku demasiado sobresaliente òf muchu abou marcha.
  
  
  Mi a pasa den e asina. E i-2 no трехопорного e hasi, pa ta asina, ta bai lihé na turno. El a bisa di tur algun bon intencion palabranan di rosea, maske kasi no ta spera, i a sera e tabernakel. Ora mi ta mi bèk, Падра tabata sintá den e asiento di pasahero.
  
  
  Èl Kas, E Hash. Mi ta mustra ku e dede na e drechi. — Bon, — bisa durante di suela na man drechi di e stul.
  
  
  — Esaki ta nifiká ku e biaha aki ta разгребаешь karbon.
  
  
  E asina tabata un muchu muchu biblioteka ku diminutas bentana. Mi ta deslicé e asiento di pasahero i ta kibra vários interior. Meskos ku na mayoria di e avion di publicacion usa, e aparato ta e revés, por ta nan a ku ta investigá e pone di drechi di e robes. Awor e lusnan ta pega directamente, i e flechanan tin alto, loke nan ta indiká ku tabatin sufisiente voltaje, resien riba kombustibel i aire. Mi a pasa na kla for di lesador ta e tarea, mirando element di reactie, e kombustibel di válvula i tur e boton i balansa, kaminda nan mester a keda den e DC-3, inkurabel petishon e sufisiente pa esaki seif.
  
  
  Di faro ilumina nos kurpa, ослепив mi, ora a kibra e publica. Tabata e lus di arma, halto faro ta hasi muchu e диспетчерская di e toren ta utilisá na obra pa manera. Ta contento di nos i ta keda ei.
  
  
  — Ta henter — a bisa, Tata. "Nos contrast".
  
  
  "Bendishoná Арнир! Bo i awor ta hasi?'
  
  
  "Ta", a bisa, hasiendo lis di e boton di inisio. Di robes e mayor ku el a spanta ora e boroto a lanta riba haltura, lo eiland, mi ta cambié di "Skama". E propio a sende, mi a hiba den e a bai den direkshon di e limitashon di cada . Di tabs ta skapa ku a sobrebibí e kandela , i e Падра ta profundamente.
  
  
  — Lo No process, — gritu kla boroto. 'Esaki ta normal. No proces por ta ku e jeep bai ku nos.
  
  
  Kla kunuku desde e toren devastó "skoa", asta di sòldánan i arma. Падра mi a lanta den su asiento i wak pa bentana mi, pa mi e ta un poko kompliká ta dirigí na man drechi di motor. Mi ta push'pafó di e i a bisa: "Tuma e arma i e tuma e hendenan, pa mantene ekskluí di nos". Mester algun menos na kayente motor.
  
  
  E kore sali na kla den e tabernakel di ducha sin bisa ni un palabra. E motor di stond i тарахтели, ku tabata komun pa mashinnan di desaster. Te na unda mi sa, tabata normal di zonidu di motor Швецова. Замигала di e bamba ku ta indiká ku e entrada traha ta habri i a sende e dos bolas, puntra na e estilo di hala habri. Mi No a tende di e ami, ma el a mira komo un jeep ta kubrí, i pa e ta bien vários sòldánan.
  
  
  Pa mi no tabata nada ku ta hasi, ademas di keda na e lugá i ta spera di por disfrutá di kayente di motor. E emerita subi lantamentu e empe di duda bon si nos por un dia pafó di tera.
  
  
  Di yugoslavia tira riba nos punto di mi, more i neumáticos. Падра i su hendenan lucha pa nan reflect i metrologia 64А, ku nos a tuma e area. Vários sòldánan trata di hala, a keda para na e lugá, a lanta i halsa su bista komo si algu lubidá. Despues ta forma pa mitar di e breu. Jeep graba kontinuamente hinká. Di janga lanta ainda tin un jeep ku e recurso. Mester espeja awor òf no.
  
  
  Mi instala di flp ta binti tret, push'e planta di controle na biaha i a lòs e frena. Esperamos di moveshon. Nos declama di e kaminda di aterisahe. Un bista di ветроуказатель mi ta bisa ku nos ta den bon direkshon equivocada: tabatin un kurso di bientu i tabatin e paga bèk, ma mi no tabatin intenshon di hasi. A bastante problema ku e kuminda pa esaki seif den servisio vertel, ya ku ta parse ku a malu kustumber di benta na drechi. Anto mi ta kòrda ku e uso more, i e no pratt i whitney, i ku gran di derechonan opuestas.
  
  
  E calidad di tera a oumentá te shen, i despues te total diesinku. E hermana tin received; stores, manera ta e norma. A bolbe di avion a tira riba e drechi, i nobo mi ta droga huntu ku e planta di turno di lanta den bon direkshon. Caba na kaminda vislumbraba increíblemente banda. Mi ta duna kontesta riba e prison. Di avion a keda kla, ma ainda no por a subi. O dios, ta e tin ku bai italia i no bula.
  
  
  E di dos jeep a directamente na nos. Di contacto, e opinion, tabata un sorto di loko bo kier lesa un choque aantal. Dos hòmber aktua a keda den bon patras, hinká den su arma ta e motor. E nanishi di skol i-2 mi a lanta, por ta nan paden mas mihó ta ku e ta kedando, ma na e tempu ei ta e mihó riba e blanku. E motor di взревели, di tabs ta skapa ku a sobrebibí blanku di e ta yama.
  
  
  E jeep a kuminsá крениться, ora ku e kondukta a tuma ta hui di nos un último intenshon. A span riba e avion, i a sintí manera un avion завибрировал, sinembargo tabata muchu biaha eleccion i compra ku esaki ta sosodé. Mi ta bok'di e planta na atras, i e horizonte a bin. Bordo liber.
  
  
  Sigui empujando na banda robes di e planta di direkshon pa more man drechi, i nos ta hui di caba e tereno, na no mas pa algun sint di matros ariba for di suela. E subida a mi fuerte, ta bou di lihé un skina di kasi un kilometer. Despues mi ta abisai i e divi na man robes. Ora bula bou di e skina, paden mira e aktividat di e kaminda pa despegue. Ei, kaminda mi a sobrebibí e libertat, ta ekstendé e kandela. Moderno, mester ta, bòlter i e incendió.
  
  
  Mi a lanta den e haltura di 35.000 pia, a tuma e gira west-sùit-west, kontrol di refrigeración i abisai di avion. Parse, tabatin un moda calidad di krusero buki di un center na sitionan, manera mi no kier a sali di espasio aéreo di yugoslavia, pa mi pa tur dos kier deshacerse di suta na avion. Mi por a saka un poko mas haltu, sinembargo no ta asina, pa evitá contrast cañones antiaéreos i materia di S-2. Ademas, e hendenan patras mas bunita hield ku tur e habri e persona. Si mi заберусь ariba, ta mi so el a pió.
  
  
  Wak pa bentana laboral, tratado di coriente, ma mira nada. Sinembargo, den kontenido komandantenan, mi direkshon ta e correa, i den e restu no tabatin gran balor. Biaha òf bes miramentu a yega na e kosta di adriátiko, abou i na italia.
  
  
  
  Kapitulo 12
  
  
  
  
  Tabernakel tin kuminsá na sakudí asina fortifiká e mi no ta duna kuenta, manera Падра nobo a drenta na e asina. Mi no a mira te ku a kai den e pone di dos pasahero. Einan e ta wak den, manera ta refugiadonan di gas ta skapa di drechi di motor. Despues di un ratu ta bolbe na mi. i a bisa sofoká e bos: "Mi no bula".
  
  
  — Lo No process, e Hash. Bai biaha nos ta ku hasi pa promé biaha.
  
  
  — Hasi na unda nos laga nos ban na italia?
  
  
  — Lo No sa, ta bula bai riba kaminda di aterisahe. Ta posibel, den Пескару òf mas leu for di e kosta, banda di barí. Ta mas importante awor na nos ta disparsé di espasio aéreo di yugoslavia. Asina ku nos a pasa pa e isla Палагружа, te nos.
  
  
  "E wega ta bai tin gana". E pèrmit pa expresion di desire na kla for di boka. 'Trosementu bon. Kuantu tempu nesesario pa hasi esaki?
  
  
  "Kuarenta, kuarenta i sinku minut. Dos biaha mas grandi riba e kosta italiano. Ta bisa, si nos no ta surgi nobo problema.
  
  
  - Lo No wòrdu, - bisa ku konfiansa e. "Nos a bandoná nos enemigunan patras".
  
  
  — Pa medio di ta menos, e Метковича. I duda ku aber ta interseptá nos ta riba e tera, unda por ta muchu testigu di atake. Ma asina nos contrast di laman te concepto di asta fásil pa tur hende ku a mand'di case Strafeis.
  
  
  "Bo ta e por ta, si ta hasi?"
  
  
  Mi a bisa bèrdat. "Di e mesun, manera e Аптоса".
  
  
  — Ai, — bisa e suave. Despues di un pais, pregunta: "ora Ei, bo por hasi no bula abou, pa evitá ku bo adres?"
  
  
  "E kada mei bienestar un avion ku kasi er matros, explicó e mi a bai kuné. — Un chikitu di konosementu komun lo bisa pa nan, kiko ta di nos bisindario di meta: e kaminda mas kortiku di tera. No ta deseá di cai abou, si bringa i ta bai tin e manera, òf algu ta bai malu, i tin ku ta trata ta plania. Ma pa e hendenan mi no kier bai mas".
  
  
  E ponimayushche sint ku e kabes. "Bo ta di lomba friu, i algun persona tin motibu di muri na falta di oxígeno".
  
  
  — Aki no ta ta pa medio di zomer, — gruñó mi. — Ta bolbe i bisa ku no ta muri. I bisa den espera na kla for di man, si pa nan ta fuerte di bientu.
  
  
  Dirigí di compra di stores, tòg tur e tabata na òrdu. E relaciona sigui siendo nan mes, e prison di zeta i e emerita ainda ta stret den man drechi di e liña roa. Di motor supla gusta si staan, trahando den un meta.
  
  
  Wak abou, ora e liña di kosta e tin bira un kadena di lusnan tene lusnan di algun kue di stat i di e pueblonan di e piskadó. Nos gris di bon inmunidat di Динарских di als awor tin keda tras for di mi, bai dilanti den mi tabata nos, dushi duna scur di awa desierto di adriátiko. Einan abou a tin un fièrnu di dòp, ma di mira e mira komo santu den desierto. E bieu avion a sigui brabu, i kasi mi ta empe bai kere ku nos a logra.
  
  
  Despues skucha di un hende ta hari. Mi ta duna kuminsamentu i a mira ku sofia i Арвия протиснулись den e asina. Di lobo tabata ku sofia, i ta mira aki pober, pasobra por ta pober bestia".
  
  
  — Mi nos ta ariba e awa, — a bisa. "Den dies òf diesinku menos tur por espera muchu mas fásil".
  
  
  E muhénan ta hari i duna empujones ademas di bentana, pa wak na pafó. Wak di sofia i a kòrda e надменную, презрительную e muhé na e konosé pa promé biaha i tur loke e por a hasi e tabata duna e marcha i move e kabes. E preferi muri pa bo indiká den e tin algu dushi i femenino. I tur e klaramente tabata presente den e ta forma skondí.
  
  
  E asina di kuminsamentu di studie kruelmente, komo si un piedranan man agarró di avion pa turno i ta mescos трясла di dje. Plata di flush devastó enfrente di bentana den e nombra sofia, i tin voodoo mas leu, pashon te faro ráfaga di aire.
  
  
  Mi tabata bringa ku lanta i e legale, pa mata di mei deslizamiento, i despues a bolbe wak na e bentana. Bo ta aktua, e no mester: mi sa kiko bo tin; i e sa ku na e otro di plata kònòpi a ta ariba nos.
  
  
  "Sofia, Арвия, bolbe na otro. Rápido. Dígales na tur, pa chikitu na bin ta mas leu mei, gehad i ruth e kabes.
  
  
  Ta hasi ku loke mi ta bisa. Mi wak bo ta Падру. E tabatin su man a entrada na avion di realisacion di nicolas, dia laman e august e decision riba bo dilanti. — E problema, sí? — bisa, a habri na mi vários nicolas.
  
  
  — Kompletamente — bisa solamente mi. "Un avion mi".
  
  
  E mi 21-f, pa ta exact. "Фишбед" ku calidad di much 2,2 ku miss di e klas "aire-aire "raton" bou di e hala. Mihó ku por ofresé yugoslavia. Dos di nan kontra e di binti aña, безоружного di rosea di avion.
  
  
  'Ta kiko mi mester hasi? No mester abou mas abou?
  
  
  "Haltu òf bou di esaki no tin interes. Ora ta hala, Hash, sende tantu shete, bo por pasobra, i afó di bentana.
  
  
  'Mi no sa.'
  
  
  — Lo No tin tempu splika. Aki bai.'
  
  
  Avion hui kla pa un abundantemente, пикирующей bog, nan ta un poko mas haltu ku e nos un e turno. Ku un lamentá bula, kasi mishi ku e punta di hala un turno.
  
  
  "Awor, Hash," gritu. "Mi No proces "esakinan nicolas".
  
  
  Ami tambe a sende un conta aki rápido manera paden, i bok'di bentana. Mi preferi tin un solo konfia e отодвигал lo faros alkansá di avion. Sinembargo, mi no a tempu pa encarga i manda su Tata i Reconecta tabata muchu banda.
  
  
  Tras di nos ta e di hala di avion Mi a kuater hoben di explosión. Manera mi suponía, e diarason kontra nos grandi nan Alonso. Di conta mas rápido, mas grandi i mas limpi e di cañones. Di along a bin di nos ora ta Reconecta ta span, pa wak e inkreibel spetakel di hasí artifishal pafó di inskudriñabel. Bou di nos miss e inflamashon di incandescente di kandela, pashon nos hala i barika. Di shete matanan otro banda i, abou, un otro, tin amplio abou, leu di e avion, sigui pa cai di faros-nicolas.
  
  
  'Pakiko . .. e sigui? — ta rosea Падра ku boka habri.
  
  
  "E along a hala e kayente i oferta di nicolas produsí mas kayente pa encarga di nos bieu more". Mi a explicado. "Tin biaha ta un poko bolo ta un bentaha".
  
  
  Di nicolas tin diskurso leu bou di nos na e yamá di e ophetivo na laman adriátiko. Depresiashon bou di e superficie, i despues di un ratu so, e laman sali pasá orañe di e ta yama i шипящей blanku un pida.
  
  
  — Ja, — grita Падра. 'Nos a hasi. Nos ku ta basha di bo djente".
  
  
  — Ta kere asina, — cuero a bisa. "E mi mas kachete, i no ta bolbe ku e siguiente pida".
  
  
  Dos югослава tabata solamente dos buki di plata skinanan tras di nos i rápido ta aserkando. Mi seka di mango di dilanti pa skars e sodó, tratado di pensamentu. Mi a kita e gas, i tin kuminsá na disminuir un men limonada inflacion. Mi man tabata moda pa e sodó di dibertishon. Tres mil pia i ainda mas abou.
  
  
  , E ora ei, te perdemos — grita Падра.
  
  
  Di ingenuidad a kita e tension i a hasi hari. "E reajuste di kabritu, mas por kontra e Lider, e Hash. Si tin ku beker, no ta deseá di cai muchu leu. I por ta, por ta, mi por vital e largu sufisiente te ku resort di frontera.
  
  
  — I si nos a yega italiano di espasio aéreo?
  
  
  "Por ta, implementa Reconecta e ora ei no ta sali tras di nos".
  
  
  E altímetro mustrami 2500 pia, despues 2000, miéntras ku mi aktua disminuyendo. Tabatin e speransa ta ku si a Desconecta i bringa, ta hasi awor. Si apenas a hasi esei, mi por a hasi un di nan ku nos.
  
  
  E yag a keda atras, komo si fuera evalua nos. — Kiko ta hasi? — puntra narros Падра. — Hasi pa kiko nan no ta bai?
  
  
  — Ta lo ta pronto. Por ta, ta hiba e lòt pa sa ken ta yega promé.
  
  
  Di robes Mi pafó di trabou na corre, nobo di un estilo klásiko. Tras ma seif, e tabata na riba nos ruth un skina di nos turno. Den laboral di e marcha a duna e marcha di 180 tret, замедлившись ku mi velocímetro fondo hustu ariba di e critica di relaciona. Esaki ta hasi ku e pasahero un Mega di entusiasmá biaha so un poko mas mihó. Ma di Mi-21 — maniobrabilidad di avion i nos no ta mesora e pasá un bista. E ta yega mas pa un impakto inmediato.
  
  
  "Metrologia. .. — el a Падра.
  
  
  Èl arma, Hash, — ta para mi. "Ku e bieu bill ku un par di meskos ataques pa romeo di pida".
  
  
  A sigui e bombardeo di shinishi. E fuselaje a lòs riba e ami , i e hala yen di skernan di midí for di un moketa. E asina alumno deslumbrante estilo di lus. Di eis, e bientu palabra na kla lòs e publica i e tablet di ekipo a kuminsá reskatá di e partinan huma preto. E I-2 ta steipi buskamentu.
  
  
  — Hasi algu — a gritu mi ta Падра. , E ora ei bo no por hasi nada?
  
  
  Mi ta agarró pa balansa, petishon ainda ta trahando uni i traha na e otro dos. Bai solamente un di dos...
  
  
  — Sí, — gritu di kontesta. 'Awor!'
  
  
  Mi ta konmov'e planta di alfons i bok'di bara di timon e di rudia, e liberashon di tur e gas. E barku ta profundamente riba e wesu, tratado di bek na subi, di дернувшись di turno, mi ta imposibel di e ta sinta.
  
  
  Mi plania bula ariba nos bai biaha bek pa e sírkulo, ma saka un avion den su trayekto. San e ensordecedor lamentá, ora ku e pasahero a tuma ta kometé un elevá aña, pa no ta topa ku nos ta duna e marcha di soria i a span riba nos bai karu na kandela. E lus di e luna lo briya di e hala plateadas, ora e tripulashon lucha pa kontrolá di avion. Ma debido di calidad i e altura — awor ku nos ta un haltura di 1500 pia, mi no tabatin mas altu i espasio pa e.
  
  
  E bataya a kortiku. E moderno tira e tin despegue di kontra di e bieu di e production i e momento moderno tin demostrá nan inutilidat. E edicion, inkapas pa tuma e haltura, ora di laman a lanta pa bai regalo. Di spula ta sali bai atras, i e modelo di hèlm necesariamente kibra. Despues di avion ta estilo den laman adriátiko.
  
  
  Na e punta di hala e ta dal di e golfo i e закружился den aire te ku otro golfo no tin cododo riba dje, i e ta bira pia riba di ложбину un ola. Ei tabata ku e barika na ariba, komo si fuera defunto di meuchi ku hala habrí. Chikitu di poko fornikashon di senk.
  
  
  Nos tabatin su mes problema, ku nan a ku tabata bringa, sinembargo no por a hasi un entusiasmo grita di Падры. "Nos a basha di bo! Hey, Arte. Bon, tin un prome.'
  
  
  — Na susto, un prome, — e marga resp mi, contenido balansa un extintor di incendios. "Asina, na susto, bo sa ken hari último?"
  
  
  E asina ta, a bira un papa, ora mi ta asunto di luna di avion i paga kandela. Tur e avion a изрешечен man drechi, e mayor ta un kastigu conta, evitando huma eksitoso. E ta yama pa e лизнуло thomas den aire i обугленное hala, òf loke ku a keda den su. Mi tin ku a proponé bo kuantu di nos pasahero pasá e bida òf resultado herida.
  
  
  "Падра, ta bolbe wak manera поживают di nos hendenan", — gritu kla sefta di marino motor. Mi ta goberná facilmente na extintores di incendios di mayor, тушив kandela den e marcha di un pida. Падра a lanta stul i agarró e tabernakel di ducha. 'Ma . .. por hasi awor?
  
  
  "Nos por bula mas leu ku tin ningun motto", — pa lihé a bisa. "Si mi a paga kandela . Ma ainda tin e otro Mi.
  
  
  'Mi No por . .. ?
  
  
  "Mi No, e prome ta ripara un biaha so. Ademas, mi no tin di energia. Date lihé!'
  
  
  Mi no kier ku e tabata den e asina banda di mi, ora ta yega su fin. Ta pa e motibu aki bo ta utilisá vendajes den bista di ehecucion. E di dos Mesora mi tabata den servisio, i e no molestia den wega, manera e otro. Ku impagabel preis yega na nos. I ningun di nos bisa esaki atrobe.
  
  
  Mi выравнивал eror, di mayor, legalmente kanando, pa mantené e calidad, di biaha подравнивая a resta di e planta di direkshon, ku e fin di ekilibrio e desigual esfuerso di train robes di motor. Mi a bolbe pa pasa.
  
  
  — Mira, — grita Падра. Solamente e ora ei nan lo duna nan kuenta pa no a kumpli ku mi pidi. E ainda tabata para banda di mi. "Mira, e no ta tur".
  
  
  Mustra na kla lòs di glas di publica. E tabatin splikashon: te volkan di mas di seis avion di lucha. Un tracking di dos, e miedu aprel mi garganta, i despues lo duna un reportahe di e esaki no ta Reconecta. Tabata un mitar di un grupo di lucha G-91Y "fia" ku e bèrdè-blanku-kòrá кокардой e forsa area italiano.
  
  
  — Dios mi, — e tin hasimi mi. "Nos ta den stranhero".
  
  
  — Otro avion ainda ataka? E ainda tin or.
  
  
  'Mi no sa.'
  
  
  Mi ta dominá e rosea, гадая, manera Падра, finalisá si e My di atake i e teeven ta international insidente. Mi por bula un sírkulo di e mas aya i di pulmon G-91Y. Mi ta duna kantidat di por hasi aki a yega G-91, i e no e f-104. Di influensia kuminsá ku yerba di e pista di aterisahe den besindario.
  
  
  Italiano e avion a yega serka расплываясь e horizonte. Mi ta ekstendé mi e decision. Despues di a lanta i disparsé den ta leu.
  
  
  — Regreso di arte — divino tin всхлипнул Падра. "E a bolbe. Bo ta nifiká e...
  
  
  Sí, — hari mi. Send'e lusnan ta nabegá, di giro di e plataforma i, abou, sende na e radio.
  
  
  — Sí, — a bisa. "E a gana e wega".
  
  
  
  Kapitulo 13
  
  
  
  
  Peska — bunita pueblo otro di e boka Фольи. Mira un chikitu di industria, sinembargo, ta ku e ta di mas importante, un pais di santu blanku, awa kayente i e kayente di solo. Na embahador, mi kasi no ta mira nada, ademas di nan lugá di biba di hotèl.
  
  
  Mi ta lagabo e hotèl Persona hotèl Ciclo na playa, kaminda e suave i e dushi babel di olanan mi ta yuda recuerda ta un daño. Hawke mi a duna dos siman di accijns di e malesa desde AI.
  
  
  Di december di combatimento a bunita interesante despues di nos tradicion. despues di skol normal натовской sperá di soluciona di transkurí sin problema. Nos hende di roma yega na optené e patu doblá, ku a tuma den e Prens i despues a bisa ku e nifikashon di e mensahe konsistí di e albania ta miéntras ku un dal un estado di yugoslavia ku ayudo di algun yugoslavia ambiente di resistí. Di líder, ta un sorto di mil, a na e tempu ei un morto. Di konosementu-ficcion.
  
  
  Mi tabata kore di riesgo di bida i sobrebibí, pa gana e mensahe di Аптоса. Tabata un di e ироничных di e resultadonan di mi mishon. Sinembargo, despues mi ta kòrda di arancón ta bou di e nanishi di e yugoslavia un banque i un avion i a pasa un parti di e habitantenan di e pueblo na kla di ehérsito i e aviashon.
  
  
  Di gobernashon italiano ta ocupa pa e habitantenan di Джзана; e garantia di refugio i a primintí di traha. Sofa, Падра i e dos último na e hende su grupo bai bèk di yugoslavia, pa kontinuá e lucha pa independensia, mientras e poní mi den e hotèl. E wardadó a lanta largu boroto pa e Lider, ma Падра asuntu ainda mas, e Prens i, finalmente, e wardadó a keda den bon.
  
  
  Di lobo tabata awor Падрой, pasobra bo ta aki momento, no tabata nada, ademas di ta un meskos.
  
  
  Падра i e Kapitan a keda pafó di e paulo, defendé e entrada di mi kas den kaso di curso intentarán mi ta malesa. Mi a keda saká di e abundantemente kama. Арвия tabata banda di mi i ласкала ku nan ta válido pechu.
  
  
  For di otro banda di e mensual sofia ta move, mordisqueando klèp mi orea.
  
  
  Esaki ta roland pa kuater dia, e seksual, e naturalesa i purba, interaccion so na e dialuna, ku ta kome di e lugá di biba. Hits, ta, ta duna kantidat di mi na mi tin largu pa kompartí.
  
  
  A kòrda di e huntu durante un biahe na zundra. I tabatin e oportunidat pa duna kontesta riba e pió forma di permiso pa malesa.
  
  
  Caba
  
  
  
  
  Mesa kontenido
  Kapitulo 2
  
  
  Kapitulo 3
  
  
  Kapitulo 4
  
  
  Kapitulo 5
  
  
  Kapitulo 6
  
  
  Kapitulo 7
  
  
  Kapitulo 8
  
  
  Kapitulo 9
  
  
  Kapitulo 10
  
  
  Kapitulo 11
  
  
  Kapitulo 12
  
  
  Kapitulo 13
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  
  Nos agenda di roma a bai pèrdí.
  
  
  traduci leon Шкловский di e konmemorashon di e nesesidat yiu di nan
  
  
  Inskripshon original: Agente verricht in Home
  
  
  
  
  
  E promé kapitulo
  
  
  E AI tin lorá site e hotèl di e sentro di manhattan, ku no ta di telefon. Mi ta mi skirbí ei despues di dos siman di R&H di sosiegu i rekuperashon di e kancha di AX na koos di tira di veronica, banda di washington, districto di lomba.
  
  
  Bo ta aki organisation tin varios su agente entre nan empleado, i e ta duna sugerencia di session . Esaki tambe por kontestá e heful di Hawke na riba; hawke, shinishi anonimo i rico hefe di AX. Ku e mesun fasilidat ta manda mi ta un haf di e tabata, кишащий e composicion, ma na momento ei, ora responsabel di estudio uní despues di un peligroso tarea, e bela na mi gusta si mi a wòrdu spera un mucha.
  
  
  Tin mas a restu di e dos luna di permiso sin regosihá di hür, i tabata un bon lugá pa kuminsá. Mi uit a bira un piedranan di kamber ku super-kuater di baño i sala grandi ku ta un sorto bar. Den e tabatin e asina ku tin un sirbishi di lugánan di biba i e chef tabata pensamentu ku ta bai na paris di napoleon di e Tres, i no na lúgubre stat nobo york. I di trabou a prudente i efektivo. Tambe tabatin un monton di horris pa e pago na e tin akumulá mi kuenta bankario.
  
  
  Mi a kita e tubo ademas di e kama i a yama un contado kantidat Тигги.
  
  
  Тигги e tabata Инчболд. Пятифутовая perfektamente dobla den ingles дворянинка (papa gran), ku ta kambia e privilegio di e novela locual bo ta traha sekretario di un empresa di relacionnan publica di medio avenue.
  
  
  "Bo Ta Nick Carter, Тигги".
  
  
  "Wow." Su bos tabata un stranhero кокни i australia. 'Bo ta bai ei? Den e stat?' Тигги por maar un monton di konosementu na algun palabra.
  
  
  Tarda solamente algun menos di animal charla — charla Тигги tabata yen di завуалированных ilusion di nos delaster viuda novial huntu na concept un sita pa bebe i e partisipashon di cena.
  
  
  Na e momento ta bon mitar di kuater. Tuma un largu baño i e grado di eis ducha na refresko bai bek den bida. Den e di kuater di baño ta un spil riba e dak, i mi a keda satisfecho ku ta boso a wak. Mi tabata di skol nobo na òrdu. Ku mi na kuminsamentu di digitalisacion di peso, mi múskulonan funcion manera mester ta, i e no tin lugánan bandoná e cicatrices di intento pa un amigu-rival corta riba mi stoma i sala manera un trampa pa kologá di mi. Solamente e debilidat di plata-un liña blanku ku mustrami, unda nan kuchú manera un nabaha kuchú cubri kuminsá su trabou.
  
  
  Mi намылил di karu i di feita dushi i limpi pa usa hidróxido di lain pa despues di feita. Na kuminsamentu di e kamber, mi ta directamente mi ta bistí.
  
  
  Mi ta deslicé su chaqueta. Pa compensa lugá na e paña pa lugar galeria, mi ta yena di robes bolo interno di kueru kartera. Ami por tin un momento wak den spil di kamber i no na tur satisfaktorio. Ajusté e tabata i a keda kla pa bai den un bar ku nos Тигги skohe komo punto di salida.
  
  
  Bo ta aki momento, ora mi ta pone man na om den e porta di telefon san e relato.
  
  
  — Mira, — bisa den bos haltu, ma pa tur dos ta bolbe i cogió di telefon.
  
  
  Mi a hiba e particular di e orea i a tende algu parse un magnetófono e entrada di karnaval, so na e revés. Aporte e boton kòrá di e telefóniko, e valido di equipment convention na lugánan di biba di nos organisation, i e palabra na e boka a tende un bos family. "...i mi sa ku ta bai tin accijns, ma pésimo e presupuesto ku nan tin ku traha, nifiká ku no tin pa hendenan manera e ta. Diferensia ta debil ku bo, bo ta nos úniko dispone na e agenda.
  
  
  Esaki a hawke. E tabata na otro punta di e kabel kòrá di telefon i papia di su ofisina den washington.
  
  
  A pèrdè e kuminsamentu, e lider a bisa, cantando di tur su pasenshi. — Hasi mei bo bisami atrobe mi a pasa... — roma, — spot e, ainda mas затыкая mi. "Algu вонючее ta pertenesé na Тибре. Tin algu — slim Anderen, i un fièrnu un hende ta muri. Slim Anders tabata chikitu importante informe di italia. Bo ta aktua no a no ta parti di nos organisation, e tempu ei nos a yuda, proveyéndonos di informashon, ku grandi di chikitu di cia i e interno por a nota.
  
  
  Hawke, e hefe di von, esun di mas chikitu i e otro morto di e unidat organisation geval e servisio di inteligensia di amerika, einan: "E a manda nos un monton di gas posicion di un дерьмовом e pelíkula ku ta bai pa saka. E tipo di pelíkula, den e espionaje i e contraseign, ta presente, manera e diamars e asunto. Ma tur used ta sa.
  
  
  Un biaha na e imprenta mesora mi ta bisa Хоуку, mi gusto largu e pelíkula mi ta mira. For di dia ei, a laga den mi ta un inkalkulabel di su ребяческим i maneranan kaprichoso e kontenido. Mi tabata tin un van di e pelíkula. Un di e contesta, controle konosementu erróneos di mi personal (aya) di bida.
  
  
  "Promé ku tabata un otro esta e in den e kantidat di dies te binti miyon", einan hawke. "Ma slim aktua kumpli ku tur e ta muchu mas hundu. Mi a pèrmití investigá, pasobra e tabata tin un bon homber, ta útil den nos reda. Ya mi no ta prueba atenshon, ma awor slim morto. Asina nan, asina biaha, slim siña algo importante. Bo warda un plaka den un meta di Lily di e 20:15 di aeropuerto kende. Bo tin un ora pa yega na tempu e helicóptero, ku a karga di manhattan na e aeropuerto.
  
  
  "Sinembargo, señor ... — bisa e mi a mira komo пухлая i gosa Тигги desiree den e ta.
  
  
  — Lo No hiba mas ku un ora pa lesa e blachi di dat, — ku papiá-bisa e. — Awor ta yega na télex di hotèl. Topa e kodigo di su buzon di koredó di revisión. Tur loke nan tin mester ta pertenesé na bo ta aki riba. E placa pa gastunan, akto di identidad, dos pasport. Mi no no ta di velosidat. Mi ta wak con e luis bista ora ta kere den un pret italiano dushi di bida. Ma recuerdo, e no ta traha, e no tin para". Mi ta menciona algu di un dia extra den e stat nobo york, bo mester, ma hawke no kologá e telefon. A wega den mi agudo, i hawke ta stipula e regla.
  
  
  A yama дежурную parti i a pidi hiba télex, mi tabata sperando, ku tur loke nan tabata den mi buzon di koredó. Despues a yama un bar i laga e señora Инчболд un mensahe ku ta indiká ku e, por embahador, mi ta yama mas urgente. Ora e mucha homber di rico, ku a yega ku tl i grasia, maron di ariba, tabata entregá dos двадцатидолларовые billed. Sinku dollars tabata na снего, i e restu di e flornan, ku a tin ku entregá Тигги. Mi tin e impreshon di e ta na e asina grandi konsuelo, ku tabata pa mi e trabou di mi a duna.
  
  
  Телексное e mensahe di e largura di seis pia, a duna a gusta un piedranan rosa di patu higiéniko, na promé di bista, bista no mas ferfelu informashon riba e futuro di e merkansia di soja. Sinembargo, ora lesa na kla den pasado di plastico transparente di e blachi ku nòmber di e kantidat kuater di e di sobra, e habri su importante kontenido. Un informashon yen di echonan i sospecho Клема anderen, mi paradera pa e tarea aki historico, i e di dos ta tapa den kaso di nesesidat. E direkshon di e kontakto di dos kasnan di roma, i algun persona di dat rekohí di e nòmber menciona den e informe di anderen.
  
  
  Ta lesa rápido i ku kuido, pa impulso nan patu, liña pa liña i запихивая standard шредерную di máquina den nos apartamentu. Mas lesa mas ta konvensí ku hawke mi ta manda un tira di panama. E tabatin splikashon di e prinsipio. Tabata e rumornan i di cites, e ko'mas relevante na publica den e pelíkula, den e resultá di AX. Vários solido di echonan, i e restu no ta mas ku burbujas. Lorenzo conta, e produkto italiano di antilla panorámica di spectacular, yen di parto i sanger, ku a di tur e clásicas production di "e desea" riba "e lamchi di maria", konstrukshon di un nobo papia bou di e nòmber di "Fin di mundu" . E pelíkula ku e esfuerso di loke e por a logra pa e Tres guera mundial.
  
  
  Maldishoná ta, tur ku a lesa un biaha e korant, loke tabata sa. Ku e excepcion, ta posibel, un Hawke, ku tabata wak kla notisia di stranhero, despues di un dato disfruta di comes, i despues a lansa e korant.
  
  
  Conta a chikitu confiansa i inteligensia mucha. Inclui na mas exitoso den su pelíkula, e investeren e liber solamente un parti di e ganashi, miéntras ku lorenzo, na otro banda, e kohe riba e ganashi di e kontenido di su hendenan di roma, su skohí ta cubri, su fòrti den e sur di fransia i e gran kantidat di amantenan, e decada di bestia maskulino i tur tipo di прихлебателей. Ma ta chikitu probablemente ku e tabata konferensia notisia. Otro distinguí produktor di andre òf di hollywood sigui e mesun ávido suma.
  
  
  Slim Anders a hasi un opservashon kana un blachi di ineligible asina di e mucha australia di wil drenta. E asina ku conta mi tabatin su konsenshi, no mas, e poko despues di su morto, tabatin un krisis nevis, i e ta retirá tin dos luna di sosiegu di kas i na e klínika. Sinembargo, esaki tambe tabata bon. E strea di e mesun ta permutables, manera agente sekretonan. I di fracasa di e strea di e pelíkula aki frekuente gusta loveless ku e hobennan crece. Di cookies di fonds pa e nobo pelíkula di stal sr hugh Марсленд, e ex minister britanico ta duda influensia finansiero, sinembargo no ta straño den mundu di spetakel i description den kontakto ku ingles дистрибьюторскими empeñonan. Dan pero Akusashonnan, volle italiano enano; polítika i di boneiro-playboy, i e ta normal coco bo ta aki mes, manera Верелдейнде. I, por último, Стадс balor, independiente american produkto-dirigèntnan, konosí dos оскароносными pelicula pa hasi algun dies aña.
  
  
  E fórmula a asina, manera ta spera di e a papia di e fonds. Banda di e dies mihó nòmbernan di inglatera, fransia, italia i amérika. E mayoria di nan tabata e streanan invita solamente di sinku di dies menos, sinembargo, su nòmber bon mira den e mensahe. E dos prinsipal funcion ku ta desempeñá famia cavour, e último italiano di parto di e bamba, i michael Deporte, ingles ladron di lei, ku e ta e mihó aña, si no ta bisa e publica di balor.
  
  
  Телексное mensahe a kompletamente destruí gusta i transparente di e blachi di kalkulashon. Mi ta sumergí den suela ta un octa di toga, pa centrale i bolbe wak e material ku no tabata na kabes. Mi ta pèrmití su mente bira kompletamente den blanku i, abou, tur e mensahe ku avanza di nobo, manera ta e tabata lesa riba e nivel mas haltu di confederación.
  
  
  Milager no ta produsí. Spioná e personahe prinsipal di e pelíkula tabata estafadó ta, slim a hasi un bon nota di e kantidat di e grupo militar, reuní na versión di fonds pa e Tres guera mundial: e tanks, e avion, e falsu nicolas subterráneas di hormigón los di almasenamentu, sinembargo, esaki tambe, ta e tabata komun. I tambe e mester ripará ku e material ta yega un italian, ingles, amerikano i натовских di ofisialnan di loke.
  
  
  Kada grandi pelíkula di e guera, inkluso si ta legal solamente e mitar, por bisa ku e operacion ofisial di gobernashon. Bo ta aki e no tabata nada pafó di komun. Solamente falta e slim a asina. Sinembargo, inkluso e no necesariamente tabatin e ta wak huntu ku bo resultá for di e pelíkula ta Pidi e mundu . Bai huzga pa lorá nos, slim a onorabel homber, ma ta un bunita dudoso debido di edicion den wega i na su genealógiko debe ku prestamo ilegal. Bai e kaso dor di ku e ta encontra den Тибре, por ta hopi mas na su curiosidad di киноэпопеи.
  
  
  Tabatin dies menos na bek na reuni. Tuma Вильгельмину, mi lugar, hugo, mi stolte i are, e gas di e bambu riba su kombatimentu sekreto di e kapital di falis i nobo empaqué mi kosnan ku mi a kaba suave di kologá e biblioteka di kamber. Mi ta kita e chaqueta, pa pone den наплечную e pistol. Mi ta mi lorá apart un mango i застегнул pèrtá di e evalua e atleta. Na e momento ei meest di gas di e bamba, unda mi ta pone, asina ku mi a pone are e bolo. Mi no a pidi e kuenta, i e mensahero a yama e entrada, ora netamente ta pone e chaqueta.
  
  
  Mi ta bok'tur e kabes i ta contento di su nobo identidad. Na e aeropuerto kende, mi tabata roep (jerry) Карром, riku des нефтяником, ku na su mente so — gosa di e bida i publisidat kantidat di nan tin e unico ku no ta kompletamente. Esaki tabata e patu ku mi ta gusta aktua, ma hawke, maldishoná ta, mi no ta duna e sufisiente vishonnan.
  
  
  Manera car, a tin e meskla di e pelíkula no ta haya un probecho, ma pa gosa di e perspektiva di un totalmente hechu di e streanan e dialuna, e almarza i cena, i ku e por ta, inkluso, ta, hopi biaha den e перекусом. Mi ta saludonan e tipo di loke mi patu di nick carter, si no tabata pa hasi pa ku e ta un problema mi traha. Si tira nan a sali den e funshon di gert car, tin lo tin un di dos tapa ku un pasport ta bèn current, protesta france. Vários buraché, распущенная forma ku otro sosial tin e libertat di tráfiko di des playboy.
  
  
  Na e aeropuerto kende sonríe e mucha nan tabata hundi di pinta Reconecta òf un di e último pelicula italiano, a duna di jerry coro un plaka di avion di promé klase. Mi ta duna e señalnan correa na bordo di e túnel, i no a laga sin pidi di alohamentu di mi artíkulo: lage, un kuchú i un bomba.
  
  
  Den e quiosco di e sala di embargo mi a kumpra bunita e revista i e bukinan di bolo, pa yena e meta nobo york di roma den kaso ku no por drumi. Realmente, mi tabatin e drumi e inisio di un traha, ma e mester bira den forma natural. Inclui e mihó siñadónan di AX no tin inventa un píldora ku mi a duna un soño, e mi pafó ku lo bai na e education físiko i di presensia di e spiritu, manera mi ta guitara.
  
  
  Di avion Jumbojet tabata yen solamente riba e mitar, i mi tabata kasi un di promé klase. Di lus incluyendo ku e respiratorio no jomar, i mi пристегнул e faha di siguridat. A sinku menos pa mihó mi kompañeronan di biahe — un kantidat di percusion, mi semper aseptá, vind si ta e avion, e autobús òf den e garoshi tira riba un buriku. Proponé na con mi por playa i riba midí di seif.
  
  
  E pasahero so mi a dies persona. Kuater hòmbernan di negoshi parti entre otro, bo ta práktikamente igual na su tres scur ku esakinan diplomatiko tin e kartera di produktonan. Tres par di media edat, ku oro, ku plaka ku nan nòmber di e identificacion manera e miembronan di lujo di turismo di e grupo mundial di e bahada. Tur normal, inosente i e último, laga den mi ta un sèt di onor pa su mes ku vários bashí ehérsito di dilanti i patras di mi.
  
  
  Asina ku a sende e lus bèrdè i nos contrast den aire, dirigí den baño. Ei a kita e fundeshi ku lugar i e baliña ku e atleta. Un biaha ta bèk na su lugá, mi a pone den e mes diplomátiko na e kartera i giro di berdura riba. Si mi tin e suerte di sera bista pa e meta, no kier arriesgar mi chaqueta расстегнется, i e mi kompañeronan di biaha surgi dos straño di угонах avion i kosnan na e estilo . Mi apenas a surgi na lesa cecilia, ora e interkambio просигналил di nan presensia. Educa, un dushi bos famia bisa e italiano, e frances i ingles, ku ta presenta di kuminda.
  
  
  E asistente di meta ta un di dos buki. Mi no por a papia tokante di одноq mas di e tabata ei. E otro mi ta yama bon atenshon di e momento di e pa promé biaha mi ta duna kantidat di su. Esaki tabata un gran muher. Na otro centímetros ariba mi bandoná Тигги. I exuberantes. E yena bo salario informe te e delaster pulgada, suela na pone mi kuminda. Na momento ei tabata tantu, ku kasi yena tur e lugá di biba. Mi ta kòrda ku ora e tabata biba di rei di fransia, e tòpnan pa yega na выдувались eksakto di e forma di pechu di su bieu stimá stima. Mi por image ta e debi ta sinti e hòmber.
  
  
  Mi ta bisa. - 'Danki'
  
  
  E sonrió. Bai e tabata di muhénan ku sanea tur e kaminda pa nan largu, ta briya di koló rojizo-bruin, kabes riba mas largu di e pal', ajusta na e pelíkula, te na e punta di e dedenan di su briyante mini-сапожек.
  
  
  "Durante di cena, biña punto", bisa. "Ma tambe tin Logo. Biña punto, ku, pa loke ta menos, no ta keda Suave entre biña blanku, i e ta e pais kaminda el a nase. Esaki tambe por wòrdu presentá.
  
  
  Di ingles tabata kasi sin aksènt, solamente un poko rígido den skohementu di e palabranan, ma ta mooiste.
  
  
  A puntr'. - "Di para?"
  
  
  "Benito", bisa. "Bo Ta Inecia. Awor mi ta di paga. Mas na aden di tera.
  
  
  "Ta na under Logo", a bisa. "Ma ku ta un kondishon. .. '
  
  
  — Asina ta, señor ... — wak di reojo di e lista di e pasahero, ku tabata den man. — Señor Cur? Mi ta atendé e último pasahero na e servisio i e otro sapatu di meta no a sali ku nan garoshi. — Kiko garantia ta yega huntu ku mi, — a bisa.
  
  
  E ta kompletamente den kontra di regels, — bisa e firmamentu. Sinembargo, tabata un otro manera e kuminsamentu di algu ku un retira yen.
  
  
  — E regla ta bira pa no romeo òf, pa motibu di ta menos, villar, синьорина, — a bisa. — Синьорина?
  
  
  — Синьорина grandi, bisa. Bai nobo tin dado tin un gran kantidat mi ta un di e обволакивающих, amplias soria.
  
  
  "Розана grandi, señor cur".
  
  
  — Jerry, Розана, — a bisa. "Bo ta nos ta bon na evitá algun di e regla? No ta su servisio tabata yen di hendenan. Mi ta kòrda e temporal, e patu di riku di petroleo playboy i a topa den boso binti. "Si bo a entregá su amigu, e sin duda ta kapas ta pèrkurá pa e restu di e pasahero?"
  
  
  E sonrisa awor tabata un sonrisa contador.
  
  
  "E ta mas den kontra di reglamentu, jerry", a bisa e, a tuma e papel. — Ma angel ta disfrutá. Tin un par di media na e. Lo pronto ku Logo. Ta fasil i dushi, manera e ta Suave, ma mas fuerte.
  
  
  'Con ta bai?' Mi a bisa aki pa e a bai.
  
  
  — Un biaha — bisa Розана. 'Laga nos ban wak.'
  
  
  Lihé kohe ku dos belast di Logo i un chikitu banda ku e kuminda pa su mes. E ta sinta den e asiento banda di mi i pone e banda di e chapi pa un.
  
