79. Times af Ulven http://flibusta.is/b/685950/read
Times af Ulven
80. Vores agent i Rom mangler http://flibusta.is/b/687063/read
Vores Agent i Rom Mangler
Nick Carter
Mål: Dommedag Ø
oversat af Lev Shklovsky i hukommelsen af sin tabte søn Anton
Original titel: Mål: Dommedag Ø
Det første kapitel.
Hun sagde, at hendes navn var Veronica, som i sig selv gjorde mig urolig. Pigerne var ikke længere døbt Veronicas, og dette ser ikke en dag ældre end seksten. Det faktum, at hun var i hotellets bar betød intet; disse børn var lige så sandsynligt at få et falsk ID i dag som noget andet, de ikke bør være. Ser man på den kolde ansigt, de udfordrende øjne under det lange blonde hår, og de fleste mænd ville nok tro hende i alt. Mistanken er en af de vigtigste komponenter i min profession; det er naturligt at lede efter sandheden bag lag af løgne. Jeg var på ferie, men det gjorde ikke noget. Der er nok mennesker i verden, der gerne vil se Nick Carter døde for at holde mig på konstant alert.
Jeg var i Westbush for et par dage til at slappe af efter en stressende opgave i Mellemøsten. De var ikke særlig vanskeligt i forhold til de andre opgaver, som jeg gjorde, og jeg har ikke nogen nye skudhuller. Men efter mere end en måned i ørkenen, så mit behov for sne og fredfyldte bjerge, selskab af folk, der aldrig havde hørt om mig før, led mig til det fjerne, men luksuriøst skisportssted i Vermont. Og nu Veronica.
Jeg brugte det meste af dagen på pisterne, hvor det ikke var alt for overfyldt, da det var midt i ugen. Jeg kan ikke stå på ski så meget i disse dage, som jeg gerne vil, men jeg vil holde sig i form, og så længe jeg ikke forsøge at matche champions, jeg kan håndtere stort set alle championship ned ad bakke. Måske være lidt mere forsigtig, og jeg har været slået op alt for ofte i mit arbejde bare at lege med træer og klippestykker.
Da jeg nåede den store sal, med en stor åben pejs i midten og en messing gardin over det, var det glædeligt livlig. Lugten af brændende valnødder blandet med den lugt af læder, våd uld, og lokkende aroma af varme drikke Rusten var at blande i baren. De fleste af de mennesker, der var unge, og sad eller hang ud i grupper, mens et par par, der benyttede sig af privatlivets fred i den dybe lædersofaer langs væggene.
Bartenderen mødt mig, en fed, altid smilende rødhårede dreng. Han vidste allerede mit navn, så jeg var ikke overrasket, da han spurgte: "god dag, Nick?"
"Ikke dårligt," sagde jeg, synker ned på en stol. Ved første jeg kunne ikke se youngish blondiner; hun sad i en halv snes stole, hende tilbage til mig. Men da hun hørte mit navn, hun langsomt vendte rundt, kiggede på mig i mørke spejl bag Rustne, så vendte rundt og kiggede på mig.
"Så du er Nick." Hendes stemme var blød, lidt hæs, og på trods af hendes unge, er det ikke til at lyde som en handling. Jeg nikkede forsigtigt, naturligvis. Selv i en tyk sort sweater, der kom ned til hendes lår, det var klart, at hun var opbrugt, ligesom stjernen i en af de sjove stranden film. Men jeg foretrækker stadig at se dem, en lidt ældre; hun kunne have været tredive, men jeg er ikke helt up to speed på det seneste ungdom ting endnu, og jeg tvivler på jeg nogensinde vil komme til dette punkt. Hun vippede hovedet, så hendes lange hår faldt ned over den ene skulder som en gyldne vandfald. Hun nikkede eftertænksomt. "Ja. Du ligner Nick. Så hun vendte ryggen på mig, og kiggede forbi pejs til rækken af høje vinduer, der kiggede ud over sneen oplyste pister.
Så det er det, jeg troede, og nippede Rusten er varmt rum.
Efter et stykke tid, pigen langsomt gled ud af den stol, hun var lidt højere, end hun kiggede sidder ned. Hun gav mig et hurtigt kig, og det var ikke en af disse falske lumre ser, at teenagere praksis; hun bit hendes underlæben og hendes øjne kiggede lige igennem mig. Da hun nærmede sig mig, var det med luften af en person, der lige havde lavet en vanskelig beslutning. Jeg stod op automatisk, og ikke af høflighed. Jeg ønskede at være klar til noget, der kan ske.
"Jeg er Veronica," sagde hun.
Ja, det er et godt navn, tænkte jeg. hun formentlig fandt det efter at have set gamle film på TV. "Så vi kender hinanden ved navn," sagde jeg forsigtigt. Hun lagde hendes hænder bag hendes ryg, og jeg håbede, hun var kun gør det for at vise hendes lækre bryster.
"Ja. Jeg er..., jeg har set dig her før. Du er den eneste her, er du ikke?
Jeg nikkede.
"Jeg troede så. Også mig."
Jeg kiggede forbi hende ind i den store sal; nu var det fuldt og den støj, der var ved at blive højere. En musiker begyndte at spille på sin guitar. "Jeg tror, en gang med denne skare af mennesker, der vil sætte en stopper for problemet," jeg grinede, og kiggede på hende.
Hun smilede kort, så tyggede hendes læbe igen.