  
  "Solamente lugánan bandoná dos siman", bisa. "Bai biaha, nobo kuminsá e babel . Bai abou kuminsá e temporada turístiko. Tur esnan di onor ta okupá. Tur kier parti di otro. I kapas gordo aya hòmbernan di negoshi bo famianan serka mi peliger, pasobra el a lesa algo di e italiano щипках i awor kier usa den realisá. Mi ta gusta hopi ms ora no ta asina conrado manera e ta awor. Inclui si e totalmente no ta un bon".
  
  
  A lòs e reino di bòter i откупорила bo entrada den moveshon lehano. E vertió un poko mi kopa, pa ta intenté. Tabatin asina bon, manera a bisa, fásil i hañá, ku un bon registro.
  
  
  Sent ku e kabes, i ta yena dos kèlki. Tin bebe huntu den невысказанном un octa. A fuerte session di buberos ta mescos.
  
  
  Despues di vários uzo di Розана leu a dividí nos bobo stul i e apoyo kontra mi ' ku su kurpa.
  
  
  "Asina ku no mihó, jerry", a bisa e, pasando ku su inosente bista marina den mi, i un man блуждала mi man ku ta move riba su pechu. E no tin push'di man i di aprel ainda mas fuerte.
  
  
  Otro sapato, reuní na nos banda i dos belast bashí di biña. Di lus den e avion tabata paga, i ta mi por wak, e restu di e pasahero, hende di negoshi i гастролирующие riku di e par di media bieu, drumi. No ta kompletamente nota di e amor di promé di bista, sinembargo por ta komandante kaso na momentu di tene, di tension, di krisis. No, meskos ku awor: implementa, ta forma espontánea, i воодушевляюще: un interkambio inisial di skinanan di bista di e or di kuminda pa un servisio ku ya no por evitá. Pa algun segundo nos a baha e parti patras di un asiento, i konflikto tur e espasio, e privasidat i e comunidad e solamente mei our dos persona.
  
  
  Розана mi ta yuda guitara di chaqueta, sin despegue di lepnan mi boka. Su lenga tabata den mi boka, manera потерявшаяся, tera pisca. E стряхнула e parti di su informe i rápido e derotá di e dies i bo sandalia. Haltu dinamico di e muhé ku inspira ternura fásil seal di mapas.
  
  
  Di ощупывающие man tabata den tur parti. Bou di mi desabrochó di famia, awor departamentu bòm i otro insistí i, abou, кусающий di boka i e buskadó idioma. Mi a duna tantu risibí. Despues mi a invadí na e unda bo ta bin esakinan largu clasico di firma i a sigui lantamentu ta habri menos mutuo di trans. Esaki no ta rekerí di palabranan, nos kurpa no a bisa, tur.
  
  
  Ora nos huntu alkansá e clímax, Розана solamente ku un profundidat suspiro di libra.
  
  
  Ainda mi ta accijns, ora Розана, a sinta na dilanti i contado banda di mi. Banda di lihé labor i e ta hasi pa ku e sonrisa riba su awor rekordá упитанную pushi sonrisa, e tabata tin un patronchi aseptabel i di sapato, уделившей algun menos болтовне, i nada mas, ku респектабельному paseo.
  
  
  "Si un biaha a nenga bek na bula ku nos jerry — bisa e — insistí di e ta hasi den e temporada pober, manera awor".
  
  
  A puntr'. — "Hasi e amor solamente den aire? — Despues di tur, tin e meta pa keda den roma pa lorá siman. Por ta, mi por a utilidat e tempu liber pa wak e prinsipal lugánan di interes. I esei ta nifiká ku bo ta e punto mas haltu di tur e pais.
  
  
  — Bon, danki jerry — bisa e -. "Mi tin un meta di ida i buèlta. Si ta un liber, bo por baha den kontakto ku mi na e kantidat. E ta duna e number di telefon ta sosodé ku a skirbi den e lac na nos. "Mi ta kere mi lo ta bon pa sa kiko mas por hasi den e tera no tur e persona di nos". E помахала un man na otro e soño di e pasahero i захихикала. 'Kaminda bo a tarda? Si no ta muchu atraves, por ta, mi por yama danki ei.
  
  
  — Alberto A Super, — a bisa. "I si mi no tin laga tin un mensahe".
  
  
  — Hasi ku ta bai hasi den roma, jerry?
  
  
  Tabata inosente i ta abvo e pregunta, ma mi ta sintí manera union mi sistema di zona. Un lihé harmingues e garganta, ku, segun mi tin inteligente ta intensivo tin ningun síntoma di peliger.
  
  
  E tabata na e pregunta ku por kousa ken, e momento ei ta eksitoso. Kasi kualke hende a hasi e largu pa. Preparashon di e banda semper ta kla pa e combersacion, i un hende ta spera parto, pa suave un poko e meta. I di "meta" ta loke mi konosemento di e promé momento. Mi ta tuma solamente algun désimo di dos na proceso aki intenshon di mi mente.
  
  
  — Ta deseá bishitá di киношников, a bisa, sin interior e combersacion. "E Lorenzo Cont. Por ta, mi a pone un chikitu di plaka den nobo contamento".
  
  
  "Ai, e Fin di mundu", bisa Розана i kasi mi a, manera un interior di rementá di призраке pa mi contado, mensual kara di Birgen e scur-bordo merca. "Si bo topa ku personanan ku no tin hopi tempu pa topa ku un sapatu Розаной".
  
  
  Ta sigur ku despues di nos partisipashon den e órgano ku e no por ta pa mi ta importante.
  
  
  Nos un poko поболтали di su mes, ta e mihó restorant di roma, riba e grado di e hotèl A Super, i asina supuestamente. Di nobo tabata inosente разговлры, ma di expidió di hasi pa nan despues ku e lora mi biahe di roma ku e "fin di mundu" , a kore ku tur e curiosidad.
  
  
  T'asina ku ta papia i ta pega pa lorá ora, ainda ta bai bon. Bai abou, Розана e diskulpa.
  
  
  "Kuminda ainda no ta presentá", bisa. "E dialuna promé di tera. Bo no ta perde mi number di telefon, jerry?
  
  
  Mi a bisa ku nan no ta bai hasi.
  
  
  Mi no a bisa ku e lo publiká связному AX di roma pa profundidat di resultá синьорины grandi, di biografia i di tur e final i regalo di vínkulo ku e "fin di mundu" i e no kastigá Клемом ander.
  
  
  
  
  Kapitulo 2
  
  
  
  
  Na e aeropuerto di leonard sí Винея Фумичино bou di roma guia di desde yen. Mi ta punto e nòmber korekto i rápido a pasa di duana i analisis di siguridat. Mi ta ter na bringa pa e taxi. A normal di wèlga di e aeropuerto, i e kompetensia pa e taxi ta masha duru. Finalmente a deskubrí un amor di un yiu homber puta, ku ta aseptá entregámi ku mi sèt di kumpra den e stat, ademas di ku dos otro pasahero pa un tracking di e persona di yen di e totalidat.
  
  
  A risibí mi reserved e Tabata Super, i hawke a hasi su initiales hábiles di vaccin. Mi ta trata komo si mi remente controle техасские miyon. Ora mi ta mi skirbí, mi a topa, e ta skirbí e Стадс balor òf sr hugh Марсленд.
  
  
  — Dos, señor car. Wardadó ku alegria konfirmá di dat AX ku A Super ta normal na e sede di criadero di Wereldeinde.
  
  
  — Anto mi so ta skirbi un mensahe, a bisa. Mi man tabatin un pida hotel di patu, pa mi ta for di bolígrafo di su bolo. Mi a skirbi e dos ta un i ta mescos, tantu riba tapa e riesgo di un di e mensahe a pèrdè. Kier a baha na kontakto asina ku ta posibel. "Deseá sr hugh, el a skirbi, mi (i "Karu balor" ta e di dos communication), tira geven mi ta bisa ku a reuni ku used di roma. Deseá ku e pelíkula a bira un obra di skol. I ta krea e "Концец di Lus" ainda por ta e oportunidat pa hasi " .
  
  
  Mi a pone di mas grandi неразборчивую di firma, i esun uzá a tira riba gras pa tarea ta bishitá, ku mi a duna hawke, na identifiká di mi, manera miembro representation di haast cameros e klup .
  
  
  Di mensahero a hiba mi den e mèrdia planta, na lugá di biba, ku bista mas eugene e mi a bandoná di e stat nobo york. A Super kuminsá su ideal di bida ta briya di desaster na frontera di siglonan i, huntu ku nan hopi cambio di estilo i rekonstrukshon escénicas, no ta sigui e denunsia aktual di kresementu di e esfuerso na kla di e separashon di su site mas chikitu di e sala. Mi a saka dos buki nobo illes di 1000 last pa botote i, abou, a entregá di 5000 i a bisa ku ta bin bek na nágima calidad ku e delaster i otro yen di tarea di roma. Mi ta bon konosé e stat, ma plania custumbra rápido riba e komunidat, sperando e kontesta di mi mihó multitut: dos mensahe.
  
  
  Kohe pa mi grado di descomprimirse. Manera premio mi ta mi a nenga na entregá, bai ku e kier bin bek.
  
  
  Mi a pasa sinku menos entrada di atenshon riba e mapa, ku ta carol e tabata tapami mitar di mi kama den e estilo bario. Mi ta konfirmá na e konosementu di a pasa, a yena lorá manchanan curac na memoria i ta e tin intenshon di ubicacion di nos derechonan di contacto: un di e prominente di bario, e otro riba e ruidoso roster, e otro banda e tíber.
  
  
  Na otro nesesario i komun di reina mi saka e "lugar" diplomatiko falis, tin demanda i tin goed di zeta di e mekanismo di martiu. Despues mi a kita sinku menos di toga. Despues mi ta cost pa sosiegu un poko ta e Розана aki feite a mi den e avion, ku ke di olvidarse di e riba e final di dia, si ta nesesario.
  
  
  Si bo no a haña kontesta riba bo mensahe, algu ku no tabata asina, pasobra mas proponé di Розане èl hasi pa nan faborabel preludio tabata bai biaha efektivo i rica, mas mi ta konvensí ku ta konserní ku e "fin di mundu".
  
  
  Mi ta sumergí un soño profundo, i a tin un agradabel soño, ku e tin relato di produccion di mi topa ku Розаной. Solamente den mi soño di e avion, no tin ningun otro, i e obranan ta mitar un poko ingeniosas. Ainda no tin canada telefon di atenshon.
  
  
  Mi soño rápido i tabata kontentu. Di telefon san. Mi ta kita e particular ku e kancha.
  
  
  — Señor Cur? E bos famia, ku tin un lihé aksènt stranhero.
  
  
  — Ta uni den e combersacion?
  
  
  — Sr hugh Марсленд pa bo. Tin Un momento, por fabor.
  
  
  Mi ta spera, i muchu kayente muchu briante bos a tuma lugá di девичьего.
  
  
  — Bo ta papia ku hugh Марслендом, señor car, a bisa. (Semper tin kuido, si e ingles ta lubidá nan inskripshon ta muchu atardi.) "Mi a risibí nan mensahe. Leu ta prosperá ta aparesé den kontakto ku nos. E mucha-aki bieu tantu?
  
  
  Mi ta bisa e informashon ku hawke mi ta di por télex. Leu, e bieu loko, viejo su at "e Kabes juana" na e islanan di demanda-read, ademas di ku mei, e di sinku di señora geven. Tabatin e kumindá di dos.
  
  
  A miedu, ku sosten finansiero pa e parti di "Fin di mundu" tur ta pidi, varida, — bisa sr hugh, un poko recording leu. — E no tin ningun motibu pa e no por sa, pa release un ratu den e bunita Roma. Enzo conta i ku algun di nos kier reuni pa hasi un kopa i pasa di anochi. Mi tabata enkuanto si bo a uni. Diamars, di mitar di shete, den e sala "mona"?
  
  
  Mi por bisa ku mi ta gusta.
  
  
  Un kortiku combersacion tabata kasi sufisiente pa abundansia ta un idea di opsekio hugh den e karni i pa e sanger. Content i bon edad ingles ku ta un regalo aparensia di e totalmente di chikitu, ku tabatin e skondí di economico, pa nan por gana e ta reskatá di marka, e france òf bon mira, ku e no here, manera e demas chikitu. Bai tin kasi seif den e "fin di mundu" tin un lugá na un kantidat grandi di placa. Esaki ta solamente un bisa, pa hasi un kontribushon mas atraktivo pa mi, riku техасца, dor ku bista nesesario, asina ku si ta atrapá mi, mi уговорят mi i lo fungi tambe e ta pasa ta bon.
  
  
  A solamente sinku ora di e anochi, mi largu sosiegu kita e desgustu di e diferensia di e tempu stipulá. Mi por ku e funshon di utilidat e dos ora mi lugánan bandoná pa e wega a kuminsá. Mi ta bistí (i, netamente, a hasi un opservashon pa kumpra mas duru ainda ta briya kamisa i acceso pa hasi nan imagen ainda mas convent) bai baha den e senso, e bordo di kouchi di metal mi via e veranda.
  
  
  E wardadó yama un taxi i mi ta dirigí na plaza nuvola presioso i di turismo. Na lugá di tuma un mesa di e traha Te Sali, crucé plasa, e divi di un par di marcha bai bèk na kaminda, e Curso Historia Emanuel. Aserk'hustu na tempu pa tuma e autobús riba e temporada di roma termina. Tabata un bálido dia di primary, i e autobús tabata reto riba di bopec, i tabata ku lo a keda den e almasen yen di perfume senario di paña aden, ma mi sa ku e derotá nan di stat.
  
  
  Kontakto tabata bieu, skars muebla parlamento di skina ariba di e trabao mesa di trabou, kaminda e ta bende cigarrillos, e salu i illes di later. Mi a lanta den un ambiente trapi i a yama tres biaha. E entrada ta habri un mucha pa algun binti aña ku льняными kabei, parse di ta e persona desempleado taco. Ideal skondí entre internashonal, dual e populashon studiante di e area. E fortalesé su bah'floho bisto na droga, te ku no a wòrdu será i e no a sera despues di e entrada.
  
  
  Despues el a sali na di octa i a kuminsá mira un poko mas humano.
  
  
  — Siman, ta e cia , bisa. A bisa ku drumi. Bo gert car, bo no ta asina?
  
  
  'Di e manera aki.' Mi a estrecho di man.
  
  
  "Mi ta sinti anderen, bisa siman. "Mi No ta konflikto idea pa loke nan ta hasi. Mi ta skirbí tur su kos i nos te awor mi no tin pisas. Tabatin un sorto di salvahe tera di "fin di mundu". E úniko trupa bo ta aki, ta intenshon di orea di e investeren i por ta, inkluso e públiko". E mi a bandoná drenta den e bòm di lugá di biba, mi tabatin e mesun lucha mortal e ambiente i na promé lugá. Di tur dos un tipo di organisacion di e wòrdu hasí, pasobra e ta serka ta sera un bieu sofa nabegando e desde e suela i for di bou di e ta un seif di curt.
  
  
  "Por ta, bo ta topa algu ku nos a pèrdè un bista", bisa sin hopi konvikshon. "Ta un di nan, nan a bai excepcion di paña, na bo a haña, bo úniko trese bon, ta esun ku a dera, i ainda un paña ku bo kriá bende di e produktonan di pulgas".
  
  
  — Su kriá? Mi orea навострились di un posibel petishon. "Di korte. America di studiante. Directamente, bisa siman. E último un largu sèt. Mi No tin un konekshon di e direkshon. Tin un prueba. Ma bo por haya su mes direkshon, si ta deseá. — Un biaha — a bisa. — Promé lagami komprondé esaki.
  
  
  Mi no отмахиваюсь di cia. Ma tabatin un tempu ora AX ta entre ta e kosnan ku ta para un bista. Bai para biaha tabata den revés.
  
  
  — Ta bai ta na otro lugá di biba, si понадоблюсь, bisa siman. "Paso den e ta ta úniko ku tin ku ta kima hachís di кадильнице, pa keda skondí di hasi pa mi fumo Kamer".
  
  
  Mi ta sinta den e gruñón sofa i a kuminsá inspeccionar e kontenido di e seif. Mi no ta den nan a detené. Tur peticion di mi no sa di tel. Un di bobo skirbí pa nos ta anders den e mesun, riba tur e mundu, pa bishitá un di Korte i otro kisas na nos un e fonds, Марсленде i balor. Slim Блессид Anders tabata krónika писакой. Ta malu habit pa e amtenar konstrukshon konseho, manera bai la, la, den estado di bibida. Na otro banda, mi nunka tin mira riba un bon agente (no ta promé kategoria, ma pa e bon), ku ta den estado di bibida tantu hulanda i a tende di tantu conditions, mi a bolbe loko контрразведчиков, tratado di saka su charla di artíkulo di bèrdat. Ta mescos e por bisa di e каракулях i nos anderen. Ademas pa e traha e loko no ta di enemigu, i mi, Nick carter, pa buska un oportunidat, e mei exclui di vengansa, i buska un kaminda di e por ta e motibu di su morto.
  
  
  Solamente a tres nos no tabata duplicados di mi a warda riba bo kabes. Ta scur, e esposo ku e nòmber di e fonds, Марсленда i balor, forma un triángulo di e lèter L. Patras di e tin un interogashon i no por lesa un opservashon bo por nifiká CH, di desalinacion na e artículo di suisa. I pesei, e mester algu, mi ta gusta lesa e jungfrau, alpino di angua di suisa, òf na aleman — birgen (chikitu probablemente), òf june — aleman prominente, òf Джанки bisto na droga. Òf, por ta, un parti di e palabra di kódigo. E di dos tabata e otro fuentenan di e observacion, meskla no mas di "R". "R" i di mensahero? Sinembargo, ta ken ta? Den mesora mi pensamentunan ta bolbe wak Розане.
  
  
  Na di tres lugá na e sentro di blanku di e tarea di e literatura "a". E Клема a tin problema ku e alkohòl, i ku probablemente a bai baha den kontakto ku E servisio di Alkohóliko Anonimo, sinembargo, esaki tabata asina davelaar, na e mesun mi ariba "birgen".
  
  
  A bisa danki Хаймана, mi a skirbi e direkshon di Korte i a bai. E bida den un kas di huéspedes banda di lugánan di interes. Por si akaso ta pasa pa lorá kayanan di e plenchi di santu maria, riba e mesun normal di turismo ta stroba e bario di roster, i cogí un taxi.
  
  
  Ainda tin un tiki tempu pa kumpra un par di briya kamisa i un par di vota haltu di kueru di kaiman, pa reforsá di imagen техасца. I ainda tin un tiki tempu pa feita su lugá di biba i kambia di paña pa topa.
  
  
  Inspired na victima di karera di skol bo cache un sèt, e sala A Super di mona a rekorido huntu ku produccion di cache di desaster asina gusta algun di e abs ingles ta decada ku produccion di kabai i kachó di tira. Awor, den mitar di shete di e anochi di yena e equipos di filmación di fonds, algun di e siguiente, i e otro bunita i eugene pañanan di e muhénan ku nunka a mira, huntu bou di un solo dak.
  
  
  Den e di kuater di mona vários шизоидной su contamento, ku ta parse di ta e mihó aserkando jerry coro. Mitar di e imparsial ta un deskonosí i mitar di e arogansia di hende ku sa bo por nota un cheque ta восьмизначную kantidat. Ignorá kamarero, nan ta pasa den mi tin e meta, ta keda na e lugá di mitar abatuar di entrada i wak den e scur sector.
  
  
  Mi ainda щурился, ora mi ta mi ta hala e haltu, e hòmber ku kara roa, лысеющей e kabes i e durante i e grote riba e lepnan ekstraordinario.
  
  
  Gert Cur? Hugh Марсленд. Instrukshon e bos di telefon di telefon. — Mi ta kontentu ku bo por a bin. Nos tur, den e angulo. E tin мясистой e man na un konosementu. "Bin i lèn riba e felis grupo di su гаремной di e mes". E tin publiko храпящее e reino, tambe loke mi a sigui.
  
  
  Den grupo i e grupo di fonds tin empujado huntu un par di chikitu mesa. Mi ta presentá na lorenzo conta, enzo ku amigunan, Стадсом balor, nereida strea di michael Deporte, florin, impreshonante Камиллой cavour i otro. Mi a pidi e dòbel "Чивас Ригал" ku e eis, a sinta na stul splendor entre sr hugh i conta i a tuma un wak bo ta scur, pa wak su nobo amigunan .
  
  
  Sr hugh mi a escrito. Solamente tin ku añadí ku entre nan лысеющим e kráneo i grote peligroso a kontentu i kara inosente studiante di ingles di embargo, miéntras ku e tabata leu for di e kuarenta. Tabata kontentu i pista mucha, te ku a bo bista. Hite, calculator pasá di stal inolvidabel. E tabata haltu i vários коренастым pa e hasi pa nan ta hopi tempu ku a bai di e deporte.
  
  
  Enzo conta tabata na otro punta. Bou di algun sinku pia, salt i relevante, na 56 aña, segun mi informashon, ku e sueldo kabei preto. Òf tabata, naturalmente, òf ku e tabata na e mihó puntra mi ta mira. Tabata feita, a aristocrática nanishi i scur, bista marina na загорелом di karu. Di shinishi-bèrdè di maar, tabata tapa riba midí, ku e italiano límite. E tabata blek bèrdè seda di garganta di turtuga. Na mesa robes a di oro "Ролекс". Den su derecho di dede anulá e ta un bieu renchi ku печаткой un lus di oro. E sonrió i mustra un yen un multitut grandi ku ta briya blanku djentenan. mihó ku e tin ku mayoria di nan streanan.
  
  
  Стадс balor tabata grandi, manera Марсленд. Ma e tabata kla muchu mas grasia, apesar di karu, ta bon conexion di su preludio твидового trese. Tur den e tabata nobo, e refleho di новообретенное di prosperidat, loke no tabata nesesario di informashon additional pa otro. Mi No sa por hasi, ma un hende a gusta enzo mei, na promé biaha bai den trese, i ta krea e impreshon di su famia tabatin di generashon pa generashon. Mientras na un manera Стадса duna e núkleo фальшивости, apesar di tur e mina ku e pone su cos tres. E Tou ta largu i su kara mahos, kiko ta e horibel, ku algun damanan, den e ta fásil pa empresanan, yama atraktivo. Spesialmente ku sikatrís na kara robes. Den un periodo okashon di su karera e mei a kanselá. T'asina ku e mester ta, kier a conservation manera un konmemorashon di su pasa, Su wowonan tabata un blek blou.
  
  
  Mishel Sport. Sin duda, bo sa kiko ta e foto. E ta increíblemente bunita di ingles, un poko menos bieu di e ta mei super pa su impreshonante den e antilla. Ta bai den e kuarenta, i расскрывает di bèrdat bieu di sinkuenta aña, so na final di e intento anochi ku стервами i bebe.
  
  
  Camera cavour nobo tabata algu kompletamente distinto. Bai algu den e preferá e kastigu centrale na un momento. E ta mira e mihó di ta spera di nan кинообразе, i e кинообраз a hasi su sex-simon solamente dos sorto aña. Difisil ta pa por ta ekstraordinario di total di sesenta pia abou òf ku zoals di apesar mas di shen mina, i e resultado a perfekto. Di Su dushi kabei maron ta mira atrapá hel di triple di sint i ниспадали di lomba. Bo kurpa fanátiko tabata será na обтягивающем orañe paña, обтягивающем dos adres pechu сливообразной formularionan. Ora ta duna e marcha pa nan presentá sr hugh, dos scur карих di bista, kasi aki preto manera di adulto oleifi, tabatin un deslumbrante resultado di dos buki di 250 varios di e lampi.
  
  
  E restu tabata hoben hefenan, empleado, actoren i crece, ku sr hugh mi a bisa na telefon. A fuerte session di tur e fiesta a organisa pa siguridat gert car, playboy i e posibel universo.
  
  
  E kamarero, paña asina, komo si e ta skapa di kunuku di bataya di siglo XVII, mi ta trese di whisky i enzo, mi na mi grandi amigu, mi ta ofresé un cargill di e plan di tuvo, recorda ku e eskudo di arma. Un biaha, e eskudo di arma di famia. Mi cortésmente e nenga un cargill i bok'su mes marka, e cigarrillos ku filter, mi ta preferá. Ta hasi na pedido i ta decada ku programa C, bo por baha riba e Cur òf Arte. Camera enkuanto заворковала i a puntr'e si e tambe. Mi so entregá su plaser. E skirbi fideicomiso abou i ta bira прикуривание den spesial, un akto íntimo.
  
  
  — Oh, — diccionario bisa e despues di un periodo largu di pret. Ta normal, e trabao, señor car.
  
  
  — Pordoná — a bisa. "Mi ta duna kuenta pa pl italiano ta un bunita difísil ta pertenesé na e caribiana".
  
  
  — E plaso — bisa e -. "Pa vos i e hips — sí, sinembargo no ta gusta nos. Дотторе Akusashonnan, ku a yega pronto, tin un haltu ta sinta polítika i tur sa ku bo resistí e mester ta parti ku e kokaina. Ta mescos care ku enzo.
  
  
  — Lo No, — bisa, respektivamente empresanan. — Lama implementa jerry, — bisa.
  
  
  "Si ta yama mi Камиллой", bisa. E mi ta mira por tin un momento. "Mi ta kere ku a sinta wak bo ademas , jerry", bisa. "Inclui si bo cargill normal i e trabao". Mi no sa ku e a hasi ku G, ma toka manera algu intermediá entre Ch i e Dsj, i wak mi por di lomba a hui straño di kueru di galiña.
  
  
  Awor un konflikto chikitu base pa nos kuater: famia, sr hugh, enzo i den mi. Camera e ofer di mi, asina sera, ku nos no a mas espasio inkluso pa e patu di seda.
  
  
  "E jerry tin plan pa partisipá na e "fin di mundu", el a ser hugh ku сдерживаемым di hari. — Ma mi a bisa ku mi teme ku tin yen di placa. Ta Sigur, Enzo? — Tin miedu, mi ta kere asina — el a conta. "Esaki ta un presupuesto di ocho miyon, ta grandi den nos tempu, i e no tin dos mas den un miyon di posibel retraso i di inflacion. Di mas parti di nos presupuesto ta bai den un anual di e apoyo i e "deseá hegai". Destruí pòst di máquina. Banda di e dies di e filmación di e comienzo enseguida. E senk grandi lots, no por papia di bolo e placa di medio miyon di dollars di honoris di streanan manera famia i popular Di Deporte. E utilizamos e mas grandi streanan di kada un di e tera, included rusia i pa promé biaha, nina, pa kombidá ta funciona".
  
  
  — Hasi malu suerte, enzo, — mi resibu. "Mi ta duna e último dollar , pa e un dia ta wak e pelíkula". Instrukshonnan na ku e último dollar tabatin e ta derabo bou di mas di un den un miyon di ruman hòmbernan i ruman muhénan, un rosea di conta a risibí significant ferfelu bista.
  
  
  Mi tabata un felis si jerry tin contenido un kua ta na nos pelíkula, — bisa ambiente famia. Konmemorashon ku e konosé aki, enzo. Bo знакомишь mi, i despues di skol nobo прогоняешь. Esei ta hasi pober, i bo ta seif ta e por ta malu pa e pelíkula: retrato di peticion di spar, e dòkternan, inyecciones, si ta pober". Su delaster pelíkula "e birgen un Jardin" coat vários sint di milnan di als mas karu ku su departamentu i e departamentu. — Danki, famia, a bisa.
  
  
  — Ma famia, na e mesa, — seriamente sr hugh. "Bo mester sa ku tin un frontera den e partisipashon. Por duna e lujo di algun di su caprichos ku un additional di dos miyon di persona.
  
  
  "Varios di e caprichos, hugh?" — puntra familie, ora un di su mannan ku skarlata kòrá di e kou e drumi mi rudia i a aprel libremente.
  
  
  — Na fabor famia, varida — bisa enzo. — Lo No a tene na kuenta ku a yuda jerry no ta posibel, implementa difísil. Si bo kier hasi e problema, te inventario. Ma mester spera di pero, e shon di tarea sim, nos ramo finansiero. E tin su mes ofisina suisa, i e ta nos polítika conexion. No precies te ku, varida famia, i ta tambe, jerry.
  
  
  A puntra nan, ku e señor Akusashonnan unico na nos. E ofisina suisa por ta bon comunicacion, e buska den un stranhero diseño Клема anderen.
  
  
  — Ken sa — bisa enzo. — Si pero lo, e ta bin. I si ta gusta похулиганить di e senado, ta un poko mas lat.
  
  
  "E a stipulá su mes leinan", bisa Стадс balor. — Komo si fuera bisando leinan na italia.
  
  
  "Òf ku veel e leinan", — чирикала famia.
  
  
  — Bon, ta bon, — bisa sr hugh, di penal di ceño. "Mi No mester permití e jerry yega na kabes dos straño".
  
  
  Enzo ta pone man hari, komo si ser hugh so, e ta parti di e mas prome den e mundu. I, probablemente, e tabata asina.
  
  
  Bai abou, a sigui un par di ora di bebe i бесцельного di fiesta den e sala "mona", pa enzo wak di "Ролекс" i a bisa ku e ta or di move henter e kas di bestia na e restorant pa cena, e anochi aki ta contrast kompletamente un lugá na come.
  
  
  "Nos por come ei i, abou, Стадс mustra jerry parti di nos e ta mei miembro di aviashon", bisa. "Gané plaka di nan miyon, ku ta cambia di negoshi i di ekspreshon". E trèk e gabamentu di añadí: "I mira kon nobo a pèrdè.'
  
  
  Segun mi télex, e riba e último tabata dia di debe ku dèk i menos intolerante pa e debe privá. Awor mi a bisa, ku a sigui computers manera un hende no ta un solo preokupashon na mundu.
  
  
  Seis pa asina òf outo sperando den nos kaminda e hotèl. Mi tabatin e privilegio ta e promé. Enzo, famia i mi e ta sinta tras. Balor i sr hugh pagabel di onor dilanti dilanti di nos i mishel na ливрейным kondukta.
  
  
  E restorant mi ta tuma algun bon binti sinku menos ku a pasa kompletamente tragá sí. Pa medio di un banda, enzo ku kuido, ma totalidat di e pregunta tokante di mi ta sinta finansiero, den kaso di Верелдейнде invita pa mi den kalidat di universo. Na otro banda, famia, ku вовлекла mi ta algun di nan aktividat . Apenas nos a sali di hotèl, nan tabata sinti den su chikitu dedica man, prueba mi relacion den su akto.
  
  
  "Tin un bon monton di problema ku e revisión di e area di e suma di estudio uní, jerry — bisa enzo. "Apesar di tur e kompania di liber mes".
  
  
  "Semper mi tin varios miyon den e reserved di nassau", atmití enzo.
  
  
  "Bon ubicacion di finansa di nassau". Sr hugh e a bolbe pa unico na e combersacion. "Mi No tin problema, si bo kier hiba rápido nan asuntonan ta pidi".
  
  
  Camera ta hari i aprel mi bel. "Mi ta gusta hopi mas, si bo ta замедляешь di negoshi", uur mi a tende. Pronunsiá e palabranan, seguridat riba e moveshon di e lenga, усилившее e liber moveshon di nan man.
  
  
  "Un dia mi a risibí e produccion di nassau, i a tuma solamente dos dia", agregó Стадс balor. "Si a intento sali na kla for di e estado uní, e nesesidatnan dos òf tres siman".
  
  
  — I bo tin ku yena nan sinkuenta i e forma di algun 400 000 mina estrellas, — resp sr hugh.
  
  
  Ami tambe a lansa un snùifmentu, sinembargo, tabata tin e ilustracion i di ekspreshon, ku ta banda ku esaki. Mi No sa cuanto tempo mas por para bou di e dushi krisis di familie, no взорвавшись. E toga ta duna un chikitu di controle, ma pa optené e maximo di resultadonan di e nesesidatnan di un confederación. Bai ku e lenga di famia mi a tende, bo wega banda di mi entregaa, mi a tin ku mantené un tende habri pa conta, balor, i sr hugh, i nan rasonnan, no atardi su mes korektamente.
  
  
  Mi a aporta di djente ku konosementu di motibu, a papia riba e por tin un sèt di empeñonan internacional ku ofisina di roma òf mil. Mi ta opserv'di siensia orashon di gradisimentu, ora e asina por último e divi di обсаженную siprès e callejón nos restorant. Camera tin publiko kasi неслышимый rabiá zonido, manera un mucha chikitu memo, ku a pèrdè su dibertí, ora ta отдернула di man. E máquina a keda. Ora di kondukta nos ta habri porta, enzo a hiba nos na kla for di piedranan di e entrada di palu bieu оштукатуренного di kriansa di e kas. Tur e promé piso a bira e como. Den e popa di parti di bou di dos grandi вертелами a dos buki yen di kimamentu di kandela den e chimenea, топившихся di palu. Den e mesun pincho olga ta grandi salvahe вепрь, diki na skirbi chikitu idioma di kandela den e monton di bòm. Na otro tabata e tres di oca i sinku dialuna.
  
  
  "Risibí e toca i labor kuminda pa e mihó forma mei", bisa enzo. E nos indicó na mesa i ta keda para pa e titulo di vários konseho kulinario.
  
  
  E restu di e grupo irrumpió aden. Lihé kuminsá e tradishonal cena di vários tayónan. Na антипастой sigui diki agrícola di op di berdura i/òf e sèn. Bai abou, un hasá di jabalí ku печеным trata i e alcachofas. Despues lo òf di galiña ku mi na entrada di carabantes. Bai abou, nos tayónan ku produktonan dushi kastaña i krea tarea. Despues kuahami un planta di midí kasi un di mesa i, por último, e lo pasa tur diferente bogota, запиваемая e brando, e champán i граппой.
  
  
  Camera a sinta huntu. E kome tur e tayónan ku e mesun golos, manera vorige mental den nos. Si semper kome asina, su chikitu пятифутовую forma mester alimenta konstante i presidente ehersisio. Nos biaha aki mi a duna un idea pa loke ta pa e disiplina. — Señor — bisa balor, i a pone e enchufe di espaguetis i muha ku su hite, — hura. Algu no ta aki italiano di aire, pa loke mi krak di stoma. Di kas di dos buki di e tayónan tabata yen, almarza, i mira mustra ku e ta".
  
  
  Na un lugá entre e sèn i вепрем riba e entrada ei investigashon emocion i di tur e combo a pasa un suave.
  
  
  — Pero ta bai — bisa enzo. "E chikitu sabí".
  
  
  Riba e tereno di vishon paresé e gòrdá torneo, rekordando na bin i bou di alumno. I despues di e, mi a mira di mas chikitu di e hende ku nunka a mira. Pero Akusashonnan a indiká, ku eficiencia construyendo un enano ku e bon постриженными kabei i grandi are den forma di kurason. E tabatin e kortiku di serbes ku набалдашником di ivor no tin mas di kuater pianan. Na vota di plataforma di tacón ariba, tabata tin aproksimadamente sinku pia di altu.
  
  
  Di bandoná nos meta, kaminda e kamarero mi a pone nan den un asiento, dos limonada. Tur ta pone para pa kumindá nan, inclui di famia i, bobo sigui tras di nan, meskos ku ta exigía mi patu, su sirbidó.
  
  
  "Pero".
  
  
  'E skol".
  
  
  — Na fin grita enzo. "E Skol Di Karga. Señor car, for di un hende ku lo a papia.
  
  
  "Mi ta basta di esaki e skol", a bisa e hombrecito, aportando ku forsa mi man, manera gara. "Nos ta mira komo amigunan. Ami pero, jerry, i mi ta kontentu ku ta concept. Na mesa pa mi por restorá e tereno pèrdè bo ta aki распутном обжорстве.
  
  
  Espesialmente papia ingles ku un lihé aksènt estadounidense, tin diferensia di e britániko, e grave afecta, ku normalmente ta opservá di alfabetisashon di italiano.
  
  
  Di sonrisa tabata habrí i inosente. Sinembargo, den su chikitu konstitushon ta sinti furia intento. Esaki no tabata e mes ta semper настороженный di bista di bista bèrdè i algu manera un dushi шороха su худощавом e kurpa. Ta úniko ku ta nan por a kompará, tabata un anochi, ta hasi hopi tempu, den Палембанге, cuadra. Despues mi ta duna marcha shete ora di insomnio su kama. Te ku no ta mi wak na aden i no ta topa un chikitu dilanti i dilanti крайта. un di e otro mortal di e kolebra di tur e naturalesa.
  
  
  Di midí no interior ku bisti pero di kuminda salú. Fiel di palabra, e ku calidad cartagena kome di антипасту i e espaguetis i ta spera ku nos, ora presentá e jabalí. Despues a tempu pa papia.
  
  
  Sr hugh konta di mi deseo di meskla di e "World En" , di su mes bòlter e konosemento di e por akomodá, i e conservacion di famia, ku e ta masha contento si mi no por ta un di su procedures.
  
  
  "I no tin guerra mi tabata pober, pero", el a bisa di famia.
  
  
  — Lo no, mi hijita — bisa pero, contado un pida grandi di кабаньей di jamón i прикалывая di cicilia, manera e minister di jalón, rápidamente. — Na mirabo felis di hende divi seru. Bai manera mi no ta di midí for di e ecuador, mi ta e pleitunan di sakudí pa bo. Lagami ku ta plania.'
  
  
  A sera di bista, a pone e karni di e boka i intensivamente tin musica. Shinishi barba a move na riba bai abou pa su abundantemente tabata, mientras kome pensa.
  
  
  A habri e wowo, satisfecho dunando un wowo. "E narativo di reino", bisa.
  
  
  No tabatin e representá pa un forma audio. A puntr'. — Kiko ta pero?
  
  
  — Ta plania den bos haltu, jerry — bisa -. "Tin biaha no ta muchu suave. Mi ta referi na e ta bon aparensia tin un grupo di riku dios ku ta deseá por partisipá den nos pelíkula, un chikitu partisipashon ta di medio miyon. Mi No tabata nada firma, no tabata tin un pret di man.
  
  
  I henter mundu sa ku pero wardadó di palabra. Si no tin un pret di mannan, bo por hasi a nos amigu jerry cur no ta okupá e lugá di reino?
  
  
  "Bo Por hasi bo no a pensa riba e?" — grita sr hugh ku ta regarda maraviyoso, komo si e remente no a pensa riba pa yuda den nenga di gert cur deshacerse di parti di su petrolero na momento ei, ora nan kaba di lesa mi mensahe den "Супербе".
  
  
  — Hasi remente bo ta kere ku bo por hasi? — mi a topa ku e inkredulidat.
  
  
  'Mi a hasi?' — bisa e chikitu pero. — No a hasi esaki, gert car.
  
  
  Aki ta mi pret di man, testigunan ku por bini ta bai na tur nos amigunan". Di nobo, esaki masha, parse na gara di are. Pa medio di shen mil dollars pa medio di su partisipashon na e "World En" otro initiales di e gastunan additional. Ma ta e kaso den nan abogado i dia èl dia despues di dia. No tin otro kompania di plaka e anochi aki. Awe nos ta un mes diversidat amigunan ku e ta pasa ta bon. Aktua di bon?'
  
  
  — Bon, — a bisa.
  
  
  — Bon — bisa sr hugh.
  
  
  — Ta bon ku ta bai sera — murmurá Стадс balor.
  
  
  — Brabo — grita enzo.
  
  
  E kontesta riba e famia tin, pa motibu di hopi, ласкающее e impresion di mi bel.
  
  
  Te fin di cena, loke no tin discuti. Mas lat nos nobo забились di imagina i e dirigente na aeropuerto, kaminda e polítika di e outoridat di pero nos ta hiba mas leu di sòldánan ta e parti traha e aeropuerto, unda ta rekohé e promé parti di e forsa area Верельдейнде. Informe Клема anders mi ta prepará algu impreshonante, ma mi ainda tabata hañá. Un tiki di loke nan conta convent na diferente gobiernu di promociona e mihó avion di nan forsa aéreo — reactie "Panama", avion di "Сейбры" i e di traha pa inclui na pasombra resultá presente B-52, ma e tabata un yen di выставленых voldoen di juguetes, ta nan so sa di e informe di AX : avion, ku no a menciona den e delaster version ta All the World's Aircraft, e critica anual di e registro di loke nan ta hasi i tin hende ku ta mata. Dos buki di e sekretonan di avion tabata estadounidenses. Di tres ta mira tantu e uso manera e modelo di kendenan mi sa solamente pa tende i no otro tráfiko riba e foto. A tres, bo so por a indiká ku nos inconcebibles hendenan oriente avanzó muchu mas rápido di e por kumpli ku nos mihó servisio di inteligensia.
  
  
  Pa promé biaha mi ta duna kantidat di bèrdat entusiasmá na e enzo, sr hugh i Стадса. Un chikitu pero a dilanti, a pasa un tesoro di un otro manera edukativo studiante.
  
  
  "Imagina si un di e artíkulonan ku ta paresé riba e área di washington, districto di lomba, ku e logotipo di union soviet, el a bisa, bo ta aki momento, ora di avion estadounidense parke riba e Ленинградом, i un di nan, diamars, ku un krus canada, paresé ariba pekín. Images e relacion di e tres kasonan, i e rapido ku pa sivilisadó tal manera nos sa, yega su fin".
  
  
  "Bo ta e tema hefe di "Fin di mundu" — mi ta uur enzo. "Ban hasi "eterno" Лаурентиса parse di ta e bieu media di here humor".
  
  
  A puntr'. — "Ta un sorto di pelíkula ku e mensahe?"
  
  
  Стадс balor hari den desierto di e aeropuerto. Durante e cena, e semper delito граппой, un bebe ku e por utilidat kasi manera un kombustibel pa more di relacion, sin altura muchu e proseso di destilación.
  
  
  Ta e mensahe", bisa. "E mensahe di e materia di mundu". Ku nan libremente сутулой figura den e lus di e luna, ku e abou, ta sali for di su largu сморщенного di hende i, huntu ku su preto paña, накинутым den nan skouder, e tabata parse di ta un amplio di e pelíkula di un di su rumannan mas umildenan di sin. — Стадс tin kantidat — bisa na serio sr hugh, ku bo tin splikashon. Ta un pelíkula ku mensahe, jerry. I esaki ta e mensahe ta konsistí di e estúpido bieu globe terenal implementa no a sobrevivi e Tres guera mundial di tur e arma dispone awor inclui di e tera mas chikitu".
  
  
  — Accessible inkluso pa e grupo cinematográficas, — bisa lesamento. Sr hugh ta pone man hari. 'Ta bèrdat. Na susto, e ta traha duru ku ta sufisiente solamente pa details: e despegue, e aterisahe i simia. Nos skema di lucha, algun di nan ta di mas impreshonante ku nunka yamada, ta realisá di chikitu sala. Avion di dibertí di commons dibertí stat, e tankinan, ku ta similar na ocean, ma increíblemente realisá". "Ta un proseso nobo, — bisa enzo. "Ku e equipos di por di antemano programa siensia pòst. Dos ehérsito lusnan ku otro, ta e destrukshon di e stat nobo york di bombardeos, e hipokresia di expositions users. E polski di boton i implementa e giro".
  
  
  "Bo ta apenas mester tin un dirigèntnan di sin, bèrdat, hugh", — поддразнил Стадс. — Mihó mi ta bai pa e meta. — Bo, Стадс? Di hende ta lider di rebeldia di zulúes den e pelíkula? — ta kayente protected enzo . "Nos chikitu-grandi guera ta asina bon gusta dat ku introduci na equipos. I, Стадс, no tin un dirigèntnan, bo por desaroya e programa e ta mihó ku bo ta. — Mira, interino sr hugh .
  
  
  "Mi ta biaha i a restorá den friu", — e dushi bos di familie es a kontestá e wega di grandi. — Bini, nan no ta asina?
  
  
  — Tin motibu, yiu di mi — bisa pero, ku tur su forsa tratado di liber su maraviyoso. "Mi bieu wesu limpiesa di enfriarse. Bo video, e hoben, e asina rápido e leinan. Ta habri wak di famia i den mi.
  
  
  Di nobo nos ta dirigí riba e mes asina. Famia di nobo ta ofer di mi. Di forma menos aktua, sinembargo no menos sector.
  
  
  "Awe, mi ta silensio bo jerry", a bisa e, ora nos a sali for di e máquina.
  
  
  "E hotèl..." — proponé den bos haltu.
  
  
  "Plus. Bo ta kere ku bo A Super, ta un di e varios hotel, kaminda e seri di puta mester kuminsá na e desishon? Ta un hotèl di lujo i civilization hotèl, spesialmente pa cabello, in mihó lugánan di biba, i spesialmente pa nos amigu di enzo. E aprel mi man na su electrico chikitu pechu. Di pezón ta bora un mantel yegada di gewef. Mi nota di Камилле kla a duna di konosé ku ta tres aña, e tambe tabata un di e aleatorios di pues, e organisashon nan espectacular di barata road hotel. E placa, e popular i vários otro selektivo di e coleccion di kultura tapa e periodo di su memoria.
  
  
  Chikitu pa nan tin risibí e último giro pa e Tabata Super, nos tin un tiki no a enfrentá. Bieu bieu blou "fia 500" a sali un callejón, den plasa del Репаблика korektamente riba nos máquina. Di kondukta enzo directamente solté e planta i e kondukta "fia", grandi soyla den cuadro chaqueta, a ta mescos. Dos mashinnan ku e child a laga di ademas ademas, den e nanishi kada stipulá den e parti distinto. A damp di sodó ta e kara di un kondukta. Nos kondukta a vários italiano basis, e a bisa na e momento ei ta bai mas ayá.
  
  
  E úniko bentaha tabata e famia mi ta kai di rudia, grandi di mi, di un maraviyoso horor.
  
  
  "Mi Dios, mi Dios, — bisa e, proponé laga nos tin mata pa ляжем drumi".
  
  
  Enzo, menos asombrá, i ta kore di hari. "Nos gloria romani di moveshon", bisa. "Mi No ta sigui nada, maske di mei e anochi pasando un poko menos".
  
  
  Mi via e veranda di hotèl Стадс, sr hugh i michael Deporte, ku a urban di hubentut di production di outo tras di nos, nos a laga so. Enzo a lanta mi i Камиллой na bordo di e asina e acceso na e tres piso, unda tabatin un kantidat duradero ku no menos un fluho genealógiko di bastante, prinsipalmente na malu. Continuamente e kaminda e seis piso abou, kasi material sonrisa di boton.
  
  
  "O, mi sa ku e kantidat", bisa famia, a pasa pa mi dilanti di e jalón i e kamber. "Mi ta kere ku e ta bunita. Wak.' E bok'di e liña, i e tabernakel di ducha, ku ta отдернула, habri riba di muraya spil, простиравшееся di suela riba e dak. "O, bo ta amor pa mi den e antilla", a bisa e, resientemente bekend den e di kuater den baño.
  
  
  Mi no ta atendé ku un estimulo pa desnudarse. Ma Камилле a nada ku ta kita, i a keda saká, manera un bebe resien nasí, ora mi ta kita e chaqueta i di ponton. E mi ta yuda ku e restu, i mi ta kontentu pa pone un solo i un stolte den falis. Chikitu di gas di e bamba, ta parse di ta oro di garantia, e por laga bo ta e meta di anochi. Mi no tabatin e kontesta riba pregunta convoca, bo por integer mi aktual intenshonnan ...
  
  
  Mi aktual intenshonnan, mi sentimentu, mi ánimo di tur e refleha den spil henter. Camera tabata e derecho mi a loko loko di e ta e antilla. I mi tabatin splikashon di un manera ta manera bo gigantescos tayónan di karni, sèn i антипасты. I na di dos te gusta tin un splikashon.
  
  
  E promé biaha a rápido, бездыханным i e nativo. Полежав sera un reto pa restorá e rosea i suave investigá moment, nos a pasa den e di dos, mas lihé sírkulo ku largu pasa bai lihé na kambio di servisio. Nos tabata sinti un cosquilleo di e, i tabata den e kayente i e переплетались esun ku otro. Den spil di nos manera sucedido na ingravidez den e espasio a sigui biaha riba un di kuater parti di e midí seal.
  
  
  Un parti di mi keer a bira mas fuerte. A tin e suerte ta topa regularmente den e parto mas fuerte stimula, ku, por ehèmpel, di antemano. Un biaha e parto yama masha activo, ma menos nov pa e sistema narros sentral. Si Камилле i e sa algo mas di e "fin di mundu" , ku su шестизначная di pago, e drumi e tabata e lugá adecua pa mi ta siña. I mi por a siña, solamente si e tabata kompletamente read. Teniendo na kuenta di valides te awor, e ta paresé den lorá rond di e otro debil di defensa.
  
  
  Di chikitu kurpa pulgada pa pulgada ta masha agradabel i otro luhoso kurpa Розаны. Ademas di famia e ta un chikitu bentaha den e prueba i e education. Bo ta aki momento sintí e lihé terremoto ta e, un escalofrío e no tabata nada ku ta wak huntu ku e friu. Mi a keda kla pa bin bek na drenta den su.
  
  
  'Si, Jerry. Si, sí, awor — bisa e -.
  
  
  Mi ta mira den spil di su chikitu corecto, изгибающееся, kla pa mi, mi tabata tin punto di sera bista na e promé moveshon. Bai abou, mi nobo, a habri un par di nan, ma muchu atardi. Den spil a gusta dos curioso modelo a drenta e sala di e portanan di e jalón.
  
  
  Tuma ta bolbe, e promé, diki soyla e calcula di e garantia, mi a dal den e parti patras di e kabes ku e moketa di midí for di un jamón; dal, di e mei cai di baka. Mi ta kai den e kama i aterrizó un grasia lomba, kaminda e ta dependé pa mi den repchi pisá обутой kana. Instrukshonnan na e ta e doló i затуманенного di e konsenshi mi ta parse ku tende e bos di Hawke, manera ta e dia anterior mi entrenamentu. E bisa: "e Promé ku bo mester kòrda semper ta e no tin ningun diskulpa, si bo hañá ora bo no tin mester di lara". Esaki atrobe algun dia di contributions agradecido di nashon e local e palabranan aki mi pida.
  
  
  Ta konsiente di e mitar, manera dos bishitante saka famia den nos jardin di plasernan, ku un man sera di boka, i e otro aportando di bringa. Bai abou, e ta tapa di boka кляпом, заклеил di sint i mara su kibrá tiras líkido di lino di tela A Super.
  
  
  Mi konosementu na piar e konsenshi, ora di soyla e calcula di e chaqueta i yuda su amigu ku forsa sosial di famia, mi ta agarró di are, e gas di bomba. Mi ta mi a skonde bou di e brasa. Proponé ku no tabata na deskubrí di hende ku for di simpel di kama. Mi a yega na e kabes otro pensamentu. Calcula di e chaqueta tabata e kondukta di Fia 500, ku kasi shoco kontra nos. Despues pone di pensamentu.
  
  
  
  
  Kapitulo 3
  
  
  
  
  Transkurí un tempu promé ku bo nobo ku el a pensa. Sinembargo, den e dies òf diesinku menos, mi a yega na su mes, sociedad, meskos ku su kurpa, e asiento bin "di fia 500 pa musulmán na kaya desconecta. Nan no tin e malesa di mara mi mes wowo, ku tabata un mal señal. Abiente, no tabatin un dies di e intenshon ta bandoná di un pida.
  
  
  E doló pasante na kabes tabata fuerte, ma pa loke mi por huzga, no tabata nada lòs i ta lessons grave no tabatin. Mi mente lantamentu прояснился, pa motibu di ta menos ta sufisiente pa spioná ku awor mi ta straño ainda mas ora mi mishon a kuminsá.
  
  
  Bo ta aki mesora mi traha tabata no ta mas ku un tarea abordo. Vaye di roma i siña ku ta posibel, bo tin un splikashon pa duda Клема anderen, bo tin algu otro na un simpel karu i кричащее di industria cinematográfica. Si slim tabata equivocado, mi por a reuni a bai di kas pa kambia nan permiso sin regosihá di hür i stablesé plamá en relashon ku Тигги. Awor mi sa ku slim no ta equivocaba, sinembargo riba ku e tabata na e spantaparha?
  
  
  Riba promé di bista, tur resultá manera ta spera hawke. E "fin di mundu" tabata solamente otro extraordinariamente amoroso i karu di e pelíkula di awe presupuesto di standard. Ma e escandalosas akusashon, probablemente representante no mas di e esta di fonds i ku nan kompañeronan di pais. Di calidad ku bo tin picuda mi cubo, tabata un karakter mas di e manera un agradabel chikitu opsekio den forma di famia, pa respeta mi interes.
  
  
  Di ekstenso laman coleccion i замысловатое arma tabata muchu mas di loke nan ta aktua sufisiente e pelíkula, sinembargo esaki no ta extrañar, bida kantidat di раздутую e fuente di grandesa di bo aki na fini e por haña grandi sinta. B-52 i otro mas recent di avion di lucha tabata cos juguetes, sinembargo, den prinsipio, sin poder di kandela, no tin otro peligroso na e dirigi Гудьира, bo bula di yen di publica di roma.
  
  
  A mi haya mi, bou di e base a otro chumbu. Ma ainda tabata asina gas i asina chikitu parsemi, e nada di lihé набросанных Клемом nos pa mi aktual secuestra, bista ku no a no relashon ku un trupa internashonal. Tur loke mi a nota di enzo, opsekio hugo, Стадсе a inclui di e peligroso карлике pero ku ta loke nan tabata kier a konsiente di biba i (ku yudansa di famia) ta felis. Pa motibu di ta menos, e tempu nesesario pa firma di un cheque pa medio miyon di skol i transparensia di plaka ku hamas di su ofisina suisa. Nos kome e lo di e anochi, sinembargo no di e personanan ku a konosé, no tabata di mata ku e lo, e portada di e webu di oro. I gert cur tabata ei e lo den bo bista.
  
  
  Mi duna pensamentunan stòp buskamentu, ora di máquina a keda buskamentu. Soyla den cuadro chaqueta habri porta i mi ta bok'di suela duru. Pa mi correa, mi a sali na kla ku mira riba e entrada di un restorant rústico unda nos ta kontentu menos shete ora. Awor tabata furioso-delisioso i bandoná na lúgubre lus di luna. Mi ta kòrda di manera enzo òf un hende a bisa ku e doño ta biba den un gran di un par di kilometer ta mira. E personal ta or na e hoben di kas di roma òf na un lugá banda.
  
  
  E soyla mi ta pone na pia i ta rastreo huntu kuné. Di adulto otro habri su porta di palu nobo dilanti di e yabi. Si e retiro na e lugá di nos fiesta ta estriktamente konserní ku e "fin di mundu" ... òf nò?
  
  
  Si e Soyla i e ken goberná, organisashon un bèrdat pisá — i por hura e no ta kuminsá pa nos desfile pa asina òf outo a sali di hotèl i e señal di e restorant. Bandoná di haar di ofisina, tabata e lugá na e wega di mi kier a gosa di mi. Inclui e otro mínimo relashon ku e mundu di kulpa duna e clave den e chikitu tempu posibel. Bai e novela di nan proyekto maintanan no tin enzo i su secuaces, i den otro direkshon. Si ta e instalá di nan tabata su mes leve. Стадс balor bisa durante di cena, ku e ta e lugá den henter mundu ta di un biaha pertenesé na famia di enzo, pa e wega di azur, pues muchanan di konfushon i di plaka hiba esaki na e полуаристократическое matrimonio. Mi ainda piská den e mesun awa trublá, manera anteriormente.
  
  
  E entrada a keda habri. E soyla i su par tin pasenshi mi ta entre e como. Mitar tratado, huntu na mitar, e mandato di mi ta caba di lugá di biba, e gigante den nan kasnan, ku awor i delisioso e instrukshonnan di e debilidat di huma полупогасшего di kandela den e bòm. Клетчатое protekshon bok'di mi na mesa manera un saku di karbon.
  
  
  "Mira someté e palu", na rabia, a bisa den su otro italiano. — Tuma ta sufisiente pa konekshon forma di kandela, pepe. Un dia aleu e agradabel техасское barbados.
  
  
  Mi lo no a bordo tempu, keriendo нарастающему miedu pa e perspektiva di porta. Ta un di e riesgo di e profeshon. Ma ta rekonosé na e idea di поджариться un chikitu monton, no a dal mi kurason di alegria. Den mi te awor tabata e konmemorashon di e gigante di porko, ku e goteaba un gran kantidat di flor na talento den kòrá ta biba palu na bòm. Pipe kohe ku un yen di palu. E steipi e shinishi di karbon i a tira riba e mitar di su kontribushon. Стреляющее yama лизало palu di forma regular, i na di poko menos di sentro di nobo ta kambia e furioso kandela.
  
  
  E soyla arancón di paradero mi boka. — Bon, señor car, a bisa. "Awor e ta aktualmente ta papia".
  
  
  E a papia ingles ku un seif aksènt italiano, mi no ta bai trata di post.
  
  
  Tabatin e lepnan comprimidos aki pensamentu manera ku di paradero di nan, i tratado di duna l a yama e bista. No ta fásil ora bai ku simpel miembro i mará na pia i mannan, ma ta mi a compronde. A papia ku pepe di italiano dialect, i pepe подтащил pisá di metal pincho почерневший i ainda ku a resta riba un chosa mi ainda переваривал.
  
  
  Soyla ku despresiá mi ta push'pafó di pisá bida, i pepe mi tin skupí di lomba. A saka dual liña di nulo i stal then mi ta ref di вертелу.
  
  
  Huntu, nan a hiba den e fogón i baha e pasado riba e aporte. Despues a sigui барашковыми tras. Pincho pa dos lines article i pida heru forjado, riba un distansia gusta e a hasi e recorido na e kontrol di distansia di e forsa di kandela di plaka. Yen di eksepshonal, kuminsá ku e nivel mas haltu.
  
  
  — Sin paña — bisa e soyla, — ta un plaser pa keinta despues di un friu di aire di anochi den e pafó, señor car. Pa sali for di su mes i di sikiera muchu cabesante, tin un par di pregunta.
  
  
  Mi pronunsiá su kontesta, ademas di ku bo bista di e di nan skol i nan posibel preguntanan den e fluho di fase corda.
  
  
  — Ta bon, señor cur! Pipe!
  
  
  E mi a baha un escalón abou, i e kayente mi no por konsiderá moda. Mi no por terminá nan soda, i kada gota di sodó public шипящий zonido.
  
  
  "Bo ta di su agradabel relacionnan ku e "World En"?" — puntra e soyla e calcula di e garantia. — Diablos a tin colegio kla di djente portada. "Mi ta un invariant. Mi ta pone di plaka ta e placa, pasobra mi ta kere, ku e hiba mas placa".
  
  
  E могильно ta pone man hari. "Mi ta konvensí ku bo por tin mas éksito, señor car, si ta asina yama", bisa. — Debe bisa. Bo ta nan agradabel relacionnan ku e "World En"?
  
  
  — Eksakto ku loke mi a bisa — gruñó mi.
  
  
  'Nada otro? Bunita, inosente un universo?... A bisa pepe.
  
  
  Ainda e escalón abou. Ta e promé tabata bètsabé kayente, awor e ta bira un session di inflamashon.
  
  
  — Solamente e — spot mi. "Solamente ku maske mi no ta mi ta probecho, mi a sigui disfrutá di plaka na kla di famia cavour. Mi por permití e placa di esaki. , E ora ei no ta kompletamente inosente un universo, señor cur — булькнул soyla ku e sonrisa grandi reina. — Ma ainda no ta sufisiente convenient. Bo ta nifiká ku mi ta kere ku bo ta invertí medio miyon di dollars un mucha chikitu, ora ta por haya un den pa asina por sinku, i no hasi e tempu influensia kumpra синьорину cavour sinkuenta? Pipe!
  
  
  Otro di pago bòm. Awor mi sa ku e no por hasi. Mi ta guitara, e, ku no a kuminsá papia, sinembargo, esaki no a yudá a disidí e problema di AI. Na susto, hawke i e manda na otro agenda, sinembargo, dependiente di kuantu tempu a karga, pa haña un di mi kurpa òf mi disposicion inventario, e ta keda riba e dianan of inclui siman. I si Anders ta remente algu siña, si remente eksistí internashonal, e a tene ta pidi mundial, esei lo ta muchu kòrtiku.
  
  
  Pipe a tira riba e monton tres nobo полена, i e ta yama ta hasi ainda mas.
  
  
  E soyla bisa. - "Mi ta kere ku ta na e otro banda mi a jesus, pepe", i a bisa ku nan kubrí humor.
  
  
  Awor mi olga di lomba abou. Promé duna un poko ta sinti, meskos ku e distansia riba e kandela ku a krese, ma di nobo kombustibel ku pepe подбрасывал den e, e ta trata di kandela, i no mi ta sinti meskos ku awor ta sali amplio den mi skouder bai atras... I sintí ku tabatin algu otro. ...
  
  
  Ora mi mess tabata korektamente riba e kandela di plaka, sintí un lihé diskurso di tension, ora e liña di nulo a kuminsá deporte na kayente den e. Mi ta aprel di mesa pa para un poko mas. Mi ta hinka e múskulonan di man robes pa mantené are, ku riba e skonde tin bou di e brasa.
  
  
  "Bo ta di su agradabel relacionnan ku e "fin di mundu", Señor cur? E introduktorio na pa su mes tabata monótono... di Kayente awor ta un di mi, kasi confortabel. — Invita algu otro convent, ku bo тарабарщина di plaka i e ramo di sin. Pasobra den kaso alkontrario, e fin di mundu pa bo ta yega muchu lihé, i bo no ta kapas pa e grupo pa nos chikitu combersacion.
  
  
  Pipe a child di hari i a lanta na su hefe pa kontrolá e hasá.
  
  
  Awor a yega e momento, awor, ora nan tabata dos buki aki banda di mi. Danki dios, ko'mas mi persona ku den mi sociedad di mesa, ora mi tin exprimido un súplika. — Palabra di otronan, — drai mi, luganda mihó na ningun hende di e estudio di fonds. — Aki ta remente e úniko. Mi implementa petroleo, ta esun ku mas placa di nan di kerido. Mi a tende, por ta asina, por hala un poko mas di e glamour e in. No queme muchu mas pa mi, señor ...
  
  
  "Foto, manera e porko, визжащий, manera un porko", — поддразнил mi ta soyla. — Mester ta un kontesta mihó, señor car. Por ta, atrobe na bo ta karu na kandela?
  
  
  Di nobo a kuminsá meskla mi. A aki momento.
  
  
  Ora ta kuminsá den move di mi, mi ta rèk di liber di man drechi, i den moveshon rápido saka are. Mi ta hisa su dùim i kore entre pepe i e soyla.
  
  
  "Bon, e diabel..." — aki ta kasi tur loke e ainda por bisa moda. Pipe e derrumbó den suela banda di mi. Ku moveshon a robot di e kandela di plaka i e ta yama i rápido ta duna e marcha. Rápido mi ta for di полурасплавленных liñanan di ènkel i ta e tin gehad, prepará pa enfrenta su burdugunan. Mi no tabatin e procedure.
  
  
  E bunitesa di e gas di e bamba radio den rápido i contrata impakto di e chikitu plasa. Mi ta dominá e rosea, sinembargo no tabata nesesario.
  
  
  E soyla di chaqueta den kuadro i pepe no tabata sanidat na graf di kunuku Верано, ora mi ta stòp di nobo. Laira ku ta bai ariba di e esta di kandela, tabatin e último a resta di gas.
  
  
  Ora mi a lanta di skol nobo na pia, mi no ta sinti aki malu, no ta muchu pió ku esun ku ta kima, soño na playa na miami. Probablemente, tin amplio i vários dia di desgustu, ma di nobo ta den aktividat .
  
  
  Di, di fasilidat i di komprenshon pa bo sinta mi ta hari. Aki tabata un di e como ku dos kadaver. Mira e entrada di mas di Nick carter, ta e kabes ku nobo bula e idea ta bek riba e tarea AX, roa manera tabata, despues di fruta, i ainda masha simpel manera adam pa cai, ta bon seis miles di roma.
  
  
  Pa mi ta bolbe wak surgi un impreshonante òf significant for di e aktividat di agenda AI, nan a caba di un forma menos dramatico di kos. Mi ta konsebími den e asina di restorant i e registro di e biblioteka algu di paña. Mi отдолжил sushi famia blanku di tres als menos di e atendé, ponton ku un liber nat, sushi поварскую di chaqueta, ta muchu chikitu, un par di разваливающихся traha bo sandalia. Mi No tabata презентабелен pa no medio, ademas di e scur banda equivocado, sinembargo, por ta menos, awor mi no ta kore peliger pa resto pa kondukta indesente.
  
  
  Morto òf no, ma tabatin e session di e soyla den cuadro chaqueta ainda mi mester algu. Ku kuido tereno un coleccion di prensa di di полупрожаренную di cual, mi a bolbe di nobo di su kurpa. Mi a kita bo chaqueta, mi tabata tin otro kayente, e kortiku chaqueta blanku hubentut ta asina, i e konvenio di e yabinan di "fia" ta komun di un di su losilla. A sali for di e pueblo di restorant i a sera e entrada. E ora ei nan lo sinta riba e "fia 500" i e tin road ku e entrada di e kaminda. Mi tabata den via teoria i e direkshon di e west, na e sentro.
  
  
  Tabata un di e sinku di dia i e promé rayo di solo mainta, finalisando ku scur. Di moveshon kasi no a sino di bida kasi no a te ku mi a duna e marcha mitar kuminsamentu di e plasa del Репаблика i no a mira e akumulashon di autor di e pl pa e Tabata Super. Ta cuminsa riba di petroli riba mashinnan i municipios di ambulans.
  
  
  Ta espasionan "fia" bo ta di kaya i a bolbe "A spar". Ora kansá di drenta den e entrada, mi ta bai na tur dos banda di e cogieron di dos gigantenan di caribe, e hefe grupo di pl romaine.
  
  
  — Dokumento? — puntra e, ku mi drechi, inkurabel terminando mi ta duna di nan man.
  
  
  "Bo dokumento", bisa ku na banda robes pa mi, aportando mi otro man. 'Pasaporte? Идентификационая trata?'
  
  
  — Ta mi di biba, a bisa. "E Tabata Super.
  
  
  Mi ta ripití di deklarashon di italiano, i dos ofisial di inkredulidat mi ta mira. Un di nan tabata wak mi растрепанную, dilanti раскрашенную di chaqueta. Bai tin un vista mi обвисшие ponton, mi оборванные pianan a sufisiente pa consehero di mi no, mi no ta ta laba den A Super. Deliberá si mi base di un roi òf riba enkargo na un lista largu di krímen no ta resulta, ku a bai di violation, ranka, ladronisia di obranan di arte i riba di opreshon. E pl mi rechten, tabata na canada pa skinanan, miéntras ku mi por último no tin di e muher grita alegria búskeda di донесшийся di bentana di seis piso di hotèl. Jerry, karu mi! Jerry. Ta e. Wak, Pero!
  
  
  Mi ta lanta e bista i a wak di famia mi blou dilanti пижамной chaqueta na bentana mi lugá di biba di hotèl. Ademas di e tabatin un chikitu pero Akusashonnan, ku e outoridat pa indiká ta dier di dje, haltu kampionato di pl riba e formulario. Den e begon e entregá explosivos di tumando, e otro violá i sin displaced di e ketu riba e dia.
  
  
  Èl Urgente Бланди. E Fin Инверно. Mesora libertat di e hende i di tene nan lugá di biba. A papia ku pero ku a yega na su hep. "Wega 79. Na e momento!"
  
  
  Dos mi tokante mesora lo bira любезных, bondadosos amigunan. A papia ku mi gusta si mi ta guitara gosa — despues mi liter cabrito, e stipulacion di e ta wòrdu balorá, i a pasa na kla for di mi disparsé e ehérsito di curso transeúntes i polis ta via e veranda, riba e senso i mi lugá di biba, kaminda e Coronel manda ku pronto fieldat.
  
  
  — Dios mi, a gritu enzo, topa na nos banda di entrada. Famia, pero, sr hugh i Стадс tabata para tras di e, paña di diferente igma. "Prestamo e pasá danki pa semper". E tabata tin un produkto i no ta un aktor, i tabata difísil duda di su sinseridat, mi ta kla ta rèspèt pa e sino di e dolor.
  
  
  — Mi no — bisa familie. "Aki a kumpli persona. Kere ku bo morto.'
  
  
  — Sinembargo, unda bo a tuma e paña? — adr piar. Inclui bo ta aki konfushon ta fortalesé su mes na moda di ehèmpel den tur su plama for di satén di talento, un kòrá dilanti, ku bida i e siguridat di zoals di huki.
  
  
  No ta perde e tempu riba peticion di loke ta sosodé, manera mi ta explicó. Mi a indica e kondukta di "fia", ku kasi shoco kontra nos pa mi acuerdo, i enzo i pero interkambio skinanan di bista comprehensive.
  
  
  "E mundu di e in tin enemigunan, ku no por laga ta trata di saber di production di "Fin di mundu" i destruí lorenzo conta", bisa enzo .
  
  
  "Òf ta e vengansa di esakinan вспыльчивых di reino", intenshon den bos haltu pero. — Apesar di nan por aki rápido pa siña, ku nos a kambia bo interes riba e interes di jerry?
  
  
  Aki relaciona mi ta haña mas di параноидальными. E preokupashon tokante di mi riba toka deboshon. Ma di argumento di onbekende mi secuestra tabata banda di e lokura. Maske nan por a wòrdu параноиками, ta e forma ku unique di partisipashon di mi kompañeronan di e pelíkula di e lòt. Nan inverti shelu i e tera pa haña un di mi. Nan trata romani di pl i di divishon di sirbishi di siguridat, e ehérsito italiano ta mi di e ora ei, manera a nota mi disposicion. Permítanme splika breve e historia di loke ta sosodé despues mi disposicion. Камилле tuma menos di diesinku menos, pa liber di e pañanan pasada i gara e telefon, pa ripará di pero i enzo. Nan, na su turno, adriaan e outoridatnan. Detayá di dos buki di e onrust ta muchu apresio. E describi su kresementu di ocho pia i мускулистыми, manera e oranan levantadores di peso. Ma bira consciente di mi disposicion, gesker als, vigente arañazos na porta di взломанного fòrti a wòrdu mas ku sufisiente prueba di secuestra.
  
  
  E pl i e forsa di siguridat, di e realisashon di resultá, ta funcion di un forma rápido i efektivo. Despues di dies menos despues di e Soyla i pepe mi ta baha na тратторию , na tur e stat tin instala pòst di bloqueo. Tres hende a traha ku tres tipo diferente di telefon, e ta manda un grupo di diestres pa entrevistadó tin algun di e ex amantenan di famia.
  
  
  — Lo No ta mi a bandoná na un hende por aksidente, ku libra, bisa. "E envidia ta impressie, i implementa a tin ku sigui tur kaminda, pa kontrabo, jerry". Riba e dia, mester di tin un kòrá di e persona i неубедительных di deklarashon di esposa di roma. — Pasobra mi no a kaba bo — primintí ku e ta un para sonrisa. E ta bolbe na kama, kaminda tabata sinta, i mustra na un lugá di biba yen di киношников, agente di pl i diestres. "Aki tin un hende ku ainda no soño i a pasa un tempu roos. I awor беспокоите bo preguntanan i disfruta . On. Tur used. Camera ta enkargá ku e. Inclui enzo i pero asuntunan ku e kabes di kontesta riba bo pasando di òrdu, i den e di kuater un biaha mas ta bolbe blanku. Camera manda un mensahero di lugá di biba i a duna òrdu pa hiba locator i mesa di stukje di maquillaje.
  
  
  "Awor ta te ora ku e ta inutil pa mi, ni na ningun hende, e nesesidat jerry — bisa e -. — Ma tin un bunita zeta. E tin bunita pa e koló. Manera e simia di hende. E ta hari. — I despues di lorá ora di bo quemaduras cas. Einan yen di kos hegai, enzimas i otro kos. Un biaha mi ta обожглась e today, den cerdeña, e door mi ta bisa velosidat e cultura di e menos un siman. Sinembargo, den e dia mi ta kousa e magico kuahá, i mes dia ei a impagabel, manera semper dilanti di e kamber. E pelíkula a reuní dos miyon so na italia, i ainda mi ta risibí un tula, si mi abogado un chikitu di pusha enzo , asina ku no ta mira...
  
  
  Mi por ta general no ta mira nada, ma el a pèrmití duna un ratu huntu ku e solo. E ta experta di servisio di mi. E tuma un chikitu regular stukje di maquillaje di e mensahero, ora kohe. E no tin wak amplio den mi багровом e kurpa, ora mi a keda saká di e kama, i den famia, ainda bistí den e mitar di mi igma, ora a doblá di mi. E por bisa largu di e hotel di lujo ku di mas haltu.
  
  
  Camera topa un para riba midí chikitu di lechi di bòter ku e perla shinishi di pleister i rápido a kousa un poko mas di nan kontenido den mi kurpa. Di inmediato sinti un poko ta sinti. Rekomendá nan sirbishi dòkternan AI... Pèrmití duna un konseho, no tin diferensia ta bo ta.
  
  
  Ora e hunta mi, mi mente ta tres'un calidad di mas haltu. Manera semper ta e tarea di AI mi a imposibel mezcolanza di kosnan ku nan a hasi inmediato, no tin un metodo di ehecucion. Bo ta aktua, ta muchu mas fásil hui di dos un poko no поджаривших bo datonan ku ta hui di hotèl, proteha di mitar di e mihó forsa italiano i bishitantenan di e forsa di siguridat.
  
  
  Camera proboká e camara di e lugá di biba i di skol nobo заправила kama. E i пухлая, невозмутимая di mucha ku kuido перекатывали mi banda, i despues di skol bèk, tira limpi, dushi i pañanan, abou, protegido di mi danki. Na kaya mi a traha den dia, i famia задернула kortinanan di dos buki di bentana.
  
  
  "Awor bo drumi, jerry," bisa e. — Si bo ta duru, mi lo laga dos chikitu píldora nan por manda inclui un relevante den e tera di soño. Ma ta kere ku bo ta kompletamente kansá drumi so.
  
  
  E abou pa hòl di сестрински mi ta basa riba e dilanti.
  
  
  "Mi deber bai drumi", bisa. "Mi Dios, mi Dios, ku tabata probablemente parse di ta e bieu bruha".
  
  
  E tabata un otro manera 14 aña di гиперсексуальную e mucha scott, hungando na door, ami tambe e ta riba e tema, bisa. E ta increíblemente dushi. I mi tabata un felis, ku no a bai dura su kompashon debe, sintá den e rant di mi kama.
  
  
  Un biaha mas a duna un danki i a bisa ku e soño ta bai ta di yen riba, pasobra e coronel Динджес pone sòldánan na asilo, den e senso i via e veranda.
  
  
  Mi tabata nesesario pa kumpli ku e hende, ainda ta hasi dos ora ta un di e derechonan di e kontakto di AI.
  
  
  Mi ta duna sinku menos despues di e famia a bai, den kaso ku lo, pa algu lubidá, pa mi a tuma sinta i hasi un pidi. Lain di familie tabata un milager. Ta kasi nobo sintí manera un hende. Mi no ta bisa ku mi guitara trompeká ku algu otro sólido ku e di seda òf famia, un session di inflamashon disparsé, i a sali na kla ku mi a vaste, no ta sinti nada, ademas di vários chikitu pinchazos di hala. Tuma e bòter ku dos mail na capsule , e famia a laga manera antilles drumi, i ta di a pasa den un di e losilla pisonan di chaqueta. E biaha aki coloqué sierto, di robes предплечью i a pone наплечную e pistol ku Вильгельминой. Mi a topa un di e rumannan ohochi di are den servisio di bo kartera i e di a pasa den e bolo. Mi no sa unda ta, i mas hende, sinembargo, mi no a bai bèk ta bula desarma.
  
  
  Mi bisto ku mi a inclui haya e octa di toga ku otro a yuda mi ku profundo confederación. Asina kompletamente paña i kasi kompletamente ta bek den nan mes, mi tabata sintá ku e pal'i krusada, den тебризском di lomba den parlamento di lujo.
  
  
  E cia, manera e mes reda di AI no inform Хоуку di boroto mi secuestra i mi bin. Ma dios sa kon ta sintimi, imprevisto, festivamente inkompleto i i por ta aki version. Mi tabatin e di duna su mes correa di informashon pa e equipos di AI i otro mas still, e mente Hawk. Finansiero maraviya AI gold san e mester a ripará, pa un chikitu di подтасовал di dat, pa mi tin ku pusha mi nobo cookies un cheque pa 500 000 dollars un ofisina di nassau, mi ta jactó. Nòmber i adrès di e ofisina mi tabata den mi предысториях, por ta nan cause ku ta un parti di e kaminda mi pasado. Ma gold guitara sa mas i kuantu. Un di e ventajas mi secuestra i di e supuesto di lessons ta loke ku enzo pasó un importante reunion di negoshi un òf dos dia. E tempu aki a risibí na ora mi pèrdè i ku ainda mi a baha ku e dia.
  
  
  Finalmente a bin un pensamentu. Mi порылся e malti i saka inosente di e edicion di buki Зейна gran. Sinembargo, bo no por disparce riba e página, ya ku e no tabata tin e pagina. A solamente un chikitu contact kurason di гелигнита, ku ta sali na kla for di kuarenta segundo despues di e actuacion, ku binti lis i, abou, разбросало di kontenido similar na e di conta faha di un piedranan desde riba un base di mas di sinkuenta matros kuadrá.
  
  
  Mi ta aserká e bentana i hala e tabernakel di ducha ta sufisiente pa mustra na пробуждающуюся kaya abou. Dos vehíkulo di petroli i sinku empresa di pl na kaya, ademas di vários agente di pl paña di nivel entre transeúntes. Na kaya bou di un bentana laboral so mi a tres ofisialnan di forma automatisa pa duna bou di e brasa. Kualke emocion den kaya lo hasi e hui ei, pa yuda nan sosionan . Pa e inskripshon, mi saminámi e edifisio pafó i pensa na unda mi a mira un sirbishi di inisio di sesion. E ainda tabata ei. Servisio di 1897 aña, e edifisio a contenido na e arkitekto, ku a tuma un kopia di splendor di grandi palasio di siglo xvi. Tur e importante анфилады tabatin bidons, skina di kendenan ta construyendo nos, pasado piedra yanguas. Pidanan rectangulares di piedra ku десятисантиметровым di lengüeta entre kada un. Mester tin un tiki di esfuerso pa ku e comunidad ta abou e dies-diesinku minut. Ma abou desapercibido na di tres di sinku menos, den mi spera, tabata un poko mas difísil.
  
  
  Mi ta mi a alkansá, a kita e chaqueta i e lorá apart di para. Despues mi a pone e abordo. Ainda небритый i kòrá di e fruta, mi no ta atendé na cosméticos, pa duna na kara di sino externo di tension. Den e sala i habri e entrada.
  
  
  Di mi tin e gigante den forma di facil, kla pa tira. Den mi ta trata di tur e rèspèt, bo mester pa mi plan.
  
  
  Deseá drumi bon, — a bisa den italiano. "Mi spir kresementu explosivo ". Mi съежился di tristesa, na tur bista mas convent, i карабинер ponimayushche sint ku e kabes di mi. "Por fabor segers di mi no ta molestiábo pa e tres ora siguiente", a bisa. "Mi No ta diferensia ken. Ora mi ta mi drumi un chikitu, por papia ku bo hefenan i ofisial, i awor ta deseá drumi un poko.
  
  
  — Ma ta loke ku a bira mi instrukshon, — bisa, nobo despues di estudio militar.
  
  
  — Bon, — a bisa. Ambulans, mi a bolbe su lugá i a sera e entrada. Mi ta ketu e derotá di mantel, lorá apart di para, i e registro di falis di aros ku e spray depende di insekto. Mi No sa si mi pèrdè su kontenido di un bula, sinembargo, si pone den man di un distansia di seis pulgadas, ta forma un mantel yegada na e revista di kueru. Ta masha duru manera di kueru ta inosente ora ta seku, e por hür un durante. Aki ta deriva di tereno, desaroyo na un di nos milager-dòkternan-quimico. Awor mi lo ta nesesario.
  
  
  Mi, blended di man na aire i hinka di dede na e máxima e tempu di seka di dos minut. Despues mi ta lanta e buki Зейна ku ta keinta e kama i a hiba di bentana. Mi a hasi un league na skina ekstraordinario drechi, e aktivo aki pida, lantamentu topa te sinku i habri e bentana. Despues ta pone landa den libertat i nobo rápido sera bentana. Diesinku segundo otro biaha, tal e ta un lokura .
  
  
  Гелигнит explotó, komo si dos cuminsa rembak e enfrenta entre otro, i e conta прострелили tur e kaya den kualke direkshon, kasi na e entrada di e hotèl.
  
  
  Bo ta aki momento, mi tabata den otro bentana, i despues di e pafó. Mi hundi di balcón di mampostería di skina di e conservacion di un so, manera e persona a tira nan fiha riba e kaya na e lugá di explosión.
  
  
  Mi man asegurado ta amplia nico, i a hundi, apenas a skondí di bista di e kaya. Solamente algun segundo mas di nan lo ta un bunita, e bieu acceso, bij e eskala. Un biaha ei, mi a pasa na tur, te ainda bunita пустынному di cara di diferente angulo i a duna e señal di taxi.
  
  
  Mi ta yama su destinashon, tin un lugá banda di mi dos kontakto, derechonan, ma ta kompletamente leu pa deshacerse nan di stat.
  
  
  Ora a sali, dirigí di dos buki di e skina i a drenta na via e veranda di hotèl, kaminda e soño ta uzá den e maltrato di sint ku e kabes di mi gusta si mi tabata tin un trata, e mes mira lugá. Despues mi a sali na kla tin un sirbishi di inisio di sesion. Mi ta deskubrí un callejón. Kla dos kasnan di mi propósito, mi a drenta e sala i warda tres menos, pa e asegurado ta mi na mi no control. Bon kaminda i e cera e a keda bashí. Mi ta bai mas ayá i, abou, a duna dos korto i un largu, e señal di e compania ku e prueba di Fòrnu. A tende di e zonido di e "ch" di apertura automatic di e entrada, i a keda aden, ta e kaminda pa bai ariba.
  
  
  Den e di dos piso, den porta mi ta spera лысеющий un hende ta media bieu. Abilidat di matrimonio agensia di gobernashon. Den e ta линялый kòrá фланелевый di kabei sin faha ariba di e sobresalí di barika, ku apenas a tapami arrugados pages teribel di e imagen.
  
  
  Preguntanan, preguntanan, preguntanan. Esakinan london chikitu di O ta plania ku ta un kombinashon di Leve It i e ON. No ta papia ku nan na e variedat.
  
  
  — Ta pa e motibu aki bo ta mira — a bisa. — Laga Nos Ban, Back.
  
  
  — Гилкрист, — bisa tristu. "Mi No Ta Amplia".
  
  
  E a pasa na kla atmósfera limpi, ordená e sala grandi ta e kamber, ku e mira aki limpi manera неряшливой. E cajón di un gran ofisina di palu di nogal na otro punta di muraya ta habri, evaluando e radio, ku ta okupa di mitar di e seif. E otro mitar a ocupa pa e monumento di positivo elektróniko, inkluyendo di telefon ku многокнопочным e deposito di kombèrtimentu di bos.
  
  
  — Desastroso, asesinato, bamba, — ta keha di dje. "Ku e servisio diplomatiko, i no ta den e recital ta software espía di totalmente. Lagami di telefon, e ora ei bo por papia ku nan importante na kla pa un contenido di e bos. Mei, e ora ei trankilisá.
  
  
  Ta un poko dirigí su als i, abou, a dal e tel nos banda di e positivo.
  
  
  Einan gruñendo. "Algun di nos tin ku a nase di bida pafó di e ora normal. Di nuebe di sinku. No ta na corre corre un kama na otro i ta un buraco den otro. Tene, E Inyección Direct Di Gasolin. Bon, nesesidat diferente spion pa bo reda di espionaje.
  
  
  Seku e bos di Hawke no toka den mi orea, ora kontestá di telefon. "Bo ta un sorto di gana, Nick," bisa. "Mi a manda pa disidí un chikitu problema i e promé notisia mi tin, ta bo ta e hefe problema. Aki ta skirbí..." Mi a tende di e ku impaciencia hojeaba nan informa. — Aki ta bisa ku lo a estado di dos chikitu bo ta mará na danki na вертелу i ta bai wak freír bo biba, ora bo ta skapa i ta leu for di nan. E morto di "motibu partisipá". Bon, mi a rei sin mas sugerensha, ma semper mi a plania ku e ta nesesario kuater hende, den fin di hasie na un di mi chikitu. I seis, pa bo.
  
  
  Mi ta mi riska e di прервут, pa splika kon mi ta secuestra. No ta bo ta Hawk hasi mas tolerabel.
  
  
  "Mi sa ku bo ruta ku esaki kayente цыпочкой mester — bisa e—, sinembargo no tin e señal di e ta enbes di protekshon. No tin diferensia loke ta ляжешь ku un hende den kama..." kasi Mi ta sintí manera nan plannan pasa na сенсационному, maske desbordados na e apertura di e ... di informashon ta duna. No ta e kaso, si ta habri su mes pa e eliminashon.
  
  
  — Na mi ainda no tin deskualifiká, a bisa.
  
  
  — Kende ta chikitu? — puntra e manera si nan tabata tin un yen catalogo riba foto di diligente internacional.
  
  
  "Nan no a mustra su permiso di sali", a bisa, kontestá di serkano. "Bo ta di kurpa no a no akto. Awor mi no ta kere ku ta ta stima di estadounidenses, loke e por mustra ku e komunidat. Maske nos no ta sirbi di nada. Awe e tio om tur amigu, i e siguiente dia e por bira e enemigu".
  
  
  "Mañan чертовых di echonan", bisa hawke. "Прибереги di filosofia polítika pa su amiganan. Tin su foto ta телексе, i roma so por konfirmá ku ta kombidá e miembronan di e hermandat. E tòl na tur esnan di e een. Awor mi kier sa: bo ta haña algu ku ta indika e sospecho ta anders?
  
  
  — Mi a topa ta sufisiente pa tin un sospecho a bisa. "Sinembargo esaki no ta sufisiente pa komprondé, riba midí di serio i ta ku tur kos ta". Mi ta cambié un kortiku mapa: mi idea di e "Fin di mundu" no tabata mas di e bista riba e base, sino e di traha pa e coleccion militar di apoyo por ta hopi atraktivo pa un hende ku ta fortalesé pa akomodá e desbarajuste. Semper tin e chikitu, riba kualke parti di mundu.
  
  
  "Miéntras ku esakinan dos no kibra den mi lugá di biba, conclui di mi — mi duana pa Anders di drechi. Ma un hende a interogá. E pregunta ku ta tuma un exprimir di mi, di tur punto directamente na "Fin di mundu".
  
  
  Hasi un pais pa otro segundo pa konsiderá di echonan mi a inform. Di nobo mi a tende di suave di patu.
  
  
  — Algu otro — bisa -. "Бомбовая bataya. Un hende a mata òf nobo mescos secuestra?
  
  
  — Tabata mi a bisa. Pa por indignashon, mi a tende di nan karakter di agensia di kuido di A Super, pa normal di mi.
  
  
  — Bon, — bisa ku un rosea. — Manera e ta awor ta bai bèk? Na e momento ei взорвете tur e police?
  
  
  Mi a bisa ku no ta kere ku ta nesesario, i el a conta di su proyekto di bek .
  
  
  — Lo No, mi no, Nick — bisa -. "Menos sa возмутительных details su forma di traha, mas fásil mi bida. Loke ta mira ningun hende por a splika ta ku un hende ta kapas pa averiguá ta bo tabata den e avion. Bai seif na e mucha Розану no solamente rayo di bo total enkuanto?
  
  
  — Un biaha, esaki tin ofrenda directamente mi ta rekonosé. — Ma paso bai ku un hende chikitu. Promociona e adrès di mi hotèl, un biaha tin un tiki akuerdo di e aktividat. Ma pa nan ta asina valido manera pa nos".
  
  
  — Ta kendenan ta, — ta keha hawke. "Mi ta un triple kòntròl di mucha: nos, di interno i e Алиталия. Ami tambe a duna di details finansiero di gold. Di shen mil dollars. Mi sa di esaki, sinembargo por ta nobo entrada. Mi tin den kaminda di e blachi di dato tokante di nan nobo camera. Invitá un Гилкриста di transparensia di garantia anderen, pa mi por mesora di overige lorá conta. Algu e kontestanan di Хаймана. Гилкрист normalmente solamente ta plania. A, e kantidat di marcelo, alemania di birgen. Mi a menciona e palabra, ta parse e jungfrau. "Por ta, e ta Anders tabata loko . I por ta ku ta. Por ta, nos tur. Bon, atrobe na e hotèl i tata di drumi grandi, pa bolbe bai di rekreo skema di roma di dianan di nerón.
  
  
  Codificador e konmov'ora hawke kologá e telefon.
  
  
  Ворчащий Гилкрист hinka pida di patu, ku a tuma ta e kosnan anderen, den e ana for di transicion, equipos i tabata felis bisa ayo.
  
  
  Tuma un taxi i lei un hotèl, unda a nota un sirbishi di inisio di sesion. Mi No ta importá, wak si mi ta un hende, ma mi no kier usa e pia ku su bon bini, перехитрив di dje.
  
  
  Periodo den e senso di su piso i a keda banda di e banda di e jalón. E skina di poko matros mi porta. Ora di skina, a area, den fin di un señal di distinshon, para vigilansia i atenshon pa e portanan di un di mi apartamentu. Bon.
  
  
  Mi a kita e mail di e capsula di bòter, mi a laga famia. Rápido mi ta bok'di bòter di e otro punta di e sala. Mi no ta spera ku e relojería. E tabata resiente, ta bon model mucha, i por konfia den e. Den e di dos, manera wak mi a skucha e zonido di dal di bòter kontra di muraya, mi ta zambullí den porta. Spiritualmente a djé sinku-seis pasonan pa e paulo, no stablesé di arma di man. Mi ta hasi falta un into pa eskolar e pal'i baha e abordo i saka e kabes pafó di e entrada, pa wak kon e konosemento bolbe su pone ku непонимающим e expresion di kara.
  
  
  "Ta yama na e servisio di biba i pa dialuna", explicó di mi. "Mi so kier pa mi sa ku e obra. Bo ta mi so nan no a tende di e zonido? — Nada, señor — bisa. "Ta un chikitu explosión. Studiante, e comunidad, e monárquicos. Bo semper tin e infractores di prosperidat. Un di e asina e tin un di nos hende, e wardadó di òrdu.
  
  
  Dicidi di sigui e konseho di Hawke i trata di drumi un poko promé ku e siguiente operashon. Lain famia union asina bon di excepcion di algun di e sitionan vulnerabel, ku bista komo si no ta поджаривали.
  
  
  Mi ta kita e bida, pone di ponton i e chaqueta, bok'di famia i e tabata na stul i ta prepará pa bin bek na meter di e kama. Supla friu мартовский di suave di dia, asina mi a bai sera e bentana den nan lugá di biba.
  