"Nej, det ... Ja, alle her mere eller mindre tilhører alle, og jeg ønsker ikke at ..." Hun syntes at have en hård tid at komme til det punkt. Da hun nåede ud, jeg frøs, men hun kun børstes væk med en lok af hendes hår.
Jeg begyndte at slappe af, det var bare en pige, der var på udkig efter selskab for sjov, og jeg var tilgængelige. Efter det, spurgte hun mig, om jeg var gift ...
"Er du gift, Nick?"
"Jeg har ikke fornøjelsen."
'Jeg er gift. For et par måneder."
Jeg skal have vist min overraskelse.
"Jeg ved, at jeg ser ud som et barn, især til ældre mænd..."
Der er du; jeg forsøgte ikke at krybe.
"...men jeg er tyve, og det er problemet."
Nå, jeg er træt af hende. "Hvad mener du?'
"Ser du, jeg var gift-åh, jeg har allerede sagt, at. For et par måneder siden. Min mor kunne ikke lide min mand, så spurgte hun min stedfar for at sparke ham ud, og nu er de ser mig nøje."
"Og du er her alene?"
"Jeg mener ... her. I et hotel. Men min familie har en ski lodge ligger på den anden side af denne bakke." Hun pegede vagt i den lange række af windows. "Du må have set det."
Jeg rystede på hovedet, men stoppede. Under en af mine rejser, og jeg så en lang, høj mur, der strakte sig løbende til flere hundrede meter, og de træer og buske rundt om det var skåret ned, som om det var et fængsel eller en fæstning. Ud over det så jeg et stort hus med skorstene og skrå tage. En ski lodge, ja! Jeg spurgte Veronica, hvis det var det hus, hun hentydede til.
"Ja, det er det hus."
"Mere som et fængsel."
Hun nikkede. "Det er rigtigt. De bragte mig her til ... rolig. Det er ikke vores ejendom, Bert - min stedfar-lejet den til sæsonen. Det bruges til at tilhøre en stor gangster eller noget, og der er alle mulige alarm klokker og frygtelige fælder på ejendommen."
"Lyder som et godt sted at tilbringe vinteren."
"Åh, når du kommer ind i det, det er sjovt."
"Men du er alene på gaden lige nu."
"Godt, jeg ikke mener, at de var at holde mig låst op eller noget. Men Mor og Bert sørg altid for, at hvis jeg gør venner med nogen her, især en dreng på min alder, de vil sende dem væk."
"Hvordan har de tænkt sig at gøre det?" Jeg kiggede hurtigt rundt, men jeg kunne ikke se nogen ser hende, og jeg kunne se skyggerne klart. Skide godt.
"Henry. Han er altid venter på mig i lobbyen og rasler ned i her for at se på mig."
"Henry," jeg sukkede. Jeg begyndte at tænke på denne pige var lidt skøre.
"Dette er, selvfølgelig, vores chauffør."
"Selvfølgelig. Hvad nu, hvis han ser, at du taler til mig nu?
"Du ligner ikke en mand, til at blive intimideret, Nick."
Jeg nikkede til den skare af unge. "Og dem derovre?" Nogle af drengene havde samme længde hår som pigerne, men der var også nogle, der kunne have spillet rugby.
"De par, jeg talte til, og Henry så mig med gjorde det. Så begyndte de at undgå mig."
"Efter hvad?"
"Efter Henry ... jeg talte med dem."
"Du vække min nysgerrighed." Jeg var begyndt at få lidt vred; enten denne pige at gøre op hendes egen usandsynlig historie, eller Henry, hvis det er hvad hun sagde, var sandt.
"Har du en bil, Nick?"
'Ja'.
"Der er en bar ..." Hun bit hendes læbe. "I en nærliggende by, og ... kan du vide, at jeg ikke har været nogen steder, men her i næsten to måneder?"
"Hvad slags bar?"
"Jeg har hørt, at det er det mest fantastiske sted i området. God musik, sjove mennesker. Du ved det.'
Jeg vidste det. Jeg var lige ved at konkludere, at pigen ville bare være taget væk, når jeg så et ansigt kigger gennem lobbyen døren. Ansigtet var på et hoved, størrelse og farve af en basketball. Hans øjenbryn dannes en kontinuerlig sort streg over hans øjne, der var skjult i folderne i hans hud, og hans næse, buede ned til en fleksibel munden. Han var iført en ski jakke og mørke bukser, og han så ud som om han havde en størrelse, der ville gøre en Japansk sumobryder tror.
Jeg pludselig grinede på Veronica, smidt nogle af Rusty ' s penge på disken, og tog fat i hendes hånd stramt.
"Hvis det er Henry," sagde jeg, " det skal være et møbel fra din gangster hus. Komme på, Veronica; jeg ønsker, at se denne bar! '
Som vi nærmede sig døren, Henry indsnævret sine øjne og rejst en grimasse af sorte øjenbryn. Veronica forsøgte at skjule sig bag mig. Henry kiggede forvirret, og hans bløde læber bevægede sig som et par glade for orme. Hans store overkrop fyldt døren, men da vi kom tættere på, han tog et skridt tilbage.
"Undskyld," sagde jeg muntert.
Hans øjne forlod mig, og vendte sig mod pigen. "Miss Veronica -" begyndte han, og hans stemme lød truende.
"Det er okay," jeg afbrudt. "Hun er sammen med mig."
Det var umuligt at komme forbi ham, men jeg holdt ud.