  
  Sinembargo, no solamente e ta e bentana, e bentana den e parti dilanti ta habri. Mi ta un puta bon pa sa ku a sera, no ta solamente bok'un bomba. Un hende tabata biba den mi pa mi ousensia. Un hende ku ainda por ta ei.
  
  
  
  
  Kapitulo 4
  
  
  
  
  Ku e soño tin ku ta spera un poko mas.
  
  
  Saka "lugar" pafó di skol di fundeshi, висевшей riba e chaqueta, i e direkshon di e entrada. Esaki ta fásil buska ta e lugá di biba: e unidad no ta anhelá no por benefisioso pa e pilot, pa bin bek na mi обысканный di e area. Un total di dos lugánan di biba grandi, sala di ta bai kamber, ademas di un gran kuater den baño. Pulgada di pulgada mi a pasa na kla den e sala. Mi No ta lubidá di wak patras di un sofa, patras di pasado kortinanan. Bar ku e djus tabata muchu chikitu inkluso pa un hende asina grandi manera pero, ma pa tur dos ta wak den dje. Tur pará bashí. Meskos na e kamber: patras na den e biblioteka, bou di e kama.
  
  
  San di tono di e entrada. Aki poko segundo ku a pasa pa sera e kuater di baño e pafó i someté e stul bou di e maneho di e entrada. Si un bishitante ta mi a skonde ei, e no por a sali riba mi ta sali e banda ku cena.
  
  
  Kamarero ta e meta di e chaqueta mi ta span un banda ku e kuminda. Pa medio di un banda liña di mi guard, na e otro e di dos guardia di e forma, ku a sera ku tabata keda den e asina i guia consisti di dialuna. Mi a gradici, a duna un papia na kamarero i e a bai atras, pa caba di búskeda.
  
  
  E baño tambe ta pará bashí.
  
  
  E bentana habri sigui tabata un misterio. Mi ousensia un hende a drenta, probablemente, for di dak, unda a desigual profil di kanalnan, imagen deportivo i e evenemento pa e chimenea di trabou deskubrí un bista di e patras den e kaya. Bon, i pa e atendé ku inteligente, guerero homber. No por permiti e lujo di hubeimar su parents.
  
  
  E di dos kòntròl demetrios konfirmá mi diagnóstico.
  
  
  Mi falis i diplomátiko na e kartera sosodé skirbí. Tur kos a sosodé bolbe su lugá, ademas di ta kasi invisibel piloto di huntu ku mi ta pone riba dos teme pa pafó. Kombatimentu sekreto di e chikitu kartera no ta haña. Mi a karga lugar i e kuchú, asina bo ta mi gusta jerry cur no tabata nada sospecho. Mi a saka falis inosente den e tipo di transishon ekipo i bin bek na trabou. Mi buki nobo ta skirbí tres lugánan di biba, e biaha aki e tema di e interpretacion. Na e radio ta mira komo un otro radio e mesun midí, ma vários movimiento ta por concert ta un efektivo direktor erornan electronico di interpretacion.
  
  
  Mi No ta importá, skucha bo ta serka mi. Mi ta warda tur loke ta konserní ku mi presente na e personal di nick carter, na otro ta e lugánan mas seif na e apartamentu di A Super. Awor mi ta guide tira un bista na e delaster, piedranan videoaparatos: lens grandi skina, no tin otro ta e kabes di e hunta, kapas ta transmití e imagen riba e antilla leu aya di mas di kilometer. Mi por kontrolá e bos di nick carter, ma di moveshon di grabacion na, manera mi разбираю i смазываю "lugar", роюсь den servisio den búskeda di sustitución di gas, bamba di tc òf un otro juguetes (Servisio AI tékniko di druk) no ta correspondía mi гиперсексуальному di simpel imagen di jerry car, des playboy.
  
  
  Mi a risibí un señal actua den e sala di ta, un chikitu klabu di transmiti den e dental un skina di e lugá di biba. Probablemente, tabata sufisiente pa capta riba e otro dengue di e combersacion riba e area. Ta pone tabata.
  
  
  E kamber tin dos di nan: un riba e spil di tocando, e otro mitar deskubrí patras di un di e boton un colcha kabes di e kama. Mi no sa ku ta sinti si польщенным òf insultada e desproporcionado di interes pa mi e funshon di colchón. Awor mi ta laga di pas. Kualke micrófono por traha riba tur dos banda, i, por, mi ta e arreglé pa utilizarlos manera inosente testigu di AI.
  
  
  Den baño no a ni kaminda ta algu. Di parti, e mester a bai ku e awa kurso por ta bastante, inkluso mihó подслушивателю. Por ta asina, si mi ta biaha a a ku lo papia diariamente ku un hende, mi a hasi esaki ku yen kolaborashon di ducha, traha di gras i multiple di aktua.
  
  
  Un poko menos tribulá, mi ta kome mi dialuna friu i, abou, cada di shinishi di kama. A pasa, mester ta un or i media, ora mi ta lanta di tono di telefon. Tabata un famia. Dient, dilanti i salario . E mi ta puntra, bo a yudá di mi, di lain.
  
  
  Mas por a amplia su preparacion, ta e mihó di e tabata na mi plan. T'asina ku a bisa danki i a bisa ku e (di bèrdat), ta e documento e ilegalmente a yudá, ma (di mentira), ku ainda ta sinti e lihé temblor, apesar di su castillo a duna e oportunidat drumi un poko.
  
  
  "Desentemente, — na serio-bisa, — nan quemaduras un poko mas di serie di normal di quemaduras di solo. Sufisiente release un poko. Enzo a yama. I, si ta mei, tur por come biaha pa e anochi i a biaha bai den un reunion riba e scenario. Sinembargo, mester tuma un par di ora. Di roma semper un almuerso primavera. T'asina ku deskontá. Remente mi ta atendé ku un par di ora na mi cosmética e tin recuerdo di estados di e anochi ariba!
  
  
  Un biaha mas a duna un danki i e precipitó di skol nobo na kama, sinembargo no drumi, sino pa mi kurpa pa culture, te ku mi mente nace di echonan i controlled plan.
  
  
  E mensahe di e patras cena toka bon. Mi a mira un resúmen di e ta sinta ta inclui e mihó. Mi ainda tabata demasiado a entregá di hopi kos, i otro prensa di di "fin di mundu" , ta e mihó di e tabata. Por ta asina ami por tira un chikitu di lus di esaki scur.
  
  
  Enzo mi ta yama bo un par di menos. Mi a publica varios convenant стонов, ora a bisa na telefon. E almarza a mentá di dos trinta, den pasado забегаловке banda di hotèl. E date di siensia ta tumando mester tin lugá mesora despues di esaki, ta un lugá di biba será na e negosiashon di klup.
  
  
  "Ei bo por wak ariba deportiva ku otro pida di nos grupo", bisa enzo. "I a tende lines prinsipal di e gewef".
  
  
  "Ariba, mi ta guitara, enzo", a bisa. "Ma ainda sinti mi содрали di kueru di biba".
  
  
  "Mi No ta deseá di primi e danki, jerry — bisa rabiá — sinembargo, esaki por ta importante i interesante pa bo manera pa e universo... Si no tin ningun bo a kambia di idea".
  
  
  "Na susto, ainda ta den kaso", a bisa. "So mi ta spera ku por pasa na kla for di henter e diskushon ta riba e scenario".
  
  
  — Maraviyoso — bisa e. Bai e ta bisa ku un poko transfered e kuminsamentu di kuminda pa lesa un tiki mas deskanse. — I mi konfia den e termino di kuminda brando romani di tera mi famia. Aki a duna forsa pa e prueba di nos samen di siensia ta tumando. Te.
  
  
  A sinku ora di tempu liber. Na e pregunta, con mi utilidat e tempu aki, kasi di inmediato, kontestá mi onorabel konosementu, ku anualmente ta yama mi porta i mi ta entregá un riba, laga pa mi den e mesa abou.
  
  
  "Nos ramo sera nan no ta di postal di e bamba atómica", bisa. Ma el a keda mi den e sala di ta te ora ku mi a habri no e hasí artifisial i e tradicion. Esaki a sosodé limpiesa di invitashon di e imaginacion di e habrimentu di primitivo di e guera di via del fontanella e kumpra diamars.
  
  
  Mi a mustra riba e ku e observacion di mi ta or seleccion di e lista cultural ventosas. E hari i a laga di pas.
  
  
  Ora disparsé, mi a pone e uña di su dede ta un di e skina bai lihé a kita e plastico, manera mi sa ku tabata ei. E di informashon Хаймана e Хоуку por sentral di mi teme di skol ta hasi algun ora. Un mekanismo pafó di agensia estatal por tin e calidad di слизняка-переростка, e hoben organisa gubernamental, manera AI, por traha ku e calidad di lus, si ta nesesario.
  
  
  Den e mapa regular sin cursus di plastico seis chikitu fries kuadrá. Mi ta hiba di kamber i saka 200 biaha mas di aurita di lupe di skonde mi diplomatiko di e kartera. Asina ami tambe atendé ku yudansa di mi lampi pa descifrar pensamentu empaquetados di dato i transfered na menshoná.
  
  
  E promé kuadrá kubrí prinsipalmente rotondas di details mi cheque pa medio miyon di dollars; con e ta proseso, si un biaha surgi e nesesidat pa kanker di inscripcion. E di dos i di tres tabata relacionnan ku e análisis di AI di garantia anderen, i a duna kantidat di e malesa di servisio interno a hasi di e hopi mas mi. Esposo ku e nòmber, entrada di e lèter L, ku lèter CH den e i difísil pa lesa jung... i ainda ku algu, a risibí un den riba diferente interpretashon. E úniko ku a konosementu, tabata e interpretashon mi no a duna aki mes, di traha pa e lèter di L por nifiká lugar, unda дотторе-yefrou di skol Akusashonnan a nan vínkulo ku e ofisina suisa. Sinembargo, den e mihó di kasonan aki el a tene na kuenta un tipo di boroto ku frances i лирами. Un di e escépticos lesa нацарапанное di palabra manera e forma di jung, riba término komandantenan: hubenil di kresementu, loke mi, di biaha por referi na pero Симке, teniendo na kuenta di kresementu. Otro fortifiká ku e mester ta jungflucht , un di jung-reading, un di jung-lucht, respektivamente ela, e alegria, e maldishon. Un абсурднее otro. Esaki ta loke di garantia.
  
  
  Na nacion di a mi ta duna un lista aki slap di e kapasidat di agensia di publica i automoción di association na chikitu novela. No ta lógiko. Mi ta guitara i ta topa den dies menos den e biblioteka, dilanti di e delegashon.
  
  
  E promé dos plenchi di dos turno ta kontené informashon mas dialoga di opsekio hugh Марсланде, lorenzo conta, Стадсе balor i pero Симке. Tur esaki tabata hopi interesante, ma mi no tabata por nada mata den un suma. Ademas di e impagabel ambishon, ademas, den menos, e ta sr hugh i su Kria, grandi nacional i mental di kontabilidat, ku no ta asina straño ku ta un di e hende grandi di sin. E problema di e Gruponan, kompleto, ta sentral prinsipalmente di e bòter. E tabata un genealógiko buraché i generalmente bon soportá un gran kantidat di alkohòl. Sinembargo, na mes tempo, ku tin un internal di seis luna riba un aña i mei, na un lugá di bo kurpa funcion di posibel, i ku sra karga ta seif, un siguridat di ansianonan. Maske e informashon ta apuntá e edicion enzo di kokaina, di kual famia menciona den pasado, ma di destrukshon no tabata relacionnan ku droga òf di alkohòl. E ocupa solamente ora, manera tabata basta di fini, a переутомлен of good tur e treasures ku a hasi nan dominio i su imperio un estilo di bida. Mi a mira ku e famia tin di su mama, chikitu grandi, maske e bieu sa remente propiedat di e paisnan di e stat di roma. Di tera i e tereno e экспроприированы promé na e facts ta gasolin, i despues, despues di e guera, e mando di cristian demócratas.
  
  
  Tambe mi a mira ku ta kuater aña, despues di su nerviosas di fracasa, enzo wòrdu kurá i успокоен den e mesun kas di accijns, kaminda e Стадса tabata un di e periodo di batayanan ku blanku compaña di keintura. Sinembargo tabata karu, popular i influensia den kas, i si tira ku ta investigá e lista di pasenshi pa stablesé nobo relaciona, a topa e mitar di e personanan ku ta aparece den e promé página den notisia den oropa, asina gusta algun di e amerikano i e asiátiko.
  
  
  Sr hugh Марсленд tabata un hende no tin un defekto e eskudo. Na kaminda pa un promedio un studiante di e stat di birmingham na kla den ford tabatin un monton di недоказанных efisiensia. Ainda карабкался. Tabatin e materia kapasidat di pafó di e complejos industrial pa ta kaba den e eskala òf e kibra, no монетизируя nan echonan ta mina estrellas, frances suisa òf alemania markanan. Den lorá épokanan ta hasi kulinario ta mina i den flores, aproksimadamente na mitar. Gradesido na e reina a otorgó su novela, na su trabou na careda (Pidi e imperio Britanico, 1963; contado di e a pidi e imperio Britanico, 1971), ounke ta mi ta basha e tin indica e nan aktividat prinsipalmente e sentro di e coleccion di bo nomber na e membresia i e orde automatic di e pilar di e totalmente. Ocupó vários полуоплачиваемых di pòst, di nan tabata na estado uní na e servisio di nashonnan pegá united. E no tabata kasá, ma stima di e mucha i tin biaha tabata un tiki krusero ku nan, maske a tuma ta para alkansá di escándalos públiko.
  
  
  Pero Akusashonnan e no ta extrañar, e mas interesante di e kuater. Manera enzo, a matrimonio ku e bieu novela. Ma bai diferensia di enzo, a spar di famia i e tereno na momento di tur e kambio di gobernashon i a gusta e kapital inisial, meskos ku e interes di tur e industria petroquímica di e tesoronan di arte. Riba e ta buelo sin tene i tumbá pa motibu di su kresementu, a nenga na permiti e lujo di bira un bufón, i na e momento di bo kresementu mi a bira un bentaha. Di trece di isla a yam'e Chikitu Guerero. Di kas di famia ta stret den e nòrt, banda di lago di kada. A yega na e polítika manera cristian dekreto, ma otro biaha e tin despedida, pa formá su mes ainda mas drechi отколовшуюся kibrá. E apenas si tabatin un interes den eleccion nationale, ma pa su mes districto electra semper devolvía na siendo, unda bo ta utilisá di servisio na educacion i di entrega ku tur e otro partido. Tabata un konsehero pa tur e partinan, den partikular na nivel internashonal. I di on a utilidat nan sirbishi pa conditions en relashon ku e tera arabirnan grupo trots, ku supmarino тупамаросами i главарями di rebeldiá di afrika sentral. Di mil korant a yama su "chikitu heru xitsonga", i, un biaha no tabata asina malu definishon.
  
  
  E último kuadrá a di femenino ku e teritorio. Promé famia, despues Розана. Bai abou sigui un kortiku lista di amantenan di famia, mi tabata gusta lesa "Ken hasi, unda italiano, e industria, e polítika, e finansa i e elit mundial". E mayoria di e lista a reconoce pa nan yagdó di e muhénan den e respeta e públiko di e outoridat, sinembargo, mi tabata tin un tiki hañá e deskubrí entre nan pero ta trata sim, ku e invitacion pa su nomber ta na su lugá di biba a opsekio lo (Señor Lobo). Na otro informashon, e no ta pensionado manera spesialmente activo den transicion, ma ta mi sa di Камилле di promé man, tabata e por tin di kualke hende, no tin diferensia grandi òf chikitu. Nada spesial di e polítika di e famia no tin, solamente ta nan ta skirbí manera коммунистка ku, na italia, no ta nifiká nada. Ta un sorto di moda ta riku europe cinematográficas bai atras riba e sírkulo. Konmemorashon klas di pero i evidentemente ta konta riba nan Камилле un curiosidad i un salú interes. Mi antia Розана tabata mas interesante pa e haña mi mes antias. E a nase ta paga, asina so binti aña atras. Ei, e tabata na skol i dos aña, estudio na e universidat, pa di e 19 aña a bira e asistente di meta.
  
  
  Despues di aki, e ta bira rápido di elos nationale di межконтинентальным. Un splikashon pa e haña bo laga e universidat, tabata su relashon ku un studiante-маоистом i su echonan. Ma ta skirbí manera miembro di e Monárquicas di kibra e liberashon breakaway di kibra na pero ta tarea sim. Ta probablemente ku a hasi su karera danki na e recomendacionnan di pero, desde su tata tabata gerensia di algun di e paisnan di e di Chikitu Guerero.
  
  
  Tur esaki a trese kuné vários неуверенное splicacion, ma causa mas pregunta ku kontestanan. Si e ta un manera ta participa na e "Fin di mundu" kla pero, bo ta pa hasi partisipá den un intenshon di mata техасскую di oro e galiña, i pa por hiba nan webu di oro? Òf e no a lòs e bieu communicatie ku e hende i implementa utilisá pero komo un bieu amigu di famia? Mi No tabata e promé biaha ku un bula den otro banda, pa haña un trabou, e asina necesariamente kier implementa pa complete na importante. Si ta algu ku ola gusta "fin di mundu", mi delaster prueba relaciona esaki ku e organisation, ku e placa, i no ta autora di boroto, un grupo di hóbennan.
  
  
  Mi pensamentunan a kuminsá meskla. Un di e manera ta kaba ku e drispidimentu di tempu na e gratificacion — telefon na telefon, ku mi a duna Розана. E mayoria di e lines area duna na e miembronan di e tripulashon un dia di sosiegu mas of menos, ora nan largu biaha, i kada topa ku Розаной, no tin diferensia, a plama e misterio òf no, mi tabatin su encuentro. Sí i famia den un kaso, lo muchu okupá su cosmetlogo di próximos ora.
  
  
  Mi a topa un lugá di biba den lac di nos i ta na e entregá nan na e aparato di hotèl. Mi liña kasi sigur ku tabata escuchando, ma mi aktual imágen di e no tabata nada anual di e deseo di telefon pa e bunita mucha. Mas ku vários miembro di moveshon ta kontra di nick carter òf di moveshon ta kontra di gert cur mester sa, ku no ta un biaha напортачили.
  
  
  Na telefon kontestá e mucha ku центральноамериканским aksènt i condicion mas. I a tende di grita: "rosa, un promesa, cur".
  
  
  Bai abou, dushi, bos grasia Розаны. "Hala, Jerry. Kiko soria! Mi no ta pensa ku nobo tende di bo, awor, ora ta pará meimei di tur aki hopi hende di sin. Ademas, a tende na e radio ku tin estado, i despues a sobrebibí. Proponé na e kapital, i e no por... uh, ku a hasi algu.
  
  
  Esaki ta kai aki contador i sin ku tabata no tin tabatin e oportunidat di nuebe di un, loke a hasi ku e dede, ku ta nombra e Soyla e calcula di e chaqueta i pepe.
  
  
  — Lo No — bisa mi mes tono alegre. "Mi No ta e kapital i mi mes tambe por... en... gosa di algun kos. Sinembargo, varida Розана, ainda tin algun kosnan den mi no ta sigur, i, por ta, ta mi atenshon pa indiká si bo tin or.
  
  
  Di hari tabata asina obsceno manera agradabel. "Semper mi tin or na e aktividat di benefisio i ta kura bon danki", a bisa e. 'Bo ki?'
  
  
  A puntr'. - "Bo ta hasi esaki awor? Mi ta apoyá dudoso honor ta pone man un warda di buki pa mi kantidat. Sinembargo, si bo a bisa ku e lo pèrdè mi bastante.
  
  
  — Ai, — bisa e. "E ta mas duru ainda emocion. Ta bai na bo ta kla pa diesinku menos, dependiente di nos teribel moveshon.
  
  
  E kumpli di palabra. Mi ta spièrtá di e area banda di e entrada, i e ta respeta yama pa ku e envidia ta anunsiá ku a yega na e mucha reina, назвавшаяся di enfermeria. — Lo No e enfermeria i fisioterapia, — bisa pret Розана. E hui di e sala di ta shinishi decada шубке i pret shinishi oro, manera horris. E пронесла di bombero na kla di e lugá di biba, colocándolo e pablo stul. Despues, su a sali pa protekshon.
  
  
  "O, dios mi", ta bisa un solo palabra. "Tin hopi mas privasidat ku un avion, i bo ta mira den e asina bon gusta si tur bo historia a inventa solamente ku e intenshon ta atraé pa konsiente di".
  
  
  Sin e protekshon di haltu aristocrática forma Розаны a skonde ta sufisiente pa kumpli ku e rekisito di e esensia públiko. Den e tabatin un paña kortiku, fásil облегающего la material. Su bunita pianan tabata bistí den e perla shinishi medio. Na fries замшевых sapatu di plataforma di su a kasi yega te wènkbrou.
  
  
  — Ta un mihó ku ta riba e forma, sí? — bisa e, ku poder biniendo e rant i kanando un bista rápido riba su paña bel.
  
  
  — Lagami promé notaris mi humilde lugá di biba, a bisa. Mi gezonde tuma den su man. Ta duna e marcha bai e ofer na mi su kurpa. Bo ta biaha, ku tabata responsabel pa dam di man, e mi ta brasa, e por a tuma parti tur su kurpa.
  
  
  — Lo No ta kere ku ta na enkargo a keda heridá. E super, отодвигаясь lorá pulgadas. "I riba tur dos ta bai ta mirando ku bo, manera loko".
  
  
  E jadeó tin plaser ora a wak un kama grandi ku un spil den mi задернул kortinanan, ora nan ta drenta den e kamber.
  
  
  "Esaki no ta asina, jerry, e aki maldishoná stul e avion", a bisa e, sintá den e rant di kama i e aliviá e sapatu. E ta experta a hiba e man na hep i a kuminsá primi di ponton sorto. "E ta manera un pisin limpia pa ku e entrega di e baño". E заморгала. "Si lo entre lines, bo mester a agudo mira ku синьориной cavour den ei te ora ku gran di bo, bo ta bèrdat?"
  
  
  — Bon, — a bisa. "Mi kasualidat e entrada. Bo sa, manera ta e kaso, Розана. E mundu di sin...
  
  
  Di nobo Розана ta hari ta e sonrisa agradabel, mi ta ekstendé pa tur su kurpa. I awor, su kurpa a обнажено ainda mas e resultado.
  
  
  "Bo ta di e periodo tabata algu otro — bisa e. "Mi ta bisa ku lo a estado kompletamente simpel, i e promé lara a kier e bunita Камиллой. Hospedá den notisia na fotografia ku un portada di e tela di kama hungando na papia na telefon. Plasa, jerry, no tin chèns ku e video. Di envidia pa birgen, mi no sa diferente, admirables experencia mester ta di kada un".
  
  
  Mi a kita e chaqueta i awor jugueteó ku su faha.
  
  
  — Para ketu — òrdu Розана. 'Ta hasi esaki pa su mes. Bo ta un malu. Mi tin ku hasi tur kos pa bo.
  
  
  E suave mi ta push'di skol nobo na kama bai kuminsá na directie ku воркующими zonidu, yen di kompashon i di atraccion di kompletá.
  
  
  E tabata masha bunita, buská di e mucha, ku tabata e ora ei e avion, ma a tin algu diferente, algu narros i un wardadó di su infinito fluho di palabranan, komo si seksualmente ku e supla. E no tabatin droga di droga. Mi a opservá. Den kaso di kueru di su man, no a kaminda di pinchazos. Ma el a bisa, льстила mi gusta si hiba kayente ta e forsa, pa nan no a bisa nada no ta un palabra, ni bo pregunta, tambe ta na fabor di hasi e gusta. E pregunta ku kier a hasié, manera ta un sorto di resultado di choque, a hasi e ora подслушивающих positivo. Sinembargo, mi por a alimentá aki bo disposishon di scucha apropiá ku un pida di (pa mi) útil den desinformación.
  
  
  Instrukshonnan pa nan, meskos ku nos lema bon, inkluso e chikitu parti di informashon interesa tabatin e retraso na otro biaha. Розана completo di yen kalènder di enfermeria. Bo completo, boka dushi i pret e idioma tabata e mesun исцеляющими, manera magico di lain di famia, i a tratado di hasi e asina fisico di elogio, kuantu ta hasi pa mi. Despues nos bai kama. Ekstremo divulgados briyante bista Розаны fedebon den spil, kada un di nos moveshon, komo si e no ta solamente tabatin un plaser den e i a mi, sino tambe a date delaster tende di e jaren un stranhero petroleo di jeque.
  
  
  "O, jerry," bisa e, ainda temblando di nos clímax. "Esaki ta muchu bon". Parse, den e tin influido no solamente e parto, e por ta útil bo ta. A yega e momento di lanta e asuntu aki, i hende di e scucha no ta konsiderá sospecho ku mi tin un tiki di curiosidad, despues di e ayera sperá.
  
  
  — Tende — a bisa, caribiana su kabei. i nos ta habri riba e kama, un banda di e otro. — Hasi un hende a bisa ku mi lagabo den "A Супербе", varida?
  
  
  Bo kurpa involuntariamente отстранилось mi man, sinembargo, su bista ta briya no моргнули. E wega di bista ta entrante konosí, e prueba di dignidat, ma aki na fini mi a mira bo ta nan tin un señal evidente di mentira.
  
  
  — Lo No, jerry — bisa e -. 'O Señor.' E ta retirá di mi i подтянулась, pa sinta na kama. "Mi No por pensa mi tin algu ku ta wak huntu ku e bestia di tera ku a wòrdu torado". E fornikashon di yora. I konsolá di tur e содрогающееся splendor a plaser ku el a hiba nobo di un otro, awor mi mas dushi, mi na mi tabata den e patu ta concerni i ласкателя. Ora di rosea nobo выровнялось, mi jesus mi cuestion, mas извиняющуюся, dushi, ma пытливую i e mi role.
  
  
  "Maldishoná ta, Розана, varida — a bisa -. — Ta den about di no ta plania. Ma a asina di i asina kompletamente no konosementu. Ademas, hende no sa ku tabata aki.
  
  
  "Ai". Розана aseptá mi discuss i a otorgó mi ta conta e liña di sunchinan di mi garganta riba e lombrishi. — Ta roma semper tur siña ta rápido, jerry. Yen grado di esfuerso di hotèl, e asta, bo hende. Mi ta kere ku un hende a kita bo ta pa otro hende, bo no? — Mester ta — bisa. "Sinembargo, mi ta mira, mi no sa, ademas, e ta bunita i ta kompletamente exclusivos na kama i bo ta bin for di e region vehíkulo di tera Колоньолы".
  
  
  — Paga — lihé vorige e mi ta diverti skinanan di bista den spil. — Hasi Realmente ta kere ku ta bunita, jerry? No ta demasiado pisá?
  
  
  "Mi no por a soportá ni un pulgada mas, el a bisa di mitar di e virus. "I riba pulgada menos no ta sufisiente". — Ta bunita — grita e. "Bo ta kontesta, lo bisa kon mi ta considera un mucha cecilia".
  
  
  E mi ta konta di biografia, e konfirmá ta mi no a lesa микроотпечатке. Inclui ta konta pa maoísta grupo di universidat i e ta kore bai biaha, di until di cabrito. I nan danki na e sosten di pero consul un servisio.
  
  
  Tabatin e oportunidat ku ta spera, i awor tabata mi turno pa size e ku ta un di furia, hole i e envidia.
  
  
  Èl chikitu Aanv, — explotó mi. — Skucha, mi algu a tende di nan influensia di e muhénan. I pensa riba bo ku e... Mi ta convent a aporta di djentenan, pa asina leu e imagen Розаны ku pero, un imágen mas bon straño, e festivo.
  
  
  A bisa ku ta bai bisabo e bèrdat, jerry. E positivamente вздернула di baile. "Asina ku crecí ku e kousa ku e opsekio lo , i e no tabata asina malu i rust, manera bo ta kere. Bai propósito di kayente famia apenas mas di un enano, i bo no ta tende manera mi ta насмехаюсь riba e no? 'Bon.' Mi ta hasi un mesa di рычащего di furia. "Bo mester sa — bisa e—, ta e restorá na kisas hobennan para biaha tin e opsekio di trabou".
  
  
  A puntr'. — "Bo ta ainda bai видишься ku e?"
  
  
  'Ta?' — bisa Розана. 'Mes. Mi tata trahadó di esaki. I ta importante i duradero ta un paseo di promé klase. No ta mas ku jerry.
  
  
  E toka posibel, i mi no por a caba mas leu, sin revel'di su mes. Di aserká biaha ku nos mira, mi pa esaki tabata e lugá kaminda bo por seif kontinuá di resultá. Awor e ta e momento solamente тикало.
  
  
  Meskos ku destino mi mente, el a yega su fin di delaster biaha ku e ta pasivo tira un vista den spil.
  
  
  "Den kada kamber mester ta e tipo di muraya", bisa. "Si mi ta di ta riku... awor tin ku bai. Tin un reunion den un ora.
  
  
  Mi No ta okupá pa e. Mi a tin un area di reunion den un ora.
  
  
  — Lo yama dia a primintí. — Òf yama aki. Mi No sa kiko bo tin e kalènder di bo próhimo, sinembargo, pero i su amigunan a bai di su na mi entrada di кинобизнес, sinembargo no ta bai laga ku aki destruí nos enkuanto.
  
  
  No nobo tabata bistí, si ta asina e por yama e tapa aéreo paña, i a sigui te jalón. Di a bira e mesun trankil i grave, manera ta hasi un momento tabata tin despreocupado i entidat su pasahero charlatanería.
  
  
  "Mi a hasi aki felis den masha poko tempu, jerry", bisa. "Bo ta di avion, i despues di skol nobo aki. Ku mi ta duna motibu i nos ta konsiderá".
  
  
  Mi tabata masha importante, manera e ta, pa adapta di nobo estado di ánimo. E ta hari.
  
  
  — Lo No process, jerry — bisa ku e papiá. "Pensando bon, mi no ta referi na haña ku e manera di kasa ku bo, manera por e mayoria di hisa. Super na otro kos. Ma dia ehekutá papia i hunga".
  
  
  Despues di sunchi ku e a bai.
  
  
  Dirigí riba e sala ku session di mi preguntanan influensia kompatriotanan un tipo di aktividat riba bo kabes, no tin tampoko idea ta na unda bo ta aki echonan e desarrollarán.
  
  
  Mi задернул kortinanan den spil pa future i vaste pa cena. Mi transishon mi no duna ningun señal, sinembargo, den e tc - ofisina AI manera mi a mustra e spil di nos mes investigadornan, ku bon transmishon na e imágen di video. Di comprende elektróniko ku ta komun plamá na tur e base i por apart, kisas tabata muchu chikitu pa e influensia bienestar den búskeda. Mi No ta importá ku un hende por gosa mira manera ta hasi ku Розаной aki okupá na kama grandi, ma mi no por permití e stranheronan bista mira ku mi diplomátiko na e kartera, di kombatimentu sekreto i nan kontenido.
  
  
  Mi a kambia nan a trese na otro, mi tin diseño spesífikamente pa imperceptible skondí "lugar". Si den e di dos mitar di dia ku Камиллой tabata algu íntimo, mi tabatin e demanda di paña, no ta mustra su area. Sinembargo e mes no kier a bai desarma den e ta partisipá ta teritorio, mescos безоружного e pushi e saku, manera bon nochi. Ku hugo, стилетом, tabata mas fásil. Mi so ta kubrí di baliña na man robes un dòbel mantel ta graf, ku e ta autorisa pa e hende, e frekuentemente na chikitu no ta kima. Di lain di e famia no tabata kompletamente kura kada centimeter di mi kurpa. Mas ku e centímetros ku otro okupá di famia, a keda kontakto. Ya mi a pasa e tèst ku Розаной.
  
  
  Den spil di ariba di lobo den e di kuater di baño mi tabata kasi salú. Den e AI no ta hasi complejos переодеваний i e maquillaje, te reservado di mas chikitu di e rumannan ta otro sirbishi. Mi implementa размазал un chikitu di kabei blanku bou di bista i hala aki ta algun di e august na karu. I ta aki algun di e suspiro, mi den e tempu produkto, tabatin e refutá mi nobo amigunan, i tin tur e espectadores, mi ainda no ta kompletamente recuerda ta un anochi pafó.
  
  
  Yen di rèspèt, mi guard a hiba mi den un acceso na final di paulo, unda otro konosementu a bandoná drenta mi ta hiba salaris abou. Tin otro карабинер kana na mi tin e pilar. Tur esaki tabata ta halando, ma ta limitá na mi actividad anterior. Netamente hasi indiká puntra pero flor un poko e enkargo, si ta posibel.
  
  
  E, enzo i Стадс mi a sali, ma sr hugh tabata na entregámi bai kita e klup, den "Роллсе" ku haar. Pa nos a dos polis na metodista, i patras tabata e di tres ofisial ku e máquina. Ta kende ta esun ku a tuma pa ataka pa e kaminda e lo no tabata un di e amigunan di piar.
  
  
  Via e veranda e klup a eksakto di lánguido, scur, ультрабуржуазный mehoracion ku a purba uza na italian, ora nan ta шике i alemania. Ei tabata tur e dia di ayera di fiesta, ademas di e par di durante streanan di spetakel, ademas di un par di kabei blanku, коренастых di shon di diferente nacional, mi ta mi a presentá. Fásilmente, e investeren i algun specialisa. Tambe a di guinea di penal luna; delegá nevis, preokupá pa e american blou фланелевом блейзере, panel pega i seka ku mi chanclas di huki. Kada biaha ku nan a bati na un hende for di man, mi tabata bobo, kada biaha mi kasualidat a kore ku un hende, mi rítmikamente, sinembargo, na tur konflikto e pensamentu ku tin ku te ku loko нефтяником. Si un hende tin tratado di insular mi personal ku e spesial, несокрушимым Nick carter, mi bista ta un poko tribulá tabata e persona.
  
  
  E almarza a abundante di kuminda i bibida i asina normal su realisashon. Di italiano ta tuma hopi na serio di kuminda i e no permit runa nan kompania di asuntonan. Mi tabata entre enzo i Камиллой. Piar i e guinea ta sinta na nos. Trahamentu di bunitesa famia hasi mas bunita ku nunka. Sinembargo, den kaso aki bishitá di косметологу tabata obligatorio, sino mas bien pa un mérito sosial i hitess ku otro kliente, ku na añadí di ta ku no ta bon presente na kuminsamentu. E нашептывала mi ta kosta íntimo ta e kosnan, estados atardi di mi gusta si mi tabata e nobo conoce, i kompletamente pone di mérito na mi rápido rekuperashon.
  
  
  E úniko ku ainda ta menciona e "Fin di mundu", a autor luna. Ora ku e a kuminsá komo autor, i awor tin un eksitoso guinea specialisa den e pelíkula di espionaje. No ta sinti obligá korte romano, e tab ta kontra di e kompania di kuminda. E plan nan tabatin un fièrnu di un bon historia, i e no por prevení ku bisa partinan pa e ofisial di kontra.
  
  
  Apesar di is, ta posibel ku e deseá декседрина, ku ainda ta den nan kurpa, lee a agradabel, manetas na e hende. Sinseridat, ma bobo di robes laboral, atascado na un lugá den e decada di 1930. Su gran obsesión tabata e di tres guera mundial. Ta un preokupashon hustifiká. Den e konosemento, ademas, un di e palabranan di asistensia di AI i mi mes destinashon. Di relatonan, na e mesun pa mayoria di bon krónikanan, semper empresa ku e palabranan: "I si a..."
  
  
  -- Ku si-bisa e a empujado di dede na kla den e mesa di mi ademas, den e tres teblachi di pasá ku poeta , -- tur kuminsá ku no ta un di e superpotencias, estudio uní, rusia, nina, i ku e grupo di noris di e hendenan, ku e forsa sufisiente i e kapasidat di krea un sèt di incidente di e tres tera? "E tres grandi" na e momento relacion lo di otro. I no na tur bo tin sufisiente arma users pa e mundu, esaki lo a caba di Mama Tera. E fin di mundu, bo sa?
  
  
  Mi a bisa ku ta compronde. No ta si ta algu frívolo?
  
  
  — Lo No ta kere — e strobami felismente luna. "Tur e globe terenal — plvora di april. Basta ku tuma na nan diesdos luna di violensia: e maar di Лотце, asesinato pa e wega olimpics, e atento riba andre, kada siman expositions ta belast, e kastigu di morto na diplomátiko na sudán, di expulsión di gobernashon britániko di barbados... o, mi dios. Bai e ta solamente e punta di keber".
  
  
  "No Tres guera mundial no a sali, a bisa.
  
  
  — I, — bisa luna, komo si mi a duna наводку. "Implementa pasobra tur esaki a plama pa un periodo di tempu. Trata di image ta ku lo si tur e incidente curason di e tempu stipulá di dos pa tres dia. Gregya di e lorá expositions... i despues?
  
  
  "I tur por explora", — rekonosé mi. "Ma ainda asina mi ta un poko inkreibel". "Esaki objeción ta manifestá hopi biaha". Pero bèk riba su haltu buraku di e banda pa kontestá.
  
  
  Enzo mei splika".
  
  
  "Pa medio di un milager di penal nos tin papiando di dúplex di siensia ta tumando", bisa enzo. "I Стадс sa eksakto ta kita algu parse den e límite. Pa cua i compromiso ku e aspekto, e ta restorá ta esensial konseho. Na otro, i, por embahador, pa mayoria di nan no ta mas ku un kruel humor preto. I inkluso pa e di tres nivel, na tur безмозглых, ta asina fanátiko spetakel ku henter mundu ta dispuesto pa kumpra skina".
  
  
  "Sinembargo, esaki relatonan mester keda para severo", insistí luna. "E humor preto ta bon. Sinembargo no di media. E idea di telefon pa e landen di e organisacion di LA, un poko mas di su bida.
  
  
  "LA ", a puntr'yen di boka di e poeta.
  
  
  "E eliminashon di tur e forma di bida", explicó enzo. 'Mi pensamentu. Awor mi no ta bai hiba bo den e garganta, penal.
  
  
  "E parti di liberashon di etiopia ta yama su mes e LO,' — bisa pero. — I no tabata nada straño.
  
  
  — Bon, laga bo pensa — bisa luna, ora ku e kara di gana, e ratonnan di tur esakinan imbéciles, ma ku nan ta biba huntu ku nan.
  
  
  "Ku e streanan, manera famia i michael, — enzo evitando di man di un banda di mesa pa entre e kantidat di font di michael tabata sintá Deporte, — kiko por hasi esaki i a hasi un miyon di persona".
  
  
  "Mi a hasi solamente un pelíkula, ku a pèrdè e placa", a bisa na serio famia. "Ma teniendo na kuenta di mei benta di television por ta implementa no tin kantidat di costa. Bo ta un di siguridat, invitado di mi, jerry.
  
  
  — Ta un prome — uur su orea — bo tin ningun hende a diferensia, den riba e òf nò? Den e kontesta nan a risibí e sector, озорную sonrisa.
  
  
  Un kopa di cafe ku e coñac tabatin e oportunidat pa papia ku pero e ta fuertemente observacion: riba mi ekipá riba e djente преследователях. Mi no por a sigui tereno гелигнитовые di e bamba, si bo kier bin bek na pafó di nan lugá di biba. E akto di sabotaje di kondishonnan di tráfiko pisá lo yena e more diesdos inosente transeúntes. Den un kaso, muchu pa tapa Хоуком. Na susto, mi no por a bisa pero, bo por hasi mester e libertat aki, pa mantené e kontakto ku e AI. E ruiná pa protekshon di lugánan di biba — ta convent i verosímil manera di hala di римлянину.
  
  
  "E ta gusta si mi... bon, no por su mes", explicó e mi a addo di famia, ku a kaba di papia ku un boneiro na otro punta di lomba.
  
  
  E chikitu di bista pero na lens valido asina ku kasi mi ta mi a kere di pod di opsekio lo. A duna kantidat di adekuado ku por ta protekshon, — bisa, arubano i dunando un wowo. "Pa kasi tur hende ku sa di amistat ku Камиллой mester ta sufisiente, mas ku ta sufisiente, ma ta e aki krónikanan di bo, техасцах, no ta un exageración, jerry". Di nobo ta un guiño e. — Mi konfia den e, den futuro, pa asina karakter respektivo di e servisio ta un poko mas chikitu. Algun palabra na e ministerionan kompetente.
  
  
  — Ta kere ku un hende den e senso ta sufisiente — a bisa. "Si bo ta pèrdè mi, ora mi kier pa mi a bandoná di pas". "Un banda acceso na su piso i un di via e veranda", a disidí pa mi piar. Ta un bon disiplina pa nos hobennan ofisialnan. Ma bo no ta skirbi, si e gas ku e man robes pa drechi, e klèp ta e orea. Выгляди asina. E ta mustra esaki.
  
  
  Esaki a bon, simpel kódigo. Mi rèspèt pa pero i sin e parti haltu, ta span ainda mas haltu. Importante invitacion disparsé, ma puntra keda sin kontesta. Рэндо a yama figo ku un kuchú riba e rant di e kopa ku e brando.
  
  
  — Awor ku nos ta den e sala di reunion den e di dos planta — anunsiá e. "Solamente e miembronan di e grupo
  
  
  E "fin di mundu", asina bo ta teme ku ainda tin ku bisa ayo nos temporal di kombidá ".
  
  
  Ora di como, e grupo ta desolve, e amor di hende-den e investeren i бойфренды muhénan akshonista надулись. E buki nos ta subi riba e trapi òf tabata den e senso, tin limitá di activo den e kantidat di skol no menos di 300 000 dollars kada hende, otro luna, autor i vários tékniko. Konflikto trinta, ku tabata склепаны fuerte adhesivo di plaka i e ganashi, bo a tin ku sigui ku e.
  
  
  Odio di e konferensia, e periodo di sections di e "World En" tabata un poko mas interesante pa mayoria di otro. Prinsipalmente pasobra mi ta sinti pa e tende pa capta algu, den e ta mei saka e sospecho ta anders i di mi.
  
  
  Luna, ku ta kuminsá ku un kortiku detayá di gewef, mi aproksimadamente mi sa, LA, un grupo di loko ku intenshonnan di bula e mundu di komandante. Esaki ta bira pa medio di ehecucion di algun di e direccion di bombardeos i di promocion di algun incidente di e situaciones ta e kapital i pa nan posibel incendios, e landamentu ta mekanismo di vengansa di tres Grandi pa un hende den un parti di mundu veira e largu sufisiente pa komprondé ku tur e tabata un eror.
  
  
  Ei ta konosí na e inkreibel sekreto di e aeropuertonan i ehérsito privá (inkluso mas inkreibel na ami personalmente, ku pa e restu di e públiko, ku praktiká di tur e traga di un pida). Mi tin ku bisa ku luna hasi e ta posibel i a pasa bon emocion den di dos rotondas. Britanico di agenda skondí ku pasa na kla di tur e kòmplòt, i bo italiano stima, ku e tin di confundir pa e trots, ma bai ku e e novela. Camera i michael yud'e plaso i lee a entregá di personal kortiku resúmen di e interes di e pelíkula pa e gran públiko: "e Tres guera mundial no solamente e ta posibel, sino mi, sin duda, lo di civilization, meskos ku nos". .'
  
  
  "Bo ta di tur loke ku a bisa di e di Dos guera mundial", - únikamente resp boneiro na turno mi dilanti.
  
  
  — Ta loke e por sosodé — bisa his di conta banda di dje. "Òf si no ta mira nan rònt di e último tempunan."
  
  
  Awor ta turno pa enzo papia, i ta nos nòmber di e strea grandi, e ta produci.
  
  
  Ora ei bin sr hugh ku monton tin papel, pa splika i defendé e piedranan di presupuesto. Pa esaki, tur e atenshon pa e espectadores e tin entrada, en partikular, i den mi. Esaki tabata e alle di presentashon, i awor mi a mira ku sr hugh por выдоить miyon di su compatriotas i di otro persona i a pèrkurá pa bo kuenta bankario personal. No parti no tin similar, sinembargo, si bo ta kòrta den lorá rincones, bo ta risibí un melón, e kuater di cookies mei separá sosodé ku entre sí, si no ta перережут un otro di e garganta di e promé.
  
  
  Di contamento, nan estos, amoroso, ma aristocráticas, personal, sinembargo no indulgentes, kumplí ku di forma. A dushi i bon informador kontestanan di algun contrario na su públiko.
  
  
  "No actor no ta preferá e kastigu 100 000 dollars pa dos dia di trabou".
  
  
  Sr hugh: "Esaki ta e publica. Si ta moderá i ta remplasá awor e kapital di user. Sí?' E último западногерманскому промышленнику.
  
  
  "E placa pa e sigur mi ta parse di ta excesivos. Mi pago menos na un aña na tur mi fabric".
  
  
  Sr hugh: den Mi mes tambe komo si fuera excesivos, er schmit. Ma ta pa e motibu aki ku e grupo di siguridat manera destruidónan. Sin e lokura. Nos e reglanan pa yega na e parti ariba varida den e mundu di teknologia militar manera acceso na kasi liber regla pa e fiansa. Nos mester ta ta mas protegidos den kaso di un di nos B-52, ku esaki ta mas grandi ta e nos presupuesto komandante, e por kibra".
  
  
  Na otro teme e tabata rotondas ku e mesun enkuanto i e legibilidat.
  
  
  E último akto a pa Стадса balor. E a papia ku e soria ta un manera hende despues di tur e kasa di brando. Explicó e "Fin di mundu" ta e promé pelíkula den e controle pa pc. Deskribí rekreashon di modelo di stat, e lots i e kunukunan di bataya.
  
  
  "Tur e ta bolo", bisa. — E diferensia ta ku tur esakinan chikitu comprende ta integridat ta e suma di nos grupo ofisial. Mi программирую, teniendo na e máquina, primi e boton, i e sesenta pa total di "Fin di mundu" ta skirbi pa un solo tuma ".
  
  
  E kousa saso plaso por parti di eksperensia riba e sin di investeren, por tristu prueba a siña pa internal peticion di tuma di batayanan di laman na pisin por ta kasi aki karu manera e pelíkula sí.
  
  
  "Na otro seas, nos tin e estudio di enzo, den e actividad ta di mas grandi na mundu", einan. "Rafaela care, time care, e plasa di harmonia — nan tur ei refreská. I e di tres grupo di e pelíkula, lo hasi mas programa na lugá di tur e mundu asina lihé gusta conta di caya i su operator miktam di mira lat di aserká siman".
  
  
  Pero interno pa gradici di nos tur pa e konfiansa (i e placa) i pa designs e dia ta un excursión e estudio di enzo.
  
  
  Lee a puntr'e Стадса, ora ku e reunion a kaba.
  
  
  "Mester otro asina", bisa. "Solo un guerero petroleo. Explosión di gas na un di su yanguas ta sufisiente pa lanta tur e vehíkulo shen matros di awa. Ora di yanguas ta yen, lo bai na miles i miles di kima di petroleo. Cookie masha bon ku nos intenshonnan, bo no?
  
  
  E kara di Gruponan расплылось di одобрительной ухмылке.
  
  
  "Trosementu ta bon, en", bisa. — Sinembargo, con e ta bai explora? "Ta fásil: Торпедой. Ta posibel, mando riba un distansia di boto a bisa luna. "Tur loke e por toka. Esaki no por motor. Den ningun manera.
  
  
  "Bon En. Bo ta hasi pa mi den lorá salario di imagennan, i ta na di patronchi di e barku di menos or di e sufisiente pa skirbi e asina". E ta keda para i e rico e kabes. "Manera nos interino di un di e superpetroleros pasa na kla ta muchu pèrtá di skol, diamars, di dialuna siguiente? E canal, por ehèmpel. Òf mihó ainda, banda di reinado.
  
  
  "Ta bai na pidi di mart telefon un aki grandi grupo petroli". Ken a hasi un marka e retiro e di.
  
  
  Стадс nota famia i mi patras di dje.
  
  
  "Grandi idea, na e mucha, — a elogiá e Лейна. — Mira, mi a manda caya hür e barku, i despues a pasa su explosión na pisin!'
  
  
  Ta dushi, ma sigur, famia, bok'mi kodo. "Mi подумывала bek na e hotèl, pa wak, manera bon a request, jerry", bisa. — Despues abogado di cena mi lugá di biba, despues di a laga nos ban wak bon a recuerdo. I si mester di un tratamentu.
  
  
  E intenshon di e midí for di un wimpiri molestia e bòm di mi mente, e simposia di e famia tin estrangulado aki pensamentu. Nos ta den kuminsamentu Tabata Super, i un hende te malestado riba e final di dia i ku te na e final di e anochi.
  
  
  
  
  Kapitulo 5
  
  
  
  
  Mi ta den mi soño di biba. Camera abogado ta ofer di mi, manera si e goso di tur loke ta, mi soño ku session di preokupashon pa tur e tempu pèrdí. Famia ku mi, manera un contador chupadó i di sòldánan tabata den su totalidat.
  
  
  Despues mi promé dia di topa ku Камиллой nan lugá di biba, yama na piar. E solamente ta hari kontentu, i a explicó ku a tuma un tiki tempu pa aparesé den kontakto ku un di e minister òf komandante, asina mi so mi a ku ta preokupá pa e miéntras un chikitu di dibertishon.
  
  
  Por ta asina, tin Камиллой agudo ta tardá i jan, home i juliana, e Yue i e Джул i asina supuestamente riba e almarza ku tur e tayónan nan kambernan. Despues nos ta stima pa un kortiku combersacion ku sr hugh i Стадсом na e kas di famia, pa bin bek na mi parlamento, unda ainda tabata na enkargo di goso mucha ku un mosquetón.
  
  
  Den naturalesa mi ta un hende di aktividat, i ta hasi awor, e ta mas pa traha pa chikitu, e hawke yama "agente di dick james", individual, mas pasenshi pa e acudi болтовне mi, i un onze líquida di informashon a optené di algun kuarenta litros di trabou sushi.
  
  
  Mi ta temporadanan i a tuma un pasobra por ranka algu útil, ma no, nada. Sr hugh i Стадс seminar chikitu ventajas di cual ingles pa Fini na e bahía ku explosión di e noufragá di superpetrolero. Maske papia di juguetes, den su entusiasmá tabata un bètsabé siensia.
  
  
  — Ma bo no sa, Стадс, — bisa sr hugh. "Bo ta di Cual bo tin e oportunidat pa kima di petroleo yega i dor i als". Pronunsiá e nòmber frances di e stat na ingles .
  
  
  "Si e kaso ei e dolfi pérsico, i pa Ленинградом, bisa Стадс, por hasi e uso mes na tur, ku nan tin e atelier i di nicolas".
  
  
  "E gewef ta sufisiente pa ku e uso influensia relaciona", el a ser hugh. "E idea di Кендалла e ta, pa nos, ta prinsipio kompletamente di destrukshon di dos stat".
  
  
  "Ta bon", rekonosé Стадс renunsiá di reinado den fabor di dor i cas, manera un lugar di póker nan produsí na e mesa di malu man. "Mi mando di e mucha-na otro models hasi e patronchi ingles i franses di e liña di e kosta". Ta kai di su enésima biaha e dos riba.
  
  
  "Mi ta a atreví di conta—, ku укладываете holland un monton tin solamente tres luna di kalènder".
  
  
  "E aki i e enkuanto e grupo, jerry — bisa sr hugh. "Asina Стадс termina su programa, nos ta di un par di dia ku nos ta hasi esaki den un compare e pelíkula a bai di menos di siman". — Luna, — bisa Стадс. E i sr hugh ухмыльнулись na e tempu ei.
  
  
  A puntr'. - " Ora cuminsa? Mi ta guitara ta mira, ma mi a proponé ta hasi un trankilidat i bishitá jungfrau". Mi ta mi a pèrmití e último слогу e nòmber di e serunan di suisa libremente seguro atenshon di relacion.
  
  
  "Maldishoná ta, esperamos pa medio di aserká siman", bisa Стадс. "Asina lihé gusta conta bin mira ku nan operator. Ta keda aki. Semper ta por bolbe wak na e region di jungfrau. Ademas, e brùit di e chikitu famia preferá e kastigu den mi buki ta hopi grandi.
  
  
  E tin tur loke mi a siña di sr hugh i Стадса. Un grandi i gòrdá er. Enzo i pero tin bai pa bo biahe.
  
  
  Mi intento hasie di famia ainda algun echonan di pero, sinembargo, su, manera Розана, a mira den e envidia i a felis na esaki. Ta chikitu ta e suma di loke mi no sa. Manera ta e kaso den Розаной, su observacion a riba e extrañeza floho: "bo sa ku un mucha muher bo tin ku hasi bon lorá pa avanza di e киномире, jerry", i nobo ku rèspèt: "Mi sombra, si mi sa ku e por hende. Mi ta referi na e pa e muhénan. Promé mi ta tuma manera un prome, ma e tin un ekselente homber, jerry, i e no ta solamente riba e konosemento polítiko. Den tur su kitá, e ta di e rant di profundidat, i e ora ei bo tin luna, ora ta span e públiko di e asina, pa release i kura di nan mes".
  
  
  E delaster a algu nobo, i hawke mester ta komprendé... si mi un dia contrario na e libertat personal.
  
  
  Esakinan tabata mi pensamentunan i e ilustracion, ora mi ta mi spièrtá. I bo ta aki momento, ora mi ta mi spièrtá pa famia пошевелилась, algu ta interpol na su lugá ku un seif dal.
  
  
  Den e bar Стадс a bisa ku e trabou aki no ta inicia te fin di aserká siman. Na e klup, despues di cena, e a pidi di Лейна sa kiko petroleo pasa na kla for di cual E defekto òf banda di reinado den dialuna. I awor a yega na e dia di diarazon.
  
  
  Algu no tabata asina òf no ta asina. Si e tabata asina, e por mustra algu hopi mas serio, ku solamente ta un sorto di wega militar di minister.
  
  
  Manera agenda di AX den e pago di Киллмастера, mi ta mas ku sufisiente utilisá su talento den otro trabou, pa piar di e dushi soria òf deshacerse di mas chikitu di e miembronan di e klup, manera mi ta mi a hasi un par di nochi atras. Awor mi tabatin un proposishon i un fièrnu un tiki tempu pa loke compruebe. Mi dia ta dividí den un dia ta bishitá e estudio. Mi a ku ta kumpli ku e promesa, si no kier tira afó i su funshon, i e oportunidat pa investigá e lugá. Despues tabata e almarza, sigui pa otro obligatorio topa ku enzo i nan abogado, e mi sierto meter nan ta risibí. Segun mi Ролексу, awor e ta di 6:45 di dia.
  
  
  Mi ta deslizó pafó di e kama, no потревожив famia, ta selebrá den e sala di ta bai habri su porta.
  
  
  Area, mi no tabata.
  
  
  Mi ta di buèlta i rápido i a bisti na ketu. Mi skirbi un opservashon yen di ternura, na ku a bisa Камилле ku e rumbo di negoshi i bolbe bira pa mir'é ku e awe mainta.
  
  
  Despues a keda pafó.
  
  
  E senso ta para konosementu, ma a duna e señal di мочкой ta e orea, manera a pone un bon ku piar. E enkargo sonrió i a pèrmití drenta den e asina e senso. Ta mes ku un warda riba bo ta via e veranda. E tambe sonrió. Mi No sa kiko bo por relatonan a bisa pero no ta importá.
  
  
  Kaya tabata kasi bashí i kualke taxi, подъезжающее di pista, por pertenesé na e otro parti. Mi a pasa sinku cuadro riba e temporada Sentral di zundra i a tuma un taxi sin turno. Mi ta duna e kondukta di direkshon riba e skina banda di kas di AX di roster. Mi No tin ningun simpatía di e надоедливому Гилкристу, i tabata kasi seif ku awor mi a haya yudansa Хаймана i su secuaces di cia pa e traha.
  
  
  Mi a tuma e reacciona riba, tarea di pago ku e kondukta i, konvensí ku pa mi, mi no ta segun di lihé e entrada banda di e entrada di e kas.
  
  
  Siman a habri su porta. E mesun вялая di octa i e nombramento e promé; blo bista, bisti un bèrdè dilanti пижамные ponton ta di gran army famia di algun. Di inmediato, el a bai riba e manera ta spera, asina ku a drenta.
  
  
  "Bo a risibí di paquete, ku ta laga e hotèl?" No угрюмого e denunsia di Гилкриста. Inteligensia mucha agenda, ainda e karnal wega.
  
  
  "A risibí, lesa i warda". A dal na kabes. "Abou, a wòrdu destruí. Mi no tin masha poko konseho i algun pregunta riba e DC. Bo tin e turno?
  
  
  "Implementa e contenido di bos", bisa siman. — Awor aki e ta sufisiente. Ademas, mi no mi no ta. E bieu gil - nos gana di comunicacion. Ta pa e motibu aki ku e ta sostené tur e pasado figuranan den e latino. No ta laga gaña pa e сварливому bieu, arte. E a sa di radio, prosesamentu di dato i e programa di coordinador ta mas grandi ku un di e yamá eksperensia. E semper ta kla den kaso di peliger, ma el a gusta fungi simpel controle ku ta traha di nuebe di sinku".
  
  
  — Ta agradabel sa — a bisa. — Ki mi ta falta ta e combersacion. Promé ku narativo den e het despues ku bo ta. Unda bo ta di telefon?
  
  
  Nos a pasa na e tratado, unda man kla soño di сгорбленном e sofa. E aktualmente a dun'é un bahada un caba i den разорванном плюше bonchi un largura di planta ku familiar kòrá telefon.
  
  
  — Na mi bai òf keda? — puntra nan man.
  
  
  — Sigui escuchando, a bisa. "Bo ta posibel, di e momento bo no classification den e kaso di e mi ta bolbe bai tin e lider ku deliberá òf inventario di disposicion".
  
  
  — Sí, — bisa e. — Mi a tende papia di chikitu pasa durante e anochi. Un area trankil di roma, por ta komandante no tin aktividat. E a kai den e stellen, ora a hasi lis di e boton na telefon pa e communication direct ku e sede di AI.
  
  
  San di tono.
  
  
  "Kuater di dia, si ainda bo no a sa" — bisa e bos di Hawke.
  
  
  Mi ta presentá e consulta, ku tin un nase término ku un cafe, un piedranan skalchi i e baki di papel di mesa dilanti di djé, nan largu dedenan ku impaciencia постукивали, e studia di dato.
  
  
  Sin mas bisti di e a papia ku mi último 24 ora i na aktividat forsa.
  
  
  — Ta bai bon, ta bon, — murmurá e. "Si tin algu ku odia, e ta un hende di AX, ku pidi pordon nos mes. Sa ku roma no ta un di e mondi, por ta asina, si nan ta laga su mes horta, no por color por ta e velen pa bo. Bisa algu positivo na e variedat. Ta konsiente yen e refleho di tur e pasa dor, manera di un profundo просеиванию mes di dat risibí. Ma inclui ku e opcion lo kohe riba e bon diesinku menos, pa tal tur e kompania, manera e kamber, meskos ku esnan ku ta karga mas di karakter sosial. Ademas, a comparti ku e nan servisionan, ku por tin algu ku ta wak huntu ku mi mishon. Si bo tin un sigur, no ta laga sin atenshon; tabata вбито di nos tur pa nos informacion. T'asina ku nan a dirigí di lorá kompania, mi ko'тарабарщиной, ma mei tin konosementu pa chikitu di e kapital di washington, si sosodé scrali nan equipos.
  
  
  Hawke tur e ta skucha, i e tempu ei a hasi un grabashon di bos den un gradua na sint pa studia pa mas detaye posteriormente.
  
  
  "Ban wak", bisa ora armin. "Mi No ta malu ripará esaki eror ku e fecha di танкере".
  
  
  "Mi No ta malu" Hawk tin aproksimadamente ekivalente na e mando di moneda.
  
  
  "Awor hasi pregunta riba e kosnan ku ta deseá pa nos mira hasi", bisa hawke.
  
  
  "Mi tin dos, ku bisa sólidas i dos conta", a bisa. "E promé prioridat ta di petroleo. Bo por hasi asina, pa dialuna Манше no ta noufragá di superpetrolero? I diamars tambe?
  
  
  — Lo No tin problema — bisa hawke. "Di krisis di energia tin jesus, i nos kontakto ku prinsipal adres ekspandé. Pa loke ta cera òf ta desaceleró ta sufisiente pa mantené e area limpi".
  
  
  — I Reinado?
  
  
  "E di stranhero amigu, Стадс, ta ku no sa ku ei no america pa construccion, pa maar un супертанкер", bisa hawke. 'E siguiente pregunta.'
  
  
  "Mi mester un informashon yen riba e ofisina suisa den lugar i un chikitu di dat di pero Симке", a bisa. "Dos por bai na e lèter L un dibuha anders: lugar i opsekio lo. "E no tin masha duru — bisa hawke. "Huntu ku e Chikitu Guerero ku ta un poko mas difísil. No tin tur ta e konekshon sentral, ma ta wak e otro mi a hasi pa bo.
  
  
  — Na mes contento, a bisa, e mester compra di tur e kasnan di accijns di user. Ei nos tratado Стадс i enzo. Bai tin e session di pero ora ei a pa e kliente. Probablemente ku otro nòmber. Ma di kresementu mester ta reconoce.
  
  
  — Bin — bisa hawke. 'Bo ta aki ta tur?'
  
  
  "Otro conta, — bisa, — i un petishon".
  
  
  — Skucha!
  
  
  — Esaki ta un posicion ta kana, el a bisa. — Sinembargo, por ta, su finansas bon siña di "Магнамутом", e grupo di siguridat nan dia na e polítika di "Fin di mundu" . Si ta подозрительна, esaki por nifiká ku e ta un manera ta move hopi plaka".
  
  
  — Diablos — bisa hawke. "Mi No ta un agensia pa incautos siudadanonan".
  
  
  -- Maldishoná ta, hefe, -- replica mi, AI no finansiero di e mes, ma tin medio miyon, bo por chikitu di perde, solamente pa mantené mi paradera. Si mi ta henter e placa ta perde, tin ku sa na unda e bai i por hasi. I, por ta, Anders presidente esaki ta loke bo kier sa. — Bon — gruñó hawke. — I por fabor?
  
  
  "Mi ta guitara tin un kontrol yen di Хайманом, largu di e stat riba e agente di e cia, a bisa. "E ta guitara tin e derecho di utilidat Гилкриста, pa si akaso".
  
  
  — Ta ta bon na Хаймана, — bisa hawke. — Ya mi ta orden'di esei. Гилкрист — bieu tantu, sinembargo, si bo ta kere ku bo por utilizarlo, ta bai wak kiko por hasi. Ma bo por hasi? Mi a dun'é un coleccion di otro agente di e area, e di dies aña mas mucha na e i binti biaha e mihó.
  
  
  — Mi no ta deseá mas i a bisa. "E elektróniko gana. Algu ku tin den e kabes, e Hefe, muchu profundo pa ku ta inclui bisabo, sinembargo, si mi a reuní ku e pida, pa mi ta pronto por mester e Гилкрист.
  
  
  — Si bo ta status, — bisa e Jalón, bo ta обеспечу. Si no tin invitado romani vírus, ku e tin contenido slim Anderen.
  
  
  "Si ta asina, — bisa, — ta Гилкрист por ta mi antídoto pa no ta kaba manera slim Anders". Hawke kaba ku un tristu, ma одобрительным рычанием.
  
  
  ************
  
  
  Siman a lanta. , E ora ei, mi ta di hende — bisa ku un sonrisa. — Hasi kiko bo tin ku hasi, hefe? — Dios sa, ora e yega e momento — a bisa. "Solamente dos kos na e momento". Wak e trapi i a ku e flechanan india eksakto ocho ora. Mi No ta spera di kas di lorenzo di conta pa dies ora. Ku e tráfiko ku por agregá e mitar or di kada kontra. "Na promé lugá, laga nos ban wak kiko bo sa di e momento, i ku e por wòrdu extra. Na di dos lugá, свяжи mi ku e mucha Клема, e Korte, e stipulá un ora. Mei, e ni e bon mondi no sa, òf sa algu, sin publisidat kantidat di bo interes.
  
  
  Siman a tresebo telefon kòrá na kuminsamentu di kueba den e bieu sofa i marco e number di telefon tradishonal, e ta hisa e delikado ofisina.
  
  
  — E korte? — bisa despues di aproksimadamente binti zonidu.
  
  
  "Na susto, mi sa. Ma ta бодрствуешь . Hey, mi ta danki na mitar or ku e hende ku kier papia ku bo. Di Клема di kas... amerika, unda ainda... ? Sa, ma el kier papia ku bo. T'asina ku ta keda na e lugá te ku no ta nos ei. Por ta, mi ta kumpr'un kopa di cafe ku корнетто. I, si esaki no tin sufisiente... — El a baha un tiki na e bos — ...pensa dos biaha, ta ken a yuda pa komprondé e difikultat pa su temporal pèrmit di e kapital. Te .
  
  
  "E ta mira." E ta bolbe na mi i a sinta. "Awor mi kier sa kiko bo mester sa".
  
  
  Manera agenda, preferá aktua den solitario, sinembargo riba algun kasonan ta bon tin den un banda pa compra di su tras. Tabata un di e momento, i siman a bon, duru i ronal un hòmber pa e tarea aki.
  
  
  "Nos interno di e...", a bisa. No ta di ripití mi curiculo, ma ku Хайманом den wega i ku e lo haña aprobashon di Hawke mi no ta detendría, ademas, un biaha, poko details riba e talento di familie i Розаны.
  
  
  "Te ku mi no ta plùnder e Soyla den cuadro chaqueta i pepe, — einan ami ta proponé ku Anders a bira loko i a wak diesdos menasanan di normal киноафере. Ta e secuestra i nan preguntanan mi ta recorda e ora ei ta algu otro. Sinembargo, por otro banda, mi ta kere ku Рэндзо i su kómplise, ta puru, desde rendon e pa warda te ora ku mi cheque ta den nan poder pa e influensia kita for di mi.
  
  
  "Mi no ta riba e grandi potensia", bisa siman. — Ainda no ta.
  
  
  "Awor ta bin di parti inteligensia", mi a bisa. "Empe di pensamentu riba e otro direkshon. E krusa si bo ta aki pelíkula e "Fin di mundu" mi no ta mas ku un sorto di kubrimentu ku ta hasi kos di desolve na aire? Convenience kende e muchanan di puta. Nan ta plania nan por reis su investeren. Sinembargo, den e proseso tin akumulá bunita peligroso arma, pa e deskonosí di tres a transforma e scenario di "Fin di mundu" na aktua".
  
  
  Хайману tuma algun menos na pensamentu. "Inverosímil", bisa. — Ma ta posibel.
  
  
  "Ei, e grave eror di balor ayera nobo kambia e ta sinta", a bisa. "Si tin un trupa pa e mundu, i e tabatin e intenshon ta bula супертанкер, mester ta involukrá. Asina nan por un di e mes "World En" empleado na esaki. Por ta parti di un grupo di contador, i e restu di estúpidos dios.
  
  
  Siman sint ku e kabes.
  
  
  "Si e tabata un otro grupo di persona, explicó di mi, òf kualke otro lugá menos di e poblashon i un kantidat chikitu di pl, den roma, mi por bai einan i kibra algun kabes. Riba bo no a tende di bèrdat.
  
  
  — Si awor расколете vários klas i obligá pero yamami pa duna kuenta den e siendo, tin un situacion describes pa su ekselensia, nos un embahador, i na boso mes, pa e djus di skol kaba. Di sinta, ora di cia i AI mi no por tolerá, — kaba na mi siman. — Asina ku loke nan ta hasi, ademas di ta manera bo ta bai introduci ku Korte? "Bo ta kiko ta su hendenan riba bo nomber na e lista", a bisa, estado a limpiesa di e lista di e nòmbernan di su colega di investeren, ku ta kontribuí na e kontra pa e almarza. "Spesial atenshon na e relacionnan di balor. E ta famoso dirigèntnan di sin, ma alleen e kaminda pa nan tera di eror. Akibanda e estudio manera подручного, ta habri kaminda kla di nan abilidat tékniko na e in, i ta e kaminda ei tabatin vários momentu questions. E lo hiba dia di awe. Si ta algu mi ta sosodé, golpeemos di bo entrada. Den kaso alkontrario, nos ta mira dia mainta tempran den e tempu ei. Siman a calidad di e anochi di famia, a pone e vaqueros i линялую garganta, sandalia i e medallón ta hasi di e bieu krus den e s.
  
  
  — Pordon pa e desde, sin bisa. — Ma ta solamente mi a trese di traha.
  
  
  El a saka riba e kaya. Cruzamos di kaya i a sali na di smal culturele banda di plenchi di santu maria. Otro edifisio bieu i e piso den e di dos planta.
  
  
  Di korte nos a habri su porta. Chikitu maron mucha ku un pida karu, no djamars, ma угрюмое karu, bon kurpa, skondí den koló briyante, na moda di ponton i un abundantemente шерстяном di esey. Kla nan skouder, mi ta wak den прокуренную di lugá di biba, e ola di rancio sensia i di tráfiko di hachís. Di espasio na e utilizaría manera un abogado i ta un lugá pret, ku florida carlos i chines kaba, ma instrukshonnan na e falta di dedikashon i placa pa e bien a kai buskamentu i awor e ta bira un chikitu buraku di raton. Otro chikitu raton, vários пухленькая pretu ta e mucha, tabata, no miembro atenshon na e konfushon, i soño den un cua, bou di полуукрытым india ta un velo.
  
  
  — Hasi mi a risibí di bo un kopa di cafe? — puntra e Korte di e Хаймана, no wak mi.
  
  
  'Na susto. Laga nos ban. Ta Gert Car. Di Korte, Jerry.
  
  
  — Hala — bisa sin entusiasmá. Buenos pa trapi. Den e pafó nos ta hala e expresa den un bar den e skina, i ta sinta na mesa. E ora ei e a pregunta: "Ta... bo ta amigu di Клема?"
  
  
  "Eiland". Mi порылся na memoria buska di biografia di Клема. "Nos a krese huntu. E no por a disidí ta si e actor òf autor. Tabatin e oportunidat pa bishitá di roma, asina bo dicidi busk'. Sinembargo, i a tende..."
  
  
  — Aki tambe ku no por a disidí", el a bisa di Korte. E kamarero a trese un fuente dòbel espasio, i despues di e promé kopa e blek kara bolbe ta ku e ta di bida. E "Pober Slim. Tabatin un trabou di skirbi den ingles ta e texto, i intenshon di mi por a traha den e korant estadounidense. Ma e tarea aki a wòrdu semper e dia òf di aserká siman. E tabata biba sera for di aki, i ta made ku e. Dos luna mas lat... Бвам! Un hende ta mata i tira riba e awa. No ta den dje. Di pepe!'
  
  
  — Kristu — bisa mi. "Slim no parse..."
  
  
  — Hasi nan, un religion tur?.
  
  
  No ta religioso djafó òf di konvikshon blasfemia, mi a aporta di djente i warda. Mi no ta formá di Korte kontra su mes, sinembargo no ta pa mi no tin ningun informashon.
  
  
  — Ta sinti, — bisa, — awor mi ta referi na e slim no tabata un di e mucha, ku restorá ku un hende ta enemigunan. Bo ta aktua, e no a enemigunan".
  
  
  — Lo No ta asina — bisa ku konfiansa di Korte. - Frunció e ceño -. "Mi ta referi na ku e tabata na un manera неряхой. Ta admito, ma e tabata dushi неряхой. Nos lo tabata e ta karga bon, i e no a no respectivamente yalurs stima-латиноамериканца".
  
  
  Di hincha muchanan lepnan e primi riba un entrada di e liña di autocontrol. "Nos ta gusta e mesun kos. I no solamente den sufisiente. Slim tabata yen di victima, i esei mi ta gusta. E dat, Ицзин, e meditashon trascendental. Jung.
  
  
  Mi orea навострились. 'Ta e ta bisa?'
  
  
  — Jung, — ripití. "Pa Клема Read a no ku otro, manera e bieu veterano un ergo pa переутомленных di reina tías. Sinembargo, segun e, jung tabata den e kaminda korekto ku e colegio, e consciente i su met universele, mi sa."
  
  
  — Lo No ta sa — bisa. "Mester ta, kuminsá despues di eiland". 'Mi No sa di esaki.' Di korte di nobo ta bira gruñón, ma ami ta sigui konsistiendo di e por ta presente no enganche.
  
  
  "Bo ta kòrda kos ku ta bisa di grote?" - "Solamente e psiquiatras no ta komprendé den e dianan aki", bisa. — Jung, i e no Клема. E tambe tabata e nòmber di e barbados pa e mes. E e yama manera arends.
  
  
  "Bo ta hasi kier a bisa ku esei?" Mi a pidi.
  
  
  "Bon, segun e, e mayoria di e psiquiatras solamente pa e hendenan di corta, i no di diskutí, bo por hasi nan ta asina взбесились", bisa. "Por ta ku e pasenshi content bai ku e mente, solamente un poko pió. Kaminda e mes jung kòrta henter e tontería, i mustra con e hendenan bai kambia. Solamente e regalo jung ta duru e kaminda, i e "grote" hasi un bon bista, e por bai na e kaminda ku ta mas kòrtiku ta muchu mas fásil. Sinembargo, bo ta hasi diablos ta tur e tin ku ta wak pa bo mucha?
  
  
  — No ta tur dia mata mi amigu, — bisa strikto mi. (Na algun di e tumando AX e care na kla for di dia, sinembargo, esaki ta un otro pregunta.) "Mi kier a siña ta mas mei".
  
  
  "Ei, bo ta òf penoso falki, òf chikitu di direktiva", a bisa e, empujando stul e mesa. "Mi No ta saludonan di kinikini, i tin bunita oficina ta resultá Клема. Asina nan danki na un cafe i cao .
  
  
  Tabata mas di mitar di atardi. Tabatin e mihó comprende di oro na mi so por spera, por ta asina, pone di pafó sin contrario.
  
  
  Mi ta disidí ku Хайманом i a tuma un taxi riba e hotèl. Mi via e veranda mi ta paresé ta familie, onacceptabel di session di e ta wak. Sinembargo, esaki tambe por ta e instrukshonnan riba e area den e senso. Ademas, mi pa tur dos mi no a bai no parti, ademas di ku bo biba, asina bo ta laga di pas.
  
  
  Uit pará bashí. Implementa e mensahe skirbi amplio tras di pòtlot laboral den spil e kamber, na corre corre Камилле.
  
  
  "Bo ta kria i aktivamente e salvahe", skirbi na grandi literatura múskulo. "I ta spera ku e mayó vishonnan posibel pa mi mester presis. Nos otro biaha na e estudio. No tin firma. Ta asina grandi di inskripshon di P. "Bo ta laga martes horris . Ta otro bon artíkulo den e presupuesto di e maquillaje. Dia.'
  
  
  Mi ta feiten, rápido mi ta pone i registro e asina, ku a spera pasenshi pa nan a lesa e sentro di dominio lorenzo cont.
  
  
  Рэндзо i su coordinador unidat a pasa den nos ta mas leu di e diseñonan di stat e tabata na wòrdu destruí pa e fin di mundu, i e condujeron te eliminá e remplasamentu di e trabou, pa demostrá mas di e teknologia militar. Arabirnan yanguas te огнеметов, ademas di otro sèt di kosnan ku ta te awor tin tabata riba lista di prohibishon. Nos a pasa den dos helikopters di asia, ku bista komo si fuera di e ansha di e delaster invasión, ku e pida ku ta siña di e Mèrdia barkunan i di otro forsa als di e ta, meskos ku lorá fásilmente di bandido di calidad, lansa, torado pa e israelíes.
  
  
  Parse ku enzo i pero ku yudansa di sr hugh i Стадса influensia optené e fórmula di e bambu riba hidrógeno di harry tuma, sin intervenshon di Розенбергов i Фуксов. Na final di implementa e tabata pa dos grandi di e almasen, ku no tin bishitá. Ora nan a puntr'e ei, mi ta bisa e ta e almasen di acceso di andere pelicula. "Un dia mi a pone den e mas", bisa enzo.
  
  
  E por ta sigur, sinembargo no ta proponé ku no a bai pa warda te ora bo no tin e posibilidat pa kumpra di plaka. Esakinan depósitonan implementa pidi mas tempran den e resultá.
  
  
  Nos ta na kuminsamentu di e edifisio atministrativo, unda Стадс traha un chikitu spetakel su grupo. Tabatin un chikitu meta ta un pueblo di e lokual tin entrada yanguas i antilla den luna di su. Ademas, un sèt di chikitu ku ta move di sòldánan ta e mundu.
  
  
  Стадс, blended di su перфокартой den aire, despues konsebími na ana di un grupo chikitu i tur kuminsá.
  
  
  Yanguas i броневики tin sinti na biaha; antilla bombardearon un plenchi di pueblo na ambos; sali di kandela, chikitu modelo tin sinti i a kai. Den tur e tarda tres minut.
  
  
  "I awor tin un idea di con e ta mira den e antilla", bisa Стадс ku e poder di un mucha chikitu. Gran tur e asina e video i despues ku e ta hasi lis den interior ku e tin kargá tur e lugá di biba riba e scur, nos a risibí e echo ku mentalmente ta mira asina di muraya, e antilla. Esaki tabata inkreibel. Esaki ta real. Inclui chikitu soldaditos di shinishi realisá viajaban, lucharon, ta kai i maron na grandi distancia. "Na susto, e ta перемежаться e toma di promé plan den e plat", explicó Стадс. "Sinembargo, mi dios , e aspekto ta risibí un fièrnu un monton di guera por di plata".
  
  
  Mester haña ku tur e ta impreshonante, e demostrashon di abilidat tékniko Стадса no a plama mi sospecho.
  
  
  Enzo traha te echo almarza e como pa e personal di estudio. Ademas di famia, na opinion, lo no a no pa lessons, ademas di e di tempu na tempu, prome mi. Bai pero, di parti interes di mi ariba un paso, tur e sonrisa i wak meresidamente.
  
  
  Den e babel, mi tin ku yama na telefon, mas presidente, e lujo di enzo, mi a entregá di telefon. Ta e difikultat di trabou i e tabata ainda mas sintimi, desde e bos den e otro punta di e liña pertenesé Розане, i famia ta sinta banda di mi.
  
  
  — Hola, om — bisa ku di ranka i miel bos. — Ta papia ku Розаной.
  
  
  — O, hola, — ku ta preokupá-a bisa -.
  
  
  "No trosementu ta kardiovaskular," bisa e. — Ta bisa... gusta si ta papia ku e hende, jerry.
  
  
  — Asina ta spera di tur kurason, a bisa.
  
  
  — O, o — ta hari e. "Bo ta entre e diferente persona. Por ta, e hendenan manera синьорина cavour?
  
  
  — Bon, algu na e estilo, — rekonosé mi.
  
  
  "Den e kaso aki, ora bo ta atrobe, lo поцелован na nanishi, ta e orea di e baile..." Розана a kuminsá duna regular i озорное un detayá na unda e ta bai na manda tur aki sunchinan, abiente tin plaser den mi december di humiashon, komo si ta trata di mira personalmente.
  
  
  -- Sí, синьорина met... No... mi sa ...
  
  
  Mi temporadanan nan caba di e liña, komo si fuera un komersial e combersacion.
  
  
  Promesa mi desafortunadamente ta sinta, Розана a mas pisá.
  
  
  "Bo ta recuerdo e delaster biaha ku nos a mira , a papia riba e pensamentu?" — diariamente-puntra e. "Proponé" bisa e. Muchu mas di nan tabata posibel, ora nos huntu den e kama. Mi ta kere ku... proponé jerry i mi tabatin e konta. Tin hopi kosnan importante ku ta bisa.
  
  
  — Bon, — bisa, contando su emocion. — Kaminda ku e ta awor, синьорина met?
  
  
  — Den mi kas — bisa e -. — Nos por papia awe dia? Ta spera ku pronto manera ta posibel.
  
  
  "Mi tin despues di e ta un sita ku киношниками", a bisa. Mi No por a pasa mas leu for di aki, no tin good di tapa. — Sinembargo, por ta di mitar di sinku? — Bon, — bisa e.
  
  
  Mi kabes. Ta posibel, Розана tabata e úniko hende por decentrale e nedd roella di midi, ku a mi traha. Si ta asina, ta e representá un peliger pa e mesun persona ku ta sosodé kuné di hasa pa mi e anochi pafó di roma. E por ta un grandi mucha, ma e no tabatin e gas di e bamba. Mi ta saba hasi solamente un. Mi no por a tira Хаймана for di ana. Mi no por dun'é un di dos derechonan di kontakto na telefon. Ma tin ainda. tabatin dos buki di sòldánan Ta Super.
  
  
  — Si e por pasa directamente na mi den e hotèl, синьорина, a bisa, permitted nan yama pa ta asina trankil, ku mi tabata kasi unable. 'Di e tempu stipulá un ora. Mi ta para ei, mi lugá di biba. Order ku bo ta tuma, i ei, ta seif na nos manera esaki pregunta nos motto libra.
  
  
  Mi ta kologá e telefon. "Di petroleo", a bisa. Camera i enzo un dia mi tabata wak. "Mi No ta bandoná di pas". Un di nan tabata na no kier a bin bek na pregunta òf siña di algu.
  
  
  Diesinku menos otro biaha, excusado pa loke ta den baño, mi a pone un contado di un telefon públiko. A yama "A sper" òrdu i e hefe di guardia di siña di ons laga drenta e soria grandi den mi lugá di biba i asegurado pa ningun hende di malestado.
  
  
  Mi a bolbe wak pero, enzo, Камилле i e restu ku session ta sinti.
  
  
  Por último, e grupo ta desolve. A tin ku bai rápido ku enzo pa algun dokumento i firma e cheque ta e ofisina di un abogado. E pero e ta algu asunto, riba e mi tabatin e kura. Camera bisa ku tabatin un sita ku e skol di bos den 4 ora, sinembargo, por rograma keda despues. Mi por bisa ku mi ta gusta, i ku si tin algu ta malu, no rograma sa mas lat. Atendé ku libertat di aktividat di tur e derechonan, pasobra mi no sa ku Розана kier bisami.
  
  
  Kansá di no ta forma aankomende impaktante pa nos biaha den kuminsamentu di e stat i, tratando pa un tratado. Hawke insistí den mi a duna un isla-amerikano di un abogado, na tur parse ta creíble. Bai e abogado insistí den e ta lesa tur e skinanan sekundario dos biaha, un biaha pa italiano i esun na ingles. Biaha tabatin un problema ku e certificacion di firma e ofisina i ora tur regla i seya, mi a sinku ora. A Super tabata tin solamente algun kònòpinan di hotèl. Cortésmente, ma ku aksènt mi ta push'e pidi di enzo bai na e klup i hasi, pa selebrá e cantamento.
  
  
  "Awor ta un di nos, jerry — bisa -.
  
  
  Mi a bisa ku mihó ku ta selebrá huntu mas biaha, e anochi, i lo inhustu lanta un bríndis huntu sin pero, Kria di bestia, sr hugh, famia i inclui michael Спортса.
  
  
  — Tin motibu, jerry. Ma awe nos tin un fiesta grandi. Den e sala di mona òf na un lugá den e disputa. Mi ta riba tur hasi enkargo.
  
  
  'Bon.' Mi a estrecho di man i ta kore rápido tot pa e balioso di cara.
  
  
  Ora mi via e veranda di sint ku ku regreso i a bisa ku den mi apartamentu remente bandoná drenta un mucha hoben. E konosemento di dos mi piso konfirmá esaki.
  
  
  A habri su porta i gritu: "Розана", i e topa su gosa, un kurpa bunita, ekstendé mi kama, ku un kòrtá di orea di orea garganta.
  
  
  E abundante kantidat di sanger ku un hende a skirbi algo di italiano den spil, e spil, ku a tuma resientemente исписано e pòtlot di lepnan famia.
  
  
  "Morto na traidó".
  
  
  Su kurpa e tabata kitá kayente.
  
  
  
  
  Kapitulo 6
  
  
  
  
  Mi a manda Розану riba e morto. Ku mi seku e konfiansa den midí for di riba Tabata Super mi ta sintí komo si fuera mi man орудовала kuchú manera un cicilia di feita di cicilia pa kòrta su bunita garganta.
  
  
  Proponé na e no a kai den e decision ta e destrukshon òf di e kulpa. E agenda di AX — homber, e no por permití e pafó, na deseá di emocion bit nan, independiente di ki hundu ta sinti. Maske papiando netamente riba su mes na su estupidez, mi no упаковывал e kantidat mínimo di equipaje nesesario pa seif retiru. Kla ta un kos: kontentu, loko e parto des petroleo playboy gert cur a stòp di eksistí i a muri na mi mishon, manera e previo Розана.
  
  
  Enzo i pero por hustifiká mi por e asina di dos buki di e vanddis. I di pero a sufisiente poder polítiko, pa evitá ku mi ta di e akusashon pa asina Розаны, si mi ta выбегу na asilo bai lanta e bos di zona. Ma inclui tur e esfuerso di pero no por a para un largu, internal proseso italiano di hustisia, ku mi a bai resistí. E dia di introduktorio, un biaha, e parlamento ta leve pa testigu. I, sin duda, pa mi buki nobo ta e revisión espionaje. I tur esaki den un ratu den e atendé ku otro libertat di moveshon.
  
  
  Mi tabata kapas pa laga henter, ademas di ku e ta den mi, bai lihé transporte diplomatiko tin e kartera di puesto di gas ambos, municipios pa "lugar", silencio, i otro mas intensivo artíkulonan di skol esquí. Mi ta bistí. Mi a kambia e preto sapatu di carol par evidente di sandalia, ku ta promé lugá tabata fásil ta uza i dos kuadrá di tacón ta e lugánan pa lansamentu di e kosnan. Di robes pa pisá di кастета, e drechi pa firmware redactie di teacher.
  
  
  Na un momento mi tabata para riba e cajón mapa di sanger e kama i ta ketu primintí Розане pa por di kaminda riba e marka di su mishon, si ta posibel, mi отомщу pa e.
  
  
  Konosementu na final di e sala parade ora ta asina rápido a bira e sala. Por ta asina, a laga wak Розану ta biba splendor, i e no ta duna kantidat di hende no por keda un poko mas. Ma ku americano, tabata enkargo di expresion, e no tabata sa. A hasi e señal di e area di via e veranda i a risibí di e mescos desconfiado bista. Ma mas ainda, e comprende e ta wak, ora atakábo e kurpa di Розаны. Si mi riba union directamente, esun ku a mata Розану, a lansa pa mi den e siguiente pasa pa e trampa di e transbordo di algun minut.
  
  
  Tuma e promé tuma un taxi, a sali den e bario banda di e stat di latino i a pasa un cafetería.
  
  
  Mi kara di aparensia fásil di karga protekshon no parse unilateral, ma mi ta kosta habri e стеганую di oro, manera e ta bira un insípido decada mantel, ku, probablemente, nunka a mira riba mihó dia, sinembargo, den e kategoria i shinishi di e pasa. Un chikitu aros destruí i tur den e leges pa mi magnífiko ponton i a hasi un forma sushi i неряшливыми bou di e kunukunan di mi protekshon. Un chikitu pida di patu ta liga tabata sufisiente pa gulido di sapatu a mira bieu i потертыми. Dal un nabaha na lugá di e diploma, tin e kartera, mi por a kita телячью di kueru, laga ta duda paquete di kartanan .
  
  
  Gert cur a bai den un chikitu cafetería, i a laga ei, ademas di ku e for di e chaqueta, mi shinishi pretu i un bombero i a resta di kueru di bisé.
  
  
  Bai bèn center; un asina, pober, resultado siudadano di окраинного di pas di e persona i ta siensia ta tumando di atras, ku a tambe di e beat teritorio Клема anderen. Di reserva di baranan por spera un poko tempu.
  
  
  Di kas riba e bario di roster e entrada di poko menos na pia, mientras bèn current no tabata un di esnan ku ta biba den nan last di taxi, si e no ta muchu buraché pa kòrda kos di procedure. Mi a pasa dos illes, prinsipalmente na e tíber, nan ta posibel di stat. E para gerald, grandi brùg, mi aplikando ku su komun táctica di стряхивания di aceso na kaya. Kla di e kaya den nos kontakto di kas tabata un cafetería, i a lagabo tuma un kopa di marga di cafe espasio, a ripará di kaya i cera na kla di e tabernakel di balor, pa krusá di kaya i dal.
  
  
  Siman a habri su porta ku soria di e bista.
  
  
  E pregunta. — Bo Por hasi no ta dia pa dia? Ma rápido a bandoná drenta i a sera dal patras di mi e entrada. "Ta parse un vagabundo". Mi ta steipi di protekshon, i e ta duna silbos di bista di mi articulo den un trese riba midí, ku a kuminsá medio di bel i laira di garganta.
  
  
  — Mester tin un trese, a bisa, nenga e chaqueta. — I algun kamisa. Di aya. Esei ta un i tur.'
  
  
  — Ta grandi — murmurá e. "Ami por tin di nan."
  
  
  E рылся e bòm di biblioteka, miéntras ku mi pasenshi di relatonan di kuater di baño, unda mi закрасил e lana di kabei blanku.
  
  
  "Juegas kontra persona ku prueba", bisa ora armin.
  
  
  E a haña un trese parse e ta algu. Tabata помятым i ta aserkando di mi ta sufisiente pa krea e impreshon di gusta si durante basta tempu pertenesé na bèn Карпентеру. A solamente un famia, ku ta tras di mi, ma el a pensa na por a kumpra algun ta un di e merkado galego. Den e punto, tur e tabata na òrdu.
  
  
  Mi a pone e kontenido di e losilla di su trese nobo, a pone наплечную e pistol, pa baha e chaqueta, i tabata masha kontentu ku bisti na e hende, mi tabata wak di spil. Siman a critica mi.
  
  
  "Tin algu otro", bisa.
  
  
  Ta masha orguyoso di e, hopi otro mucha agenda di cia. ma doel tende di одолженного mucha di rico, mi ta algu ku ainda no ta sufisiente. Awor mi ta gusta man, i te awor ta masha útil. T'asina ku a wòrdu pasenshi.
  
  
  A puntr'. — E faktura di e barba?
  
  
  Èl perfume di alkohòl, bisa. "Un hende ku ta ta danki i no tabata hole barata граппой, yama na e sospecho".
  
  
  Mi ta rekonosé ku tabatin splikashon. E mucha homber ta e futuro, si ta veira e largu sufisiente. Traha huntu ku mi no a oumentá nan por di supervivencia. Awor mi ta mi a hasi mental di e marka, ku si tur dos выживем, mi a pone den e Hawk. Hawke bes tras bes papia di e sanger nobo ku mester AX, e úniko sanger seka, ku nos a risibí ta e sanger ku e tin drama bieu profesional manera mi .
  
  
  "Ainda tin gesteld turbina, di bo te awor e ta bolbe e nanishi di kaya alcohlicos", bisa. — Laga nos na e sentro pa sali for di e sala di ta hefe i нальем tuma un kopa. Si bo bes, ami tambe lo tin un kopa.
  
  
  Nos ta bèk riba e sala di ta i ta sinta na mesa ku шатающимися pia, i siman saka e tapón di e ta partisipá na e bòter blek ku hariña di líquido. Ta basha den mi di dos dedenan den skohementu, no ta muchu limpi e kopa di awa, konforme ku e edat di atmósfera nan kas. Pa mi ta lanta e kopa, mi ta rònt ku сивушный perfume. Difisil ta pa por bira pió sapato, proponé hasiendo un gran arbo. Sinembargo tabata ainda pió. Mi ta droga nan i suprimió рвотные di agensia. Mi nobo lanta e kopa i bebe.
  
  
  — Hm — bisa siman. Basha su mes tambe un kantidat chikitu minima.
  
  
  E bebe i late. Den su wowo paresé un lágrima. E aprel man na hep i nobo late.
  
  
  "E aserká biaha ta na prueba algu другон", — gimió.
  
  
  — Tin pa bo parti di e informashon, — bisa e, ora nan obra rosea. — Гилкрист e entregá ku e mensahero. E bien di loke bo a papia awe mainta. Awor mi ainda no ta mira ningun kaminda".
  
  
  Mi ta entregá algun blachi mecanografiadas.
  
  
  "Mi a bai disminuir", bisa. "Mi tin un laboratorio di fotografia na e biblioteka, ma pa asina tin mas fásil. Destruí na nan, ora jesus. E bieu ofisina cliente di patu. E aserká mi lugá na un gran bòter di cliente, i empe bai lesa.
  
  
  E ofisina di luga e entrada dudoso inclui e di standard di mes, mas di 80% di e pertenesé na pero Симке...
  
  
  Kuminsá komo frontera, ofisina di kambio di banderanan pa italian, ku ta tradujeron di mira kla di frontera i interkambio nan muchu mas seguro di frances suisa. E a empleo na e tereno i e gasten di e konfiansa. Den e último añanan, segun e dat di Hawke, ta bira na final aktua den kumpra lingotes di oro. Den суперзащищенных di sótanos di ensera riba di 40 000 000 di dollars. Awor, dia sali di krisis e placa di speculacion di oro a bira popular, ma ta sobresalí riba minimal.
  
  
  Siman mi a lesa e material, ora mi jesus ku e blachi, mi ta bisa e marcha bai e pone e desolve.
  
  
  E grupo di siguridat e entrada di un callejón sin salida. Esaki tabata un di esnan mas aya, di mas riku i di otro establese un sosiedat den oropa, ku ta konserní establese cookies manera ei, manera di estudio uní.
  
  
  Di kas di accijns di user tabata ainda mas instante. No ta un palabra di piar. Ma vários di e ex funciona, e rápido a topa den andre i Танбридж-el a kòrda e matros invita e entrada na un lugá di biba será ku yabi di e tempu ei, ora enzo i Стадс tabata den kalidat di pasenshi. Ningun hende di a mira, ma di psiquiatra a respetá юнгианец, er door Унтенвейзер! Un di e denunsia di regularidat hura públikamente e unidad tabata un mucha òf un docente. Ku esaki kresementu di pero kada biaha vista tabata un docente.
  
  
  Komo si un boto no tabata sufisiente, e resultá den inglatera tambe tin demostrá e Useful Cruz a parti di e largu dental di reda na klínika priva, pertenese na коецерну na londres. I e presidente di e hunta directie no tabata otro ku nos amigu sr hugh Марсленд. Ademas, tur e restu di e konseho tabata delisioso di sociedad, felis merkado annual, laga di sr hugh di controle yen.
  
  
  Nos kuater rotondas prinsipal ta stret den e mesun lugá na e tempu ei. Ta sigur ku ta hasi algun aña, ma tuma un par di añanan di preparashon pa yena e "Fin di mundu".
  
  
  "Aki ta bai na bo ta bai na resultá", i e último observacion, ma a sigui di sinku streanan ***** , ta e significativo e boletin e kubrí e último notisia.
  
  
  "Traha-In Mutual, — den e mensahe ta indiká e nòmber di e grupo di siguridat no tabata un sospechá, appartement, di parti pasa bou di e kontrol di un ofisina suisa. Ainda e ta sekreto di e transakshon, ma prinsipalmente riba e regularmente vários corporate di siguridat di unidos organization. Asina ta posibel, mas dialoga di echonan riba kaminda. Mi no tabata nesesario provincia pa mi e nòmber di e ofisina suisa. E suponía ku e lo tin un chikitu mes di pero den lugar, miéntras ku e servisio e obligashon di siguridat di pelicula.
  
  
  T'asina ku pero i otro tres por kontrario di e placa di bolo di otro. Tur ta legal i sin lastro, den su bukinan, pa no laman na investeren. Di investeren e no mester sa ku bo plaka no ta utilisá pa ventajosas adjuntos, i pa e, e resiente akumulashon di lingotes di oro e sano.
  
  
  "Tur ensayo", kier a bisa, ma man mi a kalma.
  
  
  Te ku mi a lesa di deporte, pone riba e mesa di radio i sende e alavez italiano música op, meskla ku loke di e grupo. Awor e musika ta interrumpió pa e boletin ta notisia.
  
  
  '... e ora ei bin ta mi a topa e kurpa di Розаны grandi, двадцатиоднолетней di e amtenar di Italia, ku corta e garganta. E pl buska di roep "jerry" car, un riku americano, ku a keda den e lugá di biba i rápido a bai na e momento ku, segun e dòkternan, e soria grandi a asina. E ofisial, дежуривший despues di e incidente ku partisipashon di car, ku konfiansa i a bisa, pa ningun hende drenta den e lugá di biba for di e tempu ei, manera e ta laga drenta e soria grandi konforme ku e instrukshon telefóniko di señor car. E ora ei bin un editor di golos i e hòmber ta riku estadounidenses menasá e tradishonal riba e cantidad di e muhénan italiano, mesora di pareser detayá buskando.
  
  
  "Gert cur — bon hende bunita ku aristocráticas di su contamento", el a bisa di outor. "E algemene paña, i e delaster biaha mi ta mira den shinishi scur ku bombero "homburg, shinishi kla protekshon di estilo ingles i shinishi фланелевом trese. A bint'i ocho di trinta aña, i ta papia algu di italiano.
  
  
  Siman mi ta wak i a wak e kabei blanku, e originally ku tin leges pa un homber, e ola di граппой. E ta tira hari. "E nesesidat bunita mucha inteligensia pa añadí na esaki detayá", bisa.
  
  
  — Ma aki ta kapasitá chikitu buska — bisa solamente mi. "E suma ku ta kaba di lesa, diseño no ta pa e forsa di kurason".
  
  
  — Ma bai wak, mi tabatin den mente tempu ku a bisa ku e kaminda ei? — bisa siman.
  
  
  — Ta sigur, amigu , — a bisa. "Awor mi sa eksakto i hawke chikitu di poko gusta i slim Anders tabata na kaminda tin algu ku ta importante. Sa ku enzo, Стадс, pero i sr hugh Марсланд ta reuní pa promé biaha ta Easefil Adres di case, e kapitulo di un hende ku slim Anders lo a yama "jung" E lèter L den nos Клема por nifiká pero òf tin su ofisina den lugar, sinembargo, esaki no tin diferensia. Sa ku e "Fin di mundu" a akumulá di sufisiente abilidat militar pa inisia un chikitu guera i, un biaha, dirigí di mas grandi. Ma te ku no ta demostra ku armanan ta algu otro na un simpel request, no ta esun ku ta tene, amigu. — Esaki ta muchu sigur — bisa siman. — Na unda bo ta hiba nos, arte?
  
  
  Ta pensa ku bèn current pasa vários aña na australia, i empe a ekspresá su patu.
  
  
  — Mi a duna un kortiku informashon tokante di su mes. 'Di karpinté. Manera car, tin e promé sílaba di mi nòmber. Si tin sufisiente tempu pa tuma un nobo identidad, no ta preokupá pa e a hasi e ta bira bo ta jose gonzalez òf Гельмуда schmit. Si ta rekerí un continuacion mas rápido, manera nos a siña pa ensayo i eror, ta stipulá mas parti di su nòmber original. Asina ku si un hende inventa laman na mi tin e kontesta riba bo "hala, arte", e ta eksakto ta mescos, komo si dier: "Mi ta yama cur òf current"...
  
  
  E sinti ku e kabes.
  
  
  — Bolbe wak e echonan real, — a bisa. "Ta e mihó ku por a proba ku awor, esaki ta loke ku a tuma lugá kasi legal di esta. Mi tin ku a drenta na entrada di e edifisio den teritorio di fonds. I rápido.
  
  
  Siman wak e trapi; Mi a mi "Ролекс" den baño di cafetería. Manera ta e mi tabata tin e konsulado, pa bèn current tabata muchu karu.
  
  
  — Ta un mihó spera riba e anochi, a bisa. "Mi parsemi ta e lugá pa su mes. Na promé lugá, nan tin e protekshon i toren kachó. Asina ku ta bai tin bit esaki, bo por topa ku ainda mas difísil aden renchi wardadó. No nos ta trahando ku muchanan chikitu. Ma AI tabatin nan sa hasi, pa ta mas bien no ta mandá tin nick carter.
  
  
  — Bèn current, amigu, — ta para mi. "No tin diferensia unda nos. Ta posibel, bo por kuminsá na hiba awor".
  
  
  — Bon, di bisa -. "Ta mi tin, pa kibra e Content?"
  
  
  Mi ta desabrochó di chaqueta, pa mustr'e pistol, ku no a mira. — I e kuchú, a bisa. Mi No tin mentioned are. Bo mester tin algun kosnan den e reservá pa si akaso. A mast di tacón, kargá di material redactie, оставлявшим inkalkulabel. Tabatin e mustr'e, pasobra mi kier ku e tabata sa ku e teacher ta pertenesé na e mesun транзисторном di radio, na bo disposishon di scucha.
  
  
  "Tabata reina e boton", explicó di mi. — I e strepi di olanan ta un invitado pa e latina i largu ku un preis riba un sinku pa total di mas di kilometer. Bai abou, hasi lis di e boton abou, i a tende di e zonido di zona, e forsa ku e instrument di midí na nos ta hala di kontra elemento. No ta utilisá no ta te ora ku mi no perde e kontra òf e informashon di mas di un or".
  
  
  E direktamente симмитировал pasonan, despues ta pasa e positivo den e bolo di vaqueros.
  
  
  "Ta inteligensia". e ta bisa. — Sinembargo, ta pasa di kachó i relaties?
  
  
  "Tokante di e kachónan, a bisa, a kumpra barata di hamburguesa". Mi пропитаю di atrako ta varia. Esaki ta resistente inkluso pa e mihó kachó, i ei agrega un trankilidat, na obra internamente. Mi ta konvensí pa un banda, i abo huntu ku e otro, di poko sint di matros di mi, lo ever e atenshon pa e guardian.
  
  
  — Bon, — bisa siman. 'Sinembargo, ta?'
  
  
  — Nos ta laga nos a haña, ora nos ei. Promé tin ku a haña un lugá pa mi. Mi No ta mas ku expone e kas aki tin peliger, estadia aki. 'Pasaporte?'.
  
  
  A lange un akto di bèn current. No ta sigui nada, falsu bisa шестинедельной ta prescribi, pa nan no tin dus di un pèrmit di e kapital. Bieu di e persona riba e foto ta parse. Mi mes a bira un patronchi pa e, tambe pa algun binti mas foto ku ta largu di su karera.
  
  
  "Den e bario no tin di e persona, intenshon man na bos haltu. — I mi ta guitara ku tabata ei, maske nan no ta muchu. Bieu pa e bulevar di tuma di pago di e kliente. E ta muchu di mas i no ta muchu vigente.
  
  
  — Danki — a bisa.
  
  
  "Permítanme na telefon promé". E сверился ku e korant, marco un kantidat i a papia di e catch italiano ku un di e otro punta di liña. E convent posishon di bos i fornikashon di regata riba e pago.
  
  
  "Bo tin un baño", el a bisa, a pone e tubo. — Trinta mil last na luna di pago di biaha. Bo por hiba e persona. E mucha, mi ta referi. Esaki bieu sa kiko bo ta maltratá danki. E solamente kier mira di pasport, sinembargo no mas ku esei. E no tin wardadó un registro di копо , pasobra e ta pretu e pago. Nos.'
  
  
  Italiano e periodo imprimi e session di rapido, i un biaha ku nos a sali na di kaya, mi ariba hende di un periodo di gert car, aumenta ku fotografia tumá pa e or di almarza уставилось di tur e periodo.
  
  
  УЧСИДО! РАПИМЕНТО! ВИОЛЕНЦА! МИСТЕРО!
  
  
  "E asina! Violation! E violensia! E misterio!'
  
  
  Mi a lanta na shete di ventajas pa korekshon, i ta straño ora atrobe mi ta mira aki limpi, seif i ordená.
  
  
  Mi a fia di Хаймана betaald falis paña additional, e log sentral den e biblioteka. Nos detuvimos di e produktonan maltrato, i a añadí na dos empleado di famia, staan di ponton vaqueros, un par di sandalia i adradas zoals ku e inskripshon "e Kapital di marina di estudio uní, e ofisina di rehabilitashon di alkohóliko, nápoles".
  
  
  — O, di bisa siman. "Bo ta aki paña lo stima e inquilino di Момы final".
  
  
  Otro di kaya, e skina, i ta pone para dilanti ta mi di dos buki ramo di eskala i a presentá Моме final, e soria di e aña sinkuenta-sesenta bistí ku пятнистую preto never paña, un rekordatorio pa e Pap final, kende a pasa hopi aña den etiopia, a pèrmití pa grasia di dios laga riba dje. Tabatin e kabei blanku, i den родинке di e baile krese algun pretu means. E tabata keda den bon kondishon di kurashi i entusiasmá na relashon ku ami i mi 30 000 lac. Mi pasport e cai solamente un como vista.
  
  
  "E lugá di biba patras, e ser Иеман, bisa Хайману. — Si bo kier mustra. Ta muchu bieu na corre corre aki pa aya. Di amigu kier estadounidenses cargill? Tin yen di 300 last pa paquete.
  
  
  — Otro biaha, mama. Breve di nos tur. Siman di sunchi di dos band'i ta hiba e tratado.
  
  
  "Si e kier hiba e kisas ariba, tabata bisa ku e no por ta den bos haltu child òf grita", — tin grado te pisá. "Mi tin e nòmber ku ta deseá mantené den e area. Si e kier di hachís, ami tambe por logra. I ta barata.
  
  
  E tabata leu for di lux A Super, i e no ta solamente riba término geográfiko. Na e lugá di biba a tin un kama ku dos manda succes, pero муслиновой tela i un severo den un tela blanku.
  
  
  Tambe a grandi stul di palu i un chikitu mesa ku un cajón. Riba e tabatin un lobo ku spil valido, i bòm invita bed. Un bentana ku bisti na mitar di muraya di dos matros patras di dje. Siman a agudo ku ржавыми di grefi, i e awa a sali na di tres. — E grúa traha ainda — bisa ku un soria. — Bo contenido tur , bèn. Enfrente pa e paulo aseo ku ducha. Colour di falis un skina, i por bai keda i present'manera un nobo habitante di roster. No tin konosementu bai den teritorio di conta pa dies ora.
  
  
  E mi guia kla lorá kayanan di e trato , ku ta konsistí di un solo di biba i a sali na di pafó ku kuater mesa di e cera.
  
  
  "E mihó sèn di e stat", bisa siman. — Na propósito di e dianan di echt-Kla aki mi no a ni un trata. Marko!
  
  
  Di e parti trata di china paresé un mucha pa dieshete aña ta засаленном blanku dilanti. "Merca, ta mi bieu amigu bèn", a presentá man italiano. I mi ta murmurá e algun palabra na current por a siña. — Contado di konos'e otro ser Хаймана, bisa marko.
  
  
  — Nos a обслужишь, merca, bisa siman. "Na e tabata na e Дотторе siman. Bèn ta bai biba huntu nos un tempu. Meskos ku bèrdat romani, nos ta hiba un poko ta yega punto, mientras nos no ta declama algun di kuminda.
  
  
  — Si otro, Profesor. — bisa merka. Den un fregá di wowo bolbe ku dos belast di biña punto, algu manera di cliente, ma mas fuerte i otro dilanti di koló. "I lorá serfilia, na e amor ku dios", — ta keha di e siman. "Bo ta di lugá perde su estilo". Marko bolbe ku baki di serfilia di patu, i nos ku Хайманом tin cododo riba e mango, pa kompará e bocetos i plan di planta estudio di Conta i di e teritorio diabetes.
  
  
  Mesora despues di e promé bida puntra espaguetis ku miles, ku e lamchi i e alcachofas. I, mientras nos nos un cafe ku граппой, ainda nos ta compronde nos bocetos".
  
  
  "Bon", el a bisa di nos delaster version. "Mi ta kere, ku e depósitonan muchu banda di for di otro, ma pa e restu, ta den e sala". "E ta warda komo un het militar", bisa siman. "Ma nan tin entrada di atenshon na e parti aki".
  
  
  Di pèn dal pa калитке di e entrada, unda jerry cur a drenta e dia di un outo manera e asina ta spera invita.
  
  
  "Mi No tin ningun di e karetera", bisa. "Nan tin un banda di lomba di púas, kachó i patras den henter e parti trata di tempu na tempu. Mira... — Su pèn yamando дрожащую liña. — E problema — bisa. "Bo ta yega te na e parti traha, no pasa promé na kla den e parti dilanti?"
  
  
  — Ta ta e ramo, bisa.
  
  
  A wak nobo riba e mapa.
  
  
  — Lo No tin kondukta, — a bisa. — Ma ta kontinuamente seif pa duna kantidat di mira den un tipo di kaminda.
  
  
  Pone e krus.
  
  
  "E bieu as kaminda, — bisa siman. "Si tur kos ta pa e motibu aki kaminda, por yega na Ченточелли. I por sigui ei, mi no ta aserkando bai porta.
  
  
  'Di poko menos na pia?'
  
  
  "Mi No ta nesesario", bisa. "Mi tin e mester dos pagabel di baiskel. I awor e lugá kaminda tin e dichter na guardian.
  
  
  — Mi a mira bo ta di kas di pistoletazo di salida a bisa.
  
  
  'Sí.'
  
  
  "Si tin un señal di shete i hasi bo?" — Ta henter — bisa e. "Esaki ta henter e área, pa e influensia wak bo i ku mi".
  
  
  — Lo No, si nos contrast ku un palu, — a bisa. — I si ta bai pa tira, no ta den bon direkshon di unda mi ta. E ora ei no ta tur e ilumin', òf na e menos no ta forma spectacular. Ta spera te ku nos ei.
  
  
  Nos separa na e entradanan di e tabata. Siman a bolbe su arma i e máquina. Mi a bolbe su mes, na su mision na lugar. Diesinku menos despues, dirigí na enkontra ku e e brùg kla di riu.
  
  
  A hustu di tempu, e hèlm bieu di peugeot. Den e pafó ta mira estado, ma pa asina pronto mi ta gusta sinta riba e i a subi na un calidad ainda kargá девятичасовому moveshon, por a tende bisa ku e outo ta conrado perfektamente.
  
  
  "Mitar ora ei e outo", bisa siman.
  
  
  , E ora ei por ta menos mitar or pa yega na e lugá. E ora ei e mester ta mi di anochi.
  
  
  Mi no a bisa den viola e ketu solamente pa organisá nos plan di topa, ora e kaso ta hasi.
  
  
  — No ta warda di mi — a bisa. "Si mi a drenta, ami tambe a reuní ku e salida. Ta bin na bo kas na shete trinta di dia. Si mi no ta na nuebe di laga e radio i sa, no ta paga, si ta e un dia ta biba ku mi talen.
  
  
  Aparato di "peugeot" den Ченточелли, ta leu for di ta un bario bèrdè i ningun hende a dirigí riba nos e atenshon, te распаковывали i rekohé dos pagabel di baiskel. Siman a mi dilanti, pa e kaya te di kas no tin adelgazado.
  
  
  — Ta mira — suave a yama mi. — Entre nos bai estudio di aproksimadamente un kilometer di den mondi i kunukunan. Sinembargo, bo ta hasi kaminda ta karga na unda?
  
  
  Tin e suerte di skol. E kaminda buki di lesa, sinembargo no ta asina ku e tabata na corre corre baiskel. Tres-kuater di fieldat di giro a adapta lihé ku na e ayudo di e bola. A hasi eksakto shete menos di e di diesun, ora mi mira largu di bala di lomba di púas di dominio romani di enzo.
  
  
  Esei ta eksakto asina, manera mi ta rekordá despues di e edicion di e kòntròl di e mainta. Di tera pa alle e расчищена, ademas di e grupo di palu aki aya. Mi ta bisa Хайману midi shen pasonan na, i despues, ora a hañ'é un bon refugio, supla e lantèrna den digital kla alle. Te ku e seleccion di servisio, mi ta prepará i lesa un kortiku orashon.
  
  
  Nos estrecho di man, i disparsé. Empe di mansa kuater pasá igual di hamburguesas, ku e a duna nan i e meskla ku banda igual ta varia pa atraé pa e kachónan i amante pa rápido kock-out. Inclui mi ta подмешал papa di antilles drumi di familie, ku tur e tempu ku ta trese kuné, apesar di tur e vestuario.
  
  
  Tabata asina banda ku a skucha e eskudo di pia i a wak e pidi sombra; tabata gigantenan wardadó di alemania. Dos kore na biaha bai bin na e otro banda di e bala. Mi a sinti kuater di hamburguesa un pa un kla alle. A hundi, no motor no zonido. Mi a mira kachónan ku ta kore di tot na dos diferente lugánan ku a skohe. Mi no a por, si mi a yega na e refleha ku e kachónan, pa loke mi a duna kada kachó hamburguesas release, probokando comenencia.
  
  
  Mi apenas a haña e largu sufisiente pa e wilnan di baiskel, pa siman, unda ku e ta sinta, a hasi sigurá. e firmamentu un strea. Corrí e bala, teniendo dilanti di su demanda di not. Ei a konsebími di e marka di tera i tin alto четырехфутовый di bala di halto ku pértiga.
  
  
  Ora dia yega lo duna e marcha bai e tabata eksakto sinku segundo te na e konvenio di sòldánan mi no tin skucha i no ta mira. Den total di yerba e tabata grita otro, atraídos pa haña un conta. Chikitu di poko ta avansando chikitu chikitu, kla gasten di depósitonan. Mi ta pasa e kachónan i area i den kualke momento di enfrenta pa un nobo zona.
  
  
  Sinembargo no a pasa nada. Pa motibu di ta menos, mi ta duna kantidat di nada. Tabatin e speransa ta ku enzo i di bario di kasamentu no ta masha kontentu ku focus ta haña ademas ku e entrada ofisial, alemania овчарками i патрулирующими e zona ku no a tuma no midí additional di percusion. Nan remente tabata bon, fuerte dòbel di dòbel curador na e entrada di e promé reserva, ma bon, di konfiansa dòbel di dòbel sera — area di dibertishon pa e agenda di AX.
  
  
  Pa drenta, e sosodé ku tin unidad isaac i dòbel.
  
  
  Mi ta spera di real, asina ku no ta straño den deskubrí su. Mi tabata hañá i contento pa varida i e leges di arma. Aki ta haña algu pa nan tur: di nicolas uso na e tira Mi-24 di último patronchi di ojivas users pa nos T-2B, torado pa maria di e.u., bai chikitu shete pa nos Are 100-F (nobo sèt, no ta registra, sekretonan).
  
  
  Por ta seif na ningun di e gobiernonan, одолживших di su grupo, no подозревало, ku por ta asina rápido a bira e agente arma. Bishitá e almasen di un hende ta rusia, di china òf na un di e tera di e ta siguridat пресечет trupa e embrión, pa e por desarrollarse, inkluso si e tin kuminsá, danki na e reserved di Стадса, di dialuna.
  
  
  Mi a hasi invisibel di e marka di lorá tapeit di municipios, uza un pòtlot grado, ta kontené un elemento redactie. No tabatin e mata, na otro, na e provishon, ma mi a keda sin movimento scur di dies menos, te vigilá di anochi tabata tin dos edifisionan. Chikitu di poko e ta bira un lóbrego di antonia. Awor tur loke mi tabatin e hasi, e asegurado ta ku a sali for di ei ku bida, pa ripará di mas grandi kantidat di hende posibel. Inclui polítika di communicacion pero no por salario ku aki prueba convenient.
  
  
  Shelu ainda tabata den e nubia, ora chikitu di poko lo rastreo di bala. Mi nobo tabatin e desvia di atenshon, ma e biaha aki mi tabatin e desvia for di e mes. Mi ta kòrda di грациозный floria di moda di e meta ta di gran, nan tabata parti di e escenografía Верельдейнде. Tabata solamente visie di e lugá kaminda awor mi ta entrada, i un grupo di palu artifisial, ta pa mi e area, ku ta приманит. Saka e lugar, a duna algun almeida e brasa i e прикрутил silencio. Esaki ta hasi un poko bobo, i pa nota ta un poko kompliká, ma mi so mi tabatin un oportunidat i mi ainda mi tabatin e pressure.
  
  
  Mi a sinta riba un i warda te ora ku e ta disponé un poko. Asina a menos despues di e dies. Pa motibu di ta menos, tabatin e sufisiente vishon pa hasi e tiro. Silencio emitió un disfruta to, i e meta ta duna e marcha, e zonido di dal es kore riba henter e anja. Skucha e pasonan ku ta hala e gran. Tuma mi kuchú i el a caba na bou di e bala трехметровую e buraku.
  
  
  Rònt di e gran ainda ta tende di duru, ora mi a lanta den nobo marka di su bais, прикрутил di wil i a bai den direkshon Ченточелли. Mi ta malesa por a bira asina estúpido, ku no a hasi Хаймана spera den outo. Awor kada into por ta den un kuenta. Promé ta nesesario informá Хоуку, i despues ta liber di tur loke ta konserní ku e "fin di mundu". .
  
  
  Pensa riba e tempu ku e not i tur e demas a basha manera un loko disfrazado e buraku. Mi a lanta den nobo ku e patronchi ariba na man, ma el a cai. Rònt di e buraku tabata kuater hende, aportando na man bobo di reflect automatisa.
  
  
  "Nos tabata spera di bo, Nick carter", bisa un di e hende, su bos a dictionary di capucha, e kologá na kabes.
  
  
  
  
  Kapitulo 7
  
  
  
  
  Dos hòmber mi ta yuda di pafó di e pos i sosodé mi ta registrá, i otro dos mi alimentá den e ta wak den su arma. Despues di e promé bini ningun hende a dikta palabra.
  
  
  Otro e stolte i a hiba su. Otro e ensera di e bambu riba e bolo mi ponton i ta hiba e banda ku tur e restu di e losilla, inkluyendo algu di un slep di patu; Aki tabata bon, pasobra e seri di slep tabata un meskla di maneho, bo por explora di ослепительном di haña sufisiente pa bloquear generalmente e enorme.
  
  
  Entre otro, nan e kuater tabata мускулистыми, un biaha mas fuerte ku e Soyla i pepe, i muchu mas inteligente. Nan ta hiba na final di e kaminda, unda mi ta spera grandi "fia". Den e mapa ta pone no por arriesgarse. Grita pa yudansa, no ta mi regla, sinembargo no tabata e momento pa poder personal. Bai pa e tracking di dos, loke mi a hiba den espera i grita yudansa, ta воющая di kachó un di mi aqu di e madures a habri e boka i a pasa den e den forma di per di marzo.
  
  
  "E ta hasi na deshacerse di slap esfuerso, arte", el a bisa di representante.
  
  
  T'asina ku e kaminda ku ta bin di roma tabata asina trankil, manera mi biaha pa ida, maske ku no tin masha dushi. Mi ta duna kantidat di nos mudándose di roma, ora na un momento a wak e entrada di e Haf di mas grandi. Bai abou, di dos addo di e partinan di mi den e parti trata di máquina baha e kortinanan, meskos ku e tapa pa glas di e servisio di nos tòg di kondukta. E menciona glas ta mira пуленепробиваемой, i e dos portanan rosaria no tabatin e brasanan. Inclui si por a bit riba su dos guards di siguridat i harmonia, di arma di tur dos ta e lo hiba te ei, unda tabatin e intenshon di hasi pa mi, e netamente tapa di kouchi di glas i metal.
  
  
  Miramentu di sinku menos, i despues sintí manera un máquina a baha desde e seru i a keda. Mi guardian stòp di kortinanan di stal i ta spera ku e kondukta i su par ta habrí e portanan di pafó.
  
  
  Nos a keda den parlamento subterráneo di un edifisio grandi. Lugánan di biba diferente riba diferente vehíkulo; vários italian, austria, suisa, un ingles i esun ku números hegai e poderá di malta diplomatiko. Tabata e di tres buki di seis italian di e artículo. CD na e kurpa diplomatiko. Mi por spera di pero; por ta menos di amigu di piar.
  
  
  Un biaha ku e entrada a keda habri, i a yuda pafó. Mi ainda tabata ku amordazado, ta ainda firmamentu mi ta fortalesé su mes i si por protected ta ketu. Mi ta rastreo automatic, senor.
  
  
  Kuater rico pasado a aporta na mi, ounke ta un chikitu plasa metálica e laboral kla buskando den ingles, frances i italiano, ku e karga nágima ta un di kuater persona òf mas di 300 kg. Kada un di nos pisa no menos di nobenta kos, asina bo sent ku e kabes riba plasa metálica.
  
  
  "Sí ta un bèrguensa manera viola e statutonan", bisa un di kuater. — Ma bai biaha no tin skohementu, bo no ta?, arte?
  
  
  E senso subi riba kuater mata i a sali na un di e pilot largu ku un seri di ofisina di entradanan, asina típiko edifisionan públiko di desaster di gasolin. Na final di sala a tin un bentana, bai dilanti den esaki bentana tabatin un forma ku un solo bou di e brasa. Ei, kaminda e pasa pa e otro banda di e образовывал skina bon, tabata asina bandido di forma.
  
  
  Henter e lihé speransa ta ku mi por ta, pa reskatá i kore riesgo di reskatá, a bin. No ta proponé ku Nick carter, gert cur òf bèn current a sobrevivi e ora ei e ta подлунное di asistensia.
  
  
  Si mi no ta papia i e no a papia, nan a aporta na e porta, e ser di bèrdat of di otro. Den tur e kasonan, por ta, e tracking di dos akibanda, ora a ku ta skapa, òf si e no por a hiba un hende ku mi na mes na e more.
  
  
  A pasa mi òf, mihó bisá, e luna garantia pa tres portanan i a stòp e di kuater. E lider a bai i a sali na algun momentu, жестикулируя ku dede. Tres di nan kompañeronan mi ta baha na un lugá di biba.
  
  
  Tabata un gran sala ku зарешеченными kende bentana tabata na tíber. Un di e murayanan a grandi mesa di palu di ta un diseño moderno. Rònt di e tabata fiha commodo illes. Un tabata blanku, otro sintá sinku hende di edat di trinta i sinku di sinkuenta i sinku . Tur aki ta establese, na e mesun ku mi colega-e investeren e "World En", sinembargo no di pero i enzo ei.
  
  
  Den e stul patras di un ofisina tabata sinta un hende haltu di algun kuarenta aña, ku largu желтоватыми e kabei i gas di solo kayente sentro. Mi no a mira promé. No a mira ningun hende di hende. I di e otro ta ko'na e miembronan di komité, готовившего mi ta samen ora un muestra di e relatonan, ku na empleado di e chikitu ku a trata di mi, includes, kòrta Розане e garganta, i awor mi a pone den e espasio ta liber.
  
  
  "Danki, señor arte", — bisa documenten светловолосый homber, komo si no ta duna kantidat di mi ta hiba un stellen, i dos buki di e chikitu ta bin di tur dos banda di mi, pa disidí riba mi ei. .
  
  
  — Manera ta mira — bisa—, nos sa di nòmber i nada nan a sa di bo abilidat. Un di nos mira, señor lag Перестов, e ta bisa nan college a interesante di e reunion ku bo ta.
  
  
  Bou di e pelon di personanan ku hundu ввалившимися bista riba slaven e kara skur sint ku e kabes. Di e nòmber tin plania. E tabata e homber pa aids di rusia na oropa pabou. Por ta asina, mi geografia pensamentu riba e partisipashon di e komunidat den e transbordo di e reunion ei tabatin ermee . Ma ei, bo ta pa hasi arma usa den servisio di utilería "Fin di mundu"? Astuto sabotaje? Òf mi ta mi pèrdè algu importante?
  
  
  — Realisá esaki, — bisa ku un sonrisa—, mi no a laga e otro minimo di libertat di tráfiko, te ku no ta e a duna di konosé ku a actua den un banda. Bo por pidie na laga di ademas di tur e prehuisio, señor arte?
  
  
  Mi No ta mira den e grandi konosemento di e AI den interior di e tarea, na ku tambe tabata presente e Перестов. Awor mi a siña di china di e persona, ku ta pertenesé na Algun Фалу, miembro di e servisio di Inteligensia di kòrá di china. Por, mi ta e arreglé pa haya un tiki tempu, por ta nan sent ku e kabes.
  
  
  'Bon.' Èl kòrá a keda mashá kontentu. "Permítanme sali i drenta. Ta e coronel pete orde, noruega, e interno. E pone nan akto di identidat di e gulido di mesa i sint ku e kabes di mi guards, loke mi ta pèrmití saka di man i ta tuma e di dje. Ei ta su nòmber i e imagen, su relashon ku e interno i, den sifra, su personal, e mi a siña komo un di e mihó agent.
  
  
  "Si mi a sa ken ta di inyección, — bisa—, nos a wòrdu librá di malagasy di e anochi di diarazon. Bo ta aki momento tur loke e pensábamos ku tabata loke ku bo ta un miembro di e grupo di prostitushon hefe di "World En" . I lag a manda e promé forsa ku a kapas pa optené, pa risibí di bo di informashon. Sospecha ku nan ta muchu libremente na e interpretashon su instrukshon, sinembargo despues ta mei hustifiká aki pa e corta ser".
  
  
  Перестофф distribucion ta uní ta skouder, i co Flf sonrió di konfushon.
  
  
  "Ta un biaha ku e konosé e echonan di su fugitivo, i matros, te awor mi no revelá di e morto di luga i pepe, kualke малоопытному a keda kla ku e mester ta involukrá e agenda manera di nick carter. Sinembargo, den ki midí i ta hasi banda? Bo pasa semper ta bira impagabel.
  
  
  Перестофф i Flf ferfelu ерзали nan lugá. "Impagabel for di e punto di bista di e ta,' e Coronel orde klaro, i dos hende nobo angelo. — Ma bo por bai na otro kaminda ku no ta sabano. No ta hasi hopi tempu, sr hugh Марсленд a relevante onorabel polítiko i lorenzo conta mi no tabata nada mas ku кинопродюсером ku incansabel set di rikesa i e gabamentu. Стадс balor tabata impressie un gana, sinembargo no mas ku esei. Pero? A keda hinka den e ku dede, na tur e italia, e drechi i di man robes skonde pa e'
  
  
  Mi expresion di asombrá i прорвалось kla mi tapados e lepnan, i e coronel orde na momento di ketu.
  
  
  "Awor mi no tin or na e konferensia", bisa. Nos un grupo di reforma international di e podernan, e interno gusta e ehèmpel di AI i e cia . Tur ta muchu sushi muchu explosivos i muchu diskreto òrdu ta bin na nos", dental.
  
  
  — Manera nan no a bisa, no rograma ta seif den kontra i no por a yega na bo te ku no ta seif. Slim Anders dokumento e di sentensia di morto, ora a tuma papia ku Стадсом balor, pasobra nan tabata pensa na balor tabata simpel siudadano americano, e gañá astutonan di europeo. Siman a bisa ku huntu ku tur ta pidi, sinembargo, por susto, ainda por hunga ku e. Nos úniko posibilidat konsistí di is grandi, nobo ta pone den kontakto ku bo ta.
  
  
  Asina mi, mi ta pensa ku ta imperceptible compra di relashon Розаны ta e lugá di biba A super, e tin e mesun kos ta prueba i a ekspandé e konfiansa den mi.
  
  
  — E nos bisa ku, segun nan papiamentu bo ta ariba e 100 pa total puru i pèrsiguí nan mes ophetivo ku nos: drenta den "Fin di mundu" i trata na haña un prueba irrefutables ta kontra di nan. Ma baha den kontakto ku bo tabata kasi imposibel pa motibu di e grasia na e antilla, ku a pero i su amigunan, — bisa e coronel. "Nos a dicidi bek na post di Розану, ku e total deele, ku ta muchu bon konosí". Hasi un pais, manera si bo kier pa tur e mundu a yega te mi.
  
  
  — Ta bon pa hasi, nan a bin. Siman, ta e momento, danki na su fieldat na promé lugá e representante di bo i AI, e nenga bai aktua manera intermediate, sinembargo, esaki no a hopi interes. Bo a hasi esaki ku ta spera: invitado na e sera espasio di almasenamentu. Asina, nos a pone un micrófono na máquina di e mucha Хаймана i dos buki di e bais i di seguro di un distansia respetá. E biaha aki tin utilidat e agente ku tabata un poko mas experimental. E sonrió enteramente ku sinseridat.
  
  
  "Pa asina, arte, si bo ta bai den nos ta kere i sa kiko bo mester pa bo kolaborashon, por fabor avísenos ku un invitacion ta kabes. Si bo ta pertenesé na un eksponí di e almasen, ei nos tin e oportunidat pa drenta den e aden, demanda i a pone un fin na tur e sushi asunto.
  
  
  Sent ku e kabes, aportando na e soluciona mas rápido. Si e coronel orden i su amigunan a kendenan fuera tur mi problema nan lo a patras. Inclui si no tabata na aki ademas, den loke mi liber, mi por haña e forma di utilizarlos nos por fabor. Di guardian riba di dos rònt di e kita di marzo i ta retirá. Den e reunion, glas, influence forsa wak взлохмаченным, sin grasia, ma mi atendé i, huntu ku mi informashon, a tal biaha hende ta mas importante aki.
  
  
  — Maraviyoso — bisa e coronel normen. "Promé, un kortiku introdusí. E konmov'e dede ta un persona pa un otro. Señor arte, otro Перестофф, señor Cu Flf, er tegen, e komandante maart, e coronel A gran. Bon kiko bo ta bisto? Diesdos di bista i diesdos orea tabata pagadó di atenshon, ora mi ta deskribí e kontenido di e dos depósitonan. Ningun hende tabata hasi nos. Tabata experimental agente kapasidat pa tende i a kòrda. E coronel orde a indiká riba un blachi di patu i e ta duna un di e matadónan encapuchados, e rápido a sali for di e lugá di biba.
  
  
  A wak mi wènkbrou elevá i dicidi mi sospecho. "E ta solamente pa prepará nos transporte, den fin di e konekshon pafó — bisa, asina recibo di aprobashon i sosten di gobernashon. Si ta ku ta bisa e ta sigur un menos na un 20% di poder polítiko, pero mi no por para su depósitonan di diamante. Awor e mitar di tres. Si e bamba realmente ta bai punto di sala, mi ta burgo telefon korespondiente na e minister den e próximos sinku ora".
  
  
  — E tempu ei ta importante, — mi contado. "E fecha, nan ta haña nan durante di e kachónan i, probablemente, un buraku ku mi a traha den e bala, pa bin bek na sali".
  
  
  "A tuma mas di un aña, pa un arma di esakinan depósitonan", a bisa e coronel A gran, frances agenda. — Duda ku e por hiba di sinku ora. "Si planiamentu, miktam nos trampa", a bisa e komandante maart. "Nos tin nos mes barbados di tur e origen, i tin un chikitu, ma bon обученное unidat ta tumando, liber di resultado perjudicial di sigur pero A. riba algun otro area di ministerio militar".
  
  
  "Mi ta kere ku awor por paga un poko mas read, te ora ku e yega e momento di dal", a bisa e coronel normen. E prison e boton di telefon den bo ofisina i a wak un bunita kaba den forma di interno? Liña ? E servisio di como, ku ta pertenesé na e manera ta spera di binti i kuater ora di dia? - A hasi un gran buffet.
  
  
  Ademas di bibida, aperitivos i sándwiches, tabatin e oportunidat pa komplementá e pidanan di mi apertura dividí, ma di informashon pa otro fuentenan.
  
  
  Bai ku tur kos a hibá, manera ta:
  
  
  E "fin di mundu" no tabata e sangura di un grupo di considered. Bai su mes diabel e suma di e destrukshon, supremo akto di бесцельного di violensia pa суперпсихопата. Di evidente di gewef tabata franco bofon su agradabel intenshonnan. E Nesesidat En Luna. E no a tuma parti na e asunto i ku ta kere ku tabata su scenario di e konseho di e Tres guera mundial. Di bèrdat tin ku a esquemático di ramon na mes prinsipio di e guera, e otro recent di mata.
  
  
  "Awe e mundu ta un april di pólvora, — bisa er tegen. — I ta spera ku un hende su взорвет. Vários chikitu, sobrecargados di grupo, manera bo ta Bai señor arte, pa nos mes i sosial, stars, e devoted di e hendenan di aki, i ei komparti e akuerdo di bringa e kimamentu ".
  
  
  "Te awor, — bisa e komandante maart, — difikultat tabata kaba, i nos ta pèrmití mantené bou di controle. Ma images, señor arte, un mundu den nan simultaniamente ta produsí insidente manera abou yag di avion den e di israel bieu ta produsí e incidente di e Òf-2, e asina di presidente, stimulans asina di diplomatiko i e bombardeo di avion. ku e enemigu na etiqueta riba e klave di contamento di relashonnan. Muha tur banda ku marine, e expositions ta belast, guerra di guera den afrika sentral, e evolucion den oropa sentral i amérika latino, e tension e pariba i medio di un april di pólvora pa Wèst di asia. Ken por velosidat aki pa e bira un guera di tur e mundu?
  
  
  "Mi ta spièrtá e kruin di ta rápido aktividat", — bisa solamente lag Перестов. "Mi advertentie no pleita ku e bataya di pániko i di e prison públiko. Si e avion ku america òf china lugánan di biba establese maske un bambu riba Ленинградом, mac òf kamchatka, mi komandantenan di hasi lis di e boton i retrocederán di nan refugio antibombas. Mi advertentie a tin solamente un resultado di e entrada riba mi kaso ku mi por sospechá e ta nan ta un agenda dòbel.
  
  
  — Manera ta e kaso den mi hefenan di pekín", interno Di Flf.
  
  
  Grandi contador, tin presentá pero, sr hugh, enzo i Стадсом, den aproksimadamente aki pidi. Ta posibel añadí mi жадную pa tin parto i kudishá di e mucha famia i algun tékniko Стадса.
  
  
  "Nos a wòrdu por di reconecta di mas parti di e trupa ku yudansa di Розаны", a bisa e coronel normen. "E jugó un patu di agenda dòbel ku un gran riesgo pa su mes, ma ku tur e dedikashon. Danki na boso investigashon i descubrimientos ku tin siña, ta bai wak unda tur kuminsá".
  
  
  Shete menos sentimentu cabello, ku ta pertenesé na tur e globe terenal, sirbí e konmemorashon di e fiesta di mucha muher un into di ketu.
  
  
  Mi ta kibra e ketu. — "E trupa kuminsá na e municipio na user?"
  
  
  — Eksakto, — bisa normen. "Bo ta суммируете e por ta un tracking di tempu ku ta tuma un di nos. Ta hasi mas di shete aña, sr hugh el a mustra sino nacional i mental di kontabilidat. E no ta warda, miéntras ku otro, cookies òf amigunan nota i obligá na e tratamentu, i ta traha riba nan mes a haña, i a pidi yudansa na un gran hende den oropa: e door R. Унтенвейзеру, inosente, ma nesesario пешке den wega, na biaha bai den evolution".
  
  
  A puntr'. — Anders Джангел?
  
  
  'Korekto. e door Унтенвейзер a kapas pa ku e funshon di trankilidat i otro rekuperashon pa yuda na sr hugh kontrolá su ataques psicóticos. Ta ku sr hugh mata na mucha di telefon na 1968, a tin un aksidente, ma di impakto sera ku e kaso keda skondí. e door Унтенвейзер a duna e nòmber di e malesa kontra di e soportá sr hugh i ku e comparti ku enzo, Стадсом i piar. Esaki ta yama agriothymia ambos, controle i e nesesidat di destruí di nashon i стиреть superfisio di e tera tur e struktura di e totalmente.
  
  
  — E desalinacion di a anderen, — murmuré.
  
  
  'Di e manera aki.' — bisa normen. E mesun malesa bo por Сирханом Сирханом, casino wega olimpics i hopi otro. Ma e biaha aki, e malesa aki ta instalá na e hende, обладавшем manera e poder polítiko i di mérito. Tambe a tene pasenshi homber. E a keda apuntá pa spera muchu largu i e oportunidat ta reuní na aliado, ta esnan ku ta atendé ku, i aña mas lat ta traha.
  
  
  Miéntras, sr hugh, òf un rekompensa pa e tratamentu, bon ta riba e bon pa riba e personal, proyekto di door Унтенвейзера su mes kapital Useful Cruz. Esaki ta loke mas grandi lugá pa teatro nerviosos, prinsipalmente di droga i e alkohòl, bo ta solamente e por image. Tempran den e decada di 1970 famia cavour tabata ei ta kalidat di e pasenshi despues di e bataya di spir, ora tin revolucion di kaya di prosopis di strea di sin. Por e evento na oksidente.
  
  
  E leve a simultánea di rende di enzo despues di un grave bataya di spir, Стадса balor despues di su bisa пьянок i pero A., pa incógnito, despues di intenshon di supsidio, nan, meskos ku nos guitara ku a bira un éksito.
  
  
  Di tres sharon di e mesun progreso агриотимии амбициозы, granada pa e hasi pa konsiderabel legítimo di limpi bai totalmente. Enzo e instrukshonnan di e pièrdè di su prominente kondishon i e pièrdè su extensas tesoro, loke bo no por mata na yen di miyon di su pelicula. Стадс kere ku grandi estudio i e mando di estudio uní ta encarga di e algun di e spantaparha di pakete di algun di su intento electrico. Pero, esun di mas importante di e tres, por di akumulashon di humiashon di infancia debido di chikitu di kresementu.
  
  
  Oportunidat presentá sr hugh restu durante di su bishitá di ida manera dirigèntnan. A wòrdu sufisiente pa diagnóstico di nos ta e tarea di e tres hòmbernan. Ademas, so por añadí algun conta. Ma nos ta posibel ku durante di e siman ku a pasa huntu ei, huntu organisashon di "Fin di mundu" .
  
  
  Pero, parse, suomi e lider di sr hugh, ma di su parti no tabatin obesitas. Huntu, nan tabatin tur e relacionnan internacional, ma pero tur tabata otro banda di e punto. Bai e ta importante, ora nan a yega na esaki ta e acceso na kier kopia. Na e momento, e utilidat skarlata i triple agente di diferente tera, di contrast te golos di plaka na traidó. Na diesdos miyon di dollars e por kumpra un измеников. E estudio di enzo i di servisio den e mundu di sin a hasi tur e proyekto di rei. Ma Стадс, e opinion, e mira komo un promesa, ta un konosementu, a wòrdu e piedra skina di "Fin di mundu". Solamente danki di téknika i e nou-ha e por program i pone di funshonamentu di e grupo".
  
  
  — Pasobra, nenga Nick, — bisa e coronel A gran, — tin equipped e regalo apoyo, avion, tanks, канонерские barkos, britániko sumario Purpose ku e mes na un distansia, e Стадс aki deelnemende ta demostrá bo den un tereno di bataya".
  
  
  "Esaki informashon ta transmití di nos grandi nan senor Гилкристом, — bisa e komandante maart, — e no ta morto no ta asina fuerte manera ta".
  
  
  "I e mes ta gana nan ta tokante di talento Стадса balor, ora nan ta informativo di elektróniko", bisa Перестов. "Un dia nos trahando pa yega na dje, sinembargo, por embahador, tin pasado"...
  
  
  E flechanan di muraya ora matanan ku awor solamente e di shete or.
  
  
  "Kla pa un mitar or — bisa e coronel orde, por haya e permiso wèl na telefon. E komandante maart estudio mas leu, desde e nivel, por susto, ta e kaso di gobernashon italiano".
  
  
  "Riba e het di informashon sr arte, — bisa e komandante—, mi ta saka tur e akuerdo i a puntra un aktividat unidat. Sufisiente ora un bon, i e solamente tuma algun minut. Ofresébo pasa na final di e planifikashon.
  
  
  E coronel orde bisa algun pasífiko palabranan di e interkambio.
  
  
  — Asina e — bisa e. — Promé, un informashon di segmento den e bodega. Señor man na bòm, i mi a duna òrdu unico na nos. E ta bolbe na mi. "E tabata basta desconecta, ora ta enter di e a "apoyá", komo ku ta nan ta un poko blended nan sentimentu, teniendo na e nos observador.
  
  
  Siman a drenta na lugánan di biba i a reuní ku mi. "Ta sinti, bèn... Ick", bisa. "E persona no ta mi informacion te ku tur kos a kaba. Awor mi sa ken ta i ta, por ta nan a nan traha ku nan".
  
  
  — No tin diferensia — a bisa.
  
  
  Ta bolbe wak na e mesa di e familiar na octa. "Tin movimento ku e por a interpretá manera di moveshon di e biennan di depósitonan, señor — inform e, coronel Нордену. — Regular di mínimo di e sesion ta e dia di trabou. Commons ku kuminda pa e estudio di nan acceso i simia. Nos hòmbernan a bandoná di vigilansia, ora nan a sali den e almohadilla; ta kompletamente leu pa no ta wak, sinembargo no a topa den nan nada otro morto na e lechi di bòter".
  
  
  — Bon, — bisa e coronel. — I kiko ta pasa ku e kachónan i e skernan mi arte ta hasi, pa skapa?
  
  
  "Mi a mira di e lugá aki na kla riba e vishon di anochi, señor ", bisa siman. "Mi No tin topa kachó pa e tres di dia. Ora esaki a sosodé, tabata un bunita ruidoso komentario, i un di sòldánan a hasi un informashon. Nan no impresion di revista e bala, manera por di inmediato un liña di e warda di siguridat. Ma mesora despues di e pafó di solo ta e lugá na calidad topa un konosementu. Di nobo un monton ta duru, i ta un di e hende inform di esaki na e telefon. Ei tabata e homber ta drecha e bala di diesinku minut.
  
  
  — Hasi un evento futuro? — puntra e coronel. — Ni ta importante homber di voto?
  
  
  — Solamente Стадс balor, señor — bisa siman. "Sa ku e semper ta bin na e seis trinta, pa ekspresá nan equipos i mashinnan, independiente di bebe, lo no tabata e anochi ariba".
  
  
  — Ta spera lihé liber un porta agente, — bisa solamente e coronel A gran.
  
  
  Bai abou, nos a logra ku e tema hefe: con, ora, pasobra i di kende a pasa.
  
  
  Select unidat ta tumando e komandante maart no ta un or a keda kla.
  
  
  Di e parti no tin problema. Di problema ku sharon so, ora tur kier a partisipá i tur den su kalidat di komandantenan.
  
  
  E coronel Нордену haña ku ta subi pa mantené e pidi.
  
  
  - Lo No ta nesesario, señornan, recorte ta mi komandante, — adr e солдатски. "Nos no ta organisa mira publisidat di deportiva pa un parsialmente òf na e tera".
  
  
  Tur kaminda ta tende di murmullos pa aprobashon.
  
  
  "E komandante di maart, por susto, kier a dirigí su unidat, — bisa e coronel. — Mi ta ku e. Kumpli ku mi enkargo di ofisial di e interno. Sr. man, ku ta okupá e temporal e enkargo pa ofisial di nace, ta uni den sr. arte manera hende. Esei ta un i tur.'
  
  
  Ta dal kontra di mesa pa hoger di zonidu di manifestatie, inkluyendo di mi.
  
  
  "Si nos mira huntu den e tipo di tarea, — bisa, — laga nos organisation". Señor arte, lubidá ku bo ainda buska pa ta interogá pa un kaso ta asina синьорины grandi. Ora nos mishon e tin kompleto, ta fásil di klaridat, sinembargo no ta promé.
  
  
  Tabatin e ta un bon na esaki.
  
  
  "Ademas", el a bisa, pa hasi e ta sinta mas liefde, — lo estúpido perde nos grupo hefe di e promé grandi operashon. Mi No sa kiko bo por sali malu, ma hubeimar nos rosales peligroso. Si ta algu ta malu, nos ta keda meskos mínimo, di sinku. Seis, si encendemos e señor arte.
  
  
  Krea i a bisa muchu rápido.
  
  
  "Si mi no, — bisa e coronel orde, — anual di pasa na otro Перестову". T'asina ku solamente ta pa e entrada bou di mando kaso di aña .
  
  
  "E komandante di maart, — bisa e coronel orde — mi ta kere, ku awor ta por yama".
  
  
  E italiano ofisial, marco un kantidat i a papia riba enkargo di haltu di korte di ministerio di defensa. E not un kantidat, e biaha aki pa un importante hende di e ministerio di aden.
  
  
  — Laga nos ban, — bisa e. Èl coronel orde, señor siman, ta bai? E restu : ayo.
  
  
  — Mi skeiro ku tur e plama, — bisa e coronel orde — i ta e por hasi mas normal su trabou. Notisia di lihé a ripará.
  
  
  Despues disparsé.
  
  
  — Nos otro mi kas", bisa siman. — Na momento ei, ora ta keda seif na bolbe. Na susto, awe den ocho ora. No proces. Ta bai mantené e orea di bista bon habri.
  
  
  Na kaminda pa bin den e taxi mi a kumpra barata na e radio transishon. Mi ta laga su kompleho deportivo Хайману. E om final, ku tabata sintá den e mesora den e sala di ta bai metodo di un gran kantidat a traves sonrisa ku, probablemente, приберегла pa lat di esaki.
  
  
  A bai di lugá di biba i e drumi di провисшую kama na rolanda octa di toga. Na e radio union di roma di reda.
  
  
  A e dia e programa di muzik lihé ku пятнадцатиминутными konseho di kas, pa inisio un programa di músika. Mi ta image e orde, maart, siman i e kurpa ta tumando e por yega lihé na estudio di so binti menos, i despues di mitar or di dos ora promé na e purifiká na notisia.
  
  
  Eksakto na un or i trinta i shete menos, paresé e notisia.
  
  
  "E skol pero Akusashonnan, e senado di cola duna al d'are, ta dun'e otro inmediato di invasión tin e libertat personal, di dianan di pakico", el a bisa di outor. Ta kondená e registro di estudio di lorenzo conta riba e dia di awe, realisa militar di divishon di komandante julio maart compaña pa e coronel e interno Pida di normen. Aki i awor ta bisa e senado pero Akusashonnan..."
  
  
  Bai abou, e bos di pero, manera semper ta bou pa su altu pober, e elemento di despresiá, i torzhestvuyushche.
  
  
  "...riba e dia di strepi mas kruel i totalidat manera", bisa. — E búsquedas, ku no a duna nada, sinembargo tabata bisto algu ta importante. Nan ta demostrá e cedula di nos señornan di guera i su inkapasitá pa inclui trinta aña despues ta hui di largu sombra di e decada. Den e ta mustra e desenmascaramiento di e directamente polítika, e organisacion di e interno, e ta aktua hasí ta diferente manera un oropeo pl. Lo interesante sa, no si e kuenta bankario personal di coronel di orde, sin duda, di otro tera, credit ku morto di dollars di california, duna nan tin e aktividat direkt ta kontra di e interes di e in italiano".
  
  
  Bai abou, e outor for di nobo ta pone man na e tarea, nouormand di avarisia di pero na noruego na gobernashon di retiro mesora e coronel di normen. Ademas, exigi bai kuminsá na e komandante maart representa i abou den bon planificacion. No korte di ministerio di defensa òf di aden no ta hustifiká e autor aki promotion, sinembargo tabata positivamente komun.
  
  
  Apagué di radio, a añadí bo municipios i otro kosnan ku por skondí den losilla, i e direkshon di kas di Хаймана. Awor, dia ku e a notisia tabata den aire, man, probablemente, e tabata na kas.
  
  
  A yega ei ta asina solamente sinku menos pa mi, i e expresion di su kara, ora mi ta habri porta a chikitu di komun ku nan initiales un sonrisa alegre.
  
  
  — E No tabata nada, arte, bisa.
  
  
  — Ma mi a habri jones a inclui a wak un di ojivas users, — a bisa. — Ki maldishoná ta, man, bo no ta kere ku ta mester a inventa tur e relatonan?
  
  
  "Tur loke mi sa — bisa e ta mi a ei ku maart, enfrente di guardian riba e fonds, i den e depósitonan di komandante, no tabata nada".
  
  
  "E por regla", a bisa.
  
  
  "Nos ta di e bala ta diesinku persona ku ohochi haltu forsa", bisa siman. "Desde ku bo a bai, pa bo drenta e grupo di tumando".
  
  
  "Esaki ta nifiká ku ta bai gaña, tur kamuflahe", proponé den bos haltu. "Por ta, a skonde bou di un inosente di panels. Señor, bo ta hasi tabata e búsquedas? Muchanan di preescolar, hungando na búsquedas?
  
  
  — Ora mi ta bisa "nada", mi ta referi na "nada", Nick — bisa mas read. "Maldishoná ta, e ta solamente un baño i simpel, un poko polvoriento suela. No tin sino ta move algu otro na e bidón. Asina, Nick.
  
  
  "Nan nos a gaña, a bisa. Mi ta sinta, pa sunrise nan plannan. — A bai huntu ku... sinembargo no ta muchu atardi. Tin nan bek.
  
  
  — No posibilidat pa, Nick — bisa siman. "Conta a duplicate di conservacion di su estudio, i arubano, humilde a puntra pa hasi e dos centenera di mas skohínan pa e guards di siguridat, ku no buska gert car. No por.'
  
  
  "E ora ei nan lo hasi un".
  
  
  "Nick, no ta di mas popular di persona di roma, a resort siman. "A yama pago, e ta bisa, "mira", na nòmber di komandante maart. E coronel orde ainda ta kere ku bo ta remente algu topa. E restu awor na reunion pa disidí si nan ta laga un danki na e desmembramiento di lobo òf na e ketu di nos organisation.
  
  
  Mi derrochamos e placa di nan emocion, ora di esaki organisation, ku ta inkluí us i kòrá gino, ku disidí si por konfia den nick carter. Ta chikitu probablemente su desishon mei dependé di algu aki vog i bálido, manera e emocional. Na otro banda, nan tabatin ta para na tantu di mi. Tabatin un prueba pa mustra ku e proyekto di "Fin di mundu" presenta un piedranan tene, e bamba di tempu, ku ta nesesario realisa. I mi tabatin e úniko hende ku a mira e proyekto di e aden.
  
  
  Mi ta kòrda ku no solamente e ta mira i e ta mishi di e pista, sino tambe ta invisibel i несмываемо помечал di spesial na pòtlot.
  
  
  — Mester karbon-иттриевый ecser, — a bisa. — Manera ta e kaso den sinembargo di radio, ku a duna, ma ku un peso etnico. Un kos mester ta den e universidat òf ainda e sektor públiko, sientífiko di servisio.
  
  
  "Mi a ripara e cafe, te konsentimentu disidí si nan kier ainda ta kere mi-mi, pa mi no ta papia di un asina bon ecser", a bisa ku ta konvens'siman.
  
  
  "Unda ta pasa e kontra?" — Lo No mester perde e tempu, siman. Mi a puntr'e pa e mes i a anunsiá su diskurso. Перестов komprendé.
  
  
  "Nos ta yama nan, i no na revés", bisa siman. "Ta sinti, ma ta asina. Mi no sa unda ta komun, no tabata na ta mas haltu den e klup. Mi sa ku e no ta un di e ofisina di marina di e ofisina unda bo ta pará awe na e mainta.
  
  
  Proponé riba e siman herebé simpel cafe instante. Mi bebe e líquido ku a pone mi dilanti den треснутой e kopa. Mi sa ku a mira e prueba, ma sigui konta riba e te ku no ta bolbe bira wak bèrdè, no tabatin no konosementu kontra e influencia di e kurso.
  
  
  Di telefon san. Siman lanta.
  
  
  — Sí, — bisa e. 'Bo mes?' Bieu sonrisa bolbe na kara di mucha. "Unda bo ta?.. Bon mira nos".
  
  
  "Bo ta ainda ta den e asuntu, Nick", — ta bolbe na e di mi. Nan tin un reunion na skohí Аппиевой e kaminda. Maart i di orde no tin, sinembargo, e sustitución maart a, i nan voto riba bo. Di nobo amtenar di interno, nan ta permanesé bou di supervishon direct di Перестова, voto ta kontra. Di su banda ta Перестов, land i palu. Tegen, e minister di finansa, voto ta kontra. Fin: a duna otro oportunidat.
  
  
  Nos a sali for di kas i ta sinta den su "peugeot", miéntras ku e sigui papia. Tanten ku e calidad tabata mas importante na e siguridat. E kore manera un loko por di e pone, na bo tambe ta kompletamente loko di condecora. Den menos di diesinku menos, ku e child a keda para na kaminda di e bieu skohí. Bieu porta di entrada ta habri i захлопнулись pa nos.
  
  
  Tabata un kortiku, un kontra e no tabata pista spiritu di camara, ku tabata den e sesion ariba. Mi ta bisa ku mi ta utilisá so mi representá den e delaster refugio, no ta pasobra un hende den partikular kere den mi a gusta mi mes wowo azul.
  
  
  Mi ta trese komandante Миллиардоне, italiano pl, сменившему komandante maart, i e señor Соузе, подозрительному portugues-militar di agrado di e interno. Den e reunion ku presidí ta Перестов.
  
  
  A bisa ku e lo no tin splicacion, i solamente un speransa. El a mustra di marka ku pòtlot i Перестов sint ku e kabes. Bo mes agente utilidat parse rico. A papia di e correa a ecser, i Миллиардоне manda un mensahero di físiko di e poder di e universidat di roma "alfa home" ku воющей di sra.
  
  
  "Si e ta un bon deportivo, — bisa, — mi por haña nan etiquetas un radio di tres miles. Awor ku nos ta menos di mitar di e distansia di teritorio di fonds, por ta nan por kuminsá mira esaki kos ta bini aki. Mester tin un mapa topografia di coordinador di e lokalidat.
  
  
  Tabata un poko mas komun di charla, te ku a tende di lamentá di sra, сигнализирующий e "alfa home" ta trese. E Миллиардона e tin dialogo mapa di e area norsk na di e stat. E tabata na e mesa di forma expanded, e puntanan volgen di dos banda. E tabata riba e ku pòtlot di man i diki di hende den e informe, ku ta esun ku ta sobresalí di bots, manera e bieu, lara pushi, kla pa bula.
  
  
  E pl mi a fia di deportivo físiko di e poder. A kasi identity bai di e aprato, nan sa di mi ehersisio na e sede di AI. Mi подстраивал bou di e stranhero kombinashon di elementonan, splikando nan echonan.
  
  
  "Mester ta, e ta un kombinashon anual, pa ta mas bien ta señalá kualke hende ku tin di fluorescentes trapi di user ". Einan! Aki ta!
  
  
  Lantamentu a sende e medida, i a risibí un kontesta riba e versión di yena den e liña di e largura. Mi a culture, pa manda e aparato Миллиардону. Перестов wak kla mi skouder, reino ku difikultat.
  
  
  E italiano fortalesé su mes un liña rekto riba e mapa. Mi instala e sala di latina i a lesa e otro kantidat.
  
  
  Миллиардоне selebrá e di dos liña ku ta krusa ku e promé den e punto regular entre e dos rectángulos riba e mapa, e digna e depósitonan di fonds, ku a bishitá un almasen na e komandante maart a invadí, i e registro bashí.
  
  
  — Tantu prome — bisa ku kontentu ku er tegen. — Arte den su banda i e nos ta kontené. Kualke loko por meskla e ecser pa optené e lugá ku e no sa. Ta apsolutamente inutil.
  
  
  "Mi no ta kere ku e deportivo union", a bisa e coronel A gran. "Mi a lesa e mesun number di un auto diferente di e ta referí e señor arte". Di mas grandi Миллиардоне e tabata mas na un plato, un sabí pushi ku nunka.
  
  
  — Señor siman, a bisa. — Bo i e teniet Жисмонди tur dos tabata ei. Bo ta bisa ku e no a mira no a tende di nada pafó di komun riba e momento di su enkargo, nada, ademas di regular di emocion, ora nan kachó a topa soño, i despues, ora bonchi un buraku den e barera. Por fabor, cuentanan otro biaha . Paso a paso, sin perde no tin un di dos".
  
  
  Siman konta eksakto loke ku a bisa, ora kier a para, esun di mas grandi a kontinuá te ku no a yega Стадс balor.
  
  
  "Bon, e ora ei e a drenta den "merkado" ku haar, — bisa siman. "A sali di outo i a drenta den servisio di ingeniero, edifisio ku a hañ'é entre e mayordomia di e curacao i di depósitonan. I a tende di subida, mi sa, manera a sende e sistema di calefacción. I ku mayoria di nan estadounidenses ta hasi мартовскими утрами. Esei ta un i tur.' Èl teniet Жисмонди, — bisa esun di mas grandi.
  
  
  E teniet kuminsá for di prinsipio, ma Миллиардоне a interrumpió.
  
  
  "Esaki notisia a despues di e rende di balor", bisa. — Ta tambe loke mi a tende? Bon plania.'
  
  
  — Bon, señor — bisa e teniet Жисмонди. "Ta scucha kla audible, ma..."
  
  
  Pa e restu mi ta duna kantidat di loke nan ta pensa di Миллиардоне. — Senso, — a bisa. "Tur e maldishoná di suela mas abou. Un di e tékniko di éxitos di gran gana e Tou malo". Di mas grandi Миллиардоне sonrió ta señal di konsentimentu.
  
  
  "E ta gusta di teatro, mi ta kere," bisa. "Mata ku ta lanta e piso, e baha. Tur e ta parti di su mundu lustro. Bai e úniko eksponí debil subida e por ta un kos. Bai abou, den su abundantemente jazmín sonrisa a bin.
  
  
  — Ma ku e nos a yuda nan? "Despues di e promé base mi no ta permití un nobo ojiva drenta den e lokal enzo pa aserká kòntròl. Mi mes arubano ainda mi no ta permití pasa pa e portanan. I pero organisá un marcha di protesta.
  
  
  Tur persona tabata lúgubres, miéntras ku e diki di mas grandi gesto di un mucha homber, разгадывающего charada, no ta duna un bahada man na e dilanti.
  
  
  "Mi No por drenta na tera", bisa. "Nos apenas por abou di aire. Ma bou di e tera, basta ku adorno, pa e kaminda. Ningun hende sa tur e catacumbas di roma, di subterráneos di diesnuebe semper. Awor mi, guglielmo Миллиардоне, sa mas mihó na kualke otro ta biba, mi ta bin di leu, pa sigui ku e ladronnan den kueba. Laga aki.'
  
  
  E ta abou di e mapa i rápido dibujó lines di pòtlot, di curiculo un meskla e ta matanan, e kroon, e streanan i di nobo ta bai. Dos di nan a pasa un ratu na bou di dos lines ku ta kroon den nos analysis.
  
  
  "Mi ta un tantu, ku no tin plania", — regañó su mes tin ku ta kita e fundeshi stul pa revólver. — Ta probablemente, ku e ta e kaminda ku ta karga bo сверхсекретные material. I balor construi un almasen ku e piso disponé di acceso, bo por baha na catacumbas i di skol nobo na subi, si ta deseá.
  
  
  — Kiko ta bai hasi ora nos ei, e komandante? 'Na silver e melodia? Ainda nos enfrenta ku e responsabilidat pa relacion ku e posibilidat pa saka enfrente di lucha na e parti". — Maldishoná ta — bisa e. 'Mi no sa. Ma hasi algu. Por ta, mi eskolar i har tur include".
  
  
  — Maraviyoso obligacion, mayó, — bisa Перестов. I di e bieu tradishon romaine. No ta práktiko. Tur esakinan kabes users huntu por produsí kasi e mes explosión, e desaster ku nos ta trahando pa evitá".
  
  
  — Mi ta bo — a bisa. — Lo No ta e spiritu di bishitantenan balor, otro Перестов, sino pasobra sa di bo arma. Mi ta mi separá di arma users no nuclear i, abou, hasi un mi lorá ambos convenience. E lo duna na bombero e grupo di e derecho di drenta den e entrada di estudio, esun di mas grandi. I ei nan coordinador por ta ekipá pa duna ta ku mester, manera so nan lo drenta i lobo skondí mision "Fin di mundu" .
  
  
  — Aki ta e kontesta, — bisa mas grandi, satisfecho похлопав mi skouder. — Bai, señor arte. Жисмонди, organisá e kurpa di bombero di zona i rekohé marcel unidat Гилио pa seguro. Esaki ta nifiká pa e di rehabilitashon pa pero e ta kapas pa duna un tribunal militar.
  
  
  -- Si Ick bai, -- bisa Перестов tono, no ta di obesitas, mi tambe ta bai. Mi voto na fabor di e solamente pasobra ta di nos delaster speransa. Mi ainda no konfia den e ta un almasen yen di e tipo di armanan".
  
  
  -- Mi ta teme ku ta bai tin e agregá na bo i bo miserabel kurpa, si bo ta bin Перестов, el a bisa Di palu. "Mi No ta kere ku mi hefenan, aprobá, si ta bai publiká e amerikano i e kaso huntu. Inclui bou di supervishon, ta mas grandi.
  
  
  Di mas grandi Миллиардоне e posishon di mantené e compost, i tabatin éksito.
  
  
  — Bo ta konvensí ku no ta deseá nan a mand'e arubano, di e pl entrada i di pl ta e orkesta? 'I tur ta bai na pidi. Nos selebrá huntu ku nos. Awor aki e ta kompletamente. Por drenta den catacumbas mesora patras di e skema, diseño pa trata na san. Галиксте. Nos.'
  
  
  Bai solamente algun menos di outo di verder, unda nos ta bandoná e outo tin pl. Di mas grandi Миллиардоне nos ta mantené mas leu di e serunan bieu di baiskel di ruina di smal entrada.
  
  
  "E tarea di e pafó, — bisa, — i tin e kabes". E precipitó, i nos lo sigui. E paso e tin amplio, i e lantèrna a bai dilanti di komandante mustra e ehérsito di autor obada, e mas parti di prominente pida medida ta воровских merkado, ma pa algun di nan ainda ta den bon kondishon.
  
  
  Di mas grandi a dilanti. Mi a hustu patras di e, ounke di hustu patras di mi идетт Перестов ku e solo na man drechi. Patras di e tabata Na Flf, nan tabatin american solo automatic, un chikitu kontribushon di vota ta gino area.
  
  
  — Media or — bisa e ta mas grandi Миллиардоне. "Promé tin e miedu di totalmente di simpelnan ladron, por ta asina, amigu, pèrkurá".
  
  
  Kaminata riba ketu. Na e dies menos di Миллиардоне inclui un resultado di integridad den un lampi i a bai mas lihé. — Awor, — bisa e, dándose kuminsamentu, — nos ta menos di shen matros di e paisnan di e fonds. Ofresébo e extra di percusion. E a papia riba italiano, ku a acepta e lenga den nos mishon. Den italiano e palabra aktitut konta pa tres sílaba: prensa. Di mas grandi Миллиардоне ainda no a kaba, manera di dos зарешеченных di e entrada, рухнувших pa nos tras di nos, con fuerte i раскатистый dal. E mesun tempu, nos chikitu espasio sera tabata mapa di ekstraordinario lus blanku. — Ta kere — bisa e britton pero, — pa expresion di e: manera atras den капкане.
  
  
  
  
  Kapitulo 8
  
  
  
  
  Nos será wega di e túneles di catacumbas ta mira komo senario pa un subterráneo di e asina di porta. Tur detaye ta kla, manera un nabaha, ma di espasio patras di e tabata pretu i impenetrable, manera e buraku.
  
  
  Shinishi-maron di e piedra i e murayanan di tera ku a resta orañe i kòrá. Un ladronisia di neumáticos tabata gusta e altar, bou di e miho di wesu aya. Na man drechi, ademas di e nèt di ayudo bella un mucha buki como e máquina.
  
  
  Di mas grandi Миллиардоне dòbel оглушительно span di automatic di solo. Перестов, Di palu i mi uvorachivalis di рикошетящих di bala na kai den e heru di varios.
  
  
  — Stòp — òrdu Перестов. "Mi No por a kòrda ku ainda mi ta gobernashon bo".
  
  
  A tende di sr hugh, ku furlan hari di ingles di arma.
  
  
  "Ku e velosidat di Стадса difisil ta pa e por pensa ku nos kurpa ta e fuente di nos bos", — e daardoor bisa. "Bo ta aktua nos ta solamente sintá den e ofisina di enzo, a ripará ku bo por sera di television". Resultado, esun di mas grandi Миллиардоне kita bo arma.
  
  
  — Despues di algun segundo, — einan sr hugh, lo trata di gas grandi aktividat instantie, sin perfume, kortiku ma efektivo di e aktividat. Ora bo tin, den nos pueblo a karga pafó di nos mas agradabel espasio pa introduktorio, ku por ta hopi menos agradabel.
  
  
  — Para di rosea, — òrdu Перестов, ma yega biaha i no tin hundi e polvoriento suela. Esaki tabata e di dos mi ta kòrda, pa tin spièrtá e sofa ta e lugá di biba di enzo.
  
  
  Promé a muraya, kompletamente tapa di seda grado.
  
  
  And warhol i di e imagen riba marilyn more. Mi a proponé ku tabata un iluminacion te ku no a kara konosí enzo, Стадса, sr hugh i pero, un di nan tabata sintá den e otro punta di e lugá di biba i banda di mi, di brasanan i e pal'asina bon manera mi, di mas grandi Миллиардоне, lag Перестов i palu.
  
  
  — Hasi kuater partido, — nos ta papia di pero ora nos a yega di su mes. Aki ridículo i betico, meskos ku e mundu den nan mes, nan, manera kla a dividendo, laga nos ban di tumba. Malu i прогнившая di civilization, i ku ta sirbi e wardadónan di su contamento, un evidente síntoma di su debilidat.
  
  
  "Esaki ta e último un chikitu reunion — bisa sr hugh, — ta solamente na nos entrenamentu. E úniko tratado Верельдейнде, esun di mas grandi spetakel di e historia di e eksepshonal, manera nos no eksagerá, konta, bo ta e falta di espectadores".
  
  
  "Na susto, explicó enzo,—, ku e ta pidi e mundu no ta riba e pelíkula e mesun nomber. E ta kompletamente ridículo, inkluso mi spar ku standards. E kuater di nos — e hendenan di spetakel, i nos ta un poko tristu pasobra mi no ta risibí e kontesta di públiko".
  
  
  "Por ta asina, kuater ora di bo, e mihó di pl ku e nòmber mundial, a kai den nos trampa, — bisa Стадс balor ku abundantemente sonrisa, vriend su mes riba e kuater dedenan di whisky di gara di glas, — prestamo, bo nos oudiensia, пленныая e oudiensia. . Asina.'
  
  
  Patológica mester di psicópatas na e oudiensia tabata na fini pa debilidat, ku guia di cai. Sinembargo, por fabor, no a mira un bon manera di pafó di e reunion. Mi amigunan i mi nos firmamentu contador i ku tur dos banda di sofa sintá, dos fuerte warda riba algun seis pia di altu ku nicolas kargá.
  
  
  Pero, mester ta nota ku mi размышляаю den e direkshon, pasobra tin relaciona. — Di protekshon, señor arte i a bisa, e indonesia. Relacionnan di fieldat, bo por haya solamente na kla pa haltu di salario. I nos último revelashonnan no ta sorprendé, mi no sa di ingles. Di chines no, señor Di Flf. "Ripara ku den nos, ei nos ta muri", — bisa mas Миллиардоне. "Sa di nan proyekto, i no mas ku a sa. Un biaha tin éksito ei unda nos tin faya.
  
  
  — Lo No ta kere — bisa pero. "E komandante di maart el a hañ'é bou di aresto domisiliá i ta wak e ta spera di resultá. Probablemente, ta un tribunal militar. Si bo kurpa e otro despues di e guards di estudio pa tira bo ta defendé mes, por kleur e último klabu den e tapa di kaha... Ademas, awor e ta di nos entrenamentu, i e no ta riba su prioridat. A bai di puntra sr hugh kuminsá e relato, desde e proyekto realmente ta pertenesé na e".
  
  
  Sr hugh ta na dilanti, algemene paña, ideal pa kualke dirigèntnan di sosten, cortico simpátiko, ma efektivo nobo di ingles di e negoshi.
  
  
  -- Sinku aña atras, -- bisa e no esfuerso, papia di un zonido -- esaki a yega na su clímax, ora mi ta mi kantidat di su narros estado. Destrukshon, спутанная di papia, pièrdè temporal pa menshoná i simia. Ma ta e tabata ainda pió, ta e denunsia di laga e kosnan pafó di controle i duna un desde, ora mi tabata capture pa nan emocional.
  
  
  Semper mi a konosementu ku tin ku contact ku e empleado na e rondona di un biaha òf dos buki di siman. e úniko ronal di e kaminda: no friu multitut, so na ariba i abou. Awor mi ta guitara contact ku ku nan un tiki krusero, asina bo a tin ku paga un poko mas. Tur kos a ainda mas duru i un dia trankil den e anochi na nan, kasi naturalmente dividí ta di e bobo ta para. Mi ta coat un plaka pa abogado, amigu, i den algun ministerionan i asina supuestamente pa sali for di esaki. Tempu kaba, mi ta duna kantidat di mi ta sufisiente atenshon médiko.
  
  
  Bai mas suerte di mundu, ora descubri e door Унтенвейзера. E a topa adecua di rekuperashon pa kontrolá mi spir i садистскими grote. Durante lorá sections e sofa i e mi a komprondé ku ta aktua a pasa mi no ta largu i enorme. Den un kaso, no ta ku ta ku si e trahamentu no por hiba un bida moda. I el a tur e motibu. Den e añanan siguiente garantia na ningun tipo di problema mi no ta eksistí mas, ademas aki menos eror, ora e nesesidat mucha a keda matá. Awor mi pareu den e mundu, asina ku tur tabata sosodé ku заметено bou di mesa.
  
  
  Ma pa loke ta, mi a nenga door Унтенвейзер no por a splika — bisa sr hugh tantu diferensia, komo si ta trata di ariane na kueru, ku no ta basta ku mi andere detectives di plasernan i loke mester ta algu piedranan, algu geval, pa remplasá. A ora ei paresé enzo, Стадс i pero , bo ta aki pidi. Enzo?
  
  
  "E ser hugh tabata un door Унтенвейзер su personal di e klínika, bisa enzo. I su nòmber ta ekstendé rápido riba sírkulo informador pa henter mundu. Mi ta soportá un pober tipo di teatro nerviosos, i e soportá nan mes grote di violensia, ku sr hugh pasenshi masha peligroso na su imagen. Mi kaso tabata muchanan. Bai den ei te ora ku e malu mucha ku un kara angela, di botticelli, demostra su gratitut i a muri na un partners, e ta conta e instrukshonnan di e lapi di bon, ta mira den e klínika Useful Adres manera un lugá na e sosiegu, riba vários negoshi di amigunan a siensia e asuntu aki. '
  
  
  E tambe a papia ku evidente diferensia di loko.
  
  
  "Mi amigunan a siguridat e door Унтенвейзер no a bai integer na lorá dos di kokaina, ku un biaha di ora mi ta nesesidat, komo un gran Шерлоку thomas pa e realisashon di mi kapasidat creativo. Bai e ta un intensivo additional na mi ta bai na e klínika. Pa mi grandi correa, mi ta registro di e klínika di e famoso college e mundu di e in i su comparti e señor arte, Стадса balor.
  
  
  A a ei, na sosiegu un chikitu di bibida, — bisa pret Стадс balor. "Mi No ta boso ta un alkohóliko, no. Sinembargo, na e mesun tempu, un òf dos biaha na e aña aki tontería implementa ta sali for di mi boka. Despues mi ta eksperensianan di e local treasures, i mi ta kai di skol nobo na e tratamentu, pa bin bek na e sitio. Bo ta aki oportunidat mi famoso su delaster "scur". Nan a yama e informashon na balor, komo si mi ta biaha, no ta tabata. Mi a bai mexico, un bundel. Empe ku e whisky, mi, pa mi, di tur dos, ku no ta bebe. Ma na e tempu ei, manera a pasa na e tula, mi prueba algun druk ku kuater di pues na e tempu ei. Mi tambe ta un programa riba e tereno di parto. Esakinan tanto mexico pues no a paga atenshon mi òrdu i a mustra un di e bieu mashinnan di feita, pa saka di su mes. Un di e saka ta hiba e tuma i e otro mi no ta bai a kana. E otronan tambe un poko estados. Sinembargo, den mexico e por kumpra un kos, asina bo a kumpra un portada. Sinembargo, mi tabatin e session di skol ku a yega e momentu pa bin bek na tumbarse di sosiegu di un poko mas di fresku e ambiente. Mi ta sinta den e avion, den case, kaminda tur a bai huntu".
  
  
  — Ta un biaha mi tabata unda den afrika, na su turno, einan pero, — bou e seudonimo di "charla Стрэттон". Mi skohe e nòmber aki pasobra asina yama e famoso komandante "Chikitu dede". Mi ta gabi piskamentu di mishon di libia sentral. Tabata un gran éksito, maske nan no ta di tur seif. Manera mi amigu di aki, tin un investigashon denunsia di extravagancia. Pa sinta a disidí, a tin un gran kantidat di sorprendé di e asesinato di e famianan di e granger blanku. Notisia den e promé página di e porta, violin di edat, di rekuperashon di shirishiri den algun kasonan, e muchanan kome korektamente riba e wowo di bo mayornan. Mi lo bai directamente ei, si e Organisacion di nashonnan pegá pidi pa mi, ma otro pa unico aki chikitu grupo ku pa disidí e problema".
  
  
  — E pero, — gritu Стадс, semper ta loke nan kier.
  
  
  Pero sonrió i einan: "di tempu na tempu, sr hugh vista, su klínika Useful Cruz, pa kontrolá e bukinan controle, mira kon e di door Унтенвейзера i buska informashon bo por yudadónan den kaso. No e jantje i e konosementu di skol, diamars di sodomía un prominente mei yuda ku un nòmber nobo, bo no?
  
  
  Sr hugh rápido acceso mi lac, e enter di su ingediende di dos buki di ducha na enzo i Стадсе i pone den nos. Ta den konseho, mi archivo personal di hala un sèt di reunion na nan lugá na e proyekto di "Fin di mundu" .
  
  
  "Ma ta pero realmente ta reuní tur huntu", bisa Стадс. "Maldishoná ta, pero, tur a bunita a bira brons pa bo ta bin i di otro manera i no tabata". — Diamars ku nos abilidat ta completamente moment, directamente bisa pero. "Nos tur, konsiente òf inkansablemente, tabata ansioso pa pasa e establesimentu kuenta ku nos a kousa doló. Mi tin tumá di traha pa e rían di mi debido mi altu. Enzo pèrdè su matrimonio. Sr hugh, apesar di su notisia i e rikesa, tur e mes tabatin e soportá un sèt di fin di bula debido di origen bou. I nan kita di Стадса di kosecha di su konseho sabí, no tin un aparte búskeda òf kambio".
  
  
  "No solamente den nos por venga di e manera ku e kier", — a bisa, enzo. "Nos chikitu druk, maske técnicamente tabata delitonan, tabata tin un wega di mucha. Santu
  
  
  George tabata kla pa mata na dragen, ma ta ocupa solamente di morto di muska . Awor huntu por haya un kos... ".
  
  
  "E estudio di enzo i di influensia manera кинодеятеля натолкнули mi ta e idea, — bisa pero. "Nos a yudá mi mes relacionnan diplomatiko, organisacion internacional, e cookies komersial di sr hugh, meskos ku e abilidat téknika i di mérito na e Стадса. Tin rekorido e municipios i e kabes users wèl pa dor di bo doño, ku tur e gobiernonan den nan mes boluntariamente nos tin papiando di het e scenario pa pelicula enzo di e kunukunan di bataya. A tuma or, a sosodé. E úniko sospechá ku proven di un par di сверхчувствительных e nanishi di su organisation i сверхчувствительного amigu di señor arte, Клема anderen, ku a haña e kanselá.
  
  
  Tin e anochi diabierna. E kuater te dicidi bon ta keda den e stat, un biaha den grupo di contador brùit e señor arte, синьорины cavour, i vários otro deseo di e damanan. Dia Рэндзо, sr hugh i mi a manda un avion privá Рэндзо ta prepará pa nos refugio. Segun e mihó specialisa, ta protegido inclui di mas peligroso preparacion pa prepará nos matá. Pa mas grandi riba nos ta di isla hundu bou di tera ku e entrada danki na e aire i ku tur e comodidades posibel. Tin sufisiente rikesa den e forma di nan bunita lingotes di oro ku ta manda di lugar pa e último seis lunanan . Nos tin nos mes ehérsito, meskla pa milnan di persona, manera dos guardian riba aki. Ta spera ku tur ta kontentu pa sa e relatonan awor.
  
  
  Bo ta kontesta Перестов skupi di lujosa lomba. E restu no ta bisa.
  
  
  — Lo No ta eksakto di восторженная e públiko, na e mi ta kere — super sr hugh. "Ma mi a siña di biba ku nan chikitu decision".
  
  
  "Bo Por hasi esaki america amalia no bula korektamente bo?" Bai Flf no por kontené su curiosidad. "E balor, kore siendo den un par di ora na programa di último cartuchos i hasi lis e grupo", bisa pero. "Un avion kla pa hiba, pa por unico na nos ta den aktualmente . Bai wak i scucha nos chikitu mensahe di e tempu stipulá di dos dia, ora ku ainda por funshoná di radio i televishon". Стадс balor bebe di tres un kopa. E, aserká stul na biaha, bo wowonan azul, legalmente выпучились di nan tabata na logra. A tuma e promé sakrifisio, pero a bisa. "Ku pordon di expresion". Ku el a pasa man na bolo i saka un kuchú grandi dimensies na limpiesa di berdura. E habri, i ei a sali un largu include di muchila.
  
  
  Tende banda di mi ta claro di rosea di mas grandi Миллиардоне, ma el lo no parade.
  
  
  — Mira, — sonrió piar. "Mi ku bo tabata pa nos satisfaktorio públiko, aleu ku a optené e libra di un otro manera".
  
  
  Стадс bula stul i hinka un kuchú riba e Миллиардоне hustu bou di lombrishi. Mas grandi e tin kuminsá na brabu, ma so. Na e falta di relacion negaba Стадса ku e mente di furia. Un otro biaha ta вонзал e kuchú riba e italiano ofisial. Ma di destinashon смилостивилась di hende, pasobra e tres òf e di kuater dal kai e homber di e kurason, i окровавленное kurpa соскользнуло den mi. — Kompletamente eskudo, Стадс, bieu — bisa sr hugh. — Sango, ku awor ta mi turno na e otro sino di e cameros?
  
  
  El a lanta i a yega na Фалу a eksigí un chalet di angua e asistente di bela pa e motibu. Ta ku e significativo, no ta sabré, pasobra den e momento Di Flf mordió e capsula ku цианидом ku tur e tabata skonde di djente, i a muri pa sr hugh tin contenido toka riba dje.
  
  
  "Gel mentiroso". Sr hugh e tin hincha, manera e diki di kolegio, ku no por gosa di nan.
  
  
  — Bon-bon — sonrió di piar. "So por spera ku nos por ta leve ariba di e inisio extenso i e nacional di nos amigunan di interno i.... Enzo, bon destinashon den boso ku e kaso.
  
  
  Mi algu sa di preparashon pa aids. Manera nos informacion di AX, a dirigí riba e protekshon di sekretonan pa e porta. Ma ta bo tabatin den mente ta nos enemigunan, ta definitivo no tabata mas na e normal di e porta manera un fin di su mes.
  
  
  Sala, nietunan i eugene di сшитом di pedido di trese un enzo a lanta stul. Na su yegada, friu sonrisa, komo si e potrèt ulandes di antepasadonan di desaster di Nacemento, e fortifiká.
  
  
  — Danki, pero a bisa. "Tin plaser spesial di transforma di блеющих heterosexuales tipo di хнычущее di aleu. T'asina ku ta bai kuminsá ku su propietario di e glándulas sexual. Di sint na pechu bolo saka un muchu pa e baliña, un di nan a sali e bon bisti un serkano.
  
  
  E mi tabata den e inskudriñabel di sofa, ora Перестов gritu: "Mi ta bai wak kibra nan webu!" E a introdusí na biaha contenido na e kadena di pia i seif i diariamente dal Рэндзо na entregaa.
  
  
  Рэндзо a hinka pa mitar di e doló i a bin. Ora ta pone di para i di rosea a bolbe bai normal, e зашипел di dos guards di siguridat.
  
  
  — Ta paga na e, Kaso. Di inhibidores paga pa e.
  
  
  Tin un stoma fuerte, ma mi ta bin bèk, ora enzo fornikashon di corta. Перестов tempu ku ta muriendo, ma persevera. Na final a tende di vários стонов, ma ta chikitu probablemente nan tabata relashonnan. Esaki ta notario elos desmembrado i dirti pida di karni ku e tin tur relashon ku e konsenshi. Dia tur loke e efektivamente lag Перестов, sinembargo riba aki mesora mi tabatin e speransa ta ku lo no menos digno resultado.
  
  
  — I awor ta, arte, bisa pero. Ma el a recostó di e apoyo di stul i mi no ta move. "Mi ta kere tur loke bo ta bai, ta bai su amigunan, ta muchu fásil pa bo arte. Mi ta kere ku... — El a lanta un man chikitu di infantilmente расчесанной козлиной бородке ku ta un expresion di profundo confederación.
  
  
  "Normal asina ta muchu lugar na nos grandi show", bisa.
  
  
  — Ta den Розане tambe? — a puntr', hasiendo un posicion. Kier a kombiná algun plamá di midi pa su morto.
  
  
  "Bo ta dividi?" — el a puntra e enano. — Sí, eksakto meskos ku mi обыскивал di kuater ora bo ta aki astuto disparsé den e promé dia. Mi ta un hende a gusta atsma, i e mi kresementu tin desakuèrdo ventajas . Mi No a ta fásil desire kla di e dak di hotèl, bai tin un balcón i e dos biaha ta pone imperceptible di e kaya. Pober Розана, ainda fingía ku ta traha na fabor di nos. Ma konflikto un prueba di su relashon ku e coronel Норденом, asina bo ta haña bo kita. Na embahador. Lo ta un bunita kriá di nos nobo kas.
  
  
  — E konfia den bo — a bisa.
  
  
  "Kada un di e polítika mester espasionan di vários di rotondas na fabor di mas haltu polítika", bisa pero ku pasenshi pa un loko, tratado di inspirá su lógiko grave kreyente .
  
  
  "Awor tur ta di akuerdo ku e problema di mas grandi na mundu ta e hasimentu. "World En" kontribui na e soluciona di e problema. I pa hasi e pasa ni surgi di esaki nos ta traha bit riba e".
  
  
  E sonrió. — Ma mi no ta perde riba nos cena. Bo, arte, lo ta e úniko miembro di nos oudiensia geval, bo sa e meta di nos show". E ta tira hari. — Asina ku no прикоснусь danki. A hiba un marcha bai e catacumbas, nobo den e mesun запертое lugá. Ei nos lo keda drif ku pòtlot i e patu na nota di su último rekuerdo, ora e mundu explora riba e kabes, i bo mes di hamber i sed. Mi ironia ta mi ta spera ku e página ta wardabo; e relato di arquitectos di e efekto: opsekio hugo, enzo, Стадсе i den mi. Kla sint di aña aki lehèm e komun banda di nan kurpa, i e wesu di testigunan cristian. E palmoteaba i a bisa algu ta un idioma sitio, e no por a demanda. Un di e guardian a dal ku forsa na kabes i mi ta dismay pa por por resistí.
  
  
  Ora ta pertenesé na mi, mi ta entrada di nobo di su зарешеченной катакомбной e sala. Pero a laga e proyekto sende, e dam un chikitu mesa, vários bolígrafos i rònt di un den den libertat. Esei ta henter: muebel, un ladronisia di neumáticos di máquina, bieu, ta bieu wesu i mi. Mi por usa e pia, si e tabata grabashon un entusiasmo di e palabranan di pero, sinembargo, esaki biaha mi por a hasi algu otro ku e patu.
  
  
  Sinembargo, bo ta hasi? Etapa di e tata, pega na e tin un pida di patu, i despues a laga bai? Sinembargo, ta ken diablos ta e tempu duna kantidat di e mensahe? Mi ta mi amargura nan importancia. No ta e kaso, e mei yamá típiko di nick carter. Manera completo di insultos mi a laga mi lugar, mi sierto, mi ensera di e bamba i e kontenido di tur mi losilla.
  
  
  Mi kuchú a lima, sinembargo tabata nada. Esaki lo ta mescos e forsa tapeit fuerte di ofisina hasi manhattan ku yudansa di un kuchú na e apertura di e karta di mira disiplina den e importansia.
  
  
  Sigui pensa riba sírkulo te ku mi trapi delikadesa ora gusta menos, i mi no por a haña e soluciona. Tabata un diasabra dia, despues di un anochi di mèrdia i momentu di encuanto. Pero, enzo i sr hugh no mester ta den aire, den direkshon di уютному i kategoria refugio . Na un lugá di mi Стадс balor porta e último request su programa di computers. Leu, na e stat di washington hawke a freskura algun di e inosente personal, asegurado nan ofisialnan di haltu pago ku tur kos ta bai na pidi, pasobra Nick carter tabata trahando riba e asuntu aki i a kere ku e ta asina.
  
  
  Na e punta pabou di túnel lehano tende un boroto. E atras? Chikitu di ladronzuelos, ku a yega na skondí mira ainda mas di production? Inclui e pl обрадывала lo ta mi, inkluso si nan a pidi gert car.
  
  
  "Hari, ta riba e foto". Esaki tabata e furlan bos di Хаймана ku a produsí e impreshon di piedranan sinti.
  
  
  — Тровато , nos a topa ku, — a tende un bos, e manera mi ta rekordá, pertenesé лейтенанту Жисмонди, hubentut di e komandante di e Миллиардоне. — I kaminda ta e restu? "Nesesidat un kapdó". Ya mi ta duna e òrdu, sin perde mas largu.
  
  
  — Urgente, paso, — mi a tende di e kontesta di Жисмонди. "Emergensia di hallo".
  
  
  E iluminashon enzo laga pafó di mi kamber кромешную scur, ma mi a mira Хаймана, i un urgente, un genero, ora nan tabata na regla. Despues mi a mira e debil estilo di quemador di разрезающую metal, manera e zeta. Mi, tropen, a sali for di nan buraku i e entrada di e brasanan di Хаймана.
  
  
  — Tin menos di kuarenta i ocho ora, i a bisa. — Lo konta ku tur e kaminda. Hey, hala..."
  
  
  Ta дородному Гилкристу e parke ademas di e teniet Жисмонди.
  
  
  — Fin di siman di diasabra, — ta keha di dje. "Mi no tabata tin bon, e ora e ta cododo riba e tarea aki. E mucha man tin cautivado, i tin nan spioná na algun di e aspekto tékniko ku ta interes. Ta bisa di e grupo controle tur e area di... "
  
  
  — Ki ketu bai tende — adr mi. "Ta mi kier men, por ku bo interes otro. I ta, Гилкрист, por ta nos úniko di pafó di skol aki.
  
  
  Huntu nos ta mas rápido mei, mi a konta di relatonan i a kont'é di su bida. Mi proyekto tabata un konosí, ma el a wòrdu e siguiente: garray aki mes, e cia , e Komandante maart i tur su grupo di tumando tabata ku jerry Карром, bèn current i Nick carter. Mi por spar. Awor ta mi no por a image i e no por spera ta e siman proponé di mi транзисторном teacher, i despues convent di Жисмонди. Por ta asina, tin trat'no ta solamente un manera normal, ma nobo lokalmente, ora corecto un grupo di tumando, pa unico na e Гилкристу i trampa di mi. E máquina mustra nan mes skinanan ku nos a duna di e mapa di almasen. Жисмонди откорректировал di e tarea, исцарапанные mas Миллиардоне. No por sikiera hala di entrada prinsipal den e teritorio, ku awor tabata bon seyá di chikitu ku e "Fin di mundu" , ma otro na otro, окольный e kaminda.
  
  
  — Ma tur nos ta den e mesun servisio — armin mi relato. — Bo ta bisa ku nan no ta permission un tumando e resultá. Ningun di nos ta kapas di kibra na kla apart, e pero nos a laga manera e bloqueo. Inclui si dispuesto pa drenta, no a haña nada, ademas di e puru di e ofisina i e bashí di e depósitonan. Tabatin sufisiente personal di e ehérsito pa plaser den nos ta pa nos tin e oportunidat pa kibra e suela i saka tur e area di superfisio. Semper ta por bisa ku diarason den nos, pasobra nos ta perpetuo bo propiedat personal".
  
  
  'Nos organisation ainda ei", a bisa e teniet Жисмонди. "Mi ta di communicacion ku e komandante maart, i ku e coronel Норденом, ku ainda ta spera di expulsión. Nan ta kla pa inicia e bataya, si ta nesesario i pa bo historia mi ta duna kantidat di e ta nesesario awor".
  
  
  — Ta probablemente — bisa. — Un riesgo muchu altu, ora tur e ojivas users aki banda di otro. Mi ta mi a kumpli met di explosión, pa stroba e gráfika di "World En", ma solamente den kaso caba. Ainda tin e tarea di e mango.
  
  
  — Mihó a di as, señor arte, — bisa ku amargura Жисмонди.
  
  
  — Sinembargo, ta un muhé — a bisa.
  
  
  
  
  Kapitulo 9
  
  
  
  
  Mesora despues di mèrdia, mescos diasabra feita i menos malu bèn current tabata sintá na Камиллой cavour e ta sinta tras di su rol-e". E máquina bunita мчалась na alle di lorenzo cont. Lo di kastigu pa mi tin un gran esfuerso, ma nos ei...
  
  
  "Bo sa e parti di strepi, — replica siman. "Sa ku tabata un pasenshi pa e klínika, di cua di tur e horor".
  
  
  — Sinembargo, i sint di otronan tambe, — a bisa. "E no tabata ei e tempu ei. I no ta konta den e ora e jactaban den e ofisina di enzo. No tabatin palabranan pa mantené nan cooperacion den konseho, desde e sumanan ku ainda nos ta muri. Tin un idea, man, i, por dios, nos mester por e garage. Pasobra e ta kasi tur kos ku nos.
  
  
  — Bon, — gruña di e tabata un bon.
  
  
  — Na promé lugá — bisa, terms su lista di prioridat, segers di e balor ei. Esaki ta importante. Di e forma di velosidat e — kambia nan programa, i e ta e úniko bo por hasi bo ta e Гилкрист.
  
  
  'Por ta?' Èl hombrecillo diki indienen resp. — Hasimi e grupo, arte, mi ku e ta nan kier. Wega di e riu di sanea di prepará e sous меньер i e bombardeo di gram. Kiko bo por hasi e rol di des balor, Гилкрист por hasi dos biaha.
  
  
  — Bon, — a bisa. "Siman, ta yama Камилле cavour A Super. Ta demasiado altu e posibilidad pa e aporte konosé mi ta gusta e bos di gert car. Bisa ku pa publica i di promocion di "World En" un di union bai asistí na e apertura di e temporada nobo di karga. E tarifa ta na 100 000 lac. Гилкрист i mi a laga nos a spera ei. Anto mi ta rond di traha. Si bo no a kontestá pa binti i kuater ora, bo por tira nan ambos.
  
  
  E sinti ku e kabes, ainda satisfecho.
  
  
  — Tin acceso na e estudio, a bisa. "Mi No tin ningun hende ei, ademas di Стадса balor, mi no sa di mi patu manera bèn current i e sa di hasi pa rekohé na e personanan sin siguridat di volgens i frontera den un chikitu ròl òf algu na e estilo. Asina nos contrast e estudio, laga nos ban hasi esei i, ta spera, ku ayudo di famia " .
  
  
  -- Bo ta kere, -- bisa e teniet Жисмонди ku un sinia sonrisa, -- e синьорина cavour stima suomi e patu di protesta solamente pasobra parke di biaha na ora na als di calidad?
  
  
  "Mi No, sinembargo, mi ta kere ku ta banda di e famia tin mas motivashon personal pa protekshon di kosnan ku nos ta burlón di e lama sivilisadó. Si mi ta equivoco, ta muri.
  
  
  — Hustu manera mi — ta keha Гилкрист. — Ma mi kier a wak e pareha di balor. Si bo ta скупое di gobernashon mi ta duna solamente un sinku parti di su presupuesto... sinembargo, por ta, esaki ta bai kambia di bista".
  
  
  Camera клюнула e cubo, ku ta e entregá di e siman. Ma a diesinku riesgo menos di gasolin, pa e ta un bon den e restu di mi mapa.
  
  
  Promé krítiko i нелестное samen mi persona den e imágen di bèn current, pa e inclui rekonosé ku e lo sa di mi. Bai abou, a pasa mas largu den evaluashon di mi aktual aparishon den e sala.
  
  
  "E vagabundo", bisa. — Sinembargo, den bo ainda, e ta e fuerte maskulino, e mi ta gusta, jerry, bèn! Por ta, mi ta suponé na otro nòmber..."
  
  
  — Nick carter, a bisa. — Ta mi rason nòmber. I ta mihó ku sa esaki " .
  
  
  "Ma mi a tende papia bo ta," bisa. Bo wowonan espeshalmente e streanan. "Di bo ta kana un bunita monton di krónikanan. I, a huzga pa loke ku a skucha di amigu, no ta muchu bon".
  
  
  T'asina ku esaki tabata e wega "tur òf nada". Jugué ku e boka ariba i a dun'é un kortiku informashon tokante di e ta sinta. Ken ta e famia, e festivamente no tabata konta. Despues mi splicacion di biaha e tabata hasi pregunta.
  
  
  — Mi no ta kere — bisa e -, ora armin.
  
  
  "Ningun hende ta asina loko na reunion pa un gran pelíkula mi propaganda pa e loko i salvahe e proyekto".
  
  
  Ta e naties su kontesta, e mi spera i den e ta pone su futuro, si ta posibel, e futuro di e eksepshonal. Pa e motibu aki a inisio otro.
  
  
  — Mi no spera ku ta abo a croes, famia, a bisa. Mi dependé di bista, e ta gusta mi ta spera, trese rekuerdo di tempunan aya huntu. — Mi so puntra mi ta mi ta duna e oportunidat pa mustra ku loke mi ta bisa e ta bèrdat. Si bo ainda no ta mi ta kere, por pasa for di mi italiano na e outoridatnan, i a optené un abundantemente publica na varios italiano. Mas i mas mihó ku ta ku lo ta e kaso di e imaginacion di e temporada nobo di karga". Enzo, entre otro, nan a hasi den mi ta un strea — bisa e -. "Asina ku awor bo ta puntra na nacional por algu ku mi ta puru fantasia". Na e tempu ei, ora el a diskutí, e aki a disidí riba mas di mitar.
  
  
  A puntr'. — "Esaki ta e fantasie? — E Asina Di Розаны? Tur loke bo kier ta e lo ta presente na e momento di e concentracion entre Стадсом balor i den mi. Pa e, tin ku ta hiba mi i Гилкриста den e teritorio".
  
  
  — Bo Por hasi e? E cedió di curiosidad. Sinembargo, por aki tabata i ta algu otro.
  
  
  — E di ingeniero di gana, manera Стадс, — a bisa. "Un biaha e ta e úniko hende kapas pa drecha e daño na nan kompañeronan ".
  
  
  Гилкрист numa ku un toka di dibertishon riba su kara di mi лестного di detayá. Den su bieu trese maron ta mira komo un lobo, interno sonreí.
  
  
  "Riba un pelíkula e union?" — puntra familie. Ma e no nos tin adelantá na su "Роллсе" i fuerte gesto di man, interpol un señal e kondukta habri riba nos e portanan.
  
  
  — No ta tur e tékniko ku ta traha huntu ku e pelíkula, a bisa.
  
  
  — E mihó di nan, — bisa familie. "Albert, e estudio..."
  
  
  Nos a yega ei. No tin problema riba entrada. "Rol" ta lansa riba e dushi i trankil e biahe na e edifisio atministrativo, unda nan porta спотыкались entre otro, den fin di e relashon di entrada i bajans drenta. Ku Камиллой den nos mes tur nos kaminda tin habri. — Sí, синьорина cavour. na susto, синьорина cavour. Ta fásil.
  
  
  E a puntr'e balor di revisión, i a bisa ku e ta den su ofisina nombr'e sentro, ademas di e tratamentu famoso almasen. Manera a bisa kaba ariba, e a pidi e no ta calcula.
  
  
  "Kier bati bai Стадса", a bisa e a habri su refran den henter mundu ta un sonrisa. 'Mi amigu i mi.'
  
  
  Parti di mi hipótesis tabata e personal di estudio di e kompleho ta convenience empleado ku no tin ningun relashon ku e proyekto di "Fin di mundu" . Di fuerte di e chikitu di sirbishi riba e ocupó di e entrada i ademas di e bala.
  
  
  Bai huzga pa e sonrisa, ku e risibí na kontesta, mi tabata tin e drechi. Tur tabata contenido di e Stubs balor hopi suerte ku e eugene establesimentu, manera famia cavour.
  
  
  A papia ku Камиллой rápido i seriamente, mientras caminábamos pa e asilo di e tapa, e contesta e edifisio. Гилкрист a ningun buraku tras di nos. Reta e tradishonnan, ku a duna un i atrobe den "rol-ройсе".
  
  
  — Lagami drenta na promé biaha — a bisa. E kontesta Стадса a duna e promé kaminda. Si mi no ta indiká, inkluso si bo ta mira den mi so gert car, bo por yama na pl. Si e ta straño den konsiente di einan ku bida, e ora ei bo mester tin e spioná mi tabata bisando di bèrdat.
  
  
  — Sí, sí, — bisa ku e impaciencia. — Ta mas bunita mi a konta. Mi no ta un mucha. Ma ku un toka until treasures bisa: "Mi sa ken ta ta aktua, mas lat... su mes".
  
  
  Soño di hende den shinishi informe lanta e bista di nan mesa banda di entrada na sentro tico. E enter di famia i ta e agencia pa sonreí, sin lanta for di сгорбленного e ta sinta.
  
  
  — Laga nos na e señor mulo — bisa familie.
  
  
  — Bo ta topa den e lugá di biba 19, синьорина, bisa.
  
  
  Mi ta obliga di famia telefon den porta i kontestá un gruñido Стадса: "Ken Por ta?"
  
  
  — Famia, varida, — bisa famia ku usuarios e time. "Pa garganta ta traha, ma no muchu cada pa danki". Стадс papia ku e bos, manera ta desaroyando di semeleer. "Drenta, na".
  
  
  Na lugá di e, mi ta bai, laga e porta habri un par di par.
  
  
  "Ick arte", el a bisa ku esaki asombrá, bo no por imagina ni dirigèntnan di sin. "Bo ta hasi diablos bai hasi aki."
  
  
  Di Su man drechi cogió un boton na mesa i di man robes yega na buzon di koredó.
  
  
  Mi a pasa na kla di e di kuater, pa dos man ta kontribuí na e meta, spesialmente di robes, ku tabata riba un pulgada di solo.
  
  
  Maske Стадс tabata grandi i maskulino, e tambe tabata rápido riba su pia. Bai e tempu ku mi a hiba desenchufar di kabel di zona bai sera e cajón, a duna e largu sufisiente pa relaciona. Camera i Гилкрист tambe a drenta. Гилкрист sera dal e entrada patras di e bai sera e portanan di e, pa nan no laga na nobo bastante.
  
  
  Ku e man drechi Стадс agarró venesolano, pisapapeles, regenbog bola di midí for di un bala di beisbol. Rápido mi ta bula bai biaha na etapa di rival i skouder. Mi a deskubrí ku e moketa a duna e stoma i con e ta surgi den tur e ruiná di graag, ku na su turno ta un kurpa fuerte обвисло. Mi a manda otro man na ingles. E ta sinta tabata rápido, delisioso i violento di aktividat. Mi lugar обезвредил lo tin un ehérsito, ma ku Стадсом e no a hasi falta. Di forsa ta bai hasi e dies aña nan, i ku e ta keda solamente un fin mantel bon bini.
  
  
  E царапал mi mes wowo, ma mi no ku dos man i ta tene riba e garganta, e dede i e lista di e punto di resien. Di su man a kai, ainda no a kuminsá su trabou. A solamente dos pais líkido, pa mi bringa. Bai biaha mi e ta mas lessons na peluquería.
  
  
  Mi ta aprel ta sufisiente pa bienestar na algun minut. Mi a aporta di su hep yegada strèp di kueru di kaiman i a mara e mess. Camera ta hari, ora nan ponton tabata soño, ta mustra ku e ta un hende di e paña aden. Mi ta lòs su mes tabata pa insular di pablo.
  
  
  Гилкрист ta kanando na e lugá di biba awor, dia di lucha tin jesus, na lesa tur e monitor di kòmpiuter riba e murayanan ku e goso di un mucha homber den e zoológico.
  
  
  Ora Стадс bolbe sí, e mi wak ku bisti обезвреженной di tene.
  
  
  — Bo tin ku kontesta riba lorá preguntanan, Стадс, — a bisa, pa nos declama nan hasi. I awor mi ta buskami. "Bo ta fuerte, jerry, Nick, bèn". Camera ta serka mi ta sera, pa ekspresá su maraviyoso.
  
  
  Tabata mi mes maldishoná eror. Henter mi atenshon e sentro di e Стадсе den ei te ora ku e saka "lugar" mi pistol i e presentá na e muraya enfrente. E отщелкнула posibel ku e abilidat ku a akumulá un par di spaghetti-westerns, i, temblando, a manda un tronkon di mi Гилкристу i marcha .
  
  
  — Dos ta pará kantu di muraya, bisa. "Pone man na kabes. Awor e preguntanan famia cavour".
  
  
  — Bon bisa — подбодрил di Стадс. — Sa ku bo no a aliado ku nan. No tin hopi tempu. Mi ta mi tin tur conrado, i e promé boton di kuminda pa ariba.
  
  
  "Ami tambe tin algun pregunta riba bo, nenga Стадс ", bisa famia, sin hasi ni ningun buraku pa laga un banda, nan bunita kara ta mira embahada pa ferfelu bista.
  
  
  Ta duna marcha bai e idea pa duna e halto di su banda. Mi por a keda bou di e liña di kandela, e zonido di disparce ainda por nifiká un kalamidat, e dòbel kalamidat awor, dia Стадс mi a hiba su outo den moveshon.
  
  
  — "Ei lo bisa ku e ta nan proyekto, Стадс - su grandi mes di destrukshon di tur e mundu, poniendo ku e ta hasi in".
  
  
  Стадс sonrió, ainda ta válido na man.
  
  
  "E fin di mundu ta real, Камми , varida", bisa. — Awor caba — solamente pa e dios. Hasi un bobo moveshon di tur e kurpa na Гилкриста i den mi. "E avion ta kla pa entregá na used i ku mi na e bara Леноевики, ta un isla den di fiji, unda nos ta spera di nos mes mundu. Pero, enzo i sr hugh mas di mitar di e kaminda. Di roma di calcula. Di calcula bo ta made, i ei e último halto di ida.
  
  
  "Mi No ta un pelíkula?" — puntra familie. Tur, ku eksepshon di e loko, manera Стадс, por a tende di furia su bos.
  
  
  "Diablos, no, nan. Bai Bira e Loe Lenoeviki lo remente reina, — bisa Стадс. "Mas ku un strea di sin. Reina di tur e mundu, loke ta keda na nos. Laga nos a kontrolá e mundu. Pero, enzo, sr hugh, bo ta bai mi.
  
  
  "Danki Стадс", bisa famia. "Mi gabi шлюху pa den su bida. Mester tin un gran esfuerso pa bira un strea di sin, i ta preferá quedarme aki".
  
  
  Ku un impagabel preis e span kontra e hustu den medio di su abundantemente dilanti. E august di soria a lanta, haciendo ku benefisio di bala, i ei, kaminda e muhe, flores un rosa. Despues a pèrdè e konosementu.
  
  
  Гилкрист mi a sinti e zonido di spar, i ta mi a sigui.
  
  
  "Hasi lis di dos botonan di e pone sentral, arte", — bisa, válido na di dos botote kòrá, manera e bieu instruktor di extension di incendios. Na bisa aki, no щелкал di interior i balansa. — Ta un bendishon nos a laga e balor, bisa. "Восьмисантиметровый di stal di antilla entre e sentro information i e restu di e edifisio".
  
  
  Ningun prueba atenshon riba e famia, te Гилкрист no ta konvensí di nos riba.
  
  
  "Mira," bisa e, hasiendo lis den e último interior di e skol gesto. "E ta duna nos e pafó di..." ta blizoruko wak e chikitu pone "... por ta menos , kuarenta i ocho ora."
  
  
  Despues di esei a bunita fásil. Solamente un chikitu di teknologia informativo, sinembargo, tabata un trabou Гилкриста.
  
  
  Mi a kita e tubo di mesa Стадса i a yama Хайману i Жисмонди na 911.
  
  
  — Awor por aktua, — a bisa. "Tuma un grupo di tumando. Tin recuerda na e sentro, i ta kere ku e ta batayá personal yega na fin di e ta produsí, i awor union. Стадс balor kasi morto.
  
  
  Camera yega na e konsenshi i tabata para banda di mi, bálido i дрожащая.
  
  
  "Bisa ku loke mi a mata tiru na defendé su honor i influensia", a bisa e manera si tabatin den mente.
  
  
  "No tribunal den e tera no duna ningun ademas di mala".
  
  
  E tin un tiki надулась, pasobra tin ku Гилкристом apenas a estado di tempu na nos intento pa interior e programa Стадса. Ma mas bon, e a hasi e mundu ainda tin e oportunidat pa admira pa sera famia cavour, a vense.
  
  
  So mi tin kuido e grupo disparce di solo, ma pa Гилкриста e e ta mes ku ta corta e man pelon pa drecha di muraya tras di su.
  
  
  — Aki ta hopi balioso, — murmurá e. "Mi bo por mata den un hende ku un kuchú i senado, nos no ta bini na e tempu ei, ora nabegá ku e mannan, bo no? O, dios, no. E no mester ta den otro.
  
  
  Mi equipaje a sufisiente konosementu tékniko pa kura na otro di totalidat, manera e para i e redaccion di e neumáticos, configurados i calcula bo ta e pasonan leve.
  
  
  Гилкрист ocupa otro líkido tipo di problema, manera e búskeda di avion i e vehíkulo di lucha, no viajaban riba e tereno di bataya. E tin desactivado e opcion di vários pa por logra un explosión nuclear. E tin entrada di bula den sírkulo, miéntras ku e ta bai otro forsa por di bienestar i pone pafó di servisio.
  
  
  Pin telefon san dies biaha pa mi ta bisa. Esaki a siman. E entrada di e edifisio di e mayordomia, ademas di ku Жисмонди i ku solamente реабилитированными coronel Норденом i e komandante maart.
  
  
  "Tur union eksakto ta gusta, i a bisa arte, — den e arubiano grita siman. "Ora ku e forsa di bandido di enzo duna kantidat di e tecnica di e edifisio ta sera, e уползли, manera un gruponan di atras. Tin skirbí almasen i a haña skondí di mision. Algun di nan no tabata na faha transbordo pa karga e atministrador di forma leu aya e vehíkulo".
  
  
  "Bo por gana un premio ku por ofresé mi tera", — interno e komandante maart.
  
  
  AI no ta kere, e komandante, — a bisa. "Awor mester urgente mas rápido di american di un vehíkulo ku por entregámi aki ta calcula. Ei na nodi, i ei e avion mas chikitu, e por entregámi di isla chikitu bou di e nòmber di e Fe Леноевики. Tin pa e motibu ei ainda tin un mensahe renchi.
  
  
  "Bo ta mi No ta e esfuerso di e asuntu, Nick?" — puntra familie.
  
  
  "Bo, varida, renchi di ekspreshon, i a bisa. "Komo embahador, e tin ku ta spera un poko".
  
  
  Ta mira tristu te mi ta corecto ku Хайманом, ku a inform di cuanto fotografia sperando den porta ofisial. Nos Гилкристом a bai di sali pa e entrada traha.
  
  
  
  
  Kapitulo 10
  
  
  
  
  Soño di mas parti di e kaminda, den e avion no ta un di e asistente di meta manera Розаны.
  
  
  Ora no ta soño, tabata sintá den e kier tl den e parti patras di un gran avion den e di telefon, siguí i a di e informashon ku Хоуком.
  
  
  A parti di destinashon, ku e pasahero, ainda сверхсекретный avion mi ta spera di e kaminda pa despegue di aeropuerto di bou di nápoles. E komandante maart a hiba ei den rápido esfuerso pa tin un avion di forsa area italiano.
  
  
  Hawke sigui mi kada paso di su ofisina den washington, districto di lomba, i e lider di mi, manera mi kier a hasi su trabou, no laga e azur di bacterial, mi por a bin bek na bienestar di mundu. E pas'di e liñanan, rous, menasa i contado ei unda ta nesesario, i e avion tabata ku e pasahero, e completo, dos штурманами i servisio di practices, determiná i kla pa bula den aire, sperando, ora mi ta pafó di avion, e komandante maart. .
  
  
  Senor vigente, ku a yuda pa trese na bordo i a tende di nos por den e programa di nan vuelo. Basis je enzo a di mas rápido den klas, sinembargo, den komparashon ku e avion tabata parse di ta malu purba outo deporte ta kontra e Formula 1. I di avion enzo sigui e kaminda komun kla calcula i made aeropuerto riba e islanan fiji, riba plantashon di isla Верелдейнде. Ku sala i tur e tempu liber bo por permiti di inteligensia los palabranan pa no ta varia, ku e fin di yega na nan aeropuerto privá otro biaha, e diadomingo di atardi. Recorido sin parada di un kaminda direct kla lo nòrt i lagami di e isla di tempran den e dia di awe.
  
  
  Pidi Hawke yega na télex, tradusí bo ta e idioma ofisial di estado i sekretario general di телексистом, i su komun curso, ma kla, consisti i yen:
  
  
  AKTUAL DI MISHON KU TA DUNA OUTORIDAT MENOS КИЛМАСТЕРА DRENTA DEN E ARTE KOMANDANTE SUPREMO DI E PERSONA I FOR DI E LIQUIDACIÓN CABA DI TOP RIPITÍ DI LIQUIDACIÓN CABA DI TOP ДЕСАНТНИКИ OTRO PIDI, MASKE E POR LOGRA TUR LOKE E POR OFRESÉ ...
  
  
  Despues a sigui un par di yerba di details, riba tur en relashon ku e ubicacion di skohí, su aden i pafó di siguridat, insidente, e planificó hawke, ku sosten di vários representantenan di e korant, tin kolaborador ku AI, pa kopia kosnan ku Гилкрист lesa ku computers. Ta titula di atento riba paris i andre. Bo ta aktua tambe lo tabata un tipo di expositions, ma sosodé controle i respeta. E us a tende di e pièrdè un sumario nuclear. Ta informá e chin a partisipá den kontra di un insidente na frontera huntu ku angla. Nos fbi por tempu regla e bataya grandi altu polítika. E restu di del kubrí di details di practices. A duru di divishon e proklamá e coronel americano.
  
  
  Na final: "BON TRABOU". Ta un gran balor na un hòmber ku gusta hawke, sinembargo despues a sigui mesora na "esaki TA e TEMPU... ta PIDI".
  
  
  Media or pa nos bai reuni ku e isla di Леноевики, e coronel mi a lanta.
  
  
  — Nos ta hala di e isla di sùit, bisa. "Kla tres menos despues di nos зависнем di mes ku e muchanan ku ta skapa na pafó, i laga nos a spera ku tera su punta nòrt".
  
  
  — Asina e — a bisa. "Banda di dos kilometer di skohí". E sinti ku e kabes. "E avion sigui hui i tera na e islanan elis", bisa. — En relashon ku e britton-american ta tumando e párafo di olanan corda. Ta un plaser concept, arte. Tin interkambio un pret di man, i a duna un kortiku pidi nan hende pa prepará i pone e dak. Esaki ta prof. No kontra, ora nan dos ta kai riba un avion, almarza, tur loke ta nesesario, i algun artíkulonan.
  
  
  A habri nan porta for di nan "Ролекс" i ta wak e segundo te ku no ta yen e sírkulo tres biaha. Despues mi a sali na kla den e eskolar.
  
  
  Ta bula bai muchu altu, pa nos influensia wak, ku no ta e telecom e seru Палобар, òf na nos kantidat di adres ku ta komun pafó di washington i mac. Ter di su maskarada ta oxígeno i empresa a bisa e segundo te ku no por benta di e liña i e atmósfera no ta ta kompletamente dia pa por espera. Despues mi ta e kore. Di tempu i e ubicacion tabata ideal. Ora mi ta lange na kla di nubia di e tapa, a tin un bunita tereno di isla, yen di palma i parke, e bella suave den e santu di playa. Uza e liña, mi ta alleen su kaminda kla безветренный aire i fásil aterrizó di расчищенный un tereno di tera, protegido di footer.
  
  
  Mi a lòs strèp i giro e parada ta un chikitu bola, ku a skonde e kana di un di e palu i присыпал di yerba i obra di koko.
  
  
  Mi No a or di gosa di un paraiso den e mehoracion. Durante e diskurso, mi no a bon skohí i awor ta dirigí riba e direkshon, hasiendo di protekshon di e palma i matanan tropische. Italiano palasio di siglo xvii, un biaha, lo apropia aki, den oceano pa pas, tòg e eugene edifisio di un bunitesa arkitektóniko festivamente no tabata asina.
  
  
  Mi ta tuma un chikitu di esfuerso na yega di access. Manera ta menciona den e informashon di Hawke, riba e ta basa riba e reina. Tabata e patras di protekshon di bandido, ma a kometé e strea kla internal igual na tempu. Mi прополз di piedra di muraya, a skonde patras di присевшим грифоном i no ta duna lihé. Mi засек dos biaha, pa utilidat e dies menos di sosiegu mi a, i krusá e jardin, ta habri un bentana den e promé piso i kontra di e skohí. Awor tur loke ku a hasi e ta kontrolá pa no ta kai riba e tereno di vishon personal di kuminda. Den e informashon di mi no tabatin ons aden, sinembargo no tabata kore riesgo.
  
  
  Segun e suma, mi recuerdo, mi ta e arreglé pa haña un gran jalón i sinta un asiento ku apoyo haltu di bordo di kueru.
  
  
  Tabata piedranan i tabata tin un trono. I si e tabata di trono na pero ta tarea sim. E asiento a lanta for di seis pulgadas i e ta kompletamente abundantemente pa e por kubri ku normal di man huntu ku e dedenan extended pafó. Tabata den e skina scur di e lugá i a duna un bon enorme pa e portanan na asilo. Aserk'ei na spera ku ta nesesario; mitar or, dos ora, sinku ora òf mas.
  
  
  Awor mi a or di pensa riba e mente di e tarea, ta kòrda e kontenido di e kamber i hasi un poko ta disiplina den e ketu. E coronel i su practices no debían denise ta di lamentá parti sùit di e isla. Ei ta merkan un chikitu aeropuerto privá. Despues spera te ku ta risibí un señal di mi promotion "Киллмастер" tin jesus. Si nan no ta risibí e señal aki ta un stipulá di dos ora despues di tera, avion privá, empezarán bai aktua i kuminsá su mes operashon. Ma hawke grefir ku ta identifiká e ehérsito estadounidenses no ta kompartí di nada, ku eksepshon den kaso caba e kaso evidente di e ta sinta di emergensia.
  
  
  E dialuna tabata un chikitu mas yen di artíkulonan mihó. Included grandi varida di bunita i imagennan, loke mi a siña di ook sosial riba e lista di obada i desaparecidos di arte: italian, frances, ingles. Muebla rivalizaba entre otro pa motibu di bunitesa i area. Ku haltu обшитого panel di dak kologá e gigante araña ku milnan di bunita uzo di glas сосулек e olga di marka bordo. Tabata gusta un esqueleto кринолина guerero миллионерши.
  
  
  A pasa na e momento, i a hasi algun ehercicio di toga pa mantené e spir di e dedenan di pia i e múskulonan flexibles. Solamente a dos unless momento. Poko despues ku mi ta aya, den e sala di ta paresé e forma di bròns den indonesia ta un silvana. A salida dignidat i apesar di e chikitu largura di su saya. E tabata bistí pretu ku e blanku кружевным фартуком ku leges. E bok'di e planta, i e parti bieu di pechu ta habri dal, habri tres grandi bakinan di television di antilla. Despues, su a bai di nobo. Kuarenta menos despues drenta un enkargá, pa buska inspeccionar e lugá di biba. Ma el a yega na mi no mas di kuater matros. E aparensia satisfecho i ta retirá di nobo. Un invitacion kla pa e anfitrion spera.
  
  
  Mi a tende, manera un avion ku ta di tera. Bai den menos di dies menos despues, a tende di e paulo roster bos di sr hugh.
  
  
  — Henter e ta bai bon, pero a bisa.
  
  
  ""Di bèrdat" prepará nan mes deklarashon di guera e instrukshonnan di e disparsé den un sumario. Стадс, mester ta, mi ta bai hui pa unico na nos.
  
  
  E enkargá a bandoná drenta e sala i a puntr'e cabello, bo ta hasi bida a wòrdu presentá.
  
  
  — Mi pedido di bebe, charla — bisa sr hugh. "Mi No kier ku nos molestiábo pa e siguiente ora, pasobra nos ta riba e konferensia". Kla ta pone ku ta inclui tres di antilla den kada antilla preshon e diferente skema di disturbios: запыхавшийся e protesta deskonosí di explosión un bambu riba e sentro di andre. no ku otro, manera e huma i e unidos produkto pa e divishon di resultá criminals di instansia di Hawk. Шокированный explorador di nashonnan pegá den nobo york, a papia riba e bataya inmediato china manda e diputadonan di us. Riba e tres antilla a notisia di alles. "Ta banda di e otro polítiko asina".
  
  
  Pero a tuma na nan lugá di trono na e ainda mi ta skonde. Sr hugh yena tres haltu uzo di whisky i moda. Enzo solamente riba e sofa.
  
  
  Mi ta spera te ku sr hugh ta pertenesé na mitar kaminda entre otro dos, pa ta ambulans den e sala ku e patronchi ariba na man.
  
  
  — Man patras di e kabes, — adr mi. 'Tur used. Rápido! Di soria i e yen inkredulidat den e Nick carter sigui biba i awor mira, pa e lugá di biba, nan a obligá stars di e asina rápido manera mi tabatin gana.
  
  
  — E biaha aki mi a konta di tur — bisa. "Ma mi no ta asina fuerte manera e ta. Ta sufisiente pa sa ku nan tin di caba riba bo biaha, chikitu.
  
  
  Enzo ta move ku e calidad di guard. Di eugene ordená di e placa mi ta dal na karu i pa por a hasi maske un tiro, e cartero dal di arte gram di gelieve e pista di mi man. E restu, ainda torpedo e asina, nobo nos ta duna na derotá.
  
  
  Un moveshon ku el a kore "lugar" leu for di e otronan, i sierto hugo no recorte di aire, den direkshon di e garganta di enzo. Ora di умирающее su kurpa a kai den suela, atrobe a pone un solo den man, a ser hugh den kaminda na entrada i e controle yen riba e ta sinta.
  
  
  — Lanta, yiu di puta. Mi недобро e bahada di prominente ingles. Awor mi tabatin e seif distansia. Ku e man liber mi ta siegu mishi di su kabei i e lana di pero pa asegurado di mi no ta brons ku plus.
  
  
  "Fabor laga nos ban hasi algu diferente", a bisa. "Марсленд, свяжи ta trata sim". A lange un rosa di kabel di elektrisidat, ku tin rais ku e lampi ta kana. — I mi проконтролирую .
  
  
  Ku e odia di kada pulgada di su kòrá kara sr hugh el a bisa. Mi a nota ku nan dos ta bon awe riba dia ta independiente i a clavaban na kueru.
  
  
  — Bon, — bisa satisfecho mi, ora tin jesus. Mi ta push'konsulado pero ku awor e tabata lesa un tiki mas until di karnaval di bola, un banda.
  
  
  "Sango ku bo sa kiko bo tin di caba pa bo," a bisa. "Si bo kier bisa e delaster orashon, e delaster palabra, hasié rápido".
  
  
  — E ta bèrguensa, arte. Sr hugh a tuma ta duna su bos parlamento di su outoridat, ma ku un krio e tin deputado. "Mi No por ta asina di sanger friu pa mata un pueblo".
  
  
  "E hura internashonal a indiká mas kulpabel na un manera hasi, повешенного di november", a bisa. — Ma bai e ta bai luna. I di publica, mi abou ta adaptá nan caprichos, por hiba otro na e mesun esta pensamentu. Mi hefe ta kere ku algun forma di lokura, riba e mesun manera contains, manera e files, si ta atraé di atenshon di públiko. Di morto преподнесется manera oksidente.
  
  
  — Sinembargo, esaki no a bai di velosidat e Fin di mundu — хвастливо bisa sr hugh. — Ainda ta mei velosidat, si bo te otorgá e posibilidat pa manda Stubs télex.
  
  
  — Bo no por телексировать na e hende a muri, a bisa. Bai riba vários sorto projects a papia riba e morto di Стадса i halsa imagennan di television, nan a disfrutá. Delaster a hasi algu ku ta hasi lis na metrópolis na ingles.
  
  
  Bo por ta prepará na tur, ademas di repentino bataya di lokura. Ta ku e prinsipio tabata tras arte kurpa, mi a dal, manera un bulos. Bo mannan e a "lugar" mi man, i bo peso di poko lo no tin tumba den suela. Na e pablo e wowo a gusta pero, ku e speransa ta задвигался bou di телеэкранами, sinembargo no a tempu pa miembro atenshon na e. Sr hugh luchó felismente i sushi manera esun di mas peligroso enemigu, ku mi enfrenta, i nan forsa a duplicate di su furia kabes. Un piedranan man agarró di ingles i e salvahe tiro arancón di ponton, e basta, i e restu. E agarró chikitu kamisa un tas di e nan a are i bok'di ensera di e bambu riba e punta di mas leu di e lugá di biba.
  
  
  E a sa di nick carter, esei ta seif. E manera a costo di parti di benefisionan. Mi ta dal kabes di e stoma, por hasi e ta sinta den suela. Mi ta te di e i a asestó un dal mortal di arte riba e garganta.
  
  
  Lantamentu dirigí tuma lugar i terminá ku pero sin perde mas largu. Anto mi tin resultado. Lampi di dak ku milnan di хрусталей ku beheit kai di mi. Hòl di spula ta dilanti haña awor a bira mi kouchi. Den e marka di metal e skernan pa mi man, ma mi lage keda na inskudriñabel di man.
  
  
  Kasi amistad sonrisa sali for di e корчащегося pero, ainda ex ganá.
  
  
  — Meskos ku awor nos dos so, arte, bisa. — Ta mei, a pasa ta hende por pasa na e aktividat. Mi sa ku bo дорожишь di influensia, i mi no kier pone den peliger. Bo por informá di e ahuecaron mi, mi ta completo na disparsé .
  
  
  Ta traha mas duru ainda корчащихся di movimiento i despues di algun momentu, apesar di e pensa tin tresebo riba e top di nobo, tabata liber. "Ademas di a hasi di e ta un stima di deporte, mi i e acróbata", bisa. "Bo mester desaroya hopi abilidat, si bo kier sobrebibi". Den su tono di bos tabata e amargura, ma di e sustituyó di sonrisa. "Ainda tin mas na sufisiente miyon. Mi rekompensa muchu mas mihó ku nan скупое di gobernashon.
  
  
  Mi ta steipi e kabes. — E no ta funciona, pero a bisa. "No ta un grupo ku ta trahá na yuda, si mi no por hasi". -- Si mi ta kere, a bisa e, ainda ta den bon kondishon di kurashi, e retiro, ku lihé pasonan ta bin di "люгеру" i ta lanta i mi ainda mi no ta sigur di mi ta kere, e ora ei, por ta nan si bo a bisa bèrdat, por inventá e mesun relatonan mi утоплении.
  
  
  Bo por kere mi исчезну pa semper, manera pero Karga. Awor, dia di amigu, hawke, ku ta masha bon tende di nos chikitu suma di planifikashon di e redaccion di e populashon, sa ku no tin futuro riba e polítika òf na otro lugá, manera pero Симке. Ma ku nobo personal, ku un otro nòmber, mi ta pero di bida agradabel mi stimá afrika. Bai ei lo kapas di meter manera esun di mas riku, e agenda di AX den e relatonan".
  
  
  — Nada, — a bisa. — Ainda tin algu ku tin ku mata, ademas di ku e Fin di mundu , pero. Lubidá Розану.
  
  
  E explotó. - "Esaki ta konta puta". "Bo ta bo ta gusta di komparashon ku pero Симкой?"
  
  
  — Meskos ku promé, pero a bisa. "Bida na bida".
  
  
  Furia ta akumulá riba e chikitu демоне. Mi úniko speransa tabata ku, pa konektá nan mes.
  
  
  — Ademas, — a bisa, e no ta kompletamente onorabel ku tokante di Розане. Den balansa no solamente spera di danki na e peso, sino shen tantu di приличию.
  
  
  'E esensia!' Su bos a pèrdè su hundu i toka kasi un manera entrante. "Ei, permítanme contrast di tur e forma ku a cododo e kunukero di para". E drenta den details, un di nan solamente e onorabel door Унтенвейзер tabata contene.
  
  
  A habri bostezó. "Mester ta, bo ta mira komo un bunita den e kurpa di menos Милосской", — bisa moda mi.
  
  
  'E bunita?' — gruñó e. "E bunita di e kouchi. E bunita mi arte. Ta liber.' E landen di patronchi ariba i e direkshon di mi kla di e regla. Кудахча pa plaser, e retirá un man pa tira or den etapa. 'Nos a hunga un wega. Wega malu mucha, дразнящего bunita. Despues mi met un tiro, arte, lo bo amigunan òf no. Mi ta kere mi, pero Akusashonnan, tur e mesun сбегу.
  
  
  E laba di mi kouchi, a hinka di arma aden, abou, nobo rápido for di e, ora mi ta aventuré di bula riba dje. Un otro biaha e bula pafó di inskudriñabel, ora mi buceaba di e no saba nada, ademas di aire. Mi ta enrojeció di ilustracion, a stòp i read di moveshon ku kada intenshon valid. Riba e último momento, ora mi man сомкнулась di bo kabes i di aprel fuerte ku e ta laga cai di arma.
  
  
  Awor e tin kuminsá na puntra. E no a aseptá ora mi tin desviá di kabes ku пересохшими e lepnan e buraku. Tabatin un inkreibel forsa di su chikitu midí, ma di caba mi tabata konosí, manera so mi ta agarró di chikitu kabes di midí for di un poco. — Henter — bisa ku bos ranka. "Tur mi placa, arte, muher, tur loke nan kier... aaaa..."
  
  
  Proponé na e kurpa Розаны, mientras drumí, arma den sanger, mi kama den "Супербе", i наклонял di kabes abou, riba bo no a tende di nan kon a kibra e garganta.
  
  
  Mi ta di kouchi pega un lampi ta para i, ora mi no tabata nada ku teme di pero i arma, loke mi a utilidat pa lanta e araña di algun centímetros komo riba tera. Despues di aki, mi a banda un poko mas ku benta i pusha, pa liber di e kos.
  
  
  Mi a tuma "lugar" a hasi tres disparce ku internal di tres segundo. Hende di e señal ku e coronel. Hawke mei mi ta saca su reportahe di e korant, ku awor ta.
  
  
  BOTÁNIKO, E FINANSIERO I E ITALIANO STUDIA SENADO DESPUES DI CAI UN BALCÓN.
  
  
  E MATROS SUPSIDIO DI KONOSÉ PRODUKTO.
  
  
  Kiko lo di relatonan di hawke ni estadia, pa mi, tur ta reduci e mesun: "e a Pidi correa.
  
  
  E ta caba.
  
  
  
  
  
  
  
  
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"